PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال قهوه تلخ

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

far2009
11-10-2010, 10:43
آن هایی که سریال مسافر زمان 2 را دیدند میشه نظرشون رو در مورد این 2 تا سریال بگویند ؟

yuseph
11-10-2010, 10:53
غیر قابل مقایسه است اصلا!!
اون کجا واین کجا..:18:

far2009
11-10-2010, 11:11
غیر قابل مقایسه است اصلا!!
اون کجا واین کجا..:18:
متوجه نشدم منظورتون را واضح تر بگویید !

ahriman323
11-10-2010, 12:29
طی این دو سری قرعه کشی که 10000 نفر به قید قرعه انتخاب شدند کسی را میشناسید که برنده شده باشه؟!:31::27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamijoon
11-10-2010, 12:30
آره . خواهر زن داداشه من 50 هزار تومن برنده شده

D,Freeman
11-10-2010, 12:46
سلام. من هنوز نفهمیدم چرا اون دوستمون گفتن بیشتر کارای آقای مدیری توهین به شعور بینندس، چون انگلیسیم خوب نیست و از این سایت هیچی متوجه نشدم. میشه 1 نفر به منم توضیح بده؟؟

شما اگه به اون آدرسی که اون دوستمون داده بودن میرفتین متوجه میشدین...)خب اگه باانگلیسی مشکل دارین ترجمه فارسی که همون بقل سمچ چپ نوشته فارسی...بزنین همشو واستون فارسی میکنه...)
اون توضیحات دقیقا شرح حال اون بزرگوار بود که بدون هیچ دلیلی اون حرفو زده بود...
دیگه بیشتر نمیشه توضیح داد:31:

ferdfe
11-10-2010, 12:47
عجب سریال مسخره ای می باشد ....

yuseph
11-10-2010, 12:54
خیلی مسخره است..اینقدر مسخره است که خیلی هارو مسخره کرده:27:

Facon_Archi
11-10-2010, 13:04

خوشحالمون میکنی اگه نبینی دیگه این سریال مسخره رو!
واقعا چرا وقت به این با ارزشی ت رو هدر میدی و میشینی این سریال رو می بینی:41:
+
چه جوری میخوان دوباره هر شنبه پخش کنن؟
الان که 3شنبه پخش بشه فصل 4 ش تا شنبه 1هفته نمیشه که!
یه بار باید زودتر از 1 هفته فاصله بین فصل قبلی پخش بشه تا به هر شنبه برسه دیگه!(چی گفتم!: دی)

mahdy2021
11-10-2010, 13:13
خیلی مسخره است..اینقدر مسخره است که خیلی هارو مسخره کرده:27:
جالبه :31: هر جا کسی انتقادی به این سریال میکنه بعضی مثل شما سریع میرن سراغ تحلیلهای خودشون از سریال که آره فلان حرف رو برای این زد که ..
فلان شخص در واقع فلان شخص است در دنیای واقعیت
فلان کار فلان معنی رو میده

اونوقت اگر کسی این برداشتهای شما رو از سریال نداشت که هیچ . بر عکس گفت خیلی توش آب بستن احتمالا آیکیوش پایین بوده! درسته؟
:2:

yuseph
11-10-2010, 13:22
جالبه :31: هر جا کسی انتقادی به این سریال میکنه بعضی مثل شما سریع میرن سراغ تحلیلهای خودشون از سریال که آره فلان حرف رو برای این زد که ..

انتقاد؟
هم خوبه که شما دارید میگین انتقاد..من که ندیدم کسی انتقادی از این سریال داشته باشه..
چندنفر میان میگن :مسخره است..بدم میاد...خندم نمیگیره..فلانی جوات شده..و.............اسمش میشه انتقاد؟
نمردیم ومعنای انتقاد کردن رو هم فهمیدیم.

shifter
11-10-2010, 13:24
من نميدونم شايد براي خيليا اين سريال جذابيت نداشته باشه و به نظرشون مسخره باشه اما عزيزان من ديگه براي چي مياين اينجا اينو علني ميكنين ؟:31:
اين كه اسمش نقد نيست اخه....!
اين يعني كه شما ميخواي يه مشاجره اي چيزي را بندازي ديگه!:31:

far2009
11-10-2010, 13:27
به ندرت اتفاقی در بیرون سریال رخ میده در کل فضای سریال خیلی بسته هست. نکته حالبی هم که در اول فیلم بهش اشاره میشه واقعی بودن تمامی نقل قول هایی هست که در فیلم میشه !

من نميدونم شايد براي خيليا اين سريال جذابيت نداشته باشه و به نظرشون مسخره باشه اما عزيزان من ديگه براي چي مياين اينجا اينو علني ميكنين ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه اسمش نقد نيست اخه....!
اين يعني كه شما ميخواي يه مشاجره اي چيزي را بندازي ديگه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چه ربطی داره ؟!!! من هم مثل شما این فیلم را دیدم و دارم نظرم را میگم . نکنه اینحا محل تجمع کسانی هست که از این فیلم خوششان می آید

G.D.ragon.Ir
11-10-2010, 13:30
"تعدادی از شرکت کنندگان پیامک خود را به طور صحیح وارد نکرده بودند" برای این شماره ها (قرعه کشی) که نباید "فاصله" بین بعضی از اعداد رو نوشت؟ (بخصوص اون دوستی که گفتند یکی از بستگانشون برده, حتمآ جواب بدند) آخه دوتا عدد زدن که دیگه اشتباه نداره!

Guts
11-10-2010, 17:28
دوستانی که میگن سریال مسخرست من حرفشون رو قبول ندارم چون واقعاً مسخره نیست، ولی حقیقتاً منم خیلی با طنزهاش حال نمیکنم و برام خیلی خنده دار نیست تا اون جا که یادمه برره حداقل خنده دار تر بود؛ با این حال بازم مجموعه ی جالبیه من دنبال میکنم.

abc2
11-10-2010, 18:08
به نظر من طنزهای مدیری بیشتر از اینکه اجتماعی باشه سیاسی هست برا همینه که بعضیها خوششون نمیاد یعنی توش طنزهای اجتماعی هم وجود داره ولی سیاس-یش می چربه مثل طنزهای عطاران نیست که کلا اجتماعی باشه . مسلما اکثرا با طنزهای عطاران بیشتر حال میکنن ولی طنزهای مدیری یجورایی زیرپوستیه باید متوجه بشی داره به چه چیزی اشاره میکنه تا بخندی . مدیری بیشتر مشکلات مردم رو به طنز تبدیل میکنه (حالا هرمشکلی) در صورتی که اکثر سریالهای طنز اینطوری نیستن یه سوژه من دراوردی و بعد هم شروع میکنن به سرگرم کردن مردم .

L.A.M.P.A.R.D
11-10-2010, 19:12
اقا همسایه ی ما 20 تومن برد :دی

kasra_khan2003
11-10-2010, 19:20
آقا ما هم هیچی نبردیم

تبریک به شما:دی

اما من نفهمیدم باید اعداد رو با فاصله بزنیم، یا بی فاصله! به هرحال من که بدون فاصله زدم!

فوقش دوبار بفرستین، یه بار با فاصله، یه بار بی فاصله

یه نکته ای که من الان فهمیدم اینه که فاصله ها متغییر هست! یعنی یه پک درام که اصلا فاصله نداره، یه پک که 2تا 2تا فاصله داره و پک آخری هم 4تا 4تا!!!

واقعا تو همین چند قسمتش، اونقدر کنایه و نقد از شرایط این مملکت توش بوده که اگه بخوایم همه رو ریز به ریز بگیم، شاید 100 صفحه یهو بریم جلو!!!

Miss Artemis
11-10-2010, 19:39
تبریک به شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما من نفهمیدم باید اعداد رو با فاصله بزنیم، یا بی فاصله! به هرحال من که بدون فاصله زدم!

من با فاصله زدم پیام داد بدون فاصله بفرستین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

F l o w e r
11-10-2010, 20:35
منم با فاصله زدم گفتش شما از قرعه کشی حذف شدین:18:
اما یه بار دیگه همونو بدونه فاصله زدم تشکر کرد:27:

بردیا
11-10-2010, 20:38
من بدون فاصله هی میزدم هی برام مسیج میزد که اعدادو بدون فاصله بفرستید
آخرش نزدیک بود دیگه فحش بدم بهشون

F l o w e r
11-10-2010, 20:43
عجیبه...فقط شماره سریال رو وارد کردین؟ (شماره ی زیریش نباید بزنین)

yuseph
11-10-2010, 20:44
جدی جون بردیا،یعنی ندادی؟:31:(فحش)
گناه دارن بی خیال تو که اینقدر خشن نبودی...:27:

بردیا
11-10-2010, 20:48
عجیبه...فقط شماره سریال رو وارد کردین؟ (شماره ی زیریش نباید بزنین)

آره
البته خواهرم هم زده بود ازون ایراد نگرفت خوشبختانه
ولی برای من 3بار مسیج داد بدون فاصله وارد کنید

SAMCRO
11-10-2010, 20:52
اینا نمی خوان قسمت بعدو بدن ؟

F l o w e r
11-10-2010, 20:54
اینا نمی خوان قسمت بعدو بدن ؟
فردا میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

L.A.M.P.A.R.D
11-10-2010, 21:06
من با فاصله زدم پیام داد بدون فاصله بفرستین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بدون فاصله زدم پیام داد :31::31::31:

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

آره
مشکل از خودته بردیا :دی

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

آره
مشکل از خودته بردیا :دی

Milad4171
11-10-2010, 21:39
بابا خودتون رو درگیر کردین؟
این بنده خدا چقدر سود میبرده بابت ساخت این فیلم که بخاد خونه و ماشین به من و شما بده
درضمن
اس ام اس رو که درست وارد کنین جوابش میاد که شما در قرعه کشی شرکت داده شدید و این حرفاا!
حالا 20 تومن و 50 تومن که این حرفا رو نداره.
من خودم ، قول میدم ، جایزه خودم رو بهتون بدم!!
حتی اگه یه خونه با تمام وسایل در سواحل هونولولو بود!!!

M A M M U T
11-10-2010, 21:46
من سه بار شرکت کردم هرسه بار هم بدون فاصله زدم.و هر سه بار هم ازم تشکر کرد.
فقط بار سوم یکی از اعداد رو ننوشتم بعد که فرستادم گفت اعداد رو بدون فاصله وارد کنید!:18:این بار دیگه درست نوشتم و فرستادم و ازم تشکر کرد:دی
قسمت 9 خیلی قشنگ بود واقعا جالب بود:دی

Miss Artemis
11-10-2010, 21:48

منم با فاصله زدم گفتش شما از قرعه کشی حذف شدین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه بار دیگه همونو بدونه فاصله زدم تشکر کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

......

من میگم اصلا تاپیک رو تبدیل کنیم به نقد جوایز قهوه ی تلخ:31:

Lt.Ali
11-10-2010, 22:00
مجموعـه 4 کی میاد !؟

Facon_Archi
11-10-2010, 22:14
مجموعـه 4 کی میاد !؟

فردا دیگه
100بار پرسیدین
سایت داره روزشمار هم داره:46:

Aref_2008
11-10-2010, 22:14
حذف مهران مدیری از جشنواره طنز تهران

در حالی که پیش از این عنوان شده بود که از مهران مدیری در جشنواره طنز طهران تقدیر می شود خبری از تقدیر مهران مدیری نیست!

به گزارش جهان، رضا رفیع دبیر جشنواره طنزتهران در نشست خبری این جشنواره در سوم آذرماه گفته بود :تجلیل از هشت طنزآور ایرانی به برکت نام علی ابن موسی الرضا (ع)یکی دیگر از بخشهای این جشنواره است که از میان طنز پردازان برای نمونه از مهران مدیری، مرضیه برومند و سیدمسعود شجاعی طباطبایی تقدیر خواهد شد.

این در حالیست که در این برنامه "محمد حسن حسامی محولاتی" ، "رضا عبدی"، مرتضی احمدی ، فرهاد آئیش ، علیرضا خمسه ، مرضیه برومند و سید مسعود شجاعی طباطبایی از جمله کسانی بودند که از آنها با اهدا لوح یادبود ، جایزه و سفر سه روزه به کیش تجلیل به عمل آمد.

سومین جشنواره طنز تهران که با حضور "محمدباقر قالیباف" شهردار تهران و سید "محمدجواد شوشتری" سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و جمعی از مسئولان فرهنگی کشور برگزار شد ،در برگیرنده موضوعات شهری ( مدیریت شهری و اخلاق شهروندی ، تجهیزات و امکانات ، محیط زیست شهری و...) ، اخلاقی (تملق و چاپلوسی ، دروغگویی و...)، ملی و عمومی ( شورای شهر و روستا ، سهمیه بندی بنزین و...) و بخش ویژه مسابقه " مترو " در قالب طنز بود.

kasra_khan2003
11-10-2010, 22:26
منم با فاصله زدم گفتش شما از قرعه کشی حذف شدین:18:
اما یه بار دیگه همونو بدونه فاصله زدم تشکر کرد:27:

پس چرا از من تشکر نکرد؟ حتی فوحش هم نداد:دی

بابا خودتون رو درگیر کردین؟
این بنده خدا چقدر سود میبرده بابت ساخت این فیلم که بخاد خونه و ماشین به من و شما بده
درضمن
اس ام اس رو که درست وارد کنین جوابش میاد که شما در قرعه کشی شرکت داده شدید و این حرفاا!
حالا 20 تومن و 50 تومن که این حرفا رو نداره.
من خودم ، قول میدم ، جایزه خودم رو بهتون بدم!!
حتی اگه یه خونه با تمام وسایل در سواحل هونولولو بود!!!

قول دادیا!!! نزنی زیرش... :27:

البته جایزه اینا اصلا مهم نیست، برای جذابیت قضیه هست. آدم وقتی میبینه یکی برده، میفهمه مهران مدیری مثل بقیه دزد و دروغگو نیست!!! خودش یه دلگرمی هست و باعث میشه تا 90مین قسمتش رو پول بدم و بخرم!!!

fandak
11-10-2010, 22:43
پک4 فردا میاد

F l o w e r
11-10-2010, 23:02
پس چرا از من تشکر نکرد؟ حتی فوحش هم نداد
با من رفیق بود هم فحش داد هم تشکر کرد:21:

senaps
11-10-2010, 23:13
اقاجون چرا کسی از قسمت هاش تعریف نمیکنه؟!
من هر وقت قسمت هاش رو میبینم و با ذوق میام که حرف بزنم و ببینم کیا زود تر از من خریدن،میبینم همه دارن میگن پک بعد کی میاد؟! اون یکی میگه جایزش چیه....هر کسی یه چی میگه!!!ای کاش واسه قهوه تلخ دو تا تاپیک داشتیم! و یکی مخصوص انتقاد و تعریف از سریال میبود.....

kasra_khan2003
12-10-2010, 00:13
من هر وقت قسمت هاش رو میبینم و با ذوق میام که حرف بزنم و ببینم کیا زود تر از من خریدن،میبینم همه دارن میگن پک بعد کی میاد؟! اون یکی میگه جایزش چیه....هر کسی یه چی میگه!!!ای کاش واسه قهوه تلخ دو تا تاپیک داشتیم! و یکی مخصوص انتقاد و تعریف از سریال میبود.....

واسه من که دو دلیل داره: یکم از اون جوونی و تب و تاب افتادم:دی دوم اینکه واقعا اونقدر بارش زیاده که آدم میمونه از کجاش بگه! از تکه کلاماش؟ از خرجی که کرده؟ از سکانس های خنده دارش؟ و یا از همه مهمتر مفاهیمی که پشت طنزش هست!

L.A.M.P.A.R.D
12-10-2010, 00:22
من اینو فقط تعریف میکنم :دی :
کیهههههههه ؟ کی بووووووووووود ؟ چیهههههههههههههه ؟

========

من برم نقاشی بکشی ام :39::39::39::39::39:

ahriman323
12-10-2010, 00:34
درستش اینه!دی:

کیییییه کیییییه کیییییه کیییییه
کی بود هااااااااااااا کیییییه
کییییییییییییییییه

امروز نقاشی کشیدیم یک خانه کوچللو با دودکشی بر آسمان که دودش بر هوا میپراکنیه!!

D,Freeman
12-10-2010, 01:12
دوباره داشتم ازاول میدیدم نمیدونم قسمت3بود یا4...سیامک انصاری بعد از نهار با جهانگیر شاهو وهمسراش:31:میاد بیرون که این یهو عربده میکشه میگه کیه:39:...
بعدش بهش میگه ببین من اینجام...ازکجااومدم...کجا میخوام برم...کیییییییییییییه...کی بود ها...:16:

بعدشم دوستان هر کسی میگه سریال خوبه که دلیلشم قبلا گفته هرکسی هم که میگه بده دلیلشو بگه...نه این که بیاد بگه این مسخرستو اون فلانه و...بعد بزاره بره...
این که دیگه دعوا نداره:11:

mahdy2021
12-10-2010, 02:10
:27: :27:
کلا این سریال حاشیه پر رنگ تر از متنه. حالا بیاید سریع تکذیب کنید :31:

pcforlife
12-10-2010, 11:22
:31: این چیییه؟!!؟! این به درد نمیخوره! :31:

outpost
12-10-2010, 11:55
واقعا تاسف باره ....

همه دارن اين سريال رو ميخرن به خاطر جايزه هاش....

تمام بحث ها حول و حوش جايزه ها ميچرخه !

Facon_Archi
12-10-2010, 12:10
این هم از پک 4:دی
تا بعد از ظهر ببینین که بشه بدون اسپویلر کامنت گذاشت اینجا:دی

moraddad
12-10-2010, 12:12
واقعا تاسف باره ....

بیخیال حاجی ! حالا چون چند تا پست درباره فرستادن اس و جایزه صحبت شد ، این نتیجه رو گرفتی ؟!

خداوکیلی من پک 1 رو فقط فرستادم سریالشو ! 2 و 3 رو اصلا در نیاوردم از تو پک اون کاغذه رو ! ( حال نداشتم بخراشم ! :31: )

shitan
12-10-2010, 13:29
خود مهران کی قراره وارد سریال بشه؟

D,Freeman
12-10-2010, 13:35
خود مهران کی قراره وارد سریال بشه؟

یکی از بچه ها گفته بود قسمت 20...
اسمشم بلوتوثه:31:...مثل اینکه یونانیه...

واقعا تاسف باره ....

به قول دوستمون بی خیال:31:...
اینا برای سرگرمیه...محض خنده...وگرنه جایزه رو کی داده کی کرفته:31:...

Bahar-via
12-10-2010, 14:59
واقعا تاسف باره ....

خوب اين طرح بيشتر يه جورايي بازار گرميه ديگه:27:كه همه بخرن،كسي كپي نكنه ،البته خودم هنوز شماره اي كه رو برگه نوشتس رو حتي پاك نكردم،به قول دوستان كي داده كي گرفته:46:

mohsen_rkh
12-10-2010, 16:34
روی کارت به اون بزرگی و واضحی توضیح داده!
کدوم آدمی میاد اسم شهر و اینارو هم بزنه آخه×××!!!:13::19:
حاضرم قسم بخورم حد اقل 10٪ مردم این کارو می کنن.

mohsen_rkh
12-10-2010, 16:42
"تعدادی از شرکت کنندگان پیامک خود را به طور صحیح وارد نکرده بودند" برای این شماره ها (قرعه کشی) که نباید "فاصله" بین بعضی از اعداد رو نوشت؟ (بخصوص اون دوستی که گفتند یکی از بستگانشون برده, حتمآ جواب بدند) آخه دوتا عدد زدن که دیگه اشتباه نداره!

تبریک به شما:دی

فوقش دوبار بفرستین، یه بار با فاصله، یه بار بی فاصله

یه نکته ای که من الان فهمیدم اینه که فاصله ها متغییر هست! یعنی یه پک درام که اصلا فاصله نداره، یه پک که 2تا 2تا فاصله داره و پک آخری هم 4تا 4تا!!!

واقعا تو همین چند قسمتش، اونقدر کنایه و نقد از شرایط این مملکت توش بوده که اگه بخوایم همه رو ریز به ریز بگیم، شاید 100 صفحه یهو بریم جلو!!!
فاصله نمی خواد. فاصله رو فقط برای این گذاشتن که اعداد رو راحت تر بخونید.

M A M M U T
12-10-2010, 16:54
کلا این سریال سکانس های جالب زیاد داره اما من دو صحنه هاش خیلی خوب یادمه:
یکی وقتی بابا ی اعتماد السلطه(اون یکی پیرمرده) گفت:من دارم میام یا میرم؟
یکی یگه هم تو قسمت نه بود که زن جهانگیر از باباشاه در مورد ازدواج جهانگیر پرسید:خب شما هیچی بهش نگفتی؟
باباشاه هم گفت:بهش گفتم نامرد برای من هم یکی بگیر!
------------------------------------------------------------------
این مهران مدیری یه تاجر یونانیه که می خواد با دوز و کلک سر اینها رو کلاه بزاره:منبع ویکیپدیا:دی
راستی ما تاریخ داریم امروز از این معلم تاریخمون کل ماجرا رو پرسیدیم.
زمانی که صفویه به حکومت می رسه دو ایل و طایفه (که ترک بودن)به شاه اسماعیل در یک پارچه کردن ایران کمک میکنن.یکی قاجار بوده و دیگری دَ وَ ر لو ها.
در نتیجه شاه اسماعیل به اون ها اجازه میده که در نزدیکی گرگان امروزی حکومت محلی داشته باشن.این قضایا میگذره تا آخر دوره ی زندیه.حدودا 4-5 سال پس از مرگ کریم خان هر کسی بر بخشی حکومت می کرده و دورلو ها هم یک حکومت محلی داشته اند.یعنی این که دورلو ها کل ایران رو زیر نظر نداشته اند.همزمان با دورلو ها شاهرخ در خراسان حکومت میکرده و فرزندان و خانواده ی کریم خان در شیراز حکومت می کرده اند.بعد چهار سال که لطفعلی خان سر کار میاد تقریبا این ها ازبین میره و آقا محمد خان قیام میکنه و لطف علی رو میکشه و قاجار رو به مرکزیت تهران بنا میکنه.دلیل انتخاب تهران هم این بوده که گرگان در پشت البرزه و آقا محمد خان میخواسته که البرز رو به عنوان پشتیبان پایتخت قرار بده.
پس این دوره ی 5 ساله زیاد هم گنگ و نامعلوم نیست اما حاکم کلی بر ایران حاکم نبوده.اما خب خوب وقتی رو انتخاب کرده.

Hamid Hamid
12-10-2010, 18:19
البته اين 3 قسمت بدك هم نبود به نظرم.
بازي اون 2 تا پير مرد(عزتي& كاظمي) زياد به چشم نيومد اما در عوض عارف لرستاني(پدر سوخته:31:) تو اين 3قسمت عالي بود.البته بازم ميگم هنوز خيلي جا نيوفتاده.

teza
12-10-2010, 18:29
وای خدا این قسمت خیلی خوب بود
تعریف نمیکنم از دهن نیفته

mhv_kntu
12-10-2010, 18:42
اسم زن روسی شاه خیلی خندست ! کاترین Boymaker ! انصافا اسم گذاری هاشون با حاله و تو سریال های طنز و غیر طنز ایرانی استثناییه

pcforlife
12-10-2010, 18:51
این سه قسمت هم باحال بود!:31:

بازي اون 2 تا پير مرد(عزتي& كاظمي) زياد به چشم نيومد اما در عوض عارف لرستاني(پدر سوخته:31:) تو اين 3قسمت عالي بود.البته بازم ميگم هنوز خيلي جا نيوفتاده.
تائید میشه!:20:

mohsen_rkh
12-10-2010, 20:42
می دونی بدترین ضد حال توی دنیا چیه؟
اینکه سری 4 "قهوه تلخ" روی میزت باشه اون وقت به خاطر پروژه ای که فردا باید تحویل بدی نتونی نگاش کنی. :37:

Bahar-via
12-10-2010, 20:51
آخي حالم گرفته شد ،عيب نداره دوست عزيز عوضش فردا سه تارو باهم ببين:46: موفق باشي:12:

Aref_2008
12-10-2010, 21:00
می دونی بدترین ضد حال توی دنیا چیه؟
اینکه سری 4 "قهوه تلخ" روی میزت باشه اون وقت به خاطر پروژه ای که فردا باید تحویل بدی نتونی نگاش کنی. :37:

اگه بدترین ضد حال دنیا اینه پس منی که دیشب رفیق جون جونیم مُرد چیه؟ :37:

هی خدا... :45:

mohsen_rkh
12-10-2010, 21:06
آخي حالم گرفته شد ،عيب نداره دوست عزيز عوضش فردا سه تارو باهم ببين:46: موفق باشي:12:
جالب اینجاست که فردا حد اقل 3 برابر امروز کار دارم. 110 تا مسئله از کاربرد مشتق باید حل کنم! :37:

اگه بدترین ضد حال دنیا اینه پس منی که دیشب رفیق جون جونیم مُرد چیه؟ :37:

خدا بیامرزدش... انصافاً لحظه ی اولی که خوندم بدنم سر شد. انگار این اتفاق واسه دوست خودم افتاده. غم آخرتون باشه. :sad:

Bahar-via
12-10-2010, 21:15
جالب اینجاست که فردا حد اقل 3 برابر امروز کار دارم. 110 تا مسئله از کاربرد مشتق باید حل کنم! :37:

اي بابا گفتيم فردارو يكم استراحت ميكنين بلكه خستگيتون برطرف شه! بدتر شد!!!

---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

[QUOTE=Aref_2008;5512989]اگه بدترین ضد حال دنیا اینه پس منی که دیشب رفیق جون جونیم مُرد چیه؟ :37:

اي واي تسليت ميگم دوست عزيز! چقدر بد!!!!!!!!!!!:41:
اميدوارم خدا به خانواده و دوستانش صبر بده..........

جداّ متآسفم.......!

Facon_Archi
12-10-2010, 21:21
الان این کامت ها چه ربطی به قهوه ی تلخ داره؟!!
هماهنگی مجلس ترحیم و اینا که نیس!

ahriman323
12-10-2010, 22:14
ظاهرا مثل اینکه پک بعدی را قرار شنبه بدن بیرون اگه مثل دو دفعه قبل نشه!

شمارش معکوس تا فصل پنجم
30 ثانیه: 47 دقیقه: 01 ساعت: 03 روز

Facon_Archi
12-10-2010, 22:20
DVD پک چهارم رو چرا کم داده بودن بیرون؟!
من کلی گشتم آخرش به زور پیدا کردم خیلی از جاهای قبلی که میاوردن نداشتن dvd رو

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

این
قهوه شیرین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%B1%DB%8C%D9%86) رو کی تگ کرده؟

Milad4171
12-10-2010, 22:42
به نظرم باید فاصله ها کمتر بشه نه بیشتر. من که سه تاش رو پشت هم می بینم یه ساعت و نیمه تموم میشه

این پک ( قسمت سوم ) رو الان دیدم. خوب بود. ولی خوب سرعتش مثل تمام سریال های دیگه اولش کنده. بعدش احتمالا باحال میشه!! کلا سریال هایی که مدیری ساخته تا امروز همه اش اینطوری بوده حتی این دو تای آخری ( مرد هزار و دوهزار چهره) اولش زیاد باحال نبود بعدش کم کم باحال شد .

من همچنان منتظرم.

فکر کنم مرکز پخش میخواد یه کاری کنه پخش بشه سه شنبه و شنبه یعنی دو روز در هفته . به نظرم بهتره.

pcforlife
12-10-2010, 22:54
رو کی تگ کرده؟
شکوفه!!:31:
البته اون شکوفه مهران نه ها! شکوفه خانم!:46:
البته اون طور که پیداست ایشون مدت هاست نیومدن فروم.:20:

caca_caca888
12-10-2010, 22:59
این فصل چهارم رو دی وی دی بیرون ندادن؟

سی دی اصلا خوب نیست...

*IN*
12-10-2010, 23:04
این فصل چهارم رو دی وی دی بیرون ندادن؟

سی دی اصلا خوب نیست...
چرا،اومده...
من خودم از صبح از انقلاب dvd گرفتم

kortol
12-10-2010, 23:05
فقط اون تیکه که رفت به گذشته های جهانگیر و زنش...................آ خ آخ خیلی باحال بود......******** مگه خبر کلمو گاز گرفته که بام خاستگاریت********* قیافه ها هم که دیگه تهش بود......دماغ رو داشتید!!!!!!!!!!!!!!!

John Cena723
12-10-2010, 23:09
چرا من پک چهارمش رو دی.وی.دی خریدم و اصلا تمام پک ها هم بصورت دی.وی.دی و هم وی.سی.دی عرضه خواهد شد. ولی پایین شهر خیلی کم دی.وی.دی پیدا میشه بطوریکه امروز من حتی پشت شهرداری هم رفتم که مرکز اینجور چیزاست ولی همه وی.سی.دی داشتند.

caca_caca888
12-10-2010, 23:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 272333n.jpg

*IN*
12-10-2010, 23:23
فکر کنم این بیستمین باره این کاریکاتور رو یکی گزاشته...

Facon_Archi
12-10-2010, 23:23
ای بابا
این کاریکاتور رو 2هزار بار گذاشتن توی این 10 صفحه ی آخر ، تاپیک لودش سخت میشه لااقل توی اسپوبلر بزارید

caca_caca888
12-10-2010, 23:40
:دی

ای بابا. ما یه کاریکاتور گذاشتیما!
خوب من تازه این سومین پستم تو اینجاس از کجا میدونستم؟!

*IN*
13-10-2010, 00:06
وای خیلی باحال بود

bagher_mo68
13-10-2010, 00:30
آخر قسمت 11 توی اون قهوه خونه اون سه تا که داشتن نقشه کشتن جهانشاه رو میکشیدن اون جلو تره شبیه Barney توی How I Met Your Mother نیست ؟ به نظرم خیلی شبیه میومد !!  

mohsen_rkh
13-10-2010, 00:31
!!!Your dream is bed:31:

malkemid
13-10-2010, 00:37
آقا برای قرعه کشی باید هر بسته رو تو همون هفته خودش تهیه کرد؟ مثلا من الان بسته اول رو تهیه کنم تو قرعه کشی می تونم شرکت کنم؟

*IN*
13-10-2010, 00:38
!!!Your dream is bed:31:

اینو کجاش میگه؟؟؟

Facon_Archi
13-10-2010, 00:51
آقا برای قرعه کشی باید هر بسته رو تو همون هفته خودش تهیه کرد؟ مثلا من الان بسته اول رو تهیه کنم تو قرعه کشی می تونم شرکت کنم؟

اینو کجاش میگه؟؟؟

آره میتونی شرکت کنی ولی از یه امتیاز کم تر بهره مند میشی نسبت به اونایی که توی هفته ای که پخش شده شرکت کردن و البته این برای اون قرعه کشی اصلی که خونه اینا داره هست فکر کنم
وگرنه که تا قبل اینکه قرعه کشی هر مرحله انجام بشه وقت داری که بفرستی تا توی اون هم شرکت داده بشی

اونجایی که سفیر بریتانیا اومده و داموس میگه این جمله رو بهش:31:

Jang Bogo
13-10-2010, 08:54
کسی از این تاپیک و بچه هایی که اینجا هستند جایزه ای چیزی برده از قرعه کشی؟

Hamid Hamid
13-10-2010, 09:33
راستي دوستان تو اين قسمت هايي كه اين هفته اومده بالاخره خود مهران مديري اومد يا نه؟

Greedy
13-10-2010, 09:45
راستي دوستان تو اين قسمت هايي كه اين هفته اومده بالاخره خود مهران مديري اومد يا نه؟
نه مهران مدیری قسمت 20 وارد میشه

vahidgame
13-10-2010, 11:06
این گل یا پوچ بازی کردنشون منو کشته : ))

Hossein1992
13-10-2010, 11:13
سلام من تا حالا اصلا دنبال سی دی قهوه تلخ نبودم.ولی میخوام از تیر 90 یعنی بعد کنکور برم دنبالش و بشینم نگاه کنم

در چند قسمت میشه تا آخرش؟ چند مجموعه؟قیمت هر مجموعه چنده؟قیمت کل مجمعه ها که بخوام بگیرم دیگه تا تیر اومده نه؟

میدونم هنوز همه مجموعه ها نیومده ولی تا تیر 90 که میاد نه؟

Saeed System
13-10-2010, 11:36
کسی از این تاپیک و بچه هایی که اینجا هستند جایزه ای چیزی برده از قرعه کشی؟

دایی من تو مشهد خریده و گفتش که پیامک فرستادن شما برنده جایزه نقدی شدید شماره حساب رو بفرسیتید

تا پول واریز کنیم.

میگه هنوز هیچ پولی نریختند تو حسابش چند روزه که شماره حساب رو فرستاده.

genius_islamic
13-10-2010, 11:58
سلام من تا حالا اصلا دنبال سی دی قهوه تلخ نبودم.ولی میخوام از تیر 90 یعنی بعد کنکور برم دنبالش و بشینم نگاه کنم

در چند قسمت میشه تا آخرش؟ چند مجموعه؟قیمت هر مجموعه چنده؟قیمت کل مجمعه ها که بخوام بگیرم دیگه تا تیر اومده نه؟

میدونم هنوز همه مجموعه ها نیومده ولی تا تیر 90 که میاد نه؟
سلام
اونجوری پدرت در میاد بخوای بخری که حساب کن هر سه عدد سی دی یا یک دی وی دی 2600 من میخرم
90 قسمت هم هست یعنی 90 تا سی دی
انشا الله تا اون موقع تموم شده هر هفته 3 عدد سی دی داره میاد

Kurosh
13-10-2010, 12:00
دایی من تو مشهد خریده و گفتش که پیامک فرستادن شما برنده جایزه نقدی شدید شماره حساب رو بفرسیتید

تا پول واریز کنیم.

میگه هنوز هیچ پولی نریختند تو حسابش چند روزه که شماره حساب رو فرستاده
یکی از دوستان من 5 روز بعد از اعلام شماره حساب ، 50 تومن جایزه اش رو براش ریختن ...

اگه اس ام اس سر کاری نبوده باشه (یعنی از سوی خود شماره ی پخش الوند بوده باشه) ، می ریزن ، دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره ...

پ.ن: بچه ها عارف لرستانی داشت حروم می شد ها!! خیلی مستعده خداییش! چقدر انرژی می ذاره واسه بازیش!! چرا همچین بازیگری باید سال ها دور از فضای طنز ما باشه؟! معرکه بود این سه قسمت!

Vallio
13-10-2010, 12:27
اخبار :

معتضد در گفت‌وگو با برنا
در مورد قهوه تلخ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گفت‌وگوي ايسنا با امير مهدي ژوله
نگارش «قهوه‌ي تلخ» از ديگر كارهاي مهران مديري سخت‌تر بود
براي شكستن خط قرمزهاي تلويزيون به سراغ شبكه‌ نمايش خانگي نرفتيم :

Miss Artemis
13-10-2010, 12:42
آخر قسمت 11 توی اون قهوه خونه اون سه تا که داشتن نقشه کشتن جهانشاه رو میکشیدن اون جلو تره شبیه Barney توی How I Met Your Mother نیست ؟ به نظرم خیلی شبیه میومد !!

راست میگی ...سیبیلش رو فاکتور بگیریم شبیه بود.با همون فیگور هم نشسته بود پشت میز:31:

Milad4171
13-10-2010, 12:52
مخبر الدوله. سر سعدی..:16:

خدایی انقدر دیالوگ های توپ داره آدم نمیدونه به کدوم بخنده×××! ایول به نویسنده و فیلم نامه نویس و کارگردان.... همه ×× با همه شون××××
:39:

روز به روز هم بهتر میشه. تمام سریال های مدیری اینطوری بود. کیفتش فکر کنم از قسمت 15 خیلی خیلی جذاب تر میشه!!:31:

Kurosh
13-10-2010, 13:40
راست میگی ...سیبیلش رو فاکتور بگیریم شبیه بود.با همون فیگور هم نشسته بود پشت میز:31:
خجالت بکش! تو مگه قرار نبود هزاردستان ببینی و از این سریال های اجنبی نبینی؟! :13:
:دی

پ.ن: این Prelude های مهران هم خیلی خوبه ها! سر اون صرف فعلش کلی خندیدم! :27: 
متاسفانه دو پک اول رو دانلود کرده بودم و با شنیدن چند جمله ی اول از دهان مهران ، نتونستم ادامه اش رو ببینم از عذاب وجدان ... جداً آدم در معذورات اخلاقی گیر می کنه ... :41: زدم جلو ...
اما این دو سری آخر رو با افتخار خریدم و تا آخر دیالوگ های پیش گفتار مدیری رو دیدم! :دی تازه یه بار هم زدم از اول دوباره دیدم! :دی 
خداییش دانلود و کپی حال نمیده! :دی اورجینال خیلی لذتش بیشتره! :دی 
  ایشالا از این به بعد همه پک ها رو می خرم ، حتی اگه سریال افت کنه ... نه فقط به خاطر مقابله با صدا و سیما ، بلکه به خاطر شخص مهران مدیری و زحماتش ... :40:

fouad-pes
13-10-2010, 13:56
کیفیت vcd چرا این قدر پایینه؟؟؟؟ با ال سی دی 46 اینچ که نگاه میکردم اینجوری بود!!! هم از لحاظ صدا و هم تصویر افتضاح
dvd هم همینجوره؟ قیمت؟

Greedy
13-10-2010, 14:06
کیفیت vcd چرا این قدر پایینه؟؟؟؟ با ال سی دی 46 اینچ که نگاه میکردم اینجوری بود!!! هم از لحاظ صدا و هم تصویر افتضاح
dvd هم همینجوره؟ قیمت؟

کیفیت dvd عالیه قیمتش هم همون 2500 تومنه
vcd ش بدرد کسایی میخوره که از این ضبط های قدیمی دارن که dvd نشون نمیدن یا اینکه dvd رام و رایتر ندارن

Lamanta
13-10-2010, 14:07
قسمت 11 اونجا که اومد پیش عارف لرستانی گفت حکم دارم ، ته خنده بود
تا الان قسمت 11 اش عالی بوده.......

Miss Artemis
13-10-2010, 14:45
خجالت بکش! تو مگه قرار نبود هزاردستان ببینی و از این سریال های اجنبی نبینی؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صداشو در نیار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dvd هم همینجوره؟ قیمت؟

این vcd ها رو من هیچکدوم رو نتونستم بیشتر از یه بار ببینم ....اینقدر که کیفیت پایین بود...
این دفعه dvd ش رو گرفتم خیلی بهتر بود
البته متاسفانه همه جا dvd ندارن:13:

Kurosh
13-10-2010, 14:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صداشو در نیار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این vcd ها رو من هیچکدوم رو نتونستم بیشتر از یه بار ببینم ....اینقدر که کیفیت پایین بود...
این دفعه dvd ش رو گرفتم خیلی بهتر بود
البته متاسفانه همه جا dvd ندارن:13:
دی وی دی هم از لحاظ کیفیت و هم جمع و جور بودن خیلی بهتره ... تازه سایز تصویرش هم به نظر بزرگ تر می اومد ... 

بردیا
13-10-2010, 16:50
این سفارش سریع که به سایت خودشون میدیم پول پیک رو هم ازمون میگیرن؟:دی

hesam68
13-10-2010, 17:00
سلام
زاهدان دی وی دیش نیست
از چه سایتی به جز فینل ای شاپ میتون دی وی دیشو بگیرم؟

farshidshd
13-10-2010, 17:10
سلام
اونجوری پدرت در میاد بخوای بخری که حساب کن هر سه عدد سی دی یا یک دی وی دی 2600 من میخرم
90 قسمت هم هست یعنی 90 تا سی دی
انشا الله تا اون موقع تموم شده هر هفته 3 عدد سی دی داره میاد

2600 ؟؟؟؟؟؟

چرا 100 تومن گرونتر؟

mohsen_rkh
13-10-2010, 17:40
سلام
زاهدان دی وی دیش نیست
از چه سایتی به جز فینل ای شاپ میتون دی وی دیشو بگیرم؟
از سایت خود سریال به نشانی:

Kurosh
13-10-2010, 17:52
از سایت خود سریال به نشانی:

فعلاً به شهرستان نمی فرستن ...

Mahdi_Moosavi
13-10-2010, 18:34
متاسفانه DVD شماره 4 این مجموعه تو شهرستان ها یا توزیع نشده بود یا به قدری محدود بود که نمی شد پیداش کرد !

کیفیت VCD از نظر من هیچ جوره قابل تحمل نیست ! من با تلویزیون 40 اینچ هیچ جوره نمی تونم تحمل کنم کیفیتش رو !

نمی دونم چه سیاستی دارن که این کار رو می کنن ؟! من به عنوان خریدار حق دارم وقتی یه محصول فرهنگی رو ارجینال می خرم با کیفیت عالی از دیدنش لذت ببرم . غیر از اینه ؟

اگر همینجوری پیش بره ترجیحا دانلود می کنم ( دانلود هر قسمتش برام فقط و فقط بیست دقیقه طول می کشه ) . چون عملا هیچ فرقی محسوسی بین کیفیت دانلودی با VCD نمی بینم !

Kurosh
13-10-2010, 18:38
البته مهدی جان ، DVD اش هم HD نیست ها !! :دی به نظر کمی کیفیتش بالا تر از VCD میاد ...

با این حال حتماً طی پک های بعدی ، فکری هم به حال تحویل در محل در شهرستان ها خواهند کرد ... 
فکر کنم به پخش الوند زنگ بزنید بتونن راهنمایی کنن که مثلاً دقیقاً کجای شهر مطمئناً DVD رو خواهید یافت! یا اینکه تحویل در محل دارن یا نه ... 

این که نمیشه که بگیم چون به طور مثال ، یه آلبوم موسیقی با همون بیت ریتی که فروش میره ، نسخه ی دانلودیش هم موجوده ، پس نمیریم 1500 تومن پول بدیم و خواننده رو حمایت کنیم !! :دی ماهیت این خرید ، حداقل در حال حاضر ، بیشتر حمایتیه ...
به هر حال نظرتون محترمه ... :40: 

sei_pm
13-10-2010, 19:04
متاسفانه DVD شماره 4 این مجموعه تو شهرستان ها یا توزیع نشده بود یا به قدری محدود بود که نمی شد پیداش کرد !

کیفیت VCD از نظر من هیچ جوره قابل تحمل نیست ! من با تلویزیون 40 اینچ هیچ جوره نمی تونم تحمل کنم کیفیتش رو !

نمی دونم چه سیاستی دارن که این کار رو می کنن ؟! من به عنوان خریدار حق دارم وقتی یه محصول فرهنگی رو ارجینال می خرم با کیفیت عالی از دیدنش لذت ببرم . غیر از اینه ؟

اگر همینجوری پیش بره ترجیحا دانلود می کنم ( دانلود هر قسمتش برام فقط و فقط بیست دقیقه طول می کشه ) . چون عملا هیچ فرقی محسوسی بین کیفیت دانلودی با VCD نمی بینم !

این سیاست شرکتهاست که DVD کم کار می کنند دلیلش واسه من هم سواله الان 4 ساله اصلا دستگاه vcd تو بازار نیست کسی بخره. تازه داره بلوری میاد هنوز DVD توسط شرکتهای داخلی جا نیافتاده. خدا رو شکر دیگه vhs کار نمیدن بیرون:31: در کل من که تاحالا حتی برای DVD کپی شده هم پول نمی دادم و از دوستام میگرفتم ولی تاحالا که 10 تومن دادم و 4 تا DVD گرفتم واقعا راضی هستم از کاری که میبینم.

Sub007
13-10-2010, 19:32
امروز پک چهارم رو دیدم.
نظر دوستانی رو که میگن عارف لرستانی عالی بازی کرد رو تایید میکنم.بازیش حرف نداشت به خصوص اونجایی که جلوی مستشار یه دفعه حرفاش رو عوض میکنه.:31:

اونجایی که توی خونه اتی بودن مستشار به جای قبله عالم گفت قبله غالم
البته این سوتی کلامی باعث نمیشه چیزی از ارزشهای بازی زیبای سیامک انصاری کم بشه.:46:

caca_caca888
13-10-2010, 19:36
این سری که دی وی دی گیر نیاوردم.
اگه سری بعد هم گیر نیومد دانلود میکنم...مردم دی وی دی بهتر میخرن اونوقت اینا سی دی پخش میکنن!

Facon_Archi
13-10-2010, 20:08
دیگه واقعا باید اول فکر این هارو بکنن بعد پخش کنن دیگه!
به مقدار کافی تهیه کنن DVD بعدا پخش کنن: دی
این دیگه ضعف شرکت پخش الوند رو می رسونه...
خیلی نامنظم هست پخش سریال
زنگ هم که می زنی بهشون میگی اهمیت نمیدن:دی خیلی خنده داره!
من تو انقلاب که همیجوری DVD ریخته بود این پک رو به سختی پیدا کردم
شمایی هم که میگین توی شهرستان DVD اش رو نفرستادن یا پیدا نکردین زنگ بزنید واحد فروش شاید اثری داشته باشه بهتر از این هست که بگین دانلود میکنید اگه DVD پیدا نشه
کلا هم واسه آرشیو جمع کردن پک DVD اش جمع و جور تر و بهتره تا اون کاغذ ها!
تازه من فقط پک اول رو VCD گرفتم نمیدونستم که دی وی دی هم داره:دی الان یکی از دوستام پک چهار رو VCD گرفته عکس و این ها هم دیگه چاپ نکردن روی سی دی فقط قرمز نوشته قهوه ی تلخ پک چندم!اینجوری پیش بره سی دی پرینکو میزارن توی بسته ها: دی : دی

ghahremanimehdi
13-10-2010, 20:10
خیلی جالبه . تا الان هیچکس کوچکترین محلی هم به کپی رایت نمیذاشت. حالا یکدفعه همه مشتاق شدن!
بابا مهران مدیری کلی شرمنده ی شماها شد!

Facon_Archi
13-10-2010, 20:15
خیلی جالبه . تا الان هیچکس کوچکترین محلی هم به کپی رایت نمیذاشت. حالا یکدفعه همه مشتاق شدن!

دوست عزیز کاری نبوده که ارزش خریدن اورجینال داشته باشه،وگرنه خیلی ها اورجینال رو به کپی ترجیح میدن
از موسیقی بگیر تا فیلم و سریال!چی ساخته میشه که ارزش دیدن و خریدن داشته باشه!

Hamid Hamid
13-10-2010, 20:23
دوست عزیز کاری نبوده که ارزش خریدن اورجینال داشته باشه،وگرنه خیلی ها اورجینال رو به کپی ترجیح میدن
از موسیقی بگیر تا فیلم و سریال!چی ساخته میشه که ارزش دیدن و خریدن داشته باشه!
100 % تاييد ميشه.و ازين گذشته مهران مديري به گردن ما بيننده ها حق داره و حرفش واسه مردم كه خيلي ها دوسش دارن سنده.
دوستمون درست ميگه آخه چه كاري از موسيقي رو آدم بره اريج بخره؟! اين آلبوم پيام صالحي!!! رو!؟!!
هرچند من همه فيلم هاي ايراني رو اريجينال ميخرم اما راجب موسيقي به قول استاد كوروش يغمايي:40: : در موسيقيه پاپ را تخته كنيد!!

hamidras
13-10-2010, 20:30
بچه ها تو سی متری نیرو هوایی(تهران) یه جا رو پیدا کردم 2200 میده:دی جاتون خالی!!

Facon_Archi
13-10-2010, 20:35
بچه ها تو سی متری نیرو هوایی(تهران) یه جا رو پیدا کردم 2200 میده:دی جاتون خالی!!

توی میدان انقلاب همون سر کارگر جنوبی 2000 تومن میده:31: میتونی از اون جا بگیری از این به بعد

hamidras
13-10-2010, 20:38
توی میدان انقلاب همون سر کارگر جنوبی 2000 تومن میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی از اون جا بگیری از این به بعد زودتر میگفتی:دی!!

دی وی دی هم داره؟
-

Mahdi_Moosavi
13-10-2010, 20:38
البته مهدی جان ، DVD اش هم HD نیست ها !! :دی به نظر کمی کیفیتش بالا تر از VCD میاد ...

با این حال حتماً طی پک های بعدی ، فکری هم به حال تحویل در محل در شهرستان ها خواهند کرد ...
فکر کنم به پخش الوند زنگ بزنید بتونن راهنمایی کنن که مثلاً دقیقاً کجای شهر مطمئناً DVD رو خواهید یافت! یا اینکه تحویل در محل دارن یا نه ...

این که نمیشه که بگیم چون به طور مثال ، یه آلبوم موسیقی با همون بیت ریتی که فروش میره ، نسخه ی دانلودیش هم موجوده ، پس نمیریم 1500 تومن پول بدیم و خواننده رو حمایت کنیم !! :دی ماهیت این خرید ، حداقل در حال حاضر ، بیشتر حمایتیه ...
به هر حال نظرتون محترمه ... :40:

البته مهدی جان ، DVD اش هم HD نیست ها !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر کمی کیفیتش بالا تر از VCD میاد ...والا حالا که بحثش پیش اومد یه کم تخصصی تر بریم تو بحثش ... نظرت چیه ؟

کیفیت VCD این مجموعه :

عکس Full Screen شده کیفیت VCD در رزولوشون 1050*1680

مشخصات فنی

================================================== ======

کیفیت DVD این مجموعه :

عکس Full Screen شده کیفیت DVD در رزولوشون 1050*1680

مشخصات فنی

فکر می کنم برای دوستان اهل فن کاملا مشخص باشه ، در نسخه DVD ابعاد تصویر 2 برابر و کیفیت تصویر حداقل 4 برابر نسخه VCD هست .

حالا شما همین مشخصات رو اگر تو اسکرین 40 اینچ مقایسه کنی تازه به عمق فاجعه پی می بری .

زنگ زدم ، همش اشغال هست متاسفانه . فعلا ایمیل زدم ببینم جواب می دن یا نه ... من نزدیک به 8 تا از بزرگترین مراکز پخش محصولات فرهنگی رو سوال کردم ، همه می گفتن : ایندفعه اصلا تو بارمون DVD نگذاشتن با اینکه ما حداقل نصف مجموعه رو DVD سفارش داده بودیم چون مردم خیلی بهتر می خرن !

این که نمیشه که بگیم چون به طور مثال ، یه آلبوم موسیقی با همون بیت ریتی که فروش میره ، نسخه ی دانلودیش هم موجوده ، پس نمیریم 1500 تومن پول بدیم و خواننده رو حمایت کنیم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماهیت این خرید ، حداقل در حال حاضر ، بیشتر حمایتیه ...
به هر حال نظرتون محترمه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عرایض شما هم کاملا متین هستش کورش جان . ولی بنده شخصا برای کسی احترام قائل می شم که حداقل برای ابتدایی ترین سلایق من هم احترام قائل باشه .

اشاره کنم که طرف من مهران مدیری نیست بلکه کمپانیی هست که وظیفه تکثیر این مجموعه رو بر عهده داره.

بحث آلبوم موسیقی با مجموعه تصویری خیلی فرق می کنه کورش جان .

موفق باشی.

caca_caca888
13-10-2010, 20:45
دیگه واقعا باید اول فکر این هارو بکنن بعد پخش کنن دیگه!
به مقدار کافی تهیه کنن DVD بعدا پخش کنن: دی
این دیگه ضعف شرکت پخش الوند رو می رسونه...
خیلی نامنظم هست پخش سریال
زنگ هم که می زنی بهشون میگی اهمیت نمیدن:دی خیلی خنده داره!
من تو انقلاب که همیجوری DVD ریخته بود این پک رو به سختی پیدا کردم
شمایی هم که میگین توی شهرستان DVD اش رو نفرستادن یا پیدا نکردین زنگ بزنید واحد فروش شاید اثری داشته باشه بهتر از این هست که بگین دانلود میکنید اگه DVD پیدا نشه
کلا هم واسه آرشیو جمع کردن پک DVD اش جمع و جور تر و بهتره تا اون کاغذ ها!
تازه من فقط پک اول رو VCD گرفتم نمیدونستم که دی وی دی هم داره:دی الان یکی از دوستام پک چهار رو VCD گرفته عکس و این ها هم دیگه چاپ نکردن روی سی دی فقط قرمز نوشته قهوه ی تلخ پک چندم!اینجوری پیش بره سی دی پرینکو میزارن توی بسته ها: دی : دی

نه اتفاقا اینطوری که دوتاشو اینطوری روش قرمز نوشتن یکیشو درست چاپ کردن خیلی بهتر شده.
یکم آرشیو اونایی که سی دی جمع میکنن تر و تمیز تر میشه.قشنگ مجموعه ها مشخص میشه...
اما این که دی وی دی کم دادن خیلی عجیبه!دی وی دی برای خودشون که ارزون تر درمیاد!پرینکورو رو هم خوب اومدی:دی

باید خوب پخش کنن. چرا انقدر پک این وی سی دی ها مزخرفه؟ نمیتونن عین پک دی وی دی بزنن؟
میگم واقعا تو شهر ما دی وی دی نیست! نه این که تموم شده باشه . اصلا نیومده
در ضمن خیلی هم تا اینجاش قشنگ نبوده. من یه سری جاهاش واقعا اعصابم خورد میشه.

Facon_Archi
13-10-2010, 21:11
زودتر میگفتی:دی!!

دی وی دی هم داره؟
-

Yup
DVD هم داره
پ . ن: عکس های دوست عزیز مهدی هم باز نمیشه فکر کنم فیلتر شده باشه

caca_caca888
13-10-2010, 21:16
Yup
DVD هم داره
پ . ن: عکس های دوست عزیز مهدی هم باز نمیشه فکر کنم فیلتر شده باشه

نه دو حالت داره:
1-فی ل طره
2-چون عکسشو از پی سی ورد دات آی ار گذاشته بود و شما با دات آی ار لاگین نشدی نمیتونی ببینی .
در هر صورت عکسش این بود:

fandak
13-10-2010, 21:21
توی میدان انقلاب همون سر کارگر جنوبی 2000 تومن میده:31: میتونی از اون جا بگیری از این به بعد

بقالی سر کوچتون1900 تومن می دن با نون اضافه برو بگیر :31::31::31:

caca_caca888
13-10-2010, 21:25
سر کوچه ماهم 1000 تومن میده.

shifter
13-10-2010, 21:30
مغازه ای که من میگیرم ازش میگه dvd های هر قسمت بعد از توزیع قسمت بعدی میاد!!:31:
نمیدونم این دیگه چه جورشه...خب dvd میدادین همه دعاتون میکردن!
من الان میبینم کیفیت دانلودی با vcd هیچ فرقی نداره...:13:
تصمیم گرفتم اگه dvd ایشو پیدا نکردم برم دانلود کنم...

mohammadirani
13-10-2010, 21:35
الان تا 12 اومده یا 15 ؟

caca_caca888
13-10-2010, 21:35
مهران هشیار باش

میگم کار مدیری این روزا خیلی سخته ها:دی کافیه یه اشتباه کوچیک بکنه

الان تا 12 اومده یا 15 ؟

تا 12

Tarannom_
13-10-2010, 21:49
من تا مجموعه ی سوم رو dvd گرفته بودم...اما امروز که رفتم مجموعه ی چهارم رو بخرم، فروشنده گفت از این به بعد dvd فقط تو اصفهان و تهران توزیع میشه...این که اصلا انصاف نیست.:41:
من خیلی از فیلمای سینمایی ایرانی رو اریجینال خریدم...اما کیفیت سی دی قهوه ی تلخ واقعا از همشون پایین تر بود و غیرقابل تحمله...وقتی کیفیت فیلمی بده، از جذابیت داستانم حتی کم میشه.

Facon_Archi
13-10-2010, 21:52
من تا مجموعه ی سوم رو dvd گرفته بودم...اما امروز که رفتم مجموعه ی چهارم رو بخرم، فروشنده گفت از این به بعد dvd فقط تو اصفهان و تهران توزیع میشه...این که اصلا انصاف نیست.:41:
من خیلی از فیلمای سینمایی ایرانی رو اریجینال خریدم...اما کیفیت سی دی قهوه ی تلخ واقعا از همشون پایین تر بود و غیرقابل تحمله...وقتی کیفیت فیلمی بده، از جذابیت داستانم حتی کم میشه.

روی چه حسابی این حرف رو زده؟
پخش الوند گفته؟یا شایعه درست کرده واسه خودش یارو؟!

D,Freeman
13-10-2010, 21:58
من تا مجموعه ی سوم رو dvd گرفته بودم...اما امروز که رفتم مجموعه ی چهارم رو بخرم، فروشنده گفت از این به بعد dvd فقط تو اصفهان و تهران توزیع میشه...این که اصلا انصاف نیست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

مگه ملت بجز توی این دوتا شهر نباید ازdvd باکیفیتش استفاده کنن ...
اگه اینطوری باشه که چرا دیگه بخریم...میریم دانلود میکنیم...
ولی خداکنه که شایعه باشه...

mohsen_rkh
13-10-2010, 21:59
پخش الوند گفته؟یا شایعه درست کرده واسه خودش یارو؟!
من فکر می کنم دومی باشه! :31:
چون DVD نداشته خواسته همین CD رو یه جو.ری قالب کنه.

caca_caca888
13-10-2010, 22:06
چرا باور نمیکنید؟

تو شهر ما دی وی دیش نیست!
همه ی مغازه هام میگن ندادن.

Facon_Archi
13-10-2010, 22:10

آره چون خیلی ها اینجوری میگن:دی انگار مدیر پخش الوند هستن:38:

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

چرا باور نمیکنید؟

تو شهر ما دی وی دیش نیست!
همه ی مغازه هام میگن ندادن.

شهرتون کجاس؟
فردا زنگ بزن پخش الوند بهت میگن فرستادن یا نه، و اصلا اونجا میفرستن یا دیگه قراره VCD بیارن

mohsen_rkh
13-10-2010, 22:10
من کرج هستم و DVDش می تونم بگم تقریباً همه جا هست.

fandak
13-10-2010, 22:12
هر فروشنده ای که هر حرفی زد که نباید سریع قبول کنید و بپذیرید . هر کسی واسه خودش نظری می ده می ره دلیل نمی شه که صد در صد نظرش درست باشه .
همه تو این مملکت صاحب نظرن

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

DVD بیشتر جاها هست

caca_caca888
13-10-2010, 22:16
آره چون خیلی ها اینجوری میگن:دی انگار مدیر پخش الوند هستن:38:

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

شهرتون کجاس؟
فردا زنگ بزن پخش الوند بهت میگن فرستادن یا نه، و اصلا اونجا میفرستن یا دیگه قراره VCD بیارن

قزوین
از تو سایتش ارتباط با مارو زدم براشون نوشتم.
آخرشم نوشته لااقل فقط این پیام من رو ریپلی کنید که بفهمم خوندیدش:دی

Facon_Archi
13-10-2010, 22:38
قزوین
از تو سایتش ارتباط با مارو زدم براشون نوشتم.
آخرشم نوشته لااقل فقط این پیام من رو ریپلی کنید که بفهمم خوندیدش:دی

تلفن رو جواب نمیدن:31: وای به حال ایمیل زدن: دی
به بخش فروشش باید میل میزدیا

Tarannom_
13-10-2010, 22:52
مگه ملت بجز توی این دوتا شهر نباید ازdvd باکیفیتش استفاده کنن ...
اگه اینطوری باشه که چرا دیگه بخریم...میریم دانلود میکنیم...
ولی خداکنه که شایعه باشه...

آخه تا مجموعه ی سوم رو از همین فروشنده dvd خریده بودم..نسخه هاشم کم نبود...به پخش الوندم زنگ زدم، یا جواب نمیدن یا اشغاله...واقعا تماشای سی دیش هیچ لذتی نداره...مگه این که تو مانتیور ببینی، تا شاید یه خورده بهتر باشه، تو lcd انگار تصویر شطرنجیه!!!
اگه هم این کارو می کنن که مردم کپی نکن...خب یکی هر سه قسمت رو بریزه رو هاردش، بعد می تونه dvd بزنه پخش کنه...این بازیا دیگه چیه!!!

Facon_Archi
13-10-2010, 22:55
تازه به ضررشون هم میشه
یه سری آدم سودجو DVD رو ریپ میکنن رایت میکنن بعد توی جاهایی که پخش نمیشه میره برای فروش کیفیت همونه فقط اورجینال نیس!

caca_caca888
13-10-2010, 23:04
خوب گفتی

واقعا نمیفهمم چه فرقی براشون داره!
1-مردم بیشتر دی وی دی میخرن
2-برای خودشون ارزون تر در میاد

شاید میخوان کیفیت بالای فیلمشو نگه دارن بازم بعدا از فروشش سود ببرن!بعید میدونم.
شاید یه سری بهشون نقد کردن که چرا قیمت دی وی دی رو کم نمیکنین وقتی که برای خودتون ارزون تر میشه؟ بعد اینام یه هفته اینطوری کردن که بگن بینید مردم شاکی شدن! نمیدونم... آخه شاکی شدن به چه قیمتی؟ مغازه داره که دلیلشو این گفت

ولی دیگه هر کسی میدونه که ما الان پول سریالو میدیم نه سی دیشو

M3HRD@D
13-10-2010, 23:06
به نظر من مهران مديري و تهيه كنندگان فيلم قيمت هر مجموعه رو بايد 1500 تومان قرار ميداد كه با اين كار فروش مجموعه هاي اوريجنال هم بيشتر ميشد و درآمد بهتري را داشت
الان مثلا من كلوپي رو ميشناسم كه در عين حال كه هر مجموعه اوريجنال رو حدود 200 تا بسته ميفروشه در عوضش دوبرابر اين رو كپي هم ميفروشه
و در كل قيمت هر مجموعه بالاست و كل مجموع ها كه 75 هزار تومان ميشه قيمت بالايي براي يك سريال است

fandak
13-10-2010, 23:14
شمارش معکوس تا فصل پنجم

2 روز و 47 دقيقه ديگر

caca_caca888
13-10-2010, 23:32
با این روزشماره یاد لاست میفتم!
یادش بخیر

Milad4171
14-10-2010, 00:31
امروز توی محوطه ی مترو توی پیاده روی نرسیده به ورودی مترو حقانی یکی داشت کپی میفروخت بدبخت رو کلی زدن وقتی فهمیدن!!!:31:

mohsen_gh1991
14-10-2010, 00:33
این عارف لرستانی دیگه داره کم کم تکراری میشه....یه مقدار خنک شده بازیش....
ولی اون باباشاه معرکس.

kiuq
14-10-2010, 00:43
ولی اون باباشاه معرکس.
اره بابا شاه عالیه..
من برم بخوابیم:31:

Tarannom_
14-10-2010, 00:59
این آرام جعفری (کاترین) اصلا خوب بازی نمی کنه...لهجه شم اصلا جالب نیست و یه ذره هم به افغانی می زنه...بهترین بازیگر زن سریال به نظرم الیکا عبدالرزاقیه.

btheme
14-10-2010, 01:14
قسمت چهارمش چطوره،بازم داستان جا نيفتاده،نكنه تا آخرين قسمت همين جوريه،الكي مزه و تكه پروني مي كننن :41:

btheme
14-10-2010, 01:22
قسمت چهارمش چطوره،بازم داستان جا نيفتاده،نكنه تا آخرين قسمت همين جوريه،الكي مزه و تكه پروني مي كننن :41:

caca_caca888
14-10-2010, 01:33
اتفاقا کاترین بد بازی نمیکنه...
اصلا از بازیگرش خوشم میاد. تو برای آخرین بار خیلی نقشش جالب بود!یادش بخیر چقدر این فیلمرو دوست داشتم!

---------- Post added at 03:33 AM ---------- Previous post was at 03:32 AM ----------

اتفاقا کاترین بد بازی نمیکنه...
اصلا از بازیگرش خوشم میاد. تو برای آخرین بار خیلی نقشش جالب بود!یادش بخیر چقدر این فیلمرو دوست داشتم!

D,Freeman
14-10-2010, 01:35
بعضی ازبازیگران این کاره نیستن...
مثلا همین آرام جعفری :2:...
(اگه هرکدوم ازدوستان میدونه میتونه بگه این چندمین بازی طنزشه؟؟...اگه اشتباه نکنم تو یکی دیگه از کارای مدیری بود نه:20:؟؟)
راستی این گریم باباشاه واقعا حرف نداره یارو کپ میتاست...:31:ولی اون بابای اتیه درسته قشنگ بازی میکنه ولی گریمش به پای باباشاه نمیرسه...ولی اون ابروها وسبیلاشون حرف نداره مخصوصا اون موقعی که باباشاه بالا پائینشون میکنه:39:...یااوموقعی که بابای اتی برای دیدن بادست میدشون بالا:16:...

*PiNk PaNTHeR*
14-10-2010, 03:12

میخواید توی سریال طنز جز اینکارها کار دیگه ای هم بکنن؟

Asalbanoo
14-10-2010, 08:17
سلام
هرچی می خوام این سریال را دنبال نکنم هی نمی شه..در کل که چیزی جدیدی واسه ارائه دادن نداره...گهگاه یک تیکه بامزه هست
فقط یه چیی هست که نیم دونم چرا اینقدر واسه دکور و لباس این مجموعه خرج شده؟
با دکور و لباسهای خیلی خیلی ساده تر هم می شد برگزارش کرد.
به نظرم در آثار مدیری تماشاگر بیشتر به دنبال طنز خاص خود مدیری هست تا اینکه بخواد توجه وافر به دکور و لباس داشته باشه

yuseph
14-10-2010, 08:54
به نظرم در آثار مدیری تماشاگر بیشتر به دنبال طنز خاص خود مدیری هست تا اینکه بخواد توجه وافر به دکور و لباس داشته باشه
اگه به سیر حرکت آثار مهران مدیری نگاهی بندازیم میبینیم که ایشون کم کم روبه تاریخ ونکات تاریخ اورده وبا استفاده از نقاط کور سعی در ایجاد فضایی خاص وامن برای انجام فعالیت خودنموده که در این بین میتوان به آثاری از قبیل(باغ مظفر-شب های برره)اشاره کرد که بسیار هم مورد استقبال قرار گرفته بودن.
خب بعید نیست که این آخرین کار تاریخی طنز مهران مدیری باشه اما فراموش نکنیم که ایشون یکی از حساس ترین ونکته سنج ترین گارگردان ایران هستن.
ایشون از اولین گارگردانانی بودن که کار با 2دوربین رو استارت زد والان کار رو فراتر برده وفیلم برداری آثار خود رو اکثرا با 3دوربین انجام میدهد!!خب از چنین شخصیتی با این اوصاف باید انتظار داشته باشیم این قدر بر موضوع دکور ولباس کارکترهای آثار خورد حساس باشد...

fandak
14-10-2010, 08:57
تكيه كلام ها تكراريه .

Saeed System
14-10-2010, 09:02
من نمیدونم چرا فقط کارهای طنز مهران مدیری رو خوب درک می کنم. ولی بقیه کارگردانها که طنز میسازن ارتباط قوی برقرار

نمیکنم. شاید بخاطر اینه که آقای مدیری تنها کسیه که طنز رو جدی گرفته.

Facon_Archi
14-10-2010, 09:42
این قدردانی مدیری از مردم واسه کپی نکردن سریال توی پک چهارم بود؟
من الان یه لینک توی یوتوب دیدم داشت میگفت که سریال کپی نشد و من نمیدونم چی باید بگم خودمون هم این انتظار رو نداشتیم..الهی قربونتون برم) من پک چهار رو زدم رفت جلو تا رسید به سر سریال: دی الان این رو دیدیم تعجب کردم!
+این اخظار کپی رایت FBI هم که اول سریال هست به این دلیل هم هست که دیگه نمیتونن روی یوتوب بزارن سریال رو
چون تیتراژش روی یوتوب بود و پاک شده،خود یوتوب پاک میکنه به خاطر کپی رایتش و یه ایمیلی هم میده به کسی که آپلود کرده اگه تکرار بشه اکانتت رو پاک میکنیم...

marvel_malayer
14-10-2010, 11:38
فکر کنم زن افغانی رو (کاترین بوی میکر) رو بجای زن تزار به شاه غالب کردن :27:

mmiladd
14-10-2010, 11:39
سريال با آومدن مهران مديري بهتر ميشه..

بايد صبر كرد..!

yuseph
14-10-2010, 11:49
کسایی که تا الان نتونستن با سریال ارتباط برقرار کنن،بعداز اومدن مهران مدیری هم نمیتونن از دیدن سریال لذت ببرن!!
چقدر دوستان مشکل پسندن:31:

Greedy
14-10-2010, 12:00
کسایی که تا الان نتونستن با سریال ارتباط برقرار کنن،بعداز اومدن مهران مدیری هم نمیتونن از دیدن سریال لذت ببرن!!
چقدر دوستان مشکل پسندن:31:
یه سری فقط دوست دارن نظرشون با بقیه فرق داشته باشه چیزی رو که همه میگن قشنگه برای اینکه نظرش به چشم بیاد و با بقیه فرق داشته باشه میگه زشته

caca_caca888
14-10-2010, 12:03
هر چی فکر میکنم میبینم حرکت زشتی بود که تو شهر ما دی وی دی نداد
حاضرم دی وی دی راتیشو بخرم اما سی دیاشو نخرم...

Dr Hannibal
14-10-2010, 12:11
به نظرم هیچ سریالی طنزی به این اندازه تیکه های منظور دار نداشته. با این که چندین بار هر قسمتش رو میبینم اما وقتی با کسی بحث میکنم میبینم باز چندتا تیکه های دو پهلوشو نگرفته بودم. واقعا خوشم اومده ازش.

yuseph
14-10-2010, 12:18
هر چی فکر میکنم میبینم حرکت زشتی بود که تو شهر ما دی وی دی نداد
حاضرم دی وی دی راتیشو بخرم اما سی دیاشو نخرم...
شهرشما کجاست؟:31:

caca_caca888
14-10-2010, 12:33
شهرشما کجاست؟:31:

سان فرانسیسکو : دی
چون :دی گذاشتی کدشو میگم برو تحقیق کن:دی 0281

به نظرم هیچ سریالی طنزی به این اندازه تیکه های منظور دار نداشته. با این که چندین بار هر قسمتش رو میبینم اما وقتی با کسی بحث میکنم میبینم باز چندتا تیکه های دو پهلوشو نگرفته بودم. واقعا خوشم اومده ازش.
بابا بیخیال. جان من چندین بار هر قسمتشو میبینی؟! حالی داریا:18:

yuseph
14-10-2010, 12:41

من بدون:31:میمیرم!!انگار یه چیزی گم کردم:27:
پس شهر شما قزوینه:31: پس باید احتیاط کرد:31:شوخی کردم.
+
من هم، چندبار قسمتهای سریال رو میبینم البته نه کامل، تیکه های باهالش رو...

Facon_Archi
14-10-2010, 12:48
امروز بی کار بودیم رفتیم شرکت پخش الوند:دی صاحب نداشت اصلا:دی به هر کی میگفتی قمست فروشتون کجاست می پیچوند:دی
هیچ کس جوابت رو نمیداد:دی خیلی باحال بود اندازه یه سریال کمدی خندیدیم:دی
پخششون واقعا افتضاح هست و در شاءن!!: دی سریال نیس
بعد هفته ای 1 و نیم میلیون هم از اینایی که نمایندگی سریال رو گرفتن پول میگیرن!!!

Dr Hannibal
14-10-2010, 13:46

یک بار تنهایی یک بار با خانواده یا دوستان یک بار هم موقعی که پک جدید اومده قبلی هارو میبینم دستم بیاد جریان چی بود : دی

من این سری دی وی دی شو گرفتم چقدر حیف شد قبلا سی دی دیدیم.

senaps
14-10-2010, 14:02
به ظنرم سریال بسیار عالیی هستش!!!!
دیشب این پک اخریه تو ایلام اکران شد!!! لامصب تو کلوپ محلمون که رفیقمه،5 دیقه تو لاین منتظر موندم :18:

کلا خیلی داره با حال میشه....من عاشق اون بلد الملک هستم واقعا خیلی باحاله...با این وضع عصبانیت که این داره،اخرش بیچاره یا گردنش میشکنه یا اینکه سکته میکنه!!!بابا ارومتر!.....

به ظنرم خیلی عالیه!!! من که سعی میکنم از این به بعد هر دوشب یکیشون رو بذارم(احتمالا واسه یه ماه دیگه عادت بکنم اینجوری دیدنش رو!!) که بیشتر حال کنم!!! اگه اینجوری پیش بره دیووونه میشم!!!!

من لاست رو هر شسب که میاومد ندیدم که تو خماری نمونم حالا این ما رو بدبخت کرده!!!!
واقعا دم تمام دست اندرکاران درد نکنه که خیلی زحمت میکشن که اینو تولید میکنن.....خیلی خیلی دمشون گرم! خیلی لذت بردیم!

nafe-bandar
14-10-2010, 16:56
یه سوال!
چی شده دیگه 3 روز 3 روز سه قسمت میدن ؟!
اینطوری که ضرر می کنن!!
همون هفتگی بهتر بود!
هم هزینش کمتر معلوم میشد و هم بیشتر فروش می رفت!
آخه خیلی ها هستن ممکنه الان که فهمیدن سریال هستش از همین قسمت نهم دهم برن ببینن!
نه به قلب یخی که تازه قسمت 8ـــه!
نه به قهوه تلخ ما که فردا 3 روز دیگه قسمت 15ــــهم میاد :31:

caca_caca888
14-10-2010, 16:58
نه همون یه هفته یه هفتست.
وعده ما شنبه ها!

Facon_Archi
14-10-2010, 17:09
سایتشون که دوباره زده :
شمارش معکوس تا فصل پنجم
03 روز
:
06 ساعت
:
52 دقیقه
:
58 ثانیه!

دیگه از شنبه شده 3شنبه ها!!!

Facon_Archi
14-10-2010, 17:15
قسمت واحد فروش هم :
شعبه تهران

آدرس: تهران، بزرگراه آفریقا، خبایان شهید یزدان‌پناه، کوچه دبیر، شماره 3،
تلفن: 83- 88643278

شعبه کرج

آدرس: کرج، 45 متری گلشهر، انتهای خ کوکب غربی، بعد از بلوار الغدیر، پ 108، کدپستی 3198657583
تلفن: 02613527361- 02613525031
همراه: آفای رهنما 09126667058

شعبه شیراز

آدرس: شیراز، بلوار پاسداران، کوچه 60، پ 147، کد پستی 37184978367
تلفن: 07118228817
همراه: آقای دهقانیان 09176061150

شعبه مشهد

آدرس: مشهد، انتهای بلوار خیام شمالی، م بهارستان، م بارسپاد، مجتمع پلاستیک و مشمع، واحد 11 کدپستی 9199692465
تلفن: 05117655138-05117655201-05117655183-05117655169
همراه: آقای علیزاده 09151215900

شعبه تبریز

آدرس: تبریز، خ پاستور جدید، بین خ ش جدیری و مارالان ( به طرف فدک)، روبه روی داروخانه دکتر اسماعیلی، ساختمان فخر، ط اول کد پستی 5163973415
تلفن: 04113371206
همراه: آقای دانش 09126002537
آقای فرید غایرین 09143179635

این هارو زده فقط!
یعنی شهر های دیگه نمایدگی ندارن؟یا سایت اینا آپدیت نیس؟

caca_caca888
14-10-2010, 17:15
کلا مهران رو در جریان نمیذارن:دی
کاریم به کارش ندارن . هر وقت خواستن پخش میکنن:دی

اول فصل چهار گفت و عده ما شنبه!

Greedy
14-10-2010, 19:11
سایتشون که دوباره زده :
شمارش معکوس تا فصل پنجم
03 روز
:
06 ساعت
:
52 دقیقه
:
58 ثانیه!

دیگه از شنبه شده 3شنبه ها!!!
روزشمار سایتشون قاطیه اکثر موقع ها

mohsen_rkh
14-10-2010, 19:32
روزشمار سایتشون قاطیه اکثر موقع ها
نه بابا. یکی اونجا نشسته از مدیر می پرسه شمارش معکوس رو چقدر بذارم؟ اونم میگه حالا فعلاً 2 روز اضافه کن ببینیم می تونیم پخش کنیم یا نه. اگه نتونستیم بازم می گیم اضافه کنی. :31:

Facon_Archi
14-10-2010, 19:50
وای پسر!این آهنگ جدید سروش هیچکس عالیه!
یه قسمت از لیریکش هم میگه:

واسه قهوه‌ي تلخ هزينه کردم / ولي لازم نبود اصلاً

چون همين رپ‌‌کن‌هاي مسخره بسن / که ها ها ها ها بگيره خندم /

ما نمي‌خونيم، هر چي ميکروفن ديديم خورديم با هسته / رپ‌کنا رو هم يا کره کرديم يا مزه

mohsen_rkh
14-10-2010, 20:39
نمی خوام تا با یه قسمت حال نکردم سریع بیام انتقاد کنم ولی با سری 4 حال نکردیم.
سری 3 قشنگ تر بود. ولی طبیعیه. چون در سریال های طنز معمولاً چند قسمت صرف وجهه طنز می شه و چند قسمت هم صرف جلو بردن داستان؛ که سری 4 صرف جلو بردن داستان شد و زباد وجهه طنز نداشت (جز بخشی از قسمت 10).
در کل قطعاً تا قسمت آخر رو تهیه می کنم، به نظر من که بهترین کار مهران مدیری هست. :20:

HOJ-JAT
14-10-2010, 20:46
پک 4 خیلی مزخرف بود....حیف 2500تومن..

*IN*
14-10-2010, 21:22
همشهریجوان با هادی کاظمی مساحبه کرده کاظمی گفته:بابا شاه میمره.
از الان بگم اگه یه تار مو از سیبیل بابا شاه کم شه من دیگه نمیخرم،کپی میکنم تو کل فامیل و دوست و آشنا هم پخش میکنم...

reza-atom
14-10-2010, 21:26
چه حرصی میخوره عارف لرستانی :دی !!!!!! عالی بود :دی (خود درگیریش:دی)

Facon_Archi
14-10-2010, 21:29
از الان بگم اگه یه تار مو از سیبیل بابا شاه کم شه من دیگه نمیخرم،کپی میکنم تو کل فامیل و دوست و آشنا هم پخش میکنم...

یعنی لو داده داستان رو؟
فکر نمیکنم... شاید همیجوری یه چیزی گفته باشه
چه مرضی هست تو سریال طنز کسی رو بکشن!اونم همچین نقش ریزی که خیلی دیده نمیشه ولی وقتی که دیده میشه نمیشه نخندید بهش:31:

Greedy
14-10-2010, 21:34

من مجله رو خریدم هنوز مصاحبه رو کامل نخوندم فقط یه تیکه از مصاحبه رو خوندم نوشته از قسمت 30 هادی کاظمی با نقشی جدید وارد میشه احتمالا میمیره باباشاه مگر اینکه بخواد دو نقش بازی کنه هادی کاظمی

---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

قسمت 10 و 11 کرکره خنده بود قسمت 12 رو هنوز ندیدیم

*IN*
14-10-2010, 21:36
من مجله رو خریدم هنوز مصاحبه رو کامل نخوندم فقط یه تیکه از مصاحبه رو خوندم نوشته از قسمت 30 هادی کاظمی با نقشی جدید وارد میشه احتمالا میمیره باباشاه مگر اینکه بخواد دو نقش بازی کنه هادی کاظمی

تیتر مطلب"بابا شاه میمیرد"ه

Facon_Archi
14-10-2010, 21:40

---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

قسمت 10 و 11 کرکره خنده بود قسمت 12 رو هنوز ندیدیم

این منطقی تره!
واقعا ضدحال هست اگه نباشه هادی کاظمی
کلا دوسش دارم من:دی هر نقشی بازی کرده توی کارای مدیری خیلی خوب بوده

reza-atom
14-10-2010, 21:45
دوستان هادی کاظمی اینه : (نقشش عوض میشه)

احتمالاً میخواد با دخترشاه ازدواج کنه !!!!

pcforlife
14-10-2010, 21:52
نقش توپولوف و برادر کاترین رو بازی می کنه...:20:

bagher_mo68
14-10-2010, 22:01
آقا نکنین این کارو !

حالا هادی کاظمی یه کاری کرد لو داد، شما لو ندید یا لااقل تو Spoiler بزارین خواهشن

kortol
14-10-2010, 22:20
نقش توپولوف و برادر کاترین رو بازی می کنه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احتمالا باعث سقوط و کشته شدن دختر پادشاه میشه!!! شایدم باعث سقوط و کشته شدن شاه بابا بشه!!!!! :31: :31:

Hamid Hamid
14-10-2010, 22:45
احتمالا باعث سقوط و کشته شدن دختر پادشاه میشه!!! شایدم باعث سقوط و کشته شدن شاه بابا بشه!!!!! :31: :31:
شايدم يكي دو قرن بعد از اين داستان هر سال سقوط كنه و كلي آدم بي نوا و بيچاره رو بكشه!!

Hamid Hamid
14-10-2010, 22:54
چه حرصی میخوره عارف سلطانی :دی !!!!!! عالی بود :دی (خود درگیریش:دی)

دوست عزيز عارف لرستاني!

ghermezeteh
15-10-2010, 01:45
دوستان هادی کاظمی اینه : (نقشش عوض میشه)

احتمالاً میخواد با دخترشاه ازدواج کنه !!!!

یعنی نقش باباشاه دیگه تموم میشه تو سریال یا دو نقش بازی می کنه؟

Asalbanoo
15-10-2010, 07:12
سلام
می گم این"جان جان" گفتن های مهران مدیری واسه برگشتن سرمایه تولید کنندگان هست یا دستمزد خودش؟
به نظرم هم خودش و هم بقیه عوامل احتمالا دستمزدهاشون را گرفتن و تولیدکنندگان بدبخت شدن؟

Facon_Archi
15-10-2010, 10:02
سلام
می گم این"جان جان" گفتن های مهران مدیری واسه برگشتن سرمایه تولید کنندگان هست یا دستمزد خودش؟
به نظرم هم خودش و هم بقیه عوامل احتمالا دستمزدهاشون را گرفتن و تولیدکنندگان بدبخت شدن؟

حالا چه گیری دادین به این جان جان گفتن!یعنی مثلا اگه نمیگفت میرفتین کپی می خریدین؟
معلوم نمیکنه که!قراردادی که بستن که معلوم نیس چه جوری هست..شاید واسه برگشت پولی باشه که پخش الوند داره هزینه میکنه دیگه...

ویرایش: ساعت 7:12 روز جمعه!!کامت گذاشتی: دی بابا سحرخیز

*IN*
15-10-2010, 10:04
نه من مطلب رو خوندم گفته "بابا شاه هی میمیره هی زنده میشه"

caca_caca888
15-10-2010, 16:07
تو فیس بوک یکی حرف خوبی زد.

گفته بود آقای مدیری شما چرا شعر اول فیلمتون رو حق کپی رایتشو رعایت نکردید؟ میگفت باید لااقل اسمشو اول فیلم مینوشتید...

Benyamin100
15-10-2010, 18:51
من 3 پک اول رو خریدم
پک 2ش با حال بود ولی پک 1 و 3 چنگی به دل نمی زد (پک 3ش خیلی ضد حال بود)
بابا شاه هم که آخرشه:31:
ولی ترجیح می دم از الان به بعد برم کپی بگیرم:31:
دی وی دی 2500 خیلی تا قسمت 90 ورشکسته می شیم:31:

TURBO_BOY2006
15-10-2010, 19:09
نه من مطلب رو خوندم گفته "بابا شاه هی میمیره هی زنده میشه"

آخییش (تلفظ : akheyesh :31: )

اگه نباشه که دیگه حال نمیده ( ببوسیم : beboosiam :31:)

Facon_Archi
15-10-2010, 19:47
تو فیس بوک یکی حرف خوبی زد.

گفته بود آقای مدیری شما چرا شعر اول فیلمتون رو حق کپی رایتشو رعایت نکردید؟ میگفت باید لااقل اسمشو اول فیلم مینوشتید...

عزیز من این همه آدم قبل از مدیری خوندن اون ها هم اسمی نبردن...
حالا شما موقعی که مدیری خوند یاد کپی رایتش افتادین!

The master
15-10-2010, 20:29
نمی دونم ولی فکر می کنم این ضعیف ترین کار مدیری هست!!
همش تو فیلم کار ها تکراریه!!؟

caca_caca888
15-10-2010, 20:31
عزیز من این همه آدم قبل از مدیری خوندن اون ها هم اسمی نبردن...
حالا شما موقعی که مدیری خوند یاد کپی رایتش افتادین!
اگه همه فیلمو رایت کنن ، شما هم میکنی؟

REGISTERED-USER
15-10-2010, 21:21
من 3 پک اول رو خریدم
پک 2ش با حال بود ولی پک 1 و 3 چنگی به دل نمی زد (پک 3ش خیلی ضد حال بود)
بابا شاه هم که آخرشه:31:
ولی ترجیح می دم از الان به بعد برم کپی بگیرم:31:
دی وی دی 2500 خیلی تا قسمت 90 ورشکسته می شیم:31:

شما ببین این سریال اصلا ارزش داره که 75 هزار تومن براش بدی ؟ 80 درصد خرید ملت به خاطر جایزه هاشه ! شده لپ لپ :27:

نظرم من ابدا ارزش خرید نداره ( با این روندی که داره پیش میره تا حالا) و همون بهتر کپی شه ! :27: من خودم ابدا به کپی رایت معتقد نیستم چون از سر تا ته این مملکت کپی شده است ! :دی اینم روش :دی

Benyamin100
15-10-2010, 21:46
نمی دونم ولی فکر می کنم این ضعیف ترین کار مدیری هست!!
همش تو فیلم کار ها تکراریه!!؟
کاملا موافقم(البته با توجه به 3 پکی که تا حالا من دیدم)
تو این فیلم به نظرم فقط بابا شاه :31:و اون یکی پیرمرده با حال اند و یه چیز جدیده و گرنه بقیش یا تکراریه یا بی مزه
نقط ضعف اصلی فیلم تو انتخاب بازیگر، به جز چندتا بقیه قشنگ بازی نمی کنند:13:

شما ببین این سریال اصلا ارزش داره که 75 هزار تومن براش بدی ؟ 80 درصد خرید ملت به خاطر جایزه هاشه ! شده لپ لپ :27:

نظرم من ابدا ارزش خرید نداره ( با این روندی که داره پیش میره تا حالا) و همون بهتر کپی شه ! :27: من خودم ابدا به کپی رایت معتقد نیستم چون از سر تا ته این مملکت کپی شده است ! :دی اینم روش :دی
منم کپی رایت رو قبول ندارم ولی همون طور که گفتی ارزش 75000 تومن هزینه کردن رو نداره ولی می شه با 1000 تومن فیلم رو دید
10 تا پک کپی من می خرم، 10 تا دختر خاله:31:، 10 تا هم دختر همسایه:31:

Aref_2008
15-10-2010, 22:03

به کوری چشم شما تا آخرین مجموعه این سریال رو بصورت اورجینال می خریم:22:

هر کی هم دیدم داره کپی می فروشه با بچه های محل ... ! :46:

fandak
15-10-2010, 22:44
پك بعدي پس فردا مياد

rambo_1386
15-10-2010, 22:45
دوستان 1000تومن میدید به کپی ولی نمیتونید 1500 هم بزارید روش اورجینال بگیرید:31: یعنی واقعا کسی هست که بتونه 1000 بده کپی بگیره ولی نمیتونه 2500 بده اورجینال بگیره!!!:13:
دوستان الان سریال قلب یخی هم هست که هر مجموعه اش 1500 تومنه که سه مجموعش میشه 4500 (یعنی سه سی دی که میشه یک مجموعه قهوه تلخ!)یعنی قهوه تلخ نسبت به این سریال 2تومن ارزون تر دست مشتری میرسه (تازه جایزه هم میده!:31:) منظور اصلا مقایسه نیست میخوام بگم قیمت خیلی خیلی منصفانست بخدا حیفه بخاطر 1500 تومن پولی که باید برسه دست تهیه کنندگان و دست اندرکاران سریال میرسه دست یکسری آدم دلال و کپی کار!!!:2:
فقط 1 دقیقه با خودتون فکر کنید ببینید انصافه بخاطر 1500 تومن تو یه هفته حق به حق دار نرسه؟؟؟!!!:13:
(تازه اگه کپی سی دی بگیرید اختلاف فقط 1000 تومنه!!!)

ferdfe
15-10-2010, 23:00
میگم همه مون نکنه سرکار باشیم بعد از این همه پول دادن ....

یه چند وقت دیگه تی وی هم پخشش کنه :27:

Benyamin100
15-10-2010, 23:08
دوستان 1000تومن میدید به کپی ولی نمیتونید 1500 هم بزارید روش اورجینال بگیرید:31: یعنی واقعا کسی هست که بتونه 1000 بده کپی بگیره ولی نمیتونه 2500 بده اورجینال بگیره!!!:13:
دوستان الان سریال قلب یخی هم هست که هر مجموعه اش 1500 تومنه که سه مجموعش میشه 4500 (یعنی سه سی دی که میشه یک مجموعه قهوه تلخ!)یعنی قهوه تلخ نسبت به این سریال 2تومن ارزون تر دست مشتری میرسه (تازه جایزه هم میده!:31:) منظور اصلا مقایسه نیست میخوام بگم قیمت خیلی خیلی منصفانست بخدا حیفه بخاطر 1500 تومن پولی که باید برسه دست تهیه کنندگان و دست اندرکاران سریال میرسه دست یکسری آدم دلال و کپی کار!!!:2:
فقط 1 دقیقه با خودتون فکر کنید ببینید انصافه بخاطر 1500 تومن تو یه هفته حق به حق دار نرسه؟؟؟!!!:13:

رامبو جان همون طور که REGISTERED-USER گفت ببین اول می ارزه واسه این فیلم 75000 تومن خرج کنی
بعدشم تو بهتره فکر جیب خودت رو کنی
اگه این فیلم 2 ملیون فروش هم داشته باشی اگه حساب کنی می شه 150 ملیارد تومن
واسه این فیلم اگه خودشون رو هم کشته باشن نهایتا 1 ملیارد خرج کردند
من که تا حالا 3 پک اون رو گرفتم اصلا راضی نبودم
به نظرم کار های قبلی مدیری خیلی بهتر از اینه(منم از طرفداران مدیری هستم)
ولی اگه هدف فیلم فقط پول در آوردن باشه نه رضایت بیننده همون بهتر که کپیش خریده بشه

بهتره دعوا هم راه نندازید
هر کی خواست کپی بخره هر کی هم خواست اورجینال بخره ،ما که از این جا به بعدش کپی می خریم (چون اگه بقیه ی مجموعه هاش هم مثل این چند مجموعه ی اول باشه اصلا نمی ارزه 75000 تومن خرجش کنیم )
البته همون طور که گفتم از این به بعد من فقط 10 پکش رو می خرم

10 تا پک کپی من می خرم، 10 تا دختر خاله:31:، 10 تا هم دختر همسایه:31:

caca_caca888
15-10-2010, 23:16
دانلود هم نمیشه بکنیم؟: دی
خدا وکیلی من لاست رو کلا خریدم 20 تومن (یادم نیست . تخمینی گفتم. ) اونوقت اینو بخرم 75 تومن؟؟؟!
البته تا الان 10 تومنش رفته.
با اون 75 تومن میرم گواهی نامه موتورم میگیرم:27:

سعی میکنم بخرم.اگه عین آدم دی وی دیشو تو شهر ما بیارن

AIRO
15-10-2010, 23:18
به زودی بیشتر کارگردان های برجسته ی صدا و سیما به قسمت سینما خانگی رو می آورن چون:
1. اجازه کار باز بهشون نمی دن
2. سعی در سانسور شدید کارهاشون دارن
3. به حقوقشون احترام نمی زارن
و... که اگه بخوام بگه یه 5، 6 صفحه می شه

به زودی با اینکارشون که باعث خراب شدن سینما شدن ، باعث خراب شدن وضع صدا و سیما هم می شن !

Diego
15-10-2010, 23:19
وای پسر!این آهنگ جدید سروش هیچکس عالیه!
یه قسمت از لیریکش هم میگه:

واسه قهوه‌ي تلخ هزينه کردم / ولي لازم نبود اصلاً

چون همين رپ‌‌کن‌هاي مسخره بسن / که ها ها ها ها بگيره خندم /

ما نمي‌خونيم، هر چي ميکروفن ديديم خورديم با هسته / رپ‌کنا رو هم يا کره کرديم يا مزه

ببخشید،این شعر هستش دیگه؟!

Facon_Archi
15-10-2010, 23:21
باز که دوباره بحث کپی کردن و نکردن شروع شد!
هر کی خواست اورجینال میخره هر کس هم خواست بی فرهنگیش رو برسونه واسه کپی رایت ارزش قائل نشه بره انقدر کپی کنه تا....

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

گفتم لیریک دیگه!
منظورت چیه؟!

ahriman323
15-10-2010, 23:25
تایید میشه هر کی خواست ارجینال میگیره هر کی هم نخواست دانلود میکنه یا کپی میگیره! بحث نداره دیگه...

:31::27:
بوتر پدر سوخته. میدهم پدرت را در بیاورند، نظم و امنیت یاهو را بهم می زنی ، مارا بوت می کنی تا یاهو را بی کفایت جلوه بدهی، یاهو را بی کفایت جلوه می دهی پدر سوخته می دهم پدر پدرسوخته ات را ه ک کنند پدر سوخته

D,Freeman
15-10-2010, 23:28

رپ همینه بزرگوار قافیه نداره که...
ولی دست هیچکس درد نکنه:27:...

چون پستو ویرایش کردم نتونسم نقل قول بگیرم ولی خدمت اون دوستمون که گفته جایزه ها سرکاریه و....بگم که بله خیلی از اینا سرکاریه...ولی بعضی ها که در صدا وسیما وسازمان بازرسی و...تبلیغ یا ثبت میشه دیگه نمیتونه سرکاری باشه...اگه بخواد هم نمیزارن:31:...
اون جایزه دستمال هم که فرمودین 27همین ماه قرعه کشیشه...(میدونم ربطی به تایپک نداشت ولی خب جایزه ها هم بخشی از انگیزه مردم براخرید این سریاله!!!!!!!!!!!!

sise
15-10-2010, 23:55
میگن احترام امامزاده را باید اول متولی اش نگه داره. مثل اینکه در این مملکت هیچ متولی ای احترام نمیزاره و اگه هم بزاره فقط واسه امامزاده خودش احترام میذاره.

حق کپی رایت و مباحث مربوطش داستان درازی داره اما وقتی مهران مدیری مظلومانه اونودر ابتدای مجموعه سریالهایش بیان کرد به نظر میرسه بیشتر مورد توجه واقع شده. اما نمیدونم چرا اینبار هم آقای مدیری متولی امامزاده خودش شده فقط؟!
آقای مدیری در دو کار اخیرش علاقمند شده که از تصنیفهای قدیمی استفاده کنند چرا که به حال و هوای تاریخی سریالهاشون هم میخوره. اما چرا بدون نام بردن اسم آهنگساز و شاعر و خواننده اثر اصلی؟؟! و آن هم وقتی که میتونه این معرفی باعث آشنا شدن مخاطبان با یکی از بزرگترین موسیقیدانان و تصنیف سرایان این کشور شود؟
جالبتر اینکه به جای نام بردن از صاحب اصلی اثر نام آقای "دهقانپور" را میبینیم که اگه کسی ندونه فکر میکنه که آهنگساز اثر ایشون هستند!

شاید واسه اونایی که با این آهنگ و موسیقی اش زیاد آشنا نباشن ذکر نکردن نام صاحب اثر چندان موضوع مهمی نباشد و نباید هم باشد. ما بناست سریال ببینیم نه اینکه یک اثر موسیقیایی دنبال کنیم. برای من هم مهم نیست. وگرنه میشد کلی حرف در مورد تنظیم ضعیف اثر و مشکلات تکنیکی زیاد خواننده در اجرایش نوشت.
اما مسئله همان جایی است که خود آقای مدیری روش تاکید دارن و اون محترم شمردن حقوق "انسانی" است. آنهم در حق کسانی که حق زیادی بر گردن موسیقی ایرانی دارند و به خاطر زیر فشار بودن این هنر هیچگاه اندکی هم ازشون یاد نشده. اما تا دلتون بخواد ازشون استفاده شده.

امشب شب مهتابه
آهنگساز و شاعر : علی اکبر شیدا

امشب به بر من است آن مایه ی ناز
یا رب تو کلید صبح، در چاه انداز
ای روشنی صبح به مشرق برگرد
ای ظلمت شب ، با من بیچاره بساز
امشب شب مهتابه ، حبیبم رو میخوام
حبیبم اگر خوابه ، طبیبم رو میخوام
گویی فلانی آمده ، آن یار جانی آمده
مست است و هشیارش کنید
خواب است و بیدارش کنید
آمده حال تو، احوال تو، سیه خال تو، سفید روی، تو ببیند برود

majid.shiraz
16-10-2010, 00:10
باز که دوباره بحث کپی کردن و نکردن شروع شد!
هر کی خواست اورجینال میخره هر کس هم خواست بی فرهنگیش رو برسونه واسه کپی رایت ارزش قائل نشه بره انقدر کپی کنه تا....

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

گفتم لیریک دیگه!
منظورت چیه؟!

فرهنگ به رعایت کردن یا نکردن حق کپی رایت خلاصه نمیشه
با این نوع امضاتون دارید کار فرهنگی میکنید؟

چون پستو ویرایش کردم نتونسم نقل قول بگیرم ولی خدمت اون دوستمون که گفته جایزه ها سرکاریه و....بگم که بله خیلی از اینا سرکاریه...ولی بعضی ها که در صدا وسیما وسازمان بازرسی و...تبلیغ یا ثبت میشه دیگه نمیتونه سرکاری باشه...اگه بخواد هم نمیزارن:31:...
اون جایزه دستمال هم که فرمودین 27همین ماه قرعه کشیشه...(میدونم ربطی به تایپک نداشت ولی خب جایزه ها هم بخشی از انگیزه مردم براخرید این سریاله!!!!!!!!!!!!
چند ماه پیش جوایز قرعه کشی یک بانک باعث شد تا حساب قرض الحسنه ای رو توی اون بانک باز کنم 2 میلیون هم گذاشتم و قرار بود جایزه ها 1000.000 تومانی باشه و یک جایزه ویژه
من برنده شدم اما چند؟....
25000 تومن!!! اصلا همچین جایزه ای قرار نبود اهدا بشه کمتر از یک میلیون نبود
بگذریم خرید سی دی اورجینال هم بخشی از فرهنگ یک جامعه هست ولی قیمت تمام شدش برای خیلی از خانواده ها سنگینه که اونها هم دوست دارن ببینن اما ... رو میارن به کپی
امیدوارم اونهایی که این سریال رو میبینن حالا میخواد از راه فرهنگیش تهیه کرده باشن یا غیر فرهنگی دقایقی رو در کنار خانواده خوش باشن و بخندن

pcforlife
16-10-2010, 00:42
این بحث کپی رایتتون هم که کشت مارو!
خوشبختانه اینجا شده محل تخلیه‏ی عذاب وجدان! :13:
هر کی کپی میکنه یا دانلود میکنه میاد اینجا می پسته: من کپی کردم، دانلود کردم به این دلیل که قبلا از ماکروسافت، لاست و .......... تا برسه به آلبوم حس پیام صالحی کپی کردم! چرا اوجا عذاب وجدان نگرفتم؟! چرا اوجا دلم برای بیل گیتس و جک بندر و گروه آرین نسوخت؟! پس چون اونجا دلم نسوخت اینجا هم باید قهوه تلخ رو کپی تهیه اش کنم و عین خیالم هم نباشه!!

جدیدا هم یه سری میگن: چون ما از سریال خوشمون نیومده و تو سطح کیفیه بالایی نبوده، ما نمیخریمش و دانلودش می کنیم!!!

دوستان گل!
کپی کردن کاره صحیحی نیست! یک کلام! تمام! قبول دارید دیگه؟
میخواد کپی از قهوه تلخ مهران مدیری باشه، میخواد کپی از بازیه فیفا باشه!!! کاره غلطی هستش!

متاسفانه کپی کردن برای ما ایرانی ها (خودم شماره یکش هستم) شده عذر بدتر از گناه! شده عادت!
از بالانشین ها می پرسی چرا دارید کارای دیگران رو به اسم خودتون میدید بیرون، میگن مملکت تو تحریمه! مجبوریم!
از فوتبالیست ها و ورزشی ها بپرسی چرا مدل لباس و پیراهن و توپ، مدل مو، مدل ایستادن پشت ضربه ایستگاهی و... رو از نمونه غیر وطنیش کپی پیست کردی، میگه واسه خاطر سریع ترین رسیدن به پول و شهرت و محبوبیت!
از هنرمندش می پرسی، دادا فیلمت کپیه یه فیلمه خارجیه، میگه چه ایرادی داره با کپی کردن از یه فیلم موفق دیگه، زمان پیش تولید رو کم کنیم!!
از دانش آموزش می پرسی از دست بغل دستیت چرا کپی می کنی میگه.....
.
.
.
و حالا به پی سی وردی ها میگی چرا قهوه تلخ رو کپی میگیرید! دانلود می کنید! به جای پاسخ میگن چرا مثال های بالا کپی کردن!!!

آقا بیایم بهونه نیاریم! عذر بدر از گناه نیاریم! راست حسینی بگیم عادتمون شده! رفته تو جلدمون! گفتنش به خدا سخت نیست! بگیم ترک عادت موجبه.....

بدون شک من هم سی دی کپی دارم! من هم ویندوزم نسخه کپیه! من هم هزار قلم کلاهای چینی و کپی از اصل دارم!
ولی بالاخره باید واسه یه بار شروع کرد که به واسطه علاقمون دیگه از اثری کپی نکنیم و نخریم و ندانلودیم!! یکی عشقه ماکروسافته، میره سی دی ویندوز اورجینال سفارش میده، یکی هم عشقه چاووشیه میره آلبومش رو می خره!
اگه واقعا به نظرمون میاد که ارزش پول دادن رو نداره اصلا نه بخریمش نه کپیش رو بگیریم! نمیمیریم که!:20:
ببخشید خستتون کردم!:43:
شرمنده...:11:
یاعلی

Facon_Archi
16-10-2010, 00:55
مطالبي كه گفتي صحيح دوست عزيز ولي اگه بخوايم هر چي رو كه دوستشداريم اويجينالش رو بخريم كه دو سه ميليون خرج زندگي يك ماهمون بايد بكنيم..

این همون عذر بدتر از گناه هست دیگه
چون خیلی میشه با 10 20 تومن پول کپی وقتی میشه به دست آورد چه کاریه اورجینال بخره آدم
کلا این بحث توی ایران فایده نداره
وقتی آدما واسه خودشون ارزش قائل نمیشن شما داری میگی واسه کار و اثر کس دیگه قائل بشن!

pcforlife
16-10-2010, 01:15
مطالبي كه گفتي صحيح دوست عزيز ولي اگه بخوايم هر چي رو كه دوستشداريم اويجينالش رو بخريم كه دو سه ميليون خرج زندگي يك ماهمون بايد بكنيم..
خوب منم میگم تلاش و سعی کنیم یا یه جنسی اورجینال بگیریم یا اصلا نگیریمش!:20:
چه خوبه بیایم کالاهایی رو بگیریم که پول پرداختی ما، به جیب زحمتکشان و طراحان اون جنس یا کالا بره نه اینکه تو جیب خودت بمونه یا تو جیب کسانی که 100% پول رو میگیرند، اما 5 درصد از اون پول رو واسه تولید اون کالا زحمت نکشیدن!:20:

D,Freeman
16-10-2010, 01:20

کاملا بااین دوستمون موافقم...:10:
اگه میبینید مثلا تو فلان کشور طرف همه چیش اورحیناله یک دلیلش توازن بین درآمد وقیمت اونه...
نمیدونم قیمت ویندوز اصل یا چیزائی از این قبیل چه قدره ولی یه بابائی باماهی 600یافوقش700هزارتومن درآمد چطور باید بره فلان قدر مثلا 60یا70دلار بده فقط یه نرافزار اصل بگیره...
شما نباید ایرانو بابقیه دنیا مقایسه کنین...
همین قهوه تلخ 30تا دی وی دی 75000تومان برا خیلی ازمردم مبلغ زیادیه...
بابا بجاش میره یارو برازن وبچش غذا ولباس میگیره تواین تورم...
بله اگه تورم نبودیا یارو نفسش از جای گرم بلند میشد تمام زندگیشو ارجینال میکرد...
چاره ای نیست دوستان...
وگرنه کی دوست داره که با خریدن کپی هر چیزی هم خودش ضرر کنه(از نظر کیفیت اون)وهم حقوق دیگرانو زیر پا بزاره...

M3HRD@D
16-10-2010, 01:26
كلا اين بحث كپي رايت كه در همه چيز ايراني ها هم ديده ميشه:41: خيلي مفصله و سالها طول ميكشه از بين بره و بحثش در اين تاپيك نمي گنجه و بايد ريشه اي حل شه و يكي از راه حلاش بهبود وضع اقتصاد جامعه است
و در كل اگه بخوايم اينجا اين بحث رو ادامه بديم به نتيجه روشني نمي رسيم :41:و دوستان مدير هم تاپيك رو قفل مي كنند پس بهتر اينه كه بحث كپي رايت رو هرچه زودتر تمومش كنيم
با تشكر از دوستان:20:

Diego
16-10-2010, 07:14

ولی لیریکهایی که ما از eminem و 50 cent میشنویم گویا قافیه دارن...
-----------------------------------------------
ولی برای شروع کپی رایت حرکت خوبی بود.کمی تاقسمتی این قضیه به جا افتادن کپی رایت کمک کرد.

Asalbanoo
16-10-2010, 08:42
«هادی کاظمی» بازیگر نقش «باباشاه» در قهوه تلخ کار هنری خود را از 16، 15 سالگی در «کانون حر» شروع کرد و از همان سال‌هال روی صحنه رفت. بعدها وارد دانشگاه شد و در رشته بازیگری تحصیلاتش را ادامه داد، ‌دوره‌ای که خودش معتقد است که هیچ کمکی به او و پیشرفتش در بازیگری نکرده است: «‌من در دانشگاه هیچ چیز یاد نگرفتم اما یک استادی داشتم به اسم آقای دامود که خیلی چیزها به من یاد داد ولی متاسفانه وقتی وارد دانشگاه شدم حس اینکه چیزی در آنجا یاد گرفتم را نداشتمم. دانشگاه بیشتر برای من محیطی بود برای ارتباط بیشتر، همین».

او از سال 75 وارد تلویزیون شد اما با بازی در نقش «دوبرره» در سریال «پاورچین» ‌برای عامه مردم شناخته شد. او از همان کار به نوعی تبدیل به یکی از اعضای ثابت گروه مدیری شد و تقریبا در همه کارهای بعد از «پاورچین» مدیری حضور داشت. در این مدت در تله فیلم‌ها و سریال‌های دیگری هم بازی کرده که از کارهای اخیرش می‌توان به سریال «در چشم باد» در نقش عباس رسپشن هتل اشاره کرد. او در «قهوه تلخ» در نقش باباشاه حسابی توی چشم آمده است. آنچه می‌خوانید گزیده‌ای از مصاحبه‌ایست که همشهری جوان در شماره 282 خود آن را منتشر کرده است.

باباشاه از ابتدا همین طور طراحی شده بود یا اینکه هنگام کار و سر صحنه شکل گرفت؟
من قبل از این در «باغ مظفر» تجربه بازی در نقش شخصیت پیرمرد را داشتم که پدر خان قلی خان بود. زمانی که باباشاه را به من پیشنهاد دادند گفتند که این شخصیت قرار است بابای جهانگیرشاه باشد که خودش هم پیر است؛ یعنی اینجا هم باید نقش پیرمرد دیگری را بازی می‌کردم بنابراین مهران مدیری گفت سعی کن همان شخصیتی که در باغ مظفر بودی را بازی کنی چون واقعا در آنجا دیده نشد.

قرار بود از ابتدا نقاش باشد یا این موقع کار اضافه شد؟
نه این از اول نوشته شده بود که باباشاه نقاش و ملقب به جمال الملک است و کهنسال اما بقیه چیزها در کار پیش آمد. ما خودمان خیلی از پیشنهادها را به آقای مدیری می‌دادیم و بعضی‌ها قبول می‌شد و در نهایت اینکه همه چیز در جای خودش قرار می‌گرفت و آقای مدیری در این قضیه خیلی کمک کرد. کمک‌های آقای مدیری خیلی جالب است اینکه عصاره‌ای از یک چیزی را می‌دهد و می‌گوید همین را بگیر و برو و این تویی که باید آن را پرورش بد‌هی.

یکی از ویِگی‌های باباشاه نحوه صحبت کردن اوست، این لحن پیشنهاد خودتان بود؟
نحوه صحبت کردن باباشاه هم کار خودم بود.

گریم باباشاه خیلی سنگین است و چهره‌تان اصلا مشخص نیست، از این نمی‌ترسیدید که شناخته نشوید؟
خودم معتقدم که هنوز نباید قیافه‌ام را خرج کنم و فکر نمی‌کنم تا حالا خیلی از مردم چهره واقعی مرا به جزء در دو سه کار دیده باشند، ضمن اینکه من مدت‌هاست که دیگر بحث شهرت و اینها را گذاشتم کنار و علاقه‌ای به این مسئله ندارم. من در سال 75 شهرت را تجربه کردم و دیدم که چیزی خوبی نیست بنابراین در اینجا به این چیزها فکر نمی‌کردم که دیده بشوم یا نه به همین خاطر از همان ابتدا از این گریم استقبال کردم و خیلی هم آن را دوست دارم.

به این نکته اشاره داشتی که با مهران مدیری درباره درآوردن نقش تعامل داری، واقعا مدیری که پشت صحنه اینقدر جدی و اخمو است به کسی اجازه نفس کشیدن می‌دهد چه برسد به حرف زدن و تعامل کردن؟
به نظر من هر شخصیتی هم باید جاذبه داشته باشد و هم دافعه و مجموع این دو تا باعث می‌شود رفتار یک انسان کامل باشد. ما خیلی‌وقت‌ها شوخی هم داریم اما به این معنی نیست که دائم داریم می‌خندیم و تو سر و کله هم می‌زنیم چون خیلی‌ها فکر می‌کنند پشت صحنه کارهای کمدی فقط شوخی و خنده است اما برعکس خیلی جدی‌تر از کارهای دیگر است چون وقتی جدیت نباشد شیرینی کار درنمی‌آید ما اصلا لودگی نداریم.

خود مهران مدیری از چه قسمتی وارد کار می‌شود؟
از قسمت بیستم.

شنیدیم همراه با مهران مدیری شخصیت جدید دیگری هم وارد داستان می‌شود که نقش ان را هم شما بازی می‌کنید؟
بله و از قسمت 30 وارد داستان می‌شود. آقای مدیری یک روز به من زنگ زد و گفت بیا لوکیشن و صحبت شد که یک نقش دیگر را بازی کنیم. این برای من خیلی سخت بود و بنابراین سعی کردم آن را منتفی کنم چون می‌ترسیدم نکند به شخصیت باباشاه لطمه بزند چون او یک آدم دیگر است که از روسیه می‌آید و اتفاقات خودش را دارد و بیشتر کارکرد داستانی دارد اما آقای مدیری اصرار کرد و گفت می‌توانی.

یعنی باباشاه می‌میرد و حذف می‌شود از سریال؟
نه، می‌میرد اما دوباره زنده می‌شود. اصلا کارش همین است، هی می‌میرد و زنده می‌شود. مثل ماشین هلش می‌دهند، روشن می‌شود.

شخصیت باباشاه خیلی مورد توجه قرار گرفته، همین است که در قسمت هشتم که به سفر می‌رود و نیست، تماشاگر نبودش را کاملا حس می‌کند، حالا حضور این شخصیت جدید باعث کمرنگ شدن او نمی‌شود؟
قدیمی‌ها مثال خوبی دارند، آنها می‌گویند هنوز سیر نشدی از غذا بکش کنار که آن ولع و مزه غذا زیر دندانت بماند.

من خودم موافقم که در نشان دادن باباشاه باید خساست شود چون ممکن است در صورت حضور مداومش تکراری
شود.

منبع:تابناک

Greedy
16-10-2010, 09:56

دو نقش بازی میکنه البته خودش گفت باباشاه هی میمیره ولی زنده میشه مثه ماشینی که خرابه هلش میدن درست میشه :دی

kortol
16-10-2010, 10:45
و از سال 75 وارد تلویزیون شد اما با بازی در نقش «دوبرره» در سریال «پاورچین» ‌برای عامه مردم شناخته شد. او از همان کار به نوعی تبدیل به یکی از اعضای ثابت گروه مدیری شد و تقریبا در همه کارهای بعد از «پاورچین» مدیری حضور داشت. در این مدت در تله فیلم‌ها و سریال‌های دیگری هم بازی کرده که از کارهای اخیرش می‌توان به سریال «در چشم باد» در نقش عباس رسپشن هتل اشاره کرد. او در «قهوه تلخ» در نقش باباشاه حسابی توی چشم آمده است. آنچه می‌خوانید گزیده‌ای از مصاحبه‌ایست که همشهری جوان در شماره 282 خود آن را منتشر کرده است.

دوبرره در سریال برره بود یا پاورچین!!!!!؟؟؟

Facon_Archi
16-10-2010, 11:21
دوبرره در سریال برره بود یا پاورچین!!!!!؟؟؟

توی پاورچین هم بود
اسمش بود حسام دوووبرره!
اون قسمتی که دسته جمعی میرقصیدن....

mhv_kntu
16-10-2010, 12:40
این تیکه هایی که از گذشته و جوونی های شاه و درباریان نشون دادن خیلی باحال بود ! غازچرونی رو اولین بار بود میدیدم xD
از این تیکه ها بیشتر نسون بدن خیلی باحالتر میشه !

پ . ن : من همیشه را فرهنگی این سریال ها رو تهیه می کنم ! فرهنگ ما هم دزدیه XD

Greedy
16-10-2010, 13:14
توی پاورچین هم بود
اسمش بود حسام دوووبرره!
اون قسمتی که دسته جمعی میرقصیدن....
بیده بیده من کار کار بیده ، کار بیده من کار کار بیده :دی

marvel_malayer
16-10-2010, 14:10
شما بابت هر چیزی حتی اگه بدونی که باید مجانی باشه حاضری پول بدی؟؟؟؟؟!!!!!

کارگردان دوست داشته پولیش کنه مالکیت خودشه هر کاری که دوست داشته باشه انجام میده

Saeed System
16-10-2010, 14:17
دوستان خواهشا کاری نکنید که این تاپیک قفل بشه.:10::11:

در مورد قیمت مجموعه و توان خرید مردم.........قبلا زیاد بحث شده.

بیایید در مورد خود سریال ..نوع طنز و بازی بازیگران و کارگردانی قوی اون صحبت کنیم.

Alireza SM
16-10-2010, 14:21
امروز اومده ؟

Facon_Archi
16-10-2010, 14:28
امروز اومده ؟

توی سایت سریال سر زدین؟
2روز دیگه میاد یعنی همون 3شنبه!
ویرایش!: حذف تکرار پست!

Greedy
16-10-2010, 14:29
امروز اومده ؟
نه سایتشون زده فردا

mohsen_rkh
16-10-2010, 14:29
تنها چیزی که توی این تاپیک در موردش بحث نمیشه، "قهوه تلخ" هست. تمامی مطالب یا در مورد کپی رایت هست یا در مورد فرهنگ.
بهتر نیست یه تاپیک با عنوان "نظر شما در مورد کپی رایت چیست؟" ایجاد بشه و بحث ها توی اون انجام بگیره. ظاهراً دوستان موضوع تاپیک رو اشتباهی گرفتن و فقط در مورد مواردی که نوشتم بحث می کنند. نکته ی جالب اینه که تا یه بنده خدایی میاد این آتش رو خاموش کنه بد تر میشه و خود اون طرف رو هم می سوزونه!
خواهشاً تمامش کنید این بحث رو. نظر شما در مورد کپی رایت هر چی هست به اینجا مربوط نمیشه.
(دوستان عزیزی هم که مثل من به این بحث ها اعتراض دارن، برای جلوگیری از شلوغ شدن تاپیک، فقط دکمه تشکر این پست رو بزنن و اگر هم فکر می کنن که من با این کار می خوام برای خودم تشکر جمع کنم، خودشون فقط یه پست "تأیید میشه." بزنن تا تاپیک از موضوع اصلیش منحرف نشه. ممنون.)

Sara
16-10-2010, 14:30
هر حرفی دوست دارین و در حیطه لغات کاربردیتون هست مشکلی نیست و به خودتون مربوطه فقط تشریف ببرید در حیطه شخصی تون ،نه اینجا که یک تاپیک عمومی هست .
+
توهین به قشر خاص چه فقیر و چه غنی از طرف من یکی به شدت برخورد میشه.
تکرار پستهایی که پاک شده اخطار داره.
اینبار تاپیک قفل شه دیگه باز نمیشه و باید یه عده کم جوابگوی بقیه کاربرها باشن .

fandak
16-10-2010, 16:35
امروز اومده ؟

زمان پخش پك پنجم :‌

1 روز و 7 ساعت ديگه

mohsen_rkh
16-10-2010, 17:39
نظر سنجی: «آیا سریال "قهوه تلخ" را کپی خواهید کرد؟»

از دوستان گرامی خواهشمندم تمامی بحث ها در مورد کپی رایت این سریال و همچنین اینکه چه کسی دوست دارد چه نسخه ای (اصلی یا کپی) از این سریال را تهیه کند، در این تاپیک انجام دهند.
(از همکاری تون سپاسگزارم. :11:)

reza-atom
16-10-2010, 17:41
یه چی درباره داستان این که چرا جهانگیرشاه غاز چزون بوده ؟:دی یعنی انقدر اوضاع مملکت خرتوخر بوده ؟ البته فرقی هم نداشت :دی !!!! یعنی یه غازچزون میاد مملکت رو به باد میده و هرکی هم دورشن فامیل و دوست و آشنا و یه مشت بی سواد که فقط به فکر خودشونن !!! راستی نقش داموس الملک (و البته بازی خودش) هم باحاله مخصوصاً وقتی که میگه اینم حق رعیت و اون سکه های تقلبی (:دی) !!!! بابا شاه و داموس الملک به نظرم جالب بازی میکنن !

Sub007
16-10-2010, 18:31
کاش روند توزیع سریال رو درستش میکردند.اون سایتشون که هم که دائم برای خودش تغییر زمان میده.
خوب بگو یه روزی رو معین کنین و هر هفته همون روز پک جدید رو توزیع کنین.
با این وضعیت همه رو سردرگم میکنن.

Greedy
16-10-2010, 18:39
یه چی درباره داستان این که چرا جهانگیرشاه غاز چزون بوده ؟:دی یعنی انقدر اوضاع مملکت خرتوخر بوده ؟ البته فرقی هم نداشت :دی !!!! یعنی یه غازچزون میاد مملکت رو به باد میده و هرکی هم دورشن فامیل و دوست و آشنا و یه مشت بی سواد که فقط به فکر خودشونن !!! راستی نقش داموس الملک (و البته بازی خودش) هم باحاله مخصوصاً وقتی که میگه اینم حق رعیت و اون سکه های تقلبی (:دی) !!!! بابا شاه و داموس الملک به نظرم جالب بازی میکنن !
میخواستم یه چیزی بگم دیدم سیاسی گفتم باز تاپیک قفل میشه بیخی شدم
دماغاشون اخر خنده بود :دی

landscape
16-10-2010, 19:04
با توجه به تعريف و تبليغي كه از قبل براي اين سريال مي‌شد، بنظر ميومد خيلي بايد جذاب باشه،‌ولي من تا حالا زياد خوشم نيومده،‌بعضي جاها بد جوري كشش ميدن، يه جاهايي هم اعصاب خورد كن ميشه، اميدوارم قسمتهاي بعدي اقلا جذاب تر باشه

caca_caca888
16-10-2010, 19:14
واضح بود.

یه پیشنهاد به اونایی که از نحوه توز(ض)یع فیلم شاکی هستن.
آقا شما فکر کنید یه هفته این فیلم نیومده خوب؟
شما این هفته بخرید اما نبینید. هفته بعد ساعت 00:00 بامداد در روز شنبه فیلمو ببینید.دوباره یه چند روز که فیلمو دیر دادن شما هفته بعدش ساعت 00:00 بازم فیلم دارید:دی دیگه از این منظم تر نمیشه!
منظورم این بود که کلا سر هم دیرو زودش یه هفتس.خیلی مهم نیست.هر وقت از کنار بغالی رد شدید دیدید داره بگیرید نداشتم که نداره دیگه.دنبالش نرید............

3Dmajid
16-10-2010, 19:34
فیلمش خیلی باحال شده :11:

Facon_Archi
16-10-2010, 19:51
از یکی از این نمایندگی پخش های تهران من شنیدم که بهشون گفتن که برای شهرستان ها DVD رو دیگه نمیفرستن ..حالا شاید شهرستان با شهرستان فرق داشته باشه نمیدونم شاید بعضی جاها بفرستن...شاید هم همیجوری یه حرفی زدن...

pedram_sad
16-10-2010, 20:14
با توجه به تعريف و تبليغي كه از قبل براي اين سريال مي‌شد، بنظر ميومد خيلي بايد جذاب باشه،‌ولي من تا حالا زياد خوشم نيومده،‌بعضي جاها بد جوري كشش ميدن، يه جاهايي هم اعصاب خورد كن ميشه، اميدوارم قسمتهاي بعدي اقلا جذاب تر باشه
تایید میشه
اون همه دب دبه و کب کبه و سر و صدا ...
منم امیدوارم

Babak
16-10-2010, 20:17
اگر فراموش نکرده باشین سریال های مدیری توی قسمت های اول ضعیفن و به مرور ماجرا ها شکل میگیره.
یادتون میاد اوایل سریالی که اولین بار داوود برره اومد ( و هر دفعه مهران رو از ساختمون مینداختن پایین) رسما مدیری توی برنامه نظر خواست برای بهتر شدن برنامه اش؟

caca_caca888
16-10-2010, 20:34
از یکی از این نمایندگی پخش های تهران من شنیدم که بهشون گفتن که برای شهرستان ها DVD رو دیگه نمیفرستن ..حالا شاید شهرستان با شهرستان فرق داشته باشه نمیدونم شاید بعضی جاها بفرستن...شاید هم همیجوری یه حرفی زدن...

به ضررشون نیست؟!
خوب ملت دی وی دی رایتی میخرن...به نظرتون حق ندارن؟

من از مدیر این بخش معذرت میخوام . اما خوب در این تاپیک چه پست مفیدی میشه زد؟ الان مثلا پست من اسپم بود؟
اگه هست ببخشید

Facon_Archi
16-10-2010, 20:40
به ضررشون نیست؟!

من از مدیر این بخش معذرت میخوام . اما خوب در این تاپیک چه پست مفیدی میشه زد؟ الان مثلا پست من اسپم بود؟
اگه هست ببخشید

والا من نمیدونم!
به قول یکی از دوستان که چند صفحه قبل گفته بود آدم به عنوان بیننده حق داره با کیفیت ببینه سریال رو..
پخشش خیلی بده اینجوری پیش بره خیلی ها یا نمیخرن دیگه یا اصلا نمیبینن یا کپی میکنن...

خب وقتی DVD اورجینال پخش نمیشه!کپی اش از کجا میخواد پیدا بشه توی شهرستان؟
اگه هم یه سری آدم بخوان کپی کنن محدود میشه بازم خیلی نمیشه

fandak
16-10-2010, 20:51

شنيدن تا عمل خيلي فرق مي كنه .

حالا يه نمايندگي براي خودش حرفي زده دليل نمي شه حرفش صد در صد قبول باشه . تو يكي از شهرستان ها اتفاقا dvd اورجينال بود .

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------

خب وقتی DVD اورجینال پخش نمیشه!کپی اش از کجا میخواد پیدا بشه توی شهرستان؟
اگه هم یه سری آدم بخوان کپی کنن محدود میشه بازم خیلی نمیشه

خوب كپي دي وي دي از تهران به شهرستان مي ره و اينطوري تو شهرستان پيدا مي شه .

Greedy
16-10-2010, 21:06
خوب كپي دي وي دي از تهران به شهرستان مي ره و اينطوري تو شهرستان پيدا مي شه .

درست میگه تو شهرستان ها dvd کپی خیلی زیاد پیدا میشه

fandak
16-10-2010, 21:11
بله درسته
تو همين تهران هم دي وي دي كپي زياده . هر كي بخواد اصلشو مي گيره هر كي هم بخواد مي ره كپي مي گره .

حالا طرف بياد اينجا فلسفه بچينه

D,Freeman
16-10-2010, 21:18
بله درسته
تو همين تهران هم دي وي دي كپي زياده . هر كي بخواد اصلشو مي گيره هر كي هم بخواد مي ره كپي مي گره .

حالا طرف بياد اينجا فلسفه بچينه

من که میدونم اینم پاک میشه...
ولی دوست عزیز اگه میخوای مثل من پستات پاک نشه تو این تایپک فقط حرف ابروها وسبیل باباشاهو بزن!!!! یا مثلا بگو به به چه هوای خوبیه!!!!...:10:

من ظهر یه پست زدم که گفتم هر کی دوست داره کپی بگیره هرکی دوست داره ارجینال...10نفر تشکر کردن وتائید...
الان اومدم میگه به دلیل صحبت از کپی یا دانلود پستتون پاک شده!!!!!!
این پست هم به سرنوشت اونا دچار میشه...
ما رفتیم...
یاحق ...

fandak
16-10-2010, 21:23
ولی دوست عزیز اگه میخوای مثل من پستات پاک نشه تو این تایپک فقط حرف ابروها وسبیل باباشاهو بزن!!!! یا مثلا بگو به به چه هوای خوبیه!!!!...:10:

من ظهر یه پست زدم که گفتم هر کی دوست داره کپی بگیره هرکی دوست داره ارجینال...10نفر تشکر کردن وتائید...
ما رفتیم...
یاحق ...
مسأله‌اي نداره

mohsen_rkh
16-10-2010, 21:52

ما رفتیم...
یاحق ...
دوست عزیز شما درست می فرمایید؛ اما بحث های مربوط به کپی رایت این سریال به این تاپیک منتقل شده:

شاید هدفشون از حذف کردن پستتون همین بوده.