PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ S5230 Star

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15

urban.reptile
17-12-2009, 15:33
یه مشکل!
من وقتی رو صفحه فشار میارم اون قسمت حالت رنگی پیدا میکنه و بعد به حالت اول بر می گرده
خواستم ببینم این قضیه طبیعیه یا صفحه مشکل پیدا کرده؟

اگه زیاد فشار نمی دی و باز هم رنگ می ده (مثل یه رنگ سبز کمرنک) غیر عادیه و باید نشون بدی.

Vallio
17-12-2009, 16:01
باید به دستگاه GPS که بلوتوث داره وصل کنی و یه برنامه هم توی گوشی بریزی. البته من فقط برنامه های سیمبین دیدم و تا به حال برنامه جاوا برای این دستگاه ها ندیدم. ولی شاید الان ساخته شده باشه. قیمت دستگاهش حدودا نود و پنج هزار تومنه. البته اینو هم بگم که از جی پی اس داخلی گوشی ها خیلی قوی تره و یه جی پی اس قوی تمام و کماله. :5:

متاسفانه یا خوشبختانه همچین برنامه ای برای جاوا ساخته نشده !
در ضمن اگه شما دنبال جی پی اسی هستید که بدرد کارتون بخوره باید بین رنج 500 هزار تا 20 ملیون بگردید البته به تومان ! و بازم نه موبایل ، دستگاه جی پی اس !

manvadadash
17-12-2009, 16:04
دوستان این سامسونگ های قدیمی که یه سری آهنگ خاص پخش می کنه چه جوری توش آهنگ بریزم؟

Vallio
17-12-2009, 21:28
دوستان این سامسونگ های قدیمی که یه سری آهنگ خاص پخش می کنه چه جوری توش آهنگ بریزم؟

بخش پرسش و پاسخ گوشیهای سامسونگ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

p30baz
17-12-2009, 23:53
اگه زیاد فشار نمی دی و باز هم رنگ می ده (مثل یه رنگ سبز کمرنک) غیر عادیه و باید نشون بدی.

فشار زیاد یعنی چی؟
از حد معمول بیشتر فشار میدم اینجوری میشه
حالا دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟

forexet
18-12-2009, 01:52
فشار زیاد یعنی چی؟

سلام رفیق نه اصلا نگران نباش کاملا طبیعیه ، اگه لپ تاپ یا ال سی دی دارین اونم روش کمی فشار بدی همینطور میشه که طبیعیه

دوست عزیز تا جایی که میدونم ال سی دی ها 2 سطح داره که بین این سطوح کرستال مایع وجود داره ، وقتی شما فشار میاری باعث میشه مایع در اون قسمت کم بشه و به قسمت های دیگه بره و به این ترتیب رنگ بندی به هم میخوره (این کریستال ها باید بهشون ولتاژ خاصی برای هر رنگ و سطح نور وارد بشه)
ولی چون داخل خلاء هست به محض برداشتن دست مایع به جای اولش برمیگرده و جای نگرانی نیست

به همین خاطرم بهشون میگن LCD یا Liquid Crystal Display یعنی صفحه نمایش کریستال مایع

دوستان کسی رم میکرو اس دی 1 گیگ ندیده؟ نمیدونید کجا میفروشن و قیمتش چنده؟
یا 2 گیگ چطور؟

قیمت 4 گیگ به بالا رو خودم دارم دنبال 1 یا 2 گیگ هستم

Mohammad Hosseyn
18-12-2009, 02:42
فشار زیاد یعنی چی؟

از نظر من غیر طبیعیعه ... هر گوشی نباید ال.سی.دیش اینجوری بشه . معمولا گوشی هایی با ال.سی.دی با کیفیت اینجوری نمی شن . همین الان رو گوشی خودم تست کردم ، هر چی فشار میدم این مشکل پیش نمیاد ... به نظر من چون گفتید ضربه خورده حتما ببر یه نمایندگی ماکروتل یه نگاه بهش بندازه .
از محافظ ال.سی.دی هم حتما استفاده کن .

forexet
18-12-2009, 04:49
از نظر من غیر طبیعیعه ... هر گوشی نباید ال.سی.دیش اینجوری بشه . معمولا گوشی هایی با ال.سی.دی با کیفیت اینجوری نمی شن . همین الان رو گوشی خودم تست کردم ، هر چی فشار میدم این مشکل پیش نمیاد ... به نظر من چون گفتید ضربه خورده حتما ببر یه نمایندگی ماکروتل یه نگاه بهش بندازه .

شاید شما کم فشار میارید یا اینکه گوشی شما صفحه خازنی داره (صفحات خازنی معمولا یک لایه بیرونی زد خش یا مقاوم دارن که فشارو تحمل میکنه و منتقل نمیکنه)

والا ربطی به کیفیت نداره بهترین کیفیت رو ال سی دی های لپ تاپ های سونی و لپ تاپ های اپل دارند که اونها هم فشار بدید همینطور میشه کلا ال سی دی همین هست

تنها راهی که اینطور نشه اینه که یک لایه اضافه کنند که جلو فشار رو بگیره و فشار به صفحه زیرین نیاد ، که هم باعث کاهش نور میشه و هم سطح دید رو کاهش میده و هم هزینه اضافی داره ، شاید شزکت هایی اینکارو کردند منکه اطلاع ندارم ولی به نظرم باعث کاهش کیفیت میشه چون در فاصله بین ال سی دی و سطح بیشتر میشه و لایه هایی هم این وسط باید بیاد

فکر کنم شما هم وسط صفحه رو بیشتر با ناخن فشار بدید دور قسمتی که فشار وارد میکنید تغییر رنگها رو مشاهده کنید ، همونطور که میدونید صفحات مقاومتی چند لایه هستند و فاصله یکم بیشتر از فاصله ال سی دی لپ تاپ هست مثلا ولی بازم با فشار اون تغییر مشاهده میشه

محافظ رو که آره چون این صفحه ها معمولا نوعی پلاستیک هستند و راحت روشون خش میفته

یا حق

forexet
18-12-2009, 09:56
دوستان با گارانتی متفرقه و کیف و قلم رنگ نقره ای با پشتیبانی فارسی رو میخوام بفروشم چند میخرن؟
گوشیو 2 هفته هست گرفتم 165 و هیچ مشکلیم نداره

میخوام یه گوشی صفحه خازنی بگیرم

کجا با انصاف بر میدارن

p30baz
18-12-2009, 12:25

من گفتم ضربه خورده؟؟؟؟
نه داداش من تازه متوجه شدم.
راستی مرکز صفحه معمولا اینجوری میشه! یعنی بیشتر نشون میده.

R e Z a
18-12-2009, 12:32
سلام رفیق نه اصلا نگران نباش کاملا طبیعیه ، اگه لپ تاپ یا ال سی دی دارین اونم روش کمی فشار بدی همینطور میشه که طبیعیه

دوست عزیز تا جایی که میدونم ال سی دی ها 2 سطح داره که بین این سطوح کرستال مایع وجود داره ، وقتی شما فشار میاری باعث میشه مایع در اون قسمت کم بشه و به قسمت های دیگه بره و به این ترتیب رنگ بندی به هم میخوره (این کریستال ها باید بهشون ولتاژ خاصی برای هر رنگ و سطح نور وارد بشه)
ولی چون داخل خلاء هست به محض برداشتن دست مایع به جای اولش برمیگرده و جای نگرانی نیست

به همین خاطرم بهشون میگن LCD یا Liquid Crystal Display یعنی صفحه نمایش کریستال مایع

دوستان کسی رم میکرو اس دی 1 گیگ ندیده؟ نمیدونید کجا میفروشن و قیمتش چنده؟
یا 2 گیگ چطور؟

قیمت 4 گیگ به بالا رو خودم دارم دنبال 1 یا 2 گیگ هستم

هفته ی پیش من ی رم 2 گیگ به قیمت 14 تومن خریدم !

Alberto
18-12-2009, 12:56
راهی نیسن درایور روی ویندوز 7 نصب کرد .
موقع نصب ارورر میده .

parasto2
18-12-2009, 14:53
من ديروز اين گوشي را درمشهد با قيمت 162 هزار تومان با گارانتي اصلي پارس ميكروتل خريدم
البته براي خانمم خريدم با رنگ نقره اي (يا همون خاكستري)
با توجه به قيمتش گوشي توپيه موقع خريد باطريش 3 خانه شارژ داشت با اينكه 2 تا 3 ساعت باهاش وررفتم فقط 1 خانه شارژ خالي كرد
بين اين و كوكي مونده بودم كه وقتي متوجه شدم كوكي شارژ كمتري نگه مي داره بي خيالش شدم
تنها مشكلي كه من توي اين گوشي ديدم نداشتن صفحه كليد كامل فارسي در حالت افقي است
يا حق

akbarferdosi
18-12-2009, 15:45
با سلام منو ببخشیدآقا یه سوال بی ارتباط به موضوع الان چندین ماه که احازه دسترسی به قسمت سخت افزار ندارم واگر وارد انجمن بشوم اون قسمت اصلا نیستش. علتشو والا تا حالا نفهمیدیم چیه از روز اول بخاطر حرفمون وبخاطر قسمت سخت افزار عضو شدیم ول نمیدونم که یه دفعه چطورشد که اینجورشد!!!!. لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه. باتشکر

mahdi_mbi
18-12-2009, 20:49
راهی نیسن درایور روی ویندوز 7 نصب کرد .
موقع نصب ارورر میده .

من New PC Studio Version 1.2.1 IH1 رو از سایت خود سامسونگ دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی نصب شد و کار میکنه. اونی که تو پک خود گوشی هست رو امتحان نکردم.

forexet
18-12-2009, 20:55
هفته ی پیش من ی رم 2 گیگ به قیمت 14 تومن خریدم !

اوه اوه چرا از رم 4 گیگ معمولی گرونتره پس :41:
من فکر کردم 6 تومن ایناست
میگم نکنه شما رم توشیبا گرفتی؟

terrorhell
18-12-2009, 21:09
سلام ، بچه ها من برنامه راهیاب تهران رو میخوام روش نصب کنم ( 13 MB )

وقتی نصب میشه و اجرا میکنم میزنه : Java error Invalid Format

اینم لینک برنامه

مدل گوشیمم S5233 star

ahriman323
18-12-2009, 21:53
من هم میخوام گوشیم را بفروشم 2ماهه خریدم 4 گیگ هم مموری توشیبا داره با گارانتی هم خریدم کسی خواست pm بده
به نظرتون چند قیمت میخوره کاملا سالم محافظ LCD هم داره:8:
میخوام نوکیا بخرم

darkmindms
18-12-2009, 23:52
بچه ها لطفا یه نقشه تهران که به این گوشی بخوره هم بذارین
ممنون

1boy
19-12-2009, 10:55
سلام من هم یه سری مشکل دارم هرچی ادوب فلش براش دانلود میکنم ساپورت نمیکنه ؟
دوم اینکه اوایل وقتی گوشی رو افقی میکردم تصویرش هم فول اسکرین میشد حالا نمیدونم پسرم گوشی رو زمین زده پریده یا علت دیگه ای داره/ چون بقیه قسمتهای گوشی مثل روز اول کار میکنه.
کلا یکی که زیر و بم این گوشی رو برام توضیح بده . tel:9127039154

mohammad_s7201
19-12-2009, 16:41
سلام ، بچه ها من برنامه راهیاب تهران رو میخوام روش نصب کنم ( 13 MB )

وقتی نصب میشه و اجرا میکنم میزنه : Java error Invalid Format

اینم لینک برنامه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدل گوشیمم S5233 star

دوست عزيز واسه همه همينطوره.
گويا اين ورژن با استار مشكل داره.
يه ورژن قديمي تر از اين نقشه رو دانلود كن. اون كار ميكنه

mohammad_s7201
19-12-2009, 16:44
سلام من هم یه سری مشکل دارم هرچی ادوب فلش براش دانلود میکنم ساپورت نمیکنه ؟
دوم اینکه اوایل وقتی گوشی رو افقی میکردم تصویرش هم فول اسکرین میشد حالا نمیدونم پسرم گوشی رو زمین زده پریده یا علت دیگه ای داره/ چون بقیه قسمتهای گوشی مثل روز اول کار میکنه.
کلا یکی که زیر و بم این گوشی رو برام توضیح بده . tel:9127039154

در مورد ادوب فلش چيزي نميدونم. اگه ميتوني لينكش رو بذار ببينم چشه.

در مورد فول اسكرين هم اگه ميتوني يه بار گوشي رو ريست كن ببين درست ميشه يا نه. نتيجش رو اينجا بگو تا راهنماييت كنم

darkmindms
19-12-2009, 17:03
بچه ها یه اتفاق عجیب از استار :18:
من امروز داشتم با تلفن (بی سیم) با دوستم حرف میزدم بعد بالای گوشیم یه علامت عجیب دیدم که نفهمیدم چیه
خلاصه بعد از قطع کردن تلفن رفتم قسمت answering mashin inbox که یه چیزه عجیبی دیدم!!
صدای ظبط شده دوستم از تلفن!!!!!!!!!!!!!:18:
صدای منم ظبط نشده بود..
قضیه چیه؟؟؟
گوشیه جاسوسی میکنه رو خطهای تلفن؟؟؟ :31:

forexet
19-12-2009, 19:22
من امروز داشتم با تلفن (بی سیم) با دوستم حرف میزدم بعد بالای گوشیم یه علامت عجیب دیدم که نفهمیدم چیه
خلاصه بعد از قطع کردن تلفن رفتم قسمت answering mashin inbox که یه چیزه عجیبی دیدم!!
صدای منم ظبط نشده بود..
قضیه چیه؟؟؟

یعنی میگی تو با یه گوشیه دیگه (از طریق خط ثابت و با یک گوشی بی سیم آنتنی) داشتی صحبت میکردی بعد از تموم شدن صحبت قسمت مسیج باکس بخش answering machine مکالمه شمارو که تو یک تلفن دیگه بوده ضبط کرده بوده؟ (البته صدای دوستتونو) :18::18:
اونوقت کیفیتش خوب بود این ضبط صدا؟ میشه یه بار دیگه هم دقیقا کاری که کردی و انجام بدی و ببینی بازم ضبط میکنه یا نه؟
آخه باز اینکه مثلا صدای اون شنیده بشه از تو گوشی چون امواج رادیویی هست یه چیزی ، ولی اینکه گوشی خودکار ورداره اون صدارو تو قسمت منشی تلفنی ضبط کنه .... :18:

===================

راستی فلش پلیر برای جاوا نداریم دوست عزیز که جدا نصب بشه ، ولی روی خود گوشیت یه نسخه اولیه پیش فرض هست که میتونی باهاش فایلهای swf رو باز کنی ولی نمیتونی رو دکمه های داخل کلیپ کلیک و ... کنی

===================

یعنی واقعا کسی نمیدونه 120 این گوشیو میخرن یا نه؟
بعد اینکه من 4 ساله گوشی نفروختم ، هنوزم موقع خریدن میگن 1 روز باید گوشی اونجا بمونه تا تست باطری و غیره بکنن؟ (برای همین استار منظورمه) ، من اگه بتونم 120 بفروشم پولم جور میشه N97 بخرم

===================

darkmindms
19-12-2009, 21:48
یعنی میگی تو با یه گوشیه دیگه (از طریق خط ثابت و با یک گوشی بی سیم آنتنی) داشتی صحبت میکردی بعد از تموم شدن صحبت قسمت مسیج باکس بخش answering machine مکالمه شمارو که تو یک تلفن دیگه بوده ضبط کرده بوده؟ (البته صدای دوستتونو) :18::18:
اونوقت کیفیتش خوب بود این ضبط صدا؟ میشه یه بار دیگه هم دقیقا کاری که کردی و انجام بدی و ببینی بازم ضبط میکنه یا نه؟
آخه باز اینکه مثلا صدای اون شنیده بشه از تو گوشی چون امواج رادیویی هست یه چیزی ، ولی اینکه گوشی خودکار ورداره اون صدارو تو قسمت منشی تلفنی ضبط کنه .... :18:

===================
===================
اره دوست عزیز دقیقا همین اتفاق افتاده
کیفیتشم خیلی خویه
قبلشم یه علامت یالای گوشی کنار باتری اومده بود که خیلی عجیب بود یه علامت تعجب هم داشت!!!

h_zaman06
19-12-2009, 23:42
صدای منم ظبط نشده بود..
قضیه چیه؟؟؟

:18: واقعا همچین چیزی رو میشه باور کرد ؟؟؟ خیلی عجیبه !!

darkmindms
20-12-2009, 02:58
:18: واقعا همچین چیزی رو میشه باور کرد ؟؟؟ خیلی عجیبه !!
قضیه ما مثه این فیلما شده که یه اتفاق عجیبی برا یکی میوفته به هر کی میگه کسی باور نمیکنه:31:
راستش باورش برا خودمم سخته اما واقعا اتفاق افتاده

اینم یه بازی همراه با شتاب سنج!!!
خودم تست کردم جواب داد :27:

کد:

Mohammad Hosseyn
20-12-2009, 04:01
شاید شما کم فشار میارید یا اینکه گوشی شما صفحه خازنی داره (صفحات خازنی معمولا یک لایه بیرونی زد خش یا مقاوم دارن که فشارو تحمل میکنه و منتقل نمیکنه)

والا ربطی به کیفیت نداره بهترین کیفیت رو ال سی دی های لپ تاپ های سونی و لپ تاپ های اپل دارند که اونها هم فشار بدید همینطور میشه کلا ال سی دی همین هست

تنها راهی که اینطور نشه اینه که یک لایه اضافه کنند که جلو فشار رو بگیره و فشار به صفحه زیرین نیاد ، که هم باعث کاهش نور میشه و هم سطح دید رو کاهش میده و هم هزینه اضافی داره ، شاید شزکت هایی اینکارو کردند منکه اطلاع ندارم ولی به نظرم باعث کاهش کیفیت میشه چون در فاصله بین ال سی دی و سطح بیشتر میشه و لایه هایی هم این وسط باید بیاد

فکر کنم شما هم وسط صفحه رو بیشتر با ناخن فشار بدید دور قسمتی که فشار وارد میکنید تغییر رنگها رو مشاهده کنید ، همونطور که میدونید صفحات مقاومتی چند لایه هستند و فاصله یکم بیشتر از فاصله ال سی دی لپ تاپ هست مثلا ولی بازم با فشار اون تغییر مشاهده میشه

محافظ رو که آره چون این صفحه ها معمولا نوعی پلاستیک هستند و راحت روشون خش میفته

یا حق
من دارم با نهایت فشار ال سی دی رو فشار میدم ... اما همچین چیزی ندیدم . گوشیم محافظ ال سی دی داره اما قبلش هم اینطوری نبود .
مدل مال من هم 5233 هست و با بقیه فرقی نداره .

شاید محافظ من تاثیر گذار بوده باشه .

Kiumars_H
20-12-2009, 13:46
بچه ها من یه فریم ور دارم که میشه روش تم اد کرد اما مال اروپای شرقی اگه خواستید بگید بزارم

You can delete all the standard content;
added a large number of useful applications;
removed all garbage
deleted "mobile coupon" (with tips);
added saver;
added a gray theme ";
add useful widgets;
increased heap-memory for Java applications

hamsah
20-12-2009, 15:04
گوشیمو برای بار اول که به PcStudio وصل کردم شناخت اما وقتی دوباره حذفش کردم و ریختم دیگه نمیشناسه چه کار کنم

Axim
20-12-2009, 15:56
دوستان فریمور جدید این گوشی رو حتما دیدین که منوش تفکیک شده هست و تظیمات بیشتری داره. امکان اپگرید هست تو خونه؟ اگر اره لینک اموزش رو بدید ممنون میشم.

saeedfweb
20-12-2009, 16:02
سلام
من هم می خوام اینو بدونم

دوستان فریمور جدید این گوشی رو حتما دیدین که منوش تفکیک شده هست و تظیمات بیشتری داره. امکان اپگرید هست تو خونه؟ اگر اره لینک اموزش رو بدید ممنون میشم.
چون سونی اریکسون و نوکیا رو می شه با اینترنت بروز کرد
این گوشی رو چطور؟
راستی؟ میشه تبدیل برای هدفونش به جک 3.5mm پیدا کرد
ممنون

ضمنا من هنوز نخریدم
قیمت جدید از علاالدین دارید؟

Kiumars_H
20-12-2009, 19:40
بچه ها لطفا وقت بزارید کمی مطالب قدیم مطالعه کنید سوالهای تکراری نکنید ما هم وقتی وارد شدیم 100 صفحه مطالعه کردیم تا به زحمت بچه ها توهین نشه و همین طور با مطالب بسیار جالبی راجب گوشیتون که نمیدونستید برخورد میکنید.
.
.
.
.
.

Kiumars_H
20-12-2009, 19:52

Maysam-BFU
20-12-2009, 20:42
سلام.

قسمت Smart Unlock این گوشی خیلی جالبه ، کسایی که نمیدونن : با فعال کردن این قسمت شما برای یک قسمت مثلا Sms ها حرف S رو تعریف می کنید و بعد وقتی که LCD قفل هست ، حرف S رو با دست روی ال سی دی می کشید و وارد Sms ها میشه...

این مورد خیلی جالبه .

من شنیدم قسمتی رو میشه تو این گوشی فعال کرد که اگر کسی گوشی شمارو بدزده و طرف سیمکارت خودش رو بندازه ، توسط تنظیماتی که قبلا شما انجام دادید و شماره دیگری که وارد کرده اید. از سیمکارت طرف یک اس ام اس مخفی به اون شماره میاد و شما متوجه میشید که سیم کی تو گوشی شماست ؟!!!!!

کسی چنین چیزی شنیده ! یا سرکاریه ! یا اگه هست چطور ؟

akbarferdosi
20-12-2009, 20:53
[quote=Maysam-BFU;4507125]سلام.

من شنیدم قسمتی رو میشه تو این گوشی فعال کرد که اگر کسی گوشی شمارو بدزده و طرف سیمکارت خودش رو بندازه ، توسط تنظیماتی که قبلا شما انجام دادید و شماره دیگری که وارد کرده اید. از سیمکارت طرف یک اس ام اس مخفی به اون شماره میاد و شما متوجه میشید که سیم کی تو گوشی شماست ؟!!!!!

کسی چنین چیزی شنیده ! یا سرکاریه ! یا اگه هست چطور ؟[/quote

کاملا درسته شما درقسمت سکوریتی گزینه آخر میتونید تنظیماتشو انجام بدهید

akbarferdosi
20-12-2009, 20:54
سلام.

قسمت Smart Unlock این گوشی خیلی جالبه ، کسایی که نمیدونن : با فعال کردن این قسمت شما برای یک قسمت مثلا Sms ها حرف S رو تعریف می کنید و بعد وقتی که LCD قفل هست ، حرف S رو با دست روی ال سی دی می کشید و وارد Sms ها میشه...

این مورد خیلی جالبه .

کسی چنین چیزی شنیده ! یا سرکاریه ! یا اگه هست چطور ؟

کاملا درسته شما درقسمت سکوریتی گزینه آخر میتونید تنظیماتشو انجام بدهید

p30baz
20-12-2009, 22:07
دوستان یه مشکل
وقتی تماسی رو Reject می کنم گوشی یه اس ام اس خالی واسه طرف می فرسته!!!!
میدونین قضیه چیه؟؟
چجوری غیر فعالش کنم؟

Maysam-BFU
21-12-2009, 11:39
موقع خرید این گوشی قلم داره یا نه ؟

برای من قلم نداشت !

free_touch
21-12-2009, 13:29
کشتن مگس با انگشت(کاملا لمسی):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود:

اولین بازی مخصوص استار که با شتاب سنج باید بازی کرد و روی استار بدون هیچ مشکلی کار می کنه:

دانلود:

amidsafa
21-12-2009, 13:45
سلام.من اس ام اس های فارسی رو نمیتونم دریافت کنم.5233 s
کسی نرم افزارشو داره؟ممنون

ahriman323
21-12-2009, 15:51
بچه ها من یه فریم ور دارم که میشه روش تم اد کرد اما مال اروپای شرقی اگه خواستید بگید بزارم

removed all garbage
added saver;
added a gray theme ";
add useful widgets;

خودت نصب کردی؟؟خوبه؟بذارش

Kiumars_H
21-12-2009, 16:22
من باهاش مشکلی ندارم زبان eng امکان فارسی نویسی نداره و نمی خونه امکاناتشم که بالاتر ذکر کردم

mohammad_s7201
21-12-2009, 17:50
اون بازی مگس تو پست 1540 گویا مشکل داره. اصلا مگسه رو نمیشه کشت.
وقتی با انگشت رو صفحه میزنم فقط صدا میده.
واسه شما هم همینطوره؟

ahriman323
21-12-2009, 18:09
من باهاش مشکلی ندارم زبان eng امکان فارسی نویسی نداره و نمی خونه امکاناتشم که بالاتر ذکر کردم

sms که میدی دلیوریش مسیج میاد برات؟:2:
فریمور را کجا گذاشتی ؟!

Maysam-BFU
21-12-2009, 19:01
حداقل کسی نمیدونه چجوی قسمتی از متنی که تو Message نوشتم رو باید کپی کنم !! و بعد بخوام جای دیگه paste کنم.

mahdi_mbi
21-12-2009, 19:07
حداقل کسی نمیدونه چجوی قسمتی از متنی که تو Message نوشتم رو باید کپی کنم !! و بعد بخوام جای دیگه paste کنم.

این امکان رو نداره!

free_touch
21-12-2009, 19:34
اون بازی مگس تو پست 1540 گویا مشکل داره. اصلا مگسه رو نمیشه کشت.
وقتی با انگشت رو صفحه میزنم فقط صدا میده.
واسه شما هم همینطوره؟

میشه کشت.من روزی 40 50 تا می کشم :31:
چندبار اول که روی مگسه فشار میدی ویز ویز می کنه و پرواز می کنه.
فکر کنم 5 تا 6 بار باید فشار داد(5 تا 6 بار در میره) تا له شه.:31:

p30baz
21-12-2009, 22:47
دوستان یه مشکل
وقتی تماسی رو Reject می کنم گوشی یه اس ام اس خالی واسه طرف می فرسته!!!!
میدونین قضیه چیه؟؟
چجوری غیر فعالش کنم؟

دوستان یعنی من فقط این مشکل رو دارم؟؟؟؟ :18:
یکی جواب بده

forexet
21-12-2009, 23:01
دوستان یعنی من فقط این مشکل رو دارم؟؟؟؟ :18:
یکی جواب بده

شما Auto Reply یا Auto Message یا یه همچین چیزی بود که این کارو میکرد رو برو Off کن روز اول با گوشی ور رفتنی دیدمش

الان یادم نیست کجا بود تنظیمش چون گوشی ماشالله خیلی تنظیمات داره
بگرد پیدا میکنی

darkmindms
21-12-2009, 23:23
بچه ها اکه والپیپر خوب دارین بذارین

forexet
21-12-2009, 23:48
بیا عزیز

اینم میتونی بندازی ، ملت فکر کنن وینمو داره کی به کیه...:31: البته میتونی با نرم افزار یکی از عکسهارو بردای و jpg کنی تا اینطوری هی عوض نشه

خیلی از این عکسهای آندروید اینا هست تو گوگل خوت سرچ کن با سایز 240 در 400

راستی اون دوستی که بازی هارو مخصوصا با شتاب سنجرو گذاشته خیلی خیلی ممنونم
خدا خیرت بده
خواهشا هرکی بازی با دوربین یا شتاب سنج یا حتی لمسی جالب گیر آورد بیاد اینجا بزاره همه دعاش میکنیم

اگه مارو دعا میکنید (که محتاجیم به دعا تو این محرم) و میخواید ، بشینم براتون والپیپرهایی برای هر 3 تا دسکتاپ درست کنم ( 3 تا عکس زیبا پیدا کنم بچسبونم به هم بعد روش یکم تغییرات بدم و اسمتونم روش بنویسم :D )

با سپاس

Kiumars_H
22-12-2009, 00:03
sms که میدی دلیوریش مسیج میاد برات؟:2:
فریمور را کجا گذاشتی ؟!

:31: تا به حال مسیج ندادم .نمیدونم

frimware S5230XEII2_mod

removed all garbage
added saver;
added a gray theme ";
add useful widgets;

darkmindms
22-12-2009, 00:56
بیا عزیز

اینم میتونی بندازی ، ملت فکر کنن وینمو داره کی به کیه...:31: البته میتونی با نرم افزار یکی از عکسهارو بردای و jpg کنی تا اینطوری هی عوض نشه

خیلی از این عکسهای آندروید اینا هست تو گوگل خوت سرچ کن با سایز 240 در 400

راستی اون دوستی که بازی هارو مخصوصا با شتاب سنجرو گذاشته خیلی خیلی ممنونم
خدا خیرت بده
خواهشا هرکی بازی با دوربین یا شتاب سنج یا حتی لمسی جالب گیر آورد بیاد اینجا بزاره همه دعاش میکنیم

اگه مارو دعا میکنید (که محتاجیم به دعا تو این محرم) و میخواید ، بشینم براتون والپیپرهایی برای هر 3 تا دسکتاپ درست کنم ( 3 تا عکس زیبا پیدا کنم بچسبونم به هم بعد روش یکم تغییرات بدم و اسمتونم روش بنویسم :D )

با سپاس

اقا ممنون اگه میشه بگو چجوری 3 تایی درست کنم

forexet
22-12-2009, 03:06
اقا ممنون اگه میشه بگو چجوری 3 تایی درست کنم

ساده ترین راه: 3 تا عکس 240 در 400 بردار بعد هر 3 تاشونو ادیت بزن جوری که 3 تا Paint باز شه ، حالا تو یکی از paint ها تو کادر عکس سمت راست دقیقا وسط صفحه یه مربع آبی کمرنگ کوچیک هست اونو بگیر بکش جوری که 3 برابر عکس بشه یا بزرگتر (بعدا اگه اضافه اومد میتنی کوچیک کنی) حالا برو تو paint دوم Ctrl + A و بعد Ctrl + C بزن و بعد بیا paint اول Ctrl + V بزن و عکسو بکش دقیقا از سمت راست بچسبون به این عکس اولی ، عکس سوم هم همینطوری بیار بچسبون به اونا و بعد اگه صفحه سفید اضافه اودمده بود یکم کادرو کوچیک کن تا فیکس شه بعد هم که عکس رو Save کن و تمام

ببخشید دیگه من نمیدوونستم شما تا چه حد آشنایی با جزئیات توضیح دادم

من با Adobe Flash کار میکنم ولی با همین paint میشه 3 تارو بهم چسبوند

-=======================
راستی بچه ها فریم ور نریزین اینا برا s5230 هست نه برای ما که s5233 هستیم ، اینو ریزین مشکل تو فارسی پیدا میکنین و البته اگه گارانتی اصلی داشته باشین احتمالا گارانتی میپره (مطمئن نیستم) چون فریم ور مخصوص گوشی شما نیست این

-=======================

Kiumars_H
22-12-2009, 11:08
ساده ترین راه: 3 تا عکس 240 در 400 بردار بعد هر 3 تاشونو ادیت بزن جوری که 3 تا Paint باز شه ، حالا تو یکی از paint ها تو کادر عکس سمت راست دقیقا وسط صفحه یه مربع آبی کمرنگ کوچیک هست اونو بگیر بکش جوری که 3 برابر عکس بشه یا بزرگتر (بعدا اگه اضافه اومد میتنی کوچیک کنی) حالا برو تو paint دوم Ctrl + A و بعد Ctrl + C بزن و بعد بیا paint اول Ctrl + V بزن و عکسو بکش دقیقا از سمت راست بچسبون به این عکس اولی ، عکس سوم هم همینطوری بیار بچسبون به اونا و بعد اگه صفحه سفید اضافه اودمده بود یکم کادرو کوچیک کن تا فیکس شه بعد هم که عکس رو Save کن و تمام

ببخشید دیگه من نمیدوونستم شما تا چه حد آشنایی با جزئیات توضیح دادم

من با Adobe Flash کار میکنم ولی با همین paint میشه 3 تارو بهم چسبوند

-=======================
راستی بچه ها فریم ور نریزین اینا برا s5230 هست نه برای ما که s5233 هستیم ، اینو ریزین مشکل تو فارسی پیدا میکنین و البته اگه گارانتی اصلی داشته باشین احتمالا گارانتی میپره (مطمئن نیستم) چون فریم ور مخصوص گوشی شما نیست این

-=======================

نه اتفاقا این راه سخت است :31: برنامه Samsung S5230 Wallpaper Creator دانلود کنید و لذت ببربد.

Maysam-BFU
22-12-2009, 11:19
این هم یک عکس قشنگ مخصوص محرم.

ali_golden
22-12-2009, 12:26
با سلام به دوستان
دوستان من به یه مشکل خوردم !!!
پلیر گوشیم چند وقتیه که فایل های تصوصری رو بی صدا پخش می کنه !!!
هر چی ور رفتم نفهمیدم مشکل از چیه، فایل های صوتی صدا دارن، ولی تصویری هام صدا ندارن، به نظرتون مشکل از چی و کجاست !!!
یک سوال دیگه دوستان
من اسمس فارسی گوشیم
نه میشه T9 رو خاموش کرد :41:
و نه برای فارسی کیبوردش Qwerty میشه :41:
اسمس فارسی دادن یعنی شکنجه اینجوری

darkmindms
22-12-2009, 12:48
با سلام به دوستان
دوستان من به یه مشکل خوردم !!!
پلیر گوشیم چند وقتیه که فایل های تصوصری رو بی صدا پخش می کنه !!!
هر چی ور رفتم نفهمیدم مشکل از چیه، فایل های صوتی صدا دارن، ولی تصویری هام صدا ندارن، به نظرتون مشکل از چی و کجاست !!!

فایل تصویری رو در حالت فول اسکرین بذار بعد 2 الی 3 ثانیه دکمه صدا رو نگه دار
اینجوری تنظیم صدات میاد و میتونی زیادش کنی :8:

terrorhell
22-12-2009, 13:50
سلام ، بچه ها من این گوشیو 1 هفتس خریدم اما الان هر کی بهم زنگ میزنه صدای من نمیره با اگه صدام میره خیلی خیلی ضعیفه

چی کارش کنم

darkmindms
22-12-2009, 14:44
نه اتفاقا این راه سخت است :31: برنامه Samsung S5230 Wallpaper Creator دانلود کنید و لذت ببربد.

اقا اگه لینک این برنامه رو داری ممنون میشم بذاری

mohammad_s7201
22-12-2009, 14:55
اقا اگه لینک این برنامه رو داری ممنون میشم بذاری

Samsung S5230 Wallpaper Creator

ali_golden
22-12-2009, 17:26
یک سوال دوستان
من اسمس فارسی گوشیم
نه میشه T9 رو خاموش کرد
و نه برای فارسی کیبوردش Qwerty میشه
اسمس فارسی دادن یعنی شکنجه اینجوری !!!
همه استارها اینجوری هستن

Kiumars_H
22-12-2009, 17:30
سلام ، بچه ها من این گوشیو 1 هفتس خریدم اما الان هر کی بهم زنگ میزنه صدای من نمیره با اگه صدام میره خیلی خیلی ضعیفه

چی کارش کنم

اگه ریشه یابی براتون مشکلِ
از لیست تلفن و اطلاعات مهم یه بکاپ بگیرید بعد ...........*2767*3855#
آپدیت فریم ور گام بعدیِ

Alberto
22-12-2009, 18:28
کشتن مگس با انگشت(کاملا لمسی):

دانلود:

اولین بازی مخصوص استار که با شتاب سنج باید بازی کرد و روی استار بدون هیچ مشکلی کار می کنه:

دانلود:

لینک این بازی شتاب سنج خرابه !!! اگه می شه یه جا اپلود کن

free_touch
22-12-2009, 18:32
لینک این بازی شتاب سنج خرابه !!! اگه می شه یه جا اپلود کن

لینک ها عوض شدن و کار می کنن.

ahriman323
22-12-2009, 19:55
:31: تا به حال مسیج ندادم .نمیدونم

:18: عجّــــــــــــــب
بیزحمت یه تست کن/دلیوری اس ام اس باید روشن باشه

بچه ها اکه والپیپر خوب دارین بذارین
تو این وب هرچی بخوای هست

hesam-sam
22-12-2009, 20:00
سلام :من بين انتخاب استار و كوكي ترديد دارم؟
به نظر شما كدوم بهتره؟

mohammad_s7201
22-12-2009, 20:18
یک سوال دوستان
من اسمس فارسی گوشیم
نه میشه T9 رو خاموش کرد
و نه برای فارسی کیبوردش Qwerty میشه
اسمس فارسی دادن یعنی شکنجه اینجوری !!!
همه استارها اینجوری هستن

بله همه استارها همینجورن. حالت فارسی qwery نداره ولی عربیش داره.
اونم T9 نیست. وقتی کیبرد رو فارسی میکنی همونجوری باید تایپ کنی. اتفاقا اگر بهش عادت کنی روش خوبیه چون برای تایپ هر حرف فقط دو حرکت لازمه. مثلا برای تایپ حرف "م" بجای اینکه 6 بار دکمه8 رو فشار بدی با دو حرکت یعنی اول دکمه 8 و بعد دکمه 6 رو میزنی و"م" تایپ میشه.

Alberto
22-12-2009, 20:30
اونم T9 نیست. وقتی کیبرد رو فارسی میکنی همونجوری باید تایپ کنی. اتفاقا اگر بهش عادت کنی روش خوبیه چون برای تایپ هر حرف فقط دو حرکت لازمه. مثلا برای تایپ حرف "م" بجای اینکه 6 بار دکمه8 رو فشار بدی با دو حرکت یعنی اول دکمه 8 و بعد دکمه 6 رو میزنی و"م" تایپ میشه.

این چه مدلشه دیگه . همون قبلی بهتره . چرا فارسی رو این شکلی گذاشته . بقیه رو نه ؟

Kiumars_H
22-12-2009, 20:50
[quote=ahriman323;4512039]:18: عجّــــــــــــــب

:46: اپراتوری که من استفاده میکنم سرویس تماسش مجانی برا همین استفاده نکرده بودم

برا من دلیوری میده

r_you168
22-12-2009, 23:04
recorder فقط 1 ساعت record میکنه, برنامه واسه record نامحدود هست واسه این گوشی؟lمشگل بعدی منشی که هر کی میخواد پیقام بزاره قطع میکنه این مشگل یکی از دوستان بود تو پستای قبلی

bushveg
22-12-2009, 23:35
سلام دوستان .
این گوشی حافظه sms محدود داره فقط 500 عدد sms یک صفحه ای . یعنی کلآ 500 صفحه. خیلی بده از من الان رو 175 دیگه sms نمیگیره آخه بعضیهاش چند صفحه ای هست. فارسی هم جای بیشتری میگیره. یه فکری بکنید . نمیشه کاری کرد روی مموری ذخیره بشن.؟؟؟؟؟ :41:

Michael Ropy
23-12-2009, 06:46
ببینم نمیشه حال اس ام اس کیپدی رو به همون حالت عادی تبدیل کرد؟!؟!؟ من تاحالا یه اس ام اس فارسی هم نفرستادم!

mohammad_s7201
23-12-2009, 08:05
اين هم 10 تا والپيپر مخصوص محرم، تقديم به دوستان.
خودم ساختمشون، اميدوارم خوشتون بياد

اينم يه نمونش:

r_you168
23-12-2009, 09:57
مشگل بعدی منشی که هر کی میخواد پیقام بزاره قطع میکنه این مشگل یکی از دوستان بود تو پستای قبلی

کسی میدونه چه جوری میشه این مشگل منشی رو حل کرد دوستان اگه یه راهنمایی بکنن ممنوم میشم چون به منشی خیلی احتیاج دارم

Vallio
23-12-2009, 12:37
دوستان متاسفانه هیچ دیکشنری معروفی بجز پی ام دی روی این ستاره سامسونگ نصب نمیشه !
ولی بازم دارم میگردم ...

ali_golden
23-12-2009, 13:09

به نظر من که اسمس دادن به این روش خیلی زجر آوره
از وقتی که فهمیدم اسمس فارسیش اینجوریه خیلی تو ذوقم خورده
شاید با یه گوشی دیگه عوضش کنم :41:

mohammad_s7201
23-12-2009, 14:02
به نظر من که اسمس دادن به این روش خیلی زجر آوره
از وقتی که فهمیدم اسمس فارسیش اینجوریه خیلی تو ذوقم خورده
شاید با یه گوشی دیگه عوضش کنم :41:

خوب با عربي تايپ كن. ولي به نظر من اگه بهش عادت كني خيلي خوبه.
قبلا هم گفتم تو اين روش واسه تايپ هر حرف فقط 2 حركت لازمه ولي روش عادي مثلا تايپ "م" احتياج به 6 تا حركت داره.

ahriman323
23-12-2009, 23:37
[quote=ahriman323;4512039]:18: عجّــــــــــــــب

:46: اپراتوری که من استفاده میکنم سرویس تماسش مجانی برا همین استفاده نکرده بودم

برا من دلیوری میده
دلیوری یک اسمس میاد توی اینباکس مسیج ها؟
حتما خارجی که رایگانه:40:

سلام :من بين انتخاب استار و كوكي ترديد دارم؟
به نظر شما كدوم بهتره؟
کوکی بگیر استار مسخرست
sms میدی دلیوریش یک اسمس میاد تو اینباکست
شارژش که کم میشه نه عکس میگره نه فیلم نه موزیک نه منشی تلفنی عمل میکنه نه میشه بازی کرد یعنی تعطیل
درب پشتش به شدت خط ریز میوفته
باتری که کم میشه هی پیغام میده که باطری ضعیفه میره رو اعصاب تا 6-9 ساعت هم روشن میمونه با باطری کم اگر هم رو سایلنت باشه خدا نصیب نکنه هی ویبره میزنه که باطری ضعیفه
کیبورد فارسیش مسخرست
من با گارانتی اصلی خریدم اگه خواستی با ضرر بهت میفروشم بقیه پولتو بزار جیبت بزن به یه درد دیگه:27::31:
عیب های کوکی را نمیدونم چون نداشتم

urban.reptile
23-12-2009, 23:42
فشار زیاد یعنی چی؟

من می فهمم چی میگی. خودم 2 تا استار دارم. یکیش سالمه. اون یکی این طوریه. اونی که این طوریه(:31:) ال سی دیش کلا مشکوک می زنه و کیفیتش پایین تره.

p30baz
24-12-2009, 10:58
آقا این قضیه auto reply message چیه؟
من هر وقت تماسی رو رد می کنم یه اس ام اس خالی واسه طرف میفرسته
کسی دلیلشو نمیدونه؟
چجوری غیر فعالش کنم؟

r_you168
24-12-2009, 12:17
[QUOTE=------;4515702]آقا این قضیه auto reply message چیه؟
کسی دلیلشو نمیدونه؟
چجوری غیر فعالش کنم؟[/QUOTE
profile آخرین گزینه auto reply احتمالا همون در ضمن مشگل منشی هم فهمیدم چی هر کی هین مشگل داره بگه

ALMONZ
24-12-2009, 14:13
با سلام .

يك سوال در مورد s5233 داشتم . sms هاي كه حاوي تصاوير يا انيميشن باشند رو فقط متن رو نشون ميده البته منظورم فايلهاي متعارفي كه در گوشها مثلا سوني اريكسون ، نوكيا يا حتي مدل هاي قبلي سامسونگ بطور پيش فرض وجود داره نه mms . در مورد شكلكها هم مثلا :20: به صورت ( : نسان مي دهد .

البته sms هايي كه حاوي تصاوير wbmp اصلا باز نمي كند

آيا تنظيمي براي حل مشكل وجود دارد ؟ چون بسياري از sms ها را نمي توان ديد . :41:

ahriman323
24-12-2009, 15:21
با سلام .

يك سوال در مورد s5233 داشتم . sms هاي كه حاوي تصاوير يا انيميشن باشند رو فقط متن رو نشون ميده البته منظورم فايلهاي متعارفي كه در گوشها مثلا سوني اريكسون ، نوكيا يا حتي مدل هاي قبلي سامسونگ بطور پيش فرض وجود داره نه mms . در مورد شكلكها هم مثلا :20: به صورت ( : نسان مي دهد .

البته sms هايي كه حاوي تصاوير wbmp اصلا باز نمي كند

آيا تنظيمي براي حل مشكل وجود دارد ؟ چون بسياري از sms ها را نمي توان ديد . :41:

این عیب هم داره:19:
شکلک تعطیل

Kiumars_H
24-12-2009, 17:05
[quote=------;4515702]آقا این قضیه auto reply message چیه؟
کسی دلیلشو نمیدونه؟
چجوری غیر فعالش کنم؟[/QUOTE
profile آخرین گزینه auto reply احتمالا همون در ضمن مشگل منشی هم فهمیدم چی هر کی هین مشگل داره بگه

چی رو متوجه شدی حالا
من که کلا منوی منشی ندارم خدا رو شچر نمیدوم از کجا بیارم:20:

shiibo
25-12-2009, 15:33
سلام دوستان...خوبید؟؟؟منم یه استار خریدم...

تا صفحه 32 پست های اینجارم خوندم...

ممنون از کمک هاتون...خیلی بدردم خورد...

چند تا سوال داشتم...کسی هست الان جواب بده؟

shiibo
25-12-2009, 15:44
سلام به دوستان...

منم یه استار دارم ولی زیاد بلد نیستم..باهاش کار کنم چون قبلا نوکیا داشتم و اون امکاناتش بیشتر بود

...

اینم فقط بخاطر قیمت مناسب و تاچ بودنش خریدم..

فقط یه چند تا سوال داشتم...می تونم بپرسم؟؟؟

----یه کامنت هم فرستادم فکر کنم ارسال نشد...این اگه ارسل شد خبر بدین:46:

shiibo
25-12-2009, 16:11
دوستم بازی نصب شد موقعه اجرا ارور memory میداد

ببخشید من رفتم تو این پیج ولی چرا دکمله دانلود رو نمیبینم که دانلود کنم؟:31:

mohammad_s7201
25-12-2009, 20:25
سلام به دوستان...

منم یه استار دارم ولی زیاد بلد نیستم..باهاش کار کنم چون قبلا نوکیا داشتم و اون امکاناتش بیشتر بود

...

اینم فقط بخاطر قیمت مناسب و تاچ بودنش خریدم..

فقط یه چند تا سوال داشتم...می تونم بپرسم؟؟؟

----یه کامنت هم فرستادم فکر کنم ارسال نشد...این اگه ارسل شد خبر بدین:46:

دوست عزیز خوب سوالت رو بپرس تا بچه ها بیان جواب بدن :20:
شما هی میگی سوال دارم ولی نمیپرسی :31:

SonyEricsson
25-12-2009, 22:24
سلام بر همگی،

من تازه این گوشی رو خریدم! کیفیت عکاسیش تعریفی نداره گاهی اوقات فکر میکنم VGA باشه تا مگاپیکسل!

آیا واقعا همینه کیفیت این گوشی؟

Kiumars_H
25-12-2009, 22:39
سلام بر همگی،

من تازه این گوشی رو خریدم! کیفیت عکاسیش تعریفی نداره گاهی اوقات فکر میکنم VGA باشه تا مگاپیکسل!

آیا واقعا همینه کیفیت این گوشی؟

من یه E71 دارم و یه s5230 دوربینش از نظر کیفییت هیچ فرقی نداره

Kiumars_H
25-12-2009, 22:42
اینم تقدیم به رفقا کاملا تست کردم بهانه نباشه :)

Touchscreen_games

PASS :Kiumars_Hemmati@yahoo.com

List:
Asphalt4
Capone Casino
CSI
Farcry2
FerrariWorldChampionship2009
MidnightPool2
PrinceOfPersia4
RealFootballManager
UNO
TomClancy's HAWX
etc.
(Total 110 selected Touchscreen games)

Kiumars_H
25-12-2009, 22:46

Soft

City Cams - program for viewing web cameras installed in various cities around the world.
Compass - Compass program, working after setting linked to the time zone, latitude and longitude.
FirstAid - Collection of tips for emergency assistance.
Gmail - mail client to access mail on gmail.com.
Jimm - Stable working version jimm from Aspro, perfectly sharpened under Samsung gt-s5230.
LangEn by Etty - Russian-English phrase.
Light - a program that includes a temporary fill white color of the entire screen to simulate a flashlight.
MailRuAgent - mobile version Mail.Ru Agent.
Map Mobile Navigator - the best program for GPS-navigation for java. Knows how almost everything in this area!
MFRadio - program for listening to streaming radio stations via the internet.
Midpssh - program for the organization telnet-ssh dosutpa in remote computers.
MiniCommander - two pane file manager, as close as possible to the computer file manager.
OperaMini - browser. Option OperaMini3 ideally designed for comfortable viewing sites and forums that are text versions of registration. Option OperaMini4 - the most stable and versatile version. Option OperaMini5_Beta ideally designed for finger touch control.</SPAN>
PhoneWizard - program to determine whether a caller to a specific operator.
ReadManiac - the best program for reading text documents and books.
Management:
----
Touch your finger to the top right corner - next
Touching a finger in the bottom right - back
Touching a finger in the center of the screen - to call the menu (OK)
RecManiac - software recorder.
Skype - mobile version of the famous client.
Translateit - Anglo-Russian and Russian-English online translator.
TTPodPlayer - a music player with advanced features.
TVcControl - television program with announcements on a huge number of channels with on-line database updating and subsequent reading in the off-line.
WapMeteo - program to determine the weather, exchange rates and precious metals with the dynamics of exchange rate changes.
Yandexmaps - mobile version of Yandex maps.

free_touch
25-12-2009, 22:46
اتفاقا دوربین استار جزء 3.2 های خوبه.
شما کیفیت 5800 و 5530 نوکیا رو ببینی (که قیمتشون به ترتیب 120 تومن و 60 تومن گرونتر از استار هستش) و حتی ال جی کوکی رو ببینی متوجه میشی که کیفیت استار در روز چقدر بهتره.
اسمایل شات + پانوراما هم که داره.

برخی از دوستان از استار خیلی ایراد میگیرن.
باید توجه داشته باشید که قیمت این گوشی 150 تومنه !!!! و نباید انتظارات نامعقول از یک گوشی 150 تومنی داشت.
تا سال قبل با 150 میشد یک گوشی رم خور بلوتوث دار خرید . اما حالا میشه یه گوشی تاچ با دوربین 3.2 خرید.

Vallio
25-12-2009, 23:06

Touchscreen_games

دوست عزیز شما میتونید این فایل ها رو جای دیگه ای مثل مدیا فایر یا ... آپ کنید ؟!

forexet
26-12-2009, 01:07
با تشکر از آقای Kiutala :10:
من فایلهای ایشون رو به صورت لینک مستقیم میزارم که دوستان راحت دانلود کنند با دانلود منیجر :27:

دانلود بازیهای لمسی برای S5233

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود برنامه ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط جایی جز P30world نذارید لینکارو که سرور مشکل پیدا نکنه :31:

اگه بعد از مدتی لینکها مشکل داشت بهم پیغام بدید لینک فایلها رو رو سرور خودم بدم :D

یا حق

masoudtr
26-12-2009, 10:42
من فایلهای ایشون رو به صورت لینک مستقیم میزارم که دوستان راحت دانلود کنند با دانلود منیجر :27:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط جایی جز P30world نذارید لینکارو که سرور مشکل پیدا نکنه :31:

اگه بعد از مدتی لینکها مشکل داشت بهم پیغام بدید لینک فایلها رو رو سرور خودم بدم :D

یا حق
اینا که پسوردش را نگذاشتی که؟؟؟

saladii
26-12-2009, 11:06
password?????

bushveg
26-12-2009, 13:46
سلام دوستان .
این گوشی حافظه sms محدود داره فقط 500 عدد sms یک صفحه ای . یعنی کلآ 500 صفحه. خیلی بده از من الان رو 175 دیگه sms نمیگیره آخه بعضیهاش چند صفحه ای هست. فارسی هم جای بیشتری میگیره. یه فکری بکنید . نمیشه کاری کرد روی مموری ذخیره بشن.؟؟؟؟؟ :41:

جوابی ندادین. یعنی هیچکس هنوز با اس ام اس این گوشی مشکل پیدا نکرده. یا شایدم کسی دیگه اهل اس بازی نیست:46:

Kiumars_H
26-12-2009, 14:24
.
.
.

Kiumars_H
26-12-2009, 14:31

یا حق

آقا دستت درد نکنه دلیل پسورد گذشتن همینه دیگه :) سرویس شدم تا دونه دونه اینا رو تست کردم فقط به خاطر بچه های فرم.

.

به زودی به امید خدا پکهای جدید قرار میدهم

bushveg
26-12-2009, 14:39
password?????

pass: Kiumars_Hemmati@yahoo.com

mohammad_s7201
26-12-2009, 17:03
جوابی ندادین. یعنی هیچکس هنوز با اس ام اس این گوشی مشکل پیدا نکرده. یا شایدم کسی دیگه اهل اس بازی نیست:46:

هیچ کاریش نمیشه کرد.
باید بسوزی و بسازی

darkmindms
26-12-2009, 17:30
کسی میدونه چه جوری میشه این مشگل منشی رو حل کرد دوستان اگه یه راهنمایی بکنن ممنوم میشم چون به منشی خیلی احتیاج دارم

اقا منشی منم اینطوری شد!!!!:41:
قبلا خیلی خوب کار میکرد ولی امروز دیدم قبل از اینکه کسی پیغام بذاره قطع کرد!!
لطفا کمک کنین

forexet
27-12-2009, 00:38
دوستان اون فایلها دقیقا فایلهای آقای Kiutala بود که بعضی ها گفتند نمیتونن دانلود کنند لینک مستقیم گذاشتم
پسورد هم دقیقا همون هست یعنی:
پسورد فایلها:
Kiumars_Hemmati@yahoo.com

فقط دوستان نرم افزارها 3 یا 4 تاش به درد میخوره ، بقیه اش اجرا میشه ولی هم زبانش روسی هست هم معمولا مربوط به روسیه و یا جاهای دیگه هست

ولی بازیها تقریبا نصفشون کار میکنند ، ولی خوب بازیهای i900 هستن معمولا و خیلیهاش نصب نمیشه
ولی خوب با چند تا از بازیهاش که نصب شد خیلی حال کردم
اگه کسی تونست همه رو نصب کنه بگه ، شاید ایراد از منه

تشکر از آقای کیومرث

Kiumars_H
27-12-2009, 15:12
دوستان اون فایلها دقیقا فایلهای آقای Kiutala بود که بعضی ها گفتند نمیتونن دانلود کنند لینک مستقیم گذاشتم
پسورد هم دقیقا همون هست یعنی:
پسورد فایلها:
Kiumars_Hemmati@yahoo.com

فقط دوستان نرم افزارها 3 یا 4 تاش به درد میخوره ، بقیه اش اجرا میشه ولی هم زبانش روسی هست هم معمولا مربوط به روسیه و یا جاهای دیگه هست

ولی بازیها تقریبا نصفشون کار میکنند ، ولی خوب بازیهای i900 هستن معمولا و خیلیهاش نصب نمیشه
ولی خوب با چند تا از بازیهاش که نصب شد خیلی حال کردم
اگه کسی تونست همه رو نصب کنه بگه ، شاید ایراد از منه

تشکر از آقای کیومرث

البته عزیزم اونطوریم نیست که هر چی بدرد شما نخوره بدرد نخوره :) من تک تکشون لازم دارم, البته شاید به درد بچه های داخل کشور نخوره هدف این بود زحمت بچه ها رو کم کنم
من بازی ها رو تک تک تست کردم ok بودن خیلی هاش که ژانرشُ دوست داشتم هنوز دارم.
خلاصه , به امید خدا یه پک جدید دارم جمع میکنم سعی میکنم بهتر باشه

من لیست فایل ها رو اضافه کردم لطفا شمام اضافه کن بچه ها مطالعه کنن قبل DL
:)

Kiumars_H
27-12-2009, 15:51

بازی با صفحه لمسی و صفحه کامل برای طرفداران جنگ. بازی برای KP500 ، برای S5230 صفحه کنترل رو حذف کردم.

PASS : Kiumars_Hemmati@yahoo.com

free_touch
27-12-2009, 16:23
برنامه paint (کاملا لمسی)برای استار که تقریبا مشابه paint ویندوزه و خیلی جالب و بدرد بخوره و بدون هیچ مشکلی روی استار نصب و اجرا میشه:

Michael Ropy
27-12-2009, 19:12
نتیجه بنچمارک JBenchmark 2.0 گوشی استار:

JBenchmark2: 524
Image Manipulation: 335
Text: 700
Sprites: 661
3D Transform: 643
User Interface: 396

mohammad_s7201
27-12-2009, 20:04
بالاخره بعد از مدتها این فروم از بحث قیمت و مزایا و معایب در اومد. خسته شده بودم دیگه.

خوبه که یه مقدار هم به برنامه و بازی و... برسیم.

دست همتون درد نکنه بروبچ :10:

-reza-
27-12-2009, 23:59
نتیجه بنچمارک JBenchmark 2.0 گوشی استار:

JBenchmark2: 524
Image Manipulation: 335
Text: 700
Sprites: 661
3D Transform: 643
User Interface: 396
اینم نتیجه بنچمارک کوکی :

JBenchmark2: 388
Image Manipulation: 194
Text: 314
Sprites: 368
3D Transform: 380
User Interface: 1027 اینم نتایج بنچمارک 2 رقیب
ولی هنوز نفهمیدم چجوریه که همش متغیره توی 1 گوشی؟

iman65_sh
28-12-2009, 00:09
سلام، باتری استار تا چه حد کم بشه دیگه نمی شه برای فیلم و عکس و موزیک و منشی و .... ازش استفاده کرد؟

forexet
28-12-2009, 03:09
البته عزیزم اونطوریم نیست که هر چی بدرد شما نخوره بدرد نخوره :) من تک تکشون لازم دارم, البته شاید به درد بچه های داخل کشور نخوره هدف این بود زحمت بچه ها رو کم کنم
من بازی ها رو تک تک تست کردم ok بودن خیلی هاش که ژانرشُ دوست داشتم هنوز دارم.
خلاصه , به امید خدا یه پک جدید دارم جمع میکنم سعی میکنم بهتر باشه

من لیست فایل ها رو اضافه کردم لطفا شمام اضافه کن بچه ها مطالعه کنن قبل DL
:)

سلام خوبی نه منم نگفتم چون به درد من نمیخوره به درد کسی نمیخوره این که کاملا غیر منطقیه همچین چیزی منظورم نبود ، ولی تا جایی که من دیدم اکثر (نه همه) این نرم افزارها برای روسیه هست و تو ایران اصلا قابل استفاده نیست که بشه گفت به درد میخوره یا نه ولی بازیها توشون بازیهای خیلی جالبی بود ، نمیدونم شاید پک رو اشتاهی آپلود کردی نصفشون یا نصب نشدند یا کار نکرند

به هر حال من از بین اینا که نصب شد 6 7 تاشو خیلی حال کردم دستت درد نکنه خیلی دنبال اینجور بازیها بودم امیدوارم و خواهش میکنم که باز هم ادامه بدی و از اینجور کارا بکنی :دی ما هم دعات میکنیم

والا من همون روز که گوشیو خریدم یه سری بازی همینجا گذاشتم یه بار هم اسم بازیهای که کاملا سازگار هستند با استار رو گذاشتم بازم میگردم اگه باحال پیدا کردم میزارم

بچه ها این کتاب "هم خونه" برای استار من خودم اوقات بیکاری مطالعه میکنم اینو گفتم شاید به درد شما هم بخوره: لینک دانلود:
اینم یک پس زمینه سبز رنگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13.jpg

forexet
28-12-2009, 05:47
سلام، باتری استار تا چه حد کم بشه دیگه نمی شه برای فیلم و عکس و موزیک و منشی و .... ازش استفاده کرد؟

تو خط آخر باطری بعد از اولین پیغام low battery دیگه نمیشه برنامه اجرا کرد و فیلم و عکس و... تعطیل

اینم هر 2 نسخه بازی تاکسی دیوانه برای این گوشی ، یکی 3 بعدی و دیگری هم از بالا ، هر دو جالب هستند

عکس نسخه از بالا ، بازی 240 در 320 هست ، عکس کوچیکه، بازی جالبیه:

دانلود این نسخه:

عکس نسخه سه بعدی:

دانلود نسخه 3 بعدی:

forexet
28-12-2009, 06:04
میشه یکی لطف کنه یه بازی Solitaire کاملا لمسی با اندازه 240 در 400 بگذاره که کار کنه؟

من یکی دارم ولی اینجوریه که باید رو کارت کلیک کنی و یه دست میاد روش و دسته برمیداره و ما نمیتونیم بکشیم کارتو ، یه solitaire میخوام که بشه کارتها رو با قلم گرفت و کشید و جایی که میخوایم رها کنیم
سپاس

hbm_7052
28-12-2009, 08:42
براي بار n ام سوال ميكنم
كسي تا حالا با pc suite همراه گوشي بك آپ گرفته ؟

pluto2
28-12-2009, 09:33
یکی راهنمایی کنه زنک sms رو توی این گوشی توی چه قسمتی میشه عوض کرد؟
در ضمن صدای زنگ گوشی رو چجوری میشه کم یا زیاد کرد؟

darkmindms
28-12-2009, 15:35
دوستان اگه میشه منشیه گوشیتونو تست کنین ببینم برا من مشکل داره یا کلا استار مورد داره
برا من فقط کسایی که از موبایل تماس گرفتن میتونن پیغام بذارن
کسایی که از خط ثابت تماس میگیرنو قطع میکنه!!!!!!!!!!!!

amirkhan405
28-12-2009, 16:08
دوستان اگه میشه منشیه گوشیتونو تست کنین ببینم برا من مشکل داره یا کلا استار مورد داره
سلام
من الان با خط ثابت تست كردم هيچ مشكلي نداشت راحت رفت رو منشي.

ir_programmer
28-12-2009, 16:13
سلام به همه 5233 ای ها
میگم این شتاب سنج کجای این گوشیه؟
همه پیچ و مهره هاشو باز کردم اما شتاب سنج ندیدم!
برنامش کجاس؟

mahdi_mbi
28-12-2009, 17:38
یکی راهنمایی کنه زنک sms رو توی این گوشی توی چه قسمتی میشه عوض کرد؟
در ضمن صدای زنگ گوشی رو چجوری میشه کم یا زیاد کرد؟

اول مسیر زیر رو دنبال کن:

حالا روی فلش سمت راست پروفایل مورد نظرت کلیک کن.
در این قسمت میتونی صدای زنگ رو کم یا زیاد کنی.
حالا از اون قسمت بالا سمت راست صفحه، New messages رو انتخاب کن. بعدش میتونی رینگتون sms رو عوض کنی.
موفق باشی:10:

mahdi_mbi
28-12-2009, 17:40
سلام به همه 5233 ای ها
میگم این شتاب سنج کجای این گوشیه؟
همه پیچ و مهره هاشو باز کردم اما شتاب سنج ندیدم!
برنامش کجاس؟

عزیز با این شتاب سنج نمیشه شتاب حرکت رو به دست آوردا :31: حالا واسه چی میخوای بدونی کجای گوشیه؟!! برنامه چی کجاست؟! :31:

mahdi_mbi
28-12-2009, 17:45

الان تست کردم. مال من درست کار میکنه و مشکل شما رو نداره.

r_you168
28-12-2009, 21:21

ماله من واسه همه شماره ها اینجوری بود , فقط شمارهای ناشناس که تو گوشی save نبود کار میکرد,چک کن به بین مال شماهم همین جوری یا نه ,اگه بود راحت میشه حلش کرد

darkmindms
29-12-2009, 00:24
ماله من واسه همه شماره ها اینجوری بود , فقط شمارهای ناشناس که تو گوشی save نبود کار میکرد,چک کن به بین مال شماهم همین جوری یا نه ,اگه بود راحت میشه حلش کرد
اگه میشه راه حلتونو بگید

راستی من چجوری میتونم sentbox رو تو ویجت بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

irinn65
29-12-2009, 01:09
با سلام به همه استاری ها(استار مشکی با کیف و قلم و هند دو تکه- اخرین ورژن- بدون گارانتی 154000تومان خریدم 1 هفته پیش ط5علائدین).اقا یه سوال داشتم چرا وقتی یه جایی هستی انتن نداری از اونجا که میری جای دیگه انتن بالا نمیاد باید حتما گوشیو خاموش روشن کنیم تا انتن بده.البته بیشتر وقتا نه همیشه!!(محدودیت سرویس)

taux
29-12-2009, 01:51
سلام به استاریها. کسی راه حلی برای هندزفری گوشی داره. چون واقعا بزرگ بودنش گوش رو اذیت میکنه:2:

mohammad_s7201
29-12-2009, 08:40
با سلام به همه استاری ها(استار مشکی با کیف و قلم و هند دو تکه- اخرین ورژن- بدون گارانتی 154000تومان خریدم 1 هفته پیش ط5علائدین).اقا یه سوال داشتم چرا وقتی یه جایی هستی انتن نداری از اونجا که میری جای دیگه انتن بالا نمیاد باید حتما گوشیو خاموش روشن کنیم تا انتن بده.البته بیشتر وقتا نه همیشه!!(محدودیت سرویس)

به به مباركه :40::40:

شيرينيش رو نميدي :27:

pluto2
29-12-2009, 09:55
دوستان کسی نقشه راهیاب تهران که روی این گوشی نصب بشه سراغ داره؟ کسی نصب کرده ؟

r_you168
29-12-2009, 12:13
اگه میشه راه حلتونو بگید

راستی من چجوری میتونم sentbox رو تو ویجت بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
contacts را به فارسی save کن

ehsannirvana
29-12-2009, 12:44
بعد از مدت ها سلام
دوستان یه سؤال
شما چطوری تنظیمات GPRS ایرانسل و رو گوشیتون سِت کردین؟!
چون این گوشی تو دیتابیس ایرانسل نیست
وقتی دستی تنظیماتو وارد میکنم کار نمیکنه :41:
راه حل چیه؟!

mohammad_s7201
29-12-2009, 12:50
بعد از مدت ها سلام
دوستان یه سؤال
راه حل چیه؟!

من ايرانسل ندارم ولي واسه همراه اول اينجوري بود كه يه اس ام اس واسم اومد، يه جور برنامه بود نصبش كردم خودش تنظيمات رو انجام داد.
فكر كنم بايد يه اس ام اسي به ايرانسل بزني يا از تو سايش بري فعالش كني. يه چيزي تو همين مايه ها.

mahdig
29-12-2009, 12:58
بعد از مدت ها سلام
دوستان یه سؤال
راه حل چیه؟!

از طریق خود ایرانسل فعال کن

pluto2
29-12-2009, 13:09

ehsannirvana
29-12-2009, 14:14
من ايرانسل ندارم ولي واسه همراه اول اينجوري بود كه يه اس ام اس واسم اومد، يه جور برنامه بود نصبش كردم خودش تنظيمات رو انجام داد.
فكر كنم بايد يه اس ام اسي به ايرانسل بزني يا از تو سايش بري فعالش كني. يه چيزي تو همين مايه ها.
اس ام اسو میزنم هیچی برام نمیاد,از تو سایت دستی تنظیم کردم نشد.

از طریق خود ایرانسل فعال کن
نمیشه,میگه تنظیمات این گوشی موجود نیست !

bushveg
29-12-2009, 15:01
تو خط آخر باطری بعد از اولین پیغام low battery دیگه نمیشه برنامه اجرا کرد و فیلم و عکس و... تعطیل

اینم هر 2 نسخه بازی تاکسی دیوانه برای این گوشی ، یکی 3 بعدی و دیگری هم از بالا ، هر دو جالب هستند

عکس نسخه از بالا ، بازی 240 در 320 هست ، عکس کوچیکه، بازی جالبیه:

دانلود این نسخه:

عکس نسخه سه بعدی:

دانلود نسخه 3 بعدی:

لینک 3 بعدی کار نمیکنه لطف کن یه جا دیگه آپ کن.
ممنون:11:

mohammad_s7201
29-12-2009, 15:03

من Tehran 85 نصب كردم. به خوبي كار ميكنه. Tehran 87 مشكل داره

bushveg
29-12-2009, 15:03
اس ام اسو میزنم هیچی برام نمیاد,از تو سایت دستی تنظیم کردم نشد.

نمیشه,میگه تنظیمات این گوشی موجود نیست !

توی انتخاب مدل یه مدل مشابه رو انتخواب کن (یه مدل جاوا تاچ). واسه من جواب داد

saeedfweb
29-12-2009, 15:05
دوستان
هندزفری سامسونگهای دیگه می خوره به star
می تونم تبدیل 3.5 رو پیدا کنم؟

ehsannirvana
29-12-2009, 15:07
توی انتخاب مدل یه مدل مشابه رو انتخواب کن (یه مدل جاوا تاچ). واسه من جواب داد
چی زدی شما؟
چه مدلیو انتخاب کردی؟

ir_programmer
29-12-2009, 15:07
عزیز با این شتاب سنج نمیشه شتاب حرکت رو به دست آوردا :31: حالا واسه چی میخوای بدونی کجای گوشیه؟!! برنامه چی کجاست؟! :31:

پس شتاب سنج این گوشی به چه درد میخوره؟!!!!!!!!!!!

mahdi_mbi
29-12-2009, 17:20
سلام به استاریها. کسی راه حلی برای هندزفری گوشی داره. چون واقعا بزرگ بودنش گوش رو اذیت میکنه:2:

راهش اینه که پول خرج کنی یه هندزفری دو سه چند تیکه بخری:31:

darkmindms
29-12-2009, 19:29
من چجوری میتونم sentbox رو تو ویجت بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad_s7201
29-12-2009, 19:46
من چجوری میتونم sentbox رو تو ویجت بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیشه دوست عزیز.

inbox رو میشه گذاشت ولی sentbox رو نمیشه

forexet
29-12-2009, 20:03
لینک 3 بعدی کار نمیکنه لطف کن یه جا دیگه آپ کن.
ممنون:11:
سلام عزیز
بیا 3 تا لینک از Crazy Taxi 3D میزارم هرکردوم تونستی دانلود کن

mehdi_47
29-12-2009, 21:02
سلام
دوستان لطف میکنید این چند تا گزینه رو برام توضیح بدید:
کیوورتی ؟
فري تاچ يا مالتي تاچ و يا تاچ همزمان ؟
حالت gesture lock ؟
اینترفیس ؟
مرسی:11:

forexet
29-12-2009, 22:21
سلام
دوستان لطف میکنید این چند تا گزینه رو برام توضیح بدید:
کیوورتی ؟
فري تاچ يا مالتي تاچ و يا تاچ همزمان ؟
حالت gesture lock ؟
اینترفیس ؟
مرسی:11:
سلام
کیورتی یا QWERTY به حالت کیبوردی کامل گفته میشه که هر حرف یک دکمه برای خوش داره مثل کیبورد کامپیوترت یا لپ تاپ که همه حرفها جداگانه کلید مخصوص دارند ، ولی غیر کیورتی مثل موبایل های معمولی باید مثلا 3 بار شماره 4 رو بزنی تا I تایپ بشه

مالتی تاچ یعنی بتونی همزمان 2 نقطه رو در صفحه لمسی لمس کنی و این 2 نقطه شناخته بشه ، مثلا در این سامسونگ استار این ممکن نیست ، یعنی اگه هم زمان 2 نقطه رو فشار بدی هیچ عکس العملی نشون نمیده و در واقع هیچ کدوم از نقاط رو نمیشناسه ، ولی مثلا در ایفون میتونید در برخی جاها مثلا در تصاویر 2 انگشتتون رو در صفحه لمسی بگذاید هم زمان و مثلا با دور کردن 2 انگشت روی عکس بزرگنمایی انجام بدید
در حال حاضر برخی گوشیهای صفحه لمسی خازنی این قابلیت رو دارند و تا الان گوشی مقاومتی(استار هم مقاومتیه) نبوده که این قابلیت رو داشته باشه

Gesture Unlock یا Smart Unlock در این گوشی یعنی وقتی گوشی در حالت قفل هست شما اگر حرف مثلا S رو روی صفحه لمسی بکشید گوشی بعد از آنلاک شدن مستقیم به صفحه SMS ها میره البته قابل تنظیم هست که چه حرفی به کجا بره و...

اینترفیس هم تا جایی که من میدونم لایه ای نرم افزاری هست که با کاربر در ارتباطه و رابط کاربری حساب میشه ، یه جورایی به نظر من سیستم عامل رابط بین سخت افزار و نرم افزار هست و اینترفیس رابط بین نرم افزارها و کاربر و خوب هرچه این اینترفیس بهتر و کاربر پسند تر ساخته شده باشه ، یه کاربر راحت تر میتونه با گوشی کار کنه و از همه امکانات گوشی راحت استفاده کنه

موفق باشی

OSEN
29-12-2009, 22:29
اگه اشتباه نکنم تاچ مقاومتی اصلا نمیتونه مولتی تاچ باشه و مولتی تاچ مختص تاچ خازنی هست . درسته ؟

shiibo
29-12-2009, 23:26
بازم سلام...:20:

من کاربر جدید هستم و فعلا مدیر داره پیغام هامو تایید می کنه...برا همون نتونستم سوال هامو بپرسم و بعد چند روز الان دیدم تایید شدن:41:

یکی میخواستم ببینم این گوشی زنگ اس ام اس ش عوض نمیشه؟؟

اگه میشه از کجاس؟؟؟

بقیه سوالامم یادم رفت بس که دیر تایید شد...:2:

اینو جواب بدین میام بازم می پرسم:27:

مرسی

forexet
29-12-2009, 23:49
اگه اشتباه نکنم تاچ مقاومتی اصلا نمیتونه مولتی تاچ باشه و مولتی تاچ مختص تاچ خازنی هست . درسته ؟

سلام دوست عزیز
نه اینطور نیست که نتونه مولتی تاچ باشه ، تاچ مقاومتی هم میتونه مولتی تاچ باشه ولی خوب تا الان نیومده همچین گوشی ای تا جایی که اطلاع دارم

اینم یه عکس از مولتی تاچ مقاومتی:

اینم یک عکس از نحوه کار سری اول مولتی تاچ های مقاومتی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر میکنم شرکت Stantum اولین صفحه مقاومتی مولتی تاچ رو ساخته (مطمئن نیستم که قبل از این شرکت شرکت دیگه ای نساخته باشه) و سامسونگ احتمالا به زودی گوشی های مقاومتی مولتی تاچ وارد بازار کنه

موفق باشید

free_touch
30-12-2009, 00:11
نمی دونم خبر خوبیه یا بده .:5:
اما امروز علاءالدین بودم و چندتا از فروشنده ها گفتن که استار پرفروش ترین گوشیشیون بوده و رکورد فروش گوشی تا این قیمتو زده.
بازاریاب ها هم تایید کردن.

forexet
30-12-2009, 00:14
بازم سلام...:20:

من کاربر جدید هستم و فعلا مدیر داره پیغام هامو تایید می کنه...برا همون نتونستم سوال هامو بپرسم و بعد چند روز الان دیدم تایید شدن:41:

یکی میخواستم ببینم این گوشی زنگ اس ام اس ش عوض نمیشه؟؟

اگه میشه از کجاس؟؟؟

بقیه سوالامم یادم رفت بس که دیر تایید شد...:2:

اینو جواب بدین میام بازم می پرسم:27:

مرسی

سلام عزیز
برو قسمت Settings بعد قسمت Phone Profiles حالا اون پروفایلی که باهاش کار میکنی جلوش 2 تا فلش به جلو داره روی اون فلشها کلیک کن بعد اون بالای بالا سمت راست نوشته Incoming روش کلیک کن و New Messages رو انتخاب کن ، بعد از قسمت Message alert tone میتونی زنگ اس ام اس رو تغییر بدی

موفق باشی

forexet
30-12-2009, 00:16
نمی دونم خبر خوبیه یا بده .:5:
اما امروز علاءالدین بودم و چندتا از فروشنده ها گفتن که استار پرفروش ترین گوشیشیون بوده و رکورد فروش گوشی تا این قیمتو زده.
بازاریاب ها هم تایید کردن.

خبر بدیه :31: از این نظر که از لابد به زودی به " استار جوات " معروف میشه
شاید از این نظر خوبه که راحت فروش میره گوشیهامون :10:

free_touch
30-12-2009, 00:20
خبر بدیه :31: از این نظر که از لابد به زودی به " استار جوات " معروف میشه
شاید از این نظر خوبه که راحت فروش میره گوشیهامون :10:

درسته بدیش جواد شدنشه.
خوبیش اینه که نشون میده گوشی خیلی خوبیه که حتی فروشش از نوکیا بیشتر هستش.:18:

irinn65
30-12-2009, 00:40
لطفا جواب بدین یه سوال داشتم چرا وقتی یه جایی هستی انتن نداری از اونجا که میری جای دیگه انتن بالا نمیاد باید حتما گوشیو خاموش روشن کنیم تا انتن بده.البته بیشتر وقتا نه همیشه!!(محدودیت سرویس)

forexet
30-12-2009, 02:19
لطفا جواب بدین یه سوال داشتم چرا وقتی یه جایی هستی انتن نداری از اونجا که میری جای دیگه انتن بالا نمیاد باید حتما گوشیو خاموش روشن کنیم تا انتن بده.البته بیشتر وقتا نه همیشه!!(محدودیت سرویس)

سلام
من همچین مشکلی ندارم ، ببر فریم ور رو آپدیت کن شاید درست شد

Kiumars_H
30-12-2009, 04:23
.

Frimware S5230XEII4 (Final Version) Europe

multiloader_v5.60

(PASS :Kiumars_Hemmati@yahoo.com)
Unlike the standard firmware:

-Removed completely mobile coupons
-Remove any debris from flash
-all the standard content is unlocked and can optionally delete
-increased heap-java
set-gray theme
-have the most needed applications (the latest version to date)

Differences from S5230XEII4 (edition):
touch-optimized settings Scrin, now flipping and move widgets on a lot more convenient and easier
-moved the FM radio to music
-removed the debris that had not previously noticed
-added a couple oboin
Now, after the reconfiguration will install обоина and menu background (although vapsche all changes will be visible after reconfiguration)
-Set also has a couple of tweaks
Now, at the same time you can run 5 applications
run MultiLoader
Above choose BRCM2133, put in jackdaws BOOT CHANGE and FULL DOWNLOAD.
Click BOOT folder and paste there with BOOTLOADER, then on the order of AMSS, RSRS1, RSRS2 select (LOW), FACTORY FS, if all done correctly, connect the phone (must be from Simcoe and enabled), press PORT SEARCH, the phone appears DOWNLOAD , then click DOWNLOAD and wait for the end of the firmware.
Right at the top appears to be ALL FILES COMPLETE.
Phone perezaguzitsya, after this procedure safely disable the cable from your PC.

After flashing to make "Prekonfiguratsiyu": a combination of
* # 6984125 * #
Choose item Pre-configuration.
Password - * # * # 73561
Select a country depending on the residence.
Phone reboot.
After the reconfiguration to make a full reset: * 2767 * 3855#
Warning After that, all you can configure the body fly off!

amirkhan405
30-12-2009, 08:16
.

Frimware S5230XEII4 Final

multiloader_v5.60

Unlike the standard firmware:

-Removed completely mobile coupons
-Remove any debris from flash
-all the standard content is unlocked and can optionally delete
-increased heap-java
set-gray theme
-have the most needed applications (the latest version to date)

Differences from S5230XEII4 (edition):
touch-optimized settings Scrin, now flipping and move widgets on a lot more convenient and easier
-moved the FM radio to music
-removed the debris that had not previously noticed
-added a couple oboin
Now, after the reconfiguration will install обоина and menu background (although vapsche all changes will be visible after reconfiguration)
-Set also has a couple of tweaks
Now, at the same time you can run 5 applications
run MultiLoader
Above choose BRCM2133, put in jackdaws BOOT CHANGE and FULL DOWNLOAD.
Click BOOT folder and paste there with BOOTLOADER, then on the order of AMSS, RSRS1, RSRS2 select (LOW), FACTORY FS, if all done correctly, connect the phone (must be from Simcoe and enabled), press PORT SEARCH, the phone appears DOWNLOAD , then click DOWNLOAD and wait for the end of the firmware.
Right at the top appears to be ALL FILES COMPLETE.
Phone perezaguzitsya, after this procedure safely disable the cable from your PC.

After flashing to make "Prekonfiguratsiyu": a combination of
* # 6984125 * #
Choose item Pre-configuration.
Password - * # * # 73561
Select a country depending on the residence.
Phone reboot.
After the reconfiguration to make a full reset: * 2767 * 3855#

Warning After that, all you can configure the body fly off!

multi loadr پسورد ميخاد.:20:

Kiumars_H
30-12-2009, 16:05
multi loadr پسورد ميخاد.:20:

(PASS :Kiumars_Hemmati@yahoo.com)

Air Born
30-12-2009, 22:57
سلام.منم یه استار خریدم.قبلا اصلا نظر خوبی نسبت به گوشیهای سامسونگ نداشتم ولی این استار یه چیز دیگس.:31:
گوشی من فارسیه با کیف و قلم مخصوص.بدون گارانتی 160تومن.فریمورش دیدم آخرین ورژن بود که الان یادم نیست چی چی بود ولی نمی دونم چرا رو کارتن گوشی نوشته تاچ وایز یک!فکر می کردم چون ورژن آخره باید تاچ وایز 3یا حداقل2باشه!
گوشی مشکل خاصی نداره.یه بار با دو خط شارژ باتری بلوتوث روشن نشد و ضایعمون کرد که با یه بار روشن خاموش کردن گوشی مشکل حل شد! بیشتر همون افقی نشدن کیبورد فارسیه که حال گیری می کنه.:13:
تقریبا نصف برنامه هایی که تو سونی اریکسون کار میکردن تو استار هم جواب میدن.الان حدود هفتاد تا برنامه و بازی رو گوشی ریختم.تو سرعت مرور منوهای گوشی تاثیری نداشته ولی وقتی میخوای بری به پوشه بازیا اون پوشه با 3ثانیه تاخیر باز میشه که با توجه به نصب برنامه ها رو حافظه خود گوشی این مورد قابل پیش بینی بود.:13:
گوشی تشخیص دست خط فارسی داره.منشی تلفنی هم داره که خیلی خوب کار می کنه.اون قسمت دک کردن کنه هم (تماس مجازی) خیلی جواب میده خدایی.:38:
صدای گوشی چنگی به دل نمیزنه و هدست هم کیفیت ساخت خوبی نداره.:44:
برای تبادل اطلاعات از برنامه پی سی سایت استفاده نمیکنم.کار با خود کارت حافظه خیلی سریعتر و راحت تره.اینقدر اون سونی اریکسون موقع وصل شدن به کامپیوتر منو دق می داد که با دیدن سرعت انتقال استار اینجوری شدم.:26:

mehdi_47
30-12-2009, 23:09
با سلام و درود
دوستان یه سایت رو معرفی میکنید که برای استار بازیهای توپ گذاشته باشه و همینطور تم
مرسی

iman65_sh
31-12-2009, 00:21
اون قسمت دک کردن کنه هم (تماس مجازی) خیلی جواب میده خدایی.:38:

این چیه؟؟؟

Michael Ropy
31-12-2009, 07:00
این چیه؟؟؟ Fake Call، اگه دکمه ولوم پایین رو چند ثانیه نگه دارید، بسته به تنظیمات شما بعد از چند ثانیه یا دقیقه تلفن زنگ میخوره و میشه بهش جواب هم دادو حتی میتونید یه فایل صوتی بزارید تا وقتی تماس برقرار میشه شروع به خوندن کنه! :دی

راستی Air Born جان چرا اینقدر گرون گرفتید؟! با گارانتی 155 هستش، بدون گارانتی 145 و پایینتره!

salar_bam
31-12-2009, 10:12
سلام
خدمت دوستان
من يه مشكلي با گوشيم تازه گيها پيدا كردم. اگه لطف كنين راهنماايي كنيد ممنون مي شم.
مشكل اينه كه T9 گوشي خاموش شده در موقع اس نوشتن فارسي بايد با كيلد رو با عدد مربوطه بزنيم
چجور مي شه به حالت معمولي برگردونمش؟

mohammad_s7201
31-12-2009, 11:54
سلام
خدمت دوستان
من يه مشكلي با گوشيم تازه گيها پيدا كردم. اگه لطف كنين راهنماايي كنيد ممنون مي شم.
مشكل اينه كه T9 گوشي خاموش شده در موقع اس نوشتن فارسي بايد با كيلد رو با عدد مربوطه بزنيم
چجور مي شه به حالت معمولي برگردونمش؟

قبلا هم چندبار توضیح دادم. فارسیش همونطوریه. حالت دیگه ای نداره. اون حالتی T9 نیست.

یه نگاه به پست شماره 1569 هم بنداز:

pluto2
31-12-2009, 12:00
من Tehran 85 نصب كردم. به خوبي كار ميكنه. Tehran 87 مشكل داره

ممنون از راهنمایی شما اگه مشیه مسیر دانلود یا سایتی که میتونم ازش دانلود کنم را بفرمایید :20:

free_touch
31-12-2009, 12:15
با سلام و درود
دوستان یه سایت رو معرفی میکنید که برای استار بازیهای توپ گذاشته باشه و همینطور تم
مرسی

تم که نمی خوره این گوشی اما تو سایت زیر(که بهترین سایت موبایله) می تونی بازی و والپیپیر واسش دانلود کنی:

irinn65
31-12-2009, 15:47
از s523AJPIH3 جدیدترم اومده دوستان؟

best
31-12-2009, 17:17
مشکی با گارانتی اصلی سامسونگ چنده الان؟

mohammad_s7201
31-12-2009, 18:22
ممنون از راهنمایی شما اگه مشیه مسیر دانلود یا سایتی که میتونم ازش دانلود کنم را بفرمایید :20:

دوست عزیز نتونستم لینک پیدا کنم. اگه صبر کنی شنبه واست آپلودش میکنم.
آخه از خونه نمیشه، حجمش زیاده با دیال آپ نمیتونم آپلود کنم.
شنبه میرم دانشگاه اول وقت آپلودش میکنم.

saeedfweb
31-12-2009, 20:03
سلام
کسی از دوستان نرم افزار بانک صادرات یا بانکهای دیگه رو روی این گوشی نصب کرده؟

Vallio
31-12-2009, 22:41
سلام
کسی از دوستان نرم افزار بانک صادرات یا بانکهای دیگه رو روی این گوشی نصب کرده؟

بله ،
من بانک ملی رو نصب کردم و بسیار راحت داره میترکونه ...

shiibo
01-01-2010, 14:45
سلام عزیز
برو قسمت Settings بعد قسمت Phone Profiles حالا اون پروفایلی که باهاش کار میکنی جلوش 2 تا فلش به جلو داره روی اون فلشها کلیک کن بعد اون بالای بالا سمت راست نوشته Incoming روش کلیک کن و New Messages رو انتخاب کن ، بعد از قسمت Message alert tone میتونی زنگ اس ام اس رو تغییر بدی

موفق باشی

خیلی ممنون از شما..دوست خوب...

shiibo
01-01-2010, 14:48
راستی من استارم رو

بسیار ارزون خریدم...

با گارانتی + مموری کارت که خودم خریدم شد 160 و خورده ای!!!

البته بیرون با گارانتی 170 هست...اینجا...یعنی تبریز...من از آشنا خریدم:31:

بعدش اینکه روش قلم هم داشت...کیف هم داشت...
و نسبت به قیمتی که داره کارایی ش خوب هست به نظرم..من راضی هستم..

ولی خوب سخته برام کار کردن باهاش...
چون سری قبل نوکیا داشتم..

مثلا اینکه اسمایل نداره...یا تو اس ام اس حتی این» * رو هم نداره!

m2stech
01-01-2010, 17:56
من میخوام این گوشیا بگیرم، اونایی که ازش استفاده کردن مشکل خاصی باهاش نداشتن ؟ تم و والپیپر و کاستومایز داره ؟

free_touch
01-01-2010, 20:08
اینم یه برنامه واسه کار کشیدن از شتاب سنج :31:.
برنامه ای برای پیدا کردن تراز در زوایای مختلف(تراز سنج) که با استفاده از شتاب سنج گوشی کار می کنه و انصافا خیلی دقیق و راحت زوایای مختلف تراز رو میشه باهاش پیدا کرد .

دانلود:

brave_ie
01-01-2010, 21:09
سلام
کسی تونسته نقشه تهران 88 رو روی گوشی نصب کنه؟

Michael Ropy
01-01-2010, 22:59
بچه ها فکر کنم سامی تو ساخت این گوشی یه اشتباه کرده! :دی حواسش نبوده به جای باتری ژنراتور برق گذاشته توش! :27:

8 روز گذشت هنوز 2 خط داره.....فکر کنم 10 روز رو جواب بده این دفعه! :27::27::27:

free_touch
02-01-2010, 00:18
سلام
کسی تونسته نقشه تهران 88 رو روی گوشی نصب کنه؟

من تونستم نصبش کنم. :31:....... اما نتونستم اجراش کنم.(error ).
88 نصب میشه اما اجرا نمیشه.
فقط 85 و 87 .

irinn65
02-01-2010, 02:33
1سال بعد

mohammad_s7201
02-01-2010, 08:17
من تونستم نصبش کنم. :31:....... اما نتونستم اجراش کنم.(error ).
88 نصب میشه اما اجرا نمیشه.
فقط 85 و 87 .

اينم نقشه تهران 87 كه خودم نصب كردم بدون هيچ مشكلي هم كار ميكنه.
تقديم به دوستان و آقاي pluto2 كه بهشون قول داده بودم:

pluto2
02-01-2010, 11:09
مشکی با گارانتی اصلی سامسونگ چنده الان؟

من هفته پیش از بازار علاالدین گرفتم 185000 تومان با گارانتی اصلی البته رنگ صورتی و نقره ای قیمتش بدون گارانتی 146000 تومان و با گارانتی 165000 تومان بود .

free_touch
02-01-2010, 11:15
اينم نقشه تهران 87 كه خودم نصب كردم بدون هيچ مشكلي هم كار ميكنه.
تقديم به دوستان و آقاي pluto2 كه بهشون قول داده بودم:

البته 85 و 87 نصب و اجرا میشن.
اما 87 وقتی بخوای که در قسمت اماکن (خیابون و.....) رو انتخاب کنی قاط نمی زنه ؟
واسه من بعضی وقتا قاط میزنه و صفحه سیاه میشه.
واسه شما این جوری نمیشه ؟

mohammad_s7201
02-01-2010, 11:29
البته 85 و 87 نصب و اجرا میشن.
اما 87 وقتی بخوای که در قسمت اماکن (خیابون و.....) رو انتخاب کنی قاط نمی زنه ؟
واسه من بعضی وقتا قاط میزنه و صفحه سیاه میشه.
واسه شما این جوری نمیشه ؟

واسه منم تو اون قسمت ها قاط ميزنه ولي صفحه سفيد مياد نه مشكي :31::31::31::31:

ahriman323
02-01-2010, 13:20
بچه ها فکر کنم سامی تو ساخت این گوشی یه اشتباه کرده! :دی حواسش نبوده به جای باتری ژنراتور برق گذاشته توش! :27:

8 روز گذشت هنوز 2 خط داره.....فکر کنم 10 روز رو جواب بده این دفعه! :27::27::27:

نمیدونم شما از گوشیتون اصلا استفاده میکنید یا نه:18::31:
گوشی من که با گارانتی هم خریدم 2 - 3 روز بیشتر شارژ نداره

d_reza82
02-01-2010, 14:53
از اونجایی که استار تسک منیجر نداره می شه همزمان هم آهنگ گوش کرد هم یه کار دیگه انجام داد؟ (مثلا مسیج فرستاد؟)
و به نظرتون بین این گوشیا کدوم بهتره؟
1 - استار
2 - samsung i6220 star tv : دقیقا همون استاره که tv هم داره.لطفا اگه قیمتشو می دونید بگید
3 - lg ke990 : قیمتش فقط 30 تومن از استار گرونتره و مزایاش نسبت به استار اینه که دوربین 5 مگا پیکسلی با اتوفوکس و فلش زنون داره و فیلم برداریش 120 فریم در ثانیس (استار 15 فریم در ثانیس) صداشم می گن بلندتره. divx و خروجی tv هم داره. معایبش نسبت به استار اینه که حداکثر 2gig حافظه می خوره و شتاب سنج نداره (اینش خیلی ضد حاله) در ضمن فکر کنم اون ال جی تسک منیجرم داره
حالا نظر شما چیه؟

Michael Ropy
02-01-2010, 15:44
نمیدونم شما از گوشیتون اصلا استفاده میکنید یا نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مکالمه ی آنچنانی ندارم.....هفته ای 10 دقیقه فوقش...:دی موزیک هم هفته ای 6-7 ساعت ولی این هفته فقط 1 ساعت اینا گوش دادم....:دی

Prima1001
02-01-2010, 16:27
مکالمه ی آنچنانی ندارم.....هفته ای 10 دقیقه فوقش...:دی موزیک هم هفته ای 6-7 ساعت ولی این هفته فقط 1 ساعت اینا گوش دادم....:دی
:5:خوب همینه! وگرنه من که مکالمه زیاد دارم، نهایتش 4روز شارژ نگه میداره! خوب اینکه ازش استفاده نکنید و بگید 10 روزه شارژ نگه میداره که والا خیلی از موبایلها اینجوریند:31:

Michael Ropy
02-01-2010, 16:29
آخه من هرچی داشتم بیشتر از 2 روز نیگه نمی داشت! :دی البته من با گوشی زیاد ور می رم (غیر مکالمه).....در ضمن آخه چون این گوشی تاچه، خیلی خوبه....چون بالاخره گوشی های تاچ به مراتب مصرف بالاتری دارند نسبت به غیرتاچ....

mohammad_s7201
02-01-2010, 16:53
آخه من هرچی داشتم بیشتر از 2 روز نیگه نمی داشت! :دی البته من با گوشی زیاد ور می رم (غیر مکالمه).....در ضمن آخه چون این گوشی تاچه، خیلی خوبه....چون بالاخره گوشی های تاچ به مراتب مصرف بالاتری دارند نسبت به غیرتاچ....

گوشي هاي تاچ معمولا مصرف خيلي بالايي دارند. مثلا گوشي هاي htc كار هم نكني فقط 2 روز شارژ نگه ميدارن.
استار نسبت به بقيه تاچ ها باطري قوي تري داره.

9vin
02-01-2010, 20:21
دوستان برنامه ای هست که از طریق بلوتوث بشه اس ام اس داد ؟؟

من یکی پیدا کردم ولی بتاست و ورزن اصلی نیست !

میخواستم ببینم برنامه توپی سراغ دارید....؟

d_reza82
02-01-2010, 22:17
از اونجایی که استار تسک منیجر نداره می شه همزمان هم آهنگ گوش کرد هم یه کار دیگه انجام داد؟ (مثلا مسیج فرستاد؟)
و به نظرتون بین این گوشیا کدوم بهتره؟
1 - استار
2 - samsung i6220 star tv : دقیقا همون استاره که tv هم داره.لطفا اگه قیمتشو می دونید بگید
3 - lg ke990 : قیمتش فقط 30 تومن از استار گرونتره و مزایاش نسبت به استار اینه که دوربین 5 مگا پیکسلی با اتوفوکس و فلش زنون داره و فیلم برداریش 120 فریم در ثانیس (استار 15 فریم در ثانیس) صداشم می گن بلندتره. divx و خروجی tv هم داره. معایبش نسبت به استار اینه که حداکثر 2gig حافظه می خوره و شتاب سنج نداره (اینش خیلی ضد حاله) در ضمن فکر کنم اون ال جی تسک منیجرم داره
حالا نظر شما چیه؟
مدیر سایت یه کم دیر تایید کرد پست من رفت بالای چند تا پست دیگه :31:
حالا واسه این که این پست هم تکراری نباشه و حذف نشه اینم اضافه کنم که lg ke990 منشی و تشخیص لبخند هم نداره ولی فکر کنم بازم امکاناتش خوبه شما کدومو پیشنهاد می کنید؟

ahriman323
02-01-2010, 22:27
گوشي هاي تاچ معمولا مصرف خيلي بالايي دارند. مثلا گوشي هاي htc كار هم نكني فقط 2 روز شارژ نگه ميدارن.
استار نسبت به بقيه تاچ ها باطري قوي تري داره.

اون ویندوز موبایل هست cpu به اون توپی معلومه باطری میخواد
برای من که بارطریش معمولی هست آخه یه جاوا که بیشتر نداره که بخواد زیاد شاژ مصرف کنه
من خودم روز اول که آمدم این تاپیک را خوندم دیدم نوشتن وای باطریش اینجوریه اونجوریه یکی از مزیتاش رو باطری گرفتم
از همینجا میگم باطریش چنگی هم به دل نمیزنه الکی دلتون رو خوش نکنید:27:(البته برای کسایی که استفاده زیاد دارند)

hasanmotori
03-01-2010, 00:36
از همینجا میگم باطریش چنگی هم به دل نمیزنه الکی دلتون رو خوش نکنید(البته برای کسایی که استفاده زیاد دارند)

باتریش 10 روز جواب بده کمه :18: ؟!!

pulp_152
03-01-2010, 01:36
اون ویندوز موبایل هست cpu به اون توپی معلومه باطری میخواد
برای من که بارطریش معمولی هست آخه یه جاوا که بیشتر نداره که بخواد زیاد شاژ مصرف کنه
من خودم روز اول که آمدم این تاپیک را خوندم دیدم نوشتن وای باطریش اینجوریه اونجوریه یکی از مزیتاش رو باطری گرفتم
از همینجا میگم باطریش چنگی هم به دل نمیزنه الکی دلتون رو خوش نکنید:27:(البته برای کسایی که استفاده زیاد دارند)

سیستم عامل وظیفه هماهنگی بین سخت افزار و نرم افزار رو به همراه مدیریت cpu و تعیین ورودی ها و خروجی ها رو داره... شاید یه سیستم عامل سنگین تر باشه باتری بیشتری مصرف کنه! ولی از اونور هر چی بهتر عمل کنه مصرف باتریو میتونه کاهش بده .... بدلیل مسائلی که عرض کردم ...

تا دیروز که گوشیهای جاوای سامسونگ از لحاظ باتری ضعیف بودن میگفتن مشکل داره سامسونگ تو باتری .. حالا هم شده جاوا نباید باتری مصرف کنه که! بالاخره شاید شما چون خواستتون یه چیز دیگه بوده و با شناخت ناکافی رو به این گوشی اوریدید انتظاراتتون رو براورده نکرده باشه ..اما نباید وقتی یه چیزیو بدست میاریم ازش تعریف و وقتی میخوایم ردش کنیم ازش بد بگیم ...

free_touch
03-01-2010, 01:48
پست بالا تایید میشه.
من الان 7 ماهی میشه این گوشی رو گرفتم.
گوشی زیاد عوض کردم الان ان 95 هم دارم. انصافا استار باتریش بین گوشی هایی که داشتم بهترین بوده.
نوکیا 1 خط آخرش 4-5 ساعت استندبای تموم میشه.
استار یه خط شارژش 2 روزه که تموم نمیشه :18:(با وجود زدن اس ام اس و بازی و.....).
با استفاده معمولی حدود 4-5 روز شارژ نگه میداره و با استفاده زیاد 2 روز.
به نظرتون این خوب نیست ؟
همین ان 95 رو روزی 1 بار باید شارژ کردش.
انصافا سامسونگ باتریش خوبه.

Michael Ropy
03-01-2010, 07:07
آره انصافا باتریش خوفه.....

حالا اینا همه به کنار! :دی مهم اینه که باتری گوشی من قاطی داره، یادش میره تموم بشه! :27:

Steps-Rap
03-01-2010, 20:08
سلام.
یه سوال در مورد استا داشتم:
آقا وقتی آهنگ گوش میدیم بعد میخوام بزنم وسط آهنگ اون نوار رو میکشم جلو ولی دیگه بدش آهنگ پلی نمیشه و به حالت پاوز میمونه.
کسی میدونه چی کار باید بکنم؟؟؟

sohiel742
03-01-2010, 20:54
سلام

دوستان آموزش آپدیت فریم ور این مدل کسی بلده با تشکر والان فریمور جدید براش اومده و چه کارایی داره

Michael Ropy
03-01-2010, 20:55
آقا وقتی آهنگ گوش میدیم بعد میخوام بزنم وسط آهنگ اون نوار رو میکشم جلو ولی دیگه بدش آهنگ پلی نمیشه و به حالت پاوز میمونه.یکی از مشکلاتی که من دارم همینه، دلیلش اینه که دستتون میخوره به پاورز، اگه مثلا با قلم ببرید جلو پاوز نمیشه....

البته اگه کلا گیر میکنه و اصلا پلی نمیشه، باید روشن خاموش بشه ها!

mahdi_mbi
03-01-2010, 20:57
سلام.
یه سوال در مورد استا داشتم:
آقا وقتی آهنگ گوش میدیم بعد میخوام بزنم وسط آهنگ اون نوار رو میکشم جلو ولی دیگه بدش آهنگ پلی نمیشه و به حالت پاوز میمونه.
کسی میدونه چی کار باید بکنم؟؟؟

قبلا یکی از بچه ها گفته بود که چرا اینجوری میشه. راهی نداره جز این که یه بار گوشیو خاموش روشن کنی

sohiel742
03-01-2010, 21:38
سلام
دوستان من میخوام این مدل گوشی بخرم ارزش داره یا نه و اگه سیستم عامل نداره با چه نوعی کار میکنه جاوایی هست و برای این مدل فریمور جدید اومده و چه کارهایی انجام میده با تشکر راستی قیمتش هم چنده

d_reza82
03-01-2010, 22:11
کسی نیست جواب ما رو بده؟ :sad:

irinn65
04-01-2010, 01:15
1سال بعد 6بار فقط تکرار کردم

Kiumars_H
04-01-2010, 02:16
سلام
دوستان من میخوام این مدل گوشی بخرم ارزش داره یا نه و اگه سیستم عامل نداره با چه نوعی کار میکنه جاوایی هست و برای این مدل فریمور جدید اومده و چه کارهایی انجام میده با تشکر راستی قیمتش هم چنده

کمی وقت بزارید و صفحه های قبل و را مطالعه بفرمایید همه چیز دستگیرتون میشه:10:

Kiumars_H
04-01-2010, 02:53
A large package of widgets for samsung gt-s5230
List:
A Fly!. Star
AccuweatherEU
Alcohol Calculator
Analogclock1
Analogclock2
Baby Countdown
Biorythm
Birthday Countdown
BMI
Calculator
Calculator2
Calendar1
Calendar2
Calendar3
Chef
Christmas Countdown
City
Click the city
Date Checker
Gazzetta dello sport
Google
Love calculator
Tic-tac
Vkontakte
yahoo stock
And many others ...

PASS:Kiumars_Hemmati@yahoo.com

forexet
04-01-2010, 07:44

ایول داری
دستت درد نکنه

راستی بچه ها ، من میخوام گوشیمو 110 بفر.وشم کسی نمی خواد؟
رنگ نقره ای با کیف قلم ، کاملا سالم بدون حتی 1 خش! با گارانتی متفرقه
اگه خواستید پیغام خصوصی بدید اینجا جاش نیست

برای اینکه اسپم نشه این هم یک بازی فوق العاده برای شما
عکس بازی(عکس مرحله 5 یا 6 هست):

لینک دانلود:

آقای irinn65 والا نظر شخصی من اینه گوشی 160 تومنی اونم فریم وری که مشکلی هم نداره چه نیازی به آپدیت داره ، مخصوصا مال شما هم که JP و سازگار با فارسی هست ، بازم هرکس نظری داره
در هر حال برای گوشیهای ما فریم ور یا نیست یا اگر باشه سخت پیدا میشه جون 1530 نیستیم ، 1533 هستیم که فارسی همراهشه
در هر صورت جند صفحه قبل دیدم یکی یه فریم ور گذاشته بود که خوب من چون دنبالش نیستم دقت نکردم فکر کنم 10 - 20 صفحه عقب تره بگردید پیدا می کنید

موفق باشید

masoudtr
04-01-2010, 11:35
List:
A Fly!. Star
AccuweatherEU
Alcohol Calculator
Analogclock1
Analogclock2
Baby Countdown
Biorythm
Birthday Countdown
BMI
Calculator
Calculator2
Calendar1
Calendar2
Calendar3
Chef
Christmas Countdown
City
Click the city
Date Checker
Gazzetta dello sport
Google
Love calculator
Tic-tac
Vkontakte
yahoo stock
And many others ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPASS:Kiumars_Hemmati@yahoo.com

اینا را چجوری باید استفاده کرد؟
بچه ها اهنگ های جدیدی که تو گوشی میریزید را چجوری تو بخش موزیک میبرید یعنی تو playlist میگذارید
اخه من اهنگ خیلی دارم اینکه بخوام یکی یکی دنبالشون بگردم تو playlist بگذارم سخته
نمیشه هم میریزی تو گوشی برن تو یک playlist خاص؟
من یکی از فایل های html اش را تو گوشی باز کردم خاموش و روشن شد هیچ فرقی هم نکرد اونای دیگه هم که اصلا نصب نمیشه

amirkhan405
04-01-2010, 11:47

List:
A Fly!. Star
AccuweatherEU
Alcohol Calculator
Analogclock1
Analogclock2
Baby Countdown
Biorythm
Birthday Countdown
BMI
Calculator
Calculator2
Calendar1
Calendar2
Calendar3
Chef
Christmas Countdown
City
Click the city
Date Checker
Gazzetta dello sport
Google
Love calculator
Tic-tac
Vkontakte
yahoo stock
And many others ...

سلام
اینارو چه جوری باید استفاده کنیم

p30baz
04-01-2010, 13:35
List:
A Fly!. Star
AccuweatherEU
Alcohol Calculator
Analogclock1
Analogclock2
Baby Countdown
Biorythm
Birthday Countdown
BMI
Calculator
Calculator2
Calendar1
Calendar2
Calendar3
Chef
Christmas Countdown
City
Click the city
Date Checker
Gazzetta dello sport
Google
Love calculator
Tic-tac
Vkontakte
yahoo stock
And many others ...

آقا اینارو چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟ یکی که استفاده کرده آموزش بده :19:

Michael Ropy
04-01-2010, 14:59
:18::18::18::18::18::18:

آقا این ویجت ها رو دانلود کردم، همشو ریختم، فایل های wgt رو نمی خوند، فایل های html رو یکیشو اجرا کردم، گشویم ریست شد!!!

d_reza82
04-01-2010, 15:11
آقا من بیخیال سوال دومم شدم فقط اگه می شه یه نفر که استار داره بگه می شه همزمان هم آهنگ گوش کرد هم کار دیگه ای (مثل نوشتن اس ام اس) انجام داد؟ (چون تسک منیجر نداره اینو می پرسم)

p30baz
04-01-2010, 15:25
کاربر عزیز kiutala شما که لطف کردی اینا رو گذاشتی آموزشش رو هم بذار دیگه

free_touch
04-01-2010, 19:49
آقا من بیخیال سوال دومم شدم فقط اگه می شه یه نفر که استار داره بگه می شه همزمان هم آهنگ گوش کرد هم کار دیگه ای (مثل نوشتن اس ام اس) انجام داد؟ (چون تسک منیجر نداره اینو می پرسم)

بله میشه این کار رو کرد.
با اینکه task manager نداره اما می تونی minimize کنی و همزمان اهنگ گوشی بدی و اس ام اس بدی یا عکس نگاه کنی.
حتی حین بازی می تونی minimize کنی و بری مثلا اس ام اس بدی. یا فیلم ببینی.( switch کرد بین چند وظیفه).
اما حین بازی کردن یا عکس گرفتن نمیشه همزمان اهنگ گوش داد( برخلاف نوکیا).

urban.reptile
04-01-2010, 20:08
سلام. راه حلش همون فایل html هست. اینجا رو ببینید:(طرز ساختن و نصب widget)

urban.reptile
04-01-2010, 20:28

Michael Ropy
04-01-2010, 20:33
اما حین بازی کردن یا عکس گرفتن نمیشه همزمان اهنگ گوش داد( برخلاف نوکیا).

حین بازی کردن که میشه......وقتی وارد برنامه یا بازی جاوا میشیم، همون اول میپرسه میخوای آهنگ رو قطع کنم؟! شما هم میگی غلط میکنی! :دی :27: اونم مثل بچه آدم میزاره آهنگ پخش بشه.....:45::45:

اما موقع عکس هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد....

free_touch
04-01-2010, 21:15
حین بازی کردن که میشه......وقتی وارد برنامه یا بازی جاوا میشیم، همون اول میپرسه میخوای آهنگ رو قطع کنم؟! شما هم میگی غلط میکنی! :دی :27: اونم مثل بچه آدم میزاره آهنگ پخش بشه.....:45::45:

اما موقع عکس هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد....

:18: نه بابا میشه جدا ؟
پس چرا همون سوال رو که میپرسه اهنگو قطع کنم و جواب میدم نه ، اهنگه ادامه میده اما بازی لود نمیشه و همین جوری می مونه.

Michael Ropy
04-01-2010, 21:18
پس چرا همون سوال رو که میپرسه اهنگو قطع کنم و جواب میدم نه ، اهنگه ادامه میده اما بازی لود نمیشه و همین جوری می مونه.

نمی دونم! ماله من که درست کار میکنه....:14::14::14:

البته شاید اون بازیه مشکل داره، من با اپرا مینی تست کردم میشه...

free_touch
04-01-2010, 21:23
نمی دونم! ماله من که درست کار میکنه....:14::14::14:

البته شاید اون بازیه مشکل داره، من با اپرا مینی تست کردم میشه...

اقا درسته.
الان تست کردم دیدم میشه :31:
فون مموری من تا خرخره پر شده (10مگ خالی داره) سر همین لود شدنش کمی طول میکشه.
من میدیدم تو 10 ثانیه لود نمیشد می بستم اما الان بیشتر وایسادم دیدم میشه.
بازم بگید استار بده :21:
مرسی از اینکه از گمراهی:31: نجاتم دادید.. :11:
راستی امروز تو کلوپ کوکی دیدم که در شرف وصال با کوکی مسرقتون هستید.
تبریک ما رو هم بپزیرید. :7::biggrin:

p30baz
04-01-2010, 22:16
آقا این ویجت ها چجوری نصب میشه؟؟؟؟!!! :41:
یکی کمک کنه :19:
من html ها رو باز می کنم گوشیم ریست میشه

Michael Ropy
04-01-2010, 23:00
بازم بگید استار بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کی من؟!؟ :18: :دی :27:

تبریک ما رو هم بپزیرید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی آقا! :10:

irinn65
05-01-2010, 01:40
اقا امروز جمهوری بودم یارو مغازه داره گفته از وقتی که این استارا اومده اوضاع فرق کرده روزی 1یا2تا نوکیا اریکسون میفروشه11تا 12تا میانگین استار میفروشه رو هر کدوم میگفت چقدر سود کرده بعد گفت خدا زن و بچه کسی که استارو اختراع کرده بیامرزه!!!:5:

mohammad_s7201
05-01-2010, 07:40
آقا ما از اين widget ها سردر نمياريم.
يكي قشنگ و مرتب و به زبان شيرين فارسي آموزشش رو بذاره.:11:

amir_inter
05-01-2010, 10:58
سلام
1-فارسی رو خوب ساپورت می کنه؟
2-معایب اصلیش چیه؟

free_touch
05-01-2010, 12:55
اقا امروز جمهوری بودم یارو مغازه داره گفته از وقتی که این استارا اومده اوضاع فرق کرده روزی 1یا2تا نوکیا اریکسون میفروشه11تا 12تا میانگین استار میفروشه رو هر کدوم میگفت چقدر سود کرده بعد گفت خدا زن و بچه کسی که استارو اختراع کرده بیامرزه!!!:5:

ملت دعا هم بلد نیستن بکنن.
حالا چرا زن و بچشو بیامرزه.:31:
پس بیش از حد داره جواد میشه.

Vallio
05-01-2010, 14:38
این روش هم کار نمیکنه !

...............................

برای نصب ویدجت ها باید اینکا رو کنید :

( خودم هنوز امتحان نکردم ! )

yes! create a .html file and install by running in your Samsung.

یک فایل متنی درست کنید ، اسمشو بذارید a و
اینو توش بذارید و

<html><body><a href=0000.wgt">0000.wgt</a></body></html>

جای 0 0 0 0 اسم فایل ویدجت رو بنویسید .
با فرمت اچ تی ام ال ذخیرش کنید !

با تشکر از : urban.reptile
پست های مربوطه :

mohammad_s7201
05-01-2010, 14:55
برای نصب ویدجت ها باید اینکا رو کنید :

( خودم هنوز امتحان نکردم ! )

یک فایل متنی درست کنید ، اسمشو بذارید a و
اینو توش بذارید و

جای 0 0 0 0 اسم فایل ویدجت رو بنویسید .
با فرمت اچ تی ام ال ذخیرش کنید !

با تشکر از : urban.reptile
پست های مربوطه :

oخوب برادر اينارو كه داريم. هم فايل هاي HTML وهم wgt ها رو داريم.
چيكارشون بكنيم؟؟ وقتي html رو اجرا ميكنم گوشي ريست ميشه ولي هيچ اتفاقي نميفته.

Michael Ropy
05-01-2010, 15:01
چيكارشون بكنيم؟؟ وقتي html رو اجرا ميكنم گوشي ريست ميشه ولي هيچ اتفاقي نميفته. فایل HTML موجود کدش فرق داره.....باید خودتون تغییر بدید...من یه تست میزنم..

پی نوشت: تست کردم بازم ریست شد...

p30baz
05-01-2010, 15:46
حاجی خوب ویجت ها هممون رو سر کار گذاشته وا:31:
یکی یه حرکتی بکنه به خدا دعاش می کنیم

Kiumars_H
05-01-2010, 17:10
بچه ها ببخشید دیر جواب دادم این روزها کمی درگیرم .
یادم نیست پسوند فایل ها رو چی گذشته بودم اما شما مثل مثال فایل های پر حجم تر را تغییر بدهید و نیازی به کپی HTML نیست به محض اجرا فعال میشه من خوم دارم استفاده میکنم
منتظره برنامه های بهتر و جالب تر باشید.
analogclock.wgt

Kiumars_H
05-01-2010, 17:34

R e Z a
05-01-2010, 18:03
سلام دوستان

من ی مشکلی با استار دارم اونم اینه که اس ام اس هایی که برا میاد مستقیم تو SIM CARD سیو میشن. کسی میدونه مشکل چیه ؟

mohammad_s7201
05-01-2010, 19:06
یادم نیست پسوند فایل ها رو چی گذشته بودم اما شما مثل مثال فایل های پر حجم تر را تغییر بدهید و نیازی به کپی HTML نیست به محض اجرا فعال میشه من خوم دارم استفاده میکنم
analogclock.wgt

خیلی ممنون از راهنماییت:31:
آخه نوکرتم پسوندش رو چی بذاریم ؟؟:40::31:

mohammad_s7201
05-01-2010, 19:09
سلام دوستان

من ی مشکلی با استار دارم اونم اینه که اس ام اس هایی که برا میاد مستقیم تو SIM CARD سیو میشن. کسی میدونه مشکل چیه ؟

فقط 50 تای اول تو سیمکارت میره. بعد از اون sms ها میره توی مموری گوشی

mohammad_s7201
05-01-2010, 20:17
دوستان قضیه این ویجت ها اینه که وقتی روی فایل HTML کلیک میکنی باید بروسر گوشی باز بشه و فایل wgt رو دانلود ونصب کنه که فایل wgt قبلا دانلود شده ولی نمیدونم چرا نمیتونه تو گوشی اون رو دانلود و نصب کنه و ری استارت میشه.
شاید ورژن گوشی ما قدیمیه که اینطور میشه.

mohammad_s7201
05-01-2010, 20:57
دوستان یه فایل pdf هم پیدا کردم که شاید کمک کنه. من متونستم کاری بکنم.

mehdi_47
05-01-2010, 21:31
analogclock.wgt

دوست عزیز یه مثالی هست که میگه کار را که کرد؟آنکه تمام کرد.
شما که اینها رو قرار دادی و میگی نصب کردی توضیح بده که برای نصبش باید چیکار کرد تا بقیه دوستان هم استفاده کنن.تو چه مسیری باید کپی کرد؟به صورت فشرده باید باشه ؟
مرسی

R e Z a
05-01-2010, 22:29
فقط 50 تای اول تو سیمکارت میره. بعد از اون sms ها میره توی مموری گوشی

یعنی چه بخوای چه نخوای اول تو سیم کارت سیو می کنه ؟ نمیشه درجا تو phone سیو کنه ؟

vahid_cracke
06-01-2010, 00:34
سلام بچه ها
می خام برای دوستم یک گوشی بخرم به نظر شما star بخرم یا lg kp500 کدوم بهتره

mohammad_s7201
06-01-2010, 08:42
یعنی چه بخوای چه نخوای اول تو سیم کارت سیو می کنه ؟ نمیشه درجا تو phone سیو کنه ؟

نه نمیشه. نمیدونم چرا اینطوریه

mohammad_s7201
06-01-2010, 08:43
سلام بچه ها
می خام برای دوستم یک گوشی بخرم به نظر شما star بخرم یا lg kp500 کدوم بهتره

اولا آدم مگه واسه دوستش گوشی میخره :cool:

دوما شما هم سوالایی میپرسی ها. خوب معلومه دیگه استار بخر :31:

vahid_cracke
06-01-2010, 11:17
نه خوب ببینید من خودم استار دارم. داییم هم کوکی(majid_sd2009)
الان موندم کدوم بهتره. هر دوتاشون مزایا و معایبی دارن. موندم کدوم بهتره
ولی به نظر من مال من یک چیزاییش سر تر هست حالا اون سوال رو بالا پرسیدم ببینم نظر شما در موردش چیه؟
چون دوربینش که خیلی خوبه. تشخیص لبخند هم داره!
راستی این نرم افزار تراز رو هم نصب کردم یک جوریه دقیق نیست باید خیلی کج کنی تا نشون بده.
راستی گوشی من توش نه کیف داشت و نه قلم نوری.جایی نیست داشته باشه؟

m2stech
06-01-2010, 19:56
من گوشی GT 5233 گرفتم ولی برای تایپ فقط انگلیسی و فرانسه و عربی داره، میشه روش فارسی هم گذاشت ؟ :13:

vahid_cracke
06-01-2010, 21:41
چرا کال من فارسی داره ولی کیبورد کاملش فارسی نداره! چرا؟
مجبورم برای نوشتن از عربی استفاده کنم و بعد برای حروف گ ژ پ چ از اردو استفاده کنم که یکم سخته.
میگم براش برنامه ای نیت که بشه باهاش نقاشی کشید مثل کوکی؟
خودم یکی دارم ولی خوب نیست و فقط خط صاف میکشه و نمیشه توش چیزی نوشت با قلم.

masoudtr
06-01-2010, 21:46
بچه ها من یک تعداد تیزر فیلم دارم با کیفیت hd با فرمت mov از اینایی که 2 دقیقه اش 50-60 مگه
با چه کانورتوری به mp4 تبدیل کنم بشه تو گوشی هم دید هر کانورتوری امتحان کردم این فرمت را ساپورت نمیکرد

این تشخیص لبخند چیه؟ این داره؟

urban.reptile
06-01-2010, 22:32
سلام. من هر راهی برای نصب این لعنتی های دوست داشتنی(!) بود امتحان کردم. ولی جواب نداد:19:
البته اینو هم بگم که من یه چند تایی رو روی jet امتحان کردم و کار کرد. تا جایی که من آمار این ویجت ها رو در آوردم، روی تاچ ویز کار می کنن و خیلی به مدل گوشی ربط ندارن. پس فقط یه احتمال می مونه(البته من این طور فکر می کنم). اونم اینه که به خاطر فرمور هست. فک کنم اینا اومدن یه زبون فارسی اضافه کنن، زدن همه چیو به فنا دادن. مثل تشخیص دستخط و قابلیت نصب جاوا که توی نسخه های قبلی فرمور فارسی کار نمی کرد. حالا اگه کسی از بچه ها فرمور جدید (ترجیحا خارجی) داره، یه تست بزنه و جوابو بگه:11:

vahid_cracke
07-01-2010, 00:53
اولا آدم مگه واسه دوستش گوشی میخره :cool:

دوما شما هم سوالایی میپرسی ها. خوب معلومه دیگه استار بخر :31:

دوست عزیز
اولا من می خام برا جشن تولدش گوشی بخرم
دوما ا راهنماییت ممنونم:40:

vahid_cracke
07-01-2010, 01:19
بچه ها من یک تعداد تیزر فیلم دارم با کیفیت hd با فرمت mov از اینایی که 2 دقیقه اش 50-60 مگه
با چه کانورتوری به mp4 تبدیل کنم بشه تو گوشی هم دید هر کانورتوری امتحان کردم این فرمت را ساپورت نمیکرد

این تشخیص لبخند چیه؟ این داره؟

من فکر کنم تو بتونی با Total Video Converterتبدیلش کنی