مشاهده نسخه کامل
: كلوپ S5230 Star
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
برادر چرا میزنی ؟ :18: اگه کسی جواب نمیده حتما نمیدونه.
اما واسه این کار راهی نیستش.
اصلا شارژ با یو اس بی جزء مزایای گوشی های جدید هستش.
شما سایت های رویو رو مطالعه کنی گوشی هایی که این خاصیت رو ندارن اونو جزء معایب میارن.
سلام دوست عزیز
بله درسته این یک جورایی جز خوبی های گوشی هست اما در جایی خوندم که این مورد به باتری گوشی آسیب میزنه.به علاوه،به نظر من بهتر بود گزینه فعال و غیر فعال کردن این مورد رو برای این گوشی ایجاد میکردن،اون وقت این مزیت گوشی بهتر خودشو نشون می داد.یعنی هر کی می خواست فعال یا غیر فعالش میکرد.درست مثل گوشی قبلی بنده(motorola SLVR L7).
Thom Yorke
26-03-2010, 12:27
آقا قیمت جدیدش رو کسی نداره؟ فروشگاه اینترنتی مطمئن سراغ ندارید برای خرید؟
کسی از بچه های اینجا نمخواد بفروشه احیانا؟ خریدارم!
free_touch
26-03-2010, 13:49
سلام دوست عزیز
بله درسته این یک جورایی جز خوبی های گوشی هست اما در جایی خوندم که این مورد به باتری گوشی آسیب میزنه.به علاوه،به نظر من بهتر بود گزینه فعال و غیر فعال کردن این مورد رو برای این گوشی ایجاد میکردن،اون وقت این مزیت گوشی بهتر خودشو نشون می داد.یعنی هر کی می خواست فعال یا غیر فعالش میکرد.درست مثل گوشی قبلی بنده(motorola SLVR L7).
سلام.
بله اگه شارژ باتری فول باشه و بزنی به کامپیوتر ، عمر باتری کم میشه.
بهتره وقتی به کامپیوتر وصلش کرد که حداقل 1 خط از شارژش خالی شده باشه.
راجب اون قابلیت هم که میشد با گزینه فعال یا غیر فعالش کرد بله کاش سامی میزاشت همچین چیزیو.
اما اینا هنوز نیومدن نقیصه بزرگ پر شدن اینباکس رو حل کنن چه برسه به این چیزا.
موفق باشید.
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
آقا قیمت جدیدش رو کسی نداره؟ فروشگاه اینترنتی مطمئن سراغ ندارید برای خرید؟
کسی از بچه های اینجا نمخواد بفروشه احیانا؟ خریدارم!
قیمت جدید حدود 160تومنه . (گارانتی اصلی).
سایت مطمئن هم گوشی شاپ هستش.gooshishop.com
چند نفری می خواستن بفروشن. اما فکر کنم دیر اومدی فروختن.
s.hidden
26-03-2010, 18:54
بچه ها یه کد میزنن گوشی ریست میشه اون چیه ؟
من صدای پخش ویدئو رو صفر کردم حالا دیگه درست نمیشه .
چیکارش کنم ؟
دوستان من وقتی می خوام از تو دفتر تلفن به یکی زنگ بزنم وقتی داره شماره گیری می کنه صفحه کلید قفله و یه پیام می ده که اگه می خوای صفحه کلید باز بشه کلید کناری گوشی رو فشار بده چطور می شه کاری کرد که صفحه کلید قفل نشه واین پیام رو نده ضمنا گوشی من در حالت فارسی هست
دوستان من وقتی می خوام از تو دفتر تلفن به یکی زنگ بزنم وقتی داره شماره گیری می کنه صفحه کلید قفله و یه پیام می ده که اگه می خوای صفحه کلید باز بشه کلید کناری گوشی رو فشار بده چطور می شه کاری کرد که صفحه کلید قفل نشه واین پیام رو نده ضمنا گوشی من در حالت فارسی هست
بله همین طوره.ببینید شما در همون حال اگه روی همون عکس قفل روی صفحه ال سی دی فشار بیاری چند تا گزینه براتون میاد(مثل اسپیکر فون) که میتونی اونا رو انتخاب کنی و استفاده کنی.البته همونطور که گفتید با فشار دادن همون کلید قفل بغل گوشی هم میشه این کار رو کرد
بچه ها یه کد میزنن گوشی ریست میشه اون چیه ؟
من صدای پخش ویدئو رو صفر کردم حالا دیگه درست نمیشه .
چیکارش کنم ؟
برای ریست کردن گوشی مسیر زیر رو دنبال کنید:
setting>reset setting
با وارد شدن به مرحله بعد و انتخاب هر کدوم از گزینه ها و یا کلیه اون ها میشه گوشی رو به روز اول برگردوند.البته کد ازتون میخواد که همون کدی رو باید بدید که خودتون به عنوان پسوورد گوشی انتخاب کردید.مثلا بعضی ها 4 تا صفر میگذارند یا بعضی ها 1234.
برای افزایش صدای ویدئو،یک ویدئو پخش کنید و بعد کلید کم کردن صدا رو از کنار گوشی نگه دارید.بعدش قسمت کم یا زیاد کردن صدا به صورت لمسی روی صفحه میاد که از اونجا باید صدا رو افزایش بدید.
له همین طوره.ببینید شما در همون حال اگه روی همون عکس قفل روی صفحه ال سی دی فشار بیاری چند تا گزینه براتون میاد(مثل اسپیکر فون) که میتونی اونا رو انتخاب کنی و استفاده کنی.البته همونطور که گفتید با فشار دادن همون کلید قفل بغل گوشی هم میشه این کار رو کرد
تنظیمی برای حذف این قفل نیست ؟
تنظیمی برای حذف این قفل نیست ؟
فکر نمیکنم.دوستان دیگه باید نظر بدهند.البته این چیزی که شما می گید چیز مزاحمی نیستشا!
فکر نمیکنم.دوستان دیگه باید نظر بدهند.البته این چیزی که شما می گید چیز مزاحمی نیستشا!
اگه در حین تماس بخواهید از بلند گو صدای مکالمه رو بشنوید یا بخواهید شماره تلفنی را بکمک صفحه کلید خود گوشی یادداشت کنید واقعا مزاحم است چرا که پس از باز کردن قفل، بعداز مدت کوتاهی صفحه مجددا قفل می شه
اگه در حین تماس بخواهید از بلند گو صدای مکالمه رو بشنوید یا بخواهید شماره تلفنی را بکمک صفحه کلید خود گوشی یادداشت کنید واقعا مزاحم است چرا که پس از باز کردن قفل، بعداز مدت کوتاهی صفحه مجددا قفل می شه
حین تماس کلید قفل بغل گوشی رو بگیرین،دو نا آیکون میاد.سمت راستی اسپیکر فون و سمت چپی کیبورد هست.هر کدوم رو بزنید میتونین استفاده کنین.
urban.reptile
27-03-2010, 16:04
گوشی شما جدیدترین firmware فارسی رو داره.
اینجا رو ببینین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
darkmindms
28-03-2010, 14:02
این ققفلی که شما میگی یه مزیته بیشتر:20:
خیلی از گوشیای تاچ این قفلو ندارن که باعث میشه در حین مکالمه بر اثر تماس گوش با صفحه بدون اینکه خبر داشته باشین وارد خیلی برنامه ها بشین یا حتی قطع تماس کنین:13:
البته یه سری از گوشیای htc یه سنسور روی گوشی نصب کردن که فقط وقتی که گوشی به گوش نزدیکه قفل میشه :5:
در کل استار با این قیمت راه حل خوبی پیدا کرده:46:
ببخشيد ميشه اموزش نصب برنامه را بهم ياد بدين؟مثلا ديكشنري و اين چيزا نياز دارم.نميدونم چطوري بايد نصبش كنم.ممنون.
ببخشيد ميشه اموزش نصب برنامه را بهم ياد بدين؟مثلا ديكشنري و اين چيزا نياز دارم.نميدونم چطوري بايد نصبش كنم.ممنون.
باید مموری رو از روی گوشی در حالت Mass Storage قرار بدی،بعد کابل USB رو وصل میکنی به کامپیوتر و فایل های jar رو از کامپیوتر به فولدر other files توی مموری گوشی کپی میکنی.بعدش کابل رو جدا میکنی و از گوشی وارد My files میشی و میری توی other files و روی فایل هایی که ریختی فشار میدی تا نصب بشن.بعد برای استفاده از اونها وارد applications میشی.برای برنامه ها و بازی ها باید به این صورت عمل کنی.
البته در نظر داشته باش که برنامه هایی که میریزی باید با گوشی های تاچ سازگاری داشته باشند،وگرنه خوب کار نمیکنند.
Milad4171
29-03-2010, 17:14
یه موضوع فوق تخصصی دارم از استار دارها.
وقتی وارد پروفایل میشی و سایلنت رو انتخاب میکنی و بعد به قسمت تنظیمات میسج میری. تو قسمت Vibration intensity بعضی وقتا وقتی بالا میره صدای اسم ام اسا بالا میره بعضی وقتا تعداد ویبره هاش بالا میره.
یعنی آیا فقط در حالت سایلنت یا بی صدا با بالا بردنش تعداد و مدت میبره گوشی هنگام اس ام اس بیشتر میشه و در حال معمولی این به صدای زنگ اس ام اس تغییر پیدا میکنه!؟؟
جالبه. نه؟
Milad4171
29-03-2010, 17:24
چرا یه موری داره!!! اونم این هست و من چند بار این بلا سرم اومده. چون وقتی میخوای زنگ بزنی فقط اسم طرف میاد و شماره اش میره تو قسمت قفل. خیلی وقتا شده من میخواستم زنگ بزنم به مبایل یکی و شماره خونه اش رو هم داشتم. اشتباهی بخاطر اینکه شماره اش رو نمیدیدم زنگ زدم خونه شون و بیا و درستش کن!!!
اگه شماره بالای قفل بود بهتر تر بود. ولی انی خصوصیتش رو دوست دارم. کلا قفل واسه این گوشیای تاچ خیلی خیلی مهمه. چند بار شده بود که از حالت قفل خارجش کرده بودم و تو جیبم خودش ضربه خورده بود و زنگ زده بود به ملت....:31:
spring_star97
29-03-2010, 18:01
سلام بچه ها یه سوال داشتم اگه کسی گوشی سامسونگ5233a داره می دونه که میشه GPRS روی اون نصب کرد یا نه؟
morteza8417
29-03-2010, 20:17
سلام بچه ها یه سوال داشتم اگه کسی گوشی سامسونگ5233a داره می دونه که میشه GPRS روی اون نصب کرد یا نه؟
GPRS که از طرف اپراتور باید فعال باشه وگرنه رو گوشی نصب میشه تنظیماتش بصورت خودکار و راحت میتونی از از GPRS استفاده کنی من که با ایرانسل راحت کار میکنم
اگه که منظورت GPS که هست نه ولی با google map که خود گوشی داره میشه استفاده کنی
رفیقم میگه اصل قیمت استار80تومانه که میکشن روش اخه اصل گوشی فروشه . یا مثلا ان 97حدود280تا300هستش اصلش
وااای چقدر این وسط میخورن
darkmindms
30-03-2010, 16:30
رفیقم میگه اصل قیمت استار80تومانه که میکشن روش اخه اصل گوشی فروشه . یا مثلا ان 97حدود280تا300هستش اصلش
من فکر نمیکنم اینطوری باشه چون یه گوشی در سراسر دنیا بر اساس قیمتی که کمپانی میذاره فروش میره
هرچند تو ایران خیلی گوشیا قیمت کاذب داره اما در مورد استار اینطوری نیس چون تازگیا یکی از اشنایان که دبی بود قیمت گرفت که دقیقا قیمت بازار ایران بود
یه سوال...
من به تازگی این گوشی رو خریدم و روش یه کارت حافظه 1gb مدل microSD 'گذاشتم اما گوشی این مموری رو نمیشناسه و وقتیم می خوام با گوشی اونو فرمت کنم ارور میده. ( مموری سالمه آخه رو گوشی nokia 5610 جواب میده )
یکی از بچه ها چک کنه ببینه مموری رو گوشیش با چه فرمتی کار میکنه ؟ ( ntfs یا fat یا fat32 )
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین
قيمت ايران اگه به سايت فروشگاه آنلاين سايت نوكيا برين،با بازار جهاني تقريبا يكي هست.
masoudtr
30-03-2010, 19:17
رفیقت فیلمت کرده
morteza8417
31-03-2010, 00:15
بله درسته رفیقت فیلمت کرده
یه سوال...
من به تازگی این گوشی رو خریدم و روش یه کارت حافظه 1gb مدل microSD 'گذاشتم اما گوشی این مموری رو نمیشناسه و وقتیم می خوام با گوشی اونو فرمت کنم ارور میده. ( مموری سالمه آخه رو گوشی nokia 5610 جواب میده )
یکی از بچه ها چک کنه ببینه مموری رو گوشیش با چه فرمتی کار میکنه ؟ ( ntfs یا fat یا fat32 )
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین
مموری رو از گوشی خارج کنید و با استفاده از رم ریدر به کامپیوتر وصل کنید،سپس اون رو فرمت کنید.(با همون فرمتی که خود کامپیوتر به صورت پیش فرض قرار میده فرمت کنید.)،همین طور مموری رو با یک آنتی ویروس از روی کامپیوتر چک کنید تا ویروسی نداشته باشه.بعدش مموری رو safely remove کنید و در حالی که گوشی خاموش هست داخل گوشی قرار بدید.دقت کنیدقسمت اتصال مموری دقیقا با محل اتصال روی گوشیتون در تماس باشه(مموری رو تا آخر با یه کم فشار به محل خودش قرار بدید).حالا گوشی رو روشن کنید و یه فایل از یه گوشی دیگه با بلوتوث بگیرین،باید مشکلتون رفع شده باشه.در غیر این صورت،مموریتون خراب شده.
در ضمن وقتی مموری رو قرار میدین بالای صفحه نمایشتون و کنار علامت باتری عکس یک مموری نشون داده میشه.
من خودم یک بار یک مموری Micro SD 512 MB برای گوشی موتورولا مدل ال 7 گرفتم که وقتی آهنگ گوش میدادم ناگهان ارور میداد،در حالی که مموری روی گوشی نوکیا بی هیچ مشکلی کار میکرد.یک بار هم یک مموری Micro SD 128 MB داشتم که فقط تا 60 مگابایت توش جا میگرفت.میتونه اشکال از گوشی هم باشه که بعید میدونم.
malaki_mall
31-03-2010, 16:57
قيمت ايران اگه به سايت فروشگاه آنلاين سايت نوكيا برين،با بازار جهاني تقريبا يكي هست.
حتی میشه گفت اینجا ارزونتره هم هست.
مثلا همین امروز توی یوتیوب یکی کامنت گذاشته بود گوشی 5530 رو خیلی ارزون به قیمت 180 یورو خریدم، در صورتی که الان توی بازار خودموناگه اشتباه نکنم 220 تومن میدن.
Milad4171
01-04-2010, 09:38
البته اینم در نظر داشته باشین که گوشیهایی که تو ایران میاد به صور خام میاد و تو درجه بندی قرار گرفته شده.
خیلی گوشیها هستن که چینی نیست و قیمتشون همین حدود هاهست و لی ایران وارد نمیکنه چون یه سری بی جنبه هستن و ممکنه بازار نوکیا و بقیه برند ها رو خراب بکنن.
و اینم در نظر داشته باشین که فقط ما هستیم که سالی ده بار گوشی عوض میکنیم. تو کشورهای دیگه بابت هر سیم بهتون یه گوشی میدن اگه خراب شد میری میدی یه نو میخری. و الا برای خرید گوشی جدید باید هزینه کنی که خیلی ها این کار رو نمیکنن!!!
M Like Mother
02-04-2010, 00:28
بالاخره مشکل ما رو کسی نتونست حل کنه
بعضی از پیامکها بصورت مربع میاد یا خطها جا به جا شده! چکار باید کرد
بالاخره مشکل ما رو کسی نتونست حل کنه
بعضی از پیامکها بصورت مربع میاد یا خطها جا به جا شده! چکار باید کرد
سلام دوست عزیز
اگر پیامک های انگلیسی برای شما به درستی نشان داده می شوند و برخی دیگر به صورت مربع-مربع و ناخوانا هستند (اس ام اس های فارسی)احتمالا شما زبان فارسی را روی گوشی خود ندارید و باید با تغییر فرمور و آپدیت گوشی این مشکل را مرتفع سازید.
جهت چک کردن فرمور گوشی خود می توانید کد زیر را وارد کنید:
#1234#*
جهت چک کردن زبان های گوشی خود به مسیر زیر بروید:
settings>phone settings>language>screen text
چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم
1-راهی هست که اس ام اس های فارسی را مثل انگلیسی با زدن چند بار یک کلید نوشت(مثل نوکیا)
2-برای این گوشی تم و اینها هم وجود داره؟
3-قیمتش الآن چند هست؟
4-قلم هم روی گوشی هست یا خیر؟
با تشکر
1-راهی هست که اس ام اس های فارسی را مثل انگلیسی با زدن چند بار یک کلید نوشت(مثل نوکیا)
3-قیمتش الآن چند هست؟
با تشکر
سلام دوست عزیز
1-تا الان که راهی نیست.
2-تم ندیدم تا حالا.البته نیازی هم نداره!گوشی رو دستتون بگیرین متوجه میشین.
3-آخرین بار توی همین تعطیلات نوروز از نمایندگی پارس مایکروتل در شیراز پرسیدم بدون گارانتی=155 تومان و با گارانتی اصلی=175 تومان.من بوشهر اوایل نوروز بدون گارانتی خریدم 157 تومان.شاید پانزدهم به بعد قیمت ها کمی پایین بیاد
4-قلم و کیف دستی باید داخل جعبه باشه.متاسفانه برخی فروشندگان این دو را بر میدارند و جداگانه میفروشند.
3-قیمتش الآن چند هست؟
با تشکر
در مورد مشکل شماره یک باید بگم شما می تونید از دو راه این مشکلو حل کنید.
1-بذاری رو زبان اردو،هیچ فرقی با فارسی نداره.
2-از کیبوردqwerty مجازیش استفاده کنی.
دائی من این گوشی 5233 را چند وقت پیش خرید
من با وجودی که خودم نوکیا 5530 دارم ولی چون از این گوشی خیلی خوشم اومده و برادرم هم خواهان گوشیم هست گفتم خوبه 5530 را بفروشم به داداشم و این گوشی را بگیرم برای تنوع چون چند ساله نوکیا دارم ازش خسته شدم
محیط 5233 خیلی متنوع تره نسبت به نوکیا
مثلا صداهای جالب و متفاوتی که زمان لمس کردن صفحه گوشی پخش میکنه یا میز کار بزرگش که میشه جا به جا کردش
نظرتون در این باره چیه؟
یه وقت بعدا پشیمون نشوم؟!
در مورد قلمش میخواستم ببینم قلمش چه شکلی هست؟
همین شکلی هست که توی عکس هایی که تو گوگل پیدا میکنه کنار گوشی هست(همون که آنتن مانند هست)؟
mghaffari49
02-04-2010, 19:37
آقا در مورد این استار یه چند تا نکته هست که میخوام بدونم:
1 - مشکل پر شدن اینباکش با فریم ویرهای جدید حل شده یا نه ؟
2 - با سیم کارت ایرانسل مشکل داره واقعاً ؟
3 - محدودیت حجمی برای نصب نرم افزار داره ؟
4 - با نرم افزارهای فارسی ( مثل SaraDic ) مشکل داره ؟
darkmindms
02-04-2010, 20:34
دائی من این گوشی 5233 را چند وقت پیش خرید
من با وجودی که خودم نوکیا 5530 دارم ولی چون از این گوشی خیلی خوشم اومده و برادرم هم خواهان گوشیم هست گفتم خوبه 5530 را بفروشم به داداشم و این گوشی را بگیرم برای تنوع چون چند ساله نوکیا دارم ازش خسته شدم
محیط 5233 خیلی متنوع تره نسبت به نوکیا
مثلا صداهای جالب و متفاوتی که زمان لمس کردن صفحه گوشی پخش میکنه یا میز کار بزرگش که میشه جا به جا کردش
نظرتون در این باره چیه؟
یه وقت بعدا پشیمون نشوم؟!
در مورد قلمش میخواستم ببینم قلمش چه شکلی هست؟
همین شکلی هست که توی عکس هایی که تو گوگل پیدا میکنه کنار گوشی هست(همون که آنتن مانند هست)؟
اگه از نرم افزار و بازی های متنوع نوکیا میتونین صرف نظر کنین هیچ وقت پشیمون نمیشین
درضمن استار تاچ حساستری هم داره:20:
قلمش هم همونیه که میگید رنگش هم مشکیه
البته چون صفحه ی مناسبی داره قلم انچنان کاربردی پیدا نمیکنه:46:
darkmindms
02-04-2010, 20:40
1-متاسفانه هنوز نه!!!:13:
2-من خودم ایرانسل توش گذاشتم وهیچ مشکلی ندارم البته فکر میکنم فریم ور های قبلی با ایرانسل مشکل داشتن که الان حل شده:10:
3-گویا محدودیت حجمی داره چون نقشه تهران88 روش نصب نمیشه ولی 87 نصب میشه
4- خیر.. مشکلی نداره ..saradic beta 1 به سادگی نصب میشه
mahdi_mbi
02-04-2010, 21:32
اگه از نرم افزار و بازی های متنوع نوکیا میتونین صرف نظر کنین هیچ وقت پشیمون نمیشین
درضمن استار تاچ حساستری هم داره:20:
قلمش هم همونیه که میگید رنگش هم مشکیه
البته چون صفحه ی مناسبی داره قلم انچنان کاربردی پیدا نمیکنه:46:
قلمش این شکلیه، فکر کنم سوء تفاهم شده!
ضمنا قلم اصلا به کار نمیاد!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستمون منظورش این بود فکر کنم:
قلمش این شکلیه، فکر کنم سوء تفاهم شده!
ضمنا قلم اصلا به کار نمیاد!
دوستمون منظورش این بود فکر کنم:
بله.کیف دستی و قلم این گوشی که در جعبه اش هست دقیقا مثل عکسی هست که دوستمون در بالا گذاشتند.در ضمن دوستان کسی اطلاعی نداره چرا شرکت سامسونگ قلم این گوشی رو مثل عکس دومی در بالا تولید نکرده؟؟؟این قلمی که الان هست خیلی ضایع هست!آخه کی قلم رو از جای بند گوشی آویزون میکنه؟!گوشی های لمسی همشون یه جای قلم دارند.
mahdi_mbi
03-04-2010, 00:01
بله.کیف دستی و قلم این گوشی که در جعبه اش هست دقیقا مثل عکسی هست که دوستمون در بالا گذاشتند.در ضمن دوستان کسی اطلاعی نداره چرا شرکت سامسونگ قلم این گوشی رو مثل عکس دومی در بالا تولید نکرده؟؟؟این قلمی که الان هست خیلی ضایع هست!آخه کی قلم رو از جای بند گوشی آویزون میکنه؟!گوشی های لمسی همشون یه جای قلم دارند.
فکر کنم دلیلش این باشه که این گوشی برای انگشت طراحی شده، یعنی finger touch هستش. من که تا حالا نشده احساس کنم به قلم نیاز دارم! :31:
در ضمن من رفتم کیف فابریکشو بخرم، اصلا با جنسش حال نکردم، فوم بود، یارو میگفت 14 تومن!
یه کیف چرم خریدم، خیلی هم قشنگه یادم نیست 4 یا 5 تومن :31:
free_touch
03-04-2010, 00:31
سلام. یه چندتا بازی و برنامه فول تاچ که روی استار نصب کردم و بدون مشکل کار می کنن :
دانلود :
ریش تراش برقی(جالب و سرکاری :31:):
دانلود:
پیانو فول تاچ که روی استار به خوبی کار می کنه:
دانلود:
بازی دوز (فول تاچ) :
دانلود:
اینم یه بازی فول تاچ و بسیار زیبا:
دانلود:
یه بازی فول تاچ و زیبای دیگه:
دانلود:
منبع:
gallery.mobile9.com
سلام دوستان:20:
اگه امکانش هست ورژن جدید google map فول اسکرین بدون کیبورد مجازی بزارید..چون من حواسم نبود پاکش کردم.
دانلودم کردم ولی فول نبود:41:
با تشکر
اتفاقا سارا دیک کاملا روش میاد،نه با ایرانسل مشکلی نداره.
SAR US 0.91 W/kg (head) 0.72 W/kg (body)
SAR EU 0.53 W/kg (head)
این مقدار آنتن دهیشه که تو سایته جی اس ام آرینا موجوده.می شه گفت خوبه.اگه تو کار فیلم هم باشی ام پی فور خیلی عالی پخش می کنه،30فریمو به صورت واقعی و بدون تیک پخش می کنه.
ببخشید سوال بی جا میکنم
این گوشی چیه؟
فیک هست یا واقعا چنین گوشی سامسونگی هست؟
سلام دوستان.
آیا فرمور جدید استار (S523AJPIK5) رو کسی دانلود و نصب کرده؟
اصلا برای دانلود لینکی ازش پیدا میشه یا نه؟
یک مشکل در استار:
وقتی توی تنظیمات گوشی،default memory رو روی مموری کارت قرار میدید و یک بار گوشی رو خاموش و روشن میکنید default memory دوباره به حالت phone memroy بر می گرده.
فرمور من:S523AJPIK3
free_touch
03-04-2010, 12:33
ببخشید سوال بی جا میکنم
این گوشی چیه؟
فیک هست یا واقعا چنین گوشی سامسونگی هست؟
سلام.
نه این گوشی فیک نیستش.
اسمش A867 Eternity هستش که فقط تو یه سری از کشورها و فقط با اپراتور AT&T عرضه شده.(چیز خاصی هم به جز جی پی اس و 3 جی نسبت به استار نداره).
mghaffari49
03-04-2010, 15:31
آقا استار گرفتن من هم قطعی شد. فقط دو تا سوال داشتم:
1 - دقیقا تو جعبهش باید چیا باشه؟ چون چند تا پست قبلتر نوشتین که باهاش کیف و قلم هست، اما جی اس ام آرنا همچین چیزی ننوشته.
2 - آخرین ورژن فریم ویر فارسی این گوشی چنده و چه جوری میشه چکش کرد؟
ممنون
بچه ها کسی نتونسته بفهمه که این ظرفیت اسمس ها چطوری حل میشه ؟ الان با 135 تا میگه پره :دی !
متاسفانه اگر همون روز اول میفهمیدم که این گوشی اینقدر مشکلات داره هیچوقت نمیخریدم ! خیلیا میگن به قیمتش میارزه ! ولی به نظر من به قیمتش اصلا" نمیارزه ...
این تجربه من از کارکرد گوشی ( تمامی قسمت ها و امکاناتش ) هر چی که فکر کنید توی این گوشیو امتحان کردم ! هستش ...
:13: :13: :13: :13: !
البته اگه این چیزا براتون مهم نیست :
اسمس ( بعد از 130-40 تا اسمس حافظه پر میشه :دی ! ، نبودن صفحه کلید کامیل ! )
فیلم برداری ( کیفیتش بسیار پایینه و در بعضی اوقات هی گیر میکنه موقع ضبط و پخش فیلم )
برنامه حتی با وجود اینکه سامسونگ مشکل برنامه رو حل کرده ولی بعضی از برنامه های جاوا اصلا" اجرا نمیشن )
تم ( اینو که بیخیال ( میشه ها ولی باید کلا" قید فارسی بودن خواندن فارسی و ... رو بزنید ) کلا" کار حضرت فیله !!!
پس زمینه ( به خاطر اینکه وایده ) یعنی کاملا" غیر استاندارده :دی !
ویجت ( اینو که خیلی دنیالش بودم که میگفتن مشکل از فریمور فارسیه ( خود سامسونگ ) که توی فریمور جدید برطرف شده !
کیفیت صدا ( حتی با هدفون های کپسولی یا پمپی فیلیپس هم امتحان کردم ، صداش بسیار بی کیفیت پخش میشه )
اینارو گوشی شاپ گفته ( نظر من هم هست ) :
عدم تعبيه فوکوس خودکار و فلاش در دوربين ( بدون شرح ... )
عدم امکان جابجايي کارت حافظه هنگام روشن بودن گوشي
نداشتن Wi-Fi و GPS
پورت ارتباطي غير استاندارد ( کلا" کار سامی همینه )
عدم امکان بررسي مستقيم نرم افزارهاي در حال اجرا ( این یکی خیلی ضایست )
این گوشی رو بخرید !
با سلام من هم استار خریدم
البته قبلش تمام این 230 صفحه رو خوندم
گوشی رنگ مشکی با ضمانت نامه پارس مایکروتل به علاوه کیف و قلم اصلی گرفتم 160 البته بدون ضمانت نامه 145 بود
همین جا از همه شما تشکر میکنم به خاطر این پست های مفید
گوشی خیلی خوبی هست
آقا استار گرفتن من هم قطعی شد. فقط دو تا سوال داشتم:
1 - دقیقا تو جعبهش باید چیا باشه؟ چون چند تا پست قبلتر نوشتین که باهاش کیف و قلم هست، اما جی اس ام آرنا همچین چیزی ننوشته.
2 - آخرین ورژن فریم ویر فارسی این گوشی چنده و چه جوری میشه چکش کرد؟
ممنون
1)توی جعبه،کیف دستی-قلم-سی دی برنامه-هندزفیری-کاتالوگ-شارژر-باتری و گوشی هست!
2)راستش دوستی می گفت آخرین ورژن فرمور S523AJPIK5 هست.مال من S523AJPIK3 هست.برای چک کردن فرمور کد زیر را وارد کنید:
#1234#*
نکته مهم:بنده همین الان از پارس مایکروتل پاسخ ایمیلم آمد و گفتند که آخرین ورژن فرمور S523AJPIK5 هست.
hasanmotori
03-04-2010, 18:04
بچه ها کسی نتونسته بفهمه که این ظرفیت اسمس ها چطوری حل میشه ؟ الان با 135 تا میگه پره :دی !
متاسفانه اگر همون روز اول میفهمیدم که این گوشی اینقدر مشکلات داره هیچوقت نمیخریدم ! خیلیا میگن به قیمتش میارزه ! ولی به نظر من به قیمتش اصلا" نمیارزه ...
این تجربه من از کارکرد گوشی ( تمامی قسمت ها و امکاناتش ) هر چی که فکر کنید توی این گوشیو امتحان کردم ! هستش ...
فیلم برداری ( کیفیتش بسیار پایینه و در بعضی اوقات هی گیر میکنه موقع ضبط و پخش فیلم )
برنامه حتی با وجود اینکه سامسونگ مشکل برنامه رو حل کرده ولی بعضی از برنامه های جاوا اصلا" اجرا نمیشن )
تم ( اینو که بیخیال ( میشه ها ولی باید کلا" قید فارسی بودن خواندن فارسی و ... رو بزنید ) کلا" کار حضرت فیله !!!
ویجت ( اینو که خیلی دنیالش بودم که میگفتن مشکل از فریمور فارسیه ( خود سامسونگ ) که توی فریمور جدید برطرف شده !
کیفیت صدا ( حتی با هدفون های کپسولی یا پمپی فیلیپس هم امتحان کردم ، صداش بسیار بی کیفیت پخش میشه )
نداشتن Wi-Fi و GPS
این گوشی رو بخرید !
خب اینجوری که نمیشه نظر داد
شما بیا با یه گوشی دیگه از یه برند دیگه تو همین رنج مقایسه کن
مثلاً از نوکیا x3 هست
صفحهش 2.2 اینچه تاچم نیست
دوربینش فوکوس نداره
نه gps داره نه وای فای
اسپیکرش خیلی ضعیفتره
فیلم برداریش 176x144 هست
فیلم استار 320x240
باتریش از استار ضعیفتره
پس اصلاً قابل مقایسه نیستن
از سونی اریکسونم فقط c510 هست که فقط دوربینش فوکوس داره
بازم تو بقیه موارد استار یه سرو کله ازش بالاتره
آقا من نمی دونم چرا ملت گیر دادن به ظرفیت اس ام اس های این گوشی بدبخت؟!خب آقا یک اس ام اس اومد برات بخون بعد پاکش کن دیگه!مگه میخوای بانک اطلاعاتی اس ام اس درست کنی که 600 تا اس ام اس می خوای دور خودت جمع کنی؟!
فوقش لازم شد اس ام اسی رو که ضروری بود توی گوشیت نگه داری،خب مگه چند تا از این اس ام اس ها پیش میاد؟؟؟فوقش 10 تا.
نه اینکه بیای 130 -40 تا مسج توی گوشیت نگه داری!
Hamed-Beckham
03-04-2010, 19:44
سلام . دوستان کسی نتونست رو این گوشی ویدجت یا تم نصب کنه ؟؟؟
موندیم تو کف .
انقدر دنبال سایت گشتم دیگه دارم قاطی می کنم .
-----
اون بازی رو کسی داره ؟؟ یه توپ هست که از بین دیوار ها باید عبور بدی و بندازی تو یه سوراخ . واسه گوشی های شتاب سنج دار هستش !!! ( با حرکت دادن گوشی ، توپ رو تکون می دی )
اسمش رو هم نمی دونین ؟؟؟
Hamed-Beckham
03-04-2010, 19:51
نداشتن Wi-Fi و GPS
این گوشی رو بخرید !
خدایی منم دیگه پشیمون شدم !! :41:
واسه من بیشتر از 200 تا اس ام اس ذخیره نمی کنه !!!
برنامه جاوا که دیگه نگو !!!
هیچی نداره ! حیف اون 90 تومنی که دادم و این گوشی رو خریدم . کاش همون موقع با سود می فروختم ! :41:
فقط یه چیز مثبت داره ! فقط یه دونه !! اونم باتریشه !!
بقیه چیز هاش اشغال هستش !!!
:11:
Hamed-Beckham
03-04-2010, 19:57
اینم از پست 300 ام من : می خوام واستون جشن بگیرم :دی
یه سایت پر از بازی 5230 استار !!! کلکسیون .
s.hidden
03-04-2010, 20:11
بچه ها یه سری آموزش در مورد
عوض کردن فریمور و نصب تم و ویجت میخوام.
من هرچی پیدا کردم درست حسابی نبودن.
دستون درد نکنه
morteza8417
03-04-2010, 21:05
سلام
فریمور گوشی من S5233WJPIH4 هست می خواستم بپرسم جدید ترش هست و از کجا میتونم دانلود کنمش ممنون
mohammad_s7201
04-04-2010, 08:08
آقا من نمی دونم چرا ملت گیر دادن به ظرفیت اس ام اس های این گوشی بدبخت؟!خب آقا یک اس ام اس اومد برات بخون بعد پاکش کن دیگه!مگه میخوای بانک اطلاعاتی اس ام اس درست کنی که 600 تا اس ام اس می خوای دور خودت جمع کنی؟!
فوقش لازم شد اس ام اسی رو که ضروری بود توی گوشیت نگه داری،خب مگه چند تا از این اس ام اس ها پیش میاد؟؟؟فوقش 10 تا.
نه اینکه بیای 130 -40 تا مسج توی گوشیت نگه داری!
شما درست ميگي ولي خوب آدم دوست داره smsهاشو نگه داره. من قبلا نوكيا داشتم. يه بار تا 2500 تا sms رو نگه داشته بودم.
بدي sms زدن با اين گوشي اينه كه هر دفعه كه بخواي يه sms جديد بنويسي بايد زبان رو به فارسي تغيير بدي. تو نوكيا يه بار كه كيبرد رو فارسي ميكردم ديگه فارسي ميموند تا خودم تغييرش بدم.
مشكل ديگه اين delivery هاست كه مثل sms ميره تو اينباكس، هم جا ميگيره هم اينكه بعد از هر smsاي كه زدي بايد اونو پاك كني. ديوونه كنندست :41::41:
شما درست ميگي ولي خوب آدم دوست داره smsهاشو نگه داره. من قبلا نوكيا داشتم. يه بار تا 2500 تا sms رو نگه داشته بودم.
بدي sms زدن با اين گوشي اينه كه هر دفعه كه بخواي يه sms جديد بنويسي بايد زبان رو به فارسي تغيير بدي. تو نوكيا يه بار كه كيبرد رو فارسي ميكردم ديگه فارسي ميموند تا خودم تغييرش بدم.
مشكل ديگه اين delivery هاست كه مثل sms ميره تو اينباكس، هم جا ميگيره هم اينكه بعد از هر smsاي كه زدي بايد اونو پاك كني. ديوونه كنندست :41::41:
می تونی تو تنظیمات نوشتن این مشکلو حل کنی،
آقا بی خیال delivery report شو!غیر فعالش کن بره!
mghaffari49
04-04-2010, 21:40
من استار رو بدون گارانتی و با تمام محتویات اصلی جعبهش 143 گرفتم. از طبقه 4 علائدین...
morteza8417
04-04-2010, 22:29
قاب گوشی استار هم تعویض میشه کرد کسی اینکارو کرده ؟ راحت هست یا پر دردسر ؟
با سلام خدمت دوستان
میخواستم نحوه فعال کردن اینترنت تالیا در گوشی استار را بدونم
تنظیم اینترنت سیم کارت من فعال است ولی نحوه تنظیمات گوشی را نمی دانم ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید
با تشکر
Milad4171
05-04-2010, 22:38
بچه ها یه خبر بد این گوشی نمیتونه فایل هایی با حجم بیشتر از فضای خالی خود گوشی از طریق بلوتوث دریافت کنه.....:41::41::13:
درسته. اول میریزه تو مموری گوشی بعد باید بریزی تو مموری خارجی. ولی اگه درست دقت کرده باشم تو قسمت تنظیمات میتونی تنظیم کنی که مستقیما بریزه تو مموری خارجی.
برعکس گوشیهای سونی اریکسون. که اگه کنسل کنی میریزه تو گوشی اگه تا اخر تایید کنی میریزه تو مموری خارجی!
به نظر من هر برند و مدلی یه سری خصوصیات خوب و بد میتونه داشته باشه. مهمترین چیز اون منشی تلفنیش هست که واقعا منو بعضی وقتا نجات میده.:46:
Milad4171
05-04-2010, 22:46
من استار رو بدون گارانتی و با تمام محتویات اصلی جعبهش 143 گرفتم. از طبقه 4 علائدین...
جالبه. همون که روبه روی پله برقیه؟
آخه جالبه که من از همونجا با گارانتی 3 ماه پیش خریدم 170 تومن. گارانتی اصلی با تمام امکانات.
ریسک کردی. البته جالبه که تا الان من هیچ گوشی سامسونگی رو مشکل دار ندیدم.نسبت به نوکیا و سونی اریکسون خیلی عالیه
چون من معمولا گوشی رو استفاده نمیکنم، به قول بچه ها مصرف میکنم. و این با این ظرافتش غیر مشگل فریم فیلماش که 15 هست هیچ مشکل خاصی ندیدم.در این رینج قیمت میشه گفت بی نظریه!:31:
mohammad_s7201
06-04-2010, 09:04
نرم افزار نقشه تهران سال ۸۹
amir_inter
06-04-2010, 13:20
سلام من می خواستم این گوشی رو بخرم
1- فارسی رو خوب ساپورت می کنه؟
2- آخرین فریم ورش که عالی هم باشه چیه ؟
سلام من می خواستم این گوشی رو بخرم
1- فارسی رو خوب ساپورت می کنه؟
2- آخرین فریم ورش که عالی هم باشه چیه ؟
سلام
1.بله فارسی رو ساپورت می کنه.(یعنی باید فرمور شما فارسی داشته باشه)
2.در درجه اول دوستان توجه کنند،فریم ور یا فرمویر اصلا درست نیست.انگلیسی این کلمه firmware هست و تلفظش هم فرمور هست.لطفا درست تلفظ کنید!
آخرین فرمور S523AJPIK5 هست که من ایمیل زدم پارس مایکروتل و این جواب رو دادند.
سلام دوستان اگه استار به pc ویروس دار وصل بشه براش مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
میخواستم نحوه فعال کردن اینترنت تالیا در گوشی استار را بدونم
تنظیم اینترنت سیم کارت من فعال است ولی نحوه تنظیمات گوشی را نمی دانم ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید
با تشکر
دوستان ممنون میشوم اگر مرا هم راهنمایی کنید
با تشکر:46:
free_touch
07-04-2010, 00:17
این روی استار نصب میشه و بدون مشکل اجرا میشه ؟
یا مثل 88 هستش که نصب میشه اما اجرا نمیشه یا مثل 87 هست که وقتی می خوای اماکن رو انتخاب کنی قاط میزنه ؟
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
دوستان ممنون میشوم اگر مرا هم راهنمایی کنید
با تشکر:46:
شما یکبار با گوشی استار به شماره مخصوص تالیا که برای فعال کردن جی پی ار اس هستش یه پیامک بزن تا واست تنظیمات رو ارسال کنن بعد تو پیامکی که ارسال کردن برو ویه برنامه یا لینک هستش که با کلیک کردنش خود به خود تنظیمات گوشی درست میشه و می تونید برید تو اینترنت.(اینایی که گفتم واسه ایرانسل هستش اما مطمئنا تالیا همچین چیزی یا مشابه این رو داره).
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
سلام دوستان اگه استار به pc ویروس دار وصل بشه براش مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرگز. چون برای جاوا هنوز خوشبختانه ویروسی نوشته نشده یا نتونستن بنویسن.
mohammad_s7201
07-04-2010, 08:09
این روی استار نصب میشه و بدون مشکل اجرا میشه ؟
یا مثل 88 هستش که نصب میشه اما اجرا نمیشه یا مثل 87 هست که وقتی می خوای اماکن رو انتخاب کنی قاط میزنه ؟
من هنوز امتحانش نكردم. كابل ندارم كه فايلشو بريزم تو گوشي.
يكي امتحان كنه بگه
سلام دوستان من استارو با کیف و قلم و ram4 وگارانتی ماکروتل 170 گرفتم
دوستان لطف کنید چنتا بازی قشنگ بزارید ممنون!!!!!!
milad788
07-04-2010, 17:51
من هنوز امتحانش نكردم. كابل ندارم كه فايلشو بريزم تو گوشي.
يكي امتحان كنه بگه
من امتحان کردم.اصلا نصب هم نمیشه چه برسه به اینکه اجرا بشه
دوستان لطف کنید چنتا بازی قشنگ بزارید ممنون!!!!!!
منم میخوام...یکی از بچه ها چند صفحه پیش یه بازی گذاشته بود اسمش doodle یه همچین چیزیه...عالی بود...دیشب بعد از بازی تا ساعت 3 صبح داشتم اونو بازی میکردم...رکوردم 25000 تاس...کس دیگه ای رکورد زده؟
Hamed-Beckham
08-04-2010, 10:29
من استارو 2 روزه گرفتم ولی انصافا خیلی با هاش حال می کنم
دوست من منم اولش اینجوری بودم !
الان 2 3 ماهه دیگه کم مونده بکوبم زمین !!
بعضی موقع ها اعصاب ادمو خورد می کنه !
بازی جدید کسی داره ؟؟؟ اون doodle خیلی محشر بود !!! دست پیدا کنندش واقعا درد نکنه ترکوندی داش !
Windows Vista 1.0.0
داونلود
Windows Media Player 11
داونلود
Big Foot Racing 3D
داونلود
GTA 4
داونلود
mmap
داونلود
Real Street Racing
داونلود
etrime
داونلود
funny
داونلود
amir_inter
09-04-2010, 11:04
سلام من این گوشی رو دیروز با گارانتی مایکروتل + فارسی سازی + رم 1 گیگ +کیف و بدون قلم = 170 تومان خریدم
چند تا سوال داشتم ؟
1-آیا فریم ور من قدیمیه s523ajpie9
آنتنش پره ولی تماس نمی تونم بگیرم - خطم ایرانسله - فایل های mp4 رو نشون نمیده . با تغییر فریم ور درست می شه - تازه کیبورد کامل فارسی و انگلیسی هم نداره (مگه میشه) چه برسه به تشخیص دست خط - لطفا راهنمایی کنید - ممنون
سلام من این گوشی رو دیروز با گارانتی مایکروتل + فارسی سازی + رم 1 گیگ +کیف و بدون قلم = 170 تومان خریدم
چند تا سوال داشتم ؟
آنتنش پره ولی تماس نمی تونم بگیرم - خطم ایرانسله - فایل های mp4 رو نشون نمیده . با تغییر فریم ور درست می شه - تازه کیبورد کامل فارسی و انگلیسی هم نداره (مگه میشه) چه برسه به تشخیص دست خط - لطفا راهنمایی کنید - ممنون
ایرانسل بعضی وقتا اینجوری میشه.فایلای mp4ت نباید بیشتر از 320*240 باشه.هم تشخیص دسخط داره هم کیبورد qwerty ولی کیبورد qwertyش یکم جاش عجیبه.
amir_inter
09-04-2010, 13:26
ایرانسل بعضی وقتا اینجوری میشه.فایلای mp4ت نباید بیشتر از 320*240 باشه.هم تشخیص دسخط داره هم کیبورد qwerty ولی کیبورد qwertyش یکم جاش عجیبه.
میشه راهنمایی کنی کجاست؟
فریم ورشو نگفتی قدیمیه یا جدیده ؟
میشه راهنمایی کنی کجاست؟
فریم ورشو نگفتی قدیمیه یا جدیده ؟
کیبورد qwerty با چرخاندن گوشی به حالت افقی و در حالی که لبه کناری گوشی رو به زمین است نمایش داده میشود.
فرمور شما قدیمی هست دوست عزیز.آخرین ورژن فارسی فرمور استار S523AJPIK5 می باشد.
چند تا سوال داشتم ؟
فرمور فابریک گوشی من S523AJPIK3 هست،اگر این ورژن یا S523AJPIK4 را در اینترنت بتوانی پیدا کنی و با آموزشی که دوستان در سایت جهت ارتقا و آپدیت فرمور گوشی استار گذاشتند گوشیتان را به روز کنید بسیار ی از مشکلات شما حل خواهد شد.
البته ورژن فرمور بنده که S523AJPIK3 هست نیز کیبورد QWERTY فارسی را ندارد ولی زبان های دیگر را دارد(انگلیسی،اردو،عربی وفرانسوی).اطلاع ندارم آخرین ورژن فرمور این گوشی که S523AJPIK5 هست و در انحصار پارس مایکروتل است صفحه کلید QWERTY فارسی دارد یا خیر.
amir_inter
09-04-2010, 20:29
کجا باید فریم ور رو عوض کرد؟
کجا باید فریم ور رو عوض کرد؟
نصب فرمور بر روی گوشی به وسیله فایل ورژن جدید و یک سری نرم افزارهای کامپیوتری سازگار با گوشی سامسونگ S5230 و با اتصال گوشی به رایانه انجام می گیرد.نحوه انجام فلش و نصب فرمور برای استار در این سایت همراه با تصویر و نرم افزار های مورد نیاز توسط دوستان دیگر قرار داده شده است.
پیشنهاد می شود در صورتی که تا به حال خود شما اقدام به فلش گوشی ننموده اید این کار را نکنید چرا که گرفتاری ها و استرس های بعدی آن خوشایند نیست.(با وجود اینکه اگر هر بلایی هم سر گوشی تان بیاید باز هم جای نگرانی نیست!چرا که یک بار دیگر مجبورید عملیات فلش را تکرار کنید)
Air Born
10-04-2010, 11:15
من وقتی رم 4میندازم رو گوشی خوب و بدون مشکل کند شدن منو ها کار میکنه ولی وقتی میخوام یه فایلی رو از حافظه دستگاه به رم انتقال بدم گوشی ریستارت میشه و دیگه رم رو نمیشناسه!باید دوباره خاموش روشنش کنی تا دوباره رم رو بشناسه...
جالب اینه که وقتی گوشی رو به رایانه وصل میکنم رایانه درایو کارت حافظه رو نشون میده ولی نمیتونه اونو باز کنه.
و حتی گاهی گوشی در حین اتصال به رایانه ریستارت میشه.حتی رم رو بطور جداگانه با رم ریدر به رایانه وصل کردم ولی رایانه میگه که باید رم فرمت بشه.
رم بعد از فرمت بخوبی کار میکنه ولی وقتی رو گوشی نصب میشه قاط میزنه و حتی رایانه هم اونو نمیشناسه.
من با دو تا رم 4گیگ کلاس 4 امتحان کردم هر دو اینجوری شدن.در ضمن رم 1گیگ بخوبی و بدون مشکل کار میکنه.
terminator 2007
10-04-2010, 14:37
سلام
منم میخام استار بخرم اما قبلش دارم تحقیق می کنم که خوبه یا نهو تاحالا به نتایج خوبی رسیدم.
لطف کنید فریمور و چنتا بازی و چنتا تم بذارید.
اگر میشه یه توضیحی درباره فریمور بدین(نحوه ی نصب)
ممنون
Milad4171
10-04-2010, 23:36
من وقتی رم 4میندازم رو گوشی خوب و بدون مشکل کند شدن منو ها کار میکنه ولی وقتی میخوام یه فایلی رو از حافظه دستگاه به رم انتقال بدم گوشی ریستارت میشه و دیگه رم رو نمیشناسه!باید دوباره خاموش روشنش کنی تا دوباره رم رو بشناسه...
جالب اینه که وقتی گوشی رو به رایانه وصل میکنم رایانه درایو کارت حافظه رو نشون میده ولی نمیتونه اونو باز کنه.
و حتی گاهی گوشی در حین اتصال به رایانه ریستارت میشه.حتی رم رو بطور جداگانه با رم ریدر به رایانه وصل کردم ولی رایانه میگه که باید رم فرمت بشه.
رم بعد از فرمت بخوبی کار میکنه ولی وقتی رو گوشی نصب میشه قاط میزنه و حتی رایانه هم اونو نمیشناسه.
من با دو تا رم 4گیگ کلاس 4 امتحان کردم هر دو اینجوری شدن.در ضمن رم 1گیگ بخوبی و بدون مشکل کار میکنه.
جالبه. من واسه اولین باره فکر کنم این موضوع رو میشنوم. احتمالا مشکل از گوشی هست چون من خودم رو گوشیم واسه تست رم 8 و 16 گذاشتم و فقط رو 16 یکم کند واسه خوندن اطلاعات رم داشت.
و در مورد کپی کردن فایلها از مثلا مموری گوشی به مموری خارجی؛ قبول دارم که بیش از حد زمان میبره ولی اینکه هنگ بکنه یا ریست بشه باز مشکل از گوشی میتونه باشه.
من روی گوشیم یه مموری 4 انداختم وتا الان مشکل خاصی نداشتم البته خیلی هم پر نیست. شاید یک سوم.
بخاطر نوع پردازشش سرعت نشون دادن عکس ها یکم زمان بر هستش مخصوصا اگه حجمش بالا باشه.
جالبه. من واسه اولین باره فکر کنم این موضوع رو میشنوم. احتمالا مشکل از گوشی هست چون من خودم رو گوشیم واسه تست رم 8 و 16 گذاشتم و فقط رو 16 یکم کند واسه خوندن اطلاعات رم داشت.
و در مورد کپی کردن فایلها از مثلا مموری گوشی به مموری خارجی؛ قبول دارم که بیش از حد زمان میبره ولی اینکه هنگ بکنه یا ریست بشه باز مشکل از گوشی میتونه باشه.
من روی گوشیم یه مموری 4 انداختم وتا الان مشکل خاصی نداشتم البته خیلی هم پر نیست. شاید یک سوم.
بخاطر نوع پردازشش سرعت نشون دادن عکس ها یکم زمان بر هستش مخصوصا اگه حجمش بالا باشه.
شایدم اشکال از رم باشه،همچین مشکلی برام پیش اومده که مشکل از رم بوده،البته نه با این گوشی.
terminator 2007
11-04-2010, 12:07
من بالاخره رفتم یه s5233 خریدم.
هنوز زیاد باهاش کار نکردم ولی به نظرم عالیه.
لطف کنید جواب درخواست قبلیم رو بدین
darkdream2012
11-04-2010, 12:35
سلام من دیروز این گوشی رو خریدم 175 بدون گارانتی تو اصفهان از نممایندگی اما تو اصفهان خیلی کمیابه به همهی نمایندگی های مایکروتل زنگ زدم فقط یکیشون داشت
ممنون
heidary_sh
11-04-2010, 13:37
سلام
اين گارانتي پارسه خوب است؟
darkdream2012
11-04-2010, 13:38
راستی یه بازی GTA برا این گوشی هست؟
اگه ممكنه چندتا ديكشنري خوب براي اين گوشي بهم معرفي كنيد.نرم افزار سازگار با اين گوشي كجا گير بيارم؟
اگه ممكنه چندتا ديكشنري خوب براي اين گوشي بهم معرفي كنيد.نرم افزار سازگار با اين گوشي كجا گير بيارم؟
سارا دیکشنری،رو گوشی تست کردم کامل جواب می ده،خیلیم جالبه،یه سرچ بزن تا پیدا کنی،کار دارم وگرنه لینکشو واست می ذاشتم.
Milad4171
12-04-2010, 10:21
سلام من دیروز این گوشی رو خریدم 175 بدون گارانتی تو اصفهان از نممایندگی اما تو اصفهان خیلی کمیابه به همهی نمایندگی های مایکروتل زنگ زدم فقط یکیشون داشت
ممنون
آره خیلی کم یابه. چون خیلی فروش داره. میتونم بگم اینطورری که من فهمیدم شده یکی از پر فروش ترین گوشهای سامسونگ. یه بار بازار مبایل بارش که اومده بود گفت 60 تا استار داریم. من کارداشتم نیم ساعت بعد زنگ زدم گفت تموم شده فقط یه دونه صورتی مونده.
خیلی خوب میخرن و انصافا هم خیلی خوبه. عالیه!!
darkdream2012
12-04-2010, 11:52
لطفا یه بازی GTA برا این گوشی بزارید
دیگه نمیخواد خودم پیدا کردم
دوستان گوشي من يه كليد بغلش داره كه قبلا با اون مي شد صفحه اس ام اس رو مرور كرد ولي جديد با حركت دادن اين كليد سايز فونت عوض مي شه چرا ؟
heidary_sh
12-04-2010, 15:01
آقا لطف كنيد بگيد اين گوشي با گارانتي پارسه خوب است يا نه و كيفيت صداي موزيك از هندزفري كيفيت با لا دارد ؟منظورم اينست كه باس خوبي دارد مانند سوني اريكسون
Mohammad Hosseyn
12-04-2010, 16:48
آقا لطف كنيد بگيد اين گوشي با گارانتي پارسه خوب است يا نه و كيفيت صداي موزيك از هندزفري كيفيت با لا دارد ؟منظورم اينست كه باس خوبي دارد مانند سوني اريكسون
ماکروتل بهتره ... ولی بدون گارانتی نخر ...
بله هندزفریش کیفیت بالایی داره .
سلام
واقعا متاسفم که وقتی من توی این تاپیک فعالیت نمی کنم اوضاع تاپیک داغون و به هم ریخته س و اعضا با یک مشت پست بی مورد و به درد نخور فقط صفحات تاپیک رو زیاد می کنند.یک نفر دو سه بار پست می ذاره میگه بازی میخوام.یکی دو سه بار پست میذاره میگه گارانتی فلان خوبه یا نه.یکی توی تاپیک موبایل سامسونگ S5233 میاد حرف از استقلال و امیر قلعه نوعی می زنه،دیگران هم پشتوندش این بحث رو با ارسال های بی موردشون پی می گیرند.
آقا جان شما اگه بازی میخوای وقت بذار توی Google به انگلیسی سرچ کن واسه گوشیت بازی دانلود کن،یا حداقل توی بخش بازی ها و نرم افزارهای جاوا درخواست فلان بازیتو مطرح کن.
آقا مورچه چیه که کله پاچش چی باشه؟شما مییای دو سه بار مطرح میکنی فلان گارانتی خوبه یا بده؟!آخه دوست عزیز توی ایران گارانتی معنای واقعی خودشو داره که میپرسی چی خوبه چی بده؟گارانتی یعنی اینکه گوشیت هر چیش شد توی مدت زمان گرانتی به جاش یه گوشی نو آکبند بدن بهت.پارس مایکروتل چیه که پارسه چی باشه؟!
darkdream2012
12-04-2010, 18:07
سلام
واقعا متاسفم که وقتی من توی این تاپیک فعالیت نمی کنم اوضاع تاپیک داغون و به هم ریخته س و اعضا با یک مشت پست بی مورد و به درد نخور فقط صفحات تاپیک رو زیاد می کنند.یک نفر دو سه بار پست می ذاره میگه بازی میخوام.یکی دو سه بار پست میذاره میگه گارانتی فلان خوبه یا نه.یکی توی تاپیک موبایل سامسونگ S5233 میاد حرف از استقلال و امیر قلعه نوعی می زنه،دیگران هم پشتوندش این بحث رو با ارسال های بی موردشون پی می گیرند.
آقا جان شما اگه بازی میخوای وقت بذار توی Google به انگلیسی سرچ کن واسه گوشیت بازی دانلود کن،یا حداقل توی بخش بازی ها و نرم افزارهای جاوا درخواست فلان بازیتو مطرح کن.
آقا مورچه چیه که کله پاچش چی باشه؟شما مییای دو سه بار مطرح میکنی فلان گارانتی خوبه یا بده؟!آخه دوست عزیز توی ایران گارانتی معنای واقعی خودشو داره که میپرسی چی خوبه چی بده؟گارانتی یعنی اینکه گوشیت هر چیش شد توی مدت زمان گرانتی به جاش یه گوشی نو آکبند بدن بهت.پارس مایکروتل چیه که پارسه چی باشه؟!
بله شما کاملا درست میگید اما من اون وقت که اولین پست رو زدم گزینه ویرایش نداشتم برا همین دوسه پست زدم حالا شما به بزرگی خودت ببخش این قدر حرص نخور پیر میشی:31: بیا این گل رو هم بگیر آشتی کن:11:
حالا یک سوال:
من وقتی با کابل وصل میشم به پیسی نرم افزارpc studio ارور میده که نمیتونه با دستگاه ارتباط برقرار کنه و در حال بوت کردنه و باید تمام بشه یه راهنماییی بکنین
بله شما کاملا درست میگید اما من اون وقت که اولین پست رو زدم گزینه ویرایش نداشتم برا همین دوسه پست زدم حالا شما به بزرگی خودت ببخش این قدر حرص نخور پیر میشی:31: بیا این گل رو هم بگیر آشتی کن:11:
حالا یک سوال:
من وقتی با کابل وصل میشم به پیسی نرم افزارpc studio ارور میده که نمیتونه با دستگاه ارتباط برقرار کنه و در حال بوت کردنه و باید تمام بشه یه راهنماییی بکنین
سلام دوست عزیز
والله چی بگم تا حالا توی زندگیم از بی نظمی ها و بی عدالتی ها توی محیط زندگی و شهر و کشورم اینقدر حرص خوردم که توی 20 سالگی کلی تار موی سفید روی سرمه و هر کی هم منو میبینه 2-3 سال بیشتر از سنم،سنمو تخمین می زنه.من تا حالا ندیدم کسی اینجا به زیبایی و با نظمی من(تعریف از خود نیست،مطلقا) به سوالات دوستان جواب بده و راهنمایی کنه.حتی من یک اصولی رو توی ارسال هام رعایت میکنم.مثلا وقتی توی یک پستی میخوام بنویسم pc studio اون رو به این صورت مینویسم PC Studio تا زیبایی فروم هم حفظ بشه.
بگذریم.در مورد سوال شما چیزی که می تونم بگم اینه که در گوشی مسیر زیر رو دنبال کنید:
Menu>Settings>Phone Settings>PC Connections
سپس گزینه ی SAMSUNG PC Studio رو انتخاب کنید و حالا گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید و نرم افزار مربوطه رو اجرا کنید.فکر میکنم نباید مشکلی داشته باشین.
mghaffari49
12-04-2010, 19:55
سلام.
من دو تا سوال دارم که در مورد خودِ گوشی استار نیست، ولی به نحوه بهتر استفاده کردن از اون ربط داره. امیدوارم اگه کسی پاسخی برای این سوالها داره از نوشتنش دریغ نکنه :
- اول اینکه من فردای روز خرید گوشی برای اون محافظ صفحه نمایش گرفتم. منتهی وقتی خواستم بچسبونمش زیرش به شکل فجیعی هوا جمع شد. دقیقا چه جوری باید چسبوند این اسکرین گارد رو؟
- دوم اینکه چه طوری میشه تو بعضی از بازیها مثل H.A.W.X این صفحه کلید مجازی رو حذف کرد؟
با تشکر از تمام کاربران پایهی تاپیک ...
ستاره سامسونگ
12-04-2010, 20:21
سلام ... تم برای استار هست ؟
mahdi_mbi
12-04-2010, 20:35
سلام.
من دو تا سوال دارم که در مورد خودِ گوشی استار نیست، ولی به نحوه بهتر استفاده کردن از اون ربط داره. امیدوارم اگه کسی پاسخی برای این سوالها داره از نوشتنش دریغ نکنه :
- اول اینکه من فردای روز خرید گوشی برای اون محافظ صفحه نمایش گرفتم. منتهی وقتی خواستم بچسبونمش زیرش به شکل فجیعی هوا جمع شد. دقیقا چه جوری باید چسبوند این اسکرین گارد رو؟
- دوم اینکه چه طوری میشه تو بعضی از بازیها مثل H.A.W.X این صفحه کلید مجازی رو حذف کرد؟
با تشکر از تمام کاربران پایهی تاپیک ...
1) کار سختی نیست؛ یه مقدار از پوسته ی روی محافظ رو باز کن و با قسمت بالای صفحه نمایش تنظیم کن و بچسبون. بعد کم کم بقیه پوسته رو بردار و به همین ترتیب بچسبون. (منظورم این بود که کلا پوسته رو نکنی) امیدوارم منظورمو فهمیده باشی:10:
2) فایل jar. برنامه یا بازی مورد نظرت رو با WinRAR باز کن. وارد پوشه META-INF شده و فایل MANIFEST.MF رو باز کن. بعد خطوط زیر رو به انتهای این فایل اضافه کن و Save کن. خود WinRAR پیغام میده که میخواید فایل فشرده رو آپدیت کنم؟ Yes رو بزنید. حالا فایل رو بریزید رو گوشی و نصب کنید.
البته فقط خط اول برای برداشتن صفحه کلید مجازیه؛ بقیه قسمتا برای اینه که بازی یا برنامه کاملاً مطابق با Star بشه.
میگشتی تو پست های قبلی دوستان بود.
سلام ... تم برای استار هست ؟
خیر،نیست.یعنی نیازی هم نیست.حتی شما میتونید عکس پس زمینه منوی گوشی رو هم تغییر بدین.
بدون گارانتی بخرید چون 10یا20تومان ارزونتره هم12ماه بیشتر نیست
من بدون گارانتی استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداره
amirkhan405
13-04-2010, 08:18
سلام
میخواستم بدونم واسه این گوشی برچسب ال سی دی مخصوصش اومده یا همون واسه ایکس وان رو بگیریم
بچه ها برچسب نیاز نیستا...صفحش ضد خشه...من تاحالا برچسب نزدم...یه خطم روش نیفتاده..یدونه از این پارچه ها که واسه عینکه بگیرید هر وقت کثیف شد یا فکر میکنید که روش خط خطی شده با اون پاک کنید راحت تمیز میشه مثل اولش...
free_touch
13-04-2010, 13:32
سلام.
چندتا بازی فول تاچ که روی استار بدون مشکل کار می کنن.(حتما همشونو دانلود کنید که اگه دانلود نکنید از دستتون رفته):
دانلود:
اینم بازی 3 بعدی مکعب که خیلی قشنگه:
دانلود:
اینم همون بازی معروف کشتن مرغ ها با تفنگ(فول تاچ):
دانلود:
اینم شاهکار گرافیکی بازی های فول تاچ :
دانلود:
دوستان دیگه هم اگه بازی قشنگی که روی گوشی بدون مشکل کار می کنه به تورشون خورد دریغ نکنن.:31:
دوستان گوشي من يه كليد بغلش داره كه قبلا با اون مي شد صفحه اس ام اس رو مرور كرد ولي جديد با حركت دادن اين كليد سايز فونت عوض مي شه چرا ؟
کسی جواب این سوالو نمی دونه ؟
mahdi_mbi
13-04-2010, 19:32
بچه ها برچسب نیاز نیستا...صفحش ضد خشه...من تاحالا برچسب نزدم...یه خطم روش نیفتاده..یدونه از این پارچه ها که واسه عینکه بگیرید هر وقت کثیف شد یا فکر میکنید که روش خط خطی شده با اون پاک کنید راحت تمیز میشه مثل اولش...
تکذیب میشه!:31: چون متاسفانه روی صفحه ی گوشی من (قسمت سیاه رنگ) یه خط افتاده!:19:
مال من که از همون اولم این دکمه ها برای بزرگ و کوچیک کردن فونت SMS بود! نمیدونم برای بقیه دوستان هم همینطوره یا نه.
سلام
بچه ها دمتون گرم به من خیلی کمک کردین فقط اگه میشه برنامه فارسی سازشو با لودرش بزارین من قبلا گوشی فلش کردم اگه بزارین میتونم خودم فارسیش کنم
مر30 از کمکتون
سلام.
بله همین طوره.کلید های ولوم در بغل این گوشی برای کوچک و بزرگ کردن فونت SMS ها نیز می توانند به کار روند.
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
سلام
بچه ها دمتون گرم به من خیلی کمک کردین فقط اگه میشه برنامه فارسی سازشو با لودرش بزارین من قبلا گوشی فلش کردم اگه بزارین میتونم خودم فارسیش کنم
مر30 از کمکتون
سلام دوست عزیز
فکر میکنم شما باید یک ورژن فارسی از فرمور این گوشی رو دانلود و روی گوشی نصب کنید تا زبان فارسی برای شما قابل استفاده باشد.موضوع این هست که زبان فارسی روی خود فرمور موجود هست نه به صورت جداگانه.
سلام
میخواستم بدونم واسه این گوشی برچسب ال سی دی مخصوصش اومده یا همون واسه ایکس وان رو بگیریم
بله ، خیلی وقته که اومده ! من 5 تاشو گرفتم ! فقط باید خیلی حرفه ای باشید تا بتونید درست جا بزنید ! من زدم عین روز اولی که برچسب خودش بود ( بابا حرفه ای :دی ) !
در ضمن این برچسب ها چند مدل و کیفیت داره بهتره که بهترین مدل و با کیفیت ترینشو بگیرید !
ati_1991
14-04-2010, 18:33
مال من اینجوری نبوده و نیس
behrouz8
14-04-2010, 21:06
بله ، خیلی وقته که اومده ! من 5 تاشو گرفتم ! فقط باید خیلی حرفه ای باشید تا بتونید درست جا بزنید ! من زدم عین روز اولی که برچسب خودش بود ( بابا حرفه ای :دی ) !
در ضمن این برچسب ها چند مدل و کیفیت داره بهتره که بهترین مدل و با کیفیت ترینشو بگیرید !
دوست عزیز اگه میشه نحوه نصبتون که مثل اولش باشه را توضیح بدید ؟
چیکار کردید که پرز یا هوا زیرش نره ؟
ممنون
free_touch
14-04-2010, 21:23
برای نصب lcd protector برای اینکه حباب هوا ایجاد نشه:
مواد لازم:
یک عدد گوشی سامسونگ استار
یک عدد محافظ صفحه
یک عدد کارت تلفن یا امثالهم
صبر و حوصله به مقدار لازم
ابتدا بوسیله دستمالی که همراه محافظ صفحه خریدید. کاملا صفحه گوشی رو برق بندازید(روی میز این کار رو بکنید تا پرز نره روی گوشی).بعد با احتیاط کمی از محافظ صفحه رو از پوستش جدا کنید (دقت کنید که یک دفعه تمام محافظ رو از پوستی که روش چسبیده درنیارید) سپس از قسمت بالای گوشی محافظ رو قرار بدید و با یک عدد کارت(مثل کارت عابر بانک و...) بصورت مایل روی محافظ فشار بدید و یواش یواش محافظ رو روی صفحه گوشی باز کنید و با کارت روی محافظ فشار بیارید تا خوب بچسبه. این کار رو تا انتهای صفحه ادامه بدید و در نهایت پوسته نهایی رو بطور کامل از محافظ صفحه جدا کنید و با کارت بصورت ارام روی محافظ بکشید تا اگه احتمالا حباب هوا باقی مونده بود از بین بره.دقت کنید که اگه یک تا 2 عدد حباب کوچک باقی مونده بود بعد از مدتی کار کردن با گوشی خود به خود ازبین میرن.
برای اطلاعات دقیق تر وارد یوتیوب شده و نحوه چسباندن محافظ صفحه روی گوشی ایفون رو ببینید(1-2 دقیقه بیشتر نیستش و خیلی مفیده).
تو مواد لازم نمک و فلفل یادت رفت!!
توضیح کاملی بود من با اینکه محافظم کلفتو ضخیمه بازم تاچ عالی کار میکنه اینجاست که عیار گوشی مشخص میشه
mghaffari49
16-04-2010, 12:04
آقا من یه مشکلاتی اخیرا برام بوجود اومده :
- یکی اینکه من هم از بخش تنظیمات گوشی و هم از تنظیمات بخش دوربین، حافظه پیش فرض برای ذخیره عکسهای گرفته شده رو روی مموری کارت قرار دادم، اما نمیره. تو بخش دوربین اون بالاش آیکون کوچیک مموری کارت رو نشون میده و کنارش یه علامت تعجب و یه عدد صفره. چرا؟
- دوم اینکه بعضی وقتها موقع عکس انداختن گوشی ری استارت میشه و گاهاً بعد از این ری استارت مموری تقریبا پاک میشه! و بجای فایلهای من یه سری فایلهای عجیب و غریبی که گوشی نمیشناسه ظاهر شده که اسمهای چپر چلاقی هم دارن!
البته شاید این دو تا موضوع یه جورهایی هم به هم مرتبط باشن. چون وقتی با حافظه داخلی عکاسی میکنم مشکلی نیست و گوشی هم هیچ وقت با حافظه داخلی تا حالا ری استارت نشده...
amir_inter
16-04-2010, 15:10
سلام
من یه هفته است گوشی رو خریدم...هر دو روز یه بار شارژش می کنم...پس کی جا میافته این باتریش...مگه 800 ساعت نیست...داداشم با 5800 داره کلمو تو باتری میخوابونه...اونکه 406 ساعته...مرسی
pulp_152
16-04-2010, 15:34
آقا من یه مشکلاتی اخیرا برام بوجود اومده :
- یکی اینکه من هم از بخش تنظیمات گوشی و هم از تنظیمات بخش دوربین، حافظه پیش فرض برای ذخیره عکسهای گرفته شده رو روی مموری کارت قرار دادم، اما نمیره. تو بخش دوربین اون بالاش آیکون کوچیک مموری کارت رو نشون میده و کنارش یه علامت تعجب و یه عدد صفره. چرا؟
- دوم اینکه بعضی وقتها موقع عکس انداختن گوشی ری استارت میشه و گاهاً بعد از این ری استارت مموری تقریبا پاک میشه! و بجای فایلهای من یه سری فایلهای عجیب و غریبی که گوشی نمیشناسه ظاهر شده که اسمهای چپر چلاقی هم دارن!
البته شاید این دو تا موضوع یه جورهایی هم به هم مرتبط باشن. چون وقتی با حافظه داخلی عکاسی میکنم مشکلی نیست و گوشی هم هیچ وقت با حافظه داخلی تا حالا ری استارت نشده...
ممکنه مموریت ویروس گرفته باشه ..
سلام
من یه هفته است گوشی رو خریدم...هر دو روز یه بار شارژش می کنم...پس کی جا میافته این باتریش...مگه 800 ساعت نیست...داداشم با 5800 داره کلمو تو باتری میخوابونه...اونکه 406 ساعته...مرسی
احتمالا موزیک زیاد گوشی میدی
وشی موزیک پلیر تو موزیک باطری رو بهتر نگه میداره ... اگه میخوای ببینی کدوم در واقعیت بهتره یه فیلم بگیر رو هر 2 بریز ... بزار جفتشون در حالت نرمال پخش کنند .. ببین کدوم زودتر تموم میشه هر کدوم زودتر تموم شد یعنی اینکه در استفاده از صفحه نمایش و با توجه به باتری توانش در انجام کارها کمتر یا بیشتره ..
mghaffari49
16-04-2010, 18:30
ممکنه مموریت ویروس گرفته باشه ..
با کسپر اسکای اسکنش کردم و هیچی پیدا نکرد، و همچنان علامت تعجب رو اون بالا نشون میده...الان وقتی میخوام عکاسی کنم ارور " Maximum number of items reached. Delete some items " رو نشون میده و ازم میخواد که چند تا از عکسهایی که گرفتم رو پاک کنم. من از ظرفیت 1000 عکسی این گوشی رو حالت استفاده از موری کارت خبر دارم. اما مشکل اینه که الان هیچ عکسی تو فولدر My Photos نیست!
pulp_152
16-04-2010, 18:46
با کسپر اسکای اسکنش کردم و هیچی پیدا نکرد، و همچنان علامت تعجب رو اون بالا نشون میده...الان وقتی میخوام عکاسی کنم ارور " Maximum number of items reached. Delete some items " رو نشون میده و ازم میخواد که چند تا از عکسهایی که گرفتم رو پاک کنم. من از ظرفیت 1000 عکسی این گوشی رو حالت استفاده از موری کارت خبر دارم. اما مشکل اینه که الان هیچ عکسی تو فولدر My Photos نیست!
یه مموری دیگه امتحان کن ... چند تا عکس بگیر بین همین مشکلو داری ... اگه داشتی اگه گوشیت اگه گارانتی داره ببر درست کنن نداره ...فریمورتو عوض کن
فقط ممکنه یه حالت دیگه هم باشه اینکه دستور داده باشی که فقط اطلاعات داخل گوشی رو ببینی از my file
یادم نیست s5230 هم میتونستی یا نه ولی فکر کنم میشد .. یه نگاه بنداز
mghaffari49
16-04-2010, 18:55
فقط ممکنه یه حالت دیگه هم باشه اینکه دستور داده باشی که فقط اطلاعات داخل گوشی رو ببینی از my file
یعنی چی؟ دقیقت باید چه جوری این موضوع رو چک کنم؟
Milad4171
16-04-2010, 19:06
البته این مورد ثبات نداره. شایدم واسه من اینطوری هست. امکان اینکه مشکل از مموری باشه وجود داره.
من گوشی قبلیم البته سونی اریکسون بود ولی همین مشکل رو داشت مموری رو نشون میداد ولی هیچ استفاده ای ازش نمیکرد.
آقا استار من یه مشکلی پیدا کرده.گوشیمو دادم به عموم اونم رفت تو اس ام اس قسمتی که با دست می نویسی و با نا خونش فشار می دادو می نوشت الا یه 2 روزی هست که می با گوشی ور برم در وسط ال سی دی سیاه میشه از یه نفر پرسیدم گفتش که مایع ال سی دیت یه جا جم شده حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز مموری رو از روی گوشی در بیار و با رم ریدر از روی کامپیوتر فرمتش کن و با یک آنتی ویروس قوی و آپدیت شده چکش کن.اون موقع روی گوشیت قرارش بده.نباید مشکلی داشته باشی.در غیر این صورت ایراد از مموری هست.معمولا این اشکالات در مموری های چینی زیاد دیده میشه.برای توضیحات کاملتر به این پست من در مورد مموری مراجعه کنید:
amir_inter
17-04-2010, 12:10
من اصلا موزیک کمتر 1 ساعت گوش میدم . 1 یا 2 ساعت بازی می کنم و 10 الی 15 تا مسیج می دم
من که کار زیادی ازش نمی کشم (مگه 800 نیست)
تازه بلوتوثم هم خاموشه و نور صفحه هم در حالت 4 هستش (بعضی موقع ها 3 )
من اصلا موزیک کمتر 1 ساعت گوش میدم . 1 یا 2 ساعت بازی می کنم و 10 الی 15 تا مسیج می دم
من که کار زیادی ازش نمی کشم (مگه 800 نیست)
تازه بلوتوثم هم خاموشه و نور صفحه هم در حالت 4 هستش (بعضی موقع ها 3 )
سلام دوست عزیز
باتری برای من حدود 4 الی 5 روز دوام میاره،در حالی که در طول روز موزیک گوش میکنم،مسج میدم،صحبت و بازی هم میکنم.
توصیه ای که میتونم بکنم اینه که همیشه بذارید باتری تا "آخر خالی بشه" یعنی گوشی پیغام تمام شدن باتری رو بده،اون موقع اول گوشی رو "خاموش" کنین و بعد بذارین فول شارژ بشه تا زمانی که خود گوشی پیغام بده که باتری پر هست و باید شارژر رو از برق بکشید.
به نظر من نور صفحه رو روی همون درجه ای که از اول توسط کارخونه تنظیم شده قرار بدین،همین طور میشه جهت بالا بردن عمر باتری توسط کلید های ولوم گوشی،موزیک و ویبره ای که هنگام فشار دادن کلید ها کار میکنه رو روی صفر تنظیم کرد.همین طور میتونید ویبره ی زمان تماس رو هم غیر فعال کنید.این موارد به نظر من میتونه توی عدم خالی شدن زود هنگام شارژ باتری و عمر بلند مدت باتری تاثیر داشته باشه.
در ضمن یک الی دو ساعت بازی کردن با گوشی به نظر من زمان خیلی خیلی زیادیه.
بیشتر از این چیزی به ذهنم نمیرسه خدمتتون عرض کنم.
amir_inter
17-04-2010, 18:10
سلام چند تا سوال داشتم
1- چیجوری میشه به مسیج ها از طریق کامپیوتر دسترسی پیدا کرد ؟
2- چیجوری میشه ضبط مکالمات منشی دسترسی پیدا کرد ؟(از طریق کامپیوتر)
3- چیجوری میشه وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کنیم شارژ نشه ؟
بسیار ممنون
آقا استار من یه مشکلی پیدا کرده.گوشیمو دادم به عموم اونم رفت تو اس ام اس قسمتی که با دست می نویسی و با نا خونش فشار می دادو می نوشت الا یه 2 روزی هست که می با گوشی ور برم در وسط ال سی دی سیاه میشه از یه نفر پرسیدم گفتش که مایع ال سی دیت یه جا جم شده حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب مارو بدههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام چند تا سوال داشتم
بسیار ممنون
هیچ کدوم رو نمیدونم.
سوال 3 سوال منم بود که دوستان گفتند راهی وجود نداره
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
کسی نیست جواب مارو بدههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز لابد کسی نمیدونه که جواب نمیده.مشکل شما یه چیز نادره.نباید یه گوشیه تاچ رو دست هر کسی بدی تا با بیل و گلنک روی صفحش ضربه بزنه!
Milad4171
18-04-2010, 01:05
سلام چند تا سوال داشتم
بسیار ممنون
جواب سوال اول و دومت با برنامه ی خود سامسونگ هست که یه محیط مجازی از گوشیت رو بهت نشون میده.
مکالمات منشی تلفنی هم به همون نام تو قسمت میسج ها فکر کنم باید باشه.
واسه سوال سومت هم راستش هیچ گوشی نیست که وقتی به سیستم وصل میشه شارِِِژ نشه. یعنی بخاطر کانکت شدن به سیستم به صورت خودکار گوشی شروع به شارژ شدن میکنه ولی خوب شارژی که با کامپیوتر میکنه خیلی طولانی و با ولتاژ و آمپر پایینه. اگه دقت کنی مثلا مقدار شارژ تو 1 ساعت با سیستم با 1 ساعت شارژ با کابل برق شارژر کلی فرق داره.
من خودم بخاطر امنیت و ویروس و اینه(که از سیستمی به سیستمم منتقل نشه) مموریم رو جداگانه وصل میکنم و استفاده میکنم که اگه احیانا ویروسی هم داره وارد مموری گوشی نشه! به سیستم خودمم همونطوری وصل میکنم و اسکن میکنم.
البته بگم. این سیستم شارژ نشدن و کانکت شدن رو الان گوشی سونی اریکسون جدیدا دارن ولی کارایی واسه کانکت شدن ندارن چون سرعت انتقال اصلاعاتشون تقریبا یک سوم وقتی هست که به صورت معمولی کانکت میشن
hooman70m
18-04-2010, 08:47
سلام
دوستان من میخوام استار بخرم ولی خیلی گیج شدم!!!!یکی میگه 5233 فارسیشه ولی واسه مسیج نوشتنش فارسی کار نمیکنه بهز یکی دیگه میگه5230 اصلا فارسی نداره باز یکی میگه فقط گارانتی داراش فارسی داره..............جریانش چیه؟؟؟
امروز چند تا مغازه رفتم(گرگان)پشت گوشی ها هرکدوم یه چیزی نوشته بود مثلا:
made in by sumsung.....mad in taiwan...made in vietnam...............بازم جریان اینا چیه؟
واسه باتریشم خیلی میترسم که قلابی نباشه چطوری باید تشخیص داد باتریش قلابی نباشه؟
من به گارانتیه ایران واسه موبایل اعتقاد ندارم حالا خواهش میکنم راهنمایی کنید
behrouz8
18-04-2010, 14:05
سلام
دوستان من میخوام استار بخرم ولی خیلی گیج شدم!!!!یکی میگه 5233 فارسیشه ولی واسه مسیج نوشتنش فارسی کار نمیکنه بهز یکی دیگه میگه5230 اصلا فارسی نداره باز یکی میگه فقط گارانتی داراش فارسی داره..............جریانش چیه؟؟؟
امروز چند تا مغازه رفتم(گرگان)پشت گوشی ها هرکدوم یه چیزی نوشته بود مثلا:
made in by sumsung.....mad in taiwan...made in vietnam...............بازم جریان اینا چیه؟
واسه باتریشم خیلی میترسم که قلابی نباشه چطوری باید تشخیص داد باتریش قلابی نباشه؟
من به گارانتیه ایران واسه موبایل اعتقاد ندارم حالا خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام
شما با گارانتی پارس مایکروتل بخرید تا خیالتیون جمع بشه . پشت مدل اصلی نوشته made by samsung .
موفق باشید.
heidary_sh
18-04-2010, 15:07
سلام
اين گوشي چه رنگهايي دارد؟
سلام
اين گوشي چه رنگهايي دارد؟
مشکی/سفید/صورتی/نقره ای
دوست عزیز لطفا قبل از پرسیدن سوال،تاپیک رو بخونید.این سوال دهها بار جواب داده شده.
heidary_sh
19-04-2010, 11:47
سلام
از اصفهان با گارانتي ماكروتل 159 گرفتم كيف و قلم داشت جعبه آكبند بود كاملا هم فارسي است هم ارسال و دريافت مسيج و هم منوها. سوالي بود در خدمتم
سلام
از اصفهان با گارانتي ماكروتل 159 گرفتم كيف و قلم داشت جعبه آكبند بود كاملا هم فارسي است هم ارسال و دريافت مسيج و هم منوها. سوالي بود در خدمتم
سلام دوست عزیز
خوب گرفتی.میشه ورژن فرمور خودتون رو بگید؟
amir_inter
19-04-2010, 16:36
سلام
من چند تا sms با برنامه خود سامسونگ در draft سیو کردم ولی میرم تو گوشی نشون نمیده در حالی که با برنامه خود ساسونگ نشون میده . باید چکار کنم تا در گوشی نشون بده ؟
با تشکر
darkdream2012
19-04-2010, 16:41
سلام
جلل الخالق مدل خاورمیانه که قلم نداره کیفهم فک کنم نداشته باشه ماله منم آکبند بود فارسی هم داشت از کجا گرفتی؟
من از نیو شاپ که نمایندگی سامسونگ تو اصفهانه خریدم 165 بدون گارانتی!!!!!!
راستی ماله من تشخیص دست خط داره هم فارسی هم چندزبون دیگه
سلام
من چند تا sms با برنامه خود سامسونگ در draft سیو کردم ولی میرم تو گوشی نشون نمیده در حالی که با برنامه خود ساسونگ نشون میده . باید چکار کنم تا در گوشی نشون بده ؟
با تشکر
اتفاقا من هم همین مشکل رو دارم.چه کار کنم؟
2-فرمت sms های این گوشی چیه؟
hooman70m
19-04-2010, 23:21
دوستان من امروز s5233 رو از یه مغازه که بیشتر کارش پخش کلی بود(گرگان) با قلم و کیفش و سی دی و هندزفری و.... گرفتم 147000تومن.فارسی هم داره....فقط یه مشکل کوچیک داره اینه که برای نوشتن پیامک به فارسی به کیوورتی تبدیل نمیشه ولی با همون عربی هم میشه یه کاریش کرد.:5:
heidary_sh
20-04-2010, 10:37
سلام دوست عزیز
خوب گرفتی.میشه ورژن فرمور خودتون رو بگید؟
من نمي دونم چطور ورژن را بفهمم در ضمن تشخيص دست خط فارسي هم داره
heidary_sh
20-04-2010, 10:56
در ضمن کیبوردqwerty فارسي جايش كجاست در گوشي
اینم یه بازی قشنگ که کاملا فیکسِ استاره///
یکی از قشنگ ترین بازی هایی که تو گوشی انجام دادم...
سلام آیا برنامه ای برای ساخت والپیپرهای 3تایی وجود داره؟ اگه هست ممنون میشم لینک دانلود را بگذارید
سلام آیا برنامه ای برای ساخت والپیپرهای 3تایی وجود داره؟ اگه هست ممنون میشم لینک دانلود را بگذارید
سلام بله هست.
دوستان در چند صحه قبل لینک دانلود را برای من گذاشته بودند.حدود 15 یا 20 صفحه قبل.باید بگردید.
یه بازی قشنگ دیگه برای دوستان استار دار...بصورت فول تاچ
شما هم اگه بازی قشنگ داری فقط اسمشو بگید کافیه...
خدمت شما دوست عزیز
hooman70m
22-04-2010, 13:07
این 800 ساعتی که واسه باتریش میگن میدونید چند روز میشه؟؟؟800تقسیم بر 24=33....................یعنی 33 روز!!! به نظرم اگه یه صفرشو برداریم منطقی تره 80. 80/24=33.3...........یعنی تقریبا 3 روز و نصف....
منم گوشیمو بار اوله که شارژکردم نزدیک به 4روزه که دووم آورده،الان بار دومه که اخطار میده میخوام خاموشش کنم و بزنمش به شارژ.
darkdream2012
22-04-2010, 18:11
سلام گوشی من مشکل خط دهی داره خیلی بد خط میده چیکار کنم؟
mahdi_mbi
22-04-2010, 21:30
این 800 ساعتی که واسه باتریش میگن میدونید چند روز میشه؟؟؟800تقسیم بر 24=33....................یعنی 33 روز!!! به نظرم اگه یه صفرشو برداریم منطقی تره 80. 80/24=33.3...........یعنی تقریبا 3 روز و نصف....
منم گوشیمو بار اوله که شارژکردم نزدیک به 4روزه که دووم آورده،الان بار دومه که اخطار میده میخوام خاموشش کنم و بزنمش به شارژ.
منظور 800 ساعت در حالت Standby هستش.
این استار هیچ گونه بدی نداره فقط یه ایراد کلی داره اونم اینه که اگه با کسی تلفنی داری حرف میزنی کس دیگه اگه بهت بزنگه اشغال میزنه نمیتونه بیاد پشت خط شما.(اصطلاحا پشت خطی)درسته؟
HoJJaT_007
23-04-2010, 11:35
سلام
دیروز یه star از صادقیه خریدم ...
اما الان یه مشکلی داره موقع عکس گرفتن مینویسه no file . ماله من 5233 هستش مشکلش چیه
hooman70m
23-04-2010, 22:55
یه نظرم بزرگترین مشکلش فقط میتونه قاب پشتش باشه چون خیلی کیفیت پایینی داره...هنوز 5روز نمیشه که خریدمش ولی پشتش پره خش های ریز شده(مشکی)
از من میشنوید نقره ایشو بگیرید چون مشکی خط هارو به وضوح نشون میده و سفید هم بعد از اینکه خط افتاد داخل خطها کثیفی میشینه و 2برابر مشکی تو چشم میاد.:40::8:
heidary_sh
24-04-2010, 08:20
به نظر ميرسد قاب پشت گوشي خيلي سريع خط و خش برميدارد به نظر شما اگر با اين محافظهاي ال سي دي بپوشانيمش خوب است؟
Javadnet
24-04-2010, 16:21
به نظر ميرسد قاب پشت گوشي خيلي سريع خط و خش برميدارد به نظر شما اگر با اين محافظهاي ال سي دي بپوشانيمش خوب است؟
سلام،من هم یه استار S5233 دارم و با نظرت موافقم چون بعد از یه روز که برچسب پشتشو کندم بلافاصله پر از خش شد.
Javadnet
24-04-2010, 22:13
سلام دوباره به همگی آقا چه جوری میشه این گوشی رو آپدیت کرد حتما باید ببرم نمایندگی،نمیشه خودم با ایرانسل آپدیت کنم.راستی من تنها بدی ای که تو این گوشی دیدم این بود که قلمش رو که دوباره جدیدا براش میزارن حالت بند داره مثل N97 وبه نظر من تنها مزیت Cooki نسبت به استار همینه و حتی به نظر من کوربی هم از کوکی بهتره چون خیلی خوش دسته من هم کوربی رو امتحان کردم هم کوربی پاپ رو هم B3410 رو که مثل N97 از بغل کشوییه و هم استار رو هیچ گوشی ای به استار نمیرسه.فقط من کوکی رو امتحان نکردم ولی یه شناخت کلی ازش دارم و مطمئنم که هیچ گوشی ای تو این رنج قیمت به استار نمیرسه.راستی کیف فابریک هم روش گذاشتن من با گارانتی و به قیمت مشهد با شرکت در قرعه کشی اونو 169000 گرفتم البته از فاروج موبایل آساتل-صدیقی
Javadnet
24-04-2010, 22:23
آقا ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم و اونم این بود که آیا این گوشی تم هم میخوره و سوال دیگم هم این بود که ویجت هاشو از کجا میتونم گیر بیارم سوال دیگه هم این بود که کار با گوگل مپ چی جوریاس آسونه سخته کامله ممنون میشم اگه جواب بدین
شما اگه درست استفاده کنید هیچ وقت این مشکلها پیش نمیاد من 4ماه این گوشیو دارم 1خط هم نیفتاده
درضمن درنگ مشکی بهترین رنگه و هر صلیقه ای میپسنده..اگه درست ازش استفاده بشه و بعد از کار درون کیف اصلیش بذارید 20سال دیگم خطی نمیفته...
من تویه نمایندگی سامسونگ دیدم نوشته بود فرهنگ استفاده از گوشی استار را یاد بگیریم!
Milad4171
25-04-2010, 00:48
تازگی ها شنیدم که روی این گوشی استار خیلی دارن مانور میدن
معمولی - با TV - وایرلس - ویندوز مبایل (اینو خودم شک دارم) - موزیک - رنگ -
شاید یکم مسخره باشه ولی من فکر میکنم اینطور مانور دادن روی یه مدل دلیل به علاقه مندی بسیار بسیار زیاد مردم تو جاهای مختلف از این مدل گوشیه.
خیلی چیزهای در موردش نوشته بودن.
خودم اول فکر میکردم که این چه کار مشخره ای هست. مدلهای دیگه ای هستن با ویندوز مبایل یا با خروجی تلویزیون.
سیاست عجیبیه.
Milad4171
25-04-2010, 00:54
چقدر شایعه پراکنی میکنید. این قضیه پوشش LCD چه مسخره بازی هست؟
اولا که صفحه گوشیای تاچ مثل گوشیای معمولی نیست. ضد خشه!
دوما بدنه گوشی هم بخاطر طراحیش و مدلی که داره هم خض رو نشون نمیده هم خیلی خیلی مقاومه در برابر ضربه.
من رنگ مشکیش رو ندیدم. امکان داره مشکیش یکم این حساسیت رو داشته باشه!!
در کل من که حدودا نه ماه دارم و کیفشم استفاده نمیکنم بدنه اش خش افتاده نه ال سی دیش!
نیاز به قلم نداره.
گوشی هایی که نیاز به قلم دارن ، خاطر ضربه زدن با نوک تیز قلم رو صفحه، بعد از مدتی جاش رو ال سی دی کاملا مشخص میشه.
من که زیاد اینو دیدم:46:
heidary_sh
25-04-2010, 10:56
دوما بدنه گوشی هم بخاطر طراحیش و مدلی که داره هم خض رو نشون نمیده هم خیلی خیلی مقاومه در برابر ضربه.
در کل من که حدودا نه ماه دارم و کیفشم استفاده نمیکنم بدنه اش خش افتاده نه ال سی دیش!
نیاز به قلم نداره.
گوشی هایی که نیاز به قلم دارن ، خاطر ضربه زدن با نوک تیز قلم رو صفحه، بعد از مدتی جاش رو ال سی دی کاملا مشخص میشه.
مال ما ظرف 2 ساعت خش برداشته الان از اين سلفونهاي مواد غذايي كشيدم ولي فكر كنم اين ها هم در طولاني مدت يك حالت شيشه اي به وجود مي اورند
Javadnet
25-04-2010, 12:38
نیاز به قلم نداره.
سلام میلاد جان،ببین ما دو تا هیچکدوممون نگفتیم که ال سی دیش خش ور داشته ما قاب پشت گوشی رو گفتیم که پره خش شده راستی استار من سفیده.
behrouz8
25-04-2010, 15:37
سلام
بله درسته قاب پشتش سریع خش می افته البته فقط در رنگ مشکی اینطور هست ولی اینر ابگم خش هاش اصلا تو چشم نیست.
Javadnet
25-04-2010, 18:19
نه بهروز جان استار من سفیده و قابش پر از خشه درسته که به چشم نمیاد ولی خب مارو اذیت میکنه البته من از گوشی زیاد درست استفاده نمیکنم ولی این گوشیمو یکم با احطیاط استفاده میکنم اونم فقط به خاطر تاچ بودنشه وگرنه ای رو هم مثل گوشیهای قبلیم استفاده میکردم.راستی نگفتین واسه سامسونگ هم تم هست یا نه.اگه هست یه لینک دانلودی چیزی بزارین تا ماهم استفاده کنیم.
hooman70m
25-04-2010, 19:12
نیاز به قلم نداره.
دوست عزیز،من گوشیرو در طول 5 روز یا داخل کیفش میذاشتم یا داخل دستم یا روی کیفش،این خش های ریز(خط نه)خیلی واضح روی رنگ مشکی خودشونو نشون میدن حتی اگر پشت ناخونتونم بهش بگیره رد میندازه.فعلنه که واسه من پشتش اینطوریه،هنوز برچسب lcdشو نکندم که ببینم چطوره.
لطفا دوستانی که lcdشون محافظ نداره راهنمایی کنند.....اگه برچسبشو بکنم روش خش نمیفته؟:5:
سلام میخواستم بگم من نرم افزار جدیدشو انداختم s5233ajpik5 کیبورد فارسی افقی نداره:41:
Javadnet
25-04-2010, 21:27
آقا ببخشید من یه سوال داشتم آیا استار هم مثل F480 کیف چرم داره که به جای قاب پشتی گوشی عمل کنه اگه کسی میدونه بگه من خیلی لازم دارم.راستی آیا قلم هر گوشی مخصوص خودشو چون تو اون پستهای ابتدایی که بچه ها از قلم گوشیشون عکس گذاشته بودن قلمش خیلی قشنگ بود ولی قلم گوشی من که تو کارتنش بود مثلثیه و خیلی بد دسته آیا قلم گرد اصل هم واسه استار هست.راستی گوشیه من با گارنتیه پارس مایکروتله و تو قرعه کشی 12 رویای طلایی شرکت کردم دعا کنین که برنده بشم.
با سلام
اگر امكان دارد نحوه تنظيم جي پي ار اس همراه اول در گوشي استار رو توضيح بدين
چون من مدل گوشيم رو به 8008 اس ام اس ميكنم و در جواب ميگن كه مدل گوشي شما قابل شناسايي نيست
با تشكر
این استار هیچ گونه بدی نداره فقط یه ایراد کلی داره اونم اینه که اگه با کسی تلفنی داری حرف میزنی کس دیگه اگه بهت بزنگه اشغال میزنه نمیتونه بیاد پشت خط شما.(اصطلاحا پشت خطی)درسته؟
سلام.
بله همین طوره.کلید های ولوم در بغل این گوشی برای کوچک و بزرگ کردن فونت SMS ها نیز می توانند به کار روند.
چطور می شه کاری کرد که برای بزرگ وکوچک کردن فونت استفاده نشه ؟
این استار هیچ گونه بدی نداره فقط یه ایراد کلی داره اونم اینه که اگه با کسی تلفنی داری حرف میزنی کس دیگه اگه بهت بزنگه اشغال میزنه نمیتونه بیاد پشت خط شما.(اصطلاحا پشت خطی)درسته؟شما می تونید سرویس انتظار مکالمه یا به قول شما پشت خطی رو از طریق گوشی تون فعال کنید
تنظیمات - تنظیمات برنامه های کاربردی - مکالمه صوتی - انتظارمکالمه
(البته اگه منوهای گوشیتون فارسی باشه )
amir_inter
26-04-2010, 11:41
سلام
1- بلک لیست گوشی کجاست؟
2- یه جای مطمئن برای تغییر فریم ور کجاست (مثلا نمایندگی ماکروتل)
Javadnet
26-04-2010, 14:04
آقا ببخشید من یه سوال داشتم آیا استار هم مثل F480 کیف چرم داره که به جای قاب پشتی گوشی عمل کنه اگه کسی میدونه بگه من خیلی لازم دارم.راستی آیا قلم هر گوشی مخصوص خودشو چون تو اون پستهای ابتدایی که بچه ها از قلم گوشیشون عکس گذاشته بودن قلمش خیلی قشنگ بود ولی قلم گوشی من که تو کارتنش بود مثلثیه و خیلی بد دسته آیا قلم گرد اصل هم واسه استار هست.راستی گوشیه من با گارنتیه پارس مایکروتله و تو قرعه کشی 12 رویای طلایی شرکت کردم دعا کنین که برنده بشم.
آقا کسی نیست به من جواب بده راستی یه مشکل دیگه هم هست و اون اینه که این گوشی بیشتر از 5 دقیقه نمیتونه صدا ضبط کنه آیا راهی واسش هست تا تایمشو آزاد کنیم نرم افزاری چیزی.
Javadnet
26-04-2010, 14:22
دوست عزیز،من گوشیرو در طول 5 روز یا داخل کیفش میذاشتم یا داخل دستم یا روی کیفش،این خش های ریز(خط نه)خیلی واضح روی رنگ مشکی خودشونو نشون میدن حتی اگر پشت ناخونتونم بهش بگیره رد میندازه.فعلنه که واسه من پشتش اینطوریه،هنوز برچسب lcdشو نکندم که ببینم چطوره.
لطفا دوستانی که lcdشون محافظ نداره راهنمایی کنند.....اگه برچسبشو بکنم روش خش نمیفته؟:5:
نه نگران نباش خش نمیفته البته ال سی دی گوشی من فقط یه روز بدون بچسب بود و مراقبش بودم ولی به نظر میاد که هیچیش نمیشه البته فقط به نظر میاد.
Javadnet
26-04-2010, 14:52
سلام
1- بلک لیست گوشی کجاست؟
2- یه جای مطمئن برای تغییر فریم ور کجاست (مثلا نمایندگی ماکروتل)
سلام امیر جان شما واسه افزودن یه شماره به بلک لیست میتونی از تو منو Call log رو انتخاب کنی و در پایین صفحه وسط گزینهَ Add to reject list رو انتخاب کنی تا اون شماره بره تو بلک لیست.حالا من هم یه سوال دیگه از اساتید داشتم:اون گزینه Calibration یا همون کالیبر سنجی چیه؟ تشکر میکنم اگه جواب بدین.
سلام والپیپر 3تایی واسه استار میخوام لینک های جدید کسی سراغ داره بذاره ممنون
سلام دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم !!فرق lcd استار با کربی چیه ممنون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!
darkmindms
26-04-2010, 19:15
نه نگران نباش خش نمیفته البته ال سی دی گوشی من فقط یه روز بدون بچسب بود و مراقبش بودم ولی به نظر میاد که هیچیش نمیشه البته فقط به نظر میاد.
اقا مواظب باش چون رو ال سی دی من یه خط کوچیک افتاده:41:
البته خیلی سخت روش خط میوفته خودمم نمیدونم باش چیکار کردم:31:
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
سلام امیر جان شما واسه افزودن یه شماره به بلک لیست میتونی از تو منو Call log رو انتخاب کنی و در پایین صفحه وسط گزینهَ Add to reject list رو انتخاب کنی تا اون شماره بره تو بلک لیست.حالا من هم یه سوال دیگه از اساتید داشتم:اون گزینه Calibration یا همون کالیبر سنجی چیه؟ تشکر میکنم اگه جواب بدین.
اون قسمت برای تنظیم میزان حساسیت تاچه
darkmindms
26-04-2010, 19:22
سلام دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم !!فرق lcd استار با کربی چیه ممنون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!
فرقشون در نوعه تاچشونه
ال سی دی استار بر اساس فشاری که به صفحه وارد میشه عمل میکنه واصطاحا فشاری نام داره
اما ال سی دیه کوربی از نوع خازنیه که با ذخیره کردن الکتریسیته ساکن انگشت کار میکنه
خازنی از حساسیت بالاتری برخورداره:46:
heidary_sh
27-04-2010, 08:29
جهت كاليبره كردن تاچ هستش وقتي كه قلم درست روي صفخه عمل نمي كنخ با كاليبره كردن دقيقا point ميكند
Javadnet
27-04-2010, 13:03
حیدری جان و darkmindms عزیز از این که منو راهنمایی کردین خیلی خیلی ممنونم.واقعا دستتون درد نکنه.
سلام ماشین حساب برای استار میخوام که درصد% داشته باشه چون ماشین حساب خود گوشی درصد نداره با تشکر
tiger111
28-04-2010, 08:24
سلام دوستان یه قابلیت جالب از استار نمیدونم دیدید یا نه
وقتی کسی سیم کارت جدیدی روی گوشی شما بزاره
ویژگی mobile tracker به طور اتوماتیک شماره مخاطب رو به دو گیرنده ارسال میکنه
درقسمت settings------>security
و گزینه mobile tracker را انتخاب کنید
activation را در حالت on قرار دهید
در قسمت recipients روی کادر زیر ش کلیک کنید
یک شماره تلفن وارد کنید و سیو را بزنید
در قسمت sender نام فرستنده را وارد کنید
ودر نهایت گزینه save وبعدش گزینه accept رو بزنید
راستی بچه ها کسی آخرین آپدیت استار رو داره واسه دانلود اگه دارید بی زحمت لینکش رو بدید
Javadnet
28-04-2010, 14:23
سلام دوست عزیز تایگر جان،درسته این قابلیت در گوشی های فارسی به نام یابنده گوشی هست که واقعا به کار میاد.چون وقتی سیم کارت عوض میشه از اون سیم کارت جدیده بدون اینکه طرف بفهمه دو تا اس ام اس به اون شماره هایی که وارد کردین میزنه که حاوی پیامیه که خودتون تنظیم کردین بعلاوه شماره IMEI گوشی که خیلی باحاله و فقط تو گوشی های سامسونگ هست.
Javadnet
29-04-2010, 11:26
سلام بچه ها،من یه ماشین حساب کامل با قابلیت پشتیبانی از لمسی ئواسه استار میخواستم.زیاد نمیخوام پیشرفته باشه در حد سینوس و کسینوس و تانژانت و کتانژانت و اینورس اینها.یعنی خیلی کامل نباشه در حد الگوریتم و اینا واسه استفاده در دبیرستان میخوام اونم رشته تجربی.راستی گوشی من باتری تخلیه میکنه.البته سری پیش بود شب پر شده بود صبح پا شدم یه خط خالی کرده بود و صبح روز بعدش یه خط مونده بود.جالبیش اینه که با باتری چشمک زن دو روز تمام کار کرد و بعدش باتری ای که اصلا شارژ نداشت تو 3 ساعت فول شد در حالیکه باید تا 2 ساعت پر بشه.ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین.
hooman70m
29-04-2010, 12:56
باتری من خیلی خوب جواب داده راحت تا 4روز با استفاده عادی دوام میاره وقتیم که اخطار باتری ضعیف میده میزنمش به شارژ 2:40 طول میکشه که باتری پر بشه(من همیشه گوشیرو موقع شارژ خاموش میکنم).نوکیا 5700 که دارم باتریش 700 آمپر هست و 1:45 طول میکشه باتریش پر بشه ولی استار باتریش 1000 آمپره به خاطر همینم خیلی طول میکشه))
(روی باتری استار هم نوشته "ساخت کره،تموم شده در چین.........واسه شماها هم همینو نوشته؟؟؟؟)
Milad4171
29-04-2010, 15:28
سلام بچه ها،من یه ماشین حساب کامل با قابلیت پشتیبانی از لمسی ئواسه استار میخواستم.زیاد نمیخوام پیشرفته باشه در حد سینوس و کسینوس و تانژانت و کتانژانت و اینورس اینها.یعنی خیلی کامل نباشه در حد الگوریتم و اینا واسه استفاده در دبیرستان میخوام اونم رشته تجربی.راستی گوشی من باتری تخلیه میکنه.البته سری پیش بود شب پر شده بود صبح پا شدم یه خط خالی کرده بود و صبح روز بعدش یه خط مونده بود.جالبیش اینه که با باتری چشمک زن دو روز تمام کار کرد و بعدش باتری ای که اصلا شارژ نداشت تو 3 ساعت فول شد در حالیکه باید تا 2 ساعت پر بشه.ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین.
شارژ کامل باطری وقتی به حالت Low میرسه یه چیزی حدود 2:45 تا 3 ساعته! این شارژ شدنش بسته به استفاده کردنش هم هست!
هرچی بیشتر ازباطری کار بکشی واسفاده کنی (بیشتر منظور استفاده نا درست هست) سلولهای باطری زودتر فرسوده میشه و مدت شارژ باطری کمتر میشه! همونطور مدت استفاده.
در مورد ماشین حساب هم من یه دونه میشناسم ببین جواب میده( فعلا ADSL ندارم)
Javadnet
29-04-2010, 18:17
باتری من خیلی خوب جواب داده راحت تا 4روز با استفاده عادی دوام میاره وقتیم که اخطار باتری ضعیف میده میزنمش به شارژ 2:40 طول میکشه که باتری پر بشه(من همیشه گوشیرو موقع شارژ خاموش میکنم).نوکیا 5700 که دارم باتریش 700 آمپر هست و 1:45 طول میکشه باتریش پر بشه ولی استار باتریش 1000 آمپره به خاطر همینم خیلی طول میکشه))
(روی باتری استار هم نوشته "ساخت کره،تموم شده در چین.........واسه شماها هم همینو نوشته؟؟؟؟)
آره هومن جان رو باتری گوشی من هم همینو زده.بهتره بدونی که اکثر لوازم جانبی ها حتی اونهایی که رو خود گوشی هست چینیه.
Javadnet
29-04-2010, 18:26
شارژ کامل باطری وقتی به حالت Low میرسه یه چیزی حدود 2:45 تا 3 ساعته! این شارژ شدنش بسته به استفاده کردنش هم هست!
هرچی بیشتر ازباطری کار بکشی واسفاده کنی (بیشتر منظور استفاده نا درست هست) سلولهای باطری زودتر فرسوده میشه و مدت شارژ باطری کمتر میشه! همونطور مدت استفاده.
در مورد ماشین حساب هم من یه دونه میشناسم ببین جواب میده( فعلا ADSL ندارم)
سلام میلاد جان ممنون از راهنماییت و ماشین حساب.راستشو بخوای من اصلا نادرست از گوشی استفاده نکردم همین طور که گفتم شب گذاشتم شب یه خونه خالی کرد.بعدشم من هنوز سه هفته نمیشه گوشیرو خریدم حدود 21 یا 22 بود بهتره بدونی من اون اوایل دیوانه وار از USB استفاده میکردم و بار اول هم واسه من 5 6 روزی شارژ نگه داشت ولی بعدش.... الان هم بار سومه که به شارژ زدم.فکر میکنم این دفعه یه کم بهتر شده چون با یکم استفاده مثل آهنگ گوش کردن هنوز بعد از 24 ساعت 1 خونه خالی کرده.بازم از راهنماییت ممنونم
HoJJaT_07
29-04-2010, 19:56
سلام
راهی هست صدای اسپیکرشو تقویت کرد ؟ خودم منوی مخفی رو پیدا کردم اما توی AUDIO دقیق نفهمیدم باید کجا برم و چه کدی رو وارد کنم . ممنون
darkmindms
29-04-2010, 23:24
سلام
راهی هست صدای اسپیکرشو تقویت کرد ؟ خودم منوی مخفی رو پیدا کردم اما توی AUDIO دقیق نفهمیدم باید کجا برم و چه کدی رو وارد کنم . ممنون
چندین صفحه ی قبل اقای mehdi-mbi روش انجام این عمل رو خیلی جامع توضیح دادن که من برای شما کپی کردم
افزایش صدای اسپیکر در گوشی استار
این آموزش رو تو یه سایت خارجی خوندم که اینجا ترجمش کردم. خودم انجام دادم، فقط حواسم نبود که قبلش صدا رو تست کنم که بتونم با بعد از انجام مراحل زیر مقایسه کنم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- ابتدا با استفاده از شماره گیر گوشی، کد #*6984125#* رو وارد کنید.
2- حالا گزینه چهارم یعنی Internals زو انتخاب کنید.
3- برای ادامه ی کار، پسورد رو به رو را وارد کنید: #*9072641#*
4- حالا گزینه سوم یعنی Test mode رو انتخاب کنید.
5- حال با استفاده از کیبورد مجازی، اعداد 5، 3، 4، 5 و 1 را به ترتیب وارد کنید.
6- حال در کیبورد مجازی، دکمه 6 را یک بار بزنید تا در خط اول روی صفحه، کلمه READ به WRITE تبدیل شود.
7- حال با استفاده از فیلد پایین صفحه، عدد 510 را وارد کنید و OK کنید. اگر این کار را درست انجام داده باشید، در مقابل گزینه شماره 6 عدد 510 دیده می شود. به این صورت:
کد:
6.[14]510(0x1fe)
حال دکمه قطع تماس را بزنید تا از منو خارج شوید.
برای افزایش صدا در هدفون هم مراحل بالا را طی کنید؛ با این تفاوت که در مرحله 5 اعداد 5، 2، 4، 5 و 1 را وارد کنید؛ همچنین در مرحله 7، عدد 511 را وارد کنید.
تذکر: فکر کنم با خاموش و روشن کردن گوشی، عددی که تغییر دادیم دوباره به حالت پیش فرض برمیگرده.
Milad4171
30-04-2010, 01:05
چندین صفحه ی قبل اقای mehdi-mbi روش انجام این عمل رو خیلی جامع توضیح دادن که من برای شما کپی کردم
این آموزش رو تو یه سایت خارجی خوندم که اینجا ترجمش کردم. خودم انجام دادم، فقط حواسم نبود که قبلش صدا رو تست کنم که بتونم با بعد از انجام مراحل زیر مقایسه کنم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- حال در کیبورد مجازی، دکمه 6 را یک بار بزنید تا در خط اول روی صفحه، کلمه READ به WRITE تبدیل شود.
7- حال با استفاده از فیلد پایین صفحه، عدد 510 را وارد کنید و OK کنید. اگر این کار را درست انجام داده باشید، در مقابل گزینه شماره 6 عدد 510 دیده می شود. به این صورت:
کد:
6.[14]510(0x1fe)
برای افزایش صدا در هدفون هم مراحل بالا را طی کنید؛ با این تفاوت که در مرحله 5 اعداد 5، 2، 4، 5 و 1 را وارد کنید؛ همچنین در مرحله 7، عدد 511 را وارد کنید.
تذکر: فکر کنم با خاموش و روشن کردن گوشی، عددی که تغییر دادیم دوباره به حالت پیش فرض برمیگرده.
متاسفانه من اون مطلب رو ندیدم ولی تاکید میکنم بسیار مفید بود!!!:46:
با سلام
اگر امكان دارد نحوه تنظيم جي پي ار اس همراه اول در گوشي استار رو توضيح بدين
چون من مدل گوشيم رو به 8008 اس ام اس ميكنم و در جواب ميگن كه مدل گوشي شما قابل شناسايي نيست
با تشكر
دوستان كسي نظري در اين مورد نداره؟
متاسفانه من اون مطلب رو ندیدم ولی تاکید میکنم بسیار مفید بود!!!:46:
با سلام این کد رویه فریمور جدید s523AJPIK5جواب نمیده و منویه مخفی باز نمیکنه
TANHA TARIN
30-04-2010, 23:05
Samsung S5230 Wallpaper Creator
سلام دوست عزیز شرمنده نحوه نصب این برنامه رو میگید رو ویندوز7 ارور میده:41:
Milad4171
01-05-2010, 01:13
با سلام این کد رویه فریمور جدید s523AJPIK5جواب نمیده و منویه مخفی باز نمیکنه
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه!!!چون این جزوی از خود گوشی و مشخصاتش هست!
حتما درست همون رو بزن یعنی با *# شروع بشه و تموم بشه!
خودش میره تو قسمت مربوطه! من خودم امتحان نکردم چون این به نظر من نیازی به دستکاری این قسمت گوشی نبود!( صدای گوشی و استپیکر خوبه که! چرا همه شکایت دارن! توقع خروجی 1000 وات که نباید داشت!):13:
Javadnet
01-05-2010, 12:14
سلام دوست عزیز شرمنده نحوه نصب این برنامه رو میگید رو ویندوز7 ارور میده:41:
دوست عزیز آیا کد رو درست وارد میکنی؟
کد صحیح این هست:
آره درست میزنم کار نمیکنه
به نظرم صداشم خوبه هیچ مشکلی نداره من که 4ماه دارم فوق العاده راضیم و خیلی تمیز نگه داشتم!
BY SAMSUNGاگه پشتش باشه یعنی اصله کپی یا تقلبی نیست...دوستم داره اصلا بدرد نمیخوره فکر کنم مال ویتنامه دقیق نمیدونم!
دوستان چندین(خیلی چند) صفحه قبل یکی از بچه ها سوالی پرسیده بود راجع به منشی تلفنیanswering machin استار که بعد از یه مدتی کلا از کار میافته و هرچی آن و آف هم بکنی درست نمیشه.
من این مورد برام پیش اومده و یکبار هم مایکروتل بردم و اون خانم فقط کد ری استارت رو زد که لطف کرد و همه چیز روی گوشی رو پروند.
کسی می دونه این مشکل راه حلی داره یا نه؟
TANHA TARIN
02-05-2010, 18:49
دوست عزیز آیا کد رو درست وارد میکنی؟
کد صحیح این هست:
اقا این پست جواب من بود؟شرمنده من برنامه درست کردن بگراند واسه گوشی رو گرفتم که به جای اگزه .msiهست
اگه میشه راهنمایی کنین:10: بد گیج شدم :18:
mojtaba57
02-05-2010, 21:12
آقایون آیا میشه :
1-تو صفحه اولش کاری کرد که گزینه هایی رو که از بغل میاری ثابت بشه و با دست خوردن تکون نخوره
2- خود اون صفحه بغل رو ثابت کرد تا به کنار نره و همیشه رو دسکتاپ بمونه
3- آهنگ اس ام اس رو چه جوری عوض کرد:13:
Milad4171
02-05-2010, 21:25
آقایون آیا میشه :
1-تو صفحه اولش کاری کرد که گزینه هایی رو که از بغل میاری ثابت بشه و با دست خوردن تکون نخوره
2- خود اون صفحه بغل رو ثابت کرد تا به کنار نره و همیشه رو دسکتاپ بمونه
3- آهنگ اس ام اس رو چه جوری عوض کرد:13:
1- نه نمیشهWidgate مشخصه اش همینه. مثل Shortcut توی کامپیوتره ثابت شدنش اینه که تو فقط اونایی که لازم داری رو بذاری که شلوغ نشه!
2- نه نمیشه! چون با هرباز ضربه زدن رو صفحه اون لبه باز و بسته میشه. اگه میخوای اونایی که توشه رو داشته باشی رو صفحه میتونه درگ و دروپ کنی رو صفحه. مثلا شکل بولوتوث رو دستتو بذاری روش و بکشیش بیرون اون کادر. بعد همیشه توی اون صفحه هست.چون 3 تا بک گراند داری من یکی رو گذاشتم واسه اس ام اس( 2 تا مورد داره) یکی رو واسه بلوتوث و اصل رو ساعت و تقویم رو گذاشتم!
3- واسه تغییر اس ام اس یه راه داره. بری توی Settings- بعد Phone Profiles بعد روی اون پروفایل مثلا نورمال اون علامت<< کلیک کن یه صفحه باز میشه اون بالاش نوشته Incoming Calls که واسه زنگ هست .تغییر زنگ یا ویبره یا بلندی صدا.
واسه تغییر صدای اس ام اس یا کلیک روی صفجه اون فلش بغل Incomming Call رو بزنی New messanges و Phone Sounds معلوم میشه. میتونی تغییرش بدی!
منم اولش فکر میکردم نداره چون واسه ست کرد ناز توی فایل مینیجر ، اس ام اس نداره. فقط زنگ هشدار هست و زنگ گوشی!!!:13:
TANHA TARIN
02-05-2010, 21:37
کسی نیست به من کمک کنه؟
:41:
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
کسی نیست به من کمک کنه؟
mahdi_mbi
02-05-2010, 21:57
اقا این پست جواب من بود؟شرمنده من برنامه درست کردن بگراند واسه گوشی رو گرفتم که به جای اگزه .msiهست
اگه میشه راهنمایی کنین:10: بد گیج شدم :18:
پسوندش همین (msi (Windows Installer Package هستش. من که بدون مشکل رو ویندوز 7 نصب کردم. شما بگو چه Errorی میده شاید بشه کاری کرد.
دوستان چندین(خیلی چند) صفحه قبل یکی از بچه ها سوالی پرسیده بود راجع به منشی تلفنیanswering machin استار که بعد از یه مدتی کلا از کار میافته و هرچی آن و آف هم بکنی درست نمیشه.
من این مورد برام پیش اومده و یکبار هم مایکروتل بردم و اون خانم فقط کد ری استارت رو زد که لطف کرد و همه چیز روی گوشی رو پروند.
کسی می دونه این مشکل راه حلی داره یا نه؟
کسی نبود این مشکل رو دیده باشه؟ راه حل نداره؟ عجب چیزی شده ها
Milad4171
02-05-2010, 23:19
کسی نبود این مشکل رو دیده باشه؟ راه حل نداره؟ عجب چیزی شده ها
من جواب دادم چرا پسم نیست!!!!!:18:
من دوستانی که دارم 3 نفرشون استار دارن ( باخودم 4 تا) یکیشون این مشکل روداشت که به دلیلهای خاص نرم افزاری ( ویروسی شدن یا دستکاری گوشی) این مشکل رو پیدا کرده بود و همین روش رو انجام داد و مشکلش حل شد. من تا الان که حدودا 9 ماه هست هیچ مشکلی در منشی تلفنی این گوشی ندیدم! فقط فقط فقط توصیه میشه که انقدر نرم افزار این گوشی رو دست کاری نکنین!
منشی تلفنی ممکنه با آپگریت کردن هم دچار اختلال بشه بعضی وقتا. توصیه میشه به همون جدیتی که در مورد آپگریت گوشی توضیح دادن گوشی رو به روز کنین! من به شخصه این کارو با گوشی قبلیم نکردم و ماهی یه بار باید گوشیم رو فلش میکردم!!!!:41:
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
پسوندش همین (msi (Windows Installer Package هستش. من که بدون مشکل رو ویندوز 7 نصب کردم. شما بگو چه Errorی میده شاید بشه کاری کرد.
تایید میشه. این مثل همون قایلهای اجرایی exe هست با این تفاوت که برنامه ی اینستالر ویندوز هست! همین!
ممکنه فایلت مشکل داشته باشه!
من جواب دادم چرا پسم نیست!!!!!:18:
من دوستانی که دارم 3 نفرشون استار دارن ( باخودم 4 تا) یکیشون این مشکل روداشت که به دلیلهای خاص نرم افزاری ( ویروسی شدن یا دستکاری گوشی) این مشکل رو پیدا کرده بود و همین روش رو انجام داد و مشکلش حل شد. من تا الان که حدودا 9 ماه هست هیچ مشکلی در منشی تلفنی این گوشی ندیدم! فقط فقط فقط توصیه میشه که انقدر نرم افزار این گوشی رو دست کاری نکنین!
منشی تلفنی ممکنه با آپگریت کردن هم دچار اختلال بشه بعضی وقتا. توصیه میشه به همون جدیتی که در مورد آپگریت گوشی توضیح دادن گوشی رو به روز کنین! من به شخصه این کارو با گوشی قبلیم نکردم و ماهی یه بار باید گوشیم رو فلش میکردم!!!!:41:
من اصلا هیچ سافتوری روی گوشی نریختم و این مشکل در ماه اول خرید اتفاق افتاد. بعد از ری استارت در گارانتی دوباره بعدر از 1 ماه منشی تلفنی ار کار افتاده. حالا فرمور رو آپدیت کنم؟؟
میشه لینک دانلودش رو مجدد بزارید؟ و یا به پستی که مربوط به نحوه انجام این آپدیت هست لینک بدید؟....ماشالا این تاپیک داره می تازه ها ، نمیشه چیزی رو توش پیدا کرد بسکه تند تند پست میاد روش
Javadnet
03-05-2010, 12:48
تنها ترین عزیز ببخش من اشتباه کردم من جواب اون یکی دوستمون رو داده بودم .
بازم شرمنده خودت به بزرگی خودت ببخش
جون ما!
Javadnet
03-05-2010, 13:06
کسی نیست به من کمک کنه؟
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
کسی نیست به من کمک کنه؟
سلام دوست عزیز،شاید نرم افزار ویندوز اینستالر رو میخواد البته من با ویندوز سون کار نکردم ولی تو ویندوز ایکس پی معمولا چنین اشکالاتی بود.
البته نمیدونم که این برنامه رو وینوز سون هست یا نه.این نرم افزار هم تو اکثر مجموعه های نرم افزاری هست.
حالا شما نصب کن شاید درست بشه حجمش هم کمه اگه نداری میتونی از اینترنت بگیری.
اگه نشد هم که دوباره ویندوز رو نصب کن ایشالا درست میشه.
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
از بچه ها کسی فریم ور 5 رو روگوشیش نریخته.
آیا کیبورد کیوورتی فارسی داره؟
تو قیافه منوهاش چی تغییری ایجاد شده؟
اگه کسی آپدیت کرده خبر بده ببینیم چی تغییراتی کرده ما هم ببریم نمایندگی.
مشکلی توش ایجاد نشده؟
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
از بچه ها کسی فریم ور 5 رو روگوشیش نریخته.
آیا کیبورد کیوورتی فارسی داره؟
تو قیافه منوهاش چی تغییری ایجاد شده؟
اگه کسی آپدیت کرده خبر بده ببینیم چی تغییراتی کرده ما هم ببریم نمایندگی.
مشکلی توش ایجاد نشده؟
Milad4171
03-05-2010, 13:38
من اصلا هیچ سافتوری روی گوشی نریختم و این مشکل در ماه اول خرید اتفاق افتاد. بعد از ری استارت در گارانتی دوباره بعدر از 1 ماه منشی تلفنی ار کار افتاده. حالا فرمور رو آپدیت کنم؟؟
میشه لینک دانلودش رو مجدد بزارید؟ و یا به پستی که مربوط به نحوه انجام این آپدیت هست لینک بدید؟....ماشالا این تاپیک داره می تازه ها ، نمیشه چیزی رو توش پیدا کرد بسکه تند تند پست میاد روش
منظورم از نصب برنامه نبود. اینکه بعضیا میخوای فرمور گوشی رو عوض کنن یا مثلا میخوان صداشو کم زیاد کنن یا چیزای دیگه وارد منوهای مخفی میشن که بی دلیل مخفی نشده!
بعصیا هم از سر کنجکاوی دست کاری میکنن واین باعث میشه قسمتی غیر فعال بشه یا مشکل دار بشه!
من خودم نیازی واسه آپدیت کردن ندارم و اطلاعاتی هم که دارم از نحوه ی به روز کردن این گوشی میشه گفت یکم مشکلات داره! توصیه نمیکنم خودتون نصب کنین! باید ببینم کسی از بچه های اینجا این کارو کرده یا نه!!!:46:
mojtaba57
03-05-2010, 19:48
لطفا راهنماییم کنید .
منشی تلفنی تو این گوشی چه قابلیتی داره و چه جوری ازش استفاده کنم .
TANHA TARIN
03-05-2010, 20:11
درست شد فایل ایراد داشت دوباره دان کردم ممنون دوستان:10::11::11::11:
شرمنده من وقتی میرم تو قسمت مخاطبین با عکس هیچ عکسی نشون نمیده و نوشته:مخاطبان مکرر به طور خودکار ثبت خواهند شد!!!!
mojtaba57
03-05-2010, 20:22
آقا من این برنامه رو ریختم تو گوشیم ولی نصبش نمی کنه و هیچ پیغامی نمیده . آیا کسی نصبش کرده؟
Milad4171
03-05-2010, 20:33
لطفا راهنماییم کنید .
منشی تلفنی تو این گوشی چه قابلیتی داره و چه جوری ازش استفاده کنم .
آدرس منشی تلفنی اینه!
main menu>>settings>application settings>call>all Calls> Answering machine
می تونی فعال یا غیر فعالش کنی ؛ زمانش فعال شدنش رو مشخص کنی؛ و صدای پیش فرض رو درست کنی یا خودت یه دونه ضبط کنی! تو قسمت User Ceated greeting
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
آقا من این برنامه رو ریختم تو گوشیم ولی نصبش نمی کنه و هیچ پیغامی نمیده . آیا کسی نصبش کرده؟
هیچ مشکلی نداره فقط قابلیت تاچ رو نداره . یعنی اینکه دستت رو بکشی رو صفحه و نقشه رو تکون بدی! تو نسحه ی ی 85 این قابیلت روی گوشی های تاچ رو داشت! واست مقدوره اونو نصب کن تا من یه سرچی کنم ببینم چیز دیگه ای هست یا نه!!:46:
Milad4171
04-05-2010, 13:47
بیا. یه نقشه تهران جدید تو GSM پیدا کردم( لینکای دیگه خراب بود) قابلیت تاچ هم داره!:46:
لینک مستقیمه.اگه مشکل داشت بگو مال خودم رو آپلود کنم( فعلا اینترنت ذغالی دارم):41:
mojtaba57
04-05-2010, 18:44
به نظر میاد شتاب سنج این گوشی ضعیف باشه . مثلا برای عکس دیر عمل می کنه. آیا روشی برای سریعتر و حساستر شدنش هست .
آیا امکان داره چند برنامه که با شتاب سنج کار میکنه معرفی کنید.
Milad4171
04-05-2010, 20:20
به نظر میاد شتاب سنج این گوشی ضعیف باشه . مثلا برای عکس دیر عمل می کنه. آیا روشی برای سریعتر و حساستر شدنش هست .
آیا امکان داره چند برنامه که با شتاب سنج کار میکنه معرفی کنید.
یعنی کجا؟ اگه منظورت تو حالت افقی هست که عکسا رو میبینی؟
درسته. یه مشکلی که گوشی داره همینه. یهو همه عکسا رو ممکنه رد بکنه. چند تا چند تا. وقتی یکم کج میکنی سنسور شتاب سنجش درست عمل نمیکنه!
ولی یه برنامه ای هست که خودمش شیدا دنبالشم واسه تست شتابسنج!
دقیقا اسمشو نمیدونه. یه برنامه ای هست که توش در 3 جهت بایه حباب بهت شیب رو نشون میده!
پیداش کردم لینکشو میگذارم! ولی برنامه و بازی هایی مخصوص شتاب سنج هستن! بازم لینکشو میگذارم سری بعد!
ولی در کل مشکلی توی شتاب سنجش نداره!( البته نه در حد اپل!):31:
hooman70m
04-05-2010, 20:30
سلام...امروز محافظ واسه ال سی دی گوشی خریدم به مبلغ 1000تومن....خیلی نازکه و خیلی خیلی کم (1 اپسیلون)روی حساسیت تاچ تاثیر میذاره ولی در عوضش خیالم راحته که ال سی دی خط بر نمیداره...البته بدون محافظ هم به ندرت پیش میاد که صفحه خط بیفته چون جنسش پلیمر هست و مقاوم...
mohammad20ali20
04-05-2010, 21:29
دوستان این گوشی تو اینترنت چطوره ؟ میشه باش فایل دانلود کرد .اصلا به طور کل وب گردیش چطوریاس.
راستی opera mini روش نصب میشه با قابلیت تاچ؟
Milad4171
04-05-2010, 22:53
دوستان این گوشی تو اینترنت چطوره ؟ میشه باش فایل دانلود کرد .اصلا به طور کل وب گردیش چطوریاس.
راستی opera mini روش نصب میشه با قابلیت تاچ؟
کار باهاش تو اینترنت عالیه. چون میتونه Page رو به سه حالت استفاده کنی. معمولی. فول اسکرین( فقط صفحه بدون آدرس بار و این چیزا) حالت Land Scape باز به همون دو حال با آدرس بار و آرشیو و اینا یا بدون اونا به صورت تمام صفحه!
من هم با ایرانسل امتحان کردم هم با 912. راستش سایت ها رو خوب باز میکنه ولی من با سایتهای سرور ایمیل مشکل داشتم .یعنی نتونستم برم توش! شایدم از منطقه ی ماست که خوب آنتن نمیده!
اپرا هم خوب جواب میده و خودش تو گوشیهای تاچ اتوماتیک تنظیم میشه. البته ورژنهای قبلیش رو خبر ندارم که این قابلیت رو دارن یا نه! البته Browser خودش هم بد نیست. جواب میده.
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
سلام...امروز محافظ واسه ال سی دی گوشی خریدم به مبلغ 1000تومن....خیلی نازکه و خیلی خیلی کم (1 اپسیلون)روی حساسیت تاچ تاثیر میذاره ولی در عوضش خیالم راحته که ال سی دی خط بر نمیداره...البته بدون محافظ هم به ندرت پیش میاد که صفحه خط بیفته چون جنسش پلیمر هست و مقاوم...
من اولین بار از این محافظ هایی که میگی رو واسه گوشی قبلیم ( K850) گرفتم. واقعا به درد میخورد چون جنس صفحه ی اونا آشغال بود. زودی خش بر میداشت یا کثیف میشد!
ولی خوب واسه این گوشیهای تاچ همونطوری که گفتی جنسش متفاوته و به نظر من اگر کسی خیلی حساسیت داشته باشه چون گوشی ضریفی هم هست موردی نداره که بذاره.
فقط چون سیستم تاچ اینا ضربه ای هست نه خازنی به همین خاطر یکم حساسیت ضربه یا فشار انگشت بیشتر باید بشه! شاید البته!
من که همون روز اول هرچی محافظ داشت کندم ازش! ولی خوب نگهداری کردنم هم خوبه. همیشه تو کیفش میگذاشتم .الانم که نمیگذارم باز مراقبم.
فقط واسه جولش گرفتی؟ یعنی فقط واسه LCD داشت یا همه چیز تو پکش بود؟ پشتش کناره هاش .بالاش و اینا!!!!
hooman70m
05-05-2010, 11:38
نه فقط واسه ال سی دی جلوشه....به هر کس نشون میدم متوجه نمیشه که روش محافظ نسب کردم...البته حدود 20 دقیقه محاسبات انجام دادم تا محافظو دقیق نسبش کنم:31:
میخوام واسش رم 4 گیگ بخرم به نظرتون رم 4 خوب روش جواب میده؟؟...چندتا مغازه رفتم و این قیمت ها رو دادند(گرگان)...سیلیکون یه جا 15 یه جا 16.5....ترنسند 18....بدون اسم و نشان فقط زده ساخت تایوان 12....کدومش از لحاظ سرعت خوبه و خراب نمیشه...در یک کلام شما چه رمی رو با چه قیمتی پیشنهاد میکنید؟(ممنون)
Milad4171
05-05-2010, 14:22
نه فقط واسه ال سی دی جلوشه....به هر کس نشون میدم متوجه نمیشه که روش محافظ نسب کردم...البته حدود 20 دقیقه محاسبات انجام دادم تا محافظو دقیق نسبش کنم:31:
میخوام واسش رم 4 گیگ بخرم به نظرتون رم 4 خوب روش جواب میده؟؟...چندتا مغازه رفتم و این قیمت ها رو دادند(گرگان)...سیلیکون یه جا 15 یه جا 16.5....ترنسند 18....بدون اسم و نشان فقط زده ساخت تایوان 12....کدومش از لحاظ سرعت خوبه و خراب نمیشه...در یک کلام شما چه رمی رو با چه قیمتی پیشنهاد میکنید؟(ممنون)
آره یکم تنظیم کردن سخته!
در مورد رم هم من 16 گیگ هم تست کردم مشکلی نبوده فقط اگه حجم فایلها توی یک فولدری زیاد باشه پروسس کردنش یکم زمان میبره در غیر این صورت اجرای فایلی یا آهنگی هرگز با تاخیر یا مشکل هنگ کردن و اینا نیست!!!
رم 4 خوبه. معقوله! مال خودم هم 4 هست. من ترنسند رو پشنهاد میکنم .قیمتش هم همین حدوداست! دلایلی هم که واست دارم یکی سرعت انتقال اطلاعاتش هست که واقعا بالاست . دوامش( البته تو این گوشی سخته هی مموری رو در بیاری) ولی همون ترنسند حدودا 18 تومنه و خوبه!چون مموری ریزی هم هست ،ریسک نباید کرد چون ممکنه اگه مارک خوبی نباشه مخافظت از اطلاعاتت با امنیت بالا رو نداشته باشه و یهو میبینی بعد از یه مدتی قلان فایل نیست یا مثلا مموری هی قطع و وسط میشه یا بعد از زمانی که کانکت میکنی بی سیستم واسه ریخت فایل زمانی که به حالت آماده به کار برسه خیلی طول میکشه!!!
در کل پیشنهاد من همون ترنسند هست 4 گیگ. 8 گیگش رو فکر کنم حدود35 قیمت داشتم!!
romantic
05-05-2010, 15:16
یه سوال در مورد برنامه خوردن این گوشی داشتم.اینجور که من فهمیدم این گوشی همه جور برنامه جاوا رو بدون مشکل و توجه به حجم نصب میکنه. درسته؟
و آیا باید هر دو فایل Jadو Jar رو با هم توش بریزی یا مثل سونی اریکسون همون jar کافیه؟
ممنون
Milad4171
05-05-2010, 17:46
یه سوال در مورد برنامه خوردن این گوشی داشتم.اینجور که من فهمیدم این گوشی همه جور برنامه جاوا رو بدون مشکل و توجه به حجم نصب میکنه. درسته؟
و آیا باید هر دو فایل Jadو Jar رو با هم توش بریزی یا مثل سونی اریکسون همون jar کافیه؟
ممنون
درسته . هر نوع فایل فلشی رو اجرا میکنه و همونطوری که میدونین خودش یه کیبورد مجازی رو واسه طرف آماده میکنه ولی میشه گفت کار باهاش واقعا سخته( به نظر من) ولی بازیهای تاچی که واسه این گوشی یا گوشیهای تاچ یا شتابسنج وجود داره روش خوب اجرا میشه و جالبه!
یه بازی هست که دنبال لینکش تو نت هستم.یه بازی که یه توپ رو باید برسونی به محلش .شتابسنجه بازیش و واقعا کیفیت شتابسنج این گوشی رو نشون میده( در حد خودش) یه بازی ماشین هم داره! اونم دنبالشم!
در مورد فایلها معمولا فایلهای jar رو میتونه اجرا کنه به تنهایی ولی اطلاعی در مورد فایلهای Jad ندارم که دقیقا کاربردش چیه!
بعضیا میگن بازی رو از حالت قفل خارج میکنه یا کرکش میکنه. همچین چیزی!!:13:
TANHA TARIN
05-05-2010, 19:10
با سلام به شما دوستان
مشگل من حل شد!!!
وقتی روی فایل منیجر گوشی پسورد میزاشتم Photo contactsگوشیم از کار میافتاد!
راستی کسی میدونه چرا بعضی از برنامه های جاوا رو این گوشی اجرا نمیشه؟مثلا بعضی از کتابای پرنیان-نرم افزار جابین و...(البته من همه برنامه ها رو رو چندد گوشی تست کردم که بدون محدودیت اجرا میشد:41:
واسم تعجب اوره که مثلا n70که خیلی قدیمیه همه رو اجرا میکنه (جاوا)ولی یکی از بورس ترین گوشی ها از این کار عاجزه:18:[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
Mohammad Hosseyn
05-05-2010, 19:44
کد:
6.[14]510(0x1fe)
میگم این قسمت عجب چیزیه ها ... اونیکی پسوورد رو نداری ؟ قسمت pre-configuration ؟؟
کلا بقیه تنظیماتشم ادم بلد باشه چه چیزی میشه ... فک کنم خطرناک هم باشه یکم ... :21:
morteza8417
05-05-2010, 20:15
سلام دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان
1. گوشی رو میشه آپدیت کرد ؟
2. چجوری میشه از کامپیوتر اس ام اس کپی کرد تو گوشی ؟
Milad4171
05-05-2010, 20:28
با سلام به شما دوستان
مشگل من حل شد!!!
وقتی روی فایل منیجر گوشی پسورد میزاشتم Photo contactsگوشیم از کار میافتاد!
راستی کسی میدونه چرا بعضی از برنامه های جاوا رو این گوشی اجرا نمیشه؟مثلا بعضی از کتابای پرنیان-نرم افزار جابین و...(البته من همه برنامه ها رو رو چندد گوشی تست کردم که بدون محدودیت اجرا میشد:41:
واسم تعجب اوره که مثلا n70که خیلی قدیمیه همه رو اجرا میکنه (جاوا)ولی یکی از بورس ترین گوشی ها از این کار عاجزه:18:[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
در مورد پسورد گذاشتن رو گوشی و عکسهای کانتکتها راستش تست نکردم!
ولی در مورد برنامه هایی که میگی رو گوشی اجرانمیشه ممکنه سورس برنامه با ورژن جاوای گوشی همخونی نداشته باشه.ممکن اون برنامه با ورژن قبلی جاوا کار میکرده یا با رزولوشن مخصوص اون گوشی بوده ولی خوب برنامه های خاصی اینطوری هستن! میشه گفت 80درصدشون قابل اجراست مگر اینکه کلا با رزولوشن ورژن جاوا یا اینجور چیزا مشکل داشته باشه.
من هرچی برنامه از سونی اریکسون بود اجرا کردم جز برنامه هایی که مخصوص اون گوشی و با سورس اون گوشی همخونی داشت!
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
سلام دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان
1. گوشی رو میشه آپدیت کرد ؟
2. چجوری میشه از کامپیوتر اس ام اس کپی کرد تو گوشی ؟
1- بله میشه ولی خودم این کارو نکردم
2- برنامه ی سامسونگ رو رو سیستم نصب کن pc Studio کانکشن گوشی رو هم روی هموین حالت تنظیم کن!
تو برنامه میتونی از هرچی میخوای Backup بگیری!
Hadi King
05-05-2010, 23:21
راستی کسی میدونه چرا بعضی از برنامه های جاوا رو این گوشی اجرا نمیشه؟مثلا بعضی از کتابای پرنیان-نرم افزار جابین و...(البته من همه برنامه ها رو رو چندد گوشی تست کردم که بدون محدودیت اجرا میشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
سلام دوست عزيز شما بايد فايل jad رو روي گوشيتون نصب كنـــيد ...
jar به خوبـــي كار نميكنه :20:
موفق باشيد!:40:
darkmindms
05-05-2010, 23:29
میگم این قسمت عجب چیزیه ها ... اونیکی پسوورد رو نداری ؟ قسمت pre-configuration ؟؟
کلا بقیه تنظیماتشم ادم بلد باشه چه چیزی میشه ... فک کنم خطرناک هم باشه یکم ... :21:
اقا من همون قبلیم کپی از پست بچه ها کردم
ولی سرچ کنی تو سایتای خارجی پیدا میکنی البته باید زبان خوبی داشته باشی
Milad4171
06-05-2010, 00:03
راستش با تحقیقی من قبلا کرده بودم از فایلهای jar و Jad که الان متوجه شدم میگه فایلهای Jar رو همه گوشیها مثل گوشیهای سیبمین و جاوا ، ساپورت میکنه ولی فیلهای jad مخصوص گوشیهای جاوا هست.
البته اینطوری که من فهمیدم هر فرمت از این دو تا فایل ممکنه مخصوص به یک نوع گوشی باشه! مثلا میگن Jad روی بعضی مدلهای سونی اریکسون یا نصب نمیشه یا دچار مشکل کوچیک بودن صفحه یا اینجور چیزا میشه!!
ولی توی 90درصد مواقع مربوط به سیستم عامل و ورژن مربوطه هم هست!!!:46:
واسه این گوشی هم من Jar نصب کردم هم Jad
البته بیشترش Jar هستن.
رم توشیبا 4گیگ اصل ژاپن خوراک این گوشیه و نمایندگی هم فقط این مدل پیشنهاد میده من 2 ماه پیش حدود 17 خریدم با اینکه اینهمه چیز ریختم 3گیگ بیشتر خالیه رم 4 مناسبه برای این گوشی...
رم توشیبا 4گیگ اصل ژاپن خوراک این گوشیه و نمایندگی هم فقط این مدل پیشنهاد میده من 2 ماه پیش حدود 17 خریدم با اینکه اینهمه چیز ریختم 3گیگ بیشتر خالیه رم 4 مناسبه برای این گوشی...
17 تومن ؟ چه گرون. من قیمت دارم 13 تومن.
Milad4171
06-05-2010, 13:12
13 تومن؟؟؟!!!
چه رمی؟
بهترینش همین حدودای 17 18 هست! توشیبا هم هست. فعلا یه سری مالکهای خاص کمیاب شدن! نمیدونم چرا!
13 تومن؟؟؟!!!
چه رمی؟
بهترینش همین حدودای 17 18 هست! توشیبا هم هست. فعلا یه سری مالکهای خاص کمیاب شدن! نمیدونم چرا!
همین توشیبا رو طبقه زیر همکف علاءالدین 13 تومن میدن.(قیمت 1 ماه پیش)
توشیبا داریم تا توشیبا اصلش حدود17تومنه ژاپن باید روش -- شده باشه!!
12 13حتما قلابیه مطمئن باش من از 10جا قیمت گرفتم خودمم از نمایندگی گرفتم 17 18بود...
mojtaba57
07-05-2010, 09:51
1-برای دیدن فیلم تو این گوشی فرمتش باید چی باشه؟ من یه فیلم رو به فرمت avi, divx تبدیل می کنم ولی برای نشون داده ارور میده.
اگرم امکان داره یه تبدیل کننده خوب که بشه راحت فیلم ها رو تبدیل به فرمت گوشی کرد معرفی کنید؟
2- بک گراند صفحه اصلی رو راحت می شه عوض کرد. آیا بک گراند main meno رو هم میشه عوض کرد تا از اون حالت سبز یا نارنجی در بیاد؟
3- میشه با وصل کردن گوشی به کامپیوتر وارد بخش اینترنت گوشی شد و مثلا از گوگل استفاده کرد و یا حتما باید مستقیم از گوشی به اینترنت وصل شد/
ممنون
TANHA TARIN
07-05-2010, 18:50
میشه بیشتر توضیح بدین من یه سری کتاب دارم که واسم خیلی مهم هستن و البته قدیمی
چجوری نصبشون کنم؟البته اینم بگم که نصب میشن ولی موقع اجرا ارور جاوا میده:41:
1-برای دیدن فیلم تو این گوشی فرمتش باید چی باشه؟ من یه فیلم رو به فرمت avi, divx تبدیل می کنم ولی برای نشون داده ارور میده.
اگرم امکان داره یه تبدیل کننده خوب که بشه راحت فیلم ها رو تبدیل به فرمت گوشی کرد معرفی کنید؟
2- بک گراند صفحه اصلی رو راحت می شه عوض کرد. آیا بک گراند main meno رو هم میشه عوض کرد تا از اون حالت سبز یا نارنجی در بیاد؟
3- میشه با وصل کردن گوشی به کامپیوتر وارد بخش اینترنت گوشی شد و مثلا از گوگل استفاده کرد و یا حتما باید مستقیم از گوشی به اینترنت وصل شد/
ممنون
فیلمت فرمتش باید mp4 باشه،موقع کانورت کردن به این نکات توجه داشته باشید:
رزولیشن 320*240 بیشتر نباشه.بیتریت محدودیتی نداره،می تونید برای اینکه نسبت حجمو کیفیت به خوبی بر قرار بشه بیتریتو رو 1200 Kb/s بذارید.فریمریتم رو 25f/s بذارید،(کمتر نشه)اینجوری یه فیلم با کیفیت فوق العاده رو گوشیتون می تونید ببینید که نظرتونو جلب می کنه.اگه بتونید کودکی (codec)که واسه فرمت mp4 انتخاب می کنید h264 با base line1.1 باشه،هم کیفیت می ره بالاتر و هم اکه فیلمو رو گوشیهای کله گنده ای مث n97 یا n95 بریزید پخش نمی کنه،اینجوری می تونید با گوشیتون فخر بفروشید.نمی دونید چن نفرو اینجوری ضایع کردم.:31:
در ضمن رم زیر 8 نندازید،هیفه،من دو سه ماه پیش رم 8 سن دیسک گرفتم 21 تومن.
Javadnet
07-05-2010, 20:41
ممنون
دوست عزیز مجتبی جان
این گوشی دایویکس رو پشتیبانی نمیکنه تو میتونی فایل هایی با فرمت های MP4 , 3GP فیلم مشاهده کنی.
بهترین نرم افزار کانورتر هم ویدیو کانورتر مستر هست که تو اکثر مجموعه های نرم افزاری موجوده یا با یه سرچ تو نت میتونی پیداش کنی.
در مورد سوال دومت هم میتونی در قسمت تنظیمات>تنظیمات صفحه نمایش>منوی اصلی یا همچین چیزایی اون فلش رو به مخصوص تغییر بدی و بعدش هم هر عکسی رو که میخوای بزاری بک گراند منو.
در مورد سوال آخرت هم اطلاع ندارم فکر کنم فقط با وایمکس میشه یا بوسیله بلوتوث و اینجور کارها.
ارزونترین گوشیی که دایوکس پخش می کنه s7350 که 200 تومنه.گوشیه خوبیه.
کسی فیمت فعلی این گوشی و می دونه؟؟؟ ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.