ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ S5230 Star

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15

romantic
04-07-2010, 23:30
نه متاسفانه اینو هم رو گوشی کپی می کنم مثه تمام فایلهای جاوا که کپی کردم پیغام Unsupported file type میده ... هیچکس به سوال من جواب نداد من پرسیدم خوب چرا وقتی فایل جاوا رو کپی می کنم تو بخش other file گوشی همین پیغام میاد حتی تو memory cart هم پوشه درست کردم اونجا ریختم اما بازم همین پیغام میاد ... یکی بگه باید چیکار کنم ؟ من هر برنامه ی جاوا میریزم همین پیغام میاد ... روش نصب خاصی داره ؟ چون من معمولی کپی می کنم فایل رو میریزم تو گوشی اما باز نمیکنه ... یکی بگه باید چیکار کنم ... من اونشب شک کردم شاید این طرف جعبه ی گوشی رو به من اشتباه داده رو جعبه نوشته Gt-S5230 من شک دارم شاید مدل گوشی Tocco Lite باشه لطفا کمکم کنید بتونم برنامه بریزم رو گوشی ... :41:
میشه چند تا از برنامه هایی که خواستی روش نصب کنی و نصب نشد، اسمش رو بگی.

من تو همین تاپیک یه سری دیکشنری واسه این گوشی گذاشته بودم که رو مال من نصب و اجرا شدن. اگر تونستی اونا رو هم امتحان کن ببین چی میشه.
من خودم اول فایلهای با پسوند Jar رو میریزم رو گوشی در قسمت Other files (من از طریق کابل و حالت Mass Storage این کار رو میکنم) و بعد هم از رو گوشی میرم اجراشون میکنم و بعد از کمتر از 2 ثانیه نصب میشه و گوشی به صورت اتوماتیک میره به قسمت Games and more که بازی یا نرم افزار نصب شده اونجا هست و میتونم اجراش کنم.
شما اگر با همین روش این دیکشنریهایی که گذاشتم رو نتونستی نصب کنی پس گوشیت مشکل داره.

Mohammad Hosseyn
04-07-2010, 23:41
جناب milad_4171 بابت راهنمایی هاتون متشکرم،مشکلم با دانلود و نصب برنامه حل شد!:20:
یه سوال دیگه :
توی گوشیم چند تا group ساختم ولی توی برنامه pc studio اونها را نشان نمی دهد،چرا؟
این گوشی ، pc studio اش گروه ها رو ساپورت نمیکنه

teshneh
04-07-2010, 23:48
این گوشی ، pc studio اش گروه ها رو ساپورت نمیکنه

واقعا؟!؟!؟:18:
مگر این pc studio برای سامان دادن به لیست تلفن ها نیست و همچنین موارد دیگر مثلا سازمان دهیی عکس،آهنگ ،...؟
اگر نه ،پس موارد استفاده این نرم افزار چیه؟

nimaclip
05-07-2010, 00:54
روشش همینه دیگه . کپی کن ف اجرا کن . خودش نصب میشه . غیر از این روش نداره که .

برا من هم این پیغام می اومد . ولی فقط برای بعضی نرم افزار ها که مثل اینکه مشکل از اون نرم افزار ها بود . اما شما فک کنم فریم ور گوشیت مشکلی داره که هیچی روش نصب نمیشه .

خوب یه راهی میشه معرفی کنید من این مشکل رو حل کنم ؟ حالا باید چیکار کنم ؟ چون تازه هم گوشیو گرفتم و همه چیش ردیفه فقط نصب برنامه روش مشکل داره

Mohammad Hosseyn
05-07-2010, 02:50
واقعا؟!؟!؟:18:
مگر این pc studio برای سامان دادن به لیست تلفن ها نیست و همچنین موارد دیگر مثلا سازمان دهیی عکس،آهنگ ،...؟
اگر نه ،پس موارد استفاده این نرم افزار چیه؟
خیلی کارای دیگهمیتونید باهاش انجام بدید ... مدیریت پیام کوتاه ، مدیریت قابل و تبدیل فایل های تصویری . اتصال به اینترنت . مدیریت بخش To-Do و یادداشت ها و ....

فقط گروهها در دفترچه تلفن رو نمی تونه هماهنگ کنه با گوشی ... :46:

خوب یه راهی میشه معرفی کنید من این مشکل رو حل کنم ؟ حالا باید چیکار کنم ؟ چون تازه هم گوشیو گرفتم و همه چیش ردیفه فقط نصب برنامه روش مشکل داره

گوشیت اگه گارانتی داره ببر نمایندگی بگو مشکلش اینه ، سه سوته حل میکنن . به هر حال فک کنم یه آپدیت فریم ور نیاز داشته باشه .

nimaclip
05-07-2010, 11:54
خیلی کارای دیگهمیتونید باهاش انجام بدید ... مدیریت پیام کوتاه ، مدیریت قابل و تبدیل فایل های تصویری . اتصال به اینترنت . مدیریت بخش To-Do و یادداشت ها و ....

فقط گروهها در دفترچه تلفن رو نمی تونه هماهنگ کنه با گوشی ... :46:

گوشیت اگه گارانتی داره ببر نمایندگی بگو مشکلش اینه ، سه سوته حل میکنن . به هر حال فک کنم یه آپدیت فریم ور نیاز داشته باشه .

مشکل اینه گارانتی نداره و خودم باید مشکلشو حل کنم که هیچکس از دوستان اینجا هم نمیدونه باید واسه حل مشکل چه کاری باید انجام بدم ...:41:

Mohammad Hosseyn
05-07-2010, 12:18
مشکل اینه گارانتی نداره و خودم باید مشکلشو حل کنم که هیچکس از دوستان اینجا هم نمیدونه باید واسه حل مشکل چه کاری باید انجام بدم ...:41:
خوب بازم ببری نمایندگی ماکروتل واست درست میکنه ... ولی هزینشو میگیره دیگه ...

البته اگه واقعا مشکل از فریم ور گوشی باشه (که احتمالا هست) ...

nimaclip
05-07-2010, 12:24
میشه چند تا از برنامه هایی که خواستی روش نصب کنی و نصب نشد، اسمش رو بگی.

من تو همین تاپیک یه سری دیکشنری واسه این گوشی گذاشته بودم که رو مال من نصب و اجرا شدن. اگر تونستی اونا رو هم امتحان کن ببین چی میشه.
من خودم اول فایلهای با پسوند Jar رو میریزم رو گوشی در قسمت Other files (من از طریق کابل و حالت Mass Storage این کار رو میکنم) و بعد هم از رو گوشی میرم اجراشون میکنم و بعد از کمتر از 2 ثانیه نصب میشه و گوشی به صورت اتوماتیک میره به قسمت Games and more که بازی یا نرم افزار نصب شده اونجا هست و میتونم اجراش کنم.
شما اگر با همین روش این دیکشنریهایی که گذاشتم رو نتونستی نصب کنی پس گوشیت مشکل داره.

من لینک دانلود دیکشنری شما رو پیدا نکردم ... اما داشتم پست های بچه ها رو بررسی میکردم متوجه شدم بعضی از دوستان بعضی لینک ها رو معرفی کردند که خودشون ریختن رو گوشی و نصب شده اما من همونارو ریختم و بازم با پیغام اینکه نمیتونه پشتبانی کنه از این فایل مواجه شدم ... نمیدنم دیگه باید چیکار کنم ... گوشی گارانتی هم نداره منم چون طراح وبسایت و آهنگسازم شدید به برنامه های جاوا نیاز دارم که با این وضع فقط وقت خودمو تلف کردم ... اگه میشه شما هم یه لینک از نرم افزاری که خودت نصب کردی و اجرا میشه بزار دانلود کنم ببینم میشه یا نه که اگه نشد فکر دیگه ای کنم ...ف :41:

romantic
05-07-2010, 17:59
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین دیکشنری مطمئنا رو استار نصب میشه. من امتحان کردم. اون دیکشنریهایی که خودم گذاشته بودم مثل اینکه پاک شدن.

این جور که شما میگین هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه پس مشکل از نرم افزار گوشیه و باید بدی تعمیر
اگر میخوای همه نوع جاوا بدون مشکل نصب شه باید سونی اریکسون بگیری

lordsaber
05-07-2010, 18:14
بچه ها این گوشی منشی داره دیگه؟! باش مشکلی ندارید؟ خوب کار می کنه؟
دوربینش چی؟ خوبه؟
می خوام یکی بخرم گفتم ببینم درست حسابی هست یا نه!

Mohammad Hosseyn
05-07-2010, 18:23
بچه ها این گوشی منشی داره دیگه؟! باش مشکلی ندارید؟ خوب کار می کنه؟
دوربینش چی؟ خوبه؟
می خوام یکی بخرم گفتم ببینم درست حسابی هست یا نه!
منشی تلفنیش خوبه ... نیاز آدمو برطرف میکنه کامل .
دوربینش هم بسیار امکانات زیادی داره و کیفیت خوبی هم داره .

nimaclip
05-07-2010, 18:41
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین دیکشنری مطمئنا رو استار نصب میشه. من امتحان کردم. اون دیکشنریهایی که خودم گذاشته بودم مثل اینکه پاک شدن.

این جور که شما میگین هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه پس مشکل از نرم افزار گوشیه و باید بدی تعمیر
اگر میخوای همه نوع جاوا بدون مشکل نصب شه باید سونی اریکسون بگیری

نه اینم دانلود کردم یه بار خوده زیپ رو ریختم با PC Studio تو other file باز همون پیغام اومد ... یه بارم از زیپ درآوردم و ریختم بازم همون پیغام رو میداد و در هر صورت که ریختم تو گوشی با پیغام unsopported مواجه شدم ... :41::41: حالا که معلومه واسه همه جاواها همینطوره ... واسه مشکل نرم افزاریش برنامه ای نیست خودم آپدیت کنم گوشیو یا به هر حال مثه آپدیت درست بشه ؟؟؟

teshneh
05-07-2010, 21:09

سلام
من این فایل رو دانلود کردم ولی فایلی با پسوند jar در اون پیدا نکردم میشه بگید،توی کدوم پوشه هست ؟
اگر میشه یکبار دیگه خودتون این فایل رو تست کنید.

من این فایل رو در گوشی نصب و اجرا کردم مشکلی نداشتم،جناب nimaclip شما این فایل رو هم امتحان کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nimaclip
05-07-2010, 23:09
سلام
من این فایل رو دانلود کردم ولی فایلی با پسوند jar در اون پیدا نکردم میشه بگید،توی کدوم پوشه هست ؟

من این فایل رو در گوشی نصب و اجرا کردم مشکلی نداشتم،جناب nimaclip شما این فایل رو هم امتحان کنید:

سلام ، ممنون از گذاشتن و آپلود کردن فایل ... فایل رو دانلود کردم و ریختم اما بازم میگه نمیتونه بخونه فایل رو ... 100% مشکل نرم افزاری داره و باید 100% آپدیت بشه ... کسی از دوستان هست که یاد بده چطوری گوشیو آپدیت کنم ؟؟؟ :41:

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

دوستان خواهش می کنم به من راهی رو یاد بدید که گوشیمو GT-S5230 رو آپدیت کنم یا همچین چیزی که برنامه داخلیش به روز بشه تا بتونم برنامه ی جاوا نصب کنم رو گوشی .... ممنون میشم کمکم کنید :40:

romantic
05-07-2010, 23:58
سلام

خود فایل Jar هست و نیازی به باز کردنش نیست

teshneh
07-07-2010, 23:19
خود فایل Jar هست و نیازی به باز کردنش نیست

از راهنمایی تون متشکرم،نصب و اجرا شد ولی دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست:41:
من انگلیسی به فارسی رو می خواستم!

romantic
08-07-2010, 05:54
از راهنمایی تون متشکرم،نصب و اجرا شد ولی دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست:41:
من انگلیسی به فارسی رو می خواستم!
انگلیسی به فارسی همون PMD از همه بهتره

teshneh
08-07-2010, 10:24

ببخشید این PMD کجاست؟(لینک دانلود)
ممنون از راهنمایی تون.

Vallio
08-07-2010, 10:45
ببخشید این PMD کجاست؟(لینک دانلود)
ممنون از راهنمایی تون.

سلام ،
اینجا :

درخواست برنامه های کاربردی :دی !

mefmef
08-07-2010, 14:11
دوستان من صبح تا حالا هرچی سعی می کنم تماس بگیرم پیام محدودیت سرویس می ده دلیلش چیه مشکل از گوشیه ؟

Kaptian Black
08-07-2010, 16:55
سلام به همگی گوشیو که میخوام آپ کنم این ارور رو میده اشکل از کجاست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahram_s8
08-07-2010, 17:23
سلام ، ممنون از گذاشتن و آپلود کردن فایل ... فایل رو دانلود کردم و ریختم اما بازم میگه نمیتونه بخونه فایل رو ... 100% مشکل نرم افزاری داره و باید 100% آپدیت بشه ... کسی از دوستان هست که یاد بده چطوری گوشیو آپدیت کنم ؟؟؟ :41:

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

دوستان خواهش می کنم به من راهی رو یاد بدید که گوشیمو GT-S5230 رو آپدیت کنم یا همچین چیزی که برنامه داخلیش به روز بشه تا بتونم برنامه ی جاوا نصب کنم رو گوشی .... ممنون میشم کمکم کنید :40:

دوست من تو لینک پایین همه چی رو توضیح داده

Kiumars_H
12-07-2010, 00:38
S5233AJPIK5 حالش ببرید

(Pass:kiumars_hemmati@yahoo.com)

hamsah
12-07-2010, 01:22
سلام.
این ورژن بسیار خوبیه.!!!گوشی چندتا قابلیت جدید پیدا میکنه از جمله:

مشکل ریختن widjet حل شده و خودش چندتا widjet داره../ خودت میتونی widjet نصب کنی.

در هنگامی که آهنگ در حال پخشه میتونی تو گوشی مرور کنی...

موقعی که گوشی قفله ،نور صفحه فقط با کلید قفل فعال میشه که اینو از تو تنظیمات میتونید درست کنید

اما همچنان صفحه کلید کامل فارسی نداره.

منظورم ورژن پست بالا یعنی S5233AJPIK5

---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------

سلام به همگی گوشیو که میخوام آپ کنم این ارور رو میده اشکل از کجاست ؟

گوشیو اینجوری نباید آپدیت کنی دوست عزیز!!!:31::11:

شما باید فایل آپدیت یا فلش که در دو پست بالا موجوده رو دانلود کنید بعد با نرم افزار.....(اسمش یادم نیست)

گوشیو آپدیت کنی.من پریروز خودم آپدیت کردم اگه خواستی بگو آموزش بزارم.:10::5:

Mohammad Hosseyn
12-07-2010, 01:30
مستر ریست این گوشی چجوریه ؟؟؟

Kiumars_H
12-07-2010, 10:35
مستر ریست این گوشی چجوریه ؟؟؟

(*2767*#3855) از راست به چپ بدون پرانتز

teshneh
12-07-2010, 17:07

ببخشید من نتونستم این دیکشنری رو پیدا کنم،اگر براتون زحمتی نیست لینک دانلودش رو میذارید؟

nimaclip
12-07-2010, 18:01
بچه ها من 5230 داشتم اما متوجه شدم 5230 نه جاوا روش نصب میشه نه فارسی میشه ... واسه همین به دوستان پیشنهاد می کنم 5233 سامسونگ بخرن تا با هیچ مشکلی مواجه نشن .... به زودی هم نرم افزارهای مهم و ضروری واسه S5233 رو واستون آپلود می کنم میزارم تا دوستان بتونن استفاده کنند ...

romantic
12-07-2010, 19:14
ببخشید من نتونستم این دیکشنری رو پیدا کنم،اگر براتون زحمتی نیست لینک دانلودش رو میذارید؟

masoudtr
13-07-2010, 11:45
S5233AJPIK5 حالش ببرید

این فارسی را هم پشتیبانی میکنه
چند تا عکس از گوشیت بگذار ببینیم چجوریه؟

lordsaber
13-07-2010, 12:02
سلام
من 5233s رو خریدم.
اول اینکه صفحه بالا میاد می نویسه 5233a ؟! برای همه اینطوریه؟
دوم اینکه با منشیش مشکل دارم. منشی فعاله و پیغام رو هم رو گوشی ضبط کردم ولی وقتی باش تماس می گیرم و می خوام پیغام بزارم بعد از چخش پیام و بوق قطع میشه! بوق اشغال می زنه. ممنون می شم بگید چیکار باید بکنم.

Kiumars_H
14-07-2010, 14:15
بچه ها من 5230 داشتم اما متوجه شدم 5230 نه جاوا روش نصب میشه نه فارسی میشه ... واسه همین به دوستان پیشنهاد می کنم 5233 سامسونگ بخرن تا با هیچ مشکلی مواجه نشن .... به زودی هم نرم افزارهای مهم و ضروری واسه S5233 رو واستون آپلود می کنم میزارم تا دوستان بتونن استفاده کنند ...

دوست عزیز فرق در مدل گوشی نیست بلکه در فرم ور اگه مشکلی دارید باید فرم ور را عوض کنید.تنها تفاوتم در زبان و نبود منشی می باشد

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

دوست محترم این آخرین ورژن میباشد که نمایندگی ها در ازای دریافت وجه برای شما نصب میکنند که به صورت رایگان در حال حاضر برای شما فراهم نمودم.

Kiumars_H
14-07-2010, 14:17
دوست محترم این آخرین ورژن میباشد که نمایندگی ها در ازای دریافت وجه برای شما نصب میکنند که به صورت رایگان در حال حاضر برای شما فراهم نمودم.

Kiumars_H
14-07-2010, 14:17

دوست عزیز فرق در مدل گوشی نیست بلکه در فرم ور اگه مشکلی دارید باید فرم ور را عوض کنید.

Hamed-Beckham
15-07-2010, 00:13
دوستان کسی تونست واسه این گوشی ویدجت نصب کنه ؟؟
من که خیلی راحت تونستم
:دی
اگه کسی خواست بگه تا واستون توضیح بدم

Hamed-Beckham
15-07-2010, 00:47
اون لینک ها رو بعد از یک روز تست کردم دیگه جواب ندادن !!!
پست ویرایش شد !!!

Milad4171
15-07-2010, 01:13
به به ویدجت.
البته من دوتاش رو زدم اینولید دادا.
مطمعنی؟

---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------

سلام
من 5233s رو خریدم.
اول اینکه صفحه بالا میاد می نویسه 5233a ؟! برای همه اینطوریه؟
دوم اینکه با منشیش مشکل دارم. منشی فعاله و پیغام رو هم رو گوشی ضبط کردم ولی وقتی باش تماس می گیرم و می خوام پیغام بزارم بعد از چخش پیام و بوق قطع میشه! بوق اشغال می زنه. ممنون می شم بگید چیکار باید بکنم.

درسته. واسه همه همینه.
واسه مورد دوم اگه فعال هست و بعد از بوق اشغال میزنه احتمالا اون چیزی که ضبط کردن مشکل داشته با پیشفرض هاش تست کنین ببینی درسته یانه.
تو قسمت تماسها چیزی رو دست کاری نکردین؟
ولی در کل نباید مشکلی باشه.

masoudtr
15-07-2010, 09:18
دوستان کسی تونست واسه این گوشی ویدجت نصب کنه ؟؟
من که خیلی راحت تونستم
اگه کسی خواست بگه تا واستون توضیح بدم
اگه بلدی توضیح بده دیگه با عکس

Hamed-Beckham
15-07-2010, 13:31
به به ویدجت.
البته من دوتاش رو زدم اینولید دادا.
مطمعنی؟

من بیشتر اینها رو نصب کردم . ولی اینم بگم که چیزه خوبی نداره همشون چرتو پرته
مثال : love calculator
oil calculator
analog clock
facebook noticifier

من اینها رو یکی یکی کپی کردم !!
اگه باز مشکلی دارین می تونید از خود قسمت more widget هم دانلود کنید .

اگه بلدی توضیح بده دیگه با عکس

چطور میشه عکس گرفت که من توضیح بدم تصویری
-- همین که با اکسپلورر اون لینک ها رو باز می کنی خودش دانلود می کنه .

Hamed-Beckham
15-07-2010, 14:33
اینم یه سری کد واسه تست کامل گوشی !!!

Hamed-Beckham
15-07-2010, 15:45
اینم یه عکس از گوشی خودم !
بیشتر ویدجت ها رو حذف کردم و تو لیست نیستن !
همشون چرت و پرت هستن !

maryam.n98
17-07-2010, 12:15
سلام جناب d.b23
ورژن گوشی من s5233tjpjb5هست و میگن که جدید تر از این ورژن اومده .
میشه بگید این گفته درست هست یا نه؟
اگه ورژن جدید تر هست ،بگید خودم اپدیت کنم یا بدم گارانتی؟
بر فرض این که ورژن جدید وجود داشته باشه ، اگه اونو روی موبایلم بریزم ویژگی جدیدی بهش اضافه میشه یا نه؟
ممنون
خوش حال میشم اگه جوابمو بدین

Reza_994
18-07-2010, 21:27
سلام به دوستان

یه چند تا بازی حرکتی باحال میزارید ؟

همش لمسی بود !

یه چند تا حرکتی هم دیدم ولی بدرد استار نمیخورد !

iceboy_e
19-07-2010, 05:54
با سلام خدمت دوستان کسی میدونه چطوری میشه ویدجت نصب کرد واز کجا باید دانلود کرد اگه کسی میدونه ممنون میشم با آموزش برامون بزاره

Hamed-Beckham
19-07-2010, 19:40
با سلام خدمت دوستان کسی میدونه چطوری میشه ویدجت نصب کرد واز کجا باید دانلود کرد اگه کسی میدونه ممنون میشم با آموزش برامون بزاره
عزیزم پست اول همین صفحه رو نگاه کنی من نصب کردم !!!
راحش رو هم گفتم تو صفحه های قبل !

alireza-tiamo
19-07-2010, 20:08
من قصد خرید این گوشی ( 5230 star ) را دارم و ازش خوشم آمده
فقط می خوام بدونم که فایلهای pdf فارسی را درست نشون می ده یا نه ؟
دوم اینکه tv دارش بهتره یا بدون TV ? و اصلا تلویزیونش کار می کنه ؟

iceboy_e
20-07-2010, 10:02
عزیزم پست اول همین صفحه رو نگاه کنی من نصب کردم !!!
راحش رو هم گفتم تو صفحه های قبل !

اگه لطف کنی بگی کدوم صفحه خیلی گشتم ممنون

Hamed-Beckham
20-07-2010, 21:44
اگه لطف کنی بگی کدوم صفحه خیلی گشتم ممنون

ببین ! فقط کافیه یکی از طرح های اینترنتی رو فعال کنی
بعد توی منوی ویدجت ها گزینه : More Widget رو فعال کنی !!
بعد با همون ویدجت بری و دانلود کنی !
اگه بخوای همه ی ویدجت هارو ببینی باید اینو توی سرچ بزنی : allwidgets
همه ی ویدجت ها که تقریبا 23 تاست !
بعد بری دانلود کنی
خودش هم نصب می کنه !

reallovegach
20-07-2010, 21:46
سلام بچه ها
یه مشکلی واسه گوشیم پیش اومده
صفحه لمسیش کار نمیکنه
تا ظهر که خوب بود ، عصری دیدم کار نمیکنه
نور صفحه که کم میشه دست که میزنم رو صفحش نور زیاد میشه مثل قبل ولی دکمه های لمسیش کار نمیکنن
دکمه های تماس و قطع تماس اینا کار میکنن
البته عصری حدود نیم ساعتی درست شد ولی باز خراب شد
گفتم شاید از فریمورش باشه ، دوباره فلش کردم ولی درست نشد
به نظرتون مشکل چیه ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

kakaj
21-07-2010, 00:05
سلام من تازه 2 روزه كه يه استار با گارانتي مايكروتل به قيمت 155 تومن از نمايندگي سامسونگ بالاتر از علادين گرفتم همون نمايندگي بزرگه كه همه چي داره! اما به نظرم باطريش زود خالي ميشه تقريبا 1 روز و نصفي خيلي هم كار نمي كشم ازش واسه شما هم همينقدر كار مي كنه؟؟؟؟ يا باطريه تقلبي انداختن بهم؟ خواهش ميكنم راهنمايم كنيد!

d.b23
21-07-2010, 00:16
سلام جناب d.b23
ورژن گوشی من s5233tjpjb5هست و میگن که جدید تر از این ورژن اومده .
میشه بگید این گفته درست هست یا نه؟
اگه ورژن جدید تر هست ،بگید خودم اپدیت کنم یا بدم گارانتی؟
بر فرض این که ورژن جدید وجود داشته باشه ، اگه اونو روی موبایلم بریزم ویژگی جدیدی بهش اضافه میشه یا نه؟
ممنون
خوش حال میشم اگه جوابمو بدین
اگر گوشیت گارانتیش پارس مایکروتل اصلی هست که بده خودشون مجانی آپدیت میکنن.
فعلا گوشی شما نیاز به آپدیت نداره.بزار 1 یا 2 ماه دیگه
ممکنه ویزگی اضافه بشه و یا ممکنه اشکالات و ایرادات رفع بشه کلا باعٍث بهبود کارکرد گوشی میشه
:46:

d.b23
21-07-2010, 00:21
سلام بچه ها
یه مشکلی واسه گوشیم پیش اومده
صفحه لمسیش کار نمیکنه
تا ظهر که خوب بود ، عصری دیدم کار نمیکنه
نور صفحه که کم میشه دست که میزنم رو صفحش نور زیاد میشه مثل قبل ولی دکمه های لمسیش کار نمیکنن
دکمه های تماس و قطع تماس اینا کار میکنن
البته عصری حدود نیم ساعتی درست شد ولی باز خراب شد
گفتم شاید از فریمورش باشه ، دوباره فلش کردم ولی درست نشد
به نظرتون مشکل چیه ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
تاچ گوشیتون داره میگه که میخواد با شما خداحافظی کنه:31: و باید عوضش کنی :46:
اگر گارانتی گوشیت پارس مایکروتل هست ببر مجانی برات عوض میکنه :5:

d.b23
21-07-2010, 00:31
من قصد خرید این گوشی ( 5230 star ) را دارم و ازش خوشم آمده
فقط می خوام بدونم که فایلهای pdf فارسی را درست نشون می ده یا نه ؟
دوم اینکه tv دارش بهتره یا بدون TV ? و اصلا تلویزیونش کار می کنه ؟
PDF فارسی رو درست نشون میده
TV دارش بهتره(خودم دارم) :27:
بستگی به کانالی که قرار داری تصویر میگیره ولی کلا خوبه و اکثر اوقات مثل آینه میگیره :46:
از من به تو نصیحت با گارانتی پارس مایکروتل اصلی بگیر :5:
اگر هم خواستی هر گوشی با هر مارکی بخری بگو آدرس بدم با پایین ترین قیمت و گارانتی اصلی و جنس مطمئن بری بگیری.
یارو آشنام نیست ولی خودم همیشه مشتریشم.خودشون پخش کننده بیشتر گوشی های علاالدین هستن:10:

lordsaber
21-07-2010, 08:41
file:///C:/Users/user/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.pngپیشنهاد می کنم بچه ها نرم افزارهایی رو که روی سری 5230 یا 5233 جواب می ده رو اینجا ادرس بدند تا راحت تر بتونند دیگران هم ازش استفاده کنند. من خودم چند تا نرم افزار جاوا دانلود کردم ولی خیلیش اجرا نمی شه یا مشکل داره!
مثلا iran road map اجرا نشد. و برنامه های فارسی هم که مشکل دارند کلا!

alireza-tiamo
23-07-2010, 13:57
سلام
می خواستم راهنماییم کنید که کدام گوشی مناسبتره ؟
s5230 star
s5230 tv
s5230 star wifi
قیمت های روزش هم می خواستم بدونم؟
و کلا 5230 بهتره یا 5233 ؟

alirezajah
23-07-2010, 18:56
در بین این سه گوشی مدل tv به دلیل داشتن این امکان اضافی خوب هست. البته اگر از wifi استفاده دارید اون رو بگیرید. در ضمن روی خود گوشی کیف چرمی ارجینال خود گوشی و قلم باید داشته باشه. اگر نداشت مغازه دارهای گرامی اون رو برداشتن :31:
من خودم روزهای اولی که این گوشی اومد اون رو خریدم و فول پک بود. الان هم منتظرم گلکسی بیاد تا عوضش کنم. با هیچ گوشی دیگه ای عوضش نمی کنم :31:

گرافيكار
23-07-2010, 19:54
S5233AJPIK5 حالش ببرید

مرسي دوست من
آپديت كردم حالشم بردم
يه ديكشنري بهش اضافه شده
چنتا ويدجت
يكي دو برنامه ديگه هم تو قسمت بازيها و بيشتر اضافه شده كه نفهميدم به چه دردي ميخورن
ممنون ميشم در موردشون توضيح بدين
و البته قبلا موقع تماس يه تيكه سفيد رنگ كه قفل هنگام تماس بود خيلي پهن بود و روي شماره موبايل طرف رو ميگرفت
اما حالا اين نوار سفيد رنگ باريكتر شده و ميشه به راحتي شماره رو ديد

feriwow
23-07-2010, 23:55
سلام.
به نظره من که استار خیلی خیلی بهتر از کوکی هست:33:

alireza-tiamo
24-07-2010, 11:11
سلام
می خواستم بدونم اصلا s5230 w - wifi تو بازار هست
چون من 2 3 تا نمایندگی سامسونگ پرسیدم گفتند نیامده یا گفتند همچین گوشیی نیست
اگر هست حدود قیمت هم لطف کنید

mefmef
24-07-2010, 13:31
مرسي دوست من
آپديت كردم حالشم بردم
يه ديكشنري بهش اضافه شده
چنتا ويدجت
يكي دو برنامه ديگه هم تو قسمت بازيها و بيشتر اضافه شده كه نفهميدم به چه دردي ميخورن
ممنون ميشم در موردشون توضيح بدين
و البته قبلا موقع تماس يه تيكه سفيد رنگ كه قفل هنگام تماس بود خيلي پهن بود و روي شماره موبايل طرف رو ميگرفت
اما حالا اين نوار سفيد رنگ باريكتر شده و ميشه به راحتي شماره رو ديد
منو فارسی داره ؟

hidenhf
24-07-2010, 18:16
منو فارسی داره ؟
آره دوست عزیز من الان 7ماه اینو انداختم بعد نیست

گرافيكار
24-07-2010, 21:27
منو فارسی داره ؟

آره ديگه ولي هنوز صفحه كليد كامل فارسي نداره

mefmef
25-07-2010, 09:57
سلام
دوستان من می خواستم گوشیم رو اپدیت کنم فقط بهم بگید که نحوه اپدیت تو کدوم پست هست چون سرچ تقریبا300 صفحه یه کم وقت گیر.ممنون میشم

یعنی بین شما کسی خودش گوشی رو آپدیت نکرده که هیچ جوابی به سوال من ندادین.......
دوستان سلام
با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان برای استفاده بهینه از دعای خیر ما لطف کنید روش اپدیت این گوشی رو اموزش بدید

iceboy_e
25-07-2010, 10:02
با سلام خدمت دوستان من این فایل ویدجت رو از یه سایت روسی گرفتم کسی میدونه چطوری باید ازش استفاده کرد

گرافيكار
25-07-2010, 11:40
دوستان سلام
با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان برای استفاده بهینه از دعای خیر ما لطف کنید روش اپدیت این گوشی رو اموزش بدید

دوست گلم برو به اين تاپيك صفحه 22 پست 220

دعا فراموش نشه
هر چند خودتم يه كم بيشتر وقت ميزاشتين راحت پيدا ميكرديد

mefmef
25-07-2010, 12:15
دعا فراموش نشه
هر چند خودتم يه كم بيشتر وقت ميزاشتين راحت پيدا ميكرديد

ممنون از راهنمایتون البته قبل از پرسش جستجو کردم نتیجه زیاد بود فرصت کم در هر حال ببخشید

mefmef
25-07-2010, 21:26
با سلام وصلوات گوشیم رو اپدیت کردم فعلا نکته قابل تغییر فقط دیکشنری تا بعد

Milad4171
25-07-2010, 22:46
من گوشیم رو 4 روزی هست به روز کردم. چیزهایی که در این نسخه اضافه شده:

Touch panel: امان تنظیم سیستم قفل گوشی که حالت اتوماتیک باشه یا دستی.
حالت نمایش صفحه که با دکمه ی قفل باشه یا با هر دکمه این ( این خیلی بدردخوره)

Bluetooth: سیستم بلوتوث زمانی که با انتخاب آن و یک زمانی مثلا 20 دقیقه .بعد از استفاده از بلوتوث اگر یادمون رفت خاموشش کنیم خودش اتوماتیک بعد از 20 دقیقه خاموش میشه

Zoom: اماکن زوم حرفه ای و دقیقتر. این زوم قابلیت زوم بیشتر روی روی عکس میده که در قبل فقط تا یک حد خیلی کمی این امکان وجود داشت.

PDF READER: اماکن خوندن فایلهای Pdf به صورت دقیق تر و سریعتر.

GPRS : امکان نمایش علامت G در مناطق قابل استفاده از این سیستم و نمایش حرف E در مناطق قابل استفاده از این سیستم.
در نسخه ی قبلی فقط زمانی که مرورگر باز میشد و رسیو شروع میشد این علامت ها نمایش داده میشد ولی دیگه به صورت همیشگی این علامت وجود داره که بهتون اعلام میکنه منطقه تون امکان استفاده از نت رو داره یا خیر.

Widget: اضافه شدن چند ودجت جدید و بهینه شدن ودجت فیس بود و تیوتر و یوتوپ برای استفاده و حل شدن مشکل شیلترینگ یوتوپ!!!!!

masoudtr
25-07-2010, 23:16

Bluetooth: سیستم بلوتوث زمانی که با انتخاب آن و یک زمانی مثلا 20 دقیقه .بعد از استفاده از بلوتوث اگر یادمون رفت خاموشش کنیم خودش اتوماتیک بعد از 20 دقیقه خاموش میشه

Zoom: اماکن زوم حرفه ای و دقیقتر. این زوم قابلیت زوم بیشتر روی روی عکس میده که در قبل فقط تا یک حد خیلی کمی این امکان وجود داشت.

GPRS : امکان نمایش علامت G در مناطق قابل استفاده از این سیستم و نمایش حرف E در مناطق قابل استفاده از این سیستم.
در نسخه ی قبلی فقط زمانی که مرورگر باز میشد و رسیو شروع میشد این علامت ها نمایش داده میشد ولی دیگه به صورت همیشگی این علامت وجود داره که بهتون اعلام میکنه منطقه تون امکان استفاده از نت رو داره یا خیر.

Widget: اضافه شدن چند ودجت جدید و بهینه شدن ودجت فیس بود و تیوتر و یوتوپ برای استفاده و حل شدن مشکل شیلترینگ یوتوپ!!!!!
علاوه بر سوال هایی که تو پروفایلت کردم لطفا چند تا عکسم بگذار

Milad4171
26-07-2010, 00:55
ورژن من S523AJPIK5 هست.

و فارسی رو کامل ساپورت میکنه.

هیچ تفاوت ظاهری دیگه نداره. بهترن و جالترینش اینه که وقتی گشوی رو قفل میکنی فقط با زدن کلید قفل صفحه روشن میشه و هر کلید دیگه ای بزنی کار نمیکنه که من فکر کردم گوشیم سوخته!!!!

سیستم PDF هم سریعتر شده به این منظور که وقتی فایلی رو میخوایم بخونیم اول بافرمیکنه و واسه ی اون سایز تنظیمش میکنه که این خودش کلی زمان بر هستش.

بعد از آپدیت من سریع فایل رو زوم میکنم و روی میتنهام حرکت میکنم. یعنی اون بافر کردن عکس رو که اول از حالت مربع مربع به متن تبدیل میکرد رو ندارم.

فایلهای آفیس زیاد فرقی نکردن. یکم شاید سرعتش بیشتر شده!!

تمام اطلاعات توی گوشی هم پاک میشه از کانتکت ها گرفته تا عکس و آهنگ و بازی و برنامه...

قبلش حتما کانتکت ها رو توی سیم کارت زخیره کنین که دیگه دردسر نشه!!

کمی هم مشکل کندی باز شدن عکس ها حل شده... اینو الان فهمیدم!!!

گرافيكار
26-07-2010, 01:36
با سلام وصلوات گوشیم رو اپدیت کردم فعلا نکته قابل تغییر فقط دیکشنری تا بعد
مباركه اخوي به سلامتي ايشالله 120 بار آپديتش كني

mefmef
26-07-2010, 07:32

این دو مورد رو چجوری میشه تنظیم کرد ؟

تمام اطلاعات توی گوشی هم پاک میشه از کانتکت ها گرفته تا عکس و آهنگ و بازی و برنامه...

من فقط یه مورد از شماره تلفن های رو که ذخیره کرده بودم حذف شده بود بقیه اطلاعات و عکس و موزیک ها سالم بودن !!!!!!

مباركه اخوي به سلامتي ايشالله 120 بار آپديتش كني
قربانت شما هم همینطور

Milad4171
26-07-2010, 10:51
این دو مورد رو چجوری میشه تنظیم کرد ؟

من فقط یه مورد از شماره تلفن های رو که ذخیره کرده بودم حذف شده بود بقیه اطلاعات و عکس و موزیک ها سالم بودن !!!!!!

برای تاچ که وارد منوی تنظیمات بشین(Settings) یه به نام Touch panel اضافه شده که وقتی واردش بشین در قسمت Backlight on میتونی مشخص کنی که گوشی با چه دکمه ای صفحه اش روشن بشه. با هر دکمه ی یا فقط دکمه ی قفل.

برای بلوتوث هم همونطور. وارد منوی بلوتوث بشین. My phone's Visbitily رو که On کنین خودش تایمر میاره یا میگه نباشه اصلا...

اطلاعات گوشی هم پاک میشه چون کل سیستم گوشی باید از اول نصب بشه. مثل نصب ویندوز روی سیستم. که کل هارد باید پاک بشه و ویندوز دوباره نصب بشه...
باید ببینی چیکار کرده که پاک نشده...

n_a_nima
26-07-2010, 12:22
سلام به همگی
مشکلی با pc studio دارم که قبلا هم توسط دیگران مطرح شده ولی جوابی براش پیدا نکردم. وقتی usb را وصل می کنم و pc studio را هم روی کامپیوتر اجرا می کنم و هم روی گوشی انتخاب می کنم، pc studio گوشی را می شناسه و عبارت GT-S5233A را هم میاره. ولی وقتی می خوام وارد گوشی بشم علامت ساعت شنی ویندوز میاد و می مونه و هیچ عکی العمی نسون نمی ده. حالت های مختلف روشن و خاموش کردن گوشی، ریست ویندوز، اول pc studio را اجرا کن بعدش usb را وصل کن و بالعکس و . . . را هم امتحان کردم. اوایل چند بار به مشقت وارد شد ولی بعد از اون دیگه نتونستم.
کسی راه حلی داره؟

teshneh
26-07-2010, 13:31
سلام به همگی
مشکلی با pc studio دارم که قبلا هم توسط دیگران مطرح شده ولی جوابی براش پیدا نکردم. وقتی usb را وصل می کنم و pc studio را هم روی کامپیوتر اجرا می کنم و هم روی گوشی انتخاب می کنم، pc studio گوشی را می شناسه و عبارت GT-S5233A را هم میاره. ولی وقتی می خوام وارد گوشی بشم علامت ساعت شنی ویندوز میاد و می مونه و هیچ عکی العمی نسون نمی ده. حالت های مختلف روشن و خاموش کردن گوشی، ریست ویندوز، اول pc studio را اجرا کن بعدش usb را وصل کن و بالعکس و . . . را هم امتحان کردم. اوایل چند بار به مشقت وارد شد ولی بعد از اون دیگه نتونستم.
کسی راه حلی داره؟

من هم با pc studio کلی مشکل داشتم تا اینکه ورژن جدید اونو دوستان توی همین تاپیک معرفی کردند و نصب کردم، درست شد.

mefmef
26-07-2010, 21:57
اطلاعات گوشی هم پاک میشه چون کل سیستم گوشی باید از اول نصب بشه. مثل نصب ویندوز روی سیستم. که کل هارد باید پاک بشه و ویندوز دوباره نصب بشه...
باید ببینی چیکار کرده که پاک نشده...

جالبه پس چرا برام من حذف نشده ؟

من هم با pc studio کلی مشکل داشتم تا اینکه ورژن جدید اونو دوستان توی همین تاپیک معرفی کردند و نصب کردم، درست شد.

این ورژن جدید کجا معرفی شده ؟

گرافيكار
27-07-2010, 12:11
دوستان اساتيد
كسي نيست در مورد نرم افزارهاي تازه نصب شده روي ورژن جديد توضيحي بده
كارشون چيه؟
كار كردن باهاشون چجوره
مثلا اين BengFM

teshneh
27-07-2010, 12:52

صفحه300>پست 2999
دوست گرامی مون ، جناب Milad_4171، زحمت کشیدند و لینک مستقیم برای دانلود رو گذاشتند.
لینک مستقیم:

654123
27-07-2010, 12:58
سلام

دوستان میشه لطف کنید پسورد پیشفرض این گوشی رو بگید . ممنون میشم .

Milad4171
28-07-2010, 02:58
دوستان اساتيد
كسي نيست در مورد نرم افزارهاي تازه نصب شده روي ورژن جديد توضيحي بده
كارشون چيه؟
كار كردن باهاشون چجوره
مثلا اين BengFM

این که میگی کجاست؟
یعنی روی خود فرمور هست؟ من که جدیدترین نسخه رو نصب کردم ولی همچین چیزی ندیدم!!؟

Milad4171
28-07-2010, 03:04
جالبه پس چرا برام من حذف نشده ؟

ببین تغییرات توش مشخصه؟ مهمترینش بلوتوث و تاچ هست. و ویدجت هایی که اضافه شده.

ورژن جدید PC Studio هم 1.3.0 هست که مشکل خیلی ها رو حل کرده!!!
تو ورژن قبلی به سختی نسب میشد و مودم هم بعضی وقتا نمیشناخت.
روی این نسخه ی قسمت گوشی و مموری دیگه تفکیک نشده و با همه. میتونی با همون حالت روی گوشی و مموری مانور بدی و حتی اطلاعات رو از گوشی به مموری و برعکس انتقال بدی!

n_a_nima
28-07-2010, 07:58

جالبه که گوشی دوستم را وقتی که کامپیوترم وصل می کنم بدون معطلی با pc studio راتباط بر قرار می کنه و هیچ مشکلی نداره. به همین دلیل فکر میکنم pc studio مشکلی نداشته باشه. شاید ایراد از گوشی من باشه که اونم از اول اینجوری بوده!!

گرافيكار
28-07-2010, 12:21
این که میگی کجاست؟
یعنی روی خود فرمور هست؟ من که جدیدترین نسخه رو نصب کردم ولی همچین چیزی ندیدم!!؟
چرا به خدا توي قسمت بازيها و بيشتر
جزو برنامه هاي خود اين ورژنيه كه دوستان گذاشتن
شما يه نگاهي بكن
ورژن گوشي من اينه
S523AJPIK5

Milad4171
28-07-2010, 12:24
حتما خودش نصب کرده. چون 6 تا برنامه بیشتر نیست!!!
شاید هم ورژن من چون فارسی هست اینو نداره!! نمیدونم!!!

mahdi_mbi
28-07-2010, 16:48
چرا به خدا توي قسمت بازيها و بيشتر
جزو برنامه هاي خود اين ورژنيه كه دوستان گذاشتن
شما يه نگاهي بكن
ورژن گوشي من اينه
S523AJPIK5

اون firmwareی که دوستمون تو پست 3023 گذاشته، ورژن اصلی S523AJPIK5 نیست. دستکاری شده اس. یه سری چیزا حذف شده (مثل والپیپرای خود گوشی) و یه سری چیزا اضافه شده (مثل چند تا ویجت و برنامه). اگر خواستید ورژن اصلی رو دانلود کنید، میتونید از لینک زیر استفاده کنید (البته اول باید عضو سایت بشید). من خودم از این لینک دانلود و نصب کردم.

ویرایش: مثل این که دانلود از این لینک پولیه!! من خودم رایگان از همین سایت یا شایدم forum.gsmhosting.com دانلود کردم؛ ولی الان هر چی میگردم لینکشو پیدا نمی کنم!!

تغییراتش هم ایناس که یکی از بچه ها قبلا اشاره کرده:

گرافيكار
28-07-2010, 21:44
اون firmwareی که دوستمون تو پست 3023 گذاشته، ورژن اصلی S523AJPIK5 نیست. دستکاری شده اس. یه سری چیزا حذف شده (مثل والپیپرای خود گوشی) و یه سری چیزا اضافه شده (مثل چند تا ویجت و برنامه). اگر خواستید ورژن اصلی رو دانلود کنید، میتونید از لینک زیر استفاده کنید (البته اول باید عضو سایت بشید). من خودم از این لینک دانلود و نصب کردم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویرایش: مثل این که دانلود از این لینک پولیه!! من خودم رایگان از همین سایت یا شایدم forum.gsmhosting.com دانلود کردم؛ ولی الان هر چی میگردم لینکشو پیدا نمی کنم!!

تغییراتش هم ایناس که یکی از بچه ها قبلا اشاره کرده:
دوست گلم
احساس كردم يه كم گوشي گيج ميزنه
بعضي اوقات چند بار يه گزينه رو لمس ميكنم تا عمل كنه
اگه ميشه اين ورژن فارسي اصليشو بزارين ما هم دانلود كنيم
اگه لطف كني كه خيلي خوب ميشه:11:

mahdi_mbi
28-07-2010, 23:41
دوست گلم
احساس كردم يه كم گوشي گيج ميزنه
بعضي اوقات چند بار يه گزينه رو لمس ميكنم تا عمل كنه
اگه ميشه اين ورژن فارسي اصليشو بزارين ما هم دانلود كنيم
اگه لطف كني كه خيلي خوب ميشه:11:

این ورژن این مشکلو داره مثل این که کلا! اصلیشم همینجوریه! البته شاید من اینجوری حس میکنم!

shahabaliboys
29-07-2010, 10:35
لطفا بازی های landscape بیشتر بذارید

teshneh
29-07-2010, 11:01
جالبه که گوشی دوستم را وقتی که کامپیوترم وصل می کنم بدون معطلی با pc studio راتباط بر قرار می کنه و هیچ مشکلی نداره. به همین دلیل فکر میکنم pc studio مشکلی نداشته باشه. شاید ایراد از گوشی من باشه که اونم از اول اینجوری بوده!!

اگر برنامه یه گوشی دیگه رو به راحتی شناسایی میکنه،به احتمال زیاد مشکل از گوشی شماست.
به گارانتی مراجعه کنید .

گرافيكار
29-07-2010, 15:41
این ورژن این مشکلو داره مثل این که کلا! اصلیشم همینجوریه! البته شاید من اینجوری حس میکنم!
با اين حال اگه اون ورژنو پيدا كردي
بزاري ممنونت ميشم اخوي:10:

mahdi_mbi
29-07-2010, 21:00
S523AJPIK5 firmware

حجم: 80.6 مگابایت

بنا به درخواست دوستمون من S523AJPIK5 رو آپلود کردم:

اگه به کارتون اومد تشکر کنید که مرهمی باشه بر زخم همیشگی (اینترنت زغالی)! موفق باشید:10:

گرافيكار
30-07-2010, 00:20
S5233AJPIK5 firmware

حجم: 80.6 مگابایت

بنا به درخواست دوستمون من S5233AJPIK5 رو آپلود کردم:
اومد تشکر کنید که مرهمی باشه بر زخم همیشگی (اینترنت زغالی)! موفق باشید:10:
آخ كه من عاشقت شدم
زخم چيه داداش؟؟ نگو دلمون ميگيره
نوكرتم ايشالله برات جبران كنم

mohammad_s7201
30-07-2010, 07:14
من ویدجت Analog clock 1 رو نصب کردم ولی از ساعت دیجیتال گوشی همش 1 ساعت عقبه.
چیکار کنم؟ درست میشه؟

--------------------------------
درضمن آقا مهدی mahdi_mbi دمت گرم. خیلی حال دادی:10:
بریم تو کار اپدیت:31:

Rohham
30-07-2010, 10:21
دوستان دو تا سؤال :
1.ویندوز من 7 و وقتی گوشیم رو وصل می کنم یو اس بی اش رو نمی شناسه،چه کنم؟؟؟مگر اینکه رم توش باشه و از رمش استفاده کنم و برای آپدیت اصلاً نمی شناسه
2.برای آپدیت همه کارو کردم اما توی قسمت پورت سرچ که می زنم هیچ پورتی رو نمی شناسه...باید چه کار کنم
؟
ممنون می شم زود بجوابید

shahabaliboys
30-07-2010, 11:16

یعنی کسی از این بازی ها نداره که جواب ما رو نمیدید :19:

dapo
30-07-2010, 11:46
درود بر شما
ممكنه راجع به فارسي كردن مدل s5233 توضيح بديد
سپاس

kakaj
30-07-2010, 13:03
سلام بچه ها من تازه استارGT-s5233A گرفتم مايكروتل آپديت اينا رم انجام ندادم نميدونم چيه!! چنتا مشكل دارم خواهش مي كنم كمكم كنيد يكي اينكه وقتي آهنگ دارم پخش مي كنم وقتي پاز ميكنم يا جلو عقب ميبرم آهنگ رو دو باره ميزنم آهنگ رو ميزنم نمي خونه بايد برم آهنگ بعدي تا صداش در بياد يه مشكل ديگه هم دارم با pc Studio مشكل دارم كه يكي دوبار شد آهنگ بريزم يا عكس انتقال دادم بعدش چند بارم كه نسبش كردم گوشي رو شناخت اما واردش نشد و دايره انتظار فقط مي چرخه و تو گوشي نميره راهنماييم كنيد خيلي ممنونم

kakaj
30-07-2010, 13:07
سلام ميشه يكي منو راهنمايي كنه مراحل آپديت گوشي چيه و چطوره و چه ناثيري رو كاركرد گوشي داره؟ من گوشي مايكروتل هستش مرس از همه بچه هاي تايپيك.

SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 13:28
سلام . کسی هست که بخواد این گوشی رو بفروشه به من پیام خصوصی بده.. فقط ظاهر سالمی داشته باشه

kakaj
30-07-2010, 13:47
با تشكر از mahdi_mbi عزيز :11:من S5233AJPIK5 firmware رو دانلود و Extract كردم حالا چطوري بايد رو گوشيم نصب كنم؟ اين همون آپديت گوشيه؟ ميشه بگيد چه كاري بايد بكنم؟
يا ببرم گارانتي خودشون نصب كنن؟! خودم نصب كنم گارانتي باطل ميشه ؟ لطفا منو راهنمايي كنيد تازه كارم:20:

mahdi_mbi
30-07-2010, 15:40
با تشكر از mahdi_mbi عزيز :11:من S5233AJPIK5 firmware رو دانلود و Extract كردم حالا چطوري بايد رو گوشيم نصب كنم؟ اين همون آپديت گوشيه؟ ميشه بگيد چه كاري بايد بكنم؟
يا ببرم گارانتي خودشون نصب كنن؟! خودم نصب كنم گارانتي باطل ميشه ؟ لطفا منو راهنمايي كنيد تازه كارم:20:

یکی از دوستان قبلا به طور مفصل توضیح داده، تو این تاپیکم بارها نقل قول شده.
به پست زیر مراجعه کنید:

jamshidjap
30-07-2010, 15:50
سلام
فريم ور من S523AJPIH3 هستش.
آيا نيازي به آپديت داره؟

Rohham
30-07-2010, 15:51
یکی از دوستان قبلا به طور مفصل توضیح داده، تو این تاپیکم بارها نقل قول شده.
به پست زیر مراجعه کنید:

آگر لطف می کردید و جوابی برای سؤال من داشتید ممنون می شدم

kakaj
30-07-2010, 15:53
mahdi_mbi عزيز خيلي ممنون از راهنماييت اوني كه شما گفتي رو دانلود كردم از روشي كه ليك دادي مي خوام استفاده كنم فقط مي خوام بدونم نصب كنم دفتر چه تلفنم ميپره؟ يا منو فارسي از بين ميره يا ميمونه؟ گارانتي مايكروتل آيا باطل ميشه؟ و اينكه اين مشكلم كه موقع پخش آهنگ وقتي پاز مي كنم دوباره ميزنم نميخونه مگر اينكه بزنم آهنگ بعدي اينا حل ميشه؟ اگه نه چيكار بايد بكنم؟ بازم خيلي متشكرم:11:

Rohham
30-07-2010, 16:05
راستی یک سؤال بسیار مهم:گوشی من فارسیه،این ورژن رو نصب کنم فارسیش نمی پره که؟؟؟

shahabaliboys
30-07-2010, 16:38
یعنی کسی از این بازی ها نداره که جواب ما رو نمیدید :19:

بازی میخام :37:

mahdi_mbi
30-07-2010, 18:26
راستی یک سؤال بسیار مهم:گوشی من فارسیه،این ورژن رو نصب کنم فارسیش نمی پره که؟؟؟

نه، این firmware فارسی رو هم ساپورت میکنه.

mahdi_mbi
30-07-2010, 18:31
دوستان دو تا سؤال :
1.ویندوز من 7 و وقتی گوشیم رو وصل می کنم یو اس بی اش رو نمی شناسه،چه کنم؟؟؟مگر اینکه رم توش باشه و از رمش استفاده کنم و برای آپدیت اصلاً نمی شناسه
2.برای آپدیت همه کارو کردم اما توی قسمت پورت سرچ که می زنم هیچ پورتی رو نمی شناسه...باید چه کار کنم
؟
ممنون می شم زود بجوابید

شما اون USB Driver که لینک داده رو دانلود و نصب کردی؟
فکر کنم دوستان گفتند که با نصب ورژن جدید PC Suit، مشکل با ویندوز 7 حل میشه، ولی مطمئن نیستم. لینکشم صفحات قبل هست.

kakaj
30-07-2010, 19:06
mahdi_mbi عزيز من فريموري كه دادي رو نصب كردم و پيسي استديو جديد رو همه مشكلاتم حل شد خيلي ممنونم فقط يه سوال USB Driver جديد هم مثله پيسي استديو بايد جديدشو رو دانلود و نصب كنيم؟ لينكش رو لطف مي كنيد؟:blush::43:

Rohham
30-07-2010, 21:54
واس من رو زده ورژ« آخر پی سی سوئیت اما باز هم پورتم رو نمی شناسه...و ناکام موندم در آپدیت کردن:41:

shahabaliboys
31-07-2010, 11:05
آقا جواب بدید دیگه :19:
بازی دارید یا نه :9:

Milad4171
31-07-2010, 11:40
بازی که من زیاد دنبالش نیستم ولی دیروز یه تستی کردم. یه بخش به گوشیم اضافه شده به نام نصب ویدجت های بیشتر...
ساعت تقویم ماشین حساب و خیلی چیزهایی دیگه در ثانیه ای نصب شد روی گوشیم!! البته گوشی این بستی که ورژن گوشی و فرمورش هم هست!!!! ولی در کل حالی بردیم!!!

گرافيكار
31-07-2010, 11:55
mahdi_mbi عزيز من فريموري كه دادي رو نصب كردم و پيسي استديو جديد رو همه مشكلاتم حل شد خيلي ممنونم فقط يه سوال USB Driver جديد هم مثله پيسي استديو بايد جديدشو رو دانلود و نصب كنيم؟ لينكش رو لطف مي كنيد؟:blush::43:
من كه راحت سي دي خود گوشي رو گذاشتم و يو اس پي درايو رو نصب كردم

mohammad_s7201
01-08-2010, 22:03
اقا من گوشی رو به ورژن S5233AJPIK5 اپدیت کردم ولی دیگه دلیوری ریپورت نمیاد. گزینش رو هم فعال کردم

----------

مشکل حل شد :31:

kakaj
02-08-2010, 00:21
سلام از همه بچه ها ممنونم يه سوال ديگه داشتم اين فريمور S5233AJPIK5 رو كه نصب كردم تقويم فارسي رو كسي ميدونه كه چطوري ميشه فعالش كرد؟ بگيد ممنون ميشم

kakaj
02-08-2010, 00:31
واس من رو زده ورژ« آخر پی سی سوئیت اما باز هم پورتم رو نمی شناسه...و ناکام موندم در آپدیت کردن:41:
آيا ورژن برنامتون "New_PC_Studio_1.5.1.10064_2"هستش من ورژن "New_PC_Studio_1.5.1.10064_2" نصب كردم مشكل ندارم اينم لينك دانلودش اميدوارم كمك كرده باشم

Vallio
02-08-2010, 01:57

آقا جواب بدید دیگه :19:
بازی دارید یا نه :9:

شرمنده دادا این جور درخواستا واس تو بخشی موریدی نظر خودیشون قرار بگیرد :دی ! ( توضیحات : لحجه شیرینی اصفهون ! )

درخواستی بازی ها :

mghaffari49
02-08-2010, 15:13
بازی Blokus جالبه و روی گوشی هم به صورت فول اسکرین اجرا میشه.

من الان خودم برام یه مساله‌ای مطرحه و اونم اینه که این هندزفری گوشی دیگه یه مدته صداش مثل سابق نیست. بعد از اون جایی که فکر نکنم راه حل دیگه‌ای بجز خرید یه هندزفری جدید داشته باشم میخواستم ببینم این هندزفری خودش تو بازار هست اصلاً؟ اگه هست فیمتش چنده؟ بعد اگه نیست مدل خاصی رو پیشنهاد میدین؟ (البته بلوتوثی نباشه)

789753
02-08-2010, 19:16
با سلام خدمت دوستان

فرمور جدید این گوشی(JPIK5)نسبت به JPIK3 عملا هیچ تفاوتی نداره

Hamed-Beckham
02-08-2010, 19:24
سلام !
دوستان کسی مشکلات این فریمور جدید رو می دونه یا بگم ؟؟؟
1. وقتی کسی زنگ می زنه و دستت بخوره به کلید لاک دیگه هیچی دیده نمی شه تا وقتی که دکمه سبز رو بزنید .

دوستان گوشیم دیگه رم رو نمیشناسه ! بعد از آپدیت فریمور جدید !

Milad4171
02-08-2010, 19:27
راستش من ده روزی هست آپدیت کردم و درسته که هی صفحه خاموش میشه و خوب واسه ی سیو کردن باطری هست!!!
در مورد مکالمه هم این مورد رو تست نکردم و در کل اشکالی ندیدم فقط سایز ایکون های اصلی مثل باطری و بلوتوث و انتن یکم بزرگتر شده. بدتر شده!!!!

Rohham
02-08-2010, 20:18
من گوشیم رو به ویندوز اکس پی هم وصل کردم دردی دوا نشد..
USB Modem driver 1.0 این رو نمی شناسن کامپیوترا...چرا؟؟؟؟کسی تا حالا همچین مشکلی نداشته؟؟؟
وقتی تو قسمت پورت سرچ هم می زنم هیچی نمی شناسه و در نتیجه دانلودش هم فعال نمی شه

Vallio
02-08-2010, 21:48
بازی Blokus جالبه و روی گوشی هم به صورت فول اسکرین اجرا میشه.

من الان خودم برام یه مساله‌ای مطرحه و اونم اینه که این هندزفری گوشی دیگه یه مدته صداش مثل سابق نیست. بعد از اون جایی که فکر نکنم راه حل دیگه‌ای بجز خرید یه هندزفری جدید داشته باشم میخواستم ببینم این هندزفری خودش تو بازار هست اصلاً؟ اگه هست فیمتش چنده؟ بعد اگه نیست مدل خاصی رو پیشنهاد میدین؟ (البته بلوتوثی نباشه)

به در گفتم که دیوار بشنوه ، فقط یه پست بالاترتونو مشاهده میکردید :13: !

Milad4171
02-08-2010, 22:20
USB Modem driver 1.0 این رو نمی شناسن کامپیوترا...چرا؟؟؟؟کسی تا حالا همچین مشکلی نداشته؟؟؟
وقتی تو قسمت پورت سرچ هم می زنم هیچی نمی شناسه و در نتیجه دانلودش هم فعال نمی شه

چرا این اتفاق واسه من افتاد و فقط تنها راهی که به ذهنم رسید نصب دوباره ی ویندوز بود. چون برنامه ی پی سی استودیو به صورت اتوماتیک نصب میشه و درایورها رو نصب میکنه اگه یک بار نصب بشه و درایور نصب نشه یا پاکش کنین دیگه نصبش مکافاته چون فایلهای درایور توی فایل اصلی ادغام شده. نمیشه جداش کرد. مگه شما خود مودم رو جدا دانلود کنین. الان که من وقتش رو ندارم ولی یک با این کار رو کردم.
شما برو توی سایت 4Shared و همین موضوع رو سرچ کن Samsung Usb modem 1.0
یا هرچی اسمشه!!!
فایلش هم کیلوبایتی هست فکر کنم حدودا 500 کیلوبایت. بازم سرچ میکنم اگه پیدا شد به این پست اضافه میکنم!!:46:

SevenHaft
03-08-2010, 11:36
سلام به همگی دوستان.
من دیروز یه گوشی StarTV خریدم فقط یه مشکلی هست و اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشم.
میخوام بدونم چطوری میشه صدای گوشی رو وقتی دکمه ای میزنیم و یا در منوها گشت و گذار میکنیم قطع بشه و اون صداهای بوق رو که هنگام کار با گوشی و گشت و گذار در منوها و شماره گیری با گوشی میشنویم ، قطعش کنیم و گوشی دیگه صدایی از خودش تولید نکنه.
با سپاس.

Milad4171
03-08-2010, 12:03
خیلی ساده! وقتی روی حالت نرمال هست شما با کلیدهای که برای ولوم صدا هست بزنین میتونین صدای گوشی و ویبره ی گوشی رو کم و زیاد کنین!!

mghaffari49
03-08-2010, 14:48
به در گفتم که دیوار بشنوه ، فقط یه پست بالاترتونو مشاهده میکردید :13: !
ملت قبلاً تو این تاپیک بازیهای جالبی که پیدا کرده بودن رو معرفی می‌کردن. مشکل خاصی فکر نکنم در این مورد باشه

Hamed-Beckham
03-08-2010, 17:30

شما باید برنامه ی سامسونگ رو نصب کنید !
منم این مشکل رو داشتم سی دی رو نصب کردم همه چی درست شد !!!

kakaj
03-08-2010, 18:34
سلام بچه ها من چند بار گفتم کسی جواب نداد تو این فریمور JPIK5 چطوری تقویم شمسی فعال میشه؟ اگه کسی فهمیده و بلده بگه ممنون میشم.

jamshidjap
03-08-2010, 21:02
سلام
فريم ور من S523AJPIH3 هستش.
آيا نيازي به آپديت داره؟

يه جوابي به ما بديد

Rohham
03-08-2010, 21:38
شما باید برنامه ی سامسونگ رو نصب کنید !
منم این مشکل رو داشتم سی دی رو نصب کردم همه چی درست شد !!!
نصب کردم اما نشد...

mahdi_mbi
03-08-2010, 22:03
سلام بچه ها من چند بار گفتم کسی جواب نداد تو این فریمور JPIK5 چطوری تقویم شمسی فعال میشه؟ اگه کسی فهمیده و بلده بگه ممنون میشم.

از قسمت زیر:

فونت نوشته رو هم بزرگ نکنید لطفا، همینجوریشم تاپیک نامنظمه.

tsjaleb
03-08-2010, 22:04
آقا بي زحمت يكي به ما آمار اين star tv رو بده .

1. چه قيمتيه 2. تفاوت هاش با استار چيه ؟ 3.sms فارسي فرستادنش مششكلي نداره ؟

من سامسونگ جت دارم . شايد به دلايلي بفروشم star tv بخرم . كلا نظرتون رو بفرمايي خيلي خيلي ممنون ميشم ....

flo-rida
04-08-2010, 22:16
سلام بروبچز یه سوال داشتم خودمم تعجب کردم!!!!!

گوشیو بردم نمایندگی بروز کردم.یه اتفاقی افتاده وقتی وارد my file میشم اسم فولدر ها و فایل ها عوض میشه.
عکسشم میزارم تو رو خدا جواب بدین من 10 ساله میام اینترنت واسه اولین بار به مشکل بر خوردم مجبور شدم بپرشم.

SevenHaft
07-08-2010, 19:03
سلام به همگی.
میگم چطوری باید صدای زنگ SMS گوشی S5233 StarTV رو عوض کنیم؟؟؟
من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم ، ممنونتون میشم اگه بنده رو راهنمایی کنید.
با سپاس.

Milad4171
07-08-2010, 22:33
آقا بي زحمت يكي به ما آمار اين star tv رو بده .

1. چه قيمتيه 2. تفاوت هاش با استار چيه ؟ 3.sms فارسي فرستادنش مششكلي نداره ؟

من سامسونگ جت دارم . شايد به دلايلي بفروشم star tv بخرم . كلا نظرتون رو بفرمايي خيلي خيلي ممنون ميشم ....

راستش قیمتش الان کم شده حدودا باید 160 تمونی باشه. هیچ فرقی هم با استار معمولی نداره فقط رنگش هست و آنتنی که داره. همین. فارسی هم خوب ساپورت میکنه.
جت کلا از نظر کارایی از استار بهتره. هم صفحه بزرگی داره هم فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنه هم رنگ بندی و دوربین و سرعتش بیشتره!! حالا بازم هرجور خودتون راحتین!!!

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

سلام بروبچز یه سوال داشتم خودمم تعجب کردم!!!!!

گوشیو بردم نمایندگی بروز کردم.یه اتفاقی افتاده وقتی وارد my file میشم اسم فولدر ها و فایل ها عوض میشه.
عکسشم میزارم تو رو خدا جواب بدین من 10 ساله میام اینترنت واسه اولین بار به مشکل بر خوردم مجبور شدم بپرشم.

دقیقا کجا بردی؟ گوشیت ویروسی شده گویا.
شما یه کاری کن.
مموری رو در بیار .گوشی رو با برنامه ی اتصال به سیستم ( PC Studio) وصل کن به سیستم و اصلاعات مموری گوشی رو اگه لازمش نداری فرمت کن.
بعد دوباره گوشی رو راه بنداز ولی مموری رو نذار تو گوشی. ببین باز اونطوریه!
مموریت هم یک چک بکن ببین ویروس نداشته باشه. این اولین باری هست که این مشکل رو می بینم و بهترین کار اینه که از طرف نمایندگی هستی و گارانتی داره هنوز ببری بررسیش کنن!

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------

سلام به همگی.
میگم چطوری باید صدای زنگ SMS گوشی S5233 StarTV رو عوض کنیم؟؟؟
من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم ، ممنونتون میشم اگه بنده رو راهنمایی کنید.
با سپاس.

شما برو در قیمت پروفایل.
Settings> phone profile
بعد اون پروفایلی که استفاده میکنی رو انتخاب کن. مثلا نرمال.
روی علامت << بزن
تون بالا جلوی نورمال یه کومبو باکس هست روش بزن و New massage رو انتخاب کن
اینحا میتونی صدای زنگ بلدیش. صدای ویبره. و کلا همه چیز رو تنظیم کنی و بعد هم سیو کنی!!!

masoudtr
07-08-2010, 22:59
من جدیدا یک مشکلی برام پیش امده وقتی میخوام اس ام اس بزنم هر شماره ای اولش +98 باشه اصلا از گوشی اس ام اس خارج نمیشه و مجبورم دستی شماره را به این صورت مثلا 0915 بدم مخصوصا اونایی که میخوام پاسخ بدم همه اولشون +98 هست چکار کنم
قبلا این مشکل نبود

گرافيكار
07-08-2010, 23:23
من جدیدا یک مشکلی برام پیش امده وقتی میخوام اس ام اس بزنم هر شماره ای اولش +98 باشه اصلا از گوشی اس ام اس خارج نمیشه و مجبورم دستی شماره را به این صورت مثلا 0915 بدم مخصوصا اونایی که میخوام پاسخ بدم همه اولشون +98 هست چکار کنم
قبلا این مشکل نبود

منم بعضي وقتا اينجور ميشه
بعد خود به خود درست ميشه
فكر كنم مربوط به خط سيم كارت باشه ربطي به گوشي نداره

Aless
08-08-2010, 02:41
ببخشيد كسي بازي هاي اصلي استار را كاملش را نداه؟يعني وسط بازي نگه بقيه اش پوليه؟ بخصوص اون اهرام سازيه.
و سوال ديگه برنامه اي براي زيبا تر شدن صفحه اصلي گوشي نيست؟
مرسي.

kakaj
08-08-2010, 20:38
سلام به همه بچه هاي تايپبك كسي مي تونه در مورد ديكشنري فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي و انگليسي به انگليسي تو گوشي استار بهم كمك كنه خيلي لازم دارم اگه داريد بديد و راهنماييم كنيد چطوري فعالش كنم

kakaj
08-08-2010, 20:45
بچه ها من يه مشكل دارم opera mini رو كه نصب مي كنم music player گوشي مشكا پيدا ميكنه و opera نمي تونه حروف فارسي رو به هم چسبيده نشون بده و منفصل نشون ميده اين مشكل تو خوده مرور گر گوشي نيست تو opera mini هست كسي راه حلي داره؟ راستب فريمور فارسي خوب بهتر و جديد تر از فریمور JPIK5 كسي سراغ داره؟

ok118
10-08-2010, 10:47
سلام دوستان :46::46::46::46::46::46::46::46:

لطفا بگید اگه این گوشی را در حالت بی صدا قرار دهیم آیا صدای شاتر یا دیافراگم دوربین قطع می شود ؟

آخه خیلی عجله دارم برای خریدنش و از یکی شنیدم که صداهای دوربین قطع نمیشه که اگه اینجوری باشه خیلی بده :41::41::41:
لطفا امتحان کنید و نتیجه رو به من بگید
با تشکر
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

mahdi_mbi
10-08-2010, 12:49

لطفا بگید اگه این گوشی را در حالت بی صدا قرار دهیم آیا صدای شاتر یا دیافراگم دوربین قطع می شود ؟

آخه خیلی عجله دارم برای خریدنش و از یکی شنیدم که صداهای دوربین قطع نمیشه که اگه اینجوری باشه خیلی بده :41::41::41:
با تشکر

در حالت بی صدا تمامی صداها قطع میشه؛ از جمله شاتر دوربین

ok118
10-08-2010, 15:29
در حالت بی صدا تمامی صداها قطع میشه؛ از جمله شاتر دوربین

مرسی از جوابتون

:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

راستی نظر شما در مورد خرید کردن با گارانتی پارسه چیه ؟ شما خودتون چه گارانتی رو برای خرید S5230 پیشنهاد میکنید ؟

اگه قیمت هم بگید عالی میشه :11::11::11:

amin_g_p
10-08-2010, 18:09
مرسی از جوابتون

:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

راستی نظر شما در مورد خرید کردن با گارانتی پارسه چیه ؟ شما خودتون چه گارانتی رو برای خرید S5230 پیشنهاد میکنید ؟

اگه قیمت هم بگید عالی میشه :11::11::11:

من مایکروتل را پیشنهاد می کنم البته مثل اینکه یکم گرونتره

shahabaliboys
11-08-2010, 14:41
سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی نرم افزار ارسال شکلک با اس ام اس برای گوشی s5233 سامسونگ داره اینجا بزاره

AMIN73
11-08-2010, 21:17
دوستان منم این گوشی رو خریدم البته تی وی دارشو دیروز با گارانتی پارس مایکروتل 163 تومن برای برادرم یه سوال دارم چرا تایپ اس ام اسش یه جوریه مثلا وقتی دکمه 2 رو برا حرف ت میزنی بعد باید دکمه مثلا 4 رو بزنی تا این حرف تایپ بشه یعنی نمیشه مثل 5800 که خودم دارم وقتی گوشی رو میچرخونی مثل کیبورد پی سی بشه ؟ یا همونطوری یه دکمه رو چند بار بزنی تا روی حروف دیگه بره ؟

فعلا اس ام اس زدن باهاش رو اعصابه یعنی همه سامسونگ ها اینطورین ؟

teshneh
11-08-2010, 21:23
دوستان منم این گوشی رو خریدم البته تی وی دارشو دیروز با گارانتی پارس مایکروتل 163 تومن برای برادرم یه سوال دارم چرا تایپ اس ام اسش یه جوریه مثلا وقتی دکمه 2 رو برا حرف ت میزنی بعد باید دکمه مثلا 4 رو بزنی تا این حرف تایپ بشه یعنی نمیشه مثل 5800 که خودم دارم وقتی گوشی رو میچرخونی مثل کیبورد پی سی بشه ؟ یا همونطوری یه دکمه رو چند بار بزنی تا روی حروف دیگه بره ؟

موقع نوشتن اس ام اس تنظیم کن روی زبان عربی باشه،اینجوری سریعتر میشه.
وقتی از زبان عربی استفاده میکنی دقیقا مشابه فارسی هست ،فقط موقع نیاز به حروف (پ-ژ-گ-چ)،باید بری فارسی رو انتخاب کنی.

romantic
12-08-2010, 00:13

با تشکر
برای قطع شدن صدای شاتر گوشی نیازی نیست گوشی رو سایلنت کنی تو تنظیمات دوربین میتونی صدای شاتر رو قطع کنی. 

ضمنا اگر هم مثل من صدای دکمه زدن یا تاچ رو قطع کنی هم شاتر گوشی صداش در نمیاد، چون دیگه با زدن هیچ دکمه ای صدا نمیاد حتی دکمه شاتر

---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------

شما زبان عربی یا اردو رو انتخاب کن و بعد با چرخوندن گوشی کیبورد کوورتی میاد. ( اردو همه حروف به جز " ژ " رو داره)

romantic
12-08-2010, 00:42
سلام به همه بچه هاي تايپبك كسي مي تونه در مورد ديكشنري فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي و انگليسي به انگليسي تو گوشي استار بهم كمك كنه خيلي لازم دارم اگه داريد بديد و راهنماييم كنيد چطوري فعالش كنم
دیکشنری اول Cambridge American Dictionary که دیکشنری لغت انگلیسی به انگلیسیه. دومی American Thesaurus  دیکشنری اصطلاحات انگلیسی به انگلیسیه. سومی PMD معروفه که انگلیسی به فارسیه. چهارمی هم سایت اصلی دیکشنری sara dic هست که بری توش راحتتر میتونی محصول موردنظرت رو دان کنی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو چون فرمور K5 رو داری بهتره یه امتحان هم رو دیکشنریهای CALD و Oxford Concise بکنی. واسه من که K3 هست نصب شد ولی اجرا نشد. اگر جواب داد حتما بهم خبر بده. برای اطلاع بیشتر هم برو اینجا

AMIN73
12-08-2010, 09:52
شما زبان عربی یا اردو رو انتخاب کن و بعد با چرخوندن گوشی کیبورد کوورتی میاد. ( اردو همه حروف به جز " ژ " رو داره)

برا من اردو نداره فارسی و انگلیسی و عربی و فرانسوی داره که در حالت انگلیسی هم وقتی گوشی رو میچرخونی نمیره رو کیوورتی و گزینه ای هم به این اسم تو لیست کیبوردش نداره

shahabaliboys
12-08-2010, 10:58
سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی نرم افزار ارسال شکلک با اس ام اس برای گوشی s5233 سامسونگ داره اینجا بزاره

کسی نبود :13:

Milad4171
12-08-2010, 13:21
من بعید میدونم این رو داشته باشه. شما میتونی بری تو قسمت سمبل ها شکلها رو به صورت علائم نشون داده که البته اگه بلد باشی تو گوشی طرف نشونش میده!!
باید روی ABC بزنی بعد آخرین گذینه.
راه دیگه ای نداره.
ارسال شکلک یکم قدیمی شده و بیشتر در گوشی های سونی اریکسون به کار میره!

masoudtr
12-08-2010, 13:48
اگه روی اردو بگذارید علاوه بر نداشتن ژ . خ و چند حرف دیگه را هم نداره
خاک تو سر سامسونگ که اردو را پوشش داده فارسی را نه
ایمیل شون چیه یک نامه اعتراض بزنیم شاید محل دادن بازار خوبی که تو ایران دارند

گرافيكار
12-08-2010, 14:39

متاسفانه اكثر شركتا فارسي رو ساپورت نميكنن
فكر كنم فقط ال جي باشه كه سي چهلتا زبان رو ساپورت ميكنه

j-f
12-08-2010, 16:40
بچه ها من يه مشكل دارم opera mini رو كه نصب مي كنم music player گوشي مشكا پيدا ميكنه و opera نمي تونه حروف فارسي رو به هم چسبيده نشون بده و منفصل نشون ميده اين مشكل تو خوده مرور گر گوشي نيست تو opera mini هست كسي راه حلي داره؟ راستب فريمور فارسي خوب بهتر و جديد تر از فریمور JPIK5 كسي سراغ داره؟

اپرا مینی بصورت فول اسکرین و پچ شده که می تواند سایت های فارسی را صحیح نشان دهد؛

اپرا مینی 5.1 پچ شده منوی فارسی فول اسکرین:

اپرا مینی 5.1 پچ شده منوی انگلیسی فول اسکرین:

این هم اپرا مینی 4.2 پچ شده منوی انگلیسی غیر فول اسکرین. (برای گوشی های غیر لمسی که با فارسی مشکل دارند)

hosseingrami
12-08-2010, 22:26
سلام ببخشيد داداشم يه S5233t tv خريده ميخواستم بدونم فريمور جديد براش اومده يا نه؟و اگر آره کجا ميشه براش دانلود کرد؟
ببخشيد نرم افزار ها و بازي ها و از همه مهم تر تم هاي مخصوص اين گوشي رو از کجا ميشه دان کرد؟!

romantic
12-08-2010, 23:58
برا من اردو نداره فارسی و انگلیسی و عربی و فرانسوی داره که در حالت انگلیسی هم وقتی گوشی رو میچرخونی نمیره رو کیوورتی و گزینه ای هم به این اسم تو لیست کیبوردش نداره
مطمئنی گوشیت استاره :18:

آخه مگه میشه. این گوشی سنسور شتاب داره. در حالت نوشتن وقتی گوشی رو بچرخونی میره رو کوورتی.
گوشیت کوربی نیست؟

برای نوشتن خ تو اردو 2 بار ج رو بزنید. اگر هم 2 بار ر رو بزنید یه حرف مزخرف میاد که تا حدودی کار ژ رو میکنه
البته در کل اردو خیلی عجیب غریب و مزخرفه همون عربی بهتره

hosseingrami
13-08-2010, 14:49
سلام ببخشيد داداشم يه S5233t tv خريده ميخواستم بدونم فريمور جديد براش اومده يا نه؟و اگر آره کجا ميشه براش دانلود کرد؟
ببخشيد نرم افزار ها و بازي ها و از همه مهم تر تم هاي مخصوص اين گوشي رو از کجا ميشه دان کرد؟!

سلام دوستان لطف گنيد جواب بدين کار واجبم

Air Born
13-08-2010, 21:19
1-این گوشی تم نداره!
2-نرم افزار و بازی تو فروم بگردی هست سایت mobile9 هم یه سری بزن.
3-آخرین فریم ور رو از صفحه 300 به بعد بگرد پیدا می کنی.
4-مسجد دو تا کوچه بالاتره!

hosseingrami
14-08-2010, 11:44
سلام رفقا ببخشيد آپديت استار معمولي با تي وي فرق ميکنه؟
اگه فرق نميکنه جديدترين آپديت رو قرار بدين يا مدلش رو بنويسيد تا از نت گير بيارم!
مگه ميشه تم نداشته باشه گوشي؟

hosseingrami
15-08-2010, 13:12
سلام رفقا چي شد جواب پست بالايي؟
من يه آنتن رو به آنتن تي ويش وصل کرم فوقالعاده خوب شده حالا به نظر شما نميشه يک مدار کوچوکر تقويت آنتن با يک آنت کوچکو برا گوشي درست کرد همه جا با خود برد؟

amin_g_p
15-08-2010, 14:47
اگه فرق نميکنه جديدترين آپديت رو قرار بدين يا مدلش رو بنويسيد تا از نت گير بيارم!

من می دونم متفاوت هست ولی آپدیتش را ندارم. پسوند آخر ورژن فرق می کنه مثلا معمولی a هست و وایرلس دار
w هست مال tv را نمی دونم شما خودت می تونی کد * بعد # بعد 1 2 3 4 بعد # را بزنی پسوند ورژنت را بینی

anari
15-08-2010, 15:28
سلام دوستان، تقريباً بيشترين مطالب تاپيك كلوچه! و ستاره! رو خوندم حدود 500 صفحه!! همچنين اون ريوو خوبي كه يكي از دوستان به خوبي هر دو گوشي را كنار هم بررسي كرده‌بودند... چند سوال

1. الان يه گوشي سوني اريكسون W580 دارم، اين گوشي به شدت آزارم مي‌ده، اگه بيشتر از 5-6 دقيقه باهاش صحبت كنم، گوشم تـــيـــــــــر مي‌كشه، انگار يكي داره مي‌زنه توي گوشم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif يا وقتي تو جيبم باشه، بعد از چند ساعت اون قسمتي از پام كه گوشي روشه، شروع مي‌كنه به سوختن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif خلاصه اينكه امواج مضرش زياده! تا آنجايي كه شنيدم بعضي از گوشي سوني اريكسون اينجوريه و خيلي اذيت مي‌كنه (البته آدم‌ها با هم متفاوتند و حساسيت‌هاشون با هم فرق داره)
آيا كسي كه قبلاً با گوشي‌هاي ديگه مشكل داشته از اين جهت، با star مشكلي نداره؟

2. اين گوشي fight mode داره يا نداره؟ اگه داره براي فعال شدنش بايد گوشي رو خاموش روشن كرد يا مثل گوشي‌هاي HTC!!! با يه دكمه آف لاين مي‌شه؟!؟!؟!؟!

3. با آخرين فرمور استار در note يا calender يا task و to do و... كيورتي فارسي ميادش؟ اين مشكل جدا جدا كردن حرف‌هاي كلمات آخرش درست شده يا نه، ما كه نفهميديم!! يا هنوز با فارسي يه مشكلاتي داره؟ مثلاً فايل‌هاي آفيسي كه باز مي‌كنه با فارسي مشكل نداره؟ يا pdf ؟
4. در آخرين فرمور اين گوشي، خيال فارسي زبان‌ها راحت شده يا هنوز.....؟؟؟؟

5. از دي جي كالا خريد كنم چه جوره؟ 139 مي‌ده

hosseingrami
16-08-2010, 15:37
من می دونم متفاوت هست ولی آپدیتش را ندارم. پسوند آخر ورژن فرق می کنه مثلا معمولی a هست و وایرلس دار
w هست مال tv را نمی دونم شما خودت می تونی کد * بعد # بعد 1 2 3 4 بعد # را بزنی پسوند ورژنت را بینی

سلام ممنون نميدوني از کجا ميشه آپديت رو گير آورد؟
اين رو فرصت کردم نگاه ميکنم!؟:40:

hosseingrami
16-08-2010, 15:48
سلام رفقا چي شد جواب پست بالايي؟
من يه آنتن رو به آنتن تي ويش وصل کرم فوقالعاده خوب شده حالا به نظر شما نميشه يک مدار کوچوکر تقويت آنتن با يک آنت کوچکو برا گوشي درست کرد همه جا با خود برد؟

سلام دوستان نظر شما چيه؟
جالبه که شما اگه يک سيم آنتن0 با تقويت آنتن اوتوبوسي وصل کنيد و فقط بهش نزديک بشين کيفيت فوقالعاده ميشه!
:40:

Milad4171
16-08-2010, 18:48
سلام دوستان، تقريباً بيشترين مطالب تاپيك كلوچه! و ستاره! رو خوندم حدود 500 صفحه!! همچنين اون ريوو خوبي كه يكي از دوستان به خوبي هر دو گوشي را كنار هم بررسي كرده‌بودند... چند سوال

1. الان يه گوشي سوني اريكسون W580 دارم، اين گوشي به شدت آزارم مي‌ده، اگه بيشتر از 5-6 دقيقه باهاش صحبت كنم، گوشم تـــيـــــــــر مي‌كشه، انگار يكي داره مي‌زنه توي گوشم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا وقتي تو جيبم باشه، بعد از چند ساعت اون قسمتي از پام كه گوشي روشه، شروع مي‌كنه به سوختن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه اينكه امواج مضرش زياده! تا آنجايي كه شنيدم بعضي از گوشي سوني اريكسون اينجوريه و خيلي اذيت مي‌كنه (البته آدم‌ها با هم متفاوتند و حساسيت‌هاشون با هم فرق داره)
آيا كسي كه قبلاً با گوشي‌هاي ديگه مشكل داشته از اين جهت، با star مشكلي نداره؟

2. اين گوشي fight mode داره يا نداره؟ اگه داره براي فعال شدنش بايد گوشي رو خاموش روشن كرد يا مثل گوشي‌هاي HTC!!! با يه دكمه آف لاين مي‌شه؟!؟!؟!؟!

3. با آخرين فرمور استار در note يا calender يا task و to do و... كيورتي فارسي ميادش؟ اين مشكل جدا جدا كردن حرف‌هاي كلمات آخرش درست شده يا نه، ما كه نفهميديم!! يا هنوز با فارسي يه مشكلاتي داره؟ مثلاً فايل‌هاي آفيسي كه باز مي‌كنه با فارسي مشكل نداره؟ يا pdf ؟
4. در آخرين فرمور اين گوشي، خيال فارسي زبان‌ها راحت شده يا هنوز.....؟؟؟؟

5. از دي جي كالا خريد كنم چه جوره؟ 139 مي‌ده

1- من تاا مروزبا همچین مشکلی روبه رو نشدم. و راستش احتمال میدم یا شما خیلی حساسین یا گوشیتون دیگه خیلی قاطی کرده...
2- داره به نام Offline mode هست که فقط تو قسمت پرفایلها موجوده یعنی باید گوشی روشن بشه بعد برین تو پروفایل و اونو انتخاب کنین!!!

3- فارسی مشکلی نداره فقط و فقط من توی مرورگر اپرا مینی صفحاتی که باز میکنم فارسی اگه باشه جدا جدا مینوسیه. و این احتمالا ساپورت نکردن درست برنامه با فونت فارسی هست

4- مشکلی اصلا با فارسی نداره. حتی شما وقتی فارسی رو انتخاب میکنید صدای منشی تلفنی و زبانش فارسی میشه.. تمام قسمت ها با توضیحات کامل فارسی میشه.

5- دی جی کالا سایت خوبیه ولی خوب یکم گرون میده ولی خوب از برندهایی با گارنتی های اصل استفاده میکنه
شما میتونی برو از یه نمایندگی از پارس ماکروتل بخر.یک سال گارانتی. فیرمورش رو برات تا یک سال رایگان تعویض میکنه و اصلا هم مشکل فارسی نداره چون گوشی های سامسونگ با این گارانتی اتوماتیک فارسی ساز میشن!!!:46:

j-f
16-08-2010, 19:10
برای حل مشکل اپرا مینی با سایت های فارسی میتونید از نسخه پچ شده در صفحه ی قبل (316) استفاده کنید که سایت های فارسی رو هم درست نشون میده.
(برای پچ کردن اپرا مینی از نرم افزار patchFontMe و زدن تیک هر سه گزینه استفاده کردم)

mohammad_s7201
17-08-2010, 08:18
دوستان من از وقتي گوشي رو اپديت كردم هرجا كه كليك ميكنم ويبره ميزنه.از كجا غير فعالش كنم؟

دكمه ولوم پاين رو زدم، اونجا ويبره رو روي صفر گذاشتم ولي درست نشد.

ممنون

anari
17-08-2010, 09:22
با تشكر از شما مستر ميلاد
اين طور كه پيداست با فارسي ديگه مشكلي نداره، ولي من مي‌خوام بدونم صفحه كليد كامل در برنامه‌هاي note يا اس ام اس زدن يا todo و... صفحه كليد كامل كيورتي ميادش يا خير؟ آخه قبلاً با فرمورهاي قبلي نمي‌آمد، حالا درست شده يا نه؟!؟! با تشكر
يه سوال ديگه در مورد آنتن دهي‌اش، اينجور كه دوستداران «كلوچه» ادعا مي‌كنند، آنتن‌دهي‌اش ضعيفه!
آيا «كوكي» خيلي قويه يا «استار» خيلي ضعيفه؟! شما مشكلي با اينترنت و آنتن‌دهي ... نداريد؟

يه سوال ديگه، براي نصب فايل‌هاي جاوا محدوديت حجمي نداره؟ قبلاً سامسونگ اين مشكل رو داشت حالا چي نداره؟ مثلاً فايل‌هاي بالاي 3 مگ رو نصب نمي‌كرد، قبل‌ترها زير 1 مگ بود!!

Milad4171
17-08-2010, 11:07
دوستان من از وقتي گوشي رو اپديت كردم هرجا كه كليك ميكنم ويبره ميزنه.از كجا غير فعالش كنم؟

دكمه ولوم پاين رو زدم، اونجا ويبره رو روي صفر گذاشتم ولي درست نشد.

ممنون

این حالت پاسخ هست که ویبره میزنه و البته همیشه چیز خوبی نیست. شما برو به این نشانی
Menu-Settings-Phone Settings - Vibration Feedback
اینجا میتونی درصد ویبره رو کم کنی یا 0 کنی.

Milad4171
17-08-2010, 11:15
با تشكر از شما مستر ميلاد
اين طور كه پيداست با فارسي ديگه مشكلي نداره، ولي من مي‌خوام بدونم صفحه كليد كامل در برنامه‌هاي note يا اس ام اس زدن يا todo و... صفحه كليد كامل كيورتي ميادش يا خير؟ آخه قبلاً با فرمورهاي قبلي نمي‌آمد، حالا درست شده يا نه؟!؟! با تشكر
يه سوال ديگه در مورد آنتن دهي‌اش، اينجور كه دوستداران «كلوچه» ادعا مي‌كنند، آنتن‌دهي‌اش ضعيفه!
آيا «كوكي» خيلي قويه يا «استار» خيلي ضعيفه؟! شما مشكلي با اينترنت و آنتن‌دهي ... نداريد؟

يه سوال ديگه، براي نصب فايل‌هاي جاوا محدوديت حجمي نداره؟ قبلاً سامسونگ اين مشكل رو داشت حالا چي نداره؟ مثلاً فايل‌هاي بالاي 3 مگ رو نصب نمي‌كرد، قبل‌ترها زير 1 مگ بود!!

مشکل فارسی در کیبود کلا نداره. در حالت اسم ام اس عمودی کیبود شبیه ساز معمولی میاد با 12 دکمه و 3 دکمه برای تغییر زبان یا و تاییید و بزرگ و کوچیک کردن حرف. . یه قسمت هم داره تشخصی دست خط هست که در فریمور جدید مشکل فارسیش حل شده و دست خط فارسی هم خوب جواب میده. در قسمتی که با نام Keypad هست میشه به حالت فول در بیاد و فقط با دست خط تایپ کرد.
در حالت افقی مانند یه کیبورد واقعی عمل میکنه برای من اصلا اشتباه نداشته . خیلی کم وقتایی که دیگه در تایپ بی دقتی کردم و برای من این مدل تایپ کردن بهتر بوده و راحت تر. در همه ی موارد شما دو نوع کیبورد را دارید!

من واقعیتش از کوکی زیاد اطلاعاتی ندارم ولی فقط اینو میدونم که توی بررسی که انجام شد توی همین فروم تو خیلی جهات استار رو بهتر میدونن. ولی خوب میگن کوکی قشنگ تره . من به شخصه استار رو می پسندم. و چیزی کمتر از کوکی نداره.

اینترنتش عالیه. و هیچ مشکلی وجود نداره. انتن دهیش راستش نمیدونم مشکل منه یا نه ولی احساس میکن بعضی وقتا کم میاره! ولی خیلی محصوصه. مثلا یه جا با با 2 تا خط ایرانسل ممکنه مال طرف اسم ام اسش بره مال من نره!!
ولی خیلی کم پیش میاد.!!
مموری داخلی این گوشی حدودا 70 مگ هست شما میتونی با توجه به مموری برنامه نصب کنی. هر برنامه حدودا 1 مگ هست پس فکر کنم بیشتر از 60 70 تا برنامه نصب نمیکنین رو گوشی!!!. محدودیت در حجم برنامه وجود نداره!:46:

hose
18-08-2010, 11:12
سلام دوستان ..... اگه میشه ....کمتر در مورد گوشی بحث کنید ....حداقل 2 تا از برنامه هاش رو برای دانلود قرار بدید ..

گرافيكار
18-08-2010, 13:00
سلام دوستان ..... اگه میشه ....کمتر در مورد گوشی بحث کنید ....حداقل 2 تا از برنامه هاش رو برای دانلود قرار بدید ..
من كه خيلي وقته دنبال يه مديا پلير لمسي براي اين گوشي ميگردم

گرافيكار
18-08-2010, 14:20
والبته يه بازي ماشين يا موتور حركتي

hosseingrami
18-08-2010, 17:51

سلام دوستان پس چي شد بابا ما هم آدميما!
کسي اطلاعي نداره؟
يه توضيحي؟لينکي؟چيزي؟
:10::40:

Milad4171
18-08-2010, 18:01
خوب معلومه که فرق داره چون استار برنامه های مخصوص به پخش تی وی رو داره. چیزهایی کمی بیشتر واسه ضبط شاید( چون من آشنایی ندارم) واسه پحش.
ولی خوب توی فروم یه بختش بچه ها راه انداختن برای استار تی وی!!
این تاپیک برای استار تی وی هست.اگه گوشی شما تی وی هستش البته یکم قدیمی هستش!
ولی من فکر کنم فرق داشته باشه با توجه به برنامه هایی که تی وی باید به صورت پیش فرض روی گوشیش نصب کنه!!!

Air Born
19-08-2010, 23:41
شما مطمئنی که کیبورد فارسی فول میاد!؟یعنی گ و پ و چ و ژ رو داره!؟
ممکنه عربی یا اردو باشه ها!
در ضمن تو گوشی من تو حالت تایپ عمودی و البته با زبان فارسی، باید اول یه دکمه رو که حرف مورد نظر توشه یه بار بزنی و بعد دوباره عدد مربوط به حرف رو دوباره فشار بدی که خیلی رو اعصاب میره! جالب اینجاست که زبانهای عربی و اردو اینجوری نیستن!!
اگه واقعا فارسی فول میاد لطفا اسم فریمور جدید و بگید ما هم آپدیت کنیم.

babakgol70
20-08-2010, 01:44
سلام دوستان

من اين گوشي خيلي خيلي خوب رو با كمك و راهنماييه بر و بچه هاي اين تاپيك گرفتم حالا كه از اين گوشي خسته شدم براي عوض كردنش هم مي خوام به من مشاوره بديد.
من مي خوام اين رو بفروشم و يك گوشي ال جي kf750 secret رو بخرم . لطفا نگيد كه اين قضيه سليقه اي هست. و رك بگيد به عنوان يه دوست كه آيا پشيمون نمي شم.

اگه جواب بديد ممنون ميشم

Milad4171
20-08-2010, 11:13
شما مطمئنی که کیبورد فارسی فول میاد!؟یعنی گ و پ و چ و ژ رو داره!؟
ممکنه عربی یا اردو باشه ها!
در ضمن تو گوشی من تو حالت تایپ عمودی و البته با زبان فارسی، باید اول یه دکمه رو که حرف مورد نظر توشه یه بار بزنی و بعد دوباره عدد مربوط به حرف رو دوباره فشار بدی که خیلی رو اعصاب میره! جالب اینجاست که زبانهای عربی و اردو اینجوری نیستن!!
اگه واقعا فارسی فول میاد لطفا اسم فریمور جدید و بگید ما هم آپدیت کنیم.

خوب من گه گفتم بهتون. کلا از قدیم فارسی رو اینطوری ساپورت میکنه و من تنها دلیلی که واسه این کار میبینم زیاد بودن حرف افبای فارسی هست!
زبان عربی اگه اونطروی میاد همونطوری که خودتون گفتی گ ژ پ چ و یه سری اعمال دیگه ی فارسی رو نداره
ولی کلا از زمانی که یادمه فارسی اینطوری بوده کارش( البته چون روی گوشی های دیگه اینطروی نیست حرف قبلیم زیاد نمیشه روش حساب کرد )

Milad4171
20-08-2010, 11:26
سلام دوستان

من اين گوشي خيلي خيلي خوب رو با كمك و راهنماييه بر و بچه هاي اين تاپيك گرفتم حالا كه از اين گوشي خسته شدم براي عوض كردنش هم مي خوام به من مشاوره بديد.
من مي خوام اين رو بفروشم و يك گوشي ال جي kf750 secret رو بخرم . لطفا نگيد كه اين قضيه سليقه اي هست. و رك بگيد به عنوان يه دوست كه آيا پشيمون نمي شم.

اگه جواب بديد ممنون ميشم

جفت این برندهای برندهای خوبی هستند و مثل هم هستند . شما بهتره کانفیک و خصوصیاتش این دوتا مدل رو باهم مقایسه کنین و قیمتش رو
البته من زیاد اطلاعاتی در مرود این مدل ال جی ندارم ولی استار رو برای کسی که میخواد کار با فول تاچ رو یاد بگیره بدک نیست. ولی زیاد روری حساسیت تایچش حساب باز نکن. حرارتی هست ولی نسبت به قیمتش می ارزه!

amir_inter
20-08-2010, 18:33
چرا تو گوشی من وقتی مسیج میاد بین جملات عکس مربع هستش؟
چکار باید بکنم درست بشه؟
سرعت گوشیم هم خیلی پایینه؟

Milad4171
21-08-2010, 20:53
چرا تو گوشی من وقتی مسیج میاد بین جملات عکس مربع هستش؟
چکار باید بکنم درست بشه؟
سرعت گوشیم هم خیلی پایینه؟

احتمالا از فریمور گوشیتون هست. چون اگه کامل فارسی شده بازی نباید مربع بیاد. مربع زمانی در مسیج میاد که فونت مورد نظر رو گوشی شناسایی نکنه. به صورت سمپل ارسال میشه. کارکتر ناخوانا.
شما اگه گوشیت گارانتی داره ببر بده واست فریمورش رو تغییر و به روزکنن.
مطمعن باش مشکل حل میشه.
مشکل اگه در مورد ساختار اصلی گوشی هست فقط به همین موضوع برمیگرده چون کلا گوشی های با سیستم جاوا مثل استار ویروس رو شناسایی نمیکنن و چیزی رو به عنوان ویروس نمیشناسن ولی امکان داره که منتقل کنن.

hosseingrami
21-08-2010, 22:31
سلام دوستان جديدترين فريمور s5233t رو با ساپورت زبان فارسي از کجا ميشه دانلود کرد؟

maryam.n98
23-08-2010, 12:19
سلام

جدیدترین فریمورش چنده؟
در ضمن فارسی رو ساپورت می کنه یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید:11:

Milad4171
23-08-2010, 13:08
من فرمورم رو نوشته بودم فکر کنم. البته من نمیدونم از کجا میشه دانلود کرد .دوستانی که دانلود کردن میتونن راهنمایی کنن
S523AJPIK5

amir_inter
23-08-2010, 17:47
احتمالا از فریمور گوشیتون هست. چون اگه کامل فارسی شده بازی نباید مربع بیاد. مربع زمانی در مسیج میاد که فونت مورد نظر رو گوشی شناسایی نکنه. به صورت سمپل ارسال میشه. کارکتر ناخوانا.
شما اگه گوشیت گارانتی داره ببر بده واست فریمورش رو تغییر و به روزکنن.
مطمعن باش مشکل حل میشه.
مشکل اگه در مورد ساختار اصلی گوشی هست فقط به همین موضوع برمیگرده چون کلا گوشی های با سیستم جاوا مثل استار ویروس رو شناسایی نمیکنن و چیزی رو به عنوان ویروس نمیشناسن ولی امکان داره که منتقل کنن.
دوست عزیز برای من گارانتی نداره،اگه برم نمایندگی مایکروتل بخوام فریم ورش رو عوض کنم چقدر هزینه باید بپردازم؟
اگه جواب بدی خیلی ممنون میشم

Milad4171
23-08-2010, 18:19
دوست عزیز برای من گارانتی نداره،اگه برم نمایندگی مایکروتل بخوام فریم ورش رو عوض کنم چقدر هزینه باید بپردازم؟
اگه جواب بدی خیلی ممنون میشم

دقیقا نمیدونم حدودا بین 8 تا 15 تومن باید باشه. البته شما اگه به اینترنت خوب دسترسی داشته باشین میتونین خودتون فریمورش رو عوض کنین یا حتی گوشی رو آپدیت کنین.
اول برنامه ی PC Studio جدیترین ورژنش رو از سایت سامسونگ مبایل دانلود کنین. حدودا 160 مگابایت هستش.
بعدش هم یه گزینه داره به نام آپدیت.
البته خودم اینکارو نکردم ولی میشه از دوستانی که اینکارو کردن پرسید.
بچه هایی که اینجا میان بعضی هاشون خودشون فریمورشون رو عوض میکنن!

morteza8417
23-08-2010, 21:45
سلام
آقا میلاد ورژن جدید PC Studio از کجا میشه دانلود کرد ؟
ممنون

Milad4171
23-08-2010, 21:57
سلام
آقا میلاد ورژن جدید PC Studio از کجا میشه دانلود کرد ؟
ممنون

سلام.

لینک مستقیم از خود سایت:

سایت مربوط به اطلاعات گوشی:

hosseingrami
25-08-2010, 14:34
سلام دوستان قضيه چيه چرا تو سايت سامسونگ اثري از فريمور s5233t نيست؟

mahdi_mbi
25-08-2010, 15:49
سلام دوستان قضيه چيه چرا تو سايت سامسونگ اثري از فريمور s5233t نيست؟

تو سایتش اثری از هیچ firmwareی نیست؛ باید جای دیگه دنبالش بگردی. البته اگه اومده باشه بیرون.

romantic
28-08-2010, 12:37
دوستانی که فرمور K5 رو دارین، اگر امکان داره دیکشنریهای زیر رو بریزین رو گوشیتون و ببینین که اجرا میشن. ممنون میشم

kakaj
28-08-2010, 16:52
دیکشنری اول Cambridge American Dictionary که دیکشنری لغت انگلیسی به انگلیسیه. دومی American Thesaurus دیکشنری اصطلاحات انگلیسی به انگلیسیه. سومی PMD معروفه که انگلیسی به فارسیه. چهارمی هم سایت اصلی دیکشنری sara dic هست که بری توش راحتتر میتونی محصول موردنظرت رو دان کنی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو چون فرمور K5 رو داری بهتره یه امتحان هم رو دیکشنریهای CALD و Oxford Concise بکنی. واسه من که K3 هست نصب شد ولی اجرا نشد. اگر جواب داد حتما بهم خبر بده. برای اطلاع بیشتر هم برو اینجا

مرسی 3 تای اولی رو دانلود کردم و این دیکشنریهای CALD و Oxford Concise هم نصب کردن اما رو واسه منم نصب شد اما اجرا نشد خیلی از لطفت ممنونم

kakaj
28-08-2010, 16:58
سلام من یه سری برنامه دیدم واسه نوکیا و سونی اریکسون که دوربین گوشی رو تبدیل به وبکم می کرد کسی میدونه واسه سامسونگ استار هم آیا همچین چیزی وجود داره یا نه؟ اگه نست میشه از بر نامه های اونا واسه سامسونگ (استار) استفاده کرد یا نه؟

Milad4171
28-08-2010, 17:42
بعید میدونم باشه!!! همینجوریش واسه استار برنامه کم هست چه برسه به این برنامه!!

amir 777
29-08-2010, 10:52
سلام میخواستم تفاوت های این گوشی را با i6220 tv سامسونگ بگید

Milad4171
29-08-2010, 11:28
اون گیرنده ی آنالوگ تلویزوین داره این نداره!!!
کلا تفاوتی هم با استار TV نداره. اگه اشتباه نکنم باید سیستم عامل داشته باشه فقط!

amir 777
29-08-2010, 13:54
ممنون از جوابتون ولی مگه این گوشی هم tv نیست پس اگه اون گیرنده انالوگ داره پس باید اینم داشته باشه (برام سواله)در ضمن باتری کدوم قوی تره

Milad4171
29-08-2010, 14:19
اگه منظور شما مقایسه استار Tv 5233 با 6220 هست. جفتشون گیرنده آنالوگ داره .ولی 6220 سیستم عاملش جاوا نیست. فکر کنم بادا باشه!!!

maryam.n98
31-08-2010, 15:12
جناب milad_4171 گفتن که فریمور جدید استار S523AJPIK5 هست.:20:
ولی کی می دونه که از کجا میشه دانلودش کرد و ایا زبان فارسی رو ساپورت می کنه یانه ؟:19:

mahdi_mbi
31-08-2010, 20:47
ولی کی می دونه که از کجا میشه دانلودش کرد و ایا زبان فارسی رو ساپورت می کنه یانه ؟:19:

عزیز من شما با استفاده از گزینه "جستجو در این تاپیک" و یه جست و جوی کوچولو میتونی خیلی از اطلاعاتی که لازم داری رو به دست بیاری. اگه همین عبارت S523AJPIK5 رو جست و جو میکردی، خیلی راحت به نتیجه دلخواهت می رسیدی. این firmware رو هم من قبلا به درخواست یکی از بچه ها آپلود کردم. فارسی رو هم ساپورت میکنه.
لینک دانلود در پست زیر:

Highbury
31-08-2010, 23:45
یه سوال وقتی گوشی فارسی هست و میخواهید به صورت عمودی تایپ فارسی بکنید.نحوه ی تایپ فارسیش مثل سایر گوشیهای سامسونگ هست یا مثل سایر برندها؟پ
مثلا توی سامسونگ اگه بخواهید یک حرف رو بنویسید باید دو بار کلیک کنید یعنی یک کادری میاد که شماره بندی شده.
توی استار هم همینجوره؟
کسانی که استار دارند ایا میشه برنامه ی دیکشنری و آی آر دارو رو نصب کرد؟
بازی و تم هم میشه براش پیدا کرد؟

nemo367
01-09-2010, 00:07
متاسفانه استار qwerty برای فارسی ساپورت نمی کنه...
برنامه و دیکشنری java میشه ریخت....
بازی های جاوا میشه....تم نداره...

گرافيكار
01-09-2010, 00:10
به نظر من این فریمور به درد نمیخوره
یه کمی گیج میزنه
من دوباره ورژن قبلی رو نصب کردم

Milad4171
01-09-2010, 00:35
یه سوال وقتی گوشی فارسی هست و میخواهید به صورت عمودی تایپ فارسی بکنید.نحوه ی تایپ فارسیش مثل سایر گوشیهای سامسونگ هست یا مثل سایر برندها؟پ
مثلا توی سامسونگ اگه بخواهید یک حرف رو بنویسید باید دو بار کلیک کنید یعنی یک کادری میاد که شماره بندی شده.
توی استار هم همینجوره؟
کسانی که استار دارند ایا میشه برنامه ی دیکشنری و آی آر دارو رو نصب کرد؟
بازی و تم هم میشه براش پیدا کرد؟

در حالت افقی و کیبورد کامل ، فارسی رو ساپورت نمیکنه. فقط عربی انگلیسی و فرانسوی!!
البته مال من اینطوریه. یارو گفته بود فارسیه من تست کردم نگو عربی بوده نه فارسی

kakaj
02-09-2010, 18:00
سلام به همه دوستان می خواستم بدونم رو این گوشی ما سامسونگ استار اصولا ورژنی از ویندوز موبایل نصب میشه یا نه؟ لطفا راهنماییم کنید اگه میشه چطوری؟ :20::11:

mohamad h
02-09-2010, 19:32
سلام
بچه ها من بین کوکی و استار بد جوری گیر کردم لطفا منو راهنمایی کنید :19:
من از گوشی یه دوربین تقریبا خوب پخش موزیک خوب و لمسی که بعد یه مدت قاطی نکنه می خوام
راستی قیمت کوکی و استار چنده

maryam.n98
03-09-2010, 11:36
به نظر من این فریمور به درد نمیخوره
یه کمی گیج میزنه
من دوباره ورژن قبلی رو نصب کردم

میشه بگید چرا به درد نمی خوره؟

گرافيكار
03-09-2010, 13:58

اگه صفحات قبل رو ببينيد متوجه ميشيد
من اونجا بعد از نصب اين ورژن چنتا پست دادم كه يكي دو تا از دوستان هم تاييد كردن
ايراد اصليش اينه كه اكثر اوقات بايد روي يه گزينه چند بار كليك كني
با اينكه صداي كليك ميده اما عمل نميكنه

mefmef
03-09-2010, 18:22

دوستان سلام

یه مشکل عجیب از وقتی فریمور جدید رو ریختم رو گوشی

1-زنگ بیدارباش زنگ نمی زنه
2-بعضی وقتها اطلاعات تماس گیرنده رو نشون نمی ده
کسی از دوستان این مشکلو داشته ؟

گرافيكار
03-09-2010, 18:39
كدوم ورژنو ريختي رو گوشيت

morteza8417
03-09-2010, 20:26
سلام
دوستان کسی صدا فارسی برای منشی تلفن داره بزاره ؟
ممنون

mefmef
03-09-2010, 20:40
كدوم ورژنو ريختي رو گوشيت

S523AJPIK5

گرافيكار
03-09-2010, 23:02
S523AJPIK5

بابا اين ورژن معلوم نيست چرا اينجوريه
كلا يه كم منگله
بايد ورژن قبلي رو بزاري

Hamed-Beckham
04-09-2010, 16:44
دوستان یه سوال فنی :دی
بهترین فرمت فیلم برای این گوشی چیه ؟
اگه بخوام یه فیلم رو تبدیل کنم با کیفیت بالا نگاه کنم کدوم فرمت ویدئویی رو خوب باز می کنه ؟؟ به غیر از 3gp !!!!
ممنون

Milad4171
04-09-2010, 19:16
mp4 با 15 فریم و ویدیو فرم 500 به بالا!!!!
من فیلم هایی رو با کیفت دی وی دی با این فرمت ساختم

darkdream2012
05-09-2010, 12:24
چه طور میشه یه شماره رو تو این گوشی بلاک کرد؟ من شماره رو در ریجکت لیست ادد کردم اما بازم یارو میتونه زنگ بزنه

teshneh
05-09-2010, 23:28
سلام
اس ام اس های که به این گوشی میاد ،توی حافظه گوشی ذخیره میشه،درسته؟
حالا به من پیغام میده:
sms memort if full.delete some sms
من همشو میخوام چطور میتونم آرشیو کنم روی سیستم؟یا بذارموشون روی حافظه جانبی ؟که دیگه روی حافظه گوشی نباشند!!!

Hamed-Beckham
07-09-2010, 21:05
میشه توضیح بدی با کدوم برنامه تبدیل می کنی ؟؟
اینهایی که گفتی رو با ImToo Convertor چطور میشه تبدیل کرد ؟؟؟

---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------

چه طور میشه یه شماره رو تو این گوشی بلاک کرد؟ من شماره رو در ریجکت لیست ادد کردم اما بازم یارو میتونه زنگ بزنه
Setting - application setting - call - all calls - auto reject - ON
از انجا باید روشنش کنی !

mohmous
07-09-2010, 21:51
برای ساخت والپیپر 3تایی به اینجا یه سری بزنید :

Milad4171
07-09-2010, 23:28
میشه توضیح بدی با کدوم برنامه تبدیل می کنی ؟؟
اینهایی که گفتی رو با ImToo Convertor چطور میشه تبدیل کرد ؟؟؟[COLOR="Silver"]

آره اونم خوبه .البته الان یه برنامه دارم که همین کار رو با فایل ها 3GP میکنه. استش اینه:
Bluefox 3GP Video Converter
میگه با کیفت خوب یا بد میخوای تبدیل کنه. خودت هم میتونی کیفیت خوبش او ادیت کنی. نسبتا سرعت زیادی داره. یه فیلم رو من نیم ساعته تبدیل میکنم!!

Arashdn
08-09-2010, 12:24
الان بهترین فریمور چیه و از کجا میتونم دانلودش کنم؟

Hamed-Beckham
09-09-2010, 18:11

میشه یه عکس از اون صفحه ی تنظیمات بگیرین ؟؟؟
ممنون میشم !!
بهترین کیفیت !! :دی

Milad4171
09-09-2010, 19:36

البته اینجا عکس گرفتم یذره عجیب شد. اونvideo Bit Rate رو بذار روی آخری 512
صدا رو (Audio Bit Rate) هم میتونی بذاری روی .128 الان روی 80 هست!
بقیه اش هم متوجه میشی.
با فرمت mpeg4
خیلی باحاله. تست کن خوشت میاد.

البته برای ادیت کردن هم اول پروفایلی که مشخصه رو انتخاب میکنی.
بعد میزنی روی Detail
:31:
:10:

mahdi_mbi
10-09-2010, 09:34
من از دوستانی که ورژن firmwareشون S523AJPIK3 هست یه درخواستی دارم؛ اگه لطف کنن و انجام بدن ممنون میشم. میخوام که با استفاده از کد #78#* و انتخاب گزینه Test Touch Config، اعدادی که در این قسمت قرار داره رو با اعدادی که من اینجا گذاشتم مقایسه کنن و اونایی که فرق داره رو بگن:

برای دیدن ورژن firmware هم میتونید از کد #1234#* استفاده کنید.

teshneh
10-09-2010, 10:52
من تست کردم،اعداشو براتون نوشتم،برای چی میخواید؟

hamsah
10-09-2010, 11:18
اینم چندتا wallpaper قشنگ!!!(همشون ساخته ی خودم هستند)
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi_mbi
10-09-2010, 11:23
من تست کردم،اعداشو براتون نوشتم،برای چی میخواید؟

خیلی ممنون:10:

من مدتیه که S523AJPIK5 رو نصب کردم. خیلی عالیه، تنها مشکلش اینه که تاچش یه مقدار گیج میزنه! (یکی از دوستان هم پی برده بودن به همچین مشکلی) میخواستم ببینم تنظیمات تاچش تغییر کرده یا مشکل از جای دیگه اس. این جور که به نظر میاد بعضی از مقادیر تغییر کرده. فقط شما از این اعداد مطمئن هستید؟ چون مثلا مقدار Flick خیلی متفاوته (برای من 13 و برای شما 400) یا Polling time (برای من 500 و برای شما 16)

بازم ممنون:40:

teshneh
10-09-2010, 11:43
فقط شما از این اعداد مطمئن هستید؟ چون مثلا مقدار Flick خیلی متفاوته (برای من 13 و برای شما 400) یا Polling time (برای من 500 و برای شما 16)

الان دوباره چک کردم،اعدا درست بهتون دادم.
خواهش میکنم،قابلی نداشت.:20:

romantic
10-09-2010, 13:03
سلام
بچه ها من بین کوکی و استار بد جوری گیر کردم لطفا منو راهنمایی کنید :19:
من از گوشی یه دوربین تقریبا خوب پخش موزیک خوب و لمسی که بعد یه مدت قاطی نکنه می خوام
راستی قیمت کوکی و استار چنده
هیچکدوم از این دو تا گوشی دوربین خیلی خوبی ندارن اما تو روز بد نیستن. دوربین استار بهتره

در مورد کوکی نمیدونم اما استار با اینکه صدای اسپیکر و هندزفریش خوبه اما پلیرش یه نقص وحشتناک داره و تونم اینه که وقتی میخوای یه playlist جدید بسازی نمیتونی از داخل فولدرهای گوشی آهنگ انتخاب کنی و بین فولدرها حرکت کنی بلکه همه آهنگهای رو گوشی رو یه جا به اسم tracks بهت نشون میده و تو باید از بین همه این آهنگها مثلا 30 تا آهنگ انتخاب کنی. شاید الان فکر کنی خیلی مهم نیست اما باور کن زجرآوره. من برای اینکه یه کم کارم راحت تر بشه مجبور شدم به اول اسم هر آهنگ اسم خواننده رو هم اضافه کنم تا حداقل همه به ترتیب حروف الفبا بیان و چیزی رو جا نندازم تا مجبور شم دوباره بین 10000 تا آهنگ بگردم

تاچ این گوشی ها ضربه ای هستش و نباید انتظار زیادی داشته باشی اما خوب قابل قبولن. تاچ استار حساسیت بیشتری داره و از کوکی بهتره

mahdi_mbi
10-09-2010, 20:15
من برای خودم یه سری والپیپر درست کرده بودم، گفتم اینجا هم بذارم شاید به کار کسی اومد (بعضیاش مال قبله، بعضیاشم جدیده) بیشترشو هم از mobile9 دانلود کردم، بعد خودم گذاشتم کنار هم).
میخواستم خود عکس ها رو بذارم، گفتم صفحه سنگین میشه برای بعضی دوستان مشکل پیش میاد؛ تگ url هم که غیر فعاله، مجبور شدم اینجوری بذارم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک عکس ها به ترتیب از راست به چپ و بالا به پایین:

Hamed-Beckham
11-09-2010, 11:35
البته اینجا عکس گرفتم یذره عجیب شد. اونvideo Bit Rate رو بذار روی آخری 512
صدا رو (Audio Bit Rate) هم میتونی بذاری روی .128 الان روی 80 هست!
بقیه اش هم متوجه میشی.
با فرمت mpeg4
خیلی باحاله. تست کن خوشت میاد.

البته برای ادیت کردن هم اول پروفایلی که مشخصه رو انتخاب میکنی.
بعد میزنی روی Detail
:31:
:10:
خیلی خیلی ممنون
میشه سریال این برنامه رو هم به ما سند کنین ؟؟؟
هر چی تو گوگل سرچ زدم همشون تبلیغاتی بود و کار نکرد !!!
ممنون میشم !!
:40::11:

rasool222
13-09-2010, 12:53
کیفیت عکس هاش چطوره؟
من بین استار و نوکیا 5230 موندم
راهنمایی لطفا

گرافيكار
13-09-2010, 14:13
کیفیت عکس هاش چطوره؟
من بین استار و نوکیا 5230 موندم
راهنمایی لطفا

به نظر من توي اين مقايسه استار 60 به 40 برندس
استار منشي داره
ليست سياه داره همون رد تماس
سيستم بلوتوثش خيلي بهتر از نوكياس ميتوني انتخاب كني كه موقع دريافت گزينه بله يا خير بياد يا نه برنامه هك رو هم داره
دوربينش بهتره با امكانات بيشتر
نوكيا هم صفحه نمايش بزرگتر و جي پي اس البته مطمئن نيستم و سيمبين كه با هيچبين فرقي نداره

LiverBarca
13-09-2010, 23:48
بله5230 جی پی اس هم داره...ولی یه سوال؟؟؟؟؟:s5230 star خوبه یا s5233t؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------

تفاوت قیمتشون رو هم بی زحمت بگین...

shir_farhad
14-09-2010, 00:03
قیمت استار الان چنده؟

من آخرش متوجه نشدم این جریان تاچ ضربه ای چیه؟:24:

LiverBarca
14-09-2010, 00:07
گوشیشاپ زده 135 بدون گارانتی تو بیرون هم یه 10 تومن ارزونتر گیر میاد...

jamshidjap
14-09-2010, 00:41
سلام
من با اين گوشي وقتي ميخوام از فورشير يا سايتهايي از اين قبيل که ثانيه ميندازن چيزي دانلود کنم،پس اتمام ثانيه ها اين ارورو ميده
Unsupported content
مشکل از کجاست؟

Milad4171
14-09-2010, 01:34
سلام
من با اين گوشي وقتي ميخوام از فورشير يا سايتهايي از اين قبيل که ثانيه ميندازن چيزي دانلود کنم،پس اتمام ثانيه ها اين ارورو ميده
Unsupported content
مشکل از کجاست؟

منظورت اینه که با گوشی بری دانلود کنی یا گوشی رو وصل کنی به سیستم و دانلود کنی؟؟

این تاپیک برای راهنمایی اتصالات گوشی به نت از طریق PC هست.
البته هم برای ایرنسل هست هم برای همراه اول

فرقی نداره. جفتشون کارشون یکی هست.
یکی از دلابل این مشکل این که آی پی ها قفل میشه بخاطر اینکه در این سیستم برای اینکه پهنای باند خیلی کمه و افراد زیادی از آی پی هایی تکی استفاده میکنن سایت بعضی وقتا ارور میده. چون کاملا با توجه به آی پی کار میکنه!!
ولی باز میتونی بری توی این تاپیک سوالت رو بپرسی!!!
من که با Rapidshare خیلی مشکل دارم. و تقریبا دیگه ازش چیزی نمیگیرم!!!

hbm_7052
14-09-2010, 07:14
سلامفريمور گوشي من s523AJPIH3 هست وقتي ميرم توس اينترنت گوشي ريست ميشهبا برنامه PC STUDIO هم كه وصل ميشم گوشي رو نمي شناسه مشكه از چيه ؟الان گارنتيش تموم شده ببرم كامتل آپديشت ميكنه ؟هزينه هم دارهكلا خدمات كامتل چطوره؟

rasool222
14-09-2010, 08:34
میگم نگفتین کیفیت دوربینش چطوره؟
نمونه عکس گرفته شده باهاشو ندارین؟

Highbury
14-09-2010, 13:14
فلاش نداره و کیفیت عکسش متوسط هست توی نور کم بد هست و توی نور زیاد تقریبا مناسبه.
---------------
این استار ما دیروز ظهر فول شارژ شد اما الان فقط سه خونه شارژ داره.حدود 30 دقیقه مکالمه داشتم و 5 دقیقه هم آهنگ گوش دادم.10 تا هم اس ام اس دادم.
شما میگفتین که شارژش 4 روز میره که الان شارژش حتی از الجی سکرت هم کمتره.
-

سوال 2: قیمت باتری ارجینالش چنده؟
سوما الارم هم کار نمیکنه

d_reza82
14-09-2010, 21:44
سلام
گوشی من کوربی پرو هستش ولی پلتفرمش مثل استاره
مشکلم اینه که نمی تونم توی برنامه های جاوا مثل دیکشنری فارسی به انگلیسی یا اپرا مینی یا .... فارسی بنویسم، شما این مشکل رو با استار ندارین؟؟ (البته قسمتایی که مربوط به خود گوشیه (مثل اس ام اس) می شه فارسی نوشت)
چه جوری درست می شه؟

d_reza82
14-09-2010, 21:54
در ضمن گوشی من مثل استار واسه نرم افزار محدودیت 1 مگ داره ولی با یه ترفند ساده الان دیکشنری 10 مگی نصب کردم:
1 - اول نرم افزار رو نصب کنید، (الان اگه اجراش کنید ارور میده)
2 - این کد رو بگیرید: #*7092463#*
3 - DB management رو انتخاب کنید
4 - update DB رو انتخاب کنید (دقت کنید create DB رو انتخاب نکنید)
5 - JAVA رو انتخاب کنید
6 - حالشو ببرید!!
تذکر: مسئولیت این کار با خودتونه

jamshidjap
14-09-2010, 22:31
منظورت اینه که با گوشی بری دانلود کنی یا گوشی رو وصل کنی به سیستم و دانلود کنی؟؟

این تاپیک برای راهنمایی اتصالات گوشی به نت از طریق PC هست.
البته هم برای ایرنسل هست هم برای همراه اول

فرقی نداره. جفتشون کارشون یکی هست.
یکی از دلابل این مشکل این که آی پی ها قفل میشه بخاطر اینکه در این سیستم برای اینکه پهنای باند خیلی کمه و افراد زیادی از آی پی هایی تکی استفاده میکنن سایت بعضی وقتا ارور میده. چون کاملا با توجه به آی پی کار میکنه!!
ولی باز میتونی بری توی این تاپیک سوالت رو بپرسی!!!
من که با Rapidshare خیلی مشکل دارم. و تقریبا دیگه ازش چیزی نمیگیرم!!!

منظورم دانلود از توي خود گوشي بود.
مشکل از خود گوشيه چون من همون موقع با ان79 بدون هيچ مشکلي دانلود ميکردم.

Milad4171
14-09-2010, 22:43
دانلود با خود گوشی مشکلی نداره!!

من انواع فایلها رو با خود گوشی دانلود کردم و واقعا هیچ مشکلی نبوده که بهش بر بخورم.

حداکثر حجمی که با گوشی دانلود کردم 90 مگابایت بود و یک PDFبود. با خود گوشی هم بازش کردم!!!

Milad4171
14-09-2010, 22:51
سلام
گوشی من کوربی پرو هستش ولی پلتفرمش مثل استاره
مشکلم اینه که نمی تونم توی برنامه های جاوا مثل دیکشنری فارسی به انگلیسی یا اپرا مینی یا .... فارسی بنویسم، شما این مشکل رو با استار ندارین؟؟ (البته قسمتایی که مربوط به خود گوشیه (مثل اس ام اس) می شه فارسی نوشت)
چه جوری درست می شه؟

مشکل اپرا رو شرکت قدرتمند اپرا حل کرده. شما وارد سایت اپرا بشین و به بخش اپرا برای گوشی. گوشی رو انتخاب کنین. آخرین ورژن فکر کنم 5.1 هست انتخاب کنید و زبان هم زبان های دیگر. و فارسی رو انتخاب کنید!!
من زحمت رو کم کردم صفحه ی مورد نظر رو میگذارم اینجا شما دانلود کن مشکلت حل میشه. فارسی رو کاملا ساپروت میکنه!!

یا لینک آدرس مستقیم فایل:

Arashdn
14-09-2010, 23:02
سلام
موقع فلش این گوشی همه قسمت ها رو نوشت و آخر سری که رفت رو فاکتوری اف اس ، ارور داد و بعد که مجبور شدم گوشی رو در بیارم دیگه یالا نمیاد
چیکار میتونم بکنم؟؟ به دادم برسید...

Highbury
15-09-2010, 00:00
پست 3243 رو نگاه بکنید.بدجوری مشکل دارم.بعد از 36 ساعت با استفاده ی 45 دقیقه مکالمه و 20 تا اس ام اس شارژش یک خونه مونده.درثانی آلارم هم کار نمیکنه