PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14

SE P990i
14-07-2008, 12:17
با اجازه آقا حسين عزيز:10:

دوست عزيز از اين ورژن استفاده كن اميدوارم مشكلت حل بشه:5:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ناكازاكي جان خيلي ممنون چجوري ميشه به جاي لوگوي شبكه كه برداشته شده مين منو را قرار داد ؟
ممنون .

SE P990i
14-07-2008, 12:25

ناكازاكي جان خيلي ممنون چجوري ميشه به جاي لوگوي شبكه كه برداشته شده مين منو را قرار داد ؟
ممنون .

H M R 0 0 7
14-07-2008, 14:16
حسين آقا سلام
ببخشيد بعد از هك با برنامه ي جديد ) همون كه بدون كامپيوتر انجام مي شود ( يه علامت بالاي صفحه مياد كه شبيه نامه است .
اينم عكسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين علامت مال چيه اگه لطف كنيد و يه راهنمايي كنيد ممنون ميشم .

كدوم عكس؟؟؟

amir_sa
14-07-2008, 14:27
ببخشيد بعد از هك با برنامه ي جديد ) ( يه علامت بالاي صفحه مياد كه شبيه نامه است .
اينم عكسش
اين علامت مال چيه اگه لطف كنيد و يه راهنمايي كنيد ممنون ميشم .
اين فكر نكنم عكس capsswitch جديد باشه . تا اونجايي كه من ميدونم اين عكس مال برنامه Mcleaner يا sms spam هست چون اين پاكت نامه مربوط به قسمت sms اين برنامه ها ميشه

nakazaki
14-07-2008, 15:32
ممنون ناكازاكي جان.لطف كردي.

خواهش ميكنم آقا حسين وظيفم بود:10:

ممنون .

دوست عزيز از اين يكي هم ميتوني استفاده كني:11:
اميدوارم ديگه مشكلي نداشته باشي:31:
در ضمن تمامي اين مودها توسط Sh.a.r.k ساخته شدن:5:

ali_26
14-07-2008, 16:59
سلام امیدوارم هرجا که هستین حالتون خوب باشه.با اجازه ی حسین آقای گل و بقیه دوستان که زحمت میکشن منم می خوام کارمو شروع کنم :46:.اولین کاری که تقدیم میکنم یه اسکین پلایر هست که کار خودم و به دو رنگ نارنجی و سبز طراحی کردم که در عکس فقط رنگ نارنجیو گذاشتم براتون که طبق سلیقه ی خودتون از هر کدوم که دوست دارین استفاده کنین و امیدوارم خوشتون بیاد و هر انتقاد و پیشنهادی منو خوشحال می کنه پس منتظر هستم :10:

رنگ نارنجی

رنگ سبز

hamed_f65
14-07-2008, 17:00
بله دوستان به همین سادگی دیگه نیازی برای ساین کردن برنامه ها ندارین.

مراحل کار:
1-انجام مراحل پست شماره 1
2-ساخت پوشه c:\resource\swicertstore\dat
3-کپی کردن فایل 00000001 به پوشه ای که ساختیم(c:\resource\swicertstore\dat) (این فایل داخل ضمیمه این پست هست)
4-ساین کردن برنامه ای که نیاز به ساین داره با key و cert بدون پسورد. (این دو فایل فایل داخل ضمیمه این پست هست)
5-نصب برنامه دلخواه

كار با برنامه SignSIS-GUI:
با اين نرم افزار كه توي همين پست ضميمه شده شما ميتونيد فال مورد نظر رو ساين كنيد:
نرم افزار رو اجرا ميكنيد و طبق عكس زير از بالا به پايين فايلهاي توي ضميمه(Sign.zip) رو جايگزين ميكنيد

ويرايش: متاسفانه فايل ضميمه شده SignSIS-GUI ناقص آپلود شده بود كه در حال حاظر درست هست.

سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
گوشي من به دليل يه اتصالي كوچيك نميتونه به كامپيوتر وصل بشه.به خاطر همين من از اون راهي كه بدون نياز به كامپيوتر گوشي هك ميشه وارد شدم و به قولي گوشيم رو هك كردم
بيشتر هك ها رو هم موفق شدم انجام بدم.ولي اين جريان ساين نمي دونم چرا رو گوشيم جواب نميده.
سوال اول : آيا چون از روش اول گوشي رو هك نكردم اين مشكل رو دارم يا اصلا ربطي نداره كه از روش اول يا روش دوم گوشي هك بشه؟
سوال دوم :آيا فايل sis اي كه با برنامه ساين ميشه رو بايد نصب كنم يا اينكه اول فايل ساين نشده و بعد از اون فايل ساين شده رو نصب كنم؟
در هر صورت اين پيغام وقتي فايل ساين نشده رو اجرا ميكنم مياد رو صفحه : The package uses a protected uiq
و اين پيغام هم وقتي فايل ساين شده رو اجرا مي كنم نمايش داده ميشه : This software is already installed on this device
در صورتيكه اين فايل رو براي بار اول بود كه مي خواستم اجرا كنم.واين نكته كه قبل از اين گوشيم رو يك بار مستر ريست كرده بودم

ali_26
14-07-2008, 17:18
سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
گوشي من به دليل يه اتصالي كوچيك نميتونه به كامپيوتر وصل بشه.به خاطر همين من از اون راهي كه بدون نياز به كامپيوتر گوشي هك ميشه وارد شدم و به قولي گوشيم رو هك كردم
بيشتر هك ها رو هم موفق شدم انجام بدم.ولي اين جريان ساين نمي دونم چرا رو گوشيم جواب نميده.
سوال اول : آيا چون از روش اول گوشي رو هك نكردم اين مشكل رو دارم يا اصلا ربطي نداره كه از روش اول يا روش دوم گوشي هك بشه؟
سوال دوم :آيا فايل sis اي كه با برنامه ساين ميشه رو بايد نصب كنم يا اينكه اول فايل ساين نشده و بعد از اون فايل ساين شده رو نصب كنم؟
در هر صورت اين پيغام وقتي فايل ساين نشده رو اجرا ميكنم مياد رو صفحه : The package uses a protected uiq
و اين پيغام هم وقتي فايل ساين شده رو اجرا مي كنم نمايش داده ميشه : This software is already installed on this device
در صورتيكه اين فايل رو براي بار اول بود كه مي خواستم اجرا كنم.واين نكته كه قبل از اين گوشيم رو يك بار مستر ريست كرده بودم

دوست عزیز شما باید به این پست مراجعه کنی حسین آقا گفتن چه کاری باید انجام بدید

hamed1297
14-07-2008, 18:21
سلام به دوستان.ظاهرا روش جدیدی برای هک آمده که فقط با یک برنامه:CapsSwitch که روی گوشی نصب میشه میشه گوشی رو هک کرد.احتمالا تا الان هم توضیحاتی در موردش داده شده.
من پیشنهاد دارم که اگر میشه این روش جدید رو توی یک تاپیک جدید ادامه بدین.
این فقط یک پیشنهاده.

Rhodes
14-07-2008, 20:54
عزیز این برنامه هایی که تو پست 2 هست نوشته مال پی1 یا پی990 میشه بریزی رو دبلیو950 ؟ چون تو موبایلستان نوشته بود ممکنه گوشی بالا نیاد.باید مخصوص و ادیتش مال 950 باشه.

ali_26
14-07-2008, 21:05
عزیز این برنامه هایی که تو پست 2 هست نوشته مال پی1 یا پی990 میشه بریزی رو دبلیو950 ؟ چون تو موبایلستان نوشته بود ممکنه گوشی بالا نیاد.باید مخصوص و ادیتش مال 950 باشه.

نظر شما درست ولی من رو چندتا تست کردم بگیر نگیر داره رو بعضیاش جواب داد البته باید آپدیت جدید باشه گوشی ولی خوب از نظر اینکه بالا نیاد باید بگم اینطور نیست گوشی بالا میاد و شما میتونی فایلهای که ریختیو و پاک کنی همین.و دیگه نهایتش با مستر ریست حل میشه...:20:

Rhodes
15-07-2008, 08:02
حالا که شما میگی بی زحمت بگو گوشی ما اپدیتش قدیمیه یاجدیده؟مخلص و چاکریم
phone:cxc162037 r9g007
bluetooth:cxc162058 r3a01
organizer:cxc162088 r6d22
cda:cda162017/56 r5a03

vahid_jam2
15-07-2008, 09:45
سلام دوستان

1.این CDA گوشی منو یه نیگاه بندازین ببینین چه نوع آپدیتی هست و یا اصلا آپدیته یا نه؟(گوشی کاملا فارسی هم میشه)

P1i
Phone : CXC162037 R9K009
Bluetooth : CXC 162143 R1D
Organizer : CXC 162108 R6G04
CDA : CDA 162022/9 R6G02

2. فرق واکمن 2 با 3 غیر از افکت هاش چیه؟

3.روی P1i خوب جواب میده؟ ( چون من شنیدم سرعتش یه کم پایینه؟)

با عرض خسته نباشید اگه میشه یه کم سریع جواب بدبد چون میخوام با اجازتون هک کنم :D

Rhodes
15-07-2008, 10:17
حالا با این تفاصیل میشه دکمه alt رو به 950 اضافه کرد.برای بازی روی mophun وvg bax میخام.مثلا به جای دکمه واکمن بزاریمش.

Rhodes
15-07-2008, 10:36
میگم میشه دکمه alt رو به 950 اضافه کرد؟
میشه تو pic gallery عکسا 3یا4 تایی کنارهم باشند؟
میشه اصلا شکل منو عوض شه بشه ردیفی ولی نه عین اون که توی خود گوشی هست؟

H M R 0 0 7
15-07-2008, 12:35
سلام امیدوارم هرجا که هستین حالتون خوب باشه.با اجازه ی حسین آقای گل و بقیه دوستان که زحمت میکشن منم می خوام کارمو شروع کنم :46:.اولین کاری که تقدیم میکنم یه اسکین پلایر هست که کار خودم و به دو رنگ نارنجی و سبز طراحی کردم که در عکس فقط رنگ نارنجیو گذاشتم براتون که طبق سلیقه ی خودتون از هر کدوم که دوست دارین استفاده کنین و امیدوارم خوشتون بیاد و هر انتقاد و پیشنهادی منو خوشحال می کنه پس منتظر هستم :10:

به لیست اضافه شد.
ممنون.

amir.nafas
15-07-2008, 13:27
سلام به همگي . دمتون گرم. من اين هكتون رو يكبار انجام دادم . ولي مجبور شدم master reset كنم . حالا هر كاري مي كنم نمي تونم برنامه xplore رو نصب كنم. وسط نصب يك پيغام ميده كه نمي تونه نصب كنه . چه بايد بكنم ؟ ممنونم.

hamid00009
15-07-2008, 14:19
دوستان این هم نسخه جدید Walkman 3.0 که از روی آخرین نسخه Firmware گوشی W960 برداشته شده است.

Mod: Walkman Player v3 (from W960i/R6G04)
Mod's author: SWmail (aka SW)
Mod's version: 1.3

Tested on: P1i (R9K009/GW1)
HPM-82 works properly
This mod does not work on M600i, P990 and badly works on the W950

تست شد 100% [ بر روی p990 , m600 کار نخواهد کرد و بر روی W950 به صورت مشکل دار ظاهر میشود ]

منيع: uiqarena
سلام من با هک جدید کار میکنم و تازه واردم تو هک . واکمن 3 را باید تو چه مسیری بریزم؟؟؟؟

Re Z a
15-07-2008, 16:06
سلام دوستان

1.این CDA گوشی منو یه نیگاه بندازین ببینین چه نوع آپدیتی هست و یا اصلا آپدیته یا نه؟

P1i
Phone : CXC162037 R9K009
Bluetooth : CXC 162143 R1D
Organizer : CXC 162108 R6G04
CDA : CDA 162022/9 R6G02

2. فرق واکمن 2 با 3 غیر از افکت هاش چیه؟

3.روی P1i خوب جواب میده؟ ( چون من شنیدم سرعتش یه کم پایینه؟)

ِCDa گوشیتون مال Middle East یعنی برای خاورمیانه هستش و نیاز به آپدیتم فکر کنم داشته باشه:13:

2-من Walkman3 ریختم حقیقتش با 2 کار نکردم

3 -آره آلیه خوب جواب میده من که راضیم و اصلا از player گوشیم استفاده نمیکنم از زمانی که والکمن ریختم :8: در مورده این که شنیدین سرعتش پایینه باید بگم بله درست شنیدین یکم پاینه اصلا اذیتتون نمیکنه اینم بگم وقتی امکانات و زیبایی والکمن میبینین اون یه کم سرعت پایینش رو فراموش میکنید:11:

afshin110
15-07-2008, 16:11
سلام به همگي . دمتون گرم. من اين هكتون رو يكبار انجام دادم . ولي مجبور شدم master reset كنم . حالا هر كاري مي كنم نمي تونم برنامه xplore رو نصب كنم. وسط نصب يك پيغام ميده كه نمي تونه نصب كنه . چه بايد بكنم ؟ ممنونم.

عزيز جان تاريخ گوشيتو درست كن حل ميشه!

vahid_jam2
15-07-2008, 16:39
ِCDa گوشیتون مال Middle East یعنی برای خاورمیانه هستش و نیاز به آپدیتم فکر کنم داشته باشه:13:

2-من Walkman3 ریختم حقیقتش با 2 کار نکردم

3 -آره آلیه خوب جواب میده من که راضیم و اصلا از player گوشیم استفاده نمیکنم از زمانی که والکمن ریختم :8: در مورده این که شنیدین سرعتش پایینه باید بگم بله درست شنیدین یکم پاینه اصلا اذیتتون نمیکنه اینم بگم وقتی امکانات و زیبایی والکمن میبینین اون یه کم سرعت پایینش رو فراموش میکنید:11:

ممنون دوست عزیز:10:
ولی اگه ممکنه کسی 1 رو کامل و 2 رو هم جواب بده ممنون میشم:27:

Re Z a
15-07-2008, 16:48
ممنون دوست عزیز:10:
ولی اگه ممکنه کسی 1 رو کامل و 2 رو هم جواب بده ممنون میشم:27:

خواهش میکنم:10: اما دوستان اساتید هم نگاه بندازن فکر کنم نیاز به آپدیت داشته باشه:11:

reza prog
15-07-2008, 17:54
سلام دوستان
من از پک xbox استفاده کردم اصلا ظاهر گوشیم(w950) خوشم نیومد حالا فایلهای ارجینال درایو c پوشه private و resource وsys رو میخوام
اگه لطف کنین ممنون میشم

alinorton2006
15-07-2008, 22:28
سلام؟
چرا برنامه ي KD PLAYER در P1 آهنگ اجرا نمي كنه آخه Add كردن آهنگ هاي play List براش خيلي راحت تر از Music player و walkman 3 هست .چي كار كنم؟

asrap
15-07-2008, 22:37
بله دوستان به همین سادگی دیگه نیازی برای ساین کردن برنامه ها ندارین.

مراحل کار:
1-انجام مراحل پست شماره 1
2-ساخت پوشه c:\resource\swicertstore\dat
3-کپی کردن فایل 00000001 به پوشه ای که ساختیم(c:\resource\swicertstore\dat) (این فایل داخل ضمیمه این پست هست)
4-ساین کردن برنامه ای که نیاز به ساین داره با key و cert بدون پسورد. (این دو فایل فایل داخل ضمیمه این پست هست)
5-نصب برنامه دلخواه

كار با برنامه SignSIS-GUI:
با اين نرم افزار كه توي همين پست ضميمه شده شما ميتونيد فال مورد نظر رو ساين كنيد:
نرم افزار رو اجرا ميكنيد و طبق عكس زير از بالا به پايين فايلهاي توي ضميمه(Sign.zip) رو جايگزين ميكنيد

ويرايش: متاسفانه فايل ضميمه شده SignSIS-GUI ناقص آپلود شده بود كه در حال حاظر درست هست.

سلام m h r 007 عزیز من منظورت رو از مرحله شماره 1 نفهمیدم میشه یه توضیح بدی یا یکی از دوستان کمک کنه

hamed1297
15-07-2008, 23:08
سلام دوستان
من از پک xbox استفاده کردم اصلا ظاهر گوشیم(w950) خوشم نیومد حالا فایلهای ارجینال درایو c پوشه private و resource وsys رو میخوام
اگه لطف کنین ممنون میشم
مگه replace کردید؟اگر اریجینال رو بخواین که فقط کافی هست همون هایی که ریختید رو پاک کنید.مثلا مموری رو از توی گوشی خارج کنید و ریستارت کنید.همون اصلی ها بالا میاد.بعد با مموری ریدر فایلهایی رو که ریختید پاک کنید.

H M R 0 0 7
15-07-2008, 23:55
سلام m h r 007 عزیز من منظورت رو از مرحله شماره 1 نفهمیدم میشه یه توضیح بدی یا یکی از دوستان کمک کنه

دوست عزیزمون گفتن که بی خیال این یکی بشید.به جاش برید هک ساین جدید که خیلی راحت تره و نیاز به این همه دردسر نداره رو انجام بدید.
منظورم این هک هستش:
هك ساين(جديد) - ديگر نيازي به ساين كردن برنامه نداريد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamid00009
16-07-2008, 08:38
دوستان سلام اگه ممکنه من را راهنمایی کنید :11::11:
من با هک جدید گوشی را هک کردم همانطور که در پست اول گفته شده New CapsSwitch را در گوشی نصب کردم و در حالت off قرار دادم بعد برنامه x-plore را نصب کردم
WalkmanPlayerV3 را در کارت حافظه گوشیم ریختم بعد با برنامه x-plore اونا به درایو c منتقل کردم ( اینم بگم که اون تیک های برنامه را زدم که به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشم )
گوشی را خاموش روشن که کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ( 2 بار ) به نظر شما مشکل کجاست ؟؟؟؟ ممنون:10::10::10:
راستی اینم بگم که اون دوتا پوشه ( c و Languages را در درایو c گوشی ریختم )

H M R 0 0 7
16-07-2008, 08:55
دوستان سلام اگه ممکنه من را راهنمایی کنید :11::11:
من با هک جدید گوشی را هک کردم همانطور که در پست اول گفته شده New CapsSwitch را در گوشی نصب کردم و در حالت off قرار دادم بعد برنامه x-plore را نصب کردم
WalkmanPlayerV3 را در کارت حافظه گوشیم ریختم بعد با برنامه x-plore اونا به درایو c منتقل کردم ( اینم بگم که اون تیک های برنامه را زدم که به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشم )
گوشی را خاموش روشن که کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ( 2 بار ) به نظر شما مشکل کجاست ؟؟؟؟ ممنون:10::10::10:
راستی اینم بگم که اون دوتا پوشه ( c و Languages را در درایو c گوشی ریختم )

شما فايل ضميمه رو بگيريد و از حالت فشرده در بياريد.
بريزيد روي مموري كارت گوشي.حالا با Xplor داخل پوشه C رفته و هر 4 تا پوشه رو علامت دار كنيد.حالا دكمه كپي رو بزنيد.سپس دقيقا روي درايو C رفته و OK كنيد.ميتونيد از دكمه جاگ ديال هم براي اينكار استفاده كنيد.هر پيغامي داد Yes رو بزنيد.بعد تمام شدن كپي گوشي رو ريستارت كنيد.

منظور حرف من اين بود كه اگه توي هكي بايد بريد توي پوشه هاي مختلف و يك يا چند فايل رو كپي كنيد فقط كافيه پوشه اصلي مثل resorce يا Private رو مستقيم كپي كنيد توي ريشه درايو C. خود برنامه Xplor فايلها رو در مسير مناسب كپي ميكنه.با اين كار كمتر از يك دقيقه واكمن يا هر هك ديگه روي گوشي تون انجام ميدين.

در ضمن نيازي هم به ريختن پوشه Languages نيست.

H M R 0 0 7
16-07-2008, 09:12
Call Log Mod Version 2
Improved Contacts Mod

مد جديد براي Call Log و Contact در گوشي P990
تغييرات در عكسها قابل مشاهده مي باشد:

hamid00009
16-07-2008, 09:29
بريزيد روي مموري كارت گوشي.حالا با Xplor داخل پوشه C رفته و هر 4 تا پوشه رو علامت دار كنيد.حالا دكمه كپي رو بزنيد.سپس دقيقا روي درايو C رفته و OK كنيد.ميتونيد از دكمه جاگ ديال هم براي اينكار استفاده كنيد.هر پيغامي داد Yes رو بزنيد.بعد تمام شدن كپي گوشي رو ريستارت كنيد.

منظور حرف من اين بود كه اگه توي هكي بايد بريد توي پوشه هاي مختلف و يك يا چند فايل رو كپي كنيد فقط كافيه پوشه اصلي مثل resorce يا Private رو مستقيم كپي كنيد توي ريشه درايو C. خود برنامه Xplor فايلها رو در مسير مناسب كپي ميكنه.با اين كار كمتر از يك دقيقه واكمن يا هر هك ديگه روي گوشي تون انجام ميدين.

ممنون دوست عزیز لطف کردی

H M R 0 0 7
16-07-2008, 09:34
اينم از يك منوي استارت (PopupMenu) كه تغييرات كاملا در اسكرين شاتها مشاهده ميشه:

فقط كافيه محتوايات داخل پوشه Resource رو در مسير مورد نظر كپي كنيد:
فايل eikon.mbm در C:\Resource\App و فايل ZSBPOPUPMENU.rsc رو در مسير C:\Resource\Zsbpopupmenu كپي كنيد.

H M R 0 0 7
16-07-2008, 11:17
يه پك خيلي زيباي چوپي كه كلا گوشيتون رو به رنگ و حال چوبي در مياره.پيشنهاد ميكنم حتما نصبش كنيد

یک نکته:
توی این پک فونت هم هست که مسیرش در درایو C هست.وقتی شما اونو می ریزید تو گوشی به راحتی نمیتونید پاکش کنید.پس بهتره بریزیدش تو درایو D
اگه احیانا کپی کردید توی درایو C این کارو کنید:
كافيه پوشه Fonts رو در درايو C به يك نام ديكه مثل fontgh يا چيزاي ديگه تغيير بديد.سپس اون پوشه رو پاك كنيد.

amir.nafas
16-07-2008, 12:28
افشين جون دمت گرم .
كمك : اقايوني كه هك براي افزايش صدا انجام دادن لطفا كمك كنيد. من با برنامه xplore رفتم تو درايو c , private ولي هيچي توش نبود كه بخوام كپي كنم بعدش .... لطفا كمك كنيد . خيلي ممنونم.

mohammad-p990i
16-07-2008, 15:38
افشين جون دمت گرم .
كمك : اقايوني كه هك براي افزايش صدا انجام دادن لطفا كمك كنيد. من با برنامه xplore رفتم تو درايو c , private ولي هيچي توش نبود كه بخوام كپي كنم بعدش .... لطفا كمك كنيد . خيلي ممنونم.

یعنی تو پوشه private هیچ پوشه ای نبود اگه اینجوریه گوشیتون هک نشده:18:
:40:

asrap
16-07-2008, 15:39
آقا من هرکاری می کنم walkman 2 روی p990 نصب نمیشه. اگه امکانش هست یه راهنمایی کنید

mohammad-p990i
16-07-2008, 15:41
آقا من هرکاری می کنم walkman 2 روی p990 نصب نمیشه. اگه امکانش هست یه راهنمایی کنید
یعنی پیام not fun میده؟:13:

amir_sa
16-07-2008, 23:04
یعنی پیام not fun میده؟:13:
منظورت not found ؟
asrap بگو چه اروري ميده تا مشكلت سرع تر حل بشه ؟

amirfelson
16-07-2008, 23:48
آقا تورو خدا فایل های اصلی walkman 2 رو بذارین همشو .. من تو صفحه 17 یه اسکین بود دانلود کردم 4 تا پوشه رو ریختم ولی متاسفانه walkman ام دیگه بالا نمیاد ممنون میشم اگه سریع بذارین D:

hamid00009
17-07-2008, 08:09
آقا تورو خدا فایل های اصلی walkman 2 رو بذارین همشو .. من تو صفحه 17 یه اسکین بود دانلود کردم 4 تا پوشه رو ریختم ولی متاسفانه walkman ام دیگه بالا نمیاد ممنون میشم اگه سریع بذارین D:
دوست عزیز برو صفحه اول همه چی اونجا هست

H M R 0 0 7
17-07-2008, 09:49
دوستان W950 دار لطفا بيخيال واكمن 2 بشن.چون خود گوشي واكمن داره و نيازي نيست دوباره نصب كنن.حتي اسكينهاش!

amirfelson
17-07-2008, 10:00
داداش گلم رفتم ولی اون جواب نمیده .. من فال های اصلی walkman 2 رو میخوام )):

( آقا یه سوال نا مربوط چه طوری میشه پستی که میدیم رو حذف کرد . الان یه سوتی دادم من . در عرض یه دقیقه 2 تا پست دادم که شرمندم )

amirfelson
17-07-2008, 10:01
حسین جان میدونم که داره بابا ما خودمون این کاره ایم .. من فقط فایلهای walkman ام هم ریخته و الان walkman ام بالا نمیاد شما بگو من چی کار کنم

وقتی باز میکنم این پیغام رو میده :

application closed
application : walkman
reason code : kern-exec
reason number : 3

تورو خدا کمکم کنین

H M R 0 0 7
17-07-2008, 10:53
اين هم از منوي استارتاپ همرا با آيكن ولي با ميانبرهاي استاندارد گوشي

CaptainReza
17-07-2008, 13:48
دوستان W950 دار لطفا بيخيال واكمن 2 بشن.چون خود گوشي واكمن داره و نيازي نيست دوباره نصب كنن.حتي اسكينهاش!

ولی من اسکین میخوام.یعنی هیچ راهی نداره!

SE P990i
17-07-2008, 14:06
اين هم از منوي استارتاپ همرا با آيكن ولي با ميانبرهاي استاندارد گوشي

آقا حسين دست شما درد نكنه .
يه سوال داشتم ميشه استنباي شورتكات رو به اون اضافه كرد تا براي عوض كردن آيكون هاي روي صفحه ديگه نياز به فليپ نباشه ؟
ممنون.

mypicasso
17-07-2008, 14:18
دوستان این هم نسخه جدید Walkman 3.0 که از روی آخرین نسخه Firmware گوشی W960 برداشته شده است.

Mod: Walkman Player v3 (from W960i/R6G04)
Mod's author: SWmail (aka SW)
Mod's version: 1.3

Tested on: P1i (R9K009/GW1)
HPM-82 works properly
This mod does not work on M600i, P990 and badly works on the W950

تست شد 100% [ بر روی p990 , m600 کار نخواهد کرد و بر روی W950 به صورت مشکل دار ظاهر میشود ]

منيع: uiqarena

سلام ! اولا" ممنون واسه تاپیک این فوق العاده!!! :40:
من این هک رو انجام دادم , Walkman player بدون مشکل اجرا میشه ! فقط واسه اینکه تو منوی اصلی Walkman به جای Entertinement اضاف بشه چه باید کرد ؟؟؟

<M>
17-07-2008, 14:26

ممنون ناکازاکی که جواب میدید.:11:
.
ولی لینکای دانلود مشکل دارن.:19:
.
میشه 2باره آپ کنـــــــی. . .:20:

<M>
17-07-2008, 14:33
اينم از يك منوي استارت (PopupMenu) كه تغييرات كاملا در اسكرين شاتها مشاهده ميشه:

فايل eikon.mbm در C:\Resource\App و فايل ZSBPOPUPMENU.rsc رو در مسير C:\Resource\Zsbpopupmenu كپي كنيد.

بازم خودت که اگه بری این تاپیک یحتمل لم یزرع میشه. . .:31:
.
میشه خودمون شورت کات هاشو عوض کنیم. . .چون بعضی برنامه هاشو ما نداریم. . .

amirfelson
17-07-2008, 15:58
خوب جالبه که هیچ کی به داد من نمیرسه .. ممنون بر و بکس

دوستان یه لطفی بکنین این فایل رو دریافت بکنین ولی نریزین رو گوشیتون بعدش عین همین فایلها رو تو گوشیتون پیدا کنین و بذارین که من دانلود کنم کارم راه بیفته ممنون )):

ممنون .. البته اینم بگم کسانی که w950 دارن میتونن کمکم کنند پس دمتون گرم هر چی شما کردین و walkman من )):

abanar
17-07-2008, 16:50
يه پك خيلي زيباي چوپي كه كلا گوشيتون رو به رنگ و حال چوبي در مياره.پيشنهاد ميكنم حتما نصبش كنيد

سلام من فونت های مربوط به استایل چوبی رو ریختم رو رم خودگوشی حالا میخوام پاکشون کنم نمیشه اگه میشه لطف کنین کمک کنید
ممنون میشم

abanar
17-07-2008, 17:02
خوب جالبه که هیچ کی به داد من نمیرسه .. ممنون بر و بکس

دوستان یه لطفی بکنین این فایل رو دریافت بکنین ولی نریزین رو گوشیتون بعدش عین همین فایلها رو تو گوشیتون پیدا کنین و بذارین که من دانلود کنم کارم راه بیفته ممنون )):

ممنون .. البته اینم بگم کسانی که w950 دارن میتونن کمکم کنند پس دمتون گرم هر چی شما کردین و walkman من )):

سلام دوست عزیز
فایلهایی که برات گذاشتم رو هرکدوم که میبینی خالیه واسه اینه که بطور پیشفرض خالی بودن امیدوارم کارت رو راه بندازه

fahcco
17-07-2008, 17:45
چطور میشه به درایو سی با کامپوتر دسترسی داشتp990

fahcco
17-07-2008, 17:56
ما فایلهای فارسی ساز منوهای p990 را روی درایو سی کپی کردیم وسرویس منو ازکار افتاده ونمی شود دایو سی را فرمت کرد چکار باید بکنیم با تشکر

H M R 0 0 7
17-07-2008, 18:43
آقا حسين دست شما درد نكنه .
يه سوال داشتم ميشه استنباي شورتكات رو به اون اضافه كرد تا براي عوض كردن آيكون هاي روي صفحه ديگه نياز به فليپ نباشه ؟
ممنون.
متوجه منظورتون نشدم.:20:

سلام ! اولا" ممنون واسه تاپیک این فوق العاده!!! :40:
من این هک رو انجام دادم , Walkman player بدون مشکل اجرا میشه ! فقط واسه اینکه تو منوی اصلی Walkman به جای Entertinement اضاف بشه چه باید کرد ؟؟؟
خواهش ميكنم.ميتونيد از هك دكمه سخت افزاري استفاده كنيد و واكمن رو روي اون دكمه تنظيم كنيد.

سلام من فونت های مربوط به استایل چوبی رو ریختم رو رم خودگوشی حالا میخوام پاکشون کنم نمیشه اگه میشه لطف کنین کمک کنید
ممنون میشم

به زودي جوابتون رو ميدم.

H M R 0 0 7
17-07-2008, 19:00

ما فایلهای فارسی ساز منوهای p990 را روی درایو سی کپی کردیم وسرویس منو ازکار افتاده ونمی شود دایو سی را فرمت کرد چکار باید بکنیم با تشکر

بارها و بارها تو همين تاپيك گفته شده كه اين فارسي ساز گوشي P990 رو نصب نكنيد.به خاطر همين مشكلات هم هست كه هنوز توي اين تاپيك معرفيش نكردم.شما تا جايي كه من ميدونم چاره اي جز آپديت گوشي نداريد!

asrap
17-07-2008, 19:03
WALKMAN 2.0 mod for p1,m600,p990 by dark Skeleton

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب بالاخره آمد! اما هنوز جا هست که Walkman 3 را هم بر روی گوشی های دیگر ببینیم. اما این Walkman 2 که برای W950 بود روی p1 , p990 , m600 جواب داد و در حال حاضر در اختیار شما قرار گرفت.
این دیگه تنها یک اسکین نیست، خود نرمافزار Walkman 2 هست.با همون ظاهر و کارایی و حتی انیمیشن بک گراندش.
دوستان کاری که میکنید فایل dark_skeleton-walkman2.0_mod_for_m600i-p1i-p990i_EN.rar را دریافت و همه را پس از هک گوشی در درایو C خودتان کپی میکنید

با تشكر از دوست خوبم شهرام در سايت uiqarena

اگه از نارنجي خوشتون نمياد ، تم مشكي هم در فايل BlackWALKMAN.rar هست.

ويرايش:
اين واكمن روي P990 چند تا مشكل ريز و داره كه شما با جايگزين كردن فايل Skin For P990 Without Problem ديگه اون مشكلات رو نخواهيد داشت.فيال ضميمه شده.

سلام عزیز میشه بگی برای رفع این مشکلات این فایل رو دقیقاً کجا بریزم؟
من نصب کردم ولی مشکلاتی از قبیل عدم دسترسی به کم یا زیاد کردن صدا یا منوی music رو دارم:41:

mypicasso
17-07-2008, 19:28
خواهش ميكنم.ميتونيد از هك دكمه سخت افزاري استفاده كنيد و واكمن رو روي اون دكمه تنظيم كنيد.

به زودي جوابتون رو ميدم.

ممنون از جوابت ولی من سوالم یه چیز دیگه بود, من میخوام آیکون واکمن تو منوی اصلی باشه !

اصولا" وقتی واکمن نصب میشه تو منو اصلی میره ( تو گوشیه من مشکل هست ) یا اینکه نه ؟؟

Farbod_h
17-07-2008, 20:12
ممنون میشم

می تونی رم رو در رم ریدر بزاری و فونت ها رو پاک کنی یا به حالت File transfer گوشی رو به pc وصل کنی
یا casp رو off کنی بعد پاک کنی! با ری استارت بعدی فونت های گوشیت به حالت اولیه بر می گرده
اگه منظورتون فون مموری هست! در Z دقیقآ همون مسیر فونت ها یی که در C هست وجود داره! اون فونت ها رو در درایو C ؛ replace کنید

شما گوشی رو خاموش کن و بعد که خاصی روشن کنی وقتی که می خوای phone mod یا flight mod رو انتخاب کنی کد سرویس منو رو بزن احتمالآ میاد . . .

mohammad-p990i
17-07-2008, 20:20
من نصب کردم ولی مشکلاتی از قبیل عدم دسترسی به کم یا زیاد کردن صدا یا منوی music رو دارم:41:

یه راهی برای اینکه تمام چیزهای این واکمن دیده بشن هست شما با فلیپ بسته واکمن رو اجره کنید ( توجه از قبل باید واکمن از تو task manager پاک شده باشه) بعد در فلیپ باز برین واکمن رو اجرا کنید تمام ابزار دیده میشه مثل m600 :10:

amirfelson
17-07-2008, 21:23
سلام دوست عزیز
فایلهایی که برات گذاشتم رو هرکدوم که میبینی خالیه واسه اینه که بطور پیشفرض خالی بودن امیدوارم کارت رو راه بندازه

دوست عزیز ممنون که به فکر بودی . آقا اینا رو ریختم ولی وقتی اجراش میکنم باز نمیاد و ارور میده و فایل mmddatabse رو ارور میگیره که من نفهمیدم این ارورش ماله چیه .. اگه یه بار دیگه لطف کنین و یه راهنمائی چیزی بکنین منو ممنون میشم . اگه بتونی حالت کلی پوشه ها رو بذاری هم خوبه . خلاصه دست در دست هم کمک کنیم این walkman من درست بشه )): :40:

H M R 0 0 7
17-07-2008, 21:31
با کلید جهت نمای سمت راست و چپ امکان کم و زیاد کزدن صدا هست.
بریا دیدن تمام ابزارها در P990 کافیه یک بار روی آیکن باطری یا انت کلیک و سپس دوباره روی واکمن کلیلک کنید

ممنون از جوابت ولی من سوالم یه چیز دیگه بود, من میخوام آیکون واکمن تو منوی اصلی باشه !

اصولا" وقتی واکمن نصب میشه تو منو اصلی میره ( تو گوشیه من مشکل هست ) یا اینکه نه ؟؟

اونو باید به صورت دستی بیاری توی منوی اصلی.از طریق Set folder بیارش تو Main Menu

H M R 0 0 7
17-07-2008, 21:35
یه سری از دوستان گفته بودن که گوشیشون با هک ساین مشکل داره.من امروز یه گوشی که آپدیت نشده بود رو روش هک ساین انجام دادم و دیدم که هیچ برنامه ای روش نصب نمیه و پیغام "این فایل خراب است" رو میده.پس این هک روی گوشی های اپدیت نشده عمل نمیکنه.

SE P990i
17-07-2008, 21:53
متوجه منظورتون نشدم.:20:.

منظورم اينه كه به جاي وصل كردن فليپ براي تغيير دادن آيكون �اي اصلي روي صفحه قسمت شورتكات رو به منوي استارتاپ اضافه كنيد تا ديگر براي عوض كردن آيكون هاي اصلي روي صفحه نياز به وصل كردن فليپ و كليد كردن بر روي مور و بعد از آن شورتكات نباشه اميدوارم منظورم را فهميده باشي حسين جان .

CaptainReza
17-07-2008, 22:32
حسین آقا یعنی هیچ راهی نداره که اسکین واکمن w950 رو تغییر بدم؟!!
اگه میشه یه راهنمایی کن.
ممنون.

mohsentanha
17-07-2008, 23:43
hmr 007اسکین مدیا پلیر گوشیم رو هک کردم ولی مدیا پلیر از کار افتاد و dump fileمیده اگه میشه یه راه حلی بزارین تا به قبل برگرده
گوشیم p1هستش

amirfelson
17-07-2008, 23:55
دوستان من واقعا" شرمندم که با پستام اعصاب همه رو بهم ریختم ولی واقعا" ناراحتم و شما خودتون رو بذارین جای من .. اگه میشه خواهشا" بیاین در حق من خوبی کنین و فایلهای اصلی walkman رو بهم بدین تا walkman ام درست شه .. گناه دارم به خدا D:

Rhodes
18-07-2008, 10:09
نوکر همتونم.بعضی فایلارو مثل status bar یا فونت که توی C کپی میکنم دیگه پاک نمیشن راه دیگ های جز internal formet نیست؟؟؟ ممنون مخخخخخخخخخخخخخخخخخلصصیم

H M R 0 0 7
18-07-2008, 11:19
منظورم اينه كه به جاي وصل كردن فليپ براي تغيير دادن آيكون �اي اصلي روي صفحه قسمت شورتكات رو به منوي استارتاپ اضافه كنيد تا ديگر براي عوض كردن آيكون هاي اصلي روي صفحه نياز به وصل كردن فليپ و كليد كردن بر روي مور و بعد از آن شورتكات نباشه اميدوارم منظورم را فهميده باشي حسين جان .
نه هنوز اینجوری نیومده.فکر نکنم هم بیاد.چوندر حالت فلیپ باز هیچ منویی وجود نداره که بشه تغییر داد.

حسین آقا یعنی هیچ راهی نداره که اسکین واکمن w950 رو تغییر بدم؟!!
اگه میشه یه راهنمایی کن.
ممنون.

دوستان من واقعا" شرمندم که با پستام اعصاب همه رو بهم ریختم ولی واقعا" ناراحتم و شما خودتون رو بذارین جای من .. اگه میشه خواهشا" بیاین در حق من خوبی کنین و فایلهای اصلی walkman رو بهم بدین تا walkman ام درست شه .. گناه دارم به خدا D:

چون W950 ندارم و تست نکردم نمیتونم جوابتون رو بدم.متاسفم.

hmr 007اسکین مدیا پلیر گوشیم رو هک کردم ولی مدیا پلیر از کار افتاد و dump fileمیده اگه میشه یه راه حلی بزارین تا به قبل برگرده
گوشیم p1هستش
هسمن الات تست کردم و مشکلی نداشت.شما دوباره امتحان کنید.اگه نشد فایلهایی که کپی کردین رو پاک کنید.

نوکر همتونم.بعضی فایلارو مثل status bar یا فونت که توی C کپی میکنم دیگه پاک نمیشن راه دیگ های جز internal formet نیست؟؟؟ ممنون مخخخخخخخخخخخخخخخخخلصصیم
دنبال راه حلش هستم.قبلا یادم بود ولی الان یادم رفته.به محض گیر آوردن اینجا میزارم.

mohsentanha
18-07-2008, 12:39
سلام hmr007 من ایکس باکس رو هک کردم ولی 4 تا ازایکن ها تغییر نکرد مثل اس ام اس یا تولز واینا باید چیکار کنم

Re Z a
18-07-2008, 13:30
یه سری از دوستان گفته بودن که گوشیشون با هک ساین مشکل داره.من امروز یه گوشی که آپدیت نشده بود رو روش هک ساین انجام دادم و دیدم که هیچ برنامه ای روش نصب نمیه و پیغام "این فایل خراب است" رو میده.پس این هک روی گوشی های اپدیت نشده عمل نمیکنه.

با عرض خسته نباشید به دوست عزیزم باید بگم کاملا حرفتوت تایید میشه و روی گوشی من خیلی خوب جواب میده

NimoOol.HD2
18-07-2008, 13:33
حسین من میخواستم فونت گوشیم رو عوض کنم . ولی میگه نمیشه . نمی دونی چیکار کنم ؟؟

شهرام_ایرانی
18-07-2008, 13:44

دوستان این هک مطمئن هستید رو p1 جواب میده
چون رو گوشی من ارور میده

abanar
18-07-2008, 14:09
دوست عزیز باکمک شماوچندتا از ترفند دیگه تونستم 3تاش رو پاک کنم ولی فایل regular پاک نمیشهدر ضمن فونت هام رو درایو cهستممنون میشم کمکم کنین

abanar
18-07-2008, 14:13
دوست عزیز باکمک شماوچندتا از ترفند دیگه تونستم 3تاش رو پاک کنم ولی فایل regular پاک نمیشهدر ضمن فونت هام رو درایو cهستممنون میشم کمکم کنین

hamed1297
18-07-2008, 14:27
حسین من میخواستم فونت گوشیم رو عوض کنم . ولی میگه نمیشه . نمی دونی چیکار کنم ؟؟

برو به این تاپیک:

Meysam63310
18-07-2008, 14:31
با سلام
معذرت میخوام که شاید بی مورد باشه
اما میشه آدرس Mail آقای ناکازاکی یا آقا شهرام از سایت uiqarena رو واسم بفرستید؟البته اگه خودشون اجازه دادن
ممنون میشم

Meysam63310
18-07-2008, 14:35
گوشیم p1هستش
با سلام
دوست عزیز شما روپزن گوشیت پایینه احتمالا
اگه اینجوریه ، آپدیت کن درست میشه

asrap
18-07-2008, 14:40
دوستان ببخشید که اینجا سوأل می کنم میشه منو به برنامه های p990 راهنمایی کنید:46:

hamid00009
18-07-2008, 14:41
دوستان این هک مطمئن هستید رو p1 جواب میده
چون رو گوشی من ارور میده
روی گوشی منم ارور میده !!!!!!

amirfelson
18-07-2008, 15:00
سلام حسین جان . داداش من گوشی رو آپدیت کردم و مشکلم حل شد . الان یه سوال دارم . نمیدونم اصلا" جاش اینجا هست یا نه . چه طوری باید تو گوشی به GPRS وصل شد .. راستش 2 تا برنامه دارم که جفتش باید به GPRS وصل شد . یکیش YahooMassenger هست و اون یکیش هم LiveTV کخ میشه تلویزیون دید . اگه راهنمائیم کنی ممنون میشم

vitalli_shervo
18-07-2008, 15:51
برو به این تاپیک:

آقا منم همین مشکلو دارم این پک آیکونی که گذاشته بودین من ریختم رو گوشیم و فونت هاشم ریختم رو درایو c الان هر کاری میکنم نه پاک میشه نه replace میشه
در ضمن این آدرسی که گذاشتی بالا راجع به فونته ولی درباره ی چنین مشکلی صحبت نکرده
من باید چی کار کنم نمیخوام گوشیمو ریست کنم آخه روش نزدیک 2000 تا اس ام اس دارم خواهشن کمک کنید

amirfelson
18-07-2008, 16:04
آقا منم همین مشکلو دارم این پک آیکونی که گذاشته بودین من ریختم رو گوشیم و فونت هاشم ریختم رو درایو c الان هر کاری میکنم نه پاک میشه نه replace میشه
در ضمن این آدرسی که گذاشتی بالا راجع به فونته ولی درباره ی چنین مشکلی صحبت نکرده
من باید چی کار کنم نمیخوام گوشیمو ریست کنم آخه روش نزدیک 2000 تا اس ام اس دارم خواهشن کمک کنید

دوست عزیز شما فونتها رو باید در پوشه D:/resource/fonts بریزی . اگه تو اون تاپیک رفته باشی صفحه 2 پست 17 توضیح کامل داده شده .. اگه طبق اون پیش بری مشکلت حل خواهد شد :40::11:

<M>
18-07-2008, 16:10
ممنون که جواب سوالها رو میدید ممنون.:41:

matrixp990i
18-07-2008, 16:17
ممنون که جواب سوالها رو میدید ممنون.:41:

دوست عزيز سوالتون رو دوباره بگيد تا راهنماييتون كنم .

<M>
18-07-2008, 16:19
بازم خودت که اگه بری این تاپیک یحتمل لم یزرع میشه. . .:31:
.
میشه خودمون شورت کات هاشو عوض کنیم. . .چون بعضی برنامه هاشو ما نداریم. . .

ممنون ناکازاکی که جواب میدید.:11:
.
ولی لینکای دانلود مشکل دارن.:19:
.
میشه 2باره آپ کنـــــــی. . .:20:

آقا جواب اینارم بدید:10:

matrixp990i
18-07-2008, 16:29
آقا جواب اینارم بدید:10:

جواب سوال اولت اينه كه اگه هگز نويسي بلدي مي توني خودت استارت منو رو تغيير بدي و مشكل دومت به دليل اينه كه تو با رپيدشير مشكل داري والا لينك هاي دانلود سالمه من خودم دانلود كردم .

navidoo
18-07-2008, 16:47
ليست هك ها و مدهاي انجام شده

سلام دوستان.چون ممكنه بعضي از دوستان تازه شروع به هك كرده باشن من يك ليست از آخرين هكهاي انجام شده رو در اين پست ميزارم و به محض اينكه هك جديد اومد اين پست رو آپديت ميكنم:

هك ساين(جديد) - ديگر نيازي به ساين كردن برنامه نداريد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کیبورد مجازی P1 برای سایر گوشی های UIQ3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فونتهاي P1 براي رفع مشكلات جزئي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

واكمن پلير 2 WALKMAN 2.0 For P1,M600,P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

واكمن پلير 3 براي P1 - WALKMAN Player 3.0 on SE P1i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

افزایش صدای گوشی های UIQ3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فايل ضميمه شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

انیمیشن های بک گراند واکمن 3 گوشی w960 برای گوشی های P900 و M600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هك سرويس منو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برنامه ای برای تغییر مجوزهای برنامه های نصب شده جاوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هك استارت منوStart Menu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نسخه جديد و كامل هك استارت منو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هك دكمه سخت افزاري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نسخه جديد واكمن پلير 3 (از آخرين فريمور W960) براي P1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

G900 Notes Application - نات پد G900 براي ساير گوشي هاي UIQ3
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون با هم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نسخه جدید هک تغییر مسیر ذخیره سازی فایلهای دریافت شده توسط بلوتوث ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Contacts-Mod_By Gapata ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تغيير ميانبرهاي صفحه اصلي در P990 و برداشتن لوگوي اپراتور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هك دكمه خروج Close Button براي اكثر برنامه هاي گوشي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Messaging MOD for P990i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

استارت منو همراه با آيكن Popup Menu with Icons ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

استارت منو جديد همراه با آيكن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ----- استارت منو جديد با ميانبرهاي استاندارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چند تغيير مفيد در مرورگر وب P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مد جديد تماسها و شماره تلفنها براي P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

==========================================

پك آيكنها و اسكينها:

تغییر اسکین و اسم Media Player به Walkman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Apple Skin براي مديا پلير ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تغییر تمامی آیکن های منو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

WalkMan PowerPack + Player Skin + Gdesk & Theme + MainMenu icons & Others ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تغییر 3 آیکن از 4 آیکن صفحه اول در P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پك منوي براي M600 و w950 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تغییر شکلک های مسیج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اسكين مدياپلير براي P1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کل آیکنهای آیفون برای P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پک Play Station3 برای M600 همراه با پلیر itune ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پك كامل ايكس باكس Xbox Style ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آيكنهاي XBox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آيكنهاي G700 براي ساير گوشيها G700 Icons For Other UIQ3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iPhone Sticker Icons ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

افکتهای بک گراند برای واکمن پلیر گوشی W960 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

15 لوگو برای system info
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iPhone Black Icons ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

يك پك ديگه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iPhone Red Icons with Nike Theme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پك آيكنهاي ويستا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

5 تا پك آيكن يك جور با 5 رنگ مختلف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پک کامل آیکنهای G700 برای P1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پك آيكنهاي dbx lll ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پك آيكنها Darkus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پك آيكنهاي نصبي SIS INSTALLATION PACKAGE OF ICON PACKS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اسكين جديد براي واكمن P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

10 اسکین فوق العاده زیبا برای Walkman2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

New Skin For MediaPlayer & Walkman2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پک انیمیشن و صدای Shutdown و Startup گوشی W960 برای P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

انیمیشن و صدای Shutdown و Startup گوشی W960 برای M600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

انیمیشن و صدای Shutdown و Startup گوشی W960 برای P1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

انیمیشن و صدای Shutdown و Startup ويندوز ويستا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

انیمیشن و صدای Shutdown و Startup براي طرفداران Linkin Park ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

انیمیشن و صدای Shutdown و Startup جديد سوني اريكسون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اسکین جدید واکمن پلایر 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

WoodY Pack - پك(تم+آيكن+فونت) چوبي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ليست هر روز آپديت مي شود

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب HMR007
می خواستم جسارتن پیشنهاد بدم با توجه باینکه پست شماره 2 هر روز زحمت می کشید و آپدیتش میکنید اگر امکانش باشه جلوی هر کدام تو پرانتز تاریخ و ساعت آپ کردن اونو هم بزنین. باز هم از بابت زحماتی که شما و دیگر دوستان می کشید ممنونم.

mohsentanha
18-07-2008, 18:03
با سلام
دوست عزیز شما روپزن گوشیت پایینه احتمالا
اگه اینجوریه ، آپدیت کن درست میشه
قبلش ایفون نصب بود ولی هیچ مشکلی نداشت:41:

sensil
18-07-2008, 19:08
سلام دوستان
منwalkman ريختم رو گوشيم ولي اجرا نمي كنه .دو سه بارم پاك كردم دوباره ريختم نشد.كسي ميدونه چرا؟
مشخصات گوشمم اينه:
cxc162037
cda 162022/9 r6ea29

vitalli_shervo
18-07-2008, 22:51
دوست عزیز شما فونتها رو باید در پوشه D:/resource/fonts بریزی . اگه تو اون تاپیک رفته باشی صفحه 2 پست 17 توضیح کامل داده شده .. اگه طبق اون پیش بری مشکلت حل خواهد شد :40::11:
آقا جان من اینکارو هم کردم و توی d\resource\fonts فونت جدید ریختم ولی بازم نشد انگار اول از رم گوشی فونت ها رو لود میکنه نوبت به مموری کارت نمیرسه حالا چیکار کنم ؟؟؟

mohsentanha
18-07-2008, 23:05
اقا من هک دکمه ی سخت افزاری رو انجام دادم حالا از کجا باید باهاش کار کنم در ضمن مشکلات قبلیم هم درست شد منظورم:اسکین و iconبود

hamed1297
18-07-2008, 23:18
آقا جان من اینکارو هم کردم و توی d\resource\fonts فونت جدید ریختم ولی بازم نشد انگار اول از رم گوشی فونت ها رو لود میکنه نوبت به مموری کارت نمیرسه حالا چیکار کنم ؟؟؟
شما اول باید گوشی رو ریستارت کنید تا تغیر پیدا کنه.

mhf_1411
18-07-2008, 23:46
سلام
یکی از دوشتان کمک کنه
من برنامه New CapsSwitch رو نصب کردم و مراحل رو هم انجام دادم

پوشه private میاد اما پوشه ای به نام sys ندارم تو گوشی
تو pc ام امتحان کردم private هست اما sys نیست:41:

H M R 0 0 7
18-07-2008, 23:53
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب HMR007
می خواستم جسارتن پیشنهاد بدم با توجه باینکه پست شماره 2 هر روز زحمت می کشید و آپدیتش میکنید اگر امکانش باشه جلوی هر کدام تو پرانتز تاریخ و ساعت آپ کردن اونو هم بزنین. باز هم از بابت زحماتی که شما و دیگر دوستان می کشید ممنونم.
با عرض سلامو خوش امد گویی.
1-از نقل قول کردن پستهای بزرگ خودداری کنید
2-فکر نکنم دلیلی برای اینکار باشه.هکها به ترتیب به آخر لیست اضافه میشن
موفق باشید

برای بار پنجم میگم : بزودی جوابشو میگم.

اقا من هک دکمه ی سخت افزاری رو انجام دادم حالا از کجا باید باهاش کار کنم در ضمن مشکلات قبلیم هم درست شد منظورم:اسکین و iconبود
فکر کنم گوشیتون P1 بود.برید از کنترل پنل و قسمت Deivce گزینه Shortcut Button رو روی واکمن بزارید.

H M R 0 0 7
18-07-2008, 23:55
سلام
یکی از دوشتان کمک کنه
من برنامه New CapsSwitch رو نصب کردم و مراحل رو هم انجام دادم

پوشه private میاد اما پوشه ای به نام sys ندارم تو گوشی
تو pc ام امتحان کردم private هست اما sys نیست:41:

دوست عزیز به متن پست اول دقت کنید:

فقط اون توضیحات اضافی اون پایین هم بخونید و بعد برید پست شماره 2 و هر هکی که خواستید انجام بدید.

و این توضیحات اینه:

توضيحات اضافي: بهترين نرم افزار براي كپي كردن فايلها XPlore هست كه ميتونيد از اينجا دانلودش كنيد. بعد از نصب براي ديدن پوشه هاي سيستمي و دسترسي به انها بايد بريد از منوي Tools زير منوي Configuration رو انتخاب كنيد و از صفحه باز شده گزينه Show system files/folders رو فعال كنيد.

hmdfkr
19-07-2008, 00:06
با اجازه حسين خان من جواب شما و دوستان ديگه رو در اين مورد ميدم:
اول با capsswitch گوشي رو هك كنيد.بعد بريد به مسير فونتها داخل درايو سي...حالا تمامي چهار تا فونت رو پاك كنيد...يكي از اونها پاك نميشه و باقي ميمونه...حالا گوشي رو ري استارت كنيد...حالا دوباره بريد سر پوشه فونتها داخل درايو سي و اون يكي رو كه پاك نميشد پاك كنيد و دوباره گوشي رو ري استارت كنيد...حالا قضيه حله...و از اين به بعد مراقب باشيد فونتها رو داخل درايو سي كپي نكنيد چون گاهي ممكنه گوشي اصلا بالا نياد!

H M R 0 0 7
19-07-2008, 09:02

شما كافيه پوشه Fonts رو در درايو C به يك نام ديكه مثل fontgh يا چيزاي ديگه تغيير بديد.سپس اون پوشه رو پاك كنيد.به همين راحتي.

hmdfkr
19-07-2008, 13:17
شما كافيه پوشه Fonts رو در درايو C به يك نام ديكه مثل fontgh يا چيزاي ديگه تغيير بديد.سپس اون پوشه رو پاك كنيد.به همين راحتي.
آخه وقتي گوشي از اون پوشه داره استفاده ميكنه كه نميشه اسمش رو عوض كرد!

H M R 0 0 7
19-07-2008, 14:42
آخه وقتي گوشي از اون پوشه داره استفاده ميكنه كه نميشه اسمش رو عوض كرد!

همونطور كه قبلا گفتم من تست نكرده جواب نميدم.
درسته اون پوشه توسط سيستم استفاده ميشه ولي در حال استفاده نيست.اون پوه و محتوياتش فقط هنگام بالا آمدن گوشي يكبار خونده ميشه و در درايو Z قرار داده ميشه(حافظه در حال استفاده گوشي)
دليل اين كه نميزاره در حالت عادي اين پوشه و محتوياتش رو پاك كني اينه كه گوشي اون رو به عنوان پوشه سيستمي ميشناسه ولي در واقع ازش استفاده نميكنه.وقتي كه تغيير نام بدي ميتوني پاكش كني.

شهرام_ایرانی
19-07-2008, 17:49
همکار جان قربون دستت جواب این پست رو هم میدی ؟

abanar
19-07-2008, 19:09
همونطور كه قبلا گفتم من تست نكرده جواب نميدم.
درسته اون پوشه توسط سيستم استفاده ميشه ولي در حال استفاده نيست.اون پوه و محتوياتش فقط هنگام بالا آمدن گوشي يكبار خونده ميشه و در درايو Z قرار داده ميشه(حافظه در حال استفاده گوشي)
دليل اين كه نميزاره در حالت عادي اين پوشه و محتوياتش رو پاك كني اينه كه گوشي اون رو به عنوان پوشه سيستمي ميشناسه ولي در واقع ازش استفاده نميكنه.وقتي كه تغيير نام بدي ميتوني پاكش كني.
باتشکر از دوست عزیزمونhmr
با تغییر نام پوشه fontsبه راحتی پاک میشه
بازم ممنون از پاسختون

VAHID_J
19-07-2008, 20:00
سلام
من برنامه capsswitch را نصب کردم و روی off گذاشتم .برنامه کیبورد فارسی (difep_none_unsigned) را میخواستم نصب کنم error زیر را میده:
the package uses a protected uid
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟

abanar
19-07-2008, 20:09
سلام
من برنامه capsswitch را نصب کردم و روی off گذاشتم .برنامه کیبورد فارسی (difep_none_unsigned) را میخواستم نصب کنم error زیر را میده:
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
دوست عزیز.شمابایدبرنامه رو ساین کنی
می تونی باهک هایی که در صفحات قبلی هست این کار رو بکنی
برو به
URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

VAHID_J
19-07-2008, 20:13
دوست عزیز.شمابایدبرنامه رو ساین کنی
می تونی باهک هایی که در صفحات قبلی هست این کار رو بکنی

مگه وقتی گوشی هک باشه دیگه احتیاجی به ساین هست؟:21:

abanar
19-07-2008, 20:16
مگه وقتی گوشی هک باشه دیگه احتیاجی به ساین هست؟:21:
برو به

amirfelson
19-07-2008, 20:28
سلام
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟

دوست عزیز تو پست 2 همین تاپیک یه برنامه هست که عنوانش اینه : هك ساين(جديد) - ديگر نيازي به ساين كردن برنامه نداريد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

میری توش و برنامه رو طبق مسیری که داده میریزی بعدش هم حال و صفا :10: :27:

VAHID_J
19-07-2008, 20:28
برو به

ایول داداش حل شد . دستت در نکنه :11:

VAHID_J
19-07-2008, 20:29
دوست عزیز تو پست 2 همین تاپیک یه برنامه هست که عنوانش اینه : هك ساين(جديد) - ديگر نيازي به ساين كردن برنامه نداريد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

میری توش و برنامه رو طبق مسیری که داده میریزی بعدش هم حال و صفا :10: :27:

دمت گرم :10:

choory
19-07-2008, 21:16
حسین جان خسته نباشی.چند وقت بود نتونسته بودم اینجا سر بزنم.واقعا عالی بود.ممنون.

abanar
19-07-2008, 21:17
با سلام
میگم من یه تم رو گوشیم نصب کردم بعد status barگوشیم رفت بعد هر چیو میخواستم باز کنم ارورapplication closed
reason number
3
رو میداد رفتم پوشه هایsys -private-resource-system رو از درایو d پاک کردم بعد که ری استارت کردمبالا نیومد
یعنی تا اونجایی که نواره پر میشه نصفشو میره بعد وای میسه
ضمنا در حالتfast fileهم به گوشی وصل میشه
نمیدونین چی کار باید بکنم؟:41:

H M R 0 0 7
19-07-2008, 22:45
همکار جان قربون دستت جواب این پست رو هم میدی ؟

والا چون P1 تو دستو بالم نیست نمیتونم تست کنم و جواب شما رو بدم.از دوستان اگه کسی P1 داره انی مد معرفی شده در پست #1323 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو انجام بده و جوابشو بده.
ممنون

afshin110
19-07-2008, 22:47
با سلام
میگم من یه تم رو گوشیم نصب کردم بعد status barگوشیم رفت بعد هر چیو میخواستم باز کنم ارورapplication closed
reason number
3
رو میداد رفتم پوشه هایsys -private-resource-system رو از درایو d پاک کردم بعد که ری استارت کردمبالا نیومد
نمیدونین چی کار باید بکنم؟:41:

گوشيتو آپديت كن

afshin110
19-07-2008, 22:48
ببخشيد دوستان يه سوال داخل پرانتز!
كسي ميدونه چه بلايي سر uiqarena اومده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

H M R 0 0 7
19-07-2008, 22:51
حسین جان خسته نباشی.چند وقت بود نتونسته بودم اینجا سر بزنم.واقعا عالی بود.ممنون.

خواهش میکنم عزیز.وظیفست.دلمون واست تنگیده بود.

با سلام
reason number
3
نمیدونین چی کار باید بکنم

هیچ وقت با نصب یک تم گوشی ایجوری نمیشه!حتما یک کاره دیگه انجام دادین.
شما رم رو در بیارین و گوشی رو روشن کنید.البته اگه فایلهای دیگه ای رو از درایو C پاک نکرده باشین.

H M R 0 0 7
19-07-2008, 22:53
ببخشيد دوستان يه سوال داخل پرانتز!
كسي ميدونه چه بلايي سر uiqarena اومده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

والا اینو باید از شهرام بپرسی.میتونی توی ipmart-forum.com گیرش بیاری.
این پروفایلشه:

abanar
19-07-2008, 23:00
خواهش میکنم عزیز.وظیفست.دلمون واست تنگیده بود.

هیچ وقت با نصب یک تم گوشی ایجوری نمیشه!حتما یک کاره دیگه انجام دادین.
شما رم رو در بیارین و گوشی رو روشن کنید.البته اگه فایلهای دیگه ای رو از درایو C پاک نکرده باشین.
من فقط تم رو عوض کردم ضمنا گوشیم w950هست
می خواستم بدونم میتونم گوشیمو آپدیت کنم؟
چون تو حالت phone modeنمیتونم برم
ضمنا من فایلی رو از cپاک نکردم چون هرکاری می خواستم کنم ارور میداد

amirfelson
19-07-2008, 23:10
من فقط تم رو عوض کردم ضمنا گوشیم w950هست
می خواستم بدونم میتونم گوشیمو آپدیت کنم؟
چون تو حالت phone modeنمیتونم برم
ضمنا من فایلی رو از cپاک نکردم چون هرکاری می خواستم کنم ارور میداد

داداش گلم مطمئن باش اگه گوشیتو Update کنی مشکلت حل میشه .. در ضمن قبل آپدیت Contact هاتو سیو کن .. مطمئن باش که آپدیت مشکلتو حل میکنه .. من خودم w950 دارم یه مشکل خفن برام پیش اومد هیچ کاریش هم نمی شد بکنی آپدیت کردم درست شد

H M R 0 0 7
19-07-2008, 23:20
به درخواست مکرر بعضی از دوستان من یک اسکین برای واکمن W950 گیر آوردم که براتون میزارم
2 تا فایل توش هست.اگه اولی نشد دومی رو نصب کنید.

منبع: ir-tci

hamid00009
19-07-2008, 23:20
والا چون P1 تو دستو بالم نیست نمیتونم تست کنم و جواب شما رو بدم.از دوستان اگه کسی P1 داره انی مد معرفی شده در پست #1323 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو انجام بده و جوابشو بده.
ممنون
سلام
من اینا رو گوشیم ریخته بودم ارور میداد بعدش آیکن های باطری و آنتن میرفت . بعد پک قبلی این مجموعه را جایگزین کردم درست شد . فکر کنم مشکل دوستمون به این خاطر باشه که گوشیش آخرین فریمور آپدیت نیست.

abanar
19-07-2008, 23:28
داداش گلم مطمئن باش اگه گوشیتو Update کنی مشکلت حل میشه .. در ضمن قبل آپدیت Contact هاتو سیو کن .. مطمئن باش که آپدیت مشکلتو حل میکنه .. من خودم w950 دارم یه مشکل خفن برام پیش اومد هیچ کاریش هم نمی شد بکنی آپدیت کردم درست شد
می خواستم بدونم آپدیتش چقدرطول میکشه
آخه تا حالا آپدیت نکردم
ضمنا بهpc suit احتیلج داره یا همون برنامه update service کافیه
ضمنا من یه up serviceحدود 3-4ماه پیش دانلود کردمحجمش36.2mbهست ولی نسخه جدیدش حدود26.4mbهست می خواستم بدونم همون خوبه یا جدیدو دانلود کنم؟

choory
19-07-2008, 23:34
آخه تا حالا آپدیت نکردم
ضمنا من یه up serviceحدود 3-4ماه پیش دانلود کردمحجمش36.2mbهست ولی نسخه جدیدش حدود26.4mbهست می خواستم بدونم همون خوبه یا جدیدو دانلود کنم؟

آپدیت به سرعت اینترنتت بستگی داره.من خودم با adsl آپدیت کردم سرعت دانلود هم روی 25 تا30 بود حدودا 1 ساعت طول کشید.
به برنامه pc suite هم احتیاج داره.
هرچه جدیدتر باشه بهتره.
موفق باشید.

vitalli_shervo
19-07-2008, 23:37

آقا Hmr007 واقعا دستت درد نکنه نجاتم دادی

amirfelson
19-07-2008, 23:39
به درخواست مکرر بعضی از دوستان من یک اسکین برای واکمن W950 گیر آوردم که براتون میزارم

منبع: ir-tci

آقایون w950 دار ... حتما" اینو بگیرین و بریزین مطمئن باشین کار میکنه .. مال من دومیش نصب کردم جواب داد .. خیلی خشکله برین حالشو ببرین :40::40:

amirfelson
19-07-2008, 23:42
آخه تا حالا آپدیت نکردم

همون طوری که دوستمون گفت به سرعت ADSL مرتبط هست .. روشش هم اینجاست .. برنامش هم آخرین نسخش هست که خوب بهترینشه .. البته من بدون PC Suite انجام داد و مشکلی پیش نیومد . فقط مث من اشتباه نکن حتما" از Contact هات BACK UP بگیر . ایشاالله که بلدی دیگه :5:

اینم آموزشش .. همون لینکی که بالا گفتم برو حال کن :40:

abanar
20-07-2008, 00:18
همون طوری که دوستمون گفت به سرعت ADSL مرتبط هست .. روشش هم اینجاست .. برنامش هم آخرین نسخش هست که خوب بهترینشه .. البته من بدون PC Suite انجام داد و مشکلی پیش نیومد . فقط مث من اشتباه نکن حتما" از Contact هات BACK UP بگیر . ایشاالله که بلدی دیگه :5:

اینم آموزشش .. همون لینکی که بالا گفتم برو حال کن :40:

ممنون امیدوارم مفید اقع بشه
ضمنا من گوشیم بالانمید تابک آپ بگیرم بهpc suiteهم توحالت fast fileوصل میشه

abanar
20-07-2008, 00:21
ممنون امیدوارم مفید اقع بشه
ضمنا من گوشیم بالانمید تابک آپ بگیرم بهpc suiteهم توحالت fast fileوصل میشه
ضمنا من چجوری میتونم درایورهای گوشیمو روی کامپیوتر نصب کنم وقتی توnormal modeنمیره آیا لازمه که درایورا نصب باشن؟

amirfelson
20-07-2008, 00:25
اصلا" نیازی به این کار نیست چون وقتی میخوای آپدیت کنی گوشی باید خاموش بشه بقیه کارا رو خودش میکنه .. از اونجائی که گوشیت بالا نمیاد باید کلا" با درایو C یهنی مموری خود گوشی ( نه مموری که 4 گیگ هست ) خداحافظی کنی . پس Contact ها SMS هات نابود میشن .

H M R 0 0 7
20-07-2008, 00:31
دیگه قرار نشد دوستان نحوه اپدیت کردن گوشیشون رو توی این تاپیک ادمه بدن!
کلوپ مربوط به هر گوشی هست .می تونن اونجا مشکلشون رو مطرح کنن.

ممنون

abanar
20-07-2008, 00:40
دیگه قرار نشد دوستان نحوه اپدیت کردن گوشیشون رو توی این تاپیک ادمه بدن!
کلوپ مربوط به هر گوشی هست .می تونن اونجا مشکلشون رو مطرح کنن.

ممنون
من معذرت میخواهیم
توی کلوپw950 کسی جوابمو نداد گفتم اینجا مطرح کنم زودتر جواب میگیرم

Vahid67
20-07-2008, 08:36
ببخشید من تازه کارم اگه میشه یکی به من بگه که وقتی من این فایل ها رو دانلود کردم(فایل های مربوط به بخش هک در قسمت های مختلف مثل واکمن و...) بعدش وقتی میخوام از حالت زیپ دربیارم یه فولدر میاد که توش چندتا فولدر و یه سری فایل هست یعنی مثل بقیه فایل نصب نیست من باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟

hamid00009
20-07-2008, 09:45
ببخشید من تازه کارم اگه میشه یکی به من بگه که وقتی من این فایل ها رو دانلود کردم(فایل های مربوط به بخش هک در قسمت های مختلف مثل واکمن و...) بعدش وقتی میخوام از حالت زیپ دربیارم یه فولدر میاد که توش چندتا فولدر و یه سری فایل هست یعنی مثل بقیه فایل نصب نیست من باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟
شما باید فایل ها را در همان مسیر ها کپی کنید مثلا c درایو گوشی و d درایو مموری حتما هم باید برنامه x-plor را داشته باشی

اینم توضیحات دوست زحمتکشمون در مورد نصب واکمن 3 :

نوشته شده توسط H M R 0 0 7 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamid00009
20-07-2008, 09:50
پوسته برای walkman 3 .

خودم تستش نکردم

3rfan
20-07-2008, 10:32
Call Log Mod Version 2
Improved Contacts Mod

مد جديد براي Call Log و Contact در گوشي P990
تغييرات در عكسها قابل مشاهده مي باشد:

سلام اگه میشه ایکن باتری و انتن این اسکرین شات رو برای من اینجا قرار دهید

CaptainReza
20-07-2008, 11:42

حسین آقا واقعا ممنون.خیلی عالی بود.امیدوارم بقیه اسکین ها رو هم به این صورت بذارین.
واقعا از زحماتتون تشکر میکنم.

alinorton2006
20-07-2008, 13:27
سلام به همه.
من logo vista + icon vista +start menuرو روي گوشيم ريختم. بعد چون گوشيم خيلي هنگ مي كرد كل memory رو فرمت كردم وبعد گوشي رو master reset كردم بعد گوشي بهتر شد و من start menu كه آيكون داشت رو ريختم (يعني overwrite كردم) بعد منوي بالاي صفحه رفت ومن گفتم شايد خاموس وروشن كنم درست بشه ولي حالا ديگه گوشيم رو كه روشن مي كنم صفحه ي سياه هست وفقط چراغ دكمه ها روشن مي شه ومن هيچ كاري نمي تونم بكنم !!!
خواهشا زودتر كمكم كنيد
THANKS

Ameen
20-07-2008, 14:52
thx 4 ever

alinorton2006
20-07-2008, 16:53
يكي جوابمو بده

من logo vista + icon vista +start menuرو روي گوشيم ريختم. بعد چون گوشيم خيلي هنگ مي كرد كل memory رو فرمت كردم وبعد گوشي رو master reset كردم بعد گوشي بهتر شد و من start menu كه آيكون داشت رو ريختم (يعني overwrite كردم) بعد منوي بالاي صفحه رفت ومن گفتم شايد خاموس وروشن كنم درست بشه ولي حالا ديگه گوشيم رو كه روشن مي كنم صفحه ي سياه هست وفقط چراغ دكمه ها روشن مي شه ومن هيچ كاري نمي تونم بكنم !!!
خواهشا زودتر كمكم كنيد

amirfelson
20-07-2008, 20:56
آقا من شنیدم با هک میشه به گوشیهای سونی منشی تلفن یا چراغ قوه اضافه کرد .. میشه واقعا" اگه بشه چی میشه !!!!

hamid00009
20-07-2008, 21:07
آقا من شنیدم با هک میشه به گوشیهای سونی منشی تلفن یا چراغ قوه اضافه کرد .. میشه واقعا" اگه بشه چی میشه !!!!
چراغ قوه g700 را هک کردن ولی منشی تلفن نه

amirfelson
20-07-2008, 22:42
چراغ قوه g700 را هک کردن ولی منشی تلفن نه

g700 چه طوری هک کردن .. ببین من w950 دارم . دوربین و فلش و اینا نداره من شنیدم یه هک میریزن رو گوشی که مانیتور تبدیل به فلش میکنه .. حقیقت داره ؟ منشی تلفن هم باید باشه . چون هک قادر به انجام هر کاری هست :31: خدا کنه که حقیقت داشته باشه :5:

p6tr
20-07-2008, 23:25
آقا این برنامه رو که واسه هک گذاشتین عالیه و مثلا میتونم باهاش وقتی off هست مسیج هامو با e-xplore ذخیره کنم (همه رو یکجا)
دستتون درد نکنه. یه سئوال هم داشتم اگه این گزینه همیشه Off بمونه ضرری نداره ؟ مثلا ویروسی نمیشه؟

Ultimator
20-07-2008, 23:26
سلام دوستان ..
من گوشیمو هک کردمو کیبورد فارسی رو نصب کردم اما وقتی پک آیکون های آی فون رو ریختم روش دوتا آیکون phone و Call log ( آیکون های سمت راست تو حالت استند بای فلیپ باز ) پرید ! یعنی نمیشه انتخابشون کرد ! یه پک دیگه هم ریختم بازم حل نشد تازه آیکون منوی اصلی هم مثل الماس شد :13:
چه کنم ؟!

<M>
20-07-2008, 23:38
آقا این برنامه رو که واسه هک گذاشتین عالیه و مثلا میتونم باهاش وقتی off هست مسیج هامو با e-xplore ذخیره کنم (همه رو یکجا)
دستتون درد نکنه. یه سئوال هم داشتم اگه این گزینه همیشه Off بمونه ضرری نداره ؟ مثلا ویروسی نمیشه؟

نمیشه همچین حرکتی کرد. . .لااقل من خبر ندارم...اخه مسیجارو از کجا میشه کشید بیرون. . .آدرسشو پیدا کردی به همه بگو استفاده کنن:31:
.
نه ضرری نداره.
فقط اتفاقی که میوفته اینه که فایلو فولدرایه سیستمیت از حالت hidden در میادو show میشن.:5:

mohsentanha
20-07-2008, 23:42
اقا من اشتباهی فونت رو ریختم توی c مستر ریست هم کردم ولی درست نشد
گوشیم p1هستش
در ضمن نمیشه یه جوری c رو فرمت کرد گوشیه من فقط قادر به فرمت مموری استیک هست
اقا من باید چیکار کنم که درست شه

p6tr
20-07-2008, 23:47
ببخشید آیفون هم Uiq3 است؟

s-a-l-i-m
20-07-2008, 23:48
سلام.......من نمی تونم اون فایلی که واسه دان گذلشتید دانلود کنم....................اگه همون برنامه رو اپ کنین ممنون میشم اگه برنامه ساده تری هست معرفی کنید البته با اموزش...........

<M>
21-07-2008, 00:03
گوشیم p1هستش

تو یکی از پست ها آقا حسین گفتند فولدر Fonts رو به یه چیز دیگه تغییر بده بعد پاکش کن.انشاالله که درست میشه غصه نخور......
.
از طریق سرویس منو گوشیتو فرمت دادی.؟

<M>
21-07-2008, 00:04
ببخشید آیفون هم Uiq3 است؟

نه عزیزه دله برادر پلتفرمش مکینتاشه.
.
راستی فکر نمیکنی این سوالت ربطی به این تاپیک نداره.!؟؟؟؟

mohsentanha
21-07-2008, 08:28
تو یکی از پست ها آقا حسین گفتند فولدر Fonts رو به یه چیز دیگه تغییر بده بعد پاکش کن.انشاالله که درست میشه غصه نخور......
.

از سرویس منو بلد نیستم اگه میدونی بگو
گوشیم p1
قثط مستر ریستش رو بلد بقیه رو نمیدونم

shahshahani
21-07-2008, 09:10
بالا ستاره پايين پايين ستاره پايين ستاره رو بزن
منظور از بالا و پايين جاك دايل هست

mohsentanha
21-07-2008, 11:13
.
اقا دستت درد نکنه درست شد

H M R 0 0 7
21-07-2008, 13:38
گوشیم p1هستش
همونطور که گفتم و دوستان هم اشاره کردن:

سلام دوستان ..
من گوشیمو هک کردمو کیبورد فارسی رو نصب کردم اما وقتی پک آیکون های آی فون رو ریختم روش دوتا آیکون phone و Call log ( آیکون های سمت راست تو حالت استند بای فلیپ باز ) پرید ! یعنی نمیشه انتخابشون کرد ! یه پک دیگه هم ریختم بازم حل نشد تازه آیکون منوی اصلی هم مثل الماس شد :13:
چه کنم ؟!

نیما جان هنوز مشکلت حل نشده داداش؟
ببین با Swis یه بار Recliam کن بعد بدونی اینکه هیچ برنامه ای رو اجرا کنی (حتی منوی اصلی و صحفه اصلی) برو توی Xplor ویکی از آیکنهای نصبی رو نصب کن.

سلام.......من نمی تونم اون فایلی که واسه دان گذلشتید دانلود کنم....................اگه همون برنامه رو اپ کنین ممنون میشم اگه برنامه ساده تری هست معرفی کنید البته با اموزش...........

همه فایلها ضمیمه سایت شدن و امکان نداره که دانلود نشن.

ramkalkhan
21-07-2008, 14:51

من اين پك رو نصب كردم و خوشم نيومد خواستم پاكش كنم ولي نتونستم فولدر فونت از درايو c رو پاك كنم چيكار كنم؟

vitalli_shervo
21-07-2008, 16:05
میشه قفل آیفون رو گذاشت بجای قفل اصلی گوشی
یعنی وقتی دستی گوشی رو قفل میکنی دیگه قفل گوشی نیاد قفل آیفون بیاد

H M R 0 0 7
21-07-2008, 19:04
من اين پك رو نصب كردم و خوشم نيومد خواستم پاكش كنم ولي نتونستم فولدر فونت از درايو c رو پاك كنم چيكار كنم؟

اگه پست قبلی رو میخوندین متوجه میشدین:

mohsentanha
21-07-2008, 22:25
سلام اقا من contacts رو نمی تونم باز کنم ومی نویسه:domp file created

باید چیکار کنم اصلا به منوی دفترچه تلفن دست رسی ندارم
و اگه ممکنه یکی از دوستانی که p1 داره فایل هایsysو system رو برام up کنه خیلی ضروری هست و حتما می خوام
اگه کسی حافظه تلفنp1اکبندشو داره هم اشکالی نداره
فقط زود تر

hiva_59
22-07-2008, 01:09
سلام
دو تا درخواست داشتم:
1-اين برنامه qobexlistene.sis براي گوشي من(P990)چند تا باگ بزرگ داره:
اولاً سرعت ارسال و دريافت بلوتوث نسبت به قبل كم شده
ثانياً خيلي از اوقات براي دريافت فايل از طريق بلوتوث با مشكل مواجه مي شم يعني يا موبايل من توسط گوشي فرستنده شناسايي نمي شه و يا اينكه موقع دريافت فايلها با خطا مواجه مي شه
از طرفي هم هر كاري مي كنم نمي تونم برنامه رو uninstall كنم و واقعاً به مشكل برخوردم. از دوستاني كه ذر اين زمينه مي تونن كمك كنن خواهش مي كنم پيشنهادشون رو همينجا مطرح كنن تا اين مشكل كه احتمالاً خيليهاي ديگه هم بهش برخوردن يه جوري حل بشه...
2-بعد از هك كردن گوشيم هر بار كه اونو restart ميكنم ازم درخواست مي كنه كه برنامه DIFEP رو نصب كنم. به نظر شما مشكل از كجاست؟ و آيا راه حلي براش وجود داره يا نه؟
ممنون از راهنماييتون

asd111
22-07-2008, 08:42
سلام
من w950دارم فایلnew capswitch رو روی گوشیم نصب کردم وofکردم بعدش xploreنصب کردم ولی داخل منوی tools گوشیم configuration وجود نداره تا من Show system files/folders فعال کنم اگه میشه راهنمایی کنید.

Rhodes
22-07-2008, 10:27
سلام
من w950دارم فایلnew capswitch رو روی گوشیم نصب کردم وofکردم بعدش xploreنصب کردم ولی داخل منوی tools گوشیم configuration وجود نداره تا من Show system files/folders فعال کنم اگه میشه راهنمایی کنید.

باید بری تو x-plore بعد دکمه 0رو بزن اون موقع میبینیش راحت تیکشو بزن وحالشو ببر

ramkalkhan
22-07-2008, 12:12
اگه پست قبلی رو میخوندین متوجه میشدین:
مرسي ممنون حل شد

Rhodes
22-07-2008, 13:54
میگم میشه دکمه alt رو به 950 اضافه کرد؟
میشه تو pic gallery عکسا 3یا4 تایی کنارهم باشند؟
میشه اصلا شکل منو عوض شه بشه ردیفی ولی نه عین اون که توی خود گوشی هست؟

بی زحمت یکی به اینا جواب بده.
دانلود منیجر برای گوشی نداریم؟

ali_26
22-07-2008, 14:12
بی زحمت یکی به اینا جواب بده.
دانلود منیجر برای گوشی نداریم؟

تا اونجایی که من می دونم نه نداریم ولی واسه نوکیا دیدم ولی uiq3 رو ندیدم:41:

NimoOol.HD2
22-07-2008, 14:41
سلام حسین جان
اون قفا آیفونه ، نسخه ی اصلیش نیومد؟

asrap
22-07-2008, 17:24
آقا من یه برنامه نصب کردم و گوشیمو مستر ریست کردم و اون برنامه نیست شد. دوباره که کیخام نصب کنم میگه قبلاً نصب شده چیکار کنم که دوباره نصبش کنم.:41:

alinorton2006
22-07-2008, 23:35
سلام وخسته نباشيد به همه.
آقا من مجبور شدم بدم گوشيم رو فلش كنن ولي حالا ديگه هك نمي شه بايد چي كارش كنم از اين موضوع واقعا رنج مي برم كمكم كنيد!!!

H M R 0 0 7
23-07-2008, 00:03
فارسی ساز P990

همین اول بگم که تمام مسئولیت این هک به عهده خودتونه و من هیچ تضمینی بهش نمیکنم.فقط اینو میگم که من روی گوشی آپدیت شده تست کردم و مشکلی نداشت.به خاطر همین اینجا میزارمش.امیدوارم روی گوشی شما هم مشکلی نداشته باشه.

این فارسی ساز توسط saeid000 در سایت فریزموبایل قرار داه شده و توضیحات هم از اونجا برداشتم:

این ورژن فارسی ساز به راحتی نصب میشه و شما میتونید هم زبان فارسی انتخاب بکنید و هم زبان انگلیسی هر کدوم که خواستید من این برنامه را روی یه فایل زبان آمریکایی سوار کردن که شما در داخل گوشی با انتخاب زبان آمریکا اینگلیش زبان فارسی را در گوشی خود خواهید داشت

اینم اسکرین شاتها...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با انتخاب گزینه American English در قسمت انتخاب زبان میتونید گوشی خود را فارسی کنید و نیز میتوانید برای انگلیسی کردن هم UK English را زده ودوباره گوشی خود را انگلیسی کنید در ضمن میتونید قسمت Uninstall پاکش کنید.
همچنین باید فونت فارسی هم رو گوشی ریخته باشید.

اگه فایل اولی کار نکرد فایل دومی رو نصب کنید.

alinorton2006
23-07-2008, 00:11
آقا من مجبور شدم بدم گوشيم رو فلش كنن ولي حالا ديگه هك نمي شه بايد چي كارش كنم از اين موضوع واقعا رنج مي برم كمكم كنيد!!!

mohammad-p990i
23-07-2008, 05:32
:40:با اجازه آقا حسین :40:

اسکین برای walkman 2

اسکین winamp 5.5( با دو طرح)

برای دانلود فقط کافی این لینک رو تو قسمت آدرس دهی دستی (همین Add)برنامه دانلودتون کپی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

این هم یه اسکین دیگه با چهار رنگ مختلف ( آبی ، قرمز ، نارنجی ، سبز )

برای دانلود فقط کافی این لینک رو تو قسمت آدرس دهی دستی (همین Add)برنامه دانلودتون کپی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

H M R 0 0 7
23-07-2008, 07:46

منظورتون چیه هک نمیشه؟ رو چه حسابی میگین؟
Caps Switch جدید رو نصب کردین؟ نباید هیچ مشکلی وجود داشته باشه.پست اول رو دوباره بخونید.

:40:با اجازه آقا حسین :40:

اسکین برای walkman 2

اسکین winamp 5.5( با دو طرح)
....
خیلی قشنگ بود.ولی لطف کن یه جای دیگه آپلود کن با لینک مستقیم تا بزارمش تو لیست.من که نتونستم دانلودش کنم.

asd111
23-07-2008, 11:05
سلام
من اسکین w950 ریختم تو گوشیم هیچ کدومش نصب نمیشه مینویسه the pachage uses a protected uid.
اگه میشه راهنماییم کنید.

shahshahani
23-07-2008, 11:54
سلام
من اسکین w950 ریختم تو گوشیم هیچ کدومش نصب نمیشه مینویسه the pachage uses a protected uid.
اگه میشه راهنماییم کنید.

خوب عزیز باید هک ساین رو ریخته باشی قبلش
موفق باشی

asd111
23-07-2008, 16:43
خوب عزیز باید هک ساین رو ریخته باشی قبلش
موفق باشی

اقا خیلی ممنون درست کردم.

amir_sa
23-07-2008, 17:07
من پك آيكن هاي قهوهاي آيفون رو ريختم ، الان كه مي خوام فولدر resourse گوشي رو با يه سري آيكن هاي state bar جديد اضافه كنم نميشه . وقتي جايگزين مي كنم بعدش هم گوشي رو 3 - 4 بار رستارت ميكنم بازم عوض نميشه .
در ضمن اون آيكن ها رو هم پاك كردم يه سري ديگه ريختم ولي 2 تا از 4 تا آيكن اصلي هم عوض نشده . چي كار كنم؟

afshin110
23-07-2008, 19:57
فارسی ساز P990

همین اول بگم که تمام مسئولیت این هک به عهده خودتونه و من هیچ تضمینی بهش نمیکنم.فقط اینو میگم که من روی گوشی آپدیت شده تست کردم و مشکلی نداشت.به خاطر همین اینجا میزارمش.امیدوارم روی گوشی شما هم مشکلی نداشته باشه.

این فارسی ساز توسط saeid000 در سایت فریزموبایل قرار داه شده و توضیحات هم از اونجا برداشتم:

این ورژن فارسی ساز به راحتی نصب میشه و شما میتونید هم زبان فارسی انتخاب بکنید و هم زبان انگلیسی هر کدوم که خواستید من این برنامه را روی یه فایل زبان آمریکایی سوار کردن که شما در داخل گوشی با انتخاب زبان آمریکا اینگلیش زبان فارسی را در گوشی خود خواهید داشت

اینم اسکرین شاتها...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با انتخاب گزینه American English در قسمت انتخاب زبان میتونید گوشی خود را فارسی کنید و نیز میتوانید برای انگلیسی کردن هم UK English را زده ودوباره گوشی خود را انگلیسی کنید در ضمن میتونید قسمت Uninstall پاکش کنید.

آقا من نصب كردم با شماره 14
1-در بعضي از كلمات فارسي شده بجاي حرف ي مربع است.
2-در حالت فليپ بسته گزينه هاي menu , calls انگليسي است. (و حتي بعضي كلمات در منوهاي ديگر)
3-در حالت فليپ باز موقع تايپ با صفحه كليد حروف فارسي را نشان ميدهد ولي هيچ چيز تايپ نميكند .
4-در حالت فليپ بسته فارسي تايپ نميكند .
5-ترتيب منوها مانند انگليسي نيست.

afshin110
23-07-2008, 19:58
فارسی ساز P990

اینم اسکرین شاتها...

من نصب كردم با شماره 14
1-در بعضي از كلمات فارسي شده بجاي حرف ي مربع است.
2-در حالت فليپ بسته گزينه هاي menu , calls انگليسي است. (و حتي بعضي كلمات در منوهاي ديگر)
3-در حالت فليپ باز موقع تايپ با صفحه كليد حروف فارسي را نشان ميدهد ولي هيچ چيز تايپ نميكند .
4-در حالت فليپ بسته فارسي تايپ نميكند .
5-ترتيب منوها مانند انگليسي نيست.

mohammad-p990i
23-07-2008, 20:19
خیلی قشنگ بود.ولی لطف کن یه جای دیگه آپلود کن با لینک مستقیم تا بزارمش تو لیست.من که نتونستم دانلودش کنم.

بفرما این هم با لینک مستقیم

sJaguar
23-07-2008, 20:39
دوستان ببخشید الان وقت زیادی ندارم که همه مطالب رو بخونم واسه همین سوال میکنم.

روی پی 1 با این هک آیا نیازی به آپدیت هست؟

این هک عواقبی نداره و بعد از این که گوشی رو هک کردیم به مشکلی نظیر اینکه گوشی رو نشه اپدیت کرد و ... نمیخوریم؟

ضمنا از از دوست عزیز hmr007 صمیمانه سپاسگزارم.

H M R 0 0 7
23-07-2008, 21:09
دوستان ببخشید الان وقت زیادی ندارم که همه مطالب رو بخونم واسه همین سوال میکنم.

روی پی 1 با این هک آیا نیازی به آپدیت هست؟

این هک عواقبی نداره و بعد از این که گوشی رو هک کردیم به مشکلی نظیر اینکه گوشی رو نشه اپدیت کرد و ... نمیخوریم؟

ضمنا از از دوست عزیز hmr007 صمیمانه سپاسگزارم.

نیازی به آپدیت نیست.ولی اگه اپدیت باشه بهتره.روی گوشی اپدیت نشده تست کردم و هیچ مشکلی نداشت.
عواقبی نداره مگر در مواردی که ذکر شده در هر هک.تقریبا 95% هکهای این تاپیک عواقبی نداره
گوشی در هر صورت اپدیت میشه.

خواهش میکنم.

NimoOol.HD2
23-07-2008, 23:20
فارسی ساز P990

سلام
ممنون بابت اینا HMR عزیز
فقط یه چیز جالب :
چون من یه نوع فونت خوشگلی ریخته بودم رو گوشیم ، ( فقط انگلیشش خوشگله ) فارسیش که ضایع بود ، مجبور شدم دوباره برگردونم روی اون حالت اولش ولی جالب بود ، میگفت : آیا شما مطمئنید برای پاک کردن English uk ، منم با ترس و لرز زدم بله و دیدم گوشیم انگلیسی شد .
حالا توی مسیجینگم ، دکمه ی ( فکر کنما این بود) Sys Email شده ، ایمیل همگام شده !!

saeid127
24-07-2008, 08:36
سلام دوستان!
یه سوال: هکی هست که بشه منو اصلی رو تغییر داد؟
از وقتی که زبان فارسی رو نصب کردم 5 تا از آیکن ها اسمشون فارسی مونده (اونایی که فولدر هستند مثل tools و...)
می خوام دوباره انگلیسی بشه!

alinorton2006
24-07-2008, 18:53
سلام.
اين SWmail SIS installer Mos چيه؟

punisher 007
24-07-2008, 21:37
سلام دوستان!
یه سوال: هکی هست که بشه منو اصلی رو تغییر داد؟
از وقتی که زبان فارسی رو نصب کردم 5 تا از آیکن ها اسمشون فارسی مونده (اونایی که فولدر هستند مثل tools و...)
می خوام دوباره انگلیسی بشه!
اگه ميخواي اسمشو تغيير بدي بايد از z:\resource\apps\agenda_loc.rsc را به

c:\resource\apps
كپي كني بعد با هكس اديتور نامش را تغيير بدي
ببخشيد كه گنگ بود:40:

punisher 007
24-07-2008, 21:38
سلام.
اين SWmail SIS installer Mos چيه؟
بعضي از برنامه ها براي نصب شدن نياز به مجوز دارن كه اگه نداشته باشن نصب نميشن ........با اين هك ديگه برنامه ها مجوز نميخوان:40:

saeid127
25-07-2008, 08:43
اگه ميخواي اسمشو تغيير بدي بايد از z:\resource\apps\agenda_loc.rsc را به

c:\resource\apps
كپي كني بعد با هكس اديتور نامش را تغيير بدي
ببخشيد كه گنگ بود:40:

بازم خوبه خودت اشاره کردی که گنگ بود!:20:
این هکس ادیتور چی هست؟

punisher 007
25-07-2008, 10:43
بازم خوبه خودت اشاره کردی که گنگ بود!:20:
این هکس ادیتور چی هست؟
اگه x-plore داشته باشي با آن ميتوني فايل را اديت كني خودت تنو منو هاش بگرد

amir_sa
25-07-2008, 11:13
من پك آيكن هاي قهوهاي آيفون رو ريختم ، الان كه مي خوام فولدر resourse گوشي رو با يه سري آيكن هاي state bar جديد اضافه كنم نميشه . وقتي جايگزين مي كنم بعدش هم گوشي رو 3 - 4 بار رستارت ميكنم بازم عوض نميشه .
در ضمن اون آيكن ها رو هم پاك كردم يه سري ديگه ريختم ولي 2 تا از 4 تا آيكن اصلي هم عوض نشده . چي كار كنم؟
چرا كسي جواب منو نداد ؟

hamed1297
25-07-2008, 14:37
شما باید این کار رو وقتی انجام بدید که گوشی از این موارد استفاده نمیکنه.مثلا مموری رو توی مموری ریدر بگذارید.یا اینکه مموری رو خارج کنید و گوشی رو بدون مموری کارت ریستارت کنید.
بعد از اون که گوشی بالا اومد مموری رو بگذارید.حالا میتونید پاک یا جایگزینشون کنید.
امیدوارم جواب بده.

alinorton2006
25-07-2008, 15:47
سلام من بدون اين كه qobexlistene.sis (برنامه ي تغيير مسير بلوتوث)را ساين كنم تو گوشيم كپي كردم ولي كار نكرد .
بعد فهميدم كه بايد ساين يشه .و تمام كارهاي ساين كردن رو انجام دادم ولي الان مي گه This software is already installed on this device! . البته من توضيحي كه براي mod قبلي رو داده ايد متوجه نشدم واصلا نمي دونم كدوم فايل رو بايد remove كنم.در ضمن گوشي من يك زبان بيشتر نداره و وقتي مي خواهم farsi رو كه از سايت sony ericsson گرفتم نصب كنم مي گه شما SEMCEZPlatformID رو نياز داريد.(راستي من قبلا اين با qobexlistene.sis كار كرده بودم ولي از موقعي كه گوشيم رو فلش كردم دچار همه ي اين مشكلات شدم.

punisher 007
25-07-2008, 18:11
سلام من بدون اين كه qobexlistene.sis (برنامه ي تغيير مسير بلوتوث)را ساين كنم تو گوشيم كپي كردم ولي كار نكرد .
بعد فهميدم كه بايد ساين يشه .و تمام كارهاي ساين كردن رو انجام دادم ولي الان مي گه This software is already installed on this device! . البته من توضيحي كه براي mod قبلي رو داده ايد متوجه نشدم واصلا نمي دونم كدوم فايل رو بايد remove كنم.در ضمن گوشي من يك زبان بيشتر نداره و وقتي مي خواهم farsi رو كه از سايت sony ericsson گرفتم نصب كنم مي گه شما SEMCEZPlatformID رو نياز داريد.(راستي من قبلا اين با qobexlistene.sis كار كرده بودم ولي از موقعي كه گوشيم رو فلش كردم دچار همه ي اين مشكلات شدم.
هكي كه براي بلو توش هست را انجام نديد ورژن قديمي ترشو انجام بديد بهتره

alinorton2006
25-07-2008, 18:38
ميشه ورژن قديميشو برام بذارين!

shahshahani
26-07-2008, 08:14
فارسی ساز P990

سلام حسین خان دستت درد نکنه ولی چند تا مشکل:
1- خیلی خیلی طول میکشه تا نصب بشه.
2- همونجوری که نیما خان اشاره کردن ترجمه بعضی جاهاش خوب نیست
3- از همه مهمتر اینکه بعضی از هک ها از کار می افته. مثل:
(1) هک مربوط به مسیج و کانتکت های سریع در آن
(2) هک مربوط به بستن بعضی برنامه ها یا همون هک close
(3) هک آیکن های ویستا
و.....
4- موقع بالا اومدن دکمه های شماره گیری برای وارد کردن فون لوک در حالت فلیپ باز غیب میشن.
5- خیلی خیلی گوشی کند میشه و زور میزنه تا یه برنامه ساده مثل منو اصلی رو باز کنه.
و......

در ضمن اون فایل 15 آپگرید 14 هست و به تنهایی نصب نمیشه.
موفق باشی.

alinorton2006
26-07-2008, 10:52
سلام.
آقا كسي ورژن قديمي تغيير مسير بلوتوث رو داره برام بذاره تو سايت تو رو به خدا كمك كنين خيلي ضايعه كه هر چي برام ميفرستن مي ره تو inbox sms هام !كمك! راستي گوشي من P1 هست

H M R 0 0 7
26-07-2008, 13:31
سلام.
آقا كسي ورژن قديمي تغيير مسير بلوتوث رو داره برام بذاره تو سايت تو رو به خدا كمك كنين خيلي ضايعه كه هر چي برام ميفرستن مي ره تو inbox sms هام !كمك! راستي گوشي من P1 هست

اون قبلی مشکل داشت.به خاطر همین برداشتمش.

alinorton2006
26-07-2008, 13:41
خب پس راهنماييم كنيد ورژن جديد شو نصب كنم. راستي من ديگه پول فلش كردن گوشي ندارم بدم:46: راهتون مطمئن باشه !
دم همتون گرم!

Original Titan
26-07-2008, 13:43
اون قبلی مشکل داشت.به خاطر همین برداشتمش.
به نظر من به مشكلش ميرزيد
همچين مشكل حادي هم نبود

H M R 0 0 7
26-07-2008, 13:56
به نظر من به مشكلش ميرزيد
همچين مشكل حادي هم نبود

من تو همه این هکها فقط به خاطر همون یدونه هک مجبور به اپدیت شدم!

alinorton2006
26-07-2008, 14:14
خب حالا يه فكري به حاله من بيچاره كنيد:41:

m.s.f
26-07-2008, 14:28
سلام
ببخشید یه سوال داشتم !
مثلا من با روش جدید که توو پست اول هست ، گوشیمو (p990) هک میکنم .
حالا مثلا فایلهایی که برای هک یه قسمتی از گوشی هست رو میگیرم (مثلا پک آیکونهای آیفون) و اونو توو مسیر مورد نظر توو درایو C کپی میکنم .
1 - آیا این فایلی که دان میکنم رو باید با کامپیوتر و pc suite به جای مورد نظرش بریزم یا اینکه اول بریزم جای دیگه مثلا توو مموری کارت ، بعد با x-plore که حالا دیگه بعد از هک فایلهای سیستمی رو نشون میده توو مسیر مورد نظر کپی کنم ؟
2 - اگه به هر دلیلی از اون هکی که انجام دادم ( مثلا آیکونهای آیفون ) خوشم نیومد با پاک کردن اون فایلها همه چی مثله اولش میشه ؟ اصلا x-plore اون فایل ها رو پاک میکنه ؟

میدونم خیلی سوال سطحی هست ولی من تا حالا میترسیدم گوشی رو هک کنم و به همین خاطر به این تاپیک نمیومدم . امروز توو پست اول ، روش جدید ( واسه من جدید ) رو دیدم و میخوام انجام بدم . به نظر خیلی ساده میاد بر خلاف اون روش قدیمیش .

حالا یکی جواب سوالامو بده لطفا .

milgol
26-07-2008, 16:17
آقا جون دستت درد نکه که اینقدر که به فکر مایی ولی هر دوتا فایل خرابن یه فکری کن:19:

H M R 0 0 7
26-07-2008, 16:34
خب حالا يه فكري به حاله من بيچاره كنيد:41:
از من میشنوی بی خیال اون هک شو.منظورم هک بلوتوث.

سلام
ببخشید یه سوال داشتم !
مثلا من با روش جدید که توو پست اول هست ، گوشیمو (p990) هک میکنم .
حالا مثلا فایلهایی که برای هک یه قسمتی از گوشی هست رو میگیرم (مثلا پک آیکونهای آیفون) و اونو توو مسیر مورد نظر توو درایو C کپی میکنم .
1 - آیا این فایلی که دان میکنم رو باید با کامپیوتر و pc suite به جای مورد نظرش بریزم یا اینکه اول بریزم جای دیگه مثلا توو مموری کارت ، بعد با x-plore که حالا دیگه بعد از هک فایلهای سیستمی رو نشون میده توو مسیر مورد نظر کپی کنم ؟
2 - اگه به هر دلیلی از اون هکی که انجام دادم ( مثلا آیکونهای آیفون ) خوشم نیومد با پاک کردن اون فایلها همه چی مثله اولش میشه ؟ اصلا x-plore اون فایل ها رو پاک میکنه ؟

میدونم خیلی سوال سطحی هست ولی من تا حالا میترسیدم گوشی رو هک کنم و به همین خاطر به این تاپیک نمیومدم . امروز توو پست اول ، روش جدید ( واسه من جدید ) رو دیدم و میخوام انجام بدم . به نظر خیلی ساده میاد بر خلاف اون روش قدیمیش .

حالا یکی جواب سوالامو بده لطفا .
جواب 1 اینه که باید روش دوم که گفتی یعنی با Xplor انجام بدی.چون با Pc suite اون پوشیه های سیستمی رو نشون نمیده.
جواب 2 : بهتر که در صورت وجود فایل ها از اونا بک آپ بگیرید و بعد کپی کنید.
نگرفتید هم نگرفتید چون از این همه پک حتما یکی هست که جایپزین قبلی کنید و خوشتون بیاد.

آقا جون دستت درد نکه که اینقدر که به فکر مایی ولی هر دوتا فایل خرابن یه فکری کن:19:
کدوم 2 تا فایل؟

H M R 0 0 7
26-07-2008, 17:19
چون دیدم هنوز هم کاربرا دارن از فایلهای قدیمی هک توی پست اول استفاده میکنن پست اول رو تغییر دادم و فقط فایلها و روش جدید هک رو گراشتم.

Original Titan
26-07-2008, 18:54
من تو همه این هکها فقط به خاطر همون یدونه هک مجبور به اپدیت شدم!
همون هكي كه هي ميومد تو Inbox ؟
كه هي بايد پاكش ميكرديم؟
اينقدر خطرناكه؟
خوب شد گفتي

amir_sa
26-07-2008, 19:33
شما باید این کار رو وقتی انجام بدید که گوشی از این موارد استفاده نمیکنه.مثلا مموری رو توی مموری ریدر بگذارید.یا اینکه مموری رو خارج کنید و گوشی رو بدون مموری کارت ریستارت کنید.
بعد از اون که گوشی بالا اومد مموری رو بگذارید.حالا میتونید پاک یا جایگزینشون کنید.
امیدوارم جواب بده.
مموري رو در آوردم و گوشي رو رستارت كردم ولي بازم آيكن ها تغيير نكرد ( فكر نمي كنم تو resourse خود گوشي ريخته باشم ) مموريمو تو يه گوشي ديگه گذاشتم state bar اون گوشي عوض شد ولي وقتي دوباره تو گوشي خودم گذاشتم باز فرقي نكرد

mohsentanha
26-07-2008, 19:55
سلام اقا من بعد مدتی که دارم از واکمن 3 استفاده می کنم احساس می کنم که صدا ضعیف تر شده و اونsubقدیم رو نداره چرا؟
در ضمن من روزی 9ساعت حداقل هندزفری تو گوشمه ممکنه هندزفری مشکل پیدا کرده باشه؟

H M R 0 0 7
26-07-2008, 20:22
همون هكي كه هي ميومد تو Inbox ؟
كه هي بايد پاكش ميكرديم؟
اينقدر خطرناكه؟
خوب شد گفتي
آره همون.
هر چی از تو مسیج ها پاک میکردم باز میمومد!قاطی کرد.رفتم تو Xplor فایلهایی که برام اومده بود رو پاک کردم.وقتی رفتم تو مسیج ها ارور میداد.این شد که آپدیت کردم.

مموري رو در آوردم و گوشي رو رستارت كردم ولي بازم آيكن ها تغيير نكرد ( فكر نمي كنم تو resourse خود گوشي ريخته باشم ) مموريمو تو يه گوشي ديگه گذاشتم state bar اون گوشي عوض شد ولي وقتي دوباره تو گوشي خودم گذاشتم باز فرقي نكرد
با این توضیحات یعنی اینکه نمونه اون فایلها توی درایو C هستن.شما باید عین همون فایلها رو از توی درایو C پاک کنید تا از مموری کارت بخونید.

سلام اقا من بعد مدتی که دارم از واکمن 3 استفاده می کنم احساس می کنم که صدا ضعیف تر شده و اونsubقدیم رو نداره چرا؟
در ضمن من روزی 9ساعت حداقل هندزفری تو گوشمه ممکنه هندزفری مشکل پیدا کرده باشه؟

این احتمال هم هست که گوشتون عادت کرده باشه به صدا وگرنه این که گفتید یکمی غیر منظقی هستش.

NimoOol.HD2
26-07-2008, 20:30
ببخشید منم یه مشکلی داشتم یادم نمیومد حالا با هوندن پست شما عزیزا یادم اومد !!!
یه مدت پیش یه چیزی رو چهار بار بهم یکی فرستاد ولی هر چهار بار نوشت که نمیتونه سیوشون کنه حالا هر بار که ریست میکنم ، اضافه میشه چی ار کنم که پاک شن کلی ؟؟؟
یعنی اصلا هکه برداشته بشه؟؟

hamed1297
26-07-2008, 21:00
اگر هم توی مموری داخلی گوشی ریخته باشی هم نباید اینطور بشه.
من یادم رفت شما ایکنهای منو اصلی رو میگین یا اون شورتکاتهای روی صفحه رو؟
اگر توی مموری داخلی گوشی ریختی که ببین میشه پاکش کنی یا نه .اگر نشد که مثل روشی که برای فونت استفاده میشه اسم فولدری که ایکن توش هست رو تغییر بده شاید بشه پاکشون کرد.البته مطمئن نیستم.

mohsentanha
26-07-2008, 22:13
این احتمال هم هست که گوشتون عادت کرده باشه به صدا وگرنه این که گفتید یکمی غیر منظقی هستش.

ببینم گوشم که مشکلی پیدا نکرده:41:
در ضمن من در بچگی حواث پرتی و کر بودنم معروف بود ممکنه گوشم بدتر شده باشه؟:18:

amir_sa
26-07-2008, 22:17
اگر هم توی مموری داخلی گوشی ریخته باشی هم نباید اینطور بشه.
من یادم رفت شما ایکنهای منو اصلی رو میگین یا اون شورتکاتهای روی صفحه رو؟
اگر توی مموری داخلی گوشی ریختی که ببین میشه پاکش کنی یا نه .اگر نشد که مثل روشی که برای فونت استفاده میشه اسم فولدری که ایکن توش هست رو تغییر بده شاید بشه پاکشون کرد.البته مطمئن نیستم.
ممنون حامد جان. آيكن هاي منو اصلي درسته ولي از 4 تا شورتكات 2 تاش عوض شده و 2 تاش عوض نشده ، من ميخواستم هم اين مشكل حل بشه هم resourse گوشي رو بشه جايگزين كرد. چون الان هر پكي مي ريزم آيكن هاي states bar عوض نميشه

p6tr
26-07-2008, 22:27
[quote=H M R 0 0 7;2455736]دوستان این هم نسخه جدید Walkman 3.0 که از روی آخرین نسخه Firmware گوشی W960 برداشته شده است.

سلام دوست عزیز
واقعا دستت درد نکنه خیلی باحالی. بی ادبی نباشه ما دکمه تشکر هم زدیم. ولی یه مشکلی دارم
1- من این واکمن و چراغ قوه و یادداشت G900 رو نصب کردم. خیییلیییی با حال شده.
حالا سیستم گوشی یه مقدار کند شده و یه وقتهایی مثل هنگ کردن متوقف میشه وقتی میخوام چند تا کار رو باهم انجام بدم (آیا طبیعیه؟)
2- این واکمن چه فرقی با اون یکی که قبلا معرفی کردین داره؟من همین رو نصب کردم اگه اون یکی بهتره و اشکالات اینو نداره اونو نصب کنم (چطور اینو حذف کنم ).
3- این واکمن خارج نمیشه و دکمه خروج نداره (حتی از طریق tadk manager هم به سختی میشه و گاهی اصلا نمیشه )و صداش هم با جاگ دایال کم و زیاد نمیشه . میشه بفرمایید با کدوم کلید کم و زیاد میشه؟
4- راستی یادم رفت بگم دیشی این چراغ قوه رو نصب کردم و اجراش کردم ولی برنامه رو نبستم. صبح که بیدار دم باتری خالی خالی بود.دیشب حدود 60 درصد شارژ داشت
به نظر شما اون برنامه هه خالییش کرده؟ (فلاشش که خاموش بود نمیدونم چرا اینقدر مصرف کرده) .
ممنون میشم به سئوالاتم پاسخ بدین

H M R 0 0 7
26-07-2008, 23:35
[quote=H M R 0 0 7;2455736]دوستان این هم نسخه جدید Walkman 3.0 که از روی آخرین نسخه Firmware گوشی W960 برداشته شده است.

سلام دوست عزیز
واقعا دستت درد نکنه خیلی باحالی. بی ادبی نباشه ما دکمه تشکر هم زدیم. ولی یه مشکلی دارم
1- من این واکمن و چراغ قوه و یادداشت G900 رو نصب کردم. خیییلیییی با حال شده.
حالا سیستم گوشی یه مقدار کند شده و یه وقتهایی مثل هنگ کردن متوقف میشه وقتی میخوام چند تا کار رو باهم انجام بدم (آیا طبیعیه؟)
2- این واکمن چه فرقی با اون یکی که قبلا معرفی کردین داره؟من همین رو نصب کردم اگه اون یکی بهتره و اشکالات اینو نداره اونو نصب کنم (چطور اینو حذف کنم ).
3- این واکمن خارج نمیشه و دکمه خروج نداره (حتی از طریق tadk manager هم به سختی میشه و گاهی اصلا نمیشه )و صداش هم با جاگ دایال کم و زیاد نمیشه . میشه بفرمایید با کدوم کلید کم و زیاد میشه؟
4- راستی یادم رفت بگم دیشی این چراغ قوه رو نصب کردم و اجراش کردم ولی برنامه رو نبستم. صبح که بیدار دم باتری خالی خالی بود.دیشب حدود 60 درصد شارژ داشت
به نظر شما اون برنامه هه خالییش کرده؟ (فلاشش که خاموش بود نمیدونم چرا اینقدر مصرف کرده) .
ممنون میشم به سئوالاتم پاسخ بدین

2- فرق چندانی نداره.محسوس نیست.این یکی هم اشکال نداره.
3-واکمن w960 هم دکمه خروج نداره و باید از task manager ازش خارج بشید.با دکمه چپ و راست (جهت نما) میتونید صدا رو کم و زیاد کنید.
4-همچین چیزی نیست.احتمالا فلاش روشن بوده.من فکر نمیکنم اون برنامه خالیش کرده باشه

موفق باشید

H M R 0 0 7
26-07-2008, 23:41
دوستان سلام
توسط این مد می توانید کنترل پنل گوشی خود رو به صورت Grid مشاهده کنید. ( البته گوشی باید هک شده باشد )

فقط کافیه فایل qctrlpnl.RSC رو به داخل C:/Resource/Apps کپی کنین

© hamid00009

mohsentanha
27-07-2008, 00:21
hmr007من هرچی گشتم نه در مورد چراغ قوه جایی نوشته بود نه در مورد torch
می شه فایل ضمیمه رو اینجا قرار بدین

hiva_59
27-07-2008, 01:33
سلام
دو تا درخواست داشتم:
ثانياً خيلي از اوقات براي دريافت فايل از طريق بلوتوث با مشكل مواجه مي شم يعني يا موبايل من توسط گوشي فرستنده شناسايي نمي شه و يا اينكه موقع دريافت فايلها با خطا مواجه مي شه
از طرفي هم هر كاري مي كنم نمي تونم برنامه رو uninstall كنم و واقعاً به مشكل برخوردم. از دوستاني كه ذر اين زمينه مي تونن كمك كنن خواهش مي كنم پيشنهادشون رو همينجا مطرح كنن تا اين مشكل كه احتمالاً خيليهاي ديگه هم بهش برخوردن يه جوري حل بشه...
2-بعد از هك كردن گوشيم هر بار كه اونو restart ميكنم ازم درخواست مي كنه كه برنامه DIFEP رو نصب كنم. به نظر شما مشكل از كجاست؟ و آيا راه حلي براش وجود داره يا نه؟
ممنون از راهنماييتون

يعني يكي پيدا نميشه جواب ما رو بده؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

m.s.f
27-07-2008, 08:22
سلام
من گوشی رو هک کردم با روش جدید و اون برنامه new capsswitch
ولی فولدری به نام activitymenu که واسه بعضی هک ها لازمه بعضی فایلها یا فولدرها توو اون کپی بشن توو درایو C و D وجود نداره ؟!

H M R 0 0 7
27-07-2008, 09:10
دو تا درخواست داشتم:
ممنون از راهنماييتون

1-توی درایو C فایل qobexlistner.rsc رو جستجو کنید و پاکش کنید.

2-این مشکل ربطی به هک نداره و یکی از مشکلات uiq3 هست.من الان یادم نیست ولی با همین هک میشد مشکلش رو حل کرد.باید می رفتین توی پوشی ای و یه سری فایل رو پاک می کردین.اگه دوستان میدونن راهنمایی کنن

H M R 0 0 7
27-07-2008, 09:12
سلام
من گوشی رو هک کردم با روش جدید و اون برنامه new capsswitch
ولی فولدری به نام activitymenu که واسه بعضی هک ها لازمه بعضی فایلها یا فولدرها توو اون کپی بشن توو درایو C و D وجود نداره ؟!

اون پوشی رو باید خودتون ایجاد کنید و یا این که عینا اون پوشی رو در محل مورد نظر کپی کنید.

H M R 0 0 7
27-07-2008, 09:17
سلام
این هم برنامه چراق قوه که از فلاش گوشی به عنوان چراق قوه می شود استفاده کرد.اين برنامه توسط هك از گوشي G900 پورت شده
برنامه احتیاج به ساین دارد.پس باید قبلش از هک ساین استفاده کنید.

براي اين كه در حالت فليپ بسته روي گوشي P990 كار كنه بايد محتويات فايل Torch In Flip Closed.rar رو توسط هك روي گوشي بريزيد

این برنامه در واقع یک برنامه برای استفاده از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه هست که به صورت دیفالت بر روی گوشی G900 هست
وقتی که نصب کردین اگه خواستین از این برنامه در فلیپ بسته هم استفاده کنین فایلی رو که گذاشتم(Torch In Flip Closed) در مسیر مشخص شده کپی کنین و در غیر این صورت نیازی به این فایل ندارین.

hamid00009
27-07-2008, 09:39

ورژن 3 این برنامه عالی که قابلیت های زیادی بهش اضافه شده از جمله درجه شفافیت نشان دادن آیکن ها و یا ساپورت کردن برنامه های جاوا و ...
پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید.
به وسيله ي اين برنامه ي ساده و سبك ميتونين يه task manager خيلي خوب با دسترسي فوق سريع و خوب داشته باشيد
براي فعال كردن برنامه از دكمه @ كه در كنار گوشي است،استفاده كنيد،نه از دكمه @ كه روي كيبورد هست.
با نصب این ورژن یک فایل با فورمت ini در مسیر D:\Shared\FastCall\FastCall.ini به وجود میاد که میتونین با توجه به گزینه های قابل تغییر از جمله سایز آیکن و ... اونو تغییر بدین

برنامه احتياج به ساين كردن دارد.

mohsentanha
27-07-2008, 10:58
ببخشید فلیپ بسته یعنی چه؟

hamid00009
27-07-2008, 11:03
ببخشید فلیپ بسته یعنی چه؟
برای گوشی p990 است اون صفحه کلید رویی p990

ali_26
27-07-2008, 15:50
فدای همتون بشم / آقااااااااااااااااااااا من از این به بعد میترکونم دیگه- البته با کمک حسین عزیزو بروبچ باحال تاپیک این چند وقته انقدر استرس داشتم که خدا می دونه - جواب کنکووور اومده الان تو فضام جاتون خالی .رتبم 806 شده:8::8::19::19:
همتونوووووووووو دوست دارم :19::19::

mohammad-p990i
27-07-2008, 19:05
فدای همتون بشم / آقااااااااااااااااااااا من از این به بعد میترکونم دیگه- البته با کمک حسین عزیزو بروبچ باحال تاپیک این چند وقته انقدر استرس داشتم که خدا می دونه - جواب کنکووور اومده الان تو فضام جاتون خالی .رتبم 806 شده:8::8::19::19:
همتونوووووووووو دوست دارم :19::19::

ایول عجب رتبه ای بهت تبریک میگم:11:
پس شیرینی باید بدی:46:

mohammad-p990i
27-07-2008, 19:19
سلام
یه سوال دارم یکی از بچه ها تو کلوپ این عکس رو گزاشت میخواستم ببینم آیا هکی برای اینکه به چهار آیکن اصلی اضافه بشه هست یا نه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

mohsentanha
27-07-2008, 20:08
دوستانی که گوشیشون p1هستش و هک واکمن3 رو اعمال کردن برای کم وزیاد صدا دکمه ی شماره 8 رو بزنید تا منوی صدا فعال بشه
ستاره * رو بزنید صدا کم میشه
نامبر ساین# رو بزنید صدا زیاد میشه
0یا 5 stopهست
4 به اهنگ قبل میره
6 به اهنگ بعد میره
7:shuffle
1:اکولایزر equalizer

ali_26
27-07-2008, 22:36
ایول عجب رتبه ای بهت تبریک میگم:11:
پس شیرینی باید بدی:46:

عزیزی محمد جان .شما که همیشه منو شرمنده کردی ایشالا بتونم جبران کنم :40::40:

p6tr
27-07-2008, 22:55
دوستانی که گوشیشون p1هستش و هک واکمن3 رو اعمال کردن برای کم وزیاد صدا دکمه ی شماره 8 رو بزنید تا منوی صدا فعال بشه
ستاره * رو بزنید صدا کم میشه
نامبر ساین# رو بزنید صدا زیاد میشه
0یا 5 stopهست
4 به اهنگ قبل میره
6 به اهنگ بعد میره
7:shuffle
1:اکولایزر equalizer
سلام فدات بشم دستت درد نکنه
اگه میتونی یه بار بفرمایین چطوری میتونم فقط فایلهایی رو که میخوام اضافه کنم یه راهی که را حت باشه. ظاهرا حالا باید یکی یکی گوش کنم و اونی که میخوام add کنم. راه دیگه ای نداره؟

p6tr
27-07-2008, 23:23
سلام
این هم برنامه چراق قوه که از فلاش گوشی به عنوان چراق قوه می شود استفاده کرد.اين برنامه توسط هك از گوشي G900 پورت شده
برنامه احتیاج به ساین دارد.پس باید قبلش از هک ساین استفاده کنید.

براي اين كه در حالت فليپ بسته روي گوشي P990 كار كنه بايد محتويات فايل Torch In Flip Closed.rar رو توسط هك روي گوشي بريزيد

این برنامه در واقع یک برنامه برای استفاده از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه هست که به صورت دیفالت بر روی گوشی G900 هست
وقتی که نصب کردین اگه خواستین از این برنامه در فلیپ بسته هم استفاده کنین فایلی رو که گذاشتم(Torch In Flip Closed) در مسیر مشخص شده کپی کنین و در غیر این صورت نیازی به این فایل ندارین.
رو P1 کار میکنه؟

shahshahani
27-07-2008, 23:58
رو P1 کار میکنه؟

بله كه كار مي كنه

mohsentanha
28-07-2008, 11:18
سلام فدات بشم دستت درد نکنه
اگه میتونی یه بار بفرمایین چطوری میتونم فقط فایلهایی رو که میخوام اضافه کنم یه راهی که را حت باشه. ظاهرا حالا باید یکی یکی گوش کنم و اونی که میخوام add کنم. راه دیگه ای نداره؟

من منظورتون رو نفهمیدم ولی برای این که یه پلی لیست درست کنم : منوی اصلیه واکمن3 رو باز میکنم روی moreمیزنم و اپدیت میوزیک رو انتخاب می کنم بعد به قسمت tracks میرم و یه اهنگ پلی می کنم بعد بر میگردم به منوی اصلی و روی منوی استارت می زنم بعد هم هندزفری رو میزارم تو گوشم و3 4ساعت گوش میدم
در ضمن یه چیز دیگه هم داره که خیلی توپه فایل های تصویری رو صوتی برات اجرا میکنه برای این کار می تونی به:
more<setting>preferences>update و گزینه include video soundtrack رو فعال کن و روی سیو بزن حالا تمام فایل های تصویری به صورت mp3پخش میشه
یه قابلیت دیگه ای هم داره که افکت ها رو تغییر بدین مثلا گرد یا یخی یا....... :::
more>setting>visualization&mode>effects >visualization effects
:10: افکت های مورد نظر رو انتخاب کنید

m.s.f
28-07-2008, 15:31
اين هم پك Xbox

Xbox style by FlamEmo

نحوه استفاده از اين پك:
فايل رو از حال فشرده در بيارين. اين فايل شامل چند پوشه هست:
پوشه Icons رو كار نداريم

پوشه Skin for iPhone Lock هم اگه شما نرم افزار قفل آيفون رو نصب نكرده باشين نميخواد كاري كنيدش.اگه نصبش كردين بريد توي درايو مموري استيك و در پوش Shared\iPhoneLock كپي كنيدش يعني D:\Shared\iPhoneLock

پوشه هاي داخل Status bar graphics رو عيناً توي پوشه resource مموري كارتتون كپي ميكنيد. يعني D:\resource و اگه پيغام Yes,No اومد بزنيد Yes يا Yes to all

داخل پوشه Walkman Skin by FlamEmo دو تا پوشه به نام private و resource هست كه شما بايد محتوياتشون رو توي پوشه همنامش در درايو C گوشيتتون كپي كنيد.

داخل پوشه System graphics هم 3 تا پوشه هست كه شما بايد محتوياتشون رو توي پوشه همنامش در درايو C گوشيتتون كپي كنيد.البته اگه پوشه اي داخل اين پوشه ها بود اول بريد توي اون پوشه تا به فايلهاش برسيد و بعد فايلهاش رو كپي كنيد توي درايو C

این پک بطور کامل با p990 سازگاری داره ؟؟؟
آخه کنارش p990 رو ننوشته !!

khoshtip
28-07-2008, 17:55

درایو C گوشی P990 دسترسی پیدا کرد؟ جون من جواب بده

barf2007
28-07-2008, 19:07
سلام
بعضی از برنامه‌ها توی setting آپشنی دارن که میشه اون برنامه رو بصورت system application اجرا کرد، آیا میشه برای برنامه‌هایی که همچین گزینه‌ای ندارند از طریق هک یا به هر شکل ممکن این کار را انجام داد؟
متشکرم

m.s.f
28-07-2008, 19:21
درایو C گوشی P990 دسترسی پیدا کرد؟ جون من جواب بده

بدون کامپیوتر و از توو خود گوشی با x-plore سا swissmgr میشه . همون درایو C
ولی با کامپیوتر باید گوشی رو در حالت phone mode با usb به کامپیوتر وصل کنید .

NimoOol.HD2
28-07-2008, 20:15
سلام
لطفا این پوشه رو یکی از دوستان برام آپلود کنه ( از روی گوشیش)
D:\private/10202dce

من یه چیزی رو از توی این فلدر پاک کردم
بعدش گوشیم ریست کردم ، تا پین کود لود شد بعد گوشی خودش ریست شد ولی دیگه مشکلی نداشت . هر وقت گوشی رو خاموش میکردم همین اتفاق میفتاد
ولی امروز بعد از عوض کردن آیکون و چند تای دیگه حال بد شده / یعنی روشن خاموش که میکنم ، خاموش میشه ، روشن میشه ، لود میشه ، پین کد ، و بوووووم ، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوباره روشن خاموش و مراحل فوق !!! البته اگه مموری رو در بیارم و موقعی که گوشی روشن شد دیگه مشکلی پیش نمیاد

اگه میشه این فلدر رو بهم آپلود کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H M R 0 0 7
28-07-2008, 21:30
این پک بطور کامل با p990 سازگاری داره ؟؟؟
آخه کنارش p990 رو ننوشته !!

بله به طور کامل قابل اجراست

amir_sa
28-07-2008, 22:27
سلام

بعدش گوشیم ریست کردم ، تا پین کود لود شد بعد گوشی خودش ریست شد ولی دیگه مشکلی نداشت . هر وقت گوشی رو خاموش میکردم همین اتفاق میفتاد
ولی امروز بعد از عوض کردن آیکون و چند تای دیگه حال بد شده / یعنی روشن خاموش که میکنم ، خاموش میشه ، روشن میشه ، لود میشه ، پین کد ، و بوووووم ، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوباره روشن خاموش و مراحل فوق !!! البته اگه مموری رو در بیارم و موقعی که گوشی روشن شد دیگه مشکلی پیش نمیاد

اگه میشه این فلدر رو بهم آپلود کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مموريتو فرمت كن ( البته بعد از اين كه فولدر هاي multimedia رو رو كامپيوترت save كردي ) چون فكر كنم مال هر كس يه سري فرق هايي داره

shahshahani
29-07-2008, 09:46
بدون کامپیوتر و از توو خود گوشی با x-plore سا swissmgr میشه . همون درایو C
ولی با کامپیوتر باید گوشی رو در حالت phone mode با usb به کامپیوتر وصل کنید .

در حالت فون مود فقط پوشی های music , picture , video و ..... نشون داده میشن و فولدر های سیستمی نشون داده نمیشن.تنها راهش با استفاده از خود گئشی هست.
موفق باشی.:10:

Farbod_h
29-07-2008, 09:53
سلام

الان این پوشه رو دیدم
درواقع واست فاییده ای نداره برات آپ کنم
فایل های سیستمی و . . . نیست
یه سری فایل sis هست
در واقع برنامه هایی که نصب کردی

mohsentanha
29-07-2008, 13:38
سلام
من بعضی از این ایکن ها رو که نصب می کنم تولزش تغییر نمیکنه یا مثلا 4 تا ایکن تغییر نمیکنه گوشی هم هک شده هستش
چیکار کنم/
الان هم ایفون نصب کردم قبلش هم ایفون بلاک نصب کردم که همشون تغییر کرد ولی این یکی نه

abanar
29-07-2008, 19:48
دوستان سلام
توسط این مد می توانید کنترل پنل گوشی خود رو به صورت Grid مشاهده کنید. ( البته گوشی باید هک شده باشد )

© hamid00009
سلام دوست عزیز با تشکر
میگم من فایل رو ریختم ولی فقط آچاراشو نشون میده
ضمنا"وقتی می خوام پاکشون کنم ارور میده
می خواستم بدونم چجوری میتونم پاکش کنم

amir_sa
29-07-2008, 20:11
سلام دوست عزیز با تشکر
میگم من فایل رو ریختم ولی فقط آچاراشو نشون میده
ضمنا"وقتی می خوام پاکشون کنم ارور میده
می خواستم بدونم چجوری میتونم پاکش کنم
آره مال منم اينجوريه ، فقط آيكن هاي خود كنترل پنل درست مياد . براي پاك كردنش فايل qctrlpnl رو از تو resourse پاك كن

abanar
29-07-2008, 21:54
آره مال منم اينجوريه ، فقط آيكن هاي خود كنترل پنل درست مياد . براي پاك كردنش فايل qctrlpnl رو از تو resourse پاك كن
من اون فایل رو پاک کردم تنظیماتش رفت ولی آیکوناش هنوز هست چیکارکنم؟

shahshahani
29-07-2008, 23:57
سلام حسين خان
من اون هك مربوط به ذخيره شدن بلوتوث روي مموري كه ميرفت تو پوشه اينباكس و نصبي بود رو قبلا انجام دادم ولي الان هر كاري ميكنم از قسمت آنينستال پاك نميشه
چجوري ميتونم پاكش كنم؟
در ضمن سيستم نو هم مبارك

alenkita
30-07-2008, 06:18
دوستان سلام

© hamid00009
گوشي من كه خودش اين قابليت رو داره

amir_sa
30-07-2008, 10:48
گوشي من كه خودش اين قابليت رو داره
چيه مگه گوشي شما ؟
مال هم فقط كنترل پنلش اينجوري نميشد كه با اين هك منو رو به صوري grid نشون ميده

viola
30-07-2008, 22:53
1 مسلمونی پیدا شه این قضیه هک بلوتوث رو درست کنه این فایل زندگی مارو به هم ریخته
درستش رو تست شدشو بزارید

mohammad-p990i
30-07-2008, 23:02
1 مسلمونی پیدا شه این قضیه هک بلوتوث رو درست کنه این فایل زندگی مارو به هم ریخته
درستش رو تست شدشو بزارید
کدوم هک:18:

mentoos
31-07-2008, 03:07
سلام
میبخشید اینجا پست میدم ولی مجبور شدم. آخه من چه گناهی کردم که P800 خریدم شما هرچی تاپیک باز کردین و هر برنامه ای میگذارید Uiq 3 هست. سر ما Uiq ها بی کلاه مونده. میشه یه پاتوق واسه P800ای ها به من معرفی کنید؟ ممنون میشم!