مشاهده نسخه کامل
: سریال قهوه تلخ
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Milad4171
30-09-2010, 12:20
من نمیدونم مشکل شما الان دقیقا چیه؟؟؟:13:میدونم منظورتون چیه ! ولی نباید انتظار داشته باشیم تو طنز عین واقیعیت نشون بدن!
انتظار دارید تو یه طنز تاریخی چی نشون بدن؟؟؟ حتما باید جنگهای اون زمون + کشت و کشتار و خونریزی و ... هم نشون بده دیگه
یعنی الان ما قهوه تلخ میبینیم عقیده مون نسبت به گذشتگان عوض میشه ؟؟؟ اینجوری که باشه سنگ روی سنگ بند نمیشه !!! مشکل شما اینه فکر میکنید دارید یه مستند تاریخی میبینید!:13:
حالا که اینجوری شد شما میتونید اثبات کنید آدمای اون زمون اینجوری نبودن ؟؟؟!!!!:31:
رمبو جان به کسی نگو:
الان من کلی گشتم توی کتابخونه ملی مخزن التواریخ رو پیدا کردم و باز کردم. دیدم صفحه اش سفیده. ولی پی نوشت کرده بود:
جهت اطلاع از این بازه ی زمان ، به فیلم قهوه ی تلخ که در سال 1389 ساخته شده رجوع کنید!!
مراقب باشید.اگر جایی دعوت شدین قهوه ای را که روی میز هست نخورید!!
:31::27:
منم تا قسمت ششم دیدم :
خب کارهای مهران مدیری این خصوصیت رو داره که روند تدریجی داره و قسمتهای اول بیشتر به معرفی شخصیتها میپردازه . طنز موقعیتش که چندان خنده دار نبوده تا اینجا اما طنز کلامش بد نبوده . بامزه ترین صحنه از نظر من که خب صحنه هم محسوب میشد رسما :D اون سکانسی بود که سیامک انصاری صداش نازک میشد و پادشاه بهش گفت حالا حرف خانوما رو ول کن یه کم از خودت بگو :D تغییر ناگهانی طرز حرف زدن همسر و دختر شاه هم جالب بود :D اما در کل به نظر من برای 6 قسمت طنز زیادی نداشته . در مورد کیفیت تصویری هم راضی کننده نبوده . در کل حالا چند قسمت دیگه هم باید بیاد ببینیم چی میشه ! کلاً مهران مدیری کارگردان باهوشیه و اگه بخواد مردم تا پایان این این سریال همچنان بدون کپی و دانلود سریال رو تهیه کنن باید طنز سریال رو خیلی بالا ببره .
+
راستی این جریان زهرمار و مرگ موش همون چیزیه که من فکر میکنم ؟! :D
L.A.M.P.A.R.D
30-09-2010, 15:02
راستی این جریان زهرمار و مرگ موش همون چیزیه که من فکر میکنم ؟! :D
تو چی فکر میکنی ؟ :دی
gmuosavi
30-09-2010, 17:11
در حال حاضر سفارش آنلاین تنها برای شهر تهران امکان پذیر میباشد.
ای بابا !
پس تکلیف اونایی که سفارش دادن چی میشه ؟!
بدی این کار فکر کنم این باشه که 90 قسمت ساخته شده ودیگه خیلی مشکله که مدیری بخواد توش دست ببره و به سلیقه ملت تغییرش بده............کارهای قبلی مدیری لحظه ای ساخته می شدن........مثلا بازی استقلال و پیروزی بود و در برره هم فوتبال ( یا دربید ) ساخته می شد...... یا زمانی که بودجه ها به سازمان ها می رسید در برره هم بودجه پخش میشد در بخشداری.............یا مسئله سربازی و غیره ......برای همین بار طنز فیلم بیشتر میشد چون مردم توی همون جو قرار می گرفتند اما الان دیگه دست مدیری برای این کار فکر نکنم باز باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بنظرم دقيقا" علت كوچيك شدن نقشه ايران رو جناب مديري به وضوح بيان كرد : نماينده ي خارجي باقلوا آوردن ...دست خالي كه نميتونن برگردن !!!حالا آنتاليا رو كه به دردمون نميخوره به جاش بديم بهش...:13:
Facon_Archi
30-09-2010, 19:34
oh oh!
صدا سیما اظهار نارضایتی کرده از سریال!!!!از لجشون هم که شده تمام تلاششون رو میکنن نذارن پخش بشه ها!
لینک خبر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pcforlife
30-09-2010, 20:33
ضرغامی: «قهوه تلخ» مورد تایید ما نیست
سوختگی که شاخ و دم نداره که!!!:31::46:
gtairani
30-09-2010, 20:44
می خوام که بخشش نکنن.
به درک!!!! :31:
سوختگی که شاخ و دم نداره که!!!:31::46:
مگه ندارن:31:
مخالفت صداو سيما باعث شد اين فيلم به يك ميوه ي ممنوعه تبديل شود كه همه ي انسان ها دوست دارند آن را بچشند و جالب اين كه هيچ كس هم كپي نميكند تا حمايتش هم بكند ولي اين بيشتر به خاطر مخالفت با صدا و سيما است .
يعني مردم با اون چيزي كه صدا و سيما مخالفه موافقند :20:
سناریوی اغتشاشگر مهران مدیری بزودی اجرا میشه:31:
ولی دیگه آخر سوختن بود
Tenacious
30-09-2010, 21:29
من مطمئنم سریال از این که هست خیلی قشنگ تر می شه.
فقط به نظر من یه چیزی تو این سریال خوب نیست و اون هم شخصیت پیر مردس که توهم داره، همش این طرف و اون طرف نگاه میکنه میگه کی بود؟ اسمشم یادم نیست. من خیلی با این کاراکتر حال نکردم.
من مطمئنم سریال از این که هست خیلی قشنگ تر می شه.
فقط به نظر من یه چیزی تو این سریال خوب نیست و اون هم شخصیت پیر مردس که توهم داره، همش این طرف و اون طرف نگاه میکنه میگه کی بود؟ اسمشم یادم نیست. من خیلی با این کاراکتر حال نکردم.
منم اولش با این کاراکتر حال نکردم ولی الان خیلی خنده داره واسم :31:
Tenacious
30-09-2010, 21:44
منم اولش با این کاراکتر حال نکردم ولی الان خیلی خنده داره واسم :31:
جدی؟؟!
به نظرم واسه این خوشت اومده که آدم دلش نمیاد رو کارای مهران مدیری نکته منفی ببینه. سعی کردی ازش خوشت بیاد نه؟ چون واقعاً دل نچسبه!
vahid_ba
30-09-2010, 21:59
من 3 قسمتش رو دیدم باحال بوده به نظرم
جدی؟؟!
به نظرم واسه این خوشت اومده که آدم دلش نمیاد رو کارای مهران مدیری نکته منفی ببینه. سعی کردی ازش خوشت بیاد نه؟ چون واقعاً دل نچسبه!
به نظر من گریمش به صداش اصلا نمیاد ... این که یه دفعه بر میگرده میگه کیه خیلی باحاله ولی خوب بازی نمیکنه :31: و بعضی وقتام زیاده روی میکنه از بس هی میگه کیه کیه کی بود :31:
صداشم اصلا به پیرمرد نمیخوره ... من اول که دیدم قبل از اینکه اینا صداشون در بیاد فکر کردم نقششون خیلی جالب تر از این باشه.
حدست یه کم درست بود :10: :31: البته یه کم :11:
Scary Feelings
30-09-2010, 22:59
پیره مرده که خدا هست , اون تیکه که گفت من دارم میرم یا میام؟ خیلی توپ بود خداییش ترکیدم , خدا کنه تیکه هاش جدید بشن :دی
pcforlife
01-10-2010, 00:42
واکنش انتقادی به موجسازی اخیر برای سریال «قهوه تلخ»
بگذاریم مهران مدیری یک هنرمند باقی بماند
سینمای ما - سجاد صاحبان زند: همه کسانی که بازی ایران و ایتالیا را دیدند، خوب میدانند که بازیکنهای والیبال ما اگر دچار احساسات نمیشدند و واقعا خودشان بودند، این بازی را میبردند. اما آنها در لحظاتی از بازی به واسطه احساسات پیش افتادند و در لحظاتی دیگر به همین دلیل باختند. این نکته ریشه در فرهنگ ما دارد که سالهاست با آن زندگی کردهایم. ما ایرانیها مردمانی احساساتی هستیم. اگر حس پیروزی در رگمان گردش کند، پیروز خواهیم بود و اگر روحیه خود را ببازیم، شکست حتمی خواهد شد. آنچنان که در ست دوم بازی با ایتالیا بازی کردیم و در ست پایانی چنان بودیم تا ببازیم.
ما بازی با ایتالیا را باخیتم که هر چند اشک خیلیهامان را در آورد، اما در نهایت فرصت بسیار است و جوانان بسیاری در راهند تا در آینده، با اقتداری بیشتر پیروز میدان باشیم. نکته اما در زندگی ماست و اینکه افتادن به دام احساسیگری چه آفتی برای ما خواهد داشت. و این آفتها گاه بسیار بزرگند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برسیم به مهران مدیری، هنرمندی که همواره او را دوست داشتهام، چه زمانی که در «نوروز 72»، چهرهای ناشناخته بود در کنار چند چهره ناشناخته دیگر و چه زمانی که در دوران مجلس ششم، با نمایندگان شوخی کرد و صدای خیلیها را در آورد. وقتی که چندی قبل و در مراسمی دیگر از کمالالملک گفت و حمایت از هنرمندان پیشکسوت را طلب کرد هم دوستش داشتم . بعدش هم دوستش داشتم و برایم مهم نبود که در فلان نشست شرکت کرده باشد یا نه. اما زمانی که «قهوه تلخ» در آستانه پخش عمومی قرار گرفت. احساس کردم با مدیری فرسنگها فاصله دارم. زمانی که دیدم موج تبلیغات اینترنتی و دهان به دهان، احساسات مردم را به بازی میگیرد تا چند حلقه بیشتر سیدی به فروش رود حس کردم با مدیری بیگانهام.
شاید روح آقای بازیگر از ماجرا خبر نداشته باشد. اما چندی است که بعضیها از سر بیخبری کاری را آغاز کردهاند که چندان در شان او نیست. میگویند که چون مدیری از چند مقام دولتی انتقاد کرده است، اجازه پخش سریالاش را ندادهاند و... پس جماعت بشتابید و سیدیهای بهترین کارگردان طنز ایران را بخرید. کپی نخرید تا فروش سیدیهای او بالا رود و فلان و بهمان. اصلا هم به استناد حرفهایشان توجهی ندارند.
در اینکه باید سیدیهای اصل ( اورژینال ) بخریم کسی شکی ندارد. در این که مهران مدیری یکی از طنازان خوب تلویزیون ایران است شکی نداریم. اما از اینکه عدهای میخواهند با استفاده از بازی با احساسات مردم به نان و نوایی برسند، قضیه برایمان کمی مشکوک میشود.
همه میدانیم که اگر قرار بود اجازه پخش به سریال مدیری ندهند، اجازه پخش ویدیویی آن را نیز نمیدادند. همه میدانیم که اگر انتقاد مدیری از فلان مقام دولتی، مثلا او را در محاق ممیزی برده باشد، وزارت ارشاد که خود بخشی از دولت است اجازه اکران خانگی را نمیداد. همه میدانیم که اگر شرکت نکردن در یک نشست، دلیلی برای پخش نشدن تلویزیونی «قهوه تلخ» شده باشد، به همان دلیل مشابه وزارت ارشاد میتواند پخش خانگی آن را نیز با دشواری مواجهه کند.
اما چنان نیست و همه این را میدانیم. اینکه اشکال ماجرا کجاست، نکتهای نیست که در این نوشته بخواهیم به آن بپردازیم. اما چنانچه عوامل سریال با رسانهها گفتگو کردهاند، انگار مشکلی مالی با تلویزیون بوده و تلویزیون با رقم درخواستی تهیهکننده موافق نبوده است. همین.
آیا سزاوار است در این شرایط کسانی با استفاده از احساسات مردم، نکتهای متفاوت را مطرح کنند؟ آیا شان مهران مدیری را باید اینقدر پایین بیاوریم که نیازمند چنین تبلیغاتی باشد؟ آیا کار او چنان پتانسیلی ندارد که خود به خود به خانهها و دلهای مردم راه پیدا کند؟
همگان میدانیم که مهران مدیری چنین قدرتی را دارد. همه میدانیم که گرچه او بهترین کارگردان طنز ایرانی نیست، اما بیشک یکی از بهترینهاست. و همه میدانیم که این بازی در شان او نیست، چه کسانی که گذشته او را یادآوری میکنند و برای شوخی با نمایندگان مجلس ششم طردش میکنند و چه کسانی که امروز... همه میدانیم که مدیری یک هنرمند است. پس بگذارید او یک هنرمند بماند. او را وارد این بازیها نکنیم.
لینک منبع خبر:
چرا اینقدر همه قدیمی ها رو بی عقل نشون میده ؟! یعنی ذره ای شعور تو وجود اینا نشون نمیده !!!
انگار یه سری دارن تو دیوونه خونه شاه بازی می کنن !!! حداقل یه اپسیلون به واقعیت نزدیک می کرد بهتر بود.
ببخشید من یکی دوروز نبودم.برای همین از دوسه صفحه قبل نقل قول میگیرم.
یه سوالی کردی اگه اجازه بدی جوابت رو میدم.
چرا اینقدر همه قدیمی ها روبی عقل نشون میده؟
خیلی ساده است:
سکانس بخشش قزوین رودیدین که؟
این شاه های قدیم حتی نمیتونستن تشخیص بدن که کمتر شدن زمین ها وشهرهاشون=کم شدن نوکران ومالیات و...
نمونه بارز وخفت بار امروزیش:((تقسیم بندی دریای خزر!!))
بنظر شما اگر این ها ذره ای عقل داشتن الان اسم کشور من وشما این بود!؟!
وهزاران دلیل دیگه...
واقعیت؟
کدوم واقعیت؟
واقعیتم کجابود؟...تو مملکتی که حتی نمیتونی یه چرای ساده بگی از کدوم واقعیت برای من وشما صحبت بشه؟
فعلا که یه مشت دیوانه سوار بر اسب امور دنیای ایران زمین بودند وهستند...امیدوارم با مخ بخورن زمین:31:
RoYaYeEe_NiIiLi
01-10-2010, 12:43
میگم که من حوصله ندارم این همه صفحه رو بخونم:31:
این سریال ارزش دیدن داره؟:31:
هرچند که همه ی سریال مدیری ارزششو داره:31:
خواستم بدونم مثل سریالای قدیمیش خنده دار هس؟:31:
100% ارزش داره ببینیش...از کازای قبلیش بنظر من بهتره...یک کمی هم 30 یا 30 هست...
تو قسمت 6 اونجا که می گفتند علا حضرت می خارند خیلی با حال بود مردم از خنده..
REGISTERED-USER
01-10-2010, 14:40
خنده توش زیاد نیست من که تا حالا اون خنده ای که پای برره داشتم رو تو این نداشتم ولی جذابه و نکته زیاد داره :31:
ارزش خریدن رو نداره :دی ولی DL و دیدن رو چرا :27::21:
*PiNk PaNTHeR*
01-10-2010, 14:41
oh oh!
صدا سیما اظهار نارضایتی کرده از سریال!!!!از لجشون هم که شده تمام تلاششون رو میکنن نذارن پخش بشه ها!
لینک خبر:
این خبرنگارها رکورد میکنن، با WMP هی اسکیپ میکنن نمیفهمن چی مینویسن :27: البته خارج از تاپیک میگم مسلما سر دعوای بودجه ای مشکل داره، وگرنه همین ضرغامی بود که سیستم Mid-season Replacement رو خواست وارد تلوزیون ایران کنه با سریال "چراغ جادو".
حالا این رو ببینید:
من باید بگویم اگر زمانی مزیت صداوسیما در رقابت با دیگر شبکهها، زبان فارسی آن بود، دیگر امروزه این مزیت از میان رفته است که البته این مهم نیست.
در ساعات پربیننده ماهوارههای خود را خاموش کرده و به تماشای برنامههای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران مشغول شوند، این مزیت ما را نشان میدهد
ضرغامی علیه "قهوه تلخ"
عزت الله ضرغامی در مورد تولید سریال قهوه تلخ گفت: این سریال را ما نساختهایم و انگار مجوزش را از وارت ارشاد گرفته است و مورد تائید ما نیز نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M A M M U T
01-10-2010, 15:01
خیلی ساده است:
این شاه های قدیم حتی نمیتونستن تشخیص بدن که کمتر شدن زمین ها وشهرهاشون=کم شدن نوکران ومالیات و...
وهزاران دلیل دیگه...
واقعیت؟
کدوم واقعیت؟
واقعیتم کجابود؟...تو مملکتی که حتی نمیتونی یه چرای ساده بگی از کدوم واقعیت برای من وشما صحبت بشه؟
فعلا که یه مشت دیوانه سوار بر اسب امور دنیای ایران زمین بودند وهستند...امیدوارم با مخ بخورن زمین:31:
در تایید طرف شما.
اگه همین یه ذره خاک هم واسمون مونده به علت وجود افراد لایقی چون امیر کبیر و مصدق و امثال اون ها در کنار زمام داران هست....
واقعا به جز چند معدود پادشاه خوب ایران که کلا 10 تا نمیشن بقیه ی پادشاهان فقط به عیش نوش می پرداختند البته اکثرشون(همشون:دی) بعد از زندیه بودن....
------------------------------------
قسمت 5 از سایر قسمت ها باحالتر بود:دی
هم چنین اون پیرمرده خیلی باحاله من خیلی ازش خوشم میاد.به نظرم از قسمت بعدی دیگه مهران خودش وارد سریال میشه:40:
pcforlife
01-10-2010, 15:10
آشپزای دربار از شاخهی پرندگان هستند! قرقی! کفتر!:31:
L.A.M.P.A.R.D
01-10-2010, 15:11
به نظر شما نقش مهران چیه ؟:دی
mohammadirani
01-10-2010, 15:37
به نظر شما نقش مهران چیه ؟:دی
بلوتوث یا بلوتوس:31:
L.A.M.P.A.R.D
01-10-2010, 15:41
اونوقت یعنی چی ؟
مورد تائید ما نیز نیست.
شما نیز مورد تایید ما نیستی.
Hamid Hamid
01-10-2010, 18:03
خدا اين مهران مديري رو واسه ما حفظ كنه.واقعآ استاده.
من 6 قسمت رو ديدم خيلي جذاب بود.درست مثب برره كه اونجا هم انصاري مثل الان آواره:27: بود.
اين 2تا پيرمردا هم خيلي باحالن.جواد عزتي و كاظمي.
چه تيكه هايي ميندازه:31:
mhv_kntu
01-10-2010, 18:22
خیلی ساده است:
وهزاران دلیل دیگه...
واقعیت؟
کدوم واقعیت؟
فعلا که یه مشت دیوانه سوار بر اسب امور دنیای ایران زمین بودند وهستند...امیدوارم با مخ بخورن زمین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه
حتی 1 نفر هم متوجه نشد منظور من چیه .
دوست عزیز این حرف هایی که میزنی رو من 100% قبول دارم ولی منظورم از دیوونه این نیست .
یعنی انصافا کسی منظور من رو تو این فروم نفهمید ؟!!!!
الان یه نفر دیگه میاد چند تا دلیل میاره که شاهای قدیمی دیوونه بودن و کار مهران مدیری درست بوده و +10 نفر دوباره ازش تشکر می کنن !! در حالیکه هنوز منظور من رو متوجه نشده.
بنظر شما اگر این ها ذره ای عقل داشتن الان اسم کشور من وشما این بود!؟
یعنی چی؟ پس اسم کشور ما باید چی باشه؟
یه سوال فنی:
استارتر تاپیک همون شکوفه ی تو سریاله؟:27:
Tarannom_
01-10-2010, 18:48
خیلی جالبه
دوست عزیز این حرف هایی که میزنی رو من 100% قبول دارم ولی منظورم از دیوونه این نیست .
الان یه نفر دیگه میاد چند تا دلیل میاره که شاهای قدیمی دیوونه بودن و کار مهران مدیری درست بوده و +10 نفر دوباره ازش تشکر می کنن !! در حالیکه هنوز منظور من رو متوجه نشده.
من فکر می کنم منظور شما اینه که لازم نیست بی عقلی و بی کفایتی یک فرد در یک قالب یک شخصیت تیپیک نشون داده بشه...در واقع چیزی چهره ای که مدیری داره از شاهای قدیم نشون میده دیوونگی نیست و یک جور ادای دیوونگیه...لازم نیست که حتما خل و چل بازی درآورد که بگیم طرف عقل درستی نداره...متاسفانه این عدم خلاقیت در خیلی از فیلمای ایرانی دیده میشه...مثلا برای نشون دادن یک فرد معتاد، همیشه اونو با لباسای کثیف و ژولیده، کارتن خواب، عدم تعادل در حرف زدن و...کلا شکل تابلویی نشون میدن...ما در روز داریم کلی معتاد می بینیم، آیا همه شون این شکلین؟
ورژن اصلی آهنگ تیتراز سریال قهوه تلخ با صدای سیما مافیها
آدرس رو درستش کنید
خیلی جالبه
خوب یه جوری بگو که ما هم بفهمیم..:31:
مهران مدیری در طنز خودش درباریان رو رسما دیوونه وکارتموم شده اعلام کرده!!شاید منظور شما اینها اینقدر ها هم دیوونه زنجیری نبودن...
راست میگی بخدا چاپیدن وحکومت کردن و...یه مقدار افکار وخلاقیت شیطانی میخواد یا نه..:31:
طرف دیوونه باشه واشتباهی بکنه..همه میگن تقصیر خودش نیست طرف دیونه است بنده خدا!!اما اینها درنهایت عقل وخرد این کارهارو کردن..
امیدوارم بالاخره منظور شمارو فهمیده باشم:10::31:
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
تا اونجا که میدونم اسم کشور ما از 5حرف تشکیل شده نه از 17-18حرف...!!
Milad4171
01-10-2010, 20:10
بابا طنز رو نباید جدی گرفت!!
من که گفتم!
هر چیزی رو بخوای تو این مملکت به طنز بگیری یه صاحابی پیدا میکنه!!
دیگه بنده خدا رفته یه دوره ای پیدا کرده که وجود نداره بازم مدعی داره؟؟؟
:18:
mohammadirani
01-10-2010, 20:22
منظورش ایران نیست
منظور اون متعلقات اضافیه:27:
بابا طنز رو نباید جدی گرفت!!
من که گفتم!
هر چیزی رو بخوای تو این مملکت به طنز بگیری یه صاحابی پیدا میکنه!!
دیگه بنده خدا رفته یه دوره ای پیدا کرده که وجود نداره بازم مدعی داره؟؟؟
:18:
خود این مسئله هم جنبه طنز داره..:31:
شاید اجتماع ما دچار بیماریه خطرناکی به اسم(خوددرگیری)هستن:27:
p1234ria
01-10-2010, 20:41
بابا بیخیال اینقدر به طرف سیاست نرین همین طوری فروم 2 ماه ف بود
البته به نظر من مهران مدیری بی هدف چیزی رو به طنز نمی گیره و هر کدام از شخصیت های فیلم نمودی از جامعه ی امروزند
و هر کدام از ریز رفتار های بازیگران نمونه ای اقراق امیز از رفتار ها و هنجار های امروز جامعه ماست
مثلا به نظر شما اونجایی که سیامک انصاری سیبیل شاه رو کشید انداختنش زندان نشونه چیه؟(ظلمی که در طول تاریخ بوده؟؟؟)
یا شکوفه نماد چیه؟؟ (مزدورانی که همیشه بودند؟؟)یا مثلا اینکه مستشارالملک رو لقبی بالا معرفی کردند ولی در عمل کارش هیچی نیست ؟!(چاپلوسان تاریخ ؟؟)
یا یه نکته ی واضح یه جایی سیامک انصاری گفت : تاریخ را فاتحان می نویسند !!!(درست نبودن تاریخ؟؟)
لطفاً رعایت کنید و در مورد پستهاتون قوانین فروم رو در نظر بگیرید.
+
دفعه بعد که این تاپیک بسته شه دیگه باز نمیشه .
mahsa1469
06-10-2010, 17:37
اره دوستان رعایت کنید دیگه....
راستی کسی سه قسمت این هفته رو دیده شهر ما هنوز نیومده...
راستی کسی سه قسمت این هفته رو دیده شهر ما هنوز نیومده...
من دیدم ، بدک نبود
pcforlife
06-10-2010, 17:58
به نظر من تو این سه قسمت آخری (7،8،9) سریال افت کرد! به خصوص تو قسمت 7! در واقع هر چی جلوتر میومد بهتر میشد!
برجستگی های طنز سریال تو قسمت نهم خیلی بیشتر بود! البته یکی از دلایل افت سریال، معرفی شدن یه سری شخصیت جدید بودش! و یکی از دلایل دیگه هم انداختن تیکه های کاملا غیرمستقیم!!!:31:
به نظر من اوج خنده تو مراسم خواستگاری قبل از ورود جهانگیر شاه از سن پترزبورگ بودش!:27:
امیدوارم بهتر بشه! کماکان منتظر مهران میمانیم!:20:
Amin_0913
06-10-2010, 18:00
به نظر من تو این سه قسمت آخری (7،8،9) سریال افت کرد! به خصوص تو قسمت 7! در واقع هر چی جلوتر میومد بهتر میشد!
برجستگی های طنز سریال تو قسمت نهم خیلی بیشتر بود! البته یکی از دلایل افت سریال، معرفی شدن یه سری شخصیت جدید بودش! و یکی از دلایل دیگه هم انداختن تیکه های کاملا غیرمستقیم!!!:31:
به نظر من اوج خنده تو مراسم خواستگاری قبل از ورود جهانگیر شاه از سن پترزبورگ بودش!:27:
امیدوارم بهتر بشه! کماکان منتظر مهران میمانیم!:20:
تایید میشه سریال تو قسمتهای 7 و8 افت محسوسی پیدا کرده
قسمت 9 رو ندیدم هنوز
به نظر شما ارزش داره من الان 8 تومان بدهم و 9 قسمت این فیلم را بگیرم ؟ این افت توی فیلم های مدیری محسوس هست مثل برره فقط طنز های این فیلم با گفتن جملات تکراری و کلید کردن روی یک کار خاص هست یا مثل عطاران طنز تو بطن فیلم و نوع سخنانی که رد و بدل میشه ؟
از نظر من به نکته های ظریف و جالبی اشاره میکنه اونم به زیرکی
hamidras
06-10-2010, 19:36
مهران مدیری از قسمت 20 وارد «قهوه تلخ» میشود
اکنون 9 قسمت از سریال «قهوه تلخ» آخرین ساخته مهران مدیری در شبکه خانگی توزیع شده است. بنابر اعلام تهیه کننده سریال، قرار است کار در 90 قسمت ساخته شود و تا به حال حدود 40 قسمت آن ساخته شده و مخاطب پیگیر داستانهای «قهوه تلخ» از قسمت 20 میتواند شاهد حضور مهران مدیری در این سریال خانگی باشد. این سریال در لوکیشن قبلی سریال «پاورچین» ساخته میشود که باغی به مساحت 5 هزار و 500 متر در خیابان فرشته تهران است. محمودرضا جوانشیر، مدیر تدارکات سریال درباره آمادهسازی لوکیشن گفت: «زمانی که قرار شد برای ساخت «قهوه تلخ» به اینجا بیاییم، اینجا پر از خاک و برگ و وسایل اضافه بود و ما حدود 20 روز فقط درگیر تخلیه زباله از لوکیشن بودیم. بعد از اتمام پاکسازی کار ساخت دکورها آغاز شد و در حال حاضر 70 درصد از مساحت باغ درگیر ساخت لوکیشن شده است.»
لوکیشن وسیع «قهوه تلخ» فقط جایی برای تصویربرداری بخشهای داخلی و بخش محدودی از نماهای خارجی است و از بخشهای مختلفی تشکیل شده است.
اتاق نظمیه، اتاق خواب شاه، کاخ شاه که لوکیشن اصلی سریال است، مطبخ، بازار، قهوه خانه، خانه صدراعظم، خانه قهوه چی، زندان و ... از جمله لوکیشنهایی است که مدیری برای به تصویر کشیدن «قهوه تلخ» بنا کرده است.
Milad4171
06-10-2010, 19:40
یه چیزی.
همه میگن کیفیت DVD بهتره از CD هست. ولی نمیدونم واقعا چرا نسخه ی DVD یه هفته بعد از انتشار نسخه ی هفگی میاد
مثلا الان که 7و8و9 اومده نسخه ی DVD اون هفته ی دیگه سه شنبه میاد که 10 و 11 و 12 میاد.
شایدم محله ی ما و اونجاهایی که من رفتم دیدم اینطوری بوده
حالا واقعا کیفتش بهتره؟؟ کیفت سی دی که اصلا بهش A نمیاد که به کیفت A دادن!
پس Divx چی چیه ؟ اگه این A هست؟؟
pcforlife
06-10-2010, 19:41
مهران مدیری از قسمت 20 وارد «قهوه تلخ» میشود
چییییی!!!!!!!!!:18:
چرا آخه!؟:41:
RoYaYeEe_NiIiLi
06-10-2010, 19:52
منم تازه شروع کردم به دیدن سریال:31:
6 قسمتش رو دیدم...تا اینجاش به نظر من بهترین نقش ها مال اون دو تا پیرمرد هاس...خیلی باحال بازی میکنن...من بازیگر نقش نظام تو شب های برره رو خیلی دوست داشتم..خوب شد که اینجا هم آوردش:31:....جمله بندیش هم که دیگه عااالیه:31:
اون یکی پیرمرده هم که همش میگه چی چی چی(:31:)کللی فکر کردم تا یادم اومد این کدوم بازیگره...گریمشون خیلی باحاله...
یه چیز دیگه هم که من خیلی خوشم اومد که اینکه دیگه لهجه ببره توش نیست:31:...و دیگه سعی نکرده با لهجه های عجیب مردم رو بخندونه...دیگه تکراری شده بود..(البته به غیر از لهجه فرانسوی برزو ارجمند:31:)
در کل من خیلی خوشم اومد...سبک جدیدی آورده و واقعا هم خرج کرده...از لحاظ تاریخی هم خیلی جالب درست شده...باز حداقل دکور و گریم و ایناشون از سریال یوسف بهتر بود:31:
آقای مدیری عزیز، کپیرایت دو روی سکه دارد. گویا این "جان من، جان من" گفتنهای شما جواب داد. شکر. بالاخره باید از جایی شروع میشد. نفوذ کلام شما بیشتر از نامجو و مهرجویی و خیلیهای دیگر بود. تا اینجایش همه راضی هستیم. اما ما هم از شما توقعی داریم آخر! دیشب تیتراژ سریال شما را دیدیم. اولش "امشب شب مهتابه" خواندید. انصافاً هم خوب خواندید. اما هیچکجا ندیدیم اسمی از "علیاکبر شیدا" برده باشید. اسم به گوشتان آشنا نیست؟ خالق تصنیف "امشب شب مهتابه"؟ همان تصنیفی که خواندید؟ آقای مدیری عزیز، کپیرایت از همین جاها شروع میشود. کار اساسی این است. وگرنه "جان من و مرگ من و قربان گردم" فقط برههای جواب میدهد.
.....
پینوشت: باید این توضیح را اضافه کنم که منظور من به رسمیت شناختن خالق اثر است. حتی اگر ایران تابع قانون کپیرایت بود، به احتمال قوی این تصنیف مشمول مرور زمان شدهبود و حقوق مادی به آن تعلق نمیگرفت. اما این دلیل نمیشود که ما نامی از خالق اثر نبریم. کپیرایت شامل حقوق مادی و معنوی است. حقوق مادی ممکن است مشمول مرور زمان شود، اما چنین چیزی در مورد حقوق معنوی مصداق ندارد. در این مورد خاص، نام بردن از آهنگساز حداقل این فایده را دارد که اسم شیدا به گوش عدهای میخورد. یا میفهمند تصنیفی که سالها خواندهاند و شنیدهاند ساخته چه کسی است.
gmuosavi
06-10-2010, 20:11
احتمالا قسمت های اول کم کم برای بیننده عادی میشه و دیگه میلی به دیدنش نداره
و از قسمت 20 مدیری وارد میشه تا جذابیتش بیشتر بشه :13:
alidata2010
06-10-2010, 20:13
قزوین مردمای سختگیری داره:31:
moraddad
06-10-2010, 20:16
میخوان افت احتمالی سریال تو اون مقطع رو یه جوری پوشش بدن ...شاید !
راستی من برعکس خیلی از بچه ها اصلا با اون یارو پیریه که هی میگه چی بود ؟! کی بود ؟! حال نمیکنم !
خیلی لوسه ! باز هادی کاظمی باحالتره یذره ....
Alireza SM
06-10-2010, 20:18
یه چیزی.
همه میگن کیفیت DVD بهتره از CD هست. ولی نمیدونم واقعا چرا نسخه ی DVD یه هفته بعد از انتشار نسخه ی هفگی میاد
مثلا الان که 7و8و9 اومده نسخه ی DVD اون هفته ی دیگه سه شنبه میاد که 10 و 11 و 12 میاد.
اگه اينطور باشه علتش فقط بخاطر كاهش كپي كردن هست .
به خاطر اينكه يك عدد DVD تكثير و كپي كردنش راحت تر از 3 عدد VCD هست و كپي كردنش رودتر و كم هزينه تر و مقرون به صرفه تر ميشه
farshidshd
06-10-2010, 20:20
بازم تو همه ی سایتا لینک دانلود گذاشتن با 88 مگابایت حجم میشه دانلود کرد !!!
هرکاری کنن بازم این جماعت کار خودشونو میکنن!
.
taghi_ramzi
06-10-2010, 20:29
نسخه های دی وی دیش قیمتش چنده و کیفیتش چطوره ؟
ضمناً آیدی ایجاد کننده ی این تاپیک هم در نوع خودش جالبه !!!
یه چیزی.
کیفیتش که خیلی بهتر از vcdهست...
محل ما هم همزمان میاد یعنی هم dvd میارن هم vcd
F l o w e r
06-10-2010, 20:55
نسخه های دی وی دیش قیمتش چنده و کیفیتش چطوره ؟
ضمناً آیدی ایجاد کننده ی این تاپیک هم در نوع خودش جالبه !!!
قیمت هر دو یکیه(2500 تومان) :31:اما کیفیت dvd بهتره
D,Freeman
06-10-2010, 22:04
6 قسمتش رو دیدم...تا اینجاش به نظر من بهترین نقش ها مال اون دو تا پیرمرد هاس...خیلی باحال بازی میکنن
ای ول مخصوصا اون تیکه ای که ابروهاشو میده بالا تا بتونه ببینه:16:...
راستی من برعکس خیلی از بچه ها اصلا با اون یارو پیریه که هی میگه چی بود ؟! کی بود ؟! حال نمیکنم !
:13:...
این مدیری هم خیلی باحال میگه:
میگه حتی برادر به خواهر نباید سی دیو بده بگه خودت برو بخر مگه میشه یه چی میگه ها:18:
(اونم توایران:31:)
راستی دوستان چیزی از قسمتهای جدید که دیدین نگین حداقل فاصله یه پک رو رعایت کنین یعنی اگه پک چهارم اومد درمورد پک سوم صحبت کنیم...شاید بعضی ها مثل من:31:یه کم تاخیر داشته باشن تو دیدن قسمتای جدید:11:
اقا از مهران مدیری بعیده چنین سوتیی !
به پشت پکهای سیدی دقت کنید !
اخطار اف بی آی (FBI Warning)
این اخطار برای کپی رایت سیدیها بکار میره . . اما در ایر ان اخطار پلیس fbi چه معنیی میتونه داشته باش ؟
taghi_ramzi
06-10-2010, 22:43
یعنی فیلمو تو کپی رایت بین المللی ثبت کردن
به احتمال زیاد به این دلیل که ماهواره نتونه پخشش کنه ، چون در صورت پخش مدیری راحت می تونه شکایت کنه و طرف مقابل رو محکوم کنه.
S@nti@go_s&k
06-10-2010, 22:45
همه میگن کیفیت DVD بهتره از CD هست
100 درصد بهتره 3_4 برابر وضوحش بهتره
همیشه هم با هم میاد سی دی و دی وی دی
اقا از مهران مدیری بعیده چنین سوتیی !
به پشت پکهای سیدی دقت کنید !
اخطار اف بی آی (FBI Warning)
این اخطار برای کپی رایت سیدیها بکار میره . . اما در ایر ان اخطار پلیس fbi چه معنیی میتونه داشته باش ؟
مگه ایران تحریم نیست؟ تا اونجایی که من شنیدم تحریم این مساله رو هم در بر میگیره ..
ولی احتمالا شما درست میفرمایید
taghi_ramzi
06-10-2010, 23:05
خیلی به ایران ربطی نداره
کافیه اون کسی که این کپی رایت رو داره ، به دادگاه فدرال آمریکا شکایت کنه... اگه بحث تحریم محریم بود که اصلاً تو اف بی آی ثبت نمی شد
در مورد تحریم هم شایعه ی بی اساس زیاده ... کلاً خیلی به این شایعات توجه نکنید (از هر دو طرف)
خیلی به ایران ربطی نداره
کافیه اون کسی که این کپی رایت رو داره ، به دادگاه فدرال آمریکا شکایت کنه... اگه بحث تحریم محریم بود که اصلاً تو اف بی آی ثبت نمی شد
در مورد تحریم هم شایعه ی بی اساس زیاده ... کلاً خیلی به این شایعات توجه نکنید (از هر دو طرف)
دوست من شایعه چیه :46:
تحریم مساله ایست که کاملا حس میشه و نیاز به حرف دیگران نداره ...
S@nti@go_s&k
07-10-2010, 00:16
اون تیکه مالیات و بازاریا خیلی باحال بود دمه مدیری گرم :46:
فقط یه سوال اونجایی که بیخودی به دختر جهان گوشیه مستشارو میده یه آهنگ از گوشی پخش میشه
آهنگش چیه خیلی باحاله اگر میشه اسمشو بگید دانلود کنیم
D,Freeman
07-10-2010, 01:43
تا اونجایی که من شنیدم تحریم این مساله رو هم در بر میگیره
کپی رایت یه قانون بین المللیه که بیشتر دنیا اونو رعایت میکنن حالا اینا دیدن تو ایران نمیتونن این کارو بکنن رفتن بااین کار لااقل جلوی پخش بدون اجازه سریالو تو این کانالای کابلی در پیت رو بگیرن...
اگه اشتباه نکنم این قانونای بین المللی ربطی به تحریم نداره...
ولی بازم باید نظر کارشناسارو پرسید:31:
mahdy2021
07-10-2010, 02:03
کپی رایت یه قانون بین المللیه که بیشتر دنیا اونو رعایت میکنن حالا اینا دیدن تو ایران نمیتونن این کارو بکنن رفتن بااین کار لااقل جلوی پخش بدون اجازه سریالو تو این کانالای کابلی در پیت رو بگیرن...
اگه اشتباه نکنم این قانونای بین المللی ربطی به تحریم نداره...
ولی بازم باید نظر کارشناسارو پرسید:31:
به نظرم همون دلیلی که دوستمون گفتن درسته. که شبکه های ماهواره ای و قانونی نتونن بدون مجوز پخشش کنن
وگرنه مگه الان فیلمهای روز دنیا در حال اکران و حتی نسخه های با کیفیت روی اینترنت نیست؟ نه fbi نه گنده ترش کاری نمیتونن بکنن
فقط میشه گزارش illegal داد
اتفاقا ایران داره اضافه کاری هم میکنه و سایتهایی که قهوه تلخ و قلب یخی رو برای دانلود میزارن فیل میکنه
piremard
07-10-2010, 02:20
کامنت هایی که پیرامون بحثهای سیاسی و دعوای کپی رایت و حواشی خرید و دانلود این سریال باشه از این پس حذف خواهند شد .
این تاپیک پیشتر برای بحث در مورد خوده سریال و نکات و مطالب مربوط به ظرایف داستانی و فنی-هنری آن هست .
charlize
07-10-2010, 03:06
بدون شک این 3 قسمت، از نظر طنر، خیلی بهتر از بقیه بودن...
کلا طبق روال کارهای مهران، داره یواش یواش جا میوفته سریال...
+
هرچی گفتم الان پیداش میشه، دیدم نخیر! نمیاد!
باید ببینیم بلاخره کی و در چه نقشی پیداش میشه...
میادش نگرانش نباش...:31:
نقش مهران به کنار باید دید (رویاخانوم)کی ودر چه نقشی ظاهر میشه..:27:
princeofpersia_7
07-10-2010, 06:05
فقط اون یارو رئیس اداره غضب همایونی باحاله !
بنده خدا خیلی بد قاطی میکنه.:16:... اون دو تا پیری هم که محشرن..:42:
Prince_ of _Persia
07-10-2010, 09:20
من که فکر می کنم کیفیت این کار پایین تر از مرد هزار چهره اس.
احتمالا به خاطر اینکه به عنوان یک روتین 90 شبی ساخته شده اینطوره .
اگه بخواد اینطور پیش بره ممکنه رقبتی برای خرید بعضی قسمتهاش نباشه مخصوصا اونایی که توشون آب بسته می شه.
یک کار سریالی با پخش خانگی باید تماشاگر رو به دیدن قسمت بعدی مشتاق کنه. همانطور که تو سریالهای خارجی دیدیم.
Amin_0913
07-10-2010, 09:45
تایید میشه سریال تو قسمتهای 7 و8 افت محسوسی پیدا کرده
قسمت 9 رو ندیدم هنوز
قسمت 9 از نظر بار طنز بیشتر از 7 و 8 هستش
اینجا باحاله که به فخرالتاج میگه انداختند ایشون رو به جهانگیر شا
salazarsnape
07-10-2010, 10:10
مهران مدیری قسمت بیستم میاد وقتی هم میاد لعبت الملوک عاشقش میشه!
حدود 9 قسمت از سريالي كه مهران مديري ساخته ميگذره ولي هنوز هيچ گونه تكه كلامي چيزي از هيچ كدوم از بازيگرا گفته نشده اين يه معجزست!
RoYaYeEe_NiIiLi
07-10-2010, 11:03
میگم که من انتظار نداشتم دیگه یه سری تیکه خیلی تکرار بشه
این تیکه ی پدر سوخته ی اون یارو خیلی تکراری شده...به نظرم از همین اول نباید خیلی چیزا تکرار بشه که دیگه آدم حالش بد بشه از نیگا کردنش
من از همه ی چیز ها تو این سریال از گریمش خیلی بیشتر خوشم اومد...تمام بازیگرها تکراری هستن ولی من اولا کللی فکر کردم تا فهمیدم بعضی از اونا رو کجا دیدم
mohsen_gh1991
07-10-2010, 11:28
حدود 9 قسمت از سريالي كه مهران مديري ساخته ميگذره ولي هنوز هيچ گونه تكه كلامي چيزي از هيچ كدوم از بازيگرا گفته نشده اين يه معجزست!
فقط یه تکیه کلام به وجود اومده اونم کیه کیه اون پیرمرده س.... خیلی باحال میگه.
برزو ارجمند هم خیلی باحال حرف میزنه:31:
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
مهران مدیری قسمت بیستم میاد وقتی هم میاد لعبت الملوک عاشقش میشه!
مگه قرار نبود در نقش گیو ظاهر بشه؟
آقا فکر کنم این لهجه برزو ارجمند اراکی هستش................از اون مو گفتنش... کله گفتنش...و. تیکه حرفاش میشه فهمید ............... ولی دیالوگ هاش خیلی کمه که بشه به لهجش کامل پی برد.......البته با توجه به اراکی بودن مدیری و سابقه کاراش ........مخصوصا اون سریال جایزه بزرگ که رضاشفیعی جم کامل اراکی بود ( شلوار پارچه ای با کتونی .!!!!!!!!!!! آخرش بود.......) میشه فهمید که توی این سریال هم از تکه کلام های اراکی استاده کرده!!!!!!!!!!!!!!!
mohsen_gh1991
07-10-2010, 11:49
نه برزو ارجمند مشهدی حرف میزنه...اصلیتش هم مشدیه...
آقا فکر کنم این لهجه برزو ارجمند اراکی هستش................از اون مو گفتنش... کله گفتنش...و. تیکه حرفاش میشه فهمید ............... ولی دیالوگ هاش خیلی کمه که بشه به لهجش کامل پی برد.......البته با توجه به اراکی بودن مدیری و سابقه کاراش ........مخصوصا اون سریال جایزه بزرگ که رضاشفیعی جم کامل اراکی بود ( شلوار پارچه ای با کتونی .!!!!!!!!!!! آخرش بود.......) میشه فهمید که توی این سریال هم از تکه کلام های اراکی استاده کرده!!!!!!!!!!!!!!!
نه برزو ارجمند مشهدی حرف میزنه...اصلیتش هم مشدیه...
ولي خود كاراكتر اهل تهران درخونگاهه! مي خواسته فرانسوي ياد بگيره لهجش چرخيده! (فكر ميكنم مديري نمي خواست خودش رو با لهجه ي يه شهر خاص درگير كنه. تا بلاي در مسير زاينده رود سرش نياد)
mohsen_gh1991
07-10-2010, 12:51
ولی با همه اینا این لهجه برزو ارجمند خیلی باحاله.... نادر سلیمانی با چه لهجه ای حرف میزنه؟
فكر ميكنم مثل ارامنه حرف ميزنه.
D,Freeman
07-10-2010, 13:08
هرچی گفتم الان پیداش میشه، دیدم نخیر! نمیاد!
باید ببینیم بلاخره کی و در چه نقشی پیداش میشه
یکی از دوستان میگفت با توجه به لباسی که تو تیتراژ تنشه احتمالا مهران مدیری نقش یه فرنگی رو بازی میکنه اما ملیتش هنوز معلوم نیست!!!!!!
(البته یه احتماله:31:)
*hamedkhatar*
07-10-2010, 13:32
یکی از دوستان میگفت با توجه به لباسی که تو تیتراژ تنشه احتمالا مهران مدیری نقش یه فرنگی رو بازی میکنه اما ملیتش هنوز معلوم نیست!!!!!!
(البته یه احتماله:31:)
ملیتش احتمالا یونانی هستش
Facon_Archi
07-10-2010, 13:51
بهترین دیالوگ اونجایی بود که سیامک انصاری گفت جمع همه ی خانوم ها هم که جمع هست! شامل خودش هم میشد دیگه : دی
کاترین بــــِیبی مـــِیکر هم که جای خود داره : دی
واقعا" خیلی حال کردم با بلد الملک ؛ شده تیکـه توی مدرسـه پدرسوخته (:دی ) بدم پدرتو در بیارن :دی
واقعا میخندیم : دی
D,Freeman
07-10-2010, 14:41
به نظر من شکوفه یه چیز دیگست:31:
البته بازم از همه بهتر همون بابا بزرگه که نقششو جواد عزتی بازی میکنه هست مخصوصا اون تیکه ای که دو نفری داشتن نقش شاهو بازی میکردن:16:...
بقیه میشه گفت نقشهای قبلیشون رو تکرار کردن از اون دوتا هدایتی ها بگیر تا خود سیامک انصاری...
حالا ببینیم خود مدیری چیکار میکنه...
saeed_h1369
07-10-2010, 15:09
این خودجوش رو خیلی خوب اومد!!!!
شنیدم مهران مدیری نقش تاجر ونیزی رو بازی میکنه
Milad4171
07-10-2010, 15:42
خیلی رو سریال کار شده ولی تا اینجاش زیاد چنگی به دل نمیزنه
غیر از شکوفه و اون یارو کی بود کیهههههههه کی بود:39:
دیسک جدید چطوره؟ برم بگیرم یا نه؟
قبلا لهجه ها توی بازیگرا بود
الان نیست
مثلا ترکی لری اصفهانی اراکی
خیلی جالب میکرد داستان رو!!!
مثلا اون یارو دکتره خیلی بد مثلا ترکی حرف میزنه و کلا نقش بیخودی داره!! نه؟
مثلا اون یارو دکتره خیلی بد مثلا ترکی حرف میزنه و کلا نقش بیخودی داره!! نه؟
فقط بلده تشخیص سردی بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farshidshd
07-10-2010, 17:01
مجموعه سوم چنگی به دل نمیزنه!
کارای 90 قسمتی قبلی مهران مدیری تا قسمتای 15-16 طول میکشید قشنگ شه ولی این از همین قسمت 5-6 قشنگ شد
D,Freeman
07-10-2010, 17:45
مجموعه سوم چنگی به دل نمیزنه!
درسته که بیشترشون نقش هاشون رو تو مجموعه های قبلی تکرار کردن ولی دیدن محمد رضا هدایتی تو اون حالت همیشه عصبانی که فقط فحش میده(کته کله یا شومپت یادتونه:31:) یا دیدن سیامک انصاری (درست مثل کیانوش تو شبهای برره) بازم باحال نیست تازه شیرین کاری های هادی کاظمی و جواد عزتی رو که دیگه نگو:39: ولی با اون ساعد هدایتی(دوا الملک)اصلا حال نمیکنم فقط نبات تجویز میکنه بااون لهجش:2:
حالا بزارین خود مدیری بیاد ببینین چه حالی به این مجموعه میده:8:
mahsa1469
07-10-2010, 18:30
این مجموعه افت کرده بود از نظر من البته کامل هم ندیدم ...
ولی جعبه ی موسیقی رو خوب اومد یا اونجایی که نیما زند کریمی داشت توضیح میداد موبایل چیه...
Tom Riddel
07-10-2010, 18:37
با سلام خدمت دوستان عزیز...گل گلاب...عرق بیدمشک
این سریال قهوه تلخ رو از کجا میشه تهیه کرد؟
با سلام خدمت دوستان عزیز...گل گلاب...عرق بیدمشک
این سریال قهوه تلخ رو از کجا میشه تهیه کرد؟
سوپر مارکت سر کوچه
alidata2010
07-10-2010, 18:41
به قول مدیری از همین بقل میتونی تهیه کنی:31:
saeed_h1369
07-10-2010, 18:50
به نظر من مجموعه ی سوم خیلی قشنگ تر بود
به نظر من مجموعه ی سوم خیلی قشنگ تر بود
مخالفـم مجموعـه دوم خیلی زیباتـر بود ؛ اکثـر تیکـه ها از مجموعـه دوم وارد داستان شدند :دی
قسمت 7و8 به قسمتای قبلیش نمیرسید زیاد ولی قسمت9 خیلی خوب بودش
D,Freeman
07-10-2010, 20:59
دوستان این پک ها چند شنبه ها میاد ...
یعنی هر هفته سر یه موقع معین میاد ...آخه من هردوتا پک یک ودو رو از بچه ها گرفتم:31:
دوستان این پک ها چند شنبه ها میاد ...
یعنی هر هفته سر یه موقع معین میاد ...آخه من هردوتا پک یک ودو رو از بچه ها گرفتم:31:
شنبه ها می آد
از الان باید لحظه شماری کنیم
Milad4171
07-10-2010, 21:22
نه بابا سه شنبه ها میادااا!
من که متاسفانه دیگه صرفم نمیکنه بخرم ... نمیدونم چرا!!!
بدم میاد توی هر پک اون اولش یه ربع حرف میزنه کپی نخرین. خواهر به برادر نده
از دختر خاله نگیرین نمیدونم از این حرفا...
با این کارا خودش رو سبک کرد...
به نظر من!!
S@nti@go_s&k
07-10-2010, 21:26
آقا کسی جواب سوالمو نمیدونه ؟
اون آهنگی که از موبایل سیامک انصاری پخش شد که شبیه آهنگ بایلاموس انریکه بود چی بود؟
اسم آهنگشو بگید اگر میدونید ممنون.
نه بابا سه شنبه ها میادااا!
من که متاسفانه دیگه صرفم نمیکنه بخرم ... نمیدونم چرا!!!
بدم میاد توی هر پک اون اولش یه ربع حرف میزنه کپی نخرین. خواهر به برادر نده
از دختر خاله نگیرین نمیدونم از این حرفا...
با این کارا خودش رو سبک کرد...
به نظر من!!
نه همون شنبه ها میادش
این هفته هم که سه شنبه اومدش به خاطر شهادت بودش
شمام اگه گروهت میلیاردی خرج میکرد و فروش این سریال میتونست آینده کاریتو بالاتر ازینی که هست ببره به جا یه ربع 1ساعت میشستی حرف میزدی درباره کپی نکردن
mahdy2021
08-10-2010, 00:24
نه همون شنبه ها میادش
این هفته هم که سه شنبه اومدش به خاطر شهادت بودش
شمام اگه گروهت میلیاردی خرج میکرد و فروش این سریال میتونست آینده کاریتو بالاتر ازینی که هست ببره به جا یه ربع 1ساعت میشستی حرف میزدی درباره کپی نکردن
راستی جایی هزینه ای که تاکنون برای قهوه تلخ شده رو نوشته؟
به هر حال لوکیشن ثابته و خود همین خیلی صرفه جویی در هزینه هاست
به هر حال لوکیشن ثابته و خود همین خیلی صرفه جویی در هزینه هاست
طبق شایعات 3میلیارد هزینه سریال بوده
فک کنم گرفتن اجازه برای فیلمبردای تو همچین مکانی خودش خرجش خیلی بالا بوده
تعداد بازیگرای ثابتشم خیلی زیاده و کلی لباس براشون دوخته شده و گریمای سنگینی روشون انجام شده و هرروز باید یه جماعتی رو براشون خودروخوراک فراهم میکردن و .............
D,Freeman
08-10-2010, 01:09
فکر نکنم کاخ رو مجانی بهشون داده باشن!!!
در ضمن به قول این دوستمون کلی لباسو خوردو خوراک و...خیلی میشه...
آخه تو این مجموعه مدیری بازیگرای قدیمی وجدید زیادی رو دور هم جمع کرده که دستمزد بازیگراش ممکنه فقط 50درصد هزینه کار بشه (زیاد غلو کردم نه:31:)!!!!
سیاهی لشکر هم که ماشالله همشون لباس مباس وتجهیزات تکمیلن....!!!
Milad4171
08-10-2010, 01:17
قبول دارم که کلی هزینه شده روی ساخت فیلم و میشه گفت جزو سریال های پر خرج هم هست!
خدا وکیلی جون من شما بگین
شما آلبوم های خواننده ها رو کپی میکنین ولی میرین دیسک اصل این فیلم رو میخرین!
خوب
یا کار این درسته یا اون
همه شون باید بیان یه بخش فقط واسه خواهش و اینا بگذارن که طرف نخره؟
باید اصولی عمل کرد!
بابا من سر همین قضیه با پسر خالم دعوام شد. گفتم بده قسمت اولش رو ببینم چطوریه ریختم رو لپ تاپ که ببینم اگه خوب بود ادامه اش رو بگیرم ولی بعد دیدم از رو لپ تاپ پاک کرده که برو خودت بخر و اینا
هیچ جای دنیا این کارو نمیکنن!
Tra Rapid
08-10-2010, 01:20
کیفیت تصویرش واقعا پایینه
D,Freeman
08-10-2010, 01:24
احسنت...
بعضی ها دیگه شورشو در میارن تو تمام دنیا تنها منبع کسب درآمد ساخت یه مجموعه که فقط فروشش به ملت نیست هزار روش دیگه هم هست مثل فروش به کانالهای تلویزیونی(ازنوع ماهواره ایش و...)
اینا میخوان تمام هزینه ساختو از ملت بگیرن :2:...
گزارش پشت صحنه سريال « قهوه تلخ » / مهران مديري از قسمت بیستم وارد ميشود :
به نطرم اصلا بحث خرید فروش نیست.مهران مدیری با این کار زد تودهن خیلی ها..
بهشون ثابت کرد که مردم ایران حرف گوش کنن(شدیدا:31:)
بهشون ثابت کرد که از محبوب ترینه بین ملت...
بهشون ثابت کرد اگه بحث لج بازیه که ما(ایرانی ها)توی دنیا لنگه ندارن:31:
بهشون ثابت کرد به هیچ سازمانی نیازی نداره(برای حمایت های چیز!)
بهشون ثابت کرد با 8دقیقه صحبت صادقانه با مردم میشه دل همه شون رو بدست آورد(چقدر ماآدم های خوبی هستیم:31:)
وکلی بهشون ثابت کرد دیگه:27:
الان هم کسی ناراحت نشه از شدت محبوبیت مهران مدیری بین اعضای خانوادش، اینی که یه خانواده دورهم بشینن یه سریال نگاه کنن بد نیست(پسرخاله فامیل حساب میشه؟:31:)تازه مدیری نگفته که باهم نگاه نکنین گفتش کپی نکنین..
اما طبق معمول بعضی ها جوگیر شدن وشدن کاسه داغ تر از آش!!
hedKandi
08-10-2010, 06:22
طبق شایعات 3میلیارد هزینه سریال بوده
مگه سریال شاه عباس دومو ساختن؟ چی میگی تو؟:31:
مگه سریال شاه عباس دومو ساختن؟ چی میگی تو؟:31:
اخه قربون شکلت(آواتارت)بشه شاه عباس دوم ،3میلیارد هم شد پول؟:31:
hedKandi
08-10-2010, 06:48
اخه قربون شکلت(آواتارت)بشه شاه عباس دوم ،3میلیارد هم شد پول؟:31:
تو مرفح بی دردی آمـــــو:31:مو بو 3 مولیارد کـٍشتی میسازوم:31: (خوزستانی گفتم:31:)
تو مرفح بی دردی آمـــــو:31:مو بو 3 مولیارد کـٍشتی میسازوم:31: (خوزستانی گفتم:31:)
اولا کی گفته خوزستانی ها این طوری حرف میزنن؟ها؟:31:
دوما من مرفحم؟:18:
سوما جان؟کشتی؟:18:
بی خیال بچه کرجی(لحجتون ضایعه:31:)من 3ملیارد روبرای تهیه سریال گفتم نه جیب خودم، خوشکله:27:
hedKandi
08-10-2010, 07:06
اولا کی گفته خوزستانی ها این طوری حرف میزنن؟ها؟:31:
دوما من مرفحم؟:18:
سوما جان؟کشتی؟:18:
بی خیال بچه کرجی(لحجتون ضایعه:31:)من 3ملیارد روبرای تهیه سریال گفتم نه جیب خودم، خوشکله:27:
مـَــرگ:31:
جان؟
بابا بی خیال..
راستی قسمت های جدید رو دیدی؟
خیلی قشنگ بودن..مخصوصا اون بی خودی الملک :31:
hedKandi
08-10-2010, 07:23
ماله این هفترو ندیدم چطوریاس؟
زیبا...فوق زیبا...جالب زیبا...بالای زیبا...
نه جدا قشنگ بودن..
باید میدیدی این بی خودیالملک چطوری میخواست مخ دختره روبزنه:27::27::27:
hedKandi
08-10-2010, 07:51
باید میدیدی این بی خودیالملک چطوری میخواست مخ دختره روبزنه
تا تو هسی نیازی به بی خود مالک نیس! همین الان بهم پیغام خصوصی دادی:31:
تا تو هسی نیازی به بی خود مالک نیس! همین الان بهم پیغام خصوصی دادی:31:
کبوتر جان 200بار گفتم سم چینی نزن بالا توهم میبینی که ملوس السلطنه ای .....ها؟:31:
mhv_kntu
08-10-2010, 09:17
چرا موسیقی متن تام و جری گذاشتن ؟!
hedKandi
08-10-2010, 09:25
فردا پک بعدی میاد
ینی چندمیش میشه ؟
ینی چندمیش میشه ؟
پک 4 ام شمال 10 11 12
دوستان دیدوی اصلش کیفیتش فوق العاده بالاست..اصلا باورم نمیشد..
ینی چندمیش میشه ؟
10-11-12قسمت هاشه....
سوادهم که الحمدالله نداری:31:
این بیخودی الملک واقعا هم که بیخودیه.
اما جواد عزتی و کل کلش با هادی کاظمی هم جالبه.:46:
Javad_Ed
08-10-2010, 12:37
موسیقی متن از خیلی از مسیقی های خارجی استفاده شده!
که فکر نکنم پوله کپی رایتش رو داده باشن!:دی
reza2pars
08-10-2010, 12:41
خوشم اومد
یه ساعتی چند تا خیابون شیراز رو گشتم دی وی دی کپیش رو ندیدم
به کوری چشم بعضیا ....
excessive
08-10-2010, 12:52
قیمت نسخه DVD چطوریاست؟ نسخه سی دیش که افتضاحه کیفیتش.
قیمت نسخه DVD چطوریاست؟ نسخه سی دیش که افتضاحه کیفیتش.
قیمتاشون یکیه...
mohsen_gh1991
08-10-2010, 13:36
نسخه دیویدیش هم منتشر شده یا نه؟ من هر جا رفتم فقط سیدی بوده.
البته هیچ جای دنیا هم مردمش انقدر به کپی خوری مثل ایرانیا عادت ندارن
alireza fatemi
08-10-2010, 14:35
تا اونجایی که یادمه موسیقی متن تام و جری آهنگ هایی بودن که آهنگسازی معروفی مثل بتهوون، موزارت ، اشتراوس ، باخ و ... ساخته بودن
موسیقی متن از خیلی از مسیقی های خارجی استفاده شده!
که فکر نکنم پوله کپی رایتش رو داده باشن!:دی
کپی رایت اثر فقط تا 50 سال بعد از مرگ خالقش هست
البته مثلا برای آهنگ تیتراژش باید حداقل اسم علی اکبر شیدا آهنگ سازش رو میووردن که یادی ازش نمیشه
این پک کمی حوصلمو سر برد
امیدوارم :بلوتوس" به زودی وارد فیلم بشه
دیگه همه ی فیلم رو دوش سیامکه تقریبا
ولی بسیار جالبه
از آقای مدیری تشکر می کنم
همینطور از دوستانی که کپی نمی کنن :11:
ghahremanimehdi
08-10-2010, 14:41
البته هیچ جای دنیا هم مردمش انقدر به کپی خوری مثل ایرانیا عادت ندارن
بله. منم با شما موافقم . باید کپی رایت رعایت بشه چون دزدی که فقط بالا رفتن از دیوار مردم یا دست توی جیب کسی کردن نیستش.
استفاده غیرقانونی از اثر کسی هم دزدی محسوب میشه .
اما چند مورد هم باید در نظر داشته باشید :
1) همین الان که شما داری اینجا تایپ میکنی همین ویندوزت نسخه کپی و غیرقانونی هست و در هرصورت از لحاظ شرعی و اخلاقی ایراد داره.
2)در کشورهای دیگه که کپی رایت رعایت میشه مردمشون عادت کردن که برای کاری که برای دیگران انجام میدن حق الزحمه دریافت کنند و در نتیجه برای کار دیگران هم ارزش قائلند (و یکی از دلایل پیشرفتشان هم همین است)
3)فرضا در آمریکا سریالی مثل فرینج DVD فصل اولش با کیفیت بالا به قیمت حدودا 25 دلار به فروش میرسد(فرینج سریالی است که فقط برای اپیزود اول فصل اولش حدود 20 میلیون دلار یعنی 20 میلیارد تومن فقط برای یک قسمتش هزینه شده ! ) خوب معلومه برای یه آمریکایی یا اروپایی که میانگین درآمد سالانه اش حدود 45 هزار دلار هست ، 25 دلار چیزی نیست!درحالی که در کشور ما کارگر بیچاره با درآمد ماهیانه 350هزار تومن که اونم هر سه ماه یه بار به زور حقوقش رو میگیره شما چه انتظاری داری؟
از نظر من بحث در این مورد دیگه بیفایده هست و خواهشا دیگه از کپی کردن حرف نزنید ، خود مهران مدیری هم اون 15 دقیقه خودش رو کوچک کرد و اون صحبتها رو کرد. در هر صورت هر کسی بخواد میخره و هر کسی هم بخواد دانلود میکنه و هر کسی هم نخواد نمیخره! بحث در اینمورد به نظرم بیفایده است.
mahsa1469
08-10-2010, 14:46
نسخه دیویدیش هم منتشر شده یا نه؟ من هر جا رفتم فقط سیدی بوده.
آره ما این سری DvD خریدیم قیمتش یکیه و کیفیتش بالا...
خب شما که پست نقل قول میگیری نمیشه که بعدش نگی بحث نکنیم درین باره
شما تا حالا فکرشو کردی که واقعا یه شرکتی به عظمت مایکروسافت چرا جلوی این ویندوزای غیر قانونی که توی جهان سوم استفاده میشه رو سفت و سخت نمیگیره(مث کاری که تو اروپا و آمریکا میکنه) یا خیلی از شرکتای دیگه که نرم افزاراش تو سیستم من و شما و امثال ما نصبه؟
واقعا نمیتونه یا نمیخواد جلوشو بگیره؟
حداقل در زمینه کامپیوتر و نرم افزار،شرکتای بزرگ از قبیل مایکروسافت حتی خودشون یکی از منابع منتشر کننده نسخه های غیرقانونی ویندوز و کرک کردنشون برای استفاده توی کشورایی که امکان تهیه نسخه اصلی رو ندارن هستن چون ازین طریق سلطه خودشونو تو دنیای کامپیوتر گسترش میدن و تعداد خیلی بیشتری از کاربرا رو وابسته به محصولاتشون میکنن
اونا درامدشونو از بازار کشورای پیشرفته به دست میارن و غیر مستقیم و رایگان سلطه محصولاتشونو توی کشورایی مث ماهم گسترش میدن
بعدشم همونطور که خودت اشاره کردی درامد توی کشورایی مثل آمریکا با ایران یکی نیست که مردم اورجینال بخرن همه چیو و شرکتای بزرگ هم احمق نیستن و توقع ندارن توی کشورایی مثل ایران و پاکستان و کشورایی ازین قبیل ملت بیان اصل محصولاتشونو بخرن پس خودشون پشت پرده به انتشار نسخه های کرک شده نرم افزاراشون کمک میکنن
مثالای بهتر درباره رعایت کپی رایت همین خرید آلبومای موسیقی و فیلم های سینمایی خودمون هست.
اگه درباره دیگران کپی رایت رو نمیتونیم رعایت بکنیم حداقل درباره محصولات خودی اینکارو بکنیم(برای کسایی که ممکنه)
فکر کنم فیلمش خیلی مسخره شده ... نه ؟ :31:
RoYaYeEe_NiIiLi
08-10-2010, 15:52
من که میدونم این پستم پاک میشه ولی تو گلوم گیر کرده و باید بگم:31:
درسته که پای این سریال خیلی خرج شده و کللی زحمت کشیده شده پاش ولی آخه کسی نیست بگه که این همه سریال جور واجور میاد تو تی وی،چرا این رو نباید اجازه بدن؟
الان مهران مدیری(با کمال احترامی که برای سریالهاش قائل هستم)دارم پول کارش رو میخوره و لذت میبره...حتی اگر هم خیلی از اثر هاش کپی کنن....با این کارشون که گفتن تو تی وی اجازه پخش نداره،مردم ایران رو "غیرتی" کردن که بگن :آها،شما نمیذارید پخش بشه تو تی وی؟پس ما میریم میخریمش...
اینا یه جور سیاسته که همه جا هست...این وسط شما بیخوری جوش میزنید...اونقدر که برای شماها مهم شده برای خود مهران مدیری مهم نیست...با اون حرفاش هم تو قسمت اول از چشم من یکی که حسابی اقتاد...مخصوصا با توضیحش در مورد "بسته بندی شیک سریال"...آخه کی تاحالا سریال خریده به خاطر بسته بندیش؟؟؟؟؟؟
خلاصه اینکه بشینین لذتتون رو از سریال ببرید...حالا یکی مثل من دانلود میکنه میبینه یکی هم میره میخره...هرکسی یه عقیده ایی نداره...(این حرفهایی هم که من زدم تو گلوم گیر کرده بود ویلا نمیگفتم...:31:)
------------------------
فکر کنم فیلمش خیلی مسخره شده ... نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز واسه ی این تصمیم خیلی زوده بابا:31:
اولاش بده،بعد یکم خوب تر میشه و بعد آخرش افت میکنه:31:
mahdy2021
08-10-2010, 15:59
تا اونجایی که یادمه موسیقی متن تام و جری آهنگ هایی بودن که آهنگسازی معروفی مثل بتهوون، موزارت ، اشتراوس ، باخ و ... ساخته بودن
کپی رایت اثر فقط تا 50 سال بعد از مرگ خالقش هست
البته مثلا برای آهنگ تیتراژش باید حداقل اسم علی اکبر شیدا آهنگ سازش رو میووردن که یادی ازش نمیشه
این عدد 50 رو شما از کجا آوردید؟
فکر کنم شما حق استفاده تجاری رو با حق تالیف اشتباه گرفتید.تازه این عدد هم در خیلی کشورها متفاوته
فردوسی شاهنامه رو نوشته و بعد هزارسال هنوز شاهنامه مال فردوسی هست. فرض کنید من یه شعر از شاهنامه بخونم و :31:
بله. منم با شما موافقم . باید کپی رایت رعایت بشه چون دزدی که فقط بالا رفتن از دیوار مردم یا دست توی جیب کسی کردن نیستش.
استفاده غیرقانونی از اثر کسی هم دزدی محسوب میشه .
اما چند مورد هم باید در نظر داشته باشید :
1) همین الان که شما داری اینجا تایپ میکنی همین ویندوزت نسخه کپی و غیرقانونی هست و در هرصورت از لحاظ شرعی و اخلاقی ایراد داره.
2)در کشورهای دیگه که کپی رایت رعایت میشه مردمشون عادت کردن که برای کاری که برای دیگران انجام میدن حق الزحمه دریافت کنند و در نتیجه برای کار دیگران هم ارزش قائلند (و یکی از دلایل پیشرفتشان هم همین است)
3)فرضا در آمریکا سریالی مثل فرینج DVD فصل اولش با کیفیت بالا به قیمت حدودا 25 دلار به فروش میرسد(فرینج سریالی است که فقط برای اپیزود اول فصل اولش حدود 20 میلیون دلار یعنی 20 میلیارد تومن فقط برای یک قسمتش هزینه شده ! ) خوب معلومه برای یه آمریکایی یا اروپایی که میانگین درآمد سالانه اش حدود 45 هزار دلار هست ، 25 دلار چیزی نیست!درحالی که در کشور ما کارگر بیچاره با درآمد ماهیانه 350هزار تومن که اونم هر سه ماه یه بار به زور حقوقش رو میگیره شما چه انتظاری داری؟
از نظر من بحث در این مورد دیگه بیفایده هست و خواهشا دیگه از کپی کردن حرف نزنید ، خود مهران مدیری هم اون 15 دقیقه خودش رو کوچک کرد و اون صحبتها رو کرد. در هر صورت هر کسی بخواد میخره و هر کسی هم بخواد دانلود میکنه و هر کسی هم نخواد نمیخره! بحث در اینمورد به نظرم بیفایده است.
هزینه بالای بسیاری از نرم افزارها مثل ویندوز به خاطر پشتیبانی گسترده و خدمات پس از فروش آن است.فرض کن من برم نسخه اریجینال بخرم.خدمات پس از فروش به ما بسیار محدود و ناچیز است بر عکس تمام دنیا
اما در مورد خرید یک فیلم یا سریال اگر به طور قانونی در کشور ما عرضه شود بنده به شما قول می دهم خیلی ها حتی برای کلاس و پرستیژ هم شده میرن اریجینال میخرن.
شما رو هوا حرف میزنی ولی آمار همین قهوه تلخ رو ببین
اما حالا که این مجموعه در سراسر کشور با تبلیغات بسیار وسیع پخش شده، خبر میآید که «قهوه تلخ» در نخستین روز پخش 500 هزار نسخه فروخته است. این مجموعه به صورت «تک دیویدی» یا «سه سیدی» عرضه میشود و قیمت آن هم 2500 تومان است. خبر فروش 500 هزار نسخهای در یکروز را سایت رسمی «قهوه تلخ» هم تایید کرده است. با این اوصاف اگر ضرب و تقسیم سادهای بکنیم فروش یک روز این مجموعه دقیقا برابر است با یک میلیارد و 250 میلیون تومان.
قهوه تلخ کجا و و بعضی فیلمها و سریالهای پرطرفدار کجا ...
واقعیات جامعه ما توسط آمار کاملا قابل بررسی است و نیازی به حدس و گمان نیست
D,Freeman
08-10-2010, 16:13
یه نصف روز نیومدیم ماشالله تایپک سه صفحه رفت جلو :31:...
قهوه تلخ کجا و و بعضی فیلمها و سریالهای پرطرفدار کجا ...
حالا سوا از این که مدیری این مجموعه رو ساخته این دیگه تو ایران عادت شده که اگه پشت سر یه مجموعه ای شایعات باشه (اسم نگیم بهتره چون دوباره تایپک میره به سمت وسوی 30یا30)ملت زودی هیجان زده میشن وفکر میکنن چه خبره...شما هم مطمئن باشین این آمار تهیه نسخه ارجینال از طرف مردم اگه هم درست باشه بعد از مدتی میخوابه یعنی مردم وقتی دیگه اون هیجان اولیه رو نداشتن رو میارن به تهیه نسخه های کپی باخودشون میگن بابا تا فلان قسمتو که پول دادیم بقیشو اگه کپی کنیم که به کسی بر نمی خوره...
(اینها فقط نظرات من بود:31:)
S@nti@go_s&k
08-10-2010, 16:49
با این کارشون که گفتن تو تی وی اجازه پخش ندارهالبته الان پخش نمیکنن
1_2 سال دیگه ساعت 12 شب پخشش میکنن هم تو تی وی ملی هم تو جام جم و .......
مثه خیلی سریالای دیگه مدیری و دیگر سریالای طنز و اکشن صدا و سیما
به هر حال مردم فکر کردن فقط این سریال روش هزینه شده در صورتی که کلی از آلبومای خواننده ها و سریال ها و فیلم های
سینمایی خیلی راحت
کپی شدن و در تمام کلوپ ها و خیابان ها فروش رفتن این یکی به خاطر اینکه به قول یوفس دید مردم ایران حرف گوش کنن
و وجدان درد میگیرن سریع(البته اینم دلیلش بر میگرده به کودکی که حرفای ... تو گوشمون خوندن این آخ.......)
این حرفارو زد و..........
به نظرم اونایی که دوست دارن بخرن اونایی هم که دوست ندارن میتونن دانلود کنن ناسلامتی داریم برای سرعت 128 و 256
زرتی کلی پول میدیم وایرلس 30_50 تومن ای دی اس ال 10_20 تومن برای آگاهی بیشتر تماس بگیرید :دی
من از این کار مدیری واقعا متاسفم چرا با تاریخ گذشته ایرانیان بازی میکند؟
خودم میدونم سریال طنز هست؛من میخواهم بدونم چرا اینقدر شاهان رو ابله و نادان فرض میکنند؟
اسم سریال قهوه تلخ است,روایت هست که در دوران قاجاریه با استفاده از قهوه سمی مخالفین خود را از بین میبرند
هیچ دقت کرده اید که این سریال چرا از روی صدا و سیما پخش نشد؟
شاید بگید به دلایل مالی و چیزای دیگه اگر اینطور بود چرا اینقدر تبلیغات قوی دارد؟کیا به مدیری کمک میکنند؟
آخرین نمونه تبلیغ مربوط بازی فوتبال ایران و برزیل بود که اگر دقت کرده باشید تبلیغ قهوه تلخ به فور زیاد بود
استفاده از واژه های اعلیحضرت که مختص رضا شاه و پسرش محمد رضا بود؛تا اینجا هیچ ایرادی نداره,اما اگر این سریال رو مردم خاورمیانه و حالا اگر به اروپا هم برسد که دیگه بدتر مشاهده کنند چه تصوری در قبال ما ایرانیان میکنند؟آیا بهتر نیست که کمتر خود و پدران و نیاکان خود را مسخره کنیم؟هرچند به روایت طنز...!
پدران و نیاکان ما به خوبی میدانند رئیس نظمیه و پلیس شهر به قدری ابهت داشته که دزدی و اینجور چیزا کم بوده
حال در این فیلم یونیفرم های متعلق به اوایل دوره شاهنشاهی رضاخان وجود دارد که به بدترین شکل آن را ضایع میکند
در آخر من هیچ قصدی ندارم که شما دوستان را امر و نهی کنم و توبیخ کنم که چرا این چنین میکنید قضاوت به خودتان است
بدبخت ملتی است که تاریخ خود را نداند و تیره بخت تر از آن ملتی است که علاقه مند به تاریخ خود نباشد وشوربختر از آن ملتی است که تاریخ خود را به ریشخند بگیرد
mohsen_gh1991
08-10-2010, 18:33
من از این کار مدیری واقعا متاسفم چرا با تاریخ گذشته ایرانیان بازی میکند؟
خودم میدونم سریال طنز هست؛من میخواهم بدونم چرا اینقدر شاهان رو ابله و نادان فرض میکنند؟
البته بیشتر روایت الان جامعه هست..
دوم هم اینکه این سبک سریال برای دوران قاجاریه هست و پادشاهان قاجار هم در واقعیت هم همینطور بودن.... بی عرضه و خوش گذران.
البته بیشتر روایت الان جامعه هست..
دوم هم اینکه این سبک سریال برای دوران قاجاریه هست و پادشاهان قاجار هم در واقعیت هم همینطور بودن.... بی عرضه و خوش گذران.
فقط همین یه تیکه رو یاد گرفتید بگید؟:41:چه شما و چه افراد دیگه هر جا رفتم همینو میگن
شما مطلب رو کامل خوندید؟ لطفا از این نظرات ندید
Milad4171
08-10-2010, 18:57
درسته نباید ایران رو با کشور های دیگه مقایسه کنیم ولی لطفا یه نگاهی به کمدی و طنز در کشور های دیگه بندازید!!
و فکر کنید ایران اگر بخواد طنر بسازه باید چیکار کنه؟
یا فقط با تیکه کلام ملت رو بخندونه یا ادای یک آدم ( شخصیتی درون اون فیلم) رو در بیاره !
یا یه خنگی همیشه بینشون باشه و باعث خنده باشه!
یا که چیزی رو به تمسخر بگیره که وجود خارجی نداره
یادتونه قبلا ارژنگ امیر فضلی توی یه مجموعه ای بازی میکرد که هوخشتره بود؟
هیچ کس نمیدونست هوخشتره کیه و شاید اون مجموعه مهم نبود و الا خیلی ها ناراحت میشدن!!
یه قانونی هست که میگه اول خودت رو نگاه کن بعد دیگران رو
هر کشوی که فیلم طنز یا کمدی میسازه کشور خودش و ملت خودشمی می بینه و به طنز میکشه نه بره دنبال یه کشور دیگه ای !!! که بعدا باعث کدورت بشه!!
الان فیلم های زیادی هست که امریکا داری میسازی در مورد بیکفایتی رئیس جمهور و مسئولان مهم کشور!!
کلی هم از فیلم استقبال میشه!
یا مثلا روسیه در مورد ترور کردن
یا هر کشوری ...
یا کره ی جنوبی
یا ژاپن
و
..
اونا اول خودشون رو می بینن و همین باعث میشه دیگران تصمیم بدی نگیرن.
حالا به نظر شما اونا احمق هستن که خوشون رو بد نشون میدن و یا مسخره میکنن؟
به نظر شما ایشون باید به چی گیر بده؟ یا بهتره بگم از چی طنز بسازه؟
یه یه داوونه که لهجه ی من دراوردی داره؟
یا مثلا بامشاد؟
شاید اون زمان ما میخندیدم ولی به معنای واقعی مسخره بود!!
ما یه سری شخصیت رو فقط میدیدم و به اونا میخندیدم. فیلم محتوا نداشت!!!
این سریال در عرصه ی سریال های طنز ایرانی حرف اول رو میزنه!
و
اگر کسی پیشنهادی داره ارائه کنه!!!!
:46:
هر کشوی که فیلم طنز یا کمدی میسازه کشور خودش و ملت خودش رو به مسخره میگیره نه بره دنبال یه کشور دیگه ای !!!
من فیلم کمدی خارجی ندیدم که ادای شاهان و تاریخ گذشته خودشون رو هرچند به شیوه طنز مسخره کنند
اگر شما دیدید بگو ما هم ببینیم و لاقل بگیم یک ملت بدبخت تر از ما هم وجود دارد
شما میایی میگی که فیلم طنز یا کمدی ساختند باید کشور و ملت خودش رو مسخره کنه یا من اشتباه میکنم؟:18:
بدبخت ملتی است که تاریخ خود را نداند و تیره بخت تر از آن ملتی است که علاقه مند به تاریخ خود نباشد وشوربختر از آن ملتی است که تاریخ خود را به ریشخند بگیرد
انواع و اقسام مدل کمدی و طنز داریم من نمیدونم این فیلم سازان سینمای کشتی به گل نشسته بعد از انفجار نور چرا گیر دادن که تاریخ گذشته رو مسخره کنند؟همین کارا رو کردن که فیلم های مزخرفی همچون 300 رو هالیوودی ها دادنش بیرون؛300 رو که یادتون نرفته؟
==========
دیدم پستتون رو ویرایش کردید گفتم یه کم کامل تر بگم
دوست من,زیاد اهل کل کل نیستم فقط میخوام تامل کنید همین
اون فیلم هایی رو که میبینید که من ندیدم,مال قرن حاضر هست به خدا خیلی بده تاریخ کشورشون رو مسخره کنند من این یکی رو ندیدم
این فیلم سازان اگر راست میگن بیان طنز امروزی بسازند اگر نمیتونند و نمیگذارند غلط میکنید میروید تو صفحات تاریخ و هزار جور حرفهای من درآوردی میزنید
ملت خیلی باسوادند که اینا رو بگن شوخیه ؛جدی جدی باورشون میشه سه دوره تاریخی رو باهم قاطی کردند ملت هم نمیدونن مال کدوم دوره است
pcforlife
08-10-2010, 19:17
بدبخت ملتی است که تاریخ خود را نداند و بدبختر از آن ملتی است که با تاریخ خود آشنا نباشد
شکر میونه کلامتون!:46: فرق این دو تا جمله چیه؟!:31::10:
Milad4171
08-10-2010, 19:27
چون تاریخ غنی نداره!
چون لازم نیست این کارو بکنن
وقتی میتونن الان رو بازی کنن چرا برن به گذشته؟
مشکل اینه
فکر میکنی نقطه چین چرا زود جمع شد؟
بس که به یه سری مراکز دولتی و اینا گیر میداد و موضوعش شده بود.
hamidras
08-10-2010, 19:28
اگر شما دیدید بگو ما هم ببینیم
؛300 رو که یادتون نرفته؟
meet the spartans رو ببینید:دی
شکر میونه کلامتون!:46: فرق این دو تا جمله چیه؟!:31::10:
گرامی متن رو من اشتباه نوشتم
متن درست این است
با تشکر از توجه شما:40:
Tra Rapid
08-10-2010, 19:37
همچون 300 رو هالیوودی ها دادنش بیرون؛300 رو که یادتون نرفته؟هیچ ربطی نداره
در عوضش Prince of Persia هم ساخته شده و همون هالیوودی ها دادن بیرون
اما در کل با گفته ی شما اما
نه از سمت ملت بلکه از سمت حکومت موافقم
اگر کسی بخواد در تجلیل از کوروش فیلم بسازه فکر کردی اجازه پخش می گیره؟؟؟!!!!
حالا بی خیال
Facon_Archi
08-10-2010, 19:40
گرامی متن رو من اشتباه نوشتم
متن درست این است
با تشکر از توجه شما:40:
شما برو یه بار دیگه تاریخ رو درست بخون!بعدا بیا این حرف هارو بزن!
تاریخ رو که تحریف نکرده!همه ی اون اتفاق هارو فقط به طنز داره نشونتون میده!بعضی ها حوصله شون نمیگیره تاریخ رو بخونن!
هر چی بدبختی الان داریم میکشیم ما از شاهای قاجار بوده و ماقبل که دیگه هیچی!
وقتی انقدر داغون هست تاریخ اون موقع آدم خندش میگیره خود به خود!نیازی به ریشخند گرفتن نیس!
شما تاریخ زمان کوروش رو مطالعه کن خودت با این دوره مقایسه کن!ببین به چا نتیجه ای میرسی!:46:
خوب دوستان عزیز خسته نباشید واقعا؛متوجه شدم که اصل حرفم رو نگرفتید
هیچ فایده ای هم نداره بخواهم بیشتر از این توضیح بدم چون زمانه ای هست که تاریخ رو تا 32 سال قبل حالیتونه و نه بیشتر
وقت به خیر
mohsen_gh1991
08-10-2010, 19:45
شما برو یه بار دیگه تاریخ رو درست بخون!بعدا بیا این حرف هارو بزن!
تاریخ رو که تحریف نکرده!همه ی اون اتفاق هارو فقط به طنز داره نشونتون میده!بعضی ها حوصله شون نمیگیره تاریخ رو بخونن!
هر چی بدبختی الان داریم میکشیم ما از شاهای قاجار بوده و ماقبل که دیگه هیچی!
وقتی انقدر داغون هست تاریخ اون موقع آدم خندش میگیره خود به خود!نیازی به ریشخند گرفتن نیس!
شما تاریخ زمان کوروش رو مطالعه کن خودت با این دوره مقایسه کن!ببین به چا نتیجه ای میرسی!:46:
درسته در ادامه این حرفات کافیه تو گوگل سرچ کنین قرارداد ترکمانچای بعد اونوقته به خیانت این سلسله قاجاریه پی میبرین:
اینم مرزای ایران که چطوری در اون موقع روز به روز کوچک و کوچکتر میشد
Dreamland
08-10-2010, 20:19
---------------
ای بابا مگه ندید توی قسمت نهم سریال چی گفتند::::: ما قول مسکو را به بلاد انگلیس داده بودیم ........ای بابا چیزی که زیاد هست شهر یکی دیگر را به انها بدهید...........**************
.....همین جوری مثل نقل و نبات شهر های مارو دادند رفت..........توی سریال که نمیشه گفت مثلا فلان شهر یا فلان قرار داد ...چون اون موقع تاریخ دان ها میان گیر میدن که این سریال تاریخ رو به مسخره گرفته............اصل قرار دادن زمان فیلم هم در اون برهه زمانی اینه که مربوط به هیچ دوره خاصی نیست...........و به طنز کشیدنش خیلی رهحت تره...........
Facon_Archi
08-10-2010, 20:57
این تصمیم گیری هاشون عالیه!!: دی
یعنی 2سوت یهو میگن خب!مالیات و چند برابر کنید: دی
اصن فکر نمیکنن به حرفی که میزنن: دی
حکایت یه دوره ی آشنایی شده:دی
سلام دوستان
سایتی سراغ ندارید که DVD فصل اول رو آنلاین برای شهرستانها بفروشه؟
فینال ای شاب تا پریروز داشت ولی تا من خواستم سفارش بدم از موجودی خارج شد. فعلا فصل دوم و سوم رو سفارش دادم.
اگر جایی برای فصل اول سراغ دارید معرفی بفرمایید.
خیلی ممنون.
mahdy2021
08-10-2010, 22:57
خوب دوستان عزیز خسته نباشید واقعا؛متوجه شدم که اصل حرفم رو نگرفتید
هیچ فایده ای هم نداره بخواهم بیشتر از این توضیح بدم چون زمانه ای هست که تاریخ رو تا 32 سال قبل حالیتونه و نه بیشتر
وقت به خیر
بعد از یکسری کاربرای اینجا که به قول خود مهران (از مداد تانک برداشت میکنن)
حالا رسیدیم به شما . نازیسم عزیز (همین آیدی خودش مشکل سازه)
طنز اهداف مختلفی داره . اینکه چون قهوه تلخ دوره ای از تاریخ ایران را به طنز گرفته یا اخراجی ها جنگ را به نوعی دیگر ، یعنی این تمام واقعیات است ، باید برای کسی که اینگونه فکر می کند تاسف خورد
حتی شما اگر پوپک و مش ماشالا رو هم دیده باشی می بینی آدمهای بی سواد با تعصب کور را به طنز می کشد.برخی دیگر از فیلمها و سریالها هم دیگر اشخاص ، اتفاقات و موضوعات را
نکته جالب در اکثر اینها این است که میگن چرا مثلا قشر پزشک فلان طور نشان داده شد!!! بابا طنزه :31:
وقتی میتونیم توی صنعت سینما پیشرفت کنیم که مردممون مثل امریکا و هالیوود بتونن پتانسیل پذیرش هرگونه شوخی و طنزی رو داشته باشن !
نه به خاطر نشون دادن به عنوان مثال رشوه گرفتن یک پلیس ( که هممون هم میدونیم چقدر معمول و رایج هست ) همه پلیس ها ناراحت بشن !!!
طنز ، شوخی تلخ برگرفته از حقیقت هست و همینه که ما رو میخندونه !!!
وقتی میتونیم توی صنعت سینما پیشرفت کنیم که مردممون مثل امریکا و هالیوود بتونن پتانسیل پذیرش هرگونه شوخی و طنزی رو داشته باشن !
نه به خاطر نشون دادن به عنوان مثال رشوه گرفتن یک پلیس ( که هممون هم میدونیم چقدر معمول و رایج هست ) همه پلیس ها ناراحت بشن !!!
طنز ، شوخی تلخ برگرفته از حقیقت هست و همینه که ما رو میخندونه !!!
احسنت...
چیزی که در جامعه ما خدا میدونه کـــی جا بیافته...
من شخصا بدم اومده از این فکر جامعه که نقد کردن مساویست با هزار فحش و بد و بیراه و طرد...
جاتون خالی امشب داشتیم یک نفر رو به صورت طنز نقد میکردیم چنان برخوردی با ما شد که بعدش فقط واسه خودم تاسف خوردم... اصلا انگار این مردم یه گوش دارن و فقط یه حرف توی کلشون میره... البته برخی
انواع و اقسام مدل کمدی و طنز داریم من نمیدونم این فیلم سازان سینمای کشتی به گل نشسته بعد از انفجار نور چرا گیر دادن که تاریخ گذشته رو مسخره کنند؟همین کارا رو کردن که فیلم های مزخرفی همچون 300 رو هالیوودی ها دادنش بیرون؛300 رو که یادتون نرفته؟یه قسمتی از سریال های مدیری بود نقطه چین بود پاور چین بود یادم نیست.
که یهو وسط برنامه ، مدیری موضوع اعتراض به سوژه های طنز رو مطرح میکنه و اینکه چرا برنامش خاله زنک (قول مدیری) شده و همش بحث قهر و دعوای زن و شوهراست برنامه ها. میگه و مثال میزنه که درباره هر چیزی طنز نوشته میشه یه عده شاکی میشن. ماشالا همه قشری هم آماده ان تا بهشون اشاره شد تو فیلمی شاکی بشن.
حالا شما هم ظاهرا از اینکه بی لیاقتیهای حاکمان ایران رو به طنزطرح کرده سریال ناراحتی.
فرضا اگه حرف نزنیم و به به و چه چه کنیم هنر نمایی اون شاهی که کل آیدی مملکت رو باج میداد به کشور همسایه (حکومت هپتالیان) میشه حکومت مقتدر ؟ بدبخت مدیری از ترس همین گیر دادن ها اومده یه موجودی که نیست رو از جایی از تاریخ که نیست اختراع کرده باز شما گیر میدین.
برعکس تصور شما اتفاقا خارجی ها ( منظور کشور های پیشرفته است البته) مفاخرشون رو هم به طنز میگیرن. نقد میکنن و هیچ کدوم توهین تلقی نمیشه.
خیلی راحت بزرگترین دانشمندشون رو به تند ترین شکل ممکن نقد شخصیت میکنن و در کنارش از کار های مثبت اون فرد هم یا دمیشه. حالا کسی جرات داره تو ایران درباره ابن سینا حرفی غیر از مدح بزنه؟ یا شخص اول طنزش بشه همین فرد؟ برایی فرهنگ مایی که ادم ها یا سیاهن یا سفید اینجوریه و برای اونها که همه خاکسترین یه جور دیگه.
Facon_Archi
08-10-2010, 23:32
کلا فرق نداره مثل اینکه!!
یه تاریخ جدیدی هم از خودشون بسازن بازم هم یه سری میان گیر میدن: دی
ghahremanimehdi
08-10-2010, 23:38
کلا به نظر من که تا الان 9 قسمتش رو دیدم چندان دلچسب نبوده. در حد یک کار تلویزیونی قابل قبوله ولی در حد سریالی که قرار باشه بطور آزاد عرضه بشه نیستش. حتی قلب یخی ! که تو ژانر قهوه تلخ هم نیستش میگن از قهوه تلخ بهتر هست چون صرفا برای فروش آزاد ساخته شده و نه برای پخش در تلویزیون!
L.A.M.P.A.R.D
08-10-2010, 23:38
یه قسمتی از سریال های مدیری بود نقطه چین بود پاور چین بود یادم نیست.
که یهو وسط برنامه ، مدیری موضوع اعتراض به سوژه های طنز رو مطرح میکنه و اینکه چرا برنامش خاله زنک (قول مدیری) شده و همش بحث قهر و دعوای زن و شوهراست برنامه ها. میگه و مثال میزنه که درباره هر چیزی طنز نوشته میشه یه عده شاکی میشن. ماشالا همه قشری هم آماده ان تا بهشون اشاره شد تو فیلمی شاکی بشن.
حالا شما هم ظاهرا از اینکه بی لیاقتیهای حاکمان ایران رو به طنزطرح کرده سریال ناراحتی.
فرضا اگه حرف نزنیم و به به و چه چه کنیم هنر نمایی اون شاهی که کل آیدی مملکت رو باج میداد به کشور همسایه (حکومت هپتالیان) میشه حکومت مقتدر ؟ بدبخت مدیری از ترس همین گیر دادن ها اومده یه موجودی که نیست رو از جایی از تاریخ که نیست اختراع کرده باز شما گیر میدین.
برعکس تصور شما اتفاقا خارجی ها ( منظور کشور های پیشرفته است البته) مفاخرشون رو هم به طنز میگیرن. نقد میکنن و هیچ کدوم توهین تلقی نمیشه.
خیلی راحت بزرگترین دانشمندشون رو به تند ترین شکل ممکن نقد شخصیت میکنن و در کنارش از کار های مثبت اون فرد هم یا دمیشه. حالا کسی جرات داره تو ایران درباره ابن سینا حرفی غیر از مدح بزنه؟ یا شخص اول طنزش بشه همین فرد؟ برایی فرهنگ مایی که ادم ها یا سیاهن یا سفید اینجوریه و برای اونها که همه خاکسترین یه جور دیگه.
100 در 100 تایید میشه...............کاملا صحیح :10:
1- به نظرم مدیری در کل همون روال سابق را ادامه داده. قرار گرفتن فردی معمول در جامعه ای نامعمول. که اتفاقا اینبار هم سیامک انصاری نقشش را بر عهده داره.
اما من نمیدانم که چرا اینقدر باید خرج دکوراسیون و طرحی لباسها بشه که اتفاقا همین مورد هزینه ساخت آنرا خیلی زیاد بالا برده. چرا که شخصا فکر می کنم تاثیری در مخاطب نداره. موضوع "طنز"است. و در طنزهای مدیری خیلی دکوراسیون و لباسها مهم نیستند. گویا قرار بوده یه سریال تاریخی بسازه.
2- اگر از تاریخ گذشته به طنز یاد میشه دلیل بر این نیست که در حال حاضر نمیشه اعمال کنونی را نقد نکرد بلکه حتما امکانپذیر نیست. کما اینکه خیلی از مواردی که به طنز نقد میشوند میتونه برای همه زمانها صادق باشه .
مجموع سومش كه زياد جالب نبود فقط تو آخراي قسمت 9 با حال شد ايشالله كه رفته رفته بهتر بشه
دوستان ديگه خواهشا بحث كپي رايت راه نندازند هركي خواست اصل ميخره هركس هم نخواست نميخره
pcforlife
08-10-2010, 23:50
اتی: پدر جان! شما به عنوان بزرگتر مجلس سخن آغاز کنید!
بابای اتی (جواد عزتی): من ماندم، جهانگیر هم مرد، ولی این بابا شاه گور به گور نمیمیره!.... بمیر دیگه!...اهههه!:biggrin:
اتی: پدر جان از عروس و داماد صحبت کنید!
بابای اتی: بله!.... بله! اگر بابا شاهتان حلوای عروس و دوماد رو نخوره نمیمیره! بله!....:27:
اتی: پدرجان! کلا بابا شاه را ول کنید! از بیخودی جان صحبت کنید!
بابای اتی: بله!... حالا این بابا شاه میشینه این ور اون ور میگه من 80 سالمه!:31:
اتی: این که گفتید بیخودیش کجا بود؟!
بابای اتی: د خوب بیخودی میگه! هیچی الان نباشه 180 سالشه! بله! 180 سالشه!:39:
نیما: من میگم کلا بیخیال بزرگتر مجلس بشیم!!:39:
.
.
.
اینم لیست تقریبا کامل بازیگرا + نقشاشون (البته زیاد جدید نیست و چند جا هم سوتی داده بود که تصحیح کردم!) قسمت های بولد شده حتما مطالعه شود:
مهران مدیری (بلوتوس)
سیامک انصاری(نیما/ استاد تاریخ/ مستشارالملک)
محمدرضا هدایتی (پادشاه/ جهانگیر شاه دولول)
سحر جعفری جوزانی (رویا/ دختر صدراعظم/ ناز خاتون)
سحر ذکریا (لعبت الملوک/ دختر پادشاه)
رضا فیضنوروزی (اعتمادالملک دیلمی/ صدراعظم)
برزو ارجمند (برزو خان/ سپهسالار اداره پیشمرگان)
بیژن بنفشهخواه (بیخودی الملک/ پسر صدراعظم)
آرام جعفری (کاترین/ سوگلی)
الیکا عبدالرزاقی (فخرالتاج/ زن پادشاه)
نادر سلیمانی (قرقی/ سرآشپز/ اداره امیال مبارکه)
فلامک جنیدی (کبوتر/ زن سرآشپز)
رضا نیکخواه (خوابگزار/ نوسترآقاخان داموس الملک)
شایان احدیفر (گنجشک خان دیلمی/ پسر اتابک)
شادی احدیفر (ضعیف السلطنه/ همسر دواء الملک)
عارف لرستانی (بلد الملک/ رئیس نظمیه، بلدیه، امنیه)
مریم بخشی (اخترالملوک/ زن صدراعظم)
علی لکپوریان (دامبول السلطنه/ اداره کیف همایونی)
ساعد هدایتی (طبیب دربار/ دواء الملک)
فاطمه هاشمی (ندیمه/ همدم الملک/ همسر دایی اقبال خان)
هادی کاظمی (توپولوف/ برادر کاترین/ باباشاه حشمدار)
جواد عزتی (پدر اتابک)
سعید پیردوست (پهلوون مشیر/ قهوهچی)
رامین پورایمان (دائی اقبال خان/ اداره سور و سات همایونی)
دریا امینیان (منیژالسلطنه/ همسر داموس الملک)
بیوک میرزایی (تیمور)
حمید کاشانی (شکوفه/ میرغضب)
امیرفرزام دهنوی (سرباز نظمیه)
شیما مومنی (کنیز السلطنه/ همسر بلدالملک)
سام نوری (معلم زبان فرانسوی)
بهشاد مختاری (مخبرالدوله سرسعدی)
مهدی ناطقی (سرباز نظمیه)
آزاده مهدیزاده (ژوزفین/ندیمه کاترین)
شقایق رحیمی (ملیح السلطنه/ همسر دامبول السلطنه)
ضمن اینکه الان من فهمیدم این شکوفه کیه!:20: همون یارو عربه تو طنز کمربندرا ببندیم! میگفت فلوس موجوده!:31:
یاعلی:11:
*hamedkhatar*
08-10-2010, 23:58
ضمن اینکه الان من فهمیدم این شکوفه کیه!:20: همون یارو عربه تو طنز کمربندرا ببندیم! میگفت فلوس موجوده!
و البته کولی توی شبهای برره
Facon_Archi
09-10-2010, 00:04
شکوفه ی اون کولی توی برره هم بود دیگه : دی
ویرایش! یه جورایی هم زمان شد!ولی این کلی طول کشید تا پست بشه نمیدونم چرا!از سایت بود مشکل فکر کنم
اتی: پدر جان! شما به عنوان بزرگتر مجلس سخن آغاز کنید!
بابای اتی (جواد عزتی): من ماندم، جهانگیر هم مرد، ولی این بابا شاه گور به گور نمیمیره!.... بمیر دیگه!...اهههه!:biggrin:
اتی: پدر جان از عروس و داماد صحبت کنید!
بابای اتی: بله!.... بله! اگر بابا شاهتان حلوای عروس و دوماد رو نخوره نمیمیره! بله!....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتی: پدرجان! کلا بابا شاه را ول کنید! از بیخودی جان صحبت کنید!
بابای اتی: بله!... حالا این بابا شاه میشینه این ور اون ور میگه من 80 سالمه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتی: این که گفتید بیخودیش کجا بود؟!
بابای اتی: د خوب بیخودی میگه! هیچی الان نباشه 180 سالشه! بله 180 سالشه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیما: من میگم کلا بیخیال بزرگتر مجلس بشیم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چرا؟
من تو سریال خیی معمولی با این صحنه برخورد کردم.
اما الان که متن رو خوندم خنده ام گرفت. یه جوری انگار متن طنز توی بازی ها منتقل نشده.
بازی ها ضعیفه آیا؟ یا شایدم من به متن کلا بیشتر واکنش نشون میدم.
*hamedkhatar*
09-10-2010, 00:10
چرا؟
اما الان که متن رو خوندم خنده ام گرفت. یه جوری انگار متن طنز توی بازی ها منتقل نشده.
نه بابا اون سکانس خیلی خوب بود
حتما دقت نکردید
یه بار دیگه ببینید حتما :31:
pcforlife
09-10-2010, 00:16
چرا؟
جدی میگی؟!:18:
به نظر من تو این سه قسمت اخیر خنده دارترین بخش سریال، همین مراسم خواستگاری و همین دیالوگ ها قبل از ورود جهانگیر بودش! انصافا تهه خنده بود!:27: مدل حرف زدن جواد عزتی + و میمیک صورت فیض نوروزی + نحوه ادای جمله آخری که سیامک انصاری که به سبک خود مدیری گفتش باعث شد من اسپیس رو بزنم و یه چند لحظه ای بخندم!:31:
mohsen_gh1991
09-10-2010, 00:33
نه بابا اون سکانس خیلی خوب بود
حتما دقت نکردید
یه بار دیگه ببینید حتما :31:
خیلی خوب بود ولی به نظرم خنده دار ترین سکانس فیلم تا اینجا قسمتی بود که برزو ارجمند برای خندوندن جهانگیر کلاشو برمیداره و به لهجه مشهدی میگه:
اعلی حضرتا کِله مو رِ نگا !!!!
:31:
alidata2010
09-10-2010, 00:38
از اون خنده دار تر سیامک انصاری بود که نمیدونست چجوری بخندونه از سر ناچاری بشکن میزد:16:
اون سکانس مرشد هم زیبا بود!!
انصافا که به من یکی خیلی حال داد...حرف دل یه ملت رو زد اون هم باصدای آروم!!:31:
RoYaYeEe_NiIiLi
09-10-2010, 08:44
میگم که مگه قسمت 10 و 11 و 12 هم اومده؟
آخه در مورد خواستگاری حرف میزدید ولی من ندیدم همچین صحنه ایی رو:31:
اگه مال قسمت های قبلی هست(یعنی اوضام خیلی خیته که یادم نیست:31:)مال کدوم قسمت میشه این خواستگاریش؟
خواستگاری که نه صحبت درمورد ازدواج واین حرفها بود...قسمت های8-9بود فکرکنم..همون جا که جهانگیرشاه از سفر فرنگ برمیگرده.
mhv_kntu
09-10-2010, 09:40
lllooooooollll
چه ربطی به حرف من داشت ؟!!
من میگم چرا موسیقی متن تام و جری رو گذاشتن رو سریال شما آهنگسازش رو می گی ؟! که البته اشتباه !
شدیدا توصیه می کنم Grammy awards50th رو ببینین تا موسیقی متن قسمت 7 سریال که اونجا اجرا شده بشنوید.
Facon_Archi
09-10-2010, 10:04
این هم یه کلیپ جالب از سکانس های قهوه ی تلخ که روی یوتوب اومده با حجم 9 مگابایت:
توی این سایت هم میتونید تبدیل کنید لینکش رو:
dirpy.com
این هم یه کلیپ جالب از سکانس های قهوه ی تلخ که روی یوتوب اومده با حجم 9 مگابایت:
توی این سایت هم میتونید تبدیل کنید لینکش رو:
dirpy.com
خودت تبدیلش می کردی می زاشتی
farshidshd
09-10-2010, 11:57
چرا سایتاشون باز نمیشه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
Facon_Archi
09-10-2010, 12:15
چرا سایتاشون باز نمیشه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ffa_IR%2Fhome)
.
احتمالا مشکلی واسه سرور و هاست اینا پیش اومده!
ان دفعه دوم هست که down شده!
یه سایت رو نمیتونن نگه دارن!عجبا!:13:
mohsen_gh1991
09-10-2010, 12:58
این اهنگ تام و جریو کجای سریال گذاشته؟
فقط اون قسمتی که به بابا شاه میگن تو مگه همراش نبودی پس چرا جلوش رو نگرفتی که با این زنه کاترین ازدواج نکنه ......چیزی بهش نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد بابا شاه میگه : چرا بهش گفتم یکی هم برای من بستان اما نگرفت نامرد!!!!!!!!!!!
بابام شنید کلی زد زیر خنده ...اومد برای اولین بار با هم پای کامپیوتر نشستیم فیلم نگاه کردیم!!!!!!!!!!! :18:
( البته منو مجبور کرد که از اولش براش بزارم و من مجبور شدم از اول اون قسمت دوباره ببینم .......شانس آوردم نگفت از قسمت اول سریال بزار ببینم!!!!!! :18: )
Facon_Archi
09-10-2010, 15:48
سایتشون هم درست شد
فقط اون قسمتی که به بابا شاه میگن تو مگه همراش نبودی پس چرا جلوش رو نگرفتی که با این زنه کاترین ازدواج نکنه ......چیزی بهش نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد بابا شاه میگه : چرا بهش گفتم یکی هم برای من بستان اما نگرفت نامرد!!!!!!!!!!!
بابام شنید کلی زد زیر خنده ...اومد برای اولین بار با هم پای کامپیوتر نشستیم فیلم نگاه کردیم!!!!!!!!!!! :18:
( البته منو مجبور کرد که از اولش براش بزارم و من مجبور شدم از اول اون قسمت دوباره ببینم .......شانس آوردم نگفت از قسمت اول سریال بزار ببینم!!!!!! :18: )
من هر دیوی دیو 2 بار دیدم به خواطر همین موضوع ( بعضی قسمتا هم بیشتر ! :دي ) چون من با تلویزیون هال می بینم هر کی می آد می زنه از اوول ! :دي
mhv_kntu
09-10-2010, 18:30
این اهنگ تام و جریو کجای سریال گذاشته؟
یه جاییش که یادمه ، اونجایی که اومده بودن بدرقه شاه قبل رفتنش به سفر فرنگ که نسبتا طولانی هم بود زمانش
SIMON137
09-10-2010, 18:32
زمانش شد سه شنبه به سه شنبه ؟
*hamedkhatar*
09-10-2010, 18:43
من زنگ زدم اونجایی که ازش میخرم معمولا، گفت فردا پخش میشه اما تو سایتش زده 1 روز و 5 ساعت دیگه
پس حتما دوشنبه میاد
شايد اين سه شنبه بيايد شايد...:31:
سلام دوستان
سایتی سراغ ندارید که DVD فصل اول رو آنلاین برای شهرستانها بفروشه؟
فینال ای شاب تا پریروز داشت ولی تا من خواستم سفارش بدم از موجودی خارج شد. فعلا فصل دوم و سوم رو سفارش دادم.
اگر جایی برای فصل اول سراغ دارید معرفی بفرمایید.
خیلی ممنون.
کسی نیست کمکم کنه؟:41:
شما بگو برای کدام شهرستان میخوای تا من بهت بگم از کجا بخری
mohsen_rkh
09-10-2010, 20:13
دوستان کیفیت نسخه DVDش که عالیه. چرا ناراضی هستین؟
اگه نسخه DVD رو تو دستگاه DVD Player خونگی بذارین، کیفیتش خیلی بهتره تا اینکه با PC نگاه کنید.
farhad_realmadrid
09-10-2010, 20:42
تو سایت خود قهوه تلخ میفروشه که!.
شما بگو برای کدام شهرستان میخوای تا من بهت بگم از کجا بخری
تو سایت خود قهوه تلخ میفروشه که!.
من تو شهر اردبیل هستم و مطمئنم که اینجا پیدا نمیشه.
تو سایتشم نوشته ارسال برای شهرستانها مقدور نیست.
Facon_Archi
09-10-2010, 21:05
شما زنگ بزن پخش الوند ازشون سوال کن که توی شهر شما جایی نمایندگی گرفتن یا نه
اگه گرفته بودن که ادرسش رو بگیرین شاید همون نمایندگی هم براتون پست کنه:46:
Alireza SM
09-10-2010, 21:13
منم اردبيل هتم و پيدا ميشه .
خيابان خيرين به طرف فلسطين كه برين درمانگاه رو رد كنين تو همون رديف درمانگاه يه مغازه هست كه ميفروشه .
كلي بنر تبليغاتي تو شهر زده بودن براش چطور يدا نشه ؟
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
امروز قسمت هاي جديد نيومده ؟
خيابان خيرين به طرف فلسطين كه برين درمانگاه رو رد كنين تو همون رديف درمانگاه يه مغازه هست كه ميفروشه .
خیلی ممنونم ازت دوست عزیز. چهار راه هر جا میرفتم کلا تولید این سریال روی DVD کتمان می کردند.
فردا سر میزنم امیدوارم مونده باشه.
bagher_mo68
09-10-2010, 21:59
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
امروز قسمت هاي جديد نيومده ؟
به نظر میاد که امروز پخش نشده، توی سایت هم زده 1 روز و اندی ساعت دیگه که میشه نصفه شب فردا یعنی دوشنبه
اما چرا دوشنبه ؟!!! یه بار شنبه میاد یه بار سه شنبه و حالا دوشنبه !!! چرخشی کار میکنن به نظر :31:
فیلمش تازه داره قشنگ میشه :11:
خود مهران مدیری دفعه اوله که تو فیلمش بعد 9 قسمت هنوز نیومده ... :20:
petr-cech
09-10-2010, 22:41
خیلی سریال جالبی هست ...
ما که کلی خندیدیم ... :31:
masoudtr
09-10-2010, 23:11
امروز نقاشی کشیدیم یک خانه کوچللو با دودکشی بر آسمان که دودش بر هوا میپراکنیه!! وقتی در گوگل کلمه طنز را جست و جو میکنیم به این معنا از آن میرسیم :
طَنز، هنری است که عدم تناسبات در عرصههای مختلف اجتماعی را که در ظاهر متناسب به نظر میرسند، نشان میدهد و این خود مایه خنده میشود. هنر طنزپرداز، کشف و بیان هنرمندانه و زیباییشناختی عدم تناسب در این "متناسبات" است.
طتز هنری است که اشتباهات یا جنبههای نامطلوب رفتار بشری، فسادهای اجتماعی و سیاسی یا حتی تفکرات فلسفی را به شیوهای خنده دار به چالش میکشد
اثری طنز مانند یک سریال طنز یا فیلم طنز اگرچه در ظاهر می خنداند، اما در پس این خنده واقعیتی تلخ و وحشتناک وجود دارد که در عمق وجود، خنده را می خشکاند و انسان را به تفکر وا میدارد. به همین خاطر در باره طنز گفته اند: «طنز یعنی گریه کردن قاه قاه، طنز یعنی خنده کردن آه آه.»
بله دوستان طنز به معنی لوده گری٬ دلقک بازی و خندیدن همینجوری نیست! کمتر کسی به معنای واقعی طنز توجه میکند! وگرنه فیلم بی سر و تهی مثل اخراجیها میلیاردی فروش نمیکرد! و سینما پر نمیشد از فیلمهای مهمل که به اسم طنز بیرون می آیند! فیلمهایی که پرفروشترین فیلم سال میشوند مانند پوپک و مش ماشالله!
اما در این اوضاع نفهمی روزگار آدمهای هنرمندی هم پیدا میشوند که معنای واقعی طنر را درک کنند مهران مدیری یکی از همان طنز پردازان هنرمندیست که میداند طنز چیست و چگونه باید اجرایش کرد٬او میداند که چگونه جوری مردم را بخنداند که در پس آن خنده تفکری هم باشد٬ تلخی هم باشد٬ چالشی هم باشد٬ معضلی هم باشد٬ حالا چه اجتماعی باشد چه سیاسی٬ البته از همه مهمتر به روز باشد حتی در دل ناکجا آبادی به اسم برره و یا در دل تاریخی نا نوشته از خاندان جهانگیر شاه دولو!
به خاطر همین است که میتوان مهران مدیری را بهترین طنز پرداز رسانه قلمداد کرد.
این روزها مجموعه جدید او به نام قهوه تلخ با آن همه حواشی که در پشتش بود سرانجام نه از تلوزیون بلکه از کلوپها سر در آورده! و این خود آزمونی سخت برای مدیری و گروهش است که به هر حال مخاطب باید برای دیدن اثرش هفته ای ۲۵۰۰ تومان کنار بگذارد البته اگر از این سریال خوشش بیاید و قصد دنبال کردنش را دشته باشد. با گذشت سه هفته از این نوع پخش به نظر میرسد که مدیری باز هم نمره قبولی را از آن خودکرده است دلیل اول این است که پس از پخش چندین مجموعه ی جذاب از او در تلویزیون حالا مدیری به جایی رسیده که هر اثر جدیدش دارای شخصیت است و حامیان خودش را دارد و دلیل دوم این است که این سریال دقیقا همان چیزیست که از او انتظار میرود یعنی او با هنرمندی خود ناهنجاریهای اجتماعی و به ویژه سیاسی این روزهای ما را در قالب مجموعه ای خنده دار به چالش کشیده است.بله شاید علت اصلی پخش نشدن این طنز همان به چالش کشیدن ناهنجاریهای به ویژه سیاسی این روزهای ما باشد نه مشکلات مالی!
از همان ابتدا اگر کمی بیشتر دقت کنیم و فقط دنبال خندیدن و قه قهه نباشیم متوجه طعنه ها و کنایه های تمسخر آمیز سیاسی میشویم مثل اشتباه یا دروغ گوینده رادیو که طعنه ایست به دروغهای رسانه ی به اصطلاح ملی خودمان!
اون ۵ سالی که از صفحه ی تاریخ روزگار محو شد و در واقع دوران حکومت نا به سامان خاندان دولو بود دقیقا برابر همین ۵ سال حکومت این دولت نا به سامان است که در خواب نیما به عنوان ورطه هولناک یاد میشود!
اعتراف گیریه رییس نظمیه از نیما که بسیار هم خشن هست و طعنه ایست به شکنجه ها و اعتراف گیرهای کهریزکی :
«پدر سوخته ی یک لا قبا کدام پدرسوخته ای تو را اجیر کرده که تا زیز موی دماغ اعلا حضرت بروی نظم و امنیت بلاد را زیر سوال ببری و ما را بی کفایت جلوه دهی ها؟ مغور نیایی دمار از روزگارت در میارم؟»
«شما الا عصبانی هستید ولی اینطوریها هم نیست که بتونید من رو بزنید!»
«ما زدیم و شد!»
در قسمتی دیگر هر کدام از مقامات برای پوشاندن ضعفها و گندکاریهای خود در پی مقصر جلوه دادن دیگری بودند . رئیس نظمیه از ترس اینکه مبادا به خاطر ورود یک دزد به کم کاری متهم شود، دزد را جاسوسی می داند که باید مسئول اطلاعات را به خاطر وی مواخذه کرد. مسئول اطلاعات مسئول دربار را مقصر می داند و مسئول دربار رئیس آشپزخانه را و... و اتفاقا هر کدام با تهدید از دزد می خواهند که به جرمی غیر از آنچه که مسئولیتش متوجه آنان است، اعتراف کند.
بعد از هر شوخیه اعلاحضرت اول اقبال خان اعلام میکند قبله عالم مذاخ فرمودند و بعد همه مییخندند و این طعنه ای است به مزدوارنی که برای تملق نزد اربابشان پس از شنیدن جمله ای مانند« جسم ناقصی دارم» توسط مجلس گردانها سریعا به شکل هماهنگی گریه میکنند !
در جایی نیما یا مستشار الملک جدید به سراغ بی خودی الملک رییس اداره مستعمرات میرود:
شما رییس اداره مستعمرات هستید اما من یادم نمیاد که در طول تاریخ ما مستعمره ای داشته باشیم؟
حال که داریم.............کجاست اون وقت؟.................روسیه٬ عثمانی٬ فرانس٬ افریقا!
حتما والی دارید اونجا؟........خیر.......مالیت میگیرید؟........خیر.......نیروی نظامی دارید؟.......خیر
بخشید شما اصولا به چه جایی میگید مستعمره؟..........روسیه٬ عثمانی٬ فرانس٬ افریقا!
این هم کنایه ایست به اونهایی که ابرو بالا می اندازند و صیح تا شب توی توهم اینکه قدرت برتر جهان هستند سر میکنند و در حالی که کشورشان رو به نابودیست با این توهم یه دنیال برقراری عدالت در جهان یا گرفتن غرامت جنگ جهانی دوم هستند!
پیرمردی در فیلم هست که دائما به پشت سر خود نگاه میکند و فریاد میزند کیه؟.....کیه؟ که این هم تصویری کاریکاتور گونه از افرادیست که تصور میکنند دشمنی وجود دارد که همواره در حال نقشه کشیدن و سناریو سازی برای ضربه زدن به انها است!
در قسمت هشتم کنایه های سیاسی جدی تری مطرح میشود که نیازی به توضیح ندارد:
با رفتن شاه به سفر٬ مشاور اعظم مقداری پول بین مردم پخش میکند تا رعیت را به نفع خودش و پسرش که میخواهد شاه بشود تحریک کند و بعد رییس خزانه که متوجه این قضیه میشود دامبول یا ملیجک را به بازار میفرستد تا از مردم پول بگیرد و در نهایت رییس نظمیه با زدن رعیت به دنبال کنترل انهاست
دامبول مطرب شاه به بازار میرود و مرشد به او میگوید: «وای به حال اونایی که تنبک مطربی در دست گرفتن و مجلس ظالم رو گرم کردن»
قرار است برای اعلا حضرت آش بپزند و دامبول از جاسوس دربار میخواهد با ایجاد تجمع ظاهرا خودجوش از مردم پول بگیرد .
نیما در جمعیت خطاب به دامبول: پول آش پشت پا اعلا حضرتتونم اینا باید بدن؟
به بنده چه مربوطه این یک حرکت خودجوش مردمیه برای عرض ادب و احترام خدمت قبله عالم!
بله خودش جوشیده مشخصه!........البته ما یکم شعله شو زیاد کردیم تا زودتر هم بجوشه
مقامات با هم درگیر میشوند و در این حین مشاور اعظم شاه میگوید:
بهتر ان است که افراد داموس خان(رییس خزانه) از رعیت پول بگیرند و بعد ما پول بدهیم تا رعیت خوش خوشانشان بشود حالا دست آخر کتکی را هم بخورند راضی خواهند بود
رییس اداره پیشمرگان همایونی: ببخشید ولی این کاملا اشتباهه من میگیم افراد داموس خان بیان پول بگیرن بعد این افراد ما بیان از سر شکم سیری اینا رو سیر بزنن بعدشم بچه های شما بیان به اینا پول بدن که اقلا اینا خوشحال برن خونشون!!
باور کنید ۵ دقیقه به این سکانس خندیدم اما بعد فکر کردم چقدر حال و روز این رعیت بدبخت که پول میدهد٬ پول میگیرد و کتک هم میخورد شبیه حال روز الان ماست . دقت کنید از ما هم به طور هدفمند مالیات میگیرند ٬ به طور هدفمند یارانه میدهند و در نهایت به طور هدفمند سرکویمان میکنند!
در کل هر یک از شخصیتهای خاندان دولو میتوانند تمثیلی از حکمرانان اکنون ما باشند. خودتان تصور میکنید جهانگیر شاه دولو که چون اراده کرده است بادمجان را میوه بنامد، بادمجان جزء میوه جات شده است! شبیه چه کسیست!؟
mohsen_gh1991
10-10-2010, 00:29
این سریال مگه قرار نبود لوکیشن اصلیش تو برره باشه؟
kasra_khan2003
10-10-2010, 01:15
این سریال نسخه DVD هم داره؟! جالبه من که فقط CD خریدم:دی
شما چند میخرین؟ اینجا یکی هست تعداد زیاد میخره، ارزون تر هم میفروشه! 2،000 تومن. یه فروشگاه خیلی بزرگ که کارش هم عالیه...
این فصل آخریش واقعا عالی بود!!! تازه داره در کنار خنده های تلخش، خنده های شیرین هم میاد...
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
امروز نقاشی کشیدیم یک خانه کوچللو با دودکشی بر آسمان که دودش بر هوا میپراکنیه!! وقتی در گوگل کلمه طنز را جست و جو میکنیم به این معنا از آن میرسیم :
طَنز، هنری است که عدم تناسبات در عرصههای مختلف اجتماعی را که در ظاهر متناسب به نظر میرسند، نشان میدهد و این خود مایه خنده میشود. هنر طنزپرداز، کشف و بیان هنرمندانه و زیباییشناختی عدم تناسب در این "متناسبات" است.
طتز هنری است که اشتباهات یا جنبههای نامطلوب رفتار بشری، فسادهای اجتماعی و سیاسی یا حتی تفکرات فلسفی را به شیوهای خنده دار به چالش میکشد
اثری طنز مانند یک سریال طنز یا فیلم طنز اگرچه در ظاهر می خنداند، اما در پس این خنده واقعیتی تلخ و وحشتناک وجود دارد که در عمق وجود، خنده را می خشکاند و انسان را به تفکر وا میدارد. به همین خاطر در باره طنز گفته اند: «طنز یعنی گریه کردن قاه قاه، طنز یعنی خنده کردن آه آه.»
بله دوستان طنز به معنی لوده گری٬ دلقک بازی و خندیدن همینجوری نیست! کمتر کسی به معنای واقعی طنز توجه میکند! وگرنه فیلم بی سر و تهی مثل اخراجیها میلیاردی فروش نمیکرد! و سینما پر نمیشد از فیلمهای مهمل که به اسم طنز بیرون می آیند! فیلمهایی که پرفروشترین فیلم سال میشوند مانند پوپک و مش ماشالله!
اما در این اوضاع نفهمی روزگار آدمهای هنرمندی هم پیدا میشوند که معنای واقعی طنر را درک کنند مهران مدیری یکی از همان طنز پردازان هنرمندیست که میداند طنز چیست و چگونه باید اجرایش کرد٬او میداند که چگونه جوری مردم را بخنداند که در پس آن خنده تفکری هم باشد٬ تلخی هم باشد٬ چالشی هم باشد٬ معضلی هم باشد٬ حالا چه اجتماعی باشد چه سیاسی٬ البته از همه مهمتر به روز باشد حتی در دل ناکجا آبادی به اسم برره و یا در دل تاریخی نا نوشته از خاندان جهانگیر شاه دولو!
به خاطر همین است که میتوان مهران مدیری را بهترین طنز پرداز رسانه قلمداد کرد.
این روزها مجموعه جدید او به نام قهوه تلخ با آن همه حواشی که در پشتش بود سرانجام نه از تلوزیون بلکه از کلوپها سر در آورده! و این خود آزمونی سخت برای مدیری و گروهش است که به هر حال مخاطب باید برای دیدن اثرش هفته ای ۲۵۰۰ تومان کنار بگذارد البته اگر از این سریال خوشش بیاید و قصد دنبال کردنش را دشته باشد. با گذشت سه هفته از این نوع پخش به نظر میرسد که مدیری باز هم نمره قبولی را از آن خودکرده است دلیل اول این است که پس از پخش چندین مجموعه ی جذاب از او در تلویزیون حالا مدیری به جایی رسیده که هر اثر جدیدش دارای شخصیت است و حامیان خودش را دارد و دلیل دوم این است که این سریال دقیقا همان چیزیست که از او انتظار میرود یعنی او با هنرمندی خود ناهنجاریهای اجتماعی و به ویژه سیاسی این روزهای ما را در قالب مجموعه ای خنده دار به چالش کشیده است.بله شاید علت اصلی پخش نشدن این طنز همان به چالش کشیدن ناهنجاریهای به ویژه سیاسی این روزهای ما باشد نه مشکلات مالی!
از همان ابتدا اگر کمی بیشتر دقت کنیم و فقط دنبال خندیدن و قه قهه نباشیم متوجه طعنه ها و کنایه های تمسخر آمیز سیاسی میشویم مثل اشتباه یا دروغ گوینده رادیو که طعنه ایست به دروغهای رسانه ی به اصطلاح ملی خودمان!
اون ۵ سالی که از صفحه ی تاریخ روزگار محو شد و در واقع دوران حکومت نا به سامان خاندان دولو بود دقیقا برابر همین ۵ سال حکومت این دولت نا به سامان است که در خواب نیما به عنوان ورطه هولناک یاد میشود!
اعتراف گیریه رییس نظمیه از نیما که بسیار هم خشن هست و طعنه ایست به شکنجه ها و اعتراف گیرهای کهریزکی :
«پدر سوخته ی یک لا قبا کدام پدرسوخته ای تو را اجیر کرده که تا زیز موی دماغ اعلا حضرت بروی نظم و امنیت بلاد را زیر سوال ببری و ما را بی کفایت جلوه دهی ها؟ مغور نیایی دمار از روزگارت در میارم؟»
«شما الا عصبانی هستید ولی اینطوریها هم نیست که بتونید من رو بزنید!»
«ما زدیم و شد!»
در قسمتی دیگر هر کدام از مقامات برای پوشاندن ضعفها و گندکاریهای خود در پی مقصر جلوه دادن دیگری بودند . رئیس نظمیه از ترس اینکه مبادا به خاطر ورود یک دزد به کم کاری متهم شود، دزد را جاسوسی می داند که باید مسئول اطلاعات را به خاطر وی مواخذه کرد. مسئول اطلاعات مسئول دربار را مقصر می داند و مسئول دربار رئیس آشپزخانه را و... و اتفاقا هر کدام با تهدید از دزد می خواهند که به جرمی غیر از آنچه که مسئولیتش متوجه آنان است، اعتراف کند.
بعد از هر شوخیه اعلاحضرت اول اقبال خان اعلام میکند قبله عالم مذاخ فرمودند و بعد همه مییخندند و این طعنه ای است به مزدوارنی که برای تملق نزد اربابشان پس از شنیدن جمله ای مانند« جسم ناقصی دارم» توسط مجلس گردانها سریعا به شکل هماهنگی گریه میکنند !
در جایی نیما یا مستشار الملک جدید به سراغ بی خودی الملک رییس اداره مستعمرات میرود:
شما رییس اداره مستعمرات هستید اما من یادم نمیاد که در طول تاریخ ما مستعمره ای داشته باشیم؟
حال که داریم.............کجاست اون وقت؟.................روسیه٬ عثمانی٬ فرانس٬ افریقا!
حتما والی دارید اونجا؟........خیر.......مالیت میگیرید؟........خیر.......نیروی نظامی دارید؟.......خیر
بخشید شما اصولا به چه جایی میگید مستعمره؟..........روسیه٬ عثمانی٬ فرانس٬ افریقا!
این هم کنایه ایست به اونهایی که ابرو بالا می اندازند و صیح تا شب توی توهم اینکه قدرت برتر جهان هستند سر میکنند و در حالی که کشورشان رو به نابودیست با این توهم یه دنیال برقراری عدالت در جهان یا گرفتن غرامت جنگ جهانی دوم هستند!
پیرمردی در فیلم هست که دائما به پشت سر خود نگاه میکند و فریاد میزند کیه؟.....کیه؟ که این هم تصویری کاریکاتور گونه از افرادیست که تصور میکنند دشمنی وجود دارد که همواره در حال نقشه کشیدن و سناریو سازی برای ضربه زدن به انها است!
در قسمت هشتم کنایه های سیاسی جدی تری مطرح میشود که نیازی به توضیح ندارد:
با رفتن شاه به سفر٬ مشاور اعظم مقداری پول بین مردم پخش میکند تا رعیت را به نفع خودش و پسرش که میخواهد شاه بشود تحریک کند و بعد رییس خزانه که متوجه این قضیه میشود دامبول یا ملیجک را به بازار میفرستد تا از مردم پول بگیرد و در نهایت رییس نظمیه با زدن رعیت به دنبال کنترل انهاست
دامبول مطرب شاه به بازار میرود و مرشد به او میگوید: «وای به حال اونایی که تنبک مطربی در دست گرفتن و مجلس ظالم رو گرم کردن»
قرار است برای اعلا حضرت آش بپزند و دامبول از جاسوس دربار میخواهد با ایجاد تجمع ظاهرا خودجوش از مردم پول بگیرد .
نیما در جمعیت خطاب به دامبول: پول آش پشت پا اعلا حضرتتونم اینا باید بدن؟
به بنده چه مربوطه این یک حرکت خودجوش مردمیه برای عرض ادب و احترام خدمت قبله عالم!
بله خودش جوشیده مشخصه!........البته ما یکم شعله شو زیاد کردیم تا زودتر هم بجوشه
مقامات با هم درگیر میشوند و در این حین مشاور اعظم شاه میگوید:
بهتر ان است که افراد داموس خان(رییس خزانه) از رعیت پول بگیرند و بعد ما پول بدهیم تا رعیت خوش خوشانشان بشود حالا دست آخر کتکی را هم بخورند راضی خواهند بود
رییس اداره پیشمرگان همایونی: ببخشید ولی این کاملا اشتباهه من میگیم افراد داموس خان بیان پول بگیرن بعد این افراد ما بیان از سر شکم سیری اینا رو سیر بزنن بعدشم بچه های شما بیان به اینا پول بدن که اقلا اینا خوشحال برن خونشون!!
باور کنید ۵ دقیقه به این سکانس خندیدم اما بعد فکر کردم چقدر حال و روز این رعیت بدبخت که پول میدهد٬ پول میگیرد و کتک هم میخورد شبیه حال روز الان ماست . دقت کنید از ما هم به طور هدفمند مالیات میگیرند ٬ به طور هدفمند یارانه میدهند و در نهایت به طور هدفمند سرکویمان میکنند!
در کل هر یک از شخصیتهای خاندان دولو میتوانند تمثیلی از حکمرانان اکنون ما باشند. خودتان تصور میکنید جهانگیر شاه دولو که چون اراده کرده است بادمجان را میوه بنامد، بادمجان جزء میوه جات شده است! شبیه چه کسیست!؟
البته من با قسمت هاییش مخالفم! که مهمترینش اینه که این سریال از خیلی قبل تر از اتفاق افتادن این جریانات استارت خورده بود... خیلی از جملاتی که به بعضی از صحنه ها ارتباط داده شده، مال زمانی هست که اواخر کار قهوه تلخ بوده...
D,Freeman
10-10-2010, 01:25
دلیل اینکه خیلیها فکر میکنن بعضی از اتفاقات این مجموعه ممکنه طعنه ای به ......!!!!!!!!باشه اینه که مخاطب بااین ذهنیت به دیدن این سریال میره و طوری از اون سکاسنها برداشت میکنه که خودش میخواد!!!
وگرنه بااین دوستمون که میگه این مجموعه مال خیلی وقت قبل ازاتفاقات اخیره موافقم...حداقل ما یک ساله پیشه...!!!
آقا نقل قول هم بی نقل قول ...:19:ازدو دفعه از صحبتهای چندین سطری بچه ها همش یه نیم بند نقل قول گرفتیم وکلی هم نصیحت کردیم که این جور بحثها نفرمائید تایپکو فلان و.... هردو بار همکار محترم trashبرامونپیغام خصوصی فرستادن :2:...
این دفعه هم نکنه مارو بگیرن:13:...؟؟!!!
Alireza SM
10-10-2010, 05:52
خیلی ممنونم ازت دوست عزیز. چهار راه هر جا میرفتم کلا تولید این سریال روی DVD کتمان می کردند.
فردا سر میزنم امیدوارم مونده باشه.
آخه خودت كه فروشنده هاي شهرمون رو ميشناسي هيچكدوم توليد حاليشون نيست . فقط كپي حاليشونه :41:
Saeed System
10-10-2010, 07:19
فیلمش تازه داره قشنگ میشه :11:
خود مهران مدیری دفعه اوله که تو فیلمش بعد 9 قسمت هنوز نیومده ... :20:
چند صفحه قبل نوشتند مهران مدیری قسمت 20 وارد سریال میشه
John Cena723
10-10-2010, 09:37
این سری سوم بدجور کر کرخنده بود و سیامک انصاری یه تنه داره کل سریال رو میچرخونه. بدجور دوست دارم مدیری وارد بشه و ببینیم با سیامک انصاری اوج خنده رو به کجاها می برند.
کــــــــــــــــــــــیه ؟ کـــــــــــــــــی بود؟ :31:
کار همه تو این سریال عالی بوده و دست همشون درد نکنه. یه جورایی بهتر شد اصلا از صدا و سیما پخش نشد چون اگر پخش میشد با یه سری سانسورها مواجه میشد که مزه سریال را از بین میبرد.
دلیل اینکه خیلیها فکر میکنن بعضی از اتفاقات این مجموعه ممکنه طعنه ای به ......!!!!!!!!باشه اینه که مخاطب بااین ذهنیت به دیدن این سریال میره و طوری از اون سکاسنها برداشت میکنه که خودش میخواد!!!
وگرنه بااین دوستمون که میگه این مجموعه مال خیلی وقت قبل ازاتفاقات اخیره موافقم...حداقل ما یک ساله پیشه...!!!
كلا هركس از ظن خود شده يار اين سريال:31:
ولي سريال خيلي قشنگ و جالبيه ...من تا قسمت 6 ديدم و از قسمت هاي 5 و 6 داره خنده دار ميشه!
اون يارو كي بود ؟ كيه؟ چي شد؟ هم اولش به نظرم خيلي مسخره و سطح پايين ميومد اما الان ناخوداگاه خندم ميگيره وقتي ميبينمش!!:31:
دوستان فصل 4 اومده یا نه؟
M A M M U T
10-10-2010, 13:25
البته من زیاد به مربوط بودن سریال به حوادث بعد از انت-خ-ا-ب-ات (:دی)اعتقاد ندارم اما می تونیم بخش هاییش رو به جریانات بعد از اون که تو جامعه به وجود اومد ربط بدیم.
دوستان اتفاقا تقریبا این سریال بعد از اون حوادث فیلمبرداری شده.... وقتی میگن 14 ماه روش کار شده یعنی همه ی مراحل پیش تولید و ساخت فضا ها و اینا....این سریال توی برج تیر مجوز پخش گرفته و مجموعه حدودا شهریور پخش شد.پس 14 ماه قبل از شهریور(همون طور که خود مدیری در ابتدا همیشه میگه) پس حدودا میشه ادیبهشت و خرداد 88 . یکی دو ماه هم پیش تولید و این حرفا داشته که میبینید مطابقت داره.
سلام
راستش تا الان یکی دو بار اونم در حد نیشخند زدم به فیلم!!هنوز اونطور که انتظار داشتم نبوده!
ولی خب
تا آخرش به خاطر این که روی این صدا و سیمای لعنتی رو کم کنم میخرم!!!
nafe-bandar
10-10-2010, 14:22
تا الانش به نظر من مجموعه اولش از همش خنده دار تر بوده... !
ولی یه تیکش رو خیلی خنده داره!!
اینکه ماموره همش می گه پدرسوخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:31:
D,Freeman
10-10-2010, 15:04
راستش تا الان یکی دو بار اونم در حد نیشخند زدم به فیلم!!هنوز اونطور که انتظار داشتم نبوده!
کلا مدیری به ساختن طنز تلخ مشهوره...
ولی خدائیش هر چی تا به حال درست کرده من یکی رو که حسابی خندونده:46:...
از اون بامشاد و شیر فرهاد وطغرل بگیر تا الان که این یاروئه کی بود چی بود...:39:...
تا یادم نرفته نظام دو برره با اون گرد نخود و خورزو خانش:16:...
golenarges2003
10-10-2010, 15:06
بیشتر کارای مهران مدیری توهین به شعور بینندس
ghahremanimehdi
10-10-2010, 15:14
بیشتر کارای مهران مدیری توهین به شعور بینندس
چطور؟ چرا ؟
S@nti@go_s&k
10-10-2010, 15:18
این سریال توی برج تیر مجوز پخش گرفته و مجموعه حدودا شهریور پخش شد
سلام پس چرا فصل به فصل میدن بیرون؟
چرا همرو با هم نمیدن ؟
*PiNk PaNTHeR*
10-10-2010, 15:18
چطور؟ چرا ؟
mojtaba2321
10-10-2010, 15:28
حرف زدن اون نقاشه خیلی باحاله.
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
پک 4 اومده؟
masood68a
10-10-2010, 16:14
پک 4 اومده؟
هنوز نه...:41:
گفتوگوي ايسنا با امير مهدي ژوله
نگارش «قهوهي تلخ» از ديگر كارهاي مهران مديري سختتر بود
براي شكستن خط قرمزهاي تلويزيون به سراغ شبكه نمايش خانگي نرفتيم
نويسندهي سريال «قهوهي تلخ» به اين پرسش ايسنا كه آيا پخش «قهوه تلخ» از طريق شبكه نمايش خانگي، خط قرمزهاي نگارش اين را سريال كاهش داده است؟ پاسخ منفي داد و تاكيد كرد: اينگونه نبوده است.
اميرمهدي ژوله در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، درباره چارچوبهايي كه براي نگارش فيلمنامهي «قهوه تلخ» اعمال شده است، گفت: از آنجا كه طرح را با تلويزيون مطرح كرديم، شخصيتها، نام شخصيتها و... همه با تلويزيون چك شده بودند؛ حتي هشت قسمت اول ما را تلويزيون ديده است؛ بنابراين اصول و معيارهاي تلويزيون چه در طراحي داستان و چه در طراحي شخصيتها رعايت شده است.
وي كه همراه با خشايار الوند نگارش «قهوه تلخ» را بر عهده دارد، افزود: در تصويربرداري چندين قسمت از «قهوه تلخ»، بر سر كار ناظر كيفي حضور داشت و نظارت كامل بر كار بود؛ پس از آنكه قرار شد سريال از طريق شبكهي خصوصي منتشر شود، ما با همان معيارها جلو رفتيم. چراكه وقتي به سراغ شبكهي خانگي رفتيم، دنبال اين نبوديم كه خط قرمزي را بشكنيم، بلكه ميخواستيم از پتانسيل شبكهي نمايش خانگي و سريالسازي خصوصي استفاده كنيم و اين براي ما اهميت داشت.
اين نويسنده كه از مجموعهي «شبهاي برره» به بعد در تمام مجموعههاي طنز مهران مديري كار نگارش فيلمنامه را برعهده داشته است، افزود: وقتي سريال «قهوه تلخ» را نگاه ميكنيد، خيلي شريفتر از متوسط كارهايي است كه در شبكهي نمايش خانگي يا در سينما اكران ميشود؛ به عبارتي، جنس شوخي و نوع روابط همه متفاوت، شريف و منطبق بر معيارهاي تلويزيون است.
ژوله در تأييد تفاوت نداشتن خطوط قرمز تلويزيون و شبكهي پخش خانگي، عنوان كرد: درست است كه هنوز همه قسمتهاي سريال نوشته نشده، اما ديگر اين چهارچوبها در ذهن نويسندگان كار، نهادينه شده است؛ حتي در مجموعههاي «مرد هزارچهره» و «مرد دوهزارچهره» وقتي برگهي اصلاحات پخش ميآمد، سفيد بود و بعد از اين همه سال كه گذشته، ديگر ميدانيم كه چه ميتوانيم بنويسيم و مهران مديري چه ميخواهد بسازد. حتي ما گاه از آقاي مديري يا سيامك انصاري گله ميكرديم كه چرا ديالوگي كه به آن ايرادي گرفته نشده را نميگويند؛ البته به جاي اينكه فكر كنيم چه بنويسيم، بيشتر موارد فكر ميكنيم كه چه چيزهايي را نبايد بنويسيم.
اين نويسنده دربارهي اينكه تا چه حد متن سريال «قهوه تلخ» با ديگر كارهايي كه براي گروه مهران مديري نوشته، متفاوت است؟ افزود: نوشتن اين كار بسيار سخت است؛ تعدد شخصيتها، تاريخي بودن سريال، نوع و لحن كمدي كار، «قهوه تلخ» را با تمام كارهاي كمدي بعد از انقلاب حتي كمديهايي كه مهران مديري ساخته است، متفاوت ميكند.
ژوله در توضيح طنز مجموعهي «قهوه تلخ»، بيان كرد: در اين مجموعه،90 قسمت قصهي دنبالهدار داريم؛ كمديها در دل قصه اتفاق ميافتد، ماجرا قصه محور است و كمدي آن نيز فاخر است؛ پيش از اين وقتي كه گروهي كار طنز انجام ميداد و نميتوانست مردم را بخنداند، ميگفت كه ما طنز فاخر داريم كه فقط لبخندي بياورد؛ اما به اعتقاد من، سريال «قهوه تلخ» مصداق يك طنز فاخر است.
اين نويسنده عنوان كرد: فاخر بودن اين سريال به خاطر حجم لوكيشن، لباس و تعداد بازيگر نيست، بلكه به خاطر جنس و نوع كمدي پرمغز و چند لايهي آن است.
او دربارهي شباهت اين مجموعه با مجموعههاي پيشين ساخته شده توسط مهران مديري، بيان كرد: ممكن است شباهتهايي وجود داشته باشد، چون مهران مديري همان كارگردان است و ما هم همان نويسندهها هستيم؛ قطعا عادتهايي داريم؛ قطعا لحن و نگاهي داريم كه ممكن است در آنها شباهتهايي ديده شود. اما دركل ميتوانم بگويم كه نگارش «قهوهي تلخ» سختترين و متفاوتترين است و اساسا يك نوع كمدي ديگر است.
وي افزود: من هيچ علاقهاي به تكرار متن يا شوخيهاي تكراري در كارهاي مختلف ندارم و تا به حال شوخي هر شخصيت با شوخي شخصيت ديگر شباهت نداشته است، فضا، شخصيتها، كمدي و لحن در «قهوه تلخ» متفاوت است.
نويسندهي سريال «قهوهي تلخ» دربارهي پايان بندي قصه گفت: مثل تمام كارهايي كه با تلويزيون انجام ميداديم، براي اين سريال هم يك طرح كلي و چند شخصيت وجود دارد و براي آخر قصه هم چند گزينه داريم كه وقتي به پايان سريال نزديك شويم، از ميان آنها يكي را انتخاب ميكنيم؛ يعني مسير و ورودها را ميدانيم و بر اساس اينكه اين كار بخواهد در دورههاي بعدي ادامه پيدا كند يا سينمايي شود و گزينههاي ديگري كه وجود دارد، چند پايان براي آن در نظر گرفتهايم.
او با اشاره به تفاوتهاي پخش يك مجموعه تلويزيوني و پخش آن از طريق شبكهي نمايش خانگي، بيان كرد: در سريال «قهوه تلخ» فشار تلويزيون براي پخش را نداريم و با 40 قسمت آماده، توزيع سيديها را شروع كرديم؛ با آرامش بيشتري كار كرديم و با وسواس بيشتري نوشتيم. كارگردان با وسواس بيشتري به بازي بازيگران و متنها نظارت داشت و از آن طرف هم فكر نميكنم از اينكه از تلويزيون پخش نشده باشد، چيزي را از دست داده باشيم، چون كار ديده شده است.
ژوله تاكيد كرد: پخش سريال «قهوه تلخ» در شبكهي خانگي اتفاق خوبي بود؛ به دليل اينكه فضا و محفلي براي سريالسازي خصوصي فراهم شده است و اين رقابت هم به نفع تلويزيون و هم به نفع هنرمندان و مردم است و باعث ميشود كه مردم كارهاي بهتري ببينند و حق انتخاب بيشتري داشته باشند.
به گزارش ايسنا، اميرمهدي ژوله 30 ساله است و در دانشگاه مهندسي عمران خوانده است. وي چندين سال در مطبوعات فعال بوده و طنز مطبوعات نوشته است. ژوله توانسته است دوباره در جشنواره مطبوعات كشور در گرايش طنز رتبهي اول را از آن خود كند. اين نويسنده در مجموعههاي «شبهاي بربره»، «باغ مظفر»، «مرد هزارچهره»، «مرد دو هزار چهره»، «سيديهاي گنج مظفر» و «قهوه تلخ» مهران مديري را همراهي كرده است.
D,Freeman
10-10-2010, 18:03
چطور؟ چرا ؟
اگه به این آدرسی که دوستمون دادن برین خودتون متوجه میشید چرا:31:...
زیاد به این جور چیزا توجه نکنین...!!
دست این بزرگوار Pink panther هم درد نکنه:10:...
elahe_n12345
10-10-2010, 18:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Internet)
سلام. من هنوز نفهمیدم چرا اون دوستمون گفتن بیشتر کارای آقای مدیری توهین به شعور بینندس، چون انگلیسیم خوب نیست و از این سایت هیچی متوجه نشدم. میشه 1 نفر به منم توضیح بده؟؟
این آقای مدیری که جانش را قسم می خوره که فیلمش کپی نشه نمی دانه که فیلم خودش کپی سریال مسافر زمان 2 هست ! :13:
WaTeRsTyLeR
10-10-2010, 19:09
آقا مگه قرار نبود هر شنبه بیاد حالا که یک شنبستو خبری ازش نیست
Facon_Archi
10-10-2010, 19:29
ای بابا!:دی
این شمارشگر معکوس سایتشون که دوباره برگشت روی 1روز و 4ساعت!
اینجوری که فردا هم نمیاد!: (
ویرایش:
توی سایت نوشته:
سری چهارم این مجموعه روز سهشنبه 20 / 07 / 89 توزیع میشود
!!!
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
واقعا مگه میشه کسی اون شماره رو اشتباه وارد کنه؟!!
منظورشون چیه از این جمله:دی
تعدادی از شرکت کنندگان پیامک خود را به طور صحیح وارد نکرده بودند که متأسفانه از قرعهکشی خارج شدند.
یکی گفت به علت اینکه هفته پیش عقب افتاد، هفته های بعد یک روز دیرتر پخش میشه تا برسه به هر شنبه.
mohsen_rkh
10-10-2010, 20:16
منظورشون چیه از این جمله:دی
تعدادی از شرکت کنندگان پیامک خود را به طور صحیح وارد نکرده بودند که متأسفانه از قرعهکشی خارج شدند.
یعنی اینکه طرف به جای اینکه فقط کد قرعه کشی رو وارد کنه اومده اسم خودشو شهرشو و ... رو هم نوشته.
Facon_Archi
10-10-2010, 20:18
یعنی اینکه طرف به جای اینکه فقط کد قرعه کشی رو وارد کنه اومده اسم خودشو شهرشو و ... رو هم نوشته.
روی کارت به اون بزرگی و واضحی توضیح داده!
کدوم آدمی میاد اسم شهر و اینارو هم بزنه آخه×××!!!:13::19:
اینقدر آدم بی سواد هست تو این مملکت
دوستان هدفش از ساخت این فیلم چی بود ؟
تیکه های خنده دار داره ؟ من دو تا مجموعه اش رو دیدم حال نکردم زیاد
تیکه داشت ولی .....
میخواهد با این فیلم چی رو نشون بده ؟
با مرد هزار و دو هزارش که خیلی حال کردم :دی
مخصوصا تیکه اش که مربی هست میگه علی :دی بعد خبرنگاره ساکت میشه
بسته تعالی
سومین قرعهکشی هفتگی مجموعه "قهوه تلخ" امروز یکشنبه 89/07/18 با حضور نماینده محترم دادستان، مدیرکل محترم تبلیغات و اطلاع رسانی ورازت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، تهیه کننده و تعدادی از عوامل تولید و پخش سریال برگزار شد. قرعهکشی همانند سری قبلی توسط نرمافزار رایانه ای که به همین منظور طراحی شده انجام گردید. از میان 946،757 پیامک قابل قبول تعداد 5،000 نفر به قید قرعه انتخاب شدند. تعدادی از شرکت کنندگان پیامک خود را به طور صحیح وارد نکرده بودند که متأسفانه از قرعهکشی خارج شدند.
سری چهارم این مجموعه روز سهشنبه 20 / 07 / 89 توزیع میشود
مثل اینکه انتشار سری ها افتاده سه شنبه به سشنبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 چرا
دوستان هدفش از ساخت این فیلم چی بود ؟
فیلم؟
جان؟..فیلمم کجابود رفیق دلت خوشه؟!؟!:31:
سریاله بابا،سریال...اون عینک بداخلاقی رو از چشمهای قشنگت بردار وخواهی دید که خنده برلبانت نقش خواهد بست:31:به همین سادگی!!
تو این پک جدیدیش مهران مدیری اومده؟
:11:
فیلم؟
جان؟..فیلمم کجابود رفیق دلت خوشه؟!؟!:31:
سریاله بابا،سریال...اون عینک بداخلاقی رو از چشمهای قشنگت بردار وخواهی دید که خنده برلبانت نقش خواهد بست:31:به همین سادگی!!
با کی کار داری ؟ زنگ بالا رو بزن
تو این پک جدیدیش مهران مدیری اومده؟
ماکه چیزی ندیدیم.اما بعید میدونم اومده باشه.
بقول یکی دوتا از بچه ها از قسمت20م قراره وارد جریان سریال بشه مهران خان!:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.