مشاهده نسخه کامل
: كلوپ S5230 Star
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
vahid_cracke
07-01-2010, 01:26
من گوشی GT 5233 گرفتم ولی برای تایپ فقط انگلیسی و فرانسه و عربی داره، میشه روش فارسی هم گذاشت ؟ :13:
من فکر میکنم بشه
چون بعضی از این گوشی ها فارسی هم داره
البته مال من فارسی انگلیسی و اردو داره
majid_sd2009
07-01-2010, 01:45
من گوشی GT 5233 گرفتم ولی برای تایپ فقط انگلیسی و فرانسه و عربی داره، میشه روش فارسی هم گذاشت ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی رو ببرین مایکروتل اپدیت فریمور کنن درست میشه
در ضمن آقا وحید پست پست سر هم خلاف قوانینه همه رو میشه تو یک پست جواب داد.:10::21:
husseinali
07-01-2010, 13:22
سلام
من تازه این گوشی رو خریدم
یه مشکلی باهاش دارم اونم اینه که وقتی باهاش میرم یه جایی که آنتن نداره بعدش که میام بیرون یا مینویسه "محدودیت تماس" یا هم مینویسه "در حال جستجو" دیگه نمیشه باهاش تماس گرفت و باید ریستش کرد تا درست شه:weird:. سیم کارتم هم ایرانسله میخواستم بدونم که مشکل از گوشیه یا نه .یعنی کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته . من چی کار باید بکنم؟
یه چیز دیگه این که میخواستم بدونم که آخرین ورژن فریمور گوشی که فارسی هم داشته باشه چیه؟
الان روی گوشی من ورژن فریمورش s523AJPIH3 هست.
اگه اومده چه فرقهایی با این داره؟
کسی تا حالا تونسته که black theme رو فعال کنه ؟
کسی تا حالا تونسته که black theme رو فعال کنه ؟
آره!!!!!:10:
vahid_cracke
07-01-2010, 17:49
تم blackچیه؟ چجوری باید فعال بشه؟
ممنون میشم دوست عزیز اگه به ما هم بگی چه جوری
من ی مشکل دارم اونم اینه که نمی تونم گوشیم رو با TkFileExplorer_2.2 وصل کنم ؟!
Air Born
07-01-2010, 18:07
این بلک تم دیگه چی چیه!!؟:3:
سلام
یه مشکلی باهاش دارم اونم اینه که وقتی باهاش میرم یه جایی که آنتن نداره بعدش که میام بیرون یا مینویسه "محدودیت تماس" یا هم مینویسه "در حال جستجو" دیگه نمیشه باهاش تماس گرفت و باید ریستش کرد تا درست شه:weird:. سیم کارتم هم ایرانسله میخواستم بدونم که مشکل از گوشیه یا نه .یعنی کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته . من چی کار باید بکنم؟
یه چیز دیگه این که میخواستم بدونم که آخرین ورژن فریمور گوشی که فارسی هم داشته باشه چیه؟
اگه اومده چه فرقهایی با این داره؟
استار با سیم های ایرانسل مشکل داره منم همین مشکلو داشتم همراه اول انداختم دیگه انتن سریع میومد بالا
mehdi_47
08-01-2010, 12:50
با سلام و درود
دوستان من هر چی با دوربین استار ور رفتم متوجه نشدم که زومش چجوریه هم موقع فیلمبرداری و هم عکس انداختن.
بیزحمت یکی برام توضیح بده
مرسی
Michael Ropy
08-01-2010, 13:10
دکمه کم و زیاد کردن صدا رو بزنی زوم میکنه.....
سلام...من یه مشکل جدید پیدا کردم...
وقتی تنظیمات بلوتوث م رو میذارم رو فون مموری میگه فول هست و الان دو روزه وقتی که رو مموری کارت هست تنظیماتش...مثلا یه اهنگ رو تا 80% میاد یهو. قطع میشه...
نمیدونم چرا...قبلا اینطوری نبود...یعنی دریافت نمیکنه فایل ها رو...کسی میتونه کمکم کنه؟:41:
vahid_cracke
08-01-2010, 21:10
help
salam
man ba opera mini raftam internet vali be yek moshkel barkhordam onam ine ke kalamate farsi joda az ham miyad.
mamnon misham age kasi komakam kone
به نظرم فیلم برداریش بهتر از عکاسیش هست...
تو عکاسیش هم از پانوراماش خوشم میاد...چون اینا دوربین خاصی دارن ولی این گوشی داره این امکان رو:27:
اخرین قیمت استار بدون گارانتی با کیف و قلم 151000تومان-بدون کیف و قلم 144000تومان
اخرین خبر:صنف موبایل فروشان تهران اعلام کرد در دی ماه پرفروش ترین گوشی,استار اعلام شد.
با توجه به این خبر با توجه به تقاضای زیاد احتمالا این گوشی کمیاب خواهد شد.
استار=زیبا ارزان فوق العاده بشتابید(حراج زمستانه):31:
mohammad_s7201
09-01-2010, 10:35
دوستان فريموري هست كه عربي داشته باشه و از اين فارسيه كه ما (S523AJPIE9) داريم جديدتر باشه؟
به قول يكي از بچه ها اومدن فارسيش كنن زدن همه چيزشو خراب كردن.
سلام...لطفا بگيد آخرين فريمور گوشي چيه و اگه لينك دانلودشو بزاريد خيلي ممنون ميشم...آموزشش تو اين تاپيك هست؟حوصله گشتن ندارم..اگه هست كه دنبالش بگردم..
husseinali
09-01-2010, 15:47
سلام
اگه اومده چه فرقهایی با این داره؟استار با سیم های ایرانسل مشکل داره منم همین مشکلو داشتم همراه اول انداختم دیگه انتن سریع میومد بالا
سلام
يعني با ايرانسل هيچ كاريش نميشه كرد؟ حتما بايد سيم كارتم رو عوض كنم:18::18:
با فلش كردن يا عوض كردن سريال و از اين جور كارها نميشه درستش كرد؟
از دوستان كس ديگهاي هم اين مشكل رو داشته؟
اين جديدترين فريمور گوشي رو هم اگه كسي ميدونه بگه چيه كه مثل اينكه غير از من خيلي هاي ديگه ميخواند بدونند. هممون دعاش ميكنيم!:31:
يه سري ويدجت هم يكي گذاشته بود من ريختم روي گوشيم ولي هر كاري كردم نتونستم نصبشون كنم اگه كسي نصب كرده يه كمكي بكنه
راستي يه سوال ديگه: اين بلك تم چيه؟ يه توضيحي ميديد؟
jamshidjap
10-01-2010, 09:35
سلام
من دیروز این گوشی رو از علایدین خریدم 165 تومن.
چند تا سوال داشتم.
1-محافظ صفحه ضروری هستش یا نه؟
2-این ویدجت ها چی هستن؟ اگه ممکنه مختصر توضیح بدین.
3-برای سنسور شتاب این گوشی بازی وجود داره؟من قبلا N95 داشتم یک بازی داشت که باید با تکان دادن گوشی یه توپ رو هدایت میکردی و به انتهای مسیر میرسوندی. میخوام بدونم برای این گوشی هم از این فبیل بازیها هستش؟
free_touch
10-01-2010, 11:17
سلام
من دیروز این گوشی رو از علایدین خریدم 165 تومن.
چند تا سوال داشتم.
1-محافظ صفحه ضروری هستش یا نه؟
2-این ویدجت ها چی هستن؟ اگه ممکنه مختصر توضیح بدین.
3-برای سنسور شتاب این گوشی بازی وجود داره؟من قبلا N95 داشتم یک بازی داشت که باید با تکان دادن گوشی یه توپ رو هدایت میکردی و به انتهای مسیر میرسوندی. میخوام بدونم برای این گوشی هم از این فبیل بازیها هستش؟
1- برای جلوگیری از خش خوردن ال سی دی ضروریه
2-البته درستش ویجت هستش. ویجت ها در واقع یه نوع ایکون shortcut هستن. برای دسترسی سریع تر به بخش های مختلف و حتی دسترسی سریعتر به امکانات مختلف(مثل دسترسی سریع و راحت به گوگل یا یو تیوب و....) هستن. به اون ایکون هایی که در دسکتاپ گوشیتون قرار داره (مثل ساعت ، رادیو، پلیر و....) ویجت میگن.
3- بله بازی هست.تو. همین فروم 10-15 صفحه قبل یه بازی گذاشته شده. نرم افزار ی که با شتاب سنج کار می کنه (ترازسنج) هم گذاشته شده.
دوستان جدیدا" موقع فیلمبرداری توسط گوشی صداها ضبط نمیشه یعنی فقط تصویر رو ضبط میکنه ولی صدا نداره :41:
جایی تنظیم خاصی داره ؟
راهنمایی کنید
hasanmotori
10-01-2010, 15:44
فریمور جدید استار :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو بریزید ببینید باگاش حل میشه
mohammad_s7201
10-01-2010, 16:19
فریمور جدید استار :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینو بریزید ببینید باگاش حل میشه
اين فريمور نه عربي داره و نه فارسي. درسته؟؟
درضمن لينك دانلود مشكل داره
Michael Ropy
10-01-2010, 16:30
اون لینکه آره مشکل داره، این یکی دیگه (یکم قدیمیتره فیرمورش):
S5230XEII4
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفارسی مارسی هم خبری نی! :دی
mohammad_s7201
10-01-2010, 16:33
لااقل يه دونه پيدا كنيد كه عربي داشته باشه حالا فارسي پيشكش
hasanmotori
10-01-2010, 16:36
عربیاش اولشون چیه ؟
مثلاً XE هست ... عربیش چیه ؟
mohammad_s7201
10-01-2010, 17:19
عربیاش اولشون چیه ؟
مثلاً XE هست ... عربیش چیه ؟
فكر كنم AR باشه
hasanmotori
10-01-2010, 17:25
فكر كنم AR باشه
نه اینجوری نیست
اکثراً اولشون x هست
فک نمیکنم عربی گیر بیاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Michael Ropy
10-01-2010, 20:07
ای بابا این همه سایت برا آپلود، طرف بیکار بوده اینجا آپ کرده!؟ نمیشه با رپیدباز هم دانش کرد! :دی
Kiumars_H
10-01-2010, 20:26
firmware S5230MREIL2__2010 europe
اخرین قیمت استار بدون گارانتی با کیف و قلم 151000تومان-بدون کیف و قلم 144000تومان
اخرین خبر:صنف موبایل فروشان تهران اعلام کرد در دی ماه پرفروش ترین گوشی,استار اعلام شد.
با توجه به این خبر با توجه به تقاضای زیاد احتمالا این گوشی کمیاب خواهد شد.
استار=زیبا ارزان فوق العاده بشتابید(حراج زمستانه)
جون من یکی جواب بده :(
دوستان جدیدا" موقع فیلمبرداری توسط گوشی صداها ضبط نمیشه یعنی فقط تصویر رو ضبط میکنه ولی صدا نداره
جایی تنظیم خاصی داره ؟
راهنمایی کنید
d_reza82
11-01-2010, 10:55
سلام
برنامه sh messenger و اپرا 5 روی این گوشی نصب می شه؟
کسی هست که نصب کرده باشه؟ مشکلی ندارن؟
mohammad_s7201
11-01-2010, 11:05
جون من یکی جواب بده :(
دوستان جدیدا" موقع فیلمبرداری توسط گوشی صداها ضبط نمیشه یعنی فقط تصویر رو ضبط میکنه ولی صدا نداره
جایی تنظیم خاصی داره ؟
راهنمایی کنید
والا نميدونم. يه بار روشن خاموش كن ببين تغييري ميكنه
سلام...من یه مشکل جدید پیدا کردم...
وقتی تنظیمات بلوتوث م رو میذارم رو فون مموری میگه فول هست و الان دو روزه وقتی که رو مموری کارت هست تنظیماتش...مثلا یه اهنگ رو تا 80% میاد یهو. قطع میشه...
نمیدونم چرا...قبلا اینطوری نبود...یعنی دریافت نمیکنه فایل ها رو...کسی میتونه کمکم کنه؟:41:
چرا کسی به سوالم جواب نمیده؟:18:
mohammad_s7201
11-01-2010, 17:02
چرا کسی به سوالم جواب نمیده؟:18:
شما احتمالا فون مموري پر شده. اين روي مموري كارت تاثير ميذاره.
شما فون مموري رو خالي كن درست ميشه.
وقتي غون مموري پر باشه اينجوري ميشه چه بلوتوث روي مموري كارت بره چه روي فون مموري.
Kiumars_H
11-01-2010, 18:45
سلام
برنامه sh messenger و اپرا 5 روی این گوشی نصب می شه؟
کسی هست که نصب کرده باشه؟ مشکلی ندارن؟
من باهاش کار میکنم و عالیِ در فریم وری که قرار دادم به صورت اتومات نصب میشه
mehdi_47
11-01-2010, 19:42
سلام و درود
دوست عزیز چرا اینقدر حجم فایل زیاده ؟
خودتون نصب کردین ؟مطمئنن هم فارسی نداره
نحوه نصب رو هم توضیح بدین ممنون میشم
jamshidjap
11-01-2010, 22:24
free-touch جان از راهنماییت ممنونم.
این گوشی مثل ایکه با ایرانسل مشکل داره. درسته؟
من ایرانسل دارم روشنش که میکنم آنتن میده ولی وقتی میرم جایی که آنتن نداره وقتی بر میگردم دیگه به صورت اتوماتیک آنتنش بر نمی گرده. باید خاموش و روشنش کنم یا اینکه برم روی آفلاین و دوباره برگردم روی حالت نرمال تا آنتن بیاد. خیلی حالمو گرفت
اگه یک 919 بگیرم مشکلم حل میشه؟
husseinali
11-01-2010, 23:54
free-touch جان از راهنماییت ممنونم.
این گوشی مثل ایکه با ایرانسل مشکل داره. درسته؟
من ایرانسل دارم روشنش که میکنم آنتن میده ولی وقتی میرم جایی که آنتن نداره وقتی بر میگردم دیگه به صورت اتوماتیک آنتنش بر نمی گرده. باید خاموش و روشنش کنم یا اینکه برم روی آفلاین و دوباره برگردم روی حالت نرمال تا آنتن بیاد. خیلی حالمو گرفت
اگه یک 919 بگیرم مشکلم حل میشه؟
سلام
منم این مشکل رو دارم
از بقیه ی دوستانی که ایرانسل دارند کس دیگه ای هم هست که این مشکل رو داشته باشه . میخوام بدونم از ایرانسله یا گوشی مشکل داره؟
یه بار فلاش بکنم درست میشه؟
من یه جا بردم میگفت که گوشی قاچاقه و سریالش توی مخابرات نیست برا همین این مشکل رو داره:13:ولی من فکر نمیکنم اینجور باشه نظر شما چیه؟
سلام . من ميخوام يا اين گوشي استار رو بخرم يا F480i به نظرتون كدوم يكي بهتره. ؟ و چه تفاوت هايي با هم دارن؟
دوستان اگه این 5233 رو با فرمویر 5230 فلش کنیم دوباره می تونیم با یه فرمویر 5233 فلش کنیم ؟
ati_1991
12-01-2010, 19:54
از بقیه ی دوستانی که ایرانسل دارند کس دیگه ای هم هست که این مشکل رو داشته باشه . میخوام بدونم از ایرانسله یا گوشی مشکل داره؟
نه من این مشکلو ندارم...
free_touch
12-01-2010, 21:52
سلام
منم این مشکل رو دارم
یه بار فلاش بکنم درست میشه؟
من یه جا بردم میگفت که گوشی قاچاقه و سریالش توی مخابرات نیست برا همین این مشکل رو داره:13:ولی من فکر نمیکنم اینجور باشه نظر شما چیه؟
طرف حرف مفت زده.
من که این مشکلو ندارم.
شاید فریم ور گوشیتون ورژنیه که این مشکلو داره.
فریم ور گوشیتونو بنویسید تا ببینیم چی میشه.
mani2174
12-01-2010, 22:59
این که احتیاج به پسورد داره لطفا پسورد هم بنویسید .یا کد در هر صورت بدون پسورد
سلام آقا میشه بکین چطوری باید ویجت هارو نصب کنم رو گوشی:2:
گوشی منم مشکل آنتن داره ولی جالبه که تو بعضی نقاط کور وقتی میرم ،دیگه بر نمیگرده مثلا یه جا هست هر وقت میرم اونجا آنتن وقتی میره بر نمیگرده..:5:
ورژن گوشیمم S523AJPIG3 هست
mani2174
13-01-2010, 19:57
husseinali
13-01-2010, 21:31
طرف حرف مفت زده.
من که این مشکلو ندارم.
شاید فریم ور گوشیتون ورژنیه که این مشکلو داره.
فریم ور گوشیتونو بنویسید تا ببینیم چی میشه.
فريم ور گوشيم S523AJPIH3 هستش . بدون گارانتي هم خريدم.
jamshidjap
13-01-2010, 23:39
چه جوری باید فریمور گوشی رو در آورد ؟!!...
free_touch
13-01-2010, 23:59
فريم ور گوشيم S523AJPIH3 هستش . بدون گارانتي هم خريدم.
ماله من s523AJPIE9 هستش و مشکل این جوری ندارم.
ماله شما تقربیا اپدیته و جدیده.
سایر دوستانی هم که این مشکلو دارن فریم ورشون بنویسن ببینیم ماله اونا هم مثل ایشونه یا نه تا بشه راه حلی داد.
free_touch
14-01-2010, 00:02
چه جوری باید فریمور گوشی رو در آورد ؟!!...
سلام.
با زدن این کد #1234#* ورژنشو میبینید.
اقایون استاری برای منم مشکل در انتن دهی بود که میرفت بالا نمی یومد اما با عوض کردن سیم کارتم از ایرانسل به همراه اول حل شد و بصورت اتوماتیک انتن میاد بالا.
jamshidjap
14-01-2010, 20:40
برای من هم S523AGPIH3 هستش.
من که خودمو راحت کردم رفتم یه 0912 گرفتم الان هم اصلا مشکل آنتن ندارم. با اعتباری هم مشکلی نداره. فقط با ایرانسل مشکل دارن.
jamshidjap
14-01-2010, 21:02
اگه امکانش هستش لینک چند بازی که با شتاب سنج کار میکنه بذارید. من که نتونستم چیزی پیدا کنم. ممنون
mehdi_47
15-01-2010, 12:18
با سلام و درود
دوستان نمیشه کاری کرد که مسیجها به جای اینکه به مموری گوشی بره وارد مموری که براش خریدم بشه ؟توی خود گوشی فقط 250 تا جا میشه
mohammad_s7201
15-01-2010, 16:51
با سلام و درود
دوستان نمیشه کاری کرد که مسیجها به جای اینکه به مموری گوشی بره وارد مموری که براش خریدم بشه ؟توی خود گوشی فقط 250 تا جا میشه
نه نمیشه. هیچ کاریش نمیشه کرد.
باید هی اینباکست رو خالی کنی.
mehdi_47
15-01-2010, 23:08
مطمئن هستید که نمیشه ؟ اینجوری خیلی بده که.آدم باید هی اینباکسش رو پاک کنه
mohammad_s7201
16-01-2010, 07:50
مطمئن هستید که نمیشه ؟ اینجوری خیلی بده که.آدم باید هی اینباکسش رو پاک کنه
آره مطمئنم.
متاسفانه يكي از اشكالات سامسونگ همينه
Kiumars_H
16-01-2010, 20:01
Pass:Kiumars_Hemmati@yahoo.com
Kiumars_H
16-01-2010, 20:09
سلام و درود
دوست عزیز چرا اینقدر حجم فایل زیاده ؟
خودتون نصب کردین ؟مطمئنن هم فارسی نداره
نحوه نصب رو هم توضیح بدین ممنون میشم
درود دوست عزیز همشه بهترین فریم ورها را قرار میدم در ضمن قبل از قرار دادن خودم نصبشون میکنم تا از سلامتش خیالم راحت باشه اما هیچ کدوم فارسی نیستند.
Kiumars_H
16-01-2010, 22:10
Frimware S5230M24_MH_Edition
(Pass:Kiumars_Hemmati@yahoo.com)
jamshidjap
16-01-2010, 23:21
اگه امکانش هستش لینک چند بازی که با شتاب سنج کار میکنه بذارید. من که نتونستم چیزی پیدا کنم. ممنون
مثل اينکه امکانش نيست. درسته؟
free_touch
17-01-2010, 13:28
مثل اينکه امکانش نيست. درسته؟
امکانش نیست چون بازی نیست.
فقط 1 دونه بازی که با شتاب سنج کار می کنه و روی استار جواب میده موجوده که اونم تو چند صفحه قبل گذاشته شده.
free_touch
17-01-2010, 13:52
دوستان 2 تا ماشین حساب مهندسی بسیار عالی که رو استار تست شده و بدون هیچ مشکلی کار می کنه :
اولی بسیار عالیه و کاملا فول تاچه . بهترین ماشین حساب مهندسیه فول تاچی هست که روی استار کار می کنه و کار کردن باهاش خیلی اسان و لذت بخشه :
دانلود:
دومی هم ماشین حساب مهندسیه زیبا و خوبیه اما فول تاچ نیست و باید با کیبورد مجازی کار کرد:
دانلود:
Frimware S5230M24_MH_Edition
(Pass:Kiumars_Hemmati@yahoo.com)
دوست عزیز این چه جور Firmware ای هستش؟
amirkhan405
17-01-2010, 14:28
سلام
آقا امروز اومدم یه ویدیو ببینم تو گوشی نمی دونم چرا تصویر هست ولی صدا نداره
کسی به همچین مشکلی خورده
mahdi_mbi
17-01-2010, 16:25
امروز گوشیم از جیب کاپشنم افتاد رو آسفالت. در پشتش باز شد و باتریش افتاد بیرون:41: تمام دنیا جلوی چشام سیاه شد. حس کردم که سبک شدم و رو زمین نیستم:41: گوشی رو از رو زمین برداشتم، باتریو گذاشتم سر جاش و گوشی رو روشن کردم. کاملا سالم بود:26: پس نتیجه میگیریم که از نظر مقاومت در برابر ضربه هم وضعیت خوبی داره:33:
husseinali
17-01-2010, 18:24
آقا امروز اومدم یه ویدیو ببینم تو گوشی نمی دونم چرا تصویر هست ولی صدا نداره
کسی به همچین مشکلی خورده شما وقتی که ویدیو رو باز کردید دکمهي کم کردن صدا رو حدود 2 3 ثانیه نگه دارید بعد از روی صفحه صدا رو زیاد کنید:20:
free_touch
17-01-2010, 18:41
امروز گوشیم از جیب کاپشنم افتاد رو آسفالت. در پشتش باز شد و باتریش افتاد بیرون:41: تمام دنیا جلوی چشام سیاه شد. حس کردم که سبک شدم و رو زمین نیستم:41: گوشی رو از رو زمین برداشتم، باتریو گذاشتم سر جاش و گوشی رو روشن کردم. کاملا سالم بود:26: پس نتیجه میگیریم که از نظر مقاومت در برابر ضربه هم وضعیت خوبی داره:33:
اگه کوکی ال جی بود ، نیست و نابود شده بود :21:
سلام ،
فریمور گوشی من :
S523AJPIH3 هستش !
جدیده ؟ چطوریه ؟
ايمان 24
17-01-2010, 22:43
سلام به همگي
براي نصب بازي يا نرم افزار روي اين گوشي چيكار بايد كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
free_touch
18-01-2010, 00:14
سلام به همگي
براي نصب بازي يا نرم افزار روي اين گوشي چيكار بايد كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کار خاصی نمی خواد.
ابتدا تو تنظیمات گوشی برو و گوشی رو در حالت mass storage بزار.
قبلش نرم افزار گوشیو روی کامپیوتر نصب کن. بعد با یو اس بی وصل کن به کامپیوترت و نرم افزار pc studio رو باز کن و فایل های برنامه یا بازی رو کپی کن تو مموری کارت.بعد گوشیو از کامپیوتر جدا کن و برو اونجایی که فایل هارو کپی کردی.روی هر فایل کلیک کنی خودش نصب می کنه.
به همین سادگی به همین خوشمزگی ....گوشی استار. :31:
Michael Ropy
19-01-2010, 19:01
اگه کوکی ال جی بود ، نیست و نابود شده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری ها هم نیست کوکی! :دی یکی از دوستان کوکی دار که از شدت عصبانیت (سر یه موضوع دیگه ای) با صورت کوبوندش هیچیش نشد......
امروز هم خودم از دستم (بقل جیب کاپشنم) کوکیم افتاد زمین، خیلی رلکس ورش داشتم از روز اولش هم بهتر شد! :27:
مام باور کردیم
بگذریم
آقا یه سوال دوست ما در حال دیدن فیلم بوده مثل این که ولوم رو روی صفر برده و دیگه نتونسته ولومش رو زیاد کنه
توی موزیک پلیر قشنگ ولوم کار می کنه و کم و زیاد می شه ولی توی فیام نه ینی فیلمش صدا نداره
به نظر شما باید چه کرد؟ Reset Setting هم انجام داده ولی بازم جواب نداده ورژنش هم JPIH3 هست
تو رو خدا کمک کنین
husseinali
19-01-2010, 21:29
مام باور کردیم
بگذریم
آقا یه سوال دوست ما در حال دیدن فیلم بوده مثل این که ولوم رو روی صفر برده و دیگه نتونسته ولومش رو زیاد کنه
توی موزیک پلیر قشنگ ولوم کار می کنه و کم و زیاد می شه ولی توی فیام نه ینی فیلمش صدا نداره
به نظر شما باید چه کرد؟ Reset Setting هم انجام داده ولی بازم جواب نداده ورژنش هم JPIH3 هست
تو رو خدا کمک کنین
پست 1820:
شما وقتی که ویدیو رو باز کردید دکمهي کم کردن صدا رو حدود 2 3 ثانیه نگه دارید بعد از روی صفحه صدا رو زیاد کنید:20:
free_touch
19-01-2010, 22:10
مام باور کردیم
بگذریم
تو رو خدا کمک کنین
شاید مشکل از فیلم باشه.
بهش بگو یه فیلم دیگه با فرمت 3gp بریزه تو گوشی و تست کنه.
البته قبلش یه بار باتری گوشی رو دربیاره و بعد جا بندازه و تست کنه.
اگه بازم درست نشد به احتمال زیاد باید فلش بشه.
bashir935
19-01-2010, 22:14
سلام به همگي
چرا من وقتي ميخوام ويجت نصب كنم گوشيم خاموش روشن ميشه
كسي اين مشكل و نداشته
راه حلي نيست؟
free_touch
19-01-2010, 22:40
یه ماشین حساب مهندسی فول تاچه دیگه (کلا علاقه زیادی به ماشین حساب دارم :31:):
اینم یه تفنگ فول تاچ که فکر کنم سر کاری باشه ماشه رو میکشیم تفنگ عمل می کنه اما شلیک خبری نیست:
بقیه دوستان هم چیز بدردبخوری بزارن بد نیست :31:
bashir935
19-01-2010, 23:29
سلام به همگي
چرا من وقتي ميخوام ويجت نصب كنم گوشيم خاموش روشن ميشه
كسي اين مشكل و نداشته
راه حلي نيست؟
كسي نيست جواب منو بده؟ :13:
دوست عزیز فکر کنم وجیت رو باید بی خیال شد منم هر کاری کردم نصب نشد
دوستان از راهنماییتون ممنونم یه راهه دیگه هم هست که بهتره بدونین یارو گفت
گفت این ضعف سامسونگه شایدم ضعفه نسخه ی IH باشه چون من که IG هستم این مشکل رو نارم چون خود سامسونگ اعلام کرده که این مدل و کربی این مشکل رو داره و برای درست شدنش هم یه کد داده بفرمایین:
از چپ به راست : ستاره بیست و هفت شصت و هفت ستاره سی و هشت پنجاه و پنج مربع
#3855*2767*
سپس پسورد رو بدین یه سوپر مستر ریست هستش چون هر چی توو فون باشه می پره حواستون باشه قبلش یه بکاپی بگیرین بد نیست
jamshidjap
20-01-2010, 16:53
اين گوشي يه چيزاييش خيلي عجيبه!!
مثلا وقتي رم توي گوشي باشه هميشه يه آيکون که شکل رم هستش روي صفحه گوشي قرار داره ولي وقتي که هندزفري بهش وصل ميکني هيچ آيکني نمايان نميشه!!!
اين گوشي براي تنظيمات دلخواه صدا اکولايزر نداره؟
چطوري ميشه روي اين گوشي از هدفون هاي3.5 ميليمتري استفاده کرد؟ آيا براي اينکار تبديلي وجود داره مثل نوکيا؟
Michael Ropy
20-01-2010, 20:40
اين گوشي براي تنظيمات دلخواه صدا اکولايزر نداره؟
اکولایزرش Preset هستن یعنی از پیش آماده هستش و نمیشه دستی تنظیم کرد....
چطوري ميشه روي اين گوشي از هدفون هاي3.5 ميليمتري استفاده کرد؟ آيا براي اينکار تبديلي وجود داره مثل نوکيا؟
داره ولی به سختی پیدا میشه.....
free_touch
20-01-2010, 22:55
داره ولی به سختی پیدا میشه.....
طبقه زیر همکف علاءالدین دارن.
1500 تومنم بیشتر نیست.
Michael Ropy
21-01-2010, 08:34
طبقه زیر همکف علاءالدین دارن.
1500 تومنم بیشتر نیست.
ایول خوبه پیدا میشه! :دی
سلام ،
من گرفتم 1000 ت .
البته کیفیت ساختش معمولیه :دی
msdcorp.ir
21-01-2010, 20:18
قریم فارسی خبری نیست ؟ این MH چطوره ؟
free_touch
21-01-2010, 22:46
سلام ،
من گرفتم 1000 ت .
البته کیفیت ساختش معمولیه :دی
اره 2 نوع داره.
1000 تومنیش سیمش نازکتره.:31:
mahdi_mbi
22-01-2010, 02:00
قریم فارسی خبری نیست ؟ این MH چطوره ؟
firmware فارسی که من قبلا گذاشته بودم. S523AJPIE9 رو گذاشته بودم.
msdcorp.ir
22-01-2010, 10:45
اینم جدید ترین فریم فارسی با منشی تلقنی بدون مشکل انتن دهی تشکر یادتون نره
mehdi_47
22-01-2010, 14:49
سلام
شما خودتون نصب کردی ؟ (اگه زحمتی نیست روش نصب رو هم توضیح بدید)
روش نصب رو هم توضیح بدین..
urban.reptile
22-01-2010, 19:34
البته شاید یه برنامه برای این کار باشه. من خودم قبلا nokia 3230 داشتم. همه مسیج ها رو توی حافظه داخلی می ریخت. حتی بلوتوثی ها رو!!! یه برنامه براش پیدا کردم مه حجمش 1 کیلوبایت بود. اجراش کردم. از اون به بعد همه پیغام هام توی مموری کارت رفت. البته اون سیمبین بود و استار فقط جاوا رو ساپورت می کنه. ولی شاید یکی نسخه جاواش رو هم نوشته باشه...:20:
masoudtr
22-01-2010, 19:42
نقشه تهران را بصورت کامل و صحیح کسی داره بگذاره ممنون
msdcorp.ir
22-01-2010, 20:27
من نصب کردم بله شدیدا هم بهش احتیاج داشتم .. مایکروتل هم میگفت بیا اینجا 20 تومان بده فارسی کنم اخه فریم روسی ریخته بودم دوستایی که فارسی ندارند حتما بریزند
msdcorp.ir
22-01-2010, 20:31
آموزش ریخت فریم ور
mehdi_47
22-01-2010, 21:14
آموزش ریخت فریم ور
سلام
مرسی که پاسخ دادین.این فریم ور رو میشه روی 5233a نصب کرد ؟من الان زبان فارسی هم دارم
تغییرات خاصی هم داره ؟
mohammad_s7201
23-01-2010, 08:43
نقشه تهران را بصورت کامل و صحیح کسی داره بگذاره ممنون
بفرمائيد
mohammad_s7201
23-01-2010, 19:57
ما رفتیم تو کار آپدیت...................
mohammad_s7201
23-01-2010, 20:13
لحظاتی پیش گوشی خود را به ورژن S5233AJPIH3 آپدیت نمودم. :31:
خیلی باحال شده. پیشنهاد میکنم حتما آپدیتش کنید. :12:
تشخیص دست خط چه حالی میده!!!!!! من قبلا تشخیص دست خط نداشتم.
منوها هم که کولاک میکنه :26:
ای بابا یعنی هنوز از این جدیدتر نیومده؟؟؟؟؟؟:19:
من گوشیمو چند ماه پیش خریدم این روش بود
mehdi_47
23-01-2010, 23:40
منوها مگه چه شکلی شدن ؟ میشه یه عکس بزاری ؟
به غیر از تشخیص دست خط چیز دیگه ایی نداره ؟ (اگه تشخیص دستخط فارسی اضافه شده باشه خوبه ، من انگلیسیش رو دارم)
free_touch
24-01-2010, 00:55
چیه منوها تغییر کرده ؟
اگه میشه یه عکسی چیزی بزار.:11:
بعد به غیر از تشخیص دست خط ، فارسیش qwerty داره ؟
در کل تغییرات عمده چیاس ؟
:11:
alireza lover
24-01-2010, 01:49
با سلام خدمت دوستان من تازه عضو شدم
براي من از آلمان سامسونگ 5230 فرستادن ميخواستم بدونم چجوري بفهمم كه اصل هست و چيني نيست ؟؟؟
و اينكه 5230 جديدتره يا 5233 ؟؟؟؟؟
من گوشيمو روشن ميكنم مينويسه GT-5230
mahdi_mbi
24-01-2010, 03:54
منم همین الان با موفقیت آپدیت کردم. تشخیص دست خط فارسی داره. منوی اصلی دو قسمت داره که یکیش مربوط به communication و Multimedia و Tools هست که با دست عوض میشه (عین عوض کردن والپیپر سه قسمتی). تغییر دیگه ای فکر نکنم داشته باشه.
mohammad_s7201
24-01-2010, 08:44
تشخیص دست خط فارسی داره و خیلی هم خوب تشخیص میده.
من که با دست نوشتم خیلی خوب بود. اگه با قلم بنویسید که دیگه معرکس
alireza lover
24-01-2010, 13:42
آقا كسي نبود جواب مارو بده ؟؟؟
mahdi_mbi
24-01-2010, 14:17
چیه منوها تغییر کرده ؟
اگه میشه یه عکسی چیزی بزار.:11:
بعد به غیر از تشخیص دست خط ، فارسیش qwerty داره ؟
در کل تغییرات عمده چیاس ؟
:11:
منوی اصلی دو تا تب داره. تب سمت چپ همون منوی ورژن های قبله، تب سمت راست یه سری shortcut هستش که سه قسمت داره: Communication و Tools و Multimedia که با کشیدن دست عوض میشه. اگر برای منوی اصلی بک گراند بذارید، قسمت منوی اصلی به رنگ خاکستری تیره در میاد؛ اینم دو تا عکس:
سایر منوها فرقی نکردن.
در ضمن تشخیص دست خط فارسی و انگلیسی و عربی و ... هم داره که عملکردش خوبه؛ ولی کیبورد Qwerty فارسی نداره.
من تغییر دیگه ای ندیدم
masoudtr
24-01-2010, 14:22
لینک دانلودش و اون آموزشی که خودت استفاده کردی را بطور کامل بگذار
نه اینکه لینک بدی به تاپیک های دیگه ممنون
انتن دهی اش خراب نشده؟
mohammad_s7201
24-01-2010, 14:36
لینک دانلودش و اون آموزشی که خودت استفاده کردی را بطور کامل بگذار
نه اینکه لینک بدی به تاپیک های دیگه ممنون
انتن دهی اش خراب نشده؟
حالا اگه لینک بدیم به تاپیک دیگه مگه چی میشه ؟؟:31:
این خود فریمور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم آموزشش که دیگه مجبور بودم لینک بدم به یه تاپیک دیگه. اینجا نمیشد همه رو بنویسم
amin_g_p
24-01-2010, 15:25
S5233WJPIH4 با S5233AJPIH3 چه فرقی دارند؟؟؟
خودم فهمیدم اولی مال مدل وایرلس دار هست دومی مدل معمولی:31:
دوستان یه سوال
روی ویندوز 7 نمی شه آپدیت کرد؟
من که نتونستم
mahdi_mbi
24-01-2010, 18:37
دوستان یه سوال
روی ویندوز 7 نمی شه آپدیت کرد؟
من که نتونستم
چرا میشه! من کردم:31:
mehdi_47
24-01-2010, 20:29
منوی اصلی دو تا تب داره. تب سمت چپ همون منوی ورژن های قبله، تب سمت راست یه سری shortcut هستش که سه قسمت داره: Communication و Tools و Multimedia که با کشیدن دست عوض میشه. اگر برای منوی اصلی بک گراند بذارید، قسمت منوی اصلی به رنگ خاکستری تیره در میاد؛ اینم دو تا عکس:
سایر منوها فرقی نکردن.
در ضمن تشخیص دست خط فارسی و انگلیسی و عربی و ... هم داره که عملکردش خوبه؛ ولی کیبورد Qwerty فارسی نداره.
من تغییر دیگه ای ندیدم
سلام
مرسی که به بچه های دیگه هم کمک میکنید تا در تغییر فریم ورشون تصمیم گیری درست رو بگیرن.
یه سوال در مورد منوها داشتم اینکه مگه شما قبلا منوهای گوشیتون این شکلی نبود ؟(چون گوشی من منوهاش همینه و تنها چیزی که نداره تشخیص دست خط به صورت فارسی هست)اگه باز تغییرات محسوس دیگه ایی داره دوستان زحمت بکشن کمک کنند
مرسی :11:
mohammad_s7201
24-01-2010, 20:45
سلام
مرسی که به بچه های دیگه هم کمک میکنید تا در تغییر فریم ورشون تصمیم گیری درست رو بگیرن.
یه سوال در مورد منوها داشتم اینکه مگه شما قبلا منوهای گوشیتون این شکلی نبود ؟(چون گوشی من منوهاش همینه و تنها چیزی که نداره تشخیص دست خط به صورت فارسی هست)اگه باز تغییرات محسوس دیگه ایی داره دوستان زحمت بکشن کمک کنند
مرسی :11:
منوهای ما قبلا اینطوری نبود. اون سه صفحه رو نداشت. فقط یه صفحه بود.
تشخیص دستخط فارسی هم داره وخیلی هم خوب کار میکنه
mehdi_47
24-01-2010, 21:48
منوهای ما قبلا اینطوری نبود. اون سه صفحه رو نداشت. فقط یه صفحه بود.
تشخیص دستخط فارسی هم داره وخیلی هم خوب کار میکنه
گوشی من 5233a هست.مشکلی نداره اینو روش بنصبم ؟
mahdi_mbi
24-01-2010, 21:51
گوشی من 5233a هست.مشکلی نداره اینو روش بنصبم ؟
گوشی ما هم همینه دیگه!
free_touch
24-01-2010, 22:24
پس qwerty فارسی نداره.:41:
mehdi_47
24-01-2010, 22:27
گوشی ما هم همینه دیگه!
ها چی میگه :31:
mehdi_47
24-01-2010, 23:18
آقا من میام نصب کنم ارور میده
ویرایش :درست شد :31:
terrorhell
25-01-2010, 01:05
سلام بچه ها چرا رو S5233 STAR برنامه های جاوا بالای 5 مگابایت نصب نمیشه !؟؟؟؟ نصب میشه موقع اجرا INVALID FORMAT میده در صورتی که نسخه ساده همون برنامه که 2 MB هست رو گوشی هم نصب میشه و هم اجرا
کاری میشه کرد واسه این مشکل !؟؟؟؟؟؟؟
سامسونگ میخواد تو عید یه کار بزرگ کنه اونم اینه که فروردین اگه هر کی استار با گارانتی اصلی بخره یه استاره دیگم عیدی بگیره یه تشویقه تا مردم گوشی با گارانتی اصلی دار داشته باشن
یکی بخر 2 تا ببر(استار)
mehdi_47
25-01-2010, 01:16
دوستان اگه فریم ور اورجینال و جدید استار رو دارین لطف کنید قرار بدید.(چون اورجینالش فارسی نیست تاریخ و ایناش چجوری میشه ؟)
mahdi_mbi
25-01-2010, 01:41
آقا من میام نصب کنم ارور میده
ویرایش :درست شد :31:
به تمامی دوستانی پیشنهاد میکنم الکی وقتشون رو برای نصب این فریم ور نزارن(هیچ چیز جدیدی نداره که بخواین نصب کنید تازه یه عیب هم داره و اینکه توی قسمت ادلیتها نمیشه اصلا کاری کرد یعنی اصلا کار نمیکنه من قبلا توی این قسمت یعنیphoto contact هر کاری میتونستم بکنم ولی الان اصلا کار نمیکنه، البته اونایی که مثل من از قبل تمام این امکانات رو داشتن)
مال من که قسمت Photo Contacts کار میکنه و مشکلی نداره!
سامسونگ میخواد تو عید یه کار بزرگ کنه اونم اینه که فروردین اگه هر کی استار با گارانتی اصلی بخره یه استاره دیگم عیدی بگیره یه تشویقه تا مردم گوشی با گارانتی اصلی دار داشته باشن
یکی بخر 2 تا ببر(استار)
از گارانتی های ایرانی چنین کاری غیر ممکنه
مطمئن باش....
h_zaman06
25-01-2010, 15:11
یکی بخر 2 تا ببر(استار)
فکر کنم میخواند به عنوان دروغ 13 اینو بگند :)
free_touch
25-01-2010, 17:51
یکی بخر 2 تا ببر(استار)
کی اینو گفته ؟
این شرکت واسه اپدیت فریم ور گوشیهای تحت گارانتیش ، 20 تومن پول میگیره بعد میاد یک گوشی هدیه میده ؟
amin_g_p
25-01-2010, 19:59
کی اینو گفته ؟
این شرکت واسه اپدیت فریم ور گوشیهای تحت گارانتیش ، 20 تومن پول میگیره بعد میاد یک گوشی هدیه میده ؟
اینجا که می گن رایگان هست من فردا شاید بردم گارانتی آپدیت مطمئنی؟؟؟
دوستان من وقتی Search Port رو می زنم گزینه ی دانلود همچنان خاموشه چه بکنم؟
msdcorp.ir
25-01-2010, 20:55
با اومدن S5233AJPIH3 دیوانه هست هر کی بره پول مفت بریزه تو جیب مایکروتل دزد
msdcorp.ir
25-01-2010, 20:56
دوستان من وقتی Search Port رو می زنم گزینه ی دانلود همچنان خاموشه چه بکنم؟
درست گوشی نصب نیست USB درایور هارو کامل بزن ممکن یکم اذیت کنه با یک سیستم دیگه هم امتحان کن
امتحان کردم اما نشد
حالا یه نکته وقتی گوشی رو با کابل وصل می کنم پیغام سخت افزار جدید میاد که نوشته
SAMSUNG USB Modem Driver 1.0 یه همچین چیزایی بود بعد اون SAMSUNG Composite USB Driver رو بهش آدرس دادم که گفت نمی شناسم به نظر شما به خاطر این قضیه نیست؟
masoudtr
25-01-2010, 22:01
چند نفر با موفقیت از اون پستی که کاربر فعال فیلم داده اپدیت کردن؟
اگه را حته ما هم اپدیت کنیم قلق خاصی نداره؟
9) بر روی Boot کلیک کرده و از درون کامپیوتر پوشه ایی را که حاوی فایل فلش ( BootFile ) است انتخاب کنبد.(برای مثال: C:\S5230XEIG2\BOOTFILES)
10) در قسمتهای Rsrc2 ,Rsrc1 , Amss و Factory FS با توجه به فرمتی که دارند فایلهای مناسب را از پوشیه فلش انتخاب کنید ( البته کامپیوتر به طور اتوماتیک فقط فایلهای وابسته به اون قسمت را نمایش میدهد) ... در قسمت Tune , FOTA و ETC احتیاج به وارد کردن فایلی نیست .(*نکته:توجه داشته باشید که در قسمت Rsrc2 دو فایل وجود داره,شما باید فایلی که Low در اسمش قرار دارد را انتخاب کنید.)
این BOOT کجا و تو کدوم فایل است؟و فایل فلش کجاست و چی هست؟
masoudtr
25-01-2010, 22:25
) گوشی رو خاموش کنید و سیم کارت و مموری رو از گوشی خارج کنید.
6) دکمه کم کردن صدا , دکمه دوربین و دکمه روشن کردن گوشی رو باهم فشار بدید,در این لحظه گوشی با حالت Download Mode روشن میشود.وقتی باتریش بیرونه چجوری با فشار دادن سه دکمه روشن میشه؟
من دیگه صفحه کامپیوترم از این پایین تر نمیره چکار کنم اصلا بعد از زدن پورت سرچ هیچی پیدا نمیکنه
mahdi_mbi
25-01-2010, 22:43
وقتی باتریش بیرونه چجوری با فشار دادن سه دکمه روشن میشه؟
عزیز من کجاش گفته باتری رو در بیارید؟! گفته مموری و سیم کارت رو در بیارید! من خیلی راحت از روی همون راهنما نصب کردم؛ بدون هیچ مشکلی. بنده خدا به این واضحی گفته! من نمیدونم شما کجاش مشکل داری؟!
اون boot هم جای خاصی نیست! یه دکمه توی برنامه هستش. شما دقیق بخونی خیلی راحت میفهمی.
mahdi_mbi
25-01-2010, 22:49
وقتی باتریش بیرونه چجوری با فشار دادن سه دکمه روشن میشه؟
من دیگه صفحه کامپیوترم از این پایین تر نمیره چکار کنم اصلا بعد از زدن پورت سرچ هیچی پیدا نمیکنه
شما مطمئنی که USB Driver رو نصب کرده و گوشی رو با حالت Download Mode یه کامپیوتر وصل کردی؟
masoudtr
26-01-2010, 00:43
شما مطمئنی که USB Driver رو نصب کرده و گوشی رو با حالت Download Mode یه کامپیوتر وصل کردی؟
الان پورت com3 را میشناسه ولی دانلود را که میزنم چند ثانیه بعد مینویسه
security fail
علتش چیه؟چکار کنم چرا اینجوری میشه
mohammad_s7201
26-01-2010, 07:51
دوستان داريد چيكار ميكنيد؟؟
آپديت كردنش راحت تر از اين حرفاس. واسه من 5 دقيقه هم نشد.
بعد از درآوردن مموري و سيمكارت بايد باطري رو سرجاش بذاريد.
از usb هاي پشت كيس استفاده كنيد. جلويي ها شايد خراب باشن.
منظور از BOOTFile كل پوشه BOOTFILES هستش، نه يدونه فايل !!!!!!!!!!!!
masoudtr
26-01-2010, 09:18
دوستان داريد چيكار ميكنيد؟؟
آپديت كردنش راحت تر از اين حرفاس. واسه من 5 دقيقه هم نشد.
بعد از درآوردن مموري و سيمكارت بايد باطري رو سرجاش بذاريد.
از usb هاي پشت كيس استفاده كنيد. جلويي ها شايد خراب باشن.
منظور از BOOTFile كل پوشه BOOTFILES هستش، نه يدونه فايل !!!!!!!!!!!!
من همه این کارا را کردم
ولی دانلود را که میزنم چند ثانیه بعد مینویسه
security fail اینو چجوری برطرف کنم برای کس دیگه هم این اشکال پیش امده؟
mohammad_s7201
26-01-2010, 09:32
من همه این کارا را کردم
ولی دانلود را که میزنم چند ثانیه بعد مینویسه
security fail اینو چجوری برطرف کنم برای کس دیگه هم این اشکال پیش امده؟
اين كار رو انجام دادي؟؟؟؟
1) قبل از انجام هرکاری با تایپ کد #7465625#* مطمئن شوید که SIMLOCK خاموش است.
masoudtr
26-01-2010, 11:36
اين كار رو انجام دادي؟؟؟؟
1) قبل از انجام هرکاری با تایپ کد #7465625#* مطمئن شوید که SIMLOCK خاموش است.
اره همش خاموشه و جلوشون نوشته off نمیدونم چرا اینجوری میشه راه حل دیگه؟
mohammad_s7201
26-01-2010, 11:56
اره همش خاموشه و جلوشون نوشته off نمیدونم چرا اینجوری میشه راه حل دیگه؟
والا ديگه راهي به ذهنم نميرسه.
ميخواي يه بار گوشيت رو ريست كد بعد آپديتش كن. ببين ميشه
اينم كدش
947#*#8999* (ستاره و مربع هاش به هم ريخته.خودت درست بزن)
دوستان ما هم آپدیت کردیم ممنون از همگی
masoudtr
26-01-2010, 12:28
دانلودش که تموم شد از کجا بفهمیم تموم شده چی میاد رو صفحه و اینکه بعدش کار خاصی باید کرد؟
mohammad_s7201
26-01-2010, 13:03
دانلودش که تموم شد از کجا بفهمیم تموم شده چی میاد رو صفحه و اینکه بعدش کار خاصی باید کرد؟
بالاخره موفق شدي؟؟ فهميدي مشكلش چي بود؟؟
كار خاصي نميخواد بكني.گوشي ري استارت ميشه و بعد روشن ميشه و تمام.
چطوری میشه از فریم گوشی backup گرفت ؟
masoudtr
26-01-2010, 13:44
بله با موفقیت دانلود شد
ولی تمام شماره هام پاک شدن
فکر میکردم تو سیمکارت دارمشون وی مثل اینکه ندارم
چجوری میتونم بفهمم شماره های تو سیم کارتم چی ها است و اینکه چجوری از شماره هام بک اپ بگیریم که دفعه بعد دچار این مشکلات نشم؟
mahdi_mbi
26-01-2010, 15:01
بله با موفقیت دانلود شد
ولی تمام شماره هام پاک شدن
فکر میکردم تو سیمکارت دارمشون وی مثل اینکه ندارم
چجوری میتونم بفهمم شماره های تو سیم کارتم چی ها است و اینکه چجوری از شماره هام بک اپ بگیریم که دفعه بعد دچار این مشکلات نشم؟
ابتدا مسیر زیر رو دنبال کن:
حالا گزینه View contacts from رو روی SIM قرار بده. بعدش برو کانتکت ها رو چک کن. اگه چیزی نبود، یعنی سیم کارتت خالیه. اگه بود، میتونی از داخل Phonebook و قسمت Settings با استفاده از گزینه Copy contacts، کانتکت ها رو از روی سیم کارت روی گوشی کپی کنی.
برای بکاپ گرفتن، میتونی شماره ها رو از گوشی تو سیم کارت کپی کنی؛ ولی بهترین راهش اینه که با استفاده از PC STUDIO از کانتکت هات کپی بگیری.
free_touch
26-01-2010, 19:35
چطوری میشه از فریم گوشی backup گرفت ؟
بعید میدونم راهی داشته باشه.
ما که هر کاری کردیم نشد.
وای چقدر خوبه این استار!!!اخر ما نفهمیدیم کجاییه واقعا کره جنوبی زده یا....؟
msdcorp.ir
27-01-2010, 05:09
همه استار دار ها دیگه پاشونو نمیزارند مایکرو تل چقدر زنگ زدم گفتم اپلود کنید فریم هارو زشته این کارا .. ما یک راهی پیدا میکنیم شده از زیر سنگ هم فریم فارسی میکشیم بیرون زیر بار نرفتند ... راستی محمد جان داری حال میکنی ها ... من که با منشی تلفنیش کیف کردم
Air Born
27-01-2010, 18:38
یه مشکل!وقتی رو پوشه پیامها رمز میزارم بعد یه مدت خود به خود رمز غیر فعال میشه در حالیکه وقتی به قسمت تنظیمات امنیت گوشی میرم میبینم رمز هنوز فعاله! :9:
در ضمن فقط پوشه پیامها این مشکلو داره و بقیه قسمتا مثل یادداشتها این مشکل رو نداره. :41:
اون برنامه ای هم که برای تبدیل برنامه های معمولی جاوا به تاچ اسکرین گذاشته بودین بدرد نخورد!حداقل رو سون که کار نکرد!:13:
amin_g_p
28-01-2010, 01:03
مایکروتل گوشی با گارانتی خودش (کارت طلایی مایکروتل) را رایگان آپدیت می کنه. گوشی نیز آپدیت شد باحال تر شد.:5:
M Like Mother
28-01-2010, 07:11
سلام
یه 5233 هست که وقتی sms میدی شماره ی شما برای طرف گیرنده نمیفته. البته فقط برای گیرنده های سونی اریکسون و برای بقیه ی گوش ها میفته .اما وقتی زنگ می زنیم شماره میفته
این دیگه چه جورشه؟ چکار باید کرد؟ که شمارمون بره. اون تنظیم نمایش شماره خودم هم فعال است ولی فایده نداره
این گوشی هائی که مایکروتل گارانتی میکنه کیبوردش فارسی داره ...
( سوالم اگه تکراریه ببخشید ... با سرچ چیزی یافت نشد )
free_touch
28-01-2010, 13:22
مایکروتل گوشی با گارانتی خودش (کارت طلایی مایکروتل) را رایگان آپدیت می کنه. گوشی نیز آپدیت شد باحال تر شد.:5:
جدی ؟
پس یکی از دوستان تو همین فروم گفته بود که زنگ زده بهش گفتن اپدیت جزء خدمات گارانتی نیستش و هزینه میگیرن.
شما تهرانی ؟
free_touch
28-01-2010, 13:24
این گوشی هائی که مایکروتل گارانتی میکنه کیبوردش فارسی داره ...
( سوالم اگه تکراریه ببخشید ... با سرچ چیزی یافت نشد )
کیبورد عمودی فارسی داره .اما کیبورد افقی یا qwerty فارسی نداره .
(گوشی های بدون گارانتی هم همین طورن).
مرسی که جواب دادین ممنون!!!!!
mahdi_mbi
28-01-2010, 14:57
وای چقدر خوبه این استار!!!اخر ما نفهمیدیم کجاییه واقعا کره جنوبی زده یا....؟
موقعی که من خریدم، فروشنده گفت ساخت هنگ کنگه.
husseinali
28-01-2010, 14:59
سلام
من اگه گوشیم رو به یه فریمور جدید که فارسی نداره ولی عربی داره آپدیت کنم مشکلی برام پیش نمیاد؟
یعنی فقط توی نوشتن پیامک مشکل داره دیگه؟ تو بقیهی قسمت ها مشکلی پیش نمیاد مثل برنامه های جاوای فارسی یا اسم فایلهایی که گچپژ داره و ....
میخوام ببینم اگه مشکلش فقط توی پیامکه برم آپ کنم و بیخیال گچپژ تو پیامکها بشم. نظرتون چیه؟ ارزشش رو داره؟
amin_g_p
28-01-2010, 15:36
جدی ؟
پس یکی از دوستان تو همین فروم گفته بود که زنگ زده بهش گفتن اپدیت جزء خدمات گارانتی نیستش و هزینه میگیرن.
شما تهرانی ؟
نه خیر تهران نیستم
jamshidjap
28-01-2010, 15:50
من default memory ميزارم روي رم ولي وقتي گوشي رو خاموش و روشن ميکنم دوباره برميگرده روي فن مموري.مشکلش چيه؟
خوب من امروز گوشيم را آپديت كردم !!:46:
با هردو فريمور :
S5233AJPIH3
S5233AJPIK3
جالب اينجاست كه الان كامتل گوشيهايش را با فريمور جديدتر S5233AJPIK3 تحويل مصرف كنندگان ميدهد اما با وجود حجم بيشتر يك مشكل عمده اي كه اين فريمور دارد در قسمت ساعت جهاني قابل تنظيم با وقت تهران نيست و همين مسئله باعث ميشه كه گزينه ساعت جهاني گوشي كار خودشو درست انجام ندهد .
بهرحال فعلا برتري با فريمور S5233AJPIH3 است كه اميدوارم با امدن ورژنهاي جيدتر مشكلات فعلي گوشي به حداقل برسد .
در مجموع استار يك گوشي ايده آل تا سقف 250 هزار تومان با امكانات و كيفيت بسيار خوبي است و نگاه شخصي مرا نسبت به برند سامسونگ تغيير داد.
خوب ميدونم دارندگان گوشي استار بد جوري توي كف كاغذ ديواري براي اين گوشي هستند!:27:
من در اينجا 3 تا از انها را برايتان آپلود كردم اگر استقبال شد ادامه اش ميدهم .
mahdi_mbi
29-01-2010, 17:56
خوب ميدونم دارندگان گوشي استار بد جوري توي كف كاغذ ديواري براي اين گوشي هستند!:27:
من در اينجا 3 تا از انها را برايتان آپلود كردم اگر استقبال شد ادامه اش ميدهم .
اتفاقا چیزی که زیاد واسه این گوشی پیدا میشه والپیپره! من خودم بیشتر از هزار تا دارم! ممنون از والپیپرهایی که گذاشتید.
یه سوالم داشتم. این که S5233AJPIK3 نسبت به S5233AJPIH3 تغییری داشته یا نه؟!
اتفاقا چیزی که زیاد واسه این گوشی پیدا میشه والپیپره! من خودم بیشتر از هزار تا دارم! ممنون از والپیپرهایی که گذاشتید.
یه سوالم داشتم. این که S5233AJPIK3 نسبت به S5233AJPIH3 تغییری داشته یا نه؟!
مطمئنم والپيپر به اين كيفيت نداشته ايد چون خودم آنها را با نرم افزار مخصوصش انتخاب و درست كرده ام .
اما راجع به فريمورها من تفاوتي بين آندو نديدم و با وجود تفاوت حجم چيز خاصي به آن اضافه نشده بود مضاف بر اينكه سرعت S5233AJPIH3 بمراتب بهتز از آن يكي است :
mahdi_mbi
30-01-2010, 01:16
مطمئنم والپيپر به اين كيفيت نداشته ايد چون خودم آنها را با نرم افزار مخصوصش انتخاب و درست كرده ام .
اما راجع به فريمورها من تفاوتي بين آندو نديدم و با وجود تفاوت حجم چيز خاصي به آن اضافه نشده بود مضاف بر اينكه سرعت S5233AJPIH3 بمراتب بهتز از آن يكي است :
شما از کجا اینقدر مطمئنید؟!:31: اگه منظورتون کنار هم گذاشتن عکس ها است که دوستان قبلا برنامه مورد نیاز رو گذاشتن. crop کردن عکس ها هم که به راحتی تو photoshop و حتی paint امکان پذیره. ممنون بابت عکس هایی که گذاشتید، قشنگ هستن؛ هم چنین بابت جواب سوال:10:
این ها هم فقط برای این که پستم خیلی بیهوده نباشه:
دستتون درد نکنه الهی به هر چی که میخواین برسین...بازم از این کارا بکنین...:11:
M Like Mother
30-01-2010, 21:46
سلام
یه 5233 هست که وقتی sms میدی شماره ی شما برای طرف گیرنده نمیفته. البته فقط برای گیرنده های سونی اریکسون و برای بقیه ی گوش ها میفته .اما وقتی زنگ می زنیم شماره میفته
این دیگه چه جورشه؟ چکار باید کرد؟ که شمارمون بره. اون تنظیم نمایش شماره خودم هم فعال است ولی فایده نداره
کسی نبود جواب بده
free_touch
31-01-2010, 15:32
کسی نبود جواب بده
شما برای یه مدل دیگه از اریکسون بفرست ببین شماره رو نشون میده یا نه.
بعد سیم کارت گوشی سامسونگتو عوض کن با اون بفرست ببین بازم این جوریه یا نه.
این مشکل( البته از نظر من یه مزیته :31:) بعیده مربوط به گوشی باشه.
چون گوشی یه گزینه داره که میشه غیر فعالش کرد و وقتی چه زنگ بزنی چه اس ام اس بدی شماره رو نشون نده اما با اپراتورای ایران نمیشه چنین کاری کرد و هر کاری کنی شمارتو نشون میده.
Michael Ropy
31-01-2010, 16:40
ببینم نمیشه این حالت زنگ گوشی که اولش چند ثانیه آهستس بعد یهو بلند میشه رو غیر فعال کرد؟! :13: فکر کنم همه ی سامسونگ ها اینجورین......:41:
mahdi_mbi
31-01-2010, 19:25
برای خالی نبودن عریضه یه پست بزنم!
یکی از ویژگی هایی که این گوشی داره قابلیت Find Music هست که شاید خیلیا دیده باشن ولی ندونن دقیقا به چه درد میخوره. این قابلیت به شما کمک میکنه که اسم یه آهنگ رو پیدا کنید؛ برای مثال شما یه آهنگ یا قسمتی از یه آهنگ رو شنیدید ولی نمیدونید اسمش چیه که بخواین برید کاملشو دانلود کنید! کافیه که با استفاده از گوشی حدود چند ثانیه از آهنگ رو ضبط کنید و سپس گوشی اسم آهنگ رو به شما میگه! البته از GPRS استفاده میکنه ولی در حد چند ثانیه (زیر 10 ثانیه).
برای استفاده از این قابلیت به آدرس زیر برید:
حالا بر روی Find Music کلیک کنید. بعد دکمه قرمز رنگ رو بزنید و قسمتی از آهنگ مورد نظرتون رو ضبط کنید (خودش به صورت خودکار 10 ثانیه از آهنگو ضبط میکنه). وقتی کلیپ ضبط شد، بعد از چند ثانیه اسم آهنگ و خوانندش میاد.
من خودم امتحان کردم، جواب میده.
free_touch
31-01-2010, 19:38
ببینم نمیشه این حالت زنگ گوشی که اولش چند ثانیه آهستس بعد یهو بلند میشه رو غیر فعال کرد؟! :13: فکر کنم همه ی سامسونگ ها اینجورین......:41:
بله همه سامسونگ ها اینجورین.
اینم یه مزیته.
باعث میشه عمر اسپیکر گوشی بیشتر شه.
morteza8417
31-01-2010, 23:58
سلام
من گوشی 5233 دارم میخواستم روشی که بشه برنامه جاوا نصب کرد رو بدونم کسی می تونه بهم کمک کنه ممنونم
mahdi_mbi
01-02-2010, 21:13
سلام
من گوشی 5233 دارم میخواستم روشی که بشه برنامه جاوا نصب کرد رو بدونم کسی می تونه بهم کمک کنه ممنونم
تنها کاری که باید بکنید اینه که فایل jar رو داخل گوشی کپی کنید، بعد از طریق گوشی اونو اجرا کنید. اگه درست نصب بشه، پیغام Installation Completed رو دریافت می کنید.
pooria.rio
01-02-2010, 21:26
سلام
این کار خیلی آسونه عزیز
از تو تنظیمات اس ام اس گزینه ی EMAIL GATE WAY رو فعال کنین و در بخش شماره،شماره ی اون کسی که میخواین شمارش نیفته واستون رو بزنین
بعد موقع ارسال اس ام اس به جای شماره ی طرف یه آدرس ایمیل الکی بزنین ،میتونین جاش رو هم خالی بذارین
:46:
بعد اس ام اس رو واسه طرف بفرستین
بیشتر رو گوشی های سونی اریکسون جواب میده
به همین سادگی،به همین خوشمزگی :27::31:
morteza8417
02-02-2010, 00:55
تنها کاری که باید بکنید اینه که فایل jar رو داخل گوشی کپی کنید، بعد از طریق گوشی اونو اجرا کنید. اگه درست نصب بشه، پیغام Installation Completed رو دریافت می کنید.
من هر فایل jar که کپی میکنم نمیشه می خواستم نرا افزار بانک نصب کنم نشد مشکل از چیه
ممنونم
pantheia
02-02-2010, 02:56
سلام.
میخواستم بدونم تفاوت این گوشی و جت چیا هست؟
به 220 تومن اختلاف قیمت می ارزه یا نه؟
لطفا زوووووووود جواب بدید که من یکیشونو بخرم.
ممنون
سلام..یه سوال کردم هیچکس جواب نداد..سامسونگ های جاوا با برنامه های جاوا مثل اپرا اینترنت میرن؟
M Like Mother
02-02-2010, 10:49
شما برای یه مدل دیگه از اریکسون بفرست ببین شماره رو نشون میده یا نه.
بعد سیم کارت گوشی سامسونگتو عوض کن با اون بفرست ببین بازم این جوریه یا نه.
این مشکل( البته از نظر من یه مزیته :31:) بعیده مربوط به گوشی باشه.
چون گوشی یه گزینه داره که میشه غیر فعالش کرد و وقتی چه زنگ بزنی چه اس ام اس بدی شماره رو نشون نده اما با اپراتورای ایران نمیشه چنین کاری کرد و هر کاری کنی شمارتو نشون میده.
همه این کارها و امتحان ها رو انجام دادم. اما وقتی sms میزنم به هر سونی اریکسونی با عنوان ناشناس میره؟!!
چکار باید کرد؟
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
یه سوال دیگه؟ بعضی پیامکهایی که به گوشیم میاد بهم ریخته میاد. چکار باید کرد؟
mahdi_mbi
02-02-2010, 17:07
سلام..یه سوال کردم هیچکس جواب نداد..سامسونگ های جاوا با برنامه های جاوا مثل اپرا اینترنت میرن؟
بله، من خودم از Opera Mini استفاده می کنم.
jamshidjap
03-02-2010, 15:58
به صفحه اين گوشي حداکثر تا چقدر فشار وارد کردن مشکلي پيش نمياره.
اگه ممکنه هم به صورت کيفي بگيد و هم به صورت کمي gr/mm2
pantheia
03-02-2010, 18:33
سلام من بلاخره بین جت و ا ستار، استار رو گرفتم.چون قیافه و تاچ استار فوق العاده است.... فقط این که گارانتی مایکروتل اصلا نبود و گارانتی به درد نخور بود 175 -180 تومن...منم از طبقه 5 علا الدین خریدم 164 تومن بدون گارانتی...ایشالا که مشکل پیش نمیاد!
فقط یه سوال در مورد شارژ ...شارژش که تموم شد بذارم چقد تو شارژ بمونه برای شارژ اولیه؟همین یا باید یه بار دیگه هم بذارم تو شارژ به مدت طولانی؟
مرسی
majid_sd2009
03-02-2010, 18:42
سلام من بلاخره بین جت و ا ستار، استار رو گرفتم.چون قیافه و تاچ استار فوق العاده است.... فقط این که گارانتی مایکروتل اصلا نبود و گارانتی به درد نخور بود 175 -180 تومن...منم از طبقه 5 علا الدین خریدم 164 تومن بدون گارانتی...ایشالا که مشکل پیش نمیاد!
فقط یه سوال در مورد شارژ ...شارژش که تموم شد بذارم چقد تو شارژ بمونه برای شارژ اولیه؟همین یا باید یه بار دیگه هم بذارم تو شارژ به مدت طولانی؟
مرسی
گرون گرفتی. ما دو ماه پیش یکی گرفتیم 162 تومن.گارانتی مایکروتل.
یک کوکی هم گرفتیم 154 تومن. اونم گارانتی کامتل.
ولی تو استار کیف و قلم نوری نبود. فقط فریمورش جدید بود. اما کوکی آخرین فریموره ، همراهش کیفم بود.
میگن استار جدیداش کیف و قلم هم داره درسته؟
pantheia
03-02-2010, 20:15
ّبله یه کیف و یه قلم هم هست...نقره ای گرفتم.فارسی هم داره...
کلا گارانتی مایکروتل دیگه نیست(تمام مغازه های 6 طبقه علا الدین رو تقریبا گشتم یکی در میون!!) اصلا نیست....یکی دو تا گارانتی هست که حتی ادرس رو کارت گارانتی شون ننوشتن! ادرسو نوشتن: 1- خ انقلاب 2-خ حافظ!!!!!!!!!:))
فک کنم به خاطر همین کیف و قلم قیمتا رو بردن بالا .چون قیمت بقیه گوشیا زیاد نشده بود.خودمم خیلی تعجب کردم!
اما عالیه خیلی راضیم....الان چند ساعته دارم دفترچه رو میخونم و با گوشی کار میکنم شارژش تکون نخورده!باورم نمیشه منی که N73 داشتم! خیلیم سرعتش بالاست!تاچ و کیفیت صفحه هم عااااالی! فک کنم بهترین گوشی ایه که تا حالا خریدم !
فیرم ورش هم اینه : S523AJPIK3
حیف که تشخیص دست خط نداره!
شارژ رو راهنمایی نمی کنین چیکار کنم بعد خاموش شدنش؟(اگه خاموش بشه!!!!!)
pantheia
03-02-2010, 20:56
این گوشی چرا یه خط شارژم خالی نمی کنه! خسته شدم دیگه! کل گوشیو یاد گرفتم همه چیشو میخوام بذارم شارژ شه دیگه که بعدا بزنم پی سی برنامه بریزم...حوصلم سر رفت!!!! :دی
majid_sd2009
03-02-2010, 21:21
ّبله یه کیف و یه قلم هم هست...نقره ای گرفتم.فارسی هم داره...
کلا گارانتی مایکروتل دیگه نیست(تمام مغازه های 6 طبقه علا الدین رو تقریبا گشتم یکی در میون!!) اصلا نیست....یکی دو تا گارانتی هست که حتی ادرس رو کارت گارانتی شون ننوشتن! ادرسو نوشتن: 1- خ انقلاب 2-خ حافظ!!!!!!!!!:))
فک کنم به خاطر همین کیف و قلم قیمتا رو بردن بالا .چون قیمت بقیه گوشیا زیاد نشده بود.خودمم خیلی تعجب کردم!
اما عالیه خیلی راضیم....الان چند ساعته دارم دفترچه رو میخونم و با گوشی کار میکنم شارژش تکون نخورده!باورم نمیشه منی که N73 داشتم! خیلیم سرعتش بالاست!تاچ و کیفیت صفحه هم عااااالی! فک کنم بهترین گوشی ایه که تا حالا خریدم !
فیرم ورش هم اینه : S523AJPIK3
حیف که تشخیص دست خط نداره!
شارژ رو راهنمایی نمی کنین چیکار کنم بعد خاموش شدنش؟(اگه خاموش بشه!!!!!)
اتفاقا ما یک n73 داشتیم با این استار عوض کردیم.
چرا تشخیص دست خط داره، تست کردی؟
این گوشی چرا یه خط شارژم خالی نمی کنه! خسته شدم دیگه! کل گوشیو یاد گرفتم همه چیشو میخوام بذارم شارژ شه دیگه که بعدا بزنم پی سی برنامه بریزم...حوصلم سر رفت!!!! :دی
باتریس خیلی سگ جونه:دی:18:
فک نکنم الان هم بزنی به شارژ مشکلی براش پیش بیاد.
کوکی ما که اینطوریه:دی لازم نیست شارژش تموم شه همینجوری هم بزنی کاریش نمیشه. نسل جدیده:27:
مثل آیفونه. فقط سریع باتریش تموم میشه من دو سه روزی یک بار شارژ میکنم.:31:
pantheia
03-02-2010, 22:27
وااااااااااااااااااااای :19::19::19:گوشی 160 تومنی خریدم تشخیص دست خط فارسی و انگلیسی هم داره !:31::31::31::18::18::18::18::18::18: باور نکردنیه ! دم سامی گرم! آی لاو سامی!:11::40::40::40::40::40::40::40:
ضمن عرض تبریک به مناسبت برد پرسپولیس بابا یه ماشالا بگین فردا یه وقت استارها میترکه انقدر تعریف نکنید...همه میدونیم عالیه
pantheia
04-02-2010, 12:07
ماشا الله ! کلا دیگه کسی جرات نداره تو دور و بری های من برند دیگه بخره !
سامسونگ !:19: سامسونگ !:19: سامسونگ ! :19:
به صفحه اين گوشي حداکثر تا چقدر فشار وارد کردن مشکلي پيش نمياره.
اگه ممکنه هم به صورت کيفي بگيد و هم به صورت کمي gr/mm2
تو شرایط جوی مختلف فرق میکنه.نوع کمی اش توی ارتفاعات مختلف خیلی تفاوت داره ( مثلا تهران و گرگان )
چیزی هم نیست که کسی نوع کیفیشو امتحان کنه.فکر کنم خود کارخونه هم دلش نیاد این امتحانو بکنه .
چه برسه به کسی که 160 - 170 خرج کرده باشه.
jamshidjap
04-02-2010, 18:31
تو شرایط جوی مختلف فرق میکنه.نوع کمی اش توی ارتفاعات مختلف خیلی تفاوت داره ( مثلا تهران و گرگان )
چیزی هم نیست که کسی نوع کیفیشو امتحان کنه.فکر کنم خود کارخونه هم دلش نیاد این امتحانو بکنه .
چه برسه به کسی که 160 - 170 خرج کرده باشه.
آخه چون ظاهر اين گوشي خيلي جذابه همه دوست دارن ازم بگيرنش باهاش ور برن:18:
يه نفر که گوشي رو ازم گرفت به حدي به صفحه ي گوشي فشار مياورد که رنگاش موقع فشار دادن قاطي ميشد.
ميخوام ببينم ايرادي نداره؟ ما هم که رومون نميشد گوشي رو ازش بگيريم :angry:
free_touch
04-02-2010, 18:59
آخه چون ظاهر اين گوشي خيلي جذابه همه دوست دارن ازم بگيرنش باهاش ور برن:18:
يه نفر که گوشي رو ازم گرفت به حدي به صفحه ي گوشي فشار مياورد که رنگاش موقع فشار دادن قاطي ميشد.
ميخوام ببينم ايرادي نداره؟ ما هم که رومون نميشد گوشي رو ازش بگيريم :angry:
باید طرف رو توجیه می کردی که این گوشیه .
اما مقاومت صفحش خیلی عالیه.
بد جوری از دستم افتاد روی اسفالت اما صفحش آخ نگفت.
در کل باید در حد معقول روش فشار اورد.
Air Born
04-02-2010, 20:00
این گوشی بخاطر بدنه نسبتا باریک و براق و صفحه نمایش بزرگ و اینتر فیس جذاب خیلی شیک و با کلاس به نظر می رسه و واقعا بدجوری جلب توجه میکنه.:46:
درست برعکس گوشیهای لمسی نوکیا که علیرغم امکانات زیاد خیلی زشت و بیقواره هستن.:21:
در ضمن من هنوز مشکل باز شدن بدون دلیل قفل پوشه پیامها رو دارم.ضروری ترین قسمتی که من باید قفل کنم همین پوشه پیامهاست که متاسفانه گوشی با من سر لج افتاده.بقیه قسمتا راحت قفل میشن ولی این پوشه پیامها بدجور حال گیری می کنه.
M Like Mother
05-02-2010, 11:54
همه این کارها و امتحان ها رو انجام دادم. اما وقتی sms میزنم به هر سونی اریکسونی با عنوان ناشناس میره؟!!
چکار باید کرد؟
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
یه سوال دیگه؟ بعضی پیامکهایی که به گوشیم میاد بهم ریخته میاد. چکار باید کرد؟
چرا کسی جواب نمیده ؟ یعنی همتون sms فارسی رو سالم دریافت می کنید؟!!
اون سوالم هم که sms به گوشی های سونی اریکسون ناشناس میره رو کسی جواب نداد!:41:
Hamed-Beckham
05-02-2010, 13:05
با سلام .
دوستان میشه بگید چطور میشه تشخیص داد که مدل گوشی ما استار هستش یا کوکی ؟؟؟
ییه توضیح کوچولو هم بدید که چه فرقی دارند ! دیروز گوشی رو خریدم ! واقعا عالی هستش
Michael Ropy
05-02-2010, 14:53
دوستان میشه بگید چطور میشه تشخیص داد که مدل گوشی ما استار هستش یا کوکی ؟؟؟
:eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh:
تابلوترینش اینه که رو استار نوشته SAMSUNG و رو کوکی زده LG.....
این عکس کوکی:
این عکس استار:
pantheia
05-02-2010, 16:23
من بدون گارانتی خریدم اما کوچکترین مشکلی نداره...از این به بعد همه گوشیامو سامسونگ بی گارانتی می گیرم:31:
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
چرا کسی جواب نمیده ؟ یعنی همتون sms فارسی رو سالم دریافت می کنید؟!!
اون سوالم هم که sms به گوشی های سونی اریکسون ناشناس میره رو کسی جواب نداد!:41:
من اس امم اس فارسی رو میگیرم.
مشکل اولی رو هم ندارم نمی دونم
pantheia
06-02-2010, 01:27
خیلی صفحش بزرگه!
نصف شبی نشستم دارم باهاش کتاب میخونم!
خیلی حال میده!
هی به خودم بابت داشتن ان 73 فحش میدم!
Milad4171
06-02-2010, 11:54
دوستان استار دار. مشکل اصلی این گوشی اینه که گوشی که شارژش کم بشه عصبیت میکنه تا شارژش کنی!
کسی فهمیده چطوری اس ام اسا رو تو مموری دخیره کرد؟
واقعا میشه گفت عالیه. جالبه بدونین . گوشی منو دزدیدن ولی باز دارم میرم اینو بگیرم. هیچ مشکلی باهاش نداشتم!
Air Born
06-02-2010, 16:32
کمککککککککک...پیامک دونی گوشی من قفل نمیشه.:19:
pantheia
06-02-2010, 17:55
واسه من که شارژش کم میشه یه بار الارم میده و نورش کم میشه زیر 1 دقیقه هم خاموش میشه!
morteza8417
06-02-2010, 23:22
چه جوری از گوگل مپ این گوشی استفاده باید کرد ؟ کار میکنه اصلا؟کسی باهاش کار میکنه
pantheia
06-02-2010, 23:53
اره من یه بار سیم کارت ایران سل رو گذاشتم رفتم تو اپلیکیشن > گیم اند مور>گوگل مپس
جایی که بودم رو رو نقشه با نقطه چشمک زن نشون میداد.
برای من که اگه شارژش تموم شه بیشتر از نصف روز طول میکشه تا خاموش شه!!
با گوشیه خیلی ور میرم میحرفم اس میدم بازم 4روز میکشه خالی کنه .همشم ال سی دیش روشنه....
همه با هم
استار سرور کوکیه :31::31:
hamidmyway
07-02-2010, 00:37
سلام دوستان گوشی s5233s دارم اصلا فارسی رو ساپورت نمیکنه sms فارسی هم برام میاد مربع نشون میده چکار باید بکنم
ورژن گوشی s523wxeil1 اگه ورژن فارسی داره بذارید ممنون میشم
mohammad_s7201
07-02-2010, 08:07
سلام دوستان گوشی s5233s دارم اصلا فارسی رو ساپورت نمیکنه sms فارسی هم برام میاد مربع نشون میده چکار باید بکنم
ورژن گوشی s523wxeil1 اگه ورژن فارسی داره بذارید ممنون میشم
ورژن گوشي شما فارسي نيست.
اگه صفحات قبلي رو ميگشتي پيدا ميكردي.
اين فريمور فارسي:
اينم روش نصب:
M Like Mother
07-02-2010, 08:52
من بدون گارانتی خریدم اما کوچکترین مشکلی نداره...از این به بعد همه گوشیامو سامسونگ بی گارانتی می گیرم:31:
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
من اس امم اس فارسی رو میگیرم.
مشکل اولی رو هم ندارم نمی دونم
شما بگو یکی برات از سونی اریکسون یه sms فارسی چند خطه بنویسه ( با اینتر و جا خالی و اینجور چیزها ) ببین به گوشیت درست میاد یا نه ... ممنون میشم اگه این امتحان رو بکنی
در ضمن فریمور گوشی شما چند و با چه کدی میشه فریمور رو فهمید؟
pantheia
07-02-2010, 15:21
شما بگو یکی برات از سونی اریکسون یه sms فارسی چند خطه بنویسه ( با اینتر و جا خالی و اینجور چیزها ) ببین به گوشیت درست میاد یا نه ... ممنون میشم اگه این امتحان رو بکنی
در ضمن فریمور گوشی شما چند و با چه کدی میشه فریمور رو فهمید؟
واسم درست اومد..
فیرم ور با این کد میاد( برید تو کی پد این کد رو وارد کنید)
*#4321#
(از راست بخونید)
مال من اینه
s523AJPIK3
Milad4171
07-02-2010, 17:36
مشکل اصلی همین باطریش هست که پدرتو در میاره وقتی Low هستش.
یه مشکل مال من داشت نمیدونم همشون اینطوریه یا مال من اینطوریه.
اینکه هر سری که میخوای عکس بگیری باید بگی تو مموری بریزه.
یا وقتی میخوای اس ام اس بدی.
یا بلوتوث کنی.
کی تست کرده!؟؟ جواب بده
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
برای من که اگه شارژش تموم شه بیشتر از نصف روز طول میکشه تا خاموش شه!!
با گوشیه خیلی ور میرم میحرفم اس میدم بازم 4روز میکشه خالی کنه .همشم ال سی دیش روشنه....
همه با هم
استار سرور کوکیه :31::31:
به قول بچه ها گفتنی باتری خداسسسسسسسسسسسسسست.
فقط این مشکل آلارم باتریش رو اگه میشد کاری کرد خوب بود. لااقل وقتی آلارم بده که ومیخواد خاموش بشه.
نه 1 روز جواب بده..
تو موقع آلارم باتریش من 20 دقیقه حرف زدم!!!!!!!!!:18:
pantheia
07-02-2010, 19:32
مشکل اصلی همین باطریش هست که پدرتو در میاره وقتی Low هستش.
یه مشکل مال من داشت نمیدونم همشون اینطوریه یا مال من اینطوریه.
اینکه هر سری که میخوای عکس بگیری باید بگی تو مموری بریزه.
یا وقتی میخوای اس ام اس بدی.
یا بلوتوث کنی.
کی تست کرده!؟؟ جواب بده
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
نه من همون یه بار تو ستینگز کردمش مموری/....دیگه هر بار نمی پرسه ازم
عجیبه! چرا استار هامون فرق دارن با هم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!:27::21:
morteza8417
07-02-2010, 23:36
گوشی s5233 دو مدل هست s5233a و s5233w مال من 5233w هست با این ورژن s5233wJPIH4 که عربی هست ( گ چ پ ژ ) رو نداره اگه به گوشیت میخوره برات بفرستمش
مگه سری وای فای اومده؟؟چند گرفتین؟چجورکیه؟1عکس میزاری ازش با معمولیها فرق داره؟
Milad4171
08-02-2010, 00:43
کسی بازی درست حسابی رو این نصب نکرده. بازی که شتاب سنج هم داشته باشه. واسه من بازیای خودشم اجرا نکرد. میگفت باید کد بدی!! درسته؟
jamshidjap
08-02-2010, 16:21
نه من همون یه بار تو ستینگز کردمش مموری/....دیگه هر بار نمی پرسه ازم
عجیبه! چرا استار هامون فرق دارن با هم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!:27::21:
من هم اين مشکلو دارم ولي نه بدين شکل.
من توي تنظيمات دفالت مموريو ميزارم روي رم. ديگه مشکلو ندارم تا موقعي که گوشيرو با کابل به کامپيوتر وصل کنم وقتي اين کارو ميکنم دوباره همه چيز ميره روي فون مموري.
mohammad_s7201
08-02-2010, 17:07
من هم اين مشکلو دارم ولي نه بدين شکل.
من توي تنظيمات دفالت مموريو ميزارم روي رم. ديگه مشکلو ندارم تا موقعي که گوشيرو با کابل به کامپيوتر وصل کنم وقتي اين کارو ميکنم دوباره همه چيز ميره روي فون مموري.
اين يه امر عاديه. واسه همه همينجوره :20:
pantheia
08-02-2010, 22:15
من به مشکل دارم اونم اینه که ایکون های روی صفحه اصلی رو نمی تونم بکنم تو منوی ویجت ها... هر کار میکنم نمیره هی میره پشتش رو صفحه اصلی..... گاهی شانسی میره. راهش چیه؟
morteza8417
08-02-2010, 22:59
مگه سری وای فای اومده؟؟چند گرفتین؟چجورکیه؟1عکس میزاری ازش با معمولیها فرق داره؟
آره اومده من کرمان رنگ مشکیش رو خریدم 185 خریدم با 5230 از لحاظ ظاهری فرقی نداره فقط Wi-fii هست که 5230 ندارش البته حافظه داخلیش هم 100 مگا بایت هست و کارت مموری رو خود گوشی هم 2 گیگ بود .کیف و قلم هم رو خودش هست .
pantheia
09-02-2010, 00:15
راستی حافظه داخلی منم 100 ا هااااا
ممنون حالا فقط حافظش بالاتره وای فای؟هیچ برتری دیگه نسبت به معمولیش نداره؟:13:
ali-1991
09-02-2010, 04:03
آره اومده من کرمان رنگ مشکیش رو خریدم 185 خریدم با 5230 از لحاظ ظاهری فرقی نداره فقط Wi-fii هست که 5230 ندارش البته حافظه داخلیش هم 100 مگا بایت هست و کارت مموری رو خود گوشی هم 2 گیگ بود .کیف و قلم هم رو خودش هست .
مبارکت باشه چند خریدی؟
سبز باشید و شاد
al_da982
09-02-2010, 12:58
از دوستانی که s5233دارند و خطش هم همراه اول باشه,کسی تونسته GPRSشو فعال کنه؟
با اینکه تنظیماتش رو از طریق سایت MCI.IR گرفتم, باز هم فعال نمیشه:19::19::19::19:
mohammad_s7201
09-02-2010, 14:04
از دوستانی که s5233دارند و خطش هم همراه اول باشه,کسی تونسته GPRSشو فعال کنه؟
با اینکه تنظیماتش رو از طریق سایت MCI.IR گرفتم, باز هم فعال نمیشه:19::19::19::19:
من روي گوشي قبليم فعال كرده بودم. استار كه خريدم خودش ديگه فعال بود
jamshidjap
09-02-2010, 17:15
من هروقت گوشيمو به کامپيوتر وصل ميکردم توي برنامه PC Studio آيکون گوشيم ميومد سمت راست صفحه و براي باز کردن گوشي روش کليک ميکردم و مينوشت Loading وپس از چند لحظه گوشي باز ميشد اما الان که روش کليک ميکنم لودينگ ميکنه(دو تا پيکان خلاف جهت هم دوران ميکنن) ولي گوشي باز نميشه و فقط لودينگ ميکنه هرقدر هم صبر کردم اتفاقي نيفتاد. حتي پس سي استوديو رو هم عوض کردم و درست نشد.
morteza8417
09-02-2010, 22:30
مبارکت باشه چند خریدی؟
سبز باشید و شاد
ممنون بدون گارانتی خریدم 185 شد.
من هروقت گوشيمو به کامپيوتر وصل ميکردم توي برنامه PC Studio آيکون گوشيم ميومد سمت راست صفحه و براي باز کردن گوشي روش کليک ميکردم و مينوشت Loading وپس از چند لحظه گوشي باز ميشد اما الان که روش کليک ميکنم لودينگ ميکنه(دو تا پيکان خلاف جهت هم دوران ميکنن) ولي گوشي باز نميشه و فقط لودينگ ميکنه هرقدر هم صبر کردم اتفاقي نيفتاد. حتي پس سي استوديو رو هم عوض کردم و درست نشد.
منم همین مشکلو دارم
Mohammad Hosseyn
10-02-2010, 08:45
منم همین مشکلو دارم
دوستان برای اتصال این گوشی با کامپیوتر بهترین راه اینه که گزینه ی media رو هنگام وصل کردن انتخاب کنید . از همه ی شیوه های اتصال بهتره . مخصوصا اگه ویندوز سون یا ویستا دارید .
Mohammad Hosseyn
10-02-2010, 08:53
دوستان برای استفاده از وایمکس ایرانسل ، همین مدل وایفادار استار خوبه ؟؟
jamshidjap
10-02-2010, 11:21
حالت PC Studio خيلي برام مهمه. چون تو اون حالت وقتي يک کليپ رو ميخوام کپي کنم تو گوشي برنامه به صورت اتوماتيک اون کليپ را با بالاترين کيفيت قابل پخش در گوشي کانورت ميکنه.
Milad4171
10-02-2010, 12:55
دوستان ستاره دار. من میخوام این برنامه ی PC Studio رو روی ویندوزم که 7 هست بریزم ولی مشکل داره یعنی درایور USB رو نمیشناسه.
کسی راهی چیزی امتحان کرده؟
لطفا راهنمایی کنه!:20:
mahdi_mbi
10-02-2010, 20:16
دوستان ستاره دار. من میخوام این برنامه ی PC Studio رو روی ویندوزم که 7 هست بریزم ولی مشکل داره یعنی درایور USB رو نمیشناسه.
کسی راهی چیزی امتحان کرده؟
لطفا راهنمایی کنه!:20:
شما اگه امکانش رو دارید، ورژن جدید رو از آدرس زیر دانلود کنید؛ من که دارم بدون هیچ مشکلی ازش استفاده می کنم(ویندوز سون):
موفق باشی:10:
morteza8417
10-02-2010, 21:17
در مورد وایمکس نمیدونم چجوری هست میشه با wifi گوشی از وایمکس ایرانسل استفاده کرد؟
free_touch
10-02-2010, 21:30
سیستم وایرلس با وایمکس فرق می کنه و شما با دیوایسی که وای فای داره نمی تونی از وایمکس استفاده کنی.
مودم مخصوص وایمکس هستش که حدود 200 هزار تومنه و روی دسکتاپ و لپ تاپ جواب میده.
البته یه سری گوشی ها هستن که فکر می کنم می تونن وایمکس رو ساپورت کنن.اما بعید می دونم تو ایران داشته باشیم.
sepehr77
11-02-2010, 08:32
من استار دارم ملی هر چقدر سعی کردم pc studio کار نکرد واسه همین رفتم و یه بلوتوث واسه کامپیوترم خریدم:5:
Milad4171
12-02-2010, 01:14
من استار دارم ملی هر چقدر سعی کردم pc studio کار نکرد واسه همین رفتم و یه بلوتوث واسه کامپیوترم خریدم:5:
تو قسمت Setting بعد phone Setting بعد Pc Connection میتونی تنظیم کنی روی Mass Strage که بودن برنامه مموریت رو تو سیستم بشناسه. البته فقط مموری خارجی رو. مموری گوشی رو نمیشناسه!!
چقدر خلوت شده بابا .استار دارا انقدر ذوق گوشیشونو دارند دیگه یادشون رفته اینجا یا سری بزنند!!
Mostafa-Sabab
12-02-2010, 12:19
با سلام .
دوستان من یه سری اشکالات تو این گوشی دیدم .
ببینید راه حلی واسه این مشکلات هست ؟؟؟؟
1. هر چی عکس می زنم به پشت زمینه یه کپی می گیره و میندازه تو حافظه گوشی !!
2. شب ها وقتی به پهلو خوابیدم و می خوام اس ام اس بزنم گوشی rotate میشه و کیبورد کامپیوتر میاد !!!:41:
3 . توی بعضی از برنامه جهت ها میان و نمیشه راحت کار خودمو بکنم .
کسی بازی شتابی داره ؟ بده ما هم بازی کنیم . !:11:
ممنون از همه .
danial86
12-02-2010, 14:43
سلام من چند وقتیه استار خریدم یه امکانی کوکی داره که به نظر میرسه استار نداره من امروز فهمیدم کلی حالم گرفته شد کوکی وقتی یه فایل فیلم با زیر نویسش داخل فولدر ویدئو کپی می کنی به شرطی که فایل زیرنویس و فایل ویدئو هم نام باشن فیلم رو با زیر نویس پخش میکنه اما استار نمیکنه :41:
Milad4171
12-02-2010, 15:00
سلام من چند وقتیه استار خریدم یه امکانی کوکی داره که به نظر میرسه استار نداره من امروز فهمیدم کلی حالم گرفته شد کوکی وقتی یه فایل فیلم با زیر نویسش داخل فولدر ویدئو کپی می کنی به شرطی که فایل زیرنویس و فایل ویدئو هم نام باشن فیلم رو با زیر نویس پخش میکنه اما استار نمیکنه :41:
تجربه به من ثابت کرده که هرچقدر امکانات گوشی بیشتربشه درصد خطا و خرابیش بیشترمیشه.
درضمن. فیلم با زیر نیویس که تو گوشی نمیبینن آخه!!! کوکی هم یه سری چیزا نداره که ستاره داره!
به نظر من شما اگه میخوای فیلم بریزی تو گوشیت تبدیل که میکنی Subtitle رو فعال کن خودش با زیر نویس واست Convert میکنه!
ولی خداییش کیفیت تصویرش فوق العاده هست. یادت هم نره که فریم گوشی 15 هست. یه جورایی خاصه! ولی خوبه!:5:
mahdi_mbi
12-02-2010, 16:44
Michael Ropy
12-02-2010, 19:15
سلام بچه ها! :دی
پس از ماه ها بالاخره یه ریویو مقایسه ای بین کوکی و استار نوشتم! :دی خوشحال میشم یه سر بزنید و نظرات خوتونو بگید:
morteza8417
12-02-2010, 22:59
danial86
12-02-2010, 23:10
تجربه به من ثابت کرده که هرچقدر امکانات گوشی بیشتربشه درصد خطا و خرابیش بیشترمیشه.
درضمن. فیلم با زیر نیویس که تو گوشی نمیبینن آخه!!! کوکی هم یه سری چیزا نداره که ستاره داره!
به نظر من شما اگه میخوای فیلم بریزی تو گوشیت تبدیل که میکنی Subtitle رو فعال کن خودش با زیر نویس واست Convert میکنه!
ولی خداییش کیفیت تصویرش فوق العاده هست. یادت هم نره که فریم گوشی 15 هست. یه جورایی خاصه! ولی خوبه!:5:
حالا من یه چیزی گفتم شما زیاد سخت نگیر
راستی فکر کنم کیفیت صدا و تصویر کوکی بهتره آخه من یه کوکی واسه خانومم گرفتم یه استار واسه خودم
ولی در کل استار بهتره
بازم داری بزار........ ممنونم :11:
free_touch
13-02-2010, 00:57
حالا من یه چیزی گفتم شما زیاد سخت نگیر
راستی فکر کنم کیفیت صدا و تصویر کوکی بهتره آخه من یه کوکی واسه خانومم گرفتم یه استار واسه خودم
ولی در کل استار بهتره
تصویر کوکی از استار بهتره :18: . این دیگه از اون حرفا بود.
استار تو کیفیت تصویر یه سرو گردن از کوکی بهتره.
اما صدای کوکی درسته بهتر از استاره(تو اسپیکر) اما تو هدفون کیفیت استار بهتره و طبیعی تره.
اخه ال جی گوشیه حتی دربارش نباید نظر بدیم چه برسه تحلیلش کنیم یا مقایسه کنیم
زمانی که ال جی تو قونداق بود سامسونگ تاچ داشت
ال جی اسم خنده داریه برای گوشی!
خوب چندتا كاغذ ديواري كه دست پنجول خودم است را برايتان قرار ميدهم !:11:
اميدوارم مورد پسند قرار گيرد.
danial86
13-02-2010, 10:59
تصویر کوکی از استار بهتره :18: . این دیگه از اون حرفا بود.
استار تو کیفیت تصویر یه سرو گردن از کوکی بهتره.
اما صدای کوکی درسته بهتر از استاره(تو اسپیکر) اما تو هدفون کیفیت استار بهتره و طبیعی تره.
شما چرا انقدر رو برند تعصب دارین
من فقط مقایسه تجربی کردم
یه فایل ویدئو با حداکثر کیفیت تو کوکی و استار رو نگاه کردم واسه کوکی بهتر بود
حالا شما انقدر حساسی شاید من اشتباه کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.