PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال قهوه تلخ

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

*hamedkhatar*
16-09-2010, 21:50
من یه سوال برام پیش اومده البته اینو بگم که من خودم همه ی محصولات فرهنگی رو به صورت اوریجینال گرفتم و میگیرم.
چرا اینقدر مردم علاقه به خرید اوریجینال این مجموعه کردن؟؟؟من خودم کسایی رو میشناسم که تابه حال یه سی دی آهنگ رو اریجینال نخریدن ولی میخوان کل این مجموعه رو بخرن...دلیل اصلی چیه؟؟

علاقه مردم به مهران مدیری
مهران مدیری تنها کسی هست که 98% مردم از کاراش لذت میبرند و همیشه پیگیر کاراش بودند
و تنها کسی هست که مردم از ته دل کاراش رو دنبال میکنند
به همین خاطر مردم کمی معرفت دارند و میخواند با این کار از مهران حمایت کنند
من شاید یک سالی میشه که هیچ کار ایرانی رو نگاه نکردم ولی این سیدی رو به ذوق و شوق رفتم و اورجینالش رو تهیه کردم

Retired User
16-09-2010, 22:01
خوب من اول دانلود کردم بعدشم رفتم خریدم
اما تا حالا زیاد راضی نبودم
---
تو این دو قسمتی که دیدم به نظرم بازی سیامک انصاری زیادی کلیشه ای شده
کاملا میشه حدس زد که عکس العمل بعدیش چیه
موسیقی هم تا حدودی نا هماهنگ بود
---
قسمت بعدی رو که ببینم شاید نظرم عوض شه

saeed_cpu_full
16-09-2010, 22:07
خوب من اول دانلود کردم بعدشم رفتم خریدم
اما تا حالا زیاد راضی نبودم
---
تو این دو قسمتی که دیدم به نظرم بازی سیامک انصاری زیادی کلیشه ای شده
کاملا میشه حدس زد که عکس العمل بعدیش چیه
موسیقی هم تا حدودی نا هماهنگ بود
---
قسمت بعدی رو که ببینم شاید نظرم عوض شه

معمولا قسمت های اول سریال های طنز چنگی به دل نمیزنه ... مثلا همون شب های برره اولاش اصلا خوب نبود ولی بعدش خیلی قشنگ شد

Facon_Archi
16-09-2010, 22:22
سیامک انصاری چه بازی ای میکنه!
اینکه چه قدر مردم به تاریخ اهمیت میدن رو خیلی خوب نشون داد! : دی
و برنامه های تی وی رو که 1سال این ور اون ور فرقی نمیکنه براشون
یه همچین تیمی با این همه محدودیت های فرهنگی و ...توی این چند سال چنین طنز هایی ساختن ،به نظر من توی قهوه ی تلخ اگه این محدویت هارو نداشتن خیلی جای کار داشت چون اصولا وقایع تاریخی خیلی جالبه توی ایران

mohammadirani
16-09-2010, 23:12
من یه سوال برام پیش اومده البته اینو بگم که من خودم همه ی محصولات فرهنگی رو به صورت اوریجینال گرفتم و میگیرم.
چرا اینقدر مردم علاقه به خرید اوریجینال این مجموعه کردن؟؟؟من خودم کسایی رو میشناسم که تابه حال یه سی دی آهنگ رو اریجینال نخریدن ولی میخوان کل این مجموعه رو بخرن...دلیل اصلی چیه؟؟

سوال پرسیدن داره:31:

حالا بحث علاقه به کنار
خیلی ها درست یا غلط یه فکرایی میکنند مثل اینکه چرا صدا و سیما پخش نمیکنه
چرا مدیری فلان جا نرفت نفس بکشه و از این حرف ها
گرچه به نظر خودم مردم اشتباه فکر کردند و مدیری اصلا تو فاز این کارها نیستش:5:

من خودم فقط به خاطر علاقه به کارهاش خریدم و اینکه بعد مدت ها یه طنز ایرانی ببینم که کارگردان و بازیگرانش شعور داشته باشند
الان تنها برنامه طنزی که میبینم پارازیت جمعه شب هاست :27:

خودمم که غروبی بالاخره خریدم دیدم ملت همین طوری دارند از اون کلوپه میخرند
دختره چشم ابی هم انچنان ذوق میکرد که نگو
تا حالا این قدر مشتری ندیده بود حالا نمیدونم چشماشم واس همون ابی شده بود یه دفعه یا نه:21:

saeed_h1369
17-09-2010, 00:51
منم خریدمو دیدم خیلی باحال بود قسمت 3 آخرش بود بعضی جاهاش.... عاشق لک پوریانم آخرش بوووووووووووووود چی میخووووند؟: دی

AThEisT
17-09-2010, 06:17
علاقه مردم به مهران مدیری
مهران مدیری تنها کسی هست که 98% مردم از کاراش لذت میبرند و همیشه پیگیر کاراش بودند
و تنها کسی هست که مردم از ته دل کاراش رو دنبال میکنند
به همین خاطر مردم کمی معرفت دارند و میخواند با این کار از مهران حمایت کنند
من شاید یک سالی میشه که هیچ کار ایرانی رو نگاه نکردم ولی این سیدی رو به ذوق و شوق رفتم و اورجینالش رو تهیه کردم

نه دوست عزیز ...
البته ممکنه این هم یک دلیل باشه ...

اما دلیل اصلی به نظر من ! همون نافرجامی مدنی و دهن کجی به ضرغامی و صدا و سیمای میلی هست ...

من که واسه همین میرم میخرم ...
چون گذشته از کارهای خوب مدیری اصلا از سریال های ایرانی لذت نمیبرم ...

یک روز خوب میاد ...

Lt.Ali
17-09-2010, 10:01
من تازه سـری اول رو گرفتـم حسش نیست ببینم :19:

پ.ن : دوستان در چارچوب سریال بحث کنیم ؛ هر کی هر کاری میخواد میکنـه میخواد دانلود میکنـه ، میخواد میخـره ! با حرف زدن با هم نظـر هیچکــی تغییر نمیکنـه

موفق باشید

kortol
17-09-2010, 10:06
آقا یه سوال قسمت های بعدی در چه تاریخی منتشر میشن!!!!!!!!!!!!!!

mojtaba2321
17-09-2010, 10:06
معمولا قسمت های اول سریال های طنز چنگی به دل نمیزنه ... مثلا همون شب های برره اولاش اصلا خوب نبود ولی بعدش خیلی قشنگ شد
این ضعف یه سریال رو میرسونه:13:

Reza Razor
17-09-2010, 10:39
این ضعف یه سریال رو میرسونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از چه نظر اونوقت ؟!
شبهای برره بعد چندسال و چندبار دیدن هنوز مردم از دیدنش شاد میشن و به صدتا مثلا طنز که امسال جواد رضویان و این دلقک ها میسازن می ارزه...
کار خوب کاریه که ماندگار بمونه و اکثر کارهای مدیری اینطورین...
البته من فکر میکنم انقدر نباید شلوغش کرد درمورد این سریال چون باعث میشه انتظارات از حد عادی بالاتر بره و مردم نتونن ازش لذت ببرن

milad_takjoo
17-09-2010, 10:40
نه دوست عزیز ...
البته ممکنه این هم یک دلیل باشه ...

اما دلیل اصلی به نظر من ! همون نافرجامی مدنی و دهن کجی به ضرغامی و صدا و سیمای میلی هست ...

من که واسه همین میرم میخرم ...
چون گذشته از کارهای خوب مدیری اصلا از سریال های ایرانی لذت نمیبرم ...

یک روز خوب میاد ...

به نظر من هم دلیل اصلی همین میتونه باشه..

pcforlife
17-09-2010, 11:01
معمولا طنز سریال های مهران به واسطه قوی شدن و البته جلو رفتن داستان قوی میشه...!
منم فکر نمی کنم این ضعف باشه...:20:

night lord
17-09-2010, 11:15
دوستان فقط هر کی میخواد ببینه سریالو خریداری کنه تا مهران مدیری که از طنازهای خوبه ما هستش روی این پروژش که نتونست ت. تلویزیون پخشش کنه ضرر نکنه و نتیجه زحمتشو ببینه .
بزارید یه بارم که شده کپی رایت به دست مردم ما انجام بگیره حق مالف پایمال نشه .

یک روز خوب میاد ...:31:

sepehr_x50
17-09-2010, 11:15
آقا یه سوال قسمت های بعدی در چه تاریخی منتشر میشن!!!!!!!!!!!!!!

تایمر داره...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منم دیشب ساعت 1 به دستم رسید :دی

همون 10 دقیقه اولش که مدیری صحبت میکنه کلی خنده دار بود... :دی

saeed_cpu_full
17-09-2010, 11:16

لاست هم اولاش اصلا هیجان نداشت ... فرار از زندان هم همینطور. کم کم عالی شدن پس باید بگیم اینم ضعف لاست و فرار از زندانه ؟!
خوب یه سریال مقدمه چینی میخواد برای روایت داستان

night lord
17-09-2010, 11:20

من سریاله فرار از زندانو5 یا 6 قسمت اولشو که دیدم اصلا میلی به پیگیری سریال نداشتم ولی بعد از اون تازه قشنگ شد . یعنی سریال prison break ضعف داره!؟!!!!
چه حرفا میزنیدا.....!:41:

Facon_Archi
17-09-2010, 11:45
قسمتی که توی کافه فرانسوی بودن و سیامک داشت توضیح میداد 35 سالگی وقت ازدواج هست و اینا هم باحال بود!
+
اینجا الان باید با اسپویلر حرف زد یا نه؟

Retired User
17-09-2010, 12:18
قسمتی که توی کافه فرانسوی بودن و سیامک داشت توضیح میداد 35 سالگی وقت ازدواج هست و اینا هم باحال بود!
+
اینجا الان باید با اسپویلر حرف زد یا نه؟
فکر نمیکنم چیزی داشته باشه که اصطلاحا بخواد لو بره
---
الان این تاریخی که اینا رفتن واقعا وجود داشته؟
همچین شاهی با این خصوصیات؟
اون سال قمری ای که گفت میشه چند سال پیش؟

Ssarshar
17-09-2010, 12:33
متاسفانه كيفيت تصوير سريال نسبت به تلويزيون پايينتره و ابعاد تصوير هم كوچيكه ! اي كاش توي ضبط تصاوير خرج بيشتري ميكردن !

Retired User
17-09-2010, 12:42
راستی کسی میدونه مهران مدیری نقشش چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pami
17-09-2010, 13:01
نسخه DVD نداره ؟ خیلی بده فقط با کیفیت VCD تو بازار پیدا میشه .

J A V I D
17-09-2010, 13:13
نسخه DVD نداره ؟ خیلی بده فقط با کیفیت VCD تو بازار پیدا میشه .

DVD داره ، من خودم DVD ش رو خریدم ، دی وی دیش تو قاب عرضه می شه ولی هر جایی نداره ، خیلی کمه ... اینم عکس پک DVD مال خودم ...

سریال به نظر من قسمت اولش جالب تر از قسمت های دوم و سومش بود قسمت سومش که به نظرم خیلی ضعیف بود ! و از اینکه آقای مدیری هم تو اول ، قسمت اول مردم رو احمق فرض کردن با وعده جوایز و هدیه خواستن ملت رو تشویق به خریدن نسخه اصل بکنن ناراحت شدم ، بشخصه می تونستم سریال رو دانلود کنم ولی با توجه به احترام و جایگاه آقای مدیری ترجیح دادم نسخه اصلی رو تهیه کنم ... این کار آقای مدیری بزرگترین توهین به مردم بود که با وعده دروغین هدیه خونه اونم شیش تا ! ملت رو تشویق به خرید نسخه اصل کردن ، البته شاید ایشونم بی تقصیر باشن و به خواست شرکت پخش کننده همچین دروغ هایی تحویل دادن ...

البته گناه کسی رو نمی شوریم شاید واقعا همچین هدیه ای بدن هر چند خیلی غیر منطقیه ! من فقط نظرم رو گفتم ...

darklord_8
17-09-2010, 13:19
دوست عزیز دی وی دی رو چند گرفتی؟

کجای تهران؟
ممنون

J A V I D
17-09-2010, 13:29
دوست عزیز دی وی دی رو چند گرفتی؟

کجای تهران؟
ممنون

قیمت دی وی دی و وی سی دی یکی هست اونم 2500 بود ، از یکی از مغازه های خیابون ولیعصر تهیه کردم ... اونجا دو سه تا در میون مغازه ها دی وی دیش رو دارن ولی می گم تعداد کم دارن !

farzan311
17-09-2010, 13:32
قیمت دی وی دی و وی سی دی یکی هست اونم 2500 بود ، از یکی از مغازه های خیابون ولیعصر تهیه کردم ... اونجا دو سه تا در میون مغازه ها دی وی دیش رو دارن ولی می گم تعداد کم دارن !
بعد Dvd کیفیتش بهتره؟ یا همون سه تا cd رو گذاشتن توی یه dvd ؟
اخه من که اصلا ندیدم ایران فیلم Dvd بزنه کاش یه روزی برسه ما فیلم هامون رو بتونیم با کیفیت HD ببینیم یعنی میشه؟

*Shayan*
17-09-2010, 13:39
دوستانی که میگن گرون هست!شما یه فیلم سینمایی که میاد توی شبکه ی خانگی رو میخرید 1500 تومن!(البته اگه اورجینال بخرید!!) اون یه فیلم 1500! شما 2500 میدین واسه ی 3قسمت! که میشه 810 تومن یا این حدودا! رو چه حسابی میگین گرونه؟!
قیمت سریال ها باید کمتر باشه.
یعنی شما اینو نمیدونین؟

J A V I D
17-09-2010, 13:41
بعد Dvd کیفیتش بهتره؟ یا همون سه تا cd رو گذاشتن توی یه dvd ؟
اخه من که اصلا ندیدم ایران فیلم Dvd بزنه کاش یه روزی برسه ما فیلم هامون رو بتونیم با کیفیت HD ببینیم یعنی میشه؟

من نسخه وی سی دی رو ندیدم برا همین چند تا سمپل گذاشتم خودتون ببنید ، نظرتون رو بگید !
رزلوشن 720 در 576 و این عکسا هم رو حالت صد در صد مدیا پلیره ...

عکسا رو تو تگ عکس نذاشتم تا دوستانی که اینترنت سرعت پایین دارن با مشکل مواجه نشن ...

البته دی وی دیش منو خیلی ضایعی داره یعنی منو نمی ذاشتن بهتر بود !

*hamedkhatar*
17-09-2010, 13:46
متاسفانه كيفيت تصوير سريال نسبت به تلويزيون پايينتره و ابعاد تصوير هم كوچيكه ! اي كاش توي ضبط تصاوير خرج بيشتري ميكردن !

دوست عزیز شما VCD داری میبینی
چه ربطی داره به ضبط تصاویر
اینا اگه بخواند HD رو هم میتونند بدند بیرون شاید فول اچ دی نتونند ولی اچ دی رو میتونند
البته اگه اچ دی هم بخواند بدند باید به صورت دیتا بدند که فقط روی کامپیوتر میشه دید
بلو ری هم که توی ایران اصلا حرفش رو نزن

دی وی دیش رو هم کسی نیاورده چه برسه به بالاترش (به غیر از یه سری از جاهای تهران)
ولی چون توی ایران هنوز فرهنگ، فرهنگ VCD هست چاره چیست؟

Ssarshar
17-09-2010, 13:48
دوست عزیز شما VCD داری میبینی
چه ربطی داره به ضبط تصاویر
اینا اگه بخواند HD رو هم میتونند بدند بیرون شاید فول اچ دی نتونند ولی اچ دی رو میتونند
البته اگه اچ دی هم بخواند بدند باید به صورت دیتا بدند که فقط روی کامپیوتر میشه دید
بلو ری هم که توی ایران اصلا حرفش رو نزن

دی وی دیش رو هم کسی نیاورده چه برسه به بالاترش
ولی چون توی ایران هنوز فرهن فرهنگ VCD هست چاره چیست؟

كلا كيفيت تصوير برداري تو ايران پايينه ! ... ضبط تصاوير و فيلمبرداري با كمترين خرج ممكن انجام ميشه !

وقتي دوربين خوبي نداشته باشن ... رزولوشن بالايي هم نبايد انتظار داشته باشيم ! تازه مديري مياد ميگه اين بهترين كيفيته !

اين باعث ميشه زياد فرق خاصي توي اچ دي يا بلو ري و يا دي وي دي شاهد نباشيم ! براي من توي فيلمهاي ايراني اينطوريه !

farzan311
17-09-2010, 13:50
اگه میتونی این سه تا رو بهم بگو
FRAME RATE
DATA RATE
TOTAL BITRATE
رزولشونش که یکیه

البته اگه بخواند میتونند هر کیفیتی رو بدند بیرون امریکایی ها فیلمای 40 سال پیش رو با کیفیت های خیلی بالا میدند بیرون درحالیکه اون موقع کیفیت دوربین هاشون از حالای ما کمتر بوده

J A V I D
17-09-2010, 13:53
حالا این عکسایی که من از دی وی دیش گذاشتم فرقی داره با وی سی دیش یا نه ؟!؟

FRAME RATE
DATA RATE
TOTAL BITRATE
رزولشونش که یکیه

بگید با چه نرم افزاری می شه این اطلاعت رو بدست آورد بگید می گم بهتون ...

Ssarshar
17-09-2010, 13:55
FRAME RATE
DATA RATE
TOTAL BITRATE
رزولشونش که یکیه

البته اگه بخواند میتونند هر کیفیتی رو بدند بیرون امریکایی ها فیلمای 40 سال پیش رو با کیفیت های خیلی بالا میدند بیرون درحالیکه اون موقع کیفیت دوربین هاشون از حالای ما کمتر بوده

به هر حال دوست عزيز ما اگر مبناي كيفيت خوب رو بزاريم سريالهاي تلويزيون ... كيفيت پخش پايينتر از كيفيتي هست كه از خود صدا و سيما پخش ميشه ! به هر حال وقتي مخاطب داره پولي پرداخت ميكنه بابت يه اثر هنري بايد بهترين كيفيت ممكن دستش بياد ! مثل اين ميمونه كه ه آلبوم اورجينال موسيقي رو بگيريم كيفيتش 64 كيلوبايت باشه !

*hamedkhatar*
17-09-2010, 13:59
كلا كيفيت تصوير برداري تو ايران پايينه ! ... ضبط تصاوير و فيلمبرداري با كمترين خرج ممكن انجام ميشه !

وقتي دوربين خوبي نداشته باشن ... رزولوشن بالايي هم نبايد انتظار داشته باشيم ! تازه مديري مياد ميگه اين بهترين كيفيته !

اين باعث ميشه زياد فرق خاصي توي اچ دي يا بلو ري و يا دي وي دي شاهد نباشيم ! براي من توي فيلمهاي ايراني اينطوريه !

دوست عزیز من داداشم خودش فیلم برداره و توی صدا و سیمای تهران کار میکنه
پس حد اقل کیفیت تصویر کارهاشون رو قبل از تبدیل دیدم
همونطور که گفتم نمیتونند از دوربین های فول اچ دی استفاده کنند چون خیلی گرون هستند ولی از اچ دی استفاده میکنند
دیگه بچه های مدیری از داداش من که کمتر نیستند هستند؟

J A V I D
17-09-2010, 14:00
FRAME RATE
DATA RATE
TOTAL BITRATE
رزولشونش که یکیه

پراپرتیز گرفتم از یکی از فایل های VOB

به هر حال دوست عزيز ما اگر مبناي كيفيت خوب رو بزاريم سريالهاي تلويزيون ... كيفيت پخش پايينتر از كيفيتي هست كه توي خود صدا و سيما پخش ميشه ! به هر حال وقتي مخاطب داره پولي پرداخت ميكنه بابت يه اثر هنري بابت بهترين كيفيت ممكن دستش بياد ! مثل اين ميمونه كه ه آلبوم اورجينال موسيقي رو بگيريم كيفيتش 64 كيلوبايت باشه !

کلا یکی از دلایلی که من فیلم های ایرانی رو نمی خرم معمولا اینه که اول و سط و فیلمه زیرنویس اینا تبلیغ همین جوری رد می شه ! وقتی فیلمی فروخته می شه نباید اینقدر تبلیغ از در و دیوارش بره بالا مخصوصا این لوگوی کمپانی های تکثیر کننده بالای فیلم خیلی حرکت بدیه ...

Ssarshar
17-09-2010, 14:03
دوست عزیز من داداشم خودش فیلم برداره و توی صدا و سیمای تهران کار میکنه
پس حد اقل کیفیت تصویر کارهاشون رو قبل از تبدیل دیدم
همونطور که گفتم نمیتونند از دوربین های فول اچ دی استفاده کنند چون خیلی گرون هستند ولی از اچ دی استفاده میکنند
دیگه بچه های مدیری از داداش من که کمتر نیستند هستند؟

پس اگر اينطوره كه شما ميگي حق با شماست ... يه مسئله ديگه هم هست اينه كه عوام مردم كيفيت براشون مهم نيست و چشمشون رو به اصطلاح اذيت نميكنه ! يعني هنوز كيفيت اچ دي در جامعه ي ما جا نيفتاده ... اگر مردم واسشون اين قضيه عادي ميشد و معترض ميشدن .... احتمال داشت اين رويه تغيير ميكرد !

الان حجم قسمت اول حدود 530 مگابايت هست در صورتيكه من يه سريال خارجي 350 مگا بايتي ميگيرم كيفيتش دو برابره اينه ...

*hamedkhatar*
17-09-2010, 14:06
DVD داره ، من خودم DVD ش رو خریدم ، دی وی دیش تو قاب عرضه می شه ولی هر جایی نداره ، خیلی کمه ... اینم عکس پک DVD مال خودم ...

سریال به نظر من قسمت اولش جالب تر از قسمت های دوم و سومش بود قسمت سومش که به نظرم خیلی ضعیف بود ! و از اینکه آقای مدیری هم تو اول ، قسمت اول مردم رو احمق فرض کردن با وعده جوایز و هدیه خواستن ملت رو تشویق به خریدن نسخه اصل بکنن ناراحت شدم ، بشخصه می تونستم سریال رو دانلود کنم ولی با توجه به احترام و جایگاه آقای مدیری ترجیح دادم نسخه اصلی رو تهیه کنم ... این کار آقای مدیری بزرگترین توهین به مردم بود که با وعده دروغین هدیه خونه اونم شیش تا ! ملت رو تشویق به خرید نسخه اصل کردن ، البته شاید ایشونم بی تقصیر باشن و به خواست شرکت پخش کننده همچین دروغ هایی تحویل دادن ...

البته گناه کسی رو نمی شوریم شاید واقعا همچین هدیه ای بدن هر چند خیلی غیر منطقیه ! من فقط نظرم رو گفتم ...

این دی وی دی رو یه تست بکن ببین دی وی دی معمولیه یا دی وی دی 9 هست؟
منم مثل شما از قسمت اول بیشتر خوشم اومد طنزش قوی تر بود
نمیدونم چرا تا به عربده کشی و اینا میرسه ایرانی ها میگند قشنگ تر شد فکر کنم اصلا دیالوگ ها رو گوش نمیدند
البته قسمت 3 قشنگ بود به هر حال داستان وارد یه فاز دیگه شد و داستان جذاب تر شد ولی ضعیفتر کار شده بود هی سعی میکنند مسخره بازی در بیارند مثلا انگار باعث خنده میشه
این مسخره بازی ها شاید نسل گذشته خنده دار بود ولی الان بعد از این همه کارهای حرفه ای اینها فکر نمیکنم زیاد جالب باشه

دوستان اصفهانی اگه کسی DVD سریال رو پیدا گرد توی اصفهان بگه از کجا گرفته سری بعد دی وی دیش رو بخرم

Saeed System
17-09-2010, 14:08
من نسخه وی سی دی رو ندیدم برا همین چند تا سمپل گذاشتم خودتون ببنید ، نظرتون رو بگید !
رزلوشن 720 در 576 و این عکسا هم رو حالت صد در صد مدیا پلیره ...

عکسا رو تو تگ عکس نذاشتم تا دوستانی که اینترنت سرعت پایین دارن با مشکل مواجه نشن ...

البته دی وی دیش منو خیلی ضایعی داره یعنی منو نمی ذاشتن بهتر بود !

خیلی dvd کیفیتش بهتره :20:

من vcd رو دیدم با ابعاد خود vcd هم کانورت کردن فکر کنم 320 * 240 کانورت شده.

این عکسی که شما گذاشتی خیلی بهتره از vcd .

من تو lcd 46 نسخه vcd رو دیدم با dvd hd و کیفیت خیلی پایین البته بقیه خانواده نفهمیدن ولی

روزلیشن پایین تصویر خیلی تابلو بود .

اگر از تلوزیون پخش میشد کیفیتش از این vcd بهتر میشد.

البته تلوزیون رو اگر با گیرنده hd که امواج دیجیتالی رو بگیره ببینی در حد dvd میشه.

رو ماهواره intelsat 902 بازم به پای hd player فرکانسهای دیجیتالی نمیرسه .

مقایسه کردم اینو فهمیدم.

farzan311
17-09-2010, 14:08
پس اگر اينطوره كه شما ميگي حق با شماست ... يه مسئله ديگه هم هست اينه كه عوام مردم كيفيت براشون مهم نيست و چشمشون رو به اصطلاح اذيت نميكنه ! يعني هنوز كيفيت اچ دي در جامعه ي ما جا نيفتاده ... اگر مردم واسشون اين قضيه عادي ميشد و معترض ميشدن .... احتمال داشت اين رويه تغيير ميكرد !

الان حجم قسمت اول حدود 530 مگابايت هست در صورتيكه من يه سريال خارجي 350 كيلوبايتي ميگيرم كيفيتش دو برابره اينه ...

منظورتون 350 مگا بایت هست دیگه؟:31:

J A V I D
17-09-2010, 14:09
این دی وی دی رو یه تست بکن ببین دی وی دی معمولیه یا دی وی دی 9 هست؟
منم مثل شما از قسمت اول بیشتر خوشم اومد طنزش قوی تر بود
نمیدونم چرا تا به عربده کشی و اینا میرسه ایرانی ها میگند قشنگ تر شد فکر کنم اصلا دیالوگ ها رو گوش نمیدند
البته قسمت 3 قشنگ بود به هر حال داستان وارد یه فاز دیگه شد و داستان جذاب تر شد ولی ضعیفتر کار شده بود هی سعی میکنند مسخره بازی در بیارند مثلا انگار باعث خنده میشه
این مسخره بازی ها شاید نسل گذشته خنده دار بود ولی الان بعد از این همه کارهای حرفه ای اینها فکر نمیکنم زیاد جالب باشه

دوستان اصفهانی اگه کسی DVD سریال رو پیدا گرد توی اصفهان بگه از کجا گرفته سری بعد دی وی دیش رو بخرم

حجم دی وی دی 4.11 گیگه ... که همون دی وی دی معمولی می شه !

*hamedkhatar*

الان حجم قسمت اول حدود 530 مگابايت هست در صورتيكه من يه سريال خارجي 350 كيلوبايتي ميگيرم كيفيتش دو برابره اينه ...

اون 350 مگابایتی که میبینی فرمتش AVI و اینکودینگش Divx هست
تکنولوژی VCD و Divx من نمیدونم چند سال با هم فاصله دارند ولی اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه
من الان فیلم AVATAR رو با کیفیت Full HD 1080 دارم که حجمش 20 گیگابایت هست
همین فیلم رو تبدیل کنم به VCD از همین قهوه تلخ کیفیتش بد تر میشه

Ssarshar
خیلی dvd کیفیتش بهتره :20:

من vcd رو دیدم با ابعاد خود vcd هم کانورت کردن فکر کنم 320 * 240 کانورت شده.

این عکسی که شما گذاشتی خیلی بهتره از vcd .

من تو lcd 46 نسخه vcd رو دیدم با dvd hd و کیفیت خیلی پایین البته بقیه خانواده نفهمیدن ولی

روزلیشن پایین تصویر خیلی تابلو بود .

اگر از تلوزیون پخش میشد کیفیتش از این vcd بهتر میشد.

البته تلوزیون رو اگر با گیرنده hd که امواج دیجیتالی رو بگیره ببینی در حد dvd میشه.

رو ماهواره intelsat 902 بازم به پای hd player فرکانسهای دیجیتالی نمیرسه .

مقایسه کردم اینو فهمیدم.

پس اگه اينطوره ارزش داره دنبال دي وي دي باشيم ... حتي اگه سخت گير بياد !
اين نسخه ي وي سي دي تصويرش يه مقدار موج داره ! اصلا كيفيت مطلوبي نداره متاسفانه ...

Ssarshar
17-09-2010, 14:17
منظورتون 350 مگا بایت هست دیگه؟:31:

آخ راست ميگي ... ببخش :31:

mojtaba2321
17-09-2010, 14:32
از چه نظر اونوقت ؟!
شبهای برره بعد چندسال و چندبار دیدن هنوز مردم از دیدنش شاد میشن و به صدتا مثلا طنز که امسال جواد رضویان و این دلقک ها میسازن می ارزه...
کار خوب کاریه که ماندگار بمونه و اکثر کارهای مدیری اینطورین...
البته من فکر میکنم انقدر نباید شلوغش کرد درمورد این سریال چون باعث میشه انتظارات از حد عادی بالاتر بره و مردم نتونن ازش لذت ببرن
در اکثر کشورها اگه pilot ضعیف باشه و حداقل ریتینگ رو نیاره دیگه اجازه ادامه ساخت بهش داده نمیشه.
اونوقت اگه کارهای ایرانی اولش خوب نباشه بعدش خوب میشه؟

mojtaba2321
17-09-2010, 15:01
در 18:08 قسمت سوم لینک ایران پرود دقت کنید:

sepehr_x50
17-09-2010, 15:04
سلام. خیلی بحث های متفرقه و غیر ضروری راه افتاده اینجا... :13:

هر سه قسمت رو دیدم. از همون اول فوق العاده بود. از نطر بحث هنری و سینمایی و ... نمیدونم، ولی برای بنده که بیننده عام بودم خیلی عالی بود و لذت بردم. صحنه های طنز هم کم نداشت. به نظرم اگر تلویزیون هم میخواست اینو پخش کنه نمی تونست.
چطور میشد همون 5 دقیقه اول رو پخش کرد؟!

ضمنا چندتا سوال که متوجه نشدم:

- چرا وقتی سیامک انصاری به گذشته برگشت واسه هیچکی سوال پیش نیومد که این چرا انقدر عجیب و غریب؟! عینک چیه رو چشاش؟!!

- چرا پیش اون استاد رفتند واسه کتاب (همون کتابی که به کتابخونه اهدا کرده بود) در صورتی که میتونست بره کتایخونه؟!!

Hasan.M
17-09-2010, 15:05
حالا فهميدم چرا tvپخشش نميكنه :27:
اين فيلم اصلا به كلي پيامه :20:
از اولش تا آخرين لحظش :20:
خداييش دستش دردنكنه اين آقاي مديري عجب فيلي ساخته :11:

mohammadirani
17-09-2010, 15:05
خوب چی هست؟
چه نکته ای در دقیقه 18 رخ میده؟

Facon_Archi
17-09-2010, 15:17
سلام. خیلی بحث های متفرقه و غیر ضروری راه افتاده اینجا... :13:

هر سه قسمت رو دیدم. از همون اول فوق العاده بود. از نطر بحث هنری و سینمایی و ... نمیدونم، ولی برای بنده که بیننده عام بودم خیلی عالی بود و لذت بردم. صحنه های طنز هم کم نداشت. به نظرم اگر تلویزیون هم میخواست اینو پخش کنه نمی تونست.
چطور میشد همون 5 دقیقه اول رو پخش کرد؟!

ضمنا چندتا سوال که متوجه نشدم:

- چرا وقتی سیامک انصاری به گذشته برگشت واسه هیچکی سوال پیش نیومد که این چرا انقدر عجیب و غریب؟! عینک چیه رو چشاش؟!!

- چرا پیش اون استاد رفتند واسه کتاب (همون کتابی که به کتابخونه اهدا کرده بود) در صورتی که میتونست بره کتایخونه؟!!

سوال اولت که خب مگه ندیدی علی لک پوریان بهش گفت تو دلقکی؟!:31:
دومی هم منم فهمیدم ولی خب اگه سوتی داده باشن که خیلی بد سوتی ای بوده.. به جز سوتی من چیزی به ذهنم نمیرسه:46:

Lt.Ali
17-09-2010, 15:19
داستان داره سریال ؟ :31: حسش نمیاد که ببینم

mojtaba2321
17-09-2010, 15:21
خوب چی هست؟
چه نکته ای در دقیقه 18 رخ میده؟
یه کم بیشتر به عکسی که گذاشتم دقت کن !

Facon_Archi
17-09-2010, 15:25

20سوالیه!بگو خب!
شبیه چهره ی حمید لولایی شده تو نقش خشایار موقعی که نه غلام میگفت!:31::19:

Ssarshar
17-09-2010, 15:31
كلا كارهاي مديري سير صعودي داره توي قسمتهاش ... قطعا بايد منتظر بهتر از اينهاش در قسمتهاي آينده باشيم !

alidata2010
17-09-2010, 15:35
لباسشم شبیه شاهه :31:
از کدوم شبکه داره پخش میشه

Saeed System
17-09-2010, 15:55

دوست عزیز زودتر جواب رو بگو :11:

نیم ساعته منتظریم می خوایم بریم جایی

کنجکاو شدیم ببینیم چیه:11:

hamidras
17-09-2010, 16:00
میام دانلود کنم ولی نمیدونم عجیب عذاب وجدان دارم سر این فیلم:دی

همون بخرم بهتره.

Facon_Archi
17-09-2010, 16:07
يه ناخنش رو انگار لاك زده : دي

---------------

كلا كارهاي مديري سير صعودي داره توي قسمتهاش ... قطعا بايد منتظر بهتر از اينهاش در قسمتهاي آينده باشيم !

اون انگشتر هست که توی دستش هست نه ناخن لاک زده:31:
+
آهنگ تیتراژ رو که مهران مدیری میخونه رو کسی میدونه چه خواننده های دیگه ای خوندن؟(از قدیم تا الان)(یاد انجمن موسیقی گرامی!:19:)

hamidras
17-09-2010, 16:13
اقا مثل اینکه کانال ITN سریالو پخش میکنه:دی کیا پخش میشه میدونید؟

alirezaghanbari
17-09-2010, 16:17
3 قسمت اول برا شروع بد نبود...

hamijoon
17-09-2010, 16:18
من كه واقعا خوشم اومد . خوده مهران كه بياد ديگه كركر خنده ميشه .

تيكه هايه جالبي ميندازن . ايول .

sepehr_x50
17-09-2010, 16:21
سوال اولت که خب مگه ندیدی علی لک پوریان بهش گفت تو دلقکی؟!:31:
دومی هم منم فهمیدم ولی خب اگه سوتی داده باشن که خیلی بد سوتی ای بوده.. به جز سوتی من چیزی به ذهنم نمیرسه:46:

دلقک ها عینک میزنند؟! آخه اون موقع عینک کجا بود؟ (اونم اون شکلی)

به نظرم سریال گوف زیاد داره...

اون انگشتر هست که توی دستش هست نه ناخن لاک زده:31:
+
آهنگ تیتراژ رو که مهران مدیری میخونه رو کسی میدونه چه خواننده های دیگه ای خوندن؟(از قدیم تا الان)(یاد انجمن موسیقی گرامی!:19:)

علی رستمیان عزیز با آهنگ سازی استاد فرامرز پایور

امشب شب مهتابه - سیما مافیها

امشب شب مهتابه - هایده

لینکاشونو تو پروفایلم گذاشتم...
نسخه های دیگه هم هست.

mehdi30nema
17-09-2010, 16:33
امروز نشستم فقط یه قسمت را ببینم که اینقدر جالب بود ناخودآگاه هر سه قسمت را هم دیدم . اون تیکه خیلی شاهکار بود :
من آقا محمد خان قاجارم ، مدارکش هم موجوده .

یه پیام اخلاقی هم بدم : همون جوری که مهران مدیری هم گفت سعی کنید نسخه اوریجینال بخرید .

Facon_Archi
17-09-2010, 16:36
دلقک ها عینک میزنند؟! آخه اون موقع عینک کجا بود؟ (اونم اون شکلی)

به نظرم سریال گوف زیاد داره...

علی رستمیان عزیز با آهنگ سازی استاد فرامرز پایور

امشب شب مهتابه - سیما مافیها

امشب شب مهتابه - هایده

لینکاشونو تو پروفایلم گذاشتم...
نسخه های دیگه هم هست.

دیگه شما خیلی وارد جزئیات شدی:دی
اتفاقا یکی از دلایلی که اون برهه از تاریخ رو انتخاب کردن به خاطر این بوده که هیچ چیز قطعی ازش باقی نمونده!حالا شاید عینک اون شکلی هم وجود داشته بوده باشه!
چون لباسش مثل مردم عادی اون موقع نبود بهش گفت دلقکی؟! یه سری لباس میپوشن که به نظر غیر معقول میاد دیگه لباس اون هم واسه اون زمان غیر عادی بوده یا عینکش

Hasan.M
17-09-2010, 16:48
امروز نشستم فقط یه قسمت را ببینم که اینقدر جالب بود ناخودآگاه هر سه قسمت را هم دیدم . اون تیکه خیلی شاهکار بود :
من آقا محمد خان قاجارم ، مدارکش هم موجوده .
بسي خنديديم:31:
آره خيلي جالب بود
زدن ناكوتش كردن ميگي شاهكار بود :31:

A.M.D.D.E.V.I.L
17-09-2010, 16:55
خیلی خوب شد که صدا سیما نمیده چون دیگه اصلا لازم نیست که به این کاانال های *)&#$^%)*& صدا و سیما نگاه کنیم حتی 1 ثانیه - خوشبختانه من تو ورزش ایران هم زیاد علاقه ای ندارم و دیگه هیچ وقت مجبور نیستم که تلوزیون ایران ببینم - از چند وقت پیش که گفته بودن این سریال قراره پخش بشه ناراحت شده بودم که مجبورم تلوزیون ایران ببینم :27::21:

N.I.M.A _ P30
17-09-2010, 16:57
دوستان سلام. من بالاخره این سریال زیبا رو خریدم. عالی بود. دست مهران درد نکنه.
ولی یه مطلبی. امروز داشتم تو نت میچرخیدم. هر جا اسمی از قهوه ی تلخ بود یه سری مطلب 30 یا 30 هم بود. اینکه مهران فقط خواسته تو این سریال کنایه بزنه و اوضاع و احوال امروزه ی ایران رو نشون بده.
مثلا اینکه اون 5سال رو نماد 5سال قبل تا حال نشون داده و کتاب فارس نامه که ظاهرا نام یکی از روزنامه هاست و خیلی مطالب دیگه که جاش نیست مطرح کنم.
گفتم اگه بخوایم اینقدر ریز نگاه کنیم پس چه جوری قهوه ی تلخ مجوز گرفته برا نمایش خانگی؟
میخواستم نظر دوستان رو بیشتر بدونم.

mojtaba2321
17-09-2010, 17:10

سبیلاش رو ببینید !!

M A M M U T
17-09-2010, 17:15
واقعا برای این انسان های دل و دزد متاسفم که ریختن توی این مملکت و کشور رو به گند کشیدن.
هنوز هیچی نشده قهوه ی تلخ تو نت پخش شده....خب یه قفل خوبی بزارن روش.....:41:

shifter
17-09-2010, 17:23
بسي خنديديم:31:
آره خيلي جالب بود
زدن ناكوتش كردن ميگي شاهكار بود :31:
اخر قسمت دوم هم وقتي سيامك انصاري داره وارد كاخ نياوران ميشه و از جلوي كتيبه ها رد ميشه ميگه:
چه مردان بزرگي بودن كه اين ميراث رو براي نسل هاي بعدي نگه داري كردند!!
منظورش شاه بوده ديگه!:31:

Facon_Archi
17-09-2010, 17:28
دوستان سلام. من بالاخره این سریال زیبا رو خریدم. عالی بود. دست مهران درد نکنه.
ولی یه مطلبی. امروز داشتم تو نت میچرخیدم. هر جا اسمی از قهوه ی تلخ بود یه سری مطلب 30 یا 30 هم بود. اینکه مهران فقط خواسته تو این سریال کنایه بزنه و اوضاع و احوال امروزه ی ایران رو نشون بده.
مثلا اینکه اون 5سال رو نماد 5سال قبل تا حال نشون داده و کتاب فارس نامه که ظاهرا نام یکی از روزنامه هاست و خیلی مطالب دیگه که جاش نیست مطرح کنم.
گفتم اگه بخوایم اینقدر ریز نگاه کنیم پس چه جوری قهوه ی تلخ مجوز گرفته برا نمایش خانگی؟
میخواستم نظر دوستان رو بیشتر بدونم.

خیلی سادس!
نمیفهمن!:31:
کلی کتاب و مطلب طنز اینجوری در میاد ،فکر میکنی چرا؟!
جوابش به همین سادگیه!نمیفهمن!:46:

alirezaghanbari
17-09-2010, 17:33
واقعا برای این انسان های دل و دزد متاسفم که ریختن توی این مملکت و کشور رو به گند کشیدن.

باید به همه توصیه کنیم بجا این دله دزدیا و برا حمایت ازین هنرمند محبوب و مردمی ، بجا دانلود و کپی ، اریجنالشو بخرند.

N.I.M.A _ P30
17-09-2010, 17:45

بابا تو رو خدا ول کنید دیگه این بحثو. از وقتی که این تاپیک باز شده چیزی به غیر از این بحث نشده. حداقل دیگه جاش تو این تاپیک نیست.(چون تو امضام بود گفتما:31:)
هر کی عشق و پولش میکشه دانلود میکنه. هر کی وجدانش قبول میکنه دانلود و کپی. هر کسی رو تو قبر خودش میذارن.
اگه مشکل شرعی داره پای خودشونه.
اگه مشکل انسانی داره بازم پای خودشونه.
به ماچه هی میایم میگیم دانلود کنید. نکنید. بکنید و...
خواهش میکنم بسه.

خیلی سادس!
نمیفهمن!:31:
کلی کتاب و مطلب طنز اینجوری در میاد ،فکر میکنی چرا؟!
جوابش به همین سادگیه!نمیفهمن!:46:
آخه میگفتن یکی از دلایلی که قهوه ی تلخ پخش نشده تو تی وی همین بوده. یعنی فهمیدن. بعدم که دیدن کار به این بزرگی و محبوبی رو اگه اجازه ی نمایش خانگی هم ندن دیگه واویلاست. خیر سرشون دارن با فارسی 1 رقابت میکنن خوب!:27:

C0OPeR
17-09-2010, 17:49
سه قسمت اول رو دیدم ! بر خلاف انتظارم اصلا چنگی به دل نزد ... امیدوارم در ادامه بهتر بشه

Facon_Archi
17-09-2010, 17:57
سه قسمت اول رو دیدم ! بر خلاف انتظارم اصلا چنگی به دل نزد ... امیدوارم در ادامه بهتر بشه

دوستانی که میگن 3قسمت اول چنگی به دل نزد از جمله شما
با 3قسمت که نمیشه نظ قطعی داد
بعدشم 35تا بازیگر اصلی داره شما دندون رو جیگر بزارید یه کم سریال بره جلو کم کم شخصیت ها بیان تا بعدش...

Retired User
17-09-2010, 18:43
با 3 قسمت که نمیشه نظر قطعی داد
من خودمم انتظارم خیلی بیشتر از اینا بود ولی هنوز سریال جا نیفتاده
----
اون تیکه آقا محمد خان قاجار خیلی باحال بود
هنوز یادم میاد خندم میگیره دی:
----
نقش مهران مدیری مشخص نشده؟

moraddad
17-09-2010, 19:20
اسم مهران مدیزی تو سریال بلوتوث کبیره ؟! :31:

alidata2010
17-09-2010, 20:05
راسته که خواننده امید برادر مهران مدیریه؟:31:

iman0007
17-09-2010, 20:11
راسته که خواننده امید برادر مهران مدیریه؟:31:
من نمیدونم آخه این شایعه از کجا دراومده؟؟؟آخه اینا کجاشون شبیه همدیگه ست؟
ولی انصافا مهران مدیری این تیراژ رو خوب خونده...

alidata2010
17-09-2010, 21:22
میشه اهنگ تیتراژ رو بزارین

pcforlife
17-09-2010, 21:25
میشه اهنگ تیتراژ رو بزارین
از اینجا بگیرید:10::

یاعلی:11:

brave_ie
17-09-2010, 21:33
کسی dvd از سایت قهوه تلخ به صورت پستی خریده؟

Facon_Archi
17-09-2010, 21:57
اعتراف گیری شون هم جالب بود!
"زیاد زدین خل شده!"

pcforlife
17-09-2010, 22:01
صحنه رستوران همونطور که یکی از دوستان گفت، محشر بود! یورووه؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirfiri
17-09-2010, 22:02
کسی dvd از سایت قهوه تلخ به صورت پستی خریده؟
والا من چن روز می شه بهشون سفارش دادم ولی انگار نه انگار!
اخه دیگه تو هر دوقوزابادی که یارو cdplayer داشته باشته DVDplayer هم داره دیگه.
چی می شد همشرو رو DVD می زدن اخه؟!

bax_021
17-09-2010, 22:02
اینقد عجله نکنید
فیلم ها مدیری همیشه چند قسمت اولش به معرفی شخصیت ها می گذره
دیگه از سری سوم سریال درست می شه

کسی می دونه مدیری ازدواج کرده یا نه ؟؟
بچه داره ؟؟

shifter
17-09-2010, 22:04
الان قسمت 3 رو هم دیدم...تازه داره جا میوفته و تیکه های خنده دار شروع میشه!!:31:
بازی سیامک انصاری هم اگرچه یه کم تکراری میزنه اما به دل میشینه...مخصوصا موقع تاج گذاری باحال بود!
حالا چرا بسته بعدی اینقدر دیر میاد؟!
مگه قرار نبود هفته ای باشه!؟

pcforlife
17-09-2010, 22:05
بچه داره ؟؟
فرهاد مدیری پسرشه دیگه...نه؟!:20: تو مرد دو هزار چهره هم انتخاب موسیقی دست اون بود که صدای اون آهنگسازه که از ارامنه بود رو درآورد.:5:

brave_ie
17-09-2010, 22:10
به نظرم "اون آهنگسازه که از ارامنه بود" لفظ خوبی برای استاد چکناواریان نیست:10:

Facon_Archi
17-09-2010, 22:12
الان قسمت 3 رو هم دیدم...تازه داره جا میوفته و تیکه های خنده دار شروع میشه!!:31:
بازی سیامک انصاری هم اگرچه یه کم تکراری میزنه اما به دل میشینه...مخصوصا موقع تاج گذاری باحال بود!
حالا چرا بسته بعدی اینقدر دیر میاد؟!
مگه قرار نبود هفته ای باشه!؟

احتمالا به خاطر اینکه پخشش همه ی شهر ها جا بیوفته و نمایندگی بگیرن این تاخیر رو انداختن
توی سایت هم گفته بودن که از بسته ی دوم به بعد هر هفته میاد:46:

mojtaba2321
17-09-2010, 22:13
فرهاد مدیری برادر مهران مدیری به نظر میاد برای اولین بار میخواسته برای تلویزیون آهنگسازی کنه که نشد که بشه.

راستی سوتی بلند و کوتاهی سبیلا رو که گرفتید؟

pcforlife
17-09-2010, 22:23
پسرشه! مهران هم زیاد جوون نیستا! سال دیگه 50 ساله میشه! (هر چند فقط تو ایرانه که به 50 ساله میگن پیر متاسفانه!)
اینم یه مطلبه راجع به مدیری و بچه هاش!

Facon_Archi
17-09-2010, 22:28
پسرشه! مهران هم زیاد جوون نیستا! سال دیگه 50 ساله میشه! (هر چند فقط تو ایرانه که به 50 ساله میگن پیر متاسفانه!)
اینم یه مطلبه راجع به مدیری و بچه هاش!

توی این لینک نوشته شبکه ی خانگی:گنج مظفر 10 قسمت!!این چیه قضیه اش؟مگه اومد اصلا که اینجا نوشته؟

pcforlife
17-09-2010, 22:38
به نظرم "اون آهنگسازه که از ارامنه بود" لفظ خوبی برای استاد چکناواریان نیست:10:
اسم ایشون رو فراموش کرده بودم!:20: قصدم توهین یا جسارت به کسی نبود...:10:
ممنون که اسمش رو یادآوری کردین...:11:
یاعلی

Lady Negar
18-09-2010, 12:11
منم بالاخره دیدمش پریشب/
واسه قسمتهای اولیه یه طنز کار خیلی خوبی بود...
خیلی تیکه مینداختن(نامحسوس)

مثلا
اون تیکه که ناشر به سیامک انصاری میگفت که
کتاب رو جالب و به صورت داستانی بنویس مردم خوششون بیاد
داشت به ذبیح الله منصوری تیکه مینداخت/
سیامک هم در جواب گفت:من از خودم که نمیتونم بنوبسم!!

آخه این ذبیح الله جان تو همه کتاباش خیلی از تجارب خودش مینویسه!!
درسته که از بزرگترین هاست اما دیگه شورشو دراورده!
یه کتاب تاریخی میخونی ازش میبینی نصف صفحه پاورقیه!!!!:27:

Perpetual
18-09-2010, 12:20
میگن فارسی1 میخواد این سریال رو بذاره !!
درسته یا نه؟
واینکه توایران پخش میشه یا نه؟؟؟
کسی جواب ما رو نداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M3lody
18-09-2010, 12:26
من نمیدونم آخه این شایعه از کجا دراومده؟؟؟آخه اینا کجاشون شبیه همدیگه ست؟
ولی انصافا مهران مدیری این تیراژ رو خوب خونده...

برادرشه

خودش گفته:10:

hoomi_gta
18-09-2010, 12:48
تازه از قسمت سوم داره جذاب میشه. قسمت یک و دو خیلی چنگی به دل نزد. من هم معتقدم این سریال را باید خرید. دانلود کردنش خیلی راحته ولی کار درست و اخلاقی اینکه بریم بخریم.
مهران مدیری هم من جایی خونده بودم که نقشش یک تاجر یونانی هست.

عیبی که تا حالا دیدم این بوده که خیلی حس قدیمی بودن فضا به آدم دست نمیده! مثلا لحجه های بازیگرا یا طرز حرف زدنشون خیلی امروزیه!! همینطور بیشتر باید از تیپ سیامک انصاری تعجب میکردن و کلا خیلی حس تاریخ گذشته و نداره. شاید اولشه اینطوریه!

mefmef
18-09-2010, 12:54
چه جلب سایت این فیلم ه ک شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Facon_Archi
18-09-2010, 13:05
چه جلب سایت این فیلم ه ک شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز
آدرس سایت سریال همین طور که روی بسته ی سی دی ها درج شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهست:40:

M A M M U T
18-09-2010, 13:28
منم رفتم با افتخار خریدمش!
برای قسمت اولش خوب بود بقیش رو امشب می بینم.
کیفیتش هم خوب بود.
در کل بهتر از کپی خریدن بود....
بقیش رو هم می خرم.

errmii
18-09-2010, 14:19
سریال را دیدیم
پسندیدیم
به نسبت قسمت های اول دیگر سریال های مدیری بهتر بود
مهران مدیری هم صداش وارد سریال شده ولی تصویرش هنوز وارد نشده :31:

Perpetual
18-09-2010, 15:34
درسته یا نه؟

Retired User
18-09-2010, 15:43
راستی کسی میدونه مهران مدیری نقشش چیه؟

خودم فهمیدم
نقش گیو(تلفظشو خودمم نمیدونم دی: )
که پسر پادشاه هستش
یعنی مهران میشه پسر محمدرضا هدایتی و احتمالا ولیعهد

s_paliz
18-09-2010, 15:46
خودم فهمیدم
که پسر پادشاه هستش
نه بابا من شنیدم نقش یه تاجر ونیزی رو بازی میکنه اسمش هم جالب بود.

hamidras
18-09-2010, 15:57
اسمش هم جالب بود.

بلوتوث بود گمونم:دی

*hamedkhatar*
18-09-2010, 15:59
تازه از قسمت سوم داره جذاب میشه. قسمت یک و دو خیلی چنگی به دل نزد. من هم معتقدم این سریال را باید خرید. دانلود کردنش خیلی راحته ولی کار درست و اخلاقی اینکه بریم بخریم.
مهران مدیری هم من جایی خونده بودم که نقشش یک تاجر یونانی هست.

عیبی که تا حالا دیدم این بوده که خیلی حس قدیمی بودن فضا به آدم دست نمیده! مثلا لحجه های بازیگرا یا طرز حرف زدنشون خیلی امروزیه!! همینطور بیشتر باید از تیپ سیامک انصاری تعجب میکردن و کلا خیلی حس تاریخ گذشته و نداره. شاید اولشه اینطوریه!

خودم فهمیدم
که پسر پادشاه هستش

نه بابا من شنیدم نقش یه تاجر ونیزی رو بازی میکنه اسمش هم جالب بود.

لباسش که خیلی شبیه یونانی ها هست
پس فکر کنم همون تاجر یونانی از همه احتمالش بیشتر هست

Geronimo_AD
18-09-2010, 16:03
یه حسن گنده سریال اینه که وسطش هی استرس اینو نداری که تبلیغات میزنه تو خال سریالو هر چقدر که رفته باشی تو حس بیرونت بیاره...

یکی از دوستان گفته بود دکور و لوکیشن بدرد نمیخوره... شاید تنوع لوکیشن تو تقریبا هیچکدوم از سریالای ما نباشه ولی انصافا تو این سریال دکور و لباسها روش کار شده و ذوق و سلیقه به خرج دادن... البته شایدم بخاطر زیبایی ذاتی لباسای اون موقع بوده...

فقط انصاری و مدیری!

Retired User
18-09-2010, 16:16
لباسش که خیلی شبیه یونانی ها هست
پس فکر کنم همون تاجر یونانی از همه احتمالش بیشتر هست
من تو روزنامه خوندم یعنی اشتباه نوشته؟
اتفاقا لباسش به شاهزاده هم میخوره

*hamedkhatar*
18-09-2010, 17:07
من تو روزنامه خوندم یعنی اشتباه نوشته؟
اتفاقا لباسش به شاهزاده هم میخوره

نمیدونم والا
اتفاقا اگه پسر شاه باشه خیلی باحال تر میشه
نقش جالبی میشه

molaali
18-09-2010, 17:14
تا ديروز تو همدان نيامده بود.
نميدونم امروز اومده يا نه.

saeed_h1369
18-09-2010, 18:21
من اول گفتم که نیما حالا از اتفاقایی کهمیخواد بیفته خبر داره پس بهشون میگه و نجات پیدا میکنه اما یادم افتاد که تو زمانیه که هیچی ازش نمیدونه درسته؟

Retired User
18-09-2010, 18:56
من اول گفتم که نیما حالا از اتفاقایی کهمیخواد بیفته خبر داره پس بهشون میگه و نجات پیدا میکنه اما یادم افتاد که تو زمانیه که هیچی ازش نمیدونه درسته؟
گویا حفره ی تاریخیه
در کل تا حالا زیاد توضیح ندادن درباره این موضوع
نبایدم توقع داشته باشیم موضوع رو باز کنن
----
اینی که کی اون ورقارو پاک کرده بود , قهوه تلخ , اون پیرمرده و ...
طنزه دیگه

F l o w e r
18-09-2010, 20:16
منم بلاخره دیدم...به نظر می آد بد جوری کارش بگیره:31:

vahidgame
18-09-2010, 20:47
منم بلاخره دیدم...به نظر می آد بد جوری کارش بگیره:31:
آره
می تونه بهترین سریال مهران مدیری باشه :8:

کسی لینک دانلود کم حجم داره؟ :31:

پس کل عالمو آدم الکی دارن میگن اینو به هیچ وجه کپی نکنید؟ : دی
خواهشا به این سریال دیگه رحم کنید

MORINIO
18-09-2010, 20:51
حالا قیمتش چقدر هست ؟

سیزنی میاد بیرون ؟

Ssarshar
18-09-2010, 20:53
حالا قیمتش چقدر هست ؟

25000 ريال :31:

سیزنی میاد بیرون ؟

هر هفته سه قسمت

amin666
18-09-2010, 21:19
عمرا!مدیری دیگه واسه رسانه میلی فیلم نمی سازه.ولی انصافا اولش که خیلی جالب بود.یادتون نره کپی هم نکنید تا چشم بعضیا دراد!حد اقل اینجوری حماییتتون از از مهران مدیری اعلام کنید

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

زرشک!ما گفتیم کپی نکنید این یکی لینک دانلود گذاشت!دمتون گرم خدایی!

shahab_f
18-09-2010, 21:19
120 میلیارد ؟ یه بار دیگه توی ذهنتون مرور کنین ، 120 میلیارد ! اونوقت باور میکنین؟
راستی کی بود میگفت کیفیتش خوبه ؟ رزولوشن 352 در 288 و بیت ریت 244 kbps هست !!!!

L.A.M.P.A.R.D
18-09-2010, 21:27
وای...چقدر گرونه پسر....من امروز خریدم....توی هر پک 3 قسمت به قیمت 2500....حالا حساب کنید 30 تا بسته ی 3 قسمتی ...میشه 75 هزار تومن !!!!!!!!!!

fandak
18-09-2010, 21:29
اگه 5 هزارا تومن هم باشه من یکی می خریم اورژینال

bax_021
18-09-2010, 21:29
حالا قیمتش چقدر هست ؟

سیزنی میاد بیرون ؟
هفته ای 3 قسمت میاد بیرون (3 قسمت تو 3 سی دی تو 1 پک )
2500 تومن

Amin
18-09-2010, 21:32
سلام
یه بار برای همیشه
کسی لینک دانلود بزاره
اول اخطار
بعد حذف دسترسی

ممنون

M A M M U T
18-09-2010, 21:39
سلام
یه بار برای همیشه
کسی لینک دانلود بزاره
اول اخطار
بعد حذف دسترسی

ممنون
کیف کردین سرعتو!خودم گزارش دادم"(در راستای عدم کپی و دانلود:دی)/حالا چرا پست منو پاک کردی:31:
=======================================
دوستان من همه ی سه قسمت رو دیدم و نظراتم رو می زارم.
شروع سریال مثل سایر کار ها خوب بود و خط داستان واضح بود.تصویر برداری و افکت ها هم خیلی خوب بود و تصویر برداری تا این جا کم و کاستی نداشته.
دکراسیون مکان ها هم قابل قبوله(در کاخ که خیلی عالیه.غیر از تاج پادشاه که خیلی سبک به نظر میرسید!)
سریال سعی کرده به حواشی نپردازه.مثلا زمانی که سحر جعفری به سیامک انصاری گفت که من برم ماشینم رو بیارم،بر خلاف سایر سریال های ایرانی از نشون دادن مدل ماشین و این مسائل خوداری کردن(اکثر کارهای مدیری همین طور هست و از ایجاد سکانس های اضافی و پر حجم خودداری می کنه و کارهاش دیالوگ محور هستن)
گریم ها عالی هستن و هیچ ایرادی ندارند.اما دو مورد در سریال بعضی ها رو آزار میده.یکی صدای بازیگران درون کاخ به علت قدیمی حرف زدن مقداری نامفهوم میشه اما این نامفهوم بودن با موسیقی هم همراه میشه که درک دیالوگ ها رو یکمی سخت میکنه.
مورد دیگه نام های افراد درون کاخ هست که به نظرم خیلی طنز در نظر گرفته شده.مانند نام بیژن بنفشه خواه که دقیقا یادم نیست چی بود.
مورد دیگه هم لباس نیرو های نظامی هست که بیشتر به اواخر دوره ی قاجار شبیه هست.
اما این ایراد های کوچک در مقابل بازی روان بازیگران اصلا به حساب نمی آد.تجربه ی بازی گرا ن در دو کار قبلی(باغ مظفر و شب های ببره)کاملا بازیگران رو با محیط تطبیق داده.
در این میان بازی خیلی خوب سیامک انصاری شدیدا به چشم میاد.
هم چنین جهانگیر خان دولول هم که خیلی زیبا بازی کرد.
از لهجه ی زیبای برزو ارجمند هم خوشم اومد.
در کل خیلی کار خوبی به نظر میرسه و ارزش وقت گذاشتن رو داره امیدوارم مثل شب های برره کاری جاودان بشه.
یه جایی هم یه سوتی دیدم که مطمئن نیستم که درست دیده باشم یا نه.زمانی که سیامک انصاری با خوردن قهوه به زمان گذشته رفت لامپ هایی که بر دیوار وصل بودن هم چنان برقی بودند!
شاید من اشتباه دیدم اما خب این دیگه مسئله ای نیست که باهاش ارزش کار پایین بیاد.
پیشنهاد می کنم کار رو ببینید.قشنگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Facon_Archi
18-09-2010, 21:46
لباس نیرو نظامی ها به نظر من بیشتر شبیه دوران رضا شاه بود!نمی دونم به قاجار هم شبیه ولی..
موسیقی متنش هم میشد بهتر باشه ولی خب راضی ایم دیگه!
+
بیژن بنفشه‌خواه (بیخودی الملک/ پسر صدراعظم

H a m e e d
18-09-2010, 22:02
من این هفته همشهری جوان رو گرفتم مطالب خوبی نوشته بود راجع به این سریال
یه نکته مهمی که بهش اشاره کرده بود اینه که عرضه محصولات نمایشی ایرانی در شبکه نمایش خانگی هنوز تو کشور ما جا نیفتاده، تبدیل به یه ضرورت برای مردم نشده و در سبد مصرفی خانواده ها جاز باز نکرده.
موفقیت سریالای خارجی توی خود همون کشورا مرهون تبلیغات، شبکه های تلویزیونی کابلی و فیلمنامه مستحکم هست
و مدیری و گروهش بعنوان اولین کسایی که این شیوه پخش رو انتخاب کردن کار سختی پیش رو دارن البته تجربشون میتونه برای کسای دیگه ای که میخوان در آینده به این شکل کارشونو عرضه کنن مفید باشه
یه نکته دیگه این بود که نوشته بود پخش سه قسمت در هر هفته به گونه ایه که ممکنه یه نفر هر سه قسمتو یه روز ببینه یه نفر دیگه به تناوب ببینه، در حالی که پخش هر شبی از تلویزیون فشاری روی مخاطب داشت که بیشتر اونو مشتاق دنبال کردن داستان بصورت مستمر میکرد
در جایی از مطلبشم به نقل از خشایار الوند یکی از نویسنده های اصلی کار نوشته بود که ما 40 قسمت کار رو تا الآن آماده کردیم یعنی حدود 12 هفته از مخاطب جلوییم
نکته مهم دیگه ای که بهش اشاره شده بود عدم همکاری پیمان قاسم خانی در این سریال بود

بنظرم با توجه به مطالبی که بالا از اون مجله خلاصه کردم و اینکه مدیری هم این دفعه دیگه منتظر بازخورد مردم نمیتونه بمونه چون حجم زیادی از کار رو پیش برده، پس دست به ریسک بزرگی زده که به قول اون مجله "فقط و فقط باید بترکاند تا مخاطب را مجبور کند هر هفته سی دی های سریال را بخرد" بنظرم اون چیزی که میتونه موفقیت این سریال رو به دنبال داشته باشه فیلمنامه خوب و قوی هست مخصوصا حالا که بصورت پخش ویدئویی داره عرضه میشه باید حتی از کارای قبلی مدیری هم بهتر باشه که بنظر من بدون حضور قاسم خانی نمیشه مطمئن بود
البته توی مجله هم اشاره شده که خیلیها به اعتبار مدیری از کار جدیدشم استقبال میکنن و اونو میخرن.

ولی واقعیتی که بنظرم اجتناب ناپذیره اینه که باز هم خیلی از مردم که تو مناطق کوچیک و دورافتاده زندگی میکنن و مخاطب همیشگی مدیری هم بودن بدلیل نبود امکانات به این سریال دسترسی پیدا نمیکنن یا خیلی دیر دسترسی پیدا میکنن و این کار هرچقدر هم که موفق بشه ریزش مخاطب رو نسبت به کارای قبلی مدیری خواهد داشت.

Facon_Archi
18-09-2010, 22:19
کسی جواب من رو نمیده؟؟!؟؟

صفحات قبل رو نگاه میکردین جوابتون رو میگرفتین دیگه

فارسی1 پخش نمیکنه(شما این خبر رو از کجا شنیدید آخه؟)
از تی وی هم به همون دلایل تکراری خیر پخش نخواهد شد و به همین دلیل هم از شبکه ی خانگی سریال رو پخش کردن:46:

Sara
18-09-2010, 22:46
خبر بدون منبع موثق ( خبرگزاری معتبر ) پاک میشه . کاربر fandak با اخطار گرفتن چند پست فاصله داری ! بقیه چرا جمیعاً نقل قول میگیرین حرف بی سند و مدرکو آخه ؟!

Vallio
18-09-2010, 23:11
سلام دوستان ؛ من هم پک اصلی رو خریدم !
فعلا" قسمت اول رو دیدم ؛ وای !

محشره ؛ به طرف فروشندهه گفتم که اگه من ازت اینو خریدم باید هر هفته واسم بیاری ها !
گفت به روی چشم :دی ؛ فقط خیلی گشتم تا همین 10 تا پک رو پیدا کردم ...

---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

خبر بدون منبع موثق ( خبرگزاری معتبر ) پاک میشه . کاربر fandak با اخطار گرفتن چند پست فاصله داری ! بقیه چرا جمیعاً نقل قول میگیرین حرف بی سند و مدرکو آخه ؟!

سلام ؛ به نظر من خبر فقط باید توی تاپیک اخبار مهران باشه ؛ چون من اونجا یه خبری رو میذارم بعد یکی دیگه همون خبرو بعد میذاره توی این تاپیک !

ممنون از شما و امین خان عزیز که با این تاپیک و تاپیک اخبار میرسید :11: !

pcforlife
18-09-2010, 23:14
میگم تو یه جای داستان نیما به رویا گفت تو همون دوره مکشوف (دوره جناب دولول!!) خانم ها واسه مردای 35 موس موس می کردند! حالا که رفته به همون دوره احتمالا عین شب های برره بهش گیر بدن یک عدد زن بگیره!!:31:

Lt.Ali
18-09-2010, 23:31
من 2 قسمت دیدم احساس میکنم حس طنـز رو به بیننده القا نمیکنـه ! :46:

Amin_0913
19-09-2010, 00:05
من 2 قسمت دیدم احساس میکنم حس طنـز رو به بیننده القا نمیکنـه ! :46:
سلام
هیچ وقت نباید بذا دیدن 3 قسمت از سریال تصمیم گیری کرد چون همیشه قسمتهای اول حالت پایلوت دارند

Tarannom_
19-09-2010, 01:32
مهران مدیری کمدی موقعیت می سازه و ضعف ها رو به رخ بیننده می کشه...یعنی در اصل نباید بیننده رو بخندونه و بیننده با این دیدن این جور کارها، فقط دعوت به لبخند زدن میشه.
اما لودگی و شکلک دراوردن و استفاده از چند شخصیت تیپیک تکراری،برای ساخت فیلم های کمدی در ایران، تبدیل به یه قانون شده و بیننده عادت کرده 4تا ادا اطوار ببینه و از شدت خنده دست و پا بزنه.
به شخصه اصلا حاضر نیستم اینجور فیلم ها رو برای لحظه ای تماشا کنم...اما به نظرم قهوه ی تلخ از قسمت اول درست ساخته شده و کسانی که فکر می کنن کار خوب شروع نشده، احتمالا به دیدن همون کارهای کمدی ذکر شده عادت کردن.

Lt.Ali
19-09-2010, 09:21
سلام
هیچ وقت نباید بذا دیدن 3 قسمت از سریال تصمیم گیری کرد چون همیشه قسمتهای اول حالت پایلوت دارند
امین ویجی ؟ :31:

والا ، باز هم من لذت نبردم :46:

far2009
19-09-2010, 09:31
ولی همیشه هم اینطوری نیست. بعضی مواقع به دلیل صبر و وقتی که برای قسمت های اول نسبت به سایر قسمت ها گذاشته میشه، معمولا قسمت های اول قشنگ تر هستند و بار طنز بیشتری هم دارند. البته همیشه این طور نیست

errmii
19-09-2010, 11:23
مهران مدیری تا قبل از این هم میلیاردر بود هر روز یه مدل بنز سوار میشه.

حقش هم هست مگه چند تا مثل مهران مدیری تو ایران داریم؟
مگه چند تا پدر طنز نوین تو ایران داریم؟
توقع دارین بره سر چهارراه گدایی کنه تا راضی باشین؟
می دونید چقدر زحمت کشیده واسه خندوندن چند ده میلیون ادم تو این مملکت
واسه اینکه برای 45 دقیقه غم و غصه هاشونو فقر و محرومیت ها و مشکلاتشونو فراموش کنن
چه شب ها و روزها که بی خوابی کشیده سر صحنه تا برنامشو به پخش برسونه
چه ماههای متوالی بوده که خانوادشو نمی دیده
انصاف بدید.
هر کی هنر و دانشی داره که می تونه به انسان ها خدمت برسونه حقشه نونشو بخوره
بعضی ها میگن 50 هزار تومن واسه این سریال زیاده
چون که ما ایرانیها واسه هنر دست و دلمون به خرج کردن نمیره ولی فردا میرن رستوران دو پرس غذا میخورن 50 هزار تومن میدن میان بیرون عین خیالشونم نیست.ولی وقتی میخوان یه کتاب یا اثر هنری بخرن میگن اوه 50 هزار تومن چه خبره بابا!!!!

این سریال هم از همین اولش مشخصه که قوی ترین کارش هست هم از نظر داستان و محتوا و هم کارگردانی و بازیگری و پر خرج بودن

piremard
19-09-2010, 11:27
مگه چند تا پدر طنز نوین تو ایران داریم؟
"طنز نوین" حلال زادست فقط صد و بیستا بابا داره :38:

Ssarshar
19-09-2010, 12:23
دو قسمت اول رو تا اينجا ديدم ... موضوع خوبي دستمايه ي كار جديد مهران مديري هست ... اما متاسفانه تيكه هاي طنز فيلم

يك مقداري كليشه اي هست ! اميدوارم توي قسمتهاي آتي طنز فيلم پربار تر و بهتر صورت بگيره ...

Lt.Ali
19-09-2010, 12:24
"طنز نوین" حلال زادست فقط صد و بیستا بابا داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جمله توپـی بود ؛ سری بعد 4-5-6 کی میاد ؟ :8:

moraddad
19-09-2010, 12:38
چرا انقدر تایم هر قسمت کمه ؟!
تبلیغو و اون وارنینگ ها ( :31: ) رو ازش کم کنی 33-4 دقیقه میمونه !
بابا اون موقع که مفتی از تلویزیون پخش میکردن بیشتر بود هر قسمت ! :31:

Facon_Archi
19-09-2010, 13:04

بچه ها به این توجه کنید دیگه
نقل قول نگیرید خودش خسته میشه میره پی کارش دیگه
هی ادامه بدین فایده نداره:46:

atms87
19-09-2010, 13:12
سریالاش واقعا قشنگ بودن مخصوصا شبهای برره

Sub007
19-09-2010, 13:54
راستی کسی خبر داره که سریال قهوه تلخ کلا چند قسمته؟
البته نمیدونم کسی تو پستای قبلی پرسیده یا نه.

night lord
19-09-2010, 14:51
بچه ها کسی عکسی از بازیگر نقش فالگیر تو قسمت دومش نداره بزاره ؟؟؟ الناز خاکی اسمشه .

fandak
19-09-2010, 15:09
راستی کسی خبر داره که سریال قهوه تلخ کلا چند قسمته؟
البته نمیدونم کسی تو پستای قبلی پرسیده یا نه.

تا 60 قسمت برنامه ریزی شده

REGISTERED-USER
19-09-2010, 20:46
کیفیتش خوبه لااقل اینی که من گرفتم (DL شده البته) :دی هر قسمت 300 مگه ! ولی جدا مهران مدیری نمیدونه با این تورم و گرونی یه قشر متوسط به پایین جامعه از کجا بیاره هفته ای 2.500 خرج کنه ؟ لااقل رسانه ملی این کارو میکرد

از فردا هر چند قسمتش روی یه دی وی دی هست 500 تومن ! الان هم هست من خودم دیدم تو بازار :دی

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

دوست عزیز
آدرس سایت سریال همین طور که روی بسته ی سی دی ها درج شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهست:40:

سایتش چرا -- شده ؟ :18:

M A M M U T
19-09-2010, 21:05
کیفیتش خوبه لااقل اینی که من گرفتم (DL شده البته) :دی هر قسمت 300 مگه ! ولی جدا مهران مدیری نمیدونه با این تورم و گرونی یه قشر متوسط به پایین جامعه از کجا بیاره هفته ای 2.500 خرج کنه ؟ لااقل رسانه ملی این کارو میکرد

از فردا هر چند قسمتش روی یه دی وی دی هست 500 تومن ! الان هم هست من خودم دیدم تو بازار :دی

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

سایتش چرا -- شده ؟ :18:
3 تا نکته:
1-دانلود بی رویه کار خیلی بدیه!:31:
2-اصلش رو که ما خریدیم هم کیفیتش خوب بود:31:
3- شما com رو زدی که -- شده.شما باید net بزنی آخرش/

fandak
19-09-2010, 21:11
لطفا اورژینال مجموعه را بخرید به قول مهران مدیری لطفا کپی نکنید

A.M.D.D.E.V.I.L
19-09-2010, 21:11
سلام چطوری میشه 6 روز دیگه رو صبر کرد؟ من هر روز 3 قسمتشو نگاه میکنم !!!!:41:

Facon_Archi
19-09-2010, 21:24
وای! یه چیزه جالب!
الان داشتم دوباره میدیم سریال رو!
به این حرکت صاحب خونه ه دقت کردین؟!هر بار که میومد میرفت یه ساندیس! برمی داشت میخورد!
صاحب خونه ساندیس خور از کار در اومد: دی
به جز این هیچ دلیلی نداره که صاف بره یه ساندیس برداره بخوره!اونم اون مدلی!

M A M M U T
19-09-2010, 22:52

مقامش بالا تر بود.تکدانه می خورد:31:

masoudtr
19-09-2010, 23:38
1-دانلود بی رویه کار خیلی بدیه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره
مهران باید مثل خیلی از همکاران خارجی اش هم لینک دانلود میگذاشت با قیمت کمتر
مثلا دانلود هر قسمت 400 و پولش هم با اینترنت پرداخت میکردی و لینک مستقیم و پر سرعت بهت میداد
اینجوری خیلی ها که دستشون به محصول نمیرسه
دانلود اسلامی میکردن

اونجایی که کیانوش به گارسو میگه همون همیشگی را بیار و اونم میگه من تا حالا اینجا ندیدمت مال کدوم قسمته؟

REGISTERED-USER
19-09-2010, 23:53
حتما ... دانلودش میشد مصیبت مثل بقیه دانلودر ها ... اینطوری که لقمه اماده میشه

*hamedkhatar*
20-09-2010, 00:09
این برزو ارجمند هم خیلی قشنگ بازی کرد همون چند لحظه رو من که باهاش حال کردم
کلا یکی از کسایی بود که تو اون قسمت سوم قشنگ بازی کرد

بعدی هم این بود:

اون تیکش که داشت باز جویی میکرد رو خیلی حال کردم که گفت اگر بخواهی وقت مار رو بگیری........... وقت ما رو میگیری پدر سوخته ببرید اعدامش کنید........... من خیلی با این تیکه حال کردم :31:

mojtaba2321
20-09-2010, 00:14
وای! یه چیزه جالب!
الان داشتم دوباره میدیم سریال رو!
به این حرکت صاحب خونه ه دقت کردین؟!هر بار که میومد میرفت یه ساندیس! برمی داشت میخورد!
به جز این هیچ دلیلی نداره که صاف بره یه ساندیس برداره بخوره!اونم اون مدلی!
اون قسمت ساندیس خوری یک سال و نیم پیش ضبط شده ، قبل از همه قضایا !!

Erfan64
20-09-2010, 01:51
تو سایتش زده شمارش معکوس تا فصل دوم 5 روز
یعنی هر فصل 3 قسمته ؟ : دی

shifter
20-09-2010, 07:21
اره
اونجایی که کیانوش به گارسو میگه همون همیشگی را بیار و اونم میگه من تا حالا اینجا ندیدمت مال کدوم قسمته؟
مال قسمت 2 !

یعنی هر فصل 3 قسمته ؟ : دی
:31: منم ديدم...مثل اينكه به پارت ميگن سيزن!!
اينجوري فكر كنم ركورد پرسيزن ترين سريال دنيا رو بزنه!:31:

Alireza SM
20-09-2010, 07:35
اون تيكش كه يارو خواب تعبير كرد باحال بود :38:

Facon_Archi
20-09-2010, 07:41
اون قسمت ساندیس خوری یک سال و نیم پیش ضبط شده ، قبل از همه قضایا !!

اشتباه میکتید دیگه!14ماه پیش اولا که میشه 1سال و 2ماه!نه 1سال و نیم!+اینکه تازه اون موقع پیش تولیدش شروع شده پس ربط داره:46:
+
این شرکت پخش الوند خواب نداره؟:31: ساعت 5:30 صبح sms داده که با تشکر sms شما دریافت شد در قرعه کشی شرکت خواهید کرد!!:31:

Alireza SM
20-09-2010, 07:44
اون يارو جهانگيرخان دو دول خيلي مشيانه ؛ نه ببخشيد منيشنايمن نه بخشيد ددمناشه:18::27: داشت با اطرافيانش حرف ميزدا :21:

Alireza SM
20-09-2010, 07:53
اره
مهران باید مثل خیلی از همکاران خارجی اش هم لینک دانلود میگذاشت با قیمت کمتر
مثلا دانلود هر قسمت 400 و پولش هم با اینترنت پرداخت میکردی و لینک مستقیم و پر سرعت بهت میداد
اینجوری خیلی ها که دستشون به محصول نمیرسه
دانلود اسلامی میکردن

قسمت 2 - دقيقه 16 - ثانيه 50

farbod N73 me
20-09-2010, 07:58
منم دیروز DVD ش رو خریدم
تا اینجا که چیزی نداشت
لوده بازی هم زیاد داشت!

fandak
20-09-2010, 09:07
اشتباه میکتید دیگه!14ماه پیش اولا که میشه 1سال و 2ماه!نه 1سال و نیم!+اینکه تازه اون موقع پیش تولیدش شروع شده پس ربط داره:46:
+
این شرکت پخش الوند خواب نداره؟:31: ساعت 5:30 صبح sms داده که با تشکر sms شما دریافت شد در قرعه کشی شرکت خواهید کرد!!:31:

البته این برداشت شماست که هر چیز کوچک رو ربط می دی به یه جریان پارسال . . .
اون موقع اس ام اس زده که شما رو واسه نماز صبح بیدار کنه:31::31:

M A M M U T
20-09-2010, 09:49
+
اما برای من اس ام اس نزد:41:
من شماره رو براشون فرستادم اما دیگه برام اس ام اسی از طرف اونا نیومد.
یعنی ممکنه به دستشون نرسیده باشه؟

fandak
20-09-2010, 09:59
من هم اس ام اس زدم ولی جوابی دریافت نکردم

*hamedkhatar*
20-09-2010, 10:01
اما برای من اس ام اس نزد:41:
من شماره رو براشون فرستادم اما دیگه برام اس ام اسی از طرف اونا نیومد.
یعنی ممکنه به دستشون نرسیده باشه؟

منم دقیقا همین مشکل و همین سوال رو دارم
یعنی آپارتمان رو دیگه به ما نمیدند؟ :31:

MichaelMoore
20-09-2010, 10:02
نه فک نکنم چون منم اس ام اس زدم هیچی برام اس ام اس نکرد ...برا برخیا احتمالا میفرسته برا بعضیا نمیفرسته
فک نکنم مشکلی باشه
...
اون قدم به نسبت کارای قبلی مدیری عزیز سه قسمت اول بد نبودا...ولی مطمئن باشید از قسمت 10 به بعد (البته اگه از 4 به بعد نشه)صددرصد میترکونه(البته همین الانشم نسبت به صداسیما)ترکونده

Saeed System
20-09-2010, 10:03
من 3 شنبه هفته پیش که فرستادم امروز اتفاقی دیدم اس ام اس زدن فکر کنم 2-3 یا 4 روز بعد برای من فرستادن

fandak
20-09-2010, 10:24
شاید بعد از سه چهار روز دیگه اس ام اس ها رو جواب می دن

moraddad
20-09-2010, 10:31
اون يارو جهانگيرخان دو دول خيلي مشيانه ؛ نه ببخشيد منيشنايمن نه بخشيد ددمناشه داشت با اطرافيانش حرف ميزدا
حالا اسم شخصیتا ضایع بود ...ولی دیگه نه تا این حد ! :31:

SIMON137
20-09-2010, 10:46
جهانگیر خان دو لول بابا ، چرا تحریف می کنید :دی
برای قسمت های ابتدایی خوب بود
این dvd رو از کجا میشه گیر آورد ؟

Life24
20-09-2010, 11:03
به خدا قسم این فیلم رو مفتی بدن به من یک لحظه نگاهش نمیکنم.
آخه حیف وقت نیست آدم این فیلم ها ی مدیری در پیتی نگاه کنه
باز فیلم هیا عطاران یک درجه بهتر هستش

گذر زمان همه چیز را مشخص میکند.

Saeed System
20-09-2010, 11:07

دوست عزیز این حرف رو نزن من تجربشو دارم الان هزار نفر میپرن بهتون و میتوپن بهتون :11:

خواهش میکنم بخاطر خودمون هم شده و بن نشدن این حرفهارو نزنیم چون باعث درگیری شده

من کسانی رو دیدم رویه 4000 هزار تا پست بن شدند بخاطر یه حرف مخالف تویه یه تاپیک که طرفدار زیاد داشت

اول دعوا شد و بعد بد و بیراه و بعد هم بن شدند.

البته تمام اینها رو با کمال احترام به شما عرض کردم :11:

amirfiri
20-09-2010, 11:08
درسته یا نه؟
چون بیشتر شبیه یه جوک می مونه تا واقعیت.

fandak
20-09-2010, 11:15

نظر شما محترمه ولی خوب اینجا طرفداران مهران مدیری زیاد هستند و خوب هر کسی بالاخره یه نظری داره

gtairani
20-09-2010, 11:22
راستی قسمت ۴و۵و۶ کی میاد؟

fandak
20-09-2010, 11:33
راستی قسمت ۴و۵و۶ کی میاد؟
5 روز و 12 ساعت دیگه

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

عرضه جدیدترین سریال مهران مدیری در شبکه نمایش خانگی با استقبال فراوان مخاطبان مواجه شده است. مجموعه قهوه تلخ به کارگردانی مهران مدیری و تهیه‌ کنندگی مجید و حمید آقاگلیان که از سه‌شنبه گذشته در فروشگاهای معتبر عرضه شده در نخستین روز ارائه به شدت مورد استقبال مردم قرار گرفته است. فروش بیش از 500،000 نسخه از این مجموعه طنز در روز نخست توزیع در سراسر کشور، نوید استقبال خوب مردم می‌باشد. به نظر می‌رسد با این آمار فروش طی پخش اول ، این سریال در پخش قسمتهای بعدی نیز به همین شکل رکوردشکن باشد.
این مجموعه که توسط شرکت پخش الوند توزیع می‌شود طبق برنامه‌ریزی به صورت هر هفته سه قسمت در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.

روزنامه بانی فیلم

28 / 06 / 89

Life24
20-09-2010, 11:36
دوست عزیز این حرف رو نزن من تجربشو دارم الان هزار نفر میپرن بهتون و میتوپن بهتون :11:

من کسانی رو دیدم رویه 4000 هزار تا پست بن شدند بخاطر یه حرف مخالف تویه یه تاپیک که طرفدار زیاد داشت

درود
دوست عزیز
شما بزرگوار هستید.

من حرفم را می زنم و هر جا باشه . چون برای حرفم احترام قائل هستم. و مقابلش برای حرف مردم.
همه میآن خوب میگن و طرفداری شو میکنن و من هم نظرم رو میگم. خیلی ها ادعای آزادی بیان میکنن یعنی تحمل یک نظر مخالف رو ندارن؟ :41::18::41:

در مورد تعداد پست هم یک جریان داریم.
یک بنده خدایی خیلی اعتبار و سابقه داشت تو تلویزیون و طرفدار بسیار و بهش گفتم فلان طرح رو مطرح نکن جلوی دوربین سابقه و اعتبارت خراب میشه . گفت من این سابقه و اعتبار رو میخوام تو گور ببرم؟ این هم جریان تعداد پست های من.:41:

مهران مدیری با مردم صاف و صادق نیست. (متاسفانه):41:
من بحث رو همین جا تمام میکنم که از باقی بحث ها جلوگیری بشه. وباعث بهم ریختن تاپیک نشه. END
ایشون حرف جالبی زد.:11:

]نظر شما محترمه ولی خوب اینجا طرفداران مهران مدیری زیاد هستند و خوب هر کسی بالاخره یه نظری داره

*IN*
20-09-2010, 11:40
من هم اس ام اس زدم ولی جوابی دریافت نکردم
منم فرستادم 3-4 روز بعد جوابش اومد که شمارتون ثبت شده

mohammadirani
20-09-2010, 11:42
حذف شود
پست اشتباهی

reza-atom
20-09-2010, 11:44
کاشکی کیفیتش بهتر از اینا بود ! ولی موضوعش جالبه (مهران مدیریه دیگه :دی) خدایی سیامک انصاری خیلی باحال بازی میکنه (مخصوصاً اونجا هایی که می خنده:دی) موسیقی اش هم خوبه . فیلم برداریش هم باحاله مخصوصاً داخل قصر .رنگ آمیزی هم جالبه !

اینا تیکه های جالبشن به نظر من :

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------

درود
دوست عزیز
شما بزرگوار هستید.

من حرفم را می زنم و هر جا باشه . چون برای حرفم احترام قائل هستم. و مقابلش برای حرف مردم.
همه میآن خوب میگن و طرفداری شو میکنن و من هم نظرم رو میگم. خیلی ها ادعای آزادی بیان میکنن یعنی تحمل یک نظر مخالف رو ندارن؟ :41::18::41:

در مورد تعداد پست هم یک جریان داریم.
یک بنده خدایی خیلی اعتبار و سابقه داشت تو تلویزیون و طرفدار بسیار و بهش گفتم فلان طرح رو مطرح نکن جلوی دوربین سابقه و اعتبارت خراب میشه . گفت من این سابقه و اعتبار رو میخوام تو گور ببرم؟ این هم جریان تعداد پست های من.:41:

مهران مدیری با مردم صاف و صادق نیست. (متاسفانه):41:
من بحث رو همین جا تمام میکنم که از باقی بحث ها جلوگیری بشه. وباعث بهم ریختن تاپیک نشه. END
ایشون حرف جالبی زد.:11:

کاشکی دلایل قانع کننده تری می آوردی ! مهران مدیری توی طنز ایران شماره ی یکه به 1001 دلیل !

IceLord
20-09-2010, 11:45
يك سوتي گرفتم. البته اگه دوستان قبلا نگفته باشن.

اين عكس رو از توي سايتش برداشتم:

همونطور كه مي بينيد بقل دستيش كه قبل از اون اعدام شد توي عكس نيست!

به نظر من كه جالب بود.

ديالوگ هاي باحالش اينا بودن:

1- وقتي داشت جريان آريوبرزن رو براي مدير روابط عمومي تعريف مي كرد طرف گفت:

جومونگي بوده واسه خودش!

2- كل صحبت هاي برزو ارجمند خيلي خوب بود. مخصوصا با اون احجه اش.

3- استنتاقش هم محشر بود.

mohammadirani
20-09-2010, 11:48

خوب نگاه نکنید!!
زورتون کردن ببینید؟:27:

و یا اینکه زورتون کردند بیاین تو تاپیک سریال قهوه تلخ پست بدید:21:

hamijoon
20-09-2010, 12:07
خدايي به سيامك انصاري اين نقش ها خيلي مياد . آخه هميشه اين بدبختيا سره سيامك مياد .

تو شب هايه برره هم اون همه بلا سرش اومد . دم مهران گرم .

"
مهر: استقبال از عرضه مجموعه طنز "قهوه تلخ" به کارگردانی مهران مدیری بازار نمایش خانگی را صاحب یک رکورد تازه کرد.

از مدتی پیش که عرضه مجموعه "قهوه تلخ" به کارگردانی مهران مدیری در شبکه نمایش خانگی قطعی شد، پیش‌بینی این که مجموعه تازه این بازیگر و کارگردان محبوب مورد استقبال دوستدارانش قرار بگیرد چندان سخت نبود، حالا و با ورود "قهوه تلخ" به بازار نمایش خانگی خبر می‌رسد که نیم میلیون نسخه از این مجموعه در روز اول فروخته شده و این یعنی رکوردی تازه و انتظار برای تغییر فضای رقابت.

مدیری چهره‌ای محبوب است که در کارنامه تلویزیونی‌اش با همه فراز و فرود و انتقادهایی که می‌توان به آن داشت مجموعه کم مخاطب ندارد، او در سالهای اخیر تنها با خود رقابت کرده و مقایسه شده، اگر "پاورچین" نقطه اوجی بوده که یک دهه پیش تجربه کرد و هنوز تکرار نشده اما به دلیل نبودن رقیب هنوز تاج بهترین کمدین تلویزیون بر سر مدیری است و او رقیب جدی در این عرصه نداشته است.

حتی رضا عطاران هم نتوانسته محبوبیت و شهرت توامان مدیری بین مخاطب عام و خاص را تجربه کند، "قهوه تلخ" در شرایطی به بازار آمده که مخاطبان با مشکلاتی که تلویزیون با پخش این مجموعه داشت کاملا آشنایی دارند و این پس‌زمینه ذهنی کمک کرد تا دوستداران مدیری و آثارش تشنه دیدن مجموعه بمانند.

او تلاش کرده در "قهوه تلخ" به سراغ فضایی تازه برود، قصه را به زمان گذشته برده و هنوز شوخی‌های اجتماعی و متلک به شرایط را فراموش نکرده، سه قسمت اول هنوز انتظارها از مدیری را پاسخ نداده اما همه خوب می‌دانند که برای راه افتادن موتور مجموعه‌های مدیری باید کمی صبر کنند.

رکورد شکنی "قهوه تلخ" می‌تواند پیامدهای دیگری هم داشته باشد، مدتی است مجموعه "قلب یخی" به کارگردانی محمدحسین لطیفی در شبکه نمایش خانگی عرضه و از آن استقبال شده است، "قلب یخی" تجربه‌ای تازه در کارنامه لطیفی و مجموعه‌سازی است، در این مجموعه تهیه‌کننده از فضای بازی که تغییر رسانه برایش ایجاد کرده به درستی استفاده کرده است.

با توجه به ممیزی‌هایی که در تلویزیون وجود دارد "قلب یخی" نمی‌توانست از تلویزیون پخش شود یا گرفتار جرح و تعدیل فراوان می‌شد اما شبکه نمایش خانگی این فرصت را فراهم می‌کند تا "قلب یخی" با توجه به داستان جذاب و فضای تازه‌اش دیده شود، این یکی از بهترین کارکردهایی است که شبکه نمایش خانگی می‌تواند داشته باشد.

"قلب یخی" با وجود کاستی‌هایی که دارد به ویژه در بخش مربوط به طراحی و شوی لباس و... که به دلیل محدودیتها کارگردان نمی‌توانسته به آن نزدیک شود، مجموعه‌ای است که برای آن هزینه شده با سلیقه و وسواس ساخته شده و داستان آن پرتعلیق است و بیننده را همراه می‌کند.

عرضه یک مجموعه طنز در این شرایط می‌تواند بازی را به زیان "قلب یخی" تغییر بدهد، "قهوه تلخ" مخاطب عام بیشتری دارد و استقبال از آن می‌تواند فروش "قلب یخی" را که یکی از پربیننده‌ترین محصولات شبکه نمایش خانگی در هفته‌های اخیر بوده تحت تاثیر قرار بدهد، اما از سویی این رقابت جذاب می‌تواند به این بازار رونق بدهد و ظرفیتهایش را آشکار کند.

شبکه نمایش خانگی می‌تواند کمبودها و ضعفهای تلویزیون را جبران کند. در این مدیوم می‌توان به سراغ موضوعهای تازه و فضاهای جدیدی رفت که گرفتار ممیزی تلویزیون می‌شوند. باید دید در هفته‌های آینده جدال "قهوه تلخ" و "قلب یخی" وارد چه مرحله‌ای می‌شود و کدام گروه برنده این بازی می‌شود."

reza-atom
20-09-2010, 12:29
راستی یه نکته :دی اون شمشیری رو که جلاد میزنه بغل دستیه سیامک سرشو میبره چرا خونی نشد ؟:دی ولی این چیزها به هیچ وجه ارزش کار گروه رو کم نمیکنه .

SIMON137
20-09-2010, 12:41
راستی یه نکته :دی اون شمشیری رو که جلاد میزنه بغل دستیه سیامک سرشو میبره چرا خونی نشد ؟:دی ولی این چیزها به هیچ وجه ارزش کار گروه رو کم نمیکنه .
بابا کار کمدیه خب ، بچه هم میبینه :دی

A.M.D.D.E.V.I.L
20-09-2010, 12:43
بابا طنزه!! گلادیاتور که نیست قراره بچه هم نگاه کنه به این سریال ها!! فکر میکنی اگه خون ببینه تاثیر بد نمیزاره روش؟

H a m e e d
20-09-2010, 12:43

بحث سر پریدن و توپیدن نیست، نظر مخالف دادن هنر نیست، وقتی کسی به ناحق بخواد ایراد بگیره و عیبجویی کنه باید انتظار برخورد منفی دیگران رو هم داشته باشه! (اسمایلی گل هم در کار نیست : دی)

*hamedkhatar*
20-09-2010, 12:49
منم دقیقا همین مشکل و همین سوال رو دارم
یعنی آپارتمان رو دیگه به ما نمیدند؟ :31:

نه فک نکنم چون منم اس ام اس زدم هیچی برام اس ام اس نکرد ...برا برخیا احتمالا میفرسته برا بعضیا نمیفرسته
فک نکنم مشکلی باشه
...
اون قدم به نسبت کارای قبلی مدیری عزیز سه قسمت اول بد نبودا...ولی مطمئن باشید از قسمت 10 به بعد (البته اگه از 4 به بعد نشه)صددرصد میترکونه(البته همین الانشم نسبت به صداسیما)ترکونده

من 3 شنبه هفته پیش که فرستادم امروز اتفاقی دیدم اس ام اس زدن فکر کنم 2-3 یا 4 روز بعد برای من فرستادن

منم فرستادم 3-4 روز بعد جوابش اومد که شمارتون ثبت شده

برای من صبح SMS رسید
همه بچه های که فرستادند SMS رو به زودی براشون باید بیاد به هر حال شلوغ هست و زمان میبره

malaki_mall
20-09-2010, 12:56
ANY MEN HERE?

WHANA C THIS BULL SHIT SEREI

amirhoseinmehri
20-09-2010, 13:35
ANY MEN HERE?

WHANA C THIS BULL SHIT SEREI

مگه مجبورت کردن ببینی

Lt.Ali
20-09-2010, 13:52
تازه حس کردم کمـدی شده ؛ ایشالا داره قسمت به قسمت بهـتـر میشه . . . سیامـک انصاری هم بدبخت : ))

piremard
20-09-2010, 13:53
سلام
رفقا تاپیک رو بحالت استقلال و پرسپولیس در نیارید . یه سریاله دیگه خواستید و دوست داشتید نگاه کنید و لذت ببرید .
جاست این کیس : یکی زحمت می کشه بمن بگه چرا اسم سریال رو "قهوه تلخ" گذاشتن . اگه مناسبت اسمش اسپویلر داره که هیچی
تنکیو

alidata2010
20-09-2010, 13:55
اره اسپویلر داره:31: مربوط به ان میشه:31:

mojtaba2321
20-09-2010, 18:35
سلام
رفقا تاپیک رو بحالت استقلال و پرسپولیس در نیارید . یه سریاله دیگه خواستید و دوست داشتید نگاه کنید و لذت ببرید .
جاست این کیس : یکی زحمت می کشه بمن بگه چرا اسم سریال رو "قهوه تلخ" گذاشتن . اگه مناسبت اسمش اسپویلر داره که هیچی
تنکیو
یارو قهوه تلخ میخوره میره به زمان قدیم.

---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

يك سوتي گرفتم. البته اگه دوستان قبلا نگفته باشن.

اين عكس رو از توي سايتش برداشتم:

همونطور كه مي بينيد بقل دستيش كه قبل از اون اعدام شد توي عكس نيست!

اولین سوتی رو خودم گرفتم:

اندازه سبیلا میزون نیس:31:

milad_takjoo
20-09-2010, 18:59
استقبال فوق‌العاده از قهوه نلخ
عرضه جدیدترین سریال مهران مدیری در شبکه نمایش خانگی با استقبال فراوان مخاطبان مواجه شده است. مجموعه قهوه تلخ به کارگردانی مهران مدیری و تهیه‌ کنندگی مجید و حمید آقاگلیان که از سه‌شنبه گذشته در فروشگاهای معتبر عرضه شده در نخستین روز ارائه به شدت مورد استقبال مردم قرار گرفته است. فروش بیش از 500،000 نسخه از این مجموعه طنز در روز نخست توزیع در سراسر کشور، نوید استقبال خوب مردم می‌باشد. به نظر می‌رسد با این آمار فروش طی پخش اول ، این سریال در پخش قسمتهای بعدی نیز به همین شکل رکوردشکن باشد.
این مجموعه که توسط شرکت پخش الوند توزیع می‌شود طبق برنامه‌ریزی به صورت هر هفته سه قسمت در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.

روزنامه بانی فیلم

shine_star3000
20-09-2010, 19:11
من تازه گرفتم و ديدمش!
ازش خوشم اومد!
از آهنگ تيترا‍‍ژش بيشتر !
شنيدم خوب فروش كرده...اميدوارم بيشتر فروش كنه و كيفيت فيلم هم پائين نياد !

Hasan.M
20-09-2010, 19:43
اندازه سبیلا میزون نیس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
واقعا خيلي سوتيه خفيفي گرفتين :31:
اين سريال سوتي نداره
گيرندين:31:

---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

استقبال فوق‌العاده از قهوه نلخ
مردم الان دوست دارن فقط يه نفر با ..........در بيافته تا بهش حال بدن :20:
سريال آقاي مديري هم اگه توي تلويزيون پخش ميشد و اجازه داده ميشد به نظر من كمتر بيننده داشت :20:

fandak
20-09-2010, 20:27
ی Previous post was at 07:33 PM ----------

از لوگو معلومه که دانلود کردیا!!!

alidata2010
20-09-2010, 20:30
این سریال هم زیاد دووم نمیاره:31: همه میرن دانلود میکنن

farzan311
20-09-2010, 20:45
یه چیزی بگم اگه این سریال 90 قسمتی باشه مثل قبلی ها یه نفر باید برا خریدش 75 تومن خرج کنه در صورتی که یه سریال خیلی معروف امریکایی رو با کیفیت خیلی بهتر 40 50 دلار میشه خرید برا همینه که مردم میرند دانلود میکنند

reza-atom
20-09-2010, 20:53
یارو قهوه تلخ میخوره میره به زمان قدیم.

---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

اولین سوتی رو خودم گرفتم:

آقا جان عمو جان پسر جان کپی نکن ! :دی تازه از جوایزش هم بی بهره می مونین دلتون بسوزه ! :دی

یه چیزی بگم اگه این سریال 90 قسمتی باشه مثل قبلی ها یه نفر باید برا خریدش 75 تومن خرج کنه در صورتی که یه سریال خیلی معروف امریکایی رو با کیفیت خیلی بهتر 40 50 دلار میشه خرید برا همینه که مردم میرند دانلود میکنند

نه بابا کی گفته 90 قسمته ؟ (فک کنم 30 قسمت باشه) شما بهتره همون سریال معروف آمریکاییتو ببینی وقتتو تو این تاپیک هدر نده ( بی شوخی :دی) راستی فکر نکنم برا همون سریال آمریکایی هم پول بدی از بس که گش** هستیم ما :دی

Gam3r
20-09-2010, 21:04
دوستان به نظرتون ارزش داره كه سريال رو بخرم ؟
قشنگ هست ؟

reza-atom
20-09-2010, 21:11
دوستان به نظرتون ارزش داره كه سريال رو بخرم ؟
قشنگ هست ؟

آقا رو ... تازه میگی لیلی مرد بود یا زن ؟ یعنی این همه پست رو ندیدی ؟:دی

mefmef
20-09-2010, 21:19
دوستان این سریال سری دومش اومده ؟

fandak
20-09-2010, 21:33

60 قسمته .
که هر 3 قسمت یک پک می شه 20 پک

20 ضربدر 2500 = 50000 تومان
اگه پک ها 2500 بمونه .

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

به نیت شهدای 72 تن 60 قسمت دانلود کن

N.I.M.A _ P30
20-09-2010, 21:37
دوستان این سریال سری دومش اومده ؟

نه. شنبه میاد. تو سایتش که برید شمارش معکوس داره.

farzan311
20-09-2010, 21:43
آقا جان عمو جان پسر جان کپی نکن ! :دی تازه از جوایزش هم بی بهره می مونین دلتون بسوزه ! :دی

نه بابا کی گفته 90 قسمته ؟ (فک کنم 30 قسمت باشه) شما بهتره همون سریال معروف آمریکاییتو ببینی وقتتو تو این تاپیک هدر نده ( بی شوخی :دی) راستی فکر نکنم برا همون سریال آمریکایی هم پول بدی از بس که گش** هستیم ما :دی

اگه بتونم بخرم میخرم چون هزینه دانلودش خیلی بیشتر خریدیش میشه

fandak
20-09-2010, 21:43
سری دوم 5 روز و 2 ساعت دیگه می آد

alidata2010
20-09-2010, 21:56
نمیدونم چرا برای ویندوز 300 هزار تومنی احترام قائل نیستیم ولی برای یه فیلم زپرتی احترام قائل میشیم :31:

Scary Feelings
20-09-2010, 22:04
چون این برا خودی هست و کسی که فیلمش و البته کاری که کرده خیلی ارزش داره..

alidata2010
20-09-2010, 22:07
چون این برا خودی هست و کسی که فیلمش و البته کاری که کرده خیلی ارزش داره..

جوابت غلطه ولی از طرز فکرت خوشم اومد:31:

Reza Razor
20-09-2010, 22:30
جوابت غلطه ولی از طرز فکرت خوشم اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درعوض شما هم سوالت غلطه هم طرز فکرت
مردم دارن فرهنگشون رو نشون میدن خیلی بد و عجیبه یا شایدم شما از دسته ی صداوسیما و همراهاشی که الان بخاطر موفقیت این سریال وضعیت جالبی ندارن :27:

دوستان کسی از شهرستان بوده از سایتشون بخره و دستش برسه؟!!

pcforlife
20-09-2010, 22:43
میگم اگه احترامی هست باید برای همه باشه والا مایکروسافت هم بابا مونو نکشته که مفتی جنساشو بلند کنیم
احترام به محصولات ماکروسافت چه ربطی به قهوه تلخ داه خدا میدونه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alidata2010
20-09-2010, 22:45
قانون کپی رایت مگه مسئله ما نیست . اگه نیست که برین همه دانلود کنین . ربطشم فکر کنم معلوم باشه

3Dmajid
20-09-2010, 22:47
منم خریدمش.
خیلی با فیلمش حال کردم.
باحاله.
خداییش انصاف نیست برید دانلود کنید یا کپی کنید.
برید بخرید حالشو ببرید.
این جایزه هاش خالی بندیه ؟! ::8:

راستی چرا صدا و سیما ازش فیلم به این باحالی رو نخریده !؟
من از هر کی میپرسم یه چی میگه.
شماها دلیل اصلیشو نمیدونید بگید ؟!

Perpetual
20-09-2010, 22:47
حالت خوبه یا تو این حالی:8:
من با این سریال مشکلی ندارم میگم اگه احترامی هست باید برای همه باشه والا مایکروسافت هم بابا مونو نکشته که مفتی جنساشو بلند کنیم . تو هم به خودت فشار نیار
اگه منظورتون دانلود این سریال هست ، خود مدیری بدبخت تو فیلم هم میگه تو رو خدا این فیلم رو دانلود یا کپی نکنید (فقط همین یه بار)
اینو که من دیدم جیگرم سوخت براش دیگه قسمت 2 به بعدش رو دانلود نکردم و نمی کنم.:27:

John Cena723
20-09-2010, 22:52
دوستان رو یه دی وی دی سه تا قسمت هستش؟
بعد قسمت هایی که بر روی دی وی دی عرضه میشه واقعا کیفیتشون دی وی دیه یا همون وی سی دی است؟

N.I.M.A _ P30
20-09-2010, 22:54
دوستان رو یه دی وی دی سه تا قسمت هستش؟
بعد قسمت هایی که بر روی دی وی دی عرضه میشه واقعا کیفیتشون دی وی دیه یا همون وی سی دی است؟

والا ما که سه تا قسمت رو تو 3تا سی دی خریدیم.

genius_islamic
20-09-2010, 23:10
سلام دوتا سوال خواهشا پاسخ دهید
1-توی شهر ما فکر نکنم کسی اصلش را بفروشه کپی گرفتم اینقدر مهران روی وجدانم راه رفت که ندیدم یکی راهنمایی کنه چیکار کنم؟
2-چرا روی دی وی دی عرضه نمیشه که کیفیتش بهتر باشه؟

starpars
20-09-2010, 23:30
از سايتش هم ميتونيد بخريد

SIMON137
20-09-2010, 23:42
کسی نسخه dvd پیدا کرد ؟ من تا جایی که دیدم cd بود

Facon_Archi
20-09-2010, 23:53
کسی نسخه dvd پیدا کرد ؟ من تا جایی که دیدم cd بود

من اول سی دی گرفته بودم بعد دیدم میگن دی وی دی هم هست
رفتم گرفتم:دی
ولی همه جا نداشتن
5 جا رفتم یکی ش داشت:31:

The Joker
21-09-2010, 00:22
توی 3 قسمت اول به نظرم قسمت 2ش واقعا قشنگ و جالب بود ؛ باید منتظر یک رابطه جالب و خاطره انگیز بین انصاری و مدیری در این سریال بود ، کامل از پوسترش مشخصه .

پس DVD هم داره ! بریم بگیریم !

Kurosh
21-09-2010, 03:01
بخش عمده ای از صفحات رو خوندم ...
نظرات برخی دوستان خوب و منطقی بود ...

این سه قسمت با اینکه دیالوگ های طعنه آمیز و طنزی هم داشت ، اما خب اصلاً نمی تونه ملاک قضاوت باشه! در واقع میشه گفت همین ، نوید ادامه ای بسیار خوب و حرفه ای رو میده ، چرا که همه دیدیم در کارهای قبلی ، که مهران پیشرفت کارهاش تدریجیه ، منتظر فیدبک مردم می مونه و به نوعی بر اساس اون کار رو تقویت می کنه ...
و می بینیم که شاهکارهایی مثل نیمه ی دوم پاورچین ، بخش عمده ای از شب های برره و همین طور یکی از بهترین آثار مدیری ، یعنی باغ مظفر (که حتی تبلیغ هاش هم طنز بود و به جد کلیت سریال از ظریف و حرفه ای ترین طنز های این چند ساله بود) خلق میشه ...
اما در کارهایی مثل مرد هزار چهره و همین قهوه تلخ ، مهران نمی تونه منتظر بازخوردهای عمومی باشه! چون چند هفته ای از مخاطب جلوست ... تو همین کار قهوه ی تلخ حدود 12 هفته فیلمبرداری جلوتر از پخشه ... 
پس تغییر خاصی رو بر اساس ذائقه و استقبال مردمی نمی تونه در کار انجام بده ، ضمن اینکه مخاطب این کار نسبت به کارهای قبلی افت چشمگیری داره و دیدن اون هم در یک زمان واحد نیست! به عبارت دیگه ، موج یا تب در مورد اتفاقات یه قسمت ایجاد نمیشه! چون x سریال رو امروز می بینه ، y ممکنه هفته ی بعد هم گیرش نیاد !!
اما میشه امیدوار بود به اینکه این ویژگی مهم کارهای مهران ، یعنی اتکا به فیدبک ، همون طوری که در مرد هزار چهره اصلاً نبودش به چشم نیومد ، در قهوه ی تلخ هم همین طور باشه ... در مرد هزار چهره دیدیم که چقدر کار حرفه ای از آب در اومد ، در حالی که روزپخش هم نبودن و کار تقریباً در مراحل پایانی بود ... 
انشاالله در قهوه ی تلخ هم شاهد موفقیت قبلی خواهیم بود ...

اما فراموش نکنیم که مرد هزار چهره با وجود پیمان قاسم خانی موفق بود! که این موفقیت در سری دوم این مجموعه و بدون پیمان چندان تکرار نشد ... این کمی مخاطب رو در مورد قهوه ی تلخ نگران می کنه ... آیا الوند و ژوله می تونن خاطرات خوش زوج قاسم خانی - مدیری رو در پاورچین ، شب های برره ، باغ مظفر و مرد هزار چهره تکرار کنند؟! 

یه نکته ی مهم که در قهوه ی تلخ مدیری به چشم می خوره ، طراحی لباس هاست ... مطمئناً همه متوجه شدیم که همه چیز به اواخر سلطنت قاجار می خوره! نه اواخر زندیه! از لفظ نظمیه و طرح یونیفرم هاشون بگیرید تا کت و شلوار و کلاه های کاردارهای فرانسه و سایر کشورها ... 
اما یه چیزی رو فراموش کردیم! فروزان جلیلی فر اگر بهترین طراح صحنه و لباس ایران نباشه ، قطعاً یکی از 3 نفر برتره! آیا این ریسک رو می کنه که بدون هیچ تحقیق تاریخی ای ، برای همچین پروژه ی عظیمی ، سطحی نگری کنه و فقط به یمن اسم آغا محمد خان قاجار لباس ها رو قجری ، اونم از نوع نزدیک به پهلویش انتخاب کنه؟!!!!!!!

مسلماً پشت این انتخاب تحقیقات گسترده ای انجام گرفته ... تو همون دو سه سال قاجار روی کار میاد! پس با روی کار اومدنش نباید منتظر تغییر شگرف و ناگهانی ای در لباس درباریان باشیم؟! میشه پیش بینی کرد که لباس قاجارها از اوائل تو همین مایه ها بوده ...
اما خب نظمیه چندان برام قابل هضم نیست ... چنین لباس هایی رو فقط در اواخر قاجار و روی کار اومدن رضا شاه کبیر سراغ داریم ... حتی تحکم رییس نظمیه (با بازی خوب و متفاوت عارف لرستانی) به شدت به شخصیت خود رضا شاه شبیه ! 

از بحث طراحی صحنه و لباس که بگذریم ، میشه به پلات داستانی خیلی خوبش اشاره کرد ... مطرح کردن حفره ی تاریخی (که می تونه واقعیت هم داشته باشه) ، ایده ی نو و جذابی برای بردن ماجرا به اون سمت داشت ...
نکته ی خوب دیگه ی فیلمنامه ، روند تقریباً غیر خطی اونه! احتمالاً متوجه شدید که قهوه ی تلخ با روایت سیامک شروع میشه که حرفاش حاکی از دانای کل بودن داره! وقتی قهوه رو می خوره ، می بینیم که کلیه ی صحنه هایی که گذرونده ، جلوی چشمش متداعی میشن ... پس "برگرد به همون جایی که ازش اومدی" دقیقاً از همین جا نشات می گیره ... این برگشتن یادآوری ای است از تمام آنچه بر نیما زند کریمی گذشته ! 
اون بخش قرار گرفتن چهره ی محو نیما در نقاشی هم بسیار ایده ی هوشمندانه و زیبایی بود ... کلاً فضای تاریخی رو در حد قابل قبولی ساختن ... در واقع از استاندارد های یه کار طنز خیلی بالاتره ... 
در ادامه مطمئناً قصه روند جذاب تری خواهد گرفت ... وقتی بلوتوس تاجر رومی (شاید هم یونانی) وارد قصه بشه ... یا وقتی نیما شروع به نوشتن تاریخ در این حفره ی تاریخی بکنه ...

به شدت منتظر بخش دوم کار هستم ...
مهران مدیری یک اعجوبه است ، از باهوش ترین ایرانی های این مرز و بوم ... کاش همراهی پیمان رو هم با خودش داشت ، اون وقت چی میشد ... 

Kurosh
21-09-2010, 03:12
یاد داشت جدید رضا رشید پور هم زیباست ...

حتماً بخونید ... :

یکی از دوستان نزدیک من سال هاست که در دفتر ریاست جمهوری کار می کند . چند روز پیش از سفر به من زنگ زد و یک نکته ی بامزه گقت . او هم در مهمانی افطار ریاست جمهوری حضور داشت و از واکنش های جالب هنرمندان در این دیدار حرف می زد …

در میان همه ی اتفاقات هدیه ی مهران مدیری به آقای احمدی نژاد برایش جالب تر از همه بوده . می گفت که مهران مجموعه کامل قهوه تلخ را به ایشان تقدیم کرد و لبخند روی لب حاضران نشست . ظاهرا آقای احمدی نژاد هم چند قسمتی را تماشا کرده و از آن تعریف کرده اند …

راستش را بخواهید من از تماشای چند قسمت اول این سریال هنوز ذوق زده نشده ام و فکر می کنم که در قسمتهای بعدی ماجرا گرم تر و جذاب تر بشود . روش کار مهران همیشه همینطور بوده . رفته رفته نبض مخاطب را پیدا می کند . البته این بارموضوع کمی متفاوت است . چون قسمت اعظم سریال ساخته شده و چیزی به انتهای آن نمانده است .

یادم می آید که زمان پخش پاورچین آقای خاتمی را در جلسه ای ملاقات کردم . ایشان هم از علاقه فرزندانش به کار مهران حرف می زد . انصافا جلب نظر خانواده ی دو رییس جمهور از دو طیف فکری کاملا متفاوت کاری بسیار سخت و طاقت فرسا به نظر می رسد . هنر مهران مدیری در جلب توجه سلیقه های مختلف قابل ستایش است …

خلاصه اینکه … این روزها همه قهوه ی تلخ می نوشند …. شما چطور ؟

Kurosh
21-09-2010, 03:28
آها پرزیدنت نشسته سریال دیده؟

کلا علاقه شدیدی به خالی بندی داره اگر خوشش اومده دستور بده تو تی وی ملی پخش کنن

یه چیزی هم بگم! خبر این نشست بدجوری درز کرد ، بیشتر هم از سوی رسانه های حامی دولت ...

شنیده ها حاکی از آن است که شخص مهران مدیری اصلاً در این مراسم حاضر نشده! پک کامل هم از طرف شرکت پخش کننده به رییس جمهور مردمی داده شده ...

راستی یکی قیمت بده چند قیمتش؟ کلشو منظورمه
کلش که نمیاد به این زودی ها ! هر هفته یه پک میاد که حاوی 3 قسمت جدیده! هر پک 2500 تومان قیمت داره ...
اگه آخرش جمع ببندیم ، میشه 50 هزار تومن! اما اگه پک کامل رو بعد از تموم شدن بخوان بدن ، مسلماً پایین تر از این حرفا در میاد ... 

S@nti@go_s&k
21-09-2010, 03:45
شنیده ها حاکی از آن است که شخص مهران مدیری اصلاً در این مراسم حاضر نشده! پک کامل هم از طرف شرکت پخش کننده به رییس جمهور مردمی داده شده

احتمال زیاد دروغ بوده چون تو تی وی ملی حتما نشون میدادن برای اینکه خرابش کنن مثه افتخاری و دوستان

کلش که نمیاد به این زودی ها ! هر هفته یه پک میاد که حاوی 3 قسمت جدیده! هر پک 2500 تومان قیمت داره ...
اگه آخرش جمع ببندیم ، میشه 50 هزار تومن! اما اگه پک کامل رو بعد از تموم شدن بخوان بدن ، مسلماً پایین تر از این حرفا در میاد ...

اینا هم سریالای خارجی یاد گرفتن پس هر پکش دو نیمه

تنکس

fandak
21-09-2010, 05:47
بالاخره جواب اس ام اس هم اومد . نوشته کد ارسالی اشتباه است !!!

Kianoosh
21-09-2010, 06:57
فرصت شد منم دیدم قسمت سوم بود فکر کنم انصاری تو بازجویی میگه:

بنده آغا محمد خان قاجارم مدرکم دارم یعنی همرامه اگر مایلید ارائه کنم !! :دی :27:

Retired User
21-09-2010, 07:17
اس ام اس منم امروز ( بعد از 4 روز) اومد
ولی هر کی امیدوار باشه به قرعه کشی اینا خیلی .... دی:

armin_punisher6
21-09-2010, 09:23
کسی میدونه این هفته چرا پخش نشد؟

Lt.Ali
21-09-2010, 10:42
بنده آغا محمد خان قاجارم مدرکم دارم یعنی همرامه اگر مایلید ارائه کنم !!

این تیکش مدرکگـرایی بود ؛ رو د بـر شدم :27:

Alireza SM
21-09-2010, 10:43
كاش تو اون تيكه سيامك انصاري ميگفت كه مداركش هم موجوده :21:

malaki_mall
21-09-2010, 11:06
این تیکش مدرکگـرایی بود ؛ رو د بـر شدم :27:

تازه اتفاقا اینجا چیزی که باید وجود داشته باشه اصلا وجود خارجی نداره:38:

reza-atom
21-09-2010, 11:23

راستی بازی محمدرضا هدایتی کلیشه ای نیست ؟؟؟؟ راجع به بازیگری هم نظر بدین لطفاً !!

senaps
21-09-2010, 11:24
من سه قسمت رو دوباره با مونیتور خودم دیدم!
متاسافنه کیفیت افتضاح هست و امیدوارم که با توجه به اینکه هر قسسمت توی یه سیدی قرار میگیره،فیلم رو با کیفقیت بالاتر بریزن از این به بعد(تا اونجایی که بسته بندی شده که دیگه هیچی و مجبوریم همینجوری ببینیم!!)

(کسی بلده چجوری تو km رزلوشن رو پایین بیاریم؟(تاثیری هم داره؟!!))

به نظرم توی این سریال خیلی حرف ها زده میشه!!!امیدوارم که رفقا کپی نکنن و فقط بخرن....
امیدوارم کاری که مدیری کرده بگیره تا تجربه بشه برای دیگران تا هم انحصار از دست صدا و سیما بیرون بیاد و مجبور بشه فیلم های درست حسابی بده بیرون،و من به شخصه بعد از 3 سال ندیدن مطلق تی وی،برگردم به صدا و سیمایی که بابتش پول میدم....

و هم اینکه باعث بشه حقوق کپی رایت کم کم توی ایران جدی تر گرفته بشه!

starpars
21-09-2010, 11:36
من سه قسمت رو دوباره با مونیتور خودم دیدم!
متاسافنه کیفیت افتضاح هست و امیدوارم که با توجه به اینکه هر قسسمت توی یه سیدی قرار میگیره،فیلم رو با کیفقیت بالاتر بریزن از این به بعد(تا اونجایی که بسته بندی شده که دیگه هیچی و مجبوریم همینجوری ببینیم!!)

اگه يه فيلم 80 دقيقه اي بي كيفيت 10 MB ي هم بخواي به به صورت VCD رايت كني حجمش ميشه 700 MB .فرمت VCD اصلا كاري به كيفيت فيلم نداره فقط زمان فيلم اهميت داره كيفيت 325*288 هست كه اين روزا واسه موبايله.
كاش حداقل با فرمت DVD بيرون ميدادن.

molaali
21-09-2010, 12:03
از اين سه قسمت زياد خوشم نيومد.
اميدوارم بهتر بشه.

Gam3r
21-09-2010, 12:24
دوستان من رفتم سريال رو بگيرم، طرف گفت بايد حتما رايت كنم و فقط يك اورژينال دارم، خلاصه 1800 گرفت و 3 تا سي دي رو رايت كرد
من الان خودمم عذاب وجدان دارم كه چرا همچين كار پستي كردم، طرف آشناي پدرم بود و نميتونستم نه بهش بگم چون خيلي هم با هم صميمي هستند، براي همين مجبور شدم ازش بگيرم ... و بعد با خودم عهد كردم كه از اين به بعد حتما اورژينالش رو بخرم

حالا : قسمت اول سريال رو گذاشتم، كيفيتش فوق العاده پايينه با اينكه 500 مگابايته
به خاطر رايت شده ؟

molaali
21-09-2010, 12:49
دوستان من رفتم سريال رو بگيرم، طرف گفت بايد حتما رايت كنم و فقط يك اورژينال دارم، خلاصه 1800 گرفت و 3 تا سي دي رو رايت كرد
من الان خودمم عذاب وجدان دارم كه چرا همچين كار پستي كردم، طرف آشناي پدرم بود و نميتونستم نه بهش بگم چون خيلي هم با هم صميمي هستند، براي همين مجبور شدم ازش بگيرم ... و بعد با خودم عهد كردم كه از اين به بعد حتما اورژينالش رو بخرم

به خاطر رايت شده ؟

رو سيستم نديدم ولي فكر كنم كلاً اينجوريه.

outpost
21-09-2010, 12:57
كاش حداقل با فرمت DVD بيرون ميدادن.

متاسفانه فعلا فرمت رايج و همه گير در كل كشور ما ، VCD هستش.:19::2:

reza-atom
21-09-2010, 13:04

به خاطر رايت شده ؟

خب من هم رفتم یجا بگیرم که میخواست رایت کنه من گفتم نه ! واقعاً متاسفم واسه اینجور افراد (مخصوصاً شما :دی) کیفیتش همینجوریه ولی توی tv بد نیست . راستی دفعه ی بعد نرو اونجا :دی

night lord
21-09-2010, 13:08
به نظر من این جاهایی که رایت میکنن رو اگه کسی دید به این شرکت پخش کننده ایمیل بزنید و بگید که برخورد کنن.

Facon_Archi
21-09-2010, 13:25
به نظر من این جاهایی که رایت میکنن رو اگه کسی دید به این شرکت پخش کننده ایمیل بزنید و بگید که برخورد کنن.

من تماس گرفتم با پخش الوند گفت شما حالا بگین ما تا جایی که بتونیم برخورد می کنیم باهاشون ولی خب خودتون هم میدونین که خیلی نمیشه جلوی این کار رو گرفت

---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------

به خاطر رايت شده ؟

با مانیتور تماشا کردین؟!
من با لپ تاپ دیدم اول افتضاح بود ولی با تی وی خیلی بهتر از اونی بود که داشت اونجا نمایش میداد!:31:

Gam3r
21-09-2010, 13:30
با مانیتور تماشا کردین؟!
من با لپ تاپ دیدم اول افتضاح بود ولی با تی وی خیلی بهتر از اونی بود که داشت اونجا نمایش میداد!

نه با تلويزيوني كه روي ميز كامپيوترمه تماشا كردم

J A V I D
21-09-2010, 13:37
هی می گین کیفیتش خوب نیست خوب عزیزان دل نسخه دی وی دیشم موجوده هی نگین کاشکی دی وی دی می دادن دی وی دی هم دادن من عکس پک دی وی دی خودم هم کلی پست عقب تر گذاشتم ، فکر کنم تو عنوان تاپیک باید اضافه بشه نسخه دی وی دی هم موجود کلا نصف بحث سر کیفیته ! و نبود نسخه دی وی دیه ! که هست !

Jang Bogo
21-09-2010, 14:24
الان همه دیگه DVD دارند. فرمت MPEG یا VCD دیگه واقعا منسوخ شده. کاشکی با فرمت DVD میدادند بیرون. با کیفیت HD. البته باید با دوربین HD فیلمبرداری شده باشه تا با این کیفیت بدند.

fandak
21-09-2010, 14:38
اگه رو dvd بدن خیلی عالیه

*hamedkhatar*
21-09-2010, 16:08
الان همه دیگه DVD دارند. فرمت MPEG یا VCD دیگه واقعا منسوخ شده. کاشکی با فرمت DVD میدادند بیرون. با کیفیت HD. البته باید با دوربین HD فیلمبرداری شده باشه تا با این کیفیت بدند.

آدم گاهی یه چیزایی میخونه شاخ در میاره
فرمت DVD با کیفیت HD ? :18:
مثل این میمونه بگی آب پرتقال با تعم شیر موز :31:

night lord
21-09-2010, 16:28
دوستان این DVD رو تو بازار راحت میشه پیدا کرد ؟ فکر کنم اکثرا مشتاق خرید نسخه DVD باشن تا CD چون دیگه الان همه یه DVD ROM دارن

آقا خوده مران مدیری اول قسمت اول میگه 3 تا cd ! حالا میگید dvd?
مطمئنین اینن dvd ها اوریجینال هستن و باز کپی برابر اصل نیستن؟:31: یعنی هولو گرام دارن؟