PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]

Lamanta
05-05-2009, 16:06
هکی رو که ریختم چطور پاک کنم ؟

saber.r
06-05-2009, 11:51
بابا من گوشیم p1i هستش تا حالا صد بار گوشیم رو هک کردم و مشکلی نبوده در عجبم چه طوری شما نمیتونی هک ها رو انجام بدی اگه صدای گوشیت تیز تر شده واسه همون هکه هستش من هم وقتی هک کردم صدای گوشیم تیز تر شد و بعدش کلا پاکش کردم و دیدم صدای خود گوشی بدون هک با کیفیت تره.
موفق باشی .:46::15:
پس مشکل از تایپیک هک نیست مشکل از فایل توی هکه هست.

mehrdad_zero
06-05-2009, 17:01
هکی هست که دکمه های پی وان را به صورت پیش فرض با اعدادش فعال کنه بعد alt را که میزنیم حروف فعال بشه ؟ چون بیشتر نرم افزار ها احتیاج به دکمه های جهت دار دارند و باید مرتب alt را بزنیم تا بتونیم با این نرم افزار ها کار کنیم.

mammad_mtl
08-05-2009, 20:40
بچه ها جون هرکی رو دوست دارید یه کمک به ما هم بکنید.من رو گوشیم هک صدا رو انجام دادم گوشیم روشن خاموش میشد بردم آپش کردم درست شد ولی هنوز یه مشکل باهاش دارم اونم اینه که ولومشو نمیتونم کم و زیاد کنم . تو کل گوشی.ارور میده ..
خواهشا یه کمکم بکنید . ممنون از بروبچ

H M R 0 0 7
09-05-2009, 02:27
بعد از عمری اومدیم صدای دبیلو 960 رو زیاد کنیم
اینم از آموزش دهی سایت
واقا که
خودشون تست نکردهبودن
منتظرن ما نتیجه آزمایش رو بگیم
تا توی مقاله هاشون تغییری بدند

من به عنوان کسی که اکثر آموزشهای این تاپیک رو گذاشته از شما معذرت میخوام بابت آموزشهای ناقص و تست نشده این تاپیک

p30worldtizhosh
09-05-2009, 07:45
درود

از وقتی گوشی P990 رو هک کردم
نمی دونم چرا وقتی در دوربین رو باز می کنم
گوشیم نمی ره تو حالت عکسبرداری ؟؟

mbm2
09-05-2009, 09:15
از pack Dock هستش pv-camera-loc رو پاک کن از توی C-resource-app حل میشه

mammad_mtl
09-05-2009, 11:05
بچه ها ازتون خواهش میکنم , یه راهنماییم کنید . گوشیمم p1

farhooode
09-05-2009, 11:43
من به عنوان کسی که اکثر آموزشهای این تاپیک رو گذاشته از شما معذرت میخوام بابت آموزشهای ناقص و تست نشده این تاپیک

خوشحالم از اینکه یک نفر پیدا شد معذرت خواهی کرد

nimpond
10-05-2009, 01:39
سلام
یه رم 2گیگ روی گوشیم بود که فقط 50مگابایت از اون خالی بود. حالا یه اتفاق جالب افتاده اینکه رم پاک نشده اما وقتی میرم تو منیجر گوشی، نه آهنگها رو نشون میده و نه هیچ فایل دیگه!!!
چندتا پوشه جدید مخصوص موزیک ، ویدئو ، عکس و . . .اومده که انگار یه رم جدید گذاشتم روی گوشی!
چطور میتونم فایلهایی رو که هنوز پاک نشده برگردونم؟:11::10:

mbm2
10-05-2009, 10:20

mammad_mtl
10-05-2009, 12:45
سلام
یه رم 2گیگ روی گوشیم بود که فقط 50مگابایت از اون خالی بود. حالا یه اتفاق جالب افتاده اینکه رم پاک نشده اما وقتی میرم تو منیجر گوشی، نه آهنگها رو نشون میده و نه هیچ فایل دیگه!!!
چندتا پوشه جدید مخصوص موزیک ، ویدئو ، عکس و . . .اومده که انگار یه رم جدید گذاشتم روی گوشی!
چطور میتونم فایلهایی رو که هنوز پاک نشده برگردونم؟:11::10:

گوشی تو مستقیم به حالت file transfer وصل کن به کامپیوتر به احتمال زیاد تمام فایلاتو تو کامپیوتر بهت نشون میده . باز اگه مشکل داشتی بگو تا بچه ها راهنمییت کنن. :20:

nimpond
11-05-2009, 03:02
گوشی تو مستقیم به حالت file transfer وصل کن به کامپیوتر به احتمال زیاد تمام فایلاتو تو کامپیوتر بهت نشون میده . باز اگه مشکل داشتی بگو تا بچه ها راهنمییت کنن. :20:
به کامپیوتر هم وصل میکنم باز فایلهای قدیمی رو نشون نمیده!!!:41::41::41::41::41::41:

shahshahani
11-05-2009, 14:53
باید بری دنبال برنامه های ریکاوری مموری.
موفق باشی.

gitix
12-05-2009, 00:33
تمام توضیحات و فایلها توسط amir_sa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست

این هم مخصوص P990 میباشد
-------------------------

آخرين هك صدايي كه براي گوشي هاي uiq3 آمده رو اينجا قرار ميدم
مراحل كار رو با دقت انجام بدين :

1- گوشي رو هك كنيد ( آخرين فريمور باشه بهتره )

مرحله اول هك صدا را روي گوشي انجام بدهيد (شماره 2 همين پايين)
2-فايل زير را دانلود كنيد و در مسير C:\sys\bin بريزيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفايل زير را هم بعد از دانلود در مسير c:\sys\bin بريزيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

-3در مسير زير هر چي فايل هست پاك كنيد ( منظور فايل هاي داخل پوشه aatfiles)

c:\private\10200b19\AATFiles
4-همچنین هر فایلی که پسوندش dat هست (یعنی xxxxx.dat) از مسیر C:\Private\10200b19 پاک کنید
5-فايلي رو كه آپلود كردم رو از حالت زيپ خارج كنيد و هر كدام رو كه خواستيد بريزيد تو گوشي . فايل هاي پوشه AATFiles را در مسير زير كپي كنيد :
6-گوشي را رستارت كنيد

توضيح : براي افزايش صداي هندزفري و بلندگوي داخلي گوشي اگر خواستيد فايل هاي آنها را جايگزين كنيد در همين مسير بالا
اين رو خودم از روي سايت dongxanh ترجمه كردم و اول روي گوشي خودم ورژن متاليكش رو ريختم و الان دارم از صدا لذت ميبرم
اين مطلب رو هم با سادگي هر چه تمام تر گفتم كه سوال ديگه اي نباشه
حالا هي شما تشكر نكنيد :دي

AMIR_SA

فایلها به ترتیب ضمیمه شدند

با تشکر فراوان از دوست خوبمون امیر

:19:داداش همون کارایی که گفتی رو انجام دادم ولی گوشیم دیگه بالا نیومد:41:داشتیم ؟

vitalli_shervo
12-05-2009, 02:19
به کامپیوتر هم وصل میکنم باز فایلهای قدیمی رو نشون نمیده!!!:41::41::41::41::41::41:

سلام

برای منم یه بار اینجوری شده بود با برنامه x-plore و swiss manager وقتی وارد رم گوشیم میشدم آهنگام همه hidden شده بود اونا رو از hidden در آوردم درست شد شما هم یه امتحان بکن شاید درست شه در ضمن برای منم روی کامپیوتر نشون نمیداد فقط حجمشو زده بود

با تشکر

nimpond
13-05-2009, 03:43
میشه برنامه ریکاوری معرفی کنین چون با برنامه Recover My Files فقط 6مگ از 2گیگ رو برگردوند.
دست گلتون درد نکنه:11::10:

Ahmadyakhi
14-05-2009, 02:51
سلام دوستان چنتا سوال داشتم . از تمام کسایی که امتحان کردن خواهش میکنم جواب بدن :

1 . از بین هکهای صدای زیر کدوم یکی از لخاظ کیفیت و بلندی(بیشتر از لحاظ کیفیت) صدا ز همشون بهتره (من w960 دارم) : منظورم از کیفیت چیزایی مثل فف فف نکردن و زلالی صدا هستش

Sound mod lite P1i By SWMail

Sound mod lite M600i

Sound mod lite W950i

Sound mod lite P990i

Sound mod lite W960i

-------------------------------------

*Only AAT files

SuperSound(TM) v.2_P1i

SuperSound(TM) v2.1 P990i

SuperSound(TM) v.2.2

SuperSound(TM) v.3 P990i

SuperSound(TM) 4.1 super fine and metalic by Dongxanh

Final Super sound by Mokia (4 various versions included)

AAT files mod v.3 (No author)

AAT files (Shahram edition)

-------------------------------------------

*Complet package:

Sound Mod full 1.1 SWmail

Sound mod full mix

MonSTer Sound (TM)

MonSTer Bass(TM) v.2

MonSTer Pack v.3 beta 2 ----just copy and paste on a P1i

2 . توی یکی از پستها Xbox_style_by_FlamEmo رو گذاشته بودن می خواستم بپرسم که توی w960 هم تمامش میاد (مخصوصا تعقیر اسکین واکمن)

3 . توی یکی از سایتا در مورد تعقیر دستی صدا با X-plor حرف زده بود مثل
(SecondarySpeakerAAT_struct.KeyToneGain = pow2(xxxxx,-15
اگه کسی اطلاعات موثق داره لطف کنه بگه .

gitix
15-05-2009, 02:13
یکی به ما میگه چجوری میشه حافظه داخلیه p990 رو فرمت کرد؟

ممنون میشم اگه کمکم کنید:11:

4daneshjo
15-05-2009, 23:39
یکی به ما میگه چجوری میشه حافظه داخلیه p990 رو فرمت کرد؟

ممنون میشم اگه کمکم کنید:11:

این کد رو بزن کلید راست - ستاره - کلید چپ -کلید چپ-ستاره -کلید چپ -ستاره
<*>>*>*
بعد format internal disk

4daneshjo
15-05-2009, 23:41
:19:داداش همون کارایی که گفتی رو انجام دادم ولی گوشیم دیگه بالا نیومد:41:داشتیم ؟

کامل توضیح بدید از اول چه کار کردید تا کمکتون کنم

4daneshjo
15-05-2009, 23:43

فرمت اینترنال کن مثل حالت اول میشه فقط از مسیج ها و دفتر تلفن بک اپ بگیر

Adel1977
18-05-2009, 17:19
دوستان با سلام
من می خواستم از هک تغییر مسیر بلوتوث استفاده کنم. اما گفته شده بود به دلیل مشکلات توصیه نمیشه!!
کسی هست که روی پی 990 آی تجربه اش رو داشته باشه؟

ممنونم پیشاپیش

4daneshjo
18-05-2009, 18:10
دوستان با سلام
من می خواستم از هک تغییر مسیر بلوتوث استفاده کنم. اما گفته شده بود به دلیل مشکلات توصیه نمیشه!!
کسی هست که روی پی 990 آی تجربه اش رو داشته باشه؟

ممنونم پیشاپیش
شما ورژن یک رو نصب کن
فقط مشکلش اینه که 1در 30 موقعی که میخوای فایلی رو بفرستی امکانش هست وسط کار کنسل بشه
یا موقعی که میخوای بگیری ازت پسورد بخواد

Adel1977
18-05-2009, 20:01
شما ورژن یک رو نصب کن
فقط مشکلش اینه که 1در 30 موقعی که میخوای فایلی رو بفرستی امکانش هست وسط کار کنسل بشه

ممنونم از راهنماییت ولی فقط یک فایل صفحه اول وجود داره qobexlistene.zip ورژن 1 ؟؟ لطفا راهنمایی

mimmasomi
19-05-2009, 11:00
سلام به همه
دوست عزیز من یک بار این کار رو روی گوشیم کردم دیگه بالا نیومد توصیه میکنم شما هم نکنی

4daneshjo
19-05-2009, 22:18
ممنونم از راهنماییت ولی فقط یک فایل صفحه اول وجود داره qobexlistene.zip ورژن 1 ؟؟ لطفا راهنمایی

همون ورژن یک هستش نصب کن
من خودم یک سال هست این رو روگوشیم نصب کردم از ش راضی هستم
جون مزایاش نسبت به معایبش خیلی بهتره

4daneshjo
19-05-2009, 22:22
سلام به همه
دوست عزیز من یک بار این کار رو روی گوشیم کردم دیگه بالا نیومد توصیه میکنم شما هم نکنی
سلام بر شما عزیز ممنون از این که این مطلب رو بیان کردی چون من تا حالا از کسی نشنیده بودم
خوب احتمالا شما بد ریختی
من 1 سال دارم باهاش کار میکنم
بالا نیومدن گوشی هم همچین مشکل بزرگی نیست که نتونی خودت درستش کنی حتی با فرمت اینترنال

p6tr
21-05-2009, 15:03
شما ورژن یک رو نصب کن
بااجازه : که اون هم با یه بار خاموش روشن کردن حل میشه :20: ( ورژنی را نصب کن که نصبی هست یعنی بصورت sis است)

saber.r
22-05-2009, 11:28
SIS INSTALLATION PACKAGE OF ICON PACKS

15 پك آيكن نصبي بدون نياز به كپي كردن

سلام دوستان.
امروز براتون 15 تا پك آيكن دارم كه مهمترين فرقشون با قبليها نصبي بودنشونه.يعني فقط بايد روشون كليك كرده و مثل برنامه هاي نصبي نصبشون كنيد و بعد از نصب ايكنهاتون تغيير ميكنه.

اين پك شامل:

------
1. G700 Icons
2. G900 Icons
3. iPhone Black Icons
4. iPhone Blue Icons
5. iPhone Green Icons
6. iPhone Light Blue Icons
7. iPhone Original Different Style Icons
8. iPhone Pink Different Style Icons
9. iPhone Red Icons
10. iPhone SeaGreen Icons
11. iPhone Violet Icons
12. iPhone Yellow Different Style Icons
13. iPhone Sticker Icons
14. XBox Icons
15. iPhone Original Icons
------
و اما مراحل كار:

براي بار اول شما بايد اينكارها رو كنيد:
1- نصب SWMAIL_sis-installer_mod كه ضميمه همين پست هست.اين همون هك ساين هستش كه شما بايد فايل installserver.exe رو در مسير c:\sys\bin كپي كنيد.و اگه قبلا اين كارو كرديد ديگه لزومي به انجام اين مرحله نيست.

2- اين فايل ها رو در صورت وجود پاك كنيد(اگه پاك نكنيد هنگام نصب همش پيغامم ميده كه اين فايل قبلا وجود داشته و شما هم بايد پشت سر هم Yes بزنيد.البته فقط براي بار اول نصب):

c:\Resource\apps\Agenda_loc.RSC
c:\Resource\apps\ALaunch_loc.RSC
c:\Resource\apps\Alaunchicon.mbm
c:\Resource\apps\CallLogApp.mbm
c:\Resource\apps\CallLogApp_loc.RSC
c:\Resource\apps\Contacts_loc.RSC
c:\Resource\apps\default_agenda_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_contacts_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_opera_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_qmapp_icon.mbm
c:\Resource\apps\mediaplayer_loc.RSC
c:\Resource\apps\MediaPlayerAppIcon.mbm
c:\Resource\apps\qctrlpnl_icon.mbm
c:\Resource\apps\QCtrlPnl_Loc.RSC
c:\Resource\apps\qmapp_loc.RSC
c:\Resource\apps\Tele_loc.RSC
c:\Resource\apps\teleapp.mbm
c:\Resource\apps\Web_loc.RSC
d:\Resource\ActivityMenu\customisation\semc_defaul t\gopanels_medium.png

3- نصب هر يك از پكهاي دلخواه كه ضميمه اين پست شده و ري استارت گوشي(Icon_Packs_Sis_Installs.zip)
البته شما ميتوند بدون اينكه ري استارت كنيد توسط Swiss Manger همه برنامه ها رو Kill كنيد.اين همون كار ري استارت رو انجام ميده و انگار گوشيتون رو خاموش روشن كرديد!

4- اگه شما ميخواهيد كه يك پك آيكن ديگه رو نصب كنيد حتما اول پك قبلي رو آن اينستال كنيد (پاكش كنيد)

=======================================

براي كاربران P990 :
شما بايد اين فايل رو حتما توي گوشيتون داشته باشيد:
C:\Resource\ActivityMenu\customisations\semc_defau lt\semc_default.rsc
اگه ندارين از فايل جايگزين كه توي ضميمه گزاشتم استفاده كنيد.(Semc_Default_RSC_FILE_for_P990i.zip)

براي كاربران W950/W960 :
اين پكها شامل آيكنهاي واكمن نيستن چون به طور پيشفرض روي P990,P1 & M600 نصب نيست.
از اينرو شما بايد بعد از نصب هر پك ايكن از فايل ضميمه WalkmanPlayer_loc.RSC استفاده كنيد.براي اين كار به C:\RESOURCE\APPS رفته و فايل MediaPlayerAppIcon.mbm رو به WalkmanPlayerAppIcon.mbm تغيير بديد و سپس WalkmanPlayer_loc.RSC رو در C:\RESOURCE\APPS كپي كنيد.

براي برگشت به حالت قبل:
پك آيكني كه در حا حاضر نصب كرديد رو پاك كنيد(Uninstall) .
كاربران P990 بايد فايل SEMC_DEFAULT.RSC رو هم پاك كنن.براي اينكار شما نياز داريد كه با استفاده از SWISS MANAGER منوي فعال يا همون ACTIVITY MENU رو ببنديد(Kill)

كاربران W950/960 بايد فايل WalkmanPlayer_loc.RSC هم پاك كنن.

اینا برای p1 هم جواب می ده . اگه آره توضیح بدهید.
ممنون:11:

saber.r
24-05-2009, 21:16
پس چرا کسی جواب نمیده؟:41:

atrin777
25-05-2009, 00:24
آقا م یه گوشی G900 خریدیم هرچی میایم نصب کنیم پیغام میده :

the package uses aprotected uid.

جریان چیه ؟

merikh_merikh
25-05-2009, 06:54
سلام.
دوستان من فایل های مربوط به فلش پلیر را از طریق گوشیم داونلود کردم و نصب کردم ولی هنوز موفق به باز کردن فایل های فلش نشدم.میشه راهنمایی کنید.
من جدیدترین فلش پلیر را داونلود کردم شاید با این جدیده مشکل دارم.اون قدیمیه را حالا یه بار دیگه دانلود میکنم شاید مشکلم حل شد.شما هم اگه نظری دارین بدین.
ممنون

4daneshjo
25-05-2009, 08:34
آقا م یه گوشی G900 خریدیم هرچی میایم نصب کنیم پیغام میده :

the package uses aprotected uid.

جریان چیه ؟

اگه برنامه های که نصب میکنی مخصوص uiq3 باشه و این ارور بده باید برنامه رو ساین کنی یا از هک ساین مد استفاده کنی

4daneshjo
25-05-2009, 08:39
اینا برای p1 هم جواب می ده . اگه آره توضیح بدهید.
ممنون:11:

رو p1 هم جواب میده خودش کامل توضیح داده شما اول نصب کن اگه ارور داد بگو تا ببینیم چه میشه کرد
ایکن پک های زیادی هستند غیر از این ها که میتونی از اینجا در یافت کنی

4daneshjo
25-05-2009, 08:41
سلام.
دوستان من فایل های مربوط به فلش پلیر را از طریق گوشیم داونلود کردم و نصب کردم ولی هنوز موفق به باز کردن فایل های فلش نشدم.میشه راهنمایی کنید.
من جدیدترین فلش پلیر را داونلود کردم شاید با این جدیده مشکل دارم.اون قدیمیه را حالا یه بار دیگه دانلود میکنم شاید مشکلم حل شد.شما هم اگه نظری دارین بدین.
ممنون

پلاگین ها رو هم نصب کردید یا نه ؟
جدیده ؟ لینک بدید !!

mrmostafa
27-05-2009, 00:06
من بعضي نرم افزار هاي جار رو روي گوشي G900 ميريزم اين خطا رو ميده:

Push registration filed

در صورتي كه نرم افزار رو نصب ميكنم تا آخر پر ميشه بعد اين خطا رو ميده. الان نرم افزار بانك ملي و تست راهنمايي و رانندگي رو ميخوام نصب كنم تا آخر ميريزه بعد اين خطا رو ميده. مشكل از چيه؟؟؟؟

merikh_merikh
27-05-2009, 09:34
پلاگین ها رو هم نصب کردید یا نه ؟
جدیده ؟ لینک بدید !!
دوست عزیز ممنون به خاطره همکاریتون.
من از لین لینک دانلود کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تای اخری هم دانلود کردم

s.hidden
28-05-2009, 22:42
سلام.
واکمن ورژن 3 امکان عوض کردن اسکین نداره؟
من جایی اسکیناشو ندیدم .
از اسکینش خسته شدم....

4khane
30-05-2009, 18:45
سلام بچه ها یکی این پکو نصب کنه اگه کار کرد به منم یاد بده من خیلی خوشم اومد من گوشیمو تازه گرفتم ترسیدم انجام بدم از این پک ها من زیاد دانلود کردم خواستید بگید بزارم

لینک دانلود

yeketaz.taz1
31-05-2009, 05:48
ببخشین من وقتی می خوام explorer را نصب کنم نصب نمیشه و اخطار component failed security chek cannot install.
لطفا هر چه سریعتر راهنماییم کنید.

yeketaz.taz1
31-05-2009, 06:59
این هم کیبورد مجازی P1 برای سایر گوشی های UIQ3 ؛ با امکان تایپ فارسی

پوشه feps که در فایل ضمیمه موجوده به صورت کامل در مسیر С:\resource کپی کنین

حالا برای انتخاب کیبورد فارسی به مسیر Control panel>Device>Text input>Virtual keyboard برین و پس از انتخاب
(On-screen keyboard (Standard بر روی Setup کلیک کنید و پس از انتخاب Layout از لیست باز شده Farsi رو انتخاب کنید

سلام من w960دارم من بعد از کپی کردن بهم اخطار cant create dir را میدهد لطفا کمک کنید

merikh_merikh
01-06-2009, 22:08
سلام بچه ها یکی این پکو نصب کنه اگه کار کرد به منم یاد بده من خیلی خوشم اومد من گوشیمو تازه گرفتم ترسیدم انجام بدم از این پک ها من زیاد دانلود کردم خواستید بگید بزارم

لینک دانلود

سلام.
دوست عزیز من از این پک خوشم اومده ولی نمیتونم دانلودش کنم اگه میشه یه لینک دیگه بدین.
ممنون

4khane
02-06-2009, 08:37
سلام.
دوست عزیز من از این پک خوشم اومده ولی نمیتونم دانلودش کنم اگه میشه یه لینک دیگه بدین.
ممنون

دوست عزيز بفرما اينم لينك مستقيم از سرور خود سايت سازنده

merikh_merikh
02-06-2009, 19:27

لینک دانلود

سلام.
من اين پک را نصب کردم.خيلي عالي بود.من خيلي باش حال کردم ولي پاکش کردم دليلشم اينه که تمام ايکن ها تغيير نميکنن و تقريبن ميشه گفت که نصفه گوشي تغيير ميکنه و همين حال ادمو ميگيره برا همين پاکش کردم.
کسي کامل ترشو داره؟

4khane
02-06-2009, 21:47
سلام.
من اين پک را نصب کردم.خيلي عالي بود.من خيلي باش حال کردم ولي پاکش کردم دليلشم اينه که تمام ايکن ها تغيير نميکنن و تقريبن ميشه گفت که نصفه گوشي تغيير ميکنه و همين حال ادمو ميگيره برا همين پاکش کردم.
کسي کامل ترشو داره؟
دوست عزيز ميشه بگي چه جوري نصب كردي
و اينكه آيا يه پك كامل داري كه قشنگ به من بدي نصب كنم گوشيمم g900 هستش

merikh_merikh
03-06-2009, 23:33
دوست عزيز ميشه بگي چه جوري نصب كردي
و اينكه آيا يه پك كامل داري كه قشنگ به من بدي نصب كنم گوشيمم g900 هستش
دوست عزیز جی900 محیط کار زیبایی داره شما بهتره فعلن با محیط زیبای جی900 حال کنید بعد محیط کارتونو تغییر بدین.
شما در صفحه ی اول یه جست و جو کنید چیز های جالبی پیدا میشه.

met@llica
04-06-2009, 12:27

لینک دانلود

سلام.
بچه ها من اینو از یه لینک خارج ازین فروم دان کردم..اما تمام ایکون ها
بطور کامل تغییر نمیکنن..مشکل از چیه..در ضمن یه لینک دیگه به غیر از
دو لینکی که گذاشتید بذارین..لینک مسقیمم که گذاشتید واسه من جواب
نمیده...ممنونم..

vitalli_shervo
04-06-2009, 13:25
سلام.
بچه ها من اینو از یه لینک خارج ازین فروم دان کردم..اما تمام ایکون ها
بطور کامل تغییر نمیکنن..مشکل از چیه..در ضمن یه لینک دیگه به غیر از
دو لینکی که گذاشتید بذارین..لینک مسقیمم که گذاشتید واسه من جواب
نمیده...ممنونم..

سلام

اين پك كامل نيست بخاطر همينه كه كامل آيكون ها رو عوض نميكنه از پك هاي ديگه استفاده كنين

Hammer
04-06-2009, 13:27
سلام

اين پك كامل نيست بخاطر همينه كه كامل آيكون ها رو عوض نميكنه از پك هاي ديگه استفاده كنين

می شه یه پک کامل بی زحمت معرفی کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vitalli_shervo
04-06-2009, 13:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي پست دوم صفحه اول همين تاپيك آقاي H M R 0 0 7 عزيز چند تا پك آيكن گذاشتن كه همشون تست شده و كامل هستن

با تشكر

sharifelyaciyan
04-06-2009, 23:07
Salam bebakhshid eng type mikonam akhe ba mobile p990i hastam farsi hanooz nadaram hanooz taze karam
Hala man 2ta so@l dashtam:
1) dar safhe 1 in topic dar mored afzayesh sedaye p990i gofte bodan ke file haye poshoye aatfiles ro be address c:/private/10200b19/aatfiles berizin(ba x-plore) amma to drive c:/private faghat 10200b19 hastesh va poshe aatfiles vojod nadare va man khodam sakhtamesh va taghir ham nemidonam chi shod!
Amma to drive dige bename d hamon address hast yani d:/private/10200b19/aatfiles albate hameye inaro ba x-plore nega mikonama amma hmr gofte bood hatman drive c berizin vase hamin ham to ghesmat 10200b19 khodam poshe aatfiles ro sakhtam hala mikhastam bedonam karam doroste ya na?

sharifelyaciyan
06-06-2009, 13:31
سلام شرمنده اين سوال رو اينجا ميپرسم
من تو پي ٩٩٠ بوسيله وايرلس اينترنت دارم اما كامپيوترم قابليت وايرلس نداره حالا ميشه ياد بديد چجوري ميتونم با وصل كردن گوشي به وسيله كابل يا بلوتوث به كامپيوتر از طريق كامپيوتر وارد اينترنت بشم? البته ميدونم مودم وارلس تو بازار پره اما خوب وايرلس گوشي وقتي هست حيف نيست!

m.s.f
06-06-2009, 13:56

برای دانلود پکهای گرافیکی یه سر بزن اینجا

4khane
06-06-2009, 14:28
دوست عزیز جی900 محیط کار زیبایی داره شما بهتره فعلن با محیط زیبای جی900 حال کنید بعد محیط کارتونو تغییر بدین.
شما در صفحه ی اول یه جست و جو کنید چیز های جالبی پیدا میشه.

حال كردم با هاش الان يك پك كامل و زيبا و ميخوام

4khane
06-06-2009, 14:59
من نميدونم چرا هر پكيو ك نصب ميكنم فقط دو تا از آيكونهاي منوم عوض ميشه يكي كمك كنه

masoud45
07-06-2009, 10:55
سلام.
من گوشیم رو (p1) هک کردم همه چیزش خوب کار میکرد تا دیشب زد به سرم نرم افزار removal icon pack رو اجرا کردم بعدش کار میکرد اما شب که گوشی رو خاموش کردم صبح روشنش کردم یه صفحه سیاه میاد و چراغ کلیداش روشنه اما دیگه هیچ حرکتی نداره؟ مشکلش چیه ؟ کسی میتونه کمک کنه؟
البته اینم بگم که داشتم با xplore ور میرفتم 2 تا آهنگ تو inbox گوشیم بود با xplore زدم move بعدش به جای اینکه بزنم media file بعد music زدم درایو c بعدش دیگه inbox گوشی error میداد مجبور شدم گوشیم رو master reset کنم آخرش هم که اینجوری شد الان چکار کنم؟

vitalli_shervo
07-06-2009, 23:14
سلام.
من گوشیم رو (p1) هک کردم همه چیزش خوب کار میکرد تا دیشب زد به سرم نرم افزار removal icon pack رو اجرا کردم بعدش کار میکرد اما شب که گوشی رو خاموش کردم صبح روشنش کردم یه صفحه سیاه میاد و چراغ کلیداش روشنه اما دیگه هیچ حرکتی نداره؟ مشکلش چیه ؟ کسی میتونه کمک کنه؟
البته اینم بگم که داشتم با xplore ور میرفتم 2 تا آهنگ تو inbox گوشیم بود با xplore زدم move بعدش به جای اینکه بزنم media file بعد music زدم درایو c بعدش دیگه inbox گوشی error میداد مجبور شدم گوشیم رو master reset کنم آخرش هم که اینجوری شد الان چکار کنم؟

سلام

تا اونجايي كه من ميدونم مشكل از مستر ريست هستش چون وقتي گوشي رو هك كردي نبايد مستر ريست كني بايد فرمت اينترنال مي كردي براي خودمم همين اتفاق افتاده اينايي كه گوشي هك كرده خودشونو مستر ريست مي كنن هميشه بعد از اينكه ريستارت مي كنن گوشي دچار مشكلات اساسي ميشه

با تشكر

masoud45
08-06-2009, 10:02
سلام

تا اونجايي كه من ميدونم مشكل از مستر ريست هستش چون وقتي گوشي رو هك كردي نبايد مستر ريست كني بايد فرمت اينترنال مي كردي براي خودمم همين اتفاق افتاده اينايي كه گوشي هك كرده خودشونو مستر ريست مي كنن هميشه بعد از اينكه ريستارت مي كنن گوشي دچار مشكلات اساسي ميشه

با تشكر

خوب حالا چکار کنم ؟
گوشیم باید flash بشه یا راه دیگه ای داره؟

up date کنم درست میشه یا نه؟

merikh_merikh
08-06-2009, 16:08
حال كردم با هاش الان يك پك كامل و زيبا و ميخوام
شما به صفحه ی اول همین تاپیک یه نگاه بندازین...........

masoud45
08-06-2009, 18:46
خوب حالا چکار کنم ؟
گوشیم باید flash بشه یا راه دیگه ای داره؟

up date کنم درست میشه یا نه؟

کسی نبود جواب ما رو بده؟ گوشیم چند روزه خاموشه بهش نیاز دارم؟

farhooode
09-06-2009, 21:26
از دوستان شیراز کسی هست بتونه گوشی منو بگیره صداشو زیاد کنه

تو شیراز
من آموزش هی اول تاپیک رو اجرا کردم نتیجه نداد و صداش زیاد نشد

گوشی دبیلو 960

vitalli_shervo
10-06-2009, 09:24
کسی نبود جواب ما رو بده؟ گوشیم چند روزه خاموشه بهش نیاز دارم؟

آره اگه دسترسي به اينترنت داري بهترين گزينه آپديت هستش

hea886
12-06-2009, 09:39
سلام دوست عزیز
اسکین با تم عوض میشه!!!

zzzzesht
23-06-2009, 07:29
سلام.شاید الان دیگه دیر شده باشه ، اما واسه بچه ها بگم که واسه کامل نصب شدن پک:

نکته.اکثر پک های تولید شده توسط هکرهای روسی هست و آنها از فایل ها با پسوند r16 استفاده میکنن.

برای کامل نصب شدن پک هر فایلی رو که با پسوند r16 دیدین ،مثلا در پوشه System Graphic اونارو باید به پسوند rcs تغییر بدین.

و بعد کپی کنید.میبینید که کاملا تغییر میکنه.فقط یه مشکل هست که امکان داره اسم آیکون های منوی اصلی مثل Messaging و

بقیه به صورت روسی نمایش داده بشه.

یا علی

malakhak
26-06-2009, 13:50
سلام به همه دوستان عزیز
من یه w960 دارم می خوام هکش کنم
لطفا بهترین و کاربردی ترین هک ها رو به من معرفی کنین که رو w960 جواب بده
درباره هک افزایش صدا هم من رو راهنمایی کنید

malakhak
28-06-2009, 00:29
سلام به همه دوستان عزیز
مثل اینکه تایپیک خوابیده
کسی نیست جواب بده

vitalli_shervo
03-07-2009, 18:03
سلام به همه دوستان عزیز

سلام

من خودم w960 دارم تمام هك هاي اين جا رو روش تست كردم

به نظر من اين هك ها از همه بهتره و خودم هم روي w960 تست كردم و بدون مشكل كار كرد :

1- هك افزايش صدا
فايل ها و روش مربوط به هك رو از اينجا بگير :

ولي فايل هاي مربوط به پوشه AATFILES رو از اينجا بردار

( نوشته شده توسط Amir_sa )

2- هك دوربين w960 :

3- افزایش مدت زمان زنگ آلارم:

4- فلش پلير :

5- هك ساين :

6- كيبورد فارسي كامل :

من اينا رو پيشنهاد ميكنم ولي توي پست دوم اين تاپيك ليست كامل هك ها هست از اونجا ميتوني برداري

homi49
05-07-2009, 18:43
تو يکی از پستاتون خوندم واسه این که به پوشه های
Private , sys
برسيم و بتونيم دست کاريشون کنيم گوشيو هک ميکنيم. من گوشيمو هک نکردم ولی وقتی با کابل گوشيو به کامپيوتر ميزنم اين پوشه ها تويه مموری هستن و بهشون دسترسي دارم. آيا بازم برايه افزايش صدا و سايره تغييرات لازمه اول گوشی هک بشه؟ گوشيمم
P990i

homi49
05-07-2009, 19:02
در ضمن ببخشيد فايل "تغییر شکلک های مسیج" مشکل داره ميشه يه چک کنين؟ ممنون

Open-Source
05-07-2009, 19:13
تو يکی از پستاتون خوندم واسه این که به پوشه های
Private , sys
برسيم و بتونيم دست کاريشون کنيم گوشيو هک ميکنيم. من گوشيمو هک نکردم ولی وقتی با کابل گوشيو به کامپيوتر ميزنم اين پوشه ها تويه مموری هستن و بهشون دسترسي دارم. آيا بازم برايه افزايش صدا و سايره تغييرات لازمه اول گوشی هک بشه؟ گوشيمم
P990i

شما به مموری یا همون به اصطلاح Ram گوشی دسترسی داری.
برای دستیابی به فایل های سیستمی در حافظه داخلی حتما باید گوشی هک بشه.

mali123
06-07-2009, 14:27
من هک افزایش صدا رو انجام دادم ولی گوشیم دیگه بالا نمیاد چه کار کنم لطفا جوابمو بدید

homi49
07-07-2009, 13:24
ببخشيد اول بايد فايل هارو بريزيم تو گوشي بعد دوباره با
x_plore
تو مسيرايي كه ميگين كپي كنيم؟

m.s.f
08-07-2009, 08:44
من هک افزایش صدا رو انجام دادم ولی گوشیم دیگه بالا نمیاد چه کار کنم لطفا جوابمو بدید

گوشیت آپدیت نبوده ؟
اگه تا مرحله ی انتخاب phone on و flight mode میاد بالا فرمت اینترنال کن حل میشه ولی اگه هی ریستارت میشه و تا اونجا نمیاد بالا فقط باید یا آپدیت کنی یا فلش .
من گوشی دوستم آپدیت نبود این بلا سرش اومد و مجبور به آپدیت شد . ( البته به نفعش بود ، آپدیت نا خواسته )

m.s.f
08-07-2009, 08:45
ببخشيد اول بايد فايل هارو بريزيم تو گوشي بعد دوباره با
x_plore
تو مسيرايي كه ميگين كپي كنيم؟

آره .. بریز یه جایی توو مموریت و بعدش با xplore به جاهای مورد نظر کپی کن .
موفق باشی

homi49
13-07-2009, 10:37
مرسي از اموزشتون من گوشيمو هك كردم پك ايفون ريختم , نميشه ايكن هاي داخله tools مثله كنترل پنل و فايل منيجر و ... هم مثله بقيه ايكن ها كه تغيير كردن تغيير داد ؟
يه سوال ديگه : اگه بخوام اين پك رو عوض كنم بايد چيكار كنم؟ فقط پك مورد نظرمو مثله همين كپي كنم ؟

abc-p990
16-07-2009, 11:05
من 1 پك ريختم رو گوشيم بعد از يه مدت كه خواستم يكي ديگه بريزم هنگامه كپي ارور ميده ميگه cant copy activitymenu/customisations/semc_default/semc_default.RSC به نظرتون بايد چيكار كنم ؟ يا بهضي وقتا ارور كپي ماله يه فايل ديگرو ميده !! ممنون ميشم كمكم كنين

aban366
18-07-2009, 00:56
تمام توضیحات و فایلها توسط amir_sa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست

این هم مخصوص P990 میباشد
-------------------------

آخرين هك صدايي كه براي گوشي هاي uiq3 آمده رو اينجا قرار ميدم
مراحل كار رو با دقت انجام بدين :

1- گوشي رو هك كنيد ( آخرين فريمور باشه بهتره )

مرحله اول هك صدا را روي گوشي انجام بدهيد (شماره 2 همين پايين)
2-فايل زير را دانلود كنيد و در مسير C:\sys\bin بريزيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفايل زير را هم بعد از دانلود در مسير c:\sys\bin بريزيد

-3در مسير زير هر چي فايل هست پاك كنيد ( منظور فايل هاي داخل پوشه aatfiles)

4-همچنین هر فایلی که پسوندش dat هست (یعنی xxxxx.dat) از مسیر C:\Private\10200b19 پاک کنید
5-فايلي رو كه آپلود كردم رو از حالت زيپ خارج كنيد و هر كدام رو كه خواستيد بريزيد تو گوشي . فايل هاي پوشه AATFiles را در مسير زير كپي كنيد :
6-گوشي را رستارت كنيد

توضيح : براي افزايش صداي هندزفري و بلندگوي داخلي گوشي اگر خواستيد فايل هاي آنها را جايگزين كنيد در همين مسير بالا
اين رو خودم از روي سايت dongxanh ترجمه كردم و اول روي گوشي خودم ورژن متاليكش رو ريختم و الان دارم از صدا لذت ميبرم
اين مطلب رو هم با سادگي هر چه تمام تر گفتم كه سوال ديگه اي نباشه
حالا هي شما تشكر نكنيد :دي

AMIR_SA

فایلها به ترتیب ضمیمه شدند

با تشکر فراوان از دوست خوبمون امیر
با تشکر فراوان از دوست عزیز
بعضی ها ادعا میکنن که اگه گوشی اپدیت نباشه بعد هک افزایش صدا دیگه گوشی بالا نمیاد؟
ایا واقعا این درسته؟و شما مطمئنین که بعد انجام کار گوشی بالا میاد گوشی من اپدیت نیست اما هک کردم بدون اپدیت
چون من اینترنت پرسرعت ندارم نمیتونم اپدیت کنم
ممنون

aban366
18-07-2009, 00:57
گوشیت آپدیت نبوده ؟
اگه تا مرحله ی انتخاب phone on و flight mode میاد بالا فرمت اینترنال کن حل میشه ولی اگه هی ریستارت میشه و تا اونجا نمیاد بالا فقط باید یا آپدیت کنی یا فلش .
من گوشی دوستم آپدیت نبود این بلا سرش اومد و مجبور به آپدیت شد . ( البته به نفعش بود ، آپدیت نا خواسته )

میکنن که اگه گوشی اپدیت نباشه بعد هک افزایش صدا دیگه گوشی بالا نمیاد؟
ایا واقعا این درسته؟و شما مطمئنین که بعد انجام کار گوشی بالا نمیاد؟ گوشی من اپدیت نیست اما هک کردم بدون اپدیت
ممنون

abc-p990
18-07-2009, 01:56
دیگه کسی جواب نمی ده ؟!!! :دی

saeednoori
18-07-2009, 06:50
بایدزبان گوشیت روعوض کنی

Open-Source
18-07-2009, 08:50
من 1 پك ريختم رو گوشيم بعد از يه مدت كه خواستم يكي ديگه بريزم هنگامه كپي ارور ميده ميگه cant copy activitymenu/customisations/semc_default/semc_default.RSC به نظرتون بايد چيكار كنم ؟ يا بهضي وقتا ارور كپي ماله يه فايل ديگرو ميده !! ممنون ميشم كمكم كنين

format Internal بهترین راهه:31:

tazehaa
18-07-2009, 16:32
سلام به همگی!!

من قبلا از هک افزایش صدا، اونی که خیلی صدا رو می برد بالا و میکروفن را از کار می انداخت رو ریخته بودم رو گوشیم!!!!

اما گوشیم رو آپدیت کردم دوباره ریختمش رو گوشیم گوشیم بالا می یومد وقتی روی Phone ON می زدم گوشیم ری استارت می کرد. گفتم شاید اشکال از منه! دوباره گوشیم رو آپدیت کردم، پک رو دوباره دانلود کردم ریختم رو گوشیم، دوباره همون بلا اومد سرش! دوباره آپدیت کردم، فک کنم حدود 6-7 بار توی 1 روز آپدیت کردم گوشیمو که فکر کنم اینم یه رکورد جدیده!!!!!!!!
بگذریم! می خوام بدونم او پک افزایش صدا روی آپدیت جدید کار می کنه یا نه! یا اشکال از جای دیگه ایه؟؟؟؟؟!!!!!!!

abc-p990
19-07-2009, 12:13
format ineteral چي هست ؟ چيكار ميكنه ؟ چه جوري بايد انجامش بدي ؟‌‌ :دي

mrmostafa
19-07-2009, 16:35
آقا اين برنامه همراه بانك تجارت و ملي رو نصب كنيد در جي 900 ببينيد نصب ميشه؟؟؟ من ميريزم تا آخر پر ميشه آخرش خطا ميده مسخره كرده ولي همراه بانك ملي رو ميريزه. جاوا كه نبايد مشكل داشته باشه

mhentezari
20-07-2009, 02:07
بالاخره افزایش صدای گوشی های UIQ3 ممکن شد البته فقط با هندزفری
ساخته شده توسط SWmail

روش کار:

1-فایل منجر X-plore را باز کرده و مطابق با عکس زیر به مسیر C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
برین و فایل مشخص شده رو روی مموری کارت کپی کنید.

2-گوشی را در حالت File Transfer به PC وصل کرده و توسط se_sound_patcher.exe که در لینک زیر قرار داره طبق تصویر زیر اونو Patch کنید و بعد بوسیله ی X-Plore در همان مسیر بالا Overwrite کنین.

در ضمن فایل Backup هم با پسوند bak ساخته میشه که از اون نگهداری کنین و در صورت لزوم پسوند را به cre تغییر داده و جایگزین کنین.

3-گوشی را Restart کنید.

برای اینکه تاثیرش رو ببینین بهتره قبل از اینکه فایل جدید رو جایگزین کنین هندزفری گوشیتون رو وصل کنین و به مدیاپلیر رفته و یک آهنگ رو در بالاترین صدا گوش کنین
بعد همون طور که هندزفری تو گوشتونه فایل جدید رو جایگزین کنین و بعد گوشی رو ریست کنین و دوباره همون آهنگ قبلی رو باز هم در بالاترین صدا گوش کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهتره مواظب گوش هاتون باشین چون اگه بی خبر صداش در بیاد تا چند لحظه ای تو شوک قرار میگیرین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آخر هم از کاربر ® AMIN از سایت سیمبیان به خاطر قرار دادن این توضیحات کامل به همراه عکس تشکر میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
freezmobile.com

توجه : من خودم تست كردم خيلي كم تغيير كرده بود ولي با Coreplayer1.2 گوشام كر شد!!!! البته بايد Equalizer را كمي دستكاري كنيد

این فایل موجود نیست

ببنید من الان هیچ کدوم از هک های افزایش صدا رو انجام ندادم و گوشیم هم w950 هست.

چون تعداد هک های زیاد شده من نفهمیدم که الان جدیدترین و بهترین هک برای افزایش صدای اسپیکر و هدفون چی هست (هد فون هم حتما باشه)

ممنون میشم راهنماییم کنین

Unholy
20-07-2009, 14:39

منم همین برام پیش اومد . چه جوری فلش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
برای آپدیت حتما باید pc suit نصب باشه ؟اخه یه بار رفتم آپدیت کنم دیگه سیم کارتو نخوند !!!!!!!!!
بعد دادم درست کردن .
اگه میشه آموزش فلش رو بزارید.
با نرم افزار xs**فلش کردم ولی همون آش و همون کاسه

hossein1990
23-07-2009, 13:38
سلام
من سال قبل p1 رو هک کردم و تا امروز کامل کار می کرد . ولی امروز هر برنامه uiq رو که می خوام نصب کنم می گه :
instaltion file is corrupt حالا بگین چه کار کنم ؟
منتظرم

m.s.f
24-07-2009, 15:48
عضی ها ادعا میکنن که اگه گوشی اپدیت نباشه بعد هک افزایش صدا دیگه گوشی بالا نمیاد؟
ایا واقعا این درسته؟و شما مطمئنین که بعد انجام کار گوشی بالا میاد گوشی من اپدیت نیست اما هک کردم بدون اپدیت
ممنون

من هک ساین رو بدون آپدیت انجام دادم و شد ولی هک افزایش صدا گوشی دوستمو که آپدیت نبود به ... داد ولی بعد از آپدیت دوباره هک کرد و همه چی درست شد ... پس به آپدیت هم مربوطه

senjin
24-07-2009, 21:43
سلام
من p1 دارم. میشه بگین کامل ترین و جدید ترین هک صدا کدومه بیشتر هدفون میخوام ولی اگه بشه هر دوتا باشه بهتره .
ممنون

w960i
29-07-2009, 13:42
سلام
آقا من برنامه ی CapsSwitch نصب کردم همون طور که گفتی Off کردم بعدش با X-plore فایل های private و Resource از درایو Z کپی کردم تو درایو c بعدش گوشیو خاموش روشن کردم دیگه بالا نیومد.گوشیمم w960 گور به گوریه:41::41::41:

farhooode
29-07-2009, 22:18
هک ها و مد های هک همگی الکی هستن یعنی گوشی شما رو خراب میکنن تست شده هستند ولی ناموفق
پس فریب نخرید و گوشی تون رو داشته باشید

farhooode
29-07-2009, 22:23
این هک ها همگی تست شده ولی ناموفق از آب بیرون اومده و از سایت روسی بطور غلط اینجا ترجمه شده
کلا هک گوشی های موبایل جالب نیست چون فقط به سخت افزار یک گوشی آسیب وارد میشه
ا

hossein_2006_a
30-07-2009, 13:58
این هک ها همگی تست شده ولی ناموفق از آب بیرون اومده و از سایت روسی بطور غلط اینجا ترجمه شده
ا

نه رفیق اینجوری که فکر میکنی نیست !!

Original Titan
30-07-2009, 14:21
ا

هک ها و مد های هک همگی الکی هستن یعنی گوشی شما رو خراب میکنن تست شده هستند ولی ناموفق
خيلي خنده دار بود :دی
ما كه نديديم يه بار همه به گوشيمون ضربه بخوره!
از اولي كه خريدي هك كرديم تا حالا داره كار ميكنه!

FIRE5BOY
31-07-2009, 18:29
خيلي خنده دار بود :دی
ما كه نديديم يه بار همه به گوشيمون ضربه بخوره!
از اولي كه خريدي هك كرديم تا حالا داره كار ميكنه!

البته 99/55% هک ها گوشی رو خراب نمیکنه ، اگه از هک سر در بیارین میتونین بفهمیم کدوما گوشی رو خراب میکنه کدوم نمیکنه . تازه کارا هم میتونن با ندونم کاری گوشیشونو خراب کنن . بهر حال مواظب باشید .:13:

metalboys
02-08-2009, 23:59
ا

سخت در اشتباهی رفیق ...

H M R 0 0 7
03-08-2009, 01:55
ا

خوب ایشون از این ادعا ها زیاد میکنن ...

Shahin_SOURNA
03-08-2009, 18:17

دوست عزیز وقتی شما بلد نیستی هک و مود بریزی دلیل بر این نیست که همه ی اونا الکی هستن.
وقتی توی چیزی سر رشته نداری بهتره هیچ نظری ندی و ...
(اساتید محترم ببخشید که جسارت کردم.)

farhooode
08-08-2009, 22:06
من صفحه اول آموزش هک رو بالای 30 بار مطالعه کردم و گوشی رو تحت آزامیش هک ردن افزایش صدا قرار دادم
و متوجه شدم همگی یوزها سرکارند

چون این روش های روس ها نوشتند و با ابلیغ بیخودی به یوزرهای موبایل سونی اریکسون دادند

هیچ کس تا الان از هک کردن بهره ای نبرده

vitalli_shervo
09-08-2009, 15:22
من صفحه اول آموزش هک رو بالای 30 بار مطالعه کردم و گوشی رو تحت آزامیش هک ردن افزایش صدا قرار دادم

چون این روش های روس ها نوشتند و با ابلیغ بیخودی به یوزرهای موبایل سونی اریکسون دادند

سلام

عزیز من وقتی شما نمیتونی کاری رو انجام بدی ننداز کول بقیه
من خودم به شخصه تمام هک های این تاپیک رو روی p1 و w960 امتحان کردم اولین هکی که کردم مربوط به بلندی صدا بوده تا حالا هیچ مشکلی نداشتم این موضوع برای بقیه دوستانم صدق میکنه اگه باور نمیکنی 335 صفحه این تاپیکو بخون خودت می فهمی

با تشکر

mohammadrsz
09-08-2009, 20:01

:5::5:
سلام
آقا خوب شد گفتی من داشتم فریب می خوردم چطوری ازتون تشکر کنم :10:
من تمام هک ها رو روی p990 امتحان کردم همش انجام شد فقط تو 2-3 مورد مشکل داشتم که همون موارد رو p1 بدون مشکل انجام شد :13:

farhooode
09-08-2009, 20:21
من بالای 5 بار بخاطر هر بار هک که گوشیم خراب میشد آپدیت میکردم تا دوباره درست بشه ولی انگار صدای گوشی بعد از هک مثل دیفالت کارخانه با کیفیت نبود

این هک بدرد نمیخوره و الکی است

Dark Soul
09-08-2009, 22:20
فایل New CapsSwitch رو از فایل ضمیمه دانلود کنید و روی گوشیتون نصب کنید.

دوستان این هک ها روی z10 جواب می ده
من زیاد وارد نیستم اما این نصب نمیشه

cyrus_ln
09-08-2009, 22:25

مثل اینکه ول کن نیستیا
از کجا به این نتیجه رسیدی که هیچ کس بهره نبرده؟!!!!!!!؟
--------------------------------------
دوستانی که تا حالا هک نکردن , هک کنن که هیچ مشکلی پیش نمیاد گوشی من سر تا پاش هک شده و اتفاقیم نیوفتاده

amir_sa
09-08-2009, 22:40
چند وقتي بود اينجا نيومده بودم
ولي مثل اينكه تازگيا داره جالب ميشه قضيه ( و البته يكم خنده دار )

farhooode عزيز شما بجاي اينكه سوال بپرسي و سعي كني مشكلاتت رو حل كني به بقيه توصيه مي كني كه هك نكنند
من اينو بار ها گفتم و الان هم ميگم
از اولين نفراتي بود كه گوشيم رو هك كردم و تقريبا 90 درصد هك ها رو هم رو گوشي انجام دادم و تا حالا هيچ مشكلي نداشتم

p6tr
11-08-2009, 01:57
:5::5:
سلام
آقا خوب شد گفتی من داشتم فریب می خوردم چطوری ازتون تشکر کنم :10:
من تمام هک ها رو روی p990 امتحان کردم همش انجام شد فقط تو 2-3 مورد مشکل داشتم که همون موارد رو p1 بدون مشکل انجام شد :13:
آقا کمک :41:
من فریب خوردم گوشیمو هک کردم اون هم یه سال قبل:41:
حالا واکمن 3 و هک بلوتوث و افزایش صدا و هک ساین و حذف لوگوی اپراتور و ... رو دارم مشکلی هم نداشتم :8:
کمک حالا چیکار کنم :21::31:

benyamin_pc
12-08-2009, 22:18
یه سلام داغ دارم برای همه
تقریبا 50-60 صفحه ای هست به تاپیک سر نزدم هک جدید نیمده؟

ABDOLLAH.A.Dَ
14-08-2009, 12:42
سلام
من گوشیم MOTOROLA Z8 هستش. برنامه Caps Switch رو روی گوشی (روی Phone ) نصب کردم . ولی موقع اجرا پیغام not found میده چیکار باید بکنم. مرسی

mehdiwest
21-08-2009, 14:51
اولين بار ه گوشيمو هك ميكنم ديگه از منو مسخره سوني خسته شده بودم
واقعا ممنون.كارت خيلي درسته هرچند هك بالا بردن كيفيت دوربين w960 جواب نداد.
اين هك تست شده؟ لطفا راهنمايي كنين
دوباره ممنون

omidkk
21-08-2009, 19:50
سلام
چطوری می تونم گوشی p1 رو فلش کنم

B.i.r.i.y.a
24-08-2009, 11:04
سلام...
من برنامه ي Note G900 رو رو P990 نصب كردم ولي NOTE خود گوشي از كار افتاد...
چجوري ميتونم به حالت قبل برش گردونم ؟

mehdiwest
26-08-2009, 15:09
سلام
در مورد هک دوربینw960 فایلpvcamera.rxx کجاست منظورتون از Z:\Resource\Apps چیه. ممنون میشم اگه جواب منو به این ادرس mehdisagha@yahoo.com بفرستید

Navid.H
27-08-2009, 00:11
سلام
چطوری می تونم گوشی p1 رو فلش کنم

ببر یه موبایل فروشی بگو میخوام فلش کنم.:31:
خودت نمیتونی:41:

hhhamiddd
27-08-2009, 13:00
کمک من گوشیم پس از نصب این برنامه خاموش روشن میشه خواهش می کنم کمک کنید

reza58k
27-08-2009, 17:21
دوستان من z10 موتورولا دارم .. می خوام هکش کنم .. طبق عمون روالی که شما گفتین شروع می کنم ولی خود برنامه capsswitch رو که می خوام نصب کنم رو گوشی پیغام security check میده و ادامه نصب رو قطع می کنه ... لطفا یه لینک دانلود برای نسخه ساین شده این برنامه بگذارید ... در مورد هک z10 اگه دوستان تجربه ای دارند لطفا به من هم بگند تا مثل شما از شر ساین کردن خلاص شم ... مرسی

Navid.H
27-08-2009, 21:53
کدوم برنامه؟؟؟:27:

soltan
30-08-2009, 09:17
اولا ببخشید که این مطلب رو اینجا عنوان می کنم. چون جایه دقیقشو نمی دونستم.. با مدیران هم که تماس گرفتم جوابی نرسید. خلاصه مجبور شدم این مشکل رو اینجا مطرح کنم
من فقط در هر روز می تونم یک فایل دانلود کنم. حالا نمی دونم به Account من بستگی داره که کم پست دارم یا به چیزه دیگه ای مربوطه.نام کاربری قبلی soltanmahdi بوده که نمی دونم چطوری و چرا خود به خود پسوردم عوض شده و نمی تونم دیگه با اون on بشم. وقتی هم در خواست ارسال پسورد به میلم رو می زنم پسورد همین account رو برام می فرسته.
باز هم می گم سوال رو اینجا مطرح کردم تا دوستان اگه رابطه نزدیکتری با مدیران دارن به گوششون برسونن که بتونم به طور کامل از مطالب این تاپیک استفاده کنم.

Khashayar King
01-09-2009, 21:30
سلام ،

یه سوال داشتم :

یکی از بچه ها (دوستم) چند روز پیش این گوشی G900 رو خریده بود بعد در به در دنبال هکش بود ! میخواستم

ببینم این گوشی هم با روش P1 هک میشه ؟ یعنی همون uiq3 ? یا نه جوره دیگه ای هست ؟ ممنون میشم جواب بدین :دی

m.s.f
02-09-2009, 11:43
سلام ،

یه سوال داشتم :

یکی از بچه ها (دوستم) چند روز پیش این گوشی G900 رو خریده بود بعد در به در دنبال هکش بود ! میخواستم

ببینم این گوشی هم با روش P1 هک میشه ؟ یعنی همون uiq3 ? یا نه جوره دیگه ای هست ؟ ممنون میشم جواب بدین :دی

تمام گوشیهای UIQ3 که G900 هم جزءشون هست با همین روش هک میشن .:8:

Navid.H
02-09-2009, 22:54
سلام ،

یه سوال داشتم :

آره مثل P1i:27:

seyyedi
04-09-2009, 15:15
دوستان سلام
سوالی دارم
تا به حال کسی هکی که بتونه ظرفیت دریافت اس ام اس رو زیاد کنه دیده؟
علی علی

p30worldtizhosh
06-09-2009, 18:36
درود

از چند وقت پیش که گوشیم رو هک کردم
وقتی در دوربین رو باز میکنم

گوشی هنگ می کنه و
اصلاً رو حالت عکس برداری یا فیلم برداری نمیره ،

دوستان کسی می تونه راهنمائی کنه ؟

m.s.f
06-09-2009, 20:59
آیکون هات رو عوض کردی ؟

p30worldtizhosh
06-09-2009, 21:29
آیکون هات رو عوض کردی ؟

بله دوست عزیز

هم کل سیستم رو هک کردم

هم تمام آیکون هام رو عوض کردم.

ehsannet9003
07-09-2009, 01:56
دوست عزیز از من میشنوی ایکن روی گوشیت نریز هم سرعت گوشی میاد پاین و هم هیچ وقت واسه من بی هنک نبوده

ehsannet9003
07-09-2009, 02:18
smsها خیلی خیلی طول میکشه تا پر بشه یعنی 60مگ sms داری و دیگه جا نداری
اگه مشکلت با بلوتوث هست هک تغیر مسیرش هست

ehsannet9003
07-09-2009, 02:25
دوست عزیر اگه ارم اول سونی اریکسن میاد می تونی فرمت اینترنال کنی تا درست بشه
اگه از همون اولش بهت گیر میده گوشیت رو اپدیت کن درست میشه البته با یه اینترنت درست حسابی بهتر هست adslباشه
یا اگه برنامه رو داخل مموری نصب کردی مموریرو به کامپیوتر وصل کن و برنامه رو پاک کن

seyyedi
07-09-2009, 08:52
دوستان سلام
احسان جان من فکر میکردم ورودی sms ها محدودیت 1000 تایی داره
اهل اس ام اس زیاد نیستم ولی دوست دارم هر چی هست رو داشته باشم
الان دیدم که شده 1003 فهمیدم این محدودیت رو نداره
علی علی

lelelolo
07-09-2009, 09:33
اگه برات مشکلی نداره فرمت اینترنال دیسک کن.

m.s.f
07-09-2009, 10:05
فقط فایلهای pvcamera.RSC و pvcamera_loc.RSC رو از c>resource>apps پاک کن درست میشه

p30worldtizhosh
07-09-2009, 19:36
فقط فایلهای pvcamera.RSC و pvcamera_loc.RSC رو از c>resource>apps پاک کن درست میشه

درود

این فایل وجود نداشت

ولی این فایل رو پاکش کردم.

سپاس.

shahshahani
08-09-2009, 16:16
سلام
برای من بعضی وقتها از حالت دوربین بیرون نمیاد و اگه به زور سوییس منیجر یا چیز دیگه بیام بیرون صفحه گوشیم rotate میمونه.
کسی میتونه کمک کنه؟

m.s.f
09-09-2009, 12:10
بــــــه سلـــــــــــــــــام ، مجید جان
شما کجا اینجا کجا:31:

B.i.r.i.y.a
10-09-2009, 00:02
سلام...
من برنامه ي Note G900 رو رو P990 نصب كردم ولي NOTE خود گوشي از كار افتاد...
چجوري ميتونم به حالت قبل برش گردونم ؟

چرا كسي به من جواب نميده آخه ؟ :19:
هيشكي منو دوست نداره :41:

Khashayar King
10-09-2009, 13:11
سلام دوستان !

ما رفتیم یه غلطی کردیم مجبور شدم گوشی G900 رو برای دوستم هک کنم و یه پک Xbox رو بریزم ! همه کارا رو درست انجام دادم اما یه مشکلی هست !

میخوام ایکن هاشم عوض شه ولی نمیدونم این پوشه ایکن رو کجا بریزم !؟ من دو ساله پیش P1i داشتم ! واسه همین همه چی رو فراموش کردم ! :دی

فقط یکم سریع تر :دی ممنون

shahshahani
10-09-2009, 20:06
سلام فاطمی جان
دلم برای همه دوستان تنگیده بود . برگشتم در خدمتتون هستم.
کمک کن به جای این حرفا.. :دي

yousef_boy
11-09-2009, 19:14
سلام من یه جی 700 دارم قبلا برنامهX-Plore روش نصب کردم قشنگ کار کرد مشکلی نداشتم
چند روز پیش بخاطر مشکلی ریست مستر کردم گوشی رو ولی نمیدونستم که نباید اینکارو کنم
الان هرورژنی از این برنامه رو میگیرم که نصب کنم نصب نمیشه اگه راه حلی یا ورژن خاصی از این برنامه سراغ دارید
خیلی ممنون میشم اگه بهم راهنمایی کنید برا هک کردن گوشی احتیاج زیادی بهش دارم

yousef_boy
11-09-2009, 19:22
کسی نیست کمکم کنه؟

Khashayar King
11-09-2009, 22:34
سلام من یه جی 700 دارم قبلا برنامهX-Plore روش نصب کردم قشنگ کار کرد مشکلی نداشتم
چند روز پیش بخاطر مشکلی ریست مستر کردم گوشی رو ولی نمیدونستم که نباید اینکارو کنم
الان هرورژنی از این برنامه رو میگیرم که نصب کنم نصب نمیشه اگه راه حلی یا ورژن خاصی از این برنامه سراغ دارید
خیلی ممنون میشم اگه بهم راهنمایی کنید برا هک کردن گوشی احتیاج زیادی بهش دارم

دوست عزیز به پی سی ورلد خوش اومدی !

اول یکم توضیح بده ببینم : شما نصب میکنید اجرا نمیشه ؟ یا نصب نمیشه ؟ یا هنگام نصب ارور میده ؟

اگه ارور میده چه نوع اروری هست ؟ واسم بنویس !

اینم ورژنی هست که اجرا کردم روی G900 و روی همه ی uiq3 ها اجرا میشه :

لطفا توضیح بیشتری بدین !

pani_zif
20-09-2009, 15:31
سلام
عبدتم عبيدتم
خيلي ماهي
گلم
نصب كردم گوشيم فارسيش راه افتاد
نوكرتم
p990 in froum
be_logic_iman@yahoo.com:11:

raminp1
27-09-2009, 18:12
سلام
من
Capsswich 1.1.27 رو در حالت off قرار دادم اما فایل های سیستمی هک نشدن
باید چکار کنم
ممنون

ehsannet9003
27-09-2009, 22:15
شما فایلهای سیستمی را باید بال استفاده از اکس پلویر ببینید و دست کاری کونید.راستی باید فایل های مخفی را هم نمایش بدید البته داخل همون اکس پلویر.
و بعد فایلها که خود به خود هک نمیشند باید باید یه فایلهای رو بهش اضافه کنید و هر هکی که دوست دارید بزارید روی گوشی

cico
28-09-2009, 14:40
سلام
آقا من يه گوشي G700 گرفتم الام ميخوام پك گرافيكي روش بريزم اما وقتي كه ميخوام فايلارو تو پوشه ريسورس كپي كنم ارور ميده ميگه نميتونه دايركتوري ايجاد كنه هر جا از تنظيماتم كه به ذهنم رسيده دست زدم اما درست نميشه!!!! اضافه ميكنم همين برنامه روي پي وان جواب ميده بدون هيچ اروري!!!!!

كسي ميدونه مشكل كجاست؟

يادم رفت بگم هم با سويس منيجر انجام دادم هم با اكسپلورر!!!!

جون هر كي دوست داريد كمك كنيد خيلي ضروريه ....

godsmak
28-09-2009, 23:21
سلام
آقا من يه گوشي G700 گرفتم الام ميخوام پك گرافيكي روش بريزم اما وقتي كه ميخوام فايلارو تو پوشه ريسورس كپي كنم ارور ميده ميگه نميتونه دايركتوري ايجاد كنه هر جا از تنظيماتم كه به ذهنم رسيده دست زدم اما درست نميشه!!!! اضافه ميكنم همين برنامه روي پي وان جواب ميده بدون هيچ اروري!!!!!

كسي ميدونه مشكل كجاست؟

يادم رفت بگم هم با سويس منيجر انجام دادم هم با اكسپلورر!!!!

جون هر كي دوست داريد كمك كنيد خيلي ضروريه ....

دوست عزیز گوشیتون رو هک کردید؟
یعنی Capsswich رو نصب و Off کردید؟

cico
29-09-2009, 00:55
godsmak ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ممنون كه جواب دادي مشكل از مموري بود يه فرمتش كردم حل شد!!!!!!!

golabi2
13-10-2009, 11:10
سلام
پوشه resourecتو درایو c نیست قبلا بود،امااز وقتی که ینترنال دیسک فرمتش کردم غیب شده!

bycot
02-11-2009, 12:39
سلام دوست عزیز-علی بود MER30

shermanpop
09-11-2009, 01:48
این هم از نسخه 3 واکمن که روی گوشی W960 هستش.
لطفا قبل از نصب به این نکات کاملا توجه کنید:
1-این نسخه فقط و فقط روی P1 کار میکنه و روی گوشی های دیگه به هیچ وجه توصیه نمییشه حتی W950
2-اگه قبلا نسخه 2 واکمن رو نصب کردید باید پاکش کنید و دوباره این نسخه 3 رو نصب کنید.
برای پاک کردن هم این فایلهای رو باید از روی گوشی حذف کنید:

private\10003a3f\import\Apps :WalkmanPlayer_reg.rsc
private\10202be9 :200011FD.txt
private\200011FD :all_aa.png & backup_registration.xml & default_aa.png & unknown_aa.png
private\200011FD\default :images_skt.png & playview_skt.xml
resource\Apps :MetaDatabase.RSC & MRAnimation.mbm & WalkmanPlayer.mbm & WalkmanPlayer.RSC & WalkmanPlayer_loc.RSC & WalkmanPlayerAppIcon.mbm
resource\Plugins : WPSPlaybackIconsLIB.RSC
resource\WPSPlaybackIconsLIB : WPSPlaybackIconsLIB.mbm & WPSPlaybackIconsLIBres.RSC
shared\kastor delete the whole folder
sys\bin : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL
sys\hash : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باز هم میگم به دلیل اینکه این واکمن نیاز زیادی به رم گوشی داره فقط روی P1 اجرا میشه.

سلام
من می خوام Walkman3 رو روی w950 نصب کنم اگه میشه راهنمایی کنید.

shermanpop
09-11-2009, 17:36
به درخواست مکرر بعضی از دوستان من یک اسکین برای واکمن W950 گیر آوردم که براتون میزارم
2 تا فایل توش هست.اگه اولی نشد دومی رو نصب کنید.

منبع: ir-tci

آقا این که کار نکرد یعنی نصب نشد. راهنمایی کنید لطفاً. با ساین هم نصب نشد

benyamin_pc
11-11-2009, 23:11
من هک بلوتوث رو p1 انجام دادم هک نوت مستقل از جی 900 هم انجام دادم نمی دونم کدوم ولی گوشیم که خاموش شد دیگه روشن نشد.مجبور شدم با اینترنت reinstall کنم تا درست شه.راستی راهی نیست که همین کاری که با اینترنت میشه کرد رو بدون اینترنت هم بشه کرد؟مثلا اون فریم ور را یه بار دانلود کرد و هر وقت خواستیم در حالت خاموش بریزیم رو گوشی مثل فلش

shermanpop
12-11-2009, 02:59
سوالات رو کسی نبود جواب بده.
به ضرر خودتونه همینتور میمونه انباشته میشه بعدش جواب دادن سخته:46:

آقا یه سوال دیگه اینکه یه فایل داخل درایو C هستش حالا نمیدونم که از قبل بوده یا جدیدن ظاهر شده نمیدونم چی هستش حجمش هم صفره به نام rvtsys.bin اگه کسی میدونه چیه بمنم بگه. اینم تصویر

یه سوال دیگه اینکه چطوری میتونم روی فایلهای درایو Z مدیریت کنم. چون با حک کردن هم نشد راه دیگه ای هست؟
چون فایل های walkman فقط تو اون درایو هستن و برای تغییر اونا باید از درایو Z تغییر بدی اینم کسی از بچه ها میدونه راهنمایی کنه.

shermanpop
12-11-2009, 03:04
من هک بلوتوث رو p1 انجام دادم هک نوت مستقل از جی 900 هم انجام دادم نمی دونم کدوم ولی گوشیم که خاموش شد دیگه روشن نشد.مجبور شدم با اینترنت reinstall کنم تا درست شه.راستی راهی نیست که همین کاری که با اینترنت میشه کرد رو بدون اینترنت هم بشه کرد؟مثلا اون فریم ور را یه بار دانلود کرد و هر وقت خواستیم در حالت خاموش بریزیم رو گوشی مثل فلش

سلام
میشه بگی چطوری از طریق اینترنت reinstall کردی؟ یا منظورت همیون آپدیت هستش؟

benyamin_pc
12-11-2009, 16:57
همون آپدیت که می کنی آخرش میگه reinstall کنم؟

dervish
16-11-2009, 21:47
سلام.
من یه P990دست دوم خریدم و phone lock رو نمیدونم.
فلششم کردم ولی به حالت کارخونه ای برنگشت.
باید چیکار کنم تا 0000 مثل حالت کارخونه ای بشه؟؟؟

power333
18-11-2009, 14:42
سلام میخواستم بدونم چطوری میشه swf رو روی g900 اجرا کرد

ehsannet9003
20-11-2009, 23:55
سلام میخواستم بدونم چطوری میشه swf رو روی g900 اجرا کرد

دوست عزیز داخل پست اول همینجا هست داخل فهرست هکها در صفحه اول

power333
28-11-2009, 14:36
سلام من هر کاری میکنم رویg900 نصب نمیشه

ajz
06-12-2009, 23:24
man moshkelam in hast ke x-plore nemitonam benasbam t agoshimo ---- konam goshim w960i update hast HELP HELP HELP

ehsannet9003
08-12-2009, 01:32
man moshkelam in hast ke x-plore nemitonam benasbam t agoshimo ---- konam goshim w960i update hast HELP HELP HELP

دوست عزیز باید داخل این انجمن فارسی ینویسی و انگیلیسی برخلاف قوانین تاپیک هست
تاریخ گوشیت را باید همون تاریخ درخواست شده x-plore کنی شاید نصب بشه..

ehsannet9003
08-12-2009, 01:35
سلام من هر کاری میکنم رویg900 نصب نمیشه
دوست عزیز به p30world خوش آمدی
منظورتون چی هست؟؟چی نصب نمیشه؟؟

kavesajad
09-12-2009, 13:42
سلام اول از جناب H M R 0 0 7 تشکر میکنم بابت این بحث حالی دادید نیکو:31:
گوشی من p990 هست و بعد از آپدیت چند هک انجام دادم که گوشیم خیلی خوب شده
ولی وقتی هک صدای اسپیکر رو انجام دادم صدای گوشیم تا حدی افت کرده (کیفیتش کمتر شده)
من همه مراحل هک صدا رو مو به مو انجام دادم :41:
قبلا صداش این قدر بلند بود که وقتی آهنگی با آخرین حد صدا، اجرا میکردم داد اطرافیانم در میومد ولی الان
حد آخر صداش شده نصف حالت اولش میشه راهنماییم کنید چه مدل خاکی بریزم تو سرم:19:

behzad_652009
09-12-2009, 21:09
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان و مديران محترم .
يه سوالي داشتم . من يه icon pack نصب كرده بودم و بعد از اين كه اونو پاك كردم در منو بخش media گوشيم اصلا كار نمي كنه . وقتي مي خوام باز كنم مينويسه busy و چند ثانيه مكث ميكنه و eror ميده و باز نميشه ! گوشيم G700 هست.
اگه ممكنه راهنماييم كنيد .

not found
04-01-2010, 14:48
سلام دوستان.من با برنامه xplore وارد c میشم و از اونجا به sys میرم .اما شاخه ای به نام bin نمی بینم که زیر شاخه sys باشه لطفا راهنمایی کنید.خیلی ممنونم.

ehsannet9003
07-01-2010, 20:11
سلام دوستان.من با برنامه xplore وارد c میشم و از اونجا به sys میرم .اما شاخه ای به نام bin نمی بینم که زیر شاخه sys باشه لطفا راهنمایی کنید.خیلی ممنونم.

این پوشه مخفی هست تیک HIDEرو زدین درداخل xplore یا نه
اگه بازم نیست خودت یکی بساز و اسمش رو دقیق هون کن مشکلی نداره
اما اگه نباشه

benysoft
09-01-2010, 11:35
اول سلام
من مشترک قدیمی این بلاگ هستم.....ولی بعد از مدتها دوری از این بلاگ اعتراف می کنمواقعا" خوب کار شده و استفاده کاربر و آسون کرده.
بینهایت تشکر

cyrus!
09-01-2010, 18:55
من با g900 یه 5 یا 6 ساعت کار می کنم باتریش خالی میشه :41:خواستم ببینم طبیعیه یا بهم انداختن؟ فروشندهه قیافش داد میزد که قالتاقه:31:یه نرم افزار نصب کردم بنام smart back light که کیبورد رو خاموش کنه و کمتر باتری مصرف بشه ولی تا یه دکمه میزنی روشن میشه کیبورد و فرق زیادی تو شارژ نکرده.یه هکی چیزی نیست که کامل کیبورد رو خاموش کنه؟مخلصیم:20:

سيد امير
09-01-2010, 23:09
من با g900 یه 5 یا 6 ساعت کار می کنم باتریش خالی میشه :41:خواستم ببینم طبیعیه یا بهم انداختن؟ فروشندهه قیافش داد میزد که قالتاقه:31:یه نرم افزار نصب کردم بنام smart back light که کیبورد رو خاموش کنه و کمتر باتری مصرف بشه ولی تا یه دکمه میزنی روشن میشه کیبورد و فرق زیادی تو شارژ نکرده.یه هکی چیزی نیست که کامل کیبورد رو خاموش کنه؟مخلصیم:20:

سلام

من كه همچين چيزي كه شما ميگي نديدم.
باتريش به نظر من عاليه.
گوشي سوني اريكسون زياد عوض كردم اما اين جي 900 از همه بهتر بود بنظرم.
بعدش دبليو 910 خوب باتري داشت.
اما جي 900 عاليه بنظرم.

Zhangooler
10-01-2010, 11:29
شما مطمنی گوشیت G900 هست؟چون G900 جزو گوشی های شارژ خفنه...12 ساعت مکالمه مداوم بود فکر کنم...یعنی از Satio بهتر...یه مشکلی احتمالا برای باتریت پیش اومده.

cyrus!
10-01-2010, 13:56
بله g900 هستش، یه هفته پیش خریدم، روزی 3 یا 4 ساعت باش ور می رم دو روزه خالی میشه، یعنی مال شما چند ساعت دوام میاره باتریش ؟(صفحه روشن باشه و مشغول کار کردن باشید) باتریشم مطمئنم که نو بود ، آخه چرا؟؟:44:

bycot
16-01-2010, 08:33
SIS INSTALLATION PACKAGE OF ICON PACKS

15 پك آيكن نصبي بدون نياز به كپي كردن

سلام دوستان.
امروز براتون 15 تا پك آيكن دارم كه مهمترين فرقشون با قبليها نصبي بودنشونه.يعني فقط بايد روشون كليك كرده و مثل برنامه هاي نصبي نصبشون كنيد و بعد از نصب ايكنهاتون تغيير ميكنه.

اين پك شامل:

------
1. G700 Icons
2. G900 Icons
3. iPhone Black Icons
4. iPhone Blue Icons
5. iPhone Green Icons
6. iPhone Light Blue Icons
7. iPhone Original Different Style Icons
8. iPhone Pink Different Style Icons
9. iPhone Red Icons
10. iPhone SeaGreen Icons
11. iPhone Violet Icons
12. iPhone Yellow Different Style Icons
13. iPhone Sticker Icons
14. XBox Icons
15. iPhone Original Icons
------
و اما مراحل كار:

براي بار اول شما بايد اينكارها رو كنيد:
1- نصب SWMAIL_sis-installer_mod كه ضميمه همين پست هست.اين همون هك ساين هستش كه شما بايد فايل installserver.exe رو در مسير c:\sys\bin كپي كنيد.و اگه قبلا اين كارو كرديد ديگه لزومي به انجام اين مرحله نيست.

2- اين فايل ها رو در صورت وجود پاك كنيد(اگه پاك نكنيد هنگام نصب همش پيغامم ميده كه اين فايل قبلا وجود داشته و شما هم بايد پشت سر هم Yes بزنيد.البته فقط براي بار اول نصب):

c:\Resource\apps\Agenda_loc.RSC
c:\Resource\apps\ALaunch_loc.RSC
c:\Resource\apps\Alaunchicon.mbm
c:\Resource\apps\CallLogApp.mbm
c:\Resource\apps\CallLogApp_loc.RSC
c:\Resource\apps\Contacts_loc.RSC
c:\Resource\apps\default_agenda_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_contacts_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_opera_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_qmapp_icon.mbm
c:\Resource\apps\mediaplayer_loc.RSC
c:\Resource\apps\MediaPlayerAppIcon.mbm
c:\Resource\apps\qctrlpnl_icon.mbm
c:\Resource\apps\QCtrlPnl_Loc.RSC
c:\Resource\apps\qmapp_loc.RSC
c:\Resource\apps\Tele_loc.RSC
c:\Resource\apps\teleapp.mbm
c:\Resource\apps\Web_loc.RSC
d:\Resource\ActivityMenu\customisation\semc_defaul t\gopanels_medium.png

3- نصب هر يك از پكهاي دلخواه كه ضميمه اين پست شده و ري استارت گوشي(Icon_Packs_Sis_Installs.zip)
البته شما ميتوند بدون اينكه ري استارت كنيد توسط Swiss Manger همه برنامه ها رو Kill كنيد.اين همون كار ري استارت رو انجام ميده و انگار گوشيتون رو خاموش روشن كرديد!

4- اگه شما ميخواهيد كه يك پك آيكن ديگه رو نصب كنيد حتما اول پك قبلي رو آن اينستال كنيد (پاكش كنيد)

براي كاربران P990 :
شما بايد اين فايل رو حتما توي گوشيتون داشته باشيد:
C:\Resource\ActivityMenu\customisations\semc_defau lt\semc_default.rsc
اگه ندارين از فايل جايگزين كه توي ضميمه گزاشتم استفاده كنيد.(Semc_Default_RSC_FILE_for_P990i.zip)

براي كاربران W950/W960 :
اين پكها شامل آيكنهاي واكمن نيستن چون به طور پيشفرض روي P990,P1 & M600 نصب نيست.
از اينرو شما بايد بعد از نصب هر پك ايكن از فايل ضميمه WalkmanPlayer_loc.RSC استفاده كنيد.براي اين كار به C:\RESOURCE\APPS رفته و فايل MediaPlayerAppIcon.mbm رو به WalkmanPlayerAppIcon.mbm تغيير بديد و سپس WalkmanPlayer_loc.RSC رو در C:\RESOURCE\APPS كپي كنيد.

براي برگشت به حالت قبل:
پك آيكني كه در حا حاضر نصب كرديد رو پاك كنيد(Uninstall) .
كاربران P990 بايد فايل SEMC_DEFAULT.RSC رو هم پاك كنن.براي اينكار شما نياز داريد كه با استفاده از SWISS MANAGER منوي فعال يا همون ACTIVITY MENU رو ببنديد(Kill)

كاربران W950/960 بايد فايل WalkmanPlayer_loc.RSC هم پاك كنن.

WalkmanPlayer_loc.RSC دانلود نمیشه کمکم کنین.

ahmjadp990i
20-01-2010, 18:32

اين هم يك كار ديگه از Gapata

همون‌طور كه در تصوبر ميبينين به جاي ‌گزينه New گزينه Call Sms Mms اومده كه با اين كار راحت تر ميتونين براي كانتكت هاتون sms بفرستين و يا باهاشون تماس بگيرين

براي استفاده از اين Mod فايل رو در مسير c:\resource\apps كپي كنين

در ضمن اين فايل بر روي P990 تست شده اما ممكنه بر روي بقيه گوشي هاي سري UIQ3 جواب نده

با تشكر از دوست خوبم ناكازاكي

فقط ميخواستم بگم خيلي كارتون درسته.
زنده باد P30World!

matrixp990i
22-01-2010, 02:16
سلام .خيلى وقته نديدمتون دلم براتون تنگ شده بود موضوع اينه که کنکور دارم نمى تونم بيام.
خوب يه چندتا سوال و مشکل داشدم .
۱ـ آقا من W960i گرفتم هک کردم ولى انيميشن خاموش و روشن کردن رو هر کارى ميکنم عوض نميشه .
۲ـ هر کارى کردم نتونستم Flash Player رو بريزم .

۳ـ کدوم يکى از هکهاى صداى آخريه به W960i مى خوره .
۴ـ آيکون براى W960i هم بزارين .
۵ـ هيچ جور نميشه فايلهاى درايو Z رو تغيير داد ؟

shahshahani
24-01-2010, 09:59
۵ـ هيچ جور نميشه فايلهاى درايو Z رو تغيير داد ؟

سلام نه نمیشه.
اگه آپدیت کنی فکر کنم عوض میشه و بروز میشه.
موفق باشی.

mikanik
06-02-2010, 09:34
با سلام
من تازه با این هک ها آشنا شدم
g700 .
راستش من گوشیمو هک کردم بعد از این هکهاتون استفاده کردم بولوتوث با فلش با تغییر آیکون و واستارت آپ
اما اسمسهایی که بهم میدن نمیاد برام و کالاندر منم از کار افتاد
لطفا کمک کنید چیکار کنم هرکاری کردم درست نشد گوشیو مستر رست کردم اما بعضی هک ها موند روش
چجوری باید هک بلوتوث رو پاک کنم چون فک کنم باعث اون باشه

کمک

mehrdad_zero
11-02-2010, 13:27
اوائل امسال بود که یکی از دوستان یه فایلی برای گوشی های uiq آماده کرده بود که روی تقویم خود گوشی سوار میشد و تمام روز های سال را بصورت تقویم شمسی نشون میداد و تمام مناسبت ها را داشت. خیلی خیلی عالی بود. یکی از دلایلی که باعث شده هنوز به p1 علاقه داشته باشم و گوشیمو نفروشم همین تقویم بوده.
سال 88دیگه داره تموم میشه. میخواستم ببینم دیگه همون دوستمون یا یکی دیگه نمیتونه اون تقویم را برای سال 89 آماده کنه؟ یا روش کارشو بگه تا خودم این کارو بکنم؟
مرسی

hadi_ameri
13-02-2010, 22:52
این xplorer رو گوشی من چرا نصب نمیشه؟رو w960!اگه فایلشو که بشه رو اون نصب کرد بزارید ممنون

shahinh
16-02-2010, 16:34
سلام
گوشيه من g900 فايل x-plore رو دانلوود كرد اما روي گوشيم نسب نميشه.
لطفا منو راهنمايي كنيد.
متشكرم.

cazador
18-02-2010, 17:26
اوائل امسال بود که یکی از دوستان یه فایلی برای گوشی های uiq آماده کرده بود که روی تقویم خود گوشی سوار میشد و تمام روز های سال را بصورت تقویم شمسی نشون میداد و تمام مناسبت ها را داشت. خیلی خیلی عالی بود. یکی از دلایلی که باعث شده هنوز به p1 علاقه داشته باشم و گوشیمو نفروشم همین تقویم بوده.
سال 88دیگه داره تموم میشه. میخواستم ببینم دیگه همون دوستمون یا یکی دیگه نمیتونه اون تقویم را برای سال 89 آماده کنه؟ یا روش کارشو بگه تا خودم این کارو بکنم؟
مرسی

اینو بریز به کارت میاد :10:
اینو پارسال داشتم امسالم کلی به کارم اومد :31:

Ceramic
18-02-2010, 18:32
اینو بریز به کارت میاد :10:
اینو پارسال داشتم امسالم کلی به کارم اومد :31:

روش استفاده اش رو می فرمودید دوست گرامی !

en-iman
18-02-2010, 20:41
آقا میشه توی واکمن 3 کاری کرد که آهنگهایی که تویه یک فولدر هست رو مستقیما اجرا کرد (مثل power mp3)

cazador
18-02-2010, 21:51
روش استفاده اش رو می فرمودید دوست گرامی !

بریزش رو گوشی (کابل ، بلوتوث یا یه راهه دیگه :31: ) راحت مثه sis نصب میشه :10:

dreamworld
19-02-2010, 14:40
در صفحه قبل دوست خوبم mohsentanha توضيح داده :

سلام.برنامهای که داده بودید من نصب کردم و در فایل مورد نظر فایل گفته شده را تغییر دادم. ولی اسم اپراتور (ایرانسل) تغییر نکرد و فقط عنوان منو اصلی تغییر کرد .
مشکل بزرگی که برخورد کردم این که منو در دسکتاپ گوشی فعال نمیشه و گوشی من پی 1 است .برنامه مربوطه نیز از نصب خارج نمی شدومجبوربه مستر ریست شدم.بازم درست نشد .لطفا کمک کنید که چه بکنم .
باتشکر

---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

تغییر لوگوی اپراتور به صورت اتوماتیک توسط برنامه

با این برنامه خیلی راحت میتونید نوشته لوگوی اپراتور رو به دلخواه عوض کنید و جاش ساعت یا تاریخ و .. بزارید.
فقط کافیه CapsSwitch رو نصب و در حالت Off قرار بدید و سپس برنامه رو نصب و توسط منوی برنامه نوشته اپراتور رو تغییر بدید مثل من:

کارهایی که این برنامه میتونه انجام بده تغییر عنوان اپراتور به:
1-مخفی
2-تاریخ
3-ساعت
4-منوی اصلی

اینم نمایی از برنامه:

برای تغییر عنوان به نام دلخواه کافیه توسط این برنامه نوع گوشی رو انتخاب سپس نوع عنوان رو روی Main Menu بزارید.
یعد از اعمال تغییرات ، فایل c:/resource/apps/ALaunch_loc.RSC رو توسط Hex viewer برنامه xplor باز کرده و متن Main menu رو به متن دلخواه تغییر دهید :

سلام.برنامهای که داده بودید من نصب کردم و در فایل مورد نظر فایل گفته شده را تغییر دادم. ولی اسم اپراتور (ایرانسل) تغییر نکرد و فقط عنوان منو اصلی تغییر کرد .
مشکل بزرگی که برخورد کردم این که منو در دسکتاپ گوشی فعال نمیشه و گوشی من پی 1 است .برنامه مربوطه نیز از نصب خارج نمی شدومجبوربه مستر ریست شدم.بازم درست نشد .لطفا کمک کنید که چه بکنم .
باتشکر

saeid000
20-02-2010, 00:18
سلام دوستان آیا برای uiq3 برنامه ضبط صدای مکالمه اومده یا نه با تشکر
چه نرم افزاری و یا چه از طریق -- با تشکررر

p30worldtizhosh
21-02-2010, 21:30
درود

رفقا آخرین و بهترین ورژن -- صدا کدومه ؟؟

pani_zif
19-03-2010, 16:13
[QUOTE=H M R 0 0 7;2270142]سلام. بالاخره UIQ3 هم هك شد.

از این به بعد شما به راحتی میتونین وارد فایل های سیستمی از جمله private و Sys و... بشین و به راحتی اونارو تغییر بدین.
با این کار شما خیلی کارا میتونین بکنین از جمله :
نصب واكمن 2و3
افزايش صداي گوشي در حد دوبرابر
تغيير تمام آيكنهاي گوشي
استفاده از فايلهاي گوشي هاي مشابه . مثلا استفاده از كيبور فارسيه P1
-------------------------------------------
gطفا کمک کنید
من چندبار با capsswitch و xploerer کار کردم و گوشی p990 م رو فارسی کردم..
ولی امروز میخاستم xplorer نصب کنم ..نصب میشه ولی میگه باید اپگرید کنی..
اکسپلورر بازنمیشه..
تمام اینترنتو گشتم..ورژنها رو همه رو تست کردم نشد...
اون سایتی که ورژنهای جدید رو میزنه پولی شده..
من چیکار کنم..
همه چی حله ..فقط گیر اکسپلورر هستم...
ضمنا p990من مال2002 تا2006 هست
farhadiahmadi@gmail.com
ممنونم
خیلی لازم دارم

cazador
19-03-2010, 21:28
لطفا کمک کنید
من چندبار با capsswitch و xploerer کار کردم و گوشی p990 م رو فارسی کردم..
ولی امروز میخاستم xplorer نصب کنم ..نصب میشه ولی میگه باید اپگرید کنی..
اکسپلورر بازنمیشه..
تمام اینترنتو گشتم..ورژنها رو همه رو تست کردم نشد...
اون سایتی که ورژنهای جدید رو میزنه پولی شده..
من چیکار کنم..
همه چی حله ..فقط گیر اکسپلورر هستم...
ضمنا p990من مال2002 تا2006 هست
farhadiahmadi@gmail.com
ممنونم
خیلی لازم دارم
دوست عزیز من الان با این کار میکنم :5:

X-plore 1.22

pani_zif
25-03-2010, 16:56
سلام
خواهشا کمک
من p990 دارم چندساله مشکل نداشت.اکسپلورر گرفتم نصب کنم که فایلهای سیستمی بریزم برای فارسی کردن ولی موقع نصب اکسپلورر ارور میده میگه اپ گرید نیست...
فکر میکنید چرا؟
تمام ورژنها رو امتحان کردم 30 تا اکسپلورر نصب کردم نشد
..
باید گوشی اپگرید کنم یا ورژن اکسپلورر قدیمیه..
میدونید میخام مسیج فارسی نوشتن رو راه بندازم..بلدم..
فقط اکسپلورر تو گوشیم بازنمیشه
دوستای گل خواهشا کمک

cazador
25-03-2010, 20:28
سلام
خواهشا کمک
من p990 دارم چندساله مشکل نداشت.اکسپلورر گرفتم نصب کنم که فایلهای سیستمی بریزم برای فارسی کردن ولی موقع نصب اکسپلورر ارور میده میگه اپ گرید نیست...
فکر میکنید چرا؟
تمام ورژنها رو امتحان کردم 30 تا اکسپلورر نصب کردم نشد
..
باید گوشی اپگرید کنم یا ورژن اکسپلورر قدیمیه..
میدونید میخام مسیج فارسی نوشتن رو راه بندازم..بلدم..
فقط اکسپلورر تو گوشیم بازنمیشه
دوستای گل خواهشا کمک
دوست عزیز تو پست قبلی آپلود کردم حالشو ببر :31:

mr wolf
14-04-2010, 11:12
سلام بچه ها من P1 دارم وقتی که بازی های جاوا رو نسب میکنم چون P1 کلید های جهت دار نداره مجبور مشم از شماره ها استفاده کنم وبرای این کار حتما باید کلید ALt رو نگه دارم باسه همینم خوب نمیتونم کار کنم میخواستم بدونم کسی راه حلی برای مشکل من داره؟

cazador
14-04-2010, 15:47
دو بار آلت رو بزنی قفل میشه رو شماره ها :46:

mehrdad_zero
25-04-2010, 15:37
سلام
من گوشیم را چند روز پیش به خاطر اینکه مشکل پیدا کرده بود آپدیت کردم.
الان دو تا از -- هائی که خیلی ازش استفاده میکردم دیگه روی گوشیم نصب نمیشن.
یکی نوت بوک گوشی جی 900 بود که ورژن 2 اون را روی گوشیم نصب کرده بودم و حالا که میخوام دوباره نصب کنم همه فایلها در جای خودشون کپی میشن ولی موقعی که میخوام اجراش کنم ارور میده که برنامه در حال استفادست.چند بار گوشی را ریستارت یا آپدیت کردم و زبان گوشی را عوض کردم و برنامه های سیستمی در حال اجرا را چک کردم ولی فایده ای نداشت.
توی فایل بک آپ برنامه کلی اطلاعات دارم که دیگه نمیتونم ازشون استفاده کنم و کارم واقعا لنگ شده. اعصابم ریخته به هم.

یکی دیگش -- آلارم بود که مدت زمان زنگ گوشی را زیاد میکرد. اون هم هرکاری میکنم روی گوشیم نصب نمیشه. باعث شده بیشتر مواقع دیر از خواب بیدار بشم.

خواهش میکنم اگه کسی راهی برای حل این مشکلها داره دریغ نکنه.

mehrdad_zero
26-04-2010, 14:49
یعنی هیچکس نمیدونه؟

REV3NGE
26-05-2010, 22:03
مد ساخت پوشه جدید در منوی اصلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با اينكه گوشي من p990 اصله ولي وقتي اينو نصب كردم اول از همه جاي منو ها عوض شد , كلا ريخت بهم بعد دوربين از كار افتاد بعد يو اس بي رو از كار انداخت بعدشم برنامه x-plore كار نميكرد error fatal ميداد كلي خرج رو دستم گذاشت:18:

باورم نميشد:18::18: هر كاري كرده بودم .. تمام --ها پاك شدن هنوز تو شكم اينو گفنم افراد كم تجربه حواسشون باشه مث من نشن:11:

ermyia
19-06-2010, 14:33
دوستان من مسیر آیکن های منو و همچنین آیکن های صفحه اصلی در P990 و اسکین مدیاپلیر رو تغییر دادم و D یا همون مموری کارت رو براش تعریف کردم تا دوستانی که به مشکل برخوردن مشکلشون حل بشه
اینجوری هم فضای کمتری از درایو C گوشی اشغال میشه هم اینکه اگه مشکلی پیش اومد راحت میتونین گوشی رو به کابل وصل کنین و یا رم رو تو رم ریدر قرار بدین و فایل هارو پاک کنین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب اول به مسیرهای C:\resource\apps و D:\resource\apps برین و اگه فایل های زیر رو دیدین پاک کنین

Agenda_loc
ALaunch_loc
ALaunchIcon
CallLogApp_loc
CallLogApp
Contacts_loc
default_agenda_icon
default_contacts_icon
default_qmapp_icon
MediaPlayer
MediaPlayer_loc
MediaPlayerAppIcon
qmapp_loc
Tele_loc
TELEAPP

بعد برای پاک کردن اسکین هم به مسیر C:\102030CD برین و پوشه default رو کامل پاک کنین

حالا باید فایل های جدید رو جایگزین کنین

تو فایلی که برایتون ضمیمه کردم 3 پوشه هست

کل پوشه 102030CD رو در مسیر D:\private ( که مموری کارتتون هست ) کپی کنین
محتویات پوشه C رو در مسیر C:\resource\apps کپی کنین
محتویات پوشه D رو در مسیر D:\resource\apps کپی کنین

قابل توجه دوستمون azorbet

توضيحات توسط دوستمون Nakazaki

سلام - منظورتون از درایو c و d همون phone memoryو memory stick می باشد.

اگه نیست پس چطور می تونم این مسیر و پیدا کنم.
ممنون

cazador
19-06-2010, 14:55
سلام - منظورتون از درایو c و d همون phone memoryو memory stick می باشد.

اگه نیست پس چطور می تونم این مسیر و پیدا کنم.
ممنون

آره منظور همون هاس از نرم افزار X-Plore استفاده کن عالیه

oghyanoos
22-07-2010, 15:50
آیا این واقعیت داره که میشه رو p990 ویندوز موبایل ریخت؟؟؟

mohammad-p990i
24-07-2010, 16:29
آیا این واقعیت داره که میشه رو p990 ویندوز موبایل ریخت؟؟؟

اره دوست عزیز ولی نه به اون شکل

وین 98 بود

ولی زیاد کار نمیکنه ما 1سال پیش تست کردیم

تو بخش uiq3 یه تاپیک در این مورد داشتیم
:40:

oghyanoos
26-07-2010, 00:50
جدیدترین خبر درباره uiq3 چیه؟؟:20:

mohammad-p990i
26-07-2010, 01:45
جدیدترین خبر درباره uiq3 چیه؟؟:20:
خبری نیست
فقط بیزحمت یه فاتحه برای برنامه های UIQ3 بخون

و برای تم و جزابیت فعلیت میشه:10:

mohammad-p990i
26-07-2010, 03:47
اینم بالاخره اومد ( File Manager Icons Mod )

یادمه اون موقه ها خیلی دنبال این بودم:41:

ولی دوستان حلشو ببرید:10:

:40:

hamid_gh2
19-08-2010, 15:59
سلام من گوشی 990 دارم اما هنوز نتونستم کیبردشو فارسی کنم یا فارسی تایپ کنم و جریان ساین چی منو راهنمای کنین لطفا

carnation
25-08-2010, 20:58
سلام
من کلی explorer امتحان کردم ولی رو گوشیم اجرا نشدن!! p1 دارم
میشه کمکم کنین؟!

cazador
26-08-2010, 19:03
سلام
من کلی explorer امتحان کردم ولی رو گوشیم اجرا نشدن!! p1 دارم
میشه کمکم کنین؟!
منظورتون رو واضح تر بگین تا کمک کنم

hossein9891
29-08-2010, 11:08
با سلام من نمی تونم xplore رو به هیچ وجه نصب کنم
کمکم کنید

shahshahani
29-08-2010, 15:06
دوستانی که نمیتوانند برنامه ای را نصب کنند لطفا متن اروری که گوشی برایشان ارسال میکند را اینجا ذکر کنند. چون علل متفاوتی میتواند داشته باشد و بدوم دانستن نوع ارور پاسخ دادن ممکن نیست.

ramin_pilot
01-09-2010, 22:42
دوستان ديگه واقعا از دست ساين كردن خلاص شديد!

ویرایش: نسخه جدید -- عدم نیاز به ساین برنامه ها به صورت نصبی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فقط كافيه فايل ضميمه (installserver.exe) رو در مسير c:\sys\bin كپي و يك بار خاموش روشن كنيد.ديگه هر برنامه اي كه ساين نشده باشه، ساين ميشه.به همين راحتي.

توجه:این -- روی گوشی های آپدیت نشده (P990)عمل نمیکنه و اگه نصب کنید هیچ برنامه ای رو نمیتونید نصب کنید تا موقعی که این -- رو برش دارید.

سلام خسته نباشید
من گوشیم G900 سونی اریکسون هست این کاری رو که گفتید انجام می دیدم ولی هیچ اتفاقی نمی افتد
و بعد از انجام این کار ها وقتی می خواهم برنامه Advanced Device Lock رو نصب کنم چه قبل از انجام این کار چه بعد از این کار این ارور را میدهد : cannot find the software to be upgraded
لطفا کمک کنید
مرسی

ramin_pilot
01-09-2010, 22:57
سلام خسته نباشید
ببخشید دوستان من وقتی می خوام برنامه xplore رو نصب کنم ارور: this version of the installation file is no longer supported رو میده
مرسی

shahshahani
02-09-2010, 13:15
سلام خسته نباشید
من گوشیم G900 سونی اریکسون هست این کاری رو که گفتید انجام می دیدم ولی هیچ اتفاقی نمی افتد
و بعد از انجام این کار ها وقتی می خواهم برنامه Advanced Device Lock رو نصب کنم چه قبل از انجام این کار چه بعد از این کار این ارور را میدهد : cannot find the software to be upgraded
لطفا کمک کنید
مرسی

سلام
شما اول برنامه رو نصب کن. نصب برنامه ساین نمیخواد. اما پچ برنامه ساین میخواد. شما داری پچ برنامه رو بدون اینکه خود برنامه نصب کرده باشی نصب میکنی.
موفق باشی.

سلام خسته نباشید
ببخشید دوستان من وقتی می خوام برنامه xplore رو نصب کنم ارور: this version of the installation file is no longer supported رو میده
مرسی

ورژن آخر برنامه xplore :

موفق باشید.

ramin_pilot
03-09-2010, 09:44
سلام خسته نباشید
بی زحمت لینک سالم و تست شده برنامه Advanced Device Lock رو می خواستم
مرسی

shahshahani
04-09-2010, 10:57
سلام خسته نباشید
بی زحمت لینک سالم و تست شده برنامه Advanced Device Lock رو می خواستم
مرسی

بفرما :

موفق باشی.

saeeiid
15-09-2010, 18:35
ایول بابا دمتون گرم

s3s
29-09-2010, 23:58
بالاخره افزایش صدای گوشی های UIQ3 ممکن شد البته فقط با هندزفری
ساخته شده توسط SWmail

روش کار:

1-فایل منجر X-plore را باز کرده و مطابق با عکس زیر به مسیر C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
برین و فایل مشخص شده رو روی مموری کارت کپی کنید.

2-گوشی را در حالت File Transfer به PC وصل کرده و توسط se_sound_patcher.exe که در لینک زیر قرار داره طبق تصویر زیر اونو Patch کنید و بعد بوسیله ی X-Plore در همان مسیر بالا Overwrite کنین.

در ضمن فایل Backup هم با پسوند bak ساخته میشه که از اون نگهداری کنین و در صورت لزوم پسوند را به cre تغییر داده و جایگزین کنین.

3-گوشی را Restart کنید.

برای اینکه تاثیرش رو ببینین بهتره قبل از اینکه فایل جدید رو جایگزین کنین هندزفری گوشیتون رو وصل کنین و به مدیاپلیر رفته و یک آهنگ رو در بالاترین صدا گوش کنین
بعد همون طور که هندزفری تو گوشتونه فایل جدید رو جایگزین کنین و بعد گوشی رو ریست کنین و دوباره همون آهنگ قبلی رو باز هم در بالاترین صدا گوش کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهتره مواظب گوش هاتون باشین چون اگه بی خبر صداش در بیاد تا چند لحظه ای تو شوک قرار میگیرین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آخر هم از کاربر ® AMIN از سایت سیمبیان به خاطر قرار دادن این توضیحات کامل به همراه عکس تشکر میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
freezmobile.com

توجه : من خودم تست كردم خيلي كم تغيير كرده بود ولي با Coreplayer1.2 گوشام كر شد!!!! البته بايد Equalizer را كمي دستكاري كنيد

لینک مشکل داره ! لطفا لینک جدید بذارین:10:

J.Damon
11-10-2010, 08:30
ببخشید یه سوال پیش پا افتاده دارم ، قبلا" امتحان کرده بودم ولی یادم رفته از کجا . حالا هم چون وقت زیادی واسه گستن ندارم پس مجبورم بپرسم. راستی با جستجو هم به نتیجه ای نرسیدم هم یه پیغام خطائی یا یه همچین چیزی میده . می خوام بدونم آیکن های رو هم باید به همون مسیر مموری کارت و resource و app انتقال بدم یا جای دیگه ؟

shahshahani
11-10-2010, 17:03
بله عزیز
مسیر ریختن آیکن ها توی همون فولدر بندی ها مشخص شده

mohammadrm
15-10-2010, 00:11
دوستان روشی هست که بخوام صدای آیفون گوشی ( P1 ) رو زیاد کنم . یه مدتیه که صداش خیلی کم شده . صدای مخاطب ضعیف به گوش میرسه .

jamungo
15-10-2010, 11:12
سلام دوستان راهی هست که بشه با کی پد P990 فارسی تایپ کرد؟؟؟؟
لطفا سریعتر کارمو راه بندازین !ممنونتون میشم!!!:19::19::19::19::19::19:

shahshahani
15-10-2010, 18:34
سلام دوستان راهی هست که بشه با کی پد P990 فارسی تایپ کرد؟؟؟؟
لطفا سریعتر کارمو راه بندازین !ممنونتون میشم!!!:19::19::19::19::19::19:

در حالت فلیپ بسته نمیشه ولی فلیپ باز راحت میتونی با کیبورد مجازی فارسی تایپ کنی. با کیبورد گوشی نمیشه
موفق باشی.

montazeran110
30-11-2010, 15:36
هك دوربين دبليو 960 جواب نديده!

p6tr
01-12-2010, 15:04
هك دوربين دبليو 960 جواب نديده!
دوست عزیز -- دوربین ها اکثرا در کیفیت فرق چندانی نمیکنه فقط حجم فیلم و عکس یا فورمتش فرق میکنه.

montazeran110
14-12-2010, 16:32
پس چه سودي داره هكش كنيم؟ بعدشم من كه اين هكو انجام دادم 50% عكسام خراب مي شد. ولي حالا كه هكو برداشتم ديگه مشكلي نداره!!!!

orc1990
24-01-2011, 00:26
-- دوربین P1

اینم دو تا نسخه از -- دوربین P1

تغییرات:
1- افزایش زوم تا 350 درصد
2- کیفیت تصویر به 66 - 81 - 96 % در حالت Fine افزایش یافته
3- تعداد 6 عکس در حالت Burst

چون P1 نداشتم تست نکردم.ولی تو فروم خارجی تست شده و مشکلی نداشته.

فایل دوم میتونه به صورت Mp4 فیلمبردای کنه:

طبق معمول فایها رو در درایو C گوشیتون بریزید و گوشی رو حتما ری استارت کنید

ممنون دوست عزیز
من ای رو روی p1 تست کردم و به خوبی هم کار کرد(البته خیلی وقته)
پیشنهاد میکنم تمام p1 دار ها از این -- استفاده کنند چون واقا کیفیت عکس برداری و فیلم برداری بالا میره

orc1990
24-01-2011, 00:31
دوستان روشی هست که بخوام صدای آیفون گوشی ( P1 ) رو زیاد کنم . یه مدتیه که صداش خیلی کم شده . صدای مخاطب ضعیف به گوش میرسه .

دست گذاشتی رو زخمم. صدای آیفون منم (p1) خیلی کم شده.
اگه دوستان راه حلی دارن لطفا بگن

roteal2007
24-01-2011, 11:15
دست گذاشتی رو زخمم. صدای آیفون منم (p1) خیلی کم شده.
اگه دوستان راه حلی دارن لطفا بگن

از منم اینطوری بود ولی وقتی زوار دور گوشی کنده شد منم توری روی آیفون رو کنئم و صدا عادی شد.....

ahmadkhani110
06-05-2011, 15:30
سلام گوشيم هك كردم ولي وقتي مي خوام كپي كنم اين خطا رو ميده can't create dir:(گوشي g900)

m.sein
11-05-2011, 12:30
سلام دوستان
گوشي g900 من مدتي هست كه خراب شده ( قسمت تاچ گوشي از نصفه به پايين كار نميكنه )
آيا راهي هست كه بشه قسمت پايين تاچ گوشي رو روي كليد هاي مسيج و نوت روي گوشي تنظيم كرد ؟ ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه . عكس زير بيشتر مفهوم منو ميرسونه

gama
26-05-2011, 15:41
از دوستان یه خواهشی دارم.یدونه گوشیه p990زیر خاکی دارم بعد از مدتها خواستم ازش استفاده کنم راستش دلم براش تنگ شده بود.میخوام با استفاده از ه ک هایی که اومده مشکل فارسی نویسیشو برطرف کنم با استفاده از آموزش پست اول برنامه هارو دانلود کردم الان مشکل با برنامه x-plore دارم که چندتا ورژن از این برنامه دانلود کردم اما یا با این گوشی سازگار نیستن یا اینکه نصب نمیشه و پیغام component failed security check cannot install میده حالا از دوستان کسی هستکه یه ورژن تروتمیز از این برنامه داشته باشه یا اینکه جور دیگه ای نمیشه به فایلهای سیستمی گوشی دسترسی داشت.؟حتما باید از برنامه های فایل منیجر استفاده کنیم؟

gama
28-05-2011, 09:21
آقا زحمت نکشید حل شد.

zahra matin
04-07-2011, 00:43
من اینو رو گوشی w960 تست کردم جواب نداد
میشه بیشتر راهنمایی کنید
ممنون

zahra matin
04-07-2011, 00:54
من گوشیمو با همین روش -- کردم الان فقط میتونم بعضی برنامه های sis نصب کنم مثلا همون installe.exe نتونستم نصب کنم
بعضی برنامه ها هم این error میده the package uses protected uid
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

soroush20
01-08-2011, 11:16
ایول..بالا خره uiq هم -- شد...
ولی هنوز سطحیه

mr_spring_83
04-10-2011, 13:58
ممنون از زحماتتون

vahid.bios
21-10-2011, 23:35
لینک خرابه!!!!!!!!!!!!!!!:41:

vahid.bios
22-10-2011, 21:04
[QUOTE=H M R 0 0 7;2642913]تغييرات در Messaging
فقط روي P990 تست شده و كار ميكنه.روي گوشي هاي ديگه تست نشده و ممكنه كار نكنه!

فقط كافيه فايل ضميمه رو دانلود كنيد و محتوياتش يعني (Qmapp.RSC و SmedQ.RSC) رو در مسير "c:\resource\apps\" كپي كنيد.

دو نسخه از اين مد رو گزاشتم تا بنا به ميلتون هر كدوم كه خواستيد انتخاب كنيد.يه تفاوتهاي ريز داره.

اقا این نسخه ها با هم چه فرقی داره مگه؟؟؟

vahid.bios
27-10-2011, 00:20
link Broken!!!!!!!!!!!!!!!

javadnj
19-01-2012, 13:39
salam man w960 daram x-plore roo gooshim nasb nemishe

emad001
19-01-2012, 18:40
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

javadnj
20-01-2012, 10:51
salam man w960 daram hich version xxplore roosh nasb nemishe :41:

mahyar_k3
09-03-2013, 08:42
تاریخ گوشیتو بکش عقب

Messi20
09-07-2013, 12:57
دوست عیزی برنامه FLASH PLUGIN رو نصب نمیکنه رو گوشیم میگه این برنامه از بسته UID حفاظت شده استفاده میکند.گوشی من g 700 هستش

2224614
06-08-2013, 13:11
نسخه جدید هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون

نکته:کسانی که قبلا -- افزایش صدای اسپیکر رو انجام دادن فقط کافیه محتویات پوشه AATFiles رو که الان شده 83 تا جایگزین اون 7 تای قبلی کنن.

مراحل کار:
مانند همیشه گوشی را -- کنید... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل پیوست Sound Full V4.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دریافت کنید
کل پوشه AATFiles رو از مسیر 'Z:\private\10200B19\' کپی کرده و در 'C:\private\10200B19\' قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید.
فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون کپی کنید(برای این کار ابتدا در درایو D که مموری کارتتون هست کپی کنید و بعد بریزید روی کامپیتور)
برنامه se_sound_patcher_full (توی فایل ضمیمه هست)رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.(فایل پتچ شده M3SAudioPolicyMgr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای راحتی کار ضمیمه شده ولی بهتر همین روشی که گفتم رو انجام بدن)
کل پوشه private این فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید.(خود برنامه Xplor پوشه ها رو جایگزین میکنه.یعنی تو مسیر C:\private\10200B19 کپی میکنه)اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.

گرچند این -- ، صدای هدفون هم افزایش میشده ولی خیلی کمه.پس بهتر -- افزایش صدا هدفون هم بریزید این نسخه کاملا با -- افزایش صدای هدفون سازگار هستش:
-- افزایش صدای هدفون گوشی های ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فایل ضمیمه شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توضیحات اضافی:
این همون -- افزایش صدا تا 10برابر هستش(البته 2-3 برابر میشه) که تغییرات زیادی روش انجام شده.
فرق اصلی با نسخه قبلی سازگاری با -- افزایش صدا هدفون و همچنین کیفیت بسیار بهتر صدای اسپیکر نسبت به نسخه قبلی هست.

خودم روی P1 و P990 آپدیت شده تست کردم مشکلی نداشت.

من اینو نصب کردم روی ام 600 الان گوشیم تند تند ریسارت میشه. چکار کنم؟؟

ادیت:

دستت درد نکنه عالی بود فقط 8 هزار گزاشتی رو دستم رفتم فلش کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کل شماره ها و پیام ها و نوت ها و هرچی که داشتم از دستم رفت!!

2224614
06-08-2013, 22:43
آخرین ورژن فریمور گوشی m600i چیه؟ میخام بدونم اینکه الان با باکس برای من نصب کردن آیا آخرین ورژنه؟ با قبلی خودم فرق داره بعضی جاها یه گزینه هایی نداره!! اومدیم صداشو زیاد کنیم زبونشو بریدیم!

الان برا من اینه
CDA version: 162011/1 R5A09