مشاهده نسخه کامل
: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
mohsentanha
27-06-2008, 01:19
سلام من تمام کارهایی که توی پست 1و2 نوشته رو انجام دادم حالا از کجا بفهمم که این واکمن3 نصب شده ؟
H M R 0 0 7
27-06-2008, 01:26
سلام من تمام کارهایی که توی پست 1و2 نوشته رو انجام دادم حالا از کجا بفهمم که این واکمن3 نصب شده ؟
سلام
بروی توس برنامه های نصب شده (Tools) اونجا اضافه شده.
mohsentanha
27-06-2008, 02:18
سلام چه طوری می تونم صداش رو کم یا زیاد کنم از توی واکمن پلیر
در ضمنhmrجان صدای توی مدیا پلیرش بیشتر از این واکمن هستش هندزفری من hpm 70 , 62 دارم
matrixp990i
27-06-2008, 10:15
سلام خدمت همه اساتيد سايت
من گوشيمو تازه آپديت كردم و در مورد يكي از هك ها مشكلي برام پيش اومده اونم اينه كه هر كاري مي كنم ديگه اسكين مديا پلير عوض نميشه لطفا يه كمكي به من بكنيد .
ممنون .
metalmilitia_v
27-06-2008, 15:18
سلام، من 2 تا برنامه از گوشيم unistall كردم ولي هنوز آيكوناشون تو منو tools مونده و پاك نشده. وقتي 2 باره هم برنامه رو نصب مي كنم يه آيكون جديد مياد تو منو tools (يعني 2 تا آيكون از يه برنامه). حالا كسي ميدونه چطوري ميتونم از شر اين 2 تا آيكون خلاص بشم ( البته بدون فلش، آپديت يا ريست). لطفا يكي جوابمو يده. در ضمن گوشيم p1 و برنامه هم رو حافظه داخلي گوشي نصب كرده بودم.
.
بابا يكي جوابم منو بده.............
Original Titan
27-06-2008, 15:55
بايد بري تو پوشه private دنبال فايل هاي آيكنش بگردي
برا من هم اين اتفاق افتاده بود.
من يادم رفته كه كجا بايد مي رفتيم... خودت بگردي آسُونه پيدا كردنش
سلام خدمت همه اساتيد سايت
من گوشيمو تازه آپديت كردم و در مورد يكي از هك ها مشكلي برام پيش اومده او�م اينه كه هر كاري مي كنم ديگه اسكين مديا پلير عوض نميشه لطفا يه كمكي به من بكنيد .
ممنون .
آقا شايد باورتون نشه ولي واقعا اينطوره!
بعد از آپديت ساختار اسكين مدياپلير به كلي عوض شده خيلي عجيبه!!!
تا جايي كه حتي الان توي دوتا پوشه قرار ميگيره يعني:102030CD و 102030CF
بابا يكي جوابم منو بده.............
اگه توي حافظه داخلي نصب كردي برو توي پوشه resource و از داخل پوشه app اسم برنامه هايي كه نصب كردي رو پيدا كن و همشو پاك كن.
matrixp990i
27-06-2008, 18:28
آقا شايد باورتون نشه ولي واقعا اينطوره!
بعد از آپديت ساختار اسكين مدياپلير به كلي عوض شده خيلي عجيبه!!!
تا جايي كه حتي الان توي دوتا پوشه قرار ميگيره يعني:102030CD و 102030CF
بله درسته من اسکین رو در هر دو پوشه کپی کردم ولی بازم هیچ تغییری نکرد یه مشکل وجود داره .
بله درسته من اسکین رو در هر دو پوشه کپی کردم ولی بازم هیچ تغییری نکرد یه مشکل وجود داره .
مشكل اينه كه فايل images_wal به images_gl و يه فايل ديگه با اسم مشابه تبديل شده.
metalmilitia_v
28-06-2008, 00:25
اگه توي حافظه داخلي نصب كردي برو توي پوشه resource و از داخل پوشه app اسم برنامه هايي كه نصب كردي رو پيدا كن و همشو پاك كن.
مرسي كه جواب دادي، ولي گشتم هيچ فايلي نبود كه مربوط به اين برنامه باشه. حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن اين 2 تا برنامه جاوا بودن.
qwertyuiopqwertyui
28-06-2008, 01:06
دوستان ایا کسی در p990 در اجرای برنامه های جاوا مشکل داره یا فقط واسه منه ؟ وقتی برنامه جاوا رو میزنم خیلی طول میکشه بیاد بالا . ( گوشیم اپدیت هست) اگه امکان داره بنده را راهنمایی نمایید .
با سپاس
nakhordemast
28-06-2008, 02:03
والا من كه مشكلي ازش نديدم.
اتفاقا همون شب تست کردم دوباره فونت بولد توش نیبود. یعنی اصلا جاهایی که همیشه بولد بود دیگه نمیشد. مثل مسیج های جدید!!!!!!!
nakhordemast
28-06-2008, 02:04
نسخه جدید هک تغییر مسیر ذخیره سازی فایلهای دریافت شده توسط بلوتوث
دوستان عزیز پیرو mod قبلی که مشکلات زیادی داشت و مشکلات زیادی برای دوستان برای OverWrite کردن و کار با Mod قبلی بود این Mod در دسترس شما قرار گرفت و کاملا وطنی هستش(کار دوستمون شهرام در UIQArena)
اگر قبلا فایل qobexlistner.rsc را از mod قبلی نصب کردید حتما این فایل را Remove کنید و این کار را هم با تغییر Language گوشی انجام بدید.
از آنجا که این فایل فایل نصبی است که CER معتبری ندارد پس برای استفاده حتما از SWmail SIS installer Mos استفاده نمایید.(هک عدم نیاز به ساین)
بعد از نصب گوشی را Restart کنید
فایلها بعد از دریافت در D:\inbox ذخیره میشوند پس فایلی را اگر با BT و ... گرفتید کافیه back را بزنید و فایل را در این مسیر مشاهده کنید.
باز هم تاکیید میکنم برای حذف فایل های RSC که با انها مشکل دارید میتوانید از تغییر Language گوشی استفاده کنید
این مطلب به طور کامل از سایت UIQArena گرفته شده.
در ضمن پست 1000 هم مال خودم شد :31:
حسین جان خیلی گنگ بود. من که متوجه نشدم. یعنی نمیشه یه جور مبسوط تر و قدم به قدم توضیح بدی؟
matrixp990i
28-06-2008, 03:26
مشكل اينه كه فايل images_wal به images_gl و يه فايل ديگه با اسم مشابه تبديل شده.
بله اينم درسته من حتي اسم فايل ها رو هم تغيير دادم و داخل فايل هاي xml را هم همين طور ولي بازم نشد كه نشد .
parsidanlod
28-06-2008, 07:37
این هم 2 تا پک از آیکنهای گوشی iPhone برای P990
البته روی w950 و M600 هم تست شده و مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حسين جان خسته نباشيد آقا ميدونم اين پست رو نبايد اينجا بدم اما ديگه اين تم كه عكسشو اينجا گزاشتي گير نياوردم :41: و اينكه پست 1000 فایل qobexlistner.rsc كجا قرار داره و اين فايل رو كجا بايد كپي كنيم؟:20:
ممنون
H M R 0 0 7
28-06-2008, 07:59
سلام حسين جان خسته نباشيد آقا ميدونم اين پست رو نبايد اينجا بدم اما ديگه اين تم كه عكسشو اينجا گزاشتي گير نياوردم :41: و اينكه پست 1000 فایل qobexlistner.rsc كجا قرار داره و اين فايل رو كجا بايد كپي كنيم؟:20:
ممنون
والا اين عكسها مال خودم نيست تا تمش رو قرار بدم اينجا.
پست شماره هزار هم اگه دقت كرده باشين فايلي به نام qobexlistner.rsc نداره و اون فايل qobexlistner.sis هستش كه يه فايل نصبيه.شما فقط بايد نصبش كنيد.همين.
از اين به بعد اكثر هكه و مدها نصبي ميشه و كار خيلي راحتتره ميشه.
H M R 0 0 7
28-06-2008, 08:05
حسین جان خیلی گنگ بود. من که متوجه نشدم. یعنی نمیشه یه جور مبسوط تر و قدم به قدم توضیح بدی؟
كاري نميخواد كني.فقط فايل ضميمه رو نصب كن و گوشيتو يك بار ريستارت كن.
زين پس فايلهاي بلوتوثت ميره تو D:\inbox
بله اينم درسته من حتي اسم فايل ها رو هم تغيير دادم و داخل فايل هاي xml را هم همين طور ولي بازم نشد كه نشد .
نه نه نه با اين كارا نميشه اصلا اگه به pngهاي اسكين قبل از آپديت دقت كرده باشي جاي تمام آيكونها و دكمه ها بعد از آپديت عوض شده به خاطر همين گوشي نميتونه اون رو بشناسه.
انگار اطرافيان صداي ما رو نميشنون يا كه نميخوان بشنون اصلا كسي چيزي نميگه!
مرسي كه جواب دادي، ولي گشتم هيچ فايلي نبود كه مربوط به اين برنامه باشه. حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن اين 2 تا برنامه جاوا بودن.
گوشيتو هك كن بعد با x-plore برو به c:\private\102033e6 و از پوشه midlets پوشه هاي ديگه رو بگرد تا اسم اون برنامه رو پيدا كني و بعد کل پوشه مربوط به برنامه رو كه در پوشه midlets قرار داره پاك كن.
matrixp990i
28-06-2008, 09:01
نه نه نه با اين كارا نميشه اصلا اگه به pngهاي اسكين قبل از آپديت دقت كرده باشي جاي تمام آيكونها و دكمه ها بعد از آپديت عوض شده به خاطر همين گوشي نميتونه اون رو بشناسه.
انگار اطرافيان صداي ما رو نميشنون يا كه نميخوان بشنون اصلا كسي چيزي نميگه!
خوب ميشه png ها رو اديت كرد و جاي كليد ها رو عوض كرد يا نه ؟
خوب ميشه png ها رو اديت كرد و جاي كليد ها رو عوض كرد يا نه ؟
شدنش كه با فتوشاب ميشه فقط يه خورده زمان ميبره بايد خيلي با حوصله باشي و در ضمن مختصات دقيق دكمه ها و آيكونها رو هم بدوني.
H M R 0 0 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز راجب پست هزار
من قبلا فایل qobexlistner.rsc که خودت معرفی کرده بودی جایگزین کردم همه چی بهم ریخت
الان خواستم پاک کنمش خطا داد خواستم زبان گوشی رو عوض کنم فقط 1 زبان داشت تو لیست همون انگلیسی
بعد دیدم نمیشه این فایل تورو نصب کردم گفت overright کنم گفتم آره نصب کرد ریستارت کردم آخرش هیچی نشد همون قبلی موند و پوشه inbox اضافه نشد چیکار کنم؟
اگه حتما باید qobexlistner.rsc برگرده اریجینالشو نداری؟
matrixp990i
28-06-2008, 14:27
شدنش كه با فتوشاب ميشه فقط يه خورده زمان ميبره بايد خيلي با حوصله باشي و در ضمن مختصات دقيق دكمه ها و آيكونها رو هم بدوني.
خوب چجوری باید شروع کنیم ؟
مختصاتها باید همون مختصاتهای فایلهای XML اصلی گوشی باشه ؟
یه کم راهنمایی کنید ؟
ممنون میشم .
راستی حق با شماست انگار کسی صدای ما رو نمی شنوه .......!!!!!!!!!
خب بابا یکی یه چیزی بگه دیگه ................... .
خوب چجوری باید شروع کنیم ؟
مختصاتها باید همون مختصاتهای فایلهای XML اصلی گوشی باشه ؟
یه کم راهنمایی کنید ؟
ممنون میشم .
راستی حق با شماست انگار کسی صدای ما رو نمی شنوه .......!!!!!!!!!
خب بابا یکی یه چیزی بگه دیگه ................... .
من تاحالا خودم امتحان نكردم ولي مطمئنم كه ميشه.
خب اول بايد يه تصوير خوب براي دكمه ها و آيكونها داشته باشي و دقيقا هم اندازه ارجينالش باشه بعد pngي مربوط به اسكين رو با فتوشاپ باز كن و تصوير جديد رو جايگزين تصوير قبلي كن البته در مختصات مربوط به ورژن جديد.
اگه تونستي به ما هم بگو.
من كه تاحالا نتونستم اينكارو بكنم دليلش اينه كه با فتوشاپ مشكل دارم!
H M R 0 0 7
28-06-2008, 18:38
H M R 0 0 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز راجب پست هزار
من قبلا فایل qobexlistner.rsc که خودت معرفی کرده بودی جایگزین کردم همه چی بهم ریخت
الان خواستم پاک کنمش خطا داد خواستم زبان گوشی رو عوض کنم فقط 1 زبان داشت تو لیست همون انگلیسی
بعد دیدم نمیشه این فایل تورو نصب کردم گفت overright کنم گفتم آره نصب کرد ریستارت کردم آخرش هیچی نشد همون قبلی موند و پوشه inbox اضافه نشد چیکار کنم؟
اگه حتما باید qobexlistner.rsc برگرده اریجینالشو نداری؟
يه فايل بلوتوث براي تست كردن گرفتي؟
H M R 0 0 7
28-06-2008, 18:56
سلام
این هم از ورژن جدید منوی استارت با گزينه هاي بيشتر و بهتر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++++++++++++++++++++++++++
این هم یک نمونه دیگه که این بار توسط Gapata ساخته شده
H M R 0 0 7
28-06-2008, 19:08
اين هم يك كار ديگه از Gapata
همونطور كه در تصوبر ميبينين به جاي گزينه New گزينه Call Sms Mms اومده كه با اين كار راحت تر ميتونين براي كانتكت هاتون sms بفرستين و يا باهاشون تماس بگيرين
براي استفاده از اين Mod فايل رو در مسير c:\resource\apps كپي كنين
در ضمن اين فايل بر روي P990 تست شده اما ممكنه بر روي بقيه گوشي هاي سري UIQ3 جواب نده
با تشكر از دوست خوبم ناكازاكي
من تاحالا خودم امتحان نكردم ولي مطمئنم كه ميشه.
خب اول بايد يه تصوير خوب براي دكمه ها و آيكونها داشته باشي و دقيقا هم اندازه ارجينالش باشه بعد pngي مربوط به اسكين رو با فتوشاپ باز كن و تصوير جديد رو جايگزين تصوير قبلي كن البته در مختصات مربوط به ورژن جديد.
اگه تونستي به ما هم بگو.
من كه تاحالا نتونستم اينكارو بكنم دليلش اينه كه با فتوشاپ مشكل دارم!
آقا مشكل اسكين حل شدها ميدوني از چى بود... يه فايل mediaplyer.rsc بود كه توي پك واكمن بود بايد اون رو به پوشه app در resource كپي كني تا اون نباشه اسكين كار نميكنه.
matrixp990i
28-06-2008, 22:34
آقا مشكل اسكين حل شدها ميدوني از چى بود... يه فايل mediaplyer.rsc بود كه توي پك واكمن بود بايد اون رو به پوشه app در resource كپي كني تا اون نباشه اسكين كار نميكنه.
كدوم پك اگه ميشه فايلش رو بزاريد دانلود كنيم .
دست شما درد نكنه .
ice.cloud
29-06-2008, 02:49
007 پیر شی ننه اینقدر زحمت می کشی:10:
كدوم پك اگه ميشه فايلش رو بزاريد دانلود كنيم .
دست شما درد نكنه .
اينم فايلش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
matrixp990i
29-06-2008, 07:34
اينم فايلش
آقا ممنون .
دستت طلا .
barf2007
29-06-2008, 09:27
آقا یه سوال...
این ساعت دریافت SMS تو گوشیهای P990i هی قاطی پاطی میشه! یکی میگه بزار رو Honolulu درست میشه یکی میگه تو آخرین فریم ویر این مشکل برطرف شده... خلاصه ما هرکاری کردیم درست نشد که نشد!
میخواستم بدونم هکی چیزی برای برطرف کردن این مشکل که خیلی هم مهم هستش وجود داره؟
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم که آیا میشه تقویم میلادی این گوشی رو شمسی کرد؟ (منظورم تقویم خود گوشی هستش نه اینکه یه تقویم نصب کنیم در کنارش)
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
matrixp990i
29-06-2008, 10:45
آقا یه سوال...
این ساعت دریافت SMS تو گوشیهای P990i هی قاطی پاطی میشه! یکی میگه بزار رو Honolulu درست میشه یکی میگه تو آخرین فریم ویر این مشکل برطرف شده... خلاصه ما هرکاری کردیم درست نشد که نشد!
میخواستم بدونم هکی چیزی برای برطرف کردن این مشکل که خیلی هم مهم هستش وجود داره؟
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم که آیا میشه تقویم میلادی این گوشی رو شمسی کرد؟ (منظورم تقویم خود گوشی هستش نه اینکه یه تقویم نصب کنیم در کنارش)
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
آقا در مورد آخرین فریم ویر درست میگن من گوشیمو تازه آپدیت کردم و این مشکل حل شده .
يه فايل بلوتوث براي تست كردن گرفتي؟
بله چند تا فایل گرفتم میره در obex درایو d در اینباکس هم هرچقدر پاک کنی ولی از obex پاک نکنی همش میگه new message چیکار کنم؟
original این فایل رو بده لاقل نخواستیم
:-(
آقا در مورد آخرین فریم ویر درست میگن من گوشیمو تازه آپدیت کردم و این مشکل حل شده .
مال ما كه درست نشده !! منم هم تازه آپديت كردم ولي مثل قبله
بلاخره منه شجاع تصمیم گرفتم گوسی رو هک کنم ولی باز قبلش گفتم این سیوالهارو بپرسم که حین کار نفسم بند نیاد
1_ cda گوشی من cda162007/2 r6d23 که از اول همین بوده تا حالا اپ نکردم ایا میشه با همین ورژن هک کرد؟ یا باید اپ بشه؟
2- در حین هک در این مرحله که پس از تغییر فایل رو در مسیری ( به طور مثال \:C ) با پسوند py و با اسم دلخواه ذخیره کنین (مثل name.py) و مرحله بعدش متوجه درست نمیشم .. خنگی از بنده هست میشه یکم توضیح کامل تر بدین؟!
اجرتون در همین دنیا......
H M R 0 0 7
29-06-2008, 15:24
بله چند تا فایل گرفتم میره در obex درایو d در اینباکس هم هرچقدر پاک کنی ولی از obex پاک نکنی همش میگه new message چیکار کنم؟
original این فایل رو بده لاقل نخواستیم
:-(
سلام اگه اينجوريه يعني اينكه فايل جديد جايگزين نشده.همچنين اين فايل در ابتدا وجود نداشته كه يخوايم اورجينالش رو جايگزين كنيم.
شما كاري كهبايد بكنيد اينه كه بگيد گوشيتون چيه.بعد يك زبان رو دانلود كنيد و نصب كنيد.بعد از نصب زبان، گوشيتون رو به زبان جديد تغيير بديد واون فايل رو پاك كنيد و دوباره به حال قبل برگرديد.
اين ادرس دانلود زبان براي P990:
از اين صفحه كوشيتون رو با توجه به فريمورش پيدا كنيد و فايل زيانش رو دانلود كنيد.
اينم براي W950 :
سلام اگه اينجوريه يعني اينكه فايل جديد جايگزين نشده.همچنين اين فايل در ابتدا وجود نداشته كه يخوايم اورجينالش رو جايگزين كنيم.
شما كاري كهبايد بكنيد اينه كه بگيد گوشيتون چيه.بعد يك زبان رو دانلود كنيد و نصب كنيد.بعد از نصب زبان، گوشيتون رو به زبان جديد تغيير بديد واون فايل رو پاك كنيد و دوباره به حال قبل برگرديد.
از اين صفحه كوشيتون رو با توجه به فريمورش پيدا كنيد و فايل زيانش رو دانلود كنيد.
اينم براي W950 :
چرا مگه با فرمت داخلی حل نمیشه؟!!!!
H M R 0 0 7
29-06-2008, 17:15
چرا مگه با فرمت داخلی حل نمیشه؟!!!!
آخه اينجوري كل اطلاعتشون ميپره! و دوباره روز از نو ...
barf2007
29-06-2008, 17:21
سلام دوست عزیز
مرسی از راهنماییتون .... ولی متاسفانه من این کار رو هم انجام دادم اما باز هم نشد که نشد... کار خاصی باید انجام داد؟ یا همون آپدیت کافی هستش؟
باز هم ممنونم از جوابتون
آخه اينجوري كل اطلاعتشون ميپره! و دوباره روز از نو ...
اطلاعات داخل گوشی رو میشه با بک آپ نگه داشت ولی دانلود زبان رو نمیشه یک ساعت تحمل کرد!
:31:
H M R 0 0 7
29-06-2008, 22:35
بلاخره منه شجاع تصمیم گرفتم گوسی رو هک کنم ولی باز قبلش گفتم این سیوالهارو بپرسم که حین کار نفسم بند نیاد
1_ cda گوشی من cda162007/2 r6d23 که از اول همین بوده تا حالا اپ نکردم ایا میشه با همین ورژن هک کرد؟ یا باید اپ بشه؟
2- در حین هک در این مرحله که پس از تغییر فایل رو در مسیری ( به طور مثال \:C ) با پسوند py و با اسم دلخواه ذخیره کنین (مثل name.py) و مرحله بعدش متوجه درست نمیشم .. خنگی از بنده هست میشه یکم توضیح کامل تر بدین؟!
اجرتون در همین دنیا......
سیوالم خیلی ضایع بود؟
هک گوشی ربطی به فریم CDA نداره.شما هک کنیدش.خیالتون راحت
توضیحات هک کامله کامله.حتی آموزش تصویریشم گزاشتم.فکر نکنم دیگه نکته مبهمی باقی مونده باشه!
سلام دوست عزیز
مرسی از راهنماییتون .... ولی متاسفانه من این کار رو هم انجام دادم اما باز هم نشد که نشد... کار خاصی باید انجام داد؟ یا همون آپدیت کافی هستش؟
باز هم ممنونم از جوابتون
مشکل شما چی بود؟
barf2007
30-06-2008, 07:21
مشکل شما چی بود؟
سلام حسین جان
سوال من این بود که آیا میشه با هک گوشی، مشکل تاریخ ارسال و دریافت sms در گوشیهای p990i رو درست کرد؟ چون راه هایی که دوستان گفته بودند مثل تغییر ساعت رو honolulu یا آپدیت گوشی رو آخرین فریم ویر را امتحان کردم ولی جواب نداد!
مرسی از توجهتون
H M R 0 0 7
30-06-2008, 08:17
سلام حسین جان
سوال من این بود که آیا میشه با هک گوشی، مشکل تاریخ ارسال و دریافت sms در گوشیهای p990i رو درست کرد؟ چون راه هایی که دوستان گفته بودند مثل تغییر ساعت رو honolulu یا آپدیت گوشی رو آخرین فریم ویر را امتحان کردم ولی جواب نداد!
مرسی از توجهتون
احتمال خيلي زياد بشه ولي هنوز كسي اينكارو نكرده.
مطمئن باشين همون روزي كه اين هك رو انجام بدن من اينجا ميزارمش و پست شماره 2 رو اپديت ميكنم.
mohammad-p990i
30-06-2008, 12:26
یه سوال دارم این هک رو گوشی k850 هم کار میکنه
shahshahani
30-06-2008, 14:38
نهههههههههههههههههههه
سوالايي مي پرسينا!!!!!!
K850 كه UIQ نيست.
چييييي مييييييگي؟!!!
:31: :13:
hamed1297
30-06-2008, 22:35
اين هم يك برنامه براي دسترسي اسان به contact ها:
فقط يك مشكل داره اون هم اينه كه جاوا هست و اخطار permission ميده.براي اونهايي ك گوشي رو هك كردن ديگه اين اجازه رو هر دفعه نميگيره.ولي باز خيلي خوب كار ميكنه.ارزش امتحان كردن رو داره.يه جورايي مثل ايفون ميشه:
دانلود:
matrixp990i
30-06-2008, 23:54
سلام دوست عزیز
باز هم ممنونم از جوابتون
من آپديت كردم درست شد و الان زمان درست تماس واس ام اس رو نشون ميده نميدونم مال شما چرا درست نشد ميشه بگين دقيقا كي آپديت كردين ؟
مراحل هک رو یکی یکی انجام دادم.. مشکل اینجاست که من application port com 5 مطابق عکس لذا خود فایل 1.py serial 4 , com 5 نیازی به تغییر نداره... هنگام اجری cmd باید چی کار کنم؟ چون تغییری ندارم که بخوام به اسم name.py سیو کنم .... ممنون میشم راهنمایی کنید
مراحل هک رو یکی یکی انجام دادم.. مشکل اینجاست که من application port com 5 مطابق عکس لذا خود فایل 1.py serial 4 , com 5 نیازی به تغییر نداره... هنگام اجری cmd باید چی کار کنم؟ چون تغییری ندارم که بخوام به اسم name.py سیو کنم .... ممنون میشم راهنمایی کنید
برنامه app trk رو از روي گوشيت اجرا كن و بعد كابل رو به گوشي بزن اگه نوشتconnected كه حله اگه ننوشته شماره پورت رو به ۲ تغيير بده حالا از كامپيوتر cmd رو باز كن و فايل pyي رو كه ميگي شماره comش درسته بگير و بكش و توي پنجره cmd ولش كن بعد اينتر كن بعد از چند ثانيه كار تمومه.
ولي توضيحات حسين جون خيلي واضحه توي پست ۱
barf2007
01-07-2008, 08:37
من آپديت كردم درست شد و الان زمان درست تماس واس ام اس رو نشون ميده نميدونم مال شما چرا درست نشد ميشه بگين دقيقا كي آپديت كردين ؟
تقریبا 2-3 هفته پیش ولی بعد از اینکه شما فرمودین رفتم برای آپدیت مجدد که پیغام داد آپدیت جدیدی برای گوشی وجود نداره و من هم انصراف دادم. ظاهرا گوشیم آخرین آپدیت روش هست!
در هر صورت باز هم از توجهتون تشکر میکنم
H M R 0 0 7
01-07-2008, 08:58
بگير و بكش و توي پنجره cmd ولش كن بعد اينتر كن بعد از چند ثانيه كار تمومه.
جالب بود.اينو نميدونستم.الان به پست اول اضافه ميكنم.ممنون.
برنامه app trk رو از روي گوشيت اجرا كن و بعد كابل رو به گوشي بزن اگه نوشتconnected كه حله اگه ننوشته شماره پورت رو به ۲ تغيير بده حالا از كامپيوتر cmd رو باز كن و فايل pyي رو كه ميگي شماره comش درسته بگير و بكش و توي پنجره cmd ولش كن بعد اينتر كن بعد از چند ثانيه كار تمومه.
ولي توضيحات حسين جون خيلي واضحه توي پست ۱
1 ممنون از پاسخ
2 همه مراحل انجام دادم چون port 5 بود فایل 1.py هیچ نغییری ندادم توی cmd اجرا کردم exit end هم اومد ولی گوشی هک نشد.... با xplore توی c privet نمیبینم.... مشکل از کجاست؟
matrixp990i
01-07-2008, 09:54
تقریبا 2-3 هفته پیش ولی بعد از اینکه شما فرمودین رفتم برای آپدیت مجدد که پیغام داد آپدیت جدیدی برای گوشی وجود نداره و من هم انصراف دادم. ظاهرا گوشیم آخرین آپدیت روش هست!
در هر صورت باز هم از توجهتون تشکر میکنم
من دقیقا روز يکشنبه مورخ ۲/۴/۱۳۸۷ ساعت 11 شب شروع به آپدیت کردم که فردا صبحش تموم شد الان هم ساعت رو دقیق دقیق نشون میده من خیلی امتحان کردم و همش ساعت درست را نشون داد نمیدونم چرا مال شما درست نشد .
matrixp990i
01-07-2008, 10:35
برنامه ساین نشده است و برای نصب برنامه باید گوشی هک بشه که مشکل ساین با هک راحت شده و در ضمن باید هیچ نوع فونتی در گوشی نباشه نه در درایور c و نه در درایو D اگه فونتی هست باید اونارو پاک و اینو نصب کنید و اگه میخواهید که 99% در صد گوشی فارسی بشه باید هک گوشی را از اول شروع کنید یعنی یه بار گوشی را فرمت کنید تا همه چیز پاک بشه بعد مراحل هک را دوباره انجام بدید و اولین هکی که میکنید این فارسی ساز را نصب کنید.
نکاتی رو هم خودم اضافه میکنم:
1- جای آیکونها عوض میشه : آیکون مدیا از صفحه اصلی به قسمت سرگرمیها منتقل میشه و به جاش آیکون control panelبه صفحه اصلی منتقل میشه.
بر خلاف نسخه های قبلی گزینه سرویس منو حذف نمیشه و میتونید اگه از برنامه راضی نبودید مموری داخلی رو فرمت کنید تا گوشی به حالت اول برگرده.
ولی من به شما این روش رو پیشنهاد نمیکنم و با اینکه تست شده هستش ولی با ریسک همراه است.
بهترین راه برای اینکه به حالت اول برگرده فرمت مموری داخلی از سرویس منو هستش و مزیت این فارسی ساز نسبت به سری پیشین ، در دسترس بودن سرویس منو و حذف نشدن اون هستش، سری اول فارسی ساز که اومد سرویس منو رو حذف میکرد و برای بازگشت به حالت اولیه مجبور به فلش یا آپدیت میشدید.
پش نگران بازگشت به حالت اولیه نباشید و با یک فرمت ساده همه چی به حالت اولیه بر میگرده.
این هم فایلش :
mehdi_vsgh
01-07-2008, 10:36
اينم براي W950 :
ببینم تو این صفحه مثلا برای گوشی W950 کلی زبان گذاشته....
مثلا
G900 LanguageFiles 1203 8784 R6H815
G700 LanguageFiles 1202 7347 R6H815
W960i Language Files CXC162146 R6G04
W960i Language Files CXC162146 R6F41
W950 Language Files CXC162088 R6E28
خوب من کدومشو میتونم دانلود کنم؟؟؟
گوشیم W950 هستش
اگه فقط باید زبانهای W950 را دانلود کنم چرا زبانهای گوشیهای دیگه را گذاشته تو صفحه W950?? و اینکه میتونم مثلا
را دانلود کنم (به خاطر مثلا زبان فارسیش؟؟)
توضیحات اگه داده بشه ممنون میشوم!!:دی
H M R 0 0 7
01-07-2008, 11:08
ببینم تو این صفحه مثلا برای گوشی W950 کلی زبان گذاشته....
مثلا
G700 LanguageFiles 1202 7347 R6H815
W960i Language Files CXC162146 R6G04
W960i Language Files CXC162146 R6F41
W950 Language Files CXC162088 R6E28
خوب من کدومشو میتونم دانلود کنم؟؟؟
گوشیم W950 هستش
اگه فقط باید زبانهای W950 را دانلود کنم چرا زبانهای گوشیهای دیگه را گذاشته تو صفحه W950?? و اینکه میتونم مثلا
را دانلود کنم (به خاطر مثلا زبان فارسیش؟؟)
توضیحات اگه داده بشه ممنون میشوم!!:دی
نه نميتوني.فقط زبان مربوط به فريمور گوشيتو دانلود كن.
كلا يك صفحه بشتر براي زبان نيست.و كل زبانها ر اونجا گزاشته.
NimoOol.HD2
01-07-2008, 11:30
دوستان عزیز سلام
دلم بهتون تنگ شده بود
ببخشید من فکر کنم از صفحه ی 94 دیگه نتونستم بیام . تعداد صفحات تاپیک هم که خیلی شده . اگه میشه شماره ی پست ها مودها و آیکونهای جدید رو بهم بدید . ممنون
barf2007
01-07-2008, 11:37
سلام دوستان
میخواستم بدونم Shortcut برنامههای نصب شده روی گوشی p990i کجا نگهداری میشن؟ آیا میشه بصورت دستی، خودمون یک Shortcut برای برنامهای اضافه کنیم. آخه من برنامه Slick messenger را نصب کردم و اجرا هم شد ولی هیچ جا بغیر از uninstall اثری ازش نمیبینم و دیگر نمیتونم مجددا اجراش کنم!!!
اگه راهی وجود داره لطفا به من بگید، ممنون میشم
دوستان عزیز سلام
دلم بهتون تنگ شده بود
ببخشید من فکر کنم از صفحه ی 94 دیگه نتونستم بیام . تعداد صفحات تاپیک هم که خیلی شده . اگه میشه شماره ی پست ها مودها و آیکونهای جدید رو بهم بدید . ممنون
پست شماره 2 رو نگاه كن . حسين جان اگه چيز جديد بياد اين پست رو آپديت ميكنه ، دستش درد نكنه
1 ممنون از پاسخ
2 همه مراحل انجام دادم چون port 5 بود فایل 1.py هیچ نغییری ندادم توی cmd اجرا کردم exit end هم اومد ولی گوشی هک نشد.... با xplore توی c privet نمیبینم.... مشکل از کجاست؟
capsSwitch رو بايد off كني
NimoOol.HD2
01-07-2008, 14:52
دوستان دقت کنین که این پک بر روی گوشی خودم که P990 با آخرین فریمور ( Org:R6E28 ) هست تست شده و هیچ مشکلی نداره با این حال مسئولیت این کار با خودتون هست و من هیچ تضمینی نمیکنم
ریختن این پک بر روی سایر گوشی ها و همچنین P990 به جز آخرین فریمور با مسئولیت خودتونه
خوب حالا میرم سراغ نحوه ریختن این پک:
در فایل ضمیمه پوشه ای با نام C وجود داره که تو این پوشه 2 پوشه دیگه هست
وارد پوشه Private بشین و کل پوشه 102030fd رو در مسیر C:\Private کپی کنین
حالا وارد پوشه sys بشین ؛ میبینین که در داخل اون 2 پوشه دیگه هست
فایل موجود در پوشه bin رو در مسیر C:\sys\bin کپی کنین
فایل موجود در پوشه hash رو در مسیر C:\sys\hash کپی کنین
حالا با ریست گوشی با صدا و انیمیشن W960 مواجه میشین
در آخر هم از کاربر Nakazaki تشكر ميكنم به خاطر اين اموزش.
سلام من اینو ریختم . راهی نیست که بشه به حالت اولیش برگردوند . به جز آپدیت
matrixp990i
01-07-2008, 15:29
سلام من اینو ریختم . راهی نیست که بشه به حالت اولیش برگردوند . به جز آپدیت
'گوشی رو فرمت داخلی کن .
capsSwitch رو بايد off كني
ظاهرا این caps برای موقعی هسن که گوشی هک شده و برای اینگه با خاموش روشن کردن هک لازم نباشه باید انجام داد مشکل من اینکه اصلا گوشی هک نمیشه یعنی وقتی exit میاد نمیتونم پوشه های sys یا privet رو ببینم که بخواهم فایل trk driver نصب کنم....
H M R 0 0 7
01-07-2008, 16:49
دوستان عزیز سلام
دلم بهتون تنگ شده بود
1-شما اگه خسته نمي شيد و براتون زحمتي نيست خواش ميكنم و عاجزانه تقاضادارم كه خودتون اين صفحات رو نگاه كنيد.يا اگه خواستيد گوشيتون رو بفرستيد تا ما براتون هكها رو انجام بديم تا ديگه مشكلي نداشته باشيد! چطوره؟
در ضمن اگه هك خاصي مد نظرتونه بگيد تا براتون انجامش بديم!!!
2-
پست شماره 2 رو نگاه كن . حسين جان اگه چيز جديد بياد اين پست رو آپديت ميكنه ، دستش درد نكنه
3-ما هم دلمون برات تنگ شده بود.
NimoOol.HD2
01-07-2008, 18:31
1-شما اگه خسته نمي شيد و براتون زحمتي نيست خواش ميكنم و عاجزانه تقاضادارم كه خودتون اين صفحات رو نگاه كنيد.يا اگه خواستيد گوشيتون رو بفرستيد تا ما براتون هكها رو انجام بديم تا ديگه مشكلي نداشته باشيد! چطوره؟
در ضمن اگه هك خاصي مد نظرتونه بگيد تا براتون انجامش بديم!!!
2-
3-ما هم دلمون برات تنگ شده بود.
1. عزیزم مگه من چی گفتم . گوشیم که خراب نشده . اینم خوبه ها ولی اون قبلیه قشنگ تر بود . این پس زمینش سفیده اون مشکی . از مشکیه ( اول اولیه ) بیشتر خوشم می یاد .
2. چی بگم . آها یکی پیدا کردم . اینا ترتیبش معلومه ؟؟!!( بابا شوخی میکنم ، هر چی می گم میخوای بزنی تو )
3. ممنون
metalmilitia_v
01-07-2008, 20:03
گوشيتو هك كن بعد با x-plore برو به c:\private\102033e6 و از پوشه midlets پوشه هاي ديگه رو بگرد تا اسم اون برنامه رو پيدا كني و بعد کل پوشه مربوط به برنامه رو كه در پوشه midlets قرار داره پاك كن.
بازم ممنون از جوابت ولي اينجا هم فايلي نبود كه مربوط به اين 2تا برنامه باشه. راه حل ديگه اي هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم ممنون از جوابت ولي اينجا هم فايلي نبود كه مربوط به اين 2تا برنامه باشه. راه حل ديگه اي هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا خودت بگرد برنامه ها رو پيدا كن يا همون برنامه ها رو دوباره نصب كن بعد آن كن و يا فرمت داخلي كن.
ظاهرا این caps برای موقعی هسن که گوشی هک شده و برای اینگه با خاموش روشن کردن هک لازم نباشه باید انجام داد مشکل من اینکه اصلا گوشی هک نمیشه یعنی وقتی exit میاد نمیتونم پوشه های sys یا privet رو ببینم که بخواهم فایل trk driver نصب کنم....
خیلی مردین به مولا
مشکل اینجا بود که گوشی هک میشد ولی من نمیدونستم توی xplore باید تنظیمات اصلاح کنم و تیک بزنم تا فایلهای سیستمی رو ببینم....
بی دقتی کردم تا اخر نخوندم شرمنده .....
punisher 007
02-07-2008, 11:31
هكي كه نام media player را به media center و music به juke box و online به on net و radio به fm و videoبه DivxPlayer تغيير ميدهد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبراي اين كه خودتان تغييرش دهيد از برنامه زير استفاده كنيد:
فابل هاي دانلود شده را به c:resource:apps انتقال دهيد
هكي كه نام media player را به media center و music به juke box و online به on net و radio به fm و videoبه DivxPlayer تغيير ميدهد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبراي اين كه خودتان تغييرش دهيد از برنامه زير استفاده كنيد:
فابل هاي دانلود شده را به c:resource:apps انتقال دهيد
از كدهاي hexچيزي سرت ميشه؟
اگه بلدي به ماهم ياد بده.
چند وقته پك آيكن معرفي نكردين ، دوستان اگه دارند براي p990 بزارين . sis باشه بهتره
punisher 007
02-07-2008, 16:08
از كدهاي hexچيزي سرت ميشه؟
اگه بلدي به ماهم ياد بده.
نه!
فقط بلدم اسماشونو تغيير بدم والسلام:13:
matrixp990i
02-07-2008, 19:27
تبریک می گویم بالاخره Call recording برای UIQ3 می خواد بیاد البته به وسیله همین هک UIQ3 .
به آدرس زیر بروید در قسمت ToDo هک های جدید که در حال ساخت است را نوشته و Call recording جزو اونا هست .
بعد از هک وقتی sms فارسی ارسال میکنم اگر از 70 کاراکتر بیشتر بشه تبذیلش میکنه به 2 تا sms ..چرا؟ ایا اصلا این فارسی شامل اون 9 تومان میشه یا نه همون 22 میشه؟ اتیا به اون فونتهای اولیه که برای فارسی خواندن بود ربط داره؟
barf2007
03-07-2008, 07:30
بعد از هک وقتی sms فارسی ارسال میکنم اگر از 70 کاراکتر بیشتر بشه تبذیلش میکنه به 2 تا sms ..چرا؟ ایا اصلا این فارسی شامل اون 9 تومان میشه یا نه همون 22 میشه؟ اتیا به اون فونتهای اولیه که برای فارسی خواندن بود ربط داره؟
خیر دوست عزیز به هک گوشی و فونتهای فارسی که روی گوشی ریختین ربطی نداره تعرفه مخابرات اینطور هستش که برای smsهای فارسی هر 70 کاراکتر یک sms حساب میشه و برای smsهای انگلیسی هر 160 تا... و قرار بوده اس ام اس های فارسی 9 تومان بشه ، حالا نمیدونم تصویب و اجرا شده یا نه...
بله هم تصويب شده هم اجرا شده . sms فارسي فكر كنم 8 تومان شده نه 9 تومان
هيچ ربطي به هك هم نداره
H M R 0 0 7
03-07-2008, 09:56
این مود توسط Sh.a.r.k برای P990 دارا ساخته شده
بی معطلی میرم سراغ اصل مطلب
کارایی این مود چیه؟!
* شما میتونین 3 تا از شورتکات هایی صفحه اصلی رو که همیشه عوض کردن اونا برای P990 دارا یه رویا بوده به راحتی عوض کنین
البته خیلی هم راحت نیست
برای این کار اگه فیلیپ گوشی رو جدا کردین مجبورین دوباره اونا نصب کنین و سپس به روش زیر عمل کنین
در صفحه اصلی (البته در حالت فیلیپ بسته) به مسیر More>Shortcuts برین و هر برنامه ای رو که دوست دارین انتخاب کنین
در انتخاب برنامه ها این نکات رو هم مد نظر داشته باشین که تنها برنامه هایی رو میتونین انتخاب کنین که در حالت فیلیپ بسته اجرا میشن
همچنین برنامهای که در قسمت Up انتخاب میشه در فیلیپ بسته آیکن بالا و در فیلیپ باز آیکن اول از سمت راست میشه
برنامه قسمت Down در فیلیپ بسته آیکن پایین و در فیلیپ باز آیکن دوم از سمت راست میشه
برنامه قسمت Left در فیلیپ بسته آیکن چپ و در فیلیپ باز آیکن اول از سمت چپ میشه
* با این مود Logo شبکه ( Ir_Tci یا Irancell یا . . . ) به لینک منو تبدیل میشه که با کلیک بر روی آیکن اون وارد منو میشین.
* با این مود شما میتونین آیکن هایی Activity Menu رو به طور کامل ( آیکن اصلی در حالت فیلیپ باز و بسته و همچنی سایر آیکن هایی که مربوط به Activity Menu میشن مثل New , My shortcut , Today و . . . ) به صلیقه خودتون تغییر بدین که برای این کار باید اسم آیکن مورد نظرتون که باید فورمتش PNG باشه رو به اسم اون آیکن تغییر بدین دقت کنین که سایزشون هم یکی باشه.
تمامی این آیکن ها در مسیر C:\Shared هستن.
* در حالت فیلیپ بسته با انتخاب کلید جهتی سمت راست (Activity Menu) و انتخاب Close میتونین صفحه اول گوشیتون (Activity Menu) رو ببندین
در صورتی که میخواین از شورتکات هایی که در حالت فیلیپ باز در Activity Menu به نمایش در میومدن استفاده کنین اول فیلیپ رو ببندین و بعد از انتخاب کلید جهتی راست ( Activity Menu ) فیلیپ رو باز کنین
این روش در هنگام انتخاب شورتکات ها هم جواب میده:
برای استفاده از این مود اول باید Activity Menu به وسیله برنامه Swiss Mgr بسته بشه
بعد فایل هارو مطابق با مسیر هر پوشه جایگزین کنین
توضيحات تماما از دوست خوبم ناكازاكي.
H M R 0 0 7
03-07-2008, 10:19
این هم چند تا مود برای اضافه کردن کلید Close به صفحه اصلی بعضی از برنامه های گوشی.
این فایل ها بر روی P990 به طور کامل کار میکنن و همچنین برنامه هایی که در هر دو حالت فیلیپ باز و بسته اجرا میشن در هر 2 حالت دارای کلید Close هستن
فایل ضمیمه Close Button Mod.rar شامل 8 فایل هست
* فایل Agenda.RSC مربوط به Clendar
* فایل Calc.RSC مربوط به Calculator
* فایل Qtime.RSC مربوط به Time
* فایل Todo.RSC مربوط به Tasks
* فایل Jotter.RSC مربوط به Notes
* فایل qctrlpnl.RSC مربوط به Control panel
* فایل QMapp.RSC مربوط به Messaging
* فایل SpeedDialExampleApp.RSC مربوط به Speed contacts
مسیر تمامی فایل های نام برده شده C:\resource\apps هست
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
این هم برای بعضی از برنامه های نصب شده:
فایل ضمیمه Close Button Mod For Apps شامل 3 فایل هست
* فایل BMessageStorer.rSC مربوط به برنامه Best Message Storer
* فایل CapsSwitch.RSC مربوط به برنامه CapsSwitch ( در صورتی که در مسیر نصب شده
( X:\resource\apps ) فایل CapsSwitch.R01 مشاهده شد اونو پاک کنین )
* فایل SwissMP.rsc مربوط به برنامه Swiss Mgr Pro
برای استفاده از این فایل ها (فایل ضمیمه Close Button Mod For Apps) دقت کنین که برنامه های نام برده شده بر روی گوشی شما نصب باشه
همچنین باید به این نکته توجه بشه که در چه درایوی برنامه مورد نظر نصب شده
با توجه به این دو مورد مسیر این فایل ها X:\resource\apps هست که X نام درایویست که برنامه در اون نصب شده
Mahyar25
03-07-2008, 10:49
سلام
اول از همه می خواستم از دوستان خوبی که اینجا زحمت میکشن تشکر و قدر دانی کنم به خصوص H M R 0 0 7عزیز
آقا دستتون درد نکنه خسته نباشید
من گوشیه قبلیم ( p990) رو راحت هک کردم جدیدا هم p1 گرفتم همون اولش هک کردم ولی بعد اینکه آپش کردم نمی دونم چرا دیگه هک نمیشه
ممنون می شم اگه راهنماییم کنین
مرسي حسين جان از مود هاي جديد
من گوشیه قبلیم ( p990) رو راحت هک کردم جدیدا هم p1 گرفتم همون اولش هک کردم ولی بعد اینکه آپش کردم نمی دونم چرا دیگه هک نمیشه
ممنون می شم اگه راهنماییم کنین
خوب دوست عزيز بگو كجاش مشكل داري تا دوستان كمك كنند . شما طبق پست شماره 1 كه پيش رفتي كجاش با اشكال روبرو شدي ؟
punisher 007
03-07-2008, 12:46
کارایی این مود چیه؟!
* شما میتونین 3 تا از شورتکات هایی صفحه اصلی رو که همیشه عوض کردن اونا برای P990 دارا یه رویا بوده به راحتی عوض کنین
البته خیلی هم راحت نیست
برای این کار اگه فیلیپ گوشی رو جدا کردین مجبورین دوباره اونا نصب کنین و سپس به روش زیر عمل کنین
در صفحه اصلی (البته در حالت فیلیپ بسته) به مسیر More>Shortcuts برین و هر برنامه ای رو که دوست دارین انتخاب کنین
در انتخاب برنامه ها این نکات رو هم مد نظر داشته باشین که تنها برنامه هایی رو میتونین انتخاب کنین که در حالت فیلیپ بسته اجرا میشن
همچنین برنامهای که در قسمت Up انتخاب میشه در فیلیپ بسته آیکن بالا و در فیلیپ باز آیکن اول از سمت راست میشه
برنامه قسمت Down در فیلیپ بسته آیکن پایین و در فیلیپ باز آیکن دوم از سمت راست میشه
* با این مود Logo شبکه ( Ir_Tci یا Irancell یا . . . ) به لینک منو تبدیل میشه که با کلیک بر روی آیکن اون وارد منو میشین.
* با این مود شما میتونین آیکن هایی Activity Menu رو به طور کامل ( آیکن اصلی در حالت فیلیپ باز و بسته و همچنی سایر آیکن هایی که مربوط به Activity Menu میشن مثل New , My shortcut , Today و . . . ) به صلیقه خودتون تغییر بدین که برای این کار باید اسم آیکن مورد نظرتون که باید فورمتش PNG باشه رو به اسم اون آیکن تغییر بدین دقت کنین که سایزشون هم یکی باشه.
* در حالت فیلیپ بسته با انتخاب کلید جهتی سمت راست (Activity Menu) و انتخاب Close میتونین صفحه اول گوشیتون (Activity Menu) رو ببندین
در صورتی که میخواین از شورتکات هایی که در حالت فیلیپ باز در Activity Menu به نمایش در میومدن استفاده کنین اول فیلیپ رو ببندین و بعد از انتخاب کلید جهتی راست ( Activity Menu ) فیلیپ رو باز کنین
برای استفاده از این مود اول باید Activity Menu به وسیله برنامه Swiss Mgr بسته بشه
توضيحات تكميلي براي P990:
شما با Xplore در گوشي فايل Semc_default را اديت كنيد(قبلش swiss mgr را نصب كنيد با ورژن 1.6 بعد Activity menuرا با آن ببنديد) و دنبال 12 50 38 5cاز راست به چپ بگرديد شما به جاي 12 ميتوانيد اعداد زير را وارد كنيد:
براي گوشي هاي ديگه به اين جا مراجعه كنيد:
vitalli_shervo
03-07-2008, 14:44
آقا Hmr007 واقعا دستت درد نکنه من خیلی دنباله چنین چیزی بودم
فقط یه کم توضیحاتشو سخت دادی
matrixp990i
03-07-2008, 15:17
دست شما در د نکنه آقای Hmr007 تشکر ویژه از زحمات شما .
اگر لطف کنید و بیشتر توضیح بدین ممنون میشم .
این هم کیبورد مجازی P1 برای سایر گوشی های UIQ3 ؛ با امکان تایپ فارسی
پوشه feps که در فایل ضمیمه موجوده به صورت کامل در مسیر С:\resource کپی کنین
حالا برای انتخاب کیبورد فارسی به مسیر Control panel>Device>Text input>Virtual keyboard برین و پس از انتخاب
(On-screen keyboard (Standard بر روی Setup کلیک کنید و پس از انتخاب Layout از لیست باز شده Farsi رو انتخاب کنید
با سلام و تشکر از زحمات شما دوست عزيز.
متاسفنه لينک داده شده مشکل داره.لطفا لينک را تصحيح نماييد.
hmr جان دستت درد نكنه خيييييلي عاليه.
فقط يه مشكلي كه داره ما در واقع شورتكاتهاي حالت فليپ بسته رو براي تغيير آيكونهاي صفحه اول در حالت فليپ باز تغيير ميديم و در نتيجه آيكونهاي فليپ بسته در عمل اونطوري كه ميخوايم باشن نميشن يعني يه جورايي مجبوريم فليپ بسته رو به خاطر فليپ باز تغيير بديم و اين زياد خوب نيست.
راهي هست كه بشه فليپ باز و بسته جداي از هم كار كنن؟
همون طور که در عکس مشخصه بالاخره 3 تا آیکن از 4 آیکنی که در بقیه گوشی ها به راحتی قابل تغییر بود و برای کسایی که P990 دارن عوض کردنش یک رویا بود عوض شد
پس برای تغییر مراحل رو دنبال کنین
اگه شما آیکن های منوتون رو عوض کرده باشین میدونین که اسم فایلی که این آیکن هارو عوض میکنه ALaunchIcon.mbm هست و در مسیر D:\Resource\Apps قرار میگیره
حالا شما باید اون فایل رو از مسیری که گفته شد پاک کنین
بعد محتویات فایلی رو که براتون ضمیمه کردم در مسیر C:\Resource\Apps کپی کنین ویه بار گوشیتون رو ریست کنین
سلام دوست عزيز خيلي ممنون از زحمات شما
متاسفانه من در حين انجام اين کار اشتباها بجاي انتخاب پوشه Apps بر روي يکي از محتويات پوشه کليک کردم و ظاهرا اون فايلي که انتخاب کرد بودم حذف شده و محتويات آيکونهاي جديد بجاي اون جايگزين شدن و پس از ريست گوشي آيکون منوي اصلي بصورت يک لوزي آب رنگ دراومده اما آيکونهاي ديگه تغيير کرده و مشکلي نيست!
ميخواستم در صورت امکان محتويات پوشه Apps رو برام بذاريد تا من بتونم فايلو جايگزاري کنم
با سپاس از زحمات شما:11:
H M R 0 0 7
03-07-2008, 23:51
آقا Hmr007 واقعا دستت درد نکنه من خیلی دنباله چنین چیزی بودم
فقط یه کم توضیحاتشو سخت دادی
دست شما در د نکنه آقای Hmr007 تشکر ویژه از زحمات شما .
اگر لطف کنید و بیشتر توضیح بدین ممنون میشم .
توضیحات کاملا روان و بدون ابهام بود! دوباره بخونین متوجه میشین.
با سلام و تشکر از زحمات شما دوست عزيز.
متاسفنه لينک داده شده مشکل داره.لطفا لينک را تصحيح نماييد.
همه لینکها ضمیمه سایت هستن و به هیچ وجه خراب نمیشن!
hmr جان دستت درد نكنه خيييييلي عاليه.
فقط يه مشكلي كه داره ما در واقع شورتكاتهاي حالت فليپ بسته رو براي تغيير آيكونهاي صفحه اول در حالت فليپ باز تغيير ميديم و در نتيجه آيكونهاي فليپ بسته در عمل اونطوري كه ميخوايم باشن نميشن يعني يه جورايي مجبوريم فليپ بسته رو به خاطر فليپ باز تغيير بديم و اين زياد خوب نيست.
راهي هست كه بشه فليپ باز و بسته جداي از هم كار كنن؟
اینو بعدا جوابشو میدم.
سلام دوست عزيز خيلي ممنون از زحمات شما
متاسفانه من در حين انجام اين کار اشتباها بجاي انتخاب پوشه Apps بر روي يکي از محتويات پوشه کليک کردم و ظاهرا اون فايلي که انتخاب کرد بودم حذف شده و محتويات آيکونهاي جديد بجاي اون جايگزين شدن و پس از ريست گوشي آيکون منوي اصلي بصورت يک لوزي آب رنگ دراومده اما آيکونهاي ديگه تغيير کرده و مشکلي نيست!
ميخواستم در صورت امکان محتويات پوشه Apps رو برام بذاريد تا من بتونم فايلو جايگزاري کنم
با سپاس از زحمات شما:11:
شما یک پک آیکن دیگه نصب کنی.درست میشه.به عنوان مثال پک آیکن ویستا.
9367583564
04-07-2008, 10:22
:27::41:
هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون
این هم Sound Mod کامل مراحل نصب هم مانند زیر دنبال کنید:
مانند همیشه گوشی را هک کنید...
فایل پیوست se_uiq3_sound_mod_full را دریافت کنید
کل پوشه AATFiles رو از مسیر 'Z:\private\10200B19\' کپی کرده و در 'C:\private\10200B19\' قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید.
فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون(برای این کار ابتدا کپی کنید در درایو D که مموری کارتتون هست و بعد بریزید روی کامپیتور)
برنامه se_sound_patcher_full رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.
سپس فایل AATFiles.zip رو از حالت فشرده در بیارید و محتویاتش رو در C:\private\10200B19\AATFiles\ کپی کنید.اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.
دوستان دقت کنند که اگر Sound Mod lite (هک افزایش صدای هدفون)را بر روی گوشی نصب کردید حتما فایل 1020867a.cre مربوط به را که در پیوست original اش قرار دارد را جایگزین کنید.
توجه توجه توجه توجه
:21::27:به شما توصیه میکنم اگه می خواهین گوشیتونو بندازین دور حتما این کارو بکنید :27::21:
منبع لاتين: ipmart-forum.com
توضيحات اضافي:
لطفا یکی راهنماییم کنه من این کارو کردم ولی گوشی دیگه روشن نمیشه یعنی ویبره اولشو میزنه ولی صفحه همونجوری سیاه میمونه
9367583564
04-07-2008, 10:23
کمک کنین گوشم نه ....
9367583564
04-07-2008, 10:26
لطفا کمکم کنید گوشیم دیگه روشن نمیشه !
9367583564
04-07-2008, 10:39
:17::37: :41:گوشیم دیگه روشن نمیشه لطفا کمکم کنید:41::37::17:
Farbod_h
04-07-2008, 10:41
یا آپدیت کن یا فلش
راه دیگه یی نداره
9367583564
04-07-2008, 10:51
:14:مرسی از لطفت ولی حالا چطور باید آپدیت یا فلش کرد !
آخه گوشی اصلا روشن نمیشه!:14:
matrixp990i
04-07-2008, 11:39
دوست عزیز برای فلش کردن گوشیتو ببر مبایلی بگو برات فلش کنن که قیمتش حدود 8 یا 9 هزار تومان است .
برای آپدیت هم باید ADSL اشته باشید و حدود 3 ساعت طول میکشه (البته با Dial Up هم میشه ولی خیلی خطرناکه و حدود 6 ساعت طول میکشه ).
نیازی به روشن شدن گوشی نیست .
nakhordemast
04-07-2008, 12:41
بی دقتی از خودته عزیزم اگر توجه کرده بودی و پست های بعدی رو خونده بودی میدیدی که این هک زیاد سالم نیست. اگثرا باهاش مشکل پیدا کردن
اشکال نداره هول شد:46:
matrixp990i
04-07-2008, 13:10
دوستان شما با این مود می تونید آیکون چهارم را به لوگوی شبکه یا آیکون های دیگر (فعلا 3 تا) تبدیل کنید .
برای تبدیل آیکون چهارم به لوگوی شبکه فایل زیر را در مسیر های مشخص شده بریزید .
اینم عکسش
برای تبدیل به آیکون قدیمی در سمت چپ
برای تبدیل به Phone
برای تبدیل به Call Log
برای ریختن این فایلها Ssiss Manager ا نصب کنید و با آن Activity Menu را ببندید .
afshin110
04-07-2008, 13:46
دوستان شما با این مود می تونید آیکون چهارم را به لوگوی شبکه یا آیکون های دیگر (فعلا 3 تا) تبدیل کنید .
برای تبدیل آیکون چهارم به لوگوی شبکه فایل زیر را در مسیر های مشخص شده بریزید .
اینم عکسش
برای تبدیل به آیکون قدیمی در سمت چپ
برای تبدیل به Phone
برای تبدیل به Call Log
برای ریختن این فایلها Ssiss Manager ا نصب کنید و با آن Activity Menu را ببندید .
منظورتون فليپ بازه يا بسته
matrixp990i
04-07-2008, 14:32
منظورتون فليپ بازه يا بسته
عزیزم فلیپ باز .
Mahyar25
04-07-2008, 17:43
مرسي حسين جان از مود هاي جديد
خوب دوست عزيز بگو كجاش مشكل داري تا دوستان كمك كنند . شما طبق پست شماره 1 كه پيش رفتي كجاش با اشكال روبرو شدي ؟
آخرش یعنی وقتی به cmd آدرس میدم و enter میزنم fail میشه میگه پورت رو پیدا نمیکنه
چرا ultra rsc editor فایلهای rscی گوشی رو باز نمیکنه؟در حالیکه rsc tool باز میکنه!
Mahyar25
04-07-2008, 21:07
آخرش یعنی وقتی به cmd آدرس میدم و enter میزنم fail میشه میگه پورت رو پیدا نمیکنه
درست شد . یه اشتباه کوچیک کرده بودم
ممنون
H M R 0 0 7
04-07-2008, 21:45
:27::41:
لطفا یکی راهنماییم کنه من این کارو کردم ولی گوشی دیگه روشن نمیشه یعنی ویبره اولشو میزنه ولی صفحه همونجوری سیاه میمونه
کمک کنین گوشم نه ....
دوست عزیز با عرض خوش آمد گویی، شما با یک پست هم جوابتون رو میگرید.لازم نیود 4 تا پست جدا بدید و بی دلیل تاپیک رو شلوغ کنید.
مشکلات گوشیتون هم تو کلوپ مربوطه مطرح کنید تا زودتر جواب بگیرید.
nafaas132
05-07-2008, 09:48
سلام من يه اكسپلورر نياز دارم ممكنه
matrixp990i
05-07-2008, 10:05
سلام من يه اكسپلورر نياز دارم ممكنه
دوست عزیز ورود شما را به پی سی ورلد خوش امد می کویم .
درخواست خود را در تاپیک مربوطه مطرح کنید .
چي شده چرا كسي ديگه نمياد اينجا؟
خوابيدين؟
سلام
یه اتفاق عجیب افتاده
من سعی کردم گوشیمو هک کنم
موفق هم شدم ولی وقتی خواستم فایل trkdriver.ldd رو به c:\sys\bin\ منتقل کنم نمی شد
هر چقد هم سعی کردم بازم نشد
حالا الان وقتی XPlore رو باز می کنم
اصلا تو درایو c فلدرهای sys system bin و... رو نداره
فقط 4 تا درایو داره: dcim logs media shared
گوشی رو ریست هم کردم درست نشد :(
چی کار باید بکنم (گوشی مشکلی پیدا نکرده ها ولی طبیعیه که این فایلا نباشن؟؟؟)
سلام
راستش من توی هک کردن مشکل دارم توی قسمت آخر ( run )وقتی آدرس فایل 1 رو میزنم و اینتر میکنم دوباره میاد از اول و اون قسمت end+exit نمیرسه :41:
در ضمن عدد com گوشیم هم 5 بود و دیگه احتیاجی به تغییر نداشت .
لطفا یکی کمکم کنه
ممنون .
سلام
یه اتفاق عجیب افتاده
من سعی کردم گوشیمو هک کنم
موفق هم شدم ولی وقتی خواستم فایل trkdriver.ldd رو به c:\sys\bin\ منتقل کنم نمی شد
هر چقد هم سعی کردم بازم نشد
حالا الان وقتی XPlore رو باز می کنم
اصلا تو درایو c فلدرهای sys system bin و... رو نداره
فقط 4 تا درایو داره: dcim logs media shared
گوشی رو ریست هم کردم درست نشد :(
چی کار باید بکنم (گوشی مشکلی پیدا نکرده ها ولی طبیعیه که این فایلا نباشن؟؟؟)
دوست عزيز شما كامل نخوندي اگه مي خوندي مي فهميدي.
بايد بري تو برنامه xplorer > menu > tools > configuration
از اونجا show system files رو تيك بزن
دوست عزیز با عرض خوش آمد گویی، شما با یک پست هم جوابتون رو میگرید.لازم نیود 4 تا پست جدا بدید و بی دلیل تاپیک رو شلوغ کنید.
مشکلات گوشیتون هم تو کلوپ مربوطه مطرح کنید تا زودتر جواب بگیرید.
خب حسن جان پست هاي اينجوري رو پاك كن خيلي شلوغ شده . بخواي يه چيز رو پيدا كني كلي بايد بگردي
H M R 0 0 7
05-07-2008, 14:21
خب حسن جان پست هاي اينجوري رو پاك كن خيلي شلوغ شده . بخواي يه چيز رو پيدا كني كلي بايد بگردي
متاسفانه امكان حذف پست رو ندارم.و اين اامكان فقط دست مديراست.ايشالله هر وقت تونستم انجام ميدم.
به خاطر همين پست 2 رو براي اينكار گزاشتم.
از اول بايد اين تاپيك رو قفل مي كرديم و فقط هكها اينجا معرفي ميشد و يه تاپيك ديگه هم مربوط ميشد بع پرسش و پاسخ.
H M R 0 0 7
05-07-2008, 14:28
VISTA logon-logoff animation
اينم يه انيميشن باحال ويستا براي گوشي ها Start up و Shut Down گوشي هاي M600 و W950
اين هك روي m600 تست شده و كار كرده
قابل توجه دوستان : اين هم فقط و فقط براي M600 و W950 هست و روي P1 و P990 و ساير گوشيهاي UIQ3 كار نميكنه.
متاسفانه امكان حذف پست رو ندارم.و اين اامكان فقط دست مديراست.ايشالله هر وقت تونستم انجام ميدم.
به خاطر همين پست 2 رو براي اينكار گزاشتم.
از اول بايد اين تاپيك رو قفل مي كرديم و فقط هكها اينجا معرفي ميشد و يه تاپيك ديگه هم مربوط ميشد بع پرسش و پاسخ.
آره موافقم . اين آخريا ديگه يه سوالايي ميپرسن كه اصلا ربطي به هك نداره و به تاپيك هاي ديگه مربوط ميشه
اينم يه انيميشن باحال ويستا براي گوشي ها Start up و Shut Down گوشي هاي M600 و W950
فايلهاي موجود در فايل ضميمه رو در مسير C:\sys\bin كپي كنيد و گوشي رو ريستارت كنيد.
قابل توجه دوستان : اين هم فقط و فقط براي M600 و W950 هست و روي P1 و P990 و ساير گوشيهاي UIQ3 كار نميكنه.
خيلي با حاله . كاش براي p990 هم بياد
حسي جان پك آيكن جديد نداري ؟ خسته شدم از اين آيكن ها:46:
H M R 0 0 7
05-07-2008, 15:25
اينم يه اسكين جديد براي واكمن پليري كه روي P990 هك شده:
H M R 0 0 7
05-07-2008, 15:35
آره موافقم . اين آخريا ديگه يه سوالايي ميپرسن كه اصلا ربطي به هك نداره و به تاپيك هاي ديگه مربوط ميشه
خيلي با حاله . كاش براي p990 هم بياد
حسي جان پك آيكن جديد نداري ؟ خسته شدم از اين آيكن ها:46:
اگه اومد حتما اينجا ميزارم
چشم به تورم خود ميزارم.
mehdi_vsgh
05-07-2008, 19:25
بر روی w950 چطور تست شده یا خیر؟
کسی نمیخواد به ما کمک کنه ؟
H M R 0 0 7
06-07-2008, 08:29
سلام
راستش من توی هک کردن مشکل دارم توی قسمت آخر ( run )وقتی آدرس فایل 1 رو میزنم و اینتر میکنم دوباره میاد از اول و اون قسمت end+exit نمیرسه :41:
در ضمن عدد com گوشیم هم 5 بود و دیگه احتیاجی به تغییر نداشت .
لطفا یکی کمکم کنه
ممنون .
خوب چه پيغمي ميده بعد از وارد كردن ادرس؟
شما بگيريد اون فايل رو با موس بكشيد رو صفحه cmd و اينتر بزنيد.
پيغامي هم كه ميده رو اينجا بزاريد.
خوب چه پيغمي ميده بعد از وارد كردن ادرس؟
شما بگيريد اون فايل رو با موس بكشيد رو صفحه cmd و اينتر بزنيد.
پيغامي هم كه ميده رو اينجا بزاريد.
راستش پیغامی نمیداد دوباره میومد ازاول که آدرس فایل 1 رومیزدم ولی تونستم درستش کنم . ممنون .
ولی میخوام مدیا پلیره آیفون رو نصب کنم ، گفید که (پوشه default قبلی رو پاک کنین) این پوشه کجاست ؟
توی C:\private\102030CD که نبود من هم فایل رو توی همین آدرس کپی کردم ولی نشد !
H M R 0 0 7
06-07-2008, 09:09
راستش پیغامی نمیداد دوباره میومد ازاول که آدرس فایل 1 رومیزدم ولی تونستم درستش کنم . ممنون .
ولی میخوام مدیا پلیره آیفون رو نصب کنم ، گفید که (پوشه default قبلی رو پاک کنین) این پوشه کجاست ؟
توی C:\private\102030CD که نبود من هم فایل رو توی همین آدرس کپی کردم ولی نشد !
امكان نداره كه وجود نداشته باشه.دوباره نگاه بندازيد.اگه به فرضم اون پوشه نبود ، ايجادش كنيد.
samanghasemi
06-07-2008, 16:35
سلام واقعا مرسي دوستون دارم مخصوصا کسايي که زحمت ميکشن و اين برنامه ها رو ميذارن.
الان دارم از گوشيم(p990i)لذت ميبرم!!!
دوست عزيز شما كامل نخوندي اگه مي خوندي مي فهميدي.
بايد بري تو برنامه xplorer > menu > tools > configuration
از اونجا show system files رو تيك بزن
oopss شرمنده
mohammad-p990i
07-07-2008, 02:19
:11::13::11:
اينم يه اسكين جديد براي واكمن پليري كه روي P990 هك شده:
عالی بود :40::11:
امكان نداره كه وجود نداشته باشه.دوباره نگاه بندازيد.اگه به فرضم اون پوشه نبود ، ايجادش كنيد.
HMR جان برای walkman 3 که روی p1 هست 1 سوال داشتم از خدمتت من نصبش کردم و می خواستم بدونم غیر از این اسکین ها اسکین بهتریم سراغ دارین!؟ اگه دارین لطف کنین با آموزش نصب بگذارین ممنون میشم منظور مسیری که باید paste بکنیم بگین :11:
سلام دوستان
من گوشي m600 دارم اما كيبورد فارسي نتمي تونم نصب كنم ( به هر دري زدم ) اگه مي دونين به من كمك كنيد ممنون ميشم.
سلام دوستان
من گوشي m600 دارم اما كيبورد فارسي نتمي تونم نصب كنم ( به هر دري زدم ) اگه مي دونين به من كمك كنيد ممنون ميشم.
دوست عزيز خوب مي گفتي مشكل كجاست تو دوستان راهنماييت كنند . الان تو كدوم مرحله اي ؟
گوشي رو هك كردي ؟
H M R 0 0 7
07-07-2008, 14:13
این هم 10 اسکین فوق العاده زیبا برای walkman2
برای استفاده از این اسکین ها اول فایل Default.zip رو باز کنین ومحتویات موجود در 200011FD\DEFAULT رو در مسیر C:\Private\200011FD\Default کپی کنین
بعد هر کدوم از اسکین های دیگه رو که خواستین کافیه فایل images_skt.png رو در همون مسیر
C:\Private\200011FD\Default کپی کنین
© nakazaki
H M R 0 0 7
07-07-2008, 14:24
این هم 2 اسکین زیبای دیگه
یکی برای Media Player
یکی هم برای Walkman 2
اینم کلیداش:
© nakazaki
H M R 0 0 7
07-07-2008, 14:44
و اين هم پك صدا و انيميشن ويندوز ويستا براي آغاز به كار و خاموش شدن گوشي:
با توجه به مدل گوشيتون فايل مربوط به گوشي رو از فايل ضميمه بگيريد.
لطفا یکی به من کمک کنه من هرکدوم از این پلیر هارو که میگزارم عمل نمیکنه !!!:37:
اما من پلیره آیفون رو میخوام :45:
راستی من آیکن های آیفون رو گذاشتم و مدیاپلیر تبدیل به ipod شد برای گذاشتن Walkman2 و اسکینهاش مشکلی نداره ؟
H M R 0 0 7
07-07-2008, 14:51
يك انيميشن جالب ديگه واسه Startup و Shutdown
H M R 0 0 7
07-07-2008, 15:05
و اين هم انيميشن و صداي Startup و Shutdown براي طرفداران Linkin Park
© nakazaki
این هم 10 اسکین فوق العاده زیبا برای walkman2
برای استفاده از این اسکین ها اول فایل Default.zip رو باز کنین ومحتویات موجود در 200011FD\DEFAULT رو در مسیر C:\Private\200011FD\Default کپی کنین
بعد هر کدوم از اسکین های دیگه رو که خواستین کافیه فایل images_skt.png رو در همون مسیر
C:\Private\200011FD\Default کپی کنین
© nakazaki
واقا ممنون از زحماتی که می کشی دوست عزیزم:11: اما اینا رو برای walkman 3 هم میشه نصبید؟
H M R 0 0 7
07-07-2008, 19:29
واقا ممنون از زحماتی که می کشی دوست عزیزم:11: اما اینا رو برای walkman 3 هم میشه نصبید؟
فكر نكنم جواب بده. ميخواي امتحانت كن و خبرشو بده.نترس چون ربطي به فايلهاي حساس نداره.فوقش دوباره اسكين Wakman 3 رو ميريزي
فكر نكنم جواب بده. ميخواي امتحانت كن و خبرشو بده.نترس چون ربطي به فايلهاي حساس نداره.فوقش دوباره اسكين Wakman 3 رو ميريزي
چشم حتما خبرشو میدم آخه مستر ریست کردم باید 2 باره هک کنم گوشیو, در ضمن از پستهای اولتون خیلی ممنونم و آموزندن لطفا برشون ندارید و ادامه بدید من تازه هک کردم گوشیمو و خیلی راضیم تجربه جالبیه
CaptainReza
07-07-2008, 22:02
سلام
من کلا نمیتونم اسکین واکمنمو عوض کنم.همه کارا رو هم دقیق انجام میدم.
حالا متوجه شدم توی درایو z گوشیم هم این فایلها هستن(200011FD\DEFAULT) و اونجا همون اسکین نارنجیه و غیر قابل تعویضه وبه احتمال زیاد گوشیم اسکینو از روی درایو z میخونه.لطفا کمک کنید.گوشیم w950
با تشکر فراوان
mohammad-p990i
07-07-2008, 23:48
سلام
من کلا نمیتونم اسکین واکمنمو عوض کنم.همه کارا رو هم دقیق انجام میدم.
حالا متوجه شدم توی درایو z گوشیم هم این فایلها هستن(200011FD\DEFAULT) و اونجا همون اسکین نارنجیه و غیر قابل تعویضه وبه احتمال زیاد گوشیم اسکینو از روی درایو z میخونه.لطفا کمک کنید.گوشیم w950
با تشکر فراوان
عزیزم کاری به درایو z نداره
یه بار دیگه واکمن رو کپی کن و بعد اون اسکین رو کپی کن یه بار ریستارت کنی درست میشه
و اگه میگی که تو c:\private پوشه 200011FD نیست خودت یه کی بساز:46:
mohammad-p990i
08-07-2008, 00:11
یکی برای Media Player
یکی هم برای Walkman 2
اینم کلیداش:
© nakazaki
آقا حسین دستت درد نکنا راستی میشه چند تا استاتوس بار بزارین با چند تا skin جدید
CaptainReza
08-07-2008, 00:55
عزیزم کاری به درایو z نداره
یه بار دیگه واکمن رو کپی کن و بعد اون اسکین رو کپی کن یه بار ریستارت کنی درست میشه
و اگه میگی که تو c:\private پوشه 200011FD نیست خودت یه کی بساز
گوشی من w950 پس نمیخواد واکمنو کپی کنم
این پوشه هم تو درایو c هست ومحتویات رو هم من توش کپی کردم ولی عجیبه که هیچ تغییری نمیکنه
دیگه واقعا کم آوردم.من همه هکها رو به راحتی انجام دادم نمیدونم چرا این یکی نمیشه
این پوشه هم تو درایو c هست ومحتویات رو هم من توش کپی کردم ولی عجیبه که هیچ تغییری نمیکنه
دیگه واقعا کم آوردم.من همه هکها رو به راحتی انجام دادم نمیدونم چرا این یکی نمیشه
حتما یه جا اشتباه می کنین چون در حالت طبیعی باید درست بشه یه بار دیگه مراحل با دقت چک کنید:10:
nakhordemast
08-07-2008, 04:56
يك انيميشن جالب ديگه واسه Startup و Shutdown
اگه ممکنه بگید واسه کدوم گوشیه/
ببخشید این سوال می پرسم شاید من زیاد دنبالش نگشتم اما walkman3 ریختم رو گوشی اما نمیدونم چجوری صدارو کمو زیاد میشه کرد؟
shahshahani
08-07-2008, 07:14
سلام
آقا دم به دیقه من مجبورم گوشیمو آپدیت کنم.
هک افزایش صدا هدفون و اسپیکر با هم رو ریختم و چون تازه آپدیت کرده بودم مطمئن بودم که اون هک افزایش صدای هدفون تنها از بین رفته و اون فایل اوریجینالش رو کپی نکردم.
ولی گوشی دیگه بالا نیومد.یکی توضیح میده من کجاشو اشتباه کردم؟در ضمن ننوشتین مسیر فایل اوریجینالش کجاست.
ممنون.
H M R 0 0 7
08-07-2008, 09:02
اگه ممکنه بگید واسه کدوم گوشیه/
اگه يه نگاه كوچيك به فايل ضميمه بندازيد متوجه ميشيد!
ببخشید این سوال می پرسم شاید من زیاد دنبالش نگشتم اما walkman3 ریختم رو گوشی اما نمیدونم چجوری صدارو کمو زیاد میشه کرد؟
با همون دكمه هاي صفحه كليد.البته قبلامن كليدهاشو اينجا معرفي كرده بودم كه هر كدوم چيكار ميكنه.
فكر كنم دكمه Alt + كليد جهت نما راست و چپ بود براي صدا
barf2007
08-07-2008, 09:55
[QUOTE=H M R 0 0 7;2620508]
یکی برای Media Player
یکی هم برای Walkman 2
سلام حسین جان
خسته نباشی و ممنون از چیزای خوبی که معرفی میکنی و اینجا میذاری. میخواستم بدونم چرا این اسکینها هیچکدون STOP ندارن؟! حتی با Shortkeyهایی که معرفی شده نتونستم اینکارو بکنم! تنها راهی که بنظرم رسید END کردن برنامه از حافظه بود! :41::41: آیا راه حل دیگه ای نداره؟ یا اگه بخوام اسکین خود مدیاپلیر (اورجینال) رو برگردونم چیکار باید بکنم؟
مرسی عزیزم
این هم یک آیکون پک فوق العاده
آیکن های Tools و Cpanel رو هم تغییر میده
- مسیرها در فایل فشرده مشخصه
فایل شماره ی 2 فقط MainMenu رو تغییر میده.
با تشكر از Reza GSM در uiqarena
CaptainReza
08-07-2008, 11:29
حتما یه جا اشتباه می کنین چون در حالت طبیعی باید درست بشه یه بار دیگه مراحل با دقت چک کنید
تنها جایی که تو گوشی من اون اسکین نارنجیه هستش همون درایو z هستش.
لطفا کمک کنید!
این هم یک آیکون پک فوق العاده
آیکن های Tools و Cpanel رو هم تغییر میده
- مسیرها در فایل فشرده مشخصه
فایل شماره ی 2 فقط MainMenu رو تغییر میده.
با تشكر از Reza GSM در uiqarena
دادا اينا كه درست كار نميكنن!
يكيش كه تا اون يكي نباشه نصب نميشه و اون يكي هم كه بعد از نصب اولي ميخواي نصب كني ميگه:can not overwrite alounch icon.mbm تازه اين آيكون هم كه از مسير پاك ميكني براي آيكون بعدي همينو ميگه و الي آخر...جريان چيه؟
دادا اينا كه درست كار نميكنن!
يكيش كه تا اون يكي نباشه نصب نميشه و اون يكي هم كه بعد از نصب اولي ميخواي نصب كني ميگه:can not overwrite alounch icon.mbm تازه اين آيكون هم كه از مسير پاك ميكني براي آيكون بعدي همينو ميگه و الي آخر...جريان چيه؟
براي استفاده از اين بايد گوشي هك ساين رو روش انجام شده باشه . بعد اگه پك sis نصب كردي بايد بري uinstall كني
يه چيزه ديگه : رو p1 فعلا چند تا مشكل داره ولي روي p990 تست شده
براي استفاده از اين بايد گوشي هك ساين رو روش انجام شده باشه . بعد اگه پك sis نصب كردي بايد بري uinstall كني
يه چيزه ديگه : رو p1 فعلا چند تا مشكل داره ولي روي p990 تست شده
دستت درد نکنه بعد یه عمر هک کردن گوشی p990 دیگه این چیزا سرمون میشه...!بعد از تمام اینها بازم مشکل داره اونم روی p990.
hamed1297
08-07-2008, 21:11
برو بچ هک کار.میشه بگید که این هک کردن برگشت پذیر هست یا نه؟
منظورم اینه که با reset factory گوشی مثل اولش میشه؟
mohammad-p990i
08-07-2008, 22:17
:19:آقا حسین دستت درد نکنه راستی میشه چند تا استاتوس بار بزارین با چند تا skin جدید:11:
mohammad-p990i
08-07-2008, 22:21
برو گوشیتو آپدیت کن
بله استاد گرامي با مستر ريست همش مثل اول ميشه يا با فرمت داخلي!
mohammad_0624
08-07-2008, 23:21
© nakazaki
اقا من با این یکی خیلی حال کردم:18:
H M R 0 0 7
08-07-2008, 23:33
[QUOTE=H M R 0 0 7;2620508]
یکی برای Media Player
یکی هم برای Walkman 2
سلام حسین جان
خسته نباشی و ممنون از چیزای خوبی که معرفی میکنی و اینجا میذاری. میخواستم بدونم چرا این اسکینها هیچکدون STOP ندارن؟! حتی با Shortkeyهایی که معرفی شده نتونستم اینکارو بکنم! تنها راهی که بنظرم رسید END کردن برنامه از حافظه بود! :41::41: آیا راه حل دیگه ای نداره؟ یا اگه بخوام اسکین خود مدیاپلیر (اورجینال) رو برگردونم چیکار باید بکنم؟
مرسی عزیزم
سلام. سلامت باشید.خواهش میکنم.
میتونید از اون اسکین هایی که Stop داره استفاده کنید.
اینو امتحان کنید:
H M R 0 0 7
08-07-2008, 23:35
:19:آقا حسین دستت درد نکنه راستی میشه چند تا استاتوس بار بزارین با چند تا skin جدید:11:
دوست من برای بار چندم اینجا جاش نیست.اینجا نه جای مطرح کردن مشکلات گوشی هست نه درخواست تم و ...
اینجا فقط هک و مد
موفق باشید
nakhordemast
09-07-2008, 02:46
دوست من برای بار چندم اینجا جاش نیست.اینجا نه جای مطرح کردن مشکلات گوشی هست نه درخواست تم و ...
اینجا فقط هک و مد
موفق باشید
بیچاره که تم نخواست
پک آیکون که میزارید خوب استاتوس بار هم آیکونه دیگه مشکلی نداره اگر دارید برامون بزارید.
لطفا
سلام حامد جان من امتحان کردم , خود هک با مستر ریست که توی cpanel هست پاک میشه , اما اعمال و تغیرات برای من که با فرمت کردن C حل شد
H M R 0 0 7
09-07-2008, 08:32
بیچاره که تم نخواست
پک آیکون که میزارید خوب استاتوس بار هم آیکونه دیگه مشکلی نداره اگر دارید برامون بزارید.
لطفا
اینجا فقط هک و مد
موفق باشید
اونا هم جزو همين ... هستند :46:
بهتره در تاپيك تغییر آیکن های Uiq3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])درخواست بده.
موفق باشيد
hamed1297
09-07-2008, 08:56
سلام حامد جان من امتحان کردم , خود هک با مستر ریست که توی cpanel هست پاک میشه , اما اعمال و تغیرات برای من که با فرمت کردن C حل شد
پس میشه.ایول.کاش از خودت پرسیده بودم آقـــــا رضا.
vahid_jam2
09-07-2008, 12:02
سلام
بابا ایول این چند وقت من نبودم خداییش ترکوندین ها!!!
یه سواله فنی از دوستانی که P1 دارن :
اگه گوشیتون موقعی که خریدید انگلیسی یا عربی بوده اون وقت یا امکان تشخیص دستخط عربی نداشته و یا همون عربی بوده. خواستم بدونم بعد که آپدیت کردید و فارسی کردین اون وقت امکان تشخیص دستخط فارسی هم پیدا میکنه؟
اگه نمیشه با هک میشه؟
حالا اگه کسی p1 نداره و میدونه هم لطف کنه بگه...
barf2007
09-07-2008, 12:54
[QUOTE=barf2007;2623960]
سلام. سلامت باشید.خواهش میکنم.
میتونید از اون اسکین هایی که Stop داره استفاده کنید.
اینو امتحان کنید:
مرسی حسین جان اگه اشتباه نکنم فکر کنم فایلی که زحمت کشیدین کامل نباشه! چون تو قبلی ها یک سری فایل بود که توی private میریختیم و یک سری هم توی resource در صورتیکه لینکی که شما زحمت کشیدین و تو پست 1161 معرفی کردین فقط پوشه private رو داره، من هم ریختم ولی عمل نکرد :46:
بازم مرسی
سلام
بابا ایول این چند وقت من نبودم خداییش ترکوندین ها!!!
یه سواله فنی از دوستانی که P1 دارن :
اگه گوشیتون موقعی که خریدید انگلیسی یا عربی بوده اون وقت یا امکان تشخیص دستخط عربی نداشته و یا همون عربی بوده. خواستم بدونم بعد که آپدیت کردید و فارسی کردین اون وقت امکان تشخیص دستخط فارسی هم پیدا میکنه؟
اگه نمیشه با هک میشه؟
حالا اگه کسی p1 نداره و میدونه هم لطف کنه بگه...
سلام, ببینید دوست من اگه Cda گوشیتون WG1 باشه فقط امکان تایپ فارسی براتون میسر میشه اما برای تشخیص دست خط فارسی باید Cda گوشیتون Middle East باشه :46: در ضمن بهتر بود این سوال توی کلوپ خود p1i مطرح می کردید:11:
اونا هم جزو همين ... هستند :46:
بهتره در تاپيك تغییر آیکن های Uiq3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])درخواست بده.
موفق باشيد
تایید میشه:10: دوستان سوالاتونو توی تاپیکی بذارین که مختص به همون امر باشه اینجوری خودتون اذیت میشین:11:
سلام
من نوت g900 رو ریختم حالا فایلهاشو پاک کردم و دیگه نوت خودم بالا نمیاد چیکار کنم ؟
در ضمن کسی نمیخواد به ما توی ریختن مدیا پلیر آیفون کمک کنه ؟ فایلهاشو ریختم ولی کار نمیکنه .
mehdi_vsgh
09-07-2008, 17:20
© nakazaki
سلام...حسین نمیدونم سرور سایت خرابه یا مشکل از منه!!
اصلا این یه قلم جنسو دانلود نمیکنه....
میتونی تو یه جا دیگه آپ کنی؟؟
H M R 0 0 7
09-07-2008, 19:23
سلام
من نوت g900 رو ریختم حالا فایلهاشو پاک کردم و دیگه نوت خودم بالا نمیاد چیکار کنم ؟
در ضمن کسی نمیخواد به ما توی ریختن مدیا پلیر آیفون کمک کنه ؟ فایلهاشو ریختم ولی کار نمیکنه .
چون خودم تا حالا پاكش نكردم بهتره شما هم دوباره نصبش كنيد.
اون مديا پلير هم فقط اسكينه و اينجور فكر نكنيد كه امكانات آيفون رو دارا باشه! اسكينش هم تست شده و مشكلي نداشته.
H M R 0 0 7
09-07-2008, 19:25
سلام...حسین نمیدونم سرور سایت خرابه یا مشکل از منه!!
اصلا این یه قلم جنسو دانلود نمیکنه....
میتونی تو یه جا دیگه آپ کنی؟؟
به خاطر گل روي تو :
ْلينك مستقيم دانلود Start up و shut down گروه Linkin Park ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
isaisarisar
09-07-2008, 19:56
man inkararo kardam vali hala ba master reset ham gooshim mesle avalesh nmishe chekar bayad bokonam
vahid_jam2
09-07-2008, 20:52
سلام, ببینید دوست من اگه Cda گوشیتون WG1 باشه فقط امکان تایپ فارسی براتون میسر میشه اما برای تشخیص دست خط فارسی باید Cda گوشیتون Middle East باشه :46: در ضمن بهتر بود این سوال توی کلوپ خود p1i مطرح می کردید:11:
دوست عزیز اولا سلام
دوما ممنون که جوابیدی
سوما حالا که زحمت کشیدی لطف کن و بگو چطوری میشه مشخص کرد که این با چه ورژنی آپدیت شه؟ با خود آپدیت سرویس یا اول باید CDA ش عوض شه؟
راستی عذر میخوام که اینجا مطرح کردم
من کلا تو همین تاپیک میرم از این سایت و کمتر جاهای دیگشو میرم:31:
سعی میکنم از این به بعد همه جا سر بزنم:10:
به خاطر گل روي تو :
ْلينك مستقيم دانلود Start up و shut down گروه Linkin Park ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حسین جان این start up و shut down روی p1 میشه نصب کرد؟ امتحان شده؟ و اگه امکان پذیر باشه امکانش هست بتونم به حالت اولیه برشگردونم؟ :11:
دوست عزیز اولا سلام
دوما ممنون که جوابیدی
سوما حالا که زحمت کشیدی لطف کن و بگو چطوری میشه مشخص کرد که این با چه ورژنی آپدیت شه؟ با خود آپدیت سرویس یا اول باید CDA ش عوض شه؟
راستی عذر میخوام که اینجا مطرح کردم
من کلا تو همین تاپیک میرم از این سایت و کمتر جاهای دیگشو میرم:31:
سعی میکنم از این به بعد همه جا سر بزنم:10:
سلام دوست عزیز اول باید مشخص کنید ببینین Cda گوشیتون چیه اگه از این 2 موردی که نام بوردم بود که توضیح دادم خدمتتون اما اگه نبود باید Cda گوشیتونو عوض کنید راستی اگه تونستی Cda گوشیتو بهم بده بهت بگم مال کجاست :10:
vahid_jam2
09-07-2008, 21:12
چشم Cda رو میدم ولی چند روز دیگه چون ماله دوستم عربیه.
من سفارش دادم برام یه فارسی با گارانتی بیارن اگه نبود بهت میگم
بازم ممنون
mehdi_vsgh
09-07-2008, 22:32
به خاطر گل روي تو :
آقا من این فایلا رو ریختم روی رم گوشی!!
یه مشکل پیش اومد...
مرورگر گوشیم غیب شد :o
از طرفی اصلا انیمیشن عوض نشده....:(
Farbod_h
10-07-2008, 01:13
یه مشکل پیش اومد...
باید روی C بریزیا
mohammad-p990i
10-07-2008, 02:13
کارایی این مود چیه؟!
البته خیلی هم راحت نیست
:3:
چه جوری میشه به حالت اولیه برگردوند:13:
mehdi_vsgh
10-07-2008, 07:09
:3:
چه جوری میشه به حالت اولیه برگردوند:13:
دیگه نمیشه...
یا باید فلش یا باید آپدیت کنی:دی
================
باید روی C بریزیا
مطمئنی؟؟؟ حالا من چه کنم؟؟؟؟؟...:((
خوشبختانه یه بک آپ از قدیم داشتم از گوشیم......
ببینم میتونم برش گردونم به حالت اولیه یا نه؟؟؟
mehdi_vsgh
10-07-2008, 07:57
آخییییییییییییییییییییش....
درستش کردم...
به صورت دستی رفتم و فایلها رو پاک کردم...
الان فایلا رو ریختم تو خود درایو C و درست شد:دی
mohammad-p990i
10-07-2008, 14:14
آخییییییییییییییییییییش....
درستش کردم...
به صورت دستی رفتم و فایلها رو پاک کردم...
الان فایلا رو ریختم تو خود درایو C و درست شد:دی
:35:آقلا مهدی به من هم بگین باید چجوری پاکش کنم:42::37:
adrenalin
10-07-2008, 14:48
سلام
دوست من p990 داره که میخوا م صداش رو براش تقویت کنم یکی از برادرا یه اموزش
برام بزاره که ساده باشه
بعد یه جا توهین تایپیک اموزشش رو دیدم نوشته بود اولش گوشی رومثل همیشه هک کنید یعنی چی باتشکراحمد
mehdi_vsgh
10-07-2008, 14:49
اگه شما هم مثل من انیمیشن استارت آپ را کپی کرده بودین...
برین تو مموری کارت و دقیقا همون فایلهایی که ریخته بودین را پاک کنید.....
همین
mehdi_vsgh
10-07-2008, 14:50
سلام
دوست من p990 داره که میخوا م صداش رو براش تقویت کنم یکی از برادرا یه اموزش
برام بزاره که ساده باشه
بعد یه جا توهین تایپیک اموزشش رو دیدم نوشته بود اولش گوشی رومثل همیشه هک کنید یعنی چی باتشکراحمد
نحوه هک گوشی دقیقا در پست شماره 1 در صفحه شماره 1 توضیح داده شده است:دی
سلام یه سوال.چطور میشه واکمن2 که نصب کردم رو پی 990 رو پاک کنم؟؟ آخه از درایو سی حجم میگیره و نمیشه ولوم آهنگ رو کم و زیاد کرد.
oMID-END
10-07-2008, 18:52
منظورت از :C حافظه اصلي (داخلي) گوشيه درسته؟(نه حافظه جانبي)
اگه درسته اين آدرسي رو كه گفتي از كجا پيدا كنم؟
وقتي W950i رو ميخواي با كابل وصل كني يا بايد از طريق Fast File Transfer وصلش كني يا از طريق Normal Mode. در حالت Fast File transfer فقط رم جانبي رو نشون ميده كه يا :D هستش يا :E ولي از :C خبري نيست!
در حالت Normal Mode هم هيچ خبري از فايل هاي سيستمي نيست!.!.!.!.!
منظورت از :C حافظه اصلي (داخلي) گوشيه درسته؟(نه حافظه جانبي)
اگه درسته اين آدرسي رو كه گفتي از كجا پيدا كنم؟
وقتي W950i رو ميخواي با كابل وصل كني يا بايد از طريق Fast File Transfer وصلش كني يا از طريق Normal Mode. در حالت Fast File transfer فقط رم جانبي رو نشون ميده كه يا :D هستش يا :E ولي از :C خبري نيست!
در حالت Normal Mode هم هيچ خبري از فايل هاي سيستمي نيست!.!.!.!.!
شما بايد برنامه مديريت فايل ( مثل x-plore ) رو روي گوشي نصب كني و از اين طريق ميتوني به گوشي دسترسي داشته باشه . با كامپيوتر نميشه
vitalli_shervo
10-07-2008, 22:57
[quote=H M R 0 0 7;2620508]
یکی برای Media Player
یکی هم برای Walkman 2
آقا من این اسکین مدیا پلیرو ریختم رو گوشیم منتها بعدش دیگه گوشیم مدیا پلیر نداشت و هر وقت اجراش میکنم close میده
من کلا با اسکین مدیا پلیر مشکل دارم آخه اون قبلیه رو هم ریختم همین مشکل پیش اومد
من باید چی کار میکردم که نکردم چند بارم امتحان کردم مسیر فایلا رو هم درست ریختم
گوشیم p1 ه تازه هم آپدیتش کردم
mohammad-p990i
11-07-2008, 01:18
[quote=H M R 0 0 7;2620508]
یکی برای Media Player
یکی هم برای Walkman 2
آقا من این اسکین مدیا پلیرو ریختم رو گوشیم منتها بعدش دیگه گوشیم مدیا پلیر نداشت و هر وقت اجراش میکنم close میده
من کلا با اسکین مدیا پلیر مشکل دارم آخه اون قبلیه رو هم ریختم همین مشکل پیش اومد
من باید چی کار میکردم که نکردم چند بارم امتحان کردم مسیر فایلا رو هم درست ریختم
گوشیم p1 ه تازه هم آپدیتش کردم
مال من هم یه بار اینجوری شد
برای اینکه درست بشه برو اول اون چیزهایی که کپی کردی رو پاک کن
و بعد دوباره بریز:5:
من اینجوری کردم درست شد گوشی منp990i هستش:20:
mohammad-p990i
11-07-2008, 01:45
با اجازه آقا حسین تغییر آیکن های x-plore امید وارم خوشتون بیاد:11:
لینک جدید
با اجازه آقا حسین تغییر آیکن های x-plore امید وارم خوشتون بیاد:11:
براي چه گوشي هايي هست ؟ چون زده m600
رو p990 كه خودت داري امتحان كردي ؟
mohammad_0624
11-07-2008, 08:23
بابام این سایت روسیه چجوری دانلود کنم
من که نفهمیدم چجوریه؟
mohammad_0624
11-07-2008, 13:14
باز این جناب SWmail زحمت کشیدن و محبت کردن لقمه خیلی خیلی راحت رو برای ما آماده کردن.:31:
این دفعه CapsSwitch براتون میزارم با ورژن 1.1.27 که دیگه از شر هر چی کامپیوتر نرم افزار های جانبی و...... راحت شید.:27:
این نوشته به نقل از خود هکر
فقط نصب کنید و بعد با X-plore برین ببینید Privet باز میشه یا نه
تست شده توسط خودم
Description
Program: CapsSwitch
Program's author: SWmail (aka SW)
Program's version: 1.1.27 (10 Juli 2008)
The program is intended to ---- and to override permissions on-demand on UIQ3 smartphones.
Tested on: P1i (R6G04/R9K009/GW1) and M600 (R6A16)
Big thanks to FCA00000 for help and to Hex for MetroTRK source code and ARM tutorials.
Changelog
1.1.27 Now works without PC (python script) and without MetroTRK. Added Russian and German languages
1.0.5 Changed icon + Minor fixes
1.0.3 First public release
Installation
- Install CapsSwitch. No need to sign.
-
Enjoy and
باز این جناب SWmail زحمت کشیدن و محبت کردن لقمه خیلی خیلی راحت رو برای ما آماده کردن.:31:
این دفعه CapsSwitch براتون میزارم با ورژن 1.1.27 که دیگه از شر هر چی کامپیوتر نرم افزار های جانبی و...... راحت شید.:27:
تست شده توسط خودم
Description
The program is intended to ---- and to override permissions on-demand on UIQ3 smartphones.
Big thanks to FCA00000 for help and to Hex for MetroTRK source code and ARM tutorials.
Changelog
1.1.27 Now works without PC (python script) and without MetroTRK. Added Russian and German languages
Installation
-
Enjoy and
يه كم بيشتر توضيح ميدادي ؟ يعني چي بدون نياز به كامپيوتر ؟
matrixp990i
11-07-2008, 14:21
آقا دست شما در د نکنه یه کم توضیح هم بدین بد نیست .:10:
ممنون .:42:
SE P990i
11-07-2008, 14:26
تشکر فراوان از همه شما .
یه سوال داشتم کسی آیکون های نصبی ویستا رو داره ؟
ممنون
vafa1353
11-07-2008, 15:39
تست شده توسط خودم
Description
Changelog
Installation
-
Enjoy and
با نصب اين برنامه پوشه Privet توسط سوييس منيجر باز ميشه....
يعني ديگه به اونهمه كار براي هك گوشي نياز نيست؟؟؟؟؟
matrixp990i
11-07-2008, 16:41
با نصب اين برنامه پوشه Privet توسط سوييس منيجر باز ميشه....
يعني ديگه به اونهمه كار براي هك گوشي نياز نيست؟؟؟؟؟
ایول بابا خیلی حال دادی .:26::26::10:
mohammad_0624
11-07-2008, 16:53
بله امکان داره !؟جناب SWmail این کارو امکان پذیر کردن
بازم منتظر این قبیل برنامه ها باشید!
دیگه اون برنامه هایی که بایدنصب میشد روی کامپیوتر
تما م شد!!!!!!!!!!!!
فقط بانصب این برنامه و خاموش کردن caps به فایلهای
سیستمی دسترسی پیدا کنید.........
بله امکان داره !؟جناب SWmail این کارو امکان پذیر کردن
بازم منتظر این قبیل برنامه ها باشید!
مرسی :11: واقا خیلی راحت شدیم البته من هنوز امتحانش نکردم 1 سوال فایل AppTRK.sis نیاز نیست دیگه بریزیم!؟ یا به این ربطی نداره؟!
mohammad_0624
11-07-2008, 17:13
مرسی :11: واقا خیلی راحت شدیم البته من هنوز امتحانش نکردم 1 سوال فایل AppTRK.sis نیاز نیست دیگه بریزیم!؟ یا به این ربطی نداره؟!
ما همه این کارها رو میکردیم که این برنامه ها رو بریزم
با این برنامه همه اون کارها منتفیه با خیال راحت نصب کنید وحالشو ببرید.
ما همه این کارها رو میکردیم که این برنامه ها رو بریزم
با این برنامه همه اون کارها منتفیه با خیال راحت نصب کنید وحالشو ببرید.
ممنون محمد جان واقا راحت شدیم :10:
محمد جان ممنون .با اين هميشه capps آف ميشه ؟
mohammad_0624
11-07-2008, 17:52
برنامه رو نصب کردید؟ چطوره هرکی نصب کرده جوابشو بزاره..
alil1369
11-07-2008, 19:43
سلام به همگی
یه درخواست داشتم اگه ممکنه کمک کنید
یادمه یه برنامه ای معرفی کردید که به وسیله اون میشد دیوایس های بلوتوث رو ردیابی کرد (اسکرین شاتش مثل ردیاب بود)
نمیدونم تو کدوم صفحه هست
اگه میشه راهنمایی کنید که چطوری باید نصبش کرد یادمه دردسر زیاد داشت !!!
بازم مرسی
mohammad-p990i
11-07-2008, 22:03
بابام این سایت روسیه چجوری دانلود کنم
من که نفهمیدم چجوریه؟
ببخسید لینک جدید گذاشتم
براي چه گوشي هايي هست ؟ چون زده m600
رو p990 كه خودت داري امتحان كردي ؟
آره کار میکنه
H M R 0 0 7
11-07-2008, 22:49
یه مشکل پیش اومد...
مهدی جان تست شده و مشکلی نداره.نمیدونم چرا رو گوشی شما نشده!ولی تجربه به من میگه که اشتباه از هک کننده بوده نه از هک
vafa1353
11-07-2008, 23:28
برنامه رو نصب کردید؟ چطوره هرکی نصب کرده جوابشو بزاره..
من كه گفتم با نصب اين برنامه فقط of كنيد و هر كدوم از برنامه ها و اعمال تغيرات رو كه خواستيد با يك فايل منيجر در گوشي نصب و انجام دهيد...
چون من قبلا گوشيم رو هك نكرده بودم و الان به راهتي و با استفاده از اين برنامه كم حجم تمام تغيرات را انجام ميدموووو.....
H M R 0 0 7
12-07-2008, 00:31
با تشکر از mohammad_0624
روش هک جدید تست شد و به خوبی کار میکنه!
پست اول ویرایش شد.
qwertyuiopqwertyui
12-07-2008, 00:43
دوستان هک جدید برای messaging
کپی کنین و حالشو ببرین
Messaging MOD :: VERSION 2 is ATTACHED
Ultimator
12-07-2008, 02:09
روش هک جدید رو که تو پست اول بود تست کردم دستتون درد نکنه کامل بود
آقا حسین ما اگه بخوایم از مد تغییر لوگوی اپراتور استفاده کنیم ولی اکتیو منومون نپره چه بایست کرد...
اخه میخوام فلیپو بردارم...بدونه فلیپم نمیشه رفت توش...
میشه با ازین ادیتورهای Rsc اون فایلرو دستکاری کرد...؟
mohammad_0624
12-07-2008, 06:06
با تشکر از mohammad_0624
روش هک جدید تست شد و به خوبی کار میکنه!
پست اول ویرایش شد.
خواهش دوستان برید حالشو ببرید.
mehdi_vsgh
12-07-2008, 08:37
مهدی جان تست شده و مشکلی نداره.نمیدونم چرا رو گوشی شما نشده!ولی تجربه به من میگه که اشتباه از هک کننده بوده نه از هک
حسین جان اگه چند پست پایینتر رو بخونی...گفتم مشکل از کجاس!!!!
فایلها هک را من ریخته بودم تو رم گوشی در حالی که باید تو درایو C میریختم...
رفتم به طور دستی فایلا رو پاک کردم و بعدش ریختمش سرجای اصلیش...الان انیمیشن جدید و زیبا جایگزین شده:دی
H M R 0 0 7
12-07-2008, 09:25
دوستان هک جدید برای messaging
کپی کنین و حالشو ببرین
Messaging MOD :: VERSION 2 is ATTACHED
ممنون.ميشه بيشتر براي بقيه دوستان توضيح بديد.
روش هک جدید رو که تو پست اول بود تست کردم دستتون درد نکنه کامل بود
خواهش ميكنم نيما جان :31:
آقا حسین ما اگه بخوایم از مد تغییر لوگوی اپراتور استفاده کنیم ولی اکتیو منومون نپره چه بایست کرد...
اخه میخوام فلیپو بردارم...بدونه فلیپم نمیشه رفت توش...
میشه با ازین ادیتورهای Rsc اون فایلرو دستکاری کرد...؟
همچين مشكلي رو تا حالا نديدم.مال من كه به درستي داره كار ميكنه.
حسین جان اگه چند پست پایینتر رو بخونی...گفتم مشکل از کجاس!!!!
فایلها هک را من ریخته بودم تو رم گوشی در حالی که باید تو درایو C میریختم...
رفتم به طور دستی فایلا رو پاک کردم و بعدش ریختمش سرجای اصلیش...الان انیمیشن جدید و زیبا جایگزین شده:دی
:46: :46: پس همون حرف من بود.خوشحالم كه درست شد.
H M R 0 0 7
12-07-2008, 09:42
تغييرات در Messaging
فقط روي P990 تست شده و كار ميكنه.روي گوشي هاي ديگه تست نشده و ممكنه كار نكنه!
فقط كافيه فايل ضميمه رو دانلود كنيد و محتوياتش يعني (Qmapp.RSC و SmedQ.RSC) رو در مسير "c:\resource\apps\" كپي كنيد.
دو نسخه از اين مد رو گزاشتم تا بنا به ميلتون هر كدوم كه خواستيد انتخاب كنيد.يه تفاوتهاي ريز داره.
SE P990i
12-07-2008, 10:18
:5::10::8:
تغييرات در Messaging
فقط كافيه فايل ضميمه رو دانلود كنيد و محتوياتش يعني (Qmapp.RSC و SmedQ.RSC) رو در مسير "c:\resource\apps\" كپي كنيد.
دو نسخه از اين مد رو گزاشتم تا بنا به ميلتون هر كدوم كه خواستيد انتخاب كنيد.يه تفاوتهاي ريز داره.
دستت طلا
تغييرات در Messaging چه تغییری مثلا انجام میده؟ چون فکر کنم عکسایی که حسین جان گذاشتن برای گوشی من ایناره داشته باشه , راستی گوشی من p1 هستش نریختم چون گفتم شاید کسی روی p1 تست کرده باشه؟!!:20:
mohammad-p990i
12-07-2008, 14:16
تغييرات در Messaging
آقا حسین دستت درد نکنه ولی تغییر انچنانی هم نکرده
:8:
راستی خیلی وقته که skin جدید ندادین:18:
havard20009
12-07-2008, 14:52
سلام
من همه کار هارو انجام دادم و همه آیکونها رو هم عوض کردم ولی الان میخواهم دوباره عوض کنم ولی نمیزاره یعنی نمیشه فایل جدید ریخت میگه در حال استفاده است چه کنم ؟
H M R 0 0 7
12-07-2008, 16:21
سلام
من همه کار هارو انجام دادم و همه آیکونها رو هم عوض کردم ولی الان میخواهم دوباره عوض کنم ولی نمیزاره یعنی نمیشه فایل جدید ریخت میگه در حال استفاده است چه کنم ؟
شما swiss manager رو اجرا كنيد و در قسمت setting گزينه Memory reclaim رو در حالت Level 3 قار بديد.و سپس يك بار Reclime Memory رو بزنيد تا Main Menu و Active Menu به طور كامل بسته بشه.حالا مستقيم وارد Xplore بشيد و عمليات كپي رو انجام بديد.
سلام
اگه از آیکونهای نصبی استفاده میکنی برای نصب بعدی باید قبلیه رو un کنی تا جدیده نصب بشه.
mehdi_vsgh
12-07-2008, 17:21
آقا یه سوال این هک جدید که گذاشتین 1- آیا باید اول نسخه قبلی capsswichرا پاک کنیم؟ 2- آیا مانند نسخه قبل هربار بعد روشن کردن گوشی باید آن را خاموش کنیم؟؟؟؟
mehdi_vsgh
12-07-2008, 17:40
آقا یه سوال این هک جدید که گذاشتین 1- آیا باید اول نسخه قبلی capsswichرا پاک کنیم؟ 2- آیا مانند نسخه قبل هربار بعد روشن کردن گوشی باید آن را خاموش کنیم؟؟؟؟
SE P990i
12-07-2008, 19:47
دوست عزيز جواب هر دو سوالتون بله است .
سلام من w950 دارم موقع کپی کردن فایل WPSPlaybackIconsLIBres.RSC میگه امکان کپی وجود نداره برنامه رو هم از داخل تسک منیجر بستم بازم نمیشه . یه اشکال دیگه کلید های عقب جلو و پلی رویه صفحه کلید کار نمیکنه چیکارش کنم حالا؟
mohammad-p990i
13-07-2008, 01:29
:40:با سلام خدمت آقا حسین :46:
میخواستم بدونم که skinجدید چیزی نیومده چون خیلی وقته که skinجدید ندادین:11:
H M R 0 0 7
13-07-2008, 08:10
Popup Menu with Icons
اين هم از يك استارت منو خوب همرا با آيكن
فقط كافيه پوشه Apps و Zsbpopupmenu رو در مسير "c:\resource\" كپي كنيد.
ويرايش جديد:
نسخه جديد رو ميتونيد از اين پست دانلود كنيد:
H M R 0 0 7
13-07-2008, 08:21
Web for p990 with extendet button
اينم چند تا تغيير مفيد در مرورگر وب P990. دكمه هاي bookmark + homepage + exit بهش اضافه شده:
:40:با سلام خدمت آقا حسین :46:
میخواستم بدونم که skinجدید چیزی نیومده چون خیلی وقته که skinجدید ندادین:11:
حتما نيومده ديگه !! چون اگه ميومد حسين مي ذاشت
alenkita
13-07-2008, 09:35
اينم چند تا تغيير مفيد در مرورگر وب P990. دكمه هاي bookmark + homepage + exit بهش اضافه شده:
واسه p1 میشه استفاده کرد.
H M R 0 0 7
13-07-2008, 10:16
واسه p1 میشه استفاده کرد.
توي توضيحاتش نوشته بود برايP990 .
شما رو P1 كپي انجام بدين.فوقش اگه نشد پاك كنيدش.چون فايل سيستمي نيست مشكلي برا گوشي به وجود نمياره.
matrixp990i
13-07-2008, 11:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حسين آقا ممنون از اين همه زحمتي كه مي كشيد .
به به اين همون چيزيه كه به درد من ميخوره دست حسين خان خودمون درد نكنه.
NimoOol.HD2
13-07-2008, 14:35
سلام
ببخشید یه سوال
اون Note بود که میشد پشت صفحه رو رنگی بکنی و ... ، حالا من میخوام یه متنی رو با بلوتوث بفرستم ، اصلا اون منوی رو نداره . با اون Note گوشی هم که میخوام بازش میکنم و note جدید درست کنم ، میگه Appliction Closed میده
اگه یه برنماه ای ، یه راه حلی یه چیزی بدید ممنون میشم
زودی بگید حیاتیه
فقط HMR جان ، جون خودت فهشمون نده . جواب بده
با سلام به بروبچ .
آقا واقعا گل کاشتین من که کلی حال کردم حسین آقا واقعا کارت درسته یعنی یکه یکه من که کارم چرخیدن تو سایت ها و وبلاگاس خداییش شما تو همه تکین یعنی بهتر بگم P30WORLD تکه منم به جمع شما اضافه شدم امیدوارم منم تو جمعتون بپذیرین و هر کمکی چیزی از دستم بر بیاد نوکرم هستم رو چشم می زارم
H M R 0 0 7
13-07-2008, 15:40
سلام
ببخشید یه سوال
اون Note بود که میشد پشت صفحه رو رنگی بکنی و ... ، حالا من میخوام یه متنی رو با بلوتوث بفرستم ، اصلا اون منوی رو نداره . با اون Note گوشی هم که میخوام بازش میکنم و note جدید درست کنم ، میگه Appliction Closed میده
زودی بگید حیاتیه
چرا فحش؟
خوب جوابشو نميدونم :46:
با سلام به بروبچ .
آقا واقعا گل کاشتین من که کلی حال کردم حسین آقا واقعا کارت درسته یعنی یکه یکه من که کارم چرخیدن تو سایت ها و وبلاگاس خداییش شما تو همه تکین یعنی بهتر بگم P30WORLD تکه منم به جمع شما اضافه شدم امیدوارم منم تو جمعتون بپذیرین و هر کمکی چیزی از دستم بر بیاد نوکرم هستم رو چشم می زارم
خواهش ميكنم.خيلي خوش امديد.
mohammad-p990i
13-07-2008, 16:59
حتما نيومده ديگه !! چون اگه ميومد حسين مي ذاشت
من این رو گفتم چون چند روز پیش رو مبایل دوستم که p990 هستش دوتا اسکین جدید دیدم
گفتم ببینم آقا حسین:40: هم چیز جدید داره یا نه چون نمی خوام از دوستم چیزی بردارم:19:
mohammad-p990i
13-07-2008, 17:05
سلام
ببخشید یه سوال
زودی بگید حیاتیه
عزیزم نیازی به منو مخصوص نداره تو همون صفحه جدید با کیبد تایپ کن میبینی که تبدیل با
یه صفحه نوشتاری میشه :8::46:
mohammad-p990i
13-07-2008, 17:21
:40:
Popup Menu with Icons
اين هم از يك استارت منو خوب همرا با آيكن
فقط كافيه پوشه Apps و Zsbpopupmenu رو در مسير "c:\resource\" كپي كنيد.
آقا حسین خیلی خیلی ممنون:40:
همچين مشكلي رو تا حالا نديدم.مال من كه به درستي داره كار ميكنه.
نه عزیز مشکل که نیست،
وقتی این مد رو انجام میدم تو حالت استندبای 4تا ایکن هست که فقط 3تا شون میشه عوض کرد که main menu سره جاش میمونه پس تو حالت فیلیپ بسته هر جور ور بری بازم نمیشه اکتیویتی منو سره جاش بمونه یه چیز دیگه باید جاش بذاری که این مشکله منه،:19:
تو فیلیپ بسته هست ولی تو فیلیپ باز جاش ایکن سمت چپ میاد.
.
.
.
تونستم بفهمونم:31:
nakazaki
14-07-2008, 10:03
سلام
ببخشید یه سوال
زودی بگید حیاتیه
با اجازه آقا حسين گل:10:
دوست عزيز از ورژن جديد استفاده كن امبدوارم مشكلت حل بشه:27:
لينك دريافت فايل
اين هم ورژن جديد پورت شده برنامه G900 Note [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اين ورژن شما 2 تا Note مستقل از هم دارين:5:
اگه در Note اصلي گوشي چيزي ذخيره كنين در G900 Note به نمايش در نمياد و بر عكس:31:
قبل از اينكه اقدام به كپي كردن محتويات فايل ضميمه كنين فايل هاي زير رو از تو گوشيتون پاك كنين :20:
C:\Resource\Plugins\NotesRecognizer.RSC
C:\SYS\BIN\NotesRecognizer.dll
C:\Private\10003A70\Jotter
C:\Private\10003A70\Jotter.ini
nakazaki
14-07-2008, 10:15
نه عزیز مشکل که نیست،
وقتی این مد رو انجام میدم تو حالت استندبای 4تا ایکن هست که فقط 3تا شون میشه عوض کرد که main menu سره جاش میمونه پس تو حالت فیلیپ بسته هر جور ور بری بازم نمیشه اکتیویتی منو سره جاش بمونه یه چیز دیگه باید جاش بذاری که این مشکله منه،:19:
تو فیلیپ بسته هست ولی تو فیلیپ باز جاش ایکن سمت چپ میاد.
.
.
.
تونستم بفهمونم:31:
با اجازه آقا حسين عزيز:10:
دوست عزيز از اين ورژن استفاده كن اميدوارم مشكلت حل بشه:5:
پک کامل آیکنهای G700 برای P1
شما باید این فایلها رو در پشه resource درایو C کپی کنید
با سلام و تشکر واسه پست هایی که میذارین اگه میشه ایکن های باتری که توی screen shot این پست هست برام up کنید .
H M R 0 0 7
14-07-2008, 11:33
ممنون ناكازاكي جان.لطف كردي.
SE P990i
14-07-2008, 11:46
حسين آقا سلام
ببخشيد بعد از هك با برنامه ي جديد ) همون كه بدون كامپيوتر انجام مي شود ( يه علامت بالاي صفحه مياد كه شبيه نامه است .
اينم عكسش
اين علامت مال چيه اگه لطف كنيد و يه راهنمايي كنيد ممنون ميشم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.