مشاهده نسخه کامل
: سریال قهوه تلخ
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
SIMON137
21-09-2010, 16:34
دوستان کسی لینک دانلود داره ( MP3 کیفیت بالا باشه ) ؟
این انجمن موسیقی هم تعطیل شده آدم کارش لنگ می مونه
تیتراژ اولش رو می خوام با صدای مهران مدیری
Facon_Archi
21-09-2010, 16:39
خدمت شما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ها ها اول:دی
N.I.M.A _ P30
MP3 128:
حسین (pcforlife) عزیز زحمت آپلود رو کشیده بود :
این لینک:
اینم پسورد: pcforlife
night lord
دوست من
من دی وی دی خریدم ولی همونه کیفیتش فرقی نمیکنه با سیدیش{که رفقا خریدن}
قیمتش هم همون هست
میدونم منظورم این بود که اوریجیناله و توسط ناشر پخش شده؟
SIMON137
21-09-2010, 16:41
دمتون گرم ، به این میگن کاربر حرفه ای ، در امر پاسخگویی تک ، سه پست مفید در یک زمان :دی
N.I.M.A _ P30
21-09-2010, 16:46
دمتون گرم ، به این میگن کاربر حرفه ای ، در امر پاسخگویی تک ، سه پست مفید در یک زمان :دی
اره. ولی یه فکری هم برا شلوغی این تاپیک باید بکینم. :31:فکر نکنم تا آخرش دووم داشته باشه. یه پست میزنم میبینم 2صفحه رفته جلو:27:
SIMON137
21-09-2010, 16:51
اره. ولی یه فکری هم برا شلوغی این تاپیک باید بکینم. :31:فکر نکنم تا آخرش دووم داشته باشه. یه پست میزنم میبینم 2صفحه رفته جلو:27:
نگران نباش یک مقدار شلوغ بشه ، با یه تیک مدیر همش میپره :دی
---------------------------------------------
الان قسمت بعدی رو میشه از همین حالا پیشخرید کرد ، یعنی زودتر به دستمون میرسه ؟
N.I.M.A _ P30
21-09-2010, 16:53
الان قسمت بعدی رو میشه از همین حالا پیشخرید کرد ، یعنی زودتر به دستمون میرسه ؟
آره دیگه.
"آیا میخواهید قبل از دیگران این سریال را ببینید؟"
پیش خرید میکنی میفرستن برات.
دوستان، كيفيت سريال در حد فيلم هاي HD هست ؟
و :
پیش خرید میکنی میفرستن برات.
پيشنهاد من اينه كه اصلا اين كارو نكنيد
من تا حالا بيش از 20-30 مورد بازي و فيلم هاي روز رو از اينترنت سفارش دادم كه برام بفرستند، فقط اگه توي تهران هستيد اين كارو بكنيد
توي تمام اين موارد، يك سايت ميدن كه فروشنده همين كه بسته رو بفرسته اونجا مينويسه : بسته ارسال شده
و يا مثلا اگه هنوز نفرستاده باشه نوشته : وضعيت ارسال : معلق
و ...
توي تمام اين موارد، كالا هميشه يك هفته ديرتر به لطف اداره ي پست ايران به دستم رسيد ! و در تمام اين موارد پست پيشتاز هم بود !
N.I.M.A _ P30
21-09-2010, 17:03
کسی اینجا هست که از شهرستان سفارش داده باشه؟
برای پک دوم لحظه شماری می کنیم
Miss Artemis
21-09-2010, 17:50
برای پک دوم لحظه شماری می کنیمروز شماری به صرفه تره هااااا....به خودت هم زحمت نده دیگران برات لحظه شماری میکنن:46:
Facon_Archi
21-09-2010, 18:31
روز شماری به صرفه تره هااااا....به خودت هم زحمت نده دیگران برات لحظه شماری میکنن:46:
Two Thumbs Up
:D
یکی از ادمین های این سایت هایی که واسه دانلود گذاشته بودن سریال رو گفتش که ما از پخش الوند پرسیدیم گفتن هنوز برنامه ای واسه ی پخش خارج از ایران نداریم و همه ی تیراژ توی ایران فروش میره واسه همین ما گذاشتیم لینک ها رو برای ایرانی های خارج از ایران!!
پخش الوند هیچ سایت دیگه ای به جز این یا کانال ارتباطی دیگه ای نداره؟
من هر جارو گشتم جایی ندیدم این رو اعلام کرده باشن...
البته چرت میگفت یارو:31: ولی خب برای اطمینان سرچی زدیم چیزی یافت نکردیم!
+
این قضیه ی اینکه از سایتشون بخرین زودتر میفرستن هم فکر نکنم این مدلی باشه! دیگه نهایتا یه جوری برنامه ریزی می کنن که همون روز پخش یا فرداش به دست کسایی که از سایت سفارش دادن برسه...چون اگه زودتر برسه ریپ میکنن و کپی و ..باعث میشه که لو بره و زودتر از موعد پخش بشه و کسایی هم که تحمل صبر کردن ندارن برن دانلود کنن یا کپی ش که موجود هست بگیرن!
Two Thumbs Up
:D
یکی از ادمین های این سایت هایی که واسه دانلود گذاشته بودن سریال رو گفتش که ما از پخش الوند پرسیدیم گفتن هنوز برنامه ای واسه ی پخش خارج از ایران نداریم و همه ی تیراژ توی ایران فروش میره واسه همین ما گذاشتیم لینک ها رو برای ایرانی های خارج از ایران!!
پخش الوند هیچ سایت دیگه ای به جز این یا کانال ارتباطی دیگه ای نداره؟
من هر جارو گشتم جایی ندیدم این رو اعلام کرده باشن...
البته چرت میگفت یارو:31: ولی خب برای اطمینان سرچی زدیم چیزی یافت نکردیم!
+
این قضیه ی اینکه از سایتشون بخرین زودتر میفرستن هم فکر نکنم این مدلی باشه! دیگه نهایتا یه جوری برنامه ریزی می کنن که همون روز پخش یا فرداش به دست کسایی که از سایت سفارش دادن برسه...چون اگه زودتر برسه ریپ میکنن و کپی و ..باعث میشه که لو بره و زودتر از موعد پخش بشه و کسایی هم که تحمل صبر کردن ندارن برن دانلود کنن یا کپی ش که موجود هست بگیرن!
مطمئن باش زودتر از دیگران نمی رسه . همون روزش برسه ، زودش بخوره تو سرشون
برای دوستانی که خارج از کشور هستند و می خوان به این محصول دسترسی پیدا کنن ، فروشنده ای در سایت ebay اقدام به فروش نسخه ی اورجینال کرده ...
از همین جا ظاهراً با پست بین المللی می رسونه به دست مشتری ها ...
دمش گرم ...
Facon_Archi
21-09-2010, 18:35
این هم روز شمار که کاملا سالمه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza-atom
21-09-2010, 19:06
بجای لحظه شماری بیاین یه ذره به نقد فیلم بپردازین !!! :دی
خداوكيلي 90 قسمتش 75 هزار تومان نمي ارزه مهران مديري قيمت هر مجموعه رو بين 1000 تا 1500 بايد قرار ميداد
تو مملكتي كه پول گارگر 10 تا 15 هزار تومنه هركسي نميتونه بابت يه سريال 75 هزار تومان خرج كنه
ولي بازم در بين همه طنز كارها مهران مديري از همه سر تره
Alireza SM
21-09-2010, 19:29
مديري تو راديو گفت اونايي كه خارج از كشور هستن متونن از اينترنت دانلود كنن ولي به بستگانشون در كشور بگن كه حتما محصول رو به صورت اورجينال بخرن
مديري مگه نميگفت حتي به برادر و خواهرتون هم ندين و بهشون بگين كه برن از سركوچه بخرن ؟ چرا داره حرف خودشو نقض ميكنه ؟ :13: البته فكر كنم بخاطر خارج از شكوري ها داره اينكارو ميكنه
روز شماری به صرفه تره هااااا....به خودت هم زحمت نده دیگران برات لحظه شماری میکنن:46:
می دونستم . چیز جدیدی نیست . زحمت کشیدی فراوون!!
REGISTERED-USER
21-09-2010, 22:37
مديري تو راديو گفت اونايي كه خارج از كشور هستن متونن از اينترنت دانلود كنن ولي به بستگانشون در كشور بگن كه حتما محصول رو به صورت اورجينال بخرن
مديري مگه نميگفت حتي به برادر و خواهرتون هم ندين و بهشون بگين كه برن از سركوچه بخرن ؟ چرا داره حرف خودشو نقض ميكنه ؟ :13: البته فكر كنم بخاطر خارج از شكوري ها داره اينكارو ميكنه
جناب اقای مدیری اگه دلسوز بود و برای مردم سریال می ساخت ، میومد با صدا و سیما کنار میومد ... که دل اون بنده خدایی هم که دوردسته توی همین مملکت و توان مالی خرید این سریال یا وسیله اش رو نداره ، بتونه شاد بشه
واقعا فکر میکنید این مدیری دلسوزه ؟ هه :27:
Saeed System
21-09-2010, 22:40
مدیری برای چی دلسوز باشه؟
کی تو این دنیا دلسوزه برای دیگری؟
همه به فکر خودشونن.
نباید از مهران مدیری پدر طنز نوین ایران توقع دلسوزی داشته باشیم.:11:
N.I.M.A _ P30
21-09-2010, 22:41
جناب اقای مدیری اگه دلسوز بود و برای مردم سریال می ساخت ، میومد با صدا و سیما کنار میومد ... که دل اون بنده خدایی هم که دوردسته توی همین مملکت و توان مالی خرید این سریال یا وسیله اش رو نداره ، بتونه شاد بشه
شما طبق کدوم سندی میگی که مدیری به صداسیما نداده سریالو؟ اگه نمیخواست بده یه سال خودشو الاف نمیکرد و همون وقتی که زمزمه ی پخش قهوی تلخ شنیده میشد پخش میشد. این صداسیما بود که موافقت نکرد.
SIMON137
21-09-2010, 22:41
مدیری با صدا و سیما به توافق میرسید یا صدا و سیما با مدیری به توافق میرسید ؟ :دی
genius_islamic
21-09-2010, 23:31
سلام واقعا زیبا هست شاید بهترین اثر اقای مدیری باشه ولی خیلی گرون میشه فکر میکنم 90 قسمت هست که هر قسمت در میاد 2600 تومان درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما هم همینطوری میخرید دیگه؟
درضمن من پست های قبلی را خوندم برای من که مهم نیست کی ساخته باشه برای من زیبایی کار مهمه و قیمت خب من 10 ساعت سریال دوستان را میخرم 1000 تومان ولی اینجوری خیلی باید پول بدم یعنی اصلا به صرفه نیست
*hamedkhatar*
21-09-2010, 23:42
شما چرا همش کل هزینه رو جمع میکنید؟
مگه قراره همه رو یه جا بخرید؟
اصلا هفته ای 2500 تومان تو این همه هزینه که میکنید قیمتیه؟
حالا فکر نکنید من پول دارم که این حرف رو میزنم ولی 2500 هم هفته ای زیاد نیست برای همچین کاری و اصلا به حساب نمیاد
Facon_Archi
21-09-2010, 23:59
ای بابا بسه دیگه!!
هی بهانه میکنید میگین کسایی که توان مالی ندارن نمیتونن بخرن و فلان!
شما برو ببین چه خبره بعدا بیا بگو توان مالی توان مالی مردم!اگه به مردم فشار میامدش این وضع نبود!تو دلت نمیخواد به حال مردمی که ندارن بسوزه!
هی میای میبینی یه سری آدم جمع شدن اینجا دارن چیزای بی ربط به سریال میگن!
REGISTERED-USER
22-09-2010, 01:28
توجیهات قابل قبولی نیست :13:
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
مدیری با صدا و سیما به توافق میرسید یا صدا و سیما با مدیری به توافق میرسید ؟ :دی
هر دوش یه معنا رو میده!
ولی جدا از این حرفا ، انتقاد من به مدیری برای خودشه .... من به شخصه همیشه از طرفداراش بودم و هستم :5:
Saeed System
22-09-2010, 08:34
به نظر من که هیچی از دنیا سر در نمیارم کلا آدم با شعوری نیستم ولی:
2500 تومن برای یک خانواده ایرانی پولی نیست.
بیایین این بحث گرون بودن رو جمعش کنیم بره.
شما این عکس کوچیک شیر رو ببینید:
اگر 1 دونه از این شیرها بخورید که کلا 4 لیوان داره باید 1000 تومن بدید. و این شیر در تعداد ملیونی داره برای ایران تولید میشه
این همه ماشینهای رنگارنگ که میبینم تو شهر از لامبورگینی گرفته تا پورشه . شورلوت . نیسان. هیوندا . سیتروئن. کیا .
شاید میلیونها ماشین خارجی بالای 40 ملییون تومن و میبینم و آرزو دارم بشینم کنار شاگرد راننده فقط ببینم داشبوردشو .
پس اینا برای کیه؟
این همه پولدار کیا هستن؟
این همه مغازه های ملیاردی با درآمدهای نجومی برای کیه؟
این مغازه های بازار تهران که متری 100 ملیون تومن معامله میشه برای کیه؟
اینا همش برای مردم ایران . پس نگید برای مردم 2500 تومن زیاده.
من آرزو داشتم بابام 1 دونه از این مغازه ها رو داشت که نمیرفتم برای مردم کارگری کنم.
ولی چیکار کنه کارمنده و برای پسرش کاری نمیتونه بکنه.
خودم رفتم بازار یه کار گیر آوردم درسته سخته و یه جورایی حمالی حساب میشه ولی ماهی 400 تومن میگیرم.
و 2500 به نظرم اصلا پول زیادی به حساب نمیاد . بابامم اصلا به من 1 قرون نداده و نداره که بده. یه آدم متوسط به پایین از نظر در
آمد.
ولی خودم خرج خودم رو در میارم و چون تو اجتماع هستم میبینم مردم چه پولهایی خرج میکنند. یارو میاد تو سوپر مارکت
تو 1 ثانیه 2 تا هایپ و ردبول میخوره 10 هزار تومن.
پس در کل نتیجه میگیرم از وراجیهای خودم که 2500 تومن تو ایران پولی نیست
hoomi_gta
22-09-2010, 09:00
آقا یه سوال. این نتایج قرعه کشی هفتگیش کی و چجوری اعلام میشه؟ از کجا میشه برندگان و دید؟
سه قسمت بعدي همين شنبه منتشر ميشه ديگه؟ درسته؟
MichaelMoore
22-09-2010, 09:29
مطمئنی شما که خود مهران مدیری گفت تو اینترنت میزارن؟چون فکر نمیکنم همچین کاری رو خودشون بیان بکننا
..
بله ایشالله شنبه سه قسمت بعدی میاد:40:
kamran987456
22-09-2010, 10:14
اگر 1 دونه از این شیرها بخورید که کلا 4 لیوان داره باید 1000 تومن بدید. و این شیر در تعداد ملیونی داره برای ایران تولید میشه
این همه ماشینهای رنگارنگ که میبینم تو شهر از لامبورگینی گرفته تا پورشه . شورلوت . نیسان. هیوندا . سیتروئن. کیا .
شاید میلیونها ماشین خارجی بالای 40 ملییون تومن و میبینم و آرزو دارم بشینم کنار شاگرد راننده فقط ببینم داشبوردشو .
پس اینا برای کیه؟
این همه پولدار کیا هستن؟
من آرزو داشتم بابام 1 دونه از این مغازه ها رو داشت که نمیرفتم برای مردم کارگری کنم.
خودم رفتم بازار یه کار گیر آوردم درسته سخته و یه جورایی حمالی حساب میشه ولی ماهی 400 تومن میگیرم.
و 2500 به نظرم اصلا پول زیادی به حساب نمیاد . بابامم اصلا به من 1 قرون نداده و نداره که بده. یه آدم متوسط به پایین از نظر در
آمد.
ولی خودم خرج خودم رو در میارم و چون تو اجتماع هستم میبینم مردم چه پولهایی خرج میکنند. یارو میاد تو سوپر مارکت
شما قشره خاصی از مردم رو دیدین شاید 5 حداکثر 10 درصد
در ضمن کسی که تو 1ثانیه 3 تا انژزی زا بخوره باید به فکره یه جای خوب واسه قبرش تا حداکثر 2 ماه دیگه باشه:21:
کشوری که از فقیرترین کشور های دنیا است و با کشور های خاورمیانه و افریقایی مقایسه میشه
و فکر نمیکنم با ماهی 400 تومن بشه ماه رو تا اخر تک نفری سپری کرد ((شاید 1 صفرشوکم گفتی ؟:21:)
پس واسه مردم گرونه نه واسه همه
به نظرم مهران مدیری نباید می گفت که خواهش میکنم کپی نکنید و اینها
اگه می خواستن فرهنگ سازی کنن از 10 ساله قبل شروع میکردن نه از حالا که بگن داریم از پدر طنز نوین ایران حمایت میکنیم
خود اینها میان بتمن دارک نایت رو دوبله میکنن 1000 میدن فکر نمیکن که هزینه ای که واسه اون فیلم ها گذاشته میشه 10 ها برار این سریاله
حالا چون سریال ایرانیه نباید کپی کنیم ؟
من به شخصه خجالت میکشم که اواتور و لاست دانلود کنیم و بگیم اینو نباید دانلود کنیم چون داریم از فرهنگ سینماس کشور خودمون حمایت میکنیم
یعنی دولت نمیتونه مثله کشور های دیگه کپی کننده ها رو بگیره و 250 هزار دلار جریمه کنه ؟
اگه دولت می خواست مقابله کنه این کارو میکرد
پس اینا برای کیه؟
این همه پولدار کیا هستن؟
آمد.
دوست عزيز شما تهران رو چسبيدي و بقيه جاها رو ول كردي اگه يه سري به اين حومه واطراف تهران بزني بد نيست شهرستان ها كه پيشكش.......
Facon_Archi
22-09-2010, 10:44
آواتار رو لاست رو شما اورجینال توی ایران پیدا کن!من میرم میخرم!
چرا ربطش میدین به سریال ها و فیلم های خارجی!
این فرهنگ مردم ایران شده(نه همه البته)که همه چی رو کپی دوست دارن!حتی تفاوت قیمت 100 تا تک تومن بشه!میرن کپی بخرن که نکنه صاحب فیلم یا سریال پولدارتر بشه!! کاری هم از دست کسی برنمیاد!درست نمیشه این عادت!
همین دیشب یه جایی بودم کپی خریده بودن صحبت شد و اینا گفت من خریدم 1800 کپی هارو!فرقش با 2500 چیزی نیس ولی در کل آخرش خیلی میشه!!!خب آدم به این چه جوابی میتونه بده!هیچی دیگه!
چرا عزيز....براي خيلي ها زياده...
این فرهنگ مردم ایران شده(نه همه البته)که همه چی رو کپی دوست دارن!حتی تفاوت قیمت 100 تا تک تومن بشه
دقيقا...اين ديگه بستگي به طرز تفكر ادم داره كه كپي بكنه يا نكنه...
kamran987456
22-09-2010, 10:55
آواتار رو لاست رو شما اورجینال توی ایران پیدا کن!من میرم میخرم!
چرا ربطش میدین به سریال ها و فیلم های خارجی!
این فرهنگ مردم ایران شده(نه همه البته)که همه چی رو کپی دوست دارن!حتی تفاوت قیمت 100 تا تک تومن بشه!میرن کپی بخرن که نکنه صاحب فیلم یا سریال پولدارتر بشه!! کاری هم از دست کسی برنمیاد!درست نمیشه این عادت!
همین دیشب یه جایی بودم کپی خریده بودن صحبت شد و اینا گفت من خریدم 1800 کپی هارو!فرقش با 2500 چیزی نیس ولی در کل آخرش خیلی میشه!!!خب آدم به این چه جوابی میتونه بده!هیچی دیگه!
اورجینال شو میتونن بخرن و دوبله کنن و بدن ؟
کاملا هم ربط داره اگه میخوان حمایت کن از سینمای ایران باید این کار رو بکنن
ولی با تیراژ مظلومانه و 5 دقیقهای فرهنگ عوض نمیشه
شما جواب این سوال رو بده
خود دولت و وزارت ارشاد نمیتونه کپی کننده ها جلوشون رو بگیره؟
Facon_Archi
22-09-2010, 11:02
اورجینال شو میتونن بخرن و دوبله کنن و بدن ؟
کاملا هم ربط داره اگه میخوان حمایت کن از سینمای ایران باید این کار رو بکنن
ولی با تیراژ مظلومانه و 5 دقیقهای فرهنگ عوض نمیشه
شما جواب این سوال رو بده
خود دولت و وزارت ارشاد نمیتونه کپی کننده ها جلوشون رو بگیره؟
خب همین دیگه!اوجینال نیست که بخرن!حالا یه چیز اورجینال به درد بخور اومده شما یا هر کسه دیگه ای بهانه میارین سر خریدنش!شما که دم از حمایت و اورجینال خریدن میزنی، اورجینال خریدن رو از همین سریال شروع کن!لاست و اواتار پیش کش!این 2500 همه دارن میگن گرونه دیگه لاست و.. سر به فلک میکشه لابد قیمتش!
از سینمای ایران؟کدوم سینما ؟خوابی شما؟
فیلم خوب اصلا میسازن؟میزارن که بسازن؟مجوز میده وزارت ارشاد؟!یکی یه حرف جالبی زده بود !سینمایی که بازیگر پر فروشش احمد پور مخبر باشه دیگه نمیشه بهش گفت سینما!
خودت دولت و وزارت ارشاد؟!!چرا از تی وی پخش نشد؟!حالا همونا بیاین جلو کپی اش رو بگیرن؟!
اونا فقط میتونن جلوی کپی اخراجی های 1 2 3 4 5 و ... رو بگیرن دوست عزیز!:10:
kamran987456
22-09-2010, 11:09
خب همین دیگه!اوجینال نیست که بخرن!حالا یه چیز اورجینال به درد بخور اومده شما یا هر کسه دیگه ای بهانه میارین سر خریدنش!شما اورجینال خریدن رو از همین سریال شروع کن!لاست و اواتار پیش کش!این 2500 همه دارن میگن گرونه دیگه لاست و.. سر به فلک میکشه لابد قیمتش!
از سینمای ایران؟کدوم سینما ؟خوابی شما؟
فیلم خوب اصلا میسازن؟میزارن که بسازن؟مجوز میده وزارت ارشاد؟!یکی یه حرف جالبی زده بود !سینمایی که بازیگر پر فروشش احمد پور مخبر باشه دیگه نمیشه بهش گفت سینما!
خودت دولت و وزارت ارشاد؟!!چرا از تی وی پخش نشد؟!حالا همونا بیاین جلو کپی اش رو بگیرن؟!
اونا فقط میتونن جلوی کپی اخراجی های 1 2 3 4 5 و ... رو بگیرن دوست عزیز!:10:
نه دیگه نشد با همین سریال شروع کنیم :31:
چطور بازی های پلی استیشن 3 -- نشد و بعضی حتی تا 2 میلیون پوله بازی دادن ؟
پس تا زمانی که تمام اینها اورجینال نشه همین اشه و همین کاسه
به خاطر این نفعشونه که یه فیلم میشه فرضا 30 دلار و همه میرن محصول ایرانیو میخرن دیگه
خدا رو چه دید شاید کریستوفر نولان هم تو فیلمه بعدیش اولش بیاد بگه جون مادرتون کپی نکنید حتی پسر ها به مادرهاشون هم نشون ندن این فیلمو:31:
و بهتره که یه تایپک دیکه واسه همین کپی اثار باز بشه و اینجا به موضوع سریال پرداخته بشه
ghafari88
22-09-2010, 11:29
منم موافق خريدنشم اما بايد بپذيريم كه براي خيلي از آدم ها ( كه من خودم به شخصه تعداد زياديشون رو سراغ دارم و باهاشون برخورد دارم) 2500 تومن زياده. نمي خوام بگم 2500 تومن زياده اما براي اقشار ضعيف جامعه كه كم هم نيستن زياده و كافيه اون ها كپي كنن و به راحتي كپيش پخش بشه .....
SIMON137
22-09-2010, 11:56
سریال 2500 تومنه ، 90 قسمت ، هر هفته سه قسمت ، کلش میشه 60 الی 70 هزار تومان !
یعنی یه خانواده توانایی خرید نداره ؟ وقتی این روی cd و dvd پخش میشه ، مشخصا طرف باید حداقل cd player رو داشته باشه .
کسی که اینارو داره فکر نمی کنم توانایی خرید نداشته باشه ! فکر کنم وقتی میگیم فقیر دوستان یاد زاغه نشین ها می افتن ، خب اونها اصلا تی وی دارن که بخوان سریال رو ببین یا نه ؟!
تعریف فقیر متفاوته عزیز من ... شما برو ببین تعریف فقیر چیه تو ایران اونوقت متوجه میشی خودمون هم فقیریم :دی
توی آمریکا به کسی که خانوادش 4 نفری باشه و در آمد سالیانش زیر 22 هزار دلار میگن فقیر !
خداییش خریدن یه همچین چیزی چقدر سخته ! بعد این قشر ضعیف جامعه نمی تونه 2500 بخره ولی می تونه 1000 تومن کپی بخره ، یا بره دانلود کنه ؟!!!!!
ولمون کنید تورو خدا :دی
بجای اینکه سر قدرت خرید داشتن بحث کنین بهتره بگین که به کپی خریدن عادت کردیم و به کپی رایت اهمیت نمیدیم !
چطور انتظار دارین کسی که بهترین سریال های دنیا رو با قیمت مفت و ارزون دیده واسه این سریال 75 تومن هزینه کنه ؟
بله خب واقعا هم زور داره ! لاست و فرار از زندان و خیلی از سریال های دیگه رو 20 تومن هم مردم پول ندادن واسش ...
SIMON137
22-09-2010, 12:23
بجای اینکه سر قدرت خرید داشتن بحث کنین بهتره بگین که به کپی خریدن عادت کردیم و به کپی رایت اهمیت نمیدیم !
چطور انتظار دارین کسی که بهترین سریال های دنیا رو با قیمت مفت و ارزون دیده واسه این سریال 75 تومن هزینه کنه ؟
بله خب واقعا هم زور داره ! لاست و فرار از زندان و خیلی از سریال های دیگه رو 20 تومن هم مردم پول ندادن واسش ...
کاملا میشه نتیجه گرفت که بحث فقیر و اینا الکی ، مردم زورشون میاد برن بخر الکی مسائل مختلف پیش می کشن !
خب این تفکر اشتباه هست ، شما میگی چون مثلا pop رو میگیری 2 هزار تومن ، لزومی نداره گرشاسپ رو بگیری 3500 !
خب عزیز دل من اینطوری که هیچ صنعتی پیشرفت نمی کنه !
یکی از اصلی ترین دلایلی هم که شرکت ها واسه اینجا برنامه نمیدن واسه همینه که اهمیتی نداره.
همین لاست از حمایت مردم و خریداشون شد لاست نه از دیدن ما !
همیشه پولشو خارجیا میدن تکنولوژیش هم ماله اوناست ، پزش واسه ما
L.A.M.P.A.R.D
22-09-2010, 12:27
شما عصبانی نشو امیر جون :دی
---------------------
ولی خوب خدایی خیلی ها نمیتونند این مبلغ رو بپردازند.......کسایی که کارمند هستند و حقوق کمی از دولت میگیرند:13::41:
kamran987456
22-09-2010, 12:28
سریال 2500 تومنه ، 90 قسمت ، هر هفته سه قسمت ، کلش میشه 60 الی 70 هزار تومان !
یعنی یه خانواده توانایی خرید نداره ؟ وقتی این روی cd و dvd پخش میشه ، مشخصا طرف باید حداقل cd player رو داشته باشه .
کسی که اینارو داره فکر نمی کنم توانایی خرید نداشته باشه ! فکر کنم وقتی میگیم فقیر دوستان یاد زاغه نشین ها می افتن ، خب اونها اصلا تی وی دارن که بخوان سریال رو ببین یا نه ؟!
تعریف فقیر متفاوته عزیز من ... شما برو ببین تعریف فقیر چیه تو ایران اونوقت متوجه میشی خودمون هم فقیریم :دی
توی آمریکا به کسی که خانوادش 4 نفری باشه و در آمد سالیانش زیر 22 هزار دلار میگن فقیر !
خداییش خریدن یه همچین چیزی چقدر سخته ! بعد این قشر ضعیف جامعه نمی تونه 2500 بخره ولی می تونه 1000 تومن کپی بخره ، یا بره دانلود کنه ؟!!!!!
ولمون کنید تورو خدا :دی
من نمیدنم چرا کی کم میاره هی 90 رو در 2500 ضرب میکنه و تقسیم بر 3 میکنه اینجا میگه
شما اول بورو ببین چند درصد این پول به مهران مدیری و بازیکنانش میدن بعد اینجا قیمت حساب کنین
حالا بگین هفته 400 هزار چیه اخه :31: پس ادم میتونه تو یه سال ماشین 20 میلیونی بخره
هفته ای 200 هزار چیه اخه :31:رهن 10 میلیونی اپارتمان هم کامل شد
هفته ای 20 هزار چیه :31: اینم پوله اینترنت 2 مگ
اصلا قیمت نون 5 برابر بشه هفته 5 هزار هم واسه اون میزاریم:31:
منم میگم قیمت کمه ولی درحالی که اثار خارجی با قیمته کمتر در دسترس باشه
یک خانواده ارزشی 2500 برای 3 قسمت یه سریال قائل نمیشه چه بسا ارزشی بیشتر از 30 هزار هم واسه این 3 قسمت داره
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
دقیقا حرف دلم رو زدی
حالا میگن هفتهای 2500 چیه بابا
کاملا میشه نتیجه گرفت که بحث فقیر و اینا الکی ، مردم زورشون میاد برن بخر الکی مسائل مختلف پیش می کشن !
خب این تفکر اشتباه هست ، شما میگی چون مثلا pop رو میگیری 2 هزار تومن ، لزومی نداره گرشاسپ رو بگیری 3500 !
یکی از اصلی ترین دلایلی هم که شرکت ها واسه اینجا برنامه نمیدن واسه همینه که اهمیتی نداره.
اینی که گفتم حرف من نبود ، منظورم این بود این روش رواج داره فعلا ، نه اینکه من فکر میکنم باید این روش رواج داشته باشه :دی
kamran987456
22-09-2010, 12:33
دقیقا
وقتی گیم بهتری رو با قیمت کمتر میشه خرید چرا اون یکی رو بگیریم؟
اینجاست که کشوری مثله ترکیه میاد قیمت فیلم های خارجی و بلیط سینما ها رو همون قیمت جهانی میده ولی فیلم و بلیط سینمای خودشرو کمتر میده و روز به روز هم در این صنعت از ایران جلو میفته
reza-atom
22-09-2010, 12:49
همه اسپم هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره ! :دی
basketball
22-09-2010, 13:03
شماها چی فکر کردین
رفیقم خودش کلوپ داره دلش نمیاد یکیش رو بخره ببره واسه خانواده ببینند!
ریخته بود روی فلش
به منم گفت فلش بیار واست بریزم!
کپی از ما گذشته
basketball
22-09-2010, 13:16
چون به دیدار مق ام م ع ظ م ره بری نرفته تحریمش کردن
خواهشا اگه میخواید ببینید اصلشو بخرید این بنده خدا3 میلیارد خرج کرده شنیدم در آستانه ورشکستگی هست
اول سریال رو ببینید متوجه میشید چقدر وضعیت بنده خــــدا وخیم و چه اصراری به خرید نسخه ارجینال می کنه
این همه سال ما رو خندونده حالا پولشم گرفته الان وقتشه ما بخندونیمش
حمایت از کسی که به خاطر هموطنانش داره داره ضرر می کنه وظیفه ماست
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
چون به دیدار مق ام م ع ظ م ره بری نرفته تحریمش کردن
خواهشا اگه میخواید ببینید اصلشو بخرید این بنده خدا3 میلیارد خرج کرده شنیدم در آستانه ورشکستگی هست
اول سریال رو ببینید متوجه میشید چقدر وضعیت بنده خــــدا وخیم و چه اصراری به خرید نسخه ارجینال می کنه
دقیقا
وقتی گیم بهتری رو با قیمت کمتر میشه خرید چرا اون یکی رو بگیریم؟
اینجاست که کشوری مثله ترکیه میاد قیمت فیلم های خارجی و بلیط سینما ها رو همون قیمت جهانی میده ولی فیلم و بلیط سینمای خودشرو کمتر میده و روز به روز هم در این صنعت از ایران جلو میفته
اصلا همينو بگو :31:
بزرگترين فروشنده ي گيم كامپيوتر يكي از بهترين رفيقاي منه، يادمه 2-3 سال پيش يه بازي اومده بود به اسم لطف علي خان زند ! هزار جون قفل روي سي دي زده بودند تا كسي نتونه كپي كنه و قيمتش 7 تومن بود ! :27: بعد از 3 ماه دوباره رفتم مغازش ديدم اون بازيهاش دست نخورده اصلا ! يكي هم كم نشده ! :27: بهش گفتم قضيه چيه، گفت وقتي بازي كال آو ديوتي و جي تي اي هستند هزار تومان، كي مياد براي يه بازي چرت 7 تومن بده ! :27:
kamran987456
22-09-2010, 13:48
همه اسپم هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره ! :دی
اینا اسپم هم باشن باز هم به اون 5 دقیقه که مهران مدیری زده ربط دارن
اما این پست تو دیگه فول اسپم محسوب میشه
ا
MaLaS_shz
22-09-2010, 13:51
سایتش -- شده
من خودم نون خور بابامم
خدا رو شكر وضعشم بد نيست . ديروز 2500 تومن برداشتم گفتم برم يه كار حسابي كنم .براي اولين بار يه چيزو اصلشو بخرم
وقتي بابام فيلمو دستم ديد گفت چرا پولو حروم ميكني وقتي دو روز ديگه هزار تومنيش مياد . 'گفت از هفته ديگه اصلشو نميخري
حالا ما خير سرمون خواستيم با فرهنگ باشيم:41:
hamijoon
22-09-2010, 14:06
سایتش -- شده
از net. استفاده كنيد :11:
genius_islamic
22-09-2010, 14:49
سلام کسی میدونه چند قسمته شنیدم 90 قسمت درسته؟یعنی 90 تا سه سی دی یا 90 سی دی؟
pooriya_hp
22-09-2010, 15:04
واقعا حیف که این فیلم در شبکه های خود ایران پخش نمیشه
باورتون نمیشه من الان بعد از گذشت چند سال دارم شب های برره رو در شبکه ITN نگاه میکنم.
شاید اگه dvd بود.مثلا: 12 عدد dvd میخریدم
M A M M U T
22-09-2010, 15:35
سلام کسی میدونه چند قسمته شنیدم 90 قسمت درسته؟یعنی 90 تا سه سی دی یا 90 سی دی؟
90 تا سی دی.یعنی 30 تا بسته/
وقتي بابام فيلمو دستم ديد گفت چرا پولو حروم ميكني وقتي دو روز ديگه هزار تومنيش مياد . 'گفت از هفته ديگه اصلشو نميخري
حالا ما خير سرمون خواستيم با فرهنگ باشيم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ی فامیل همین رو به من میگن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تازه این جا کپیش 500 تومن هست.:دی
البته حرفشون هم درسته.با فرهنگ بودن برای استکبار جهانیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما جدا از حق نگذریم 2500 یکم زیاده.مثلا همون 1500 تومن خیلی بهتره(هر سه تاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته تو کرمانشاه(شهرمون) اگه بخوای کپیش رو بخری باید کلی درد سر بکشی .اما اصل خریدنش می ارزه.
برای همین من اصلش رو می خرم.
به شیک بودن بسته بندیش هم خیلی اصرار می کنه:دی
اما خب ضررش بیشتر به اون تهیه کننده اش میرسه.اما خب دوستان برید اصلش رو بخرید.
خوب من اومدم .
برای پک دوم لحظه شماری می کنیم .
3 روز و 8 ساعت دیگه
M A M M U T
22-09-2010, 15:57
راستی دوستان یه چیزی خواستم بگم یادم رفت.
یکی از دوستان گیر داده بود که مدیری واسه این سریال 125 میلیارد گرفته.
من نمی خوام بحث رو ادامه بدم.اما منتظر بودم تا یه آمار دقیقی بدستم برسه بعدش اصولی جواب ایشون رو بدم
خب شروع می کنیم.
توی سایت قهوه ی تلخ به نقل از روزنامه ی بانی فیلم اعلام کرده که در قسمت اول 500000 نفر این سریال رو خریدن.
حالا فرض میکنیم این رقم تا آخر فروش فیلم به 1 میلیون برسه و همه ی این 1 میلیون نفر سریال رو تا آخر بخرن.
این سریال در 30 بسته ی 3 قسمتی عرضه میشه که میشه 90 قسمت.
قیمت هر بسته 2500 تومن هست.اگر کسی تا آخر سریال رو دنبال کنه و اون رو بخره باید 30 بار 2500 تومن پرداخت کنه.
30*2500=75000 تومان
حالا همونطور که قبلا گفتیم فرض می کنیم که 1 میلیون نفر همه ی این سریال رو بخرن.(که واضحه هست که هیچ وقت به این رقم نمی رسن.)
1000000*75000=75,000,000,000
حالا من موندم چطوری 125 ملیارد دادن به مدیری.
تازه ما هزینه ی پخش و تولید و بازگر و این ها رو هم حساب نکردیم.
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
خوب من اومدم .
برای پک دوم لحظه شماری می کنیم .
ببخشید میشه کمتر لحظه شماری کنید؟توی سایشون لحظه ها رو میشمارن کافیه.
این پست های شما مصداق بارز اسپم هست.
تو این جا هم یه بار لحظه ها رو شمردید که دوستان بهتون تذکر دادن
به نظر من فقط همون اهنگ تیتراز مهران مدیری میارزه که 2500 بدیم بابتش:40:
آهنگش رو خیلی خوب اجرا کرده
Alireza SM
22-09-2010, 16:31
اگر یه کارگردان بتونه واقعیت جامعه رو به صورت طنز نشون بده
اونم استاد مهران مدیری
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
تمجید یک منتقد مشهور از سریال مدیری
امیر قادری از منتقدان مشهور سینما در یادداشتی که در یکی از روزنامه ها منتشر کرد به تمجید از سریال قهوه تلخ پرداخت .
امیر قادری نوشت :
1 - آنها از بزرگترین دستاوردهای صدا و سیما در یکی دو دهه اخیر بودهاند. مهران مدیری و عادل فردوسیپور، هم باهوش بودند و هم با نفوذ، هم مخاطبهای میلیونی داشتند و هم این که این که گستره مخاطبهایشان از عامه تماشاگر تا خواص را در برمیگرفت. آنها استمرار داشتند و توانستند با وجود انبوه برنامههای مشابه – که تولید و رشدشان گریز ناپذیر مینمود – به سلطنتشان ادامه دهند. آنچه بر آن در طول این سالها انگشت میگذاشتند، نشان از هوش والایشان داشت. آنها اعتماد سازمان را جلب کرده بودند. پس میشد از آنها توقع نفوذ به حوزههایی را داشت که انگار برای بقیه ممنوع و دور از دسترس بود. حالا بار دیگر هر دو به عرصه رسانه بازگشتهاند. لیگ برتر شروع شده و فردوسیپور 90اش را یک بار دیگر راه انداخته، و از طرف دیگر مهران مدیری و گروهش که هنگام عرضه مجموعه تازهاش، قهوه تلخ با قهر تلویزیون مواجه بودند، حاصل کارشان را از طریق شبکه نمایش خانگی و در سوپر مارکتها عرضه کردهاند. اما تفاوت دوران جدید در چیست؟
سه قسمت اول قهوه تلخ مهران مدیری را اما دیشب دیدم و به نظرم رسید که مدیری به مسیر رو به رشدش دارد ادامه میدهد. تلاش میکند که کارگردان بهتری شود بیاينکه امتیازات سالهای قبل را کنار بگذارد. دارد سعی میکند میزانسنهای پیچیدهتری بدهد و قابهای کارشدهتری به مخاطبش عرضه کند، در عین حال که غریزهاش در انتخاب بازیگر همچنان جواب میدهد و اندازه میداند و طنز میشناسد. او همچنان میتواند برای شکافتن دردهای تاریخی این مملکت از اسلحه طنز استفاده کند و میداند کجا را هدف قرار دهد. همچنان عوام و خواص به یک اندازه ارتباط برقرار میکند و حواساش هست که آن اندازه پیش برود که مردم ایران او را به عنوان مهمان خانههایشان بپذیرند. او حساسیتش را از دست نداده و به تعادل گذشته حرکت میکند اما نه به عنوان هنرمندی که قرار است همه چیز را تایید کند.
حرکت بر بستر زمان. این مهمترین و سختترین وظیفه هر اهل رسانهای است
ما نیز خریدیم (اصلش را ! :27:) قسمت اولش را دیدیم و پسندیدیم ...
زشته به خدا کپیش رو نخرید ... دیدید چقد اصرار میکرد :41:
امیر قادری از منتقدان مشهور سینما در یادداشتی که در یکی از روزنامه ها منتشر کرد به تمجید از سریال قهوه تلخ پرداخت .
امیر قادری یکی از خوش فکر ترین و بهترین منتقدای این کشوره ...
یکی از چند نفری که اگه بگه ماست سیاهه ، به چشمام شک می کنم ، اما به اون نه ... :20:
خوشحالم از قهوه ی تلخ خوشش اومده :40:
سلام
تاپیک باز شد
لطفا اسپم ندین
کل کل نکنید
4/5 این تاپیک شده بحث درمورد "کپی کردن یا خریدن"
*hamedkhatar*
24-09-2010, 21:42
سلام
تاپیک باز شد
لطفا اسپم ندین
کل کل نکنید
4/5 این تاپیک شده بحث درمورد "کپی کردن یا خریدن"
با تشکر از امین عزیز
ولی دور از شوخی آقا کپی نکنید خوب مگه مرض دارید؟ :31:
اوکی بحث جدی رو آغاز میکنیم با نام و یاد خدا
فصل دوم شنبه قراره بیاد یا یکشنبه؟
به نظرتون این بار هم مثل دفعه قبل دیر به شهرستان میرسه یا سر وقت میارند؟
ممنون
L.A.M.P.A.R.D
24-09-2010, 21:54
ما نیز خریدیم (اصلش را ! :27:) قسمت اولش را دیدیم و پسندیدیم ...
زشته به خدا کپیش رو نخرید ... دیدید چقد اصرار میکرد :41:
اره.......دل من کلی واسش سوخت....چه التماسی میکرد.....
اما از همون اول خنده رو اورد :دی
salazarsnape
24-09-2010, 21:55
دوستان کسی جریان این سال به قدرت رسیدن آقا محمد خان رو میدونه؟
بالاخره 1207 درسته یا 1209
الان توی کتاب های تاریخی اون 5 سال چیه؟
:31:
امروز بالاخره وقت کردم ۳ قسمت اول و موجود رو ببینم.
به نظرم استارتش مثل بقیه کارهای مدیری بود.منظورم اینه که توی سریالهای قبلیش هم قسمتهای اول رو به معرفی کاراکترها و برانگیختن این حس که در ادامه چی پیش میاد اختصاص داده.
همین ۳ قسمت طوری بود که حتی اگه الان همه قسمتها رو داشتم تا سریال تموم نمیشد منم از جام بلند نمیشدم و تا آخرش رو میدیدم.
واقعا که مدیری رگ خواب بینندهها رو میدونه.
کارای مدیری همیشه طرفدار داشته و توی ایرانم بعید میدونم روی دستش طنز داشته باشیم....اینم مثل کارای قبلیش 100% جای خودشو پیدا میکنه....بازی سیامک انصاری هم این 3 قسمت خیلی عالیه بود......البته چون هنوز مهران مدیری نیومده هنوز سریال نظر منو جلب نکرده.....آخه شروعش تقریبا مثل برره بود....اما خوب.....باید صبر کرد..
اما نظر شخصیم بابت حرفای ابتدای فیلم.....دیگه خیلی التماس و گریه و زاری میکرد...من خوشم نیومد..یعنی بدم هم اومد خیلی لوس بود.....حالا 1 بار گفتی 2 بار گفتی....بسه نه دیگه قسم بدی و بزنی پشت دستت....زیاد جالب نبود...
بابت کپی و رایت هم خود حق داره...با اینکه همه میدونن جایزه ای در کار نیست اما خوب...................
البته به نظر من قرض دادن اشکال نداره....ممکنه یکی دیر سریال رو ببینه.....رایت نمیکنه...دیرتر میبینه اما از همون خواهر و برادر قرض بگیره اشکالی نداره....
اما باید منتظر بازی بهترشون بود....
دوستان کسی جریان این سال به قدرت رسیدن آقا محمد خان رو میدونه؟
بالاخره 1207 درسته یا 1209
الان توی کتاب های تاریخی اون 5 سال چیه؟
قصد آقا مهران هم اين بود كه كنجكاو بشي و بري سراغش:31:
REGISTERED-USER
24-09-2010, 22:26
ولی دور از شوخی آقا کپی نکنید خوب مگه مرض دارید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]احترام قائل شو حتی برای کسی که نداره و مجبوره کپی کنه یا بخره :13:
واقعا سریالش تا اینجا که حرف نداره قشنگتر از کارای دیگش بوده ارشادم با این کارش خودشو ضایع کرد به مهران بایدمدال داد به هیچکس باج نمیده حتی اگر به قیمت ورشکستگیش باشه
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
سری دوم کی میاد؟
میگن یکشنبه میاد
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
قصد آقا مهران هم اين بود كه كنجكاو بشي و بري سراغش:31:
جدا منم حسابی کنجکاو شدم
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
اره.......دل من کلی واسش سوخت....چه التماسی میکرد.....
اما از همون اول خنده رو اورد :دی
واقعا باید وظیفه خودمون بدونیم مهران مدیری چندیت ساله که با کارای قشنگش مارو شاد کرده حالا این کارو براش انجام بدیم
Facon_Archi
24-09-2010, 23:08
برای کسایی که DVD اش رو میخوان و میگن سخت پیدا میشه
یه سری مغازه هست توی انقلاب توی ردیف پاساژ صفوی که کتاب های قدیمی و اینا دارن اونجا همه dvd آوردن به تعداد کافی: دی
میتونید از اونجا تهیه کنید
برای کسایی که DVD اش رو میخوان و میگن سخت پیدا میشه
یه سری مغازه هست توی انقلاب توی ردیف پاساژ صفوی که کتاب های قدیمی و اینا دارن اونجا همه dvd آوردن به تعداد کافی: دی
میتونید از اونجا تهیه کنید
تفاوت ظاهری بسته های dvd با vcd چیه؟
Facon_Archi
24-09-2010, 23:37
تفاوت ظاهری بسته های dvd با vcd چیه؟
یکی از دوستان صفحه های قبل عکس گرفته بود گذاشته بود
شبیه پک بازی های xbox یه کم کوتاه تر! : دی
من الان عکس میگیرم میزارم اگه تا اون موقع پیدا نکرده باشین توی صفحه های قبل:46:
Facon_Archi
25-09-2010, 00:13
این هم عکس ها:
[/CODE]
p3yman_xl
25-09-2010, 10:09
دوستان من 2 بار کد رو اساماس کردم اما در هر 2 بار از طرف سرکت الوند جواب اومد که کد ارسالی اشتباه است؛ کد رو بارها چک کردم و با کارت تطبیق دادم اما میزنه اشتباه است.. موندم مشکل از کجاست؟
hoomi_gta
25-09-2010, 11:33
لطفا یکی بگه جریان این قرعه کشی هفتگی چیه؟؟ نتایجش کی و کجا اعلام میشه؟
من قسمت دوم رو اینترنتی از سایتش سفارش دادم؛ کسی سفارش داده؟
elahe_n12345
25-09-2010, 15:39
من 2 بار کد رو اساماس کردم اما در هر 2 بار از طرف سرکت الوند جواب اومد که کد ارسالی اشتباه است
سلام. منم همین مشکلو دارم. لطفاَ اگر کسی می دونه راهنمایی کنه.
anahita2002_anahita2002
25-09-2010, 17:08
اينم يه سوتي كوچولو تو سايت قهوه تلخ
عکست دیده نمیشد اما مرسی درست شد.
MoH_@_MaD
25-09-2010, 17:14
تو خوده سایتش زده سری دوم 6 ساعت دیگه میاد ولی همین حالا لینکهاش اومده رو نت :13:
SIMON137
25-09-2010, 18:02
تو خوده سایتش زده سری دوم 6 ساعت دیگه میاد ولی همین حالا لینکهاش اومده رو نت :13:
سایتو ولش ، یه برنامه ای هست که رندوم هی از شنبه به شنبه تاریخ میده :دی
همین الان سری دومش رو هم دیدیم
*hamedkhatar*
25-09-2010, 18:45
سایتو ولش ، یه برنامه ای هست که رندوم هی از شنبه به شنبه تاریخ میده :دی
همین الان سری دومش رو هم دیدیم
کدوم سایت گذاشته؟
میشه اسمش رو برام پخ کنی؟
نمیخوام دانلود کنم کارش دارم
ممنون
بی باک بی بال
25-09-2010, 20:22
مثال این "کپی کردن یا خریدن"
مثال این پول تاز بگذار یارانه ها برداشته بشه
سعید جهانیان مرحوم شد... ایشون در نقش ناشر در قهوه تلخ بازی میکرد و در برنامه عمو پورنگ هم ایفای نقش کرده بود.
ایشون توی تصادف رانندگی در کرج به کما میرود و در بیمارستان مرحوم میشود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخدا رحمتش کنه
سعید جهانیان هنرمند کرجی و بازیگر نقش «آش دایی» برنامه عمو پورنگ پس از یک حادثه رانندگی در 48 سالگی درگذشت.
به گزارش مهر مرحوم جهانیان به همراه سه نفر از دیگر هنرمندان همکارش صبح چهارشنبه پیش حدود ساعت شش هنگام بازگشت از اجرای برنامه هنری در زیباکنار در اتوبان کرج - قزوین حوالی پل کردان در اثر برخورد با یک دستگاه تریلی به شدت آسیب دید و به کما رفت و در بیمارستان جعفر صادق (ع) هشتگرد بستری شد.
وی روز پنجشنبه به بیمارستان رسول اکرم تهران منتقل شد، اما متاسفانه به دلیل شدت جراحت و خونریزی داخلی شامگاه گذشته دار فانی را وداع گفت.
سعید جهانیان سال 1341 در کرج متولد شد و سالها در زمینه هنری به ویژه طنز فعالیت کرد. او از هنرمندان باسابقه کرجی بود و مدیریت انجمن هنرهای نمایشی و بازی در سریال «قهوه تلخ» و ... از جمله کارهای اخیر هنری وی به شمار می رود.
جهانیان در برنامه پرمخاطب عمو پورنگ نیز نقش «آش دایی» را بازی میکرد و در روزهای گذشته نیز بارها عمو پورنگ از بچهها خواسته بود برای سلامتیش دعا کنند.
پیکر این هنرمند یکشنبه صبح از مقابل تالار شهیدان نژاد فلاح کرج تشییع و در امامزاده طاهر به خاک سپرده می شود.
بسی غمگین شدیم
خدا به خانواده اش صبر بده
شرمنده خبر بد دادم
روحش شاد منم تسلیت میگم و از باز شدن تاپیک بسیـار خوب خوشحالم :40:
mahsa1469
25-09-2010, 22:09
این هم عکس ها:
[/CODE]
توی خوذ سی دی هم عکس هست...
این قرعه کشی هفتگی رو کسی اطلاع داره ؟! سوال منم هست . تو سایتشم که هیچی نزده !
.
ahriman323
25-09-2010, 22:26
این قرعه کشی هفتگی رو کسی اطلاع داره ؟! سوال منم هست . تو سایتشم که هیچی نزده !
.
نحوه قرعه کشی
جهت شرکت در قرعه کشی پوشش امنیتی( scratch) داخل جلد را به ارامی پاک نموده و شماره ده رقمی ان را از طریق پیام کوتاه ( SMS ) به شماره 300069 ارسال فرمائید.
هدایای ویژه مرحله ای مصرف کنندگان
* هدیه مرحله اول ( پایان 10 مجموعه اول )
یک واحد اپارتمان دو خوابه با وسایل کامل
* هدایا ویژه مرحله دوم (پایان 20 مجموعه)
دو واحد اپارتمان دو خوابه با وسایل کامل
* هدایا ویژه مرحله نهائی (پایان 20 مجموعه)
سه واحد اپارتمان دو خوابه با وسایل کامل به همراه سه خودروی سواری
قرعه کشی با حضور مراجع ذیصلاح، بازیگران سریال و نمایندگان اصحاب رسانه برگزار می گردد.
خواهش می کنم کپی نکنید ..................................!:31::27:
مهران مدیری
hamijoon
25-09-2010, 23:06
پك دومش رو هم ديدم . خيلي خنده داره . جواد عزتي واقعا قشنگ بازي ميكنه .
خيلي معركست . كاش همينجوري پيش بره . عاليه
SIMON137
25-09-2010, 23:10
کدوم سایت گذاشته؟
میشه اسمش رو برام پخ کنی؟
نمیخوام دانلود کنم کارش دارم
ممنون
والا نمی دونم کدوم سایت گذاشته ، ولی ما که دی وی دیش رو خریدیم دیدیم تموم شد رفت :دی
راستی رفقا،قسمت های بعدیش اومدن نه؟4-5-6 ؟ باحال تر شده؟ تو ایلام هنوز ناپیداست....و دارن کپیش میکنن سی دی کلوپ ها! با اینکه بهشون ایمیل زدم،ولی هنوز حتی نگفتن فضول به تو چه؟
hamijoon
25-09-2010, 23:26
آره پك دومش هم تو تهران اومده . من كه خيلي حال كردم . خيلي خيلي باحال شده
1 2 روز ديگه اونجا هم مياد
Saeed System
25-09-2010, 23:37
خداوکیلی خیلی قشنگ شده فصل 2 ...یعنی مهران مدیری کارش یکه یکه نامبر وانه شماره 1 ایرانه.
بابا خیلی شاخ بود .
مرسی خداوکیلی مرسی مهران مدیری کارش درسته.
سیامک انصاری شده بود.....
مستشارلملک مشاوره اعظم پادشاه .
پادشاه می خواست قزوین رو بده بره به عثمانی . سیامک انصاری نزاشت . بعد گفت خوب آنتالیا رو بدیم
شما حساب کن ببین چه طوری ایران رو مفتی میدادن میرفته پادشاها.
جالب اینجا بود نیم کیلو باغلوا عثمانی تحفه آورده بود آنتالیا رو بهش داد که دست خالی نره !
hamijoon
25-09-2010, 23:40
خدايي ديدي جواد عزتي چقدر باحال بازي ميكنه ؟؟ اين دوتا پير مردا خيلي باحالن .
كــي بود ؟؟؟ :دي
Saeed System
25-09-2010, 23:43
خدايي ديدي جواد عزتي چقدر باحال بازي ميكنه ؟؟ اين دوتا پير مردا خيلي باحالن .
كــي بود ؟؟؟ :دي
از خنده روده بر میکنه آدم رو جواد عزتی ! :31:
حیف بازیگر به این خوبی رو همش چند سکانس بیشتر بهش نداده
ولی تو همون چند سکانس آخره استعداده خودشو نشون میده.
Saeed System
26-09-2010, 00:09
این منیژک بود که تو شبهای برره خان بالا برره رو میخندون.........
اینجا تاریخ نویس شده.
خلاصه حوصله پادشاه سر رفته بود گفت ما را بخندان.
این هنوز همون ادای سوسک که تو شبهای برره در می آورد در میاره :31:
عکس:
Saeed System
26-09-2010, 00:21
این یه تیکشم خیلی یاحال بود.
سیامک انصاری رو بردن اتاق پادشاه بردن دم تخت پادشاه گفتن بخواب فکر کرد جای خوابش اینجاست!
نگو از وظایف مستشارلملک یکیش فوت کردن نوشیدنی داغ اعلی حضرته یکیش هم گرم کردن جای خوابش.!
تو این عکس پادشاه اومد گفت گرم شد سیامک گفت جان! هنوز نمیدونست
عکس:
*hamedkhatar*
26-09-2010, 00:38
آقا یه دوستام اصفهان خریده از خاقانی
اگه میدونستم اینقدر زود پخش میشه امشب میرفتم میگرفتم
حالا فردا صبح تا از خواب بیدار شدم میرم دنبالش فقط خدا کنه DVD ش گیرم بیاد
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
آقا اینقدر صحنه های طنزش رو لو ندید خوب تو اسپویلر بگذارید
فردا که میبینم اصلا خندم نمیگیره :13:
مدیران این پست رو پاک کنن ممنون ...
Saeed System
26-09-2010, 00:57
دوست عزیز :18:
اسپویلری چیزی میذاشتی !
چشم داداش مخفی کردم.:11:
ولی همین که شما نقل قول کردی بازم بیرون اسپویلره. نوشته خودم در نقل قول از طرف شما
اون نقل قولی که گرفتی رو بزار تو اسپویلر :11:
نگید مزه های فیلم میره!!!!!!!!!!!!!! این دو برره توی سریال شب های برره مگه توی این فیلم نیست پس کجاست؟؟؟؟؟؟؟ چرا هنوز پیداش نشده................نکنه یکی از اون پیره مرد ها هستش که داشتند زلزله رو نقاشی می کردند؟!؟!؟!!!؟!؟!؟!
vahidgame
26-09-2010, 10:36
این دو برره توی سریال شب های برره مگه توی این فیلم نیست پس کجاست؟؟؟؟؟؟؟ چرا هنوز پیداش نشده................نکنه یکی از اون پیره مرد ها هستش که داشتند زلزله رو نقاشی می کردند؟!؟!؟!!!؟!؟!؟!
آره . مشخصه دیگه همونه
دقیقا همونی بود که نقاشی می کشید. یکمی دقت کنی می فهمی :46:
اون یکی هم که جواد عزتی بود
آقا تو قسمت 2 يه مشكلي داره اونجا كه به گارسونه ميگه اين چند تا صفر داره و بعدش ميگه رياله يا تومانه يارو ميگه 4 تا صفر داره بعدش ميگه يورو.
كمترين عددي كه 4 تا صفر داره 10000 كه 10000 يورو ميشه 10000000 تومانه خودمون يعني ميشه يه غذا قيمتش اينقدر زياد باشه!!!!!
Javad-ht
26-09-2010, 11:17
آقا تو قسمت 2 يه مشكلي داره اونجا كه به گارسونه ميگه اين چند تا صفر داره و بعدش ميگه رياله يا تومانه يارو ميگه 4 تا صفر داره بعدش ميگه يورو.
كمترين عددي كه 4 تا صفر داره 10000 كه 10000 يورو ميشه 10000000 تومانه خودمون يعني ميشه يه غذا قيمتش اينقدر زياد باشه!!!!!
بابا طنزه دیگه!
گیر دادیا!:31:
Alireza SM
26-09-2010, 11:25
آقا بابك من تلسكوپ 12 اينچ نيوتوني بگيرم يعني هيچ مشكلي ندارم بابت آلودگي نوري ؟
12 اينچي نيوتوني با پايه معمولي چندتومن درمياد ؟
آقا بابك من تلسكوپ 12 اينچ نيوتوني بگيرم يعني هيچ مشكلي ندارم بابت آلودگي نوري ؟
12 اينچي نيوتوني با پايه معمولي چندتومن درمياد ؟
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18:
سریال «قهوه تلخ»
hoomi_gta
26-09-2010, 11:44
اتفاقا منم به این موضوع فکر کردم همون موقع!! تو اینو میگی؟ یکی نیست بگه مگه اون موقع کسی میدونست ریشتر یعنی چی ؟ :31: که اون پیرمرد نقاشه گفت 2 ریشترش مونده!!
البته به قول دوستمون طنز هست سریال مستند تاریخی که نیست! :27:
Jang Bogo
26-09-2010, 14:48
من چند صفحه قبلها رو خوندم، مغزم ترکید.
همه دارند از قیمت و اینا حرف میزنند.
یکی میگه گرونه، یکی میگه ارزونه.
دیگه نرفتم صفحه های جلوتر.
دریغ از یک پست راجع به خود سریال یا نقد و تعریف از سریال.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18:
:دی :دی
Facon_Archi
26-09-2010, 15:02
به نقل از وبلاگ چی:
چرا نباید کپی قهوه ی تلخ را نوشید؟
قهوه ی تلخ , را که دیروز به قیمت نسبتن بالا اما اورجینال و از یکی ازفروشگاه های مجاز خریدم.با خود گفتم بالاخره مهران مدیری دل به دریا زد و با همه مخالفت ها و سنگ اندازی ها آمد…
قهوه ی تلخ در سه قسمت اولش بدجور مزه ی برره ای می داد و نقش ها و شخصیت هایی که در سه قسمت اول قهوه ی تلخ مدیری دیدم به شیرینی همان کاراکتر های برره ای بودند اما زبان تند و تیزی داشتند و دلچسب تر بودند , برای مثال یک جای داستان سیامک انصاری زیر شکنجه اعتراف میکند که خود آقا محمد خان قاجار است و مدرک هم دارد! و بعد شکنجه گر میگوید زیاد زدید , خُل شد و … ! به کار و هنر و اندیشه ی مدیری آنقدر اعتماد دارم که قست های بعدی قهوه ی تلخ را با قیمت نسبتن گران اما به صورت اورجینال تهیه کنم.مخوصن که اول سریال مهران مدیری خودش آمد و قسممان داد که این سریال را بصورت کپی نخریم ! پس ما هم به احترام هنر ایشان کپی نمیخریم.
نمیدانم دست اندرکاران سریالهایی مانند قهوه ی تلخ یا قلب یخی , چرا دریچه ی گشاد رسانه ی ملی را رها کرده اند و از مسیر سخت و گران و کم مخاطبی مانند مراکز توزیع محصولات سینمای خانگی اقدام به توزیع آثار ارزشمندشان میکنند.ایا فضای رسانه ی ملی انقدر تک صدایی و رادیکال شده که حتی کوچکترین اندیشه ی منتقد و یا نا همسو با جریان فکری و سیاسی حاکم را بر نمی تابد؟
رسانه ی ملی واقعن تا چه میزان به نام و نشانش می ماند و ملی و مردمی است , زمانی که بازیگران حرفه ای و محبوب و کارگردانان هنرمند و کاربلد سینمای ایران از آن به اجبار یا به میل شخصی دوری میکنند؟! این سوالی است که به نظرم پاسخ های زیادی ندارد.
این روند جدایی و رهایی از زیر سلطه ی سانسور های سلیقه ای و بی جای صدا و سیما به نظرم پدیده ی فرخنده ای ایست که باعث رشد و پیشرفت و غنای این قبیل محصولات هنری و فرهنگی خواهد شد و باید به کسانی که در این مسیر سخت و امتحان نشده به عنوان طلایه دار حرکت میکنند , احسنت گفت و با تمام وجود از حرکت آنها حمایت کرد.چرا که شکست پروژه هایی مانند قهوه ی تلخ و قلب یخی در حقیقت شکست منتقدان صدا و سیما است.
بنده به عنوان یک ایرانی و منتقد صدا و سیما با تمام توان از این محصولات غیر دولتی حمایت خواهم کرد تا متولیان صدا و سیما به این حقیقت ملموس برسند که سیاست جاری و فعلی ایشان با شعار و اسم رسانه ی ملی , فاصله ی بسیاری دارد
مدیری برای این کار مانند سریال شب های برره یک دکور و طراحی لباس جدا دارد که به گفته خودش سعی کرده خیلی بهتر از بقیه کار هایش شود.از همین جا میگم که سیامک انصاری دقیقا تیپ کیانوش در شب های برره را دارد.یک انسان فرهیحته که اینقدر مودب و با فرهنگ و بعضا بی عرضه است که جامعه آن را پس می زند و اسباب خنده است.دیگر لازم به توضیح نیست که خیلی از بازیگر های آشنا و همکار مدیری را در تیپ های مشابه در این سریال که قرار است به گفته خودش متفاوت باشد خواهیم دید.قیلم برداری قسمت های تاریخی سریال در کاخ نیاوران است.برای صحنه های داخلی از کاخ صاحبقرانیه استفاده شده، و جالب است که همان ساختمان را وقتی بخواهند از بیرون نشان دهند کاخ احمد شاهی را نشان می دهند که سوتی است که شاید فقط کسانی مثل من که پاتوقشان کاخ نیاوران باشد متوجه آن شوند
خیلی ها به موفقیت کار مدیری در شبکه ویدیو خانگی مشکوک هستند و برای خودشان هم دلایلی دارند از جمله دلایل میتوان به ۱- عدم عادت به خرید هفتگی سریال توسط مردم ۲- عادت به پخش شبانه ۳- نبود پیمان قاسم خانی در تیم نویسنده این سریال ۴- جنگ رقبای کمدی در تلویزیون اشاره کرد. طبق محاسبات من اگر این سریال مثل دیگر سریال های مدیری ۹۰ قسمتی باشد قیمت تمام شده این سریال برای کسی که همه این سریال را تهیه می کند ۷۵ هزار تومان خواهد بود که به نسبت سریال های خارجی که مدتی است مردم عادت به خریدنشان کرده اند بسیار زیاد است.با این پول میشود سریال های لاست و پریزن بریک و ۲۴ را با هم تهیه کرد.یعنی تقریبا این سریال ۳ برابر سریال های خارجی گران تر است.
اگر از بعضی ایرادات این سریال بگذریم چیزی که نزدیک بود اشک من را دربیاورد ، سخنرانی ۲۰ دقیقه ای مدیری قبل از شروع سریال بود که با عجز و لابه از مردم تقاضا می کرد که این سریال را کپی نکنند و حتی خواهر به برادرش ندهد و از اون بخواهد که خودش آن را تهیه کند.این در حالیست که تهیه نسخه اورجینال محصولات فرهنگی در خارج از ایران یک فرهنگ نهادینه شده و در کشور ما ، کارگردان طنزی که محبوبیت بسیار زیادی بین مردم دارد باید با التماس از مردم کشورش، از همان طرفدار ها بخواهد که در حمایت مالی از او محصولش را کپی غیر مجاز نکنند.دیگه الان واجب شد که بگم مملکته داریم؟
اين سه قسمت رو نگاه كردم. واقعاً بي نظيره. انصافاً عالي بود.
هنر نماييه محمد رضا هدايتي فوق العاده بود.
gtairani
26-09-2010, 15:48
خبر:قسمت 4 و 5 و 6 امد
A.M.D.D.E.V.I.L
26-09-2010, 15:50
خوب بود ولی کاش هر پکش 10 قسمت داشت!
خبر:قسمت 4 و 5 و 6 امد
ما نگاهشم كرديم رفت شما تازه ميگي اومد؟.
gmuosavi
26-09-2010, 16:04
نگید مزه های فیلم میره!!!!!!!!!!!!!! این دو برره توی سریال شب های برره مگه توی این فیلم نیست پس کجاست؟؟؟؟؟؟؟ چرا هنوز پیداش نشده................نکنه یکی از اون پیره مرد ها هستش که داشتند زلزله رو نقاشی می کردند؟!؟!؟!!!؟!؟!؟!
نه این یه نفر دیگس
یادمه یه تئاتر طنزی دیده بودم که اونجا هم نقش پیرمرد رو داشت
اسمش الان یادم نیست
هادی کاظمی یه نقش دیگه رو داره
--------------------------------------------------------------------
نکته : " روی همایونی چه غلطی میکنی ؟!!!" :31:
hamijoon
26-09-2010, 16:11
به نظر من كه يكي از اون پيره مرداست ديگه . يكيش كه جواد عزتيه . اون يكي هم دو بررست .
اما جواد عزتي خيلي معركست
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
واقعا اولش كه مهران ميگه همه بازيگرا بهترين بازيشون رو كردن راس ميگه .
همشون تركوندن . هدايتي ، انصاري ، و... . خوده مهران بياد چي ميشه . اوووفففف
gmuosavi
26-09-2010, 16:16
بچه ها اگه از خود سایت سفارش بدیم چند روزه میرسه ؟!
هزینه پستی هم میگیرن یا همون 2500 ؟!
ممنون
salazarsnape
26-09-2010, 16:21
بازی خواب گزار اعظم خیلی عالیه اسمشو نمیدونم ولی عاشقشم توی مرد هزار چهره و دو هزار چهره هم عالی بود
کلا یه جوریه میبینمش خندم میگیره
تمام موارد بالا برای نادر سلیمانی هم صدق میکنه
Facon_Archi
26-09-2010, 16:29
بچه ها اگه از خود سایت سفارش بدیم چند روزه میرسه ؟!
هزینه پستی هم میگیرن یا همون 2500 ؟!
ممنون
چند روزش رو نمیدنم دوستانی که از سایت سفارش دادن میان میگن
ولی آره قیمتش همون 2500 میشه چون من زدم تکمیل بشه و اینا که ببینم چه جوری هست
پول پستی اضافه نشدش:46:
اقا این نقش شکوفه رو کی اجرا می کنه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! این تیکه آخر قسمت چهار که خودمونی صحبت می کنن مادر و دختر خیلی باحال بود....مخصوصا قیافه شکوفه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دم مدیری گرم که با قهوه تلخش کام همه رو شیرین کرده.
واقعا به چنین کارگردانی باید آفرین گفت.
البته با وسواسی که به خرج میده معلومه که باید هم اینجور همه رو راضی نگه داره.:46:
*hamedkhatar*
26-09-2010, 19:22
یکی از دوستان گفته بود که مهران مدیری نقش پسر شاه رو بازی میکنه و من هم گفتم جایی شنیدم که نقش یه تاجر رومی رو ایفا میکنه
که با دیدن این 3 قسمت فکر کنم همون تاجر رومی باشه
چون شاه پسر نداره و اون تیزری که آخر کار نشون داد خیلی تیپش به تاجر میخورد
این شاهه عجب آدم پایه ایه جون میده برای رفاقت
میگفت:
همیشه بادمجون بخور بخندیم
سر میز غذا که همه رو دست انداخته بود بعد گفت خیت شدید؟ :دی
کلا خیلی باحال بود
با دیدن 3قسمت اول این سریال نمیتونستم حداقل لبخند نزنم!!
عجیب بود با این که
بازیگرها!!
دکور!!
تقریبا داستان وباقی مسائل..آشنابودن برای مخاطب ،اما مهران مدیری کاری کرد که با وجود چنین امکانات حداقلی وتکراری مخاطب خودش رو راضی نگه داره..
+
نمیدونم وقتی 8دقیقه اول سریال(قسمتی که خودمهران صحبت میکنه)رودیدید چه حالی به شما دست داد.
اما برای من جالب وبسیار ناراحت کننده بود بزرگترین مرد تاریخ طنزایران التماس کنه که کپی رایت نکنید!!
سلام دوستان
من میخواستم dvd قسمت جدید را بخرم ولی گیرم نیومد و مجبور شدم vcd بخرم:13:
حالا این dvd ها واقعا کیفیت تصویرشون بهتره؟
Facon_Archi
26-09-2010, 20:48
سلام دوستان
من میخواستم dvd قسمت جدید را بخرم ولی گیرم نیومد و مجبور شدم vcd بخرم:13:
حالا این dvd ها واقعا کیفیت تصویرشون بهتره؟
اوهوم بهتره!
واقعا بهتره ها!
شاید الان یه سری بگن نه خیلی فرق نداره ولی به نظر من خیلی فرق داشت
درسته . بنظر منم کیفیت DVD بطور محسوس بهتر هست .
.
مگه غیرDVDهم میفروشن؟
vcdاورجینال نیست؟
اون تیکه ای که شاه گفت نگهش دارین به جهت انتری خیلی با حال بود...
Facon_Archi
26-09-2010, 21:26
مگه غیرDVDهم میفروشن؟
vcdاورجینال نیست؟
هم dvd اورجینال هست هم vcd اورجینال که 3تا سی دی میشه
آره..اما یه جوری باحالی گفت این(انتری)رو بعداز چندلحظه نگاه معنا دار.....:31:
خدامیدونه منظورش چی بود...:27:
فکرکنم گفت:چشممان رو گرفت به جهت انتری...(یه همچین چیزی)
ره..اما یه جوری باحالی گفت این(انتری)رو بعداز چندلحظه نگاه معنا دار.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدامیدونه منظورش چی بود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکرکنم گفت:چشممان رو گرفت به جهت انتری...(یه همچین چیزی)
خفن سیا 30 بود...
میگم این (رویا)مشکوک نمیزنه...
یه جایی توی بازداشگاه نیما خاطرات روسریع مرور میکنه...
نمیدونم یجوری حس میکنم که رویا+اون فالگیره+احتمالا مهران درنقش تاجرخارجی از گذشته اومده بودن که نیما رو بکشونن به زمان خودشون!
brave_ie
26-09-2010, 22:29
به اونایی که پرسیدن از سایت سفارش بدیم بگم که من برای قسمت اول یک هفته منتظر شدم و خبری نشد آخرم خودم خریدم
همینطوری بهتره فعلا خیالتون راحت:31:
genius_islamic
26-09-2010, 22:30
بنده اقا محمد خان قاجار هستم مدارکش هم موجده 2- زیاد زدید قاطی کرده:31:سلام واقعا اگه مردم میدونستن این چقدر سیاسیه هستش عمرا اجازه فروش میدادن
تیکه ها رو حال کنید :
بعد از خوردن یه قهوه تلخ مسموم توسط سیامک انصاری و بی هوش شدند در دربار، در مطبخ به هوش میاد و فلامک جندی بهش میگه :
شانس آوردی زهر مار ش ( سم داخل قهوه) مال بلاد چین بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جا هم از قرقی ( نادر سلیمانی ) می پرسه دستشویی کجاست ؟میگه اونجا ، زنونه پشت دیوار مردونه روی دیوار !!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا هم که داشت شون های جهانگیر شاه رو می مالید تیکه های جالبی بهش انداختد :تو فعلا بمال!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم کم داره معلوم میشه چرا اجازه پخش در سیما رو نگرفته!؟!؟!!!؟!!!!!!!
SIMON137
27-09-2010, 00:46
تیکه ها رو حال کنید :
بعد از خوردن یه قهوه تلخ مسموم توسط سیامک انصاری و بی هوش شدند در دربار، در مطبخ به هوش میاد و فلامک جندی بهش میگه :
شانس آوردی زهر مار ش ( سم داخل قهوه) مال بلاد چین بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جا هم از قرقی ( نادر سلیمانی ) می پرسه دستشویی کجاست ؟میگه اونجا ، زنونه پشت دیوار مردونه روی دیوار !!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا هم که داشت شون های جهانگیر شاه رو می مالید تیکه های جالبی بهش انداختد :تو فعلا بمال!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم کم داره معلوم میشه چرا اجازه پخش در سیما رو نگرفته!؟!؟!!!؟!!!!!!!
به هر حال همینش هم از فیلتر ارشاد رد میشه
جالب بود میگفت :
پادشاه می خارن :دی
به هر حال همینش هم از فیلتر ارشاد رد میشه
جالب بود میگفت :
پادشاه می خارن :دی
از همون ۱۰ دقیقه اول قسمت اول، که اونهمه تیکه انداخت به صداوسیما معلوم شد چرا تایید نشده.
طرف هر دروغی رو با خیال راحت میگفت و عین خیالش هم نبود!
Mahdi_Moosavi
27-09-2010, 01:10
خداوند این مهران مدیری رو حفظ کنه ، هر چند وقت یه بار کلی می خندونه ملت رو !
تو قسمت 6 یه سکانس خیلی باحال توش هست !
یه قسمت هست که سیامک انصاری مجبور میشه دوباره بادمجان ( اینبار به عنوان میوه ! ) رو بخوره و صداش نازک میشه !
بعدش داشت در مورد عملکرد بهتر خانوم ها نسبت به آقایون تو جامعه صحبت می کرد که شاه با یه نگاه بول هوسانه بهش می گه :
می گوییم این بحث خانوم ها را ولش کن ! یه کمی از خودت برایمان بگو !
سیامک بنده خدا کلی تعجب میکنه و طبق معمول زل می زنه به دوربین ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس برای همین به عنوان(انتر)میخواستش!!:31:
Facon_Archi
27-09-2010, 09:03
توی اتاق که صداش نازک شد گفت که فقط صدام نازک میشه اتفاق دیگه ای نمیوفته! : دی
good_messi
27-09-2010, 09:57
واقعا دست مدیری درد نکنه این سریال هم مثل سریال های دیگش رفته رفته قشنگ تر میشه انصافا قسمت 5و6 خیلی باحال بود
دمش گرم
اون يارو پيرمرده كه تو قسمت چهار موقع زلزله رفيقش هي بهش ميگفت پس تو نمردي منو ياد يه بنده خداي ميندازه كه چند وقت پيش شايعه سكته كردنش پيچيده بود...:31:
hamijoon
27-09-2010, 13:25
بچه ها اول CD6 كه اون 2تا پيره مردا دارن بازي ميكنن خيلي باحاله . ديدي چه دادي ميزنه كييييييييهههههههه...
خيلي خنده داره . مردم از خنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این قسمتش ( پک 2) زیاد جالب نبود یه جورایی وقت طلف کنی به سبک سریالهای 90 قسمتی توش دیده میشد !!!!!! ( مخصوص تلویزیون نه در حد نمایش خانگی )
hamijoon
27-09-2010, 13:45
به نظر من خيلي از آهنگ توش اسفاده ميكنن . از يه جا ميخواد بره يه جا ديگه 1 2 دقيقه آهنگ ميزنه .
ولی این قسمتش ( پک 2) زیاد جالب نبود یه جورایی وقت طلف کنی به سبک سریالهای 90 قسمتی توش دیده میشد !!!!!! ( مخصوص تلویزیون نه در حد نمایش خانگی )
دلت میاد؟وا...:31:
نکنه چک برگشتی داشتی که نتونستی از این قسمت های زیبا لذت ببری.:27:
اما جدای ازشوخی من که خیلی باهاش حال کردم از همون قسمت اول تا الان..بیخودی نیست مهران مدیری رو دوست دارم:40:
پک دو خیلی از اولی قشنگ تر بود
+بچه کجایی؟؟؟
-:تهران
+:پس لحجت چرا اینجوریه؟؟؟
-:قبلنا فرانسه کار میکردم لحجم برگشت
+:پادشاه کارت داره پاشو
-:چی کار داره؟؟؟
+:هیچی میخوارن!!!
اسم اون یارو قد کوتاه هم خیلی با حال بود"مخبرالدوله سر سعدی"
J A V I D
27-09-2010, 14:31
امروز ساعت هفت چهل دقیقه صبح !!!! از بقالی !!! دی وی دیش رو خریدم ، سه قسمت رو دیدم نه خیلی عالی نه خیلی ضعیف به این سری دومش نمره متوسط می دم ...
من 3 قسمت جدیدش رو دیروز دیدم نه خوب بود نه بد.از 10 میدم 4.5.
احتمالا به خاطر این که قبلش سریال The Big Bang Theory رو نگاه کردم زیاد خوشم نیومد.:31:
چون اگه حالت مقایسه ای باشه که در مقابل سریال های دیگه حرفی برای گفتن نداره ولی در چهارچوب خودش کار خوبیه.
خدا کنه که قسمت های بعدی بهتر بشن.3 قسمت اول هم که اصلا جالب نبود.ولی 3 تای بعدی بهتر شده بودن.
فقط قسمت ششم
اونجایی که سیامک انصاری با صدای نازک در مورد خانم ها حرف میزد
اعلاحضرت گفت خانم ها رو ول کن کمی از خودت بگو:21:
از خنده داشتم میمردم
p3yman_xl
27-09-2010, 18:36
مجموعه دوم رو دیدم ؛ بدک نبود.
به نظرم به جای سیامک انصاری باید خود مهران مدیری این نقش رو بازی میکرد ...
به هر حال تصمیم گیری زوده
موفق باشید :happy:
دوستان عزیز خواهش میکنم از اسپویلر استفاده کنن !
آقا خداییش رفته رفته خیلی داره باحال میشه
به نظر من با اومدن مهران مدیری قویترم میشه
کلا کارهای مدیری حرف ندارن..............
dragon-fly
27-09-2010, 21:03
سلام
امروز مجموعه 1 و 2 رو باهم دیدم خوب بود ولی.........
بچها قراره یه 28 هفته دیگه تموم شه ؟ :18:
یعنی تا 7 ماه دیگه, وسطای ترم دیگه باید هر هفته منتظر باشیم تا بیاد ؟
من یکی که دیوونه میشم.
پک ۲ رو دیدم.جالب بود.ریتم سریال داره خوب پیش میره.
اما این دو تا پیرمرد واقعا نمک این پک بودند هر چند از بازی خوب بقیه هم نمیشه گذشت.:46:
Facon_Archi
27-09-2010, 21:31
اول اینکه این اولین سریالی هست که خود مدیری تا قسمت 6 هنوز وارد ماجرا نشده: دی
بعد اینکه 30قسمتش که ضبط شده رفته!باید دعا کرد واسه ساخت بقیش یهو پروانه ساخت و مجوز و ایناش رو کنسل نکنن!!!
به قول مهران مديري دور هم باشيم ...
نتیجه صحبت های مدیری در سی دی اول سریال قهوه تلخ/طنز
از وسطای قسمت دوم تا قسمت ششمش رو امروز یه جا دیدم
باحال بود
چیز زیادی که از دست ندادم بابت ندیدن قسمت اول و دوم؟
dragon-fly
27-09-2010, 22:22
چیز زیادی که از دست ندادم بابت ندیدن قسمت اول و دوم؟
به نظر من نه.ولی بهتره ببینی.
یکم با شخصیت سیامک انصاری (تو فیلم) بیشتر اشنا میشی.
Facon_Archi
27-09-2010, 22:46
برگزاری اولین مرحله قرعه کشی خریداران قهوه تلخ
اولین دوره قرعه کشی جوایز خریداران مجموعه قهوه تلخ دیروز 89/07/04 با حضور نمایندگان محترم دادستانی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، عوامل سریال و اصحاب رسانه برگزار شد. در این مراسم برندگان 4500 جایزه 200،000 ریالی و 500 جایزه 500،000 ریالی مجموعه اول قهوه تلخ شناخته شدند که از صبح روز یکشنبه با آنها تماس گرفته می شود تا با اعلام شماره کارت بانکیشان ، مبلغ جایزه به حساب واریز گردد.
+
اگه کسایی که از توی این تاپیک رد میشن برنده شدن ,اعلام برندگی کنن اینجا : دی
genius_islamic
27-09-2010, 22:47
سلام دوستان اینا که میخندیم خیلی خوبه ولی میدونین پشت این خنده ها جقدر داره متلک میندازه چون هیچ طنری نیست که نخواد مسائلی اجتماعی و سیاسی را یعنی معضلاتشون را نگه
این بار که خواستین بخندید یکمی مقایسه کنین با مسائل امروز بیشتر جال میده
Pr0totype
27-09-2010, 23:53
من ۹ دستگاه آپارتمان برنده شدم،همشونو لازم ندارم،هر کی میخواد پیغام بزنه،
mahdy2021
28-09-2010, 00:08
بعضی صحبتها برام عجیبه
من خودم جشنواره فجر چند فیلم رو دیدم و 2 تاش که کاملا تیکه های سیاسی توش بود رو از همون اول به همه گفتم
یکیش دموکراسی تو روز روشن بود که حدود 1 ماهه اکران شده
یکی هم پسر آدم و دختر حوا
بقیه خیلی بار سیاسی به اون معنا نداشت.اما این قهوه تلخ تا جاییکه من دنبال کردم تیکه های سیاسی نمیندازن.نمی دونم چرا شما سعی دارید سیاسیش کنید.شایدم دوست داشتید که اینطور باشه
من 3 قسمت تا الان دیدم و در مقایسه با سریالهای ایرانی خوب بود ولی هنوز به نظرم به مثلا مرد 1000 چهره یا شبهای برره نرسیده
بین این و قلب یخی فکر کنم تا الان قلب یخی جلوتره
excessive
28-09-2010, 00:17
همه شو با لحن شاه بابا بخونید.
من که قلب یخی رو ندیدییم که نظر بدییم ولی قهوه تلخ از قسمت چهارم به بعدش خیلی قشنگتر شده............... چی!! چی گفت!!؟؟:31:
بعضی صحبتها برام عجیبه
من خودم جشنواره فجر چند فیلم رو دیدم و 2 تاش که کاملا تیکه های سیاسی توش بود رو از همون اول به همه گفتم
یکیش دموکراسی تو روز روشن بود که حدود 1 ماهه اکران شده
یکی هم پسر آدم و دختر حوا
بقیه خیلی بار سیاسی به اون معنا نداشت.اما این قهوه تلخ تا جاییکه من دنبال کردم تیکه های سیاسی نمیندازن.نمی دونم چرا شما سعی دارید سیاسیش کنید.شایدم دوست داشتید که اینطور باشه
من 3 قسمت تا الان دیدم و در مقایسه با سریالهای ایرانی خوب بود ولی هنوز به نظرم به مثلا مرد 1000 چهره یا شبهای برره نرسیده
بین این و قلب یخی فکر کنم تا الان قلب یخی جلوتره
این مردک صاحب خونه چقدر ساندیس میخورد؟ کوفتت بشه...
الله اعلم...
charlize
28-09-2010, 03:49
من تنها فرد سینمای ایران رو که کاملا قبولش دارم، همین مدیریه...
اما این سریالش هم مثه بقیشون، یه سری چیزای تکراری داره که واقعا باعث افت سریال میشن...
نمونش همون "کی بود" که اولش جالب بود اما دیگه رو اعصابه! ادم احساس میکنه اون گذاشته شده تا 40 دقیقه پر بشه!!
بازیها هم کاملا در حد خود مهران..بزرگ نمایی در حد بادمجون!: دی
+
3تا تیکه خیلی ناب داشت این 3 قسمت..
اولی رو دوستان گفتن اما خب:
اونجاش که یگانه عالم(!!) به نیما(سیامک) میگه: زن ها رو ول کن..از خودت بگو!!!
یعنی ترکیدم از خنده سر اینجاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این:
کلفته(فلامک جنیدی؟!) به سیامک میگه که زن جدید شاه باهاش 1 ماهه ازدواج کرده و هفته دیگه بچش به دنیا میاد!!
نیما هم میگه نمیشه و بعد خیلی باحال میگه:بله دیگه به هر حال...اِه..همسر انتخاب کردن...من نمیدونم حالا دیگه خودتون میدونید!!
ایول داشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی هم 30 یا 30 بود:
همون اوایل قسمت 4...جاییکه نیما رو میبرن بازداشتگاه و این بیخود(!) با مادرش میان...اونجا بهش میگن که اینا چیزا رو که بهت میگیم بگو به شاه، ما هم زنده نگرت میداریم!!
فک کنم دوستان بدونن به چی تیکه انداخته شده...
و این یکی:
کلا 2-3 بار بحث شد اما سر میز قشنگ بود...جاییکه زن شاه(الیکا) با نیما بحثشونه سر مالیات...
*: نیما
+:زن شاه
* متوجه شدم هیچکی به فکر جان و مال رعیت نیست
+چطور؟ مگه ازشون خراج و مالیات نمیگیرن؟
*چرا! تا بیخش میگیرن!
+رعیت باید جان بکند تا مالش را به موقع به ما (اهل قدرت) برساند!!
*الان متوجه شدم!!!
یه سری چیزا دیگه هم بود که حالا ترجیح میدم نگم...
genius_islamic
28-09-2010, 05:19
سلام واقعا که یعنی شما اصلا سریال را ندید که اینطوری میگین داداش نباید که داد بزنه پیام سیاسی بده که یکم دیالوگ را داشته باش دستت میاد
AmiRreZA_RAcEr
28-09-2010, 05:43
طنز سیاسی خوبه اما طنزی که واقعا سیاسی باشه ! طنزی که سیاسی نیست رو خوب نیست هی بگیم سیاسیه ، موضوع طنز رو که خودشونم گفتن حالا من نمیدونم چه اصراریه ....
در مورد سریال هم به نظرم فقط تکراره و نکته زیاد جالبی نداره ، شاید هر قسمتش فقط 5 دقیقه قسمت جالب داشته باشه ، این همه تبلیغ و ... زیادی بزرگ نمایی کردن
من خودم همیشه کارهای مدیری رو دوست داشتم اما خوبه یکم به فکر کار خوب باشه نه اینکه مثل اون سریال مزخرف باغ مظفر فقط به فکر تبلیغ و پول ...
قهوه تلخ هم تا الآن تعریفی نداشته امیدوارم بعد از این بهتر بشه
یکم سریال های طنز خارجی رو نگاه کنید متوجه تفاوت بار معنایی میشید ، توی قهوه تلخ فقط خواستن با تیکه انداختن و دیالوگ مردم رو بخندونن و موضوعش اصلا جالب نبوده تا الآن ... اگه قسمت بعدی هم همینطور باشه منکه قسمت های بعدش رو حتما کپی میخرم چون دوست ندارم با شعورم بازی بشه ...
دوست عزیز ببخشید ظاهرآ شما خبر نداری کجا زندگی می کنی تا همین جا هم که گیر ندادند خیلیه از این به بعد را داشته باشید که گیر ندهند چون یکی از علتهایی که از سیما پخش نشد همین گوشه زدنها توی سریاله ...
AmiRreZA_RAcEr
28-09-2010, 08:07
دوست عزیز ببخشید ظاهرآ شما خبر نداری کجا زندگی می کنی تا همین جا هم که گیر ندادند خیلیه از این به بعد را داشته باشید که گیر ندهند چون یکی از علتهایی که از سیما پخش نشد همین گوشه زدنها توی سریاله ...
چه ربطی داره ؟
من میگم سریال قشنگ نیست ! چیکار به گیر دادن دارم عزیز دل ؟
اين مطلبو تو يه وبلاگ ديدم گفتم اينجا هم بزارم روش بحث بشه!:31:
(البته بگم كه من خودم طرف مديري هستم ها:5:)
------------------------------------------------
كپي رايت به روايت مهران مديري!
تیتراژ آغازین قهوه تلخ در حال پخش است، مهران مدیری میخواند: امشب شب مهتابه، منتظر میمانم ببینم در تیتراژ، اسمی از خالق این تصنیف "علي اكبر شيدا"برده میشود یا نه؟ با کمال تعجب میبینم اسمی نیست؛ آقای مدیری سلام!
ادرس وبلاگ:
S@nti@go_s&k
28-09-2010, 10:04
حالا که خبرش در اومده احتمالا یه نامی ازش میبره:27:
برگزاری اولین مرحله قرعه کشی خریداران قهوه تلخ
اولین دوره قرعه کشی جوایز خریداران مجموعه قهوه تلخ دیروز 89/07/04 با حضور نمایندگان محترم دادستانی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، عوامل سریال و اصحاب رسانه برگزار شد. در این مراسم برندگان 4500 جایزه 200،000 ریالی و 500 جایزه 500،000 ریالی مجموعه اول قهوه تلخ شناخته شدند که از صبح روز یکشنبه با آنها تماس گرفته می شود تا با اعلام شماره کارت بانکیشان ، مبلغ جایزه به حساب واریز گردد.
+
اگه کسایی که از توی این تاپیک رد میشن برنده شدن ,اعلام برندگی کنن اینجا : دی
اسم برنده ها رو جايي اعلام نمي كنن ؟
genius_islamic
28-09-2010, 10:39
طنز سیاسی خوبه اما طنزی که واقعا سیاسی باشه ! طنزی که سیاسی نیست رو خوب نیست هی بگیم سیاسیه ، موضوع طنز رو که خودشونم گفتن حالا من نمیدونم چه اصراریه ....
در مورد سریال هم به نظرم فقط تکراره و نکته زیاد جالبی نداره ، شاید هر قسمتش فقط 5 دقیقه قسمت جالب داشته باشه ، این همه تبلیغ و ... زیادی بزرگ نمایی کردن
من خودم همیشه کارهای مدیری رو دوست داشتم اما خوبه یکم به فکر کار خوب باشه نه اینکه مثل اون سریال مزخرف باغ مظفر فقط به فکر تبلیغ و پول ...
یکم سریال های طنز خارجی رو نگاه کنید متوجه تفاوت بار معنایی میشید ، توی قهوه تلخ فقط خواستن با تیکه انداختن و دیالوگ مردم رو بخندونن و موضوعش اصلا جالب نبوده تا الآن ... اگه قسمت بعدی هم همینطور باشه منکه قسمت های بعدش رو حتما کپی میخرم چون دوست ندارم با شعورم بازی بشه ...
سلام خود این نظر شماست بالاخره یکی از فیلم هندی خوشش میاد یکی بدش میاد ولی روی این همه سرمایگذاری و...توجه نکردین داداش این همه پول ندادن که فقط بخندی اصلا میدونی طنز چیه طنز یعنی لبخند تلخ مشکلات را به با طتز بیان میکنه داداش دلقک که نیست که اینقدر بی هدف باشه فیلم ها ی خارجی هم خوبن ولی اونا مشکلات خودشون را میگن نه مشکلات جامعه مارو
شما که میگی سیاسی نیست نباید که داد بزنه علنا بگه اینا تمثیله یکم به دیالوگا توجه داشته باش یکم مقایسه بکن متوجه میشی
چه ربطی داره ؟
من میگم سریال قشنگ نیست ! چیکار به گیر دادن دارم عزیز دل ؟
.................................................. .................................................. ..................
داداش شما میگی سریال به نظرت قشنگ نیست نظرت محترم .....................ولی دیگه قرار نیست که نظرت رو به ما تحمیل کنی که...........
نقاط ضعف داره این سریال اما قرار نیست که با سریال هایی مثل friends یا تئوری بیگ بنگ مقایسه بشه که ...............
شما این رو با سریال های ایرانی و طنز مقایسه کن ..........سریال هایی مثل باغ مظفر یا برره هر کدوم در نوع خودشون جدید بودند و یه موضوع ناب داشتن مثل همین سری مرد هزار چهره.......
این سریال هم جدیده و موضوش شاید پیش پا افتاده باشه اما دیگه به این بدی هم که تو میگی نیست .............تازه اولشه برره هم اولش زیاد چنگی به دل نمی زد اما وقتی جا افتاد خیلی خوب شد
تازه اون سریال به صورت شبانه پخش می شد و نظرات و گفته های مردم به گوش مدیری می رسید و در قسمت های بعدی لحاظ می کرد اما الان تمام 90 قسمت ساخته شده و دیگه نمی شه که تغییرش داد....................
Milad4171
28-09-2010, 10:49
آقا تا قسمت 2 اومده؟ من یک رو گرفتم. به نظرم خیلی باید باحال باشه مخصوصا موضوع داستان!!!!
البته خود تخیلات توش زیاده ولی خوب با چی دیگه میشه شوخی کرد توی این دیار؟؟؟؟؟؟؟
:13:
hoomi_gta
28-09-2010, 10:51
به نظر من بعضی جاها خیلی لوس میشه سریال. مثل دلقک بازی های دربار برای شاه. یا مثلا جایی که همه ی غذا ها سمی بود و بلافاصله میکشت. به نظر من وقتشه خود مدیری بیاد. زیاد به سیامک انصاری دور داده. بازیگر خوبیه ولی نه دیگه تا این حد.
در کل پتانسیل بهتر شدن و داره باید دید چطور پیش میره.
reza-atom
28-09-2010, 11:03
به نظر من بعضی جاها خیلی لوس میشه سریال. مثل دلغک بازی های دربار برای شاه. یا مثلا جایی که همه ی غذا ها سمی بود و بلافاصله میکشت. به نظر من وقتشه خود مدیری بیاد. زیاد به سیامک انصاری دور داده. بازیگر خوبیه ولی نه دیگه تا این حد.
در کل پتانسیل بهتر شدن و داره باید دید چطور پیش میره.
بهتره نوع نگاهتون رو به این طنز عوض کنین فقط به این جنبه ها نگاه نکنین ، مطمئناً پشت این دلقک بازی ها هم یه سری نکاتی نهفته است که با زیرکی باید اون ها رو دریافت ! نکات ظریفی توی این سریال نهفته است که با یک بار دیدن نمیشه اونها رو فهمید (مثل همون حفره ی تاریخی یا دادن آنتالیا !! به جای باقلوا !!) ! به نظر من این سریال نسبت به سریال های دیگه ی مهران مدیری نکته دار تر و معمایی تره !
hoomi_gta
28-09-2010, 11:14
بهتره نوع نگاهتون رو به این طنز عوض کنین فقط به این جنبه ها نگاه نکنین ، مطمئناً پشت این دلقک بازی ها هم یه سری نکاتی نهفته است که با زیرکی باید اون ها رو دریافت ! نکات ظریفی توی این سریال نهفته است که با یک بار دیدن نمیشه اونها رو فهمید (مثل همون حفره ی تاریخی یا دادن آنتالیا !! به جای باقلوا !!) ! به نظر من این سریال نسبت به سریال های دیگه ی مهران مدیری نکته دار تر و معمایی تره !
ببین باهات موافقم. سریالی دو جنبه داره یکی جنبه طنزش هست یکی همین نکاتی که میگی. من نظرم بیشتر در مورد خنده دار بودن سریال بود که تا اینجا خیلی خنده دار نبوده. ولی خوب همیشه سریال های مدیری از جنبه دوم قوی هستند و همیشه نکات جالبی دارن. مثل اون قضیه پول زور که تو کارای قبلیش بود و خیلی جاها به وضوح میشه دیدش.
ولی ایکاش محراب قاسمخانی هم بود تو این سریال. نویسندگیش حرف نداشت
به نظر من بعضی جاها خیلی لوس میشه سریال. مثل دلغک بازی های دربار برای شاه
نکته اون دلقک بازی ها اینه که همیشه یه سری افراد هستند که برای خوشنودی رئیس و مافوقشون حاضرن به هر خفتی تن بدن و حتی دقک هم بشن...............
اين مطلبو تو يه وبلاگ ديدم گفتم اينجا هم بزارم روش بحث بشه!:31:
(البته بگم كه من خودم طرف مديري هستم ها:5:)
------------------------------------------------
كپي رايت به روايت مهران مديري!
تیتراژ آغازین قهوه تلخ در حال پخش است، مهران مدیری میخواند: امشب شب مهتابه، منتظر میمانم ببینم در تیتراژ، اسمی از خالق این تصنیف "علي اكبر شيدا"برده میشود یا نه؟ با کمال تعجب میبینم اسمی نیست؛ آقای مدیری سلام!
ادرس وبلاگ:
منبع شعر رو نگفته و البته باید بگم خیلی زیبا خونده این اثر رو و ردیف موسیقی ایرانی رو هم رعایت کرده.
mojtaba2321
28-09-2010, 14:32
کپی رایت بروایت مدیری!
مهران مدیری میخواند: امشب شب مهتابه، منتظر میمانم ببینم در تیتراژ، اسمی از خالق این تصنیف "علیاکبر شیدا" برده میشود یا نه؟ با کمال تعجب میبینم اسمی نیست.
Amin_0913
28-09-2010, 14:39
اما گذشته از همه اینا سریال جذابی هست
وظیفه پر کردن وقت رو به خوبی اجرا میکنه
سلام
بعد از 5 روز سفارش و پرداخت آنلاین 2 فصل ، هنوز نرسیده دستم ... :41:
موفق باشید :40:
Facon_Archi
28-09-2010, 14:49
این همه آدم دیگه هم این آهنگ رو خوندن!
اون ها هم اسمی آوردن؟نه دیگه!
موقع ای که اون هارو گوش میدادین چرا یاد کپی رایت نمی افتادین که تصنیف از کیه؟!!
به مهران مدیری که رسید همه شاخ شدین : دی
این همه آدم دیگه هم این آهنگ رو خوندن!
اون ها هم اسمی آوردن؟نه دیگه!
موقع ای که اون هارو گوش میدادین چرا یاد کپی رایت نمی افتادین که تصنیف از کیه؟!!
به مهران مدیری که رسید همه شاخ شدین : دی
اینهمه آدم خونده؟؟؟؟
شما میدونی اونها اسمی از شاعر نیاوردن؟
mahsa1469
28-09-2010, 16:07
قهوه ی تلخ نام جدیدترین سریال مهران مدیری است که فیلم برداری اش از ۱۴ ماه پیش آغاز شده و با همکاری گروهی متشکل از ۲۵۰ نفر و ۳۵ هنرپیشه ی اصلی در حال حاضر در فروشگاه های عرضه ی محصولات فرهنگی بر روی دی وی دی و سی دی به فروش میرسد. قهوه ی تلخ کمدی ای تاریخی است که به قول نیما زند کریمی (سیامک انصاری) قرار است داستان بخش روایت نشده ای از تاریخ را روایت کند! تا امروز ۶ قسمت از این مجموعه ی طنز در قالب دو سری ۳ تایی طی ۲ هفته به بینندگان عرضه شده است و خوب تا آنجایی که شواهد نشان میدهد خیلی ها به خواسته ی خود مهران مدیری احترام گذاشته اند و بر عکس تمام سریال های دیگر حتی این مجموعه را به هم قرض هم نمیدهند که البته حرکت بدی هم نیست. در این میان بد نیست کمی به موضوع محبوبیت این سریال میان مردم بپردازیم. اولا که ۶ قسمت از یک مجموعه خیلی کم است برای آنکه بگوییم آیا سریال میان مردم به محبوبیت عام دست یافته یا نه چرا که این سریال قرار است در قالب ۳۰ مجموعه ی ۳ قسمتی یا به عبارتی کلا ۹۰ قسمت (طبق روال کاری همیشگی مهران مدیری) به بینندگان ارائه شود.
اگر بخواهیم به دور از هرگونه تعصب و پیش زمینه ی فکری قبلی به این سریال نگاه کنیم در میان بینندگان این سریال به دو دیدگاه جالب پی میبریم. اولین دسته ی بینندگان ۳ قسمت اول را اصلا جذاب نمیدانند اما به شکل غیر قابل باوری مشتاقند که سریال را دنبال کنند و دسته ی دوم از همان قسمت اول سریال را سرگرم کننده و جالب دانسته اند. به هر شکلی هم که به این دو دیدگاه بنگریم میبینیم که مهران مدیری توانسته به موفقیت لازم برای فروش سریالش دست پیدا کند که البته قضاوت ۱۰۰ درصد در مورد موفقیتش هنوز هم ممکن نیست. حالا اگر از حق نگذریم باید بگویم در ۳ قسمت اول روند روایت داستان اندکی کش دار و خسته کننده است و سخت است که جایی را برای خندیدن پیدا کنیم، اما وقتی سراغ قسمت های ۴ تا ۶ میرویم و خصوصا در قسمت های ۵ و ۶ میبینیم که چقدر نوع طنزی که در سریال به کار رفته شیرین است. طنز این سریال دقیقا مانند تمام کار های قبلی ای که مهران مدیری در کارنامه ی خود ثبت کرده است هم از نوع کلامی و هم از نوع موقعیتی است که البته طبق معمول طنز کلامی در این سریال بیشتر از طنز موقعیتی به چشم میخورد. باید گفت که سیامک انصاری این بار از همیشه بهتر ظاهر شده. وقتی که با چهره ای جدی توی دوربین ذل میزند و در عین حال حرکت مسخره ای که به ظاهر از انجام آن بسیار معذب و ناراحت است را انجام میدهد، خصوصا وقتی پس از خوردن بادمجان او را مجبور به صحبت کردن میکنند تا به او بخندند، ممکن نیست بیننده را به خندیدن وا ندارد. دیالوگ هایی که در سریال رد و بدل میشوند و نحوه ی برخورد پادشاه و درباریان با اوضاع مملکت و حتی نام هایی که برای سران مملکت در نظر گرفته شده همه و همه به شکل زیبا و ظریفی انتخاب و پردازش شده اند. مثلا “نوستر آقا داموس الملک” که در حقیقت کارش این است که بر اساس وضعیت ستارگان آینده ی مملکت را پیش بینی کند نام خودش را از پیشگوی بزرگ نوستر آداموس گرفته و یا “بیخودی الملک دیلمی” (بیژن بنفشه خواه) که مسئول اداره ی مستعمرات همایونی است (که به قول “جهانگیر شاه دو لول” در خلقتش کمی سهل انگاری شده!!!) و همه ی ما خوب میدانیم ایران در طول تاریخ هیچوقت مستعمره ای نداشته است! به طور کلی میتوان این سریال را سریالی سرگرم کننده و بسیار جالب دانست که با توجه به اینکه در این ۶ قسمت هنوز خبری از مهران مدیری نیست بعید نیست با حضور خود مدیری از این هم جذاب تر شود.
و اما دیده اید که وقتی مثلا اپل میخواست آیپدش را ارائه کند مردم چگونه جلوی در اپل استور صف کشیده بودند؟! در ایران ما یا جلوی نانوایی از این صف ها میبینیم یا جلوی سینما از این صف ها “می دیدیم” حالا شما صف خریدن شیر یارانه و این چیزها را هم به این لیست اضافه کنید (چون ما خیلی مملکت پیشرفته ای میباشیم! ) اما از این پس برای خریدن سریال “قهوه ی تلخ” هم شاهد چنین صف هایی خواهیم بود! باور کنید! محله ی ما که ترکانده بود و کم نبودند کسانی که از اواسط هفته ی قبل هر روز به فروشگاه مراجعه کرده بودند به دنبال نسخه ی جدید که البته کمی هم دیر تر از موعد مقرر ارائه شد میگشتند.
pcforlife
28-09-2010, 16:08
منم دیروز دیدمش! بار طنزش از سه قسمت اول به مراتب بیشتر بود! ولی کماکان بار طنز رو دوش سیامکه و بقیه بازیگرا نقش مکمل طنازی های سیامک انصاری هستند! این میتونه به مراتب عاملی بشه که کارای سیامک واسه ما ها تکراری بشه! امیدوارم تو پک بعدی خود مدیری هم وارد داستان بشه!:20:
دوستان یه سری از دیالوگ و مونولوگ ها جالب رو گفتند! با اجازتون منم یه چنتایی رو بگم!:31::
تو شروع قسمت چهارم، به سیامک انصاری دیکته میشه که باید اعتراف کنه دزد، قاتل و جاسوس هستش! تو هر سه صحنه با 3 گروهی در ارتباط بود که با هم مشکل داشتند! ولی در کمال تعجب بلد الملک (عارف لرستانی) در صحبت های هر سه گروه حاضر بود و از طرف هر سه گروه، نیما رو متهم میکرد:18::31::
بلد الملک:
- مرتیکهی دزد! الماس ها رو دزدیده ای و خودت رو به موش مردگی هم میزنی؟!
- مرتیکه قاتل آدمکش! سوء قصد به جان همایونی!؟!
- مرتیکهی خبرچینه اجنبی!!
تهش سیامک بهش گفت:
خوشم میاد همتون هم، با هم هماهنگید!!:27::31::27:
:31:ولی بینوا رو چقدر زدن!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم که دیگه همتون بهش اشاره کردید!... ها! کی بود! چی بود! کیه!! ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو روی همایونی چه غلطی میکنی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم این تیکهی کالسکه رو از جریان قتل ناصرالدین شاه کپی پیست کردن نه؟؟!:31:
روسیه، عثمانی، فرانس، افریقا!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مستشارالملکی کم مقامی نیست!!! اههههمممم!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرقی: پس تو جون جهان رو نجات دادی! برای چی؟!
نیما: جهان!؟!!
قرقی: جهان! جهانگیر شاه رو میگم! برا چی؟؟!
نیما: بابا مثه اینکه خیلی با هم ندارید...!
قرقی: نخیر! خیلی با هم داریم!:27::27:
یه کی بود دیگه:!!
الا حضرتا! کله ما رو نیگا!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلد الملک: الا حضرت میخارند!:31:
نیما: جان! خوب میخاروندید من خودم رو میرسوندم! یه وقت ناراحت میشن!:31:
بلد الملک: اینجا مثل آنجایی که تو از آن آمده ای هردنبیل و بی قانون نیست! هر کسی وظیفه ای دارد و اختیارات و محدوده ای! کسی در محدوده وظایف دیگران دخالت نمیکند!!:18:
من که علی الحساب از سریال راضی ام!:20:
راستی تو محرم و صفر هم قطعا بیرون نمیاد! درسته؟!:5:
قربون همتون:10: ضمنا شرمنده صفحه رو سنگین کردم:11:
یاعلی
mahsa1469
28-09-2010, 16:09
ادامه.........
چند مسئله به نظرم جالب رسید که بد نیست شما هم در موردش فکر کنید. مجموعه ی قهوه ی تلخ هر هفته بر روی ۳ عدد سی دی و یا ۱ عدد دی وی دی با قیمت ۲۵۰۰ تومان ارائه میشود. قرار است ۶ آپارتمان هم به خریداران مجموعه به قید قرعه هدیه بدهند که البته انقدر ها هم کشکی کشکی نیست! و به این صورت است که در پایان هر ۳۰ قسمت (۱۰ پارت ۳ قسمتی) برنده مشخص خواهد شد. مثلا اگر اشتباه نکنم در پایان قسمت ۳۰ ام مجموعه یک دستگاه آپارتمان را بین شرکت کنندگان قرعه کشی میکنند، در پایان قسمت ۶۰ ام ۲ تای دیگر و به همین ترتیب (این قسمت را از نظر عددی اصلاح خواهم کرد چون برگه ی قرعه کشی الان کنارم نیست که اعداد دقیق را برایتان وارد کنم) اما توجه کنید به موضوع اصلی! در پایان پارت ۱۰ ام شما عملا ۲۵ هزار تومان بخاطر فیلم هزینه کرده اید و در پایان کل مجموعه ۷۵ هزار تومان بخاطرش پرداخته اید! من نمیگویم ارزش ندارد ولی به نظرم حق نیست که یک سریال فقط و فقط برای خرید موجود باشد و نتوان آن را از رسانه ی جمعی تماشا کرد. یعنی عملا خود صاحبان اثر کاری میکنند که برای ما راهی جز کپی نمیماند! البته کسی که سراغ خریدن نسخه ی کپی شده می رود عملا کارش غیر منطقی است چون وقتی به هر شکل دارد پول خرید مجموعه را میپردازد چرا اوریجینال آن را تهیه نکند؟ من بیشتر مقصودم قرض گرفتن و قرض دادن مجموعه است. در کشور های خارجی یک فیلم را پخش میکنند و پس از اتمام پخش با قیمت های سرسام آوری آنرا به فروش میگذراند که البته ارزش خرید دارد اما به هر حال یک بار هم با هزینه های مناسب در معرض دید عموم قرار گرفته است… اینکه ما نخواهیم به همه ی اقشار جامعه فکر کنیم دقیقا همان مسئله ای ایست که موفقیت خودمان را با چالش رو برو میکند. ۲۵۰۰ تومان هزینه ی بالایی نیست، ماهی ۱۰ هزار تومان هم چیزی نیست اما آیا برای همه همینطور است؟! در پایان این بخش این را اضافه کنم که به هیچ عنوان موافق با کپی و تکثیر غیر قانونی محتوایی که در داخل کشور ارائه میشود نیستم چراکه ما همه وظیفه داریم از هنرمندان، برنامه نویسان و سایر تولید کنندگان محتوا در داخل کشور حمایت کنیم تا آنها بتوانند در کارشان پیشرفت کنند و در نتیجه شاهد ارائه ی کارهای بهتری از طرف آنها باشیم، عملا پیشرفت آنها پیشرفت تک تک ما و پیشرفت کشورمان را به دنبال دارد، اما به هر حال اینها سوالات و مسائلی است که به ذهن میرسد. و اما حالا که صحبت از تهیه ی نسخه ی اوریجینال شد بد نیست این کاریکاتور با هم نگاه کنیم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اما یک موضوع دیگر اینکه دی وی دی ها و پک این مجموعه توسط شرکت ریزموج تولید شده است. من سری به وبسایت این شرکت زدم و هزینه ی استمپر و چاپ روی دی وی دی و سی دی را بررسی کردم، بعد که خواستم حساب کنم از راه فروش این دی وی دی ها هر هفته چقدر سود خالص نسیب جناب مدیری و دست اندر کاران مجموعه میشود یک علامت سوال گنده بالای سرم سبز شد! چرا روی پک ها کوچکترین حرفی از تیراژ نسخه نیامده است؟ خلاصه فقط دو مسئله به ذهنم رسید. اولی اینکه شاید یادشان رفته تیراژ را درج کنند که این نتیجه گیری خیلی ساده لوحانه است و دومی اینکه درج تیراژ به نظرشان منطقی (؟) نمیرسیده است! تازه وقتی تیراژ روی محصول درج نشده باشد شما از کجا میخواهید بدانید بعد از پرداخت ۲۵۰۰۰ شانس برنده شدن شما در قرعه کشی چند به چند است! ۱ به ۱۰ هزار؟! ۱ به ۱ میلیون؟ شاید هم ۱ به ۲۰ میلیون!!! خدا میداند!
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
در ضمن من اگر جای جناب مدیری بودم دامین وبسایت رسمی این سریال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])را حداقل با .info یا .tv رجیستر میکردم و نه با .net! شاید این مسائل به نظر خیلی جزئی برسد ولی رعایت کردن آنها آنچنان هم بی تاثیر و بی اهمیت نیست. به سایت که مراجعه کردم ۲ – ۳ مورد خیلی جالب به چشمم خورد، یکی شمارش معکوس تا ارائه ی پارت بعدی سریال بود و دیگری سفارش سریال برای دریافت سریع همزمان با عرضه ی به فروشگاه ها، در ضمن آمار جالبی هم از فروش سریال در روز اول ارائه شده بود که این آمار از فروش ۵۰۰ هزار نسخه ی ای در روز اول حکایت داشت! حالا باز بگویید مقایسه اش با فروش آیپد بیهوده بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از همه ی این نتیجه گیری ها که بگذریم، شما این سریال را تماشا کرده اید؟ قصد تماشایش را دارید؟ آنرا از کجا تهیه نموده اید و یا از کجا تهیه خواهید نمود؟ (من ۳ قسمت اول را از کسی قرض گرفتم و پس از شنیدن حرف های مدیری ۳ قسمت دوم را خریدم) به نظر شما قیمت ارائه ی این سریال مناسب است؟ آیا همه میتوانند به راحتی این مبلغ را (هرچند هم که کم) بپردازند؟
pcforlife
28-09-2010, 16:12
ولی تو این پکش انصافا از یه تیکش خوشم نیومد!:13: یعنی چی لقب بابا شاه (هادی کاظمی) رو گذاشتند جمال الملک (بر وزن کمال الملک)!؟!
Facon_Archi
28-09-2010, 17:12
اینهمه آدم خونده؟؟؟؟
شما میدونی اونها اسمی از شاعر نیاوردن؟
بله همه ی سایت هایی هم که گذاشتن اثر رو اسمی نبردن
+اسپم نده با نقل قول از این پست اگه اطلاعات دیگه ای خواستی پ.خ بزن:46:
mahsa1469
28-09-2010, 17:16
تنها كساني در اين قرعهكشي شركت داده بودند كه كد مندرج در پاكتهاي لوح فشرده را به درستي ارسال كرده بودند.
اولين قرعهكشي هفتگي «قهوهتلخ» كار تازه مهران مديري امروز با حضور نماينده دادستان براي نظارت بر صحت قرعهكشي، مهران مديري، مدير كل تبليغات و اطلاعرساني وزارت ارشاد برگزار شد.
به گزارش فارس، اولين قرعهكشي هفتگي «قهوه تلخ»، امروز با حضور نمايندگان دادستان، مدير كل تبليغات و اطلاعرساني وزارت ارشاد، مجيد و حميد آقاگليان تهيهكنندگان سريال «قهوه تلخ» و مهران مديري در محل لوكيشن اصلي اين سريال برگزار شد.
بنابر اين گزارش در اين مراسم كه با پخش آياتي از قرآن كريم آغاز شد، قرعهكشي توسط نرمافزار رايانهاي كه به اين منظور طراحي شده، انجام شد و از ميان 872 هزار و 611 نفر شركتكننده (كه از ميان بالغ بر يك ميليون و 200 هزار نفر انتخاب شده بودند) 5 هزار نفر به قيد قرعه انتخاب شدند.
تنها كساني در اين قرعهكشي شركت داده بودند كه كد مندرج در پاكتهاي لوحفشرده را به درستي ارسال كرده بودند.
بنا بر اين گزارش، در اين مراسم برندگان 500 جايزه 50 هزار توماني و چهار هزار و 500 جايزه 20 هزار توماني مشخص شدند.
افرادي كه تا 12 شب روز سوم توزيع سري اول سيديها در اين مسابقه شركت كرده بودند در قرعهكشي شركت داده شدهاند و حضور مابقي در دور دوم مسابقه محسوب ميشوند.
گریم هادی کاظمی خیلی با حاله...
Asalbanoo
28-09-2010, 19:34
سلام
دو مجموعه اول این سریال را دیدم..به نظرم تمش شبیه شبهای برره است که در اون مجموعه کیانوش(سیامک انصاری) وارد دنیایی شده بود که استانداردهای رفتاری و گفتاریشون با استانداردهای فعلی این زمانه تفاوت داشت حالا توی همین سریال هم انصاری باز به دنایی رفته با همون مشخصات....کاراکتر هدایتی نیز به نظرم کمی شباهت داره با کاراکتر خشایار حمید لولایی..خلاصه اینکه چیز جدیدی نداشته فعلا تا به حال....
راستی لوکینشهای این مجموعه کجاست؟کسی می دونه؟
Facon_Archi
28-09-2010, 19:36
نقش و اسم جواد عزتی توی سریال چیه؟ : دی
من یادم نمیاد چرا؟وقت ندارم بشینم ببینمش دوباره اگه کسی یادش میاد بگه(یا اصن اسم نداره هنوز؟: دی)
گریم هادی کاظمی خیلی با حاله...
.................................................. .................................................
آره گریمش و اینکه سنش به همراه جواد عزتی خیلی بالاست و آرزوی شاه شدن دارن و با هم شاه بازی می کنن منو یاد یه بنده خدایی انداخته که اخیرا خیلی بهش پریدن و گفتند که سنش رو با آزمایش کربن 14هم نمیشه تخمین زد و گویا کسی بوده که برای حوا از درخت رفته بالا و سیب چیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی اون تیکه هایی که جواد عزتی ابروش رو می ده بالا تا ببینه چه خبره خیلی باحاله!!!!!!!!!!!!!!!!!
dragon-fly
28-09-2010, 19:57
نقش و اسم جواد عزتی توی سریال چیه؟ : دی
من یادم نمیاد چرا؟وقت ندارم بشینم ببینمش دوباره اگه کسی یادش میاد بگه(یا اصن اسم نداره هنوز؟: دی)
همون پیرمدی که باهادی کاظمی موقع نقاشی کشیدن بود هی میگفت کیه.:31:
از دست این یه نفر خیلی خندیدم ولی امیدوارم تا اخرش هی نگه کیه......
بله همه ی سایت هایی هم که گذاشتن اثر رو اسمی نبردن
معمولا وقتی سایتی از کسی آهنگی میزاره نمیگه باصدای فلانی و شعر فلانی. این چیزی هم که گفتید هیچ ربطی به حررف ما نداشت.
آهنگ به زیبایی خونده شده ولی چون مدیری اینقدر دم از کپی رایت میزنه بهتر بود نامی هم از شاعر این شعر زیبا میبرد.
شما در جایگاهی نیستی که به من بگی اسپــم نده
رفقا،به ظنرتون واسه گیر اوردنش تو ایلام باید چه گلی سرم بگیرم؟!!
کسی هست که به موقع از تهران بخره و واسم پیشتاز کنه؟ چقد میشه هزینش؟ برا هر بار ارسال؟
Facon_Archi
28-09-2010, 20:47
همون پیرمدی که باهادی کاظمی موقع نقاشی کشیدن بود هی میگفت کیه.:31:
از دست این یه نفر خیلی خندیدم ولی امیدوارم تا اخرش هی نگه کیه......
معمولا وقتی سایتی از کسی آهنگی میزاره نمیگه باصدای فلانی و شعر فلانی. این چیزی هم که گفتید هیچ ربطی به حررف ما نداشت.
آهنگ به زیبایی خونده شده ولی چون مدیری اینقدر دم از کپی رایت میزنه بهتر بود نامی هم از شاعر این شعر زیبا میبرد.
شما در جایگاهی نیستی که به من بگی اسپــم نده
اون که میشه نقششش خب!اصولا هر نقشی اسمی داره دیگه!هادی کاظمی مثلا اسمش جمال الملک هست!این منظورم بود نه اینکه توی فیلم کی هست
شما دقت کرده باشی سایت های دانلود موسیقی وقتی اثری رو میزاره وقتی شاعر و اهنگ سازش خود طرف نباشه و کسی که اون آهنگ رو خونده باشه مطرح میکنه که شعر این اثر رو فلانی گفته و فلانی آهنگ سازی اش رو کرده!!حالا شما میگی اینطوری نیس دیگه داری صورت مسئله رو پاک میکنی:46:
mahdy2021
28-09-2010, 22:28
جالبه 2 سریال همزمان داره پخش میشه . یکیش تقریبا تکرار گذشته هاست البته خنده دار هست ولی بیشتر مشخصه که اسم مهران مدیری برای بیننده مهمه و فکر میکنه این دیگه بهترین است و بس
یه سریال دیگه هم در کنار همین در حال توزیعه به اسم قلب یخی.کلا حالت عادی سریالهای داستانی و حادثه ای ایران رو شکسته و ببینید چقدر چشمگیر بوده که بعضی که دیدن میگن کپی از پریزن برک بوده یا ... (البته من میگم کپی بوده یا نبوده تحولی در سریال سازی ایران بوده)
به هر حال به دوستانی که اون سریال رو ندیدن پیشنهاد میکنم ببینن و مقایسه بکنن که سطح کدوم یکی بالاتره
البته سلایق افراد متفاوته
ghahremanimehdi
28-09-2010, 22:43
6 قسمتش از سریال رو دیدم ، با وجود اینکه خرج زیاد کرده به نظرم تا الانش که فیلمنامه ی دلچسب و گیرایی نداشته.
چند نکته: :دی
1- دامُس الملک تداعی کننده ی نوستراداموس پیشگوی بزرگ هستش:دی
2-جمال الملک (با بازی دو برره:دی) ، اسمش خیلی شبیه کمال الملکه تازه نقاشی هم میکشه:27:
3-اواخر قسمت سوم نیما به فالگیر میگه: 1 خورشیدی چیزی بده بزنیم به کتیبه و برگردیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ارجاع به سریال پنجمین خورشید)
6 قسمتش از سریال رو دیدم ، با وجود اینکه خرج زیاد کرده به نظرم تا الانش که فیلمنامه ی دلچسب و گیرایی نداشته.
دقیقا.توی این 6 قسمت من که خیلی خسته شدم وسط فیلم خوابم میگرفت خداییش کارهای قبلیش بهتر بود.
من میگم این سریال داره به عالم و آدم تیکه میندازه باز مخالفت میکنید.
genius_islamic
29-09-2010, 06:00
سلام دوتا سوتی
1-مستعمرات ما:عثمانی -روس-فرانس-افریقا
خب اولا اون موقع روس نبوده شوروی بوده ثانیا افریقا خودش مستعمره بوده چون فکر میکنم اینجا منظور از مستعمره همون استعمار گر بود
استاد من خواب دیدم که می دویدم و از پس من عقابی بود و درچاهی افتادم
تعیر خواب تو این است که تو می دوی و عقابی در پی تو ست ولی باید مواظب باشی که چاله ای در سر راه است:31:
1-مستعمرات ما:عثمانی -روس-فرانس-افریقا
خب اولا اون موقع روس نبوده شوروی بوده ثانیا افریقا خودش مستعمره بوده چون فکر میکنم اینجا منظور از مستعمره همون استعمار گر بود
امیدوارم جسارت نشه خدمتتون ، اما یه کم اطلاعات تاریخیتون محدود و مربوط به همین دو سه دوره ی اخیره!! (آدم یاد سال به سلطنت رسیدن آغا محمد خان می افته! :دی)
هیچ کدوم از این دو سوتی نیست ، شوروی تازه از سال 1922 بود که به این نام خونده شد ! قبل از اون برای صدها سال ، روس نام داشت ... فکر می کنم تو کتب تاریخ راهنماییتون هم از سفرای روس و جنگ های میان ایران و روس در دوره ی قاجار صحبت شده باشه؟!! :46:
در مورد دوم هم ، به شدت اشتباه می کنید! یعنی چی که منظور از مستعمره ، استعمارگر بوده؟! :دی استعمارگر کشوریه که استعمار می کنه ، مستعمره کشوریه که مورد استعمار واقع میشه! این دو تا خیلی با هم فرق دارن و به هیچ وجه نمی تونن به جای هم استفاده بشن!!
در مورد خود آفریقا اما ، اطلاعات چندانی ندارم ، فقط اگه فرانس رو مستعمره ی اون دوره ی ایران بدونیم ، مسلماً آفریقا قابلیت مستعمره بودن رو داشته!
فقط اینکه من تا حالا جایی به چشمم نخورده که کشورهای غرب اروپا مستعمره ی ایران بوده باشن!
با این حال ، طنزه دیگه ، مستند تاریخی که نیست!
hamijoon
29-09-2010, 11:12
به نظر من طنزش همينه چون خوده سيامك هم ميگه كه شما حتما معنيه مستعمررو نميدونيد ...
farshidshd
29-09-2010, 11:28
از مجموعه 3 به بعد جالب میشه
هرچند تا اینجاش هم خوب بود
در کل سریال خوبیه
فقط قیمتش گرونه
سال پیش لاست میدیدیم امسال با قهوه تلخ جایگزین میکنیم.
mahdy2021
29-09-2010, 12:26
اصلا استعمارگران همیشه اروپایی بودن.انگلیس ، فرانسه ، اسپانیا ، پرتغال
بالاخره طنزه دیگه. شایدم خواسته بگه اون دوره توهم داشتن که فرانسه زیر نظر ایران اداره میشده
armin_punisher6
29-09-2010, 12:29
در کل سریال خوبیه
فقط قیمتش گرونه
سال پیش لاست میدیدیم امسال با قهوه تلخ جایگزین میکنیم.
عزیز من کجاش گرونه؟شما قلب یخی رو قسمتیشو باید 1500 بگیر حالا این 3 قسمت رو بگیری 2500 گرونه؟هفته ای 2500 دیگه واسه هیچکی زیاد نیست.به آیس پک بخوری 2000 تومانه.
Saeed System
29-09-2010, 12:55
به نظرم من وقتی قهوه تلخ میبینم..
حس میکنم یه حرفی برای گفتن در برابر کشورهای دیگه داریم.
اگر آمریکایی ها لیدی گاگا دارند ما هم مهران مدیری داریم.
این حس هر وقت سریال قهوه تلخ میبینم بهم دست میده.
charlize
29-09-2010, 13:16
یکی از دوستان یه ارجاع گفتن از سریال که من یادم رفته بود بگم...
اما الان یهو یاد یه ارجاع دیگه هم افتادم...
جایی که ملت میان و مسخره بازی در میارن برا شاه...تاریخ نویس هم میاد و ادا در میاره...(حالا این تاریخ نویس، اگه یادتون باشه، همون نقش فامیل خان بالا برره بود تویه سریال برره بود...و اونجا تویه یکی از قسمت ها، تست بازیگری میگرفتن که این هی یک ادا مشخص رو در میوورد...)این شخص اینجا هم دقیقا همون حرکت رو انجام داد که ارجاعی بود به سریال برره
در مورد اینکه دوستان میگن جذاب نبوده، دلیلش اینه که الان تمام بار فان سریال، رویه دوش سیامک-ه...باید صبر کنید تا مهران بیاد...
Saeed System
29-09-2010, 13:31
در مورد اینکه دوستان میگن جذاب نبوده، دلیلش اینه که الان تمام بار فان سریال، رویه دوش سیامک-ه...باید صبر کنید تا مهران بیاد...
درسته.
مهران مدیری نقشش چیه؟ اسمش شنیدم بلوتوث ولی نقشش چیه و چه قسمتی میاد و چیکارس لورفته؟
کسی نمیدونه؟
اونایی که میگن قشنگ نبوده باید بعد دیدن چندین کار از مهران مدیری متوجه شده باشن که کارای مهران مدیری اولش قشنگ نیست بعد کم کم قشنگ میشه و تا مرز غش کردن میبره بیننده رو
مهران مدیری نقشش چیه؟ اسمش شنیدم بلوتوث ولی نقشش چیه و چه قسمتی میاد و چیکارس لورفته؟
شنیده ها حاکی از اونه که تاجری است یونانی یا رومی! که به دربار راه پیدا می کنه و ...
charlize
29-09-2010, 13:43
شنیده ها حاکی از اونه که تاجری است یونانی یا رومی! که به دربار راه پیدا می کنه و ... اول اینکه بلوتوث یعنی دندون آبی! که یه سوژس واسه خودش!: دی
بعد اینکه احتمالا بشه داماد شاه که یعنی جانشین شاه...اینطوری مثه برره، هی میزنه تو سر سیامک!: دی
خب اصلاً فلسفه ی انتخاب اسم بلوتوس همین سوژه بودنش ، بوده دیگه! : دی
خیلی انتخاب هوشمندانه ایه! چون اسم های مردمان اون زمان روم و حومه تو همین مایه ها بوده! اسپارتاکوس! کلودیوس! کریتوس! ... : دی
Milad4171
29-09-2010, 14:49
بچه ها آهنگ امشب شب مهتابه ی اول تیتراژ رو کسی با کیفیت خوب میتونه اینجا بگذاره؟
خیلی قشنگه!!!
بچه ها آهنگ امشب شب مهتابه ی اول تیتراژ رو کسی با کیفیت خوب میتونه اینجا بگذاره؟
خیلی قشنگه!!!
به نظرم من وقتی قهوه تلخ میبینم..
حس میکنم یه حرفی برای گفتن در برابر کشورهای دیگه داریم.
اگر آمریکایی ها لیدی گاگا دارند ما هم مهران مدیری داریم.
این حس هر وقت سریال قهوه تلخ میبینم بهم دست میده.
جان :18:لیدی گاگا !!!! مهران مدیری !!!! اینا چه ربطی به هم دارن
برای اینکه اسپم نشه من خودم فقط قسمت اولش رو دیدم برای اول کار خوب بود دو سه تا صحنه باحال داشت
ghahremanimehdi
29-09-2010, 16:06
جان :18:لیدی گاگا !!!! مهران مدیری !!!! اینا چه ربطی به هم دارن
برای اینکه اسپم نشه من خودم فقط قسمت اولش رو دیدم برای اول کار خوب بود دو سه تا صحنه باحال داشت
به عنوان یه کار تلویزیونی خوب هست ولی به عنوان کاری که قرار باشه ملت در ازای اون 75 هزار تومن پول بدن به نظرم جالب نیست.
البته باید بقیه قسمتهاش رو هم دید نمیشه با 6 قسمت نظر کلی داد:20:
اون تیکه ای که شاه گفت بعضی از زنام تو اندرونی هستند بعضیا تو این درونی خیلی با حال بود...
hobab1987
29-09-2010, 21:26
چرا اسم جلاده شكوفست؟!!!
این سبیل جهانگیرشاه منو یاد اون شخصیت استاد شیفو در کارتون کونگ فو پاندا میندازه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mhv_kntu
29-09-2010, 23:13
چرا اینقدر همه قدیمی ها رو بی عقل نشون میده ؟! یعنی ذره ای شعور تو وجود اینا نشون نمیده !!!
انگار یه سری دارن تو دیوونه خونه شاه بازی می کنن !!! حداقل یه اپسیلون به واقعیت نزدیک می کرد بهتر بود.
hojjatinho
29-09-2010, 23:24
خب اصلاً فلسفه ی انتخاب اسم بلوتوس همین سوژه بودنش ، بوده دیگه! : دی
خیلی انتخاب هوشمندانه ایه! چون اسم های مردمان اون زمان روم و حومه تو همین مایه ها بوده! اسپارتاکوس! کلودیوس! کریتوس! ... : دی
امیدوارم جسارت نشه خدمتتون ،:31:.....
در واقع اسمهای اون زمان نیست و همین الانم یونانیان اسماشون همینجوریه. حومه دیگه کجاست ؟!:31:
بله واقعا باید گفت انتخاب هوش مندانه ای بوده و فکر کنم یه جواریی هم به بلوتوس خودمون هم ربط داشته باشه:11:
از این کار مدیری اصلا خوشم نیامد که جهانگیر شاهی که حالا گیریم وجود خارجی نداره را یه شخص هم جنس باز نشان بدهد
چرا اینها درباری ها و خود شخص شاه رو احمق فرض کردند؟
rambo_1386
30-09-2010, 00:03
چرا اینقدر همه قدیمی ها رو بی عقل نشون میده ؟! یعنی ذره ای شعور تو وجود اینا نشون نمیده !!!
انگار یه سری دارن تو دیوونه خونه شاه بازی می کنن !!! حداقل یه اپسیلون به واقعیت نزدیک می کرد بهتر بود.
از این کار مدیری اصلا خوشم نیامد که جهانگیر شاهی که حالا گیریم وجود خارجی نداره را یه شخص هم جنس باز نشان بدهد
چرا اینها درباری ها و خود شخص شاه رو احمق فرض کردند؟
خدارو 100 مرتبه شکر که اسمش روی خودشه طنز قهوه تلخ!!!!:42::42:
عزیز من مستند تاریخی که نیست طنزه!!! حالا مثلا تو سریال هایی که الان نشون میده میگه شماره 110 چنده یعنی آدمای این روزگار اصن مغزشون کار نمیکونه دیگه!!!:31:
اونایی که میگن قشنگ نبوده باید بعد دیدن چندین کار از مهران مدیری متوجه شده باشن که کارای مهران مدیری اولش قشنگ نیست بعد کم کم قشنگ میشه و تا مرز غش کردن میبره بیننده رو
ولی باید این رو هم در نظر داشت که یکی از بهترین طنز نویسان این مجموعه یعنی قاسم خانی دیگه توی این مجکوعه نیست . حالا باید صبر کنیم ببینیم بقیه نویسنده ها تونستن جور نبودن اون رو به دوش بکشن یا نه ؟؟؟!!!
hojjatinho
30-09-2010, 00:24
به نظر من هم تا این جای کار زیاد جالب نبوده ولی بعضی تیکه هاش باحال بود :
جومونگی بوده واسه خودش....
شما یا معنی جنگ رو نمی فهمی یا .......
مرگ موشش مال بلاد چین بوده.......:31:
اون یارو جواد عزتیه ؟ اونی که کنار پیرمرده نقاشه ؟ طرف یه جورایی با خودش درگیره :31: فکر کنم 130-40 سالی داره! خدا کنه همش اینو نشون بده!!
excessive
30-09-2010, 00:51
ایشالله قسمت به قسمت بهترم میشه حالا هنوز خود مهران مدیری نیومده.
TURBO_BOY2006
30-09-2010, 00:58
دوستان قرار نیست تو تی وی بپخشن؟
بعد میخواستم بدونم الآن کامل اومده واسه فروش؟ فصلیه؟ کلا فصله؟
shahab_f
30-09-2010, 01:04
دوستان قرار نیست تو تی وی بپخشن؟
بعد میخواستم بدونم الآن کامل اومده واسه فروش؟ فصلیه؟ کلا فصله؟
هر هفته یه مجموعه ی سه قسمتیش میاد که تا الان دوتا مجموعه اش اومده ، یعنی 6 تا.
توی تی وی هم پخش نمیشه
rambo_1386
30-09-2010, 01:53
دوستان قسمت جدید انشاءالله شنبه میاد دیگه؟! نمیدونم چرا همش میترسم دیگه نزارن ادامش پخش شه خدا کنه به سرگذشت برره تکرا نشه که تو اوج طنز دیگه نذاشتن ادامه بده...:13:
mhv_kntu
30-09-2010, 01:55
عزیز من مستند تاریخی که نیست طنزه!!! حالا مثلا تو سریال هایی که الان نشون میده میگه شماره 110 چنده یعنی آدمای این روزگار اصن مغزشون کار نمیکونه دیگه!!!دوست عزیز منظورم رو متوجه نشدی. دیوانه داریم تا دیوانه . مثلا خیلی از سیاسیون قدیمی و جدید دیوانه بودن و هستن ولی نه دیوانه به این شکل که لازم باشه تو تیمارستان نگهشون دارن و فرق دست چپ و راستشون رو ندونن .
اون دیوانه ای تیمارستانی منظور من هست . تو فیلم فضانوردان میایند هم بعضی ها مثل نصرالله رادش نقش دیوونه هاس تیمارستانی رو بازی می کردن که اصلا حال نمی کردم ولی اینجا همه از دم انگار از تیمارستان فرار کردن.
اصلا هم کاری به تاریخ و شاه و اینجور حرف ها ندارم . خیلی سخت بشه با تیمارستانی های روانی رابطه برقرار کرد تا فیلم بهت بچسبه.
شما طنز غیر ایرانی سراغ داری که 95% نقش هاش شبیه دیوونه های تیمارستانی باشن ؟
معمولا یه مقداری crazy مثل فیبی Friends نشون میدن نه اینکه رسما طرف دیوانه باشه !
خدارو 100 مرتبه شکر که اسمش روی خودشه طنز قهوه تلخ!!!!:42::42:
عزیز من مستند تاریخی که نیست طنزه!!! حالا مثلا تو سریال هایی که الان نشون میده میگه شماره 110 چنده یعنی آدمای این روزگار اصن مغزشون کار نمیکونه دیگه!!!:31:
گرامی متوجه منظور من نشدید
متاسفانه ما ایرانی ها اون طرز فکر و ابراز کردن فرهنگ و کارهامون رو با دیدن مسائل روزمره و اطراف خودمون نشان میدهیم و تلویزیون و برنامه های فرهنگی که هر کسی برای ملت پخش میکنه تاثیر خیلی مهمی در ذهن آدم ها میگذارد که میتواند منجر به تغییر عقیده انسان ها بشه
حال این هم همینطور
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
Milad4171
30-09-2010, 11:47
بابا شما چقدر توقعاتتون بالاست!!
اول اینکه تا اینجا بدک نشده. همه ی سریال هایی که ساخته شده توسط مهران مدیری همیشه اولش اهسته جلو میرفت بعد تند میشد و لذت بخش.
اینم در نظر داشته باشین توی جامعه ی طنز نویس ما هر چیزی رو نمیشه مسخره کرد یا ازش طنز در آورد.
باید دنبال چیزهایی باشیم که کسی بعدا مدعی نشه. چیزی که پره مدعی های عجیب غریب . چه فهمیده چه بلانسبت نفهم
من نمیگم مثل همه باشیم. زیباترین فیلمهای طنز جهان کاری رو میکردن که مهران مدیری میخواست بکنه!!
اخلاق روشهای زندگی یه سری آدمها
آداب و رسوم بعضی ها .
رفتار و کارهای بعضی آدمها
حرف زدنشون!
هدفشون!
خوبه هنوز به اونجا نرسیدیم که مجبور باشیم چیزیهای غیر خودمون رو به طنز بکشیم!!!!
----
در کل من راضی هستم!:46:
rambo_1386
30-09-2010, 12:14
دوست عزیز منظورم رو متوجه نشدی. دیوانه داریم تا دیوانه . مثلا خیلی از سیاسیون قدیمی و جدید دیوانه بودن و هستن ولی نه دیوانه به این شکل که لازم باشه تو تیمارستان نگهشون دارن و فرق دست چپ و راستشون رو ندونن .
گرامی متوجه منظور من نشدید
متاسفانه ما ایرانی ها اون طرز فکر و ابراز کردن فرهنگ و کارهامون رو با دیدن مسائل روزمره و اطراف خودمون نشان میدهیم و تلویزیون و برنامه های فرهنگی که هر کسی برای ملت پخش میکنه تاثیر خیلی مهمی در ذهن آدم ها میگذارد که میتواند منجر به تغییر عقیده انسان ها بشه
من نمیدونم مشکل شما الان دقیقا چیه؟؟؟:13:میدونم منظورتون چیه ! ولی نباید انتظار داشته باشیم تو طنز عین واقیعیت نشون بدن!
انتظار دارید تو یه طنز تاریخی چی نشون بدن؟؟؟ حتما باید جنگهای اون زمون + کشت و کشتار و خونریزی و ... هم نشون بده دیگه
یعنی الان ما قهوه تلخ میبینیم عقیده مون نسبت به گذشتگان عوض میشه ؟؟؟ اینجوری که باشه سنگ روی سنگ بند نمیشه !!! مشکل شما اینه فکر میکنید دارید یه مستند تاریخی میبینید!:13:
حالا که اینجوری شد شما میتونید اثبات کنید آدمای اون زمون اینجوری نبودن ؟؟؟!!!!:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.