PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14

H M R 0 0 7
11-09-2008, 13:47
اینم نسخه جدید فلش پلیر(1.0.1) برای کسانی که با  نسخه قبلی مشکل داشتن.
دانلود نسخه جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tabrizboy
11-09-2008, 13:56
با این هک یک گزینه جدید به نام Flash Games توی منوی Multimedia اضافه میشه که با اون میتونید هر فایل فلشی که توی D:\Document هست رو به صورت یک لیست ببینید و و هر فایلی فلشی رو که خواستید خیلی راحت بازش کنید و دیگه نیازی نیست برای باز کردش از روش قبلی یعنی تایپ کردن مسیر فایل (مثلا d:/flash_dir/flash.swf ) استفاده کنید
برای نصبش کافیه کل پوشه  resource فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید( trybuy.rsc - TryBuy_icon.mbm - trybuy_loc.rsc)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو تا سئوال لطفا1- فقط فایلهای فلشی که توی My document هست رو میتونه باز کنه ؟2- اول باید هک فلش قبلی رو انجام بدیم بعد این یکی رو؟ یا این خودش مستقله و نیازی به اون نداره؟ یا اینکه باید اون رو حذف و اینو نصب کنیم ؟ممنون میشم جواب بفرمایید

amir_sa
11-09-2008, 14:01
هکی برای مد شماره ها نیومده( phone) ؟
نه هنوز نيومده

یه مشکلی هم که من دارم هنوز هم نتونستم درستش کنم ریختن والکمن واسکینهای مدیا پلیر .هیچ کدوم کار نمیکنن مشکل از کجاست ؟

هيچ كدوم مشكل نداره . چون همه اينجا تست كردن ، يه ذره بيشتر تلاش كن حتما ميشه

mohsentanha
11-09-2008, 14:35
اقا این فلش جدیده روی گوشیم کار نمیکنه چرا؟؟؟؟؟؟

benyamin_pc
11-09-2008, 14:44
آقا حسین دستت درد نکنه یکم کار را راحت تر می کنه اما اگه بخواهیم مسیر document را تغییر بدیم نمیشه نه؟
اگه می تونی یه برنامه ای هم گیر بیار که دکمه ها هم تو برنامه های فلش کار کنن
این activeX دکمه ها و یک سری کد دیگه از flash lite2 رو هم نمی خونه حتی یک سری کد از lite1 رو هم نمی خونه
از adobe که کاملا" باید ناامید شد و دل امید به دست هکرهای کل جهان بست چون حتی تو نسخه flash lite 3 هم قرار نیست ازuiq3 پشتیبانی شه !!
حالا چرا Adobeگیر داده به uiq3 خدا می دونه
من می گم یه کار کنیم کل بچه های سایت بریم تو سایت adobe و یک اعتراض برای ساخت یک flash lite تحت uiq3 بذاریم آخه قبل از ما هم یک سری این کار را از گوشه کنار دنیا کردن حتی این Activex هم تو فروم خود adobe معرفی شده

H M R 0 0 7
11-09-2008, 14:58
دو تا سئوال لطفا1- فقط فایلهای فلشی که توی My document هست رو میتونه باز کنه ؟2- اول باید هک فلش قبلی رو انجام بدیم بعد این یکی رو؟ یا این خودش مستقله و نیازی به اون نداره؟ یا اینکه باید اون رو حذف و اینو نصب کنیم ؟ممنون میشم جواب بفرمایید

هک پلاگین فلش باید قبلش نصب شده باشه.

H M R 0 0 7
11-09-2008, 15:00
اقا این فلش جدیده روی گوشیم کار نمیکنه چرا؟؟؟؟؟؟
 کدوم رو میگی؟ نسخه جدید یا روش جدید برای باز کردن فایلها؟

آقا حسین دستت درد نکنه یکم کار را راحت تر می کنه اما اگه بخواهیم مسیر document را تغییر بدیم نمیشه نه؟
اگه می تونی یه برنامه ای هم گیر بیار که دکمه ها هم تو برنامه های فلش کار کنن
این activeX دکمه ها و یک سری کد دیگه از flash lite2 رو هم نمی خونه حتی یک سری کد از lite1 رو هم نمی خونه
از adobe که کاملا" باید ناامید شد و دل امید به دست هکرهای کل جهان بست چون حتی تو نسخه flash lite 3 هم قرار نیست ازuiq3 پشتیبانی شه !!
حالا چرا Adobeگیر داده به uiq3 خدا می دونه
من می گم یه کار کنیم کل بچه های سایت بریم تو سایت adobe و یک اعتراض برای ساخت یک flash lite تحت uiq3 بذاریم آخه قبل از ما هم یک سری این کار را از گوشه کنار دنیا کردن حتی این Activex هم تو فروم خود adobe معرفی شده

اگه برنامه ادیتورش رو داری باید بشه دستکاریش کرد.

viola
11-09-2008, 16:03
امسال سال 2008 است این پست هم شمارش 2008 است
:-)

mohsentanha
11-09-2008, 19:47
کدوم رو میگی؟ نسخه جدید یا روش جدید برای باز کردن فایلها؟

این جدیده رو که نصب کردم خراب شد
راستی 007 نمیشه باهاش بازی های فلش رو بازی کرد

H M R 0 0 7
11-09-2008, 21:58
این جدیده رو که نصب کردم خراب شد
راستی 007 نمیشه باهاش بازی های فلش رو بازی کرد

بازی هایی که فقط توش موس به کار بیاد رو میشه بازی کرد ولی دکمه نه!

mohsentanha
11-09-2008, 22:45
بازی هایی که فقط توش موس به کار بیاد رو میشه بازی کرد ولی دکمه نه!
یه پیشنهاد :یه تاپیک نمیشه زد که بازی های فلشی رو که گوشی جواب میده رو توی اون بزاریم؟؟؟
من هنوز مشکلم حل نشد
dump fileهم میده:41:

benyamin_pc
12-09-2008, 00:03
الان یعنی چون تو سال 2008 هستیم و پست 2008 مال شما شد براتون شانس میاره ؟ !!!!
اگرم بیاره اینجا تاپیک هک uiq3 هست نه تاپیک شانس
میتونی بری تو فروم شانس و توی تاپیک شانس توی پست 2008 اون اینی که گفتی رو بگی بیشترم براتون شانس میاره !
-----------
آقا حسین من یه برنامه دارم که میشه فایل های exe را هک کرد اما رو این جواب نمیده همچین چیزی برای فایل های sis نیست؟
راستی آقا حسین fire fox هم رو p1 نصب میشه اگه flash رو تو اون باز کنیم بازم دکمه ها کار نمی کنن؟

H M R 0 0 7
12-09-2008, 03:24
الان یعنی چون تو سال 2008 هستیم و پست 2008 مال شما شد براتون شانس میاره ؟ !!!!
اگرم بیاره اینجا تاپیک هک uiq3 هست نه تاپیک شانس
میتونی بری تو فروم شانس و توی تاپیک شانس توی پست 2008 اون اینی که گفتی رو بگی بیشترم براتون شانس میاره !
-----------
آقا حسین من یه برنامه دارم که میشه فایل های exe را هک کرد اما رو این جواب نمیده همچین چیزی برای فایل های sis نیست؟
راستی آقا حسین fire fox هم رو p1 نصب میشه اگه flash رو تو اون باز کنیم بازم دکمه ها کار نمی کنن؟

منظورات resorce hacker هستش؟ نه نمیشه.
شما میخواین چیکار کنید فاییلهای sis رو؟

فایرفاکس؟ من تاحالا ندیدم؟ نکنه جاوا هستش؟ اگه آره بی خیالش شید.چون جاوا هیچ قدرتی برای مانور نداره!

nakhordemast
12-09-2008, 04:24
بعد از هک گوشیم و ریختن موفقیت آمیز چند نوع برنامه از جمله vitual keyboard, phone media player skin changer , walkman2 متوجه شدم که پوشه control panel دیگه وچود نداره. گوشی رو روشن خاموش هم کردم ولی جواب نداده. کمکم کنید. با تشکر

مال منم همینجور شد علاوه بر این مصرف باطریم به شدت افزایش پیدا کرد یهو.
یعنی روزی دو بار باید شارژ کنم:41:

nakhordemast
12-09-2008, 04:29
برای این مشکل ما کسی جوابی نداره؟
حسین آقا...

:20:سلام ببخشید اگر باعث خون و خون ریزی نمیشه من یه سوال دارم:
هک ها رو چطور باید به حالت اول برگردوند؟ یعنی حالت کارخانه.
خوب میدونم اگر ریست یا فرمت اینترنال دیسک انجام بدم همه هک ها میپره ولی اگر یه هک خاص رو بخام برگردونم چی؟ مثلا یکی از این پک های آیکون رو ریختم . حالا به همون مسیر میرم که پاکش کنم ولی میگه این فایله سیستمیه و دسترسی نداری.
؟؟؟:41:

فكر كنم با استفاده از درايو z بشه كاري كرد و فايل هاي اصلي رو جايگزين كرد يا اسم فايلي كه مي خواي پاك كني رو تغيير بده و بعد پاك كن
میشه بگی دقیقا چطوری؟

benyamin_pc
12-09-2008, 11:22

منظورات resorce hacker هستش؟ نه نمیشه.
شما میخواین چیکار کنید فاییلهای sis رو؟

فایرفاکس؟ من تاحالا ندیدم؟ نکنه جاوا هستش؟ اگه آره بی خیالش شید.چون جاوا هیچ قدرتی برای مانور نداره!
آره همین نرم افزار رو می گفتم با اون رو فایل های Exe,dll,cpl میشه تغییرات خوبی داد اگه میشد دکمه ها رو برای خود Opera آف کرد اون وقت تو بازی های فلش شاید کار می کرد آخه تا یه دکمه می زنی Opera واکنش نشون میده این واکنش رو اگه قطع کنیم شاید بشه

viola
12-09-2008, 11:40
کمک : من بعد از هک گوشی نسخه 5 آیفون لاک رو نصب کردم همش میگه 3 تا مسیج داری ولی کل این باکس و اوت باکس و... خالی است
چیکار کنم ؟

(من هر دفعه گوشیمو روشن میکنم 3 تا دلیوری ریپورت که مال 6 ماه پیش هست برام میاد چیکار کنم دیگه نیاد ؟)

g.reza23
12-09-2008, 12:15
سلام
اقا جدید ترین روش هک برای 1p چه روشیه ؟ اسون شده یا نه؟

g.reza23
12-09-2008, 13:09
یکی نیست جواب بده من چیکار کنم از همون روش قبلی برم یا روش تازه ای اومده اگه کسی میدونه کمکم کنه ؟
چون من تا حالا گوشیمو هک نکردم ؟
ساین کردنم بلد نیستم .
کمک
کمک

amir_sa
12-09-2008, 14:14
کمک : من بعد از هک گوشی نسخه 5 آیفون لاک رو نصب کردم همش میگه 3 تا مسیج داری ولی کل این باکس و اوت باکس و... خالی است
چیکار کنم ؟

(من هر دفعه گوشیمو روشن میکنم 3 تا دلیوری ریپورت که مال 6 ماه پیش هست برام میاد چیکار کنم دیگه نیاد ؟)

اون مشكل اولت ماله خود برنامه آيفون لاكه ، چون هنوز نسخه اصلي با ورژن 1 نيومده هنوز يه سري مشكلات داره كه به نصبش نمي ارزه. در مورد مشكل دومت هم اون اس ام اس هايي كه دليوري ريپورتش وياد پاك كن فكر كنم درست بشه

سلام
اقا جدید ترین روش هک برای 1p چه روشیه ؟ اسون شده یا نه؟
از اين روش ديگه ساده تر چي مي خواي؟ نترس بابا ما كه با اولين روش هك كرديم بعدش هم كلي مد و هك انجام دادم هيچ مشكلي نداشتم . شما هم پست اول همين تاپيك رو بخون و همين الان انجام بده

amir_sa
12-09-2008, 14:20
میشه بگی دقیقا چطوری؟

شما با استفاده از x-plor درايو z رو باز كن خودت تا حدودي مي فهمي چي كار بايد بكني :8:
مثلا براي اينكه يه آيكن رو با حالت اول برگردوني برو تو مسير z/resourse / App بعدش اون آيكني رو كه باهاش كارداري كپي كن تو همون مسير درايو c

benyamin_pc
12-09-2008, 14:53
بد بخت شدم
یکی به دادم برسه
من نمای موقع خاموش شدن و روشن شدن رو روی w960 تنظیم کردم تا demosh مثل اون شه درست شد و کارم کرد اما خواستم برش گردونم مثل قبل فقط 102030fd رو از تو private پاک کردم اما animation playereshoپاک نکردم
البته اون هک که برای تغییر 3آیکون از 4 آیکون اصلی p990 هست هم ریختم
اون هکی هم که مربوط به تغییر در منوی سخت افزاری یا همون shortcute هست رو هم اول مال p1 رو ریختم کار نکرد مال p990 رو هم ریختم
بعد خاموش کردم حالا دیگه روشن نمیشه که حتی بتونم فرمتش کنم c رو
چجوری میشه فایل های روی c رو به حالت اول برگردوند؟مثل فرمت خودش؟خواهش می کنم به دادم برسین خیلی بد شد

shahshahani
12-09-2008, 16:16
بد بخت شدم
یکی به دادم برسه
من نمای موقع خاموش شدن و روشن شدن رو روی w960 تنظیم کردم تا demosh مثل اون شه درست شد و کارم کرد اما خواستم برش گردونم مثل قبل فقط 102030fd رو از تو private پاک کردم اما animation playereshoپاک نکردم
البته اون هک که برای تغییر 3آیکون از 4 آیکون اصلی p990 هست هم ریختم
اون هکی هم که مربوط به تغییر در منوی سخت افزاری یا همون shortcute هست رو هم اول مال p1 رو ریختم کار نکرد مال p990 رو هم ریختم
بعد خاموش کردم حالا دیگه روشن نمیشه که حتی بتونم فرمتش کنم c رو
چجوری میشه فایل های روی c رو به حالت اول برگردوند؟مثل فرمت خودش؟خواهش می کنم به دادم برسین خیلی بد شد

برادر من چند دفعه تو این تاپیک بگن اگه گوشیتون مشکل پیدا کرد اینجا پست نزنین؟؟؟؟
تاپیک مشکلات هک برای شماست.اونجا پست بدین. اگه هم گوشیتون روشن نمیشه سوال کردن نداره باید آپدیت یا فلش کنی.
موفق باشی.

viola
12-09-2008, 18:41
[quote=amir_sa;2941778]اون مشكل اولت ماله خود برنامه آيفون لاكه ، چون هنوز نسخه اصلي با ورژن 1 نيومده هنوز يه سري مشكلات داره كه به نصبش نمي ارزه. در مورد مشكل دومت هم اون اس ام اس هايي كه دليوري ريپورتش وياد پاك كن فكر كنم درست بشه

تمام مسیجام رو پاک کردم هیچی دیگه نیست پاک کنم ولی هر دفعه که گوشیمو روشن میکنم 3 تا دلیوری ریپورت که مال چند ماه پیشن که به 1 شماره با ساختار 300005459 زده بودم برام میاد
چیکار کنم ؟

g.reza23
12-09-2008, 22:24
اقا سلام من با روش هک اصلا اشنا نبودم ولی شروع کردم واسه هک کردن الانم صفحه ی اول هک 3uiq خوندم بعد برنامه ی new capswitche با x plore دانلود کردم ولی موقع انجام عملیات اول گفت app TRK نصب نیست بعد نصب کردم بازم ارور داد که pacth trkdrive باید install بشه حالا یه فایل به اسم trkdrive.ldd پیدا کردم ولی فایل اجرایی نیست که اجراش کنم ؟
موندم چیکار کنم ؟
کمک کنید ؟
اولین هک منه .
با تشکر و کمک از amir_sa

g.reza23
12-09-2008, 22:26
من الان تو سایتم و منتظر جواب دوستان ؟
ممنون میشم کمکم کنید .

H M R 0 0 7
12-09-2008, 23:11
اقا سلام من با روش هک اصلا اشنا نبودم ولی شروع کردم واسه هک کردن الانم صفحه ی اول هک 3uiq خوندم بعد برنامه ی new capswitche با x plore دانلود کردم ولی موقع انجام عملیات اول گفت app TRK نصب نیست بعد نصب کردم بازم ارور داد که pacth trkdrive باید install بشه حالا یه فایل به اسم trkdrive.ldd پیدا کردم ولی فایل اجرایی نیست که اجراش کنم ؟
موندم چیکار کنم ؟
کمک کنید ؟
اولین هک منه .
با تشکر و کمک از amir_sa

برنامه new capswitch خودش این فایل رو کپی میکنه.شما فقط این برنامه رو نصب کنید و در حالت off قرارش بدید.

g.reza23
13-09-2008, 01:07
با عرض سلام و خسته نباشید

بالاخره هک کردم
ممنون ازهمه ی دوستان مخصوصا amir_sa و007hmr و همه ی دوستان خوبه p30world .
فقط از ساین مطمئن نیستم که از روش sis_installer_mo دارم میرم
اگه دوست خوبم hmr007 و بغیه دوستان پیشنهادی دارن ممنون میشم کمکم کنن .
راستی اسفالت 4 باهاش ساین کردم ولی کیلیداش کارنمیکنه ؟

MMD12
13-09-2008, 03:34
با عرض سلام و خسته نباشید

بالاخره هک کردم
ممنون ازهمه ی دوستان مخصوصا amir_sa و007hmr و همه ی دوستان خوبه p30world .
فقط از ساین مطمئن نیستم که از روش sis_installer_mo دارم میرم
اگه دوست خوبم hmr007 و بغیه دوستان پیشنهادی دارن ممنون میشم کمکم کنن .
راستی اسفالت 4 باهاش ساین کردم ولی کیلیداش کارنمیکنه ؟

ببین دوسته من شما برای هک ساین دقیقا کاری که من میگم بکن
اول capswitch رو off کن
بعد از دانلود sis-installer فایل installserver.exe رو به وسیله x-plore توی این مسیر کپی کن c:\sys\bin

vartan.alive90
13-09-2008, 04:07
یه سوال:
من تا حالا هک نکردم گوشیمو،اگه زیاد این کارا رو کنیم گوشی نمیترکه؟؟(مثل ویندوز کامپیوتر که وقتی باهاش ور میریم دیگه چیز میشه؟؟)

benyamin_pc
13-09-2008, 05:15
آپ شد درست شد:20: :: خوب برگردیم سر هک(من آدم نمیشم:13:)

این هکی که باعث میشه بتونیم یه فولدر در صفحه اصلی ایجاد کنیم به چه درد می خوره وقتی نمیشه چیزی تو فولدر ریخت؟فقط یه فولدر خالی به چه درد می خوره؟!!
هک Controlpanel به gride را 100 بار تست کردم نمیشه(p1)
هکی هم که برای تغییر در shortcute هست هم جواب نمیده!!
هکی که مسیر فایل های دریافتی با بلوتوث را تغییر میده را چرا گفته شده توصیه نمیشه؟ یعنی انجامش ندیم؟
هک هایی که آیکن ها را تغییر میده را چجوری برگردونیم؟ تو هک تغییر Demo خاموش و روشن شدن اگه بجای کلیپ ها و صوت ها کلیپ و صوت دلخواه بذاریم اجرا میشه؟

sekke2008
13-09-2008, 09:26
با سلام و عرض تشكر از زحمات شما:40:
آقا خداوكيلي آخرشي 007 جان من توي اين دوسالي كه p990 داشتم ديگه داشتم ازش خسته مي شدم ولي با اين حكها و مدهاي جديد انگار يه گوشي تازه به دستم رسيده و تازه شده همون چيزي كه مي خواستم با راهنمايي هاي دقيق و توضيحات كاملت همه رو مديون خودت كردي. بازم ازت ممنونم و يه خواهش: flash player رو نصب كردم تمام كارهاش درسته ولي فقط وقتي فايلها رو اجرا مي كنم گزينه application closed رو ميده كه نمي دونم براي چيه اگه راهنمايي كني يا دوستاني كه سررشته دارند بگن ممنون مي شم.
هميشه موفق باشيد بچه ها:10:

amir_sa
13-09-2008, 09:56

این هکی که باعث میشه بتونیم یه فولدر در صفحه اصلی ایجاد کنیم به چه درد می خوره وقتی نمیشه چیزی تو فولدر ریخت؟فقط یه فولدر خالی به چه درد می خوره؟!!
هکی که مسیر فایل های دریافتی با بلوتوث را تغییر میده را چرا گفته شده توصیه نمیشه؟ یعنی انجامش ندیم؟
هک هایی که آیکن ها را تغییر میده را چجوری برگردونیم؟ تو هک تغییر Demo خاموش و روشن شدن اگه بجای کلیپ ها و صوت ها کلیپ و صوت دلخواه بذاریم اجرا میشه؟
همه ي مد ها تو اين تاپيك توسط عده زيادي از دوستان تست شده و جواب همه ي سوالاتت هم تو همين تاپيك هست . هك كنترل پنل و هك بلوتوث رو من به شما پيشنهاد نمي كنم چون به مشكلاتش نمي ارزه

benyamin_pc
13-09-2008, 10:26

اگر میشه در مورد سوالام کمی بیشتر توضیح بدین
اون هک هاییم که گفتم نمیشه واقعا" روی P1 من نمیشه ! فکر نمی کنم اشتباهی کرده باشم

navid_gh
13-09-2008, 10:46
بچه های بامرام دمتون گرم
کسی نیست جواب منو بده؟
در مورد تشخیص دست خط فارسی در p990i اگه مدش هست خوب بذارید اگر نیست بیاد با کمک هم بسازیمش
چون خارجیا که نمیان واسه ما مد فارسی رو بدن
بچه یه چیزی بگید

pourya_javani
13-09-2008, 10:55
سلام عزیزان. آقا فرمت حافظه داخلی چیز جدایی از مستر ریست هستش؟ باید چی کار کنم؟

amir_sa
13-09-2008, 14:48
افزایش کیفیت دوربین :8::8::8:

1- مثل همیشه اول گوشی را هک
2- فایل دانلود شده را باز کنید و از تمام فایل هایی که قراره در گوشی جایگزین بشن یک کپی برای خود نگه دارید که اگر از کیفیت کار راضی نیودید دوباره فایل ها سر جای خود بر گردانید.
3- فایل ها را در مسیر های داده شده کپی کنید
...........................

و اما تغییرات :

1- در حالت Burst 4 عکس پشت سر هم گرفته می شود که به 6 رسید هاست

2- مقدار زوم از 250 به 400 ارتقاء پیدا کرده است

3- seft timer از 20 ثانیه به 30 ثانیه افزایش پیدا کرده است.
4- افزایش کیفیت دوربین
5- افزایش حجم عکس ها نزدیک به 1 مگابیت
6- نحوه اسم گذاری عکس ها به صورت Pict0123 در آمده است.
7- نحوه اسم گذاری فیلم ها به صورت Vid0456 در آمده است.
8- shutter sounds و seft timer sounds های جدید

در ضمن گوشيتون بايد آخرين فريمور باشه

توجه مهم : از تمام فایل هایی که قراره در گوشی جایگزین بشن یک کپی برای خود نگه دارید که اگر از کیفیت کار راضی نیودید دوباره فایل ها سر جای خود بر گردانید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

navid_gh
13-09-2008, 15:16
بچه ها چرا هیچکی توجهی نمی کنه به پست من
خب یه چی بگید شاید من اشتباه می کنم که دیتابیسیه

amir_sa
13-09-2008, 15:27
بچه های بامرام دمتون گرم
کسی نیست جواب منو بده؟
در مورد تشخیص دست خط فارسی در p990i اگه مدش هست خوب بذارید اگر نیست بیاد با کمک هم بسازیمش
بچه یه چیزی بگید

بچه ها چرا هیچکی توجهی نمی کنه به پست من
خب یه چی بگید شاید من اشتباه می کنم که دیتابیسیه
فقط من مي تونم بگم كه تا حالا مدش نيومده . به چه كاري مياد حالا اين تشخيص دست خط فارسي ؟:31:
من كه فكر نكنم زياد لازم باشه . به هر حال دنبالش هستم اگه اومد همين جا ميزارم
موفق باشي

mehdi yari
13-09-2008, 17:24

2- فایل دانلود شده را باز کنید و از تمام فایل هایی که قراره در گوشی جایگزین بشن یک کپی برای خود نگه دارید که اگر از کیفیت کار راضی نیودید دوباره فایل ها سر جای خود بر گردانید.

و اما تغییرات :

4- افزایش کیفیت دوربین

توجه مهم : از تمام فایل هایی که قراره در گوشی جایگزین بشن یک کپی برای خود نگه دارید که اگر از کیفیت کار راضی نیودید دوباره فایل ها سر جای خود بر گردانید.

امير جان اين هک افزايش کفيت دوربينو من انجام دادم!
همه‌ي موارد که گفته بودي دقيقاً درست بود فقط يه مشکلي پيش اومد! ديگه نميشه کيفيت گوشي رو در حالت فاين (fine) گذاشت چون عکس ميگيره ولي عکسو نمايش نميده، خراب از آب در مياد...
دوستاني که امتحان کردن چک ميکنن ببينن اين مشکل براشون بوجود مياد يا نه
ولي خداييش هک جالبي بود... ممنون

navid_gh
13-09-2008, 17:26
خوب p990 هم با این مد می تونه مثله p1 فارسی بنویسی نه رو کیبورد بزنی
این خیلی عالیه
دمت گرم

se-k750i
13-09-2008, 17:35
برای این مشکل ما کسی جوابی نداره؟
حسین آقا...

میشه بگی دقیقا چطوری؟

منم دنبال همین جوابم
اون نرم افزار تغییر محل سیو کردن رو نصب کردم حالا پشیمون شدم چون نمیشه فایها رو سریع باز کرد حالا uninstall هم نمیشه نمیدونم چه کار کنم...
نکته : مشکل فقط این نیست همه فقط طریقه نصب رو میگن و از remove کردن کسی حرفی نمیزنه

H M R 0 0 7
13-09-2008, 17:55
با سلام و عرض تشكر از زحمات شما:40:
آقا خداوكيلي آخرشي 007 جان من توي اين دوسالي كه p990 داشتم ديگه داشتم ازش خسته مي شدم ولي با اين حكها و مدهاي جديد انگار يه گوشي تازه به دستم رسيده و تازه شده همون چيزي كه مي خواستم با راهنمايي هاي دقيق و توضيحات كاملت همه رو مديون خودت كردي. بازم ازت ممنونم و يه خواهش: flash player رو نصب كردم تمام كارهاش درسته ولي فقط وقتي فايلها رو اجرا مي كنم گزينه application closed رو ميده كه نمي دونم براي چيه اگه راهنمايي كني يا دوستاني كه سررشته دارند بگن ممنون مي شم.
هميشه موفق باشيد بچه ها:10:
 نسخه جدید رو که چند روز پیش ضمیمه همون پست کردم نصب کردید؟

بچه های بامرام دمتون گرم
کسی نیست جواب منو بده؟
بچه یه چیزی بگید
 مدش رو نساختن.به نظرم باید دنبال فایلش توی گوشی P1 بگردی و بعد از پیدا کردن اون توی P990 کپی کنی.
حالا مسئله اینجاست که کدوم فایل یا فایلها؟

سلام عزیزان. آقا فرمت حافظه داخلی چیز جدایی از مستر ریست هستش؟ باید چی کار کنم؟
 بله فرق داره.
از طریق سرویس منو میتونید اینکارو کنید.
کلیدهای زیر رو بترتیب فشار بده (تو حالت فلیپ بسته) راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
برای حالت فلیپ باز برو قسمت شمارگیری و همون دکمه های بالا رو با جاگ دیال بزن.به چای چپ پایین رو بزن و به جای راست دکمه بالا جاگ رو بزن.از صفحه ظاهر شده Format internal disk رو بزن

منم دنبال همین جوابم
اون نرم افزار تغییر محل سیو کردن رو نصب کردم حالا پشیمون شدم چون نمیشه فایها رو سریع باز کرد حالا uninstall هم نمیشه نمیدونم چه کار کنم...
نکته : مشکل فقط این نیست همه فقط طریقه نصب رو میگن و از remove کردن کسی حرفی نمیزنه
 برای فایلهایی که جایگزین نمیشن خیلی راحت اونا رو پاک کنید و برای اونا که جایگزین میشن قبلش از فایلهای اصلی یه کپی بگیرید.

benyamin_pc
13-09-2008, 20:42
نوشته شده توسط benyamin_pc
آپ شد درست شد :: خوب برگردیم سر هک(من آدم نمیشم)

همه ي مد ها تو اين تاپيك توسط عده زيادي از دوستان تست شده و جواب همه ي سوالاتت هم تو همين تاپيك هست . هك كنترل پنل و هك بلوتوث رو من به شما پيشنهاد نمي كنم چون به مشكلاتش نمي ارزه

من که هر چی گشتم چیزی ندیدم اما تو 204 صفحه واقعا" سخت میشه دنبال یک مورد گشت سرچ هم خوب جواب نمیده!
اگر لطف کنین این ابهام ها رو برطرف کنین ممنون میشم مخصوصا" new folder به چه درد می خوره

amir_sa
13-09-2008, 20:46
امير جان اين هک افزايش کفيت دوربينو من انجام دادم!
همه‌ي موارد که گفته بودي دقيقاً درست بود فقط يه مشکلي پيش اومد! ديگه نميشه کيفيت گوشي رو در حالت فاين (fine) گذاشت چون عکس ميگيره ولي عکسو نمايش نميده، خراب از آب در مياد...
دوستاني که امتحان کردن چک ميکنن ببينن اين مشکل براشون بوجود مياد يا نه
ولي خداييش هک جالبي بود... ممنون
خواهش مي كنم آقا مهدي
كيفيت عكس رو روي نرمال بزار ببين باز مي كنه يا نه ؟ قوربونت يه تستي هم تو كامپيوتر بكن شرمنده من گوشيم فعلا دستم نيست كه تست كنم

abanar
13-09-2008, 20:47
با تشکر
من وقتی میخوام فایلی رو با فلش پلیر باز کنم این ارور رو میده
application
web
reason code
kern-exec
reason number
3
باید چیکار کنم؟

amir_sa
13-09-2008, 20:53
من که هر چی گشتم چیزی ندیدم اما تو 204 صفحه واقعا" سخت میشه دنبال یک مورد گشت سرچ هم خوب جواب نمیده!
اگر لطف کنین این ابهام ها رو برطرف کنین ممنون میشم مخصوصا" new folder به چه درد می خوره

وقتي يه new folder درست مي كني ميتوني يه سري از برنامه ها رو بريزي توش . از قسمت tools گزينه set folders رو انتخاب كن و برنامه هايي كه مي خواي بريزي تو اون فولدر بريز .

abanar
13-09-2008, 21:27
دوستان مشکل حل شد فقط باید flash plugin رو تو درایو c نصب کرد

benyamin_pc
13-09-2008, 22:11
وقتي يه new folder درست مي كني ميتوني يه سري از برنامه ها رو بريزي توش . از قسمت tools گزينه set folders رو انتخاب كن و برنامه هايي كه مي خواي بريزي تو اون فولدر بريز .
برای من setfolder نداره !

amir_sa
13-09-2008, 22:32
برای من setfolder نداره !
مگه ميشه نداشته باشه ؟ در حالت فليپ باز حتما داره ، دوباره برو نگاه كن دوست من :10:

benyamin_pc
13-09-2008, 23:11
ببخشید فلیپ چیه؟

benyamin_pc
13-09-2008, 23:23
هک Gride control panel چرا برای من کار نمی کنه !

mehdi yari
13-09-2008, 23:27
خواهش مي كنم آقا مهدي
كيفيت عكس رو روي نرمال بزار ببين باز مي كنه يا نه ؟ قوربونت يه تستي هم تو كامپيوتر بكن شرمنده من گوشيم فعلا دستم نيست كه تست كنم

امير جان تست کردم، تو کامپيوتر هم باز نميشه... البته فقط در کيفيت عالي (fine) عکسا خراب ميشه، وگرنه تو حالت نرمال مشکلي پيش نمياد...
حالا باز نميشه قضاوت کرد، بايد رو چند تا گوشي تست بشه، شايد رو گوشيه من جواب نميده!

mehdi yari
13-09-2008, 23:35
ببخشید فلیپ چیه؟

به قول کوچه بازاريا همون در گوشي p990 ، هموني که بازش ميکني زيرش کيبورده!

mani_2004_2006
13-09-2008, 23:52
هک Gride control panel چرا برای من کار نمی کنه !

دوست عزيز همين الان خودم رو p1 تست كردم جواب داد
فايل رو دقيق تو همون مسير گفته شده كپي كن جواب ميده

MMD12
14-09-2008, 00:56
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان خوبم و کاربرای گل پی سی

خدمت او دوستایی که با این هکا مشکل دارن عرض کنم همونطوری که حسین خان (که دیگه واقعا کولاک کرده)

و دیگر دوستان فرمودن این هکا همشون تست شده و 100 درصد کار میکنه

(من خودم 99 درصدشون رو تست کردم روی P1 )

پس مطمئنا یه اشکال کوچیک در کپی پیست کردن میکنید که هک خوب کار نمی کنه

در ضمن قبل از اینکه هک ها رو کپی کنید یه بک آپ از اون مسیرتون بگیرید که اگه مشکلی پیش اومد یا از اون هک

راضی نبودید دوباره بتونید به حالت اول برگردید

قربون همگی ...

benyamin_pc
14-09-2008, 01:48
من گوشیم فلیپ نداره چون p1 هست
آقا من 100% درست عین چیزی که گفته شده عمل می کنم 100 بار تست کردم اما ::
Control panel gride کار نمی کنه اصلا"
هک new folder کار می کنه اما نمیشه چیزی تو فولدر های ایجاد شده ریخت چون setfolder تو tools نمیاد !
هیچ کدوم از پک های icon ها مثل vista یا iphone کار نمی کنن::البته کار می کنن اما هیچ کدوم از icon های صفحه اول عوض نمیشن و icon هایی که پس از کلیک بر روی دکمه اصلی دیده می شوند ردیف وسط اصلا" تغییر نمیکنه ردیف سمت چپ هم وسطیش تغییر نمی کنه+بعضی icon های تو بعضی صفحه های دیگه که تو عکسی که آقا حسین کذاشتن باید عوض بشه نمیشه
اما دلیل اینکه اینها برای من عمل نمی کنن شاید این باشه که این هک ها رو p990 دارا بیشتر امتحان کردن و دیدن کار می کنه و p1 دارا اینها رو شاید امتحان نکردن چون حسین هم اکثرا" روی p990 تست کرده
شایدم بخاطر اینه که من p1 را دیروز update کردم و تو نسخه جدید شاید امنیت توی تغییر پذیری بالاتر رفته
شایدم بخاطر اون پک نرم افزاریه که بعضی p1 ها با هم فرق دارن وقتی داشتم آپ دیت می کردم برنامه گفت پک شما مدل عربی هست با یه شماره سریال که یادم نیست

MMD12
14-09-2008, 03:15
من گوشیم فلیپ نداره چون p1 هست
آقا من 100% درست عین چیزی که گفته شده عمل می کنم 100 بار تست کردم اما ::
Control panel gride کار نمی کنه اصلا"
هک new folder کار می کنه اما نمیشه چیزی تو فولدر های ایجاد شده ریخت چون setfolder تو tools نمیاد !
هیچ کدوم از پک های icon ها مثل vista یا iphone کار نمی کنن::البته کار می کنن اما هیچ کدوم از icon های صفحه اول عوض نمیشن و icon هایی که پس از کلیک بر روی دکمه اصلی دیده می شوند ردیف وسط اصلا" تغییر نمیکنه ردیف سمت چپ هم وسطیش تغییر نمی کنه+بعضی icon های تو بعضی صفحه های دیگه که تو عکسی که آقا حسین کذاشتن باید عوض بشه نمیشه
اما دلیل اینکه اینها برای من عمل نمی کنن شاید این باشه که این هک ها رو p990 دارا بیشتر امتحان کردن و دیدن کار می کنه و p1 دارا اینها رو شاید امتحان نکردن چون حسین هم اکثرا" روی p990 تست کرده
شایدم بخاطر اینه که من p1 را دیروز update کردم و تو نسخه جدید شاید امنیت توی تغییر پذیری بالاتر رفته
شایدم بخاطر اون پک نرم افزاریه که بعضی p1 ها با هم فرق دارن وقتی داشتم آپ دیت می کردم برنامه گفت پک شما مدل عربی هست با یه شماره سریال که یادم نیست

بنیامین جان :

control panel gride رو همین الان نصب کردم جواب داد

در مورد new folder راستش منم نمیدونم این فولدر به چه دردی می خوره

آیکنهای صفحه اول رو باید خودت عوض کنی (میری روی آیکن مورد نظر بعد more رو میزنی میری رو Edit بعدش تو قسمت shortcut icon > brows رو انتخاب کن)

آیکنهای صفحه منو برای منم اینجوریه تو بعضی موارد (آیکنهای XBOX) ولی واسه بقیه اینجوری نیست

nakhordemast
14-09-2008, 03:53
سلام
این هم برنامه چراق قوه که از فلاش گوشی به عنوان چراق قوه می شود استفاده کرد.اين برنامه توسط هك از گوشي G900 پورت شده
برنامه احتیاج به ساین دارد.پس باید قبلش از هک ساین استفاده کنید.

براي اين كه در حالت فليپ بسته روي گوشي P990 كار كنه بايد محتويات فايل Torch In Flip Closed.rar رو توسط هك روي گوشي بريزيد

این برنامه در واقع یک برنامه برای استفاده از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه هست که به صورت دیفالت بر روی گوشی G900 هست
وقتی که نصب کردین اگه خواستین از این برنامه در فلیپ بسته هم استفاده کنین فایلی رو که گذاشتم(Torch In Flip Closed) در مسیر مشخص شده کپی کنین و در غیر این صورت نیازی به این فایل ندارین.

هشدار: آقا این برنامه مشکل داره و مصرف باطری رو دو سه برابر زیاد میکنه . من نصب کردم مجبور بودم روزی دو بار گوشیمو شارژ کنم و بعد پاکش کردم درست شد. انگار این برنامه دوربین رو روشن نگه میداره!!!

و اما تغییرات :

4- افزایش کیفیت دوربین5- افزایش حجم عکس ها نزدیک به 1 مگابیت

بچه ها شما که امتحان کردید واقعا این مورد شماره 4 اتفاق میفته؟ یعنی کیفیت دوربین افزایش پیدا میکنه؟ میشه یه نمونه عکس گرفته شده با این حالت رو آپ کنید:40:

منم چند مورد از این ها رو امتحان کردم همه چیز گوشیم انپیچک گرفت و فولدر هاش ریخت به هم. انگار کسی جواب دقدقی نداره.
در مورد دمو هم انگار حسین یه دفعه گفت اگر همینجوری یه چیزی رو جایگزین کنیم نمیشه و گوشی بالا نمیاد.

benyamin_pc
14-09-2008, 04:36
بنیامین جان :

control panel gride رو همین الان نصب کردم جواب داد

در مورد new folder راستش منم نمیدونم این فولدر به چه دردی می خوره

آیکنهای صفحه اول رو باید خودت عوض کنی (میری روی آیکن مورد نظر بعد more رو میزنی میری رو Edit بعدش تو قسمت shortcut icon > brows رو انتخاب کن)

آیکنهای صفحه منو برای منم اینجوریه تو بعضی موارد (آیکنهای XBOX) ولی واسه بقیه اینجوری نیست

Control panelo که حرفشو نرن اصلا" برا من نمیشه
اما ای ول چه خوشکل آیکن های صفحه اول عوض میشن:20:
اما آیکن های صفحه منوی اصلی چی؟فقط xbox برای شما خراب میاد؟چیا درست میان؟! بگین ما هم همون هارو حداقل تست کنیم :: من که هر چی پک امتحان کردم ردیف وسطی تغییر نمی کرد ردیف سمت چپک وسطیش نمی شد
اما من هنوز تو کف new folder و control panelam :41:

MMD12
14-09-2008, 05:07
Control panelo که حرفشو نرن اصلا" برا من نمیشه
اما ای ول چه خوشکل آیکن های صفحه اول عوض میشن:20:
اما آیکن های صفحه منوی اصلی چی؟فقط xbox برای شما خراب میاد؟چیا درست میان؟! بگین ما هم همون هارو حداقل تست کنیم :: من که هر چی پک امتحان کردم ردیف وسطی تغییر نمی کرد ردیف سمت چپک وسطیش نمی شد
اما من هنوز تو کف new folder و control panelam :41:

برا منم پکا اینجورین نمیدونم چرا شاید بعضی فایلاشون با P1 مشکل دارن

برا من ردیف وسط + وسطی از ردیف سمت راست تغییر نمیکنه

پک XBOX پک قشنگیه ولی به نظر من نمیخواد همشو کپی کنی تو اون پوشه زیپ که دانلود می کنی یه پوشه به اسم

آیکون هست همونا رو با روشی که بهت گفتم بزار جای آیکونای صفحه اول

در ضمن پک new super iphon Icon Pack مشکل خاصی نداشت فقط یه دونه از آیکونای منو رو عوض نمی کرد

new folder بی خیال شو ولی control panel وقتی کپی کردی اول یه بار گوشیتو ریستارت کن بعد برو تو کنترل پنل

گزینه more بزن بعد اینو انتخاب کن view as Gride

MMD12
14-09-2008, 05:22
هشدار: آقا این برنامه مشکل داره و مصرف باطری رو دو سه برابر زیاد میکنه . من نصب کردم مجبور بودم روزی دو بار گوشیمو شارژ کنم و بعد پاکش کردم درست شد. انگار این برنامه دوربین رو روشن نگه میداره!!!

اگه دوربینو با Task Manager ببندی چی ؟

البته برای من که اینجوری نیست نه دوربینو روشن نگه می داره نه این بلایی که گفتی به سر باتری میاره

amir_sa
14-09-2008, 10:00

بنيامين خان شما آيكن هايي كه تو تاپيك زير حامد جان آپ كرده رو بريز ، اگه بازم تغيير نكرد اون موقع مشكل از گوشيته

sekke2008
14-09-2008, 10:10
:11:سلام به همه :40:
در مورد افزايش كيفيت دوربين من در p990 امتحان كردم:
1- اولا فايلهايي به اين اسم در درايو c وجود نداره كه بخواي كپي كني به جز يكي كه اونهم آيكن هستش.
2-مقدار زوم از 250 به 400 تغيير پيدا ميكنه ولي بزرگنمايي تغييري زيادي نداره و اين فقط اسميه.
3- نحوه اسم گذاري فايلها تغيير پيدا كرده ولي به چه درد ميخوره؟
4-تعداد burst به 6 تغيير پيدا ميكنه كه اين خيلي خوبه ولي بعد از 4 shoot به يه مشكل كوچيك مي خوره كه مهم نيست و در نمايش مشكلي پيدا نميشه.
5- كيفيت عكسها هم هيچ تغييري نميكنه و نهايتش هموم 512 در بهترين حالتشه. (آقا تصحيح ميكنم يكي از عكسها 912 كيلوبايت هم شده ولي از نظر كيفيت من كه تغييري نديدم)
6- زمان Self timer و صداش هم تغيير پيدا كرده كه خيلي خوبه.
7- صداي shutter هم اون سه تاي بالايي تغيير پيدا كرده كه خيلي جالبه و صداهاي قشنگيه.
در هر حال هيچ ضرري براي گوشي شما نداره و براي مقايسه با گوشيهاي دوستاتون تغييرات بدرد بخوري كه ميتونيد باهاش حال كنيد.
بازهم از اين دوستمون تشكر ميكنم كه خيلي زحمت كشيده :10:

sekke2008
14-09-2008, 10:18
بازم سلام 007 عزيز آره برادر همون رو نصب كردم نسخه جديدشFLSH منظورمه .حتي فايلهاي word رو با اون ميشه باز كرد ولي flash رو نميتونه باز كنه و همون ارور رو ميده اگه بتوني كمكم كني واقعاً ممنونت ميشم. چون اين يه معضلي شده واسه من.
اگر هم نشد سرت سلامت آقا از شما به ما خيلي رسيده.
بازم ممنونم

amir_sa
14-09-2008, 10:20
در مورد افزايش كيفيت دوربين من در p990 امتحان كردم:
1- اولا فايلهايي به اين اسم در درايو c وجود نداره كه بخواي كپي كني به جز يكي كه اونهم آيكن هستش.
2-مقدار زوم از 250 به 400 تغيير پيدا ميكنه ولي بزرگنمايي تغييري زيادي نداره و اين فقط اسميه.
3- نحوه اسم گذاري فايلها تغيير پيدا كرده ولي به چه درد ميخوره؟
4-تعداد burst به 6 تغيير پيدا ميكنه كه اين خيلي خوبه ولي بعد از 4 shoot به يه مشكل كوچيك مي خوره كه مهم نيست و در نمايش مشكلي پيدا نميشه.
5- كيفيت عكسها هم هيچ تغييري نميكنه و نهايتش هموم 512 در بهترين حالتشه. (آقا تصحيح ميكنم يكي از عكسها 912 كيلوبايت هم شده ولي از نظر كيفيت من كه تغييري نديدم)
6- زمان Self timer و صداش هم تغيير پيدا كرده كه خيلي خوبه.
7- صداي shutter هم اون سه تاي بالايي تغيير پيدا كرده كه خيلي جالبه و صداهاي قشنگيه.
در هر حال هيچ ضرري براي گوشي شما نداره و براي مقايسه با گوشيهاي دوستاتون تغييرات بدرد بخوري كه ميتونيد باهاش حال كنيد.

خواهش ميكنم دوست من. ممنون كه تست كردي ونظرتو دادي . من چون تست نكردم هيچ اظهار نظري ندارم ولي فقط اين و ميگم كه اين بود توسط هكر هاي خارجي ساخته شده ولي چون هنوز ورژن اولش هست يه ذره اشكالات داره. اين نكته رو هم دوباره ميگم : براي ريختن اين مد گوشيتون بايد آخرين فريمور باشه

vitalli_shervo
14-09-2008, 10:46
و اما تغییرات :
4- افزایش کیفیت دوربین

یه سوال این هک فقط برای p990 هستش یا روی p1 هم میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mbm2
14-09-2008, 10:48
آقایون من هک دوربین رو انجام دادم , من کارم گرافیکه این هک بجز تغییر صدا و نام فایل هیچ مزیت دیگری نداره زومشم اسمی یعنی من خودم انو تا 1000 هم افزایش دادم ولی تغییری نکرد در ضمن از نظر حجم رنگی رزولیشن و بقیه موارد هم تغییری باحالت قبل نداره تازه توی حالت fine هم نمیره(میره وای عکسش خراب میشه) پس منتظر ورژن جدید باشید این یکی که چیز خاصی (البته بگم هیچ چیز خاصی درست تره) نداشت
برای تغییر زوم هم یه فایل تکس هست توی اون سرچ کنید 400 بعد از یکی دو مورد zoom level پیدا میشه میتونید عدد هاشو تغییر بدید ولی فقط اسمش تغییر میکونه نه زوم اصلی(توی گوشی هم میتونید تغیراتی که دادیدو ببینید)

sekke2008
14-09-2008, 10:57
سلامmbmعزيز آقا منم اينو امروز كنترل كردم ولي توي Fineمشكلي نداشت يعني توي هيچ كدوم از قسمتها مشكلي نديدم. راستي گوشيت چيه اگه شخص ديگه اي هم امتحان كرده بگيد تا دنبال بقيه راه حلهاش بگرديم.:10:

navid_gh
14-09-2008, 11:11
سلام بچه ها
آقا در مورد فایل های دیتابیس تشخیص دست خط فارسی بچه بیاین p1 دارا بسیج شن اون فایلو پیدا کنن
اگه این کارو کنید آقایی کردید
در مورد مد دوربینم منم مثله دوستمون دیگه نمی تونم تو حالت fine عکس بگیرم و نمی تونم مد رو پاک کنم چون داره می خونتش نمی شه پاکش کرد readonly هم نیست فقط صداشو تغییر نام و 6 قطعه ای گرفتنش خوبه
حالت نرمالش همون حالت فاین قبلا هست

benyamin_pc
14-09-2008, 11:31
ولی control panel وقتی کپی کردی اول یه بار گوشیتو ریستارت کن بعد برو تو کنترل پنل

گزینه more بزن بعد اینو انتخاب کن view as Gride

اگر view as gride میامد که دیگه مشکلی نداشتم که

بنيامين خان شما آيكن هايي كه تو تاپيك زير حامد جان آپ كرده رو بريز ، اگه بازم تغيير نكرد اون موقع مشكل از گوشيته

کد:

اینا که ربطی به گوشی ندارن که گوشی خراب باشه یا درست همش به نرم افزار ربط داره که تازه فقط برای من اینطوری نیست mmd12 هم داره میگه عین من میاد آیکن هاش وسطیا نمیان سمت چپ هم وسطیش نمیاد این چندتا پکی که من امتحان کردم همش همین طور بوده حالا اینم که شما دادی امتحان می کنم+اونی که mmd12 گفت فقط یکیش نمیاد

mbm2
14-09-2008, 12:04
من گوشیم P990هست حالا فرض محال که این گزینه fine هم راه بیوفته فرقی نمی کنه باز همون کیفیت هستش البته نظر من اینه از ما گفتن بود

H M R 0 0 7
14-09-2008, 15:14
بازم سلام 007 عزيز آره برادر همون رو نصب كردم نسخه جديدشFLSH منظورمه .حتي فايلهاي word رو با اون ميشه باز كرد ولي flash رو نميتونه باز كنه و همون ارور رو ميده اگه بتوني كمكم كني واقعاً ممنونت ميشم. چون اين يه معضلي شده واسه من.
اگر هم نشد سرت سلامت آقا از شما به ما خيلي رسيده.
بازم ممنونم
 منظورم این فایله:
نسخه جدید 1.0.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حتما روی درایو C نصبش کن.

و اما تغییرات :

4- افزایش کیفیت دوربین

با تشکر از دوستمون
این هک همه چیزش اسمی هست و هیچ تاثیری رو کیفیت نداره.چون اصلا با فایلهای درایور دوربین کاری نداره.
حتی یه مشکل هم داره.من یه عکس گرفتم که حجمش فکر کنم با این روش روی 1.3 مگابایت میرفت و گوشی پیغام Not enoje memory رو میداد و عکس رو ذخیره میکرد.
پس زیاد توصیه نمیشه.

موفق باشید

sekke2008
14-09-2008, 15:46
:11:007 جان واقعاً كه محشري:33: به خدا اينهمه توي سايتها گشتم ولي خودت آخرشي. من مخلص اين تاپيك و بروبچه هاش مخصوصاً جنابعالي بودم ولي الآن ديگه چيزي نمي تونم بگم بازم ممممممممننننننننننونم.:40::40 ::40::40::40::40::40::40::40::7:

mehdi yari
14-09-2008, 16:14

دقيقاً تاييد ميشه! مثل خوره شارژ گوشي رو ميخوره! گوشي رو تو حالت استندباي ميزارم شارژش کم ميشه چه برسه به وقتي که باهاش کار ميکنم...

این هک همه چیزش اسمی هست و هیچ تاثیری رو کیفیت نداره.چون اصلا با فایلهای درایور دوربین کاری نداره.
حتی یه مشکل هم داره.من یه عکس گرفتم که حجمش فکر کنم با این روش روی 1.3 مگابایت میرفت و گوشی پیغام Not enoje memory رو میداد و عکس رو ذخیره میکرد.
پس زیاد توصیه نمیشه.
منم هر کاري که کردم تغييري تو کيفيت نديدم! به قول شما همه چيش اسمي هست! ولي تغيير صداش بد نبود!

amir_sa
14-09-2008, 17:18
با تشکر از دوستمون
پس زیاد توصیه نمیشه.

چجوري ميشه حجم عكس تغيير كنه ولي كيفيتش بهتر نشه ؟؟ همون جوري كه گفتم ورژن اول اين هكه ، اميدوارم تو ورژن هاي بعدي درست بشه

amir_sa
14-09-2008, 17:26
دوستان كه p990 دارن تونستن در حالت فليپ بسته آيكن چهارم رو تغيير بدن يا نه ؟؟؟
اگه نتونستن بگن كه من آموزششو بزارم

sekke2008
14-09-2008, 17:33
چجوري ميشه حجم عكس تغيير كنه ولي كيفيتش بهتر نشه ؟؟ همون جوري كه گفتم ورژن اول اين هكه ، اميدوارم تو ورژن هاي بعدي درست بشه

:31:امير جان كيفيت عكس فقط مربوط به حجمش نيست تو ميتوني توي كامپيوتر با picture manager عكس رو حجمش و تا اندازه اي كه بخواي بالا ببري ولي رزوليشن و كيفيت عكس بالانميره. شايد توي اين قسمت از گوشي هم اينطوري ميشه البته بايد كار بيشتري روش بشه شايد هم در نوع عكاسي كيفيت هم تغيير كنه.
بايد ديد بچه هاي ديگه چه كار مي كنن چون هك جالبيه فكر كنم تحقيق روش زياد بشه.:8:

اطلاعيه اطلاعيه اطلاعيه
جهت بررسي هك دوربين حتماً صفحه 210 رو بخونيد

se-k750i
14-09-2008, 18:48
  برای فایلهایی که جایگزین نمیشن خیلی راحت اونا رو پاک کنید و برای اونا که جایگزین میشن قبلش از فایلهای اصلی یه کپی بگیرید.

007 جون من اون تغییر مسیر سیو شدن رو میگم که یه فایل sis هست و من نصبش کردم ولی الان نمیتونم uninstall ش کنم .. ت.ی درایو z فایلهاشو پیدا کردم ولی پاک نمیشن.. از توی control panel هم uninstall نمیشه هی ارور میده میگه can not uninstall به نظر شما چه کار کنم؟

در ضمن یه مشکل دیگه هم هست که امروز متوجه شدم چرا وقتی flash player رو نصب کردم جایگزین more application شده؟ اصال این گزینه در multimedia نیست دیگه.. میدوند کدوم رو میگم؟

H M R 0 0 7
14-09-2008, 18:55
007 جون من اون تغییر مسیر سیو شدن رو میگم که یه فایل sis هست و من نصبش کردم ولی الان نمیتونم uninstall ش کنم .. ت.ی درایو z فایلهاشو پیدا کردم ولی پاک نمیشن.. از توی control panel هم uninstall نمیشه هی ارور میده میگه can not uninstall به نظر شما چه کار کنم؟

در ضمن یه مشکل دیگه هم هست که امروز متوجه شدم چرا وقتی flash player رو نصب کردم جایگزین more application شده؟ اصال این گزینه در multimedia نیست دیگه.. میدوند کدوم رو میگم؟

متاسفانه اینجور هکها تا جایی که من میدونم قالب برگشت نیست. مگه اینکه بدونی فایل نصبی چه چیزایی رو کپی با جایگزین میکنه و اونا رو پاک یا فایل اصلی رو جایگزین کنی.برای اینکار هم باید تو درایو C بگردی نه دروایو Z

در مورد روش جدید پخش فلش یادم رفت بگم که جایگزین more application میشه.البته به درد ماها نمیخوره.به درد شما میخوره؟

H M R 0 0 7
14-09-2008, 19:17

اینجوری:

هر دو عکس کیفیتشون یکیه ولی اندازه تصویر و حجم تصویر دومی 30 برابر بیشتره!

benyamin_pc
14-09-2008, 20:17
MenuEditorUIQ با این برنامه چجوری میشه یک منو ایجاد کرد که به یک مسیر راه پیدا کنه؟مثلا" یک منو که با کلیک بر روی آن داخل موبایل Control panel باز شه
یا service manager?

mmd12 کدوم از پک ها روی p1 شما کامل عمل کرد؟من هر کدوم را روی p1 نصب می کنم بالاخره اون آیکون های صفحه اصلی ردیف وسطش با اون یکیش عوض نمیشه !!

benyamin_pc
14-09-2008, 20:19
آقا حسین هکی داری که تو p1 اون منو اون بالا که آنتن و باتری و .. توش هست کلا" بیاد پایین؟

rmb_ali
14-09-2008, 21:58
چه جوری میشه اون note رو به حالت اولش برگردوند منظورم قبل از هکه
نوت g900 رو ریختم الان هر موقعه نوت خود گوشیو میخوام بیارم مال g900 میاد ویا اینکه اپلیکشین کلوز میده به دادم برسید البته بگم که از فایل هام هم بک آپ ندارم
در ضمن من یکی از آیکونهای چهار رنگ رو ریختم حالا که میخوام دوباره یکی دیگه رو بریزم یکی از فایل ها رو اجازه اور رایت نمیده

amir_sa
14-09-2008, 22:18
آقا حسین هکی داری که تو p1 اون منو اون بالا که آنتن و باتری و .. توش هست کلا" بیاد پایین؟
خير امكانش نيست . فقط تو p990 منو ها پايينه

aseman e ghermez
14-09-2008, 22:47
:11:سلام
یه سوالp1i قاب فرعی داره؟:27:
همه باتری هایp1 مشکل دارن چون ماله من داره؟:5:
زود شارژ تموم میکنه!!!!
باتشکر از حسین جان یه سوال دیگ فایل z: چیه که توی هک صدا بود؟
ممنون ازتمام بروبکس باحال این فروم:40::40:

MMD12
14-09-2008, 23:44
MenuEditorUIQ با این برنامه چجوری میشه یک منو ایجاد کرد که به یک مسیر راه پیدا کنه؟مثلا" یک منو که با کلیک بر روی آن داخل موبایل Control panel باز شه
یا service manager?

mmd12 کدوم از پک ها روی p1 شما کامل عمل کرد؟من هر کدوم را روی p1 نصب می کنم بالاخره اون آیکون های صفحه اصلی ردیف وسطش با اون یکیش عوض نمیشه !!

چی عرض کنم چند تایی را نصب کردم تقریبا همین مشکلات رو داشتن

حالا بقیه رو هم در اولین فرصت امتحان می کنم خدمتت عرض می کنم

MMD12
14-09-2008, 23:47

استاتوس بار منظورته ؟

می شه عوضشون کرد ولی فکر نکنم بشه بیاریشون پایین.

red_swallow
14-09-2008, 23:47
آقا تو رو خدا یه چیزی واسه w950 هم بذارین ما فقط داریم این پست ها رو میخونیم هیچی برای w950 نیست !

بیا دوست عزیز
اینم یکی از بهترین بازیهایی که برای این سری از گوشیها تولید شده که جدیدآ سایت SonyEricsson اون رو برای گوشیهای M600 تولید کرده که هرکی گوشیش رو آپدیت کنه این بازی هم به گوشیش اضافه میشه
و خوشبختانه توسط هکر روسی ( اگه درست گفته باشم ) بازی استخراج شده که من خودم روی گوشیم که W950i هستش نصب کردم و کار هم میکنه ؛ خیلی عالیه ، فقط ظرفیتش بالاست بمقدار 26.2 مگابایته !!
ولی خداییش ارزش دانلود رو داره ، کیفیت بازی خیلی عالیه
فقط بعد از دانلود بازی ، حتمأ نکات باید نکات زیر رو انجام داد : ( که البته باید قبلش گوشی رو هک کرده باشین ، تا بوسیله X-plore کارهای زیر رو انجام بدین ) :

بازی رو بر روی مموری خارجی نصب کنید و پس از نصب بازی
ابتدا فایل یا فایلهای 2000f611***.txt رو پاک کنید : ==> path: MMC:\private\2000D856\2000f611***.txt
سپس تمامی فایلهای 10274BF9***.txt رو به 2000f611***.txt تبدیل نمائید .
== علامتهای * نشانه متغیر بودن کاراکتر میباشد ، یعنی هر حرف یا عدد یا هر علامتی باشد مهم نیست ==

این هم لینک مستقیم دانلود بازی :

منبع : SE_world

benyamin_pc
15-09-2008, 00:21
خیلی بد شد نمیاد پایین آخه با هک start menu اون دکمه میشه عین start و خیلی با حال میشه اما اگه میامد پایین بهتر بود
-------------
یا service manager?
میشه تو این راهنماییم کنین؟
-------------
آقا mmd12 دیگه نگران نباش new folder فهمیدم چجوری تو p1 کار می کنه::کافیه بعد از هک بزین توی tools و روی هر برنامه نصبی که می خواهید راست کلیک کنین و انتقال به فولدر را انتخاب کنین بعد می تونین بفرستینش تو اون فولدری که ساختین اما یادتون باشه فقط برنامه های نصبی رو میشه این کار کرد

red_swallow
15-09-2008, 01:20
بالاخره افزایش صدای گوشی های UIQ3 ممکن شد البته فقط با هندزفری
ساخته شده توسط SWmail

روش کار:

1-فایل منجر X-plore را باز کرده و مطابق با عکس زیر به مسیر C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
برین و فایل مشخص شده رو روی مموری کارت کپی کنید.

2-گوشی را در حالت File Transfer به PC وصل کرده و توسط se_sound_patcher.exe که در لینک زیر قرار داره طبق تصویر زیر اونو Patch کنید و بعد بوسیله ی X-Plore در همان مسیر بالا Overwrite کنین.

در ضمن فایل Backup هم با پسوند bak ساخته میشه که از اون نگهداری کنین و در صورت لزوم پسوند را به cre تغییر داده و جایگزین کنین.

3-گوشی را Restart کنید.

برای اینکه تاثیرش رو ببینین بهتره قبل از اینکه فایل جدید رو جایگزین کنین هندزفری گوشیتون رو وصل کنین و به مدیاپلیر رفته و یک آهنگ رو در بالاترین صدا گوش کنین
بعد همون طور که هندزفری تو گوشتونه فایل جدید رو جایگزین کنین و بعد گوشی رو ریست کنین و دوباره همون آهنگ قبلی رو باز هم در بالاترین صدا گوش کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهتره مواظب گوش هاتون باشین چون اگه بی خبر صداش در بیاد تا چند لحظه ای تو شوک قرار میگیرین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آخر هم از کاربر ® AMIN از سایت سیمبیان به خاطر قرار دادن این توضیحات کامل به همراه عکس تشکر میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
freezmobile.com

توجه : من خودم تست كردم خيلي كم تغيير كرده بود ولي با Coreplayer1.2 گوشام كر شد!!!! البته بايد Equalizer را كمي دستكاري كنيد

دوستان عزیز ، ورژن جدید برنامه هم موجوده که تا 30% صدای خود گوشی رو هم زیاد میکنه با همون کیفیت اولش
البته صدای هدزفریش که دیگه گوش آدمو کر میکنه
از لینک زیر خود برنامه به اضافه توضیحات کاملش رو که یک فایل Word هستش و همچنین بک آپهای فایلهای گوشی رو میتونید دانلود کنید .
البته چون امکان دانلود توی سایت رو ندارم مجبور شدم اونو توی راپیدشیر آپلود کنم که به راحتی میتونید دانلودش کنید :

red_swallow
15-09-2008, 01:44
سلام

اقا من مشکلم حل شد

ولی یه چیزی
کسی اینجا با w950 هست که کیبورد p1 را گرفته باشه؟؟

برا من با خیلی از حروفش مشکل داره به خصوص «ی»

مربع نشون میده وقتی تایپ میکنم!!!

چرا؟؟؟؟

گوشی من هم W950i و صفحه کلید زیر رو میتونی دانلود کنی ، خیلی عالیه
هم بسیار زیباست و هم کامل کامل
فقط کافیه بعد از دانلود فایل و نصب اون به قسمت tool - control panel - device - text input-vitual keyboard رفته در قسمت input method گزینه persian vitual keyboard را انتخاب کنید .
بعد save را زده و خارج بشین . تمام.
حالا میتونی توی قسمت مسیجهات هم براحتی فارسی تایپ کنی.
فقط یادت باشه CapssSwitch باید روی OFF باشه
اینم لینک دانلود با حجم حدودأ 35 کیلوبایت :

vartan.alive90
15-09-2008, 05:11
یه سوال:
من تا حالا هک نکردم گوشیمو،اگه زیاد این کارا رو کنیم گوشی نمیترکه؟؟(مثل ویندوز کامپیوتر که وقتی باهاش ور میریم دیگه چیز میشه؟؟)

یکی به سوال این بنده خدا جواب بده

sekke2008
15-09-2008, 08:25
یکی به سوال این بنده خدا جواب بده

با سلام عزيز جون هك كه جاي خود داره اگه برنامه هم زياد بريزي و پاك كني فضاهاي اضافي زيادي روي رم گوشي به وجود مياد كه براي گوشي خوب نيست تازه بعضي از برنامه هاي ساين نشده هم كه الان ما داريم به راحتي با هك روي گوشيمون مي ريزيم فايلهاي سيستمي شون اگه با فايلهاي سيستمي گوشي نزديك باشه كار گوشي دچار اختلال ميشه به هر حال هك و حتي برنامه هاي ساين نشده براي گوشي يك ريسكه من خودم تاحالا تمام هكها رو روي گوشيم انجام دادم و خدارو شكر به جز اين مورد آخري (هك افزايش كيفيت دوربين) مشكلي نداشتم.
آقا ريسك پذير باشيد تا علم پيشرفت كنه. آپديت رو گذاشتن براي همين كار اين كارها كه به سخت افزار آسيب نميرسونه فقط نرم افزاره كه با آپديت حل ميشه.
همگي موفق باشيد.:10:

sekke2008
15-09-2008, 08:33
:40:با سلام:40:
به همه بچه هايي كه جريان هك موبايل رو خوندن و حالا يا امتحان كردن يا نكردن:
بچه ها هر كي اين هك رو نوشته با برنامه نويسي simbian آشنا بوده ولي از سيستم حفاظتي اون اطلاعات كافي نداشته. اگه فايل txt اين حك رو مي خوندين متوجه مي شدين كه مي خواستن يه كارهايي بكنن ولي فقط مي تونستن در اندازه ها تغيير ايجاد كنند و نه چيز ديگه اي تازه اين تغييرات هم اونقدر ابتدايي و با مشكلات بوده كه فكر نمي كنم ارزش اين هك رو داشته باشه.(به جز تغيير صداها) كه ربطي به اصل قضيه نداره)
1. من خودم اين هك رو كه تست كردم روي گوشيم هيچ مشكلي پيش نيومد كه البته اين اول كار بود. چون هك رو مربوط به عكس و كيفيت اون مي دونستم ولي ديروز با بررسي هايي كه با 4 تا از بچه ها (روي p990) انجام داديم متوجه اشكالات اساسي تقريباً در همه جاي دوربين و گوشي شديم.
2. در يك كلمه دوربين گوشي شما در حين فيلم برداري تبديل ميشه به يك K300 و ديگه هيچ حرفي نميمونه (در هر 5 نمونه).
3. از 5 گوشي تست شده 3 تا از اونها در وقت standby ديگه با هيچ دگمه اي بالا نمياد و فقط با دگمه power صفحه ظاهر مي شد.
4. 4 تا از گوشيها با fine كه عكس ميگيرند اونها رو نمايش نميده.
5. تعدادي از پارامترها خيلي نزديك به فايلهاي اساسي گوشي هستش كه اگه به درايور z گوشي برويد بسياري از فايلهارو مي تونيد ببينيد كه امكان تداخل هاي بعدي در سيستم وجود داره.
6. يكي از فايلها هم در درايو C-apps كپي شده به هيچ وجه نه قابل replace و نه قابل delete كردنه كه همين كمي از اشكالات رو بدون اينكه بشه برگردوند روي گوشي ثابت ميزاره (مثل تعداد Burstها كه 6 تا نمايش ميده ولي 4 تا ميگيره).
راستي منتظر ورژنهاي بعديش هم نباشد چون با چند نفري كه صحبت كردم از لحاظ فني گفتند كه ميشه كيفيت تصوير رو زياد كرد يعني تعداد نقاط يا همون pixelها در صفحه رو با برنامه زياد كرد ولي اين مستلزم داشتن لنزي متفاوت با اين لنزها هستش و عملاً شايد از لحاظ فني به مشكل بر بخوره.
:40:بچه ها مي بخشند كه سرشونو درد آوردم ولي گفتم يه اطلاعات كامل بدم براي اونهايي كه شديداً دنبال افزايش قدرت دوربين p990 هستند. بازم ببخشيد.:40:

aseman e ghermez
15-09-2008, 09:20
:11:سلام
یه سوالp1i قاب فرعی داره؟:27:
همه باتری هایp1 مشکل دارن چون ماله من داره؟:5:
زود شارژ تموم میکنه!!!!
باتشکر از حسین جان یه سوال دیگ فایل z: چیه که توی هک صدا بود؟
ممنون ازتمام بروبکس باحال این فروم:40::40:
بابا یکی جواب منو بده:19:
پیر نمیشین

amir_sa
15-09-2008, 09:28
پیر نمیشین
دوتا سوال اولت رو برو تو تاپيك خود گوشيت بپرس تا بهتر بهت جواب بدن
سوال آخرت هم درست نفهميدم چي پرسيدي ؟
z درايو سيستميه كه فايل هاي اورجينال گوشي توش هست و نميشه تغيير بدي فقط مي توني ازش استفاده كني

shahshahani
15-09-2008, 10:25
پیر نمیشین

خشی جون شما تو x-plore برو و دکمه 0 رو بزن و از تنظیمات گزینه show rom drive رو فعال کن.خودت درایو z رو به عینه میبینی.:27:
موفق باشی.:10:

benyamin_pc
15-09-2008, 12:08
اینکه میگین gdesk ضرر داره از چه لحاظ؟

H M R 0 0 7
15-09-2008, 15:09
دوست عزیز red_swallow
با عرض خوش آمدگویی باید بگم تمام هکهایی که شما معرفی کردید خیلی قبل پیش توی همین تاپیک معرفی شده.
بهتره یک نگاهی پست شماره 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این تاپیک بندازید.

اینکه میگین gdesk ضرر داره از چه لحاظ؟
با اینکه ربطی به هک نداره ولی هیچ ضرری نداره.

amir_sa
15-09-2008, 16:40
دوست عزیز red_swallow
با عرض خوش آمدگویی باید بگم تمام هکهایی که شما معرفی کردید خیلی قبل پیش توی همین تاپیک معرفی شده.

حسين خان شما همه ي هك ها تو در تاپيك " ليست هك ها و مد هاي uiq3 " بزار و اون تاپيك رو هم قفل كن كه دوستان جديد نه سردر گم بشن ، هم ما وقتي مي خوايم يه چيزي رو پيدا كنيم كل 210 صفحه رو نگرديم.ممنون

navid_gh
15-09-2008, 16:54
سلام بروبچ
امیر عزیز راست می گه
خیلی دردسر داره گشتن تو 211 (امیر جان 211 شد با پست خودت) صفحه
این تاپیک خیلی خوبیه پر محتواس فقط یکم مدیریتشم قوی تر بشه و مرتب تر خیلی عالی میشه
منم دیگه مد دوربین رو پاک کردم بکل برگردوندم به حالت اول
امیر جان واسه p990 یه چندتا مد باحالو بگو که برم بگیرم
چند وقت دور بودم از این تاپیک نتونستم بحث ها رو دنبال کنم

aseman e ghermez
15-09-2008, 16:56
حسين خان شما همه ي هك ها تو در تاپيك " ليست هك ها و مد هاي uiq3 " بزار و اون تاپيك رو هم قفل كن كه دوستان جديد نه سردر گم بشن ، هم ما وقتي مي خوايم يه چيزي رو پيدا كنيم كل 210 صفحه رو نگرديم.ممنون
بفرما پست 2
ليست هر روز آپديت مي شود

aseman e ghermez
15-09-2008, 17:04
سلام بروبچ
امیر عزیز راست می گه
خیلی دردسر داره گشتن تو 211 (امیر جان 211 شد با پست خودت) صفحه
این تاپیک خیلی خوبیه پر محتواس فقط یکم مدیریتشم قوی تر بشه و مرتب تر خیلی عالی میشه

مدیریتش عالیه قوی قوی بنده خدا هروز هرچی هک دید پست 2 رو اپدیت میکنه دیگه چی می خوای:21:

benyamin_pc
15-09-2008, 17:07
طریقه کار با start editor را کسی نمی دونه؟که چجوری میشه مثلا" یک دکمه تعریف کرد که به service manager بره یا کنترل پانل باز شه؟

هکی هست که بشه به طور پیش فرض آهنگ ها را با juckbox lcg باز کرد؟دیگه با پلیر خود p1 باز نشن؟

amir_sa
15-09-2008, 17:34
بفرما پست 2
ليست هر روز آپديت مي شود

مدیریتش عالیه قوی قوی بنده خدا هروز هرچی هک دید پست 2 رو اپدیت میکنه دیگه چی می خوای:21:
خشي جان ما خيلي وقته اين رو مي دونيم ... حسين خان از قبل زحمت درست كردن تاپيك رو ساخته ( جهت اطلاع )
من هم گفتم بيشتر تو اون تاپيك مانور بده

يه سوال ؟ شما چرا آواتور قبلي حسين خان رو گذاشتي ؟ :دي
همه اين عكس رو با نام حسين خان ميشناسن

nakhordemast
15-09-2008, 17:42
:31:سلام بچه ها من دوتا فایل رو نصب کردم ولی هیچ تغییری ندیدم. شایدم تاثیر داشته و من متوجه نشدم.
میدونید هر کدوم از اینا مال چه هکی بوده؟
1- qobexlistene.sis
2- exsisx.sis

راستی چرا پی سی ورد اینجوری شده هر ده دقیقه اجازه دانلود کردن بیشتر از یه ضمیمه رو نمیده. خیلی دردسر شده. به شما هم همین ارور رو میده یا فقط واسه من اینجوریه.

H M R 0 0 7
15-09-2008, 17:52
طریقه کار با start editor را کسی نمی دونه؟که چجوری میشه مثلا" یک دکمه تعریف کرد که به service manager بره یا کنترل پانل باز شه؟

هکی هست که بشه به طور پیش فرض آهنگ ها را با juckbox lcg باز کرد؟دیگه با پلیر خود p1 باز نشن؟

اولی رو نمیدونم
دومی هم باید خود برنامه ساپورت کنه و با هک نمیشه.یعنی باید برنامه پارامتر وردی داشته باشه که در حال حاظر فقط Core Player این امکان رو داره

در مورد هک ها هم من هم تو پست 2 و هم تو تاپیک جدا که قفل هست لیستش رو گذاشتم و به محض اضافه شدن هک یا مد جدید اونجا می زارمش.البته اگه هک مشکل نداشته باشه.مثلا هک دوربین رو به خاطر مشکلاتی که داشت اضافه نکردم.

navid_gh
15-09-2008, 19:17

عزیز ناراحت نشو
من جسارت نکردم
اصلا ترکوندی خوبه؟:31::31::31::8::8:
من مخلصتم هستم:21:

ninjavo
15-09-2008, 22:11
سلام خسته نباشید.
اولین پستم رو اینجا میزنم.
من 1 روزه که گوشی P1 خریدم و طبق پیشنهاد یکی از دوستان او رو هک کردم با برنامه New CapsSwitch بعد هم فایل منیجر x-plore رو نصب کردم و همونطور که گفته بودین رفتم فونت و پکیج فول آیکون ها رو ریختم توی resuorse و بعد گوشی رو خاموش و روشن کردم فونت عوض شد ولی آیکونها تغییری نکرد بعد اومدم گوشی رو از توی control panel و گزینه other رفتم و master reset رو زدم و تیک دیلیت رو هم زدم گوشی ریست شد ولی هنوز فونتها هست اما حالا نمیدونم چرا فایل منیجر نصب نمیشه و فونت ها هم نمیشه مثل روز اولش در اورد یعنی من یه بار از توی resource آیکونها رو پاک کردم شد ولی فونتها نمیشه .
چیکار کنم
من که گیج شدم.

ninjavo
15-09-2008, 22:30
سلام موقع نصب x-plore با ارور زیر مواجه میشم .
اولش که روی فایل کیلیک میکنم گزینه های details و install میاد که من روی گزینه install کلیک میکنم بعد میره مرحله بعد که رفت مرحله بعدی این میاد :
component failed to security check cnanot install باید چیکار کنم این چیه ؟

mohsentanha
15-09-2008, 22:52
سلام موقع نصب x-plore با ارور زیر مواجه میشم .
اولش که روی فایل کیلیک میکنم گزینه های details و install میاد که من روی گزینه install کلیک میکنم بعد میره مرحله بعد که رفت مرحله بعدی این میاد :
component failed to security check cnanot install باید چیکار کنم این چیه ؟
تاریخ گوشی تونو به 2007 تنظیم کنید
درست میشه

ninjavo
15-09-2008, 23:01
یعنی الان توی 2008 هستیم بکنمش 2007 ؟

ninjavo
15-09-2008, 23:03
میشه دقیق توضیح بدین جریان تاریخ رو که چه ربطی داره ؟ در ضمن سوال قبلی رو کسی نتونست جواب بده ؟

benyamin_pc
15-09-2008, 23:11
من که یک xplore دارم که نصب نمیشد رفتم تو توضیحات خود برنامه خوندم نوشته بود بین یه تاریخی تاریخ رو به همون تغییر دادم نصب شد اما بعد از septambre 2008 بود فکر کنم
گوشیتم حافظه داخلیش رو فرمت کنی همه چیز میشه مثل روز اولش

benyamin_pc
15-09-2008, 23:33
خیلی عجیب من فکر کردم جواب برات ارسال شد اما انگار نیمد !!

ببین من یک xplore داشتم که نصب نمیشد رفتم تو توضیحات خود برنامه دیدم نوشته باید بین یک تاریخی باشه تا اجرا شه منم بردم به اون تاریخ کار کرد اما تا اونجایی که یادم هست بعد از septambre 2008 بود
مموری داخلیتم فرمت کنی همه چیز حل میشه

ninjavo
15-09-2008, 23:33
به خدا شرمنده شما چطوری این کارو باید کرد ؟ نکنه همون master reset منظورتونه ؟

benyamin_pc
15-09-2008, 23:39
معلوم نیست چجوریه پست قبلیمم حالا اومد !!:18:

:11:حسین جان یکیش رو پاک کن بی زحمت نمی دونم چجوری شد اول بود بعد دوباره نبود بعد حالا باز هست:9:

بابا فرمت داخلی 100 بار گفته شد چجوریه بالا * پایین پایین * بالا *

MMD12
15-09-2008, 23:50
میشه دقیق توضیح بدین جریان تاریخ رو که چه ربطی داره ؟ در ضمن سوال قبلی رو کسی نتونست جواب بده ؟

دوست من در رابطه با فونت ها شما به احتمال زیاد فونتهاتون رو در درایو c کپی کردین جای فونتای اصلی گوشی

در حالی که فونتا باید تو درایو D کپی بشه

واسه X-Plore هم شما برای نصب تاریخ گوشیتون رو ببرید به 2007 احتمالا درست می شه البته دقیق نمیدونم

ninjavo
15-09-2008, 23:54
جونم ؟ این یعنی چه ؟ بالا * پایین پایین * بالا *
بعد این که این کار به چه دردی میخوره ؟ بابا نزنید من تازه کارم 1 روزه گوشی رو خریدم.
در ضمن نگفتید واسه او هکی که گفته بودین آیکونها عوض میشه و من انجام دادم نشد باید چیکار کنم ؟
اگه لازم بدونید روش کار رو توضیح میدم.

MMD12
16-09-2008, 00:41
جونم ؟ این یعنی چه ؟ بالا * پایین پایین * بالا *
بعد این که این کار به چه دردی میخوره ؟ بابا نزنید من تازه کارم 1 روزه گوشی رو خریدم.
در ضمن نگفتید واسه او هکی که گفته بودین آیکونها عوض میشه و من انجام دادم نشد باید چیکار کنم ؟
اگه لازم بدونید روش کار رو توضیح میدم.

این کد

بالا
*
پایین
پایین
*
پایین
*
(بالا یعنی اینکه دکمه بغل گوشیتو به بالا بچرخون و پایین یعنی برعکس * هم یعنی ستاره روی کیبورد گوشی)

رو وقتی می زنی سه تا گزینه می بینی شما سومی یعنی : Format internal memory رو انتخاب می کنی

بعدش گوشیت می شه مثل روز اولی که خریدیش البته از لحاظ نرم افزاری

در مورد آیکونها اگه روش کارو توضیح بدی بهتر می تونیم کمکت کنیم ...

g.reza23
16-09-2008, 00:43
:20:سلام دوستان
1.من هر چی دونبال هک network )همون لوگوی شبکه) گشتم پیدا نکردم ؟ هر کدوم از دوستان داره یا جاشو میدونه به منم بگه ممنون میشم.
2.یه سوال دیگه این ورژن جدید دسکتاپ همون gdisk3 هر کاری کردم دانلود نشد یجا دیگه ام رفتم گفت باید عضو بشی حالا هر کی اینم داره بزاره تو سایت ازش یه دونیا ممنون میشم ..........
ولی خدایی ازهمه دوستان که زحمت میکشن ممنون من تازه افتادم تو کار هک خیلی حال میده گوشیم توپ شده دست همتون درد نکنه .....

nakhordemast
16-09-2008, 00:47
نسخه جدید هک تغییر مسیر ذخیره سازی فایلهای دریافت شده توسط بلوتوث

دوستان عزیز پیرو mod قبلی که مشکلات زیادی داشت و مشکلات زیادی برای دوستان برای OverWrite کردن و کار با Mod قبلی بود این Mod در دسترس شما قرار گرفت و کاملا وطنی هستش(کار دوستمون شهرام در UIQArena)

اگر قبلا فایل qobexlistner.rsc را از mod قبلی نصب کردید حتما این فایل را Remove کنید و این کار را هم با تغییر Language گوشی انجام بدید.
از آنجا که این فایل فایل نصبی است که CER معتبری ندارد پس برای استفاده حتما از SWmail SIS installer Mos استفاده نمایید.(هک عدم نیاز به ساین)
بعد از نصب گوشی را Restart کنید
فایلها بعد از دریافت در D:\inbox ذخیره میشوند پس فایلی را اگر با BT و ... گرفتید کافیه back را بزنید و فایل را در این مسیر مشاهده کنید.

باز هم تاکیید میکنم برای حذف فایل های RSC که با انها مشکل دارید میتوانید از تغییر Language گوشی استفاده کنید

این مطلب به طور کامل از سایت UIQArena گرفته شده.

توجه:این هک به دلیل مشکلاتی که داره زیاد توصیه نمیشه.

حسین خان میشه بگی چه مشکلاتی رو ممکنه به وجود بیاره؟

MMD12
16-09-2008, 01:09
:20:سلام دوستان
1.من هر چی دونبال هک network )همون لوگوی شبکه) گشتم پیدا نکردم ؟ هر کدوم از دوستان داره یا جاشو میدونه به منم بگه ممنون میشم.
2.یه سوال دیگه این ورژن جدید دسکتاپ همون gdisk3 هر کاری کردم دانلود نشد یجا دیگه ام رفتم گفت باید عضو بشی حالا هر کی اینم داره بزاره تو سایت ازش یه دونیا ممنون میشم ..........
ولی خدایی ازهمه دوستان که زحمت میکشن ممنون من تازه افتادم تو کار هک خیلی حال میده گوشیم توپ شده دست همتون درد نکنه .....

بفرما :

MMD12
16-09-2008, 01:12
نسخه جدید هک تغییر مسیر ذخیره سازی فایلهای دریافت شده توسط بلوتوث

دوستان عزیز پیرو mod قبلی که مشکلات زیادی داشت و مشکلات زیادی برای دوستان برای OverWrite کردن و کار با Mod قبلی بود این Mod در دسترس شما قرار گرفت و کاملا وطنی هستش(کار دوستمون شهرام در UIQArena)

اگر قبلا فایل qobexlistner.rsc را از mod قبلی نصب کردید حتما این فایل را Remove کنید و این کار را هم با تغییر Language گوشی انجام بدید.
از آنجا که این فایل فایل نصبی است که CER معتبری ندارد پس برای استفاده حتما از SWmail SIS installer Mos استفاده نمایید.(هک عدم نیاز به ساین)
بعد از نصب گوشی را Restart کنید
فایلها بعد از دریافت در D:\inbox ذخیره میشوند پس فایلی را اگر با BT و ... گرفتید کافیه back را بزنید و فایل را در این مسیر مشاهده کنید.

باز هم تاکیید میکنم برای حذف فایل های RSC که با انها مشکل دارید میتوانید از تغییر Language گوشی استفاده کنید

این مطلب به طور کامل از سایت UIQArena گرفته شده.

توجه:این هک به دلیل مشکلاتی که داره زیاد توصیه نمیشه.

حسین خان میشه بگی چه مشکلاتی رو ممکنه به وجود بیاره؟

ما که مشکل خاصی ندیدیم این برنامه باعث می شه بلوتوثهای دریافتی برن توی مسیر D:\INBOX

g.reza23
16-09-2008, 01:36
ممنون Mmd12 جان ولی بیشتر گیرم روی لوگوست اگه میشه اونو برام بذاری ؟
ممنون میشم

MMD12
16-09-2008, 02:02
ممنون Mmd12 جان ولی بیشتر گیرم روی لوگوست اگه میشه اونو برام بذاری ؟
ممنون میشم

فکر می کنم فقط روی P990 بشه این کارو کرد اگه می خوای یه سری به این لینک بزن (پست 1083)

g.reza23
16-09-2008, 02:12
ممنون که وقت واسم گذاشتی راستی گوشیم P1 رفتم دیدم راست میگفتی واسه P990 حالا چیکار کنم هک کنم یا نه منتظر بمونم که هکش بیاد ؟

MMD12
16-09-2008, 02:17
ممنون که وقت واسم گذاشتی راستی گوشیم P1 رفتم دیدم راست میگفتی واسه P990 حالا چیکار کنم هک کنم یا نه منتظر بمونم که هکش بیاد ؟

دوست خوبم شما با هک 100 تا بلای دیگه می تونی سر گوشیت بیاری (لیستشون تو پست اول هست )

به نظر من هک نکنی ضرر کردی

g.reza23
16-09-2008, 02:27
اخه اونجارم نگاه کردم نبود ؟

ninjavo
16-09-2008, 03:02
ببین من پوشه ای که توش پر از فایلهای mbm بود رو توی resource درایو c کپی کردم ولی هیچ تغییری نکرد !
میخوام ببینم باید کار خاصی میکردم ؟ و مشکل از چیه ؟
مرسی

MMD12
16-09-2008, 03:20
ببین من پوشه ای که توش پر از فایلهای mbm بود رو توی resource درایو c کپی کردم ولی هیچ تغییری نکرد !
میخوام ببینم باید کار خاصی میکردم ؟ و مشکل از چیه ؟
مرسی

اگه می خواستی فقط آیکونهای صفحه اولو تغییر بدی که اونو چند صفحه قبل گفتم

ولی اگه می خواستی کلهم آیکون هارو عوض کنی (از طریق هک) اون پکی که دانلود کردی وقتی اونو unzipp میکنی

یه سری فایل توش هست مثل resource , private و ... که باید محتویات داخلشو دقیقا تو همون مسیر تو درایو C کپی

کنی والسلام ...

اگه دقیقا همین کاری رو که من گفتم بکنی مشکلت حل می شه

اگه بازم مشکل داشتی دقیقا بگو کدوم پکو دانلود کردی تا خودم یه تست بکنم

اگه بخوای می تونی از پکای نصبی که با پسوند sis هست استفاده کنی لینکشونو حسین خان توپست اول گذاشته

تو این تاپیک هم یه سری پک نصبی هست

ninjavo
16-09-2008, 04:30
سلام
ببین من یه فایل دانلود کردم به نام G700 Full Icon P1 که توی این 54 عدد آیکون وجود داره که توی تاپیک خودش گفته بود که پوشه یا نمیدونم محتوای این رو کپی کنید در Resource درایو c من این کارو کردم البته پوشه رو کپی کردم حالا نمیدونم درسته یا نه ؟ ولی جواب نداد من فکر کردم باید جایی برم و تنظیماتی روش اعمال کنم که نمیدونستم.
مرسی

aseman e ghermez
16-09-2008, 08:31
سلام
ببین من یه فایل دانلود کردم به نام G700 Full Icon P1 که توی این 54 عدد آیکون وجود داره که توی تاپیک خودش گفته بود که پوشه یا نمیدونم محتوای این رو کپی کنید در Resource درایو c من این کارو کردم البته پوشه رو کپی کردم حالا نمیدونم درسته یا نه ؟ ولی جواب نداد من فکر کردم باید جایی برم و تنظیماتی روش اعمال کنم که نمیدونستم.
مرسی
سلام شما باید محتواشو کپی کنی توی اون من کردم جواب داد بعد شاید یه فلدر d: داشته باشه(معمولا ایکن ها باید داشته باشن) بعد گوشیت رو ریستارت کن انجام شده!!!!!:8:

aseman e ghermez
16-09-2008, 08:46
خشي جان ما خيلي وقته اين رو مي دونيم ... حسين خان از قبل زحمت درست كردن تاپيك رو ساخته ( جهت اطلاع )
من هم گفتم بيشتر تو اون تاپيك مانور بده

يه سوال ؟ شما چرا آواتور قبلي حسين خان رو گذاشتي ؟ :دي
همه اين عكس رو با نام حسين خان ميشناسن
از خودش اجازه گرفتم بعدش تو امضام اسممو نوشتم تا اشتباه نگیرنم:8:
پشت مال من سفید نیست حسین جان رفیق ماست:11:
من از لئون خوشم میاد:40:

amir_sa
16-09-2008, 09:38
سلام
مرسی

اول ببين همين پكي كه ميگي آيكن هاش چه پسوندي داره ؟ اين پك فكر كنم mbm نباشه و png باشه . اگه png باشه با كپي كردن تو درايو c درست نميشه . موفق باشي

sekke2008
16-09-2008, 09:53
:40:سلام به همه دوستان :40:
آقا اگه كسي ميدونه چطوري ميشه منوهاي گوشي p990 رو از افقي به عمودي تغيير داد به ما بگه، ممنون ميشم.:10:

nakhordemast
16-09-2008, 10:07
[]

ما که مشکل خاصی ندیدیم این برنامه باعث می شه بلوتوثهای دریافتی برن توی مسیر D:\INBOX

ممنون MMD12 جان. دستت درد نکنه من که به هر حال نصب کردم امیدوارم مشکل نداشته باشه

کسی میدونه این فایل exsisx.sis چه کاری روی گوشی انجام میده؟ من دان کردم و نصب کردم ولی یادم نیست مربوط به کدوم هک بود. متاسفانه. اول چند تا هک رو دان میکنم بعد با هم نصب میکنم. این یکی زیر دستم در رفت نفهمیدم چیه:41:

benyamin_pc
16-09-2008, 10:53
یه چیز جالب :: قابل توجه mmd12 و همه p1 دارای عزیز

هک new folder::
من دیروز گوشیم رو فرمت داخلی کردم بعد که بالا اومد متوجه شدم بیخودی خودم خسته می کردم که گوشی رو هک کنم new folder بسازه بنده خدا خودش این قابلیت رو داره و نیاز و هک نیست
هر گوشی p1 می تونه بره تو main menu راست کلیک کنه و فولدر بسازه بعد هم برنامه های نصبیشو بریزه توش

se-k750i
16-09-2008, 18:06
[QUOTE=nakhordemast;2957160]

برای من که مشکل اساسی به وجود اورده
سرعت گوشی رو به شدت پایین اوده وقتی میخوام یه بلوتوث بفرستم 1 دقیقه فسفس میکنه بعد شروع به سرچ کردن میکنه هنوزم نتونستم uninstall ش کنم
نکته : توظیحات در مورد هک تغییر مسیر سیو شدن بود
اگه کسی میتونه کمک کنه

ninjavo
17-09-2008, 01:14
SIS INSTALLATION PACKAGE OF ICON PACKS
15 پك آيكن نصبي بدون نياز به كپي كردن

سلام دوستان.
امروز براتون 15 تا پك آيكن دارم كه مهمترين فرقشون با قبليها نصبي بودنشونه.يعني فقط بايد روشون كليك كرده و مثل برنامه هاي نصبي نصبشون كنيد و بعد از نصب ايكنهاتون تغيير ميكنه.

اين پك شامل:

------
1. G700 Icons
2. G900 Icons
3. iPhone Black Icons
4. iPhone Blue Icons
5. iPhone Green Icons
6. iPhone Light Blue Icons
7. iPhone Original Different Style Icons
8. iPhone Pink Different Style Icons
9. iPhone Red Icons
10. iPhone SeaGreen Icons
11. iPhone Violet Icons
12. iPhone Yellow Different Style Icons
13. iPhone Sticker Icons
14. XBox Icons
15. iPhone Original Icons
------
و اما مراحل كار:

براي بار اول شما بايد اينكارها رو كنيد:
1- نصب SWMAIL_sis-installer_mod كه ضميمه همين پست هست.اين همون هك ساين هستش كه شما بايد فايل installserver.exe رو در مسير c:\sys\bin كپي كنيد.و اگه قبلا اين كارو كرديد ديگه لزومي به انجام اين مرحله نيست.

2- اين فايل ها رو در صورت وجود پاك كنيد(اگه پاك نكنيد هنگام نصب همش پيغامم ميده كه اين فايل قبلا وجود داشته و شما هم بايد پشت سر هم Yes بزنيد.البته فقط براي بار اول نصب):

c:\Resource\apps\Agenda_loc.RSC
c:\Resource\apps\ALaunch_loc.RSC
c:\Resource\apps\Alaunchicon.mbm
c:\Resource\apps\CallLogApp.mbm
c:\Resource\apps\CallLogApp_loc.RSC
c:\Resource\apps\Contacts_loc.RSC
c:\Resource\apps\default_agenda_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_contacts_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_opera_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_qmapp_icon.mbm
c:\Resource\apps\mediaplayer_loc.RSC
c:\Resource\apps\MediaPlayerAppIcon.mbm
c:\Resource\apps\qctrlpnl_icon.mbm
c:\Resource\apps\QCtrlPnl_Loc.RSC
c:\Resource\apps\qmapp_loc.RSC
c:\Resource\apps\Tele_loc.RSC
c:\Resource\apps\teleapp.mbm
c:\Resource\apps\Web_loc.RSC
d:\Resource\ActivityMenu\customisation\semc_defaul t\gopanels_medium.png

3- نصب هر يك از پكهاي دلخواه كه ضميمه اين پست شده و ري استارت گوشي(Icon_Packs_Sis_Installs.zip)
البته شما ميتوند بدون اينكه ري استارت كنيد توسط Swiss Manger همه برنامه ها رو Kill كنيد.اين همون كار ري استارت رو انجام ميده و انگار گوشيتون رو خاموش روشن كرديد!

4- اگه شما ميخواهيد كه يك پك آيكن ديگه رو نصب كنيد حتما اول پك قبلي رو آن اينستال كنيد (پاكش كنيد)

=======================================

براي كاربران P990 :
شما بايد اين فايل رو حتما توي گوشيتون داشته باشيد:
C:\Resource\ActivityMenu\customisations\semc_defau lt\semc_default.rsc
اگه ندارين از فايل جايگزين كه توي ضميمه گزاشتم استفاده كنيد.(Semc_Default_RSC_FILE_for_P990i.zip)

براي كاربران W950/W960 :
اين پكها شامل آيكنهاي واكمن نيستن چون به طور پيشفرض روي P990,P1 & M600 نصب نيست.
از اينرو شما بايد بعد از نصب هر پك ايكن از فايل ضميمه WalkmanPlayer_loc.RSC استفاده كنيد.براي اين كار به C:\RESOURCE\APPS رفته و فايل MediaPlayerAppIcon.mbm رو به WalkmanPlayerAppIcon.mbm تغيير بديد و سپس WalkmanPlayer_loc.RSC رو در C:\RESOURCE\APPS كپي كنيد.

براي برگشت به حالت قبل:
پك آيكني كه در حا حاضر نصب كرديد رو پاك كنيد(Uninstall) .
كاربران P990 بايد فايل SEMC_DEFAULT.RSC رو هم پاك كنن.براي اينكار شما نياز داريد كه با استفاده از SWISS MANAGER منوي فعال يا همون ACTIVITY MENU رو ببنديد(Kill)

كاربران W950/960 بايد فايل WalkmanPlayer_loc.RSC هم پاك كنن.

سلام گوشی من p1 هست و تمام کارها رو کردم بجز اونایی که گفته بودین واسه کاربرای p990 و .. چون مربوط به من نمیشد.
بعد هم ریستارت کردم ولی فقط 2-3 تا از آیکونها عوض شد .
چرا اینجوریه میشه توضیح بدین ؟

MMD12
17-09-2008, 01:45
سلام گوشی من p1 هست و تمام کارها رو کردم بجز اونایی که گفته بودین واسه کاربرای p990 و .. چون مربوط به من نمیشد.
بعد هم ریستارت کردم ولی فقط 2-3 تا از آیکونها عوض شد .
چرا اینجوریه میشه توضیح بدین ؟

دوست عزیز این مشکلو اکثرا دارن توضیح دقیقی براش نیست

ninjavo
17-09-2008, 01:55
چرا خب ؟
ممکنه بقیه فایلها جواب بده ؟

ninjavo
17-09-2008, 02:07
در ضمن با توجه به :
که گفتن باید پاک کنین من اصلا تو درایو d چیزی به نام resource ندارم

MMD12
17-09-2008, 02:35
در ضمن با توجه به :

تو مسیر بالا فکر می کنم به جای d باید c باشه

در ضمن عجیبه که Resource تو درایو D شما نیست

H M R 0 0 7
17-09-2008, 03:36
در ضمن با توجه به :

خوب وقتی نیست کاری نمیخواد کنی.

توضيحات اضافي: بهترين نرم افزار براي كپي كردن فايلها هک شده XPlore هست كه ميتونيد از اينجا دانلودش كنيد. بعد از نصب براي ديدن پوشه هاي سيستمي و دسترسي به انها بايد بريد از منوي Tools زير منوي Configuration رو انتخاب كنيد و از صفحه باز شده گزينه Show system files/folders رو فعال كنيد.(بهتره هر 3 گزینه اول رو فعال کنید)

rmb_ali
17-09-2008, 07:52
چه جوری میشه اون note رو به حالت اولش برگردوند منظورم قبل از هکه
نوت g900 رو ریختم الان هر موقعه نوت خود گوشیو میخوام بیارم مال g900 میاد ویا اینکه اپلیکشین کلوز میده به دادم برسید البته بگم که از فایل هام هم بک آپ ندارم
در ضمن من یکی از آیکونهای چهار رنگ رو ریختم حالا که میخوام دوباره یکی دیگه رو بریزم یکی از فایل ها رو اجازه اور رایت نمیده

کمک کنید لطفا
وقتی میخولم کپی کنم فایل c:resource\activitymenu\customisations\semc_defaul t\semc_defalut.rsc رو میگه که نمیتونه باز کنه

4daneshjo
17-09-2008, 08:12
سلام دوستان همگی خسته نباشید
می خواستم بدونم کسی از دوستان تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو هست

shahshahani
17-09-2008, 09:22
سلام دوستان همگی خسته نباشید
می خواستم بدونم کسی از دوستان تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو هست

آقا سوالت ربطی به اینجا نداره ولی حسین خان عضو هست.
موفق باشی.

amir_sa
17-09-2008, 10:54
کمک کنید لطفا
وقتی میخولم کپی کنم فایل c:resource\activitymenu\customisations\semc_defaul t\semc_defalut.rsc رو میگه که نمیتونه باز کنه
گوشيت p990 هستش ؟
اون فايلي رو گفتي براي اين نمي توني جايگزين كني چون داري ازش استفاده مي كني . براي جايگزينيش بايد اول تو برنامه swiss manager از گزينه ها reclaim رو انتخاب كني ، بعدش بري فايل رو جايگزين كني

sekke2008
17-09-2008, 11:26
دوستان من چند وقت پيش هك افزايش صداي گوشيUIQ3 رو روي P990 تست كردم همه چيزش خوب بود ولي الان دو سه روز صداي بلندگوي جلوييش كم شده آيا دليل خاصي داره يا اين مشكل معموليه اگه كسي پاسخگو باشه ممنون ميشم.:10:

rmb_ali
17-09-2008, 11:30
گوشيت p990 هستش ؟
اون فايلي رو گفتي براي اين نمي توني جايگزين كني چون داري ازش استفاده مي كني . براي جايگزينيش بايد اول تو برنامه swiss manager از گزينه ها reclaim رو انتخاب كني ، بعدش بري فايل رو جايگزين كني

گوشیم p990 هست
توی x-plor چطور میشه اینکارو انجام داد
در ضمن تو سویس منیجر هماون گزینه رو زدم ولی بازم نشد هم با سویس منیجر نشد هم با x-plor

4daneshjo
17-09-2008, 14:29
آقا سوالت ربطی به اینجا نداره ولی حسین خان عضو هست.
موفق باشی.

می دونم عزیزم شرمنده که این سوال کردم ولی تو اون سایت مودهای جدیدی برای هک می زاره فکر می کنم چند تا برنامه نویس هم داره من خواست مودها را بگیرم نتونستم مثل اینکه اشتراک اون فرم مخصوص هک پولی شده خواستم از دوستانی که عضو هستند خواهش کنم که اون مودها را در اینجا هم بزارند :42:

حالا اگه لطف کنی id حسین خان رو به من بدی

4daneshjo
17-09-2008, 14:49

دوستان من چند وقت پيش هك افزايش صداي گوشيUIQ3 رو روي P990 تست كردم همه چيزش خوب بود ولي الان دو سه روز صداي بلندگوي جلوييش كم شده آيا دليل خاصي داره يا اين مشكل معموليه اگه كسي پاسخگو باشه ممنون ميشم.:10:

سلام عزیز من هم ای هک رو خیلی وقت که انجام دادم وچون شما گفتی صدای بلندگوی جلوییش کم شده خودم دوباره تست کردم ولی تغییری نکرده بود شما هم میتونی از طریق( سرویس منو - سرویس تست - اسپیکر) امتحان کنی که اسپیکر عقب وهم اسپیکر جلو رو با ولوم 50% که خودت می تونی 100% کنی تست میکنه :8:

4daneshjo
17-09-2008, 14:55
کسی از دوستان مود جدید برای دوربین p990 نداره

rezabawi
17-09-2008, 16:59
سلام
آقا هیچ کدوم از این دوتا برنامه روی گوشی من نصب نمیشه!
14 میگه این برنامه نصب هست!
15 میگه این برنامه نصب هست آپگرید نمیشه!
دیلیلش چی می تونه باشه؟!:37:
این برنامه را از کجا گیر بیارم

navid_gh
17-09-2008, 17:45
بچه دمتون یه آستینی بالا بزنید بیاد دیتابیس p1 رو واسه تشخیص دست خط فارسی برای p990
آقای شارک بروبچ بقیه بیاین کمک کنید پیداش کنیم
من تمامه فایل ها رو تو z دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد
بابا حداقل اسم فایل و خود فایل از p1 بدید

amir_sa
17-09-2008, 18:53

اين مشكلش معموليه ، به چند چيز هم بستگي داره ! 1 - به اپراتور سيم كارت 2- يه ذره هم اين هك باعثش ميشه دليل خاص ديگه اي هم نداره

سلام عزیز من هم ای هک رو خیلی وقت که انجام دادم وچون شما گفتی صدای بلندگوی جلوییش کم شده خودم دوباره تست کردم ولی تغییری نکرده بود شما هم میتونی از طریق( سرویس منو - سرویس تست - اسپیکر) امتحان کنی که اسپیکر عقب وهم اسپیکر جلو رو با ولوم 50% که خودت می تونی 100% کنی تست میکنه :8:
دوست من اون چيزي كه شما گفتي كه از طريق سرويس منو امتحان كنيم اون فقط تست هستش ( از اسمش هم معلومه service test ) و كم وزياد كردن ولوم از اونجا تاثيري نداره

amir_sa
17-09-2008, 18:57
گوشیم p990 هست
توی x-plor چطور میشه اینکارو انجام داد
در ضمن تو سویس منیجر هماون گزینه رو زدم ولی بازم نشد هم با سویس منیجر نشد هم با x-plor
تو x-plor كه فقط مي توني اون فايل رو جايگزين كني
تو سويس بايد بري دسترسي رو روي level 3 بزاري ( اگه نتونستي پيدا كني دوباره بگو تا كامل تر بگم ) در مرحله بعد بايد به x-plor سوييچ كني و بعد اون فايل رو جايگزين كني .

H M R 0 0 7
17-09-2008, 20:37
می دونم عزیزم شرمنده که این سوال کردم ولی تو اون سایت مودهای جدیدی برای هک می زاره فکر می کنم چند تا برنامه نویس هم داره من خواست مودها را بگیرم نتونستم مثل اینکه اشتراک اون فرم مخصوص هک پولی شده خواستم از دوستانی که عضو هستند خواهش کنم که اون مودها را در اینجا هم بزارند :42:

حالا اگه لطف کنی id حسین خان رو به من بدی
پولی نیست.
هر هکی که توی اون سایت قرار بگیره اینحا هم قرار داده میشه.البته بعد از اینکه نسخه بدون نقصش رو بزارن.
در ضمن اونا برنامه نویس نیستم.اونا فقط توی ایلها تغییرات ایجاد میکنن و متغییر های فایلها رو تعییر میدن.

بچه دمتون یه آستینی بالا بزنید بیاد دیتابیس p1 رو واسه تشخیص دست خط فارسی برای p990
آقای شارک بروبچ بقیه بیاین کمک کنید پیداش کنیم
من تمامه فایل ها رو تو z دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد
بابا حداقل اسم فایل و خود فایل از p1 بدید

خوب برای اینکار شما حتما یه P1 هم باید در اختیار داشته باشید.نمیشه به اطلاعاتی که بقیه از طریق فروم در اختیارتون قرار میدن تکیه کنید.همش باید در حال تست کردن باشید.

4daneshjo
17-09-2008, 20:39
اين مشكلش معموليه ، به چند چيز هم بستگي داره ! 1 - به اپراتور سيم كارت 2- يه ذره هم اين هك باعثش ميشه دليل خاص ديگه اي هم نداره

دوست من اون چيزي كه شما گفتي كه از طريق سرويس منو امتحان كنيم اون فقط تست هستش ( از اسمش هم معلومه service test ) و كم وزياد كردن ولوم از اونجا تاثيري نداره

دوست عزیز سوء تفاهم نشه من فقط گفتم تست کنید ببینید که صدای اسپیکر جلو تغییر نکرده

red_swallow
18-09-2008, 00:22
هنوز کسی راهی برای این تغییر نصف و نیمه آیکون ها در w950 پیدا نکرده ؟ مشکل از اسم تصاویره درسته ؟ چطوری میشه اسمشون رو تغییر داد به همونایی که داخل فایل mbm جدید هستند ؟ کسی برنامه ای میشناسه که بشه باهاش این فایلهای mbm رو باز کرد و تغییر داد ؟

آره دوست عزیز
اینم یه برنامه کامل بهمرا آموزش ساخت آیکنهای mbm و لوگوهای مورد نظر
همچنین میتوانید با این برنامه یه لوگویی رو با سلیقه خودتون طراحی و اون رو بجای آرم سونی اریکسون در قسمت system information جایگزین نمایید ، من عکس خودم و یه سری مشخصات مثل ایمیل و ... رو واسه خودم درست کردم و الان لوگوی گوشیمه ، خیلی هم قشنگه
برنامه بهمراه فایل آموزشی که یه فایل word هستش رو میتونید از لینک زیر دانلود کنین با حجم حدود 475 کیلوبایت :

red_swallow
18-09-2008, 00:37
[QUOTE=H M R 0 0 7;2955055]دوست عزیز red_swallow
بهتره یک نگاهی پست شماره 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این تاپیک بندازید.

سلام همکار جان ؛ ممنون
آره ، درسته قبلأ همه این هکها معرفی شده ، ولی من خودم مثلأ از یه صفحه کلید فارسی دو سه نوع برنامه با همون اسم difep یا هر اسم دیگه دانلود کردم ولی هیچکدومشون مثل هم نبودند و البته بقیه هکها هم همینطوره ، خیلی وقتها پیش میاد یا مشکل از فایله یا اینکه کلأ باهم فرق دارن و من بهترینش رو که خودم تست کردم برای دوستان گزاشتم
از توجهتون ممنونم

nakhordemast
18-09-2008, 04:30
آره دوست عزیز
اینم یه برنامه کامل بهمرا آموزش ساخت آیکنهای mbm و لوگوهای مورد نظر
همچنین میتوانید با این برنامه یه لوگویی رو با سلیقه خودتون طراحی و اون رو بجای آرم سونی اریکسون در قسمت system information جایگزین نمایید ، من عکس خودم و یه سری مشخصات مثل ایمیل و ... رو واسه خودم درست کردم و الان لوگوی گوشیمه ، خیلی هم قشنگه
برنامه بهمراه فایل آموزشی که یه فایل word هستش رو میتونید از لینک زیر دانلود کنین با حجم حدود 475 کیلوبایت :

دستت درد نکنه من قبلا آموزششو نوشته بودم:31:

ali111122223333
18-09-2008, 08:41
سلام
دوستان یه سوال:
میخاستم ببینم که p1 هم مثله باقی سونی اریکسون ها محدودیت تعداد مسیج داره اگه محدودیت داره هکی واسه این موضوع واسش اومده؟
(اگه قبلا گفتید شرمنده چون وقت نمیکنم کل پستها رو بخونم)

Geeksboy
18-09-2008, 09:38
سلام دوستان...
من گوشیم W950 هستش و الان میخوام که صداش رو خیلی زیاد کنم و فارسی خونش کنم...

چیکار کنم؟

hamed_f65
18-09-2008, 10:30
سلام دوستان...
من گوشیم W950 هستش و الان میخوام که صداش رو خیلی زیاد کنم و فارسی خونش کنم...

چیکار کنم؟

شما به صفحه اول پست شماره 2 مراجعه كن
همه چيز واضح و مشخصه

hamed_f65
18-09-2008, 10:39
سلام
دوستان یه سوال:
میخاستم ببینم که p1 هم مثله باقی سونی اریکسون ها محدودیت تعداد مسیج داره اگه محدودیت داره هکی واسه این موضوع واسش اومده؟
(اگه قبلا گفتید شرمنده چون وقت نمیکنم کل پستها رو بخونم)

نه دوست عزيز
هيچ محدوديتي نداره
هر چند تا كه بخواي ميتوني توش اس ام اس داشته باشي
البته هرچي تعداد بيشتر بشه سرعت لود شدن مياد پايين كه البته زياد محسوس نيست

amir_sa
18-09-2008, 14:44
اين هم آپديت مود " افزايش كيفيت دوربين "

تذكر مهم : حتما بايد گوشيتون آخرين فريمور باشه

مخصوص گوشي هاي p990 و p1

توضيح خاص ديگه اي هم نداره ، فقط يه كپي فايل ساده كه مسيرش هم مشخصه

ويرايش شد

4daneshjo
18-09-2008, 17:24
دوستانی که p990 دارن واپدیت کردن یا فریمور گوشیب شون organizer: cxc 162036 R6D23 است نمی تونن با نگه داشتن کلید اسپیس روی کیبرد گوشی داخل قسمت شماره گیری گوشی بشن
حالا با این برنامه که به صورت نصبی هست این مشکل حل شده
cellphonespace.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir_sa
18-09-2008, 17:36
دوستانی که p990 دارن واپدیت کردن یا فریمور گوشیب شون organizer: cxc 162036 R6D23 است نمی تونن با نگه داشتن کلید اسپیس روی کیبرد گوشی داخل قسمت شماره گیری گوشی بشن
حالا با این برنامه که به صورت نصبی هست این مشکل حل شده
cellphonespace.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشكر از معرفي برنامه ات ...
اولا قرار شد اگه برنامه جديد اومد يه تاپيك جدا براش ساخته بشه !!!
دوما اين برنامه چه ربطي به هك داره ؟ در ضمن تو يه تاپيك پست بدي دوستان ميبينن

موفق باشي :10:

4daneshjo
18-09-2008, 17:42
[quote=rmb_ali;2952303]چه جوری میشه اون note رو به حالت اولش برگردوند منظورم قبل از هکه

فقط کافیه این دو تا فایل رو از این مسیر پاک کنی بعدش میتونی هم از note خود گوشی استفاده کنی هم از note g900

c:\private\10003a70

داخل این پوشه فایلهای jotter.1 2.jotrer.ini رو پاک کن

4daneshjo
18-09-2008, 17:45
اخه گفتم یک جورای یکی از مشکلات گوشی حل کرده مثل یک مود عمل میکنه
ومن میخواستم تو تاپیک برنامه ها بزارم ولی تاپیک جالبی پیدا نکردم
شما ببخشید

amir_sa
18-09-2008, 21:25
اخه گفتم یک جورای یکی از مشکلات گوشی حل کرده مثل یک مود عمل میکنه
ومن میخواستم تو تاپیک برنامه ها بزارم ولی تاپیک جالبی پیدا نکردم
شما ببخشید
دوست من من كي هستم كه بخوام ببخشم يا نبخشم :31::31:
جزو قوانينه اين قسمته . اون چيزي كه شما معرفي كردي مربوط به حيطه هك نيست و در دسته ي برنامه ها قرار ميگيره پس بايد تو تاپيك uiq يه تاپيك جديد درست كني و برنامه ات رو اونجا قرار بدي

بازم ممنون:11:

farzin07
18-09-2008, 23:36

مخصوص گوشي هاي p990 و p1

دانلود p990

دانلود p1

روي p990 خودم تست كردم و هيچ مشكلي نه تو گوشي و نه تو كامپيوتر داره ، دوستان روي p1 هم تست كنند و نتيجه رو بگن

با عرض سلام خدمت همه وتشکر از همه ی دوستان بابت هک ها و کمک در رفع اشکلات بوجود آمده.میخواستم بگم من هک دوربین رو روی پی 1 تست کردم و بدون مشکل بود و برداشتم از تغییرات تا این لحظه این بوده

1 - حجم عکس ها به شدت افزایش پیدا کرده و چند عکسی که من گرفتم حجمی بیش از 1.2 مگابایت داشته ولی در مورد کیفیت آن نمی تونم نظری بدم.
2 - Self Timer از 20 به 30 تغییر کرده
3 - صداهای جدید اضافه شده
4 - مشکلی هم در حالت Fine ندارد
با تشکر.
:10::8:

amir_sa
19-09-2008, 01:22
دوستانی که درایو های پست 1 رو استفاده کردن
این Text رو بریزن در جای تکس قبلی
برای p1 البته کیفیت فیلم ها گویا 30 درصد بیشتر شده!

alenkita
19-09-2008, 07:40

مخصوص گوشي هاي p990 و p1

دانلود p990

دانلود p1

روي p990 خودم تست كردم و هيچ مشكلي نه تو گوشي و نه تو كامپيوتر داره ، دوستان روي p1 هم تست كنند و نتيجه رو بگن
دوستان کسی این هک رو رو p1 تست کرده؟

farzin07
19-09-2008, 08:30
دوستان کسی این هک رو رو p1 تست کرده؟

آره بابا گفتم که مشکلی نداره حله !!!!!!!

farzin07
19-09-2008, 08:33
سلام.من یک هک تو سایتها دیدم که فکر نکنم اینجا کسی گذاشته باشه.در رابطه با آیکون خالی شدن شارژ بود یعنی عکس باطری را عوض می کرد اما جایی آپلود کرده بود که من نتونستم دانلود کنم از دوستان کمک می خوام یکی دانلود کنه و در جایی دیگر برای همه دوستان آپلود کنه.ممنون اینم لینکش:

mohsentanha
19-09-2008, 10:00
اقا این افزایش دوربین برای p1 می خوام دانلود کنم 404 میده جای دیگه نمی تونی اپ کنی

4daneshjo
19-09-2008, 10:52
سلام.من یک هک تو سایتها دیدم که فکر نکنم اینجا کسی گذاشته باشه.در رابطه با آیکون خالی شدن شارژ بود یعنی عکس باطری را عوض می کرد اما جایی آپلود کرده بود که من نتونستم دانلود کنم از دوستان کمک می خوام یکی دانلود کنه و در جایی دیگر برای همه دوستان آپلود کنه.ممنون اینم لینکش:

سلام دوست عزیز اگه منظورت تغییر استاتوس بار برای گوشی هست یک سری به اینجا بزن همون تغییر ایکون های باتری و.......

4daneshjo
19-09-2008, 11:32
اقا این افزایش دوربین برای p1 می خوام دانلود کنم 404 میده جای دیگه نمی تونی اپ کنی

بفرمایید
p1 camera mod

Camera_mod_for_P1i.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir_sa
20-09-2008, 15:10
لينك ها سالمه و هيچ مشكلي نداره ، تست شد

sekke2008
20-09-2008, 15:23
:40:با سلام به همگي:40:

يه سوال و يك تجربه
من بعد از هك گوشي p990 و بعد از تست كردن تمام هكها و انتخاب بهترينهاش سعي كردم كه بعضي هكها رو پاك كنم ولي بعضيهاشون ديگه امكان پاك كردن و جابجايي رو ندارن به همين خاطر مجبور شدم گوشي رو فرمت كنم.

حالا آيا كسي بعد از فرمت كردن داخلي گوشي به اين مورد بر خورده كه ديگه توي درايو C گوشي فايل Resorce وجود نداشته باشه؟
اگه بوده چطوري اون فايل رو برگردونده؟

من كه هركاري كردم نشد فقط با آپديت كردن اون توي گوشي من برگشت آيا براي بقيه هم همينطور بوده؟:10:

:40:راهنمايي كنيد شايد بازم براي ديگران اين اتفاق بيافته:40:
:40:لاقل اونا بدون چيكار بايد بكنند:40:

farzin07
20-09-2008, 16:35
سلام دوست عزیز اگه منظورت تغییر استاتوس بار برای گوشی هست یک سری به اینجا بزن همون تغییر ایکون های باتری و.......

نه دوست عزیز Status Bar را نمی گم منظورم Low Battry یه نیگا به این صفحه که گفتم بکن متوجه میشی بازم ممنون

amir_sa
20-09-2008, 17:28
نه دوست عزیز Status Bar را نمی گم منظورم Low Battry یه نیگا به این صفحه که گفتم بکن متوجه میشی بازم ممنون

این پک شامل 13 آیکن مختلف + اسکرین شات هاش هست

در مسیر c://resource/apps کپی کنید

amir_sa
20-09-2008, 17:42
امروز روز تولد يكي از بچه هاي پاك و قديميه اين فرومه ، كسي كه تو اين چند وقتي كه عضو p30world شده باعث پيشرفت هر چه بيشتر قسمت موبايل و به خصوص قسمت uiq 3 شده .......

تولدت مبارك حسين خان (H M R 0 0 7) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اميدوارم 120 ساله بشي و سايه ت بالا سر بچه هاي p30world باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توجه : دوستان يه لطفي بكنن به جهت شلوغ شدن تو اين تاپيك پستي در اين باره نزنن ، كه حسين كله منو ميكنه: دي

viola
20-09-2008, 18:06
تولدت مبارك حسين خان

abanar
20-09-2008, 21:17

این هم 10 اسکین فوق العاده زیبا برای walkman2

برای استفاده از این اسکین ها اول فایل Default.zip رو باز کنین ومحتویات موجود در 200011FD\DEFAULT رو در مسیر C:\Private\200011FD\Default کپی کنین

بعد هر کدوم از اسکین های دیگه رو که خواستین کافیه فایل images_skt.png رو در همون مسیر
C:\Private\200011FD\Default کپی کنین

© nakazaki

سلام من این اسکین رو روی گوشیم نصب کردم ولی تغییری ایجاد نشد ضمنا گوشیم w950 هست اگه میشه کمک کنین.

amir_sa
20-09-2008, 23:01
سلام من این اسکین رو روی گوشیم نصب کردم ولی تغییری ایجاد نشد ضمنا گوشیم w950 هست اگه میشه کمک کنین.
دو تا فايل هستش ، اون دو تا فايل رو تو مسير هاي مشخصش كپي ميكني و بعدش گوشي رو رستارت ميكني . فكر نكنم مشكل ديگه اي داشته باشه

zahedy2006
20-09-2008, 23:23
يه سوال و يك تجربه
من بعد از هك گوشي p990 و بعد از تست كردن تمام هكها و انتخاب بهترينهاش سعي كردم كه بعضي هكها رو پاك كنم ولي بعضيهاشون ديگه امكان پاك كردن و جابجايي رو ندارن به همين خاطر مجبور شدم گوشي رو فرمت كنم.

حالا آيا كسي بعد از فرمت كردن داخلي گوشي به اين مورد بر خورده كه ديگه توي درايو C گوشي فايل Resorce وجود نداشته باشه؟
اگه بوده چطوري اون فايل رو برگردونده؟

من كه هركاري كردم نشد فقط با آپديت كردن اون توي گوشي من برگشت آيا براي بقيه هم همينطور بوده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gifراهنمايي كنيد شايد بازم براي ديگران اين اتفاق بيافته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gifلاقل اونا بدون چيكار بايد بكنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

من واسه این کار یک روش خونده بودم البته تو موبایلسرا. اینجا که وقت نکردم همه صفحات رو ببینم

ابتدا شما یک زبان دیگر در گوشی نصب می کنید. وقتی زبانی دیگر در گوشی نصب می کنید و آنرا انتخاب می کنید اکثر هک ها از کار می افتند و شما می توانید فایل ها را بازگردانی کنید. تو سایت موبایلسرا قسمت uiq3 کاملش به همراه فایلهای زبان هست.

خودم هم وقتی فارسی ساز را ریختم عملا تجربه کردم. وقتی فارسی ساز نصب میشه صدای گوشی برمی گرده به حالت اول، اون قسمت contact در اس ام اس هم دیگه نمیاد و ...

farzin07
20-09-2008, 23:25
بوسیله این هک می توانید میزان فضای بین یک گام صدا تا گام بعدی را کوتاهتر کنید.
برای این کار مانند همیشه گوشی را هک کنید(Caps Switch). بوسیله X-plore فایل 1020867a.txt را از مسیر Z:\Private\10202be9 کپی کنید داخل مموری کارت و بوسیله Notepad ویندوز فایل را باز کرده بدنبال این رشته بگردید
################# GENERAL DATA ###################

############# Volume Data ###########

#### Volume Steps ####

# Call Volume Steps
0x00001010 int 9 0

# Ring Volume Steps
0x00001011 int 9 0

# Play Volume Steps
0x00001012 int 17 0

######## BT Identification Data ######

حالا اعداد 9,9,17 را به دلخواه خود تغییر بدهید مثلا 11,15,21
تغییرات را ذخیره کنید و در مسیر C:\Private\10202be9 کپی کنید توجه کنید درایو C
و در آخر گوشی را ریستارت کنید.

:8::8::40:

amir_sa
20-09-2008, 23:34
مي توني بيشتر توضيح بدي يعني چي ؟

میزان فضای بین یک گام صدا تا گام بعدی را کوتاهتر کنید.

farzin07
21-09-2008, 08:20
مي توني بيشتر توضيح بدي يعني چي ؟

ببین دوست من برای کم کردن یا زیاد کردن صدا از JogDial استفاده می کنیم درسته؟ حالا اگه بخواهیم صدا را به میزان کمی زیادتر یا کمتر کنیم چکار باید بکنیم در حالی گوشی به میزان تعریف شده کم و زیاد می شود برای کم کردن فاصله از این هک استفاده می کنیم ! متوجه منظورم شدید؟با تشکر از سوالت

mbm2
21-09-2008, 09:20
میدونم این توضیح ربطی به هک نداره ولی واقعاً وقت ندارم بگردم جای اصلی شو پیدا کنم پس از دوستان میخوام نگن این ربطی به هک نداره اگه دوستان میدونن کجا باید آپش کرد خودشون زحمتشو بکشن حالا میریم سر اصل مطلب (اگرم تکراری بود شرمنده ولی خودم به شخصه جای ندیدم):20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید لینک دانلود از 4Shared

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید لینک مستقیم نمایش فایل

امیدوارم خوشتون امده باشه:10:

amir_sa
21-09-2008, 11:20
يه مود براي اضافه كردن آيكن بلوتوث

تو اسكرين شات همه چي معلومه . فايل ها رو در مسير مشخص شده بريزين

mehdi yari
21-09-2008, 11:31
بوسیله این هک می توانید میزان فضای بین یک گام صدا تا گام بعدی را کوتاهتر کنید.
برای این کار مانند همیشه گوشی را هک کنید(Caps Switch). بوسیله X-plore فایل 1020867a.txt را از مسیر Z:\Private\10202be9 کپی کنید داخل مموری کارت و بوسیله Notepad ویندوز فایل را باز کرده بدنبال این رشته بگردید
################# GENERAL DATA ###################

#### Volume Steps ####

# Call Volume Steps
0x00001010 int 9 0

# Ring Volume Steps
0x00001011 int 9 0

# Play Volume Steps
0x00001012 int 17 0

حالا اعداد 9,9,17 را به دلخواه خود تغییر بدهید مثلا 11,15,21
تغییرات را ذخیره کنید و در مسیر C:\Private\10202be9 کپی کنید توجه کنید درایو C
و در آخر گوشی را ریستارت کنید.

:8::8::40:

من اعدادو به اين صورت تغيير دادم
15
15
25
ولي هيچ تغييري نکرد!
يني مشکل از کجاست؟

farzin07
21-09-2008, 13:04
من اعدادو به اين صورت تغيير دادم
15
15
25
ولي هيچ تغييري نکرد!
يني مشکل از کجاست؟

GENERAL DATA ###################

#### Volume Steps ####

# Call Volume Steps
0x00001010 int 11 0

# Ring Volume Steps
0x00001011 int 15 0

# Play Volume Steps
0x00001012 int 21 0

من نتیجه ی کارم به این شکل بود و جواب داد و در درایو C کپی کردم نمی دونم مشکل شما از کجاست:13:

Geeksboy
21-09-2008, 14:44
سلام دوستان...
من W950 دارم و الانم هکش کردم...

حالا میخوام صداش رو زیاد کنم, اما انقدر روشهای زیاد دیدم که گیج شدم...نمیدونم کدومشون از همه بهتره...
برای اینکه بخوام صداش رو خیلی خیلی زیاد کنم باید چیکار کنم؟

[خواهشاً آدرس ندید که فلان جا رو بخون]
=========================
یه مشکل دیگه هم پیش اومده, من از هک ساین برنامه (اولین هک) استفاده کردم و الان محتویات Folder های Sys و Private ام در درایوهای Z و C پاک شدند...چیکار کنم؟

amir_sa
21-09-2008, 15:32
سلام دوستان...
من W950 دارم و الانم هکش کردم...

حالا میخوام صداش رو زیاد کنم, اما انقدر روشهای زیاد دیدم که گیج شدم...نمیدونم کدومشون از همه بهتره...
برای اینکه بخوام صداش رو خیلی خیلی زیاد کنم باید چیکار کنم؟

]
اسپيكر w950 اونقدر قوي نيست كه بشه صداشو خيلي زياد كرد ، اگه زياد علاقه داري مي توني اسپيكر گوشي رو عوض كني و اسپيكر قوي تر بزاري ( كه تو علائدين زياد پيدا ميشه )
ولي در صورت معمولي با مود كه توي پست 2 از همين تاپيك قرار داره مي توني صداي گوشي رو زياد كني
از اين آدرس دقيق تر ؟؟
پست دوم همين تاپيك ، اسمش هم هست افزايش صداي uiq13

در ضمن دنبال هر چي كه ميگردي ، بهترينشو تو همون جا حسين خان قرار ميده

Geeksboy
21-09-2008, 15:41
اسپيكر w950 اونقدر قوي نيست كه بشه صداشو خيلي زياد كرد ، اگه زياد علاقه داري مي توني اسپيكر گوشي رو عوض كني و اسپيكر قوي تر بزاري ( كه تو علائدين زياد پيدا ميشه )
ولي در صورت معمولي با مود كه توي پست 2 از همين تاپيك قرار داره مي توني صداي گوشي رو زياد كني
از اين آدرس دقيق تر ؟؟
پست دوم همين تاپيك ، اسمش هم هست افزايش صداي uiq13

در ضمن دنبال هر چي كه ميگردي ، بهترينشو تو همون جا حسين خان قرار ميده

ممنون...جواب اون یکی مشکل رو نمیدونی؟

amir_sa
21-09-2008, 15:53
ممنون...جواب اون یکی مشکل رو نمیدونی؟

منظورت اينه ؟ اينو كه بعد از جواب دادن به پستت ويرايش كردي و نوشتي :دي

یه مشکل دیگه هم پیش اومده, من از هک ساین برنامه (اولین هک) استفاده کردم و الان محتویات Folder های Sys و Private ام در درایوهای Z و C پاک شدند...چیکار کنم؟

مطمئني اون پوشه هاي تو درايو z پاك شده ؟ اخه اونا كه جزء فايل هاي سيستميه كه نميشه روش تغيير ايجاد كرد

تو چند تا پست قبل براي حل اين مشكل يكي از دوستان يه چيزي نوشته بود در مورد تغيير زبان ، من زياد در جريان نيستم ... ولي فكر كنم فرمت اينترنال بكني درست ميشه

mehdi yari
21-09-2008, 16:12
GENERAL DATA ###################

#### Volume Steps ####

# Call Volume Steps
0x00001010 int 11 0

# Ring Volume Steps
0x00001011 int 15 0

# Play Volume Steps
0x00001012 int 21 0

من نتیجه ی کارم به این شکل بود و جواب داد و در درایو C کپی کردم نمی دونم مشکل شما از کجاست:13:

مشکل حل شد
دو بار ريستارت کردم درست شد

smhtiz
21-09-2008, 17:43
با عرض خسته نباشید:
من یه سوال در مورد تغیرر آیکون های main menu دارم.آیا راهی برای بازگرداندن آیکون ها ی اصلی گوشیم وجود داره؟چون من قبلا یه با آیکون هام رو تغییر دادم و برای اینکه از شرشون خلاص شم گوشیم رو فلش کردم!!لطفا من رو راهنمایی کنید.ممنونم.

4daneshjo
21-09-2008, 19:37
با عرض خسته نباشید:
من یه سوال در مورد تغیرر آیکون های main menu دارم.آیا راهی برای بازگرداندن آیکون ها ی اصلی گوشیم وجود داره؟چون من قبلا یه با آیکون هام رو تغییر دادم و برای اینکه از شرشون خلاص شم گوشیم رو فلش کردم!!لطفا من رو راهنمایی کنید.ممنونم.

احتیاجی به فلش نبوده شما می تونستی با format internal disk (فرمت حافظه گوشی ) گوشیت مثل روز اول کنی اینم کدش :

*<*>>*>*

4daneshjo
21-09-2008, 20:05
سلام دوستان می دونستید گوشیتون منو مخفی هم داره
با این روش این منو در کنترل پنل گوشی ظاهر مشه :31:
اول این فایل رو از این ادرس پیدا کنید qctrlpnl.RSC
c:resource\apps
بعد با برنامه explorer از قسمت HEX Editor وبعد find hex این عبارت رو پیدا کنید
Find: 0D02 0000 0020 0000 0000 0000 0005 05
حالا به این عبارت تغییرش بدبید
replace - 0D02 0000 0000 0000 0000 0000 0005 05
این خط رو هم پیدا کنید
Find: 0D03 0000 0020 0000 0000 0000 000D 0D
به این خط تغییر بدین
replace - 0D03 0000 0000 0000 0000 0000 000D 0D
قبلش از این فایل برای خودتون یک کپی داشته باشید

4daneshjo
21-09-2008, 20:25
اینم مثل قبلی باید این فایل رو از این ادرس پیدا کنید c:\Resource\Apps\alaunch.rsc
باز هم با x-plore و hex edit
این عبارت رو پیدا کنید
Find this code: 1B C0 08 071B C0 08 07
به این عبارت تغییر بدید
Replace: 19 C0 08 07 19 C0 08 07
و سیو کنید حالا با Swiss Man دکمه Memory Reclaim
(البته باید در حالت level 3 باشه) بزنید وبعد دکمه برگشت رو بزنید

فقط حتما قبل از این کار از این فایل یک کپی داشته باشید
ممکنه دوستانی که از هک تغییر ایکون های منو استفاده کردن دچار مشکل بشن یعنی وقی Memory Reclaim رو زدن و دکمه برگشت رو بزنن
با اخطار مواجه بشن پس گوشی رو ریست نکنید و دوباره فایل اصلی رو جایگزین کنید وگرنه گوشی بالا نمیاد و مجبور میشید اینترنال فرمت کنید
:5:

mostafa123s
22-09-2008, 06:05
:20::20::20:
میخواستم ببینم بعد از هک اگر گوشی را مستر ریست یا فرمت کنم باز هم گوشی حالت هک را داره یا نه؟؟؟؟
سلام.اره.من خودم تا حالا چند بار ریست کردم جواب داده.مال شما رو نمی دونم:20::20::40:

aseman e ghermez
22-09-2008, 09:13
ویرایش: نسخه جدید هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون

این هم Sound Mod کامل مراحل نصب هم مانند زیر دنبال کنید:
مانند همیشه گوشی را هک کنید...
فایل پیوست se_uiq3_sound_mod_full را دریافت کنید
کل پوشه AATFiles رو از مسیر 'Z:\private\10200B19\' کپی کرده و در 'C:\private\10200B19\' قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید.
فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون(برای این کار ابتدا کپی کنید در درایو D که مموری کارتتون هست و بعد بریزید روی کامپیتور)
برنامه se_sound_patcher_full رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.
سپس فایل AATFiles.zip رو از حالت فشرده در بیارید و محتویاتش رو در C:\private\10200B19\AATFiles\ کپی کنید.اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.

دوستان دقت کنند که اگر Sound Mod lite (هک افزایش صدای هدفون)را بر روی گوشی نصب کردید حتما فایل 1020867a.cre مربوط به را که در پیوست original اش قرار دارد را جایگزین کنید.

منبع لاتين: ipmart-forum.com

توضيحات اضافي:
سلام اقا میگم اسپیکر p1i نترکه

abanar
22-09-2008, 17:25
با سلام خدمت دوستان عزیز
شرمنده میدونم جاش اینجا نیست ولی یه پست دادم کسی جوابمو نداد
من فایل american english رو روی گوشیم نصب کردم سرعتش خیلی کم شد واسه همین خواستم پاکش کنم دو تا فایل بود یه 1 کیلو بایتیه پاک شد ولی اون اصلیه ارور can not uninstall رو میده ممنون میشم کمک کنین.

abanar
22-09-2008, 17:27
با تشکر من چند بار با دقت امتحان کردم ولی تغییری مشاهده نشد

Geeksboy
22-09-2008, 18:56
4- اگه شما ميخواهيد كه يك پك آيكن ديگه رو نصب كنيد حتما اول پك قبلي رو آن اينستال كنيد (پاكش كنيد)

چطوری Uninstall کنیم پک قبلی رو؟

چطوری گوشی رو فارسی خوان کنم برای SMS فارسی؟

smhtiz
22-09-2008, 20:33
احتیاجی به فلش نبوده شما می تونستی با format internal disk (فرمت حافظه گوشی ) گوشیت مثل روز اول کنی اینم کدش :

*<*>>*>*

ببخشید گوشیه من p1i هست.معنیه را در گوشی ام نمی فهمم.؟؟؟

mohsentanha
22-09-2008, 22:24
چطوری Uninstall کنیم پک قبلی رو؟

چطوری گوشی رو فارسی خوان کنم برای SMS فارسی؟
برای انیستال برنامهcontrolpanel>other>unistall
بعد فایل مربوطه رو انیستال کن

برای کیبرد فارسی |کیبوردمجازی": controlpanel>device>textinput>onscreen keyboard>more>setup
بعد گزینه مورد نظرتو انتخاب کن

abanar
22-09-2008, 22:54
من یکی از پستام اشتباه شد چجوری میتونم پاکش کنم

amir_sa
23-09-2008, 00:17
ببخشید گوشیه من p1i هست.معنیه را در گوشی ام نمی فهمم.؟؟؟

شما با اسكرل كنار گوشي بزن ، به جاي راست بالا و به جاي چپ پايين

بالا * پایین پایین * پایین *
format internal disk

من یکی از پستام اشتباه شد چجوری میتونم پاکش کنم

بيخيال پاك كردن شو ... فقط مي توني ويرايش كني

nakhordemast
23-09-2008, 14:43
این پک شامل 13 آیکن مختلف + اسکرین شات هاش هست

در مسیر c://resource/apps کپی کنید

دستت درد نکنه من نصب کردم خیلی باحال شد.:8:

nakhordemast
23-09-2008, 14:46
سلام دوستان می دونستید گوشیتون منو مخفی هم داره
با این روش این منو در کنترل پنل گوشی ظاهر مشه :31:
اول این فایل رو از این ادرس پیدا کنید qctrlpnl.RSC
c:resource\apps
بعد با برنامه explorer از قسمت HEX Editor وبعد find hex این عبارت رو پیدا کنید
Find: 0D02 0000 0020 0000 0000 0000 0005 05
حالا به این عبارت تغییرش بدبید
replace - 0D02 0000 0000 0000 0000 0000 0005 05
این خط رو هم پیدا کنید
Find: 0D03 0000 0020 0000 0000 0000 000D 0D
به این خط تغییر بدین
replace - 0D03 0000 0000 0000 0000 0000 000D 0D
قبلش از این فایل برای خودتون یک کپی داشته باشید

همچین فایلی توی 990 من وجود نداره!!:2:

farzin07
23-09-2008, 19:31
همچین فایلی توی 990 من وجود نداره!!:2:

منم همینطور!!!!!!!!!!!!!!

Vahid67
23-09-2008, 19:56
تو p1 هم نیست

kli_tab
24-09-2008, 13:53
سلام
1- راهي هست تو P1 موقع بازي كردن به آهنگ هم گوش داد؟
2- واسه بلوتوث چي؟ ميشه كاري كرد كه موقعي كه بلوتوث مياد يه صدايي از خودش در كنه؟

™Enter_The_Love
24-09-2008, 14:01
سلام

من هک صدای اسپیکر و هدفون را انجام دادم ولی مشکل اصلی توی w950 صدای خیلی ضعیف front speaker است هر چند که به نظر من اون هک هم تغییری ایجاد نمیکنه به هر حال اگه لطف کنید در مورد هک front speaker اگه مطلبی هست بگید ممنون میشم

aseman e ghermez
24-09-2008, 14:25
سلام
1- راهي هست تو P1 موقع بازي كردن به آهنگ هم گوش داد؟
2- واسه بلوتوث چي؟ ميشه كاري كرد كه موقعي كه بلوتوث مياد يه صدايي از خودش در كنه؟

برنامه play now باز کن بعد هرجا بری اهنگ هم پخش میشه

kli_tab
24-09-2008, 16:27
آقا شرمنده من درست متوجه نشدمتين play now برنامه اي است كه بايد دانلود بشه يا اينكه توي more هستش؟واسه بلوتوث چي راهي هس كه با صدا يا ويبره هشدار اومدن بلوتوثو بده؟

VAHID_J
24-09-2008, 18:16
سلام

من هک صدای اسپیکر و هدفون را انجام دادم ولی مشکل اصلی توی w950 صدای خیلی ضعیف front speaker است هر چند که به نظر من اون هک هم تغییری ایجاد نمیکنه به هر حال اگه لطف کنید در مورد هک front speaker اگه مطلبی هست بگید ممنون میشم

سلام
این مشکل دقیقا مشکل منم هست لطفا دوستان راهنمایی کنند

smhtiz
24-09-2008, 20:39
من اشتباهی sys رو از درایو c پاک کردم.حالا چه کار کنم؟p1

mohsentanha
24-09-2008, 20:51
من اشتباهی sys رو از درایو c پاک کردم.حالا چه کار کنم؟p1

danie_brasc0
25-09-2008, 01:15
نمیشه کاری کرد که مدیا پلیر p1 پاک بشه و جاش walkman بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل نداشتن آهنگ هشدار برای بلوتوث مشکل منم هست اگه میشه اینم یکی راهنمایی کنه....

MMD12
25-09-2008, 05:28
نمیشه کاری کرد که مدیا پلیر p1 پاک بشه و جاش walkman بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل نداشتن آهنگ هشدار برای بلوتوث مشکل منم هست اگه میشه اینم یکی راهنمایی کنه....

این مشکل رو همه دارن عزیز من

فعلا راهی براش نیست...

موفق باشید

navid_gh
25-09-2008, 12:29
بچه دمتون گرم یه جنبو جوشی بخرج بدید ببینید که دیتابیس تشخیص دست خط فارسی تو p1 چه فایلیه
p1 دارا یه حالیم به ما بدید بابا

alizali
25-09-2008, 14:16
یه سوال
شما برای هک چجوری به گوشیتون وصل میشین
مصلا لازمه که ده تا فایل رو دو ده جای مختلف کپی کرد
واقع با اکسپلورر گوشی که خیلی سخته
راهی نیست بشه تو کامپیوتر اینکارو کرد
منظورم مموری اصل خود گوشیه نه مموری جانبی
چون در حالت فون مد که وصل میشه اون فولدرهای خاص را سونی اریکسون پی سی سوت اجازه دسترسی نمیده بهش

rezabawi
25-09-2008, 14:40
please creat the file on the jar not sis
thank you

H M R 0 0 7
25-09-2008, 16:32
یه سوال
شما برای هک چجوری به گوشیتون وصل میشین
مصلا لازمه که ده تا فایل رو دو ده جای مختلف کپی کرد
واقع با اکسپلورر گوشی که خیلی سخته
راهی نیست بشه تو کامپیوتر اینکارو کرد
منظورم مموری اصل خود گوشیه نه مموری جانبی
چون در حالت فون مد که وصل میشه اون فولدرهای خاص را سونی اریکسون پی سی سوت اجازه دسترسی نمیده بهش

خوب شما اگه پست اول رو میخوندید متوجه میشدید که با خود گوشی هم خیلی راحته:

نحوه ریختن هکها و مدها روی گوشی:
شما اینکارو خیلی راحت میتونید انجام بدید.به عنوان مثلا شما یک هک رو دانلود میکنید که شامل دو تا پوشه به نامهای Resource و private هست.شما کافیه با Xplor این دو پوشه رو علامت دار کنید و سپس دکمه کپی رو بزنید.روی خود درایو C رفته و اونجا OK کنید.عمل کپی انجام میشه و تمام فایلها درون این پوشه ها به همون صورت در گوشی شما و در پوشه مربوطه کپی میشن.اگه حین کپی از شما سوال پرسید شما overwrite رو بزنید.توجه داشته باشید که حتما روی ریشه درایو C باید کپی کنید تا فایلها و پوشه ها در مسیر همنام خود توی درایو C گوشی کپی بشن

alizali
25-09-2008, 20:23
مرسی مشکل بر طرف شد
فقط من هک تغییر آیکون به آیفون رو انجام دادم
دو تا از آیکونها شکلشون با اون چیزی که گفته شده فرق داره

danie_brasc0
25-09-2008, 21:59
سلام کسی میتونه کیبرد فارسی (کی برد مجازی) برای p1 بذاره؟؟
آخه وقتی زبانش english باشه نمیشه از کی برد مجازی فارسی استفاده کرد مگر اینکه زبان گوشیو فارسی کنی که نمیخوام زبان گوشیم فارسی باشه!!
ممنون

kli_tab
25-09-2008, 23:30
مرسی مشکل بر طرف شد
فقط من هک تغییر آیکون به آیفون رو انجام دادم
دو تا از آیکونها شکلشون با اون چیزی که گفته شده فرق داره

عزيزم گوشيتو ري استارت نكردي
ري استارت كن ان شاءالله كه جواب مي گيري

kli_tab
25-09-2008, 23:32
آخه وقتی زبانش english باشه نمیشه از کی برد مجازی فارسی استفاده کرد مگر اینکه زبان گوشیو فارسی کنی که نمیخوام زبان گوشیم فارسی باشه!!
ممنون

تو پست اول يكي هست اونو بگير
من رو P1 نصب كردم جواب داد خيلي هم عالي بود فقط بايد ساين بشه

kli_tab
25-09-2008, 23:42
ممنون

اينو بگير و كاراشو بكن جواب مي گيري با گوشيتم حال مي كني
ساين هم نميخواد بشه فقط گوشيتو هك كن

kli_tab
25-09-2008, 23:46
آقا اگه كسي يه راهي بلده همراه آهنگ بشه تو گوشي هاي uiq3 بازي كرد به ما هم ياد بده

MMD12
26-09-2008, 02:18
ممنون

قربونت کی گفته نمیشه

وقتی زبان گوشی انگلیسی هست کیبرد در حالت پیشفرض به زبان انگلیسی هستش ولی برای فارسی کردن کیبورد

اون بالا روی مثلث کلیک کن بعد Setup رو انتخاب کن بعدشم زبا فارسی رو انتخاب کن ...

موفق باشی

MMD12
26-09-2008, 02:23
please creat the file on the jar not sis
thank you

فدات شم یه جوری بگو (حالا ما هیچی) خودت بفهمی چی گفتی !!

دوما اگه قوانین رو خونده باشی حتما می دونی که باید به زبان فارسی بنویسی ...

با تشکر

VAHID_J
26-09-2008, 22:27
کسی نیست به داد ما برسه؟

****** من هک صدای اسپیکر و هدفون را انجام دادم ولی مشکل اصلی توی w950 صدای خیلی ضعیف front speaker است هر چند که به نظر من اون هک هم تغییری ایجاد نمیکنه به هر حال اگه لطف کنید در مورد هک front speaker اگه مطلبی هست بگید ممنون میشم********

MMD12
27-09-2008, 01:33
کسی نیست به داد ما برسه؟

****** من هک صدای اسپیکر و هدفون را انجام دادم ولی مشکل اصلی توی w950 صدای خیلی ضعیف front speaker است هر چند که به نظر من اون هک هم تغییری ایجاد نمیکنه به هر حال اگه لطف کنید در مورد هک front speaker اگه مطلبی هست بگید ممنون میشم********

دوست عزیز شما چندمین باره اینو میگی

حتما نیست که کسی چیزی نمیگه ...

اگه با هک اسپیکر مشکل داری خیلی راحت یه فورمت اینترنال مموری بکن میشه عین روز اول

موفق باشی

shahshahani
27-09-2008, 09:30
آقا اگه كسي يه راهي بلده همراه آهنگ بشه تو گوشي هاي uiq3 بازي كرد به ما هم ياد بده

سلام
فقط بازی هایی که خودشون آهنگ ندارن رو میشه این کار رو باهاش کرد.حتی اگه اول بازی بپرسه میخواین آهنگ داشته باشه و شما no بزنین هم نمیشه آهنگ گوش کنین.این در مورد رادیو هم صدق میکنه.
راهش هم اینه که آهنگ رو باز کنی بعد از task manager یا swiss manager بری و بازی رو بالا بیاری.
موفق باشی.

g.reza23
27-09-2008, 19:43
سلام
مشکل دارم با x_plore من گوشیم format disk کردم بعد خواستم که دوباره هک کنم دیگه برنامه ی x_plore داخل پوشه های c , d پوشه های لازمو نشون نمیده مثل (resurs,pravite,....( ؟
caps switch رو هم off می کنم بازم فایده نداشت /.
کمک کنید
ورژن x_plore1.22
caps switch 1.01

mohsentanha
27-09-2008, 20:55
سلام
مشکل دارم با x_plore من گوشیم format disk کردم بعد خواستم که دوباره هک کنم دیگه برنامه ی x_plore داخل پوشه های c , d پوشه های لازمو نشون نمیده مثل (resurs,pravite,....( ؟
کمک کنید
ورژن x_plore1.22
caps switch 1.01
ایکس پلورر رو باز کن:menu>tools>configurationحالا اون 3گزینهی اول رو تیک دار کن

sekke2008
28-09-2008, 11:37
سلام
کمک کنید
ورژن x_plore1.22
caps switch 1.01

:40:سلام دوست عزيز من هم اين مشكل رو داشتم (يه سوال و يه تجربه) و در صفحه 220 اگه ببينيد يكي به من جواب داد ولي جواب سوال من نبود چون من هم دقيقاً مشكل شمارو داشتم بد نيست اون صفحه رو هم ببيني:40:

Original Titan
28-09-2008, 12:04
سلام دوست عزيز من هم اين مشكل رو داشتم (يه سوال و يه تجربه) و در صفحه 220 اگه ببينيد يكي به من جواب داد ولي جواب سوال من نبود چون من هم دقيقاً مشكل شمارو داشتم بد نيست اون صفحه رو هم ببيني
شما بايد در قسمت تنظيمات X-plore تيك Show hidden files , show system files يا يه چيزي تو همين مايه ها را بزنيد تا پوشه هاي
سيستمي و هيدن گوشي را به شما نشون بده

armin_punisher6
28-09-2008, 12:41
[quote=H M R 0 0 7;2270150]ست هر روز آپديت مي شود[/

mehdi yari
28-09-2008, 20:50
اسکین Ipod Player برای واکمن 2

حسين جان خسته نباشي...
اين اسکين خيلي قشنگه ولي وقتي ريختمش متوجه شدم که اون نواره غلتکي که آهنگو عقب جلو ميکني وجود نداره ولي تو عکسش هست... تو همه‌ي p990 ها اينجوريه يا فقط من اين مشکلو دارم!؟