مشاهده نسخه کامل
: سریال قهوه تلخ
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
armin_punisher6
16-01-2011, 11:05
عزیزی که پست میدی اینجا جمله ای که خودم گفتم رو میگی و مسخره میکنی , برادر من.... کجای این پکیج ها کیفیت نداره؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو رو بخون یه دختر هشت ساله برام ایمیل کرده , من که کیفیت پکیچ را کم نکردم من که سنگ خودمو به سینه نمیزنم که , من که دنبال پست و ثروت نیستم که , من نه میخوام با فروش این مجموعه ها میلیاردر بشم , نه میخوام جای جیب شما رو بزنم , من فوق فوقش از فروش قهوه تلخ هزینه تولیدش را دربیارم . این ایمیل رو یه دختر 8 ساله بهم داده , با قلبش با قلمش با تایپش , میخوام دقت کنی :
آقای مدیری عزیز :
ما با دیدن این مجموعه های قهوه تلخ بسیار خوشنود میشویم , و کیفیت پکیج هاتون خوبه , از همه مهم تر سر موقع مجموعه ها را توزیع میکنید , پس ما دلمان به چه خوش باشد جز به سریال شما!
مو تو تنم سیخ شد
منم بلدم مثل بعضی از یوزها بیام فحش بدم , ناسزا بگم , حرفای ناجور بزنم , بله منم بلدم
ولی من که اینکار رو نمیکنم که , من برای کیفیت این پکیج ها تلاش میکنم من برای توزیع بموقه این مجموعه ها تلاش میکنم! من کار میکنم
از شما انتظار نداشتم که پست به این بی مزه ای بدین.
Amir M.ohAma.D
16-01-2011, 12:01
من نفهمیدم اخه چه ربطی به اون طنزه مسخره شبکه ها داره؟اونکه به اون خوبی بود.کجاش بد بود؟
من از پک 10 هم زیاد خوشم نیمد چون رقصش با همون اهنگو کلا تکراری بود
با توجه به کارهایه مدیریو مخصوصا این کاری که اخیرا ازش اومده بیرون من امیدوارم هرچی زودتر یه تحولی تویه این قهوه تلخ هم ایجاد کنه.اگه یادتون باشه تویه نقطه چین وقتی یه وقفه افتاد مدیری گفت ادامه ی سریالو بهتر و جذابتر کار میکنیم که همینطورم شد
ahriman323
16-01-2011, 14:05
از شما انتظار نداشتم که پست به این بی مزه ای بدین.
پست بی مزه؟! واقعا انصافت را شکره! کجاش بی مزه بود؟! اخر طنز و خنده بود :13: و از همه پست های دیگه با مزه تر بودکه!
در ضمن اینجور پست ها را هم که اسپم حساب میشه جاش توی پیغام خصوصی هست!
من نفهمیدم اخه چه ربطی به اون طنزه مسخره شبکه ها داره؟اونکه به اون خوبی بود.کجاش بد بود؟
من از پک 10 هم زیاد خوشم نیمد چون رقصش با همون اهنگو کلا تکراری بود
با توجه به کارهایه مدیریو مخصوصا این کاری که اخیرا ازش اومده بیرون من امیدوارم هرچی زودتر یه تحولی تویه این قهوه تلخ هم ایجاد کنه.اگه یادتون باشه تویه نقطه چین وقتی یه وقفه افتاد مدیری گفت ادامه ی سریالو بهتر و جذابتر کار میکنیم که همینطورم شد
سلام دوستان
متاسفانه شما و اون دوست عزیزمونmohsen_rkh اشتباه فهمید منظور من را من قصد توهین به کسی را نداشتم و توهینی هم نکردم فقط جهت مزاح اون مطلب را به نقل از طنز مهران مدیری نوشتم بلکه در این ایام امتحانات پایان ترم دوستان یه حالی عوض کنند خود من 4 روز پشت سر هم امتحان داشتم و امروز تمام شدم!:20:
اره مجموعه 11 که از نظر من جالب بود هیچ افتی نداشته ! منتظر مجموعه 12 باشیم ببینم مجموعه 12 چه میشود!
کیـــــــــــــــــــــــ ــــــه کیـــــــــــــــــــــــ ــــــه هااان؟
کیـــــــــــــــــــــــ ـــی تویـــــــــــی؟
ژوسفین کجاست؟
دارم میرم یا میام؟ کیــــــه
ahriman323
16-01-2011, 20:25
همین الان 20:30 داشت قسمتهایی از طنز کریسمس 2011 مهران مدیری و اون قسمتهایی را که مسخرشون کرده بود را با همون قسمت های واقعی تو ماهواره نشون میداد و در مورد تاثیرش بر شبکه های ماهواره ای میگفت!
دلايل عدم قاچاق سريال «قهوه تلخ» تشريح شد:
مهران مديري، سود خوب مغازهداران و جوايز سريال
دبير کل ستاد مبارزه با عرضهي غير مجاز محصولات سمعي و بصري، با تشريح دلايل عدم قاچاق سريال «قهوه تلخ»، مهران مديري و خواهشهاي او در ابتداي قسمتهاي اين مجموعه را از دلايل اصلي برشمرد و در عين حال گفت: البته جوايز اين سريال هم تاثير داشته است.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، محمدرضا عباسيان ـ مديرعامل موسسه رسانههاي تصويري ـ دربارهي عدم قاچاق سريال «قهوه تلخ» ادامه داد: سود خوبي كه صاحبان اين اثر براي مغازهداران در نظر گرفته بودند، موجب ميشد تا آنها انگيزهاي براي عرضهي نسخه قاچاق نداشته باشند؛ البته در كنار تمام اين موارد امكاني كه تهيهكنندگان اين فيلم از نظر پخش گسترده در كل كشور داشتند، هم در اين زمينه بياثر نبوده است.
وي دربارهي نسخههاي قاچاق «قلب يخي» هم گفت: نسخههاي كپي اين سريال هم به ميزان قابل توجهي از فيلمهاي ديگر كمتر بوده است، حتي در ارتباط با «قهوه تلخ» هم بايد بگويم كه در چند برهه، اتفاقات خيلي خطرناكي افتاد و چند صد هزار نسخه با كيفيتي شبيه نسخه اصلي در حال توليد بود كه از همان ابتدا با كارخانهي توليدكنندهي آنها برخوردهاي جدي صورت گرفت.
مديرعامل موسسه رسانههاي تصويري در پاسخ به پرسشي دربارهي نامهي گلايهآميز تهيهكننده سريالهاي مهران مديري دربارهي فيلمي كه از اين كارگردان و بازيگر با موضوع شبكههاي ماهورهاي منتشر شده است، گفت: به هر حال ايشان شكايت كردهاند و اكنون در حال بررسي اين موضوع هستيم كه نسخههاي اين فيلم چگونه خارج شده است. به هر حال ما بررسي ميكنيم و آقاي آقاگليان هم اگر شكايتي دارند بايد آن را از طريق سيستم قضايي پيگيري كنند. در ظاهر به نظر ميرسد كه صاحبان مال خيلي از اين مساله ناراضي نيستند و شكايت جدي در اين زمينه ندارند به هر حال خود اين هم يك روش براي تبليغ است.
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
کیـــــــــــــــــــــــ ــــــه کیـــــــــــــــــــــــ ــــــه هااان؟
کیـــــــــــــــــــــــ ـــی تویـــــــــــی؟
ژوسفین کجاست؟
دارم میرم یا میام؟ کیــــــه
منم پدرجان بلد! بلدالملک دیلمی
امنیت اجتماعی دربار را میخوای بد جلوه بدی پدر سوخیته.. بگو ببینم با ژوسفین چیکار داری؟!
دلايل عدم قاچاق سريال «قهوه تلخ» تشريح شد:
مهران مديري، سود خوب مغازهداران و جوايز سريال
اگه حالا به گفته خودشون قاچاق هم نشده باشه دلایل عدم قاچاق سریال رو برو مهران مديري، سود خوب مغازهداران و جوايز سريال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس خودشون هم نتیجه گرفتن که اگه فروشی هم داشته بخاطر کیفیت سریال نبوده
کیفیت مجموعه ها پر- کیفیت بازی ها پر -تکراری نبودن قسمت ها پر فقط مهران مديري، سود خوب مغازهداران و جوايز سريال
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این وسط رضایت بینندگان هم پر
در ظاهر به نظر ميرسد كه صاحبان مال خيلي از اين مساله ناراضي نيستند و شكايت جدي در اين زمينه ندارند به هر حال خود اين هم يك روش براي تبليغ است.
!
چیزی به بیرون درز نکرده خودش غیر مستقیم پخش کرده تا اربابش رو سر ذوق بیاره که دفعتا حساب و کتابش غلط از آب در اومده و حالا داره نعل وارونه میزنه.
jomong666
17-01-2011, 11:43
چرا یه سری الکی تعریف های تملق آمیز از این سریال می کنن .
با اون همه دیالوگ های تکراری و بی مزه .
اگه حالا به گفته خودشون قاچاق هم نشده باشه دلایل عدم قاچاق سریال رو برو مهران مديري، سود خوب مغازهداران و جوايز سريال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس خودشون هم نتیجه گرفتن که اگه فروشی هم داشته بخاطر کیفیت سریال نبوده
کیفیت مجموعه ها پر- کیفیت بازی ها پر -تکراری نبودن قسمت ها پر فقط مهران مديري، سود خوب مغازهداران و جوايز سريال
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این وسط رضایت بینندگان هم پر
من با برداشت شما موافق نیستم.
موضوع قاچاق شدن ربطی به کیفیت نداره. الان عملا هر فیلمی چه خوب چه بد داره کپی میشه.
خوب بودن یا بد بودن یک فیلم چه تاثیری میتونه داشته باشه در کپی کاری مجموعه؟
یعنی مثلا فردا کسی بیاد و بهترین و محبوب ترین فیلم رو بسازه. دیگه کسی کپیش نمیکنه سر خیابون بفروشه؟
به نظرم دو موضوع قاچاق و کیفیت مجموعه ربطی به هم نداشته باشن .
موضوع قاچاق شدن ربطی به کیفیت نداره. الان عملا هر فیلمی چه خوب چه بد داره کپی میشه.
یعنی مثلا فردا کسی بیاد و بهترین و محبوب ترین فیلم رو بسازه. دیگه کسی کپیش نمیکنه سر خیابون بفروشه؟
چرا برا من کیفیت کار خیلی مهمه اگه کیفیت کاری رو بالاتر از سطح سینمای جامعه خودم ببینم و از کار خوشم بیاد یقینا اوریجینالش رو میخرم:46:
بیشتر صحبت من اشاره به این مصاحبه بود که رضایت بیننده رو هویج هم به حساب نیاورده بودن و فقط
مهران مديري، سود خوب مغازهداران و جوايز سريال:41:
S A M S U N G
17-01-2011, 13:34
اتفاقاً به نظر کیفیت روی کپی برداری تاثیر زیادی داره !
اصلا یک فیلم به جز کیفیت چه چیز بهتری میتونه داشته باشه ؟ مثلا جیمز کامرون میتونست آواتار رو 10 سال پیش با کیفیت خیلی پائین تر از این حرفها بده بیرون ( به گفته خودش که طرح آواتار واسه 10 سال پیش بوده ) ولی این مدت صبر کرد تا کیفیت رو ببره بالا وگرنه داستان و ... که همون داستان و ... هستش !
من تا مجموعه دهم رو دیدم ( قبلا هم گفتم دانلود میکردم و اصلا هم از دانلود کردنم پشیمون نیستم ) ولی از مجموعه یازدهم دیگه ارزش دانلود هم نداره ! مثل قلب یخی که تا قسمت 7 ارزش دیدن داشت !
مخلصیم .
M A M M U T
17-01-2011, 13:52
دلایل خریدن نسخه ی ارجینال ازسوی مردم به نظرم اون شور و شوقی بود که درشون ایجاد شده بود برای اجرای یه طرح جدید و احترام به حرف یه هنرمند(!)
دوستان ملت ایران(خودم هم شامل میشم:دی) جو گیر هستن.تا یکی میاد یه کار جدید بکنه همه اول حمایتش می کنن اما بعدش میبنن که براشون سودی نداره بی خیالش میشن.من هم دقیقا همینطور بودم.... (البته این مجموعه ای که لو رفت در تصمیمم تاثیر داشت)
من مطمئن بودم که این طرح هیچ وقت موفق نمیشه.....دوستان 2500 خیلی گرون بود....همون 1500 واسه dvd خیلی بهتر بود....
شما به جیب خودت نگاه نکن...خیلی ها هستن که حتی 200 تومن هم براشون خیلی ارزش داره....
آقا مهران که سودش رو از جیب ملت در آورد و رفت... امیدوارم حد اقل ادامه ی کار رو بیخیال نشه....
دلایل خریدن نسخه ی ارجینال ازسوی مردم به نظرم اون شور و شوقی بود که درشون ایجاد شده بود برای اجرای یه طرح جدید و احترام به حرف یه هنرمند(!)
دوستان ملت ایران(خودم هم شامل میشم:دی) جو گیر هستن.تا یکی میاد یه کار جدید بکنه همه اول حمایتش می کنن اما بعدش میبنن که براشون سودی نداره بی خیالش میشن.من هم دقیقا همینطور بودم.... (البته این مجموعه ای که لو رفت در تصمیمم تاثیر داشت)
من مطمئن بودم که این طرح هیچ وقت موفق نمیشه.....دوستان 2500 خیلی گرون بود....همون 1500 واسه dvd خیلی بهتر بود....
شما به جیب خودت نگاه نکن...خیلی ها هستن که حتی 200 تومن هم براشون خیلی ارزش داره....
آقا مهران که سودش رو از جیب ملت در آورد و رفت... امیدوارم حد اقل ادامه ی کار رو بیخیال نشه....
خیلی قاطع نظر نده بعضیها معتقدند چون ارباب مخالفت کرد این سریال با اقبال مردم مواجه شد.
ایضا همونطوری که اشاره شد کپی کاری ربطی به کیفیت نداره گرچه در شمای نوعی تاثیر داشته باشه.
Amir M.ohAma.D
17-01-2011, 19:31
(البته این مجموعه ای که لو رفت در تصمیمم تاثیر داشت)
اخه مگه این مجموعه چش بود؟به اون خنده داری.هرکیو که میشناسم با اون حال کرده بود فقط اینجا میبینم از اون مجموعه بد میگن
D r i v e r
17-01-2011, 23:07
ادیت :
دستور اومد که دستوری در راه است
گفتن که نظر هم بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر خاصی ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد نیست - سریاله خوبیه :دی
بـد نبود آخریـن پک ، جـای امیـدداشت . یکـم داره جنبـه طنـزشو از دست میده ، مثـل اول حـال نمیده متاسفانـه . . . !
ممنون .
masoudtr
17-01-2011, 23:26
من خودم دیگه این مجموعه را نمیخرم
به چند دلیل یکی این طنزی که جدیدا پخش شد
نه به این خاطر که از ماهواره و اینا بد گفت اصلا به این خاطر نیست
دلیلش اینه که من فکر میکنم بعد از اینکه به قهوه تلخ مجوز داده نشد اینو ساخته بود که دل ضرغام را بدست بیاره که وقتی دید ستاره بخت اونجور بهش رو کرده و مردم این طور درباره اش فکر میکنن قید پخشش را زد وشانسش را تو پخش کلوپی امتحان کرد که به مدد همین طرز فکر مردم هم بود که همچین فروشی کرد در حقیقت دلیلم اینه که فکر میکنم مدیری بیشتر به فکر سوده تا طرفداراش و یک جورایی از اونا سو استفاده کرد
دلیل دومم اینه که سریال اصلا دیگه هدفی نداره و بازیگر های خوبش هم ازش رفتن
واقعا این یکی مسخره است
خارجی ها فرندز میسازن 10 سال تیم را کنار هم نگه میدارن اینا نتونستن برای کلا 90 قسمت همه را کنار هم نگه دارن
دلیل سومم هم اینه که فکر کنم از من نوعی به قدر کافی به مهران مدیری رسیده و همین 25 تومنی که خرج کردم کافیه برای این کار
دوستان نظر شما چیه؟
M A M M U T
17-01-2011, 23:40
اخه مگه این مجموعه چش بود؟به اون خنده داری.هرکیو که میشناسم با اون حال کرده بود فقط اینجا میبینم از اون مجموعه بد میگن
هر چیزی ارزش خندیدن نداره..... مخصوصا اگه توش ابتذال و مسخره کردن دیگران باشه...
ahriman323
18-01-2011, 00:54
از نظر من هم مجموعه 11 هیچ افتی نداشته و خوب بوده و متفاوت بوده...
Facon_Archi
18-01-2011, 10:07
شیر ِ مهران مدیری! به شدت در حال پیگیری هست: دی
مثلا چی کار میخواب بکنن؟یه بدبختی رو میارن میگن این پخش کرده دیگه: دی
+مجموعه 12 رو کسی خریده؟ میشه بگید سیستم پک ِ این مجموعه تغییر کرده یا نه؟
چون من خودم دست رسی ندارم اینجا پرسیدم
ممنون
++کسی عضو سایتشون شده؟همون کلوپ هوادارن قهوه ی تلخ که توی سایت جدیدشون راه انداختن. چی هست؟!
ahriman323
18-01-2011, 10:16
شیر ِ مهران مدیری! به شدت در حال پیگیری هست: دی
مثلا چی کار میخواب بکنن؟یه بدبختی رو میارن میگن این پخش کرده دیگه: دی
+مجموعه 12 رو کسی خریده؟ میشه بگید سیستم پک ِ این مجموعه تغییر کرده یا نه؟
ممنون
++کسی عضو سایتشون شده؟همون کلوپ هوادارن قهوه ی تلخ که توی سایت جدیدشون راه انداختن. چی هست؟!
قرعه کشی هفتگی مجموعه یازدهم، 28 دی ماه انجام میشود.
ثبت نام با موفقیت انجام شد، به زودی یک ایمیل حاوی رمز عبور برای شما به آدرس پست الکترونیکی ارسال می شود: دی
این برو بچ پشت صحنه هم خوب زود آپ میکنن در انتظار شب برای دان : دی
Facon_Archi
18-01-2011, 10:28
ولی خیلی عجیبه این که اول فیلم این ماهواره تو یو تیوب پخش شد و بعد سی دی شد! :13:
اره!
دو حالت داره یا یکی دشمنی داشته پخش کرده یا کار خودشونه!
نقل قول از همکار انجمن :
سلام
تاپیک باز شد :D
+
بحث طنز کریسمس مهران مدیری رو توی این تاپیک ادامه ندید چون پستهای مربوط به این موضوع پاک میشه : )
این هم لینک پست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت جدید سریال قهوه ی تلخ:
(امیدوارم تکراری نباشه)
ahriman323
18-01-2011, 12:44
بله خلاصه داستان هم گذاشتن:
خلاصه داستان:
کاترین به همراه ژزفین و توپولوف طی حوادثی از کاخ اخراج می شوند. مستشار که علت عقب ماندگی مملکت را بی سوادی شاه و درباریان می داند، تصمیم می گیرد با تشکیل کلاس درس، به درباریان سواد بیاموزد.
باید جالب باشه!:20:
Dark Prince
18-01-2011, 13:07
من دیدم! معلوم نیست چیکار میکنن این عوامل پشت صحنه! یه مجموعه گند میزنن به سریال! یه مجموعه هم به کل سریال تغییر میکنه و خیلی خوب میشه.
این مجموعه واقعا زیبا کار کرده بودند و سوژه های زیادی تو این مجوعه ـست! کیفیت سریال هم برگشته به قبل...
Facon_Archi
18-01-2011, 13:21
من که ندیدم هنوز ولی امیدوارم سوژه ی درس دادن به درباریان مثل درس دادن به اهالی برره تکراری نباشه و یه چیزه جدیدی ببینیم این بار: دی
یه پیشنهاد هر پکی که میاد از نمره یک تا ده بهش نمره بدیم و بگیم بهترین بازیگر اون پک کی بوده . من پک قبلی رو نگرفتم چون انگار جالب نبوده اما این پک رو میگیرم امتیاز خودمو میدم :D
saeedadash
18-01-2011, 16:05
مجموعه 12 رو کسی خریده؟ میشه بگید سیستم پک ِ این مجموعه تغییر کرده یا نه؟
ممنون
++!
سری دوازدهم همچنان مل سری قبل وارد بازار شد همون کیفیت و همون بسته بندی فرقی نکرده
خلاصه داستان هم که یکی از دوستان گفت خواهر جهان وارد کاخ میشه و یه سری اتفاقات کاترین رو
مجبور میکنه که وضع حمل کنه و اونهم سه قلو زایمان میکنه و بلوتوث که از شنیدن داستان وضع
حمل باخبر میشه بار و بندیل شو جمع میکنه و میخواد بره ... خلاصه همه یه قسمت رو دارن اجرا میکنن
بابا شاه و کیه هم هستند مستشار هم کلاس درس بر پا کرده و ...
Facon_Archi
18-01-2011, 20:34
دوستانی که ندیدن تا الان مجموعه ی 12 رو ادامه ی پست رو نخونن که داستان براشون لوس!نشه : )
خب من دیدم این پک رو،راضی ام ازش: دی
کلا متحول شده بود سریال ،از اون کند پیش رفتن در اومده بود و دیالوگ های تکراری
قسمت زاییدن زوریش عالی بود : ))))
دیالوگ هایی که همون اول سریال جهانگیرشاه میگه در رابطه با اینکه چقدر شاه ِ خوبیه!
صحبت های باباشاه و بابای اتی که بابای اتی ترکوند اونجا ،قسمت خواستگاری کردنش هم جالب بود: دی
اون تیکه ی معجزه ی عجیب قیصر هم که عالی بود : )) معجزه ی هزاره ی سوم: دی
قسمت تدریسش هم که حرف نداشت: دی مخصوصا باباشاه!و قسمت دست زدنشون : ))
در کل این نمره هایی که من میدم
دیالوگ های این مجموعه :9
بازی هنرپیشه ها:10
موضوع داستانی این قسمت :8
طنز موجود در سریال :9
نمره ی کلی:9
بهترین بازیگر مجموعه ی 12:(جدا از باباشاه و بابای اتی که این 2نفر همیشه عالی ان)خب خیلی سخته!میتونن چند نفر باشن ولی چون باید؟1نفر انتخاب کنم ،برای این مجموعه مستشار رو انتخاب میکنم
دیگه همین ها فکر کنم کافی باشه.
ahriman323
19-01-2011, 13:15
مجموعه 12 بسیار عالی بود! خوشمان امد دست گلشون درد نکنه 9.5 : دی
اون قسمت استاد بفرمودیه و استاد می فرمیو هم خیلی عالی بود فکر کنم از این به بعد رواج میابیه....
پک 12 هم بهتر و متفاوت تر از مجموعه های قبلی : 9.5
pcforlife
19-01-2011, 19:55
من هم خیلی لذت بردم از این پکش! cd یکش عالی بود! دیالوگ های جالب و فکر شده ی زیادی داشت! در حضور بازیگران هم در این پک انصافا افراط و تفریط وجود نداشت... در کل به نظر یکی از بهترین مجموعه های سریال بودش! منم نمره 8.5 یا 9 رو بهش میدم!:20:
یاعلی:11:
بازم این بابای اتی گل کاشت....
Hamid Hamid
19-01-2011, 23:15
اين پك واقعا خيلي زيبا بود و به نظرم بهترين بود.حالا حتما ميگيد سري 10 و يك سري ديگه بهتر بود اما من براي حرفم دليل دارم.تو اون 2 تا سري همه از رقصيدن و آهنگ ها و اين مسائل خوششون اومد اما انصافا تو اين سري بازيگرها با هنر خودشون بود كه خنده رو رو لب مردم نشوندن نه با رقصيدن(اونم خيلي با مزه بود) اما شما دقت كنيد اين سري خيلي خوب از تمام بازيگرها بازي گرفته شده بود و بار طنز داشتن حتي دامبول و مهمتر از همه بازي جواد عزتي و علي كاظمي بود كه چند جا واقعا من قهقهه زدم از دستشون.فكر كنم بايد خيلي بيشتر استفاده بشن.
حتي خود مهران مديري هم دره خوب خودش رو نشون ميده.تو پك 10 اصلا كمترين كاري نكرد اما تو اين پك گفتوگوهاش با لعبت و مستشار خيلي بامزه و جالب بود و داره خودش رو نشون ميده.
اميدوارم كه مهران مديري راهش رو همينطور ادامه بده با همين روند و همين شيوه.
موفق باشيد:11:
pcforlife
19-01-2011, 23:22
الان اتفاقی تو ویکیپدیا یه پیج جالب پیدا کردم! البته به قهوه تلخ ربطی نداره... اما...:31:
marvel_malayer
19-01-2011, 23:42
سوال؟ چه بلایی سر مستشار اوردند وقتی خبر رو داد :31:
میگم این صدای قصیر خانوم خیلی برام آشناست حس میکنم بعضی جاها توی رسانه های صدا و سیما صداش رو شنیدم
اسمشون چیه؟
pcforlife
19-01-2011, 23:48
سوال؟ چه بلایی سر مستشار اوردند وقتی خبر رو داد :31:
معلوم نیست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی مشخصا داشت درد می کشید، بنده ی خدا!:31:
به نظر من مجموعه 11 اصلا جالب نبود!:41:
این پک به نظر من واقعاً عالی بود.
این قیصر خانم هم سریال رو از یکنواختی بیرون آورد! نقش ها هم مثل قبل بین بازیگرا تقسیم شده بود و هیچ کی نقش پر رنگتری نداشت.
کلاً به این پک 9 رو میدم. خوب بود.کلی خندیدیم!
بهترین بازیگر هم به نظر انصاری بود( البته به جز اون دو تا پیر مرد!)
smallfrank
20-01-2011, 10:37
مثل اینکه از پک 10 به بعد مد شده همه میان میگن جالب نبود...:27:
Mojtaba-MCI
20-01-2011, 10:39
سلام دوستان...
اسم اون آهنگی که توو پیش نمایش سریال ازش استفاده شده لطف میکنید؟!
ویرایش : پیدا کردم ، ممنون!
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
مثل اینکه از پک 10 به بعد مد شده همه میان میگن جالب نبود...
چون واقعا نبود!
کاملا یکنواخت و حوصله سربر!
LAMBO ML
20-01-2011, 18:19
اتفاقا از 10 به بعد داره جذاب میشه
ali_1372
20-01-2011, 21:13
سلام به همه
چند وقتی هست که یک وبلاگ در چند سری به بررسی ارتباط سریال قهوه تلخ با فراماسونری پرداخته است و با عکس و دلایل کامل اظهار دارد که این سریال یه سریال کاملا فراماسونری است!!( شاید هم خود مهران مدیری!!)
من چون اطلاعاتی در این مورد ندارم نمی دونم حرفهاش درسته یا نه..
نظر شما چیه؟ به نظر شما این سریال واقعا می خواد فراماسونری رو ترویج بده؟؟؟؟
قهوه تلخ و فراماسونری قسمت 1
قهوه تلخ و فراماسونری قسمت 2
قهوه تلخ و فراماسونری قسمت 3
مستشارالملک یا محمد علی فروغی؟؟؟(این از یه سایته دیگه اما اظهار نظرش جالبه)
hamidras
20-01-2011, 21:15
:2::2:
این جماعت مهارت قابل توجهی تو پیوند دادن گودرزو شقایق دارن! باید با یک لبخند ملیح از کنارشون گذشت...:20:
سلام به همه
چند وقتی هست که یک وبلاگ در چند سری به بررسی ارتباط سریال قهوه تلخ با فراماسونری پرداخته است و با عکس و دلایل کامل اظهار دارد که این سریال یه سریال کاملا فراماسونری است!!( شاید هم خود مهران مدیری!!)
این دایی جان ناپلئون بازی بعید نیست زیر سر خود مدیری باشه برای بازار گرمی.
N.I.M.A _ P30
20-01-2011, 21:20
بالاخره بعد از اینهمه تعریفو تمجید از مجموعه ی 12 اونو خریدم. عالی بود. داستان داره جالب میشه.
از دست این دوتا پیرمردا مردم از خنده.:31:
اون لحظه ی سکوت جهانگیر موقع شنیدن دختر بودن 3قلوها هم فوق العاده بود.:8:
چه عجب یکی پیدا شد حرف دل این مستشارو بفهمه.:27:
یه سوال! این فخرالتاج کی میخواد دست از این لوس بازیاش برداره؟:2:
معذرت میخوام. اصلا حواسم نبود.اون قسمتو تو اسپویلر گذاشتم.
N.I.M.A _ P30
20-01-2011, 21:34
این دایی جان ناپلئون بازی بعید نیست زیر سر خود مدیری باشه برای بازار گرمی.
من خیلی از سخنرانیهای دکتر رائفی پور رو درباره ی فراماسونری گوش دادم. فکر نمیکنم مهران مدیری برای بازار گرمی چنین کاری بکنه. چون یعنی با دم شیر بازی کردن. این سیستم اونقد پیچیدس که مدیری اصلا این کارا ازش بر نمیاد. میشه گفت اکثرش اتفاقیه و خیلیاشم گیر الکی.
ببین فیلمو به چی ربط دادنا
اینا همش الکیه
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
:2::2:
این جماعت مهارت قابل توجهی تو پیوند دادن گودرزو شقایق دارن! باید با یک لبخند ملیح از کنارشون گذشت...:20:
کاملا تایید میشه
shah abas
20-01-2011, 22:17
اون لحظه ی سکوت جهانگیر موقع شنیدن ----- 3قلوها هم فوق العاده بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصف به اضافه ۱ لذت داستان پرید با این گفتن شما! لطفا قبل از این نوع پست دادن ها٬ با یک فونت درشتی و ... ای به خواننده بفهمونید داستان رو لو میدید.
Hamid Hamid
20-01-2011, 22:46
براي اون وبلاگ(نه دوستي كه مطلب رو قرار دادند):
خدا همه ي مريضان اسلام رو شفاي عاجل بده ايشالا...
ديگه از قهوه ي تلخ هم فراماسونري دراوردن...
اگه اينجوري باشه شما برو يه درختم ببين حتما چند تا شاخه داره كه 13 برگ داره يا درختي كه 9 شاخه داره پس بگيم اعوذبالله خدا هم اهل فراماسونري هست...
ملت جو گيرن در حد تيم ملي هلند:31:.
پس ديگه تو هيچ خيابون و كوچه اي نريد يهو ديديد 9 يا 13 تا ماشين پارك بود:دي يا پلاك يكي از خونه ها 11 بود!!
marvel_malayer
21-01-2011, 10:32
تو وبلاگ چیزهای جالبی داشت ولی فکر نکنم این سریال جز اون دسته باشه
مدیری انسان باهوشی هست و در ضمن این یک سریال طنزه و شاید هم مدیری خواسته با اینها شوخی کنه و مثل طبیعت فیلمهای طنز.
در ضمن هم یک چیز اضافه کنم یه فیلم تاریخی تلوزیون پارسال نشون می داد می دونید جای فروغی تو این فیلم چه کسی صحبت می کرد ؟؟؟ (مهران مدیری) :31:
M A M M U T
21-01-2011, 12:28
توهم توطئه در حد بوندس لیگا.
نکات بسیار چرت و پرتی در این وبلاگ نوشته شده.یارو گفته مار جز نماد های فراماسون هست.حالا اگه اون بیچاره
سگ میذاشت می گفتن:"سگ از نماد های فراماسون هست" اگه پنگوئن میذاشت:میگفتن پنگوئن از نماد های فراماسون هست."
اینا یه سری دلقک هستن که کاری به اصل موضوع ندارن و فقط میخوان خودشون رو با این اراجیف مطرح کنن.
این بی عقل هنوز نمیدونه d.c تو واشنگتن اختصار کلمه ی District of Columbia هست.
ولی من میگم کار خود مدیریه با نقشه قبلی و لذاست که خودش رو با ماسون اعظم قیاس کرده و انصاری رو درجه 3
jomong666
21-01-2011, 13:35
فرامانوسری چه ربطی داره به سریال . :42:
یه مدت هم راجع به سریال قلب یخی از این حرفا می زدن .
marvel_malayer
21-01-2011, 13:47
بهتره این بحث تموم بشه
فرامانوسری چه ربطی داره به سریال .
یه مدت هم راجع به سریال قلب یخی از این حرفا می زدن .
دوست عزیز سریال قلب یخی تمام داستانش مربوط به همین موضوع هست قسمت 6 یا 7 قلب یخی رو ببین
kasra_khan2003
21-01-2011, 13:48
دوستان به دلیل امتحانا نشد از قسمت 10 این مجموعه رو ببینم. حالا هرجا میرم، میگن فقط قسمت 12 رو داریم!
به نظرتون چی کار کنم؟ راحی نیست اینترنتی سفارش بدم؟ نمیخوام دانلود کنم
جایی که مستشار برای مخبرالدوه درد دل میکنه در یک لحظه گفته مخبرالدوله سانسور میشه و صداش تکرار میشه . دوبار میگه قیصر الملوک. کسی لب خانی بلده ببینه جمله چی بوده؟
pcforlife
21-01-2011, 13:58
جایی که مستشار برای مخبرالدوه درد دل میکنه در یک لحظه گفته مخبرالدوله سانسور میشه و صداش تکرار میشه . دوبار میگه قیصر الملوک. کسی لب خانی بلده ببینه جمله چی بوده؟
دقیقا من میخواستم الان اینو بگم، شما گفتی بابک جان! من فکر کنم عبارت قیصر الملوک رو سهوا یا عمدا یه چیز اشتباه (و البته مشکل دار:31:) میگه بعد سریع تصحیحش می کنه... حالا چی بوده... نیدونم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamid Hamid
21-01-2011, 14:10
درسته هم اينجا بود و هم يه جاي ديگه كه قبله ي عالم داشت صحبت ميكرد اونجا رو هم سانسور كردن.فكر كنم اونجا هم داشت راجب قيصر صحبت ميكرد.خلاصه 2 جاي سريال اينطوري سانسور شد.
ولی خداییش این کلاس درسش خیلی جالب بود . ( از همه جالب تر اون بخش توصیح در مورد ارزش افزوده و کار مفید بود !!! ) .. اون جایی هم که بابای اتی ( ابتر خان ) اشتباهی رفته بود توی تویله و اشپز خانه هم جالب بود .... از پک 11 بهتر بود ....
راستی چند تاسوال ( به پست های قبلی نگاه نکردم ببخشید اگه تکراریه !! ) این بانو سوگلی کلا رفت ؟؟؟ بنفشه خواه هم که کلا از لیست بازیگر ها حذف شد ؟؟؟ چرا ؟؟؟
N.I.M.A _ P30
21-01-2011, 15:24
دوستان درباره ی یانگوم اطلاعاتی ندارن؟
درسته که میگن مهران مدیری خود بازیگر یانگومو میخواد بیاره تو قهوه ی تلخ؟
ahriman323
21-01-2011, 15:43
کی گفته یانگوم میاد قهوه تلخ؟
ميدانيم انتشار اخبار كذب براي برخي از نشريات چه سودي دارد؟ مطمئنا جنبه مالي براي اينگونه از مجلات در درجه اول اولويت قرار دارد و سعي ميكنند با زدن تيترهاي جنجالي، پولهاي كلاني را روانه حسابهاي مالي خود نمايند.
اواخر هفته گذشته بود كه بسياري از سايتهاي خبري مطلبي را از يك نشريه به اصطلاح شيك و امروزي در ليست اخبار خود قرار دادند. اين خبر حكايت از آن داشت كه «لي يونگئه» همان هنرپيشه يانگوم در سريال پرطرفدار «جواهري در قصر» قرار است در سي قسمت آخر مجموعه قهوه تلخ به عنوان آشپز دربار بازي كند. به گفته اين نشريه مذاكرات ابتدايي مهران مديري با لي يونگئه نيز صورت گرفته كه بسيار رضايتبخش بوده است و اين هنرپيشه كرهاي نيز موافقت خود را براي بازي در اين مجموعه پذيرفته است. اين خبر كمي دور از ذهن به نظر ميرسيد بنابراين موضوع را از برخي عوامل اين سريال پرسوجو كرديم. آنها با شنيدن اين خبر بسيار متعجب شدند و در كمال ناباوري آن را تكذيب كردند.
حال در اين فكر هستيم كه درآمد يك رسانه آنقدر مهم است كه در آن به شعور مخاطبان بياحترامي شود و با نوشتن اخبار تخيلي و تيترهاي جنجالي، خوانندگان ناديده گرفته شوند؟! خدا ميداند!
محسن باقري
Hamid Hamid
21-01-2011, 17:01
من نميدونم درسته يا غلط.اما خداييش اگه يانگوم و افسانه ي جومونگ و ايكيوسان و سگارو و داداش كايكو و... خلاصه ازين كره اي مره اي ها هركي بياد تو سريال من ديگه تا آخر قهوه ي تلخ رو نه ميبينم نه ميذارم كسي ديگه ببينه:دي
والا حالا كم تلويزيون ملي(كه ما نفهميديم تلويزيون ملي ايران هست يا كره) ازينا نشون ميده.ديگه تو قهوه ي تلخ نه ...
میخوام برم شمشکیه پاتیناژیه ....
مجموعه 12 عالی بود، از کل مجموعه های دیگه بیشتر خندیدم.
کاش روند کلی سریال به این صورت بود.
FerineFast
21-01-2011, 18:10
سلام به همه
تعجبی نیست که این بحث ها مطرح بشه چون فضا جامعه ظاهرا مدتی به شدت به این سمت کشیده میشه(بحث های صدا و سیما و این تحلیل سریال ها یا حتی این تصویر هوایی از دفتر iran air :
این جور فضاسازی ها کاملا برنامه ریزی شده به نظر میرسه و مطمئنا به همین موارد محدود نخواهد شد)
خب منم مجموعه دوازده رو دیدم ( یازده رو ندیدم و هیچ اتفاقی هم نیافتاد:D )
امتیازات من:
متن :9
دیالوگها و نحوه بیان دیالوگها:8.5
فیلمبرداری و کیفیت تصویری :7
کارگردانی:8
بازی بازیگران :8.5
طنز :9
امتیاز کلی :8.3
قهوه طلایی بهترین بازیگر مرد : مشترکا اتی و باباشاه : d
با تشکر از مستشارالدوله که بازی بهتری نسبت به مجموعه های قبل داشتن !
قهوه طلایی بهترین بازیگر زن : ملکه
چایی سبز ( معادل همون زرشک طلایی ) :بلوتوث
پدیده مجموعه : قیصر الملوک
سلام به همه
توی وبلاگش مطالب جالبی نوشته بود . خیلی هاش چرت بود بعضی هاش آموزنده و قسمتیش قابل تامل .
چون بیشتر مطلبش بی ربط بود نمیشه همش رو انکار کرد ... به هر حال هر فیلمسازی توی فیلم خودش سعی داره تفکرات خودش یا تفکر خاصی رو نشون بده . یکی به صورت واضح یکی هم ممکنه این شکلی که فقط افراد خاصی میتونن متوجه بشن . من فکر نمیکنم مهران مدیری یا بیشتر کارگردان های ایرانی هنوز به اون حدی رسیده باشن که بتونن توی ساخته خودشون مسائل رو به این شکل بیان کنن و اصلا دنبال این چیزها نیستن و مثل این خارجی ها نیستن که سریال ها و فیلمهاشون بر پایه همین مسائل شکل میگره . مثلا میشه در مورد سریال لاست یک کتاب نوشت که میخواست چی بگه ! یا فیلم بهار،تابستان،پاییز،زمستان توی کل فیلم 20 تا دیالوگ نداره ولی به اندازه 10 تا کتاب در مورد تفکرات ، اخلاق و مذهبشون حرف داره ...
خيلي وقت پيش اون وبلاگ رو ديده بودم
نويسنده اش انگار توهم داره.
خيلي از خونه ها تو منطقه ما همين شكل رو دارند.اكثر ساختمانهاي قديمي هم كه حالت خانه باغ بودند چون شيرواني بودند سقفي مثلث شكل داشتند و براي اينكه از فضاي زير شرواني هم استفاده بشه يك پنجره هم تعبيه ميكردند.حتما اونها هم فراماسونري هستند.
راستي يادم رفت بگم فراعنه مصر هم فراماسون بودند.
یک سوال فنی از دوستان اونجایی که قیصر به مستشار بعد از کلاس درس میگه هر کاری منظورش چه کاری هست ؟؟؟؟؟
یک سوال فنی از دوستان اونجایی که قیصر به مستشار بعد از کلاس درس میگه هر کاری منظورش چه کاری هست ؟؟؟؟؟
من یه راهنمایی میکنم!
انگار عمه قیصر با دیدن مستشار تصمیم گرفت شغلش رو ادامه بده!(همون که گفت ازش استعفا داده!)
خيلي وقت پيش اون وبلاگ رو ديده بودم
نويسنده اش انگار توهم داره.
خيلي از خونه ها تو منطقه ما همين شكل رو دارند.اكثر ساختمانهاي قديمي هم كه حالت خانه باغ بودند چون شيرواني بودند سقفي مثلث شكل داشتند و براي اينكه از فضاي زير شرواني هم استفاده بشه يك پنجره هم تعبيه ميكردند.حتما اونها هم فراماسونري هستند.
راستي يادم رفت بگم فراعنه مصر هم فراماسون بودند.
بحث شيرين فراماسون و قهوه تلخ !
ببخشيد اين وسط دارم مطلبي ميدم كه زياد به تاپيك ربطي نداره. اما با ديدن اين پست تحريك شدم كه جوابشون رو بدم.
ميگم شماهايي كه اينقدر در مورد فراماسونها مينويسيد و ساختمانها و اشكال هرمي رو به فراماسون نسبت ميديد ، تا به حال به طراحي نماي ديوار مجلس دقت كرديد.يعني اينايي كه تو مجلس هستن .... هيچي ولش كن :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5uCHfwbVdJaBSQRy-Se&t=1
mohsen_rkh
22-01-2011, 19:11
ظاهراً جنبه طنز سریال تو مجموعه 12 دوباره جون گرفت؛ امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه و متوقف نشه.
این بحث فراماسونری هم خیلی جالب شده ها! کلاً دیگه باید اسم تاپیک رو بذارن فراماسونری. :20:
ahriman323
22-01-2011, 23:21
بابا تمام کنید این اراجیف را.....
مجموعه سیزدهم از 6 بهمن ماه در سراسر کشور
خلاصه داستان:
بولوتوس که برگزاری کلاسهای سواد آموزی توسط مستشار را به نفع خود نمی داند، به فکر توطئه ای است که مستشار را از ادامه کار منصرف کند. در نتیجه کاری می کند که قیصر السلطنه با مستشار ازدواج کند...
mahdy2021
23-01-2011, 05:04
سلام به همه
در این مورد به طور مفصل در یک فروم مختص اینجور مسائل فراماسونری بحث شده و کلا رد شده.بعضی راه افتادن هر مثلث و هرمی که می بینن میگن فراماسونریه
یا نمی دونم فلان معنی رو میده
مطالب با دلیل رد شده.بخونید:
مجموعه سیزدهم قهوه تلخ از 6 بهمن ماه در سراسر كشور
خلاصه داستان:
بولوتوس که برگزاری کلاسهای سواد آموزی توسط مستشار را به نفع خود نمی داند، به فکر توطئه ای است که مستشار را از ادامه کار منصرف کند. در نتیجه کاری می کند که قیصر السلطنه با مستشار ازدواج کند...
Facon_Archi
23-01-2011, 14:36
سلام
چرا 3شنبه پخش نمیشه و 4شنبه میاد؟یه مدت بود تاخیر نداشت امیدوارم دوباره شروع نشده باشه
playstation 3
23-01-2011, 14:52
چون 3 شنبه اربعینه!
سلام
چرا 3شنبه پخش نمیشه و 4شنبه میاد؟یه مدت بود تاخیر نداشت امیدوارم دوباره شروع نشده باشه
توی تعطیلات عمومی پخش نمیشه.
amirfiri
23-01-2011, 23:34
من که تازه می خوام 12 رو بینم!
farshidshd
24-01-2011, 11:45
اطلاعیه مهم مهران مدیری درباره CD ماهواره
به نام زیبایی
نکته ای کوتاه با مردم عزیزم.......
در اردیبهشت سال 1387، یعنی حدوداً یکماه پس از پخش سریال مرد هزار چهره، طراحی چند CD برای تولید در شبکه نمایش خانگی را شروع کردم که یکی از آنها موضوع ماهواره بود .
پس از مرحله نگارش، فیلمبرداری را شروع کردیم که در شهریور سال 87 به اتمام رسید. قبل از اینکه مونتاژ، ساخت تیتراژ و موسیقی این آثار شروع شود، پیشنهاد ساخت سریال مرد دوهزار چهره به ما داده شد وساخت این سریال آغاز گردید و کلاً از پخش این CD ها منصرف شدیم، تا اینکه چند هفته پیش، یکی از همکاران در پروژه قهوه تلخ، CD ماهواره را برای من فرستاد و گفت از یک دستفروش خریداری کرده است.
نمی دانم چگونه این CD به بیرون راه پیدا کرده، به شبکه قاچاق رسیده و با این سرعت توانسته اند برای آن جلد بسازند، اسم بگذارند و حتی امضای من در قهوه تلخ را پشت آن چاپ کنند.
این موضوع به شدت در حال پیگیری است که به زودی توسط مطبوعات به اطلاع شما خواهد رسید.
با احترام
مهران مدیری
دانلود اطلاعیه امضا شده ی مهران مدیری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2FUpload%2FModules%2FContents%2Fasset0%2FCD_mahva re%2F164552_179464005427567_150288715011763_399304 _3648115_n.jpg)
منبع: سایت رسمی قهوه تلخ
اطلاعیه مهم مهران مدیری درباره CD ماهواره
با احترام
مهران مدیری
دانلود اطلاعیه امضا شده ی مهران مدیری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2FUpload%2FModules%2FContents%2Fasset0%2FCD_mahva re%2F164552_179464005427567_150288715011763_399304 _3648115_n.jpg)
این اطلاعیه بسبب آن که سابق بر این در همین تاپیک گذاشته شده و کلی هم مخالف و موافق و ممتنع داشت نه نتها خیلی مهم بلکه یذره هم مهم نیست.
mahdy2021
24-01-2011, 16:42
این اطلاعیه بسبب آن که سابق بر این در همین تاپیک گذاشته شده و کلی هم مخالف و موافق و ممتنع داشت نه نتها خیلی مهم بلکه یذره هم مهم نیست.
این جمله در مورد مهران مدیری ظاهرا رخ داد (امسیت امیرا و اصبحت اسیرا)
یه دفعه همه نظرات در مورد مهران تغییر کرد :27:
ahriman323
24-01-2011, 17:10
الان که پست به دلیل خبر بدون منبع موثق برای سومین بار پاک بشه : دی
اقا يه مشكل! من خيلي با خشونت:31: اون پوشش امنيتي رو خراش دادم...دو تا از عدد هاش هم كنده شده :31:
راهي هست ايا كه بشه اون دو تا عدد رو پيدا كرد؟
يه كد ديگه هم زير اون كد اصلي هست...نميشه از طريق اون كاري كرد؟
---------------------------------------
پ.ن: مشكل حل شد:31: شروع كرديم شانسي عدد گذاشتن و فرستادن تا اينكه يكيشو قبول كرد:31:
در ۳ سوت مخش را زدیه.
بابا شاه همه چیز رو بهم میریزه و خودش هم که سقوط آزاد داشت.:31:
shah abas
24-01-2011, 21:09
دوستانی که از بسته بندی گله داشت٬ جا داشت در مجموعه ۱۲ یک پستی هم بابت بهتر شدن بسته بندی می دادند. منظور رنگی شدن ۲ سی دی از ۳ سی دی مجموعه است.
پک ۱۲ رو چند روز دیر رفتم سراغش و در کمال تعجب دیدم که فروشنده میگه سی دی نداریم و فقط دی وی دی داریم در حالیکه همیشه برعکس میشد.
گفتگو با جواد عزتی با زیگر نقش پیر بابا در سریال قهوه تلخ ساخته مهران مدیری
پنهان شدن پشت گریمی عجیب اما دوست داشتنی
شاید از روی عكس، شناساییاش آسان نباشد اما او جواد عزتی است، همان پیرمردی كه این روزها با نقش بامزهاش در سریال قهوه تلخ، حسابی گل كرده. شنیدن نعرههای «چیه؟»، «كی بود؟»، «بعله» و لبخندی كه بلافاصله روی لب بقیه میآید. این حركات و عكسالعملها وجه مشترك آنهایی است كه سریال قهوه تلخ را دنبال میكنند. عامل این اشتراك هم كسی نیست جز جواد عزتی. او در سریالهای مدیری معمولا در نقش یك پیرمرد ظاهر میشود؛ پیرمردی كه گرچه چندان نقش اصلی نیست اما با این حال بهچشم میآید.
منبع: سایت نقد فارسی
پیشنهاد پیمان قاسمخانی
پیمان قاسمخانی من را به مهران مدیری معرفی كرد. فكر میكنم قبلا از من یك تئاتر دیده بود یا راجع به آن حرف زده بودیم كه این اتفاقها افتاد. بعد از آن در نقش یك پیرمرد دیگر در سریال گنج مظفر بازی كردم كه پخش نشد اما مدیری آن را خیلی دوست داشت. در حقیقت این پنجمین نقش پیرمردی بود كه در كارهایش بازی كردم.
تكهكلامهایی كه كنترل میشوند
تكهكلامهای سریال قهوه تلخ، الان همه جا شنیده میشود. زمان شروع سریال، حتی فكرش را هم نمیكردیم جمله یا دیالوگهایی كه شاید فقط یك بار هم از زبان بازیگران بیان شوند آنقدر مورد توجه قرار بگیرند كه مردم چند بار فیلم را عقب بزنند تا تكرار سكانس یا پلانش را ببینند. نكتهای كه ما اصلا به آن توجه نكرده بودیم همین بود. نكته دیگر این بود كه آنهایی كه تلویزیون نمیبینند، این سریال را میبینند. بعضی از دوستان من به دلیل مشغلههای كاری فرصت نمیكنند سریالهای تلویزیونی را ببینند اما برای قهوه تلخ، زمان خودشان را تنظیم میكنند و كار را میبینند. خیلی از سكانسها و پلانهایی كه بازی كردهایم در اینترنت برای دانلود پیدا میشود. حتی صدای گفتن بعضی از تكهكلامها، زنگ موبایل و اساماس هم شده و این لطف مردم را میرساند. من همیشه دوست داشتم از این مسائل دوری كنم. چون این جور مسائل، معمولا به روند كاری بازیگر ضربه میزند. مخصوصا برای كسی كه هم كار كمدی میكند و هم كار درام. من هم كه هیچوقت در یك ژانر خاص بازی نمیكنم. این لطف مردم در واقع كمی كار من را سخت میكند.
تجربه خوب تئاتر خیابانی
بیشتر دوستانم معمولا سراغ نقشهای اصلی كار میروند. اگر هم نقش فرعی بپذیرند فقط برای دستمزد خوبی است كه نصیبشان میشود. در واقع برای نقش، وقت زیادی نمیگذارند اما من از همان ابتدا كه وارد كار بازیگری شدم هیچ وقت به طولانی بودن و درجه یك بودن آن فكر نكردم. دوست دارم هر كاری را درست انجام دهم. چنین وسواس و طرز تفكری در مورد نقش را در كار تئاتر به دست آوردم. زمان طولانی تئاتر خیابانی كار میكردم. در خرابهها برای بچههایی نمایش اجرا میكردیم كه حتی تلویزیون نداشتند. در آنجا هم حتی باید نقشهایمان را به نحو احسن بازی میكردیم. برای اینكه بچهها تنها چیزی كه میدیدند، نمایشی بود كه ما اجرا میكردیم. این مسئله هنوز هم روی كارم تاثیر دارد در حقیقت ما نمایش را برای مردمی اجرا میكردیم كه ما را انتخاب نمیكردند و ما با بازی كه داشتیم باید كاری میكردیم تا بدون اینكه انتخاب شویم، با ما ارتباط برقرار كنند. این شد عادت من.
برای این پیرمرد، مایه گذاشتم
كاراكتر پیرمرد را قبل از آماده شدن متن نویسندهها، در آورده بودم. چون مهران مدیری قبل از اینكه حتی نویسندهها بخواهند متن را بنویسند، به من و هادی گفته بود قرار است نقش یك پیرمرد را بازی كنیم. ما كاراكتر را ساختیم و بعد از اینكه آقای مدیری این تیپها را دیدند به نویسندهها جزئیات نقشها را گفتیم. اما كاری مانند سریال «مثل هیچكس»، این شكلی نبود. البته كلیت كار «مثل هیچكس» هم با این شكل كار فرق داشت چون میتوانستم وجوه شخصیتی مختلفی را نشان دهم. در خیلی از كارهای كمدی، تیپ را به ما میدهند. برای اینكه در روند قصه فرق ایجاد میشود. اما در قهوهتلخ چنین اتفاقی نیفتاد چون بهلحاظ قصهپردازی دراماتیك تاثیر چندانی نداشت. برای همین دست نویسندهها كمی بازتر بود و میتوانستند با سلایق ما راه بیایند اما در بعضی قصهها چنین اتفاقی نمیتواند بیفتد، چون كاراكتر در روند قصه تاثیر میگذارد.
الگوبرداری در تیپسازی
الگوبرداری در تیپسازی خیلی مهم است، برای همین همیشه سعی میكنم تا خصوصیات منحصر به فرد افراد را حفظ كنم و در جایی خرجشان كنم. تكهكلامهایم را در این كار خیلی دوست دارم. مثلا «كیه» را از خاطرات یكی از دوستانم و تكه كلام «بله» را هم از مصاحبهای كه یك نفر در تلویزیون انجام میداد و این كلمه را به كار میبرد برداشتم. چون بهنظرم خیلی بانمك ادا میشد. اینكه حرفها را گوش نمیكند و مدام سوال میپرسد را از آدمی كه او را كاملا میشناختم تقلید كردم. یادم هست سر مرد هزار چهره خاطرهام را از همین آدمها برای سیامك (انصاری) تعریف كردم و او هم خوشش آمد. همانجا به او گفتم كه حتما یك روز اینها را بازی میكنم. این نقش، در حقیقت از سه آدم مختلف برداشت شد. البته این را هم باید بگویم در بعضی از نقشها و خیلی از قصهها نمیتوان كاراكتر را با نوع بازی آن شناخت. دیالوگهای كار، نقش را معرفی میكند.
من و باباشاه همدیگر را تحت تاثیر قرا نمیدهیم
من و هادی كاظمی میتوانستیم در طول كار، تحتتاثیر هم قرار بگیریم اما نكتهای كه وجود دارد این است كه در كار آقای مدیری فرصت كم است. چون تمام بازیگران، برای خودشان استاد هستند و باید گلیم خود را از آب بیرون بكشند. برای همین ما قبل از اینكه سر صحنه برویم به كارمان فكر میكردیم. من و هادی با هم حرف میزدیم اما كاراكترهایمان را با هم در نیاوردیم. خوشبختانه با اینكه آقای مدیری اصرار داشت كه گریمهایمان شبیه به هم باشد، شخصیتهایمان شبیه به هم نشد. الان دیگر نزدیك به 51 قسمت كار گرفته شده. حالا باید ببینیم كه برای بقیهاش چه میتوان كرد. دوست داشتم این كاراكتر برای خودش قصه داشته باشد و در كل روند داستان تاثیر بگذارد اما خب تا الان چنین اتفاقی نیفتاده است. با نویسندهها كه صحبت میكردم میگفتند شاید این اتفاق هم افتاد ولی تا قسمت 35 كه ما آماده داریم اوضاع كار به شكل قبل است.
پشت گریم عجیب
دوست داشتم گریمم شلوغ باشد. چون قرار بود تیپ بازی كنم و دلم میخواست از چهره خودم خیلی دور باشم. تا وقتی گریمم را ندیده بودم نمیتوانستم برای این كاراكتر صداسازی كنم. نوع صدا، نوع رفتار، طرز حرف زدن، شكل راه رفتن، همه و همه پس از گریم بیشتر شكل خودش را پیدا كرد. برای همین فكر میكنم گریم در كارم تاثیر زیادی داشت. معمولا با مهرداد شكرابی هم خیلی راجع به این موارد، بده بستان داریم و با هم حرف میزنیم و به نتیجه میرسیم. در حقیقت بعد از گریم بود كه رفتارهای بیرونی و اكتهایش بیشتر شكل گرفت. آلزایمر، توهمها و دیدن آدمهای خیالی هم با اینكه از قبل برایش فكر كرده بودم در بسیاری مواقع مثل اینكه كجاها ابروهایم را بالا بزنم و بعد نگاه كنم طبیعتا بعد از گریم شكل گرفت. مردم تشخیص كه میدهند، اما ترجیح من این است. شهرت بد نیست اما من دوست ندارم كه چیزی در ذهن تماشاگر ثابت شود، سعیام را كردهام كه این اتفاق نیفتد.
عینك ناخوانده
عینك هم یكباره و بدون مقدمه به من اضافه شد. چون تا قبل از اینكه سكانس را بگیریم عینك را ندیده بودم و از قصه هم خبر نداشتم. متن را گرفتم و خواندم و بعد در حین فیلمبرداری كه عینك را دادند و من به چشمانم گذاشتم، همانجا بازی با آن هم شكل گرفت. سعی میكنم از عكسالعمل عوامل سر صحنه، درست همانجا و همان لحظه فیلمبرداری و تماشای كار استفاده كنم و مطمئنم كه در قسمتهای جدید كه به زودی فیلمبرداریاش را شروع خواهیم كرد، نكات جدید دیگری را در بازیام رو خواهم كرد.
نمایش هسه كارلسون
تئاتر را دوست دارم و سعی میكنم خودم را وفق دهم و هرگز نمیتوانم تركش كنم. در حقیقت موقعیت طوری بود كه نمیشد دوستان نمایش هسه كارلسون (به كارگردانی مسعود رایگان) را تنها گذاشت. یك هفته به اجرا مانده بود. واقعا اگر آن شب اول بعد از تمرین به خانه بر میگشتم و تصمیم میگرفتم كار نكنم، نمیتوانستم خودم را ببخشم. چون بچهها در شرایط بدی بودند.
از این انتخاب راضیام و هیچوقت از تئاتر دلسرد نمیشوم. چه زمانی كه نقش هفت ساله را ایفا كردم چه زمانی كه در نقش یك آدم 70ساله قرار گرفتم. طبیعتا برای ما هم خوب میشد اگر كارگردان بالای سركار میایستاد اما خب او هم سر فیلمبرداری بود و مشكلات خودش را داشت. در غیاب او رویا تیموریان سركار میآمد و بهعنوان مشاور كارگردان بر كار نظاره میكرد.
منبع : تهروز
اولاش به نظرم قشنگ تر بود.از حالت طنز در اومده.
گفتگو با جواد عزتی با زیگر نقش پیر بابا در سریال قهوه تلخ ساخته مهران مدیری
پير بابا كيه ديگه؟
منظورشون ابتر خانه ديگه؟
کسی امروز رفت سراغ پک ۱۳؟
کسی دیده؟کسی خریده؟
Hamid Hamid
26-01-2011, 19:03
حضرتعالی پول هم دستی بدی ما نمیبینیم.
كسي هم به شما اسرار نكرد ببيني دوست عزيز.خواستي ببين نخواستي نبين.به خودت مربوطه
12 كه خيلي توپ و عالي بود ايشالا همين روند رو تو 13 هم ادامه بدن و ديگه تنزل نكنه سريال.
از 12 خيلي راضي بودم با اين كه مثل پك 10 رقص نداشت به نظرم بهترين پك تا اينجا بود
من الان پک 13 رو خریدم.
بعد از تماشا کردن نظرمو میگم.
فعلاً همین قدر بگم که:
آنکه شیران را کند روبه مزاج ازدواج است ازدواج است ازدواج:31:
اسپویلری چیزی از قسمت های جدید رو نت نمیاد هیچ وقت ؟
به نظر من حیف همون ترافیک دانلودی که برای قهوه تلخ خرج میکنم
ولی چه کنیم اولاشو دیدیم الان هم محض خنده بد نیست
وقتی میشه کل قسمتها رو توی 1 DVD عرضه کرد 3 تا سی دی با قیمت 2500 تومن .... چقدر میخواد سود بخوره ؟؟
تازه کاشکی قسمتاش پر بار بود . یعنی اگه کل یه قسمتو بشینی 10 دقیقه ای ببینی همه چیشو میفهمی بقیه ش تیکه های الکی و مسخره بازیهای بی مورده
ولی در کل محض خندیدن بد نیست :31:
Hamid Hamid
26-01-2011, 22:56
سلام دوستان.
من حدودا 2 قسمتش رو ديدم.
راجب داستان كه حرفي نميزنم اما كلا بگم كه اين سري هم مثل سري 12 تا اينحا كه من ديدم خيلي خوب بوده.
مخصوصا بازي جواد عزتي و هادي كاظمي كه استثنايي بود انصافا...
حتما ببينيد
mohsen_rkh
26-01-2011, 23:08
سلام دوستان.
من حدودا 2 قسمتش رو ديدم.
راجب داستان كه حرفي نميزنم اما كلا بگم كه اين سري هم مثل سري 12 تا اينحا كه من ديدم خيلي خوب بوده.
مخصوصا بازي جواد عزتي و علي كاظمي كه استثنايي بود انصافا...
حتما ببينيد
منم فعلاً فقط قسمت 37 رو دیدم. خیلی قشنگه. البته من هم راجع به داستان چیزی نمی گم.
در ضمن اون بازیگر اسمش هادی کاظمی هست. :10:
Miss Artemis
26-01-2011, 23:23
این موسیقی های سریال چرا اینجوریه ؟
قطعه های قشنگی هست ولی واقعا هیچ سنخیتی با سریال نداره ....
Alireza SM
26-01-2011, 23:40
بعد از 36 هم اومده ؟
vahidgame
26-01-2011, 23:45
بعد از 36 هم اومده ؟
آره سری 13 هم امروز اومد
این موسیقی های سریال چرا اینجوریه ؟
قطعه های قشنگی هست ولی واقعا هیچ سنخیتی با سریال نداره ....
آره والا
واقعا چرا؟ می خوان کلاس بذارن؟! : دی
Facon_Archi
27-01-2011, 00:04
جهانگیرشاه ِ عزیز ماندگار شد در سریال؟: دی
پک 11 یا 12 بود گفته بودن قرار ِ بره از سریال و قراردادش تموم شده!
ولی هنوز هم که هست:40: خودشون فهمیدن که خیلی ضایع بود پاشه بره یهو زدن غددش رو ترکوندن : دی
hojjatinho
27-01-2011, 08:12
پک 13 هم خوب بود البته به نظر من 12 بهتر بوده
البته از داستان چیزی نمی گم فقط تا همین حد بدونید عمه قیصی:31: توی این پک اوج می گیره و بازی بهتر و بیشتری می کنه !
در کل کم کم به نظرم می اد داستان داره یه جورایی کسل کننده می شه .
با دیدن تیترا این قسمت متوجه شدم آرام جعفری از سریال رفت و به جاش عمه قیصر(اسمش رو یادم نیست) وارد لیست بازیگران سریال شد. پس بازیگر مهمان نیست.
پک 13 هم خیلی زیبا بود. نمیدونم اگه جواد عزتی و هادی کاظمی تو این سریال نبودند مدیری می خواست چیکار بکنه؟ بیشتر بار طنز سریال رو دوش این دوتاست.
اسم کامل عمه قیصی چیه !؟!؟!؟ خیلی خوب توی نقشش جا افتاده و بازی می کنه ... اصلا راه رفتن نگاه کردنش جذبه داره ..........
خود زنی بلد و برزو هم باحال بود ...
استاد میفرمودیه!
بفرمیو!
بگیو!
pcforlife
27-01-2011, 20:57
این پک رو دیدم! خوشم اومد! باحال بود! خوشبختانه افتی نسبت به مجموعه 12 نداشتش! تیکه های طنز زیاد داشت! بیشتر اونا هم عالی بودن... با دوستان موافقم... قیصر خیلی خوب تو نقشش جا افتاده!!:31:
راستی اون تیکه ای که بلد و برزو به هم گفتند مرحله بعد چیه، یهو شکوفه اومد، مستشار گفت مرحله آخره غولش اومد ترکیدم از خنده :27:(همین الان هم موقع تایپ دارم میخندم)!!:16:
راستی انشا گفتن ابتر خان فوق العاده بود!!!:31:
mohsen_rkh
28-01-2011, 01:40
پک 13 به نظر من هم خیلی قشنگ بود ولی شاید به 12 نمی رسید.
به نظر من تو این 3 تا قسمت، 37 از بقیه قشنگ تر بود.
mohsen_rkh
28-01-2011, 08:49
این قیصر السلطنه خیلی قشنگ بازی می کنه ولی بهتر بود یه بازیگر مسن تر انتخاب می کردن. درسته از جنبه طنز هست که ایشون رو 102 ساله معرفی می کنند ولی خوب یه بازیگر مسن تر بود خیلی جالب تر می شد، مثلاً 50 ساله. ایشون دیگه خیلی جوون هستن.
اگه بازیگر مسن تری بود چون مستشار رو مجبور می کنه باهاش ازدواج کنه خیلی قشنگ تر میشد.
smallfrank
28-01-2011, 14:44
آقا ما این کارتو دادیم دست بچه
زد پوشش امنیتی و سریال قرعه کشی و هرچی بودو از بین برد کلا سوراخش کرد...
حالا نمیشه با اون سریال 10 رقمی زیرش یه جوری اون سریال قرعه کشی رو بدست آورد ؟
راستی اون تیکه ای که بلد و برزو به هم گفتند مرحله بعد چیه، یهو شکوفه اومد، مستشار گفت مرحله آخره غولش اومد ترکیدم از خنده :27:(همین الان هم موقع تایپ دارم میخندم)!!:16:
آره به نظر من قشنگ ترین تیکه طنزش تو مجموعه 13 همین غول مرحله بعد بود :39::39:
کلا تو این مجموعه مستشار پیروز بود و مثل قسمت های قبلی همش سرکوفت نمیخورد و گریه نمیکرد :31:
حالا اینقدر مهمه برات ؟
خداییش کیفیت mkv دانلودی خیلی بیشتر از کیفیت خود CD هست :2: یکی از دلایل دانلود کردن من هم همینه
اونجایی که توی بازار توی سر بلد میزنند هم باحال بود.:31:
اون ابرو اومدن های بابا شاه هم جالبه.
اون جریان غول رو هم که دوستان گفتند:31:
reza-atom
28-01-2011, 17:55
به نظر من از همه بهتر داموس (رضا نیکخواه) بازی کرد ! کلاً خیلی باحال حرف می زنه ! مخصوصاً موقع تدریس ریاضی :دی !
farshidshd
28-01-2011, 21:42
به جای اعداد ناخوانا X بزار و به همراه شماره سریال بفرست به شماره ی 10007979
پین کامل رو برات میفرستن ( شاید 24 ساعت طول بکشه )
موفق باشید
خیلی خوشحال شدم و لذت بردم از اینکه فیلمنامه و دیالوگهای این پک خیلی خوب کار شده بود ...
واقعاً دیالوگها جون دار و فکر شده بودن ...
به نظرم بهترین پک کار بود تا اینجا ... :40:
به نظرم پک 10 بیشتر رو رقص و طنازیهای عملی تکیه میکرد و مخاطب رو میخندوند، اما تو این پک دیالوگها منو به قهقهه میانداخت و این تو قهوهی تلخ کمنظیر بود !!
چند نمونه از دیالوگهای خوب و حساب شده و بانمک این پک ... :
مستشار کبوتر جلد خودمان است! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چقدر هم که پرپر بزند، آخرش برمیگردد روی بام همایونی ... ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حتی به مادرم هم مشکوک بودم! گاهی مادرم از خونه میخواست بره بیرون، میگفتم مادر کجا میری؟! میگفت مادر میرم بیرون ... ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شکوه جان شما چند ساله این خانواده رو میشناسی؟!
- چیه؟! میخوای تحقیق کنی؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- نه میخوام ببینم کی از رو میره![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ایشون از بین میرن، از رو نمیرن!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آه خدای من! چرا امروز برادر به برادر، خواهر به خواهر، خواهر به برادرش، برادر به خواهرش، آن یکی خواهر به آن یکی برادرش و آن یکی خواهر به آن یکی برادرش از پشت خنجر میزند؟! مگر خودتان خواهر و برادر ندارید؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هنوز تو کف 12و13 ام!:31:
سری 13 بهتر از سری قبل بود.اگه اون 2 تا پیرمرد نبودن میدیری میخاست چیکار کنه.:31:
آه خدای من! چرا امروز برادر به برادر، خواهر به خواهر، خواهر به برادرش، برادر به خواهرش، آن یکی خواهر به آن یکی برادرش و آن یکی خواهر به آن یکی برادرش از پشت خنجر میزند؟! مگر خودتان خواهر و برادر ندارید؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته میگفت: مگه خودتان خواهر مادر ندارید:31:
MCSE MAN
30-01-2011, 22:34
واي قسمت 38 چقدر باحال بود مخصوصا "انشاي ابتر خان" و "غول مرحله" كه دوستان دربارش گفتن
اون تيكه هم كه پيردوست گفت "اينجا هر كي ميخواد خودش رو مطرح كنه،ميگه من رو ميخوان بگيرن. آخه چيه تو رو ميخوان بگيرن" ته تيكه بود
armin_punisher6
30-01-2011, 23:16
بچه ها من از فصل 10 به بعد ندیدم.کاترین و بیخودی دیگه نیستن؟
بچه ها من از فصل 10 به بعد ندیدم.کاترین و بیخودی دیگه نیستن؟
بیخودی که already حذف شده بود، کاترین هم تو پک 11 دعوت حق را لبیک گفت ... ! :دی
هنوز فیلمبرداری سریال تموم نشده؟
MCSE MAN
31-01-2011, 11:11
تا اونجا كه من ميدونم همچنان ادامه داره. فكر كنم فقط چندتا پك جلوترن
پک 14 کی میاد ؟
اگه فردا نیاد.میمونه باری هفته ی بعد.
mohsen_rkh
31-01-2011, 18:49
تا اونجا كه من ميدونم همچنان ادامه داره. فكر كنم فقط چندتا پك جلوترن
من یه جایی خوندم (یادم نیست کجا! :31:) که زمانی که مجموعه اول رو منتشر کردن تا قسمت 40 رو آماده داشتن.
و یه جا دیگه هم چند روز پیش خوندم که فیلمبرداریش هنوز ادامه داره.
jomong666
03-02-2011, 01:46
این سریال 90 قسمتیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا قسمت 23 دیدم .
بله نود قسمته و تا الان 39 قسمتش اومده
مجموعه 12 بد نبود:20:
فقط یه چیز: این قیصرالملوک 103سالشه!:18:
این سریال 90 قسمتیه ؟
بله/کسی نمیدونه تا الان چند قسمتشو ساختن؟:19:
jomong666
04-02-2011, 20:12
پک 14 هم که هنوز نیومده .
mahdistar
04-02-2011, 20:51
اگه تکراری بود ببخشید...چون صفحات قبل و ندیدم
تاریخ مینویسم تا آیندگان بدانند که بود و چه شد
کاتب دربارم، گنجشک خان دیلمی برادر بیخودی، فرزند اعتماد السلطنه و اختر الملوک، تنها کارم نوشتن تاریخ است برای آیندگان تا بدانند که بود و چه شد، کاتبی که هیچ اطلاعی از آینده و سرنوشت خود ندارد.
میعادگاه ما لوکیشن مجموعه قهوه تلخ است، پس از هماهنگی وارد میشوم ، اتاق بازیگران با آن فضای دست ساز ابداعی خود، اولین اتاقیست که وارد آن میشوم، گنجشک خان دیلمی با لباسی امروزی و بدون کلاه معروف خود در حال هماهنگی با عوامل است، پس از سلام از او برای دقایقی گپ و گفت دعوت میکنم، که با لبخندی حاکی از رضایت و سری که به نشانه تایید تکان میدهد، کنارم مینشیند.
شایان احدی فر بازیگر و دستیار کارگردان مجموعه قهوه تلخ در گفتگو با "دی نا" نکته سنجی و ریزبینی مهران مدیری و همدلی و همراهی عوامل این مجموعه را دلیل استقبال گسترده مخاطبان عنوان کرد.
همکاری شما با مهران مدیری که سالهاست پابرجاست از کجا آغاز شد؟
اولین بار سر لوکیشن پاورچین حضور پیدا کردم و با مهران مدیری و گروه ایشان آشنا شدم، اولین سکانس بازی من در مجموعههای مهران مدیری در همان مجموعه اتفاق افتاد، پس از آن در مجموعه نقطه چین نیز علاوه بر بازیگری دستیاری را نیز تجربه کردم و این همکاری تا به امروز ادامه پیدا کرد که بسیار از آن خوشحالم.
علت ادامه فعالیتهایتان با این گروه چیست؟
تهیه کنندگان این مجموعه برادران گلیان هستند که داییهای بنده اند، بعد از ورود به این گروه و ایفای نقش در مجموعه پاورچین، و دستیاری در مجموعه نقطه چین نسبت به این گروه کشش پیدا کردم، بعد از فعالیت در پشت صحنه به عنوان دستیار بر شدت علاقه ام به این حرفه افزوده شد و تصمیم گرفتم که در این زمینه ادامه بدهم.
بازیگری سخت تر است یا دستیاری کارگردان؟
هر کدام به نوبه خود سخت است، اما در کل با توجه به علایق شخصی و دلبستگیهای موجود به هرکدام از آنها سخت یا آسان بودنشان تغییر پیدا میکند، بنده به بازیگری نسبت به دستیاری بیشتر علاقه مندم.
مشخصه بارز مهران مدیری چیست؟
ریز بینی و نکته سنجی مهران مدیری زبانزد همه عوامل گروه است، مدیری در کار انسان بسیار دقیقی است و در همه مسایل نکات ریز و درشت کار را زیر نظر دارد، این مساله باعث هدایت بهتر و جامع تر عوامل میشود و نتیجه آن مورد پسند واقع شدن مجموعه است.
نقش تان را چگونه یافتید؟
من کاتب دربارم، گنجشک خان دیلمی برادر بیخودی، فرزند اعتماد السلطنه و اختر الملوک، تنها کارم نوشتن تاریخ است برای آیندگان تا بدانند که بود و چه شد، کاتبی که هیچ اطلاعی از آینده و سرنوشت خود ندارد.
با واژههای سنگین و گویش گاها کتابی چه کردی؟
روزهای اول با کمی مشکل روبرو شدم، اما با دوستان تمرین کردیم تا به زبان آوردن واژههای سنگین و گویش کتابی برایم آسانتر گردد، به مرور زمان به این نوع گویش عادت کردم.
فرق مجموعه قهوه تلخ با دیگر ساختههای مهران مدیری چیست؟
سوال سختی است، عادتا کارهای مهران مدیری با استقبال مخاطبان مواجه میشود، قهوه تلخ نیز از این قاعده مستثنی نبود، شاید دلیل اصلی این موفقیت، همدلی و همراهی کل عوامل گروه اعم از پشت صحنه و بازیگران و... بیشتر از گذشته است که باعث جذب مخاطب شده است.
من فکر میکردم 51 قسمته.
چه خبره 90 قسمت:18:
میشه 75 هزار تومن:13:
mohsen_rkh
04-02-2011, 21:38
من فکر میکردم 51 قسمته.
چه خبره 90 قسمت:18:
میشه 75 هزار تومن:13:
چرا فکر میکردین 51 قسمته؟!
حالا چرا 51؟!
چرا فکر میکردین 51 قسمته؟!
حالا چرا 51؟!
چون یه جا خونده بودم 17 پک خواهد بود.(البته قبل از این که ریلیز بشه.)
به نظرتون 30 تا پک یه خورده زیاد نیست؟اگه تعطیلات آخر سال و نوروز رو حساب کنین تابستون سال آینده تموم میشه که به نظر من برای موضوعی که انتخاب کردن مدت زیادی هست.(مگه دورانی که نشون میده کلا چند سال هست!!!:27:).
ففط کاش مثل 2-3 قسمت قبل خوب پیش بره و از جنبه طنز کاسته نشه.(حداقل پیرمردها رو بیشتر نشون بدن.:31:)
Steps-Rap
04-02-2011, 22:23
مجموعه 12 بد نبود:20:
فقط یه چیز: این قیصرالملوک 103سالشه!:18:
قیصراسلطنه
:31:
مجموعه 14 هم که اومده
کسی میتونه توضیح قسمت رو که پشت جلد زده رو بگه؟
مراسم خواستگاری مستشار و قیصر السلطنه به هم می خورد. شاه بیمار می شود و مستشار با معاجه ی شاه بار دیگر از مرگ نجات می یابد. (چه شود!)
Facon_Archi
05-02-2011, 18:02
مجموعه 14 هم که اومده
مراسم خواستگاری مستشار و قیصر به هم میخورد شاه بیمار میشود و مستشار با معالجه شاه بار دیگر از مرگ نجات میابد
mohsen_rkh
05-02-2011, 19:17
مجموعه 14 هم که اومده
مراسم خواستگاری مستشار و قیصر السلطنه به هم می خورد. شاه بیمار می شود و مستشار با معاجه ی شاه بار دیگر از مرگ نجات می یابد. (چه شود!)
مراسم خواستگاری مستشار و قیصر به هم میخورد شاه بیمار میشود و مستشار با معالجه شاه بار دیگر از مرگ نجات میابد
پس چرا تو سایتش هیچ خبری نیست؟
عجب سایت آپ تو دیتی دارن!
وای این 2تا پیرمرد واقعا عالی کار میکنن!
تا صبح فکرامو کردم تصمیمم رو گرفتم میخوام برم آمپول بزنم دیگه:دی
Facon_Archi
05-02-2011, 22:59
LOL
ولی داستان خسته کننده شده،درباریان دائم درحال جلسه گذاشتن و توطئه هستند که واقعا لج مخاطب درمیاد از بس تکراری هست...قیصرالسلطنه که اومد یکم تنوع ایجاد شد ولی بازهم همون قضیه هست!
mahdistar
05-02-2011, 23:37
پس چرا تو سایتش هیچ خبری نیست؟
عجب سایت آپ تو دیتی دارن!
چون در حال ارتقا دادن سایتن...خودشون تو سایت نوشتن...شما موقتا اینجا یه سر بزن...بدک نیست!
mohsen_rkh
06-02-2011, 00:44
چون در حال ارتقا دادن سایتن...خودشون تو سایت نوشتن...شما موقتا اینجا یه سر بزن...بدک نیست!
ممنون دوست عزیز. حق با شماست ولی اگر یه صفحه Under Constructionی چیزی میزدن درست بود. الآن که صفحه سایت باز میشه نوشتن "مجموعه چهاردهم" جای "مجموعه سیزدهم" هم کاری نداره که براشون.
Hamid Hamid
06-02-2011, 01:22
سلام دوستان ...
پك 14 رو ديدم ... نظرم رو خيلي كوتاه ميگم ...
طنز نسبتا قابل قبولي داشت و خوب بود ... از پك 12 و 13 ضعيفتر بود اما از شماره ي 11 به مراتب بهتر بود ... و افت زيادي نداشت...
موفق باشيد
منم پک 14 رو دیدم:
بازیه هنرمندان خوب و قابل قبول بود.داستان یه مقداری در یک نواختی افتاده ولی آزار دهنده نیست.با این که سعی شده بار طنز سریال روی دوش همه باشه ولی مشخصه که انصاری کلیدی ترین مهرست!
زیباترین سکانس سریال به نظرم:
LOL
بود:31:.واقعاً جالب و غیر قابل پیش بینی بود!
بهترین دیالوگ:
بلوتوس: من چیزی نگفتم من فقط گفتم شد بشود شود بهتر است!
بهترین بازیگر:سیامک انصاری
کلاً قابل قبول بود و نمره ی من: 17.5
تو خودت نمره بیستس تو مثل هیچ کسی نیستی...:دی
کم کم دیگه دارم از این اتفاقات سطحی و پوچی که باباشاه و بابا اتی توش شرکت دارن خسته میشم
کاشکی میشد نقششون توی روند داستان تاثیر بذاره نه اینکه تو هر مجموعه ای دو تا سکانس با هم دیگه بازی کنن برای خنده بیشتر
من نمی دونم چرا همش فکر می کنم داره شبیه یانگوم میشه این سریال !!!!!!!!!!! هی مستشار میره زندان می خوان گردنش رو بزنن بعد با یه حرکتی و کاری که به شاه بر می گرده و نجات دادن جون شاه یا رفع کردن مشکلی یا توطئه ای ، از زندان در میاد و دربار دوباره براش توطئه می کنه !!!!!!!!!!!
mohsen_rkh
07-02-2011, 13:14
من با این مجموعه زیاد حال نکردم؛ البته چند تا تیکه واقعاً قشنگ داشت ولی اساس این مجموعه زیاد به دلم ننشست.
این قضیه "شد بشود شود بهتر است" واقعاً شورشو درآورده بود.
نميدونم چرا پك چهاردهم كيفيتش خوب نبود موقع پخش، پرش داشت مثلا" اورجينالم بود!!!:13:
من از ديالوگ بلد خوشم اومد:
اينكه سه اش بود اگر يك و دواش را ميخوردند چه ميشدند!!!"]
كه در رابطه با ويتامين ث گفته بود.
ولي بدون شوخي فكر كنم بازيگر نقش بلد تا آخر سريال يه مشكلي واسه قلبش پيش بياد با اينهمه حرصي كه ميخوره و فحشي كه ميده اونم با اين حسي كه ميگيره ...خدا بش رحم كنه...:8:
jomong666
07-02-2011, 22:52
من قسمت 33 رسیدم .
اون تیکه برزو ارجمند باحال بود . ((مووونا)):31:
42هم تموم شد به سلامتی :دی
کل دربار عملی شده بودن=))
حس میکنم مجموعه 14یکم بهتر شده بود از اون یکنواختی در اومده بود :دی
قابل توجه خریداران مجموعه قهوه تلخ
ضمن عرض پوزش از وقفه ایجاد شده در اطلاع رسانی وعدم پاسخ به ایمیل ها و پیامک ها
، گروه قهوه تلخ در حال راه اندازی بخش های مختلف سایت می باشد تا تسهیلاتی را برای دستیابی به اطلاعات
کلوپ هواداران، قرعه کشی و.... برای هموطنان بوجود آورد.
<سایت قهوه ی تلخ>
حرکات بلد به شدت واسه من تکراری شده ... شما هم همین حس رو دارید ؟
Steps-Rap
08-02-2011, 20:02
منم واقعا با مجموعه ی 14 مثل مجموعه 13 حال کردم.
خوب بودن...
تازه پک 12 و 13 رو دیدم اون کلاسای درسشون خیلی باحال بود :دی
پک 14 خیلی بعضی جاهاش مسخره بود ولی بدک نبودش
حرکات بلد به شدت واسه من تکراری شده ... شما هم همین حس رو دارید ؟
تایید میشه!
به نظر من خیلی قسمتهای حذفیش زیاد شده! احساس میکنم فقط میخواد اون قسمت طولانی بشه! :13:
اما در کل تیکه های خنده دار زیادی داره با اینکه خیلی هاش تکراریه
jomong666
09-02-2011, 21:55
منم تا 14 رو دیدم .
بهترین مجموعه 13 بود . خیلی خنده دار بود . :31:
boy iran
09-02-2011, 21:59
تو خودت نمره بیستی :27:
SA.JJ.AD
11-02-2011, 00:55
:16::16::16:اونجا که قبله ی عالم گفت بیا بالا بلندی بازی کنیم مستشار داشت سگ دو میزد بعد که گفت چقد سخته خیلی باحال بود نصفه شبی شدید خندیدم :16::16::16:
mohsen_rkh
11-02-2011, 15:46
مجموعه پانزدهم قهوه تلخ از 23 بهمن ماه
برزوخان به خواستگاری نازخاتون می رود. مستشار از این موضوع به شدت متاثر شده و با بولوتوس مشورت می کند. بولوتوس که این وصلت را به نفع خود نمی داند، به فکر توطئه ای می افتد ...
jomong666
11-02-2011, 23:57
پس فردا قسمت 15 میاد .
ببینیم 15 چه طوریه .
Masoud-Susa
12-02-2011, 14:46
سری 15 قهوه تلخ اومد!:46:
سری 15 قهوه تلخ اومد!:46:
لینکاشم در کمترین زمان ممکن اومد !
Facon_Archi
12-02-2011, 21:47
حرف های بین سیامک انصاری و خود مدیری خیلی جالب بود! بسی لذت بردیم: دی راجع به تغییر و اعتقاد بهش و آدم از خودش باید شروع کنه و...
+مناسبت خاصی هست که این مجموعه شنبه اومد؟:25: آخه همیشه 3شنبه ها میومد از این لحاظ سوال شد:دی
این پک موضوعش متنوع تره...
جوون مردم رو معتاد کردند:دی
عزیزم چقدر زر میزنی!!!!
Hamid Hamid
12-02-2011, 23:33
منم ديدم خوب بود...
حرفاي خوبي در مورد تغيير داشت ميزد ... قابل توجه ماها!!
Facon_Archi
13-02-2011, 01:11
کلی اینجا تایپ کردم ،زدم رو ارسال یهو دیدم زده فیل تر است: ))
الان هم یادم نمیاد همه ی اون چیزایی که تایپ کرده بودم چی بود : ( : دی
ولی خلاصش این بود که به نظر من داستان اصلی خیلی کند پیش میره! از اول مجموعه تا الان چندان جلو نرفته ،توی هر مجموعه اتفاق جدیدی میوفته بعضی موقع ها ، بقیش هم که گفت و گو های بین بازیگراس
فرقش با مجموعه ی شب های برره این شده که فقط اولش نمی نویسه: اسم این قسمت فلان
به نظرم مزخرف ترین نقش تو این سریال بلوتوثه حیف به مهران مدیری نمیدونم چرا یه همچین نقشی واسه خودش انتخاب کرده؟
من از این پکش خیلی خوشم اومد شاید یه مقداری بار طنزش کمتر شده بود. ولی متفاوت بود!
ديالوگهاي باباشاه كنار تابلو نقاشي خيلي جالب بود...
كلا" خوشم اومد:8:
به نظرم بدترین سکانس پک ۱۵ جایی بود که مستشار به عنوان بیمار توی مطب روانپزشک نشسته بود.
صحنه صحبتهای نازخاتون و مستشار و دادن کارت عروسی هم به نظر من تاثیر گذار بود.
pedram_sad
13-02-2011, 23:27
پك 15 قسمت 43 رو ديدم الان
دو تا سكانس خيلي باحال داشت حسابي خنديدم
يكي اونجا كه بلوتوس ميخواست سوالات رو از كت مستشار در بياره
يكي هم سكانس دو نفره بابا شاه و مستشار كه تو تاريكي نشسته بودن و به خصوص اخرش و اون صدا ها و noise هايي كه بابا شاه در مي اورد :31:
vahidgame
14-02-2011, 12:56
پك 15 قسمت 43 رو ديدم الان
دو تا سكانس خيلي باحال داشت حسابي خنديدم
يكي اونجا كه بلوتوس ميخواست سوالات رو از كت مستشار در بياره
يكي هم سكانس دو نفره بابا شاه و مستشار كه تو تاريكي نشسته بودن و به خصوص اخرش و اون صدا ها و noise هايي كه بابا شاه در مي اورد :31:
پس قسمت 44 و 45 رو ببینی چی میگی :31:
به نظر من اون دو تا قسمت خنده دار تر بودن
توی قسمت 44 یه جا بابا اتی هی تکرای می کرد ئه مستشار توئی! خیلی جالب بود :31: الان همش دوس دارم این سکانسو برم دوباره ببینم! :31:
قسمت 45 هم که دیگه آخر خنده بود. اون سکانس بابا اتی و ناز خاتون خیلی خوب بود بعد اون سکانسی هم که بابا شاه داره نقاشی می کشه و مستشارم هست هم که دیگه فوق العاده خنده دار بود. من که مردم از خنده :31:
در کل بر عکس بعضی ها که میگن این بابا شاه و بابا اتی بازیشون داره تکراری میشه من میگم بازم عالین
از این نظر سریال خوبیه ولی از نظر داستانی و اینا که بحثش جدائه و جای بهتر شدن خیلی داره
از نکات مهم این سریال پر رنگ شدن بار طنز شخصیت های خانم هست . قبلا این جور نبود . انگار یکم دستشون باز تر شده . من نقش فخرالتاج رو خیلی میپسندم . دیالوگ هایی که با شاه داره و چشماشو هی بهم میزنه خیلی جالبه . :31:
mohsen_rkh
14-02-2011, 19:11
اون سکانس که بابای اتی اومده بود تو خلوت مستشار به نظرم قشنگ ترین سکانس این مجموعه بود. عالی بود.
مخصوصاً یه ازدواجه، دور هم می زنیم دیگه! :31: واقعاً قشنگ بود.
اون سکانس هم که باباشاه تو تاریکی اومده بود پیش مستشار ازش در مورد خواهرش می پرسید فوق العاده بود. کلی خندیدم. :16:
FerineFast
15-02-2011, 00:13
این دیالوگ قسمت 45 به نظرم خیلی جالب بود :31:
گرگی است در لباس یابو
mohsen_rkh
15-02-2011, 20:20
اون سکانس که مستشار اومده بود زمان حال واقعاً مسخره و کسل کننده بود. حوصله م حسابی سر رفت.
Alireza_SA
15-02-2011, 20:32
بچه ها من بعد از محرم اصلا قهوه تلخ نگرفتم
این 4-5 سری که بعد از اون اومده ارزشش رو داره یا بیخیال قهوه تلخ شم بهتره؟؟؟
MCSE MAN
15-02-2011, 20:57
از پک 13 قشنگ تر میشه
اگه میتونی بگیری خوبه
به نظر من نه.پک آخر هم که فاجعه بود.
jomong666
15-02-2011, 23:59
قسمت 43 رو دیدم باحال بود .
BIKHIAL_ALL_75
16-02-2011, 02:49
پک 15 رو الان تموم کردم /میتونم بگم عالی بود حتی از 13 بیشتر منو به خندوند:دی
خیلی متنوع بود و اصلا حوصله ی آدم رو سر نمی برد/از 10 بهش 10 میدم
اگه هم میخریدمش واقعا پشیمون نمیشدم:31:
علیرضا پک 12 و 13 خوب وبد
درود،
یکی از دوستان لطف میکنه خلاصهای از اون قسمتهایی که میخواستن خواهرشاه رو بندازن به مستشار (فکرکنم قسمت 37-38-39 باشه) تا قسمت 43 رو تعریف کنه.
ممنون/.
درود،
یکی از دوستان لطف میکنه خلاصهای از اون قسمتهایی که میخواستن خواهرشاه رو بندازن به مستشار (فکرکنم قسمت 37-38-39 باشه) تا قسمت 43 رو تعریف کنه.
ممنون/.
سلام
شما فقط در مورد این موضوع (ازدواج قیصی با نیمی :31:) میخواهید بدونید یا نه کلا میخواین بدونید ؟
-----------------------------------------------------
من با تقریبا وسطای قسمت 44 دقایق 36 37 میشد که بلد الکی بهونه میاورد و سر مستشار داد میکشید خیلی حال کردم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما فقط در مورد این موضوع (ازدواج قیصی با نیمی :31:) میخواهید بدونید یا نه کلا میخواین بدونید ؟
-----------------------------------------------------
من با تقریبا وسطای قسمت 44 دقایق 36 37 میشد که بلد الکی بهونه میاورد و سر مستشار داد میکشید خیلی حال کردم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش؛ توی پستم اشاره کردم که!
تا قسمت 43 رو تعریف کنه.
ممنون میشم تعریف کنی.
Majid-6120
18-02-2011, 00:48
باز دوباره آب بندی !
خب جونت در آد نیم ساعت فقط بلوتوث هی میگه آه مستشار ... آه مستشار ! حالمو بهم زد : |
جدی جدی حساب کنید یه قسمت سریال چند دقیقش تلف میشه سر این جور چیزا یا نشون دادن یه کات از نمای بیرونی کاخ بین هر پلان !
آدم خوابش میگیره !
یکی از قشنگترین دیالوگهای سریال به نظر من مال قسمت 44 بود در دقیقه 28
روانپزشک (یا بولوتوث؟) : میخوام ببینم که وظیفه تاریخی ماست که محیط پیرامونمونا تغییر بدیم یا اینکه باید خودمونا با محیطی که در اون هستیم تطبیق بدیم؟ کدوم اینهاست؟
نیما: من اعتقاد کامل دارم که هر انسانی تغییر باید ایجاد کنه.
روانپزشک: تونستی کاری بکنی، تونستی تغییری بدی؟
نیما: ...خیر (با ناراحتی)
باز دوباره آب بندی !
خب جونت در آد نیم ساعت فقط بلوتوث هی میگه آه مستشار ... آه مستشار ! حالمو بهم زد : |
جدی جدی حساب کنید یه قسمت سریال چند دقیقش تلف میشه سر این جور چیزا یا نشون دادن یه کات از نمای بیرونی کاخ بین هر پلان !
آدم خوابش میگیره !
خب دوست عزیز البته شما درست میفرمایید ولی انتظاری بیشتر از ایرانی نباید داشته باشید با این اوضاع، شما بیشتر به این جور دیالوگ ها و قسمت های فیلم توجه کنید که این خلا رو پر میکنه.
یکی از قشنگترین دیالوگهای سریال به نظر من مال قسمت 44 بود در دقیقه 28
روانپزشک (یا بولوتوث؟) : میخوام ببینم که وظیفه تاریخی ماست که محیط پیرامونمونا تغییر بدیم یا اینکه باید خودمونا با محیطی که در اون هستیم تطبیق بدیم؟ کدوم اینهاست؟
نیما: من اعتقاد کامل دارم که هر انسانی تغییر باید ایجاد کنه.
روانپزشک: تونستی کاری بکنی، تونستی تغییری بدی؟
نیما: ...خیر (با ناراحتی)
قبل از شروع سریال مهران مدیری در مورد هنرنمایی بازیگرا گفته بود: سعی کردم بهترین بازی که میشه رو ازشون بگیرم.
راستش اون اوایل باور نمیکردم ولی الان متوجه شدم که درست میگفت. همه ی بازیگران مجموعه خیلی خوب نقششون رو ایفا میکنند.به جز یک نفر: خود مهران مدیری! نمیگم بد بازی میکنه. بلکه به نسبت سریال های قبلیش(شب های برره.باغ مظفر.مرد هزار چهره)بازیش افت کرده.و این بار از بهترین بازیگران این مجموعه نیست.من همیشه مدیری رو یکی از بهترین بازیگران طنز کشور میدونم ولی نمیدونم چرا در این کجموعه اینو نیست که باید.
ضمناًاین فقط نظر منه! شاید دیگران از بازیش خوششون آمده باشه ولی به نظر من این مدیری اونی نیست که باید.
پک 16 کی میاد؟
همین امروز اومده
اونطوری که خود سایت قهوه تلخ نوشته پک ۱۶ از شنبه ۳۰ بهمن در دسترس خواهد بود یعنی از امروز.:46:
الیزه پادشاه موناکو، وارد دربار می شود. برزوخان که درگیر مراسم مراسم ازدواج با نازخاتون می باشد، عاشق الیزه می شود و ...
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
قبل از شروع سریال مهران مدیری در مورد هنرنمایی بازیگرا گفته بود: سعی کردم بهترین بازی که میشه رو ازشون بگیرم.
راستش اون اوایل باور نمیکردم ولی الان متوجه شدم که درست میگفت. همه ی بازیگران مجموعه خیلی خوب نقششون رو ایفا میکنند.به جز یک نفر: خود مهران مدیری! نمیگم بد بازی میکنه. بلکه به نسبت سریال های قبلیش(شب های برره.باغ مظفر.مرد هزار چهره)بازیش افت کرده.و این بار از بهترین بازیگران این مجموعه نیست.من همیشه مدیری رو یکی از بهترین بازیگران طنز کشور میدونم ولی نمیدونم چرا در این کجموعه اینو نیست که باید.
ضمناًاین فقط نظر منه! شاید دیگران از بازیش خوششون آمده باشه ولی به نظر من این مدیری اونی نیست که باید.
منم تا حد زیادی با حرفای شما موافقم.بعضی از سکانسها مهران مدیری یه جرقههایی میزنه اما مثل سریالهایی که شما گفتی نیست.شاید دلیلش اینه که میخواد بار طنز این مجموعه بر روی دوش بقیه هم باشه.
برام قابل قبول نیست که چرا مهران مدیری بر خلاف بقیه سریالهاش نقش خودش رو اصلا ماندگار و خوب طراحی نکرده ،بیشتر از همه خودش رو اعصابه ! شخصیت پردازی و شروعش خوب بود میتونست یه شخصیت عالی باشه اما در همون مرحله اول درجا زده و خب مسلماً هم تکراری میشه و هم کلافه کننده .
کلا خیلی از تیکه هاشون کلیشه ای شده.
حالا تیکه های پیرمرد ها (:40:) بماند که هرچی هم تکرار میشه اما باز هم جالبه، اما تیکه های بقیه خیلی دیگه رو اعصابه! یعنی وقتی میبینی فلانی و فلانی تو کادرن، میتونی قشنگ پیش بینی کنی الان میخوان چی بگن و چیکار کنن! :41:
پک 16 هم در بازار دیده شد!
درود،
ممنون/.
یکی محبت نمی کنه این کارو واسه من انجام بده؟
درحد دو-سه خط، فقط داستان دستم بیاد.
Hamid Hamid
19-02-2011, 22:06
یکی محبت نمی کنه این کارو واسه من انجام بده؟
درحد دو-سه خط، فقط داستان دستم بیاد.
هيچي دوست عزيز مي خواستن قيصر رو به مستشار بندازن ... كه مستشار اولش امتناع كرد اما بعد بخاطر اينكه ميتونست از قدرت قيصر براي پيشبرد!! اهدافش استفاده كنه ديگه راضي شد ... تا اينكه ساير درباريان فهميدن قدرت مستشار زياد ميشه و اين خطرناكه ... چهرش رو پيش قيصر خراب كردن و براش حرف دراوردن ... قيصر هم پشيمون شد ....
همين
این سئوال فلان پک کی میاد فقط الکی صفحات تاپیک رو جلو میبره یه سرچ ساده یا سئوال از فروشگاه بهتر راهنمایی تون میکنه .
خداییش این دو تا پیرمرد آخرشن.
استاد میفقمودیه
برای منم یه مرگ موش دوبل بیار که روش هم کف کنه
pcforlife
19-02-2011, 23:57
بعد از مدت ها !!!! بالاخره پک 14 رو دیدم!! باحال بود!! من بیشتر با جایی که فرنچ قرص میخوره حال کردم!! اون لحظه ریکشن های فرنچ و مستشار عالی بودش!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتر خان + باباشاه حرف ندارن!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلو نظمیه ابتر، آجر ترکوند بعد گفت: وااااااـــی! وای! چی کار کـردم! وای!! بی نظیر بود![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_rkh
19-02-2011, 23:57
خلاصه داستان:
الیزه پادشاه موناکو، وارد دربار می شود. برزوخان که درگیر مراسم مراسم ازدواج با نازخاتون می باشد، عاشق الیزه می شود و ...
Saeed System
20-02-2011, 00:40
آقا تو پک 16 چه سیستمی کار گذاشتن تبلیغ ها رو اصلا نمیشه رد کرد!
البته من dvd رو می گیرم و فقط تو این پک اینجوری شده...نه با fastforward رد میشه نه با next ...هردکمه ای بزنی میگه
نمیشه ....فکر کنم تبلیغها رو تو پک 16 با فرمتی ظبط کردن که اصلا نمیشه ردش کرد...
ولی پکهای قبلی من همیشه تبلیغات رو رد می کردم..
البته من dvd رو می گیرم و فقط تو این پک اینجوری شده...نه با fastforward رد میشه نه با next ...هردکمه ای بزنی میگه
نمیشه ....فکر کنم تبلیغها رو تو پک 16 با فرمتی ظبط کردن که اصلا نمیشه ردش کرد...
دوست عزيز بيخود زور نزن ...
تبليغات رو نميشه رد كرد ...لطفا" به گيرنده هاتون دست نزنين...:8:
این پک عجیب بود! اوایلش(دو قسمت اول) واقعاً افتضاح بود(البته به نظر من)صحنه ای که تمام مردان کاخ زل زده بودند به الیزه واقعاً حالم رو بد کرد:2:.
ولی درست همون موقع که میخواستم دیگه نگاش نکنم جالب شد و در 15 دقیقه ی آخر فوق العاده شد!
بهترین بازیگر:به نظرم هیچ کدام. ولی به خاطر سکانس های آخر جعفری جوزانی رو انتخاب میکنم.
بهترین سکانس:خواستگاری.....(نمیگم!)
نمره: این بار به هر قسمت یه نمره میدم:
قسمت اول:1
قسمت دوم:4
قسمت سوم:18
! همین!
playstation 3
20-02-2011, 15:08
اصلا به حقوق مصرف کننده احترام نمیگزارن:
1-قاب افتضاح دی وی دی
2-رایت بد سی دی های فینال آشغال!
3-کار گذاشتن سیستمی که تبلیغ ها رو نشه رد کرد
4-کیفیت بد اسکرچ هاو...................
ahriman323
20-02-2011, 17:21
1-قاب افتضاح دی وی دی
اگه راضی نیستی مثل من نخر مجبور که نیستی...
pcforlife
20-02-2011, 22:40
راستی تو پک 14 بخشی از موسیقی شرلوک هولمز 2010 رو گذاشته بودند!:18: کلا در امر موسیقی چقدر از اینور اونور آهنگ کش رفتند!!!!
فردا برم دو پک اخیرش رو بگیریم ببینیم!!:20:
pooria-ir
20-02-2011, 22:46
سلام
یه سوال داشتم
بجه ها احیانا،اگه کسی برنده شه چیزی اس ام اس میاد براش،یا حتما باید بره تو سایت چک کنه ؟
اتفاقا منم همین مشکل رو داشتم دیویدی رو بردم و عوضش کردم و همونطور که احتمالا حدس زدین هیچ تغییری ایجاد نشد.:31:البته یه جاهایی هم تصویر پرش داشت.
اما بعدش با برنامه VLC media player امتحان کردم و به راحتی تبلیغات رو رد کردم رفت پی کارش.:20:
اما نمیدوم چرا با KMPlayer میخوام ببینم فقط قسمت فایل اول رو درست نشون میده و مابقی را بدون صدا و با سرعت نشون میده.:41:
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
بعد از مدت ها !!!! بالاخره پک 14 رو دیدم!! باحال بود!! من بیشتر با جایی که فرنچ قرص میخوره حال کردم!! اون لحظه ریکشن های فرنچ و مستشار عالی بودش!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتر خان + باباشاه حرف ندارن!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلو نظمیه ابتر، آجر ترکوند بعد گفت: وااااااـــی! وای! چی کار کـردم! وای!! بی نظیر بود![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجاییش هم که به نیما میگفتند اسکل، میگفت خوشبختم منم نیما هستم جالب بود.:31:
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
این پک عجیب بود! اوایلش(دو قسمت اول) واقعاً افتضاح بود(البته به نظر من)صحنه ای که تمام مردان کاخ زل زده بودند به الیزه واقعاً حالم رو بد کرد:2:.
ولی درست همون موقع که میخواستم دیگه نگاش نکنم جالب شد و در 15 دقیقه ی آخر فوق العاده شد!
بهترین بازیگر:به نظرم هیچ کدام. ولی به خاطر سکانس های آخر جعفری جوزانی رو انتخاب میکنم.
بهترین سکانس:خواستگاری.....(نمیگم!)
نمره: این بار به هر قسمت یه نمره میدم:
قسمت اول:1
قسمت دوم:4
قسمت سوم:18
! همین!
باهات موافقم جوزانی واقعا خوب بازی کرد.
کاش یه نفر هم مثل نازخاتون که نیما رو دوست داره ما رو دوست داشت:11:
Mr.Pooya
20-02-2011, 23:13
سلام
یه سوال داشتم
بجه ها احیانا،اگه کسی برنده شه چیزی اس ام اس میاد براش،یا حتما باید بره تو سایت چک کنه ؟
سلام.
همونطوری که قبل از سریال هم نشون میده. اول زنگ می زنند بعد اگر جواب دادید که جایزه به شما می رسه( اگر جواب ندید فکر کنم جایزه رو میدن به یک نفر دیگه) بعد اسم رو تو سایت می زنند.
اس ام اس هم نمیاد.
pooria-ir
20-02-2011, 23:19
سلام.
همونطوری که قبل از سریال هم نشون میده. اول زنگ می زنند بعد اگر جواب دادید که جایزه به شما می رسه( اگر جواب ندید فکر کنم جایزه رو میدن به یک نفر دیگه) بعد اسم رو تو سایت می زنند.
اس ام اس هم نمیاد.
پس نیازی نیست بریم تو سایت هر سری چک کنیم
؟
Dark Prince
20-02-2011, 23:25
1-قاب افتضاح دی وی دی
آنچنان هم که شما میگی بد نیست ها... البته این سیستمی که واسه تبلیغات گذاشتن بنظر من میباس همه تبلیغات رو تو قسمت اول نشون بدن که ملت سر هر اپیزود بیخودی منتظر نشینن و تبلیغات ـه تکراری ببینن...
Mr.Pooya
20-02-2011, 23:50
پس نیازی نیست بریم تو سایت هر سری چک کنیم
؟
راستش دقیق نمی دونم ولی فکر نکنم چون اول زنگ می زنند و بعد اسمتون رو می پرسند و بعد می زنند تو سایت دیگه در غیر اینصورت اسم رو از کجا بفهمند بزنن تو سایت ؟؟
بعد اگر قسمت 16 رو هم دیده باشید اولش رو نشون میده که دارن زنگ میزنند به برندگان و اونجا که بلد زنگ میزنه و تلفن رو جواب نمیدن میگه این دیگه آخر بد شانسی که خودش جواب نمیده پس حتماً از اون نفری که جواب نمیده رد می شوند و یک شماره دیگه رو در میارند و زنگ می زنند.
موفق باشید
nafe-bandar
21-02-2011, 00:17
سلام
دوستان من موقعی که خواستم پوشش امنیتی رو بردارم رمزه هم باهاش پرید!
حالا زنگ زدم گلپخش میگه وظیمه ی ما فقط پخشه تولید با شرکت تصویر سبزه
زنگ زدم تصویر سبز روی پیغامگیره...
از طریق اینترنت نمیشه کاری انجام داد؟!
mohammadirani
21-02-2011, 00:36
با کامپیوتر راحت میشه تبلیغات رو رد کرد
تو دی وی دی پلیر های خونگی نمیشه
Mr.Pooya
21-02-2011, 00:38
سلام
دوستان من موقعی که خواستم پوشش امنیتی رو بردارم رمزه هم باهاش پرید!
حالا زنگ زدم گلپخش میگه وظیمه ی ما فقط پخشه تولید با شرکت تصویر سبزه
زنگ زدم تصویر سبز روی پیغامگیره...
از طریق اینترنت نمیشه کاری انجام داد؟!
سلام.
این رو یکی از دوستان تو همین تاپیک نوشته بودند:
به جای اعداد ناخوانا X بزار و به همراه شماره سریال بفرست به شماره ی 10007979
پین کامل رو برات میفرستن ( شاید 24 ساعت طول بکشه )
موفق باشید
موفق باشید
با کامپیوتر راحت میشه تبلیغات رو رد کرد
تو دی وی دی پلیر های خونگی نمیشه
اتفاقا من با کامپیوتر میدیدم اما نمشد تبلیغات رو رد کرد تا اینکه با VLC تونستم اینکار رو انجام بدم.
marvel_malayer
21-02-2011, 13:39
تو فرانس به خرچنگ میگن : کرچلنگ :31:
این شعری که ناز خاتون به انگلیسی می خونه کسی ترانه اصلی ش رو سراغ داره ؟ cheek cheek everybody cheek ??
اخ جون دفعه دیگه رقص چاقو به احتمال زیاد
او تیکه ای که دو تا پیره مرده می گفتند برو حالشو ببر خیلی با حال بود
این شعری که ناز خاتون به انگلیسی می خونه کسی ترانه اصلی ش رو سراغ داره ؟ cheek cheek everybody cheek ??
من شنیدم ظاهراً تبلیغ مک دونالد بوده ...
البته یه کم زیاد داره تکرار میشه، لوث شده کمی ...
سلام مثل اینکه عده ای نمی تونن تبلیغاتو رد کنن.جالبه من تا حالا اصلا چنین مشکلی نداشتم.یعنی تو کامپیوتر با نرم افزار power dvd چنین مشکلی ندارم تو dvd player هم رد میشه به راحتی
Mr.Pooya
21-02-2011, 16:18
سلام مثل اینکه عده ای نمی تونن تبلیغاتو رد کنن.جالبه من تا حالا اصلا چنین مشکلی نداشتم.یعنی تو کامپیوتر با نرم افزار power dvd چنین مشکلی ندارم تو dvd player هم رد میشه به راحتی
قسمت 16 فقط نمیشه تبلیغات رو رد کرد اون هم با Dvd Player (البته با بعضی از نرم افزار ها هم نمیشه). شما تبلیغات مجموعه 16 رو با DVD Player رد کردید ؟؟
من شنیدم ظاهراً تبلیغ مک دونالد بوده ...
البته یه کم زیاد داره تکرار میشه، لوث شده کمی ...
فکر کنم یه شعر قدیمی برای آموزش زبان انگلیسی باشه که برای بچه های می خوندن..خیلی قدیمی باید باشه ... مثل همون عروسک من قرمز پوشیده تو رخت خواب مخمل آبیش خوابیده !!!! ... تو همین مایه ها ... خیلی کم یادم میاد ... مثلا ... Mack Donald has dog .. Mack Donald has car ... every body happy there cheek cheek cheek , cheek cheek cheek.. ... ... تو همین مایه ها ..!!!!
قسمت 16 فقط نمیشه تبلیغات رو رد کرد اون هم با Dvd Player (البته با بعضی از نرم افزار ها هم نمیشه). شما تبلیغات مجموعه 16 رو با DVD Player رد کردید ؟؟
سلام من تو کامپیوتر اونم با نرم افزار power dvd رد کردم.تو dvd player هم به راحتی رد شد خیلی آسون.
آقا این قسمت 16 چرا اینجوری شدبرزو خان با اون دختره فرار کرد الیزه یعنی دیگه برزو رو نمی بینیم :41: این جوری که خیلی بد میشه.قرارداد گازم امضا شد واقعا دلم سوخت بدجوری.در کنار این همه خنداندن واقعا لازمه که به این جور چیزا هم فکر کنیم که چطوری در طول تاریخ مال و اموالمونو چپاول می کردن :41:همین کارایی که شاهای بی عرضه ما کردن باعث شد اونا اونجا باشن و ما اینجا:41::41::41:
پک 16 جالب بود ...
نقل قول : همین کارایی که شاهای بی عرضه ما کردن باعث شد اونا اونجا باشن و ما اینجا
فقط شاه ها نیستن ... یکم به اطرافت نگاه کن
پک 16 جالب بود ...
نقل قول : همین کارایی که شاهای بی عرضه ما کردن باعث شد اونا اونجا باشن و ما اینجا
فقط شاه ها نیستن ... یکم به اطرافت نگاه کن
من کلا بحث اون زمانارو می کنم و البته مقایسه ای بین شاهای خودمون و پادشاهای دیگر کشورها در اون زمان و این که چطوری اونا به فکر مردم و آینده نگری بودن و شاهای ما به فکر......واقعا جگرمو کباب می کنه باید ریشه ای نگاه کرد به بعضی مسائل حیف که ما باید الان چوب این بی عرضه هارو بخوریم:37:
این مورد رو دوستان قبلا هم ذکر کردند اما کاش نیما یه مقدار کمتر توی دوربین نگاه میکرد.بعضی جاها رو ایراد نداره اما اینکه دائم توی دوربین رو نگاه میکنه روی اعصابه البته این نظر منه و شاید بقیه دوستان مخالف من باشند.
amirfiri
21-02-2011, 22:33
به نظر پک 16 یه خرده خر تو خر بود
پک 15 از 16 باحالتر بود
ولی 16هم در نوعه خودش خوب و دیدنی بود
این مورد رو دوستان قبلا هم ذکر کردند اما کاش نیما یه مقدار کمتر توی دوربین نگاه میکرد.بعضی جاها رو ایراد نداره اما اینکه دائم توی دوربین رو نگاه میکنه روی اعصابه البته این نظر منه و شاید بقیه دوستان مخالف من باشند.
نظر منم همینه.
کلا نیما تو دوربین نگاه می کنه، گاهی وقتا روشو برمی گردونه از دوربین :31:
hoomi_gta
22-02-2011, 11:11
پک 16 خیلی باحال بود مخصوصا 2 قسمت آخر . همه را هم بیخیال فقط بابا شاه و بابا اتی!
فقط فکر کنم دیگه برزو و نبینیم!! :(
پک 16 خیلی باحال بود مخصوصا 2 قسمت آخر . همه را هم بیخیال فقط بابا شاه و بابا اتی!
فقط فکر کنم دیگه برزو و نبینیم!! :(
:18::18::18:
آخه چرا.اون از بیخودی اوناز سوگلی حالا برزو رم فرستاد بره اگه مهران اینجوری بره جلو دیگه کسی جز خودش نمی مونه برا بازی:41:
Mr.Pooya
22-02-2011, 13:45
سلام.
البته هنوز معلوم نیست که برزو حذف بشه یا نه. ولی اگر برزو هم بره یکی دیگه میاد به جاش مثل کاترین که رفت و قیصی :31: اومد.
Ship Storm
22-02-2011, 14:49
اگر این برزو خان حذف بشه حیف میشه کلی میخندیم از کاراش و حرکاتش :31:
اگر این برزو خان حذف بشه حیف میشه کلی میخندیم از کاراش و حرکاتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر نکنم بره. چون الیزه ازش سواستفاده کرد تا اون قرار داد امضا بشه. احتمالاً وسط راه از کالسکه بندازتش بیرون!
مگر این که قرار دادش تموم شده باشه و مدیری با این ترفند اونو از کار کنار بگذاره.(تو پک بعدی مشخص میشه.)
تو این 4-5 پک اخر 12 و 13 از همه بهتر بود
marvel_malayer
22-02-2011, 19:03
این شعری که نازخاتون خوند بیشتر کلماتش لری بود
pcforlife
22-02-2011, 23:42
الهام گرفته شده از یکی از آهنگ های زیبا و کودکانه ی کتابچه ی شعر انگلیسیه Jingle Bells که اگه اشتباه نکنم بیشتر سرود های مخصوص کریسمس تو اونه!
آهنگی که نازخاتون گفت از شعر Old MacDonald Had a Farm همین کتاب کپی پیست شده بود!:31:
این لینک رو ببین!::10:
SA.JJ.AD
23-02-2011, 04:58
عالی بود !! مخصوصا قسمت 48 که خیلی متفاوت و دوست داشتنی بود !
.
کلا این اواخر از تکراری بودن در اومده و عالی شده !
.
برزو هم مطمئنا بهش خیانت میکنه اون یارو و بر میگرده با قیصر ازدواج میکنه :21:!!!:27:
jomong666
25-02-2011, 16:31
جالب بود . این آهنگایی که برای فیلم انتخاب میکنه خیلی قشنگه .
حتی خبری هم از خلاصه ی قسمت ها نیست.
Mr.Pooya
26-02-2011, 16:23
سلام.
من پرسیدم گفت احتمال داره فردا بیاد. یک مدت بود سر موقع میومد باز این دفعه به موقع نیومد. :41:
جریان این خلاصه قسمت ها چیه؟!
چند روز مونده به پخش پک جدید خلاصه ای از اون پک رو توی سایتشون میذاشتن.که ایندفعه این کار رو نکردند.
hamids68
27-02-2011, 10:05
تمام 90 قسمت قبلا ضبط شده یا جدید ضبط میشه؟
پک 17 هم اومد.
مستشار با نازخاتون ازدواج میکند. و مستشار تصمیم میگیرد با کمک بولوتوث مجلس سنا تشکیل دهد!
چه شود!
Dark Prince
27-02-2011, 14:43
پک جدید هم در نوع خودش جالب و متنوع بود!
قسمت اول زیاد خنده نداشت ولی دو قسمت بعدی واقعا قشنگ بودن! بابای اتی هم که فوق العاده داره هنرنمایی میکنه!
مهران مدیری هم تو این پک بنظرم خیلی بهتر از پک های قبل بازی میکنه! یه جورایی بامزه تره...
درضمن! تو این پک بابای اتی هم از قیصرالسلطنه خواستگاری میکنه و جواب قیصر...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.