مشاهده نسخه کامل
: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
vahid_jam2
14-05-2008, 11:26
اینم 2 تا هک :
از عکسها خودتون متوجه میشید.
بله اضافه کردن Service Menu و Walkman به منوی دکمه سخت افزاری و Popup menu
دیگه نمیخواد اون همه کلید رو بزنید تا سرویس منو باز بشه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز دل لطفا قيد كن اين واسه چه گوشي هايي تست شده يا ماله كودومايه لطفا:46:
vahid_jam2
14-05-2008, 12:15
خیلی خیلی خوشحال میشیم که فعالیتتون رو اینجا ببینیم دوست من.
شما پستت رو بزار مطمئن باش که دوستان استفاده میکنن.
فقط یه چند تا نکته رو رعایت کنی خیلی خوب میشه:
1-گزاشتن لینک مستقیم برای هر هک و یا فایل مورد نظر
2-گزاشتن اسکرین شات
3- گزاشتن منبع (اگه از سایت ایرانی گرفتی)
در ضمن این فایلی هم که برای افزایش سرعت معرفی کردی جاش توی برنامه های UIQ بود که ادرسش توی امضام هست.(البته قبلا من گزاشتمش)
منتظر فعالیتتون هستیم.
موفق باشید.:11:
سلام
حسين جان ميشه بگي اين كه تو گذاشتي پسته چنده؟
من فكر كنم نصبش نكردم تا حالا:13:
p30worldtizhosh
14-05-2008, 12:32
با سلام
دادا فایل py رو داخل کدوم درایو باید قرار داد و با داس بازش کرد
یعنی فرقی نمی کنه تو کدوم درایو باشه ؟
ilovemyp1
14-05-2008, 12:46
اه چقدر کل کل میکنید . جاش اینجا نیست. حرفای الکی. حالا چه اهمیتی داره که ما بدونیم 4shared دوستداشتنی هست یا نیست. اینقدر ادعاتون میشه به سوالای بی جواب مونده جواب بدین
بذارید مردم به کارشون برسن. الکی تاپیک رو شلوغ نکنید.:41:
شما بهتره یکمی به امضای من توجه کنی چون هرچی باشه خیلی بهتر ازون امضای بی معنی و زشته خودته که متاسفانه تو اکثر صفحات هم همه مجبورن ببیننش. من حتی یک کلمه بی ربط در پستم نگذاشتم ، هدفم کمک به دوستان بود و لاغیر ، فقط چون تازه وارد بودم اینجا یه سوال کوچیک پرسیدم ، یکمی ظرفیت داشته باشی بد نیست .
از همه بچه خوب فروم که نوشته های تلخ منو خوندید معذرت می خوام ، با آخرین هک آقا حسین گل کامتونو شیرین کنید :11:
H M R 0 0 7
14-05-2008, 12:51
عزيز دل لطفا قيد كن اين واسه چه گوشي هايي تست شده يا ماله كودومايه لطفا:46:
اگه قید نشد یعنی عمومیه. معمولا UIQ ها همشون یه جورن.
سلام
حسين جان ميشه بگي اين كه تو گذاشتي پسته چنده؟
من فكر كنم نصبش نكردم تا حالا:13:
یادم نیست والا.زیاد چیز جالبی نیست.افزایش سرعتش نا محسوسه.
با سلام
دادا فایل py رو داخل کدوم درایو باید قرار داد و با داس بازش کرد
یعنی فرقی نمی کنه تو کدوم درایو باشه ؟
هیچ فرقی نمیکنه.فقط باید توی داس مسیر اون فایل رو بدی.
دوستان بحث رو منحرف نکنن.
خواهشا پستهاتون رو که حتی ذره ای بی احترامی به طرف مقابل هست ویرایش کنید.در غیر اینصورت پاک میشه.
hossein2801
14-05-2008, 13:03
دوست عزيز مشكل از خودتونه.اگه پستها رو دقيق بخونين هيچ مشكلي پيش نمياد.
هزاران نفر اين هكها رو تست كردن.
من هم تست کردم همه جواب دادن
من رو p1 واکمن 3 و ایکنهای xbox و تغییر صدا و .... رو به خوبی نصب کردم و همه جواب دادن ولی اومدن عشقکی گوشی رو مستر ریست کنم بالا نیومد
حالا هر کی P1 داره تست کنه ببینه چه بلایی سر گوشیش میاد
انشاله تو فیرم بعدی جلو این هکو میگیرن
NimoOol.HD2
14-05-2008, 18:41
فکر کنم توی چند تا پست بعد گفت مشکلش حل شده !
سلام عزیزم
گفت درست شد ولی گفته بود فایلا رو پاک کرده و فقط آیکون مدیا پلیر شده W ، یعنی هیچ تغییری تو 'گوشیش ندیده بود و تازه گفته بود کمکم کنید . به خاطر افزایش پست که نزده بودم !
mehdi_vsgh
14-05-2008, 19:23
اینم 2 تا هک :
از عکسها خودتون متوجه میشید.
بله اضافه کردن Service Menu و Walkman به منوی دکمه سخت افزاری و Popup menu
دیگه نمیخواد اون همه کلید رو بزنید تا سرویس منو باز بشه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من اسکرین شاتی دیده نمیشه.....
میشه دوباره اسکرین شات رو قرار بدین :دی
zhina_gian
14-05-2008, 20:11
برا من اسکرین شاتی دیده نمیشه.....
میشه دوباره اسکرین شات رو قرار بدین :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nakhordemast
14-05-2008, 22:00
حسین جان من بیشتر هک ها رو روی گوشیم انجام دادم و حالا حس میکنم یه ذره سرعت گوشیم اومده پایین.
آیا تاثیر داشته؟
دوستایی که این کار ها رو انجام دادن این طور نشدن؟:41:
NimoOol.HD2
14-05-2008, 22:30
مهدی جون بلعکس ، من که سرعت گوشیم بالا رفته . یعنی برنامه ها زودتر باز می شن . گوشیم زودتر روشن میشه . و کمتر غفل ( نمی دونم یا غلف یا قلف یا قفل !!!) می کنه.
ولی به نظر من که این هک از هر برنامه ای برای این گوشی های uiq3 خوب بود که اینو ممنون حسین جون عزیز هستیم
دوستان درایور دوربین و یا درایور صدای uiq هم هک میشه ؟
qwertyuiopqwertyui
15-05-2008, 00:03
با سلام خدمت جامعه محترم uiq3
ما عاشقان و دوست داران گوشي p990 همچنان منتظر برنامه هاي ناب براي اين گوشي (بجز ايکون و اسکين) هستيم.
با تشکر از همه فعالان اين بخش:11:
H M R 0 0 7
15-05-2008, 08:12
دوستان درایور دوربین و یا درایور صدای uiq هم هک میشه ؟
هنوز نه! ولي به محض اينكه هك شد براتون اينجا ميزارم.آخرين هكها هم ميتونيد از پست شماره 8 ببينيد.
حسین جان من بیشتر هک ها رو روی گوشیم انجام دادم و حالا حس میکنم یه ذره سرعت گوشیم اومده پایین.
آیا تاثیر داشته؟
دوستایی که این کار ها رو انجام دادن این طور نشدن؟:41:
اتفاقا سرعت گوشيم يكمي بيشتر شده(من اينجوري احساس ميكنم!)
با سلام خدمت جامعه محترم uiq3
ما عاشقان و دوست داران گوشي p990 همچنان منتظر برنامه هاي ناب براي اين گوشي (بجز ايکون و اسکين) هستيم.
با تشکر از همه فعالان اين بخش:11:
خواهش ميكنم.
p30worldtizhosh
15-05-2008, 08:47
با سلام به H M R 0 0 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
آموزش فوق العاده بود
p30worldtizhosh
15-05-2008, 08:48
شرمنده
یکی این پست مارو پاکش کنه
بازم ممنونم
Farbod_h
15-05-2008, 12:02
ممنون. متوجه شدم باید داخل پوشه App باشند.
من چند پک رو امتحان کردم ولی فقط 4 یا 5 تا آیکون منو عوض میشوند. گوشیم w950 هست. میشه کاری کرد که تمام آیکون ها عوض بشن ؟
---------------
دوستان یک پک مربوط به واکمن w950 با طرح آیفون سراغ دارید ؟
راستی آیکون آنتن و باطری شبیه به آیفون رو اگر کسی داره لطف کنه بذاره.
ممنون.
برای مثال C resource apps رو نگاه کن ببین فرمت فایل هات rsc هست یا r## اگه rsc نبود خودت به فرمتی که تو گوشیت هست تغییر بده فرمت رو درست می شه
ilovemyp1
15-05-2008, 13:40
فرمایش این دوستمون کاملا صحیحه ، در مورد خیلی از این هک ها مخصوصا اونهایی که با فایلای .rsc سروکار دارن اگر دیدید فایلای گوشیتون مثلا .r10 هستش ( گوشی خودم اینطوریه) پسوند فایل .rsc رو قبل کپی کردن تغییر بدید . حدث من اینه که با تغییر زبان گوشی بعضی ازین فایلای .rsc تغییر پسوند میدن. مثلا من زبان گوشیم رو از UK english به american english تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومد ، چون دیدم حوصله تغییر رو هر دفعه ندارم همون UK english رو انتخاب کردم مجدد :31: شما هم یه امتحان بکنید شاید بی دردسر دست شد.
H M R 0 0 7
15-05-2008, 14:29
برای مثال C resource apps رو نگاه کن ببین فرمت فایل هات rsc هست یا r## اگه rsc نبود خودت به فرمتی که تو گوشیت هست تغییر بده فرمت رو درست می شه
فرمایش این دوستمون کاملا صحیحه ، در مورد خیلی از این هک ها مخصوصا اونهایی که با فایلای .rsc سروکار دارن اگر دیدید فایلای گوشیتون مثلا .r10 هستش ( گوشی خودم اینطوریه) پسوند فایل .rsc رو قبل کپی کردن تغییر بدید . حدث من اینه که با تغییر زبان گوشی بعضی ازین فایلای .rsc تغییر پسوند میدن. مثلا من زبان گوشیم رو از UK english به american english تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومد ، چون دیدم حوصله تغییر رو هر دفعه ندارم همون UK english رو انتخاب کردم مجدد :31: شما هم یه امتحان بکنید شاید بی دردسر دست شد.
اخ... اصلا يادم نبود اين موضوع رو بگم.اونايي كه تغييرات به صورت كامل روي گوشييشون انجام نميشه همين كاري كه دوستانمون گفتن و انجام بدين.
فرمت فايلها با تغيير زبان گوشي تغيير ميكنن.به صورت پيش فرض rsc هستن . اگه ديدين روي گوشي شما اين نوع فرمت نيست و به جاش مثلا r10 هست.شما تمام فايلهاي كه ميخواد كپي بشه رو از rsc به r10 تغيير بدين.
akilis2006
15-05-2008, 14:57
سلام
من از زماني كه گوشيم رو هك كردم با جي دسك به مشكل برخوردم وقتي دكمه back رو از كنار گوشه ميزنم جي دسك ميپره ولي بسته نميشه و دبايد در Task manager از قسمت Open اون رو Switch كنم .
كسي ميدونه بايد چيكار كنم تا اين مشكل حل بشه ؟
mehdi yari
15-05-2008, 15:31
سلام عزیزم
گفت درست شد ولی گفته بود فایلا رو پاک کرده و فقط آیکون مدیا پلیر شده W ، یعنی هیچ تغییری تو 'گوشیش ندیده بود و تازه گفته بود کمکم کنید . به خاطر افزایش پست که نزده بودم !
خيلي مردي دوست عزيز... هم از شما و هم از حسين جان به خاطره کمکاتون ممنونم...
راستي اين قضيه rsc. يا .r10 اين بوده که من تغييري تو مديا پلير حس نکردم... يني اگه زبانو رو UK english بزاريم و اين هک هارو انجام بديم مشکلي پيش نمياد درسته؟ منظور از زبان همون زبان نوشتنه يا نه زبانه گوشي!؟ (البته حسين جان گفته زبانه گوشي ولي زبانه گوشيه من همين UK english هست ولي زبان کيبورد روي فارسيه!! شايدم يکم سوالم مسخره بوده باشه ولي خب ديگه!!!)
حيف که الان گوشيم دستم نيست وگرنه امتحان ميکردم خبرشو ميدادم... چون منم پسونداي r10 و شبيه اينارو ديدم...
راستي اسکينه مديا پليرارو که باهاشون مشکل داشتم خودبهخود بعد از شونصد بار ريستارت درست شد...
H M R 0 0 7
15-05-2008, 15:42
سلام
من از زماني كه گوشيم رو هك كردم با جي دسك به مشكل برخوردم وقتي دكمه back رو از كنار گوشه ميزنم جي دسك ميپره ولي بسته نميشه و دبايد در Task manager از قسمت Open اون رو Switch كنم .
كسي ميدونه بايد چيكار كنم تا اين مشكل حل بشه ؟
من همين الان(درحالي كه تمامي اين هكها رو رو گوشي انجام دادم) تست كردم و همچين مشكلي نديدم.
شما Gdesk رو اجرا كن. يه جاي خليش كليك كن و از منوي ظاهر شده Option و سپس replace main menu رو انتخاب كن.
به فارسي هم اينجوري ميشه : 'گزينه ها >>> جايگزين كردن برنامه اصلي
H M R 0 0 7
15-05-2008, 17:43
خوب بالاخره برنامه ای برای تغییر مجوزهای برنامه های نصب شده جاوا توسط SWmail ساخته شد
با این برنامه به طور مثال برای برنامه KD Player دیگه نیازی نیست که در هربار برنامه از شما بپرسه که آیا اجازه فلان کار رو به برنامه میدین و شما هم مجبور باشین در هر بار موافقت خودتون رو بگین
اما نحوه استفاده:
اول باید گوشیتون رو هک کرده باشین و به تمامی فایل ها و پوشه ها سیستمی دسترسی داشته باشین
بعد باید پک مربوط به هک ساین رو , رو گوشیتون ریخته باشین که اگه نریختین میتونین از اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرین
بعد فایل ضمیمه رو نصب کنین
در آخر هم یه برنامه با اسم MIDlet permissions به برنامه های نصب شدتون اضافه میشه که با باز کردن اون تمام برنامه های جاوایی که روی گوشیتون نصبه میبینین
حالا رو هر برنامه که میخواین کلیک میکنین و به طور مثال برای تغییر Write user data به این صورت عمل میکنین:
اول از قسمت User permissions گزینه Write user data (گزینه آخر) رو انتخاب میکنین
بعد از قسمت Interaction mode گزینه اول یعنی Ask once رو انتخاب میکنین
در آخر هم برای اعمال تغییرات بر روی Save کلیک میکنین
یادتون باشه برای تغییر سایر گزینه های قسمت User permissions به Ask once باید به همین ترتیب عمل کنین یعنی باید یکی یکی از قسمت User permissions گزینه ها رو انتخاب کنین و بعد از انتخاب اون گزینه , از قسمت Interaction mode گزینه Ask once رو انتخاب کنین و بعد تغییرات رو Save کنین و برای تغییر گزینه های بعدی دوباره وارد بشین و به همین ترتیب عمل کنین
در ضمن چون این برنامه نسخه اولش هست احتمالا بعضی هارو نتونه تغییر بده
توضيحات فارسي از دوست خوبمون nakazaki
mehdi_vsgh
15-05-2008, 18:33
خوب بالاخره برنامه ای برای تغییر مجوزهای برنامه های نصب شده جاوا توسط SWmail ساخته شد
با این برنامه به طور مثال برای برنامه KD Player دیگه نیازی نیست که در هربار برنامه از شما بپرسه که آیا اجازه فلان کار رو به برنامه میدین و شما هم مجبور باشین در هر بار موافقت خودتون رو بگین
اما نحوه استفاده:
اول باید گوشیتون رو هک کرده باشین و به تمامی فایل ها و پوشه ها سیستمی دسترسی داشته باشین
بعد باید پک مربوط به هک ساین رو , رو گوشیتون ریخته باشین که اگه نریختین میتونین از اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرین
بعد فایل ضمیمه رو نصب کنین
در آخر هم یه برنامه با اسم MIDlet permissions به برنامه های نصب شدتون اضافه میشه که با باز کردن اون تمام برنامه های جاوایی که روی گوشیتون نصبه میبینین
حالا رو هر برنامه که میخواین کلیک میکنین و به طور مثال برای تغییر Write user data به این صورت عمل میکنین:
اول از قسمت User permissions گزینه Write user data (گزینه آخر) رو انتخاب میکنین
بعد از قسمت Interaction mode گزینه اول یعنی Ask once رو انتخاب میکنین
در آخر هم برای اعمال تغییرات بر روی Save کلیک میکنین
یادتون باشه برای تغییر سایر گزینه های قسمت User permissions به Ask once باید به همین ترتیب عمل کنین یعنی باید یکی یکی از قسمت User permissions گزینه ها رو انتخاب کنین و بعد از انتخاب اون گزینه , از قسمت Interaction mode گزینه Ask once رو انتخاب کنین و بعد تغییرات رو Save کنین و برای تغییر گزینه های بعدی دوباره وارد بشین و به همین ترتیب عمل کنین
در ضمن چون این برنامه نسخه اولش هست احتمالا بعضی هارو نتونه تغییر بده
توضيحات فارسي از دوست خوبمون nakazaki
بابا حسییییییییییییین جون دهمت گرم
این یکی ازفوق العادهترین هکهاس
واقعا اعصابو خورد میکنه این پیغامه!!!
دهمت چیززززززز
mehdi yari
15-05-2008, 23:37
امروز داشتم گوشيمو پاکسازي ميکردم به يه نکتهي قابل توجه برخوردم...
راهي هست که بشه تمها رو روي مموري کارت ريخت! يني مثله هکي که برا بلوتوث بود فايلارو ميفرستاد تو مموري کارت! اينبار برا تمها! مسيرو از فون مموري به مموري کارت تغيير بديم...
بازم يه خسته نباشيد بابت اين هک آخري که حسين جان گذاشت...
mohammadrsz
16-05-2008, 10:36
سلام
دست همتون درد نکنه کلی حال کردم با این برنامه ها
فقط ه مشکل دارم
بعد از نصب پک آیکون های iphon
از 4 تا آیکون صفحه اول 2 تاش نیست
آیکون main menu هست
سمت چپیشم جای عکس خالیه
دوتا آیکون سمت راستشم که هیچی نیست روشم با قلم میزنم هیچ تغییری نمی کنه
برای حذف آیکون ها هم که میرم تو xplorer می خوام backupam رو جایگزین کنم تو 3-4 مورد خطای جایگزین میده یکیش همین C\Resource\ActivityMenu\customisations\semc_defaul t مسیره که نه حذف میشه نه جایگزین :13:
چیکارش کنم ؟
حسين جان ما گوشيه يه بنده خدايي رو مي خواستيم هك كنيم همه كاراشو درست و طبق شكل ها انجام داديم حتي تو cmd اون close+end هم داد ولي وقتي با X-plorer ميريم تو گوشيش باز فولدرايه اصلي غير قابل دست رسيه. 5-6 بار هم رستارت كردم ولي نشد. تا زياد آبروي ما نرفته بيا خودت دروستش كن
akilis2006
16-05-2008, 13:26
من همين الان(درحالي كه تمامي اين هكها رو رو گوشي انجام دادم) تست كردم و همچين مشكلي نديدم.
شما Gdesk رو اجرا كن. يه جاي خليش كليك كن و از منوي ظاهر شده Option و سپس replace main menu رو انتخاب كن.
به فارسي هم اينجوري ميشه : 'گزينه ها >>> جايگزين كردن برنامه اصلي
خيلي ممنون اصلا حواسم به اين قسمت نبود لطف كردي
vahid_jam2
16-05-2008, 15:26
حسين جان ما گوشيه يه بنده خدايي رو مي خواستيم هك كنيم همه كاراشو درست و طبق شكل ها انجام داديم حتي تو cmd اون close+end هم داد ولي وقتي با X-plorer ميريم تو گوشيش باز فولدرايه اصلي غير قابل دست رسيه. 5-6 بار هم رستارت كردم ولي نشد. تا زياد آبروي ما نرفته بيا خودت دروستش كن
دوسته عزيز تا حالا هر كي مشكل داشته يه جاي كارو خودش اشتباه ميكرده!
شما يه باره ديگه كارا رو از اول انجام بده مطمين باش واست كار ميكنه.:27:
NimoOol.HD2
16-05-2008, 17:06
سلام
توی explore فایل های سیستمی رو مرئی کردید ؟؟
این کارا رو بکن
menu >tools > configuration >
از اونجا سه تاش رو تیک بزار
waveblue
16-05-2008, 19:37
سلام
شاید capsSwitch رو off نمیکنید
حتما باید off شه که دست رسی داشته باشی:20:
سلام...با اجازه يه سوال تكراري!!!!
من همه كارا رو انجام ميدم فقط اونجايي كه بايد caps رو آف كنيم نميشه...هر چي switch ميزنم هيچ تغييري نميكنه .. گوشيم P990 هستش...
من اون فايلي رو كه بايد توي پوشه bin توي فون مموري ميذاشتيم رو گذاشتم و بعدش ديگه اصلا هيچ فايلي به نام bin تو پوشه sys وجود نداشت...وقتي sys رو ميزنم مينويسه file protected ...حالا چيكار كنم كه اون آف بشه؟؟؟؟
سلام
شاید capsSwitch رو off نمیکنید
حتما باید off شه که دست رسی داشته باشی:20:
اخه مشكل اينجاست كه به on و off نميرسه . وقتي capsSwitch رو باز ميكنم ميگه اول فايل trkdrive رو بايد كپي كني. مشكل كپي كردن همونه . نميدونم چرا درست هك نشده
Original Titan
16-05-2008, 22:22
همين كه دوستمون گفته بود
بايد پس از انجام عمليات فايل ها را مرئي كني
show hidden and system files
nakhordemast
16-05-2008, 23:01
تغییر محل ذخیره سازی فایل بلوتوث شده از گوشی به کارت حافظه
سلام دوستان،
بالاخره یک مشکل بزرگ دیگه هم حل شد.
دیگه فایلهایی که براتون بلوتوث میاد روی حافظه داخلی گوشی قرار نمی گیره.قبلا وقتی فایلی براتون بلوتوث میشد این فایل به طور موقت در C:\shared\obex ذخیره میشد ولی با این هک توی D:\shared\obex ذخیره میشه.
منظور از درايو D همون كارت حافظه هستش كه روي w950 همون 4 گيگ و روي W960 همون 8 گيگ به حساب مياد.
ويرايش:
تست شد و كار كرد
به نظر من سرعت ذخيره كردنش هم بيشتر شده.
حسین جان عزیز:40: مرسی از این هک ولی دوتا مشکل داره
1 - فایلایی که میاد توی مموری یه نسخه اش هم همون جای قبلی یعنی توی مسیج ها میمونه
2- اگر فایلای توی مسیر مموری کارت رو پاک نکنیم و گوشی رو ری استارت کنیم مجددا توی مسیج ها میاد ظاهر میشه.
یه خورده قاطه ولی در کل هک خوبیه:27:
nakhordemast
16-05-2008, 23:04
اخه مشكل اينجاست كه به on و off نميرسه . وقتي capsSwitch رو باز ميكنم ميگه اول فايل trkdrive رو بايد كپي كني. مشكل كپي كردن همونه . نميدونم چرا درست هك نشده
من اصلا از capsSwitch استفاده نمیکنم . اصلا به دردسرش نمی ارزه میتونید بیخیالش بشید
همين كه دوستمون گفته بود
بايد پس از انجام عمليات فايل ها را مرئي كني
show hidden and system files
مرئي كردم . وقتي با نرم افزار xplorer وارد ميشم فولدر sys باز نميشه
من اصلا از capsSwitch استفاده نمیکنم . اصلا به دردسرش نمی ارزه میتونید بیخیالش بشید
از caps Switch استفاده نكنيم چي كار كنيم ؟ مگه نبايد caps رو تغيير داد؟
Hamidreza69
17-05-2008, 14:49
مطالبت خیلی باحاله
دوستانی که استفاده از capsSwitch رو سخت میدونن یا بیخیالش میشن گوووووش کنن!
عزیزان این بهترین نرم افزاریه که شما رو قادر میکنه هرجا که باشین بدون نیاز به p30 گوشیتون رو هک کنین:5:
حالا اونایی که کار باهاش رو بلد نیستن گوووووش کنن!
کافیه فقط یه بار capsSwitch رو un کنید و دوباره نصب کنید!:21:
دلیلش هم اینه که برنامه وقتی نصب میشه باید فایل trkdriver.ldd رو از مسیر بخونه نه بعد از نصب!
artmania.blogfa.com
دوستان,هک افزایش صدای uiq3 رو نمیدونم استفاده کردین یا نه,برای یاد آوری دوباره اینجا براتون میزارم.
خطر:
قبل از استفاده از این patch از سالم بودن گوشهاتون اطمینان حاصل کنین!!!
مسیر تو خود فایل هست!(txt)
البته این هک قبلا توسط حسین جان ارائه شده بود,میدونید که؟!
artmania.blogfa.com
ilovemyp1
17-05-2008, 18:04
دوستانی که استفاده از capsSwitch رو سخت میدونن یا بیخیالش میشن گوووووش کنن!
عزیزان این بهترین نرم افزاریه که شما رو قادر میکنه هرجا که باشین بدون نیاز به p30 گوشیتون رو هک کنین:5:
حالا اونایی که کار باهاش رو بلد نیستن گوووووش کنن!
کافیه فقط یه بار capsSwitch رو un کنید و دوباره نصب کنید!:21:
دلیلش هم اینه که برنامه وقتی نصب میشه باید فایل trkdriver.ldd رو از مسیر بخونه نه بعد از نصب!
artmania.blogfa.com
فرمایش این دوستمون کاملا صحیحه ، من تو گوشیم 3 بار Uninstal/reinstal کردم تا درست شد ، محض احتیاط یه بار دیگه اون فایل trkdriver.ldd رو هم overwrite کنید ، بعد capsswitch رو نصب کنید ، حتما جواب میگیرید :46:
NimoOol.HD2
17-05-2008, 19:02
منظورتون چیه ؟؟ یعنی آنیستالش کنی دوباره نصب کنی دیگه نمی خواد cap رو Off کنی ؟؟
دوستان من شاید دیگه نتونم هر روز بیام شاید هفته ای یه بار یا شاید شیطونی کردم و هر 3 روزی اومدم . خوب تا بعد از امتحانا خدافظ
بابا جوابه ما رو يكي بده. close +end رو ميده ولي انگار گوشي هك نشده . به فولدر sys دسترسي ندارم
چرا براي من تو قسمت device manager چيزي بنام SE application port نمياد ؟ اون يكيش مياد فقط
ilovemyp1
17-05-2008, 23:23
چرا براي من تو قسمت device manager چيزي بنام SE application port نمياد ؟ اون يكيش مياد فقط
شما باید در کنار آیکون اصلی pc suit یه آیکون Mrouter رو هم ببینی ، وضعیتشم conected باشه ، اگر اینطور نیست device رو unistall کن از روی کامپیوتر و دوباره با درایور صحیح از روی cd همراه گوشی نصبش کن ، راستی اگرم antiviruse نورتون داری disable کن ، بد کوفتیه این norton تاحالا برای من دردسر زیاد درست کرده ، مشکل این مدلی داشتم با نصب درایور مودم adsl طبق قاعده هم هیچ ربطی بهم ندارن :31:
ali_saeedi
18-05-2008, 09:14
دوستان من واقعا از همگي علي الخصوص hmr007 و nakazaki تشكر ميكنم مراحل هم انجام دادم و به مشكلي بر نخوردم ممنونم
ali_saeedi
18-05-2008, 09:18
به احتمال زياد شما از فايل منيجر خود گوشي استفاده ميكنيد بهترين فايل منيجر x_plore ورژن 1.20 به بالا هست از اونا استفاده كن فولدر sys هم بهت نشون ميده فقط بايد چك كني اون نرم افزار capswitch بايد off باشه اگه با اين كارايي كه گفتم درست نشد مراحل رو به دقت از اول انجام بده
ali_saeedi
18-05-2008, 09:20
دوستان عزيز 1 سوالي داشتم تو اون اكثر برنامه هايه معرفي شده من در عكس هايه اون نرم افزار taskbar خوشكلي ديدم آيا كسي اون رو داره به من بده البته ميدونم اينجا جاش نبود ببخشيد
بله مو به مو مراحل ساین کردن برنامه هارو انجام دادم،
فایلم کپی کردم،
ولی نمیدونم کجا اشتباه کردم.!؟
فقط اون فایل sis که خود اون برنامه میسازه که معمولا 1کیلوبایت بیشتر از فایل اصلی هست رو باید نصب کرد دیگه. . .
.
.
.
حسین جون شرمنده اگه دیر میگیرم.:31:
shahshahani
18-05-2008, 11:23
فایلم کپی کردم،
فقط اون فایل sis که خود اون برنامه میسازه که معمولا 1کیلوبایت بیشتر از فایل اصلی هست رو باید نصب کرد دیگه. . .
.
.
.
چه اروری میده؟
vahid_jam2
18-05-2008, 12:09
فایلم کپی کردم،
.
.
.
دوست عزيز همون فيله كه يك كيلوبايت بيشتره رو بايد نصب كرد.
ولي بعضي برنامه ها مثله Advance call manager اول نسخه ي تريال رو بايد نصب كني بعد فايل ساين رو نصب كني.
nakhordemast
18-05-2008, 16:21
مرئي كردم . وقتي با نرم افزار xplorer وارد ميشم فولدر sys باز نميشه
از caps Switch استفاده نكنيم چي كار كنيم ؟ مگه نبايد caps رو تغيير داد؟
من که هرگز استفاده نکردم با مشکل هم مواجه نشدم
خوب واسه ادمای تنبل خوبه:31:
امکانات اضافه تری به شما نمیده. فقط سرعت عمل کار رو بالا میبره.
هیچ اروری نمیده فقط با ساین نشده اش انگار فرقی نمیکنه دوباره از من کد فعال سازی(registry) میخواد،
همون فایله که 1Kb بیشتر هست رو نصب میکنم،
فایل 00000001 که آقا حسین گذاشته بود رو هم تو همون آدرس که داده میریزم.:19:.ولی انگار نه انگار.:18:.
کسی حالا این Advanced device lock رو ساین کرده که به طور نامحدود ازش استفاده کنه.
دوستان دقت کنین که این پک بر روی گوشی خودم که P990 با آخرین فریمور ( Org:R6E28 ) هست تست شده و هیچ مشکلی نداره با این حال مسئولیت این کار با خودتون هست و من هیچ تضمینی نمیکنم
ریختن این پک بر روی سایر گوشی ها و همچنین P990 به جز آخرین فریمور با مسئولیت خودتونه
خوب حالا میرم سراغ نحوه ریختن این پک:
در فایل ضمیمه پوشه ای با نام C وجود داره که تو این پوشه 2 پوشه دیگه هست
وارد پوشه Private بشین و کل پوشه 102030fd رو در مسیر C:\Private کپی کنین
حالا وارد پوشه sys بشین ؛ میبینین که در داخل اون 2 پوشه دیگه هست
فایل موجود در پوشه bin رو در مسیر C:\sys\bin کپی کنین
فایل موجود در پوشه hash رو در مسیر C:\sys\hash کپی کنین
حالا با ریست گوشی با صدا و انیمیشن W960 مواجه میشین
در آخر هم از کاربر Nakazaki تشكر ميكنم به خاطر اين اموزش.
حسین جان میدونم اینجا جاش نیست ولی میشه بگی الان این آپدیت تو سایت سونی اریکسون هست یا نه؟ ( Org:R6E28 ) ؟
حسين جان كجايي ؟ كم پيدايي
هيچ كس اينجا جوابه ما رو نميده بيا خودت مشكل ما رو حل كن
حسین جان میدونم اینجا جاش نیست ولی میشه بگی الان این آپدیت تو سایت سونی اریکسون هست یا نه؟ ( Org:R6E28 ) ؟
آره دوسته عزيز هست . من كه 2 هفته پيش آپ كردم الان فريمورم همينه
NimoOol.HD2
18-05-2008, 23:29
هیچ اروری نمیده فقط با ساین نشده اش انگار فرقی نمیکنه دوباره از من کد فعال سازی(registry) میخواد،
فایل 00000001 که آقا حسین گذاشته بود رو هم تو همون آدرس که داده میریزم.:19:.ولی انگار نه انگار.:18:.
کسی حالا این Advanced device lock رو ساین کرده که به طور نامحدود ازش استفاده کنه.
سلااااااااام
عزیزم من نامحدودشووووووووو من دارم . می خوای ؟ ؟ اگر تونستم یا بهت پخ می کنم یا می زارم توی بخش برنامه ها یا همین جا !
shahshahani
19-05-2008, 08:20
ببین احتمالا کرکش رو نصب نکردی.و الا ساین کردن هیچ ربطی به کد رجیستری نداره.اگه برنامه ساین نشده باشه اصلا نصب نمیشه.
برنامه ADL رو هم من الان خیلی وقته دارم مثل شیر ازش استفاده میکنم.باید دو تا فایل باشه.خودش ساین نمیخواد ولی کرکش باید ساین بشه.تو قسمت برنامه های UIQ3 برات میذارم.
موفق باشی.
shahshahani
19-05-2008, 08:21
حسين جان كجايي ؟ كم پيدايي
هيچ كس اينجا جوابه ما رو نميده بيا خودت مشكل ما رو حل كن
حسین خان مسافرت تشریف دارن و تا اطلاع ثانوی نیستند.:13:حسین جون هر وقت اومدی اینو پاکش کن.
ممنون.
از دوستان مخ ببينن کسى ميتونه کارى بکنه که بشه با دست تو گوشى فارسى نوشت!!!
؟يعنى با دست خط خودمون!
سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا بر همگى شما تسليت باد.
دوستان کسى ميدونه فايلهاى creرو چطورى ميشه باز کرد؟
يا حتى فايلهاى rsc؟
با rsc tool نميشه کار زيادى روش انجام داد!
H M R 0 0 7
19-05-2008, 10:09
خوب يكي 2 روز نبودم چقدر صفحه ها جلو رفتن!
دوستان سوالات زيادي كردن كه دوستان ديگه لطف كردن جوابشون رو دقيق دادن. پس نيازي به كمك من نيست.
فقط لطف كنن از ارسال پستهاي اسپم وار خودداري كنن تا كساني كه تازه وارد اين تاپيك ميشن با خوندن اون پستها گيج نشن!
باید کرکشو ساین کرد یا برنامه رو،
من برنامه رو ساین کردم بعد رو گوشی نصب کردم وقتی ام میخواستم کرکشو نصب کنم یه ارور میده(The package ... uid.) میده،
.
.
.
حالا اگر نامحدودش رو دارید، برام بزارید:10:
دوستان میشه مثل M600 کی لوک رو گذاشت تو اون منو که نمیدونم اسمش چیه:20:
کناره volume و new و time و connection.
hosein_133
19-05-2008, 14:48
سلام دوستان جا داره از زحمات همه به خصوص حسین اقا تشکر کنم
من هک مربوط به walklman 3 رو انجام دادم اما وقتی میخوام اجراش کنم این پیغام میده
application couldn't be started
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.راستی گوشیم p1:20:
H M R 0 0 7
19-05-2008, 16:15
3 تا پك ساخته شده توسط DarkUs
گرفته شده از موبايلستان
parsibox
20-05-2008, 12:49
سلام
پک کامل آیکنهای G700
آقا فایل ها را توی کدوم مسیر باید بزاریم؟
یه سوال دیگه هم داشتم.
من گوشیم را طبق همون چیزی که نوشتین هک کردم ولی هر کاری میکنم که فایل های کیبور مجازی را کپی کنم نمیشه
یعنی یه اررور میده و 2 تا فایل هاش کپی نمیشه
C:\Resource\feps\FepMenu.r01
به این و یکی دیگه گیر میده .اما بقیه ی فایل ها کپی میشند.
یه مشکل دیگه هم برام پیش اومد .مدیاپلیر دیگه از روی آیکنش باز نمیشه و اررور 14 میده.
چیکار کنم؟
راهی وجود داره که من کل سیستم گوشیم را از اول نصب کنم؟
parsibox
20-05-2008, 13:12
شرمندم این برنامه ی Advance call manager را من شدیدا نیاز دارم.
نسخه ی اصلیش روی گوشین نصب میشه اما بقیه ی نصب ها عملیات نصب نصفه رها میشه یا اینکه از اول میگه این ورژن نصب قدیمیه.
کسی یه ورژن جدید با کرک داره؟
shahshahani
20-05-2008, 13:41
شرمندم این برنامه ی Advance call manager را من شدیدا نیاز دارم.
نسخه ی اصلیش روی گوشین نصب میشه اما بقیه ی نصب ها عملیات نصب نصفه رها میشه یا اینکه از اول میگه این ورژن نصب قدیمیه.
کسی یه ورژن جدید با کرک داره؟
برو تو قسمت برنامه های UIQ3 گذاشتم.
موفق باشی.
shahshahani
20-05-2008, 13:43
باید کرکشو ساین کرد یا برنامه رو،
من برنامه رو ساین کردم بعد رو گوشی نصب کردم وقتی ام میخواستم کرکشو نصب کنم یه ارور میده(The package ... uid.) میده،
.
.
.
حالا اگر نامحدودش رو دارید، برام بزارید:10:
تو قسمت برنامه های UIQ3 توضیح دادم.لطفا سوالات غیر مربوط به این تاپیک را اینجا مطرح نفرمایید.
ممنون.
parsibox
20-05-2008, 14:27
The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
parsibox
20-05-2008, 14:57
توی عکسایی که میزارین دیدم روی آیکن باتری درصد شارژ را هم زده.
میشه بگین چجوری؟
shahshahani
20-05-2008, 17:02
سلام حسىن خان
من اىن پست رو با موباىل مىزنم همون طورى که مىبىنى باز هم حرف ى نمىچسبه فقط تو گوشى درست نشون مىده
H M R 0 0 7
20-05-2008, 18:42
يك هك جديد براي استارت منو Start Menu
فايل ZSBPOPUPMENU.rsc رو در مسير C:\Resource\ZSBPOPUPMENU كپي كنيد.
nima_989
20-05-2008, 23:32
سلام به همه بر و بچز
من به یه مشکلی خوردم.وقتی می خوام برنامه AppTRK رو روی گوشی نصب کنم این پیغام رو میده :
Component Faild security chek cannot install
حالا چی کار کنم؟ تو رو خدا کمک کنید . تو کف هک کردن موندم.
unknown63
20-05-2008, 23:54
سلام به همه بر و بچز
من به یه مشکلی خوردم.وقتی می خوام برنامه AppTRK رو روی گوشی نصب کنم این پیغام رو میده :
Component Faild security chek cannot install
حالا چی کار کنم؟ تو رو خدا کمک کنید . تو کف هک کردن موندم.
دوست من شما تاریخ گوشیتو یک سال به عقب برگردون
بعد برنامه رو نصب کن
و بعد از نصب دوباره تاریختو درست کن
shahshahani
21-05-2008, 09:28
توی عکسایی که میزارین دیدم روی آیکن باتری درصد شارژ را هم زده.
میشه بگین چجوری؟
فقط یه آیکنه چیز خاصی نیست. عوض اینکه نوارش نشون بده که چقدر باطری داره با درصد مینویسه.من ندارم ولی فکر کنم حسین خان داشته باشن.ولی در کل آیکن swiss manager از همشون بهتره.:8:
موفق باشی.
سلام حسىن خان
من اىن پست رو با موباىل مىزنم همون طورى که مىبىنى باز هم حرف ى نمىچسبه فقط تو گوشى درست نشون مىده
دوست عزيز اين کيبوردى که حسين جون برامون گذاشتن دوتا يا داره يکيش همون اول که کيبورد مياده ويکيش هم بايد دکمه سمت راست واو رو بزنى تا بياد حالا اگه ياى دومى رو براى وسط کلمات استفاده بکنى درست ميفته و اين يکى يا هم براى آخر کلمات مناسبه.
تازه من خودم همه کلمات اين پست رو با همون کيبورد از تو موبايلو نوشتم.
فايل ZSBPOPUPMENU.rsc رو در مسير C:\ZSBPOPUPMENU كپي كنيد.
دادا اين هک به چه دردى ميخوره من زدم ولى چيزى نشد!
nima_989
21-05-2008, 10:35
دوست من شما تاریخ گوشیتو یک سال به عقب برگردون
بعد برنامه رو نصب کن
و بعد از نصب دوباره تاریختو درست کن
مرسی از راهنماییتون. مشکل حل شد.
حالا یه مشکل جدید:
من چهار تا آیکن صفحه اول و تمام آیکون های اصلی رو عوض کردم. از این آیکن ها خوشم نمیاد حالا هر کاری میکنم آیکن جدید رو به جای قبلی کپی کنم(با برنامه X-plore) اجازه نمیده . هر کاری کردم نشد. پاک هم نمیشه.تازه اون فایلی که برای اسکین مدیا بود هم کپی کردم نه تنها درست نشد بلکه الان پوشه Private هم دیگه باز نمیشه یعنی دیگه ساب فولدر نیست توش.
میشه راهنمایی بفرمایید چه کنم؟
mehdi_vsgh
21-05-2008, 10:51
خوب يه سري گزينه هاي جديد به منو اضافه ميشه
barf2007
21-05-2008, 11:10
فايل ZSBPOPUPMENU.rsc رو در مسير C:\ZSBPOPUPMENU كپي كنيد.
سلام
این هکی که فرمودین رو P990 هم کار میکنه؟
من انجام دادم ولی تغییری نکرد!
ممنون
H M R 0 0 7
21-05-2008, 11:22
خوب توي اسكرين شات نشون داده ديگه.
مهدي جان هم گفت:
خوب يه سري گزينه هاي جديد به منو اضافه ميشه
سلام
این هکی که فرمودین رو P990 هم کار میکنه؟
من انجام دادم ولی تغییری نکرد!
ممنون
اخ، شرمنده. مسير رو اشتباهي نوشتم :31: الان درست شد. دوباره پست مربوط به هك رو نگاه كنيد.
Resource رو جا انداخته بودم!
بازم معذرت:46:
نميدونم شايد من بلد نيستم ولى هر کارى کردم چيز تازه اى نديدم!
واااااى ايول دادا الان ديدم خيلى آليه واقعا محشره!
دوستان ميخواستم ببينم الان که اينهمه کار روىuiq انجام شده ميشه کارى کرد که اين گوشى ها هم مثل سرى w وقتى بلوتوث ميگيرن ويبره بدن يا حداقل يه صدايى بدن؟
به احتمال زياد شما از فايل منيجر خود گوشي استفاده ميكنيد بهترين فايل منيجر x_plore ورژن 1.20 به بالا هست از اونا استفاده كن فولدر sys هم بهت نشون ميده فقط بايد چك كني اون نرم افزار capswitch بايد off باشه اگه با اين كارايي كه گفتم درست نشد مراحل رو به دقت از اول انجام بده
نه دوست عزيز . x-plore گوشي من آخرين نسخه ست . ولي تا وقتي فايل trkdrive رو تو مسير خواسته شده كپي نكني capsSwitch راه نمي افته . مي گه اول فايل رو كپي كن
nima_989
21-05-2008, 14:51
حالا یه مشکل جدید:
من چهار تا آیکن صفحه اول و تمام آیکون های اصلی رو عوض کردم. از این آیکن ها خوشم نمیاد حالا هر کاری میکنم آیکن جدید رو به جای قبلی کپی کنم(با برنامه X-plore) اجازه نمیده . هر کاری کردم نشد. پاک هم نمیشه.تازه اون فایلی که برای اسکین مدیا بود هم کپی کردم نه تنها درست نشد بلکه الان پوشه Private هم دیگه باز نمیشه یعنی دیگه ساب فولدر نیست توش.
کسی نیست به داد من برسه؟:41:
نه دوست عزيز . x-plore گوشي من آخرين نسخه ست . ولي تا وقتي فايل trkdrive رو تو مسير خواسته شده كپي نكني capsSwitch راه نمي افته . مي گه اول فايل رو كپي كن
اين سوال قبلا تو همين تاپيک جواب داده شد حالا من يه بار ديگه ميگم.
capssswitchرو un بکن و دوباره نصب کن درست ميشه.
آخه فايل بايد قبل از نصب برنامه تو مسيرش کپى شده باشه.
H M R 0 0 7
21-05-2008, 15:06
حالا یه مشکل جدید:
خوب اين يعني اينكه شما برنامه Capswitch رد در حالت Off قرار ندادي.هر بار كه ريستارت ميكنيد براي دسترسي به پوشه هاي سيستمي بايد Capswitch رو OFF كنيد.
کسی نیست به داد من برسه؟:41:
خوب دوباره مراحل هک توسط کامپيوترو اجرا کن و وارد فايل هاى سيستمى شو و پاکشون کن يا عوضشون کن.
اگه بازم درست نشد ميتونى ممورى داخلى گوشيو فرمت کنى تا همه چيز به حال خودش برگرده.
دوستان ميخواستم ببينم الان که اينهمه کار روىuiq انجام شده ميشه کارى کرد که اين گوشى ها هم مثل سرى w وقتى بلوتوث ميگيرن ويبره بدن يا حداقل يه صدايى بدن؟
کسى نبود جواب مارو بده؟
sari-1369
21-05-2008, 15:19
سلام حسين جان ، هك هاي جالب بودن .
ايشالا هميشه تو كارت موفق باشي .
از بقيه بچه ها هم تشكر ميكنم .
H M R 0 0 7
21-05-2008, 15:46
اگه منظورتون از W گوشي هاي جاوا مثل w800,w810,w700 هستش كه فعلا اين هك انجام نشده.
ولي اگه منظورتون w950,w960 هست كه اينها هم مثل بقيه UIQ ها بدونه صدا و ويبره هستن.
اگه منظورتون از W گوشي هاي جاوا مثل w800,w810,w700 هستش كه فعلا اين هك انجام نشده.
ولي اگه منظورتون w950,w960 هست كه اينها هم مثل بقيه UIQ ها بدونه صدا و ويبره هستن.
آره آره منظورم همون سرى جاواى اوناست.
اى کاش ما خودمون هم ميتونستيم اين کارا رو انجام بديم و از اين حالت مصرف کنندگى خارج ميشديم.
آيا امکان داره که اين برنامه واکمن پلاير مربوط به سرى واکمن uiq رو به جاى مديا پلاير اصلى p990i قرار داد تا هردو برنامه با هم ادغام بشن؟
parsibox
21-05-2008, 19:13
چجوری میشه مموری داخلی را فرمت کرد که به حالت اولش برگرده؟
من یه مشکلی توی کپی کردن فایل ها پیدا کردم.
هر چی فایل های کیبورد فارسی را میخوام کپی کنم میگه
can not open file : C:\Resource\feps\FepMenu.r01
هر چی گوشی را ریست میکنم بازم نمیتونم فایل ها را کپی کنم.
میشه فایل های سیستمی را توی کامپیوتر دید؟
مثلا من گوشیما به کامپیوتر وصل کنم و مثل داخل گوشی برام 3تا درایو بیاره ؟C, D , Z ؟؟؟
H M R 0 0 7
21-05-2008, 19:20
چجوری میشه مموری داخلی را فرمت کرد که به حالت اولش برگرده؟
من یه مشکلی توی کپی کردن فایل ها پیدا کردم.
هر چی فایل های کیبورد فارسی را میخوام کپی کنم میگه
can not open file : C:\Resource\feps\FepMenu.r01
هر چی گوشی را ریست میکنم بازم نمیتونم فایل ها را کپی کنم.
میشه فایل های سیستمی را توی کامپیوتر دید؟
مثلا من گوشیما به کامپیوتر وصل کنم و مثل داخل گوشی برام 3تا درایو بیاره ؟C, D , Z ؟؟؟
سلام.من الان يك فايل جديد ضميه اون پست كيبورد فارسي كردم كه فقط يك فايل هستش.شما همون يك فايل رو كپي كنيد كفايت ميكنه و نيازي نيست ديگه بقيه فايل ها رو كپي كنيد(شما فايل ضميمه Mini P1 Virtual Keyboard for P990 M600 W950.rar رو بگيريد):
کیبورد مجازی P1 برای سایر گوشی های UIQ3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
parsibox
21-05-2008, 19:31
فایل ها را گرفتم
برای p1 هستش دیگه؟
من p1 دارم.
==========
یه سوال کوچیک دیگه داشتم.
فایل هایی با پسوند .rsc را با چه نرم افزاری میشه ادیت کرد؟
من منویی که گذاشتی را اجرا کردم
خیلی از برنامه ها را من نصب نکرده بودم
گفتم اگه یاد بگیرم خودم میتونم تغییر بدم.
من خودم برنامه نویس php هستم.
فکر کنم بتونی بگی با چی میشه تغییرش بدم
فایل ها را گرفتم
برای p1 هستش دیگه؟
من p1 دارم.
==========
دوست عزيز من قبلا همين سوال رو پرسيدم تا بلکه بتونم خودم هم يه کارايى انجام بدم و به من برنامه rsc tool رو معرفى کردن!
ولى به نظر من زياد به درد نميخوره حالا تو امتحان کن شايد ما بلد نيستيم!
مطمئنم برنامه اى بهتر از اين هم هست!
در ضمن اين برنامه تو همين تاپيک هست يه جستجو بکنى گير ميارى.
و يه مطلب ديگه به احتمال زياد بعد از اون هم دنبال برنامه اى ميگردى که باهاش فايلاى mbm رو باز کنى که اون هم با اسم mbm tool تو همين تاپيک هست.
به اميد روزى که خودمون بتونيم.
parsibox
21-05-2008, 20:00
شرمندم.
من الان فایل کیبورد فارسی را کپی کردم
گفت اوررایت کنم منم زدم بله.
ریست کردم.
اما توی کنترل پنل هنوز هیچ گزینه ای اضافه نشده.
چیکار کنم؟
تو يکى از اين عکسايى که دوستان گذاشته بودن ديدم که چراغ (led) پى ۹۹۰ به رنگ آبى روشن شده بود.
ميخواستم ببينم ميشه اينکارو با هک انجام داد و چراغ رو به رنگهاى ديگه روشن کرد؟
H M R 0 0 7
21-05-2008, 20:10
فایل ها را گرفتم
برای p1 هستش دیگه؟
من p1 دارم.
==========
دوست عزیز اگه زیان انگلیسی تون خوبه می تونید این تایپک رو دنبال کنید.یکی از کاربرای این فروم (sh.a.rk) به طور کامل نحوه تغییر دادن این فایها رو توضیح داده:
شما از پست شماره 1158 به بعد رو بخونید
موفق باشید.منتظر فعالیتتون هستیم.:46:
لازم به ذکر که منبع تمامی این هکهای که من اینجا میزارم همین فروم هست
جناب hmr 007 لطفا جواب سوالهاى ما رو هم بديد جاى دورى نميره.من پر از سوالهاى جورباجورم اگه جواب ندين ديگه قاط ميزنم.
ما ارادت منديم.
برنامه کاربرديترى سراغ دارين که فايل هاى rsc رو باهاش اديت يا ايجاد کرد؟
H M R 0 0 7
21-05-2008, 20:21
تو يکى از اين عکسايى که دوستان گذاشته بودن ديدم که چراغ (led) پى ۹۹۰ به رنگ آبى روشن شده بود.
ميخواستم ببينم ميشه اينکارو با هک انجام داد و چراغ رو به رنگهاى ديگه روشن کرد؟
من قبلا هم گفته بودم.اگه جواب سوالی رو ندادم دو دلیل داره:
1- بلد نیستم!
2- یکی دیگه از دوستان جواب سوال رو دادن و نیاز به جواب من نیست.
در این مورد من بلد نیستم.ولی فکر هم نکنم بشه.اگه منظورتون امضای دوستمون <M> هست که فکر کنم خودشون با فتو شاپ رنگشو عوض کردن:
برنامه کاربرديترى سراغ دارين که فايل هاى rsc رو باهاش اديت يا ايجاد کرد؟
من سراغ ندارم.توی همین تاپیک که گفتم یکی 2 تایی فکر کنم معرفی کردن
parsibox
21-05-2008, 20:25
نمیدونم چی بگم.
آخه گوشی من با گوشی شما فرق داره؟؟
همه ی p1 ها مثل هم نیستند؟
میشه یه راهی جلوی پای من بزارید که همون فایل قبلی ها را بدون ارور کپی کنم؟
1- بلد نیستم!
در این مورد من بلد نیستم.ولی فکر هم نکنم بشه.اگه منظورتون امضای دوستمون <M> هست که فکر کنم خودشون با فتو شاپ رنگشو عوض کردن:
شما که انتظار نداريد همه پستها رو مو به مو بخونم ميدونيد چقدر وقت ميبره حالا پول اينترنتش بماند!
به ما حق بديد که سوالامون رو توى آخرين صفحات بپرسيم.
در هر صورت خيلى ممنون از توجهتون.
نمیدونم چی بگم.
آخه گوشی من با گوشی شما فرق داره؟؟
همه ی p1 ها مثل هم نیستند؟
میشه یه راهی جلوی پای من بزارید که همون فایل قبلی ها را بدون ارور کپی کنم؟
ببينم اصلا شما گوشيتون رو طبق روش اين تاپيک هک کردين يا نه؟
hmdfkr عزيز بيشتر پست هاي شما رو ميشه تو يه پست ذخيره كرد پس لطفا الكي پست ها رو زياد نكنين. مثلا همين صفحه رو نگاه كن ! من كه يه بار پست مي دم ( كه البته حسين جان جواب نميده ) پستم ميره به صفحه هاي قبل و در نتيجه مجبورم دوباره مطلب قبلي رو بنويسم . اميدوارم منظورمو فهميده باشي
اگه حسين جان هم لطف كنن مشكل ما رو حل كنن ممنون ميشم
H M R 0 0 7
21-05-2008, 22:45
hmdfkr عزيز بيشتر پست هاي شما رو ميشه تو يه پست ذخيره كرد پس لطفا الكي پست ها رو زياد نكنين. مثلا همين صفحه رو نگاه كن ! من كه يه بار پست مي دم ( كه البته حسين جان جواب نميده ) پستم ميره به صفحه هاي قبل و در نتيجه مجبورم دوباره مطلب قبلي رو بنويسم . اميدوارم منظورمو فهميده باشي
اگه حسين جان هم لطف كنن مشكل ما رو حل كنن ممنون ميشم
شما مشکلتون با همون Capsswith هستش؟ آخه این که چیزی نداره! یه کپی ساده هستش.
فایل trkdrive در c:\sys\bin کپی کنید.
دقت کنید apptrk که درفایل اول هست باید نصب باشه.
parsibox
22-05-2008, 02:16
عزیز من طبق همین تاپیک گوشیم را هک کردم.
حتی شکل مدیا پلیر را هم تغییر دادم و استارت منو را هم عوض کردم اما کیبورد فارسی را نمیتونم کاریش کنم.
parsibox
22-05-2008, 02:33
من توی فرمه که دادی پرسیدم جوابما گرفتم.
اما اصلا توی text input من گزینه ی virtual keyboar نیست و بجاش on screen keyboard هست.
چیکار کنم؟
saeednoori
22-05-2008, 07:45
ادرس رو اشتباه دادند.باید توی ز:پقثسخعقزث fvdcd
saeednoori
22-05-2008, 07:46
ادرس رواشتباه دادند.باید درپوشه c:\resource بریزی
parsibox
22-05-2008, 08:33
بالاخره درست شد!!!
وقتی یه هک را توضیح میدین خداییش مسیر ها را کامل و درست بگید.
برای p1i مسیر کیبورد فارسی این هستش.
on Onscreen Keyboard Option > Layout > Settup. Then choose Arabic >
حالا من فونت هایی که برای رفع مشکلات فارسی گذاشتین را هم گرفتم اما نمیدونم توی چه مسیری باید کپیشون کنم.
اینم میشه یه نفر بگه؟
H M R 0 0 7
22-05-2008, 08:42
بالاخره درست شد!!!
وقتی یه هک را توضیح میدین خداییش مسیر ها را کامل و درست بگید.
برای p1i مسیر کیبورد فارسی این هستش.
on Onscreen Keyboard Option > Layout > Settup. Then choose Arabic >
حالا من فونت هایی که برای رفع مشکلات فارسی گذاشتین را هم گرفتم اما نمیدونم توی چه مسیری باید کپیشون کنم.
اینم میشه یه نفر بگه؟
مگه گوشي شما P1 نيست؟
خوب چرا اينكارو ميكنيد.گوشيتون رو به اخرين فريم ور آپديت كنيد.هم زبان فارسي اضافه ميشه و هم كيبورد فارسي.اين كيبوردي هم گزاشتيم از فايلهاي آخرين آپديتP1 هست.
parsibox
22-05-2008, 13:29
سلام
آقا بلد نیستم فریمورک گوشی را آپدیت کنم.
اینترنت من دیالاپ هستش adsl ندارم.
میشه بگین چجوری میتونم فریم ورک گوشیم را آپدیت کنم؟
====
من اجازه ی ارسال فایل ندارم؟
====
برای نمایش درصد شارژ گوشی برید فایل دوم این پست را دانلود کنید و در مسیر D->resource بریزین
شما مشکلتون با همون Capsswith هستش؟ آخه این که چیزی نداره! یه کپی ساده هستش.
نه حسين جان. پست هاي قبليمو كلا نخوندي، اگه مشكل به اين راحتي بود كه خودم حلش مي كردم. مشكل اينجاست كه دسترسي به فولدر sys ندارم . در صورتي كه تو cmd همون close + end رو داده .
ilovemyp1
22-05-2008, 14:48
نه حسين جان. پست هاي قبليمو كلا نخوندي، اگه مشكل به اين راحتي بود كه خودم حلش مي كردم. مشكل اينجاست كه دسترسي به فولدر sys ندارم . در صورتي كه تو cmd همون close + end رو داده .
با اجازه آقا حسین من یه راهنمایی کوچیک به این دوستمون بدم.
شما قبل از اجرای اون اسکریپت payton از روی کامپیوتر ، به همون طریقی که بازش کردی و port اتصال گوشی رو براش تعیین کردی ، بازش کن با Notepad و از آخر اسکریپت اونclose + End رو حذف کن و save رو بزن. بعد اسکریپت رو اجرا کن ( پروسه هک) تا اخر که رفت دیگه خودش صفحه CMD رو نمیبنده. متن داخل پنجره رو ایجا بگذار شاید بنده و یا اساتید فروم تونستن کمکت کنند :11:
ilovemyp1
22-05-2008, 15:01
دوستان هک جدیدی رو می خوام معرفی کنم ، روی m600 p990 و P1 تست شده و جواب داده ، مطالب رو از سایت uiqarena براتون آوردم ، البته source هک کار darkskelton هستش ، فایلاشم براتون upload کردم رو 4shared. خودم که انجام دادم و خیلی مفید بود. امیدوارم استفاده کنید و راضی باشید :11:
-------------------------------------------------------------------------
با این هک شما میتونید برنامه هایی که توی منوی اصلی هست به جاهای دیگه انتقال بدید. پوشه ها رو تغییر نام بدید. به جای آیکون مدیا پلیر برنامه Walkman رو بذارید و ...
فایل ضمیمه رو که بگیرید توش سه تا مدل گوشی هست. P990i, P1i, M600i
توی هر کدوم دو تا پوشه هست:
Locked: اگر فایل های توی این پوشه رو توی درایو C گوشیتون کپی کنید برنامه مدیا پلیر از منوی اصلی حذف میشه و به جاش برنامه Walkman (اگر نصب کرده باشید) میشینه.
Unlocked: کار بالایی رو انجام میده. البته فقط مدیا پلیر رو تغییر نمیده بلکه میتونید برنامه ها و پوشه های اصلی رو مثل Multimedia و ... حذف کنید یا تغییر نام بدید... و کارهای دیگه...
مراحل کار:
1- یه نگاهی به c:\resource\apps بندازید ببینید که فایل هاتون تو این پوشه چه پسوندی دارن (مثلا rsc یا r27 یا r16 یا هرچیزی)
2- توی پوشه ای که انتخاب میکنید Locked/Unlocked فایل alaunch.rsc رو پیدا کنید و پسوندش رو به پسوندی که فایلهای توی پوشه c:\resource\apps دارن تغییر بدید. (مگر اینکه پسوند اونا هم r27 یا rsc باشن)
3- برید به مسیر c:\resource\apps و فایل alaunch.r** رو به alaunch.r تغییر بدید تا یه کپی از فایل اصلی داشته باشید. (ویرایش : ممکنه این فایل وجود نداشته باشه. اگر وجود نداشت مهم نیست)
4- برنامه Main Menu رو با Swiss Manager یا یه برنامه ی دیگه Kill کنید. (اگر نتونستید تو Option های برنامه هست)
5- محتوی پوشه ای رو که انتخاب کردید Locked/Unlocked بعد از تغییراتی که تو مرحله 2 انجام دادید به درایو C انتقال بدید. (فایل Alaunch.r27 رو به هیچ وجه انتقال ندید زبان رو تغییر میده - دقت کنید که حتما مرحله 2 رو انجام داده باشین)
6- گوشی رو ریستارت کنید.
اگر خواستید گوشی رو به حالت اول برگردونید:
1- Main Menu رو Kill کنید.
2- فایل هایی رو که کپی کرده بودید پاک کنید.
3- فایل alaunch.r رو توی c:\resource\apps دوباره به alaunch.r** (** عددی هست که قبلا داشت) تغییر نام بدید.
4- گوشی رو ریستارت کنید.
راهنمای همه این مراحل به انگلیسی توی پک وجود داره.
------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم فایل زیپ محتوی فایلای لازم + توضیحات به انگلیسی :
اگر به مشکلی برخوردید در خدمتم :11:
mehdi yari
22-05-2008, 16:09
سلام دوستان
من جديداً (يني همين امروز) با يه مشکلي خيلي وحشتناک مواجه شدم!!!
راستش نميدونم چرا نميتونم تو پوشهي drafts توي مسيجها برم! يني تا روش کليک ميکنم گوشي خاموش ميشه يني ريستارت ميشه!
ميدونم بايد تو کلوپ سوال ميکردم ولي گفتم شايد از اين هکايي باشه که رو گوشي انجام داديم! يني ممکنه اين هکا باعث بشه يه همچين باگي (نميدونم به اين مشکلا باگ ميگن چي ميگن) به وجود بياد!؟
خواهش ميکنم اگه ميدونيد حتماً جوابمو بديد...
پيشاپيش ممنون...
H M R 0 0 7
22-05-2008, 16:42
سلام دوستان
راستش نميدونم چرا نميتونم تو پوشهي drafts توي مسيجها برم! يني تا روش کليک ميکنم گوشي خاموش ميشه يني ريستارت ميشه!
ميدونم بايد تو کلوپ سوال ميکردم ولي گفتم شايد از اين هکايي باشه که رو گوشي انجام داديم! يني ممکنه اين هکا باعث بشه يه همچين باگي (نميدونم به اين مشکلا باگ ميگن چي ميگن) به وجود بياد!؟
پيشاپيش ممنون...
تا جايي كه من ميدونم اين مشكل از هك نميتونه باشه.چون هكي اينجا معرفي نشده كه با مسيج ها در رابطه باشه جز يكي و اونم هكي بود كه به جاي حافظه گوشي ، فايل بلوتوثي رو ميفرستاد روي مموري كارت.اون هك رو انجام دادي؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
از دوست خوبمون ilovemyp1 هم به خاطر معرفي هك ممنونم.
mehdi yari
22-05-2008, 17:51
رفقا من تصميم گرفتم، گوشيمو آپديت کنم!
فقط ميخواستم ببينم اگه گوشيو آپديت کنم مشکله جديدي پيش نمياد!؟
در ضمن از يکي از بچهها شنيدم که گفته بود روش جديد برا آپديت اومده که ميشه اول آپديت رو دانلود کرد بعد ريخت رو کامپيوتر بعدش شروع به آپديت کنيم! ولي هرچي تاپيکارو گشتم چيزي پيدا نکردم! اگه اين روش هست، لينک تاپيکش يا پستش رو اگه ممکنه بزاريد آخه من اينترنتم با ديل آپه برا همين نميشه گوشيو با ديل آپ آپديت کنم ولي با اون روش ميشه...
راستي گوشيه من اطلاعاتش ايناست:
Phone: CXC162037 R9G007
Bluetooth : CXC162058 R5A01
CDA : CDA162007/2 R6D23
راهنماييم کنيد اگه ممکنه!
mehdi yari
22-05-2008, 17:55
تا جايي كه من ميدونم اين مشكل از هك نميتونه باشه.چون هكي اينجا معرفي نشده كه با مسيج ها در رابطه باشه جز يكي و اونم هكي بود كه به جاي حافظه گوشي ، فايل بلوتوثي رو ميفرستاد روي مموري كارت.اون هك رو انجام دادي؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
از دوست خوبمون ilovemyp1 هم به خاطر معرفي هك ممنونم.
آره حسين جان اون هک بلوتث رو انجام دادم! باهاشم مشکل دارم! آخه خود به خود تعداد فايلاي دريافتي رو زياد ميکنه... يني اگه يه دونه بلوتوث به اسم مثلاً 1 دريافت کني تعدادش بعد از يه مدتي ميشه 3 تا... اين اتفاق تا زماني که فايل بلوتوث رو از پوشهي obex مموري کارت پاک نکني ادامه داره...
راستي ممکنه اون مشکل اولمم به خاطر همين هک باشه... چطور ميشه به حالت قبلي تغيير داد!؟ يني تو همون فون مموري بياد!؟
در ضمن از يکي از بچهها شنيدم که گفته بود روش جديد برا آپديت اومده که ميشه اول آپديت رو دانلود کرد بعد ريخت رو کامپيوتر بعدش شروع به آپديت کنيم! ولي هرچي تاپيکارو گشتم چيزي پيدا نکردم! اگه اين روش هست، لينک تاپيکش يا پستش رو اگه ممکنه بزاريد آخه من اينترنتم با ديل آپه برا همين نميشه گوشيو با ديل آپ آپديت کنم ولي با اون روش ميشه...
اگه مشکلت فقط دیال آپ بودن اینترنتت باشه که میتونی بری به یکی از این کافی نتها و برنامشو رو سیستمش نصب کنی و آپدیت بکنی,من خودم اینکارو کردم.
ilovemyp1 عزیز من یکم گیج شدم میشه واضحتر بگی!
csp_scampboy69
22-05-2008, 19:44
سلام.دست همه درد نکنه.
یه سوال داشتم ؟؟؟؟ چرا من نمیتونم فایل های ضمیمه هک رو دانلود کنم . امکان داره از dap باشه ؟
اگه میشه فایل های هک( مثل کیبور p1 برای p990 و ...)رو توی سایت 4share آپلود کنید.ممنون.
سلام.دست همه درد نکنه.
یه سوال داشتم ؟؟؟؟ چرا من نمیتونم فایل های ضمیمه هک رو دانلود کنم . امکان داره از dap باشه ؟
اگه میشه فایل های هک( مثل کیبور p1 برای p990 و ...)رو توی سایت 4share آپلود کنید.ممنون.
خوب اگه فکرميکنى مشکل از dapه خوب با خود اکسپلورر بردار.
داپ خيلى درد سرا داره من که باهاش حال نميکنم#
ilovemyp1
22-05-2008, 20:43
ilovemyp1 عزیز من یکم گیج شدم میشه واضحتر بگی!
من به شما حالت unlock هک رو پیشنهاد میکنم. چون شما در شرایط عادی نمیتونید اسم فولدرهای سیستمیک گوشی مثل entertainments , phone , multimedia ....... رو عوض کنید ، با اعمال این هک میتونید با رفتن روی فولدر مورد نظر و زدن دکمه more از لیست rename folder رو بزنید و هر اسمی که دوست داشتید بهش بدید. همین الان بدون هک اگه rename رو بزنید کادرش میاد ولی تا ok کنید میگه اجازه اینکارو ندارید :27: علاوه بر امکان بالا میتونید walkman یا media player گوشی رو به منوی اصلی اضافه کنید تا گوشیتون بیشتر شبیه به w960 یا w950 بشه. فقط در اجرای هک کمال دقت رو بکنید و حتما گوشیرو restart کنید بعدش. تاحالا مورد مشکل داری نبوده و روی هر 3 گوشی ذکر شده خوب جواب داده. اگر سوالی بود در خدمتم :11:
ilovemyp1
22-05-2008, 20:50
دوست من شما وقتی داری آپدیت میکنی فقط برای چند لحظه اطلاعات مربوط به firmware گوشیت برای server ارسال میشه و بعدش دانلود firmware جدید روی هاردت شروع میشه ، یعد شروع میکنه به ریختنش روی گوشی که حدود 3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه. پس به هیچ وجه برای گوشیت مشکلی پیش نمیاد با dialup چون تا دانلود کامل نشه پروسه تغییر firmware هم شروع نمیشه. فقط حدود 5 ساعت با dial up براش باید وقت بزاری. اینارو گفتم چون خودم اولین بار با dialup آپدیت کردم :19:
ilovemyp1
22-05-2008, 21:32
بچه ها caps swith جدید هم توسط swmail اماده شد. فرقی که کرده به گفته خودش تغییر آیکن برنامه + رفع بعضی مشکلات هستش . متن انگلیسیش رو براتون میزارم :
CapsSwitch
Description
Program: CapsSwitch
Program's version: 1.0.5 (18 May 2008)
The program is intended to override permissions on-demand on UIQ3 smartphones.
Tested on: all SE UIQ3 smartphones
Changelog
1.0.5 Changed icon + Minor fixes
1.0.3 First release
اینم لینک دانلودش :
من خودم امتحانش کردم ، لازم نیست اون trkdriver.ldd رو دوباره کپی کنید ، با همون قبلیه هم اگر مشکلی نداشتید جواب میده ، فقط اصل برنامرو نصب کنید :11:
ilovemyp1
22-05-2008, 21:38
اینم ورژن جدید از هک قبلی کاری از دوست و برادر گرامی swmail :31:
همون داستان نصب برنامه بدون نیاز به ساین ، فقط یکمی پیشتر رفته و Invalid certificate error رو هم رد میکنه :20: متن انگلیسیش :
Description
Mod: Sony Ericsson UIQ3-smartphones SIS installer
Mod's author: SWmail (aka SW)
Mod's version: 1.1 (22 May 2008)
The mod is intended to
- installation unsigned SIS packages with any capability
- installation SIS packages with protected\unprotected UID
on UIQ3 smartphones.
Tested on: P1i (R9K009/GW1) and M600i
Changelog
1.1 Ignoring invalid certificates
1.0 First release
اینم لینک دانلودش :
دیگه برای امروزم بسه ، شونصد تا پست زدم :31:
1- بلد نیستم!
بله من این عکسو با فتوشاپ درست کردم البته ببخشید اگه طراحیش ضعیفه:31:
.
این یه کارو دیگه نمیشه فکر نکنم به هیچ وجه بشه کرد چون اصلا LED آبی رو نذاشتن که بشه کرد مگه خودت حرفه ای باشی عوضش کنی. . .!!!
mehdi yari
23-05-2008, 13:51
تکراري بود!
ويرايش شد...
mehdi yari
23-05-2008, 13:55
سلام دوستان
پيشاپيش ممنون...
دوستان مشکلم حل شد...
ميدونيد چيکار کردم!؟
يادمه آخرين باري که به پوشهي درفت تو مسيجها دسترسي داشتم زماني بود که يه مسيج داشتم مينوشتم که وسطش گوشي شارژ تموم کرد... همين الان به ذهنم خورد که با برنامهي My phone explorer برم تو اين پوشه و اون مسيجو پاک کنم و بعد از پاک کردنو يه رفرش کردن اومدم يه بار ديگه رفتم تو درفتس و در عين ناباوري گوشي ريستارت نشد...
پيشنهاد ميکنم هرموقه با مسيجهاتون مشکل پيدا کرديد يه نگاه به اين برنامه بندازيد...
با اين تفاسير آپديت حالا حالاها عقب افتاد...
پس در نتيجه هکها هيچ مشکلي ندارند... حسين جان ممنون از لطفت...
راستي اين هکي که استارت منو رو تغيير ميداد و کلي شورتکات اضافه ميکرد فوقالعاده بود... دست همه درد نکنه...
nakhordemast
23-05-2008, 17:36
آره حسين جان اون هک بلوتث رو انجام دادم! باهاشم مشکل دارم! آخه خود به خود تعداد فايلاي دريافتي رو زياد ميکنه... يني اگه يه دونه بلوتوث به اسم مثلاً 1 دريافت کني تعدادش بعد از يه مدتي ميشه 3 تا... اين اتفاق تا زماني که فايل بلوتوث رو از پوشهي obex مموري کارت پاک نکني ادامه داره...
راستي ممکنه اون مشکل اولمم به خاطر همين هک باشه... چطور ميشه به حالت قبلي تغيير داد!؟ يني تو همون فون مموري بياد!؟
سلام آره فکر کنم هر بار که ری استارت کنیم اینجوری میشه.
مزیت این کار میتونه توی این باشه که اگر بخوای فایلی با حجم بیشتر از فضای خالی فون مموری (مثلا 65 مگ) دریافت کنید دیگه ارور فضای خالی نمیده.
راستش من امتحان نکردم ولی آیا برای شما همینطور بوده؟ من که به این قضیه شک کردم چون یه نسخه از فایل رو توی مسیج ها سیو میکنه.
اگر اینجوری نباشه که هک به درد نخوریه!!!
اگر امتحان کردید نتیحشو بگید.:10:
nakhordemast
23-05-2008, 17:40
سلام حسین جان خیلی هک توپیه دستت درد نکنه
میشه اون منوی استارت رو ادیت کرد.
مثلا توی منوی فابریک گوشی گزینه new داره که توی این نیست یا یه سری شرت کات برنامه هست که بهشون نیاز ندارم.
اگر میشه طریقا ادیت کردنشم برامون بگو. البته اگر راهی داشته باشه.
mehdi yari
23-05-2008, 20:00
سلام آره فکر کنم هر بار که ری استارت کنیم اینجوری میشه.
مزیت این کار میتونه توی این باشه که اگر بخوای فایلی با حجم بیشتر از فضای خالی فون مموری (مثلا 65 مگ) دریافت کنید دیگه ارور فضای خالی نمیده.
راستش من امتحان نکردم ولی آیا برای شما همینطور بوده؟ من که به این قضیه شک کردم چون یه نسخه از فایل رو توی مسیج ها سیو میکنه.
اگر اینجوری نباشه که هک به درد نخوریه!!!
اگر امتحان کردید نتیحشو بگید.:10:
عليک سلام دوست عزيز....
اون نسخه از فايلي که توي مسيجها ذخيره ميشه در واقع همون آدرس يا به عبارتي شورتکاتي از همون فايليه که تو پوشهي obex روي مموري کارته... يني هر بار که گوشي ريستارت ميشه يه شورتکات به شورتکاتاي قبلي افزوده ميشه... ولي همين الان به نتيجهي عکس گفتهي خودم رسيدم... يه فايله 3 مگابايتي رو برا گوشي بلوتوث کردم و سيو کردم... قبل از دريافت فايل فون مموري 38 مگابايت بود وبعد از دريافت فايل شد 35 مگ!!!
فايله دريافتي در پوشهي obex مموري کارت بود! ولي تنها نسخهي کپي شدهاي از فايله دريافتي! چون يه جاي ديگه تو فون مموري (پوشهي مسجها) هم سيو شده... البته من اينطور فکر ميکنم!
تا حالا نتونستم فايلي بيشتر از فضاي خاليه فون مموري بلوتوث کنم ولي دو حالت داره:
1- بعد از اينکه در قسمت beam reseive گزينهي سيو رو ميزنيم يه فايل در فون مموري در قسمت مسيج ذخيره ميشه! يني اينکه به غير از پوشهي obex تو پوشهي مسيجها هم ميره يا کپي ميشه (اينو با x-plore ميشه فهميد)
2- اگه دقت کرده باشي وقتي فايلي رو دريافت ميکني اگه مثلاً 10 مگ فضاي خالي داشته باشي و يه فايله 6 مگابايتي رو دريافت کني و دکمهي سيو رو بزني پيام کمبود فضاي خالي ميده... پس هنگام دريافت، فايل يه جا ديگه تو فون مموري ريسيو ميشه بعد اگه سيو رو بزني و فضاي خالي داشته باشي تو مسيجها کات ميشه و از جاي قبلي پاک ميشه...
پس در حالت دوم با اين هک هيچوقت نميتوني فايلي رو دريافت کني که از فضاي خاليه فون مموريت بيشتر باشه!
دوستان امتحان کنن ببينن من درست فکر ميکنم يا نه!؟
شرمنده سرتون رو درد آوردم...
دوستان خسته نباشید.
فکرنمیکنید که این سری آخر بحث ها دیگه ربطی به این تاپیک نداره و باید تو کلوپ ها مطرح بشه؟!
ilovemyp1
23-05-2008, 20:36
خبر داغ ا ح م د ی ن ژ ا د ی :31:
دارم به نتایج جالبی می رسم ، من در یکی از فروم های خارجی با یه بابایی همکاری دارم میکنم تا بتونیم حالت standby گوشی w960 رو روی p1 بیاریم ، یعنی بشه walkman رو به عنوان standby application گوشی آورد و دیگه ..... حالشو ببری :8: visualization های walkman رو هم تو بک گراند بیاری و ..... امروز رو گوشیم جواب داد ، البته crash کرد ولی برای چند ثانیه اومد. اگه گوشیم نترکه حتما به حواب می رسیم ، امیدوارم با دست پر بیام دفعه بعد :20:
موفق و موید باشید :11:
nakhordemast
24-05-2008, 00:32
عليک سلام دوست عزيز....
اون نسخه از فايلي که توي مسيجها ذخيره ميشه در واقع همون آدرس يا به عبارتي شورتکاتي از همون فايليه که تو پوشهي obex روي مموري کارته... يني هر بار که گوشي ريستارت ميشه يه شورتکات به شورتکاتاي قبلي افزوده ميشه... ولي همين الان به نتيجهي عکس گفتهي خودم رسيدم... يه فايله 3 مگابايتي رو برا گوشي بلوتوث کردم و سيو کردم... قبل از دريافت فايل فون مموري 38 مگابايت بود وبعد از دريافت فايل شد 35 مگ!!!
فايله دريافتي در پوشهي obex مموري کارت بود! ولي تنها نسخهي کپي شدهاي از فايله دريافتي! چون يه جاي ديگه تو فون مموري (پوشهي مسجها) هم سيو شده... البته من اينطور فکر ميکنم!
تا حالا نتونستم فايلي بيشتر از فضاي خاليه فون مموري بلوتوث کنم ولي دو حالت داره:
1- بعد از اينکه در قسمت beam reseive گزينهي سيو رو ميزنيم يه فايل در فون مموري در قسمت مسيج ذخيره ميشه! يني اينکه به غير از پوشهي obex تو پوشهي مسيجها هم ميره يا کپي ميشه (اينو با x-plore ميشه فهميد)
2- اگه دقت کرده باشي وقتي فايلي رو دريافت ميکني اگه مثلاً 10 مگ فضاي خالي داشته باشي و يه فايله 6 مگابايتي رو دريافت کني و دکمهي سيو رو بزني پيام کمبود فضاي خالي ميده... پس هنگام دريافت، فايل يه جا ديگه تو فون مموري ريسيو ميشه بعد اگه سيو رو بزني و فضاي خالي داشته باشي تو مسيجها کات ميشه و از جاي قبلي پاک ميشه...
پس در حالت دوم با اين هک هيچوقت نميتوني فايلي رو دريافت کني که از فضاي خاليه فون مموريت بيشتر باشه!
دوستان امتحان کنن ببينن من درست فکر ميکنم يا نه!؟
شرمنده سرتون رو درد آوردم...
سلام مجدد عزیزم.
خوب با این توضیحاتی که دادی و تستی که کردی به نظرم این هک فعلا ارزش خاصی نداره. چون برام پیش اومده که فایل های خیلی سنگین رو بخام با بلوتوث بگیرم ولی مموری گوشی اجازه نده.
فقط دردسر ما رو زیاد میکنه چون هم باید بعد از سیو کردن فایل دریافتی هم اصل اونو از توی مسیج ها پاک کنیم هم از توی پوشه مموری کارت.
من فایل هک رو توی نوت پد باز کردم یه جورایی میشه فهمید چی میشه. توش آدرس پوشه obex مموری کارت بود. یعنی طبق روال عادی گوشی فایل رو توی مسیج سیو میکنه و میره سر جای خودش بعد طبق دستوری که توی فایل هک هست ( و گوشی مجبوره اون خط دستور رو هم اجرا کنه) خوب یه نسخه هم به آدرس مموری کارت سند میکنه. یعنی یه فایل دوبار ذخیره میشه. اگر میشد خط دستور خود گوشی رو پیدا کرد و پاکش کرد مشکل حل میشد.
دیگه بیشتر از این سر در نمیارم. بهتره دوستان فعال به فروم های خارجی مراجعه کنن تا ببینیم چی میشه:27:
matrixp990i
24-05-2008, 06:31
بالاخره افزایش صدای گوشی های UIQ3 ممکن شد البته فقط با هندزفری
ساخته شده توسط SWmail
روش کار:
1-فایل منجر X-plore را باز کرده و مطابق با عکس زیر به مسیر C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
برین و فایل مشخص شده رو روی مموری کارت کپی کنید.
2-گوشی را در حالت File Transfer به PC وصل کرده و توسط se_sound_patcher.exe که در لینک زیر قرار داره طبق تصویر زیر اونو Patch کنید و بعد بوسیله ی X-Plore در همان مسیر بالا Overwrite کنین.
در ضمن فایل Backup هم با پسوند bak ساخته میشه که از اون نگهداری کنین و در صورت لزوم پسوند را به cre تغییر داده و جایگزین کنین.
3-گوشی را Restart کنید.
برای اینکه تاثیرش رو ببینین بهتره قبل از اینکه فایل جدید رو جایگزین کنین هندزفری گوشیتون رو وصل کنین و به مدیاپلیر رفته و یک آهنگ رو در بالاترین صدا گوش کنین
بعد همون طور که هندزفری تو گوشتونه فایل جدید رو جایگزین کنین و بعد گوشی رو ریست کنین و دوباره همون آهنگ قبلی رو باز هم در بالاترین صدا گوش کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره مواظب گوش هاتون باشین چون اگه بی خبر صداش در بیاد تا چند لحظه ای تو شوک قرار میگیرین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم از کاربر ® AMIN از سایت سیمبیان به خاطر قرار دادن این توضیحات کامل به همراه عکس تشکر میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
freezmobile.com
توجه : من خودم تست كردم خيلي كم تغيير كرده بود ولي با Coreplayer1.2 گوشام كر شد!!!! البته بايد Equalizer را كمي دستكاري كنيد
درگوشى من همچىن فاىلى وجود ندارد (1020867a.cre
)
saeednoori
24-05-2008, 07:02
واردسرویس منو(Service Menu) بشید.باهکی که انجام شده ویا با(راست * چپ چپ *چپ*) درقسمت Service tests گزینه Speakers رازده وموقع پخش صدا راتا100% پچرخانید.سپس از Service Menu خارج بشید. اگه میخواهیدبفهمیدکه صدازیادشده یانه یک بارVOLUME را 0% بکنید ان وقت میبینید دیگه چیچ صدایی نه ازگوشی موقع تماس ونه ازSpeakers موقه صحبت کردن یاپخش آهنگ نمیاد.
matrixp990i
24-05-2008, 08:34
با سلام و تشکر از همه
منموفق شدم گوشىمو هک کنم وکىبرد فارسى رو روش نصب کنم و خىلى خوشحالم و باهاش حال مىکنم ولى در مورد افزاىش صدا در گوشى من فاىل 1020867a.cre وجود ندارد لطفا به من کمک کنىد .
H M R 0 0 7
24-05-2008, 09:14
دوستان خسته نباشید.
فکرنمیکنید که این سری آخر بحث ها دیگه ربطی به این تاپیک نداره و باید تو کلوپ ها مطرح بشه؟!
آره.اگه دوستان مراعات كنن خيلي خوبه.براي هر كلمه هم يك پست ندن.حدالامكان از دادن پست تكراري بپرهيزن.بر
دارم به نتایج جالبی می رسم ، من در یکی از فروم های خارجی با یه بابایی همکاری دارم میکنم تا بتونیم حالت standby گوشی w960 رو روی p1 بیاریم ، یعنی بشه walkman رو به عنوان standby application گوشی آورد و دیگه ..... حالشو ببری :8: visualization های walkman رو هم تو بک گراند بیاری و ..... امروز رو گوشیم جواب داد ، البته crash کرد ولی برای چند ثانیه اومد. اگه گوشیم نترکه حتما به حواب می رسیم ، امیدوارم با دست پر بیام دفعه بعد :20:
موفق باشيد دوست من.منتظر كارهاتون ميمونيم:46:
H M R 0 0 7
24-05-2008, 09:30
دوستان ديگه واقعا از دست ساين كردن خلاص شديد!
ویرایش: نسخه جدید هک عدم نیاز به ساین برنامه ها به صورت نصبی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط كافيه فايل ضميمه (installserver.exe) رو در مسير c:\sys\bin كپي و يك بار خاموش روشن كنيد.ديگه هر برنامه اي كه ساين نشده باشه، ساين ميشه.به همين راحتي.
توجه:این هک روی گوشی های آپدیت نشده (P990)عمل نمیکنه و اگه نصب کنید هیچ برنامه ای رو نمیتونید نصب کنید تا موقعی که این هک رو برش دارید.
H M R 0 0 7
24-05-2008, 09:49
با سلام و تشکر از همه
منموفق شدم گوشىمو هک کنم وکىبرد فارسى رو روش نصب کنم و خىلى خوشحالم و باهاش حال مىکنم ولى در مورد افزاىش صدا در گوشى من فاىل 1020867a.cre وجود ندارد لطفا به من کمک کنىد .
اينم همون فايل هك شده افزايش صدا هدفون براي بعضي از گوشي هاي كه اين فايل رو ندارن:
matrixp990i
24-05-2008, 11:19
اينم همون فايل هك شده افزايش صدا هدفون براي بعضي از گوشي هاي كه اين فايل رو ندارن:
ممنونم از فاىلهاىى که قرار دادىن ولى گوشى من P990 هست
H M R 0 0 7
24-05-2008, 11:44
ممنونم از فاىلهاىى که قرار دادىن ولى گوشى من P990 هست
بسيار خوب. براي P990 هم ضميمه كردم.
ilovemyp1
24-05-2008, 13:32
به امر شما آقا حسین پست رو پاک کردم ، منتظر اعمال عدالت توسط شما هستم .
H M R 0 0 7
24-05-2008, 13:58
هروقت با دست پر اومدی پست بده. برای زیاد شدن پست های ارسالی از انجمنهای متفرقه هم میتونی استفاده کنی دوست عزیز و گران قدر.
اون قضیه احمدی نژاد هم یه خورده گنگه . اگه میشه برای دوستان بیشتر توضیح بدید.
ايشون اين مسئله رو اينجا مطرح كردند كه بقيه هم متوجه كارشون بشن و اگه دوست دارن ايشون رو در اين كار كمك كنن و اين يه چيز عاديه.به نظر من كه يك پست كاملا مفيد بود.اگه خودم وقت داشتم حتمي كمكش ميكردم.
matrixp990i
24-05-2008, 14:53
سلام به همگى
آقاى Hmr007 ممنونم از فاىل صداىى که قرار دادىد .آىا مىتوان با اىن روش هک سرعت Gprs را بالا برد ىا کارى کرد که پول نندازه .
matrixp990i
24-05-2008, 18:54
2.2 ++XS برنامه costumize كردن گوشيهاي سوني اريكسون من جمله UIQ3 و فلش کردن آنها بدون نىاز به باکس .ولى تنها چىز لازم فرىمور گوشى هاى UIQ3 است .
برنامه را مى توانىد از لىنک زىر دانلود کنىد .
سلام به همگى
آقاى Hmr007 آىا مىتوان با اىن روش هک سرعت Gprs را بالا برد ىا کارى کرد که پول نندازه .
چه ربطي داره ؟ اينا فقط به اپراتور مربوط ميشه كه فعلا فقط ايرانسل gprs داره كه كاريش نميشه كرد مگر اينكه باز بچه ها يه راهي پيدا كنن كه بشه سر ايرانسل كلاه گذاشت :8:
matrixp990i
24-05-2008, 20:19
:8:
چه ربطي داره ؟ اينا فقط به اپراتور مربوط ميشه كه فعلا فقط ايرانسل gprs داره كه كاريش نميشه كرد مگر اينكه باز بچه ها يه راهي پيدا كنن كه بشه سر ايرانسل كلاه گذاشت :8:
من خودم از gprs اىرانسل استفاده مى کنم وبا گوشى خودم که p990 است پول نمىندازه البته دلىل اون رو نمى دانم ولى وقتى توگوشى دوستم که اون هم P990 است مى زارم و به اىنترنت وصل مىشم کلى پول مىندازه حتى بىشتر از تعرفه وصل
همون طور که تو عکس ميبينيد من آيکون علامت گذارى شده رو عوض کردم ولى وقتى در گوشى رو ميبندم درست نشون نميده!
چيکار بکنم؟
H M R 0 0 7
25-05-2008, 08:51
اينم از هم ويرايش نهايي دكمه سخت افزاري.گزينه هاي زياد تري بهش اضافه شده.همچنين ديگه هيچ مشكلي رو M600 نداره
Now Hardware Button containd 16 items instead of 7
So u will have a vast variety of Option
UPDATE: ALL BUG FIXED!!! NOW ALL 16 OPTIONS ARE WORKING FINE!!!! ATTACHMENT UPDATED!!!! NOW M600 USER CAN ALSO TRY THIS!!!!
Download attachment, extract it and copy "HwB***.RSC" files to "C:\Resource\Apps" folder
اينم از هم نهايي دكمه سخت افزاري.گزينه هاي زياد تري بهش اضافه شده.همچنين ديگه هيچ مشكلي رو M600 نداره
Now Hardware Button containd 16 items instead of 7
So u will have a vast variety of Option
UPDATE: ALL BUG FIXED!!! NOW ALL 16 OPTIONS ARE WORKING FINE!!!! ATTACHMENT UPDATED!!!! NOW M600 USER CAN ALSO TRY THIS!!!!
Download attachment, extract it and copy "HwB***.RSC" files to "C:\Resource\Apps" folder
من کپی کردم ولی وقتی میخوام shortcut buttom رو اجرا کنم ارور میده. m600
:8:
من خودم از gprs اىرانسل استفاده مى کنم وبا گوشى خودم که p990 است پول نمىندازه البته دلىل اون رو نمى دانم ولى وقتى توگوشى دوستم که اون هم P990 است مى زارم و به اىنترنت وصل مىشم کلى پول مىندازه حتى بىشتر از تعرفه وصل
درسته . شما شانست گرفته ايرانسل بهت حال داده . ما كه هر موقع ميرم اينترنت زيره 500 تومان كم نميكنه . در كل هيچ ربطي به گوشي نداره
H M R 0 0 7
25-05-2008, 11:36
والا من m600 ندارم كه بگم 100% كار ميكنه . ولي همونطور كه توي متن انگليسي نوشته شده اوني كه اين مد رو ساخته(gapta) گفته كه ديگه مشكلي رو M600 نداره.شما دوباره تست كنيد.
والا من m600 ندارم كه بگم 100% كار ميكنه . ولي همونطور كه توي متن انگليسي نوشته شده اوني كه اين مد رو ساخته(gapta) گفته كه ديگه مشكلي رو M600 نداره.شما دوباره تست كنيد.
سه بار تست کردم با کلی ریست کردن ، نشد. :41:
vahid_jam2
25-05-2008, 13:03
سلام دوستان عزيز
من يه چند وقتي نبودم ولي تا اونجايي كه يادمه اين افزايش صدا با هدفون هاي معمولي P990i و M600i جواب ميداد و گوشارو كر ميكرد ولي با هدفون W950i كه از نوعه واكمنه تغييري احساس نميشد و با اين نوع هدفون حتي روي گوشي هايي كه صداشونم زياد شده بود تغييري احساس نميشد.
خواستم ببينم كه اين مشكل حل شد و با اين نوع هدفون ها هم تغييري احساس ميكنيم؟:46:
vahid_jam2
25-05-2008, 13:07
ممنون punisher جان .خیلی عالی بود. من گوشام کر شد!!!
ويرايش:
ورژن جديد هم اومد كه روي گوشي هاي بيشتري كار ميكنه و همچنين HPM-82 هم ساپورت ميكنه:
ويرايش:دوستاني كه فايل 1020867a.cre رو توي گوشيشون نتونستن پيدا كنن ، مي تونن از اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فايل آماده شده براي گوشيشون رو بگيرن.
شرمنده پيدا كردم جوابمو:27:
ولي بينه اين دو تا فايل كه ضميمه شدن چه فرقي هست؟
vahid_jam2
25-05-2008, 13:17
در ضمن من واسه خودم پچ كردم و فايل بك هم ساخته شد ولي بعد چند وقت كه الا ميخوام واسه دوستم پچ كنم اصلا فايل بك با هيچ ورژنيش ساخته نميشه؟
هر كارم كردم نشد!!!!
H M R 0 0 7
25-05-2008, 14:31
لطفا از دكمه ويرايش براي اضافه كردن جمله جديد به پستتون اضافه كنيد و از زدن چند پست جدا و پشت سر هم خودداري كنيد.
همون طور که تو عکس ميبينيد من آيکون علامت گذارى شده رو عوض کردم ولى وقتى در گوشى رو ميبندم درست نشون نميده!
چيکار بکنم؟
ممنون از جواب هاتون!
punisher 007
25-05-2008, 16:36
شورت كات جديد ويرايش شده توسط خودم
:10:
اگر آموزش نحوه ي اين كارو ميخاين بگين تا بذارم
nakhordemast
25-05-2008, 23:24
این همون منوی استارته که پرسیده بودم چجوری ویرایشش کنیم؟
آره جون من نحوه ویرایششو آموزش بده که به شدت لازم داریم
با نوت پد بازش کردم. میفهمم چجوریه ترسیدم یه دستکاری کنم بعد گوشی بالا نیاد:27:
آره عزيز اين دوستمون راست ميگن اگه فقط نحوه کد نويسيشو يه نمه توضيح بدى کارمون راه ميافته.
اميدوارم اينو ديگه از ما دريغ نکنى.
نخورده مست عزيز ميتونى همون تو حالت روشن هم اديت کنى نِيازى به ريست نيست!
ببخشید ما نمی تونیم ازلینک هایی که برای دانلود فایل ها گذاشتید استفاده کنیم هر بار که برای دانلود لینک رو انتخاب می کنم فایلی با پسوند php دانلود می شه که حجمش هم خیلی کمه,, لطفا آدرسشو بنویسید یا یه فکری به حال این ضمیمه ها بکنید.با تشکر از مطالب خیلی خوبتون.
vahid_jam2
26-05-2008, 10:09
agha yeki javabeh manam bede bad nis ha
H M R 0 0 7
26-05-2008, 10:34
ببخشید ما نمی تونیم ازلینک هایی که برای دانلود فایل ها گذاشتید استفاده کنیم هر بار که برای دانلود لینک رو انتخاب می کنم فایلی با پسوند php دانلود می شه که حجمش هم خیلی کمه,, لطفا آدرسشو بنویسید یا یه فکری به حال این ضمیمه ها بکنید.با تشکر از مطالب خیلی خوبتون.
ضميمه ها سايت هيچ مشكلي نداره.مشكل از سيستم شماست.اگه اينجا مشكل داشت ضميمه پست اول 4860 بار دانلود نميشد!
punisher 007
26-05-2008, 10:54
برنامه rsc editor توضيحات در مورد فايل popupmenu بعدا چون كار با HEX خيلي سخته من فقط در اين مورد ميتونم كمكتون كنم:2:
چون شما از برنامه هاي مديريت دانلود استفاده ميكني اينجوريه با استفاده از دانلودر خود مرورگرت دانلود كن درست ميشه.
matrixp990i
26-05-2008, 18:32
:41:
تغییرات در عکس هایی که از گوشی خودم گرفتم مشخصه
فایل ضمیمه رو بگیرین ؛ در این فایل 2 پوشه هست : پوشه default و پوشه apps
پوشه default باید به طور کامل در مسیر C:\private\102030CD کپی بشه
محتویات پوشه apps هم باید در مسیر C:\Resource\apps کپی بشه
سلام به همگى وممنون از همه زحماتى که مى کشىد.
من در اىن قسمت مشکل دارم وقتى پک را مى رىزم مى خواهم وارد واکمن شوم ارور مىدهد(folder not found)
matrixp990i
26-05-2008, 22:07
:10:کسى نمى خواد به ما جواب بدهد.
H M R 0 0 7
27-05-2008, 08:11
:10:کسى نمى خواد به ما جواب بدهد.
دوباره تست كردم و مشكلي نداشت.شما هم دوباره امتحان كنيد.
برنامه rsc editor توضيحات در مورد فايل popupmenu بعدا چون كار با HEX خيلي سخته من فقط در اين مورد ميتونم كمكتون كنم:2:
خيلى ممنون که جواب ميدى
لااقل يه آدرسى سايتى چيزى معرفى کن تا ما هم از کدهاى hex سر در بياريم.
خود شما چطورى ياد گرفتى به ما هم همونو بگو.
بازم ايول.
punisher 007
27-05-2008, 10:45
خيلى ممنون که جواب ميدى
لااقل يه آدرسى سايتى چيزى معرفى کن تا ما هم از کدهاى hex سر در بياريم.
خود شما چطورى ياد گرفتى به ما هم همونو بگو.
بازم ايول.
من دو روز وقت گذاشتم و فقط به روابط بين اعداد و كد ها فكر كردم كه به نتايجي رسيدم كه در پست هاي قبلي ميبيني خوب كمي توضيح:
اولين كار اينه كه uid برنامه ها را پيدا كني كه اول بايد برنامه را اجرا كني بعد swissmanager را اجرا كني بعد در swissmanager روي برنامه بري در قسمت پايين آيكون زردي وجود داره كه info را نشان ميده روي آن ميزني بعد تب information كه uid برنامه را نوشته كه هرچي بود مثل 102030cd شما در hex بايد به صورت cd302010 بذاري
بقيه كارها بعدا.....
punisher 007
27-05-2008, 11:41
برنامه جديد براي اديت كردن rsc
zbpopupmenu فارسي كه بعضي قسمتاشو فارسي كردم اگه خواستين درخواست بدين تا جاي برنامه هاشو با برنامه هاي ديگه عوض كنم
H M R 0 0 7
27-05-2008, 19:16
پك آيكنها ي كريستال:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H M R 0 0 7
27-05-2008, 19:31
سه بار تست کردم با کلی ریست کردن ، نشد. :41:
آقا پست رو آپديت كردم.دوباره تست كن . اين ديگه 100% روي M600 كار ميكنه:
هك دكمه سخت افزاري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hossein_2006_a
28-05-2008, 08:47
فك كنم فعال ترين كلوپ p30world اينجاست :21::21:
H M R 0 0 7
28-05-2008, 09:09
دوستان این هم نسخه جدید Walkman 3.0 که از روی آخرین نسخه Firmware گوشی W960 برداشته شده است.
Mod: Walkman Player v3 (from W960i/R6G04)
Mod's version: 1.3
Tested on: P1i (R9K009/GW1)
HPM-82 works properly
This mod does not work on M600i, P990 and badly works on the W950
تست شد 100% [ بر روی p990 , m600 کار نخواهد کرد و بر روی W950 به صورت مشکل دار ظاهر میشود ]
منيع: uiqarena
matrixp990i
28-05-2008, 12:30
فایل ضمیمه رو بگیرین ؛ در این فایل 2 پوشه هست : پوشه default و پوشه apps
پوشه default باید به طور کامل در مسیر C:\private\102030CD کپی بشه
محتویات پوشه apps هم باید در مسیر C:\Resource\apps کپی بشه
فايل هاي ضميمه
saeid127
28-05-2008, 16:07
دوستان این هم نسخه جدید Walkman 3.0 که از روی آخرین نسخه Firmware گوشی W960 برداشته شده است.
Mod's version: 1.3
Tested on: P1i (R9K009/GW1)
HPM-82 works properly
This mod does not work on M600i, P990 and badly works on the W950
تست شد 100% [ بر روی p990 , m600 کار نخواهد کرد و بر روی W950 به صورت مشکل دار ظاهر میشود ]
منيع: uiqarena
این چه فرقی داره؟
mehdi_vsgh
28-05-2008, 18:21
این چه فرقی داره؟
آپذیت شده نسخه قبلی هستش!!
بابا من هرچی سعی میکنم گوشیمو آپدیت کنم نمیشه!
همه چیز ظاهرا درسته ولی نمیدونم چرا آخرش میگه:آپدیت برای گوشیه شما وجود نداره!!!:18:
بعدم میگه گوشیه شما آپدیت هست!!!!!!:18:
در حالیکه من میدونم گوشیم نتنها آپدیت نیست بلکه خیلی هم قدیمی تر از اون چیزیه که فکرشو بکنی(از تو عکس معلومه)
خوب از دوستان عاجزانه خواهشمندم من رو راهنمایی کنن.:41:
تازه وقتی هم که میخوام برم سایت سونی اریکسون و صفحه آپدیت سرویس رو باز کنم میگه:(page not found):19:
در ضمن همه مراحل رو مو به مو اجرا میکنم بدون اشتباه.
شما رو به خدا کمک کنید...
(گوشی دیگه دیووووونم کرده)
H M R 0 0 7
28-05-2008, 19:04
همه چیز ظاهرا درسته ولی نمیدونم چرا آخرش میگه:آپدیت برای گوشیه شما وجود نداره!!!:18:
در حالیکه من میدونم گوشیم نتنها آپدیت نیست بلکه خیلی هم قدیمی تر از اون چیزیه که فکرشو بکنی(از تو عکس معلومه)
تازه وقتی هم که میخوام برم سایت سونی اریکسون و صفحه آپدیت سرویس رو باز کنم میگه:(page not found):19:
من همين 2 روز پيش گوشيمو آپديت كردم.هنگام آپديت گفت آخرين فريم ور روي گوشي شماست آيا ميخوايد ادامه بديد و من Continue Anyway رو زدم و رفت براي آپديت.بدون هيچ مشكلي هم آپديت شد.(در ضمن همه اين هكها رو هم انجام داده بودم.)
afshin110
28-05-2008, 19:09
دوست عزيز با ++XS سعي كن CDA گوشيتو به WG1 تغيير بدي بعد گوشيتو آپديت كن حل ميشه .
دوست عزيز با ++XS سعي كن CDA گوشيتو به WG1 تغيير بدي بعد گوشيتو آپديت كن حل ميشه .
اول از همه از جوابهاتون تشکر میکنم.
افشین جون اینکاری که میگی چطوریه؟
من xs++ رو دارم چند بار هم سعی کردم باهاش کار کنم ولی زیاد به کارم نیومده!
یعنی اصلا کاری روی گوشی انجام نمیده!!!
یه توضیح بده.
من همين 2 روز پيش گوشيمو آپديت كردم.هنگام آپديت گفت آخرين فريم ور روي گوشي شماست آيا ميخوايد ادامه بديد و من Continue Anyway رو زدم و رفت براي آپديت.بدون هيچ مشكلي هم آپديت شد.(در ضمن همه اين هكها رو هم انجام داده بودم.)
حسین جان از شما هم تشکر میکنم.
من یه توضیحی بدم من رفتم توی یکی از این کافی نت ها و از اونجا آپدیت کردم.
اول که برنامه رو باز کردم شروع کرد به پر کردن! وقتی صد در صد شد بعد از چند لحظه دوباره لوگوشو نشون داد و یه پنجره باز کرد که باید کشور اتخاب میکردم منم یونایتد استیت رو زدم و یکی دیگه باز شد با دوتا دکمه exit و start من استارت رو زدم.بعد یه پیامی داد که من accept کردم.بعد باید نوع گوشی رو انتخاب میکردم که خوب از روی عکسایی که نشون میداد نوع گوشیمو انتخاب کردم و از اونجا هم p990 رو زدم و ادامه.
بعد دکمه c رو گرفتم وکابل رو زدم که خوب گوشی رو شناخت و شروع کرد.
ولی بعد زمان خیلی کوتاه همونایی رو که قبلا گفتم نوشت!(گوشیه شما به روز است)
در ضمن اصلا هیچ پیامی هم نداد.
اینم بگم من دیگه بعد از اون زیاد برنامه رو باز نذاشتم ببینم بعدش چی میشه چون ظاهرا دیگه کاری
انجام نمیداد.
اينم بپرسم شما از تو ايران اپديت ?ميكنى ديگه
?يا اصلا به كشور مربوطه
نكنه ورژن هاى اپديت سرويس با هم ?فرق كنه
H M R 0 0 7
29-05-2008, 07:48
حسین جان از شما هم تشکر میکنم.
من یه توضیحی بدم من رفتم توی یکی از این کافی نت ها و از اونجا آپدیت کردم.
اول که برنامه رو باز کردم شروع کرد به پر کردن! وقتی صد در صد شد بعد از چند لحظه دوباره لوگوشو نشون داد و یه پنجره باز کرد که باید کشور اتخاب میکردم منم یونایتد استیت رو زدم و یکی دیگه باز شد با دوتا دکمه exit و start من استارت رو زدم.بعد یه پیامی داد که من accept کردم.بعد باید نوع گوشی رو انتخاب میکردم که خوب از روی عکسایی که نشون میداد نوع گوشیمو انتخاب کردم و از اونجا هم p990 رو زدم و ادامه.
بعد دکمه c رو گرفتم وکابل رو زدم که خوب گوشی رو شناخت و شروع کرد.
ولی بعد زمان خیلی کوتاه همونایی رو که قبلا گفتم نوشت!(گوشیه شما به روز است)
در ضمن اصلا هیچ پیامی هم نداد.
اینم بگم من دیگه بعد از اون زیاد برنامه رو باز نذاشتم ببینم بعدش چی میشه چون ظاهرا دیگه کاری
انجام نمیداد.
اينم بپرسم شما از تو ايران اپديت ?ميكنى ديگه
?يا اصلا به كشور مربوطه
نكنه ورژن هاى اپديت سرويس با هم ?فرق كنه
بعد از اون پيغام بايد يك دكمه Continue Anyway وسط صفحه بياره كه با انتخابش ميره براي آپديت.منم يونايتد استيت رو انتخاب كردم
matrixp990i
29-05-2008, 10:39
:18:سلام به همگى و متشکرم از زحمات همه دوستان
بچه ها مىشه قفل آىفون را با قفل P990 عوض کرد ؟؟
اگه بشه چى مىشه !
matrixp990i
29-05-2008, 10:46
:18:سلام به همگى و متشکرم از زحمات همه دوستان
بچه ها مىشه قفل آىفون را با قفل P990 عوض کرد ؟؟
اگه بشه چى مىشه !
NimoOol.HD2
29-05-2008, 11:26
سلامممممممممممم بچه ها
چیطورید . خوب هستید ؟؟؟ شب و روز تون بخیر . امتحاناتات خوش می گذره . بچه ها من آخرین پستی که اومدم صفحه هی 57 بود و حالا این صفحه ی 70 هست !!!! ولی با این حال بیشتر از 5 تا هک نذاشته شده بود . یه کم این سوالات رو کم کنید و یا اینا رو پاک کنید .
ممنون از همه ی هک ها
. خسته نباشید میگم به حسین و پانیشر و نخورده مست و ...
matrixp990i
29-05-2008, 11:29
دوست من گوشى من هم همىن ورژن بود ومشکلات زىادى داشت من قبل از آپدىت گوشىم آن را فلش کردم البته نه با باکس SETOOLS بلکه با باکس ىونىورسال که قىمت آن گران است و همه جا پىدا نمىشه .
بعداز فلش گوشىم آپدىت شد والان مشکلى نداره .
بعد از اون پيغام بايد يك دكمه Continue Anyway وسط صفحه بياره كه با انتخابش ميره براي آپديت.منم يونايتد استيت رو انتخاب كردم
فكر كنم بايد بيشتر صبر ميكردم
ولى اخه پيامى كه داد گفت گوشى شما اپديت هست!
vahid_jam2
29-05-2008, 20:45
نوشته شده توسط hmdfkr [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همه چیز ظاهرا درسته ولی نمیدونم چرا آخرش میگه:آپدیت برای گوشیه شما وجود نداره!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدم میگه گوشیه شما آپدیت هست!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب از دوستان عاجزانه خواهشمندم من رو راهنمایی کنن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه وقتی هم که میخوام برم سایت سونی اریکسون و صفحه آپدیت سرویس رو باز کنم میگه:(page not found)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز
منم همين مشكلو داشتم
اين اتفاق معمولا بعد از فلش كردن ميوفته
برو به آدرس زير مشكلت حل ميشه و گوشيت راحت آپديت ميشه
NimoOol.HD2
30-05-2008, 10:15
سلام
یه چند روز پیش داشتم صفحه های تاپیک رو ورق می زدم دیدم حسین یه پستی گذاشته که از این به بعد هر برنامه ی آنساینی رو بریزی تو گوشیت خود به خود ساین میشه و یه عکس Sign بود یه ضربدر هم روش . حالا هر چی میگردم پیداش نمی کنم که بدانلودم . میشه کسی لینکشو بزاره ؟؟ ببخشید به خدا
سلام دوست عزيز
منم همين مشكلو داشتم
اين اتفاق معمولا بعد از فلش كردن ميوفته
برو به آدرس زير مشكلت حل ميشه و گوشيت راحت آپديت ميشه
آقا وحید دمت گرم ولی من نفهمیدم تو این آدرس دنبال چی بگردم فقط یه صفحه پر از تبلیغات باز میکنه:41:
اگه زحمتی نیست راهنمایی کن.:46:
سلام
یه چند روز پیش داشتم صفحه های تاپیک رو ورق می زدم دیدم حسین یه پستی گذاشته که از این به بعد هر برنامه ی آنساینی رو بریزی تو گوشیت خود به خود ساین میشه و یه عکس Sign بود یه ضربدر هم روش . حالا هر چی میگردم پیداش نمی کنم که بدانلودم . میشه کسی لینکشو بزاره ؟؟ ببخشید به خدا
دوست عزیز بفرما اینم اونی که میخواستی.
پیدا کردنش زیاد سخت نبود:21:
(ضمنا لیست همه هکها تو پست شماره 8 هست)
afshin110
30-05-2008, 20:12
اول از همه از جوابهاتون تشکر میکنم.
افشین جون اینکاری که میگی چطوریه؟
من xs++ رو دارم چند بار هم سعی کردم باهاش کار کنم ولی زیاد به کارم نیومده!
یعنی اصلا کاری روی گوشی انجام نمیده!!!
یه توضیح بده.
يكمي تو سايتا بگردي راهشو پيدا ميكني اگر وقت كردم لينكشو برات ميذارم
برو به سايت
به نظر من این تاپیک از اصل موضوع فاصله گرفته. بیشتر شده پرسش و پاسخ.
H M R 0 0 7
30-05-2008, 20:54
به نظر من این تاپیک از اصل موضوع فاصله گرفته. بیشتر شده پرسش و پاسخ.
درسته، برای همین پست شماره 8 رو مخصوص اینکار قرار دادم که اگه هک یا مد جدیدی اومد اونجا اضافه میشه.
آقا چند تا سوال :
1-واكمن 2 در حالت فليپ بسته چرا نمياد ؟
2-keyboard فارسي رو ريختم تو گوشي ، چه جوري مياد؟ رو عكسي كه پايين صفحه بود زدم باز انگليسيش مياد
3-همه آيكن ها عوض شد غير از آيكن activity menu در حالت فليپ بسته . چي كار بايد كرد ؟
آقا چند تا سوال :
1-واكمن 2 در حالت فليپ بسته چرا نمياد ؟
2-keyboard فارسي رو ريختم تو گوشي ، چه جوري مياد؟ رو عكسي كه پايين صفحه بود زدم باز انگليسيش مياد
3-همه آيكن ها عوض شد غير از آيكن activity menu در حالت فليپ بسته . چي كار بايد كرد ؟
جوابها
۱ـخوب برنامه واکمن هم شبيه بعضى از بىرنامه هاى ديگه فقط براى فليپ باز طراحى شده)همچنين چون توى سرى واکمن سونى اريکسون فليپ مليپ وجود نداره که توى برنامش هم بزارن(
۲ـبايد تاپيک رو به دقت بخونى چون اين مشکل تو قبلا مطرح شده بود و جوابش هم اينه که بايد برى از توى کنترل پنل از تنظيمات تکست کيبورد مجازى رو باز کنى بعد از قسمت ست آپ فارسى رو انتخاب کنى.
۳ـاين يکى هم هنوز بى جوابه!
vahid_jam2
31-05-2008, 10:21
آقا وحید دمت گرم ولی من نفهمیدم تو این آدرس دنبال چی بگردم فقط یه صفحه پر از تبلیغات باز میکنه:41:
اگه زحمتی نیست راهنمایی کن.:46:
دوست عزيز شما صفحه رو باز كن يه كم دندون به جيگر بزار بزار صفحه لود شه.:13:
بعد صفحه رو بريا پايين تا پست ها رو ببيني:27:
اگه بازم مشكل داشتي بگو:46:
NimoOol.HD2
01-06-2008, 05:53
سلام
ببخشید من چند تا پک جدید آیکون رو نصب کردم رو گوشیم بعد از ریستارت حالا گوشیم هی مینیویسه ، actvity menu closed چی کار کنم خدا ؟؟؟ اصلا گوشی بالان می یاد ولی مثلا میشه دوربین رو باز کنی و از یه گوشیه ای عکس بگیری . چه کنم ؟
NimoOol.HD2
01-06-2008, 12:56
سلام
** مژدگانی ** ** مژدگانی **
من گوشیمو امروز صبح بردم به بدبختی آپدیت کردم . 3ساعت فیکس طول کشید . مسئله اینه که یارو نذاشت من پی سی سوت نصب کنم . تازه به هزار خواهش گفتم رو سرور نمی خواد ، روی یکی از سیستم ها نصب کنم . اونجا هم گفت سیستم ها خیلی قدیمیند نصب نمیشن . بدون پی سی سوت !! آپدیت کردم . من که دیگه به گوشیم ور نمی رم . میترسم یه طوریش بشه
جوابها
۱ـخوب برنامه واکمن هم شبيه بعضى از بىرنامه هاى ديگه فقط براى فليپ باز طراحى شده)همچنين چون توى سرى واکمن سونى اريکسون فليپ مليپ وجود نداره که توى برنامش هم بزارن(
۲ـبايد تاپيک رو به دقت بخونى چون اين مشکل تو قبلا مطرح شده بود و جوابش هم اينه که بايد برى از توى کنترل پنل از تنظيمات تکست کيبورد مجازى رو باز کنى بعد از قسمت ست آپ فارسى رو انتخاب کنى.
۳ـاين يکى هم هنوز بى جوابه!
دمت گرم . سوال 3 كلا بدون جوابه ؟ يعني براي همه ؟
amirnadi
01-06-2008, 23:03
سلام , آقا من با این واکمن 2 مشکل دارم , تا حالا 50 بار هم ریختم تو گوشیم ولی بازم خرابه , یعنی فایل ها رو اجرا میکنه ولی tab انتخاب گزینه ها که اون بالاست واسم نمیاد یا اگرم بیاد بعد از 5 دقیقه میاد , کلا بهم ریختست , scroll رو هم که میچرخونم که track ها رو ببینم دوباره tab انتخاب منو از بالای صفحه میره , Skin For P990 Without Problem رو هم ریختم ولی بازم مشکلم حل نشد , لطفا به دادم برسین ...
vahid_jam2
02-06-2008, 00:13
سلام , آقا من با این واکمن 2 مشکل دارم , تا حالا 50 بار هم ریختم تو گوشیم ولی بازم خرابه , یعنی فایل ها رو اجرا میکنه ولی tab انتخاب گزینه ها که اون بالاست واسم نمیاد یا اگرم بیاد بعد از 5 دقیقه میاد , کلا بهم ریختست , scroll رو هم که میچرخونم که track ها رو ببینم دوباره tab انتخاب منو از بالای صفحه میره , Skin For P990 Without Problem رو هم ریختم ولی بازم مشکلم حل نشد , لطفا به دادم برسین ...
سلام امير جان
به نظره من مشكله گوشيه تو اينه كه آپديت نيس:31:
H M R 0 0 7
02-06-2008, 09:35
مال منم همين مشكل رو داشت، Skin For P990 Without Problem رو كه ريختم مشكل حل شد.اصلا مخصوصا اون فايل رو ضميمه كردم براي P990 دارها.
حسين جان من كي پد فارسيو ريختم تو گوشي ولي وقتي ميرم تو كنترل پنل كه زبان كي پد و تغيير بدم زبان فارسي يا arabic نداره . چي كار كنم ؟
NimoOol.HD2
02-06-2008, 13:43
سلام
من دیگه می ترسم به گوشیم ور برم فقط یه سوالی داشتم
بعد از آپدیت تمامیه تغییرات گوشیم به همون پیشفرض تبدیل شد . حالا میخوام که اسکین مدیا پلیر گوشیم رو عوض کنم و میخوام اون مدیا پلیری که خودش نصب میشه رو بدون هیچ تغییر دیگه ای نصب کنم . باید چی کار کنم >؟
H M R 0 0 7
02-06-2008, 15:12
حسين جان من كي پد فارسيو ريختم تو گوشي ولي وقتي ميرم تو كنترل پنل كه زبان كي پد و تغيير بدم زبان فارسي يا arabic نداره . چي كار كنم ؟
مطمئني؟نمي خواد بري تو كنترل پنل. هر جا صفحه كليد فعال شد Setup رو بزن و زبانش رو به Farsi تغيير بده.
سلام
من دیگه می ترسم به گوشیم ور برم فقط یه سوالی داشتم
بعد از آپدیت تمامیه تغییرات گوشیم به همون پیشفرض تبدیل شد . حالا میخوام که اسکین مدیا پلیر گوشیم رو عوض کنم و میخوام اون مدیا پلیری که خودش نصب میشه رو بدون هیچ تغییر دیگه ای نصب کنم . باید چی کار کنم >؟
باز شما به مشكل برخودين انداختين گردن هكها؟من اعصابم خورد ميشه وقتي اين هكهايي كه ميارم بدون مشكله ، بعد شما مياين ميگين باعث شد گوشيم فلان جور بشه.بابا هزاران نفر اين هكها رو تست كردن مشكل نداشته به شما كه رسيده مشكل دار شده؟من خودم روي 4 تا UIQ3 اين هكها رو انجام دادم بدون كوچكترين مشكلي!
shahshahani
02-06-2008, 15:49
بابا قبول كن كه براي بعضي ها مشكل بوجود مياره.
يعني چي اين حسين جان ؟
هر جا صفحه كليد فعال شد Setup رو بزن و زبانش رو به Farsi تغيير بده.
من اونارو ريختم تو مسير هاي داده شده ، الان نميدونم چي كار كنم كه بياد؟
H M R 0 0 7
03-06-2008, 09:03
يعني چي اين حسين جان ؟
من اونارو ريختم تو مسير هاي داده شده ، الان نميدونم چي كار كنم كه بياد؟
كاري نميخواد كني.الان صفحه كليدت شده P1. الان اسكرين شات گزاشتم برو ببين:
P1 Virtual Keyboard for P990 M600 W950 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
H M R 0 0 7
03-06-2008, 09:08
پك آيكنهاي dbx lll همراه با قفل آيفون
روي P990 تست شده و قاعداتا روي همه گوشيه هاي UIQ3 كار ميكنه.
H M R 0 0 7
03-06-2008, 09:11
پك آيكنهاي Darkus ، قابل نصب روي تمامي UIQ3 ها
amirnadi
03-06-2008, 09:15
مال منم همين مشكل رو داشت، Skin For P990 Without Problem رو كه ريختم مشكل حل شد.اصلا مخصوصا اون فايل رو ضميمه كردم براي P990 دارها.
نه بابا منم اون پک Skin For P990 Without Problem رو ریختم ولی بازم مشکلم حل نشد , حالا چه کار کنم ؟!!! :41:
NimoOol.HD2
03-06-2008, 10:43
باز شما به مشكل برخودين انداختين گردن هكها؟من اعصابم خورد ميشه وقتي اين هكهايي كه ميارم بدون مشكله ، بعد شما مياين ميگين باعث شد گوشيم فلان جور بشه.بابا هزاران نفر اين هكها رو تست كردن مشكل نداشته به شما كه رسيده مشكل دار شده؟من خودم روي 4 تا Uiq3 اين هكها رو انجام دادم بدون كوچكترين مشكلي!
حسین بابا غلط کردم . من مگه چی گفتم . نگفتم که پک های تو . یه سه تا پک آیکون بود از سایت فریز موبایل گرفته بودم. ببخشید به خدا.
پك آيكنهاي Darkus ، قابل نصب روي تمامي UIQ3 ها
حسین آقا دستت درد نکنه اینا خیلی عالیه:31:
فقط یه زحمتی داشتم برات:
بابا این آیکونهای باتری و آنتن,... حسابی دل مارو برده اگه امکان داره برامون بزار:46:(اگه امکان داره!)
اه چقدر کل کل میکنید . جاش اینجا نیست. حرفای الکی. حالا چه اهمیتی داره که ما بدونیم 4shared دوستداشتنی هست یا نیست. اینقدر ادعاتون میشه به سوالای بی جواب مونده جواب بدین
بذارید مردم به کارشون برسن. الکی تاپیک رو شلوغ نکنید.:41:
دوست عزیز می تونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده) کنی که لینک مستقیم میده
nakhordemast
03-06-2008, 17:10
دوست عزیز می تونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده) کنی که لینک مستقیم میده
خوش آمدی دوست عزیز.
ببخشید اصلا یادم نیست که بحث سر چی بود. این پست مال دوره نخستین زندگی انسانها بود احتمالا بابا بزرگم نوشته:46:
flasher_for_nokia
03-06-2008, 17:38
واسه walkman 3 روی p1 باید این 100 تا فایلو یکی یکی کپی کرد؟
كيبرد ساين شده p1رواز كجا بگيرم؟
سلام
من p1دارم
براي واكمن3 اون 4تا فولدرو كپي كردم تو دزايو c
ولي بعد از اينكه ريستارت كردم آيكون واكمن مياد ولي وقتي ميزنم روش ميگه:can not start
چيكار كنم؟
flasher_for_nokia
03-06-2008, 17:59
حل شد راستی به جز walkman چیز باحال دیگه ای هست که نصب بشه با هک که با حال باشه
flasher_for_nokia
03-06-2008, 18:04
کل برنامه های باز رو ببند
Ahoraazda
03-06-2008, 22:35
خبر داغ ا ح م د ی ن ژ ا د ی :31:
دوست عزیز ما همچنان منتظریم:20:
alenkita
04-06-2008, 08:55
این هم کیبورد مجازی P1 برای سایر گوشی های UIQ3 ؛ با امکان تایپ فارسی
پوشه feps که در فایل ضمیمه موجوده به صورت کامل در مسیر С:\resource کپی کنین
حالا برای انتخاب کیبورد فارسی به مسیر Control panel>Device>Text input>Virtual keyboard برین و پس از انتخاب
(On-screen keyboard (Standard بر روی Setup کلیک کنید و پس از انتخاب Layout از لیست باز شده Farsi رو انتخاب کنید
ويرايش:
يك پيشنهاد: شما ميتونيد Mini P1 Virtual Keyboard for P990 M600 W950.rar رو كه فقط شامل يك فايل هست توي resource درايو C كپي كنيد. و با اون يكي هيچ فرقي نداره.يعني فقط فايل SEMCKeyboard.RSC
توي c پوشه اي به نام resourse نميبينم كه؟؟
H M R 0 0 7
04-06-2008, 17:37
توي c پوشه اي به نام resourse نميبينم كه؟؟
عجب!!!
1-حتمی باید با برنامه XPlor درایو های گوشی رو ببینید.
2-اگه با همین درایوها رو میبینید احتمالا از قسمت Configration اون 3 تا تیک اول رو علامت نزدید.
كيبرد ساين شده p1رواز كجا بگيرم؟
خود P1 کیبورد فارسی داره.
واسه walkman 3 روی p1 باید این 100 تا فایلو یکی یکی کپی کرد؟
شما میتونید با Xplor کل پوشه رو یکجا کپی کنید.خود برنامه فایلها رو در جای مناسب جایگزین میکنه.
مثلا اگه داخل هکی پوشی resourse بود اونو کامل کپی کنید توی درایو C. خود برنامه با توجه به پوشه ها فایلها رو جایگزین میکنه.
حل شد راستی به جز walkman چیز باحال دیگه ای هست که نصب بشه با هک که با حال باشه
این همه هک و مد.افزایش صدا-هک ساین و ...
سلام
کسی تا حالا w960 رو هم هک کرده ؟
من روش گفته شده در پست اول رو انجام دادم و همه چیز با موفقیت انجام شد. اما وقتی به X-Plor میرم؛ همه چیز مثل اولش است. اصلا C:\sys ای و ... دیده نمیشه :(
NimoOol.HD2
04-06-2008, 20:42
سلام
کسی تا حالا w960 رو هم هک کرده ؟
من روش گفته شده در پست اول رو انجام دادم و همه چیز با موفقیت انجام شد. اما وقتی به X-Plor میرم؛ همه چیز مثل اولش است. اصلا C:\sys ای و ... دیده نمیشه :(
سلام
به نظرم شما این کار رو نکردید ( البته با اجازه حسین خان و نخورده مست و شاه شاهانی و اریجینال تیتان و ... )
بعد از هک توی برنامه ی X-plore این کار ها رو بکن :
Menu>Tools>Configuration>سه گزینه ی بالای صفحه رو تیک بزار
سلام
به نظرم شما این کار رو نکردید ( البته با اجازه حسین خان و نخورده مست و شاه شاهانی و اریجینال تیتان و ... )
بعد از هک توی برنامه ی X-plore این کار ها رو بکن :
Menu>Tools>Configuration>سه گزینه ی بالای صفحه رو تیک بزار
نه این کار رو نکرده بودم.
ممنون
alenkita
05-06-2008, 08:40
ضميمه پست 85 (تغییر شکلک های مسیج)
چطور ميتوانم شكلك ها رو به حالت اولش برگردونم؟
H M R 0 0 7
05-06-2008, 08:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
بعد از پورت Torch گوشی G900 نوبت به Note این گوشی رسید که توسط Gapata برای سایر گوشی های UIQ3 پورت شد
مطابق با پوشه بندی فایل ها اونارو در درایو C کپی کنین
آیکن برنامه در پوشه Tools قرار میگیره
این برنامه امکاناتش نسبت به Note گوشی خودتون خیلی بهتره و حتی به شما اجازه میده که از Note های ذخیره شده Backup بگیرین تا اگه پاک شدن بتونین اونارو برگردونین.
در ضمن به احتمال زیاد برنامه رو به صورت یک فایل نصبی درست کنن که راحت تر بتونین اونو نصب کنین که هروقت این کار رو کردن اون فایل هم در اختیارتون قرار میگیره.
با تشكر از دوست خوبم ناكازاكي در فريز موبايل.
با سلام خدمت شما دوستان عزیز که همیشه منو راهنمایی میکنید
من هنوز اول راهم!!! تو قسمت هک گوشی uiq3 و تا اون جایی که باید فایل apptrk.sis رو توی گوشی نصب کنیم همه چیز درست و خوب پیش
رفت ولی فایل apptrk.sis رو وقتی میخوام تو گوشی نصب کنم این پیغامو میده(گوشیم p1
component failed security check.........can not install
لطفا راهنماییم کنید هرکاری که به فکرم رسید کردم (تاریخ گو شیو عوض کردم -فایلو از جاهای مختلف دانلود کردمو.......)
من هنوز اول راهم!!! تو قسمت هک گوشی uiq3 .... تا اون جایی که باید فایل apptrk.sis رو توی گوشی نصب کنی
همه چیز درست و خوب پیش رفت ولی فایل apptrk.sis رو وقتی میخوام تو گوشی نصب کنم این پیغامو
میده گوشیم (p1)
لطفا راهنماییم کنید هرکاری که به فکرم رسید کردم (تاریخ گو شیو عوض کردم -فایلو از جاهای مختلف دانلود
کردمو.......):19:
punisher 007
05-06-2008, 14:53
زمان alarm رو به 2دقيقه و 30 ثانيه افزايش ميده!
- Download the archive from
- Copy the file 'C:\Private\101F5027\AlarmServer.ini' from your phone to computer.
- Run se_alarm_patcher.exe, select the file 'AlarmServer.ini' copied from the phone and press "Install".
- Copy the patched file 'AlarmServer.ini' back to your phone (to dir 'C:\Private\101F5027\').
- Immediately restart your smartphone.
H M R 0 0 7
05-06-2008, 15:03
من هنوز اول راهم!!! تو قسمت هک گوشی uiq3 .... تا اون جایی که باید فایل apptrk.sis رو توی گوشی نصب کنی
همه چیز درست و خوب پیش رفت ولی فایل apptrk.sis رو وقتی میخوام تو گوشی نصب کنم این پیغامو
میده گوشیم (p1)
لطفا راهنماییم کنید هرکاری که به فکرم رسید کردم (تاریخ گو شیو عوض کردم -فایلو از جاهای مختلف دانلود
کردمو.......):19:
مربوط به تاريخ گوشيتونه.هر برنامه ي سيمبين يه مدت زماني براي نصب داره. شما تاريخ گوشي رو به 06-03-2008 تعغيير بدي و دوباره نصب كنيد.
alenkita
05-06-2008, 16:35
با سلام
من پك هاي آيكون (darkus و xbox ) كه ميريزم در بخش منو گزينه هاي control panel و messeging و calender و contacts اون آيكونش تغيير نميكنه
با تشکر از hmr007 عزیز بابت راهنمایی: نصبش درست شد مشکلم حل شد.:11:. شما یک نابغه هستید:10:
من همیشه شرمنده محبت و معلومات شما هستم :20:
NimoOol.HD2
05-06-2008, 20:41
سلام
ببخشید من یه سوالی داشتم :
دفعه ی اول که گوشیمو هک کردم ، و خواستم مدیا پلیر گوشیم رو تغییر بدم ،،، مدیا پلیر گوشیم خراب شد ، بعد از آپدیت که خواستم این کار رو دوباره انجام بدم ، دوباره اینجوری شد . سه تا فایل داخل درایو c پوشه ی recource/apps بود به نام های
mediaplayer.r01
mediaplayer_loc.R01
MediaplayerAppIcon.Mbm
موقعی که این سه تا رو پاک کردم ، مدیا پلیر گوشیم درست شد ، میشه کسی این فایل ها رو برام ، برای دانلود بزاره ممنون میشم . البته با عرض پوزش (!!!) از حسین خان .
توهین نشده باشه !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.