مشاهده نسخه کامل
: كلوپ S5230 Star
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
free_touch
08-05-2010, 01:36
کسی فیمت فعلی این گوشی و می دونه؟؟؟ ممنون
با گارانتی اصلی(مایکروتل) حدود 155-160 تومن.
با گارانتی متفرقه حدود 140-145 تومن.
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
تو حالت اسلاید شو گزینه ای برای تنظیم کردن مدت زمان مکث نداره؟
romantic
08-05-2010, 18:32
راستش با تحقیقی من قبلا کرده بودم از فایلهای jar و Jad که الان متوجه شدم میگه فایلهای Jar رو همه گوشیها مثل گوشیهای سیبمین و جاوا ، ساپورت میکنه ولی فیلهای jad مخصوص گوشیهای جاوا هست.
البته اینطوری که من فهمیدم هر فرمت از این دو تا فایل ممکنه مخصوص به یک نوع گوشی باشه! مثلا میگن Jad روی بعضی مدلهای سونی اریکسون یا نصب نمیشه یا دچار مشکل کوچیک بودن صفحه یا اینجور چیزا میشه!!
ولی توی 90درصد مواقع مربوط به سیستم عامل و ورژن مربوطه هم هست!!!:46:
واسه این گوشی هم من Jar نصب کردم هم Jad
البته بیشترش Jar هستن.
من خیلی دنبال برنامه های خاصی نیستم. فقط چند تا دیکشنری، نقشه ، تقویم، ماشین حساب و ... هست که خیلی جدید نیستن و رو K750 خیلی راحت کار میکنن و فقط Jar این برنامه ها رو دارم.
آیا شما هیچ برنامه مشابهی روش نصب کردبن؟ (فقط با فایل Jar) اگر به خوبی نصب شدن بگین ممنون میشم.
با تشکر از راهنماییتون
free_touch
08-05-2010, 23:59
من خیلی دنبال برنامه های خاصی نیستم. فقط چند تا دیکشنری، نقشه ، تقویم، ماشین حساب و ... هست که خیلی جدید نیستن و رو K750 خیلی راحت کار میکنن و فقط Jar این برنامه ها رو دارم.
آیا شما هیچ برنامه مشابهی روش نصب کردبن؟ (فقط با فایل Jar) اگر به خوبی نصب شدن بگین ممنون میشم.
با تشکر از راهنماییتون
همه این چیزایی که می خواید واسه استار هستش و بدون مشکل کار می کنن.
اگه احتیاج دارید لینک می زاریم.
amir_inter
09-05-2010, 14:55
سلام بچه ها
چند تا سوال داشتم 1
1- وقتی پیغام باتری لو میده 7 الی 8 ساعت طول میکشه تا گوشی خاموش بشه و همش ویبره میزنه میره تو اعصاب آدم باید چه کار کرد؟
2- برنامه هایی مثل تقویم و ... آیا شارش باطری را هنگام استندبای مصرف می کنند؟اگه مصرف می کنند چه مقدار؟
خیلیییییییییییییییییییییی یی ممنونم.
Milad4171
09-05-2010, 18:19
با تشکر از راهنماییتون
راستش رو بخوای من اون سری واسه اطمینان خاطر خودم گوشیم رو دیدم و فایلهایی که تو فولدرOther بود رو. بیشتر فایلهام فرمتشJar بود! که شامل نقشه و و بازی و برنامه مثل پلیر و اینا رو نصب کردم رو گوشیم مشکلی هم نداره!!
کلا سامسونگ سیستم جاواش به روز شده مثل قبلنا نیست
Milad4171
09-05-2010, 18:26
سلام بچه ها
چند تا سوال داشتم 1
1- وقتی پیغام باتری لو میده 7 الی 8 ساعت طول میکشه تا گوشی خاموش بشه و همش ویبره میزنه میره تو اعصاب آدم باید چه کار کرد؟
2- برنامه هایی مثل تقویم و ... آیا شارش باطری را هنگام استندبای مصرف می کنند؟اگه مصرف می کنند چه مقدار؟
خیلیییییییییییییییییییییی یی ممنونم.
1- به نظر من از دید یه نقش نمیشه بهش نگاه کرد. البته نظر منه! اینکه سامسونگ چقدر واسش مکالمه کاربرهاش مهمه که واسه اینکه باطری زمانی که به حالت Low میرسه تمام امکانات گوشی رو آف میکنه که از حداکثر زمان باطری تو حالت کمترین مصرف بیشتر زمان رو استفاده کنین در حالت مکالمه. ( چی گقتم!!؟!؟!:13:) راهی نداره در کل !!( مگه درست کاری گوشی)
2 - اگه آنلاین باشه یعنی بخوای استفاده کنی آره. ولی اگه به صورت دیفالت یعنی واسه مثلا اعلام روز و ساعت مثل قرار ملاقات باشه نه مصرف نمیکنه! شاید باورتون نشه. اگه بلوتوث آن باشه ولی استفاده نشه علنا هیچ استفاده این نمیشه ازش! باطری هم کم نمیشه!
اگه منظورت بازی هست که بله. بخاطر بزرگی صفحه و سیستم عامل نصبتا معمولی که داره یکمی باطری مصرف میکنه حین بازی!!!
سوال اول هم اگه کسی جوابش رو داره بگه به دوسمون!!
mahdi_mbi
09-05-2010, 21:51
کابل گوشی من گم شده :41: :19:
از دوستان کسی خبر داره تو علاالدین پیدا میشه یا نه؟!
تو نمایندگی چی؟!
Milad4171
09-05-2010, 23:19
کابل گوشی من گم شده :41: :19:
از دوستان کسی خبر داره تو علاالدین پیدا میشه یا نه؟!
تو نمایندگی چی؟!
شک نکن.حال داری برو مرکز خدمات پارس ماکروتل. هرکاری هم بخوای واست میکنن.
چون خودشون وارد کننده ی اصلی هستن هرچی لوازم جانبی هم بخوای دارن(( البته در صورتی که تموم نکرده باشن رو موارد خاص)):46:
Milad4171
09-05-2010, 23:39
من امروز تو تاپیکهای مختلف گوشیهای سامسونگ گشت زدم. گویا همه اون چیزی رو که دیدن با اون چیزی که واقعی هست خیلی فرق داشته
از اولش هم م گفتم. گوشی مشخصه اصلیش .کیفیت صدا - آنتی دهی و باطری قوی- زیبا - مقاوم و با تکنولوژی بروز خوبه. یعنی حداکثر چیزی که میشه مطوب و به صرفه درنظر گرفتش با همین مشخصات کامل میشه!
جت رو همه با استار مقایسه کردن درصورتی که قیمتش حدودا2 برابره. همه از گوشی Pixon12 شکی بودن چون واقعا اون چیزی که باید با توجه به قیمتش باشه رو نداره
گوشیهای دیگه که نیومده خیلیا ذوقش رو داشتن. مثل اولین 8مگاپیکسلی سامسونگ.
من نمیخوام از سامسونگ بد بگم ولی هیچ وقت به این اعتقاد ندارم که امکانات جزو کاراییهای اصلی یه گوشیه. مثلا دوربینش. یا کیفیت پلیرش!
بودنش خوبه ولی نمیشه به عنوان یه خصوصیت اصلی نام برد.البته جای بحث نیست که الان گوشی مبایل هم پلیر هست هم دوربین عکاسی هم نویگیتور هم گیم هم خیلی چیزای دیگه!!!
من فعلا در حال تحقیق گوشی سامسونگ با سیستم عامل آندروید هستم. ببینم چه کرده!!!:20:
ببخشیدا. خودتون یه جوری ربطش بدین به استار.نگین بی ربط بود!!!!:31::46:
مرکز خدمات پارس ماکروتل تو تهران کجاست ممنون میشم ادرس دقیق بدین؟
دوستان من قصد خرید دارم منتها قبل از ان دو سوال داشتم که مطرح می کنم
1.گوشیهایی که سیستم Wi Fi دارند چه کاری را می توانند انجام دهند در کل این wiFi یعنی چی لطفا کمی در این ارتباط توضیح دهید ایا به صرفه است گوشی بخریم که این سیستم را داشته باشد با توجه به جدید بودن تکنولوژی
2.در مورد سیستمGPS ایا این سیستم قابل نصب روی مدل استار است یا اینکه این سیستم باید از قبل روی گوشی نصب شده باشد منظورم اینه که گوشی باید بخریم که این سیستم را ساپورت کند
:10::40::11:
amir_inter
10-05-2010, 10:39
سلام میلاد جان از اینکه جواب منو دادی خیلی ممنون ولی مشکل اینجاست که تو این 7 الی 8 ساعت هر یک ربع یک ربع پیغام باتری لو میده (ویبره یا زنگ) بیشتر روزها و مخصوصا شب ها وقتی می خوام بخوابم اذیت می کنه
نمی شه کاری کرد اخطارش هر 1 ساعت باشه یا حداقل نه ویبره بره نه زنگ بزنه؟
به نظرت فریم ور s523AJPIE9(مال منه)تشخیص دست خط داره یا نه ؟اگه داره کجاست؟
ازت خیلی ممنونم دوست عزیز
Milad4171
10-05-2010, 12:22
مرکز خدمات پارس ماکروتل تو تهران کجاست ممنون میشم ادرس دقیق بدین؟
دفتر مرکزی خدماتش - تقاطع مطهری و سهرودی هست.پلاک85
این رو ببین. آدرس تمام مراکز خدماتی و فروش پارس ماکروتل هست. اگه رو مود خوب باشن ناراضی از اونجا نمیای بیرون:46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Milad4171
10-05-2010, 12:28
دوستان من قصد خرید دارم منتها قبل از ان دو سوال داشتم که مطرح می کنم
1.گوشیهایی که سیستم Wi Fi دارند چه کاری را می توانند انجام دهند در کل این wiFi یعنی چی لطفا کمی در این ارتباط توضیح دهید ایا به صرفه است گوشی بخریم که این سیستم را داشته باشد با توجه به جدید بودن تکنولوژی
2.در مورد سیستمGPS ایا این سیستم قابل نصب روی مدل استار است یا اینکه این سیستم باید از قبل روی گوشی نصب شده باشد منظورم اینه که گوشی باید بخریم که این سیستم را ساپورت کند
:10::40::11:
1- به طور کلی اگه بخوام تکنولوزی WIFI رو توضیح بدم. اینترنت پر سرعت بی سیم. همونی که تو همه لپتاپ ها وجود داره. و با همون قابلیت البته با سرعتی کمتر. ADSL با آنت وایرلس داری بدردت میخوره.اینکه میگن کارایی نداره چون تو بیشتر کشورهای توسعه یافته وایرلس هون وای فای مثل GPRS که ما داریم و سرعت مثل دیال آپ هست با این تفاوت که سرعت خیلی بالاست رو دارن واسه همین واقعا واسه اونا کارایی داره. ولی اگه شرکتی جایی باشی که وایرلس داشته باشه خوب جواب میده( البته من هنوز با WIFI رو ندیدم از نزدیک و کیفیتش رو!!!)
2 معمولا GPSلازم به نصب نیست.مگه به صورت جانبی نیاز به نصب باشه! منظورت چیه!؟ تو گوشی یه برنامه ای داره به نام Google Map که خیلی خوب کار میکنه. ولی در کل این گوشی همه جور برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه!!!!
اینطوری که من شنیدم این سیسیتم به صورت کلی در ایران طراحی نشده هنوز. اگه هم جایی یا برنامه ای این شیوه رو ارائه میده مختص به خودش و برنامه ریزی خودشه!!! تو نیاز به لود کردن نداری به صورت دیفالت استفاده میکنی. ولی در بیشتر کشورها این مشخصه چون به صورت برنامه ریزی شده و ماهواره ای هست حتی تغییرات کوچیک هم که در 24 ساعت قبل پیش اومده رو میتونی متوجه بشی!!!
Milad4171
10-05-2010, 12:36
سلام میلاد جان از اینکه جواب منو دادی خیلی ممنون ولی مشکل اینجاست که تو این 7 الی 8 ساعت هر یک ربع یک ربع پیغام باتری لو میده (ویبره یا زنگ) بیشتر روزها و مخصوصا شب ها وقتی می خوام بخوابم اذیت می کنه
نمی شه کاری کرد اخطارش هر 1 ساعت باشه یا حداقل نه ویبره بره نه زنگ بزنه؟
به نظرت فریم ور s523AJPIE9(مال منه)تشخیص دست خط داره یا نه ؟اگه داره کجاست؟
ازت خیلی ممنونم دوست عزیز
درسته. هی الارم میده. با اینکه تو تمام مشخصه های ویبره رو تو گوشی 0 میکنی باز آلارم با ویبره میده!!!
البته نمیشه به صورت دستی کاریش کرد چون من این گوشی رو زیر و رو کردم. مگه با آپدیت و اختصاص برنامه های جدید واسه تنظیم آلارم کمبود شارژ گوشی این کار عملی بشه!!
من درست منظور از تشخص دست خط رو نمیدونم.
ولی تو گوشی مشخصه ای داره به نام Smart Unockتوی قسمت تنظیمات Settings که میتونی با نوشتن یه حرف انگلیسی روی LCD به صورت shortcut برنامه ی مورد نظرت رو حتی در حالتی که گوشی قفل هست اجرا کنی.
اگه منظورت امنتی هست. نه نداره!!! حتی نمیتونی گوشی رو با پسورد مشخص شده به صورت کامل قفل کنی .فقط میتونه دونه دونه قسمتهای مربوطه رو روش پسورد بگذاری!!!
بازم شاید با به روز شدن سیستم این تنظیمات گسترده تر بشه!! ولی سامسوگ زیاد به این روشها اعتقادی نداره!!!!:46:
kalepoook
10-05-2010, 21:42
سلام
یه 2 تا سوال داشتم ممنون میشم لطف کنید و جواب بدین.
1 . باطری استار چند روز میتونه دوام بیاره یا بهتر بگم متوسط چند روز؟
2. محدودیت برای نصب برنامه از نظر تعداد یا حجم برنامه داره یا نه؟
ممنون
Milad4171
10-05-2010, 21:59
سلام
یه 2 تا سوال داشتم ممنون میشم لطف کنید و جواب بدین.
1 . باطری استار چند روز میتونه دوام بیاره یا بهتر بگم متوسط چند روز؟
2. محدودیت برای نصب برنامه از نظر تعداد یا حجم برنامه داره یا نه؟
ممنون
1- به طور متوسط اگه استفاده فقط اس ام اس و زنگه 3 روز ولی اگه بازی یا آهنگ هم گوش میدی ممکنه به 2 روز کاهش پیدا کنه!
اگه هم زیاد اهل اس ام اس یا صحبت کردن نیستین مثلا روزی کمتر از 20 دقیقه مکالمه دارین این مدت به 4 روز هم میرسه!!!
2- چون به طور مستقیم بازی و برنامه تو مموری گوشی نصب میشه بستگی به میزان فضای آزاد مموری گوشی داره!!!
:46:
باطریش کلا عالیه!!
دوستان من از مودم وایرلس بیسیم استفاده می کنم ایا این امکان وجود دارد از اینترنت بیسیم روی این گوشی استفاده کنم منظورم اینه که ADSL را به گوشیم منتقل کنم با استفاده از مودم بیسیم ایا تنظیمات خاصی را باید روی گوشی انجام داد ممنون میشوم در این رابطه توضیح دهید با تشکر:10:
danial86
11-05-2010, 08:52
سلام بچه ها
چند تا سوال داشتم 1
....
بابا دمت گرمه
برو خدا رو شکر کن
رفیقم کوکی داره از وقتی که پیغام میده اگه به شارژ نزنی چند دقیقه بعد خاموش میشه
فکر کنم اونایی که کوکی دارن حاضر بودن هر 5 دقیقه ویبره رو تحمل کنن تا انقدر زود گوشی خاموش نشه
amir_inter
11-05-2010, 10:22
دانیال جون اتفاقا من هم از این کار استار خیلی راضی هم هستم ولی چون تند تند پیغام میده میره تو اعصابم
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
برای تغییر فریم ور چقدر پول باید بپردازیم؟
free_touch
11-05-2010, 13:51
دوستان من از مودم وایرلس بیسیم استفاده می کنم ایا این امکان وجود دارد از اینترنت بیسیم روی این گوشی استفاده کنم منظورم اینه که ADSL را به گوشیم منتقل کنم با استفاده از مودم بیسیم ایا تنظیمات خاصی را باید روی گوشی انجام داد ممنون میشوم در این رابطه توضیح دهید با تشکر:10:
سلام.
دوست عزیز مدل گوشی شما چی هستش ؟ مثلا s5233a هستش یا s5230w ؟
بیشتر تاکید روی اخر اسم مدل هستش(که با رنگ قرمز مشخص شده).اگه ته اسم مدل w باشه(مثلا s5230w) ، بله می تونید از وایرلس استفاده کنید اما اگه غیر w هر چیز دیگه ای(مثل a یا s باشه) گوشیتون مدل بدون wi-fi هستش و طبیعتا نمی تونید از وایرلس استفاده کنید و باید به gprs قناعت کنید.
milad-p30world
11-05-2010, 14:09
آقا خواهشا یه تاپیک درست کنید و بازیها و نرم افزارهای این گوشی رو داخلش بزارید . سر گیجه گرفتم از بس توی صفحات این تاپیک دنبال برنامه و بازی گشتم خیلی شلوغه
free_touch
11-05-2010, 14:19
2 معمولا GPSلازم به نصب نیست.مگه به صورت جانبی نیاز به نصب باشه! منظورت چیه!؟ تو گوشی یه برنامه ای داره به نام Google Map که خیلی خوب کار میکنه. ولی در کل این گوشی همه جور برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه!!!!
اینطوری که من شنیدم این سیسیتم به صورت کلی در ایران طراحی نشده هنوز. اگه هم جایی یا برنامه ای این شیوه رو ارائه میده مختص به خودش و برنامه ریزی خودشه!!! تو نیاز به لود کردن نداری به صورت دیفالت استفاده میکنی. ولی در بیشتر کشورها این مشخصه چون به صورت برنامه ریزی شده و ماهواره ای هست حتی تغییرات کوچیک هم که در 24 ساعت قبل پیش اومده رو میتونی متوجه بشی!!!منظورتونو متوجه نمیشم ؟ یعنی چی در ایران طراحی نشده ؟
جی پی اس یه تکنولوژی هستش که از طریق ماهواره ای به همین نام کل کره زمین رو ساپورت می کنه و از طریق گیرنده های مخصوص (که چند سالی هستش روی برخی از مدل گوشی ها هم نصب میشه و بصورت سخت افزاری هستش) میشه دریافتش کرد و بصورت کاملا رایگان هستش (برخلاف google map ) که باید برای لود شدن نقشه هاش هزینه gprs بپردازید.
شما بعد از خرید یه گوشی که gps داره تنها کاری که باید کنی اینه که برنامه گیرنده (مثل garmin) و نقشه های شهر مدنظرتون (مثلا تهران رو تو گوشی نصب کنید). و تمام.
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
آقا خواهشا یه تاپیک درست کنید و بازیها و نرم افزارهای این گوشی رو داخلش بزارید . سر گیجه گرفتم از بس توی صفحات این تاپیک دنبال برنامه و بازی گشتم خیلی شلوغه
شما به سایت زیر برید :
gallery.mobile9.com
هرچی بازی و برنامه بخواید واسه استار هستش.(سایرین از جمله خود من هم برنامه ها و بازی هایی که اینجا میزاریم از این سایت هستش).
reallovegach
12-05-2010, 08:19
سلام بچه ها
می خواستم بدونم کسی فریمور جدید استارو از ویندوز ویستا راه انداخته واسه گوشیش یا نه .
من تا اونجایی که باید search port بزنی مشکل ندارم ولی وقتی اینو می زنم پورتی پیدا نمیکنه.
به نظر اصلا گوشیو نمیخونه. من درایور usb 5.56 نصب کردم که کاملا درست نصب شد.
نمیدونم مشکل چیه ؟ اگه درایور جدیدتر یا برای ویستا هست برام بذارین
ممنون میشم
در کل راهنماییم کنین
راستی جدیدترین فریمور که فارسی داشته باشه چیه الان ؟
omid.pari
12-05-2010, 10:42
سلام بر دوستان
منم يه 2 هفته ميشه استار رو گرفتم
عكسش تو روز و فضاي باز خيلي خوبه
كلا خيلي عاليه با قيمت 155 تومن
ولي من از اين گزينه protection سر در نميام
كسي ميتونه يه كمكي كنه با تشكر
darkdream2012
12-05-2010, 12:35
سلام
یه سوال یکی از دوستان در قبل پرسیده بود که درست و قاطعانه بهش پاسخ داده نشد منم گیر همینکم آیا میشه از مودم adsl که دو پورت داره یکی یو اس بی و یکی هم ماله کامپیوتر با استار بهش کانکت شد یا نه؟
Milad4171
12-05-2010, 13:04
سلام
یه سوال یکی از دوستان در قبل پرسیده بود که درست و قاطعانه بهش پاسخ داده نشد منم گیر همینکم آیا میشه از مودم adsl که دو پورت داره یکی یو اس بی و یکی هم ماله کامپیوتر با استار بهش کانکت شد یا نه؟
باید مودمت آنتن وایرلس رو داشته باشه!!
romantic
12-05-2010, 14:02
من این گوشی رو خریدم و علیرغم زیبایی و خوشدست بودنش زیاد راضی نیستم ازش.
یکی از مشکلاتی که دارم اینه که یه سری دیکشنری و نقشه که قبلا داشتم رو K750 رو این نصب نمیشه و Invalid Java میگه. با اینکه حتی بعدش Jad ریختم. مثلا سری JDictionary رو نصب نمیکنه که دیکشنری انگلیسی به انگلیسی خیلی خوبیه.
مشکل دیگه من با پلیر این گوشیه که بد جور رو اعصابمه. وقتی میخوام یه Playlist درست کنم نمیره تو فولدر ها تا من از هر فولدر که میخوام مرتب بهش Add کنم بلکه همه آهنگها رو با هم میاره و من باید از بین مثلا 200-300 تا آهنگ بگردم 20 تا رو بذارم تو یه playlist که خیلی وقتگیر و ضد حاله.
راستی چطور میشه کاری کرد که این گوشی در حالتی که نور صفحه نمایش رفته ساعت رو نشون بده؟ و اینکه آیا این گوشی قابلیت اضافه کردن theme رو داره و اگر آره چه جوری؟
خیلی از راهنماییهاتون ممنون
Prima1001
12-05-2010, 16:47
یکی از مشکلاتی که دارم اینه که یه سری دیکشنری و نقشه که قبلا داشتم رو K750 رو این نصب نمیشه و Invalid Java میگه. با اینکه حتی بعدش Jad ریختم. مثلا سری JDictionary رو نصب نمیکنه که دیکشنری انگلیسی به انگلیسی خیلی خوبیه.
مشکل دیگه من با پلیر این گوشیه که بد جور رو اعصابمه. وقتی میخوام یه Playlist درست کنم نمیره تو فولدر ها تا من از هر فولدر که میخوام مرتب بهش Add کنم بلکه همه آهنگها رو با هم میاره و من باید از بین مثلا 200-300 تا آهنگ بگردم 20 تا رو بذارم تو یه playlist که خیلی وقتگیر و ضد حاله.
راستی چطور میشه کاری کرد که این گوشی در حالتی که نور صفحه نمایش رفته ساعت رو نشون بده؟ و اینکه آیا این گوشی قابلیت اضافه کردن theme رو داره و اگر آره چه جوری؟
دقیقا درسته بدجور این گوشی رو اعصاب آدمه، من که خودمو ازش خلاص کردم:31:
این گوشی نه قابلیت Theme داره و نه ساعتی که در حالت Standby نشون بده:13:
free_touch
12-05-2010, 20:16
سلام بر دوستان
منم يه 2 هفته ميشه استار رو گرفتم
عكسش تو روز و فضاي باز خيلي خوبه
كلا خيلي عاليه با قيمت 155 تومن
ولي من از اين گزينه protection سر در نميام
كسي ميتونه يه كمكي كنه با تشكر
این گزینه برای این هست که زمانیکه شما یه فایل رو پروتکت کنی موقع پاک کردن مثلا چند فایل ازتون می پرسه که ایا گزینه هایی که پرتکت کردید هم می خواید پاک شه یا نه.در واقع بیشتر واسه این هست که از پاک کردن تصادفی و اتفاقی جلوگیری کنه.
free_touch
12-05-2010, 20:21
شما دیکشنری های سارادیک و pmd رو نصب کنید بدون مشکل کار می کنن.
دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هم که بهتر از اکسفورد نداریم. که اونم واسه این گوشی موجوده و بدون مشکل کار می کنه.
نقشه تهران 87 هم اجرا میشه.
کلا تم واسه گوشی های ال جی و سامسونگ همین جوریه.(میشه نصب کرد اما خیلی مشکل هستش و با ریسک همراه هستش).
free_touch
12-05-2010, 20:30
دقیقا درسته بدجور این گوشی رو اعصاب آدمه، من که خودمو ازش خلاص کردم:31:
این گوشی نه قابلیت Theme داره و نه ساعتی که در حالت Standby نشون بده:13:
بالاخره هیچ گوشی کامل نیستش.
گوشی های 700-800 تومنی هم بخرید یسری نقایص دارن.
استار با این قیمت(140 تومن) بهترین انتخابه.
کیفیت تاچش واقعا عالیه ، کیفیت صفحه نمایشش واقعه خوبه(با گوشی همردش مثل کوکی مقایسه کنید) مقاومت صفحش در برابر ضربه هم خیلی خوبه. شما یه گوشی 140 تومنی بیار که 3 اینچ صفحه داشته باشه و بتونه با کیفیت صفحه استار برابری کنه.
دوستان سوالی در مورد این سیستم GPS دارم با توجه به اینکه این سیستم تازه به صورت شخصی در امده است و از بعد نظامی خارج گردیده سوال من این است که ایا این سیستم را از طریق برنامه می توان به گوشی منتقل کرد یا اینکه باید سخت افزار مربوط به خود را هم داشته باشد لطفا در مورد چگونگی کار کردن ان بر روی گوشی کمی صحبت کنید چطور موقعیت شما را دقیق نشان می دهد ایا از این طریق امکان ردیابی افراد وجود دارد یا خیر (در کل کمی قضیه را بشکافید در مورد نحوه کار GPS تا کاربران با این پدیده که تازه وارد کشور ما شده است اشنایی پیدا کنند با تشکر:10:
reallovegach
13-05-2010, 08:41
سلام بچه ها
می خواستم بدونم کسی فریمور جدید استارو از ویندوز ویستا راه انداخته واسه گوشیش یا نه .
من تا اونجایی که باید search port بزنی مشکل ندارم ولی وقتی اینو می زنم پورتی پیدا نمیکنه.
ممنون میشم
در کل راهنماییم کنین
reallovegach
13-05-2010, 08:45
سلام بچه ها
ممنون میشم
در کل راهنماییم کنین
mani2008
13-05-2010, 10:18
من مدتهاست خواننده خاموش این سایت هستم
یه توصیه با کسایی که میگن قاب پشتی گوشیمون خط میفته
دیروز تو یه مغازه قاب پشت گوشی برای استار دیدم..درست مثل اونایی که تو جعبه کوربی هستن.یعنی فقط در پشتی....به انواع شکلهای جینگول تا معمولی.....یکی گرفتم و کلی حالشو بردم.قیمت 5هزار تومن
omid.pari
13-05-2010, 10:20
سلام بر دوستان
saradic و pmd روش اجرا ميشند و بعضي نقشه ها
ولي ir-daroo رو چپكي نشون ميده
كلا با free-touch موافقم
صفحه لمسي خوب و كيفيت صفحه نمايش خوبي داره
دوربينش هم بدك نيست حداقل از گوشی قبليم كه 5 مگا پبكسلي بود خيلي بهتره
صدا هم در حد قابل قبوليه در ضمن گوشیه خيلي شيك و باكلاسيه حداقل از نظر من
با قيمت 150 والا عاليه
Milad4171
13-05-2010, 13:33
من گفتم. این GPS هنوز طراحی نشده!!! آنلاین نیست! شما رو در حال حرکت نشون نمیده مگه اینکه مخصوص شبکه باشه که این فناوری رو واسه خودشون تهیه کرده باشن!! اون GPS که واقعا معنی واقعی رو بده مسیر یابه! اینکه که مسیر حرکتی خودتون رو نشون بده! مشخصات اون مسیر. طولش! احیانا مسدود بودنش! ولی در کل این چیزی که شما نام میبرید یه چیز الکی و بیخود هست! فقط نشون میده شما به کدوم فرستنده نزدیکتر هستید! یا مقعیت کلی به صورت یه وسعت 1 کیلومتر مربع! حالا شما ممکنه پایینش باشین. ممکنه بالاش باشین! طریحی شده ولی هنوز پیاده سازی نشده! اینکه میگن ماهوار ماهواره هست چه ربطی داره. برین تو google erath. ببینن چند مدت یک بار عکسهای هوایی که روی ایرانه اسکن میشه و کشورهای دیگه چطوریه! پیدا کردن موقیت کسی هم همچین الکی نیست!!! شما گوشیتو گم میکنی و میدزدن با هزار منت و مایه باید بدی که گوشیتو رد یابی کنن. همچین الکی نیست که !! اگه منظورت هم خودت هست که بعله. طرف رو میتونن از گوشی مبالش اگه روشن باشه ردیابی کنن! خوب مشخصه. از گیرنده ی منطقه ای که داره ازش سرویس میگیره مشخصه اصلیشه!!! دقیقترش هم میشه مشخص کرد...
Milad4171
13-05-2010, 13:41
اوخ!!!! :18: چرا اینقدر خشششششششن!؟:13:
آره سر این قضیه من دلم خون بود. یکم تند رفتم!!! گوشیمو دزدیده بودن واسه اینکه ردیابی کنن هزارتا بهونه آوردن منم بییخالش شدم! حالم رو بهم زدن با این کاراشون!!! ولی کلا روشهای دیگه ای هم در مورد استفاده از GPS هست
البته استفاده های دیگه هم داره. واسه مسیر یابی و اینکه بهترین راه برای رسیذن به فلان مقصد چه راهی هست و چقدر زمان میبره با توجه به سرعت و آب و هوا و اینا!!
بیشترش مال نقشه برداری و کارای عمرانی و نمیدونم کشف مناطق ناشناخته و کشتی رانی و کنترل ترافیکه!!
darkdream2012
13-05-2010, 16:20
باید مودمت آنتن وایرلس رو داشته باشه!!
مودم داره اما گوشیم وی فی نداره راه دیگه ای نیست؟
reallovegach
13-05-2010, 22:20
سلام
اگه فریمور جدید واسه استار اومده لطفا بذارین
اگه فریمور جدید بیاد قطعا بچه ها اعلام میکنند
Milad4171
14-05-2010, 01:29
مودم داره اما گوشیم وی فی نداره راه دیگه ای نیست؟
دقیقا میخوای چیکار کنی؟ وقتی گوشی وای فای نداره خوب یعنی اتصالی هم برقرار نمیشه!!! اگه منظورت نت و شبکه هست میتون از شبکه GPRS استفاده کنی که سرعتش برابره با دیال آپ. باید حتما گیرنده داشته باشه. مثلا اگه لپ تاپ داشته باشی میتونی با فعال کردن وایرلسش بدون سیم وارد نت بشی!! گوشی هم همین کارو انچام میده!
باید گوشیت وای فای رو ساپورت کنه!!
darkdream2012
14-05-2010, 08:48
دقیقا میخوای چیکار کنی؟ وقتی گوشی وای فای نداره خوب یعنی اتصالی هم برقرار نمیشه!!! اگه منظورت نت و شبکه هست میتون از شبکه GPRS استفاده کنی که سرعتش برابره با دیال آپ. باید حتما گیرنده داشته باشه. مثلا اگه لپ تاپ داشته باشی میتونی با فعال کردن وایرلسش بدون سیم وارد نت بشی!! گوشی هم همین کارو انچام میده!
باید گوشیت وای فای رو ساپورت کنه!!
آخه تو یکی از فروم ها دیدم از طریق بلوتوث هم میشه وصل شد اما چیزی نففهمیدم اگه ممکنه راهنمایی کنید
mghaffari49
15-05-2010, 14:21
آخه تو یکی از فروم ها دیدم از طریق بلوتوث هم میشه وصل شد اما چیزی نففهمیدم اگه ممکنه راهنمایی کنید
این دیگه خیلی مسخرهس انصافاً ! مگه میشه با بلوتوث از اینترنت بی سیم استفاده کرد؟ شما اصلاً سرعت انتقال داده رو تو ارتباط بلوتوثی و وای فای در نظر بگیر...اصلاً یه همچین چیزی امکان نداره !
darkdream2012
15-05-2010, 20:18
این دیگه خیلی مسخرهس انصافاً ! مگه میشه با بلوتوث از اینترنت بی سیم استفاده کرد؟ شما اصلاً سرعت انتقال داده رو تو ارتباط بلوتوثی و وای فای در نظر بگیر...اصلاً یه همچین چیزی امکان نداره !
نه من منظورم مودم معمولی چون هم وایرلس دارم هم معمولی میخام ببینمک اگه میشه با مودم معمولی از طریق بلوتوث کانکت شد از همین مودم معمولی استفاده کنم
jamshidjap
15-05-2010, 20:43
امروز توي روزنامه همشهري يه آگهي زده بود نوشته بود.
با گوشي استار هيچيک از بازيهاي جام جهاني را از دست نمي دهيد!!!
عکسش هم زده بود مثل گوشي چينيها يه آنتن زمخت داشت و بالاي دکمه بکش هم نوشته بود موبايل تي وي
Milad4171
15-05-2010, 23:44
امروز توي روزنامه همشهري يه آگهي زده بود نوشته بود.
با گوشي استار هيچيک از بازيهاي جام جهاني را از دست نمي دهيد!!!
عکسش هم زده بود مثل گوشي چينيها يه آنتن زمخت داشت و بالاي دکمه بکش هم نوشته بود موبايل تي وي
درسته. من خیلی وقت پیش حدودا 20 روز پیش گفته بودم که استار بخاطر فورش بالا و قیمت پایینش داره حسابی تنوع میده. همون شمایل رو داره ولی به نام I6220 شناخته میشه و با همون شناسه استار! البته با این مشخصه های قبلی فقط خصوصیت تی وی بهش اضافه شده. مثل نمونه ی با وای فای.
احتمالا عکسی هم که دیدی این بوده!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Milad4171
15-05-2010, 23:56
نه من منظورم مودم معمولی چون هم وایرلس دارم هم معمولی میخام ببینمک اگه میشه با مودم معمولی از طریق بلوتوث کانکت شد از همین مودم معمولی استفاده کنم
اصلا این دو تکنولوژی کاملا از هم مجزا هستن! هیچ ارتباطی با هم ندارن!
احتمالا این موضوعی رو که شما میگین گوشیت رو به وسیله بلوتوث با لپتاپی کانکت کنی و با برنامه ی ارتباطی گوشیت با واسطه ارتباط بلوتوثی بری تو نت. ولی هیچ ربطی به وایرلس نداره. داره از سیم کارتت استفاده میکنی فقط به جای توی گوشیت توی لپ تاپت میری تو نت! همین و بس!!!
همین راه فقط موجوده. هیچ راه دیگه ای هم نیست! یعنی اصلا منظقی نیست!
jamshidjap
16-05-2010, 21:11
درسته. من خیلی وقت پیش حدودا 20 روز پیش گفته بودم که استار بخاطر فورش بالا و قیمت پایینش داره حسابی تنوع میده. همون شمایل رو داره ولی به نام I6220 شناخته میشه و با همون شناسه استار! البته با این مشخصه های قبلی فقط خصوصیت تی وی بهش اضافه شده. مثل نمونه ی با وای فای.
احتمالا عکسی هم که دیدی این بوده!!
با گوشي خودم هيچ فرقي نداره از لحاظ ظاهر (مشکي) جز اينکه فقط پايين صفحه نوشته موبايل تي وي.
اين عکسي که گذاشتيد خيلي باهاش فرق داره رنگش قرمز نبود و اون مربع قرمزو هم نداشت.
ولي قيافه گوشي با اون آنتن بزرگ شبيبه گوشيهاي چيني ميشه.
تي وي براي من يکي که اصلا اهميتي نداره چون من حتي توي بيکاري هم تي وي نگاه نميکنم چه برسه اينکه با موبايل خارج از خونه اين کارو بکنم
he200619
16-05-2010, 23:09
سلام خدمت همه دوستان عزیز که مشکلات مردم رو حل میکنن ...
راستش من تو این فروم در صفحه های اولیه دیدم که یه نفر کابل تلوزیون معرفی کرده بودن واسه استار 5233 گفته بودن کار میده من امروز رفتم تهیه کردم همون بود که تو عکس گذاشته بودن اما متاسفانه وقتی میزنم به تلوزیون تصویر هیچی نمیاد فقط صدای گوشی قطع میشه مثل حالت هندزفری
از دوستان عزیز خواهش دارم منو راهنمایی کنن خیلی نگران شدم پولش فدای سر همتون نگرانم که وصل نشه آخه کابل تی وی رو خیلی دوست دارم که گوشی رو تلوزیون تصویر داشته باشه:41:
منتظرم...
مطمئن باشین چینیه گوشی تی وی دارسامسونگ.....من از نمایندگی پرسیدم گفتن تقلبیه .....
Milad4171
17-05-2010, 09:24
البته من فکر نکنم اینطور باشه!! نمایندگی خیلی چیزا میگه. من میخواستم با وای فای بگیرم گفت تو ایران بدرد نمیخوره!!! ولی بدرد من میخورد که تو خونه وایرلس داشتم و شرکت هم داشت! یه چیزی همینطوری میگن!! بهونه میارن که وارد نکنن. دیگه همه اینو میدونن!
من سعی میکنم این مورد رو از یه سایت رسمی در بیارم!! مثلا خود سامسونگ.
همه مثل ما که 5 تا کانال ندارن که. کشورهای دیگه 50 تا 60 تا کانال آنالوگ دارن.احتمالا بدرد اونا میخوره!!!
ولی در کل تکنولوژی تی وی زیاد بدرد نمیخوره! مخصوصا واسه استار به این باریکی و ضریفی!!!!
free_touch
17-05-2010, 11:42
مطمئن باشین چینیه گوشی تی وی دارسامسونگ.....من از نمایندگی پرسیدم گفتن تقلبیه .....
این گوشی اسمش samsung i6220 star tv هستش و ساخت خود سامسونگه.تنها فرقش با استار معمولی همون گیرنده انالوگ تی وی هستش.
البته بعید نیست اونی که وارد ایران شده نسخه چینی و تقلبی باشه.
اما چنین گوشی توسط سامسونگ تولید شده.
اینم لینکش:
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
سلام خدمت همه دوستان عزیز که مشکلات مردم رو حل میکنن ...
راستش من تو این فروم در صفحه های اولیه دیدم که یه نفر کابل تلوزیون معرفی کرده بودن واسه استار 5233 گفته بودن کار میده من امروز رفتم تهیه کردم همون بود که تو عکس گذاشته بودن اما متاسفانه وقتی میزنم به تلوزیون تصویر هیچی نمیاد فقط صدای گوشی قطع میشه مثل حالت هندزفری
از دوستان عزیز خواهش دارم منو راهنمایی کنن خیلی نگران شدم پولش فدای سر همتون نگرانم که وصل نشه آخه کابل تی وی رو خیلی دوست دارم که گوشی رو تلوزیون تصویر داشته باشه:41:
منتظرم...
دوست گرامی شما باید گوشی رو باخودت می بردی و کابل رو تو مغازه فروشنده تست می کردی.
ممکنه سوکت کابل تی وی با گوشی شما سازگار نباشه.
he200619
17-05-2010, 14:24
این گوشی اسمش samsung i6220 star tv هستش و ساخت خود سامسونگه.تنها فرقش با استار معمولی همون گیرنده انالوگ تی وی هستش.
البته بعید نیست اونی که وارد ایران شده نسخه چینی و تقلبی باشه.
اما چنین گوشی توسط سامسونگ تولید شده.
اینم لینکش:
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
دوست گرامی شما باید گوشی رو باخودت می بردی و کابل رو تو مغازه فروشنده تست می کردی.
ممکنه سوکت کابل تی وی با گوشی شما سازگار نباشه.
راستش لوازم جانبي فروشي بود و همونجا زد به گوشي سوكتش خورد ديگه فكر كردم خودشه
حالا بايد برم بهشون بگم؟
Mohammad Hosseyn
17-05-2010, 16:44
s5233 می تونه safe mode بالا بیاد ؟ یعنی این قابلیت رو داره ؟؟
free_touch
17-05-2010, 20:44
راستش لوازم جانبي فروشي بود و همونجا زد به گوشي سوكتش خورد ديگه فكر كردم خودشه
حالا بايد برم بهشون بگم؟
بله حتما برید.
بعد روی بسته اون کابل رو بخونید ببینید نوشته مخصوص چه مدلهایی هستش.
من هندزفری گرفتم واسش با اینکه می رفت توی اسلات اما کار نمی کرد که با عوض کردنش درست شد.
Milad4171
17-05-2010, 22:00
s5233 می تونه safe mode بالا بیاد ؟ یعنی این قابلیت رو داره ؟؟
خیر.مگه اینکه با کد این مورد رو بشه فعال کرد. در صورت عادی وجود نداره!!!
کلا استار خیلی دنگ و فنگی نداره. من یک روزه تمام قسمتهاش رو زیر و رو کردم!
reallovegach
17-05-2010, 22:19
سلام
بچه ها بعد صحبت با گوشی استاروقتی تماس قطع میشه یه صفحه قرمز رنگ میاد که چندتا دکمه روش هست ولی خیلی سریع میره ، این صفحه چیه و چجوری میشه نگهش داشت ؟
ضمنا استار من وقتی خاموش باشه و روی ساعت مشخصی واسه زنگ زدن تنظیم شده باشه صداش در نمیاد ، میخواستم بدونم سامسونگا اینجورین ؟
فریمور گوشی من اینه s523AJPIH3 .
~ARDESHIR~
17-05-2010, 23:22
منم امروز تبلیغ استار tv رو رو بیلبرد تبلیغاتی دیدم
کسی میدونه قیمتش چنده ؟
he200619
17-05-2010, 23:22
بله حتما برید.
بعد روی بسته اون کابل رو بخونید ببینید نوشته مخصوص چه مدلهایی هستش.
من هندزفری گرفتم واسش با اینکه می رفت توی اسلات اما کار نمی کرد که با عوض کردنش درست شد.
روی بسته که فقط آرم خودشونه هیچ مدلی نزده فردا حتما میرم اما در آخر میخام بدونم تنظیماتی نداره که بعد از اتصال کابل یا قبلش انجام داد؟
اصلا کابل تی وی بهش میخوره؟
Milad4171
18-05-2010, 00:19
سلام
بچه ها بعد صحبت با گوشی استاروقتی تماس قطع میشه یه صفحه قرمز رنگ میاد که چندتا دکمه روش هست ولی خیلی سریع میره ، این صفحه چیه و چجوری میشه نگهش داشت ؟
ضمنا استار من وقتی خاموش باشه و روی ساعت مشخصی واسه زنگ زدن تنظیم شده باشه صداش در نمیاد ، میخواستم بدونم سامسونگا اینجورین ؟
فریمور گوشی من اینه s523AJPIH3 .
در مورد صفحه قرمز. قرمز نیست کلیدهاش قرمزه. البته درحین مکالمه هست نه وقتی قطع میشه. مثلا توش بلندگو هست و Menu هست یا فکر کنم رکورد هست یا مثلا Call watting هست و چیزای دیگه. بخاطر این تو زمینه ی قفل گوشی هست چون زیاد مورد استفاده قرار نمیگیره. اگه خواسته باشی میتونی موقع مکالمه دکمه که مال قفل کردن گوشی هست رو نگه داری که بیان.
در مورد زنگ هم باید بری تو همون قسمت آلارم. یه جا هست که واسه روشن شدن خودکار دستگاهه . هموجا که ساعت میدی واسه زنگ. اون رو آن کنی اگه گوشی خاموش باشه هم زنگ میزنه!Auto power فکر کنم!
البته فکر کنم پیشفرضش روشن باشه. چون من گوشیم خاموش بوده و زنگ زده!!!
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
فکر نکنم فیمتش خیلی گرون بشه. همونطوری که استار با وای فای فقط 20 30 تومن گرون تر بود. فکر کنم اینم همین حدودا باشه.
هرچی استار هست 30 تومن میاد روش. فکر کنم حدودا 180 190 اینا باید باشه. بازم نمیدونم. ولی نباید گرون باشه چون اصول پر طرفدار شدن استار قیمتش هست!
Mohammad Hosseyn
18-05-2010, 00:55
یه سایت میخوام که تمام فریم ور های این مدل رو داشته باشه برای دانلود ....
جدیدترین فریم ور استار که فارسی ساپورت میکنه + قابلیت تشخیص دست خط هم داره و لینک دانلودش وجود داره رو هم معرفی کنید ممنون میشم .
reallovegach
18-05-2010, 08:08
[QUOTE=Milad_4171;4957587]در مورد صفحه قرمز. قرمز نیست کلیدهاش قرمزه. البته درحین مکالمه هست نه وقتی قطع میشه. مثلا توش بلندگو هست و Menu هست یا فکر کنم رکورد هست یا مثلا Call watting هست و چیزای دیگه. بخاطر این تو زمینه ی قفل گوشی هست چون زیاد مورد استفاده قرار نمیگیره. اگه خواسته باشی میتونی موقع مکالمه دکمه که مال قفل کردن گوشی هست رو نگه داری که بیان.
در مورد زنگ هم باید بری تو همون قسمت آلارم. یه جا هست که واسه روشن شدن خودکار دستگاهه . هموجا که ساعت میدی واسه زنگ. اون رو آن کنی اگه گوشی خاموش باشه هم زنگ میزنه!Auto power فکر کنم!
البته فکر کنم پیشفرضش روشن باشه. چون من گوشیم خاموش بوده و زنگ زده!!!
آقا میلاد دمت گرم
میدونی من تازه فریمور گوشیمو عوض کردم
تو فریمور قبلی این دکمه قرمزا اصلا نمیومدن
یعنی وقتی این دکمه قفل نگه می داشتم فقط اون قسمت پایینش میومد
بازم ممنون
reallovegach
18-05-2010, 08:38
بچه ها شما لینک بازیهای شتابسنج این گوشیو ندارین بزارین ؟
ممنون میشم اگه بذارین
Milad4171
18-05-2010, 12:17
من فریمور گوشیم رو از وقتی خریدم عوض نکردم.و تا زمانی که بهم اثبات نشه چیزهایی ممکنه در فرمور جدید اضافه بشه این کارو نمیکنم! از این کار زیاد خیری ندیدم قبلنا!!:41:
واسه بازی و اینا هم زیاد بازی شتابسنج نداره که بشه مثلا با دست یا حرکت انجامش داد! ولی بچه ها یه سری بازی گذاشتن. وقت داشته باشم بام جمع و جورشون کنم و بگذارم تو یه صفحه .
amin khan
18-05-2010, 12:41
دوستان ما که خسته شدیم
اینجا میگن دوربین استار از 5530 نوکیا بهتره
توی کلوپ 5530 میگن اون بهتره...
لطفا یکی بیاد بی طرف قضاوت کنه ببینیم کدومه بهتره...
Mohammad Hosseyn
18-05-2010, 13:48
من فریمور گوشیم رو از وقتی خریدم عوض نکردم.و تا زمانی که بهم اثبات نشه چیزهایی ممکنه در فرمور جدید اضافه بشه این کارو نمیکنم! از این کار زیاد خیری ندیدم قبلنا!!:41:
واسه بازی و اینا هم زیاد بازی شتابسنج نداره که بشه مثلا با دست یا حرکت انجامش داد! ولی بچه ها یه سری بازی گذاشتن. وقت داشته باشم بام جمع و جورشون کنم و بگذارم تو یه صفحه .
من یه بار اپدیت کردم یه چند جاییش عوض شد ... مثلا قابلیت بلوتوث زمان دار بهش اضافه شد (تعین میکنی بعد از مدتی بلوتوث خودش خاموش بشه) . یا چندتا چیز دیگه بود الان یادم نیست . بدتر که نشد . البته باید فریم ور رو از نمایندگی بگیری تا اطمینانی باشه ...
دوستان ما که خسته شدیم
اینجا میگن دوربین استار از 5530 نوکیا بهتره
توی کلوپ 5530 میگن اون بهتره...
لطفا یکی بیاد بی طرف قضاوت کنه ببینیم کدومه بهتره...
شما بهتره تو نت بگردی دنبال نمونه عکس های این دوتا گوشی ... خودت مقایسشون کنی .
تا اونجای که من دیدم دوربین استار هم کیفیتش خوبه و هم امکانات بالایی داره .
romantic
18-05-2010, 16:19
من یه مشکل با Ram گوشیم دارم. وقتی گوشی رو با کابل وصل میکنم و حالت mass storage رو انتخاب میکنم کامپیوتر هنگ میکنه و بعدش که Ram رو در میارم و با Ram Reader وصل میکنم میگه باید فرمت شه. فکر میکنم مشکل از Ram باشه. (4 Gig - SanDisk) شما با اتصال گوشی به کامپیوترتون مشکل ندارین؟
یه سوال دیگه هم از دوستانی که فریمور گوشی رو عوض کردن داشتم. آیا این پلیر بهتر شده. مثلا وقتی میخوای Playlist درست کنی میره تو فولدرها یا بازم همه ترکها رو یه جا میاره؟
Milad4171
18-05-2010, 17:15
من یه مشکل با Ram گوشیم دارم. وقتی گوشی رو با کابل وصل میکنم و حالت mass storage رو انتخاب میکنم کامپیوتر هنگ میکنه و بعدش که Ram رو در میارم و با Ram Reader وصل میکنم میگه باید فرمت شه. فکر میکنم مشکل از Ram باشه. (4 Gig - SanDisk) شما با اتصال گوشی به کامپیوترتون مشکل ندارین؟
یه سوال دیگه هم از دوستانی که فریمور گوشی رو عوض کردن داشتم. آیا این پلیر بهتر شده. مثلا وقتی میخوای Playlist درست کنی میره تو فولدرها یا بازم همه ترکها رو یه جا میاره؟
در مورد سوال اول وقتی وصل میشه هیچ مشکلی نداره و توی سیستم من فقط مموری رو نشون میده.
اگه این مشکل رو داره مطمعنا مشکل از رم هست. رم من ترنسند هست و تا حالا مشکلی نداشتم .قبلا هم تو گوشی سونی ایریکسونم بوده . یه 2 سالی داره واسم کار میکنه!
اگه اطلاعاتی نداری توش یه فرمتش بکن! یا اگه اماکنش هست با یه سیستم دیگه چک بکن. بعضی وقتا بازی در میاره این مموری ها!! البته نباید کلا تو خرید مموری های مینی ریسک کرد. بهتره بهترین رو خرید! :46:
در مورد سوال دوم هم من آپدیت نکردم. ولی خیلی دوست دارم دوستانی که آپدیت کردن بیان بگن چطوری هست!
مشکل اینه که تاریخ نمیزنه .مثلا مال من S5233AJPIK3 هست. حالا نمیدونم واقعا چه امکاناتی میتونه بهش اضافه بشه در فریمور جدید!!!
romantic
18-05-2010, 17:32
ممنون از راهنماییاتون.
یه سوال دیگه داشتم. چه طوری میتونم بازی و برنامه ها رو رو مموری نصب کنم؟ حافظه خود گوشی خیلی محدوده
jamshidjap
18-05-2010, 17:39
ممنون از راهنماییاتون.
یه سوال دیگه داشتم. چه طوری میتونم بازی و برنامه ها رو رو مموری نصب کنم؟ حافظه خود گوشی خیلی محدوده
حافظه داخلي اين گوشي حدود 100 مگ هستش.
براي نصب نرم افزار همچين محدود هم نيستا
Milad4171
18-05-2010, 18:52
راست میگن! هر بازی و برنامه ای نصب بکنی فوقش میشه 2 مگ. بهتره هرچی فیلم و عکس و آهنگ داری منتقل کنی توی مموری خارجی. فکر نکنم 100 مگ واسه نصب برنامه و بازی کم باشه!!! البته همیشه باید مموری گوشی رو خالی بگذاری. چون موقع بلوتوث کردن به اندازه میزان فضای خالی مموری گوشیت میتونی فایل دریافت کنی!
he200619
18-05-2010, 19:48
کسی به ما کمک نمیکنه؟
من کابل نی وی گرفتم هرچی میزنم نمیاد تنظیمی چیزی نداره؟
به گفته فری تاچ عزیز رفتم عوض کنم ولی گفت مدل دیگه ای نیست و باید گوشی رو تنظیم کنی
اما میگه شنیدم تنظیم میکنن خودش بلد نبود تورو خدا راهنمایی کنین
mojtaba57
18-05-2010, 19:58
چه جوری میشه با این گوشی فیلم دید؟ من فیلم دی وی دی یا فرمت های دیگه رو به AVI و MPEG تبدیل می کنم ولی میگه فرمتش رو نمیشناسه. آیا کسی با این گوشی فیلم دیده؟:19:
Milad4171
18-05-2010, 21:12
کسی به ما کمک نمیکنه؟
من کابل نی وی گرفتم هرچی میزنم نمیاد تنظیمی چیزی نداره؟
به گفته فری تاچ عزیز رفتم عوض کنم ولی گفت مدل دیگه ای نیست و باید گوشی رو تنظیم کنی
اما میگه شنیدم تنظیم میکنن خودش بلد نبود تورو خدا راهنمایی کنین
والا من این قضیه رو نشنیدم. باید خروجی TV داشته باشه گوشی که به تلویزویون وصل بشه استار که خروجی نداره؟
اصلا کی گفته که داره؟ اگه کسی وصل کرده بیاد بگه من که بعید میدونم!!! ولی اگه کسی این کارو کرده بیاد توضیح بده در موردش!
چه جوری میشه با این گوشی فیلم دید؟ من فیلم دی وی دی یا فرمت های دیگه رو به AVI و MPEG تبدیل می کنم ولی میگه فرمتش رو نمیشناسه. آیا کسی با این گوشی فیلم دیده؟:19:
بله میشه ، بهتره که با تبدیل کننده ای که توی پی سی سوییت هست تبدیل کنید !
Milad4171
18-05-2010, 21:18
چرا نشه!؟ مشکل اصلی شما فریم گوشی هست شما وقتی داری تبدیل میکنه اولا باید به MP4 تبدیل کنی. بعدش فریم گوشی رو روی 15 یا همین مقدار تنظیم کنی. دیگه کیفیت صدا و تصویرش رو هرچی دوست داری میتونی بذاری!
ولی نکنه اصلی اینه که باید فریم گوشی روی 15 تنظیم بشه. واسه فیلمای با کیفیت بالا روی MP4
من اون اولین فیلمم Chocolate- 2009 رو تبدیل کردم بعدش هم چند تا کلیپ کیفیت خوب رو به همین روش تبدیل کردم واقعا دیدنی هست تو گوشی!!!البته میتونی به 3gpهم با کیفیت خوب تبدیل کنی ولی خوب من قبولش ندارم!
masoudtr
18-05-2010, 23:07
من دیکشنری هایی که انگلیسی به انگلیسی است و اینجا هست میخوام
کسی میتونه پیداشون کنه؟؟؟؟
چند تا را پیدا کردم ولی بعد نصب میگه باید به اینترنت وصل بشی تا بتونی دانلود کنیشون
که دیگه بدرد نمیخورن
کسی اگه داره دریغ نکنه مخصوصا اکسفورد و msdic pro و کمبریجش را
سامسونگ سفارش داده اما مطمئن باش چینیه اکثر گوشیهای تی وی دار در انحصار چینن!
استارهای معمولی الان مگه نیست زده ساخت سنگاپور ویتنام چین و غیره .....یه مدت که میگذره همه جایی میشه
he200619
19-05-2010, 07:25
والا من این قضیه رو نشنیدم. باید خروجی TV داشته باشه گوشی که به تلویزویون وصل بشه استار که خروجی نداره؟
اصلا کی گفته که داره؟ اگه کسی وصل کرده بیاد بگه من که بعید میدونم!!! ولی اگه کسی این کارو کرده بیاد توضیح بده در موردش!
فری تاچ عزیز در پستهای اولی گفته بودند همین طور عکس کابل هم گذاشته بودند که با کابلی که من گرفتم مو نمیزنه
راستی یه انجمن هست پست جدید زده و با حق عضویت 2هزار تومان برنامه و بازیهای جالب رو برای این
گوشی عرضه میده من گرفتم خیلی عالیه بهترین بازیهای تاچ اسکرین و شتاب سنج را دارم الان
اما بدیش به اینه که فایل ها رو قفل کردن نمیتونم بزارم براتون:41: برای یکی میخاستم بدم اما یه فایل ناشناس میرفت و باز نمیشد یا میشد یه چیز بیخودی بود
من که 2 تومن رو دادم خیلی هم حال کردم اما فکر نمیکنم کشی بخاد حق عضویت بده
واسه همین گفتم که اگه کسی میخاد بگه تا آدرس بدم:10:
Mohammad Hosseyn
19-05-2010, 09:44
احتمال اینکه مشکل از ویندوز باشه هست .
-------------------
من که آپدیت کردم مثل قبل بود ، یعنی لیست موسیقی ساختن همونجوریه و همه ی ترک ها رو یکجا نشون میده.
shahram_s8
20-05-2010, 10:20
سلام به همه آقا یه مشکل عکسهایی که من با استار میگیرم تار در میاد میخواستم بدونم لنز دوربین شماها هم اینجوریه ممنون میشم اگه جواب بدین (یه نمونه از عکس گرفته شده رو میزارم ببینید)
shahram_s8
20-05-2010, 10:23
عکس گرفته شده توسط گوشی خودم
masoudtr
20-05-2010, 12:05
کسی اون فرهنگ لغت هایی که پست دادم را پیدا نکرد؟؟؟؟؟؟؟
اخرین قیمت 31اردیبهشت89
استار بدون گارانتی (باز هم ارزان شد) فقط135000تومان
طبقه4و5علائدین
Milad4171
21-05-2010, 08:43
فکرش رو میکردم ارزون بشه. انقدر ریخته تو بازار که روز به روز ارزونتر میشه ولی فکر نکنم از این قیمت پایینتر بیاد. ولی خوشم میاد سامسونگ کارشو بلده!
ببین چطوری داره بازار رو میگیره دستش هاا خوبیش میدونی چیه؟ اینکه کسانی که بااستار کار کردن و واسه اولین بار گوشی تاچ رو تجربه کردن ممکنه بخاطر کاربردهای گوشی و شباهت سیستم گوشی با مدلهای دیگه برن سمت سامسونگ با امکانات بالا تر اینطوری میشه که بازار مبایل می افته دست سامسونگ! خداییش هم بد کار نکرده!
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
کسی اون فرهنگ لغت هایی که پست دادم را پیدا نکرد؟؟؟؟؟؟؟
من یدونه آکسفورد دارم ولی بخاطر سرعتم تنونستم تا الان آپ کنم تو نت هم گشتم مثل اونی که خودم دارم نبود.
کلا در مورد دیکشنری مشکل داره! کم گیر میاد
shahram_s8
21-05-2010, 11:32
دوستان از بس که جواب ندادین خود کفا شدم خودم مشکل دوربینو حل کردم:31:
یه عکسم با گوشی خودم گرفتم درسته عکس هنری نیست ولی دوربین استار رو معرفی میکنه از لینک پایین میتونین ببینین:10:
در ضمن اگه سئوالی داشتین من در خدمتتون هستم
shahram_s8
21-05-2010, 11:52
چند تا والپرو چند تا عکس واسه گذاشتن پشت منو اصلی میزارم امیدوارم خوشتون بیاد از لینک زیر دانلود کنید(گلچین شده):27:
والپر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس واسه پشت منو اصلی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Milad4171
21-05-2010, 13:13
دوستان از بس که جواب ندادین خود کفا شدم خودم مشکل دوربینو حل کردم:31:
یه عکسم با گوشی خودم گرفتم درسته عکس هنری نیست ولی دوربین استار رو معرفی میکنه از لینک پایین میتونین ببینین:10:
در ضمن اگه سئوالی داشتین من در خدمتتون هستم
آقا شهرام به نظر من باید بیخیال نظر در مورد دوربین این گوشی بشی و به صورت یه مورد حتی نیمه آماتور بهش نگاه کنی. این دوربین که گذاشته شده روی این گوشی فقط جنبه ی نمایشی داره. واسه من که با دوربین های آمارتور و نیمه حرفه ای کار میکنم این واسم تقریبا یه چیزی مثل هیچی هست!:41:
توی روز در حالت معمولی میشه عکس های بدون محوی رو گرفت ولی در کل زیاد نمیشه رو دوربین این گوشی حساب باز کرد.
من گوشیهای زیادی داشتم که دوربین های بدی هم نداشتن و در کل تنیجه ای که گرفتم این بود که دوربین مبایل = فاجعه.
ولی خوب گوشی های دیگه ای هستن .اگه سامسونگ تونست لیز اشنایدر رو بیاره رو دوربین گوشیهاش نصب کنه اون موقع شاید بشه روش یه حساب دیگه ای باز کرد.:46:
فعلا در عرصه ی 5 مگا پیکسیلی ها هیچ چیز بدرت بخوری من ندیدم. البته تجربه ی منه!
♥ NiloofaR ♥
21-05-2010, 13:37
سلام
من یه ماهی میشه این گوشی رو دارم
فقط یه مشکل اساسی باهاش دارم
من نمیتونم کاری کنم که اس ام اس ها رو به جای اینکه در سیم کارت سیو کنه در خود گوشی سیو کنه
راهی هست؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :11:
Milad4171
21-05-2010, 15:39
خوب متاسفانه این گوشی قسمتی به نام manger masage نداره! اگه داشت این امکان وجود داشت که اس ام اس رو روی مموری خارجی ذخیره کرد .حتی اگه 200.000 تا اس ام اس باشه با توجه به مموری خارجی میتونست ذخیره کنه. ولی این گوشی این قابلیت رو نداره ( تا اینجا که من فهمیدم)
البته ضرفیت اس ام اسها در بهترین حالت 550 هست.
50 تا در سیم کار که اول روی سیم کار ذخیره میشه( علامتش هم مشخصه جلوی اسم ام اس) خود گوشی هم 500 تا اس ام اس رو ذخیره میکنه.
اینو میتونی از قسمت MEMORY sTATUS ببینی.
البته اینم بگم این مورد در مورد کلا پیامها هست!!
اگه میخواین اس ام اس بیشتری رو ذخیره کنین بهتره قسمت SENT BOX رو غیر فعال کنین. اینطوری واقعا میتونین 500 تا اس ام اس ذخیره کنین.
romantic
22-05-2010, 13:06
من دیکشنری هایی که انگلیسی به انگلیسی است و اینجا هست میخوام
کسی میتونه پیداشون کنه؟؟؟؟
چند تا را پیدا کردم ولی بعد نصب میگه باید به اینترنت وصل بشی تا بتونی دانلود کنیشون
که دیگه بدرد نمیخورن
کسی اگه داره دریغ نکنه مخصوصا اکسفورد و msdic pro و کمبریجش را
من همه دیکشنری های این سایت رو گرفتم و با روشی که تو یه سایت خارجی خوندم Crack شدن. ولی متاسفانه به جز English Pro که جمله مثال نداره و Cambridge American Dictionary که فقط 40000 کلمه داره هیچکدوم رو استار جواب نمیدن.
واقعا خیلی حیفه که دیکشنری های فوقالعاده قوی Concise Oxford English Dictionary و Wordnet و Cambridge Advanced Learner's Dictionary رو نمیشه رو این گوشی داشت. در حالی که دوستم با سونی اریکسون داره از این دیکشنریها که من گرفتم استفاده میکنه و حالشو میبره:41:
shahram_s8
22-05-2010, 16:54
بچه ها من هم گوشی نوکیا 5800 داشتم و هم k800 سونی الانم s5233 سامسونگ باید بگم به خدا این سامسونگ از این 2 تا بهتره فکر میکنید تم و سیستم عامل یه گوشی به درد میخوره نه والله فوقش میخواین یه دیکشنری نصب کنین که رو همین سامسونگ نصب میشه کسایی که 5800 داشتن میدونن من چه دردی کشیدم باید با میخ میزدی تا لمسیش کار میکرد:31: دوربینشم که اشغال بود ولی سونی k800 بد نبود دوربینش عالی بود ولی صفحه 3 اینچ نداشت آخر حرفم اینو بگم سیستم عامل رو بیخیال بشین بخدا این سامسونگ خیلی بهتر از این گوشیا در پیت و لمسی نوکیا هستش قدرشو بدونین که نمرش 20 اینم یادتون باشه 400-300 به این گوشی ندادینا فوقش با گارانتی 155000 دادین پس انتظار بیخودی نداشته باشین فدای همتون:11:
shahram_s8
22-05-2010, 17:07
در ضمن از بحث قیمت و این چیزا دربیاین یکم نرم افزار و بحث به درد بخور بزارین حال کنیم مثلا
در استفاده از دوربین استار از گزینه SCN گزینه landscape رو فعال کنین تا نهایت کیفت عکس رو احساس کنین:27:
shahram_s8
23-05-2010, 09:46
دوستان مثل بگیه گوشیها هم منو استار قابل تغییر ولی به این راحتیا نیست از سایت زیر میتونین بفهمید چی میگم حتی منوی htc رو هم میتونین رو این گوشی بریزین من که از این کارا نمیکنم چون ارزش نداره:41: ولی اگر شماها علاقه دارین لینک میزارم برین توش بچرخین:31:
اینم عکس منو htc که بر روی استار نصب شده از لینک زیر ببینین
mehdi_47
23-05-2010, 18:31
دوستان مثل بگیه گوشیها هم منو استار قابل تغییر ولی به این راحتیا نیست از سایت زیر میتونین بفهمید چی میگم حتی منوی htc رو هم میتونین رو این گوشی بریزین من که از این کارا نمیکنم چون ارزش نداره:41: ولی اگر شماها علاقه دارین لینک میزارم برین توش بچرخین:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم عکس منو htc که بر روی استار نصب شده از لینک زیر ببینین
لينك همين تم htc رو داري ؟ ميخوام يه تست بزنم ببينم نصب ميشه :31:
majid_sd2009
23-05-2010, 19:35
خیلی ببخشید ها این تم نیست
این فقط چند تا Widget اضافه کرده که تو این فریمور نصب نمیشه روی گوشی و ریست میکنه.
اینم یک نمونش
اینم لینکش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تم هم زیاد برای این گوشی هست ولی باید بگردید دنبال طریقه نصبش
ما که کوکی( kp500)هر بلایی که بگی سرش در آوردیم
فلش ساپورت نمیکرد که الان راحت اجرا میکنه و بازی های خوبی هم براش هست
تم منیجر هم نصب کردم روش و راحت از داخلش گوشی میشه تم مورد نظر رو تعویض کرد( حتی راحتتر از سونی اریکشون)
این سایت رو معرفی میکنم بهتون نرم افزار و تم و... برای kp500 و استار داره به همراه نرم افزارهای هـک گوشی برای نصب تم.
بچه ها من میخوام برای یکی از دوستام که این گوشیو داره مسنجر نصب کنم ولی هر برنامه ای که نصب می کنم نمی تونه لاگین کنه. SHmessenger، Yamee، nimbuzz و یکی دو تای دیگه رو نصب کردم، ولی همشو همین مشکلو دارن یعنی وقتی یوزر و پسوورد رو منویسم و login رو میزنم، بعد از 1 دقیقه یا بیشتر میگه connection failed یا timeout میده و ساین این نمیشه. ولی مثلا nimbuzz اول کانکشن رو تست میکنه و اوکی میده، یعنی به سرورش وصل میشه. سیم کارتش هم همراه اوله و جی پی آر اس هم فعاله، یعنی گوشی تو اینترنت میره. توی تنظبمات اینترنت خود گوشی، اونجایی که نوع کانکشن رو انتخاب میکنیم، دو تا گزینه داره: یکی MCI Internet و یکی هم MCI WAP ، ربطی داره که کدومو انتخاب کرده باشیم؟ کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ خیلی برام مهمه... ممنونم:10:
MOHAMMAD2010
23-05-2010, 19:40
کسایی که 5800 داشتن میدونن من چه دردی کشیدم باید با میخ میزدی تا لمسیش کار میکرد
آدم خوب نیست الکی یه چیزو اینقدر بزرگ کنه !
majid_sd2009
23-05-2010, 19:42
بیاید اینم اونی که میخواستید
این عکسش
اینم لینکش
اینم یکی دیگه
mghaffari49
23-05-2010, 20:47
اصلن نمیشناسه فایلهای با فرمت wgt رو...
morteza8417
23-05-2010, 21:14
این فایلها رو چجوری باید نصب کرد کسی روش نصبش رو بلده ؟
من که موق نشدم بگیرمش لطفا اگه کسی گرفتخ upکنه ماهم بگیریم طریقه نصبشم ممنون میشم
mehdi_47
23-05-2010, 22:18
خیلی ببخشید ها این تم نیست
این فقط چند تا Widget اضافه کرده که تو این فریمور نصب نمیشه روی گوشی و ریست میکنه.
اینم یک نمونش
اینم لینکش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تم هم زیاد برای این گوشی هست ولی باید بگردید دنبال طریقه نصبش
ما که کوکی( kp500)هر بلایی که بگی سرش در آوردیم
فلش ساپورت نمیکرد که الان راحت اجرا میکنه و بازی های خوبی هم براش هست
تم منیجر هم نصب کردم روش و راحت از داخلش گوشی میشه تم مورد نظر رو تعویض کرد( حتی راحتتر از سونی اریکشون)
این سایت رو معرفی میکنم بهتون نرم افزار و تم و... برای kp500 و استار داره به همراه نرم افزارهای هـک گوشی برای نصب تم.
ايني كه شما گذاشتين روش نصبش چجوريه ؟
shahram_s8
23-05-2010, 22:58
من حرفیو بی مورد نمیزنم گوشی 5800 لمسیش به درد نخوره و تو تمام دنیا به گوشی سرطان معروف شده مثل لپ لپ یکیش خوب در میاد یکی بد:31: اگر باور ندارید به فروم های 5800 سر بزنید تا بدونید الکی نیست:5:
mghaffari49
24-05-2010, 07:58
این هم از دومین تمه.
نکته : روی رپید شیر آپلودش کردم، واسه همین بیشتر از 10 بار نمیشه دانلودش کرد.
Milad4171
24-05-2010, 09:13
شما مطمعن باش گوشی که تاچ خوب و خازنی داشته باشه اگه هیچی امکانات نداشته باشه حدودا 250 هست حداقل.بشتر گوشیهای ارزون یا گرون با امکانت هم هستنا البته که تاچ ضربه ای دارن و نمیگم مزخرفه ولی واقعا تکنولوژی هست که سیستم تاچ رو زیر سوال میبره.
تاچ به معنی واقعی خازنی هست. مثل مدلهای جدی نوکیا.سامسونگ هم فکر کنم تازگیا واسه گوشیهای بدرد بخورد و حرفه ایش این سیستم رو پیاده کرده. ولی در کل سرطان نیست. تمام گوشیهای تاچ ضربه ای از یه تکنولوژی استفاده میکنن. ولی خوب دیگه باید کم کم بگذارنش کنار!
استار هم تاچش اینطوری هست و من هیچ مشکلی باهاش ندارم ولی اگه شما گوشی تاچ خازنی رو استفاده کنی واقعا تفاوت بسیار بسیار قابل توجهش رو می فهمید!
tiger111
24-05-2010, 10:48
شما مطمعن باش گوشی که تاچ خوب و خازنی داشته باشه اگه هیچی امکانات نداشته باشه حدودا 250 هست حداقل.بشتر گوشیهای ارزون یا گرون با امکانت هم هستنا البته که تاچ ضربه ای دارن و نمیگم مزخرفه ولی واقعا تکنولوژی هست که سیستم تاچ رو زیر سوال میبره.
تاچ به معنی واقعی خازنی هست. مثل مدلهای جدی نوکیا.سامسونگ هم فکر کنم تازگیا واسه گوشیهای بدرد بخورد و حرفه ایش این سیستم رو پیاده کرده. ولی در کل سرطان نیست. تمام گوشیهای تاچ ضربه ای از یه تکنولوژی استفاده میکنن. ولی خوب دیگه باید کم کم بگذارنش کنار!
استار هم تاچش اینطوری هست و من هیچ مشکلی باهاش ندارم ولی اگه شما گوشی تاچ خازنی رو استفاده کنی واقعا تفاوت بسیار بسیار قابل توجهش رو می فهمید!
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم یکی از مشکلاتی که تاچ خازنی داره اینه که فقط با دست میشه کار کرد و قلم روش کار نمیده و وقتی هم دستکش دستت هست نمیتونی باهاش کار کنی برای همین بعضی از گوشی های گرون قیمت هم هست که خازنی نیست
در مورد اینکه تمام تاچ های ضربه ای یه جور هستند اشتباست شما اگه با چندتا مدل گوشی تاچ ضربه کار کنی متوجه می شی که با هم متفاوت هستند من خودم هم استار دارم هم s8000 jet و هم با 5800 کار کردم اگه باهاشون کار کنی میبینه حساسیتشون با هم فرق داره
Milad4171
24-05-2010, 13:42
درسته. این بستگی به سیستم عامل گوشی هم داره. مثلا نوکیا بخاطر ظریف بودن لینک ها و علائم بیشتر مواقع مجبوری از قلم استفاده کنی برعکس استار که بخاطر بزرگی آیکن ها و کلیدها با دست هم میشه استفاده کرد. ولی در کل به نظر من ال سی دی های خازنی که با قلم هم استفاده میشه بخاطر دقت بالاشون جزو بهترین نوع تاچ هست.
من 5800 رو دیدم. یکی از دوستام داشت از بقل که نگاه میکردی جای ضربه های قلمش روی ال سی دی ( واسه اس ام اس) قشنگ معلوم بود ولی اگه این گوشی خازنی بود هرگز نیاز به فشار تا این اندازه نبود که جاش روی صفحه بمونه. بیشتر گوشیهایی که تاچ ضربه ای دارن و سیستم عاملشون اینطوری هست دچار مشکل هستن. یه خوبی که استار داره اینه که کاملا فینگر تاچ هست و نیاز به قلم نداره!!!
این باعث میشه دقت و سرعت کار بالا بره.
خازنی هم البته فقط یه مورد نیست! اینم که میگین با دستکش و اینا اثر نمیکنه درسته! چون خازنی ها با انتقال الکتریسته ساکن دستت با صفحه عملکرد خودشو نشون میده. ولی خوب خیلی هاشون با قلم مخصوص کار میکنن.
من خودم استار دارم و با گوشیهای قلمی زیاد کار نکردم (قلم اینم انداختم دور چون بدرد نمیخورد) ولی به طور کلی میشه گفت خازنی ها بهتره جواب داده به من!!:46:
mehdi_47
24-05-2010, 14:23
این هم از دومین تمه.
نکته : روی رپید شیر آپلودش کردم، واسه همین بیشتر از 10 بار نمیشه دانلودش کرد.
اين تمها رو بعيد ميدونم نصب بشن.من حدس ميزنم كه اگه قرار باشه تغييراتي تو ظاهر محيط گوشي ايجاد بشه بايد از داخل خود فايلهاي فلش انجام بشه و بعد روي گوشي نصب بشه
mghaffari49
24-05-2010, 16:50
اين تمها رو بعيد ميدونم نصب بشن.من حدس ميزنم كه اگه قرار باشه تغييراتي تو ظاهر محيط گوشي ايجاد بشه بايد از داخل خود فايلهاي فلش انجام بشه و بعد روي گوشي نصب بشه
خب منم که گفته بودم نصب نمیشه. یه بنده خدایی گفته بود یه جای دیگه آپلودش کنید که منم روی رپیدشیر آپلودش کردم
shahram_s8
24-05-2010, 18:27
دوستان یه عکس جدید دیگه گرفتم با دوربین استار خودم اگه خواستین ببینین ببخشید اگه عکسام خیلی هنری هستن:31:
چند تا والپر جدید هم واستون میزارم امیدوارم خوشتون بیاد:46:
amir_dre
25-05-2010, 07:11
من برای یکی از دوستام میخوام استار tv بگیرم
دوستان این گوشی تشخیص دست خط فارسی داره؟؟؟
2 تا سوال داشتم :
1- Stra فيلمهاي MP4 رو با حداكثر چه رزولوشني ميتونه پخش كنه.
2- Stra فيلمهاي MP4 رو با حداكثر چند فريم در ثانيه ميتونه پخش كنه.
آخه يكي از دوستام ميگفت ، فيلمهاي MP4 رو فقط با 15 فريم در ثانيه ميتونه پخش كنه ، آيا واقعيت داره ؟!
heidary_sh
25-05-2010, 14:18
من برای یکی از دوستام میخوام استار tv بگیرم
دوستان این گوشی تشخیص دست خط فارسی داره؟؟؟
بله داره خيلي عالي
romantic
25-05-2010, 14:44
این دیکشنریها رو من از سایت Mobisystems.com گرفتم و از بین همه دیکشنریهای سایت اینا رو استار نصب و به خوبی اجرا شد. گفتم بذارم اینجا تا بقیه دوستان هم استفاده کنن. ضمنا همه کرک شده هستن.
Pocket Oxford English Dictionary and Thesaurus
Concise Oxford American Dictionary
Concise Oxford American Thesaurus
Cambridge Dictionary of American English
MSDict English Pro Dictionary
Milad4171
25-05-2010, 19:21
2 تا سوال داشتم :
1- Stra فيلمهاي MP4 رو با حداكثر چه رزولوشني ميتونه پخش كنه.
2- Stra فيلمهاي MP4 رو با حداكثر چند فريم در ثانيه ميتونه پخش كنه.
آخه يكي از دوستام ميگفت ، فيلمهاي MP4 رو فقط با 15 فريم در ثانيه ميتونه پخش كنه ، آيا واقعيت داره ؟!
روزلوشن همون 320 در 240. چون اگه بخوای فیت بکنی با گوشی خیلی واید میشه!
فریم هم درسته 15 هست. ولی کیفیتش فرقی نمیکنه دیگه!
ولی با 3gp مشکلی نداره!
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
بیخیال تم بشید. اصلا امکان نداره به نظر من من که حسابی در موردش سرچ کردم اصلا امکان نداره. فقط میتونی عکس بذاری. حالا زیاد مهم نیست. چیزی نداره که تم توش قابل توجه باشه!
Hamed-Beckham
25-05-2010, 19:51
با سلام خدمت همه ی دوستان
چند روز نبودم .
دوستان کسی تونست رو این گوشی برنامه ، بازی لمسی پیدا کنه ؟؟؟
تم چی ؟؟؟ تونستین ؟؟ من وقت ندارم تو اینترنت بگردم . وگر نه حتما یه کاری میکردم
Milad4171
25-05-2010, 20:33
بازی که متاسفانه موجود نمیباشد. یعنی هست ولی انحصاری نیست. چند تا توی پیج های قبل بچه ها گذاشته بودن. جالب بود ولی در کل من بیشتر از 3 .4 تا بازی درست جسابی چیزی ندیدم!
تم هم که گفتم باید بیخیالش شد اصلا امکان اضافه کردنش وجود نداره! شاید بخاطر سیستم عاملی هست که داره!
masoudtr
25-05-2010, 21:19
این دیکشنریها رو من از سایت Mobisystems.com گرفتم و از بین همه دیکشنریهای سایت اینا رو استار نصب و به خوبی اجرا شد. گفتم بذارم اینجا تا بقیه دوستان هم استفاده کنن. ضمنا همه کرک شده هستن.
Pocket Oxford English Dictionary and Thesaurus
Concise Oxford American Dictionary
Concise Oxford American Thesaurus
Cambridge Dictionary of American English
MSDict English Pro Dictionary
دستت طلا چه عجب یکی یک چیز بدرد بخور تو این تاپیک گذاشت
فقط چرا اکسفوردش مثال نداره؟
msdic را من قبلا داشتم
خیلی عالیه نمیدونم اینا کاملتر هستن یا نه؟:21::21:
pouya_love00
26-05-2010, 11:07
salam dostan
kasi bazie " Farm Franzy " baraye goshi star o dare ???
pouya_love00
26-05-2010, 11:23
salam
kasi bazie " farm frenzy " baraye star o dare ??
romantic
26-05-2010, 12:25
دستت طلا چه عجب یکی یک چیز بدرد بخور تو این تاپیک گذاشت
فقط چرا اکسفوردش مثال نداره؟
msdic را من قبلا داشتم
خیلی عالیه نمیدونم اینا کاملتر هستن یا نه؟:21::21:
در واقع اینا ضعیفترین دیکشنریهای این سایت بودن. و نباید انتظار زیادی ازشون داشت. اما اگر همشون رو با هم نصب کنی شاید یه چیز خوبی از توشون در بیاد. اما Cambridge Advanced Learner's به تنهایی از همه اینا بهتره که متاسفانه با Star سازگار نیست.
اینا ورژن 2.72 هستن که فکر کنم ورژن آخره ولی خیلی تغییر نکردن.
he200619
26-05-2010, 13:31
بازی که متاسفانه موجود نمیباشد. یعنی هست ولی انحصاری نیست. چند تا توی پیج های قبل بچه ها گذاشته بودن. جالب بود ولی در کل من بیشتر از 3 .4 تا بازی درست جسابی چیزی ندیدم!
تم هم که گفتم باید بیخیالش شد اصلا امکان اضافه کردنش وجود نداره! شاید بخاطر سیستم عاملی هست که داره!
عزیزم با نظرت مخالفم هم شما هم بقیه
این تم ها نصب میشه اما باید بلد باشی
عرض کنم که فایلهای wgt به همراه یه فایل html هستن که جفتشو بریزی تو گوشی و اچ تی ام ال رو اجرا کنی
گوشی رستارت میشه و نصب میشه خودم امتحان نکردم اما خب ابن راه نصب فایل wgt هست
امتحان کنید و اینجا نتیجه را اعلام کنید
درمورد فایلها یا منو های فلاش باید بگم با یه برنامه باید کپی کرد تو قسمت فلاش منوی استار که بنده تست میکنم خبرشو میدم
دیگیری هم اینکه تم هم به کل عوض میشه بنده به کل عوض کردم و حالشو بردم
در آخر دوستان گرامی ناراحت نباشید چون مشکل نصب تم وجود نداره فقط باید تم رو بیابید
tiger111
26-05-2010, 15:58
سلام
دوستان بهترین برنامه برای تبدیل فایل های تصویری به mp4 چیه
خود samsung برنامه ای برای تبدیل نداده؟
sohiel742
26-05-2010, 16:25
سلام
دوستان امروز در سایت گوشی شاپ بودم مدلی از استار به نام S5233T مقداری از خصوصیات این مدل خوندم میخواستم بدونم کسی بیشتر اطلاعات از این مدل گوشی داره یا نه مثل نصب برنامه تو فون مموری-نصب تم-ارسال اس ام اس به فون مموری و.... با تشکر
Hamed-Beckham
26-05-2010, 18:08
عرض کنم که فایلهای wgt به همراه یه فایل html هستن که جفتشو بریزی تو گوشی و اچ تی ام ال رو اجرا کنی
درمورد فایلها یا منو های فلاش باید بگم با یه برنامه باید کپی کرد تو قسمت فلاش منوی استار که بنده تست میکنم خبرشو میدم
دیگیری هم اینکه تم هم به کل عوض میشه بنده به کل عوض کردم و حالشو بردم
در آخر دوستان گرامی ناراحت نباشید چون مشکل نصب تم وجود نداره فقط باید تم رو بیابید
خوب شما یه زحمتی بکش و امتحان کن .
یعنی شما تم نصب کردی ؟؟:18:
mahdi_mbi
26-05-2010, 19:30
1- عرض کنم که فایلهای wgt به همراه یه فایل html هستن که جفتشو بریزی تو گوشی و اچ تی ام ال رو اجرا کنی
2- دیگیری هم اینکه تم هم به کل عوض میشه بنده به کل عوض کردم و حالشو بردم
در مورد 1 باید بگم که من برای نصب وبجت از این روش استفاده کردم، جواب نداد.
در مورد 2 هم بگم که با تغییر firmware میشه تم جدید داشت که من امتحان کردم و جواب داد، ولی خب باید قید زبان فارسی رو زد.
Milad4171
26-05-2010, 20:03
من امتحان کردم و دیدم تم نیست و نصب هم نشد که گفتم نمیشه. شما هم هروقت امتحان کردین دیدن شد بگین میشه نه بگین میگن میشه!!!!
قبلا هم سامسونگ گوشیاش اینطوری بود تم که نمیشه اسمش رو گذاشت ولی فقط رنگ قالبهاش رو میشد عوض کرد!
he200619
26-05-2010, 20:24
من امتحان کردم و دیدم تم نیست و نصب هم نشد که گفتم نمیشه. شما هم هروقت امتحان کردین دیدن شد بگین میشه نه بگین میگن میشه!!!!
قبلا هم سامسونگ گوشیاش اینطوری بود تم که نمیشه اسمش رو گذاشت ولی فقط رنگ قالبهاش رو میشد عوض کرد!
عزیزم من وبجت رو گفتم امتحان نکردم اما منو و تم نصب کردم شد خیلی راحت
سامسونگم کارش درسته کسایی که میگن رنگ منوهاش عوض میشه فقط کاربران ابتدایی هستن
he200619
26-05-2010, 20:29
خوب شما یه زحمتی بکش و امتحان کن .
یعنی شما تم نصب کردی ؟؟:18:
من این برنامه رو تست کردم برنامه مشکل داره یبار برا من باز شد که من تو فکر فلاش منو نبودم و کاری دیگه داشتم
بعد از اینکه ویندوز نصب کردم متاسفانه تا الان هر کاری کردم نشده برنامه یه خورده قاطی داره
درمورد دوم بله من تم نصب کردم و چون دنبال تم قشنگتر میگردم تم رو حذف کردم وگرنه عکسشو میزاشتم
اما اگه واقعا قرار باشه به کسی ثابت کنم حتما عکسشو میزارم
در ضمن دوستان به این سایت سری بزنند راحت میفهمن که هم فلاش منو هم تم میشه روش نصب کرد
آدرس سایت:
morteza8417
26-05-2010, 20:50
من این برنامه رو تست کردم برنامه مشکل داره یبار برا من باز شد که من تو فکر فلاش منو نبودم و کاری دیگه داشتم
بعد از اینکه ویندوز نصب کردم متاسفانه تا الان هر کاری کردم نشده برنامه یه خورده قاطی داره
درمورد دوم بله من تم نصب کردم و چون دنبال تم قشنگتر میگردم تم رو حذف کردم وگرنه عکسشو میزاشتم
اما اگه واقعا قرار باشه به کسی ثابت کنم حتما عکسشو میزارم
در ضمن دوستان به این سایت سری بزنند راحت میفهمن که هم فلاش منو هم تم میشه روش نصب کرد
آدرس سایت:
سلام
میشه روش نصب تم را بگی چون من هر سایتی رفتم راهی پیدا شه پیدا نکردم ممنون اگه روشی که تم نصب کردی رو بهم بگی
Lord_HaMeD
26-05-2010, 22:37
salam khoobin?
bebakhshid finglish type mikonam systemam farsi nadare
mikhastam bedoonam kar ba messengerha ru gushihaye lamsi chetoriye?
be rahati emkane kar kardan hast?
baraye mesal narm afzare SHMessenger
Milad4171
27-05-2010, 00:06
من هنوزم که هنوزه نتونشتم درست حسابی به سرور ایمیل یاهو و جیمیل وصل بشم یه ارووری میده. فقط میتونم برم تو گوگل سرچ کنم.
برنامه هم زیاده مسنجر ولی نمیدونم روی این گوشی نصب میشه یا نه!! بچه ها بیان توضیح بدن!! من که گفتم کلا با اینترنتش مشکل دارم!!!:13:
Hamed-Beckham
27-05-2010, 10:32
من هنوزم که هنوزه نتونشتم درست حسابی به سرور ایمیل یاهو و جیمیل وصل بشم یه ارووری میده. فقط میتونم برم تو گوگل سرچ کنم.
برنامه هم زیاده مسنجر ولی نمیدونم روی این گوشی نصب میشه یا نه!! بچه ها بیان توضیح بدن!! من که گفتم کلا با اینترنتش مشکل دارم!!!:13:
من که برنامه ی NimBuzz رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم با اینترنت ندارم .
ای کسانی که میگید تم و ... نصب نمی شه !! این چیه ؟؟ :41:
:11:
گوشیه منم همون روزه اول پشتش خط افتاد
راستی اگه خواستید برچسب ال سی دی بخرید برچسبه XPERIA X1
دقیقا هم اندازه ال سی دی استاره
راستی بچه ها گوشی من انگار گوشه ی راستش زیاد خوب کار نمیکنه
مثلا" می خوام برم تو تنظیمات پروفایل روی این << رو لمس میکنم و لی همون پروفایل انتخاب میشه
کسی به این مشکل بر نخورده؟
بنظرتون چیکار کنم؟
بدم گارانتی؟
گارانتی بدم چیکارش میکنن؟
یکی دیگه نو بهم میدن؟
عزیزم گارانتی پارس میکروتل تاچ گوشی رو مجانی عوض می کنه.:20::27:
من یه امنیا دارم که تا حالا پارس مایکروتل 2 دفعه مجانی تاچش رو عوض کرده( بدون هیچ قید و شرطی)(ضربات خیلی شدیدی خورده بود)
و تا حالا هم 5 دفعه ویندوزش رو عوض کرده.(یه چیزی حدود 170-180 تومن بهم خدمات دادن)
هر دفعه تعویض تاچش بدون گارانتی 65 تومن فاکتورش بوده و هر بار تعویض ویندوز بدون گارانتی 17 تومنه):5:
من همین امروز هم یه S5233T (استار TV ) خریدم و خیلی خیلی هم ازش راضیم و از داشتن دو گوشی سامسونگ (امنیا(2 ساله دارم) و استارTV ) دارم ازشون لذت می برم و از همه مهمتر با پشتیبانی پارس مایکروتل هم خیلی خیلی دارم حال می کنم.
البته من آدم گوشی بازیم و می گم در حال حاضر سامسونگ(S8003)جت بهتر از امنیاست(صرف نظر از سیستم عامل):8::5:(کلا چه ربطی داشت نمی دونم):31:
البته حواستون باشه پارس مایکروتل اصلی بخرید(جعبه پلوم شده و روی کارت طلایی هولوگرام داره):8:
کارت طلایی پارس مایکروتل تقلبی آدرس همون پارس مایکروتل اصلی روشه:18:
درود بر سامسونگ و درود بر پارس مایکروتل:40::8:
من یه امنیا دارم که تا حالا پارس مایکروتل 2 دفعه مجانی تاچش رو عوض کرده( بدون هیچ قید و شرطی)(ضربات خیلی شدیدی خورده بود)
و تا حالا هم 5 دفعه ویندوزش رو عوض کرده.(یه چیزی حدود 170-180 تومن بهم خدمات دادن)
هر دفعه تعویض تاچش بوذون گارانتی 65 تومن فاکتورش بوده و هر بار تعویض ویندوز بدون گارانتی 17 تومنه):5:
من همین امروز هم یه S5233T (استار TV ) خریدم و خیلی خیلی هم ازش راضیم و از داشتن دو گوشی سامسونگ (امنیا(2 ساله دارم) و استارTV ) دارم ازشون لذت می برم و از همه مهمتر از پشتیبانی پارس مایکروتل هم خیلی خیلی دارم حال می کنم.
البته من آدم گوشی بازیم و می گم در حال سامسونگ(S8003)جت بهتر از امنیاست(صرف نظر از سیستم عامل):8::5:(کلا چه ربطی داشت ودم نمی دونم):31:
البته حواستون باشه پارس مایکروتل اصلی بخرید(جعبه پلوم شده و روی کارت طلایی هولوگرام داره):8:
کارت طلایی پارس مایکروتل تقلبی آدرس همون پارس مایکروتل اصلی روشه):18:
به زودی به مشکل های بسیار خفن و اعصاب خورد کنی برخورد میکنی که کلا" از سامسونگ و استار متنفر میشی ...
عین من :دی !
tiger111
27-05-2010, 14:50
به زودی به مشکل های بسیار خفن و اعصاب خورد کنی برخورد میکنی که کلا" از سامسونگ و استار متنفر میشی ...
مگه چه مشکلی واسه شما پیش اومده
مگه چه مشکلی واسه شما پیش اومده
بهتره یه چند صفحه قبل رو هم یه نگا بندازید ، مفصل توضیح دادم ...
jamshidjap
27-05-2010, 19:10
چه جوري ميشه از اينترنت اين گوشي روي کامپيوتر استفاده کرد؟
هر دفعه تعویض تاچش بدون گارانتی 65 تومن فاکتورش بوده و هر بار تعویض ویندوز بدون گارانتی 17 تومنه):5:
من همین امروز هم یه S5233T (استار TV ) خریدم و خیلی خیلی هم ازش راضیم و از داشتن دو گوشی سامسونگ (امنیا(2 ساله دارم) و استارTV ) دارم ازشون لذت می برم و از همه مهمتر با پشتیبانی پارس مایکروتل هم خیلی خیلی دارم حال می کنم.
البته من آدم گوشی بازیم و می گم در حال حاضر سامسونگ(S8003)جت بهتر از امنیاست(صرف نظر از سیستم عامل):8::5:(کلا چه ربطی داشت نمی دونم):31:
کارت طلایی پارس مایکروتل تقلبی آدرس همون پارس مایکروتل اصلی روشه:18:
عزیزم می گم من خودم 2 ساله امنیا دارم و قبلش هم اچ تی سی اچ دی و نوکیا N70.N82،5800 داشتم و حدود 6 ماه هم آیفون داشتم:eh: و کلا زیاد گوشی عوض می کنم:5:
حتی امنیا هم واسه خودش مشکلاتی داره که من باهاش کنار اومدم.هیچ گوشی بی عیب نیست حتی گوشی 1 میلیون تومنی،دیگه چه به برسه به یه گوشی 100 و خورده ای هزار تومنی لمسی(استار):27:
من و حتی خیلی های دیگه از ال جی متنفریم ولی واقعیت اینه که حتی ال جی هم در حال حاضر داره محصولات نسبتا خوبی میزنه که واسه منی که ازش متنفر بودم جالبه.
منم مثل اکثر مردم اعتقاد داشتم که ساسونگ آشغاله ولی این بحث ها واسه چند سال پیشه و الان قضیه فرق می کنه و همون سامسونگ که آشغال تولید می کرد روند کارش رو عوض کرده و حالا دومین گوشی پر فروش دنیاست :دیو این آمار فروش فقط یه علت داره و اونم اینه که هدف شرکت و رویه کاریش عوض شده و حالا شما می تونی گوشی هایی مثل جت ، امنیا اچ دی وwave و امنیا2 و I9000Galaxy رو ببینی و البته یادآوری می کنم اولین گوشی های 8 و 12 مگاپیکسی رو هم ساسونگ به بازار عرضه کرد که خوب از آب در اومدن) که باز هم میگم هر کدوم از این ها هم 100% مشکلات خودشون رو دارن همون طوری که گوشی های نوکیا و یا سایر برند های دیگه دارن !!!
.حتی می تونی به گوشی های جدید سونی اریکسون مثل آینو و ساتیو هم سر بزنی و اشکال و ایرادات اون ها رو هم ببینی و با دیدن منو هاشون حتی شاید خندت بگیره :27: و با خودت بگی واقعا این همون سونی اریکسون چند سال پیشه ؟:18::blink: (البته xperia x10 و همچنین نوکیا N8 به شرطی که هنگ نکنه:31: قابل تقدیرن)
و اگر هم فکر کردی من رو سامسونگ تعصب دارم اشتباه کردی چون اگه تعصب داشتم این همه گوشی عوض نمی کردم :goatee::26:
همیشه آدم باید در حد پولی که داده از گوشی انتظار داشته باشه نه بیشتر و البته قبل از خرید هم باید نیازهات رو بسنجی
اگر آدمی هستی که عاشق برنامه ریختنی باید به یه گوشی سیستم عامل دار مثلا 5800 یا5530 فکر می کردی نه یه گوشی جاوا:whistle:
و البته من به همه پیشنهاد می کنم که خیلی دلتون رو به این برنامه ها خوش نکنید چون فقط 2 روز اول و برای نشون دادن به دیگران قشنگ هستن و به درد می خورن و بعدا هیچ استفاده ای ندارن و فقط گوشی رو کند می کنن، البته منظورم این نیست که کلا قید برنامه رو بزنید:thumbsup::33:
و البته فعلا هم نسبت به پول پرداختی از سامسونگ استار تی وی ( S5233T ) راضی هستم و دارم ازش استفاده می کنم
والبته می دونم که بازی و برنامه ها فقط رو مموری گوشی میره و بعضی از فایل های جاوا رو هم ساپورت نمی کنه و مشکلاتی از قبیل این.... :whistle:و البته هم می دونم که تاچ این گوشی و صدای هندزفری این گوشی (به نظر من تقریبا قابل رقابت با آیفون)جزو نقاط قوتش هست و هنگام صحبت با گوشی یکی از بهترین اسپیکر های داخلی رو داره و حالا که تلویزیون هم بهش اضافه شده میشه اون رو هم یک نکته مثبت در نظر گرفت و باز هم.......ادامه دارد:king:
و البته تمام این حرفا نظره شخصی من بود و هرکسی میتونه نظر خودش رو داشته باشه :34::7:
1.این گوشی با گارانتی پارس مایکروتل تشخیص دست خط فارسی رو داره :26: ولی Qwerty فارسی رو نداره(عربی داره):biggrin::rolleye:
راستش من وقت نمی کنم صفحه های قبلی رو بخونم فقط تا صفحه 60 خوندم:11:
Milad4171
28-05-2010, 02:38
خوب عزیز جان این همه گفتی قیمتش هم میگفتی دیگه:31:
نمیدونم با خودت استار معمولی کار کردی یا نه. در کل میخوام بدونم فرقی خاصی داره یا نه ؟ چون اینطروی که من فهمیدم یکمی قابش هم فرق داره. همون عکسی ک قبلا گذاشتم! رنگ بندیش هم فرق داره!
سیستم عاملی فرقی چیزی داره؟
سلام من موفق شدم ویدجت بندازم اما اون سایت بیشتر پولیه میشه سایتهایی معرفی کنید که توش ویدجت و تم داشته باشه
reallovegach
28-05-2010, 13:09
این چندتا والپیپر
البته دخترونست
میشه لطف کنید طریقه نصب تم بگید
milad-p30world
28-05-2010, 18:12
من یه سوال درباره این گوشی استار داشتم .میخواستم ببینم میشه سیمبین رو روی این گوشی نصب کرد یا امکان نداره.
خواهشا یه سایت هم که تم های این گوشی رو داشته باشه معرفی کنید.
shahram_s8
28-05-2010, 19:10
نه دوست من سیمبین نداره فقط جاوا تم جدا هم واسه گوشیهای سامسونگ نیست فریمورو باید تغییر بدی:46:
shahram_s8
28-05-2010, 19:20
دوستان کسی فریمور تا حالا نصب کرده اگه نصب کرده به ما هم یاد بده
در ضمن یه لینک واسه دیکشنری میذارم حال کنید اولی رو که 9.9mb هستشو دانلود نکنید نصب نمیشه ولی بقیه نصب میشه و کیبورد مجازی هم داره فریمور یادتون نره.
shahram_s8
28-05-2010, 19:47
دوستان روش فریمور زدن رو پیدا کردم فقط بگین بعده فریمور s5233ajpik3 که روی گوشی من و به سفارش ماکروتل نصب شده فریمور جدیدی که به روز باشه و فارسیو ساپورت کنه اومده یا نه اگه اومده لینک بذارین دانلود کنیم یا اسمشو بگین فقط فقط فارسی ساپورت کنه ها نزنم ببینم فارسی نداره:31: ممنون موفق باشین
Kaptian Black
28-05-2010, 20:27
دوستان کسی اهنگ Garage in the backyard و میتونه برام بذاره ؟ :43:
tiger111
28-05-2010, 20:45
دوستان من یه فریمور رو گوشیم ریختم که واسه می 2010 بود تغییرات جالبی پیدا کرده
1 پخش mp4 با 30 فریم
2 من در فریمور قبلیم وقتی pdf رو باز می کردم تا آخر زوم می دادم وقتی رو متن جابه جا می شدم یک لحظه نوشته مربع می شد بعدش درست می شد ولی با این فریمور ین اتفاق نمی یفته
بازم تغییر کرده نگاه می کنم بهتون می گم
اگه کسی خواست بگه تا آپلود کنم
morteza8417
28-05-2010, 21:06
سلام من موفق شدم ویدجت بندازم اما اون سایت بیشتر پولیه میشه سایتهایی معرفی کنید که توش ویدجت و تم داشته باشه
سلام میشه روش نصب کردنش رو بگی؟
masoudtr
28-05-2010, 21:39
1 پخش mp4 با 30 فریم
2 من در فریمور قبلیم وقتی pdf رو باز می کردم تا آخر زوم می دادم وقتی رو متن جابه جا می شدم یک لحظه نوشته مربع می شد بعدش درست می شد ولی با این فریمور ین اتفاق نمی یفته
اپلود کن با نحوه ابدیتش
بعد اینکه شماره تلفن هات پاک شدن
؟
فونت فارسی را پشتیبانی میکنه؟
Milad4171
28-05-2010, 22:01
دوستان کسی اهنگ Garage in the backyard و میتونه برام بذاره ؟ :43:
راستش اینجا فکر نکنم بچه ها بتونن درست کمکت کنن. یه سر به این تاپیک بزن! مشکل حل خواهد شد حتما:20:
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
1 پخش mp4 با 30 فریم
زدی وسط خال! من کارم خیلی با فایلهای PDF هست! چقدر میگیرن واسه آپدیت؟ یعنی گوشیت گارانتی پارس بود؟
آره دیگه یه سرچ بزن ببینم دیگه چی تغییر کرده! مثلا کیفیت صدا. ضرفیت حافظه خاریجی. یکی از بچه ها از بلوتوثش گفت که زمانی میشه. اینم یه سرچ بزن ببین اینطوری شده!؟ یا مثلا تم ها !
دیگه خودت زیر و روش کن دیگه:31:
بلاخره یکی اومد یه توضیحی بده. من خودم وقت نمیکنم و گفتم قبلا که تا نفهمم چه خاصیتی داره تغییر فریمور نمیرم سراقش. چون ما یاد گرفتیم فقط به روز باشیم همش تو کار Update هستیم!!!:31:
shahram_s8
28-05-2010, 22:16
خوب بنده خدا اسم فریمورت چیه فارسی ساپورت میکنه مشکلی کلا باهاش داری یا نه و لینک بذار دانلود کنیم :10:
he200619
28-05-2010, 23:11
سلام
میشه روش نصب تم را بگی چون من هر سایتی رفتم راهی پیدا شه پیدا نکردم ممنون اگه روشی که تم نصب کردی رو بهم بگی
عزیزم اگه فریمور گوشیتو تا بحال عوض کرده باشی میفهمی چجوریه فایل تم رو با یکی از فایلهای فریمور که عوض کنی تم نصب میشه:20:
نمیدونم با خودت استار معمولی کار کردی یا نه. در کل میخوام بدونم فرقی خاصی داره یا نه ؟ چون اینطروی که من فهمیدم یکمی قابش هم فرق داره. همون عکسی ک قبلا گذاشتم! رنگ بندیش هم فرق داره!
سیستم عاملش هم جاواست
لطفا اگه کسی لینک دانلود ساختن والپیپر سه تایی رو هم داره بهم بده چون گمش کردم :19:
با فریمورهای قدیمی خیلی کار نکردم که بدونم مشکلاتشون دقیقا چیه این مدل هم مثل استار های قدیمی جاواست
اون استاری که شما دیدی و احتمالا مشکیه و دور قابش قرمزه هم تو بازار هست.
- این استار تی وی S5233T که من گرفتم تقریبا از 25-26 اردیبهشت اومده و من با گارانتی پارس مایکروتل(یه همراه خوب:10::biggrin:) 185 گرفتم و الان بدون گارانتی 170-175 هم میشه پیدا کرد و تو جعبش یه کیف مخصوص و قلم داره :40::27:
1. ورژن فریمور S5233T JPJB5 هست.مشکیه و دور قابش استیله و پایینش نوشته mobile TV
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلویزیون رو به صورت آنالوگ میگیره و در کل تلویزیونش هم خوبه و از 8 تا کانال تقریبا میشه 4 یا 5 رو مثل آینه گرفت (مخصوصا شبکه 1 و 3 و 5) و قابلیت ضبط برنامه و عکس گرفتن از تصاویر در حال پخش رو داره و فکر کنم بشه باهاش یه مسابقه فوتبال رو کامل نگاه کرد(البته هنوز امتحان نکردم).ولی باطریش با استفاده متوسط حدود یک هفته دوام میاره،مثل استار معمولی
3.با گارانتی پارس مایکروتل تشخیص دست خط فارسی رو داره ولی qwerty فارسی نداره
tiger111
29-05-2010, 07:46
سلام دوستان
فریمور رو آپلود کردم اینم لینکش
اینم آمزش نصب فریمور
و اینم لینک دانلود MultiLoader
سوالی بود در خدمتم
masoudtr
29-05-2010, 09:01
سلام دوستان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم آمزش نصب فریمور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینم لینک دانلود MultiLoader
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوالی بود در خدمتم
سوالایی که صفحه قبل ازتون پرسیدم را لطفا جواب بده بعد فریمور را نصب کنیم:27:
فریمور من اینه
S5233AJPIH3
چقدر قدیمی تره؟
tiger111
29-05-2010, 10:18
سوالایی که صفحه قبل ازتون پرسیدم را لطفا جواب بده بعد فریمور را نصب کنیم:27:
فریمور من اینه
S5233AJPIH3
چقدر قدیمی تره؟
شماره تلفن های من روی سیمکارت بود نمیدونم پاک میشه یا نه ولی احتمالا پاک میشه
نه این فریمور فارسی نداره
من این فریمور رو نصب کردم نمیدونم چقدر قدیمیه ولی اگه فریمور جدید رو بریزی خودت تفاوت رو احساس می کنی گوشی خیلی روان میشه
Navid-seven
29-05-2010, 15:20
سلام به همه
1 سوال : آيا star پي دي اف حجم بالا هم ميخونه ؟ مثلا 20mb ?
shahram_s8
29-05-2010, 17:07
دوستان فریمور S5233DQJC1 که دوستمون نصب کرده ماله ماه 2010 March هستش باید بگم این فریمور واسه آسیا تنظیم شده
ولی به هیچ وجه فارسی و عربی نداره جدیدترین فریمور فارسیS5233AJPIK3 که اینم مال ماه2009 Novemberهستش
فعلا باید با این فریمور k3 ساخت تا وقتی که یادشون بیفته واسه ایرانم فریمور بزنن:27:
در ضمن از این آقا یا خانمی که این فریمور رو نصب کرده خواهش میکنم کامل بگه چه تغییراتی اتفاق افتاده؟
در ضمن لطفا اگه از نصب widget خبر دارید بگید استفاده کنیم راستی مزایا و معایب نصب widget یادتون نره ممنون :46:
سلام ،
در مورد ویجت قبلا" توی چندین صفحه پیش بحث شده :
دوستان من قبلا" گفتم ویجت روی فریمور های فارسی نصب نمیشن ، اگه میخاید نصب کنید باید فریمور انگلیسی بریزید ...
Navid-seven
29-05-2010, 17:22
سلام به همه
آآآآآ ... يه سوال ديگه . من از چندتا موبايل فروشي پرسيدم .. گفتن اگه بيشتر 4G اطلاعات رو رمش بريزي جواب نميده
:question: راست ميگفت ؟ آيا ؟
:33:
Navid-seven
29-05-2010, 18:43
سلام به همه
يا بالاتر ؟:question:
Navid-seven
29-05-2010, 19:13
AAAAAA يه سوال ديگه ؟ رم 8 مناسب تره يا 4 ؟ و يك يك سوال ديگه اينكه اگه حجم PDF حدود 80MB باشه كم نمياره ؟ چون خوندن PDF برام خيلي مهمه .
:42: SOME ONE HELP ME , PLEEEEAASE :33: :question:
Milad4171
29-05-2010, 20:14
AAAAAA يه سوال ديگه ؟ رم 8 مناسب تره يا 4 ؟ و يك يك سوال ديگه اينكه اگه حجم PDF حدود 80MB باشه كم نمياره ؟ چون خوندن PDF برام خيلي مهمه .
:42: SOME ONE HELP ME , PLEEEEAASE :33: :question:
سوال اولت فرقی نداره . من با 16 هم تست کردم فقط سرعت لود شدن عکس ها بیشتر طول میکشه ولی در هر حالت زیاده فرقی نداره. به نظر من همون 4 بهتره . مگه اینکه بخوای از گوشیت به عنوان MP3 player استفاده کنی و آهنگ برزی توش و پرش کنی!!!
در مورد سوال دوم 80 مگابایت!!!:18: مگه چیه!؟ من بیشتر فایلهای PDF که دارم دیگه 10مگ بیشتر نیست ولی خوب چرا یکم تو لود شدنش زمان لازمه. سیستم گوشی زیاد پیشترفته نیست. مطمعنا توقع زیادی از یه گوشی 150 تومنی نباید داشت!!! :31:
Navid-seven
29-05-2010, 20:49
خيلي ممنون :10: . در مورد COOKIE چطور ؟ اون هم ميتونه PDF حجم بالا بخونه ؟ :eh:
اون PDF 80MB يه ماله كتابهاي IELTS ه :goatee:
morteza8417
29-05-2010, 21:00
سلام دوستان
اینم آمزش نصب فریمور
و اینم لینک دانلود MultiLoader
سوالی بود در خدمتم
سلام
واسه مدل S5233w فریمور اگه داری ممنون میشم بزاری
shahram_s8
29-05-2010, 21:35
سلام
دوست من واسه این مدل آخرین فریمور که فارسیو ساپورت میکنه این فریمورS5233WJPIH4 که مال ماه نوامبر سال
2009 هستش و تو آسیا جدیدش نیومده ولی تو اروپا این ورژنS523WXXJC1 تازه اومده ولی نمیدونم فریمور اروپا تو
ایران جواب بده یا نه:20:
من واقعا تعجب میکنم از بعضی از دوستان که اطلاع کافی ندارن پستم میدن ویجت رویه استار نصب میشه رویه فریمور فارسی هم میشهروش نصبشم در پست هایه قبلی هست
mghaffari49
29-05-2010, 22:31
یه RSS Reader خوب سراغ ندارید؟ مال خود گوشی فقط یه تیکه از متن رو نشون میده آخه
tiger111
29-05-2010, 23:43
سلام
اینم خدمت شما فقط فارسی نداره
دوستان کسی لینک دانلود برنامه ساخت والپیپر واسه استار رو داره؟ گمش کردم:19:
فریور جدید تر از JPJB5 هم واسه s5233T (تی وی) هم اومده؟:11:
morteza8417
30-05-2010, 01:18
دوست من واسه این مدل آخرین فریمور که فارسیو ساپورت میکنه این فریمورS5233WJPIH4 که مال ماه نوامبر سال
2009 هستش و تو آسیا جدیدش نیومده ولی تو اروپا این ورژنS523WXXJC1 تازه اومده ولی نمیدونم فریمور اروپا تو
ایران جواب بده یا نه:20:
مرسی فریمور منم همینه الان S5233WJPIH4 ممنون
Navid-seven
30-05-2010, 10:21
يه سوالي :23: اگه بخوام الان star بگيرم از كجا بايد بفهمم ايني كه دارم ميخرم آخرين فريمور روش نصبه يا نه (براي تايپ فارسي و تشخيص دست خط و.... ) يا اصلا آخرين ورژنه ؟:23: :question:
tiger111
30-05-2010, 12:38
اینم برنامه ساخت والپیپر خدمت شما
در مورد فریمو هم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم احتمالا هنوز آپدیت نداده واسش
هر وقت چیزی پیدا کردم براتون میزارم
Navid-seven
30-05-2010, 12:49
همين الان يه مطلبي توي صفحه ي 93 اين تورا خوندم .:41: كلا مايوس شدم استار بگيرم :37: چون گفته شده بود pdf بالاي 15 mb رو error ميده ؟ :45:
من هم كه كارم كارم همش با pdf :17: ميخاستم فردا برم بگيرم اما .............
يكي از بچه ها راست ميگفت . هرچي پول بدي ......:37:
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
راستي بچه ها اگه كسي گوشي مي شناسه كه قابليت هاي قبلي رو داره ( pdf و اينارو ... ) بيزحمت يه راهنمايي بكنه ما رو
متشكر از همه ----------- --------
he200619
30-05-2010, 12:55
عزیزان وبجت راحت نصب میشه .در ضمن یادمه بعضی از دوستان خوبم از حافظه کم این گوشی برای نصب بازی و برنامه رنج میبردن واسه همین جا داره یه خبر توپ بدم که با آپدیت فریمور این مشکل رفع میشه(فریمور جدید اومده)
درضمن روش نصب منوی فلاش رو هم اختراع کردم اما متاسفانه فعلا روی فریمور روسی این کار انجام پذیره
shahram_s8
30-05-2010, 13:24
عزیزان وبجت راحت نصب میشه .در ضمن یادمه بعضی از دوستان خوبم از حافظه کم این گوشی برای نصب بازی و برنامه رنج میبردن واسه همین جا داره یه خبر توپ بدم که با آپدیت فریمور این مشکل رفع میشه(فریمور جدید اومده)
درضمن روش نصب منوی فلاش رو هم اختراع کردم اما متاسفانه فعلا روی فریمور روسی این کار انجام پذیره
دوست من همه میدونن ویجت نصب میشه ولی روش نصب رو لازم دارن اگه میشه کامل توضیح بدین نه اینکه آره نصب میشه خوب نصب میشه راحت نصب میشه واز اینا:31:
اگه زحمتی نیست کامل نصبشو توضیح بده و بگو تو کدوم فریمورها نصب میشه تا استفاده کنیم ممنون:46:
mghaffari49
30-05-2010, 15:00
راستي بچه ها اگه كسي گوشي مي شناسه كه قابليت هاي قبلي رو داره ( pdf و اينارو ... ) بيزحمت يه راهنمايي بكنه ما رو
G900 از سونی اریکسون. فکر کنم راست کار شما باشه
yasidevil
30-05-2010, 15:52
سلام دوستان
من یک گوشی 5233 دارم و فریمور اون s523AJPIE9 هستش.
می خواستم ببینم جدیدترین فریمور برای گوشی من چیه؟
لینک دانلود هم بدید ممنون میشم.
shahram_s8
30-05-2010, 22:36
سلام دوستان
من یک گوشی 5233 دارم و فریمور اون s523AJPIE9 هستش.
می خواستم ببینم جدیدترین فریمور برای گوشی من چیه؟
لینک دانلود هم بدید ممنون میشم.
دوست من تازه ترین فریمور که فارسیو ساپورت میکنه S5233AJPIK3 هستش که مال نوامبر 2009 هستش و جدیدترین فریمور هم که فارسیو ساپورت نمیکنه S5233DQJC1 هستش که مال ماه می سال 2010 هستش
ولی در کل اگه فارسیو میخواین گزینه اولی واسه شما خوبه:27:
Milad4171
30-05-2010, 23:23
من یه نظری دارم. اگه میشد یه جوری اطلاعات رو توی پست اول وارد کرد خیلی خوب میشد. من نمیدونم پست اول رو کی زده و آیا هنوز هست یا نه! ( که بعید میدونم!) اگه بشه یکی بیاد و پست اول رو بتونه ادیت کنه خوب میشه.
مثلا آخرین فریمور ها که بچه ها هر روز میان میپرسن رو بگذاریم.
اشتباههایی که شده. انواع گوشی استار عکس و چیزای دیگه.!
البته اگه بشه...
خوب بیشتر بچه هایی که اومدن تازه وارد هستن و سخته این 270 صفحه رو بگردن واسه جوابشون!
romantic
31-05-2010, 02:18
من یه مشکل عجیب پیدا کردم. وقتی با گوشی عکس میگیرم یه سری فایل مزخرف رو مموری کارت ساخته میشه که قابل پاک شدن هم نیستن و کل حافظه مموری کارت رو پر میکنن. وقتی هم به کامپیوتر وصلش میکنم اونا رو نشون میده ولی نمیتونه پاک کنه و انگار که اصلا این فایلها وجود ندارن که بخواد پاکشون کنه.
وقتی هم تو لینوکس مموری کارت رو باز میکنم همین اتفاق میفت پس ویروس نیست. و تنها راهش اینه که چه تو ویندوز چه تو لینوکس فرمتش کنم. یه چیز جالب اینه که تو لینوکس سایز کل این فایلها رو 13 گیگ!!! میده در حالی که مموری من 4 گیگه.
شما چی فکر میکنید؟من خودم فکر میکنم مشکل از رم گوشیه. از اولش هم درست حسابی نبود و تو اتصال به کامپیوتر مشکل داشت که تو همین تاپیک مطرحش کردم.
آیا امکان داره به خاطر نصب برنامه خاصی دچار مشکل شده باشه؟ (که البته با توجه به جاوا بودن گوشی بعیده)
در آخر هم فکر میکنید رم رو عوض کنم یا لازمه ببرمش نمایندگی تا اونا یه کاریش کنن؟
Milad4171
31-05-2010, 09:23
من یه مشکل عجیب پیدا کردم. وقتی با گوشی عکس میگیرم یه سری فایل مزخرف رو مموری کارت ساخته میشه که قابل پاک شدن هم نیستن و کل حافظه مموری کارت رو پر میکنن. وقتی هم به کامپیوتر وصلش میکنم اونا رو نشون میده ولی نمیتونه پاک کنه و انگار که اصلا این فایلها وجود ندارن که بخواد پاکشون کنه.
وقتی هم تو لینوکس مموری کارت رو باز میکنم همین اتفاق میفت پس ویروس نیست. و تنها راهش اینه که چه تو ویندوز چه تو لینوکس فرمتش کنم. یه چیز جالب اینه که تو لینوکس سایز کل این فایلها رو 13 گیگ!!! میده در حالی که مموری من 4 گیگه.
شما چی فکر میکنید؟من خودم فکر میکنم مشکل از رم گوشیه. از اولش هم درست حسابی نبود و تو اتصال به کامپیوتر مشکل داشت که تو همین تاپیک مطرحش کردم.
آیا امکان داره به خاطر نصب برنامه خاصی دچار مشکل شده باشه؟ (که البته با توجه به جاوا بودن گوشی بعیده)
در آخر هم فکر میکنید رم رو عوض کنم یا لازمه ببرمش نمایندگی تا اونا یه کاریش کنن؟
سلام. این مشکلی که شما گفتی نه تنها فقط برای مموری گوشی بلکه توی فلشها سی دی و دی وی دی هم موجود هست!
دقیقا هم اینطوری هست که یه فولدری و بعضی وقتا یه فایلی بیش از ضرفیت مموری وجود داره و هیچ کاریش هم نمیشه کرد!
تنها راهش پاک کردن. البته اینم بگم. دلیل اصلیش بخاطر خطا در کپی شدن هست که به طور کامل کپی نمیشه!
ولی اگه شما میدونی فایلت مثلا 200 مگابایته و میزنه مثلا 20 گیگ همون 200 مگابایت رو گرفته!
در کل با یه فرمت ( بهتره فول فرمت باشه ) مشکل حل خواهد شد.
البته سر علما اختلاف بود که شاید یه نوع ویروس باشه!! ولی من که بعید میدونم!!!:20:
واسه کنجکاوی خودم چی بود فایلت؟ مثلا عکس یا فیلم یا برنامه ؟.بیشتر روی عکس این اتفاق می افته!
pouya_love00
31-05-2010, 11:56
salam
kasi bazie FARM FRENZY baraye samsung staro dare ????
mamnun misham
pouya_love00
31-05-2010, 12:00
salam
kasi bazie Fram Frenzy baraye samsung GT5233A staro dare?????
mamnun misham
Javadnet
31-05-2010, 13:56
دوستان فریمور S5233DQJC1 که دوستمون نصب کرده ماله ماه 2010 March هستش باید بگم این فریمور واسه آسیا تنظیم شده
ولی به هیچ وجه فارسی و عربی نداره جدیدترین فریمور فارسیS5233AJPIK3 که اینم مال ماه2009 Novemberهستش
فعلا باید با این فریمور k3 ساخت تا وقتی که یادشون بیفته واسه ایرانم فریمور بزنن:27:
در ضمن از این آقا یا خانمی که این فریمور رو نصب کرده خواهش میکنم کامل بگه چه تغییراتی اتفاق افتاده؟
در ضمن لطفا اگه از نصب widget خبر دارید بگید استفاده کنیم راستی مزایا و معایب نصب widget یادتون نره ممنون:46:
شهرام عزیز بهتره بدونی که جدید ترین ورژن فریمور فارسی K5 هست که نمایندگی مشهد 8 تومن می گرفت و جدید میکرد خانومه هم گفت زیاد تفاوتی نمیکنه منم نصب نکردم
با تشکر
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
فکر میکنم که این جدید ترینش باشه چون این گشی تازه اومده البته میتونی زنگ بزنی پارس مایکروتل و بپرسی.
در ضمن جدید ترین قیمت تی وی 180 تومن و معمولی 150 تومن قیمت مشهده با گارانتی پارس مایکروتل.
با تشکر
Navid-seven
31-05-2010, 15:33
آآآ يه چيزي ميخواستم بپرسم ؟ كسي از بچه ها marvel 5 mega pixel و diva رو تا حالا تست كرده ؟ :5:
چه فرقي با استار داره ؟ غير از دوربينش ؟ اگه لطف كنيد كامل توضيح بديد ممنون ميشم .
چون تو gsm.ir هيچي نبود:41:
تو سايت هاي ديگه و توي قسمته خودشون هم چيزي به درد بخوري نبود:13:
romantic
31-05-2010, 15:51
سلام. این مشکلی که شما گفتی نه تنها فقط برای مموری گوشی بلکه توی فلشها سی دی و دی وی دی هم موجود هست!
دقیقا هم اینطوری هست که یه فولدری و بعضی وقتا یه فایلی بیش از ضرفیت مموری وجود داره و هیچ کاریش هم نمیشه کرد!
تنها راهش پاک کردن. البته اینم بگم. دلیل اصلیش بخاطر خطا در کپی شدن هست که به طور کامل کپی نمیشه!
ولی اگه شما میدونی فایلت مثلا 200 مگابایته و میزنه مثلا 20 گیگ همون 200 مگابایت رو گرفته!
در کل با یه فرمت ( بهتره فول فرمت باشه ) مشکل حل خواهد شد.
البته سر علما اختلاف بود که شاید یه نوع ویروس باشه!! ولی من که بعید میدونم!!!:20:
واسه کنجکاوی خودم چی بود فایلت؟ مثلا عکس یا فیلم یا برنامه ؟.بیشتر روی عکس این اتفاق می افته!
من گفتم که وقتی عکس میگیرم این اتفاق میفته. اگر بخوام کامل بگم اینجوریه که من گذاشتم عکسها مستقیم برن رو مموری کارت. از دو سه روز پیش این مشکل رو دارم که وقتی یه عکس میگیرم عکس گرفته شده قابل دیدن نیست. (ظاهرا پسوندش همون JPEG هست.) اما تمام فضای مموری رو میگیره به طوری که وقتی میخوام یه عکس دیگه بگیرم میگه دیگه جا نداره. ضمن اینکه یه سری فولدر با اسمهای مزخرف ساخته میشه رو مموری (مثلا تو اسمش علامت سوال و مربع و اینجور چیزا میاد) و همینها هم کلی حجم دارن. معمولا هم پاک نمیشن. فقط اون عکسه که اول گفتم پاک میشه که یادمه اولین بار که پاکش کردم هر چی آهنگ و فایل نصب نرم افزار و بازی رو مموری کارد بود هم حذف شد. این اتفاق هم فقط وقتی مموری تو گوشیه میفته و مثلا وقتی مموری رو به PC وصل میکنم بعد از فرمت مشکلی نداره.
حالا من از این میترسم که مشکل ربطی به مموری نداشته باشه و اشکال از گوشی باشه. البته همونطور که گفتم من از اول با این مموری مشکل داشتم مثلا وقتی با خشابش به رمریدر وصلش میکردم نمیخوندش و مجبور شدم یدونه از این رمریدر های مخصوص MicroSD و M2 بگیرم و قبلا هم تو این تاپیک گفتم وقتی با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل میکردم و حالت Mass Storage رو انتخاب میکردم کامپیوتر هنگ میکرد و بعد از کندن کابل دیگه گوشی رم رو نمیشناخت و بعدش که رم رو میزدم به PC (با رمریدر) میگفت باید فرمت شه.
البته من امیدوارم مشکل فقط از رم باشه و خود گوشی چیزیش نباشه. شما فکر میکنید ممکنه این ایراد مربوط به گوشی باشه؟ یعنی گوشی رو باید بدم تعمیر؟
tiger111
31-05-2010, 16:22
من گفتم که وقتی عکس میگیرم این اتفاق میفته. اگر بخوام کامل بگم اینجوریه که من گذاشتم عکسها مستقیم برن رو مموری کارت. از دو سه روز پیش این مشکل رو دارم که وقتی یه عکس میگیرم عکس گرفته شده قابل دیدن نیست. (ظاهرا پسوندش همون JPEG هست.) اما تمام فضای مموری رو میگیره به طوری که وقتی میخوام یه عکس دیگه بگیرم میگه دیگه جا نداره. ضمن اینکه یه سری فولدر با اسمهای مزخرف ساخته میشه رو مموری (مثلا تو اسمش علامت سوال و مربع و اینجور چیزا میاد) و همینها هم کلی حجم دارن. معمولا هم پاک نمیشن. فقط اون عکسه که اول گفتم پاک میشه که یادمه اولین بار که پاکش کردم هر چی آهنگ و فایل نصب نرم افزار و بازی رو مموری کارد بود هم حذف شد. این اتفاق هم فقط وقتی مموری تو گوشیه میفته و مثلا وقتی مموری رو به PC وصل میکنم بعد از فرمت مشکلی نداره.
حالا من از این میترسم که مشکل ربطی به مموری نداشته باشه و اشکال از گوشی باشه. البته همونطور که گفتم من از اول با این مموری مشکل داشتم مثلا وقتی با خشابش به رمریدر وصلش میکردم نمیخوندش و مجبور شدم یدونه از این رمریدر های مخصوص MicroSD و M2 بگیرم و قبلا هم تو این تاپیک گفتم وقتی با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل میکردم و حالت Mass Storage رو انتخاب میکردم کامپیوتر هنگ میکرد و بعد از کندن کابل دیگه گوشی رم رو نمیشناخت و بعدش که رم رو میزدم به PC (با رمریدر) میگفت باید فرمت شه.
البته من امیدوارم مشکل فقط از رم باشه و خود گوشی چیزیش نباشه. شما فکر میکنید ممکنه این ایراد مربوط به گوشی باشه؟ یعنی گوشی رو باید بدم تعمیر؟
فکر نکنم از گوشی باشه
رم رو از داخل گوشی خارج کن با گوشی عکس بگیر ببین عکسی که ریخته تو مموری داخلی بازش می کنه یا مثل رم میشه
این کار رو کردی خبرش رو به من بده
romantic
31-05-2010, 16:53
فکر نکنم از گوشی باشه
رم رو از داخل گوشی خارج کن با گوشی عکس بگیر ببین عکسی که ریخته تو مموری داخلی بازش می کنه یا مثل رم میشه
این کار رو کردی خبرش رو به من بده
با مموری داخلی مشکلی نداره و من حتی همه 30 تا عکس ممکن رو باهاش گرفتم.
اگر به نظر شما مشکل از رم هست پیشنهاد میکنید چه رمی بگیرم. من این رم (SanDisk) رو از همون مغازه ای گرفتم که گوشی رو بهم فروخت و نماینده پارس مایکروتل تو نصف جهان شما بود بود. :31:
Navid-seven
31-05-2010, 17:06
آآآ يه چيزي ميخواستم بپرسم ؟ كسي از بچه ها marvel 5 mega pixel و diva رو تا حالا تست كرده ؟ :5:
چه فرقي با استار داره ؟ غير از دوربينش ؟ اگه لطف كنيد كامل توضيح بديد ممنون ميشم .
:question:
الو ..... . . . . hellllloooo ..... الوووووووو
كسي چيزي نميدونه ؟ آيا ؟
:18::17:
شما اگه می خوای PDF درست حسابی بخونی باید یه گوشی سیتم عامل دار مثلا ویندوز موبایل بخری diva و marvel و اینجور گوشیا به نظر من به کارت نمیاد و فقط به درده استایل می خورن و خیلی کاربردی نیستن.:27::5:
shahram_s8
31-05-2010, 20:16
کسانی که علاقه به بازی موبایل دارن میتونن فایل زیر رو دانلود کنن همشون فول تاج هستن و به خوبی نصب میشن.
Milad4171
31-05-2010, 21:02
با مموری داخلی مشکلی نداره و من حتی همه 30 تا عکس ممکن رو باهاش گرفتم.
اگر به نظر شما مشکل از رم هست پیشنهاد میکنید چه رمی بگیرم. من این رم (SanDisk) رو از همون مغازه ای گرفتم که گوشی رو بهم فروخت و نماینده پارس مایکروتل تو نصف جهان شما بود بود. :31:
اقا به خدا ببخشید. آخه من همون روز داشتم با بچه ها تو شرکت سر همین بحث میکردیم منم دیدم شما اومدی پرسیدی گفتم جواب بدم بهت. یه مورد دیگه هم هست. اینکه توی دوربین ها و کلا زمانی که عکس میگیره وقتی عکس درست سیو نشه به این صورت فایلها غیر قابل باز کردن میشه و به صورتی فرمتش بهم میریزه.
احیانا شده گوشیت یهو ریست بشه؟
اگه گوشیت ریست شده باشه این موضوع بیشتر خودش رو نشون میده.
SANDISK مموری خوبه ولی خوب مال من ترنسند هست. تو 2 تا گوشی هم بوده یه چیزی حدود 2 سال هست داره کار میکنه واسم.
اینکه میگی فرمت های عجب غریب میسازه تو همون فولدر عکسهاست؟؟؟
اگه اینطوریه احتمالا یه یه سیستمی ویروسی بوده گوشیت رو زدی بهش ویروس گرفته.
درسته که جاوا ویروس رو نمیتونه اجرا کنه ولی خوب توی بعضی موارد عملکرش رو از دست نمیده. مثلا همین پخش شدنش. اینکه فایلهای فرمت عکس بهم میریزه!
اگه میتونی مموریت رو فول فرمت کن بعد وصل کن به گوشیت و با گوشیت به حالت همون pc STUDIO گوشیت رو به سیستم وصل کن مموری داخلیت هم یه چک بکن با آنتی ویروس!
ببین گوشیت رو اولین بارکجا زدی که بعدش این اتفاق افتاد!
منم قبلا یعنی 2 ماه پیش یه فلدری اومد تو گوشیم که تمام پوشه ها رو پر کرده بود. وصل کردم به سیستمم سیستمم هم ویروسی شد. مجبور شدم فول فرمتش کنم مموری رو . بعد سیستمم هم با آخرین آپدیت آنتی ویروس چک کنم که درست شد!
مموریت گارانتی داره میتونی عوضش کنی! فکر کنم خیالت هم راحت میشه اینطوری!!:31:
shahram_s8
31-05-2010, 23:14
salam
kasi bazie Fram Frenzy baraye samsung GT5233A staro dare?????
mamnun misham
دوست من اینم بازی که گفتین از لینک زیر دانلود کن
he200619
01-06-2010, 07:55
دوست من همه میدونن ویجت نصب میشه ولی روش نصب رو لازم دارن اگه میشه کامل توضیح بدین نه اینکه آره نصب میشه خوب نصب میشه راحت نصب میشه واز اینا:31:
اگه زحمتی نیست کامل نصبشو توضیح بده و بگو تو کدوم فریمورها نصب میشه تا استفاده کنیم ممنون:46:
تا بحال که وبجت ها روی فریمورهای فارسی نصب نشده و روی فریمورهای خارجی که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنن نصب میشه
طریقه نصبشم از این قراره که هر وبجت یه فایل HTML باید کنارش داشته باشه که هم نام وبجت هست
وقتی دوتاشون رو باهم داخل گوشی بریزیم و روی فایل HTML بزنی میبینی که نصب میشه
اگه فایل HTML کنار وبجت وجود نداشت یه فایل HTML ایجاد کنید و اونو با برنامه ی NOTPAD ویندوز باز کنید
اگه کدی هست کلا" پاک کنید و مختصات زیر را وارد کنید:
html>
<head>
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"refresh" content="0; url=Browser.wgt">
</head>
</html>
بجای نوشته قرمز رنگ نام وبجت مورد نظر را همراه با پسوندی که در بالا میبینید وارد کنید و صفحه را ذخیره کنید
به یاد داشته باشید که فایل HTML را حتما" همنام وبجت کنید اما بدون پسوند
فریمورهایی که وبجت جواب میده:
S5233DQJC1
S523WXXJC1
... و دیگر فریمورهای انگلیسی دیگر
تا بحال که وبجت ها روی فریمورهای فارسی نصب نشده و روی فریمورهای خارجی که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنن نصب میشه
طریقه نصبشم از این قراره که هر وبجت یه فایل HTML باید کنارش داشته باشه که هم نام وبجت هست
وقتی دوتاشون رو باهم داخل گوشی بریزیم و روی فایل HTML بزنی میبینی که نصب میشه
اگه فایل HTML کنار وبجت وجود نداشت یه فایل HTML ایجاد کنید و اونو با برنامه ی NOTPAD ویندوز باز کنید
اگه کدی هست کلا" پاک کنید و مختصات زیر را وارد کنید:
html>
<head>
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"refresh" content="0; url=Browser.wgt">
</head>
</html>
بجای نوشته قرمز رنگ نام وبجت مورد نظر را همراه با پسوندی که در بالا میبینید وارد کنید و صفحه را ذخیره کنید
به یاد داشته باشید که فایل HTML را حتما" همنام وبجت کنید اما بدون پسوند
فریمورهایی که وبجت جواب میده:
S5233DQJC1
S523WXXJC1
... و دیگر فریمورهای انگلیسی دیگر
ممنون ، من هم به بچه ها گفتم که فقط روی فریمور های انگلیسی نصب میشه ! ولی هیچ کدوم گوش نکردن !
maryam_cn
01-06-2010, 10:37
سلام دوستان
من قصد دارم این گوشی رو برای روز مادر برای مادرم بگیرم
ولی قبلش یه چند تا سوال دارم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
اختلاف قیمیت بین S5233 Star TV و S5233 معمولی یه چیزی بین 20 هزار تومن هست
حالا این اختلاف ارزشش رو داره که بخوام Star TV رو بگیرم چون حداقل هم قابلیت TV بهش اضافه شده و هم احتمالا نسخه گوشی نسبت به مدل قبلی جدیدتره
اول اینکه کار کردن با این گوشی و کلا گوشی های لمسی سخته یا نه مثلا ممکنه انقدر سخت باشه که کلا مادرم نتونه باهاش کار کنه یا نه؟
بعد اینکه این گوشی (S5233 Star TV ) فارسی رو کامل ساپورت میکنه یعنی ارسال و دریافت اس ام اس فارسی یا برنامه های فارسی مشکلی نداره؟
بعد این که حالتی داره مثل گوشی های سونی اریکسون مثلا قسمتی داشته باشه که بشه زبان فارسی رو انتخاب کرد و تمام منوها و قسمت های گوشی فارسی بشن
یا مثلا مثل یه سری از مدل های سونی اریکسون مثلا مثل مدل P1 بعد از یه مدتی فارسی ساز از طرف خود شرکت بیاد اصلا کلا همچین قابلتی داره یا ممکن اضافه بشه مثلا با فلش یا کلا نمیشه ؟؟
یه توضیح هم در مورد فریمور میدید که خیلی توی این تاپیک در موردش حرف زده شد اگه اشتباه نکنم یه جوری هسته اصلی جاوای نصب شده هست یا نه
بعد اینکه موقع خرید من از کجا بدونم فریمورش جدید هست یا نه؟
Milad4171
01-06-2010, 11:31
سلام دوستان
حالا این اختلاف ارزشش رو داره که بخوام Star TV رو بگیرم چون حداقل هم قابلیت TV بهش اضافه شده و هم احتمالا نسخه گوشی نسبت به مدل قبلی جدیدتره
اول اینکه کار کردن با این گوشی و کلا گوشی های لمسی سخته یا نه مثلا ممکنه انقدر سخت باشه که کلا مادرم نتونه باهاش کار کنه یا نه؟
بعد اینکه این گوشی (S5233 Star TV ) فارسی رو کامل ساپورت میکنه یعنی ارسال و دریافت اس ام اس فارسی یا برنامه های فارسی مشکلی نداره؟
بعد این که حالتی داره مثل گوشی های سونی اریکسون مثلا قسمتی داشته باشه که بشه زبان فارسی رو انتخاب کرد و تمام منوها و قسمت های گوشی فارسی بشن
یا مثلا مثل یه سری از مدل های سونی اریکسون مثلا مثل مدل P1 بعد از یه مدتی فارسی ساز از طرف خود شرکت بیاد اصلا کلا همچین قابلتی داره یا ممکن اضافه بشه مثلا با فلش یا کلا نمیشه ؟؟
یه توضیح هم در مورد فریمور میدید که خیلی توی این تاپیک در موردش حرف زده شد اگه اشتباه نکنم یه جوری هسته اصلی جاوای نصب شده هست یا نه
چه خوب مبارک باشه. کار خوبی میکنی!
الان استار معمولی 160 تومن هست با تلویزون 180. همون 20 تومنی که گفتین!
مثل هم هستن تفریبا ولی اینطوری که دوستان تی وی دار گفتن به نظر میرسه تی وی فارسی رو ساپورت نمیکنه یعنی فریمور فارسی نداره!
ولی اگه فریمور فارسی اومده باشه بعله . بری تو قسمت تنظیمات میتونه یا کلیدها رو فارسی کنی یا زبان گوشی رو.
در مورد کار کردن با گوشی هم گفتی. من نمیدونم والا. ولی مادر من که خوشش میاد از این مدل گوشیا ولی نمیدونم اگه داشته باشه میتونه کار کنه یا نه. خوب چون اینا فینگر تاچ ضربه هست باید یکم فشار بده.
نسب به نوکیا بهتره چون آیکن ها و کلید های بزرگی داره تقریبا!!
در موردفارسی ساز کردن گوشیهای سامسونگ اطلاعاتی ندارم ولی فکر نکنم بشه! معمولا باید سیستم عامل داشته باشه!
در مورد فرمور هم همون آپدیت نرم افزاری سیستم کلی گوشیه که یه سری خصوصیات بهش اضافه میشه! من خودم هنوز آپدیت نکردم ولی بچه ها که آپدیت کردن خصوصیات خوبی گفتن. مثلا سرعت گوشی تو خوندن فایلهای PDF بیشتر میشه. ظرفیت داخلی گوشی بیشتر میشه! بلوتوث زمانی میشه! و چیزای دیگه ...
در مورد کدهایی که بشه فرمور گوشی رو تست کن من 2 تا کد کلیدی میگم.
1- سریال نامبر گوشی رو نشون میده
#06#*
2- فرموری که روی گوشیت نصب شده رو نشون میده و ورژنش رو
#1234#*
hooman70m
01-06-2010, 12:38
سلام دوستان
حالا این اختلاف ارزشش رو داره که بخوام Star TV رو بگیرم چون حداقل هم قابلیت TV بهش اضافه شده و هم احتمالا نسخه گوشی نسبت ب............
سلام.چقدر خوب..انگار هم سلیقه ایم آخه منم واسه روز پرستار واسه مامانم starخریدم....از ظاهر گوشی خیلی خوشش اومد و خیلی راحتم باهاش کار میکنه و فقط موقع مسیج نوشتم از قلمش استفاده میکنه....از اونجایی که چشم های مامانم دوربینه و موقع مطالعه یا کار با موبایل باید عینک بزنه star خیلی واسش مناسبه چون هم آیکون های منوش بزرگه و هم مسیجی که واسش اومده رو میتونه با دکمه های کم وزیاد صدا که در کنار گوشی هست بزرگ کنه و بدون عینک هم به راحتی باهاش کار کنه.tvداشته باشه که خیلی خوبه ولی یه ایراد بزرگ اینه که خیلی باتری مصرف میکنه.....من روز پرستار 147000تومن (داخل کارتون هم قلم داشت هم کیف)(ازگرگان)خریدم...بدون گارانتی...بازم سوال داشتی بپرس بچه یا خودم جوابتو میدیم!!!:5:
maryam_cn
01-06-2010, 12:40
چه خوب مبارک باشه. کار خوبی میکنی!
الان استار معمولی 160 تومن هست با تلویزون 180. همون 20 تومنی که گفتین!
مثل هم هستن تفریبا ولی اینطوری که دوستان تی وی دار گفتن به نظر میرسه تی وی فارسی رو ساپورت نمیکنه یعنی فریمور فارسی نداره!
ولی اگه فریمور فارسی اومده باشه بعله . بری تو قسمت تنظیمات میتونه یا کلیدها رو فارسی کنی یا زبان گوشی رو.
در مورد کار کردن با گوشی هم گفتی. من نمیدونم والا. ولی مادر من که خوشش میاد از این مدل گوشیا ولی نمیدونم اگه داشته باشه میتونه کار کنه یا نه. خوب چون اینا فینگر تاچ ضربه هست باید یکم فشار بده.
نسب به نوکیا بهتره چون آیکن ها و کلید های بزرگی داره تقریبا!!
در موردفارسی ساز کردن گوشیهای سامسونگ اطلاعاتی ندارم ولی فکر نکنم بشه! معمولا باید سیستم عامل داشته باشه!
در مورد فرمور هم همون آپدیت نرم افزاری سیستم کلی گوشیه که یه سری خصوصیات بهش اضافه میشه! من خودم هنوز آپدیت نکردم ولی بچه ها که آپدیت کردن خصوصیات خوبی گفتن. مثلا سرعت گوشی تو خوندن فایلهای PDF بیشتر میشه. ظرفیت داخلی گوشی بیشتر میشه! بلوتوث زمانی میشه! و چیزای دیگه ...
در مورد کدهایی که بشه فرمور گوشی رو تست کن من 2 تا کد کلیدی میگم.
1- سریال نامبر گوشی رو نشون میده
#06#*
2- فرموری که روی گوشیت نصب شده رو نشون میده و ورژنش رو
#1234#*
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون
پس به نظر شما S5233 Star TV رو بگیرم بهتره دیگ
این که الان فارسی رو ساپورت نمیکنه این فکر نکنم همیشگی باشه یعنی قطعا باید با فریمور جدید فارسی رو هم
ساپورت کنه درسته؟؟
بعد اینکه اگه میشه یه نمایندگی سامسونگ که مطمئن باشه رو بگید اگر توی جمهوری هم باشه که بهتر چون من
فردا احتمالا اونجا هستم و نزدیک ترین جای که میتونم برم
سلام.چقدر خوب..انگار هم سلیقه ایم آخه منم واسه روز پرستار واسه مامانم starخریدم....از ظاهر گوشی خیلی خوشش اومد و خیلی راحتم باهاش کار میکنه و فقط موقع مسیج نوشتم از قلمش استفاده میکنه....از اونجایی که چشم های مامانم دوربینه و موقع مطالعه یا کار با موبایل باید عینک بزنه star خیلی واسش مناسبه چون هم آیکون های منوش بزرگه و هم مسیجی که واسش اومده رو میتونه با دکمه های کم وزیاد صدا که در کنار گوشی هست بزرگ کنه و بدون عینک هم به راحتی باهاش کار کنه.tvداشته باشه که خیلی خوبه ولی یه ایراد بزرگ اینه که خیلی باتری مصرف میکنه.....من روز پرستار 147000تومن (داخل کارتون هم قلم داشت هم کیف)(ازگرگان)خریدم...بدون گارانتی...بازم سوال داشتی بپرس بچه یا خودم جوابتو میدیم!!!:5:
از شما هم ممنون بابت راهنمایی تون
پس انگار مشکلی نیست این گوشی برای مادران عزیز:31:
چون خودتونید بهتر میدونید دیگه مثلا پدر یا مادر مثه ما جونا خیلی حوصله ور رفتن با گوشی رو ندارن
چون من هم میخواستم یه گوشی خوب برای مادرم بگیرم هم از یه طرفم میترسیدم که کار کردن براش سخت باشه
که انگار این جوری نیست
ممنون از همه دوستان
راستی موقعه خرید به چی چیزای باید هواسم باشه؟
mghaffari49
01-06-2010, 14:47
مشکل romantic دقیقاً برای منم پیش اومد. اینم عکسش :
با کسپراسکای 2010 آپدیت شده هم اسکنش کردم. هیچ فایل مشکوکی پیدا نکرد.
romantic
01-06-2010, 15:30
مشکل romantic دقیقاً برای منم پیش اومد. اینم عکسش :
با کسپراسکای 2010 آپدیت شده هم اسکنش کردم. هیچ فایل مشکوکی پیدا نکرد.
شما رمتون مدلش چیه؟ قبلا با این رم مشکل نداشتین؟ چند وقته گوشی رو خریدین و از کی این مشکل پیدا شد؟
دارم کم کم نگران میشم که گوشیم یه چیزیش هست:41:
mghaffari49
01-06-2010, 15:55
شما رمتون مدلش چیه؟ قبلا با این رم مشکل نداشتین؟ چند وقته گوشی رو خریدین و از کی این مشکل پیدا شد؟
دارم کم کم نگران میشم که گوشیم یه چیزیش هست:41:
رم منم عین شما سن دیسکه.4 گیگ هم هست. قبلاً یه چند باری این مشکل پیش اومده برام و هر بار هم مجبور شدم رم رو از نو فرمت کنم.
میگم که، دقیقاً وضعیتش عین مال شماست. با خود گوشی رو حافظهی داخلی عکس میگیرم مشکلی نداره. اما وقتی میخوام عکسها روی کارت حافظه ذخیره بشه این مشکل پیش میاد.
گوشی رو هم یه دو ماهی تقریباً میشه که گرفتم.
sohiel742
01-06-2010, 18:35
سلام
دوستان سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چطوری میتونم زبان انگلیسی سایت پیدا کنم
he200619
01-06-2010, 20:57
سلام
دوستان سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چطوری میتونم زبان انگلیسی سایت پیدا کنم
عزیزم این سایت روسی هستش و زبان انگلیسی براش نزاشته شما میتونید از مترجم گوگل کمک بگیرید که
واقعا کمک میکنه خودم دارم استفاده میکنم
اما در کل سایت خوبی نیست چون همه برنامه هاشو به زبان خودش یعنی روسی نوشته
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
دوستان کسی با برنامه TKFile_Explorer برای استار کار کرده اعلام کنه کمک میخام
من یبار تونستم با این برنامه به گوشیم وصل شم بعدش ویندوز نصب کردم هنوزم که هنوزه نتونستم کانکت بشم
Milad4171
01-06-2010, 21:16
این که الان فارسی رو ساپورت نمیکنه این فکر نکنم همیشگی باشه یعنی قطعا باید با فریمور جدید فارسی رو هم
ساپورت کنه درسته؟؟
بعد اینکه اگه میشه یه نمایندگی سامسونگ که مطمئن باشه رو بگید اگر توی جمهوری هم باشه که بهتر چون من
راستش میگن که فارسی رو ساپورت نمیکنه. واسه خرید گوشی هم تو جمهوری هم میتونی بری علائدین هم میتونی یکمی بیای پایین تر بری بازار مبایل ایران!
بازارمبایل بهتره میتونی گوشیا رو هم ببینی اونجا گذاشته تو ویتروین. من 2 روز پیش اونجا بودم. اگه واقعا قصدت خرید باشه بری اونجا دست خالی برنمیگردی! دقیقا هم بخوای آدرسشو بدونی خیابون حافظ بعد از جمهوری.
سلام دوستان
ساپورت کنه درسته؟؟
از شما هم ممنون بابت راهنمایی تون
پس انگار مشکلی نیست این گوشی برای مادران عزیز:31:
چون خودتونید بهتر میدونید دیگه مثلا پدر یا مادر مثه ما جونا خیلی حوصله ور رفتن با گوشی رو ندارن
چون من هم میخواستم یه گوشی خوب برای مادرم بگیرم هم از یه طرفم میترسیدم که کار کردن براش سخت باشه
که انگار این جوری نیست
ممنون از همه دوستان
راستی موقعه خرید به چی چیزای باید هواسم باشه؟
من استار تی وی(s5233t) دارم و به نظر من این اختلاف قیمت ارزشش رو داره و اگر با گارانتی پارس مایکروتل بگیری از هر جهت خیالت واسه فارسی بودن گوشی مطمئن هست(تمام منو ها فارسی میشه حتی منشی تلفن هم فارسی میشه - اس ام اس فارسی-تشخیص دست خط فارسی ) و تقریبا به زبان فارسی روان ترجمه شده و فکر نمی کنم مادرتون باهاش مشکلی پیدا کنه و در ضمن آخرین فریمور واسه استار تی وی با گارانتی روش نصبه.:40::11:
از بابت باطری عالیه ولی وقتی تلویزیون نگاه کنید خب قطعا خیلی بیشتر باطری مصرف می کنه.(راجع به این گوشی هم تو صفحه 265 و 257 هم یکم چیز میز نوشتم:31:)
من پیشنهاد می کنم حتما با گارانتی پارس مایکروتل بگیرید مزایاش رو تو صفحه 264 نوشتم و مطمئن باشد اون پول اضافی که واسه گارانتی دادید بی ارزش نیست. و البته تو بازار گارانتی پارس مایکروتل تقلبی هم وجود داره.
1.پارس مایکروتل اصلی جعبش پولومه
2.کارت طلایی داخل جعبه هولوگرام داره(رو خود جعبه هم هولوگرام داره
همه گارانتی ها چرت و پرت هست (تجربه خودم و دوستان)به غیر از مایکروتل که اونم واسش دلیل دارم و از رو تعصب نمی گم .در ضمن صاجب فعلی مایکروتل همون صاحب قبلیه شرکت ایراتل هست که زمان خودش بهترین بود.:40:
.تا حالا دوبار تعویض تاچ (هر بار 65 تومن) و 5 بار تعویض ویندوز داشتم( هربار 17 تومن) که همه این خدمات مجانی انجام شد.اینم اسکن یکی فاکتور های رسمی شرکت پارس مایکروتل برای تعویض مجانی تاچ I900 خودم :
اینم لینک اسکن زیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خرید هم شما برید بازار موبایل ایران طبقه همکف .شماره234 و235.فروشگاه ادافون(نماینده رسمی پارس مایکروتل هست) و تنها فروشگاهی هست که می تونید اونجا با استار معمولی از نزدیک کار کنید.چون بقیه فروشگاه ها ندارن.
ولی اگر می خوای 5-6 هزار تومن پول کمتر بدی،برای دیدن گوشی به فروشگاه ادافون و برای خرید برید علاءالدین.طبقه 6.واحد 675.فروشگاه کاویانی( اینم نماینده رسمی پارس مایکروتل هست). این دو تا مغازه واسه آشنا یا واسه بابام نیشت فقط از روی تجربه دارم می گم.:31:
من پیشنهاد می کنم استار تی وی مشکی دور قرمز بخرید و بعد از خرید هم می تونید یه در طرح دار خوشگل واسه گوشی بگیرید(5-12 هزار تومن) که روز مادر تکمیل کنید. و ایشالا که مادر گرامیتون خوشحال بشن !!!:11:
shahin666
02-06-2010, 00:23
فکر کنم گوشی خوبی باشه من طالب شدم بگیرمش
Highbury
02-06-2010, 14:58
استار تی مثل گوشیهای چینی به راحتی تلویزیون نشان میدن یا مثل ان96 نوکیا هستش که فقط در تهران نشان میده؟
قابلیت ضبط کردن از تی وی رو داره؟با چه کیفیتی؟
pouya_love00
02-06-2010, 18:36
mersi shahram_s8
morteza8417
02-06-2010, 20:52
دوستان کسی با برنامه TKFile_Explorer برای استار کار کرده اعلام کنه کمک میخام
من یبار تونستم با این برنامه به گوشیم وصل شم بعدش ویندوز نصب کردم هنوزم که هنوزه نتونستم کانکت بشم[/QUOTE]
سلام من باهاش کار میکنم راحت هست شماره پورت گوشی بدی راحت وصل میشه و همه فایل های سیستم توی گوشی رو نشون میده ویندوز من XP هست البته
shahram_s8
03-06-2010, 12:01
دوستان من هم فریمور رو عوض کردم وهم تم استار رو ولی چیزجالبی در نمیاد عوض کردن فریمور بد نیست ولی تم خوب کار نمیکنه یا بهتر بگم گوشیتون یکمی بهم میریزه:
ولی در فریمور جدید کارکردن با تاج گوشی راحتر میشه در نوشتار اس ام اس تغییرات به وجود میاد بازیهای گوشی زیاد میشن و ویجت ها هم زیادتر میشن ولی در کل تغییراتی تو منو به وجود نمیاد و کلا ایکن ها همون قبلیها میمونن مهمترین مشکلم که تو فریموری که من نصب کردم به وجود اومد از دست دادن زبان فارسی بود و اینم بگم در فریمور فارسی برنامه ها راحت نصب میشن ولی تو این فریمورها این طوری نیست
خلاصه:بهترین فریمور فریمور فارسی هستش و آخرین فریمور فارسی تا الان S5233AJPIK3 هستش
shahram_s8
03-06-2010, 12:08
دوستانی که فریمور زدن رو بلد هستن لطفا به مطلب زیر جواب بدن:
به نظر شما میشه فریمور s8000 یا همون جت سامسونگ رو رو استار ریخت لطفا نظر بدین چه اتفاقاتی ممکن بیفته:27:
Javadnet
03-06-2010, 12:16
دوستان من هم فریمور رو عوض کردم وهم تم استار رو ولی چیزجالبی در نمیاد عوض کردن فریمور بد نیست ولی تم خوب کار نمیکنه یا بهتر بگم گوشیتون یکمی بهم میریزه:
ولی در فریمور جدید کارکردن با تاج گوشی راحتر میشه در نوشتار اس ام اس تغییرات به وجود میاد بازیهای گوشی زیاد میشن و ویجت ها هم زیادتر میشن ولی در کل تغییراتی تو منو به وجود نمیاد و کلا ایکن ها همون قبلیها میمونن مهمترین مشکلم که تو فریموری که من نصب کردم به وجود اومد از دست دادن زبان فارسی بود و اینم بگم در فریمور فارسی برنامه ها راحت نصب میشن ولی تو این فریمورها این طوری نیست
خلاصه:بهترین فریمور فریمور فارسی هستش و آخرین فریمور فارسی تا الان S5233AJPIK3 هستش
شهرام جان من اعصاب مصاب ندارما گفتم کا5 دیگه:19::41::19:
شوخی کردم درسته کا 3 آخرینه ولی آخرینی که تو سایت ها میتونی پیداش کنی ولی مایکروتل الان کا5 داره میتونی زنگ بزنی بپرسی
ممنون
استار تی مثل گوشیهای چینی به راحتی تلویزیون نشان میدن یا مثل ان96 نوکیا هستش که فقط در تهران نشان میده؟
قابلیت ضبط کردن از تی وی رو داره؟با چه کیفیتی؟
منظور شما از به راحتی همون تلویزیون آنالوگ هستش
بله استار تلویزیون رو به صورت آنالوگ میگیره و دیجیتال نیست
وقابلیت ضبط هم داره که کیفیتش متوسطه ولی کلا تلویزیون رو خوب میگیره:46:
با اون باطری که n96 داره بعید می دونم بشه 15 دقیقه هم تلویزیون نگاه کرد:34:
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
دوستانی که فریمور زدن رو بلد هستن لطفا به مطلب زیر جواب بدن:
به نظر شما میشه فریمور s8000 یا همون جت سامسونگ رو رو استار ریخت لطفا نظر بدین چه اتفاقاتی ممکن بیفته:27:
نه عزیزم نمیشه و اتفاقی هم نمی افته چون اصلا نمیشه نصبش کرد:10::5:
اگر اینطوری بود که همه می رفتن به جای جت استار می خریدن بعد گوشیشون می شد جت:46:
Milad4171
03-06-2010, 13:17
انگار فروش استار تی وی ترکونده. دوستم میخواد بخره هنوز گیر نیاورده. هرجا میره میگه تموم کردیم!!!
بازار مبایل هم که تموم کرده. گویا فروشش مثل استار داره کولاک میکنه!! بابا سامسونگ ترکونده!
maryam_cn
03-06-2010, 14:07
سلام
من دیروز این گوشی رو از بازار موبایل ایران گرفتم با قیمت 185 گارانتی اصل مایکروتل
و هر کسی هم که میومد فقط یا میگفت استار یا استار تی وی فکر کنم هر 3 دقیقه یکی استار میگرفت میرفت:31:
من اول رفتم علائدین ولی یه چیزی بگم مطمئن هستم یعنی ایمان دارم که جای دزدتر از علائدین و آدمای اون نباشه شک ندارم
من چند جا رفتم هزارتا قیمت میدادن از 160 تا 190 جالبه همشون هم میگفتن باید آپگرید بشه میگفتم برای چی
میگفت باید یه سری نرم افزار تخصصی روش نصب بشه تا گارانتی مایکروتل تاییدش کنه من تو عمرم از این حرف مسخره تر نشنیده بودم جتی بدتر از بگم بگم هم بود:31:
به نظر من درسته یکم بازار موبایل ایران گرونت تر هست ولی هیچ شکی توی اصل بودن گارانتی و بدون مشکل بودنش ندارید
من که یکم کار کردم واقعا گوشی عالی هست
فقط یه سوال این که تلویزیونش اونجا خوب کار کرد ولی خونه که آوردم خیلی خوب نمگیره که فکر کنم به خاطره امواج هست
بعد این که تشخیص دست خط فارسیش چه جوریه؟
در موردن فارسی بودن هم دفترچه فارسی داره هم کاملا فارسی رو ساپورت میکنه
راستی اینم بگم من این گوشی رو امروز کادو دادم به مامانم ولی میگم نمیدونم چرا خودمم هم خوشم اومد شیطون میگه بگذریم:31:
سلام
من دیروز این گوشی رو از بازار موبایل ایران گرفتم با قیمت 185 گارانتی اصل مایکروتل
و هر کسی هم که میومد فقط یا میگفت استار یا استار تی وی فکر کنم هر 3 دقیقه یکی استار میگرفت میرفت:31:
من اول رفتم علائدین ولی یه چیزی بگم مطمئن هستم یعنی ایمان دارم که جای دزدتر از علائدین و آدمای اون نباشه شک ندارم
من چند جا رفتم هزارتا قیمت میدادن از 160 تا 190 جالبه همشون هم میگفتن باید آپگرید بشه میگفتم برای چی
میگفت باید یه سری نرم افزار تخصصی روش نصب بشه تا گارانتی مایکروتل تاییدش کنه من تو عمرم از این حرف مسخره تر نشنیده بودم جتی بدتر از بگم بگم هم بود:31:
به نظر من درسته یکم بازار موبایل ایران گرونت تر هست ولی هیچ شکی توی اصل بودن گارانتی و بدون مشکل بودنش ندارید
من که یکم کار کردم واقعا گوشی عالی هست
فقط یه سوال این که تلویزیونش اونجا خوب کار کرد ولی خونه که آوردم خیلی خوب نمگیره که فکر کنم به خاطره امواج هست
بعد این که تشخیص دست خط فارسیش چه جوریه؟
در موردن فارسی بودن هم دفترچه فارسی داره هم کاملا فارسی رو ساپورت میکنه
راستی اینم بگم من این گوشی رو امروز کادو دادم به مامانم ولی میگم نمیدونم چرا خودمم هم خوشم اومد شیطون میگه بگذریم:31:
مبارکه رفیق و هم مبارک مادرتون
عزیزم اگر قبل از خرید page 272 رو چک می کردی من آدرس جاهایی که مطمئن هستن رو نوشته بودم واستون و راحت تر بودید:10::11::5:
وقتی تلویزیون رو فعال کردید channel list رو انتخاب کنید و update رو بزنید اونوقت دوباره شروع به سرچ کردن می کنه و تصویر بهتر میشه وآنتن رو هم همیشه تا آخر باز کنید.:8:
در ضمن از زمان اخطار کمبود باطری وقتی به شارژ بزنید دقیقا 3 ساعت طول میکشه که کامل شارژ بشه و واسه سالم موندن باطری هم بهتره:20:
برای تشخیص دست خط فارسی هم وقتی به قسمت نوشتن مسیج میرید وقتی کیبورد ظاهر شد بالای کیبورد کنار فلش آبی رنگ یه لیست هست که از توش میتونید یا writing full و یا writing box رو انتخاب کنید و پایین سمت راست هم می تونید زبان نوشتن رو انتخاب کنید.البته حروف رو باید تک تک بنویسید تا بتونه تشخیص بده:46:
maryam_cn
03-06-2010, 16:28
مبارکه رفیق و هم مبارک مادرتون
عزیزم اگر قبل از خرید page 272 رو چک می کردی من آدرس جاهایی که مطمئن هستن رو نوشته بودم واستون و راحت تر بودید:10::11::5:
وقتی تلویزیون رو فعال کردید channel list رو انتخاب کنید و update رو بزنید اونوقت دوباره شروع به سرچ کردن می کنه و تصویر بهتر میشه وآنتن رو هم همیشه تا آخر باز کنید.:8:
در ضمن از زمان اخطار کمبود باطری وقتی به شارژ بزنید دقیقا 3 ساعت طول میکشه که کامل شارژ بشه و واسه سالم موندن باطری هم بهتره:20:
برای تشخیص دست خط فارسی هم وقتی به قسمت نوشتن مسیج میرید وقتی کیبورد ظاهر شد بالای کیبورد کنار فلش آبی رنگ یه لیست هست که از توش میتونید یا writing full و یا writing box رو انتخاب کنید و پایین سمت راست هم می تونید زبان نوشتن رو انتخاب کنید.البته حروف رو باید تک تک بنویسید تا بتونه تشخیص بده:46:
ممنونم دوست عزیز
البته من میدونستم که علائدین واقعا مزخرفترین جای ممکن برای خرید گوشی هست ولی دیگه ایمان پیدا کردم که اصلا حتی برای دیدن گوشی هم اونجا نرم چه برسه به خرید
اون از خوده پاساژ وضع بیرون پاساژ هم که شده محل کسب کار گوشی های دزدی و فروش گوشی توسط معتادان عزیز و انواع اقسام گوشی خراب و در کل یه وضع فجیع:2:
دوستانی هم که میخوان گوشی سامسونگ بگیرن بازار موبایل دقیقا اولین مغازه هست همین که وارد میشید نوشته مایکروتل درسته گرونتر ولی ارزشش رو داره
مثلا وقتی این گوشی رو برای اولین بار که می خواید روشن کنید برای تست صفحه با قلم باید چهار سمت گوشی رو
که یه نقطه هست با قلم روش انتخاب کنید تا گوشی از نظر صحت صفحه ok بشه و روشن یارو میگفت بعضیا به مشتری میگن برای این کار باید رجیستر بشه و 10 تا 20 تومن از مشتری میگیرن:18: ( چه مملکتی داریم )
البته من الان گوشی رو گذاشتم برای شارژ شارژ تموم شد امتحان میکنم تلویزیونش رو بیبینم درست میشه یا نه
چون اونجا خیلی خوب گرفت ولی خونه که آوردم سیاه سفید یه چیزی نشون میده حالا امیدوارم که با این کار درست بشه
از راهنمایی تون ممنون دوست عزیز
راستی درباره اینکه اون دستمون و بعضیا گفتن فارسی رو ساپورت نمیکنه اینکه اگر از نمایندگی اصل بگیرد کلا هیچ مشکلی بابت فارسی بودن ندارید
ممنونم دوست عزیز
البته من میدونستم که علائدین واقعا مزخرفترین جای ممکن برای خرید گوشی هست ولی دیگه ایمان پیدا کردم که اصلا حتی برای دیدن گوشی هم اونجا نرم چه برسه به خرید
اون از خوده پاساژ وضع بیرون پاساژ هم که شده محل کسب کار گوشی های دزدی و فروش گوشی توسط معتادان عزیز و انواع اقسام گوشی خراب و در کل یه وضع فجیع:2:
دوستانی هم که میخوان گوشی سامسونگ بگیرن بازار موبایل دقیقا اولین مغازه هست همین که وارد میشید نوشته مایکروتل درسته گرونتر ولی ارزشش رو داره
مثلا وقتی این گوشی رو برای اولین بار که می خواید روشن کنید برای تست صفحه با قلم باید چهار سمت گوشی رو
که یه نقطه هست با قلم روش انتخاب کنید تا گوشی از نظر صحت صفحه ok بشه و روشن یارو میگفت بعضیا به مشتری میگن برای این کار باید رجیستر بشه و 10 تا 20 تومن از مشتری میگیرن:18: ( چه مملکتی داریم )
البته من الان گوشی رو گذاشتم برای شارژ شارژ تموم شد امتحان میکنم تلویزیونش رو بیبینم درست میشه یا نه
چون اونجا خیلی خوب گرفت ولی خونه که آوردم سیاه سفید یه چیزی نشون میده حالا امیدوارم که با این کار درست بشه
از راهنمایی تون ممنون دوست عزیز
راستی درباره اینکه اون دستمون و بعضیا گفتن فارسی رو ساپورت نمیکنه اینکه اگر از نمایندگی اصل بگیرد کلا هیچ مشکلی بابت فارسی بودن ندارید
خواهش می کنم قابلی نداشت.
البته در مورد اون نمیندگی پارس مایکروتل بازار موبایل بگم که افرادی که اونجا کار می کنند خیلی اطلاعات بالایی ندارند در مورد کار با گوشی.چون یکی از اون ها رو خوب می شناسم البته آدم خیلی خیلی محترم و با ادبی هستن و تقریبا اونجا همه کارست ولی اسم نمیارم :27:
ولی اگر مایه دار باشید:31: خرید از این فروشگاه بهترین راهه:40:
shahram_s8
03-06-2010, 17:42
منظور شما از به راحتی همون تلویزیون آنالوگ هستش
بله استار تلویزیون رو به صورت آنالوگ میگیره و دیجیتال نیست
وقابلیت ضبط هم داره که کیفیتش متوسطه ولی کلا تلویزیون رو خوب میگیره:46:
با اون باطری که n96 داره بعید می دونم بشه 15 دقیقه هم تلویزیون نگاه کرد:34:
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
نه عزیزم نمیشه و اتفاقی هم نمی افته چون اصلا نمیشه نصبش کرد:10::5:
اگر اینطوری بود که همه می رفتن به جای جت استار می خریدن بعد گوشیشون می شد جت:46:
درسته فریمورها با هم فرق دارن ولی میخوام rc1 جت رو رو استار نصب کنم ببینم میشه:2:
_nAeImE_
03-06-2010, 18:24
سلام. مرسی از تاپیک
همه رو نتونستم بخونم :18:
PC Studio رو نصب کردم
ولی چرا گوشی رو نمیشناسه :41:
_nAeImE_
03-06-2010, 18:30
اس ام اس که تو تهران قطعه:41:
از وقتی که گوشیو گرفتم نه تونستم اس ام اس بگیرم نه تونستم بزنم:41:
دعا کنید زودتر وصل شه تا امتحان کنم و بگم.
اما قطعا قابلیت ذخیره اس ام اس در مموری کارت را دارد.
ولی ندارد :41:
با 500 تا اس ام اس پر میشه
maryam_cn
03-06-2010, 19:07
خواهش می کنم قابلی نداشت.
البته در مورد اون نمیندگی پارس مایکروتل بازار موبایل بگم که افرادی که اونجا کار می کنند خیلی اطلاعات بالایی ندارند در مورد کار با گوشی.چون یکی از اون ها رو خوب می شناسم البته آدم خیلی خیلی محترم و با ادبی هستن و تقریبا اونجا همه کارست ولی اسم نمیارم :27:
ولی اگر مایه دار باشید:31: خرید از این فروشگاه بهترین راهه:40:
خانمه یا اقا نکنه اون خانم توپوله یا اون آقا چشم قشنگه:31:
ای بابا مایه داری کدومو :19:به نظر من از اینجا خرید کردن به خاطر اطمینان بالا ارزش یکم پول بیشتر رو داره
راستی من همون طور که گفتید برای تلویزیونش رو update کردم و خیلــــــــــــی بهتر شد و 6 تا کانال رو پیدا کرد
3،4،5،6،7،8 رو پیدا کرد این شبکه 8 شبکه قرآن رو پیدا کرد:31: ولی انگار 1 و 2 رو نتونست پیدا کنه:31:
البته باید جابه جا میشدم تا بهتر بگیره یعنی یکم برفک داشت ولی به هر حال میشید شبکه رو بیبینیم
حالا برای شما چه جوری کیفیتش این جوریه یا بهتره و چند تا کانال رو میگیره؟
ای بابا مایه داری کدومو :19:به نظر من از اینجا خرید کردن به خاطر اطمینان بالا ارزش یکم پول بیشتر رو داره
راستی من همون طور که گفتید برای تلویزیونش رو update کردم و خیلــــــــــــی بهتر شد و 6 تا کانال رو پیدا کرد
3،4،5،6،7،8 رو پیدا کرد این شبکه 8 شبکه قرآن رو پیدا کرد:31: ولی انگار 1 و 2 رو نتونست پیدا کنه:31:
البته باید جابه جا میشدم تا بهتر بگیره یعنی یکم برفک داشت ولی به هر حال میشید شبکه رو بیبینیم
آقا بود یارووو. در مورد اطمینان هم حق با شماست ولی همونطور که گفتم بسته بندی گوشی با گارانتی پارس مایکروتل اصلی پولوم هست و به طور مثال شما می تونی از همون طبقه 6 علاءالدین اون مغازه ای هم که گفتم با اطمینان کامل تهیه کنی.البته بهترین کار رو شما کردی:46:
کیفیت تصویر دریافتی همیشه به جایی که ایستادی بستگی داره
من همه کانال ها رو دارم و هر جا که update می کنم نتایج مختلفی به دست میاد و این طبیعیه ولی در نهایت همه کانال ها رو پیدا می کنه و حداقال 4 تا از 8 تا کانال( به طور شانسی ) رو میشه تقریبا آینه گرفت و یکمی برفک هم طبیعیه به هر حال این گوشیه نه تلویزیون:27:
راستی دور قرمز گرفتی ؟
shahin666
03-06-2010, 21:54
الان قیمت این گوشی چنده؟
maryam_cn
03-06-2010, 21:58
آقا بود یارووو. در مورد اطمینان هم حق با شماست ولی همونطور که گفتم بسته بندی گوشی با گارانتی پارس مایکروتل اصلی پولوم هست و به طور مثال شما می تونی از همون طبقه 6 علاءالدین اون مغازه ای هم که گفتم با اطمینان کامل تهیه کنی.البته بهترین کار رو شما کردی:46:
کیفیت تصویر دریافتی همیشه به جایی که ایستادی بستگی داره
من همه کانال ها رو دارم و هر جا که update می کنم نتایج مختلفی به دست میاد و این طبیعیه ولی در نهایت همه کانال ها رو پیدا می کنه و حداقال 4 تا از 8 تا کانال( به طور شانسی ) رو میشه تقریبا آینه گرفت و یکمی برفک هم طبیعیه به هر حال این گوشیه نه تلویزیون:27:
راستی دور قرمز گرفتی ؟
نه مشکی کامل گرفتم
دور قرمز به نظر من زیاد جالب نبود
یه مورد دیگه در مورد گوشی هم آنتنش هست که خیلی ظریفه و اگر یکم زیاد باهاش کار کنیم فکر کنم باید کنده بشه احتمالا :31: و تو این مورد باید مراقب بود
در مورد اینکه کانالهای 1و 2 رو نمی گیره: من فکر کنم چون کانال های 1 و 2 در سیستم VHF هستند نمی تونه اونا رو پیدا کنه و بقیه کانال ها روی UHF هستند و می تونه پیداشون کنه
در مورد اینکه کانالهای 1و 2 رو نمی گیره: من فکر کنم چون کانال های 1 و 2 در سیستم VHF هستند نمی تونه اونا رو پیدا کنه و بقیه کانال ها روی UHF هستند و می تونه پیداشون کنه
شبکه 1 و 2 رو هم میگیره اتفاقا شبکه 1 رو تو محل ما که واقعا آینه آینه میگیره !!!
سلام. مرسی از تاپیک
همه رو نتونستم بخونم :18:
PC Studio رو نصب کردم
ولی چرا گوشی رو نمیشناسه :41:
مطمئنی که تنظیمات گوشیتو گذاشتی رو PC STUDIO ?
الان قیمت این گوشی چنده؟
شهاب عزیز یه زحمت می دادی و چند تا صفحه قبل رو نگاه می کردی می فهمیدی چنده و سریع تر هم به جوابت می رسیدی و اون وسط هم ممکن بود یه چند تا نکته به اطلاع عمومیتون اضافه بشه. maryam_cn عزیز جدید ترین قیمت رو تو صفحه قبل و خودم هم تو چند صفحه قبل نوشتم :14::20: قیمتش 185 با گارانتی پارس مایکروتل اصلی و میشه 178 یا 175 هم با گارانتی اصلی پیدا کرد:46:
می دونم لحنم یکم تند بود ولی قصد توهین نداشتم امیدوارم از دستم ناراحت نشی :10::11:
یه مورد دیگه در مورد گوشی هم آنتنش هست که خیلی ظریفه و اگر یکم زیاد باهاش کار کنیم فکر کنم باید کنده بشه احتمالا :31: و تو این مورد باید مراقب بود
اگر با آنتنش بد برخورد نکنیم و مثل انسان های مدرن ازش استفاده کنیم چیزیش نمیشه :31: به هر حال تلویزیون آنالوگ این دم و دستگاه هارم داره دیگه:5::8:
he200619
03-06-2010, 23:12
سلام با اومدن استار تی وی من قصد فروش استار معمولی خودم رو دارم خیلی تمیزه یه ماه نشده که گرفتم خودتون حساب کنین چقدر تمیزه هرکی میخاد همینجا قیمت بده من 145 یا نهایتا"140 میفروشم کسی میخاد اینجا اعلام کنه
سلام با اومدن استار تی وی من قصد فروش استار معمولی خودم رو دارم خیلی تمیزه یه ماه نشده که گرفتم خودتون حساب کنین چقدر تمیزه هرکی میخاد همینجا قیمت بده من 145 یا نهایتا"140 میفروشم کسی میخاد اینجا اعلام کنه
من یه استار تی وی 4 روز کار کرده رو واسه یکی از رفیقام با گارانتی پارس مایکروتل 40 هزار تومن زیر قیمت گرفتم حتی برچسبشم کنده نشده بود . اونوقت شما میگی.....:5:
اگه اشتباه نکنم نوش بدون گارانتی حدود 150 تا 160 هزار تومنه
یکم داری گرون میدی
البته دم در علاءالدین خوب میتونی بفروشیش:10::46:
البته یه وقت از دستم ناراحت نشیا ولی خوب آخه ... یکمی قیمتی که گذاشتی غیر منصفانست( تازه کلیم تم روش نصبه آخه این چه وضعیه :31:، شوخی کردم تازه از خداشونم باشه که گوشی با تم بخرن:27:):23:
حالا گوشیت گارانتیش چی هست؟
_nAeImE_
04-06-2010, 00:32
مطمئنی که تنظیمات گوشیتو گذاشتی رو PC STUDIO ?
بله فقط همیشه وقتی PC STUDIO رو باز میکنم این پیغام میاد:
( ببخشید حال نداشتم بنویسم عکس گرفتم :20: )
وقتی هم Yes رو میزنم. این پیغام رو میده:
حتی چند بار برنامه رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی نشد.
تو همین PC STUDIO یه بار از طریق Blutooth بین گوشی و کامپیوتر ارتباط برقرار شد ولی فقط 1 بار! دیگه نشد.
_nAeImE_
04-06-2010, 01:08
اينم نصب كردم ولي بازم حروف فارسي رو جدا از هم و برعكس نشون ميده.
تو عكس زير ميتونيد ببينيد. به نظر شما مشكل از كجاست؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.
گارانتیشم اصل مایکرو تل همون جا هم فارسی سازش رو نصب کردن ولی اینجوری نشون میده :41:
Javadnet
04-06-2010, 09:39
من یه استار تی وی 4 روز کار کرده رو واسه یکی از رفیقام با گارانتی پارس مایکروتل 40 هزار تومن زیر قیمت گرفتم حتی برچسبشم کنده نشده بود . اونوقت شما میگی.....:5:
اگه اشتباه نکنم نوش بدون گارانتی حدود 150 تا 160 هزار تومنه
یکم داری گرون میدی
البته دم در علاءالدین خوب میتونی بفروشیش:10::46:
البته یه وقت از دستم ناراحت نشیا ولی خوب آخه ... یکمی قیمتی که گذاشتی غیر منصفانست( تازه کلیم تم روش نصبه آخه این چه وضعیه :31:، شوخی کردم تازه از خداشونم باشه که گوشی با تم بخرن:27:):23:
حالا گوشیت گارانتیش چی هست؟
بابا چی خبره مشهد گاجره با گارانتی میداد 153 حالا شما میگی 160 بدون گارانتی:41:
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
راستی دیروز گوشیم از دست پسر خالم افتاد رو موزاییک هیچیش نشد.
البته قاب ژله ای داشت ولی خب استاره دیگه چیکار کنیم
بابا چی خبره مشهد گاجره با گارانتی میداد 153 حالا شما میگی 160 بدون گارانتی:41:
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
راستی دیروز گوشیم از دست پسر خالم افتاد رو موزاییک هیچیش نشد.
البته قاب ژله ای داشت ولی خب استاره دیگه چیکار کنیم
عزیزم نوشتم حدود 150 -160 نگفتم دقیقا 160.بعدشم من در مورد قیمت دست دوم اون دوستمون گفتم
Javadnet
04-06-2010, 10:37
عزیزم نوشتم حدود 150 -160 نگفتم دقیقا 160.بعدشم من در مورد قیمت دست دوم اون دوستمون گفتم
آقا ببخشید اشتباه از من بود:10:
متشکر
بازم من باید تکرار کنم اگه از چیزی اطلاع کافی ندارین پست ندین آخرین فریمور برا استار s523AJPIK5 امیدوارم توجه کنید ضمنا تو نمایندگی براتون رایگان میریزن ویدجت رو این نصب میشه فارسی هم داره
دوستان بین star و tv کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
کیفیت صدای tv پایینتره ؟
دوستان بین star و tv کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
کیفیت صدای tv پایینتره ؟
این دو تا گوشی هیچ چیزشون فرق نداره و فقط فرقشون تلویزیونشونه.
به نظرم 10-15 تومن اضافه تر بدی میارزه که TV رو بگیری:8:
4-5 تا از صفحه های قبل رو بخون(در موردش زیاد نوشتیم و به نظر من که با گارانتی پارس مایکروتل بگیر به همون دلیلی که تو صفحه 272 گفتم.:27:
البته انتخاب آخر با خودته رفیق :10::46:
سلام میشه یکی نرم افزار اپرا برا استار بزاه لطفا کار نمیکنه هرچی نصب میکنم:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.