مشاهده نسخه کامل
: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
AryanLand
16-01-2011, 23:26
سلام دوستان.من شماره هامو تو سیم کپی کردم.سیم کارتو دراوردم.گوشی رو فذمت کردم.حالا که سیم رو میزنم هیچ کدوم از شماره هام نمیاد.!!!!!!!چیکار کنم حیاتیه.
سلام.
قبل از اینکه اون راه هایی که دوستمون پیشنهاد دادن رو تست کنید مخصوصا" راه اول از پروگرام برو تو قسمت کانتکت سپس از قسمت Menu برو تو قسمت Sim Advance اگر کانتکت هات کپی شده باشن رو سیم کارت الان قبل دسترسی میشن.(البته لازم به ذکر هست که من این گوشی رو ندارم اما این راهی که عرض کردم راه استاندارد ویندوز موبایله که انشاا... رو این گوشی هم جواب میده).:11:
سلام. شايد سوال مسخره اي باشه ولي راستش چيزي پيدا نكردم
وقتي يه شماره رو ميگيرين اونوقت چطوري ميشه شماره داخلي گرفت؟ هر چي گشتم نتونستم تو صفحه اي كه هنگام مكالمه مياد جايي واسه شماره گيري پيدا كنم
يا مثلا چطوري با تلفن بانك تماس بگيرم و اطلاعاتمو وارد تلفن گويا كنم؟
ali kaka
17-01-2011, 13:36
اگه واقعا حیاتیه تنها راهی که داری= خودکشی:41:
که البته پیشنهاد نمیشه:40:
ولی کلا شاید یه روزنه های امیدی باشه:10:
1. برو تو اکتیو سینسی که تو کامپیوتر نصب کردی یه چک بکن ببین شاید یه بار کپی ای چیزی ازش گرفته باشه!!
2. سعی کن ببین میتونی با برنامه های ریکاوری حافظه که تو گوشی نصب میشه زندشون کنی!!
3.برو از اونایی که شماره هاشون پاک شده دوباره شمارشونو بگیر:46:
فکر کنم آسون ترین راهش 3 باشه.!!!راه دو هم نمیشه چون clear memory کردم
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
سلام.
قبل از اینکه اون راه هایی که دوستمون پیشنهاد دادن رو تست کنید مخصوصا" راه اول از پروگرام برو تو قسمت کانتکت سپس از قسمت Menu برو تو قسمت Sim Advance اگر کانتکت هات کپی شده باشن رو سیم کارت الان قبل دسترسی میشن.(البته لازم به ذکر هست که من این گوشی رو ندارم اما این راهی که عرض کردم راه استاندارد ویندوز موبایله که انشاا... رو این گوشی هم جواب میده).:11:
این ها رو پیدا نمیکنم.
سلام. شايد سوال مسخره اي باشه ولي راستش چيزي پيدا نكردم
وقتي يه شماره رو ميگيرين اونوقت چطوري ميشه شماره داخلي گرفت؟ هر چي گشتم نتونستم تو صفحه اي كه هنگام مكالمه مياد جايي واسه شماره گيري پيدا كنم
يا مثلا چطوري با تلفن بانك تماس بگيرم و اطلاعاتمو وارد تلفن گويا كنم؟
اول کلید وسطو بزن تا قفل صفحت باز بشه
بعد دکمه ای که تو صفحه است که کیبورد و میاره یا پنهان میکنه رو میزنی و کیبرد میاد و میتونی شماره داخلی رو بزنی
همچين دكمه اي تو صفحه وجود نداره. مشكل منم همينه كه كي پد تو صفحه ي مكالمه اصلا نيست
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
ممنون. پيداش كردم نميدونم چرا حذف شده بود. با سافت ريست درست شد
AryanLand
18-01-2011, 01:05
این ها رو پیدا نمیکنم.
سلام.
بزار ببینم میتونم یه گوشی (از گوشی شما) گیر بیارم برات اسکرین شات بزارم یا نه.:11:
manmikrobam
18-01-2011, 19:10
سلام دوستان
من به یه مشکل بدی خوردم
wifi گوشی کار نمیکنه!یعنی وقتی از قسمت setting>network setting>wi-fi میرم به برنامه مربوطه و تب میکنم،سرچ میکنه اما چیزی پیدا نمیکنه و در نوار بالای صفحه هم علامت wifi که قبلاً میومد نمیاد!اصلاً نمیاد!
اما از طرفی میدونم که مشکل سخت افزاری نیست!با برنامه connected home وصل میشه به wifi و بعد از وصل شدنش ucbrowser رو اجرا میکنم که اون هم wifi رو میشناسه و از طریق اون وصل میشه !
مشکل از برنامه wifi اصلیه گوشیه!
کسی قبلاً به این مشکل خورده؟راه حلی بجز هارد ریست داره؟من اصلاً دلم نمیخواد هاردریست کنم:41:
کمک...کمک....
سلام دوستان
من به یه مشکل بدی خوردم
wifi گوشی کار نمیکنه!یعنی وقتی از قسمت setting>network setting>wi-fi میرم به برنامه مربوطه و تب میکنم،سرچ میکنه اما چیزی پیدا نمیکنه و در نوار بالای صفحه هم علامت wifi که قبلاً میومد نمیاد!اصلاً نمیاد!
اما از طرفی میدونم که مشکل سخت افزاری نیست!با برنامه connected home وصل میشه به wifi و بعد از وصل شدنش ucbrowser رو اجرا میکنم که اون هم wifi رو میشناسه و از طریق اون وصل میشه !
کسی قبلاً به این مشکل خورده؟راه حلی بجز هارد ریست داره؟من اصلاً دلم نمیخواد هاردریست کنم:41:
کمک...کمک....
یعنی با سافت ریست هم درست نمیشه؟!:18:
AryanLand
18-01-2011, 23:19
سلام دوستان
من به یه مشکل بدی خوردم
کمک...کمک....
سلام.
شما اون برنامه هایی که در مورد وای فای هست و خودتون نصب کردید رو پاک کنید ببینید درست میشه یا نه.احتمالا تداخل نرم افزاری باید باشه.:11:
manmikrobam
19-01-2011, 01:39
با درود
نه با سافت ریست درست نمیشه
من برنامه ای برای wifi نصب نکردم،اون برنامه ای هم که گفتم ار wifi استفاده میکنه به اسم connected home برنامه پیشفرض خود گوشیه و صرفاً برای اتصلا پی سی به گوشی استفاده میشه
کمک:37:
Amin.M.1986
19-01-2011, 09:28
با درود
نه با سافت ریست درست نمیشه
من برنامه ای برای wifi نصب نکردم،اون برنامه ای هم که گفتم ار wifi استفاده میکنه به اسم connected home برنامه پیشفرض خود گوشیه و صرفاً برای اتصلا پی سی به گوشی استفاده میشه
کمک:37:
یه هارد ریست کرده بودی خیلی کمتر وقتت تلف میشد دوست عزیز:10:
manmikrobam
19-01-2011, 09:40
یه هارد ریست کرده بودی خیلی کمتر وقتت تلف میشد دوست عزیز:10:
نگووووووووووووووووووووووو وووووووووووووو:41:
اصلاً حوصله هادر ریست کردن ندارم
همه برنامه هایی که نصب کرده بودم میپرن دیگه،نه؟
عزيز شما ااگه بري چند صفحه قبل من توضيحاتي دادم كه برناامه ها تون نپره!!!
manmikrobam
19-01-2011, 14:43
عزيز شما ااگه بري چند صفحه قبل من توضيحاتي دادم كه برناامه ها تون نپره!!!
اونکه گفته بودید پوشه start menu رو کپی کنیم توو کارت حافظه و بعد روباره برش گردونیم سر جاش؟
اون رو خوندم اما راستش مطمئن نیستم جواب بده
شما خودت امتحان کردی؟
آخه start menu که چیزی تووش نیست غیر فایلهای لینک ! بهرحال موقع نصب برنامه یه سری فایل سیستمی رو سیستم عامل نصب میشه که با هارد ریست پاک میشه!پاک نمیشه؟
اگر پاک بشه هم یعنی اینکه برنامه درست کار نخواهد کرد
نمیدونم والا،البته من همه برنامه هام رو تقریباً روی کارت حافظه نصب کردم اما بهرحال همونطور که گفت یه سری فایل رو سیستم عامل نصب میشه
اونکه گفته بودید پوشه start menu رو کپی کنیم توو کارت حافظه و بعد روباره برش گردونیم سر جاش؟
اون رو خوندم اما راستش مطمئن نیستم جواب بده
شما خودت امتحان کردی؟
آخه start menu که چیزی تووش نیست غیر فایلهای لینک ! بهرحال موقع نصب برنامه یه سری فایل سیستمی رو سیستم عامل نصب میشه که با هارد ریست پاک میشه!پاک نمیشه؟
اگر پاک بشه هم یعنی اینکه برنامه درست کار نخواهد کرد
نمیدونم والا،البته من همه برنامه هام رو تقریباً روی کارت حافظه نصب کردم اما بهرحال همونطور که گفت یه سری فایل رو سیستم عامل نصب میشه
آره اونایی که رو کارت حافظه 99.999999 درصد کار میکنه(بجز دیکشنری slovoed):10:
manmikrobam
19-01-2011, 22:42
آره اونایی که رو کارت حافظه 99.999999 درصد کار میکنه(بجز دیکشنری slovoed):10:
آقا دم شما گرم
انشالله خدا خیرت بده
میگم یه سوالی،دفترچه تلفن هم میپره با هاردریست؟
نمیدونم در مورد بازی دودل جامپ شنیدین یا نه ولی یه بازی اعتیاد آوره، ساده هم هست، یه بازی رکوردیه، مثلا رکورد من ۴۷۰۰۰ئه :)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aqaehsan
20-01-2011, 08:05
USB Host
یعنی بشه از طریق کابل usb هر نوع وسیله ای رو به گوشی وصل کرد.
مثله کیبورد و موس و فلش و هارد اکسترنال و ....
یعنی هیچ کس تو این زمینه اطلاعات نداره:41:
اگه بتونیم راش بندازیم خیلی خیلی خیلی کار راه اندازه دیگه اون موقع واقعا یه رایانه همراه داری.:15:
Amin.M.1986
20-01-2011, 08:19
قید برنامه هاتو بزن.. بعضی ها بعد هارد ریست کار میکنند بعضی ها خیر.. از من میشنوی یه هارد ریست کن.. بعد برنامه ها رو نصب کن و همون اول یه بک آپ بگیر از گوشیت و خیال خودتو راحت کن..
USB Host
یعنی بشه از طریق کابل usb هر نوع وسیله ای رو به گوشی وصل کرد.
مثله کیبورد و موس و فلش و هارد اکسترنال و ....
یعنی هیچ کس تو این زمینه اطلاعات نداره:41:
اگه بتونیم راش بندازیم خیلی خیلی خیلی کار راه اندازه دیگه اون موقع واقعا یه رایانه همراه داری.:15:
بودنش که داره و میشه!:20:
وقتی که میخوای USB settings رو از اکتیو سینک بیاری رو مس استوریج تو مس استوریج میتونی انتخاب های متفاوتی داشته باشه که در حالت عادی فقط استوریج کارت هست ولی اون نوع انتخاب نشون میده که میشه چیزهای دیگه ای هم وصل کرد بهش!:18:
اما حالا هر کی حوصله اش رو داره باید بگرده و پیدا کنه دیگه!:46:
AryanLand
20-01-2011, 14:41
بودنش که داره و میشه!:20:
وقتی که میخوای USB settings رو از اکتیو سینک بیاری رو مس استوریج تو مس استوریج میتونی انتخاب های متفاوتی داشته باشه که در حالت عادی فقط استوریج کارت هست ولی اون نوع انتخاب نشون میده که میشه چیزهای دیگه ای هم وصل کرد بهش!:18:
اما حالا هر کی حوصله اش رو داره باید بگرده و پیدا کنه دیگه!:46:
سلام.
خیر قربان به این سادگی که میفرمایید نیست باید از لحاظ سخت افزاری ساپورت کنه.قبلا" یکسری گوشیها مثل آیمیت آلتیمیت ها(بجز 9502) دایموند و یکی دوتا گوشی دیگه جواب میدادن تازه اونم با یکسری تغییرات تو اتصالات کابل یو اس بی.:11:
سلام.
خیر قربان به این سادگی که میفرمایید نیست باید از لحاظ سخت افزاری ساپورت کنه.قبلا" یکسری گوشیها مثل آیمیت آلتیمیت ها(بجز 9502) دایموند و یکی دوتا گوشی دیگه جواب میدادن تازه اونم با یکسری تغییرات تو اتصالات کابل یو اس بی.:11:
به نظره منم زياد ساده نيست!
درده سرش زياده! ولي مطمينم كه حتما ميشه!
من همين 2 گيگي هم كه كارتي گذاشتم واسش 1/5 گيگش خاليه! وگرنه ميگشتم دنبال راهش،هرچند كه تا حالا نديدم دربارش جايي صحبت بشه!
ممنون
AryanLand
21-01-2011, 22:44
به نظره منم زياد ساده نيست!
درده سرش زياده! ولي مطمينم كه حتما ميشه!
من همين 2 گيگي هم كه كارتي گذاشتم واسش 1/5 گيگش خاليه! وگرنه ميگشتم دنبال راهش،هرچند كه تا حالا نديدم دربارش جايي صحبت بشه!
ممنون
سلام.
من متوجه منظورتون نشدم .این قضیه یو اس بی هاست یه چیز دیگه هستا , به اون کارتی که شما رو گوشی گذاشتید و... مربوط نمیشه.با این امکان شما میتونید وسایل دارای یو اس بی رو به گوشی وصل کرده و اون وسایل رو رو گوشی میتونید ران کنید مثلا" شما فلاش مموری رو به گوشی وصل کنید و از گوشی بتونید کنترلش کنید.منظور شما هم همینه؟:11:
سلام.
من متوجه منظورتون نشدم .این قضیه یو اس بی هاست یه چیز دیگه هستا , به اون کارتی که شما رو گوشی گذاشتید و... مربوط نمیشه.با این امکان شما میتونید وسایل دارای یو اس بی رو به گوشی وصل کرده و اون وسایل رو رو گوشی میتونید ران کنید مثلا" شما فلاش مموری رو به گوشی وصل کنید و از گوشی بتونید کنترلش کنید.منظور شما هم همینه؟:11:
بله منظوره منم همين هست!
فلشي،هارد اكسترنالي چيزي وصل كنيم!
حرف كارت حافظه رو از اين جهت زدم كه بگم من زياد دنباله فضاي بيشتر نيستم! و همون كارت حافظه هم واسم زياد هست!
aqaehsan
22-01-2011, 07:52
سلام به همه دوستان
استفاده از usb Host فقط محدود به فضای اضافه و هادر اکسترنال و ... نمیشه.
میتونید با اتصال به یک DVD Rom\RW خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنید ازش لذت ببرید.
یا اینکه با استفاده از یک کابل 1394 و اتصال به یک دوربین فیلم برداری به کپچر کردن فیلم بپردازید و هر نوع اتصال دیگه ایی که با usb امکان داشته باشه رو میتونید داشته باشید و این یعنی Windos Mobile
اه حماسی شد.
با تشکر
سلام به همه دوستان
استفاده از usb Host فقط محدود به فضای اضافه و هادر اکسترنال و ... نمیشه.
میتونید با اتصال به یک DVD Rom\RW خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنید ازش لذت ببرید.
یا اینکه با استفاده از یک کابل 1394 و اتصال به یک دوربین فیلم برداری به کپچر کردن فیلم بپردازید و هر نوع اتصال دیگه ایی که با usb امکان داشته باشه رو میتونید داشته باشید و این یعنی Windos Mobile
اه حماسی شد.
با تشکر
آقا پیگیرش باش منم قبلا یه بار سرسری دنبالش رفتم ولی بعضی بچه ها گفتن نمیشه و سردم کردن
من الان امتحان دارم بعد امتحانام میافتم دنبالش ببینیم میتونیم با هم کاری بکنیم ولی اگه بشه چی میشه!
p30worldtizhosh
22-01-2011, 23:55
نمیدونم در مورد بازی دودل جامپ شنیدین یا نه ولی یه بازی اعتیاد آوره، ساده هم هست، یه بازی رکوردیه، مثلا رکورد من ۴۷۰۰۰ئه :)
پیشنهاد میکنم حتما دانلودش کنید
سپاس دوست عزیز
aqaehsan
23-01-2011, 08:21
کسی میتونه برای من کابل usb Host گوشی N8 گیر بیاره (یک سرش میکرو هست که به گوشی ما هم وصل میشه و سرش دیگش که احتمالا به درد ما میخوره یو اس بی مادگی داره)
شاید 90% جواب نده ولی 10% احتمال داره که جواب بده به امتحانش می ارزه.
اگه کسی پیدا کرد یه جوری بهم خبر بده.
کابل گوشی ان 8 هم گیر امد . حالا گوشی از نظر سخت افزاری ساپورت میکنه؟
این مطلب رو از سایت موبایلستان گرفتم با تشکر از اقا حامد نویسنده مطلب:
ساخت کابل usb هاست برای 6150 و گوشی های با قابلیت usb host
تقدیم به کاربران موبایلستان
با تشکر از راهنمایی های کاربران HU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این کابل توسط بنده برای 6150 ساخته شده و روی رم ریدر و موس و کیبورد و... جواب داده
به این کابل، usb on the go یا OTG نیز گفته میشود و برای ارتباط مستقیم بین ppc و سایر وسایل دارای usb بدون حضور کامپیوتر استفاده میشود
مثلاً شما میتونید رم ریدر یا حافظه فلش رو به طور مستقیم به ppc وصل کنید و محتویاتش رو ببینید یا تغییر بدید.
این کابل فقط برای گوشی هایی که از قابلیت usb host پشتیبانی میکنند کارایی دارد مثل
imate ultimate 6150 ,8150 یا o2 flame یا ...
البته هنوز به طور کامل مشخص نیست که کدام گوشیها میتوانند از این کابل استفاده کنند ولی روی ppc های بالا تست شده که با کمک شما این لیست کامل میشود
وسایل مورد نیاز:
1 -پورت مادگیusb معمولی
2 -پورت mini usb معمولی
در واقع پورت mini usb مورد نیاز برای این کار از نوع B میباشد ولی چون در بازار به سختی پیدا میشود
ما از روش زیر پورت mini usb معمولی (type A) را به نوع B تبدیل میکنیم
این دو تا رو هم میتونید جدا بخرید هم اینکه از سیم های بی مصرف و اضافه جدا کنید
من از سیم هایی که داشتم جدا کردم
اگر پورت usb مادگی رو به همراه یه مقدار از سیمش جدا کنید بهتره چون ما هیچ کاری با پایه هاش نداریم ولی پورت mini usb حتماً باید باز بشه چون اکثر پورت های موجود در بازار از type A هستند و فقط از نظر ظاهر با نوع B یکسانند ولی در باطن سیمی به پایه چهارم آنها وصل نیست و usb hub به این پایه چهارم نیاز حیاتی داره.
میتونید با کاتر از کنار ،کاور پلاستیکی رو بازش کنید اینجوری در آخر کار میتونید دوباره مثل اول
پورت mini usb رو داخل کاور پلاستیکیش جا بزنید و بخیش کنید!
قلقش اینه که بعد از باز کردن پورت mini usb باید پایه چهارم(همونی که ختنش کردن) را به پایه پنجم وصل کرد
هم میتونید از پشت و هم از جلو این دو پایه رو به هم وصل کنید فقط باید لحیم کاریتون خوب باشه!
من از پشت وصل کردم.
سپس مطابق عکس زیر پایه ها رو به هم وصل میکنیم
در عمل ما فقط همان سیم های همرنگ استاندارد usb رو به هم وصل میکنیم
همانطور که گفتم فوت کوزه گریش اینه که پایه 4 و 5 باید به طریقی به هم متصل شوند
در آخر بدنه mini usb رو با سیم شیلدی که به usb مادگی متصل است، به usb مادگی وصل میکنیم
نتیجه به صورت زیر در میاد
همونطور که دیدید باید گوشی از نظر سخت افزاری این داستان رو ساپورت کنه
ali kaka
23-01-2011, 13:12
سلام دوستان من بازم مشکلاتم رو برای شما آوردم.
تو چند پست پیش نوشته بودم که هیچ بلوتوثی نمیگیرم و وقتی گوشی رو وصل میکنم امکان انتقال هیچ فایلی وجود نداره و یه پیغامی میده.بعد از راهنمایی دوستان هاردریست کردم و تا 2 روز درست بود حالا دوباره همونجوری شده.امکانش هست ویروس باشه؟مشکل چیه؟
:41:
ali_net1376
23-01-2011, 13:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه منظورشون از usb host اینه متاسفانه فکر نکنم گوشی ما والبته اکثر ppcهای ذیگه هم همچین قابلیتهایی داشته باشن اگر هم گوشی ما بتونه با داستان خاصی همیچین قابلیتی پیدا کنه صد در صد نیاز به یه منبع تغذیه جدا گونه داره برای وسیله ای که به گوشیمون وصل میکنیم . که گوشی هایی که این قابلیت رو دارن مثل مدل هایی که دوستان ذکر کردند توشون همجین قابلیتهایی گونجونده شده حتی گوشی مثل n900 هم usb host داره البته من نرم افزار درایورش رو فکر کنم تو ارشیوم داشته باشم اگه دوستان راهی پیدا کنند که ............. اگه بشه چی میشه!!!
با تشکر از راهنمایی های کاربران HU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این کابل توسط بنده برای 6150 ساخته شده و روی رم ریدر و موس و کیبورد و... جواب داده
به این کابل، usb on the go یا OTG نیز گفته میشود و برای ارتباط مستقیم بین ppc و سایر وسایل دارای usb بدون حضور کامپیوتر استفاده میشود
مثلاً شما میتونید رم ریدر یا حافظه فلش رو به طور مستقیم به ppc وصل کنید و محتویاتش رو ببینید یا تغییر بدید.
این کابل فقط برای گوشی هایی که از قابلیت usb host پشتیبانی میکنند کارایی دارد مثل
البته هنوز به طور کامل مشخص نیست که کدام گوشیها میتوانند از این کابل استفاده کنند ولی روی ppc های بالا تست شده که با کمک شما این لیست کامل میشود
وسایل مورد نیاز:
1 -پورت مادگیusb معمولی
2 -پورت mini usb معمولی
در واقع پورت mini usb مورد نیاز برای این کار از نوع B میباشد ولی چون در بازار به سختی پیدا میشود
اگر پورت usb مادگی رو به همراه یه مقدار از سیمش جدا کنید بهتره چون ما هیچ کاری با پایه هاش نداریم ولی پورت mini usb حتماً باید باز بشه چون اکثر پورت های موجود در بازار از type A هستند و فقط از نظر ظاهر با نوع B یکسانند ولی در باطن سیمی به پایه چهارم آنها وصل نیست و usb hub به این پایه چهارم نیاز حیاتی داره.
میتونید با کاتر از کنار ،کاور پلاستیکی رو بازش کنید اینجوری در آخر کار میتونید دوباره مثل اول
قلقش اینه که بعد از باز کردن پورت mini usb باید پایه چهارم(همونی که ختنش کردن) را به پایه پنجم وصل کرد
هم میتونید از پشت و هم از جلو این دو پایه رو به هم وصل کنید فقط باید لحیم کاریتون خوب باشه!
من از پشت وصل کردم.
در آخر بدنه mini usb رو با سیم شیلدی که به usb مادگی متصل است، به usb مادگی وصل میکنیم
آقا اینا رو که گفتی خب حالا ما از کجا بفهمیم ساپورت میکنه یانه:13:
ali_net1376
24-01-2011, 07:43
ظاهرا sarebon هم گفته که باید دید که ایا گوشی ساپورت میکنه یا نه پس ایشون هم اطلاع دقیق ندارند بهتر اول مطمئن میشدند بعد این پست رو میزدند اما مطلبش جالب بود
سلام به همه
يه سوال ساده!!!!
براي دريافت و ارسال بلوتوث شما چي كار مي كنين؟ تا الان من از رسكو چند بار استفاده كردم كه معمولا فايل هاي دريافتي رو توي مموري خود گوشي ميريزه و فايل هاي بزرگ رو هم ظاهرا ارسال نمي كنه.
راستي شما چه جوري تايپ مي كنيد؟
من كه از كيبورد spb استفاده مي كنم كه توي حالت فول اسكرين زياد جالب نميشه يعني فقط يك خط تايپ رو نشون ميده.
براي افزايش سرعت تايپ ميپپرسم.
ممنون
سلام به همه
يه سوال ساده!!!!
براي دريافت و ارسال بلوتوث شما چي كار مي كنين؟ تا الان من از رسكو چند بار استفاده كردم كه معمولا فايل هاي دريافتي رو توي مموري خود گوشي ميريزه و فايل هاي بزرگ رو هم ظاهرا ارسال نمي كنه.
راستي شما چه جوري تايپ مي كنيد؟
من كه از كيبورد spb استفاده مي كنم كه توي حالت فول اسكرين زياد جالب نميشه يعني فقط يك خط تايپ رو نشون ميده.
براي افزايش سرعت تايپ ميپپرسم.
ممنون
سلام
من از اكسپلورر خوده ويندوز و با beam كردن فايل ارسال ميكنم!
كيبورد هم ار رسكو و بيشتر فينگر كيبورد مي استفادم!
good boy 2010
25-01-2011, 00:30
دوستان عزیز من یه مشلکی دارم وقتی گوشی به کامپیوتر وصل می کنم Sync کار نمی کنه ویندوز 7 دارم چی کار کنم؟:41:
AryanLand
25-01-2011, 01:52
دوستان عزیز من یه مشلکی دارم وقتی گوشی به کامپیوتر وصل می کنم Sync کار نمی کنه ویندوز 7 دارم چی کار کنم؟:41:
سلام.
شما برنامه مایکروسافت دیوایس سنتر رو نصب کردید؟:11:
good boy 2010
25-01-2011, 10:55
بله دوست عزیز center بازش می کنم گوشی وصل می کنم Sync گوشی شروع می کنه ولی بعد از مدتی قطع می شه و ....:20:
ali_net1376
25-01-2011, 11:47
دوستانی توتنایی و وقتشو دارند لطفا یه تایپیک مرجع ترفند وبرنامه برای این گوشی بزنند مثل تایپیکهای i900 و امنیا 2
ترفند های رجیستری این گوشی هم جایی ندیدم
هر کسی بتونه یه یادگاری خوب از خودش گذاشته.
aqaehsan
25-01-2011, 16:07
وسایل مورد نیاز:
1 -پورت مادگیusb معمولی
2 -پورت mini usb معمولی
من از پشت وصل کردم.
سلام دوستان
من فکر میکنم مطالبی که در این پست اومده ربطی به سخت افزار گوشی نداشته باشه .(چون6150 نصف قدرت سخت افزاری گوشی ما رو هم نداره)
من خودم این مطلب رو یک بار خونده بودم و تغییر در کابل اتصال گوشی رو آخرین راه گذاشته بودم و برای همین هم این موضوع رو مطرح کردم تا از همفکری دوستان استفاده کنم.
به هر حال از توجه تون ممنون
تا بعد
AryanLand
25-01-2011, 19:16
سلام دوستان
من فکر میکنم مطالبی که در این پست اومده ربطی به سخت افزار گوشی نداشته باشه .(چون6150 نصف قدرت سخت افزاری گوشی ما رو هم نداره)
من خودم این مطلب رو یک بار خونده بودم و تغییر در کابل اتصال گوشی رو آخرین راه گذاشته بودم و برای همین هم این موضوع رو مطرح کردم تا از همفکری دوستان استفاده کنم.
به هر حال از توجه تون ممنون
تا بعد
سلام.
اینطور که میفرمایید نیست مثلا" توی همون گوشیهای آیمیت آلتیمیت 6150 خیلی پایین تر از 9502 هست اما 6150 قابلیت یو اس بی هاست رو داره و لی 9502 نداره .خیلی وقتها هست یک گوشی با قابلیتهای بسیار بالا و سخت افزار قوی تر تو یک مورد ضعیفتر از بقیه گوشیهاست این یک چیز عادیه.:11:
بچه ها یه خبر خوش!!!
من الان رو گوشیم آندروید دارم!!!
برای نصب آندروید روی گوشیتون کافیه فایل زیر رو دانلود کنید:
حجم 78mb
البته هیلتره و برای دانلودشم نیاز به هیلتر شکنه!!!
بعد از دانلود اکسترک کنید فایلشو توی مموری کارت و 5و6 بار فایل exe رو اجرا کنید (چون طبق تجربه با یه بار امتحان نمیشه!!)
**اگه روسی بلد نیستین از گوگل ترنزلیتور استفاده کنید(ru-->en)
اگه سوالی بود در خدمتم
و در آخر باید از دوست خوبم توی موداکو eDDy تشکر کنم!!
m_azadeh
26-01-2011, 20:41
حالا شما که دانلود کردیب بزار یه جای که ما هم برداریم
تاره وافعا کار میکنه
یه توضیح یبده
من الان رو گوشیم آندروید دارم!!!
برای نصب آندروید روی گوشیتون کافیه فایل زیر رو دانلود کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم 78mb
البته هیلتره و برای دانلودشم نیاز به هیلتر شکنه!!!
بعد از دانلود اکسترک کنید فایلشو توی مموری کارت و 5و6 بار فایل exe رو اجرا کنید (چون طبق تجربه با یه بار امتحان نمیشه!!)
**اگه روسی بلد نیستین از گوگل ترنزلیتور استفاده کنید(ru-->en)
اگه سوالی بود در خدمتم
و در آخر باید از دوست خوبم توی موداکو eDDy تشکر کنم!!
سلام
من از اكسپلورر خوده ويندوز و با beam كردن فايل ارسال ميكنم!
كيبورد هم ار رسكو و بيشتر فينگر كيبورد مي استفادم!
دريافت فايل هاي بزرگ رو چي كار مي كني؟
AryanLand
26-01-2011, 23:52
دريافت فايل هاي بزرگ رو چي كار مي كني؟
سلام
دریافت که خود بخود انجم میشه.:11:
HOSSEIN DRIVER
27-01-2011, 05:12
اقا یه مردی پیداشه این فایل اندروید روبدون هیلتر میلتر بذاره خلق خدا حال کنن:10:
سلام
دریافت که خود بخود انجم میشه.:11:
اره ولي فايل هاي بزرگ رو چون فاضاي خالي مموري گوشي كمه نميي
گيره
يه وقتايي فايل هاي كوچيك رو هم كه مي گيره بعد از تاييد ذخيره اونها معلوم نيست چي كارشون مي كنه. هرچي توي مموري گوشي يا توي كارت مموري اضافه شده ميگردم نيست
قاعدتا بايد توي my documents بريزه نه؟!!!!
البته من دقیقا نمی دونم ولی فکر می کنم که 250 یورو به هیچ عنوان قیمت اقتصادی نیست (البته شاید برای من نیست...!) تمام این مشخصات رو می تونید تو سونی اریکسون ELM هم پیدا کنید، فقط فرقش سیستم عاملشه که فکر کنم ویندوز موبایل 6.1 همچین آش دهن سوزی هم نیست...
البته من دقیقا نمی دونم ولی فکر می کنم که 250 یورو به هیچ عنوان قیمت اقتصادی نیست (البته شاید برای من نیست...!) تمام این مشخصات رو می تونید تو سونی اریکسون ELM هم پیدا کنید، فقط فرقش سیستم عاملشه که فکر کنم ویندوز موبایل 6.1 همچین آش دهن سوزی هم نیست...
یه نکته کلیدی تو حرفتون هست عزیز و اون هم اینه:
البته من دقیقا نمی دونم
سونی اریکسون ELM نگو، اسباب بازی بگو!
:11:
البته 60% شما درست می گی، ولی منظوره من این بود که همه این امکانات رو ELM هم داره اون هم با 160 هزار تومن... اگه بخوایم اقتصادی ترین رو پیدا کنیم انتخاب های بهتری هم هست... بعدش ELM به این بدی هایی هم که می گین نیست...:46:
sharmande english mizanam
bebinid in ke migid fargi ba ELM nadare fek konam kamelan eshtebah bashe choon omnia lite:
1.windows mobile
2.windows mobile
3.windows mobile
4.cpu 800
dare!!!
va behetoon etminan midam ke ash dahansoozi hast!!
dar mored android ham bache ha man internetam moshkel dare yeki dige baiad zahmatesho bekesh
mey 2009
27-01-2011, 17:51
دوستانی که lite دارید! آیا این گوشی تو بازار هست یا نه؟؟؟ من شنبه میخوام بیام تهران ببینم اگه هست بخرم!!!!
دوستان من توی کف این اندروییدم.ورژن چنده؟برنامه های اندرویید روش نصب میشه؟
kakhmal عزیز الان چقدر فضای خالی داری؟یه کم بیشتر توضیح بده چند تا عکس بذار ببینیم میصرفه 78 مگ دانلود کنیم!!!!
AryanLand
27-01-2011, 22:15
البته 60% شما درست می گی، ولی منظوره من این بود که همه این امکانات رو ELM هم داره اون هم با 160 هزار تومن... اگه بخوایم اقتصادی ترین رو پیدا کنیم انتخاب های بهتری هم هست... بعدش ELM به این بدی هایی هم که می گین نیست...:46:
سلام.
شما یه نگاهی به این لینک بندازید:
:11:
دوستانی که lite دارید! آیا این گوشی تو بازار هست یا نه؟؟؟ من شنبه میخوام بیام تهران ببینم اگه هست بخرم!!!!
are hast!!!
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
دوستان من توی کف این اندروییدم.ورژن چنده؟برنامه های اندرویید روش نصب میشه؟
kakhmal عزیز الان چقدر فضای خالی داری؟یه کم بیشتر توضیح بده چند تا عکس بذار ببینیم میصرفه 78 مگ دانلود کنیم!!!!
***bebakhshid finglish mizanam ubuntu(linux) ye moshkely daremajbooram live bala biaram hala ki hosele dare har bar keyboard tanzim kone?!!
bebinid man alan dargir kariam(yaani ye seri mosabegat ke baramam kheili moheman toie ham oftadan) alan najoor saram shologhe in ubuntu am ke nemidonam chera dorost nasb nemishe!!!
alan man barnameye monaseb nagashtam ke nasb konam vali har chi bashe ye tajrobe jadide az man miporsi download kon!!!:10:
bacheha in link ye noskhe ye paiin tare andri=oid hast(2.0.1):
bedoon filter!!
دوستان اين لينك اون 70 مگي هست:
اينم يه 30 مگي كه رو بيشتر سيستم ها بالا اومده!
تو رپيد باز و بي -----!
منبع:
دوست عزيزم حسام
دوستان اين لينك اون 70 مگي هست:
اينم يه 30 مگي كه رو بيشتر سيستم ها بالا اومده!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو رپيد باز و بي -----!
منبع:
دوست عزيزم حسام
mamnoon
rasti fek konam oon 30 file 30 mbnoskheye paiin tar bashe!!!
mamnoon
rasti fek konam oon 30 file 30 mbnoskheye paiin tar bashe!!!
اره!
زباد مهم نيست!
فعلا در حده تجربه هست!
اره!
زباد مهم نيست!
فعلا در حده تجربه هست!
are
rasti oon link dovvom ke gozashtam(2.0.3) yaroo migoft roosh bazi o barname ham hast
man alan daram download mikonam :10:
are
rasti oon link dovvom ke gozashtam(2.0.3) yaroo migoft roosh bazi o barname ham hast
man alan daram download mikonam :10:
تست كردي خبر بده!
تست كردي خبر بده!
hamin alaan download shod
vali eDDy test karde va gofte alie!!:10:
يه هموطن بگه بهتره!
اگه عالي باشه خوبه!
اين لينك رپيد باز اون froyo:
چه طور بود؟
اره ولي فايل هاي بزرگ رو چون فاضاي خالي مموري گوشي كمه نميي
گيره
يه وقتايي فايل هاي كوچيك رو هم كه مي گيره بعد از تاييد ذخيره اونها معلوم نيست چي كارشون مي كنه. هرچي توي مموري گوشي يا توي كارت مموري اضافه شده ميگردم نيست
قاعدتا بايد توي my documents بريزه نه؟!!!!
اقا كسي نميدونه چه جوري ميشه فايل هاي بزرگ را از طريق بلوتوث دريافت كرد؟
گفتم بدون استفاده از برنامه هاي مديريت بلوتوث اين كارو بكنم كه قاعدتا بايد بشه.
ali_net1376
28-01-2011, 10:45
من متوجه حرف دوستمون نشدم اخه سونی elm که ppc نیست که بشه این دو رو با هم مقایسه کنیم!
چه طور بود؟
az oon yeki behtar boood
vali dar kol toye har do touchesh daghoon bood hala khodetam emtahan kon nazareto beg
HOSSEIN DRIVER
29-01-2011, 07:44
سلام من بین امنیا و 1100نوکیا موندم کدومو بخرم 1100 که خیلی ارزونتره چرا بیام امنیا بخرم:31::19::27::18::2:
در ضمن این لینک اندروید راپید نمیدونم چیچی دانلودو قبول میکنه ولی وقتی اینترنت قطع میشه دیگه نمیذاره دانلود کنی از یه جای دیگه لینک بدین که اینقدر تازه به دوران رسیده نباشن ندید بدید بازی دراوردن
az oon yeki behtar boood
vali dar kol toye har do touchesh daghoon bood hala khodetam emtahan kon nazareto beg
سلام
جينجر برد هم اومده!
ديدي؟
من نتم پر سرعتش قطع هست فعلن!
ali_net1376
29-01-2011, 14:37
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]
دوستان این تبدیل به نظر شما به گوشی ما میخوره؟
دوستان گوشی ما نسبت به قیمت و کارایی بی نظیره ولی واقعا موقع خرید علاوه بر تاکید بر کارایی گوشی واقعا همه گیر بودن گوشی هم مهمه ما هر جی لوازم جانبی میبینیم واسه برند htc درست کردند واز همه مهم تر در دست بودن این لوازم جانبیه
ما که هی میبینیمو دلمون میخوادو و هیج .......
سلام
جينجر برد هم اومده!
ديدي؟
من نتم پر سرعتش قطع هست فعلن!
آره دیدم ولی نفهمیدم چیه!!:13:
حالا چی هست حالا؟!
تازه خودتم گفتی که تفاوتی با قبلیه نداشته که!!
دو روز دیگه صب کنیم مثل hd2 یه آندروید میاد واسه گوشی که بتونیم بجای ویندوز نصب کنیم:10:
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
دوستان گوشی ما نسبت به قیمت و کارایی بی نظیره ولی واقعا موقع خرید علاوه بر تاکید بر کارایی گوشی واقعا همه گیر بودن گوشی هم مهمه ما هر جی لوازم جانبی میبینیم واسه برند htc درست کردند واز همه مهم تر در دست بودن این لوازم جانبیه
بابا اینجا که عکسی چیزی نیست از کجا میخوای بفهمی؟!:19::13::41:
آره دیدم ولی نفهمیدم چیه!!:13:
حالا چی هست حالا؟!
تازه خودتم گفتی که تفاوتی با قبلیه نداشته که!!
دو روز دیگه صب کنیم مثل hd2 یه آندروید میاد واسه گوشی که بتونیم بجای ویندوز نصب کنیم:10:[COLOR="Silver"]
[1:
اخرین نسخه اندرویید!
از froyo جدیدتره!
من نگفتم!
ادی گقته بود!
talatalatala
30-01-2011, 17:42
MKHASTAM BEGAM MAN IN GOSHIYO 2 3 HAFTE PISH GEREFTAM KOLI GASHTAM TA BEGIRAM SHOMAL KE NADASHT TEH GEREFTAM ONAM NAMAYANDEGI 2 TA DASH L[JLU 'GSJHK F,N
DI LA;GD IL NHVL ;I IV ]D ;N LDNDL FAILED MISHE
BADESH MAN VALA KHONDAM matalebo nad ozv shodam hala harchi 3nbaleshon migram nistam ab shodan
talatalatala
30-01-2011, 18:04
ببخشيى يكي كمك كنه منgps اينو فعال كنم ادرس نرم افزار لطفا نبود كشتم
talatalatala
30-01-2011, 20:49
يكي ميتونه ادرس دانلودNaviTel_v3.2.6.3594
رو بهم برسونه حياتيه خواهش مي كنم
m_azadeh
31-01-2011, 19:02
يكي ميتونه ادرس دانلودNaviTel_v3.2.6.3594
رو بهم برسونه حياتيه خواهش مي كنم
بفرما
یا
فک کنم بخوره
برو تو google همین عبارتی که اسمش هست رو سرچ کن یه عکس میاره(که اتفاقا مال همین سایته)بنظر میرسه که بخوره!!:40::11:
من ديروز رفتم علاالدين تونستم هندزفري دوتكه گير بيارم 6500 تومن. شما هم به نظرم بري از همونجا يه هندزفري دوتكه بخري بهتر از اينه. ارزونتر هم در مياد برات.
HOSSEIN DRIVER
01-02-2011, 04:21
رابط n97بهش میخوره ولی جواب نمیده مثل سیب زمینی انگارنه انگار چیزی بهش وصل کردی:41:
اقا این اندروید یه مدل 165مگابایتی ازش اومده کسی میذاره برای دانلود از یه جای خوب بذارین اذیت نشیم:19:
میگم این هندزفری 6500 تومنی که میگی دو تیکه است دیگه؟یعنی میشه بهش یه هندزفری دیگه وصل کرد؟
اگه اینجوریه من یکی میخوام.خدا میدونه چقدر دنبال ش فرستادم برام بگیرن ولی گیرشون نیومده!
ببینم دوست عزیز میتونی یکی برام بفرستی؟:11:
میگم این هندزفری 6500 تومنی که میگی دو تیکه است دیگه؟یعنی میشه بهش یه هندزفری دیگه وصل کرد؟
اگه اینجوریه من یکی میخوام.خدا میدونه چقدر دنبال ش فرستادم برام بگیرن ولی گیرشون نیومده!
ببینم دوست عزیز میتونی یکی برام بفرستی؟:11:
اره عزيز دوتكه هست. طبقه اول زيرزمين اگه بري چند تا مغازه كنار همديگه هستن كه تو ويترين همشون كلي هندزفري گذاشته شده. اگه اشتباه نكنم 4 يا 5 تا مغازه ديوار به ديوار هستن. مطمئنم حداقل يكيشون داره. من كه راحت پيدا كردم شما هم اگه بري حتما پيدا ميكني
HEGMATANEH
01-02-2011, 22:33
سلام دوستان
این آندروید جدیده رو بچه های موداکو تو سایت مگاآپلود آپش کردن اگه کسی اینترنت پر سرعت داره می تونه توی یه سایت دیگه مثل 4شرد آپ کنه ؟
خودشون می گفتن مموری 2 گیگ باشه بهتره و میگفتن اشکالاتش خیلی کمتر شده بازی و برنامه هم روش نصبیدن
talatalatala
02-02-2011, 10:36
بفرما
یا
فدا بشم عزيز مرسي بوس بوس
ali_net1376
02-02-2011, 20:55
دوستان کسی بازی اسفالت 5 برای وین 6.5 رو سراغ داره برای وین 7 و اندروئید رو دیدم ولی نمی دونم چرا کسی به فکر گوشی های ما نیست برای جا وا روز به روز دارن بازی میدن بیرون (صد البته جاوا نسبت به وین موب قابل مقایسه نیست) ولی انعطافی که سیستم عامل ما داره واقعا بی نظیره ولی جرا هر چی برنا مه و بازی هست همو ن چند سال پیش تولید شده واخیرا کاملا به حالت سکون در امده ؟ تنها چیزی که به ذهن میرسه انه که شرکت ها سرمایه گذاریشون رو دارن روی وین 7 واندرویید خرج میکنند و پرونده وین های 6.5به پاین رو بستن.
4 تا برنامه جدید و درست حسابی هم پولی هستند!!!! وخریدش برای ما که ایرانیم شدیدا مشکله.
Amin.M.1986
02-02-2011, 22:25
دوستان کسی بازی اسفالت 5 برای وین 6.5 رو سراغ داره برای وین 7 و اندروئید رو دیدم ولی نمی دونم چرا کسی به فکر گوشی های ما نیست برای جا وا روز به روز دارن بازی میدن بیرون (صد البته جاوا نسبت به وین موب قابل مقایسه نیست) ولی انعطافی که سیستم عامل ما داره واقعا بی نظیره ولی جرا هر چی برنا مه و بازی هست همو ن چند سال پیش تولید شده واخیرا کاملا به حالت سکون در امده ؟ تنها چیزی که به ذهن میرسه انه که شرکت ها سرمایه گذاریشون رو دارن روی وین 7 واندرویید خرج میکنند و پرونده وین های 6.5به پاین رو بستن.
4 تا برنامه جدید و درست حسابی هم پولی هستند!!!! وخریدش برای ما که ایرانیم شدیدا مشکله.
والا برنامه که زیاده اما بازی به نسبت کمتر واسش وجود داره که 2 دلیل داره:
کاربر های وین مو تا همین اواخر خیلی خاص بودند و استفاده هایی غیر از بازی داشتند .. خود من فقط به دلیل کار زیاد روی زبان انگلیسی به وین مو رو آوردم و کلا کاربرای وین مو دنبال بازی نبودند. الان از همین آرین خودمون بپرس که چه بازی هایی رو نصب کرده روی گوشیش ببین میگه من اهل بازی نیستم.
2. وین مو ها به سمت تاچ بدون کیبرد رفتند و محبوبیت بدون کیبرد ها زیاد شد و مشکل این گوشی ها هم اینه که بازی واسشون راحت نمیشه نوشت چون مولتی تاچ که نیستند و کیبرد هم که ندارند و همین عوامل ایجاد محدودیت میکنه.
حالا برنامه هرچی میخوای بگو واست لینک کنم:11:
ali_net1376
02-02-2011, 23:04
یه روش میگم برای دوستانی که تازه کارند چون قدیمی ها احتمالا میدونند
دوستانی که یرنامه زیاد نصب میکنند مثل من و منوی استارت شلوغی دارند از طریق اکتیو سینک وارد حافظه داخلی بشند واز منوی ویندوز ------>پوشه استارت منو چند کتگوری بسازید به تعداد کارایی برنامه هایی که نصب کردند به عنوان مثال شما 30 تا برنامه نصب کریدید که یه سری درباره اینترنتند یه سری درباره مدیا ها هستند یه سری مذهبی ...کاربردی یا امثالهم (این فقط به درد کسایی میخوره تعدادزیادی برنامه نصب کردند دسترسی بهشون رو مشکل کرده)
چند پوشه جدید میسازی به تعداد مورد نیاز و ایکون هر برنامه رو منتقل میکنید به پوشه مربوطه که ساختید
کار اخر اینه که پوشه هارو move up کنید تا دسترسی بهشون راحت تر بشه.
همین کار رو یا منوی گیم هم میتونید بکنید
اگر مثل من بازی زیادی نصب کردید بازی ها رو تقسیم میکنید به پوشه های مختلف مثل پازل ورزشی ریسینگ و..... این روش همون قدر که ساده هست فوق العاده هم کاراست
موفق باشید
ali kaka
03-02-2011, 01:04
صفحه ی گوشی ضد خشه؟
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
اگه این گوشی رو update کنم،تغییری میکنه؟
talatalatala
03-02-2011, 12:33
سلام
میشه یه نفر آدرس لینک مستقیم نقشه های نویتل رو برام بزاره
ممنون میشم
مرسی
فدامدا
سلام
کسی رام کوک شده خوب نمیشناسه؟ اگه اره لطفا لینکش رو هم بدین
برای من جای سوال که همه جا میگن کسایی که وین موبایل میخرن کارای مهم تری از بازی کردن دارن میشه دوستان تشریح کنند جه کارای مهمی یا برنامه های کاربردی وجود داره در مقابل گوشی های دیگه که به خاطز اونا باید حتما پیپی سی خرید
من usb host رو به عنوان یکی از این کارا قبول دارم که نه گوشی ما نه خیلی از گوشی های دیگه این داستان رو ندارند شما هم بقیه رو بگید
زنده باد مام میهن
حالا یه روش میگم برای دوستانی که تازه کارند چون قدیمی ها احتمالا میدونند
دوستانی که یرنامه زیاد نصب میکنند مثل من و منوی استارت شلوغی دارند از طریق اکتیو سینک وارد حافظه داخلی بشند واز منوی ویندوز ------>پوشه استارت منو چند کتگوری بسازید به تعداد کارایی برنامه هایی که نصب کردند به عنوان مثال شما 30 تا برنامه نصب کریدید که یه سری درباره اینترنتند یه سری درباره مدیا ها هستند یه سری مذهبی ...کاربردی یا امثالهم (این فقط به درد کسایی میخوره تعدادزیادی برنامه نصب کردند دسترسی بهشون رو مشکل کرده)
چند پوشه جدید میسازی به تعداد مورد نیاز و ایکون هر برنامه رو منتقل میکنید به پوشه مربوطه که ساختید
کار اخر اینه که پوشه هارو move up کنید تا دسترسی بهشون راحت تر بشه.
همین کار رو یا منوی گیم هم میتونید بکنید
اگر مثل من بازی زیادی نصب کردید بازی ها رو تقسیم میکنید به پوشه های مختلف مثل پازل ورزشی ریسینگ و..... این روش همون قدر که ساده هست فوق العاده هم کاراست
موفق باشید
واقعا ایده جالبیه ممنون
ali kaka
03-02-2011, 20:52
دوستان من باید رامم رو عوض کنم چون دچار مشکل شده.یه رام خوب معرفی کنید لطفا
ali_net1376
03-02-2011, 22:56
والا برنامه که زیاده اما بازی به نسبت کمتر واسش وجود داره که 2 دلیل داره:
کاربر های وین مو تا همین اواخر خیلی خاص بودند و استفاده هایی غیر از بازی داشتند .. خود من فقط به دلیل کار زیاد روی زبان انگلیسی به وین مو رو آوردم و کلا کاربرای وین مو دنبال بازی نبودند. الان از همین آرین خودمون بپرس که چه بازی هایی رو نصب کرده روی گوشیش ببین میگه من اهل بازی نیستم.
2. وین مو ها به سمت تاچ بدون کیبرد رفتند و محبوبیت بدون کیبرد ها زیاد شد و مشکل این گوشی ها هم اینه که بازی واسشون راحت نمیشه نوشت چون مولتی تاچ که نیستند و کیبرد هم که ندارند و همین عوامل ایجاد محدودیت میکنه.
حالا برنامه هرچی میخوای بگو واست لینک کنم:11:
ممنونم ازت دوست من
اول راهی هست که بدون تعویض رام ,رام رو سبکتر کنیم
بغیر از ای سکرتری برنامه منشی دیگه سراغ داری؟
وبرنامه بغیر از ویس کماند برای اجرای برنامه ها و دایال باصدا داری؟ چون با هر دو این برنامه نتونستم کار کنم !
بعد روشی هست که بدون برنامه های کمکی جاوا برنامه های جاوا رو تو حافظه خارجی نصب کنیم(با java sun میشه اما بدون برناه کمکی جاوا)
سلام من سیم کارت 12 رو گوشیم دارم ویندوزشم عربی هست چند وقته اس ام اس دو صفحه ای میخام بفرستم یک صفحشو بیشتر نمیفرسته! گوشیمو مستر ریست کردم درست شد بازم دو روز بعد دوباره همین جوری شد! سیم کارت 35 روش انداختم مسیج 2صفحه ای رو فرستاد (فقط با 12 مشکل داره) ولی سیم کارت 12 خودم و داداشمو روش میندازم مسیج ها فاقص میره. الان 3 بار مستر کلینر کردم بازم مسیجا ناقص میره شماره مسیج سنترو عوض کردم بازم درست نشد.
خاهشا کسی هست به من بتونه کمک کنه؟ اگه فایل فلش عربی انگلیسی 6.5 گوشی رو دارید بگید کجاست من دانلود کنم با تشکر
AryanLand
04-02-2011, 21:30
سلام من سیم کارت 12 رو گوشیم دارم ویندوزشم عربی هست چند وقته اس ام اس دو صفحه ای میخام بفرستم یک صفحشو بیشتر نمیفرسته! گوشیمو مستر ریست کردم درست شد بازم دو روز بعد دوباره همین جوری شد! سیم کارت 35 روش انداختم مسیج 2صفحه ای رو فرستاد (فقط با 12 مشکل داره) ولی سیم کارت 12 خودم و داداشمو روش میندازم مسیج ها فاقص میره. الان 3 بار مستر کلینر کردم بازم مسیجا ناقص میره شماره مسیج سنترو عوض کردم بازم درست نشد.
خاهشا کسی هست به من بتونه کمک کنه؟ اگه فایل فلش عربی انگلیسی 6.5 گوشی رو دارید بگید کجاست من دانلود کنم با تشکر
سلام.
قربان مشکل از گوشیتون نیست مشکل از همراه اول هست.چند وقتی هست تو بعضی از مناطق که هستید اس ام اس ها ناقص فرستاده میشه.من خیلی هارو دیدم که این مشکل رو دارن.:11:
دوستان من باید رامم رو عوض کنم چون دچار مشکل شده.یه رام خوب معرفی کنید لطفا
b7300XXJA9 خوبه دوست عزیز الیته B7300XXJC2 هم خوبه درواقع با هم فرقی نداره
Turk Oghlan
05-02-2011, 09:37
دوستان ممنون میشم اگه جواب این چند سوال رو بدین:
1-من از وقتی هارد ریست کردم ، فرمت txt رو نه می تونم باز کنم ،نه می تونم ایجاد کنم.(note هام همه با فرمت pwi سیو میشن)
2- تنظیمات GPRS به هم ریخته و از گارمین نمی تونم استفاده کنم.(اگه تنظیماتش رو دقیق توضیح بدین ممنون میشم)
3- راهی برای رفع مشکل کندی این گوشی پیدا شده؟(مخصوصا قسمت مسیج،من تا حالا رام نزدم)
4-برنامه چراغ قوه خوب هم اگه داشتین لطفا بذارین.
ممنون
good boy 2010
05-02-2011, 22:46
از این کابل میشه برای گوشی استفاده کرد؟
ali_net1376
06-02-2011, 00:15
دوستان یه 4 تا برنامه بازی یه ترفندی یه چیزه جدید ...... واقعا پاکت پی سی فراموش شده است این ویندوز 7 از کجا سر و کلش پیدا شد نمیدونم !!!!!!!!!!
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
از این کابل میشه برای گوشی استفاده کرد؟
عکست مشخص نیست لینک بده
Amin.M.1986
06-02-2011, 07:59
دوستان یه 4 تا برنامه بازی یه ترفندی یه چیزه جدید
بازی نمیکنم.. اما برنامه هرچی خواستی بگو واست آپلود کنم:20:
good boy 2010
06-02-2011, 12:20
این کابل می گم لینک قبلی خراب بود
Turk Oghlan
06-02-2011, 13:57
دوستان ممنون میشم اگه جواب این چند سوال رو بدین:
1-من از وقتی هارد ریست کردم ، فرمت txt رو نه می تونم باز کنم ،نه می تونم ایجاد کنم.(note هام همه با فرمت pwi سیو میشن)
2- تنظیمات GPRS به هم ریخته و از گارمین نمی تونم استفاده کنم.(اگه تنظیماتش رو دقیق توضیح بدین ممنون میشم)
3- راهی برای رفع مشکل کندی این گوشی پیدا شده؟(مخصوصا قسمت مسیج،من تا حالا رام نزدم)
4-برنامه چراغ قوه خوب هم اگه داشتین لطفا بذارین.
این سوال فراموش نشه لطفا
manmikrobam
06-02-2011, 23:02
این سوال فراموش نشه لطفا
دوست عزیز برای رفع مشکل کندی بخش پیامک هات میتونی از برنامه خود ویندوز استفاده کنی که هم مشکل کندی رو نداره و هم مشکل بهم ریختگی پیامکها
فزایش سرعت و حل مشکل بهم ریختی sms
فعال کردن sms دیفالت ویندوز موبایل :
با یک registery editor مسیر زیر رو دنبال کنید :
HKEY-CURRENT-USER \ SOFTWARE \ MICROSOFT \ INBOX \ SETTINGS
وارد SMS AVAIABLE بشید و مقدارش رو از یک به صفر تغییر بدید و OK کنید.بعد گوشی رو ریست کند.
از این به بعد داخل بخش EMAIL که بشید TEXT MESSAGES رو میبینید .
البته با این کار SMS خود سامسونگ هم سر جاش میمونه
من الان چند ماهی میشه که اینکار رو کردم و جداً راضی ام
فقط یه مشکلی داره و اونم اینکه وقتی پیامک برات میاد باید حتما بری برنامه رو باز کنی و پیامک رو خونده و از اونجا ریپلی کنی
اگر بلافاصله ریپلی کنی همون برنامه پیامک سامسونگ میاد
manmikrobam
06-02-2011, 23:17
این سوال فراموش نشه لطفا
در مورد GPS هم خودش تنظیمات خاصی نداره و فکر میکنم دیفلتش باید کار کنه
GPS>connection>gps program port
معمولا توسط خود برنامه مورد استفاده تغییر میکنه در حال حاضر برای من com7
GPS>connection>gps hardware port
مثل مورد بالاست،در حال حاضر برای من com9
buad rate 4800
manage gps automatically : on
GPS>connection>XTRA
هیچ آیتم فعالی نداره
من از نویتل استفاده میکنم و تنظیمات گارمین رو نمیدونم
موفق باشید
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
دوستان یادتوونه چند وقته پیش یه مشکلی با وای-فای گوشیم داشتم که در قسمت ظاهری هیچ فعالیتی نمیکرد و حتا موقع روشن شده آیکونش در نوار ابزار بالا نمیومد اما کار میکرد!؟
دوستان گفتن هارد ریست کنم
اما چون من حالش رو نداشتم بیخیال شدم
نتیجه اینکه فهمیدم مشکل چطوری حل میشه
کافیه وای-فای رو روشن کنید و در همون حال گوشی رو با کلید خودش خاموش و روشن کنید
درست میشه
AryanLand
07-02-2011, 00:45
این سوال فراموش نشه لطفا
سلام.
برنامه گارمین که بخ GPRS ربطی نداره احتمالا" منظورتون GPS هست.اگر آره: شما بعد از هارد ریست یکبار دیگه باید گارمین رو نصب کنید منتها قبلش 2 تا فولدر گارمین که تو مموری کارت(یا استورج گوشی) و مموری داخلی هست رو باید پاک کنید سپس دوباره نصب کنید برنامه خودش تنظیمات دیفالت رو انتخاب میکنه.:11:
Turk Oghlan
08-02-2011, 04:44
من از وقتی هارد ریست کردم ، فرمت txt رو نه می تونم باز کنم ،نه می تونم ایجاد کنم.(note هام همه با فرمت pwi سیو میشن
در ضمن اگه میشه برا دو تا برنامه لینک بذارین با راهنمایی برای نصب،اول resco explorer و دومی هم یه برنامه خوب چراغ قوه(حالا این زیاد مهم نیس)
good boy 2010
09-02-2011, 00:07
دستان کسی نظر خاصی درباره این کابل نداره
ظاهرا برای HTC Toch Pro2
سلام
از کجا میشه فهمید یه رام 6.5.5 هست یا نه؟
دوستان اگر رام 6.5.5 سراغ دارید لطفا لینک بدید
HEGMATANEH
09-02-2011, 19:48
سلام دوست عزیز این هم رام 6.5.5 برای این گوشی و لی با توجه به این که این رام بعد از 1 یا 2 هفته که روی این گوشی نصبیدی وقتی که کسی بهت زنگ می زنه شروع می کنه به ویبره رفتن و تا وقتی که ریست نکنی به ویبره رفتن ادامه میده. بهترین رام همون رام اوریجینال است که تقریبا به جز سرعت پایین تاچ ویز و اس ام اس هیچ مشکلی دیگه ای نداره
nazaninsha
09-02-2011, 22:07
ببخشید مزاحم میشم! ولی....
چرا usb host تو گوشی ما جواب نمیده؟ فقط دلیلش اینه که تو سوکت گوشیمون خروجی برقی نداره؟اگه فقط اینه نمیشه کاریش کرد؟مثلا خودمون منبع تغذیه ای جدا بهش وصل کنیم؟
manmikrobam
09-02-2011, 22:13
سلام
از کجا میشه فهمید یه رام 6.5.5 هست یا نه؟
دوستان اگر رام 6.5.5 سراغ دارید لطفا لینک بدید
فکر کنم توو بخش setting
system information
فکر کنم توو بخش setting
system information
منظورم قبل از دانلود بود
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
سلام دوست عزیز این هم رام 6.5.5 برای این گوشی و لی با توجه به این که این رام بعد از 1 یا 2 هفته که روی این گوشی نصبیدی وقتی که کسی بهت زنگ می زنه شروع می کنه به ویبره رفتن و تا وقتی که ریست نکنی به ویبره رفتن ادامه میده. بهترین رام همون رام اوریجینال است که تقریبا به جز سرعت پایین تاچ ویز و اس ام اس هیچ مشکلی دیگه ای نداره
مرسی
یعنی نمیشه مشکل ویبرش رو حل کرد؟
HEGMATANEH
11-02-2011, 00:10
سلام دوستان OSMAAN جان باید در تمام مدت اینکه این رام روی گوشیت هست گوشیتو روی ویبره نزاری .تقریبا تمام رام های انگلیسی واسه این گوشی اینجورین فقط رام های سایت ای امنیا که به زبان روسی هست این مشکلو ندارن البته اگه بتونی در سایتش عضو بشی که تقریبا واسه ما محال است چون زبونشون لهستانی است
lonelinesspains
11-02-2011, 11:21
سلامف دوستان میشه بگید چه جوری میشه از wifi گوشی برای اتصال به اینترنت تو جاهایی مثل دانشگاه و اینا استفاده کرد؟
manmikrobam
11-02-2011, 15:39
سلامف دوستان میشه بگید چه جوری میشه از wifi گوشی برای اتصال به اینترنت تو جاهایی مثل دانشگاه و اینا استفاده کرد؟
با درود
وای فای گوشی رو روشن میکنید و شروع میکنه سرچ کردن و اکسس پوینهایی رو که در محل وجود دارن رو پیدا میکنه
اون اکسس پوینتی که مدنظرتوونه رو روش تپ میکنید و یه اکانت میسازید و چنانچه رمز بخواد از همونجا باید وارد باشه
بعد از پایان ساخت کانکشن بطور اتوماتیک گوشی به کانکشن وصل میشه البته اگر مورد خاصی نداشته باشه و مثلاً دسترسی به اینترنتش محدود نشده باشه که البته در مورد کانکشنهایی که مورد محیطهای عمومی مثل دانشگاه و فرودگاه و ... این محدودیت وجود نداره
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
سلام دوستان OSMAAN جان باید در تمام مدت اینکه این رام روی گوشیت هست گوشیتو روی ویبره نزاری .تقریبا تمام رام های انگلیسی واسه این گوشی اینجورین فقط رام های سایت ای امنیا که به زبان روسی هست این مشکلو ندارن البته اگه بتونی در سایتش عضو بشی که تقریبا واسه ما محال است چون زبونشون لهستانی است
برای تشخیص آیتمهای فرم عضویت کافی است کلمات موجود در فرم رو در سایت translate.google وارد کرده و معادل فارسیشون رو پبدا کنید
HEGMATANEH
11-02-2011, 23:51
دوست عزیز به هر زحمت تونستم توی این سایت عضو بشم مرسی
کسی اینجا کوکینگ رام بلده؟
lonelinesspains
11-02-2011, 23:53
ممنون دوست من من تو کانکت شدن مشکلی ندارم. مشکل اینه که مرور گر مثلا اینترنت اکسپلورر از جی پی ار اس سیم کارت برای اتصال استفاده می کنه و اگر هم تو حالت پرواز و بدون انتن باشه کاکنت نمیشه و صفحه لود نمیشه. مساله اینه که مرور گر چه جوری دیتا رو از WIFI بگیره
HEGMATANEH
12-02-2011, 00:02
ممنون دوست من من تو کانکت شدن مشکلی ندارم. مشکل اینه که مرور گر مثلا اینترنت اکسپلورر از جی پی ار اس سیم کارت برای اتصال استفاده می کنه و اگر هم تو حالت پرواز و بدون انتن باشه کاکنت نمیشه و صفحه لود نمیشه. مساله اینه که مرور گر چه جوری دیتا رو از WIFI بگیره
سلام دوست عزیز
تا وقتی که مرورگرهایی مثل یو سی و دو تا اپرا(مینی و موبایل) ها هستند از اینIE استفاده نکن این مرورگر پر از باگ است این سه تا که به شما گفتم با وای فای هیچ مشکلی ندارن مخصوصا یو سی
lonelinesspains
12-02-2011, 17:11
مشکل اینه که تو قسمت تنظیمات اتصال چه جوری یه کانکشن WIFI ایجاد کنیم؟ کدام گزینه واسه این هست؟
HEGMATANEH
12-02-2011, 22:20
مشکل اینه که تو قسمت تنظیمات اتصال چه جوری یه کانکشن WIFI ایجاد کنیم؟ کدام گزینه واسه این هست؟
شما دکمه سرچینگ را بزنید و تمام اکسس پوینتهایی که در اطراف باشه رو پیدا میکنه بعد روی اکسس پوینتی رو که می خواین تپ کنید اگه پسورد بخواد بزنید و واردش شوید و استفاده کنید
به همین راحتی من خودم در دانشکدمون همینجوری کانکت می شم و ساعت ها دان می زنم فقط دانشگاهها یه اکانت هم میخواد که اگر خواستین باید در تنظیماتش بزنید(وای چقدر تایپ کردم:19:)
سلام
من تاحالا گوشی باسیتم عامل ویندوز نداشتم الان میخوام اینو بگیرم،چنتا سوال داشتم...
برنامه و بازی برای این گوشیا پیدا میشه یا نه؟؟؟تو بخش تو همین p30 که سه چهارتا بیشتر نیست...
کار کردن با این سیستم عامل راحته؟؟؟
روش تم میشه ریخت؟؟؟
ممنون
سلام
من تاحالا گوشی باسیتم عامل ویندوز نداشتم الان میخوام اینو بگیرم،چنتا سوال داشتم...
برنامه و بازی برای این گوشیا پیدا میشه یا نه؟؟؟تو بخش تو همین p30 که سه چهارتا بیشتر نیست...
روش تم میشه ریخت؟؟؟
ممنون
برنامه های خیلی زیادی براش هست
بازی هم هست ولی 1 ویندوز موبایل برای گیم طراحی نشده و اکثر مخاطباش بخاطر برنامه جذبش شدن 2 کیفیتی مثل بازی های اندروید یا ios نداره
به نظر من که راحته البته بستگی داره منظورت از راحتی چی باشه
بله
سلام
روش تم میشه ریخت؟؟؟
ممنون
شما کلا باید کار با پی پی سی جالب باشه واست (مث خود ما ها)واسه همین بشدت توصیه میکنم اگه تا ۱-۲ ماه دیگه امتحانی چیزی داری بیخیال شو و نخر بذار بعد امتحانت بخر چون حداقل ۱-۲ ماه مشغولت میکنه!!:10:
برنامه و اینا رو کلا برای پی پی سی من ترجیح میدم توی گوگل سرچ کنم و از سایتهای اجنبی بگیرم!!و خیالت راحت اونقدری هست که لیست نرم افزارهات پیمایشش ۱-۲ ساعتی طول بکشه:46:
آره اگه زیاد انگولکش نکنی:46:
آره ولی تم بیشتر برای وین ۶.۵.۳و۶.۵.۵ تاثیر داره و روی ۶.۵ بیشتر شل میریزن
**اگه اهل بازی و .. هستی یه آندروید بخر:10::11:
سلام یادمه یکی از بچه ها اینجا بازی doodle jump گذاشته بودم میخواستم بدونم مشکلی که من دارم شما ها هم دارین؟ من فقط میتونم یه بار بازی کنم و اگه خارج بشم بخوام دوباره بازی کنم وارد بازی میشه ولی تا میخوای بازی رو شروع کنی میاد بیرون تنها راهش هم هارد ریست کردنه نمیدونم مشکل از کجاست؟
راستی بازی آندرکاور رو هم همین شکلیه البته این دیگه فقط آرم EA میاد و خارج میشه
سلام یادمه یکی از بچه ها اینجا بازی doodle jump گذاشته بودم میخواستم بدونم مشکلی که من دارم شما ها هم دارین؟ من فقط میتونم یه بار بازی کنم و اگه خارج بشم بخوام دوباره بازی کنم وارد بازی میشه ولی تا میخوای بازی رو شروع کنی میاد بیرون تنها راهش هم هارد ریست کردنه نمیدونم مشکل از کجاست؟
راستی بازی آندرکاور رو هم همین شکلیه البته این دیگه فقط آرم EA میاد و خارج میشه
بله رو رام كوك درست جواب ميده!
رو ارجينال مشكل داره!
ali_net1376
17-02-2011, 05:34
سلام
روش تم میشه ریخت؟؟؟
ممنون
اگه مثل من اهل بازی کردن هستی اگر میخواهی ppc بگیری حتما گوشی با اندازه صفحه wvga چون اکثر بازی های زیبا مال این اندازه هستش
در کل بهت توصیه میکنم اگر میتونی هزینه کنی یه ایفون بگیر تا حس داشتن یه pda واقعی لمس کنی بازی هاش در حد کامپیوتره تاچش بی نظیره برنامه های کاربردیش هم از تمام گوشی ها ی دیگه بیشتره فقط تو ایران لعنتی خیلی گرونه حتی یه کارکرده سالم هم بگیری باز از خیلی گوشی های دیگه سره !!!!:11:
بله رو رام كوك درست جواب ميده!
رو ارجينال مشكل داره!
اتفاقا من الان رام کوک شده دارم ولی با اینم مشکل دارم!!!
HEGMATANEH
17-02-2011, 16:00
اگه مثل من اهل بازی کردن هستی اگر میخواهی ppc بگیری حتما گوشی با اندازه صفحه wvga چون اکثر بازی های زیبا مال این اندازه هستش
در کل بهت توصیه میکنم اگر میتونی هزینه کنی یه ایفون بگیر تا حس داشتن یه pda واقعی لمس کنی بازی هاش در حد کامپیوتره تاچش بی نظیره برنامه های کاربردیش هم از تمام گوشی ها ی دیگه بیشتره فقط تو ایران لعنتی خیلی گرونه حتی یه کارکرده سالم هم بگیری باز از خیلی گوشی های دیگه سره !!!!:11:
سلام دوست عزیز
اولا آیفون پی دی ای نیست
به پاکت پی سی ها میگن
دوما در ایران هیچکدوم از مدلهای آایفون خوب نیستن چون آیفون نت با سرعت بالا نیاز داره و تو ایران نیست
الان تو ایران بهترین گوشی فقط ویو 1 هست که فوق العادست
سلام دوست عزیز
اولا آیفون پی دی ای نیست
به پاکت پی سی ها میگن
دوما در ایران هیچکدوم از مدلهای آایفون خوب نیستن چون آیفون نت با سرعت بالا نیاز داره و تو ایران نیست
سلام دوست عزيز تر!
اولا هر دستگاهي كه به عنوان سامان دهنده اطلاعات الكترونيكي شخصي مورد استفاده قرار گيره pda هست!
دوما نت پرسرعت تا حدي كه لازم باشه هست!فقط نميتونيد خريد انلاين داشته باشيد!
سوما گوشي مورد نظر شما محترم!ولي براي خودتون! غرض ورزانه پست نديد لطفا!
ممنون!
HEGMATANEH
18-02-2011, 02:07
ممسنا جان به خاطر اطلاعات ناقصم از شما و دیگران عذرخواهی میکنم و اصلا دوست نداشتم که گوشی مورد علاقمو مطرح کنم فقط میخواستم دوستمونو در خرید گوشی خوب راهنمایی کرده باشم همین
در مورد نت پرسرعت من منظورم نت موبایل بود نه خانگی
دوباره از دوستان معذرت میخوام همینطور از شما ممسنا جان
ببخشید دخالت میکنم
ولی دیگه این موضوع خرید موبایل داره از حیطه اونیا لایت خارج میشه!!
پس اینجا جاش نیست:40:
... و خدا پیام خصوصی را آفرید:11:
AryanLand
20-02-2011, 12:39
سلام دوست عزیز
اولا آیفون پی دی ای نیست
به پاکت پی سی ها میگن
سلام دوست عزيز تر!
اولا هر دستگاهي كه به عنوان سامان دهنده اطلاعات الكترونيكي شخصي مورد استفاده قرار گيره pda هست!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوما نت پرسرعت تا حدي كه لازم باشه هست!فقط نميتونيد خريد انلاين داشته باشيد!
سوما گوشي مورد نظر شما محترم!ولي براي خودتون! غرض ورزانه پست نديد لطفا!
ممنون!
سلام.
با اجازه دوست عزیزم MaMsAnA اضافه کنم همونطور که فرمودن هم اینترنت در حدو اندازه آیفون تو ایران هست(همون GPRS همراه اول یا ایرانسل جوابگو هست) ضمن اینکه خرید آنلاین هم تو ایران مقدوره کافیه شما بری یک کارت به قیمتهای 15000 یا 20000 تومنی بخری و استفاده کنی.:20:
p30worldtizhosh
22-02-2011, 17:09
درود
قیمت این گوشی الان چنده ؟
alex winson
04-03-2011, 00:13
نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار...!
گرچه الان دیگه جزء قدیمیا شده ولی امکاناتش خیلی خوبه
با سلام و خسته نباشید
می خواستم ببینم هنوز این گوشی در بازار موجود هست یا نایاب شده ؟(چون طرفای ما که نیست )ٰ اگر تهران بیام کجا می تونم با قیمت خوب بخرمش؟
منظور تان از نو چه نوع گوشی است از این بهتره قیمتش چطور ؟
با تشکر.:11:
HEGMATANEH
04-03-2011, 17:32
با سلام و خسته نباشید
می خواستم ببینم هنوز این گوشی در بازار موجود هست یا نایاب شده ؟(چون طرفای ما که نیست )ٰ اگر تهران بیام کجا می تونم با قیمت خوب بخرمش؟
سلام دوست عزیز اگر که هزینش برات محدود نیست من بهت پیشنهاد خرید یک گوشی با رزولشن WVGA میدم و حتی الامکان آندروید چون رزولشن این گوشی یکم البته فقط یکم محدودیت واسش به وجود آورده ولی شما اگر شهرتو بگی بهتر میشه راهنماییتون کرد البته با اجازه ممسنا جان
خیلی ممنون از راهنماییتان
بنده در یکی از شهرهای استان البرز هستم .
با جستجویی که درباره گوشی های با سیستم عامل آندروید داشتم اکثرا قیمتی بالاتر از این گوشی داشته اند و تنها چند مورد از آنها در رنج قیمت همین گوشی بودند ولی نسخه آندروید مربوط به آنها قدیمی(و وضوح QVGA) است و چنانچه بخواهیم نرم افزارهای جدید نوشته شده بر آنها اجرا شود باید سیستم عامل آن ارتقا یابد که همچنان که می دانیم این کار با ریسک همراه است.
و برای اینکه خیالمان از بابت نصب نرم افزارهای جدید راحت باشد بهتر است گوشی با جدیدترین سیستم عامل آندروید را بخریم که قیمتی دو برابر این گوشی را دارند.
و بنده با مطالعه این تاپیک تا جایی که فهمیدم کمتر مشکلی بوده که در این گوشی آزاردهنده و غیرقابل حل بوده باشد.
اگر مکانی با قیمت مناسب مربوط به این گوشی یا گوشی های بهتری با همین امکانات و قیمت قابل تحمل نسبت به برتریش می شناسید اعلام کنید ممنون می شوم.
manmikrobam
05-03-2011, 11:14
با جستجویی که درباره گوشی های با سیستم عامل آندروید داشتم اکثرا قیمتی بالاتر از این گوشی داشته اند و تنها چند مورد از آنها در رنج قیمت همین گوشی بودند ولی نسخه آندروید مربوط به آنها قدیمی(و وضوح QVGA) است و چنانچه بخواهیم نرم افزارهای جدید نوشته شده بر آنها اجرا شود باید سیستم عامل آن ارتقا یابد که همچنان که می دانیم این کار با ریسک همراه است.
و برای اینکه خیالمان از بابت نصب نرم افزارهای جدید راحت باشد بهتر است گوشی با جدیدترین سیستم عامل آندروید را بخریم که قیمتی دو برابر این گوشی را دارند.
و بنده با مطالعه این تاپیک تا جایی که فهمیدم کمتر مشکلی بوده که در این گوشی آزاردهنده و غیرقابل حل بوده باشد.
اگر مکانی با قیمت مناسب مربوط به این گوشی یا گوشی های بهتری با همین امکانات و قیمت قابل تحمل نسبت به برتریش می شناسید اعلام کنید ممنون می شوم.
درود
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از نماینگی خود سامسونگ گوشی رو تهیه بفرمایید
در بازار و اینترنت ممکنه قیمت ارزونتری گیر بیاد اما از اصالت لوازم جانبی نمیشه خیلی اطمینان داشت(هیچ ارزونی بی دلیل نیست)
مثلاً اگر باتری اصلی نباشه و بعد از مدت کمی از بین بره یه خرجی رو دستون میزاره
علاوه بر این،باتری اصلی هم کارایی خیلی فوق العاده ای نداره چه برسه به باتری فرعی
این گوشی در کل و با توجه به قیمتش امکانات خوبی ارائه میده
البته باید دید که شما چه توقعی از گوشی دارید
این گوشی خیلی برای بازی کردن مناسب نیست به دلیل اینکه صفحه نمایش کوچک و کیفیت نسبتاً پائین داره
برای موسیقی گوش کردن خوبه چون از نرم افزارهای اکولایزر دار میتونید استفاده کنید اما چون فیش 3.5 میلیمتری نداره باید یه هندزفری دوتیکه که حدود 15 هزار تومن قیمتشه براش تهیه کنید:8:
برای دیدن فیلم هم بد نیست به شرطی که در یک مکان مسقف باشید چون وضوح صفحه نمایش زیر نور مستقیم آفتا ب افتضاحه
و البته برای دیدن هر نوع فایل نمایشی لازمه که قبل از لود کردن روی گوشی با استفاده از نرم افزارهای مبدل ، سایز فیلم رو مطابق با صفحه نمایش که 240x400 پیکسل هست تغییر بدید تا نمایش فول اسکرین حالش رو ببرید:27:
در مورد نرم افزارهای جانبی هم باید عرض کنم که اصولاً نرم افزار برای سیستم عاملهای دیگه مثل آندروئد و اپل فراوونی و تنوع بیشتری دارند
در مورد ویندوز موبایل یه اشکال اساسی وجود داره و اون هم عدم آپدیت شدنش توسط ماکروسافته که بصورت آنلاین انجام نمیشه
اما خود ماکروسافت معمولا برنامه های بیخودی مجانی زیادی رو در اختبار قرار میده :13:
در کل گوشی خوبیه
بهترین چیزش wifi ، GPS ، bluetooth2 و باقی امکاناتیه که ارائه میشه
با این قیمت دیگه اسمارت فون گیرتون نمیاد:10:
با تشکر
این گوشی (اگر گیرم بیاد ) خیلی از نیازهای بنده را رفع خواهد کرد و از نظر من ضعف های این گوشی برایم قابل تحمل است
انتظار من بیشتر از نظر نرم افزار است. و اگر بتواند بنده را از این همه پشت سیستم نشستن کمی آسوده کند کفایت می کند .
از بازی هم اگر یک بازی سرگرم کننده درآن اجرا شود کافی است.
یه توصیه خیلی مهم:
ببینید میتونید با تاچ این گوشی کنار بیاید
من خودم تونستم ولی درکل یکم آزار دهندس حتما سعی کنید اول با گوشی کار کنید بعد اونو بخرید!!!:10::40::11:
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
با سلام و خسته نباشید
این گوشی از اولش نایاب بود:31:
ولی توی تهران به راحتی پیدا میشه:11:
درود
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از نماینگی خود سامسونگ گوشی رو تهیه بفرمایید
در بازار و اینترنت ممکنه قیمت ارزونتری گیر بیاد اما از اصالت لوازم جانبی نمیشه خیلی اطمینان داشت(هیچ ارزونی بی دلیل نیست)
مثلاً اگر باتری اصلی نباشه و بعد از مدت کمی از بین بره یه خرجی رو دستون میزاره
علاوه بر این،باتری اصلی هم کارایی خیلی فوق العاده ای نداره چه برسه به باتری فرعی
این گوشی در کل و با توجه به قیمتش امکانات خوبی ارائه میده
البته باید دید که شما چه توقعی از گوشی دارید
این گوشی خیلی برای بازی کردن مناسب نیست به دلیل اینکه صفحه نمایش کوچک و کیفیت نسبتاً پائین داره
برای موسیقی گوش کردن خوبه چون از نرم افزارهای اکولایزر دار میتونید استفاده کنید اما چون فیش 3.5 میلیمتری نداره باید یه هندزفری دوتیکه که حدود 15 هزار تومن قیمتشه براش تهیه کنید:8:
برای دیدن فیلم هم بد نیست به شرطی که در یک مکان مسقف باشید چون وضوح صفحه نمایش زیر نور مستقیم آفتا ب افتضاحه
و البته برای دیدن هر نوع فایل نمایشی لازمه که قبل از لود کردن روی گوشی با استفاده از نرم افزارهای مبدل ، سایز فیلم رو مطابق با صفحه نمایش که 240x400 پیکسل هست تغییر بدید تا نمایش فول اسکرین حالش رو ببرید:27:
در مورد نرم افزارهای جانبی هم باید عرض کنم که اصولاً نرم افزار برای سیستم عاملهای دیگه مثل آندروئد و اپل فراوونی و تنوع بیشتری دارند
در مورد ویندوز موبایل یه اشکال اساسی وجود داره و اون هم عدم آپدیت شدنش توسط ماکروسافته که بصورت آنلاین انجام نمیشه
اما خود ماکروسافت معمولا برنامه های بیخودی مجانی زیادی رو در اختبار قرار میده :13:
در کل گوشی خوبیه
بهترین چیزش wifi ، GPS ، bluetooth2 و باقی امکاناتیه که ارائه میشه
با این قیمت دیگه اسمارت فون گیرتون نمیاد:10:
نه بابا بخیال این که الان داری میگی گوشیو باید ریخت دور بحجون خودم اینقدر وضعش بد نیست تنها مشکل تاچ هست:
باطری اصلی که عالیه با کار معمولی و یکم آهنگ گوش دادن تا ۳ روز میره!!
فیش ۳.۵ معضل بزرگی هست راستی بچه ها من یه هندزفری ۲ تیکه میخوام کشی داریم اینجا که تهران باشه و بتونه برام بگیره و بفرسته بعد باهاش حساب کنم من الان ۴-۵ ماهه هندزفری ندارم خواهشا اگه امکانش برای کسی هست دریغ نکنه!!:46:
خب لازم نیست حتما رزولیشنو تغییر بدی من خودم کلی فیلم divx با گوشیم دیدم اگه شما با مدیا پلیر سامسونگ پلی کنی خودش فول اسکرین میکنه:46:
اتفاقا وین موبایل ۶.۵ معروفه به نرم فزارهای زیاد و میدونید که نرم افزار چندان رزولیشن براش اهمیتی نداره
من خودم الان منوی اصلیم ۵ ستونه کردم حدود ۵-۶ صفحه نرم افزار دارم/مدارکشم موجوده! نشون بدم؟!
آره عدم آپدیت بده ولی خب رام که هست!!
از نظر من اگه تاچشو درست میکردن میتونست با hd2 رقابت کنه!!(و یکم صفحه بزرگ تر!!)
با ۲۵۰ت بهترین گزینه هست شک نکنید!!
manmikrobam
10-03-2011, 12:12
نه بابا بخیال این که الان داری میگی گوشیو باید ریخت دور بحجون خودم اینقدر وضعش بد نیست تنها مشکل تاچ هست:
باطری اصلی که عالیه با کار معمولی و یکم آهنگ گوش دادن تا ۳ روز میره!!
فیش ۳.۵ معضل بزرگی هست راستی بچه ها من یه هندزفری ۲ تیکه میخوام کشی داریم اینجا که تهران باشه و بتونه برام بگیره و بفرسته بعد باهاش حساب کنم من الان ۴-۵ ماهه هندزفری ندارم خواهشا اگه امکانش برای کسی هست دریغ نکنه!!:46:
خب لازم نیست حتما رزولیشنو تغییر بدی من خودم کلی فیلم divx با گوشیم دیدم اگه شما با مدیا پلیر سامسونگ پلی کنی خودش فول اسکرین میکنه:46:
اتفاقا وین موبایل ۶.۵ معروفه به نرم فزارهای زیاد و میدونید که نرم افزار چندان رزولیشن براش اهمیتی نداره
من خودم الان منوی اصلیم ۵ ستونه کردم حدود ۵-۶ صفحه نرم افزار دارم/مدارکشم موجوده! نشون بدم؟!
آره عدم آپدیت بده ولی خب رام که هست!!
از نظر من اگه تاچشو درست میکردن میتونست با hd2 رقابت کنه!!(و یکم صفحه بزرگ تر!!)
با ۲۵۰ت بهترین گزینه هست شک نکنید!!
درود
باطری اصلی خوبه اما دیدی وقتی به دو خونه میرسه چطور بسرعت باتری خالی میشه
در مورد فیلمها هم همیشه که فیلم divx در اختیار نیست و بهترین کار تبدیل فرمت و رزولیشنه
تازه من هواسم با تاچ گوشی نبود که شما اشاره کردی
هرچند من کلاً خیلی باهاش مشکلی ندارم چون بعد از افتادن شور گرفتن گوشی نو از سرم ، زیاد با گوشی کار نمیکنم:46:
فقط میدونم که این گوشی وقتی بهش نیاز داشته باشم میتونه پاسخگوی مناسبی برای نیازهای من باشه و احتمالاً تا 3 ساله آینده در خدمتم باشه:31:
درود
باطری اصلی خوبه اما دیدی وقتی به دو خونه میرسه چطور بسرعت باتری خالی میشه
در مورد فیلمها هم همیشه که فیلم divx در اختیار نیست و بهترین کار تبدیل فرمت و رزولیشنه
تازه من هواسم با تاچ گوشی نبود که شما اشاره کردی
هرچند من کلاً خیلی باهاش مشکلی ندارم چون بعد از افتادن شور گرفتن گوشی نو از سرم ، زیاد با گوشی کار نمیکنم:46:
فقط میدونم که این گوشی وقتی بهش نیاز داشته باشم میتونه پاسخگوی مناسبی برای نیازهای من باشه و احتمالاً تا 3 ساله آینده در خدمتم باشه:31:
منم همینطور :31:
یه خورده اینجا سوت و کور نشده؟!
ali kaka
11-03-2011, 23:04
آره بابا.مگه میخوای با گوشی چیکار کنی؟با پولش یه کار دیگه میشه کرد!!
یه نفر از بچه ها wave داشت بعد از یه ماه گفت میخوام galexy بخرم.گفتم ویو بهتره بابا.گالکسی همش خرج داره.یه توپی عوض کنی باید صد تومن بدی.ویو فقط بنزین و روغن میخواد!!!!بعد یه ساعت فهمید من موتورو میگم.
manmikrobam
12-03-2011, 20:18
چرا هم سوت شده هم کور شده
گمون این گوشی دیگه سوراخی نداره که دوستان توش انگشت نکرده باشن و لذا از حیز اشتیاق خارج شده
:31:
حل مشکل تاچ گوشی
hkey local machin-system-gwe-touch-f ilter-min tap time
بزارید رو 40 یا 30
سافت ریست
حل مشکل تاچ گوشی
hkey local machin-system-gwe-touch-f ilter-min tap time
بزارید رو 40 یا 30
سافت ریست
درسته اینجا سوت و کور شده
ولی لازم نیست که واسه اینکه درش بیارید از این حالت پست تکراری بزنید که!!
این مال ۱۰۰ نسل پیشه !
تازه ۱۰۰ بار هم تکرار شده!
ولی بازم ممنون که الاعاتتونو به اشتراک میذارید!:11:
حتما میدونید ولی برا اونا که نمیدونن دیگه، اینجا هم جای خوبیه [شاید هم قبلا گفته شده(یادم نیست)] :
manmikrobam
15-03-2011, 14:53
این مال ۱۰۰ نسل پیشه !
تازه ۱۰۰ بار هم تکرار شده!
ولی بازم ممنون که الاعاتتونو به اشتراک میذارید!:11:
من با اینکه تقریباً کلی برای خوندن پستهای این تاپیک وقت گذاشتم اما این رو ندیده بودم
اتفاقاً بد نیست چیزهای خیلی اساسی تکرار بشن
:46:
من با اینکه تقریباً کلی برای خوندن پستهای این تاپیک وقت گذاشتم اما این رو ندیده بودم
اتفاقاً بد نیست چیزهای خیلی اساسی تکرار بشن
:46:
موافقم. منم تقريبا 95 درصد پست هارو خوندم اما اينو يادم نميومد كه خونده باشم. بهتره به قول دوستمون مطالب اساسي تكرار بشن يا اون تاپيك جمع بندي سرو سامان بگيره كه اصلا شبيه جمع بندي نيست. نميدونم مگه اينجا مدير نداره كه بيان اينجور پست هارو مرتب كنن؟! :41:
manmikrobam
16-03-2011, 09:22
موافقم. منم تقريبا 95 درصد پست هارو خوندم اما اينو يادم نميومد كه خونده باشم. بهتره به قول دوستمون مطالب اساسي تكرار بشن يا اون تاپيك جمع بندي سرو سامان بگيره كه اصلا شبيه جمع بندي نيست. نميدونم مگه اينجا مدير نداره كه بيان اينجور پست هارو مرتب كنن؟! :41:
یه تاپیک به عنوان "جمع بندی تاپیک اومنیا لایت"هست که یکی از بچه ها بصورت خود جوش شروعش کرده اما نمیدونم چقدر در کارش موفق بوده:10:
یه تاپیک به عنوان "جمع بندی تاپیک اومنیا لایت"هست که یکی از بچه ها بصورت خود جوش شروعش کرده اما نمیدونم چقدر در کارش موفق بوده:10:
منم همونو ميگم. اصلا شبيه جمع بندي نيست. حدود 6 7 صفحه پست زدن توش اما شايد 4 5 تا پست مفيد توش پيدا بشه. فقط اسمش جمع بندي هست:41:
saeedfweb
16-03-2011, 16:29
سلام
شرمنده دوستان
من اینترنتم تعطیله و بهمین خاطر نمی تونم تاپیک رو بخونم
یه خواهش دارم
اونم اینه که من تا حالا اینترنت ایرانسل رو فعال نکردم
اگر می شه یکی از دوستان قدم به قدم راهنمایی کنه
که موفق نشدم و خیلی از راهها رو تست کردم
ممنون
nazaninsha
16-03-2011, 18:39
سلام بچه ها بالاخره من ریسک کردم و رام 6.5.5 رو نصب کردم.خوشبختانه با هیچ مشکل ویبره ای مواجه نشدم. ولی مشکل دیگه ای دارم و اون اینه که برنامه ی sasmsung new pc studio گوشی رو پیدا نمیکنه و میگه که unregister و برا همینم من دیگه نمیتونم شماره تلفنامو که با همین برنامه بک آپ گرفته بودم ازشون بریزم تو گوشیم. کمک کنید ممنون
شماره هامو که با پسوند npf بک آپ گرفتم رو چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام منم همين مشكل رو دارم و براي حل مشكل دوباره رام افيشال رو نصب كردم و بعد بك اپ رو ريستور كردم حالا برنامه اس پي بي بك اپ رو دانلود و توي خوده گوشي يه بك اپ گرفتم و بعدش رام كوك رو ريختم و همون بك اپي كه با اس پي بي بك اپ گرفته بودم رو ريستور كردم الانم ديگه به ان پي اس نيازي ندارم.
رامي كه استفاده كردي هيچ مشكلي ه غير از اين مورد نداره و مشكلات قبلي فيكس شده به كسايي كه ميخوان رام كوك استفاده كنن شديدا اينو پيشنهاد ميكنم البته اگه برنامه هاي مبتني بر اينترنت سوشيال ميخواييد اصلا رام عوض نكنيد
درضمن رام عوض كرذن تو اين گوشي ريسك ندار
HEGMATANEH
17-03-2011, 21:51
سلام
شرمنده دوستان
من اینترنتم تعطیله و بهمین خاطر نمی تونم تاپیک رو بخونم
یه خواهش دارم
اونم اینه که من تا حالا اینترنت ایرانسل رو فعال نکردم
اگر می شه یکی از دوستان قدم به قدم راهنمایی کنه
که موفق نشدم و خیلی از راهها رو تست کردم
ممنون
سلام دوست عزیز
این کارا رو بکن ایشاالله درست میشه
SETTING-ADVANCED SETTING-CONNECTION-CONNECTIONS-
در قسمت SELECT A MODEM اونی که کلمه GPRS رو در پرانتز نوشته انتخاب کن و 3 بار دیگه NEXT کن الان باید یک کانکشن واسه وصل شدن در گوشیت داشته باشی حالا برای اینکه در کامپیوتر بتونی استفاده کنی باید گوشیتو به PC وصل کنی بعد بری در قسمت INTERNET SHARING رو باز کنی و در قسمت PC CONNECTION یو اس بی رو انتخاب بکنی در قسمت NETWORK CONNECTION هم نام کانکشنتو انتخاب کن بعد دکمه کانکت رو در زیر صفحه میزنه و کار حله و از اینترنت گوشی لذت ببر
دوست عزیز نیا همینطوری یه چیزی بگو که یه چیزی گفته باشی
من شاید یک ماه یه بار هم به این تاپیک سر نزنم و نمیدونم چه نکات مفیدی اینجا بیان شده و چی گفته نشده ولی هر چندوقت یکبار سعی میکنم تجربیات یکساله با این گوشیمو با بقیه در میون بذارم حالا هم دیدم توی چنتا پست آخر این تاپیک حرف از بدی تاچ شد گفتم شاید اینجا گفته نشده یا اگه هم گفته شده درست به چشم نیومده که آخرش هم مشخص شد حق با من بوده حالا شما که خیلی توی این تاپیک رفت و آمد دارید چه گلی به سر این تاپیک زدید؟
manmikrobam
18-03-2011, 14:05
من شاید یک ماه یه بار هم به این تاپیک سر نزنم و نمیدونم چه نکات مفیدی اینجا بیان شده و چی گفته نشده ولی هر چندوقت یکبار سعی میکنم تجربیات یکساله با این گوشیمو با بقیه در میون بذارم حالا هم دیدم توی چنتا پست آخر این تاپیک حرف از بدی تاچ شد گفتم شاید اینجا گفته نشده یا اگه هم گفته شده درست به چشم نیومده که آخرش هم مشخص شد حق با من بوده حالا شما که خیلی توی این تاپیک رفت و آمد دارید چه گلی به سر این تاپیک زدید؟
عزیز جان خودت رو ناراحت نکن،دست شما درد نکنه،باز هم از این پستها بزنید:10:
saeedfweb
19-03-2011, 11:45
سلام دوست عزیز
این کارا رو بکن ایشاالله درست میشه
SETTING-ADVANCED SETTING-CONNECTION-CONNECTIONS-
در قسمت SELECT A MODEM اونی که کلمه GPRS رو در پرانتز نوشته انتخاب کن و 3 بار دیگه NEXT کن الان باید یک کانکشن واسه وصل شدن در گوشیت داشته باشی حالا برای اینکه در کامپیوتر بتونی استفاده کنی باید گوشیتو به PC وصل کنی بعد بری در قسمت INTERNET SHARING رو باز کنی و در قسمت PC CONNECTION یو اس بی رو انتخاب بکنی در قسمت NETWORK CONNECTION هم نام کانکشنتو انتخاب کن بعد دکمه کانکت رو در زیر صفحه میزنه و کار حله و از اینترنت گوشی لذت ببر
آقا ممنون
سیم کارت ایرانسلم رو نیووردم
تست کنم
جواب می دم
سپاس
good boy 2010
19-03-2011, 18:20
سلام بچه ها
جدیدا وقتی می خوام فایلی از گوشی دیگه ای دریافت کنم گوشی طرف مقابل failed می شه اخرین باری که فایلی رو گرفتم گوشی یارو ویندوز بود
سال نو تونم مبارک
nazaninsha
19-03-2011, 22:39
سلام بچه ها یه سوال فنی
قاب (منظور فرم) این گوشی موجود؟میشه عوضش کرد؟مثلا هر رنگی که خواستی بندازی و این که دیگه قاب اصلیش خش نیفته،ها؟
سلام بچه ها یه سوال فنی
قاب (منظور فرم) این گوشی موجود؟میشه عوضش کرد؟مثلا هر رنگی که خواستی بندازی و این که دیگه قاب اصلیش خش نیفته،ها؟
این گوشی هندزفریش هم به زور گیر میاد!:19:
آقا حق با شماست :11:
ولی اگه به لحن گفتم دقت میکردین میدیدین فقط جنبه یادآوری این بود که گفته شده و بقیش یه حالت شوخی داشت(چرا اینجوری به دل میگیری شما؟:19:)
چه گلی زدم؟:11:
خوب کسی که بحث آندروید رو راه انداخت من بودم:8:
اگه توی صفحه های قبل تر که اینجا فعال بود نگاه کنید به طور متوسط ۲-۳ تا پست توی هر صفحه داشتم!:5:
و هرکی هم سوالی داشته سریع جوابشو دادم!:46:
من قبلا که اینجا فعال بود روزی ۳-۴ بار آن میشدم و میومدم اینجا رو چک میکردم!:5:
الانم این کارو واسه انجمن بغلی میکنم هرچند که اونا الان خودشون چندتا با تجربه دارن و تا من بیام به خودم بجنبم جواب دادن:18:
کلا از شما عذرخواهی میکنم اگه به گوشه عباتون برخورد:31:(گوشه عبا هم شوخیه جدی نگیری یه هو:46:)
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
سلام بچه ها
جدیدا وقتی می خوام فایلی از گوشی دیگه ای دریافت کنم گوشی طرف مقابل failed می شه اخرین باری که فایلی رو گرفتم گوشی یارو ویندوز بود
سال نو تونم مبارک
خوب واسه گوشی شما چه اروری میده ؟!
یه کم بیشتر توضیح بدید شاید بتونیم کمک کنیم!(راستی توی آی آر تی سی هم یه سوالی بکنید بد نیست:46:)
سلام بچه ها
سال نو تونم مبارک
اگه از برنامه رسکو استفاده میکنین این ارور رومیده و راه حل استفاده از فایل منیجر خود گوشی هست راستی بولوتوس باید ویزیبل باشه
من تا حالا با گوشی های سونی اریکسون این مشکل رو داشتم ولی به نوکیا میشه فرستاد
---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------
سلام بچه ها
سال نو تونم مبارک
اگه از برنامه رسکو استفاده میکنین این ارور رومیده و راه حل استفاده از فایل منیجر خود گوشی هست راستی بولوتوس باید ویزیبل باشه
من تا حالا با گوشی های سونی اریکسون این مشکل رو داشتم ولی به نوکیا میشه فرستاد
امروز اتفاقي به اين سايت برخورد كردم. به نظرتون ميرزه اينقدر هزينه كنيم واسه محافظ؟
بعد از حدود 3 4 ماه اين محافظ فابريك داره خراب ميشه. روش خراب و زبر شده. به نظرتون برم دنبال مارك خاص يا هر چي شد بگيرم؟ ميخوام مثل ايني كه روشه بعد از يه مدت روش زبر نشه
آقا حق با شماست :11:
ولی اگه به لحن گفتم دقت میکردین میدیدین فقط جنبه یادآوری این بود که گفته شده و بقیش یه حالت شوخی داشت(چرا اینجوری به دل میگیری شما؟:19:)
نه آقا من ناراحت نشدم ولی خوب نمیگفتی بهتر بود
به هرحال ما چاکر شماییم :11:
سال نو همه هم مبارک:40:
امروز اتفاقي به اين سايت برخورد كردم. به نظرتون ميرزه اينقدر هزينه كنيم واسه محافظ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از حدود 3 4 ماه اين محافظ فابريك داره خراب ميشه. روش خراب و زبر شده. به نظرتون برم دنبال مارك خاص يا هر چي شد بگيرم؟ ميخوام مثل ايني كه روشه بعد از يه مدت روش زبر نشه
ببین توی این سایت گفته اینها ضد خش هست
نگفته که روی تاچ چه اثری داره!٬!
good boy 2010
21-03-2011, 23:45
خوب واسه گوشی شما چه اروری میده ؟!
یه کم بیشتر توضیح بدید شاید بتونیم کمک کنیم!(راستی توی آی آر تی سی هم یه سوالی بکنید بد نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز گفتم که وقتی که از گوشی دیگه ای فایلی میخوام بگیرم گوشی طرف faild می شه یعنی وقتی که شروع به فرستادن می کنه fail می شه
اصلا خوشم نی یاد ریست کنم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال دیگه من هرچی گوشی زیر و رو کردم جایی پیدا نکردم که تنظیم می کردیم که فایل دریافتی بریزه تو مموری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین توی این سایت گفته اینها ضد خش هست
نگفته که روی تاچ چه اثری داره!٬!
نه. گفته كه هم ضد خش هست هم مناسب براي تاچ اسكرين. چون هم روي گوشي آيفون و هم پشت گوشي نصب كردن. حالا ايناش مهم نيست چون قضيه بحث روي اين محصول نيست. :31:
من تاحالا گوشي تاچ نداشتم و تاحالا محافظ ال سي دي نگرفتم. ميخوام در كل بدونم
محافظ با قيمت 1000 تومن هست با اين قيمت تو سايت هم هست. ايا به حال من فرق مي كنه كه از كدوم بگيرم؟ البته نمي خوام زود خراب بشه و ميخوام جنس خوبي داشته باشه. دوستاني كه تجربه خريد و كار با گوشي هاي تاچ به مدت طولاني دارن ممنون ميشم بگن محافظ خوبي كه خريدن و ازش راضي بودن چي بوده؟ ايا مارك خاصي داشته يا ....
HEGMATANEH
23-03-2011, 11:13
دوست عزیز این محافظ ها فقط چیت تولید می کنه و مارک خاصی نداره من از روزی پی 990 اومد تا حالا بالای 10 تا گوشی تاچ داشتم و همیشه هم از همین چینیا میگرفتم و هیچ مشکلی هم نداره تقریبا با 8 ساعت کار در روز که من باهاش اتجام میدم حدود 3 ماه بدون مشکل کار ممیکنه ولی اگه کسی بهت گفت این مارک مثلا ژاپنی هست باور نکنن چون واسه کشورهای داپیگه نمی ارزه این خورده ریزارو بزنن
حدود 3 ماه بدون مشکل کار ممیکنه
ببخشید منظورتون اینه که بعد از ۳ماه خراب میشه؟!
سال نو مبارک
Amin.M.1986
26-03-2011, 08:26
نه. گفته كه هم ضد خش هست هم مناسب براي تاچ اسكرين. چون هم روي گوشي آيفون و هم پشت گوشي نصب كردن. حالا ايناش مهم نيست چون قضيه بحث روي اين محصول نيست. :31:
من تاحالا گوشي تاچ نداشتم و تاحالا محافظ ال سي دي نگرفتم. ميخوام در كل بدونم
محافظ با قيمت 1000 تومن هست با اين قيمت تو سايت هم هست. ايا به حال من فرق مي كنه كه از كدوم بگيرم؟ البته نمي خوام زود خراب بشه و ميخوام جنس خوبي داشته باشه. دوستاني كه تجربه خريد و كار با گوشي هاي تاچ به مدت طولاني دارن ممنون ميشم بگن محافظ خوبي كه خريدن و ازش راضي بودن چي بوده؟ ايا مارك خاصي داشته يا ....
دوست عزیز این محافظ ها فقط چیت تولید می کنه و مارک خاصی نداره من از روزی پی 990 اومد تا حالا بالای 10 تا گوشی تاچ داشتم و همیشه هم از همین چینیا میگرفتم و هیچ مشکلی هم نداره تقریبا با 8 ساعت کار در روز که من باهاش اتجام میدم حدود 3 ماه بدون مشکل کار ممیکنه ولی اگه کسی بهت گفت این مارک مثلا ژاپنی هست باور نکنن چون واسه کشورهای داپیگه نمی ارزه این خورده ریزارو بزنن
ببخشید منظورتون اینه که بعد از ۳ماه خراب میشه؟!
سال نو مبارک
یه توضیح بدم و اون اینه که این محافظ ها همشون خش میوفتن ولی همه یک جنس نیستن .. بعضی ها روش نوشته که متریال ژاپنی دارند که اون هم خالی بندیه .. چینی هستند که چند نوع داره.. نوع مرغوبشرو من 2 سال پیش 5 تومن خریدم( قیمت اول که فروشنده گفت 16 هزار تومن بود که چونه زدم شد 5 تومن) و نوع دیگش همین ارزونهاست که تو علاالدین الان دارند به قیمت 2 الی 2.5 میفروشن .. از لحاظ کیفیت تفاوت آنچنانی ندارند .. مهمترین فاکتور واسه دوام اینا همون چسبوندن اول هست که اغلب مغازه دارها بد میچسبونن.. اگه بتونی بدون جباب بچسبونی و با دفعه اول هم بچسبونی تا یکسال هم رو گوشی کار میکنه .. این محافظ ها هم که عرض کردم 2 تومن میفروشن رو اگه بگردی باید بتونی با قیمت 1000 تومن پیدا کنی .. من خودم هفته پیش رفتیم علاالدین واسه دوستم چندتاقاب گوشی گرفتم بعد 2 تا محافظ برداشتم گفتم اینم اشانتیون:31: .. فروشنده التماسی گفت دونه ای 1 تومن بهت میدم ببر .. منم 2 تا خریدم 2 تومن و تازه سمنان که بودم 2 تا میخریدم 1500 یعنی دونه ای 750 تومن .. کلا اینا رو گفتم بدونی این محافظ ها اصلا چیز با ارزشی نیستن که بخوای انقدر واسشون هزینه کنی.. نه تکنولوژی بالایی دارند نه قراره کار خاصی بکنند ..فقط قراره چیز نوک تیز رو گوشیت خورد تاچش خط نیوفته.. از همین 1000 تومنی ها بخر قبل چسبوندن هم بهم پیغام بزن لمشو بهت بگم.. موفق باشی.
راستی رفتم توی سایت همون محافظه .. من خودم رشته مهندسی مواد خوندم.. از نظر علمی اون مقایسه که کرده خیلی خالی بندیه !!! مخصوصا اون جمله ی " ترکیبات کریستالی شیمیایی" !! کلاهتون رو سفت بچسبید از سرتون برندارن.
در بهترین حالت جنس این محافظ مرغوبتره و 2 برابر محافظ معمولی عمر میکنه که شما 2 تا محافظ بخر 2 تومن .. تازه اینی که گفتم خیلی تحویل گرفتم این شرکت clear-coat رو ..
درمورد محافظ ها من خودم تو کار پلیر هستم و همیشه محافظی که با خوده دستگاه میاد خیلی عالی عمر میکنه و مثل این 1000 تومنی ها سریع خش نمیگیره و عمرش زیاده حالا من سواد مهندسی مواد هم ندارم و نمیدونم چی به چیه ولی هر چی که هست محافظ های اصلی که روی دستگاه هست خیلی بهتره
البته این شرکتی که گفتید رو من نمیشناسم ولی یه شرکت دیگه بود که تو کار تولید محافظ و کیف برای هندهلد ها هست که خیلی معروفه ولی الان اسمش یادم نیست فکر کنم آلمانی بود
good boy 2010
28-03-2011, 12:00
دوست عزیز گفتم که وقتی که از گوشی دیگه ای فایلی میخوام بگیرم گوشی طرف faild می شه یعنی وقتی که شروع به فرستادن می کنه fail می شه
اصلا خوشم نی یاد ریست کنم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال دیگه من هرچی گوشی زیر و رو کردم جایی پیدا نکردم که تنظیم می کردیم که فایل دریافتی بریزه تو مموری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نبود دست مارم بگیره:19:
دوستان پیش کسوت:31:
HEGMATANEH
28-03-2011, 13:06
کسی نبود دست مارم بگیره:19:
دوستان پیش کسوت:31:
سلام به دوست عزیزم
برای گرفتن بلوتوث در مموری باید بری توی وایرلس منیجر بعد قسمت بلوتوث ستینگ بعدش توی منو رو باز کن بالا نوشته MS Setting توی ان TAB های پایین آخرش نوشته FTP اونجا کلیک کن میتونی مکان دریافت خودتو تنظیم کنی
سلام به دوست عزیزم
برای گرفتن بلوتوث در مموری باید بری توی وایرلس منیجر بعد قسمت بلوتوث ستینگ بعدش توی منو رو باز کن بالا نوشته MS Setting توی ان TAB های پایین آخرش نوشته FTP اونجا کلیک کن میتونی مکان دریافت خودتو تنظیم کنی
آره هست ولی تا اونجایی که من میدونم کار نمیکنه:31:
آره هست ولی تا اونجایی که من میدونم کار نمیکنه:31:
برو تو bluetooth>menu>device service>object push>options>enable to receive all incoming beams همونجا هم می تونی بگی کجا بریزه!!:10:
دوستان اگه كسي مي خواد اين گوشي رو بخره،به من پخ بده!
ali kaka
03-04-2011, 00:02
دوستان اگه كسي مي خواد اين گوشي رو بخره،به من پخ بده!
چی شد؟خسته شدی ازش؟
چی شد؟خسته شدی ازش؟
نه خسته نشدم!
براي يه كاري نياز دارم كه يه گوشي با صفحه كليد سخت افزاري qwerty بگيرم!
وگرنه حالا حالا ها داشتمش!
.....................
manmikrobam
13-04-2011, 10:04
سلام
دوستان کسی نرم افزاری برای مدیریت وای فای سراغ نداره؟
اگر سراغ دارید ممنون میشم با لینک دریافت برنامه برام بذارید
ممنون
تو پست هاي صفحات اول فايلي بود كه صداي ميكروفن رو با سافت ريست بصورت خودكار تنظيم ميكرد. اون فايل رو كسي اگر داره آپ كنه يا لينكش رو اينجا بزاره. ممنون
واقعا ميكروفن اين گوشي اعصابمو ريخته به هم. اون amp gain رو هم تغيير دادم براي تقويت ميكروفن اما بازم صداش ضعيفه. اگه كسي راه ديگه اي سراغ داره براي تقويت ميكروفن خواهش ميكنم بگه وگرنه ميفروشمش
good boy 2010
16-04-2011, 20:17
واقعا ميكروفن اين گوشي اعصابمو ريخته به هم. اون amp gain رو هم تغيير دادم براي تقويت ميكروفن اما بازم صداش ضعيفه. اگه كسي راه ديگه اي سراغ داره براي تقويت ميكروفن خواهش ميكنم بگه وگرنه ميفروشمش
بابا چرا زود جوش میاری :5:
میکروفنش مگه چشش؟:31:
Amin.M.1986
17-04-2011, 17:34
چرا صوت و کوره؟؟ چرا آرین نیست؟؟ بچه ها کجا هستن؟؟؟؟ آآهههاااااااااااااااااای
من 100 صفحه اول و 50 صفحه آخر را خوندم به جوابم نرسیدم
برای فارسی دیدن در پیام ها: هنوزم تنها راه همان جدا جدا دیدنه و باید سلکت آل کنیم؟
برای فارسی نوشتن : من فینگر کیبورد را دانلود کردم خوبه ولی کیبورد خود سامسونگ و بقیه حالت دیگه در دسترس نیستن...؟ راه حل بهتری نیست؟
Amin.M.1986
26-04-2011, 10:23
برای فارسی دیدن در پیام ها: هنوزم تنها راه همان جدا جدا دیدنه و باید سلکت آل کنیم؟
برای فارسی نوشتن : من فینگر کیبورد را دانلود کردم خوبه ولی کیبورد خود سامسونگ و بقیه حالت دیگه در دسترس نیستن...؟ راه حل بهتری نیست؟
مشکلتو اول واسم توضیح بده تا بتونم کمک کنم .. فکر نکنم مشکلت خیلی سخت باشه.
saeedfweb
26-04-2011, 21:01
سلام
چه سوت و کور شده
از وقتی masana گوشی شو فروخته دیگه کسی پیگیر این گوشی نیست
سئوال:
دوستان چطوری می شه تقویم گوشی رو فارسی کرد؟
برای تقویم باید برنامه تقویم فارسی رو برای ویندوز موبایل پیدا کنی وگر نه داخل گوشی تنظیماتی برای این کار وجود نداره
در مورد سوال اول با فارسی کردن گوشی اس ام اس های فارسی جداجدا دیده می شن و باید کل متن را انتخاب کنیم یا با تغییر رجیستری از اینباکس ایمیل استفاده کنیم . می خوام بدونم راه حل بهتری هست؟
سوال دومم هم که واضح است .
امکان چت تصویری با این گوشی هست با مسنجرها
اگه هست با کدام مسنجر
اگه هست با کدام مسنجر
کسی جواب ما رو نمیده
کسی جواب ما رو نمیده
سلام!
بابا خوب از بس ترسناکی ملت ترسیدن!
امکان چت نیست!
کلا شما یه مسنجر خوب واسه این گوشی پیدا کنید! تصویری رو بی خیال!:46:
نه واسه این گوشی ها،کلا واسه ویندوز موبایل!:21:
mamsanaگوشیتو چقدر فروختی؟
شک نکن بهترین گزینه اندرویده...
mamsanaگوشیتو چقدر فروختی؟
شک نکن بهترین گزینه اندرویده...
150 تومن!
من چون حوصله نداشتم مثله گوشی های دیگم تو خونه بمونه،ارزون دادم!
وگرنه تا 180 جا داره فروشش به مصرف کننده!:20:
150 تومن!
من چون حوصله نداشتم مثله گوشی های دیگم تو خونه بمونه،ارزون دادم!
وگرنه تا 180 جا داره فروشش به مصرف کننده!:20:
اتفاقا به نظر من ارزون ندادی.بعید میدونم کسی بالای این گوشی 180 چوق پول بده
منم اگه کسی تا 150 بهم پیشنهاد بده میفروشمش هرچند تاحالا تصمیمی برای فروشش نداشتم.
کلا ویندوز موبایل آش دهن سوزی نبود مایکروسافت هم برای کاربراش پشیزی ارزش قائل نبود برخلاف سیستم عامل های دیگه که خودشونو .. میدن واسه جذب مشتری
Amin.M.1986
09-05-2011, 16:40
اگه هست با کدام مسنجر
fring این قابلیت رو داره
Turk Oghlan
21-05-2011, 16:22
آخرین نقشه های گارمین رو از کجا می تونم بردارم؟
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
دوربین دوم رو چطور می تونم فعال کنم؟
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
چه خبر از کابل TV؟
Turk Oghlan
22-05-2011, 15:57
ای بابا ، چه گردوخاکی رو این تاپیک نشسته!
saeedfweb
24-05-2011, 13:23
ای بابا ، چه گردوخاکی رو این تاپیک نشسته!
از وقتی که mamsana گوشی شو فروخته این اتفاق افتاده
سئوال: دوستان تنظیمی چیزی وجود نداره که وقتی آدم میس کال یا sms نخونده داره این چراغ کوچولوی آبی جلوی گوشی چشمک بزنه که کاربر متوجه بشه؟
Turk Oghlan
24-05-2011, 22:24
سئوال: دوستان تنظیمی چیزی وجود نداره که وقتی آدم میس کال یا sms نخونده داره این چراغ کوچولوی آبی جلوی گوشی چشمک بزنه که کاربر متوجه بشه؟
چراغ بنفشه باید بزنه اصولا.برا من که می زنه.
راستی سوالای ما هم بی جواب موند:
چه خبر از کابل TV؟
Amin.M.1986
25-05-2011, 06:27
راستی سوالای ما هم بی جواب موند:
چه خبر از کابل TV؟
نقشه گارمین رو باید تشریف ببری موبایلستان و اونجا یه تاپیک واسش هست .. همونو دانلود کن
saeedfweb
25-05-2011, 09:18
میزنه
یعنی چراغه چشمک می زنه
اما وقتی صفحه موبایل رو روشن کنی
خوب اونوقت فایده ای نداره
Turk Oghlan
25-05-2011, 22:04
نه برا من وقتی ص خاموش هم هس می زنه.(البته شاید شما یه ساعت بعد میری چک می کنی،فکر کنم 10-20 ثانیه میزنه)
ramin005
25-05-2011, 22:49
شاید بشه اسمشو گذاشت گردگیری ار تاپیک!
android 2.2
installlation:
1.These instructions are for Windows (should work on all recent versions)
2.Connect a microSD card to your computer.
3.Run Ghost32.exe
4.Menu> Disk> From Image.
5.Choose the image file (androidLite),
6.Choose where you want to write it (the sdcard, NOT your hard disk!) and press OK, OK again, then yes
7.Unplug your phone and find the file haret.exe (it should be in /sdcard/)
8.Run it, press start.
9.Wait five minutes, neither of which are not touching. The first boot will take a while, since it needs to build the cache.
10.It works!
11.To restart your phone, press the tiny reset hole with a paperclip
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
اینم از لینک مستقیم رپیدباز:
شاید بشه اسمشو گذاشت گردگیری ار تاپیک!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدandroid 2.2
installlation:
1.These instructions are for Windows (should work on all recent versions)
2.Connect a microSD card to your computer.
3.Run Ghost32.exe
4.Menu> Disk> From Image.
5.Choose the image file (androidLite),
6.Choose where you want to write it (the sdcard, NOT your hard disk!) and press OK, OK again, then yes
7.Unplug your phone and find the file haret.exe (it should be in /sdcard/)
8.Run it, press start.
9.Wait five minutes, neither of which are not touching. The first boot will take a while, since it needs to build the cache.
10.It works!
11.To restart your phone, press the tiny reset hole with a paperclip
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
اینم از لینک مستقیم رپیدباز:
چی شده چرا همتون گوشیهاتونو فروختین یا میخواین بفروشین؟!
اونوقتی که من داشتم گوشی خوبی بودا!!
من که دادم به خواهرم گوشیو مثل اینکه همه شروع کردن به فروختن؟!
آقا این آندروید جدید هست؟!
ramin005
26-05-2011, 19:13
نوشته نسخه 2.2 اما فک کنم 2.1 هستش!
خودم امروز تست کردم چیز شاخی نیست
بیشتر امکاناتش غیر فعال است یا اکسپایر شده, درواقع یه دمو از آندروید است. البته زیاد باهاش کار نکردم و همینکه دیدم محیط آندرویدو منو و برنامه هاشو دیگه برگشتم سراغ وین موبایل خودم
خوبیش اینه که روی مموری نصب میشه و فایل های گوشی بدون دسکاری میمونه و برای حذفش فقط کافیه از مموری پاک کنید نرم افزارو
هربارم که گوشیو خاموش روشن کنید سیستم عامل خود گوشی لود میشه و برای اینکه برید به آندروید باید فایل بوت رو از مموری اجرا کنید
برای نصب باید مموری رو از طریق رم ریدر به کامپیوتر متصل کنید و از طریق خود گوشی امکان پذیر نیست
توجه: حتما از اطلاعات مموری بکاپ بگیرید چون برنامه قبل از ریختن آندروید مموری رو فرمت میکنه. اگه مموری دیگه ای دارید از اون استفاده کنید
اونایی که تو کفه اینن که آندروید رو بدون دردسر تو گوشی خودشون ببینن ( حتی برای لحظاتی ) پیشنهاد میکنم امتحان کنن این نسخه رو
خوبیش اینه که فایل های گوشی دست نخورده باقی می مونه
talatalatala
31-05-2011, 12:22
سلام
میشه کمک کنین
هر کی بهم زنگ میزنه
میگه صدات از ته چاه میاد گوشیه خریدی؟
صداش آخره باید کاریش کنم
بهم بگین لطفا
Amin.M.1986
31-05-2011, 16:07
سلام
میشه کمک کنین
هر کی بهم زنگ میزنه
صداش آخره باید کاریش کنم
بهم بگین لطفا
هارد ریست کن ببین نرم افزاری بوده مشکل یا سخت افزاری
gelayor14
01-06-2011, 06:09
سلام و درود:20:
من می خواهم برای گوشی ام یک کارت حافظه 16 یا اگر شد 32gig بگیرم
می خواستم ببینم چه مارکی بهتره براش ؟ترسند یا توشیبا؟
اگر میشه راهنمایی کنید ممنون می شم من تا به حال کارت حافظه نخریدم:13:
و یه مورد دیگه ای اگر بخوام روی این کارت حافظه آندروید هم نصب کنم ،کارت حافظه ام باید ویژگی خاصی داشته باشد؟
یه موردی پیدا کردم یکم منو به شک انداخت
Run Android on Your Windows Mobile Phone
Installing Android
To run Android you will need a microSD card that is not SDHC (typically a card less than 2GB) and a supported Windows Mobile phone (see below). You can check your microSD card compatibility by looking at the card to see if it shows the “HC” label.
The microSD card will need to be formatted in FAT32. Plug the microSD card into the computer and right click on it and choose format.
---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:06 AM ----------
سلام
میشه کمک کنین
هر کی بهم زنگ میزنه
صداش آخره باید کاریش کنم
بهم بگین لطفا
افزایش صدای گوشی:
خیلی از دوستان می گفتن صدای گوشی کمه؛فرزین یه کد خوب برای افزایش صدا داد:
Put this code *#0002*28346#
بعد از زدن این کد،رو هر کدوم از آپشن ها Gain رو میزنین و مقدار این آیتم ها رو به این شکل عوض می کنین:
MGNR7 0110
MGNL3 1001
talatalatala
01-06-2011, 20:07
mamnon
bos bos
talatalatala
01-06-2011, 20:28
با عرض پوزش که فارسی نتایپیدم
در ضمن هارد ریست کردم خوب نشد
این کد هارم نمیخونه
همشfaildمیشه
اصلا هیچ کد سیستمی رو قبول نمیکنه
دوباره کمک
Turk Oghlan
03-06-2011, 20:12
با عرض پوزش که فارسی نتایپیدم
در ضمن هارد ریست کردم خوب نشد
این کد هارم نمیخونه
همشfaildمیشه
اصلا هیچ کد سیستمی رو قبول نمیکنه
دوباره کمک
talatalatala
04-06-2011, 14:50
این کد رو faild میکنه
نمیدونم چه مرگشه
gelayor14
05-06-2011, 05:49
و یه مورد دیگه ای اگر بخوام روی این کارت حافظه آندروید هم نصب کنم ،کارت حافظه ام باید ویژگی خاصی داشته باشد؟
یه موردی پیدا کردم یکم منو به شک انداخت
Run Android on Your Windows Mobile Phone
Installing Android
To run Android you will need a microSD card that is not SDHC (typically a card less than 2GB) and a supported Windows Mobile phone (see below). You can check your microSD card compatibility by looking at the card to see if it shows the “HC” label.
The microSD card will need to be formatted in FAT32. Plug the microSD card into the computer and right click on it and choose format.
---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:06 AM ----------
خواهشا یکی ما رو راهنمایی کند:10:
Turk Oghlan
05-06-2011, 13:24
این کد رو faild میکنه
نمیدونم چه مرگشه
کد رو اشتباه می زنی،ستاره و مربع رو جابه جا کنی،حله.
good boy 2010
06-06-2011, 15:11
خواهشا یکی ما رو راهنمایی کند:10:
ترنسندا آداپتور نداره جدیدا ولی توشیبا داره (من همیشه ترنسند می گیرم ):10:
فقط حواست باشه سرعت بالا شو بگیری منظورم کلاسشه(یه ذره گرون تره ولی ارزش داره)
talatalatala
06-06-2011, 17:40
کد رو اشتباه می زنی،ستاره و مربع رو جابه جا کنی،حله.
جابه جای که خوبه
همه کار کردم نشد
همشfaild مشکنه
از چپ به راست راست به چب رقما
نشد
Hoi ]vh:41::45::45:
gelayor14
06-06-2011, 18:03
ترنسندا آداپتور نداره جدیدا ولی توشیبا داره (من همیشه ترنسند می گیرم ):10:
فقط حواست باشه سرعت بالا شو بگیری منظورم کلاسشه(یه ذره گرون تره ولی ارزش داره)
خیر ببینی از جوونی ایشاءالله:20::11:
مونده بودم چی بگیرم ،توشیبا 35000 بود ترسند 40000 طرف می گفت ترسند سرعت اش بیشتر است اون یکی توشیبا هم می گفت این بهترین مارکه !!مونده بودم واقعا
با این حساب ترسند بگیرم با کلاس بالاتر ،فقط شرمنده این آداپتور که گفتی دقیقا یعنی چی ؟مهمه ؟مهم نیست؟برم با آداپتور پیدا کنم؟
عزیز این هم جواب بدهی یک دنیا ممنونت میشم:31:
این نصب اندروید هم ظاهرا نباید ربطی به نوع کارت حافظه داشته باشد درسته؟:11:
من تصميم گرفتم گوشيمو بفروشم. اگه كسي خواست خصوصي بزنه بهم
Amin.M.1986
12-06-2011, 12:42
MGNR7 0110
MGNL3 1001
حوصله توضیح دادن ندارم و مختصر میگم... توشیبا به مراتب از ترنسد بهتره!! ارزش پول بیشتری که میدی رو داره
الان بهترین فارسی ساز یا کیبرد فارسی کدوم برنامه است؟
Amin.M.1986
17-06-2011, 09:53
ورژن ویندوز موبایلت 6.5 هست؟؟
manmikrobam
21-06-2011, 15:05
سلام
دوستان من به یه مشکلی خوردم،پیامکهای فارسی که از گوشیم میفرستم رو گوشی مقصد به صورت علامت سوال دیده میشه...مشکل از کجاست و چطور میتونم حلش کنم
manmikrobam
22-06-2011, 15:14
کسی نبود کمک کنه؟
بله 6.5 هست .
کسی از دوستان کمکی نمی کنه؟
به نظر من بهترین فارسی ساز MultiDIV و بهترین کیبرد هم FingerKeyboard هستش.
سلام
دوستان من به یه مشکلی خوردم،پیامکهای فارسی که از گوشیم میفرستم رو گوشی مقصد به صورت علامت سوال دیده میشه...مشکل از کجاست و چطور میتونم حلش کنم
به احتمال زیاد مشکل از کیبردتونه . من یه زمانی از spbKey استفاده میکردم همینطور بود . چون انگاری بعضی از کاراکتراش اون کاراکترای فارسی نیست .
M.Sorena
18-07-2011, 02:50
درود
میشه لطفاً یکم بیشتر در مورد اندروید توضیح بدید؟
اینکه مثلاً چه چیزاییش روی این گوشی عمل نمیکنه و ...
---------- Post added at 03:50 AM ---------- Previous post was at 03:47 AM ----------
و اینکه یه پیشنهاد دارم
یکی لطف کنه تمام برنامه ها و بازی های موجود رو که توی این تاپیک به شکل خیلی پراکنده گذاشته شدرو تو یک پست با یک اطلاعات خیلی کوچیک بزاره خیلی خیلی خوب میشه
البته من خودم خیلی وقته که ازین تاپیک مفید بهره میبرم و از همتونم تشکر میکنم، اما اگه کسی جدید بیاد واقعاً نمیشینه 2483 تا پست رو بخونه!
ممنون
Turk Oghlan
26-07-2011, 14:43
یکی لطف کنه تمام برنامه ها و بازی های موجود رو که توی این تاپیک به شکل خیلی پراکنده گذاشته شدرو تو یک پست با یک اطلاعات خیلی کوچیک بزاره خیلی خیلی خوب میشه
Turk Oghlan
26-07-2011, 14:48
سه تا سوال داشتم:
1- قاب پیدا میشه برا این گوشی؟
2- باطری ارجینال بخوام بگیرم،چنده و نشونه اش چیه؟
3-هدست چی پیشنهاد می کنین؟(مارک و قیمت لُدفاً و اگه شد شات)
HEGMATANEH
31-07-2011, 01:41
سلام به دوستان عزیز
این هم اولین رام ایرانی هست که برای این گوشی کوک شده.
کوکرها مال فروم بقلی هستند و خودم در کوک این رام یه سهم کوچیکی داشتم البته اگه بشه گفت .
دانلود کنید و لذت ببرید.
این رام بدون باگ هست فقط یه مشکل در قسمت picture and video هست که باید برای اولین بار که گوشیتون میاد بالا یه هارد ریست کنید درست میشه.
فقط باید بگم که در مورد تاچ که واقعا خوب عمل میکنه در این رام.
همین
این هم لینک مستقیم که یکی از دوستان زحمت کشیده
دانلود کنید و لذت ببرید
talatalatala
05-08-2011, 09:26
میشه کمک کنین گوشیم خراب شده هر وقت دکمه قفلشو میزنم دوباره سریع روش میشه خاموش نمیشه صفحه اش
واسه یه مدتم شارژ نمیکرد ولی الان خوبه
سخت افزاریه یا نرم افزاری
اگه سخت افزاریه حتما باید ببرم نمایندگی درست کنه آخه اینجا نداره
talatalatala
08-08-2011, 05:23
خوب نشد بدترم شد
باز کردن بسن خوب نشد هم یهو صفحه ش روشن میشه هم اینکه شارژر و هندزفری رو نمی خونه باید روشن خاموش کنم همون 1 دقیقه اول بزارم بخونه بعد مدتی بکزره نمی خونه
بدتر میدونی چیه فکر کنم بد فلش کردن آخه تمامفایل های مموری رمز شد کنار پسوند یه سری عدد .menc میاد و هیچی رو نمی خونه میشه کمک کنید؟
talatalatala
09-08-2011, 16:10
کسی نیسن کمک کنه
جایه دوری نمیره
دل یه روزه دارو شاد میکنید:ِ
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
کسی نیسن کمک کنه
جایه دوری نمیره
کسی نیسن کمک کنه
جایه دوری نمیره
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
کسی نیسن کمک کنه
جایه دوری نمیره
سلام با برنامه pimbackup (یک سرچ کنی تو فروم های دیگه پیدا میشه) پسوندش exe هم هست بریز تو گوشیت اجراش کن
بعد که بکاپ گرفتی رم گوشی رو در بیار هارد ریست کن تو گزینه اخر سیتینگه بعد گوشید دوباره بالا اومد بکاپ رو ری استور کن ایشالا که درست بشه
من که عقلم تا اینجا رسید بقیه هم کمک کنن
نماز روزت قبول مارو هم دعا کنید
p30worldtizhosh
14-08-2011, 07:56
درود
آموزش نصب آندروبد تو کدوم تاپیکه؟؟؟
HEGMATANEH
14-08-2011, 20:47
اگه با هارد ریست درست نشد شک نکن سخت افزاریه یعنی جای سوکت گوشیت خراب شده ماله منم چند وقت پیش مشکل پیدا کرده بود ولی به خود نمایندگی برو
talatalatala
16-08-2011, 16:36
اگه با منی والله کلا قاطی کرده
میخواستم ببرم نمایندگی ولی اقاه گفت کارت حافظه رو در آر
منم از وقتی در آوردم داره درست کار میکنه بخدا مشکلی هم نداره نمیدونم واقعا از این کارت حافظه بود یا نه
به هر حال از همتون مرسی
Turk Oghlan
18-08-2011, 12:33
سه تا سوال داشتم:
1- قاب پیدا میشه برا این گوشی؟
2- باطری ارجینال بخوام بگیرم،چنده و نشونه اش چیه؟
3-هدست چی پیشنهاد می کنین؟(مارک و قیمت لُدفاً و اگه شد شات)
talatalatala
05-09-2011, 13:43
من که ندیدم قابشو جایی
آقا این مشکل صداش حل نشد بیشتر کمک کنین
خوابین؟
کد faildمیشه
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
من که ندیدم قابشو جایی
آقا این مشکل صداش حل نشد بیشتر کمک کنین
خوابین؟
کد faildمیشه
ngame1390
26-09-2011, 19:29
سلام به همه ی دوستان.
ابتدا خواهش میکنم از بعضی دوستان که رامی که دوستم هیتلر توی یه سایت دیگه ساخته رو به اسم خودش نزنه واقعا نامردیه.
خودش خوب میدونه چه کسی رو دارم میگم.
واسه ی مشکل شما دوست عزیزی که نفهمیدم چرا اما کلا گوشیت قاط زده.
یک رام بهت میگم این رو نصب کن روی گوشیت .
یکی از تاپیک ها اسمش رام مدرن برای امنیا لایت(جدید) هستش اونو دانلود کن.
بعد از نصبش ببین بازم مشکل داری یا نه البته اینم بگم این مشکلت شاید از این پیش اومده که بعد از نصب رام ها یک بار هارد ریست نکرده باشی اما این رام رو نصب کن بعد از نصب یه 4-5 دقیقه باهاش کار کن بعد مموری کارتت رو در بیار گوشی رو خاموش کن.
کلید قفل صفحه و دکمه برقراری تماس رو نگاه دار بعد دکمه ی روشن کردن گوشی رو نگه دار ولی دو دکمه ی دیگه رو ول نکن بعد از این کار یه صفحه ای میاد کلید برقراری تماس رو بزن بعد پیغام formating میاد.
گوشی رو به این روش هارد ریست کن بعد از نصب رام.
اگه مشکلت حل شد که هیچ و گرنه مشکل سخت افزاریه.
واسه ی menc شدن فایلای گوشی دلیلش اینه که شما یک بار اومدی گوشی رو هارد ریست کردی اما مموری کارت رو در نیاوردی و هیچ راه حلی هم برای درست کردن فایل ها تا امروز من ندیدم و هیچ کسی هم پیدا نکرده تا جایی که میدونم باید قید اون فایلا رو بزنی.
اینم لینک دانلود رام:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] www .ir -tci .org / forum/ forumdisplay.php?f=655
فاصله ی بین حروف رو بردار.
در ضمن اگه رامی که هگمتانه گذاشته رو با رامی که توی همین آدرس هست به اسم اولین رام ایرانی امنیا لایت اونم یه نگاهی بهش بندازن میفهمن که هگمتانه ی عزیز این رام رو از کجا آورده.
ngame1390
26-09-2011, 19:37
سلام.
دوستان کی گفته واسه ی ویندوز موبایل نرم افزار چت نیست نرم افزار nimuz حالا نمیدونم دوتا z داره یا یکی اما خودم ازش استفاده میکنم عالیه.
اگه به نظر شما مایکروسافت به محصولاتش بها نمیده پس نوکیا مرخصه تو این مورد سیستم عامل میمو رو طراحی کرده که اگه بهش بها بده همه ی سیستم عامل های موبایل جلوش به زانو در میان اما وساه ی این سیستم عامل هنوز خودش 2 تا نرم افزار طراحی نکردن و از نرم افزار های سیستم عامل debian دارن روی این گوشیها استفاده میکنن .
hitler1945
26-09-2011, 19:53
سلام به دوستان عزیز
این هم اولین رام ایرانی هست که برای این گوشی کوک شده.
کوکرها مال فروم بقلی هستند و خودم در کوک این رام یه سهم کوچیکی داشتم البته اگه بشه گفت .
دانلود کنید و لذت ببرید.
این رام بدون باگ هست فقط یه مشکل در قسمت picture and video هست که باید برای اولین بار که گوشیتون میاد بالا یه هارد ریست کنید درست میشه.
فقط باید بگم که در مورد تاچ که واقعا خوب عمل میکنه در این رام.
همین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم لینک مستقیم که یکی از دوستان زحمت کشیده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود کنید و لذت ببرید
سلام دوست عزیز من خودم کوکر این رام هستم
ولی اصلا شما رو نمیشناسم ! میشه بگید شما کجای کار نقش داشتید؟؟
امیدوارم از این رام استفاده کنید ولی لطفا حق کپی رایت برای سازنده رو در نظر بگیرید
ممنون
با سلام.
عرضم به خدمت دوستان که توی این سایت و این بخش مشغول هستن بگم.که این اقای محترم hegmatane نه رام رو کوک کرده بلکه به دروغ نوشته همکاری هم داشته.
مثلا الان اومدی اینجا دوتا لینک رو کپی پیس کردی خیلی خوشحالی.
یکم خودمون تلاش کنیم شاید نتیجه بده.نه اینکه از افتخارات دیگران سو استفاده کنیم..
به اینم میگن تاپیک.
همه خوابن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.