ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال قهوه تلخ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

mahdy2021
16-10-2010, 21:58
اون کسی که میگه در تاپیک نباید حرفی در مورد کپی رایت زده بشه و سایر مسائل جانبی .... البته ببخشید ولی احتمالا زیاد تو فورومها نیست
هر فورومی که بری در خیلی موارد تیتر تاپیک یه چیزه و محتویاتش از شیر مرغ هست تا جون آدمیزاد

حالا وقتی خود مهران روی کپی رایت انقدر تاکید کرده و سر بحث رو باز کرده که نمیشه به کاربرا گفت این حرفا به سریال ربطی نداره

اما از طرفی هم برخی کاربرا دیگه خیلی بی جنبن.هر چیز بی ربطی رو هم سعی میکنن ربط بدن.یه کاری میکنن مدیرا اصلا همه چیز رو با هم پاک کنن

mohsen_rkh
16-10-2010, 22:14
اون کسی که میگه در تاپیک نباید حرفی در مورد کپی رایت زده بشه و سایر مسائل جانبی .... البته ببخشید ولی احتمالا زیاد تو فورومها نیست
هر فورومی که بری در خیلی موارد تیتر تاپیک یه چیزه و محتویاتش از شیر مرغ هست تا جون آدمیزاد

بله؛ ولی نه طوری که موضوع تاپیک به کل عوض شه.

nafe-bandar
16-10-2010, 23:19
اینم یه مطلب جالب (البته هنوز کامل نخوندمش (:31:):

وقتی صدا و سیما از سوپرمارکت‌ها شکست می‌خورد

کیوان کثیریان
صبح، سه تا سی‌دی یا یک دی‌وی‌دی می‌خرید به قیمت 2500 تومان و شب می‌نشینید به همراه خانواده، قهوه تلخ می‌بینید.
این روزها، برنامه شنبه‌های بسیاری از خانواده‌های ایرانی این است. «قهوه تلخ»، آخرین ساخته مهران مدیری است، او را باید به همراه عادل فردوسی‌پور تنها سوپراستارهای تلویزیونی پس از انقلاب دانست که به «برند» بدل شده‌اند.
این دو در هرشرایطی می‌توانستند (و می‌توانند) مخاطبانشان را پای تلویزیون بنشانند و از تماشای شبکه‌های ماهواره‌ای در ساعاتی بازدارند.
«قهوه تلخ» به همراه «قلب یخی» این روزها بازار سوپرمارکت‌ها را داغ کرده‌اند این نخستین بار است که پای سریال‌ها به شبکه‌ نمایش خانگی باز می‌شود.

شایعات مختلفی که حول «قهوه تلخ»، منتشر شد جدا از صحت و سقم آن تا حدودی به توجه افکار عمومی به این سریال کمک کرد. مردم به دنبال دلایلی بودند که تلویزیون برای نخستین بار مجموعه‌ای ساخته مهران مدیری را روی آنتن نبرد و حالا همه ناچارند برای تماشای «قهوه تلخ» پول پرداخت کنند.
شایعه مشکلات ممیزی، نخستین ان‌قلتی بودکه در این میان مطرح شد که البته این ماجرا در نظر کم‌اطلاع‌ترین مخاطبان نیز قابل قبول نیست.
تاکنون تمامی آثار مدیری طی حدود 2 دهه، حتی تأویل‌پذیرترین و کنایه‌آمیزترین آنها با حمایت رسمی تلویزیون ساخته شده‌اند و طبعاً مدیری در همه آنها تمامی ضوابط سیما را مراعات کرده، کارهایش همیشه از پربیننده‌های تلویزیون بوده و همواره از حمایت کامل مقامات ارشد سیما نیز برخوردار بوده است. حال چگونه پس از این همه سال، ناگهان مدیری مجموعه‌ای نامتناسب با ضوابط و معیارهای سازمان ساخته است؟ این‌ها همه به کنار، آنها که 6 قسمت ابتدایی «قهوه تلخ» را دیده‌اند، تأیید می‌کنند که سریال، اصلاً مشکل ممیزی ندارد.
پس عملاً این احتمال منتفی است اما رئیس سازمان صداوسیما اخیراً تأکید کرده که «قهوه تلخ» مورد تأیید سازمان نیست.
از طرف دیگر مجوز «قهوه تلخ» توسط وزارت ارشاد صادر شده واینکه اساساً چرا باید ضوابط و معیارها در صداوسیما و شبکه نمایش خانگی این همه تفاوت داشته باشد،خود سوال برانگیز است.
مگر چقدر مخاطبان این دو رسانه تفاوت دارند؟ چرا آقای ضرغامی دلایل اینکه سریال مورد تأییدشان نیست را اعلام نمی‌کنند؟
شایعه دوم اما بوهای مشکوک‌تری می‌دهد! اینکه تلویزیون، مهران مدیری را به دلیل امتناع از شرکت در یک نشست سیاسی طرد کرده و اجازه پخش به آخرین اثر او نداده است؛ شایعه‌ای که دهان به دهان گشت و البته در اقبال عمومی نسبت به مجموعه مؤثر بود. (می‌بینید، تلویزیون شرایطی برای خود پدید آورده که مردود شدن یک اثر توسط تلویزیون، برای آن اثر، تبلیغ به حساب می‌آید و امتیاز محسوب می‌شود!)
سؤال اینجاست که به فرض صحت این خبر، چرا موضوعی که این همه برای صداوسیما اهمیت دارد، برای ارشاد مهم نیست؟ و اگر اصل ماجرا چندان مهم نیست و وزارت ارشاد می‌تواند اغماض کند، چرا تلویزیون نتواند؟
البته شایعاتی از این دست هرگز به طور رسمی تأیید یا تکذیب نمی‌شود ولی به هر صورت اگر تلویزیون قرار بوده با بایکوت مدیری، او را از جلوی چشم مردم دور کند، پس چرا از مسیری دیگر، مدیری در خانه‌های اکثر ایرانیان حضوری پررنگ یافته است؟
این شایعه چه واقعیت داشته باشد و چه نه، نیاز به موضعگیری شفاف سازمان صداوسیما دارد و سکوت، مشکلی را حل نمی‌کند.
ناگفته نماند که اگر این شایعات از سوی دست‌اندرکاران سریال با هدف تبلیغ و تحریک مردم برای خرید بیشتر سی‌دی، منتشر شده باشد، صدالبته اصلاً کار تمیزی نیست!
شایعه سوم اما مشکلات بازرگانی و مسائل مربوط به پخش آگهی‌هاست. ظاهراً مدیری و تهیه‌کنندگانش بر سر مبلغ قرارداد و سرنوشت آگهی‌های بازرگانی به توافق نرسیده‌اند. کاری به رقم پیشنهادی "گلیانی‌ها" به تلویزیونی‌ها ندارم اما تلویزیون، کم‌کم باید بپذیرد که «مونوپل»اش در خطر قرار گرفته است. باید بپذیرد که اگر نخواهد به نیازهای مخاطبانش تن دهد، باید با همه عرض و طولش خود را برای شکست خوردن از «سوپرمارکت‌ها» آماده کند. تلویزیون باید از برج عاج پایین بیاید و برای آن که بیش از این دچار ریزش مخاطب نشود، هزینه کند و بعضی خط قرمز‌های بی منطقش را کنار بگذارد. تلویزیون باید یاد بگیرد به قواعد بازار آزاد و آگهی‌ها تن دهد و این اتفاق به زودی خواهد افتاد. حالا بابی گشوده شده که از این پس به یک روال بدل خواهد شد. اگر ماجرای « قلب یخی » و «قهوه تلخ» به موفقیت بینجامد، راه تازه‌ای برای تولیدکنندگان کالاهای فرهنگی گشوده خواهد شد و هنرمندان، یاد می‌گیرند بدون تکیه به تلویزیون و سرمایه بی‌حسابش، حیات فرهنگی اثرشان را تضمین کنند.
البته این اتفاق تا حدود زیادی محصول ضوابط سختگیرانه و متصلب سیماست. طبعاً از این پس، هنرمند ترجیح می‌دهد با دوری از تلویزیون و طرف شدن با ارشاد، لااقل کمی از سختگیری‌های بی‌منطق در امان بماند. سیاست‌‌های دفعی تلویزیون در کوتاه‌مدت، هنرمندان را به سوی مؤسسات نمایش خانگی سوق می‌دهد و بعید نیست زمانی عادل فردوسی‌پور هم برنامه‌اش را به شبکه ویدئویی منتقل کند( واقعا چرا که نه؟!) و یکی از معدود حلقه‌های اتصال مخاطبان با تلویزیون نیز از هم بگسلد.
اینجا خلاء تلویزیون‌های خصوصی بیش از پیش به چشم می‌آید و اثبات می‌شود در صورت وجود رقیب برای تلویزیون دولتی، ترجیح تولیدکنندگان در آن است که به دلایل مختلف، قید تلویزیون را بزنند.
در شرایط موجود، مؤسسات نمایش خانگی که تاکنون با کمک سوپرمارکت‌ها، رقیبی جدی برای سینما به حساب می‌آمدند، حالا نقش خود را گسترده‌تر کرده‌اند و کارکرد تازه‌ای هم یافته‌اند؛ تلویزیون خصوصی.
مخالفت با تأسیس تلویزیون‌های خصوصی به هر حال عمر چندانی نخواهد داشت و چو در را روی آن ببندند، سر از روزن سوپرمارکت‌ برخواهد آورد!
تا وقتی سیاست‌های یک بام و دو هوا حداقل در حوزه فرهنگ وجود دارد، نتیجه آن می‌شود که مثلاً شما کنسرت رستاک یا آلبوم رضا یزدانی را هرگز در تلویزیون دولتی نخواهید دید اما می‌توانید به سادگی CD یا DVD آن را تهیه کنید و به خانه بیاورید. ظاهرا سیاست‌های وزارت ارشاد حتی در سختگیرانه‌ترین شرایط (مثل حالا) از سیاست‌های تلویزیون بازترند. تلویزیون هنوز نتوانسته مشکل «نمایش آلات موسیقی» را مرتفع کند و هنوز موفق نشده سیاست‌های یک‌دست و دارای وحدت رویه برای خود تبیین و تدوین کند.
اینجاست که سهمش در سبد فرهنگی خانواده ها کمتر می‌شود و اعتبارش را روز به روز نزد مخاطبان از دست می‌دهد. مخاطبان هم ضمن تمایل روزافزون به شبکه‌‌های ماهواره‌ای و سریال‌‌های ضعیف و دم‌دستی آن، حالا سریال‌های نمایش خانگی را جایگزین تلویزیون کنند و همین ته مانده ارتباط خود را هم با تلویزیون قطع کنند.
اگر بپذیریم خانواده‌ها ظرفیت و نیاز تصویری محدودی دارند، سریال‌های سخیف ماهواره‌ای و حالا سریال‌های نمایش خانگی این نیاز روزانه را برآورده خواهند کرد و دیگر نوبت به تلویزیون نخواهد رسید.
تلویزیون اگر این روزها بخواهد آمار تازه‌ای از مخاطبان خود استخراج و اعلام کند، بی‌شک نتیجه، چندان امیدوارکننده نخواهد بود و در این میان «قلب یخی» و «قهوه تلخ» نمودار فروش‌شان رو به صعود می‌گذارد، حتی اگر به لحاظ کیفی با آثار خوب سازندگانشان فاصله داشته باشند.

*این مطلب در شماره امروز روزنامه شرق ( 13 مهر 89 ) با حذف دو پاراگراف باتیتر "رقیبی برای صدا و سیما" به چاپ رسیده‌است.

ahriman323
17-10-2010, 01:48
نظرسنجی

خریداران محترم لطفاً نظرات خود را در خصوص جوایز ، نحوه ی اطلاع رسانی و محتوای سریال قهوه تلخ اعلام فرمایید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نظر من:
نحوه ی اطلاع رسانی:ضعیف
جوایز:خوب
محتوا و موضوع سریال قهوه تلخ:خوب
نظر شما: پخش ضعیف

Vallio
17-10-2010, 01:55
سلام دوستان ، تا حالا به اسم ایجاد کننده این تاپیک دقت کردین :دی ؟! ( عجب تناسب جالبی :دی ) !

شرمنده شکوفه جان !

:دی ، :دی ، :دی !

Sara
17-10-2010, 09:00

حالا وقتی خود مهران روی کپی رایت انقدر تاکید کرده و سر بحث رو باز کرده که نمیشه به کاربرا گفت این حرفا به سریال ربطی نداره

اما از طرفی هم برخی کاربرا دیگه خیلی بی جنبن.هر چیز بی ربطی رو هم سعی میکنن ربط بدن.یه کاری میکنن مدیرا اصلا همه چیز رو با هم پاک کنن
آخه چند صفحه ؟ چند پست ؟!
ببینین این بحث هیچ وقت تموم نمیشه چون هر کس یه نظری داره دقیقاً مثل طرفداران دو تیم فوتبال رقیب توی یک بازی میمونه هر چقدر هم برای همدیگه دلیل بیارن که تیمشون بهتره خب هر کس طرفداری تیم خودشو میکنه . میخریم ، کپی میکنیم ، دانلود میکنیم به هر صورتی تهیه میکنیم بهتر نیست فقط بیایم در مورد محتوای سریال بحث کنیم ؟
قانون منطقی خرید سریاله . حالا یا با منطق ما همسو هست یا نیست . به همین سادگی

Greedy
17-10-2010, 09:36
الان روزشمار سایتشون صفر شده فکر کنم امروز بیاد فصل 5

ali_agha1981
17-10-2010, 14:16
حالا خداییش اگه همین سریال رو صدا و سیما خودمون بخش میکرد اینقدر ارش تعریف میشد ؟

Alireza SM
17-10-2010, 14:27
قهوه تلخ تو فروشگاه ها نيست ولي لينك دانلودش تو ايران پراد هست :18:
حالا انتظار دارن من دانلود نكنم ؟ :13:
البته هروقت اورجيناشم بياد ميخرم بالافاصله

s_paliz
17-10-2010, 14:30
حالا خداییش اگه همین سریال رو صدا و سیما خودمون بخش میکرد اینقدر ارش تعریف میشد ؟
عوامل مختلف از ضرغامی گرفته تا پخش خانگی باعث شدن که اینقدر گنده بشه...
آخه چه دلیلی داره ضرغامی بیاد بگه مورد تایید ما نیست...!

John Cena723
17-10-2010, 14:37

آره خدا وکیلی می کردیم چون تو تمام مجموعه هایی که ساخته ازش حمایت و تمجید کردیم.

Javad-ht
17-10-2010, 14:48
رفتم سوپری محلمون آورده بود!
ولی فقط CD رو!
گفت طرف که آورده گفته میرم بعدا DVD میارم!
این پخش الوند احمق داره گند میزنه به قهوه تلخ!:41:

mohsen121
17-10-2010, 15:32

نه عمرا اگر اين قدر تعريف مي شد مي دوني چرا ؟ چون مطبوعات اون قدر مي گفتند كه بعضي جاهاي فيلم صداي ماشين مياد يا مثلا اين كه تو دو سه جا صداي رسوندن ديالوگ به بازيگرا مياد . يا كه دارند 200 سال پيش نشون مي دن ولي چايي مي خورن (صحنه صحبت كردن دايي اقبال با سيامك انصاري كه چايي ميارن )در حالي كه 120 سال پيش چاي تو ايران اومد .
به نقل از ويكي پديا
پیشینهٔ مصرف چای در ایران به سده هفدهم میلادی می‌رسد. جهانگردان از چایخانه‌هایی گفته‌اند که بزرگان و توانگران در آن جا جمع شده و چای می‌نوشیدند.

محمد علی معروف به کاشف السلطنه چایکار، متولد ۱۲۴۴ خورشیدی در تربت حیدریه، که از دارالفنون و سپس از سوربن فرانسه فارغ‌التحصیل شده بود، با عنوان ژنرال کنسول ایران در سال ۱۲۷۶ خورشیدی، مأمور خدمت در هند شد. وی به عنوان سفیر ایران در هندوستان در روزگار مظفر الدین شاه قاجار اولین فرد ایرانی است که با همت والای خود و در نقش یک بازرگان به فراگیری شیوهٔ کاشت و مصرف در ایران و جهان پرداخت. وی با تلاش زیاد و نبوغ خود توانست نژادهای خوب و مقوی چای را کشف نموده و با زاد و ولد آنها نام خود را ماندگار نماید. همچنین او شهر لاهیجان را به دلیل وجود هوای مناسب برای کشت چای انتخاب کرد. این شهر امروز به عنوان مرکز کشت چای در ایران درآمده‌است. مقبرهٔ کاشف‌السلطنه در لاهیجان امروز به صورت گنجینهٔ تاریخ چای ایران در لاهیجان درآمده‌است. سهم ایران ۴ تا ۵/۴ درصد از مصرف کل چای جهان است.

ali_agha1981
17-10-2010, 15:49
عوامل زیادی باعث شد که این سریال اینقدر براش تبلیغ بشه
عواملی مثل :
اول بخش خانگی این سریال و عدم بخش از صدا و سیما...
عدم حضور مهران مدیری در دیدار فعالان و بازیگران صدا و سیما با ....!!!
و صبحت های ضرغامی بر عدم تایید این سریال ..
و....و....و...!
ولی متاسفانه تبلیغاتی که داره برای مهران مدیری و این سریال میشه اصلا جنبه هنری نداره و تایید بر کیفیت هنری سریال نیست ...
در واقع این سریال بیشتر از اینکه نون هنرش رو بخوره ..داره نون تبلیغات عجیبی رو میخوره که براش میکنن ...!

نه عمرا اگر اين قدر تعريف مي شد مي دوني چرا ؟ چون مطبوعات اون قدر مي گفتند كه بعضي جاهاي فيلم صداي ماشين مياد يا مثلا اين كه تو دو سه جا صداي رسوندن ديالوگ به بازيگرا مياد . يا كه دارند 200 سال پيش نشون مي دن ولي چايي مي خورن (صحنه صحبت كردن دايي اقبال با سيامك انصاري كه چايي ميارن )در حالي كه 120 سال پيش چاي تو ايران اومد .

سوتی و اشتباه که زیاد هست اینم یکیش :
آموزش استفاده از قاشق چنگال در قهوه تلخ در صد سال پیش ...

mhv_kntu
17-10-2010, 16:41
این سریال رو تو کاخ سعدآباد فیلمبرداری کردن ؟
بعضی از این ستون هایی که بالاش لامپ هست که تو حیاطن خیلی باحالن !
پله ها و بعضی بناهای آهنی همه معماریه روز رو داره.
اگه اینجا کاخ سعد آباد هست پس این همه مهران مدیری می گفت بنا های بسیاری ساختیم کجا ها بوده ؟!
حتی فضاهای داخلی هم کپی کاخ سعد آباد هست !

pcforlife
17-10-2010, 16:52
این سه قسمتش جدیدش واقعا عالی شده!:) داستان با سرعت خوبی رفت جلو و انصافا پلان به پلانش خنده داشت!:31: ضمن اینکه طنز سریال هم تو این پک خیلی خوب بین همه بازیگرا تقسیم شده بود!:20:
بین پک ها تا اینجا واقعا بهترینشون همین پک بودش! لذت بردم!:biggrin:

Greedy
17-10-2010, 18:35
این سه قسمتش جدیدش واقعا عالی شده!:) داستان با سرعت خوبی رفت جلو و انصافا پلان به پلانش خنده داشت!:31: ضمن اینکه طنز سریال هم تو این پک خیلی خوب بین همه بازیگرا تقسیم شده بود!:20:
بین پک ها تا اینجا واقعا بهترینشون همین پک بودش! لذت بردم!:biggrin:
اومده ؟ برم بخرم؟

nafe-bandar
17-10-2010, 18:43
اومده ؟ برم بخرم؟

آره برادر اومده
امشب یا فردا میرم دی وی دی ــــش رو می خرم!
الحق که کپی رایت ایران تکه!
هنوز ملت نمی دونن که قسمت های جدید اومده بازار، سایت ها گذاشتنش!!!!
پناه بر خدا!

fandak
17-10-2010, 18:46
Tags هاي اين تاپيك چرا اينجوري :‌ " قهوه شیرین, مهران مدیری "

مدير نمي تونه عوض كنه ؟ اينطوري : قهوه تلخ ، قهوه ،‌ تلخ ،‌ سريال قهوه تلخ ،‌ مهران مديري ،‌ مديري ،‌ پخش الوند ، الوند ،‌ آنتي ضرغامي !

Aref_2008
17-10-2010, 19:11
بازیگر جدید هم تو قسمت های جدید اضافه شده؟

elahe_n12345
17-10-2010, 19:34
بله، در آخرین لحظهء قسمت 15 نازخاتون دختر اعتمادالملک (سحرجعفری جوزانی) که در فرانسه بود اومد.
رقص چاقوشون خیــــلــــــی جالب بود:39:

Greedy
17-10-2010, 19:35
آره برادر اومده
امشب یا فردا میرم دی وی دی ــــش رو می خرم!
الحق که کپی رایت ایران تکه!
هنوز ملت نمی دونن که قسمت های جدید اومده بازار، سایت ها گذاشتنش!!!!
پناه بر خدا!
همین الان خریدم یه جا رفتم به کل نداشت رفتم یه جا دیگه dvd شو هم داشت

HOJ-JAT
17-10-2010, 20:35
هههه بوفه دانشگاه ما هم میفروشه!!!!!!!!!!!!!!1

oranoos_92
17-10-2010, 21:17
دوستان پس خود مدیری نمیاد تو بازی؟

D,Freeman
17-10-2010, 21:22
دوستان پس خود مدیری نمیاد تو بازی؟

قسمت20..........................

princeofpersia_7
17-10-2010, 21:30
فکر کنم فعلا فقط اون پیرمردها و بلد الملک باشن که شخصیت های محبوب مجموعه شدن.. من خودم خیلی با این بلد الملک حال میکنم.. طرف بدجوری قاطی میکنه :31:

Greedy
17-10-2010, 21:43
بعد ساختمان 85 این سه قسمت ببینم چطوره هر چی میریم جلوتر فوق العاده تر میشه

pcforlife
17-10-2010, 22:30
یعنی سلام باباشاه منو کشت! :31:
سلیام!! :16:

Sara
17-10-2010, 22:33
جالبه الان پک چهارم سی های من قسمت 11 و 12 توش بود فقط !!!

Miss Artemis
17-10-2010, 22:34
یعنی سلام باباشاه منو کشت! :31:
سلیام!! :16:
بدیو ...بدیو ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی مصاحبه ای که فکر کنم تو این تاپیک هم ذکر شد یه نکته ای بود به نظرم خیلی جالب بود....
اینکه نبود باباشاه وقتی رفته بود سفر کاملا حس میشد...
یا مثلا نبود جواد عزتی هم به نظرم حس میشه....همین طور بازیگرای فرعی دیگه
مدیری به نظرم اینقدر خوب به بازیگرای فرعی پرداخته که دیگه نمیشه گفت کی فرعیه کی اصلی:20:

Facon_Archi
17-10-2010, 22:37

شاید پشت اون کارت جایزه اش باشه ندیدی
چون من یه بار که سی دی گرفتم 2تاش این طرف کارت بود اون یکی پشت کار قرار گرفته بود جوری که اصلا دیده نمیشد،داشتم میرفتم عوض کنم که پیدا شد:31:

caca_caca888
17-10-2010, 22:49
این پخش الوند مسخرشو دراورده ها!
هنوز اینجا نیومده!

راستش من فصل 6 لاست که از اونور دنیا میومد رو خیلی منظم تر از این میگرفتم!
سه شنبه ها فیلم تو آمریکا پخش میشد.5 شنبه مغازه ها با زیرنویس فارسیش داشتن!اما این :41:

Vallio
17-10-2010, 23:01
خبر تازه و دست اول :دی !

تمجيد خسرو معتضد كارشناس تاريخ از سريال «قهوه تلخ» / مهران مدیری مردی هنرمند و مورد احترام من است .

pcforlife
17-10-2010, 23:01
بدیو ...بدیو ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تیکش هم با حال بود! :31:

:biggrin:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:31:

gmuosavi
17-10-2010, 23:06

پک دومی که من گرفته بودم دوتا 4 داشت دوتا 5 و یکی 6 !
پیش خودم گفتم یه 6 دیگه میدادین که بدم به یه بنده خدایی استفاده کنه ! :31:

Sara
17-10-2010, 23:10
شاید پشت اون کارت جایزه اش باشه ندیدی
چون من یه بار که سی دی گرفتم 2تاش این طرف کارت بود اون یکی پشت کار قرار گرفته بود جوری که اصلا دیده نمیشد،داشتم میرفتم عوض کنم که پیدا شد:31:
نه نیست !!!

*IN*
17-10-2010, 23:11
این تیکش هم با حال بود! :31:

:biggrin:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی با حال بود ...
اگه میتونی از اونجایی که میگه "مو همچی سینمه سپر میکنوم"هم یه gif درست کن...

mohsen_gh1991
17-10-2010, 23:30
مگه قرار نبود لوکیشن اصلی این سریال تو ببره باشه؟

greena
17-10-2010, 23:38
خدا رو شکر که بعد از مدتی دوباره یه کارجالب ازمهران مدیری استاد بلا منازع طنز ایران دیدم.......
فقط هفته ای سه قسمت 35 دقیقه ای ظلمه باید هفته ای حداقل 5 قسمت میدادن بیرون...........

بدوی بدوی برم قسمت بعدی رو بگیرم............

Facon_Archi
17-10-2010, 23:38
نه نیست !!!

پس چه بد شانسی هستی تو:38::20:

pcforlife
18-10-2010, 00:22
خیلی با حال بود ...
اگه میتونی از اونجایی که میگه "مو همچی سینمه سپر میکنوم"هم یه gif درست کن...
خدمت شما:10::

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*IN*
18-10-2010, 00:32
ممنون خیلی باحال بود:10:...

اونجا که برزو بهش گفت نامه بنویسه خیلی با حال بود...
اونجایم که 4تایی نشسته بودن دوره میز کر خنده بود...
"پدر سوخته بدم جرت بدن"

masoudtr
18-10-2010, 00:34
این سریال رو تو کاخ سعدآباد فیلمبرداری کردن ؟
بعضی از این ستون هایی که بالاش لامپ هست که تو حیاطن خیلی باحالن !
پله ها و بعضی بناهای آهنی همه معماریه روز رو داره.
اگه اینجا کاخ سعد آباد هست پس این همه مهران مدیری می گفت بنا های بسیاری ساختیم کجا ها بوده ؟!
حتی فضاهای داخلی هم کپی کاخ سعد آباد هست !
فکر نکنم کاخ سعد اباد باشه
چون اکثر دیوار ها کاغذ دیواریه و اینم خیلی تابلویه دقیقا خطی که کاغذ دیواری رول اول رو دوم داره دیده میشه

*IN*
18-10-2010, 01:05
اگه سریال از تلوزیون پخش میشد اون قسمت رقص چاقوشو(:31:)حتما سانسور میکردن...

Tarannom_
18-10-2010, 06:38
چون اکثر دیوار ها کاغذ دیواریه و اینم خیلی تابلویه دقیقا خطی که کاغذ دیواری رول اول رو دوم داره دیده میشه

من شنیدم این خونه تو خیابون فرشته س و کاخ سعدآباد نیست.

Hamid Hamid
18-10-2010, 10:16
نه مسعود جان يه جاهاييش تو كاخ هست.اگه دقت كرده باشي از بيرون نشون ميده يه جايي رو كه 2 تا سرباز وايسادن بيرون يه ساختمون كوچيك.اونجا كوشك احمد شاهي هست( كه بعد ها دادنش به عليرضا پهلوي).
اون اولشم كه تازه اومده بود تو اين زمان هم تو كاخ بود.اونجا رو ميگم كه 2 تا گلدون بزرگ بودا اتفاقا رو يكي از گلدونا عكس محمد رضا پهلوي و فرح و برو بچ رو گلدون هست.يه جايي هم هست كه يه ايوون مانند كه همه يه وقتايي ميشينن اونجا(همونجا كه زن داموس 1 نفر رو بخاطر فال قهوه كشت!! همون يارو برادر زناي شاه) اونجا طبقه ي پايين كاخ هست.من 66 بار رفتم:31:.
اما يه قسمت هاييش دكور هست و تو كاخ نيست.

Greedy
18-10-2010, 11:09
ترکیدم از خنده این 3 قسمتش به خصوص رقص چاقوشون:دی

molaali
18-10-2010, 11:32
قهوه ي تلخ: هر روز بهتر از ديروز!

pcforlife
18-10-2010, 13:05
به خصوص رقص چاقوشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
رقص مستربینی سیامک رو بگو!!:27:

aron110
18-10-2010, 14:23
اون ساختمون توی کاخ سعد آباده
من 1 بار رفتم اونجا تا جلوی ساختمون ولی نزاشتن برم تو
فکر کنم من که حدود 1.5 سال پیش رفتم اونجا دفتر یونسکو بود

John Cena723
18-10-2010, 16:48
اون سکانس رقص با چاقو رو باور کنید بالای ده بار گرفتند (اگر اغراق نکرده باشم). اینقدر خنده دار بود که خود عوامل سریالم نتونستند جلوی خودشون رو بگیرند و سیامک انصاری داشت از خنده روده بر میشد. چقدرم داره هر سری قشنگ تر میشه این سریال.

منتظر حضور مهران هستیم و از همینجا دستت رو بابت این همه زحمت می بوسیم.

*IN*
18-10-2010, 16:51
نمیدونم چرا هروقت برزوخان حرف میزنه یاد صمد میوفتم...

kortol
18-10-2010, 17:15
فقط اون صحنه که می خواستند برای لوعبت لباس انتخاب کنند و زن ها هی می آمدند و با لباس هایشان می رفتند شده بود مثل این فیتیله که نمایش مد و شوی لباس راه میندازند...............................

دیالوگ رو داشته باشد :

قبله عالم اعلاحضرت که فکر نمی کند همش بازی می کند تفریح می کند و دوباره بازی می کند و تفریح می کند ......ما که فکر نمی کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!

robert
18-10-2010, 17:16
اون سکانس رقص با چاقو رو باور کنید بالای ده بار گرفتند (اگر اغراق نکرده باشم). اینقدر خنده دار بود که خود عوامل سریالم نتونستند جلوی خودشون رو بگیرند و سیامک انصاری داشت از خنده روده بر میشد. چقدرم داره هر سری قشنگ تر میشه این سریال.

ولی من خیلی از این تیکه خیلی بدم اومد.... واقعا سریال رو سبک کردند...!! سطح طنز سریال کم شده و به سمت مسخرگی پیش میره...!!

The master
18-10-2010, 18:37
واقعا باید قبول کرد سریال از لحاظ خنداندن مشکل دارد!!!باید مدیری فکری به حال این یکی بکند!؟
هربار که سریال رو می گیرم منتظر یه چیز جدید هستم ولی بازهم کار های تکراری رئیس نظمیه و پدر سوخته گفتنش! بادمجان خوردن و صدای مستشار! نگاه های بی مزه سیامک انصاری تو دوربین!!وووو.....
انگار این سریال هدفی غیر از خنداندن دارد؟؟!

خودتون یه بار بخونید چی نوشتید .فهمیدید چی گفتید ؟ واضح نیست؟:31:

بحث من تکراری بودن حرکات مثلا خنده دار شخصیت ها هست! البته من مجموعه 5 رو ندیدم که فکر نمی کنم زیاد فرق کرده باشه)

کلا پیمان قاسم خانی در کار های مدیری نقش مهمی داشت که شاهد حضور او در بین نویسندگان داستان نیستیم

Greedy
18-10-2010, 18:47
فقط اون صحنه که می خواستند برای لوعبت لباس انتخاب کنند و زن ها هی می آمدند و با لباس هایشان می رفتند شده بود مثل این فیتیله که نمایش مد و شوی لباس راه میندازند.............................

فشن Tv بود دیگه :دی

واقعا باید قبول کرد سریال از لحاظ خنداندن مشکل دارد!!!باید مدیری فکری به حال این یکی بکند!؟
هربار که سریال رو می گیرم منتظر یه چیز جدید هستم ولی بازهم کار های تکراری رئیس نظمیه و پدر سوخته گفتنش!بادمجان خوردن و صدای مستشار!نگاه های بی مزه سیامک انصاری تو دوربین!!وووو.....

خودتون یه بار بخونید چی نوشتید .فهمیدید چی گفتید ؟

gmuosavi
18-10-2010, 19:07
نمیدونم چرا آخر کار بعد از رقص که حسابی خندیدم ، اون بسته رو که باز کرد یه حالت خاصی بهم دست داد !
یه چیزی تو مایه های حسرت ! :41:

John Cena723
18-10-2010, 19:32

تنها سریالیه که تمام جوانب زندگی رو داره نشون میده. منجمله بعد 30یا30 قضیه که تو بحث الماس کوه نور دیگه واضحتر از این

نمیشد فریاد زد که بابا سرمایه های ملی رو به باد ندید. اصلا در پس تمام سریالهای طنز (اگر کارگردان حرفه ای باشه) یک پیغام

تلخ اجتماعی خوابیده که باید بهش پی برد جدای از اون خنده هایی که آدم میکنه.

بنظرم این سریال هم از نظر طنز و هم از نظر پیام رسانی تا به اینجای کار خیلی خیلی موفق بوده برعکس سریالی مثل دارا و ندار

که از نظر پیام رسانی خیلی قوی بود ولی از نظر طنز بسیار ضعیف بود.

Hamid Hamid
18-10-2010, 19:46
دوستان ميگن يه سري از برنده ها مشخص شده.ميشه بگيد تو چه سايتي زدن؟

Vallio
18-10-2010, 19:57
خبر دست اول و جدید :دی !

آواتار رو هم بچسبید ؛ خواهش میکنم هم کپیش نکنید :دی !

تشکرم یادتون نره .

گزارش پشت صحنه سریال «قهوه تلخ» / مهران مدیری آرام و خوش‌رو قهر خود را پنهان می‌کند

گفت‌وگو با امیرمهدی ژوله یکی از نویسندگان سریال «قهوه تلخ» / نویسنده‌ها بعد از صافکارها بدقول ترین قشر جامعه هستند

caca_caca888
18-10-2010, 20:00
نمیدونم چرا آخر کار بعد از رقص که حسابی خندیدم ، اون بسته رو که باز کرد یه حالت خاصی بهم دست داد !
یه چیزی تو مایه های حسرت ! :41:
خوب بایدم تحت تاثیر قرار میگرفتید.
فقط شما نبودی که:10:

Greedy
18-10-2010, 20:06
دوستان ميگن يه سري از برنده ها مشخص شده.ميشه بگيد تو چه سايتي زدن؟

malkemid
18-10-2010, 20:21
آقا من تا قسمت 9 رو دیدم...این جاهای قشنگی که میگین کجاست پس؟تا الان که خیلی بی مزه بود!!

SIMON137
18-10-2010, 20:32
کسی آهنگ قسمت آخرش رو داره که زده میشه ؟
اینم از الماس کوه نور ، البته فعلا روی تاج ملکه انگلیسه :27:

Javad-ht
18-10-2010, 20:41
به نظرم اگه پشت صحنه ها رو هم اضافه کنن خیلی قشنگ میشه!
کلی هم اونا آدم رو میخندونن!

kortol
18-10-2010, 21:08

این عکس جهانگیره یا شاه بابا!!!!!!!!!! خیلی آشنا می زنه اصلش عکس کیه؟؟؟؟؟

فکر کنم تو مایه های رستم یا نادر شاه اینها باشه!!!!!!!

MSHOCK
18-10-2010, 21:20
شبکه ویدئویی گند زده به تلویزیون گند تره ایران،!!
این رسانه ملی مسخره بره لای جرز قشنگ تره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

caca_caca888
18-10-2010, 21:23
به اطلاع کلیه بینندگان و خریداران محترم سریال قهوه تلخ میرساند به علت تقارن با ایام سوگواری شهادت امام ششم شیعیان، این مجموعه این هفته با سه روز تأخیر از صبح روز سه شنبه توزیع خواهد شد. این تأخیر صرفآ مختص مجموعه سوم بوده و در رویه کلی توزیع تغییری ایجاد نخواهد کرد
بیچاره ها که گفته بودن.
چقدر الکی فحششون دادیم:دی

Aref_2008
18-10-2010, 21:25
آقا من تا قسمت 9 رو دیدم...این جاهای قشنگی که میگین کجاست پس؟تا الان که خیلی بی مزه بود!!

منم اول همین نظر رو تا قسمت 9 داشتم ولی از مجموعه 4 به بعد خیلی قشنگ میشه مخصوصا مجموعه 4 :31:

fandak
18-10-2010, 21:30
ما هم ديديم . بسي خوشمان آمد

Facon_Archi
18-10-2010, 22:03
خشتک همایونی جرر خوردد:دی:دی
عالی بودن این 3قسمت
مخصوصا قسمت رقصش رو اجرای فشن لباسشون
چه مثلث عشقی بشن این برزو و مستشار و نازی:دی
قسمت عربده زدن دایی جان هم بسی خنده دار بود...

*IN*
18-10-2010, 22:24
بابای اتی اسمش چیه؟؟؟لغبش منظورمه...
اونجاش که به بیخود می گفت خاک تو سرت خیلی با حال بود
ببین خاک تو سرت
نه ببین خاک تو سرت

Facon_Archi
18-10-2010, 22:53
سایت قهوه ی تلخ و پخش الوند برای شما هم دیر لود میشه؟

pcforlife
18-10-2010, 22:55
باباشاه تو پک دوم بعد از اومدن زلزله به بابای اتی گفت اسمال خان! (یه همچین چیزی!) تو این پک اخیر هم بهش اشاره کرده بود! حالا نمیدونم واسه ترسوندن گفتش یا چیز دیگه...:20:
راستی این تیکش هم خیلی باحال بود!:

بابای اتی: تو اصلا میتونی پدربزرگت کی بوده؟! کیه!!!:31:
بیخودی: آری! میدانیم!
بابای اتی: اهههه! تو اصلا میدونی پدر اعتماد الملک ک بوده؟! کییه!!!:biggrin:
بیخودی: آری!
بابای اتی: اههه! اینم گفتن بهت؟! بابا عجب دهن لق هایی هستید! سعی کن مثل ما نشی!!!:27:

John Cena723
18-10-2010, 23:08
امیدوارم وقتی این سریال کاملا تموم شد ، یه مجموعه هم برای پشت صحنه این سریال بیاد.

nafe-bandar
18-10-2010, 23:16
امیدوارم وقتی این سریال کاملا تموم شد ، یه مجموعه هم برای پشت صحنه این سریال بیاد.

سلیم :31:

مطمئنا میاد!
قبلا که مهران همیشه کارش و عقیدش همین بود که بعد هر قسمت پشت صحنه نشون می دااد
الان که پخش نکرده حتما می خواد مثل اخراجی ها همش رو با هم بده بیرون :31:
کییییه؟؟!؟! :31:

pcforlife
18-10-2010, 23:36
به نظرم اگه پشت صحنه ها رو هم اضافه کنن خیلی قشنگ میشه!
کلی هم اونا آدم رو میخندونن!
به نظر من جدا منتشر بشه خیلی بهتره!:20:
اگه یادتون باشه تو مرد 2000 چهره وجود همین پشت صحنه ها عاملی شده بود برای مخالفان مهران که بگن طنز سریال رو پشت صحنش می چرخه! (هر چند در بعضی مقاطع انصافا پشت صحنه های خنده دار تر از خود سریال بودش)
منم مشتاقم پشت صحنه ها رو ببینم، اما تو یه پک جدا!:31:

@R3Z
18-10-2010, 23:40
آخر قسمت 15 رو خیلی قشنگ کار کرده بودن..بازتاب تاسف آوری از وضع جامعه بود
راستی موزیک آخر این قسمتو اگه یافتید بذارید بدانلودیم :31:

Facon_Archi
19-10-2010, 00:01
آره موزیکش آشنا بود ولی من هر چی گشتم اسمش رو نیافتم
یه ایمیلی چیزی هم بدین به این پخش الوند این پشت صحنه هارو پیشنهاد بدین شاید اثری کرد و دادن بیرون..

ghfg
19-10-2010, 02:11
(از رعیت پول بگیریم ،بعد بزنیمشون،بعد پولشون بدیم)
اینقدر از این جمله حال کردم که میخوام بزارمش واسه امضام.

به نظر شما جواد عزتی و هادی کاظمی بهترین نقشها رو تو این سریال بازی نکردن؟

من که میگم فوق العادن.

این سریال تیکه های ناب زیاد داره اگه دقت کنیم میفهمیم.

minizoro
19-10-2010, 06:24
آقا کلی خندیدیم
علاوه بر کنایه جالب و هوشمندانه ای که مدیری و نویسنده اش به کار بردن (به حاکمیت و جامعه و...) طنز این پک سومی عالی بود ... حتما این پکشو میخرم... طنز به این میگن ... ولی احساس میکنم مدیری یکــم قربانی کمبود امکانات شده کارگردانیش ... یکم کم کیفیتی حس کردم تو کارگردانیش ... حالا نمیدونم شاید اینطوری هم نباشه

اونجاش که میگه این که سه تا نیکلاس زاییده که اولی پدر دوتای دیگه بوده :دی مردم از خنده :دی جاهای دیگه ـش هم عالی بود

یا اونجاش که زنه میگه حرف دهنتو بفهم اونم همچین میمونه با دهن باز ... مردم از خنده :دی

گرچه بروبکرس میگن که قسمت 15 خنده دار بود ولی من میگم 13 . 14 بهتر بودن...

یه نکته که تو این قهوه تلخ مدیری توجهمو جلب کرده توجه خاص به آذری و فرهنگ و موسیقیشه
از مکان ساختش بگیر(اطراف سلماس ، آذربایجان غربی) تا موزیک آخر متن ... البته نمیشه زیاد رو این قضیه مانور داد ولی جالب قضیه ای شد برا من و چرایی اینکه چرا موزیکای اینطرفا رو زدن رو یه فیلم فارسی !! تقریبا همچین کاری بعید بوده تو یه فیلم فول فارسی

آقا این نقش مهران خودش کی میرسه؟

فک نمیکنین جای شفیعی جم شـــدیدا خالیه؟
درسته کاراکترهای جدیدم جالبن ... ولی زوج چاق و لاغر شفیعی جم و رضویان یه چیز دیگه بود ...

*IN*
19-10-2010, 10:11
از مکان ساختش بگیر(اطراف سلماس ، آذربایجان غربی)
لوکیشنش تا اونجایی که من میدونم تهرانه...

Facon_Archi
19-10-2010, 10:17
درسته کاراکترهای جدیدم جالبن ... ولی زوج چاق و لاغر شفیعی جم و رضویان یه چیز دیگه بود ...

رضویان فقط توی پاورچین خوب بود ولی بعدش دیگه توی جایزه بزرگ تکراری بود و فکر کنم یه سری مشکلات هم دارن با مدیری با هم و بهتر که حل هم نشه چون واقعا بار طنز فیلم هایی که جواب رضویان بازی میکنه خیلی پایینه و بیشتر شبیه لوده بازیه

Milad4171
19-10-2010, 11:30
بابا فکراتون رو اسپویلر کنین. یه عامل نفوذی میاد و اینا رو به دل میگیره. بعد هم یهو دیدی دیگه سریال منتشر نشد!!!:25:
زبونتون رو گاز بگیرین. گوشه کنایه کدومه. همش ظنزه:whistle:

reza-atom
19-10-2010, 12:37
کاراکترهای سریال های مهران مدیری همیشه جذاب بودن ! این دفعه از همه جذاب تر ! همین عامل باعث محبوبیت شد چون همیشه ایده های نو و متفاوت توی کاراکتر ها دارن ! انصافاً بازیگراش هم خوب کاراکترها رو اجرا میکنن !
ولی انتخاب موسیقیش همیشه کپی برداریه ! مثلاً توی مرد هزار چهره از موسیقی فیلم "پدرخونده" کپی کردن یا تو همین سریال از موسیقی های معروف غیر ایرانی کپی برداشتن ! بهتره که این کار انجام نشه !!!!

فک نمیکنین جای شفیعی جم شـــدیدا خالیه؟

بازیگر نیستن اینا فقط بلدن مسخره بازی دربیارن ! همون خوب شد تو کار با مهران مدیری همکاری نکرد شفیعی جم !

Amin_0913
19-10-2010, 12:45
خشتک همایونی جرر خوردد. کیه؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت رقصش که دیگه حسن ختامش بود
قسمت عربده زدن دایی جان هم باحال بود

minizoro
19-10-2010, 13:26
لوکیشنش تا اونجایی که من میدونم تهرانه...
والا من دوستم اهل سلماسه میگفت اونجا ساختنش ... کلی ماکت اینام ساختن ... عکس یادگاری اینام انداختن با عوامل سازنده اونجا ... شاید قسمتهای اول و کاخ نیاوران رو تهران گرفتن ...

کاراکترهای سریال های مهران مدیری همیشه جذاب بودن ! این دفعه از همه جذاب تر ! همین عامل باعث محبوبیت شد چون همیشه ایده های نو و متفاوت توی کاراکتر ها دارن ! انصافاً بازیگراش هم خوب کاراکترها رو اجرا میکنن !

انصافا آره ... به نظر من همه بازیگراش عالی بازی کردن مخصوصا مخصوصا اون شاهه :دی عجب بازی کرده :دی اصلا گویا خود شاهه :دی

ولی انتخاب موسیقیش همیشه کپی برداریه ! مثلاً توی مرد هزار چهره از موسیقی فیلم "پدرخونده" کپی کردن یا تو همین سریال از موسیقی های معروف غیر ایرانی کپی برداشتن ! بهتره که این کار انجام نشه !!!!
اره از بابت موسیقی یکم ضعف داره ... حالا خوب یا بد بودن استفاده از موسیقیهای غیرایرانی (آذری مثلا، صرف نظر از کیفیت خود اینا یه جور تقلید و کپیه...) بماند ... اما بهتر میبود که یکم بیشتر کار بشن ... موزیک گذاریش ضعیفه به نظرم ... چندین تا از صحنه هایی که به موزیک نیاز دارن تا تاثیر فول بذارن موزیکی ندارن...

Greedy
19-10-2010, 17:55
چندین تا از صحنه هایی که به موزیک نیاز دارن تا تاثیر فول بذارن موزیکی ندارن...
برعکسشم هست جایی که نیاز نداره موزیک داره البته این نقص ها در برابر شاهکارهای دیگه این سریال و مهران مدیری به چشم نمیاد
ولی اهنگی که برای رقص چاقوشون گذاشته بودن به شدت میخورد به فضا :دی

minizoro
19-10-2010, 19:05
برعکسشم هست جایی که نیاز نداره موزیک داره البته این نقص ها در برابر شاهکارهای دیگه این سریال و مهران مدیری به چشم نمیاد
ولی اهنگی که برای رقص چاقوشون گذاشته بودن به شدت میخورد به فضا
اره همینطوره ... بعضی صحنه هام زیادی شدن ... گویا موزیک فیلم قربانی روابط فرهاد با مهران شده ...

خلاصه شدیدا منتظر پارت جدید هستیم ..

Milad4171
19-10-2010, 20:03
بهشون بفرمایید خیالتون تخت:

فرنچ السلطنه: چطوری اینو بهش بگم؟

خودم میگم : مستر : Your Dream is bed
اوکی؟

من یه قسمت عقبم .تازه میخوام 5 رو ببینم!!

Hamid Hamid
19-10-2010, 21:35
من تازه امروز تونستم سريال رو بخرم و ببينم.
واي خيلي خنديدم.هر وقتم ميگيرم 3 قسمتو ييهو ميبينم.
تو اين 3 قسمت به نظرم از همه باحالتر برزو خان سپه سالار بود.خيلي خنده بود مخصوصا اونجا كه مي خواست نامه بنويسه واسه دختر اعتماد! به مستشار گفت بيا تو بنويس:31: چه بدبخت اين مستشار.
برزو ارجمند داره شبيه استاد پرويز صياد بازي ميكنه.نقش صمد!

Sara
19-10-2010, 22:00
در مورد موسیقی اتفاقاً بد نیست از موسیقی های معروف برای بیشتر شدن طنز استفاده شه میشه یه جور ارجاع بامزه . این انتخابها معولاً به عمد هست برای بالا بردن بار طنز البته تعدادش کم باشه بهتره . این انتخاب از موسیقی فرق میکنه با مثلاً یادم نیست دقیقاً کدوم سریال بود که از موسیقی بازیهای معروف استفاده کرده بود.

CHEGUEVARA.
19-10-2010, 22:12
سری 5 واقعا" زیبا بود.........:27:
پس مهران مدیری کی میخواد بیاد......؟؟؟

ahriman323
19-10-2010, 22:19
سری 5 واقعا" زیبا بود.........:27:

قسمت 20....

yuseph
20-10-2010, 02:05
فقط میتونم بگم بی نظیره...:40::40:

Sara
20-10-2010, 09:05
به نظر من سکانس رقص چاقو!! جای کار خیلی خیلی بیشتری داشت . فقط رقص برزو ارجمند به نسبت بامزه بود. میتونستن از رقص قدیمی ایرانی تا هیپ هاپ رو ترکیب کنن!! البته به احتمال زیاد به خاطر محدودیتها بوده وگرنه صد در صد بیشتر روی این سکانس مانور میدادن.
فشن تی وی منو واقعاً خندوند خیلی غافلگیر کننده بود :D

sAeEd_kHaAn
20-10-2010, 09:40
پس این مهران ورپریده کی میاد تو سریال :31:

F l o w e r
20-10-2010, 10:26
پس این مهران ورپریده کی میاد تو سریالچند تا پست بالا تر دوستان گفتن!قسمت 20

teza
20-10-2010, 10:27
پس این مهران ورپریده کی میاد تو سریال :31:

با با مردیم از بس گفتیم قسمت 20

Greedy
20-10-2010, 10:58
برای بار هزارمه میپرسن :دی

kortol
20-10-2010, 11:32
یه چیزی رو دقت کردین تا حالا هیچ کدوم از روزنامه های دولتی و حتی خود صدا و سیما از این سریال چیزی نگفتند نه ایرادی ، نه نقدی ، نه حرفی ، نه حدیثی !!!!!!!!!!!!!!!!!! جالبه ............. یه چیزه دیگه که توی این 15 قسمت به چشم خورد تنوع بازیگر ها و این که به هر کدومشون در طول فیلم یه چند دقیقه وقت طنز می رسه تا خود نمایی بکنن. واین که درست وقتی که می فهمی فیلم دیگه داره خسته کننده میشه و بازیگر ها تکراری شدن یه بازیگر جدید رو وارد فیلم می کنن تا فیلم از یه نواختی در بیاد و هم باعث به وجود اومدن موقعیت ها و موضوعات طنز بشه........................این کارشون خیلی جالبه.!!!!!!!!!!!!!!!!

vahidgame
20-10-2010, 11:42

قسمت 20....

پس این مهران ورپریده کی میاد تو سریال

چند تا پست بالا تر دوستان گفتن!قسمت 20

با با مردیم از بس گفتیم قسمت 20

برای بار هزارمه میپرسن
فکر کنم توی پست اول باید اینو بنویسید :31: یا اینکه اصلا توی تگ تاپیک بنویسید که مهران مدیری قسمت 20 وارد سریال می شود! :31:

Facon_Archi
20-10-2010, 11:42
از روزنامه های دولتی و حتی خود صدا و سیما از این سریال چیزی نگفتند

عجله نداشته باشید یکی از دوستان توی تاپیک اخبار مربوط به مدیری مطلبی گذاشته بودن منبی بر اینکه:

«حامیان و دیده‌بانان حقوق حیوانات» با انتشار مطلبی نسبت به پوشش بازیگران سریال «قهوه تلخ» که بیشتر از پوست حیوانات تشکیل شده، واکنش نشان دادند

مطلب کامل:

Saeed System
20-10-2010, 11:45
یه چیزی رو دقت کردین تا حالا هیچ کدوم از روزنامه های دولتی و حتی خود صدا و سیما از این سریال چیزی نگفتند نه ایرادی ، نه نقدی ، نه حرفی ، نه حدیثی !!!!!!!!!!!!!!!!!!

درسته. صحیح می فرمایید احتمالا یه مشکلی با این سریال دارند...

ولی تبلیغهای سریال سرتاسر تهران رو رنگ زرشکی کرده!

از پایه های تله سیژ دربند تا پل هوایی جاده بهشت زهرا همه و همه تبلیغ قهوه تلخ

خیلی خرج کردن برای تبلیغ

mahdy2021
20-10-2010, 12:10
یه چیزی رو دقت کردین تا حالا هیچ کدوم از روزنامه های دولتی و حتی خود صدا و سیما از این سریال چیزی نگفتند نه ایرادی ، نه نقدی ، نه حرفی ، نه حدیثی !!!!!!!!!!!!!!!!!! جالبه ............. یه چیزه دیگه که توی این 15 قسمت به چشم خورد تنوع بازیگر ها و این که به هر کدومشون در طول فیلم یه چند دقیقه وقت طنز می رسه تا خود نمایی بکنن. واین که درست وقتی که می فهمی فیلم دیگه داره خسته کننده میشه و بازیگر ها تکراری شدن یه بازیگر جدید رو وارد فیلم می کنن تا فیلم از یه نواختی در بیاد و هم باعث به وجود اومدن موقعیت ها و موضوعات طنز بشه........................این کارشون خیلی جالبه.!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز اگر چیزی بگن که یه عده همینجا بدو بدو میان میگن : دیدید ! دیدید :31:
ما قبلا می گفتیم این سریال خیلی حرفا توشه و مهران یه تنه به جنگشون رفته

اگر هم نگن که باز یعنی یه آره ....

شما یه حالتی رو مشخص کن که بیانگر اون تفکرات نباشه . من بهشون میگم همین شیوه رو در پیش بگیرن :5:

Greedy
20-10-2010, 12:33
فکر کنم توی پست اول باید اینو بنویسید :31: یا اینکه اصلا توی تگ تاپیک بنویسید که مهران مدیری قسمت 20 وارد سریال می شود! :31:
لازم نیست دو هفته دیگه که این سوال نمپرسن :دی

Oracle_Eldorado
20-10-2010, 13:09
با سلام خدمت دوستان .
تو سایت قهوه تلخ اعلام کرده که 2 دوره قرعه کشی شده و جوایز اعلام شده .
من الان 4 تا مجموعه رو هرهفته خریدم و شماره های کارت رو SMS کردم .
الانم که اعلام جوایز کرده نمیدونم چطوری باید بفهمم که برنده شدم یا نه .
تو قسمت برندگان قرعه کشی که میرم و میگه شماره کارت رو وارد کنید ،
شماره کارت باید به چه صورت وارد بشه ؟ با فاصله بین اعداد یا سر هم ؟
برای مثال کدوم از این سریال ها درسته ؟

این :
1234 5678 9123 4567
یا این :
1234567891234567

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .

راستی کسی برنده شده ؟!

Facon_Archi
20-10-2010, 13:16
با سلام خدمت دوستان .
تو سایت قهوه تلخ اعلام کرده که 2 دوره قرعه کشی شده و جوایز اعلام شده .
من الان 4 تا مجموعه رو هرهفته خریدم و شماره های کارت رو SMS کردم .
الانم که اعلام جوایز کرده نمیدونم چطوری باید بفهمم که برنده شدم یا نه .
تو قسمت برندگان قرعه کشی که میرم و میگه شماره کارت رو وارد کنید ،
شماره کارت باید به چه صورت وارد بشه ؟ با فاصله بین اعداد یا سر هم ؟
برای مثال کدوم از این سریال ها درسته ؟

این :
1234 5678 9123 4567
یا این :
1234567891234567

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .

راستی کسی برنده شده ؟!
بدون فاصله باید بزنی
+اگه برنده شده بودی برات یه sms میومد که برنده شدی و این حرف ها ولی حالا ضرر نداره اعداد رو بدون فاصله وارد کن شاید برنده شده باشی
یه سری از دوستان هم گفتن که دوست و فامیلشون برنده شده ولی کسی شخصا تاحالا نیومده بگه که برنده شده

hoomi_gta
20-10-2010, 13:27
قسمت 14 خیلی باحال بود !! فشن لباسشون خیلی خنده دار بود!!

fandak
20-10-2010, 15:06
مهران مديري هم از قسمت 20 بعد وارد سريال مي شه

yuseph
20-10-2010, 15:10
با این که از دیدن سریال لذت میبرم وکلی باهاش حال میکنم.
اما
دوستان فکر نمیکنیدجریان کلی سریال از الان مشخص ومعلوم شده؟

farshidshd
20-10-2010, 15:19
با این که از دیدن سریال لذت میبرم وکلی باهاش حال میکنم.
اما

جریان کلی از نظر شما چیه؟؟

yuseph
20-10-2010, 15:31
جریان کلی از نظر شما چیه؟؟
خوب معلومه(حدس:31:)
نازخاتون(رویا)بخاطر پایان نامه خودش باکمک شخصیت دیگر(مهران مدیری)به آینده منتقل تا مقدمات انتقال نیما رو به زمان خودشون فراهم کنه!!
هدف این کار هم باید:
1-پایان نامه نازخاتون
2-الماس کوه نور که برای تاجر خارجی(همران مدیری)ارزشمنده...
اما حالا چرا نیما رو انتخاب کردن هم دلایل زیادی ممکنه داشته باشه.
کلا موارد فوق فقط حدسیاته وبس...

John Cena723
20-10-2010, 16:41

دوست عزیز مگه این سریال معمایی و جناییه که شما حدس میزنید؟!!

yuseph
20-10-2010, 16:47
دوست عزیز مگه این سریال معمایی و جناییه که شما حدس میزنید؟!!
خب طنزه:31:
شاید حق باشما باشه..
شاید چون من دوست دارم سریال،فیلم و...رو که میبینم نشه ماجرای کلیش رو حدس زد ویه جورایی مرموز باشه...
بی خیال.:27:

shah abas
20-10-2010, 17:13
این شماره سریال رو باید بدون فاصله زد دیگه؟
----------------------------------------------------------
من پیگیر تاپیک نیستم و شاید گفته باشند:
1-باباشاه همون طوری که در قسمت 13ام دیدیم هی میمیره و زنده میشه .
2-بازیگر نقش باباشاه از قسمت 30 به بعد به عنوان یک فرد روس که با نفش مدیری رابطه داره وارد میشه. انگار عاشق دختر جهان دولول می شه.

yuseph
20-10-2010, 17:16
این شماره سریال رو باید بدون فاصله زد دیگه؟
----------------------------------------------------------
من پیگیر تاپیک نیستم و شاید گفته باشند:
1-باباشاه همون طوری که در قسمت 13ام دیدیم هی میمیره و زنده میشه .
2-بازیگر نقش باباشاه از قسمت 30 به بعد به عنوان یک فرد روس که با نفش مدیری رابطه داره وارد میشه. انگار عاشق دختر جهان دولول می شه.
بدون فاصله باید بزنی.

Facon_Archi
20-10-2010, 18:02
قهوه تلخ را تقطیر(*) نکنید

قهوه تلخ را هنوز ندیدم و گذاشتم روی میز که ببینمش، کاری که او کرد تا استقلال اش را از تلویزیون حفظ کند، کار مهمی است. من این نکته را یک بار گفتم و برخلاف نظر حافظ مکررش می کنم که بازی با شعر را دوست دارم و بارها تضمین های طنز از اشعار کهنه و نوی شاعران کرده ام و زمانی که در رادیو کار می کردم، شاید بیست سال قبل، شعری از شاملو را به طنز درآوردم. در برنامه ای که من می نوشتم و در رادیو اجرا می شد، مهران مدیری یکی از بازیگران خوب صدای برنامه بود. تهیه کننده برنامه آمد و گفت این شعر را عوض کن، گفتم چرا؟ گفت مهران مدیری اجرایش نمی کند. رفتم سراغ مهران مدیری و گفتم قضیه چیست؟ گفت " من شاملو را دوست دارم و با او شوخی نمی کنم." گفتم ولی من هم دوستش دارم ولی با او شوخی می کنم. قرار شد هر کدام کار خودمان را بکنیم. من شوخی خودم را کردم و او هم شوخی خودش را. من در فضای داخل کشور کار کردم و می دانم حتی یک برنامه نیم ساعته طنز از آنتن تلویزیون پخش کردن چه مکافاتی است، چه رسد به اینکه بخواهی بیست سال کار کم عیب و خوب بکنی و مهران مدیری همین کار را کرد.
ابراهیم نبوی، بروکسل، 27 مهر 1389
تقطیر: اسم آلبوم جدید گروه کیوسک هست که قبل از این مطلب توضیحاتی داده بود که بی ربط با این تاپیک بود و نذاشتم

majid.shiraz
20-10-2010, 18:15
سلام دوستان عزیز
دیروز بدلیل یک سری تعمیرات محل کارم تعطیل بود قسمت 1 تا 9 قهوه تلخ رو که از .......... گرفته بودم دیدم
خوب نبود بلکه ضعیف متمایل به بد هم بود توقع داشتم اینجوری که توی کامنتها ازش تعریف شده خنده دار باشه اما...
دوستان دارن خیلی این سریال طنز رو بزرگ جلوه میدن اما من که لذتی نبردم و قسمت بعد رو نگاه میکردم به امید اینکه در این قسمت دیگه خنده ها شروع میشه اما امیدم نامید میشد!
راستی در مورد سود فروش این سریال اگه اینجوری فکر کنیم که یک چهارم جمعیت ایران قادر به خرید این سریال باشند و هر 5 نفر یک خانواده رو تشکیل بدن اینجور میشه تصور کرد که مثلا 60.000.000 جمعیت ایران تقسیم بر 4 که میشه 15.000.000 نفر و هر 5 نفر یه خانواده، میشه 3.000.000 خانواده که اگر همه این خانواده ها این سریال رو بخرن جمعا میشه 225.000.000.000 تومان اصلا این رقم هم نه نصف این مبلغ 110.000.000.000 تومن پول کمی نیستا!
نظر شما چیه؟
امیدوارم این کامنت حذف نشه

Lamanta
20-10-2010, 18:52

زیرنویس : پدر سوخته :31:

shah abas
20-10-2010, 19:01
سلام دوستان عزیز
دیروز بدلیل یک سری تعمیرات محل کارم تعطیل بود قسمت 1 تا 9 قهوه تلخ رو که از .......... گرفته بودم دیدم
خوب نبود بلکه ضعیف متمایل به بد هم بود توقع داشتم اینجوری که توی کامنتها ازش تعریف شده خنده دار باشه اما...
دوستان دارن خیلی این سریال طنز رو بزرگ جلوه میدن اما من که لذتی نبردم و قسمت بعد رو نگاه میکردم به امید اینکه در این قسمت دیگه خنده ها شروع میشه اما امیدم نامید میشد!
راستی در مورد سود فروش این سریال اگه اینجوری فکر کنیم که یک چهارم جمعیت ایران قادر به خرید این سریال باشند و هر 5 نفر یک خانواده رو تشکیل بدن اینجور میشه تصور کرد که مثلا 60.000.000 جمعیت ایران تقسیم بر 4 که میشه 15.000.000 نفر و هر 5 نفر یه خانواده، میشه 3.000.000 خانواده که اگر همه این خانواده ها این سریال رو بخرن جمعا میشه 225.000.000.000 تومان اصلا این رقم هم نه نصف این مبلغ 110.000.000.000 تومن پول کمی نیستا!
نظر شما چیه؟
البته کمی خوش بینانه هست. چون کپی کننده زیاد داریم. کسانی که نمی خرند و از دوست و آشنا می گیرند هم زیاد داریم. و این که همان طور که دوستان اشاره کردند کار خیلی قویی نیست و ممکنه تا قسمت 75 بیننده هاش افت کنند.
ولی اگر بخواهید می توانید برای حساب کردن از آمار اس ام اس خود پخش الوند استفاده کنید که تا مجموعه دوم انگار هر مجموعه 1 میلیون فروش داشته .
در ضمن در این حسابتون هم باید دقت کنید که پخش الوند 1800 تومن می فروشه و 700 تومن بقیه سهم فروشگاه است. برای همین همه قسمت ها 75 هزار برای خریدار در میاد و اگه 90 قسمت باشه 54000 هر مجموعه برای پخش الوند فروش میره.

mahdy2021
20-10-2010, 19:45
سلام دوستان عزیز
نظر شما چیه؟
چرا حذف بشه؟ خب نظرت رو گفتی دیگه

در مورد کیفیت کار که من هم با شما هم عقیدم.از کارای برتر مهران خیلی پایینتره (مرد هزار چهره-شبهای برره و یکی دیگه که اسمش یادم نیست)

اما در مورد فروش خیلی دیگه رقمت بالا بود.بعید می دونم هر قسمتی بالای 1 میلیون فروش داشته باشه....
خیلی نمیشه در این مورد گمانه زنی کرد ولی یه منبع موثق به من گفت که قسمتهای اخیر افت فروش محسوس بوده
باید صبر کرد.هنوز برای قضاوت زوده

mohsen121
20-10-2010, 20:05
دوستان اين سريال خيلي قشنكه ولي اصلا ارزش 2500 نداره . دقيقا شب هاي برره رو دوباره ساختن ولي جور ديگه . كاش همون تلويزيون پخش مي كرد . اشتباهات زيادي هم داره مثلا همين چايي خوردنشون ( چاي 120 سال تو ايران اومده نه 200 سال پيش). تو قسمت 13 تو آشپزخونه صداي رسوندن ديالوگ ها مياد . تو شو لباس،از پشت صحنه صدا مياد كه مي گه بياد تو .و مهمترين نكته نچرخيدن زبون بهناز جعفري كه به بلدالملك ميگه بدل الملك (اونم 4 بار).
راستي تو نظرسنجي سايت سينماي ايران 76 درصد مردم دوست داشتند اين سريال رو تو تلويزيون ببينند.

nafe-bandar
20-10-2010, 20:08

در مورد کیفیت کار که من هم با شما هم عقیدم.از کارای برتر مهران خیلی پایینتره (مرد هزار چهره-شبهای برره و یکی دیگه که اسمش یادم نیست)

اما در مورد فروش خیلی دیگه رقمت بالا بود.بعید می دونم هر قسمتی بالای 1 میلیون فروش داشته باشه....
خیلی نمیشه در این مورد گمانه زنی کرد ولی یه منبع موثق به من گفت که قسمتهای اخیر افت فروش محسوس بوده
باید صبر کرد.هنوز برای قضاوت زوده کی گفته از کارای قبلی پایینتره؟!
از کدوم منبع یا نظرسنجی؟!
اگه شما طنز واقعی رو دوست دارید پس باید از این سریال خوشتون بیاد اگه هم فقط خنده رو دوست دارید پس سینما در اختیار شماست!
هر هفته یه فیلم که از دم لودگیه اکران میشه!
فکر کنم از اونا خوشتون بیاد!
در ضمن طبق گفته سایت خود قهوه تلخ قسمت اول یعنی همون مجموعه اول اگه اشتباه نکنم بیش از یک میلیون فروش داشت

و البته میشه اون منبع موثق رو بگید ما هم باهاش آشنا شیم ؟!

دوستان اين سريال خيلي قشنكه ولي اصلا ارزش 2500 نداره . دقيقا شب هاي برره رو دوباره ساختن ولي جور ديگه . كاش همون تلويزيون پخش مي كرد . اشتباهات زيادي هم داره مثلا همين چايي خوردنشون ( چاي 120 سال تو ايران اومده نه 200 سال پيش). تو قسمت 13 تو آشپزخونه صداي رسوندن ديالوگ ها مياد . تو شو لباس،از پشت صحنه صدا مياد كه مي گه بياد تو .و مهمترين نكته نچرخيدن زبون بهناز جعفري كه به بلدالملك ميگه بدل الملك (اونم 4 بار).
راستي تو نظرسنجي سايت سينماي ايران 76 درصد مردم دوست داشتند اين سريال رو تو تلويزيون ببينند.
فکر کنم راجع به قیمت خیلی صحبت شده است!
اگه گرونه سخت نیست! می تونید نخرید...
این سریال برای شبکه ی خانگی ساخته شده، مطمئن باشید اگه قرار بود تلویزیون پخش بشه اینقدر دلچسب نمی شد برادران!!!
اینا همه نقطه گیریه! فکر نکنم کل شان یک سریال رو بشه با چای زیر سوال برد!!!
و اینکه فکر کنم گوش شما یکم ایراد داره!
میشه تعداد رای و کل شرکت کنندگان هم ذکر کنید ؟!
و اینکه بدل و بلد هم واسه لهجه ی ایشونه که می خواد نشون بده فرنگیه و زبون همایونی رو بلد (فهمیدن!) نیست!

Facon_Archi
20-10-2010, 20:15
زبون بهناز جعفري كه به بلدالملك ميگه بدل الملك
عزیزم چرا قاطی میکنی حالا بهناز جعفری کیه این وسط؟!
اون آرام جعفری هست دوست عزیز

SevenART
20-10-2010, 20:19
کیه ، کیه کیـــه ، کی بود ، کیـــــــــــــــــــه !

mohsen121
20-10-2010, 20:25
این سریال برای شبکه ی خانگی ساخته شده، مطمئن باشید اگه قرار بود تلویزیون پخش بشه اینقدر دلچسب نمی شد برادران!!!

من توهيني نكردم كه شما به من توهين مي كنيد ، اگر بحث ايراد گوش هست يك بار ديگه اون جا هايي رو كه گفتم نگاه كنيد .

Facon_Archi
20-10-2010, 20:30
( چاي 120 سال تو ايران اومده نه 200 سال پيش)

دوستااااان!!!
سریال تاریخی که نیس!
طنز هست!تاریخ که نمیخواد درس بده! چه 12 سال چه 200 سال!

mahdy2021
20-10-2010, 20:32
کی گفته از کارای قبلی پایینتره؟!
اگه شما طنز واقعی رو دوست دارید پس باید از این سریال خوشتون بیاد اگه هم فقط خنده رو دوست دارید پس سینما در اختیار شماست!
در ضمن طبق گفته سایت خود قهوه تلخ قسمت اول یعنی همون مجموعه اول اگه اشتباه نکنم بیش از یک میلیون فروش داشت

فارسی نوشته ها :31:

در مورد کیفیت کار که من هم با شما هم عقیدم.از کارای برتر مهران خیلی پایینتره

این یعنی نظر شخصی من! شما ازش خوشت میاد خوب بیاد. منم تا اینجا که دیدم خیلی چنگی به دل نمیزده
شما نگران این نباش که من بدون فیلم بمونم :27:

در مورد منبع موثق هم چیز خیلی مهمی نیست.شما خودتو ناراحت نکن

shah abas
20-10-2010, 20:35
دوستااااان!!!
سریال تاریخی که نیس!
طنز هست!تاریخ که نمیخواد درس بده! چه 12 سال چه 200 سال! این همون طرز فکری مدیری هست (احتمالا) که باعث شده سریال این طوری بشه.
همچین طرز فکری باعث افت کیفیت میشه. فکر کن پیتر جکسون فکر می کرد یه فیلمه دیگه، چه نیازی هست به این همه کار فیزیکی! همه اش رو با کامپیوتر انجام می دیم.پ

کی گفته بالاتره؟ هر کس نظری داره و دوستان نظرات خودشون رو گفتند. اغلب هم تو مجله ها نگاه کنید می بینید که روی نبود پیمان قاسم خانی تاکید کردند و سریال رو بهترین کار مدیری ندونستند(البته من فقط همشهری جوان خوندم:دی )
------------------------------------------------------------------
در ضمن من یک انتقاد هم به قیمت داشتم! 700 تومن حق فروشنده برای فروشگاه خیلی زیاده! مثلا 200 تومان خوبه و این طوری 2000 فروش می ره.

M3HRD@D
20-10-2010, 20:46

و اینکه بدل و بلد هم واسه لهجه ی ایشونه که می خواد نشون بده فرنگیه و زبون همایونی رو بلد (فهمیدن!) نیست!

دوست عزيز هركي بخواد نظرش رو بده بايد منبع موثق بده كه مردم خوششون نيومده!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
شايد يكنفر توي جمعي از مجموعه اي خوشش نيومده و بنا به تفكراتي كه داره اون مجموعه رو پايين تر از كارهاي قبلي اون گارگردان ميدونه اين ديگه منبع موثق نميخواد اين فرد نظرش رو گفته و بايد به نظر هر شخصي احترام گذاشت
نه اينكه با هر فرهنگي كه خودمان داريم به اون فرد توهين كنيم و فكر كنيم هرچي خودمون و دوستانمون ميگن درسته و بقيه هيچي نميفهمند:41:
پس بهتر است به نظرات يگديگر احترام بگذاريم

Tarannom_
20-10-2010, 20:47

منم از چند منبع موثق شنیدم که این سریال از اول قرار بود برای شبکه خانگی ساخته بشه و تلویزیون هم تصمیم به پخشش گرفته بود که سر قیمت به توافق نرسیدند...پس اونایی که میگن این سریالو باید مفت و مجانی از تلویزیون می دیدیم، بدونن اصلا از این خبرا نبوده و الان هممونم یه جورایی گول خوردیم!

Facon_Archi
20-10-2010, 20:47
پیمان قاسم خانی این همه همه میگن پیمان پیمان قاسم خانی!
توی همه ی کارهای مدیری سرپرست نویسندگان بوده حالا یکی 2تا هم نوشته!
کار اصلی رو محراب و ژوله و الوند انجام میدادند..
تا الان که به نظر من نبود پیمان خاسم خانی لطمه ای به روند و داستان سریال نزده

shifter
20-10-2010, 20:49
!
اول يه سوال! شما احيانا تو شركت الوند يا گروه سازنده قهوه تلخ نبودين؟:31::27:
دفاع هم ميكني جوري بكن كه فايده داشته باشه...

عمرا...برره هم تو تلويزيون پخش شد و خيلي هم محبوب بود!
من خيلي دوست داشتم قهوه تلخ هم تو تلويزيون پخش ميشد...هم مردم پولشون رو نگه ميداشتنيدند(اين لهجه باباشاه هم فيليميه ها:31:) هم طيف بيشتري اين سريالو ميديدنيدند...!

:27: بسي خنديديم...بابا خود مهران هم راضي به اين جور دفاع كردن ها نيستا!:31:

در ضمن من یک انتقاد هم به قیمت داشتم! 700 تومن حق فروشنده برای فروشگاه خیلی زیاده! مثلا 200 تومان خوبه و این طوری 2000 فروش می ره.
اره اگه 2000 تومن بهتر بود و هم اينكه dvd هم همه جا بود!:19:
من هنوز پك dvd`پيدا نكردم و همه رو با كيفيت داغون vcd ديدم...:13:

nafe-bandar
20-10-2010, 20:50

خوب بازم اون موقع 2300 فروش می رفت! :31:

این یعنی نظر شخصی من! شما ازش خوشت میاد خوب بیاد. منم تا اینجا که دیدم خیلی چنگی به دل نمیزده
شما نگران این نباش که من بدون فیلم بمونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد منبع موثق هم چیز خیلی مهمی نیست.شما خودتو ناراحت نکن

همون اولش هم اینا رو می دونستم!! :31:

و اینکه نظر همه محترمه. اما طرز فکر خیلی ها اشتباهه منم که قصد کل کل ندارم.
دارم می گم اینطوریش درست نیست...

موفق باشید
---------------------
آپدیت:

shah abas
20-10-2010, 20:56
خوب بازم اون موقع 2300 فروش می رفت! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عصری نوین در علم ریاضی گشوده شد:دی
1800 الوند میده به فروشگاه ها. 200 هم حق فروشنده جمعا میشه 2000.
میشه به پخش الوند پیشنهاد فروش آن لاین داد. یعنی بوسیله اینترنت بانکی چیزی پول بریزیم به حساب بانک دانلود کنیم. این طوری باید ارزون تر در بیاد چون هزینه پخش و بسته بندی نداره و هم این که خارجکی ها هم استفاده می کنند.
من هم با اون دوستمون که می گه اون بلدالملک به خاطر روسی بودنش هست موافق هستم.

Hamid Hamid
20-10-2010, 21:15
دوستان كسي عكسي از اين آقاي الوند نويسنده ي اين كار نداره؟
من همش فكر ميكنم كه الوند همون بازيگرس كه صداش از تو لوله اگزوز مياد!!
اگه بازيگرم هست بگيد كجا بازي كرده.
ممنون

majid.shiraz
20-10-2010, 21:19
البته کمی خوش بینانه هست. چون کپی کننده زیاد داریم. کسانی که نمی خرند و از دوست و آشنا می گیرند هم زیاد داریم. و این که همان طور که دوستان اشاره کردند کار خیلی قویی نیست و ممکنه تا قسمت 75 بیننده هاش افت کنند.
ولی اگر بخواهید می توانید برای حساب کردن از آمار اس ام اس خود پخش الوند استفاده کنید که تا مجموعه دوم انگار هر مجموعه 1 میلیون فروش داشته .
در ضمن در این حسابتون هم باید دقت کنید که پخش الوند 1800 تومن می فروشه و 700 تومن بقیه سهم فروشگاه است. برای همین همه قسمت ها 75 هزار برای خریدار در میاد و اگه 90 قسمت باشه 54000 هر مجموعه برای پخش الوند فروش میره.
شما 54000 تومن که خوبه 45000 تومن هم که حساب کنی سود فروش نجومی میشه اصلا شما بگو از هر 100 نفر ایرانی یک نفر که سریال رو کامل بخره و 54000 تومن هم پول بده با احتساب جمعیت 60 میلیونی میشه 32.400.000.000 میلیون تومن !!!! دیوار حاشا بلند پخش الوند هم داره یه چیزه میگه واسه خودش شاید میخواد از زیر بار مالیات یا عوارضی چیزی شونه خالی کنه بنظر من این قیمت با این کیفیت طنز جور نیست اونهایی هم که میگن از قسمت 10به بعد خنده داره باید بگم که شما نباید فراموش کنید که پول 10 قسمتی رو هم که نخندیدید پرداخت کردیدا
بعضی از قسمتهای سناریوی فیلم هم از کارای قبلی مدیری برگرفته شده ای کاش این سریال از تلوزیون پخش شده بود

باید صبر کرد.هنوز برای قضاوت زوده
چندی پیش کامنت نظراتمون پاک شده بود:31:

shah abas
21-10-2010, 00:06
خب بیایید حساب کنیم:
از هر 100 نفر ایرانی که میشه 700 هزار نفر. و این آمار تقریبا برابر با آمار فعلی است. یعنی در صورتی که مجموعه نه چنان پیشرفتی بکنه و نه افت که کمی خوش بینانه است. به نظر نمی آد این جذابیت های هر چند قسمت به چند قسمتیش باعث ادامه دار شدن خرید ها بشه.
به هر حال هر 3قسمت 700 هزار نفر. اگر 90 قسمت بشه یعنی در آخر از همه مجموعه ها جمعا 21 میلیون بسته فروخته میشه.
هر پک هم 1800 الوند می فروشه .من نمیدونم هزینه پخش و چاپ و ... چقدر است ولی فکر کنم برای هر قسمت 800 تومن خوب باشه.یعنی هر3 قسمت برای الوند 1000 تومان سود داره.و این یعنی واقعا زیاد. 1000 تومن سود خالص!
یعنی در آخرین قسمت جمعا الوند21 میلیارد فروش داده داشته.
هر مجموعه هم 100 میلیون تومن به گفته خودش برای 5 هزار نفر جایزه می ده. یعنی 3 میلیاردش برای جوایز هفتگی.
موند 18 میلیارد.
جوایزی هم که میده بری پخش کنندگان و خرده فروشان و خریداران جمعا:

عمده فروشی:
مرحله اول (پایان ده فصل (Season) اول)
1 دستگاه خودروی Hyundai I30
مرحله دوم (پایان ده فصل (Season) دوم) 1 دستگاه خودرو توسان
مرحله سوم (پایان ده فصل (Season) سوم) 1 دستگاه خودرو سانتافه
خرده فروشی:
مرحله اول (پایان ده فصل (Season) اول)
3 دستگاه خودرو L90
مرحله دوم (پایان ده فصل (Season) دوم) 4 دستگاه خودرو پژه GLX
مرحله سوم (پایان ده فصل (Season) سوم) 5 دستگاه خودرو مزدا جدید
خریداران:
* هدیه مرحله اول ( پایان 10 مجموعه اول )
یک واحد اپارتمان دو خوابه با وسایل کامل
* هدایا ویژه مرحله دوم (پایان 20 مجموعه)
دو واحد اپارتمان دو خوابه با وسایل کامل
* هدایا ویژه مرحله نهائی (پایان 20 مجموعه)
سه واحد اپارتمان دو خوابه با وسایل کامل به همراه سه خودروی سواری

این جوایز هم باید جمع زده بشه و من از قیمت آپارتمان ها خبر ندارم ولی جمعا فکر نکنم بیش از 2 میلیارد تومن بشه.
موند 16 میلیارد.

بعد تبلیغاتی که کرده. دوستان تو تهران گفتند که شهر رو زرشکی کرده و حتی تو شهر ما (ارومیه) هم تبلیغش 1 ماه یا بیشتر هست که زده شده.
با توجه به گستردگی شهر ها فکر کنم یه 5 میلیاردی هم خرج تبلیغات کردند. (البته شاید کمتر فقط حدس است)
بنابراین فقط 11 میلیارد برای کل مجموعه یا اگر تبلیغات را کمتر حساب کنیم 14 میلیارد.
11-14 میلیارد ماند برای هزینه خود مجموعه . در نظر بگیرید که یوسف پیامبر گفته می شد 8 میلیاردی هزینه داشته در حالیکه قسمت هایش کمتر بوده و تعداد بازیگرهای معروفش بسیار کمتر فقط لوکشنش بزرگتر بوده.
فکر می کنید هزینه سریال چقدر شده باشد؟این همه بازیگر معروف، اجاره لوکشین و نماها، لباس ها و ....
نتیجه گیریش بماند برای بعد که یک جوری بفهمیم هزینه سریال چقدر بوده.
در ضمن 32.400.000.000 میلیون یعنی 32 هزار میلیارد دلار! اون میلیون کلمه ای رو نباید می نوشتید:دی

pcforlife
21-10-2010, 00:16
ممنون
این عکس دسته جمعی از نوسندگان مرد هزار چهره خوفه؟:31:

btheme
21-10-2010, 00:19
ممنون

خشایار الوند نویسنده و فیلم نامه نویس هستش و برادر کوچکتر سیروس الوند کارگردان سینما هستش اینم عکس هاش برای شما دوست عزیز :10:

Hamid Hamid
21-10-2010, 00:49
ممنون از دوستاني كه محبت كردن عكس آقاي الوند رو گذاشتند.:11:
ولي خودمونيم حالا كه ميگيد داداش سيروس الوند هست چه شباهتي دارن تو سبك كار!
يكي كلآ سنگين و يكي هم كلآ سبك:31: كار ميكنه.چه تفاهمي دارن

gooogle
21-10-2010, 03:22
بلدالملك در اينترنت:

لینک می گذارید پدرسوخته ها؟ می دم پدر همتون رو دربیارند پدرسوخته ها! آمده اید وسط اینترنت، لینک می گذارید! رای منفی می دهید! رای منفی می دهید پدر سوخته ها؟! می خواهید ما را جلوی قبله عالم بی کفایت نشان دهید؟! بدم آویزتون کنند پدر پدر سوخته ها؟ بیاین ببرین این پدرسوخته ها را آویزان کنید! ببرید این پدر سوخته ها را و سر در همین جا آویزانشان کنید! ببرید فلکشان کنید این پدرسوخته ها را تا دیگر از این غلطا نکند! پدر سوخته ها! پدر پدر سوخته ها!

(فقط جهت مزه بود!)

majid.shiraz
21-10-2010, 10:43
خب بیایید حساب کنیم:
از هر 100 نفر ایرانی که میشه 700 هزار نفر. و این آمار تقریبا برابر با آمار فعلی است. یعنی در صورتی که مجموعه نه چنان پیشرفتی بکنه و نه افت که کمی خوش بینانه است. به نظر نمی آد این جذابیت های هر چند قسمت به چند قسمتیش باعث ادامه دار شدن خرید ها بشه.
به هر حال هر 3قسمت 700 هزار نفر. اگر 90 قسمت بشه یعنی در آخر از همه مجموعه ها جمعا 21 میلیون بسته فروخته میشه.
هر پک هم 1800 الوند می فروشه .من نمیدونم هزینه پخش و چاپ و ... چقدر است ولی فکر کنم برای هر قسمت 800 تومن خوب باشه.یعنی هر3 قسمت برای الوند 1000 تومان سود داره.و این یعنی واقعا زیاد. 1000 تومن سود خالص!
یعنی در آخرین قسمت جمعا الوند21 میلیارد فروش داده داشته.
هر مجموعه هم 100 میلیون تومن به گفته خودش برای 5 هزار نفر جایزه می ده. یعنی 3 میلیاردش برای جوایز هفتگی.
موند 18 میلیارد.
جوایزی هم که میده بری پخش کنندگان و خرده فروشان و خریداران جمعا:

این جوایز هم باید جمع زده بشه و من از قیمت آپارتمان ها خبر ندارم ولی جمعا فکر نکنم بیش از 2 میلیارد تومن بشه.
موند 16 میلیارد.

بعد تبلیغاتی که کرده. دوستان تو تهران گفتند که شهر رو زرشکی کرده و حتی تو شهر ما (ارومیه) هم تبلیغش 1 ماه یا بیشتر هست که زده شده.
با توجه به گستردگی شهر ها فکر کنم یه 5 میلیاردی هم خرج تبلیغات کردند. (البته شاید کمتر فقط حدس است)
بنابراین فقط 11 میلیارد برای کل مجموعه یا اگر تبلیغات را کمتر حساب کنیم 14 میلیارد.
11-14 میلیارد ماند برای هزینه خود مجموعه . در نظر بگیرید که یوسف پیامبر گفته می شد 8 میلیاردی هزینه داشته در حالیکه قسمت هایش کمتر بوده و تعداد بازیگرهای معروفش بسیار کمتر فقط لوکشنش بزرگتر بوده.
فکر می کنید هزینه سریال چقدر شده باشد؟این همه بازیگر معروف، اجاره لوکشین و نماها، لباس ها و ....
نتیجه گیریش بماند برای بعد که یک جوری بفهمیم هزینه سریال چقدر بوده.
در ضمن 32.400.000.000 میلیون یعنی 32 هزار میلیارد دلار! اون میلیون کلمه ای رو نباید می نوشتید:دی
بحث سر چند میلیارد کم و زیاد نیست بحث سر نوشتن یا ننوشتن کلمه میلیون بعد از رقم 32.400.000.000 نیست بحث سر فروش چند ده میلیاردی این مجموعه هست که فکر نکنم حتی 1 یا 2 میلیارد هم خرجش شده باشه این هم سریالی که به نظر من کیفیت پائینی در نوع ظنزش داره

reza-atom
21-10-2010, 11:08
دوستان اين سريال خيلي قشنكه ولي اصلا ارزش 2500 نداره . دقيقا شب هاي برره رو دوباره ساختن ولي جور ديگه .

بابا دیگه بی انصافی نکن ! شب های برره کجا این کجا ؟ :دی مهمترین فرقشون اینه که قهوه ی تلخ روند داستانی پیوسته ای رو داره ولی شبهای برره هر قسمت یه داستان مجزا بود !

Milad4171
21-10-2010, 12:18
بابا سریال های ایرانی رو با هم قد خودش مقایسه کنین !! آره به نظر منم نسبت به جیم کری که حساب کنی ، این بلد الملک خیلی مسخره بازی میکنه:blink:

مگه ما چند تا آدم درست حسابی در حوزه ی طنز داریم؟؟؟ همینا هم که داریم غنیمتی هست بس عزیز!!!:42:

خندوندن مردم کار سختیه !!!کاری که مردم ما خوب بلدن و در کل دنیا اول هستن گریه کردنه!!!:37:
ماشالله خوبم استقبالم میشه :25:

Greedy
21-10-2010, 12:43
بابا دیگه بی انصافی نکن ! شب های برره کجا این کجا ؟ :دی مهمترین فرقشون اینه که قهوه ی تلخ روند داستانی پیوسته ای رو داره ولی شبهای برره هر قسمت یه داستان مجزا بود !

بعضی ها هم چی و به چی ربط میدن

shah abas
21-10-2010, 12:45
بحث سر چند میلیارد کم و زیاد نیست بحث سر نوشتن یا ننوشتن کلمه میلیون بعد از رقم 32.400.000.000 نیست بحث سر فروش چند ده میلیاردی این مجموعه هست که فکر نکنم حتی 1 یا 2 میلیارد هم خرجش شده باشه این هم سریالی که به نظر من کیفیت پائینی در نوع ظنزش داره
من براتون حساب کردم که! نهایت فروشی که می مونه برای پخش الوند 11-14 میلیارد تومن هست. این یعنی 1 ده میلیارد!:)
در ضمن این فکرتون کمی ضایع نیست؟ این همه بازیگر و لباس و .... برای یک سریال 90 قسمتی فقط یکی دو میلیارد؟
البته من اصلا اطلاعات زیادی در مورد گردش مالی سینمای ایران ندارم ولی خب با این اطلاعات مقایسه کردم:
هزینه یوسف پیامبر طیق شنیده ها حدود 8 میلیارد بوده .در حالیکه هم قسمت هاش کمتره و هم بازیگر معروفش قابل مقایسه نیست با قوه تلخ.
گلزار برای چند دقیقه بازی تو دموکراسی انگار 70 میلیون گرفته. اون پیرمرده تو سینمایی ها برای یک روز 3 میلیون می گیره.
و ....
که فعلا نتوسنتم بفهمم شما چطوری فکر کردید 2 میلیارد حداکثر شده!

pcforlife
21-10-2010, 14:03
هر قسمت رو 30 دقیقه هم حساب کنیم و تعداد قسمت ها رو 90 تا، حداقل 45 ساعت فیلم برداری فقط انجام داده شده!!!

دوستان خدایی منصف باشید! شما نیگاه کنید برای یه فیلم سینمایی یک ساعت و نیمه چقدر بودجه کنار گذاشته میشه و نهایتا چقدر فروش میکنه؟! نمونه بارزش اخراجی ها یا همین فیلم چرتایی که هر روز اکران میشن و گیشه رو به خاطره 4 تا بازیگر معروف میترکونن یا این سریال تخیلی هایی که ملت از بی سریالی چنان استقبالی ازش میکنن که صدا سیما در حین ذوق مرگی تا میتونه پوله تبلیغات سر و ته و وسط و رونویس و زیرنویسه سریال رو میخوره!
نمونه خارجیش رو هم نگاه کنی (مثلا فیلم هنگوور) میبینی نزدیک 14 برابر بودجه اولیه فیلم فروخته!
این درآمد ها یه چیز طبیعیه! :20:
غیر طبیعی کسب درآمد از اون سریال خارجی ها هستند که شرکت ها (نه فیلمو ساختن و نه نیازی دارند که فیلم و تبلیغ کنن، چون ماهواره تبلیغش رو کرده دیگه) فقط میان پول دوبله و تولید سی دی رو پرداخت میکنن و اونا رو میفروشن به ملت و ما چون سریال خارجیه صدامون در نمیاد!!
ببخشید پرحرفی کردم!
یاعلی:11:

shah abas
21-10-2010, 15:20
نمونه خارجیش رو هم نگاه کنی (مثلا فیلم هنگوور) میبینی نزدیک 14 برابر بودجه اولیه فیلم فروخته!
مثال خوبیه ولی خب شرایط ایران کلا فرق داره. از تعداد سینما هایی که هنگوور اکران شده تا کیفیت سینماها.

غیر طبیعی کسب درآمد از اون سریال خارجی ها هستند که شرکت ها (نه فیلمو ساختن و نه نیازی دارند که فیلم و تبلیغ کنن، چون ماهواره تبلیغش رو کرده دیگه) فقط میان پول دوبله و تولید سی دی رو پرداخت میکنن و اونا رو میفروشن به ملت و ما چون سریال خارجیه صدامون در نمیاد!!
همین 23 و فراراز زندان و ... رو که شرکت های معروف ایرانی دوبله و می فروشند هزینه خرید از شرکت توزیع کننده رو هم پرداختند. یعنی هیچ شرکت معروفی فیلمی رو بدون خرید دوبله نکرده ونفروخته و همه هزینه های مربوط به خرید از کمپانی سازنده پرداخت شده.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن به قول دوستمون این سودها طبیعیه. منفقط می خواستم این سود رو تعدیل کنم . چون هر مجموعه 2500 کجا 1000 کجا.

caca_caca888
21-10-2010, 15:36
همین 23 و فراراز زندان و ... رو که شرکت های معروف ایرانی دوبله و می فروشند هزینه خرید از شرکت توزیع کننده رو هم پرداختند. یعنی هیچ شرکت معروفی فیلمی رو بدون خرید دوبله نکرده ونفروخته و همه هزینه های مربوط به خرید از کمپانی سازنده پرداخت شده.

مگه 24 رو هم دوبله کردن؟!

man war
21-10-2010, 15:38
مگه 24 رو هم دوبله کردن؟!

اره عزیز دوبله کردن هالا معلوم نیست چه قذز تغییرش دادن

farshidshd
21-10-2010, 15:49
بابا شاه کلا از سریال میره بیرون؟؟ ( نقشش عوض میشه؟؟ )

اگه بره دیگه به چی بخندیم؟

Facon_Archi
21-10-2010, 16:00
نه×
هی میره هی میاد : دی
2نقش بازی میکنه هادی کاظمی

reza-atom
21-10-2010, 16:07
... خواستگاری چیهَ مگه خر کلمو گاز گرفتهَ ؟:دی غاز غاز ...

مَ غاز میچرونِم غاز ... :دی

غاز غاز :دی ....

این نقش خیلی به هدایتی میادا :دی !

SIMON137
21-10-2010, 16:22
احتمالا اون صحنه هایی که هادی کاظمی تغییر نقش میده ، فلش بک هست

Sub007
21-10-2010, 17:25
امروز بالاخره وقت کردم پک ۵ رو ببینم.
یه جایی جهانگیر شاه میگه کل‌یوم.
قلعه‌نویی یه چیزی گفت دیگه براش دست گرفتند همه جا:31:

Majid393
21-10-2010, 17:53
دوستان این آهنگی که وقتی نازخاتون اومد پخش شد + آهنگِ اون تیزری که مهران مدیری رو هم توش نشون میده (بعد از قسمتِ 15)،

کسی لینکشون رو داره ؟

ممنون

Lamanta
21-10-2010, 17:56
دوستان این آهنگی که وقتی نازخاتون اومد پخش شد + آهنگِ اون تیزری که مهران مدیری رو هم توش نشون میده (بعد از قسمتِ 15)،

کسی لینکشون رو داره ؟

ممنون

منم خیلی دنبالشم ، خیلی پیانوی نازی میزنه........

0015351971
21-10-2010, 17:57
به قول این یارو تو فیلم میگه :
کیییییییییییییییییییییییی یییییه ؟
چی میگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگه؟

Majid393
21-10-2010, 18:39

کسی لینکشون رو داره ؟

ممنون

اولی رو پیدا کردم :

Artist : Secret Garden
Album : Earthsongs 2004
Title : When Darkness Falls

Facon_Archi
21-10-2010, 18:40

البته ویولون ش رو نمیشه نادیده گرفت...

dehtoday
21-10-2010, 18:45
بوتر پدر سوخته ، میدهم پدرت را در بیاورند، نظم و امنیت یاهو را بهم می زنی ، ما را بوت می کنی تا یاهو را بی کفایت جلوه بدهی، یاهو را بی کفایت جلوه می دهی پدر سوخته می دهم پدر پدرسوخته ات را هك کنند پدر سوخته ! :31:

SIMON137
21-10-2010, 19:14
آهنگِ اون تیزری که مهران مدیری رو هم توش نشون میده

منظورت اولین تیزری هست که کلا قبل از سریال پخش شد دیگه ؟

اگر منظورت اونه که مشخصاتش اینه :

O Fortuna (Carmina Burana) By Carl Orff on Best Classics Ever
تاریخچشو در آوردم :دی

shah abas
21-10-2010, 20:55
احتمالا اون صحنه هایی که هادی کاظمی تغییر نقش میده ، فلش بک هست

تو تصاویر نگاه کنید و مصاحبه همشهری جوان رو بخونید به این نتیجه می رسید که نقش جدید یه ربطی به نقش مدیری داره و بعد مدیری میاد. نقش مدیری که هم با توجه به تصاویر و ... فلش بک نیست.

NAZISM
21-10-2010, 21:07
کسی موزیک پیش نمایش قهوه تلخ رو نداره؟
احساس میکنم شبیه یکی از موزیک های مافیا 2 باشه اینطور نیست؟

shah abas
21-10-2010, 21:36
آهنگِ اون تیزری که مهران مدیری رو هم توش نشون میده (بعد از قسمتِ 15)،
تو این سی دی که من خریده بودم بعد قسمت ۱۵ چیزی نبود که! کدوم تیزر؟
منظورتون تریلر سریال هست که میشه از سایت پخش الوند دانلود کرد؟

masoudtr
21-10-2010, 22:25
اهنگ موبایل سیامک انصاری را کسی نداره
همونی که بیخودی الملک وقتی گوشی را به دختره هدیه داد پخش شدش ؟

Majid393
21-10-2010, 23:33
منظورت اولین تیزری هست که کلا قبل از سریال پخش شد دیگه ؟

اگر منظورت اونه که مشخصاتش اینه :

تاریخچشو در آوردم :دی

واسه من بعد از قسمتِ 15 پخش شد.
آره. همینه.
اینم لینکش :

تو این سی دی که من خریده بودم بعد قسمت ۱۵ چیزی نبود که! کدوم تیزر؟
منظورتون تریلر سریال هست که میشه از سایت پخش الوند دانلود کرد؟

من DVD گرفتم. شاید تو CD نباشه. تریلر سایت رو هم نگرفتم.

SIMON137
21-10-2010, 23:34
کسی موزیک پیش نمایش قهوه تلخ رو نداره؟
احساس میکنم شبیه یکی از موزیک های مافیا 2 باشه اینطور نیست؟

Facon_Archi
22-10-2010, 00:25
بلدالملک در بالاترین
لینک می گذارید پدرسوخته ها؟ می دم پدر همتون رو دربیارند پدرسوخته ها! آمده اید وسط اینترنت، لینک می گذارید! رای منفی می دهید! رای منفی می دهید پدر سوخته ها؟! می خواهید ما را جلوی قبله عالم بی کفایت نشان دهید؟! بدم آویزتون کنند پدر پدر سوخته ها؟ بیاین ببرین این پدرسوخته ها را آویزان کنید! ببرید این پدر سوخته ها را و سر در همین جا آویزانشان کنید! ببرید فلکشان کنید این پدرسوخته ها را تا دیگر از این غلطا نکند! پدر سوخته ها! پدر پدر سوخته ها!

+دیگه دارن خزِش میکن این بلد رو!:41:

gmuosavi
22-10-2010, 00:29
بلدالملک در بالاترین

+دیگه دارن خزِش میکن این بلد رو!:41:

آره
تو فیس بوک هم فن پیج داره !

hamidras
22-10-2010, 00:45
آره
تو فیس بوک هم فن پیج داره !

Lamanta
22-10-2010, 13:22
کسی میتونه این آهنگ آخر قسمت 15 رو با کیفیت کنه واسه زنگ گوشی ؟

Facon_Archi
22-10-2010, 13:41
کسی میتونه این آهنگ آخر قسمت 15 رو با کیفیت کنه واسه زنگ گوشی ؟

یعنی چی با کیفیت؟!
لینکی که یکی از دوستان صفحه ی قبل گذاشتن 7 مگابایت هست و کیفیت خوبی هم داره...

vampyre
22-10-2010, 14:25
سلام.
کسی لینکی از اون آهنگی که برای زمانی که ته قسمت 15 رقصیدن داره؟

گل مریم
22-10-2010, 14:38
دوستان من اون دوتا اهنگی رو که لینکشون بالا هست نتونستم دانلود بکنییم
میشه از یه جا دیگه بزارید

ممنون

بردیا
22-10-2010, 14:52
کسی آهنگ قسمت آخرش رو داره که زده میشه ؟
اینم از الماس کوه نور ، البته فعلا روی تاج ملکه انگلیسه :27:

درسته ولی توی سریال سوتی دادن و به اشتباه سیامک انصاری گفتش که این الماس تا 200سال دیگه توی مملکت ما هستش درحالی که دریای نور هستش که الان تو ایرانه
البته کوه نور روی تاج نیستش تا جایی که من میدونم توی موزه بریتانیا هستش انگار

SIMON137
22-10-2010, 14:56
درسته ولی توی سریال سوتی دادن و به اشتباه سیامک انصاری گفتش که این الماس تا 200سال دیگه توی مملکت ما هستش درحالی که دریای نور هستش که الان تو ایرانه
البته کوه نور روی تاج نیستش تا جایی که من میدونم توی موزه بریتانیا هستش انگار
نمی دونم والا تو یه مسابقه بود ، سوال دو گزینه ای بود ، نوشته بود الماس کوه نور کجاست ، جواب اولش یادم نیست چی بود ، ولی جواب دومش تاج ملکه انگلیس بود که درست بود !

ahriman323
22-10-2010, 15:21
قصه الماس کوه نور ونقش فرمانروایان خلج درحراست از آن

به نقل از کتاب زندگی پرماجرای نادرشاه افشار:نوشته دکتر محمد حسین نژاد

الماس کوه نور:ازبزرگترین وزیباترین الماس های جهان به حساب می آید.انگلیسی هاآنرا«پادشاه الماس هامی نامند».تاریخچه این الماس افسانه ای شیرین است.
درکتب ومجلات به کررات دراطراف آن شرح ها نوشته اند وتوضیحاتی داده اند.درافسانه های قدیم هندکه به پنچ هزارسال پیش مربوط می شودازکارناپسرخدای آفتاب که پهلوان باستانی هندبوده بحث شده است.کارنا اولین کسی بودکه کوه نوررا دراختیارداشت.

صدسال قبل ازمیلادمسیح دارنده کوه نور«راجه اویه ین درراچپوتانا»بوده است.درقرن هشتم هجری قمری کوه نور دراختیارپادشاهان ملوا که درخطه ای ازشمال غرب هندوستان سلطنت می کردندبوده است.درسال 709 هجری پادشاه ملوادرجنگی که باعلا الدین محمدخلجی برادرزاده وداماد سلطان جلاالدین فیروزشاه خلجی نمود شکست خورد والماس کوه نوربه علاالدین خلجی سردار سلسله خلجییان هندوستان رسید.وبه وسیله اوبه خزانه دهلی سپرده شد.درنیمه اول قرن دهم هجری الماس کوه نوربدست همایون فرزندبابوکه بردهلی تسلط یافت افتادودرخانواده اش بمان بدین ترتیب الماس کوه نوربه اورنگ زیب بعدازاوبه شاه جهان وبعد ازاوبه محمدشاه رسید.این الماس را محمدشاه بسیار دوست می داشت.پس ازوی دراختیار نادرشاهافشارقرارگرفت.بعد از کشته شدن نادرشاه به شاهرخ رسید.سپس شاهرخرا دستگیرونابیناکردندوالماس بدست احمدخان ابدا دورانی رسید.بعدازاحمدخان کوه نوربه نوه اش شاه شجاع رسید.لذا دوست محمدخان شاه شجاع را شکست دادواورا به کشمیر ولاهورتبعیدکرد.شاه شجاع باشیرپنجاب پادشاه سیک هاکه نامش رنجیب سینگ بود آشناشد رنجیب سینگ همین که کوه نوررادید درصدد برآمد تا صاحب آن شود.زن شاه شجاع که مایل بود شوهرش دوباره تاج وتخت ازدست رفته را برگرداندشخصی به نام لرد اکلانه انگلیسی راواسطه قرارداد.سیاست انگلستان که با دوست محمدخان میانه خوبی نداشتند ایجاب می کردتابه شاه شجاع کمک نمایند.بدین ترتیب لرداکلانه رنجیب سینگ را وادارساخت تا دربرابرکوه نوربه شاه شجاع کمک کندتابه افغانستان برگردد.رنجیب سینگ به شاه شجاع کمک کرد وکوه نوررا به عنوان پاداش ازاو گرفت.بعدازمرگ رنجیب سینگ الماس به فرزندش دهولیپ سینگ رسید.پسرکوچک رنجیب سینگ درسال 1263هجری قمری از انگلیسی ها شکست خوردجواهراتش را انگلیسی ها صاحب شدند.لردواهوزی فرمانروای هندوستان کوه نوررابرای ملکه ویکتوریا فرستاد این هدیه گران بها روز22 رجب1266هجری قمری برابربا سوم ژوئن 1850به ملکه انگلستان تقدیم شد.کوه نور قبل ازتراش دادن 793قیراط وزن داشته است.شاه شجاع به وسیله حوته تزیو بورگیو اقدام به تراش آن نمود چون تراش آن خوب نبودپشیمان شد نه تنها دست مزد جواهرساز ایتالیایی راندادبلکه هزار روپیه هم اوراجریمه کرد.ملکه انگلستان کوه نوررا به وسیله جواهرساز دوباره تراش داد وزن فعلی آن106قیراط است.پیش ازیک قرن است که این الماس درموزه امپراطوری انگلستان می باشدبارها برای ربودن آن اقدام کرده اند.

kortol
22-10-2010, 15:22
پک ششم فردا توزیع میشه یا نه مثل قبلی ها تاخیر داره انم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ahriman323
22-10-2010, 15:33

فعلا که شمارش معکوس سایتشون زده فردا...
به احتمال زیاد فردا باشه چون هفته پیش یکشنبه توزیع شد!

fandak
22-10-2010, 15:35
فردا صد در صد توزيع خواهد شد

ahriman323
22-10-2010, 15:47
دوستان من اون دوتا اهنگی رو که لینکشون بالا هست نتونستم دانلود بکنییم
میشه از یه جا دیگه بزارید

ممنون

Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna

Secret Garden - Earthsongs - 05 - When darkness falls

دوستان راستی امروز یعنی 22 اکتبر زادروز نادر شاه هست!(مردی که اگه نبود الان همه ما افغانی بودیم!!!) :31:

بردیا
22-10-2010, 15:56
دوستان راستی امروز یعنی 22 اکتبر زادروز نادر شاه هست!(مردی که اگه نبود الان همه ما افغانی بودیم!!!) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم افغانی بودن از عرب بودن بهتر باشه:دی

ahriman323
22-10-2010, 16:05
اره راست میگی ها!:31:

انشاا.. فردا پک ششم توزیع میشه!

البته مثل اینکه 22 اکتبر اشتباه هست!
مرگ نادر شاه: بامداد یکشنبه ۱۱ جمادی‌الثانی ۱۱۶۰ قمری/۲۸ خرداد ۱۱۲۶ خورشیدی

vampyre
22-10-2010, 16:39
کسی میتونه به این درخواست جواب بده؟

سلام.
کسی لینکی از اون آهنگی که برای زمانی که ته قسمت 15 رقصیدن داره؟

errmii
22-10-2010, 17:03

کلیپ رقص چاقو

SIMON137
22-10-2010, 17:03
کسی می تونه به این سوال جواب بده که چرا هیچکس به خودش زحمت سرچ نمیده ؟

M3HRD@D
22-10-2010, 19:26
امروز قسمت 15 رو بهمراه خانواده ديديم
و جذاب ترين قسمت مجموعه پنجم همين رقص چاقو بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AThEisT
22-10-2010, 19:55
از قسمت 10 به بعد داره قشنگ میشه !!!
هنوز سری 5 رو ندیدم ! اما 10 11 12 که قشنگ تر از قبلی ها بود !!!

vampyre
22-10-2010, 20:02
کسی می تونه به این سوال جواب بده که چرا هیچکس به خودش زحمت سرچ نمیده ؟

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

هه هه هه هه هه!!!
رفیق اول حرف من رو درست بخون بعد نظر بده!!
من اون آهنگ رو میخوام که در زمان رقصیدن با چاقو پخش شد.!!!
صوتی هم میخوام!!
حالا کسی داره؟

Facon_Archi
22-10-2010, 20:12
هه هه هه هه هه!!!
صوتی هم میخوام!!
حالا کسی داره؟

بابا آهنگ شهرام صولتی بود دیگه فکر کنم
سرچ کن تو گوگل پیدا میکنی

ghfg
22-10-2010, 20:13
من این سریالو دوست دارم.میخرم و میبینم ولی اینم میگم که در حدپخش شبکه ی خانگی نبوده.سریالی که میخوان بزارن تو نمایش خانگی خیلی باید سر تر از اینا باشه. مردم پول میدن باید هم جنس مرغوب ببینن

errmii
22-10-2010, 20:20
هه هه هه هه هه!!!
صوتی هم میخوام!!
حالا کسی داره؟

من فکر کنم تو صفحه قبل گذاشتم کلیپشو ندیدین؟ ! :13:
اینم صوتیش که آهنگ شهرام صولتی هست به اسم خودشه:

vampyre
22-10-2010, 20:30
چرا تصویری رو دیدم ولی صوتیش رو میخواستم ممنون.
آقایون این بیکلامش هم هست؟
آخه صدای این شهرام صولتی خیلی افتضاحه!!

yuseph
22-10-2010, 20:32
این تازه15قسمت اول بوده .........کو تا75قسمت دیگه:31:
خدا به ما عمری عطافرما که شاهکار مهران مدیری رو تا آخر نظاره کنیم!:27:

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

چرا تصویری رو دیدم ولی صوتیش رو میخواستم ممنون.
خب قربون شکل ماهت بشم من، تبدیلش کن.:31:

vampyre
22-10-2010, 20:42
خب قربون شکل ماهت بشم من، تبدیلش کن.

نه اون کلیپ رقص بود.من آهنگ کامل رو میخواستم که دوستان دادند.

bida
22-10-2010, 20:48
من این سریالو دوست دارم.میخرم و میبینم ولی اینم میگم که در حدپخش شبکه ی خانگی نبوده.سریالی که میخوان بزارن تو نمایش خانگی خیلی باید سر تر از اینا باشه. مردم پول میدن باید هم جنس مرغوب ببینن

من فکر کنم که دلیل اصلی اون این باشه که این سریال هدف اولیش پخش تلویزیونی بوده که کل سریال پیش خرید میشده و اگه حالا یه قسمت خوب بود و چند قسمت افت داشت ،مهمنبود چون پول کا 90 قسمت اون پرداخته شده در حالی که تو سطح دنیا ، ادامه و یا توقف یک سریال کاملا با میزان بینندگانش مرتبط هست و اگه یک سریال افت بیننده داشته باشه ، ادامه تولید اون متوقف میشه.مثل خیلی از سریال ها که در حد همون Pilot یا نهایتا سیزن اول متوقف شدن.

اگه این طرز تولید هم تو ایران راه بیفته ، میشه امید داشت که برای تولید هر قسمت از سریال ها به اندازه کافی انرژی و زمان گذاشته بشه.

!@#$%^&*()
22-10-2010, 21:07
آقا یه سوالی دارم من:
میگم این سریال هم مثل سریال های طنز دیگه هر قسمتش یه موضوع خاصی داره یا به صورت خطی داستانش پیش میره...؟؟!
(این 13 قسمت اولش رو که دیدم این موضوع رو نفمیدم: دی)...

yuseph
22-10-2010, 21:13
آقا یه سوالی دارم من:
میگم این سریال هم مثل سریال های طنز دیگه هر قسمتش یه موضوع خاصی داره یا به صورت خطی داستانش پیش میره...؟؟!
یه سیر داستان کلی واصلی داره.اما در کنار اون اتفاقات کوچکی رخ میدن که گذرا هستن.
مثل دختر دارشدن شاه.
مثل ماجرای سفر شاه.
مثل جشن خودمانی.
و....
که درکنار هم به پیشبرد سریال کمک میکنن.

D,Freeman
22-10-2010, 22:15
خواستگاری برزو خان از ناز خاتون:

برزو خان:(روبه بابای اتی)شما فقط لطف کنین اون گلارو پر پر نکنین...این گلارو ماآوردیم خدمتون...
اتی:به به دست شما درد نکنه.شما خودتان گل بودید...
بیخودی الملک:به سبزه نیز آراسته شده اند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میخواهند ازدواج بکنند...
اتی:مبارک باشد ...با کی...
بابای اتی:با یه مرد خیکی:39::39::39:.........

mojtaba2321
22-10-2010, 22:22
مهران مدیری کپی رایت موسیقی شهرام صولتی که تو اپیزود 15 استفاده کرده رو گرفته؟

shah abas
22-10-2010, 22:25

فرض بر اینه که گرفته٬ مگه این که خلافش ثابت بشه:)
ولی اگه این صولتی شکایت کنه یا نامه ای چیزی بنویسه و روی کپی تاکید کنه. عجب چیزی میشه!:)

Facon_Archi
22-10-2010, 22:28

فرض بر اینه که گرفته٬ مگه این که خلافش ثابت بشه:)
ولی اگه این صولتی شکایت کنه یا نامه ای چیزی بنویسه و روی کپی تاکید کنه. عجب چیزی میشه!:)

شکایت؟
از خداش هم باشه موزیک به این مزخرفی اش رو چند ثانیه اکثر مردم ایران گوش دادن : دی

Hamid Hamid
22-10-2010, 22:57
باور كنيد اين سري جديد رو 3.4 بار ديدم.يه جاهاييش رو كه ديگه خيلييي:31: ديدم.اون جاها كه بابا شاه و باباي اعتماد الملك هستن.چقدر خندس اين جواد عزتي.
راستي سري جديد حتما فردا مياد؟! يا يك شنبه؟

caca_caca888
22-10-2010, 23:03

به احتمال خیلی بالا اجازشو گرفته

ahriman323
22-10-2010, 23:26
باور كنيد اين سري جديد رو 3.4 بار ديدم.يه جاهاييش رو كه ديگه خيلييي:31: ديدم.اون جاها كه بابا شاه و باباي اعتماد الملك هستن.چقدر خندس اين جواد عزتي.
راستي سري جديد حتما فردا مياد؟! يا يك شنبه؟

فعلا که زده 36 دقیقه دیگه...:31:

shah abas
22-10-2010, 23:51
در صفحه ویکیپدیای قهوه تلخ یک توضیح در مورد نقش مدیری است که من به شخصه نشنیده بودم:
نقش:بلوتوس کبیر
توضیح:تاجر شیاد یونانی که سعی در فریب درباریان دارد

excessive
23-10-2010, 00:02
قسمت سیزدهم وقتی بابا شاه قضیه سوئ قصد و میفهمه جالبه:31:

سوئ قصد...............پسریم.............جها ن............توووو...............اینها اااا.............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخییییییییییییییییییی........ .آخیییییییییییییییییییییhtt p://forum.majidonline.com/majidonline/smiley_new/majidonline_laugh.gif

shah abas
23-10-2010, 00:03
این هم از سایت مدیری نیوز٬ انگار مدیری بعد از باغ مظفر یه سریال ساخته با همون بازیگر ها که ۸۶ تموم شده ولی هنوز به بازار نیومده و انگار بعد قهوه تلخ میاد:

گنج مظفر قرار بود نخستين سريال شبكه ويدويي باشد كه هنوز توزيع نشده است

گنج مديري پيدا مي‌شود يا نه؟!

آرامه اعتمادي: اولين سريالي كه قرا بود در شبكه خانگي توزيع شودف گنج مظفر بود سريالي كه باز هم توسط مهران مديري و در ادامه باغ مظفر ساخته شد. البتته اين سريال به‌دور از قواعد و چارچوب‌هاي مشخص تلويزيوني ساخته شده است. اين سريال تمام مراحل فني‌اش طي شده و مدت‌هاست كه منتظر پخش در بازار شبكه خانگي است. اما اينكه چرا پخش نشده انگار براي تهيه‌كنندگانش دليل مشخصي دارد. به‌هر حال گنج مظفر اولين سريالي بود كه براي شبكه خانگي ساخته مي‌شد و اطلاعات كاملي از آن نحوه و شكل پخش وجود نداشت. خشايار نويسنده اين سريال هم حرف ما را تاييد مي‌كند و مي‌گويد: «گنج مظفر يك داستان دنباله‌دار است كه 10 سي‌دي شده. يعني بايد در يك پكيج 10 تايي وارد بازار مي‌شد. پس قيمت آن هم فرق مي‌كرد و ديگر مخاطب با 1500 تومان نمي‌تواند اين بسته 10 تايي را بخرد. به همين دليل هم تهيه‌كنندگان صبر كردند تا از بازار سي‌دي اطلاعات كامل بدست بياورند. قهوه تلخ فرصت خوبي بود تا به بازار بيايد و مخاطبان را با پخش چنين سي‌دي‌هايي آشنا كند و بعد فرصت به گنج مظفر داده شود».

در گنج مظفر خاندان مظفر همه در پي يافتن يك الماس و گنجي هستند. گنجي كه هر تكه از نقشه آن در دست يك نفر است و افراد خاندان مظفر براي پيدا كردن اين گنح بايد با هم متحد شوند. همان شخصيت‌هاي سريال باغ مظفر در اين كار هم هستند، مثل خان مظفر(مهران مديري) و پسرش (سيامك ا نصاري)، دخترش(سحر جعفري جوزاني)، عروس خانواده(شقايق دهقان)، پدر عروس (نادر سليماني)، مادر عروس (ليكا عبدالرزاقي)، برادر خان مظفر، منصور (محمدرضا هدايتي) و خانم دكتري كه همسر منصور شده (بهنوش بختياري). نوكر خان مظفر (نصراله رادش) و برادر تازه پيدا شده (قل‌مراد). اين سريال را هم پيمان قاسم‌خاني سرپرستي نويسندگانش را كرده و علاوه بر الوند، مهراب قاسم‌خاني و امير مهدي ژوله در آن همكاري داشتند.
گنج مظفر برخلاف باغ مظفر فقط محدود به يك لوكيشن نبوده است، حتي براي فيلمبرداري آن مديري و گروه‌اش به لوكيشن‌هايي مثل بيمارستان، لواسان و شمال رفته‌اند.

اين سريال 15 اسفند ماه سال 85 كليد خورد و تا تيرماه سال 86 به پايان رسيد! اما هنوز مشخص نيست كه پس از اين همه سال چه‌زماني روانه بازار خواهد شد، اما به گفته خشايار الوند اين زمان قطعا بعد از پايان فروش سي‌دي‌هاي قهوه تلخ است: «اگر من هم جاي تهيه‌كنندگان بودم همين كار را مي‌كردم!»
================================================== ================
این متن هم از مدیری نیوز درباره داستان قهوه تلخ.نکات جالبی در مورد نقش مدیری داره:
نيما زند (سيامك انصاري) يك مورخ تاريخ است، او براي يك پروژه تحقيقي تصميم مي‌گيرد تا تاريخ ايران را بررسي كند، در طي يك تحقيق متوجه مي‌شود كه وقايع دو سال ايران در تاريخ ثبت نشده است و هيچ نشانه‌اي در هيچ كتابي از اين زمان وجود ندارد. زند تصميم مي‌گيرد تا كشف كند در اين سال‌ها چه گذشته. به همين دليل به كاخ نياوران مي‌رود تا تفحصش را شروع كند، اما درست زماني كه قرار است از همه‌چيز سر درآورد، براي او يادداشتي گذاشته مي‌شود تا به كافه كاخ برود و يك فنجان قهوه را بنوشد و منتظر كسي باشد، نيما كه از همه‌چيز بي‌خبر است، با نوشيدن فنجان قهوه سفر زمان مي‌كند و گرفتاري‌اش آغاز مي‌شود...
حالا اين نيما زند است و اين سلسله جديد و عجيب و غريب! او به اين دو سال سفر مي‌كند تا متوجه شود كه در آن سال‌ها چه گذشته...
پادشاهي در آن‌جا حكمراني مي‌كند با نام جهانگير شاه دولو كه نقش آن را محمدرضا هدايتي بازي مي‌كند، او در فاصله بين سلسله زنديه و سلسله قاجاريه، پادشاه نيم‌چه سلسله‌اي شده است. فخرالتاج (اليكا عبدالرزاقي) همسر اوست، به شدت مريد شاه است اما نمي‌تواند براي او پسري بياورد تا جانشين همسر عزيزش شود به همين دليل هم جهانگير شاه در يك سفر خارجي كاترين (آرام جعفري) را به عقد خود در آورده. كاترين قرار است براي شاه يك ولي‌عهد بياورد، به همين دليل هم در دربار به او مي‌گويند كاترين پسرزا.
جهانگير شاه دختر بزرگي دارد به‌نام لعبت‌الملوك (سحر ذكريا)، زماني ماجرا جالب مي‌شود كه پس از گذشت شش قسمت، فردي وارد كاخ مي‌شود با نام بلوتوس كبير...
بلوتوس كبير هم كسي نيست جز مهران مديري. او يك شواليه است! البته بيشتر خودش دوست دارد كه خود را شواليه معرفي كند. بلوتوس يك شارلاتان است كه به خاطر دست‌يابي به ثروت وقدرت شاه خود را عاشق لعبت‌الملوك نشان مي‌دهد. نيما زند با شناختي كه به تاريخ دارد، سعي مي‌كند تا جهانگير شاه و لعبت‌الملوك را از شياد بودن اين آدم با خبر كند. هرچقدر براي آنها دليل و اسناد تاريخي مي‌آورد كه يك شواليه چنين لباس‌هايي نمي‌پوشد و در چنين زماني نمي‌تواند باشد، به گوش خاندان شاه دولو نمي‌رود. حضور بلوتوس و دروغ‌هاي او مي‌شود سرچشمه سريال قهوه تلخ.

minizoro
23-10-2010, 00:53
آقا یه سوالی دارم من:
روند کلی سریال جریان ثایتی رو دنبال میکنه ...
سفر سیامک انصاری طی کنجکاوی که میکنه به گذشته و کشف دوره نامکشوفی از تاریخ ... و نحوه برخورد اون با موانع و فرهنگ اونا و دیدن کارهای اونا (که در واقع استعاره ای از وضع جامعه هم هست)

اما جریاناتی که تو فیلم به وجود میان ممکنه گاها متفاوت باشن ... مثلا دوقسمت برای جنگ زنهای دبار ... یا دوقسمت برای سفر شاه به سن پترزبوق:دی ... یا ماجرای عشقی و مثلث عشقی ای که این برزو ارجمند و سیامک انصاری و اون دختر جدیده که تو آخر قسمت 15 میاد میسازن :دی

آقا ولی یه چیزی بگم ... من واقعا اگه پولشو داشتم ارجینالشو میخریدم چون دانلود شده اصلا کیفیت نداره ...

vampyre
23-10-2010, 01:03
آقا ولی یه چیزی بگم ... من واقعا اگه پولشو داشتم ارجینالشو میخریدم چون دانلود شده اصلا کیفیت نداره ...

خوب عزیز من چرا دانلود میکنی.الان سر کوچه ما از روی دی وی دیش(با تبلیغات و صحبتهای مهران مدیری و کامل کامل)کپی میکنن و میزارن کنار ارجینالش هرکی خواست کپی رو میگیره هرکی خواست ارجینال رو!!

John Cena723
23-10-2010, 09:09
خوب عزیز من چرا دانلود میکنی.الان سر کوچه ما از روی دی وی دیش(با تبلیغات و صحبتهای مهران مدیری و کامل کامل)کپی میکنن و میزارن کنار ارجینالش هرکی خواست کپی رو میگیره هرکی خواست ارجینال رو!!

اگر من جای شما بودم میرفتم گزارش میدادم تا پدر ِ پدرسوخته ی اونطرف رو در بیارند.

vampyre
23-10-2010, 09:34
اگر من جای شما بودم میرفتم گزارش میدادم تا پدر ِ پدرسوخته ی اونطرف رو در بیارند.
ببین سر کوچه ی ما یه پاساژ هست توی پاساژ 2 تا مغازه هست که توش فیلم کپی میفروشن(ایرانی و خارجی).وقتی میری تو مغازه قشنگ فیلماشون رو چیدن و حتی دمه پاساژ هم تبلیغاتشون رو زدن!!من تاحالا جایی ندیده بودم که اجازه ی زدن همچین مغازه ای رو به کسی بدن ولی این 2 تا ... .مطمین باش که پارتی بسیار کلفتی دارن!!

Greedy
23-10-2010, 11:14
فصل 6 هم فردا میاد !

molaali
23-10-2010, 12:37
فصل 6 هم فردا میاد !

احتمالاً دوشنبه منتشر بشه

Facon_Archi
23-10-2010, 13:08
شمارشگر سایتشون قاطی هست رسما..
باز 1روز اضافه شد بهش

teza
23-10-2010, 13:36
شمارشگر سایتشون قاطی هست رسما..
باز 1روز اضافه شد بهش

نه الان برای من صفر هست دوستان کسی تو مغازه ها ندیده

shah abas
23-10-2010, 13:51
نه الان برای من صفر هست دوستان کسی تو مغازه ها ندیده
برای من که کلا صفر بوده این چند روز. زیاد به شمارشگر و حرفشون نباید اعتماد کرد.
مثلا تو سایت نوشته بود فقط برای شهادت سه شنبه توزیع میشه و بقیه هفته ها شنبه٬ در حالیکه این جوری نشد.

pcforlife
23-10-2010, 14:30
من الان زنگیدم به نمایندگی موسسه رسانه های تصویری تو خ آیت، برداشت گفت که قهوه تلخ فردا میاد، امروز قلب یخی اومده! گند زدن با این پخششون!:13:

ahriman323
23-10-2010, 18:35
عجب! توی سایت زدن دوشنبه!

پس فردا هم شاید داره که بیاد...

Greedy
23-10-2010, 19:35
کجامون نظم داره که پخش Cd یش بخواد داشته باشه

Sub007
23-10-2010, 20:04
این روند توزیع واقعا نامناسبه.نمیدونم با این کار میخوان مردم رو برای دیدن ادامه سریال تشنه تر کنند یا از بی‌برنامگیشون این ریتم پیدا شده.

Facon_Archi
23-10-2010, 20:10
قطعا از بی برنامه گیشون هست
چه زمان پخشش،چه DVD پخش کردن که یه سری جاها میره یه سری جاها نمیره

yuseph
23-10-2010, 21:04
اگه سر وقت پخش میکردن جای تعجب داشت!!!
بالاخره باید یه جوری ثابت کنن که ما توی ایران زندگی میکنیم!

Vallio
23-10-2010, 21:26
دوستان وقتی که بحث کپی و پخش نشدنش توی صدا و صیما میاد ، میگین برنامشون تنظیمه و ایول مهران و اینا !
وقتی که یه روز پخشش دیر تر میشه میگین که بی برنامند اینا و اینجا ایرانه وو میخان مردومو تشنه تر کنن و ...

یه جور تضاد توی حرف هاتون هست ، واقعا" واسه طرفدارای مهران اینچیزا بعیده ، واقعا" کهههه ...

ببینید رایت و چاپ بیش از میلیون ها نسخه بیش از اینا وقت میبره ، اینقدر کم حوصله نباشید ، اینا اول باید مجوز بگیرند ، تایید بشه رایت بشه بسته بندی و .... دیگه !

Facon_Archi
23-10-2010, 21:29
دوستان وقتی که بحث کپی و پخش نشدنش توی صدا و صیما میاد ، میگین برنامشون تنظیمه و ایول مهران و اینا !
وقتی که یه روز پخشش دیر تر میشه میگین که بی برنامند اینا و اینجا ایرانه وو میخان مردومو تشنه تر کنن و ...

یه جور تضاد توی حرف هاتون هست ، واقعا" واسه طرفدارای مهران اینچیزا بعیده ، واقعا" کهههه ...

ببینید رایت و چاپ بیش از میلیون ها نسخه بیش از اینا وقت میبره ، اینقدر کم حوصله نباشید ، اینا اول باید مجوز بگیرند ، تایید بشه رایت بشه بسته بندی و .... دیگه !

دوست عزیز چه ربطی دازه؟!
کلا از پخش سری دوم همیشه با تاخیر بوده
+اصلا ربطی به مدیری نداره این قضیه!همش برمیگرده به شرکت پخش الوند و بی برنامه گی شون!
تضادی هم دیده نمیشه!
++واسه هر قسمت که نمیرن جدا مجوز بگیرن که آخه!:31: رو چه حسابی این حرف رو زدین: دی

yuseph
23-10-2010, 21:31

دیر پخش کردن چه ربطی به مهران مدیری داره اون وقت؟
اگر بروبچ چیزی گفتن منظورشون عاملین ونمایندگی اصلی نه شخص شخیص مدیری....
+
مجوز بگیرن؟
مگه برای هر سری باید مجوز جداگونه بگیرن؟
بعدش رایت وچاپ طول میکشه؟
تا الان کجا بودن که الان یادشون اومده چاپ کنن؟
...
بی خیال رفیق...دیر یازود داره ولی سوخت وسوز نداره...بالاخره میادش:27:

Vallio
23-10-2010, 21:36
بعله ، شما مگه ندید توی اون جایی که مجوز پخش رو نشون میده نام سریال رو + هر سه قسمت پخش شده رو میزنن !
اگه این طوری باشه میتونند سریال بدند قسمت اولش که میبینن و مجوز میدن رو مداحی و روضه خونی بدن و قسمت های بعدی رو شوی هندی یا ... بذارن :دی ! کی میبینه ؟!

ببینید مگه تمام پک ها یه شکلن ؟ واسهی هر پک عکس جدا گونه هست و هفتگی طراحی و چاپ میشه !
بعله رایت و چاپ سی دی اونهم به تیراژ ملیونی خیلی طول نمیکشه به نظرتون ؟

خیلی خنده داره :دی !

shifter
23-10-2010, 21:44
اقا فقط همه رو DVD بدن بيرون هروقت كه شد اشكالي نداره!!:31:
از اولش تا حالا در كف به دست اوردن پك دي وي دي هستم....:13:

minizoro
23-10-2010, 21:46
بعله ، شما مگه ندید توی اون جایی که مجوز پخش رو نشون میده نام سریال رو + هر سه قسمت پخش شده رو میزنن !
اگه این طوری باشه میتونند سریال بدند قسمت اولش که میبینن و مجوز میدن رو مداحی و روضه خونی بدن و قسمت های بعدی رو شوی هندی یا ... بذارن ! کی میبینه ؟!

ببینید مگه تمام پک ها یه شکلن ؟ واسهی هر پک عکس جدا گونه هست و هفتگی طراحی و چاپ میشه !
بعله رایت و چاپ سی دی اونهم به تیراژ ملیونی خیلی طول نمیکشه به نظرتون ؟

خیلی خنده داره !
عزیز دل کل این فیلم چون همش ساخته شده و آمادس تو ارشاد ده هاا بار بازبنی و اینا شده ..صحنه های مشکوک و دو پهلوش فیلتر شده و مجوز پخش دادن بهش ... وگرنه کسی میتونه حتی تبلیغ کنه که همچین مجموعه ای هم هست؟
همه این پک ها آماده هستن همین الانشم ...
ساخت سریال یه قضیه اس پخشش یه قضیه جدا

اقا فقط همه رو DVD بدن بيرون هروقت كه شد اشكالي نداره!!
از اولش تا حالا در كف به دست اوردن پك دي وي دي هستم....
هست پکش بگردی ...

Vallio
23-10-2010, 21:49
کل پک های این فصل یا کل مجموعه ؟ چون تا قسمت حدودا" 45 شو ساختن !

Facon_Archi
23-10-2010, 21:52
اگه این طوری باشه میتونند سریال بدند قسمت اولش که میبینن و مجوز میدن رو مداحی و روضه خونی بدن و قسمت های بعدی رو شوی هندی یا ... بذارن :دی ! کی میبینه ؟!

تا قسمت 30 این سریال ساخته شده و مجوز داره : دی هر کاری هم کرده باشن کردن دیگه نمیتونن دوباره ضبط کنن که!
+1هفته برای همه ی این عکس ها و اینا که گفتی وقت دارن روزی 24ساعت !وقت کمی نیس !تازه جدیدا هم که روی سی دی ها از 3تا سی دی روی یکی عکس رو چاپ میکنن!خیلی وقت میگیره ازشون:دی

M A M M U T
23-10-2010, 22:15
نمی دونم اینو کسی فرستاده یا نه در کل چیز جالبی بود.

shah abas
23-10-2010, 23:08
تا قسمت 30 این سریال ساخته شده و مجوز داره : دی هر کاری هم کرده باشن کردن دیگه نمیتونن دوباره ضبط کنن که!
قبل مجموعه اول بیش از ۴۰ قسمت آماده پخش داشتند! الآن که بیشتر شده

masoudtr
23-10-2010, 23:57
اهنگ شهرام صولتی که باهاش میرقصن همون رقص شمشیر بدون کلامش را کسی داره اپلود کنه؟

Sara
24-10-2010, 06:18
به نظر من اینکه فقط سری اول به طور کامل روی هر سه سی دی عکس سریال چاپ شده بود و از سری های بعد فقط روی یکی از سی دی ها یه جور کم کاری محسوب میشه . یکبار هم که برای من خود من پیش اومد که توی پک دو تا سی دی بود .

پک چهارو رو من دی وی شو گرفتم . فکر میکردم دی وی دی همون حجم و کیفیته فقط روی دی وی دی زده شده . اما اینطور نبود کیفیت خیلی بهتری داشت . چون کیفیت سی دی ها به نظر من اصلاً قابل قبول نیست . حتماً سعی کنین دی وی دی شو بگیرین : )

sei_pm
24-10-2010, 08:00
به نظر من اینکه فقط سری اول به طور کامل روی هر سه سی دی عکس سریال چاپ شده بود و از سری های بعد فقط روی یکی از سی دی ها یه جور کم کاری محسوب میشه . یکبار هم که برای من خود من پیش اومد که توی پک دو تا سی دی بود .

پک چهارو رو من دی وی شو گرفتم . فکر میکردم دی وی دی همون حجم و کیفیته فقط روی دی وی دی زده شده . اما اینطور نبود کیفیت خیلی بهتری داشت . چون کیفیت سی دی ها به نظر من اصلاً قابل قبول نیست . حتماً سعی کنین دی وی دی شو بگیرین : )

این کارشون ستودنیست بعد از این همه سال مردم به جای cd خریدن DVD میگیرند که خیلی دیره پس کی می خواند فیلمها رو روی بلوری بزنند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

moraddad
24-10-2010, 10:47
رفتم بگیرم گفت زنگ زدیم گفتن سه شنبه !

farshidshd
24-10-2010, 11:17
چرا دیگه قرعه کشی نکردن؟ مجموعه 4 و 5 رو قرعه کشی نمیکنن؟!

fandak
24-10-2010, 11:45
چرا دیگه قرعه کشی نکردن؟ مجموعه 4 و 5 رو قرعه کشی نمیکنن؟!
چون هنوز به حد نصاب نرسيدن

yuseph
24-10-2010, 11:47
حدنصاب؟
مگه تاکسیه که حتما باید صندلی ها پر شه تا حرکت کنه:31:!
عجب!!
حالا جدی حدنصابش چندنفره؟

fandak
24-10-2010, 13:47
حدنصاب؟
مگه تاکسیه که حتما باید صندلی ها پر شه تا حرکت کنه:31:!
عجب!!
حالا جدی حدنصابش چندنفره؟
يه چيزي گفتيم دور همه باشيم

شما جدي نگير .

kortol
24-10-2010, 13:48
پک 6 نیومد...............باب یه بار هم گقتن پخش خانگی با این برنامه ریزیشون تر کوندن مارو!!!!!!!!!!!!!!!! یه بار درست منتشر نکردند ............خسته میشه آدم از بس اینجوری گند می زنن به پخش............

mahdy2021
24-10-2010, 13:57
البته من پستای قبل گفتم افت فروش داشتن.انتظارا برآورده نشده
اصلا هم ربطی به فروش کپی و لینک دانلود نداره

Hamid Hamid
24-10-2010, 16:37
ولي جدا رسانه هاي خانگي(به قول خودشون) پخش سريالشون واقعا ضعيف كار ميشه مثلا يه مثال خوب همين قلب يخي كه يه وقت هايي 20 روز ميكشه تا قسمت جديد بياد يا اگرم بياد همه جا همون موقع نميرسه.براي قهوه ي تلخ هم اين موضوع همينه منتها اينا زياد تاخير ندارن مساله اي كه خيلي تاسف برانگيزه نوع محصوله كه خيلي جاها DVD نمياد و اگرم بياد تعداد خيلي كم.اگه فروشنده اي 30 تا ازين سريال داشته باشه به زحمت 5 تاش DVD هست.

ahriman323
24-10-2010, 17:54
کیییییه کیییییه کیییییه کیییییه
کی بود هااااااااااااا کیییییه
کییییییییییییییییه

Behroooz
24-10-2010, 18:07
این ساختن سریال و پخش اون در ویدیو رسانه داره یواش یواش مد میشه

SIMON137
24-10-2010, 18:30
مسخره کردن مارو ، یه سریال رو نمی تونن سر موقع توزیع کنن !