مشاهده نسخه کامل
: كلوپ S5230 Star
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
hbm_7052
16-08-2009, 08:23
راستی فیلمهای دایوایکس رو هم پخش میکنه یا باید برنامه روش نصب بشه تا پخش کنه؟
و یه سوال ذیگه آیا با پورت usb هم شارژ میشه؟
mohammad_s7201
16-08-2009, 09:05
فقط بگید آخرین قیمتش چنده و از کجای علاالدین بخرم که قیمتش مناسب تر باشه؟ فكر كنم زير 200 تومن باشه. از طبقه هاي بالا بخر. ارزون تر ميدن.درضمن همون موقع برو يه محافظ صفحه هم واسش بخر كه خط نيفته مثل مال من. محافظ گوشي XPERIA X1 سوني اريكسون بهش ميخوره.
راستی فیلمهای دایوایکس رو هم پخش میکنه یا باید برنامه روش نصب بشه تا پخش کنه؟خير. پخش نميكنه.
و یه سوال ذیگه آیا با پورت usb هم شا�% اگه منظورت اينه كه با usb شارژ ميشه يا نه،بايد بگم آره شارژ ميشه.
msdcorp.ir
16-08-2009, 20:33
اقا منم امروزاومدم به جمع Star باز ها قیمت 170 بدون گارانتی خریدم خوب برنامه خوب میشه از کجا گرفت با PC Suite هم نشد گوشی رو آپدیت کنم
msdcorp.ir
16-08-2009, 20:35
چرا MP4 رو فول اسکرین نشون نمیده ؟
free_touch
16-08-2009, 20:43
اقا منم امروزاومدم به جمع Star باز ها قیمت 170 بدون گارانتی خریدم خوب برنامه خوب میشه از کجا گرفت با PC Suite هم نشد گوشی رو آپدیت کنم
آپدیت کنی ؟ یعنی چی ؟
فریم ور منظورته ؟
برای اپدیت باید بدی بیرون تا اونا فایل های آپدیتو تو گوشیت بریزن(البته اگه خودت فایل فلششو گیر بیاری می تونی بریزی که البته خطریه).:46:
free_touch
16-08-2009, 20:44
راستی 170 بدون گارانتی که گرفتی فارسی شده هست؟
free_touch
16-08-2009, 20:45
راستی یادم رفت که بگم مبارکه.
نشون نمیده؟ من تا حالا mp4 روش تست نکردم اما 3gp رو فول اسکرین نشون میده.(البته باید خودت گزینه فول اسکرینو انتخاب کنی).
mohammad_s7201
16-08-2009, 20:47
واسه من که نشون میده. مشکلی نداره.
یه mp4 دیگه رو امتحان کن ببین بازم نشون نمیده؟؟
آخه mp4 ها مختلف هستن. واسه منم بعضی mp4 رو اصلا نشون نمیده فقط صداشو پخش میکنه.
راستی یه امتحانی بکن و دیکشنری MIDs روش نصب کن ببین حروف فارسی رو برعکس و جدا از هم نشون میده یا نه.
ممنون
msdcorp.ir
16-08-2009, 20:55
اقا چطوری گوشی رو آپدیت کنیم چیزی اومده براش ؟
msdcorp.ir
16-08-2009, 20:58
مرسی بچه ها اره فارسی شده هست فول اسکرینشم ردیف شد خودش فول میکنه گوشی چاقی هست من بین HTC VIVA و این اومد سراغ این چون دیدم کند هست viva و من هم مدام تو ویندوز ور نمیرم که بخام ÷اکت بگیرم
mohammad_s7201
16-08-2009, 21:04
اقا چطوری گوشی رو آپدیت کنیم چیزی اومده براش ؟
فعلا باید صبر کنی. آپدیت های موجود واسه s5230 هستن ولی گوشی ما 5233 هستش.
یه وقت گول نخوری بری آپدیت کنی گوشیت به فنا بره:31::31:
حالا یه مدت باهاش ور برو تا بعد که اپدیتش کردی تفاوتش رو احساس کنی :46:
msdcorp.ir
16-08-2009, 21:05
آقا من موزیک پلی کردم این پلیر مونده تو صفحه استاپ هم شده ولی باز هم نمیره
msdcorp.ir
16-08-2009, 21:41
داداش تم از کجا بگیرم
ehsannirvana
16-08-2009, 23:50
به زودی آموزش آپدیت این گوشی رو تو تاپیک زیر میذارم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BIKHIAL_ALL_75
17-08-2009, 01:17
برای اپدیت باید بدی بیرون تا اونا فایل های آپدیتو تو گوشیت بریزن(البته اگه خودت فایل فلششو گیر بیاری می تونی بریزی که البته خطریه).:46:
هیچ خطری هم نداره مگه امنیاست که dead بشه!!!//الکی چرا میخواین پولتونو دور بریزین//با یکم سرچ کردن و وقت گذاشتن راحت میتونید این کارو بکنید
free_touch
17-08-2009, 01:25
هیچ خطری هم نداره مگه امنیاست که dead بشه!!!//الکی چرا میخواین پولتونو دور بریزین//با یکم سرچ کردن و وقت گذاشتن راحت میتونید این کارو بکنید
خطر که 100 در 100 داره.اگه یکی از فایلهای سیستمیو خوب کپی نکنی یا اشتباه کنی گوشی بالا نمیاد وباید بدی فلش کنن.
در ضمن با این کار فایل فارسی ساز گوشی پاک میشه و گوشی دیگه فارسی نیستش.
نتیجه کلی = دادن گوشی رای اپ کردن به شرکت گارانتی کننده یا یک متخصص .
mohammad_s7201
17-08-2009, 07:00
آقا من موزیک پلی کردم این پلیر مونده تو صفحه استاپ هم شده ولی باز هم نمیره
بايد اونو به قسمت widget سمت چپ گوشي drag كني.
يه فشار بده تا منوي سمت چپ باز بشه و بعد موزيك پلير رو بگير و بكش تو اون منو
hbm_7052
17-08-2009, 07:16
منم دیروز خردیدم با گارانتی کامتل 185 هزار تومن
3 تا سوال دارم
1- فایلهای که با بلوتوث میگیریم کجا کپی میشه؟
2-این گوشی اسکرسن سیوری که ساعت رو نشون بده نداره؟
3- چطوری میتونم contract های گوشی قبیلم رو که نوکیا بوده به این imporrt کنم؟
مرسی
mohammad_s7201
17-08-2009, 07:33
منم دیروز خردیدم با گارانتی کامتل 185 هزار تومن
3 تا سوال دارم
1- فایلهای که با بلوتوث میگیریم کجا کپی میشه؟
2-این گوشی اسکرسن سیوری که ساعت رو نشون بده نداره؟
3- چطوری میتونم contract های گوشی قبیلم رو که نوکیا بوده به این imporrt کنم؟
مرسی
مباركه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- ميره توي my files. مثلا عكس ها ميره تو image و ويديوها ميره تو videos و....
2- من همچين چيزي پيدا نكردم. يعني اصلا اسكرين سيور نداره.
3- اين كه گفتي چي چي هست؟؟ منظورت contact هستش؟؟ببين با بلوتوث ميشه يا نه. اگه نشد ميتوني اونارو كپي كني تو سيمكارت بعد كه سيمكارت رو توي استار گذاشتي كپيش كني روي مموري گوشي.
hbm_7052
17-08-2009, 10:17
راستي يه چيز جالب
ديروز يارو فروشنده گيره داده بود كه بيا واست آنتي ويروس بريزم
هرچي ميگم نمي خواهم ميگه نه اگه نريزي از گارنتي خارج ميشه !!
واقعا از دست اين فروشنده هاي .........
اونم 10 هزار تومن واسه يه آنتي ويروس !!
hasanmotori
17-08-2009, 10:26
راستي يه چيز جالب
اصلاً گوشی جاوا آنتی ویروس میخاد چیکار ؟ :27:
باید همونجا کلی مسخرش میکردی بهش میخندیدی تا دفه دیگه از این حرفا نزنه
mamal2003
17-08-2009, 10:59
آقا لیبل میخوام چی کنم؟
msdcorp.ir
17-08-2009, 13:16
آقا لیبل میخوام چی کنم؟
لیبل دیگه چی هست؟
free_touch
17-08-2009, 14:06
راستي يه چيز جالب
:18: عجب فروشنده .... خلی !!!!
آخه جاوا مگه ویروس میگیره :41:
تازه می خواست چی نصب کنه :31: اصلا آنتی ویروس واسه جاوا وجود نداره(چون اصلا ویروسی واسه جاوا وجود نداره).:27:
این فروشنده های علاءالدین علاوه بر سود فروش گوشی کلی سود واسه این چرت و پرتا از مردم بی خبر می گیرن.
جالب اینه که همشونم اینو میگن که اگه ما نریزیم و خودت بریزی گوشی احتمال داره خراب شه و دیگه گارانتی قبول نمیکنه.و مردم ساده هم از ترس خراب شدن 10000 تومن رو می دن.
من محافظ صفحه واسه گوشیم گرفتم یارو گفت 1000 تومن بده نصب کنم تو نصب کنی صفحه گوشیت خراب میشه!!!!! :46: یارو منو چیز فکر کرده بود.:46:
mohammad_s7201
17-08-2009, 21:08
یه سوال
توی قسمت widget یه مستطیل هستش که توش یه علامت تجعبه. وقتی میارمش روی صفحه توش مینویسه no event.
میخواستم بدونم اون چیه و چیکار میکنه و از کجا میشه تنظیمش کرد؟؟
ممنون
ehsannirvana
17-08-2009, 22:37
آموزش فلش گوشی سامسونگ مدل S5230
alisina2020
18-08-2009, 00:08
سلام
خسته نباشید اطلاعات جامع و کاملی گذاشتید ای ول دارید خوب !
من هم s5233 star خریدم ولی یه کم با گوشی های شما فرق داره
1- اول اینکه فارسی نداره چون از ایران نخریدم می خواستم بدونم میشه فارسی روش نصب کرد (البته ایران نیستم )
2- pc studio رو من رو کامپیوترم نصب کردم ولی وقتی موبایل رو با پورت usb به کامپیوتر وصل می کنم نمی شناستش
3- من چند تا از برنامه های دات jar رو که داشتم و چندتایی رو که از این فروم گرفتم رو از طریق بلوتوت تو موبایل انداختم بعدش هم move کردم تو mobile memory / other files ولی باز هم ارور میده میگه unsupported file type کسی می تونه راهنمایی ام کنه که چطوری باید اونا رو نصب کنم
ممنون میشم اگه جواب بدید
ehsannirvana
18-08-2009, 00:52
سلام
1- اول اینکه فارسی نداره چون از ایران نخریدم می خواستم بدونم میشه فارسی روش نصب کرد (البته ایران نیستم )
2- pc studio رو من رو کامپیوترم نصب کردم ولی وقتی موبایل رو با پورت usb به کامپیوتر وصل می کنم نمی شناستش
3- من چند تا از برنامه های دات jar رو که داشتم و چندتایی رو که از این فروم گرفتم رو از طریق بلوتوت تو موبایل انداختم بعدش هم move کردم تو mobile memory / other files ولی باز هم ارور میده میگه unsupported file type کسی می تونه راهنمایی ام کنه که چطوری باید اونا رو نصب کنم
ممنون میشم اگه جواب بدید
سلام
1)شما باید firmware فارسی رو بریزی رو گوشیت که فعلا" فقط s523AJPIE9 اومده.
برای دانلود میتونی از سایت زیر استفاده کنی(البته باید ثبت نام کنی و...)
دانلود که کردی با استفاده از پست 276 میتونی گوشی رو فلش کنی و به عبارتی فارسی کنی.
2)تمام USB Driver هارو نصب کردی؟
3)برنامه Jad Maker رو از لینک زیر دانلود کن و باهاش فایل Jad بساز و هم فایل jar هم فایل jad رو کپی کن باید نصب بشه.
pooria_k2
18-08-2009, 01:20
این گوشی جک 3.5 داره؟
msdcorp.ir
18-08-2009, 01:46
اقا برای 5233 خبری هست آپدیت اومده؟
amin_g_p
18-08-2009, 01:47
بخشید دوستان من تا حالا سامسونگ نداشتم طریقه نصب نرم افزار و بازی روی 5233 چطوری هست چون با روش های گوشی های دیگه جواب نداد.
msdcorp.ir
18-08-2009, 01:51
کسی آپدیت کرد خبر بده ببینیم چیا اضافه شده سرعت چطور شده و خلاصه ..
free_touch
18-08-2009, 01:52
سلام
ممنون میشم اگه جواب بدید
1- بله اگه فایل فلششو گیر بیاری میشه فارسیش کرد
2- شما باید علاوه بر نصب پی سی استودیو ، usb driver های موجود در سی دی رو نصب کنید
3- شما درایور های گوشیو از سی دی نصب کن و سپس تو phone setting و در قسمت connection setting برو وگوشیو بزار رو حالت mass storage وسپس فایل jar رو تو گوشیت کپی کن و بعد از جدا کردن usb از گوشی ، از داخل گوشی اون فایل jar رو که کپی کردی نصبش کن.
نکته: یکی از این برنامه های موجود در فروم رو واسه امتحان نصب کن(اون بازی نقاشی روی مه رو که خودم پست کردمو نصب کن چون خودم بدون مشکل رو گوشی نصبش کردم و ازش استفاده می کنم).
free_touch
18-08-2009, 01:54
آموزش فلش گوشی سامسونگ مدل S5230
اینو خودت تست کردی و درست کار می کنه ؟
راستی این touchwiz 3.0 رو کسی گیر نیوورد ؟ (خیلی باحال میکنه گوشیو)
mohammad_s7201
18-08-2009, 07:38
بخشید دوستان من تا حالا سامسونگ نداشتم طریقه نصب نرم افزار و بازی روی 5233 چطوری هست چون با روش های گوشی های دیگه جواب نداد.
خيلي راحته. فايل jar رو روي گوشي بريز و بعد روش كليك كن تا نصب بشه.
به همين سادگي:31:
mohammad_s7201
18-08-2009, 07:42
یه سوال
توی قسمت widget یه مستطیل هستش که توش یه علامت تجعبه. وقتی میارمش روی صفحه توش مینویسه no event.
میخواستم بدونم اون چیه و چیکار میکنه و از کجا میشه تنظیمش کرد؟؟
ممنون
يكي هم به داد من برسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن اين touchwiz 3.0 چي چي هست ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amin_g_p
18-08-2009, 10:24
خيلي راحته. فايل jar رو روي گوشي بريز و بعد روش كليك كن تا نصب بشه.
به همين سادگي:31:
به pc که وصل کردم فرستادم شد ولی با بلوتوث که فرستادم نشد البته شاید اون فایل ایراد داشت مشکلم تقریبا حل شد از شما هم ممنون.:10:
یه سوال دیگه هم داشتم بازی حرکتی مثل تاسی که روش نصبه پیدا می شه؟
یه چیز جالب دیگه این هست که سه تا نام داره 5230Star , 5233Star , tocco lite تو کشورهای مختلف اسم های مختلف!!!
mohammad_s7201
18-08-2009, 10:46
یه سوال دیگه هم داشتم بازی حرکتی مثل تاسی که روش نصبه پیدا می شه؟راستش من خيلي دنبال همچين بازي اي گشتم ولي پيدا نكردم.:41:
amin_g_p
18-08-2009, 10:49
راستی امروز علاءالدین بودم یدونه stylus توپ واسه استار گرفتم(2000 تومن).واسه نقاشی رو عکس و افزایش سرعت تو تایپ مسیج واقعا بدرد بخوره.روی بدنشم آرم سامسونگ خورده.
اینم شکلش: درست مثل قلم ویوتیه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا مغازه داره می گفت 7500 یادم باشه اومدم تهران یه قلم بخرم:31:
ehsannirvana
18-08-2009, 10:53
اقا برای 5233 خبری هست آپدیت اومده؟
هنوز چیزی نیومده ,آخریش همینیه که مایکروتل نصب میکنه رو گوشیاش.s523AJPIE9
کسی آپدیت کرد خبر بده ببینیم چیا اضافه شده سرعت چطور شده و خلاصه ..
من الان S5230XEIG2 رو نصب کردم رو گوشیم یه سری امکانات اضافه شده شکل منو هم بِل کُل تغیر میکنه که خیلی جالبه,البته یه خورده مصرف باتری زیاد شده نسبت به s523AJPIE
هنوز آخرین آپدیت رو نریختم شاید با اون حل بشه.:46:
اینو خودت تست کردی و درست کار می کنه ؟
راستی این touchwiz 3.0 رو کسی گیر نیوورد ؟ (خیلی باحال میکنه گوشیو)
بله, کاملا" روی این گوشی کار میکنه
والا من خیلی دنبالش گشتم اما به جایی نرسیدم :41:
سلام
دوستم میخواد گوشی لمسی تا 200 بخره
می خوام اینو بهش معرفی کنم
لطف کنین بگین معایبش چیه؟
اگه عیب خاصی داره بهش معرفیش نکنم
h_zaman06
18-08-2009, 10:57
يكي هم به داد من برسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن اين touchwiz 3.0 چي چي هست ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه ماله یاد آوری رویداد ها نیست ؟
شایدم ماله خطاهای و ارورهایی باشه تا حالا بوجود اومده .. یه جور هیستوری (این الان از تو مخم زد بیرون :))
Highbury
18-08-2009, 11:04
1-دوستان برنامه هایی مثل PMD و Ir-daroo نصب میشه؟محدودیت نداره؟کابل TV داره؟برنامه های 320*240 توی گوشی فول سایز هستش یا بعضی جاها خالیه؟
2-صداش توی اسپیکر چطوره؟
3-هندسفریش چه مدلیه؟کیفیتش خوبه؟
4-همراه گوشی قلم داره؟
5-Divx پخش میکنه؟
6-سرعتش چطوره؟
ehsannirvana
18-08-2009, 11:08
دوستان به سلامتی فریمور جدید برای S5233 هم اومد
هنوز تست نکردم اما نباید مشکلی داشته باشه.
S5233 Firmware
ورژن S5233sDXID6
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای فلش هم میتونین از لینک زیر استفاده کنین:
free_touch
18-08-2009, 11:11
منم دیدم اونو.فکر کنم مثل یک تقویم یا بعبارتی یک برنامه واسه یادآوری باشه(مثلا تنظیم کنی که در تاریخ فلان در ساعت فلان یک مطلبی که از قبل توش ثبت کردیو بهت یادآوری کنه).مثل یادآوری تاریخ تولد زنت :31:
(البته اینارو که گفتم خودم تست نکردما فکر کنم واسه این کار باشه).
touchwiz 3.0 مثل در واقع یک تم (رابط کاربری)واسه گوشیه.استار تم نداره اما خود سامسونگ touchwiz رو گذاشته که اونایی که می خوان شکل منوها و گوشیو عوض کنند با آپدیت touchwiz به این مهم دست پیدا کنند.(چه ادبی شد).
در حال حاظر روی گوشی ماها و دیگر گوشی های سامسونگ که از 1 ماه پیش در بازار هستند touchwiz 2.0 نصب هستش.اما تو گوشی های جدید سامسونگ که میان نسخه 3 رو خود سامسونگ ریخته.
ما ها که گوشیمون قدیمیه باید touchwiz 3.0 رو خودمون تو گوشی بریزیم.
اینم لینک فیلم تاچ ویز 3:(یکی از دوستان پست کرده بود):
free_touch
18-08-2009, 11:15
سلام
دوستم میخواد گوشی لمسی تا 200 بخره
می خوام اینو بهش معرفی کنم
لطف کنین بگین معایبش چیه؟
اگه عیب خاصی داره بهش معرفیش نکنم
شما اگه کل صفحات این کلوپو مطالعه کنی کلیه موارد ذکر شده.(معایب+مزایا+مشکلات+باز +برنامه)و...
free_touch
18-08-2009, 11:17
1-دوستان برنامه هایی مثل PMD و Ir-daroo نصب میشه؟محدودیت نداره؟کابل TV داره؟برنامه های 320*240 توی گوشی فول سایز هستش یا بعضی جاها خالیه؟
2-صداش توی اسپیکر چطوره؟
3-هندسفریش چه مدلیه؟کیفیتش خوبه؟
4-همراه گوشی قلم داره؟
5-Divx پخش میکنه؟
6-سرعتش چطوره؟
دوست عزیز شما هم کل صفحات رو مطالعه کنی به پاسخ سوالاتت می رسی.
mohammad_s7201
18-08-2009, 11:19
دوستان به سلامتی فریمور جدید برای S5233 هم اومد
هنوز تست نکردم اما نباید مشکلی داشته باشه.
S5233 Firmware
ورژن S5233sDXID6
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای فلش هم میتونین از لینک زیر استفاده کنین:
اگر كسي اينو نصب كرد خبر بده ببينيم خوب كار ميكنه يا نه:20:
من خودم ميترسم برم سراغش :31::31:
راستي با اين كار فارسي گوشي ميپره ؟؟؟
mohammad20ali20
18-08-2009, 11:30
دوستان یکی اپدیت کنه تا ببینیم qwerty فارسی اضافه شده همچنین تشخیص دست خط فارسی...
amin_g_p
18-08-2009, 12:09
هنوز چیزی نیومده ,آخریش همینیه که مایکروتل نصب میکنه رو گوشیاش.s523AJPIE9
من الان S5230XEIG2 رو نصب کردم رو گوشیم یه سری امکانات اضافه شده شکل منو هم بِل کُل تغیر میکنه که خیلی جالبه,البته یه خورده مصرف باتری زیاد شده نسبت به s523AJPIE
هنوز آخرین آپدیت رو نریختم شاید با اون حل بشه.:46:
بله, کاملا" روی این گوشی کار میکنه
والا من خیلی دنبالش گشتم اما به جایی نرسیدم :41:
star این TouchWiz UI را داره با TouchWiz 3 چه فرقی داره؟
ehsannirvana
18-08-2009, 12:28
star این TouchWiz UI را داره با TouchWiz 3 چه فرقی داره؟
TouchWiz UI داره دوستِ من
فرقشونم تو یه سری تفاوت ظاهری ـه
ویرایش:
دوستان یکی اپدیت کنه تا ببینیم qwerty فارسی اضافه شده همچنین تشخیص دست خط فارسی...
نه متاسفانه اصلا" زبان فارسی نداره ):
فقط فریمور هایی که JR و JP دارند ژبان فارسی ساپورت میکنن.
شما اگه کل صفحات این کلوپو مطالعه کنی کلیه موارد ذکر شده.(معایب+مزایا+مشکلات+باز +برنامه)و...
حالا که پست زدین جواب منو میدادین هیچ اتفاقی نمیفتاد:31:
بازم مرسی
mohammad_s7201
18-08-2009, 12:51
TouchWiz UI داره دوستِ من
فرقشونم تو یه سری تفاوت ظاهری ـه
ویرایش:
نه متاسفانه اصلا" زبان فارسی نداره ):
فقط فریمور هایی که JR و JP دارند ژبان فارسی ساپورت میکنن.
شما آپديت كرديد؟؟
عربي هم نداره؟؟؟
ehsannirvana
18-08-2009, 12:59
شما آپديت كرديد؟؟
عربي هم نداره؟؟؟
من هنوز آپدیت نکردم,اما با توجه به مشخصه های فریمور نباید دارای زبان های عربی و فارسی باشه.
msdcorp.ir
18-08-2009, 13:05
آقا چی شد کسی آپدیت کرد ؟ یه خبر بده من شدید دنبالشم
msdcorp.ir
18-08-2009, 13:31
اگه خیلی بهتر هست من به کل بیخیال زبان فارسیش میشم
hbm_7052
18-08-2009, 14:53
سلام
ممنون میشم اگه جواب بدید
در مورد شماره 2 منم همین مشکل رو داشتم
کافی یه بار گوشی رو از کابل جدا کنی و روشن خاموش کنی و بعد ار بالا اومدنش دوبار کابل رو وصل کنی بهش و دوباره در pc studio گوشی رو سرچ کنی
hbm_7052
18-08-2009, 15:15
از این برنامه pc studio برنامه بهتری واسه کار کردن با این گوشی سراغ ندارید؟
ehsannirvana
18-08-2009, 16:44
از این برنامه pc studio برنامه بهتری واسه کار کردن با این گوشی سراغ ندارید؟
رابط کاربری گوشی های سامسونگ این برنامه است.
msdcorp.ir
18-08-2009, 20:32
ehsan جان ریختید فایل فلش رو آپدیت 5233
alisina2020
18-08-2009, 21:04
1- بله اگه فایل فلششو گیر بیاری میشه فارسیش کرد
2- شما باید علاوه بر نصب پی سی استودیو ، usb driver های موجود در سی دی رو نصب کنید
3- شما درایور های گوشیو از سی دی نصب کن و سپس تو phone setting و در قسمت connection setting برو وگوشیو بزار رو حالت mass storage وسپس فایل jar رو تو گوشیت کپی کن و بعد از جدا کردن usb از گوشی ، از داخل گوشی اون فایل jar رو که کپی کردی نصبش کن.
نکته: یکی از این برنامه های موجود در فروم رو واسه امتحان نصب کن(اون بازی نقاشی روی مه رو که خودم پست کردمو نصب کن چون خودم بدون مشکل رو گوشی نصبش کردم و ازش استفاده می کنم).
ممنون از اینکه زود جواب دادید
ehsannirvana از جواب شما هم ممنون
1- از خیر فارسی کردنش گذشتم چون ترسم از این بود که شاید PMD رو نشون نده ولی با این که فارسی ندارم ولی در استفاده از PMD هرم مشکلی ندارم بخوبی برام ترجمه میکنه و ترجمش بصورت فارسی نمایش داده میشه
2- دوست عزیز من USB DRIVER ها رو هم نصب کرده بودم ولی مشکلم برطرف نشد مموری کارت رو نشون میده ولی خود موبایل رو نه اینم عکسش.
3- بصورت mass storage وصل میشه که بصورت یک درایو یا pen drive تو my computer بهش دسترسی دارم (تنها به مموری کارت)
4- برای اجرای برنامه ها هم به شکل زیر عمل کردم که جواب داد .
I am assuming you have the game you want to install with you. In this example I downloaded Erix.jar game. And created jad file using JADMaker (Google for JadMaker, to download it). Using JADMaker you need to create ".jad" file. Now I have "Erix.jad" and "Erix.jar" files.
Connect the phone to PC and start "Samsung New PC Studio"
Open the File browser and go to "External Memory". Create a directory there (Name it anything you want your game name to be).
I will be creating a directory called "Erix". Then copy the Erix.jar and Erix.jad files into that folder. Disconnect the phone from PC now.
Got to Menu -> Browse -> Enter URL
Type -> "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"
Browse down and you will see "Quick Download". Click it. Then enter quick download code as 51799 . Download and install it. Exit from browse.
Go to Menu -> Applications -> Games and more -> LiteFTP
You will be in LiteFTP menu
Select Mmc (Memory card) and click OK. It will be at end.
You should be able to see the folders in memory card. Select Erix folder (dont enter it) and press "123" button. Then press "1" (This will copy the Erix folder). Select "Back". You should be back in "root" directory.
In root directory you will see a folder with "dont enter" symbol named "My PrivateMy PhotoMy Video .......". Select it and press OK to enter it.
There will be nothing in the folder. Now paste the Erix folder. To do so press "3" to paste.
Exit the LiteFTP.
Open "Keypad" and type "*#6984125*#" (Without quotes)
This will automatically open "Admin setting"
Select "4 Internals" and enter "*#9072641*#" (without quotes). And confirm.
This will take you to "Internals" menu. Select "6 Storage settings".
Select "2 Update media database"
then select "3 Update Java DB"
then select "10 Create Ax Dat File"
Exit from all those menus.
Now go to Menu -> Applications -> "Games and more" You should be able to see new icon "LiteFTP/files/Erix". Rename it if you want to. Then start the game.
All Games and Software's installed in this way will be located in Menu -> Applications -> "Games and more"
Enjoy.
نکته : تنها برای بار اول لازم هست که liteFTP رو دانلود و نصب کنید برای نصب برنامه های بعدی نیازی به دانلود دوباره ان ندارید
alisina2020
18-08-2009, 21:06
در مورد شماره 2 منم همین مشکل رو داشتم
کافی یه بار گوشی رو از کابل جدا کنی و روشن خاموش کنی و بعد ار بالا اومدنش دوبار کابل رو وصل کنی بهش و دوباره در pc studio گوشی رو سرچ کنی
این کار رو کردم ولی فایده ای نداشت
اینم عکس
free_touch
18-08-2009, 22:29
ممنون از اینکه زود جواب دادید
ehsannirvana از جواب شما هم ممنون
1- از خیر فارسی کردنش گذشتم چون ترسم از این بود که شاید PMD رو نشون نده ولی با این که فارسی ندارم ولی در استفاده از PMD هرم مشکلی ندارم بخوبی برام ترجمه میکنه و ترجمش بصورت فارسی نمایش داده میشه
2- دوست عزیز من USB DRIVER ها رو هم نصب کرده بودم ولی مشکلم برطرف نشد مموری کارت رو نشون میده ولی خود موبایل رو نه اینم عکسش.
2- خوب دوست عزیز اگه گوشیو رو حالت mass storage بزاری فقط مموری کارتو نشون میده.اما اگه گوشیو رو حالت pc studio بزاری خود موبایلو نشون میده.
شما اگه کل usb driver ها رو نصب کنی و گوشیو بزاری رو حالت pc studio ، وقتی گوشیو وصل کنی به کامپیوتر و برنامه pc studio رو اجرا کنی گوشی موبایلت در میاد(مموری خود گوشی).
اما اگه رو حالت mass storage بزاری مموری کارت گوشیت در میاد و مموری گوشی قابل رویت نیست.
msdcorp.ir
18-08-2009, 23:52
اقا میتونیم قبل از آپدیت از فریمور گوشی بکآپ بگیریم که اگه یک موقعه با آپدیت بدون فارسی نشد بسازیم برشگردونیم ؟
اگه میشه یک توضیح مختصر بدید
hbm_7052
19-08-2009, 07:53
1-چطوری میشه یه کلیپ رو فول اسکرین کرد؟
2-برنامه ای برای پخش divx وجود داره؟
3- کلا برنامه های کاربردی واسه این گوشی رو از کجا میشه دانلود کرد؟
4-چطوری میتونم اس ام اس های گوشی قبلیم رو به این منتقل کنم؟
5-سعی کردم واسه یه کلیپ قفل بذارم و با اینکه علامت قفل هم روی فایل قرار گرفته اما بازم بدون هیچ رمزی باز و پخش میگردد!
alisina2020
19-08-2009, 10:13
2- خوب دوست عزیز اگه گوشیو رو حالت mass storage بزاری فقط مموری کارتو نشون میده.اما اگه گوشیو رو حالت pc studio بزاری خود موبایلو نشون میده.
شما اگه کل usb driver ها رو نصب کنی و گوشیو بزاری رو حالت pc studio ، وقتی گوشیو وصل کنی به کامپیوتر و برنامه pc studio رو اجرا کنی گوشی موبایلت در میاد(مموری خود گوشی).
اما اگه رو حالت mass storage بزاری مموری کارت گوشیت در میاد و مموری گوشی قابل رویت نیست.
عزیز می دونم باید تو حالت pc studio باشه ولی تو این حالت اصلا نشون نمیده و خود ویندوز هم پیام میده windowns found new hardware در صورتی که درایور هاش رو نصب کردم ولی باز نشون نمی ده
اینم عکس از درایورهای نصب شده
ولی در حالت mass storage مموری کارت رو نشون میده
mahtab_tk
19-08-2009, 10:24
آيا برنامه با حجم بيشتر از يك مگا روي اين گوشي ها نصب مي شه؟
ضمنا 5230 خوبه يا 5233؟
mohammad_s7201
19-08-2009, 10:25
1-چطوری میشه یه کلیپ رو فول اسکرین کرد؟
2-برنامه ای برای پخش divx وجود داره؟
3- کلا برنامه های کاربردی واسه این گوشی رو از کجا میشه دانلود کرد؟
4-چطوری میتونم اس ام اس های گوشی قبلیم رو به این منتقل کنم؟
5-سعی کردم واسه یه کلیپ قفل بذارم و با اینکه علامت قفل هم روی فایل قرار گرفته اما بازم بدون هیچ رمزی باز و پخش میگردد!
1- با چرخوندن گوشی و یا یه گزینه پایین سمت چپ داره fit to screen
2-من ندیدم تا حالا
3- از سایت getjar.com. تو گوگل هم سرچ کنی خیلی هست
4- اینو بلد نیستم :20:
5- اون قفل واسه این نیست. باید بری قسمت setting---->security----->privacy lock اونجا رو هرچی خواستی میتونی پسوورد بذاری
mohammad_s7201
19-08-2009, 10:27
آيا برنامه با حجم بيشتر از يك مگا روي اين گوشي ها نصب مي شه؟
ضمنا 5230 خوبه يا 5233؟
آره نصب میشه. محدودیت نداره.
اگر تو ایران هستی تنها انتخابت 5233 هست چون 5230 تو ایران نیستش.
زیاد فرقی با هم ندارن. 5233 نسخه فارسی شده ی همون 5230 هستش. فقط مموری داخلی 5230 ،50 مگ هست ولی واسه 5233، 100 مگ هستش. تفاوت دیگه ای فکر نکنم داشته باشن
mahtab_tk
19-08-2009, 10:36
براحتي نصب روي گوشي هاي سوني اريكسون؟ ضمنا قيمت گوشي 5233 چنده؟ آنتن دهيش چطوره؟ كلا ازش راضي هستين يا نه؟
mohammad_s7201
19-08-2009, 10:43
براحتي نصب روي گوشي هاي سوني اريكسون؟ ضمنا قيمت گوشي 5233 چنده؟ آنتن دهيش چطوره؟ كلا ازش راضي هستين يا نه؟
اره بابا. خیلی راحته. فقط کافیه فایل مورد نظر رو روی گوش کپی کنی و بعد یه کلیک روش بکنی. فقط همین
انتن دهیش خوبه. من تاحالا مشکلی نداشتم.
ازش راضی ام. خیلی امکانات خوبی داره. خیلی هم قشنگه.قیمتش هم دوستان جدید خریدن با گارانتی حدود 190 تومن
Highbury
19-08-2009, 10:56
پست 293 رو هم یه نگاه بندازید.قیمتش الان بدون گارانتی چنده؟
msdcorp.ir
19-08-2009, 10:56
من آپدیت کردم خیلی بهتر شده شدید سرعت منو ها و رفرش دوربین زیاد شده
msdcorp.ir
19-08-2009, 10:57
پست 293 رو هم یه نگاه بندازید.قیمتش الان بدون گارانتی چنده؟
170 طبقه 6 علادین
mohammad_s7201
19-08-2009, 11:04
من آپدیت کردم خیلی بهتر شده شدید سرعت منو ها و رفرش دوربین زیاد شده
خوب بگو ببینم فارسی که دیگه نداره؟؟؟
امکانات جدیدش رو بگو.
اگه میتونی چندتا عکس هم از منوها بذار ببینیم چطور شده.
msdcorp.ir
19-08-2009, 11:24
خوب بگو ببینم فارسی که دیگه نداره؟؟؟
امکانات جدیدش رو بگو.
اگه میتونی چندتا عکس هم از منوها بذار ببینیم چطور شده.
هیچ فرقی نکرده منو ها فقط سرعت گوشی بالا رفته و امکانات فارسی نداره
free_touch
19-08-2009, 11:29
عزیز می دونم باید تو حالت pc studio باشه ولی تو این حالت اصلا نشون نمیده و خود ویندوز هم پیام میده windowns found new hardware در صورتی که درایور هاش رو نصب کردم ولی باز نشون نمی ده
اینم عکس از درایورهای نصب شده
ولی در حالت mass storage مموری کارت رو نشون میده
خیلی عجیبه .نباید مشکلی باشه.
میمونه یک چیز اونم ویندوزت .احتمالا مشکل از ویندوزته.یکبار دیگه ویندوزتو نصب کن.
من روی win xp sp2 نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم.شما اگه تونستی یک وین جدید بریز
mohammad_s7201
19-08-2009, 11:32
هیچ فرقی نکرده منو ها فقط سرعت گوشی بالا رفته و امکانات فارسی نداره
پس چه فایده ای داره؟؟
اون فیلمی که آقای free touch گذاشته بود پس چی بود. منوهاش کلی فرق کرده بود
msdcorp.ir
19-08-2009, 11:35
پس چه فایده ای داره؟؟
نمیدونم ولی فکر کنم اون یک نسخه دیگه باشه Touchwiz 3 ولی مطمئن هستم که یک فریم جدید دوباره میاد
msdcorp.ir
19-08-2009, 11:46
نظرتو راجع به این فریمور چی هست ؟
msdcorp.ir
19-08-2009, 11:52
اینم یک سایت برای این گوشی
ehsannirvana
19-08-2009, 12:16
پس چه فایده ای داره؟؟
محمد جان اون شکلِ منو ها تو Firmware های S5233 هنوز گنجونده نشده فعلا" تو S5230XEIG2 و S5230XEIG4 اینترفیس منوها به اون صورت است.:20:
msdcorp.ir
19-08-2009, 13:13
ehsan جان نظرتو راجع به پست 330 میگی ؟
ehsannirvana
19-08-2009, 13:40
ehsan جان نظرتو راجع به پست 330 میگی ؟
خب اینطور که متوجه شدم این فریمور اختصاصا" برای هند ساخته شده (S5233ADDIF1)
فرق خاصی با اون نسخه که تو پست 294 گذاشتم نداره.
اما باز به نظر من حالا که شما میخواین قید فارسی و عربی رو بزنین بهتره فریمور های XE یا XX رو نصب کنین,مثل : S5230XEIE5 - S5230XEIG2 - S5230XEIG4 -S5230XXIG2
چون این دو سری به Standard Firmware معروف هستند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
mamal2003
19-08-2009, 13:54
و s5233 با سرعت به سوی خز شدن می شتابد:
قیمت روز شنبه 25/5/88 طبقه ششم علاءالدین یا گارانتی پارس کامتل 185,000
msdcorp.ir
19-08-2009, 14:24
خب اینطور که متوجه شدم این فریمور اختصاصا" برای هند ساخته شده (S5233ADDIF1)
فرق خاصی با اون نسخه که تو پست 294 گذاشتم نداره.
اما باز به نظر من حالا که شما میخواین قید فارسی و عربی رو بزنین بهتره فریمور های XE یا XX رو نصب کنین,مثل : S5230XEIE5 - S5230XEIG2 - S5230XEIG4 -S5230XXIG2
چون این دو سری به Standard Firmware معروف هستند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
ehsan جان این XX ها برای 530 هستند .. میشه رو 5233 ریخت
ehsannirvana
19-08-2009, 20:28
ehsan جان این XX ها برای 530 هستند .. میشه رو 5233 ریخت
بله شما هر دو رو میتونید به هم تبدیل کنین(منظورم اینه که واسه هر دو رو میتونین روی گوشی مقابلش نصب کنین)
من firmware اولیم همون اصلی مایکروتل بود(s523AJPIE9) اما به S5230XEIG2 آپدیت کردم,الانم S5230XEIG4 دارم و واقعا" راضیم.
free_touch
19-08-2009, 20:55
و s5233 با سرعت به سوی خز شدن می شتابد:
قیمت روز شنبه 25/5/88 طبقه ششم علاءالدین یا گارانتی پارس کامتل 185,000
پسر من فکر کنم اولین نفری بودم که تو ایران این گوشیو خریدم(215 تومن):31:
خیلی خوب افت قیمت داشته.کی فکرشو می کرد که بشه با 185 تومن یک گوشی فول تاچ اونم از یک شرکت معتبر مثل سامسونگ خرید.(تازه بدون گارانتی 170 تومنه:18:)
اما خوبیش اینه که هر کی میبینه فکر می کنه گوشی 300 قیمتشه :31:
واقعا اگه اطلاعات راجب به گوشی ها نداشته باشی استارو ببینی فکر می کنی 300 تومن قیمتشه:46:
این افت قیمتم دیگه فکر نکنم ادامه داشته باشه (دیگه خیلی ارزون شه میاد رو 160 تومن).
msdcorp.ir
19-08-2009, 21:13
ehsan عزیز من الان S5233sDXID6 دارم میخواهم S5230XEIG4 بریزم مشکلی پیش نمیاد ؟
msdcorp.ir
19-08-2009, 21:32
فقط دلم میخواست بتونم با این صفحه نمایش شاخ بتونم dvix ببینم
ehsannirvana
19-08-2009, 22:30
ehsan عزیز من الان S5233sDXID6 دارم میخواهم S5230XEIG4 بریزم مشکلی پیش نمیاد ؟
والا من ورژن گوشیم واسه تغییر ریجن این نبود نمیتونم به طور حتم بگم مشکلی پیش نمیاد,اما نباید مشکلی پیش بیاد چون تو سایت های مختلف هم خبری از خرابی به این صورت نیست.
99% مشکلی پیش نمیاد برادر:20:
msdcorp.ir
19-08-2009, 22:41
داداشی ریختم همین S5230XEIG4 روش به نظر من قبلی که برای 5233 معرفی شده بهتره این کمی کند هست و حالت رفرش دوربین کند تر از قبل شده .. مشکلی هم پیش نیامد ریختم
msdcorp.ir
19-08-2009, 23:29
من گوشی رو برگردوندم به S5233SDXID6 ولی دیگه در دست رس نیست سیم کارتم انتن هست ولی نه هیچ جارو میگیره نه گرفته میشه
free_touch
20-08-2009, 00:40
آقا اینم لینک فیلم فریم ور S5230XXIE7 .خیلی باحاله ها .منم شاید آپ کنم گوشیمو.
استار بازها حتما ببینن.
برای دیدن فیلم ابتدا به لینک زیر برید وفایل notepad رو که ادرس لینک اصلی واسه دیدن فیلم توش هستشو دانلود کنین:(چون ی و ت ی و ب هست این جوری گذاشتم که البته بدون ف-ی-ل-ت-ر هستش ) آدرس لینک اصلی یکم طولانیه کلشو کپی کنید تو مرورگرتون و حالشو ببرید.
اینم لینک دانلود نوت پده:
Mohammad Hosseyn
20-08-2009, 06:57
دوستان میخواستم بپرسم آیا این گوشی باطریش همونظوری که گفته میشه شارژ خوبی داره ؟
و اینکه سرعت اینترنتش چطوره ؟
hbm_7052
20-08-2009, 09:52
دوستان میخواستم بپرسم آیا این گوشی باطریش همونظوری که گفته میشه شارژ خوبی داره ؟
شارژه که خیلی خوبه من که ازش راضی هستم
راستی من شدیدن به کیفش نیاز دارم
کسی میدونه آیا کیفش اومد و قیمتش چنده؟
Highbury
20-08-2009, 10:25
هندسفری گوشی صداش چطوره؟هندسفریش دو تیکه هست؟میشه یه هدفون دیگه بهش انداخت؟
ehsannirvana
20-08-2009, 11:30
خدا رو شکر چون از EDGE پشتیبانی میکنه سرعتش خوبه من قبل این گوشی با P990 میرفتم اینترنت این خیلی بهتره.
راستی من شدیدن به کیفش نیاز دارم
کسی میدونه آیا کیفش اومد و قیمتش چنده؟
والا یه مدل کیف خودِ مایکروتل یه عنوان اصلی میفروشه 12 تومن,از کیفای دیگه بهتره.
هندسفری گوشی صداش چطوره؟هندسفریش دو تیکه هست؟میشه یه هدفون دیگه بهش انداخت؟
کیفیت صداش بدون هندسفری هم خیلی مقبوله چه برسه با هندسفری که خیلی خیلی خوبه,
نه متاسفانه یه تیکه و نمیتونی یه هدفون دیگه بزنی بهش.
ولی جک 3.5 براش اومده و به راحتی میتونی هر هدفونی دوست داری استفاده کنی.
Highbury
20-08-2009, 11:46
چه جوری جک 3.5 براش اومده اینکه سوکتش رو نداره؟
منظورت اینه که تبدیل واسه گوشیهای سامسونگ هستش؟
راستی این گوشی در چند رنگ به بازار عرضه شده ؟
amin_g_p
20-08-2009, 13:06
من یه کیف گرفتم معمولی کیف آیفون 3500
شارژش که خیلی بهتر از سونی اریکسون هست
من که میگم فریمور خودش خوبه همونی که آخرش IE9 داره :31:
free_touch
20-08-2009, 13:07
من که 2 رنگ سیاه و نقره ای شو دیدم.
جک 3.5 میلیمتری نداره اما با 1500 تومن می تونی یک آداپتور تبدیل جک 3.5 میلیمتری واسش بخری و هر هدفونی که خواستیو بهش وصل کنی:
ehsannirvana
20-08-2009, 13:08
بله تبدیل ـه
والا من 4 رنگشو دیدم
مشکی-نقره ای-سفید-صورتی
free_touch
20-08-2009, 13:15
راستی این کیفی که میگید مخصوص استار هستش چه جوریه ؟ یعنی از این لپ تاپی های چرمی هستش ؟
از اینا رو میگم :
کیف واسه f480 رو تو بازار دیدم اما تست نکردم که ببینم اندازه استار هست یا نه.اگه کسی تونست و مسیرش خورد یک تستی کنه وبه ما هم بگه.
amin_g_p
20-08-2009, 13:32
ولی عجب پانوراماهای باحالی می گیره کاملا اتوماتیک فقط می خواد شروع کنی من که تا حالا ندیده بودم شاید جدیدا همه اینجورین. آره؟
hbm_7052
20-08-2009, 13:39
راستی این کیفی که میگید مخصوص استار هستش چه جوریه ؟ یعنی از این لپ تاپی های چرمی هستش ؟
از اینا رو میگم :
کیف واسه f480 رو تو بازار دیدم اما تست نکردم که ببینم اندازه استار هست یا نه.اگه کسی تونست و مسیرش خورد یک تستی کنه وبه ما هم بگه.
یکی از دوستان چند صفحه قبل یه لینک فیلم گذاشته بود که کیف فابریک رو نشون میداد
دقیقا اندازه خود گوش بود و پشتش و در قسمت دوربین باز بود که بشه راحت عکس گرفت
این عکسی که شما گذاشتی پشتش جلوی لنز دورین رو پوشانده
فکر کنم همین روزا کیف مخصوصسش هم میاد
free_touch
20-08-2009, 13:48
یکی از دوستان چند صفحه قبل یه لینک فیلم گذاشته بود که کیف فابریک رو نشون میداد
دقیقا اندازه خود گوش بود و پشتش و در قسمت دوربین باز بود که بشه راحت عکس گرفت
این عکسی که شما گذاشتی پشتش جلوی لنز دورین رو پوشانده
فکر کنم همین روزا کیف مخصوصسش هم میاد
آخه دیگه چی کار باید کرد میگن وقتی مادر نیست باید با نامادری ساخت:31:
اما خدا کنه کیف مخصوصش زودتر ایران بیاد.
alisina2020
20-08-2009, 21:14
سلام من که موبایلم رو گرفتم از هند با کیف و قلمش بود تو همه کارتناش هست احتمالا تو ایران قبل از فروش همشون رو قاپیدن !!
اره کیف اصلی اش خیلی خوبه و جا واسه دوربین و اسپیکرش هم داره ولی موبایلم زبان فارسی نداره !!!!!!!
یه مشکل جدید :
بازی هایی که با شتاب سنج کار می کنن رو وقتی روش می ندازم برای اجرا تنها یه صفحه سفید میاد یعنی اجرا نمی شه !
کسی می دونه باید چیکار کنم ؟
high speed 3d و همون نقاله ای که واسه موبایل های با شتاب سنج هستن رو نصب کردم ولی نمی شه
alisina2020
20-08-2009, 21:23
راستی سرعت اینترنت و سرعت خود موبایل هم خوبه به غیر از برنامه ها و بازی های موبایل 40 تا بازی و برنامه خودم توش ریختم ولی سرعتش فعلا هیچ تغییری نکرده مثل اولش سریع هست و هنوز هم 70 ام بی خالی دارم
amin_g_p
21-08-2009, 00:11
سلام من که موبایلم رو گرفتم از هند با کیف و قلمش بود تو همه کارتناش هست احتمالا تو ایران قبل از فروش همشون رو قاپیدن !!
اره کیف اصلی اش خیلی خوبه و جا واسه دوربین و اسپیکرش هم داره ولی موبایلم زبان فارسی نداره !!!!!!!
یه مشکل جدید :
بازی هایی که با شتاب سنج کار می کنن رو وقتی روش می ندازم برای اجرا تنها یه صفحه سفید میاد یعنی اجرا نمی شه !
high speed 3d و همون نقاله ای که واسه موبایل های با شتاب سنج هستن رو نصب کردم ولی نمی شه
تا اونجایی که یادم هست تو سایت gsmarena زده بود که فقط شارژر سی دی و یو اس بی و هندس فری به غیر از گوشی و باطری توی جعبه هست در ضمن متعلقاتش فقط همین ها هست با توجه به اطلاعاتش
msdcorp.ir
21-08-2009, 00:13
یه مشکل جدید :
مبارک باشه میشه لینک برنامه ها یا بازی هایی رو که به مشکل خوردید رو بدید ما هم تست کنیم ؟
msdcorp.ir
21-08-2009, 02:35
این فریم تازه اومده کسی تست کرده ؟ S5230XEIG6
free_touch
21-08-2009, 11:56
دوستان این فریم ور هایی که نصب کردین گویا تغییری تو چهره منوها ایجاد نمی کنه.
اون فیلمی که من گذاشتمو دیدید؟
این فریم ور S5230XXIE7 شکل منوها رو عوض می کنه.اگه میشه امتحان کنید و ببینید مثل اون فیلمه میشه یا نه و جوابشو به ما هم بگید.گویا این فریم ور خود touchwiz 3.0 یا یک چیزی تو مایه های اونه(تو فیلم که این جوریه).
msdcorp.ir
21-08-2009, 12:01
دوستان این فریم ور هایی که نصب کردین گویا تغییری تو چهره منوها ایجاد نمی کنه.
اون فیلمی که من گذاشتمو دیدید؟
این فریم ور S5230XXIE7 شکل منوها رو عوض می کنه.اگه میشه امتحان کنید و ببینید مثل اون فیلمه میشه یا نه و جوابشو به ما هم بگید.گویا این فریم ور خود touchwiz 3.0 یا یک چیزی تو مایه های اونه(تو فیلم که این جوریه).
من فیلمو دیدم مثل تاچویز میشه
free_touch
21-08-2009, 12:06
من فیلمو دیدم مثل تاچویز میشه
آره تو فیلم میشه.اما اگه کسی بتونه نصب کنه و عکسشو بزاره واقعا لطف کرده.
ehsannirvana
21-08-2009, 13:09
free_touch ـه عزیز منظور شما از تغییرات شکل منو,اضافه شدنه Communication و Tools و Multimedia است؟!
اگه منظورتون اینه فریمورهای S5230XEIG2 -S5230XEIG4-S5230XEIG6 هم این قسمت هارو دارن.
free_touch
21-08-2009, 13:20
free_touch ـه عزیز منظور شما از تغییرات شکل منو,اضافه شدنه Communication و Tools و Multimedia است؟!
اگه منظورتون اینه فریمورهای S5230XEIG2 -S5230XEIG4-S5230XEIG6 هم این قسمت هارو دارن.
احسان جان منظورم هموناس.
آخه دوستان گفته بودند پس از نصب ، تغییری ایجاد نمیشه:5:
پس هرکدوم از این فریم ور هارو نصب کنیم این 3 تا tab اضافه میشه:10:
پس چه فرقی بین ایناس ؟ من تو یک فروم دیدم بعضی از اینا باگ دارن و مثلا دیگه نمیشه jar رو گوشی نصب کرد.
alisina2020
21-08-2009, 13:23
مبارک باشه میشه لینک برنامه ها یا بازی هایی رو که به مشکل خوردید رو بدید ما هم تست کنیم ؟
بازی high speed 3d for mobile with accelerometer
نقاله برای موبایل برای موبایل با شتاب سنج
واسه من نصب نشد اگه برای کسی نصب شد پیغام بده چطور نصبش کرده
amin_g_p
21-08-2009, 13:27
یه سوال چطوری از اینترنت کامپیوتر در گوشی استفاده کنم؟ اصلا امکانش هست؟
ehsannirvana
21-08-2009, 13:29
احسان جان منظورم هموناس.
آخه دوستان گفته بودند پس از نصب ، تغییری ایجاد نمیشه:5:
پس هرکدوم از این فریم ور هارو نصب کنیم این 3 تا tab اضافه میشه:10:
پس چه فرقی بین ایناس ؟ من تو یک فروم دیدم بعضی از اینا باگ دارن و مثلا دیگه نمیشه jar رو گوشی نصب کرد.
همون طور که قبلا" گفتم فریمور های سری XX و XE خیلی خوب هستن,من الان S5230XEIG4 دارم و تا الان هم مشکلی ندیدم ازش.
والا Jar هم نصب میشه رو این !
البته قضیه یخورده عجیبه,هر 3-4 روز یه فریمور میدن بیرون.
msdcorp.ir
21-08-2009, 14:57
همون طور که قبلا" گفتم فریمور های سری XX و XE خیلی خوب هستن,من الان S5230XEIG4 دارم و تا الان هم مشکلی ندیدم ازش.
والا Jar هم نصب میشه رو این !
البته قضیه یخورده عجیبه,هر 3-4 روز یه فریمور میدن بیرون.
عجیب شده من گوشیم 5233 بود الان روش S5230XEIG6 ریختم جواب هم میده همه اون تب هارو هم داره
برای 5233 جدید نایمده ؟ احسان جان اون فریم رو داری که فارسی داشت همون که فابریک مایکروتله
msdcorp.ir
21-08-2009, 15:05
بازی high speed 3d for mobile with accelerometer
نقاله برای موبایل برای موبایل با شتاب سنج
واسه من نصب نشد اگه برای کسی نصب شد پیغام بده چطور نصبش کرده
دوستم بازی نصب شد موقعه اجرا ارور memory میداد
alisina2020
21-08-2009, 15:37
دوستم بازی نصب شد موقعه اجرا ارور memory میداد
واسه منم نصب شده ولی بعد از لود شدن یه صفحه سفید میاد که هیچ کاری نمی شه کرد مگر اینکه ازش خارج بشم
ehsannirvana
21-08-2009, 15:57
احسان جان اون فریم رو داری که فارسی داشت همون که فابریک مایکروتله
خیلی دنبالش گشتم اما پیدا نشد,اگه یافتم حتما" میذارم.
free_touch
21-08-2009, 19:08
اینم یک بازی مخصوص گوشی های شتاب سنج.شرمنده وقت نکردم خودم تست کنم.اما فکر نکنم مشکلی داشته باشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].jpg
PHP][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/]
msdcorp.ir
21-08-2009, 19:35
اینم یک بازی مخصوص گوشی های شتاب سنج.شرمنده وقت نکردم خودم تست کنم.اما فکر نکنم مشکلی داشته باشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].jpg
PHP][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/]
اجرا نمیشه
amin_g_p
21-08-2009, 19:52
یه سوال چطوری از اینترنت کامپیوتر در گوشی استفاده کنم؟ اصلا امکانش هست؟
دوستان جواب سوال ما را یادشون رفته یا ریز بوده ندیدند.
در مورد بازی حرکتی هرچی بود را تست کردم هیچ کدوم جواب نداده تا به حال یکی به این سامسونگ ایمیل بزنه شاید یه جوابی دادند
free_touch
21-08-2009, 19:59
اجرا نمیشه
عجبا یک بار یک بازی از سایت ایرانی گرفتیم اونم کار نمی کنه:41:
اقا این بازی خیلی باحاله.نصبش کردم اجرا هم میشه:
اینم منچ خیلی باحاله:
msdcorp.ir
21-08-2009, 19:59
150 Java games for touch display:
msdcorp.ir
21-08-2009, 20:01
ADMIN menu : *#6984125*#.
1 Software version
2 Pre-configuration *#73561*#
3 Network & call
4 Internal *#9072641*# or *#9072647*#
5 Feature settings
free_touch
21-08-2009, 20:02
دوستان جواب سوال ما را یادشون رفته یا ریز بوده ندیدند.
در مورد بازی حرکتی هرچی بود را تست کردم هیچ کدوم جواب نداده تا به حال یکی به این سامسونگ ایمیل بزنه شاید یه جوابی دادند
والا من با نوکیا و برنامه pc suit این کارو می کردم.اما با استارو نرفتم دونبالش ببینم چه جوریه.بقیه دوستان اگه بلدند لطف کنن بگن.
این بازی های شتاب سنج اکثرا همین جورین.
روی نوکیا خوب جواب میدن اما سامسونگ و ال جی زیاد جواب نمیده.
free_touch
21-08-2009, 20:06
ADMIN menu : *#6984125*#.
1 Software version
2 Pre-configuration *#73561*#
3 Network & call
4 Internal *#9072641*# or *#9072647*#
5 Feature settings
اینا چی بید؟
کدهای مخفیه؟
چرا این جورین؟
msdcorp.ir
21-08-2009, 20:08
کسی فریم فابریک 5233A رو نداره ؟ همون که فارسی هم داره؟
amin_g_p
21-08-2009, 20:14
150 Java games for touch display:
700 Wallpapers 720x400:
Wallpaper creator for S5230:
فقط لینک اولی سالم بود:13:
msdcorp.ir
21-08-2009, 20:19
یک سایت جالب دیگه
msdcorp.ir
21-08-2009, 20:23
فکر کنم این راه حل گیم ها باشه
Download via wap (getjar.com) application LITE FTP to your s5230.
-Open Samsung PC studio.
-Browse to memory card.
-Create new folder for game.
-Copy-paste jad and jar to that folder.
-Close PC studio.
-Disconect usb.
-Open LITE FTP on your phone.
-Browse to memory card and find your game in folder you created earlier.
-Copy that folder.
-Browse to filesystem of your phone.
-Its empty,because files are hidden.
-Paste game here.
-Exit from FTP lite
- *#6984125*#
- *#9072641*#
- Storage settings
- Update media database
- Update Java DB
- Create AX Dat File
- Exit
-Open your GAMES folder.Rename yor folder game as you wish.
- AND PLAY.
msdcorp.ir
21-08-2009, 20:29
دوستان از این فلش ها کدوم جدید تر هست و فارسی داره ؟
79.53 MB S5233ADDID5.zip
79.63 MB S523AJAIE1_IE5.zip
80.52 MB S523AJBIE1_IE5.zip
79.39 MB S523AJCIE1_IE5.zip
78.19 MB S523AJDIE1_IE5.zip
81.36 MB S523AJPIE9.ZIP
79.15 MB S523AJVIE7.zip
ehsannirvana
21-08-2009, 22:00
دوستان از این فلش ها کدوم جدید تر هست و فارسی داره ؟
79.53 MB S5233ADDID5.zip
79.63 MB S523AJAIE1_IE5.zip
80.52 MB S523AJBIE1_IE5.zip
79.39 MB S523AJCIE1_IE5.zip
78.19 MB S523AJDIE1_IE5.zip
81.36 MB S523AJPIE9.ZIP
79.15 MB S523AJVIE7.zip
این فارسی ـه دوستِ من,این همون Firmware ای ـه که مایکروتل رو گوشیاش نصب میکنه.
S523AJPIE9
البته اینم فکر کنم باشه حالا میتونی تست کنی
S523AJVIE7
پ.ن:اگر طریقه دانلود از اون سایت رو پیدا کردی به منم بگو,والا من هرکاری کردم نشد.
msdcorp.ir
21-08-2009, 22:16
آقا موندم چه کنم این فایل رو نیاز دارم هیچجا نیست S523AJPIE9
میشه راهی پیدا کرد کسی بتونه آپلود کنه فایل گوشیشو
ehsannirvana
21-08-2009, 23:14
میشه راهی پیدا کرد کسی بتونه آپلود کنه فایل گوشیشو
خب نمیشه فریمور رو از گوشی استخراج کرد,مشکل اصلی همینه
msdcorp.ir
21-08-2009, 23:59
میدونستید فریم های این گوشی OPEN Source هستند و میشه تغیرات کلی توش اعمال کرد ؟ خیلی جالبه سایتی رو دیدم طرف برداشته بود همه چیشو تغییر داده بود
ehsannirvana
22-08-2009, 00:01
میدونستید فریم های این گوشی OPEN Source هستند و میشه تغیرات کلی توش اعمال کرد ؟ خیلی جالبه سایتی رو دیدم طرف برداشته بود همه چیشو تغییر داده بود
خب برادر لینک بذار : دی
msdcorp.ir
22-08-2009, 00:09
خب برادر لینک بذار : دی
hbm_7052
22-08-2009, 06:27
من چندتا بازی نصب کردم اما موقع اجرا پبغام invalid format میده !
کسی می دونه چرا؟
حتما باید فرمت jad هم کنار هر فایل jar باشه؟
mohammad_s7201
22-08-2009, 08:03
-Open Samsung PC studio.
-Browse to memory card.
-Close PC studio.
-Disconect usb.
-Copy that folder.
-Paste game here.
-Exit from FTP lite
- *#6984125*#
- *#9072641*#
- Storage settings
- Update media database
- Update Java DB
- Create AX Dat File
- Exit
- AND PLAY.
كسي اين روش رو امتحان كرده؟؟؟ جواب ميده يا نه؟؟
اگه ميشه فارسيش هم بذاريد. اينجوري ممكنه اشتباه كنيم :31:
free_touch
22-08-2009, 13:25
آخر یک فریم ور واسه این نیومد که کیبورد فارسیش qwerty داشته باشه.:41:
ehsannirvana
22-08-2009, 14:27
آخر یک فریم ور واسه این نیومد که کیبورد فارسیش qwerty داشته باشه.:41:
برادر همون فریمور اصلی مایکروتل هم شده ستاره ی سهیل,آپدیت جدید که بماند.
msdcorp.ir
22-08-2009, 14:32
برادر همون فریمور اصلی مایکروتل هم شده ستاره ی سهیل,آپدیت جدید که بماند.
زنگ زدم مایکروتل گفتم آپلود کنید میگه اجازه نداریم .. گفت فردا زنگ بزن خبرشو بهت میدم اسمش آقای زارع هست
شما هم یک زنگ بزنید
ehsannirvana
22-08-2009, 14:35
زنگ زدم مایکروتل گفتم آپلود کنید میگه اجازه نداریم .. گفت فردا زنگ بزن خبرشو بهت میدم اسمش آقای زارع هست
شما هم یک زنگ بزنید
عجب داستانی شده ها
حالا عشوه میان
alisina2020
22-08-2009, 16:11
-Open Samsung PC studio.
-Browse to memory card.
-Close PC studio.
-Disconect usb.
-Copy that folder.
-Paste game here.
-Exit from FTP lite
- *#6984125*#
- *#9072641*#
- Storage settings
- Update media database
- Update Java DB
- Create AX Dat File
- Exit
- AND PLAY.
من تمام بازی ها و برنامه هام رو همینطوری اجرا میکنم چون موبایلم از طریق usb به کامپیوتر نصب نمی شه و تموم برنامه ها هم براحتی نصب میشن ولی مشکل اینجاست چون این liteftp رایگان نیست هر سری که میخوای ازش استفاده کنی تبلیغات برای 10 ثانیه نشون میده که چون از اینترنت گوشی استفاده می کنه خرج بر میداره ولی خرجش کم هست (پس اگه 10 - 15 تا بازی رو یکدفعه نصب کنیم بهتره )
بعدشم بازی هایی که توسط شتاب سنج کار میکنن رو هم همینطوری نصب کردم ولی اجرا نمی شن تنها یه صفحه سفید میاد بالا و هیچی دیگه نمی شه تا اینکه کلا از بازی بیرون بیای
در ضمن فکر کنم در گوشی های نوکیا برای اجرای اینگونه بازی ها نیاز به plug in هست پس شاید اینجا هم مشکل همون باشه یعنی یه جور plug in برای سامسونگ
free_touch
22-08-2009, 17:57
عجب داستانی شده ها
حالا عشوه میان
خوب باید قبلش یک بک آپ از فایل های ارجینال میگرفتین.
نمیشد کپی کنید توی کامپیوتر ؟
البته بعضی ازگوشی هارو میزنه file protect.
واسه استارو تست نکردید؟
ehsannirvana
22-08-2009, 18:04
خوب باید قبلش یک بک آپ از فایل های ارجینال میگرفتین.
نمیشد کپی کنید توی کامپیوتر ؟
البته بعضی ازگوشی هارو میزنه file protect.
واسه استارو تست نکردید؟
مشکل اصلی همین بود که نمیشد از فریمور بک آپ گرفت
اگه بشه فریمور رو از موبایل استخراج کرد,به محمد میگیم آپ کنه,گویا هنوز آپدیت نکرده.
اما حیف که نمیشه(یعنی تا الان نشده)
free_touch
22-08-2009, 18:21
مشکل اصلی همین بود که نمیشد از فریمور بک آپ گرفت
اگه بشه فریمور رو از موبایل استخراج کرد,به محمد میگیم آپ کنه,گویا هنوز آپدیت نکرده.
اما حیف که نمیشه(یعنی تا الان نشده)
حالا چرا می خواید بک کنید به فریم ور ارجینال.
فارسی همچین بدردم نمی خوره.
ehsannirvana
22-08-2009, 18:32
حالا چرا می خواید بک کنید به فریم ور ارجینال.
فارسی همچین بدردم نمی خوره.
تو اینترنت خیلی واجبه
بعدم اینکه گویا فقط اون فریمور منشی تلفنی داره.
msdcorp.ir
22-08-2009, 20:23
اقا یک جوری بگردید از فریم اصلی مایکرو تل بکاپ بگیرید اینماکروتلی ها فکر نکنم اصلا این کاره باشند یا جایی آپلود کنند ما هم موندیم چی کار کنیم به چند تا از ادمین های اصلی فروم های خارجی هم پی ام زدم میگن خیلی کم یاب هست
msdcorp.ir
22-08-2009, 20:26
اگر کسی فریم S523AJPIE9 رو گوشیش داره آپلود کنه هیج جایی نیست
اصلا آقا همینطوری کسی این فریم رو تو این سایت قرار بده من یک اکانت یک ماه رپیدشیر بهش جایزه میدم چطوره
چون میدونم این مشکل رو بعدها خیلی ها دچار میشند
ehsannirvana
22-08-2009, 20:42
msdcorp.ir جان من میگم اکانت این share4gsm.com رو بگیریم اما میترسم باز اکانتم بگیریم بگه فایلی وجود نداره !
msdcorp.ir
22-08-2009, 20:56
msdcorp.ir جان من میگم اکانت این share4gsm.com رو بگیریم اما میترسم باز اکانتم بگیریم بگه فایلی وجود نداره !
مطمئن نیستم اصلا به اینجور سایت هانمیشه اعتماد کرد
free_touch
22-08-2009, 23:29
خوب یکیتون پاشه بره مایکروتل و فایل فلشو از اونا بگیره.
اینکه خونه بشینیدو با زنگ زدن بخوایید واستون اپلود کنن بیهوده منتظر موندنه.
msdcorp.ir
23-08-2009, 00:19
فکر نمیکنم بدهند آدرسش کجاست ؟
ehsannirvana
23-08-2009, 00:34
عمرا" نمیدن اینا فکر میکنن ما فروشنده ایم و میخوایم گوشی هایی که خودمون وارد کردیم و فارسی کنیم.
آدرسش کجاست ؟
خیابان استاد مطهری-پلاک 120-طبقه سوم-واحد 5
free_touch
23-08-2009, 01:50
این فریم ور فقط واسه مایکروتل نیست.چون بعضی از دوستان بدون گارانتی خریدن و گوشی فارسی شده بوده.پس فایلش فقط دست مایکروتل نیستش.بدون گارانتی یعنی اینکه یک تاجر رفته واسه خودش وارد کرده پس 100 در 100 برید مایکروتل بهتون میده.
Mohammad Hosseyn
23-08-2009, 04:30
الان قیمت این گوشی در تهران با گارانتی ماکروتل و گارانتی پارسه چقدره ؟ همچنین بدون گارانتی ؟
Ssarshar
23-08-2009, 11:12
الان قیمت این گوشی در تهران با گارانتی ماکروتل و گارانتی پارسه چقدره ؟ همچنین بدون گارانتی ؟
با گارانتي مايكروتل 20000 ت
متفرقه 180000
free_touch
23-08-2009, 11:15
با گارانتی اصلی(مایکروتل) = 185 تومن =طبقه 6 علا ءالدین
با گارانتی متفرقه(پارسه و.....)=175 تومن
بدون گارانتی = نمی دونم
با اومدن گوشی بسیار زیبا و بهتر s5600 فکر کنم بازم ارزونتر شه.
من باشم می زارم s5600 ارزون شه و اونو می گیرم.
h_zaman06
23-08-2009, 12:16
بدون گارانتی = نمی دونم
آخه اون صفحش 2.8 هست از این کوچیکتره ... یه نمه هم گرونتره (250-60)
چه دلیلی هست که اونو بگیری ؟
(بگو و منو از دودلی در بیار :))
amin_g_p
23-08-2009, 12:26
بدون گارانتی = نمی دونم
فک نکنم فرق خاصی داشته باشه منوش تغییر داشته فلاش داره بروزر مخصوص عکس اضافه شده.
سوال مدلی که تو ایران هست با gps هست؟
قلم داره؟
با گارانتی چنده؟
قیمتش تو اینترنت بیشتر از این حرفها بود.
free_touch
23-08-2009, 12:33
آخه اون صفحش 2.8 هست از این کوچیکتره ... یه نمه هم گرونتره (250-60)
چه دلیلی هست که اونو بگیری ؟
(بگو و منو از دودلی در بیار :))
البته من خودم استار دارم وازش خیلی راضیم(به نسبت قیمتی که داره عالیه)
اما باید گفت s5600 به دلایل زیر از استار بهتره:
صفحه نمایش بسیار عالی خازنی و با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ(فقط0.2 اینچ کوچکتر از استار)
در حالیکه استار صفحه نمایش مقاومتی و با قابلیت نمایش 256 هزار رنگ داره.پس صفحه نمایش s5600 دارای کیفیت و وضوح بیشتری هست.
دوربین s5600 دارای فلاش led هستش و شبا بدردت می خوره.استار دوربینش خوبه اما بدیش اینه که فلاش نداره.
s5600 دارای دوربین دوم هست اما استار نه(البته این یکی زیاد به کار ما ها که ایرانیم نمیاد)
s5600 دارای gps هستش اما استار نه.3g هم داره که استار نداره(البته اینم بدرد ماها نمی خوره).
در سایر چیزا با هم تفات چندانی ندارن.
اما به نظر من به خاطر صفحه خازنی و 16 میلیون رنگ ، s5600 خیلی بهتره.
s5600 درسته گرونتره اما صبر کنی میاد زیر 250 تومن.
mohammad_s7201
23-08-2009, 12:34
دوستان من يه مشكلي دارم.
وقتي يه فايل حجيم( 20مگي) رو كسي واسم بلوتوث ميكنه تا حدود 6-7 مگش رو ميگيره و بعدش گوشي ري استارت ميشه.
شما هم اين مشكل رو داريد؟؟
free_touch
23-08-2009, 12:35
فک نکنم فرق خاصی داشته باشه منوش تغییر داشته فلاش داره بروزر مخصوص عکس اضافه شده.
سوال مدلی که تو ایران هست با gps هست؟
قلم داره؟
با گارانتی چنده؟
قیمتش تو اینترنت بیشتر از این حرفها بود.
اره با جی پی اس هست.
اره تو پکیج گوشی قلم هستش.
الان با گارانتی متفرقه 295 تومنه.که البته قیمت کاذبش هستش.1 ماه دیگه قیمتش بسیار مناسب میشه.
میاد دورو وره 250.
free_touch
23-08-2009, 12:37
دوستان من يه مشكلي دارم.
وقتي يه فايل حجيم( 20مگي) رو كسي واسم بلوتوث ميكنه تا حدود 6-7 مگش رو ميگيره و بعدش گوشي ري استارت ميشه.
شما هم اين مشكل رو داريد؟؟
نه من که تو حجم بالا چنین مشکلی نداشتم.
نکنه مموری گوشیت جا نداره و داری میفرستیش تو مموری گوشی؟
mohammad_s7201
23-08-2009, 12:44
نه من که تو حجم بالا چنین مشکلی نداشتم.
نکنه مموری گوشیت جا نداره و داری میفرستیش تو مموری گوشی؟
نه. روي مموري كارت ميره.
اگه مموري جا نداشته باشه چراري استارت ميشه؟؟
free_touch
23-08-2009, 12:47
نه. روي مموري كارت ميره.
اگه مموري جا نداشته باشه چراري استارت ميشه؟؟
تو نوکیا که من داشتم این جوری بود.مموری گوشی پر می شد(در حد کیلو بایت که می رسید) گوشی یا ریست می کرد یا قفل می کرد.گفتم شاید مشکلت از این جا باشه.
msdcorp.ir
23-08-2009, 13:09
دوستان تو ستینگ برید تو مموری تو قسمت دیفالت مموری میتونید همه گزینه هارو روی مموری کارت قرار بدید
hbm_7052
23-08-2009, 13:25
کسی قیمت کیف فابریکش رو نداره؟
hbm_7052
23-08-2009, 14:19
راستی این قسمت تشخیص دستخطش کجاست؟
amin_g_p
23-08-2009, 16:07
تو قسمت smart unlock یه سری کار ها را با نوشتن حروف روی صفحه قفل می تونی انجام بدی مثلا اجرا کردن موزیک پلیر تماس با کانتکت قسمت جاوا و ...
free_touch
23-08-2009, 16:58
تشخیص دست خطش تو creat new mesage هستش.اما متاسفانه با فارسی کردن گوشی و این فریم ور این قابلیت گوشی از بین رفته امیدواریم توآپدیت های جدید این قابلیت به گوشی برگرده!!
راستی از دوستانی که فریم ور گوشیشونو آپ کردن قابلیت تشخیص دست خط برگشته یا نه؟
از این جا می شه فهمید که این قابلیت برگشته یا نه:
تو فریم ور ماها بغل اون نشانگر back که واسه پاک کردن اشتباهات یا پاک کردن کلمات تو مسیج هست یک گزینه که واسه تشخیص دست خط هستش پاک شده:
بغل اون فلش آبیه رو میگم:که گزینه های keypad و writing full هستن. این گزینه واسه تشخیص دست خط هستش که تو فریم فارسی ماها نیست.اما فکر کنم تو آپدیتی که دوستان کردن این گزینه برگشته باشه.
[/URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG]se()"] (javascript:window.close())[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[URL="javascript:window.close()"]
armin_software
23-08-2009, 17:05
من یک سوال داشتم!
این گوشی به راحتی از جاوا پشتیبانی می کنه؟
یعنی برنامه های مخصوصی داره؟
کسانی که خریدن مشکلی با این گوشی پیدا نکردن؟
صداش چطوره؟
msdcorp.ir
23-08-2009, 20:21
تشخیص دست خطش تو creat new mesage هستش.اما متاسفانه با فارسی کردن گوشی و این فریم ور این قابلیت گوشی از بین رفته امیدواریم توآپدیت های جدید این قابلیت به گوشی برگرده!!
راستی از دوستانی که فریم ور گوشیشونو آپ کردن قابلیت تشخیص دست خط برگشته یا نه؟
از این جا می شه فهمید که این قابلیت برگشته یا نه:
تو فریم ور ماها بغل اون نشانگر back که واسه پاک کردن اشتباهات یا پاک کردن کلمات تو مسیج هست یک گزینه که واسه تشخیص دست خط هستش پاک شده:
بغل اون فلش آبیه رو میگم:که گزینه های keypad و writing full هستن. این گزینه واسه تشخیص دست خط هستش که تو فریم فارسی ماها نیست.اما فکر کنم تو آپدیتی که دوستان کردن این گزینه برگشته باشه.
[/URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG]se()"] (javascript:window.close())[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[URL="javascript:window.close()"]
بله این گزینه هست با آپدیت
msdcorp.ir
23-08-2009, 20:25
من یک سوال داشتم!
این گوشی به راحتی از جاوا پشتیبانی می کنه؟
یعنی برنامه های مخصوصی داره؟
کسانی که خریدن مشکلی با این گوشی پیدا نکردن؟
صداش چطوره؟
گوشی از همه نظر عالی هست
free_touch
23-08-2009, 21:10
بله این گزینه هست با آپدیت
آهان پس با آپدیت بر می گرده.تو فریم ور ارجینال گوشی نیستش.
با این گزینه میشه بجای استفاده از کیبورد واسه نوشتن تکست تو مسیج ، از قلم و تشخیص دست خط واسه نوشتن مسیج استفاده کرد و خیلی بدرد بخوره.:10:
hbm_7052
24-08-2009, 09:19
من با بازای های شرکت gameloft مشکل دارم وقتی برنامه اجرا میشه اون قسمت پایین که قرار کلید های 4 جهته رو نشون بدن یه مستطیل سفید نمایش داده میشه و کلید ها نیست آیا بقیه هم همین مشکل رو دارند؟
و اینکه این برنامه kd player رو که به زبان آلمانی هست چطور تغییر زبان داد؟
و آخرین سوال اینکه کلیپ ها چطور میشه در هنگام پخش فول اسکرین کرد؟
msdcorp.ir
24-08-2009, 13:46
من با بازای های شرکت gameloft مشکل دارم وقتی برنامه اجرا میشه اون قسمت پایین که قرار کلید های 4 جهته رو نشون بدن یه مستطیل سفید نمایش داده میشه و کلید ها نیست آیا بقیه هم همین مشکل رو دارند؟
گوشی رو بچرخون خودش فول اسکرین میشه
با سلام به دوستان.
من برای کسی میخوام این گوشی یا kp500 از ال.جی رو بخرم.(قیافه و اسم سامسونگ بیشتر جلب توجه میکنه)
چندتا سوال داشتم:
1- آیا فارسی (چه در منوها و چه تایپ) داره؟ (گارانتی اصلی) و آیا قابلیت تشخیص دست خط فارسی رو داره؟ (تو کلوپ kp500 گفته بودن ال.جی این قابلیت رو داراست)
2- برای نصب برنامه های جاوا محدودیت خاصی داره؟
3- من تو سایت مایکروتل این گوشی رو با قلم دیدم آیا این گوشی مثل kp500 دارای قلم و جای مخصوص هستش؟
4- تاچ گوشی در قیاس با 5800 (که من مدتی باهاش کار کردم) چطوره؟
5- اگر نکته خاصی هست بفرمایید تا 10 روز دیگه فرصت دارم.
اینم عکس گوشی با قلم
با تشکر.
Michael Ropy
24-08-2009, 17:52
1- آیا فارسی (چه در منوها و چه تایپ) داره؟ (گارانتی اصلی) و آیا قابلیت تشخیص دست خط فارسی رو داره؟ (تو کلوپ kp500 گفته بودن ال.جی این قابلیت رو داراست)
3- من تو سایت مایکروتل این گوشی رو با قلم دیدم آیا این گوشی مثل kp500 دارای قلم و جای مخصوص هستش؟
با اجازه از دوستان سامسونگی!
1. فارسی که داره، تشخیص دست خط فارسی رو نمی دونم.
2. نه!
3. نسخه ی اصلیش داره (توی خود گوشی میره) ولی مثل اینکه اونی که تو ایران هست (s5233) نداره!
4. خیلی بهتره.
5. ----
free_touch
24-08-2009, 18:03
با سلام به دوستان.
من برای کسی میخوام این گوشی یا kp500 از ال.جی رو بخرم.(قیافه و اسم سامسونگ بیشتر جلب توجه میکنه)
چندتا سوال داشتم:
با تشکر.
1- فارسی داره یعنی هم میشه منوها فارسی باشه و هم مسیج(تایپ) فارسی باشه.اما کیبورد فارسیش برای نوشتن مسیج حالت qwerty نداره .اما عربیش داره و میشه از اون استفاده کرد(گچ پژ نداره).گوشی قابلیت تشخیص دست خط داره اما برای فارسی نداره.(احتمالا با آپدیت فریم وردرست شه)اما هنوز اپدیتی واسه زبون فارسیش نیومده
2-محدودیت که از نظر حجم نداره.اما باید برنامه های جاوا و بازی های جاوای مخصوص خودشو نصب کنی که تو سایت ها گذاشتن
3-خیر.نه قلم داره و نه جای قلم0اون که عکسشو دیدیs5230 هستش اما این که ایران اومده s5233 هستش که همون s5230 هستش با این تفاوت که قابلیت فارسی شدن داره و اینکه قلم و جای قلم نداره وگرنه در بقیه چیزها باs5230 یکیه.(البته s5233 حافظش 100 مگ هستش اما s5230 پنجاه مگ هستش).تو بقیه چیزها یکی هستن.
4-تاچش بسیار بهتر از تاچ 5800 هستش(یکی مهمترین برتری های این گوشی تاچ بسیار خوبشه که از kp500 و 5800 برترش میکنه).
5-نکته خاصی نمی مونه.می مونه دوربینش که از نظر کیفیت از kp500 بهتره(تشخیص لبخند هم داره)
صداش هم بسیار عالیه(کیفیت بی نظیری داره) از نظر بلندی kp500 بهتر از اینه.
کلا اینو بگم که با این پول این گوشی بهترین گوشی بازاره و هرکی که خریده پشیمون نشده.
حالا می مونه صلیقه شخصی برای خرید Kp500 یا s5233
alisina2020
24-08-2009, 21:19
سلام ببخشید کسی در مورد بازی هایی که با شتاب سنج کار می کنن جواب نداد چرا این بازی ها اجرا نمی شه
2- تو سایت جی اسم ام ارنا گفته که قابلیت ضبط تماس رو داره نوشته call recordes = yes من که هر چی گشتم پیدا نکردم کس از شما می دونه چطوری میشه اینکار رو کرد اگر هم چینین ویژگیی تو موبایل نیست ایا برنامه ای تحت جاوا هست که بتونه تماس ها رو ضبط کنه ؟ اگه هست لطفا لینک بذارید :)
amin_g_p
24-08-2009, 21:39
با سلام به دوستان.
چندتا سوال داشتم:
اینم عکس گوشی با قلم
با تشکر.
آقا هیچ فرقی بین s5230 و S5233a و star و tocco lite نیست این عکس طرح اولیه و پیش از ارائه به بازار هست که در طراحی نهایی این قلم حذف شده و دکمه وسط عکس back خورده روش و قاب دور و طرح پشتش عوض شده تنها فرق مدل های بالا می تونه تو چیزای جزیی از جمله فریم ویر یا امکانات مخصوص اپراتور ارائه دهنده باشه.
بین کوکی و این مدل گوشی انتخاب سخت هست ولی سامسونگ معروف تر هست تا کوکی می تونی رویو s5230 را از سایت gsmarena بخونی آخرشم گفته انتخاب بین این دو سخت هست البته اون موقع این گرون تر بوده الآن تقریبا هم قیمتن.
The frame around the display is now much darker, the rear panel pattern has changed and - perhaps most noticeably - the stylus is gone.
اینم سه بعدیش
msdcorp.ir
25-08-2009, 00:53
Admin Setting: *#6984125*#
4. Internals - Master Code: *#9072641*# (Use at your own risk, don't simply change)
Check IMEI: *#06#
Check SW Version: *#1234#
Check FTA SW Version: *#1111#
Check FTA HW Version: *#2222#
Check SW|Tune|HW-Version, RF Cal Date & D/L Date: *#0206*8376263#
Check Battery Status: *#0228#
Check Bluetooth Device Address: *#232337# (Need to power off once access this)
Test Mode: *#0*#
EDGE|GPRS Power On Attach: *#4777*8665#
Factory Reset: *2767*3855# (All data & setting in phone erase & reset to factory default automatically without warning)
با تشکر از دوستان خوب. یه سوال کوچیک دیگه! همونطور که میدونید 5800 یه سنسور داره به اسم
Proximity sensor for auto turn-off
که وقتی گوشی رو برای جواب دادن تماسها به گوش میچسبونید ال.سی.دی غیر فعال میشه تا اختلال و کلیک ناخواستهای پیش نیاد. گوشی هایی مثل s5230 یا kp500 که چنین سنسوری ندارند آیا در این مواقع دچار مشکل میشند؟(به نظر سوالم مبتدیانه میاد آخه من تا حالا با گوشی تاچ کار نکردم در جریانش نیستم.اینم برای کسی میخوام بخرم)
free_touch
25-08-2009, 01:30
با تشکر از دوستان خوب. یه سوال کوچیک دیگه! همونطور که میدونید 5800 یه سنسور داره به اسم
Proximity sensor for auto turn-off
که وقتی گوشی رو برای جواب دادن تماسها به گوش میچسبونید ال.سی.دی غیر فعال میشه تا اختلال و کلیک ناخواستهای پیش نیاد. گوشی هایی مثل s5230 یا kp500 که چنین سنسوری ندارند آیا در این مواقع دچار مشکل میشند؟(به نظر سوالم مبتدیانه میاد آخه من تا حالا با گوشی تاچ کار نکردم در جریانش نیستم.اینم برای کسی میخوام بخرم)
اینم داره این خاصیتو.وقتی کسی بهت می زنگه و دکمه call رو می زنی ال سی دی خاموش میشه و دیگه به قول شما کلیک نا خواسته ای پیش نیاد.
البته منظورم از خاموش= استندبای هستش
alisina2020
25-08-2009, 10:20
کسی جواب ما رو نمی ده !!!!!
سلام ببخشید کسی در مورد بازی هایی که با شتاب سنج کار می کنن جواب نداد چرا این بازی ها اجرا نمی شه
2- تو سایت جی اسم ام ارنا گفته که قابلیت ضبط تماس رو داره نوشته call recordes = yes من که هر چی گشتم پیدا نکردم کسی می دونه چطوری میشه اینکار رو کرد اگر هم چینین ویژگیی تو موبایل نیست ایا برنامه ای تحت جاوا هست که بتونه تماس ها رو ضبط کنه ؟ اگه هست لطفا لینک بذارید :)
amin_g_p
25-08-2009, 12:26
کسی جواب ما رو نمی ده !!!!!
2- تو سایت جی اسم ام ارنا گفته که قابلیت ضبط تماس رو داره نوشته call recordes = yes من که هر چی گشتم پیدا نکردم کسی می دونه چطوری میشه اینکار رو کرد اگر هم چینین ویژگیی تو موبایل نیست ایا برنامه ای تحت جاوا هست که بتونه تماس ها رو ضبط کنه ؟ اگه هست لطفا لینک بذارید :)
در مورد بازی که حتی من تو فروم های خارجی هم دیدم که با سامسونگ تماس داشتن و واقعا هیچ بازی به جز تاس نیست و مثل اینکه فقط بدرد چرخوندن صفحه می خوره.
کال رکورد را پیدا نکردم شاید تو فریم ویر فارسی نیست مثل تشخیص دست خط. تحت جاوا هم چنین نرم افزاری نیست.
hbm_7052
25-08-2009, 14:48
آقا یکی هم جواب سوالات ما رو بده !:20:
amin_g_p
25-08-2009, 15:21
آقا یکی هم جواب سوالات ما رو بده !:20:
بیشترشون همین جوره و معمولا با لمس به راحتی می شه باهاشون کار کرد.
kd player را هم نمی دونم.
کلیپ ها را هم با چرخوندن گوشی و یادمه یه تنظیم هم داشت که نوع فول اسکرین را تنظیم می کرد (گوشه سمت راست پایین بعد هم پایین ترین گزینه و نوعش دیگه با خودت
shahrzad20
25-08-2009, 17:24
من امروز رفتم یکی خریدم خیلی ازش خوشم اومده بود
amin_g_p
25-08-2009, 18:07
مبارک باشه.:31:
یه چیزی هرچی به سامسونگ (چه ایران چه دوبی چه ...) ایمیل و پیغام زدم جوابمو نمی دن.
free_touch
25-08-2009, 22:16
ضمن اینکه مبارک باشه چند خریدید و با چه گارانتی ؟
msdcorp.ir
25-08-2009, 23:43
دوستان فلش جدید خبری نیست ؟
tarhebartar
26-08-2009, 20:44
سلام دوستان , من هم صبح خریدم ولی به مشکل برخوردم . رفتم خریدم یک زنگ هم توی مغازه باهاش زدم . بعد دیگه آنتن نمیده و وقتی روشن خاموش می کنم دوبار باهاش زنگ می زنم و یا یکم میگذره دیگه نمیشه باهاش زنگ زد .
انواع سیم کارت ها رو هم روش امتحان کردم . نمی دونم چه مرضی داره . دارم قاطی می کنم دیگه . فردا هم باید برم دوباره با مغازه دار صحبت کنم.
می خواستم ببینم تاحالا دوستان به این چنین مشکلاتی بر خوردن یا نه . با تشکر
free_touch
26-08-2009, 21:32
سلام دوستان , من هم صبح خریدم ولی به مشکل برخوردم . رفتم خریدم یک زنگ هم توی مغازه باهاش زدم . بعد دیگه آنتن نمیده و وقتی روشن خاموش می کنم دوبار باهاش زنگ می زنم و یا یکم میگذره دیگه نمیشه باهاش زنگ زد .
انواع سیم کارت ها رو هم روش امتحان کردم . نمی دونم چه مرضی داره . دارم قاطی می کنم دیگه . فردا هم باید برم دوباره با مغازه دار صحبت کنم.
نه دوست عزیز من که چنین مشکلی ندارم.گوشی شما مشکل داره وبهتره زودتر به فروشنده پس دهید.
msdcorp.ir
26-08-2009, 21:36
دداش گوشیت روش فارسی داره ؟ من میگم یک بار خودت فلش کن من یک بار فلش کردم انتن بود هیج جا نمیشد زنگ بزنم با یک فلش دیگه درست شد
free_touch
26-08-2009, 22:12
نه بابا چی فلش کن.
اگه فلش کنه درست نشه و ببره پیش فروشنده بهش میگه خودت دست کاری کردیش و خرابش کردی و زیر بار نمی ره.
تازه گوشی که نو خریده که نباید مشکلی داشته باشه.
بهترین کار اینه که ببره و پس بده.گوشی که یک روزم نشده و مشکل داره رو باید انداخت بیخ ریش صاحابش.
tarhebartar
27-08-2009, 08:52
خیلی ممنون از دوستان , دارم یک ساعت دیگه می رم مغازه که خریدم ببینم چی میشه , گوشی خوبیه احتمالا باید تعویض کنه برام
اگر گفت نمی دونم برو گارانتی چه کنم !!!!!!!!!
bashir935
27-08-2009, 08:57
سلام بچه ها
واقعا" خسته نباشید
من کل پوست هاتون از اول تا اخر رو خوندم
:24:
bashir935
27-08-2009, 10:29
این فیلم ها هم خیلی بدردم خورد
تو این یکی میتونید گالری عکس و حالت های نمایش عکسش رو ببینید
تو این یکی نحوه اجرای بازی جاوا با رزولیشن 240x320 + کی بورد مجازی واسه بازی رو ببینید
تو این یکی هم میتونید تشخیص چهره و امکاناته دوربین رو ببینید
bashir935
27-08-2009, 10:34
اگه نتونستید سایت رو باز کنید
میتونید ادرسشون رو بذارید تو سایت keepvid.com و بعد از اون جا با فرمت flv یا mp4 دانلود کنید
tarhebartar
27-08-2009, 11:18
رفتم گوشی رو برام عوض کردش , پیشنهاد می کنم حتما با گارانتی Pars Mictrotel بخرید . قیمت هم 195.000 تومن هستش.
خیلی خوشحال شدم !!!!!
با تشکر از دوستان
bashir935
27-08-2009, 11:50
رفتم گوشی رو برام عوض کردش , پیشنهاد می کنم حتما با گارانتی Pars Mictrotel بخرید . قیمت هم 195.000 تومن هستش.
خیلی خوشحال شدم !!!!!
با تشکر از دوستان
منم موافقم
تو آشفته بازاره موبایل بدون گارانتی گرفتن ریسکه بزرگیه
free_touch
27-08-2009, 12:36
خیلی خوشحال شدم !!!!!
با تشکر از دوستان
خداروشکر مشکلتون حل شد.راستی از تهران خریدید؟
آخه با گارانتی اصلی مایکروتل 185 تومن هستش(البته طبقه 6 علاءالدین).10 تومن گرون خریدید.
اما بی خیال :8:
msdcorp.ir
27-08-2009, 13:53
من که خریدم 170 بدون گارانتی مثل بنز هم کار میکنه گوشی 24 ساعت مهلت تست داره چه گارانتی چه بدون گارانتی
bashir935
27-08-2009, 15:00
من اگه مشکلی پیش نیاد امروز میرم می خرم
(فقط با گارانتی پارس مایکروتل)
جالبه ها یکی بهم گفت یه گوشی برام پیدا کن که حدود 200 باشه و منم گشتم و چند تا بهش معرفی کردم
حالا خودم عاشقه این 5233 شدم و زود تر از اون دارم میخرم
mohammad_s7201
27-08-2009, 18:41
گرچه من خودم بدون گارانتی خریدم :31: ولی اگه با گارانتی بخرید بهتره. مطمئن تره. ;)
اونموقع که من خریدم با گارانتی 225 تومن بود منم زورم اومد بدم.
ولی الان که ارزون شده حتما توصیه میکنم با گارانتیشو بخرید.
:33:بدو بدو که داره جوات میشه :33:
bashir935
27-08-2009, 20:31
بچه ها منم ستاره دار شدم
رفتم خریدم
با گارانتی پارس مایکروتل و پلمپه پلمپ
تا حالا هیچ وقت به این سرعت گوشی نخریده بودما
فقط 48 ساعت
pulp_152
27-08-2009, 20:43
بچه ها منم ستاره دار شدم
رفتم خریدم
با گارانتی پارس مایکروتل و پلمپه پلمپ
تا حالا هیچ وقت به این سرعت گوشی نخریده بودما
فقط 48 ساعت
مبارکت باشه یک تستی هم بکن و اگه ایرادی دیدی همینجا بگو همینطور مزیتهاش
free_touch
27-08-2009, 20:56
با اومدن 5530 نوکیا بعید می دونم که استار جواد بشه.
از الان دارم می بینم که 5530 نوکیا جوادترین گوشی ایران میشه:46:
amin_g_p
27-08-2009, 22:04
با اومدن 5530 نوکیا بعید می دونم که استار جواد بشه.
از الان دارم می بینم که 5530 نوکیا جوادترین گوشی ایران میشه:46:
هرکی ازتون پرسید گوشی خوبیه استار بگید نه نخره:31:
البته قرار 10 میلیون ازش تو دنیا فروخته بشه:31:
free_touch
27-08-2009, 23:00
هرکی ازتون پرسید گوشی خوبیه استار بگید نه نخره:31:
البته قرار 10 میلیون ازش تو دنیا فروخته بشه:31:
:31: فکر خوبیه.چطور یه تاپیک بزنیم و از استار بد بگیم.:31:
bashir935
27-08-2009, 23:58
مبارکت باشه یک تستی هم بکن و اگه ایرادی دیدی همینجا بگو همینطور مزیتهاش
ممنون
اول یه مشکل که فکر کنم فقط منو شاکی میکنه
اونم اینه که وقتی بهت زنگ میزنن و گوشی میخواد اهنگ زنگ رو پخش کنه، کسری از ثانیه با ولوم پایین پخش می کنه و بعد ولوم زنگ عادی میشه
منظورم زنگ افزایشی نبودا...
الان m5310 beat edition سامسونگ رو هم چک کردم اونم اینطوریه
mohammad_s7201
28-08-2009, 07:49
ممنون
اول یه مشکل که فکر کنم فقط منو شاکی میکنه
اونم اینه که وقتی بهت زنگ میزنن و گوشی میخواد اهنگ زنگ رو پخش کنه، کسری از ثانیه با ولوم پایین پخش می کنه و بعد ولوم زنگ عادی میشه
منظورم زنگ افزایشی نبودا...
الان m5310 beat edition سامسونگ رو هم چک کردم اونم اینطوریه
اینم واسه خودش تیریپیه دیگه:20:
زیاد سخت نگیر. کاریش نمیشه کرد، سعی کن لذت ببری :31:
pulp_152
28-08-2009, 13:50
چرا ... میشه صداشو یکنواخت کرد ولی بهتره رو این حالت بمونه چون بلندگو های گوشی اسیب نمیبینه
mohsen.g
28-08-2009, 16:00
سلام دوستان همه 48 صفحه رو خوندم..............
توی خرید این گوشی موندم چون گوشی های قبلیم همه نوکیا بوده.......
چیزی که من از گوشیم می خوام.
1.دوربین عکاسی خوب(البته این گوشی flash نداره--فکر کنم دوربین f480 و f490 بهتر باشن؟؟)
2.فقط 2 برنامه می خوام روش نصب بشه یکی دیکشنری انگلیسی به فارسی (که کلمات درست بیاد و مشکلی پیشنیاد) و یکی هم نقشه تهران و ایران (چون دائم گم می شم!)
3.مدت زیادی شارج نگه داره (یه n70 دارم 2-3 سال اول هر 5 روز یه بار شارج خالی می کرد ولی حالا هر 8 ساعت باید شارج شه ولی یه 3220 رو 5 ساله دارم بیچاره هفته ای یه بار شارجش می کنم!)
4. زیبا باشه
می خواستم از دوستان بپرسم s5230 می تونه راضیم کنه؟؟!!!
باتشکر
mahyarSAMSUNG
28-08-2009, 16:04
خیلی گوشی ارزون و با امکاناتیه . 170 تومن با گارانتی پارس مایکروتل .
mohsen.g
28-08-2009, 17:10
1.دوربین عکاسی خوب(البته این گوشی flash نداره--فکر کنم دوربین f480 و f490 بهتر باشن؟؟)
2.فقط 2 برنامه می خوام روش نصب بشه یکی دیکشنری انگلیسی به فارسی (که کلمات درست بیاد و مشکلی پیشنیاد) و یکی هم نقشه تهران و ایران (چون دائم گم می شم!)
3.مدت زیادی شارج نگه داره (یه n70 دارم 2-3 سال اول هر 5 روز یه بار شارج خالی می کرد ولی حالا هر 8 ساعت باید شارج شه ولی یه 3220 رو 5 ساله دارم بیچاره هفته ای یه بار شارجش می کنم!)
4. زیبا باشه
باتشکر
tarhebartar
28-08-2009, 20:42
خیلی گوشی شیک و با کلاسی هستش !
فقط من یه قیمت رو اصلاح کنم که با گارانتی اصل میکروتل من 193.000 تومن خریدم و یک رم یک گیگ همون موقع گرفتم 5 تومن !
و اینکه یه مشکلی دارم , چرا نمیشه widget ها رو کاملا حذف کرد و فقط مثلا دوتا گذاشت , الان وقتی همه رو غیر فعال می کنی با چند تا مثل رادیو , پخش موزیک و یکی دیگه که اسمش یادم نیست رو میاره , تا حالا کسی به این موضوع بر خورده !
free_touch
28-08-2009, 21:43
خیلی گوشی ارزون و با امکاناتیه . 170 تومن با گارانتی پارس مایکروتل .
مطمئنی با گارانتی مایکروتل 170 هستش؟
(من 185 قیمت داشتم).پس بدون گارانتی باید زیر 160 باشه :18:
bashir935
29-08-2009, 00:57
چرا ... میشه صداشو یکنواخت کرد ولی بهتره رو این حالت بمونه چون بلندگو های گوشی اسیب نمیبینه
خوب چطوری میشه؟
bashir935
29-08-2009, 01:05
کلا" گوشی باحالیه...
ولی اینکه رو جعبه نوشته تاچ ویز ورژن یک حالمو گرفت.
تا تاچ ویز ورژن 3.0 کلی راه مونده....
:41:
free_touch
29-08-2009, 02:02
4. زیبا باشه
باتشکر
شما اگه این کلوپ رو مطالعه کنی به پاسخ سوالاتت می رسی.
اما در کل بگم استار با قیمتی که داره از هر لحاظ عالیه(بازم می گم نسبت به قیمتی که داره).
خیلی از دوستان می گن مثلا چرا فلان چیزش این جوریه یا فلان چیزش چرا این جوری نیست.به نظر بنده اونا نسبت به هزینه ای که کردن توجه ای ندارن.180-190 پول دادن و انتظار دارن گوشی در حد یک گوشی 400 تومنی کارایی داشته باشه.خوب قدیمیا خوب گفتن که هرقدر پول بدی همون قدر آش می خوری.این گوشی مزایای خودشو داره اما بالطبع معایبی هم داره اما به نسبت قیمتش من می گم واقعا عالیه.
اگه کسی گوشیو از نزدیک ببینه میگه که گوشی 300 می ارزه(کلاسش جوریه که یه جورایی هر کی ببینش فکر می کنه گوشی قیمتش بالای 300 هست).
mohammad_s7201
29-08-2009, 09:46
یه مزیت خوبی که این گوشی داره اینه که تو حالت پانوراما واسه عکاسی، 6 تا عکس میشه گرفت.
ولی خیلی از گوشی های دیگه فقط 3 تا عکس میتونن بگیرن مثل D980 و F480
4. زیبا باشه
باتشکر
1- اگه دنبال دوربین عکاسی خوب هستی اصلا سراغ سامسونگ نیا. برو یه مدل نوکیا یا سری کا سونی رو بخر من هم F480 دارم و هم استار میشه گفت دوربین جفتشون علیرغم این که دو مگا پیکسل با هم فاصله دارن آشغال هستن
2- دیکشنری انگلیسی به فارسی ظاهرا یه خورده مشکل داره. این موبایلهای سونی معرکه هستن تو نصب و اجرای دیکشنری نقشه تهران راهیاب مدل 88 رو هم من روی 480 نصب کردم و خوب هم اجرا کرد اما استار با مدل 87 کار کرد برای نقشه سال 88 پیام ارور داد
3 مدت شارژ هم بستگی کامل به استفاده شما از موبایلتون داره. الانه در مورد موبایلهای نوکیا و سونی ظاهرا باطری را با مدل تقلبی عوض میکنن بعد موقع خرید میگن اگه باطری اصل میخوای ده تومن بیشتر بده. من موبایل قبلی ام که یه سونی بود W350 بیچاره ام کرد یه روز در میون باید شارژ میشد اما این 480 خیلی معرکه است هفته ای یکبار ( البته من زیاد با موبایل ور نمیرم)
استار هم تازه یه هفته است خریدم هنوز نمیدونم اما ظاهرا در حد همون 480 باطری داره
4 اگه موبایل زیبا میخوای برو آیفون بخر( این سلیقه منه) شما هم که حرفی از قیمت نزدین
free_touch
29-08-2009, 11:42
1- اگه دنبال دوربین عکاسی خوب هستی اصلا سراغ سامسونگ نیا.
این حرفتو اصلا قبول ندارم.الان سامسونگ گوشی هایی داره که دوربینش از نوکیا و سونی بسیار بهتره نمونه حیو حاضرشs8300 ultra .و i850 INNOV8 که از نظر دوربین از نوکیا و سونی بسیار بهتر هستند.
در ضمن دوربین استار و F480 درسته به پای کارل زایس های سونی و نوکیا نمی رسه اما اشغال نیستن.
(به نسبت قیمتی که دارن دوربینشون خوبه).5800 نوکیا 280 مایشه اما دوربینش واقعا ضعیفه.:27:
bashir935
29-08-2009, 12:43
بچه ها توی پست های قبلی راجع به حافظه اس ام اسش نوشته بودن که کم جا میگیره و فقط تو سیم کارت ذخیره می کنه و ...
اینا همش اشتباهه
این گوشی 500 تا حافظه اس ام اس داره و فقط مشکل اینه که اول از سیم کارت شروع می کنه و اگه حافظه سیم کارت پر شد میره روی حافظه خوده گوشی...
mohsen.g
29-08-2009, 22:59
دوستان ممنون از جواباتون.
امروز رفتم علائدین و جمهوری نمایندگی مرکزی سامسونگ قیمت گرفتم! نمیدونم چرا علائدینیا قیمتهای پرت و پلا میدن! مثلا 200 بدون گارانتی!طبقات بالا نرفتم بپرسم.
اما نمایندگی مرکزیش 190 گارانتی اصلی میداد. ایشالا تا آخر هفته بخرمش.اما به بدنه و ساختش نمیاد زیر 200 باشه!
تا الان تو دنیا با فروش 5میلیون به شدت خز شده!
mehdi5naderi
30-08-2009, 02:49
برا اون دوستی که دیکشنری و نقشه براش مهم بود:
ما که نتونستیم نقشه تهرانو روش راه بندازیم نه 87 نه 88
اگه دوستان راه حلی دارن بگن
برا دیکشنری هم کیبرد خود PMD نیومد و کیبرد مجازی دستگاه هم کوچیکه
البته ممکنه مشکل از گوشی ما باشه
hbm_7052
30-08-2009, 09:43
منم با نقشه نشکل دارم کسی اگه نسخه قابل نصب داره همین جا اعلام کنه
کسی تا حالا کیف این گوشی رو نخرید؟
free_touch
30-08-2009, 12:21
منم با نقشه نشکل دارم کسی اگه نسخه قابل نصب داره همین جا اعلام کنه
کسی تا حالا کیف این گوشی رو نخرید؟
نصب میشه واجرا هم میشه اما وقتی می خوای بری تو قسمت انتخاب خیابونا(اماکن) ،یهو قاطی می کنه.راه حلی هم واسش پیدا نکردم اما شاید با آپدیت فریم ور حل شه.
S@nti@go_s&k
30-08-2009, 16:13
فروش 5 میلیونی استار
سامسونگ اعلام کرد فروش گوشی Star S5230 این کمپانی از مرز 5 میلیون دستگاه گذشته است. این گوشی 4 ماه پیش- یعنی می ماه – برای عرضه راهی بازار شد. Star در تاریخچه سامسونگ، اولین گوشی است که ظرف این مدت کوتاه موفق شده است این میزان فروش را از آن خود سازد. این گوشی ابتدا در اروپا عرضه شد و در ماه اول تنها 1 میلیون و 500 هزار دستگاه از آن به فروش رسید. پس از این، سامسونگ این گوشی را روانه بازارهای کشورهای مشترک المنافع، جنوب شرقی و جنوب غربی آسیا، آفریقای شرقی و مرکزی، چین و آمریکای مرکزی کرد.
mahyarSAMSUNG
31-08-2009, 00:54
بخاطر قیمت پایینه که فروشش رفته بالا . این گوشیه از اف 480 هم بیشتر فروش کرده .
Mohammad Hosseyn
31-08-2009, 05:09
دوستانی که این گوشی رو دارن ، راهی یدا نکردن که بلوتوث ها مستقیم بره به مموری کارد و یا نرم افزار ها روی مموری نصب بشه ؟
و بعد اینکه جنس بدنه ی گوشی خوب هست یا نه . وزنش چطور ؟
mohammad_s7201
31-08-2009, 07:46
دوستانی که این گوشی رو دارن ، راهی یدا نکردن که بلوتوث ها مستقیم بره به مموری کارد و یا نرم افزار ها روی مموری نصب بشه ؟
و بعد اینکه جنس بدنه ی گوشی خوب هست یا نه . وزنش چطور ؟
برو تو قسمت setting--->memory setting----> default memory
اونجا ميتوني ديفالت بلوتوث رو بذاري روي مموري كارت.
نرم افزارها روي مموري گوشي نصب ميشه.
وزنش كه خيلي سبكه خيلي هم كوچيك و باريكه.
جنسش رو از چه لحاظ ميگي؟ روي گوشي خوبه ولي پشت گوشي واسه من خيلي خط افتاده چون كيف ندارم:46:
bashir935
31-08-2009, 08:56
گوشیه منم همون روزه اول پشتش خط افتاد
راستی اگه خواستید برچسب ال سی دی بخرید برچسبه XPERIA X1
دقیقا هم اندازه ال سی دی استاره
راستی بچه ها گوشی من انگار گوشه ی راستش زیاد خوب کار نمیکنه
مثلا" می خوام برم تو تنظیمات پروفایل روی این << رو لمس میکنم و لی همون پروفایل انتخاب میشه
کسی به این مشکل بر نخورده؟
بنظرتون چیکار کنم؟
بدم گارانتی؟
گارانتی بدم چیکارش میکنن؟
یکی دیگه نو بهم میدن؟
amin_g_p
31-08-2009, 10:37
گوشیه منم همون روزه اول پشتش خط افتاد
راستی اگه خواستید برچسب ال سی دی بخرید برچسبه XPERIA X1
دقیقا هم اندازه ال سی دی استاره
راستی بچه ها گوشی من انگار گوشه ی راستش زیاد خوب کار نمیکنه
مثلا" می خوام برم تو تنظیمات پروفایل روی این << رو لمس میکنم و لی همون پروفایل انتخاب میشه
کسی به این مشکل بر نخورده؟
بنظرتون چیکار کنم؟
بدم گارانتی؟
گارانتی بدم چیکارش میکنن؟
یکی دیگه نو بهم میدن؟
یه بار دیگه با قلم کالیبرش کن
bashir935
31-08-2009, 11:44
دستت درد نکنه
فکر میکردم این کالیبره کردن بیخودیه
با انگشتم دوباره کالیبره کردم درست شد
یه دنیا ممنون
mohammad_s7201
01-09-2009, 14:19
وقتي يه فايل حجيم تصويري رو روي گوشي با بلوتوث ميفرستم گوشي ري استارت ميشه.:41:
واسه شما هم همينطوره؟؟
bashir935
01-09-2009, 17:12
وقتي يه فايل حجيم تصويري رو روي گوشي با بلوتوث ميفرستم گوشي ري استارت ميشه.:41:
واسه شما هم همينطوره؟؟
چقدر بود؟
من سه تا 20-30 مگی رو باهم بلوتوث کردم چیزیش نشد
با سلام به دوستان
امروز رفتم علائدین این گوشی رو 176 با گارانتی مایکروتل از طبقه 6 خریدم (مشکی) واقعا گوشی نازیه مخصوصا کیفیت تاچ و صفحش عالیه
ورژن گوشی s523AJPIE9 هست و فارسی داره.
حالا دو تا سوال (چون گوشی مال خودم نیست میپرسم)
1-چقدر به محافظ ال.سی.دی نیاز داره؟ آیا با گذاشتن محافظ عکس العمل تاچ به هم نمیریزه؟
2-در مورد اس.ام.اس آیا حافظه محدودی داره؟کجا ذخیره میکنه؟
bashir935
01-09-2009, 20:05
با سلام به دوستان
امروز رفتم علائدین این گوشی رو 176 با گارانتی مایکروتل از طبقه 6 خریدم (مشکی) واقعا گوشی نازیه مخصوصا کیفیت تاچ و صفحش عالیه
ورژن گوشی s523AJPIE9 هست و فارسی داره.
حالا دو تا سوال (چون گوشی مال خودم نیست میپرسم)
1-چقدر به محافظ ال.سی.دی نیاز داره؟ آیا با گذاشتن محافظ عکس العمل تاچ به هم نمیریزه؟
2-در مورد اس.ام.اس آیا حافظه محدودی داره؟کجا ذخیره میکنه؟
سلام عزیز
مبارکه
من برچسب ال سی دی روش زدم
مشکلی نداره
500 تا تو فون مموریش جا میشه
اول هم از حافظه سیم کارت استفاده میکنه
اون که پر شد میره رو حافظه خوده گوشی ذخیره میکنه
Mohammad Hosseyn
01-09-2009, 20:47
با سلام ...
من قصد خرید این گوشی رو دارم .
اما میخوام بهترین قیمتش گیرم بیاد . متاسفانه تو منطقه ای که من هستم این گوشی رو بدون گارانتی میدن 185 تومن . تازه به اونشم اعتماد نیست و معلوم نیست اشکال داشته باشه یا نه.
میخوام از تهران بگیرم اما دسترسی ندارم و حالا حالا ها نمی تونم بیام .
دیجی کالا هم که این گوشی رو میده 199 تومن .
به نظرتون چیکار میشه کرد ؟!! دی:
این فروشگاه هایی که شما ازش خرد کردید تو علائدین حاضر میشن تلفنی فروش بدن ؟ به نظرتون تلفی ریسک خرید داره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.