PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال قهوه تلخ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16

humankhan
18-11-2010, 00:55
من این آهنگ رو فقط از هایده شنیده بودم. الانم از مدیری

M A M M U T
18-11-2010, 11:29
دوستان اون جایی که بلوتوس گفت اسمم محسنی نسب هست هم تیکه ی 30یا30 بود درسته؟اما من هرچی فکر کردم به ذهنم نرسید که نظورش چیه؟کسی میدونه؟

arashbi2
18-11-2010, 11:48
این تنها چیزی هست که پیدا کردم ولی منظور بلوتوس رو نفهمیدم که چی میخواد بگه

محسن محسنی نسب
تاريخ و محل تولد
يازدهم خرداد ماه سال 1338
ساوه
زندگينامه :
محسن محسني نسب متولد 1338 ساوه، داراي مدرك ليسانس انيميشن از دانشكده صدا و سيما است. وي فعاليت سينمايي را در سينما از سال 1353 در واحد فيلمسازي كانون پرورش كري كودكان و نوجوانان آغاز كرد.
فيلم شناسی : كارگردان / نويسنده / طراح صحنه و لباس

halflife g
18-11-2010, 12:37
شیدا آهنگساز معروف و نامی ایران هستش که در زمان های دور (اواخر قاجار) زندگی می کرده و آهنگساز این اهنگ بوده ایشون....

ولی خداییش این سری 8 بسیار 30یا30 بود...........اونجا که اینا رو گرفتن و بهش گفتن فقط بگین ما فریب خورده هستیم...یا مجبورشون کردن به جرمی که انجام ندادن تو دادگاه اعتراف کنن و بگن ما فقط فریب خوردیم .......شما رو یاد چیزی نمیندازه......؟؟:27:

یدونم اون تیکه که گفت اینا بیخودی رو دزدیدن مدارکشم موجوده حال کردم...فوق العاده بود........ .:27:

کلا یکم این 8 شدیدا 30یا30 بود میتونه واسه ادامه سریال مشکل ساز باشه........ .

.

ElmO
18-11-2010, 13:12
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــوتی میـــــــــــدهیـــــــــ ــــــــــــــــــــم : دی : دی : دی

Facon_Archi
18-11-2010, 13:13
این قضیه ی نامه ی ندامت نوشتن زندانی ها هم که تابلو بود دیگه: دی
الان هم این زندانی ها باید نامه ی ندامت بنویسن تا عفو ره... بخوره بهشون و اینا: دی

shah abas
18-11-2010, 13:21
سلام دوست من : ) ... خوبی ؟

میخواستم خدمتت عرض کنم که شارژر لپ تاپ مستشار توی چمدونش بود که اگر دقیق شی ، میبینی بعد از اینکه بیخودی چمدونش رو پس داد از لپ تاپ برای بار دوم ( بعد از تموم شدن شارژ توی دفعه اول ) استفاده کرد : )...

اگه دوباره اون تیکه رو نگاه کنی دستت میاد : ) .. و سوتی ای در کار نیست : )
نکات جالبی بود:thumbsup:. اتفاقا منم پریز برق:31: رو تو یه صحنه دیدم! از کنار چمدون زده بود بیرون!:27:

ferdfe
18-11-2010, 13:33
سلام دوست من : ) ... خوبی ؟

میخواستم خدمتت عرض کنم که شارژر لپ تاپ مستشار توی چمدونش بود که اگر دقیق شی ، میبینی بعد از اینکه بیخودی چمدونش رو پس داد از لپ تاپ برای بار دوم ( بعد از تموم شدن شارژ توی دفعه اول ) استفاده کرد : )...

اگه دوباره اون تیکه رو نگاه کنی دستت میاد : ) .. و سوتی ای در کار نیست : )

:11:

خوب عزیز این مستشار شما اینترنت اون موقع از کجا اوردن

که همش سرچ می کنن :21:

ElmO
18-11-2010, 13:50
نکات جالبی بود:thumbsup:. اتفاقا منم پریز برق:31: رو تو یه صحنه دیدم! از کنار چمدون زده بود بیرون!:27:

خوب عزیز این مستشار شما اینترنت اون موقع از کجا اوردن

که همش سرچ می کنن :21:

آقا کلا اصلا من اون پستم سوتی در سوتی بود :31::31:
اصلا یادم نبود که خود برق سال 1283 وارد ایران شده :31:
پستتون ویرایش کنید تا آبروم نرفته :31:

با اون سرچش که منم مشکل دارم ! الانشم که اینترنت هست نمیشه اینجوری شجره نامه درآورد ، چه برسه به اون موقع ! :31:

کلا اون پست رو دیدی؟!! ندیدی :31: ... کییییییییییییهههه ؟ :31:

humankhan
18-11-2010, 14:14
اونجا که اینا رو گرفتن و بهش گفتن فقط بگین ما فریب خورده هستیم...یا مجبورشون کردن به جرمی که انجام ندادن تو دادگاه اعتراف کنن و بگن ما فقط فریب خوردیم .......شما رو یاد چیزی نمیندازه......؟؟
دمت گرم. بیشتر 30یا30های این پک رو متوجه شده بودم و بعضی ها رو هم هینجا خونده بودم ولی اینو اصلا متوجه نشده بودم :دی

pcforlife
18-11-2010, 14:17
منظور از سرچ کردن، سرچ کردن تو اینترنت نیست که! وقتی طرف استاد تاریخ، اسناد و رخداد های تاریخی رو تو لپ تاپ ثبت کرده! سرچ تو خود لب تاپش بوده!!
ولی راجع به پریز سوتی دادن و راجع به شجره نامه رویا! چون اگه شجره نامه رویا و حتی رخداد های اون دوره نامکشوف تاریخی!! تو لپ تاپ نیما بود، پس چه مرضی بود که جناب زند کریمی پا بزاره به ورطه هولناک؟!!:31:

kortol
18-11-2010, 14:24
با اون سرچش که منم مشکل دارم ! الانشم که اینترنت هست نمیشه اینجوری شجره نامه درآورد ، چه برسه به اون موقع ! :31:

شجره نامه رو که از اینترنت در نیاورد ...از توی مقاله اون دختره که نوه نازخاتون هستش داره اینها رو پیدا می کنه..........فقط من موندم بعد از اینکه شارژ لب تاپیش تموم شد چه جوری شارژش کرد...................

راستی کسی فهمیده مدل لپ تاپش چیه که برزو خان سپه سالار با مشت کوبید رو کی بوردش!!!!!!!!!!!!!!!!!

این لبه تابه همایونیش باحال بود............وکیل مسخیری هم جالب بود :31: چقدر ... پروندن توی این سه قسمت جدید

Diego
18-11-2010, 14:32
آقا کلا اصلا من اون پستم سوتی در سوتی بود :31::31:
اصلا یادم نبود که خود برق سال 1283 وارد ایران شده :31:
پستتون ویرایش کنید تا آبروم نرفته :31:

کلا اون پست رو دیدی؟!! ندیدی :31: ... کییییییییییییهههه ؟ :31:

چون میگه سرچ توی لپ تاپ،میتونه احتمالاً منظورش توی یه برنامه ی آفلاین،مثل دایره المعارف ها یا مثلاً دانشنامه بریتانیکا بوده باشه.

shah abas
18-11-2010, 14:43
شجره نامه رو که از اینترنت در نیاورد ...از توی مقاله اون دختره که نوه نازخاتون هستش داره اینها رو پیدا می کنهگ
اگه رویا اینارو تو مقاله خودش داشت که دیگه نمی رفت دنبال نیما برای تحقیق در مورد اجدادش که وصیت پدرش بود و بعد نیما نمی رفت تو تاریخ.

*M!L4D*
18-11-2010, 14:52
این پک جالب بود ... مخصوصا" اون تیکه که جواد عزتی هی می گفت این بچه مال کیه : ))

senaps
18-11-2010, 15:14
اقایونو باش!! گیر دادن که توی یه سریال طنز،طرف از کجا شارژر اورد یا اینکه چجوری اینترنت دشاته که شجرنامه ی افراد رو در بیاره!!!!
داداش من اینا طنزه!! طنز رو هم که مشخصه!! قراره مشکلات جامعه ی کنونی رو به زبان خنده نوشن بدن....
این ریزه کاری ها رو من هیچوقت بهشون دقت نکردم تو یه همچین سریالی!!

M i L @ D
18-11-2010, 15:27
این تنها چیزی هست که پیدا کردم ولی منظور بلوتوس رو نفهمیدم که چی میخواد بگه

منم اینارو یافتم :

محمد ابراهیم محسنی نسب، مدیرشبکه هوشمند شرکت مخابرات استان تهران

+

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محسن محسنی نسب کارگردان جدید "دو تکه از قبله" شد

teza
18-11-2010, 16:31
دوستان مثل این که کمر بستن تاپیک دوباره قفل بشه
بابا این قدر این مسائل 30یا30 رو موشکافی نکید دوباره میقفله تاپیک ها لطفا رعایت کنید

humankhan
18-11-2010, 16:31
به نظرتون دلیلی داره که مدیری از اسم محسنی نسب استفاده کرده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بی باک بی بال
18-11-2010, 18:00
تا حالا چند تا قسمت منتشرشده

Greedy
18-11-2010, 18:03
تا حالا چند تا قسمت منتشرشده

سوال سختی بود ولی 24 قسمت پخش شده تا اینجا

shah abas
18-11-2010, 18:08
24 قسمت.

تابلوئه ديگه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسني نسب=ا.ن
شبيهن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد می کنم دوستان این کاریکاتو رو تماشا بکنند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Sara
18-11-2010, 18:16
تیکه ها رو ببینید ، لذت ببرید ، اما مستقیم ذکر نفرمایید !
تنکس:D

ARASH66
18-11-2010, 18:34
تیکه ها رو ببینید ، لذت ببرید ، اما مستقیم ذکر نفرمایید !
تنکس:D
درسته اگر میشه کمتر این نکته هارو ذکر کنید، مگر نمی دانید هیچ کجا امن نیست و بیکار هایی هستن که دنبال همین نکته ها میگردن.

Majid-6120
18-11-2010, 18:57
سلام

میخواستم نظرم رو در مورد بعضی شخصیت ها بگم.

به نظرم شخصیت بعضی افراد در طول داستان تغییر کنه چون دار بد جوری رو اعصاب میره! این پک رو که دیدم داشتم به "بلد" فکر میکردم.

تو قسمت های اول به پدر سوخته گفتنش میخندیدم ، تو قسمت های بعدی لبخند میزدم ولی اینبار حتی نیشخند هم نزدم ! خیلی زود شخصیتش تو سریال در رفت! به نظرم در طول سریال شخصیتش یه سری تغییر میکنه!

آخه مدیری تویه سریال های قبلی انقدر زود یک شخصیت رو لو نمیداد! ولی اینجا بلد یه حالیه! ولی بعضی شخصیت ها هنوز انعطاف پذیرند مثل داموس که میشه هر جوری بخواد تویه نقشش ظاهر بشه!

HoJJaT_007
18-11-2010, 19:10
سلام

میخواستم نظرم رو در مورد بعضی شخصیت ها بگم.

به نظرم شخصیت بعضی افراد در طول داستان تغییر کنه چون دار بد جوری رو اعصاب میره! این پک رو که دیدم داشتم به "بلد" فکر میکردم.

تو قسمت های اول به پدر سوخته گفتنش میخندیدم ، تو قسمت های بعدی لبخند میزدم ولی اینبار حتی نیشخند هم نزدم ! خیلی زود شخصیتش تو سریال در رفت! به نظرم در طول سریال شخصیتش یه سری تغییر میکنه!

آخه مدیری تویه سریال های قبلی انقدر زود یک شخصیت رو لو نمیداد! ولی اینجا بلد یه حالیه! ولی بعضی شخصیت ها هنوز انعطاف پذیرند مثل داموس که میشه هر جوری بخواد تویه نقشش ظاهر بشه!
منم هر وقت میبینم جواد عزتی میگه کییییییه خندم میگیره کلا . این واسه من تکراری نمیشه نمیدونم چرا :دی

Majid-6120
18-11-2010, 20:02
منم هر وقت میبینم جواد عزتی میگه کییییییه خندم میگیره کلا . این واسه من تکراری نمیشه نمیدونم چرا :دی

درسته...چون جواد عزتی نقشش تویه فیلم اختصاصیه!

ولی این که هر کی تویه نظمیه روی صندلی بشینه و هی بگه پدر سوخته نقش بلد رو کمرنگ میکنه! باید یه شخصیت جذاب واسه بلد گذاشت!

یادتونه تویه برره طغرل چقدر قشنگ نقش کنونی بلد رو بازی میکرد؟

MOHAMMAD2010
18-11-2010, 20:26
مهران مدیری از قسمت چندم وارد شده ؟

vahidgame
18-11-2010, 20:28
مهران مدیری از قسمت چندم وارد شده ؟

از قسمت 20

nar nia
18-11-2010, 20:34
تمجید نوه امام (ره) از قهوه تلخ/ صدا و سیما چنگی به دل نمی زند

به گزارش پارس توریسم، خانم اشراقی در بخشی ازجدیدترین یاددداشت خود نوشته است: تماشای فیلم بخشی از برنامه روزانه من است. متاسفانه صدا و سیمای ایران و برنامه‌هایش دیگر چنگی به دل نمی‌زند. اگر همین سیاست‌ها ادامه پیدا کند دیگر همین تعداد تماشاگر قلیلی هم که باقی مانده را از دست می‌دهد. به‌نظرم اقبال عمومی و هیجانی که این روزها سریال «قهوه تلخ» ایجاد کرده خودش نشانه‌ای است از وضعیت تعداد تماشاگران تلویزیون. در واقع مهران مدیری همان تعداد تماشاگری را هم که برای پر کردن اوقات فراغت‌شان سراغ تلویزیون می‌رفتند به سمت این سریال کشاند.

در ادامه این یادداشت که در روزنامه شرق منتشر شده، آمده است: به‌هر حال مهران مدیری چهره موجهی بود و طرفداران بسیاری داشت و به‌نظرم این صدا و سیما بود که با خروج این سریال از زیر مجموعه تلویزیون متضرر شد. این در حالی است که این رسانه می‌توانست با ساخت برنامه‌هایی و شفاف‌سازی اخبار، مخاطبان بیشتری داشته باشد کما اینکه تجربه نشان داده است مردم ایران از هوشمندی بالایی در انتخاب رسانه و برنامه‌های تلویزیونی برخوردارند. برای نمونه برنامه تلویزیونی همچون برنامه «نود» طرفداران خودش را دارد و بسیاری از مردم از میان انبوه برنامه‌های رسانه ملی تنها سراغ این برنامه می‌روند.

errmii
18-11-2010, 22:28
منظور از این رییس اداره امور مستعمرات رو هم فهمیدیم که همون وزیر امور خارجست!:31:
در این هم یه کنایه نهفتستا!چون ایران که مستعمره ای نداشته ولی در قسمتهای اول بیخودی الملک وقتی مستعمره رو تعریف می کرد میگفت یعنی روس,عثمانی,فرانس,آفریقا در واقع تمام جهان یا بیشتر جهان متمدن اون موقع!یعنی اونا بر هیچ جا مسلط نبودن ولی فکر می کردن بر کل دنیا دارن حکومت می کنن!و آدمو یاد بعضی حرفهای امروزی میندازه که بعضی ها میگن ما بر قلوب تمام ملت ها حکمرانی می کنیم و رهبر معنوی دنیاییم و همه کشورهای دنیا منتظرن ما بریم مدیریتشونو بر عهده بگیریم.

Steps-Rap
18-11-2010, 23:27
آقا این مجموعه ی 8 واقعا خنده دار بود.من که حال کردم...:31:

saeedadash
18-11-2010, 23:40
با این اوصاق دوستا ن سفارش بدن باقی سریال رو رو اپارت ببینیم بابا دنیا داره میره به سمت سه بعدی من تعجب میکنم

دوستان واقعا اینقدر کم توقع هستند خیلی خوبه . شاید به همین خاطر که ما کم توقعیم اینقدر سریال ابگوشتی داریم

vampyre
19-11-2010, 00:15
سلام.
یکی میشه اون قسمت که برزو که به سلامتی دیوار که هر مرد و نامردی بهش تکیه میده و بعدش بلد گفت اون یه چیزه دیگست رو توضیح بده؟؟
منظور از یه چیزه دیگه چیه؟

meha
19-11-2010, 00:27
منظورش اینه که این حرفت به این قضیه مربوط نیست به یک قضیه دیگه مربوطه...مثل اینکه یکی بلد که از مستشار قره قروت گرفت و اونجا باید گفت شتر دیدی ندیدی بگه دیگ به دیگ میگه روت سیاه...

موفق باشید

teza
19-11-2010, 00:28
با این اوصاق دوستا ن سفارش بدن باقی سریال رو رو اپارت ببینیم بابا دنیا داره میره به سمت سه بعدی من تعجب میکنم

دوستان واقعا اینقدر کم توقع هستند خیلی خوبه . شاید به همین خاطر که ما کم توقعیم اینقدر سریال ابگوشتی داریم

دوست من توقع باید معقول بالا بره نمیشه که یکدفعه تا دیروز همه چی رو VCD بود امروز بیاد 3D بشه که
همه چی پله پله میره بالا

meto_895
19-11-2010, 00:36
فیلمش هنوز خیلی باحال نشده نقش مهران هم که خیلی خیلی ضایعه .

امیدوارم نقشش بهتر بشه که میشه ولی در کل من تا الان زیاد نخندیدم...

lg123
19-11-2010, 03:57
یکی میشه اون قسمت که برزو که به سلامتی دیوار که هر مرد و نامردی بهش تکیه میده و بعدش بلد گفت اون یه چیزه دیگست رو توضیح بده؟؟
خب حالا جواب ایشونو دقت فرمایید

منظورش اینه که این حرفت به این قضیه مربوط نیست به یک قضیه دیگه مربوطه...مثل اینکه یکی بلد که از مستشار قره قروت گرفت و اونجا باید گفت شتر دیدی ندیدی بگه دیگ به دیگ میگه روت سیاه...

منم همین سوالو داشتم واقعا با این توضیح دوستمون ملتفت شدیم

Scary Feelings
19-11-2010, 09:16
سلام.
البته اینو وقتی پیک ها میره بالا هم میگن :دی
Ctrl+A :دی

saeedadash
19-11-2010, 09:42
دوست من توقع باید معقول بالا بره نمیشه که یکدفعه تا دیروز همه چی رو VCD بود امروز بیاد 3D بشه که
همه چی پله پله میره بالا

یه سئوال اینجا پیش میاد یه کسی که تا دیروز تو روستا زندگی میکرده و الان بیاد تهران و تا دیروز از

کاست های وئدیو استفاده میکرده پس شما نظرت اینه که ایشون نباید دی وی دی پلیر تهیه کنه

باید اول بهش یس دی پلیر بدیم و بعد چند مدت بگذره و بهش دی وی دی پلیر پیشنهاد کنیم

چون باید پلکانی توقع رو باید بالا برد و یا اونکه تا دیروز تلوزیون سیاه سفید داشته شما براش

تلوزیون تری دی رو ویزیت نمیکنید باید پلکانی ...... لطفا جواب بدید چون برام یه جای سئوال بسیار

بسیار بزرگه

shah abas
19-11-2010, 09:58
یه سئوال اینجا پیش میاد یه کسی که تا دیروز تو روستا زندگی میکرده و الان بیاد تهران و تا دیروز از

کاست های وئدیو استفاده میکرده پس شما نظرت اینه که ایشون نباید دی وی دی پلیر تهیه کنه

باید اول بهش یس دی پلیر بدیم و بعد چند مدت بگذره و بهش دی وی دی پلیر پیشنهاد کنیم

چون باید پلکانی توقع رو باید بالا برد و یا اونکه تا دیروز تلوزیون سیاه سفید داشته شما براش

تلوزیون تری دی رو ویزیت نمیکنید باید پلکانی ...... لطفا جواب بدید چون برام یه جای سئوال بسیار

بسیار بزرگه
اولا گفته شما از اصل کمی مشکل دار هست. الآن هنوز سه یعدی فراگیر نشده.شبکه پخش کننده سه بعدی نداریم و اگه داشته باشیم فقط چند تاست. هنوز فیلم ها در نهایت به صورتHD فروخته می شوند و اگر هر از گاهی یه فیلم ۳D بیرون میاد.
در ضمن بیرون دادن سریال تو فرمت ‌HD یک مزیت هست و به طور معمولی سریال ها روی دی وی دی بیرون داده می شوند.
و این یعنی اگر کیفیت دی وی دی در حد دی وی دی باشه زیاد هم عقب نیستیم.

ARASH66
19-11-2010, 12:59
ساعت مچی قرقی

قسمت 24 وقتی که قرقی وارد زندان میشه غذا میده به زندانی ها اینو دیدم، بعدش که متوجه شد دست راستش رو مدام میکشید رو آستینش تا ساعتش تابلو نشه.

AIRO
19-11-2010, 13:07
شاید جالب باشه :
به عکس سمت راست نگاه کنید مال یه عکس قدیمی تهران است
حالا به عکس چپ نگاه کنید مال دوره های گذشته تر از اون زمان است.
شاید هم چیز دیگه ای باشه و من اشتباه فهمیدم ، حالا هر چی :دی

malkemid
19-11-2010, 13:21
شاید جالب باشه :

خوب چی فهمیدی؟!!

teza
19-11-2010, 13:33

بسیار بزرگه

نه عزیز من شما مثل این که نگرفتی من میگم باید معقول پیشرفت کنه مثلا این بابا پول dvd نداره باید چی کار کنه یکدفعه بگه پس نمیخرم تا پولم برسه
نه نیگاه کن ما باید به بضاعت و وضع موجود هم دقت کنیم مثل این می مونه که ما الان فضا پیما نداریم بگیم میخایم بریم کره مریخ چون تو خارج از ایران میرن پس ما هم الان باید بریم پس منم میگم باید تو این جور مواقع قدم به قدم رفت چون بضاعتش را نداریم ما اول باید یه فیلم داشته باشیم که ارزش hd شدن را داشته باشه وگرنه خوب فیلم درپیت ایرانی hd بشه مگه فرق زیادی برای مخاطب میکنه یا ما را هم قد هالیوود میکنه hd شدن یا 3d شدن نه عزیزم پس اگه توقع ما بخواد بالا بره باید از بعد کیفیت کار باشه نه کیفیت پخش

tired friend
19-11-2010, 13:36
بسیار زیباست:40:

Steps-Rap
19-11-2010, 15:32
شاید جالب باشه :

حالا چرا رو کله ی دایی اقبال خط کشیددی؟؟:31:
چی فهمیدی حالا از این عکس؟

saeedadash
19-11-2010, 16:53
نه عزیز من شما مثل این که نگرفتی من میگم باید معقول پیشرفت کنه مثلا این بابا پول dvd نداره باید چی کار کنه یکدفعه بگه پس نمیخرم تا پولم برسه
نه نیگاه کن ما باید به بضاعت و وضع موجود هم دقت کنیم مثل این می مونه که ما الان فضا پیما نداریم بگیم میخایم بریم کره مریخ چون تو خارج از ایران میرن پس ما هم الان باید بریم پس منم میگم باید تو این جور مواقع قدم به قدم رفت چون بضاعتش را نداریم ما اول باید یه فیلم داشته باشیم که ارزش hd شدن را داشته باشه وگرنه خوب فیلم درپیت ایرانی hd بشه مگه فرق زیادی برای مخاطب میکنه یا ما را هم قد هالیوود میکنه hd شدن یا 3d شدن نه عزیزم پس اگه توقع ما بخواد بالا بره باید از بعد کیفیت کار باشه نه کیفیت پخش

قربون دهنت خوب من هم همین رو گفتم که کار به اینجا کشید گفتم سریال های در پیتی ایرانی باز از حق

نگذریم بازم دمه مهران مدیری گرم یه سریال با سریال دیگه اش متفاوته این یارو سریال خوش نشین ها که

انگار ادامه سریال قبلی با چند تا شخصیت جدید عرض من اینه این همه خرج کرده تو همه

چی تو قسمت پخش سریال واقعا سرسام میگیری که چطور یا این که ماها منظم نیستیم یه نظم رو بگذاری

که بتونی پخش کنی این همه عوامل خوب یخورده هم خرج کیفیت میشد چه ایرادی داشت

reza-atom
19-11-2010, 17:49
به نظر من همون پک اول از همه بهتر بود (برخلاف نظر بقیه دوستان) ! راستی اونجا که صدای مهران مدیری از پشت گوشی میاد که میگه : "من چیزهایی دارم که خیلی با ارزشن:دست نوشته های استاد" بعدش هم میگه :"قهوتو بخور تا من بیام" به نظرتون دلیلش چیه ؟ بعد از خوردن قهوه هم همه ی اون تصاویر میاد جلوی چشمش !
راستی مهران مدیری خیلی خوب بازی کرد .
یه تیکه از پک 7 (وقتی بلوتوس اولین بار بلد الملک رو می بینه!):
مستشار : این (اسمش) بلده . بلوتوس : آه ، این خیلی هم بلده :دی !!!!

AIRO
19-11-2010, 17:57
قربون دهنت خوب من هم همین رو گفتم که کار به اینجا کشید گفتم سریال های در پیتی ایرانی باز از حق

نگذریم بازم دمه مهران مدیری گرم یه سریال با سریال دیگه اش متفاوته این یارو سریال خوش نشین ها که

انگار ادامه سریال قبلی با چند تا شخصیت جدید عرض من اینه این همه خرج کرده تو همه

چی تو قسمت پخش سریال واقعا سرسام میگیری که چطور یا این که ماها منظم نیستیم یه نظم رو بگذاری

که بتونی پخش کنی این همه عوامل خوب یخورده هم خرج کیفیت میشد چه ایرادی داشت

منظورم عکس و نقشه ی ایران پشت سرشونه !!!!!!!!!!:13:
به اون عکس و نقشه دقت کنید تفاوت زمانی

ghfg
19-11-2010, 18:38
بچه ماله کیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییه؟کیییه ؟کییییییییییییییییییییییی ییییییییییه؟

HoJJaT_007
19-11-2010, 18:41
منظور اون دوستمون از اون دو تا عکس این بود که یکیش ماله تهرانه ولی اون نقشه به زمان قاجار یا کریم خان یا کلا زمان افشاریه نمیخورد . فکر کنم ماله هخامنشیان یا اشکانیان باشه نمیدونم :دی

راستی اونجا منظورشون از قره قروت دقیقا چی بودش ؟:دی
تریاک یا خود قره قروت ؟ :دی آخه مشکوک میزد یکم

Little Sparrow
19-11-2010, 19:20
تریاک دیگه.کل دربار تریاکی هستن یعنی....:31:

humankhan
19-11-2010, 19:29
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتریاک دیگه.کل دربار تریاکی هستن یعنی....:31:
مدارکشان هم موجوده ها !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دم مهران گرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sub007
19-11-2010, 20:33
از دوستان کسی هست که سی‌دی یا دی‌وی‌دی خریده باشه اما اجرا نشه یا از یه جایی به بعد رو نتونه ببینه.:41:
من این پک رو بعد از چند سری که دی‌وی‌دی گیرم اومد مجبور شدم سی‌دی بخرم اما از شانس بد قسمت ۲۳ رو تا یه جایی اجرا میکنه و بعد هم مدیا پلیر هنگ میکنه و با برنامه دیگه‌ای هم نمیتونم ببینم.سی‌دی رو نگاه کردم دیدم یه حالتی مثل خش افتادگی داره که البته با ناخن هم قابل تشخیص نیست اما باعث میشه سی‌دی درست اجرا نشه.:41:
الان میتونم پک رو ببرم پیش فروشنده و عوضش کنم؟
کسی چنین مشکلی داشته؟

masoudtr
19-11-2010, 20:37
از دوستان کسی هست که سی‌دی یا دی‌وی‌دی خریده باشه اما اجرا نشه یا از یه جایی به بعد رو نتونه ببینه.:41:
من این پک رو بعد از چند سری که دی‌وی‌دی گیرم اومد مجبور شدم سی‌دی بخرم اما از شانس بد قسمت ۲۳ رو تا یه جایی اجرا میکنه و بعد هم مدیا پلیر هنگ میکنه و با برنامه دیگه‌ای هم نمیتونم ببینم.سی‌دی رو نگاه کردم دیدم یه حالتی مثل خش افتادگی داره که البته با ناخن هم قابل تشخیص نیست اما باعث میشه سی‌دی درست اجرا نشه.:41:
کسی چنین مشکلی داشته؟
مال منم همین مشکل را داشت و اخرش تو کامپیوتر هم کپی نشد
با دایویکس پلیر هم اونجاش خش داشت
فکر کنم برا جلوگیری از کپی این کارو کردن
چون دقیقا چند نفر دیگه هم این مشکل را داشتن

shah abas
19-11-2010, 20:49
مال من هم مشکل داشت. هر سه قسمت فکر کنم. من روی سی دی خریده بودم و کپی کردم که روی هارد نگاه کنم. ویندوز مدیا پلیر و Kmplayer که پخش نکردند و با VLC تونستم پخش کنم. فقط تو هر قسمت یکی دو دفعه صفحه سیاه می شد و وفقط صدا می اومد که باید سریال رو pause می کردم و از دست pop up ایی که اومده بود راحت می شدم.

Sub007
19-11-2010, 23:50
مال منم همین مشکل را داشت و اخرش تو کامپیوتر هم کپی نشد
با دایویکس پلیر هم اونجاش خش داشت
فکر کنم برا جلوگیری از کپی این کارو کردن
چون دقیقا چند نفر دیگه هم این مشکل را داشتن

اگه برای جلوگیری از کپی باشه که بدجور خراب کردند چون اینجوری اصلا یه جاهایی رو نمیشه دید.:41:

Scary Feelings
20-11-2010, 00:02
اگه برای جلوگیری از کپی باشه که بدجور خراب کردند چون اینجوری اصلا یه جاهایی رو نمیشه دید.:41:
با Cd Player نگاه کن درست نشون میده :دی
:13:

elahe_n12345
20-11-2010, 00:02
منم همین مشکل رو دارم:41:

shah abas
20-11-2010, 00:04
دوستانی که مشکل دارند یک بار با VLC player امتحان بکنند.

Tenacious
20-11-2010, 00:12
کسی چنین مشکلی داشته؟
واسه من کار از این چیزا گذشته. یکی از CD ها گیر کرد تو ضبط و قفل کرد! بردم نمایندگی!!! از اون به بعد با COM اجراش می‌کنم. موقع پخش گاهی اوقات گیر می‌کنه ولی خودش رد می‌شه.

saeedadash
20-11-2010, 07:39
واسه من کار از این چیزا گذشته. یکی از CD ها گیر کرد تو ضبط و قفل کرد! بردم نمایندگی!!! از اون به بعد با COM اجراش می‌کنم. موقع پخش گاهی اوقات گیر می‌کنه ولی خودش رد می‌شه.

تازه دارید به حرف من میرسید که گفتم این همه خرج چرا اخرش این همه بی حساب و کتاب و خسیس بازی

برای کسی که میره و پول میده و میخره اون باید با کیفیت این مجموعه رو ببینه که دوستان همه گی بدون

اینکه فکر کنند من چی میگم شروع کرردند سر من داد و بیداد که چرا من این حرف رو زدم من گفته بودم

چرا این همه خرج کردند سریال رو بی کیفیت دارن میفروشند

---------- Post added at 07:35 AM ---------- Previous post was at 07:33 AM ----------

همه چی پله پله میره بالا

نمونه ای از گفتمان دوست عزیز

---------- Post added at 07:38 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------

اولا گفته شما از اصل کمی مشکل دار هست. الآن هنوز سه یعدی فراگیر نشده.شبکه پخش کننده سه بعدی نداریم و اگه داشته باشیم فقط چند تاست. هنوز فیلم ها در نهایت به صورتHD فروخته می شوند و اگر هر از گاهی یه فیلم ۳D بیرون میاد.
در ضمن بیرون دادن سریال تو فرمت ‌HD یک مزیت هست و به طور معمولی سریال ها روی دی وی دی بیرون داده می شوند.
و این یعنی اگر کیفیت دی وی دی در حد دی وی دی باشه زیاد هم عقب نیستیم.

و................

---------- Post added at 07:39 AM ---------- Previous post was at 07:38 AM ----------

و..............

saeedadash
20-11-2010, 07:44
وقتی میای تو سینمای ایران یه فیلم با کیفیت نمی تونی همین الان گیر بیاری همین 40 سال پیش رو میگم

اون همه زحمت کشیدن فیلم ساختن هنرمندان درجه یک این مملکت و الان وقتی میخوای یکی شون رو ببینی کلی گیر و دار و

کیفیت بد حیف نیست واقعا اون وقت فیلم چارلی چاپلین سال 1940 ساخته شده کیفیتش از این قهوه تلخ خودمون بیشتره

چرا چون اونها به اینده هم فکر میکردند چون اونها به یه اثر واسه پول در اوردن فکر نمیکردن و زحمتشون رو با احترام به

بیننده خرج میکردند و ما فقط برای اینکه مهران مدیری یه کار از خودش به جا بگذاره و تهیه کننده هم مایه رو بگیره باقی دیگه

( که ما هستیم .. این اثر هست.. و ...... ) مهم نیست . دوستان من این یه واقعیته میخواید بپذیرید نمی خواهید هم باید ...

Diego
20-11-2010, 10:57
کسی چنین مشکلی داشته؟

واسه من دقیقاً اولین CD رو که گذاشته بودیم،وسط تیتراژ گیر کرد و کلی ضد حال زد.جالبه نمیشد هم اون قسمت رو یه جورایی رد کنی.10 دقیقه گذاشتم به حال خودش،DVD palyer کلی زور زد،آخر سر رد کرد اون قسمت خراب رو.

S A M S U N G
20-11-2010, 11:09
وقتی میای تو سینمای ایران یه فیلم با کیفیت نمی تونی همین الان گیر بیاری همین 40 سال پیش رو میگم

اون همه زحمت کشیدن فیلم ساختن هنرمندان درجه یک این مملکت و الان وقتی میخوای یکی شون رو ببینی کلی گیر و دار و

کیفیت بد حیف نیست واقعا اون وقت فیلم چارلی چاپلین سال 1940 ساخته شده کیفیتش از این قهوه تلخ خودمون بیشتره

چرا چون اونها به اینده هم فکر میکردند چون اونها به یه اثر واسه پول در اوردن فکر نمیکردن و زحمتشون رو با احترام به

بیننده خرج میکردند و ما فقط برای اینکه مهران مدیری یه کار از خودش به جا بگذاره و تهیه کننده هم مایه رو بگیره باقی دیگه

( که ما هستیم .. این اثر هست.. و ...... ) مهم نیست . دوستان من این یه واقعیته میخواید بپذیرید نمی خواهید هم باید ...
سلام .

کاملا تائید میشه حرف این دوستمون .

کیفیت قهوه تلخ ( بهتره بگم کل سینمای ایران ) رو هر خارجی ببینه فکر میکنه این سریال ( یا فیلم ) حداقل 10 سال پیش ساخته شده !

مخلصیم .

HoJJaT_007
20-11-2010, 15:01
شما واسه کیفیت میبینی یا مطلب طنز ؟ خوب کیفیتش پایینه ؟ کسی مجبورت کرده بخری ؟ نخرش آقا . مجبور نیستی که بخری . ولی اگه نخری همون یه ذره ای هم که میخندی از بین میره .

من نمیدونم این چه بساطی شده . هم میان غر میزنند و ایراد میگیرند هم میرن فیلمو میبینند و هر هر کر کر میخندند . خب آقا خوشت نمیاد نبین .

malkemid
20-11-2010, 15:53
شما واسه کیفیت میبینی یا مطلب طنز ؟ خوب کیفیتش پایینه ؟ کسی مجبورت کرده بخری ؟ نخرش آقا . مجبور نیستی که بخری . ولی اگه نخری همون یه ذره ای هم که میخندی از بین میره .

من نمیدونم این چه بساطی شده . هم میان غر میزنند و ایراد میگیرند هم میرن فیلمو میبینند و هر هر کر کر میخندند . خب آقا خوشت نمیاد نبین .

همین طرز فکر هست که باعث میشه پیشرفتی صورت نگیره...وقتی مشتری به خودش این حق رو نمیده که در قبال پولی که میده به اندازه کافی بهره مند بشه...کیفیت تصویر خوب بخواد...خوب فروشنده که دیگه جای خود داره.:46:

HoJJaT_007
20-11-2010, 16:17
همین طرز فکر هست که باعث میشه پیشرفتی صورت نگیره...وقتی مشتری به خودش این حق رو نمیده که در قبال پولی که میده به اندازه کافی بهره مند بشه...کیفیت تصویر خوب بخواد...خوب فروشنده که دیگه جای خود داره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم این بحثا جاش اینجا نیست ولی سعی میکنم این آخرین پستم باشه .

شما از کشوری که اینترنت 128 به زور میدن انتظار فیلم FULL HD داری ؟ برید همینشم شکر کنید یکم پیشرفت کردیم . تا چند سال پیش همینشم نبود.

Sub007
20-11-2010, 16:32
امروز پک ۸ رو بردم پیش فروشنده و بهش گفتم که توی قسمت ۲۳ سی‌دی مشکل داره اونم خیلی راحت با دستگاه خودش یه امتحان کرد و وقتی دید که حرفم درسته برام سی‌دی رو عوض کرد.
بهش گفتم که آخه اینجوری که یه بنده خدای دیگه کارش لَنگ میشه گفت ما پکهایی که ایراد دارن رو برای شرکت پس میفرستیم و برای همین مشکلی نداره.
دوستان دیگه هم فکر کنم بتونن همین کار رو انجام بدن.

Sub007
20-11-2010, 16:37
اما توی این پک خدا خیر به جواد عزتی بده(هر چند بقیه هم عالی بودند).
اونجایی که نازخاتون باباش اینا رو لو داد و خانواده اتی دور هم جمع بودند خیلی باحال بود.اونجایی هم که مستشار داره با نازخاتون حرف میزنه یه دفعه از پشت اومد و لپ مستشار رو گرفت و بعد هم سوزنش گیر کرده بود عالی بود.:31:
بابا شاه رو هم که توی یه صحنه انداختنش زمین بنده خدا رو:31:
کلا پک خوبی بود پک ۸.خدا کنه همین ریتم رو صعودی ادامه بده.

fariborz_1
20-11-2010, 16:48
ولی به نظرم پگ 7 مجموعه باحال تر بود

meto_895
20-11-2010, 21:52
ولی به نظرم پگ 7 مجموعه باحال تر بود

اره به خصوص ولد حرف میزد با مستشار در مورد لپ تاپ از همه جاش باحال تر بود

HoJJaT_007
20-11-2010, 21:58
آقا شرمنده اینم زیاد بی ربط نیست

یه جایی میگفتند یه زنگ اس ام اس اومده از یه تیکه قهوه تلخ ورداشتن هی میگه کیههههههههه کیهههههههه :دی اگه یکی اینو داره پ.خ کنه لطفا .

ahriman323
20-11-2010, 23:14
جمعی از بازیگران قهوه تلخ در محک

آقا شرمنده اینم زیاد بی ربط نیست
یه جایی میگفتند یه زنگ اس ام اس اومده از یه تیکه قهوه تلخ ورداشتن هی میگه کیههههههههه کیهههههههه :دی اگه یکی اینو داره پ.خ کنه لطفا .

Sub007
21-11-2010, 00:25
اره به خصوص ولد حرف میزد با مستشار در مورد لپ تاپ از همه جاش باحال تر بود

لبِ تابِ همایونی کُدوم ضعیفه‌ای رو دید میزدی پدر سوخته(یا یه چیزی توی همین مایه بود(درست یادم نمونده)):31:

fariborz_1
21-11-2010, 07:18
قهوه تلخ الان دوشنبه ها میاد دیگه ؟

saeedadash
21-11-2010, 07:50
جمعی از بازیگران قهوه تلخ در محک

لینک دانلودشو لطفا بگذارید

Greedy
21-11-2010, 09:11
سه شنبه ...

molaali
21-11-2010, 09:15

گفتند که هر سه شنبه میاد.

fandak
21-11-2010, 09:39
قهوه تلخ سه شنبه ها مي آد فعلا ،‌اگه دوباره پخشش عوض نشه
مهران مديري از قسمت 20 وارد شد
هادي كاظمي توپولفي هم از قسمت 30

amd>intel
21-11-2010, 11:59
متاسفانه بعضي از آدمها هنوز از ته مانده مرام مردم سو استفاده ميكنند . اين اجتماع دردهاي بزرگي دارد متاسفانه

M3HRD@D
21-11-2010, 13:55
پک هشتم یکی از بهترین مجموعه هاش بود از هر نظر
دست گلشون درد نکنه:27:
دوستان یه سوال هم داشتم آیا ساخت مجموع هنوز ادامه داره یا کل نود قسمت ساخته شده؟

S A M S U N G
21-11-2010, 13:55
نظرتون قابل احترام .

وقتی یه نفر میاد اول سریالش میگه کپی نکنید و .... باید یه محصول با کیفیت ( از همه نظر ) به بازار عرضه کنه .

وقتی یه نفر با تلویزیون قرارداد نمیبنده تا بتونه یه محصول با کیفیت ( از همه نظر ) به بازار بده که نمیده .

بنده با این سریال و مهران مدیری عزیز مشکلی ندارم ولی وقتی این بازیگر محبوب به فکر مناطق محروم نبوده ( شما به حمداله وضعتون خوب بوده و انشالله باشه ) و فقط به خاطر اندکی پول بیشتر این کارو انجام داده من دلیلی نمیبینم که بخوام محصولاتش رو بخرم .

همجنین خواهش میکنم دلیلی بر اینکه در صدا و سیما سانسور میشده و ..... نیارید چون بازهم به عقیده من اگر کسی بخواد دل کسی رو از صمیم قلب خوش کنه میتونه این نکات رو حذف کنه .

تمام این پست عقیده بنده هستش و امیدوارم به کسی توهین نشده باشه .

مخلصیم .

FerineFast
21-11-2010, 14:06
لینک دانلودشو لطفا بگذارید

right click --> save link as

c30tehran
21-11-2010, 14:27
من بیشتر قسمت ها رو دارم فقط برای بروز بودن دو سه قسمت رو دیدم
خیلی وقت تلف کن هست

Facon_Archi
21-11-2010, 14:45
دوستان یه سوال هم داشتم آیا ساخت مجموع هنوز ادامه داره یا کل نود قسمت ساخته شده؟

در حال ساخت هست پخشش که شروع شد 30/40 قسمت ضبط شده داشتن الان هم ادامه داره

Majid-6120
21-11-2010, 14:52
نظرتون قابل احترام .

وقتی یه نفر میاد اول سریالش میگه کپی نکنید و .... باید یه محصول با کیفیت ( از همه نظر ) به بازار عرضه کنه .

وقتی یه نفر با تلویزیون قرارداد نمیبنده تا بتونه یه محصول با کیفیت ( از همه نظر ) به بازار بده که نمیده .

بنده با این سریال و مهران مدیری عزیز مشکلی ندارم ولی وقتی این بازیگر محبوب به فکر مناطق محروم نبوده ( شما به حمداله وضعتون خوب بوده و انشالله باشه ) و فقط به خاطر اندکی پول بیشتر این کارو انجام داده من دلیلی نمیبینم که بخوام محصولاتش رو بخرم .

همجنین خواهش میکنم دلیلی بر اینکه در صدا و سیما سانسور میشده و ..... نیارید چون بازهم به عقیده من اگر کسی بخواد دل کسی رو از صمیم قلب خوش کنه میتونه این نکات رو حذف کنه .

تمام این پست عقیده بنده هستش و امیدوارم به کسی توهین نشده باشه .

مخلصیم .

سلام

حرفاتون منظقیه ولی من هنوز معنای کیفیت رو از لا به لای صحبت دوستان نفهمیدم...یعنی شما دارین از کیفیت محتوایی فیلم ایراد میگیرن یا از کیفیت خود کار ؟

به هر حال اگر هم مهران مدیری در قهوه تلخ ضعیف کارکرده ، اونقدر تو کارهای قبلیش فعال بوده که کسی الان چیزی نمیگه! ولی تقریبا قبول دارم که قهوه تلخ باید جاوش با شبهای برره تویه پخشش عوض میکرد !

ولی نمیدونم هدف صدا سیما از کارهایی که انجام میده چیه! سال به سال یه برنامه یا سریال طنز پخش نمیکرد ولی حالا که قهوه تلخ پخش شده ، سریالی پخش میکنه ( خوش نشین ها ) که مردم ما سال به سال

منتظر ماه رمضان میموندن که یه همچین سریالی ببینن!

meto_895
21-11-2010, 15:07
لبِ تابِ همایونی کُدوم ضعیفه‌ای رو دید میزدی پدر سوخته(یا یه چیزی توی همین مایه بود(درست یادم نمونده)):31:

دقیقا درسته همون تیکه خیلی باحال بود

هادي كاظمي توپولفي هم از قسمت 30

با چه عنوانی میاد؟ چی کارست؟ کجایی؟:20:

molaali
21-11-2010, 15:59
با چه عنوانی میاد؟ چی کارست؟ کجایی؟:20:
همون طور که دوستان گفتند اسمش کلونل (همون سرهنگ) توپولف! هستش و برادر کاترینه.
میاد که جذابیت سریال رو بیشتر کنه!

saeedadash
21-11-2010, 16:42
سلام

حرفاتون منظقیه ولی من هنوز معنای کیفیت رو از لا به لای صحبت دوستان نفهمیدم...یعنی شما دارین از کیفیت محتوایی فیلم ایراد میگیرن یا از کیفیت خود کار ؟

به هر حال اگر هم مهران مدیری در قهوه تلخ ضعیف کارکرده ، اونقدر تو کارهای قبلیش فعال بوده که کسی الان چیزی نمیگه! ولی تقریبا قبول دارم که قهوه تلخ باید جاوش با شبهای برره تویه پخشش عوض میکرد !

ولی نمیدونم هدف صدا سیما از کارهایی که انجام میده چیه! سال به سال یه برنامه یا سریال طنز پخش نمیکرد ولی حالا که قهوه تلخ پخش شده ، سریالی پخش میکنه ( خوش نشین ها ) که مردم ما سال به سال

منتظر ماه رمضان میموندن که یه همچین سریالی ببینن!

من با نظر سامسونگ موافقم یه کوچولو هم من توضیح میدم

این سریال وقتی بصورت تجاری وارد بازار شده یعنی اینکه اولین هدف این کار درآمد است و بس بعد

به عنوان یه اثر میشه بهش نگاه کرد فارغ از اینکه بگیم زحمت کشیدن و ......... شما یه کارمند رو در نظر بگیر

اگه بخواد این سریال رو دنبال کنه باید در ماه ده هزار تومن پول بده کارمندی که با بلیط اتوبوس میره سره

سرکار براش این یه مبلغ هست یا اینکه یه روستائی که واقعا پول نداره که بتونه هزینه کنه باید طوری

سیاست گذاری میشد که هزینه کمتری می پرداحتند من نمی خوام از سیما طرفداری کنم ولی با گرفتن

تبلیغات اجازه میدن اون کارمنده اون بی بضاعته اون فقیره هم لذت این رو تو جمع خانواده اش ببره و با یه

دکمه بتونه این سریال رو ببینه خود خواهی تا بی نهایت همش هم تبلیغات میکنند کپی نکنید تا ما

پول دار تر شیم اره برای بعضی ها ماهی ده هزار تومن چیزی نیست ولی ایا همه اینطورند ؟

مطلب بعدی این حقیر این هست که بگذریم از اون بی پوله تکلیفش معلومه نمی تونه بخره و .....

ولی اون که پول داده و یه مجموعه رو تهیه کرده که که محو تبلیغات هم شده و کپی هم نمی کنه و

... به حقوق اون که باید احترام گذاشت این حقوق نباید یکطرفه باشه باید کسی که این مجموعه رو

تهیه میکنه بدور از هر مطلبی کیفیت تصویری رو بهش تحویل بدیم و بعد محتوای خود اثر

این مجموعه محتوا ندارد شاید با یه سری از کارکتر ها ما به وجد بیایم ولی این یه تب هست و

عادی میشه اینکه تا الان شخصیت ها کارای خودشون رو بخوبی انجام میدن بماند ولی دیگه شما

برات جالب نیست یا دیگه خنده ات نمی گیره که یهو طرف بگه کیه یا یکی بگه پدر سوخته یا .....

اینها عادی میشه بعد از 50 قسمت باید چه کرد ؟

shah abas
21-11-2010, 17:08
از همین نکته میشه نکته هایی رو در آورد!
اگه کلا دنبال بحث های سریال بودید می فهمیدید از قسمت ۳۰ اون توپولوف که میاد با مدیری در ارتباط هست از طرفی این توپولوف با کاترین برادره. پس مدیری با کاترین آشنایی قبلی داره.
-------------------------------------------------------------------------------------------
مگه نیما نمی گفت یونان وجود نداره و ... پس این عثمانیه برای چی اومده بود؟

fariborz_1
21-11-2010, 17:12
ولی به نظر من مردم ما این قدر شادی رو تو زندگیشون کمرنگ می بینند که دیگه حوصله ی خیلی چیزا رو ندارن
دوست دارن حتی به چیزای معمولی هم بخندند
از سر کار میاد خسته و کوفته تو ترافیک گیر کرده وقتی میاد خونه بهانه ای میشه برای این که خانواده دور هم شاد باشن
مردم شادی لازم دارن و حالا این هم شده بهونه واسشون
اصلآ مهران مدیری بد
کارایی هم که میده بیرون بد
بد بد بد هر چه قدر که شما بگین بد
چرا الان قهوه تلخ این قدر می فروشه ؟
اگه بعد 50 قسمت عادی بشه مردم خودشون این سریال رو نمی خرن بهتون قول میدم
این که چرا تو صدا و سیما هم پخش نکرده باز هم به خودش مربوطه ( شما پول دوست ندارین ؟ )

*M!L4D*
21-11-2010, 17:48
پس این عثمانیه برای چی اومده بود؟
اون واسه یه کار دیگه اومده بود ...
بلوتوث بهش پول داده بود که اونطوری ترجمه کنه ..
البته فک کنم .....

senaps
21-11-2010, 18:10
مگه نیما نمی گفت یونان وجود نداره و ... پس این عثمانیه برای چی اومده بود؟

اون بیچاره اومده بود بگه بیخودی رو گرفتن چیکارش کنیم؟!!
بلوتوث به مترجمه پول داد که بگه ما اومدیم اینو بگیریم و باید بکشیمش و اینا...!!!

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

این که چرا تو صدا و سیما هم پخش نکرده باز هم به خودش مربوطه ( شما پول دوست ندارین ؟ )

چه ربطی به پول داشت؟!! مووضع سریال،بعد از 40 قسمت مشخص شد که صدا و سیما اونو پخش نمیکنه..(همین تیکه هایی که میندازه توش!!) بعد هم که جنجال ها بالا گرفت و صدا و سیما دیگه پول برای ادامه ی ساخت نداد....
حالا تهیه کننده ها یا باید ضرر متالی رو قبول میکردن،یا اینکه مثل الان با کمک اسپانسر های خصوصی،درستش بکنن...!!!

danielo
21-11-2010, 18:10
من با نظر سامسونگ موافقم یه کوچولو هم من توضیح میدم

این سریال وقتی بصورت تجاری وارد بازار شده یعنی اینکه اولین هدف این کار درآمد است و بس بعد

به عنوان یه اثر میشه بهش نگاه کرد فارغ از اینکه بگیم زحمت کشیدن و ......... شما یه کارمند رو در نظر بگیر

اگه بخواد این سریال رو دنبال کنه باید در ماه ده هزار تومن پول بده کارمندی که با بلیط اتوبوس میره سره

سرکار براش این یه مبلغ هست یا اینکه یه روستائی که واقعا پول نداره که بتونه هزینه کنه باید طوری

سیاست گذاری میشد که هزینه کمتری می پرداحتند من نمی خوام از سیما طرفداری کنم ولی با گرفتن

تبلیغات اجازه میدن اون کارمنده اون بی بضاعته اون فقیره هم لذت این رو تو جمع خانواده اش ببره و با یه

دکمه بتونه این سریال رو ببینه خود خواهی تا بی نهایت همش هم تبلیغات میکنند کپی نکنید تا ما

پول دار تر شیم اره برای بعضی ها ماهی ده هزار تومن چیزی نیست ولی ایا همه اینطورند ؟

مطلب بعدی این حقیر این هست که بگذریم از اون بی پوله تکلیفش معلومه نمی تونه بخره و .....

ولی اون که پول داده و یه مجموعه رو تهیه کرده که که محو تبلیغات هم شده و کپی هم نمی کنه و

... به حقوق اون که باید احترام گذاشت این حقوق نباید یکطرفه باشه باید کسی که این مجموعه رو

تهیه میکنه بدور از هر مطلبی کیفیت تصویری رو بهش تحویل بدیم و بعد محتوای خود اثر

این مجموعه محتوا ندارد شاید با یه سری از کارکتر ها ما به وجد بیایم ولی این یه تب هست و

عادی میشه اینکه تا الان شخصیت ها کارای خودشون رو بخوبی انجام میدن بماند ولی دیگه شما

برات جالب نیست یا دیگه خنده ات نمی گیره که یهو طرف بگه کیه یا یکی بگه پدر سوخته یا .....

اینها عادی میشه بعد از 50 قسمت باید چه کرد ؟

جوابتون ساده هست.
کسی که پول نداره نخره و نبینه و کسی که پولداره بره بخره.
من الان پول ندارم امشب گوشت نمیخرم و کباب نمیکنم.یکی داره و اینکار را میکنه.

molaali
21-11-2010, 19:36
من نمیدونم چرا تو اون دربار به این بزرگی کسی نپرسید که آخه بلوتوس اگه تو یونانی هستی پس چطوری انقدر قشنگ فارسی صحبت میکنی؟!؟! (عقل مستشار هم کم کم داره ... میشه!)

shah abas
21-11-2010, 19:40
من نمیدونم چرا تو اون دربار به این بزرگی کسی نپرسید که آخه بلوتوس اگه تو یونانی هستی پس چطوری انقدر قشنگ فارسی صحبت میکنی؟!؟! (عقل مستشار هم کم کم داره ... میشه!)
تو درباری که لهجه عمل می کنند اینا که چیزی نیست! (احتمالا قسمت بعدی لهجه کاترین عمل بشه)

molaali
21-11-2010, 19:53
تو درباری که لهجه عمل می کنند اینا که چیزی نیست! (احتمالا قسمت بعدی لهجه کاترین عمل بشه)

آخه همین مستشار گیر داده بود که چرا کاترین فارسی بلده؟!

meto_895
21-11-2010, 22:20

چه جالبه همه مطالب رو حفظ هستند مهران دیگه چرا خودشو خسته میکنه همه میدونن چی میشه:دی.

مثلا همه میدونستند مدیری اسمش بلوتوس تو فیلم!!!!!!!

C0OPeR
21-11-2010, 22:21
جوابتون ساده هست.

عزیزدلم صدا و سیما داره از مالیات من و تو میخوره که بیاد همچین سریالهایی رو بخره تا ما مجبور نباشیم بابتش هزینه کنیم ! ولی الان هم داریم مالیاتو میدیم هم پول بابت این سریال :27:

shah abas
21-11-2010, 22:34
چه جالبه همه مطالب رو حفظ هستند مهران دیگه چرا خودشو خسته میکنه همه میدونن چی میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلا همه میدونستند مدیری اسمش بلوتوس تو فیلم!!!!!!!
خب اینا معلوم بود چون همه اش رو خودشون گفته بودند.دیگه بعد قسمت ۳۰ اطلاعاتی نداریم (مگر از تریلر و تصاویر و مصاحبه های بعدی). در ضمن اطلاعات خاصی هم نبودند. این که اسم مدیری چی بوده از نوع شخصیت و رفتارش چیزی رو لو نمی ده.

عزیزدلم صدا و سیما داره از مالیات من و تو میخوره که بیاد همچین سریالهایی رو بخره تا ما مجبور نباشیم بابتش هزینه کنیم ! ولی الان هم داریم مالیاتو میدیم هم پول بابت این سریال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره پول می خوره که بیاد برنامه خوب بده که حتما خرید این سریال نیست. هزار تا برنامه مختلف داره صدا و سیما (باید از نوع خوبش داشته باشه).
در ضمن تا اونجا که می دونم صدا و سیما هزینه ای بابت سریال نداده. فقط قرار بوده امتیازش رو بخره که سر قیمت به توافق نرسیده اند.

HoJJaT_007
21-11-2010, 22:49
میگن بابا شاه میمیره توی قسمت 30 هادی کاظمی در نقش یکی دیگه میاد راسته این خبر ؟ :(

shifter
21-11-2010, 22:54
میگن بابا شاه میمیره توی قسمت 30 هادی کاظمی در نقش یکی دیگه میاد راسته این خبر ؟ :(
اگه باباشاه بمیره من به نشانه اعتراض بقیه سریالو نگا نمیکنم:31:

humankhan
21-11-2010, 22:55
بله منم شنیدم همین اتفاق می افته :13:

Facon_Archi
21-11-2010, 23:19
بله منم شنیدم همین اتفاق می افته :13:

خود هادی کاظمی هم توی یکی از مصاحبه هاش گفت که هی میمیره هی زنده میشه:دی
مثل همین چند قسمت که هی گیر میکرد یا باید هلش میدادن یا فوتش میکردن:دی
میمیره ولی باز زنده میشه

fandak
21-11-2010, 23:35
تو چند سكانس ديگه بازي مي كنه و نقشش عوض مي شه

ghfg
22-11-2010, 00:32
تا اونجا که من میدونم هادی کاظمی دو نقشه میشه.یعنی هم بابا شاه هم توپولوف.

اما در مورد کیفیت تصویری به نظر من این سریال ارزش هفته ای 10000 تومن هزینه رو نداره.
اگه بابا شاه و بابای اتی نباشن سریال فقط تیکه میندازه.تیکه هایی که اونقدر ها هم طنز نیستن.من اگه میبینم پولی واسش نمیدم. دوستم میخره میبینه میده به من میبینم.
سریال قشنگیه اما اونقدر با کیفیت نیست که بیاد تو رسانه ی خانگی و بخواد اینجوری فروش کنه.

saeedadash
22-11-2010, 07:09
جوابتون ساده هست.

مطالب منو خوندی باید دوباره بگم ؟؟؟؟؟؟

اون که پول نداره وضعیتش معلومه و نمی بینه بحث من سر این بود که اونکه پول داده اون ادمه

که پول داره اون کسی که میتونه خرج کنه اون که رفته نزدیک ترین فروشگاهی که این مجموعه رو

داره تهیه کرده و پول داده و خریده حرف ما اون بود

برو یکبار دیگه بخون مطالب منو متوجه منظورم میشی

البته این که شما نخونده میای و یکباره یه چیزی رو عنوان میکنی ناشی از همون تعصبات میشه

باید بگذارین کنار و واقعیت رو بپذیرید این سریال یا اون سریال نیست در کل حرف میزینیم ولی فعلا رو

این ریز شدیم

saeedadash
22-11-2010, 07:17
یه مطلب دیگه خدمتون عرض کنم

تو سریال خوش نشین ها یه بحثی بود یه بزرگی اومد و گفت اقا پول ندارید خوب نخرید کسی مجبورتون نکرده

گفتیم بابا این رو دارن پخش میکنند کسی نمی ره بخره ترو خدا بگذاریئ این تعصبات رو کنار

راستی یه مطلب دیگه در مورد سریال

داخل کاخ رو که میبینیم از جلوه های ویژه استفاده کردند و همون جائی داره بازی میشه که پاورچین فیلمبرداری شده بود

ولی نمای بیرونی رو همون کاخ هست البته بنده خدا تهیه کننده و کارگردان بعضی جاها نمی تونن دوربین های نصب شده

رو قسمتهائی از نمای بیرونی کاخ رو بردارند بهمین خاطر بعضی وقتها اگه دقت کنید یه سری دوربین هم میتونید

ببینید که خیلی کوچیک و ریزه این هم یکی از مشکلاتی بوده که این سریال باهاش داشته

sei_pm
22-11-2010, 08:22
ببخشید DVD8 قابش برای شما بزرگتر از بقیه هست؟
اصلا معلوم نیست این شرکت پخش کننده چه جوری سفارش میده. قاب DVD 5 من هم سفید بود می خواستیم یه سریال آرشیو کنیم ببینید به چه روزی افتادیم.

Sara
22-11-2010, 10:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 67_n.jpg
:D

Facon_Archi
22-11-2010, 10:45
ایول عجب عکس باحالی:دی

ببخشید DVD8 قابش برای شما بزرگتر از بقیه هست؟
اصلا معلوم نیست این شرکت پخش کننده چه جوری سفارش میده. قاب DVD 5 من هم سفید بود می خواستیم یه سریال آرشیو کنیم ببینید به چه روزی افتادیم.

آره بزرگتره نسبت به پک های قبل!
تازه 2سری ش هم قاپش سفید اومد فکر نکنم بشه روی یه آرشیو منظم حساب باز کرد:دی

sei_pm
22-11-2010, 13:33
ایول عجب عکس باحالی:دی

آره بزرگتره نسبت به پک های قبل!
تازه 2سری ش هم قاپش سفید اومد فکر نکنم بشه روی یه آرشیو منظم حساب باز کرد:دی

عکس رو میشه یک جای دیگه آپلود کنید من که نمیبینم
پس واسه شما هم بزگرتر بود. آخه مشکل اینجاست کاورش هم بزرگتره وگرنه یک قاب میشد خرید ولی واشه من فقط DVD 5 سفید.

M3HRD@D
22-11-2010, 13:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 67_n.jpg
واقعا چه از نظر قیافه و چه از نظر اخلاق و منش شباهت بی نظیری دارند:27:

Hasan.M
22-11-2010, 13:59
یعنی کل فیلم رو فقط به خاطر باباشاه نگاه میکنی ؟:31:
مردنش که اشکال نداره ! اون دوستش هم یه بار مرده !:31:ولی زندست !

Greedy
22-11-2010, 14:01
این که ماله یه ماه پیشه چند بار گذاشتن عکسشو :دی

M i L @ D
22-11-2010, 14:02
عکس رو میشه یک جای دیگه آپلود کنید من که نمیبینم

بفرمایید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 481267n.jpg

meto_895
22-11-2010, 14:12

منم شنیدم که میمیره اما بده اگه بمیره چون اون یکی پیره مرده چی میخواد بکنه

Greedy
22-11-2010, 14:42
منم شنیدم که میمیره اما بده اگه بمیره چون اون یکی پیره مرده چی میخواد بکنه
نمیمیره از قسمت 30 به بعد تو دو نقش بازی میکنه هادی کاظمی

meto_895
22-11-2010, 19:48
نمیمیره از قسمت 30 به بعد تو دو نقش بازی میکنه هادی کاظمی

اینجوری خوبه چون هم اون پیره مرده تنها نمیمونه هم خیلی معلوم نیست صورتش داخل نقش باباشاه.

molaali
23-11-2010, 12:18
حالا فهمیدید این تاخیرات به شهادت و این جور چیزا ربطی نداره!
لابد دلیل این دفعه شون اینه: به دلیل آلودگی هوا شبنه منتشر میشود!
فقط نفهمیدم چرا پخش کننده رو عوض کردند؟ اینم که همون شد!

Lady parisa
23-11-2010, 12:50
من اونجایی خیلی خندیدیم که برزو می خواد فرانسه یاد بگیره .فرانسوی شعر می خونه آخرش می گه حالا شما بخون
وای معرکه است حسی که می گیره عالیه

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

دوستان من فقط یک مطلب عرض می کنم که زیاد خودتان را درگیر این قضیه نکنید وقتی که یک پرواز هواپیما با کلی برنامه ریزی و ببر و بیار چندین ساعت تآخیر دارد توقع دارید که یک سریال آنهم با کلی مخالف،سروقت بیرون بیاید.

منم موافقم.من که می ایستم 7و8قسمتش دربیاد بعدا
:19:

mortal kombat 2008
23-11-2010, 18:27
سلام به همه
من تا قسمت 21 رو دیدم و سری هشتم رو هم دارم.
تا اینجای کار به نظر من واقعا سریال بدی بودش ، و هر چی می گذشت بدتر هم می شد.
من خودم از اقای مدیری خوشم میاد ولی همیشه در تمام سریال ها ومجموعه هاش این احساس رو داشتم که ، مدیری با بیننده ها نمی تونه خوب ارتباط برقرار کنه .
مثلا در همین سریال برزو ارجمند یه شخصیت خیلی مسخره هست که من وجودش رو حتی در 1 صحنه چند ثانیه ای هم نمی تونم تحمل کنم و همچنین عارف لرستانی.
به خاطر اینکه نقش به شدت خلاصه و بدون معنی و همچنین به شدت تکراری دارند. و از همه مهم تر ، شخصیتشون در سریال رو نمی شه باور کرد. من قبول دارم ادمای خیلی زیادی هستند که تو جامعه تمام حرکاتشون به ضرر ادماست و مثل این دو شخصیت یه جورایی به نظر بی عقل میان ولی توی طنز نباید شخصیت های منفور اون هم به این اندازه وجود داشته باشه. مثلا توی خوش نشین ها ، ادم از شخصیت منفی هم لذت می بره.
من بیشتر این سریال رو به خاطر بابا شاه و اون یکی پیره مرده (اسمش رو یادم رفت) می بینم و هم چنین جهان.

molaali
23-11-2010, 18:33
سلام به همه
من خودم از اقای مدیری خوشم میاد ولی همیشه در تمام سریال ها ومجموعه هاش این احساس رو داشتم که ، مدیری با بیننده ها نمی تونه خوب ارتباط برقرار کنه .
مثلا در همین سریال برزو ارجمند یه شخصیت خیلی مسخره هست که من وجودش رو حتی در 1 صحنه چند ثانیه ای هم نمی تونم تحمل کنم و همچنین عارف لرستانی.
به خاطر اینکه نقش به شدت خلاصه و بدون معنی و همچنین به شدت تکراری دارند. و از همه مهم تر ، شخصیتشون در سریال رو نمی شه باور کرد. من قبول دارم ادمای خیلی زیادی هستند که تو جامعه تمام حرکاتشون به ضرر ادماست و مثل این دو شخصیت یه جورایی به نظر بی عقل میان ولی توی طنز نباید شخصیت های منفور اون هم به این اندازه وجود داشته باشه. مثلا توی خوش نشین ها ، ادم از شخصیت منفی هم لذت می بره.
من بیشتر این سریال رو به خاطر بابا شاه و اون یکی پیره مرده (اسمش رو یادم رفت) می بینم و هم چنین جهان.

نظر من با شما کاملاً متفاوته. من از بازی برزو ارجمند لذت میبرم و به نظرم شخصیتش اصلاً آدم منفوری نیست.
بیشتر این کارکتر ها آدم های تازه به دوران رسیده ای هستند به همین خاطر خودشون رو گم کردند!
مثلاً همین برزوخان قبلاً شاگرد قهوه خانه بوده!

humankhan
23-11-2010, 19:14
نظر من با شما کاملاً متفاوته. من از بازی برزو ارجمند لذت میبرم و به نظرم شخصیتش اصلاً آدم منفوری نیست.
بیشتر این کارکتر ها آدم های تازه به دوران رسیده ای هستند به همین خاطر خودشون رو گم کردند!
مثلاً همین برزوخان قبلاً شاگرد قهوه خانه بوده!

شاهشونم که چوپان بوده و گوسفند می چرونده :دی صدر اعظم هم گوسفند می دزدیده :دی یه باسواد دارن که اونم تو زندانه (مستشار سابق) :دی

Sub007
23-11-2010, 19:49
دوستان کسی آخرش متوجه شد پدر این بچه کیییییییییییییییییییه؟:31:

saeedadash
23-11-2010, 19:55
با توجه به رعایت حقوق مصرف کننده از توزیع مجمو عه نهم قهوه تلخ شرکت گلرنگ ( اوه) معذور است دوستان مجموعه

هشتم رو یکبار دیگه نگاه کنند چیزی رو از قلم نیانداخته باشند تا هفته دیگه

این هم عیدی به تمام طرفداران متعصب قهوه تلخ

senaps
23-11-2010, 21:40
سلام به همه

البته بادی بگم که این ظنر شماست که سریال تا اینجا بد بوده!! به نظر من که سریال واقعا عالی بوده....از اونجایی که هر کسی نظر خودش رو داره و یه نفر از سالوادور خوشش میاد و یه نفر نمیاد،یه نفر میشینه تی وی میبینه و یه نفر نه،دعوایی تو اینجا نیست!!

شخصیت ها رو من با برزو مشکلی ندارم،ولی اگه توی یه قسمت این بلد نباشه،انگار دیگه هیچی!!این بابای اتی هم خوبه ولی خوب بلد هم خوبه و میشه گفت دوتاشون کفه های سنگین ترازوی این سریال هستن....

دوستی هم که می فرمایند که این سریال بی محتوی هستش،بهتره تشریف ببرن و سریال های پر محتوایی همچون هوش سیاه ببینن!!(اسمش درسته؟ همون که تو اینترنت دایل اپ فیلم اچ تو یوتوب میدید و گالری عکس های دیجیتال یارو رو با اینترنت دایل اپ تو 5 مین کشید یبرون؟!!)

من به شخصه دیگه از این پر محتوی تر سریال ندیدم این اواخر!!!

این داستان پخش چیه؟ فردا تهران تعطیله،خبریه؟ 5 شنبه میگن عیده....عید چیه؟ نکنه رسما باید توی عید گریه زاری کنیم؟
داستان چیه که نیومده این هفته؟! بابا مگه مردم مسخره هستن؟ باید سر وقت پخش کنن دیگه...

amirfiri
23-11-2010, 22:20
:41: هنوز نیومده این قسمت 9 پدرسوخته!!!!

shah abas
23-11-2010, 22:23
مطمئنی ؟ تهران پک نهم نیومده چطور ارومیه اومده اونوقت؟!
مطمئن که ۱۰۰ درصد نه ولی با این شواهد:
پک سی دی رو دیدم که روش نوشته بود ۲۵ ۲۶ ۲۷
فروشگاه هایی دیدم که زده بودند پک نهم اومد
و مغازه ای شلوغ که داشت بسته بسته قهوه تلخ می فروخت
اینا شواهد کافی نیستند؟:دی

دوستان فردا هم تو تهران پی گیری کنند اگه نیومد برم قید این ۵۰۰ تومن رو بزنم همون ۲۵۰۰ بخرم کمی حال تهرانی ها گرفته بشود (کمی از بقیه شهر ها عقب موندن رو درک کنند!)

M i L @ D
23-11-2010, 23:24
پک 9 دیده شد ... !

قسمت مربوط به دانشگاه آکسفورد خیلی زیبا بود ! ( و تابلو ... )

تیکه های طنزشم باحال بود ! ( شاید ما خوشحال بودیم )

کلا پک 9 رو پسندیدم !

=-=-=-=

راستی توپولوف هم تو این پک وارد شد ... !

( خبری از بابا شاه نبود )

HoJJaT_007
23-11-2010, 23:54
بالاخره نفهمیدیم پک 9 اومد یا نه . تا اونجایی که من میدونم تو تهران این اطراف نیومده !

در مورد بابا شاه هم هادی کاظمی تو مصاحبش میگه میمیره دوباره زنده میشه :دی احتمالا میرن فوتش میکنند :دی

SA.JJ.AD
24-11-2010, 05:11
دوستان تو چند تا سایت به این مطالب یرخوردم !!! موضوع چیه ؟!! :18:

سریال قهوه ی تلخ به کارگردانی مهران مدیری
تا قسمت های شصت و یک ، شصت و دو و شصت و سه سریال قهوه تلخ بصورت اورجینال منتشر شدند
و میتوانید از فروشگاه ها ی معتبر در سراسر ایران بصورت اورجینال خریداری نمایید

چرند نوشتند ؟!!!یعنی چی اخه ؟!!!:18:

Facon_Archi
24-11-2010, 09:34
پخشش هم عوض شده دیگه سایتی ندارن که بشه دید این 63 قسمت جریانش چیه

molaali
24-11-2010, 09:45
دوستان تو چند تا سایت به این مطالب یرخوردم !!! موضوع چیه ؟!! :18:

سریال قهوه ی تلخ به کارگردانی مهران مدیری
تا قسمت های شصت و یک ، شصت و دو و شصت و سه سریال قهوه تلخ بصورت اورجینال منتشر شدند
و میتوانید از فروشگاه ها ی معتبر در سراسر ایران بصورت اورجینال خریداری نمایید

چرند نوشتند ؟!!!یعنی چی اخه ؟!!!:18:

شک نکن که دروغه وگرنه خبرش به سرعت می پیچید.
اینا که نمیتونن سه قسمت رو بموقع بیرون بدن میان 30 قسمت منتشر کنن!؟!؟

Greedy
24-11-2010, 10:08
قسمت های شصت و یک ، شصت و دو و شصت و سه سریال قهوه تلخ بصورت اورجینال منتشر شدند

منم تو یه سایت دیگه ( فالس نیوز بود فکر کنم) دیدم نوشته بود قسمت های نود و یک و نود و دو و نود و سه قهوه تلخ هم منتشر شده :دی

saeedadash
24-11-2010, 10:56
پخشش هم عوض شده دیگه سایتی ندارن که بشه دید این 63 قسمت جریانش چیه

برای اینکه شب عید مجموعه نهم رو عرضه کنند به همین خاطر یه روز دیر پخش شد

---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------

مجموعه نهم پخش شد

armin_punisher6
24-11-2010, 11:18
بالاخره این فصل 9 کی میاد؟

D,Freeman
24-11-2010, 11:57
منم تو یه سایت دیگه ( فالس نیوز بود فکر کنم) دیدم نوشته بود قسمت های نود و یک و نود و دو و نود و سه قهوه تلخ هم منتشر شده :دی

میگم شاید کف گیرشون خورده به ته دیگ میخوان با این کار یه مقدار بودجه برا خودشون فراهم کنن!!!:31:
فکرشو بکن حالا بگیم حداقل 60قسمت...میشه 20تا دی وی دی...میشه 50000تومن!!!:5:

:27:

Greedy
24-11-2010, 12:41
میگم شاید کف گیرشون خورده به ته دیگ میخوان با این کار یه مقدار بودجه برا خودشون فراهم کنن!!!:31:
فکرشو بکن حالا بگیم حداقل 60قسمت...میشه 20تا دی وی دی...میشه 50000تومن!!!:5:

:27:

اوه تا همین جا کارشون ده برابر سرمایشون در اوردن :31:
احتمالا 60 قسمت هر قسمت 2 دقیقه منظورشون بوده که میشه همون سه قسمت یه dvd :27:

Rude Boy
24-11-2010, 14:25
سلام !
به : دوستان منتقد این سریال که زحمت می کشن و تو این تاپیک پست می دند .
من [بر خلاف بعضی ها] علاقه دارم که شما بیایید و بحث کنید و ایراد بگیرید . این چیز بدی نیست . کسایی هم که فکر می کنند سریال خوبه و می خرند [یا نمی خرند] و می بینند بیان دلایل خوب بودنو بگن .
به این می گن یه بحث !
اینو به همه ی دوستان می گم ، پست های تک خطی برآمده از احساسات لحظه ای ، فقط 3 تا نتیجه داره :
1 . آبکی کردن بحث (تاپیک)
2 . ایجاد تعصب و تنفر کاذب
3 . افزایش بی خود صفحات تاپیک (از دیشب تا الان فکر کنم 4 تا صفحه)

پس خواهشا یه کم رعایت کنید .

آقا من نمی دونم چرا یکی در میون پست زده شده که پک X اومد یا نیومد ؟
خوب هر موقع بقالی (:31:) سر کوچتون آورد یعنی اومده . (حالا فرض کنید توی فلان شهر اومده و هنوز تو شهر شما نیومده ، دونستنش چه دردیو دوا می کنه ؟)
کاش یه کم در مورد خود سریال می گفتین ....

pcforlife
24-11-2010, 14:26
به نظر من تو این دو پک اخیر افت افت کرده!!:13:
از تکراری شدن بازی ها، سناریوی ضعیف و تناقض در داستان و افت طنز بگیر تا غیبت شخصیت های کلیدی سریال... انصافا تو این پک و پک قبلی نبود بابا شاه و بیخودی ناجور حس میکنم...:41:
.
.
.
از یه تیکه حرفای مستشار با بلوتوس تو این پک خیلی خوشم اومد:
بولوتوس: این آقا محمد خان که دارد میاید، دختر ندارد؟
مستشار: نه اون نمی تونه دختر داشته باشه یعنی نمیتونه!!
:31:
یاعلی:11:

masoudtr
24-11-2010, 15:00
به نظر من تو این دو پک اخیر افت افت کرده!!:13:
از تکراری شدن بازی ها، سناریوی ضعیف و تناقض در داستان و افت طنز بگیر تا غیبت شخصیت های کلیدی سریال... انصافا تو این پک و پک قبلی نبود بابا شاه و بیخودی ناجور حس میکنم...:41:
.
.
.
از یه تیکه حرفای مستشار با بلوتوس تو این پک خیلی خوشم اومد:
بولوتوس: این آقا محمد خان که دارد میاید، دختر ندارد؟
مستشار: نه اون نمی تونه دختر داشته باشه یعنی نمیتونه!!
یاعلی:11:
بیخودی تو این پک 9 هم نبود
من که خیلی از بیژن بنفشه خواه خوشم می یاد
نمیدونم چرا مهران مدیری بجای اینکه اینقدر رو زنای دربار و صحبت های مسخره و خاله زنکی و بدون طنزشون کلید کنه یکم فضای بیشتری به امثال بیخودی یا بابا شاه یا کیه :27:نمیده

armin_punisher6
24-11-2010, 15:19
کسایی که فصل 9 رو دیدن اینکه توپولوف تو این فصل اومد شایعه بود؟

Greedy
24-11-2010, 15:39
از قسمت 30 میاد

pcforlife
24-11-2010, 16:11
خیر! شایعه نبود!:20: یک عدد توپولوف دیده شد...:31:

saeedadash
24-11-2010, 19:44
مجموعه نهم . ..

توپولوف وارد کاخ میشود به توطئه و دسیسه زیراب بلوتوث و مستشار رو میزنند و این دو از کاخ اخراج میشوند

راستی زیراب یکی از نظامی ها هم خورده میشود .....

چه مجموعه ای هست این مجموعه نهم

saeedadash
24-11-2010, 19:51
سلام !
به : دوستان منتقد این سریال که زحمت می کشن و تو این تاپیک پست می دند .
من [بر خلاف بعضی ها] علاقه دارم که شما بیایید و بحث کنید و ایراد بگیرید . این چیز بدی نیست . کسایی هم که فکر می کنند سریال خوبه و می خرند [یا نمی خرند] و می بینند بیان دلایل خوب بودنو بگن .
به این می گن یه بحث !
اینو به همه ی دوستان می گم ، پست های تک خطی برآمده از احساسات لحظه ای ، فقط 3 تا نتیجه داره :
1 . آبکی کردن بحث (تاپیک)
2 . ایجاد تعصب و تنفر کاذب
3 . افزایش بی خود صفحات تاپیک (از دیشب تا الان فکر کنم 4 تا صفحه)

پس خواهشا یه کم رعایت کنید .
....

ممنونم از لطف شما از اینکه ابراز علاقه کردید که چند تا منتقد مثل من هم مجموعه رو میبینن

میان و نظراتشون رو میگن اینها نظرات شخصی من و امثال من هست خدای نکرده اصلا قصد

توهین یا تمسخر نظرات بزرگوارن و دوستان رو نداریم تنها قسمت هائی که حس میکنیم میشه

نقد کرد رو باز گو میکنیم به دور از تعصبات .

من از کار های مدیری بدم نمی اید تمام کار هاشو دنبال میکنم شخصا دوستش دارم

امید وارم دوستان هم وقتی نقدی میشه صبر و حوصله داشته باشند و نگاه منتقدین رو هم بپذیرند

molaali
24-11-2010, 20:01
به نظر من پک قبلی بهتر بود.
زیاد از شخصیت توپولف خوشم نیومد. باباشاه خیلی سرتره!

Facon_Archi
24-11-2010, 20:13
تا دهنش بازه ببین بچه رو می بینی یا نه:دی:دی =))))

این دیالوگش خیلی باحال بود:دی
+بیخودی دیگه قرار نیس بیاد؟امیدوارم حذف نشده باشه
نقش باباشاه هم از اول سریال خیلی نبوده که!نبودش اونجوری که دوستان میگن احساس نمیشه!
اگه بابای اتی نباشه 100% نبودش به نظر میاد ولی نقش باباشاه چون از اول سریال خیلی نبوده احساس نمیشه:دی

Scary Feelings
24-11-2010, 20:35
میگم من دی وی دی رو گرفتم,اما با کامپیوتر که میخوام نگاه کنم این قفلش نمیزاره,کسی روشی کرکی چیزی بلد نیست برام پیغام بده؟لطفا@@@@

teza
24-11-2010, 20:53
میگم من دی وی دی رو گرفتم,اما با کامپیوتر که میخوام نگاه کنم این قفلش نمیزاره,کسی روشی کرکی چیزی بلد نیست برام پیغام بده؟لطفا@@@@

من که هیچ مشکلی با دیدن تو pc ندارم نمی دونم شما چجوری مشکل داری من برای تست همین الان توی pc فیلم را دیدم

Scary Feelings
24-11-2010, 21:04
من که هیچ مشکلی با دیدن تو pc ندارم نمی دونم شما چجوری مشکل داری من برای تست همین الان توی pc فیلم را دیدم
روی بعضیاش قفل نیست , شانس ما اومدیم دی وی دی رو گرفتیم,حالا هم روش قفل هست , دی وی دی پلیر هم ندارم:13:

SA.JJ.AD
24-11-2010, 21:07
مجموعه نهم . ..

توپولوف وارد کاخ میشود به توطئه و دسیسه زیراب بلوتوث و مستشار رو میزنند و این دو از کاخ اخراج میشوند

راستی زیراب یکی از نظامی ها هم خورده میشود .....

چه مجموعه ای هست این مجموعه نهم

دوست عزیز بهتر نیست که اینجور چیزارو لا اقل میخواید بگید تو محتوای مخفی بزارید ؟ دلیل نمیشه یکی دیده بیاد همه چیو لو بده برا امثال من که هنوز ندیدن :13::13::13:اونم با فونت به اون بزرگی !!!:13:

Tarannom_
24-11-2010, 21:25
به نظرم این پک خیلی خوب بود و کلا بهتر از قبلی بود...اما کاش نقش باباشاه رو یه نفر دیگه جای هادی کاظمی بازی می کرد...باباشاه خیلی بهتر بود...توپولوف خیلی خشک و کسل کننده س!

Asalbanoo
24-11-2010, 22:09
سلام
دوستان محترم بدجور دوباره از خط زدید بیرون

1.بنا بود از بحث درباره کپی رایت و دانلود این چیزها دوری کنید که نکردید،در نتیجه پستهای مربوط به این موضوع حذف شدند.

2.اومدن یا نیومدن یا کمی دیر و زود شدن تشریف فرمایی این سریال موضوع مهمی نیست که یک پست در میان درباره اش بحث بشه،منتظر ظهور امام زمان که نیستید.
در نتیجه
پستهای چند صفحه اخیر که در این مورد بود حذف شده و زین پس هم حذف می شود.برای اطلاع از پخش به سایت مربوطه یا مکان های فروش مراجعه کنید.

3.از طرفداران و مخالفان این مجموعه درخواست می شه در صورت مواجهه با پستی حاوی نظر مخالف سعه صدر پیش بگیرند و مواظب پستی که می دهند باشند چراکه اگر از پستی بوی جنجال و دعوا به مشام برسه پاک می شه.

4تا به حال چندین بار این تاپیک قفل شده و همکار گرامی زحمت کشیدن تذکر دادن ؛خودتون رعایت کنید(بار دیگه)وگرنه من خیلی حال می کنم با کاراکتر عارف لرستانی و برزو ارجمند در این سریال و دور از ذهن نیست که چنین خصوصیات و رفتاری مشابه ایشان درباره این تاپیک اعمال شده و به قعر ترش بره.

نکته:پست درباره با اینکه "آقا تو را خدا رعایت کنید،آقا الان قفل می شه،بابا بی خیال .."هم اسپم و بی ربط به تاپیک . خود باعث انحراف تاپیک می شه، نتیجتا پاک می شه .بهترین راه برای کنترل انحراف شرکت نکردن در بحثهای انحرافی است.

5.این پست به شدت واضحه در نتیجه لطفا از اظهار نظر درباره با آن خودداری کنید و فقط درباره خود سریال بحث کنید.

vampyre
24-11-2010, 22:56
سلام.
منم از شخصیت توپولوف خوشم نیومد همون شخصیت باباشاه خیلی بهتر بود.راستی توی جایی که اسم بازیگرا رو میزنن عکس باباشاه حذف شده و عکس توپولوف رو زده!!یعنی دوباره برنمیگرده!!:18:

armin_punisher6
24-11-2010, 23:03
هادی کاظمی واقعا هنرمنده چه باباشاه باشه چه توپولوف.من خیلی بازیشو دوست دارم.

Facon_Archi
24-11-2010, 23:10
هنرمندی هادی کاظمی که شکی درش نیس ولی فعلا توی نقش توپولوف چیز خاصی نشون نداده و کلا توی 2/3قسمت نمیشه نظر داد راجع به نقشش،شاید بعدا بهتر بشه ولی اولین حضورش به عنوان توپولوف که نترکوند مثل باباشاه

princeofpersia_7
25-11-2010, 02:34
پک نهمش بهتر بود.. ولی بازم به خاطر این بابا اتی بود.. این دوتا پیرمردها مثل سوپراستارها هستن :31:

اگر اینا رو از دست بده واقعا سریالش خیلی افت میکنه.. بقیه شخصیت ها اینقدر جنبه کمدی ندارن..

SA.JJ.AD
25-11-2010, 05:33
وای که چه حالی کردم - در جواب دوستانی که گیر داده بودن به باطریه لب تاپه مستشار - بلوتوث باطریه لیتیوم دوبل در اورد:16::16::16: - خیلی منتظر این کاره مهران بودم:16::16::16:

fariborz_1
25-11-2010, 06:38
مونا فقط سیبیل نداشت :31:

Saeed System
25-11-2010, 08:11
ثانیه های آخر قسمت آخرش هم خیلی جالب بود..

مترجم میخواست کلمه( پرستیج )رو برای برزو خان توضیح بده....کر..خنده بود...

قیافه برزو خان یه طرف( :ohno: )توضیح دادن کلمه پرستیج به زبان فرانسوی هم یه طرف...( :cool:)

من و داداشم که از خنده داشتیم میمردیم...:16:

مترجم:

برزو خان:

shah abas
25-11-2010, 08:32
تو مصاحبه همشهری جوان اگه می خوندید تقریبا تاکید شده بود که باباشاه حذف نمیشه. فقط میمیره زنده میشه.

molaali
25-11-2010, 11:01
سلام.
منم از شخصیت توپولوف خوشم نیومد همون شخصیت باباشاه خیلی بهتر بود.راستی توی جایی که اسم بازیگرا رو میزنن عکس باباشاه حذف شده و عکس توپولوف رو زده!!یعنی دوباره برنمیگرده!!:18:

اگه دقیق دقت کنید اسمش رو دوبار مینویسه. یه بار با تصویر بابا شاه یه بارم زیر عکس توپولف. پس باباشاه برمیگرده.

senaps
25-11-2010, 12:26
این پک چقد حرف داشت؟!!!
توطئه!!
حرف های بلوتوث درمورد از بین رفتن تمدن که همه بهش اعتراض کردن با هم که....!!!
یا مثلا عرق ملی برزو!!
و خیلی چیزای دیگه.....
این زیر اب زدن رو هم کلی کیف کردم!!!عجب نامردی بود این کاترین!!ینی گرفت دهن مهن بلوتوث و مستشار رو با هم سرویس کرد!!!جالب اینکه کل دربرا داره رر میکنه ولی چون فعلا! دارن سود میکنن،از ضرر اینده ناراحت نیستن!!!

نقش بلد داره خراب میشه....دیگه اون قدرت رو نداره!!دیگه بهش نمیخندم زیاد!!(هرچند دیگه مثل قبل پدر سوخته نمیگه!!)
انقد استفادش کردن که شارژش تموم شد....

اون تیکه ی باطری بلوتوث هم باحال بودش...

گرفتن مدرک از اکسفورد برای لعبت الملوک هم جالب بود و خیلی مهم(طی دو ماه غیر حضوری هر لیسانسی میگرفت براش!!!)

و.... که یادم نیست هنوز!!

HOJ-JAT
25-11-2010, 13:45
پایان قسم 26 خیلی با حال بود....

kortol
25-11-2010, 13:45
بلوتوث تیکه جالبی رو پروند :

شما عینکی ها عادتان هست هر کس دروغ های شما را باور نمی کند می گویید طرف نمی فهمد !!!!!!!!

ghfg
25-11-2010, 14:22
وای که چه حالی کردم - در جواب دوستانی که گیر داده بودن به باطریه لب تاپه مستشار - بلوتوث باطریه لیتیوم دوبل در اورد:16::16::16: - خیلی منتظر این کاره مهران بودم:16::16::16:
من که خدمت دوستان عرض کرده بودم مهران مدیری همچین سوتی ای نمیده.چه میشه کرد صبرشون کمه دیگه

senaps
25-11-2010, 14:25
راستی هلو رو بهش دقت کردین؟!!!!!

یا دچی میندازدتون؟!!!

من فکر میکنم که این برزوی خرفت!! اخرش یه کار درست بکنه و به مستشار بگه که چی شنیده و با کمک مستشار دست همه رو رو کنه و بقیه ی سریال عاقبت خوب و خشی داشته باشه!
خیلی خوب باشه نمیشه چون بقیش بی معنی میشه!!! من که فکر نمیکنم این توطئه ی توپول و کاتی بشه خوب از اب در بیاد!!!مگه میشه؟!!!

Sub007
25-11-2010, 14:52
این سری هم دی‌وی‌دی گیرم نیومد.
هر ۳ تا سی‌دی هم برچسب سفید داشت.
کاش لااقل یه تصویری روش میزدند تا قشنگتر بشه.

pcforlife
25-11-2010, 18:42
خیلی جالبه! اتی سواد نوشتن نداره! ولی سواد خوندن رو داره!:31:

humankhan
26-11-2010, 11:45
به جای کل کل با هم بیاین یکم از این پک 9 حرف بزنیم. چه اشکالاتی داشت ؟ چه خوبی هایی داشت این پک؟ حالا هی بشینین قر بزنین بیان تاپیک رو ببندند

Geronimo_AD
26-11-2010, 11:58
منم بابا شاه رو ترجیح میدم، مخصوصا اون موقع که خاموش میشد باید فوتش میکردی تا روشن میشد!

البته فکر کنم بخاطر قد و هیکل هادی کاظمی نقش کلنل دادن بهش... چقد باحال فک پائینشو آورده جلو!

shah abas
26-11-2010, 12:22
نظر دوستان در مورد نوشتن خلاصه پشت کاور چیه؟ یا نظرتون در مورد این کاور ها (که همش عکس یکی دو تا شخصیت هست)؟

Steps-Rap
26-11-2010, 13:20
به جای کل کل با هم بیاین یکم از این پک 9 حرف بزنیم. چه اشکالاتی داشت ؟ چه خوبی هایی داشت این پک؟ حالا هی بشینین قر بزنین بیان تاپیک رو ببندند

یکی از اشکالات بزرگش همین چیزیه که دوسمون اشاره کرد:
اتی سواد نداشت چیزی بنویسه ولی سوادد داره بخونه ؟؟؟

به نظرم مجموعه ی 8 بهتر بود...

meto_895
26-11-2010, 15:09
به نظر من بهترین شخص برای نقش بابا شاه هادی کاظمی بود.
برای توپولوف هادی کاظمی خیلی بهتره به خصوص حرف زدنش.

Sub007
26-11-2010, 15:09
به نظر من هم پک ۸ قشنگتر بود.البته اینکه یه نفر سواد خوندن رو داره اما نمیتونه بنویسه رو من باز هم دیده بودم اونم توی دنیای واقعی.:46:
این پک به نظر من چون میخواستن یه جورایی نقش کلنل رو نشون بدن و بگن که به واسطه پارتی که داره چقدر راحت همه اختیارات رو در دست میگیره یه مقدار ریتم کندی گرفته بود نقش کلنل هم توی این قسمت چندان دلپسند من نبود و باید منتظر بقیه قسمتها موند.
البته باید دقت کرد که یه نفر مثل من یه جورایی به بابا شاه عادت کرده برای همین نقش جدید دیر برام جالب میشه.
یکی از ایراداتی هم که البته به نظر من وجود داره اینه که توی یه سری از قسمتها نوع ادای کلمات جوری بوده که یک قسمتی از دیالوگ رو من متوجه نمیشدم.نمیدونم سایر دوستان هم اینجوری بودن یا نه.
باتری لیتیوم دوبل هم که دیگه آخرش بود امان از دست این بلوتوس کبیر:31:

mohsen_gh1991
26-11-2010, 17:23
این برزو خان وقتی داشت ادای دختر خالشو در میاورد خیلی باحال شده بود..... توجه کردین چقد تو این سریال میرقصه؟:31:

mojtaba2321
26-11-2010, 17:29
این سیامک انصاری تا کی میخواد تو دوربین نگاه کنه؟

shah abas
26-11-2010, 17:43
کلا ناف مدیری و انصاری رو وقت می بریدند این دوتا داشتند تو دوربین نگاه می کردند!

molaali
26-11-2010, 17:54

این کار رو از مدیری یاد گرفته. اونم از اولیور هاردی تقلید کرده!!(اولین کسی که به دوربین نگاه میکرد هاردی بود البته وقتی که لورل کارهای غیر عادی یا خیلی مسخره میکرد!)

masoudtr
26-11-2010, 18:11
تو شب های برره هی مدیری میگفت ها این که بگفتی یعنی چه
و حرفش ها بود
اینجا اه
کلا میشه گفت شبای برره دو است بدون هیچ خلاقیت جدیدی

گل مریم
26-11-2010, 18:39
یه سوال
تو اخر دی وی دی یه صحنه هایی رو نشون میده که یه اهنگی روش گذاشتن تو اونجا کلی صحنه رقص بود اونارو نشون داده من ندیدم یا هنوز نشون نداده؟

Greedy
26-11-2010, 19:46
یه سوال
تو اخر دی وی دی یه صحنه هایی رو نشون میده که یه اهنگی روش گذاشتن تو اونجا کلی صحنه رقص بود اونارو نشون داده من ندیدم یا هنوز نشون نداده؟
نشون نداده در قسمت های بعدی خواهید دید :دی

ahriman323
26-11-2010, 20:14
شخصیت کلنل تپلف و طرز صحبت کردنش جالب بود:20:
اون قسمت که داشت همه را بشین پاشو میداد و طرز گفتنش خیلی جالب بود یاد دوران خدمت افتادم:31:

genius_islamic
26-11-2010, 20:36
سلام اول اینکه این ایراد نیست که کسی نتونه بنویسه ولی بتونه بخونه چون خاله پدر من همینطوری هست
بلهههههه بللهههههه:31:
من که یک چند تایی از پک هاش را ندیدم همچین درست نیومده دستم ای فهمی چی میگم:31:
به نظر من اونجایی مستشار داشت واسه شاه شهرزاد را تعریف میکرد بعد شاه گفت این شهرزاد پسر زا هم هست؟خیلی باحال بود

meto_895
27-11-2010, 14:02

اره بابا این مدیری تو تمام فیلماش یکی انتخاب میکنه به دوربین نگاه کنه اکثرا خودش بوده اما تو این فیلم سیامکه.

کم کم داره مسخره میشه.

Sub007
27-11-2010, 15:37
هر چیزی بیش از اندازش بی‌مزه میشه به نظر من.
کاش یه فکری هم برای اون پاپیون نیما میکردند.بنده خدا دائم دستش بهش بنده.

caca_caca888
27-11-2010, 15:42
این که نگاه میکنه که چیزی نیست:دی

پاورچین بود نقطه چین بود چی بود؟
هی شقایق دهقان (فکر کنم) بود به مدیری وسط فیلم میگفت آقای مدیری لطفا نقش منو پررنگ تر کنید: دی اون خیلی باحال بود

masoudtr
27-11-2010, 17:05
تا کی باید مهران مدیری با سحر زکریا ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دهمین سریاله که توش این اتفاق می افته.

frnsh
27-11-2010, 20:16
آخه همیشه یکی رو هم میگیره که نازک نارنجی و شاعر باشه! : دی

sise
27-11-2010, 23:28
1- بالاخره بعد از انتقاد از طرف اهالی موسیقی، نام استاد علی اکبر شیدا در تیتراژ اثر گذاشته شد.

تصنیفی که آقای مدیری اجرا میکنند یک تصنیف قدیمی و شناخته شده است که متاسفانه نامی از سازنده آن در تیتراژ برده نشده بود و اعتراض خیلیها را در پی داشت که چرا آقای مدیری خود به قانون کپی رایت - که اینقدر از آن صحبت کردند - مقید نیستند.

2- نظر شخصی من اینه که خود آقای مدیری در نقش بلوتوث داره کم کم کیفیت کار را پایینتر میاره!
وقتی بیننده متوجه شیرینکاریها میشه دیگه چه نیازی به نگاه کردن در دوربینه ؟
وقتی برزو با لهجه خودش ادای بلوتوث را در میاورد جالب بود.

hoomi_gta
28-11-2010, 12:12
پک نهمش ته خنده بود انصافا. خیلی باحال بود. مخصوصا جایی که برزو ادای بلوتوث و در میوورد. قضیه مونا هم خیلی باحال بود

Miss Artemis
28-11-2010, 12:18
چقدر سلیقه ها فرق داره.....چون به نظر من پک نهمش خیلی لوس بود
الان اومدم کامنت ها رو خوندم به خودم شک کردم:31:

راستی این بیخودی چرا نبود؟

به نظرم اگه باباشاه رو کمرنگ نمیکردن تا توپولوف بیاد خیلی جالب تر بود.

hoomi_gta
28-11-2010, 12:21
بیخودی و دزدیدن بردن عثمانی دیگه. یادت نیست مگه خود اتی دستورشو داد ولی میخواست بلوتوث و بدزدن اشتباهی پسرش و بردن :31:

Miss Artemis
28-11-2010, 12:25
یادم هست ولی میگم چرا برنگشته....اسمش بیخودیه.بیخودی که نیست:31:
نبودش تو سریال حس میشد:20:

M3HRD@D
28-11-2010, 13:17
نبود بیخودی با او اون نحوه گفتن کلمه دخترخاله خیلی احساس میشه و همچنین باباشاه دوست داشتی
به نظر من هم پک قبلی از این دفعه ای خیلی بهتر بود و کلا طنز بهتری داشت

molaali
28-11-2010, 13:29
چقدر سلیقه ها فرق داره.....چون به نظر من پک نهمش خیلی لوس بود
الان اومدم کامنت ها رو خوندم به خودم شک کردم:31:

راستی این بیخودی چرا نبود؟

به نظرم اگه باباشاه رو کمرنگ نمیکردن تا توپولوف بیاد خیلی جالب تر بود.

کاملاً تایید میشه.

mahdy2021
28-11-2010, 13:39
حالا همه انتقادات یه طرف.این فرانسوی حرف زدن فرنچ السلطنته چه معنی داره؟واقعا انقدر در سریال نقش داره که چند دقیقه بهش وقت اختصاص داده میشه؟

Majid-6120
28-11-2010, 13:47
سلام

به نظر من نقطه ضعف سریال تا اینجا اینه که همه مخاطب رو جذب خودش نمیکنه!.....ماها که نسل جوون و امروزی هستیم خیلی ا این سریال حال میکنیم ولی نسل قبل از ما یعنی پدر و مادر هامون نمیتونن با این سریال رابطه برقرار کنند!

الان تویه خونه مافقط منم که دارم سریال رو میبینم و کسی علاقه ای به دیدنش نداره!

نظرتون چیه؟

molaali
28-11-2010, 13:50
سلام

به نظر من نقطه ضعف سریال تا اینجا اینه که همه مخاطب رو جذب خودش نمیکنه!.....ماها که نسل جوون و امروزی هستیم خیلی ا این سریال حال میکنیم ولی نسل قبل از ما یعنی پدر و مادر هامون نمیتونن با این سریال رابطه برقرار کنند!

الان تویه خونه مافقط منم که دارم سریال رو میبینم و کسی علاقه ای به دیدنش نداره!

نظرتون چیه؟

اما تو خونه ی ما همه به شدت این سریال رو دنبال میکنند! تازه یکی از فالامون که سن خیلی بالاییم داره سرش بره قهوه ی تلخش نمیره!

Majid-6120
28-11-2010, 13:56
خب من نگفتم که همه!

ما هم سه سری اولرو خانوادگی دیدیم ولی یهو همه از دیدنش دل سرد شدن.......حقیقتا من تویه پک 9 اصلا نیشخند هم نکردم چه برسه به این که بخندم!......خب سریال یه جوریه.....خیلی دیالوگ های خسته کننده ای داره......یه مکالمه ساده بین بلوتوث مستشار جندین دقیقه طول میکشه! احساس میکنم تویه این پک کم کاری شده بود....

به هر حال امیدوارم بهتر از این ها بشه که حدث میزنم بشه!

Lady parisa
28-11-2010, 14:25
درسته کارهای مهران مدیری نسبت به کارگردانهای دیگه عالیه!ولی به نظر من این کارش خیلی جذاب نیست یعنی خودم من خیلی اهل فیلم هستم به طوری که برای سریال پرسون برک تا ایران فیلم رو دوبله کنه از طریق سی دی یا ماهواره می دیدم.انقدر هیجان داشت و حتی بعضی از قسمتها رو دو سه بار می دیدم.اما قهوه تلخ رو خیلی راغب نیستم قسمتهای قبلش رو ببینم:20:

vampyre
28-11-2010, 15:00
درسته کارهای مهران مدیری نسبت به کارگردانهای دیگه عالیه!ولی به نظر من این کارش خیلی جذاب نیست یعنی خودم من خیلی اهل فیلم هستم به طوری که برای سریال پرسون برک تا ایران فیلم رو دوبله کنه از طریق سی دی یا ماهواره می دیدم.انقدر هیجان داشت و حتی بعضی از قسمتها رو دو سه بار می دیدم.اما قهوه تلخ رو خیلی راغب نیستم قسمتهای قبلش رو ببینم

سلام.
عجب مقایسه ی خفنی کردی شما!!!اومدی یه فیلم ایرانی رو با prison مقایسه کردی!!!!بعد اینا داستانشون و کل سریالشون با هم فرق داره.
شما حتی سریال friends رو هم با prison نمیتونی مقایسه کنی.چون هرکدوم سبکش با اون یکی متفاوته.پس بهتره قهوه ی تلخ رو با سریال های کمدی داخل کشور مقایسه کنی.

Mr.Pooya
28-11-2010, 15:28
سلام
یک سوال : من نمیدونم چرا با اینکه خیلی از کاربران از این سریال ناراضی هستند ولی هر هفته که میاد اینهمه فروش داره؟؟ :31:

malkemid
28-11-2010, 19:12
سلام
یک سوال : من نمیدونم چرا با اینکه خیلی از کاربران از این سریال ناراضی هستند ولی هر هفته که میاد اینهمه فروش داره؟؟ :31:

بیچاره ها همش امیدوارن که از این هفته خوب بشه!!

vroom
28-11-2010, 19:24
من تازه پک 7ام را دیدم:دی
مهران مدیری چرا اینقدر آه و اوه میکرد؟ حالم بهم خورد:2:
اون گویش آلن دلونیش هم اصلا تو کت آدم نمیره:13:

HoJJaT_007
28-11-2010, 19:25
یک سوال : من نمیدونم چرا با اینکه خیلی از کاربران از این سریال ناراضی هستند ولی هر هفته که میاد اینهمه فروش داره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو یه پست گفته بودم چون ملت ایران عادت دارند هم پول میدند میخرند هم میبیننند میخندند هم میان غر میزنند یه فحشیم میدن به اون سازنده :دی خب یکی نیست بگه ناراضی هستید نخرید .
این بحثم ادامه ندید خارج از موضوع تاپیک میشه

به نظر من پک 9 بد نبود ولی کلا جای کار داره . یکم دیگه کلا داره تکراری میشه . مثلا هر چقدرم بابا اتی بگه کیـــه تکراری نمیشه ولی خب همون نگاه کردن دوربین یا پدر سوخته بعد 5-6 بار تکراری میشه .

Mr.Pooya
28-11-2010, 20:12
تو یه پست گفته بودم چون ملت ایران عادت دارند هم پول میدند میخرند هم میبیننند میخندند هم میان غر میزنند یه فحشیم میدن به اون سازنده :دی خب یکی نیست بگه ناراضی هستید نخرید .

به نظر من پک 9 بد نبود ولی کلا جای کار داره . یکم دیگه کلا داره تکراری میشه . مثلا هر چقدرم بابا اتی بگه کیـــه تکراری نمیشه ولی خب همون نگاه کردن دوربین یا پدر سوخته بعد 5-6 بار تکراری میشه .

آره تکراری نمیشه ولی پدر اتی هم همیشه کیــه کیـــــه نمیکنه که تکراریش کنه . همیشه یک چیز جدید میگه که تازگی داشته باشه مثلاً اون سکانس که میگه 450 تا کیــــه کیـــــه داشتم :31::31:

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------

بیچاره ها همش امیدوارن که از این هفته خوب بشه!!

مگه این چند مجموعه ای که اومده بد بوده که امیدوارن خوب بشه به نظر من که خیلی سریال خوبیه. مشکلاتی هم داره ولی خوب سریال خوبیه .

Karkas20
28-11-2010, 20:16
تو یه پست گفته بودم چون ملت ایران عادت دارند هم پول میدند میخرند هم میبیننند میخندند هم میان غر میزنند یه فحشیم میدن به اون سازنده :دی خب یکی نیست بگه ناراضی هستید نخرید .

جمله بالایی شما را باید با اب طلا نوشت.
خداییش حقیقت را گفتید وبس

HoJJaT_007
28-11-2010, 20:19
آره تکراری نمیشه ولی پدر اتی هم همیشه کیــه کیـــــه نمیکنه که تکراریش کنه . همیشه یک چیز جدید میگه که تازگی داشته باشه مثلاً اون سکانس که میگه 450 تا کیــــه کیـــــه داشتم :31::31:

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------

مگه این چند مجموعه ای که اومده بد بوده که امیدوارن خوب بشه به نظر من که خیلی سریال خوبیه. مشکلاتی هم داره ولی خوب سریال خوبیه .
دقیقا . هر دفعه یه طوری میگه همینو که تکراری نشه . ولی خب همون پدر سوخته عارف لرستانی فقط یه بار تنوع داشت اونم قسمت 10-11 بود که اول به مستشار گیر داد بعد دید اومد به خودش گیر داد . :دی

pcforlife
28-11-2010, 20:30
این گویش مهران، احساس میکنم نسبت به قسمت 20 ام که وارد سریال شد مقادیری عوض شده... (خصوصا تو این پکش!) از جذابیتش که تو قسمت 20 ام و 21 ام داشت، کم شده...
ولی انصافا تو پک نه، قبل از جایی که بولوتوس بینی توپولوف رو میگیره، از آل پاچینویی حرف زدن مهران ترکیدم از خنده!!:27::
بلوتوس: بـیـــا...
توپولوف: نمی آیم!
بلوتوس: بـیــا...
توپولوف: نمیام!
بلوتوس: نـترس... بـیــا...
توپولوف:... نه... نمی آیم!
بلوتوس: من میـام!

kortol
28-11-2010, 22:15

به نظر من از سریالی که شبکه 3 نشون میده هم خیلی بهتره................

دقت کردید توی این سریال فقط برزو خان سپه سالار هستش که اسم داره و بقیه رو با القاب صدا می زنن حتی خود مستشار ( تا به اسم ها توهین نشه ) لهجه و گویش ها هم زیاد مربوط به مکان و قوم خاصی نیست ( تا نگن به لهجه خاصی توهین میشه مثل ) ..........

توی فیلم از فحش و بدو بیراه های ناجور و زننده هم خبری نیست و حتی پدر سوخته های بلد رو هم کم کردند .........

حتی اون شخصیت فرنچ السلطنه هم که ممکن بود بهش گیر بدن و بگن که به شخص خاصی داره اشاره می کنه هم خیلی مودب هستش هم خوش لباس و هم این که کاملا به زبان های فرانسه وانگلیسی وارد هستش

میشه گفت که مدیری توی این سریال کاری کرده که دهن منتقدین شدید قبلی خودش به شدت بسته بشه !!!!!!!!!!!!

Manager_66
29-11-2010, 00:03
هادی کاظمی در نقش توپولف دقیقا ادای مارلون براندو در پدرخوانده رو در نمیاره؟ یا من اینجوری احساس میکنم ؟

saeedadash
29-11-2010, 07:57
اون تیکه که برزو ادای مهران مدیری رو در می اورد هم باحال بود وقتی رفته بود خواستگاری و پاشو

انداخته بود رو پاش

hoomi_gta
29-11-2010, 09:19
کاش بیشتر شاه بابا را میدیدیم . خیلی کم میاد . به نظر من روی رقابت بابا اتی و شاه بابا بر سر عشق ژوسفین خیلی میشد مانور داد خیلی باحال میشد

Lady parisa
29-11-2010, 09:36
سلام.
عجب مقایسه ی خفنی کردی شما!!!اومدی یه فیلم ایرانی رو با prison مقایسه کردی!!!!بعد اینا داستانشون و کل سریالشون با هم فرق داره.
شما حتی سریال friends رو هم با prison نمیتونی مقایسه کنی.چون هرکدوم سبکش با اون یکی متفاوته.پس بهتره قهوه ی تلخ رو با سریال های کمدی داخل کشور مقایسه کنی.

سلام
نه با دوستان صحبت از جذاب نبودن سریال توی خانواده ها بود و داشتن علاقه به دیدن تکرار قسمتها و منتظر بودن برای دراومدن قسمت بعدی.
در ضمن از مهران مدیری به عنوان یه کارگردان بین این همه کارگردانهایی که طنز کار می کنن توقع بیشتری می رفت البته این نظر کاملا شخصیه!!!!:5:

molaali
29-11-2010, 10:23
اون جا که برزو لهجه ی آلن دلونی رو با مشهدی قاطی میکنه و میگه خیلی جالب بود:

این آخرین باریه که میگم پشیمون نرید!

Mr.Pooya
29-11-2010, 15:40
سلام
نه با دوستان صحبت از جذاب نبودن سریال توی خانواده ها بود و داشتن علاقه به دیدن تکرار قسمتها و منتظر بودن برای دراومدن قسمت بعدی.
در ضمن از مهران مدیری به عنوان یه کارگردان بین این همه کارگردانهایی که طنز کار می کنن توقع بیشتری می رفت البته این نظر کاملا شخصیه!!!!:5:

البته باید توجه کرد که قهوه تلخ طنز هست و 90 قسمتی نمیگم سریال های خارجی قسمت هاشون کمتره ولی باید در نظر داشت قهوه تلخ طنز هست مثلاً مرد دوهزار چهره 14-15 قسمت بود دیدیم که چقدر هم جالب بود چون ساخت 14 قسمت خیلی راحت تر از 90 قسمت است پس شمایی که داری مقایسه بین سریال های مهران مدیری انجام میدی نباید همه رو با هم مقایسه کنید . ولی بازهم به نظرم قهوه تلخ هم مثل کارهای دیگه مهران مدیری طنز خوب و جالبیه .

fandak
29-11-2010, 17:47
آمار خوبي داره

nar nia
29-11-2010, 18:07
"قهوه تلخ" در آیینه‌ی وبلاگ‌ها: «زیتون بزن!»

سریال طنز "قهوه تلخ" این روزها به یکی از محبوب‌ترین سریال‌های ایرانی تبدیل شده و در سطح وسیعی در سوپرمارکت‌های کشور به‌فروش می‌رسد. سری به وبلاگ‌های فارسی زدیم تا ببینیم آنها درباره اقبال و موفقیت این سریال چه می‌نویسند.

وقتی صحبت از طنز و برنامه تلویزیونی کمدی به میان می‌آید، مهران مدیری نام آشنایی برای مخاطب فارسی‌زبان است. مجموعه‌ی طنز "نوروز ۷۲" به کارگردانی داریوش کاردان، جایی بود که او و تعدادی دیگر از بازیگران مطرح طنز فعلی، برای اولین‌بار درخشیدند و گل کردند و نوع تازه‌ای از مجموعه‌های طنز را به مخاطب شناساندند. مهران مدیری یک سال بعد، در سال ۱۳۷۳، مجموعه‌ی پرطرفدار "ساعت خوش" را کارگردانی کرد که می‌توان گفت به یکی از محبوب‌ترین مجموعه‌های طنز تلویزیونی تا آن زمان تبدیل شد.

پس از آن نیز مدیری، کارگردانی بسیاری از مجموعه‌ها و سریال‌های طنز تلویزیونی پرمخاطب آن سال‌ها، از جمله "پاورچین"، "نقطه‌چین"، "شب‌های برره" و "مرد هزارچهره" را انجام داد و در همه این سریال‌ها، خود به عنوان بازیگر نیز ایفای نقش کرد.

"قهوه تلخ" و اخبار اکران ضد و نقیض

اوایل تابستان ۱۳۸۸، زمزمه‌هایی شنیده ‌شد که قرار است مهران مدیری سریال طنز تاریخی را آماده کند که پرهزینه‌ترین کار تلویزیونی او محسوب خواهد شد. در مردادماه آن سال، هاشم رضایت، قائم مقام مدیر شبکه ۳ صداوسیما، اعلام کرد که این سریال با عنوان "قهوه تلخ" در نود قسمت برای پخش از این شبکه از اوایل پاییز آماده می‌شود.

اما نزیک به ده ماه بعد، مهران مدیری در نشستی در "حوزه هنری" اعلام کرد که وضعیت پخش سریال تازه‌اش از تلویزیون هیچ معلوم نیست. چند روز بعد بالاخره مرتضی میرباقری، معاون شبکه ۳ سیما اعلام کرد که سریال "قهوه تلخ" به کارگردانی مهران مدیری به سفارش صداوسیما ساخته نشده است و هیچ احتمالی برای پخش این کار از تلویزیون وجود ندارد. عزت‌الله ضرغامی، مدیر سازمان صدا و سیما، نیز گفت که « قهوه تلخ را ما نساخته‌ایم و این سریال مورد تایید ما نیست».

مهران مدیری و تهیه‌کنندگان سریال "قهوه تلخ" تصمیم گرفتند این سریال را در شبکه نمایش خانگی توزیع و پخش کنند. تبلیغات گسترده‌ای صورت گرفت تا مردم سی‌دی‌های این مجموعه را از سوپرمارکت‌های محل تهیه کنند و در پلاتو اولین قسمت سریال نیز، خود مهران مدیری در گپی دوستانه با مخاطبان، از آنها خواهش کرد که از کپی غیرقانونی این سریال خودداری کنند و نسخه‌های کپی‌شده را هم خریداری نکنند.

سریال "قهوه تلخ" خیلی زود گل کرد و حالا روز به روز به تعداد بینندگانش اضافه می‌شود. سری زدیم به وبلاگ‌شهر فارسی تا ببینیم واکنش‌های وبلاگ‌نویس‌های ایرانی درباره این سریال پربیننده این روزها چیست.

«جان من کپی نکنید!»

یکی از مواردی که نام "قهوه تلخ" را ماندگار خواهد کرد این است که برای اولین‌بار در ایران که قانون کپی‌رایت را امضا نکرده و به رسمیت نمی‌شناسد، مردم به مساله کپی‌رایت در سطح وسیعی توجه نشان داده‌اند و سی‌دی‌های این مجموعه را می‌خرند و برای حق مولف احترام قایل شده‌اند. نویسنده وبلاگ "بلاگ‌نوشت" در مطلبی با عنوان «جان من سریال"قهوه تلخ" را کپی نکنید!» نوشته است: «اکثریت مردم ما عادت کرده‌اند سریال را به صورت رایگان از تلویزیون ببینند. اگر هم قرار باشد مجموعه‌ای در فروشگاه‌ها به فروش برسد، قبل از آن یا از تلویزیون پخش شده یا در سینما اکران شده است. اما حالا مهران مدیری از ما می‌خواهد برای دیدن قهوه تلخ، هفته‌ای یک‌بار دست به جیب بشویم و سی‌دی‌اش را بخریم. به نظر من این پرسروصداترین و گسترده‌ترین تلاش این چنینی است و می‌توان این کار را یک افق جدید در میان رسانه‌های موجود دانست.»

نویسنده وبلاگ "بلاگ‌نوشت" که لوگویی در حمایت از حق کپی‌رایت این سریال نیز طراحی کرده است که رویش جمله‌ی «جان من کپی نکنید!» نقش بسته است، در مطلب خود می‌نویسد: «سریالی که ما در عرض چنددقیقه یک قسمتش را می‌بینیم، حاصل ماه‌ها تلاش عده‌ای آدم است که در بستری از میلیون‌ها تومان هزینه تولید می‌گردد. این آدم‌ها هم مثل همه ‌ما نیازمند کسب درآمد هستند تا بتوانند امرار معاش کنند. یک عده آدم منتظرند تا هزینه‌های تلاششان را برای تولید یک محصول فرهنگی از رعایت کردن‌های ما جبران کنند. پس اگر دوست داریم سریال قهوه تلخ را ببینیم، باید بدانیم که این بار سهم بیت‌المال به آن تعلق نمی‌گیرد و باید خودمان دست به جیب شویم.»

سوتی تاریخی مجموعه‌ی "قهوه تلخ"

در پلاتو اولین قسمت سریال "قهوه تلخ"، مهران مدیری در گپ کوتاهی با مخاطب، چندبار تاکید می‌کند که این فقط یک سریال طنز نیست و یک مجموعه‌ی طنز "تاریخی" است و اهمیت تاریخی هم دارد. نویسنده وبلاگ "وبلاگ شخصی محمد مرادی" در مطلبی در نقد "قهوه تلخ" می‌نویسد: «لباس‌های مردان و زنان سریال قهوه تلخ اگر کمی از تاریخ بدانید و فیلم‌های ساخته‌شده از زمان قاجار را ببینید، می‌فهمید که بعله! طراحان لباس یا خود جناب مدیری کمی به خودشان زحمت نداده‌اند در مورد البسه ۲۰۰ سال پیش که دوران بعد زندیه و قبل از قاجار می‌شود تحقیق کنند و ببینند مردم فلاکت‌زده آن دوران ایران چی می‌پوشیده‌اند و پادشاهان چپاول‌گر ما چطور ظاهر می‌شده‌اند.»

اهمیت نقش رسانه‌ای مردم

چندسالی است که مهران مدیری علاوه بر بازیگری و کارگردانی، گاه ترانه هم می‌خواند. او که در انتخاب ترانه‌های سریال‌های خود به آثار سنتی و قدیمی ایرانی علاقه دارد، برای ترانه تیتراژ سریال "قهوه تلخ" نیز، تصنیف "امشب شب مهتابه" از سروده‌های علی‌اکبر شیدا را بازخوانی کرده است.

نویسنده وبلاگ "لحظه‌هایی که می‌گذرند" در وبلاگ خود مطلبی با تیتر «ماجرای قهوه تلخ و مردمی که رسانه‌اند» نوشته است و در بخشی از مطلب خاطره‌ای را شرح می‌دهد: «برای خرید به فروشگاه سر خیابان رفتم. یک پسربچه چهار، پنج ساله‌ای مرتب تکرار می‌کرد که بستنی منو ندادی و جلو پیشخوان ایستاده بود. مغازه‌دار با لحنی پدروار گفت الان میام و بستنی شما را هم می‌دم. من مشغول برداشتن یک مایع ظرف‌شویی بودم که متوجه صدای بچه شدم که ریز ریز می‌خواند: امشب، شب مهتابه... انگار که به برق فشار قوی وصل شده باشم با تعجب از خودم پرسیدم بچه‌های این دوره و زمانه مرضیه می‌خوانند؟ مغازه‌دار متوجه تعجب من شد و گفت می‌بینی خانم؟ این آهنگ سریال قهوه تلخه، در روز هر کی که چنددقیقه تو مغازه‌ام می‌ایسته اینو می‌خونه.»

نویسنده این وبلاگ در ادامه مطلب خود با اشاره به تاثیر رسانه می‌گوید: «ایمان آوردم به نقش رسانه‌ای مردم در موفقیت یک جریان. چه هنری و چه غیرهنری...»

صدا و سیمایی که از سوپرمارکت‌ها شکست می‌خورد

عده‌ای از کارشناسان بزرگ‌ترین ضرر مالی پخش این سریال از شبکه نمایش خانگی را متوجه صدا و سیما می‌دانند. سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران که خود در ابتدا مشوق ساخت این سریال بود، به دلیل محافظه‌کاری‌های حاکم بر این سازمان، از پخش این سریال جلوگیری کرد و حالا "قهوه تلخ" هر هفته میلیون‌ها تومان سود از فروش سی‌دی‌های قسمت‌های تازه مجموعه در شبکه سوپرمارکت‌های کشور به دست می‌آورد.

کیوان کثیریان در وبلاگ خود در این‌باره می‌نویسد: «تلویزیون باید از برج عاج پایین بیاید و برای اینکه بیش از این دچار ریزش مخاطب نشود، هزینه کند و بعضی خط قرمزهای بی‌منطقش را کنار بگذارد. تلویزیزن باید یاد بگیرد به قواعد بازار آزاد و آگهی‌ها تن دهد و این اتفاق به زودی خواهد افتاد. اگر ماجرای «قلب یخی» و «قهوه تلخ» به موفقیت بینجامد، راه تازه‌ای برای تولیدکنندگان فرهنگی گشوده خواهد شد و هنرمندان یاد می‌گیرند بدون تکیه بر تلویزیون و سرمایه‌ی بی‌حسابش، حیات فرهنگی اثرشان را تضمین کنند.»

گفته می‌شود مجموعه "قهوه تلخ" تنها در روز اول ارائه در شبکه نمایش خانگی، نیم میلیون نسخه فروش داشته است. این رقم روز به روز بیشتر می‌شود و گویا مهران مدیری و تیم‌اش که روزی پیشگام ارائه نوعی متفاوت از طنز در تلویزیون بودند، حالا هم پیشگام به‌هم ریختن قواعد دیرینه‌ی حاکم بر توزیع سریال در ایران شده‌اند.

فرناز سیفی
تحریریه: فرید وحیدی
منبع:دویچه وله

Hamid Hamid
29-11-2010, 19:04
من دیروز کاخ سعد آباد بودم/ صاحبقرانیه رو دیدم/همونجا که سیامک انصاری قهوه رو خورد و رفت به گذشته تو صاحبقرانیه بود و چند صحنه هم از بیرون کوشک احمدشاهی فیلم برداری شده...
اونجا از مسئولش پرسیدم گفت اسفند پارسال فیلمبرداری تموم شده.و بجز این موارد بقیه سکانس ها ماکت هست نه کاخ صاحبقرانیه!

یه مساله ی دیگه یکی از آشناها تو آچیلان در(درهای اوتومات) کار میکنه.اینا واسه چند سری تبلیغ داده بودن.من پرسیدم هزینش چقدر شد.گفت واسه هر مجموعه(3قسمت) ما 75 میلیون تومن پرداخت کردیم واسه تبلیغ.

Sub007
30-11-2010, 10:29
آره خوب قیمت برای تبلیغات واقعا بالاست.
البته بقیه رو نمیدوم اما خود من به شخصه اصلا تبلیغات رو نگاه نمیکنم فکر نکنم کسی هم به اون صورت حوصله داشته باشه که این چند دقیقه تبلیغ اولش رو نگاه کنه.

Facon_Archi
30-11-2010, 13:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5840265n.jpg

Mr.Pooya
30-11-2010, 14:44
آره خوب قیمت برای تبلیغات واقعا بالاست.
البته بقیه رو نمیدوم اما خود من به شخصه اصلا تبلیغات رو نگاه نمیکنم فکر نکنم کسی هم به اون صورت حوصله داشته باشه که این چند دقیقه تبلیغ اولش رو نگاه کنه.

آره من هم حوصله دیدن تبلیغات رو ندارم همیشه تبلیغات رو میزنم جلو فقط فیلمش رو میبینم. این سایت قهوه تلخ چرا بعد از پک7 آپ نشد دیگه ؟؟ واقعاً برای تبلیغ تو یک پک 75 میلیون پول میدند ؟؟ چه سودی براشون داره؟؟ زیاد که به تبلیغات توجه نمیشه

Greedy
30-11-2010, 14:55
این سایت قهوه تلخ چرا بعد از پک7 آپ نشد دیگه ؟؟

چون سایت تحت نظر شرکت پخش الوند تهیه کنندگان اول قهوه تلخ بود که بعد از قسمت هفت حالا به چه دلیل از تهیه کنندگی کار رفتند بیرون و سایت هم دیگه اپ نشد

Mohammad King
30-11-2010, 16:03
بابا شاه را بردن حیف شد.....

Mr.Pooya
30-11-2010, 16:16
بابا شاه را بردن حیف شد.....

نه فکر نکنم رفته باشه نقشش از اول هم کم بود ولی اینکه کنلل اومده دلیل نمیشه بابا شاه رفته باشه . به نظرم از سریال حذف نشده باباشاه بلـــه بلـــه :27::27:

Sub007
30-11-2010, 17:16
البته دوستان توی پستای قبلی هم اشاره کردند و خود هادی کاظمی هم گفته که بابا شاه حذف نمیشودیه.:31:

babak_gww
30-11-2010, 20:51
به نظرم این سریال یه چیزیش بده ... اونم اینه که از هول دیدن فیلم و ذوق قسمت جدید یادت میره بخندی به سکانسا :دی

shah abas
01-12-2010, 00:25
این یک صحنه از تریلر قهوه تلخه:

اگه دقت کنید مستشار رو می بینید با کیف و ساکش که متعجب داره نگاه می کنه و انگار از در یه جایی (احتمالا کاخ) بیرون اومده.
اولا که چرا کیف و ساکش دستشه؟ احتمالا فکر کرده دیگه تموم شده و داره بر می گرده
چرا متعجبه؟ احیانا تو اون قسمت فکر می کنه برمیگرده به زمان حال و وقتی از در کاخ بیرون میاد و با کالسکه و ... مواجه میشه متعجب میشه. و به دلیل این تعجب فکر کنم اطمینان داشته که بر می گرده.

Mr.Pooya
01-12-2010, 00:33

اگه دقت کنید مستشار رو می بینید با کیف و ساکش که متعجب داره نگاه می کنه و انگار از در یه جایی (احتمالا کاخ) بیرون اومده.
چرا متعجبه؟ احیانا تو اون قسمت فکر می کنه برمیگرده به زمان حال و وقتی از در کاخ بیرون میاد و با کالسکه و ... مواجه میشه متعجب میشه. و به دلیل این تعجب فکر کنم اطمینان داشته که بر می گرده.

سلام
نه این همون صحنه پک 1 قسمت 3 هست که مستشار قهوه خورده و میره 200 سال پیش بد که میبینه همه چیز تغییر کرده از در کاخ میره بیرون میبینه همه چی عوض شده تعجب میکنه.

SIMON137
01-12-2010, 00:35

این برای زمانی هست که اولین بار قرار میذاره میره کاخ قهوه می خوره ، با این صحنه مواجه میشه و زمان عوض میشه.
اینجا هنوز خودشم نمی دونسته زمان عوض شده

shah abas
01-12-2010, 00:37
سلام
نه این همون صحنه پک 1 قسمت 3 هست که مستشار قهوه خورده و میره 200 سال پیش بد که میبینه همه چیز تغییر کرده از در کاخ میره بیرون میبینه همه چی عوض شده تعجب میکنه.

این برای زمانی هست که اولین بار قرار میذاره میره کاخ قهوه می خوره ، با این صحنه مواجه میشه و زمان عوض میشه.
اینجا هنوز خودشم نمی دونسته زمان عوض شده
کی بود؟ کییی بوووود؟ کی منو تو این وضعیت گزاشت؟....

Mr.Pooya
01-12-2010, 00:50
کی بود؟ کییی بوووود؟ کی منو تو این وضعیت گزاشت؟....

من بودیم :31::31:

ahriman323
01-12-2010, 09:56
خوب مجموعه دهم هم که امد دیگه مجموعه 11 فکر کنم بیفته برای بعد از محرم!:41:

Greedy
01-12-2010, 10:15
خوب مجموعه دهم هم که امد دیگه مجموعه 11 فکر کنم بیفته برای بعد از محرم!:41:
و شاید هم صفر ! ...

ahriman323
01-12-2010, 11:45
قسمت 28 که جالب بود کلی خندیدیم...
رقص برزو ....

توپولف: یک سری کرکس منتظرند که این عقد و عروسی به سرانجام نرسد
اتی: نه مخالف نیستم...
توپولف : شما را نمی گویم که!...
اقبال: اخه شما فرمودید کرکس:27:

برزو: بعد از کاترین سوگولی دربار مویوم...

Mr.Pooya
01-12-2010, 11:47
تو تهران مجموعه 10 اومد تو شهرستان رو نمیدونم.

حیف شد مجموعه 10 اومد حالا بعد از اینکه نگاهش کردم ناراحت میشم که تمام شده :31:

alidata2010
01-12-2010, 12:00
آه ه ه ..... ناراحت نباش:31:

Mr.Pooya
01-12-2010, 12:19
آه ه ه ..... ناراحت نباش:31:

بلــــــه بلـــــــــــه تو ژوسفین رو برای من بگیر من ناراحت نیستم. این نامه رو نوشتم ببر بده بده ژوسفین. بلـــــــــه بلــــــــــــه :27::27:

armin_punisher6
01-12-2010, 12:39
تو تهران مجموعه 10 اومد تو شهرستان رو نمیدونم.

حیف شد مجموعه 10 اومد حالا بعد از اینکه نگاهش کردم ناراحت میشم که تمام شده :31:
مگه سریال تموم شده یا منظورتون همین فصل 10 هست؟

Kurosh
01-12-2010, 12:46
سریال که اگه جلوش رو نگیرن، تا پک سی ام ادامه داره، اما ظاهراً بعد از پک دهم به خاطر محرم و صفر (!!) یکی دو ماهی در عرضه ی پک بعدی وقفه می افته ... 

بچه ها واسه این ناراحتن ... :20:

Mr.Pooya
01-12-2010, 12:59
سلام
نه منظورم پک 10 بود البته هنوز نگاهش نکردم :31:

سریال که اگه جلوش رو نگیرن، تا پک سی ام ادامه داره، اما ظاهراً بعد از پک دهم به خاطر محرم و صفر (!!) یکی دو ماهی در عرضه ی پک بعدی وقفه می افته ...

بچه ها واسه این ناراحتن ... :20:

سلام
نه بخاطر وقفه نیست این کار هر هفته منه بعد از اینکه کامل نگاهش می کنم از این ناراحت میشم که برای قسمت بعدی باید حداقل 1 هفته صبر کنم:31::31:

ahriman323
01-12-2010, 13:06
ایول قسمت 29 بابا شاه دوباره اومده:31:

Mr.Pooya
01-12-2010, 13:13
ایول قسمت 29 بابا شاه دوباره اومده:31:

سلام
ببخشید میشه این تیکه های سریال رو تعریف نکنید ؟؟ اخه اینطوری باری کسانی که ندیدن هیجان سریال میاد پایین. من گرفتمش ولی هنوز وقت نکردم نگاهش کنم.

ممنون:11:

armin_punisher6
01-12-2010, 13:27
سلام
ببخشید میشه این تیکه های سریال رو تعریف نکنید ؟؟ اخه اینطوری باری کسانی که ندیدن هیجان سریال میاد پایین. من گرفتمش ولی هنوز وقت نکردم نگاهش کنم.

ممنون:11:
یا هم اگه میخوان تعریف کنن تو محتوای مخفی بزارن.

pooria-ir
01-12-2010, 14:29
سلام :دی
این رو دیدم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم،اولین سوپر مارکت تو محله ی ما که پک 10 رو آورد،هرکی توسنت بخونه و منظورش رو بفهمه همینجا بگه و من رو روشن کنه :دی

:34:

پ ن :صاحب سوپر مارکت اردبیلیه،بخدا قصد توهین ندارم واقعیت رو گفتم