PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال قهوه تلخ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16

Scary Feelings
24-06-2011, 10:43
ميشه بپرسم ما بايد چه چيز اين سريالو دنبال كنيم؟؟؟ من خودم طرفدار مهران مديري هستم خيلي خيلي زياد همه سريالاشو ديدم و كلي هم حال كردم اما اين قهوه تلخ :13::41: موضوع جالبي داره اما خيلي كشش ميدن :2:

من كاملا با شما موافقم ضعيف ترين كار مهران مديري همين قهوه تلخ بود ....من ترجيح دادم به جاي اينكه دانلود كنم اصلا نبينم :دي:31:
آره راس میگی , نبین خو ؟ مجبوری ؟ :)
-= -= - = -= -= -= -=
هنوز مجموعه 25 نیومده؟! وای 15تا مجموعه دیگه رو 1 سال کشش میدن ..

tariran0
24-06-2011, 18:37
سلام
من اولین بارمه تو این تاپیک پست میدم
نظر من در مورد قهوه تلخ:
واقعا آقای مدیری از نابغه های طنز کشوره. 80 درصد بازیگرای طنز ایران رو آقای مدیری کشف کرده و به جامعه معرفی کرده (عطاران ، دار و دسته ی خودش ، مجید صالحی ، شفیعی جم و....)

بعضی از دوستان گفته اند که چرا تاریخیش می کنن؟
همه می دانیم که قهوه تلخ فقط یک کمدی نیست و نکته هایی در بر دارد. حالا به نظر شما میشود که اتفاقاتی که در داستان می افتد در زمان حال باشد؟ اصلا اجازه پخش که نمی دهند هیچ ، اجازه نمی دهند حتی ساخته بشه ...
بیچاره مهران هم مجبوره مسائل رو در تاریخ نشون بده ولی شنونده باید عاقل باشه
بعضی میگن که بی مزه شده. حق باشماست. بیشتر خاله زنک بازی شده و هر از گاهی یه تیکه می پرونن.
ولی خوب این رو بدونید که مسئولان خودشان اقرار کرده اند که این سریال چندین بار اصلاحیه خورده. حتما نمیزارند که درست ساخته بشه.

ولی واقعا مهران مدیری کارگردان و بازیگر بزرگیست. بعضی ها قبل از سریال مرد هزار چهره اعتقاد داشتند او بازیگر خوبی نیست ولی اوج بازیگری او را در این سریال دیدیم:8:
انتخاب بازیگر و شکفتن استعداد های آنان از توانایی های بینظیر ایشون است.
مثلا آقای جواد عزتی رو کی بازیگر طنز به حساب می آورد؟
هادی کاظمی کجا غیر از کارهای مهران مدیری اینقدر زیبا بازی می کند؟
یا مثلا همین آقای بیژن بنفشه خواه. ببینید در قهوه تلخ چقدر شخصیت جالبی داشت. حالا در این سریال ساختمان پزشکان چه کار خاصی انجام می دهد؟
و خیلی از بازیگر های دیگه

3Dmajid
24-06-2011, 20:19
سلام
من اولین بارمه تو این تاپیک پست میدم
نظر من در مورد قهوه تلخ:
واقعا آقای مدیری از نابغه های طنز کشوره. 80 درصد بازیگرای طنز ایران رو آقای مدیری کشف کرده و به جامعه معرفی کرده (عطاران ، دار و دسته ی خودش ، مجید صالحی ، شفیعی جم و....)

بعضی از دوستان گفته اند که چرا تاریخیش می کنن؟
همه می دانیم که قهوه تلخ فقط یک کمدی نیست و نکته هایی در بر دارد. حالا به نظر شما میشود که اتفاقاتی که در داستان می افتد در زمان حال باشد؟ اصلا اجازه پخش که نمی دهند هیچ ، اجازه نمی دهند حتی ساخته بشه ...
بیچاره مهران هم مجبوره مسائل رو در تاریخ نشون بده ولی شنونده باید عاقل باشه
بعضی میگن که بی مزه شده. حق باشماست. بیشتر خاله زنک بازی شده و هر از گاهی یه تیکه می پرونن.
ولی خوب این رو بدونید که مسئولان خودشان اقرار کرده اند که این سریال چندین بار اصلاحیه خورده. حتما نمیزارند که درست ساخته بشه.

ولی واقعا مهران مدیری کارگردان و بازیگر بزرگیست. بعضی ها قبل از سریال مرد هزار چهره اعتقاد داشتند او بازیگر خوبی نیست ولی اوج بازیگری او را در این سریال دیدیم:8:
انتخاب بازیگر و شکفتن استعداد های آنان از توانایی های بینظیر ایشون است.
مثلا آقای جواد عزتی رو کی بازیگر طنز به حساب می آورد؟
هادی کاظمی کجا غیر از کارهای مهران مدیری اینقدر زیبا بازی می کند؟
یا مثلا همین آقای بیژن بنفشه خواه. ببینید در قهوه تلخ چقدر شخصیت جالبی داشت. حالا در این سریال ساختمان پزشکان چه کار خاصی انجام می دهد؟
و خیلی از بازیگر های دیگه

کاملا موافقم که خیلی از بازیگرای طنز رو ایشون شناخته کردن ! نمونه ش خود سیامک انصاری ... از پاورچین شروع شد و بعد شد نقش اصلی فیلمای مهران و خیلیای دیگه.
قهوه ی تلخ هم مثل بعضی از فیلم ها طنز حساب میشه. متاسفانه یه چیزی به نظر من برای ما بد جا افتاده.
ببینید، مثلا قهوه ی تلخ به عنوان یک فیلم طنز میاد تیکه های اجتماعی یا 30یاسی میندازه ! بعد ما میبینیم و میگیم عهههه قهوه تلخ فیلمش 30یاسیه ! یا نمونه های دیگه که زیاد دیدیم :18:
ولی این تیکه ها در اصل محتوای یک فیلم طنزه ! یعنی یک فیلم که به عنوان طنز ساخته میشه وظیفه ش اینه که از نظر محتوایی جامعه و مشکلای اون رو به نحوی نشون بده و همون تیکه انداختن 30یاسی و اجتماعی در واقع یک طنزه ! ... پس قهوه تلخ هم یک فیلم طنزه !
نمیدونم تا چه حد تونستم مفهوم رو برسونم :31:
من واقعا عاشق مهران مدیری و فیلماشم و الانم دارم مرد 2 هزار چهره رو میبینم که از نظر طنزی خیلی قوی و لذت بخشه ولی احساس میکنم قهوه ی تلخ رو داره به صورت کلیشه ای ادامه میده که این زیاد خوب نیست ! :11:

faded
24-06-2011, 20:34
این قهوه تلخ تا مجموعه چندم اومده؟

ahriman323
24-06-2011, 21:17

مجموعه 24 - قسمت 72

ariaei_tabar
24-06-2011, 21:31
24 مجموعه ا.مده و تو این هفته 25 میاد:33:

tariran0
25-06-2011, 18:17
کاملا موافقم که خیلی از بازیگرای طنز رو ایشون شناخته کردن ! نمونه ش خود سیامک انصاری ... از پاورچین شروع شد و بعد شد نقش اصلی فیلمای مهران و خیلیای دیگه.
قهوه ی تلخ هم مثل بعضی از فیلم ها طنز حساب میشه. متاسفانه یه چیزی به نظر من برای ما بد جا افتاده.
ببینید، مثلا قهوه ی تلخ به عنوان یک فیلم طنز میاد تیکه های اجتماعی یا 30یاسی میندازه ! بعد ما میبینیم و میگیم عهههه قهوه تلخ فیلمش 30یاسیه ! یا نمونه های دیگه که زیاد دیدیم :18:
ولی این تیکه ها در اصل محتوای یک فیلم طنزه ! یعنی یک فیلم که به عنوان طنز ساخته میشه وظیفه ش اینه که از نظر محتوایی جامعه و مشکلای اون رو به نحوی نشون بده و همون تیکه انداختن 30یاسی و اجتماعی در واقع یک طنزه ! ... پس قهوه تلخ هم یک فیلم طنزه !
نمیدونم تا چه حد تونستم مفهوم رو برسونم :31:
من واقعا عاشق مهران مدیری و فیلماشم و الانم دارم مرد 2 هزار چهره رو میبینم که از نظر طنزی خیلی قوی و لذت بخشه ولی احساس میکنم قهوه ی تلخ رو داره به صورت کلیشه ای ادامه میده که این زیاد خوب نیست ! :11:

راستش من دقیق منظورتون رو نفهمیدم
من هم با اینکه تو اون سال ها که مرد 2 هزار چهره پخش میشد دیدم
ولی چند ماه پیش با این که درس هم داشتم هم هزار و هم هزار چهره رو دیدم
واقعا شاهکار مهران مدیریه
شاید دلیلش اینه که مدتش کوتاهه و حسابی فشرده شده.

meha
26-06-2011, 00:29
یک سوال دارم

از اون مجموعه که قرار بود شاه مثلا پسردار شه خب تغییراتی صورت گرفته

یعنی دوباره بازیگران دارن بازی میکنن؟!

neon_91
26-06-2011, 00:48
سلام من تا قسمت 21 دیدم.همیشه هم قبل از اینکه سریالو ببینم اول پشتشو می خونم.تو قسمت بیست نوشته آدمی ثابت می کنه پسر شاهه و مستشار مسئول آموزش او میشه.ولی چرا این اتفاق نیفتاد.حتی عکس پسرشم تو جلد قهوه تلخ اومده.آخه چرا یهویی اینجوری شد؟:19:چرا یه دفعه همه چی عوض شد؟
حداقل نوشته پشت جلدو عوض می کردن عجب سوتی:13:

A100000000000000A
26-06-2011, 02:01
حداقل نوشته پشت جلدو عوض می کردن عجب سوتی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از قصد عوض نکردن تا همه بدونن داستان رو تغییر دادن . . .

nafe-bandar
26-06-2011, 11:05
دقیقا!
این سوال منم بود!!
دم عید یه نفر رو آوردن که مثلا پسر شاه بوده، یه هویی غیبش زد!!
یعنی اینقدر بی برنامه بودن که بعد از 60 قسمت یادشون افتاده داستان رو تغییر بدن؟!
جالب داره میشه کلا این سریال، البته نه خودش روند ساخت و پخشش!
انگار سیر شدن :40:

ahriman323
26-06-2011, 11:19
دقیقا!
این سوال منم بود!!
دم عید یه نفر رو آوردن که مثلا پسر شاه بوده، یه هویی غیبش زد!!
یعنی اینقدر بی برنامه بودن که بعد از 60 قسمت یادشون افتاده داستان رو تغییر بدن؟!
جالب داره میشه کلا این سریال، البته نه خودش روند ساخت و پخشش!
انگار سیر شدن :40:
کار خودشون نبوده که حتما بهشون مجوز ندادن مجبور شدن داستان را عوض کنن!
پخشش هم که شده دوهفته ای...

meha
26-06-2011, 12:50
اول اینکه جلد رو عوض نکردن 2تا دلیل داره

1:اینکه میخواستن ملت بفهمن که داستان تغییر کرده

2:از قبل جلدها زده شده بوده فکر کنم جعبه دوباره زدن براشون ضرر داشته

حالا اینکه داستان تغییر کرد و چرا تغییر کرد رو همه میدونیم سوال اینه که یعنی دوباره بازیگرها دارن بازی میکنن؟!از قبل که 2نوع داستان نداشتند...حالا اگر دوباره بازی کردند تا قسمت چندم تغییر کرده؟!

و این 2هفته عرضه شدنش ربط داره به اینکه دارن فیلم میگیرن یا اینکه میخوان دیرتر تمام شه؟

Facon_Archi
26-06-2011, 17:30
به خاطر کنکور بوده:دی
گفتن بچه ها کنکور دارن بزاریم 1هفته دیرتر پخش کنیم: دی
میاد دیگه حالا چه عجله ایه: دی

meha
27-06-2011, 10:15
نه اتفاقا من نمیگم زود باید بیاد توی این فاصله دارم قسمتهای قبلی یعنی از اول رو نگاه میکنم به چندتا نکته خیلی جالب برخوردم البته قبلش هم میدونستم

مثلا گریمها...گریمها خیلی متفاوت بوده مثلا بابا اتی رو ببینید اصلا روی صورتش چین و چروک یا پیر بودن کار نشده!یا دامبول

صداها...مثلا صدای بابا شاه شبیه صدای خود هادی کاظمی هست و حتی بابا اتی...الان باباتی صداش بم هست و نسبت به اون موقع خیلی فرق کرده!

و همینطور رفتارها و اقتدار ها که قبلا هم گفتم در قسمتهای بعد فراموش میشه...مثلا نوع برخورد لعبت رو در قسمتهای اول ببینید چقدر سنیگن و با متانت رفتار میکنه ولی الان در سکانسی که ظاهر میشه آدم اونو به شکل یک عقب افتاده نگاه میکنه!

نمیگم سوتی هستند ولی خب برای من که از مجموعه 24 میپرم از اول نگاه میکنم خیلی متفاوته!

nil2008
27-06-2011, 11:20
از مهران مديري بيشتر ازاينا انتظار داشيتم:13: حالا يا بهش گير دادن يا هرچي اميدوارم تو اين پك ِ جديد كه مياد(اگه بياد!!!:9:) واسه ماهايي كه هر هفته سريالشو اورجينال خريديم و اصلا" طرف كپي و دانلود و... نرفتيم يه خورده احترام قائل بشه دليل تاخيرشو اگر هم نميتونه بگه معذرت بخواد چون يه عذر خواهي توپ به همه بدهكاره:8:

EhsanCPU
29-06-2011, 02:07
به خاطر کنکور بوده:دی
گفتن بچه ها کنکور دارن بزاریم 1هفته دیرتر پخش کنیم: دی
میاد دیگه حالا چه عجله ایه: دی

فکر کنم دلیلش همین باشه :5:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Facon_Archi
29-06-2011, 09:35
آقا توی فیس بوک اون 2تا خــُل دیووونه(بابا شاه و بتی)نوشته بود که خبرهای رسیده : )) دستشون!! اینکه تولید فعلا متوقف شده و اینا دارن بازیگرا استراحت میکنن،داستان رو هم دارن تغییر میدن دیگه و به جای30 مجموعه قراره 40 تا بشه!!
حالا اینکه چقدر معتبر باشه این خبر دیگه معلوم نیس:دی

Vah!d
29-06-2011, 09:48
منم چندین جا خوندم که سریال فعلا تولیدش متوقف شده . از جمله رضا رشید پور تو فیس بوکش اینو اعلام کرده بود . دلایل :

1- استراحت بازیگرا
2- تغییر روند داستان
3- افزایش تعداد مجموعه ها به 40 مجموعه

ahriman323
29-06-2011, 09:54
آقا توی فیس بوک اون 2تا خــُل دیووونه(بابا شاه و بتی)نوشته بود که خبرهای رسیده : )) دستشون!! اینکه تولید فعلا متوقف شده و اینا دارن بازیگرا استراحت میکنن،داستان رو هم دارن تغییر میدن دیگه و به جای30 مجموعه قراره 40 تا بشه!!
حالا اینکه چقدر معتبر باشه این خبر دیگه معلوم نیس:دی

پس 40 مجموعه درسته چون توی سایت تصویر سبز هم زده بود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Facon_Archi
29-06-2011, 10:01
پس 40 مجموعه درسته چون توی سایت تصویر سبز هم زده بود

خب پس 40مجموعه تصویب شد:دی
امیدوارم با تغییر روند داستانی که دارن میدن این مجموعه های باقی مونده واقعا راضی کننده باشه:40:

shah abas
29-06-2011, 11:25
در حالی كه هنوز قسمت 25 سریال منتشر نشده، قرار است سریال قهوه تلخ به مدت دوماه پخش نشود .

به گزارش پارس توریسم، پس از توزیع قسمت 25 سریال قهوه تلخ در روزهای آینده تا حدود دو ماه سریال پخش نخواهد شد. اما چرا قهوه تلخ قرار است دو ماه پخش نشود؟ قرار است در ابتدای قسمت 25 قهوه تلخ خود مهران مدیری دراین باره توضیح دهد.

آینده نیوز:

e.s.e.t
29-06-2011, 15:36
سلام
امیدوارم تکراری نباشه

Scary Feelings
29-06-2011, 20:33
آدرس سایت جدیدش چی بود؟

Mr.Pooya
29-06-2011, 20:49
آدرس سایت جدیدش چی بود؟

سلام.

موفق باشید.

hoomi_gta
30-06-2011, 18:23
بعد از مدت ها با قهوه تلخ خندیدم!! پک 24 عالی بود !! مخصوصا قسمت ترک دادن نیما!:دی

شـیـفــو
30-06-2011, 18:25
بلو کجاست ؟؟؟

M A M M U T
30-06-2011, 23:28
من نمیدونم 40 مجموعه رو با چی می خوان پر کنن؟:41:

frnsh
01-07-2011, 07:56
بلو کجاست ؟؟؟

بلو که توی این پک آخری پیداش شد!
فقط من نمیدونم خودشه، یا دکتره س که مستشار وقتی میرفت زمان خودش میدید یا کلا یه نفر دیگه س؟

ahriman323
01-07-2011, 08:23
بلو که توی این پک آخری پیداش شد!
فقط من نمیدونم خودشه، یا دکتره س که مستشار وقتی میرفت زمان خودش میدید یا کلا یه نفر دیگه س؟

خودش بود گفت اه خدای من. دی:

EhsanCPU
01-07-2011, 15:41
اینم عکس بابا شاه لیزا

Golbarg01
01-07-2011, 16:07
پک 25 پس کی میاد!؟

ahriman323
01-07-2011, 16:35
پک 25 پس کی میاد!؟

تو سایتشون زده بزودی احتمالا دوشنبه یا سه شنبه میاد...

ariaei_tabar
01-07-2011, 20:02
تو سایتشون زده بزودی احتمالا دوشنبه یا سه شنبه میاد...

اینم نموم شه دیگه حوصله مون سر میره
باید دوباره منتظر یه برنامه خوب باشیم

احمد1379
02-07-2011, 09:33
«قهوه تلخ» 120 قسمت مي‌شود
گفت‌وگوي ايسنا با اميرمهدي ژوله ـ نويسنده

سريال «قهوه تلخ» به كارگرداني مهران مديري تا 120 قسمت ادامه پيدا مي‌كند؛ ضمن اينكه اين سريال پس از ورود به زمان حال كه از سري 25 شاهد آن خواهيم بود، با يك ماه وقفه عرضه مي‌شود تا سازندگان فرصت كافي براي رساندن قسمت‌هاي جديد داشته باشند.

اميرمهدي ژوله ـ يكي از نويسندگان «قهوه تلخ» ـ در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام خبر بالا خاطرنشان كرد: زماني كه ما كار را شروع كرديم، قرار بود 90 قسمت سريال بسازيم و بعد يك كار سينمايي ارائه بدهيم. قرار بود در آخر سريال افرادي كه در گذشته زندگي مي‌كنند، قهوه بخورند و به حال بيايند و در فيلم سينمايي به اين موضوع بپردازيم كه اين آدم‌هايي كه به حال مي‌آيند چه اتفاقاتي برايشان رخ مي‌دهد و چه ماجراهايي را تجربه مي‌كنند اما بعدا تصميم گرفتيم كه فيلم سينمايي نداشته باشيم و سريال را تا 120 قسمت ادامه بدهيم، اما بايد از قسمت 90 به 120 يك شوك را ايجاد مي‌كرديم و همين روند را ادامه نمي‌داديم؛ در نتيجه پيشنهادي كه براي كار سينمايي در نظر گرفته بوديم به سريال رفت كه شخصيت‌ها از قسمت 90 به حال بروند و موقعيت كمدي جديد و بستر جديد و آدم‌هاي جديد را داشته باشيم كه اين اتفاق كمي جلو افتاد و الان سري 25 كه پخش بشود آقاي مديري در آن صحبت مي‌كنند و توضيحاتي را ارائه مي‌دهند.

اين نويسنده «قهوه تلخ» اعلام كرد: اكنون در سري آينده 15 تا 17 نفر از شخصيت‌هاي اصلي قهوه مي‌خورند و به آينده مي‌آيند و ما شاهد ماجراهاي آنها در آينده خواهيم بود.

او افزود: اين اتفاق اكنون كمي جلوتر افتاده است و ما بعد از سري 25، يك فاصله يك ماهه‌اي را تا سري 26 خواهيم داشت كه بتوانيم چند قسمت جلو بيافتيم. زيرا يكي از گله‌هاي مخاطبان اين بود كه سي‌دي‌ها مرتب به دستشان نمي‌رسد.

اين نويسنده درباره اين موضوع كه برخي مخاطبان فكر مي‌كنند از جذابيت سريال «قهوه تلخ» كاسته شده است؟ گفت: به نظرم با روندي كه به آن اشاره كردم، جذابيت كار بيشتر مي‌شود؛ از سوي ديگر اين را قبول ندارم كه كار از جذابيتش كاسته شده است. به نظرم قسمت 12 تا 20 از 10 قسمت اول پرمغزتر بود و قسمت 21 تا 25 هم كارهاي بهتري بودند. در واقع هرچه جلوتر رفتيم كار پخته‌تر و جذاب‌تر و پركمدي‌تر شد به نظرم دوستان كمي كم لطفي مي‌كنند.

ژوله تاكيد كرد: ما بايد ببينيم معيار مقايسه‌مان چيست؟ آيا داريم با كمدي‌هاي خارجي كار را مقايسه مي‌كنيم يا با كمدي‌هاي تلويزيون يا با كارهاي قبلي آقاي مديري؛ بايد به يك نكته ديگر نيز توجه كرد و آن اينكه ما اين كار را در سال 88 شروع كرديم كه فضايي پر از سوء تفاهم و پراسترس و فضاي دوقطبي بود كه بايد محدوديت‌هاي زيادي را رعايت مي‌كرديم. حتي در مورد يك قسمت 76 مورد اصلاحيه داشتيم.

وي افزود: حالا كه در اين فضا يك سرمايه گذار آمده و به صورت خصوصي كار مي‌كند، بايد اين نكات را در نظر داشت. اگر كار را با كمدي‌هاي قبل از انقلاب اسلامي و يا كمدي‌هاي خارجي مقايسه كنيم، مي‌بينيم كه آنها يا بر شوخي‌هاي مذهبي و يا شوخي‌هاي جنسي استوار هستند كه قابل بازسازي نيست. هر كاري را بايد در شرايط خودش ديد. همين طور نمي‌شود در مورد چيزي حكم كلي دارد كه يكنواخت شده است. از سوي ديگر اين تغيير هم جواب به اين گله‌هاست. در سري آينده به جاي اينكه مستشار در گذشته باشد، آدم‌هاي زيادي به آينده مي‌آيند.

ژوله درباره اين موضوع كه چقدر محدوديت‌ها به كيفيت كار آسيب رسانده است؟ گفت: محدوديت‌ها كيفيت همه كارها را تحت تاثير قرار مي‌دهند. در سريال آپارتماني ساده‌اي چون «ساختمان پزشكان»، روانشناسان اعتراض كرده‌اند. محدوديت‌هايي كه وجود دارد بر اساس نگاه‌هاي غلط به طنز، شرايط جامعه و اخلاقياتي است كه ما هم بايد آنها را رعايت كنيم و در واقع چيزي براي كمدي ساختن باقي نمي‌ماند. اگر «قهوه تلخ» را با كارهاي تلويزيون و حتي ساير كارهاي آقاي مديري مقايسه كنيم، مي‌بينيم كه بالاتر است. سينماي كمدي آن سوي جهان هم ور افتاده است و اين كمدي را با سريال‌هاي آن سو هم اصلا نمي‌توان مقايسه كرد زيرا فضاي متفاوتي را داريم. بايد به اين نكته توجه كرد كه ما هم بلديم حرف‌هاي زيادي بزنيم و نقد كنيم اما هرچيزي را بايد در ظرف خودش سنجيد و به اينكه ما چه محدوديت‌ها و معذوريت‌هايي داريم توجه كرد، نه به ايده‌آل‌هاي ذهني، زيرا «قهوه تلخ» شبيه ايده آل ما هم نيست.

اين نويسنده در پايان درباره‌ي سريال «قهوه تلخ»، گفت: ما تاكنون چند پايان را براي «قهوه تلخ» در نظر گرفته‌ايم؛ اينكه اين سريال به چه سمت و سويي مي‌رود و ... همه در پايان‌بندي كار موثر است. حالا بستگي دارد كه مردم چقدر از روند جديد داستان استقبال مي‌كنند؛ از سوي ديگر در اين شرايط نمي‌شود تصميم‌گيري بلندمدت كرد.

gheymeh
02-07-2011, 15:50
همون بهتر که اصلا دیگه پخش نشه . یه دی وی دی از پک 21 تا 30 فقط 100 هزار تومان !!!. آپارتمان هم مال خودشون!!!

Behsood
02-07-2011, 15:56
سلام
یه پیامی منتشر شد تو سایت های دولتی معتبر هم اومد.
که گفته بود تا دو ماه منتشر نمیشه.
و بعد از دو ماه خود مهران مدیری در مورد دلایل اش اول پک 25 ام توضیحات لازم رو میده!

خیلی نگران نباشید ...
یه سری هم توهم زده بودن که آره! مشکل سیـــاسی هست و ... ول کنید باو!

ahriman323
04-07-2011, 17:54
مجموعه 25 قهوه تلخ سه شنبه21 تیر ماه توزیع می گردد

"مجموعه 25 قهوه تلخ روز سه‌شنبه 21 تیرماه توزیع می‌گردد"

به علت تغییرات در روند قصه و نحوه تکثیر و توزیع ، قسمت 25 سریال قهوه تلخ با تأخیر در روز سه‌شنبه 21 تیرماه توزیع می‌گردد .
داستان سریال از انتهای این مجموعه به زمان حال برگشته و تعدادی از شخصیتهای داستان به همراه نیما و بلوتوس با خوردن قهوه در متروی تهران ظاهر می‌شوند . تضاد این شخصیتها با زمان حال ، داستانهای کمدی ، مهیج و جذابی را رقم می‌زند ....

nafe-bandar
05-07-2011, 00:39
فهمیدن اینطوری فقط ما رو خسته می کنن یه شوکی ایجاد کردن!
البته بگما جیب ما رو هم دارن خالی می کنن با 120 قسمت!
حتما میگن پایان مجموعه چهارم 6 تا آپارتمان با یه اتوموبیل تیبا :31:

احمد1379
05-07-2011, 13:16
اهالی قهوه تلخ در متروی تهران !!

ahriman323
05-07-2011, 15:12

Behroooz
05-07-2011, 17:55
امروز جاج جم نوشته که ساخت ادامه این داستان متوقف شده

فقط این کار ها تو ای را ن اتفاق میفته

مخاطب یعنی پشم ....

mahdy2021
06-07-2011, 01:39

مخاطب یعنی پشم ....
من شنیدم که فشارهای نهادهای خاصی روی سازندگان خیلی زیاد شده...

mortal kombat 2008
06-07-2011, 13:42

مخاطب یعنی پشم ....
جاج جم؟؟:18:جدیده ؟؟
من تا قسمت 52 دیده بودم. در کل تا اونجایی که من دیدم چندان داستان جالبی نداشت. اصلا میشه گفت هیچ داستانی نداشت. فقط مسخره بازی و لوس بازی های یه مشت بازیگر بود که بیشتر حرص بیننده در میومد.
در ضمن می گفتی مو بهتر بود :31:

neon_91
06-07-2011, 14:34
یعنی چی می خوان توقیفش کنن.ما این همه داستانو دنبال کردیم حالا نفهمیم آخرش چی میشه که خیلی ضد حال میشه.

elendil
06-07-2011, 15:21
داستان سریال از انتهای این مجموعه به زمان حال برگشته و تعدادی از شخصیتهای داستان به همراه نیما و بلوتوس با خوردن قهوه در متروی تهران ظاهر می‌شوند . تضاد این شخصیتها با زمان حال ، داستانهای کمدی ، مهیج و جذابی را رقم می‌زند ....

خیلی شرمنده دوستان :دی

ولی به این میگن سوژه و داستان توی زمان نامعلومِ !!! بین افشاریه و قاجاریه کم آوردن

دارن سعی میکنن یه جوری به زمان حال پل بزنن شاید سوژه هایی پیدا کن بس مهیج !!! !!!!!

Amin4All
06-07-2011, 16:28
اقا قسمت 73 اومد؟
اگر اومده لینک بزارید حوصله جست و جو ندارم.:31:

ahriman323
06-07-2011, 16:48
اقا قسمت 73 اومد؟
اگر اومده لینک بزارید حوصله جست و جو ندارم.:31:

21 تیر ماه توزیع می گردد

NirvanaH
06-07-2011, 19:00
خدایا با نام تو
با سلام
برو بچ گفتن که 21 تیر سری جدیدش میاد! کسی هدلیل این رو میدونه؟؟؟

حامد:11:

Behsood
06-07-2011, 19:21
تابستونه دیگه!
حتما رفتن تعطیلات عوامل اش ...!!
انصافا کارشون خیلی فشرده بوده تا الان.

*Ali*
06-07-2011, 20:33
حتما توی ماه رمضان هم عرضه رو تعطیل میکنند. فکر کنم حالا حالاها مهمون مهران هستیم.

legolas 224
06-07-2011, 20:47
اهالی قهوه تلخ در متروی تهران !!

قیصر چی چسپیده به شاه :دی:27: اسقفرالله :دی (شاه داره به چی فک میکنه؟:دی)

ahriman323
06-07-2011, 23:04
خدایا با نام تو
با سلام
برو بچ گفتن که 21 تیر سری جدیدش میاد! کسی دلیل این رو میدونه؟؟؟

به علت تغییرات در روند قصه و نحوه تکثیر و توزیع ، قسمت 25 سریال قهوه تلخ با تأخیر در روز سه‌شنبه 21 تیرماه توزیع می‌گردد .

احمد1379
06-07-2011, 23:53

NirvanaH
07-07-2011, 11:48
خدایا با نام تو
با سلام
دست همگی درد نکنه.عالی بود.

NirvanaH
07-07-2011, 21:54
خدایا با نام تو
با سلام
با توضیحاتی که دوستان همراه به عکس دادن، فکر کنم بعد از این سری باید حسابی بخندیم.

meha
07-07-2011, 23:00
10 تا عکس دیگه منتشر بشه خودمون میزاریم کنار همدیگه کل مجموعه رو میشه دید!!!!!!:دی

احمد1379
08-07-2011, 09:47
سرانجام این دست اون دست کردن مسوولین سریال قهوه تلخ کار دستشون داد اینقدر معطل کردن که مجموعه 25 از یه جایی!!الان چند روزه که قاچاقی اومده بیرون حالا از کجا من که نمیدونم اهل دانلود کردن این سریال نبودم و نیستم اما چون خیلی عجله داشتم که این قسمت رو ببینم:31: دیگه دانلودش کردم البته نسخه اصلیش رو هم میخرم سه شنبه (البته اگه بیاد!!)چون اینی که گرفتم با فرم FLVهستش و کیفیتی نداره الیته اونی که اینو آپلود کرده میگفت که دی وی دی هم داره اما بخاطر سرعت اینترنت و حجم زیاد با این فرمت گذاشته بودش خودمم هنوز نگاه نکردم ببینم کامله یا نه

Amin4All
08-07-2011, 12:28
اینجا یکی گذاشته.
البته یک پارتش رو.

amirkhan_0o0
08-07-2011, 12:35
بابا اینام شورشو در آوردن با این تأخیرشون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ahriman323
08-07-2011, 13:02
اینجا یکی گذاشته.
البته یک پارتش رو.

این قسمت 25 هست نه مجموعه 25! خودش که نوشته قسمت!

Facon_Archi
09-07-2011, 00:16
قضیه لو رفتن پک جدید جدیه؟
ما یه شخم سطحی زدیم نت رو چیزی پیدا نکردیم:دی
دوستان اگه پیدا کردن مارو هم بی نصیب نزارن:دی

ahriman323
09-07-2011, 00:41
قضیه لو رفتن پک جدید جدیه؟
ما یه شخم سطحی زدیم نت رو چیزی پیدا نکردیم:دی
دوستان اگه پیدا کردن مارو هم بی نصیب نزارن:دی

اره ولی کیفیتش کمه
اینم یه اسکرین شات

بیا پیغام های بازدید کنندگان من...

3Dmajid
09-07-2011, 12:59
توی این عکسه این چیه روی مهران مدیری ؟
شبیه تارعنکبوته :31:

ahriman323
09-07-2011, 13:23
توی این عکسه این چیه روی مهران مدیری ؟
شبیه تارعنکبوته :31:
قهوه خورده داره غیب میشه...:20:

Lady parisa
09-07-2011, 15:08
سایت رسمی سریال قهوه تلخ اعلام کرد که سری ۲۵ این سریال در سه شنبه ۲۱ تیر توزیع می شود.

تاخیر در توزیع سری ۲۵ به علت تغییرات در روند قصه و نحوه تکثیر و توزیع بوده است.

داستان سریال از انتهای این مجموعه به زمان حال برگشته و تعدادی از شخصیتهای داستان به همراه نیما و بلوتوس با خوردن قهوه در متروی تهران ظاهر می‌شوند . تضاد این شخصیتها با زمان حال ، داستانهای کمدی ، مهیج و جذابی را رقم می‌زند ….

[COLOR="Purple"]شخصیت‌های قهوه تلخ در مترو تهران

سری ۲۵ قهوه تلخ روز سه‌شنبه ۲۱ تیرماه توزیع می‌شود و در این قسمت بینندگان شاهد سفر بازیگران مجموعه از دل تاریخ به سال ۱۳۹۰ خواهند بود.

آنها پس از خوردن قهوه با همان لباس‌ها، گریم و خصوصیات اخلاقی خودشان در متروی تهران ظاهر می‌شوند و تقابل آنها با دنیای حاضر داستان‌های کمدی و مهیجی را رقم خواهد زد.

البته شنیده می‌شود که قرار است پس از توزیع قسمت ۲۵، گروه استراحتی یک ماهه داشته باشند تا بتوانند لوکیشن‌های جدید را آماده کنند. برخی منتقدین معتقدند افت کیفی و تکراری شدن داستان مجموعه «قهوه تلخ»، سازندگان آن را مجبور به تغییر در داستان کرده است.

مجموعه «قهوه تلخ» به کارگردانی مهران مدیری ساخته می‌شود و بازیگرانی نظیر محمدرضا هدایتی، مهران مدیری، عارف لرستانی، برزو ارجمند، الیکا عبدالرزاقی، نادر سلیمانی، فلامک جنیدی، مریم سوری،‌هادی کاظمی، جواد عزتی و … ایفای نقش کرده‌اند.

لینک تصاویر بازیگرای قهوه تلخ در مترو

:31:

SA.JJ.AD
09-07-2011, 18:31
ایول :31: دیگه از اون روند تکراری و ابکی این اواخر احتمالآ در میاد ... به شخصه با دیدن این عکس ها خیلی مشتاق شدم پک 25 رو ببینم :8:

amirkhan_0o0
09-07-2011, 19:29
یه نکته ای که یک کم من رو در رابطه با این مجموعه ناراحت کرد اینه که مدیری در اوایل مجموعه یکی از محاسن کار رو پک های شیک این مجموعه می نامید که البته این پک های شیک پس از مدتی کاغذی شد!!!

legolas 224
09-07-2011, 19:33
یه نکته ای که یک کم من رو در رابطه با این مجموعه ناراحت کرد اینه که مدیری در اوایل مجموعه یکی از محاسن کار رو پک های شیک این مجموعه می نامید که البته این پک های شیک پس از مدتی کاغذی شد!!!
ما هم اول از این پک های شیک میگرفیتم ، ولی یوغور :دی و جاگیر بودن :دی 6 تاشونو کنار هم میذاشتی میشد مثلا 12 تا از این کاغذی ها :27: البته این کاغذی ها هم بدک نیست !

NirvanaH
11-07-2011, 08:26
خدابا با نام تو
با سلام
ای بابا. این روز پخشم انگار قرار نیست برسه!

Lady parisa
11-07-2011, 13:33
سریال «قهوه تلخ» به كارگردانی مهران مدیری تا 120 قسمت ادامه پیدا می‌كند؛ ضمن اینكه این سریال پس از ورود به زمان حال كه از سری 25 شاهد آن خواهیم بود، با یك ماه وقفه عرضه می‌شود تا سازندگان فرصت كافی برای رساندن قسمت‌های جدید داشته باشند.

امیرمهدی ژوله ـ یكی از نویسندگان «قهوه تلخ» ـ در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام خبر بالا خاطرنشان كرد: زمانی كه ما كار را شروع كردیم، قرار بود 90 قسمت سریال بسازیم و بعد یك كار سینمایی ارائه بدهیم. قرار بود در آخر سریال افرادی كه در گذشته زندگی می‌كنند، قهوه بخورند و به حال بیایند و در فیلم سینمایی به این موضوع بپردازیم كه این آدم‌هایی كه به حال می‌آیند چه اتفاقاتی برایشان رخ می‌دهد و چه ماجراهایی را تجربه می‌كنند اما بعدا تصمیم گرفتیم كه فیلم سینمایی نداشته باشیم و سریال را تا 120 قسمت ادامه بدهیم، اما باید از قسمت 90 به 120 یك شوك را ایجاد می‌كردیم و همین روند را ادامه نمی‌دادیم؛ در نتیجه پیشنهادی كه برای كار سینمایی در نظر گرفته بودیم به سریال رفت كه شخصیت‌ها از قسمت 90 به حال بروند و موقعیت كمدی جدید و بستر جدید و آدم‌های جدید را داشته باشیم كه این اتفاق كمی جلو افتاد و الان سری 25 كه پخش بشود آقای مدیری در آن صحبت می‌كنند و توضیحاتی را ارائه می‌دهند.
این نویسنده «قهوه تلخ» اعلام كرد: اكنون در سری آینده 15 تا 17 نفر از شخصیت‌های اصلی قهوه می‌خورند و به آینده می‌آیند و ما شاهد ماجراهای آنها در آینده خواهیم بود.
او افزود: این اتفاق اكنون كمی جلوتر افتاده است و ما بعد از سری 25، یك فاصله یك ماهه‌ای را تا سری 26 خواهیم داشت كه بتوانیم چند قسمت جلو بیافتیم. زیرا یكی از گله‌های مخاطبان این بود كه سی‌دی‌ها مرتب به دستشان نمی‌رسد.
این نویسنده درباره این موضوع كه برخی مخاطبان فكر می‌كنند از جذابیت سریال «قهوه تلخ» كاسته شده است؟ گفت: به نظرم با روندی كه به آن اشاره كردم، جذابیت كار بیشتر می‌شود؛ از سوی دیگر این را قبول ندارم كه كار از جذابیتش كاسته شده است. به نظرم قسمت 12 تا 20 از 10 قسمت اول پرمغزتر بود و قسمت 21 تا 25 هم كارهای بهتری بودند. در واقع هرچه جلوتر رفتیم كار پخته‌تر و جذاب‌تر و پركمدی‌تر شد به نظرم دوستان كمی كم لطفی می‌كنند.
ژوله تاكید كرد: ما باید ببینیم معیار مقایسه‌مان چیست؟ آیا داریم با كمدی‌های خارجی كار را مقایسه می‌كنیم یا با كمدی‌های تلویزیون یا با كارهای قبلی آقای مدیری؛ باید به یك نكته دیگر نیز توجه كرد و آن اینكه ما این كار را در سال 88 شروع كردیم كه فضایی پر از سوء تفاهم و پراسترس و فضای دوقطبی بود كه باید محدودیت‌های زیادی را رعایت می‌كردیم. حتی در مورد یك قسمت 76 مورد اصلاحیه داشتیم.
وی افزود: حالا كه در این فضا یك سرمایه گذار آمده و به صورت خصوصی كار می‌كند، باید این نكات را در نظر داشت. اگر كار را با كمدی‌های قبل از انقلاب اسلامی و یا كمدی‌های خارجی مقایسه كنیم، می‌بینیم كه آنها یا بر شوخی‌های مذهبی و یا شوخی‌های جنسی استوار هستند كه قابل بازسازی نیست. هر كاری را باید در شرایط خودش دید. همین طور نمی‌شود در مورد چیزی حكم كلی دارد كه یكنواخت شده است. از سوی دیگر این تغییر هم جواب به این گله‌هاست. در سری آینده به جای اینكه مستشار در گذشته باشد، آدم‌های زیادی به آینده می‌آیند.
ژوله درباره این موضوع كه چقدر محدودیت‌ها به كیفیت كار آسیب رسانده است؟ گفت: محدودیت‌ها كیفیت همه كارها را تحت تاثیر قرار می‌دهند. در سریال آپارتمانی ساده‌ای چون «ساختمان پزشكان»، روانشناسان اعتراض كرده‌اند. محدودیت‌هایی كه وجود دارد بر اساس نگاه‌های غلط به طنز، شرایط جامعه و اخلاقیاتی است كه ما هم باید آنها را رعایت كنیم و در واقع چیزی برای كمدی ساختن باقی نمی‌ماند. اگر «قهوه تلخ» را با كارهای تلویزیون و حتی سایر كارهای آقای مدیری مقایسه كنیم، می‌بینیم كه بالاتر است. سینمای كمدی آن سوی جهان هم ور افتاده است و این كمدی را با سریال‌های آن سو هم اصلا نمی‌توان مقایسه كرد زیرا فضای متفاوتی را داریم. باید به این نكته توجه كرد كه ما هم بلدیم حرف‌های زیادی بزنیم و نقد كنیم اما هرچیزی را باید در ظرف خودش سنجید و به اینكه ما چه محدودیت‌ها و معذوریت‌هایی داریم توجه كرد، نه به ایده‌آل‌های ذهنی، زیرا «قهوه تلخ» شبیه ایده آل ما هم نیست.
این نویسنده در پایان درباره‌ی سریال «قهوه تلخ»، گفت: ما تاكنون چند پایان را برای «قهوه تلخ» در نظر گرفته‌ایم؛ اینكه این سریال به چه سمت و سویی می‌رود و ... همه در پایان‌بندی كار موثر است. حالا بستگی دارد كه مردم چقدر از روند جدید داستان استقبال می‌كنند؛ از سوی دیگر در این شرایط نمی‌شود تصمیم‌گیری بلندمدت كرد.

NirvanaH
11-07-2011, 15:35
سریال «قهوه تلخ» به كارگردانی مهران مدیری تا 120 قسمت ادامه پیدا می‌كند؛ ضمن اینكه این سریال پس از ورود به زمان حال كه از سری 25 شاهد آن خواهیم بود، با یك ماه وقفه عرضه می‌شود تا سازندگان فرصت كافی برای رساندن قسمت‌های جدید داشته باشند.

امیرمهدی ژوله ـ یكی از نویسندگان «قهوه تلخ» ـ در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام خبر بالا خاطرنشان كرد: زمانی كه ما كار را شروع كردیم، قرار بود 90 قسمت سریال بسازیم و بعد یك كار سینمایی ارائه بدهیم. قرار بود در آخر سریال افرادی كه در گذشته زندگی می‌كنند، قهوه بخورند و به حال بیایند و در فیلم سینمایی به این موضوع بپردازیم كه این آدم‌هایی كه به حال می‌آیند چه اتفاقاتی برایشان رخ می‌دهد و چه ماجراهایی را تجربه می‌كنند اما بعدا تصمیم گرفتیم كه فیلم سینمایی نداشته باشیم و سریال را تا 120 قسمت ادامه بدهیم، اما باید از قسمت 90 به 120 یك شوك را ایجاد می‌كردیم و همین روند را ادامه نمی‌دادیم؛ در نتیجه پیشنهادی كه برای كار سینمایی در نظر گرفته بودیم به سریال رفت كه شخصیت‌ها از قسمت 90 به حال بروند و موقعیت كمدی جدید و بستر جدید و آدم‌های جدید را داشته باشیم كه این اتفاق كمی جلو افتاد و الان سری 25 كه پخش بشود آقای مدیری در آن صحبت می‌كنند و توضیحاتی را ارائه می‌دهند.
این نویسنده «قهوه تلخ» اعلام كرد: اكنون در سری آینده 15 تا 17 نفر از شخصیت‌های اصلی قهوه می‌خورند و به آینده می‌آیند و ما شاهد ماجراهای آنها در آینده خواهیم بود.
او افزود: این اتفاق اكنون كمی جلوتر افتاده است و ما بعد از سری 25، یك فاصله یك ماهه‌ای را تا سری 26 خواهیم داشت كه بتوانیم چند قسمت جلو بیافتیم. زیرا یكی از گله‌های مخاطبان این بود كه سی‌دی‌ها مرتب به دستشان نمی‌رسد.
این نویسنده درباره این موضوع كه برخی مخاطبان فكر می‌كنند از جذابیت سریال «قهوه تلخ» كاسته شده است؟ گفت: به نظرم با روندی كه به آن اشاره كردم، جذابیت كار بیشتر می‌شود؛ از سوی دیگر این را قبول ندارم كه كار از جذابیتش كاسته شده است. به نظرم قسمت 12 تا 20 از 10 قسمت اول پرمغزتر بود و قسمت 21 تا 25 هم كارهای بهتری بودند. در واقع هرچه جلوتر رفتیم كار پخته‌تر و جذاب‌تر و پركمدی‌تر شد به نظرم دوستان كمی كم لطفی می‌كنند.
ژوله تاكید كرد: ما باید ببینیم معیار مقایسه‌مان چیست؟ آیا داریم با كمدی‌های خارجی كار را مقایسه می‌كنیم یا با كمدی‌های تلویزیون یا با كارهای قبلی آقای مدیری؛ باید به یك نكته دیگر نیز توجه كرد و آن اینكه ما این كار را در سال 88 شروع كردیم كه فضایی پر از سوء تفاهم و پراسترس و فضای دوقطبی بود كه باید محدودیت‌های زیادی را رعایت می‌كردیم. حتی در مورد یك قسمت 76 مورد اصلاحیه داشتیم.
وی افزود: حالا كه در این فضا یك سرمایه گذار آمده و به صورت خصوصی كار می‌كند، باید این نكات را در نظر داشت. اگر كار را با كمدی‌های قبل از انقلاب اسلامی و یا كمدی‌های خارجی مقایسه كنیم، می‌بینیم كه آنها یا بر شوخی‌های مذهبی و یا شوخی‌های جنسی استوار هستند كه قابل بازسازی نیست. هر كاری را باید در شرایط خودش دید. همین طور نمی‌شود در مورد چیزی حكم كلی دارد كه یكنواخت شده است. از سوی دیگر این تغییر هم جواب به این گله‌هاست. در سری آینده به جای اینكه مستشار در گذشته باشد، آدم‌های زیادی به آینده می‌آیند.
ژوله درباره این موضوع كه چقدر محدودیت‌ها به كیفیت كار آسیب رسانده است؟ گفت: محدودیت‌ها كیفیت همه كارها را تحت تاثیر قرار می‌دهند. در سریال آپارتمانی ساده‌ای چون «ساختمان پزشكان»، روانشناسان اعتراض كرده‌اند. محدودیت‌هایی كه وجود دارد بر اساس نگاه‌های غلط به طنز، شرایط جامعه و اخلاقیاتی است كه ما هم باید آنها را رعایت كنیم و در واقع چیزی برای كمدی ساختن باقی نمی‌ماند. اگر «قهوه تلخ» را با كارهای تلویزیون و حتی سایر كارهای آقای مدیری مقایسه كنیم، می‌بینیم كه بالاتر است. سینمای كمدی آن سوی جهان هم ور افتاده است و این كمدی را با سریال‌های آن سو هم اصلا نمی‌توان مقایسه كرد زیرا فضای متفاوتی را داریم. باید به این نكته توجه كرد كه ما هم بلدیم حرف‌های زیادی بزنیم و نقد كنیم اما هرچیزی را باید در ظرف خودش سنجید و به اینكه ما چه محدودیت‌ها و معذوریت‌هایی داریم توجه كرد، نه به ایده‌آل‌های ذهنی، زیرا «قهوه تلخ» شبیه ایده آل ما هم نیست.
این نویسنده در پایان درباره‌ی سریال «قهوه تلخ»، گفت: ما تاكنون چند پایان را برای «قهوه تلخ» در نظر گرفته‌ایم؛ اینكه این سریال به چه سمت و سویی می‌رود و ... همه در پایان‌بندی كار موثر است. حالا بستگی دارد كه مردم چقدر از روند جدید داستان استقبال می‌كنند؛ از سوی دیگر در این شرایط نمی‌شود تصمیم‌گیری بلندمدت كرد.

با سلام
دوست عزیز مطلب تکراری است. اما باز ممنون.

Scary Feelings
11-07-2011, 20:23
میگم راسته قسمت 25ش اومده؟ بیرون نرفتم تو چندتا سایت دیدم زده با دان , اومده؟

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

خلاصه داستان: در این مجموعه بلوتوس برگشته و سران کاخ پادشاهی با خوردن یک قهوه به دورن مترو تهران ظاهر می شوند و …

Masoud-Susa
11-07-2011, 20:46
آره 25 قهوه تلخ واسه دانلود اومده با کیفیت AVI :46:

Scary Feelings
11-07-2011, 20:58
کلا منظورم اینه که تو شهرستانا اومده؟ واسه خرید منظورمه , شیراز کسی دیده؟

احمد1379
11-07-2011, 21:26
واسه خرید که هنوز نه اینی که اومده بیرون دزدکی:27: اومده بیرون !!البته شاید برخی هم اون رو بفروشن اونم دزدکی:31:

ahriman323
11-07-2011, 23:18
امروز قراره بیاد.دی:
من که 3 4 روز پیش دیدم:31:

LiverBarca
11-07-2011, 23:37
هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه...
مردم از خنده!!!!!!!!:31::31::31::31:
خیلی جالب شده فیلم!!!

احمد1379
11-07-2011, 23:41
ولی خداییش این مجموعه خیلی باحال بود :8:کلی حال کردم. بابا اتی رو نمی گی که نقش درٍ خونه رو بازی میکنه :39::39:
واقعا مدیری گل کاشت تو این مجموعه
بازی خودشم که دیگه جای هیچ حرفی باقی نمیگذاره یه استاد بی چون و چراست تو بازیگری :33:
امیدوارم که این سرآغازی باشه برای هر چه بهتر شدن این سریال
یه جاییش رو هم نمیدونم متوجه شدید که سانسور شده بود نمیدونم به چه دلیل :angry::angry:
تو پشت صحنه اونجایی که مدیری داره با قرقی و مخبر و برزو درباره سفرش میگه و بخشی از ترانه قمیشی رو میخونه (کبوترای قفسی عادت دارن به بی کسی) این قسمت تو پشت صحنه بود ولی داخل سکانس اصلی سریال نبود :exclamati

frnsh
12-07-2011, 11:40
بعضی از این جاهایی که توی پشت صحنه هست و تو خود قسمت نبود، احتمالا مال قسمتهای بعدیه. یکی دوبارم فکر کنم اینطوری شد

amirkhan_0o0
12-07-2011, 15:17
منم فکر کنم تو ویترین یکی از این مغازه ها دیدمش!!!

Steps-Rap
12-07-2011, 20:55
خوب..پک جدیدد هم اومد..نظرتون چیه درموردش؟
من که هنوز ندیددم.!

NirvanaH
12-07-2011, 21:27
تو بازار توزیع شد پک 25 ؟!
لینک کیفیت بالاش اومده ؟! (اگه آره، یه نفر لطف می‌کنه پ.خ کنه ؟!)

خدایا با نام تو
با سلام
ظاهرا توضیع شده ولی منم نتونستم پیدا کنم!!!!!
لینکم نتونستن پیدا کنم!

A100000000000000A
12-07-2011, 22:54
چقدر توزیعشون ضعیف بود
تو مشهد بعضی مناطق داشتن
خیلی جاها نداشتن !
معلوم نیست دلیلش چیه

farshidshd
13-07-2011, 10:12
توی همه ی فروشگاه های اینترنتی هست ، به مقدار فراوان

Lady parisa
13-07-2011, 11:15

آخرین نیوز: داستان سریال «قهوه تلخ» از قسمت دیگر به زمان حال بازمی‌گردد؛ ضمن اینكه لوكیشن این سریال نیز كه از قسمت اول تاكنون ثابت بوده، با پایان قسمت بیست و پنجم تغییر می‌كند.

به گزارش ایسنا، تاكنون تصویربرداری مجموعه «قهوه تلخ» در لوكیشنی ثابت در خیابان فرشته تهران انجام شده است، اما با پایان قسمت بیست و پنجم، داستان‌های این سریال در لوكیشنی جدید دنبال می‌شود.

سازندگان سریال «قهوه تلخ» در قسمت بیست و چهارم از سریال «قهوه تلخ» كه دوشنبه ـ 23 خرداد ماه ـ توزیع شد ، از یك ببر استفاده شده بود . این ببر در جریان داستان برای ترساندن جانشین پادشاه ـ فرزند قیصرالملوك ـ استفاده شد.

در قسمت 24 از «قهوه تلخ» همچنین بلوتوث ـ با بازی مهران مدیری ـ‌ با ظاهری متفاوت ظاهر شد.

اما در حالی كه هنوز قسمت 25 سریال منتشر نشده، قرار است سریال قهوه تلخ به مدت دوماه پخش نشود.

به نقل از پارس توریسم، پس از توزیع قسمت 25 سریال قهوه تلخ در روزهای آینده تا حدود دو ماه سریال پخش نخواهد شد. اما چرا قهوه تلخ قرار است دو ماه پخش نشود؟ قرار است در ابتدای قسمت 25 قهوه تلخ خود مهران مدیری دراین باره توضیح دهد.

مجموعه 90 قسمتی «قهوه تلخ» به كارگردانی مهران مدیری و تهیه‌كنندگی حمید و مجید آقاگلیان، بیش از 33 بازیگر اصلی دارد و داستان آن با بازی سیامك انصاری در نقش مورخ آغاز ‌شد. او در ابتدای داستان كه در دنیای امروز می‌گذرد، یك فنجان قهوه تلخ می‌خورد و با خوردن آن به تاریخ سفر می‌كند. او در طول زمان به مورخی تبدیل می‌شود كه در مرور خاطرات تاریخی خود، هربار دچار مسائلی می‌شود كه این مسائل داستان‌های سریال را رقم می‌زند.
در این مجموعه به نویسندگی خشایار الوند و امیرمهدی ژوله بازیگرانی نظیر مهران مدیری، سیامك انصاری، محمدرضا هدایتی، سحر جعفری جوزانی، سحر ذكریا و ... به ایفای نقش پرداخته‌اند.

mehryar1973
13-07-2011, 21:08
میگم راسته قسمت 25ش اومده؟ بیرون نرفتم تو چندتا سایت دیدم زده با دان , اومده؟

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

خلاصه داستان: در این مجموعه بلوتوس برگشته و سران کاخ پادشاهی با خوردن یک قهوه به دورن مترو تهران ظاهر می شوند و …

این که مجموعه 25 نیست:18:

Scary Feelings
13-07-2011, 21:45
پس چنده؟!!! اونی که تو پک ها بود چی بود؟ همون مگه نبود که میخوان تاتر درست کنن؟

NirvanaH
13-07-2011, 23:21
با سلام
من که گیر آوردم و دیدم.دیروز بعدازظهر. خیلی باحال بود.

nafe-bandar
14-07-2011, 00:09

چرا شماره ی قسمتاش رو ادیت کردین دوستان محترم(ه) :31:
------------
قسمت اول پک جدید نیم ساعتش نگذشته بود خوابم گرفت...
این عکس مربوط به قسمتای چدیدشه که قراره 1-2 ماه دیگه بیاد...!

ahriman323
14-07-2011, 00:14
------------

شماره ی قسمت?
کدام عکس؟

Scary Feelings
14-07-2011, 01:34
------------
ببین من این 3 قسمتی که دانلود کردم درباره این بود یه تاِتر میخواستن راه بندازن , آخرشم یه قهوه میخورن همه میان تهران! درسته؟ اون پکی که اومده هم همینه؟

nafe-bandar
14-07-2011, 02:39
شماره ی قسمت?
کدام عکس؟

همین که توی نقل قوله: 73-74-75
---------

ببین من این 3 قسمتی که دانلود کردم درباره این بود یه تاِتر میخواستن راه بندازن , آخرشم یه قهوه میخورن همه میان تهران! درسته؟ اون پکی که اومده هم همینه؟

آره همونه... واسه تبلیغات این عکس رو انداختن کاورش

Kurosh
14-07-2011, 15:08
این پک عالی بود ...
یکی از بهترین پک‌های مجموعه ...
گرچه برپا کردن جشن و تدارکات اون تکراری و کسل کننده به نظر می‌اومد، اما خلاقیت‌هایی که برای تئاتر، به خصوص نمایش‌نامه‌ها و مونولوگ‌هایی که اجرا شد، خیلی چشمگیر و دلپذیر بود ... به خصوص مونولوگ بی‌نظیر خود مهران که عالی بود ... فقط نمی‌دونم اگه قرار بود خاله پیرزن رو اجرا کنن، چرا هملت رو با درباریان تمرین می‌کردن ؟!
و نکته‌ی عجیب قضیه هم گشتن بلوتوس به دنبال آبنبات زیر تخت بود !! چی بود اون مگه؟ و اینکه اون آبنباتی که پیدا کرد، نو بود، اما شاه نصفش رو خورده بود با پلاستیکش ...

ایده‌های خوبی تو این قسمت وارد شد ... شاهکارش Angry Birds ای بود که بلوتوس بازی می‌کرد، استفاده از موسیقی متنش، و همین طور لیست تهیه کننده که گل سرسبدش با تشکر از خانواده‌ی رجبی بود !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیدم ... :دی

پشت صحنه‌اش هم اون قدر خوب بود که از خود پک بیش‌تر خندیدیم : دی
از بهترین پشت صحنه‌های کل قهوه تلخ بود ... به خصوص تعزیه‌ی بابا شاه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tariran0
14-07-2011, 18:15
من 2 قسمت پک جدید رو فعلا دیدم
شاید خنده دار تر شده باشه ولی خداییش خیلی دره پیت شده
هر دفعه یه چی میشه اصلا یه مسیر درست حسابی نمیره فیلمنامش:41:
به نظر من مهران مدیری بیخیال تولیدش بشه بهتره
البته از نظر محتوا نگفتم!
من از نظر روند کلی سریال گفتم

Arrowtic
14-07-2011, 19:38
و نکته‌ی عجیب قضیه هم گشتن بلوتوس به دنبال آبنبات زیر تخت بود !! چی بود اون مگه؟ و اینکه اون آبنباتی که پیدا کرد، نو بود، اما شاه نصفش رو خورده بود با پلاستیکش ...

مطمئنید که آبنبات بود؟؟؟؟من فکر میکنم کلید بود!!!کلید کوه نور احتمالا
البته حدسمه!!

Sub007
14-07-2011, 20:35
به نظر من هم شبیه آبنبات نبود.
طلایی رنگ بود و بیشتر شبیه کلید بود که دوستمون هم اشاره کردند.
اگر بچه برفتیه به فکر مادریش باشید:31:

Kurosh
14-07-2011, 20:46
مطمئنید که آبنبات بود؟؟؟؟من فکر میکنم کلید بود!!!کلید کوه نور احتمالا
البته حدسمه!!

به نظر من هم شبیه آبنبات نبود.
طلایی رنگ بود و بیشتر شبیه کلید بود که دوستمون هم اشاره کردند.
اگر بچه برفتیه به فکر مادریش باشید:31:
oh yeah !! اشتباه از من بود ! الان دوباره چکیدم، کلید بود ... : دی

از مضرات دیدن سریال تو مانیتور 15 و از فاصله‌ی چند متریه :دی

NirvanaH
15-07-2011, 09:48
خدایا با نام تو
با سلام
به نظر من زیرکانه ترین نقش بندی در تئاتر، دادن نقش خر به مسئول اقتصاد اونجا، یعنی داموس بود! راحت با رمل و استرلاب مردم رو می زارن سر کار! به نظر منم ، اگه صاحبا اقتصاد خر نبودن، با رمل و استرلاب نمی گفتند باید برای تورم و سایر مسائل دعا کنیم!!! این بزرگ نمایی ها رو مهران خان خوب با ذره بین آتیش زد!!!

ariaei_tabar
15-07-2011, 15:10
حالا بهتر ه میشه

meha
16-07-2011, 01:43
هادی کاظمی دیگه نمیتونست واقعا بعضی جاها جلو خنده خودش رو بگیره...اگر اون سیبیل رو نداشت خندش معلوم میشد

MoH_@_MaD
16-07-2011, 11:43
امیدوارم تکراری نباشه ...

elendil
16-07-2011, 11:49
خوشمان آمد :دی

نمیدونم دقت کردید یا نه ولی استفاده از شاهکار هنس زیمر توی موسیقی متن شرلوک هولمز واقعا جای تقدیر داشت :دی

ترجیح میدم 2 هفته 20روز صبر کنم ولی یه مجموعه ای ببینم که روی تمام زوایاش کار شده و آب نبسته باشن بهش !!!! :دی

rami_hemi
16-07-2011, 14:36
واقعا این آخری جالب بود چند جا واقعا دیگه به زحمت رد کرده بود سیامک انصاری هم همش نیشش باز بود
ولی این همه وسایل آورده بود با خودش مستشار هی میپرسه کجا بودی
خداییش از گالاکسی پد کیف کردم طرف نشسته داره انگری برد بازی میکنه :دی
صحنه تست گرفتن هم که چیزی کم نداشت .

moucker_boy
16-07-2011, 16:01
وقتی من این مجموعه شو دیدم، واقعا بهم شوک وارد شد. واقعا باحال بود. باهاش خیلی حال کردم. رفتن بلوس به دنیای آینده هم ایده ی خیلی جالبی بود.
.
.
.

Arrowtic
16-07-2011, 18:11
یه جا یکی پرسیده بود چرا بعضی قسمتای پشت صحنه تو خود فیلم نیست و یک دوستمون جواب دادن که بعضیا واسه پکای بعدی هستن که این درسته ولی یه چی دیگه هم هست:بعضی صحنه ها از بس خندیدن نتونستن پر کنن در نتیجه ندیدیم!!!(مثل انگار صدایش به سنگ خورده است!!)

.

tariran0
16-07-2011, 18:14
قسمت سومش هم دیدم. خنده دار بود:31:
بچه ها به نظرتون حالا که اومدن زمان حال چی میشه؟!
یعنی می خوان زمان حال رو زیر سوال ببرن(هرچند که زمان گذشته هم کنایه است به زمان حال) ولی اینطوری مستقیم میشه و خیلی خطرناک میشه

می دونم که این رو دوستان تراش پاک می کنن.:41:

Aless
16-07-2011, 18:23
من از بعد از عید دیگه مجموعه هاش را نخریدم
چطوری الکی بحث را هیجانیش کرد و هفته های اول فروخت و بعدا اب را بست بهش و...
الان هم فقط به خاطر اسم مدیری داره فروش میره و الا هیچی نداره

meha
16-07-2011, 20:56
واقعا این آخری جالب بود چند جا واقعا دیگه به زحمت رد کرده بود سیامک انصاری هم همش نیشش باز بود
ولی این همه وسایل آورده بود با خودش مستشار هی میپرسه کجا بودی
خداییش از گالاکسی پد کیف کردم طرف نشسته داره انگری برد بازی میکنه :دی
صحنه تست گرفتن هم که چیزی کم نداشت .

ولی گالاکسی تب نبودا آپید بود....:46:

kortol
16-07-2011, 21:44
اون تیکه تست گرفتن از دامبول آخرش بود !! سبک ریتمیک با این شعر :
مادر حملت چه بد کرد شوهر کرد همه رو دربدر کرد .....حملت حملته حملته دیدم که ما تی تی تیک می کشه ...اروم اروم ...:31::31:

senaps
16-07-2011, 23:02
الان هم فقط به خاطر اسم مدیری داره فروش میره و الا هیچی نداره

یعنی این همه مردم،فقط به خاطر یه اسم میرن پول میدن و میخرن و هیچ لذتی نمی برن؟!
اونوقت،در این حالت،دقیقا کدوم کار کار ترتمیزیه؟!

Aless
16-07-2011, 23:38
یعنی این همه مردم،فقط به خاطر یه اسم میرن پول میدن و میخرن و هیچ لذتی نمی برن؟!
اونوقت،در این حالت،دقیقا کدوم کار کار ترتمیزیه؟!

بله
خیلی ها به خاطر مهران مدیری
بعضی ها به خاطر جایزه
بعضی ها به خاطر بحث های ایجاد شده سر پخش خانگی و مثلا حمایت کردن از یک گروه خاص
بعضی ها هم برای رکورد شکنی!!!
بعضی ها هم به خاطر پیگیری سناریو
بعضی ها هم به خاطر تک تیکه های طنز

والا دوربین را میزاره زمین بعد شروع میکنه از یک نفر تا 10 نفر میاند جلوی دوربین اونقدر حرف میزنند و داد میکشند تا شاید یکم خنده دار از اب دربیاد
این وسط فقط اسم حمید لولایی بد دررفته!

SA.JJ.AD
17-07-2011, 12:56
همچنان ابکی و مزخرف داشت پیش میرفت ... اما از اواسط قسمت 75 فوق العاده شد بنظرم :31:در ادامه بنظرم عالی میشه سریال :31:

Scary Feelings
17-07-2011, 23:30
بله
خیلی ها به خاطر مهران مدیری
بعضی ها به خاطر جایزه
بعضی ها به خاطر بحث های ایجاد شده سر پخش خانگی و مثلا حمایت کردن از یک گروه خاص
بعضی ها هم برای رکورد شکنی!!!
بعضی ها هم به خاطر پیگیری سناریو
بعضی ها هم به خاطر تک تیکه های طنز

والا دوربین را میزاره زمین بعد شروع میکنه از یک نفر تا 10 نفر میاند جلوی دوربین اونقدر حرف میزنند و داد میکشند تا شاید یکم خنده دار از اب دربیاد
این وسط فقط اسم حمید لولایی بد دررفته!
خوب شما یه دلیل بیار جز اینا نباشه؟؟ خداییش خوب پس انتظار داری به چه دلیل نگاه کنن؟؟؟

Aless
18-07-2011, 02:34
اخه این همه تبلیغات کردند اخرش همه ادم از طنزی که توی تلویزیون نشون میده بیشتر خنده اش بگیره!
انچنان تبلیغ کردند که انگار شاهکار مدیری داره پخش میشه ولی همون اش و همون کاسه
قبلا توی تلویزیون بود و مجانی حالا...

meha
18-07-2011, 09:08
-خب ما از اون نور چشمی ها هستیم به بالا وصل هستیم

-....تا باشه از این اتصالات....این خیلی تیکه بدی بود:دی

faded
19-07-2011, 10:54
مجموعه بعدیش کی میاد؟

Kurosh
19-07-2011, 11:04
مجموعه بعدیش کی میاد؟
قبل از شروع مجموعه مهران گفت یک ماه با چند روز این ور اون ور ...

ولی خب تا دو ماه هم ممکنه طول بکشه ...

peyman_nn
19-07-2011, 16:43
بابا خداییش بی انصافیه که بگیم ارزش نداره
من که برای این 3 قسمت روده بر شدم
خدا خیرشون بده
اگر فقط پشت صحنه هاش رو هم بذارند ما راضی هستیم

mestry
20-07-2011, 20:41
نمیدونم تکراریه یا نه ؟!!!!

ahriman323
22-07-2011, 10:05
«مهران مديري» دكتراي افتخاري گرفت

«مهران مديري» كارگردان و بازيگر مجموعه هاي طنز به پاس انجام فعاليت هاي هنري و انساني دكتراي افتخاري گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، دانشگاه ليبرتي آمريكا (American Liberty University) به مهران مديري مدرك دكتراي افتخاري اهدا كرد.

بنا بر اين گزارش، مراسم اهداي دكترا به مديري در تاريخ 21 تيرماه (12 June 2011) در دانشگاه ليبرتي واقع در لس آنجلس برگزار شد كه مهران مديري به دليل ضبط ادامه مجموعه قهوه تلخ نتوانست در اين مراسم حضور پيدا كند.

در اين مراسم دكتر رونالد برينر به نمايندگي از مهران مديري اين مدرك را دريافت كرد و حميد سلطاني آن را در ايران به مهران مديري رساند.

اين مدرك به پاس فعاليت هاي هنري و انساني مهران مديري به او اهدا شده است.

احمد1379
23-07-2011, 09:41

Kurosh
23-07-2011, 10:00
کافه سینما- در این مراسم که در ۱۲ ژوئن ۲۰۱۱ در محل دانشگاه لیبرتی در لس‌آنجلس برگزار شد، بیوگرافی «مهران مدیری» قرائت می‌شود و کلیپ جالبی از هنرنمایی‌های او به نمایش گذاشته می‌شود. و در ‌‌نهایت دکتر رونالد برینر به نمایندگی از مهران مدیری مدرک را دریافت می‌کند.

این ویدیو دیدنی از اعطای مدرک دکترای افتخاری به «مهران مدیری» در دانشگاه لیبرتی آمریکا (American Liberty Univercity) را اینجا ببینید:

ودیوی اعطای مدرک دکترای افتخاری به «مهران مدیری» / حجم: 6 مگابايت /

jeremy28
23-07-2011, 22:38
الحق که حقشه.....

راستی؛ اخباری چیزی این دکترای افتخاری رو اعلام نکرد؟

خیلی نامردی بوده اگه اعلام نکردن:13:
================================================

مجموعه 25 رو دیدم!

واقعاً تو بعضی صحنه ها دل و روده ام داشت میزد بیرون از خنده:31:

یکی، صحنه عزاداری بچه قیصر و بتی:

باباشاه: چقدر گفتیَم اين خانه آآآل داریه، بچه را می بریه.... اما کو گوش شنویه؟!!!!

بابا اتی: منم داخل پرانتز یادتون باشه، آخه من نایب السلطنه بودم، آهاهاهاخ خ خ... (این تیکه شو خیلی باحال گفت، عین مداح ها!)

باباشاه: همان بهتر که برفتیه، و این ابله را ندیدیه!

جهانگیرشاه: خوب اتی جان، سرویس ایاب و ذهاب جلوی در مهیا می باشد:31:

یکی هم صحنه ای که نیما و نازخاتون و بابا اتی می خواستن به قیصر دلداری بدن:

بابا اتی: خوب این جور که قرائن نشون میده، نوبت منه!
قیصر، خاک تو سرت! یه بچه رو نتونستی نگه داری؟ به تو هم می گن مادر؟!

نازخاتون: پدر جان بچه افتاد

بابا اتی: افتاد که افتاد! آدم دولا می شه ور می داره:39:

قیصر: چی گفتی؟؟؟

بابا اتی: خوب این جور که قرائن نشون میده، دوستمون زیاد انتقادپذیر نیست!

خداحافظ گفتن بابا اتی هم خیلی جیگره، عین بچه ها می گه: خدافظ، خدافظ

تئاترشونم باحال اجرا کردن: از همه مهمتر، نقش قرقی----> نقش کُرسی داشت:39:

صحنه پایانیش هم که همه توی مترو ظاهر شدن، فوق العاده بود.

توی پشت صحنه ها اونجایی که باباشاه صدای هویج در می آورد، داشتم می مُردم از خنده.

پ.ن: به شدت انتظار قسمت های بعدی رو می کشیَم.

Sub007
24-07-2011, 11:41
خدا به داد نیما برسه که باید توی زمان حال با این گاگول‌ ها سر و کله بزنه.

بلوتوس که پیچوند و در رفت نیما می‌مونه و حوضش.:31:

اگر بلوتوس برفتیه خدا به داد نیما برسدیه.:31:

Lady parisa
25-07-2011, 08:36
كی از خریداران اكسپوی 90، مهران مدیری كارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون بود. او پس از بازدید دو ساعته از نمایشگاه مجسمه‌ها، آثار لیلا خرازی، گیتی سیف، عادله فرزیندر و آذر شیخ بهاالدین‌زاده را در مجموع به مبلغ.....

«مهران مدیری» از اكسپوی مجسمه 90 در آخرین روزهای برگزاری بازدید كرد و مجموعه‌ای از مجسمه‌های اكسپو را خریداری كرد.

اكسپوی مجسمه 90، پس از نزدیك به 25 روز برپایی و فروش حدود 140 میلیون تومان، در گالری شیرین به كار خود پایان داد.
شیرین پرتوی، مدیر گالری شیرین و مدیر اجرایی اكسپوی 90 با اعلام خبر فوق گفت: بیش از 90 میلیون تومان از این فروش مربوط به خریدهای بخش خصوصی ست و حدود 50 میلیون تومان نیز مركز هنرهای تجسمی وزارت ارشاد اسلامی از این رویداد مجسمه خریداری كرد.
پرتوی گفت: یكی از خریداران اكسپوی 90، مهران مدیری كارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون بود. او پس از بازدید دو ساعته از نمایشگاه مجسمه‌ها، آثار لیلا خرازی، گیتی سیف، عادله فرزیندر و آذر شیخ بهاالدین‌زاده را در مجموع به مبلغ 20 میلیون تومان خریداری كرد.
مدیر گالری شیرین وجه تشخص اكسپوی 90 را استقبال چشمگیر اقشار مختلف مردم از این رویداد خواند و همذات‌پنداری مردم را با جریان نوین مجسمه سازی ایران، روحیه بخش و قابل اتكا ارزیابی كرد.
وی مشاركت جدی گالری‌های تهران با انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران را دیگر وجه تمایز اكسپوی 90 خواند و رشد نمایشگاه‌های مجسمه در گالری‌های تهران را بیانگر حركت مستمر و رو به نمو مجسمه‌سازی ایران قلمداد كرد.
اكسپوی مجسمه 90 سوم تا 28 تیرماه با حضور 135 مجسمه ساز در گالری شیرین برپا بود كه در آن گالری‌های اثر، آران، اعتماد، آن، پردیس ملت، حنا، خاك، سیحون، شیرازی، شیرین، طاحان آزاد، فروهر، كارگاه هنر، ماه، ماه مهر، محسن، والی، هما و هور مشاركت داشتند.

منبع: farsnews.com

Lady parisa
26-07-2011, 13:25

پ.ن: هر چی سنش بالاتر می ره !جذابتر می شه هاااا:21:

pcforlife
27-07-2011, 00:48
پیگیری یک خبر حاشیه ساز؛ امریکن لیبرتی یک دانشگاه خصوصی است
دانشگاهی به ریاست یک ایرانی به مهران مدیری مدرک دکترا داده است

سینمای ما - چند روز گذشته خبر مدرک افتخاری مهران مدیری در خبرگزاری‌ها منتشر شد که یکی از نشریات مکتوب درباره مبهم بودن وضعیت این مدرک گزارشی نوشت. این در حالی است که مدیری از دانشگاه امریکن لیبرتی به ریاست حمید سلطانی مدرک گرفته نه از دانشگاه لیبرتی.

روابط عمومی کارهای مهران مدیری 31 تیر ماه خبری برای خبرگزاری‌ها ایمیل کرد. در این خبر نوشته شده بود دانشگاه لیبرتی آمریکا (American Liberty University) به مهران مدیری مدرک دکترای افتخاری اهدا کرد.

یکی از نشریات خبری درباره مدرک جعلی مهران مدیری نوشت. این در حالی است که همه نام دو دانشگاه امریکن لیبرتی و دانشگاه لیبرتی را با هم اشتباه می‌گیرند. البته مدیری از دانشگاه امریکن لیبرتی مدرک دکترا گرفته و نه از دانشگاه لیبرتی!

دانشگاه امریکن لیبرتی یک دانشگاه خصوصی است که دفترش در ایالات آلاباما است و در کالیفرنیا شعبه دارد. رئیس این دانشگاه یک ایرانی با نام حمید سلطانی است. سایت دانشگاهی که مدیری از آن مدرک گرفته به این نشانی است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در قسمت راست این سایت پیام رئیس دانشگاه که حمید سلطانی است درج شده است.

همچنین در قسمت بالای این سایت اگر در قسمت contacts کلیک کنیم شماره تلفن، فاکس دانشگاه و همچنین نام ایالات آلاباما ذکر شده است. در این صفحه آرم مدرک مدیری با آرم این دانشگاه کاملاً تطابقت دارد.

این اشتباه نه تنها در مطبوعات ما پیش آمد، بلکه در آنجا هم مرتب دانشگاه امریکن لیبرتی و دانشگاه لیبرتی را با یکدیگر اشتباه می‌گیرند. البته در سایت دانشگاه امریکن لیبرتی اطلاعات زیادی درباره تعداد دانشجویان نیست و اطلاعات مختصری وجود است که در خبر ذکر شده است.

اما در نقطه مقابل این دانشگاه، دانشگاه لیبرتی یک دانشگاه خصوصی و مذهبی در ویرجینا است که سال 1971 تاسیس شده است. این دانشگاه حدود 57 هزار دانشجو دارد و بزرگترین دانشگاه تعالیم پروتستان انجیلی در دنیاست.

لینک منبع خبر:

ahriman323
27-07-2011, 15:39
مجموعه 26 هم افتاد بعد از عید فطر فکر کنم 6/12 پخش کنن!

ŞHÍЯÍŃ
27-07-2011, 16:03
مجموعه 26 هم افتاد بعد از عید فطر فکر کنم 6/12 پخش کنن!:19:چرا آخه بعد از عید فطر بیش از یک ماه طول میشکه که اینطوری:13:

ahriman323
27-07-2011, 16:08
:19:چرا آخه بعد از عید فطر بیش از یک ماه طول میشکه که اینطوری:13:

به خاطر ماه مبارک رمضان.دی:

amirakhavan
28-07-2011, 02:52

ahriman323
29-07-2011, 20:09
اینم برای هوادارن مهران مدیری:
دکلمه فوق العاده احساسی مهران مدیری به نام تنها

حالا براتو ن من بگم از هوای آفتابی یه روز زیبای بهار که همه تو خیابونا تو خونه ها دنبال خوشبختی بودن دیوونه قصه ما دنبال تنهایی بودش دنبال نقطه ای بود که بشینه موازی زمین بشه از موندن و مرداب شدن خلاص بشه و دریا بشه آخه که پس کی میشه اون موازی زمین بشه بدبختی هارو بشکنه هم رنگ زندگی بشه می خواست مث رودخونه ها جاری بشه دریا بشه اما چطور باید می رفت؟ نمی دونست باید می موند ؟ نه موندن هم مردابه خاصیت گند آبه
همین طوری که فکر می کرد یهو دیدش چشمی سیاه از کنارش ساده گذشت اولش اون دیوونه بیچاره بیکس و کار فکر کرد که اون مثل همه آدم های روی زمین اومده و خوب رد شده اما یهو چیزی به اون گفتش که نه باید بره پس دیوونه هی تند و تند دنبال اون چشم سیاه راهی شدش فهمید که اون آره خودش خود خودش چشم سیاه بی ریاس محبوب یه دیوونه بی مدعاست که اومده سختی هارو بشکنه و خورد بکنه گربه سیاه تنبل از لب حوض ماهی ها دور بکنه آره آره این همونه که خواب اون اومد و گفت کوچولوی قشنگ من خوشبختی ها از آن توست همونی که باهم دیگه دویدیم و رسیدیم و یکی شدیم هرچی بدی بود تو زمین شکستیم و ساده شدیم
درسته که خواب منو صدای ماشین ها شکست اما که باز قشنگ من کنار من تنها نشست
توی همین حال و هوا دخترک رویایی دیوونه بی مدعا نشست روی نیمکت پارک کنار دریای قشنگ دیوونه همون جا نشست کنار یه دریا نهنگ
راستش کمی دست پچگی اومد سراغ دیوونه نمیدونست چی کار کنه که چی بگه که چی نگه واسه همین ایستاد و حرفی هم نزد منتظر یارش نشست تا شاید اون چیزی بگه اما اونم چیزی نگفت حرفی نزد یهو تو این حال و هوا دختر خوب رویا ها برگشت و این دیوونه رو اون گوشه دید تو نقطه ای به چشم دیوونه رسید دیوونه هه
بازم کمی دس پاچه شدنمیدونم چطور شد و خنده ای رو لبش نشست اما که از خنده اون تو قاب چشم اون شکست برگشت و با اخم زیاد پشت به دیوونه نشست
ا پس چرا این طوری شد چه بد شدش
دیوونه ها غمگین شدش یارش با اون قهر کرده بود دیوونه رو به حال خود ول کرده بود اما چرا نمیدونست
ا آره تو خوابش هم چشم سیاه قشنگ ما یه بار از اون قهر کرده بود تازه حالا دیوونه ها فهمیده بود خب دختره ناراحته از اینکه این دیوونه هه نمی ره و نمیشینه کنار اون چیزی بگه حرفی بگه کاری کنه
آره باید می رفت جلو اما که چی باید می گفت چی کار می کرد تا دلخوری رو آب می کرد؟
بازم یه فکر افتاد توی کله اون باید یه چیزی ببره بده به یار خوبش و دلخوری رو یه جوری از یاد ببره
اما بازم دیوونه هه چیزی نداشت که بده و آشتی کنه مثل همون خواب قشنگ با یار خود شادی کنه
بازم یه فکر افتاد توی کله اون دس توی جیب کرد و از اون تکه نونی خشک و سیاه بیرون پرید این غذای شام خود دیوونه بود که عابری جلوی اون انداخته بود حالا باید تیکه نونو به یار خوبش می داد و از اون می خواس آشتی کنه مثل همون خواب قشنگ با یار خود بازی کنه
دیوونه از جا پرید اما تا خواستش که بره
یهو دید مردی از اون گوشه رسید دختره با دیدنش از جا پرید هر دوتای از دیدن یکی دیگه خوشحال شدن عزمشونو جزم کردن و راهی شدن همین جوری اومدن و از کنار دیوونهه زود رد شدن دیوونه همون جا نشست چیزی نگفت حرفی نزد حالا دیگه شب بود و همگی رفته بودن غیر این دیوونه هه با یه مرغ ماهی خوار هر دوتایی منتظر به راه یار مرغه هم یه تیکه نون به منغارش گرفته بود انگاری یار اونم تیکه نونو نخواسته

jeremy28
29-07-2011, 23:55
بچه ها فکر کنین تو زمان حال، باباشاه با خواهر مستشار روبرو بشه...........

وای من نابود میشم:19:

- ببینم مستشار گوگول مگوله، خواهرت کوجیه؟ :39:

kortol
30-07-2011, 00:35
بچه ها فکر کنین تو زمان حال، باباشاه با خواهر مستشار روبرو بشه...........
تو زمان خودشون این دوتا پیرمرد همش تو شمشکیه در حال لیز لیزک بازی و مهمونی با کامبیز و بقیه بچه ها بودند ..الان که دیگه باید با موتور تک چرخ بزنن !!! برن اکس بترکونن !!!!

Lady parisa
30-07-2011, 09:02
به گزارش خبرنگار سینمایی برنا، مراسم جشن دنیای تصویر به دبیری علی معلم با انتخاب بهترین‌های سینما، تلویزیون و تئاتر در سال‌های 88 و 89 و با حضور جمع کثیری از هنرمندان و علاقه‌مندان هنر و نمایندگان رسانه‌ها چهارم مردادماه در سالن اصلی مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

در بخشی از این مراسم از مهران مدیری کارگردان با تجریه و سرشناس سینمای ایران در مقام بهترین بازیگر مرد طنز تلویزیونی برای بازی در مجموعه‌های «قهوه تلخ‌‌» و «مرد دو هزار چهره» تقدیر به عمل آمد.

این هنرمند پس از دریافت جایزه بهترین بازیگر کمدی مرد گفت: نمی‌خواهم فضا را تلخ و از شادی شما بکاهم اما بر عکس همه کارهایی که می‌‍سازم که فضایی مفرح دارد اما اتفاقاتی که رخ می‌دهد خوشایند نیست.این پنجمین تندیس من از جشن دنیای تصویر است. ما هر ساله در این مراسم حضور پیدا می‌کنیم در حالیکه هر سال پیرتر، بی انگیزه‌تر و افسرده تر می‌شویم امیدوارم این مراسم ادامه داشته باشد و ما نیز بتوانیم در آن حضور یابیم.

وی در پایان گفت:حال برای اینکه فضا را تغییر دهم از آقای معلم اجازه می‌خواهم تمامی گروه سازنده «قهوه تلخ» را روی سن دعوت کنم و تندیس خود رابه نویسندگان مجموعه «قهوه تلخ» خشایار الوند و امیر مهدی ژوله تقدیم می‌کنم زیرا نوشتن برای چنین اثری بسیار با این تعداد بازیگر اصلی کاری بسیار دشوار است.

Lady parisa
30-07-2011, 09:13
پاک شود
با تشکر

ahriman323
30-07-2011, 21:17
اگر دین ندارید

نه،نه

این تکراری شده اینو ولش کن

چرا منو تو این موقعیت قرار می دین

چی میگفتم؟

آهان

اگر سیبیل نمی‌گذارید

حداقل ابرو بر ندارید

molaali
04-08-2011, 12:49
تیتراژ جدید قهوه ی تلخ:

فایل تصویری.
که احتمالاً اشتباست!

nafe-bandar
04-08-2011, 13:08
حدس می زنم که توی سری جدید افرادی دربار که از گذشته اومدن از خود نیما پیشرفته تر بشن!
از سابقه ای که توی برره دیدم میگم
مثلا بحث کامپیوتر بشه نیما یه چیز بگه درمورد فتوشاپ، باباشاه بیاد جلوش عکس بزاره بگه من ساختمش lol
خیلی جالب باید بشه :31:

ahriman323
04-08-2011, 13:20
تیتراژ جدید قهوه ی تلخ:

فایل تصویری.
که احتمالاً اشتباست!

نه بابا تیتراژ به این درپیتی که نمیشه
این فقط یه میکس هست از آهنگ ارش حسینی که ریمکس کرده با عکس های قهوه تلخ

3Dmajid
04-08-2011, 13:23
من خیلی وقته تو کار قهوه تلخ نیستم !
فقط یه سوال دارم.
میگن از قسمت 20 به بعدش کلا عوض شده قضیه ش چیه ؟
یا اینکه بعد از ماه رمضون قراره بیاد شنیدم سری جدیدشه و از همه نظر با قبل فرق داره ؟
یعنی کلا داستان عوض میشه.
میشه در این باره یه توضیحی بدید ؟

ahriman323
04-08-2011, 13:35
من خیلی وقته تو کار قهوه تلخ نیستم !
فقط یه سوال دارم.
میگن از قسمت 20 به بعدش کلا عوض شده قضیه ش چیه ؟
یا اینکه بعد از ماه رمضون قراره بیاد شنیدم سری جدیدشه و از همه نظر با قبل فرق داره ؟
یعنی کلا داستان عوض میشه.
میشه در این باره یه توضیحی بدید ؟

از مجموعه 26 که بعد عید فطر میاد :
سفر بازیگران مجموعه از دل تاریخ به سال ۱۳۹۰ خواهند بود.
آنها پس از خوردن قهوه با همان لباس‌ها، گریم و خصوصیات اخلاقی خودشان در متروی تهران ظاهر می‌شوند و تقابل آنها با دنیای حاضر داستان‌های کمدی و مهیجی را رقم خواهد زد.

NirvanaH
04-08-2011, 20:15
خدایا با نام تو
سلام
سری 25 که خیلی باحال بود. فیلم نامه سنگین و خوب. امیدوارم این سری هم بعد از این همه معتلی خوب از آب در بیاد.

legolas 224
06-08-2011, 20:19
:دی دوستان دیدین چی شد؟: دی
وقتی پک اخر رو گرفتیم ، موقع شام گذاشیتم تو دستگاه که ببنیم ،بعد دستگاه خودش رفت رو قسمت اخر :دی (اخه من اول نزده بودم av هنوز رو tv بود واسه همین ندیدیم :دی البته یه ذره شک کردیم که یهو بره رو سریال بدون تبلیغ و حرف و اینا)
بعد دیدیم که بلو و مسی :دی نشستن واسه تیاتر:دی بازیگر انتخاب میکنند :دی ( حالا ما هنوز مونده بودیم که بلو چه جوری اومد و اینا :دی)
تا اینکه اخر قسمت دیدم رفت رو پشت صحنه :دی و در انجا بود که دوزایه ما افتاد:دی ( بیشترش تقصیره خودم بود : دی)
حالا یه سوال اون اهنگی که وقتی بولوتوس داشت دنبال جواهر میگشت چی بود؟ اشنا نبود؟(واسه من اشنا بود : دی) اهنگ شرلوک هلمز نبود؟

NirvanaH
06-08-2011, 20:43
خدایا با نام تو
سلام به همگی
امیدوارم قهوه تلخ دچار بحران کلیشه نشه و روال خوبی رو دنبال کنه. آقا مهران که تا حالا کارای این ریختیش رو به خوشی به پایان نرسونده!!!!

molaali
08-08-2011, 23:15
امیدوارم تکراری نباشن:

Amin4All
18-08-2011, 16:51
75 به بعدش اومد؟

Kurosh
18-08-2011, 16:53
75 به بعدش اومد؟
نه فرشید جان، بعد از ماه رمضون، تازه اگه باز عقب نیفته ...

NirvanaH
18-08-2011, 18:51
نه فرشید جان، بعد از ماه رمضون، تازه اگه باز عقب نیفته ...

آقا تاریخ دقیق رو نداری؟
منظورم روز یا هفته توزیغ هستش!

حامد

ahriman323
18-08-2011, 19:28
آقا تاریخ دقیق رو نداری؟
منظورم روز یا هفته توزیغ هستش!

حامد

نه فقط گفتن بعد از عید فطر...

NirvanaH
18-08-2011, 21:48
نه فقط گفتن بعد از عید فطر...

دمت گرم داداش.ممنونم.

حامد

Vallio
18-08-2011, 23:04
سلام ، من از پک 20 به بعد این سریال رو خریداری نکردم !

بزرگترین اشتباه مهران این بود که برادران قاسم خانی رو توی این سریال به کار نبرد !
توی این فیلم اشتباهات فاحشی انجام داد که به خاطر بی جنبه بودن و تعصب بیجای خیلی ها ( همه میدونن که هیچ کس به اندازه من ... ) توی این تاپیک از گفتن اونا خودداری میکنم !

مرسی ، یکی از هواداران مدیری !

Sub007
19-08-2011, 13:19
وجود بعضی از نقشها هم به نظر من البته توی این سریال الکیه.
مثلا فرنچ السلطنه آخرین باری که یه بازی درست و درمون انجام داد کی بود؟
یا همین گنجشک به نظرم یه نقش الکی و زیادیه که به خاطر اینکه داییهاش تهیه کننده سریال هستند نقش رو گرفته.
شاید باز هم نقشهایی باشن که بود و نبودشون مثل هم باشه اما من فعلا همین ۲ تا به ذهنم رسید.

Arrowtic
19-08-2011, 13:25
اشتباهي كه كرد اين بود قرقي رو اون نقش ساده رو بهش داد.ميتونست نقش هاي خيلي بهتري رو بازي كنه.مثلا همين صدر اعظم!!:31:

vampyre
20-08-2011, 00:10
سلام.من قسمت 38 به بعد ندیدم.کسی سایتی میشناسه که بتونم با لینکه مستقیم ازش بگیرم؟

Amir M.ohAma.D
20-08-2011, 16:03
سلام.من قسمت 38 به بعد ندیدم.کسی سایتی میشناسه که بتونم با لینکه مستقیم ازش بگیرم؟
سوپر مارکت سر کوچه:46:

vampyre
20-08-2011, 16:35
سوپر مارکت سر کوچه:46:

قربونت داداش.اگه ایران بودم میخریدم!ولی ایران نیستم, قبلا هم از سایت ghahvetalkh.com دانلود میکردمولی الان سایتش پوکیده و وحود نداره.پس میشه یکی لطف کنه و یه سایتی برا دانلود بده؟

NirvanaH
20-08-2011, 16:38
وجود بعضی از نقشها هم به نظر من البته توی این سریال الکیه.
مثلا فرنچ السلطنه آخرین باری که یه بازی درست و درمون انجام داد کی بود؟
یا همین گنجشک به نظرم یه نقش الکی و زیادیه که به خاطر اینکه داییهاش تهیه کننده سریال هستند نقش رو گرفته.
شاید باز هم نقشهایی باشن که بود و نبودشون مثل هم باشه اما من فعلا همین ۲ تا به ذهنم رسید.

من هم با این نظر کاملا موافقم.
مدیری از این امتیاز برای بالا بردن تعداد بازیگر و شلوغ کردن صحنه های خودش استفاده میکنه.

حامد

MOHAMMAD2010
20-08-2011, 16:39
قربونت داداش.اگه ایران بودم میخریدم!ولی ایران نیستم, قبلا هم از سایت ghahvetalkh.com دانلود میکردمولی الان سایتش پوکیده و وحود نداره.پس میشه یکی لطف کنه و یه سایتی برا دانلود بده؟

برات فرستادم تو پروفایلت

NirvanaH
20-08-2011, 16:51
راستی دوستان کسی عکس جدید از سکانسهای قسمتهای آتی نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حامد

farshidshd
29-08-2011, 14:41
سایتشون چرا پوکیده

S@nti@go_s&k
29-08-2011, 14:49
قهوشون یه ماه مونده خراب شده احتمالا

شایدم برای افطار باز کنن .

Zaghan_13
01-09-2011, 21:14
اومد؟

عیدم شد و رفت....

نیومده؟

پس کی میاد؟
:19::19::19:

urcu
01-09-2011, 23:16
اومد؟

عیدم شد و رفت....

نیومده؟

پس کی میاد؟
:19::19::19:
قرار شده بود بعد عید فطر بیاد که هنوز وقت زیاده احتمالا توی هفته جدید بیاد

sAeEd_kHaAn
03-09-2011, 11:41
هنوز خبری نیست از پک جدید ؟

urcu
03-09-2011, 17:22
کار اینها حساب کتاب نداره شاید تا هفته دیگه هم نیاد

pes 2012 هم با همکاری باباشاه و بتی امد ولی مجمعه 26 نیومد!

e.s.e.t
06-09-2011, 17:16
سلام
از پک جدید خبی نشد؟

sajjad1973
06-09-2011, 17:19
آقا پس این سری 26 هنوز نیامده - من تا هفته پیش هم دنبالش بودم - ولی نیومده بود- دیگه بی خیالش شدم

الان نمیدونم اومده یانه ؟

urcu
06-09-2011, 20:58
آقا پس این سری 26 هنوز نیامده - من تا هفته پیش هم دنبالش بودم - ولی نیومده بود- دیگه بی خیالش شدم

الان نمیدونم اومده یانه ؟
نه نیومده خبری هم ازش نیست

shah abas
08-09-2011, 17:41
این شرق نوشته بود به دلایلی نشده فیلم‌برداری کنند! هنوز معلوم نیست کی میاد.

ahriman323
09-09-2011, 00:12

molaali
09-09-2011, 19:35
یکی دو روز پیش برزو ارجمند رو آورده بودند شبکه ی 3 برنامه ی گلخانه.
مجری ازش پرسید:الان مشغول چه کار سینمایی هستی؟
ارجمند در جواب گفت:الان فقط دارم در کار آقای مدیری بازی میکنم.تقریباً اکثر روز در اون کار مشغولیم.

این نشون میده که ساخت سریال متوقف نشده.

Sub007
09-09-2011, 20:13
کاش زودتر پک بعدی میومد بدجور خمار شدیم ببینم این گاگول ها توی زمان حال چطوری میخوان پوست سر نیمای بدبخت رو بکنن.:31:

Facon_Archi
12-09-2011, 21:02
خبری نشد از پک جدید؟
این چه روابط عمومی که اینا دارن چرا هیچ خبری نمیدن!

* Helium *
14-09-2011, 17:24
توزیع «قهوه‌تلخ» دو ماه دیگر»

مدیرکل همکاری‌های سمعی، بصری و نمایش خانگی با اشاره به مقررات جدید صدور پروانه ساخت و نمایش آثار در شبکه نمایش خانگی گفت: در شش ماه گذشته با صدور تنها ده مجوز برای فیلم‌های کمدی به یک کاهش 50 درصدی رسیدیم.

مدیرکل همکاری‌های سمعی، بصری و نمایش خانگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره سریال‌های شبکه خانگی توضیح داد: سریال‌های ایرانی زیادی در شبکه خانگی نمایش در ایران نداریم. سریال «قهوه تلخ» با توزیع قسمت 26 موقتا فصل اول آن به پایان رسیده است و در یکی دو ماه گذشته گروه سازنده مشغول آماده کردن فضا و نصب دکور، طراحی صحنه و نگارش فصل دوم هستند که ممکن است تا یکی دو ماه آینده شاهد توزیع این سریال نباشیم؛ زیرا تولید یک اثر نیاز به یکسری مقدمات دارد و باید فیلمنامه‌ها موفق به دریافت پروانه ساخت باشند و... باید منتظر بمانیم تا برای یکی دو ماه آینده قسمت‌ها برای دریافت پروانه نمایش به اداره کل سمعی و بصری ارائه شود.

e.s.e.t
14-09-2011, 18:32

مدیرکل همکاری‌های سمعی، بصری و نمایش خانگی با اشاره به مقررات جدید صدور پروانه ساخت و نمایش آثار در شبکه نمایش خانگی گفت: در شش ماه گذشته با صدور تنها ده مجوز برای فیلم‌های کمدی به یک کاهش 50 درصدی رسیدیم.

مدیرکل همکاری‌های سمعی، بصری و نمایش خانگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره سریال‌های شبکه خانگی توضیح داد: سریال‌های ایرانی زیادی در شبکه خانگی نمایش در ایران نداریم. سریال «قهوه تلخ» با توزیع قسمت 26 موقتا فصل اول آن به پایان رسیده است و در یکی دو ماه گذشته گروه سازنده مشغول آماده کردن فضا و نصب دکور، طراحی صحنه و نگارش فصل دوم هستند که ممکن است تا یکی دو ماه آینده شاهد توزیع این سریال نباشیم؛ زیرا تولید یک اثر نیاز به یکسری مقدمات دارد و باید فیلمنامه‌ها موفق به دریافت پروانه ساخت باشند و... باید منتظر بمانیم تا برای یکی دو ماه آینده قسمت‌ها برای دریافت پروانه نمایش به اداره کل سمعی و بصری ارائه شود.

:18:
اينا ديگه دارن شورشو در ميارن

ahriman323
14-09-2011, 18:36
واقعا که...
حیف اون 7مجموعه ای که خریدم!

Sub007
14-09-2011, 20:23
مسخره کردن ما رو؟
اینهمه ارزش قائل شدیم پول دادیم و خریدیم که یه ذره هم بهمون احترام گذاشته نشه:41:

jimrako
15-09-2011, 15:04
کجای کارهاشون قانون داره که حالا بعد از 2 ماه تازه باید بره برای گرفتن پروانه پخش !!!
حالا برای ما قانونمند شدن آقایان !!!

mahdy2021
17-09-2011, 02:07

خبر مشکوکه!!! :31:
یه جای کار میلنگه.احتمال میدم بعضی جلوی پخشش رو گرفتن

Lady parisa
17-09-2011, 08:00
یش از این قرار بود مهران مدیری اجرای جشن پانزدهم خانه سینما را به عهده داشته باشد و در کنار اجرا ترانه‌ای را به صورت تکخوانی همراه با ارکستر به رهبری شهرداد روحانی و ترانه‌ای را هم جدای از ارکستر بزرگ بخواند.

اما آخرین اخبار از جشن خانه سینما حاکی است، اجرای مهران مدیری به رغم تمرینات زیاد، در آخرین لحظات کنسل شد و نه تنها او به عنوان مجری در این برنامه حضور نخواهد داشت که اجرای قطعات موسیقی توسط او هم به ناچار از برنامه حذف شده است.
:19:
پ.ن: کلا تصمیم گرفتن مهران مدیری رو به بن بست برسونناااااااااااااا

rami_hemi
17-09-2011, 08:11
اینا رو ول کن همش روی ستایش و دوستان سرمایه گذاری کنن مردم رو بیشتر دپرس کنن

احمد1379
17-09-2011, 12:42
سایتشون فعلا راه اندازی شد البته با همان مطالب گذشته

MCSE MAN
17-09-2011, 21:56
قسمت جدید مجموعه تلویزیونی «قهوه تلخ» از 11 مهرماه با تیتراژ و ترانه جدید وارد شبکه نمایش خانگی می‌شود.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، سری 26 مجموعه «قهوه تلخ» قرار است روز یکشنبه 11 مهرماه در شبکه نمایش خانگی توزیع شود.
بنا بر این گزارش، پس از وقفه‌ای که در توزیع سریال به وجود آمد، سازندگان تصمیم گرفته‌اند که تیتراژ سریال را با ترانه‌ای جدید بسازند، ضمن این که در آخرین قسمتی که از سریال توزیع شد، شخصیت‌های سریال با سفر به دنیای امروز، حوادث تازه‌ای را رقم زدند.
به گزارش فارس، سری 25 «قهوه تلخ» که آخرین سری توزیع شده از این سریال است، ‌روز سه‌شنبه 21 تیرماه توزیع شد و در این قسمت بینندگان شاهد سفر بازیگران مجموعه از دل تاریخ به سال 1390 بودند.
مجموعه «قهوه تلخ» به کارگردانی مهران مدیری ساخته می‌شود و بازیگرانی نظیر محمدرضا هدایتی، مهران مدیری، عارف لرستانی، برزو ارجمند، الیکا عبدالرزاقی، نادر سلیمانی، فلامک جنیدی، مریم سوری، هادی کاظمی، جواد عزتی و ... ایفای نقش کرده‌اند.

pulp_fiction
23-09-2011, 12:47
آغاز تصویر برداری قهوه تلخ از هفته آینده + اعلام لیست بازیگران تازه وارد

به گزارش خبرنگار سینمایی برنا، سری 26 مجموعه «قهوه تلخ» که قرار بود با تغییراتی در داستان، جوایز، بازیگران، دکورها و لباس، بعد از ماه مبارک رمضان و عید فطر عرضه شود، پس از گذشت حدود یک ماه، هنوز به بازار نیامده است.

«وفا ملک زاده» روابط عمومی این مجموعه، با تکذیب خبر انتشار سری جدید «قهوه‌تلخ» در 10 مهرماه، در این باره به خبرنگار برنا گفت: هنوز زمانی برای پخش سری جدید مجموعه قهوه تلخ از جانب ما اعلام نشده است، چون هنوز به مرحله فیلم‌برداری نرسیده‌ایم.

وی ادامه داد: دکور صحنه و لباس‌های بازیگران طراحی و اجرایی شده، اما هنوز فیلمبرداری مجموعه آغاز نشده است. بازیگران مورد نظر انتخاب شدند و پس از تمرین‌های قبل از بازی آن‌ها، به صورت جدی فیلمبرداری از هفته آینده آغاز می‌شود و بعد از آن تاریخ دقیق توزیع سری جدید را اعلام می‌کنیم.

به گزارش برنا، از بازیگرانی که برای سری جدید قهوه تلخ انتخاب شدند، می‌توان به سپند امیرسلیمانی، یوسف صیادی، رامین ناصرنصیر و آرش نوذری، اشاره کرد. نقش‌های این بازیگران مشخص شده است؛ وقتی بازیگران اصلی به ساختمان مورد نظر در زمان حال ورود می‌کنند، بازیگران جدید به عنوان سرایدار، مدیر ساختمان و ... مشغول هستند.

ahriman323
23-09-2011, 18:18

2lombe
23-09-2011, 22:12
دارن شورش در میارن

Steps-Rap
23-09-2011, 23:27
دانشگاه لیبرتی آمریکا ( American Liberty University ) به مهران مدیری مدرک دکترای افتخاری اهدا کرد.
این مراسم در تاریخ 12 June 2011 در دانشگاه لیبرتی آمریکا در لس آنجلس برگزار شد و مهران مدیری به دلیل ضبط سریال قهوه تلخ نتوانست در این مراسم شرکت کند.
در این مراسم ، دکتر رونالد برینر به نمایندگی از مهران مدیری ،این مدرک را دریافت نموده و دکتر حمید سلطانی آنرا در ایران به مهران مدیری اهدا کرد.

مدرک دکترای دانشگاه لیبرتی امریکا در سال 2011 برای مجموعه ی فعالیتهای هنری و انسانی مهران مدیری به وی تعلق گرفته است ./

Zaghan_13
23-09-2011, 23:35
دانشگاه لیبرتی آمریکا ( American Liberty University ) به مهران مدیری مدرک دکترای افتخاری اهدا کرد.
این مراسم در تاریخ 12 June 2011 در دانشگاه لیبرتی آمریکا در لس آنجلس برگزار شد و مهران مدیری به دلیل ضبط سریال قهوه تلخ نتوانست در این مراسم شرکت کند.
در این مراسم ، دکتر رونالد برینر به نمایندگی از مهران مدیری ،این مدرک را دریافت نموده و دکتر حمید سلطانی آنرا در ایران به مهران مدیری اهدا کرد.

مدرک دکترای دانشگاه لیبرتی امریکا در سال 2011 برای مجموعه ی فعالیتهای هنری و انسانی مهران مدیری به وی تعلق گرفته است ./

خیلی قدیمی بود...

ویدئوش رو هم دارم اگه خواستین بگین براتون آپ کنم...

Steps-Rap
23-09-2011, 23:38
خیلی قدیمی بود...

ویدئوش رو هم دارم اگه خواستین بگین براتون آپ کنم...

ee
والا من سالی یه بار میرم تو سایتشون..اینم رفتم ببینم خبری جدید نزدن که اینو دیدم..
ددمت گرم اگه ویدئوشو آپ کنی خیلی باحالی..

Slim_shady
23-09-2011, 23:54
من نمی دونم چرا با کله می پرم مغازه و سریال های خارجیو می خرم
ولی حال خریدن سریال های ایرانیو ندارم
مثلا دوستم سی دی اول که می گن اوج قهوه تلخ بود به من داد من نصف قسمت اول دیدم بعد سی دی رو در اوردم به ارامی تو دستم گرفتم از صندلیم بلند شدم رفتم کنار پنجره .پنجره رو باز کردم به ماهیچه دستم فسار اوردمو شبیه یک پرتاب کننده دیسک که قهرمان المپیک شده پرتش کردم بیرون اگه یک بازیگر توپ(زیبا وجذاب) مثل نازنین فرناز رهنما داشت(من کلا سریال بی خیال می شدم به عشق کار و قیافه جذاب بازیگر با کله می رفتمو بقیشو می خریدم
بیشتر ادمها فیلم و سریال ایرانیو به عشق بازیگرهای زن مورد علاقشون می خرن؟
درسته واسه قهوه تلخ هزینه کردن ولی نیازی نبوده اصلا چون کار تکراریه شبیه کار های قیلیه مهران مدیریه

به نظر شما این کار تکراری نیست؟حالا می گن کار اقای مدیری(بهترین کارگردان طنز ایران) که این همه بیننده داره اگه کسی مثل سروش صحت این کار می کرد من ت..... هم تو صورتش نمی نداختم

Zaghan_13
24-09-2011, 14:45
ee
والا من سالی یه بار میرم تو سایتشون..اینم رفتم ببینم خبری جدید نزدن که اینو دیدم..
ددمت گرم اگه ویدئوشو آپ کنی خیلی باحالی..

بفرما داداش:

فقط کیفیتش زیاد خوب نیست(عالی نیست)ولی خیلی بدم نیست که ندیده پاک کنی:31:

Steps-Rap
26-09-2011, 21:57
بفرما داداش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط کیفیتش زیاد خوب نیست(عالی نیست)ولی خیلی بدم نیست که ندیده پاک کنی:31:

دستت درد نکنه ..کیفیتشم خیلی خوب بود.ممنون:11::10:

Lady parisa
02-10-2011, 11:00
سري جديد مجموعه‌ي «قهوه تلخ» به كارگرداني مهران مديري براي صدور پروانه ساخت روز يكشنبه ـ 10 مهر ماه ـ بررسي مي‌شود.

مدير كل اداره نمايش خانگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با اعلام اين مطلب درباره‌ي تاخير در عرضه اين مجموعه در شبكه‌ي نمايش خانگي گفت:‌ ظاهرا اين دوستان براي ساخت سري جديد درگير ساخت و سازهاي لوكيشن جديدشان هستند كه به محلي كه پيش از اين براي مجموعه‌ي ساختمان پزشكان مورد استفاده قرار گرفته بود نقل مكان كرده‌اند.

پيش از اين خشايار الوند نويسنده اين مجموعه اعلام كرده بود: تاكنون سه قسمت از سري 26 «قهوه تلخ» را نوشته‌ايم و منتظريم تصويربرداري شروع شود و ما ادامه دهيم، چون ما نمي‌توانيم جلوتر پيش برويم.

سعيدرجبي فروتن همچنين درباره تاثير وقفه در عرضه اين مجموعه بر روي مخاطب اظهار كرد:‌ در كشورهاي ديگر هم به همين شكل است و ممكن است بين عرضه دو بخش كار(سيزن) حتي يكسال وقفه بيفتد كه پيش از اين هم در كشور خودمان براي «قلب يخي» اين اتفاق افتاده بود كه ضمن آن كه شاهد كاهش مخاطب نبوديم شاهد افزايش تيراژ آن نيز هستيم.

قسمت چهارم از سري جديد مجموعه «قلب يخي» كه پخش آن به موسسه هنرنماي پارسيان واگذار شده است شنبه عرضه خواهد شد.

پيش از اين سازندگان اين مجموعه نسبت به ترغيب مخاطبان به وسيله جايزه مخالفت كرده‌ بودند و اين در حالي است كه سري جديد آن با وعده جوايز مختلف عرضه مي‌شود.

منبع: ایسنا

Steps-Rap
03-10-2011, 21:45
مگه قرار نبود 11 ام بیاد؟؟

2lombe
04-10-2011, 13:05
الله العلم

ahriman323
05-10-2011, 00:27
مگه قرار نبود 11 ام بیاد؟؟

نه تکذیب کردن
تازه دنبال صدور =روانه ساخت هستن:41:
تاكنون سه قسمت از سري 26 «قهوه تلخ» را نوشته‌ايم و منتظريم تصويربرداري شروع شود
یکی دو سه ماه اینده میاد.دی:

poonel
08-10-2011, 15:45
با حضور شش بازیگر جدید؛
«مهران مدیری» تصویربرداری سری جدید «قهوه تلخ» را آغاز کرد
خبرگزاری فارس: «مهران مدیری» ساخت سری جدید مجموعه «قهوه تلخ» را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، تصویربرداری سری جدید مجموعه «قهوه تلخ» از امروز ۱۶ مهرماه پس از آماده‌سازی لوکیشن جدید، طراحی گریم‌ها و تمرین به صورت جدی آغاز شد.
بنا بر این گزارش، سری جدید با حضور بازیگران جدیدی مانند یوسف صیادی، سپند امیرسلیمانی، سعید امیرسلیمانی، رامین ناصرنصیر، آرش نوذری و مه‌لقا باقری به همراه حدود ۱۸ بازیگر دیگر سریال که از دوران گذشته به امروز آمده‌اند آغاز شد.
به گزارش فارس، لوکیشن جدید این مجموعه در نیاوران واقع شده که در آن یک آپارتمان تصویر شده و بازیگران جدید سریال نقش همسایه‌ها و ساکنان این آپارتمان را ایفا می‌کنند.
در سری جدید برخی از بازیگران سریال حذف شده‌اند که احتمالا به خاطر یک نواختی و افت کیفی سریال روی داده است.
زمان توزیع سری جدید هنوز مشخص نیست و سازندگان تصمیم دارند پس از ضبط و آماده‌سازی چند قسمت، توزیع سریال را آغاز کنند.
مهران مدیری در ابتدای سری ۲۵ سریال در سخنانی که با بینندگانش داشت، اعلام کرد که «قهوه تلخ» به دلیل یکنواختی نیاز به کمی تحول و جهش دارد که برای انجام این تغییرات، یک ماه زمان نیاز داریم.
وی افزود:‌ مدتی است که سریال «قهوه تلخ» یکنواخت شده که در حال حاضر زمان تغییر و جهش این مجموعه است‌؛ اما برای انجام این تغییرات به فرصت و صبوری مخاطبان نیاز داریم‌.
وی خطاب به بینندگان «قهوه تلخ» اعلام کرد: سری جدید سریال «قهوه تلخ» از یک ماه آینده به دست شما می‌رسد؛ یعنی سری ۲۶ این مجموعه را بعد از یک ماه خواهید دید.
مدیری توضیح داد: همیشه در طول این سال‌ها سریال‌هایی که ساخته شده از یک جایی احساس کردیم یکنواخت شده است‌؛ بنابراین شروع به تغییر و تحولات اساسی در سریال‌ها کردیم که در بسیاری از مجموعه‌ها این اتفاق افتاده و جواب خوبی هم داده است.
همچنین وی که پس از مدت‌ها با مخاطبان خود در سری ۲۵ سریال «قهوه تلخ» گفت‌وگو کرده است‌، یادآور شد:‌ تغییر و تحولات را در سری جدید «قهوه تلخ» آغاز کرده‌ایم که در سکانس آخر سری ۲۵ تمام افرادی که حضور داشتند، یک دفعه به جایی می‌روند که ممکن است شما را شگفت‌زده کند.
مدیری توضیح داد: در سری جدید «قهوه‌ تلخ» زمان‌، مکان‌، دکورها‌، لباس‌، شخصیت‌ها و حتی آواز تیراژ و موسیقی هم تغییر خواهد کرد و شما با یک سری جدید «قهوه تلخ» مواجه می‌شوید.
این کارگردان تاکید کرد: فعلا «قهوه تلخ» نخواهیم داشت تا یک ماه آینده که با شکل کاملا جدید شاهد یک جهش بزرگ خواهید بود.
علی‌رغم تاکید مدیری بر وقفه یک ماهه، مخاطبان این مجموعه حدود سه ماه است که شاهد وقفه در تولید این مجموعه شده‌اند.

meha
08-10-2011, 17:21
این بازیگرانی که حذف شدند کیا هستند؟!

Arrowtic
08-10-2011, 20:24
دوتاشون که اون دو تا سربازان!

MILAD MGH
08-10-2011, 20:55
فکر کنم شکوفه و گنجشک هم حذف شدن.چون تا اونجایی که یادمه توی مترو نبودن.فکر کنم زن اتی هم نبود.

Kaptian Black
08-10-2011, 21:12
:31: .

Arrowtic
08-10-2011, 21:30
کلا همه زنا رفتن جز کبوترو قیصی و زن شاه!ااا اخترم نی که!

Zaghan_13
08-10-2011, 22:30
امکانش هست دوباره بیارنشون؟مثلا چند قسمت بعد؟

Sub007
09-10-2011, 11:57
همه کاری از مهران مدیرییییه بر میاد.امکانش هست که باز هم اضافه بشن.
اگه گنجشک رفته باشه واقعا عالی میشه چون یه نقش اضافه و بیخود توی سریاله.

Kurosh
10-10-2011, 09:52
خب خلاصه داستان سری دوم هم اومد :

نیما زند کریمی پس از این که متوجه می شود با خوردن قهوه به همراه نازخاتون و بولوتوس بهزمان حال آمدهاست،در می یابد که گروهی از درباریان با همین شیوه پای به دوران فعلی گذاشته اند. بولوتوس آن ها را قال گذاشته و می رود و نیما مجبور می شود سرپرستی و مراقبت از گروه را به تنهایی به عهده بگیرد.

نیما در اولین قدم باید آنها را در جایی اسکان دهد. سراغ صاحبخانه سابق اش می رود ولی متوجه می شود که تمام واحدهای آنجا در اجاره می باشد. نیما با ترفندی صاحبخانه را راضی می کند تا سرپناهی را در اختیار انها قرار دهد.در خانه جدید مشکلات زیادی وجود دارد. وجود مدیر ساختمانی سخت گیر به اسم پرنیان ، سرایداری تحصیلکرده و مودب ، جوانی پرشور و پرجنب و جوش به نام هوتن و همچنین ناآشنایی جماعت درباری با مناسبات و تکنولوژی روز، حوادثی گاه کمیک به وجود می آورد.

اینم یادداشت مدیر کل همکاری‌های سمعی، بصری و نمایش خانگی معاونت سینمایی درباره حواشی و مشکلات سری اول قهوه تلخ، اصلاحیه‌‌های دقیقه نودی، سرقت یک محموله، شرایط ناگوار پخش

تصویر برداری فصل دوم سریال قهوه تلخ هفته گذشته پس از صدور پروانه ساخت آغاز شد. در هفتاد و پنج قسمت فصل اول، سریال فراز و نشیب های بسیاری را پشت سر گذاشت . درگیر بودن تیم تهیه کننده بطور همزمان در سه عرصه تولید، تکثیر و توزیع آن هم در سطحی گسترده بطور کاملا" طبیعی مشکلات و دردسرهای زیادی را به همراه آورد. بهره برداری شیطنت آمیز معاندین و مخالفان جمهوری اسلامی از استقبال دور از انتظار مردم از سریال- از پی منتفی شدن پخش سریال از تلویزیون-، سرقت بخشی از محصول تولید شده در حد فاصل کارخانه تکثیر تا مراکز توزیع، اصلاحیه های دقیقه نودی، تغییر چند باره شبکه پخش محصول، سنگ اندازی های عده ای در مسیر توزیع، اعتراض عوامل سنتی پخش، تاخیر در اهدای جوایز اعلام شده و حوادثی از این شمار، قهوه تلخ را به یکی از پدیده های استثنایی شبکه نمایش خانگی تا این تاریخ بدل ساخت. این روزها گروه سازنده در حالی که در لوکیشن های آماده شده به تولید سری جدید اثر اشتغال دارند، بازهم نیم نگاهی به چگونگی پخش محصول دارند تا از خطاها و اشتباهات گذشته پرهیز کنند. به نظر می رسد تهیه کننده سریال قصد ورود در آزمون تازه ای را دارد و آن هم راه اندازی شرکت اختصاصی پخش و سرمایه گذاری برای تاسیس و تامین کادر آن است.

منبع: کافه سینما

ahriman323
12-10-2011, 22:46
بالخره معلوم نشد کی میاد قسمت جدید!:41:

Sub007
12-10-2011, 23:14
مثل اینکه تازه ساخت سری دوم شروع شده احتمال داره تا ۱ ماه آینده هم خبری نشه.

0015351971
16-10-2011, 10:09
ارباب حلقه ها

ببوسیم!!!

این رقیب من کجیه

Sub007
18-10-2011, 19:22
قسمت جدید مجموعه تلویزیونی «قهوه تلخ» از ۳۰ مهرماه با تیتراژ و ترانه جدید وارد شبکه نمایش خانگی می شود.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، سری ۲۶ مجموعه «قهوه تلخ» قرار است روز یکشنبه 30 مهرماه در شبکه نمایش خانگی توزیع شود.
بنا بر این گزارش، پس از وقفه ای که در توزیع سریال به وجود آمد، سازندگان تصمیم گرفتهاند که تیتراژ سریال را با ترانه ای جدید بسازند، ضمن این که در آخرین قسمتی که از سریال توزیع شد، شخصیت های سریال با سفر به دنیای امروز، حوادث تازه ای را رقم زدند.
به گزارش فارس، سری ۲۵ «قهوه تلخ» که آخرین سری توزیع شده از این سریال است، روز سه شنبه ۲۱ تیرماه توزیع شد و در این قسمت بینند گان شاهد سفر بازیگران مجموعه از دل تاریخ به سال ۱۳۹۰ بودند.
مجموعه «قهوه تلخ» به کارگردانی مهران مدیری ساخته می شود و بازیگرانی نظیر محمدرضا هدایتی، مهران مدیری، عارف لرستانی، برزو ارجمند، الیکا عبدالرزاقی، نادر سلیمانی، فلامک جنیدی، مریم سوری، هادی کاظمی، جواد عزتی و … ایفای نقش کرده اند.

خدا کنه این تاریخ درست باشه و سرکاری نباشه.

Scary Feelings
18-10-2011, 19:52
یعنی میشه شنبه هفته دیگه؟ پس با این حساب تاریخ دقیقش میشه 3شنبه هفته دیگه , همیشه میگفتن شنبه , 3شنبه میدادن

Facon_Archi
22-10-2011, 19:29
نیومد؟
توی سایت ها که خبری نیس ازش

Arrowtic
23-10-2011, 07:06
دوباره سرکارمون گذاشتن انگار :دی

golabi2
25-10-2011, 09:04
چی شید نیومد؟!

Scary Feelings
25-10-2011, 09:16
مشقی بوده , به نظر من امکانش زیاد هست کلا پروژه رو منحل کنن...

golabi2
25-10-2011, 14:53
مشقی بوده , به نظر من امکانش زیاد هست کلا پروژه رو منحل کنن...
اینجوری که بوش میاد منحل شده!

Zaghan_13
25-10-2011, 19:47
خبرگزاری مهر - با تمام شدن بازی مهناز افشار، برزو ارجمند و مهران مدیری، بازی هدیه تهرانی در "پل چوبی" آغاز شد.

:18::18::18:

دوستان این رو دیدین؟!!!

یعنی چی؟!قهوه تلخ م ا لید؟!!!!

شورشو درآوردن دیگه ... مردم رو چرا اسکل فرض کردن...بیان بگن قهوه مون تموم شده ... نه اصلا سرد شده..(:31:
)

یه خبری چیزی ... مردم رو توی کَف گذاشتن:31:

این قضیه ی 30ام هم که سرکاری بود میخواستن زهرچشم بگیرن:31:

poonel
26-10-2011, 11:55
با آماده شدن قسمت‌های جدید؛
سری جدید «قهوه تلخ» نیمه آبان به بازار می‌آید

سری جدید «قهوه تلخ» به کارگردانی «مهران مدیری» نیمه آبان به بازار می‌آید.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، تصویربرداری سری جدید مجموعه «قهوه تلخ» از روز ۱۶ مهر پس از پس از صدور پروانه ساخت و آماده‌سازی لوکیشن جدید در نیاوران آغاز شد.
بنا بر این گزارش، پس از آماده‌سازی سری ۲۶ (حاوی قسمت‌های ۷۶،۷۷ و ۷۸)، این قسمت‌ها با تیتراژی جدید به مرحله تکثیر رسیده‌ و تا اواسط آبان ماه به بازار می‌آید.
سری جدید با حضور بازیگران جدیدی مانند یوسف صیادی، سپند امیرسلیمانی، سعید امیرسلیمانی، رامین ناصرنصیر، آرش نوذری، ‌مه لقا باقری و لادن سلیمانی به همراه حدود ۱۸ بازیگر دیگر سریال که از دوران گذشته به امروز آمده‌اند انجام شد.
در خلاصه قسمت‌های جدید نیما زند کریمی پس از این که متوجه می‌شود با خوردن قهوه به همراه نازخاتون و بولوتوس به زمان حال آمده، در می‌یابد که گروهی از درباریان با همین شیوه پای به دوران فعلی گذاشته‌اند. بولوتوس آن ها را قال گذاشته و می‌رود و نیما مجبور می‌شود سرپرستی و مراقبت از گروه را به تنهایی به عهده بگیرد.
نیما در اولین قدم باید آنها را در جایی اسکان دهد. سراغ صاحبخانه سابقش می‌رود ولی متوجه می‌شود که تمام واحدهای آنجا در اجاره هستند.
نیما با ترفندی صاحبخانه را راضی می‌کند تا سرپناهی را در اختیار آنها قرار دهد. در خانه جدید مشکلات زیادی وجود دارد. وجود مدیر ساختمانی سخت‌گیر به اسم پرنیان، سرایداری تحصیلکرده و مودب، جوانی پرشور و پرجنب و جوش به نام هوتن و همچنین ناآشنایی جماعت درباری با مناسبات و تکنولوژی روز، حوادثی گاه کمیک به وجود می‌آورد...

pcforlife
26-10-2011, 12:32
الان مثلا نیمه آبان هم بیاد... آذر ماه محرم و صفر شروع میشه... اون موقع هم بهش وقفه میخوره...

پس از دو حالت خارج نیست:
حالت اول: یکی دو پکش رو قبل محرم میدن و دوباره وقفه میخره.
حالت دوم: بعد محرم و صفر شروع می کنن به پخش.

در کل خسته نباشن!! به قول محسن چاووشی: قهوه ی فنجونت شدم اما بازم نیومدی!!:31:

Mohammad_666
28-10-2011, 20:44
واقعا چه مسخره در ایران چیزی به نام حقوق مشتری وجود نداره...متاسفم !!!مردم باید تحریم کنن این مجموعه رو به خاطر این به احترامی به مشتری اما دریغ که از ماست که بر ماست......

Scary Feelings
29-10-2011, 00:07
:دی تحریم میشه دیگه 100% الان سریال قلب یخی داره استفاده میکنه , خیلی خوب فروش کرده , قهوه تلخ هم فقط شاید واسه جایزش کسی بگیره , البته اگه بیاد ...
( راستی سایز آواتارتو عشقه :دی 6 ساله همینو نگه داشتی! ایول :دی)

Sub007
29-10-2011, 00:41
واقعا چه مسخره در ایران چیزی به نام حقوق مشتری وجود نداره...متاسفم !!!مردم باید تحریم کنن این مجموعه رو به خاطر این به احترامی به مشتری اما دریغ که از ماست که بر ماست......

دقیقا.همه جای پستتون درست بود اما این تیکه که بولد کردم بیشتر به دلم نشست.
ما احترام گذاشتیم و حرف گوش دادیم و ارجینال خریدیم تا بهمون احترام گذاشته نشه و برامون ارزش قائل نباشند:41:

Mohammad_666
29-10-2011, 14:17
برادر های آقا گلیان با سود میلیاردی از این مجموعه معلومه که حالا تعهدی احساس نمیکنند مهران مدیری هم با تمام احترامی که برای هنرش قائلم به عنوان یک سودجو میبینم که از احساسات مردم سو استفاده کرد(مخصوصا حرکت زشتی که هنگام فروش پشت صحنه در ایام عید هنگام ارائه مجموعه کرد ) تا باز هم به ثروت خودش افزوده کنه واقعا اگه ما مردم با هم اتحاد داشتیم الان خیلی جلوتر از این حرف ها بودیم اما دریغ......

pcforlife
01-11-2011, 19:15
راستی دوستان خارج از بحث قهوه تلخ، از دیشب ifilm استارت پخش پاورچین رو زده... کلی تجدید خاطرست...وقت و حوصله داشتید، از دستش ندید!:46:

ahriman323
02-11-2011, 00:28
سلام
الان پی ام سی داشت کلیپ اهنگ شاه صنم مهران مدیری را پخش میکرد.دی:
دانلود اهنگش:

ویدیو:

Zaghan_13
02-11-2011, 20:14
راستی دوستان خارج از بحث قهوه تلخ، از دیشب ifilm استارت پخش پاورچین رو زده... کلی تجدید خاطرست...وقت و حوصله داشتید، از دستش ندید!:46:

ساعت چند میزاره؟

هر روز ه؟

PLAΨMID
03-11-2011, 12:04
درسته که مهران مدیری و دارو دسته اش تو این قضیه مقصرند ، ولی قبول کنید یکمی هم کار توی ایران سخته . هزار تا سنگ جلوی پاشون میندازن . . . .

pcforlife
03-11-2011, 12:19
ساعت چند میزاره؟

هر روز ه؟
ساعتش به گمونم هفت شبه + تکرارش ساعت 11 صبح.
گویا هر روزه...
این برنامه هفتگی ifilm رو ببین:

:10:

Mr.Pooya
03-11-2011, 12:32
ساعت چند میزاره؟

هر روز ه؟

سلام

دیشب من دیدم بعد از من یک مستاجرم پخش شد یعنی تقریبا 22:30

موفق باشید.

5ajad
06-11-2011, 00:09
خبری نشد از سری جدید؟:)

A100000000000000A
06-11-2011, 11:20
به احتمال زیاد بعد محرم بیادش

pulp_fiction
06-11-2011, 11:43

Lamanta
10-11-2011, 17:49
تصاویری از سری جدید قهوه تلخ
.
.
.

Manager_66
10-11-2011, 18:31
اگه مثل طنزهای سفر در زمان ایرانی مسخره دیگه نباشه خوبه ! چون بشدت کلیشه شده... /.

narotu
10-11-2011, 18:57
من یه مدته ندیدم اینا الان رفتن اینده ؟ :)

molaali
10-11-2011, 22:47
من یه مدته ندیدم اینا الان رفتن اینده ؟ :)
بله بلوتوس یه قهوه برای مستشار درست کرد و گفت بخور تا با هم برگردیم به سال 90 ولی مستشار دلش نیومد نازخاتون رو رها کنه اومد نازخاتونم با خودش برد.بقیه ی اعضای کاخ هم از همون قهوه خوردند و اومدند به این زمان.
در واقع مدیری برای جذب مخاطب کلاً زد تاریخ رو درب و داغون کرد! دی!
البته الان یه سه ماهی هست که ناپدید شدند:31:و احتمالاً تا پیدا شدنشون یه دو سه ماهه دیگه هم طول بکشه:31:.

Mr.Pooya
10-11-2011, 22:55
بله بلوتوس یه قهوه برای مستشار درست کرد و گفت بخور تا با هم برگردیم به سال 90
سلام

البته قهوه رو آماده کرد و اینطوری گفت : بزن بریم وقت نداریم :31:

Aria1997
11-11-2011, 00:45
حذف شود لطفا .......

Black Water
16-11-2011, 22:50
حتما این قضیه ی اومدن به زمان 90 رو میخواد بگه بعد از چندین سال باز هم مملکتت به جایی نرسیده

Kurosh
24-11-2011, 22:19
حدود يک ماه است که سري جديد «قهوه تلخ» آماده پخش است اما هنوز در وزارت ارشاد مجوز نگرفته...

به گفته «محمد رجبي فروتن»، مديرکل دفتر نمايش خانگي وزارت ارشاد صدور مجوز سري جديد اين مجموعه طبق روال معمول در دست بررسي و انجام است. به گزارش سینما پرس گويا آمدن شخصيت‌هاي «قهوه تلخ» به زمان حال برايشان دردسرساز شده و نويسندگان اين مجموعه تصميم گرفته‌اند خيلي زود با خوردن قهوه‌اي ديگر اين افراد را به گذشته بازگردانند.

با توجه به وقفه بيش از چهار ماهه‌اي که در توزيع اين مجموعه ديده مي‌شود با کسر يک ماه مذکور نتيجه گرفته مي‌شود که توليد اين مجموعه بيش از سه‌ماه تاخير داشته و مشکل اصلي نه صدور مجوز که اختلال در توليد است.

در سري جديد مجموعه‌ «قهوه تلخ» که براي صدور پروانه ساخت در حال بررسي است سريال از انتهاي اين مجموعه به زمان حال برگشته و تعدادي از شخصيت‌هاي داستان به همراه «نيما» و «بلوتوس» با خوردن قهوه در متروي تهران ظاهر مي‌شوند.

گفته مي​شود در قسمت هاي جديد تضاد اين شخصيت‌ها با زمان حال، داستان‌هاي کمدي، مهيج و جذابي را رقم مي‌زند.

سری جدید با حضور بازیگران جدیدی مانند یوسف صیادی، سپند امیرسلیمانی، سعید امیرسلیمانی، رامین ناصرنصیر، آرش نوذری و مه‌لقا باقری به همراه حدود ۱۸ بازیگر دیگر سریال که از دوران گذشته به امروز آمده‌اند همراه بوده است.

سينماپرس

Steps-Rap
02-12-2011, 11:45
آقا خبری نشد از این سریال؟؟

S@nti@go_s&k
02-12-2011, 16:46
خبری هم باشه تو محرم و احتمالا صفر فصل جدید بیرون نمیاد مثه پارسال .

Kurosh
03-12-2011, 19:08
خشايار الوند ـ نويسنده‌ي سريال «قهوه تلخ» ـ‌ از توقف تصويربرداري اين سريال به منظور كسب مجوز تبليغات و تكثير و توزيع اين سريال خبر داد.

الوند در گفت‌وگويي درباره‌ي متن سريال «قهوه تلخ» گفت: منتظر هستيم تا كار بيرون بيايد و فيدبك‌هاي مخاطبان را ببينيم؛ چون فضا را عوض كرده‌ايم و برخي شخصيت‌ها تغيير پيدا كرده‌اند.

وي ادامه داد: به زمان حال آمده‌ايم و برخي شخصيت‌هاي جديد به سريال اضافه شده‌اند؛ به همين دليل نمي‌خواهيم متن خيلي جلوتر از خود كار باشد. منتظريم تا قسمت‌هاي اول بيرون بيايد و ببينيم مخاطب با شخصيت‌ها چگونه ارتباط برقرار مي‌كند و كدام ‌يك از شخصيت‌ها را بيشتر دوست دارد تا پس از آن بتوانيم بقيه‌ي متن را ادامه دهيم.

تصويربرداري سري جديد «قهوه تلخ»‌ از اواسط مهر ماه امسال آغاز شده بود.

مهران مديري، كارگردان «قهوه تلخ» در مجموعه بيست و پنجم اين سريال، در سخناني با مردم از توقف توليد اين مجموعه به مدت يك ماه خبر داده بود. مديري، يكنواختي اين سريال را دليل توقف آن عنوان كرده بود.

ايسنا

Lamanta
09-12-2011, 22:25
من شنیدم سری 26 قاچاقی اومده بیرون ؛ کسی خبری نداره ؟

Zaghan_13
10-12-2011, 13:52
من شنیدم سری 26 قاچاقی اومده بیرون ؛ کسی خبری نداره ؟

خالیبندیه ...

آخه چرا قاچاقی بده بیرون؟! جلوشو میگیرن اونوقت فقط میتونه کُپی بفروشه که اون کار رو هم نخواهد کرد:5:

ahriman323
10-12-2011, 17:28
خالیبندیه ...

آخه چرا قاچاقی بده بیرون؟! جلوشو میگیرن اونوقت فقط میتونه کُپی بفروشه که اون کار رو هم نخواهد کرد:5:

نه منظورشون اینه که مثل مجموعه 25 که زودتر توی اینترنت پخش شد!
کسی اگه سراغ داره لینک بده

Steps-Rap
10-12-2011, 21:57
بالاخره کی میاد بیرون ....... ؟؟

Kurosh
11-12-2011, 03:29
در حالی که مهران مدیری سری 26 مجموعه قهوه تلخ را آماده کرده، این قسمت پشت درهای صدور نمایش آثار در شبکه نمایش خانگی مانده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سریال_قهوه_تلخ.jpg

تصویربرداری سری جدید مجموعه «قهوه تلخ» از روز ۱۶ مهر پس از پس از صدور پروانه ساخت و آماده‌سازی لوکیشن جدید در نیاوران آغاز شد.

بنابر این گزارش، پس از آماده‌سازی سری ۲۶ (حاوی قسمت‌های ۷۶،۷۷ و ۷۸)، این قسمت‌ها با تیتراژی جدید به مرحله تکثیر رسیده‌ و قرار بود تا اواسط آبان ماه به بازار بیاید، اما پس از بازبینی قسمت های جدید، این بخش ها هنوز مجوز توزیع در شبکه نمایش خانگی را دریافت نکرده اند و مهران مدیری باید تغییراتی در این قسمت ها ایجاد کند.

همچنین به دلیل اینکه سازندگان قصد دارند از بازخورد سری جدید آگاه شده و مابقی کار را به شیوه سایر کارهای مدیری بسازند، تصویربرداری ادامه سریال تا زمان روشن شدن تکلیف این سه قسمت جدید متوقف است.

سری جدید با حضور بازیگران جدیدی مانند یوسف صیادی، سپند امیرسلیمانی، سعید امیرسلیمانی، رامین ناصرنصیر، آرش نوذری، ‌مه لقا باقری و لادن سلیمانی به همراه حدود ۱۸ بازیگر دیگر سریال که از دوران گذشته به امروز آمده‌اند انجام شد.

در خلاصه قسمت‌های جدید نیما زند کریمی پس از این که متوجه می‌شود با خوردن قهوه به همراه نازخاتون و بولوتوس به زمان حال آمده، در می‌یابد که گروهی از درباریان با همین شیوه پای به دوران فعلی گذاشته‌اند. بولوتوس آن ها را قال گذاشته و می‌رود و نیما مجبور می‌شود سرپرستی و مراقبت از گروه را به تنهایی به عهده بگیرد.

نیما در اولین قدم باید آنها را در جایی اسکان دهد. سراغ صاحبخانه سابقش می‌رود ولی متوجه می‌شود که تمام واحدهای آنجا در اجاره هستند.

نیما با ترفندی صاحبخانه را راضی می‌کند تا سرپناهی را در اختیار آنها قرار دهد. در خانه جدید مشکلات زیادی وجود دارد. وجود مدیر ساختمانی سخت‌گیر به اسم پرنیان، سرایداری تحصیلکرده و مودب، جوانی پرشور و پرجنب و جوش به نام هوتن و همچنین ناآشنایی جماعت درباری با مناسبات و تکنولوژی روز، حوادثی گاه کمیک به وجود می‌آورد...

Zaghan_13
11-12-2011, 12:41
در حالی که مهران مدیری سری 26 مجموعه قهوه تلخ را آماده کرده، این قسمت پشت درهای صدور نمایش آثار در شبکه نمایش خانگی مانده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87_%D8%AA%D9%84%D8%AE.jpg

تصویربرداری سری جدید مجموعه «قهوه تلخ» از روز ۱۶ مهر پس از پس از صدور پروانه ساخت و آماده‌سازی لوکیشن جدید در نیاوران آغاز شد.

بنابر این گزارش، پس از آماده‌سازی سری ۲۶ (حاوی قسمت‌های ۷۶،۷۷ و ۷۸)، این قسمت‌ها با تیتراژی جدید به مرحله تکثیر رسیده‌ و قرار بود تا اواسط آبان ماه به بازار بیاید، اما پس از بازبینی قسمت های جدید، این بخش ها هنوز مجوز توزیع در شبکه نمایش خانگی را دریافت نکرده اند و مهران مدیری باید تغییراتی در این قسمت ها ایجاد کند.

همچنین به دلیل اینکه سازندگان قصد دارند از بازخورد سری جدید آگاه شده و مابقی کار را به شیوه سایر کارهای مدیری بسازند، تصویربرداری ادامه سریال تا زمان روشن شدن تکلیف این سه قسمت جدید متوقف است.

بازم خدا پدر Kurоsh رو بیامرزه که هرچند وقت یکبار میاد داستان مجموعه ی قبلی رو میگه ما شاد بشیم:31:
دستت درد نکنه ولی ای کاش از مجموعه ی جدید خبر انتشاری - لو رفتن داستان :31: ویا عکسی چیزی بذاری کیف کنیم:10: