ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ S5230 Star

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15

hamid4403
23-11-2009, 19:25
سلام به همه دوستان
واقعا حیف از وقتی که گذاشتم و همه صفحات این تاپیک رو خوندم
یه نگاه اجمالی بندازید شاید بیشتر از 5 صفحه مطلب بدرد بخور نباشه
تمام صفحات پر شده از مزخرفات قیمت و بازار علاالدین و من چه گوشی بخرم خوبه
نمیدونم چرا شما از یه گوشی که قیمتش الان بدون گارانتی 155 هزار تومنه انتظارات بیش از حد دارید
واقعا با این قیمت در این حد و اندازه خیلی نوبره
به جای اینکه از کمبوداش حرف بزنید از امکاناتش لذت ببرید
کدوم گوشی میتونه مثل این گوشی انقدر پانورامای دقیق بگیره
صدای کدوم گوشی از این بهتره
آنتن دهی گوشی مشکل نداره آنتن دهی مرکز مشکل داره
کدوم گوشی با این قیمت پیدا میکنید که انقدر سرعت داشته باشه- اگه قرار باشه که سرعتش با گوشی آیفون مقایسه بشه که باید هم قیمت اون باشه
تشخیص لبخند - ویدجت های جالب - بگکراند پویا - نصب راحت برنامه جاوا - تاچ بسیار حساس - قفل هوشمند - قفل قسمتهای مختلف برنامه - ریجکت کردن شماره های مزاحم - باطری خوب
واقعا این گوشی با این مزایا بایدم 10 میلیون فروش کنه با این قیمت مناسبش
موفق و موید باشید

shkz
23-11-2009, 20:25
سلام بچه ها، ببخشید شاید سوال تکراری کنم ولی میخوام مطمئن بشم:

1. آخرین و پایین ترین قیمت استار با گارانتی اصلی...
2. بالاخره توش کیف و قلم (کیف مهمتره) هست یا نه؟ اگه نه قیمت کیف چنده؟
3. تمام معایبی که تاحالا باهاش داشتید....

یه گونی ممنون!

ای ناقلا رفتی تو کار سامسونگ:21:
خیانت به کلوپ ال جی:27:

Michael Ropy
23-11-2009, 20:45
ای ناقلا رفتی تو کار سامسونگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیانت به کلوپ ال جی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:18::18::18:

ای نامرد! :دی چرا لو میدی! :دی دارم تحقیق میکنم خو مگه بده! :whistle::whistle:

نه راستش رو بخوای...کوکیم پیدا نشد :37: حالا شاید استار بگیرم که خیلی از نظر امکانات مثل کوکیه....:دی

free_touch
23-11-2009, 21:28
آشغال یعنی چی؟ کیفیتش پایینه؟ شما با گوشی کوکی آهنگ گوشی دادید؟ اگه اندازه همونه که خوبه.

اشغال از نظر یک تکه بودن و بزرگ بودن که تو گوش نمیره.
از نظر کیفیت صدا عالیه.
من می گیم سامسونگ که کمپانیه بزرگیه نباید بخاطر پایین اوردن هزینه هندزفری یک تکه با سایز غیر استاندارد بزاره تو گوشیهاش که مجبور شیم 7 تومن بدیم و یک هندزفری 2 تکه بخریم.
در کل هندزفریش مثل کوکی یک تکه و بزرگه اما از نظر کیفیت صدا حرف نداره.

payamf1
23-11-2009, 21:54
استار ارزون شد!!!!!!!

163 هزار تومان با گارانتی پارسه

payamf1
23-11-2009, 21:56
ببخشید پست زیاد زدم
میشه یه سایت معتبر برای دانلود تم و بازی و کلا فایلهای استار معرفی کنید. ممنون میشم دوستان عزیز

* در ضمن دوستهایی که استار دارن لطف کنن بگن که کلیپ با کیفیت خوب و با فرمت mp4 توسط این گوشی پخش میشه ارور نمیده یه کلیپی که کیفیتش خوب باشه مثلا در حد کلیپهای pmc که تبدیل کنی به mp4 و بزنی توی استار

hbm_7052
24-11-2009, 07:31
كسي تا حالا با pc suite بكآپ گرفته ؟
من كه ميخوام بگيرم ميگه اين ورژن pc suite واسه اين گوشي كه نميكنه !!
(يعني بكاپ نمگيره)
اگه كسي ورژن جديدش رو داره لطفا يه جايي غيرا ز رپيد آپلود كنه

free_touch
24-11-2009, 12:30
ببخشید پست زیاد زدم
میشه یه سایت معتبر برای دانلود تم و بازی و کلا فایلهای استار معرفی کنید. ممنون میشم دوستان عزیز

* در ضمن دوستهایی که استار دارن لطف کنن بگن که کلیپ با کیفیت خوب و با فرمت mp4 توسط این گوشی پخش میشه ارور نمیده یه کلیپی که کیفیتش خوب باشه مثلا در حد کلیپهای pmc که تبدیل کنی به mp4 و بزنی توی استار

البته 165 تومن با گارانتی اصلی(مایکروتل) هستش و با خدمات پارسه (گارانتی متفرقه) 10 تومن کمتره(155 تومن).

به سایت زیر برید و در قسمت انتخاب گوشی s5230 رو انتخاب کنید و در قسمت java software می تونید بازی و برنامه واسش دانلود کنید.
تم واسه این گوشی وجود نداره اما تو قسمت wallpaper همین سایت می تونید والپیپر واسش دانلود کنید.

آدرس سایت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amir_inter
24-11-2009, 13:18
بچه فقط از خوبی هاش بگید . مثلا قلق هاش و ...

payamf1
24-11-2009, 15:39
سلام به همه دوستان
واقعا حیف از وقتی که گذاشتم و همه صفحات این تاپیک رو خوندم
یه نگاه اجمالی بندازید شاید بیشتر از 5 صفحه مطلب بدرد بخور نباشه
تمام صفحات پر شده از مزخرفات قیمت و بازار علاالدین و من چه گوشی بخرم خوبه
نمیدونم چرا شما از یه گوشی که قیمتش الان بدون گارانتی 155 هزار تومنه انتظارات بیش از حد دارید
واقعا با این قیمت در این حد و اندازه خیلی نوبره
به جای اینکه از کمبوداش حرف بزنید از امکاناتش لذت ببرید
کدوم گوشی میتونه مثل این گوشی انقدر پانورامای دقیق بگیره
صدای کدوم گوشی از این بهتره
آنتن دهی گوشی مشکل نداره آنتن دهی مرکز مشکل داره
کدوم گوشی با این قیمت پیدا میکنید که انقدر سرعت داشته باشه- اگه قرار باشه که سرعتش با گوشی آیفون مقایسه بشه که باید هم قیمت اون باشه
تشخیص لبخند - ویدجت های جالب - بگکراند پویا - نصب راحت برنامه جاوا - تاچ بسیار حساس - قفل هوشمند - قفل قسمتهای مختلف برنامه - ریجکت کردن شماره های مزاحم - باطری خوب
واقعا این گوشی با این مزایا بایدم 10 میلیون فروش کنه با این قیمت مناسبش
موفق و موید باشید

این مواردی که شما گفتی درسته ولی از نظر سرعت خیلی هم خوب نیست. مخصوصا که شما هم با آیفون مقایسه کردی! گوشی که از نظر سرعت رقیبی نداره.
توی ویدئو های یوتیوب بگرد و هردو گوشی یعنی استار و آیفون رو مقایشه کن عزیز میفهمی چه اختلافی وجود داره.

hamid4403
24-11-2009, 16:53
یکی دیگه از مزیتاش میدونید چیه؟
من که باهاش کلی حال کردم
تا حالا شده اس ام اس اشتباهی بزنید و دیگه هیچ راهی واسه جلوگیریش نباشه؟
دقت کنید موقع اس ام اس زدن کلیدی واسه کنسل داره

mohammad_s7201
25-11-2009, 11:32
یکی دیگه از مزیتاش میدونید چیه؟
من که باهاش کلی حال کردم
تا حالا شده اس ام اس اشتباهی بزنید و دیگه هیچ راهی واسه جلوگیریش نباشه؟
دقت کنید موقع اس ام اس زدن کلیدی واسه کنسل داره

آقا اجازه ما بلديم.
موقع send شدن دكمه سمت راست رو اگه بزنيد اس ام اس فرستاده نميشه و ميره توي outbox :27::27:

al_da982
25-11-2009, 17:36
واسه منم این جوری شد باتریو در آوردم دیدم داغ کرده وقتی خنک شد جا انداختمش و زدم شارژ و خدارو شکر درست شد و تا همین الان مشکلی ندارم.

درست شد:20:
من هم باتریمو در ـوردم خوب شد
البته داغ نکرده بود
ممنون:10:

al_da982
25-11-2009, 17:39
اگه بخوام پیامکهای روی گوشیم رو بفرستم تو کامپیوتر،چکار باید بکنم؟
نرم افزاری چیزی نیست؟با پیسی سوتش که نمیشه!!!:2:
اگه میشه زودتر بجوابین که اینباکسم داره میترکه:19:

Gladiator King
26-11-2009, 00:47
سلام
میخوام این گوشیو بگیرم:20:
میخواستم بدونم میتونم اس ام اس هارو فولدر بندی کنم؟
مثل کوکی

akbarferdosi
26-11-2009, 12:41
با سلام آیا 3650 سامسونگ ارزش خریدش بیشتر نیست؟

akbarferdosi
26-11-2009, 15:47
بین این مدل و 3650 کدام را پیشنهاد می کنید؟ بادلیل

payamf1
26-11-2009, 20:28
بین این مدل و 3650 کدام را پیشنهاد می کنید؟ بادلیل

استار بهتره
چون قیمتش بهتره و صفحه استار بزرگتره در ضمن دوربین استار هم بالاتره درکل استار کامل تر هست.

urban.reptile
27-11-2009, 09:06
اگه بخوام پیامکهای روی گوشیم رو بفرستم تو کامپیوتر،چکار باید بکنم؟
نرم افزاری چیزی نیست؟با پیسی سوتش که نمیشه!!!:2:
اگه میشه زودتر بجوابین که اینباکسم داره میترکه:19:

من با pc suite پیامک کپی کردم.

Michael Ropy
27-11-2009, 22:46
سلام برادران! :دی

بعد از فوت کوکی عزیزم رفتم یه استار خریدم 163 با گارانتی مایکروتل ولی مثل اینکه کیبورد کامل فارسی نداره، چه جوری شماره فیرمور رو پیدا کنم و نحوه آپدیت چگونه هست ممنون!

farhooode
27-11-2009, 23:32
بلندی صداش تو هنزفری با کدوم گوشی برابری میکنه

shahramcat
28-11-2009, 00:17
سلام

شما استار رو پیشنهاد میکنید یا corby رو در کل ؟!

Michael Ropy
28-11-2009, 10:30
شما استار رو پیشنهاد میکنید یا corby رو در کل ؟!

اگه منظورتون Corby عادی (که الان تو بازار هست) هست که صد در صد استار....کوربی فقط خازنیش بهتره که البته تاچ استار هم خیلی حساسه.

Gladiator King
28-11-2009, 11:14
سلام
میخوام این گوشیو بگیرم:20:
میخواستم بدونم میتونم اس ام اس هارو فولدر بندی کنم؟
مثل کوکی
مرسی که جواب دادین!!!!
خوبه یه سوال پرسیدم:4:

Michael Ropy
28-11-2009, 11:37
بچه ها من آخر سر استار گرفتم بعد از از دست دادن کوکی...حالا میخوام یه مقایسه کنم این دو گوشی رو، این نکته رو هم بگم تمام نوشته های پایین مشکلات خود من با گوشی هست، ممکنه یکی دیگه براش مهم نباشه! تمامی موارد بدون هیچ تعصب و پدر کشتگی ای نوشته شده!

اول معایبی که تا الان با استار بهش برخورد کردم، تمام موارد مقایسه ای، در مقابل کوکی هست (به ترتیب اولویت برای خودم :دی):
-------------------------------------------------------------------------
1. باز کردن درب باتری کار حضرت فیله! :دی من خودم با داداشام و دوستم نتونستیم درشو باز کنیم، فقط یه بار اونم شانسی! هر بار هم که زور میزنیم ترس از شکستن در باتری هم هست! :41:

2. ارگونومیک این گوشی (مخصوصا تو قسمت هدست) رو اعصابمه!!! سمت چپ کوکی از بالا اول پورت هدست بود و زیرش هم المان تنظیم صدا و البته اون پورت هم وقتی وصل میکردید رو به بالا بود و مزاحم نبود. ولی استار سمت چپش از بالا، اول المان تنظیم صدارو گذاشته و زیرش پورت هدست!!!! اونم به سمت پایین (که البته دلیلش عدم برخورد با المان تنظیم صدا هست) که وقتی میخواید آهنگ گوش بدید نمیشه درست گوشی رو دست گرفت و مهم تر از اون تنظیم صدا در اون حالت خیلی رو اعصابه! :13:

3. آنتن دهی بسیار ضعیفتر از کوکی و در نتیجه سیگنال ضعیف GPRS! قبلا در مورد نحوه ی آنتن دهی کوکی تویه یه نقطه ی کور توی خونمون (آنتن فول!) و کیفیت مکالمه و اونم با سیم کارت ایرانسل صحبت کرده بودم.....ولی حالا استار توی همون نقطه ی کور و با سیم کارت ایرانسل خیلی کم آنتن میده. :41:

4. کیفیت هدست استار برای مکالمه قابل قیاس با کیفیت کوکی نیست!! من توی اتوبوس اصلا نتونستم با طرف مقابل با هدست صحبت کنم...یعنی من میشنیدم ولی طرف مقابل هی الو الو میکرد...آخر سر هدست رو درآوردم و صوبت کردم :دی کوکی تویه همون نقطه ی کور مذکور بهترین کیفیت رو داشت، بدون نقص!

5.تسک منجر نداره!!! فقط میتونید اون برنامه هایی رو که باز کردید رو از منوی بازی ها و برنامه ها باز و بسته کنید (یه دکمه Play/Pause میاد) که کوکی علاوه بر این، یه تسک منجر توپ داره.

6. در کل توی مالتی مدیا کوکی خیلی بهتر عمل کرده، کار باهاش خیلی راحته، مشکلاتی مثل مشکل شماره 16 رو نداره، در ضمن استار توی هندزفری هم بعضی آهنگ هارو تیز پخش میکنه.من یه مقدار کیفیت پخش کوکی رو بیشتر میدونم.

7. یو آی استار (تاچ ویز) اصلا به کاربر پسندی فلش یو آیه کوکی نیست (حداقل برای من)، مثل محل قراردان منو و دکمه ی برگشت و مخصوصا موردی که پایین میگم.

8. دکمه وسطی کوکی بینهایت به من در مرور گوشی کمک میکرد (مالتی تسکینگ و شورت کات ها). سامسونگ این دکمه رو تبدیل به دکمه بازگشت کرده که اصلا باهاش راحت نیستم.....با نوع قرار دادن دکمه بازگشت توی کوکی (به صورت لمسی) بیشتر حال میکردم. مورد مالتی تسکینگ از اون امکاناتی بود که سرعت کار من خیلی بالا میرفت. این گزینه رو استار نداره. مورد دیگه اینکه دکمه های پایین بک لایت ندارن!!!!!! :thumbsdow

9. المان تنظیم صدش درسته برای کارهای دیگه مثل زوم کردن و بالا پایین کردن هم کاربرد داره ولی چیزی که هست اینه که همونطور که از اسمه این کلید پیداست، برای تنظیم صداست، ولی توی استار شما فقط هنگامی که توی موزیک پلیر هستید میتونید صدا رو کمو زیاد کنید، نه وسطه یه منو!!! این برای من خیلی زجر آوره.

10. اسکرول کردن توی استار به روانی کوکی نیست! و دیگه نداشتن علامت اسکرول بار باعث میشه شما ندونید که تویه یه منو آیتم های دیگه ای زیر آیتم های فعلی هست یا نه، باید حتما اسکرول کنید و ببینید. :19:

11. تاچش خیلی حساسه، درست ولی بعضی موقع ها موقع اسکرول کردن توی یه لیست (مثلا لیست آهنگ ها) باعث میشه اون آهنگ انتخاب بشه.

12. امکان ساده ی کپی پیست نوشته رو نداره! :42:

13. پشتیبانی زبان کوکی خیلی عالی بود، از ابتدا بیش از 30 زبون تماما دارای امکان کیبورد کامل و تشخیص دست خط داشت، در حالی که استار فقط 4-5 تا داره که در ابتدا هم از کیبورد کامل فارسی و تشخیص دست خط پشتیبانی نمی کرد.

14. توی ساخت کیف گوشی سوتی بزرگی داده شده! گوشی رو باید از بغل وارد کیف کنید، مشکلی نیست.....ولی از جهتی وارد میشه (با توجه به سوراخ مخصوص اسپیکر داخل کیف و علامت های کال و اند در پایین) که پورت هدست نمیشه گذاشت!!! باید گوشی رو برعکس بزارید داخل! :13:

15. قابلیت تکون دادن عکس ها با شتاب سنج بعضی موقع ها اعصاب خورد کن میشه، یهویی 7-8 تا میره پایین و...

16. قسمت پروگرس بار توی موزیک پلیر نمیشه Immediate Seek انجام داد....یعن باید نوار رو بکشید و به دقیقه ی مورد نظر برید ولی کوکی اینجوری نبود!

17. وارد هر فولدری که میشیم باید خودمون سورت کنیم به ترتیب نام. :eh:

18. ماشین حسابش خیلی سادست و قابلیت هایی مثل سینوس و... رو نداره. :18:

19. ادامه دارد...

حالا مزایای گوشی:

1. دوربین با امکانات تری داره، مثلا قابلیت پانورامای هوشمندی داره که خیلی خوب کار میکنه.

2. داشتن گوگل مپ که دست کمی از جی پی اس نداره!

3. باتری قویتری داره نسبت به کوکی.

4. ادامه دارد...

farhooode
28-11-2009, 12:27
بچه ها من آخر سر استار گرفتم بعد از از دست دادن کوکی...حالا میخوام یه مقایسه کنم این دو گوشی رو، این نکته رو هم بگم تمام نوشته های پایین مشکلات خود من با گوشی هست، ممکنه یکی دیگه براش مهم نباشه! تمامی موارد بدون هیچ تعصب و پدر کشتگی ای نوشته شده!

اول معایبی که تا الان با استار بهش برخورد کردم، تمام موارد مقایسه ای، در مقابل کوکی هست (به ترتیب اولویت برای خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
1. باز کردن درب باتری کار حضرت فیله! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم با داداشام و دوستم نتونستیم درشو باز کنیم، فقط یه بار اونم شانسی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر بار هم که زور میزنیم ترس از شکستن در باتری هم هست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. ارگونومیک این گوشی (مخصوصا تو قسمت هدست) رو اعصابمه!!! سمت چپ کوکی از بالا اول پورت هدست بود و زیرش هم المان تنظیم صدا و البته اون پورت هم وقتی وصل میکردید رو به بالا بود و مزاحم نبود. ولی استار سمت چپش از بالا، اول المان تنظیم صدارو گذاشته و زیرش پورت هدست!!!! اونم به سمت پایین (که البته دلیلش عدم برخورد با المان تنظیم صدا هست) که وقتی میخواید آهنگ گوش بدید نمیشه درست گوشی رو دست گرفت و مهم تر از اون تنظیم صدا در اون حالت خیلی رو اعصابه!

3. آنتن دهی بسیار ضعیفتر از کوکی و در نتیجه سیگنال ضعیف GPRS! قبلا در مورد نحوه ی آنتن دهی کوکی تویه یه نقطه ی کور توی خونمون (آنتن فول!) و کیفیت مکالمه و اونم با سیم کارت ایرانسل صحبت کرده بودم.....ولی حالا استار توی همون نقطه ی کور و با سیم کارت ایرانسل خیلی کم آنتن میده.

4. کیفیت هدست استار برای مکالمه قابل قیاس با کیفیت کوکی نیست!! من توی اتوبوس اصلا نتونستم با طرف مقابل با هدست صحبت کنم...یعنی من میشنیدم ولی طرف مقابل هی الو الو میکرد...آخر سر هدست رو درآوردم و صوبت کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کوکی تویه همون نقطه ی کور مذکور بهترین کیفیت رو داشت، بدون نقص!

5. یو آی استار (تاچ ویز) اصلا به کاربر پسندی فلش یو آیه کوکی نیست (حداقل برای من)، مثل محل قراردان منو و دکمه ی برگشت و مخصوصا مورد 5 که پایین میگم.

6. المان تنظیم صدش درسته برای کارهای دیگه مثل زوم کردن و بالا پایین کردن هم کاربرد داره ولی چیزی که هست اینه که همونطور که از اسمه این کلید پیداست، برای تنظیم صداست، ولی توی استار شما فقط هنگامی که توی موزیک پلیر هستید میتونید صدا رو کمو زیاد کنید، نه وسطه یه منو!!! این برای من خیلی زجر آوره.

7. دکمه وسطی کوکی بینهایت به من در مرور گوشی کمک میکرد (مالتی تسکینگ و شورت کات ها). سامسونگ این دکمه رو تبدیل به دکمه بازگشت کرده که اصلا باهاش راحت نیستم.....با نوع قرار دادن دکمه بازگشت توی کوکی (به صورت لمسی) بیشتر حال میکردم. مورد مالتی تسکینگ از اون امکاناتی بود که سرعت کار من خیلی بالا میرفت. این گزینه رو استار نداره. مورد دیگه اینکه دکمه های پایین بک لایت ندارن!!!!!!

8. اسکرول کردن توی استار به روانی کوکی نیست! و دیگه نداشتن علامت اسکرول بار باعث میشه شما ندونید که تویه یه منو آیتم های دیگه ای زیر آیتم های فعلی هست یا نه، باید حتما اسکرول کنید و ببینید.

9. تاچش خیلی حساسه، درست ولی بعضی موقع ها موقع اسکرول کردن توی یه لیست (مثلا لیست آهنگ ها) باعث میشه اون آهنگ انتخاب بشه.

10. توی ساخت کیف گوشی سوتی بزرگی داده شده! گوشی رو باید از بغل وارد کیف کنید، مشکلی نیست.....ولی از جهتی وارد میشه (با توجه به سوراخ مخصوص اسپیکر داخل کیف و علامت های کال و اند در پایین) که پورت هدست نمیشه گذاشت!!! باید گوشی رو برعکس بزارید داخل!

11. قابلیت تکون دادن عکس ها با شتاب سنج بعضی موقع ها اعصاب خورد کن میشه، یهویی 7-8 تا میره پایین و...

12. ادامه دارد...

حالا مزایای گوشی:

1. دوربین با امکانات تری داره....مثلا قابلیت پانورامای هوشمندی داره.

3. ادامه دارد...

گوشی 140 تومنی همینه دیگه

Michael Ropy
28-11-2009, 12:37
گوشی 140 تومنی همینه دیگه برادر اولا استار با گارانتی 160 هستش ولی کوکی با گارانتی 150 تومنه!! دوما من که گفتم من با کوکی مقایسه کردم نه با آمنیا اچ دی!

یعنی کوکی این معایبی که گفتم نداشت....

Prima1001
28-11-2009, 23:22
مرسی که جواب دادین!!!!
خوبه یه سوال پرسیدم:4:

بله به راحتی میشه اس ام اس هاتونو فولدربندی کنید:27:

amirkhan405
29-11-2009, 08:03
سلام
اين كيبورد كيورتي كجاس دوستان
راستي من ديروز اين گوشي و خريدم
اگه بازي يا برنامه واسه اين كوشي هست معرفي كنين

Michael Ropy
29-11-2009, 08:05
اين كيبورد كيورتي كجاس دوستان

فیرمور شما قدیمیه و برای همین کیبورد فارسی کامل نداره، باید آپدیت کنید.

amirkhan405
29-11-2009, 11:32
فیرمور شما قدیمیه و برای همین کیبورد فارسی کامل نداره، باید آپدیت کنید.
فكر نكنم قديمي باشه فريمور من اينه
s523ajpih3

free_touch
30-11-2009, 11:52

اول معایبی که تا الان با استار بهش برخورد کردم، تمام موارد مقایسه ای، در مقابل کوکی هست (به ترتیب اولویت برای خودم :دی):
1. باز کردن درب باتری کار حضرت فیله! :دی من خودم با داداشام و دوستم نتونستیم درشو باز کنیم، فقط یه بار اونم شانسی! هر بار هم که زور میزنیم ترس از شکستن در باتری هم هست! :41:

2. ارگونومیک این گوشی (مخصوصا تو قسمت هدست) رو اعصابمه!!! سمت چپ کوکی از بالا اول پورت هدست بود و زیرش هم المان تنظیم صدا و البته اون پورت هم وقتی وصل میکردید رو به بالا بود و مزاحم نبود. ولی استار سمت چپش از بالا، اول المان تنظیم صدارو گذاشته و زیرش پورت هدست!!!! اونم به سمت پایین (که البته دلیلش عدم برخورد با المان تنظیم صدا هست) که وقتی میخواید آهنگ گوش بدید نمیشه درست گوشی رو دست گرفت و مهم تر از اون تنظیم صدا در اون حالت خیلی رو اعصابه! :13:

3. آنتن دهی بسیار ضعیفتر از کوکی و در نتیجه سیگنال ضعیف GPRS! قبلا در مورد نحوه ی آنتن دهی کوکی تویه یه نقطه ی کور توی خونمون (آنتن فول!) و کیفیت مکالمه و اونم با سیم کارت ایرانسل صحبت کرده بودم.....ولی حالا استار توی همون نقطه ی کور و با سیم کارت ایرانسل خیلی کم آنتن میده. :41:

4. کیفیت هدست استار برای مکالمه قابل قیاس با کیفیت کوکی نیست!! من توی اتوبوس اصلا نتونستم با طرف مقابل با هدست صحبت کنم...یعنی من میشنیدم ولی طرف مقابل هی الو الو میکرد...آخر سر هدست رو درآوردم و صوبت کردم :دی کوکی تویه همون نقطه ی کور مذکور بهترین کیفیت رو داشت، بدون نقص!

5. مالتی تسکینگ و بدتر از اون تسک منجر نداره!!! برای مثال اگه شما آهنگ بزارید بعد وارد برنامه اپرا مینی بشید آهنگ قطع میشه....:41: فقط میتونید اون برنامه هایی رو که باز کردید رو از منوی بازی ها و برنامه ها باز و بسته کنید (یه دکمه Play/Pause میاد) که کوکی علاوه بر این، یه تسک منجر توپ داره.

6. در کل توی مالتی مدیا کوکی خیلی بهتر عمل کرده، کار باهاش خیلی راحته، مشکلاتی مثل مشکل شماره 16 رو نداره، در ضمن استار توی هندزفری هم بعضی آهنگ هارو تیز پخش میکنه.من یه مقدار کیفیت پخش کوکی رو بیشتر میدونم.

7. یو آی استار (تاچ ویز) اصلا به کاربر پسندی فلش یو آیه کوکی نیست (حداقل برای من)، مثل محل قراردان منو و دکمه ی برگشت و مخصوصا موردی که پایین میگم.

8. دکمه وسطی کوکی بینهایت به من در مرور گوشی کمک میکرد (مالتی تسکینگ و شورت کات ها). سامسونگ این دکمه رو تبدیل به دکمه بازگشت کرده که اصلا باهاش راحت نیستم.....با نوع قرار دادن دکمه بازگشت توی کوکی (به صورت لمسی) بیشتر حال میکردم. مورد مالتی تسکینگ از اون امکاناتی بود که سرعت کار من خیلی بالا میرفت. این گزینه رو استار نداره. مورد دیگه اینکه دکمه های پایین بک لایت ندارن!!!!!! :thumbsdow

9. المان تنظیم صدش درسته برای کارهای دیگه مثل زوم کردن و بالا پایین کردن هم کاربرد داره ولی چیزی که هست اینه که همونطور که از اسمه این کلید پیداست، برای تنظیم صداست، ولی توی استار شما فقط هنگامی که توی موزیک پلیر هستید میتونید صدا رو کمو زیاد کنید، نه وسطه یه منو!!! این برای من خیلی زجر آوره.

10. اسکرول کردن توی استار به روانی کوکی نیست! و دیگه نداشتن علامت اسکرول بار باعث میشه شما ندونید که تویه یه منو آیتم های دیگه ای زیر آیتم های فعلی هست یا نه، باید حتما اسکرول کنید و ببینید. :19:

11. تاچش خیلی حساسه، درست ولی بعضی موقع ها موقع اسکرول کردن توی یه لیست (مثلا لیست آهنگ ها) باعث میشه اون آهنگ انتخاب بشه.

12. امکان ساده ی کپی پیست نوشته رو نداره! :42:

13. پشتیبانی زبان کوکی خیلی عالی بود، از ابتدا بیش از 30 زبون تماما دارای امکان کیبورد کامل و تشخیص دست خط داشت، در حالی که استار فقط 4-5 تا داره که در ابتدا هم از کیبورد کامل فارسی و تشخیص دست خط پشتیبانی نمی کرد.

14. توی ساخت کیف گوشی سوتی بزرگی داده شده! گوشی رو باید از بغل وارد کیف کنید، مشکلی نیست.....ولی از جهتی وارد میشه (با توجه به سوراخ مخصوص اسپیکر داخل کیف و علامت های کال و اند در پایین) که پورت هدست نمیشه گذاشت!!! باید گوشی رو برعکس بزارید داخل! :13:

15. قابلیت تکون دادن عکس ها با شتاب سنج بعضی موقع ها اعصاب خورد کن میشه، یهویی 7-8 تا میره پایین و...

16. قسمت پروگرس بار توی موزیک پلیر نمیشه Immediate Seek انجام داد....یعن باید نوار رو بکشید و به دقیقه ی مورد نظر برید ولی کوکی اینجوری نبود!

17. وارد هر فولدری که میشیم باید خودمون سورت کنیم به ترتیب نام. :eh:

18. ماشین حسابش خیلی سادست و قابلیت هایی مثل سینوس و... رو نداره. :18:

19. ادامه دارد...

حالا مزایای گوشی:

1. دوربین با امکانات تری داره، مثلا قابلیت پانورامای هوشمندی داره که خیلی خوب کار میکنه.

3. باتری قویتری داره نسبت به کوکی.

4. ادامه دارد...

البته یکسری از ایرادات واسه شما ایراده(خودتونم اولش گفتید).

راستی دیروز علاءالدین بودم بحث گوشی شد یکی از بازاریاب های کامتل داشت ارنا رو به ملت معرفی می کرد.
راجب کوکی باهاش صحبت کردم بهم گفت (البته وقتی کسی نبود:31:) که کوکی بیشترین بازگشت به گارانتیو داره.
دلیلشم شکسته شدن ال سی دی و از کار افتادن تاچه !!!
طرف می گفت گوشیو تو جیب شلوار گذاشته در آورده دیده تاچ دیگه کار نمی کنه و برده گارانتی بهش گفتن از داخل شکسته !!! و خودت شوکوندی به ما ربطی نداره!!!(اسیب های فیزیکی جزء گارانتی نیستن).
اینو گفتم که بدونید کوکی ممکنه تو یه سری چیزا نسبت به استار برتری داشته باشه اما این شکسته شدن ال سی دی و تاچ کوکی از اون چیزاس که غیر قابل هضمه.تو جیب شلوار بزاری می شکنه چه برسه از دست بیافته رو زمین. (خو منم با پول کوکی رفتم علاءالدین و این پیش زمینه شکسته شدن تاچو تو فروم های خارجی و کامنت ها خونده بودم اما باورم نشده بود وقتی فروشنده ای که هم استار داشت و هم کوکی بهم گفت دیگه ترسیدم. و من که کل ویدیو های کوکی رو تو یو تیوب دیده بودم و انتخاب نهاییم بود ، استار رو خریدم).

Michael Ropy
30-11-2009, 19:29
البته یکسری از ایرادات واسه شما ایراده(خودتونم اولش گفتید).

بله بازم تاکید میکنم، اینا مشکلاتیه که من باهاش دارم، ممکنه یکی براش مهم نباشه....ولی این ال سی دی که خیلی عجیبه، من خیلی ها رو میشناسم، خیلی وقته کوکی دارن هنوز چیزیش نشده (از جمله کاربرای فروم).

Michael Ropy
30-11-2009, 19:47
بیخیال دیگه اتفاقیه که افتاده...شاید قسمت بوده استار گیرم بیاد :دی بزارید یکم از پانوراما های زیبای این گوشی براتون بزارم.

استار پانورامای هوشمندی داره که فکر میکنم همه ی سامسونگ ها اینو داشته باشند، واقعا اولین بار بود که همچین چیزی رو میدیدم :دی، اولین عکس رو که میگیره، 5 تا عکس دیگه رو خودش براتون Track میکنه تا وقتی که شما کادر رو ببرید همون جا و خودش اتومات عکس میگیره، نمونه هاشو بیینید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Michael Ropy
30-11-2009, 20:04
اینجا چند تا عکس عادی هم میزارم که انصافا تو محیط بیرون استار قشنگ عکس میگیره:

Michael Ropy
30-11-2009, 21:04
اینم چند نمونه فیلمبرداری این گوشی:

Michael Ropy
30-11-2009, 21:19
راستی بروبچ چه جوری فیرمور گوشیمو بخونم، آخرین نسخه کدومه و چه جوری آپدیت کنم؟! ریسک داره؟

payamf1
30-11-2009, 21:22
به به! میبینم که کاربر فعال کلوپ LG سامسونگ خریده!
مبارکه انشاالله با خوشی و شادی استفاده کنی.

Michael Ropy
30-11-2009, 21:33
به به! میبینم که کاربر فعال کلوپ LG سامسونگ خریده!
مبارکه انشاالله با خوشی و شادی استفاده کنی.

خوب اینم واسه خودش قضیه داشت دیگه....مفصله...:27:.....به هر حال، ممنون مرسی! :دی :11:

free_touch
01-12-2009, 00:22
راستی بروبچ چه جوری فیرمور گوشیمو بخونم، آخرین نسخه کدومه و چه جوری آپدیت کنم؟! ریسک داره؟

با زدن کد #1234#* ورژن فریم ور رو می تونید بخونید.
آخرین نسخه رو نمی دونم اما این فریم ور S523AJPIH3 رو گوشی های مایکروتل هستش که تشخیص دست خط و کیورتی فارسی داره(شاید جدیدترم اومده باشه).اما همین فریم ور مشکلی نداره.اما واسه دانلود فکر نکنم گیر بیاد.در این صورت آپدیت فریم ور بدرد نمی خوره.

روش آپدیت کردن در زیر :

به هر حال ریسک وجود داره اما اکثر دوستان این فروم که آپ کردن مشکلی پیش نیومده.(مگه اینکه فریم وری بریزید که تو ایران ساپورت نشه و در این صورت گوشیتون آنتن نمیده و فارسی ساز گوشی می پره اما در کل مشکلی نیست).

Michael Ropy
01-12-2009, 07:03
آخرین نسخه رو نمی دونم اما این فریم ور S523AJPIH3 رو گوشی های مایکروتل هستش که تشخیص دست خط و کیورتی فارسی داره(شاید جدیدترم اومده باشه).اما همین فریم ور مشکلی نداره.اما واسه دانلود فکر نکنم گیر بیاد.در این صورت آپدیت فریم ور بدرد نمی خوره.ماله من دقیقا همین فیرمور هست ولی کیبورد کامل نداره! :41:

free_touch
01-12-2009, 09:58
ماله من دقیقا همین فیرمور هست ولی کیبورد کامل تشخیص دست خط نداره! :41:

مگه میشه !!!؟؟؟؟ :18:
جای تشخیص دست خط رو می دونید ؟ (تو creat new massege ) هستش.

Michael Ropy
01-12-2009, 18:53
جای تشخیص دست خط رو می دونید ؟ (تو creat new massege ) هستش.

ببخشید اشتباه شد، تشخیص دست خط داره (که برام مهم نیست) ولی کیبورد کامل نداره!!!!!

Michael Ropy
01-12-2009, 20:50
بروبچ من حس میکنم باتری گوشیم یکم ضعیفه! :دی با کارکرد زیر سه روز دوام آورد، که فکر می کردم حداقل 4 روز دوام بیاره:

هر روز بین 1 تا 2 ساعت موزیک، 10 دقیقه اینترنت، حدود 40 دقیقه هم ور رفتن های دیگه....البته روز آخر (شب) دو خط شارژ داشت نمی دونم برای یک روز کافی هست یا نه واسه همین دیگه زدمش به شارژ.....

یه مورد دیگه هم هست که: یه روز صبح اونو تازه از شارژ در آوردم، رفتم دربند حدود 80 تا عکس گرفتم و یه 10 تایی فیلم، تا آخر شب دو خط شارژ موند....البته بدیهیه که مصرف دوربین زیاده، ولی میخوام بدونم ماله شماها چطوره؟!

Prima1001
01-12-2009, 22:48
بروبچ من حس میکنم باتری گوشیم یکم ضعیفه! :دی با کارکرد زیر سه روز دوام آورد، که فکر می کردم حداقل 4 روز دوام بیاره:

هر روز بین 1 تا 2 ساعت موزیک، 10 دقیقه اینترنت، حدود 40 دقیقه هم ور رفتن های دیگه....البته روز آخر (شب) دو خط شارژ داشت نمی دونم برای یک روز کافی هست یا نه واسه همین دیگه زدمش به شارژ.....

یه مورد دیگه هم هست که: یه روز صبح اونو تازه از شارژ در آوردم، رفتم دربند حدود 80 تا عکس گرفتم و یه 10 تایی فیلم، تا آخر شب دو خط شارژ موند....البته بدیهیه که مصرف دوربین زیاده، ولی میخوام بدونم ماله شماها چطوره؟!

والا واسه منم اصلا شارژش خوب نیست، ازش استفاده هم نکنم روزی یه خط از شارژش کم میشه که واقعا مسخرس، دیگه اگه حتی 2تا آهنگ هم بخوام گوش بدم که دیگه خالی میشه،
اصلا باتریش اونجوری که تعریف میکردند نیست، من سونی اریکسون داشتم لااقل اگه باهاش کار نمیکردم، شارژ که کم نمیشد هیچ، زیاد هم میشد!:13:

hasanmotori
01-12-2009, 23:26
والا واسه منم اصلا شارژش خوب نیست، ازش استفاده هم نکنم روزی یه خط از شارژش کم میشه که واقعا مسخرس، دیگه اگه حتی 2تا آهنگ هم بخوام گوش بدم که دیگه خالی میشه،
اصلا باتریش اونجوری که تعریف میکردند نیست، من سونی اریکسون داشتم لااقل اگه باهاش کار نمیکردم، شارژ که کم نمیشد هیچ، زیاد هم میشد!:13:

ببین این دوستمون میگه باتریش با روزی 2 ساعت آهنگ ... روزی 10 دقیقه اینترنت ... روزی 40 دقیقه ور رفتن ... 3 روز جواب میده بعدشم هنوز 2 تا خط از 5 تا داره پس مطمعناً حداقل 1 روز دیگه هم با اون دوتا خط جواب میده ... یعنی با یه استفاده معمولی 4 روز جواب میده ... خودشم میگه از کوکی بهتره باتریش

گوشی شما مشکل داره ... اصلاً ببین باتری روش هست :27:

Michael Ropy
02-12-2009, 06:56
ولی حسن انتظار داشتم وقتی میگن 800 ساعت استند بای، باید یک هفته رو شاخش باشه، اولین بار که فیلیپس از این نوع باتری ها داد (740 ساعت تا 3200 ساعت! :18:) واقعا عمر باتری خفنی داشت.......

amirkhan405
02-12-2009, 08:04
ببخشید اشتباه شد، تشخیص دست خط داره (که برام مهم نیست) ولی کیبورد کامل نداره!!!!!
سلام اگه ميخواي كيبرد كامل بياد البته فارسي نداره ولي انگليسي و عربي داره وقتي مي خواي متني بنويسي گوشي رو 90 درجه بچرخون خودش مياد.

Prima1001
02-12-2009, 09:43
ببین این دوستمون میگه باتریش با روزی 2 ساعت آهنگ ... روزی 10 دقیقه اینترنت ... روزی 40 دقیقه ور رفتن ... 3 روز جواب میده بعدشم هنوز 2 تا خط از 5 تا داره پس مطمعناً حداقل 1 روز دیگه هم با اون دوتا خط جواب میده ... یعنی با یه استفاده معمولی 4 روز جواب میده ... خودشم میگه از کوکی بهتره باتریش

گوشی شما مشکل داره ... اصلاً ببین باتری روش هست :27:

من فقط روزی چندتایی اس ام اس میدم، همین و شارژش روزانه یه خط خالی میشه، و مطمئنا اونجوری که تعریف میکردن نیست، آخه واسه من شارژ مهمترین مورد بود واسه همین این گوشی رو گرفتم، پشیمون نیستم ولی واقعا اونجوری که میگن هم نیست!
مگه من با گوشیم چیکار کردم که مشکل داره؟ یا چیکارش کنم که مشکلش رفع شه؟
آره باتری روشه !
:31:

Mohammad Hosseyn
02-12-2009, 09:58
نکته جالب ...
من یه هفته پیش رفتم نمایندگی ماکروتل و گوشی رو دادم اپدیت ... رایگان هم آپدیت کرد و من بعد از گرفتن گوشی متوجه شدم که تغییراتی کرده ، مثلا بعضی از ایکون ها عوض شد و یه امکان جدید در بلوتوثش ایجاد شده ، اما بعد که چک کردم دیدم اصلا فریم ور عوض نشده !!!! تشخیص دستخط هم نداره ... از نمایندگی که پرسیدم گفت این فریم ور 20 ماه قبل از طرف ماکروتل براشون ارسال شده !!!!
چقدر مسخره واقعا :13:

hasanmotori
02-12-2009, 11:35
ولی حسن انتظار داشتم وقتی میگن 800 ساعت استند بای، باید یک هفته رو شاخش باشه، اولین بار که فیلیپس از این نوع باتری ها داد (740 ساعت تا 3200 ساعت! :18:) واقعا عمر باتری خفنی داشت.......

تو نسبت به کوکی بگو ... بعدشم یکم صبر کن تا باتریش راه بیفته ...
gsmarena گفته با استفاده معمولی 4 روز جواب میده خودتم همینو گفتی ... دیگه چه مشکلی داری ؟

mohammad_s7201
02-12-2009, 11:53
دوستاني كه با باتري مشكل دارن بايد چند هفته صبر كنن و به طور صحيح گوشي رو شارژ كنن تا باتري جا باز كنه.

واسه منم اول كه خريدم همينطور بود

amirkhan405
02-12-2009, 12:20
دوستاني كه با باتري مشكل دارن بايد چند هفته صبر كنن و به طور صحيح گوشي رو شارژ كنن تا باتري جا باز كنه.

واسه منم اول كه خريدم همينطور بود
چي كار كنيم تا باتري جا باز كنه مگه شارژ كردن هم درست و غلط داره

mohammad_s7201
02-12-2009, 16:33
چي كار كنيم تا باتري جا باز كنه مگه شارژ كردن هم درست و غلط داره

بله كه داره.
تا وقتي شارژ كاملا تموم نشده گوشي رو شارژ نكنيد.
بعد از اينكه گوشي رو شارژ كرديد و شارژ كامل شد از برق درش بياريد، نبايد زيادي تو برق بمونه.

kam2000
02-12-2009, 17:56
اقا تو دیجی کالا قیمت کوکیا زده169 قیمت s5233صدشصت وسه هزارتومنه چرا؟

amirkhan405
02-12-2009, 18:00
دوستان اگه ممكنه يه ديكشنري و نقشه تهران رو به من لطف كنين

mehrdadb3
02-12-2009, 18:49
دوستان کسی کیف اصلی استار رو داره یه عکس بزاره ببینیم حالتش چجوریه کتابیه یا ...........

free_touch
02-12-2009, 18:53

این سایت گرون فروشه.
کوکی با گارانتی اصلی (کامتل) زده 169 تومن.
اما استار رو با گارانتی متفرقه زده 163.
اینا قیمتای انلاینه و حدود 15 تومن بیشتر از قیمت تو بازاره.

free_touch
02-12-2009, 19:01
دوستان اگه ممكنه يه ديكشنري و نقشه تهران رو به من لطف كنين

دیکشنری pmd :

ساپورت کامل لمسی

دانلود :

نقشه تهران 87 : (88 رو این گوشی مشکل داره):

می تونید در سایت زیر دانلودش کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ir-tci .org

Michael Ropy
02-12-2009, 20:50
سلام اگه ميخواي كيبرد كامل بياد البته فارسي نداره ولي انگليسي و عربي داره وقتي مي خواي متني بنويسي گوشي رو 90 درجه بچرخون خودش مياد. ممنون دوست عزیز! :دی منم منظورم همینه دیگه، چرا فقط انگلیسی، عربی، فرانسه و اردو داره؟!

Michael Ropy
02-12-2009, 20:51

قیمت علائالدین من گرفتم، 152 با گارانتی کامتل هستش....تا 150 هم بچه ها خریدن....

Mohammad Hosseyn
02-12-2009, 22:23
قیمت علائالدین من گرفتم، 152 با گارانتی کامتل هستش....تا 150 هم بچه ها خریدن....
مثل اینکه بدجوری خز شده ...

kam2000
02-12-2009, 22:28
میشه صد تومن گرفت:31: اخه کوکی واستار زیاد فرقی باهم نمیکنند حالا کدومشون بیشتر فروخته؟

amin n & i series
03-12-2009, 01:29
سلام
یه چند تا سوال داشتم دوستان
میگم ۵۲۳۰ صفحات اینترنت رو چه چوری باز میکنه؟؟
منظورم اینه که مثل صفحات گوشی نوکیاهای سیمبین دار که صفحات وب رو مثل کامپیوتر باز میکنن هست ؟؟ یا در هم ریخته و نامرتب؟؟؟؟
و یه سوال دیگه ۵۲۳۰ به پای ۵۵۳۰ نوکیا میرسه یا نه؟؟؟
چون من خیلی از شکل۵۲۳۰ خوشم اومده.نمیدونم ۵۵۳۰ رو رد کنن و ۵۲۳۰ بخرم یا نه؟؟؟

free_touch
03-12-2009, 10:44
سلام
یه چند تا سوال داشتم دوستان
میگم ۵۲۳۰ صفحات اینترنت رو چه چوری باز میکنه؟؟
منظورم اینه که مثل صفحات گوشی نوکیاهای سیمبین دار که صفحات وب رو مثل کامپیوتر باز میکنن هست ؟؟ یا در هم ریخته و نامرتب؟؟؟؟
و یه سوال دیگه ۵۲۳۰ به پای ۵۵۳۰ نوکیا میرسه یا نه؟؟؟
چون من خیلی از شکل۵۲۳۰ خوشم اومده.نمیدونم ۵۵۳۰ رو رد کنن و ۵۲۳۰ بخرم یا نه؟؟؟

من که مشکل به هم خوردگی ندیدم.
5530 سیستم عامل داره و تنوع نرم افزاریش بهتره + وای فای + دوربینش فلاش داره
5230 اینترفیس و تاچش بهتره.
در کل توصیه نمیشه که 5530 رو بدی بره و اینو بگیری.

darkmindms
03-12-2009, 20:10
دوستان منم میخام این گوشی رو بگیرم ولی حساسیت تاچ برام خیلی مهمه!!
حساسیتش مثله f480 هست یا کمتره؟؟
ممنون

akbarferdosi
03-12-2009, 20:28
با سلام امروز 5233 رفتم بگیرم علاءالدین رنگ مشکیش گارانتی اصلی نبود یکی دوجا داشت که اونم قیمت بالا 175 میگفتند شما جایی سراغ ندارید با گارانتی پارس مایکروتل (اصلی) رنگ مشکی موجود داشته باشه؟

Michael Ropy
03-12-2009, 21:14
با سلام امروز 5233 رفتم بگیرم علاءالدین رنگ مشکیش گارانتی اصلی نبود یکی دوجا داشت که اونم قیمت بالا 175 میگفتند شما جایی سراغ ندارید با گارانتی پارس مایکروتل (اصلی) رنگ مشکی موجود داشته باشه؟

من دقیقا همین رنگ رو خریدم، گارانتی اصلی = 163 تومان. طبقه ی 5 یا 6 بود، یه گوشه یه مغازه همش گوشی های گارانتی اصلی سامسونگ رو میفروخت.....در ضمن خیلی مواظب باش، چون اکثر فروشنده ها بدون گارانتی میفروشن، حتما باید جعبش به نوار آبی رنگ مایکروتل داشته باشه.

mohammad_s7201
03-12-2009, 22:16
بچه ها یه چندتا بازی و برنامه اگه دارید اینجا بذارید. حوصلم سر رفته. یه خورده از این گوشی کار بکشیم :31:

free_touch
04-12-2009, 00:36
ممنون

اره دوست عزیز تاچش خیلی خوبه.
تاچ اف 480 خازنیه و این مقاومتیه اما از نظر حساسیت تفاوت چندانی وجود نداره.
اصلا بهترین ویژگی این گوشی تاچشه که بسیار عالیه.

(همه خریدن یا دارن می خرن شما هم بخر تا بیشتر از این خز شه):31:.........شوخی کردم.

darkmindms
04-12-2009, 00:49
اره دوست عزیز تاچش خیلی خوبه.
تاچ اف 480 خازنیه و این مقاومتیه اما از نظر حساسیت تفاوت چندانی وجود نداره.
اصلا بهترین ویژگی این گوشی تاچشه که بسیار عالیه.

(همه خریدن یا دارن می خرن شما هم بخر تا بیشتر از این خز شه):31:.........شوخی کردم.

چشم تمام سعمو در راه خزیت این گوشی میکنم :31:

hamsah
04-12-2009, 10:44
سلام.فریمور جدید گوشی فارسی رو کامل ساپورت میکنه؟بعد اگه صفحه لمسیش خراب بشه تعویض می کنن؟

mehrdad8086
04-12-2009, 21:55
سلام
امروز یه استار گرفتم با گارانتی ماکروتل نه مایکروتل
قیمت هم 155 البته یه U600 ترکیده داشتم 65 فروختم و اینو ارشون گرفتم
جالبه نمی شه با jet یا HTC یا سری های جدید N مقایسه کرد اما با این قیمت و این امکانات فکر نکنم چیزی دیگه پیدا بشه.
با اینکه برندهای مختلف گوشیها رو داشتم اما بنظرم Samsung ها به نسبت پولی که می دی کاملترن
البته این نظر شخصی منه و هرکسی سلیقه ای داره
:10:

msdcorp.ir
05-12-2009, 11:25
اقا زنگ زدم به مرتضی دلقندی همون آقایی که تو مایکرو تل هست .. میگه 15 تا 20 تومان میگیره برای اپدیت

free_touch
05-12-2009, 18:37
اقا زنگ زدم به مرتضی دلقندی همون آقایی که تو مایکرو تل هست .. میگه 15 تا 20 تومان میگیره برای اپدیت

نه بابا حتی از اونایی که با گارانتی مایکروتل گرفتن پول میگیرن ؟

mohammad_s7201
05-12-2009, 19:38
ممنون

من هم با 5233 کار کردم و هم با f480.تاچ 5233 حرف نداره اگرچه مثل 480 حرارتی نیست.
در ضمن امکانات 480 به 5233 نمیرسه. نصب برنامه توی 480 خیلی دنگ و فنگ داره ولی تو 5233 با یه کلیک فقط.

از من میشنوی 5233 بخر:5:

mohammad_s7201
05-12-2009, 19:40
کسی از فریمور جدید خبری نداره؟؟
خودمون مگه بلد نیستیم آپدیت کنیم که 20 تومن پول بی زبون رو بدیم به اونا !!:13:

free_touch
05-12-2009, 20:49
متاسفانه فایل فلشش هیچ جا واسه دانلود گیر نمیاد.

mohammad_s7201
05-12-2009, 22:04
متاسفانه فایل فلشش هیچ جا واسه دانلود گیر نمیاد.

فکر کنم اگه یه کم صبر کنیم گیر میاد.
بالاخره یکی پیدا میشه که واسه دانلود بذاره

free_touch
06-12-2009, 00:10
فکر کنم اگه یه کم صبر کنیم گیر میاد.
بالاخره یکی پیدا میشه که واسه دانلود بذاره

اره اگه صبر کنیم میاد.
تو فروم جی اس ام اریا یه بخش هستش که جدیدترین فریم ور هاشو میذارن.باید اونجا درخواست کنیم شاید یه شیر پاک خورده ای گذاشتش.
تنها فریم وری که قابلیت ساپورت زبان فارسیو داره و واسه دانلود گذاشتن S523AJPIE9 هستش. که همون فریم ور اورجینال ماهاس که قدیم خریدیم.

best
06-12-2009, 00:40
سلام....نسخه مشکی رنگ انگاری نیست تو بازار...با گارانتی اصلی...!!! ایا مدل wireless دار این گوشی ایران هست؟یا میاد؟

akbarferdosi
06-12-2009, 06:15
باسلام یکسوال فوری داشتم من دیشب این گوشی رو با گارانتی اصلی :41:خریدم الان 7 ساعت تو شارژه اما هنوز شارژ فول نشده! شارژرهم که در می آرم اصلا روشن نمیشه! علت چیه؟

mohammad_s7201
06-12-2009, 08:17
باسلام یکسوال فوری داشتم من دیشب این گوشی رو با گارانتی اصلی :41:خریدم الان 7 ساعت تو شارژه اما هنوز شارژ فول نشده! شارژرهم که در می آرم اصلا روشن نمیشه! علت چیه؟

اولندش شما چرا تا خریدی زدی به شارژ؟؟ میذاشتی شارژش تموم بشه بعد.

یه بار باتری رو در بیار دوباره جا بزن ببین درست میشه؟؟

free_touch
06-12-2009, 09:28

وقتی زدی شارژ شه عکس اون باتری بزرگ در اومد و یکسری خطوط آبی رنگ در اومد که بالا و پایین حرکت می کنن ؟

در هنگام خرید که فروشنده تست کرد مگه گوشی روشن نبود .چرا زدی شارز شه ؟

(احتمال داره باتری رو بد جا زدی).
همون جور که اقای محمد گفت یه بار باتریو درش بیار و جا بنداز.اگه درس نشد ببر گوشیو پس بده.چون باتریش مشکل داره.

akbarferdosi
06-12-2009, 10:43
آقا ممنون باتری درآوردم دوباره جازدم درست شد

akbarferdosi
06-12-2009, 10:45
یه سوال پلاستیک روی صفحه رو بکنم یاباشه؟

9vin
06-12-2009, 11:02
یه سوال پلاستیک روی صفحه رو بکنم یاباشه؟

یه حافظ واسش بگیر بعد درش بیار ....:46:

mohammad_s7201
06-12-2009, 11:52

البته اگه حافظ نبود سعدی هم بگیری خوبه :31::31:

شوخی کردم. محافظ گوشی x1 کاملا اندازشه. حتما بگیر

Michael Ropy
06-12-2009, 12:04
آقا یکی نیست یه راه حل واسه باز کردن در باتری به ما بده؟!؟! باور کنید از موقعی که خریدم تا الان فقط یک بار اونم شانسی تونستم باز کنم.....چیکار باید کنم؟!؟!؟ :41::41::41:

Michael Ropy
06-12-2009, 13:00
بروبچ من برنامه اپرا مینی 5 رو که توی استار و کوکی و کلا گوشی های فول تاچ الجی و سامی به همراه کیپد میاد، هک کردم (با استفاده از فایل jad) و حالا بدون کیپد میاد، تستش کنید ببینید درست کار میکنه:

بعد از دانلود و آنزیپ کردن فایل، جفت فایل های jad و jar رو بریزید تو گوشی و فایل JAD رو اجرا کنید!

masoudtr
06-12-2009, 13:09
بروبچ من برنامه اپرا مینی 5 رو که توی استار و کوکی و کلا گوشی های فول تاچ الجی و سامی به همراه کیپد میاد، هک کردم (با استفاده از فایل jad) و حالا بدون کیپد میاد، تستش کنید ببینید درست کار میکنه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود و آنزیپ کردن فایل، جفت فایل های jad و jar رو بریزید تو گوشی و فایل JAD رو اجرا کنید!
کار این برنامه چیه؟
هکش کردی خراب شده یا درست شده؟>

Michael Ropy
06-12-2009, 13:13
کار این برنامه چیه؟
هکش کردی خراب شده یا درست شده؟>

مرورگر وب هستش، آخه مشکلی که بود اینه که تمام برنامه های 240 در 320 روی گوشی های فول تاچ مثل استار به همراه یه کیپد میاد، و فول اسکرین نیست، منظورم از هک اینه که تو فایل JAD دستکاری کردم تا فول اسکرین بیاد، تست کردم فول اسکرین اومد.....بچه ها هم بهتره تست کنن ببینم هیچ مشکلی نداره؟؟!؟!

Michael Ropy
06-12-2009, 16:20
بچه ها یافتم! :دی توی گوشی های سامسونگ با اینکار میشه کیپد رو برداشت:

روی یکی از برنامه ها یا بازی هایی که به همراه کیپد مجازی میاد این کارو انجام بدین (برای مثال: برنامه اپرا مینی):

فایل .jar رو با WinRAR باز کنید و وارد پوشه META-INF شده و فایل MANIFEST.MF رو از همونجا باز کنید، این یه خط رو به آخر فایل اضافه کنید و فایل رو ذخیره کنید، بعد خود WinRAR پیغام میده که میخواید فایل فشرده شده رو آپدیت کنم؟ اوکی کنید، بعد بریزید تو گوشی و نصب کنید، ببینید کیبورد مجازی از بین رفته یا نه، اینم اون کد:

MIDlet-Touch-Support: True

:46: تست کردم کار کرد. :5: خوش باشید!

urban.reptile
06-12-2009, 17:13
بچه ها یافتم! :دی توی گوشی های سامسونگ با اینکار میشه کیپد رو برداشت:

روی یکی از برنامه ها یا بازی هایی که به همراه کیپد مجازی میاد این کارو انجام بدین (برای مثال: برنامه اپرا مینی):

فایل .jar رو با WinRAR باز کنید و وارد پوشه META-INF شده و فایل MANIFEST.MF رو از همونجا باز کنید، این یه خط رو به آخر فایل اضافه کنید و فایل رو ذخیره کنید، بعد خود WinRAR پیغام میده که میخواید فایل فشرده شده رو آپدیت کنم؟ اوکی کنید، بعد بریزید تو گوشی و نصب کنید، ببینید کیبورد مجازی از بین رفته یا نه، اینم اون کد:

:46: تست کردم کار کرد. :5: خوش باشید!

سلام. برای اینکه برنامه قابلیت تاچ بدست بیاره و کاملا منطبق با گوشی استار بشه و همچنین کیبرد مجازیش حذف بشه، فایل جار برنامه رو باز کنید و در انتهاش اینها رو اضافه کنید:

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 400
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

من اینو رو چند تا برنامه از جمله eBuddy و چند تا بازی از جمله Asphalt 4 انجام دادم و جواب گرفتم... ایشالا همه به حاجتشون برسن :31:

akbarferdosi
06-12-2009, 18:54
ببخشید آیا پلاستیک اندازه مانیتورش تو بازرا هست که روی صفحه بکشیم؟ واسه خودش که ور اومد وغیرقابل استفادست.

Alamate Soal
06-12-2009, 19:38
سلام .

منشي تلفني اين گوشي چه امكاناتي داره و نحوه استفادش چطور هست ؟

فلش براي دوربين نداره ؟ دوربين دوم چطور ؟

akbarferdosi
06-12-2009, 20:20
بهترین رم از نظر برند و ظرفیت برای این گوشی چیه؟

mahdi_mbi
06-12-2009, 22:58
آقا یکی نیست یه راه حل واسه باز کردن در باتری به ما بده؟!؟! باور کنید از موقعی که خریدم تا الان فقط یک بار اونم شانسی تونستم باز کنم.....چیکار باید کنم؟!؟!؟ :41::41::41:

شما اون قسمت فلش رو با شست به سمت داخل فشار بده و بعد در رو به سمت پایین بکش. خیلی راحت باز میشه.

موفق باشی:10:

p30baz
06-12-2009, 23:26
سلام دوستان
من گوشیم 5233 هست ولی فارسی نداره
راهنمایی کنید بدون اینکه خطری داشته باشه فارسیش کنم :41:

hbm_7052
07-12-2009, 07:08
كسي تا حالا بت sumsung pc suite از گوشيش بك آپ گرفته ؟

Michael Ropy
07-12-2009, 08:31
شما اون قسمت فلش رو با شست به سمت داخل فشار بده و بعد در رو به سمت پایین بکش. خیلی راحت باز میشه.

آقا ممنون بابت راهنمایی، ولی هر کاری کردم باز نشد! :41: حالا باز هم سعی میکنم! :دی

Michael Ropy
07-12-2009, 08:32
فلش براي دوربين نداره ؟ دوربين دوم چطور ؟ خیر - خیر.

بهترین رم از نظر برند و ظرفیت برای این گوشی چیه؟ توشیبا، ترنسند و سان دیسک چیزهای خوبین، البته به شرط کلاس 6 بودنشون.

من گوشیم 5233 هست ولی فارسی ندارهببینم شما از علاء الدین گرفتی؟! اکثرا اونجا بدون گارانتی میفروشن و این نمی گن گارانتی نداره که فارسی هم نداره.....حدود 150 هم هست قیمتش....یه جاهای خاصی با گارانتی می فروشن.

mohammad_s7201
07-12-2009, 09:27
ببخشید آیا پلاستیک اندازه مانیتورش تو بازرا هست که روی صفحه بکشیم؟ واسه خودش که ور اومد وغیرقابل استفادست.

قبلا هم گفتم. صفحه قبل رو يه نگاه مينداختي بد نبود.
محافظ گوشي سوني اريكسون x1 اندازشه.

saeed bigdeli
07-12-2009, 18:35
سلام من یه استار 5233 دارم ولی منشی تلفنیش کار نمیکنه و پلیرش هم وقتی داره فایل تصویری پخش میکنه به صورت تمام صفحه نشان نمیده چکار کنم فداتون شم:41:

Michael Ropy
07-12-2009, 19:07
پلیرش هم وقتی داره فایل تصویری پخش میکنه به صورت تمام صفحه نشان نمیده چکار کنم فداتون شم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این مورد، زبان گوشی رو انگلیسی کنید درست میشه. :46:

saeed bigdeli
07-12-2009, 20:13
زبان گوشی انگلیسی است ولی باز تمام صفحه نمیاره

akbarferdosi
07-12-2009, 22:01
ببخشید لطفا یه عکس از کیف فابریکش اگه دارید بذارید

forexet
07-12-2009, 22:15
سلام دوستان
ببخشید اول نظرم و میگم شاید به درد یه نفر که خواست بخره بخوره ، بعد چند تا سوال میپرسم اگر وقت کردین آقایی کنید شمام جواب بدید شاید مشکل ما حل شد ممنونم

من از پاساژ علائدین با کیف مخصوص و قلم مخصوص و کاور ال سی دی گارانتی متفرقه رنگ نقره ای رو خریدم 165 تومن
گوشی فوق العاده هست و من که 6 ماه آیفون داشتم باورم نمیشه یه صفحه مقاومتی تا این حد خوب باشه (چون قبل از آیفون O2 داشتم ، واقعا افتضاح بود صفحه مقاومتیش ، هرچند این سامسونگ رو هم نمیشه انتظار داشت مثل خازنی باشه و در همون لحظه لمس و بدون فشار کار کنه ولی کیفیت جالبی داره و با فشار یا برخورد خیلی کمی سریع واکنش میده)

من 35 تا بازی ، 4 تا کلیپ کوتاه ، 8 تا mp3 ریختم توش و حافظه گوشی پر شد ( 3 مگ خالی مونده برای عکس گرفتن فقط)
از نظر هنگ نکردن که عالی هست (حتی بهتر از آیفون چون سیستم عامل نداره) من آیفونم خیلی هنگ میکرد شاید 3 روز یه بار باید ریست میکردم (البته زیاد کار میکشیدم)

تشخیص حروف فارسی خوبه و من با قلم راحت فارسی مینویسم راحت تشخیص میده و نیازی به QWERTY فارسی حس نمیکنم

کیفیت موسیقی عالی هست و ضمنا ایرفون که دوستان میگفتن خیلی گندست تو گوش نمیره به نظر من که اندازه هست و بزرگ نیست نمیدونم شاید تو این سری جدیدا مشکلش برطرف شده ولی من که از این کوچیکتر ایرفون یک تکه ندیدم همچنین کیفیت پخش در ایرفون عالی و در اسپیکر گوشی متوسط هست اینو بگم ایرفون از نظر کیفیت خوبه ولی bass نداره

پیغامگیر که پیش فرض روی گوشی تعبیه شده عالی هست ، فقط یک مشکل محسوس اینه که حتی در حالت سایلنت هم اگر بره رو پیغامگیر بازم صدای طرف که داره پیغام میزاره شنیده میشه البته آروم هست مثل مکالمه و loud یا حالت بلندگو نیست من راهی برای اینکه صدا پخش نشه پیدا نکردم

به جز بازیهایی که نیاز به شماره ها مثلا زدن 4 یا 9 اینا دارن تو وسط بازی(البته اونا رو هم میشه)، بازیهایی که فقط با جهتا کار میکنن خیلی راحت میشه بازی کرد (کلیدای جهت و اوکی مجازی داره)، بازی پیدا نکردم که با شتاب سنج سامسونگ کار کنه اگه کسی داره لطفا بزاره

ضمنا بازی 240 عرض و 320 طول سایز استاندارد برای بازی هست (چون 80 پیکسل رو دکمه های مجازی گرفتن)
اگر بازی لمسی باشه با اندازه 240 در 400 میتونین بازی کنین حداکثر مثل یکی از بازیهای خود گوشی

گوشی به صورت پیش فرض 2 تا تم داره و قابلیت نصب تم هم داره ولی من هنوز خوب نگشتم تا تمی براش پیدا و نصب کنم

دوربین برای من قابل قبوله و عکسهای خوبی میگیره (بهتر از آیفون)

اینترفیس واقعا عالی هست خیلی بهتر از آیفونه ولی 1 مشکل جدی داره ، کاش حالتی داشت که وقتی ابزار رو چیدیم بشه قفلش کرد الان هی دستم میخوره و ابزار تکون میخورن میریزن بهم عصبیم کرده ، اگر کسی راحی داشت برا این بگه لطفا

به نظرم امکانات فوق العاده ای داره و تنها عیبهاش به نظرم نبود wi-fi هست و نبود فلاش
باقی موارد به نظرم بیشتر ضعف هست تا عیب جدی

باطری هم من تقریبا دست به گوشی نزدم 8 روز شارژ داشت روز 9 ام اواسطش ارور لا باطری داد
بعد هم من حدود 7 ساعت با گوشی ور میرفتم (حدودا: بلوتوث 1 ساعت ، بازی 3 ساعت ، رادیو و موزیک البته با صفحه روشن نمایش 2 ساعت ، ور رفتن و اینور اونور شدن تو گوشی برا تنظیمات 1 تا 1ونیم ساعت)
یعنی گوشی من:
در حالت بدون استفاده حدود 200 ساعت (8 و خرده ای روز) شارژ نگه میداره (البته 4 5 تا پیامک و 2 تا هم پیغام صوتی تو این مدت گرفته شده و منم 2 تا اس ام اس دادم)
در حالت اسفاده یکسره (بازی و بلوتوث و ... ولی نور صفحه نمایش همیشه روشن): حدود 7 ساعت (شبی که تا صبح برقا رفته بود)
در حالت استفاده کم مثلا روزی 2 تماس و 3 تا 4 تا هم اس ام اس: حدود 4 روز (130 ساعت)
کار میکنه
اینا رو خودم شخصا تست کردم

5 ، 6 تا ازین 35 تا بازیم واقعا محشره مثلا شورش در شهر سگا (دقیقا همون) ولی با کیفیت بهتر که میشه راحت بازی کرد با صفحه مجازی و چندتا بازی خفن دیگه هم هست که توستهای بعدی اگر بخواین میزارمشون براتون

فقط چمد تا سوال داشتم میشه راهنماییم کنید لطفا
1. من همراه اول دارم که شماره رو قزوین گرفتم ولی ساکن تهرانم ، اعتباری هست ، رفتم از سایت شماره رو دادم و فعال کردم ایمیلش اومد برام که فعال شد gprs خطم ولی اس ام اس راجع به اینکه فعال شده نیومده ، (یک جا خوندم 5 هزار تومن هزینه فعال سازی هست ولی من 700 تومن اعتبار داره گوشیم از زمان فعال سازی) ، متاسفانه الان نمیتونم وصل شم اینترنت کسی میدونه مشکل چیه؟ از خطه که از قزوین گرفتم یا باید 5000 تومن شارژ کنم تا کم کنه از حسابم بعد فعال شه یا اینکه تنظیماتم اشتباهه؟
میشه راهنمایی کنید و اگر کسی با این گوشی وصل شده به همراه اول تنظیماتش رو به منم بگه

2. کسی فیلم 400x240 سراغ داره که دانلود کنیم برا گوشی؟ فیلم 320x240 هست ولی اگه 400xx240 پیدا بشه چون صفحه 3 اینچه راحت میشه فیلم دید باهاش و لذت برد و حتی زیر نویسم بشه خوند به هرحال اگه 320x240 خوب هم سراغ دارید اگه میشه بگید ما هم استفاده کنیم

3. کسی قیمت رم میکرو اس دی 1 گیگ و 2 گیگ رو داره؟ یه چیز متوسط (ارزون ولی خوب)

ازتون معذرت میخوام که زیاد سوال کردم ایشالله مجوعه بازیها و نرم افزرها یی که نصب کردم رو گوشی رو براتون آپلود میکنم یه جای خوب و میزارم برای جبران (بازی و رمان و نرم افزارای جالب و غیره) من حدود 150 تا بازی و نرم افزار نصب کردم و پاک کردم الا این 30 ، 40 تایی که مونده همه میشه راحت با این گوشی کار کرد

mohammad_s7201
08-12-2009, 08:27
گوشی به صورت پیش فرض 2 تا تم داره و قابلیت نصب تم هم داره ولی من هنوز خوب نگشتم تا تمی براش پیدا و نصب کنم

تم روش نصب نميشه.

مشکل چیه؟ از خطه که از قزوین گرفتم یا باید 5000 تومن شارژ کنم تا کم کنه از حسابم بعد فعال شه یا اینکه تنظیماتم اشتباهه؟

نه. 5000 تومن نميخواد. وصل شدنش رايگانه. تنظيماتش رو نميدونم. من وقتي نوكيا داشتم خودش تنظيم بود بعد كه 5233 رو خريدم و سيمكارت رو روش انداختم بدون هيچ تنظيماتي به اينترنت وصل شد.

قيمت رم 4 گيگ حدود 11-10 تومن هستش

forexet
08-12-2009, 12:01
اینم عکس از کیف فابریک:
کیف جالبی هست به صورتی که قسمت اسپیکر سوراخ شده و همچنین روی کیف عکس کلیدهایی که گوشی داره سر جاشون کشیده شده یعنی میشه وقتی زنگ میخوره بدون دراوردن گوشی از کیف کلید سمت چپ رو از روی کیف زد (شکلش رو داره) و بعد راحت صحبت کرد (جلو میک هم آزاده)
کیف کاملا اندازه هست و ظاهر زیبایی داره
اشکالات: کیف برای چپ دست ها مناسب نیست ، نمیتونین وقتی گوشی تو کیف هست بهش ایرفون وصل کنید (مگه اینکه گوشی رو برعکس بزارید که البته مشکلی ایجاد نمیکنه ولی جلوی اسپیکر گوشی گرفته میشه ، مشکل بعدی هم با کاور ال سی دی هست که اگه گوشی با کاور رو بزارید توش ثه گوشی از کاور رو بلند میکنه و چون داخلش یه جورایی نرمه ، مو میچسبه به کاور و کاور دیگه به گوشی نمیچسبه (هرچند من گو شه های کاور رو بریده بودم که بلند نشه)

ممنون از شما دوست عزیز که راهنمایی کردید ، حالا کسی جواب این سوالارو نداره واقعا؟

1. من همراه اول دارم که شماره رو قزوین گرفتم ولی ساکن تهرانم ، اعتباری هست ، رفتم از سایت شماره رو دادم و فعال کردم ایمیلش اومد برام که فعال شد gprs خطم ولی اس ام اس راجع به اینکه فعال شده نیومده ، متاسفانه الان نمیتونم وصل شم اینترنت کسی میدونه مشکل چیه؟
میشه راهنمایی کنید و اگر کسی با این گوشی وصل شده به همراه اول تنظیماتش رو به منم بگه

2. کسی فیلم 400x240 سراغ داره که دانلود کنیم برا گوشی؟ فیلم 320x240 هست ولی اگه 400xx240 پیدا بشه چون صفحه 3 اینچه راحت میشه فیلم دید باهاش و لذت برد و حتی زیر نویسم بشه خوند به هرحال اگه 320x240 خوب هم سراغ دارید اگه میشه بگید ما هم استفاده کنیم

mohammad_s7201
08-12-2009, 12:39
جناب forexet شما پست قبلي رو بخون. جوابت اونجاست

Life24
08-12-2009, 13:34
میگم بچه ها
ما از نمایندگی یکی خریدیم
5233
پلمب هم بودش
اما بدوون گارانتی خریدیم
شماره سریال یکی هست
اما پشت گوشی زده made in by samsung
درسته؟ با باید جای دیگری بزنه

ali-1991
08-12-2009, 13:41
سلام هدفون دو تیکه برای این گوشی نیست که جدا بخریم ؟ مدلی که wifi داره تو بازار هست؟

شاد باشید و سبز

Life24
08-12-2009, 14:04
میگم بچه ها
ما از نمایندگی یکی خریدیم
5233
پلمب هم بودش
اما بدوون گارانتی خریدیم
شماره سریال یکی هست
اما پشت گوشی زده made in by samsung
درسته؟ با باید جای دیگری بزنه
انداختتند؟

forexet
08-12-2009, 14:20
جناب forexet شما پست قبلي رو بخون. جوابت اونجاست

آره دیدم ممنون از شما
ولی 4 گیگ برا من خیلی زیاده رم 1 گیگ میخوام یا نهایت 2 گیگ نمیدونم از دوستان کسی گرفته یا نه
متاسفانه همراه اول هم با تنظیمات پیش فرض وصل نمیشه گفتم شاید کسی اطلاع داره که سیم باید حتما از تهران باشه یا نه ، فیلمم که گ.ی تاحالا هیچکس ندیده 400 در 240

به هر حال این بازی شورش در شهر با اندازه 240 در 320 که راحت میشه با این گوشی بازی کرد (برای ضربه ردن تند تند کلید به سمت چپ یا راست رو بزنید و برای راه رفتن به چپ و راست کلید چپ و راست رو نگه دارید:

دانلود بازی شورش:

پسورد:

این بازیها هم با این گوشی راحت میشه بازی کرد:
Bubble Blash 2
Cannonball 8000
Cubis 2
Puzzle Bobble Evolution
Brick Breaker Evolution این بازی نصبه روی گوشی ولی تریال هست ، دانلود کنید نول اش رو بازی جالبیه
Vegas Casino 12
Mobile Chess
Snake Revolution

آقای Danial_Hiv من نگاه کردم پشت گوشی فقط نوشته Samsung
ولی درب باطری رو باز کردم زیر باطری نوشته Made by Samsung اگه منظورتون اینه
من با گارانتی متفرقه خریدم

آقای ali-1991 هدفون من یک تکه جدا دیدم میفروشن 2 تکه خبر ندارم ، wi-fi دار هم من پرسیدم 2 هفته پیش جایی نداشت خواستم صبر کنم بچه ها گفتن بیادم اوایلش گرون میشه باید خیلی صبر کنی ، حوصله ام نشد خریدم اینو

موفق باشید یا حق
نمیدونم

Life24
08-12-2009, 16:26
آقای Danial_Hiv من نگاه کردم پشت گوشی فقط نوشته Samsung
ولی درب باطری رو باز کردم زیر باطری نوشته Made by Samsung اگه منظورتون اینه
درود
داداش من هم باتری رو که برداشتم
زده made by samsung پس درسته؟ بدون گارانتی خریدم اما از نمایندگی اصلی سامسونگ خریدم.

saeed bigdeli
08-12-2009, 17:13
سلام مال من زده made in vietnam by samsung اصلی یا نه

saeed bigdeli
08-12-2009, 17:17
سلام گوشی من وقتی منشی تلفنیش رو فعال روشن میکنی و بهش زنگ میزنی تا به پیغام گذاشتن میرسه قطع میشه چکار کنم

forexet
08-12-2009, 17:30
درود
داداش من هم باتری رو که برداشتم
زده made by samsung پس درسته؟ بدون گارانتی خریدم اما از نمایندگی اصلی سامسونگ خریدم.

آره درسته نگران نباش

forexet
08-12-2009, 20:09
سلام دوستان
کسی میدونه چطور میشه به این گوشی به اینترنت وصل شد و بعد با کابل یا بلوتوث از طریق کامپیوتر با اینترنت گوشی کار کنیم؟

akbarferdosi
08-12-2009, 20:31
با سلام از کجا میشه تشخیص داد که کیف فابریکه؟ قیمتش چنده؟

forexet
08-12-2009, 21:20
با سلام از کجا میشه تشخیص داد که کیف فابریکه؟ قیمتش چنده؟

سلام ، عکسشو 2 صفحه پیش گذاشتم ، روشم نوشته سامسونگ
هکسو ببینی اشتباه نمیکنی

akbarferdosi
08-12-2009, 21:30
ممنون قیمت چنداست؟

mehrdadb3
08-12-2009, 21:47
سلام ، عکسشو 2 صفحه پیش گذاشتم ، روشم نوشته سامسونگ
هکسو ببینی اشتباه نمیکنی

ممنون بابت عکس کیف من این کیف دیدم تو علائدین کیف بدی نیست یارو 8 تومان میداد که به نظرم خیلی گرون میگفت منم نگرفتم البته این تنها دلیلش نبود دلیل دوم اینکه سمتی که کابل هندزفری میخوره برای گوش کردن موزیک بسته است و تنها راهش اینه که سر وته گوشی رو بزاری که اونم واسه حرف زدنو این چیزا مشکل ایجاد میکنه ولی در کل کیف خوش دستی بود

p30baz
08-12-2009, 22:10
دوستان این گوشی منشی داره؟؟؟؟؟؟
کجاست؟
هرکی بازی برنامه و تم نصب کرد و خوب بود بگه بقیه هم استفاده کنن

forexet
08-12-2009, 22:41
دوستان این گوشی منشی داره؟؟؟؟؟؟
کجاست؟
هرکی بازی برنامه و تم نصب کرد و خوب بود بگه بقیه هم استفاده کنن

سلام دوست عزیز
فعال کردن منشی تلفنی (پیغامگیر):
Menu > Settings > Application settings > Call > All calls > Answering machine > On

اینجام یک سری بازی هست:

در مورد کیف آره باید سر و ته گذاشت خیلی مسخرست که عقلشون به این نرسیده ولی به هر حال مشکل خاصی ایجاد نمیکنه چون وقتی ایرفون وصل میکنیم دیگه از اسپیکر استفاده نمیکنیم معمولا

در مورد وصل شدن به اینترنت خودم با PC Studio وصل شدم و در کمال ناباوری دیدم GPRS همراه اول سرعت 20 کیلوبایت دانلود میکنه که از سرعت adsl 128 من بیشتره !

p30baz
09-12-2009, 15:08
سلام دوست عزیز
فعال کردن منشی تلفنی (پیغامگیر):
Menu > Settings > Application settings > Call > All calls > Answering machine > On

اینجام یک سری بازی هست:

در مورد کیف آره باید سر و ته گذاشت خیلی مسخرست که عقلشون به این نرسیده ولی به هر حال مشکل خاصی ایجاد نمیکنه چون وقتی ایرفون وصل میکنیم دیگه از اسپیکر استفاده نمیکنیم معمولا

در مورد وصل شدن به اینترنت خودم با PC Studio وصل شدم و در کمال ناباوری دیدم GPRS همراه اول سرعت 20 کیلوبایت دانلود میکنه که از سرعت adsl 128 من بیشتره !

:18: دوست عزیز این آدرسی که دادی answering نداره
یعنی میشه؟؟؟؟ :41:

Kiumars_H
09-12-2009, 16:25
اولین پست:
با تشکر 138 صفحه را خوندم و چشام درومدده :wac: ای کاش برای قیمت یه فرم جدید باز میکردید اینجا تخصصی تر برخورد میکردیم.

amir_inter
09-12-2009, 17:30
راست می گن وقتی گوشی سیستم عامل نداشته باشه بعد از یک ماه هنگیش میره بالا؟......

shkz
09-12-2009, 19:31
راست می گن وقتی گوشی سیستم عامل نداشته باشه بعد از یک ماه هنگیش میره بالا؟......

:18::18::18::18::18::18:

آقا کی این حرفو زده؟

اتفاقا" هر چه گوشی ساده تر باشه کمتر دچار مشکل میشه.در ضمن توجه داشته باشید که همه گوشیها سیستم عامل دارند که از همه ساده تر همین جاوا هستش.

البته هستند کسانی که یه بلایی سر گوشی میارن که گوشی بدبخت...:34::34::weird::weird::24::24:

forexet
09-12-2009, 20:52
:18: دوست عزیز این آدرسی که دادی answering نداره
یعنی میشه؟؟؟؟ :41:
مگه میشه نباشه ، من بازم چک کردم همونجاس
فریم ور آپدیت کن شاید درست شد (شاید نظر غلطی باشه ولی آپدیت اش ضرری نداره ، فقط خودت نکن یه موقع مشکلی پیش نیاد)

یه بار دیگه آدرسو میزارم:
Menu > Settings > Application settings > Call > All call > Answering machine

اگه به جای All call چیز دیگه ای بزنی نداره دقت کن

kiutala جان Answering mode برای نحوه accept کردن تماس هست نه منشی ، منشی Answering machine هست

==========================
والا کند شدن که با نصب زیاد بازی و نرم افزار میشه خوب ، دلیل بعد از ماه هم شاید اینه که تو 1 ماه خیلی بازی و نرم افزار نصب و پاک میشه وگرنه برای من همون روز اول 100 تا بازی نرم افزار ریختم و کند شد

گوشی آیفون من هم هنگ میکرد ربطی به سیستم عامل نداره ، زیاد application نصب کنی = هنگ

Michael Ropy
09-12-2009, 20:58
مگه میشه نباشه ، من بازم چک کردم همونجاس

من هم چک کردم همونجاست، فعال هم کردم....

M Like Mother
09-12-2009, 22:26
رمز این گوشی چیه؟

p30baz
09-12-2009, 22:38
آره داداش نیست
ضمنا گوشیم اس ام اس فارسی و عربی هم نداره
اینا با آپدیت ردیف میشه؟؟
کجا بدم آپدیت کنن؟؟
تو pc studio یه قسمت آپدیت هست
با اون نمیشه؟؟

p30baz
09-12-2009, 22:42
راستی دوستا این وبلاگ پر والپیپر واسه این گوشیه:

حالشو ببرید :46:

M Like Mother
09-12-2009, 23:41
رمز این گوشی چیه؟

forexet
10-12-2009, 01:26
رمز این گوشی چیه؟

رمز چی؟ رمز برای چه کاری میخوای مثلا کد دیدن IMEI منظورته؟

===

پی سی باز جان فکر کنم شما گوشیت 5230 هست برای ما 5233 هست که فرق زیادی نداره فقط فارسیه ، یوقت نری فریم ور 5233 رو بریزی ، شاید مشکلی پیش بیاد بازم از یه مطلع بپرس
موفق باشی ایشالله
یه نگاه کن ببین حافظه داخلی گوشیت 50 مگابایت هست یا نه چون 5233 صد مگ داره اگه حدود 50 باشی 5230 هستی
راستش من خودم آپدیت میکردم نوکیا رو جایی نمیبردم ، سامسونگ اولین گوشیمه تاحالا آپ نکردم اطلاع ندارم

دوستان کسی میدونه کجا آپدیت میکنن و آیا میشه فریم ور 5233 رو برای 5230 ریخت یا نه؟

===

M Like Mother
10-12-2009, 01:35
منظورم کد گوشیه ؟ 5 تا صفره؟ 8 تا صفره ؟ چیه؟

Life24
10-12-2009, 01:51
میگم این هر چی گشتیم گزینه ی تنظیمات صدا رو ندیدم
کم و زیاد صدا و تعین صدا برای مسیج و اینها
کجاست؟ :دی

mohammad_s7201
10-12-2009, 11:32
میگم این هر چی گشتیم گزینه ی تنظیمات صدا رو ندیدم
کم و زیاد صدا و تعین صدا برای مسیج و اینها
کجاست؟ :دی

setting--->>>phone profile

اونجا هر پروفایلی رو که خواستی انتخاب کن و تنظیمات رو انجام بده

M Like Mother
10-12-2009, 12:34
ای بابا یکی نیست جواب بده

phone code پیش فرض این گوشی چیه؟

Life24
10-12-2009, 12:35
setting--->>>phone profile

اونجا هر پروفایلی رو که خواستی انتخاب کن و تنظیمات رو انجام بده

یک منو کوچک مال موسقیتی رو بک گراند میاد
چطوری برش داریم؟ :31:

p30baz
10-12-2009, 12:55
یک منو کوچک مال موسقیتی رو بک گراند میاد
چطوری برش داریم؟ :31:

هرچی رو خواستی از صفحه برداری بکش و بنداز تو منو نواری سمت چپ :5:

Life24
10-12-2009, 15:58
ولی اصلش باید made korea by samsung
زده باشه
درسته؟
با تو ایران samsung خالی هست

hamsah
10-12-2009, 21:53
این گوشی محافظ احتیاج داره؟
قاب گوشی رو میشه عوض کرد؟
اگه روش خط بیفته چه کارکنیم؟
دستتون بره کربلا

hamsah
10-12-2009, 22:58
این فریمور S5230XEIG2 فارسی رو ساپورت میکنه؟
این فریمور چی؟ورژن S5233sDXID6

Vallio
10-12-2009, 23:38
سلام دوستان ،
من هم این گوشی فوق العاده رو خریدم :

سفید + گارانتی اصلی + کیف + قلم + محافظ + مموری 4 گیگ !

mani2174
11-12-2009, 01:04
phone code معمولا یا 1.2.3.4.5. مثل نوکیا یا 0.0.0.0.0. در هر صورت تو دفتر چه راهنمای تلفن 5230 نوشته شده .
منم 5230 داشتم فریمور 5233 ریختم خوب بود اما ورژنش خیلی پایین بود دوباره عوض کردم

M Like Mother
11-12-2009, 05:03
خیلی عجیبه 140 صفحه تاپیک جلو اومده بعد کسی کد گوشی رو نمی دونه

من اگه دفترچه داشتم که اینجا نمیومدم

یه بنده خدایی این گوشی رو خریده برده یه شهرستان دور دست . دفترچه خودندم بلد نیست. منم که خودم این گوشی رو ندارم. گفتم اینایی که خریدن حتما یکبار این کد رو زدن و میدونن .... اما مثل اینکه کسی تا حالا امتحان نکرده ... من قبل از اینکه بیام اینجا این کدایی که شما گفتی بهش گفتم زد ... افاقه نکرد

mohammad_s7201
11-12-2009, 07:52
خیلی عجیبه 140 صفحه تاپیک جلو اومده بعد کسی کد گوشی رو نمی دونه

من اگه دفترچه داشتم که اینجا نمیومدم

یه بنده خدایی این گوشی رو خریده برده یه شهرستان دور دست . دفترچه خودندم بلد نیست. منم که خودم این گوشی رو ندارم. گفتم اینایی که خریدن حتما یکبار این کد رو زدن و میدونن .... اما مثل اینکه کسی تا حالا امتحان نکرده ... من قبل از اینکه بیام اینجا این کدایی که شما گفتی بهش گفتم زد ... افاقه نکرد

دوست عزیز این گوشی بصورت پیش فرض هیچ پسوردی نداره.
وقتی برای بار اول وارد قسمت setting--->security میشی ازت پسورد میخواد، اونجا میتونی هر پسوردی که دلت خواست بزنی بعدش که ok کردی دوباره ازت پسورد رو میپرسه و باید دوباره همون رو بزنی و confirm کنی. این میشه پسورد گوشیت.

Vallio
11-12-2009, 10:21
اینهم یک برنامه کاربردی :

این برنامه صفحه نمایش رو روشن نگه میداره تا به عنوان چراغ قوه استفاده شه ! در رنگ های مختلف ...

hamsah
11-12-2009, 10:41
راستی بدون گارنتی گرفتم 160.هم تشخیص دستخط فارسی داره هم گ پ ژ چ رو داره.
فریمورش هم s523jpih

mostafarezay
11-12-2009, 11:50
سلام بچه ها دو تا سوال داشتم توی این گوشی در قسمت پخش mp3 میشه از شتاب سنجش استفاده کرد واگه میشه لطفا توضیح
بدین و اینکه چطور میشه منشی تلفنیش رو فعال کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر

Michael Ropy
11-12-2009, 12:36
کماکان با باز کردن در باتری این گوشی مشکل دارم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میگم نکنه طوریش شده؟!؟!

Vallio
11-12-2009, 12:46
کماکان با باز کردن در باتری این گوشی مشکل دارم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میگم نکنه طوریش شده؟!؟!

کلا" در باطریشو باز کردن ینموره کاره حضرت فیله ! چون هم پشتش لیزه و هم آدم میترسه که بشکنه !
ولی یکم زور میخاد اما نه اون زورهایی که گوشی از وسط نصف بشه : د ی

یک چند باری امتحان کنید ... :27:

Vallio
11-12-2009, 13:02
دانلود بازی آسفالت 4 به صورت فول اسکرین و همراه با شتابسنج !

Asphalt 4 - Full Screen Touch Game 240x400

دانلود :

Vallio
11-12-2009, 13:05
و اینهم بهترین پلیر برای جاوا ( مخصوص ستاره کوچک سامسونگ ! ) :

TTpod v0.9.6 Music Player English

urban.reptile
11-12-2009, 16:54
دانلود بازی آسفالت 4 به صورت فول اسکرین و همراه با شتابسنج !

Asphalt 4 - Full Screen Touch Game 240x400

دانلود :

منظورت تاچ هست دیگه؟ چون asphalt 4 قابلیت شتابسنج نداره.

urban.reptile
11-12-2009, 17:01
این فریمور S5230XEIG2 فارسی رو ساپورت میکنه؟
این فریمور چی؟ورژن S5233sDXID6

نه-نه
فقط اونهایی که اولشون JP یا JV داره، فارسی دارن.

-reza-
11-12-2009, 20:23
سلام.من یه S5230 دارم میخوام فارسیش کنم/
اگه میشه لینک چیز هایی که لازم دارم مثل فریمور و آموزش و برنامه ی فلش رو بذارید.
بعدش اگه فریمور گوشی از اونی که میخوام باهاش گوشیو فلش کنم بالاتر باشه مثل نوکیا گوشی دیگه روشن نمیشه درسته؟
این که فریم وراش عددی نیست.
از کجا بفهمم کدوم بالا تره ؟ کدوم عدده فریمورو باید نگاه کنم ؟
برای فارسی بودنش چی؟از کجای اسم فریمور باید بفهمم فارسی داره؟
لطفا همه یو جواب بدید کارم لنگه.پیشاپیش دست بوس شما هستیم.

M Like Mother
11-12-2009, 22:45
مگه این گوشی اتو روتیت نداره؟ مدل 5233 پس چرا گوشی می چرخه صفحه نمی چرخه

Vamp!r3
11-12-2009, 23:13
مگه این گوشی اتو روتیت نداره؟ مدل 5233 پس چرا گوشی می چرخه صفحه نمی چرخه

صفحه نمایش اصلی نمیچرخه که.........توی چند جای مخصوص میچرخه.........مثلا برای تایپ اس یا توی گالری و..............

khafankar
11-12-2009, 23:33
آقا این سال رو قبلا یک بنده خدایی کرده بود اما جوابی ندیدم من بهش. حالا سال من هم هست:
S5233w تو ایران هاست یا نه؟
wوایرلس دارش هست...

Life24
12-12-2009, 00:15
کلا" در باطریشو باز کردن ینموره کاره حضرت فیله ! چون هم پشتش لیزه و هم آدم میترسه که بشکنه !
ولی یکم زور میخاد اما نه اون زورهایی که گوشی از وسط نصف بشه : د ی

یک چند باری امتحان کنید ... :27:
اره اتفاقا اون روز داشتم همین فکر میکردم
باز شدن درش عتیقه هست

Vamp!r3
12-12-2009, 00:20
آقا این سال رو قبلا یک بنده خدایی کرده بود اما جوابی ندیدم من بهش. حالا سال من هم هست:
S5233w تو ایران هاست یا نه؟
wوایرلس دارش هست...

نه....هنوز نیومده........

Michael Ropy
12-12-2009, 07:13
بالاخره تونستم با کمک دوستم در باتری رو باز کنم.....:دی

mostafarezay
12-12-2009, 11:03
سلام بچه ها من هر فرمتی به غیر از 3gp روی گوشی میریزم پیغام unsupported media format or bit rate over
لطفا کمک.........
بگید چه کار کنم که بقیه فرمت ها رو ساپورت کنه

khafankar
12-12-2009, 14:51
نه....هنوز نیومده........:12:

مرسی، فکر کنم باید به فکر S8000 jet باشم ، چون وایر لس برام مهمه . البته قیمتش هم بیشتره...
فقط یک سوال از دوستانی كه تجربه دارن . من دارم از اروپا مییام ایران و ظاهرا ایران قیمتا کمتره از اینجا . فقط گوشی كه اس اونجا میگیرم میشه باهاش تو اروپا کار کرد دیگه ؟ با این کارت های پری پید؟ یا اینکه بی خیال اختلاف قیمت بشیم ؟
اینجا الان S8000 جت حدود ۵۶۰۰۰۰ تا ۶۲۰۰۰۰ تومان است. S5230 حدود ۲۶۰۰۰۰ تومان كه الان تخفیف کریسمس خورده شده ۲۱۰۰۰۰ تومان .
فکر کنم بیام ایران گوشی بخرم .... نکنه این اختلاف مال یک فرق سخت افزاری یا نرم افزاری باشه ؟ این اسم کاملش :
SAMSUNG S8000 JET
و مشخصات اینجا :

ممنون

p30baz
12-12-2009, 16:49
:8: دوستان تم گیر نمیاد واسش؟

Vamp!r3
12-12-2009, 16:51
:8: دوستان تم گیر نمیاد واسش؟

خیر...........

Vallio
12-12-2009, 18:38
یک خبر خوب :

تا چند روز آینده تم مشکی رو برای این گوشی قرار میدم ! بهمرا آموزشش ...

9vin
12-12-2009, 21:54
دوستان برنامه ای هست که از طریق بلوتوث بشه اس ام اس داد ؟؟

من یکی پیدا کردم ولی بتاست و ورزن اصلی نیست !

میخواستم ببینم برنامه توپی سراغ دارید....؟

ممنونم :11:

Vallio
12-12-2009, 22:01

اسم برنامه چیه تا برات پیداش کنم ؟

p30baz
12-12-2009, 22:29
اگه کسی مسنجر واسه یاهو سراغ داره بگه
من چندتا نصب کردم نتونستم لاگ این کنم

Hermione86
12-12-2009, 22:44
سلام دوستان، میشه لطفا منو راهنمایی کنید ؟ این گوشی RAM 4GB را ساپورت میکنه؟ حداکثر رمی که شما باهاش مشکل نداشتین چی بوده؟ ممنون:46:

godfather_mk
12-12-2009, 22:49
چند سوال قبل از خرید این گوشی.
1. این گوشی دارای تاریخ شمسی با امکان ثبت رویداد و تکرار آن به صورت سالانه و یا ماهانه نیز میباشد.
2.بیشترین استفاده من از گوشی همراه دیکشنریهای مختلف است ، دوستان در نصب و استفاده از دیکشنری فارسی و انگلیسی مشکلی ندارند؟(راحتی در این قسمت مهمترین ملاک من از خرید گوشی است)

Michael Ropy
12-12-2009, 22:59
1. این گوشی دارای تاریخ شمسی با امکان ثبت رویداد و تکرار آن به صورت سالانه و یا ماهانه نیز میباشد.بله داره...ولی تکرارشو فکر نمی کنم...

2.بیشترین استفاده من از گوشی همراه دیکشنریهای مختلف است ، دوستان در نصب و استفاده از دیکشنری فارسی و انگلیسی مشکلی ندارند؟(راحتی در این قسمت مهمترین ملاک من از خرید گوشی است)مشکلی که ندارند، من الان دارم یه دیکشنری 10 مگی دان می کنم و نصب کنم (فارسی به انگلیسی، انگلیسی به فارسی، انگلیسی به انگلیسی). تست کردم، نصب شد ولی میری توش ارور میده، احتمالا به خاطر حجمشه...

اینم لینک سایتش:

اگه کسی مسنجر واسه یاهو سراغ داره بگهeBuddy 1.4.2 که علاوه بر یاهو، ام اس ان و گوگل و... رو هم ساپورت میکنه، تاچ هم ساپورت میکنه....

forexet
12-12-2009, 23:05
سلام دوستان
کسی میدونه چطور میشه کی پد مجازی رو در بازیها حذف کرد؟

من الان این آسفالت 4 برام کی پد میاره و ماشین دیده نمیشه

میخوام جوری باشه فقط تو بعضی بازیها بره چون بقیه بازیها لازم دارن
ممنون میشم جواب بدین

راستی دوست عزیز با دیکشنری فارسی به انگلیسی یکم مشکل خواهی داشت ولی انگلیسی به فارسی من مشکلی نداره جز اینکه کیبورد داخل دیکشنری من کمی کوچیکه که خوب شما میتونی دیکشنری دیگه پیدا کنی ، من فارسی به انگلیسی که حروف بهم نریزه پیدا نکردم با اینکه گوشیم خودش روش فارسی داره و فریم JP هست

راستی دوستان کسی اینجا GPRS همراه اول استفاده کرده؟ آیا سرعت شما هم مثل من 25 کیلوبایت هست؟؟
این یعنی از ADSL 128 هم سرعتش بیشتره من الان با 25 ثابت سرعت دارم که تا 27 میره و برمیگرده

p30baz
12-12-2009, 23:07
بله داره...ولی تکرارشو فکر نمی کنم...

مشکلی که ندارند، من الان دارم یه دیکشنری 10 مگی دان می کنم و نصب کنم (فرسی به انگلیسی، انگلیسی به فارسی، انگلیسی به انگلیسی). تست میکنم میگم. اینم لینک سایتش:

eBuddy 1.4.2 که علاوه بر یاهو، ام اس ان و گوگل و... رو هم ساپورت میکنه، تاچ هم ساپورت میکنه....

مرسی اگه لینکشو داری بذار
یه آموزش مختصر هم بذاری ممنون میشم

Michael Ropy
12-12-2009, 23:10
کسی میدونه چطور میشه کی پد مجازی رو در بازیها حذف کرد؟

اینجا برید:

Michael Ropy
12-12-2009, 23:11
مرسی اگه لینکشو داری بذار
یه آموزش مختصر هم بذاری ممنون میشم

این سایتش:

ارور داد، وگرنه تست میکردم...

Vallio
12-12-2009, 23:15
سلام دوستان، میشه لطفا منو راهنمایی کنید ؟ این گوشی RAM 4GB را ساپورت میکنه؟ حداکثر رمی که شما باهاش مشکل نداشتین چی بوده؟ ممنون:46:

به گفته جی اس ام آرنا تا 16 رو ساپورت میکنه ! من خودم هم یک 4 گیگ سان دیسک روش دارم و سرعت بالایی هم داره ... :46:

p30baz
12-12-2009, 23:20
به گفته جی اس ام آرنا تا 16 رو ساپورت میکنه ! من خودم هم یک 4 گیگ سان دیسک روش دارم و سرعت بالایی هم داره ... :46:

منم 16 رو شنیدم
مال من 4 هست توپ هم کار میکنه :46:

9vin
12-12-2009, 23:26
اسم برنامه چیه تا برات پیداش کنم ؟

اسم برنامه : easy jack v2

p30baz
12-12-2009, 23:37
michael جان ممنون
این مسنجره خیلی باحاله :31:
راستی با ایرانسل هزینش چقد میشه حدودا؟؟ :3:

Michael Ropy
12-12-2009, 23:43
michael جان ممنون
این مسنجره خیلی باحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی با ایرانسل هزینش چقد میشه حدودا؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهش میکنم....راستش هزینه دیگه بستگی به لود داره (چند کیلوبایت)، نمی دونم چقدره ولی من که معمولا میرمو چت هم میکنم چیز خاصی نیست (خیلی کمه).

mahdi_mbi
12-12-2009, 23:43
یک خبر خوب :

تا چند روز آینده تم مشکی رو برای این گوشی قرار میدم ! بهمرا آموزشش ...

رو گوشی من که جواب نداد:41: به احتمال زیاد رو گوشی بقیه بچه ها هم جواب نمیده! شما خودت جواب گرفتی یا نه؟!

p30baz
12-12-2009, 23:44
'گوشی من کماکان منشی نداره :41:
یعنی با آپدیت ردیف میشه؟

forexet
13-12-2009, 00:21
اینجا برید:

ممنون رفیق، کار کرد برا آسفالت

راستی یعنی اینجا هیچ کس با همراه اول کار نکرده که بگه سرعتش 20 کیلوبایته یا نه؟

Kiumars_H
13-12-2009, 06:27
*2767*3855#

سلام اینم کد مستر ریست 5230 و5233

M Like Mother
13-12-2009, 06:55
بازم در مورد کد گوشی - گفتید هر کدی اول بزنی همون رو میگیره و پیش فرض نداره اما اینجوری نبود.

شما وقتی میخواهی همه پیامکها رو با هم پاک کنی ازت کد میپرسه که احتمالا کد پیش فرض گوشیه. این کد چنده؟

mohammad_s7201
13-12-2009, 08:54
بازم در مورد کد گوشی - گفتید هر کدی اول بزنی همون رو میگیره و پیش فرض نداره اما اینجوری نبود.

شما وقتی میخواهی همه پیامکها رو با هم پاک کنی ازت کد میپرسه که احتمالا کد پیش فرض گوشیه. این کد چنده؟

اینم همون کدیه که بهش دادی. واسه من که اینطور بود.
شاید حواست نبوده اونجا که ازت کد میخواسته یه عددی زدی و الان اون شده کد گوشیت

9vin
13-12-2009, 12:24
اسم برنامه : easy jack v2

کسی اطلاع نداره ؟؟

urban.reptile
13-12-2009, 16:11
بله. حداکثر 8 گیگ ساپورت می کنه.

mahdi_mbi
13-12-2009, 18:54

رمز پیش فرض گوشی باید 4 یا 8 تا صفر باشه. اگه عمل نکرد، رمزشو عوض کردی یا عوض کردن. یه بکاپ بگیر و بعد گوشی رو ریست کن. فکر نکنم راه دیگه ای برای پاک کردن رمز باشه.

9vin
13-12-2009, 20:46

دوستان راهنمایی نمیکنید؟؟؟ :11:

shahramcat
13-12-2009, 23:28
سلام

استار قابلیت پخش فایل ویدیویی divx رو داره ؟

ممنون

mohammad_s7201
14-12-2009, 07:37
سلام

استار قابلیت پخش فایل ویدیویی divx رو داره ؟

ممنون

خير. پخش نميكند

-reza-
14-12-2009, 11:03
سلام.من یه S5230 دارم میخوام فارسیش کنم/
اگه میشه لینک چیز هایی که لازم دارم مثل فریمور و آموزش و برنامه ی فلش رو بذارید.
بعدش اگه فریمور گوشی از اونی که میخوام باهاش گوشیو فلش کنم بالاتر باشه مثل نوکیا گوشی دیگه روشن نمیشه درسته؟
این که فریم وراش عددی نیست.
از کجا بفهمم کدوم بالا تره ؟ کدوم عدده فریمورو باید نگاه کنم ؟
برای فارسی بودنش چی؟از کجای اسم فریمور باید بفهمم فارسی داره؟
لطفا همه یو جواب بدید کارم لنگه.پیشاپیش دست بوس شما هستیم.

9vin
14-12-2009, 11:07
دوستان راهنمایی نمیکنید؟؟؟ :11:

دوستان یه نگاهی هم به ما بکنید ! :13:

p30baz
14-12-2009, 12:34
گوشی من منشی نداره :19:
چیکارش کنم؟ آپدیت کنم اضافه میشه؟
منشی تلفنی جاوا هم که نیست
خواهشا راهنمایی کنید
بدجور به منشی احتیاج دارم :31:

Mohammad Hosseyn
14-12-2009, 13:57
گوشی من منشی نداره :19:
چیکارش کنم؟ آپدیت کنم اضافه میشه؟
منشی تلفنی جاوا هم که نیست
خواهشا راهنمایی کنید
بدجور به منشی احتیاج دارم :31:
مطمئنی نداره ؟؟ Answering Machine رو تو بخش تنظیمات پیدا نکردی ؟؟

بعید بدونم نداشته باشه ... حتما ندیدش ... اگر هم نداشته باشه برو به نمایندگی ماکروتل و بگو برات یه ورژنی بریزن که داشته باشه .

9vin
14-12-2009, 14:01

خواهشا کمک کنید ..... :11:

p30baz
14-12-2009, 14:07
مطمئنی نداره ؟؟ Answering Machine رو تو بخش تنظیمات پیدا نکردی ؟؟

بعید بدونم نداشته باشه ... حتما ندیدش ... اگر هم نداشته باشه برو به نمایندگی ماکروتل و بگو برات یه ورژنی بریزن که داشته باشه .

مطمئنم عزیز
چقد میگیرن بریزن؟
خودم نمیتونم؟؟؟
اسم پول میاد یه جوری میشم :18:

pulp_152
14-12-2009, 14:27
خواهشا کمک کنید ..... :11:

نوین جان ببخشید واقعا جواب سوالتو ندارم وگرنه کمکت میکردم .. اگه هم باشه نمیدونم رو استار کار میکنه یا نه

p30baz
14-12-2009, 14:35
به جون خودم خیلی زور داره آدم گوشیش یه قابلیت هایی داشته باشه ولی نتونه استفاده کنه :41:
یکی لطف کنه فریم ور جدید و آموزش آپدیت کردنو بذاره
منشی/ اس ام اس فارسی میخوام :sad:

کسی جای مطمون و خوب واسه آپدیت تو کرج سراغ داره معرفی کنه لطفا :11:[/B][/B]

Mohammad Hosseyn
14-12-2009, 14:44
مطمئنم عزیز
چقد میگیرن بریزن؟
خودم نمیتونم؟؟؟
اسم پول میاد یه جوری میشم :18:
برادر شما گوشی رو اگه با گارانتی ماکروتل گرفته باشی ببر نمایندگی ماکروتل تو شهرت ، رایگان واست اپدیت میکنه . بگو آخرین ورژن رو بریزه .

اگه گارنتی ماکروتل نگرفتی بازم ببر همونجا اما پول میگیرن فقط . فکر کنم 7 یا 8 تومن . اما می ارزه . منشی تلفنیش پیشفرض زبان فارسی هم داره .

آدرس نمایندگی رو از سایت ماکروتل بگیر .

parsmicrotel.com

حتما ببر همین نمایندگی ها . نمایندگی فروش نه . نمایندگی خدمات .

موفق باشی

Alberto
14-12-2009, 20:22
دوستان بهتری نرم افزار برای تبدیل فیلم و کلیپ چی هست . الان یه مشکلی که دارم اینه که وقتی مثلا
با برنامه imtoo 3gp converter این کارو می کنم ( فرمت رو mp4 ) وقتی تو گوشی نگاه می کنم تصویر بعضی
جا ها باسرعت حرکت میکنه و چند فریم رو باسرعت رد میکنه .
بعد اینکه h264 فرمت بهتری یا Mp4 .

Michael Ropy
14-12-2009, 20:24
دوستان بهتری نرم افزار برای تبدیل فیلم و کلیپ چی هست .

Total Video Converter رو تست کن....

terrorhell
14-12-2009, 22:36
سلا دوستان من مدل S5233 Star گرفتم و اینکه چجوری میتونم آپدیتش کنم

ممنون میشم کسی توضیح بده !؟

Kiumars_H
15-12-2009, 00:20
بچه ها نمیدونید چطور میشه کاری کرد وقتی کسی زنگ میزنه عکسش فول اسکرین بیفته .

Kiumars_H
15-12-2009, 00:23
بچه هایی که firmware رو ماکروتل آپدیت کردن الان چه firmware رو دارن؟

Mohammad Hosseyn
15-12-2009, 02:59

من که یه ماه پیش اپ کردم این فرم ور رو ریختن : S523AJPIG3

دوستان بهتری نرم افزار برای تبدیل فیلم و کلیپ چی هست . الان یه مشکلی که دارم اینه که وقتی مثلا
با برنامه imtoo 3gp converter این کارو می کنم ( فرمت رو mp4 ) وقتی تو گوشی نگاه می کنم تصویر بعضی
جا ها باسرعت حرکت میکنه و چند فریم رو باسرعت رد میکنه .
بعد اینکه h264 فرمت بهتری یا Mp4 .

از خود PC Suit سامسونگ استفاده کنی از همشون بهتره . اگر هم نه از Allok Video to 3GP Converter استفاده کن.

Alberto
15-12-2009, 05:25
S523AJPIK3 ولی هنوزم صفحه کلید qwert فارسی نداره . اما تشخیص دستخط فارسی داره که من
نمیدونم این به چه دردی می خوره که روی گوشیها می زارن .

pakbakhteh
15-12-2009, 08:25
با سلام
چند وقت پيش مدل 5233 رو گرفتم ..
يه برنامه پلير خواستم بهم معرفي كنيد كه قابليت هاي زير رو داشته باشه :
آهنگ هاي انتخابي رو پشت سر هم پخش كنه
تايمر داشته باشه يعني به عنوان مثال نيم ساعت ديگه برنامه پخش قطه بشه
با تشكر

akbarferdosi
15-12-2009, 11:24
با سلام من چندتا برنامه وبازی که دوستان زحمت کشیده و گذاشته بودند رو دانلود کرده ونصب کردم اما فونت برنامه ها و بازیها (مثل شورش و...) رو نمیشناسه و به شکل مربع مربع می آره.

Vallio
15-12-2009, 12:05
با سلام من چندتا برنامه وبازی که دوستان زحمت کشیده و گذاشته بودند رو دانلود کرده ونصب کردم اما فونت برنامه ها و بازیها (مثل شورش و...) رو نمیشناسه و به شکل مربع مربع می آره.

بله متاسفانه ، فقط فونت بازی شورش در شهر به صورت مربع مانند هستش !

ir_programmer
15-12-2009, 13:08
همه میگن 5233star منشی تلفنی نداره!
این واقعیت داره؟
منبع کسی داره در این مورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad_s7201
15-12-2009, 13:27
همه میگن 5233star منشی تلفنی نداره!
این واقعیت داره؟
منبع کسی داره در این مورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منشي تلفني داره. منم ازش استفاده ميكنم.
كي گفته نداره؟
از همون وقتي هم كه خريدم خودش فعال بود.

ir_programmer
15-12-2009, 13:37
من بخاطر اینکه منشی نداره میخاستم برم F480 بگیرم.
آخرش چیکار کنم!
عکس برداری کدوم بهتره؟
واسه این میگم منشی نداره!
ببین:

mohammad_s7201
15-12-2009, 14:20
من بخاطر اینکه منشی نداره میخاستم برم F480 بگیرم.
آخرش چیکار کنم!
عکس برداری کدوم بهتره؟
واسه این میگم منشی نداره!
ببین:

خيالت راحت منشي تلفني داره. gsm.ir اشتباه زياد داره.
عكسبرداري رو نميدونم والا كدوم بهتره. هرچي باشه 480 دوربينش 5مگاپيكسله ولي استار 3.2 هستش.
اما كار كردن و بخصوص برنامه نصب كردن تو 5233 خيلي بهتر و راحت تره.

akbarferdosi
15-12-2009, 17:00
قاب این گوشی تو بازار موجوده وتعویضش راحته؟

akbarferdosi
15-12-2009, 17:15
سوال آیا درکل محافظ ال سی دی خوبه یا مضره ؟ من یکی به پیشنهاد دوستان انداختم اما یه قسمتش هوا رفته و هم کلی خط افتاده و حساسیتشم کم شده

Kiumars_H
15-12-2009, 19:59
من ننداختم الانم 2 ماهِ دارم باهاش کار میکنم گوش شیطون کر عینه آینس فقط پشتش حساسِ رو جای زبر نباید باشه

mohammad_s7201
15-12-2009, 20:04
ولی صفحه گوشی من همون روز دوم خط افتاد، خیلی اعصابم خورد شد.
من محافظ انداختم ولی هیچ هوایی توش نیست. خود مغازه دار واسم انداخت. طوری که اصلا معلوم نیست محافظ روش چسبیده.

Michael Ropy
15-12-2009, 20:37
بجه ها راستی این مورد رو هم بگم: من اشتباه می کردم در مورد باتری استار، زود قضاوت کردم، با همون 2 خط شارژ حدود 3 روز نیگه میداره! :دی در کل الان من دقیقا هر هفته گوشیمو شارژ میکنم (یعنی روز هفتم میزنم به شارژ)......:5:

forexet
15-12-2009, 20:58
سلام ببخشید کسسی بازی سراغ نداره که با شتاب سنج استار هم کار کنه؟
هرچی بازی جاوا هست فقط با شتاب سنج سونی اریکسون کار میکنه و شاید نوکیا

یا حداقل یک بازی جاوا که با دوربین استار هم کار کنه

کلا یه بازی متفاوت یعنی نیست برا این گوشی؟

hasanmotori
15-12-2009, 22:04
بجه ها راستی این مورد رو هم بگم: من اشتباه می کردم در مورد باتری استار، زود قضاوت کردم، با همون 2 خط شارژ حدود 3 روز نیگه میداره! :دی در کل الان من دقیقا هر هفته گوشیمو شارژ میکنم (یعنی روز هفتم میزنم به شارژ)......:5:

1 هفته :18: خیلی عالیه
حالا هی بگین باتری سامسونگ ضعیفه :27:

9vin
15-12-2009, 22:38
نوین جان ببخشید واقعا جواب سوالتو ندارم وگرنه کمکت میکردم .. اگه هم باشه نمیدونم رو استار کار میکنه یا نه

بزرگواری عزیز .... مرسی :40::11:

pakbakhteh
16-12-2009, 08:52
اين گوشي بلك ليست داره اما ظاهراٌ يه سري تنظيمات داره براي فعال كردنش چون من يه سري شماره ها رو به عنوان آزمايشي جز بلك ليست آوردم اما همون شماره ها تونستن به گوشي زنگ بزنن
خواستم ببينم شما چه نظري داريد ؟ و اينكه براي استفاده از اين آيتم بايستي چي كار كرد؟

terrorhell
16-12-2009, 09:29
میشه این گوشی رو مجهز به سیستم GPS کرد

راهی داره ؟ هزینه ؟

Alberto
16-12-2009, 09:41
کسی میدونه درایور استار روی 7 win چه جوری نصب میشه ؟

Prima1001
16-12-2009, 10:00
اين گوشي بلك ليست داره اما ظاهراٌ يه سري تنظيمات داره براي فعال كردنش چون من يه سري شماره ها رو به عنوان آزمايشي جز بلك ليست آوردم اما همون شماره ها تونستن به گوشي زنگ بزنن
خواستم ببينم شما چه نظري داريد ؟ و اينكه براي استفاده از اين آيتم بايستي چي كار كرد؟

خوب شما این مسیرها رو برو!

setting>Application setting>call>all calls>auto reject

غیر از اینکه On میکنین، یادتون نره که کنار هر شماره تیک هم زده بشه!
من امتحان کردم، درست بود!

Prima1001
16-12-2009, 10:01

والا واسه من که هنوزم باتریش خوب نیست، داره بدتر هم میشه!
چیکارش کنم؟

Steps-Rap
16-12-2009, 18:03
سلام.
سوالی داشتم:
این استار ما یه چند وقتی هست که هر کلیپ و ویدئویی که توش میریزیم اصلا صدا نداره.در صورتی که گوشی نه رو سایلنته و نه مشکلی داره.
کسی میدونه چرا؟؟

forexet
16-12-2009, 19:53
سلام.
سوالی داشتم:
این استار ما یه چند وقتی هست که هر کلیپ و ویدئویی که توش میریزیم اصلا صدا نداره.در صورتی که گوشی نه رو سایلنته و نه مشکلی داره.
کسی میدونه چرا؟؟

دوست عزیز هی گوشیو اینور اونور کن (یعنی به سمت بالا و به سمت بغل) بعد هی دکمه زیاد کردن صدا رو بزن ، خاموش روشن کن دوباره برو سعی کن صدارو زیاد کنی ، تو یه ویدئو دیگه سعی کن صدا رو زیاد کنی
گویا فریم ور شما هم مثل من این مشکلو داره ، من صدای ویدئو رو تا آخر اگه کم کنم این مشکل پیش میاد و خیلی باهاش ور میرم تا صدا زیاد شه ، یه بار که +1 شد صدا دیگه 0 اش نکنید ، من شده یه بار نیم ساعت ور رفتمتا صدارو زیاد کردم و درست شده

موفق باشی

Michael Ropy
16-12-2009, 20:24
چیکارش کنم؟ بهترین کار اینه که بزارید تا ته باتریش تموم شه، بعد به اندازه ای که بگه شارژ شد شارژش کنید (حدود 3 ساعت میشه فکر کنم). ولی با اینحال من تو کل این مدت که استار دارم فقط یه بار با پیغام Low Battery مواجه شدم (تازه تا ته هم خالی نشد) گزاشتم شارژ. معمولا همیشه روی یک خط (روز هفتم) میزنم به شارژ...:دی

البته بستگی داره استفاده ی شما چقدره و بیشتر چیکار میکنید! طبیعیه که مکالمه زیاد و یا استفاده زیاد از دوربین باتری رو خالی میکنه. مثلا من تو کل هفته که باتری تحمل میکنه اینکار ها را میکنم:

- 5 الی 7 ساعت موزیک
- حدود نیم ساعت اینترنت
- 7-8 دقیقه مکالمه
- 4-5 تا اس ام اس
- تقریبا نیم ساعت هم موارد دیگه

terrorhell
16-12-2009, 21:57
دوستانی که اطلاعات دارن تو این زمینه راهنمایی کنننننننننن

راهی داره ؟ هزینه ؟

Vallio
16-12-2009, 22:41

راهی داره ؟ هزینه ؟

خیر راهی نداره ! شما از گوگل مپ استفاده کن ! هم همه جا نقشه داره و هم موقعیتو نشون میده :27:

Vallio
16-12-2009, 22:44
کسی میدونه درایور استار روی 7 win چه جوری نصب میشه ؟

شما وقتی که پی سی سوییت رو نصب کنید درایو هم به طور اتوماتیک نصب میشه !

terrorhell
17-12-2009, 01:00
GPS Bluetooth جواب میده بگیرم واسه این گوشی

چون گوگل مپ این گوشی دقیق نیست و بعضی اوقات قاطی میکنه و نمیشه بهش مسیر داد

مثلاً ونک باشیم بگیم مسیر رو نشون بده میخوام برم رسالت خیابان فلان جا

mahyarSAMSUNG
17-12-2009, 02:40
خوب با این گوشی 170 تومنیتون حال میکنیدا :31: فروشش هم که از 5800 بیشتر شد :18:

Kiumars_H
17-12-2009, 05:05
firmware
S523AJPIE9

ir_programmer
17-12-2009, 11:11
آقا کسی میدونه این 5233 چینیه یا کره ای؟
اهواز 160 تومنه
اما تو سایتای دیجی کالا میدن 169 تومن!
یعنی اینی که تو اهوازه بدرد نخوره؟؟؟؟؟
شاید گارانتی هاشون فرق میکنه!
یک وقت کلاه سرم نره!

p30baz
17-12-2009, 12:09
یه مشکل!
من وقتی رو صفحه فشار میارم اون قسمت حالت رنگی پیدا میکنه و بعد به حالت اول بر می گرده
خواستم ببینم این قضیه طبیعیه یا صفحه مشکل پیدا کرده؟

mohammad_s7201
17-12-2009, 13:20
یه مشکل!
من وقتی رو صفحه فشار میارم اون قسمت حالت رنگی پیدا میکنه و بعد به حالت اول بر می گرده
خواستم ببینم این قضیه طبیعیه یا صفحه مشکل پیدا کرده؟

دوست عزیز گوشی بدبخت چه گناهی کرده که اینقد فشارش میدی؟؟:41:

خیالت راحت عادیه. چون صفحش ال سی دی هستش اینطوری میشه.
ولی تو هم یه کم یواش تر فشار بده، با یه فشار کم هم گوشی کار میکنه لازم نیست بچلونیش :31:

p30baz
17-12-2009, 14:04
دوست عزیز گوشی بدبخت چه گناهی کرده که اینقد فشارش میدی؟؟:41:

خیالت راحت عادیه. چون صفحش ال سی دی هستش اینطوری میشه.
ولی تو هم یه کم یواش تر فشار بده، با یه فشار کم هم گوشی کار میکنه لازم نیست بچلونیش :31:

:39: نه داداش
یه بار فشار اومد اونجوری شد
ترسیدم نکنه مشکل پیدا کرده باشه

راستی دوستان بسیج بشیم واسه پیدا کردن تم :31::31:

mahdi_mbi
17-12-2009, 14:40
:39: نه داداش
یه بار فشار اومد اونجوری شد
ترسیدم نکنه مشکل پیدا کرده باشه

راستی دوستان بسیج بشیم واسه پیدا کردن تم :31::31:

مثل این که تم مشکی برای این گوشی هست! این جا توضیح داده که چیکار باید کنید. همون طور که تو نظرات اون سایت میبینید، برای بعضیا جواب داده؛ ولی برای من جواب نداد:41: شما امتحان کنید شاید جواب بده. بخش نظراتش رو هم بخونید، یه سری راهنمایی کرده:

اینم نرم افزار tk file explorer که برای این کار بهش احتیاج دارید:

موفق باشید:10:

Michael Ropy
17-12-2009, 15:20
آقا کسی میدونه این 5233 چینیه یا کره ای؟
اهواز 160 تومنه
اما تو سایتای دیجی کالا میدن 169 تومن!
یعنی اینی که تو اهوازه بدرد نخوره؟؟؟؟؟
شاید گارانتی هاشون فرق میکنه!
یک وقت کلاه سرم نره!

قیمتش حدود 160 هست....دیجی کالا و... که کلا همیشه گرونترن....در ضمن اگه مدل چینی باشه قیمتش 160 نیست، حداکثر 120 هست....

دوست عزیز گوشی بدبخت چه گناهی کرده که اینقد فشارش میدی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راست میگه آخه گناه داره! :دی وقتی زیاد فشار میدید اینجوری میشه.....

urban.reptile
17-12-2009, 15:30

راهی داره ؟ هزینه ؟

باید به دستگاه GPS که بلوتوث داره وصل کنی و یه برنامه هم توی گوشی بریزی. البته من فقط برنامه های سیمبین دیدم و تا به حال برنامه جاوا برای این دستگاه ها ندیدم. ولی شاید الان ساخته شده باشه. قیمت دستگاهش حدودا نود و پنج هزار تومنه. البته اینو هم بگم که از جی پی اس داخلی گوشی ها خیلی قوی تره و یه جی پی اس قوی تمام و کماله. :5: