مشاهده نسخه کامل
: كلوپ S5230 Star
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
malaki_mall
15-09-2010, 00:06
آقا یکی قضیه این تاچ ضربه ای،خازنی و اینا رو واسه ما بی سوادا روشن کنه،آخرش نفهمیدیم بخریمش یا تاچش اذیت میکنه:9:
Milad4171
15-09-2010, 00:24
پست 3243 رو نگاه بکنید.بدجوری مشکل دارم.بعد از 36 ساعت با استفاده ی 45 دقیقه مکالمه و 20 تا اس ام اس شارژش یک خونه مونده.درثانی آلارم هم کار نمیکنه
آقا ببین روی گوشیت علامت E یا G مشخصه؟
اینترنت استفاده میکنی؟ اینترنت شدیدا شارژ خالی میکنه!!
و ممکنه بعضی وقتا هم گوشی بره تو حالت نت. مثلا بری نت ولی قطع نشه!! البته ممکنه هم هست که گوشیت رو زده باشی به یه شارژ گوشی دیگه که ولتاژ امپرش با گوشی خودت فرق داشته باشه و باتری رسما مرخص شده!!
انگار توی لیوان پلاستکی آب جوش بریزی. یه چیزی که اصلا توان و قدرتش رو ندار!! لوانه جمع میشه ولی باز میشه توش آب ریخت!!!
( خیلی مثالم ابتدایی بود. ببخشید):31:
آخه من این مورد رو شدیدا بهش اعتقاد پیدا کردم . واقعیت هم داره!!
ممکن هم هست که منطقه ای که هستی به خوبی آنتن نده و گوشی مجبور باشه از یه Bts خودش رو ست که با یه BTS دیگه. یعنی همش در حال سرچ کردن باشه!!!
اینم شارژ خالی میکنه!!
اون الارم هم که کار نمیکنه. احتمالا مشکل نرم افزاری و فرمور هست. ( این الارم وقتی که دیگه خونه خالی نباشه میادا) علامت باطری به حالت چشمک زن میرسه!!
آقا یکی قضیه این تاچ ضربه ای،خازنی و اینا رو واسه ما بی سوادا روشن کنه،آخرش نفهمیدیم بخریمش یا تاچش اذیت میکنه:9:
تاچ ضربه ای تاچی هست که باید حتما انگشت رو روی صفحه فشار بدی تا عمل کنه.
تاچ خازنی با لمس صفحه الکتریسته ساکن بین دست و خازن LCD ایجاد میکنه که باعث میشه کنترلر LCD عمل کنه.
تاچ ضربه ای مثل همین گوشی.
تاچ خازنی مثل گوشی آی فون
تاچ خازنی خیلی خیلی دقیق تر و حساستره. البته بیشتر گوشی های HTC هم خازنی هست و واسه همینم هست که گرونه!!!
malaki_mall
15-09-2010, 00:35
مثلا گوشی 5800 تاچش از کدوم نوع هست؟ چون خودم این گوشی رو دارم.
Highbury
15-09-2010, 01:56
تاچش مقاومتی هست
تاچ استار از 5800 بهتره.
باتری استار قیمتش چنده؟کسی میتونه از میکروتل قیمتش رو بگیره
---------- Post added at 02:56 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------
آقا ببین روی گوشیت علامت E یا G مشخصه؟
اینترنت استفاده میکنی؟ اینترنت شدیدا شارژ خالی میکنه!!
و ممکنه بعضی وقتا هم گوشی بره تو حالت نت. مثلا بری نت ولی قطع نشه!! البته ممکنه هم هست که گوشیت رو زده باشی به یه شارژ گوشی دیگه که ولتاژ امپرش با گوشی خودت فرق داشته باشه و باتری رسما مرخص شده!!
انگار توی لیوان پلاستکی آب جوش بریزی. یه چیزی که اصلا توان و قدرتش رو ندار!! لوانه جمع میشه ولی باز میشه توش آب ریخت!!!
( خیلی مثالم ابتدایی بود. ببخشید):31:
آخه من این مورد رو شدیدا بهش اعتقاد پیدا کردم . واقعیت هم داره!!
ممکن هم هست که منطقه ای که هستی به خوبی آنتن نده و گوشی مجبور باشه از یه Bts خودش رو ست که با یه BTS دیگه. یعنی همش در حال سرچ کردن باشه!!!
اینم شارژ خالی میکنه!!
اون الارم هم که کار نمیکنه. احتمالا مشکل نرم افزاری و فرمور هست. ( این الارم وقتی که دیگه خونه خالی نباشه میادا) علامت باطری به حالت چشمک زن میرسه!!
تاچ ضربه ای تاچی هست که باید حتما انگشت رو روی صفحه فشار بدی تا عمل کنه.
تاچ خازنی با لمس صفحه الکتریسته ساکن بین دست و خازن LCD ایجاد میکنه که باعث میشه کنترلر LCD عمل کنه.
تاچ ضربه ای مثل همین گوشی.
تاچ خازنی مثل گوشی آی فون
تاچ خازنی خیلی خیلی دقیق تر و حساستره. البته بیشتر گوشی های HTC هم خازنی هست و واسه همینم هست که گرونه!!!
الان هیچی ننوشته اما قبلا e آبی رنگ بود.
چیکار کنم باتریشو؟باتریش چنده؟
کسی که قبلا استفاده میکرده بیشتر با یوس بی شارژ میکرده وبیشتر وقتا تو شارژ بوده
Milad4171
15-09-2010, 12:37
باطریش اگه اصل باشه گرونه چون 1000 به بالا هست!
باید 16 رو حساب کنی- اگه اصل باشه!!! اگه هم کسی قیمت 5 تومن 6 تومن داد بدون قلابی هست (البته جالبه مارک باطری اورجینال هستش و چینی درجه 3 هم هست)
من همش دارم با USB شارژ میکنم- چون دارم از نت گوشی روی سیستم استقاده میکنم. کلا 3 ماهی هست که با شارژر شارژ نکردم..
مشکلی نداشتم تا امروز
ولی شارژم از 5 6 روز رسیده به 3 روز و نیم حدودا.
البته من تازه زیاد با تلفن حرف نمیزنم. روزه حد اکثر نیم ساعت!!!!
rasool222
15-09-2010, 13:29
میگم نگفتین کیفیت دوربینش چطوره؟
نمونه عکس گرفته شده باهاشو ندارین
malaki_mall
15-09-2010, 13:45
توی بسته خودش کابل usb هم داره؟
نگفتین الان چنده؟
Milad4171
15-09-2010, 13:59
3.2 با فکوس ثابت. زیاد نباید بهش دل ببندین. توی روز و تصاویر ثابت و نزدیک فقط خوب عمل میکنه . کلا اگه واسه من دوربین هم نداشت فرقی نمیکرد چون عکسهاش پیکسل پیکسه و تار!!! البته این خصلت تمام گوشی های فکوس ثابت هست!!!
Highbury
15-09-2010, 14:34
میگم نگفتین کیفیت دوربینش چطوره؟
نمونه عکس گرفته شده باهاشو ندارین
گفتم که عکساش کیفیت متوسطی داره.اگه دلخوش به عکسهاش هستی باید بگم متوسط هست .فقط توی روز و تصاویر ثابت خوب عمل میکنه توی نور کم خوب نیست.از کوکی بهتره اما به خوبی ان73 و کا800 و کا770 و این جور گوشیها نیست.
این گوشی رو به خاطر دوربینش نباید بگیری.قیمت خوبی داره باتری خوبی داره(باتری من خرابه)خوشکل و سبک هستش .تاچش هم خوب عمل میکنه.متاسفانه نمیتونم عکس بذارم
3.2 با فکوس ثابت. زیاد نباید بهش دل ببندین. توی روز و تصاویر ثابت و نزدیک فقط خوب عمل میکنه . کلا اگه واسه من دوربین هم نداشت فرقی نمیکرد چون عکسهاش پیکسل پیکسه و تار!!! البته این خصلت تمام گوشی های فکوس ثابت هست!!!
من با باتریش چیکار کنم حالا؟
نمیشه آلارم درست بشه؟
توی بسته خودش کابل usb هم داره؟
نگفتین الان چنده؟
به غیر ازمموری کارت همه چیز داره.
قیمتش حدود 130 تا 135
d_reza82
15-09-2010, 16:36
مشکل اپرا رو شرکت قدرتمند اپرا حل کرده. شما وارد سایت اپرا بشین و به بخش اپرا برای گوشی. گوشی رو انتخاب کنین. آخرین ورژن فکر کنم 5.1 هست انتخاب کنید و زبان هم زبان های دیگر. و فارسی رو انتخاب کنید!!
ممنون ولی بازم نمی شه فارسی تایپ کرد فقط منوهاش فارسی شده، راه دیگه ای نداره؟؟
یه چیز دیگه
وقتی دارم از اینترنت استفاده می کنم علامت های مختلفی میاد:
E قرمز
E آبی
کره زمین
G (فکر کنم اینم قرمز و آبی داشت)
اینا چه فرقی با هم دارن و سرعت کدوم بیشتره؟
jamshidjap
15-09-2010, 18:38
یه چیز دیگه
وقتی دارم از اینترنت استفاده می کنم علامت های مختلفی میاد:
E قرمز
E آبی
کره زمین
G (فکر کنم اینم قرمز و آبی داشت)
اینا چه فرقی با هم دارن و سرعت کدوم بیشتره؟
Eقرمز=Edge در حال استفاده
Eآبي=Edge وجود دارد ولي ازش استفاده اي نميشه
کره زمين=يعني آنلاين هستيد و در حال تبادل ديتا هستيد اين آيکون فقط در هنگام استفاده از نرم افزارهاي خود گوشي نمايان ميشود
G=Gprs هستش که تکنولوژيش از Edge پايين تر هستش. من توتهران تاحالا G نديدم و تو شهرستان ديدم
jamshidjap
15-09-2010, 18:43
دانلود با خود گوشی مشکلی نداره!!
من انواع فایلها رو با خود گوشی دانلود کردم و واقعا هیچ مشکلی نبوده که بهش بر بخورم.
حداکثر حجمی که با گوشی دانلود کردم 90 مگابایت بود و یک PDFبود. با خود گوشی هم بازش کردم!!!
اشکال از فيرم ويرم نيست؟(S5233AJPIH3)
Milad4171
15-09-2010, 19:07
نه . متاسفانه 2 تا زبون بیشتر ساپورت نمیکنه .انگلیسی و فرانسوی.
ولی مرورگر خود گوشی فارسی رو ساپورت میکنه ولی خوب زیاد جالب نیست من که یک بار فقط استفاده کردم.
d_reza82
15-09-2010, 20:02
Eقرمز=Edge در حال استفاده
Eآبي=Edge وجود دارد ولي ازش استفاده اي نميشه
کره زمين=يعني آنلاين هستيد و در حال تبادل ديتا هستيد اين آيکون فقط در هنگام استفاده از نرم افزارهاي خود گوشي نمايان ميشود
G=Gprs هستش که تکنولوژيش از Edge پايين تر هستش. من توتهران تاحالا G نديدم و تو شهرستان ديدم
مرسی
این edge که گفتی مثل gprs شارژ کم می کنه؟ اگه آره با چه نرخی؟ کمتر یا بیشتر؟
mojtabaalemi
15-09-2010, 22:13
استار pdf رو چه جوری باز میکنه؟ کامل ؟
Milad4171
16-09-2010, 00:42
مرسی
این edge که گفتی مثل gprs شارژ کم می کنه؟ اگه آره با چه نرخی؟ کمتر یا بیشتر؟
EDGE بهینه شده ی GPRS هست. قیمش فرقی نداهر .همون مقدار هست ولی اگه تعرفه رو فعال نکنی چون رسو بیشتری داره ممکنه اعتبار رو سریعتر خالی کنه.
GPRS سرعتش مثل دیال آپ هست تا حردکثر رسیو 6
EDGE بهینه شده هست و توی ایران تا حد اکثر 43 گذارش شده.
ولی حداکثر سرعتش همونی که موقع کاکنت بهتون اعلام میکنه!
استار pdf رو چه جوری باز میکنه؟ کامل ؟
باید زوم کنی روی متن. هم افقی هم عمودی.
اگه فریور جدید رو بریزین سرعت باز کردن و خوندنش هم بیتشر میشه
mojtabaalemi
16-09-2010, 11:29
منظورم اینه که اولش چه جوری باز میکنه کامل یا یه تیکه رو نشون میده مثل موبایلای دیگه.میشه کسی یه عکس بذاره از حالتی که توی استار pdf بازه.
Milad4171
16-09-2010, 12:39
کامل باز میکنه ولی خوب خیلی ریزه .باید زووم کنی!!!
A4 حدودا 19 اینچ میشه. حالا شما فکر کن 19 بخواد بشه 3!!!!!!!!!!!!!! هیچی ازش معلوم نمیشه!
ولی فول اول نشون میده بعد باید زوم کنی روی صفحات !
mojtabaalemi
16-09-2010, 13:19
خیلی عالیه. حالا زومش سریع انجام میشه؟
ضمنا مثلا یه فایلی 2 مگه. اینو بخوای بری صفحات بالاش مثلا وقتی باز شد میخوای بری صفحه 80 چه جوری میشه؟ طول میکشه؟
Milad4171
16-09-2010, 13:35
اگه زوم کنی که صفحات پست سر هم ( مثل صفحات توی ورد و PDf روی سیستم) میاد.
ولی در هر حال صفحات از اول شروع میشه.
دستت رو که بگذاری روی LCD بکشی 1. 2. 3 .4 .5 .6 و صفحات یکی یکی رد میشه .هرکدومش رو خواستی میتونی دستت رو بردازی بعد بعد دستت رو بگذاری رو صفحه و آروم بیاری بالا که زوم کنی روی متن.
کلا جالبه.
سرعتش هم خوبه/
من یه فایل 90 مگاباتی ( اموزشی با عکس) ریختم روش . روی اون گیر داشت یکم ولی واسه فایلهای کوچیک مشکلی اصلا نداره!!!
d_reza82
16-09-2010, 20:38
سلام یه مشکل دیگه
من می خوام از اینترنت گوشیم روی کامپیوتر استفاده کنم، قبلا که سونی اریکسون داشتم فقط لازم بود گوشیو به کامپیوتر وصل کنم و توی برنامش روی کانکت به اینترنت کلیک کنم
ولی الان که پس سی سوییت سامسونگ رو باز می کنم قسمت اینترنتش این اطلاعات رو می خواد:
:country (که البته ایران تو لیستش نیست)
:network provider
:APN name
:phone number
:id
:password
باید چی کار کنم؟
vahidjavidan
17-09-2010, 00:00
PDF فارسی رو درست نشون میده
TV دارش بهتره(خودم دارم) :27:
بستگی به کانالی که قرار داری تصویر میگیره ولی کلا خوبه و اکثر اوقات مثل آینه میگیره :46:
از من به تو نصیحت با گارانتی پارس مایکروتل اصلی بگیر :5:
اگر هم خواستی هر گوشی با هر مارکی بخری بگو آدرس بدم با پایین ترین قیمت و گارانتی اصلی و جنس مطمئن بری بگیری.
یارو آشنام نیست ولی خودم همیشه مشتریشم.خودشون پخش کننده بیشتر گوشی های علاالدین هستن:10:
سلام دوست عزيز اگر امكان داره آدرس اين دوستتون رو به من بديد ضمنا نمايندگي ماكروتل كجاست؟
مرسي
Milad4171
17-09-2010, 00:13
سلام یه مشکل دیگه
من می خوام از اینترنت گوشیم روی کامپیوتر استفاده کنم، قبلا که سونی اریکسون داشتم فقط لازم بود گوشیو به کامپیوتر وصل کنم و توی برنامش روی کانکت به اینترنت کلیک کنم
ولی الان که پس سی سوییت سامسونگ رو باز می کنم قسمت اینترنتش این اطلاعات رو می خواد:
:country (که البته ایران تو لیستش نیست)
:network provider
:APN name
:phone number
:id
:password
باید چی کار کنم؟
نگفتین چه سیم کارتی
این مثلا برای ایرانسل هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ایرانسل کافیه other رو انتخاب کنی بعد جای نوشته ی شماره #99* رو بزنین. اول ستاره بعد 99 بعد مربع.
برای همراه اول هم باید باز Other رو انتخاب کنین و APN NAME رو mcinet قرار بدین و شماره رو هم همون شماره ای که گفتم رو بگذارین.
بقیه هم نیاز به پر کردن نداره!!!
:46:
jamshidjap
17-09-2010, 10:35
GPRS سرعتش مثل دیال آپ هست تا حردکثر رسیو 6
EDGE بهینه شده هست و توی ایران تا حد اکثر 43 گذارش شده.
ولی حداکثر سرعتش همونی که موقع کاکنت بهتون اعلام میکنه!
من با N79 و سيمکارت همراه اول سرعت 70 رو هم تجربه کردم .... اما خيلي کوتاه بود در حد يک دقيقه ... نميدونم حالا واقعي بود يا نه .... ولي با idm ميشد احساس بکني که توي اون يک دقيقه حجم اطلاعات دريافتي يهو زياد شده بود...
shir_farhad
17-09-2010, 15:32
این گوشی یه مقدار کند عمل میکنه نسبت به گوشی مثل 5800، البته فروشنده عنوان میکرد میشه با از لحاظ نرم افزار کاری کرد که سرعت عمل گوشی بالاتر بره، این موضوع صحت داره؟
Milad4171
17-09-2010, 15:36
یکم آره...
سرعت باز کردن فایل های PDF
سرعت مرور صفحات در فایل مینیجر
سرعت عمل و دقت در تشخیص دستخط و ...
LiverBarca
17-09-2010, 15:36
اقا تو این تاپیک یه نفر نمیگه این گوشی بهتره یا s5233t؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
d_reza82
17-09-2010, 16:55
نگفتین چه سیم کارتی
این مثلا برای ایرانسل هست
برای ایرانسل کافیه other رو انتخاب کنی بعد جای نوشته ی شماره #99* رو بزنین. اول ستاره بعد 99 بعد مربع.
برای همراه اول هم باید باز Other رو انتخاب کنین و APN NAME رو mcinet قرار بدین و شماره رو هم همون شماره ای که گفتم رو بگذارین.
بقیه هم نیاز به پر کردن نداره!!!
مرسی میلاد جان خیلی کمک کردی
سیم کارتم ایرانسله
البته باید به جای #99* اینو وارد کرد: #1***99*
malaki_mall
17-09-2010, 17:40
چرا شارژر این گوشی این شکلیه؟ و تبدیلش چنده؟ قاب های رنگیش تو بازار گیر میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت هدفونش چطوره؟
کیفیت LCD یش واسه تماشای فیلم چطوره؟
بلوتوثش راحت کار میده؟
قیمت هم 135 تو بازار می گفتن. تا چقد میشه زد تو سرش؟
با این قابش گیرم میاد؟
jamshidjap
17-09-2010, 20:56
شارژر من که اين شکلي نيست.
هدفونش خوبه ولي عالي نيست.
LCD واسه فيلم خوبه ولي پلير خوبي نداره. از320*240 بيشتر نميتوني باز کني.
بلوتوثش معموليه. من باهاش وفتي به سينما خانگي کانکت ميشم بعضي وقتها صدا قطع وصل ميشه ولي با N79 و 8800 اين مشکلو ندارم.
فوقش بتوني پنجشو بندازي.
اون قابها فکر نکنم تو بازار باشه. لااقل من که تا حالا نديدم.
سلام دوست عزيز اگر امكان داره آدرس اين دوستتون رو به من بديد ضمنا نمايندگي ماكروتل كجاست؟
مرسي
طبقه 6 علاالدین -فروشگاه کاویانی(جزو نمایندگی های رسمی مایکروتل هم هست،تو سایت مایکروتل اسمش هست).البته چون منو میشناسه یه چند هزار تومنی از قیمت اصلی فروش خودش به من پایین تر میده ولی کلا قیمتاش خوبه و مهم تر از همه که مطمئنه.
چرا شارژر این گوشی این شکلیه؟ و تبدیلش چنده؟ قاب های رنگیش تو بازار گیر میاد؟
کیفیت هدفونش چطوره؟
کیفیت LCD یش واسه تماشای فیلم چطوره؟
بلوتوثش راحت کار میده؟
قیمت هم 135 تو بازار می گفتن. تا چقد میشه زد تو سرش؟
با این قابش گیرم میاد؟
واسه فیلم دیدن بد نیست،ولی انتظار نداشته باش مثل یه گوشی گرون قیمت عمل کنه
شارژرش اصلا این نیست.عکسی که شما گذاشتی مربوط به گوشی های 7-8 سال پیش سامسونگه.اگر از زمانی که که گوشی اخطار کم شدن شارژ میده به برق بزنید حدودا 2 ساعت طول میکشه تا کامل شارژ بشه(و من پیشنهاد میکنم همیشه این کار رو انجام بدید تا باتری سالم تر بمونه،در مورد همه گوشی ها رعایت گنید)
بلوتوٍثشم خیلی خوبه ولی فوق العاده نیست.
واسه اینکه بتونی هر هدفونی به گوشی وصل کنی کافییه بری مغازه و بگی یه تبدیل جک 3.5 می خوام(قیمتشم 2-3 تومنه) بعد برو حالشو ببر و هدفون 100 هزار تومنی به گوشیت وصل کن:8::27:-در ضمن کیفیت پخش صداش تو خروجی هدفون رتبه خیلی خوب رو داره:27::10:
این قابی که عکسشو انداختی پیدا نمی کنی ولی یه سری قاب طرحدار (البته فقط در پشت) تو بازار هست که طرح های فانتزی و خوشگلی داره و قیمتش هم 4-8 تومنه
در ضمن اگر خانوم هستید حتما پیشنهاد میکنم رنگ سفید یا صورتی رو بگیرید، البته اگر آقا هم هستید پیشنهاد میکنم رنگ سفید رو بگرید چون در های طرح دار بیشتری باهاش Set میشه و در ضمن به نظر من شیک تره
البته یه رنگ دیگه هم داره که بدون گارانتی مایکروتل وارد شده ،تقریبا رنگش قرمزه و روی قسمت جلو و پشت گوشی طرح داره
اینم عکسش :
اقا تو این تاپیک یه نفر نمیگه این گوشی بهتره یا s5233t؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم این گوشی با TV دارش فرق خاصی نداره.اگر از من میشنوی TV دار بگیر،یهو دیدی یه روزی به دردت خورد.
شارژشم واسه دیدن TV خیلی خوبه.
این گوشی یه مقدار کند عمل میکنه نسبت به گوشی مثل 5800، البته فروشنده عنوان میکرد میشه با از لحاظ نرم افزار کاری کرد که سرعت عمل گوشی بالاتر بره، این موضوع صحت داره؟
دلیل کم بودن سرعتش نسبت به 5800 اینه که این گوشی CPU از نوع OnBoard هست.ولی اگر اشتباه نکنم 5800 cpu مستقل داره و در ضمن استار برای رقابت با 5800 ساخته نشده و کلا تو رده گوشی های کلاس پایین تر قرار داره و گوشی jet و یا حتی monte رو باید با 5800 مقایسه کرد.
و البته به قول میلاد و البته به قول اون فروشنده با آپدیت نرم افزاری میشه یه مقدار سرعت این گوشی رو بیشتر کرد ولی کلا سرعت گوشی بد و اصلا آزار دهنده نیست و به نظر من کار کردن باهاش خیلی خوب و راحته و مهم تر اینکه مثل 5800 چپ و راست هنگ نمیکنه.
malaki_mall
18-09-2010, 18:55
در ضمن اگر خانوم هستید حتما پیشنهاد میکنم رنگ سفید یا صورتی رو بگیرید
البته من خانم نیستم ولی گوشی رو واسه خانم میخام.
شارژرش اصلا این نیست.عکسی که شما گذاشتی مربوط به گوشی های 7-8 سال پیش سامسونگه
منظورم پورت گوشی شارژر نیست منظورم پورت برق شارژره که مثل کابل کولر گازی میمونه.
البته من خانم نیستم ولی گوشی رو واسه خانم میخام.
منظورم پورت گوشی شارژر نیست منظورم پورت برق شارژره که مثل کابل کولر گازی میمونه.
پورت برقش هم این شکلیه .
در ضمن اون پورت هایی که به قول شما شبیه کولر گازیه یه تبدیل داره به قیمت 400-500 تومن که میتونید از الکتریکی محلتون تهیه کنید ، بعضی از وسایل بازار ایران همچین پورتی دارند از جمله xbox
malaki_mall
18-09-2010, 20:29
فکر کنم فروش این گوشی با توجه به شمایل این بسته مشمول طرح ارتقاء امنیت اجتماعی بشه.:2:
malaki_mall
20-09-2010, 13:14
خریدم.
رنگ نقره ای+کیف.
140 تومن.
انصافا به نسبت قیمتش گوشی جالبیه.
فقط یه مساله ای که هست سرعت انتقال دیتا از طریق کابل USB فوق العاده پایینه.:9:
milad-p30world
20-09-2010, 14:02
آقا راهی هست که روی استار مثل گوشی های نوکیا قفل صفحه نمایش گذاشت تا نشه بدون وارد کردن رمز حتی با گوشی تماس هم برقرار کرد(چون استار روی بقیه جاها قفل میذاره ولی برای تماس گرفتن قفل نذاشته)
یا برنامه براش پیدا میشه؟
ممنون
دوستان سلام
یه اتفاق بد امروز کلیدی که صفحه تاچ رو قفل می کنه از کار افتاد :18:
jamshidjap
20-09-2010, 15:38
خریدم.
رنگ نقره ای+کیف.
140 تومن.
انصافا به نسبت قیمتش گوشی جالبیه.
فقط یه مساله ای که هست سرعت انتقال دیتا از طریق کابل USB فوق العاده پایینه.:9:
اگه از حالت Mass Storage استفاده کني مشکلت حل ميشه.
malaki_mall
20-09-2010, 16:59
اگه از حالت Mass Storage استفاده کني مشکلت حل ميشه.
خو باید چیکار کنم که از حالت mass storage استفاده کنه؟
unforgivenII
20-09-2010, 17:43
دوستان سلام
سلام
برای من هم همین جوری شد، بردم ماکروتل ریستش کرد درست شد همین!!! :31:
البته کل اطلاعاتت هم پاک میشه!
mahdi_mbi
20-09-2010, 17:55
دوستان سلام
برای منم دو بار اتفاق افتاده که دکمه Back و Call از کار افتادن. با Master Reset درست شد. شما هم میخوای یه امتحان بکن. کدش اینه:
توجه: تمامی برنامه های نصب شده، کانتکت ها و SMSهایی که تو گوشی (نه سیم کارت) ذخیره شده پاک میشه؛ در یک کلام میشه مثل وقتی که اولین بار گوشی رو روشن کردید.
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
خو باید چیکار کنم که از حالت mass storage استفاده کنه؟
اینجوری هر دفعه که گوشی رو بهPC وصل میکنید، میپرسه که چه جوری وصل شه.
malaki_mall
20-09-2010, 18:09
ظاهرا این گوشی تا 8 گیگ مموری رو ساپورت میکنه.
اولا مموری چند گیگ بندازم روش که بیشتر از این گوشی رو کند نکنه و شما چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟ قیمتش رو هم لطفا بگین.:11:
ظاهرا این گوشی تا 8 گیگ مموری رو ساپورت میکنه.
اولا مموری چند گیگ بندازم روش که بیشتر از این گوشی رو کند نکنه و شما چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟ قیمتش رو هم لطفا بگین.:11:
4گیگ مناسبه
مارک خوب توشیبا هست که من قیمت ندارم.
ولی مارک Sandisk هم بد نیست(معمولیه) و اینم قیمت هاش
1 گیگ 6 تومن-
2گیگ 8 تومن
4 گیگ 12 تومن
8 گیگ 16-18 تومن
milad-p30world
20-09-2010, 21:20
آقا راهی هست که روی استار مثل گوشی های نوکیا قفل صفحه نمایش گذاشت تا نشه بدون وارد کردن رمز حتی با گوشی تماس هم برقرار کرد(چون استار روی بقیه جاها قفل میذاره ولی برای تماس گرفتن قفل نذاشته)
یا برنامه براش پیدا میشه؟
ممنون
اگه ممکنه یکی هم جواب منو بده
Milad4171
20-09-2010, 21:27
چرا. میتونی روی بخش Call قفل بذاری!
دقیقا میخواین چیکار کنه؟؟ روی صفحه قفل میگذاره ولی مثل نوکیا با کد نیست!!!
morteza8417
20-09-2010, 23:21
بگراند های فلاش که با پسوند swf هستن میشه گذاشت برای پشت صفحه ؟
always-online
21-09-2010, 12:00
سلام، کسی از دوستان S5233A رو آپدیت کرده؟مشکلی نداشته؟آپدیت رو توصیه می کنید؟
برای منم دو بار اتفاق افتاده که دکمه Back و Call از کار افتادن. با Master Reset درست شد. شما هم میخوای یه امتحان بکن. کدش اینه:
چه راه حل جالبی گوشیم درست شد !!!!!!!!!!!!
always-online
22-09-2010, 08:46
مجددا سلام، کسی از دوستان S5233A رو آپدیت کرده؟مشکلی نداشته؟آپدیت رو توصیه می کنید؟
گرافيكار
22-09-2010, 14:36
مجددا سلام، کسی از دوستان S5233A رو آپدیت کرده؟مشکلی نداشته؟آپدیت رو توصیه می کنید؟
بله خيلي از دوستان و خودم آپديت كردن
خيلي هم ساده هستش
اگه ورژن فريمورش خوب باشه آره
LiverBarca
23-09-2010, 01:59
بچه ها یه سوال...تلوزیون s5233t مثل گوشیهای چینی راحت میگیره یا دردسر زیادی داره؟؟؟؟کیفیتش چه ط.ره؟؟؟در ضمن میتونه مثل چینی ها ذخیره کنه؟؟؟؟ببخشید تو این تاپیک سوال کردم...:40:فقط تو رو خدا زود جواب بدین..
بچه ها یه سوال...تلوزیون s5233t مثل گوشیهای چینی راحت میگیره یا دردسر زیادی داره؟؟؟؟کیفیتش چه ط.ره؟؟؟در ضمن میتونه مثل چینی ها ذخیره کنه؟؟؟؟ببخشید تو این تاپیک سوال کردم...:40:فقط تو رو خدا زود جواب بدین..
کیفیت تلویزیون بستگی به جایی داره که ایستادی و کلا قابل قبوله.بله ضبط هم میکنه.
سلام به همه فریمور جدید اینه s523AJPJG3تازه انداختم خوبه بندازین
گرافيكار
25-09-2010, 00:47
اگه جديده لطف ميكردين لينك دانلودشم ميزاشتين ديگه
always-online
25-09-2010, 08:35
فریمورهای جدید رو از کجا میشه دانلود کرد،رسمی هستن؟
اگه سوالم تکراریه عذر میخوام
دوستم یه استار داره که توی اپرا مینی فونتهای فارسی را جدا جدا نشوش میده همه ی ورژن های اپرا را امتحان کرده . ورژن فریمورش هم s523ajpik3 هست مشکل چیه؟با آپدیت فریمور حل میشه؟ به چه ورژنی باید آپدیت بشه؟ روشش چیه؟
هووو....ووووو aQoa
میزنم لهت میکنم ها .....
مگه .... هستی!
هر چی تایپک باز میکنم می بندی یا دستکاریش می کنی .
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟
برو جم کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ر
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
هووو....ووووو aQoa
میزنم لهت میکنم ها .....
مگه .... هستی!
هر چی تایپک باز میکنم می بندی یا دستکاریش می کنی .
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟
برو جم کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Milad4171
25-09-2010, 14:04
اگه سوالم تکراریه عذر میخوام
دوستم یه استار داره که توی اپرا مینی فونتهای فارسی را جدا جدا نشوش میده همه ی ورژن های اپرا را امتحان کرده . ورژن فریمورش هم s523ajpik3 هست مشکل چیه؟با آپدیت فریمور حل میشه؟ به چه ورژنی باید آپدیت بشه؟ روشش چیه؟
نسخه ی 5.1 مشکل فونت فارسی رو حل کرده .شما یه سر بزن به سایت اپرا و نسخه ی فارسی 5.1 رو دانلود کن .مشکل حل میشه!!
mahdi_mbi
25-09-2010, 21:32
طبق اسمش (S523AJPJG3) مال جولای 2010 هستش.
چه تغییری کرده؟ کیبورد Qwerty فارسی داره؟
لینک دانلود ندارید؟
always-online
26-09-2010, 07:49
فریمورهای جدید رو از کجا میشه دانلود کرد،رسمی هستن؟
دوستان کسی نبود جواب من رو بده،سؤالم تکراریه؟
mahdi_mbi
26-09-2010, 20:38
دوستان کسی نبود جواب من رو بده،سؤالم تکراریه؟
سایت رسمی نداره که بری دانلود کنی؛ باید تو نت بگردی پیدا کنی. تو همین تاپیک هم بگردی بعضی هاشو پیدا میکنی.
سلام. اگه میشه لینک این فریمور چندپست بالا رو بدید.منظورم S523AJPJG3:31::10:
shahin666
27-09-2010, 16:03
سلام به همه دوستان عزیز استاری:20:
دوستان عزیز برای افزایش حجم گوشی Star 5233 T چه مدلی از رم رو باید بگیرم؟
مثلا یه رم با حجم 8 گیگ چه مدلی بگیرم و قیمیت چند در میاد
و آیا بین رم ها هم رم اصلی وتقلبی داریم مثل خیلی از کالا ها یا نه؟؟
و موقعه خرید باید به نکته خاصی توجه کرد یا نه؟
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید:11:
سلام به همه دوستان
من سی دی گوشی رو نصب کردم ، ولی تو اون برنامه نتونستم راه دیدن و ذخیره کردن sms ها رو در کامپیوتر پیدا کنم .
ممنون می شم کمکم کنید، چون نمی خوام اسمسهامو از دست بدم
گوشی من GT-S5233A است.
(من عبارت "ذخیره کردن اسمس" رو جستجو کردم اما هر بار "fatal error" داد)
milad-p30world
27-09-2010, 21:06
چرا. میتونی روی بخش Call قفل بذاری!
دقیقا میخواین چیکار کنه؟؟ روی صفحه قفل میگذاره ولی مثل نوکیا با کد نیست!!!
فکر کنم فقط بشه روی دفتر تلفن قفل گذاشت ولی نمیشه قفلی گذاشت که نشه دیگه اصلا با تلفن شماره گیری کرد
اگه میشه خواهشا بگین چه جوری
AmirSAMSUNG
28-09-2010, 00:08
سلام. اگه میشه لینک این فریمور چندپست بالا رو بدید.منظورم S523AJPJG3:31::10:
از این سایت گیر بیار ولی باید عضو شی
گرافيكار
28-09-2010, 01:22
كاش يكي از دوستان فعال ورژن جديد رو اينجا بزاره ملت استفاده كنن
Windows Vista 1.0.0
داونلود
دوستان من 3تا سوال دارم
1-منظور از Windows Vista 1.0.0 تو این پست چیه؟
2-میشه تنظیمات این گوشی رو طوری set کرد که عکس و فیلم رو مستقیم روی مموری بریزه؟
3-بالاخره من نفهمیدم این گوشی Wi-Fi داره یا نه
mahdi_mbi
28-09-2010, 14:47
من عضو شدم؛ این ورژن رو نداشت.
اصلا معلوم نیست همچین ورژنی وجود خارجی داشته باشه؛ این دوستمون اومد یه چیزی گفت، دیگه هم پیداش نشد.
AmirSAMSUNG
28-09-2010, 16:05
دوستان من 3تا سوال دارم
1-منظور از Windows Vista 1.0.0 تو این پست چیه؟
2-میشه تنظیمات این گوشی رو طوری set کرد که عکس و فیلم رو مستقیم روی مموری بریزه؟
3-بالاخره من نفهمیدم این گوشی Wi-Fi داره یا نه
استار سه مدل داره
s5233a که معمولی
s5233t که همون استار tv
s5233t که همون star wifi هست
من عضو شدم؛ این ورژن رو نداشت.
اصلا معلوم نیست همچین ورژنی وجود خارجی داشته باشه؛ این دوستمون اومد یه چیزی گفت، دیگه هم پیداش نشد.
منو میگی :31:
این اخرین ورژتی هست که میشناسم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید انجام شده تو این فیرم ور به نقل از سایت IR-TCI
1.اضافه شدن قابلیت تشخیص دست خط
2.بهبود قابل ملاحضه سرعت و عکس العمل لمسی
3.بهبود قابل ملاحظه نمایش تصاویر به ویژه در هنگام زوم کردن که در ورژن های قبلی تار و غیر واضح میشد
4.قابلیت دانلود بسیاری از جدیدترین widget ها توسط MORE widget ver2 که در ورژن های قبلی یا widget برای دانلود وجود نداشت یا تعداد آن کم بود
5.افزایش کیفیت دوربین به دلیل حذف الگوریتم کاخش نویز در ورژن های قبل
6.اضافه شدن یک منوی 3 صفحه ای در کنار منوی اصلی
7.وجود widget اختصاصی برای faceb00k و سایر شبکه های اجتماعی ( Social networking integration with live
updates )
8.پشتیبانی از زبان فارسی، عربی، اردو، انگلیسی و فرانسه به همراه کیبورد آنها
9.وجود یک دیکشنری انگلیسی به فارسی در برنامه ها و اضافه شدن چند ایتم دیگر به بعضی منوها ...
استار سه مدل داره
s5233a که معمولی
s5233t که همون استار tv
.
ممنون بابت راهنمایی ولی توی بیشتر سایت ها مدل دقیق گفته نشده و همینطور قیمت زده
تفاوت این 3مدل به جز ویژگی که تو اسمشون هست چیز دیگه ای هم هست؟
jamshidjap
28-09-2010, 18:55
سلام
بچه ها من فيرمويري که در صفحه310 اين تاپيک هست رو دانلود کردم (S5233AJPIK5) همه کارو درست انجام دادم. ولي وقتي توي برنامه ي مولتي لودر دانلود رو ميزم تو دو خط آخرمينويسه
wait reset!!
serial port open error!!
چيکار کنم؟ گوشي هم ديگه روشن نميشه.
لطفا زودتر راهنمايي کنيد چون همين يه گوشي رو دارم.
AmirSAMSUNG
28-09-2010, 21:39
ممنون بابت راهنمایی ولی توی بیشتر سایت ها مدل دقیق گفته نشده و همینطور قیمت زده
تفاوت این 3مدل به جز ویژگی که تو اسمشون هست چیز دیگه ای هم هست؟
نه دوست عزیز همونا هستن فرقاشون فقط تی وی و وای فای هست
گرافيكار
29-09-2010, 01:29
استار سه مدل داره
s5233a که معمولی
s5233t که همون استار tv
منو میگی :31:
این اخرین ورژتی هست که میشناسم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید انجام شده تو این فیرم ور به نقل از سایت IR-TCI
1.اضافه شدن قابلیت تشخیص دست خط
2.بهبود قابل ملاحضه سرعت و عکس العمل لمسی
3.بهبود قابل ملاحظه نمایش تصاویر به ویژه در هنگام زوم کردن که در ورژن های قبلی تار و غیر واضح میشد
4.قابلیت دانلود بسیاری از جدیدترین widget ها توسط MORE widget ver2 که در ورژن های قبلی یا widget برای دانلود وجود نداشت یا تعداد آن کم بود
5.افزایش کیفیت دوربین به دلیل حذف الگوریتم کاخش نویز در ورژن های قبل
6.اضافه شدن یک منوی 3 صفحه ای در کنار منوی اصلی
7.وجود widget اختصاصی برای faceb00k و سایر شبکه های اجتماعی ( Social networking integration with live
updates )
8.پشتیبانی از زبان فارسی، عربی، اردو، انگلیسی و فرانسه به همراه کیبورد آنها
9.وجود یک دیکشنری انگلیسی به فارسی در برنامه ها و اضافه شدن چند ایتم دیگر به بعضی منوها ...
اين ورژن اصلا به درد نميخوره
هر نه مورد تكذيب ميشن
مورد يك و شش هم كه توي دو ورژن قبل از اين هم بود
در كل يك ورژن قبل از اين بهتره براي نصب
shahin666
29-09-2010, 04:09
سلام به همه دوستان عزیز استاری:20:
دوستان عزیز برای افزایش حجم گوشی Star 5233 T چه مدلی از رم رو باید بگیرم؟
مثلا یه رم با حجم 8 گیگ چه مدلی بگیرم و قیمیت چند در میاد
و آیا بین رم ها هم رم اصلی وتقلبی داریم مثل خیلی از کالا ها یا نه؟؟
و موقعه خرید باید به نکته خاصی توجه کرد یا نه؟
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید:11:
دوستان چه لطفی داشتن به بنده
یعنی هشکی نبود جواب سوال مارو بده:41:
jamshidjap
29-09-2010, 12:23
سلام
بچه ها من فيرمويري که در صفحه310 اين تاپيک هست رو دانلود کردم (S5233AJPIK5) همه کارو درست انجام دادم. ولي وقتي توي برنامه ي مولتي لودر دانلود رو ميزم تو دو خط آخرمينويسه
wait reset!!
serial port open error!!
چيکار کنم؟ گوشي هم ديگه روشن نميشه.
لطفا زودتر راهنمايي کنيد چون همين يه گوشي رو دارم.
کسي نميتونه راهنمايي کنه ؟
mahdi_mbi
29-09-2010, 14:11
اين ورژن اصلا به درد نميخوره
هر نه مورد تكذيب ميشن
مورد يك و شش هم كه توي دو ورژن قبل از اين هم بود
در كل يك ورژن قبل از اين بهتره براي نصب
S523AJPIK5 تنها مشکلش اینه که بعضی موقع ها تاچش گیج میزنه وگرنه از نظر سرعت در اجرای برنامه ها واقعا نسبت به ورژن قبل (K3) سرتره؛ از نظر اتصال به اینترنت هم خیلی بهتر عمل میکنه (eBuddy و Opera)؛ فایل های PDF رو هم خیلی سریع تر باز میکنه و نوشته ها خواناتر هستند و اسکرول تو صفحه راحت تر انجام میگیره. اینایی که گفتمو خودم تست کردم.
من به خاطر مشکلی که داشت به K3 سوئیچ کردم، ولی دیدم که کاراییش نسبت به K5 کمتره؛ به همین خاطر دوباره با K5 فلش کردم.
گرافيكار
29-09-2010, 15:50
S523AJPIK5 تنها مشکلش اینه که بعضی موقع ها تاچش گیج میزنه وگرنه از نظر سرعت در اجرای برنامه ها واقعا نسبت به ورژن قبل (K3) سرتره؛ از نظر اتصال به اینترنت هم خیلی بهتر عمل میکنه (eBuddy و Opera)؛ فایل های PDF رو هم خیلی سریع تر باز میکنه و نوشته ها خواناتر هستند و اسکرول تو صفحه راحت تر انجام میگیره. اینایی که گفتمو خودم تست کردم.
من به خاطر مشکلی که داشت به K3 سوئیچ کردم، ولی دیدم که کاراییش نسبت به K5 کمتره؛ به همین خاطر دوباره با K5 فلش کردم.
من هم نصب كردم ولي همه اينايي كه گفتين و استفادشون روزي يه باره
ارزش گيج زدن تاچش كه هر لحظه باهاش سر و كار دارين رو نداره
بعضي اوقات اعصاب خرد كن ميشه
سرعتشم فرقي با ورژناي قبل نداره
mahdi_mbi
29-09-2010, 15:59
من هم نصب كردم ولي همه اينايي كه گفتين و استفادشون روزي يه باره
ارزش گيج زدن تاچش كه هر لحظه باهاش سر و كار دارين رو نداره
بعضي اوقات اعصاب خرد كن ميشه
سرعتشم فرقي با ورژناي قبل نداره
هر کسی از گوشی یه استفاده ای میکنه. برای من استفاده از برنامه ها و وصل شدن به اینترنت روزی یه بار نیست؛ خیلی بیشتر از این حرفاس.
افزایش سرعت در اجرای برنامه هایی که من باهاشون کار میکنم کاملا محسوسه؛ ولی حالا اگه در کارایی که شما با گوشی میکنی، افزایش سرعت مشاهده نمیکنی، بحثش جداس.
اینم که گفتم تجربه شخصیمه، نمیگم مطلقا اینه و جز این نیست و برای همه اینجوریه و یا باید اینجوری باشه.
mghaffari49
29-09-2010, 21:46
آقا این فریمور S5233WDXJG1 رو کسی تست کرده؟ مربوط به آسیاست و جولای 2010 هم اومده...
morteza8417
30-09-2010, 00:17
واسه مدل s5233W فریمور جدید تر از s5233WJPIH4 اومده که زبون فارسی هم داشته باشه ؟
morteza8417
30-09-2010, 00:29
در مورد s5233WJPIH4 حروفی که به رنگ ز نشون دادم کسی میدونه منظور از این JPIH4 چی هست ؟
mahdi_mbi
30-09-2010, 01:15
در مورد s5233WJPIH4 حروفی که به رنگ ز نشون دادم کسی میدونه منظور از این JPIH4 چی هست ؟
قبلا یکی از دوستان توضیحشو دادن:
اجزای تشکیل دهنده نام فریمورهای سامسونگ :
به طور مثال D900XEFH6
D900 = مدل
XE = ایالت
F = سال عرضه
H = ماه عرضه
6 = تجدید نظر
D900XEFH6
ایالت یا منطقه ها زیر مجموعه های مختلفی دارن که به صورت لیست زیر در میان :
BD : قبرس , یونان ......
CP : فنلاند........
DB : ویتنام ..........
DC : تایلند ..........
DD : هند ..........
DT : استرلیا ..........
DX : مالزی , فیلیپین , سنگاپور , ویتنام ..........
DZ : مالزی , سنگاپور ..........
JA : آفریقای جنوبی ..........
JC : الجزایر , مراکش , نیجریه , تونس ..........
JP : عربستان ...........
JR : عربستان ..........
JV : الجزایر , مصر , ایران , عراق , کویت , مراکس , نیجریه , عمان , پاکستان , عربستان صعودی , آفریقای جنوبی , سوریه , تونس , ترکیه ..........
MT : سوئیس ..........
XA: استرلیا , فرانسه , آلمان , انگلستان , ایتالیا , هلند , سوئیس ..........
XB: دانمارک , سوئد , نروژ ..........
XC : پرتغال , اسپانیا ..........
XD : کرواسی , چکوسلواکى , مجارستان , اسلوواکی ..........
XE: بلغارستان , قزاقستان , روسیه , اکراین ..........
XF : بلغارستان , کرواسی , رومانی ..........
XX : استرلیا , بلژیک , فرانسه , آلمان , مجارستان , ایتالیا , اسپانیا , انگلستان ..........
ZC : چین , هنگ کنگ .........
ZH : هنگ کنگ ..........
ZT : تایوان
D900XEFH6
معانی خروف انگلیسی به سال میلادی :
A : 2001
B : 2002
C : 2003
D : 2004
E : 2005
F : 2006
G : 2007
H : 2008
I : 2009
D900XEFH6
معانی حروف انگلیسی به ماه میلادی :
A : January
B: February
C : March
D : April
E : May
F : June
G : July
H : August
I : September
J : October
K : November
L : December
mahdi_mbi
30-09-2010, 13:57
یه سری والپیپر (برای اینکه صفحه سنگین نشه بقیه رو به صورت مخفی گذاشتم).
ادیت: مثل اینکه اگه مخفی هم باشه، بازم عکسا لود میشه:41: دیگه شرمنده اگه صفحه سنگین شده.
SALAM MAN YE POST DADAM BEHETON GOOFTAM NARM AFAZARE JADID OMADE S523AJPJG3 INO BENDAZIN MOSHKELETON HAL MISHE
mahdi_mbi
03-10-2010, 00:24
SALAM MAN YE POST DADAM BEHETON GOOFTAM NARM AFAZARE JADID OMADE S523AJPJG3 INO BENDAZIN MOSHKELETON HAL MISHE
عزیز من شما که لطف کردی گفتی اومده، حداقل اینم میگفتی که شما از کجا گرفتی ریختی رو گوشیت!
sinashan
04-10-2010, 10:26
می خواستم بدونم این گوشی و کلا گوشی های لمسی کاور می خورن؟
amir_inter
04-10-2010, 11:57
اگه من گوشیمو رست بدم سرعتش بالا می رود؟
malaki_mall
04-10-2010, 13:18
دوستان راهی هست که بشه نوشتن sms فارسی رو مثل گوشی های نوکیا و سونی اریکسون چند ضربه ای کرد؟
گرافيكار
04-10-2010, 14:30
دوستان راهی هست که بشه نوشتن sms فارسی رو مثل گوشی های نوکیا و سونی اریکسون چند ضربه ای کرد؟
به نظر من بهترين روش تايپ رو همين سامسونگ داره
چون سريعتره
چون براي هر حرف فقط دو بار كليك ميكنيد
اما نوكيا و سوني اريكسون
براي بعضي حرفا شش بار بايد كليك كني
من هم اولش خيلي برام سخت بود
ولي حالا كه ياد گرفتم با هر كي نوكيا و سوني اريكسوني تست كردم من سريعتر نوشتم
عزیز من شما که لطف کردی گفتی اومده، حداقل اینم میگفتی که شما از کجا گرفتی ریختی رو گوشیت!
bebar namayandegi barat mirizan age garanty ham dashte bashi rayegan mirizan
Air Born
05-10-2010, 15:39
کسی موزیک پلیر برای استار نداره؟
پدرمونو در آورد این موزیک پلیر گوشی...واسه وارد کردن یه آهنگ تو پلی لیست، بایددونه دونه تو هزار تا آهنگی که تو گوشی ریختی دنبالش بگردی!!:19:HELLLLLP!!!
morteza8417
07-10-2010, 23:54
واسه این گوشی جک 3.5 میلیمتری هم هست ؟
Milad4171
08-10-2010, 01:12
کسی موزیک پلیر برای استار نداره؟
پدرمونو در آورد این موزیک پلیر گوشی...واسه وارد کردن یه آهنگ تو پلی لیست، بایددونه دونه تو هزار تا آهنگی که تو گوشی ریختی دنبالش بگردی!!:19:HELLLLLP!!!
چرا مدیا پلیر نصب نمیکنی؟ جواب میده هاااا
لینکش رو ندارم والا پیدا شد میدم!! فقط هم با پلی لیست کار میکنه
نخیر. یکی از دلایل ارزونی این گوشی همینه.
سوکت اختصاصی داره فقط!!
سلام دوستان ، فریمور گوشی من JPIK3 بود که با سیمکارت همراه اول 20 کیلو بایت دانلود داشتم ، حالا به نسخه جدیدتر JPIK5
آبدیت کردم ولی سرعت دانلود اومده روی 6 اصلا بالاتر هم نمیره میخواستم بدونم علت اصلی این موضوع چیه و همچنین اگر ایراد
از فریمور جدیده باشه که باعث این موضوع شده امکان برگشتن به ورژن قبلی هستش .
میتونی بری موبایل فروشی و بگی تبدیل جک 3.5 میلیمتری سامسونگ می خوام .قیمتش هم 2-3 هزار تومنه.
system1000
09-10-2010, 12:42
سلام.
دوستان میشه بگید اخرین ورژن فریم وری که واسه این گوشی اومده و فارسی رو هم ساپورت می کنه چیه ؟
گوشی من s5233a هستش.
اگه لینکی واسه دانلود داره هم بزارید ممنون میشم.
مرسی.
دوستان سلام
چطور می شه وقتی گوشی داره زنگ می خوره بذاریش رو سایلنت ؟ یعنی تلفن زنگ بخوره ولی صداش در نیاد یا بعبارتی تماس گیرنده متوجه نشه که شما تماس رو پاسخ نمی دید ؟
Milad4171
10-10-2010, 14:55
ولوم رو کم کن خوب!!!:31:
mojtabaalemi
10-10-2010, 17:26
مجموعه عظیمی از بازی های استار رو توی 4shared میشه پیدا کردو کافیه samsung star رو توش سرچ کنید:
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
چرا مدیا پلیر نصب نمیکنی؟ جواب میده هاااا
چه مدیا پلیری؟
ولوم رو کم کن خوب!!!
اگه ولوم رو کم کنی و یادت بره دفعه بعد که زنگ بخوره متوجه نمی شی
Milad4171
10-10-2010, 19:59
نه! ولوم رو کم کنی همون موقع عمل میکنه کاری به پروفایلت نداره!!!
نه! ولوم رو کم کنی همون موقع عمل میکنه کاری به پروفایلت نداره!!!
لازم نیست ولوم رو کم کنی اگه چند لحظه نگهش داری کافیه . همونی که می خواستم
ممنون دوست عزیز
mojtabaalemi
11-10-2010, 18:20
نگفتین چه مدیا پلیری برای استار پلی لیست داره؟
مدیا پلیر برای ویدیو و فیلم هم براش هست؟ مال خودش بدرد فیلم دیدن میخوره؟
استار معمولی توی بازار تقریبا دیگه نیست. مدل تی ویش هم 155 تومنه.(مشهد) حالا می ارزه بخرم. یا الجی بخرم .مثلا فرِش کوکی.
تلویزیونش کلا توی یه حالت معمولی خوب میگیره؟
morteza8417
11-10-2010, 21:38
استار معمولی توی بازار تقریبا دیگه نیست. مدل تی ویش هم 155 تومنه.(مشهد) حالا می ارزه بخرم. یا الجی بخرم .مثلا فرِش کوکی.
KD Player خوبه پلی لیست هم داره
mojtabaalemi
12-10-2010, 07:01
جواب بقیه سوالا رو هم لطف کنید.
Milad4171
12-10-2010, 11:16
همونی که دوستمون گفت ولی مدیا پلیر یه دونه بیشتر نیست!! که همونه!
پلی لیست هم داره!!
همه چیزم پخش میکنه توی یه بخشی میتونی بگی چه فرمتی رو پخش کنه یا نکنه!
مال خودش خیلی خوبه من که ازش راضی هستم. البته نسب به گوشی میگم خوبه و الا پلیر های دیگه هم هست واسه گوشی های دیگه که خیلی امکاناتش بیشتره!
تهران گیر میاد. ددا هم فکر کنم 130 باید باشه کوکی هم بدک نیست . تغریبا این دو تا برند مدلاشون مثل همه ولی اینترفیس استار بهتر و راحت تر و قشنگ تره!
تلویزونش هم گیرندگی بالایی داره مثل دیدن فیلم عمودی و افقی داره!! ( من با گوشی دوستم تست کردم. تلویزون ما کلی باید چپ و راستش کنی که همه رو خوب بگیره این خود به خود همه رو خوب گرفت!! )
کلا چیز بدرد بخوری هست البته اگه اهل دیدن برنامه های تلویزون هستی!!!:13:
mojtabaalemi
13-10-2010, 10:24
corby چه طوره؟ star معمولی نیست دیگه. corby فایلای pdf رو باز میکنه. یعنی document viewer داره؟صفحش که خازنیه عالیه.
amir_inter
13-10-2010, 21:16
سلام دوستان!
من میخوام فریم ور گوشیم رو به S5233AJPIK5 تغییر بدم!
چه طوری باید گوشیم رو فلش کنم،لطفا من رو با عکس راهنمایی کنید؟
فریمور خوبی هست یا نه ؟
Hossein_nasa62
15-10-2010, 15:04
سلام
مي خواستم بدونم مدل I6220 در استان مازندران قابليت در يافت داره يا نه ؟
چون اين مدل ديجيتال در يافت مي كنه
mohamadreza666
15-10-2010, 15:34
یه سوال
وقتی میرید توی موزیک پلیر این گوشی چطوری یه اهنگ رو سرچ میکنین؟؟؟مثلا اگه بخواین یه اهنگ که مد نظرتونه پیدا کنین راهی داره که اسم اهنگ یا بخشی از اونو بنویسین اهنگه واستون بیاد؟؟؟
مرسی
mahdi_mbi
15-10-2010, 15:54
تاچ گوشیم از کار افتاد تا کلکسیون مشکلاتم کامل بشه :13: :19:
دوستان کسی میدونه برای تعمیر باید کجا ببرم؟ هزینه اش حدودا چقدر میشه؟
چقدر من بدشانسم :19:
Milad4171
15-10-2010, 18:37
سلام دوستان!
من میخوام فریم ور گوشیم رو به S5233AJPIK5 تغییر بدم!
چه طوری باید گوشیم رو فلش کنم،لطفا من رو با عکس راهنمایی کنید؟
فریمور خوبی هست یا نه ؟
من بلد نیستم ولی چون خودم نیاز دارم دارم سرچ میکنم!! کامل که یاد گرفتم توی یه پست کامل توضیح میدم!
سلام
شما ببینین در اونجایی هستین چطوری آنتن میده؟ به سختی و با هازارتا تقویت کننده ، یانه؟
گیرنده گی اینها با تلویزون آنتن دارن چند درجه ظعیف تره ( ولی چون آنتن فابریک گوشی هست در خیلی مواقع بهتر آنتن داده) ولی در کل اگه گیرندگی منطقه شما خوبیه اینم جواب میده!
یه سوال
وقتی میرید توی موزیک پلیر این گوشی چطوری یه اهنگ رو سرچ میکنین؟؟؟مثلا اگه بخواین یه اهنگ که مد نظرتونه پیدا کنین راهی داره که اسم اهنگ یا بخشی از اونو بنویسین اهنگه واستون بیاد؟؟؟
مرسی
شما برین بتو بخش موزیک پلیر.
سرج به نام موزیک ، خواننده ، و اینا داره!
در کل هم لیست آهنگ ها به صورت الفبایی هست. ولی متاسفانه بدی سامسونگ اینه که همه آهنگ ها ردیف میکنه .اگه فولدرها مجرا بود راحت تر میشد به آهنگی که میخوایم برسیم
corby چه طوره؟ star معمولی نیست دیگه. corby فایلای pdf رو باز میکنه. یعنی document viewer داره؟صفحش که خازنیه عالیه.
کی گفته صفحه اش خازینه؟؟
ولی دقتش یکم بهتر از استار هست.
صفحه ی خازنی واسه تمام گوشی ها زیر 300 تومن نداریم!!
چون باید زیر ال سی دی ، پیکسل به پیکسل سنسور کار بگذارن .
راستش من دست چند نفر کوربی دیدم خوشم اومد.
آره
PDF رو باز میکنه در کل تماما مثل استار هست!! و البته خوشگلی هم بشه اضافه کن:31:
تعمرات که اگه تهران باید بری دفتر خدمات مرکزی!!!
سهروردی - تفاطع مطهری - سمت شرق چهارراه توی خیابون مطهری شرکتش تابوهه!
خیلی هم کاراشون رو حساب کتابه. به نظرم واسه تعمیرات فقط برین اونجا.
فکر کنم باید روی 40 50 تومن حساب کنی حد اقل!!
هزینش حدود 20-30 تومنه.
شماره تعمیر کار مغازمونو میدم زنگ بزن ازش سوال کن(کارش خیلی درسته)
تنها کسیه که تو کل پاساژ اولین بار آیفون باز کرد و تعمیر کرد و تنها کسی تو پاساژه که گوشی چینی تعمیر میکنه. .من الان تو پاساژ ایرانیان کار میکنم.
88929014
romantic
15-10-2010, 23:31
یه سوال
مرسی
دوستانی که با پلیر این گوشی و مخصوصا انتخاب آهنگ برای پلی لیست مشکل دارن از این پلیر که میذارم استفاده کنن. این پلیر ttpod هست که احتمالا باهاش کار کردین. برای درست کردن پلی لیست راحت میتونید داخل فولدرهاتون حرکت کنید و آهنگهای موردنظرتون رو mark و بعد به یک Favorite (این گزینه جایگزین پلی لیست تو این پلیره) که اسمش رو تعیین میکنید اضافه کنید. تاچ هم هست و میتونه تو هر دو حالت portrait و landscape استفاده بشه ولی نه با سنسور. در ضمن قابلیت جستجو هم فکر کنم داره
این نسخه کاملشه که زبانش روسیه. برای انگلیسی کردن سمت چپ پایین (Option) رو بزنید، برید روی آیتم ششم، بعد برید روی آیتم دوم و اونجا هم گزینه دوم رو انتخاب کنید. اسکین های خوبی داره و فول اسکرین هم هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین یکی نسخه سبکتره و زبانش چینیه. مسیر قبلی رو طی کنید و فقط در مرحله آخر english رو انتخاب کنید. این نسخه فول اسکرین نیست و میتونید توش از میانبرهای برنامه (اعداد 1و2و...) که با استفاده از کلیدهای مجازی امکان پذیره استفاده کنید
در ضمن یه پلیر هم هست به اسم KD Player که اون هم تاچه و ظاهر زیبایی داره اما یه مشکل بزرگ داره و اون هم اینه که وقتی تو فولدرها میگردی اگر فولدر تو فولدر باشن، یعنی یه فولدر باشه که فقط توش فولدر قرار داشته باشه و هیچ فایل تکی توش نباشه برنامه میپره بیرون
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
کوربی صفحش خازنیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخودت هم که باهاش کار کنی متوجه میشی (اگر با ناخن یا یه جسم دیگه روش بزنی کار نمیکنه و دقتش بیشتر از استاره)
همه چیش مثل استاره اما یه ضعف داره و اونم اینکه برنامه جاوای بالای یک مگ روش نصب نمیشه که خوب میتونی برنامه های سبکتر پیدا کنی. Corby Beat بگیری یه کم گرونتره، ولی خوشگلتره و WiFi و جک 3.5 میلیمتری هم داره. اون مشکل محدودیت برنامه جاوا رو نمیدونم اینم داره یا نه
mahdi_mbi
16-10-2010, 00:37
هزینش حدود 20-30 تومنه.
شماره تعمیر کار مغازمونو میدم زنگ بزن ازش سوال کن(کارش خیلی درسته)
تنها کسیه که تو کل پاساژ اولین بار آیفون باز کرد و تعمیر کرد و تنها کسی تو پاساژه که گوشی چینی تعمیر میکنه. .من الان تو پاساژ ایرانیان کار میکنم.
88929014
خودم خیلی احتمال می دم که مشکل از کابلی که LCD رو به برد اصلی وصل میکنه باشه. چون حالت سوکت داره و احتمال جدا شدنش زیاده.
چون اول که قطع شد، بعد از یکی دو ساعت درست شد، اما بعد از یه خرده کار کردن دوباره قطع شد.
اون دایره بزرگتر سمت راست بالا همین کابلیه که میگم:
که با دست جدا میشه، اینجوری (پایین دایره سمت راستی میتونید ببینیدش):
mojtabaalemi
16-10-2010, 12:16
سلام
تا جایی که من میدونم فقط تهران دیجیتاله. پس نشون نخواهد داد ولی آنالوگو همه جا میشه استفاده کرد مثلا من توی مشهد با استار تی وی مشکلی ندارم.
کوربی صفحش خازنیه
تایید میشه.
mahdi_mbi
16-10-2010, 17:45
من همون کاری که تو پست قبلم گفتم رو انجام دادم، تاچش فعال شد؛ ولی یه مشکلی هست!
جایی که کلیک میکنی با جایی که کلیک میشه فرق داره! یعنی مثلا برای زدن Phonebook در پایین صفحه، باید سمت چپش کلیک کنی؛ یعنی باید روی Keypad کلیک کنی تا Phonebook باز بشه. اگه روی خود Phonebook کلیک کنی، Menu باز میشه! برای باز کردن Keypad هم باید منتهی الیه سمت چپ رو کلیک کرد. میشه گفت یه چیزی تو مایه های 1 سانتی متر جا به جاس!
یه چیز دیگه اینکه در قسمت Calibration، کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته، یعنی روی همون علامت + اول میمونه و هر چی کلیک میکنم جای علامته عوض نمیشه.
دوستان کسی نظری داره؟
ممنون
mohamadreza666
16-10-2010, 17:45
دوستانی که با پلیر این گوشی و مخصوصا انتخاب آهنگ برای پلی لیست مشکل دارن از این پلیر که میذارم استفاده کنن. این پلیر ttpod هست که احتمالا باهاش کار کردین. برای درست کردن پلی لیست راحت میتونید داخل فولدرهاتون حرکت کنید و آهنگهای موردنظرتون رو mark و بعد به یک Favorite (این گزینه جایگزین پلی لیست تو این پلیره) که اسمش رو تعیین میکنید اضافه کنید. تاچ هم هست و میتونه تو هر دو حالت portrait و landscape استفاده بشه ولی نه با سنسور. در ضمن قابلیت جستجو هم فکر کنم داره
این نسخه کاملشه که زبانش روسیه. برای انگلیسی کردن سمت چپ پایین (Option) رو بزنید، برید روی آیتم ششم، بعد برید روی آیتم دوم و اونجا هم گزینه دوم رو انتخاب کنید. اسکین های خوبی داره و فول اسکرین هم هست
داداش دستت درد نکنه کمن اینو دانلود کردم نصب هم شد اما وقتی میخوام اجراش کنم مینویسه java eror memory no available:13:
چه کنم؟؟؟
romantic
16-10-2010, 18:05
داداش دستت درد نکنه کمن اینو دانلود کردم نصب هم شد اما وقتی میخوام اجراش کنم مینویسه java eror memory no available:13:
چه کنم؟؟؟
مموری گوشیت پر نشده؟ چون نرم افزارای جاوا میرن رو حافظه گوشی و رو رم نمیرن. من این مشکل رو نداشتم
mohamadreza666
16-10-2010, 23:05
مموری گوشیت پر نشده؟ چون نرم افزارای جاوا میرن رو حافظه گوشی و رو رم نمیرن. من این مشکل رو نداشتم
نه با jad maker درستش کردم!!!
دستت درد نکنه خیلی عالی بود فقط یه سوال
این پلیر سرچی هم داره که بشه توش اسم آهنگو تایپ کرد و آهنگو بیاره؟؟؟
مرسی
romantic
17-10-2010, 01:49
نه با jad maker درستش کردم!!!
دستت درد نکنه خیلی عالی بود فقط یه سوال
این پلیر سرچی هم داره که بشه توش اسم آهنگو تایپ کرد و آهنگو بیاره؟؟؟
مرسی
یه گزینه به اسم Find تو قسمت Manage داره که زیاد خوب کار نمیکنه. در صورتی کار میکنه که تو همون فولدری باشی که آهنگ توشه در واقع یه Text Finderـه و تو همون قسمتی که هستی دنبال text ای که وارد میکنی میگرده
Mohammad Hosseyn
17-10-2010, 02:50
سلام
تو ساری TV دیجیتالی دریافت میشه و می تونی استفاده کنی .
amir_inter
22-10-2010, 16:51
سلام میشه فریم ور
S5233AJPIK5 رو تو یه سایت دیگه آپلود کنید؟
romantic
23-10-2010, 17:35
کسی نمیدونه برای اینکه فایلهای WMV رو این گوشی اجرا کنه چه تنظیماتی باید داشته باشه؟ مثلا frame rate یا video bitrate اون چقدر باشه؟ من فایلهای مختلف رو ریختم روش، تشخیص میده اما موقع اجرا error میده
amir_inter
28-10-2010, 16:57
سلام میشه فریم ور
S5233AJPIK5 رو تو یه سایت دیگه آپلود کنید؟
یکی جواب مارو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هرکی دانلود کرده خواهشا پارت پارتش کنه بزاره توسایت.
باتشکر
Milad4171
28-10-2010, 17:50
من شنیدم واسه این گوشی یه دیکشنری بابیلون هستش!
کسی دارتش؟
شنیده؟
میخوام!!!!!!!!!!
کسی نمیدونه برای اینکه فایلهای WMV رو این گوشی اجرا کنه چه تنظیماتی باید داشته باشه؟ مثلا frame rate یا video bitrate اون چقدر باشه؟ من فایلهای مختلف رو ریختم روش، تشخیص میده اما موقع اجرا error میده
خوب KD player رو دانلود کردی؟ کلا که این فرمت رو قبول نمیکنه!
یه چیز جالبی که استار داره فرمت ها شناسایی میکنه ولی شاید نتونه بازشون کنه
این برنامه رو نصب کن. فرم گوشی هم چون پایینه روی 15 هست واسه کانورت کردن همون 15 کانورت کن
ولی مهم نیستاااااااااااااا
من فیلم رو با فرمت mp4 با 15 فریم کانورت کرم کیفیت مثل Divix میمونه :31:
mahdi_mbi
28-10-2010, 21:15
یکی جواب مارو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هرکی دانلود کرده خواهشا پارت پارتش کنه بزاره توسایت.
باتشکر
اونی که من گذاشتم چه مشکلی داره مگه؟
mojtabaalemi
29-10-2010, 21:33
کسی از فیرم ویر های دستی مثل everything like iphone استفاده کرده؟
romantic
30-10-2010, 04:59
من شنیدم واسه این گوشی یه دیکشنری بابیلون هستش!
کسی دارتش؟
شنیده؟
میخوام!!!!!!!!!!
خوب KD player رو دانلود کردی؟ کلا که این فرمت رو قبول نمیکنه!
یه چیز جالبی که استار داره فرمت ها شناسایی میکنه ولی شاید نتونه بازشون کنه
این برنامه رو نصب کن. فرم گوشی هم چون پایینه روی 15 هست واسه کانورت کردن همون 15 کانورت کن
ولی مهم نیستاااااااااااااا
من فیلم رو با فرمت mp4 با 15 فریم کانورت کرم کیفیت مثل Divix میمونه :31:
KD Player تا میرم باهاش تو فولدر Video میپره بیرون.
این که میگی فرمت رو میشناسه ولی اجرا نمیکنه واسه چه فایل دیگه ای امتحان کردی؟ من تو چند تا سایت دیدم که گفته توانایی اجرای wmv داره، خودم هم تعجب کردم ولی وقتی دیدم شناخت برام جالب شد. فقط اجرا نکرد.
ولی همونطور که خودتم گفتی mp4 رو با کیفیت خوبی اجرا میکنه و نیازی به wmv نیست. در ضمن من mp4 با 30 فریم در ثانیه هم باهاش اجرا کردم ولی خوب خیلی کند میشه. به نظرم با 25 fps کانورت کن
گرافيكار
30-10-2010, 11:38
کسی از فیرم ویر های دستی مثل everything like iphone استفاده کرده؟
اين فريمور ها رو كجا ميشه پيدا كرد
mojtabaalemi
30-10-2010, 23:02
توی یوتیوب هم لینکش هست و هم فیلمش . یه بلاگی هم دیدم قبلا چند تا بود ولی الان نمیابمش!
حجم این فیرم ویر آیفون 81 مگ بود!
گرافيكار
31-10-2010, 00:48
من استارمو تقريبا 4 ماهه دادم به برادر كوچيكم
خيلي دوست داره ظاهر گوشيش عوض بشه
اگه پيدا كردين به ما هم خبر بدين
مرسي
دوستان سلام
من وقتی می خوام اس ام اس تایپ کنم ممکنه بخوام وسط جمله ایی رو که تایپ کردم رو اصلاح کنم چطور می شه با صفحه کلید کرسر رو تو صفحه جابجا کرد ؟با صفحه تاچ خیلی مشکله !!!!!!
mojtabaalemi
05-11-2010, 09:45
با همون تاچ باید بکنی و ساده هم هست . جایی که میخوای رو با ناخن لمس کن.
راستی بچه ها تنظیمات حساسیت تاچ کجاست؟
Mohammad Hosseyn
06-11-2010, 00:30
با همون تاچ باید بکنی و ساده هم هست . جایی که میخوای رو با ناخن لمس کن.
راستی بچه ها تنظیمات حساسیت تاچ کجاست؟
حساسیت تنظیم نداره ... ولی کالیبریشن هست که قسمت تنظیمات هست.
mohamad h
06-11-2010, 14:05
سلام
اگه میشه قیمت دقیق گوشیرو بگین؟
سرعتش چه جوریه؟؟
Mohammad Hosseyn
06-11-2010, 18:28
سلام
اگه میشه قیمت دقیق گوشیرو بگین؟
سرعتش چه جوریه؟؟
S5233 Star
145.000 Toman
S5233 Star TV
160.000 Toman
-----------------------
سرعتش زیاد نیست. معمولی. وقتی موسیقی پخش میکنی سرعت بسیار افت میکنه و کار سختتر میشه. کلا از سرعتش زیاد احساس رضایت نمیکنی. نه اینکه افتضاح باشه ولی خوب هم نیست. :46:
mojtaba_mo
08-11-2010, 20:57
من به تازگی این گوشی رو خریدم 160 تومن با گارانتی اصلی
فریمورش s5233TJPJG3 هست. فکر کنم جدیدترین باشه
یه مشکلی که داره اینه که گاهی وقتی میخوام بلوتوث رو خاموش یا روشن کنم، همینطور رو پیغام در حالی خاموش یا روشن کردن میمونه و باید با زدن دکمه قرمز برم به حالت استندبای. این مشکل هم فقط با خاموش روشن کردن گوشی حل میشه
در ضمن بعد قطع کردن یه تماس هم چند ثانیه طول میکشه تا قطع بشه، ظاهرا از خط قطع میشه اما تا تصویر صفحه عوض بشه طول میکشه
E-Masood
09-11-2010, 18:24
سلام دوستان
خواستم بدونم که 5233 قفل صفحه کلیدش پسوورد میگیره یا با زدن یه دکمه باز میشه و دیگه اینکه به نظر شما با توجه به قیمتش ارزش خریدن داره و شما اگه دارید راضی هستید؟
mojtabaalemi
09-11-2010, 19:18
s5233TJOJG3
درستش این نیست ؟
s5233TJPJG3
mojtabaalemi
09-11-2010, 19:40
سلام دوستان
خواستم بدونم که 5233 قفل صفحه کلیدش پسوورد میگیره یا با زدن یه دکمه باز میشه و دیگه اینکه به نظر شما با توجه به قیمتش ارزش خریدن داره و شما اگه دارید راضی هستید؟
با زدن دکمه بازمیشه.
به نظرم اگه LG POP ارزونتره اونو بخر.هم خوشگلتره.هم براش بازی بیشتر هست. مثلا سایت MYLGPOP.com
ثانیا روش میشه تم نصب کرد.
البته نگاه کردم دیدم 140 تومنه. استار هم فقط تی ویش فقط هست 155 تقریبا. فقط اگر گرفتی برو با گارانتی بخر.
اگر با نوکیا هم آبت توی یه جو میره (یه کم لهر هست و کلفت و کیفیت رنگ و روشنایی صفحش خوب نیست و سیمبین هم برای تاچ بهینه نیست )5233 بخر 185 فکر کنم.
یه سر هم برو vimeo.com ویدیو های همه رو ببین.
mojtaba_mo
09-11-2010, 20:43
s5233TJOJG3
درستش این نیست ؟
s5233TJPJG3
درسته، اشتباه تایپ کردم
آخریش اینه؟ s5233TJPJG3
اون مشکلاتی که گفتم میدونید برای چیه؟
jamshidjap
10-11-2010, 17:15
من يه دونه استار دارم سالمه اگه بدون رم 100 بفروشمش خوبه.
tired friend
10-11-2010, 18:36
من يه دونه استار دارم سالمه اگه بدون رم 100 بفروشمش خوبه.
سرو چیز یارو گذاشتی تا نرفته بده بره:31:
جتمو دارم 190 می فروشم:31:
با سلام خدمت همه ی دوستان
متاسفانه من با یک مشکل مواجه شدم و آن هم اینکه زمانی که پورت USB رو از طرف کامپیوتر به گوشیم وصل میکنم و وارد محیط نرم افزار Samsung New PC Studio میشم بعد از مدت کوتاهی سرچینگ گوشی رو پیدا میکنه و آیکون گوشی به نمایش درمیاد حتی نام گوشی رو هم مینویسه اما وقتی که بر روی آیکون گوشی کلیک میکنم پنجره ی مربوط به گوشی باز میشه ولی پیغام لودینگ میده و حتی تا 10-15 دقیقه بعد هم در حال لودینگ هست اما بعد از این مدت پیغام faild cannection رو نشون میده...
خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی راجع به حل این مشکل داره لطفاً به من کمک کنه...
این هم عکسی از صفحه ی مربوط به نرم افزار و مشکل بنده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازم از همه تقاضا میکنم من رو راهنمایی کنید...
الان من فقط میتونم گوشیم رو به عنوان فلش به کامپیوتر وصل کنم...:41:
اونجوری وقتی میخواستم چیزی روی گوشیم بریزم،خود برنامه اون فایل رو تبدیل میکرد به فرمتی که گوشی میتونه اجراش کنه اما الان خیلی سخته که بخوام تازه خودم فرمتش رو عوض کنم و بعد بریزمش رو گوشیم...
اگه میشه یه راه حلی واسه این نرم افزار یه من بگید... :45:
mojtabaalemi
11-11-2010, 08:28
media player وصلش کن و توی ویندوز 7 با خود Sync مدیا پلیر کانورت هم میکنه.
mojtaba_mo
11-11-2010, 10:23
این والپیپرهارو چجوری میشه گذاشت؟ وقتی تنظیم میکنیم اگر کل عکس رو انتخاب کنم اونقدر بزرگ میشه که تو صفحه فقط یه تیکش معلومه
media player وصلش کن و توی ویندوز 7 با خود Sync مدیا پلیر کانورت هم میکنه.
ممنون از جوابت ولی ویندوز من xp هست...
با سلام خدمت همه ی دوستان
متاسفانه من با یک مشکل مواجه شدم و آن هم اینکه زمانی که پورت USB رو از طرف کامپیوتر به گوشیم وصل میکنم و وارد محیط نرم افزار Samsung New PC Studio میشم بعد از مدت کوتاهی سرچینگ گوشی رو پیدا میکنه و آیکون گوشی به نمایش درمیاد حتی نام گوشی رو هم مینویسه اما وقتی که بر روی آیکون گوشی کلیک میکنم پنجره ی مربوط به گوشی باز میشه ولی پیغام لودینگ میده و حتی تا 10-15 دقیقه بعد هم در حال لودینگ هست اما بعد از این مدت پیغام faild cannection رو نشون میده...
خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی راجع به حل این مشکل داره لطفاً به من کمک کنه...
این هم عکسی از صفحه ی مربوط به نرم افزار و مشکل بنده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازم از همه تقاضا میکنم من رو راهنمایی کنید...
الان من فقط میتونم گوشیم رو به عنوان فلش به کامپیوتر وصل کنم...:41:
اونجوری وقتی میخواستم چیزی روی گوشیم بریزم،خود برنامه اون فایل رو تبدیل میکرد به فرمتی که گوشی میتونه اجراش کنه اما الان خیلی سخته که بخوام تازه خودم فرمتش رو عوض کنم و بعد بریزمش رو گوشیم...
اگه میشه یه راه حلی واسه این نرم افزار یه من بگید... :45:
کسی نیست بگه من چی کار کنم؟؟؟؟:41:
Air Born
12-11-2010, 19:01
چنتا مشکل استار میره رو اعصاب!
1-مدیا پلیر گوشی.باید بررای اضافه کردن یه آهنگ به پلی لیست بین شونصد تا آهنگ و زنگ و کوفت و زهر مار بگردی دنبالش !!
2-صفحه کلید کامل فارسی نداره! این کره ای ها مارو اندازه این عربها و طالبانهای افغانستان هم حساب نکردن!
کسی می دونه تو فریم ور های جدید صفحه کلید فارسی هست یا نه؟
آقا مجتبی!والپیپر استار سه تایی هستش.تو سایت هم والپیپر هست هم برنامه ساختنش.
Milad4171
12-11-2010, 19:19
1-مدیا پلیر گوشی.باید بررای اضافه کردن یه آهنگ به پلی لیست بین شونصد تا آهنگ و زنگ و کوفت و زهر مار بگردی دنبالش !!
2-صفحه کلید کامل فارسی نداره! این کره ای ها مارو اندازه این عربها و طالبانهای افغانستان هم حساب نکردن!
آقا مجتبی!والپیپر استار سه تایی هستش.تو سایت هم والپیپر هست هم برنامه ساختنش
آره مشکل بزرگی هست
تنها راهش اینه که بری از بخش خوانندها موضوع ها و غیره آهنگ ها رو جدا سازی کنی
مثلا
یه فولدر کپی مثلا سیاوش. تو بخش ادیت فایل خواننده اسم خواننده رو توی بخش artist بزنین
بعد توی گوشی که کپی کنین توی بخش Artist فولدر سیاوش جدا میشه و میشه به ترتیب خواننده آهنگ ها رو جدا سازی کرد
ولی به طور کلی آره قبول داره. مشکل بزرگیه
-
فریم ور شما قدیمی هست
الان من هم فارسی خوب تایپ میکنم هم تشخیص دست خط فارسی هم دارم. شما فقط باید فریمور رو آپدیت کنین!!
mojtabaalemi
13-11-2010, 15:34
این والپیپرهارو چجوری میشه گذاشت؟ وقتی تنظیم میکنیم اگر کل عکس رو انتخاب کنم اونقدر بزرگ میشه که تو صفحه فقط یه تیکش معلومه.
باید از والپیپر های از ابتدا 720*400 استفاده کنی ضمنا موقع انتخلاب با نگه داشتن ناخن روی گوشه کادر انتخاب میتونی کادرو بزرگتر کنی تا همه ی عکسو بگیره.
mojtaba_mo
13-11-2010, 21:17
آقا مجتبی!والپیپر استار سه تایی هستش.تو سایت هم والپیپر هست هم برنامه ساختنش.
باید از والپیپر های از ابتدا 720*400 استفاده کنی ضمنا موقع انتخلاب با نگه داشتن ناخن روی گوشه کادر انتخاب میتونی کادرو بزرگتر کنی تا همه ی عکسو بگیره.
میدونم، منم از همین والپیپرهای توی فروم استفاده کردم و کل کادرو هم انتخاب کردم ولی در هر حالت یه جوری میشه یا زیاد بزرگه یا یه قسمت از عکس نیست. به هر حال اون تصویر 3تایی که تو کامپیوتر یا تو فولدر عکسای گوشی میبینیم و قشنگه، به همون صورت نمیاد رو والپیپر
در مورد صفحه کلید هم،گوشی من فکر کنم فرمورش آخرین نسخه هست. نه تنها کیبورد فارسی کامل نداره، بلکه اردو هم نداره!
mojtabaalemi
14-11-2010, 06:52
به هر حال اون تصویر 3تایی که تو کامپیوتر یا تو فولدر عکسای گوشی میبینیم و قشنگه، به همون صورت نمیاد رو والپیپر
یعنی چی؟ شما فقط عکس وسطی اون سه تا رو میبینی توی دسکتاپ گوشی بقیه توی 2 تا دسکتاپ دیگن که با کشاندن صفحه به راست و چپ میشه دیدشون.
یه سری به vimeo بزن فیلمای کار باهاشو ببین میفهمی.
درضمن کیبورد فارسی qwerty هیچ استاری نداره. ولی عربی داره.
romantic
16-11-2010, 14:50
میدونم، منم از همین والپیپرهای توی فروم استفاده کردم و کل کادرو هم انتخاب کردم ولی در هر حالت یه جوری میشه یا زیاد بزرگه یا یه قسمت از عکس نیست. به هر حال اون تصویر 3تایی که تو کامپیوتر یا تو فولدر عکسای گوشی میبینیم و قشنگه، به همون صورت نمیاد رو والپیپر
در مورد صفحه کلید هم،گوشی من فکر کنم فرمورش آخرین نسخه هست. نه تنها کیبورد فارسی کامل نداره، بلکه اردو هم نداره!
در مورد والپیپر شما میری تو این مسیر Settings > Display and light > Wallpaper > Images بعدش عکسی که میخوای رو انتخاب کن. ولی اصلا به اون کادر و تنظیمش کاری نداشته باش Set رو بزن و بیا بیرون. حالا اگر دوباره بری تو Wallpaper اون عکسی که قبلا انتخاب کرده بودی تو همین جا هست، یعنی نیازی نیست بری تو Images. اگر از این لیست انتخاب کنی خود گوشی عکس رو fit میکنه. البته رزولوشن عکس باید 400*240 باشه
این هم یکی از والپیپرهای خودمه ( همچین یه کم 16+)
malaki_mall
16-11-2010, 19:05
چطور میتونم زنگ اس ام اس رو تغییر بدم؟
mojtaba_mo
16-11-2010, 19:27
در مورد والپیپر شما میری تو این مسیر Settings > Display and light > Wallpaper > Images بعدش عکسی که میخوای رو انتخاب کن. ولی اصلا به اون کادر و تنظیمش کاری نداشته باش Set رو بزن و بیا بیرون. حالا اگر دوباره بری تو Wallpaper اون عکسی که قبلا انتخاب کرده بودی تو همین جا هست، یعنی نیازی نیست بری تو Images. اگر از این لیست انتخاب کنی خود گوشی عکس رو fit میکنه. البته رزولوشن عکس باید 400*240 باشه
این هم یکی از والپیپرهای خودمه
ممنون مشکل همین بود
حاجی یه هشدار راجب والپیپرت میدادی!!
romantic
17-11-2010, 00:23
چطور میتونم زنگ اس ام اس رو تغییر بدم؟
برو تو Menue > Settings > Phone profiles کنار هر profile یه << هست، اونو بزن. بالای صفحه جدید یه منوی آبشاری هست که از ابتدا روی Incoming هست که مربوط به زنگ گوشیه. از اونجا New Messages رو انتخاب کن. تو قسمت Message alert tone میتونی زنگ sms رو انتخاب کنی
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
ممنون مشکل همین بود
حاجی یه هشدار راجب والپیپرت میدادی!!
هشدار لازم داده شده بود. مدارکش هم موجوده :31:
mojtabaalemi
17-11-2010, 07:03
منبع تم های سامسونگ:
240x400.net.ru
bejanyar
19-11-2010, 13:55
سلام دوستان ..
من دوستم یه گوشی Samsung S5230W Star WiFi خریده ... دنبال یه گوشی صورتی بود که wifi داشته باشه ...!!!
حالا می خواد از نرم افزار چت nimbuzz روش استفاده کنه ... این نرم افزار واسه این گوشی هست و روش به درستی نصب میشه .... ولی مشکل اینه که روش راه اندازی و جستجو و وصل شدن و در کل استفاده از wifi رو بلد نیست ...
منم خودم گوشیم n95 نوکیاست و تا حالا سامسونگ نداشتم !!!!!!!!!!!!!!
میشه کامل و جز به جز با اسکرین شات یکی به من بگه که چه جوری میشه nimbuzz رو به اینترنت با wifi وصل کرد ؟؟؟
ممنون میشم ....
منبع تم های سامسونگ:
240x400.net.ru
تم رو چطوری می شه نصب کرد ؟
kiyani_behzad
20-11-2010, 20:59
سلام
من یک GT-S5233A دارم که با فریمور زیر آپدیتش کرده بودم:
S523AJPIK3
حالا بعد از چند ماه گوشی کمی کند شده میخواستم بدونم ورژن بالاتر از این با ساپورت فارسی اومده؟
kiyani_behzad
21-11-2010, 21:53
سلام
من یک GT-S5233A دارم که با فریمور زیر آپدیتش کرده بودم:
S523AJPIK3
حالا بعد از چند ماه گوشی کمی کند شده میخواستم بدونم ورژن بالاتر از این با ساپورت فارسی اومده؟
من گوشی رو با فریمور S5233AJPIK5 آپدیت کردم که از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گرفته بودم
اینجوری که دیدم فریمور دستکاری شده هست و اصلاً خوشم نیومد حالا میخوام به همون S5233AJPIK3 برگردونم گوشی رو ولی نمیشه توی رایت کردن FFS توی 42 درصد گیر میکنه و مجبورم با همون S5233AJPIK5 گوشی رو بالا بیارم
راهس هست که بشه دان گرید کرد به ورژن قبلی؟
kiyani_behzad
21-11-2010, 22:28
و اینگونه بود که به خود کفایی رسیدیم :دی
MultiLoader ورژن 5.62 گرفتم به راحتی انجام داد
این ورژن JPIK5 که من گرفتم دسکاری شده بود و اصلاً جالب نبود پیشنهاد نمیکنم کسی استفاده بکنه
اگر این ورژن بدون دستکاری هم موجود هست لطفاً لینک دانلودش رو همینجا قرار بدید
این چند پس زمینه رو برای گوشی خودم درست کرده بودم گفتم بزارم بقیه هم استفاده بکنند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ml5VIL5wP/Samsung-Star-Wallpaper-1.jpg?psid=1
بریزید توی حافظه داخلی و از قسمت والپیپر انتخاب بکنید سایز و حجمشون مثل فابریک گوشی هست
سلام
این گوشی واسه خانوما چه رنگاییش تو بازار موجوده؟
لطفا عکساشونم بزارین
mojtabaalemi
29-11-2010, 10:26
برای خانوما روی گوشی های ال جی بهتره سرمایه گذاری کرد. cookie و cookie fresh و pop تنوع رنگ جالبی دارند.
romantic
29-11-2010, 15:16
سلام
این گوشی واسه خانوما چه رنگاییش تو بازار موجوده؟
لطفا عکساشونم بزارین
استار رنگهای سیاه، نقره ای، سفید و صورتی داره. قبلا رنگ نقره ای خیلی کم بود الان رو نمیدونم. برای خانومها هم رنک سفید یا صورتی خوبه. اما به نظر من بهتره کوربی بگیری که تنوع رنگش خیلی زیاده و قابهای فانتزی زیادی هم داره. اگر Corby Beat بگیری که خیلی بهتره. در ادامه هم دو تا عکس اولی از استار و سومی هم از corby beat
ممنون از راهنماییت ولی کوربی و کوربی بست صفحه نمایشاشون کوچیکه
حداقل 3.2 اینچ باید باشه
گوشی دیگه ای هم هست مثل کوربی طرح های فانتزی داشته باشه؟
kiyani_behzad
30-11-2010, 03:34
ممنون از راهنماییت ولی کوربی و کوربی بست صفحه نمایشاشون کوچیکه
حداقل 3.2 اینچ باید باشه
گوشی دیگه ای هم هست مثل کوربی طرح های فانتزی داشته باشه؟
استار هم 3 اینچ هست، الان انتخاب های بهتری دارید
شما میتونید روی S5330 و S5250 فکر بکنید قیمت بدون گارانتی 200 و 190 هست حدوداً
صفحه 3.2 خازنی
سیستم عامل بادا
GPS
WIFI
...
تاپیک مربوطه:
سلام دوستان
من متاسفانه رفتم s5233aگرفتم
اصلا هم ازش راضی نیستم
(آخه با گوشی قبلیم کلی حال میکردم و از زیر و بمش خبر داشتم)
حالاااااااا
چند تا سوال
چرا با 30 تا اس ام اس این باکسش پر میشه و باس قبلی ها رو پاکید ؟ یه راه حل بگین که اینجوری نشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تم میخوام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آپ گرید ماپ گرید رو هم لطفا از سطح مهد کودک آموزش بدین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای سیستم عامل بادا .. اینا که میگن تو گوشی ما هم میکاره؟!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چند تا صفحه رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jamshidjap
03-12-2010, 17:09
من که همين الان تو اينباکسم 80 مسيج دارم.
mehdi_47
05-12-2010, 00:21
سلام
اساتید یه راهنمایی کنند :
من میخوام از گوشی به عنوان یه مودم برای سیستم استفاده کنم ( با ایرانسل به اینترنت وصل بشم و بعدش گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم و از طریق کامپیوتر برم اینترنت ) اگه این کار عملی هست دوستان لطف کنند توضیح بدند راستی اون کدی که برای ایرانسل هست و برای یک روز اینترنت میده 1000 تومن رو هم لطف کنید
ممنون
mojtaba_mo
05-12-2010, 15:35
سلام
من میخوام از گوشی به عنوان یه مودم برای سیستم استفاده کنم ( با ایرانسل به اینترنت وصل بشم و بعدش گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم و از طریق کامپیوتر برم اینترنت ) اگه این کار عملی هست دوستان لطف کنند توضیح بدند راستی اون کدی که برای ایرانسل هست و برای یک روز اینترنت میده 1000 تومن رو هم لطف کنید
ممنون
سلام
از طریق برنامه PC Studio که همراه گوشی ارایه شده می تونید کانکشن بسازید برای وصل شدن به اینترنت
غیر از این هم فکر کنم مثل ساخت عادی کانکشن باشه. فقط مودم را گوشی خودتون انتخاب کنید و به جای شماره تلفن هم این را بدهید *99# (ستاره سمت چپ هست)
کد ایرانسل هم توی سایتش میشه پیدا کرد
من هم یه سوال این مدلی دارم ،در مورد اینترنت و گوشی.
میشه بگید چطور میشه اینترنت ، گوشی موبایل رو فعال کرد؟بعدش مضرات و فوایدش چیه؟
به نظر من که خیلی مفید نمیاد اما چون اطلاع دقیقی ندارم پرسیدم،ممنون میشم راهنمایی کنید.
masoudtr
05-12-2010, 16:11
بخوام بفروشم با یک مموری 4 گیگ به نظرتون چند بخرن خوبه؟
mehdi_47
05-12-2010, 22:52
سلام
ممنون
یه آموزشی هم دوستان لطف کنند.از کدوم قسمت برنامه میشه وصل شد ؟
دوستان کسی کد ایرانسل رو نداره ؟
ویرایش : وصل شدم فقط کد ایرانسل رو که میزنم میگه موقتا غیر قابل دسترس میباشد
mojtaba_mo
06-12-2010, 09:53
یه آموزشی هم دوستان لطف کنند.از کدوم قسمت برنامه میشه وصل شد ؟
دوستان کسی کد ایرانسل رو نداره ؟
ویرایش : وصل شدم فقط کد ایرانسل رو که میزنم میگه موقتا غیر قابل دسترس میباشد
چند بار امتحان کنید
بعضی مواقع اینجوری میشه
mehdi_47
06-12-2010, 15:56
چند بار امتحان کنید
بعضی مواقع اینجوری میشه
چندین بار پشت سر هم امتحان کردم ولی هی ارور میده که به علت یه سری تغییرات شبکه غیر قابل استفاده است.
برای بقیه ی دوستان هم اینطوریه ؟
mojtaba_mo
06-12-2010, 17:01
بخوام بفروشم با یک مموری 4 گیگ به نظرتون چند بخرن خوبه؟
من که دلم نمیاد زیر 150 بدم همین حدودا هم اگر مشتری باشه با رم 4 میدم بره
با اینکه تازه خریدم!
شما چرا میخوای بفروشی؟
Air Born
14-12-2010, 19:25
بلاخره تو فریمورهای جدید این صفحه کلید کامل کوفتی فارسی اضافه شد یا نه!؟
خفه شدیم از بس به عربی و اردو و برعکس سوییچ کردیم...
mojtabaalemi
17-12-2010, 16:36
من که با رم 4 استار تیوی که 1 ماه و نیم بود خریده بودم دادم 108.
بعدش آیپاد تاچ خریدم .
mehdi_47
22-12-2010, 23:32
دوستان من الان میخوام با موبایل وصل بشم این ارور رو میده:
هر کاری هم کردم درست نشد
shahramcat
26-12-2010, 13:45
سلام
2تا سوال
1- کیبردفارسی و SMS فارسی رو هیچ مشکلی نداره ؟
2- باتری در چه حدی هست ؟ با صحبت متوسط ذر روز 3 روز نگه میداره ؟
3- قیمت مدل Wifi الان چنده ؟
ممنون
romantic
27-12-2010, 18:16
سلام
2تا سوال
1- کیبردفارسی و SMS فارسی رو هیچ مشکلی نداره ؟
2- باتری در چه حدی هست ؟ با صحبت متوسط ذر روز 3 روز نگه میداره ؟
3- قیمت مدل Wifi الان چنده ؟
ممنون
1) کیبورد فارسی در حالت کوورتی نداره و باید از عربی و اردو (برای گ چ پ ژ) استفاده کنی ولی کیبورد معمولیش واسه فارسی هست.
2) باتریش معرکه است. با کارکرد معمولی (بدون گوش دادن به آهنگ) راحت یه هفته کار میکنه
3) قرار بود دو تا سوال بپرسی واسه همین این یکی رو جواب نمیدم :31: (راستش نمیدونم)
hbm_7052
29-12-2010, 10:56
بابا كسي سايت گيم مخصوص اين سراغ نداره ؟
بازي هاي كه با امكان گرافيك بالا و استفاده از شتاب سنج داشته باشن
toorajjj
31-12-2010, 17:48
با سلام چند تا سوال داشتم لطفا سایتها یا لینکهایی که برنامه ها و بازیهای گوشی استار را دارند معرفی کنید
آیا برنامه یا آپدیتی هست دوربین گوشی را قویتر کنه چون بنظر میرسه حجم عکساش پایینه و در حد 3 مگاپیکسل که باید نزدیک یک مگ سایز عکس باشه نیست ؟
آیا آپدیت گوشی نیازه و چگونه اینکار را بکنم با تشکر از شما
romantic
02-01-2011, 16:31
با سلام چند تا سوال داشتم لطفا سایتها یا لینکهایی که برنامه ها و بازیهای گوشی استار را دارند معرفی کنید
آیا برنامه یا آپدیتی هست دوربین گوشی را قویتر کنه چون بنظر میرسه حجم عکساش پایینه و در حد 3 مگاپیکسل که باید نزدیک یک مگ سایز عکس باشه نیست ؟
آیا آپدیت گوشی نیازه و چگونه اینکار را بکنم با تشکر از شما
برای برنامه و بازی نمیدونم دنبال چی هستین. بیشتر برنامه های کاربردی جاوا روی این گوشی نصب و اجرا میشه. هر چند با اینکه مثل مدلهای قدیمی تر سامسونگ محدودیت حجم جاوا نداره اما هنوز هم با بیشتر برنامه هایی که حجم بالایی دارن مشکل داره. ولی در کل بیشتر نیازها رو برآورده میکنه. در مورد بازی پیدا کردن بازیهای 240x400 یه کم سخته و باید از 240x320 استفاده کنید. بازی touch تقریبا زیاده اما بازی ای که با سنسور کار کنه فوق العاده کمه. در کل حرفم اینه که زیاد نیاز به سایت خاصی برای نرم افزار ندارین و سایتهایی که جاوا دارن کارتون رو راه میندازه. اما میتونین برین به gallery.mobile9.com و با انتخاب مدل گوشی تو نرم افزارها سرچ کنید.
برای بهبود دوربین نرم افزار یا آپدیتی وجود نداره. دوربین این گوشی 3 مگاپیکسله که اصلا بالا نیست. ضمنا اتوفوکس و فلاش هم نداره. با در نظر گرفتن قیمتش عکسهای خوبی رو در روز و نور کافی میگیره. سعی کنید از همه تنظیمات دوربین به خوبی استفاده کنید (به قسمتهای Settings و SCN دوربین توجه کنید) و برای هر عکسی بهترین تنظیمات رو انجام بدین. ولی خوب در نهایت از یک گوشی با این قیمت نباید انتظار دوربین خیلی خوبی داشت.
اگر گوشیتونو جدیدا خریدین که حتما فرمور گوشیتون جدیده. من دقیقا نمیدونم آخرین فرمور که فارسی رو ساپورت کنه چیه ولی زیاد با هم فرقی ندارن و یه کم تو استفاده از documentها (مثل فایلهای office و pdf) پیشرفت میکنن. فکر نمیکنم نیاز زیادی به آپدیت داشته باشین
toorajjj
03-01-2011, 10:59
برای برنامه و بازی نمیدونم دنبال چی هستین. بیشتر برنامه های کاربردی جاوا روی این گوشی نصب و اجرا میشه. هر چند با اینکه مثل مدلهای قدیمی تر سامسونگ محدودیت حجم جاوا نداره اما هنوز هم با بیشتر برنامه هایی که حجم بالایی دارن مشکل داره. ولی در کل بیشتر نیازها رو برآورده میکنه. در مورد بازی پیدا کردن بازیهای 240x400 یه کم سخته و باید از 240x320 استفاده کنید. بازی touch تقریبا زیاده اما بازی ای که با سنسور کار کنه فوق العاده کمه. در کل حرفم اینه که زیاد نیاز به سایت خاصی برای نرم افزار ندارین و سایتهایی که جاوا دارن کارتون رو راه میندازه. اما میتونین برین به gallery.mobile9.com و با انتخاب مدل گوشی تو نرم افزارها سرچ کنید.
برای بهبود دوربین نرم افزار یا آپدیتی وجود نداره. دوربین این گوشی 3 مگاپیکسله که اصلا بالا نیست. ضمنا اتوفوکس و فلاش هم نداره. با در نظر گرفتن قیمتش عکسهای خوبی رو در روز و نور کافی میگیره. سعی کنید از همه تنظیمات دوربین به خوبی استفاده کنید (به قسمتهای Settings و SCN دوربین توجه کنید) و برای هر عکسی بهترین تنظیمات رو انجام بدین. ولی خوب در نهایت از یک گوشی با این قیمت نباید انتظار دوربین خیلی خوبی داشت.
اگر گوشیتونو جدیدا خریدین که حتما فرمور گوشیتون جدیده. من دقیقا نمیدونم آخرین فرمور که فارسی رو ساپورت کنه چیه ولی زیاد با هم فرقی ندارن و یه کم تو استفاده از documentها (مثل فایلهای office و pdf) پیشرفت میکنن. فکر نمیکنم نیاز زیادی به آپدیت داشته باشین
با تشکر از جواب کامل شما . در مورد دوربین با شما موافقم ولی میدونید یک اشکالی وجود داره یعنی سه مگاپیکسل نیست ! یعنی سایز عکساش مثلا 200-300 کیلوبایته و این برای دوربین 3 مگاپیکسلی بنظر کم میاد و مثل اینکه عمدا یک کاری کردند سایز عکساش پایین باشه وگرنه خود کیفیت دوربین خوبه . مثلا شما در نظر بگیرید K750 که 2 مگاپیکسله اما هم حجم عکساش بالاست هم کیفیت عکساش پس چرا این جوریه ؟
romantic
03-01-2011, 17:57
با تشکر از جواب کامل شما . در مورد دوربین با شما موافقم ولی میدونید یک اشکالی وجود داره یعنی سه مگاپیکسل نیست ! یعنی سایز عکساش مثلا 200-300 کیلوبایته و این برای دوربین 3 مگاپیکسلی بنظر کم میاد و مثل اینکه عمدا یک کاری کردند سایز عکساش پایین باشه وگرنه خود کیفیت دوربین خوبه . مثلا شما در نظر بگیرید K750 که 2 مگاپیکسله اما هم حجم عکساش بالاست هم کیفیت عکساش پس چرا این جوریه ؟
حجم عکساش در بهترین حالت کیفیت دیگه زیر 500-600 کیلوبایت نیست. (وقتی resolution روی 2048x1536 باشه و Image Quality روی Superfine) و کیفیت عکسهاش هم از K750 بهتره (خودم قبلش K750 داشتم) اما بازم میگم که با این قیمت نباید انتظار داشته باشی که این دوربین که نه فلش داره و نه اتوفوکوس مثل 3 مگاپیکسل واقعی عکس بگیره. البته این فقط هم در مورد این گوشی نیست مثلا iphone با اینکه مثلا نمیاد 10 مگاپیکسل بزنه اما کیفیت عکساش از نوکیا یا سونی اریکسونی که شاید مگاپیکسل بیشتری دارن به مراتب بیشتره. به قول دوستمون Milad تو همین تاپیک دوربین موبایل کلا مصیبته و نمیشه به عنوان دوربین روش حساب کرد.
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
دوستانی که هنوز این گوشی رو دارن و ردش نکردن :31: اگر خواستن دیکشنریهای Cambridge و Oxford رو روی گوشی نصب کنن تو این پست روشی رو گفتم که به کار استار هم میاد
chalkosh
06-01-2011, 20:29
با سلام خواهشن کمکم کنید من فریمور گوشیمو عوض کردم و فریمور s5233ajpik5 رو ریختم اما نمیدونم چرا علامت gprs همیشه رو صفحه اصلیه و از بین نمیره لطفا کمک کنید مرسی
والا من این گوشی رو ندارم ولی معمولا توی سامسونگ ها اون علامت g یا e معمولا هست ولی اگه قرمز بشه یعنی داره کار میکنه.پس اگه آبی باشه هیچ مشکلی نیست و خیلی هم خوبه ...
Kiumars_H
17-01-2011, 21:53
والا من این گوشی رو ندارم ولی معمولا توی سامسونگ ها اون علامت g یا e معمولا هست ولی اگه قرمز بشه یعنی داره کار میکنه.پس اگه آبی باشه هیچ مشکلی نیست و خیلی هم خوبه ...
دقیقا درسته
پوریا خان
24-01-2011, 20:13
ببخشید این گوشی ضبط صدا هم داره؟
اگه نداره میشه اضافه کرد؟
دوستان گوشی من s5233 اب خورد الان وقتی روشن میشه اول تاچش درست کار میکنه ولی بعد از چند ثانیه دیگه کار نمیکه تمام دکمه هاش درسته فقط تاچش قطع میشه چیکار کنم؟
سلام مدل GT-S5233A مربوط به همین کلوپه یا یک مدل دیگست ؟
سیستم عاملش جاواست ؟
خواهشا یکی جواب بده ، برنامه shMessenger که برنامه چت با موبایله و جاواست رو کسی رو این گوشی نصب کرده ؟
انجام شدنی هست ؟ لطفا یه توضیحی بدین
یه جوون مرد پیدا بشه بگه این نرم افزار shMessenger رو چطوری باید رو این گوشی نصب کنم
ببخشید این گوشی ضبط صدا هم داره؟
اگه نداره میشه اضافه کرد؟
بله دارد،مسیر زیر را طی کنید:
Menu > Application > voice recorder
Air Born
31-01-2011, 23:17
اینجا کلوپ استاره مدل GT-S5233A
این گوشی سیستم عامل نداره.فریم ور داره که برنامه هایی که با زبان جاوا نوشته شدن رو پشتیبانی میکنه.
برای نصب نرم افزار فقط باید فایلی با فرمت jar رو در کارت حافظه گوشی کپی کنید و بعد از داخل گوشی اون نرم افزار رو نصب کنید.من واقعا متوجه نمیشم کجای اینکار مشکله!
اگه برنامه ای نصب نمیشه چند حالت داره!
1-اون فایل اصلا jar نیست!
2-برنامه حجمش بیشتر از مقدار مجازه که فکر میکنم حداکثر باید 1مگابایت باید باشه!
3-اصلا برنامه با گوشی سازگار نیست حتی اگه jar وکمتر از 1مگ باشه که یه چیزه طبیعی و معموله تو دستگاهها ی موبایل.
دقت کردین گاهی یه برنامه jar تو سونی کار میکنه ولی تو نوکیا نه!؟
یه سری به mobile9 بزنین احتمالا مسنجر سازگار هم پیدا می کنین.
گوشی من ویجت ضبط صدا داره.مال شما نداره؟
یه استار ساخت چین دیدم احساس کردم یکم سبکتر از استار خودمه.مال من ساخته خود سامسونگه!! جالب اینکه ویجت های قبله نما و قرآن و چند تا چیز دیگه داشت که الان یادم نیست.تو منو ها هم یکم فرق داشت که باز یادم نیست چی بود.:31:
فقط گفتم که بدونید.
آخه برادر من!
حالا فلش هیچی! وقتی دوربین یه گوشی کانون اتوماتیک نداره، معلومه که کلا دوربینش تعطیله!حتی اگه 12مگا پیکسلی هم باشه و کانون خودکار نداشته باشه عکسا همش تار و کدر و افتضاح از آب در میاد! اونوقت شما اومدی سر حجم تصویرش چونه میزنی!؟ دوربین میخواستی یکم گرونتر مارول میگرفتی 5مگ و فلش و کانون خودکار و تاچ وایز و باقی مخلفات...
اینجا کلوپ استاره مدل GT-S5233A
این گوشی سیستم عامل نداره.فریم ور داره که برنامه هایی که با زبان جاوا نوشته شدن رو پشتیبانی میکنه.
برای نصب نرم افزار فقط باید فایلی با فرمت jar رو در کارت حافظه گوشی کپی کنید و بعد از داخل گوشی اون نرم افزار رو نصب کنید.من واقعا متوجه نمیشم کجای اینکار مشکله!
اگه برنامه ای نصب نمیشه چند حالت داره!
1-اون فایل اصلا jar نیست!
2-برنامه حجمش بیشتر از مقدار مجازه که فکر میکنم حداکثر باید 1مگابایت باید باشه!
3-اصلا برنامه با گوشی سازگار نیست حتی اگه jar وکمتر از 1مگ باشه که یه چیزه طبیعی و معموله تو دستگاهها ی موبایل.
دقت کردین گاهی یه برنامه jar تو سونی کار میکنه ولی تو نوکیا نه!؟
یه سری به mobile9 بزنین احتمالا مسنجر سازگار هم پیدا می کنین.
گوشی من ویجت ضبط صدا داره.مال شما نداره؟
یه استار ساخت چین دیدم احساس کردم یکم سبکتر از استار خودمه.مال من ساخته خود سامسونگه!! جالب اینکه ویجت های قبله نما و قرآن و چند تا چیز دیگه داشت که الان یادم نیست.تو منو ها هم یکم فرق داشت که باز یادم نیست چی بود.:31:
فقط گفتم که بدونید.
آخه برادر من!
حالا فلش هیچی! وقتی دوربین یه گوشی کانون اتوماتیک نداره، معلومه که کلا دوربینش تعطیله!حتی اگه 12مگا پیکسلی هم باشه و کانون خودکار نداشته باشه عکسا همش تار و کدر و افتضاح از آب در میاد! اونوقت شما اومدی سر حجم تصویرش چونه میزنی!؟ دوربین میخواستی یکم گرونتر مارول میگرفتی 5مگ و فلش و کانون خودکار و تاچ وایز و باقی مخلفات...
آخه گوشی مال خودم نیست میخوام از راه دور به یک نفر حالی کنم که این برنامه sh Mesenger که جاوا و زیر یک مگ هست تو این گوشی نصب میشه یا نه چون خودش نتونست نصب کنه ولی خیلی ناشیه برای همین میخوام مطمئن بشم شماها که این گوشی رو دارین و واردین یه زحمت بکشید برام تست کنید .
در مورد نصبش هم من برای گوشی خودم که سونی اریکسونه بلدم و راحت نصب کردم ولی این سامسونگ رو نمیدونم میگن باید با نرم افزار pc studio فایل رو انتقال بدیم و از این چیزها .
حالا اگه یه زحمت بکشین و تستش کنید ممنون میشم
Air Born
02-02-2011, 21:47
نیازی به این جنگولک بازیا نیست! گوشی رو با کابل وصل میکنی و گزینه "حافظه" رو انتخاب می کنی.اینجوری گوشی مثل یه فلش مموری عمل میکنه و هر چی بخوای میتونی تو گوشی بریزی.
در مورد امتحان کردن برنامه هم باید لینک دانلود برنامرو بدی تا برات امتحان کنیم.
سلام.کسی می دونه گوشی استار چرا اس ام اس فارسی که میاد رو مربع مربع نشون میده؟باید چه کنم؟
بفرما اینم لینک دانلود :
همش 350 کیلو بایت کسی حسشو نداره دانلود کنه یه خبری به من بده ؟ !!!
sina_jm1987
06-02-2011, 11:17
سلام
من میخواستم بدونم ورژن firmware گوشیم چنده. چه طور میدونم بفهمم...؟
و اینکه آخرین ورژن (با پشتیبانی فارسی) رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
ممنون :)
Air Born
07-02-2011, 18:34
آقا مهران دانلود کردم و خیلی راحت نصب شد.
البته باید بگم که استار نیازی به فایل jad نداره و اگه فایل jad و فایل jar رو با هم بریزی تو گوشی برنامه نصب نمیشه!
شما باید فقط از فایل jar استفاده کنی.
راستی یه توضیحی راجع به این برنامه و روش استفاده بده لطفا.
آقا خیلی لطف کردی
پس مشکل از فایل jad بود که کنار فایل jar ریخته شده بود ، میرم امتحان کنم .
کار با برنامه خیلی راحته فقط اول باید بری به این آدرس ثبت نام کنی و یه اکانت بسازی
که خیلی راحت ثبت نام میشی و همینطور که از اسم برنامه پیداست یه برنامه چته ، برای استفاده هم همین یوزر و پسوردی که تو این ثبت نام کردی رو برای ورود به برنامه استفاده میکنی و آی دی یاهو یا هات میل یا جاهای دیگه رو بهش معرفی میکنی و بعد کانکت میشی ( از گزینه option -- connect ) و بعد از کانکت تو قسمت search contacts -- option میتونی دوستان خودت رو که قبلا تو خود یاهو add کرده بودی رو پیدا کنی یعنی برنامه خودش اگه قبلا add کرده باشی برات پیدا میکنه و اگه add نکرده باشی باید خودت دستی آدیشونو تایپ کنی و بعد با فرد مورد نظر راحت چت کنی .
برنامه تم های قشنگی داره و محیط کابر پسندی برای چت داره که یکم باهاش کار کنی بیشتر لذت میبری ، حتی میتونی فایل و عکس مورد نظرت رو هم برای دوستت بفرستی . فقط ممکنه برای کانکت شدن اول یکم اذیت کنه که برای من معمولا بار اول یا دوم به راحتی وصل میشه .
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
آقا خیلی لطف کردی
پس مشکل از فایل jad بود که کنار فایل jar ریخته شده بود ، میرم امتحان کنم .
کار با برنامه خیلی راحته فقط اول باید بری به این آدرس ثبت نام کنی و یه اکانت بسازی
که خیلی راحت ثبت نام میشی و همینطور که از اسم برنامه پیداست یه برنامه چته ، برای استفاده هم همین یوزر و پسوردی که تو این ثبت نام کردی رو برای ورود به برنامه استفاده میکنی و آی دی یاهو یا هات میل یا جاهای دیگه رو بهش معرفی میکنی و بعد کانکت میشی ( از گزینه option -- connect ) و بعد از کانکت تو قسمت search contacts -- option میتونی دوستان خودت رو که قبلا تو خود یاهو add کرده بودی رو پیدا کنی یعنی برنامه خودش اگه قبلا add کرده باشی برات پیدا میکنه و اگه add نکرده باشی باید خودت دستی آدیشونو تایپ کنی و بعد با فرد مورد نظر راحت چت کنی .
برنامه تم های قشنگی داره و محیط کابر پسندی برای چت داره که یکم باهاش کار کنی بیشتر لذت میبری ، حتی میتونی فایل و عکس مورد نظرت رو هم برای دوستت بفرستی . فقط ممکنه برای کانکت شدن اول یکم اذیت کنه که برای من معمولا بار اول یا دوم به راحتی وصل میشه .
hbm_7052
09-02-2011, 14:11
من هر اس تم اسي رو كه بيشتر از يه خط باشه رو ميفرستم موقع فرستادن 2 تا حساب ميكنه !!
كسي ميدونه مشكل از كجاست؟
shahabaliboys
18-02-2011, 21:58
بچه ها یه سوال من از قسمتی که باید قفل بذاری هر رمزی که میخام بدم قبول نمیکنه میگه باید رمز قبلی رو وارد کنی ولی من رمز قبلی ندارم .اگه میدونید لطفا کمک کنید
سلام من میخواستم یدونم گوشی فارسی ساز داره (که کیبرد فارسی بشه ) اگه کسی داره لطف کنه بزاده مرسی
Samsung S5230W Star WiFi
اینم مشخصات کامل
amin_g_p
26-02-2011, 22:06
ورژن نرم افزار گوشی من s523ajpje2 جدیدتر و یا بهتر از این هم هست؟ قابلیت هاش چیه؟
Mohammad Hosseyn
26-02-2011, 22:48
سلام من میخواستم یدونم گوشی فارسی ساز داره (که کیبرد فارسی بشه ) اگه کسی داره لطف کنه بزاده مرسی
Samsung S5230W Star WiFi
اینم مشخصات کامل
کیبورد کامل فارسی نداره این گوشی ...
hesam 63
09-03-2011, 23:12
سلام
متاسفانه گوشی من ناپدید! شده ...
تو گوشی های جی ال ایکس از یه سری قابلیت ضد سرقت صحبت می کنه
می خواستم ببینم راهی هست که بشه گوشی را پیدا کرد یا حداقل اطلاعات اون رو پاک کرد ؟
Kiumars_H
10-03-2011, 16:13
با درود خبری از فریم ور جدید نیست؟
blackhero
12-03-2011, 12:50
ببخشید من ناوارد هستم، فرق 5233 با 5230 چی هست، کدوم بهتره از نظر نصب نرم افزار و تم و بازی. کدومش فارسی رو کامل ساپورت میکنه، مسج دادن با این گوشیها براحتی نوکیاهای لمسی هست؟ کلا معایب و مزایای این دو گوشی رو صادقانه و بدور از تعصب بگید خیلی ممنون میشم، چون بین شکلات و استار و کوربی و LG T310 موندم!
amin_g_p
12-03-2011, 13:53
ببخشید من ناوارد هستم، فرق 5233 با 5230 چی هست، کدوم بهتره از نظر نصب نرم افزار و تم و بازی. کدومش فارسی رو کامل ساپورت میکنه، مسج دادن با این گوشیها براحتی نوکیاهای لمسی هست؟ کلا معایب و مزایای این دو گوشی رو صادقانه و بدور از تعصب بگید خیلی ممنون میشم، چون بین شکلات و استار و کوربی و LG T310 موندم!
تا اونجایی که می دونم فرقشون فقط در اسمشون هست این گوشی چند اسم داره
Star
5230
5233
tocco lite
که سه مدل معمولی (a) وایرلس دار (w) و TV داره از نظر ساپورت فارسی مدل با گارانتی کامل ساپورت می کنه. البته بدون گارانتی هم ساپورت می کنه ولی مثل اینکه فیرمورشون فرق داره دقیق نمی دونم. مسیج دادن هم کیبرد کامل (qwerty) فارسی نداره ولی مشابه عربی ... داره ولی کیبرد معمولیش اینطوری مثلا دکمه 2 را می زنی بعد می گه حرف های ا ب ... داره مثلا ب را می خوای دوباره 2 را میزنی البته قابلیت شناسایی دست خط هم اضافه شده تا اونجای که یادمه.
shir_farhad
16-03-2011, 18:05
تا اونجایی که می دونم فرقشون فقط در اسمشون هست این گوشی چند اسم داره
Star
5230
5233
tocco lite
که سه مدل معمولی (a) وایرلس دار (w) و TV داره از نظر ساپورت فارسی مدل با گارانتی کامل ساپورت می کنه. البته بدون گارانتی هم ساپورت می کنه ولی مثل اینکه فیرمورشون فرق داره دقیق نمی دونم. مسیج دادن هم کیبرد کامل (qwerty) فارسی نداره ولی مشابه عربی ... داره ولی کیبرد معمولیش اینطوری مثلا دکمه 2 را می زنی بعد می گه حرف های ا ب ... داره مثلا ب را می خوای دوباره 2 را میزنی البته قابلیت شناسایی دست خط هم اضافه شده تا اونجای که یادمه.
راهی هست بشه تایپ مسیج فارسیش هم چند ضربه ای بشه؟
shir_farhad
16-03-2011, 22:28
نبود راهی؟
سلام دوستان چند تا سوال داشتم لطف میکنید جواب بدید :40::40::40::40::40::40::40::40:
1) آیا میشه برنامه و بازی را روی کارت حافظه ذخیره کرد و روی کارت حافظه برنامه را اجرا کرد ؟
2) حداکثر حجم برنامه جاوا که نصب می کنیم چقدر متواند باشد ؟ مثلا برنامه جاوای 5 مگ را اجرا میکند ؟
3) حجم کل برنامه هایی که میتوان روی کارت حافظه داشت محدودیتی ندارد ؟ مثلا من روی کارت حافظه گوشی نوکیای خودم با اینکه جاوا است حدود 85 مگ برنامه و بازی دارم و همه هم از روی کارت حافظه اجرا می شوند
با تشکر :11::11::11::11::11::11::11::11:
morteza8417
21-03-2011, 01:42
سلام عیدتون مبارک ی سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید s5233wJPIH4 نرم افزار گوشیم هست ی توضیح درباره JPIH4 اگه کسی میدونه بگه چی هست
amin_g_p
21-03-2011, 01:48
راهی هست بشه تایپ مسیج فارسیش هم چند ضربه ای بشه؟
من که خودم الآن ندارم تست کنم ولی یکبار چند ضربه ای شده بود ولی عادت می کنی؟ (اون یه بار یادم نیست برای یه نسخه خاصی از نرم افزارش بود یا تنظیماتش)
AlirezaLamLam
30-03-2011, 19:50
سلام
من S5233A دارم. کسی می تونه واسم تم برای این گوشی پیدا کنه؟ خیلی ممنون.موفق باشید.
Unique 2626
01-04-2011, 12:36
سلام به همه دوستان
یه مشکلی که تو این گوشی هست اینکه:
من با برنامه Shmessenger که چت میکنم تو این گوشی وقتی بهم pm میاد (به صورت فارسی)
اون کلمه فارسی رو از آخر به اول مینویسه
مثلا :
به جای اینکه بنویسه (سلام) مینویسه م ا ل س !!!!
و دیکشنری انگلیسی به فارسیشم اینجوری هست!!(معنی فارسی کلمه رو برعکس مینویسه)
میخوام بدونم مشکل از چیه؟:41:
راه حلی داره یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی بکنین:20:
Unique 2626
05-04-2011, 20:58
سلام به همه دوستان
یه مشکلی که تو این گوشی هست اینکه:
من با برنامه Shmessenger که چت میکنم تو این گوشی وقتی بهم pm میاد (به صورت فارسی)
اون کلمه فارسی رو از آخر به اول مینویسه
مثلا :
به جای اینکه بنویسه (سلام) مینویسه م ا ل س !!!!
و دیکشنری انگلیسی به فارسیشم اینجوری هست!!(معنی فارسی کلمه رو برعکس مینویسه)
میخوام بدونم مشکل از چیه؟:41:
راه حلی داره یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی بکنین:20:
کسی نبود اینجا واسه این مشکل ما راه حلی داشته باشه؟
یا اینکه این تاپیک دیگه تعطیل شده خیلی وقته؟؟؟؟
چن روزی میشه که پست دادم ولی کسی جوابی نداده بهم!!:41:
Milad4171
05-04-2011, 21:26
کسی نبود اینجا واسه این مشکل ما راه حلی داشته باشه؟
یا اینکه این تاپیک دیگه تعطیل شده خیلی وقته؟؟؟؟
چن روزی میشه که پست دادم ولی کسی جوابی نداده بهم!!
شما از برنامه ی ebudy استفاده کنید.
بهم ریختگی فونت فارسی هم که مشخصه بخاطر فارسی سازی گوشی شماست.
دو نوع فارسی سازی داریم.
یکی واسه ی نوشتن. یکی واسه ی خوندن.
احتمالا فارسی سازی در بخش نوشتن فارسی گوشی شما مشکل داره که راه حلشم فارسی سازی و البته نصب فریمور جدید اگه بدردبخور باشه.
اگه گوشیتون گارانتی داره میتونین با همین بهونه که فارسی ساز نیست یه فریمور جدید هم نصب کنید!
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
سلام دوستان چند تا سوال داشتم لطف میکنید جواب بدید :40::40::40::40::40::40::40::40:
1) آیا میشه برنامه و بازی را روی کارت حافظه ذخیره کرد و روی کارت حافظه برنامه را اجرا کرد ؟
2) حداکثر حجم برنامه جاوا که نصب می کنیم چقدر متواند باشد ؟ مثلا برنامه جاوای 5 مگ را اجرا میکند ؟
3) حجم کل برنامه هایی که میتوان روی کارت حافظه داشت محدودیتی ندارد ؟ مثلا من روی کارت حافظه گوشی نوکیای خودم با اینکه جاوا است حدود 85 مگ برنامه و بازی دارم و همه هم از روی کارت حافظه اجرا می شوند
با تشکر :11::11::11::11::11::11::11::11:
1- برنامه های نصب شده روی حافظه ی خود گوشی نصب میشه.
2 - فرقی نداره مهم اینه که حافظه ی گوشی حجم ذخیره ی اون برنامه رو داشته باشه.
3 - چون برنامه های نصب شده روی حافظه ی خود گوشی نصب میشه شما در حالت عادی بین 120 تا 140 مگابایت بیشتر نمیتونین اطلاعات روی گوشی بریزین.
mghaffari49
07-04-2011, 19:41
سلام
من S5233A دارم. کسی می تونه واسم تم برای این گوشی پیدا کنه؟ خیلی ممنون.موفق باشید.
نه که تم نباشه ها،ولی متاسفانه فقط با فریمورهای روسی سازگارن و اونا هم با فارسی سازگار نیستن.
kasra2002
08-04-2011, 18:47
سلام
یه مشکل مسج مموری فول اونم با 40 تا اس ام اس میده و نمیشه اس ام اسو به گوشی انتقال داد
چکار کنم
ممننون
Unique 2626
15-04-2011, 12:25
یکی از امکانات خیلی خوب و جالب گوشی " GT_S5233A " قسمت Smart Unlock هست !
با این روش میشه به صورت راحت به قسمت های مختلف گوشی دسترسی پیدا کرد !
مزیت استفاده :
برای اینکه این گوشی رو باز بکنیم 2 روش وجود داره :
1: دکمه Unlock و ( چن لحظه ) نگه داریم تا باز شه !
2: یکی از دکمه هایی رو که پایین Screen هستن رو بزنیم تا صفحه نیمه روشن بشه
و بعد تصویری رو که کنارش نوشته Phone Locked . . . چن لحظه لمس کنیم تا باز شه !
طرز استفاده از این روش هم دقیقا تو همین "صفحه ی نیمه روشن " هست که تو گزینه 2 اشاره شد :
به این ترتیب به قسمت مربوطه میرسین :
Menu>Settings>Smart Unlock
اول Gesture Unlock رو از حالت Off به On تغییر بدین تا زیرش یه سری انتخاب ها ظاهر بشه !!
3 انتخاب داده میشه :
Unlock Only :
در صورت انتخاب یه صفحه از حروف انگلیسی میاد که شما باید یه حرف رو انتخاب کنین! ( مثلا L )
حالا اگه تو اون صفحه ( نیمه روشن !! ) حرف L رو بنویسن صفحه باز میشه !!
Speed Dial :
در صورت انتخاب یه سری شکل آدمک میاد که کنارشون عدد قرار داره !
با انتخاب یک آدمک شما به Contact List میرین و یکی از شماره هارو از لیست انتخاب میکنین !
حالا اسم اون شخص کنار اون آدمک هست ! حالا اگه دوباره همون و انتخاب کنین حروف انگلیسی میان که
باید یه حرف انتخاب کنین ( مثلا I )
حالا اگه " I " رو تو اون صفحه بزنین مستقیما شماره اون فرد و میگیره !
Apps Launch :
در صورت انتخاب 5 گزینه میاد :
Call
Music Player
Java
یکی رو برای راهنمایی بگم : ( بقیه عین همین Set میشن ! )
Music Player :
این قسمت وانتخاب کنین !
در صفحه ی باز شده یه حرف انگلیسی رو انتخاب کنین ! ( مثلا P )
تو صفحه ذکر شده " P " رو بنویسین تا به قسمت Music Player بره مستقیما !
امیدوارم مطلب مفیدی بوده باشه !:20:
peyman_sogol
22-04-2011, 15:42
اقا کسی نمیدونه چرا وقتی sms فارسی برام میاد بعضی از کلمه هاش پس و پیش میشه چه طوری میشه این مشکل رو برطرف کرد
unforgivenII
29-04-2011, 18:03
سلام
من رمز گوشیمو یادم رفته.
کسی از دوستان می دونه چه جوری می تونم رمزشو ریست کنم یا پیدا کنم؟
گوشی من S5233a و ورژن آن S523AJPJG2
ممنون
اقا کسی نمیدونه چرا وقتی sms فارسی برام میاد بعضی از کلمه هاش پس و پیش میشه چه طوری میشه این مشکل رو برطرف کرد
گوشی شما خوب فارسی شده؟ با گارانتی خریدی؟
سلام
یه مشکل مسج مموری فول اونم با 40 تا اس ام اس میده و نمیشه اس ام اسو به گوشی انتقال داد
چکار کنم
ممننون
در Star نمیشه SMS رو به حافظه Micro SD منتقل کرد. (مگر اینکه ، در آینده فریموری بیاد که بتونه این قابلیت رو به این گوشی اضافه کُنه.)
با 1500 تومن می تونی یدونه آداپتور تبدیل مستقیم جک 3.5 میلیمتری واسش بخری.با نصب اون می تونی هر نوع هدفونی که خواستیو مستقیم به گوشی وصل کنی.
اینم شکل اون اداپتوره:
یه مبدل جک 3.5 برای گوشیـــ ـم خریدم ولی وقتی Headset رو وصل می کنم هیچ صدایی از هدست پخش نمیشه... ( و از اسپیکر گوشی پخش میشه ، مثل حالت عادی که Hands Free بهـــ ـش وصل نیست.)
آیا باید حتماً از Headphone استفاده کُنم... ؟ اگه آره ، چرا؟. مگه هدفون چی داره، که هدست، نداره؟! و نمیتونه وقتی به مبدل جک 3.5 وصل میشه هیچ صدایی پخش کُنه و صدا مثل حالت عادی ، از اسپیکر گوشی پخش میشه؟ ...
sarberah
03-05-2011, 12:52
استار خودم رو که مهرماه 1387 خریدم و کاملاً سالم و تمیزه، میفروشم.
موفق باشید
peyman_sogol
04-05-2011, 15:15
باهاش میتونم فارسی بنویسم تو تنظیمات زبانش گزینه ی فارسی هم داره ولی بدون گارانتی خریدم
peyman_sogol
06-05-2011, 16:04
اقا من چند تا فریمور گیر اوردم که به ترتیب تاریخ انتشارشون این پایین گذاشتم از دوستان اگه میدونید کدومش بهتره و فارسی رو هم ساپورت میکنه بگید ممنون میشم
S5230XEID6
S5230XEID7
S5230XEIE5
S5230XEIG1
S5230XEIG2
S5230XEIG4
S5230XEIG6
S5230XEII2
S5230XEII4
mehdi30nema
15-05-2011, 19:29
بچه ها من یکی از همکارام این گوشی ( البه مدل تلوزیون دارش را 5233 خریده ) . امروز برای امتحان مموری 4 گیگ گوشی خودم ( نوکیا 5530 هست ) انداختم روی این گوشی ولی نمیدونم چرا نشناختش . با این حال من براش الان یه 4 گیگ نو خریدم و فردا باید بندازم روی گوشیش حالا یه سوال :
1 - برای شناساندن مموری کاره خاصی باید کرد ؟
2 - ممکنه گوشی خراب باشه و مموری را نشناسه ؟
Kaptian Black
28-05-2011, 19:43
از دوستان کسی لینک دانلود فریمور S5233AJPJG2 رو نداره ؟
بچه ها من یکی از همکارام این گوشی ( البه مدل تلوزیون دارش را 5233 خریده ) . امروز برای امتحان مموری 4 گیگ گوشی خودم ( نوکیا 5530 هست ) انداختم روی این گوشی ولی نمیدونم چرا نشناختش . با این حال من براش الان یه 4 گیگ نو خریدم و فردا باید بندازم روی گوشیش حالا یه سوال :
1 - برای شناساندن مموری کاره خاصی باید کرد ؟
2 - ممکنه گوشی خراب باشه و مموری را نشناسه ؟
نه
احتمال داره ! ولی بعضی از مموری ها با بعضی گوشی ها سازگار نیستن. مارک های مختلف رو امتحان کُنید. من PNY دارم و رو گوشی من جواب داده.
Nabakhshoode
30-05-2011, 09:53
دوستان کسی استار 2 داره ؟ کلوبی جداگانه براش ندیدم !
دوستان کسی استار 2 داره ؟ کلوبی جداگانه براش ندیدم !
یه لینکی عکسی ازش بذار ببینم چیه !
Nabakhshoode
30-05-2011, 20:02
M Like Mother
31-05-2011, 15:24
سلام
من این گوشی رو خیلی وقت پیش خریده بودم برای کسی
فکر کنم صفحه 140 پست هام باشه
بعضی پیامکهای فارسی رو قاطی پاتی می نوشت. گفتند فرمور عوض کنی درست میشه ولی نشد
بعد از تحقیقات نتیجه این شد که پیامکهایی که از گوشیهای سونی اریکسون میاد و نمادهایی مثل : و اینها دارد باعث قاطی پاتی شدن میاد ولی با نوکیا مشکل نداره. حتی اگه پیامک صد دست گشته باشه اما منبعش از سونی اریکسون بیرون آمده باشه این مشکل هست ( چه تحقیقاتی!)
کسی راه حلی نداره؟
در ضمن کدی که بدونم فرم ور چه ورژنی هست چیست؟
pakbakhteh
29-06-2011, 17:27
من چطوری میتونم گوشیم رو آپدیت کنم (S5233A)
و اینکه باید از چه نرم افزاری استفاده کنم ( در صورت امکان لینک دانلوشو بزارید)
اصلاٌ آپدیت چه مزایایی داره ؟
با تشکر
pakbakhteh
30-06-2011, 22:35
یه سئوال دیگه اونم اینکه برای مدل S5233A که من ازش دارم چطوری میشه یه فکری برای اس ام اس هاش کرد ؟
آخه تا 30 تا اس ام که در این باکس داشته باشی بعد از اون دیگه اگه اس ام اس جدید بیاد میگه حافظه اس ام اس پر شده باید تعدادی از اس ام اس ها رو پاک کنی؟
ببینم به نظر اساتید راهکاری داره یا .. ؟
با تشکر
pakbakhteh
08-07-2011, 23:37
بچه ها لطفا جواب
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.