PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال قهوه تلخ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16

kamran987456
11-12-2011, 13:45
واقعا من نمیدونم که چرا اینا دارن اینطوری میکنن !!
اخه واقعا چقدر تاخیر ؟
کم کم شخصیت های سریال دارن از یاد ادم میرن !

Zaghan_13
11-12-2011, 18:47
واقعا من نمیدونم که چرا اینا دارن اینطوری میکنن !!
اخه واقعا چقدر تاخیر ؟
کم کم شخصیت های سریال دارن از یاد ادم میرن !

شما برو از اول بشن ببین که یادت نره..

من فکر کنم 3 دوری کردم تا حالا اینو...الآن هم هاردم پُر بوده پاک کردم... وگرنه دوباره نگاه میکردم...

هرچند سریالی نیست که بخوای چند بار هر قسمتو ببینی...ولی دوبار معصیت نداره:31:

guru3d
14-12-2011, 17:33
تیتراژ جدید قهوه تلخ با صدای مهران مدیری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

molaali
14-12-2011, 21:44
پک جدید هم اومد

meha
14-12-2011, 21:58
کجا اومده؟!خبری که نیست!

molaali
14-12-2011, 22:08
من الان دو قسمت رو دیدم.
یه قسمت یک دقیقه ای رو اپلود کردم که میتونید مشاهده کنید:

meha
14-12-2011, 23:11
آره قبل از این پست شما که لینک گذاشتید هم من توی یک سایت دیگه دیدم دارم دانلود میکنم

ahmad000012
14-12-2011, 23:12
از اینجا سری جدید را دانلود کنید

SA.JJ.AD
15-12-2011, 14:02
چه عجب بالاخره :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kurosh
15-12-2011, 14:15
نه دوستان، این نسخه‌ای که اومده غیرقانونیه و قاچاقی اومده تو اینترنت ...
در واقع قبل از انتشار لو رفته (متأسفانه) ...

ahriman323
15-12-2011, 17:59
الان اس ام اس اومد که نسخه جدید تقلبی هست

5ajad
15-12-2011, 18:24
نسخه کامل هستش؟:دی

Sub007
15-12-2011, 18:48
نسخه کامل هستش؟:دی

از یکی از دوستان شنیدم که ۲۸ دقیقه سانسور داره.
اگه واقعیت داشته باشه کلا هیچ چی ازش نمونده:31:

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------

الان اس ام اس اومد که نسخه جدید تقلبی هست

قرار بوده که بعد از صفر نسخه جدید بیاد اما معلوم نیست کی با همین کیفیت رو تونسته زودتر از موعد بفرسته روی اینترنت.

Lamanta
15-12-2011, 18:53
من شنیدم سری 26 قاچاقی اومده بیرون ؛ کسی خبری نداره ؟

6-7 روز پیش من گفتم لو رفته گوش نکردید...:20:

Facon_Archi
15-12-2011, 20:08
توی این سایت زیرمین چرا نمیشه ثبت نام کرد؟
یکی ار دوستان لینک هارو پ.خ میکنه؟

Facon_Archi
15-12-2011, 20:08
توی این سایت زیرمین چرا نمیشه ثبت نام کرد؟
یکی ار دوستان لینک هارو پ.خ میکنه؟

5ajad
15-12-2011, 23:30
از یکی از دوستان شنیدم که ۲۸ دقیقه سانسور داره.
اگه واقعیت داشته باشه کلا هیچ چی ازش نمونده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سوال:دی
مگه پک اصلی اومده که رفقتون اینقدر دقیق مقدار سانسور شده رو حساب کردن؟:دی
اون8 رو از کجا آورده:دی

Sub007
15-12-2011, 23:33
یه سوال:دی
مگه پک اصلی اومده که رفقتون اینقدر دقیق مقدار سانسور شده رو حساب کردن؟:دی
اون8 رو از کجا آورده:دی

والا من خودم هم پرسیدم اما این جوابی بود که بهم داد:
ما اینیم دیگه:31:
منم زیاد حسابی روی حرفش نکردم شما هم همینکار رو بکنین:31:

Ship Storm
16-12-2011, 07:24
بلاخره سری جدید اومد ؟
فکر نکنم مثل قبل بتونه فروش خوبی رو در اوایل کار داشته باشه و مستلزم گذشتن زمان هست تا بتونه فروش خودش رو مثل قبل کنه

Hadi King
16-12-2011, 09:18
سلام دوستــان سری جدید هنوز نیومـده ..
اس ام اس براتونــ اومده که این قسمت به صورت نسخه تقلبی و غیر مجاز در بازار پخش شده . ;)
موفق باشید!:40:

Steps-Rap
16-12-2011, 11:47
حالا این نسخه تقلبی که اومده بیرون هر 3 قسمتو کامل داره؟؟

Ship Storm
16-12-2011, 11:56
سلام دوستــان سری جدید هنوز نیومـده ..
اس ام اس براتونــ اومده که این قسمت به صورت نسخه تقلبی و غیر مجاز در بازار پخش شده . ;)
موفق باشید!:40:

پس این سری که اومده چیه ؟
هادی جان منظور از تقلبی یعنی چی؟ به جا مهران مدیری و سایر بازیگرا بازیگر چینی توش نقش ایفا کرده که بهش میگن تقلبی؟ چطوریه داستان مگه فیلم و سریال تقلبی هم داریم؟ اگر خود بازیگر های این سریال باشن که دیگه تقلب معنی نداره و میشه گفت مجموعه اومده بیرون بصورت غیررسمی

Kurosh
16-12-2011, 12:05
پس این سری که اومده چیه ؟
هادی جان منظور از تقلبی یعنی چی؟ به جا مهران مدیری و سایر بازیگرا بازیگر چینی توش نقش ایفا کرده که بهش میگن تقلبی؟ چطوریه داستان مگه فیلم و سریال تقلبی هم داریم؟ اگر خود بازیگر های این سریال باشن که دیگه تقلب معنی نداره و میشه گفت مجموعه اومده بیرون بصورت غیررسمی
نه، تقلب در تصاویر و ... که نه، تقلب در پک عرضه شده، فروش و ...

احتمالاً نسخه‌ی بی‌کیفیتی از مجموعه که شاید برای بازبینی ارسال شده، دزدیده شده و در سطح اینترنت پخش شده ...

osmaan
16-12-2011, 12:32
برید دانلود کنید انقدر نگید اصل نیست اصل اومد بخرید
کسی که به مخاطباش احترام نمیزاره و این همه مدت سر کار میزاره بهتر که به صورت غیر رسمی محصولش پخش بشه

Aria1997
16-12-2011, 17:52
دانلود کردم ...

کیفیت واقعا افتضاح بود !

ولی .... یه سوال داشتم !

فروش به خارج از کشور هم داره ؟

ali703
16-12-2011, 18:00
کی میتونه آمار دقیق فروشش رو بگه؟

mehryar1973
17-12-2011, 07:55
دانلود کردم ...

کیفیت واقعا افتضاح بود !

ولی .... یه سوال داشتم !

فروش به خارج از کشور هم داره ؟

درسته کیفیت افتضاح بود
در خارج از کشور هم فکر کنم فروش میره واین FBI WARNING هم احتمالا برا همونه
حتی زمانی بعضی سایتا رو وادار کرد که دیگه برا دانلود نذارن

kamran987456
17-12-2011, 09:06
کیفیت نسبت به نسخه های اصلی دی وی دی افتضاح بود یا نسبت به نسخه های قدیمی دانلودی ؟

Lady parisa
17-12-2011, 09:24
یه امیدی بود به رعایت حقوق خریدار و مصرف کننده.
که اونم با بدقولی کردناشون از بین رفت

LiverBarca
17-12-2011, 19:55
این مدیری 7 8 ماه ملت رو سر کار گذاشته!
من بهتون فتوا میدم دانلود این فیلم و نگاه کردن به نسخه ی دانلودیش از شیر مادر هم حلال تره...:46:

S@nti@go_s&k
17-12-2011, 21:14
کیفیتش دی وی دیه من امروز خریدم الانم دارم نگاه میکنم مثه سریهای قبلی تبلیغاتش هم هست

Zaghan_13
17-12-2011, 22:02
یه امیدی بود به رعایت حقوق خریدار و مصرف کننده.
که اونم با بدقولی کردناشون از بین رفت

این مدیری 7 8 ماه ملت رو سر کار گذاشته!
من بهتون فتوا میدم دانلود این فیلم و نگاه کردن به نسخه ی دانلودیش از شیر مادر هم حلال تره...:46:

درسته دیر منتشر کرده که البته هنوز رسما عرضه نشده ولی نامردی نکنین دیگه...
خودتون میدونین که سنگ جلوی پای بدبخت میندازن والا تا حالا داده بود بیرون...

باید یه عده دیگه رو سرزنش کنیم دی

amirkhan_0o0
17-12-2011, 22:19
درسته دیر منتشر کرده که البته هنوز رسما عرضه نشده ولی نامردی نکنین دیگه...
خودتون میدونین که سنگ جلوی پای بدبخت میندازن والا تا حالا داده بود بیرون...

باید یه عده دیگه رو سرزنش کنیم دی

من خودم مخالف سرسخت کپی کاری محصولات وطنی هستم
اما به هیچ وجه زیر بار نمی رم که عامل اصلی(به کلمه اصلی دقت کنید) دیرکرد سریال ٰ مسإله سنگ!! باشه!!!
من به شخصه مدیری رو در تموم کردن سریال های 90 قسمتی موفق نمی دونم!!

osmaan
18-12-2011, 19:52
اصلا قضیه سنگ نیست کافیه برید کافه سینما مطالبی که در مورد این سریال گفته رو بخونید

ahriman323
19-12-2011, 13:35
کیفیتش دی وی دیه من امروز خریدم الانم دارم نگاه میکنم مثه سریهای قبلی تبلیغاتش هم هست

«بسته‌بندي اين دي‌وي‌دي‌ها شبيه به نسخه‌ي اصلي سريال است كه فاقد هولوگرام قانوني بوده و چاپ روي جلد آن نيز از روي يكي از نسخه قديمي سريال كپي شده است؛ لذا ضمن قدرداني و تشكر از همراهي و همدلي شما خواهشمند است از خريد مجموعه 26 «قهوه تلخ» خودداري كنيد.» و دانلود آن کاملا حلال میباشد.:31:

Lady parisa
19-12-2011, 13:39
اصلا قضیه سنگ نیست کافیه برید کافه سینما مطالبی که در مورد این سریال گفته رو بخونید

خب مطالب رو بذارید تا بقیه دوستان هم استفاده کنن

Zaghan_13
19-12-2011, 13:45
من خودم مخالف سرسخت کپی کاری محصولات وطنی هستم
اما به هیچ وجه زیر بار نمی رم که عامل اصلی(به کلمه اصلی دقت کنید) دیرکرد سریال ٰ مسإله سنگ!! باشه!!!
من به شخصه مدیری رو در تموم کردن سریال های 90 قسمتی موفق نمی دونم!!

ببخشید من متوجه نشدم... یعنی مهران مدیری خودش نمیده بیرون؟!

پس مشکل چیه که اینقدر مردم رو علاف کرده؟

تازه همین دوستانی که اخبار رو میذارن (که دستشونم درد نکنه) نوشته بودن که گویا وزارت ارشاد گیر داده و این حرفا... !!!!!!!!!!!

molaali
19-12-2011, 16:18
ببخشید من متوجه نشدم... یعنی مهران مدیری خودش نمیده بیرون؟!

پس مشکل چیه که اینقدر مردم رو علاف کرده؟

تازه همین دوستانی که اخبار رو میذارن (که دستشونم درد نکنه) نوشته بودن که گویا وزارت ارشاد گیر داده و این حرفا... !!!!!!!!!!!
توی همین مجموعه که اعلام شد کپی هستش میتونید مجوز وزارت ارشاد رو برای پخش سه قسمت 76-77-78 ببینید.
پروانه ی پخش صادر شده و مسئله این حرف ها نیست.

A100000000000000A
19-12-2011, 17:25
به نظرم این سیاست خوده مهران مدیری بوده
وگرنه دلیلی نداشت اس ام اس بده بگه لو رفته , خوده من خبر نداشتم تا زمانیکه اسا م اس داد و اومدم دانلود کردم :31:
و اینکه اگه لو رفته چطوری آماده بوده , ولی به بازار نیمده؟؟ یعنی گذاشته کنج خونش؟؟؟ همه چیزش آماده بوده حتی پشت صحنه های فیلم , پس دلیلی نداشته که به بازار ارئه نشه
بنظرم میخواسته بازخورد رو از اینکه فیلم اومده تو زمان حال ببینه , ببینه مردم میپسندن یا نه

2299
19-12-2011, 18:10
آقا فکر کنم میخواسته یک کاری کنه که مردم بیشتر چیز بشن برای خرید سری جدید چون کیفیت که دانلود کردم داغون بود قسمت 77 و 78 هم که نبود یک قسمتاییش البته اونی که من دانلود کردم اینو از پشت صحنه ها فهمیدم مثلا اونجایی که ماست میخوردن اونی که من دانلود کردم نداشت ولی تو پشت صحنه ها بود ... فکرکنم برنامه خودشون بوده :13:

Zaghan_13
19-12-2011, 18:43
البته ناگفته نمونه که من چندجا خوندم که وزارت ارشاد بهشون گفته باید تغییرش بدن و اینکه باید زود برگردونن به زمان قدیم...

احتمالا برای همین دیر درست کرده...یعنی قبلا درست کرده مجبور شده ادیتش کنه و دباره بسازه..

من اینها رو یه جا خوندم...فکر کنم دوستان توی همین تاپیک هم گذاشته بودن.

والا نمیدونم...

درکل از این سه قسمتش زیاد خوشم نیومد...چیزی که انتظار داشتم نبود.

هنوز ضعیفه...ولی تیکه های خنده دار داره :31:

Kurosh
19-12-2011, 18:47
در حالي كه دست‌اندركاران مجموعه تلويزيوني «قهوه تلخ» اعلام مي‌كردند سري 26 اين مجموعه كه چند ماهي است در حال آماده‌سازي بوده و براي دريافت مجوز به شوراي نظارت و ارزشيابي رفته، سي‌دي و دي‌وي‌دي اين مجموعه در بسته‌بندي اصلي با هولوگرام به بازار آمد. نسخه‌اي كه به گفته روابط عمومي اين فيلم قاچاق است و مردم نبايد آن را بخرند.

وفا ملك‌زاده، روابط عمومي مجموعه قهوه تلخ با تاييد قاچاق بودن اين مجموعه گفت: «در حال بررسي هستيم كه اين قسمت چگونه با اين كيفيت و با هولوگرام وارد بازار شده است.» در حالي كه شكايت از قاچاق‌كنندگان اين مجموعه در مراجع قانوني در حال پيگيري است برخي از شايعات مبني بر اين است كه ممكن است اين مجموعه از سوي خود گروه منتشر شده باشد.

اين شايعه از آنجا ناشي شده كه گفته مي‌شود اختلاف‌هايي ميان مهران مديري و تيم سازنده مجموعه با تهيه‌كنندگان قهوه تلخ به وجود آمده است. قبلا وقتي سري اول قهوه تلخ به بازار آمد و مهران مديري از مردم درخواست كرد كه فيلم را تكثير نكنند و نسخه اصلي را خريداري كنند، بسياري از مخاطبان حرف او را گوش دادند اما اين بار مهران مديري در اين‌باره با مردم سخن نگفته و تنها سازندگان به درج اطلاعيه‌اي اكتفا كرده‌اند. اما ملك‌زاده اين موضوع را رد كرد و با اعلام اطلاعيه روابط عمومي اين مجموعه از علاقه‌مندان خواست تا از خريد اين نسخه تقلبي دست نگه‌دارند تا نسخه اصلي اين قسمت با اعلام رسمي گروه سازنده منتشر شود. او مي‌گويد، مهران مديري قطعا در ابتداي مجموعه 26 با مخاطبان صحبت خواهد كرد و بيانيه‌اي ديگر نخواهد داد.

قرار بود 10 مهر صدور پروانه ساخت سري جديد سريال قهوه تلخ بررسي شود، اما تا امروز خبري از صدور مجوز به اين سريال كه توزيع در شبكه نمايش خانگي است، نشده است. شوراي نظارت و ارزشيابي اعلام كرده بود كه با توجه به تغيير زمان در اين مجموعه بايد براي آن مجوز تازه‌اي صادر شود. مدير كل اداره نمايش خانگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي پيش از اين درباره تاخير در عرضه اين مجموعه در شبكه نمايش خانگي گفته بود: ظاهرا اين دوستان براي ساخت سري جديد درگير ساخت و سازهاي لوكيشن جديدشان هستند كه به محلي كه پيش از اين براي مجموعه ساختمان پزشكان مورد استفاده قرار گرفته بود، نقل مكان كرده‌اند.

کافه سینما به نقل از شرق

MasterGeek
20-12-2011, 12:14
میدونی مسئله اینه که دیدن خوب مالیه (مسئولین محترم و دست اندرکار رو میگم) حالا شروع کردن به چوب لا چرخ گذاشتن واسه باج گیری....هر کی واسه خودش سهمی میخواد، دهن همه رو هم باید ببینن....
مردم هم که نصف پولشو نمیدن....
خلاصه همه با هم ... هر کس به نحوی ...

Majid393
21-12-2011, 06:56
طعم مبهم قهوه

فرارو- همه چیز از اختلافات عوامل ساخت «قهوه تلخ» با صدا و سيما آغاز شد و همین اختلافات باعث شد اين مجموعه به بخش خصوصي واگذار شود و با یک استقبال وسیع و چشمگیر یک شيوه نوين پخش ويدئويي سريال‌ها و مجموعه‌ها کلید بخورد که ربطی به رسانه ملی ندارد ، اما انگار با ماجرای که پیش آمده این قهوه‌ طعم مبهمی پیدا کرده است.

به گزارش سرویس فرهنگی فرارو، انگار قرار نیست مثل خود مجموعه‌های تلویزیونی همه چیز به خیر و خوشی تمام شود، در حالي كه سري 26 «قهوه تلخ» براي دريافت مجوز به شوراي نظارت و ارزشيابي واگذار شده بود پیش از کسب پروانه‌ی پخش، سي‌دي و دي‌وي‌دي اين مجموعه در بسته‌بندي اصلي با هولوگرام از دوشنبه هفته گذشته در سوپرماركت های شهر تهران توزیع شد و معمای تازه‌ای به وجود آورد که کار کار کیست؟

وفا ملك‌زاده، روابط عمومي مجموعه قهوه تلخ با اعلام این‌ که نسخه‌اي که توزیع شده قاچاق است و مردم نبايد آن را بخرند، گفت: «در حال بررسي هستيم كه اين قسمت چگونه با اين كيفيت و با هولوگرام وارد بازار شده است.»

شكايت از قاچاق‌كنندگان اين مجموعه در مراجع قانوني در حال پيگيري است و حتی چنـد روز پيـش پيـامكـي تـوسـط تهيـه كنندگان مجموعه قهوه تلخ در شبكه پيامكي كشور توزيع شد كه متن آن به اين شرح بود:

«متأسفانه نسخه تقلبي سري ۲۶ سريال قهوه تلخ به‌طور غيرمجاز پخش شده است. خواهش مي‌كنيم از خريد آن خودداري و در صورت مشاهده با شماره تلفن زير تماس حاصل فرماييد.»

داستان از این قرار بود که در ابتدا اداره كل دفتر همكاری های سمعی و بصری و نمایش خانگی، سری 26 «قهوه تلخ» را بارها مورد بازبینی قرار داد و در نهایت این سه قسمت پایانی مورد تایید واقع نشد، سپس اصلاحاتی به این سه بخش وارد و مقرر شد، دست اندركاران تولید این مجموعه آنها را رفع و سپس مجوز توزیع آن را بگیرند.

طبق آنچه که خود مدیر كل دفتر همكاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یاد آور شده است،پرونده سه قسمت پایانی این مجموعه در حال بررسی بوده كه به یك‌باره نسخه این سه قسمت در بازار توزیع شده است.

سعید رجبی فروتن به ایسنا گفته است: «پیش از این آثاری در مرحله تکثیر و توزیع و پس از دریافت پروانه نشر سرقت می‌شد، اما این که اثری در مرحله‌ی دریافت پروانه، سرقت شود، بسیار غافلگیرانه است و باید مشخص شود این سهل‌انگاری از کجا بوده است.»

پیش از این، زمانی که سری 25 این مجموعه توزیع شده بود خود مهران مديري، به عنوان كارگردان این مجموعه در سخناني با مردم از توقف توليد اين مجموعه به مدت يك ماه خبر داده بود و يكنواختي اين سريال را دليل توقف آن عنوان كرده بود.

اما حالا شايعاتی شنیده می‌شود كه ممكن است اين مجموعه از سوي خود گروه منتشر شده باشد، چیزی که باعث قوت چنین شایعاتی شده وجود اختلافاتی است که می‌گویند میان مهران مدیری و تهیه‌کنندگان «قهوه تلخ» پیش آمده است.

پیش از این وقتي سري اول قهوه تلخ به بازار آمد خود مهران مديري از مردم درخواست كرد كه فيلم را تكثير نكنند و نسخه اصلي را خريداري كنند و حالا به نظر می‌رسد عدم اظهار نظر خود مهران مدیری به چنین شایعاتی دامن زده است.

اما وفا ملك‌زاده اين قضیه را رد كرده و به شرق گفته است که قرار است نسخه اصلي اين قسمت با اعلام رسمي گروه سازنده منتشر شود و مهران مديري قطعا در ابتداي مجموعه 26 با مخاطبان صحبت خواهد كرد.

Lady parisa
27-12-2011, 09:33

نوروز سال 89 یعنی اولین سالی که مهران مدیری در تلویزیون حضور نداشت و سریال های ضعیف تلویزیونی صدای همه را درآورده بود، مجید مجیدی کارگردان شناخته شده سینما که در آن زمان از دست سریال های تلویزیون به خصوص یکی از آنها خیلی شاکی بود با عصبانیت خاصی گفته بود: «باید واقعا به مهران مدیری اسکار داد چون کارش یک استاندارد و کلاس خاصی دارد». حالا او بعد از بازی در «پل چوبی» و بعد از داستان هایی که درباره توقف قهوه تلخ به وجود آمده است، دوباره با ماجرای انیمیشن تهران 1500 در صدر خبرهاست.

بازگشت در نقش پیرمرد 160 ساله

به گزارش برترین ها مهران مدیری که این روزها خبرهای بسیاری درباره متوقف شدن سریال قهوه تلخ او منتشر شده، چند روز پیش با حضور در استودیوی انجمن گویندگان جوان، نهایی سازی دیالوگ های انیمیشن سینمایی تهران 1500 را آغاز کرد. با حضور مهربان مدیری در این انیمیشن باید گفت که مرحله جدیدی از فعالیت های متفاوت مهران مدیری در عرصه سینما و تلویزیون آغاز شده است. بسیاری از علاقه مندان بی شمار مهران مدیری منتظر اولین نمایش این انیمیشن هستند.

مهران مدیری که گویندگی نقش اکبرآقا که پیرمردی 160 ساله است را در این انیمیشن برعهده دارد تغییرات نهایی دیالوگ های نقشش را در حضور بهرام عظیمی کارگردان و مهرداد رئیسی مدیر دوبلاژ این انیمیشن اعمال کرد.

همه حامیان مدیری: از مرحوم گل آقا تا پوراحمد و انتظامی

مهران مدیری و کارهایش همیشه در این سال ها حامیان فراوانی داشته. از مرحوم کیومرث صابری فومنی که حدود یک دهه قبل مهران مدیری و همکارانش را دعوت کرده بود به موسسه گل آقا و تقدیر ویژه ای از مهران مدیری به عمل آورده بود تا سال ها قبل که کیومرث پوراحمد یادداشتی مفصل در تحسین برنامه های مدیری در ماهنامه فیلم نوشته بود. سال گذشته نیز عزت الله انتظامی به پشت صحنه قهوه تلخ رفت و به اظهارنظر درباره کارهای مدیری پرداخت.

متولد سرآسیاب

به گزارش برترین ها مهران مدیری در میدان بروجردی، سرآسیاب دولاب متولد شده است. او براساس آنچه که در مصاحبه های خود گفته از دوران کودکی آن چیزهایی که در ذدهنش به صورت یک لکه مانده، یک خانه دوطبقه کوچولو و معمولی است. آنها در طبقه پایین زندگی می کردند و طبقه بالا میهمانخانه بود. مهم ترین وسیله در آن اتاق یک پیانو بود تعداد زیادی صفحه کلاسیک و مقدار زیادی هم کتاب. خب وجود یک پیانو در آن محله بسیار عجیب بود و اتفاقا صدای همسایه ها درآمده بود که این چه سر و صدایی است که صبح تا شب از خانه شما بیرون می آید.

فلسفه هگل

کودکی مدیری اصلا شبیه بچه های دیگر نبود. دوستان زیادی نداشت و احساس تنهایی می کرد. دوست داشت در آن اتاق نشسته و کتاب ها را ورق بزند اسم هایشان را حفظک ند و عکس هایشان را نگاه کند. یک روز یکی از دوستان برادرش به شوخی از او می پرسد آیا این کتاب را خوانده ای، این اسمش چیست؟ مدیری بلافاصله می گوید: فلسفه هگل، و تعجب می کند که مهران چطور اسم چنین کتابی را توانسته است ادا کند. مدیری در ادامه به او می گوید اینکه چیزی نیست تازه من می دانم که چه چیزی توی آن نوشته شده و شروع می کند به صورت طوطی وار چیزهایی که در ذهنش مانده بود را برایش تعریف کردن.

خواب سالوادور دالی

برادر مهران مدیری رشته اش زیست شناسی بود و همین باعث شد که او به زیست شناسی هم علاقه مند شود و کتاب های زیادی در این زمینه بخواند؛ به خصوص در زمینه زندگی حیوانات و کتاب های داروین و... این علاقه هنوز هم در زندگی اش مانده است! البته شیطنت های مهران مدیری پایانی نداشت. او پنهان از برادرش می رفت سراغ کتاب های او. برادرش چندتایی کتاب داشت از سالوادور دالی که او آنها را خیلی دوست داشت و شب خوابشان را می دید.

در ریاضیات همیشه خنگ بود

در ریاضیات همیشه خنگ بود. مدیری هنوز که هنوز است علت ریاضیات در جهان را نمی داند. یعنی به نظرش بیهوده ترین و پوچ ترین درس است و هیچ وقت نمره ای بالاتر از 2 در این درس نگرفت! در درس هایی هم که به ریاضی مربوط است مثل جبر، فیزیک و غیره، هیچ وقت موفق نبود. مدیری از ریاضی متنفر بود. به عقیده او ریاضی فقط در حد جمع و تفریق مفید فایده است.

ماجرای بازی در فیلم های کیمیایی

همین چند وقت پیش خبری منتشر شد که مهران مدیری قرار بوده در فیلم جرم کیمیایی بازی کند. به گزارش برترین ها پولاد کیمیایی در مصاحبه با ماهنامه صنعت سینما گفته که قرار بوده نقشی را که حامد بهداد در فیلم «جرم» کیمیایی ایفا کرده، مهران مدیری بازی کند. پسر کیمیایی دلیل بازی نکردن مدیری در این فیلم را درگیر بودن این بازیگر و کارگردان در پروژه های شخصی اش مثل قهوه تلخ عنوان کرده است. اما بد نیست بدانید که بعد از ساعت خوش و بعد از کنار رفتن از تلویزیون چندین کار خوب سینمایی به مدیری پیشنهاد می شود. قرار بود ضیافت را مدیری بازی کند تا پای کلید زدن هم رفتند؛ روز آغاز آمدند و گفتند فلانی نباشد. سر فیلم سلطان هم عین همین اتفاق افتاد. خیلی کارهای خوب سینمایی و تئاتر را در آن سه سال و نیم از دست داد و این برایش ضربه بزرگی بود.

تلخ ترین آدم عمر

چند سال پیش نیز گفت و گویی از بهاره رهنما منتشر شد که در این گفت و گو خانم رهنما گفته بود که مهران مدیری یکی از تلخ ترین آدم هایی است که در عمرم دیده ام. اتفاقا چند سال پیش در مصاحبه ای از مدیری این سوال را کرده بودند که حتما به تو گفته اند که صورت تلخی داری؟ مهران مدیری نیز در جواب گفته بود: «بله، خیلی ها از این هم فراتر می روند و می گویند آدم غمگینی هستی. خیلی وقت ها درست است. در طول روز غمگینی ام به شادی هایم می چربد. زود هم خودش را نشان می دهد. به قول یکی از دوستان، غم اگر به جاهای ناجور نکشه، چیز خیلی بدی نیست. می تواند منشا خلاقیت هم باشد. ظاهرا در شرق برای غم نسبت به شادی اصالت بیشتری قائلند».

وقتی یک شبه صدساله می شوی

حامد بهداد درباره او گفته بود: «چند وقت پیش مهران را دیدم. فهمیدم که مهران سه سال در جبهه جنگیده. من این را نمی دانستم. شگفت زده شدم. نمی دانم این آدم ها برای چه به جبهه رفتند، اما یک دلیل خیلی بزرگ دارند: ایران. یک دلیل بزرگ تر هم مادر است، دفاع از سرزمینمان در حافظه تاریخی ماست، دفاع از مرز و بوم کشورمان و من تازه فهمیدم که یک وجه از وجوه مهران چه چیزی دارد که من ندارم؛ پختگی حاصل از جنگ. او جمله خیلی قشنگی گفت: «وقتی جنگ را ببینی یک شبه صدساله می شوی!» من این حرف را قبول دارم. این حرف را می فهمم».

جوک بگویم؟ محال است!

سال ها قبل و در مصاحبه ای از مدیری سوال شده بود که آقای مدیری در یک جمع می توانید جوک تعریف کنید؟ و مدیری گفته بود: «شوخی می کنید؟ جوک تعریف کنم؟! محال است بتوانم چنین کاری ا نجام دهم. اصلا تا دوره نوجوانی فکر می کردم شاد بودن، آواز خواندن و هر کاری که آدم را سرخوش نشان بدهد کاری است به شدت جلف. به نظرم هیچ چیز بهتر از متانت نبود».

شهرام شکیبا: مدیری مثل چلوکباب کوبیده زعفرانی است

بد نیست بدانید که شهرام شکیبا، طنزپرداز معروف، چندی پیش در یادداشت طنزی درباره مهران مدیری نوشته بود: «درتس است که آبگوشت غذای ملی ماست، اما خیلی ها هستند که آبگوشت دوست ندارند، ولی من تا حالا کسی را ندیده ام که چلوکباب کوبیده را دوست نداشته و شناسنامه ایرانی داشته باشد. چلوکباب کبیده به قدری محبوب است که حتی گیاهخواران هم کباب کوبیده گیاهی درست کرده اند. مهران مدیری در ایران حکم چلوکباب کوبیده زعفرانی را دارد».

هم سید است و هم بچه جنوب شهر

حالا دیگر شاید همه آن گزارش معروف درباره محله قدیم مهران مدیری را خوانده باشند. گزارشی که در آن نوشته شده بود: مهران مدیری هم بچه پایین شهر است و هم سید است و هم مادرش خانم جلسه ای است. هر پنجشنبه اینجا جلسات قرآنی برگزار می شود که مادر مدیری در آنها شرکت می کند.

پدر خیلی خوبی داشت

به گفته همسایه های محله قدیم مهران مدیری، مهران پدر خیلی خوبی داتش که بر اثر سکته از دنیا رفت. مرد متین و موقری بود.

به گزارش برترین ها این طور که از حرف های همسایه ها برمی آید، مهران هم به پدرش رفته و از نظر خلق و خو شبیه به اوست. یکی از همسایه ها درباره او می گوید: «مهران خیلی پسر آقایی است؛ پسری تمیز و پاک. من هیچ چیزی از مهران ندیدم. هرکسی که پشت سرش صحبت کرده است که پسر بدی است اشتباه کرده است. او یک پسر ساده و مودب است».

این همسایه در ادامه گفته بود: «ختم پدر مهران مدیری غلغله بود. از همه جا آمده بودند.» او تاکید می کند: «خانواده مهران مدیری همه شان مذهبی هستند، هم از طرف مادر و هم از طرف پدر خیلی مذهبی اند و کلا مومن هستند. همه فامیل هایشان را که در مراسم ختم مهران دیده بودم مذهبی بودند. خود خانم مدیری چادر از سرش نمی افتد.»

شیطنت های فرزند مهران مدیری

سه سال پیش یکی از نشریات معتبر سراغ پسر 17 ساله و دختر 11 ساله مهران مدیری (در آن زمان) رفته و در گفت و گویی متفاوت حرف های جالب و بامزه ای را از زبان فرزندان مهران مدیری منتشر کرده بود. در همین مصاحبه فرهاد مدیری پسر مهران مدیری بین حرف هایش اعتراف کرده بود: «بعضی وقت ها معلم هایمان را خیلی اذیت کرده ایم. من واقعا از آنها معذرت خواهی می کنم». یکی از آخرین شیطنت هایش این بوده که با بچه ها سر کلاس یکی از معلم ها دوربین ببرند و فیلم بگیرند. بعد فیلم لو می رود و دست مدیر و معاون می افتد و... «خدا رحم کرد. به خیر گذشت. بابا هنوز هم نمی داند که چی شده چون خودمان تعهد دادیم و تمام شد. حالا اینجا بخواند می فهمد!»

نگاه کن شبیه بقال ها شده

اما در همان مصاحبه شهرزاد دختر 11 ساله مدیری به محض ورود به دفتر همان مجله ای که به همراه برادرش برای مصاحبه رفته، یکی از مجله ها را برمی دارد و با دقت ورق می زند، یکی از عکس های پدرش در سریال «مرد هزار چهره» را می بیند و طوری که ما نشنویم به فرهاد می گوید: «نگاه کن شبیه بقال ها شده!» و بعد می خندد. دختر مهران مدیری، تمام کارهای پدرش را دنبال می کند و جزو مخاطبان اصلی سریال های طنز او است. شهرزاد تمام کارهای مهران مدیری را دیده و از بین آنها «شب های برره» را به عنوان بهترین کار پدر انتخاب می کند.

همه تلخی های مدیری

البته نکته دیگری که درباره آقای مدیری باید یادآوری کرد این است که مهران مدیری برخلاف سریال ها و کارهای طنز تلویزیونی اش همیشه به تولید آثار جدی و حتی تلخ علاقه داشته است. به گزارش برترین ها خود او در مصاحبه با برنامه مثلث شیشه ای گفته بود: «در تئاتر نقش های جدی بازی می کردم از نظر شخصیتی هم آدم طنازی نیستم، بیشتر درون گرا هستم و مسائل جدی برایم جدی تر است. در آینده هم قصد ساخت اثری جدی را دارم». جالب است بدانید مدیری چند سال پیش در گفت و گویی پیش از ساخت «شب های ببره» اعلام کرده بود: «تمامی کارهای طنزی که ساخته ام پرمخاطب و موفق بوده اند. اما با این حال از عملکرد خودم در زمینه سنزسازی راضی نیستم. طنزسازی به شغل من تبدیل شده است و همه افراد ازجمله تهیه کنندگان، منتقدان و... از من می خواهند که مجموعه طنز بسازم. اصل من چیز دیگری است. دوست دارم روزی برسد که کمدی موردعلاقه خودم را بسازم که در عین خنداندن، تلخی های بسیاری را نمایان سازد».

Iᄃ乇 乃Ծリ
27-12-2011, 22:40
كپي به قيمت جان مهران مديري !

با وجود دانلود و سي دي قاچاق مجموعه جديد و مشكلات ارشادي

آيا ديگر نبايد منتظر قهوه تلخ باشيم ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ig.com%2Fimage%25202%2FCOPY.jpg)

مدير دفتر نمايش خانگي مي گويد مشكل از سوي تهيه كنندگان است و نمي توانم بگويم !
منبع تماشا هستي بهداد – از هفته گذشته اگر واژه قهوه تلخ را در اينترنت سرچ كرده باشيد ، خواهيد ديد كه كلي لينك به شما معرفي خواهد شد كه شما را به دانلود كردن فصل جديد قهوه تلخ دعوت مي كنند . فصلي كه هنوز به طور رسمي وارد شبكه نمايش خانگي نشده است . ظاهرا بيش از يك ماه است كه سه مجموعه از قهوه تلخ ( يعني 9 قسمت ) آماده شده . مجموعه اول به وزارت ارشاد سپرده شد تا مجوز پخش آن صادر شود . اما رفتن مجموعه اول به ارشاد همان و گير كردن كار ، همان . در اين ميان ناگهان با دانلود سري جديد ، اين سريال و همچنين سي دي هاي قاچاق سر از فضاي مجازي و واقعي درآوردند . اين اتفاق باز هم افتاده بود اما اين بار مسئله اي كه وجود داشت ، اين بود كه فاصله زماني بين نمونه دانلودي و قاچاق قهوه تلخ با سي دي اورجينال زياد بود ( و البته هست ) . همين موضوع باعث شده كه نگراني دست اندركاران قهوه تلخ از اين نگرفتن مجوز چند برابر شود . از طرف ديگر از آنجا كه عوامل اين سريال حقوقشان را براساس قسمت هاي منتشر شده مي گيرند ، دلخوشي همه شان به همين قسمت 26 بود تا بلكه بتوانند دريافت مالي داشته باشند . از طرف ديگر شايعه اي درباره اين سريال وجود دارد . شايعه اي مبني بر اينكه تهيه كنندگان اين سريال بدون داشتن پروانه ساخت اقدام به توليد فصل هاي جديد كرده اند و مسئولان وقتي متوجه اين اتفاق شده اند از ارائه مجوز پخش جلوگيري كرده اند . مي توان به شكلي گفت كه اين مجموعه تا مدت ها در توقيف خواهد ماند لفظي كه سعيد رجبي فروتن ، مدير دفتر همكاري هاي سمعي و بصري و نمايش خانگي ارشاد از به زبان آوردن آن امتناع مي كند .

او در اين باره مي گويد : « اين اتفاق بي سابقه اي نيست و در سينما هم مي بينيم كه چه حين اكران و حتي قبل از اكران نسخه قاچاقي از فيلم ژخش مي شود و من از همين جا از تهيه كنندگان كارهاي توليدي در شبكه نمايش خانگي مي خواهم كه در اين زمينه احتياط به خرج دهند » . همين توضيحات شايد كافي باشد تا هم مردم بي خيال قسم هاي « جان من كپي نكنيد » مهران مديري شوند و به سي دي قاچاق و دانلود بسنده كنند و هم عوامل يكي يكي ، برنامه هاي ديگري براي خودشان دست و پا كنند .
نويسندگان اين كار ، هر دو كارهاي ديگري را هم شروع كرده اند . خشايار الوند براي محمد حسين لطيفي در شبكه نمايش خانگي در حال نوشتن سريالي است كه البته همزمان فيلمبرداري اش هم شروع شده . امير مهدي ژوله براي سريال نوروزي شبكه ژنچ سيما با مسعود اطيابي همكاري مي كند . اليكا عبدالرزاقي و سحر جعفري جوزاني ، مشغول كار در سريال لطيفي هستند . جواد عزتي به سريال شبكه سوم سيما پيوسته ، فلامك جنيدي ، سريال شبكه ژنجم را انتخاب كرده و سيامك انصاري ، مشغول تمرين تئاتر « آمديم نبوديد ، رفتيم » به كارگرداني رضا حداد است . با همه اين اوصاف بعيد نيست كه مخاطبان براي مدتي طعم شيرين قهوه تلخ را به فراموشي بسپارند و بي خيال آن شوند . موضوعي كه رجبي فروتن در واكنش به آن مي گويد : « به هر صورت همه بازيگران همزمان مي توانند در چند پروژه حضور داشته باشند و اين امر غير طبيعي نيست . اما نكته اي كه بايد بگويم اين است كه مشكلي كه خودشان ايجاد كردند ، باعث شد كه اين وقفه طولاني شود

موردي كه به رسم امانتداري نمي توانم آن را بيان كنم . كسي از من پرسيد كه اين مشكل مالي است كه من گفتم نه ، خدا را شكر مالي نيست ولي نمي توانم بگويم چه مشكلي است . از تهيه كنندگان كار بپرسيد وگرنه ما با كسي رودربايستي نداريم و اگر نخواهيم پروانه نمايش بدهيم ، صريحا اعلام مي كنيم و ژروژه اي را بلاتكليف اين موضوع قرار نمي دهيم . در حال حاضر هم تنها در صورتي پروانه خواهيم داد كه متوجه شويم اين نشتي از كجا صورت گرفته است »‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ . قضيه قهوه تلخ و ارشاد دارد جالب مي شود . نه ؟!

PLAΨMID
29-12-2011, 16:49
جالبه . . . .
وقتی من رفتم خدمت ، پخش این سریال متوقف شد . فکر کنم تا دوباره پخش بشه خدمت منم تمام شده باشه . . . .
همچین چیزایی هیچ جای دنیا پیدا نمیشه . . . .

Kurosh
02-01-2012, 13:58
در حالی که تهیه‌کنندگان "قهوه تلخ" درباره توزیع غیرمجاز تازه‌ترین قسمت‌های این مجموعه سکوت کرده‌اند، رئیس دفتر همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی ارشاد، معتقدند که اعطای مجوز نشر این مجموعه منوط به برطرف شدن ابهامات پخش غیرقانونی آن است.

چند ماهی است خبر از نسخه قانونی "قهوه تلخ" نیست و این برای مخاطبان آن اتفاق خوشایندی محسوب نمی‌شود. آن هم در شرایطی که اواسط آذر ماه نسخه غیرقانونی این مجموعه وارد بازار شد و این درست همان قسمت‌هایی از سریال بود که مدتی است وضعیت بلاتکلیفی در ارشاد دارند.

این نسخه قاچاق که شامل قسمت‌های مرتبط با مجموعه 26 است، هنوز مشخص نیست توسط کدام شبکه غیرقانونی وارد بازار شده‌است. البته باید یادآور شویم که این بخش‌ها از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و در یک بسته‌بندی شکیل وارد بازار شده‌است.

جالب اینکه این اتفاق که انتظار می‌رفت با پیگیری مستمر تهیه‌کنندگان "قهوه تلخ" مواجه شود، با سکوت برادران آقاگلیان همراه شد و عوامل این مجموعه فقط با ارسال پیامک به مشتریان ثابت خود از ایشان درخواست کردند که این نسخه را خریداری نکنند.

هنوز بعد از گذشت یک ماه از این اتفاق هیچ اظهارنظر جدی از طرف ستاد مبارزه با قاچاق فیلم، دفتر همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی ارشاد، تهیه‌کننده و حتی مهران مدیری کارگردان این مجموعه درباره نسخه قاچاق و حتی مشکلات پیش آمده برای قسمت‌های باقی مانده ارائه نشده است.

مجموعه 25 "قهوه تلخ" آخرین مجموعه از این سریال بود که به صورت قانونی وارد شبکه نمایش خانگی شد و در آن مهران مدیری اعلام کرد برای تغییر در فضا و داستان مجموعه، توزیع سریال تا یک ماه متوقف خواهد شد که این توقف تاکنون ادامه داشته است.

طبق آخرین اخبار هم اکنون تصویربرداری این مجموعه هم بطور کامل متوقف است و عوامل کار منتظر نظر نهایی مسئولان ارشاد هستند تا تکلیف مجوز آن مشخص شود.

"قهوه تلخ" ادامه پیدا نکند بهتر است

در همین ارتباط خشایار الوند نویسنده فیلمنامه "قهوه تلخ" معتقد است: فکر می‌کنم بین مخاطب و این مجموعه وقفه طولانی افتاده است. تجربه نشان می‌دهد عمدتا چنین اتفاقاتی باعث می‌شود که حتی ادامه تولید مجموعه ارتباط گذشته را با مخاطب پیدا نکند.

وی در ادامه می‌افزاید: من به‌عنوان نویسنده مجموعه فکر می‌کنم اگر تولید "قهوه تلخ" ادامه پیدا نکند بهتر است. البته این نظر شخصی من است و شاید تهیه‌کننده تصمیم دیگری داشته باشد.

الوند معتقد است: آقای آقاگلیان منتظر اخذ مجوز هستند و قطعا علاقه دارند مجموعه‌ای که برای آن مدت‌ها زحمت کشیده‌اند به پایان برسد و نصفه و نیمه کار را رها نکنند.

تهیه‌کنندگان باید تضمین بدهند

از طرف دیگر رجبی فروتن؛ رئیس دفتر همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی وزارت ارشاد، هم در این ارتباط عنوان کرد: فقط سه قسمت از سری دوم این مجموعه تهیه و تولید شده است و ما در حال بررسی و ارزیابی آن بودیم که بحث ورود این بخش‌ها به صورت غیرقانونی در شبکه نمایش خانگی مطرح شد. در حال حاضر موضوع شکل حقوقی دارد.

وی ادامه می‌دهد: سرمنشا ورود این نسخه هنوز مشخص نیست. باید تهیه‌کننده فیلم در این زمینه که دیگر این اتفاق برای مجموعه "قهوه تلخ" نمی‌افتد تضمین دهند چراکه موضوع این سریال مانند یک فیلم سینمایی نیست که مجوز ساخت داشته و حالا پس از تولید در اداره نظارت برای گرفتن پروانه نمایش مشکل داشته باشد.

رجبی فروتن در پایان تاکید می‌کند: ارگان‌های دست اندرکار مبارزه با قاچاق فیلم باید به جمع‌بندی برسند و درباره دلایل قاچاق این سریال نظر خود را ارائه دهند.

وی افزود: مجوز نشر این مجموعه منوط به برطرف شدن ابهامات پخش غیرقانونی آن است. زیرا چنین اتفاقی باعث می‌شود فضای ناامنی در شبکه نمایش خانگی به وجود آید.

برادران آقاگلیان همچنان سکوت کرده‌اند

این اظهارات در حالی است که صاحبان اصلی این مجموعه که تهیه‌کنندگان آن هستند کماکان سکوت اختیار کرده‌اند تا ابهامات درباره دلایل انتشار اینگونه مجموعه "قهوه تلخ" آن هم بدون اعمال حذفیات مد نظر ارشاد، بیشتر شود.

برادران آقاگلیان احتمالا این روزها در گیر آخرین مراحل فنی فیلم سینمایی "میگرن" به کارگردانی مانلی شجاعی‌فر برای حضور در سی‌امین جشنواره فجر هستند. این تهیه‌کندگان فیلم "بانویی از ماه" با بازی محمدرضا گلزار را هم در دست تولید داشتند که به دلایلی فیلمبرداری آن در حال حاضر متوقف شده‌است.

نکته جالب درباره حاشیه‌های به وجود آمده برای مجموعه "قهوه تلخ" اینکه در ادامه موفقیت این مجموعه در جذب مخاطب محمدحسین لطیفی کارگردان "قلب یخی" بعنوان رقیب اصلی "قهوه تلخ" در شبکه نمایش خانگی، از ادامه کارگردانی "قلب یخی" انصراف داده و در حال ساخت یک مجموعه طنز با عنوان "ساخت ایران" است. جالب‌تر اینکه نویسندگی "ساخت ایران" را هم خشایار الوند (نویسنده قهوه تلخ) با مشاوره پیمان قاسم‌خانی برعهده دارد.

با وجود این اتفاقات که می‌توان تولید و توزیع نامنظم "قلب یخی" را هم به آن افزود، آینده جریان تولید و توزیع مجموعه‌های مختص شبکه نمایش خانگی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

مهر

Lady parisa
08-01-2012, 11:09
سعید پیردوست ـ بازیگر سریال «قهوه تلخ» ـ گفت: من هم، كم در «قهوه تلخ» بازی داشتم و هم به نوعی دل خوشی از آن ندارم.
درباره‌ی‌ مشكلات اخیر «قهوه تلخ»، خاطرنشان كرد: به هر ترتیب در حال حاضر، «قهوه تلخ» به خنسی خورده و عرضه قسمت‌های جدید‌ با مشكلاتی همراه است.
پیردوست ادامه داد: در سری دوم «قهوه تلخ» هنوز اتفاقی نیفتاده است. ولی به طور كلی‌، كاری كه از همان اول، مسائلی برایش پیش بیاید،‌ بالتبع‌، عواقب خوبی نخواهد داشت.
وی در توضیح علل نارضایتی‌اش از «قهوه تلخ» عنوان كرد: گاه آدم با كاری كه انجام داده است‌، ارتباط خوبی برقرار نمی‌كند.
بازیگر سریال «قهوه تلخ» با تایید این‌كه مخاطبان زیادی از این سریال استقبال كردند، تاكید كرد: از نظر خود ما اینطور نبود؛ زیرا همه چیز «قهوه تلخ» برای ما مشكلاتی داشت. وقتی كه شما احساس كنید كه یك كار‌، چه از نظر نقشی و چه از نظر مالی یا هر چیز دیگر نتواند شما را راضی كند‌، ناخودآگاه اذیت می‌شوید.
پیردوست درباره‌ی‌ كارهای جدید كه از تلویزیون آماده پخش دارد، گفت: «ماجراهای جنگل» مربوط به گروه كودك است كه قرار است به صورت آیتم‌های قسمت،‌ قسمت از شبكه دو پخش شود. یك سریال دو قسمتی هم دارم كه قرار است اگر موفق شد، به صورت 200 قسمت 10 تا 15 دقیقه‌ای روی آنتن برود. این مجموعه، در هر شبكه به صورت میان برنامه‌های كوتاه پخش می‌شود و آیتم‌های آن به صورت آموزشی هستند.

"ایسنا"

Lady parisa
09-01-2012, 10:43
بحث در مورد مجوز سری جدید قهوه تلخ در محافل فرهنگی و هنری این روزها زیاد شنیده می شود اما برخی از طرفداران مهران مدیری که صفحه ای به نام مدیری در گوگل پلاس را مدیریت می کنند، نوشته اند:

"آقا مهران بدلیل مشکلاتِ کاری و سختگیری هایی که همیشه بوده و هست و گرفتن مجوز به مجموعه جدید قهوه تلخ مقداری دچار افسردگی شده برای ایشون و همه همکارانشون صبر خواهانیم. باشد که حامیانِ همیشگی این بزرگ مردِ طنز ایران او را فراموش نکنند"

"باشگاه خبرنگاران"

mohammadirani
10-01-2012, 13:55
خوب بالاخره قهموه تلخ کنسل شد

امير مهدي ژوله:ادامه توليد اين مجموعه در سال جاري غير ممكن است!

كافه سينما- امير مهدي ژوله امروز در مصاحبه با هفت صبح اعلام كرده احتمال ادامه ساخت اين مجموعه در سال جاري نزديك به صفر است.

ژوله در اين گفت و گو گفته: با توجه به اينكه نويسندگان اين مجموعه از جمله خشايار الوند و خودم درگير پروژه هاي ديگري شده ايم و خيلي از بازيگران سريال با بستن قرار داد به كارهاي ديگر پيوسته اند، جمع آوري گروه براي ادامه تصويربرداري در سال جاري غير ممكن است.

و تنها اتفاق ممكن كه در خصوص قهوه تلخ مي تواند رخ دهدا دادن مجوز به همان قسمت هايي است كه به صورت قاچاق وارد بازار شده اند و اگر سياست سازندگان به ادامه توليد اين مجموعه باشد اين اتفاق در سال اينده مي افتد.

هفت صبح در ادامه نوشته با توجه با اين اتفاقات و شايعاتي كه در خصوص جدايي مديري و برخي از عوامل ديگر از مجموعه قهوه تلخ شنيده مي شد بايد آماده خاحافظي از قهوه تلخ باشيم.

Steps-Rap
12-01-2012, 15:24
خوب بالاخره قهموه تلخ کنسل شد

امير مهدي ژوله:ادامه توليد اين مجموعه در سال جاري غير ممكن است!

كافه سينما- امير مهدي ژوله امروز در مصاحبه با هفت صبح اعلام كرده احتمال ادامه ساخت اين مجموعه در سال جاري نزديك به صفر است.

ژوله در اين گفت و گو گفته: با توجه به اينكه نويسندگان اين مجموعه از جمله خشايار الوند و خودم درگير پروژه هاي ديگري شده ايم و خيلي از بازيگران سريال با بستن قرار داد به كارهاي ديگر پيوسته اند، جمع آوري گروه براي ادامه تصويربرداري در سال جاري غير ممكن است.

و تنها اتفاق ممكن كه در خصوص قهوه تلخ مي تواند رخ دهدا دادن مجوز به همان قسمت هايي است كه به صورت قاچاق وارد بازار شده اند و اگر سياست سازندگان به ادامه توليد اين مجموعه باشد اين اتفاق در سال اينده مي افتد.

هفت صبح در ادامه نوشته با توجه با اين اتفاقات و شايعاتي كه در خصوص جدايي مديري و برخي از عوامل ديگر از مجموعه قهوه تلخ شنيده مي شد بايد آماده خاحافظي از قهوه تلخ باشيم.

:13::13:
آخه آدم به اینا چی بگه؟؟

kortol
12-01-2012, 15:39
بالاخره جلوش رو گرفتند !!! آخرش کار خودشون رو کردند ... نمی تونستند ببینند یکی داره می خوره !!!! همین جوری کسی تی وی نمی بینه این هم که بود بدتر شده بود ..حالا با سریالهای آبکی می خوان جبرانش کنند !!! آخرش هم هیچی به هیچی ...

mahdy2021
14-01-2012, 14:20
احتمال‌انصراف‌مهران‌ مدیری از ساخت قهوه تلخ/ آب پاکی وزارت ارشاد!
شنبه ۲۴ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۴۱

شنیده می‌شود که «مهران مدیری» از ساخت ادامه «قهوه تلخ» منصرف شده است.
به گزارش جهان به نقل از فارس، سازندگان مجموعه قهوه تلخ حدود 2 ماه و نیم است که ادامه تصویربرداری سریال را متوقف کرده‌اند و گویا با منحل شدن گروه سازندگان و وقفه طولانی در ارائه قسمت‌های جدید، تهیه‌کنندگان از ادامه ساخت این مجموعه منصرف شده‌اند.

همچنین با آمدن نسخه قاچاق سه قسمت آخر سریال، شایعاتی مطرح شد که وزارت ارشاد از ارائه پروانه نمایش به قسمت‌های جدید قهوه تلخ سر باز زده است و بازار این شایعه داغ است که وزارت ارشاد به صورت ضمنی آب پاکی را بر دستان مهران مدیری ریخته و قرار است دیگر ادامه سریال قهوه تلخ ساخته نشود. البته سازندگان مجموعه «قهوه تلخ» تا به حال در مقابل این سخنان سکوت کرده‌اند و هیچ واکنشی نشان نداده‌اند.

از سوی دیگر «سعید رجبی‌فروتن» مدیر کل دفتر همکاری‌های سمعی و بصری نمایش خانگی وزارت ارشاد در گفت‌و‌گو با فارس گفت: پرونده «قهوه تلخ» در حال بررسی و گویا در حال رسیدن به مراحل نهایی است و به زودی نتیجه آن از سوی مراجع ذی‌صلاح اعلام خواهد شد.

وی درباره اینکه وزارت ارشاد قصد ارائه پروانه نمایش به «قهوه تلخ» را دارد یا خیر، نیز تصریح کرد: بحث قاچاق سه قسمت آخر «قهوه تلخ» باید کاملا بررسی شود و نتیجه آن مشخص شود تا بتوان درباره دادن مجوز به قسمت‌های قاچاق شده آن تصمیم گرفت. ابهامات این پرونده هنوز برطرف نشده است.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که شنیده می‌شود وزارت ارشاد تصمیم گرفته دیگر به «قهوه تلخ» مجوز ندهد و این سریال نیمه‌کاره باقی بماند، اظهار داشت: من چنین مطلبی را نشنیده‌ام. «قهوه تلخ» نیز مانند همه کارهای دیگری که ساخته می‌شود، نیاز به بازبینی دارد و گاهی در برخی قسمت‌ها تغییرات کوچکی لحاظ شده است که کاملا عادی و طبیعی است، اما تصمیمی مبنی بر اینکه از ادامه فعالیت سازندگان «قهوه تلخ» جلوگیری شود و این سریال نیمه‌کاره بماند، از سوی وزارت ارشاد گرفته نشده است.

AMIR-AIRGUNNER
14-01-2012, 14:27
واقعا گل کاشتن !!!
این وزارت ارشاد هم انگار دوست داره فقط به سریال هایی مجوز بده که فقط برای مردم استرس و ناراحتی بیاره (همین شیدایی :2::2: )
که نمونه هاش هم روز به روز داره زیاد تر میشه !!
چشم دیدن شادی مردم رو ندارن

shahin_mp3
14-01-2012, 14:49
کارشون اینه یه کار به نفع مردم نمی کنند :21:

amirkhan_0o0
14-01-2012, 15:53
دوستان
اگه این صحبت من رو توهین تلقی نکنید ممنون می شم!
به نظر من داره در مورد ماجرا احساسی نظر داده می شه!!
مگه یادتون رفته چقدر توی پخش سریال تأخیر ایجاد می شد!
مهران مدیری طنز ساختن رو خوب بلده(اون هم نه طنز با سبک های متنوع بلکه طنز یکنواخت) اما من یادم نیست کدوم یکی از طنز های 90 قسمتیش رو خوب تموم کرده باشه(به غیر از برنامه 77 که اولین طنزش تلویزیونیش بود-همون مریم و رامین)
کم نبوده موقعی که یک طنز بلند رو شروع کرده وسط کار یه جوری قضیه رو پیچونده!مثلا طنز نقطه چین بود یا پاورچین (شک دارم) که اولاش پلیس بود و بعد کل برنامه عوض شد اردل و بامشاد شد و انگار نه انگار!
یا همون طنز 90 شب! که اصلا نفهمیدیم چی شد و هرکسی برای تموم نشدنش یه شایعه ای گفت
و گاهی طنز های داستانی با موضوع بلند رو به طنز های آیتمی و یا موضوع های کوتاه و تک قسمتی تبدیل کرده!
بحث ارشاد و این ها برای همه اثر های هنری بوده و هست و من هم انکار نمی کنم!
اما تموم نشدن کار، تأخیرات(به جز یکی دوقسمت که واقعا سانسور شد-مثل ماجرای پسر شاه) تبدیل شدن پک ها به پک کاغذی، چپوندن پشت صحنه و گرفتن پول زور از مردم! برای نسخه عید این ها کمترین ارتباط رو با ارشاد داره و زیر سر کارگردان و تهیه کنندگان مجموعه است.
فیلمبرداری، تراولیبنگ های زیبای دوربین و میزانسن های شلوغ و فاخر قسمت های اول کجا و مونتاژ عادی، میزانسن های دو سه نفره اواسط و اواخر کار کجا!!
چقدر اتفاق این ماجرا توی قهوه تلخ و برره مشابه بوده که سیامک انصاری یه چیزی رو برای ملت توضیح می داد و و ملت حرف هاش رو تأیید و تکمیل می کردند. و بعد با تعجب ازشون می پرسید مگه شما این چیز ها رو می دونین و اونها می گفتند نه!!
از نظر من قهوه تلخ کپی زشتی از برره بود که صادقانه باید بگم به خاطر خالی بودن سفره صدا و سیما از برنامه درست و حسابی، همینش هم ما رو به خنده وا می داشت!!
اما من نمی تونم خودم رو قانع کنم که قطع شدن کار به خاطر ارشاد باشه!

nar nia
14-01-2012, 18:09
کلا مهران مدیری در نیمه تمام موندن سریال هاش داره پرسابقه میشه

Lady parisa
16-01-2012, 11:49
خشايار الوند ـ يكي از نويسندگان سريال «قهوه تلخ» ـ گفت: «قهوه تلخ» از نظر من منتفي است.

اين نويسنده در گفت‌وگو با ايسنا، درباره‌ي وضعيت فعلي سريال «قهوه تلخ»‌ توضيح داد:‌ ما سه فصل را كار كرده بوديم كه تصويربرداري شده و آماده به ارشاد تحويل داده شده و منتظر مجوز پخش است. ولي وقفه به قدري طولاني شد كه همه‌ي عوامل پخش شدند و نويسندگان و بازيگران به سمت كارهاي مختلف رفتند.

وي تاكيد كرد:‌ گروه توليد «قهوه تلخ»،‌ پخش شده‌اند؛ حتي اگر اين قسمت‌ها مجوز هم بگيرند و بخواهند آن را ادامه هم دهند،‌ جمع كردن دوباره‌ي گروه‌، كار بسيار سختي است؛ چيزي كه به نظرم مي‌رسد اين است كه جمع كردن دوباره‌ي گروه‌، حدود يك ماه زمان مي‌برد.

خشايار الوند همچنين با اشاره به اصلاحيه‌هايي كه از سوي وزارت ارشاد به «قهوه تلخ» وارد شد، گفت: اصلاحيه‌هاي خيلي فراواني به فصل اول خورد و اين فصل، از نظر زمان، دچار كمبود است يعني به جاي 120 دقيقه‌، 90 دقيقه است و حدود 30 دقيقه آن كم شده است. تمام شوخي‌هاي آن را در آورده‌اند. هر جاي آن را كه كمدي داشته در آورده‌اند و با وجود اين همه اصلاحيه‌ كه مديري و تهيه‌كننده‌ها هم پذيرفتند و اعمال اصلاحيه‌ها را انجام داده‌اند، باز هم مجوز پخش نگرفت.

نويسنده سريال «قهوه تلخ» درباره‌ي توزيع نسخه جعلي اين سريال نيز خاطرنشان كرد: جلوي نسخه قاچاق را گرفتند. اما چيزي كه به اشتباه مي‌گويند‌، نسخه‌ي جعلي است. نسخه جعلي يعني اين كه يك نفر فيلمي را از روي نسخه اصلي ساخته باشد. اين نسخه جعلي نيست‌؛ بلكه در اصل‌، نسخه قاچاق است.

MILAD MGH
16-01-2012, 12:24
عارف لرستانی از «قهوه تلخ» میگوید: "بلد" برای من مرد

مدیری می گوید من به مردم قول داده بود

قرارداد عوامل سریال قهوه تلخ فسخ و کار به طور رسمی به پایان رسید

عارف لرستاني مي گويد: خاطره بلد الملك، شخصيت دوست داشتني «قهوه تلخ» را به طور كلي فراموش كرده است.

به گزارش اوج نيوز، حالا چند ماه از آن يك ماهي مي گذرد كه مهران مديري وعده داد مي آيد و سري جديد «قهوه تلخ» را روانه منازل مي كند.

چه اتفاقي افتاد؟ آيا ميان او و تهيه كنندگان پروژه اختلاف نظر شديد به وجود آمد؟ آيا ارشاد مجوز نداد و يا نه هيچكدام، خود مهران مديري آنطور كه شايعه شده دچار افسردگي شده و توانايي ادامه پروژه را نداشت؟

به سراغ عارف لرستاني رفتيم. او كه در سري قبلي به شخصيت محبوبي ميان مردم تبديل شد و آوايش و كلمات نقشش در هر كوي و برزن شنيده مي شد...هر چند امروز فراموش شده باشد.

از قهوه...

(نمي گذارد سوال تمام شود)به دين، به ايمان هيچ خبري ندارم، يا نه دارم اما جديد نيست.

مي شود باور نكنيم؟

خود داني. ما هم مثل مردم شايعات را شنيديم. عين مردم.هيچ بيشتر نمي دانيم.

تماسي از سوي تهيه كنندگان با شما نگرفتند؟

نه. نبود. همان روزي آنها را ديديم كه فسخ قرارداد شد.

كي بود دقيقا؟

20 آذر.

بعدش چي؟

هيچي. با عومل قراردادها فسخ شد و داستان به پايان رسيد. كار هم ادامه پيدا نمي كند.

پول چقدر گرفتيد؟

تقريبا 70 درصد را گرفتيم. بقيه اش را هم قرار است بهمن ماه بدهند.

بين بازيگران «قهوه تلخ» در روزهاي آخر بحث چه بود؟

خب، خيلي ناراحت بودند. خيلي.همه ما هم دنبال دلايل اين مساله بوديم.

مهران مديري چطور؟

او كه بدتر از همه ناراحت بود. همه اش مي گفت من به مردم قول دادم.بدجوري لطمه خورد.

خب!

شايعات درباره كار خيلي زياد شده بود. به لوكيشن مي رفتيم و مي آمديم اما كار جلو نمي رفت. يكي مي گفت كه ارشاد ديگر مجوز نمي دهد، ديگري بحث مالي را وسط مي كشيد. يكي ديگر مي گفت كه از قهوه شكايت شده است. برخي هم بودند كه مي گفتند چون قهوه به تهران جديد آمده است توقيف شد. من هم شخصا پيگير ماجرا نشدم.

خودت دلتنگ بلد الملك نشدي؟

چرا. خيلي زياد. هم دلم براي كار تنگ شده و نقش خودم. البته بگويم كه بلاد براي من مرد اما تا عمر دارم فراموشش نخواهم كرد.

برخورد مردم در اين مدت چطور بود؟

خب، در اين ماهها خيلي پيگير بودند. هر جا مي رفتيم،مرتب مورد سوال قرار مي گرفتيم. اين قدر توضيح داديم كه كه داريم كف و خون بالا مي آوريم.

اين سري جديدي چطور بود؟

خودم نديدم اما چون نسخه قاچاق وارد بازار شد، خيلي ها ديده بودند. دوستان هم مي گفتند بد نبوده است. تازه شنيدم كه سانسورش هم زياد بوده است.

گفتي بحث سياسي شايعه بوده كه داشته، چرا؟

نمي دانم. بر مي گردد به برداشت مخاطب. شايد بازبيني كه در ارشاد بوده، چنين برداشتي كرده است.

Kurosh
16-01-2012, 12:33
«برادران آقاگليان به عنوان تهيه‌كنندگان «قهوه تلخ» به شدت مشغول پيگيري منبع انتشار غيرقانوني نسخه‌هاي قاچاق سري جديد هستند و شبهه ورود نسخه‌هاي مذكور توسط دست‌اندركاران خود پروژه به هيچ وجه صحت ندارد». اينها را يكي از عوامل توليد سريال ويدئويي قهوه تلخ به خبرنگار ما مي‌گويد و ادامه مي‌دهد كه هنوز تكليف توليد ادامه قسمت‌هاي آن روشن نيست و او نيز همچون بسياري از عوامل توليد قهوه تلخ، در انتظار اعلام خبري براي پيگيري توليد است.

در همين حال، سحر زكريا نيز كه يكي از نقش‌هاي اصلي اين سريال را بازي مي‌كند، به يكي از نشريات گفته هنوز درست در جريان چرايي تصميم توقف توليد نيست، ولي احتمال داده مي‌شود كه خبر توقف توليد صحت داشته باشد.
خشايار الوند، يكي از نويسندگان سريال «قهوه تلخ» هم روز گذشته به ايسنا گفت: «قهوه تلخ از نظر من منتفي است. ما سه فصل را كار كرده بوديم كه تصويربرداري شده و آماده به ارشاد تحويل داده شده و منتظر مجوز پخش است. ولي وقفه به قدري طولاني شد كه همه عوامل پخش شدند و نويسندگان و بازيگران به سمت كارهاي مختلف رفتند».
او در ادامه به نكته‌اي اشاره مي‌كند كه خبرگزاري فارس، تعبير فسخ قرارداد را از آن دارد، حال آنكه در واقع اين طور نيست. حضور برزو ارجمند، فلامك جنيدي و سحر جعفري‌جوزاني به عنوان سه تن از بازيگران اصلي قهوه تلخ در سريال نوروزي سعيد سلطاني با نام «پدر ناخوانده»، نكته‌اي است كه به شبهه كناره‌گيري آنان از سريال مهران مديري دامن زده است.
الوند در ادامه صحبت‌هايش افزوده است: «گروه توليد «قهوه تلخ»،‌ پخش شده‌اند؛ حتي اگر اين قسمت‌ها مجوز هم بگيرند و بخواهند آن را ادامه هم دهند،‌ جمع كردن دوباره گروه، كار بسيار سختي است؛ چيزي كه به نظرم مي‌رسد اين است كه جمع كردن دوباره گروه، حدود يك ماه زمان مي‌برد».
الوند همچنين با اشاره به اصلاحيه‌هايي كه از سوي وزارت ارشاد به «قهوه تلخ» وارد شد، گفت: «اصلاحيه‌هاي خيلي فراواني به فصل اول خورد و اين فصل، از نظر زمان، دچار كمبود است يعني به جاي 120 دقيقه‌، 90 دقيقه است و حدود 30 دقيقه آن كم شده است. تمام شوخي‌هاي آن را در آورده‌اند. هر جاي آن را كه كمدي داشته در آورده‌اند و با وجود اين همه اصلاحيه‌ كه مديري و تهيه‌كننده‌ها هم پذيرفتند و اعمال اصلاحيه‌ها را انجام داده‌اند، باز هم مجوز پخش نگرفت».
نويسنده سريال «قهوه تلخ» درباره توزيع نسخه جعلي اين سريال نيز خاطرنشان كرد: «جلوي نسخه قاچاق را گرفتند. اما چيزي كه به اشتباه مي‌گويند‌، نسخه جعلي است. نسخه جعلي يعني اينكه يك نفر فيلمي را از روي نسخه اصلي ساخته باشد. اين نسخه جعلي نيست‌؛ بلكه در اصل‌، نسخه قاچاق است».

جمع‌آوري دكورهاي جديد قهوه تلخ؟!
اما در كنار اين موارد، اخباري مبني بر جمع‌آوري دكورهاي جديد سريال در لوكيشن جمال‌آباد نيز شنيده مي‌شود. اين محل همان جايي است كه سال گذشته و اوايل امسال، مجموعه طنز «ساختمان پزشكان» (سروش صحت) در آنجا مقابل دوربين رفت. گروه طراحي صحنه قهوه تلخ نيمه نخست امسال، حدود شش تا هفت ماه درگير ساخت دكورهاي ويژه‌اي در اين لوكيشن بودند و سه واحد آپارتمان كامل به آكسسوار ويژه براي هر منزل، طراحي شد. جالب آنكه براي اين لوكيشن، سازندگان بايد هر ماه مبلغ 25 ميليون تومان را پرداخت كنند و شنيده مي‌شود وقفه طولاني در توليد سري جديد قهوه تلخ، موجب شده تا مبادرت به جمع‌آوري بخشي از دكورها و تحويل ساختمان به مالك كنند. محلي كه شخصيت‌هاي تاريخي با عبور از تونل زمان طي قسمت‌هاي 76، 77 و 78 وارد آن شدند. هر چند لوكيشن اصلي اين سريال در خيابان فرشته به همراه تمامي دكورهاي تاريخي آن در اختيار گروه قهوه تلخ است و گويا در صورتي كه وضع سري 26 روشن نشود، با يك تمهيد در فيلمنامه، دوباره قصه در همان محل جريان پيدا خواهد كرد. در هر حال محتمل آنكه وقفه سه ماهه ايجاد شده، نوعي سر در گمي و بلاتكليفي را در ميان سازندگان ايجاد كرده است.

دستگيري تکثیرکنندگان غیرمجاز قهوه تلخ
در حالي كه هنوز منبع اصلي انتشار سري جديد قهوه تلخ مشخص نشده، مهر روز گذشته به نقل از یک منبع آگاه در پلیس امنیت تهران خبر داد: در راستای طرح امنیت محله محور، با تکثیرکنندگان سی دی های غیرمجاز از جمله قهوه تلخ برخورد و سی دی های غیر مجاز کشف و ضبط شد و تعدادی از عرضه کنندگان محصولات فرهنگی غیر مجاز و قاچاق شناسایی و دستگیر شدند.
گرچه به نظر مي‌رسد اين دستگير شدگان، قاچاقچيان خرده‌پايي باشند كه تنها حكم تكثير كننده را دارند و جرم انتشار نسخه اصلي به اين افراد ارتباطي پيدا نمي‌كند.

سكوت مديري
تماس‌هاي خبرنگار ما با مهران مديري براي اطلاع از موضع او در قبال اتفاقات اخير پيرامون سريالش كه روز گذشته انجام شد، راه به جايي نبرد و گويا او ترجيح مي‌دهد تا اعلام نظر رسمي وزارت ارشاد، سكوت اختيار كند تا ماجرا پيچيده‌تر از وضعيت فعلي نشود. هر چند اين سكوت او و ساير عوامل قهوه تلخ، تنها به داغتر شدن بازار شايعات مي‌انجامد؛ تا جايي كه حتي برخي رسانه‌ها تا پاي احتمال انصراف او نيز پيش رفته‌اند.
در پايان ذكر اين نكته ضروري است كه قهوه تلخ حتي در مقايسه با ديگر ساخته‌هاي مديري نيز اثر قابل قبولي نيست و اين پيگيري مجدانه رسانه‌ها درباره سرنوشت ادامه آن، بيشتر ناشي از محوريت و محبوبيت كارگردان آن است تا چيز ديگر.

باني فيلم

molaali
17-01-2012, 10:38
ولی من به شخصه هیچ کس رو به اندازه ی آقای مدیری مقصر نمیدونم.
وقتی ایشون گفت جان من کپی نکنید! هزاران نفر(از جمله خودم) برای این مجموعه حدود 65 هزار تومان هزینه کردند....
و داشت فرهنگ کپی رایت کم کم در بین مردم جا می افتاد....
من این کار اقای مدیری رو فقط بی علاقگی و بی تفاوتی نسبت به مخاطب می دونم.حتی اگه اظهار نظر بعضی ها کاملاً درست باشه و ارشاد اجازه ی ادامه ی کار رو نداده باشه هم ایشون میتونست بیاد جلوی دوربین حداقل از مردم یه پوزش خشک و خالی بطلبه.مثلاً بگه به دلایلی نتونستیم ادامه بدیم یا .... . یا حداقل به همون کسایی که بعد از پخش نسخه ی کپی 26 به سرعت به اغلب کسایی که در مسابقه شرکت کرده بودند پیامک دادند و گفتند که نخرید بگه که یه پیامک دیگه هم بدهند و به اطلاع مردم برسانند که مجموعه پخش نمیشه.نه اینکه بی تفاوت بره و به دوبله کردن انیمیشن بپردازه.
در کل این فقط نظر من بود و شاید هم اشتباه باشه.
ولی من به شخصه انتظار این نوع برخورد رو از آقای مدیری ندشتم.

AMIR-AIRGUNNER
17-01-2012, 14:09
چندین سال بود که از سریال های ایرانی فقط کار های مدیری رو دنبال میکردم که فکر کنم این دوران هم تموم شد .
کلا از این صدا و سیمای ایران راحت شدم

mahdy2021
28-01-2012, 01:13
ولی من به شخصه هیچ کس رو به اندازه ی آقای مدیری مقصر نمیدونم.
وقتی ایشون گفت جان من کپی نکنید! هزاران نفر(از جمله خودم) برای این مجموعه حدود 65 هزار تومان هزینه کردند....
و داشت فرهنگ کپی رایت کم کم در بین مردم جا می افتاد....
من این کار اقای مدیری رو فقط بی علاقگی و بی تفاوتی نسبت به مخاطب می دونم.حتی اگه اظهار نظر بعضی ها کاملاً درست باشه و ارشاد اجازه ی ادامه ی کار رو نداده باشه هم ایشون میتونست بیاد جلوی دوربین حداقل از مردم یه پوزش خشک و خالی بطلبه.مثلاً بگه به دلایلی نتونستیم ادامه بدیم یا .... . یا حداقل به همون کسایی که بعد از پخش نسخه ی کپی 26 به سرعت به اغلب کسایی که در مسابقه شرکت کرده بودند پیامک دادند و گفتند که نخرید بگه که یه پیامک دیگه هم بدهند و به اطلاع مردم برسانند که مجموعه پخش نمیشه.نه اینکه بی تفاوت بره و به دوبله کردن انیمیشن بپردازه.
در کل این فقط نظر من بود و شاید هم اشتباه باشه.
ولی من به شخصه انتظار این نوع برخورد رو از آقای مدیری ندشتم.
دوست عزیز شما باید اول ثابت کنی که این کار مدیری بوده، بعد بیاید بگید بد بوده یا خوب!!!

با شناختی که از مدیری دارم اهل این کارها نیست...خیلی کلاسش بالاتر از این حرفاست

به نظر من از 2 حال خارج نیست:
1-افرادی میخواستن به اینا ضربه بزنن و با دزدیدن نسخه ها جدید و انتشارش این کار رو کردن
2-بحث یکمی پیچیدس و برخی بدشون نمیومده با توجه به نزدیکی به اسفند، این سریال قطع بشه و بعدا ادامه پیدا کنه

در هر صورت به نظر من که ماجرا مبهمه و نباید کسی رو فعلا تخریب کرد

Rude Boy
28-01-2012, 01:54
پروژه ی قهوه تلخ خیلی چیز ها را ثابت کرد :
- هیچ کار غیر دولتی تو ایران درست و کامل لنجام نمی شه
- اگر مردم رو راست باشند و حمایت کنند (خریدن نسخه اصلی) طرف مقابل اونا را می چاپه (از چپوندن هر جور تبلیغ توی سریال گرفته تا تاخییر تو پخش و ... )
- تنها کسی که مهم نیست مخاطبه
- به هیچ کس نمی شه اعتماد کرد
.
.
.

Mohammad_666
28-01-2012, 13:10
«قهوه تلخ» چند میلیارد تومان فروخت؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش شبکه ایران خشایارالوند نویسنده «قهوه تلخ» با انتقاد از اینکه تهیه کننده دستمزدهای عوامل این مجموعه را پرداخت نمی کند در گفت و گو با همشهر جوان در آمد حاصل از فروش این مجموعه را 42 میلیارد تومان عنوان کرده است. بخش هایی از این گفت و گو بدین شرح است:
تاکنون 42 میلیارد تومان از فروش «قهوه تلخ» به دست آمده
تاکنون 42 میلیارد تومان از فروش قهوه تلخ به دست آمده در حالیکه بودجه فرهنگی کشور در سال 90 حدودا 50 میلیارد تومان بوده. خب این رقم 42 میلیارد تومان میزان فروش کل است همه اش که گیر تهیه کننده نمی آید، هزینه های کار خیلی بالا بود. کار باید یک ساله تمام می شد ولی تا اینجایش دو سال و نیم طول کشیده. دستمزدهای سنگین،گروه بزرگ، دکورعظیم،کلا کار گرانی بود.از 2500 تومان برای هر فصل 700 تومان را خود مغازه دار برمی دارد،500 تومانش برای چاپ و تکثیر خود سی دی است و یک رقمی هم احتمالا کسانی که در پخش و تهیه و توزیع کار هستند برمی دارند.اصلا اگر 500 تومان هم از هر سی دی گیر تهیه کننده بیاید رقم بالایی خواهد بود ولی من نمی دانم چرا دستمزدها را ندادند در حالیکه «قهوه تلخ» سودآور بود.
خیلی ها چشم دیدن موفقیت آدم ها را ندارند
وقتی کاری طولانی می شود خیلی ها چشم دیدن موفقیت طولانی مدت آدم ها را ندارند. همه چرتکه دستشان می گیرند که این دو برادر {برادران آقاگلیان} چقدر در حال سودند اینها باعث می شود نقد های غیر منصفانه منتشر کنند یا کلا کار را بزنند.
تهیه کننده جواب تلفن خود ما را هم نمی دهد
ما یک فصل از زمان حال را کار کردیم و به ارشاد دادیم آنها هم ایراداتی گرفتند و اصلاح کردیم و بعدش دیگر بیرون نیامد!جالب است که تهیه کننده جواب تلفن خود ما را هم نمی دهد؛حتی وقتی زنگ می زنیم برای اطلاع خودمان بپرسیم که چه شد و چه نشد!
جوایز را هم ندادند
یک سری جوایز نقدی وجود داشت که مبلغش هم زیاد نبود مثلا 10-20 هزار تومان. پرداخت این جایزه به عهده یکی از پخش کننده ها بود. یک شرکت پخش مستقل از گروه، قبول کرده بود که جوایز را به مردم پرداخت کند ولی این شرکت با تهیه کننده حرفش می شود و قرار داد به هم می خورد و جوایز را نمی دهد.

C0OPeR
28-01-2012, 21:12

leecher
30-01-2012, 13:00
پروژه ی قهوه تلخ خیلی چیز ها را ثابت کرد :
- هیچ کار غیر دولتی تو ایران درست و کامل لنجام نمی شه
- اگر مردم رو راست باشند و حمایت کنند (خریدن نسخه اصلی) طرف مقابل اونا را می چاپه (از چپوندن هر جور تبلیغ توی سریال گرفته تا تاخییر تو پخش و ... )
- تنها کسی که مهم نیست مخاطبه
- به هیچ کس نمی شه اعتماد کرد
.
.
.

چه ربطی داره؟؟؟؟(وقتی ارشاد مجوز نمی ده چیکار کنن؟؟؟؟)

- هر کار غیر دولتی که بگیره دولت جلوش سنگ اندازی می کنه
- اگر مردم روراست باشن؟؟؟ الان کم دولتی ها مردم رو می چاپن؟؟؟
- تنها کسی که مهم نیست مخاطبه ؟؟صدا سیما به مخاطب احترام می گذاره؟!!
- به هیچ کس نمی شه اعتماد کرد (اینو خوب اومدی)

nafe-bandar
30-01-2012, 13:17
چه ربطی داره؟؟؟؟(وقتی ارشاد مجوز نمی ده چیکار کنن؟؟؟؟)

- هر کار غیر دولتی که بگیره دولت جلوش سنگ اندازی می کنه
- اگر مردم روراست باشن؟؟؟ الان کم دولتی ها مردم رو می چاپن؟؟؟
- تنها کسی که مهم نیست مخاطبه ؟؟صدا سیما به مخاطب احترام می گذاره؟!!
- به هیچ کس نمی شه اعتماد کرد (اینو خوب اومدی)

عزیز شما قسمت اول قهوه رو یادت هست؟؟؟
مستقیم گفت: صداوسیما نقش بوق داره و برنامه هاش چرته و ...
این همه تیکه به سی یا سی ها انداختن توی همون قسمتای اول...
اینا همه بهونه ـــست
دولت سنگ می ندازه اما اگه سازنده بخواد می تونه، هرکی این سریال رو شروع کرده توی ایران بوده و شرایط رو می دونسته...
صدا و سیما احترام نمی زاره و متقابلا ما هم احترام نمیزاریم...!
اما چون ما به قهوه ی تلخ بها دادیم انتظاراتیم داشتیم ... که!!!

موفق باشید

AMIR-AIRGUNNER
30-01-2012, 13:30
عزیز شما قسمت اول قهوه رو یادت هست؟؟؟
مستقیم گفت: صداوسیما نقش بوق داره و برنامه هاش چرته و ...
این همه تیکه به سی یا سی ها انداختن توی همون قسمتای اول...

کجا همچین حرف هایی زده ؟!:18:

amirkhan_0o0
30-01-2012, 17:50
کجا همچین حرف هایی زده ؟!:18:
ولی خوب تیکه سی یا سی ها رو نمی شه کتمان کرد!
شاید منظورتون از صدا و سیما اون برنامه رادیویی و اون مسابقه تلویزیونی باشه!

Greedy
30-01-2012, 18:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همشهری-جوان-346.jpg

nafe-bandar
31-01-2012, 13:55
قرار نیست اگه بخواد به صدا و سیما انتقاد کنه حتما بگه آقای فلانی یا سازمان فلانی...
منظور و هدفش مشخص بود

Iᄃ乇 乃Ծリ
28-02-2012, 02:29
حرف‌هاي تازه پيمان قاسم‌خاني درباره آشنايي و جدايي از گروه

مهران مديري و احتمال همكاري مجددشان

وقتی یخ مهران آب بشود، بامزه‌ترین آدم دنیاست
تا زمانی که من با مهران کار می‌کردم افسرده نبود

4MODIRI- پیمان قاسم‌خانی همان نویسنده جوانی است که با متن‌های بامزه ای که می‌نوشت، مهران مدیری را در «پاورچین» نجات داد و باعث شد نه تنها سریال او جان تازه ‌بگیرد، بلکه به یکی از بهترین آثار مدیری هم تبدیل شود. قاسم‌خانی بعد از «مرد هزار چهره» که اتفاقا این هم جزو بهترین کارهای مدیری محسوب می شود، دیگر با او همکاری نداشت. خودش می گوید هر همکاری باید روزی تمام شود و آن موقع هم زمان قطع همکاری ما فرا رسیده بود و مشکلی با هم نداشتیم. اما اگر مصاحبه را کامل بخوانید متوجه می‌شوید ماجراهای دیگری هم بین این دو نفر وجود داشته است.

*چی شد که نویسندگی در عرصه طنز را انتخاب کردید؟

به خاطر علاقه ای که به سینما داشتم، رفتم و دوره فیلمنامه نویسی را در مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی گذراندم. بعد از این دوره بود که نویسندگی برایم شکل جدی پیدا کرد. انتخاب طنز در واقع انتخاب شخصی و قطعی خودم نبود. اولین کاری که نوشتم یک فیلم کمدی بود به نام «من زمین را دوست دارم»، بعد از آن هم باتوجه به سفارش هایی که به دستم رسید و البته علاقه خودم، کمدی را دنبال کردم. البته چند مورد هم پیش آمده که کار جدی بنویسم اما کارهای جدی که نوشتم معمولا با مشکلاتی رو به رو شده و نتیجه دلخواه ام را کسب نکرده ام. فکر می کنم دوستان آن طور که فکر می کن ند من کمدی را می شناسم، این احساس را در کارهای جدی به من ندارند. من هم ترجیح دادم در فضایی کار کنم که هم حرفم را بیشتر قبول دارند و هم خودم در آن راحت هستم.

*پاورچین اولین همکاری شما با مهران مدیری بود، چطور با مهران مدیری آشنا شدید؟

به سادگی (خنده). من قبل از پاورچین هم آقای مدیری را می شناختم و قرار بود یک کاری را باهم بسازیم که در نهایت تبدیل شد به «ببخشید شما». چون من این فضا را دوست نداشتم ترجیح دادم در آن مجموعه حضور نداشته باشم. کاری که ما قرار بود با هم شروع کنیم یک کار آیتمی بود که به نظرم اگر ساخته می شد بامزه از آب درمی آمد. مهران در آن زمان تصمیم گرفت آن طرح را تبدیل کند به چیزی که بعدا در «ببخشید شما» دیدیم و من هم خودم را کنار کشیدم.

*«ببخشید شما» چرا باب میل شما نبود که ترجیح دادید کار نکنید؟

آن جور ترکیب کار کمدی و جدی را دوست نداشتم.

*در «پاورچین» چه کار کردید که توانستید این قدر مخاطب جذب کنید؟

به نظرم اقبالی که این سریال بین مردم پیدا کرد برمی گشت به ایده برره. اگر یادتان باشد تا 15 قسمت ابتدایی پاورچین، این سریال نه تنها به قول معروف نترکانده بود بلکه عکس العمل های منفی زیادی هم در مورد آن دریافت کرده بودیم. این در شرایطی بود که ما همان زمان هم متن های خوبی داشتیم اما وقتی برره وارد قصه شد، این فکر به سرمان زد که ماجرای یک قوم را روایت کنیم و با ورود جواد رضویان به عنوان نماینده این قوم با تمام خصوصیات اخلاقی که شخصیت داوود داشت، سریال جان تازه ای گرفت و مثل بمب بین مردم صدا کرد.

آن زمان یادم می آید یک روز سروش صحت آمده بود سر صحنه کار ما (او آن موقع مشغول نوشتن سری سوم زیر آسمان شهر بود که با استقبال مواجه نشده بود) و می گفت اگر امروز همین متنی که شما دارید کار می کنید را بدون هیچ تغییری در زیر آسمان شهر اجرا کنیم مردم آن را دوست نخواهند داشت و اگر متن ما را شما کار کنید موردتوجه قرار می گیرد. کار وقتی بین مردم جا بیفتد دیگر تمام است و حال مردم با آن مجموعه خوب خواهد بود.

*برره از کجا آمد آقای قاسم‌خانی؟

اسم برره متعلق به مدیری بود. مهران از ابتدا اسم شخصیتی که بازی می کرد را فرهاد برره گذاشته بود. من هم هیچج وقت از او نپرسیدم که این اسم را از کجا آوردی چون به نظرم اسم بامزه ای بود. روزهای اول خیلی ساده از کنار این اسم عبور می کردیم اما واقعا نمی دانم چه اتفاقی افتاد که این موضوع به فکرمان رسید که برره را تبدیل به یک قوم و قبیله کنیم.

برره به صورت تدریجی شکل گرفت و این برایمان جالب بود که می توانیم یکسری خصوصیات را به قومی نسبت بدهیم و برخلاف اکثر مواقع مشابه که به همه برمی خورد و بابت شوخی های انجام شده باید از همه عذرخواهی کنیم، شوخی های ما با برره به کسی برنمی خورد.

*مگر متن برای شما نبود، پس چطور مدیری نام شخصیتش را عوض کرد؟

مدیری نام شخصیتی که بازی می کرد را تغییر نداد. از همان ابتدا هم نام این کاراکتر فرهاد برره بود. به هر حال کار سینما و تلویزیون یک کار کاملا گروهی است و خیلی وقت ها ما دور هم جمع می شویم و درمورد مسایل مختلف بحث می کنیم، پیشنهادهایمان را عنوان می کنیم تا به بهترین تصمیم برسیم.

*انتخاب جواد رضویان هم کار شما بود؟

نه، جواد را مهران برای نقش «داوود» انتخاب کرد اما سیامک انصاری با پیشنهاد من به کار اضافه شد.

*پس عامل آشنایی سیامک انصاری و مهران مدیری هم شما بودید؟

خب من با سیامک در سریالی به نام «هتل» کار کرده بودم. از آنجا با هم آشنا بودیم و همین آشنایی باعث شد او را برای بازی در نقش «سپهر» به مهران معرفی کنم.

*خیلی ها می گویند جواد رضویان و مهران مدیری با هم مشکل دارند، شما می دانید ماجرا از چه قرار است؟

من واقعا در جریان نیستم. ما در پاورچین که باهم کار کردیم مشکلی بین مهران و جواد وجود نداشت. اما برای «شب های برره» که از او دعوت کردیم، نیامد. نمی دانم مشکل چه بود، حتما سرش شلوغ بود!

*کلا برایتان مهم است که چه بازیگرانی در متنی که نوشته اید بازی کنند؟

بله، همیشه این موضوع برایم اهمیت داشته و دارد. این کار برایم جذاب است و همیشه دوست دارم به بازیگرانی فکر کنم که اولین انتخاب آدم برای آن نقش نیستند. معمولا دوست دارم انتخاب های نامعمول داشته باشم و ریسک کنم.

*در پاورچین فشار کار خیلی بالا بود، روتین نوشتن سخت نبود؟

این یک روش بسیار نادرستی است که در اغلب کارهای شبانه اتفاق می افتد. اما حس ام نسبت به مهران این است که او در این شرایط حتی بهتر هم کار می کرد. وقتی که چند روز از پخش جلو می افتادیم، یک قسمت را در سه روز می گرفت اما وقتی تحت فشار بود، یک قسمت را در یک روز ضبط می کرد و به پخش می رساند و واقعا آن قسمتی که در فشار تولید می کرد خیلی بامزه تر از آب درمی آمد. البته ترجیح من این بود که جلو باشیم اما ما هم از لحاظ متن نمی توانستیم جلو بیفتیم. واقعیت این است که ما هم ته دلمان بدمان نمی آمد که نفس تماشاچی را پشت گردن مان حس کنیم و بازخوردکار را در مخاطب ببینیم.

*بازخورد اجتماعی یعنی اینکه صبر می کردید ببینید مردم با کدام شخصیت بیشتر رابطه برقرار کرده اند تا آن شخصیت را در کار پررنگ تر کنید؟

ما زیاد روی این موضوع تکیه نداشتیم. این چیزی که تو می گویی یعنی اینکه ما با سلیقه مخاطب همراه شویم درصورتی که به صورت مطلق این طور نبود. ترکیبی از سلیقه مخاطب و سلیقه خودمان را در کار لحاظ می کردیم. مثلا این طور نبود که تماشاچی از جواد رضویان خوشش بیاید و ماهم بیاییم و جواد رضویانش را اضافه کنیم.

ماجرا این طور بود که ما هم جواد رضویان را دوست داشتیم و وقتی می دیدیم جواد رضویان جواب می دهد، می آمدیم و روی کاراکتری که او بازی می کرد بیشتر کار می کردیم، اما مطابق سلیقه خودمان.

*بعد از پاورچین اغلب اوقات به عنوان سرپرست نویسندگان دقیقا چه وظایفی دارد؟

فکر می کنم عنوان سرپرست نویسندگان یک چیزهایی را کم دارد. درمورد خود من این طور است که کار و شخصیت ها را طراحی می کنم و مسیر داستان را مشخص می کنم و بعد بچه ها دیالوگ ها را می نویسند. من یک سری طرح داستانی می نویسم و باتوتجه به شناختی که نسبت به نوع طنز و قلم بچه های گروه دارم. این طرح ها را بین شان تقسیم می کنم. خود نویسنده ها هم طرح هایشان را می آورند که خوب هایش تایید می شود و بعد می رویم سراغ سیناپس. آن ها هم سیناپس را می نویسند. من سیناپس ها را می خوانم و در نهایت با صحبت هایی که با هم انجام می دهیم فیلمنامه نهایی نوشته می شود. مثلا در «پاورچین» ما از ابتدا حضور شخصیتی به نام سپهر را در داستان طراحی کرده بودمی و در اواسط قصه او به کار اضافه شد. در سینمای دنیا، به کسانی که شخصیت ها را می سازند و خط اصلی داستان را طراحی می کنند خالق می گویند اما در ایران این گونه افراد را سرپرست نویسندگان صدا می زنند.

*پس مهر نهایی را شما می زنید...

بله، به هر حال کارگردان چشم بسته به من اعتماد می کند و من هم موظفم جواب این اعتماد را به خوبی بدهم.

*بعد از تجربه درخشانی که در «پاورچین» داشتید، شما را در «نقطه چین» ندیدیم ماجرا چه بود؟

دلیل خاصی نداشت. آن موقع به صورت همزمان در یک پروژه دیگر بودم. البته اواسط کار آمدم و یک قسمت برای نقطه چین نوشتم و دوباره رفتم. آن زمان بچه ها نوشتن نقطه چین را آغاز کرده بودند. اگر یاد باشد ابتدای پخش این سریال، ما قصه دو کارآگاه را می دیدیم ولی بعد از پخش چند قسمت، بچه ها تصمیم گرفتند مسیر قصه را تغییر دهند و برای این منظور با من تماس گرفتند.

یک روز رفتم سر صحنه نقطه چین و دوستان این طور به من گفتند که می خواهند فضای قصه را از داستان کارآگاهی خارج کنند اما نمی دانند چطور باید این کار را انجام دهند. یکی، دو جلسه با تیم نویسنده نقطه چین جلسه داشتم و نهایتا یک تک قسمت برای این سریال نوشتم تا این تبدیل داستان، اتفاق بیفتد.

*مرد هزار چهره آخرین همکاری شما با مدیری بود که فصل جدیدی در آثار مدیری محسوب می شود، درمورد این سریال بگویید.

بگذار اول یک چیز جالب برایت بگویم. این سریال زمانی پخش شد که آن سال تمام ایام عید را مسافرت بودم و به همین دلیل تا امروز موفق نشده ام این سریال را ببینم! سال ها پیش کتابی از «عزیز نسیم» خوانده بودم به نام «پخمه» که داستان آدمی بود که ناخواسته در موقعیت های مختلف و ناجوری قرار می گرفت و مدام او را با آدم های دیگر اشتباه می گرفتند. این ایده را با مهران و محراب، خشایار اولند و امیر ژوله در میان گذاشتم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که ایده خوبی است، البته از آنجایی که موقعیت های مطرح شده در کتاب برای ما قابل استفاده در تلویزیون نبود، نشستیم و با استفاده از چهارچوب و ایده اولیه ای که در کتاب وجود داشت. موقعیت های مختلفی برای مسعود شصت چی طراحی کردیم.

*مرد هزارچهره آخرین همکاری شما با مدیری بود، اصل داستان چه بود که این همکاری ادامه پیدا نکرد؟

به هر حال هر همکاری یک پایانی دارد. این هم یک همکاری بود که دوره اش به سر رسید، همین.

*این پایان همکاری باید دارای یک منطق باشد، شما یک تیم موفق بودید و به قول فوتبالی ها هیچ وقت نباید به ترکیب تیم برنده دست زد...

خب این فوتبال نیست (خنده). من مدت ها بود که داشتم زمزمه این جدایی را سر می دادم چون احتیاج داشتم کارهای جدید با فضاهای متفاوت و نو را تجربه کنم. دلم می خواست که فیلم سینمایی کار کنم. از زمان «باغ مظفر» هم به دوستان اصرار کردم که یک کار سینمایی بسازیم اما تمایل به ساخت فیلم سینمایی در برادران آقاگلیان و مهران مدیری نبود و بیشتر تلویزیون را ترجیح می دادند. من هم دوست داشتم در سینما کار کنم. از طرفی سریال، انرژی زیادی از من گرفته بود و واقعا خسته شده بودم. دوست داشتم مدتی در سینما فعالیت کنم.

*یک دلیل قطع همکاری با مهران مدیری این نبود که شما دوست داشتید بیشتر رشد کنید و فکر می کردید کار با مدیری باعث می شود پشت اسم او پنهان بمانید؟

اگر بین خودمان می ماند، بله این هم بود.

*قهوه تلخ را دوست داشتید؟

راستش را بخواهید به خاطر مشغله کاری که داشتم موفق نشده ام قهوه تلخ را کامل تماشا کنم. فقط دو قسمت از آن را چون دخترم خریده بود دیدم. آن دو قسمت به نظرم کار بامزه و خوبی بود. من همیشه در این گونه موارد برای دوستان آرزوی موفقیت می کنم چون هنوز هم با برادران آقاگلیان و مهران در ارتباط هستم. این را گفتم تا همه بدانند که مشکلی بین من و مهران مدیری وجود ندارد. البته مشکلاتی در گذشته وجود داشته که آن هم به اختلاف سلیقه در کار برمی گشت که امروز دیگر برطرف شده است.

*اختلاف ها بر سر چه بوده؟

به هر حال اختلاف سلیقه همیشه بین ما وجود داشته اما واقعا موضوع حادی هیچ وقت بین ما به وجود نیامده است. برای این که روشن بشوید. می گویم. آن موقع برادران آقا گلیان با نویسنده ها قرارداد سالیانه می بستند و طبق این قرارداد نویسنده نباید جای دیگری کار می کرد. البته رقم پرداختی به نویسنده ها در آن زمان خیلی بالاتر از استاندارد تلویزیون بود اما من که سرپرست نویسندگان بودم و طبیعتا رقم بهتری هم نسبت به بچه های دیگر می توانستم دریافت کنم هیچ وقت این قرارداد را نبستم. چون دوست داشتم فکر کنم که می توانم هرجا که می خواهم کار کنم. از طرفی من با مه ران به جاهای خوبی رسیدیم. خیلی از رکوردهای تلویزیون را جا به جا کرده بودیم و می ترسیدم شروع به تکرار خودمان کنیم. باوجود اینکه با مهران، دوران خیلی خوب و موفقی داشتم که ممکن است بازهم تکرار شود، اما دوست داشتم فضای جدیدی را تجربه کنم و با کارگردان های متفاوت کار کنم. فکر می کنم در نهایت این جدایی به نفع هر دوی ما تمام شد.

*ممکن است این همکاری تکرار شود یا با هم برای یک کار جدید صحبت کرده اید؟

بله، با هم صحبت‌هایی هم در این زمینه انجام داده ایم.

*داستان محفل مردانه ای که بهاره رهنما در شبکه ایرانیان به آن اشاره کرد هم مرتبط به همین همکاری بود؟

(خنده)، نه آن که واقعا یک همنشینی دوستانه بود اما در آینده برنامه هایی برای همکاری با هم داریم.

*قرار است در همین کاری که پیش تولیدش را تازه آغاز شده با مدیری کار کنید؟

مگر پیش تولید کار جدیدش را شروع کرده؟

*یعنی شما نمی دانید؟

نه، نمی دانم (خنده)

*می گویند مهران مدیری آدم افسرده ای است. شما که سال ها با او کار کرده اید این موضوع را تایید می کنید؟

مهران آدم نسبتا جدی است البته تا وقتی که به اصطلاح یخ اش آب شود، وقتی یخ اش آب بشه تبدیل می شود به بامزه ترین آدم دنیا! اما نکته اینجاستکه این یخ دیر آب می شود. در مورد افسردگی هم باید بگویم من تا زمانی که من با مهران کار می کردم افسرده نبود، البته نباید این نکته را فراموش کنیم که بالاخره هنرمندان روحیه حساسی دارند.

*به عنوان یک بیننده، ساعت خوش را بیشتر دوست داشتید یا پاورچین را؟

طبیعتا پاورچین را بیشتر دوست دارم. من اگر قرار باشد بین کارهای خودم هم یک کار را انتخاب کنم پاورچین را انتخاب می کنم. جنس طنز ساعت خوش اصلا چیز دیگری بود که البته تماشای آن بسیار لذت داشت. خودم آن زمان حتی یک قسمت ساعت خوش را هم از دست ندادم.

مهران مديري بهاره رهنما را برای مرد هزار چهره انتخاب کرد؟

اولین باری که نقشی نوشتم و حس کردم بهاره بهترین گزینه برای بازی آن است، «نان و عشق و موتور هزار» بود هرچه جلو می رفتم به بهار می گفتم که این نقش خیلی شبیه به توست. البته آن موقع هم خودم بهاره را برای آن نقش توصیه نکردم تا اینکه آقای داودی خودشان بعد از خواندن فیلمنامه گفتند این شخصیت خیلی شبیه بهاره است و در نهایت او نقش را بازی کرد.

از طرفی بهار نیاز به معرفی من ندارد و در میان بازیگران طنز خانم، چهره شناخته شده ای است. مثلا برای «مرد هزار چهره» من پیشنهاد نکردم و مهران خودش انتخابش کرد. یا در «ورود آقایان ممنوع» من اصلا مخالف حضور بهاره در آن نقش بودم و فکر می کردم کسی که قرار است این نقش را بازی کند باید هم سن و سال بچه ها باشد تا کار خوب از آب دربیاید اما در نهایت رامبد، بهاره را انتخاب کرد و فکر می کنم نتیجه کار هم خوب شد.
منبع: همشهری جوان

پاتوق هواداران مهران مدیری

پ.ن : فقط سلطان کمدی ایران:40:

Kurosh
04-03-2012, 21:08
مجموعه «قهوه تلخ» به کارگردانی مهران مدیری که چندی است در شبکه نمایش خانگی پخش نمی شود، حل مشکلاتش قوت گرفته و احتمالا دوباره پخش خواهد شد.
به گزارش خبرنگار سینما پرس، مجموعه «قهوه تلخ» به کارگردانی مهران مدیری که بیش از یک سال گذشته وارد شبکه نمایش خانگی شده، مدتی است بنا به دلایلی دیگر اجازه پخش نداشت.شنیده ها حاکی از آن است که مشکلات این مجموعه در حال رفع بوده و علاقه مندان به این سریال خانگی می‌توانند به زودی اتفاقات جدید آن را دنبال کنند.

در سری جدیدی که در شبکه نمایش خانگی به زودی پخش می‌شود، قسمت 26 که قاچاق شده بود، به همراه قسمت 27 و 28 پخش می شود و گروه برای پایان بندی سریال قسمت 29 و 30 آن را می سازند.

در قسمت های پایانی شخصیت‌های به زمان گذشته خود برمی گردند و قصه به پایان می رسد.آخرین قسمت از این سریال چندین ماه پیش وارد بازار شد، در این قسمت قهرمانان داستان به زمان حال آمده و اتفاقاتی را رقم می زنند.

مهران مدیری، جواد عزتی، محمدرضا هدایتی، سیامک انصاری، سحر ذکریا، هادی کاظمی، عارف لرستان، برزو ارجمند از جمله بازیگران این سریال هستند.

Zaghan_13
05-03-2012, 13:34
مجموعه «قهوه تلخ» به کارگردانی مهران مدیری که چندی است در شبکه نمایش خانگی پخش نمی شود، حل مشکلاتش قوت گرفته و احتمالا دوباره پخش خواهد شد.
به گزارش خبرنگار سینما پرس، مجموعه «قهوه تلخ» به کارگردانی مهران مدیری که بیش از یک سال گذشته وارد شبکه نمایش خانگی شده، مدتی است بنا به دلایلی دیگر اجازه پخش نداشت.شنیده ها حاکی از آن است که مشکلات این مجموعه در حال رفع بوده و علاقه مندان به این سریال خانگی می‌توانند به زودی اتفاقات جدید آن را دنبال کنند.

در سری جدیدی که در شبکه نمایش خانگی به زودی پخش می‌شود، قسمت 26 که قاچاق شده بود، به همراه قسمت 27 و 28 پخش می شود و گروه برای پایان بندی سریال قسمت 29 و 30 آن را می سازند.

در قسمت های پایانی شخصیت‌های به زمان گذشته خود برمی گردند و قصه به پایان می رسد.آخرین قسمت از این سریال چندین ماه پیش وارد بازار شد، در این قسمت قهرمانان داستان به زمان حال آمده و اتفاقاتی را رقم می زنند.

مهران مدیری، جواد عزتی، محمدرضا هدایتی، سیامک انصاری، سحر ذکریا، هادی کاظمی، عارف لرستان، برزو ارجمند از جمله بازیگران این سریال هستند.

بالاخره تکلیف این گروه بیچاره رو معلوم کردن.
فقط خداکنه که پیمان این چند قسمت رو بسازه که یک پایانه خوب داشته باشه.
الکی سریال رو سر هم نکنن.

Kurosh
05-03-2012, 18:58
این هم خبر تکمیلی :

با رفع مشکلات پیش‌آمده برای سریال «قهوه تلخ»، سازندگان این سریال ادامه آن را در همان زمان نامعلوم تاریخی می‌سازند.
پس از انتشار نسخه قاچاق سری 26 مجموعه «قهوه تلخ»، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساخت ادامه این سریال را به حالت تعلیق درآورد تا تکلیف نسخه قاچاق روشن شود.
پس از گذشت چند ماه سرانجام تکلیف مجموعه «قهوه تلخ» روشن شد و تهیه‌کنندگان مجموعه قصد دارند قسمت‌های جدید این سریال را بسازند. علی‌رغم برخی اخبار منتشر شده مبنی بر پایان «قهوه تلخ» در دو قسمت اخیر، سازندگان آن قصد دارند داستان را به روال قبل ادامه دهند.
همچنین سازندگان این مجموعه، از رفتن به آینده پشیمان شدند و قرار است در سری 26 و 27فقط داستان در زمان حال روایت شود و دوباره اهالی «قهوه تلخ» به دربار خودشان برگردند.
در حال حاضر سری 26 که نسخه قاچاق آن توزیع شد، به همراه سری 27آماده است و بناست تا پیش از آغاز سال نو وارد بازار شود.
سعید رجبی فروتن مدیر کل دفتر همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی در‌این‌باره گفت: «خوشبختانه با پی‌گیری‌های انجام شده عاملان نسخه قاچاق سری 26قهوه تلخ شناسایی و محاکمه شدند. این اتفاق در حالی بود که هیچ‌کدام از عوامل سازنده این مجموعه در این رویداد دخالتی نداشتند.»
وی ادامه داد: «در حال حاضر سازندگان این مجموعه با توجه به داشتن پروانه ساخت می‌توانند ادامه کار را بسازند و به منظور بازبینی در اختیار ما قرار دهند.»
رجبی فروتن گفت: «سازندگان «قهوه تلخ» مشکلی برای ادامه کار ندارند و می‌توانند به روال سابق به کار خود ادامه دهند.»
ادامه سریال «قهوه تلخ» در حالی ساخته می‌شود که بسیاری از بازیگران به دلیل فاصله ایجادشده میان تولید قسمت‌ها با پروژه خداحافظی کرده‌اند و مشغول به کار در دیگر آثار سینمایی و تلویزیونی شده‌اند.

منبع: خبرآنلاین به نقل از فارس

Ghaioom
05-03-2012, 19:17
خو 26 کو بده ببینیم :31:

یعنی منظورش پخش شده؟
تو نت هست؟

5ajad
06-03-2012, 13:17
خو 26 کو بده ببینیم :31:

یعنی منظورش پخش شده؟
تو نت هست؟
وــــــــرایش:
سری26 که خیلی وقت پیش تو نت پخش شدش...اگه خواستی بیا یاهو بدم بهت:27:

Alireza_SA
06-03-2012, 14:03
دلم تنگ شده برا قهوه تلخ

آخرین بار که دیدمش درست 1 سال پیش بود :دی

همه رو هم ارجینال میگرفتم ورشکستگی نذاشت بقیشو ببینم :دی

Ghaioom
06-03-2012, 15:16
وــــــــرایش:
سری26 که خیلی وقت پیش تو نت پخش شدش...اگه خواستی بیا یاهو بدم بهت:27:
فکر کنم دیدم؟! :31:
همون که آخرش تو مترو تموم میکنه؟ تو قطار؟! :31:

یاهو هستم تو بیا :31:
من شما رو میشناسم؟! : دی

osmaan
06-03-2012, 15:19
بهتره آقای مدیری این بار به جای اینکه بگه
جان من اورجینالش رو بخرید
بگه
جان من منو ببخشید بابت توهینی که به شما مردم کردم!

Ghaioom
06-03-2012, 15:23
بهتره آقای مدیری این بار به جای اینکه بگه
جان من اورجینالش رو بخرید
بگه
جان من منو ببخشید بابت توهینی که به شما مردم کردم!
مگه چی گفته؟!

Masoud-Susa
06-03-2012, 15:34
مگه چی گفته؟!
دیــگه چیــزی هم بــدتره ایـن همه تاخــیر آخه !!

5ajad
06-03-2012, 17:27
بابا شاید درگیر مشکلاتش بوده خب:|
فکر کردین خوشش میاد کارش نصفه نیمه بمونه؟

amirkhan_0o0
06-03-2012, 17:40
بابا شاید درگیر مشکلاتش بوده خب:|
فکر کردین خوشش میاد کارش نصفه نیمه بمونه؟
کارگردانی برنامه 90 قسمتی عرضه می خواد!!
من نمی دونم مهران مدیری غیر از مجموعه 77 و ببخشید شما کدوم برنامه اش رو درست و درمون تموم کرده؟؟

5ajad
06-03-2012, 17:50
من نمی دونم مهران مدیری غیر از مجموعه 77 و ببخشید شما کدوم برنامه اش رو درست و درمون تموم کرده؟؟
بهترین سریال های طنز رو ایشون ساخته...حالا شد بی عرضه؟

بعدشم مدیری رو با بقیه ی کارگردانا مقایسه نکنین...توی همه ی کارهاش یه جورایی مشکل درست کردن...اون از برره و باغ مظفر که میگفتن بدآموزی داره...اینم از قهوه ی تلخ که میگفتن فراماسونری و از این چرت و پرتاس...

حالا اگه میومد جنگولک بازی و شوخی های مسخره توی سریالش میذاشت نه کسی بهش گیر میداد , نه توقیف میشد , نه مشکلی چیزی درست میشد واسش , 2 تا سریال هم درست کرده بود تو این مدت : ))

armin_punisher6
06-03-2012, 21:24
بهترین سریال های طنز رو ایشون ساخته...حالا شد بی عرضه؟

بعدشم مدیری رو با بقیه ی کارگردانا مقایسه نکنین...توی همه ی کارهاش یه جورایی مشکل درست کردن...اون از برره و باغ مظفر که میگفتن بدآموزی داره...اینم از قهوه ی تلخ که میگفتن فراماسونری رو از این چرت و پرتاس...

حالا اگه میومد جنگولک بازی و شوخی های مسخره توی سریالش میذاشت نه کسی بهش گیر میداد , نه توقیف میشد , نه مشکلی چیزی درست میشد واسش , 2 تا سریال هم درست کرده بود تو این مدت : ))
در تایید حرفهای شما دوست عزیز من فکر میکنم براش مشکل سیاسی درست کردن.

Iᄃ乇 乃Ծリ
06-03-2012, 23:19
در گفت‌وگو با باني فيلم عنوان شد:
تهيه‌كننده قهوه تلخ: اين سريال توقيف نبود كه بخواهد رفع توقيف شود!

خبرگزاری فارس: «قهوه تلخ» رفع توقیف شد؛ مدیری ادامه سریالش را می‌سازد

یک مقام مسوول در وزارت ارشاد: سازندگان «قهوه تلخ» مشکلی برای ادامه کار ندارند

«قهوه تلخ»، دومین سریال شبکه ویدئویی کشور به کارگردانی مهران مدیری روز گذشته دوباره خبرساز شد.
به گزارش «بانی فیلم»، توقف توزیع سری جدید سریال قهوه تلخ از پاییز امسال و حاشیه هایی که انتشار غیرقانونی کپی بی کیفیت آن در ادامه این روند ایجاد کرد، روز گذشته با گفته های مدیر کل دفتر همکاری های سمعی و بصری و نمایش خانگی وزارت ارشاد وارد فاز تازه ای شد. فازی که از آن می توان نشانه های امیدواری برای از سرگیری تصویربرداری سریال را دریافت. سعید رجبی فروتن در گفت وگو با فارس خبر داد: «خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده عاملان نسخه قاچاق سری ۲۶ قهوه تلخ شناسایی و محاکمه شدند. این اتفاق در حالی بود که هیچکدام از عوامل سازنده این مجموعه در این رویداد دخالتی نداشتند».
این در حالی است که وی دی ماه امسال با لحنی تندتر در این باره صحبت کرده و حتی تلویحاً سازندگان را در انتشار این نسخه ها مقصر دانسته بود.
وی در ادامه گفته است: «در حال حاضر سازندگان این مجموعه با توجه به داشتن پروانه ساخت می‌توانند ادامه کار را بسازند و به منظور بازبینی در اختیار ما قرار دهند. سازندگان «قهوه تلخ» مشکلی برای ادامه کار ندارند و می‌توانند به روال سابق به کار خود ادامه دهند».
جالب آنکه تیتر این خبر توسط خبرگزاری مذکور، «قهوه تلخ رفع توقیف شد؛ مدیری ادامه سریالش را می سازد» انتخاب شده است. تیتری که سازندگان آن را نمی پسندند.

توقف ساخت «قهوه تلخ» دلایل متعددی داشت
در همین حال مجید آقاگلیان، تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «قهوه تلخ» در گفت وگو با«بانی فیلم» گفت: «سریال «قهوه تلخ» در واقع اصلاً توقیف نبود که بخواهد از توقیف دربیاید. مشکل قاچاق سری ۲۶ این مجموعه تنها یکی از دلایل توقف هفت ماهه تولید بود و اگر بخواهیم به علت اصلی متوقف شدن تولید بپردازیم،قطعا باید دلایل متعدد دیگری را دراین باره دخیل بدانیم.

وی ادامه داد: ما در تلاشیم تا بتوانیم با حل مشکلات به وجود آمده، ساخت سریال را ادامه دهیم و به زودی کار تولید را شروع خواهیم کرد.

وی درباره حضور برخی بازیگران سریال در پروژه‌های دیگر نیز اظهار داشت: خوشبختانه طی مذاکراتی که با بازیگران مجموعه صورت گرفته، همگی آماده برگشت به کار هستند و مشکلی در این زمینه نداریم.

گلیان راجع به توزیع قسمت‌های جدید پیش از نوروز نیز تصریح کرد: علاقه داریم که این اتفاق بیافتد اما لوکیشن‌ها مدت زیادی است که بلااستفاده مانده‌اند و آماده‌سازی آن‌ها کمی زمان‌بر است، با این حال ما تلاش خود را خواهیم داشت.

وی درباره پس دادن لوکیشن‌های زمان حال نیز، گفت: لوکیشن‌های مربوط به دوره حال پس داده شده و سریال بعد از توزیع ۳ سری که داستان آن در زمان حال است، دوباره به دربار و مقطع تاریخی گمشده برمی گردد و در همین دوره روایت می شود.

قهوه تلخ توقیف نبود

وفا ملک زاده ،روابط عمومی قهوه تلخ نیز در گفت وگو با خبرنگار ما در این باره گفت: «موضع رسمی سازندگان مجموعه درباره نحوه تولید ادامه سریال بزودی اعلام می شود. ضمن اینکه مجموعه توقیف نبود و صرفاً برخی اتفاقات دست به دست هم دادند تا چند ماه در جریان تولید و توزیع سریال خلل ایجاد شود. گاهی نیز تعدادی از مطبوعات و رسانه ها با تیترهای جنجالی به این حاشیه ها دامن زدند که امیدواریم بزودی با آغاز تصویربرداری، روند تولید سریال پیگیری شود».
به نظر می رسد با موضعگیری مثبت مقام مسئول در وزارت ارشاد، موانع پیش روی توزیع سری 26 سریال شامل سه قسمت 76 تا 78 برداشته شده است. ضمن آنکه احتمال می رود با توجه به انجام تصویربردای سری 27 و 28 شامل شش قسمت 79 تا 84 و ارائه آنها به مسوولان شبکه نمایش خانگی، این بخش ها نیز بزودی در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت. مجموعه طنزی که در زمان توزیع با استقبال قابل توجهی مواجه شد.

منبع : بانی فیلم و سایت طرفدارن مهران مدیری 4modiri.ir

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

چه شود اگه ادامش پیمان بنویسه واقعا معرکه میشه و مطمئنم با حرفای پیمان که تو خبر قبلی گفته بود به امکان زیاد پیمان بقیش مینویسه:40:

Saeed System
06-03-2012, 23:45
همین الان هم که داره طنز پاورچین آقای مدیری باز پخش میشه از شبکه تهران و IFILm من کلی دارم حال میکنم...

هم شبکه تهران رو میبینم و هم آی فیلم ..آی فیلم ساعت 2:30 ظهر میزاره ..شبکه تهران هم که ساعت 30 دقیقه بامداد..

واقعا کارش معرکست مهران مدیری....این زبون شیرین برره ای که تو پاورچین صحبت میکنند ...خیلی خیلی جالبه...

شادنه ویتی.....هی وربچک...کلی می خندیم من و خانوادمون... تازه من هر 2 رو هم میبینم هم ماله شبکه تهران هم ماله آی فیلم...

آی فیلم یه مقدار جلوتره...سپهر و شادی با هم ازدواج کردن...ولی تو شبکه تهران چند قسمت عقب تره هنوز ازدواج نکردن...

خلاصه دمش گرم..هرجا هست موفق و پیروز باشه...مهران مدیری و تیمش :11:

ŞHÍЯÍŃ
07-03-2012, 00:01

این چه حرفیه!!!!!!!!!!

من بهترین خاطرات فیلم طنز رو از آقای مدیری دارم نقطه چین پاورچین.....

هنوزم شبا تکرار پاورچین رو میده میبینم:10:

به نظرم مهران مدیری جزء بهترین سازندگان فیلم طنز تو ایران:8:

osmaan
07-03-2012, 10:17
مسلمه که آقای مدیری جزو بهترین ظنر پردازان ایران هستن من که نگقتم ظنزش خوب نیست من گفتم کاری که توی این مجموعه کرد بسیار زشت بود
اصلا فرض بر اینکه گرفتار بودن حداقل میتونستن از طریق رسانه های دیگه عذر خواهی بکنن یا اگر اینم نمیشد الان که دیگه اینترنت همه گیر شده میتونستن یه نامه بنویسن توی اینترنت پخش کنن

2lombe
13-03-2012, 11:05
خبری از سری نشد؟؟

lg123
13-03-2012, 11:22
من که دارم برمیگردم پادگان پس چرا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟:13:
خدافظ:11:

ahriman323
14-03-2012, 03:29
خبری از سری نشد؟؟

من که دارم برمیگردم پادگان پس چرا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟:13:
خدافظ:11:

اگه بخواد بیاد توی اردیبهشت میاد شاید هم خرداد....

Vahidking.75
14-03-2012, 06:41
با اینکه برای آقای مدیری خیلی احترام قایلم باید بگم کارشون واقعا زشت بود ، ایشون حقوق خریداران سریال رو رعایت نکردن ، ما به عنوان خریدار تا آخرین مجموعه حق دیدن پایان رو هم داریم . کمی بیاین از خارجی ها یاد بگیرین ، مثلا فیلم فلشفوروارد با اینکه می دونستن سودی براشون نداره اما سریال رو تا قسمت آخر فصل اول دامه دادن .
یه دوستی بود می گقت این تاخیر ها عادی هست حتی تو خارج ..... آخه دوست عزیز تاخیر یک روز ، دو روز ، یک هفته ، یک ماه نه دیگه تقریبا یک سال ! اگه می خوای تو خارج هم بگی ، همه تاخیر ها در درجه اول یا با مناسبتی بوجود میان یا روال عادی شبکه ی پخش کننده اینطوریه ( مثل شبکه CW که خاطرات یک خون آشام رو پخش می کند ) و نهایتا تا یک ماه تاخیر من تا الان دیدم ...

peahman
15-03-2012, 13:08
با اینکه برای آقای مدیری خیلی احترام قایلم باید بگم کارشون واقعا زشت بود ، ایشون حقوق خریداران سریال رو رعایت نکردن ، ما به عنوان خریدار تا آخرین مجموعه حق دیدن پایان رو هم داریم . کمی بیاین از خارجی ها یاد بگیرین ، مثلا فیلم فلشفوروارد با اینکه می دونستن سودی براشون نداره اما سریال رو تا قسمت آخر فصل اول دامه دادن .
یه دوستی بود می گقت این تاخیر ها عادی هست حتی تو خارج ..... آخه دوست عزیز تاخیر یک روز ، دو روز ، یک هفته ، یک ماه نه دیگه تقریبا یک سال ! اگه می خوای تو خارج هم بگی ، همه تاخیر ها در درجه اول یا با مناسبتی بوجود میان یا روال عادی شبکه ی پخش کننده اینطوریه ( مثل شبکه CW که خاطرات یک خون آشام رو پخش می کند ) و نهایتا تا یک ماه تاخیر من تا الان دیدم ...

چه حرفیه!!!
آخه بردار من عزیز من
وقتی ارشاد مجوز نمی ده؟!!!
وقتی فیلم نامه باید باب میل اونا باشه دیگه ادامه دادن چه فایده داره؟!!!!
چرا شما منطقی نیستید؟!!!!

Vahidking.75
15-03-2012, 14:47
چه حرفیه!!!
آخه بردار من عزیز من
وقتی ارشاد مجوز نمی ده؟!!!
وقتی فیلم نامه باید باب میل اونا باشه دیگه ادامه دادن چه فایده داره؟!!!!
چرا شما منطقی نیستید؟!!!!

اولا من ارشاد رو کاری ندارم و باش موافق نیستم ولی عزیز من خود آقای مدیری آیا نمیدونستن اگه کلیپ بزارن توی pmc ارشاد مجوز کار بهشون نمیده ؟ پس اگه می دونستن به خاطر حقوق مصرف کننده بایست اول فیلم رو تموم می کردن ... با اینکه من معتقدم مجوز نگرفتن ایشون اکثرا به دلیل متهم شدنشون به فراماسونری و استفاده از نماد های آن است ...

از نظر فیلم نامه که گفتین در اروپا و امریکا اگه نوجه کنین یک داستان تموم میشه ( یک فصل ) بعد اگر خواستن دیگه تولید نمی کنن ... تا حالا مثلا فیلمی ندیدم که تو Ep 12 از 22 کنسل بشه ...

از نظر منطقی بودن باید بگم که این نظر منه ... شاید از نظر کسی منطقی و از نظر دیگری غیر منطقی باشه

ghfg
17-03-2012, 23:55
من امشب از یه منبع کاملا غیر موثق شنیدم یه قسمتایی اومده ازش جدیدا که مجوز نداره و به صورت غیر مجاز پخش شده!!!!!!!!!!!
شما ها چیزی نشنیدین در این باره؟

K1lou
15-04-2012, 10:48
با سلام
دوستان ما همچنان منتظریم خبری نشد
قضیه این سری که می گفتن به صورت غیر قانونی منتشر شده چی هست
با تشکر

masooumi
15-04-2012, 11:59
با سلام
دوستان ما همچنان منتظریم خبری نشد
قضیه این سری که می گفتن به صورت غیر قانونی منتشر شده چی هست
با تشکر

بعیده دیگه خبری بشه ، چون بازیگران و عوامل همشون پخش شدن و رفتن سر کار های دیگر.

hoomi_gta
15-04-2012, 15:28
حداقل باید به بیننده های سریال احترام میذاشت و 1 یا 2 قسمت میساخت و داستان و تموم میکرد. همه به احترام مدیری خریدند. حتی پول بی انصافی که برای پشت صحنه ها گذاشته بودند و هم دادند ولی آخرش چی شد؟ بی احترامی به همه ی این بیننده ها .

XENON24
15-04-2012, 18:16
تهیه کنندگان "قهوه تلخ" به کارگردانی مهران مدیری در نظر دارند ساخت ادامه این مجموعه را دوباره از سر گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، برادران آقا گلیان در حال مذاکره با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند تا ساخت ادامه این مجموعه که با استقبال مخاطبین در شبکه نمایش خانگی روبرو شده بود را دوباره از سر گیرند.

شنیده ها حاکی است آنها باید مشکلات پیش آمده برای نسخه ای از این مجموعه که به طور غیر قانونی وارد بازار شده بود را در ارشاد رفع کنند تا بتوانند ساخت ادامه "قهوه تلخ" را آغاز کنند. هم اکنون برادران آقا گلیان مشغول این کار هستند.

رجبی فروتن؛ رئیس دفتر همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی وزارت ارشاد، در گفتگویی با خبرگزاری مهر پیش از این عنوان کرد: فقط سه قسمت از سری دوم این مجموعه تهیه و تولید شده است و ما در حال بررسی و ارزیابی آن بودیم که بحث ورود این بخش‌ها به صورت غیرقانونی در شبکه نمایش خانگی مطرح شد. در حال حاضر موضوع شکل حقوقی دارد.

وی ادامه می‌دهد: سرمنشا ورود این نسخه هنوز مشخص نیست. باید تهیه‌کننده فیلم در این زمینه که دیگر این اتفاق برای مجموعه "قهوه تلخ" نمی‌افتد تضمین دهند چراکه موضوع این سریال مانند یک فیلم سینمایی نیست که مجوز ساخت داشته و حالا پس از تولید در اداره نظارت برای گرفتن پروانه نمایش مشکل داشته باشد. ارگان‌های دست اندرکار مبارزه با قاچاق فیلم باید به جمع‌بندی برسند و درباره دلایل قاچاق این سریال نظر خود را ارائه دهند. مجوز نشر این مجموعه منوط به برطرف شدن ابهامات پخش غیرقانونی آن است. زیرا چنین اتفاقی باعث می‌شود فضای ناامنی در شبکه نمایش خانگی به وجود آید.

البته خشایار الوند نویسنده مجموعه "قهوه تلخ" نیز هم اکنون در "ساخت ایران" با محمد حسین لطیفی همکاری می کند. از طرف دیگر جمع کردن عوامل و بازیگران این مجموعه کار دشواری است.

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

من که تازه دارم از ماهواره قهوه تلخ رو می بینم
فوق العاده بی مزس..
کی حاضره برای این پول بده؟؟؟؟
نمی دونم شاید قسمت های بعدیش بهتر بشه
تا اینجاش که آش دهن سوزی نبوده:41:

Kurosh
18-04-2012, 12:36
فارس نوشت:

روز گذشته - 29 فروردین‌ماه- تمام عوامل این مجموعه شامل بازیگران و عوامل تولید، در لوکیشن این سریال گرد هم آمدند و با انجام برنامه‌ریزی و تنظیم مجدد قراردادها، گام اول تولید ادامه این سریال را برداشتند.

توزیع سری جدید «قهوه تلخ» از روز 10 اردیبهشت آغاز می‌شود و مثل سابق هر هفته سه قسمت از کار توزیع خواهد شد.

در حال حاضرخشایار الوند و امیرمهدی ژوله در حال نگارش ادامه داستان قهوه تلخ هستند و هنوز مشخص نیست این داستان در چند قسمت به پایان برسد. تصویربرداری نیز هفته آینده با حضور همان بازیگرانی که پیش از این در سریال حضور داشتند، و از کاخ آغاز خواهد شد.

مجموعه قهوه تلخ از 23 شهریور 1389 در بسته‌بندی‌های سه قسمتی در شبکه نمایش خانگی توزیع شد اما در پایان مجموعه بیست و پنجم سریال مهران مدیری کارگردان سریال در ویدیویی پیش از فیلم ضمن سپاسگزاری از مردم به خاطر همراهی ایشان از آنان خواست که تا یک ماه دیگر منتظر سری جدید مجموعه با حال و هوای جدیدتری باشند وی دلیل آن را یکنواخت شدن قهوه تلخ خواند. اما پس از گذشت چندماه وعده مهران مدیری تحقق نیافت و مجموعه 26 به صورت قاچاق به بازار آمد.

در تاریخ 24 آذر 1390 پیام کوتاهی از طرف قهوه تلخ به شرکت کنندگان قرعه کشی مبنی بر لو رفتن سری 26 سریال قهوه تلخ ارسال شد. در این پیام از مردم خواسته شده بود از خرید نسخه تقلبی خودداری نمایند و منتظر نسخه اصل بمانند.همین موضوع کار را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشاند و قرار شد تا روشن شدن تکلیف نسخه قاچاق، ادامه ساخت متوقف شود.
در نهایت اعلام شد که عاملان قاچاق قهوه تلخ دستگیر و به سزاری اعمال‌شان رسیده‌اند و با رفع توقف تولید، سازندگان سرانجام پس از وقفه‌ای طولانی ادامه سریال را می‌سازند.

amirkhan_0o0
18-04-2012, 23:48
ممنون البته من که بعیده دیگه بخرم!!

gamer5
19-04-2012, 13:12
ایشالله از قسمت جدید دیگه میریم تو کار دانلود :8:

S0R3N4
23-04-2012, 13:56
سلام بچه ها...
من اصلا وقتم رو سر این سریال ها نمیذارم...یعنی وقتی هم ندارم بذارم سرش...ولی تو خونه خانواده نکاه میکردن و شدیدا هم دنبال میکنن...میخواستم بدونم که دلیل توقف تولید چی بود؟؟؟اصلا چی شد که دیگه نساختنش؟؟؟الان دوباره دارن میسازن؟؟یعنی فیلمبرداری کار هنوز تموم نشده بوده؟؟؟؟از کی دوباره پخش میشه...شرمنده من وقت نکردم کل تاپیک رو دنبال کنم به دنبال جوابم بگردم...خیلی ممنون میشم یکی توضیح خوبی بده براای این موضوع به من ...
ممنونم دوستان

gheymeh
23-04-2012, 14:41
ماه های اول که این سریال توزیع می شد، تو این تاپیک سر و گردن می شکوندن . یه سری های متعصب هم می گفتند آقا نرین دانلود کنین برین اصلشو بخرن . هی به به و چه چه از سریال می کردن . تند و تند هم تو این تاپیک پست می داند و چند تا کاربر هم از هم تعریف می کردند و هی " تشکر " برای هم می فرستاند که تعداد " تشکر" شون بره بالا.

حالا خودشون که فهمیدن چه خبره محترمانه از این تاپیک رفتند . یکیشون همین حسین

Kurosh
23-04-2012, 15:39
سلام بچه ها...
من اصلا وقتم رو سر این سریال ها نمیذارم...یعنی وقتی هم ندارم بذارم سرش...ولی تو خونه خانواده نکاه میکردن و شدیدا هم دنبال میکنن...میخواستم بدونم که دلیل توقف تولید چی بود؟؟؟اصلا چی شد که دیگه نساختنش؟؟؟الان دوباره دارن میسازن؟؟یعنی فیلمبرداری کار هنوز تموم نشده بوده؟؟؟؟از کی دوباره پخش میشه...شرمنده من وقت نکردم کل تاپیک رو دنبال کنم به دنبال جوابم بگردم...خیلی ممنون میشم یکی توضیح خوبی بده براای این موضوع به من ...
ممنونم دوستان
سلام ...

تا پک 25 (قسمت 75) جسته و گریخته با بدقولی‌های همیشگی پخش شد، مشکلی نبود
بعد از این پک، مهران آخر برنامه اومد گفت قهوه‌ی تلخ تکراری شده دیگه، باید یه فکری به حالش بکنیم، یه خورده زمان می‌خوایم ... گفت یک ماه دیگه پک جدید رو با حال و هوای کاملاً تازه (از تیتراژ گرفته تا لوکیشن و ...) بیرون میدیم

یک ماهشون شد چند ماه ... ماه سوم بود که گفتن ساخت دکورهای جدید زمان زیادی برده، دارن فیلمبرداری می‌کنن، به زودی میاد ...

فکر می‌کنم بیش از سه ماه گذشته بود که یه نسخه‌ی قاچاقی و تقریباً بی‌کیفیت از پک 26 بیرون اومد ...
وسطای این نسخه کاتای زیادی می‌خورد، و معلوم بود نسخه‌ی نهایی نیست ... یا اگه هست سانسور شده

شایعات زیادی به گوش می‌رسید ... یه عده می‌گفتن خودشون این کارو کردن تا تنور برنامه رو داغ کنن و ...
اما ظاهراً طبق شواهد و قراین، نسخه لو رفته بوده (حالا معلوم نیست از کجا ... نسخه‌ای که واسه ارشاد فرستاده بودن؟!‌ یا از عوامل کسی لو داده) ...

به هر حال تهیه‌کننده‌ها به ملت اس ام اس دادن که نخرید اینا رو، به زودی پک 26 رسمی رو میدیم ...

که خب ارشاد وقتی دید فیلم قاچاق شده وارد موضوع شد و دستور توقیف سریال رو صادر کرد ...

همون موقع ها بود که کل عوامل پخش و پلا شدن و رفتن سراغ سریال‌ها و فیلم‌های دیگه ... (مثل کارایی که تو نوروز پخش شد و چند تا از قهوه تلخیا توش بودن)

تا اینکه همین یکی دو هفته پیش خبر صدور دوباره‌ی مجوز و جمع کردن عوامل به گوش رسید (خبرشو دو سه پست بالاتر گذاشتم ...)

حالا هم مشخص نیست، یه عده میگن ادامه‌ی سریال رو شاید پیمان قاسم‌خانی بنویسه تا کار بتونه دوباره جذاب بشه (کاری که پیمان سر سریال نقطه چین هم برای مهران کرد و وقتی اون قصه‌ی کارآگاه پشندی جواب نداد، پیمان یه قسمت براشون نوشت و بامشاد رو وارد قصه کرد و نقطه‌چین اوج گرفت تا حدی ...)

گفته میشه دیگه نمی‌خوان تو تهران ادامه بدن (چه فشار از ارشاد بوده، چه خواست خود عوامل) ... احتمالاً دو سه قسمت می‌نویسن و می‌سازن، و بحث تهران 1390 رو می‌بندن و برمی‌گردن به همون دوره‌ی تاریخی خودشون ...

باید دید در آینده چی میشه ...
ظاهراً از 10 اردیبهشت قراره تصویربرداری شروع بشه ...

S0R3N4
26-04-2012, 02:25
یعنی از اول داستان درست و حسابی و کاملی براش ننوشته بودن که خودشون بدونن آخرش قراره چی بشه؟؟؟
آخه این دیگه چه مدلشه؟؟؟
همینجوری پناه بر خدایی رفتن جلو گفتن هرچی بادا باد؟؟؟؟
مگه میشه؟

Kurosh
26-04-2012, 02:40
یعنی از اول داستان درست و حسابی و کاملی براش ننوشته بودن که خودشون بدونن آخرش قراره چی بشه؟؟؟
آخه این دیگه چه مدلشه؟؟؟
همینجوری پناه بر خدایی رفتن جلو گفتن هرچی بادا باد؟؟؟؟
مگه میشه؟
دوست عزیز سریال‌سازی تو همه جای جهان به همین شکل بوده و خواهد بود ...
تو آمریکا که اصولاً روند به همین شکله، یعنی چند قسمت رو می‌نویسن، بعد اگه جواب داد، قسمت‌های بعدی رو آماده می‌کنن و الی آخر ...
سریال لاست یکی از بهترین نمونه‌ها در این زمینه است ...
این سریال تا فصل سوم روند عادیش رو طی می‌کرد
فصل چهارم اتفاقاتی افتاد که یهو نویسنده‌ها داستان رو به سمت چیز دیگه‌ای سوق دادن
و مجبور شدن فصل 5 رو در ادامه‌ی همون چیزایی (چرندیاتی) که نوشته بودن، دنبال کنن ...

سریال‌های ایرانی هم اگه 13-12 قسمتی باشن، اول و آخر دارن
اما وقتی بحث 90 قسمت و این حجم عظیم سریال سازی هست، اکثراً روزپخش میشن ... یعنی نویسنده صبح سناریو رو می‌نویسه، بعد از ظهر می‌سازن ! یا خیلی هنر کنن از یه هفته قبل آماده می‌کنن ...

معمولاً پایان این جور سریال‌ها هم در اواسط و اواخرش تصمیم‌گیری میشه ...

G.D.ragon.Ir
26-04-2012, 05:09
دیشب یک پیامک فرستادن با این مظمون:

دوباره.... قهوه تلخ
ضمن قدردانی از همراهی شما شروع مجدد 91/2/10

این چند روز هم صبر کنیم ببینیم چی میشه

K1lou
26-04-2012, 06:02

دوباره.... قهوه تلخ

با سلام
برای من هم اومد
امیدوارم ساخت مجموعه شروع بشه
با این اتفاقاتی که اوفتاد من هنوز این مجموعه رو دوست دارم و مجموعه اصلی رو اگه بیاد می خرم
با تشکر

2lombe
26-04-2012, 14:57
مجموعه‌ي «قهوه تلخ» به كارگرداني مهران مديري پس از 9 ماه توقف، دوباره از 12 ارديبهشت ماه در شبكه نمايش خانگي توزيع مي‌شود.
به گزارش ايسنا، طبق اعلام دست‌اندركاران اين پروژه، «قهوه تلخ» از 12 ارديبهشت ماه (بصورت هفتگي ) مجدداً در شبكه نمايش خانگي توزيع مي‌شود.
دست‌اندركاران اين مجموعه اظهار اميدواري كردند كه؛ پس از اين توقف، «قهوه تلخ» با قسمتهاي جذاب و با استفاده از بازيگران جديد كه بزودي مخاطبان شاهد آن خواهند بود، بتواند همانند گذشته لحظات شادي را براي مخاطبانش فراهم آورد.

بنا بر اين گزارش،« در انتهاي قسمت 25 شاهد قهوه خوردن نيما و درباريان جهانگيرشاه و ورود آنان به زمان حال بوديم و در قسمت 26 كه 12 ارديبهشت ماه توزيع مي‌شود، شاهد موقعيت‌هاي عجيب ٬ كمدي و جذابي هستيم كه در مواجه درباريان جهانگيرشاه با امكانات زندگي امروزي زمان حال بوجود مي‌آيد.»

منبع:کافه سینما

Mr7 Illusive
26-04-2012, 17:10

دوباره.... قهوه تلخ

امروز دوباره اس ام اس دان 12 ام میاد

گلابي
26-04-2012, 21:43
امروز دوباره اس ام اس دان 12 ام میاد

آره واسه منم اومد...:27:

poonel
26-04-2012, 23:45
عرضه مجموعه 'قهوه تلخ' از 10 اردیبهشت در شبكه خانگی

خبرگزاری ایرنا 91/02/07

مجموعه قهوه تلخ به كارگردانی 'مهران مدیری ' پس از 9 ماه توقف، مجددا از 10 اردیبهشت ماه در شبكه نمایش خانگی توزیع می‌شود.

به گزارش روابط عمومی قهوه تلخ این مجموعه از 10 اردیبهشت ماه به صورت هفتگی، بار دیگر در شبكه نمایش خانگی توزیع می‌شود.

دست‌اندركاران این مجموعه اظهار امیدواری كردند كه؛ پس از این توقف، 'قهوه تلخ' با قسمت های جذاب و با استفاده از بازیگران جدید كه به زودی مخاطبان شاهد آن خواهند بود، بتواند همانند گذشته لحظات شادی را برای مخاطبان خود فراهم آورد.

روابط عمومی قهوه تلخ توضیحی درباره علت توقف چند ماهه این مجموعه ارایه نكرده است .

در انتهای قسمت 25 شاهد قهوه خوردن 'نیما' (با بازی سیامك انصاری) و درباریان 'جهانگیر شاه' و ورود آنها به زمان حال بودیم و در قسمت 26، شاهد موقعیت‌های عجیب٬ كمدی و جذابی هستیم كه در مواجه درباریان جهانگیرشاه با امكانات زندگی امروزی زمان حال بوجود می‌آید.

شهریور ماه سال گذشته به دلیل عدم رعایت اصلاح برخی صحنه هایی كه از سوی شورای ارزشیابی و نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر این مجموعه اعمال شده بود، توزیع 'قهوه تلخ' متوقف شد، همچنین به دلیل توریع قاچاق یك قسمت از این مجموعه، بدون مجوز توزیع در سطح كشور، بنا به اعلام مسئولان تا مشخص شدن دلیل این كار از توزیع این مجموعه جلوگیری به عمل آمد.

gheymeh
27-04-2012, 12:47
دیگه نمی تونن سر ملت رو گول بمالند .

ملت ما فهمیند!

5ajad
27-04-2012, 13:18

ملت ما فهمیند!
آفرین بر شما!
اینها همش توطئه های استکبار جهانیه...ملت ما با هوشیاری نقشه هاشون رو خنثی میکنن:31:

من که خیلی خوشحالم دوباره افتادن رو غلتک!
مـنـتـظـریـــــم....

Razel
27-04-2012, 13:55
خیلی خوشحالم که دوباره میان. حتماً مهران مدیری توضیحاتی درباره تاخیرش خواهد داد.

لطفا زود قضاوت نکنید.

hamijoon
27-04-2012, 13:57
ايول مهران ...

gheymeh
27-04-2012, 15:41
تصویربرداری سریال مدیری در رستوران آغاز شد
اولین عکس‌‌ها از سری جدید «قهوه تلخ»
خبرگزاری فارس: تصویربرداری «قهوه تلخ» به کارگردانی «مهران مدیری» در یک رستوران از سر گرفته شد.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، تصویربرداری مجموعه «قهوه تلخ» از روز پنجشنبه در یک رستوران واقع در زعفرانیه تهران آغاز شد.
بنا بر این گزارش، در رابطه با آغاز ادامه تصویربرداری این مجموعه، روابط عمومی قهوه تلخ، متنی را در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده که در ادامه می‌خوانید:
قهوه تلخ پس از 9 ماه توقف و گذراندن فراز و نشیب‌های متعدد و رفع موانع ادامه می‌یابد.
قهوه تلخ از دوازدهم اردیبهشت‌ماه (به صورت هفتگی) مجدداً در شبکه نمایش خانگی توزیع می‌شود.
امید است پس از این توقف قهوه تلخ با قسمت‌های جذاب و با استفاده از بازیگران جدید که به زودی شاهد آن خواهید بود، بتواند همانند گذشته لحظات شادی را برای شما فراهم آورد.
در انتهای قسمت 25 شاهد قهوه خوردن نیما و درباریان جهانگیرشاه و ورود آنان به زمان حال بودیم و در قسمت 26 که 10 اردببهشت ماه توزیع می‌شود شاهد موقعیت‌های عجیب‌٬ کمدی و جذابی هستیم که در مواجه درباریان جهانگیرشاه با امکانات زندگی امروزی زمان حال به‌وجود می‌آید.

vahidreza2007
27-04-2012, 22:19
یعنی اینا می خوان همون سری رو که به صورت قاچاق وارد بازار شد رو این هفته توزیع کنند ؟

5ajad
27-04-2012, 23:32
نه باو فکر نمیکنم!
فکر کنم داستان جدید نوشتن واسش:-؟؟

S0R3N4
30-04-2012, 00:36

ملت ما فهمیند!

چیو داداش من؟؟بگو ما هم بفهمیم...!!!:31:

gheymeh
30-04-2012, 10:13
سازندگان سريال «قهوه تلخ» در آستانه‌ي شروع توزيع مجدد اين مجموعه، با نصب بيلبوردهاي خياباني و ارسال پيامك‌هاي تبليغاتي، نوعي ديگر از اطلاع‌رساني و تبليغات را براي فروش مناسب اين مجموعه انتخاب كرده‌اند.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا،‌ بيلبوردهاي تبليغاتي «قهوه تلخ» از روز جمعه در نقاط مختلف شهر تهران با عنوان «دوباره قهوه تلخ» قابل مشاهده است.

دست‌اندركاران سريال «قهوه تلخ» به نصب بيلبوردهاي تبليغاتي در سطح شهر بسنده نكردند و با ارسال پيامك‌هايي به مخاطبان خود،‌ از شروع مجدد توزيع اين سريال در شبكه نمايش خانگي از دوازدهم ارديبهشت خبر دادند.

به گزارش ايسنا، سري جديد «قهوه تلخ»، بعد از وقفه‌‌ي طولاني مدتي كه نارضايتي مخاطبان را در پي داشت از هفته‌ي گذشته مقابل دوربين رفته است. اين مجموعه قرار است همانند گذشته، به صورت هفتگي توزيع شود.

پيش از اين قرعه‌كشي براي برنده شدن آپارتمان و ماشين پرايد، تمهيدي براي خريد سي‌دي‌هاي «قهوه تلخ» بود.

---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------

جزئیات تازه از ادامه ساخت مجموعه "قهوه تلخ"/ توزیع سری جدید از فردا
سری جدید مجموعه "قهوه تلخ" به کارگردانی مهران مدیری از فردا 12 اردیبهشت ماه وارد بازار می‌شود و این در حالی است که تصویربرداری قسمت‌های جدید به تازگی آغاز شده و هم‌اکنون نیز ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، اواخر تابسان سال 90 همزمان با آغاز ماه رمضان بود که فصل 25 مجموعه "قهوه تلخ" وارد بازار شد و از سوی عوامل قرار شد فصل بعدی این مجموعه پس از این ماه وارد شبکه نمایش خانگی شود. موعد مقرر فرارسید اما بدون توضیحی از طرف تهیه‌کننده و یا سایر عوامل مجموعه، تولید و توزیع "قهوه تلخ" متوقف شد. البته شنیده‌ها حاکی از این بود که فصل‌های آماده این مجموعه که قرار بود وارد بازار شود برای گرفتن مجوز در ارشاد دچار مشکل شده‌اند.

این شایعات اما عوامل سریال یا مسئولان ارشاد را برای توضیح درباره سرنوشت این مجموعه مجاب نکرد تا اینکه، فصل 26 "قهوه تلخ" به طور غیرقانونی و قاچاق وارد بازار و به صورت گسترده توسط مخاطبان خریداری شد. مهران مدیری کارگردان و بازیگر این مجموعه و حتی برادران آقا گلیان بازهم در این ارتباط سکوت کردند و فقط با دادن پیامک به مخاطبان از آنها خواستند از خریداری این نسخه غیرقانونی امتناع کنند.

توزیع همین نسخه غیرقانونی کافی بود تا جلوی ساخت و ادامه پخش این مجموعه رسماً گرفته شود تا مشکل و دلایل توزیع این نسخه قاچاق مشخص شود. حتی برخی شینده‌ها حاکی از این بود که ممکن است در انتشار این نسخه قاچاق خود عوامل نیز دخیل بوده باشند که البته هر گز در این ارتباط جواب درستی شنیده نشد.

پس از گذشت چندین ماه از توقف این مجموعه پرمخاطب در شبکه نمایش خانگی، برادران آقا گلیان تهیه‌کنندگان "قهوه تلخ" تصمیم گرفتند دوباره مجوز تولید و انتشار این مجموعه را از ارشاد بگیرند. تا جایی که این پیگیری‌ها نتیجه داد و پس از برطرف شدن مشکلات به وجود آمده خبر رسید به زودی پخش قسمت‌های باقی مانده آغاز و تصویربرداری فصل جدید اداه پیدا می‌کند.

همه عوامل باردیگر گردهم آمدند

خشایار الوند نویسنده این مجموعه به خبرنگار مهر گفت: تصویربرداری سری جدید مجموعه "قهوه تلخ" از روز پنج شنبه هفتم اردیبهشت ماه در لوکیشن کافی‌شاب آغاز شده‌است و هم اکنون نیز ادامه دارد. من و امیرمهدی ژوله نیز مشغول نگارش متن به طور همزمان هستیم.

وی افزود: البته کار جمع‌آوری گروه برای ادامه کار با توجه به وقفه صورت گرفته در تولید کمی مشکل بود. اما خوشبختانه همکاران توانستند با عذرخواهی از تعهدات کاری که داشتند دوباره به گروه بپیوندند. هم اکنون عوامل اصلی در جلو و پشت دوربین حضور دارند.

الوند ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قسمت‌های مربوط به مجموعه 26 که پیش از این بطور غیرقانونی وارد بازار شده بود، از روز 12 اردیبهشت ماه به صورت قانونی در اختیار شبکه نمایش خانگی و علاقمندان قرار می‌گیرد و پس از آن قسمت‌های 27 و 28 که آماده‌است نیز وارد بازار خواهد شد. ما هم اکنون مشغول تصویربرداری فصل 27 "قهوه تلخ" هستیم.

kortol
30-04-2012, 14:11
چه بیلبورد هایی زده شده توس سطح شهر ما !!! مکان هایی که برای تبلیغات انتخاب شده فکر کنم حداقل روزی 4 میلیون تومان هزینه داشته باشه ..حالا فکر کنید تا کی این بیلبورد ها بمونه؟؟؟ چقدر هزینه اش میشه ؟؟ ...
خداییش خیلی سخت بود براشون که از همچین عنوان سود دهی صرفنظر کنن !!!!
البته فکر کنم مردم یه کم کم فروغ ظاهر بشن نسبت به سال قبل ..چون خیلی از فیلم هایی که پخش خانگی شدن اصلا نتونستند که فروش خوبی داشته باشند ... باید دید باز قهوه تلخ می تونه صداوسیما رو به زانو در بیاره با فروشش یانه ...

Babak
30-04-2012, 14:24
خداییش خیلی سخت بود براشون که از همچین عنوان سود دهی صرفنظر کنن !!!!

الان قطعا نگرانی همه کسانی که از قطع سریال ناراحت بودن همین بحثه سودیه که مونده بود رو هوا و نرفته بود تو جیب مهران و برادران تهیه کننده. ایشالا همه معترضان تو این مدت کمک میکنن این عزیزان رو پولدار تر میکنن.

بسازن یه جور گیر میدیم. نسازن یه جور دیگه گیر میدیم. دنبال حاشیه گشتن سخت نیست. یا من این سریال رو دوست دارم و میبینمش. یا نه و نمیبینم. وسط نداره.

Ahmad
30-04-2012, 15:35
جامعه ما جامعه غم زده ایه از در و دیوار شهر و کشور غم می باره
البته نمیدونم غیر از این سریال سریال دیگه ای هم تو این زمینه فعالیت میکنه یا نه
یکی از دلیلهای فروش خوب این سریال همینه
بعدیش هم کارهای قبلی مهران مدیری مخصوصا مرد (دو) هزار چهره بود که باعث شد مردم به این کار هم اطمینان کنن و البته جایزه ها هم نقش داشت

این سریال علاوه بر تمام مواردی که باعث میشه مردم اون رو بخرن نکته بسیار مثبتی هم داره
و اون اینه که مردم به این هم فکر کنن که واقعا تو اون مدتی که نادر کشته شد تا زمانی که آغا محمد خان بر سرکار اومد چه اتفاقهایی تو کشور میفتاده
دقیقا یه گپ چند ساله این وسط وجود داره که در هر نقطه ای از کشور کسی جکومت میکرد
مخصوصا تهران

(پیشنهاد میکنم حتما کتاب خواجه تاجدار رو بخونین)

نمیدونید وقتی لطفعلی خان رو تو این سریال دیدم چه حالی کردم
مخصوصا که بازیگر نقش لطفعلی خان دوبلره و صدای زیباش و جملات زیبایی که میگفت ... :40:

بعضی وقتها هم نکاتی توش هست که واقعا زیباست
مثلا یادمه قسمتی که مستشار داشت راندمان رو برای دریاریها توضیح میداد و دریاریها که هیچ نمیفهمیدن
گفتن که منظور مستشار از راندمان همونه که یه عده قرار میذارن تو یه جا جمع شن و بعد میرن اونجا دیگه
مستشار هم یه نگاه به دوربین میندازه و هاج و واج میمونه که کدوم رو باور کنه
چون درباریها منظورشون راندوو Rendezvous بود ولی نمیدانستن راندمان چیه :27:
خیلی باحال بود

و ...

Zaghan_13
01-05-2012, 12:03
حالا فکر کنید تا کی این بیلبورد ها بمونه؟؟؟

این که فکر کردن نداره .. همین فردا پسفردا وزار*ت ارشا*د میارتشون پایین:31:

yuseph
01-05-2012, 13:41
توی این حیری ویری خبر خوبی برای من!بود.
حداقل فارغ از کلی بدبختی وگرفتاری یه چنددقیقه ای از دست فکر وخیال بی خودی به جو این سریال پناه میبرم...

مثلا یادمه قسمتی که مستشار داشت راندمان رو برای دریاریها توضیح میداد و دریاریها که هیچ نمیفهمیدن
گفتن که منظور مستشار از راندمان همونه که یه عده قرار میذارن تو یه جا جمع شن و بعد میرن اونجا دیگه
مستشار هم یه نگاه به دوربین میندازه و هاج و واج میمونه که کدوم رو باور کنه
چون درباریها منظورشون راندوو Rendezvous بود ولی نمیدانستن راندمان چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعریف کار مفید هم خیلی جالب بود!
کار مفید به هرکاری گفته میشود که به آدم منفعت برساند.مثل خوردن!خوابیدن!وامثال این ها....!

sirchicco
01-05-2012, 13:57
آقا سری جدیدش اومده؟

2lombe
01-05-2012, 15:42
سایت این سریال چیه شده؟؟؟

K1lou
02-05-2012, 13:29
با سلام
دوستان تهرانی این مجموعه الان منتشر شده یا نه ؟
نمی دونم تا کی میرسه به شهرستانها
با تشکر

Lady parisa
02-05-2012, 14:40
در سال های اخیر موضوع افسرده شدن مهران مدیری هرازگاهی در رسانه ها انعکاس گسترده ای پیدا می کند و حتی در برخی از موارد هرگونه افسرده بودن مدیری تکذیب می شود. اما به هر حال ماجرای افسردگی های موسمی مهران مدیری، چیزی نیست که دیگر بشود آن را کتمان کرد.

با اینکه ماجراهای توقف «قهوه تلخ» قصه درازی داشت اما بودند کسانی که هنوز هم فکر می کنند عود کردن افسردگی مدیری باعث توقف کار شده است. هرچند چنین شایعه ای اصلا درست نیست ولی این توقف به افسردگی مدیری بی ربط هم نیست.

حداقل این است که او بعد از این بی سرانجامی، دوباره افسرده شده است. با تعدادی از نزدیکان او درباره این شایعه حرف زده ایم. با این امید که فقط شایعه باشد. حالا که از امروز قطار «قهوه تلخ» دوباره روی ریل افتاده است، باید دید مهران مدیری به شرایط خوبش برمی گردد؟ ما که امیدواریم.

مدیری سال ها پیش در بخشی از یک گفت و گو در پاسخ به اینکه «حتما به تو گفته اند که صورت تلخی داری» گفت: «بله، خیلی ها از این هم فراتر می روند و می گویند آدم غمگینی هستی. خیلی وقت ها درست است. در طول روز غمگینی ام به شادی هایم می چربد زود هم خودش را نشان می دهد. به قول یکی از دوستان، غم اگر به جاهای ناجور نکشه، چیز خیلی بدی نیست. می تواند منشا خلاقیت هم باشد. ظاهرا در شرق برای غم اصالت بیشتری نسبت به شادی قائلند...».

اما باید دید نزدیکانش هم همین عقیده را در مورد او دارند؟ اینکه در طول روز غمگینی اش به شادی هایش می چربد؟

خشایار الوند: حالش خوب است و بهتر از این هم می شود

خشایار الوند که تجربه خوبی با تیم حسین لطیفی در «ساخت ایران» نداشت، این روزها دوباره به «قهوه تلخ» و یار همیشگی اش، مهران مدیری بازگشته است. او درباره افسردگی مهران مدیری و البته این روزهای «قهوه تلخ» می گوید: «همه ما روزهایی داریم که خیلی خوشحال نیستیم. فکر می کنم 40 تا 50 درصد، افسردگی اتفاقی است که بین همه مردم رایج است. ولی اگر منظورتان از افسردگی، ریش نتراشیده و موهای کثیف و انزوا و فکرکردن به بدبختی است، باید بگویم نخیر آقای مدیری هیچ کدام از این نشانه ها را ندارد. همین الان هم که مشغول ضبط هستیم، با همه می گوید و می خندد.

شاید او هم به خاطر وقفه ای که در کارش پیش آمده ناراحت است. طبیعتا حال همه ما هم گرفته شده. وقتی برنامه ای در اوج موفقیت یکدفعه تعطیل می شود بدون هیچ دلیل و مدرکی هفت ماه کارت می خوابد، از طرفی هم پای مشکلات بخش مالی و عدم پرداخت دستمزدها به ماجرا باز می شود و از همه مهم تر شایعات و تهمت های رنگ و وارنگ هم وجود دارد که شنیدنش حال آدم را بد می کند، معلوم است حالت بد می شود.

من به عنوان کسی که هر روز با او در تماسم، می گویم حالش خوب است و بعد از این بهتر هم می شود. باید این را درنظر بگیریم که اگرچه این هفت ماه برای همه ما سخت بوده اما فشار روی آقای مدیری از همه بیشتر بود. هر اتفاقی که برای این مجموعه بیفتد، اگر خوب باشد به نام او تمام می شود و اگر بد باشد بازهم به نام او تمام می شود.

مهران مدیری را از دور یک آدم جدی و بداخلاق می شناسند و جدی بودنش در کار را با افسردگی اشتباه می گیرند. دیگران فکر می کنند هرکس کار طنز می کند، باید دائم بگوید و بخندد و به این فکر نمی کنند که جلوی دوربین همه چیز طنز است. ولی فیلمبرداری و کارگردانی فی نفسه که با خنده و شوخی نتیجه ای ندارد. این فصل «قهوه تلخ» هم که بیرون بیاید اگرچه با آنچه نوشته و کارگردانی شده، فاصله دارد اما همه ما حالمان خوب می شود و از فصل جدید همه چیز سر جای خودش می رود.

بعضی ها برای توجیه اتفاقی مشابه آنچه برای «قهوه تلخ» اتفاق افتاد می گویند پای ممیزی در میان بوده و قصور فیلم را با ممیزی توجیه می کنند. اما این اتفاق خیلی هم به ممیزی ربطی ندارد. اتفاقاتی که برای این فیلم در قالب ممیزی پیش آمد، آن قدر متفاوت بود که نه قبل از این کار و نه بعد آن هم هرگز نخواهد افتاد. اما خدا را شکر با تعاملی که بین ما و ارشاد شکل گرفته، امیدواریم همه چیز به خوبی پیش برود».

عطاران: ظاهرا با زندگی حال نمی کند

عطاران و مدیری از سال ها پیش با هم همکاری داشتند. هنوز خاطره خوب «ساعت خوش» برای خیلی ها زنده است. علی رغم همه این خبرساز بودن های مهران مدیری، رضا عطاران در گفت و گویی به اظهارنظر جالبی درباره مهران مدیری پرداخته و گفته است:«بزرگ ترین ویژگی مهران مدیری به عقیده من هوش سرشاری است که دارد و توانایی جمع کردن آدم هایی که البته آنها جنم خوبی در بازیگری طنز دارند و امتحانشان را پس داده اند. او سال های سال در اوج بوده و مردم دوستش دارند و این چیز کمی نیست. البته او ظاهرا خیلی با زندگی حال نمی کند. من چون خیلی رفت و آمدی با مدیری ندارم، در این مورد نمی توانم خیلی اظهارنظر کنم».

محمدرضا هدایتی: به خاطر بی مهری افسردگی گرفته

محمدرضا هدایتی که در «قهوه تلخ» در نقش جهانگیرشاه دولو بازی می کند، در تازه ترین مصاحبه خود گفته است:«مهران مدیری یک استثنا در دنیای هنر ماست. همه شما شاهدید که در 16 سال گذشته تنها مهران مدیری بوده که ستاره و یکه تازه طنز ایران بوده. دیدید که به مردم گفت کپی نکنید و مردم به احترامش کپی نکردند! چرا یکهو می آیید و مجوز کار او را لغو می کنید؟ چرا نمی گذارید کارش را به سرانجام برساند؟ لااقل به احترام مردم بگذارید این کار تمام شود. خب چنین اتفاقاتی این آدم را افسرده می کند. توی هالیوود صد نفر جمع می شوند تا یک نفر را بکشند بالا و مطرحش کنند تا بعد از کنار او استفاده کنند. چرا اینجا یک نفر که خودش روی پای خودش ایستاده و بالا رفته را هزاران نفر آویزان می شوند که پایین بیاورند؟ مگر ما چند تا مثل مهران مدیری داریم که این کار را با او می کنیم؟ این بلا سر همه مایی که در این پروژه بوده ایم، آمده. بیایید واقعا حال هنرمندانمان را خوب کنیم. آنها از ما انرژی می گیرند وقتی آنها حال خوبی نداشته باشند چطور می توانیم انتظار داشته باشیم که حال ما را خوب کنند؟ من دوست دارم مهران مدیری 10 سال پیش را ببینیم که سرشار از انرژی بود. پرانرژی و خندان نه آدمی که به خاطر این همه بی مهری افسردگی گرفته».

برزو ارجمند: این یک موضوع کاملا شخصی است

یکی دیگر از نزدیکان به مهران مدیری، بروز ارجمند است. او یکی از مهره های اصلی «قهوه تلخ» است و کاملا محکم چنین شایعاتی پیرامون آقای کارگردان محبوب را تکذیب می کند. او در این باره می گوید:«از نظر من این یک موضوع کاملا شخصی است و اصلا هیچ کس حق دخالت در آن را ندارد. ما نباید به خودمان اجازه دهیم به حریم خصوصی افراد وارد شویم. هرکس هر اتفاقی ممکن است برایش بیفتد. اگر خودش بخواهد راجع به حالش توضیح می دهد و اگر نخواهد توضیحی نمی دهد. این درست نیست که با پرسیدن از این و آن بخواهیم بی دلیل و بیشتر از آنچه که هست روی چنین موضوعی که به نظرم اصلا صحت ندارد، دقیق شویم».

سعید پیردوست: خیلی هم عجیب نیست

یکی دیگر از همراهان همیشگی مدیری که در آثار مختلف او بازی کرده، سعید پیردوست است. او درباره شایعه این افسردگی می گوید:«این افسردگی که راجع به مهران مدیری می گویند، فکر نمی کنم صحت داشته باشد و بیشتر به شایعه نزدیک است. البته اگر ناخوشی ای هم به خاطر مشکلات «قهوه تلخ» وجود داشته باشد، خیلی عجیب نیست. اما این بدحالی در این شرایط برای هر کسی اتفاق می افتد و او را کسل می کند. به هر حال وقتی کاری با اشتیاق و انگیزه شروع می شود به محض رو به رویی با شرایط ناجور، روحیه آدم به هم می ریزد و این چندان غیرطبیعی نیست.

من همکاری زیادی با مهران مدیری داشتم. اما آن قدر به او نزدیک نبودم که بتوانم از خاطره یا حال شخصی او بگویم. ما تا همین «قهوه تلخ» با هم کار می کردیم. اما به دلیل نارضایتی من از نقشم شرایط تغییر کرد و من از این گروه جدا شدم. ولی به نظر من مدیری همیشه یک کارگردان خوب است و امیدوارم در پروژه های بعدی باز این همکاری ادامه داشته باشد».

پیمان قاسم خانی: تا زمانی که من با مهران کار می کردم افسرده نبود

پیمان قاسم خانی سال ها با مدیری دمخور بود. او می نوشت و مدیری می ساخت و مردم کیف می کردند. اما بالاخره ترکیب تیم برنده دست خورد و پیمان و مهران از هم جدا شدند.

پیمان قاسم خانی در گفت و گویی در مورد جدایی اش از مدیری توضیحاتی داده و البته در این میان در مورد افسردگی مدیری هم صحبت کرده است:

«مهران آدمی نسبتا جدی است. البته تا وقتی که به اصطلاح یخ اش آب شود. وقتی یخ اش آب شد تبدیل می شود به بامزه ترین آدم دنیا! اما نکته اینجاست که این یخ دیر آب می شود. در مورد افسردگی هم باید بگویم تا زمانی که من با مهران کار می کردم افسرده نبود. البته نباید این نکته را فراموش کنیم که بالاخره هنرمندان روحیه حساسی دارند».

هادی کاظمی: همه مان دچار افسردگی شدیم

هادی کاظمی بازیگر قهوه تلخ نیز چندی پیش با انتقاد از شرایطی که برای قهوه تلخ به وجود آمده در اظهاراتی گفته بود:«برای مراسم افتتاحیه رستوران «لیالی» (متعلق به هادی کاظمی) از «مهران مدیری» هم دعوت کردم بیاید. اما به دلیل اتفاقاتی که افتاده مدتی دچار افسردگی شده بود و به من گفت می خواهم چند روزی به یک مسافرت بروم و زمانی که برگشتم، حتما پیشت می آیم. این اتفاق برای همه مان افتاد که دچار افسردگی شویم. با این حال از امروز که قرار است «قهوه تلخ» دوباره توزیع شود، به نظر می رسد که می توانیم امیدوار باشیم، کسی که همیشه ما را خندانده، خودش هم لبخندی به لب بیاورد».

مهران مدیری: مدت هاست که غمگینم

یکی دو سال پیش بود که خبرنگار یک هفته نامه، به پشت صحنه سریال مدیری رفته و نتوانسته بود با مدیری گفت و گو بگیرد. بعد از این اتفاق مدیری، خبرنگار را صدا زده و گفته بود: «دلگیر نباشید از من. من این روزها خوب نیستم».

مدیری در ادامه گفته بود: «مدت هاست غمگینم» و بعد هم دو مرتبه تکرار می کند: «اصولا این روزها زیاد خوب نیستم. در یک فرصت مناسب با هم 50 صفحه گپ می زنیم».

این حرف ها تنها به همین پشت صحنه ختم نشد. مهران مدیری بار دیگر در جشن دنیای تصویر پس از دریافت جایزه بهترین بازیگر کمدی مرد به شکلی دیگر این حرف ها را تکرار کرد. مهران مدیری در این مراسم گفت:«نمی خواهم فضا را تلخ کنم و از شادی شما بکاهم. اما برعکس همه کارهایی که می سازم و فضایی مفرح دارد، اتفاقاتی که رخ می دهد خوشایند نیست. این پنجمین تندیس من از جشن دنیای تصویر است. ما هر ساله در این مراسم حضور پیدا می کنیم. در حالی که هر سال پیرتر، بی انگیزه تر و افسرده تر می شویم. امیدوارم این مراسم ادامه داشته باشد و ما نیز بتوانیم در آن حضور یابیم».

مهران مدیری حتی هنگام دریافت دکترای افتخاری معروفش در پاسخ به سوالی که آیا دریافت این دکترا باعث خوشحالی او شده گفت:«من چند سالی است که به دلایلی تقریبا از هیچ چیزی خوشحال نمی شوم».

حامد بهداد: این آرامش نسبی به سختی به دست می آید

نگاه حامد بهداد به این فضای مهران مدیری، نگاه جالبی است. او اسم این حال و هوا را گذاشته «آرامش نسبی» و آن را به سه سال در جبهه جنگیدن مدیری ربط می دهد. او در گفت و گویی گفته بود:«چند وقت پیش مهران را دیدم. فهمیدم که مهران سه سال در جبهه جنگیده. من این را نمی دانستم. شگفت زده شدم. نمی دانم این آدم ها برای چه به جبهه رفتند اما یک دلیل خیلی بزرگ دارند: ایران.

یک دلیل بزرگ تر هم مادر است.

دفاع از سرمزین مان در حافظه تاریخی ماست. دفاع از مرز و بوم کشورمان.

و من تازه فهمیدم که مهران چه چیزی دارد که من ندارم: پختگی حاصل از جنگ.

او جمله خیلی قشنگی گفت: «وقتی جنگ را ببینی یک شبه صدساله می شوی! من این حرف را قبول دارم. این حرف را می فهمم»

او درباره سکوت همیشگی مدیری گفته است: «سکوتی در مردهای جنگ هست که وقار خاصی دارد. همین سکوت کش مکش بین مرگ و زندگی را بی ارزش می کند و فاصله بین بودن و نبودن را کم می کند. هیجان زندگی به خاطر ترسی که از مرگ داری کم می شود. همیشه می توانی بدون هیاهو از زندگی لذت ببری. مهران این را خوب فهمیده. همه کسانی که جنگیده اند این را می فهمند. من عاشق کسانی هستم که برای این مملکت جنگیده اند. این مملکت در هر وضعیتی که باشد چه بهتر از این و چه بدتر از این باید برای آن با دشمن اش جنگید. نباید گذاشت بد از بدتر شود. این آرامش نسبی به سختی به دست آمده است».

oj2008pc
02-05-2012, 17:55
با سلام
دوستان تهرانی این مجموعه الان منتشر شده یا نه ؟
نمی دونم تا کی میرسه به شهرستانها
با تشکر

بله منتشر شده
فکر کنم یکشنبه اومده بود.

Kurosh
03-05-2012, 13:25
ایسنا نوشت:

عرضه‌ قسمت‌های جدید «قهوه تلخ» در حالی صورت گرفت که بر خلاف انتظار، مهران مدیری در ابتدای این بخش از «قهوه تلخ» ظاهر نشد تا با مخاطبان سریالش صحبت کند.

تاخیر بسیار زیاد در توزیع قسمت‌های جدید «قهوه تلخ» و گمانه‌زنی‌ها برای توقف همیشگی این سریال، ‌این انتظار را در مخاطبان «قهوه تلخ» ایجاد کرد که مهران مدیری که اغلب در ابتدای قسمت‌های جدید «قهوه تلخ» ظاهر می‌شد و درباره این سریال با مردم صحبت می‌کرد، در ابتدای مجموعه بیست و ششم «قهوه تلخ» نیز حاضر شود و به دلیل تاخیرهای به وجود آمده، توضیحاتی را ارائه دهد.

مجموعه جدید «قهوه‌ تلخ» با جلد مقوایی و در قالب دی‌وی‌دی از 12 اردیبهشت‌ ماه در سوپرمارکت‌ها و مراکز فروش توزیع شده است؛ هرچند برخی از فروشندگان که نسبت به استقبال دوباره مردم از این مجموعه مطمئن نبودند، تعداد کمتری از مجموعه‌های «قهوه تلخ» را برای فروش عرضه می‌کنند.

روی جلد مقوایی سی‌دی سریال قهوه تلخ همچنان جمله معروف «لطفا کپی نکنید» از مهران مدیری به چشم می‌‌خورد و قسمت‌های جدید این سریال که داستان آن در زمان حاضر می‌گذرد، با تغییر موسیقی تیتراژ همراه بوده است.

توزیع «قهوه تلخ» با تبلیغات بسیار زیادی در سطح شهر همراه بود تا مردم را به خرید دوباره‌ آن ترغیب کند.

HOJ-JAT
03-05-2012, 23:10
من امروز ارجینالشو خریدم همونی بود که قاچاقی اومده بود بیرون..خیلی از جاهش هم سانسور داشت...بنظرم کیفیتش خیلی بیشتر شده در این سری (کیفیت تصویر)
قیمتشم همون 2500

pcforlife
04-05-2012, 10:18
من امروز ارجینالشو خریدم همونی بود که قاچاقی اومده بود بیرون..خیلی از جاهش هم سانسور داشت...بنظرم کیفیتش خیلی بیشتر شده در این سری (کیفیت تصویر)
قیمتشم همون 2500
یعنی سانسور شده نسخه قاچاقی رو به عنوان نسخه اورجینال عرضه کردن؟؟!:18: اگه اینطوریه که پس کله پاچه مورچه رو پخش کردن!! :31: چون به نظر من خود اون نسخه قاچاقی هم ممیزی شده بود!

mehryar1973
09-05-2012, 10:09
سلام
سری جدید امروز اومد

5ajad
09-05-2012, 11:07
سلام
سری جدید امروز اومد

سری 27 منظورتونه؟

mehryar1973
09-05-2012, 18:38
سری 27 منظورتونه؟

یله سری 27
خلاصه داستان:زندگی جدید و آپارتمان نشینی،مشکلات تازه ای برای اهالی ساختمان ایجاد میکند وباعث میشود
نیما دوباره به کلانتری برود:31:
من ندیدم هنوز ولی باید جالب باشه

K1lou
10-05-2012, 06:51
یله سری 27
خلاصه داستان:زندگی جدید و آپارتمان نشینی،مشکلات تازه ای برای اهالی ساختمان ایجاد میکند وباعث میشود
نیما دوباره به کلانتری برود:31:
من ندیدم هنوز ولی باید جالب باشه

با سلام
خوب من دیشب گرفتم و تونستم قسمتی رو ببینم - خوب به نظر شما سریال چطور پیش خواهد رفت اینا بر می گردن به دوره خودشون یا نه - من همون حالت اون دوره رو بیشتر دوست داشتم البته داره روی ریل میفته مثلا این قسمتی که دیشب دیدم نسبت به قسمت قبلی بهتر شده بود

gheymeh
10-05-2012, 08:32

Jang Bogo
10-05-2012, 12:02
سایت این سریال چیه شده؟؟؟

Mr7 Illusive
10-05-2012, 23:41
منظورش اینه که به فنا رفته چرا!!

Golbarg01
11-05-2012, 20:38
دوستان این سری 26 که اخیرا اومد همونه که چند ماه پیش قاچاقی اومده بود بیرون یا با اون فرق داره؟

playstation 3
12-05-2012, 07:47
همونه فرق نداره فقط یه مقدارشو سانسور کردن

K1lou
13-05-2012, 07:15
با سلام خدمت دوستان دیشب یک همایشی بود در مورد شیطان پرستی و اینگونه موارد
در یک قسمتش دیدم عکسهایی از مجموعه قهوه تلخ بود که درش قسمتهایی از فیلم رو مشخص کردن که مثلا نماد شیطان پرستی رو با یک ستاره نشون میداد دقت کنید مثلا قپه های روی دوش قبله عالم رو با این عنوان که داره نماد شیطان پرستی رو تبلیغ می کنن نشون میدن یا دستبند دختر جهانگیر شاه رو که شبیه به ستاره هست
و ......................
حالا قضاوت رو در این مورد به عهده خودتون میزارم

osmaan
13-05-2012, 08:16
با سلام خدمت دوستان دیشب یک همایشی بود در مورد شیطان پرستی و اینگونه موارد
در یک قسمتش دیدم عکسهایی از مجموعه قهوه تلخ بود که درش قسمتهایی از فیلم رو مشخص کردن که مثلا نماد شیطان پرستی رو با یک ستاره نشون میداد دقت کنید مثلا قپه های روی دوش قبله عالم رو با این عنوان که داره نماد شیطان پرستی رو تبلیغ می کنن نشون میدن یا دستبند دختر جهانگیر شاه رو که شبیه به ستاره هست
و ......................
حالا قضاوت رو در این مورد به عهده خودتون میزارم
دوست عزیز خودتو درگیر اینا نکن اینا به همه چی حتی گل هم گیر میدن میگن شبیه ستاره هست
گل چه تقصیری داره اخه؟ اینا خودشون به خودشون هم شک دارن

K1lou
13-05-2012, 08:24
دوست عزیز خودتو درگیر اینا نکن اینا به همه چی حتی گل هم گیر میدن میگن شبیه ستاره هست
گل چه تقصیری داره اخه؟ اینا خودشون به خودشون هم شک دارن

با سلام و تشکربه نظر من هم همینطور هست . الان که موضوع رو پیش یه نفر دیگه بیان کردم میگه اره منم شنیدم که کارهای اقای مدیری تبلیغ شیطان پرستی هست
خوب تبلیغ شیطان پرستی باید روی من بیننده تاثیر بزاره که اگه صد سال دیگه هم من این مجموعه رو نگاه می کردم حتی اون دسبند دختر جهانگیر رو نمی دیدم تا چه برسه به اینکه بخوام از روی اون الگوبرداری کنم و یا تحت تاثیر اون شکل ستاره مانندش قرار بگیرم
به قول داموس وامصیبتا بر ما

anti-military
13-05-2012, 09:38
من مجموعه قدیمش رو واقعا دوست داشتم و همه قسمت هاشو دیدم اما قسمت های جدیدش واقعا افتضاح شده و به زور میشه تحملش کرد. منکه دیگه تصمیم گرفتم نخرم

K1lou
13-05-2012, 10:20
من مجموعه قدیمش رو واقعا دوست داشتم و همه قسمت هاشو دیدم اما قسمت های جدیدش واقعا افتضاح شده و به زور میشه تحملش کرد. منکه دیگه تصمیم گرفتم نخرم

با سلام
من هم مجموعه قیلی رو خیلی دوست داشتم و الان امیدوارم که باز دوباره برگردن به همون دوره

anti-military
13-05-2012, 12:22
با سلام
من هم مجموعه قیلی رو خیلی دوست داشتم و الان امیدوارم که باز دوباره برگردن به همون دوره

آخه با این وضعیتی که راه افتاده و هنر پیشه های جدید واقعا یه فیلم دیگه شده و اصلا اون چیز قبلی نیست
هنر پیشه های جدید وحشتناک مزخرف هستن و چون معروف هستن فیلم یه حالت بدی گرفته
دیگه اون حس و حال قبلی رو نداره و کلا نظرم در مورد فیلم عوض شد

من فکر میکردم سناریو رفتن نیما به زمان قدیم و اون قسمت هایی که پیش روانشناس یهو ظاهر میشد و باهاش صحبت میکرد
یه سناریو خیلی پیچیده تو ذهنم درست کرده بودم اما یهو گند زدن به همه تصوراتم و فهمیدم هیچی پشتش نبوده

amirkhan_0o0
13-05-2012, 16:36
آخه با این وضعیتی که راه افتاده و هنر پیشه های جدید واقعا یه فیلم دیگه شده و اصلا اون چیز قبلی نیست
هنر پیشه های جدید وحشتناک مزخرف هستن و چون معروف هستن فیلم یه حالت بدی گرفته
دیگه اون حس و حال قبلی رو نداره و کلا نظرم در مورد فیلم عوض شد

من فکر میکردم سناریو رفتن نیما به زمان قدیم و اون قسمت هایی که پیش روانشناس یهو ظاهر میشد و باهاش صحبت میکرد
یه سناریو خیلی پیچیده تو ذهنم درست کرده بودم اما یهو گند زدن به همه تصوراتم و فهمیدم هیچی پشتش نبوده
اصلا رسالت تاریخی نیما و آغا محمد خان قاجار و این حرف ها همه باد هوا بود!!

5ajad
13-05-2012, 20:46
اصلا رسالت تاریخی نیما و آغا محمد خان قاجار و این حرف ها همه باد هوا بود!!
نیمای بدبخت که همه ی سعی ـش رو کرد! چیکار کنه دیگه:دی
به نظرم این سری جدیده خیلی باحال بود! این تیکه های برزو خان خیلی باحاله:دی
-لباستو در بیار دکتر میخواد معاینت کنه
-مو خودوم عالمو آدمو معاینه موکونوم:دی

HOJ-JAT
15-05-2012, 19:51
تو پشت صحنه اش اون تیکه ای که برزو میگفت من گیلاسم کجای قسنت اصلیش بود؟

5ajad
15-05-2012, 20:22
تو پشت صحنه اش اون تیکه ای که برزو میگفت من گیلاسم کجای قسنت اصلیش بود؟
حذف شده بود!

Black Prince
16-05-2012, 00:48
کلا سریال مزخرفی هست. حالا چون اسم مهران مدیری دنبالش هست کسی صداش در نمیاد، حالا اگر مثلا جواد رضویان این سریال رو ساخته بود الان همه فحش میدادن به سریال!:13:

yuseph
16-05-2012, 18:16
کی حال داره فحش بده دلت خوشه:31:
ببین و سعی کن لذت ببری.چون تنها گزینه موجوده!

titanium_zarin
21-05-2012, 21:39
کسی از قسمت جدیدش خبر نداره ؟؟
چرا نیومده ؟؟

Jang Bogo
21-05-2012, 21:46
کی حال داره فحش بده دلت خوشه:31:
ببین و سعی کن لذت ببری.چون تنها گزینه موجوده!
شما میتونید The Big Bang Theory رو ببینید و 10 برابر از طنزش بیشتر از قهوه تلخ لذت ببرید.

Aria1997
21-05-2012, 22:10
شما میتونید The Big Bang Theory رو ببینید و 10 برابر از طنزش بیشتر از قهوه تلخ لذت ببرید.

عزیز جان بیگ بنگ رو آدم بخواد ببینه که پیر میشه اینقدر زیاده :دی!

Vahidking.75
21-05-2012, 23:38
با سلام و تشکربه نظر من هم همینطور هست . الان که موضوع رو پیش یه نفر دیگه بیان کردم میگه اره منم شنیدم که کارهای اقای مدیری تبلیغ شیطان پرستی هست
خوب تبلیغ شیطان پرستی باید روی من بیننده تاثیر بزاره که اگه صد سال دیگه هم من این مجموعه رو نگاه می کردم حتی اون دسبند دختر جهانگیر رو نمی دیدم تا چه برسه به اینکه بخوام از روی اون الگوبرداری کنم و یا تحت تاثیر اون شکل ستاره مانندش قرار بگیرم
به قول داموس وامصیبتا بر ما

داداش ما هم زیاد ندیدیم ولی میگن این چیزا روی ضمیر ناخودآگاه تاثیر میزاره ولی من که اصلا اعتقاد ندارم چون آدم هرچی بخواد میگیره و هرچی نخواد مقاومت میکنه ....... مثلا سریال ماورائ طبیعه هم پر نشانه های ماسونیه - یا فرینج - یا خاطرات یک خون آشام که ایان به وضوح میگه 666 یا ... ولی ما خودمون تا نخوایم تاثیر نمی پذیریم بنظرم

MasterGeek
21-05-2012, 23:54
کارگردانی مهران مدیری منو یاد سبک چارلی چاپلین میندازه (البته نه اینکه خوب باشه) چون از پشت صحنه اش معلومه فیلم نامه رو حسابی درب و داغون میکنه. نیما هم دم به دقیقه:
نمیتونم خندم میگیره، میشه اینو حذف کنی مهران؟!

یا مثلا یه بار برزوخان سوارش میشه میاد تو راهرو یه بار آویزونش میشه تو برداشت بعدی چه بسا راه بره....

Vahidking.75
22-05-2012, 00:55
کارگردانی مهران مدیری منو یاد سبک چارلی چاپلین میندازه (البته نه اینکه خوب باشه) چون از پشت صحنه اش معلومه فیلم نامه رو حسابی درب و داغون میکنه. نیما هم دم به دقیقه:
نمیتونم خندم میگیره، میشه اینو حذف کنی مهران؟!

یا مثلا یه بار برزوخان سوارش میشه میاد تو راهرو یه بار آویزونش میشه تو برداشت بعدی چه بسا راه بره....

قبول دارم ... یکم از j.j. abrams یاد بگیرین خوب :18::27::31:

لا مصب تک تک چیزای سریال هاش برنامه داره ... مثلا تو فرینج قسمت 19 فصل 4 یه ساعت نشون میده که ساعت 1:20 دقیقه رو نشون میده ، میری اپیزود 1-20 رو میبینی میفهمی که اونجا اولیویا درمورد سیرک حرف زده - تو اپیزود 19-4 هم والتر میگه دلم میخواد بریم سیرک :24:

خداییش یکم از از بابا یاد بگیرین :19:

gheymeh
22-05-2012, 08:17

دو بازیگر «قهوه تلخ» در تهران کنسرت برگزار می‌کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمدرضا هدایتی که اواخر سال گذشته آلبوم موسیقی به بازار عرضه کرد درباره فعالیت‌های اخیر خود، گفت: «کنسرت‌هایی برای آلبوم موسیقی «ماه می‌خنده» که در روزهای آخر سال 90 توزیع شد، تدارک می‌بینیم. با این که آلبوم خوب توزیع نشد، اما خوشبختانه جزء پنج آلبوم پرفروش سال 90 بود.»

وی در ادامه به کنسرت‌هایش اشاره کرد و گفت: «برای حضور در کیش صحبت کردیم که در جشنواره تابستانی این جزیره کنسرت خواهم داشت، در تهران هم صحبت‌هایی شده، اما هنوز سالن اجرای آن قطعی نشده است. به احتمال قوی با برزو ارجمند ترانه مشترک در کنسرت خواهیم داشت. ایشان همزمان با من آلبوم موسیقی‌اش را در موسسه ترانه سمان آغاز کردند که هنوز به اتمام نرسیده، اما در تهران به همراه یکدیگر کنسرتی را خواهیم داشت.»

هدایتی در خاتمه به فعالیت‌های بازیگری‌اش اشاره کرد و گفت: «در حال حاضر مشغول بازی در سری جدید «قهوه تلخ» هستم.»

saeed_136915
22-05-2012, 22:47
این قهوه تلخ یکی دو قسمت اومد بعد دوباره قطع شد؟؟ جریان چیه؟؟

gheymeh
23-05-2012, 08:28
این قهوه تلخ یکی دو قسمت اومد بعد دوباره قطع شد؟؟ جریان چیه؟؟

اون دو تا پک از قبل آماده بوده . حالاهم دارن دوباره فیلمبرداری می کنن

K1lou
23-05-2012, 08:33
اون دو تا پک از قبل آماده بوده . حالاهم دارن دوباره فیلمبرداری می کنن
با سلام
خوب امروز چهارشنبه هست و قاعدتا باید امروز دوباره توزیع بشه . الان یعنی آماده شده و توزیع میشه؟

gheymeh
23-05-2012, 15:49
با سلام
خوب امروز چهارشنبه هست و قاعدتا باید امروز دوباره توزیع بشه . الان یعنی آماده شده و توزیع میشه؟

باید منتظر موند

playstation 3
24-05-2012, 08:55
دیروز مجموعه ی 28 توزیع شد....
بدون شرح
g[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nbbb

ghfg
24-05-2012, 15:59
دوستان من یکی از پیگیرهای این سریال بودم ولی...
از روزی که فهمیدم نشونه های فراماسونری توشه دیگه حس قبلی رو بهش ندارم.ازش زده شدم.از طرفی دوست ندارم حرفای منتقدا رو باور کنم از طرفی هم میبینم خوب واقعا خیلی چیزا توشه که واقعا نماد فراماسوناست.من در باره ی این ادما چیزایی میدونم ولی نه چندان زیاد و اون چیزی که به شدت در بارشون صدق میکنه همین نماد گراییهاشونه.من مهران مدیری رو دوست دارم ولی دیگه نمیتونم به برنامه هاش به عنوان یک طنز ساز اجتماعی نگاه کنم و ترجیه میدم دیگه برنامه هاشو دنبال نکنم.میدونم براتون و براش مهم نیست:31:ولی خوب تو دلم بود گفتم دیگه.

Saeed System
28-05-2012, 07:55
مجموعه 28 از این 4-5 مجموه اخیر قشنگتر بود...بابام دیشب وقتی 3 قسمت رو دیدیم گفت باز پنج شنبه شب بزار دوباره ببینیم...

اون جایی که رفته بودن کلانتری..سرکار نیروی انتظامی رو اذیت می کردند خیلی جالب بود..کلا خیلی عالی بود مجموعه 28

senaps
29-05-2012, 00:01
این از کی داره میاد؟!! بابا مردیم از انتظار.... الان دیدم سایتا پر شده از کلیپ های مربوطه...اقا یعنی ترکیدم از خنده ظاهرا این قسمت ۲۶ وحشتناک خنده دار بوده!!!! لعنت!! هیچ دی وی دی رام یا دیسک درایوی ندارم که ببینمش....مجبورم هر قسمت بخرم و سماق بمکم که ببنیم کی میتونم قشنگ ببینمش...

Jang Bogo
29-05-2012, 22:08
دوستان من یکی از پیگیرهای این سریال بودم ولی...
از روزی که فهمیدم نشونه های فراماسونری توشه دیگه حس قبلی رو بهش ندارم.ازش زده شدم.از طرفی دوست ندارم حرفای منتقدا رو باور کنم از طرفی هم میبینم خوب واقعا خیلی چیزا توشه که واقعا نماد فراماسوناست.من در باره ی این ادما چیزایی میدونم ولی نه چندان زیاد و اون چیزی که به شدت در بارشون صدق میکنه همین نماد گراییهاشونه.من مهران مدیری رو دوست دارم ولی دیگه نمیتونم به برنامه هاش به عنوان یک طنز ساز اجتماعی نگاه کنم و ترجیه میدم دیگه برنامه هاشو دنبال نکنم.میدونم براتون و براش مهم نیست:31:ولی خوب تو دلم بود گفتم دیگه.
من بعد از فهمیدن این موضوع، تازه به ذهنم رسید که چرا...
توی پاورچین همش پدر فرهاد زنگ میزد میگفت بزی خوبه؟
توی خونشون هم بز داشتن.
توی شبهای برره هم میدون بز بود.

MILAD MGH
29-05-2012, 23:13
من بعد از فهمیدن این موضوع، تازه به ذهنم رسید که چرا...
توی پاورچین همش پدر فرهاد زنگ میزد میگفت بزی خوبه؟
توی خونشون هم بز داشتن.
توی شبهای برره هم میدون بز بود.

بخاطر این توی پاورچین بز بود که اینا نوه های همون برره ای ها بودن اونا هم به بز علاقه داشتن.
حالا مثلا به جا بُز ,گربه بود خوب بود؟!
بعد این فراماسونی و این مزخرفات کجای قهوه تلخ بود؟
یه مشت آدم علاف نشستن ببخشید این چرت و پرتا رو از خودشون دراوردن.یه سری آدم ساده هم سریع باور میکنن.
طرف مثلا به اسم امام زمان سایت زده و کلی هم ادعای دین و مذهبش میشه بعد رو هوا به عالم و آدم تهمت میزنه!
به نظر شما حرف اینا قابل اعتماده؟
یه بیچاره ای یه مستند ظهور ساخت ,ما ایرانیا هم استاد جوگیر شدن,سریع شور حسینی برمون داشت!

Jang Bogo
30-05-2012, 00:57
بخاطر این توی پاورچین بز بود که اینا نوه های همون برره ای ها بودن اونا هم به بز علاقه داشتن.
حالا مثلا به جا بُز ,گربه بود خوب بود؟!
بعد این فراماسونی و این مزخرفات کجای قهوه تلخ بود؟
یه مشت آدم علاف نشستن ببخشید این چرت و پرتا رو از خودشون دراوردن.یه سری آدم ساده هم سریع باور میکنن.
طرف مثلا به اسم امام زمان سایت زده و کلی هم ادعای دین و مذهبش میشه بعد رو هوا به عالم و آدم تهمت میزنه!
به نظر شما حرف اینا قابل اعتماده؟
یه بیچاره ای یه مستند ظهور ساخت ,ما ایرانیا هم استاد جوگیر شدن,سریع شور حسینی برمون داشت!
من تهمتی به کسی نزدم.
درضمن من خودم مستند ظهور رو دارم ولی هنوز ندیدم.
برای من مهم نیست.
اگه پاورچین و شبهای برره رو نشون بدن بازم میبینم.
کلا اگه اینا واقعیت هم داشته باشن، از هر 1000 نفر شاید یه نفر بفهمه.

HOJ-JAT
30-05-2012, 16:01
کسی میدونه اهنگ این تیکه رقصش مال کدوم اهنگه؟

MCSE MAN
05-06-2012, 12:32

سری جدید مجموعه «قهوه تلخ» چند قسمت است؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تلویزیون - ایسنا نوشت:

خشایار الوند که به همراه امیرمهدی ژوله، نگارش مجموعهٔ «قهوه تلخ» ‌را انجام ‌می‌دهد، درباره توزیع این مجموعه گفت: مجموعهٔ جدید «قهوه تلخ» قرار است در 10 فصل سه قسمتی (در مجموعهٔ 30 قسمت) توزیع شود؛ تا به حال سه فصل از آن توزیع شده و هفت فصل دیگر باقی مانده که توزیع خواهد شد.
الوند خاطرنشان کرد: ‌ نگارش «قهوه تلخ» همچنان ادامه دارد و تصویربرداری در لوکیشن اصلی سریال در حال پیگیری است.
نویسنده «قهوه تلخ» تاکید کرد: داستان «قهوه تلخ» در زمان گذشته ادامه پیدا می‌کند و کاراکتر‌ها دیگر به زمان حال، برنمی‌گردند.

K1lou
05-06-2012, 14:32

سری جدید مجموعه «قهوه تلخ» چند قسمت است؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تلویزیون - ایسنا نوشت:

خشایار الوند که به همراه امیرمهدی ژوله، نگارش مجموعهٔ «قهوه تلخ» ‌را انجام ‌می‌دهد، درباره توزیع این مجموعه گفت: مجموعهٔ جدید «قهوه تلخ» قرار است در 10 فصل سه قسمتی (در مجموعهٔ 30 قسمت) توزیع شود؛ تا به حال سه فصل از آن توزیع شده و هفت فصل دیگر باقی مانده که توزیع خواهد شد.
الوند خاطرنشان کرد: ‌ نگارش «قهوه تلخ» همچنان ادامه دارد و تصویربرداری در لوکیشن اصلی سریال در حال پیگیری است.
نویسنده «قهوه تلخ» تاکید کرد: داستان «قهوه تلخ» در زمان گذشته ادامه پیدا می‌کند و کاراکتر‌ها دیگر به زمان حال، برنمی‌گردند.

با سلام
یعنی دیگه توی زمان حال نیستن ؟ من خیلی زمان گذشته داستان رو دوست دارم . اگه برگردن به همون دوره که عالی میشه

Mr7 Illusive
09-06-2012, 21:10
سری جدید هم امروز اومد

احمد1379
10-06-2012, 08:01
سری 29
خلاصه داستان : ادامه زندگی جدید شهر نشینی.. مشکلات تازه که برای اهالی ساختمان و نیما دوباره به کلانتری میره ! حالا درباری های به شهر امده تو فکرشون این هست که چهارمین سالگرد تاجگذاری رو برگزار کنند و ……

K1lou
10-06-2012, 09:16
سری جدید هم امروز اومد

با سلام
دلیلی تاخیر این هفته چی بود مشخص نیست ؟
با تشکر

احمد1379
10-06-2012, 10:03
با سلام
دلیلی تاخیر این هفته چی بود مشخص نیست ؟
با تشکر
به خاطر مراسم ارتحال بوده

gheymeh
13-06-2012, 07:41

Saeed System
13-06-2012, 07:49
با سلام
یعنی دیگه توی زمان حال نیستن ؟ من خیلی زمان گذشته داستان رو دوست دارم . اگه برگردن به همون دوره که عالی میشه

آره بر می گردن گذشته با همسایه هاشون هم بر می گردن.. زیبا خانوم و اون آقا وکیله تپل و کافی شاپیه و مدیر ساختمون ...

هر چی تو زمان آینده همسایهاشون اذیتشون کردند اینا هم تو زمان خودشون اینارو اذیت می کنند ولی مستشار یکاری میکنه اونها هم دستشون بند بشه تو حکومت...جهانگیر شاه هم می خواد زیبا خانوم رو بگیره

K1lou
13-06-2012, 14:24
آره بر می گردن گذشته با همسایه هاشون هم بر می گردن.. زیبا خانوم و اون آقا وکیله تپل و کافی شاپیه و مدیر ساختمون ...

هر چی تو زمان آینده همسایهاشون اذیتشون کردند اینا هم تو زمان خودشون اینارو اذیت می کنند ولی مستشار یکاری میکنه اونها هم دستشون بند بشه تو حکومت...جهانگیر شاه هم می خواد زیبا خانوم رو بگیره

با سلام
چه جالب
از کدوم قسمت این اتفاق می فته ؟ همین قسمت منتشر شده ؟
بعد ابزیگرهای قبلی هم هستن مثل دایی اقبال ؟
با تشکر

5ajad
13-06-2012, 16:17
این بیژن بفشه خواه برنگشته به فیلم؟؟:(

احمد1379
13-06-2012, 17:10
این بیژن بفشه خواه برنگشته به فیلم؟؟:(

نه دیگه هم بر نمیگرده چون نقشش در داستان تموم شد ولی انصافا خوب بازی میکرد

yuseph
14-06-2012, 20:30
سری30نیومده تو بازار؟

M0RTEZA_R
14-06-2012, 20:58
این مجموعه مگه چند قسمته؟هنوز دارن نشون میدن؟
به نظرم دیگه الکی کشش میدن

Mr7 Illusive
14-06-2012, 21:03
سری30نیومده تو بازار؟

سری 29 همین 5 روز پیش اومد سری30 زوده هنوز بیاد

yuseph
15-06-2012, 10:18
سری 29 همین 5 روز پیش اومد سری30 زوده هنوز بیاد
اینقدر که با سری 29حال کردم که نمیتونم صبر کنم.
هر جاش یادم میاد خندم میگیره..همکارهام فکر میکنن بخاطر تورم وگرونی زده بسرم:31:...

gheymeh
16-06-2012, 15:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

gheymeh
16-06-2012, 15:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mr7 Illusive
19-06-2012, 01:07
این مجموعه مگه چند قسمته؟هنوز دارن نشون میدن؟
به نظرم دیگه الکی کشش میدن
120 قسمتی هست فکر کنم

MCSE MAN
20-06-2012, 16:09
مستند کافه سینما از پشت صحنه قهوه تلخ / کیفت مطلوب / 100 مگابايت / --> دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<--

مستند کافه سینما از پشت صحنه قهوه تلخ / کیفت پایین / 23 مگابايت / --> دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<--

در بخش‌هایی از این ویدیو خواهید دید:

- جواد عزتی (بابا اتی، بتی) از تکه کلام‌ها و بداهه گویی و اضافه شدن همسرش به مجموعه می‌گوید...
- الیکا عبدالرزاقی (فخرالتاج) از سکوی پرتاب بودن این نقش در زندگی کاری‌اش و تندیس حافظ می‌گوید...
- هادی کاظمی (باباشاه) از مدت زمان نقشش و نوع خاص حرف زدنش می‌گوید...
- ماندانا سوری (قیصر السلطنه) از پیشینه کاری‌اش و چگونگی انتخابش می‌گوید...
- عارف لرستانی (بلدالملک) از کار نکردن چند ساله‌اش، نقشش و عصبیت‌هایش می‌گوید...
- ساعد هدایتی (دواء الملک) از کوتاهی نقش و آشنایی‌اش با مهران مدیری در سال ۷۸ می‌گوید...
- آرش نوذری (پرنیان) از انتخابش و نوع بازی‌اش در مجموعه می‌گوید...
- شادی احدی‌فر (ضعیف السلطنه) از پیشینه کاری‌اش و اینکه چگونه به قهوه تلخ آمد می‌گوید...

5ajad
20-06-2012, 17:05
جواد عزتی با این بازی کردنش حقوق بالا هم میخواد؟ وسط دیالوگ گفتن , پیرمرد بودنشو یادش میره ادعا هم داره!! خدا بده اعتماد بنفس:39:
فکر کنم منظورش از حقوق بالا سریالی بود که توی عید پخش شد!لیاقتش همونه!:27:

Arrowtic
20-06-2012, 17:30
سجاد جان شما همین سریالو نگاه کردی دیگه؟!به نظرم اگه جواد عزتی نبود سریال دیگه واقعا هیچ بود.به خاطر بازی و نقش اونه که من هنوزم نگاهش میکنم.اون تیکه ی اگه من نگم کی بگه رو شما دیدی چه قدر خوب بازی کرد؟!به نظرم از خیلیاشون بهتره!

2lombe
20-06-2012, 17:31
شما باید مراقب حرفی که میزنی باشی چون خدایی بهترین بازیگر سریال بابا اتی . بابا شاه بودنند شما نباید اینطوری حرف بزنی اگر این دو بازیگر نبودنند من خودم به شخصه 1 ریال بابت این سریال نمی دادم و چون این دو بایگر هستنند من کل داستان برام جالب پس نتیجه می گری که الکی بازیگران سینما را زیر سوال نبیری.:3:

5ajad
20-06-2012, 22:04
عزیزم من نظر خودمو گفتم...خیلی هم نفهمیدم تو پستت چی گفتی
بعدشم خدایی اصلا این اتی شبیه به پیرمرد نیست...فقط سرش رو تکون میده...ولی شما جمال الملک رو ببین چقدر توی نقشش فرو رفته اصلا در نمیاد:دی

سجاد جان شما همین سریالو نگاه کردی دیگه؟!به نظرم اگه جواد عزتی نبود سریال دیگه واقعا هیچ بود.به خاطر بازی و نقش اونه که من هنوزم نگاهش میکنم.اون تیکه ی اگه من نگم کی بگه رو شما دیدی چه قدر خوب بازی کرد؟!به نظرم از خیلیاشون بهتره!
امیر جان با یه سکانس که نمیشه در مورد یه بازیگر نظر داد
شما حرف زدن بابا اتی رو گوش کن فقط ... انگار یه جوون 22 سالــست که داره حرف میزنه...
سخن نهایی:
:|

Arrowtic
20-06-2012, 22:07
اتفاقا خوب پیرمردیشو نشون داده : دی
عاشق وقتیم که قاط میزنه : دی(مثلا داشت به پلیسه شغلشو توضیح میداد!!!)

صدالبته که در زیبایی کار باباشاه شکی نیست ولی خوب من به نظرم بابا اتی خیلی خوب و جالب شخصیتش!(آهنگ خوندنش تو زندان : دی)

5ajad
20-06-2012, 22:25
خب به هر حال هرکسی یه نظری داره دیگه:20:

2lombe
23-06-2012, 17:55
چرا سری جدید نیومد امروز چطوری شاید مهران جون رفته قلب یخی:31:

2lombe
24-06-2012, 12:41
ببخشید سری جدید امد یا نه؟؟

احمد1379
25-06-2012, 18:19
سری 30 هم امروز رسید

yuseph
25-06-2012, 20:53
مرسی یه سوال آقا قیمتش اون جا چقدره؟اهواز کشیده بالا یا همه جا گرون شده؟

A100000000000000A
25-06-2012, 20:57
قمتش 2500 هست

mojtabarafei
25-06-2012, 20:58
سی آخرشه؟
خلاصه پشتش رو بیزحمت اینجا بنویس

yuseph
25-06-2012, 21:01
قمتش 2500 هست
کجا؟
اهواز بهم3500گفتن نخریدم..نامردا:13:

احمد1379
25-06-2012, 23:04
سی آخرشه؟
سری آخرش نیست قراره 40 تایی بشه اگه دقت کنین روشم نوشته ادامه دارد

A100000000000000A
26-06-2012, 10:04
کجا؟
اهواز بهم3500گفتن نخریدم..نامردا:13:
تا اونجا کهخ من خبر دارم همه جا 2500 هست
مشهد

Mr7 Illusive
26-06-2012, 17:41
سی آخرشه؟
نه 40 مجموعه شده یعنی 120 قسمت

yuseph
27-06-2012, 07:22
کسی پک جدید رو دیده؟مثل قبلیه قشنگه؟

2lombe
27-06-2012, 14:18
بسی خندیم راستی دکی برگشته:31:

Ghaioom
27-06-2012, 18:57
سلام

میخواستم چند عکس از قسمت 87 بزارین. چون من شک دارم نگاه کردم یا نه! :‏دی
فک کنم دیدما ولی بزارین ببینم.

احمد1379
27-06-2012, 21:17
سلام

میخواستم چند عکس از قسمت 87 بزارین. چون من شک دارم نگاه کردم یا نه! :‏دی
فک کنم دیدما ولی بزارین ببینم.

بفرمایید خدمت شما

Ghaioom
27-06-2012, 22:16
بفرمایید خدمت شما

ممنون. اوو پس من فک کنم 85 به اینورو ندیدم! D:

برم دان کنم :‏دی

احمد1379
08-07-2012, 18:31
سری 31 ام

2lombe
09-07-2012, 11:09
این سایتش چه مرگشه هنوز سایت جدیدی هم نزدن ای بگم خدا چه بلایی سر این هکر ها بیار...

mohammad hamed
09-07-2012, 21:01
-- نشده.ظاهرا دیگه تمدید نکردن.چون این سایت رو پالیز طراخی کرده بود که جدیدا اسم سایت قهوه تلخ رو از لیست مشتریانش حذف کرده

sirchicco
10-07-2012, 12:33
خیلی چرت بود این سری 31 :41:

K1lou
11-07-2012, 06:09
خیلی چرت بود این سری 31 :41:
با سلام
چطور ؟ من دیشب رفتم بگیرم گفت تموم کردم فقط نسخه رایتی دارم منم نگرفتم

sirchicco
11-07-2012, 06:23
چیزه خاصی نداست اصلا

Iᄃ乇 乃Ծリ
14-07-2012, 16:38
حمایت مردمی از بازیگر محبوب
تقاد تند و تیز فرج الله سلحشور از مهران مدیری با واکنش وسیع کاربران اینترنتی مواجه شد
چون حجم تصویر زیاده لینکش میرارم خودتون ببینید تا تاپیک سنگین نشه!
برای دیدن تصویر کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع : روزنامه هفت صبح
----------------
کافه سینما- در روزهای گذشته، حرف‌هایی به نقل از مهران مدیری در تعدادی وبلاگ، سایت بعضی مجله‌ها، صفحه‌های فیس بوک و فضای اینترنت منتشر شد که بر اساس آن، مدیری پاسخی به گفته‌های اخیر فرج‌الله سلحشور، سازنده سریال یوسف پیامبر (ع)، داده بود. بر اساس پی‌گیری‌های خبرنگار کافه سینما، چنین متنی صحت ندارد و مدیری هیچ پاسخ رسمی به اظهارات سلحشور نداده است. سلحشور در گفتگوی اخیرش ادعا کرده بود مدیری، با قهوه تلخ، هفته‌ای دو میلیارد تومان درآمد دارد. گفته‌ای که با واکنش‌های برخی از کاربران کافه سینما رو به رو شده بود.
پ.ن : متاسفانه مدیری هیچ حرفی در مورد حرفای این آقا(:2:) نزده ای ولی ای کاش جوابشو بده!
اینم از شایعاتی که تو سایت ها پخش شده!
مهران مدیری خطاب به فرج الله سلحشور===>شایعه

آقای سلحشور گرامی سلام؛

مادرم به من آموخت مسلمانی این است که پشت سر کسی سخن نگویم همانا به آن غیبت می گویند!! ، در کلام الهی هم آمده است: از غیبت پرهیز کنید که ماننده خوردن گوشت تن برادر مرده تان است.
باز هم آموختم حقم را بگیرم ، اما این سالها بیشتر سکوت کردم ، باز هم سکوت می کنم و یک لیوان قهوه تلخ دو میلیاردی میخورم!!

منبع : پاتوق هواداران مهران مدیری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این پاتوق هواداران مهران مدیری(:40:) هم بیکاره ها:دی برداشته شایعه گذاشته تو وب سایتش!
چقدر خوشحال شدم مهران مدیری جواب این یارو(:2:) داده واقعا نمیدونم این آدم چه مشکلی داره
من که بیانیه شو خوندم هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم!
میتونید حرفاشو از لینک زیر بخونید البته نخونیدم هیچ فرقی نمیکنه همش چرت و پرته!
ولی خوب طنزم هست مثلا پشت صحنه یه سریالی 1 تن تریاک کشیدن : )):دی
برای دیدن خبر کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hoomi_gta
14-07-2012, 23:36
قهوه تلخ بد ترین کار تو کارنامه مهران مدیری بوده به نظر من. کاری که تقریبا همه ی طرفداراش بخاطرش رفتن خریدن ولی الان بیشترشون دیگه دنبال هم نمی کنن. ارزش دانلود هم نداره دیگه. فوق العاده بی محتوی شده. حیف این مرد بزرگ که کارش اینقدر ضعیف شده تو سری دوم. باید جمعش می کرد قهوه تلخ و کار جدیدی و شروع میکرد

meha
15-07-2012, 00:51
اتفاقا سری 31 عالی بود الان نگاه کنید درد الانمون رو داشت میگفت من نمیدونم چطور به این انتقادهای مستقیم و غیر مستقیم توی سری جدید میگید بی محتوی حتما باید از اول تا آخرش داد و فریاد کنند و پدر سوخته بگن که محتوی داشته باشه؟!!!

MR.CART
15-07-2012, 16:11
چند قسمتیه سریالش؟مگه 90 نبود؟

Zaghan_13
15-07-2012, 19:18
چند قسمتیه سریالش؟مگه 90 نبود؟

نه دوست عزیز
قراره 120 قسمتی باشه.
تا قسمت 93 هم اومده(سری 31).

احمد1379
17-07-2012, 18:22
سری 32 رسید

Vallio
17-07-2012, 18:33
سلام ، هیچ کس به اندازه من طرفدار مدیری نیست ، از تاپیکاش ، گروهش ، و خبرهاش میشه اینو فهمید ، اما من دیگه از پک 20 به بعد نگرفتم !
اما بازم دوسش دارم و منتظر کارای بعدش هستم ، اما دیگه نه مثل سابق ، رفیقام اسم من رو گذاشته بودند سعید مدیری :دی !

Iᄃ乇 乃Ծリ
18-07-2012, 03:05
آره یادمه سعیدجان همیشه خبرای جدید میزاشتی ولی حاضرم شرط ببندم عمرن نصف من عشق مدیری باشی:دی
من از زمانی که یادم میاد عشق مدیری بودم:40:
جدی میگم همه بازیگرای طنز به کنار از رضویان و شفیعی جم ، رامبد جوان،لولایی ، عطاران ، غفوریان و .....
همشون یه طرف ، یه لبخند مدیری هم یه طرف دیگه:40:
بدون اغراق بگم همه بازیگرای طنز باهم یه طنز بسازن از شبکه 2 پخش بشه همزمان شبکه 3 حرفای مدیری پخش کنه من 100% میشینم حرفای مدیری گوش میدم !
خدایی مدیری بدون شک سلطان کمدی ایران
کی میتونست اینهمه نقش بازی کنه؟ مثلا همین
فرهاد ، شیرفرهاد ، مظفرخان ، مرد هزارچهره و شاهکار بازی مدیری مرد دوهزارچهره
بهترین طنز ایران که هیچ وقت تکرار نمیشه شب های برره بود که آخرشم نذاشتن تموم شه:2: واقعا شاهکار بود:40:
بازی مدیری تو مرددوهزار چهره واقعا شاهکار بود کی میتونست مثل مدیری از پس اون نقش ها بربیاد؟
واقعا آدم باورش نمیشد یک بازیگر داره همزمان نقش هارو بازی میکنه مثلا مدیری واقعی و مدیری شصت چی !
هیچ وقت یادم نمیره آخر طنز مسافران که مثلا چند سال گذشت فرید(رامبدجوان) پیر شد ولی هیچ فرقی با فرید جوان نداشت
همین که فرید دیالوگش گفت من ناخوداگاه گفتم این کجا و مدیری کجا!
یادش بخیر دوسال پیش رفتم قهوه تلخ بگیرم کپی گرفتم اومدم خونه تا اولش دیدم برگشتم اورجینال گرفتم کپی رو هم شکوندم:دی
یعنی آقا من با این مهران عشق میکنم خفن!
رفیقام شاهدای خوبی هستن به هیج وجه حاضر نشدم حتی دی وی دی بدم بریزن تو هارد کامپیوتر:دی
اینجاهم تو بحث ها شرکت نمیکنم میدونم جنجال میشه!
من از اولین قسمت تا آخرین قسمت ساخت ایران دانلود کردم با خیال راحت:دی
ولی قهوه تلخ از مجموعه اول تا 32 اورجینال گرفتم و نگاه کردم و همچنان اورجینال میگیرم:40:
یه سری ها شاید برعکس باشن خوب این آخرش میشه جنجال!
ولی خدایی کارای مدیری نمیشه با بقیه کارا مقایسه کرد

سری 32 رسید
داداش دمت گرم :دی
ساعت 10:50 بود اومدم سایت همینکه اینو دیدم سریع رفتم گرفتم و سه قسمتشم نگاه کردم:دی
مجموعه 32 از هر لحاظ فوق العاده بود فوق العاده حتما ببینید
بهترین قسمتشم واسه من آخرش تو پشت صحنه ها بود که بعد از چند سکانس و روده بر شدن بازیگرا
مدیری اومد باهاشون حرف زد و گفت بچه ها آخرش باید این سکانس بگیریم انصافا خیلی دلم واسش تنگ شده بود
با اینکه پشت صحنه بود و چندثانیه بیشتر نبود ولی حسابی حال داد:40:
+
حالا سعیدجان من عاشقم یا تو؟:دی

Iᄃ乇 乃Ծリ
18-07-2012, 03:06
به قول جهانگیرشاه تو این تاپیک بین حرفای شما من چقدر زر زدم:دی:دی:دی

m2stech
19-07-2012, 14:47
به نظرم این سریال داره دوباره به اوج برمیگرده چند سری آخر عالی بودن...خطر احتمالی لو رفتن داستان...مثلا نشان دادن گذشته ی قبله ی عالم که فردی مردمی و ساده بوده ولی بعد از رسیدن به پول و قدرت به فردی ظالم و نفهم و قاتل و باج ده تبدیل میشه و یا اون قسمتی که بابااتی و باباشاه میخوان دزدی کنن و همه دنیا را خبر میکنن...شباهت ها اتفاقی نیست کارهای مدیری حرف نداره.

برادر 5ajad درست صحبت کن.

Aria1997
19-07-2012, 15:18
این جند سری واقعا قشنگ بود کلی خندیدیم ... ولی به نظرم دیگه باید بلوتوث برگرده
خیلی دلم براش تنگ شده :دی

K1lou
19-07-2012, 17:49
با سلام
جای دایی اقبال خالیه واقعا:31:

5ajad
19-07-2012, 21:52
به نظرم این سریال داره دوباره به اوج برمیگرده چند سری آخر عالی بودن...
برادر من ... به کل داستان
اسپویل کن سریع:|
من الان که فیلمو ببینم اتفاقاتش رو میدونم دیگه مزه ای نداره برام:|

Aria1997
19-07-2012, 22:29
برادر من ... به کل داستان
اسپویل کن سریع:|
من الان که فیلمو ببینم اتفاقاتش رو میدونم دیگه مزه ای نداره برام:|

سجاد جون چیزی نگفته که!
داره به اوج بر میگرده که خطر لو رفتن نداره

5ajad
19-07-2012, 22:34
بقیه حرفاش منظورم بود
Was Sie sagen؟:دی

Lady parisa
21-07-2012, 12:49
خشایار الوند گفت: ما هم اکنون مشغول نگارش بخش پایانی «قهوه تلخ» هستیم و فکر می‌کنم کار نویسندگان این گروه تا ۱۰ روز دیگر به پایان برسد. البته تصیربرداری این مجموعه نیز تا دو هفته دیگر به اتمام خواهد رسید.

"مهر"

احمد1379
22-07-2012, 22:23
نمیدونستم که محمدرضاهدایتی(قبله عالم) خواننده هم هست وقتی تو تبلیغ ها این سری تبلیغ کاستش رُ گذاشته بودند تعچب کردم :39:
اون از برزو ارجمند که کارگردان فیلم شد و حالا هم از هدایتی که کاست بیرون داده

meha
23-07-2012, 22:22
امشب کسی 20:30 رو دید؟

قسمتی که زیبا میگه آدم طلاق میگیره راحت میشه رو گذاشته بود و میگفتند اینم از سریالهای سوپرمارکتی:|:| و تبلیغ طلاق گرفتن میکنند

واقعا متاسفم براشون :|

A100000000000000A
23-07-2012, 23:09
دیگه همه 20:30 رو میشناسن . . .

K1lou
24-07-2012, 06:43
دیگه همه 20:30 رو میشناسن . . .
حرف دل رو زدی
خیلی چیزهایی که باید گفته بشه رو مثل ....... سانسور می کنن و سکوت حالا اینجا رفتن سوژه گیر اوردن و به فکر ترویج فرهنگ طلاق افتادن
خجالت هم خوب چیزی هست

meha
24-07-2012, 13:14
به نظر من اگر اصلا تبلیغ طلاق هم بوده اون زنی که بر اساس این حرفها شکل میگیره و تاثیر میپذیره و بر اساس این حرفها قبول میکنه طلاق خیلی خوبه بهتره طلاق بگیره والااااااااااا

sajadrahimi72
24-07-2012, 13:27
ای کاش میزاشتن موضوع توی فیلم تموم میشد و بعد نظر میدادن وقتی کل فیلم رو ندیدن از کجا فهمیدن که داره تبلیغ طلاق رو میکنه؟ :18:تازه کی این فیلم هر هفته سر موقع میاد کی گفته نصفه نیمه میاد یا نمیاد؟ :13:اینا برای جذب بیننده اینکارا رو میکنن:41:خیلی بده

mosi_alfa
24-07-2012, 16:27
سلام
من نتونستم از قسمت 49-50 سریالو ببینم،از کجا باید گیر بیارم؟
لینک دانلود فعال هم تو نت پیدا نکردم.

pcforlife
26-07-2012, 19:24
امروز بالاخره رسیدم مجموعه 30 ام رو هم ببینم./
یه ممیزی تابلو تو مجموعه سی داشت (تو قسمت سومش) جایی که فخرتاج اصرار داشت که کبوتر بگه که جهانگیر میخواسته با چه کسی تجدید فراش داشته باشه. و کبوتر بعد از کلی راهنمایی میگه حدس بزن چند تا خانم مجرد و خوش صحبت و زیبا وجود داره... فخرتاج هم در پاسخش به نظر میرسه میگه "پری" (پرنیان) : دی!! که به جاش عبارت "یک اسم به ما بده" صداگذاری شده بود!
.
.
من فکر میکنم بعد از یکی دو قسمت اول مجموعه 26 به شدت افت کرده... در واقع به نظرم افت قهوه تلخ از زمانی شروع شد که قرار بود امیرحسین رستمی نقش پسر جهانگیر رو داشته باشه و نهایتا معلوم شد همش خواب بوده... درواقع سانسور مکرر داستان و بعد اون وقفه طولانی مدت در پخش باعث شده که به شخصه بعد از مشاهده قهوه تلخ گاهی فقط لبخند بزنم... مضاف بر این واقعا تیم نویسندگان کفگیرشون در به وجود آوردن موقعیت ها و دیالوگ های کمدی به ته دیگ خورده و دست و رسما دست به دامن اتفاقایی شدن که قبلا بهش خندیده شده و الان تکراری و کهنه شده. تغییر فضا، بازیگران جدید و خلاصه اومدن به تهران امروزی هم کمکی به جذاب تر شدنش نکرد. در کل در قیاس با مجموعه های ابتدایی، به نظرم اگه نگم پسرفت کرده، پیشرفتی هم نداشته.
حالا نمیدونم سری 31 و 32 چطوریه... خدا کنه خوب تمومش کنن... ضد حاله 40 پک خریده باشی و نتونی بعد ها یه بار دیگه ببینش...

Ghaioom
29-07-2012, 10:01
چند شنبه سری 33 میاد؟ درست میگم دیگه سری 33 هست؟