ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ S5230 Star

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15

he200619
04-06-2010, 18:02
عزیزم نوشتم حدود 150 -160 نگفتم دقیقا 160.بعدشم من در مورد قیمت دست دوم اون دوستمون گفتم

دوست عزیز لازم نیست به خاطر من دعوا کنید

بنده اصفهان هستم و خیلی از تی وی خوشم اومده یه جورایی دارم از استار معمولی زده میشم آخه تی وی نداره
این سامسونگم مشخره کرده همون اول نمیده یکی داده معمولی یکی وا فای دار یکی هم تی وی دار

من بدبخت نمیدونستم اینجوری میشه از بس استار قشنگ بود پریدم گرفتمش الان پشیمونم چرا تی وی نگرفتم

درضمن گوشی من بدون گارانتی هستش اما خب بگم حرف نداره هیچ مشکلی هم پیدا نکرده نخواهد کرد

خداییش خیلی تمیزه انگار نو هستش واسه همین قیمتش دلم نمیاد پایین بدم
اما اگه کسی بچه ها اینجاتی وی داشته باشه حاضرم باهاش عوض کنم یه چیزیم سر بدم
البته اگه تمیز باشه معامله هم بصورت پستی انجام میشه

کسی هست خبرم کنه اینم شمارم 09365772032

he200619
04-06-2010, 18:09
سلام میشه یکی نرم افزار اپرا برا استار بزاه لطفا کار نمیکنه هرچی نصب میکنم:41:

عزیزم اینم لینک ورژن 5 اپرا مینی هیچ مشکلی نداره فول اسکرین هم هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پسورد فایل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nemesis
04-06-2010, 18:36
این دو تا گوشی هیچ چیزشون فرق نداره و فقط فرقشون تلویزیونشونه.
به نظرم 10-15 تومن اضافه تر بدی میارزه که TV رو بگیری:8:
4-5 تا از صفحه های قبل رو بخون(در موردش زیاد نوشتیم و به نظر من که با گارانتی پارس مایکروتل بگیر به همون دلیلی که تو صفحه 272 گفتم.:27:
البته انتخاب آخر با خودته رفیق :10::46:

دوستان من صفحات قبل رو خوندم چند مورد برام مبهم بود

1.مدل tv که صدای dnse ندازه ! پس چطور همه چیزشون یکیه ؟
2.اگه من با گارانتی اصلی بگیرم که فارسی هست دیگه وبجت نصب نمیشه ؟
3.اگه فریمور انگلیسی باشه sms فارسی رو می تونه بخونه ؟

_nAeImE_
04-06-2010, 19:47
یکی هم جواب منو بده لطفا :37:

d.b23
04-06-2010, 21:38
دوستان من صفحات قبل رو خوندم چند مورد برام مبهم بود

1.مدل tv که صدای dnse ندازه ! پس چطور همه چیزشون یکیه ؟
2.اگه من با گارانتی اصلی بگیرم که فارسی هست دیگه وبجت نصب نمیشه ؟
3.اگه فریمور انگلیسی باشه sms فارسی رو می تونه بخونه ؟
1.حالا این یکی رو شما به بزرگیه خودتون ببخشید .DNSE یه قابلیت نرم افزاریه نه سخت افزاری.
تلویزیون که مهمتره( این نطر شخصی منه). ولی کلا صدای استار تی وی با استار معمولی تفاوت چشمگیری نداره. بعدشم حالا چرا میزنی؟:37:
بعدشم مگه آدم چقدر با اسپیکر خود گوشی می خواد آهنگ گوش کنه؟(این نظر شخصی منه).تو هدفونم صداشون به نظر من فرقی نداره.:5:
2.نمی دونم.به نظرم زیاد سخت نگیر .البته اگر سایت سامسونگ جدیدش رو بزاره با خود گوشی می تونی بگیری

البته یه فرق دیگه هم دارن استار معمولی 10 ساعت مکالمه و استار تی وی 9/30 ساعت مکالمه داره

3.امتحان نکردم ولی فکر نکنم بخونه.من فعلا به فریمور گوشیم دست نمی زنم چون گارانتیش باطل میشه .ایشالا بعد از اتمام گارانتی زیر و روش می کنم:31:
راستی فردا شب نتیجه تست باطری استار تی وی رو برای نمایش تلویزیون می نویسم.فعلا دارم تست می کنم(تا الان نتایج خوب بوده):46:

nemesis
04-06-2010, 21:45
1.حالا این یکی رو شما به بزرگیه خودتون ببخشید .DNSE یه قابلیت نرم افزاریه نه سخت افزاری

پس کیفیت صداشون یکیه ؟مخصوصا تو هدفون !

بعدشم حالا چرا میزنی؟

من کجا زدمتون ! ای خدا !

تو هدفونم صداشون به نظر من فرقی نداره

امتحان کردین ؟

نمی دونم.به نظرم زیاد سخت نگیر

آخه خوشم میاد ظاهر گوشیمو زیاد تخییر بدم واسه همین وبجت برام مهمه !
پس یعنی اگه با گارانتی مایکروتل بخرم باید قید وبجت رو بزنم ؟

این امضایی که داری خوب جلب توجه می کنه ! آخه قصد دارم xbox بخرم !

d.b23
04-06-2010, 22:01
بله فقط همیشه وقتی PC STUDIO رو باز میکنم این پیغام میاد:
( ببخشید حال نداشتم بنویسم عکس گرفتم :20: )

وقتی هم Yes رو میزنم. این پیغام رو میده:

حتی چند بار برنامه رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی نشد.

تو همین PC STUDIO یه بار از طریق Blutooth بین گوشی و کامپیوتر ارتباط برقرار شد ولی فقط 1 بار! دیگه نشد.
والا این عکسی که شما انداختی فکر می کنم مشکل از ویندوز و کامپیوترت باشه. البته مطمئن نیستم .ولی رو یه کامپیوتر دیگه(XP معمولی) هم امتحان کن.

در ضمن منم گوشیم گارانتیش پارس مایکروتل هست و با این یرنامه دیکشنری(dictionary for MIDS) که شما عکسش رو گذاشتی مشکل داره.ولی نگران نباش برنامه دیکشنری PMD رو بریز ، هیچ مشکلی نداره !!!:46:
اینم لینک دانلودش :

d.b23
04-06-2010, 22:06
پس کیفیت صداشون یکیه ؟مخصوصا تو هدفون !

من کجا زدمتون ! ای خدا !

امتحان کردین ؟

آخه خوشم میاد ظاهر گوشیمو زیاد تخییر بدم واسه همین وبجت برام مهمه !
پس یعنی اگه با گارانتی مایکروتل بخرم باید قید وبجت رو بزنم ؟

این امضایی که داری خوب جلب توجه می کنه ! آخه قصد دارم xbox بخرم !
بله امتحان کردم. در ضمن با یه هدفون خوب مثل کریتیو بهتر هم میشه :8:
ویدجت رو نمیدونم امتحان نکردم.
ایشالا که یه xbox زود تر بخری .اگر می خوای بخری زودتز باید تصمیم بگیری چون هر روز به خاطر نزدیک شدن به تابستون قیمتش میره بالاتر.
بعدشم این xbox تهرانه ولی شما....... اما اگر واقعا قصد خرید داری این xbox عین آکبنده.کلا شاید 10 بار روشن شده باشه واسه رفیقمه.2 ماهم گارانتی مغازه رو داره.:10::11:

nemesis
04-06-2010, 22:16
ویدجت رو نمیدونم امتحان نکردم.
اگه یکی از دوستان امتحان کردن یه خبری بدن !

ایشالا که یه xbox زود تر بخری .اگر می خوای بخری زودتز باید تصمیم بگیری چون هر روز به خاطر نزدیک شدن به تابستون قیمتش میره بالاتر.

مثلا 24 سال سن دارم ! تازه دارم بچه میشم ! البته الان گرافیکم خیلی خوبه (8800GT) دارم ولی خوب ........

بعدشم این xbox تهرانه ولی شما....... اما اگر واقعا قصد خرید داری این xbox عین آکبنده.کلا شاید 10 بار روشن شده باشه واسه رفیقمه.2 ماهم گارانتی مغازه رو داره.

اگه تو یه شهر بودیم احتمال داشت بگیرم ولی می دونی که اگه بخاد این دستگاه پست بشه چه ضربه هایی می خوره !

d.b23
04-06-2010, 22:23
اگه یکی از دوستان امتحان کردن یه خبری بدن !

مثلا 24 سال سن دارم ! تازه دارم بچه میشم ! البته الان گرافیکم خیلی خوبه (8800GT) دارم ولی خوب ........

اگه تو یه شهر بودیم احتمال داشت بگیرم ولی می دونی که اگه بخاد این دستگاه پست بشه چه ضربه هایی می خوره !
اینارو واسه تبلیغ نمی گم .من خودم هم xbox دارم و 20 سالمه.مثلا 24 سالته و گرافیک کامپیوترت هم خوبه ولی بازم کنسول یه چیزه دیگست.
درباره پست هم بعید می دونم اتفاقی بیافته .میشه قید کرد که تو جعبه شکستنی هست. ولی خوب تصمیم با خودته.حالا فکراتو بکن

_nAeImE_
04-06-2010, 22:45
والا این عکسی که شما انداختی فکر می کنم مشکل از ویندوز و کامپیوترت باشه. البته مطمئن نیستم .ولی رو یه کامپیوتر دیگه(XP معمولی) هم امتحان کن.

در ضمن منم گوشیم گارانتیش پارس مایکروتل هست و با این یرنامه دیکشنری(dictionary for MIDS) که شما عکسش رو گذاشتی مشکل داره.ولی نگران نباش برنامه دیکشنری PMD رو بریز ، هیچ مشکلی نداره !!!:46:
اینم لینک دانلودش :

خیلی ممنون:11:
آره منم فکر میکنم از سیستم ولی من فقط یه لپ تاپ دارم که ویندوز 7
اون یکی سیستمم خدا بیامرزتش :46:
نمیدونم انگار هیچی رو ویندوز 7 جواب نمیده :19:

بابت دیکشنری ممنون

البته من به دیکشنری آکسفورد خیلی نیاز داشتم که نصب نشد :41:

بازم ممنون :11:

Milad4171
04-06-2010, 23:34
اینارو واسه تبلیغ نمی گم .من خودم هم xbox دارم و 20 سالمه.مثلا 24 سالته و گرافیک کامپیوترت هم خوبه ولی بازم کنسول یه چیزه دیگست.
درباره پست هم بعید می دونم اتفاقی بیافته .میشه قید کرد که تو جعبه شکستنی هست. ولی خوب تصمیم با خودته.حالا فکراتو بکن

و خدا تیپاکس را آفرید! من هزاربار با باهاش بسته پست کردم شهرستان! هیچ بارش هم مشکلی پیش نیومده! همه جای ایران هم داره فعالیت میکنه!:46:

he200619
04-06-2010, 23:41

دوست عزیز من میخام اما خب با ایکس باکس زیاد اصلا کار نکردم اگه ممکنه توضیح بدین چجوریه با پلی استیشن 2 چه فرقی داره
بازیهاش راحت گیر میاد؟

بازی دانلود کنم براش چجوری بازی کنم باهاش؟

هاردش چنده؟حجمش؟

Vallio
04-06-2010, 23:49
دوستان من این آشغالو ( سفید + گارانتی + نو نو در حد آکبند ) رو 100 فروختم به یکی از دوستام ، هر جا رفتم گفتن که بیشتر از 100 ازتون نمیخریم !

الان یه 1209 دارم میخام یه آیتاچم بگیرم !

nemesis
04-06-2010, 23:51
دوستان من این آشغالو ( سفید + گارانتی + نو نو در حد آکبند ) رو 100 فروختم به یکی از دوستام ، هر جا رفتم گفتن که بیشتر از 100 ازتون نمیخریم !

منظورت 5233 ؟ حالا چرا آشغال ؟

Vallio
05-06-2010, 00:12
منظورت 5233 ؟ حالا چرا آشغال ؟

آره خود خوشه !
چند صفحه قبل یه پست دادم در موردش ، بخونش !

_nAeImE_
05-06-2010, 00:32
آره خود خوشه !

ای وای چرا آخه
پستتون رو تو چند صفحه قبل پیدا نکردم. کاش لینک میدادید
منم کم کم دارم از خریدش پشیمون میشم :37:

nemesis
05-06-2010, 00:40
آره خود خوشه !

منظورت جریان وبجت ؟

Vallio
05-06-2010, 00:47
منظورت جریان وبجت ؟

نععع ! بی خیال ...

hidenhf
05-06-2010, 10:34
سلام دوستان من تو پست هایه قبل گفتم ویدجت رویه فریمور فارسی نصب میشه من اینکارو کردم

hooman70m
05-06-2010, 10:39
خیلی ممنون:11:
آره منم فکر میکنم از سیستم ولی من فقط یه لپ تاپ دارم که ویندوز 7
اون یکی سیستمم خدا بیامرزتش :46:
نمیدونم انگار هیچی رو ویندوز 7 جواب نمیده :19:

بابت دیکشنری ممنون

البته من به دیکشنری آکسفورد خیلی نیاز داشتم که نصب نشد :41:

بازم ممنون :11:
فکر کنم مشکل از windows securityباشه.....پایین صفحا دسکتاب داخل نوار ابزار کنار ساعت میتونی پیداش کنی....یخورده باهاش ور برو و خاموشش کن شاید جواب داد...

nemesis
05-06-2010, 11:37
سلام دوستان من تو پست هایه قبل گفتم ویدجت رویه فریمور فارسی نصب میشه من اینکارو کردم

روش خاصی داره ؟

d.b23
05-06-2010, 11:53
بچه ها دیروز باطری استار تی وی رو برای دیدن تلویزیون تست کردم

با یه شارژ کامل و بالاترین برایتنس یعنی 5 (بالاترین نور صفحه) میشه باهاش حدود 2ساعت و 55 دقیقه تلویزیون نگاه کرد :18: و به نظرم عالیه:5:(خودم تست کردم)
و اگر نور صفحه رو رو کمترین بزارید فکر کنم بشه حدود 4 ساعت و 30 دقیقه و حتی بیشتر هم تلویزیون دید(البته اینو حدودی گفتم)
و در حالت آفلاین و با نور کم هم فکر کنم به 6 ساعت هم برسه:18::18::18::27:

kazemaqa
05-06-2010, 12:23
سلام

دوستان اگر ممکنه فایل s5233ajpik5 رو برام بذارید

هر چی گشتم پیدا نشد

گوشیم حسابی قاطی کرده

نه منشیم کار میکنه نه کلید قفلم

kazemaqa
05-06-2010, 12:25
سلام دوستان

من با گوشیم به مشکل خوردم

اگر ممکنه فایل s5233ajpik5 رو برام بذارید

هر چی گشتم پیدا نشد

ممنون

Javadnet
05-06-2010, 20:34
سلام دوستان

هر چی گشتم پیدا نشد

ممنون
فعلا فقط در انحصار پارس مایکروتله میتونی بری و گوشیتو آپگرید کنی گارانتیت هم باطل نمیشه مشهد فرازهمراه میگفت 8 تومن من هم عوض نکردم.
تصمیم با خودته!!!

:46:

Javadnet
05-06-2010, 22:12
سلام،من ديشب يه نرم ازار توپ واسه تبديل فايل Jar به Jad پيدا کردم که خيلي نرم افزار کارآمدي واسه صاحبان گوشي هاي سامسونگه چون بعضي از نرم افزارها نياز به فايل Jad هم داره من دو تا نرم افزار رو که نتوسته بودم نصب کنم رو نصب کردم يکي نرم افزار بانک ملي و يکي ديگه نقشه همدان بود.تو صفحات قبل هم چند نفر از نصب نشدن نقشه تهران و چند تا ديکشنري گفته بودند ميخوام امتحان کنن و خبرشو بدن نرم افزار پرتابل هست اجراش کنين فايل Jar رو درگ کنين تو پنجره بلا فاصله فايل Jad هم کنار فايل Jar قرار ميگيره بعد دو تا فايلو بريزين تو گوشي و يکي شونو اجرا کنين البته من فايل Jad رو انتخاب کردم براحتي نصب ميشه نظرتون رو هم درباره برنامه بگيد.راستي تو پرشين گيگ آپلود کردم تا راحت باشين.
ممنون:10::18::8:

he200619
05-06-2010, 22:18
سلام دوستان

هر چی گشتم پیدا نشد

ممنون

بیخود کرده که فقط سامسونگ داشته باشه خودمون میدونیم که خیلی میخرس که همچین چیزی رو فقط سامسونگ داشته باشه

دوست عزیز به سایت زیر برو و در قسمت فریمور همین s5233ajpik5 را دانلود کن

سایت:

shahram_s8
05-06-2010, 22:41
سلام

هر چی گشتم پیدا نشد

گوشیم حسابی قاطی کرده

شهرام اومد:31:
دوست من به همون سایتی که دوستمون گفتن برو این فریمور S5233AJPIK3 رو دانلود کن چون k5 هنوز وارد اینترنت نشده موفق باشید

shahram_s8
05-06-2010, 22:46
تو صفحه بعدی یه تم نصب کردم نگاه کنین:46:

hidenhf
05-06-2010, 22:47
فعلا فقط در انحصار پارس مایکروتله میتونی بری و گوشیتو آپگرید کنی گارانتیت هم باطل نمیشه مشهد فرازهمراه میگفت 8 تومن من هم عوض نکردم.
تصمیم با خودته!!!

aziz goshito ye reset bokon moshkelet hal mishe

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

سلام

هر چی گشتم پیدا نشد

گوشیم حسابی قاطی کرده

aziz goshito ye reset bokon moshkelet hal mishe

shahram_s8
05-06-2010, 23:18
دوستان من موفق شدم یه تم که به درد بخوره نصب کنم البته این تم کل منو رو تغییر میده و بلک تم هم روش نصب ولی رو چیزای دیگه مثل منوی اس ام اس و بقیه چیزا اثر نداره جریان از این قراره که این بچه های مالزیایی این تم رو رو فریمور ارو‍پا ریختن و دادن تو اینترنت عکسشم میذارم سیاحت کنین اگه دوست داشتین واستون لینک میذارم در ضمن پدرم در اومد تا تونستم دانلود کنم چون زبان سایت زبان آدمی زاد نبود و ثبت نامش فوق العاده سخت بود:41: بازم میگم این تم رو روی فریمور ریختن که 82M حجمشه اگه خواستین بگین واستون لینک میزارم اینم یادتون باشه این فریمور رو نصب کردین باید از زبان فارسی خداحافظی کنین موفق باشید:19:

Milad4171
05-06-2010, 23:44
تم جالبیه! ولی خوب به دردسترهای بعدیش نمی ارزه! ولی بلکل خود سامسونگ تو آپدیت سایتش( معلوم نیست کی) قرار یه سری چیزای جدید رو واسه این گوشی اضافه کنه واسه دانلود!

mahdi_mbi
05-06-2010, 23:50
دوستان من موفق شدم یه تم که به درد بخوره نصب کنم البته این تم کل منو رو تغییر میده و بلک تم هم روش نصب ولی رو چیزای دیگه مثل منوی اس ام اس و بقیه چیزا اثر نداره جریان از این قراره که این بچه های مالزیایی این تم رو رو فریمور ارو‍پا ریختن و دادن تو اینترنت عکسشم میذارم سیاحت کنین اگه دوست داشتین واستون لینک میذارم در ضمن پدرم در اومد تا تونستم دانلود کنم چون زبان سایت زبان آدمی زاد نبود و ثبت نامش فوق العاده سخت بود:41: بازم میگم این تم رو روی فریمور ریختن که 82M حجمشه اگه خواستین بگین واستون لینک میزارم اینم یادتون باشه این فریمور رو نصب کردین باید از زبان فارسی خداحافظی کنین موفق باشید:19:

اگر میخوای با این روش تم نصب کنی، این سایت تم های قشنگی داره؛ البته زبانش روسی هستش. ولی خب با Google Translate کارت راه میفته.

تو این پستم یه نمونشو گذاشتم:

tiger111
06-06-2010, 07:00

یه توضیح میدی برای نصب تم چه کار کردی؟؟
بی زحمت لینک هم واسه دانلود بزار

mefmef
06-06-2010, 08:51
دوستان سلام
چطور می شه برای دسترسی به منوهای گوشی پسورد گذاشت که کسی نتونه از اون استفاده کنه یا بهتر بگم سواستفاده کنه ؟

Milad4171
06-06-2010, 09:11
دوستان سلام
چطور می شه برای دسترسی به منوهای گوشی پسورد گذاشت که کسی نتونه از اون استفاده کنه یا بهتر بگم سواستفاده کنه ؟

سلام.
راهش اینه
menu->Setting->security->privacy Unlocked
پایینش نوشته All unlocked. زوش بزن میگه چیا رو میخوای روش پسورد بذاری. انتخاب کن و پسورد هم بزن!
واسه وارد شدن به اون بخش هایی که انتخاب کردی باید با پسورد وارد بشه.
چیز جالبیه!!!:46:

ARAGONE
06-06-2010, 12:41
سلام به همه بر و بچ .
راستش من موندم بين star , pop زياد قيمتشون واسم مهم نيست . ولي يه چيزي مي خوام كه راحت باشه .چون اونطوري كه توي صفه هاي قبلي ( البته همشون نه ) خوندم خيلي دنگ و فنگ داره .خيلي ستمه :9:
و ضمنا اينكه سرعتش ميخوام بالا باشه . مثلا هم آهنگ گوش بدي :8: همراهش يه متني بخوني و:21: ... كلا گير نداشته باشه .:31:
اگه يه راهنمايي كنيد ممنون ميشم:40:

shutdown
06-06-2010, 13:30
سلام....کسی نیست واسه s5233 من تم بزاره؟؟/تم یا برنامه....خسته شدم....تکراری شده منوش....اگه کسی لینک بده ممنون میشم....

Javadnet
06-06-2010, 18:33
سلام به همه بر و بچ .
راستش من موندم بين star , pop زياد قيمتشون واسم مهم نيست . ولي يه چيزي مي خوام كه راحت باشه .چون اونطوري كه توي صفه هاي قبلي ( البته همشون نه ) خوندم خيلي دنگ و فنگ داره .خيلي ستمه :9:
و ضمنا اينكه سرعتش ميخوام بالا باشه . مثلا هم آهنگ گوش بدي :8: همراهش يه متني بخوني و:21: ... كلا گير نداشته باشه .:31:
به نظر من استار بگیر البته استار نرم افزار ها رو تو حافظه گوشی میریزه و ممکنه در دراز مدت سرعتش پایین بیاد ولی در کل امتحانشو پس داده سرعتشم خوبه اگه زیاد اهل نرم افزار نیستی استار بگیر پاپ هم گوشی ایه که جدید تره و برای دوست داران محیط زیسته
مزایای پاپ به نقل از کالا یاب موبایل:خوانایی ضعیف صفحه نمایش در برابر نور آفتاب،فقدان قاقابلیت فوکوس خودکارو همینطور فلاش دوربین،نبود سوکت 3.5 میلیمتری استاندارد،حداکثر کیفیت فیلمبرداری QVGA

Javadnet
06-06-2010, 18:56
ببخشید وقت نبود مزایا شو بنویسم:صفحه نمایش تمام لمسی،رادیو FM با RDS،سنسور چرخش خودکار صفحه و قابلیت turn to mute،نرم افزار مرورگر اسناد آفیس،شماره گیر هوشمند،عمر مناسب باتری(البته به استار نمیرسه)،پنل خورشیدی اختیاری برای شارژ بوسیله نور خورشید
حالا از اینا گذشته هر چیرو که میگیری با گارانتی اصلی بگیر
یامسونگ پارس مایکروتل و ال جی پارس کامتل

shahram_s8
06-06-2010, 19:55

دوستان بازم میگم این تم روی یک فریمور نصب شده و با این فریمور فقط زبان فارسی حذف میشه و اگرنه همه چیز مثل قبل و حتی ویجتها هم اضافه شده و همینطور بلک تم:46:

اینم آدرسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن نحوه نصبش مثل نصب فریمورهای عادی استار فقط گزینه Master rom رو هم باید تیک بزنید موفق باشید

shahram_s8
06-06-2010, 20:04
دوست من s5230 با s5233 هیچ فرقی نداره فقط s5233 فریمورش فارسیه همین از تمهای s5230 میتونی استفاده کنی همین تمی که گذاشتم خوبه چون از بگیه کاملتر:46:

morteza8417
06-06-2010, 21:37
دوست من s5230 با s5233 هیچ فرقی نداره فقط s5233 فریمورش فارسیه همین از تمهای s5230 میتونی استفاده کنی همین تمی که گذاشتم خوبه چون از بگیه کاملتر:46:

سلام میشه روی مدل S5233W هم نصبش کرد؟

shahram_s8
06-06-2010, 22:36
دوستان بر روی همه ای مدلهای استار نصب میشه همشون:27:

d.b23
07-06-2010, 12:37
سلام به همه بر و بچ .
فقط اینو بهت بگم که پاپ باطریش خیلی ضعیفه(شاید با استفاده معمولی 2 روز جواب بده)
ولی استار با استفاده معمولی یه هفته جواب میده
در ضمن اگر قیمت برات مهم نیست برو یه سامسونگ جت(s8000) بگیر قیمتشم بدون گارانتی حدود 290 تومنه و با گارانتی اصلی (پارس میکروتل)حدود 320-330 .به نظر من با گارانتی اصلی بگیر تو صفحه 272 به اندازه کافی توضیح دادم.
در ضمن اگر می خوای گوشی های دیگه غیر از سامسونگ بگیری همشون رو بدون گارانتی بگیر چون گارانتیشون مفت نمیارزه (مخصوصا کامتل که اصلا به درد نمی خوره(تجربه کردم)
البته اتصالات یکم حرف واسه گفتن داره

jet.samsungmobile.com

M Like Mother
08-06-2010, 20:32
تو s5233 چند تا پیامک ذخیره میشه؟ مثل اینکه به 130 .. 140 تا میرسه پر میشه؟

راهی هست پیامک ها رو رو مموری کارت ذخیره کنیم؟

Javadnet
08-06-2010, 22:05
آره درسته اگه صفحات قبلی رو میخوندی مطلبی گیرت میومد یکی گفته بود 2000 تا هم ذخیره کرده ولی نمیشه بریزی رو مموری مگر با نرم افزار و حق و این کارا

R e Z a
08-06-2010, 22:11
جواد جان میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید، شماره پست رو اگه اعلام کنی ممنون میشم چون واقعا رو اعصاب راه میره!
ممنون

Milad4171
08-06-2010, 22:32
جواد جان میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید، شماره پست رو اگه اعلام کنی ممنون میشم چون واقعا رو اعصاب راه میره!
ممنون

به طور کلی راهی نداره چون بخش مدیریت میسج نداره!
به طور کلی 550 تا اس ام اس یک صفحه ای میتونی ذخیره کنی.البته با حساب قسمت اس ام اس هایی هست که میفرستی و میره توی Sent meesage
اگه میخوای بیشتر اس ام اس ذخیره کنی میتون از منوی تنظیمات Setting بری و قسمت keep a copy رو تیکش رو برداری .اینطوری دیگه اس ام اسهایی که میفرستی ذخیره نمیشه! و بیشتر میتونی اس ام اس داشته باشی!

R e Z a
09-06-2010, 00:17
خداییش این استار همه چیزش تکه الا این محدودیت پیامکش
حال آدمو بهم میزنه
من موندم چرا این سامسونگ احمق نمی خواد فکری به حال این مشکل بکنه
اون سونی اریکسون درپیت هم وقتی این موضوع رو فهمید، محدودیت ـش رو از 1000 تا به بالای 10000 تا افزایش داد یعنی تقریبا نامحدود !
حداقل امیدوارم تو گوشی های جدیدش این مشکل رو برطرف کنه !

Milad4171
09-06-2010, 01:59
توی این مورد سونی اریکسون از نوکیا و ال جی و سامسونگ پیشی گرفته. حتی تو اطلاعات دریافت مسیج یا همونdelivery
چون توی بیشتر گوشیها یک اس ام اس میاد که میگه اس ام استون دریافت شده!
ولی تو سونی اریکسون از همون اول این مشکل رو رفع کرد و در حالت دلیور شدن فقط یک تیک روی اس ام اس ارسال شده میزد که مشخص بشه دریافت شده!
اره. قبول دارم. البته تو مدلهای بالاترش این موضوع به طول کلی حل شده ولی هنوز به پای سیستم مدیریت مسیجی که سونی اریکسون پیاده کرد نداره. من گوشی قبلیم k850بود. به جرات میگم که20000 تا اسا ام اس ذخیره کرده بودم روش! همش هم روی مموری. اینم بدونین که فرمت هایی که تو گوشی واسه ی اس ام اس مشخص شده بود هرگز ا 200 کیلوبایت بیشتر نمیشد!!!!
عجیبه نه×؟

d.b23
09-06-2010, 12:52
خداییش این استار همه چیزش تکه الا این محدودیت پیامکش
حال آدمو بهم میزنه
من موندم چرا این سامسونگ احمق نمی خواد فکری به حال این مشکل بکنه
اون سونی اریکسون درپیت هم وقتی این موضوع رو فهمید، محدودیت ـش رو از 1000 تا به بالای 10000 تا افزایش داد یعنی تقریبا نامحدود !
حداقل امیدوارم تو گوشی های جدیدش این مشکل رو برطرف کنه !
میلاد درست میگه تو گوشی های مدل بالای سامی اصلا همچین مشکلی وجود نداره.:5::46:

R e Z a
09-06-2010, 13:56
من فقط بخاطر همین مشکل تصمیم داشتم که گوشیمُ عوض کنم و بجاش Jet بگیرم ولی با دیدن تاپیکش دیدم که بلـــــــــه :اونم همین مشکلُ داره ... Omnia II چی ؟کسی اطلاع داره ؟
ممنون میلاد جان بابت جوابت ... انصافا سونی اریکسون تو این یه مورد خیلی خوب کار کرده... یادش بخیر G705

M Like Mother
09-06-2010, 15:31
اینجوری که شما میگید هیچ راهی نداره بشه پیامک بیشتری ذخیره کرد!

آیا میشه پیامکها رو با برنامه ای برد تو pc?

d.b23
09-06-2010, 17:38
من فقط بخاطر همین مشکل تصمیم داشتم که گوشیمُ عوض کنم و بجاش Jet بگیرم ولی با دیدن تاپیکش دیدم که بلـــــــــه :اونم همین مشکلُ داره ... Omnia II چی ؟کسی اطلاع داره ؟
ممنون میلاد جان بابت جوابت ... انصافا سونی اریکسون تو این یه مورد خیلی خوب کار کرده... یادش بخیر G705

رضا جان جت بعد از اینکه 500 تا اس ام اس داخلیش پر شد .بقیه اس ام اس ها رو اتوماتیک میریزه تو مموری کارت و این مشکل رو نداره.
من دوستم جت داره و از بابت حرفم مطمئنم:27:
omnia2 هم چون ویندوز موبایل هست اصلا این مشکل رو نداره. و هیچ محدودیتی واسه اس ام اس نداره.
در ضمن بخش اس ام اس تو ویندوز موبایل ها خیلی جذابه چون شبیه conversation هست(تقریبا مثل چت)
من خودم خیلی از مدل های HTC رو داشتم و الان هم Omnia (ویندوز موبایله) دارم و ویندوز موبایل رو از لحاظ امکانات ارتباطی خیلی تایید می کنم .:5:
البته یکی از مشکلات ویندوز موبایل ها اینه که نمیشه چند تا فایل رو mark کنی و با هم بلوتوث کنی و چند تا مشکل دیگه:31:
ولی کلا اگر خیلی به برنامه ریختن اهمیت نمیدی و فقط جاوا برات کفایت می کنه حتما جت رو بگیر چون هم دوربینش خوبه و هم صداش و مهم تر از همه تصویرش عالیه:46:
به نظر من که برنامه ها بعد از یه مدت از چست میافته برات جذابیت نداره .من کلا زیاد گوشی عوض می کردم(الن دیگه زیاد گوشی بازی نمی کنم) ولی به این نتیجه رسیدم که برنامه ریختن خیلی جذابیت نداره و فقط 2 روز اولش جالبه مگر اینکه برنامت کاربردی باشه:14:

R e Z a
09-06-2010, 18:45
رضا جان جت بعد از اینکه 500 تا اس ام اس داخلیش پر شد .بقیه اس ام اس ها رو اتوماتیک میریزه تو مموری کارت و این مشکل رو نداره.
من دوستم جت داره و از بابت حرفم مطمئنم:27:
omnia2 هم چون ویندوز موبایل هست اصلا این مشکل رو نداره. و هیچ محدودیتی واسه اس ام اس نداره.
در ضمن بخش اس ام اس تو ویندوز موبایل ها خیلی جذابه چون شبیه conversation هست(تقریبا مثل چت)
من خودم خیلی از مدل های HTC رو داشتم و الان هم Omnia (ویندوز موبایله) دارم و ویندوز موبایل رو از لحاظ امکانات ارتباطی خیلی تایید می کنم .:5:
البته یکی از مشکلات ویندوز موبایل ها اینه که نمیشه چند تا فایل رو mark کنی و با هم بلوتوث کنی و چند تا مشکل دیگه:31:
ولی کلا اگر خیلی به برنامه ریختن اهمیت نمیدی و فقط جاوا برات کفایت می کنه حتما جت رو بگیر چون هم دوربینش خوبه و هم صداش و مهم تر از همه تصویرش عالیه:46:
به نظر من که برنامه ها بعد از یه مدت از چست میافته برات جذابیت نداره .من کلا زیاد گوشی عوض می کردم(الن دیگه زیاد گوشی بازی نمی کنم) ولی به این نتیجه رسیدم که برنامه ریختن خیلی جذابیت نداره و فقط 2 روز اولش جالبه مگر اینکه برنامت کاربردی باشه:14:
ممنون d.b23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ممنونم از توضیحات کامل و مفیدت
d.b23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان مطمئن باشم؟ من رو حرف شما میخوام Star بفروشم و Jet بگیرم فقط بخاطر همین مسئله
فقط یه سوال دیگه، باطری Jet چقدر شارژ نگه میداره؟ به پای Star:40: میرسه ؟

R e Z a
09-06-2010, 18:50
اینجوری که شما میگید هیچ راهی نداره بشه پیامک بیشتری ذخیره کرد!

آیا میشه پیامکها رو با برنامه ای برد تو pc?

میشه ولی اونم دنگ و فنگ خودشُ داره !
sms هایی که بیشتر از 2تا حجمشون باشه میگه که:
This message is not supported , check it on your phone

واقعا مسخرست !!!
:2:

Milad4171
09-06-2010, 19:13
البته من دوربین 5 مگا پیکسل داشتم و اگه دوربین واست مهمه بهتره یکم پولت رو بشتر کنیو یه مدل بهترش رو بخری. البته کلا تجربه ثابت کرده دوربین مبایل مفت نمی ارزه! اگه میخوای یه عکس با دروبین 5 مگاپیکسی البته سایبرشات سونی اریکسون که مثلا بهتره بندازم تا ببینی واقعا به درد نمیخوره.
یه دوربین 90 تومنی 7 مگاپیکسلی سامسونگ دره پیت از گوشی با دوربین 12 مگا پیکسلی کیفیت بهتری داره.
ولی به طور کلی قبول دارم جت با اون قیمت واقعا خوب کار کرده. البته میتونی یه سر به تاپیکش هم بزنی و یه نظری از بچه ها بگیری

Javadnet
09-06-2010, 20:07
حالا کسی تو این فروم تاپیک دوربین دیجیتال میشناسه من میخوام یکی بخرم نمیدونم چیکار کنم

Milad4171
09-06-2010, 21:10
حالا کسی تو این فروم تاپیک دوربین دیجیتال میشناسه من میخوام یکی بخرم نمیدونم چیکار کنم

یه سر اینجا بزن مشاوره واسه دوربینه. خودمم دنبال یه دوربین خوبم!!!

d.b23
10-06-2010, 09:51
ممنون d.b23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ممنونم از توضیحات کامل و مفیدت
d.b23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان مطمئن باشم؟ من رو حرف شما میخوام Star بفروشم و Jet بگیرم فقط بخاطر همین مسئله
فقط یه سوال دیگه، باطری Jet چقدر شارژ نگه میداره؟ به پای Star:40: میرسه ؟
خواهش می کنم رضا جان:10:
اسم من سپهر هست:27:
امروز دوباره در مورد jet یه تحقیق دیگه کردم و به پارس مایکروال هم زنگ زدم.اونا گفتن که محدودت 500 تا اس ام اس رو داره.(نمیدونم چرا واسه رفیقم محدودیت نداشت:18:)
حدودا با استفاده معمولی 3 روز جواب میده شایدم 4 روز.به پای استار (10 ساعت مکالمه داره)نمیرسه ولی فکر نمی کنم خیلی اذیت کنه در ضمن اگر هنوز نظرت عوض نشده سعی کن با گارانتی پارس مایکروتل بگیری(البته تو بازار مشکی کم گیر میاد، در ضمن رنگ Black Rose بگیر .چون شنیدم باطری بعضی از جت ها رو عوض می کنن و به چند دلیل دیگه:46:
ولی اگر می خوای محدودیت و از این حرفا نداشته باششی باید omnia 2 بگیری(البته دوربینش از جت ضعیف تره ولی تصویر و صداش به همون اندازه خوبه. ولی خوب گفتم دیگه یکی از ایراداتش همون بلوتوثش هست که البته با ریختن برنامه Resco Explorer حل میشه):5:

R e Z a
10-06-2010, 11:06
ممنون سپهر جان
زحمت کشیدی شرمنده:11:
راستش از زمانی که گوشی Star رو گرفتم خیلی با سامسونگ حال کردم اصلا فکرشُ نمی کردم که همچین پیشرفتی داشته Sam، دیگه عمرا اگه سمت گوشی های Nokia و SE برم. من از گوشی چند چیز بیشتر نمی خوام : اول اینکه تاچ باشه دوم اینترفیس راحت و زیبایی داشته باشه سوم باطری‌ش خرکار باشه چهارم هم sms‌هاش محدودیتی برای ذخیره نداشته باشه! دوربین، بلوتوث، برنامه و ... برام اصلا اهمیتی نداره :)
Jet انصافا کیسی مناسبی بودش ولی ...
Omnia II هم برای من از نظر اقتصادی صرف نداره که واسه ی این مشکل 150 تومن الکی پول بیشتر بدم
خیلی ستمـــــــــــــــه !!!
سپهر جان شما خودت پیشنهادی نداری ؟ نظرت در رابطه با Omnia LITE b7300 چیه ؟

nemesis
10-06-2010, 11:41
چهارم هم sms‌هاش محدودیتی برای ذخیره نداشته باشه

مگه star نا محدوده ؟

Javadnet
10-06-2010, 11:59
مگه star نا محدوده ؟
نه عزیزم محدودیت داره واسه همین آقا رضا میخواد عوض کنه ولی رضا جان به نظر من اس ام اس خیلی مهم نیست که بخوای به خاطر اون عوضش کنی بازم تصمیم با خودته

hbm_7052
10-06-2010, 13:30
يكي اين فريمرو k5 رو يه جايي آپلود كنه تا تست كنيم
مرسي

d.b23
10-06-2010, 17:25
ممنون سپهر جان
زحمت کشیدی شرمنده:11:
راستش از زمانی که گوشی Star رو گرفتم خیلی با سامسونگ حال کردم اصلا فکرشُ نمی کردم که همچین پیشرفتی داشته Sam، دیگه عمرا اگه سمت گوشی های Nokia و SE برم. من از گوشی چند چیز بیشتر نمی خوام : اول اینکه تاچ باشه دوم اینترفیس راحت و زیبایی داشته باشه سوم باطری‌ش خرکار باشه چهارم هم sms‌هاش محدودیتی برای ذخیره نداشته باشه! دوربین، بلوتوث، برنامه و ... برام اصلا اهمیتی نداره :)
Jet انصافا کیسی مناسبی بودش ولی ...
Omnia II هم برای من از نظر اقتصادی صرف نداره که واسه ی این مشکل 150 تومن الکی پول بیشتر بدم
خیلی ستمـــــــــــــــه !!!
سپهر جان شما خودت پیشنهادی نداری ؟ نظرت در رابطه با Omnia LITE b7300 چیه ؟
خواهش می کنم

گوشی بدی نیست ولی خوب ازش انتظار نداشته باش که خیلی سرعت بالایی داشته باشه
صفحه نمایشش خیلی معمولیه و کمی هم از لحاظ کیفیت ضعیفه و دوربینش هم خیلی تعریفی نداره
ولی خوب به درد نیاز های شما می خوره و باطریشم خوبه. کلا گوشیه خیلی مدرنی نیست ولی کارای شما رو خوب جواب میده.
ولی این یکی رو حتما حتما با گارانتی پارس مایکروتل
بگیر.چون پارس مایکروتل ویندوز این گوشی رو مجانی عوض می کنه. و فارسی ساز(در واقع عربایزر، در واقع فقط می تونی زبان عربی بنویسی ولی خوب زبان فارسی رو برای خوندن کامل ساپورت میکنه) رو مجانی برات میریزه. و اگر ویندوز موبایلش 6.1 بود حتما سعی کن بدی برات ویندوز موبایل 6.5 بریزن .:46:
من از سونی اریکسون خیلی خوشم نمیاد ولی بهت پیشنهاد می کنم اگر تونستی sony ericsson Aino بگیر البته Aino تمام لمسی نیست و فقط می تونی تو دوربین و قسمت گالری و کلا تو قسمت multimedia از صفحه لمسیش استفاده کنی و بقیه کار هاش رو باید با دکمه انجام بدی .
باطریش از omnialite بهتره
سرعتش بیشتره.
قطعا مثل بقیه سونی اریکسون ها محدودیت اس ام اسم نداره
دوربینش خوبه- صدای اسپیکرش خیلی تعریفی نداره ولی تو هندزفری صدای خوبی داره.صفحه نمایشش هم خوبه
صفحه لمسی دقیق و حساسی داره(از لحاظ سرعت پاسخگویی میگم نه ظریف بودن)
اگر بتونی با نیمه لمسی بودن و قیمتش کنار بیایAino از omnia lite خیلی خیلی بهتر و بی دردسر تره.اگر omnialite بخری صاحب اول و آخرش خودتی:41:
راستی Aino رو حتما بدون گارانتی بگیر.چون هیچ کدوم از گارانتی های سونی اریکسون به درد نمی خورن:5:

shahram_s8
10-06-2010, 18:01
سلام بر اهالی استار میگم با بازی موبایل با طعم کانتر حال میکنید یا نه؟ آره؟ پس دانلود کنید حالشو ببرید فقط حیف که زبانش روسی هستش ولی در کل خوبه:46:

اینم یه بازی دیگه که با شتاب سنج

من در ایران اسلام دیدم ولی مسلمان ندیدم(دکتر شریعتی)

d.b23
10-06-2010, 19:26
سلام بر اهالی استار میگم با بازی موبایل با طعم کانتر حال میکنید یا نه؟ آره؟ پس دانلود کنید حالشو ببرید فقط حیف که زبانش روسی هستش ولی در کل خوبه:46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه بازی دیگه که با شتاب سنج

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن در ایران اسلام دیدم ولی مسلمان ندیدم(دکتر شریعتی)
شهرام جان میشه این بازی با شتاب سنج رو تو rapid share آپلود کنی لطفا

shahram_s8
10-06-2010, 23:10
شهرام جان میشه این بازی با شتاب سنج رو تو rapid share آپلود کنی لطفا

چشم قربان اینم خدمت شما

_nAeImE_
11-06-2010, 01:22
Free Samsung Star S5233 Wallpapers

امیدوارم بدردتون بخوره :11:

_nAeImE_
11-06-2010, 01:37
بازی های جاوا - تاچ اسکرین ( صفحه لمسی )

(نمیدونم تکراریه یا نه ولی به چشمم خورد گفتم بذارم :46: )

بازی Mortadelo y Filemon از شرکت Gameloft

بازی Rayman Raving rabbits از شرکت Gameloft

بازی Shrek the third از شرکت Gameloft

بازی Soul of darkness از شرکت Gameloft

بازی Abracadaball از شرکت Gameloft

_nAeImE_
11-06-2010, 01:42
ادامه بازی ها...

بازی Ferrari World Championship از شرکت Gameloft

بازی Dogz از شرکت Gameloft

بازی Zum-Zum از شرکت HeroCraft

بازی The Mummy TOTDE از شرکت Gameloft

بازی Prince of persia 4 از شرکت Gameloft

_nAeImE_
11-06-2010, 01:49
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه سر اینجا بزن مشاوره واسه دوربینه. خودمم دنبال یه دوربین خوبم!!!

با عرض پوزش به دلیل پست دادن در این بخش:20:

من Canon Ixus 110 IS دارم و ازش خیلی راضیم
قیمت خوبیم داره

Javadnet
11-06-2010, 11:18
با عرض پوزش به دلیل پست دادن در این بخش:20:

من Canon Ixus 110 IS دارم و ازش خیلی راضیم
قیمت خوبیم داره
اینم عکسش با رنگاش:

آقا دستت درد نکنه من نظرم canon sx200is هست نظرتون درباره این دوربین چیه؟

با تشک قبلی

_nAeImE_
11-06-2010, 18:05
آقا دستت درد نکنه من نظرم canon sx20is هست نظرتون درباره این دوربین چیه؟

با تشک قبلی

من خانومم :11:

راستش این دوربینی که شما مد نظرته تخصصی تره
نمیدونم میخواید چه کاربردی داشته باشه برای چه کاری میخواید قیمتش چه حدودی باشه و....

مشخصات دوربینی که میخواید رو PM کردم...

من با یه دوربین تقریبا تو این مایه ها کار کردم ولی به نظرم واسه عکسای خانوادگی و مسافرت و ... خلاصه یه کاربرد ساده همون isus 110 is بهتره. سبک و کوچیک کیفیت عکس و فیلمشم عالیه.
بازم خودتون میدونید :11:

_nAeImE_
11-06-2010, 18:13
مشخصات Canon IXUS 110 IS

به صورت PM فرستادم...

d.b23
12-06-2010, 00:18
آقا دستت درد نکنه من نظرم canon sx200is هست نظرتون درباره این دوربین چیه؟

با تشک قبلی

_nAeImE_ عزیز ما نمی زنیمت ولی ای کاش این مطالب طولانی رو به صورت پیغام خصوصی برای javadnet جان میفرستادی:46:
ولی خوب مطالب کوتاه خیلی عیبی نداره
البته من اینجا کاره ای نیستم که دارم این حرف ها رو می زنم ولی خوب اینجوری فکر کنم بهتر باشه :11:

_nAeImE_
12-06-2010, 00:55
کاملا درسته
فقط چون من تا امروز اجازه PM دادن نداشتم نمیتونستم این کارو بکنم.
:11:

_nAeImE_
12-06-2010, 00:55
کاملا درسته
فقط چون من تا امروز اجازه PM دادن نداشتم نمیتونستم این کارو بکنم.

Highbury
12-06-2010, 02:22
پس ماکه شهرستان هستیم میتونیم از تلویزیونش استفاده کنیم؟
ضبط از تلویزیون با چه کیفیت و فرمتی هستش؟میشه روش حساب باز کرد؟

d.b23
12-06-2010, 08:59
پس ماکه شهرستان هستیم میتونیم از تلویزیونش استفاده کنیم؟
ضبط از تلویزیون با چه کیفیت و فرمتی هستش؟میشه روش حساب باز کرد؟
بله می تونید رو تلویزیونش حساب کنید.من که خیلی جاها شبکه 3 رو خیلی خوب میگیرم و دقیقا به درد دیدن فوتبال می خوره(مخصوصا این روزا):27:
(تو محل ما شبکه 1 و 4 و 5 و 2 رو هم خوب میگیره-شبکه 6 و 7 و 8 هم قابل دیدن هستن)
با فرمت MP4 ضبط میکنه ولی اصلا نمیشه رو ضبط کردنش حساب کرد چون تقریبا با کیفیت 3gp ضبط میکنه:46:
در مورد مصرف باطری هم تو صفحه 278 توضیح دادم:8:

irinn65
13-06-2010, 02:02
اینجا تاپیک استار هست یا دوربین عکاسی که اینجا صحبت میشه!!!یعنی رعایت نمیشهههههههه؟!!!یک مقدار به قوانین احترام گذاشته بشه..........................با تشکر
استار

Javadnet
13-06-2010, 17:28
اینجا تاپیک استار هست یا دوربین عکاسی که اینجا صحبت میشه!!!یعنی رعایت نمیشهههههههه؟!!!یک مقدار به قوانین احترام گذاشته بشه..........................با تشکر
استار
آقا ببخشید من شروع کننده بحث بودم و تقصیر از من بود به بزرگواری خودتون ببخشید

ممنون

Kaptian Black
14-06-2010, 17:00
سلام به همگی ما یه مشکلی داریم ممنون میشم کمک کنین . چند روز پیش یه فایل 3GP از یه بنده خدایی گرفتم بعد از اون فیلم هام تو گوشی بدون صداست ! یعنی اصلا ولوم و که کم و زیاد میکنم انگار هیچ کاری نمیکنی اصلا صدا با دوربین خودشم فیلم گرفتم کلا ویدئو ها رو بدون صدا باز میکنه ! ( البته اسپیکر سالمه چون فایل های صوتی و بقیه رو راحت باز میکنه )

maryam.n98
14-06-2010, 21:54
سلام به همگی :46:
میشه تمام عیب وایراد های s5233star را بگید:11:
اخه می خوام یدونه بخرم

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

میشه بی زحمت تمام عیب های گوشی s5233star رو بگید :11:
(اخه می خوام یدونه بخرم):5:
ممنون

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

ببخشید دوبار گفتم اخه خیلی واجبه
:31:

Vallio
14-06-2010, 22:13
اخه می خوام یدونه بخرم

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

ممنون

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

من که فروختمش از بس که آشغال بود ، اینم دلایلیه که میگم نخرید !

بچه ها کسی نتونسته بفهمه که این ظرفیت اسمس ها چطوری حل میشه ؟ الان با 135 تا میگه پره :دی !
متاسفانه اگر همون روز اول میفهمیدم که این گوشی اینقدر مشکلات داره هیچوقت نمیخریدم ! خیلیا میگن به قیمتش میارزه ! ولی به نظر من به قیمتش اصلا" نمیارزه ...

این تجربه من از کارکرد گوشی ( تمامی قسمت ها و امکاناتش ) هر چی که فکر کنید توی این گوشیو امتحان کردم ! هستش ...

:13: :13: :13: :13: !

البته اگه این چیزا براتون مهم نیست :

اسمس ( بعد از 130-40 تا اسمس حافظه پر میشه :دی ! ، نبودن صفحه کلید کامیل ! )
فیلم برداری ( کیفیتش بسیار پایینه و در بعضی اوقات هی گیر میکنه موقع ضبط و پخش فیلم )
برنامه حتی با وجود اینکه سامسونگ مشکل برنامه رو حل کرده ولی بعضی از برنامه های جاوا اصلا" اجرا نمیشن )
تم ( اینو که بیخیال ( میشه ها ولی باید کلا" قید فارسی بودن خواندن فارسی و ... رو بزنید ) کلا" کار حضرت فیله !!!
پس زمینه ( به خاطر اینکه وایده ) یعنی کاملا" غیر استاندارده :دی !
ویجت ( اینو که خیلی دنیالش بودم که میگفتن مشکل از فریمور فارسیه ( خود سامسونگ ) که توی فریمور جدید برطرف شده !
کیفیت صدا ( حتی با هدفون های کپسولی یا پمپی فیلیپس هم امتحان کردم ، صداش بسیار بی کیفیت پخش میشه )

اینارو گوشی شاپ گفته ( نظر من هم هست ) :

عدم تعبيه فوکوس خودکار و فلاش در دوربين ( بدون شرح ... )
عدم امکان جابجايي کارت حافظه هنگام روشن بودن گوشي
نداشتن Wi-Fi و GPS
پورت ارتباطي غير استاندارد ( کلا" کار سامی همینه )
عدم امکان بررسي مستقيم نرم افزارهاي در حال اجرا ( این یکی خیلی ضایست )

این گوشی رو بخرید !

Milad4171
14-06-2010, 22:13
اخه می خوام یدونه بخرم

ممنون

مبارکه.
عیبهاش خیلی کمه.
چیزهایی که من دیدم:
محدود بودن ظرفیت اس ام اس ها.
کم بودن فریم درفیلم برداری با 15 فیرم! و همینطور دوربین تقریبا بی کیفیت!
نداشتن سوکت 3.5 میلی میتری برای هدفون!
تاچ ضربه ای و در اکثر مواقع حساسیت کم!
پس زمینه ی اختصاصی 3 برگه ای!
نداشتن بازی های متعدد برای گوشی!
دیگه همین!!!
البته بلکل با این قیمت واقعا عالیه!
تازه الان که قیمتش بسیار اومده پایین! و واقعیت خیلی عالیه!
مزایاش شدیدا ارجیت داره نسبت به معایبش!!!!:46:

البته به قول دوستمون اگه اهل اس ام اس بازی هستید یا تنوع در گوشی رو دوست دارید باید بیخیال بشین!
در مورد دوربین حرف نمیزنم چون واقعا باید خودتون بدونین با این قیمت 12 مگاپیکسل نمیتونین بخرین!!!:46:

maryam.n98
14-06-2010, 22:29
سلام

خیلی ممنون :11:
فقط من بالاخره نفهمیدم بخرم یا نخرم :41:

هم میگن خوبی هاش زیاده ، هم میگن بدی هاش زیاده:45:

میشه بگید من بخرم بهتره یا نه

درضمن من می تونم تا200 تومن پول گوشی بدم

اگر تو این رنج قیمت گوشی بهتر از s5233star می شناسید بگید

بازهم ممنون

d.b23
15-06-2010, 00:50
شما انتظاراتی رو که از گوشی داری رو بگو تا بتونیم کمکت کنیم دوست عزیز :10::46:

tiger111
15-06-2010, 07:24
اخه می خوام یدونه بخرم

ممنون

تمام مواردی که دوست عزیز Milad_4171 گفتن درسته فقط با آپدیت فریمور محدودیت 15 فرم حذف میشه من خودم تا 60 فرم رو باهاش پخش کردم
در مورد خریدن این گوشی هم من خودم یه 5610 و یه n85 داشتم جفتش رو فروختم و یه استار و s8000jet خریدم از هر دو هم راضی هستم
حالا دیگه بستگی به خودتون داره که می خوای با گوشی چه کار کنی

d.b23
15-06-2010, 09:08
سلام

خیلی ممنون :11:
فقط من بالاخره نفهمیدم بخرم یا نخرم :41:

هم میگن خوبی هاش زیاده ، هم میگن بدی هاش زیاده:45:

میشه بگید من بخرم بهتره یا نه

درضمن من می تونم تا200 تومن پول گوشی بدم

اگر تو این رنج قیمت گوشی بهتر از s5233star می شناسید بگید

بازهم ممنون
به قول میلاد مزایاش بیشتر از معایبش هست
نسبت به قیمتش گوشی خوبیه و بستگی داره انتظارت از گوشی چی باشه و چه نیاز هایی داشته باشی.
شما نیازهات و استفادت رو بگو که ببینیم به درد شما میخوره یا نه.:10:
اینم یکی از مزایاش :
1.باطری بسیار عالی(با کمترین نور ال سی دی و استفاه متوسط حدود یک هفته جواب میده(در مورد باطری strarTV هم تو صفحه 278 گفتیم))
2.کیفیت خوب هندزفری برای گوش دادن آهنگ(هم نظر منه و هم نظر سایتgsmarena)
(البته میتونید براش یه تبدیل 3.5 میلیمتری هم بخرید،قیمتش 2-3 هزار تومنه)
3.دوربینش تو نور روز و در محیط باز بد نیست ولی کلا خیلی تعریفی نداره
4.صداش معمولیه
5.صفحه نمایشش نسبت به قیمتش با کیفیت و خوبه
6.تاچشم معمولیه
7.به نظر من بدنه نسبتا مقاومی داره
8.فایل های PDF رو هم تقریبا خوب ساپورت میکنه:5:
9.منشی تلفنی-تقویم فارسی و منوی فارسی و در ضمن قابلیت ضبط مکالمات رو هم داره و تا 8 گیگ هم رم ساپورت میکه
و معایبش رو هم که میلاد گفت و یکی دیگه از معایبش اینه که نمیتونید بین چند برنامه که همزمان باز هستند جا به جا بشید
محدودیت اس ام اس هاش هم 500 تاست
ولی کلا به نظر من گوشی های تاچ خیلی به درد اس ام اس بازها نمی خورن:31:
در کل با این قیمت سرش به تنش میارزه و در رده قیمت خودش امکانات خوبی رو ارائه میده و کلا گوشی بدی نیست و به نظر من شما Star TV رو بگیر چون تلویزیونش واسه مسابقات فوتبال خیلی به درد میخوره و ارزش داره 15-20 تومن بیشتر پول بدی. و باز هم به نظر شخصی من با گارانتی اصلی بگیر(به نظر من به دلایل صفحه 272 )
در ضمن انتظاراتی که از گوشی داری رو حتما بهمون بگو

Vallio
15-06-2010, 10:29
به قول میلاد مزایاش بیشتر از معایبش هست
نسبت به قیمتش گوشی خوبیه و بستگی داره انتظارت از گوشی چی باشه و چه نیاز هایی داشته باشی.
شما نیازهات و استفادت رو بگو که ببینیم به درد شما میخوره یا نه.:10:
اینم یکی از مزایاش :
1.باطری بسیار عالی(با کمترین نور ال سی دی و استفاه متوسط حدود یک هفته جواب میده(در مورد باطری strarTV هم تو صفحه 278 گفتیم))
2.کیفیت خوب هندزفری برای گوش دادن آهنگ(هم نظر منه و هم نظر سایتgsmarena)
(البته میتونید براش یه تبدیل 3.5 میلیمتری هم بخرید،قیمتش 2-3 هزار تومنه)
3.دوربینش تو نور روز و در محیط باز بد نیست ولی کلا خیلی تعریفی نداره
4.صداش معمولیه
5.صفحه نمایشش نسبت به قیمتش با کیفیت و خوبه
6.تاچشم معمولیه
7.به نظر من بدنه نسبتا مقاومی داره
8.فایل های PDF رو هم تقریبا خوب ساپورت میکنه:5:
9.منشی تلفنی-تقویم فارسی و منوی فارسی و در ضمن قابلیت ضبط مکالمات رو هم داره و تا 8 گیگ هم رم ساپورت میکه
و معایبش رو هم که میلاد گفت و یکی دیگه از معایبش اینه که نمیتونید بین چند برنامه که همزمان باز هستند جا به جا بشید
محدودیت اس ام اس هاش هم 500 تاست
ولی کلا به نظر من گوشی های تاچ خیلی به درد اس ام اس بازها نمی خورن:31:
در کل با این قیمت سرش به تنش میارزه و در رده قیمت خودش امکانات خوبی رو ارائه میده و کلا گوشی بدی نیست و به نظر من شما Star TV رو بگیر چون تلویزیونش واسه مسابقات فوتبال خیلی به درد میخوره و ارزش داره 15-20 تومن بیشتر پول بدی. و باز هم به نظر شخصی من با گارانتی اصلی بگیر(به نظر من به دلایل صفحه 272 )
در ضمن انتظاراتی رو که از گوشی داری رو حتما بهمون بگو

1. باطری گوشی من با کار کرد شدید حدود یک هفته و نیم جواب میداد ( من حرف از باطری نزدم )
2. شما اگه یه پلیر باز یا کارتون اینه که هفته ای یه هدفون ناب میخرید اینو بدونید که کیفیت پخش موزیک و خصوصا" هدفونش خیلی خیلی پایین تر از واکمن و اکسپرس میوزیک و حتی گوشیهای غیر از ایناست !
3. اگه واسه دوربین میخای کلا" باید بیخیالش بشی ! حتی 2 مگیهای گوشیهای دیگه هم ازش سر ترند ، البته با صفحهه نمایش کامپیوتر نه گوشی که ملاکشم همینه !
4. صداش بد نی !
5. صفحه نمایشش اصلا" استاندارد نیست و زرولیشنش خیلی خیلی پایینه حتی پایین تر از 6300 نوکیا ! !
6. تاچش بد نی !
7. خصوصا" در باطریش :18: ! خواهشا" اینو جایی بجز این تاپیک نگید که مسخرتون میکنن ! این یکی واقعا" بی انصافیه ! و کلا" تعصب بی جا رو نشون میده !
8. یه پی دی اف 17 صفحه ای ریختم ! پشیمونم کرد یه نیم ساعت صبر کردم تا اومد بالا و یه 10 دقیقه ای زوم کردم ! این خیلی مسخرست ! چون با سایز اصلی نشون نمیده و هی باید زوم کنی !
9. اگه شما گوشیو فارسی کنید منشیتون فارسی میشه ولی اگه انگلیسی حال میکنید کلا" باید بیخیال منشی فارسی بشی چون فارسی نمیشه ( در حالت زبان انگلیسی ) !

محدودیت اسمس 150 تاست ! نه 500 تا ! هر کی گفته ... بوده یا این گوشی رو تا حالا ندیده و اسمس براش نیومده !
گارانتی توی ایران یعنی کشک ولی من خودم با گارانتی خریدم !
این گوشی کره ای هم نیست یعنی فقط چین میزنه ! حتی با گارانتی اصلی ! اینو آخرایی که خواستم گوشیو بفروشم فهمیدم !
مگر اینکه زده باشه مید این کوریا بای سامی :دی !

و بقول یکی از بچه های گوشی باز :

...

اون وقتی که بهش گفتم ، سامسونگ :2: یک برند کره ای ، که فقط بنا به سیاست ها خارجی ایران ، بازار ایران تسخیر کرده ، گوش نکرد!

ایشون ، گوشی s80003 JET خرید!

...

موفق باشید ،

امید

همه میدونن که من کلا" قبلا" گوشی های سامسونگ رو خیلی قبول داشتم و یک طرفدار متعصبش بودم ! ولی الان تعصبو گزاشتم کنار در هر زمینه ای !
در ضمن ناراحت هم نشدم !
و کلا" خیلی گوشی بازم یعنی با تمام برند های دنیا کار کردم و داشتمشون !

برید بخرید ! به من چه ! دیگه توی این تایپک نمیام و پیغام هم ندید که این گوشی فلانه بهمانه یه فقط تعصب بیجا رو نشون میده !

d.b23
15-06-2010, 10:53
1. باطری گوشی من با کار کرد شدید حدود یک هفته و نیم جواب میداد ( من حرف از باطری نزدم )
2. شما اگه یه پلیر باز یا کارتون اینه که هفته ای یه هدفون ناب میخرید اینو بدونید که کیفیت پخش موزیک و خصوصا" هدفونش خیلی خیلی پایین تر از واکمن و اکسپرس میوزیک و حتی گوشیهای غیر از ایناست !
3. اگه واسه دوربین میخای کلا" باید بیخیالش بشی ! حتی 2 مگیهای گوشیهای دیگه هم ازش سر ترند ، البته با صفحهه نمایش کامپیوتر نه گوشی که ملاکشم همینه !
4. صداش بد نیست !
5. صفحه نمایشش اصلا" استاندارد نیست و زرولیشنش خیلی خیلی پایینه حتی پایین تر از 6300 نوکیا ! !
6. تاچش بد نیست !
7. خصوصا" در باطریش :18: ! خواهشا" اینو جایی بجز این تاپیک نگید که مسخرتون میکنن ! این یکی واقعا" بی انصافیه ! و کلا" تعصب بی جا رو نشون میده !
8. یه پی دی اف 17 صفحه ای ریختم ! پشیمونم کرد یه نیم ساعت صبر کردم تا اومد بالا و یه 10 دقیقه ای زوم کردم ! این خیلی مسخرست ! چون با سایز اصلی نشون نمیده و هی باید زوم کنی !
9. اگه شما گوشیو فارسی کنید منشیتون فارسی میشه ولی اگه انگلیسی حال میکنید کلا" باید بیخیال منشی فارسی بشی چون فارسی نمیشه ( در حالت زبان انگلیسی ) !

محدودیت اسمس 150 تاست ! نه 500 تا ! هر کی گفته ... بوده یا این گوشی رو تا حالا ندیده و اسمس براش نیومده !
گارانتی توی ایران یعنی کشک ولی من خودم با گارانتی خریدم !
این گوشی کره ای هم نیست یعنی فقط چین میزنه ! حتی با گارانتی اصلی ! اینو آخرایی که خواستم گوشیو بفروشم فهمیدم !
مگر اینکه زده باشه مید این کوریا بای سامی :دی !

و بقول یکی از بچه های گوشی باز :

همه میدونن که من کلا" قبلا" گوشی های سامسونگ رو خیلی قبول داشتم و یک طرفدار متعصبش بودم ! ولی الان تعصبو گزاشتم کنار در هر زمینه ای !
در ضمن ناراحت هم نشدم !
و کلا" خیلی گوشی بازم یعنی با تمام برند های دنیا کار کردم و داشتمشون !

برید بخرید ! به من چه ! دیگه توی این تایپک نمیام و پیغام هم ندید که این گوشی فلانه بهمانه یه فقط تعصب بیجا رو نشون میده !
vallio عزیز چرا ناراحت میشی؟
منم مثل خودت گوشی بازم و تمام برند های خوب رو تجربه کردم و به این نتیجه رسیدم که باید بر اساس نیاز کاربر گوشی رو انتخاب کرد و نه برند گوشی:23:
آخه شما از یه گوشی 150 تومنی می خوای که امکانات یه گوشی بالا رو داشته باشه.خوب این که نمیشه.:6:
شما باید یکم سطح انتظارت رو از یه گوشی با این رده قیمت بیاری پایین و مثلا با آیفون مقایسش نکنی
منم از رو تعصب حرف نمی زنم.اگه می خواستم رو سامسونگ تعصب داشته باشم تو چند صفحه قبل به R e Z a جان نمی گفتم که بر اساس نیازش بره گوشی AINO سونی اریکسون رو بخره.(تازه من خودم شخصا از سونی اریکسون بدم میاد ولی دلیل نمیشه که بگم گوشی های بدی داره).:18:
در مورد کیفیت صدا تو هندزفری .شما برو GSM ARENA رو بخون.در ضمن من منظورم کیفیت پخش خود گوشی هست و نه هندزفری موجود درجعبه(که مفت نمیارزه)
در ضمن شما برو تو قسمت memory status این گوشی و اونجا تو قسمت مسیج می تونی ببینی که ظرفیت اس ام اس های این گوشی 500 تاست( این دیگه به همه ثابت شده):46:
تو بند شماره 7 هم که من نفمیدم چی نوشتی ولی هم من و هم خودت می دونیم که باطری این گوشی خوبه.
در مورد گارانتی هم که خودم تو صفحه 273 یه مطلب با مدرک نوشتم.اون مطلب رو حتما بخون. آخه دیگه گارانتی باید واسه من چیکار میکرد که نکرد؟:14:
تاچ گوشی که اون همه ضربه خورده بود 2 بار بدون هیچ قید و شرطی عوض کرد.80% کسایی که در طول دوره گارانتی حداقل یه بار پاشون به پارس مایکروتل باز شده از خدماتش کاملا راضی بودن:19:
در ضمن گارانتی واسه بابای من که نیست من فقط به خاطر خود مصرف کننده میگم و پولشم تو جیب من نمیره.در ضمن من فقط گارانتی پارس ماکروتل رو تایید کردم و بار ها هم گفتم که اگر می خوایید گوشی دیگه ای به غیر از سامسونگ بگیرید حتما بدون گارانتی بگیرید.:27:
در ضمن ما با هم دوستیم، نه دشمن :10:و دلیلی نداره که شما بخوای ناراحت بشی، من همین جا از شما معذرت می خوام.:11:

Vallio
15-06-2010, 11:09
منظورم درب پشتی گوشی بود !

d.b23
15-06-2010, 11:53
منظورم درب پشتی گوشی بود !
اره درسته در پشتش زود خط میافته.:46:
الان در های فانتزی جالب براش اومده مثل کوربی(قیمتشونم 5-6 تومن تا 10 تومنه):20:
مثلا در هایی مثل این

maryam.n98
15-06-2010, 12:47
سلام به همگی:46:

از همتون ممنون بخاطر اطلاعات مفیدتون:11:

من چون عضو جدیدم نمی تونم تشکر کنم در همین جا ازتون تشکر می کنم:37:

و اما نیاز های من از گوشی به ترتیب:

1) قیافه

2) رابط کاربری آسون

3) تاچ خوب

4)پخش تمامی کانال های تلویزیون با کیفیت خوب

5)دوربین

6)اسپیکر و کلا کیفیت صدا و ویدئو

7) باتری خوب

8)محدودیت نداشتن نصب برنامه ها

و در آخر چند تا سوال:

1)این جک 3.5 میلی متری دیگه چیه؟ و به چه درد می خوره؟:question:

2)الان قیمت جدیدش چنده؟:question:

ممنون خوشحال میشم جوابمو بدین:5:

tiger111
15-06-2010, 15:08

1) قیافه

2) رابط کاربری آسون

3) تاچ خوب

5)دوربین

7) باتری خوب

و در آخر چند تا سوال:

قیافه که بستگی به سلیقه ی خودتون داره
رابط کاربری آسونی داره
تاچش خوبه حدقل من ازش راضیم
پخش تمامی کانال های تلویزیون با کیفیت خوب رو باید دوستانی که مدل tv دارن نظر بدن
دوربینش هم تو روز بد نیس ولی شب کیفیتش پایینه
کیفیت اسپیکر خوبی داره در حد 5610 هست البته صداش از 5610 بلندتره کیفیت ویدئو خوبه از n85 بهتره
باتریش هم عالیه راحت یک هفته کار می کنه
من زیاد برنامه نصب نمی کنم باید دوستانی که تو کار نصب برنامه هستند نظر بدند
جک 3.5 هم یه نوع تبدیله تا بتونی از هدفون های دیگه هم استفاده کنی
قیمتش هم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم الان قیمتش 140 تومنه

d.b23
15-06-2010, 15:17

1) قیافه

2) رابط کاربری آسون

3) تاچ خوب

5)دوربین

7) باتری خوب

و در آخر چند تا سوال:

tiger111 عزیز جواب خیلی از سوال ها رو داد ولی خوب باز منم میگ.البته فکر کنم جفتمون همزمان با هم پست دادیم:31:
1.قیافش که سلیقه خودته
2.رابط کاربریش لذت بخش و جالب وخوبه وکلا همه جوره برات راه های دست یابی به بخش های مختلف رو قرار داده ولی همزمان نمی تونی بین چند تا برنامه جا به جا بشی(البته اینترفیس گوشی کلا سلیقه ایه)
3.تاچش خوبه و ضعیف نیست و نسبت به ضربه ای بودنش سرعت پاسخ گویی خوبی داره(به طور مثال از 5800 بهتره)
4.بستگی داره کجا باشی و بستگی به شرایط فرق میکنه ولی اکثر اوقات خوب و باکیفیت میگیره(وخیلی از اوقات میشه مثل آینه گرفت)
5.دوربینش خیلی تعریفی نداره و فقط تو نور و جاهای روشن کاربرد داره
6.اسپیکرش خوبه و کیفیت صداشم خوبه و پخش ویدئوش معمولیه
7.عالیه(در مورد باطری موقع پخش تلویزون تو صفحه 278 توضیح دادم) و اصلا اذیت نمیکنه
8.تا هر چقدر که حافظه داخلی جا داشته باشه میشه برنامه ریخت(حافظه داخلیش 100 Mb هست)
کلا فکر نمیکنم انقدر فکر نمی کنم تعداد برنامه های جاوای خوب زیاد باشه که بخوای جا کم بیاری
در ضمن این گوشی ظرفیت اس ام اس هاش 500 تا هست و 50 تا هم میشه رو سیم کارت ذخیره کرد.
این گوشی یکی از با کیفیت ترین گوشی ها از نظر کیفیت صدا در هنگام مکالمه هم هست(نظر gsmarena)(این مورد رو واقعا خودم خیلی تایید می کنم چون صدا خیلی واضح هست و تو جاهای شلوغ اصلا اذیت نمیشید و راحت می تونید صدای طرف مقابل رو بشنوید)

جک 3.5 میلیمتری در واقع همون خروجی هدفون خودمونه.
قیمتش star tv با گارانتی پارس مایکروتل حدود 175-180 هزار تومن
قیمت استار معمولی با گارانتی پارس مایکروتل150 هزار تومن-بدون گارانتی حدود 136 تومن:11:

Milad4171
15-06-2010, 21:29
راستی یه سوال من واسم پیش اومد
اول از همه از دوستان تشکر میکنم که یکم این تاپیک رو رو به راه کردن. بدجوری خوابیده بود
چطوری میشه تیک تیک هایی که هنگام مکالمه شنیده میشه رو قطع کرد؟ من تمام گذینه ها رو خاموش کردم مثلا پیغام هر دقیقه شروع تماس پایان تماس و این چیزا!!
واقعا روی اعصابه . با هرکی حرف میزنم میگن اعتبارت داره تموم میشه میگم بابا من گوشیم دائمیه اعتبار چیه!؟ یا یارو فکر میکنه اعتبار خودش داره تموم میشه !!!!
کسی باهاش برخورد کرده!؟ بعضی ها هم توهم زده بودن میگفتن گوشیت کنترله!!!!!:18:

maryam.n98
16-06-2010, 10:19
دوباره سلام:46:

یه سوال دیگه هم دارم:question:

آیا فناوری ضد سرقت رو استار هم داره ؟ یعنی همون که وقتی سیم کارت دیگه ای توی گوشی قرار بدن ، یه اس ام اس به شماره

ای که قبلا دادیم ارسال بشه:18:

ممنون

maryam.n98
16-06-2010, 10:20
رذاستی یادم رفت بگم میشه روی این گوشی تم نصب کرد؟

Milad4171
16-06-2010, 12:22
داداش سپهر این قابهایی که گذاشتی آدم رو هوسی میکنه!؟ تو بازار دیدی از اینا؟ البته با مال من نمیاد که نقره ای هست! شاید به مشکی ها بیاد!!!

d.b23
16-06-2010, 12:40
داداش سپهر این قابهایی که گذاشتی آدم رو هوسی میکنه!؟ تو بازار دیدی از اینا؟ البته با مال من نمیاد که نقره ای هست! شاید به مشکی ها بیاد!!!
میلاد دقیقا خود این طرح رو تو بازار ندیدم ولی مثل اینو زیاد دیدم. هم واسه کوربی و هم واسه استار:27:
تو علا ءالدین و بازار موبایل پیدا میشه. حتی بعضی از مغازه ها پشت ویترین هم گذاشتن
واسه کوربی که فراووونه:46:
90% این طر ح هایی که تو عکس بالایی هست رو من تو علاءالدین دیدم:18::11:

البته طبق معمول قاب های تقلبی هم اومده که هم قیمت قاب 1201 , 1100 و ایناست و اصلا ظرافت و کیفیت نداره:31:
واسه اون صداهای تیک تیک که میگی من تا حالا با همچین مشکلی مواجه نشدم :14:

Kiumars_H
16-06-2010, 13:06
سلام فرم ور جدید خبری نیست

tiger111
16-06-2010, 14:27

آیا فناوری ضد سرقت رو استار هم داره ؟ یعنی همون که وقتی سیم کارت دیگه ای توی گوشی قرار بدن ، یه اس ام اس به شماره

ممنون

بله سیستم ضد سرقت هم داره :8:
تم نصب میشه ولی دنگ و فنگ داره

d.b23
16-06-2010, 14:31

ممنون
خیلی جالبه من و tiger111 همیشه همزمان پست میدیم و من بعد از اینک دکمه ارسال رو میزنم میبینم یکی قبل از من جواب داده:31::34::16:
بله mobile tracker(ضد سرقت) و قابلیت SOS(پیام اضطراری) و Fake Call (تماس مجازی) و smart unlock (باز کردن قفل صفحه با مشخص کردن یک حرف خاص و نوشتن آن حرف بر روی صفحه) و قابلیت گذاشتن پسورود بر روی هر کدام از قسمت های گوشی به دلخواه خودتان- منوی فارسی- منشی فارسی و تقویم فارسی هم داره:18::27:
در مورد تم هم فکر کنم دوستان امتحان کردن و بیشتر میدونن

tiger111
16-06-2010, 16:22
eeeeeeeee بازم باهم پست دایم :31:
Milad_4171 جون در مورد مشکل شما هم در قسمته
settings>application settings>call>all calls>alerts on call
activation رو اف کردی؟
اگه نه اف کن مشکلت حل میشه

Javadnet
16-06-2010, 17:22
سلام آخرین قیمت که مال امروز بعد از ظهره و مال گاجره مشهده استار معمولی 169 و تی وی 170 یه مدت معمولیش تو بازار نبود و لی از امروز اومده لیست قیمت مال همین 5 دقیقه پیشه

Milad4171
16-06-2010, 19:15
گویا هر بار که به سیستم وصلش میکنم دوباره به حالت دیفالت برمیگرده. مشکلم حل شد همونایی که گفته بودم تیکش رو برداشتم دوباره تیک دار شده بود!!!!
من از سیستم ضد سرقتش استفاده کرده بودم. و شماره پسر خالم رو همینطوری داده بودم!!
اون روزی که گوشیم رو دزدیدن وقتی سیم کارتم رو یارو عوض کرده بوده یعنی حدودا 20 روز بعد یه تماس به شماره پسر خالم شده بود!
البته من این حالت رو ورش قفل گذاشته بودم ولی حالا بهر دلیل قفل دستگاه روباز کرده بودن. بعدش هم گویا گوشی رو ریست کردن دیگه نشد ردیابی کرد! اون شماره هم دیگه جواب گو نبود!!!!
ولی خداییی خیلی باحال بود!!:18:

d.b23
17-06-2010, 07:56
گویا هر بار که به سیستم وصلش میکنم دوباره به حالت دیفالت برمیگرده. مشکلم حل شد همونایی که گفته بودم تیکش رو برداشتم دوباره تیک دار شده بود!!!!
من از سیستم ضد سرقتش استفاده کرده بودم. و شماره پسر خالم رو همینطوری داده بودم!!
اون روزی که گوشیم رو دزدیدن وقتی سیم کارتم رو یارو عوض کرده بوده یعنی حدودا 20 روز بعد یه تماس به شماره پسر خالم شده بود!
البته من این حالت رو ورش قفل گذاشته بودم ولی حالا بهر دلیل قفل دستگاه روباز کرده بودن. بعدش هم گویا گوشی رو ریست کردن دیگه نشد ردیابی کرد! اون شماره هم دیگه جواب گو نبود!!!!
ولی خداییی خیلی باحال بود!!:18:
ایول دمش گرم:27:.یعنی این دومین استاریه که خریدی؟:10:

hamed1282
17-06-2010, 11:05
استار tv::: در خواست قیمت با گارانتی و بدون گارانتی و کیفیت تلویزیون در استار tv,
و همچنین چه فرقی با استار معمولی داره

Milad4171
17-06-2010, 21:46
آره. آخه باورت نمیشه. 1 ماه نشده بود خریده بودمش! دیگه قرار گذاشتم این تا خراب نشده عوضش نکنم!! که خود به خود رفت.
ولی بختش به دنیا نبود.
اول کیفش گم شد بعد هندفریش خراب شد بد خودش رو دزدیدن.
باورت نمیشه چقدر دوستش داشتم. دقیقا رفتم باز همون رنگشو گرفتم.
نقره ایش رو!!! پسر خالم که میگفت دیوووووووووونه ای!!!:18::31:

d.b23
17-06-2010, 23:11
استار tv::: در خواست قیمت با گارانتی و بدون گارانتی و کیفیت تلویزیون در استار tv,
و همچنین چه فرقی با استار معمولی داره
دوست عزیز10 صفحه آخر همین تاپیک رو بخونی به جواب سوالات میرسی . یکم به خودت زحمت بدی خوبه چون اطلاعات بیشتری پیدا می کنی-زیاد سخت نیست کلا 30 دقیقه وقتت رو میگیره.مخصوصا 5 صفحه آخر(صفحات 277 تا 286)
ققیمت TV الان حدود 170-180 با گارانتی پارس مایکروتل:46:
و قیمت اساتر معمولی با گارانتی پارس مایکروتل 145-150 :46:

d.b23
17-06-2010, 23:18
آره. آخه باورت نمیشه. 1 ماه نشده بود خریده بودمش! دیگه قرار گذاشتم این تا خراب نشده عوضش نکنم!! که خود به خود رفت.
ولی بختش به دنیا نبود.
اول کیفش گم شد بعد هندفریش خراب شد بد خودش رو دزدیدن.
باورت نمیشه چقدر دوستش داشتم. دقیقا رفتم باز همون رنگشو گرفتم.
نقره ایش رو!!! پسر خالم که میگفت دیوووووووووونه ای!!!:18::31:
ایول بابا دمت گرم
میلاد تو دیوونه نیستی یه دونه ای:31::10::7:

irinn65
18-06-2010, 04:03
عزیزان تاپیک استار تی وی هم افتتاح شده از عزیزان خواهش میکنم سوال یا بحثی در مورد این مدل گوشی دارند اونجا بازگو کنند اینجا مخصوص استار معمولیه
بچه ها راستی چرا کوکی از استار ارزون تر شده با گارانتی اصلی 121000تومان شده انگار با این کارش میخواد از استار فروششو بیشتر کنه و بزنه جلو!

yas1385
19-06-2010, 10:50
با عرض پوزش فلاش LED از مشخصات دوربين حذف شد .

با تشكر از اطلاع رسانيتون

5233 در واقع نسخه ي فارسي 5320 هستش و تنها تفاوتشون همين بود كه ذكر شد .
البته 5230 قابلیت WiFi داره که 5233 این قابلیت رو نداره

he200619
19-06-2010, 15:06
عزیزان یه مشکل

چرا وقتی از عکس یا آهنگی توی استار استفاده میشه مثلا آهنگی که میزاری رو زنگ بعد تو فایلهای من اون آهنگ 2 تا میشه

نمیشه جلوی اینکارو گرفت؟

jamshidjap
19-06-2010, 15:52
عزیزان یه مشکل

چرا وقتی از عکس یا آهنگی توی استار استفاده میشه مثلا آهنگی که میزاری رو زنگ بعد تو فایلهای من اون آهنگ 2 تا میشه

نمیشه جلوی اینکارو گرفت؟

چون يه دونه از اون فايل کپي ميشه توي حافظه داخلي گوشي.
بهتره که شما هر چيزي رو که ميخواي واسه کاستومايز گوشيت استفاده کني از رم کات کني توي حافظه داخليت تا دو تا نشه.

brave_ie
19-06-2010, 18:23
گوشیمو دزدیدن
واقعا خیلی ناراحت شدم هر چیم توش داشتم رفت+ فلشم که تو اون کیف نازنین بود
ولی فکر کنم mobile tracker رو خاموش کرده بودم چون هربار سیمکارت ایرانسلمو مینداختم sms میفرستاد
ولی دیگه فکر نمیکنم استار بخرم

maryam.n98
20-06-2010, 17:13
سلام:46:

می خواستم بدونم که مگه gps استار معمولی یه برنامه نیست ؟

آیا نمیشه رو استار تی وی نصبش کرد؟:question:

در ضمن استار تی وی و استار معمولی چه رنگ هایی داره؟

و اینکه من توی این هفته یا حداکثر هفته ی بعد می خوام این گوشی رو بخرم اگه میشه چند تا تم قشنگ(دخترونه) برام بزارید :11:

مرسی

Highbury
20-06-2010, 17:30
نه . 5233 با 5230 هیچ تفاوتی نداره و 3 مال قسمت خاورمیانه و فارسی هستش.
شاید توی کشورهای شرقی یه چیز دیگه باشه!!!!
کلا چند مدل داریم
5233 استار
5233w استار
5233T استار
توی ایران هم خودم 5233 دبلیو دیدم با قیمت 180 تومان 3 ماه قبل

d.b23
20-06-2010, 19:49
سلام:46:

می خواستم بدونم که مگه gps استار معمولی یه برنامه نیست ؟

آیا نمیشه رو استار تی وی نصبش کرد؟:question:

در ضمن استار تی وی و استار معمولی چه رنگ هایی داره؟

و اینکه من توی این هفته یا حداکثر هفته ی بعد می خوام این گوشی رو بخرم اگه میشه چند تا تم قشنگ(دخترونه) برام بزارید :11:

مرسی
استار کلا چیپ gps نداره(یعنی در اصل GPS نداره) ولی برنامه Google Maps از اول روش نصبه که به وسیله اینترنت میشه به جای GPS ازش استفاده کرد و روی stat tv هم نصبه.
استار تی وی 2 تا رنگ داره : مشکی دور استیل و مشکی دور قرمز
استار معمولی4 تا رنگ : سفید-مشکی-صورتی- نقرهای

گرافيكار
20-06-2010, 21:35
سلام به همه دوستان و اساتيد محترم اين تايپيك
من يك بار گوشيم رو با استفاده از راهنماييه دوستان آپديت كردم
كه بسيار ممنونم
ورژن گوشي من S523AJPIH3
آيا ورژن جديدي اومده؟
اگه اومده تفاوتي با ورژن قبلي داره؟

Milad4171
20-06-2010, 22:20
تم اگه منظورت عکس پس زمینه هست که من خیلی دارم . بگو توی چه سبکی میخوای تا من جمع کنم و توی یه فایل زیپ شده بذارم اینجا!
اگه هم اینترنت پر سرعت داری که بگو همه رو بگذارم!!!:46:

milad788
21-06-2010, 15:14
تم اگه منظورت عکس پس زمینه هست که من خیلی دارم . بگو توی چه سبکی میخوای تا من جمع کنم و توی یه فایل زیپ شده بذارم اینجا!
اگه هم اینترنت پر سرعت داری که بگو همه رو بگذارم!!!:46:
همه رو بذار قربون دستت

hidenhf
21-06-2010, 20:03
سلام دوستان من اشتباهی google mapsپاک کردم دارین برام بزارین نصبش کنم

romantic
21-06-2010, 21:04
من یه مشکل با استار دارم. وقتی هندزفریش رو وصل میکنم هیچ تغییری تو پروفایل به وجود نمیاد. مثلا وقتی کسی بهم زنگ بزنه اگر سایلنت نباشه صدای زنگ از اسپیکر پخش میشه و وقتی هم که سایلنته هیچ صدایی تو هندزفری نیست و فقط ویبره میزنه. حتی دکمه روی هندزفری هم کار نمیکنه و باید جواب تماس رو با دکمه خود گوشی بدم. 

آیا راهی واسه این مشکل هست؟

Milad4171
21-06-2010, 21:16
من یه مشکل با استار دارم. وقتی هندزفریش رو وصل میکنم هیچ تغییری تو پروفایل به وجود نمیاد. مثلا وقتی کسی بهم زنگ بزنه اگر سایلنت نباشه صدای زنگ از اسپیکر پخش میشه و وقتی هم که سایلنته هیچ صدایی تو هندزفری نیست و فقط ویبره میزنه. حتی دکمه روی هندزفری هم کار نمیکنه و باید جواب تماس رو با دکمه خود گوشی بدم. 

آیا راهی واسه این مشکل هست؟

راستش منم این مشکل رو داشتم و با کلی کند و کاو و جست و جو به یه چیزهایی دست پیدا کردم!
ولوم صدای زنگ رو روی مثلا 3 بذار. بعد صدای خود گوشی رو( phone Sounds) بذار روی بلند مثلا 6
صدای زنگ فقط از هدفون راست میاد! همون کوتاه!( راسته دیگه؟) برای جواب تماس هم فکر نکنم مشکلی باشه! همون دکمه اش رو بزنی وصل میشه!!
نشد ممکنه مشکل از هندسفری باشه!!!

mghaffari49
21-06-2010, 22:04
آقا یه مدته این آیکون E که واسه GPRS گوشیه نمیره کلاً. چرا؟

Milad4171
21-06-2010, 22:11
آقا یه مدته این آیکون E که واسه GPRS گوشیه نمیره کلاً. چرا؟

منتظر قبض هنگفت تلفنت باش! من به همین خاطر و کلاه برداری 200 هزارتمونای همراه اول آشغال سرویس اینترنت خطم رو غیر فعال کردم!!! روند کار به اینصورت هست که چون این گوشی ها حالت Diconect ندازه و باید صفحه رو ببندی که استفاده قطع بشه بعضی وقتا قطع نمیشه و به صورت دیفالت شروع به استفاده از نت میکنه. شما حتما یه بار گوشیت رو خاموش و روشن کن!!!
آبه نظرم شما هم غیر فعال کن و از ایرانسل برای اینترنت استفاده کن که بفهمی چقدر استفاده کردی!!!

romantic
22-06-2010, 01:18
راستش منم این مشکل رو داشتم و با کلی کند و کاو و جست و جو به یه چیزهایی دست پیدا کردم!
ولوم صدای زنگ رو روی مثلا 3 بذار. بعد صدای خود گوشی رو( phone Sounds) بذار روی بلند مثلا 6
صدای زنگ فقط از هدفون راست میاد! همون کوتاه!( راسته دیگه؟) برای جواب تماس هم فکر نکنم مشکلی باشه! همون دکمه اش رو بزنی وصل میشه!!
نشد ممکنه مشکل از هندسفری باشه!!!
یعنی واقعا هیچ راه دیگه ای نیست !!؟:18: 

الان دارم قدر K750 رو میدونم. تو جاوا تکه این سونی اریکسون

Milad4171
22-06-2010, 10:25
گه علاقه به سامسونگ داری به نظرم برو سمت گوشی هایی که سیستم عامل اختصاصی سامسونگ روشه اسمش رو یادم رفته الان!
من یه فامیل دارم تو سامسونگ.یکی از کسانی که با مدیر فروش اصلی شرکت توی کره صحبت میکنه! میگه این گوشی ها و آندروید ها جزو بهترین نوع گوشیهای سامسونگ هستند!
راستی این مشکل رو من خیلی باهاش در افتادم و دلیل اصلیش هم اینه که پروفایل هدفون نداره و وقتی وصل میکنی هدفون رو خودش اتوماتیک مثل سونی اریکسون که خودت گفتی ، پروفایل رو تغییر نمیده!!!

d.b23
22-06-2010, 10:43
گه علاقه به سامسونگ داری به نظرم برو سمت گوشی هایی که سیستم عامل اختصاصی سامسونگ روشه اسمش رو یادم رفته الان!
من یه فامیل دارم تو سامسونگ.یکی از کسانی که با مدیر فروش اصلی شرکت توی کره صحبت میکنه! میگه این گوشی ها و آندروید ها جزو بهترین نوع گوشیهای سامسونگ هستند!
راستی این مشکل رو من خیلی باهاش در افتادم و دلیل اصلیش هم اینه که پروفایل هدفون نداره و وقتی وصل میکنی هدفون رو خودش اتوماتیک مثل سونی اریکسون که خودت گفتی ، پروفایل رو تغییر نمیده!!!
سیستم عامل ختصاصی سامسونگ اسمش : BADA که خیلی خیلی داره روش سرمایه گذاری میکنه و مانور میده.
و در حال حاضر بهترین گوشی های سامسونگ i9000 (آندروید)(یکی از رقیب های سر سخت آیفون) :27:و s8500 wave (بادا) و Omnia2 ( ویندوز موبایل) و omnia HD (سیمبین) هستند:11:

maryam.n98
22-06-2010, 16:53
سلام
کسی نیست اینجا تم های دخترونه را بذار؟:37:
راستی دیشب از همون جایی که جناب d.b23 گفتند خریدم 168 تومان با گارانتی اصلی (پارس مایکروتل):8:

یه :question::

میشه موقعی که گوشی داره تلویزیون پخش می کنه ، اونو به کامپیوتر وصل کرد و تلویزیون رو از طریق کامپیوتر دید؟

d.b23
23-06-2010, 00:42
سلام
راستی دیشب از همون جایی که جناب d.b23 گفتند خریدم 168 تومان با گارانتی اصلی (پارس مایکروتل):8:

میشه موقعی که گوشی داره تلویزیون پخش می کنه ، اونو به کامپیوتر وصل کرد و تلویزیون رو از طریق کامپیوتر دید؟

مبارکه :8:
خوب خدا رو شکر که از جاهای مطمئنی خرید کردید(هم ادافون و هم کاویانی جفتشون معتبر هستن)
من توکار تم نیستم ولی بزار میلاد والپیپیر اشو آپلود کنه.حتما راضی میشی.در ضمن میتونی عکس پ:46:شت زمینه منوی گوشی رو هم عوض کنی

اینم یه برنامه واسه ساختن والپیپر های 3 تایی

در مورد تلویزیون هم نمیشه کاری کرد.

یه نکته واسه تلویزون هست : هر وقت جاتون رو عوض کردید تلویزون از منوی رو آپدیت کنید و آنتن رو هم تا اخر باز کنید تا بهتر بگیره

d.b23
23-06-2010, 00:49
بچه ها اینم عکس کارت گارانتی اصلی پارس مایکروتل.
حواستون به اون هولوگرام سمت چپ باشه.
کارت های تقلب هم خیلی شبیه این هستن ولی یکم نازک ترند و در ضمن روی جعبه پارس مایکروتل اصلی هم هولوگرام این شرکت رو در جعبه هست

romantic
23-06-2010, 02:02
  من یه فامیل دارم تو سامسونگ.یکی از کسانی که با مدیر فروش اصلی شرکت توی کره صحبت میکنه! میگه این گوشی ها و آندروید ها جزو بهترین نوع گوشیهای سامسونگ هستند
ای بابا اگر اینقدر پول داشتم که تا الان 3-4 تا زن گرفته بودم:31:

ولی بی شوخی میگم باهامون شوخی نکن، آخه تفاوت قیمتهاشون رو نمیگی. من این استار رو هم که گرفتم تا حدود زیادی آینده درخشان خودم رو به خطر انداختم با این ولخرجی:31:

Milad4171
23-06-2010, 02:14
ای بابا اگر اینقدر پول داشتم که تا الان 3-4 تا زن گرفته بودم:31:

ولی بی شوخی میگم باهامون شوخی نکن، آخه تفاوت قیمتهاشون رو نمیگی. من این استار رو هم که گرفتم تا حدود زیادی آینده درخشان خودم رو به خطر انداختم با این ولخرجی:31:

ولی الان دیگه نسل روی دو نوع گوشیه! گوشیهای حرفی ای که گفتم و گرونه گوشیهای ساده که معمولا 40 تومنه!
به نظر من این گوشی فقط برای کسانی هست که میخوان تاچ رو تجربه کنن!! اگه با گوشی های تاچ دیگه ای کار کرده باشی فرقشون رو میفهمی!
من اولین گوشیم تاچ بود و مارکس زیمنس بود با صفحه ی 4 اینچی!
فوق العاده بود! که دیگه مثل اون به بازار نیومد!
وقتی اینو گرفتم فکر میکردم اسباب بازیه! واقعا بعضی وقتا تفاوت توی گوشی ها بسیار قابل احساسه!
منم مثل توام زیاد ولخرجی نمیکنم!!اینم فقط جنبه ی استفاده بود! گوشی اولم رو خودم خریدم گوشی دومم که باز همین بودروبهم کادودادن!!! یعنی گفتن چی میخوای گفتم این!!!!البته الان به نظرم کوربی خیلی قشنگ تر و باحالتره!! ارزونتر هم هست. من 130تومن قیمت دارم!!!

masoudtr
23-06-2010, 09:07
وقتی صحبت میکنم با گوشی هر یک دقیقه یک بوق میزنه
چکار کنم غیر فعال بشه

Milad4171
23-06-2010, 09:44
وقتی صحبت میکنم با گوشی هر یک دقیقه یک بوق میزنه
چکار کنم غیر فعال بشه

شما این کارو که میگم بکن ولی هر بار که گوشیت رو به سیسیتم وصل میکنی باز باید این کارو بکنی!!!
برو توی setting- application settings-call-all call- call Status tones
تیک وسطی رو بردار که تایمر دقیقه شماره!! دوست داشتی هر سه تاش رو بردار!!!
واس منم خیلی اعصاب خورد کن بود قطعش کردم!!

masoudtr
23-06-2010, 09:50
دستت طلا
این بجز سه تا فونتی که داره
فونت دیگه روش نصب نمیشه؟؟؟؟

Milad4171
23-06-2010, 10:18
باید ببینی توی فریمور جدید داره یانه! معمولا با ارتقا نرم افزاری این چیزا اضافه میشه!!!

گرافيكار
23-06-2010, 13:18
سلام به همه دوستان و اساتيد محترم اين تايپيك
من يك بار گوشيم رو با استفاده از راهنماييه دوستان آپديت كردم
كه بسيار ممنونم
ورژن گوشي من S523AJPIH3
آيا ورژن جديدي اومده؟
اگه اومده تفاوتي با ورژن قبلي داره؟
دوستان يكي جواب مارو نميده؟:41:؟

Milad4171
23-06-2010, 14:11
کی آپدیت کردی!؟ معمولا آپدیت ها زمانی بیش از 6 ماه بینشون فاصله هستش! و فریمور بیشتر برای از بین بردن ایادهای احتمالی نرم افزاری هست! اگه تازه آپدیت کردین من فکر نکنم چدیدترش اومده باشه!!
زیاد نمیشه واسه ی ارتقا فقط روی نرم افزار مانور داد!!!

madota
24-06-2010, 18:04
سلام
من یک s5233 خریدم و یک مموری 4 گیگ روش گذاشتم .
اما یه مشکل دارم وقتی می خواهم عکس ها و فیلم هایی که روی حافظه گوشیم هست رو روی مموری انتقال بدم گوشی خاموش و روشن می شه و تمام اطلاعات روی مموری از بین میره و فرمت مموری بهم می ریزه.
توی تنظیمات هم بلوتوث رو طوری تنظم کردم که مستقیم روی مموری ذخیره بشه ، ولی در حین گرفتن بلوتوث دوباره گوشی خاموش و روشن میشه .
چه کار باید بکونم در ضمن تا حالا چند تا مموری روش امتحان کردم همشون همین طوری می شوند.

teshneh
24-06-2010, 19:03
سلام
من وقتی گوشیمو وصل میکنم به سیستم یه پیغام خطا میده و وصل نمیشه.
عکس پیغام رو میذارم،ممنون میشم راهنمایی کنید.
متاسفانه نمی دونم عکس رو چطور توی این سایت بذارم ،از طریق راپیدشیر آپلود کردم.

پیغام خطا مربوط به وصل نبودن پورت usb هست ، در حالی که من وقتی توی همون پورت flash memory میذارم ،میخونه و مشکلی نداره،حالا چیکار کنم؟

d.b23
24-06-2010, 20:11
سلام
اما یه مشکل دارم وقتی می خواهم عکس ها و فیلم هایی که روی حافظه گوشیم هست رو روی مموری انتقال بدم گوشی خاموش و روشن می شه و تمام اطلاعات روی مموری از بین میره و فرمت مموری بهم می ریزه.
توی تنظیمات هم بلوتوث رو طوری تنظم کردم که مستقیم روی مموری ذخیره بشه ، ولی در حین گرفتن بلوتوث دوباره گوشی خاموش و روشن میشه .
چه کار باید بکونم در ضمن تا حالا چند تا مموری روش امتحان کردم همشون همین طوری می شوند.
lمموری رو با خود گوشی فرمت کنید

irinn65
25-06-2010, 03:00
محافظ ژله ای استار توو بازار موجوده؟اگه هست کجا و قیمتش؟

nima2424
26-06-2010, 09:44
سلام

سلام دوست عزیز
تا اون جایی که من میدونم چنین چیزی امکان نداره
یعنی نمیشه
از این گوشی چنین انتظاری نداشته باش!

تم گوشی هم باید بگردی پیدا کنی تو سایت سامسونگ

teshneh
26-06-2010, 14:56
این دیکشنریها رو من از سایت Mobisystems.com گرفتم و از بین همه دیکشنریهای سایت اینا رو استار نصب و به خوبی اجرا شد. گفتم بذارم اینجا تا بقیه دوستان هم استفاده کنن. ضمنا همه کرک شده هستن.

Cambridge Dictionary of American English

]

سلام
من تازه این گوشی سامسونگ s5233 رو خریدم و این دیکشنری که شما آدرس دادید ؛دانلود کردم
ولی متاسفانه بلد نیستم چطور روی گوشیم نصب اش کنم،ممنون میشم راهنمایی کنید.

teshneh
26-06-2010, 15:16
یه سوال دیگه هم دارم:
من گروه های که برای لیست تلفنم می سازم،از روی گوشی ،وقتی به پی سی(کامپیوتر) وصل میکنم ، نمی بینمشون و همچنین برعکسوقتی روی پی سی گروه میسازم و میرم توی گوشیم اونها رو نمی بینم .
دلیلش چیه؟

Ehsan Valinouri
26-06-2010, 16:12
دوستان سلام. من چند وقت پیش داشتم صدای یک ویدیو رو تو استار کم و زیاد میکردم که یهو دیدم دیگه نشانه گر کم و زیاد شدن صدا دیکه ظاهر نمیشه و از اون به بعد هم توی ویدیو ها اصلا صدا پخش نمیشه. البته موزیک بدون اشکال پخش میشه.
لطفا منو راهنمایی کنید.

tiger111
26-06-2010, 22:39
دوستان سلام. من چند وقت پیش داشتم صدای یک ویدیو رو تو استار کم و زیاد میکردم که یهو دیدم دیگه نشانه گر کم و زیاد شدن صدا دیکه ظاهر نمیشه و از اون به بعد هم توی ویدیو ها اصلا صدا پخش نمیشه. البته موزیک بدون اشکال پخش میشه.
لطفا منو راهنمایی کنید.
برنامه پلیر گوشی مشکل پیدا کرده باید فریمور گوشت رو از نو بریزی روش

Milad4171
27-06-2010, 00:27
یه سوال دیگه هم دارم:
من گروه های که برای لیست تلفنم می سازم،از روی گوشی ،وقتی به پی سی(کامپیوتر) وصل میکنم ، نمی بینمشون و همچنین برعکسوقتی روی پی سی گروه میسازم و میرم توی گوشیم اونها رو نمی بینم .
دلیلش چیه؟
چون که شما احتمالا قسمتی رو میبینی که تنظیم نکردی. وقتی برنامه ی گوشی رو باز کنی 2 تا قیمت phonebook میبینی! یکی مال سیم کارتت هست یکی گوشیت! جفتش هم این قابلیت رو داره! جفتش رو تست کن!!

Milad4171
27-06-2010, 01:06
OPERA MINI FOR STAR
امروز بر حسب اتفاق برنامه ی اپرا رو برای گوشیم سرچ کردم و استفاده کردم و واقعا بسیار عالیه. برای کسانی که با اینترنت مشکل دارن و کلا کسانی که میخوان از اینترنت گوشی استفاده کنن باید بگم بخاطر وجود سیستم پیشرفته ی EDGE که گوشی داره و تکنولوژی جدیدتر از GPRS هست و سرعتی به مراتب بالاتری هم داره. شما میتونین اینو توی دانلود کردن فایل ببنین. البته EDGE روی یه سری دکلها فعلا آنتش وجود داره ولی بطور کلی بسیار سریع تر از دیال آپ میتونن به مقصودتون برسین!!
من این مرورگر رو براتون میگذارم .دانلود کنین و لذتش رو ببرین. اگه با اپرا 10 PC کار کرده باشین با این هم مشکلی نخواهین داشت!!
برای اینکه حق سازنده ضایع نشه من لینک صفحه ی سایت رو میگذارم شما میتوین فایل Jar و Jad رو دانلود کنین!
فایل اصلی حدود 300 کلیوبایت بیشتر نیست!

romantic
27-06-2010, 02:51
سلام
من تازه این گوشی سامسونگ s5233 رو خریدم و این دیکشنری که شما آدرس دادید ؛دانلود کردم
ولی متاسفانه بلد نیستم چطور روی گوشیم نصب اش کنم،ممنون میشم راهنمایی کنید.
این یه فایل Jar هست. بریز رو گوشیت بعد هم برو اجراش کن. یه کم طول میکشه و بعد هم نصب میشه به همین راحتی.

romantic
27-06-2010, 03:02
سلام
شما احیانا مموریت SanDisk نیست؟ وقتی که خاموش روشن شد و زدیش به کامپیوتر یه سری فایل مزخرف توش درست نمیشه؟ اگر اینجوریه که مشکل من هم همین بود و باید رم رو عوض کنی. فکر کنم یه سری از مموری های 4 گیگ SanDisk اینجوریه. من یه 8 گیگ SanDisk انداختم روش و الان مشکلی نداره.

راستی بگم که من گوشی رو فلش هم کردم و بازم درست نشد بنابراین اگر رفتی نمایندگی یا هر جای دیگه و گفتن ویروسیه و یا باید فلش بشه مزخرفه مشکل از مموریه

ویرایش:
جمله آخرت رو که گفتی چند تا مموری روش امتحان کردی رو ندیدم بنابراین میبخشی، پس مشکل از مموری نیست. شاید باید همون فلش بشه 

teshneh
27-06-2010, 09:33
چون که شما احتمالا قسمتی رو میبینی که تنظیم نکردی. وقتی برنامه ی گوشی رو باز کنی 2 تا قیمت phonebook میبینی! یکی مال سیم کارتت هست یکی گوشیت! جفتش هم این قابلیت رو داره! جفتش رو تست کن!!

سلام
هنوز مشکل عدم کانکت برقراره ، همونی که در پست 2897 گفتم.
یکبار برنامه ریمو و دوباره نصب کردم ، مشکل حل شد ولی دوباره همون مشکل بوجود اومده!
ممنون میشم راهنمایی کنید.

majid_sd2009
27-06-2010, 10:03
لطفا منو راهنمایی کنید.
,واقعا اینجا کلوپ استاره؟
یعنی هیچکی نمیتونه این سوال رو جواب بده؟ واقعا که!!!!
ببین دوست من، من استار ندارم ولی راهنماییت میکنم
شما وقتی در هنگام پخش فیلم صدا رو تا آخر کم میکنی، برای زیاد کردن صدا باید کلید زیاد کردنش رو فشار بدی و همونجوری نگه داری. اینم یکی از امکاناتشه که وقتی داری فیلم میبینی و صداشو کم کردی بقیه نفهمن،یکدفعه دستت نخوره زیاد بشه لو بری:31:

Air Born
27-06-2010, 10:26
نه شما درست اومدی داداچ!اینجا کلوپ استاره...
مشکل اینه که بعضی سوالها اونقدر تکراری شدن که دیگه کسی حوصله جواب دادن نداره!فکر میکنم تو این کلوپ یه صد باری این مسئله کم شدن صدای گوشی مطرح شده!
البته باید بگم برای برگرداندن صدای گوشی باید کلید ( کم کردن) صدا رو چند ثانیه نگه داری وبعد از ظاهر شدن دکمه های لمسی ولوم صدا،صدا رو دوباره زیاد کنی...
راستی کسی میدونه اون ویجت خالی که تو منو ویجتهاست واسه چیه؟

Milad4171
27-06-2010, 11:17
اون مشکلی که دوستمون گفتن در مورد صدای فیلم که کم میکنی دیگه علامت نمیاد مربوط به نصب بد فریور یا ورژن غیر استاندارده! من گوشیم قبلیم اینطوری بود. صدا رو میخواستی کم کنی توی حالت LandScape علامت صدا تغییر نمیکرد یا اصلا نمی اومد! باید کلی هی روی کلید صدا بزنی تا شانسی بیاد و صدا رو زیاد کنی!!
مشکل از نرم افزار گوشیم. فریمور گوشیت رو اگه گارانتی داره گوشیت برو عوض کن!!!

R e Z a
27-06-2010, 12:53
دوستانی که به مشکل صدا برخورد کردن

دستت رو روی دکمه ی زیاد(یا کم،دقیق یادم نیست کدومشون بود) نگه دارید(به مدت 3ثانیه) تا صدا از صفر به یک تغییر کنه بعد روی صفحه ی گوشی علامت کم یا زیاد کردن صدا ظاهر میشه که بوسیله انگشت مبارکتون حجم صدا رو افزایش میدید

Milad4171
27-06-2010, 22:00
من گوشی قبلیم همینطوری بود. هیچ وقت نفهمیدم دقیقا بخاطر چی بود! غیر اون مشکلات دیگه ای هم داشت! من که فکر میکنم نرم افزاری باشه!!

teshneh
28-06-2010, 00:59
گوشی من به وسیله سیستم ام شناسایی نمیشه،با پورت usb وصلش می کنم.
این پورت هم مشکلی ندارد،فقط گوشی رو شناسایی نمی کنه،کسی راه حلی ندارد؟
این پیغام خطا را می دهد:
usb device not recognized

Milad4171
28-06-2010, 10:19
گوشی من به وسیله سیستم ام شناسایی نمیشه،با پورت usb وصلش می کنم.
این پورت هم مشکلی ندارد،فقط گوشی رو شناسایی نمی کنه،کسی راه حلی ندارد؟
این پیغام خطا را می دهد:
usb device not recognized

ویندوزتون چیه؟
اگه ازطریق USB فقط میخواین به مموری برسین و از اون 3 تا گزینه مموری رو انتخاب میکنین و پیغام میده دو دلیل میتونه داشته باشه!
شما توی گوشی برنامه ای باز کردین .باید به صفحه ی اصلی برین و هییچ باز نباشه!
ویندوزتون مشکل داره و نمیتونه USB2 رو شناسایی کنه!

teshneh
28-06-2010, 10:57
ویندوزتون چیه؟
اگه ازطریق USB فقط میخواین به مموری برسین و از اون 3 تا گزینه مموری رو انتخاب میکنین و پیغام میده دو دلیل میتونه داشته باشه!
شما توی گوشی برنامه ای باز کردین .باید به صفحه ی اصلی برین و هییچ باز نباشه!
ویندوزتون مشکل داره و نمیتونه USB2 رو شناسایی کنه!

من گوشی را از طریق کابل usb به سیستم متصل می کنم و توی تنظیمات موبایلم
Menu > Setting > Phone Setting >pc connection
هر موردی رو انتخاب می کنم (mass storage,media player,samsung pc studio)
هیچ کدوم رو سیستم شناسایی نمی کند،البته به پورت usb سیستم وقتی فلش مموری وصل می کنم ،مشکلی ندارم.
توی گوشی در صفحه اصلی هستم.
ببخشید usb1 , usb2 یعنی چی؟

kazemaqa
28-06-2010, 11:53
بیخود کرده که فقط سامسونگ داشته باشه خودمون میدونیم که خیلی میخرس که همچین چیزی رو فقط سامسونگ داشته باشه

دوست عزیز به سایت زیر برو و در قسمت فریمور همین s5233ajpik5 را دانلود کن

سایت:

سلام دوست عزيز

از پاسخ شما ممنونم

ولي صفحه مورد نظر شما بلوكه شده و قابل دسترسي نيست

Milad4171
28-06-2010, 13:38
فلش رو ممکنه قبول بکنه ولی مال گوشی چون نیاز به برق بیشتری داره ممکنه شناسایی نکنه!!
سیستمت قدیمیه؟
USB1 و 2 از نظر ظاهری هیچ فرقی باهم ندارن. سرعتشون خیلی تفاوت داره. تقریبا میشه گفت 3 برابره!!
ممکنه سیستمت قدیمی باشه 2 رو قبول نکنه!!( که بعید میدونم!) ممکنه هم ویندوزت مشکل داشته باشه!! چون در هر حالت وقتی گوشی رو به سیستم وصل میکنی. حالات دوطرفه برقرار میشه!! هم گوشیت از برق واسه شارژ استفاده میکنه هم تو میتونی از محتوایات اسفاده کنی. خوب اینطوری برق بیشتری نیازه!!
روی یه سیستم دیگه تست بکن ببین همین مشکل رو داره! اگه داره ممکنه سوکت روی گوشیت ؛ محل اتصال کابل مشکل داشته باشه!!

Mohammad Hosseyn
28-06-2010, 15:15
دوستان برای آپدیت به نظر من ورژن S523AJPJE2 بهترین باشه ...

من گوشیم چند روز پیش یه اشکال نرم افزاری براش پیش اومد که مقصرش هم خودم بودم ... دستکاری کرده بودم .

بعد گوشیم رو فرستادم گارانتی مرکز استان . اونجا کاری از دستشون بر نیومد ، اونا فرستادن تهران . بالاخره بعد یک ماه گوشیم اومد دستم ... متوجه شدم فریمور جدید رو ریختن روش . همین ورژنی که بالا گفتم .

خیلی خیلی بهتره . امکانات زیادی هم بهش اضافه شده . مثل قابلیت تشخیص دستخط حتی فارسی . صفحه کلید کامل اردو که بدرد ما فارسی نوس ها میخوره (مثل فارسی هست دیگه :31:) ، نرم افزار قران و تشخیص قبله و گوینده اذان و ... . همینطور مشکل های نصب نشدن و مشکل داشتن با نرم افزار ها هم کاملا حل شده و نرم افزار هایی که قبلا باهاش مشکل داشتم الان درست کار میکنن . سرعتش هم بهتر شده .

منوش هم یه تغییر اساسی کرده که وقتی وارد منو اصلی میشی ، اون بالا یه علامتی هست کلیک میکنی ، یه منوی سه قسمتی دیگه باز میکنه (مثل صفحه اصلیش که سه قسمتی هست) ، که تو این منو تمام قسمت های مختلف گوشی شورت کات شده .

کلا این ورژن خیلی باحال هست .

amin_g_p
28-06-2010, 16:10
فرمویر گوشی من S523AJPIK3 هست یعنی بدم نمایندگی به S523AJPJE2 آپدیتش کنن دیگه؟

ati_1991
28-06-2010, 17:11
الانs5233 قیمتش چند شده تو بازار؟

teshneh
28-06-2010, 17:23
فلش رو ممکنه قبول بکنه ولی مال گوشی چون نیاز به برق بیشتری داره ممکنه شناسایی نکنه!!
سیستمت قدیمیه؟
USB1 و 2 از نظر ظاهری هیچ فرقی باهم ندارن. سرعتشون خیلی تفاوت داره. تقریبا میشه گفت 3 برابره!!
ممکنه سیستمت قدیمی باشه 2 رو قبول نکنه!!( که بعید میدونم!) ممکنه هم ویندوزت مشکل داشته باشه!! چون در هر حالت وقتی گوشی رو به سیستم وصل میکنی. حالات دوطرفه برقرار میشه!! هم گوشیت از برق واسه شارژ استفاده میکنه هم تو میتونی از محتوایات اسفاده کنی. خوب اینطوری برق بیشتری نیازه!!
روی یه سیستم دیگه تست بکن ببین همین مشکل رو داره! اگه داره ممکنه سوکت روی گوشیت ؛ محل اتصال کابل مشکل داشته باشه!!

نه سیستم ام قدیمی نیست.
چطور می تونم پورت usb1,2 رو شناسایی کنم و ببینم وصل هست یا نه؟چطور می تونم یو اس بی 2 رو نصب کنم؟
فکر کنم بهتره ،usb2 که قوی تر هست رو نصب کنم و روی اون امتحانش کنم ،درسته؟
فعلا به سیستم دیگه دسترسی ندارم در اولین فرصت حتما چک می کنم.

d.b23
28-06-2010, 18:36
دوستان برای آپدیت به نظر من ورژن S523AJPJE2 بهترین باشه ...

من گوشیم چند روز پیش یه اشکال نرم افزاری براش پیش اومد که مقصرش هم خودم بودم ... دستکاری کرده بودم .

بعد گوشیم رو فرستادم گارانتی مرکز استان . اونجا کاری از دستشون بر نیومد ، اونا فرستادن تهران . بالاخره بعد یک ماه گوشیم اومد دستم ... متوجه شدم فریمور جدید رو ریختن روش . همین ورژنی که بالا گفتم .

خیلی خیلی بهتره . امکانات زیادی هم بهش اضافه شده . مثل قابلیت تشخیص دستخط حتی فارسی . صفحه کلید کامل اردو که بدرد ما فارسی نوس ها میخوره (مثل فارسی هست دیگه :31:) ، نرم افزار قران و تشخیص قبله و گوینده اذان و ... . همینطور مشکل های نصب نشدن و مشکل داشتن با نرم افزار ها هم کاملا حل شده و نرم افزار هایی که قبلا باهاش مشکل داشتم الان درست کار میکنن . سرعتش هم بهتر شده .

منوش هم یه تغییر اساسی کرده که وقتی وارد منو اصلی میشی ، اون بالا یه علامتی هست کلیک میکنی ، یه منوی سه قسمتی دیگه باز میکنه (مثل صفحه اصلیش که سه قسمتی هست) ، که تو این منو تمام قسمت های مختلف گوشی شورت کات شده .

کلا این ورژن خیلی باحال هست .
گارانتی گوشیت چی بود؟ چه قدر گرفتن؟:20:

teshneh
28-06-2010, 20:29
من متوجه شدم برای اینکه بفهمیم پورت usb ما دو هست یا نه، باید در قسمت درایورهای usb در device manager چک کرد
که گزینهEnhanced وجود دارد یا خیر.
برای من که وجود داشت پس این پورت قوی هم نصب هست ، پس چرا گوشی من شناسایی نمیشه؟
مشکل از ویندوز هست؟باید دوباره نصب کنم یا با آبدیت کارم راه میافته؟

yas1385
28-06-2010, 22:15
سلام دوستان دیروز یه اتفاق جالب واسم افتاد که خیلی برام عجیب بود و به کیفیت استار پی بردم. قضیه از این قرار بود که با رفقا رفته بودیم کنار یه استخر سر باز تو یه روستا که یدفعه دیدم کیف گوشیم روی آب هستش و گوشیم هم یه متر زیر آب افتاده بود و حدودا چهار پنج دقیقه ای اون پایین مونده بود وقتی گوشی رو در آوردم دیدم که روشن و سریع باتری رو در آوردم و با سشوار افتادم به جون گوشی بعد از 2 ساعت گوشی رو روشن کردم و دیدم از اولش هم سالم تره.خدا کنه بعدا مشکلی پیش نیاد

Mohammad Hosseyn
28-06-2010, 22:19

من که از این فریم ور خیلی خوشم اومده و راضیم ... به چیز دیگه یادم رفت یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هم روش پیشفرض هست که کیفیت خیلی خوبی داره و تعداد لغاتشم بالاست .

گارانتی گوشیت چی بود؟ چه قدر گرفتن؟:20:
گارانتی ماکروتل ... یه سال پیش گرفته بودم ... 180 تومن .

Milad4171
28-06-2010, 22:44
من که از این فریم ور خیلی خوشم اومده و راضیم ... به چیز دیگه یادم رفت یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هم روش پیشفرض هست که کیفیت خیلی خوبی داره و تعداد لغاتشم بالاست .

گارانتی ماکروتل ... یه سال پیش گرفته بودم ... 180 تومن .

چقدر واست هزینه داشت؟ منم تو فکر این بودم که برم فریمورم رو عوض کنم فقط میخوام بدونم مضنه چنده!!!؟:31:

Mohammad Hosseyn
28-06-2010, 23:13
چقدر واست هزینه داشت؟ منم تو فکر این بودم که برم فریمورم رو عوض کنم فقط میخوام بدونم مضنه چنده!!!؟:31:
من که چون گوشیم مشکل پیدا کرده بود فرستادم گارانتی برام رایگان انجام دادن . یعنی بعد از رفع مشکل این فریم ور رو ریختن روش .

اصلا گوشی رو دوباره دیدم خیلی تعجب کردم .

اما اگه شما هم هنوز گوشیتون گارانتی ماکروتل داشته باشه رایگان انجام میدن . تو نمایندگی های ماکروتل (نمایندگی های تعمیر نه فروش). اگه گارانتی نداره خیلی بگیرن 8 تومن . :46:

milad.persian86
28-06-2010, 23:24
الانs5233 قیمتش چند شده تو بازار؟
هفته پيش بي گارانتي 130 با گارنتيشم گير نمياد نمايندگي 160 ميده

hidenhf
28-06-2010, 23:31
نه عزیز فریمور گوشی خودت جدید تره بورو بده نمایندگی بگو اینو بریزن آخرین ورژنه s523AJPIK5

milad.persian86
28-06-2010, 23:37
گوشي من 5230 هست wifi هم نداره 5233 همون 5230 هست منتها واسه خاورميانه.مدل wifi ميشه s5230w

irinn65
29-06-2010, 02:57
سلام دوستان دیروز یه اتفاق جالب واسم افتاد که خیلی برام عجیب بود و به کیفیت استار پی بردم. قضیه از این قرار بود که با رفقا رفته بودیم کنار یه استخر سر باز تو یه روستا که یدفعه دیدم کیف گوشیم روی آب هستش و گوشیم هم یه متر زیر آب افتاده بود و حدودا چهار پنج دقیقه ای اون پایین مونده بود وقتی گوشی رو در آوردم دیدم که روشن و سریع باتری رو در آوردم و با سشوار افتادم به جون گوشی بعد از 2 ساعت گوشی رو روشن کردم و دیدم از اولش هم سالم تره.خدا کنه بعدا مشکلی پیش نیاد

پس باید با قدرت گفت گوشی استار ضد ابه.......
ارزان ترین گوشی ضد اب جهان:21:
ببین اگه مدل تی وی داراشم ضد اب باشه غواصها میرن تو اب بغل ماهیا تلویزیون مخصوصا جام جهانیو میبینند!!:31:

d.b23
29-06-2010, 09:12
اینم سامسونگ مدل B2100.

تا 1متر و 30 دقیقه ضد آبه، ضد ضربه هم هست
صفحه رنگی-دوربین 1/3 مگاپیکسل- تا 8 گیگ رم میکرو میخوره و بلوتوث ورژن 2.1
قیمتش 120 دلاره.متاسفانه تو ایران وارد نمیشه.باید بگی بیارن واست
در ضمن این مدل مخصوص کسایی هست که تو استخر ها کار میکنن و رطوبت اصلا روش تاثیری نداره

از این به بعد هر وقت حوس کردی گوشیت آب تنی کنه اینو بنداز تو استخر.:31::8:
کلا این پست رو همینطوری واسه اطلاع همه گفتم :11:

Milad4171
29-06-2010, 10:03
آره گوشی های ضد آب باحاله. ولی کلا من این گوشی رو از نظر ضربه تقدیر میکنم!!!
من چندبار از دستم خورد زمین چند بار خورد افتاد رو پله ها ولی هیچ طوریش نشد!!!
از نظر ضربه واقعا مقاومت داره!!!!

teshneh
29-06-2010, 10:39

بلاخره امروز موفق شدم ،گوشی رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنم،همین مشکل سیستم خودم رو داشت یعنی گوشی توسط سیستم شناسایی نشد،پس مشکل از سیستم نیست.
ممکنه کابل قطعی داشته باشه؟اگر سوکت مشکل داشت که گوشی شارژ نمیشد،به نظر شما مشکل کدام مورد هست؟آیا گارانتی اونو درست می کنه،من گوشیمو تازه خریدم!!!!!!!

d.b23
29-06-2010, 14:42
بلاخره امروز موفق شدم ،گوشی رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنم،همین مشکل سیستم خودم رو داشت یعنی گوشی توسط سیستم شناسایی نشد،پس مشکل از سیستم نیست.
ممکنه کابل قطعی داشته باشه؟اگر سوکت مشکل داشت که گوشی شارژ نمیشد،به نظر شما مشکل کدام مورد هست؟آیا گارانتی اونو درست می کنه،من گوشیمو تازه خریدم!!!!!!!
یه زنگ بزن به پارس مایکروتل اینم شمارش :8230
با اپراتور صحبت کن بگو وصل کنه به یکی از متخصصاشون (مثلا آقای زارع) ، باهاشون مشورت کن:46:

maryam.n98
29-06-2010, 16:18
سلام
جناب milad_4171 ،بچه ها گفتن شما می تونین تم های دخترونه بذارین:46:
میشه لطفا چند تا خوبشو بذارین:11:
وبازهم یه:question:
این فناوری تشخیص دست خطش خیلی بده:2:
ایا برای بهتر شدنش تنظیمات خاصی وجودداره؟:14:

ممنون:5:

d.b23
29-06-2010, 16:39
نه عزیز فریمور گوشی خودت جدید تره بورو بده نمایندگی بگو اینو بریزن آخرین ورژنه
الان نمی دونم آخرین ورژن واسه کی هست ولی عزیزم اشتباه نکن S523AJPJE2 از s523AJPIK5 جدیدتره:46:

maryam.n98
29-06-2010, 16:59
دوباره سلام :8:
بچه ها از کجا بفهمم فریمورش چنده؟:eh:

Milad4171
29-06-2010, 17:29

هیچ نگران نباش. گارانتی داره مجانی واست راه میندازن .یهو دیدی فریمور جدید هم ریختن برات مفتی مفتی.
اصلا نگران نباش و برو مرکز خدمات. اونجا واست تست میکنن. کارت گارانتیت هم فراموش نشه!!!:46:

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

سلام
جناب milad_4171 ،بچه ها گفتن شما می تونین تم های دخترونه بذارین:46:
میشه لطفا چند تا خوبشو بذارین:11:
وبازهم یه:question:
این فناوری تشخیص دست خطش خیلی بده:2:
ایا برای بهتر شدنش تنظیمات خاصی وجودداره؟:14:

سلام. من نمیدونم سلیقه ام چطوریه ولی یه سری گلچین کردم. متاسفانه نمیتونستم همه رو بدم!!
در مورد فناوری تشخیص دست خط یه مورد نرم افزاری در پوشش سخت افزاری هست. فکر کنم با آپدیت کردن گوشی این مشکل برطرف بشه .یعنی بهتر بشه!!
شما با چیه؟ فناوری تشخیص دست خط مشکل دارین آخه؟ من متوجه نشدم!!!!!:13:
در آخر اینم لینک واسه دانلود والپیپر های مثلا دخترونه!!!! حجمش حدودا 3:30 مگابایت است

teshneh
29-06-2010, 17:35
.یهو دیدی فریمور جدید هم ریختن برات مفتی مفتی.

ببخشید میشه بگید فریمور یعنی چی؟
از همه دوستان بابت پاسخگویی متشکرم!

Milad4171
29-06-2010, 17:43
ببخشید میشه بگید فریمور یعنی چی؟
از همه دوستان بابت پاسخگویی متشکرم!

حتما!!

فریمور یه نمیونه آپدیت نرم افزاری مبایل هست که کار اصلیش از بین بردن باگ ها و اشکالات گوشی و همینطور به روز کردن نرم افزارها و سیستم عامل گوشی مبایل.
به طور کلی فریمور ها به دو دسته تقسیم میشن. اونایی که فقط جنبه ی به روز بودن رو دارن و تو اون نسخه همه موارد نسخه ها قبل به اظافه ی موارد جدید توشون هست و فریورهای تخصصی که یه سری کاربردهای ویژه ای رو باخودشون دارن که کمتر کسی دنبال اونا میره! البته منظورم فقط گوشی استار نیست. کلا همه دستگاه های الکترونیکی که قابلیت آبدیت به این روش رو دارن!!!!
تفاوت هاش: تم گوشی ،سرعت گوشی ، فضای موجود در خود گوشی ، اجرای فرمت های جدید ، بهینه شدن سیستم بلوتوث ، قدرت در گفتگو با هندز فری و چیزهای دیگه که حالا اینا میتونه جزوش باشه!!!
:10:

d.b23
29-06-2010, 18:33
دوباره سلام :8:
بچه ها از کجا بفهمم فریمورش چنده؟:eh:
اینو بزن

*#1234#

maryam.n98
29-06-2010, 18:39
سه باره سلام:46:
ایا صفحه نمایش s5233star محافظ داره یا باید یدونه بخرم؟:23:

ممنون

پس چرا کسی جوابمو نمیده؟:37:

teshneh
29-06-2010, 18:57
اینو بزن

*#1234#

من این کد رو زدم پیغام داد:Network error

Milad4171
29-06-2010, 19:02
ببخشید. فکر کنم درستش اینه
#*1234*

teshneh
29-06-2010, 19:09
ببخشید. فکر کنم درستش اینه
#*1234*

این هم جواب نداد ، ارور قبلی رو داد!

Milad4171
29-06-2010, 19:21
اینم امتحان کن با اینکه اون کد درسته.
#*9999*

d.b23
29-06-2010, 19:23
این هم جواب نداد ، ارور قبلی رو داد!
کدش اینه ببخشید موقع تایپ بر عکس شده بود : ستاره ،مربع 1234 مربع
#1234#*

teshneh
29-06-2010, 19:36
#1234#*
این کد جواب داد و نوشت :
(sw VER)
s523AJPIK3
Factory FS VERSION:
DEF
(RC2 VER)
DEF

حالا اینها یعنی چی؟من اصلا سر در نیاوردم!

d.b23
29-06-2010, 19:46
این کد جواب داد و نوشت :
(sw VER)
s523AJPIK3
Factory FS VERSION:
DEF
(RC2 VER)
DEF

حالا اینها یعنی چی؟من اصلا سر در نیاوردم!
یعنی فریم ور گوشی شما واسه نوامبر سال 2009 هست و قدیمیه.:10:
بده برات فریم ور جدید بریزن.
اگر گوشیت گارانتیش پارس مایکروتل هست حتما ببر اونجا

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

حتما!!

فریمور یه نمیونه آپدیت نرم افزاری مبایل هست که کار اصلیش از بین بردن باگ ها و اشکالات گوشی و همینطور به روز کردن نرم افزارها و سیستم عامل گوشی مبایل.
به طور کلی فریمور ها به دو دسته تقسیم میشن. اونایی که فقط جنبه ی به روز بودن رو دارن و تو اون نسخه همه موارد نسخه ها قبل به اظافه ی موارد جدید توشون هست و فریورهای تخصصی که یه سری کاربردهای ویژه ای رو باخودشون دارن که کمتر کسی دنبال اونا میره! البته منظورم فقط گوشی استار نیست. کلا همه دستگاه های الکترونیکی که قابلیت آبدیت به این روش رو دارن!!!!
تفاوت هاش: تم گوشی ،سرعت گوشی ، فضای موجود در خود گوشی ، اجرای فرمت های جدید ، بهینه شدن سیستم بلوتوث ، قدرت در گفتگو با هندز فری و چیزهای دیگه که حالا اینا میتونه جزوش باشه!!!
:10:
البته میلاد جون اینم اضافه کنم که فریم ور های تخصصی توسط آدم هایی که اصطلاحا بهشون میگن هکر به وجود میاد که تغییرات اساسی تو فریم ور اصلی گوشی میدن
و فریم ور های معمولی رو خود شرکت سازنده ارائه میکنه

teshneh
29-06-2010, 20:30
یعنی فریم ور گوشی شما واسه نوامبر سال 2009 هست و قدیمیه.:10:
بده برات فریم ور جدید بریزن.
اگر گوشیت گارانتیش پارس مایکروتل هست حتما ببر اونجا

چطور متوجه شدید؟یعنی جوری هست که من هم بعد از وارد کردن کد به گوشیم بتونم تشخیص بدم حالا این فریمور چنده؟مثلا بعد از آوردن از گارنتی یا همون موقعه!
یک دفترچه کارنتی همراه بقیه وسایل دارم ولی نمی دونم گارانتی کجاست!

d.b23
29-06-2010, 21:02
چطور متوجه شدید؟یعنی جوری هست که من هم بعد از وارد کردن کد به گوشیم بتونم تشخیص بدم حالا این فریمور چنده؟مثلا بعد از آوردن از گارنتی یا همون موقعه!
یک دفترچه کارنتی همراه بقیه وسایل دارم ولی نمی دونم گارانتی کجاست!

مثال D900XEFH6
D900 = مدل
XE = ایالت
F = سال عرضه
H = ماه عرضه
6 = تجدید نظر

D900 XEFH6
ایالت یا منطقه ها زیر مجموعه های مختلفی دارن که به صورت لیست زیر در میان :

BD : قبرس , یونان ......
CP : فنلاند........
DB : ویتنام ..........
DC : تایلند ..........
DD : هند ..........
DT : استرلیا ..........
DX : مالزی , فیلیپین , سنگاپور , ویتنام ..........
DZ : مالزی , سنگاپور ..........
JA : آفریقای جنوبی ..........
JC : الجزایر , مراکش , نیجریه , تونس ..........
JP : عربستان ...........
JR : عربستان ..........
JV : الجزایر , مصر , ایران , عراق , کویت , مراکس , نیجریه , عمان , پاکستان , عربستان صعودی , آفریقای جنوبی , سوریه , تونس , ترکیه ..........
MT : سوئیس ..........
XA: استرلیا , فرانسه , آلمان , انگلستان , ایتالیا , هلند , سوئیس ..........
XB: دانمارک , سوئد , نروژ ..........
XC : پرتغال , اسپانیا ..........
XD : کرواسی , چکوسلواکى , مجارستان , اسلوواکی ..........
XE: بلغارستان , قزاقستان , روسیه , اکراین ..........
XF : بلغارستان , کرواسی , رومانی ..........
XX : استرلیا , بلژیک , فرانسه , آلمان , مجارستان , ایتالیا , اسپانیا , انگلستان ..........
ZC : چین , هنگ کنگ .........
ZH : هنگ کنگ ..........
ZT : تایوان

D900XEFH6
معانی خروف انگلیسی به سال میلادی :

A : 2001
B : 2002
C : 2003
D : 2004
E : 2005
F : 2006
G : 2007
H : 2008
I : 2009
J : 2010

D900XEFH6
معانی حروف انگلیسی به ماه میلادی :

A : January
B: February
C : March
D : April
E : May
F : June
G : July
H : August
I : September
J : October
K : November
L : December

احتمالا گوشی شما گارانتیش پارس مایکروتل نیست ، اگر بود حتما یه کارت گارانتی طایی تو جعبه گوشیتون بود (کلا معلومه)
فردا زنگ میزنم ببینم شما که گارانتی نداری چه قدر میگیرن فریم ور گوشیت رو عوض کنن.
یا اینکه میتونی بدی بیرون بریزن برات.

d.b23
30-06-2010, 10:34
احتمالا گوشی شما گارانتیش پارس مایکروتل نیست ، اگر بود حتما یه کارت گارانتی طایی تو جعبه گوشیتون بود (کلا معلومه)
فردا زنگ میزنم ببینم شما که گارانتی نداری چه قدر میگیرن فریم ور گوشیت رو عوض کنن.
یا اینکه میتونی بدی بیرون بریزن برات.

امروز زنگ زدم پارس مایکروتل گفت واسه گوشی های غیر گارانتی 15 تومن میگیره فریم ور جدید بریزه
و فریم ورش هم واسه دو هفته پیشه
یعنی به احتمال زیاد JPJF هستش و این یعنی اینکه خیلی جدیده:27:
آدرس : بازار موبایل ایران - مرکزخمات مشتریان پارس مایکروتل
اگر خواستی ببری اونجا حتما یادت باشه که تمام اطلاعات گوشیت پاک میشه:10:

jamshidjap
30-06-2010, 10:44
سلام
من بسته رویایی اینترنت همراه اول رو فعال کردم. توی خود گوشی به راحتی به اینترنت وصل میشم و مشکلی ندارم ولی وقتی میخوام از اینترنت گوشی رو کامپیوتر استفاده کنم نمیدونم از کجا کانکت بشم. لطفا راهنمایی کنید. نذارید 10 تومن پول بی زبون مفتی بره تو جیب همراه اول کلاهبردار.

Milad4171
30-06-2010, 11:38
امروز زنگ زدم پارس مایکروتل گفت واسه گوشی های غیر گارانتی 15 تومن میگیره فریم ور جدید بریزه
یعنی به احتمال زیاد JPIF هستش و این یعنی اینکه خیلی جدیده:27:

تو که زحمتت رو کشیدی کاشکی میپرسیدی واسه گارانتی دارا چند میگیرن!
یعنی تو بازار مبایل همون دختر تپله و پسر خوش باحاله که هستن اونجا خدمات هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟/ نمیدونستم!!!! بغل اتصالات؟

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

سلام
من بسته رویایی اینترنت همراه اول رو فعال کردم. توی خود گوشی به راحتی به اینترنت وصل میشم و مشکلی ندارم ولی وقتی میخوام از اینترنت گوشی رو کامپیوتر استفاده کنم نمیدونم از کجا کانکت بشم. لطفا راهنمایی کنید. نذارید 10 تومن پول بی زبون مفتی بره تو جیب همراه اول کلاهبردار.

واسه ایرانسل راحت تره. ولی واسه همراه اول فکر کنم باید جای نام شرکت و اینا بزنی mci
ببین تو گوشیت اسم سرور رو چی نوشته تو سیستم هم اونو بزن. همراه اول این بازی ها رو در میآره. ایرانسل از همه شون بهتره.
کاکشی اول یه روزه شارژ میکردی که اینطوری پولت هدر نره!!! سرعت همراه اول هم خیلی کمه. البته از مبایل بیشتره!!!

teshneh
30-06-2010, 12:04
این آدرس مربوط به تهران هست،درسته؟
متاسفانه دسترسی ندارم!بابت زحمتی که کشیدید،واقعا متشکرم!

مشکل:
گوشیم با حالت Mass Storage بالا می آید ولی وقتی حالت PC Studio را انتخاب می کنیم ،پیغام خطا می دهد.
عکسشو آپلود کردم:

tiger111
30-06-2010, 12:07
سلام
میخواستم گوشیم فلش کنم گوشی خاموش شد دیگه روشن نمیشه
لطفا راهنمایی کنید

maryam.n98
30-06-2010, 13:06
1.بچه ها وقتی #1234#* رو زدم اینو نوشت :

SW VER
S5233TJPJB5
factory fs version
def
rcz ver
def

حالا کدومش فریموره ؟:23:
2.جناب milad_4171 منظورم از اینکه افتضاحه اینه که وقتی دارم باهاش sms میدم تمام حروف به صورت کامل نوشته نمیشه و گوشی چیز دیگه ای تشخیص میده:13:
3.راستی جناب milad_4171 شما گفتین یه لینک دارین که میتونه این فناوری رو بهتر کنه میشه لطفا برام بذارینش؟:11:

Milad4171
30-06-2010, 14:25
یعنی تایپ در حالت افتی؟ یعنی اونطوی اس ام اس دادن؟ من فکر نکنم مشکلی باشه انگشت های بزرگ هم جواب میده .مال من فقط بعضی وقتا اشتباه کرده.
یا شما خیلی کم فشار میدی که باد یکم بیشتر تلاش کنی :31:
یا اینکه شما با دست شما بیش از حد معمول بزرگه!!!:18:
در مورد فناوری و اینا که گفتم همون بحث همیشگی فریمور هست . هرچقدر جدیدتر باشه امکانات بهتری هم در اون وجود داره. شما همونی نبودی که از بازار مبایل خرید کردی؟ اگه نزدیکه میتونی همونجا بری که فریم ورش هم عوض کنن. البته بچه ها میگن اونجا خدمات هم داره. من ندیدم ولی و کلی منظورم اینه که میتونی ببری بدی واست نصب کنن . کار من و شما نیست!!
فکر کنم واسه گارانتی دارها هم رایگان باشه. اگه نه فوقش 7 . 8 تومنه!!!
فرمور در کدی که دادی همونی هست که با اول مدل گوشی شروع میشه.

maryam.n98
30-06-2010, 14:52
یعنی تایپ در حالت افتی؟ یعنی اونطوی اس ام اس دادن؟ من فکر نکنم مشکلی باشه انگشت های بزرگ هم جواب میده .مال من فقط بعضی وقتا اشتباه کرده.
یا شما خیلی کم فشار میدی که باد یکم بیشتر تلاش کنی :31:
یا اینکه شما با دست شما بیش از حد معمول بزرگه!!!:18:
در مورد فناوری و اینا که گفتم همون بحث همیشگی فریمور هست . هرچقدر جدیدتر باشه امکانات بهتری هم در اون وجود داره. شما همونی نبودی که از بازار مبایل خرید کردی؟ اگه نزدیکه میتونی همونجا بری که فریم ورش هم عوض کنن. البته بچه ها میگن اونجا خدمات هم داره. من ندیدم ولی و کلی منظورم اینه که میتونی ببری بدی واست نصب کنن . کار من و شما نیست!!
فکر کنم واسه گارانتی دارها هم رایگان باشه. اگه نه فوقش 7 . 8 تومنه!!!
فرمور در کدی که دادی همونی هست که با اول مدل گوشی شروع میشه.

سلام
منظورم فناوری تشخیص دست خطه نه کی برد:19:
فریمورش جدید هست ؟ :23:
نه منو اشتباه نگیرید .:41::31:

یعنی اگه فریمورش قدیمی باشه باید برم گارانتی.:5:

ممنون

milad.persian86
30-06-2010, 15:01
فرق فريمور s523AJPIK3 با جديدترش توي چيه من كه گارانتي ندارم ارزش 15 تومنو داره بدم واسش خود گوش 130 اپديتش 15؟چه مزيتي پيدا ميشه ارزششو داره؟

d.b23
30-06-2010, 15:01
خود پارس مایکروتل گفت خدماتش برای گوشی های غیر گارانتی تو بازار موبایل هست و برای گوشی های گارانتی دار همون آدرس سهروردی هست.
هزینه فریم ور برای کسایی که گارانتی دارن رایگانه و برای کسایی که ندارن 15 هزار تومنه.
میلاد جون احتمالا واسه خدمات نباید بری پیش اون دختر تپله و پسر باحاله:38:،باید بری یه جا دیگه که من تا حالا نرفتم :31:

---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

این آدرس مربوط به تهران هست،درسته؟
متاسفانه دسترسی ندارم!بابت زحمتی که کشیدید،واقعا متشکرم!

مشکل:
گوشیم با حالت Mass Storage بالا می آید ولی وقتی حالت PC Studio را انتخاب می کنیم ،پیغام خطا می دهد.
عکسشو آپلود کردم:

شما کدوم شهر هستی؟
فکر کنم مایکروتل تو شهرستان ها هم خدمات داشته باشه

d.b23
30-06-2010, 15:13
1.بچه ها وقتی #1234#* رو زدم اینو نوشت :

SW VER
S5233TJPJB5
factory fs version
def
rcz ver
def

حالا کدومش فریموره ؟:23:
2.جناب milad_4171 منظورم از اینکه افتضاحه اینه که وقتی دارم باهاش sms میدم تمام حروف به صورت کامل نوشته نمیشه و گوشی چیز دیگه ای تشخیص میده:13:
3.راستی جناب milad_4171 شما گفتین یه لینک دارین که میتونه این فناوری رو بهتر کنه میشه لطفا برام بذارینش؟:11:

فریم ور شما S5233TJPJB5 هست و جدیده
فعلا هم نیازی به تعویض ندارید
بعدا هم اگر جدیدترش اومد میتونید ببرید نمایندگی مجانی براتون عوض کنه:46:
تشخیص دست خطش که به نظر من بد نیست،شاید شما خیلی سخت میگیری(شایدم خیلی بدخطی:16: ،شوخی کردم)البته کلا تشخیص دست خط رو خیلی استفاده نمیکنن :14:

Milad4171
30-06-2010, 15:13
سلام
منظورم فناوری تشخیص دست خطه نه کی برد:19:
فریمورش جدید هست ؟ :23:
نه منو اشتباه نگیرید من از علاالدین خرید کردم.:41::31:

یعنی اگه فریمورش قدیمی باشه باید برم گارانتی.:5:

ممنون

1) هواسم نبود. آره ممکنه کمی بهتر بشه ولی کلا از استار نباید انتظار زیادی رو داشت چون نوع LCD اون ضربه ای هست و جزو پایین ترین نوع از انواع LCD Tuoch هست واسه همین ممکنه کمی دقتش پایینتر باشه.ولی با نصب فریمور جدید امکان داره کمی این ضعف بهتر بشه.

2) از دوستمون b.d23 باید خواست راهنمایی کنه. توی پست قبلی هم مطالبی در این رابطه نوشته بود.

3) بعله. ببخشید. چون یه بنده خدایی 1 ماه بود هر روز می اومد اینجا که گوشی میخوام بخرم اینطوری اونطوری و توقع داشت با 150 تومن یه فول تاچ تو مایه های آیفون داشته باشه.

4) فریمور قدیمی مشکلی ایجاد نمیکنه. مال من تقریبا مال بهمن ماهه. و مشکلی نداره ولی خوب هرچقدر جدید باشه بهتر هست. دوستمون هم گفتن گرانتی اصلی باشه رایگانه.

فکر کنم با هم پست دادیم:31:

teshneh
30-06-2010, 17:05
شما کدوم شهر هستی؟
فکر کنم مایکروتل تو شهرستان ها هم خدمات داشته باشه

شیراز
دوستان در مورد مشکلی که در پست 2958 # گفتم ،راه حلی ندارید؟
روی گوشی توی صفحهpc studio وقتی راست کلیک و open میزنم اون پیغام خطا رو میده!:41:

Mohammad Hosseyn
30-06-2010, 17:22
دوست من با اون توضیحاتی که دادی فریم وری که من گفتم (S5233AJPJE2) برای دو ماه پیش هست . حالا شما فریم ور دو هفته پیش رو گفتید JPIF .یعنی یک سال پیش !!! . در حالی که همین فریم ور من مال 2010 هست .

خبر دارید این فریم ور ها هر چند وقت یکبار تجدید میشن ؟؟؟

و اینکه آیا ماکروتل در طول مدت گارانتی فقط یکبار رایگان اپدیت میکنه یا چند بار هم اجازه اپدیت رایگان داریم .

d.b23
30-06-2010, 17:41
دوست من با اون توضیحاتی که دادی فریم وری که من گفتم (S5233AJPJE2) برای دو ماه پیش هست . حالا شما فریم ور دو هفته پیش رو گفتید JPIF .یعنی یک سال پیش !!! . در حالی که همین فریم ور من مال 2010 هست .

خبر دارید این فریم ور ها هر چند وقت یکبار تجدید میشن ؟؟؟

و اینکه آیا ماکروتل در طول مدت گارانتی فقط یکبار رایگان اپدیت میکنه یا چند بار هم اجازه اپدیت رایگان داریم .
اره عزیزم حق باشماست .من معذرت می خوام:11: اشتباه تایپی از خودم بود فریموری که من گفتم مال دو هفته پیشه اینه : JPJF :27::5:
البته به طور قطعی نمیگم این فریم ور هست بر اساس حرف های متخصص مایکروتل که گفت مال دو هفته پیشه میشه استنباط کرد که اینه:14:

مایکروتل تو طول گارانتی 5 بار ویندوز امنیا منو مجانی عوض کرد:26:
دقیقا معلوم نمی دونم هر چند وقت یه بار میاد،ولی فکر کنم بستگی به گوشی داره

Milad4171
30-06-2010, 18:58
شیراز
روی گوشی توی صفحهpc studio وقتی راست کلیک و open میزنم اون پیغام خطا رو میده!:41:

اول از همه بگم که این برنامه ی روی 7 جواب نمیده. یعنی واسه من جواب نداد. باید حتما نسخه جدیدش رو از خود سایت بگیری.
باید ببینی چه اروری میده؟ مطمعنا گوشیت درست معرفی نشد که باز برمیگرد به درایور مربوطه! اگه ویندوز هم اکس پی هست و باز این ارور رو میده احتمالا مشکل از برنامه هست! البته یادت باشه یه سری چیزهای بین درایور گوشی و چیزهای دیگه مشترک هست.ممکنه هم پاک شده باشه. من یه بار درایور مودم موبایل رو پاک کردم بعدش هرکاری کردم هرچقدر نصب میکردم نصب نمیشد مجبور شدم رجیستری رو پاکسازی کنم

d.b23
30-06-2010, 20:22
شیراز
اینم آدرس و شماره تلفن نمایندگی خدمات پارس مایکروتل تو شیراز

این آدرس و تلفن 6 ماه پیش تو لیست شرکت بود.حالا دیگه درست و غلطش رو نمی دونم

آدرس : شیراز - خیابان ملاصدرا - مجتمع تجاری آناهیتا - طبقه سوم - واحد B9 - خدمات سامسونگ

شماره تلفن : 6473844

teshneh
30-06-2010, 21:20
اول از همه بگم که این برنامه ی روی 7 جواب نمیده. یعنی واسه من جواب نداد. باید حتما نسخه جدیدش رو از خود سایت بگیری.
باید ببینی چه اروری میده؟ مطمعنا گوشیت درست معرفی نشد که باز برمیگرد به درایور مربوطه! اگه ویندوز هم اکس پی هست و باز این ارور رو میده احتمالا مشکل از برنامه هست! البته یادت باشه یه سری چیزهای بین درایور گوشی و چیزهای دیگه مشترک هست.ممکنه هم پاک شده باشه. من یه بار درایور مودم موبایل رو پاک کردم بعدش هرکاری کردم هرچقدر نصب میکردم نصب نمیشد مجبور شدم رجیستری رو پاکسازی کنم

ویندوزم اکس پی هست.عکس پیغام خطا را در پست2958# زدم که!
راه حل چیه؟

milad.persian86
30-06-2010, 23:32
كسي از بزرگواران نيست فرق فريمور k3 با اين جديدرو بدونه؟ارزش داره 15 هزاذ بدم؟بد با اينترنت ايرانسل ميشه از كامپيوتر استفاده كرد؟اخه الا ايرانسل نا محدود ميده

mehdi_47
01-07-2010, 15:04
سلام
دوستان شماره گيري گوشي رو نميشه كاري كرد كه وقتي شماره ي مورد نظر اشغال بود خودش اتوماتيك شماره گيري كنه ؟

Javadnet
01-07-2010, 15:42
سلام
دوستان شماره گيري گوشي رو نميشه كاري كرد كه وقتي شماره ي مورد نظر اشغال بود خودش اتوماتيك شماره گيري كنه ؟
چرا مهدی جان از تنظیمات به تنظیمات بررنامه های کاربردی و بعد به بخش تماس میری در تماس ها گزینه مکالمه صوتی رو انتخاب میکنی سپس شماره گیر رو فعال میکنی.

d.b23
01-07-2010, 17:02
كسي از بزرگواران نيست فرق فريمور k3 با اين جديدرو بدونه؟ارزش داره 15 هزاذ بدم؟بد با اينترنت ايرانسل ميشه از كامپيوتر استفاده كرد؟اخه الا ايرانسل نا محدود ميده
فعلا نیازی نیست عوض کنی بزار یه 4-5 ماه دیگه.چون فریمور شما خیلی قدیمی نیست

mohamadreza666
02-07-2010, 17:46
سلام دوستان!!!
من این گوشیو میخوام واسه یه بنده خدایی بخرم!!!
چه جوریاس؟؟؟
تاچش در چه حدیه؟؟؟
بلندی صداش چه جوریه؟؟؟مثه e250 نباشه که آدم اصلا صدای زنگشو نشنوه!!!
توی حالت افقی کیبورد فارسی داره؟
سبز باشین...!!!:10:

shahram_s8
02-07-2010, 21:16
فریمور k5 رو من دانلود کردم ریختم تو گوشی باید بگم که فرقی با k3 نداره لینک میزارم علاقه داشتین دانلود کنین اصلا من فریمور ماه می 2010 هم ریختم تو گوشیم فقط اونی که زیاد میشه ویجت و گیم همین در ضمن pmd هم رو k5 نصب ولی از لحاظ منو و آیکن هیچ تغییری نمیکنه:41::41::41:

amirkhan405
03-07-2010, 07:34
سلام
دوستان من می خواستم گوشیم رو اپدیت کنم فقط بهم بگید که نحوه اپدیت تو کدوم پست هست چون سرچ تقریبا300 صفحه یه کم وقت گیر.ممنون میشم

d.b23
03-07-2010, 09:13
سلام دوستان!!!
من این گوشیو میخوام واسه یه بنده خدایی بخرم!!!
چه جوریاس؟؟؟
تاچش در چه حدیه؟؟؟
بلندی صداش چه جوریه؟؟؟مثه e250 نباشه که آدم اصلا صدای زنگشو نشنوه!!!
توی حالت افقی کیبورد فارسی داره؟
سبز باشین...!!!:10:
کلا گوشی خوبیه
میتونی بری علاالدین تو غرفه سامسونگ باهاش کار کنی
صداش خیلی خوبه و اصلا هیچ زنگی رو از دست نمی دی(البته بستگی به آهنگشم داره:31:)
و صداش هنگام مکالمه هم یکی از بهترین های جهانه
کلا تو صدا از Gsmarena نمره Exellent گرفته :8:
تو حالت افقی کیبورد عربی داره.
ولی تو حالت عمودی کیبورد فارسی هم داره
اگر 10 تا صفحه های قبلی رو بخونی جواب همه این موارد رو دادیم:46:

Milad4171
03-07-2010, 11:32
بد با اينترنت ايرانسل ميشه از كامپيوتر استفاده كرد؟اخه الا ايرانسل نا محدود ميده

برین به این تاپیک

Milad4171
03-07-2010, 11:55
ویندوزم اکس پی هست.عکس پیغام خطا را در پست2958# زدم که!
راه حل چیه؟
کاشکی از یه سرویس آپلود با لینک مستقیم استفاده میکردی. من ندیدم!!
اگه این کار رو هنگام باز کردن محتویات گوشی دریافت میکنی ممکنه گوشیت مشکل داره! نرم افزاری مشکل داره و نیمیگذاره که وارد محتویات اطلاعات و فایلهای داخل گوشی بشی.
اگه میتونی قبلش برای اطمینان بیشتر روی یه سیستم دیگه تست کن. اگه باز به این مشکل برخورد کردی از این سایت آخرین ورژن PC Studio رو که مخصوص این گوشی هست دانلود کن و باز تست کن. منم یه مشکلاتی داشتم که مجبور به نسب آخرین ورژن این برنامه شدم
سایت سامسونگ

nimaclip
03-07-2010, 14:39
بچه ها من دیروز گوشی سامسونگ S5230 خریدم اما هرکاری کردم برنامه هایی رو که از سایت Mobail9 گرفتم رو روش نصب کنم نتونستم ... یعنی وقتی تو other files میریزم همون محتویات زیپ رو میبینم و برنامه ای نیست ... لطفا کمک کنید بتونم رو گوشیم برنامه نصب کنم ... ممنونم :41::41:

Milad4171
03-07-2010, 15:43
اول ببین فایلها به گوشی میخوره یا نه! یعنی برنامه برای گوشی ی مورد نظره!؟
بعد ببین زیپ شده هست یا نه. اگه زیپ شده هست باید از حالت فشرده خارجش کنی!!

فایلها باید فرمت jar داشته باشن!

mohamadreza666
03-07-2010, 16:49
قیمت با و بدون گارانتیش چنده؟؟؟!!!
سبز باشین...!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

d.b23
03-07-2010, 17:15
قیمت با و بدون گارانتیش چنده؟؟؟!!!
سبز باشین...!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز واسه قیمت زنگ بزن به شماره
66725338 021
آدرس علاالدین-طبقه 6 -واحد 675-فروشگاه کاویانی.
منصفانه ترین جاییه که گارانتی اصلی رو از همه جا ارزون تر میده و بدون گارانتی هم داره
:27::46:

nimaclip
03-07-2010, 19:49
اول ببین فایلها به گوشی میخوره یا نه! یعنی برنامه برای گوشی ی مورد نظره!؟
بعد ببین زیپ شده هست یا نه. اگه زیپ شده هست باید از حالت فشرده خارجش کنی!!

فایلها باید فرمت jar داشته باشن!
فایلها نرم افزارها و بازهای جاوا هست که دقیق واسه همین مدل دانلود کردم ... فایلها زیپ هستند که من دو بار امتحان کردم ... اول از حالت زیپ در آوردم و همشو تو فایل other گوشی کپی کردم که دیدم نمیشه و یه بارم همون فایل زیپ رو کپی کردم که بازم نشد ... اما 100% نرم افزارها مخصوص همین مدل هستن چون از سایت mobail9 گرفتم و مخصوص همین مدل بودن نرم افزار ...

Milad4171
03-07-2010, 20:16
چه اروری میده؟ میگه ساپورت نمیکنم؟گوشیتون گارانتی داره؟ کی خریدین؟
ممکنه سیستم عامل گوشی دچار مشکل شده باشه که نمیگذاره برنامه ای نصب بشه!!
برنامه های خودش اجرا میشه؟
فقط با نصب نرم افزار مشکل دارین؟ تست بکنین ببین در موردآهنگ و ویدیو و بقیه هم مشکلی هست یا نه!!

maryam.n98
03-07-2010, 21:09
سلام دوست عزیز
تا اون جایی که من میدونم چنین چیزی امکان نداره
یعنی نمیشه
از این گوشی چنین انتظاری نداشته باش!

تم گوشی هم باید بگردی پیدا کنی تو سایت سامسونگ

سلام جناب nima2424
من نمی دونم کجای سایت سامسونگ تم داره
میشه راهنمایی کنید
ممنون

romantic
03-07-2010, 21:10
فایلها نرم افزارها و بازهای جاوا هست که دقیق واسه همین مدل دانلود کردم ... فایلها زیپ هستند که من دو بار امتحان کردم ... اول از حالت زیپ در آوردم و همشو تو فایل other گوشی کپی کردم که دیدم نمیشه و یه بارم همون فایل زیپ رو کپی کردم که بازم نشد ... اما 100% نرم افزارها مخصوص همین مدل هستن چون از سایت mobail9 گرفتم و مخصوص همین مدل بودن نرم افزار ...
دوست من اینجوری نیست که مثلا تو این سایت وقتی یه برنامه تو قسمت گوشی استار معرفی شده حتما بهش بخوره. اینا در مورد بیشتر برنامه ها میان برنامه های جاوا رو تو لیست همه گوشیهایی که از جاوا پشتیبانی میکنن قرار میدن. نمونه خوبش Oxford Concise که رو استار نصب میشه ولی اجرا نمیشه و میگه Java Error. اگر به تو هم همین پیغام رو میده بیخیال اون برنامه شو.

nimaclip
03-07-2010, 21:16
دوست من اینجوری نیست که مثلا تو این سایت وقتی یه برنامه تو قسمت گوشی استار معرفی شده حتما بهش بخوره. اینا در مورد بیشتر برنامه ها میان برنامه های جاوا رو تو لیست همه گوشیهایی که از جاوا پشتیبانی میکنن قرار میدن. نمونه خوبش Oxford Concise که رو استار نصب میشه ولی اجرا نمیشه و میگه Java Error. اگر به تو هم همین پیغام رو میده بیخیال اون برنامه شو.

خوب پس من چه برنامه ای نصب کنم ؟؟؟ من تازه این گوشیو گرفتم و تا الان هرچی برنامه جاوا مخصوص این مدل از همون سایت گرفتم وقتی میریزم رو گوشی باز نمیشه ... ببینم اصلا نصب اینا مراحل داره ؟ آخه من کابل usb رو وصل می کنم و میرم تو فایل موبایل و نرم افزاری که گرفتمو پیست می کنم که چند حالت رو با نرم افزارهای مختلف اجرا کردم اول فقط زیپ رو ریختم دیدم نشد ، بعد از حالت زیپ در آوردم و فایلها رو ریختم بازم نشد و برای 3-4 تا نرم افزاری که گرفتم همین مشکل هست ... اگر مراحل نصب خاصی داره راهنماییم کنید و اگر مشکلی نداره مراحل نصبم لطفا یه سایت معرفی کنید من چندتا نرم افزار جاوا بگیرم ببینم اصلا اجرا میشه یا نه ... چون گوشی مشکلی نداره موزیک پخش میکنه ، ویدیو پخش می کنه و سرعت لمسشم عالیه ...

Milad4171
03-07-2010, 21:18
سلام جناب nima2424
من نمی دونم کجای سایت سامسونگ تم داره
میشه راهنمایی کنید
ممنون
توی سایت سامسونگ تم نداره! و کلا تم وجود نداره واسه این گوشی مگه با نصب نرم افزاری و تغییر فریمور. هرکسی هم ادعا میکنه که نصب کرده بیاد بگه و نشون بده!
اگه هم نصب میشه به راحتی نوکیا و سونی اریکسون نیست. مراحل میخواد.

شما میتونی بری توی این سایت که لینکش رو میذارم و هرچی دوست داره از زنگ مبایل تا بازی و برنامه و اس ام اس و ویدیو و ... دانلود کنی و استفاده کنی:46:

nimaclip
03-07-2010, 21:45
یه موضوع دیگه ای که متوجه شدم اینه که از سایت opera نرم افزار opera mini رو دانلود کردم با فرمت jad و jar هر دوتاشو رو گوشی ریختم یعنی تو بخش other file گوشی کپی کردم هر بار یکیشونو اما هر بار پیغام میداد که نمیخونه این فایل رو ... با اینکه مخصوص همین مدل از سایت opera دانلود کردم ... قضیه چیه یکی کمک کنه :41:

amirkhan405
04-07-2010, 07:05
سلام
دوستان من می خواستم گوشیم رو اپدیت کنم فقط بهم بگید که نحوه اپدیت تو کدوم پست هست چون سرچ تقریبا300 صفحه یه کم وقت گیر.ممنون میشم
یعنی بین شما کسی خودش گوشی رو آپدیت نکرده که هیچ جوابی به سوال من ندادین.......

Mohammad Hosseyn
04-07-2010, 12:26
یه موضوع دیگه ای که متوجه شدم اینه که از سایت opera نرم افزار opera mini رو دانلود کردم با فرمت jad و jar هر دوتاشو رو گوشی ریختم یعنی تو بخش other file گوشی کپی کردم هر بار یکیشونو اما هر بار پیغام میداد که نمیخونه این فایل رو ... با اینکه مخصوص همین مدل از سایت opera دانلود کردم ... قضیه چیه یکی کمک کنه :41:
برای اوپرا مینی این فایل رو دانلود کن ... جدید ترین ورژن هست با زبان فارسی .

اگه مدل گوشی و اینا رو خواست همین S5233A رو انتخاب کنید .

نیازی به jad هم نداره این گوشی ... همون jar کافیه .

nimaclip
04-07-2010, 12:35
برای اوپرا مینی این فایل رو دانلود کن ... جدید ترین ورژن هست با زبان فارسی .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه مدل گوشی و اینا رو خواست همین S5233A رو انتخاب کنید .

نیازی به jad هم نداره این گوشی ... همون jar کافیه .

نه متاسفانه اینو هم رو گوشی کپی می کنم مثه تمام فایلهای جاوا که کپی کردم پیغام Unsupported file type میده ... هیچکس به سوال من جواب نداد من پرسیدم خوب چرا وقتی فایل جاوا رو کپی می کنم تو بخش other file گوشی همین پیغام میاد حتی تو memory cart هم پوشه درست کردم اونجا ریختم اما بازم همین پیغام میاد ... یکی بگه باید چیکار کنم ؟ من هر برنامه ی جاوا میریزم همین پیغام میاد ... روش نصب خاصی داره ؟ چون من معمولی کپی می کنم فایل رو میریزم تو گوشی اما باز نمیکنه ... یکی بگه باید چیکار کنم ... من اونشب شک کردم شاید این طرف جعبه ی گوشی رو به من اشتباه داده رو جعبه نوشته Gt-S5230 من شک دارم شاید مدل گوشی Tocco Lite باشه لطفا کمکم کنید بتونم برنامه بریزم رو گوشی ... :41:

teshneh
04-07-2010, 13:52
کاشکی از یه سرویس آپلود با لینک مستقیم استفاده میکردی. من ندیدم!!
اگه این کار رو هنگام باز کردن محتویات گوشی دریافت میکنی ممکنه گوشیت مشکل داره! نرم افزاری مشکل داره و نیمیگذاره که وارد محتویات اطلاعات و فایلهای داخل گوشی بشی.
اگه میتونی قبلش برای اطمینان بیشتر روی یه سیستم دیگه تست کن. اگه باز به این مشکل برخورد کردی از این سایت آخرین ورژن PC Studio رو که مخصوص این گوشی هست دانلود کن و باز تست کن. منم یه مشکلاتی داشتم که مجبور به نسب آخرین ورژن این برنامه شدم
سایت سامسونگ

1-در این سایتی که آدرس دادید،ثبت نام کردم و مراحل زیر را طی کردم:
خانه > پشتیبانی > نرم افزار و دفترچه راهنما > PC Studio 3.1 >بارگیری رایگان WINDOW XP
را میزنم،یک پنجره باز می شود و در انجا مدل گوشی را انتخاب میکنم ولی بعدش هیچ اتفاقی نمیافتد،چیکار باید کرد؟

2- "سرویس آپلود با لینک مستقیم "
میشه آدرس بدید تا اونجا آپلود کنم؟

Mohammad Hosseyn
04-07-2010, 14:24
نه متاسفانه اینو هم رو گوشی کپی می کنم مثه تمام فایلهای جاوا که کپی کردم پیغام Unsupported file type میده ... هیچکس به سوال من جواب نداد من پرسیدم خوب چرا وقتی فایل جاوا رو کپی می کنم تو بخش other file گوشی همین پیغام میاد حتی تو memory cart هم پوشه درست کردم اونجا ریختم اما بازم همین پیغام میاد ... یکی بگه باید چیکار کنم ؟ من هر برنامه ی جاوا میریزم همین پیغام میاد ... روش نصب خاصی داره ؟ چون من معمولی کپی می کنم فایل رو میریزم تو گوشی اما باز نمیکنه ... یکی بگه باید چیکار کنم ... من اونشب شک کردم شاید این طرف جعبه ی گوشی رو به من اشتباه داده رو جعبه نوشته Gt-S5230 من شک دارم شاید مدل گوشی Tocco Lite باشه لطفا کمکم کنید بتونم برنامه بریزم رو گوشی ... :41:
روشش همینه دیگه . کپی کن ف اجرا کن . خودش نصب میشه . غیر از این روش نداره که .

برا من هم این پیغام می اومد . ولی فقط برای بعضی نرم افزار ها که مثل اینکه مشکل از اون نرم افزار ها بود . اما شما فک کنم فریم ور گوشیت مشکلی داره که هیچی روش نصب نمیشه .

Milad4171
04-07-2010, 14:35
1-در این سایتی که آدرس دادید،ثبت نام کردم و مراحل زیر را طی کردم:
خانه > پشتیبانی > نرم افزار و دفترچه راهنما > PC Studio 3.1 >بارگیری رایگان WINDOW XP
را میزنم،یک پنجره باز می شود و در انجا مدل گوشی را انتخاب میکنم ولی بعدش هیچ اتفاقی نمیافتد،چیکار باید کرد؟

2- "سرویس آپلود با لینک مستقیم "
میشه آدرس بدید تا اونجا آپلود کنم؟

شما وارد بارگیری بشین اینطوری بهتره!
اصلا نیاز به عوض شدن نیست!!!
از این لینک برین:

پایین صفحه نوشته Samsung New Pc Studio .
اون لینک مستقیم هست بزنی دانلود میشه. البته حجمش زیاده هااا. حدودا 110مگابایت هست!

teshneh
04-07-2010, 23:29
جناب milad_4171 بابت راهنمایی هاتون متشکرم،مشکلم با دانلود و نصب برنامه حل شد!:20:
یه سوال دیگه :
توی گوشیم چند تا group ساختم ولی توی برنامه pc studio اونها را نشان نمی دهد،چرا؟