مشاهده نسخه کامل
: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
shahshahani
28-04-2008, 10:14
این هم 2 تا پک از آیکنهای گوشی iPhone برای P990
البته روی w950 و M600 هم تست شده و مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حسین خان کمککککک
گوشیم به فنا رفت....
اینو ریختم تو گوشیم دیگه volume گوشیم کار نمیکنه.
اگه برم تو واکمن این ارور رو میده:
Aplication Closed
Aplication :
EikAppUiServerThread
Reason code:
EIKON-DIALOG
Reason Number:
5
بعدش نوار پایین که آیکن باطری و آنتن و ... روشه غیب میشه و سیاه میشه ولی اگه با swiss واکمن رو ببندم میاد سر جاش ولی در کل بازم volume کار نمیکنه یعنی هر چی میزنم روش نمیره توش!!!!
در ضمن دیگه به فایل های سیستمی هم دسترسی ندارم گرچه هر بار سوئیچ رو آف میکنم
حالا میگی چی کار کنم:41:
کمککککککک:19::19::19:
دوستان عزيز به عنوان تاپيک دقت کنيد نوشته هک همان طور که از اسم تاپيک مشخصه اين کار ريسک داره و خطر اونم گردن خودتونه.البته اگه درست انجام بديد مشکلى پيش نمياد.
پس خواهشن هى نگيد ما اين را ريختيم تو گوشيمون فلان شد و... اگه احيانا با مشکل روبرو شديد ابتدا مستر ريست کنيد اگه فايده اى نداشت آپديت و اگه بازم مشکلتون حل نشد فلش.
اگه هى گلايه کنيد بچه ها انگيزه خودشونا براى فايل قرار دادن از دست ميدهند.
البته اميد وارم براى هيچ کسى از اين قبيل مشکل ها پيش نيايد.
موفق باشيد.
NimoOol.HD2
28-04-2008, 14:19
سلام
حسین جان آیکون های جدید رو ریختم . همش هم درست شد به جز tool که دیدم ماله تو هم تغییری نکرده .
ایول خیلی باهال بود
فقط یه سوال
حسین جون کدوم یکی از این دو تا کیبورد رو که گذاشتی رو بریزم ؟
Persian Keyboard by HMR007
یا
P1 Virtual Keyboard for P990 M600 W950.rar
کدومش ؟؟؟
amir_gamer
28-04-2008, 14:36
سلام،
اين هم آيكنهاي گوشي G700
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فايل هاي داخلش رو كپي كنيد توي C:\resource
ممنون... ولی اگه میشه این تم رو هم بزارید...خیلی قشنگه..بازم ممنون و خسته نباشید :11:
NimoOol.HD2
28-04-2008, 15:21
ببخشید دوباره پست می دم .
یه سوال فنی
حسین جان من می خوام میوزیک پلیرم که الان تبدیل شده به Walkman رو به حالت اولیه برگردونم ( فقط آیکون و اسمش ) چی کار کنم !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
NimoOol.HD2
28-04-2008, 15:33
حسین جون حق با تو بود . من ناشی گری کرده بودم بد فایل ها رو کپی کرده بودم .
خدا رو شکر
رفتم یه مرتبه از اول کپی کردم درست شد.
شاباش شاباش
( خدا من چقدر سوال می پرسم )
چرا این آیکون x-PLORE من نیست ( البته با شرتکات هست )
خدا خیرت بده
البته منظورم همه هست
دستتونم درد نکنه
cyrus_ln
28-04-2008, 15:46
خوب برا همین نزاشتمش دیگه.همینجوریش که من هکهای سالم رو میزارم اینجا بچه میگن مشکل داره حالا اگه اینو بزارم که دیگه هیچی....
کارت درسته:10:
بعضی وقتها کنجکاوی زیاد کار دست آدم میده
من خودم با منوی فارسی و این چیزا نمی تونم کار کنم گوشی که دستم میاد زبانش رو انگلیسی می کنم بی جهت ورداشتم اون فایلها رو ریختم و کلی هم دردسر کشیدم.
یه سئوال
من آیکونهای iphone رو ریختم رو گوشیم الان اگه بخوام آیکونهای g700 رو بریزم باید آیکونهای قبلی رو پاک کنم؟
یا فقط ریختن آیکونهای جدید کافیه؟
H M R 0 0 7
28-04-2008, 16:24
سلام حسین خان کمککککک
گوشیم به فنا رفت....
اینو ریختم تو گوشیم دیگه volume گوشیم کار نمیکنه.
اگه برم تو واکمن این ارور رو میده:
Aplication Closed
Aplication :
EikAppUiServerThread
Reason code:
EIKON-DIALOG
Reason Number:
5
بعدش نوار پایین که آیکن باطری و آنتن و ... روشه غیب میشه و سیاه میشه ولی اگه با swiss واکمن رو ببندم میاد سر جاش ولی در کل بازم volume کار نمیکنه یعنی هر چی میزنم روش نمیره توش!!!!
در ضمن دیگه به فایل های سیستمی هم دسترسی ندارم گرچه هر بار سوئیچ رو آف میکنم
حالا میگی چی کار کنم:41:
کمککککککک:19::19::19:
اي خدا. اخه من به شما چي بگم. :41:
بابا همه اينها تست شده و مشكلي نداره.حتما اشتباهي تو كارت بوده.من تمام اين هكها رو انجام دادم گوشيم اخ نگفته نميدونم چرا شما...
طبق معمول مستر ريست و شروع مجدد...
H M R 0 0 7
28-04-2008, 16:24
دوستان عزيز به عنوان تاپيک دقت کنيد نوشته هک همان طور که از اسم تاپيک مشخصه اين کار ريسک داره و خطر اونم گردن خودتونه.البته اگه درست انجام بديد مشکلى پيش نمياد.
پس خواهشن هى نگيد ما اين را ريختيم تو گوشيمون فلان شد و... اگه احيانا با مشکل روبرو شديد ابتدا مستر ريست کنيد اگه فايده اى نداشت آپديت و اگه بازم مشکلتون حل نشد فلش.
اگه هى گلايه کنيد بچه ها انگيزه خودشونا براى فايل قرار دادن از دست ميدهند.
البته اميد وارم براى هيچ کسى از اين قبيل مشکل ها پيش نيايد.
موفق باشيد.
:10::10::10::10:
قربون دهنت
H M R 0 0 7
28-04-2008, 16:26
سلام
حسین جان آیکون های جدید رو ریختم . همش هم درست شد به جز tool که دیدم ماله تو هم تغییری نکرده .
ایول خیلی باهال بود
فقط یه سوال
حسین جون کدوم یکی از این دو تا کیبورد رو که گذاشتی رو بریزم ؟
Persian Keyboard by HMR007
یا
P1 Virtual Keyboard for P990 M600 W950.rar
کدومش ؟؟؟
tools گوشي G700 همين شكليه ديگه :46: شبيه P990
من P1 Virtual Keyboard رو پيشنهاد ميكنم. وقتي نصبش كردي برو زبان پيشفرضش رو فارسي كن تا هر بار مجبور نباشي بري Setup و زيان فارسي رو انتخاب كني(كاري كه اول من ميكردم)
H M R 0 0 7
28-04-2008, 16:33
ممنون... ولی اگه میشه این تم رو هم بزارید...خیلی قشنگه..بازم ممنون و خسته نباشید :11:
متاسفانه تمش رو ندارم.اگه جايي ديدم حتما ميزارم.
ببخشید دوباره پست می دم .
یه سوال فنی
حسین جان من می خوام میوزیک پلیرم که الان تبدیل شده به Walkman رو به حالت اولیه برگردونم ( فقط آیکون و اسمش ) چی کار کنم !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موزيك پليرت شبيه واكمن شده ، نه واكمن:46: بايد قبلش يه بكاپ ميگرفتي.مال من هم عوضش شده وگرنه فايل اورجينالش رو ميزاشتم برات.
حسین جون حق با تو بود . من ناشی گری کرده بودم بد فایل ها رو کپی کرده بودم .
خدا رو شکر
رفتم یه مرتبه از اول کپی کردم درست شد.
شاباش شاباش
( خدا من چقدر سوال می پرسم )
چرا این آیکون x-PLORE من نیست ( البته با شرتکات هست )
خدا خیرت بده
البته منظورم همه هست
دستتونم درد نکنه
اگه جواب سوالتو ندادم يعني بلد نيستم :46:
من كه علامه دهر نيستم.مطمئن باش اگه بلد باشم ميگم
H M R 0 0 7
28-04-2008, 16:36
کارت درسته:10:
بعضی وقتها کنجکاوی زیاد کار دست آدم میده
من خودم با منوی فارسی و این چیزا نمی تونم کار کنم گوشی که دستم میاد زبانش رو انگلیسی می کنم بی جهت ورداشتم اون فایلها رو ریختم و کلی هم دردسر کشیدم.
یه سئوال
من آیکونهای iphone رو ریختم رو گوشیم الان اگه بخوام آیکونهای g700 رو بریزم باید آیکونهای قبلی رو پاک کنم؟
یا فقط ریختن آیکونهای جدید کافیه؟
البته سازندش گفته نسخه كامل و بدون مشكلش رو اماده كرده ولي هنوز رو نكرده تا بفهميم درسته با نه.
نميخواد پاك كني. همينا رو جايگزين اونا كن.اگه با Xplor كپي كني خودش ميگه كه ايا ميخواي overwrite بشه يا نه.تو هم بزن overwrite all
سلام،
اين هم آيكنهاي گوشي G700
فايل هاي داخلش رو كپي كنيد توي C:\resource
من اینارو واسه ام600 ریختم هیچ فرقی نکرد. آیکون های پی اس پی الان روش کار میکنه.
H M R 0 0 7
28-04-2008, 16:39
من اینارو واسه ام600 ریختم هیچ فرقی نکرد. آیکون های پی اس پی الان روش کار میکنه.
شما اول مطمئن بشيد كه جاي درستي كپي كرديد. بعد پيشنهاد ميكنم 2 با ري استارت كنيد گوشيتون رو.
شما اول مطمئن بشيد كه جاي درستي كپي كرديد. بعد پيشنهاد ميكنم 2 با ري استارت كنيد گوشيتون رو.
ادرس که مشخصه. هر کاری تا الان بوده انجام شده فقط این یکی هیچ تاثیری نمی زاره.
Mohammad
28-04-2008, 16:57
یکی دیگه از مواردی که از طریق هک UIQ امکانپذیر شده نصب Walkman 3.0 رویه P1 هست که دوستان اینجا می تونن ببینن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
H M R 0 0 7
28-04-2008, 17:08
یکی دیگه از مواردی که از طریق هک UIQ امکانپذیر شده نصب Walkman 3.0 رویه P1 هست که دوستان اینجا می تونن ببینن:
ممنون محمد جان ولي قبلا اينجا به طور كامل گزاشته شده :46:
پست شماره 208 WALKMAN Player 3.0 on SE P1i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad
28-04-2008, 18:02
ممنون حسین جان...متوجه نشده بودم.به هر حال من ورژن جدیدتر رو معرفی کردم...
H M R 0 0 7
28-04-2008, 18:11
ممنون حسین جان...متوجه نشده بودم.به هر حال من ورژن جدیدتر رو معرفی کردم...
خواهش ميكنم محمد جان.
ورژن جديد؟ پس اگه يه لطفي كني اينجا هم بزاريش با اسكرين شات خيلي خوب ميشه.:46:
Mohammad
28-04-2008, 18:32
خواهش می کنم...
همونطور که می دونی چون فقط بر روی P1 قابل نصب هست به نظر من بهتر در کلوپ P1 ادامه پیدا کنه و اینجا مطرح نشه تا دوستان دچار اشتباه نشن ضمن اینکه تغییراتش فکر نمی کنم خیلی چشم گیر باشه...خودم الان می خوام امتحان کنم...اگه دیدم چشم گیر حتما با اسکرین شات معرفی میکنم...ممنونم حسین جان
H M R 0 0 7
28-04-2008, 19:03
خواهش می کنم...
همونطور که می دونی چون فقط بر روی P1 قابل نصب هست به نظر من بهتر در کلوپ P1 ادامه پیدا کنه و اینجا مطرح نشه تا دوستان دچار اشتباه نشن ضمن اینکه تغییراتش فکر نمی کنم خیلی چشم گیر باشه...خودم الان می خوام امتحان کنم...اگه دیدم چشم گیر حتما با اسکرین شات معرفی میکنم...ممنونم حسین جان
مثل اينكه دوستانمون رو دست كم گرفتي :46: اگه بهشون بگي فقط رو P1 نصب ميشه ديگه دليلي نيست كه رو گوشي ديگه نصب كنن.اگه هم نصب كنن عواقبش پاي خودشونه!
ضمن اينكه اين تاپيك جامع براي هك UIQ3 هستش.بهتره اينجا هم معرفي بشه.:46:
به هر حال ممنون
Mohammad
28-04-2008, 20:23
درسته حسین جان ولی اینجا یه تاپیک کلی هست و موضوع مورد بحث ما مختص P1...به هر حال من لینک تاپیک و مشخصا پست رو دادم.اگه می خواین و لازم می دونید تا پست رو بطور کامل اینجا هم قرار بدم.:20:
برنامه رو چک کردم...هیچ تغییری احساس نکردم.:41:
H M R 0 0 7
29-04-2008, 22:46
آیکنهای Sticker گوشی آیفون برای P990
البته این آیکنها به همه گوشی ها UIQ میخوره فقط ممکنه در بعضی هاشون کامل عوض نشه.
H M R 0 0 7
29-04-2008, 23:00
افکتهای بک گراند برای واکمن پلیر گوشی W960
زیاد نمیتونم توضیح بدم.چون خودم تست نکردم.ولی چیزی که معلومه اینه که مثل بقیه هکها همش کپی کردنیه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad
30-04-2008, 00:22
حسین جان این افکت ها رو که خودش داره...چیزی اضافه تر از اوناست؟
پلیر W960 رو که روی P1 نصب کردم اینارو داره.
NimoOol.HD2
30-04-2008, 10:37
زیاد نمیتونم توضیح بدم.چون خودم تست نکردم.ولی چیزی که معلومه اینه که مثل بقیه هکها همش کپی کردنیه!
سلام حسین جون یادته که من گوشیم خراب بود ولی یه فایلی بود که نوشته بود Walkman اون رو که باز می کنم 4تایی افکت برای مدیا پلیر مثل اینا که گذاشتی داره ولی اون میوزیک پلیری که اصلیه گوشی هست هیچی نداره ؟ !!
برای یکی دیگه گوشیشو هک کردم همچین چیزی توش نبود . می خواستم ببینم شما همچین چیزی دارید یا نه ؟؟
H M R 0 0 7
30-04-2008, 16:48
حسین جان این افکت ها رو که خودش داره...چیزی اضافه تر از اوناست؟
پلیر W960 رو که روی P1 نصب کردم اینارو داره.
نه اين مخصوص پلير گوشي W960 هست و براي واكمن 3 كه روي P1 نصب ميشه نيست:46:
H M R 0 0 7
30-04-2008, 16:49
سلام حسین جون یادته که من گوشیم خراب بود ولی یه فایلی بود که نوشته بود Walkman اون رو که باز می کنم 4تایی افکت برای مدیا پلیر مثل اینا که گذاشتی داره ولی اون میوزیک پلیری که اصلیه گوشی هست هیچی نداره ؟ !!
برای یکی دیگه گوشیشو هک کردم همچین چیزی توش نبود . می خواستم ببینم شما همچین چیزی دارید یا نه ؟؟
خوب اين واكمني كه نصب ميكني روي پلير خود گوشي كه جايگزين نميشه.خودش به عنوان يك برنامه جدا ميره توي برنامه ها.
پارازيت: بريد قسمت بازي هاي UIQ3 چند تا بازي توپ گزاشتم :27:
afshin110
30-04-2008, 18:11
من با مجموعه XBOX تمام آيكنهاي گوشيمو (p900) عوض كردم غير از آيكني كه در حالت فليپ بسته در سمت راست قرار دارد (Today, My Shortcots) لطفا بگيد چكار كنم چون نماي بدي داره:19:
vahid_jam2
30-04-2008, 22:31
خوب اين واكمني كه نصب ميكني روي پلير خود گوشي كه جايگزين نميشه.خودش به عنوان يك برنامه جدا ميره توي برنامه ها.
پارازيت: بريد قسمت بازي هاي UIQ3 چند تا بازي توپ گزاشتم :27:
اين بازيا رو كجا گذاشتي؟
يعني من تو اين سايت جايي به اسمه بازي هاي UIQ3 نديدم:31:
mehdi_vsgh
01-05-2008, 07:22
اين بازيا رو كجا گذاشتي؟
برو صفحات آخرش میبینش!!!
Ahoraazda
01-05-2008, 10:57
این هم از نسخه 3 واکمن که روی گوشی W960 هستش.
لطفا قبل از نصب به این نکات کاملا توجه کنید:
1-این نسخه فقط و فقط روی P1 کار میکنه و روی گوشی های دیگه به هیچ وجه توصیه نمییشه حتی W950
2-اگه قبلا نسخه 2 واکمن رو نصب کردید باید پاکش کنید و دوباره این نسخه 3 رو نصب کنید.
برای پاک کردن هم این فایلهای رو باید از روی گوشی حذف کنید:
private\10003a3f\import\Apps :WalkmanPlayer_reg.rsc
private\10202be9 :200011FD.txt
private\200011FD :all_aa.png & backup_registration.xml & default_aa.png & unknown_aa.png
private\200011FD\default :images_skt.png & playview_skt.xml
resource\Apps :MetaDatabase.RSC & MRAnimation.mbm & WalkmanPlayer.mbm & WalkmanPlayer.RSC & WalkmanPlayer_loc.RSC & WalkmanPlayerAppIcon.mbm
resource\Plugins : WPSPlaybackIconsLIB.RSC
resource\WPSPlaybackIconsLIB : WPSPlaybackIconsLIB.mbm & WPSPlaybackIconsLIBres.RSC
shared\kastor delete the whole folder
sys\bin : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL
sys\hash : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL
باز هم میگم به دلیل اینکه این واکمن نیاز زیادی به رم گوشی داره فقط روی P1 اجرا میشه.
آقا دمت گرم !
از دست موزیک پلیر سادهp1 راحت شدم:8:
NimoOol.HD2
01-05-2008, 13:06
اين بازيا رو كجا گذاشتي؟
بفرما فقط یه صفحه مونده به آخریه برو که پست های حسین جون گل اونجا هست .
این گوشیه که توی امضات هست چیه ؟
کسی چیز جدیدی نداره ؟؟
punisher 007
01-05-2008, 15:49
بالاخره افزایش صدای گوشی های UIQ3 ممکن شد البته فقط با هندزفری
ساخته شده توسط SWmail
روش کار:
1-فایل منجر X-plore را باز کرده و مطابق با عکس زیر به مسیر C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
برین و فایل مشخص شده رو روی مموری کارت کپی کنید.
2-گوشی را در حالت File Transfer به PC وصل کرده و توسط se_sound_patcher.exe که در لینک زیر قرار داره طبق تصویر زیر اونو Patch کنید و بعد بوسیله ی X-Plore در همان مسیر بالا Overwrite کنین.
در ضمن فایل Backup هم با پسوند bak ساخته میشه که از اون نگهداری کنین و در صورت لزوم پسوند را به cre تغییر داده و جایگزین کنین.
3-گوشی را Restart کنید.
برای اینکه تاثیرش رو ببینین بهتره قبل از اینکه فایل جدید رو جایگزین کنین هندزفری گوشیتون رو وصل کنین و به مدیاپلیر رفته و یک آهنگ رو در بالاترین صدا گوش کنین
بعد همون طور که هندزفری تو گوشتونه فایل جدید رو جایگزین کنین و بعد گوشی رو ریست کنین و دوباره همون آهنگ قبلی رو باز هم در بالاترین صدا گوش کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره مواظب گوش هاتون باشین چون اگه بی خبر صداش در بیاد تا چند لحظه ای تو شوک قرار میگیرین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم از کاربر ® AMIN از سایت سیمبیان به خاطر قرار دادن این توضیحات کامل به همراه عکس تشکر میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
freezmobile.com
توجه : من خودم تست كردم خيلي كم تغيير كرده بود ولي با Coreplayer1.2 گوشام كر شد!!!! البته بايد Equalizer را كمي دستكاري كنيد
punisher 007
01-05-2008, 15:54
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبفرما فقط یه صفحه مونده به آخریه برو که پست های حسین جون گل اونجا هست .
کسی چیز جدیدی نداره ؟؟
امضاش تغيير كرده!
mehdi_vsgh
01-05-2008, 16:22
بفرما فقط یه صفحه مونده به آخریه برو که پست های حسین جون گل اونجا هست .
کسی چیز جدیدی نداره ؟؟
فکر کنم گوشیش
m600
باشه
NimoOol.HD2
01-05-2008, 18:56
ساخته شده توسط SWmail
روش کار:
1-فایل منجر X-plore را باز کرده و مطابق با عکس زیر به مسیر C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
برین و فایل مشخص شده رو روی مموری کارت کپی کنید.
2-گوشی را در حالت File Transfer به PC وصل کرده و توسط se_sound_patcher.exe که در لینک زیر قرار داره طبق تصویر زیر اونو Patch کنید و بعد بوسیله ی X-Plore در همان مسیر بالا Overwrite کنین.
در ضمن فایل Backup هم با پسوند bak ساخته میشه که از اون نگهداری کنین و در صورت لزوم پسوند را به cre تغییر داده و جایگزین کنین.
3-گوشی را Restart کنید.
برای اینکه تاثیرش رو ببینین بهتره قبل از اینکه فایل جدید رو جایگزین کنین هندزفری گوشیتون رو وصل کنین و به مدیاپلیر رفته و یک آهنگ رو در بالاترین صدا گوش کنین
بعد همون طور که هندزفری تو گوشتونه فایل جدید رو جایگزین کنین و بعد گوشی رو ریست کنین و دوباره همون آهنگ قبلی رو باز هم در بالاترین صدا گوش کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره مواظب گوش هاتون باشین چون اگه بی خبر صداش در بیاد تا چند لحظه ای تو شوک قرار میگیرین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم از کاربر ® AMIN از سایت سیمبیان به خاطر قرار دادن این توضیحات کامل به همراه عکس تشکر میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
freezmobile.com
توجه : من خودم تست كردم خيلي كم تغيير كرده بود ولي با Coreplayer1.2 گوشام كر شد!!!! البته بايد Equalizer را كمي دستكاري كنيد
چون این دیدم خوب چیزیه توی پرشینگیگم آپلودش کردم :
اینم لینک مستقیمش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]''Se_Uiq3_Sound_Mod_lite%20P30World.rar
H M R 0 0 7
01-05-2008, 21:23
ممنون punisher جان .خیلی عالی بود. من گوشام کر شد!!!
ويرايش:
ورژن جديد هم اومد كه روي گوشي هاي بيشتري كار ميكنه و همچنين HPM-82 هم ساپورت ميكنه:
1.2 HPM-82 support; Support for more phones.
ويرايش:دوستاني كه فايل 1020867a.cre رو توي گوشيشون نتونستن پيدا كنن ، مي تونن از اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فايل آماده شده براي گوشيشون رو بگيرن.
hossein_2006_a
02-05-2008, 00:17
به امید روزی که صدای بیرونی رو زیاد کنیم !:27:
:10:
punisher 007
02-05-2008, 07:51
سلام
15 لوگو برای system info
هر کدام ار فایلی را که می خواهید به systemlogo.mbm تغییر نام دهید و سپس در c:\resource\apps کپی کنید.
با تشكر از saaji درfreezmobile.com
فونت اصلی p1 رو میخواستم چون keyboard p1 رو نصب کردم وقتی شیفت رو میگیرم بعضی از کراکتر ها خوب نشون داده نمیشه.
parsidanlod
02-05-2008, 09:41
سلام وخسته نباشيد خدمته تمام كاربران و مديران و آقا حسين كه تركونده اينجارو:40:
اكثر برنامه هاي درستن و كار ميكنن فقط من توكفه اين واكمن2 موندم application couldn't be started ميده!:41:
و آيكونش هم ناشناخته هست من تو C همه فايل هارو كپي كردم چرا نشد؟
خب گوشیمو آپدیت کردم. . .مشخصاتش ایناست...آخرین فریمور هست اگه نیست...لینک آخرینشو میذارید دوستان:
phone: CXC162037 R9GA001
CDA: CDA162007/1 R6E28
.
دوستان از همتون ممنونم، به ویژه آقا حسین گل. . .واکمن2 توپه. . .بک گراند براش نیست مثل واکمن 3.!؟
mehdi_vsgh
02-05-2008, 10:29
آقا من ناچارا باید گوشیم را فرمت میکردم
الان که دارم دوباره هک میکنم برنامه CapsSwitch را که اجرا میکنم میگه که فلان فایل را کپی کن!!
من اونو کپی کردم تو sys/bin
ولی بازم موقع اجرا این پیغام میده
چه کار کنم؟؟؟؟
H M R 0 0 7
02-05-2008, 11:38
فونت اصلی p1 رو میخواستم چون keyboard p1 رو نصب کردم وقتی شیفت رو میگیرم بعضی از کراکتر ها خوب نشون داده نمیشه.
فونت اصلی P1 و فونت Fix شده:
parsidanlod
02-05-2008, 11:55
حسين جان چي شد نمي دوني چرا واكمن من اجرا نميشه؟
فونت اصلی P1 و فونت Fix شده:
حسين جان دستت درد نکنه.فقط اگه يک توضيح کامل بدى ممنون ميشم.اين fix جدا از فونت هاى p1 هست؟کدومشون بهتر و قشنگ ترند؟طريقه نصب مثل بقيه فونت ها هست؟يعنى توى ممورى کارت؟
ساخته شده توسط SWmail
ممنون.
واقعا عالى بود.
فقط ۳۰ تومن گذاشتى روى دستمون.مجبورم کردى فردا برم يک عدد هدفون حرفه اى CRIΞΛTIVIΞ بخرم.
Sasan Info
02-05-2008, 12:13
این هم از نسخه 3 واکمن که روی گوشی W960 هستش.
لطفا قبل از نصب به این نکات کاملا توجه کنید:
1-این نسخه فقط و فقط روی P1 کار میکنه و روی گوشی های دیگه به هیچ وجه توصیه نمییشه حتی W950
2-اگه قبلا نسخه 2 واکمن رو نصب کردید باید پاکش کنید و دوباره این نسخه 3 رو نصب کنید.
برای پاک کردن هم این فایلهای رو باید از روی گوشی حذف کنید:
private\10003a3f\import\Apps :WalkmanPlayer_reg.rsc
private\10202be9 :200011FD.txt
private\200011FD :all_aa.png & backup_registration.xml & default_aa.png & unknown_aa.png
private\200011FD\default :images_skt.png & playview_skt.xml
resource\Apps :MetaDatabase.RSC & MRAnimation.mbm & WalkmanPlayer.mbm & WalkmanPlayer.RSC & WalkmanPlayer_loc.RSC & WalkmanPlayerAppIcon.mbm
resource\Plugins : WPSPlaybackIconsLIB.RSC
resource\WPSPlaybackIconsLIB : WPSPlaybackIconsLIB.mbm & WPSPlaybackIconsLIBres.RSC
shared\kastor delete the whole folder
sys\bin : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL
sys\hash : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL
باز هم میگم به دلیل اینکه این واکمن نیاز زیادی به رم گوشی داره فقط روی P1 اجرا میشه.
حسین جان چرا فقط روی p1 اجرا بشه
یعنی حتی رو w950 هم اجرا نمیشن؟
اینا چی؟ اینا هم نباید بشن؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم دليلش را گفتند که چرا اجرا نميشه.
به دليل اينکه اين برنامه به حافظه رم بالايي احتياج داره.و رم p1 بيشتر از w950 p990 m600 هست.(۲ برابر)
amirkhan_20e20
02-05-2008, 12:50
آقا من یه سوال داشتم . اگه واکمن 2 رو نصب کنم چه قابلیتی اضافه میشه ؟ مثلا یه فرمت جدید بخونه یا فقط شکلش عوض میشه ؟
H M R 0 0 7
02-05-2008, 14:03
سلام ساسان جان. همونطور که علی گفت:
به دليل اينکه اين برنامه به حافظه رم بالايي احتياج داره.و رم p1 بيشتر از w950 p990 m600 هست.(۲ برابر)
آقا من یه سوال داشتم . اگه واکمن 2 رو نصب کنم چه قابلیتی اضافه میشه ؟ مثلا یه فرمت جدید بخونه یا فقط شکلش عوض میشه ؟
نه هیچ تغییری توی پشتیبانی ااز فرمتهای ایجاد نمیشه.
د رحقیقت یک برنامه جدا از پلیر گوشی نصب میشه که همون واکمن پلیر 2 هست.با تمام امکانات واکمن 2 . اگه گوشی W950 رو دیده باشید متوجه میشید.
H M R 0 0 7
02-05-2008, 16:04
H M R 0 0 7
02-05-2008, 17:25
دوستان برای بار چندم میگم اینجا فقط مشکلات مربوط به هک Uiq رو مطرح کنن و از مطرح کردن مشکلات گوشیشون مانند فلش کردم و آپدیت کردن و.. خودداری کنن در غیر اینصورت پستهاشون حذف میشه.
Original Titan
02-05-2008, 17:27
ممنون punisher جان .خیلی عالی بود. من گوشام کر شد!!!
اینم از فایل ضمیمش:
مطمئني كه صداش بيشتر شد؟
من كه چيزي نفهميدم!
H M R 0 0 7
02-05-2008, 17:43
مطمئني كه صداش بيشتر شد؟
من كه چيزي نفهميدم!
آره حداقل دوبرابر شده. یکبار گوشیتو ریستارت کن:46:
Original Titan
02-05-2008, 17:48
بابا بعد از اين همه وقت من نمي دونم كه بايد گوشي را ري استارت كنم؟
تازه اين آقاي Punisher نوشته كه يه فايل back up هم درست ميشه
كجا درست ميشه؟
من كه چيزي نديدم
شايد هم واسه w950 كار نمي كنه
تازه خودش هم بنده خدا وشته خيلي كم...من كه فكر كنم تلقيني باشه!!
راستي من توي Core player امتحانش نكردم!!
تو منظورت تو Core player هست؟ اونجا صداش دو برابر شد؟
NimoOol.HD2
02-05-2008, 18:02
كجا درست ميشه؟
من كه چيزي نديدم
منم این فایله بک آپشو ندیدم ولی اگه بری توی core player ، صدای گوشی و صدای خود core player رو تا ته زریاد کنی و equalizer رو دست کاری کنی مثلا بزاری روی Mega Bass تا آخر نمیشه صدا رو پر کنی . هم گوشیت کر میشه ، هم خودت
NimoOol.HD2
02-05-2008, 18:04
سلام
15 لوگو برای system info
هر کدام ار فایلی را که می خواهید به systemlogo.mbm تغییر نام دهید و سپس در c:\resource\apps کپی کنید.
با تشكر از saaji درfreezmobile.com
[/CENTER]
دوست عزیز اگه می تونید کاری کنید که این لوگو رو بشه عوض کنی به P990i آخه به یکی نشون می دی ، می خنده میگه تازه گوشیشو کرده مثل من ! بکنش P990 !
كجا درست ميشه؟
من كه چيزي نديدم
فایل back up توی مموری ایجاد میشه.
برای من که واقعا تغییر کرد حتی با خود پلیر گوشی.با core player هم دیگه نگو.
خیلی عالی شده.:8:
H M R 0 0 7
02-05-2008, 18:21
كجا درست ميشه؟
من كه چيزي نديدم
نه بابا. طرفی که اینکارو کرده کلی زحمت کشیده.خیلی هم خوب کار میکنه.ربطی هم به Core Player نداره. همه جا تاثیرش رو میزاره.:8:
navid_21837
02-05-2008, 18:28
كجا درست ميشه؟
من كه چيزي نديدم
دوست عزیز، تا وقتی که فایل .bak ساخته نشه، درایور صدات آپدیت نشده! شما فایل 1020867a.cre و نرم افزار se_sound_patcher.exe رو توی یک پوشه قرار بده، بعدش Patch کن. این برنامه یکم با آدرس دهی مشکل داره. یه کم سعی کن، موفق میشی...
mehdi_vsgh
02-05-2008, 18:41
سلام
اقا من مشکلم حل شد
ولی یه چیزی
کسی اینجا با w950 هست که کیبورد p1 را گرفته باشه؟؟
برا من با خیلی از حروفش مشکل داره به خصوص «ی»
مربع نشون میده وقتی تایپ میکنم!!!
چرا؟؟؟؟
nakhordemast
02-05-2008, 19:21
:41:آقایون مرسی چه تاپیک پر باری شد
روی 990 چه ورژنی از واکمن میشه نصب کرد؟ اصلا میشه واکمن پلیر روش نصب کرد.
دهنمون صاف شد از دسا این پلیر مسخره 990:41:
سلام
اقا من مشکلم حل شد
ولی یه چیزی
چرا؟؟؟؟
وقتی میخوای ی بنویسی ، اگه شیفت ی تایپ کنی دیگه مربع نمیشه.
H M R 0 0 7
02-05-2008, 20:17
وقتی میخوای ی بنویسی ، اگه شیفت ی تایپ کنی دیگه مربع نمیشه.
سلام
اقا من مشکلم حل شد
ولی یه چیزی
چرا؟؟؟؟
فونتهای P1 رو که توی پست 295 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گزاشتم به جای فونتهاتون جایگزین کنید حل میشه :46:
:41:آقایون مرسی چه تاپیک پر باری شد
روی 990 چه ورژنی از واکمن میشه نصب کرد؟ اصلا میشه واکمن پلیر روش نصب کرد.
دهنمون صاف شد از دسا این پلیر مسخره 990:41:
واکمن پلیر 2
90% هکهای این تاپیک برای برای P990 هم هست.
من مراحل رو انجام دادم ولی فقط پوشه
c:\resource
c:\system
رو باز میکنم و
sys
private
باز نمیشه
مشکل رو نمیدوم کجاست
mehdi_vsgh
02-05-2008, 20:48
فونتهای P1 رو که توی پست 295 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گزاشتم به جای فونتهاتون جایگزین کنید حل میشه :46:
واکمن پلیر 2
حسین جون اگه تو رو نداشتم چه کار میکردیم من؟؟؟
دمت گرم درست شد!!!
vahid_jam2
02-05-2008, 22:15
من مراحل رو انجام دادم ولی فقط پوشه
c:\resource
c:\system
رو باز میکنم و
sys
private
باز نمیشه
مشکل رو نمیدوم کجاست
دوسته عزيز دليله باز نشدنه Sys و private اينه كه بايد در cap switch بري switch رو off كني:11:
vahid_jam2
02-05-2008, 22:20
تكراري اومد
vahid_jam2
02-05-2008, 22:28
تكراري اومد
nakhordemast
02-05-2008, 23:51
واکمن پلیر 2
مرسی واقعا راهنمایی هات خوبه.
من چند صفحه قبل رو ورق زدم ولی واکمن 2 رو ندیدم. اگر نیست برام بذارید لطفا :10:
Sasan Info
03-05-2008, 00:38
از همگی شما بابت جواب دادنتون ممنونم
ببینم اگه فقط اسکینش شبیه واکمن 3 بشه هم اشکالی نداره
اگر هم اصلا نمیشه که بیخیال
راستی نمیشه منو رو تغییر حالت داد
یعنی یه حالت دیگه غیر از این حالت ماتریسی؟
آخه خیلی تکراری و خسته کنندست
در ضمن من تعریف پچ xbox360 رو زیاد شنیدم
به نظرم چیز جالبی باشه
اما هر چی گشتم پیدا نکردم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
اگر هم پچ هایی که به نظرتون قشنگه بهم بگین بازم ممنون میشم
سلام من تازه پی 990 گرفتم و اینجا رو دیدم و خواستم هکش کنم اما مشکل داشتم من همه کار ها رو انجام دادم اما مثلا ماله من com5 بود پس گفتم ادیت نمی خواد و 1.py رو توی c:\ کپی کردم و وقتی توی cmd می زد:
c:\ is not recognized az an internal or external commend,
operable program or batch file
منظور شما از c:\ ماله کامپیوتر یا نه ماله گوشی؟
ببخشید سوالای احمقانه می پرسم بالاخره بار اولمه از این مدل گوشی ها می خرم زیاد وارد نیستم
خواهشا یکی راهنمایی کنه در این قسمت!!
shahshahani
03-05-2008, 08:00
سلام من تازه پی 990 گرفتم و اینجا رو دیدم و خواستم هکش کنم اما مشکل داشتم من همه کار ها رو انجام دادم اما مثلا ماله من com5 بود پس گفتم ادیت نمی خواد و 1.py رو توی c:\ کپی کردم و وقتی توی cmd می زد:
c:\ is not recognized az an internal or external commend,
منظور شما از c:\ ماله کامپیوتر یا نه ماله گوشی؟
ببخشید سوالای احمقانه می پرسم بالاخره بار اولمه از این مدل گوشی ها می خرم زیاد وارد نیستم
خواهشا یکی راهنمایی کنه در این قسمت!!
منظور روی کامپیوتر هست نه گوشی.لازم نیست حتما روی c کپی کنی همون رو دسکتاپ هم باشه کافیه.
H M R 0 0 7
03-05-2008, 08:23
از همگی شما بابت جواب دادنتون ممنونم
ببینم اگه فقط اسکینش شبیه واکمن 3 بشه هم اشکالی نداره
اگر هم اصلا نمیشه که بیخیال
راستی نمیشه منو رو تغییر حالت داد
یعنی یه حالت دیگه غیر از این حالت ماتریسی؟
آخه خیلی تکراری و خسته کنندست
در ضمن من تعریف پچ xbox360 رو زیاد شنیدم
به نظرم چیز جالبی باشه
اما هر چی گشتم پیدا نکردم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
اگر هم پچ هایی که به نظرتون قشنگه بهم بگین بازم ممنون میشم
سلام ساسان جان، هنوز اين هك كه گفتي نيومده.
فكر كنم گوشيت W950 باشه،واكمن3 رو بي خيال شو.من اين هك ها رو بهت پيشنهاد ميكنم:
افزایش صدای گوشی های UIQ3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تقريبا دو برابر!
پك Xbox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آیکنهای آیفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پك آيكنهاي مشكي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كيبورد P1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با قبيليت تايپ فارسي
دیگر نیازی به ساین کردن ندارید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
G700 Icons For Other UIQ3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
H M R 0 0 7
03-05-2008, 08:31
مرسی واقعا راهنمایی هات خوبه.
من چند صفحه قبل رو ورق زدم ولی واکمن 2 رو ندیدم. اگر نیست برام بذارید لطفا :10:
WALKMAN 2.0 mod for P1,M600,P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Original Titan
03-05-2008, 09:56
جون حسين نگو دو برابر
آدم حرصش ميگيره
nakhordemast
03-05-2008, 11:20
WALKMAN 2.0 mod for P1,M600,P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعا ممنون. :46::10::8:
منظور روی کامپیوتر هست نه گوشی.لازم نیست حتما روی c کپی کنی همون رو دسکتاپ هم باشه کافیه.
خوب من همین کارو می کنم اما همون ارروری که گفتم می ده مشکل از کجاست نکنه باید اپدیت کنم
راستی من گفتم تازه گرفتم حتی اپدیت هم بلد نیستم
NimoOol.HD2
03-05-2008, 12:42
خوب من همین کارو می کنم اما همون ارروری که گفتم می ده مشکل از کجاست نکنه باید اپدیت کنم
دوست عزیز تو اول اون دو تا عدد رو بکن 4 و 5 . بعدش سیو کن توی C مثلا ، تا راخت تر باشی ، ( البته فرمت سیو رو بزار روی all files و آخرش پسوند py ؤ و بزار . بعدش توی Cmd تایپ کن
C:\1.PY
درست میشه میره پی کارش
shahshahani
03-05-2008, 13:06
برای آپدیت بیا کلوپ P990 اونجا اساتید در خدمتتون هستن.
punisher 007
03-05-2008, 13:24
جون حسين نگو دو برابر
آدم حرصش ميگيره
لطفا بيخودي پست نديد:10:
punisher 007
03-05-2008, 13:34
منبع : freezmobile.com
خوب دوستان اول اهداف این کار رو بگم:
1- تغییر CDA و استفاده از فریم ور های مخصوص مناطق مختلف(که بهترینش generic world ها هستن و آخرین فریم ور ها برای اون ها )
2- تغییر CDA توی گوشی فریم ور شما را یک ورژن پایین تر از آخرین ورژن نشون میده و با این کار حتی اگر گوشی شما آخرین ورژن فریم ور رو هم داشته باشه دوباره میتونین آپدیت کنین و از فلش کردن بی نیاز میشین !
خوب برای این کار نیاز به برنامه xs++ دارین که از لینک زیر یا از پست زیر دانلود کنید :
Download
وارد پوشه بشین و فایل xs++ رو باز کنین !
گزینه smart phone conecct رو مطابق شکل زیر تیک بزنین !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا دکمه conecct رو بزنین و طبق گفته برنامه:
1 گوشی رو خاموش کنین
2 دکمه c رو نگه دارین
3 کابل رو وصل کنین به گوشی
(درست مثل عملیاتی که موقع آپدیت انجام میدیم )
حالا صبر کنین تا برنامه به شما پیغام ready for operation رو بده بعد دکمه c رو رها کنین.
وارد قسمت flash بشین.
حالا از نوار مربوط CDA مورد نظرتون پیدا کنید.
دکمه run script رو بزنین و صبر کنین عملیات انجام بشه !
کار تمومه!
گوشی رو جدا کنین ! و روشن کنید.
موفق باشين.
punisher 007
03-05-2008, 13:35
vahid_jam2
فكر كنم پست 335 به دردت بخوره
ما اینجا بوق تشریف داریم بابا یکی جواب ما رو بده کسی توی cmd به اررور c:\ is not recognized az an internal or external commend,
برخورد نکرده
حسین جان شما توی پست اول گفتید که com13 اما ماله من همون com5 تغییر ندم؟!!!!!؟!!!!؟!!!
punisher 007
03-05-2008, 14:03
ما اینجا بوق تشریف داریم بابا یکی جواب ما رو بده کسی توی cmd به اررور c:\ is not recognized az an internal or external commend,
برخورد نکرده
حسین جان شما توی پست اول گفتید که com13 اما ماله من همون com5 تغییر ندم؟!!!!!؟!!!!؟!!!
شما اينو بذار باشه :10::
ser = serial.Serial(4) # I have COM5
شما اينو بذار باشه :10::
ser = serial.Serial(4) # I have COM5
خوب اینکارو کردم اصلا فایل اغییر ندادم اما اصلا توی cmd کار نمی کنه میشه بگید برای شماها که کار کرده چی نوشت توی cmd
punisher 007
03-05-2008, 14:35
خوب اینکارو کردم اصلا فایل اغییر ندادم اما اصلا توی cmd کار نمی کنه میشه بگید برای شماها که کار کرده چی نوشت توی cmd
نميدونم بلدي با dos كار كني؟ فرض كن پوشت تو اين مسيره:
D:
بعد :
در dos ميزني
zlob نام پو شه است
:D
cd zlob
name.py
name نام فايل است
punisher 007
03-05-2008, 14:37
با سلام
این هم پک شامل تم و تغییر آی...ها و همچنین یک فونت زیبا
بعد از اینکه فایلها رو از حالت فشرده خارج کردید طبق پوشه بندی که تنظیم شده، در درایو C و D ی گوشی خودتون کپی کنید.
موفق باشید
اين عكسش
اين هم پك
با تشكر از navid در freezmobile
punisher 007
03-05-2008, 14:52
نميدونم بلدي با dos كار كني؟ فرض كن پوشت تو اين مسيره:
D:
بعد :
در dos ميزني
zlob نام پو شه است
:D
cd zlob
name.py
name نام فايل است
و حالا اين پيغامو ميده:
close
End+Exit
همانطور كه حسين جان در پست يك گفت
شايد pcsuit شما نصب نيست؟
با سلام
این هم پک شامل تم و تغییر آی...ها و همچنین یک فونت زیبا
بعد از اینکه فایلها رو از حالت فشرده خارج کردید طبق پوشه بندی که تنظیم شده، در درایو C و D ی گوشی خودتون کپی کنید.
موفق باشید
اين عكسش
اين هم پك
با تشكر از navid در freezmobile
با اجازت عکس را یک جای دیگه آپلود کردم که بچه ها برای دیدنش راحت باشند.:10:
punisher 007
03-05-2008, 15:36
با اجازت عکس را یک جای دیگه آپلود کردم که بچه ها برای دیدنش راحت باشند.:10:
عزيز اجازه لازم نيست هر كاري دلت خواست بكن:10:
[CENTER]منبع : [COLOR=Lime]freezmobile.com
خوب دوستان اول اهداف این کار رو بگم:
1- تغییر CDA و استفاده از فریم ور های مخصوص مناطق مختلف(که بهترینش generic world ها هستن و آخرین فریم ور ها برای اون ها )
2- تغییر CDA توی گوشی فریم ور شما را یک ورژن پایین تر از آخرین ورژن نشون میده و با این کار حتی اگر گوشی شما آخرین ورژن فریم ور رو هم داشته باشه دوباره میتونین آپدیت کنین و از فلش کردن بی نیاز میشین !
دستتون درد نکنه.
حسین جان اگه زحمت ضمیمه کردن این را هم بکشی عالی یه.
NimoOol.HD2
03-05-2008, 17:40
دستتون درد نکنه.
حسین جان اگه ضحمت ضمیمه کردن این را هم بکشی عالی یه.
عزیزم ، زحمت اینجوریه نه اینوجوری ضحمت !!!
حسین جون این رو یه بار توی انجمن p990 گذاشت ، فکر نکنم دیگه بزاره آخه 10MG هست .
ضمنا Punisher جون ممنون از زحمات شما .
punisher 007
03-05-2008, 17:54
حسین جون این رو یه بار توی انجمن p990 گذاشت ، فکر نکنم دیگه بزاره آخه 10MG هست .
خواهش ميكنم:11:
punisher 007
03-05-2008, 18:22
نميدونم كار درستي ميكنم يا نه اما فايل هاي آپديت را از سايت ديگه گرفتم و در اين جا لينك اون سايتو ميذارم
H M R 0 0 7
03-05-2008, 18:24
دستتون درد نکنه.
حسین جان اگه ضحمت ضمیمه کردن این را هم بکشی عالی یه.
برنامه++XS رو قبلا دوستان توي تاپيكهاي ديگه گزاشتن.
آه يادم اومد قبلاخودم تو پرشين گيگ با لينك مستقيم آپلود كردم. بفرمايين:
قسمت اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمت دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمت سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمت چهارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمت پنجم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به 5 قسمت تبديلش كردم كه راحتتر دانلود كنيد.هر كدومش تقريبا 2 مگابايته
cyrus_ln
03-05-2008, 20:02
دوستان فایل readme که همراه Sony Ericsson UIQ3-smartphones sound mod lite
هست رو خوندین
کارهایی که جناب هکر انجام داده
* FCA00000's "---- to override permissions" script porting to UIQ3 (----_perms_uiq3.py, 1.py, ...)
* ---- to override permissions on-demand for UIQ3 (CapsSwitch)
* WalkmanPlayer 3 mod
* Sound mod lite
کارهایی که داره انجام می ده
ToDo
* Alarm >30sec
* Call recording
* MIDlet permission change
* Bluetooth in flight mode
* Sound mod full
* Application installer
* ...
باید منتظر مد صدای فول باشیم که اگه مثل مود صدا تو هدفون باشه دیگه .........
یک غلط داشتیم شدیم 19 :46:
حسین جان بابت لینک ها ممنون.:5:
دوستان فایل readme که همراه Sony Ericsson UIQ3-smartphones sound mod lite
هست رو خوندین
کارهایی که جناب هکر انجام داده
* FCA00000's "---- to override permissions" script porting to UIQ3 (----_perms_uiq3.py, 1.py, ...)
* ---- to override permissions on-demand for UIQ3 (CapsSwitch)
* WalkmanPlayer 3 mod
* Sound mod lite
کارهایی که داره انجام می ده
ToDo
* Alarm >30sec
* Call recording
* MIDlet permission change
* Bluetooth in flight mode
* Sound mod full
* Application installer
* ...
باید منتظر مد صدای فول باشیم که اگه مثل مود صدا تو هدفون باشه دیگه .........
مثل صدای هدفون که غیر ممکنه بشه.چون اسپیکر همچین قدرتی نداره که بتونه تحمل کنه.همین مود صدای هدفون هم با هدفون های معمولی مثل هدفون m600 یا p990 صدای جالبی نداره و احتیاج به یک هدفون قدرت مند داره.
به نظر من این با حال تره:Call recording
راستی منبع اطلاعاتت کجا ست؟
dead_makers
03-05-2008, 23:08
اساتید،من همه این کارارو کردم ولی وقتی تو cmd اینتر میکنم این ارور رو میده:
Traceback (most recent call last):
File “”, line 1, in
import serial
File “C:\Python25\Lib\site-packages\serial\__init__.py”, line 13, in
from serialwin32 import *
File “C:\Python25\Lib\site-packages\serial\serialwin32.py”, line 9, in
import win32file # The base COM port and file IO functions.
ImportError: No module named win32file
کمک plz
H M R 0 0 7
03-05-2008, 23:15
همین مود صدای هدفون هم با هدفون های معمولی مثل هدفون m600 یا p990 صدای جالبی نداره و احتیاج به یک هدفون قدرت مند داره.
مال من که خوب جواب میده. فقط توی بعضی ملودی های تقویت شده کم میاره.در ضمن علی جون مجبور نیستی صدا رو تا اخر بدی بالا که :دی
من که بعد از یک دقیقه گوش دادن با صدای بلند سرم درد میگیره! واقعا همچین چیزی برای Uiq های قدیمی واجب بود.
منبع:
alenkita
04-05-2008, 06:49
اول باید فایل های مورد نیاز رو از ضميمه اين پست دانلود كنيد.
این فایل rar شامل:
1-AppTRK.sis
2-فایل 1 با پسوند py که درواقع فایل compile نشده ی زبان python هست
3-python-2.5.1
4-فایل win32-py2.5
5-فایل pyserial-2.2.win32
میباشد.
برای کار باید SE PC Suit هم بر روی کامپیوترتون نصب باشه.
اول فایل python-2.5.1 رو روی کامپیوتر نصب کنید
بعد win32-py2.5 و pyserial-2.2.win32 رو نصب کنید.
بعد AppTRK.SIS رو روی گوشی نصب کنید.
با سلاممن apptrk رو روی گوشی میریزم ولی نصب نمیشه
barf2007
04-05-2008, 10:41
سلام
ممنون از آموزشهایی که برای هک دادین. من تونستم تمام مراحل را انجام بدم و کیبورد فارسی رو نصب کنم ولی خیلی دوست دارم که تمام حروف مخصوصا گچپژ در صفحه اول و بدون استفاده از شیفت باشه. ظاهرا برنامه کیبورد p1 اینطوریه ولی متاسفانه هر کاری کردم نتونستم ساین کنم! برنامه SignSIS-GUI.exe را هم اجرا کردم ولی موقعی که میخواد فایل رو بسازه میگه SignSISI.exe not fount من چطوری میتونم این کیبورد رو ساین کنم؟
متشکرم
cyrus_ln
04-05-2008, 12:46
مثل صدای هدفون که غیر ممکنه بشه.چون اسپیکر همچین قدرتی نداره که بتونه تحمل کنه.همین مود صدای هدفون هم با هدفون های معمولی مثل هدفون m600 یا p990 صدای جالبی نداره و احتیاج به یک هدفون قدرت مند داره.
می دونم
اگه بخواد اینقدر زیاد بشه اسپیکر می سوزه
منظورم اینه که اگه همونطوری که صدا تو هدفون خوب شده صدای اسپیکر هم خوب بشه دیگه p990 عالی میشه.
NimoOol.HD2
04-05-2008, 12:55
عزیزان سلام
روزتون بخیر
ببخشید یه دو تا مشکل من تو این پک آخریه که Punisher گذاشت من دیدم .
1. آیکون سمت چپ منوی دسکتاپ گوشی تغییر نمی کنه
2. بک گراند والکمنی که توی tools هست ، تغییر نمی کنه
و یه چیز دیگه :
حسین جان ، اون پک آخریه که گذاشتی تمام آیکون ها مشکی بودند ، یه فایلی بود به نام ActivityMenu این توی گوشیم نبود ولی اون جایی که نوشته بودی کپی کردم ولی حالا که می خوام یه چیز دیگه جایگزینش کنم یا پاکش کنم ، میگه که نمی تونه جایگزین کنه . این در مورد فونت ها هم صادقه . نمی دونی چرا ؟ یه امتحانی بکن
و Punisher جان این Theme که گذاشتی خیلی باهال بود کس دیگه ای از این theme ها نداره ؟
ضمنا من یاد نگرفتم چجوری باید برنامه ای رو ساین کنم کسی میشه بگه!!!
آخه موقعی که خمه چیزا رو مطابق عکس وارد می کنم ، موقعی که می زنم verify میگه Verify.exe not found و موقعی که sighnsis رو میزنم میگه این رو هم پیدا نمی کنه !!! چی کار کنم ؟
shahshahani
04-05-2008, 14:04
گوشيتون چيه؟
shahshahani
04-05-2008, 14:06
سلام
ممنون از آموزشهایی که برای هک دادین. من تونستم تمام مراحل را انجام بدم و کیبورد فارسی رو نصب کنم ولی خیلی دوست دارم که تمام حروف مخصوصا گچپژ در صفحه اول و بدون استفاده از شیفت باشه. ظاهرا برنامه کیبورد p1 اینطوریه ولی متاسفانه هر کاری کردم نتونستم ساین کنم! برنامه SignSIS-GUI.exe را هم اجرا کردم ولی موقعی که میخواد فایل رو بسازه میگه SignSISI.exe not fount من چطوری میتونم این کیبورد رو ساین کنم؟
متشکرم
اولا كيبورد P1 ساين نميخواد.يه فولدره كه بايد كپيش كني.
ثانيا حروف پ ژ گ چ تو كيبورد P1 بازم احتياج به شيفت دارن.همينطور ي چسبان.متاسفانه:13::41::13:
barf2007
04-05-2008, 14:39
اولا كيبورد P1 ساين نميخواد.يه فولدره كه بايد كپيش كني.
ثانيا حروف پ ژ گ چ تو كيبورد P1 بازم احتياج به شيفت دارن.همينطور ي چسبان.متاسفانه:13::41::13:
آقا شرمنده من اشتباهی گفتم! منظورم کیبوردیه که تو این سایت گذاشته بودنه:
Original Titan
04-05-2008, 14:46
چه پيغامي مي ده دوست عزيز؟
شايد مال تاريخ گوشيته
shahshahani
04-05-2008, 14:52
سلام
متشکرم
بالاخره شما تونستی نصب کنی یا نتونستی؟؟؟؟؟؟
شما این فایل رو برای ساین کردن کم دارید:
احتمالا شما اون پاک کردین.
NimoOol.HD2
04-05-2008, 16:04
ببخشید جواب منم بدید . برای ساین که اون مشکل وجود داشت باید چی کار کنم ؟
(ضمنا امضام قشنگه یا نه ؟)
waveblue
04-05-2008, 16:06
آقا دست حسین جان و تمامی دوستان درد نکنه
واقعا ترنکوندین
بده یه مدت که نت نیومده بودم واقعا خوشحال شدم
mehdi_vsgh
04-05-2008, 17:02
متشکرم
برای حل مشکل فونتا باید فونت p1 فیکس شده را بریزن رو گوشی!!! من تست کردم جواب داده
barf2007
04-05-2008, 17:36
بالاخره شما تونستی نصب کنی یا نتونستی؟؟؟؟؟؟
شما این فایل رو برای ساین کردن کم دارید:
احتمالا شما اون پاک کردین.
مرسی که مشکل منو پیگیری میکنین. دوست عزیز ظاهرا من بد توضیح دادم. ببینید من کیبورد p1 زو نصب کردم و کاملا کار میکنه و مشکلی هم نداره... تنها ایرادش اینه که حروف گچپژ تو صفحه اول نیست و باید شیفت گرفته بشه... برای همین تصمیم گرفتم برم سراغ کیبوردی که این مشکل رو نداشته باشه و تو تاپیکهای اولی این برنامه رو دیدم difep_none_unsigned.SIS که برای نصب نیاز به ساین داره و روش ساین هم دوستان عزیز توضیح دادن و من مو به مو اجرا کردم فقط در مرحله آخر که میخواد فایل ساین شده رو بسازه اون پیغام خطا رو که عرض کردم میده میخواستم بدونم اشکال کار از کجاست. آیا کسی موفق شده این برنامه را ساین کنه اگه آره چطوری...
بازم از پیگیریتون تشکر میکنم
مرسی که مشکل منو پیگیری میکنین. دوست عزیز ظاهرا من بد توضیح دادم. ببینید من کیبورد p1 زو نصب کردم و کاملا کار میکنه و مشکلی هم نداره... تنها ایرادش اینه که حروف گچپژ تو صفحه اول نیست و باید شیفت گرفته بشه... برای همین تصمیم گرفتم برم سراغ کیبوردی که این مشکل رو نداشته باشه و تو تاپیکهای اولی این برنامه رو دیدم difep_none_unsigned.SIS که برای نصب نیاز به ساین داره و روش ساین هم دوستان عزیز توضیح دادن و من مو به مو اجرا کردم فقط در مرحله آخر که میخواد فایل ساین شده رو بسازه اون پیغام خطا رو که عرض کردم میده میخواستم بدونم اشکال کار از کجاست. آیا کسی موفق شده این برنامه را ساین کنه اگه آره چطوری...
من هم هر برنامه ای خواستم ساین کنم همین خطا را میده.:41:
H M R 0 0 7
04-05-2008, 18:16
من هم هر برنامه ای خواستم ساین کنم همین خطا را میده.:41:
ببخشید جواب منم بدید . برای ساین که اون مشکل وجود داشت باید چی کار کنم ؟
(ضمنا امضام قشنگه یا نه ؟)
سلام
متشکرم
با عرض معذرت فايل ضميمه شده ناقص آپلود شده بود كه دوباره كاملش رو آپلود كردم.
ميتونيد از توي همون پست قبلي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود كنيدش.
barf2007
04-05-2008, 18:54
با عرض معذرت فايل ضميمه شده ناقص آپلود شده بود كه دوباره كاملش رو آپلود كردم.
ميتونيد از توي همون پست قبلي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود كنيدش.
وای خدای من شما معرکه اید... اینجا چقدر سریع آدم به چیزی که میخواد میرسه :11: از لطفتون بی نهایت سپاسگزارم... مشکل من حل شد :40:
waveblue
04-05-2008, 20:36
تغییرات در عکس هایی که از گوشی خودم گرفتم مشخصه
فایل ضمیمه رو بگیرین ؛ در این فایل 2 پوشه هست : پوشه default و پوشه apps
پوشه default باید به طور کامل در مسیر C:\private\102030CD کپی بشه
محتویات پوشه apps هم باید در مسیر C:\Resource\apps کپی بشه
سلام
دستتون درد نکنه
خیلی خیلی خیلی ببخشید
میدونم این سوالم اینجا نباید بپرسم
ولی...
میشه بگید این آیکون های زیب باطری و نوار وظیفتونو از کجا دانلود کردین ؟
خیلی قشنگه
بازم ببخشید
NimoOol.HD2
04-05-2008, 21:14
سلام
دستتون درد نکنه
خیلی خیلی خیلی ببخشید
ولی...
خیلی قشنگه
بازم ببخشید
رجوع شود به پست 342
اونجا می تونی یه گروه از آیکون ها ، به همراه همین آیکون ها که می خوای رو از اونجا بگیری .
Sasan Info
04-05-2008, 22:41
خیلی ممنونم حسین جان
ممنون میشم یه کم بیشتر در باره این قسمت توضیح بدی
حالا چون Application Port من COM13 بود من : 4 رو به 12 و 5 رو به 13 تغییر میدم.
اینا چه نسبتی باید داشته باشن؟
آپلیکیشن پورت من COM21 هستش
H M R 0 0 7
04-05-2008, 22:54
خیلی ممنونم حسین جان
ممنون میشم یه کم بیشتر در باره این قسمت توضیح بدی
اینا چه نسبتی باید داشته باشن؟
آپلیکیشن پورت من COM21 هستش
خواهش،
مال تو اینجوری میشه:
ser = serial.Serial(20) # I have COM21
در حقیقت # I have COM21 چیز اضافی هستش.یک توضیح هست که جلوی عبارت ser = serial.Serial(؟) میاد
پس اگه اینجوری هم بنویسی میشه:
ser = serial.Serial(20)
Sasan Info
04-05-2008, 23:01
خواهش،
مال تو اینجوری میشه:
ser = serial.Serial(20) # I have COM21
در حقیقت # I have COM21 چیز اضافی هستش.یک توضیح هست که جلوی عبارت ser = serial.Serial(؟) میاد
پس اگه اینجوری هم بنویسی میشه:
ser = serial.Serial(20)
خیلی ممنونم
پس اینجوری شد:(البته اگه درست فهمیده باشم)
ser = serial.Serial(n-1) # I have COMn
دستت مرسی
اگه به مشکل دیگه ای برخوردم بهت میگم
Sasan Info
04-05-2008, 23:21
خوب حسین جان ببخشید دوباره مزاحمت شدم
به یه مشکل دیگه بر خوردم
در قسمتی که باید trkdriver.ldd رو به c:\sys\bin کپی کنم این کار رو کردم اما وقتی که capsswitch رو باز میکنم میگه: please copy the patched trkdriver.ldd
و دیگه نمیتونم switch کنم
به نظرت مشکل از کجاست؟
ممنون
Sasan Info
04-05-2008, 23:33
اوه اوه اوه مثل اینکه من از پایه خرابکاری کردم
بجای این که درایو c رو هک کنم درایو d رو هک کردم
فکر کنم دلیلش هم نصب کردن apptrk تو درایو d هستش درسته؟
H M R 0 0 7
04-05-2008, 23:36
خوب حسین جان ببخشید دوباره مزاحمت شدم
به یه مشکل دیگه بر خوردم
در قسمتی که باید trkdriver.ldd رو به c:\sys\bin کپی کنم این کار رو کردم اما وقتی که capsswitch رو باز میکنم میگه: please copy the patched trkdriver.ldd
و دیگه نمیتونم switch کنم
به نظرت مشکل از کجاست؟
ممنون
اول trkdriver.ldd رو کپی کن و بعد capsswitch رو uninstall کن و دوباره نصب کن.باید درست بشه.
بعدش هم مطمئن شو که trkdriver.ldd رو توی c:\sys\bin کپی کردی
H M R 0 0 7
04-05-2008, 23:39
اوه اوه اوه مثل اینکه من از پایه خرابکاری کردم
بجای این که درایو c رو هک کنم درایو d رو هک کردم
فکر کنم دلیلش هم نصب کردن apptrk تو درایو d هستش درسته؟
عجب! اصلا ما با درایو D که همون مموری استیکه کار نداریم! یه بار کامل آموزش رو از اول بخون.نباید هیچگونه مشکلی باشه :46:
مشکلی بود در خدمتیم ساسان جون.
Sasan Info
04-05-2008, 23:48
عجب! اصلا ما با درایو D که همون مموری استیکه کار نداریم! یه بار کامل آموزش رو از اول بخون.نباید هیچگونه مشکلی باشه :46:
مشکلی بود در خدمتیم ساسان جون.
دارم دیونه میشم
الان دوباره همه چیزو از اول رفتم ولی باز هم دوباره d هک شد
چی کار کنم؟
H M R 0 0 7
05-05-2008, 00:06
دارم دیونه میشم
چی کار کنم؟
اشاره به پست اول :
توضيحات اضافي: بهترين نرم افزار براي كپي كردن فايلها XPlore هست كه ميتونيد از اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلودش كنيد. بعد از نصب براي ديدن پوشه هاي سيستمي و دسترسي به انها بايد بريد از منوي Tools زير منوي Configuration رو انتخاب كنيد و از صفحه باز شده گزينه Show system files/folders رو فعال كنيد.
Original Titan
05-05-2008, 00:10
دارم دیونه میشم
چی کار کنم؟
با اين كار هم D باز ميشه هم C
شما چك كن ببين تو تنظيمات Xplore فايل هاي سيستمي و فايل هاي هيدن را نشون بده (show system files... تيكش خورده باشه)
مثل اينكه باهم جوابشو داديم
H M R 0 0 7
05-05-2008, 00:12
روی همه گوشی های UI3 کار میکنه
همراه با تم مخصوص
Original Titan
05-05-2008, 00:23
همراه با تم مخصوص
حسين آقا باز هم ممنون !
دست مريضاد(درسته؟)
ghasemfm
05-05-2008, 14:36
سلام . این آیکون ها را باید کجا بریزیم ؟ باید بعد از هک این کار را بکنیم ؟ لطفا مسیر کپی پیست را بنویسید.ممنون
Original Titan
05-05-2008, 15:03
سلام . این آیکون ها را باید کجا بریزیم ؟ باید بعد از هک این کار را بکنیم ؟ لطفا مسیر کپی پیست را بنویسید.ممنون
وقتي پچو دانلود كردي دو تا فولدر C و D داري.محتويات هر فلدر رو درون درايو همنامش تو گوشيت (تو برنامه Xplore ) كپي كن.
اين دو تا آخري رو من نبودم !!!
آكه حسين ميشه پاكش كن
NimoOol.HD2
05-05-2008, 16:19
سلام . این آیکون ها را باید کجا بریزیم ؟
علیک سلام
اگه منظورت همون آیکونی بود که نوار وظیفه و ... اینا رو تغییر می داد بهت گفتم برو پست 342، رفتی ؟؟؟ اونا رو دانلود کن . بعد هر فلدری که هست رو ببر تو همون قسمت هم نامش کپی کن .
بعدش که تموم شد گوشیتو روشن خاموش کن و اون تغییرات رو به همراه عوض شدن آیکون ها می بینی .
باید بعد از هک این کار را بکنیم ؟
در اصل برای عوض کردن این آیکون ها ، لازم نیست که گوشی رو هک کنید چون تمومش توی درایو D:\Resource هستند ولی برای عوض کردن 4 تا آیکون فکر کنم باید گوشیت رو هک کرده باشی چون برای عوض کردن اونا باید بری تو درایو c:\reso... . بعد که تو اینا رو کپی کردی دیگه آیکونای گوشیت برای همیشه تغییر میکنن ولی اگه یه پک دیگه خواستی کپی کنی دوباره یه پک دیگه جایگزینش میشه دیگه !!! مثلا تو برو توی پست 342 ، صفحه ی 37 ، از اونجا بعد اینکه گوشیتو هک کردی ، تمام فایل ها رو توی جای مخصوصشون بریز . بهد اگه خواستی اونی که حسین تو صفحه ی 39 گذاشته رو دانلود کن ( قشنگه ، بعدش همینو دان کن ) و دوباره همون کارا رو بکن . بعد می بینی که آیکونای گوشیت به همراه آیکون های نوار وظیفه و باتری و خط دهی و ... همه ی اینا تغییر کرده .
اگر بازم متوجه نشدی بهم پیغام خصوصی بده تا بهت توضیح بدم
لطفا مسیر کپی پیست را بنویسید.ممنون
مثلا اگه توی یکی از پک ها نوشته
D:\reso...\apps\alunch_Icon
تو برو ، تموم فایل هایی که توی این فلدره هستن رو کپی کن توی D\re...\apps و تموم کارایی که ما اینجا می کنیم تو همین ضمینه هست یعنی :
کپی و جایگزین کردن فایل های مشابه برای اعمال تغییرات در گوشی
( وای ، این من بودم ؟؟؟ ، من نبودم ؟؟؟ عجب حرفی زدم ، خودم رفتم تو کف . مااااااااا ، دوپینگ کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
CaptainReza
05-05-2008, 17:07
سلام
آیکون های planet و main menu تو گوشی m600 عوض نمیشه.
راهکاری دارین؟
Sasan Info
05-05-2008, 20:12
دوباره سلام و یه خرابکاری دیگه
بچه ها من پک xbox360 رو روی گوشی ریختم ولی متاسفانه هیچیش عوض نشد جز چند تا آیکون(همش نه)
به نظرتون این یکی مشکلش کجاست؟
Ahoraazda
05-05-2008, 20:59
همراه با تم مخصوص
ببخشید حسین جون من نمیدونم آیکن باطری و آنتن رو چطوری بیارم پایین صفحه نمایش
لطف میکنی بهم بگی!؟
waveblue
05-05-2008, 21:00
رجوع شود به پست 342
اونجا می تونی یه گروه از آیکون ها ، به همراه همین آیکون ها که می خوای رو از اونجا بگیری .
آقا تشکر لطف کردید
ولی عکسش یه چی دیگه نشون میده ؟:13:
حالا دانلود میکنم جوابشو بهتون میدم
waveblue
05-05-2008, 21:15
سلام
دستتون درد نکنه
خیلی خیلی خیلی ببخشید
ولی...
خیلی قشنگه
بازم ببخشید
اقا حسین جواب ما رو تو پست 369 بدین ثواب داره ؟:10:
waveblue
05-05-2008, 21:18
یه چند تا سوال داشتم
من این مدیا رو پی990 ریختم یه کم گاهی بالاش نمیاد و یا وقتی خاموش روشن میکنم خراب میشه
وقتی دوباره میریزم خوب می شه ولی دوباره گاهی اقات خراب میشه(مدیا w950) ؟
2-میخواستم ببینم اگه لازمش نداشته باشم اون چیزایی رو که کپی کردم دیلت کنم مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد ؟
واقعا من از این کارا لذت میبردم همیشه تو ریجستری کامپیوتر بودم اینو کم داشتم
3-حالا باید من یه بکاپ بگیرم که اگه خراب شد بده یه مستر ریست بریزم توش یا احتمال خراب شدن کمه ؟
.
.
.
4-آقا حسین جواب ما رو تو پست 369 بدین ثواب داره ! لطف کنید بگید این ایکون ها رو از کجا گیر اوردین ؟
NimoOol.HD2
05-05-2008, 21:22
دوباره سلام و یه خرابکاری دیگه
بچه ها من پک xbox360 رو روی گوشی ریختم ولی متاسفانه هیچیش عوض نشد جز چند تا آیکون(همش نه)
به نظرتون این یکی مشکلش کجاست؟
ساسان جون فک کنم به خاطر اینه که این مخصوص گوشی P990 نیست / گوشی شما چیه ؟ / آخه یکی از بچه ها ریخته بود می گفت کامل همه جی روی گوشی القا نمیشه
NimoOol.HD2
05-05-2008, 21:29
یه چند تا سوال داشتم
من این مدیا رو پی990 ریختم یه کم گاهی بالاش نمیاد و یا وقتی خاموش روشن میکنم خراب میشه
2-میخواستم ببینم اگه لازمش نداشته باشم اون چیزایی رو که کپی کردم دیلت کنم مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد ؟
4-آقا حسین جواب ما رو تو پست 369 بدین ثواب داره ! لطف کنید بگید این ایکون ها رو از کجا گیر اوردین ؟
ببخشید من فقط جواب سوال اولتون و آخرتون رو می دونم .
1. ماله من هم اینطوریه . / گوشی من P990 هست البته / می تونی سمت راست تصویر که تکرار و shuf و equaliazer هست ، روی همین equ... کلیک کنی تا اون بالاهه بیادش
4. گفتم که اگه میخوای کارت زود راه بیفته همون رو دانلود کن . به نظر من چون خط دهیش نشون میده چند درصده ، جالب تره . البته نظر شما ملاکه . به نظر من این پک آیکون های نوار وظیفه ی با این پک آخر آیکون ها و تم حسین جون بیشتر می یاد .
و یه نصیحت از ما به شما در مورد سوال دومت :
به نظر من این کار رو نکن چون تمام چیزایی که ما کپی کردیم ، در اصل جایگزین فایل های سیستمی کردید پس با پاک کردنشون یعنی فایل های سیستمی رو پاک کردیم در این صورت دیگه ........
NimoOol.HD2
05-05-2008, 21:43
حسین جان میشه بگید شما اینا رو با چه برنامه ای می سازید ؟؟؟
اگه میشه برای دانلود هم بزارید
حسين جان ما يه ذره از قافله عقبيم . ما تو هك كردن گوشي مونديم
وقتي تو cmd مي خوام فايل با پسونده py رو باز كنم ميزنه :
could not open port: >2 'createfile' , 'the system connot findthe file specified
H M R 0 0 7
05-05-2008, 22:15
ببخشید حسین جون من نمیدونم آیکن باطری و آنتن رو چطوری بیارم پایین صفحه نمایش
لطف میکنی بهم بگی!؟
اینا که مربوط به خود گوشی میشه.
توی P990 پایینه و بقیه گوشی ها بالاست و دست شما هم نیست
H M R 0 0 7
05-05-2008, 22:19
اقا حسین جواب ما رو تو پست 369 بدین ثواب داره ؟:10:
مال کدوم اسکرین شات رو میگی؟
اکثر این اسکرین شاتها مال من نیست.
H M R 0 0 7
05-05-2008, 22:19
حسین جان میشه بگید شما اینا رو با چه برنامه ای می سازید ؟؟؟
اگه میشه برای دانلود هم بزارید
من نمیسازم. بقیه می سازن و من فقط اینجا می زارم.ولی اگه وقت داشتم می ساختم :46:
H M R 0 0 7
05-05-2008, 22:22
یه چند تا سوال داشتم
واقعا من از این کارا لذت میبردم همیشه تو ریجستری کامپیوتر بودم اینو کم داشتم
3-حالا باید من یه بکاپ بگیرم که اگه خراب شد بده یه مستر ریست بریزم توش یا احتمال خراب شدن کمه ؟
.
.
.
متاسفانه این مدیا پلیر روی P990خوب کار نمیکنه و چند تا باگ داره.منتظظرم نسخه مخصوص P990 بیاد تا اینجا بزارم
alenkita
06-05-2008, 06:55
همراه با تم مخصوص
میشه بگید این آیکون ها رو چطور بر یزم رو گوشیم؟
alenkita
06-05-2008, 06:56
همراه با تم مخصوص
میشه بگید این آیکون ها رو چطور بر یزم رو گوشیم؟
alenkita
06-05-2008, 07:02
همراه با تم مخصوص
میشه بگید این آیکون ها رو چطور بریزم رو گوشی؟
H M R 0 0 7
06-05-2008, 07:36
اين هم از پك آيكنهاي ويستا.تقریبا 80% آیکنهای گوشی تغییر میکنه
منبع:IPmart
برداشته شده از : uiqarena
تست شده روي P1 ولي طبق معمول به همه گوشي هاي Uiq هم ميخوره.فقط ممكنه توي يكي 2 تا آيكن اختلاف داشته باشن.
ویرایش: روی P990 تست شد و کاملا بدون مشکل بود
اسکرین شات گوشی خودم:
H M R 0 0 7
06-05-2008, 07:46
H M R 0 0 7
06-05-2008, 10:16
انیمیشن های بک گراند واکمن 3 گوشی w960 برای گوشی های P900 و M600
فایلها رو توی پوشه های متناظر کپی کنید.
ghasemfm
06-05-2008, 12:07
Al.Dambeldore ممنون از راهنمایت
فقط یک سئوال . این فولدرهای c - ActivityMenu-customisations-semc_default . داخل داریو c گوشی وجود ندارد!!
وفقط سه فلدر apps- feps- help وجود دارد!!
آیا بعد از عوض کردن این ایکونها امکان برگشت به آیکونهای خود گوشی وجود دارد؟؟؟ vbmenu_register("postmenu_2375638", true);
H M R 0 0 7
06-05-2008, 12:55
فقط یک سئوال . این فولدرهای c - ActivityMenu-customisations-semc_default . داخل داریو c گوشی وجود ندارد!!
آیا بعد از عوض کردن این ایکونها امکان برگشت به آیکونهای خود گوشی وجود دارد؟؟؟ vbmenu_register("postmenu_2375638", true);
در صورت وجود نداشتن یک پوشه کلا پوشی مورد نظر رو در جای مشخص شده کپی کنید
waveblue
06-05-2008, 13:17
Al.Dambeldore
hmr007
دستتون درد نکنه
نمیدونم چرا می ترسم بیشتر از این به گوشی ور برم
دیشب پام رفت رو مموریم (2گیگ بود) با اجازه ی همه شکست !
حالا مموری 64 خودشو گذاشتم
punisher 007
06-05-2008, 13:38
سلام این پک برای P990 است
شما در این روش می توانید:
1-اسم فایل هایتان را عوض کنید.
2-فلدر هایی که خالی باشند حتی فلدر اصلی را پاک کنید.
3-جابجایی فایل های اصلی گوشی.
عوض کردن شکل آیکن منو بدون نیاز به ریست کردن گوشی.
روش استفاده:
1-منو اصلی را ببندید،در swissManager شما در قسمت Settings در قسمت Task گزینه آخری(MemoryReclaim) را به Level 3 تغییر بدهید.
2- از همه از فایل های زیر بک آپ بگیرید سپس فایل های ضمیمه را جایگزین آن بکنید.
c:/private/100051f8/alaunch.ini
c:/private/10202be9/101f628b.cre
برای برگرداندن به حالت اول کافی است فایل های بک آپ کرفته شده را در مسیر بالا کپی کنید.
تغییراتی از خود گوشی من
با تشكر از saaji در فريز موبايل
H M R 0 0 7
06-05-2008, 15:25
جهت رفاه حال دوستان ، آموزش تصويري به پست اول اضافه شد.
جهت رفاه حال دوستان ، آموزش تصويري به پست اول اضافه شد.
حسین جان
چند وقت بود می خواستم تشکر کنم.(اینجاست که نبودن کلید تشکر توی p30world خودش را نشون میده.)
واقعا کارهایی که شما و بقیه بچه ها انجام میدهند عالی هست.دست همتون درد نکنه.:11:
موفق باشید.
حسین جون دستت درد نکنه ، واقعا زحمت میکشی واسه بچه ها ... :11:
NimoOol.HD2
06-05-2008, 18:27
خواهش می کنم دوست عزیز
سوال اولت :
اون مشکلی نداره توی همون درایو c یا D ، ( یعنی جایی که باید کپی بشه ) اونا رو کپی کن . دیگه نیازی به جایگزین کردن نیست
سوال دومت :
یه روشی می تونم بهت پیشنهاد کنم . گوشیت رو با capssu... هک کن ، بعدش برو با برنامه ی X-Plore یه کپی از فلدر های :
C & D : Private-Resource-Sys-System
داخل مموریه گوشیت بگیر که اگه به مشکلی برخوردی بتونی اونا رو مثل هک ها ، دوباره جایگزین فایل های قبلی بکنی . در این صورت فکر نکنم مشکلی پیش بیاد . اگه این کار رو نکردی و می خوای آیکون های گوشیت به حالت اولیه در بیان ، باید یه گوشی که آیکوناش رو عوض نکرده پیدا کنی ، گوشیش رو هک کنی و اون فایل های سیستمیش رو جایگزینش کنی مگر نه با master reset این کار عملیه
sorry:
کدی نیست که بشه با زدنش گوشیت تندی روشن خاموش بشه .
NimoOol.HD2
06-05-2008, 18:32
دوستان یه نظر سنجی :
شما در حالت فلیپ باز ، در صورتی که بالای صفحه کلیک کنید و از شاخه ای که باز میشه Set folders رو بزنید ، آیا اون صفحه باز میشه یا نه ؟؟؟
حالا یه سوال :
آیا توی Walkman pack 3 ( این جدیده ، توی صفحه ی قبل ) ، امکان اضافه کردن حالت های مختلف برای آهنگ داریم ( Mood ) چجورتی ؟
Punisher جون
و حسین جون
دستتون درد نکنه
و waweblue جون خواهش می کنم
ilovemyp1
06-05-2008, 22:41
با سلام خدمت همه شما دوستان عزیز
این اولین باره که اینجا می نویسم ، مدتها در Persiantools در مورد p1 بحث می کردیم ولی متاسفانه از رونق افتاده و سال به سال انگار کسی پست جدید نمیده اونجا ، امیدوارم بندرو در جمعتون پذیرا باشید. اینم به عنوان شیرینی ورودم میگذارم تا استفاده کنید البته با اجازه آقا حسین گل :20:
با این هک اون دکمه چند منظوره کنار گوشی رو میتونید به عنوان فعال کننده واکمن استفاده کنید ، من گوشیم P1 هستش و بدون مشکل جواب داد ، اگر در استفاده از اون به مشکلی برخوردید سعی میکنم کمکتون کنم :46:
البته باید اول در فروم عضو بشید تا بتونید صفحه رو ببینید ، من فایلارو دانلود کرده تو سیستمم دارم اما نتونستم دکمه Attach رو پیدا کنم ، به هر حال عضویت در فروم بالا هم بی ضرره ، چون مال Darkskelton هستش این تاپیک که مثل Swmail تا حالا چندتا هک برای UIQ3 داده.من قبل از ورودم به اینجا تمام این کارهارو با مدد از سایتهای خارجی انجام داده بودم و تنها هکی که دیدم اینجا نبود همین بود که لینکشو دادم. برای M600 و p990 هم فایلای مخصوصشون رو گذاشته . اینم اسکرین شاتش بعد از هک :
موفق و پیروز باشید :11:
alenkita
06-05-2008, 22:54
میشه بگید این آیکون ها رو چطور بریزم رو گوشی؟
کسی نبو جواب مارو بده؟
H M R 0 0 7
07-05-2008, 07:37
کسی نبو جواب مارو بده؟
هركدوم از اين فايلهاي ضميمه رو كه بگيري داخلش چند تا پشه هاست كه داخل اونها هم چند تا فايل.
شما بايد توسط برنامهXplor اين فالهاي ر در پوش هاي هم نام خودشون توي درايو C گوشيتون كپي كنيد.
وقتي تو cmd مي خوام فايل با پسونده py رو باز كنم ميزنه :
could not open port: >2 'createfile' , 'the system connot findthe file specified
آقا كسي جوابه ما رو نداد . :2:
H M R 0 0 7
07-05-2008, 08:00
ورژن جديده برنامه Sound_Mod_Lite كه براي افزايش صداي هدفونهاي گوشي هاي UIQ بود هم به پست شماره #288 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ضميمه شد.
تغييراتي كه كرده:
روي گوشي هاي بيشتري كار ميكنه و همچنين HPM-82 هم ساپورت ميكنه:
1.2 HPM-82 support; Support for more phones.
خوب من همه هک ها رو انجام دادم و گوشیم خیلی خوشگل شده واکمن 2 ریختم و کلا مشکی حالا بعد اسکرن شات هم می زارم اما قبل از اون یک چیزی می خوام اگه کسی انجام داده روی p990 بگه
توی w960 روی صفحه اصلی هم واکمن کوچیک هستش خیلی باحال اما من هرکاری کردم واکمن 2 ریختم و تغییر منو و ایکون های استاتوس بار و ... اینکارو نتونستم انجام بدم می خوام بدونم اون مخصوص واکمن 3 هستش یا می شه برای ما هم اینکارو انجام داد؟؟
ورژن جديده برنامه Sound_Mod_Lite كه براي افزايش صداي هدفونهاي گوشي هاي UIQ بود هم به پست شماره #288 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ضميمه شد.
تغييراتي كه كرده:
حسین جان از نظر کیفیت تغییری کرده؟
من که با همان اولی صدای گوشیم بلند شد این یکی توصیه میشه؟
و این HMP-82 چیه؟اگه یه توضیح بدی ممنون میشم.:20:
waveblue
07-05-2008, 19:53
تغييراتي كه كرده:
حسین جان دست گلت درد نکنه:11:
اینم به دوستان بگید که اگه بخواهند تغیراته جدیدی در آیکون ها بکنند باید آیکون های قدیمی رو دیلت کنن:31:
ایول داداش خسته نباشی.:21:
یه لطفی بکن و برامون توضیح بده فایلای سیستمی رو چجوری ادیت میکنی(mbm.* و rsc.*):41:
فایلای xml.* رو چطوری میسازی؟:41:
راستی ببین میتونی آیکونای صفحه اول یا منو رو هم عوض کنی!:5:
این برنامه ای که گذاشتم می تونی منو رو ادیت کنی در ضمن اگه وقت بزاری و کل تاپیک بخونی حتما می تونی ایکون هرجایی رو عوض کنی
من که خودم پک مشکی رو ترجیح دادم اسکرین شات از گوشی خودم
NimoOol.HD2
07-05-2008, 21:23
این برنامه ای که گذاشتم می تونی منو رو ادیت کنی در ضمن اگه وقت بزاری و کل تاپیک بخونی حتما می تونی ایکون هرجایی رو عوض کنی
من که خودم پک مشکی رو ترجیح دادم اسکرین شات از گوشی خودم
سلام
خسته نباشید
ببخشید من پک آیکون هاشو دارم ولی شما توی این اسکرین شات اولتون ، ساعت و تاریخ و اینا ... ، یه جای دیگه هست که !!! نکنه دسکتاپ gdesk هست ؟؟ اگه میشه آخرین نسخه ی برنامشو به همراه این پک مشکی باتری و خط دهی و ... رو بزاری .
و خود پوسته ی gdesk ت رو .
چیزی کم نگفتم ؟؟ البته ببخشیدا / البت من پک آیکون ویستا رو ترجیح می دم چون 100 درصد آیکون ها توی گوشی من عوض شده .
H M R 0 0 7
07-05-2008, 22:24
حسین جان از نظر کیفیت تغییری کرده؟
من که با همان اولی صدای گوشیم بلند شد این یکی توصیه میشه؟
و این HMP-82 چیه؟اگه یه توضیح بدی ممنون میشم.:20:
نه تغییری نکرده. ولی مثل اینکه اون قبلی روی بعضی گوشیه ها کار نمیکرده!
HMP-82 هم یه نوع هندزفریه . فکر کنم هندزفری بلوتوث
H M R 0 0 7
07-05-2008, 22:26
حسین جان دست گلت درد نکنه:11:
اینم به دوستان بگید که اگه بخواهند تغیراته جدیدی در آیکون ها بکنند باید آیکون های قدیمی رو دیلت کنن:31:
خواهش میکنم.
لزومی نداره پاک کنن. اگه پک جدیدی بریزید روی قبلی overwrite میشه .
البت من پک آیکون ویستا رو ترجیح می دم چون 100 درصد آیکون ها توی گوشی من عوض شده .
آره ، منم این پک ویستا رو ترجیح میدم.گوشی رو از این رو به اون رو میکنه.
saeednoori
08-05-2008, 06:32
باسلام:
اگه یادتون باشه گفته بودیدبااین هک دیگه نیازبه ساین کردن برنامه هانیست.ولی برنامه هایی روکه نیازبه ساین دارن وقتی دوره زمانی آزمایشی اش تموم میشه دیگه ازکارمیافته .لطفا راهنماییم کنید.
باتشکر
saeednoori
08-05-2008, 07:23
خسته نباشید.
میخواستم بدونم میشه محتویات پوشه z:\Resource\ActivityMenu را توی مموری کارت گوشی کپی کردوآیکونهای داخلش روتغییرداد؟
H M R 0 0 7
08-05-2008, 11:04
باسلام:
اگه یادتون باشه گفته بودیدبااین هک دیگه نیازبه ساین کردن برنامه هانیست.ولی برنامه هایی روکه نیازبه ساین دارن وقتی دوره زمانی آزمایشی اش تموم میشه دیگه ازکارمیافته .لطفا راهنماییم کنید.
باتشکر
بله.ايني كه شما گفتيم مربوط ميشه به بحث رجيستر كردن و كرك كردن كه دوره زماني خاصي داره.بله اگر برنامه مورد نظر فول ورژن نباشه و يا به اصطلاح كرك شده نباشه از بعد يك مدت از كار ميفته و اين هيچ ربطي به ساين كردن نداره.ساين كردن يك مجوز استفاده از برنامست.حالا ميخواد اين برنامه كرك شده باشه يا نباشه.
خسته نباشید.
میخواستم بدونم میشه محتویات پوشه z:\Resource\ActivityMenu را توی مموری کارت گوشی کپی کردوآیکونهای داخلش روتغییرداد؟
بله ميشه.فقط باشيد بلد باشيد كه تغيير بديد
NimoOol.HD2
08-05-2008, 12:03
حسین جون من این برنامه ی ساین رو دانلود کردم ولی خرابه که !!!
.
.
.
دوستان در فلیپ باز ، بالای صفحه اگر کلیک کنن ، و بعد Set folders رو بزنن ، آیا به اون ها چیزی باز میشه ؟؟؟
سلام
خسته نباشید
ببخشید من پک آیکون هاشو دارم ولی شما توی این اسکرین شات اولتون ، ساعت و تاریخ و اینا ... ، یه جای دیگه هست که !!! نکنه دسکتاپ gdesk هست ؟؟ اگه میشه آخرین نسخه ی برنامشو به همراه این پک مشکی باتری و خط دهی و ... رو بزاری .
و خود پوسته ی gdesk ت رو .
چیزی کم نگفتم ؟؟ البته ببخشیدا / البت من پک آیکون ویستا رو ترجیح می دم چون 100 درصد آیکون ها توی گوشی من عوض شده .
دسكتاپ هاي Gdesk - گوشيهاي W950-P990-W960-M600-P1-Motorola Z8
این هم پک ایکون های باتری و انتن بگیم استاتوس بار راحت تره ببینید این پک ربطی به Gdesk نداره
punisher 007
08-05-2008, 13:51
سلام
دوستان مشکلات(باگ) تغییر آیکن ها حل شد.
NimoOol.HD2
08-05-2008, 13:53
این هم پک ایکون های باتری و انتن بگیم استاتوس بار راحت تره ببینید این پک ربطی به Gdesk نداره
سلام
ممنون که اینو گذاشتی ،، ولی این اون برنامه ی هست که آیکون می سازه ، نه آیکون های گوشی . اگه میشه او آیکون های استاتوس بار رو بزار
punisher 007
08-05-2008, 13:55
دوستان p1 داری که تا قبلا از این تغییری حس نکرده بودند و یا از Headset سری W مانند HPM 70 و ... استفاده میکردند الان می توانند فایل زیر را جایگزین کنند و تغییر اساسی را احساس کنند.
برای این کار ابتدا مانند همیشه گوشی را هک کنید...
سپس از شاخه C:\Private\10202be9\persists\ فایل 1020867a.cre را به کامپیوتر منتقل و سپس توسط patcher که یک فایل Exe است کمک بگیرید و فایل مورد نظر را انتخاب و Patch کنید.
به گوشی انتقال بدید و سپس جایگزین فایل اصلی کنید و restart کنید.
punisher 007
08-05-2008, 13:57
اين فايل بالا نياز به پچ نداره خودش پچ شده است
vahid_jam2
08-05-2008, 22:37
سلام
اگه ممكنه تاپيكو پاكسازي كنيد.
چون خيلي داره تاپيك كامل ميشه ولي تعدد پست هاي سوالات تكراري زياده و صفحه ها خيلي زياد شدند!
تشكر
سلام
دوستان مشکلات(باگ) تغییر آیکن ها حل شد.
واسه چه گوشی هست ؟ باید چیکارش کنیم ؟
CaptainReza
09-05-2008, 11:03
سلام
hpm 82 هندزفری اورجینال w950 هستش.
هنوز نگفتین برای آیکون planet و main menu گوشی m600 کاری میشه کرد یا نه
با تشکر
saeid127
09-05-2008, 18:49
دوستان p1 داری که تا قبلا از این تغییری حس نکرده بودند و یا از Headset سری W مانند HPM 70 و ... استفاده میکردند الان می توانند فایل زیر را جایگزین کنند و تغییر اساسی را احساس کنند.
برای این کار ابتدا مانند همیشه گوشی را هک کنید...
سپس از شاخه C:\Private\10202be9\persists\ فایل 1020867a.cre را به کامپیوتر منتقل و سپس توسط patcher که یک فایل Exe است کمک بگیرید و فایل مورد نظر را انتخاب و Patch کنید.
به گوشی انتقال بدید و سپس جایگزین فایل اصلی کنید و restart کنید.
ایوللللل.خیلی حال کرم.حداقل صداش 3برابر شد :18:
H M R 0 0 7
10-05-2008, 09:41
سلام دوستان،
واكمن 2 روي گوشي هاي P990 چند تا مشكل ريز و اعصاب خورد كن داشت كه اگه اين فايل ضميمه رو جايگزين كنيد مشكلتون حل ميشه.
punisher 007
10-05-2008, 20:48
واسه چه گوشی هست ؟ باید چیکارش کنیم ؟
روش استفاده:
1-منو اصلی را ببندید،در swissManager شما در قسمت Settings در قسمت Task گزینه آخری(MemoryReclaim) را به Level 3 تغییر بدهید.
برای برگرداندن به حالت اول کافی است فایل های بک آپ کرفته شده را در مسیر بالا کپی کنید.
تغییراتی از خود گوشی من
nakhordemast
10-05-2008, 21:32
این هم 2 تا پک از آیکنهای گوشی iPhone برای P990
البته روی w950 و M600 هم تست شده و مشکلی نداره
وای واقعا فوقالعادست مرسی مرسی مرسی
ممکنه که اتم مربوط به خودش رو هم بذاری؟
سوال دومم اینه که از کدوم یکی از این ضمیمه ها باید استفاده کنیم؟ اولی یا دومی؟
من اول اولی رو ریختم بعد دومی رو که خواستم بریزم خیلی از فایل ها رو اور رایت کردم یعنی مال اولیه رو پاک کردم.
نمیدونم درستش همین بوده؟ به هر حال کار کرد ولی فقط ایکون های مین منو عوش میشه نمیشه کاری کرد که توی منو های فرعی هم آیکون ها عوض بشه؟
nakhordemast
10-05-2008, 21:38
سلام دوستان،
واكمن 2 روي گوشي هاي P990 چند تا مشكل ريز و اعصاب خورد كن داشت كه اگه اين فايل ضميمه رو جايگزين كنيد مشكلتون حل ميشه.
آره بعضی از مشکلاش حل شد دستت درد نکنه
ولی کلا واکمن روی 990 حالی که باید بده نمیده.
خوب برنامه استانداردش نیست دیگه
روش استفاده:
تغییراتی از خود گوشی من
اصلا نفهمیدم!
میشه واضح توضیح بدی؟
فایل ضمیمه هم نداره:31:شاید هم شماره چشم من بالا رفته:13:
nakhordemast
11-05-2008, 01:06
افزايش كيفيت صداي p990:
منبع : freezmobile.com
من واقعا تفاوتی حس نکردم. شما مطمئنی؟ به نظرم کار نمیکنه. کس دیگه ای هم از دوستان تست کرده:41:
H M R 0 0 7
11-05-2008, 08:35
من واقعا تفاوتی حس نکردم. شما مطمئنی؟ به نظرم کار نمیکنه. کس دیگه ای هم از دوستان تست کرده:41:
نه اين هك كار نميكنه.
شما بايد هك افزايش صداي هدفون رو انجام بديد كه واقعا تاثيرش رو ببينيد.
vahid_jam2
11-05-2008, 13:45
حسين جان اين تغييرات مثل تغيير اسم فولدر ها و غيره واسه M600i و P1i نيومده
H M R 0 0 7
11-05-2008, 15:24
حسين جان اين تغييرات مثل تغيير اسم فولدر ها و غيره واسه M600i و P1i نيومده
اگه بياد هم من كه پيشنهاد نميكنم. اولين هكي بود كه اذيتم كرد. كل منو هامو بهم ريخت :41:
برا همينم اينجا نزاشتمش.
nakhordemast
11-05-2008, 17:22
نه اين هك كار نميكنه.
شما بايد هك افزايش صداي هدفون رو انجام بديد كه واقعا تاثيرش رو ببينيد.
سلام. من میخواستم اون فایلهای افزایش صدا رو که گفتید پاک کنم ولی نمیتونم. یعنی اکسس دیناید میده. فایلهای سیستمی رو چطور پاک کنم. اسمشون رو هم عوض کردم بازم اجازه دیلت کردن نمیده. لطفا راهنماییم کنین:20:
dark_dragon
11-05-2008, 19:12
دوستان این پک هایی که برای p990 گذاشتید به w950 هم می خوره ؟ یعنی اختلافش خیلی زیاده یا محسوس نیست ؟
H M R 0 0 7
11-05-2008, 20:28
دوستان این پک هایی که برای p990 گذاشتید به w950 هم می خوره ؟ یعنی اختلافش خیلی زیاده یا محسوس نیست ؟
همش به W950هم میخوره و تا 99% شبیه هم هستن.
dark_dragon
11-05-2008, 20:53
ممنون.
من آیکون های G700 رو داخل c:\Recource ریختم و حتی 2 بار هم ریستارت کردم ولی آیکون ها عوض نشد. منظور شما از ریست خاموش و روشن کردن گویشه دیگه ؟ یا منظورتون مستر ریسته !؟
NimoOol.HD2
11-05-2008, 21:12
ممنون.
من آیکون های G700 رو داخل c:\Recource ریختم و حتی 2 بار هم ریستارت کردم ولی آیکون ها عوض نشد. منظور شما از ریست خاموش و روشن کردن گویشه دیگه ؟ یا منظورتون مستر ریسته !؟
نه نه نه . اگر مستر ریست کنی که اصلا تغییرات اعمال نمیشن بر می گردن به تغییرات کارخانه ای !!!!!
چقدر اینجا کم فروغ شده . حداقل روزی یه جیز جدید بود ولی حالا ...
dark_dragon
11-05-2008, 21:21
ممنون. متوجه شدم باید داخل پوشه App باشند.
من چند پک رو امتحان کردم ولی فقط 4 یا 5 تا آیکون منو عوض میشوند. گوشیم w950 هست. میشه کاری کرد که تمام آیکون ها عوض بشن ؟
---------------
دوستان یک پک مربوط به واکمن w950 با طرح آیفون سراغ دارید ؟
راستی آیکون آنتن و باطری شبیه به آیفون رو اگر کسی داره لطف کنه بذاره.
ممنون.
NimoOol.HD2
12-05-2008, 12:24
دوستان عزیز سلام
ببخشید من دو تا مشکل داشتم می تونید کمکم کنید ؟؟؟
1. موقعی که توی منو می زنم Set folders میزنه برنامه بسته شد . چی کار کنم ؟؟
2. من یه پک مشکی روی گوشیم ریختم که نوار وظیفه ی گوشی به کلی مشکی میشد که خیلی هم چرت بود . حالا یکی از ضایعترین آیکوناش که به خاطرش خوشم نیومد ، آیکون سایلنت silent گوشی بود . کسی نمی دونه چجوری عوض کنم ؟؟ منظورم اینه الان یه پک استاتوس بار جدید ریختم ولی اون نرفته !!!!
shahshahani
12-05-2008, 13:43
سلام به همگی.
اینم 500 امین پست من و ورود من به جرگه ی پروفشنال ها:26:
دوستان عزیز سلام
ببخشید من دو تا مشکل داشتم می تونید کمکم کنید ؟؟؟
1. موقعی که توی منو می زنم Set folders میزنه برنامه بسته شد . چی کار کنم ؟؟
2. من یه پک مشکی روی گوشیم ریختم که نوار وظیفه ی گوشی به کلی مشکی میشد که خیلی هم چرت بود . حالا یکی از ضایعترین آیکوناش که به خاطرش خوشم نیومد ، آیکون سایلنت silent گوشی بود . کسی نمی دونه چجوری عوض کنم ؟؟ منظورم اینه الان یه پک استاتوس بار جدید ریختم ولی اون نرفته !!!!
سلام نیما جان...
به نظر من مستر ریست کن از اول برو تو کارش چون بعدا هی اعصابت خورد میشه.
موفق باشی.
vahid_jam2
12-05-2008, 16:12
واسه M600i من اگه آپديت نكنم راهي نيس كه صداشو بالا ببرم؟
dark_dragon
12-05-2008, 16:24
هنوز کسی راهی برای این تغییر نصف و نیمه آیکون ها در w950 پیدا نکرده ؟ مشکل از اسم تصاویره درسته ؟ چطوری میشه اسمشون رو تغییر داد به همونایی که داخل فایل mbm جدید هستند ؟ کسی برنامه ای میشناسه که بشه باهاش این فایلهای mbm رو باز کرد و تغییر داد ؟
دوستان من با روش آقا حسین میخواستم یه سری برنامه (مثل:advanced dvice lock,advanced call manager,ballroom,link boy) رو ساین کنم,
همه مراحلم انجام میدم ولی بازم از من کد میخوادو چرت و پرتم میزنم قبول نمیکنه.
.
.
.
اگه کسی فهمید مشکلم چیه بگه، آخه بد جور به advanced device lock نیاز دارم.
H M R 0 0 7
12-05-2008, 19:39
دوستان من با روش آقا حسین میخواستم یه سری برنامه (مثل:advanced dvice lock,advanced call manager,ballroom,link boy) رو ساین کنم,
همه مراحلم انجام میدم ولی بازم از من کد میخوادو چرت و پرتم میزنم قبول نمیکنه.
.
.
.
اگه کسی فهمید مشکلم چیه بگه، آخه بد جور به advanced device lock نیاز دارم.
اون هم ساین مشکلی نداره.من خودم چندین بار امتحان کردم.
اون فایلی که باید کپی میکردین توی دروایو C رو کپی کردین؟
H M R 0 0 7
12-05-2008, 19:43
واسه M600i من اگه آپديت نكنم راهي نيس كه صداشو بالا ببرم؟
هک افزایش صدای هدفون رو امتحان کن جواب میده.نمیخواد اپدیت کنی.
هنوز کسی راهی برای این تغییر نصف و نیمه آیکون ها در w950 پیدا نکرده ؟ مشکل از اسم تصاویره درسته ؟ چطوری میشه اسمشون رو تغییر داد به همونایی که داخل فایل mbm جدید هستند ؟ کسی برنامه ای میشناسه که بشه باهاش این فایلهای mbm رو باز کرد و تغییر داد ؟
نصف و نیمه؟ یعنی همش عوض نمیشه؟ آخه فرقی نمیکنه که. یه چند بار ریستارت کن.
اصلا بگیر پک ویندوز رو که 80 درصد آیکنها کل گوشی رو تغییر میده بریز ببین چی میشه.
dark_dragon
12-05-2008, 19:50
فکر کنم از دیروز 10 بار ریستارت کردم ! فقط 4 تاش عوض میشه. یک پک دیگه رو هم امتحان کردم باز هم همون 4 تا عوض شد (iphone icons). پک ویندوز که میگید 80% کل آیکون ها ! من فقط می خوام آیکونهای منو عوض بشه. اونجوری دیگه نمیشه برشون گردوند ؟ یا با بکاپ میشه ؟
من برنامه برای ساخت فایلهای mbm رو پیدا کردم. یکی از دوستان تو صفحه های 20 و ... گذاشته بود. اسمشMake Icon هست. باهاش میشه فایلهای mbm رو باز کرد و یا ساخت. اطلاعات خوبی میشه ازش گرفت. البته من این پک هایی که امتحان کردم روی گوشیم رو داخلش باز کردم. اصلا بیشتر از اون 4 تا آیکون چیز دیگه ای نداره که بخواد عوش بشه ! هنوز نحوه ساختشون رو پیدا نکردم ولی اگه پیدا کنم عالی میشه. هم فورمت عکس ها خیلی حساسه و هم طبق شماره بندی هستند. یعنی اصلا اسم ندارند !
H M R 0 0 7
12-05-2008, 19:57
فکر کنم از دیروز 10 بار ریستارت کردم ! فقط 4 تاش عوض میشه. یک پک دیگه رو هم امتحان کردم باز هم همون 4 تا عوض شد (iphone icons). پک ویندوز که میگید 80% کل آیکون ها ! من فقط می خوام آیکونهای منو عوض بشه. اونجوری دیگه نمیشه برشون گردوند ؟ یا با بکاپ میشه ؟
من برنامه برای ساخت فایلهای mbm رو پیدا کردم. یکی از دوستان تو صفحه های 20 و ... گذاشته بود. اسمشMake Icon هست. باهاش میشه فایلهای mbm رو باز کرد و یا ساخت. اطلاعات خوبی میشه ازش گرفت. البته من این پک هایی که امتحان کردم روی گوشیم رو داخلش باز کردم. اصلا بیشتر از اون 4 تا آیکون چیز دیگه ای نداره که بخواد عوش بشه ! هنوز نحوه ساختشون رو پیدا نکردم ولی اگه پیدا کنم عالی میشه. هم فورمت عکس ها خیلی حساسه و هم طبق شماره بندی هستند. یعنی اصلا اسم ندارند !
با این برنامه کار کردم ولی اسمش چیز دیگه بود.
آره به فرمتها و اندازه ها خیلی حساسه.
ولی به نظرم پک ویندوز رو نصب کن. یه چیز دیگست:46:
سلام دوستان.
هرکی تا حالا نتونسته همه آیکونهای منو رو عوض کنه,دیگه ناراحت نباشه!
این پک رو بگیره ببره بریزه رو گوشیش حال کنه!
دوستان میدونید که,باید تمام فایلهای داخل zip رو توی آدرس زیر کپی کنین.
c:\resource\apps
شاید همون اول فقط چندتا آیکون عوض بشه ولی ناامید نشید,یکی دوبار که ریست کنید همشون عوض میشن.:5:
حالا بهتره دوستان مخمون برن بشینن آیکون طراحی کنن!
NimoOol.HD2
12-05-2008, 21:31
بله دوستان به همین سادگی دیگه نیازی برای ساین کردن برنامه ها ندارین.
مراحل کار:
1-انجام مراحل پست شماره 1
2-ساخت پوشه c:\resource\swicertstore\dat
3-کپی کردن فایل 00000001 به پوشه ای که ساختیم(c:\resource\swicertstore\dat) (این فایل داخل ضمیمه این پست هست)
4-ساین کردن برنامه ای که نیاز به ساین داره با key و cert بدون پسورد. (این دو فایل فایل داخل ضمیمه این پست هست)
5-نصب برنامه دلخواه
كار با برنامه SignSIS-GUI:
با اين نرم افزار كه توي همين پست ضميمه شده شما ميتونيد فال مورد نظر رو ساين كنيد:
نرم افزار رو اجرا ميكنيد و طبق عكس زير از بالا به پايين فايلهاي توي ضميمه(Sign.zip) رو جايگزين ميكنيد
ويرايش: متاسفانه فايل ضميمه شده SignSIS-GUI ناقص آپلود شده بود كه در حال حاظر درست هست.
سلام حسین جون من مراحل 1 ، 2 و سه رو انجام می دم ولی منظورت از ساین کردن برنامه ای که نیاز به key و cert بدون پسورد ، هست یعنی چی ؟؟ یعنی برنامه باید روی کامپیوتر باشه و از اونجا با برنامه ی SignSIS-GUI
آدرس همون فایل Cer و key رو بدیم تا برنامه ی ریجستر شده رو بریزیم روی کامیپوتر ؟؟؟؟؟
dark_dragon
12-05-2008, 21:35
حسین جان برات امکان داره لینکش رو بهم بدی ؟ دیروز تمام صحات این تاپیک رو پست به پست خوندم ولی ندیدمش !
hmdfkr
کاش یک شات میذاشتید.
H M R 0 0 7
12-05-2008, 21:41
حسین جان برات امکان داره لینکش رو بهم بدی ؟ دیروز تمام صحات این تاپیک رو پست به پست خوندم ولی ندیدمش !
hmdfkr
کاش یک شات میذاشتید.
لینک چیو؟ اگه پک ویندوز رو میگی اینه:
پك آيكنهاي ويستا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام حسین جون من مراحل 1 ، 2 و سه رو انجام می دم ولی منظورت از ساین کردن برنامه ای که نیاز به key و cert بدون پسورد ، هست یعنی چی ؟؟ یعنی برنامه باید روی کامپیوتر باشه و از اونجا با برنامه ی SignSIS-GUI
آدرس همون فایل Cer و key رو بدیم تا برنامه ی ریجستر شده رو بریزیم روی کامیپوتر ؟؟؟؟؟
ناراحت نشی ها ولی هیچی از حرفات نفهمیدم.
اموزش به این راحتی.تازه تصویری هم هست.دیگه کجاش نا مفهومه من موندم!
H M R 0 0 7
12-05-2008, 22:45
پک کامل آیکنهای G700 برای P1
شما باید محتویات این هک رو در پشه resource درایو C کپی کنید
برای فونتها هم در درایو D پوشه resource و سپس پوشه Fonts کپی کنید
H M R 0 0 7
12-05-2008, 23:27
تغییر محل ذخیره سازی فایل بلوتوث شده از گوشی به کارت حافظه
سلام دوستان،
بالاخره یک مشکل بزرگ دیگه هم حل شد.
دیگه فایلهایی که براتون بلوتوث میاد روی حافظه داخلی گوشی قرار نمی گیره.قبلا وقتی فایلی براتون بلوتوث میشد این فایل به طور موقت در C:\shared\obex ذخیره میشد ولی با این هک توی D:\shared\obex ذخیره میشه.
منظور از درايو D همون كارت حافظه هستش كه روي w950 همون 4 گيگ و روي W960 همون 8 گيگ به حساب مياد.
ويرايش:
تست شد و كار كرد
به نظر من سرعت ذخيره كردنش هم بيشتر شده.
dark_dragon
13-05-2008, 06:05
ممنون. بالاخره مشکلم برطرف شد.:10:
Original Titan
13-05-2008, 07:46
بله باز هم تلاش هاي شبانه روزي دوست عزيزمون "حسين"
يك دستاورد ديگر داشت.
(البته من هنوز تستش نكردم!)
H M R 0 0 7
13-05-2008, 10:05
سلام،
تصميم گرفتم يك ليست كلي از تغييرات و هكهاي معرفي شده در اين تاپيك رو جمع اوري كنم و در يك پست بزارم.
شما ميتونيد اين ليست رو در پست شماره 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه هر روز آپديت ميشه ببينيد:
ديگر نيازي به فايل Cer براي ساين كردن نداريد (هك ساين) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیبورد مجازی P1 برای سایر گوشی های UIQ3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فونتهاي P1 براي رفع مشكلات جزئي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پک انیمیشن و صدای Shutdown و Startup گوشی W960 برای P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انیمیشن و صدای Shutdown و Startup گوشی W960 برای M600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انیمیشن و صدای Shutdown و Startup گوشی W960 برای P1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واكمن پلير 2 WALKMAN 2.0 For P1,M600,P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واكمن پلير 3 براي P1 - WALKMAN Player 3.0 on SE P1i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
افزایش صدای گوشی های UIQ3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فايل ضميمه شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انیمیشن های بک گراند واکمن 3 گوشی w960 برای گوشی های P900 و M600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تغییر محل ذخیره سازی فایل بلوتوث شده از گوشی به کارت حافظه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
--------------------------------
پك آيكنها و اسكينها:
تغییر اسکین و اسم Media Player به Walkman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Apple Skin براي مديا پلير ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تغییر تمامی آیکن های منو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WalkMan PowerPack + Player Skin + Gdesk & Theme + MainMenu icons & Others ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تغییر 3 آیکن از 4 آیکن صفحه اول در P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پك منوي براي M600 و w950 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تغییر شکلک های مسیج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسكين مدياپلير براي P1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کل آیکنهای آیفون برای P990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پک Play Station3 برای M600 همراه با پلیر itune ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پك كامل ايكس باكس Xbox Style ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آيكنهاي XBox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آيكنهاي G700 براي ساير گوشيها G700 Icons For Other UIQ3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
iPhone Sticker Icons ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
افکتهای بک گراند برای واکمن پلیر گوشی W960 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
15 لوگو برای system info
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
iPhone Black Icons ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
يك پك ديگه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
iPhone Red Icons with Nike Theme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پك آيكنهاي ويستا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5 تا پك آيكن يك جور با 5 رنگ مختلف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پک کامل آیکنهای G700 برای P1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehdi yari
13-05-2008, 11:08
سلام
حسين جان ممکنه فونتي که داري ازش استفاده ميکني رو بزاري!؟
من با هر فونتي که تا حالا نصب کردم مشکل داشتم...
الان فونت Iphone_Homa_Final رو دارم استفاده ميکنم ولي به جاي نقطه مربع ميزاره، تو کيبورد p1 هم که نصب کردم به جاي ي چسبان مربع ميزراه... دنباله يه فونتم که مشکلي نداشته باشه... اگه فونت بدون مشکل داري بزار يه عمر دعات ميکنم...
راستي واقعاً هک p990 فوقالعاده بود... دستت طلا
پيشاپيش ممنون
اينجا آدم هرچي ميخواد نگفته براش ميزارن...
شرمنده پست بالا رو نديدم....
H M R 0 0 7
13-05-2008, 11:15
سلام
حسين جان ممکنه فونتي که داري ازش استفاده ميکني رو بزاري!؟
من با هر فونتي که تا حالا نصب کردم مشکل داشتم...
الان فونت Iphone_Homa_Final رو دارم استفاده ميکنم ولي به جاي نقطه مربع ميزاره، تو کيبورد p1 هم که نصب کردم به جاي ي چسبان مربع ميزراه... دنباله يه فونتم که مشکلي نداشته باشه... اگه فونت بدون مشکل داري بزار يه عمر دعات ميکنم...
راستي واقعاً هک p990 فوقالعاده بود... دستت طلا
پيشاپيش ممنون
اينجا آدم هرچي ميخواد نگفته براش ميزارن...
شرمنده پست بالا رو نديدم....
خواهش ميكنم،
فونتهاي P1 براي رفع مشكلات جزئي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsenking
13-05-2008, 12:51
سلام خسته نباشيد
فايل های مورده نياز واسه هک رو از کجا ميتونم دل کنم؟
H M R 0 0 7
13-05-2008, 12:57
لطفا پست های طولانی رو نقل قول نکنید.
پستتون رو ویرایش کنید.
فایلها توی همون پست اول ضمیمه شده.
mehdi yari
13-05-2008, 13:01
بازم سلام...
اين فونتاي p1 با کيبوردش که عالي بود فقط فونتش يکم نازکه...
ولي اين افزايش صداي هندزفري فوقالعاده بود هنوز تو شوک گوشم داره کر ميشه... بروبچ يه هندزفري که اين صدارو تحمل کنه سراغ ندارين!؟ چون فابريکه خودش اصلاً اين صدارو نميتونه تحمل کنه... واي بيسش گوشامو ترکوند... راستي يکي دو تا فولدر ديگه تو اين افزايش صدا بود که کلي فايل توشه... اونا به چه کار مياد!؟ يني چه تغييراتي ميده!؟ اونارم بايد جاي فايلاي خود گوشي کپي کنيم؟ تو کيفيت تاثير داره؟
اين آواتاره منو ببينيد دقيقاً الان همون مدلي شدم...
بچهها همگي دستتون درد نکنه...
alenkita
13-05-2008, 13:13
با سلام
میخواستم ببینمWALKMAN Player 3.0 on SE P1 چه فرقی با ورژن 2 کرده؟
mehdi yari
13-05-2008, 13:28
از ديشب تا حالا از پاي کامپيوتر بلند نشدم...
حسين جون بابته جوابه سريعت ممنون، شرمنده پستي که لينکارو گذاشته بوديو نديدم! آخه صفحه رو رفرش نکرده بودم... پک ويستارو هم نصب کردم گوشيم از اينرو به اونرو شد... اين همه تغييرات باور نکردنيه...
راستي يه سوال! ميدونم جاش اينجا نيست ولي گفتم ديگه پسته اضافي ندم... من دو سه روز پيش يه مسيج برا يکي فرستادم فکر ميکنم 5شنبه بود بعد اونموقه که مخابرات قاطي کرده بود!!! بعد اين مسيج من ديليور نشد بعد که خطا درست شد هرموقه گوشيمو ريستارت ميکنم مياد بالا پيام ديليور رو ميده... اعصابمو خورد کرده! چجوري ميشه از شرش خلاص شد...
بازم شرمنده که اينجا سوال کردم...
همهي اون مشکلاته سادهاي که با p990 داشتم حل شد، الان ميمونه فقط ال سي ديش که تو نوره آفتاب اذيت ميکنه هيچي معلوم نميشه! راهي برا هک کردن اين سراغ نداري!!!!!!!!!!!
nakhordemast
13-05-2008, 13:40
خوب رفقای عزیز بهتره که ما هم توی این فروم یه کاری بکنیم
روش ساخت و یا تغییر دادن فایل های MBM
برای شروع: روش تغییر تصویر بالای صفحه سیستم اینفورمیشن گوشی.
با این کار میتونی مثلا کارت ویزیتتون رو توی صفحه system information اضافه کنید
1- اول برنامه Make Icon رو دانلود کنید .
2-در برنامه فوتوشاپ یا هر برنامه ویرایش تصور دیگه یه صفحه جدید با عرض 190 و ارتفاع 85 ایجاد کنید و هر چی توش خواستین قرار بدید و طراحی کنید.
(توضیح: توجه داشته باشید که نهایتا تصویر با فرمت 16 رنگ نشون داده میشه پس خیلی جای مانور ندارید)
3-این فایل رو با فرمت gif ذخیره کنید.
4-اسم فایل رو به 000 تغییر بدید.
5-فایل MBMTool.exe را از داخل پوشه برنامه هMake Icon اجرا کنید.
6-از نوار ابزار سمت چپ برنامه آخرین گزینه یعنی import رو اجرا کنید.
7-فایل gif که ساختید رو open کنید.
8-دکمه ctrl + z رو بزنید.
9-از منوی فایل برنامه گزینه save mbm file رو بزنید و فایل رو سیو کنید.
10-برنامه را کامل ببندید
11-دوباره برنامه را باز کنید
12-فایل mbm که ساختید را open کنید
13-از لیست سمت چپ برنامه بر روی فایل 000 راست کلیک کنید و make mask رو بزنید.
(توضیح:اگر همه چیز درست باشه باید یه تصویر سیاه و سفید از ایکون یا تصویر ساختگی خودتون در پنجره جدید ببینید. اگر تصویر شما مشکلی داشته باشه به شما ارور میده.)
14-در پنجرا جدید اونقدر با اسلایدر ها بازی کنید تا ماسک مورد نظرتون ساخته بشه.
15-سیو کنید و خارج شوید
(توضیح: ماسک نقشه ایه که مناطق شفاف تصویر یا ایکون رو تعریف میکنه. بر این اساس مناطق سفید ماسک هستند و مناطق سیاه شفاف می شوند.)
16-در خود برنامه دوباره به لیست سمت چپ مراجعه کنید قاعدتا باید یه آیتم به لیست قبلی اضافه شده باشه. توسط دگمه های سبز رنگ پایین دوتا فایل موجود در لیست را جا به جا کنید .
(توضیح:با این ترتیب همیشه باید اول آیکون قرار بگیره و بعد ماسک مربوطه)
17-دوباره save mbm file کنید و در فایلی با نام systemlogo.mbm ذخیره کنید.
18-فایل نهایی را بعد از هک گوشی در مسیر c:\resource\apps کپی کنید.
نیازی با ری استارت کردن نیست . بروید به قسمت system information گوشی و تغییرات رو ببیند.
این روش در مورد کار با ایکون های جاهای مختلف هم صادقه و میتوند اونها رو تغییر بدین. به این ترتیب که ابتدا فایل mbm مورد نظر رو باز کنید . بعد فایل و ماسک مربوط به آیکونی که میخواید تغییر کنه رو دیلت کنید و با همون نام و سایز یکی دیگه جایگزینش کنید. فقط یه کم خوصله میخواد من خودم انجام ندادم :31::31::31:
mehdi yari
13-05-2008, 14:33
حسين جون دستم به دامنت اين فايل مديا پليرو که تو مسيرش کپي کردم، بعدش که ريستارت کردم اومدم ديدم آيکنش شده w کلي خوشحال شدم ولي وقتي خواستم بازش کنم ارور داد، ميگه فولدر پيدا نشد!!! دوبارم ريستارت کردم گوشيو ... دکمهي پلير بغلو نگه ميدارم فقط شروع ميکنه به خوندن همين توش نميره!
چيکار کنم حالا!؟
در ضمن وقتي که يه فايله mp3 رو مثلاً از فايل منيجر پخش ميکنم باز ميشه ولي قيافش شبيه همون قبليه...
حالم بد گرفته شدا...
vahid_jam2
13-05-2008, 14:44
نميدونم اين سايت چرا جا واسه تشكر نداره ولي اگه داشت حسين جان از همه پست هات تشكر ميكردم كه همش مفيد بوده.
راستي بعد آپديت فايلاي wmv رو هم ميخونه. واسه اونم راه حلي داري تا يه چيزي روش بريزم (غير از آپديت) تا بخونه؟
mehdi yari
13-05-2008, 15:04
مشکل حل شد فايلايي رو که ريخته بودم پاک کردم حل شد... البته فقط آيکن مديا پلير شد w که بدمم نمياد...
ولي خب نميتونم از اين اسکين بگذرم... يه کوچولو منو راهنمايي کنيد تا آخرش ميرم...
dark_dragon
13-05-2008, 15:09
خوب رفقای عزیز بهتره که ما هم توی این فروم یه کاری بکنیم
روش ساخت و یا تغییر دادن فایل های MBM
برای شروع: روش تغییر تصویر بالای صفحه سیستم اینفورمیشن گوشی.
1- اول برنامه Make Icon رو دانلود کنید .
2-در برنامه فوتوشاپ یا هر برنامه ویرایش تصور دیگه یه صفحه جدید با عرض 190 و ارتفاع 85 ایجاد کنید و هر چی توش خواستین قرار بدید و طراحی کنید.
(توضیح: توجه داشته باشید که نهایتا تصویر با فرمت 16 رنگ نشون داده میشه پس خیلی جای مانور ندارید)
3-این فایل رو با فرمت gif ذخیره کنید.
4-اسم فایل رو به 000 تغییر بدید.
5-فایل MBMTool.exe را از داخل پوشه برنامه هMake Icon اجرا کنید.
6-از نوار ابزار سمت چپ برنامه آخرین گزینه یعنی import رو اجرا کنید.
7-فایل gif که ساختید رو open کنید.
8-دکمه ctrl + z رو بزنید.
9-از منوی فایل برنامه گزینه save mbm file رو بزنید و فایل رو سیو کنید.
10-برنامه را کامل ببندید
11-دوباره برنامه را باز کنید
12-فایل mbm که ساختید را open کنید
13-از لیست سمت چپ برنامه بر روی فایل 000 راست کلیک کنید و make mask رو بزنید.
(توضیح:اگر همه چیز درست باشه باید یه تصویر سیاه و سفید از ایکون یا تصویر ساختگی خودتون در پنجره جدید ببینید. اگر تصویر شما مشکلی داشته باشه به شما ارور میده.)
14-در پنجرا جدید اونقدر با اسلایدر ها بازی کنید تا ماسک مورد نظرتون ساخته بشه.
15-سیو کنید و خارج شوید
(توضیح: ماسک نقشه ایه که مناطق شفاف تصویر یا ایکون رو تعریف میکنه. بر این اساس مناطق سفید ماسک هستند و مناطق سیاه شفاف می شوند.)
16-در خود برنامه دوباره به لیست سمت چپ مراجعه کنید قاعدتا باید یه آیتم به لیست قبلی اضافه شده باشه. توسط دگمه های سبز رنگ پایین دوتا فایل موجود در لیست را جا به جا کنید .
(توضیح:با این ترتیب همیشه باید اول آیکون قرار بگیره و بعد ماسک مربوطه)
17-دوباره save mbm file کنید و در فایلی با نام systemlogo.mbm ذخیره کنید.
18-فایل نهایی را بعد از هک گوشی در مسیر c:\resource\apps کپی کنید.
نیازی با ری استارت کردن نیست . بروید به قسمت system information گوشی و تغییرات رو ببیند.
ببخشید برنامه گرفتن عکس از اسکرین رو نداشتم وگرنه عکس میگذاشتم.
این روش در مورد کار با ایکون های جاهای مختلف هم صادقه و میتوند اونها رو تغییر بدین. به این ترتیب که ابتدا فایل mbm مورد نظر رو باز کنید . بعد فایل و ماسک مربوط به آیکونی که میخواید تغییر کنه رو دیلت کنید و با همون نام و سایز یکی دیگه جایگزینش کنید. فقط یه کم خوصله میخواد من خودم انجام ندادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عالی بود. ممنون.
فقط این تغییر آیکون که شما گفتید مال کدوم قسمته ؟ برای قسمت های دیگه ثل منو رو هم میتونید توضیح بدید ؟ (ترتیب و شماره ها)
hossein2801
13-05-2008, 16:16
عمرا دیگه گوشیمو هک کنم
مستر ریست کردم دیگه بالا نیومد
رفتم فلشش کردم
H M R 0 0 7
13-05-2008, 17:51
عمرا دیگه گوشیمو هک کنم
مستر ریست کردم دیگه بالا نیومد
رفتم فلشش کردم
دوست عزيز مشكل از خودتونه.اگه پستها رو دقيق بخونين هيچ مشكلي پيش نمياد.
هزاران نفر اين هكها رو تست كردن.
mehdi_vsgh
13-05-2008, 18:34
سلام
حسین جان میگم این محتوای پست #472 را به اول تاپیک هم بفرست تا همیشه در دسترس باشه
فقط باید حواست باشه که هر روز آپدیت بشه!!!
دمت گرم!!
NimoOol.HD2
13-05-2008, 18:37
حسين جون دستم به دامنت اين فايل مديا پليرو که تو مسيرش کپي کردم، بعدش که ريستارت کردم اومدم ديدم آيکنش شده w کلي خوشحال شدم ولي وقتي خواستم بازش کنم ارور داد، ميگه فولدر پيدا نشد!!! دوبارم ريستارت کردم گوشيو ... دکمهي پلير بغلو نگه ميدارم فقط شروع ميکنه به خوندن همين توش نميره!
چيکار کنم حالا!؟
در ضمن وقتي که يه فايله mp3 رو مثلاً از فايل منيجر پخش ميکنم باز ميشه ولي قيافش شبيه همون قبليه...
حالم بد گرفته شدا...
سلام مهدی جان
من هم موقعی که اون فایلا رو کپی کردم ، خراب شد ولی بعد از ریختن مجدد فایل ها درست شد !!
فایلا رو به دقت بریز درست میشن
ilovemyp1
13-05-2008, 20:08
با سلام خدمت همه شما دوستان عزیز
این اولین باره که اینجا می نویسم ، مدتها در Persiantools در مورد p1 بحث می کردیم ولی متاسفانه از رونق افتاده و سال به سال انگار کسی پست جدید نمیده اونجا ، امیدوارم بندرو در جمعتون پذیرا باشید. اینم به عنوان شیرینی ورودم میگذارم تا استفاده کنید البته با اجازه آقا حسین گل :20:
با این هک اون دکمه چند منظوره کنار گوشی رو میتونید به عنوان فعال کننده واکمن استفاده کنید ، من گوشیم P1 هستش و بدون مشکل جواب داد ، اگر در استفاده از اون به مشکلی برخوردید سعی میکنم کمکتون کنم :46:
البته باید اول در فروم عضو بشید تا بتونید صفحه رو ببینید ، من فایلارو دانلود کرده تو سیستمم دارم اما نتونستم دکمه Attach رو پیدا کنم ، به هر حال عضویت در فروم بالا هم بی ضرره ، چون مال Darkskelton هستش این تاپیک که مثل Swmail تا حالا چندتا هک برای UIQ3 داده.من قبل از ورودم به اینجا تمام این کارهارو با مدد از سایتهای خارجی انجام داده بودم و تنها هکی که دیدم اینجا نبود همین بود که لینکشو دادم. برای M600 و p990 هم فایلای مخصوصشون رو گذاشته . اینم اسکرین شاتش بعد از هک :
موفق و پیروز باشید :11:
بچه ها این بود رسمش ؟ حالا اگه جواب سلام ما رو نمیدید حداقل برید این هک رو انجام بدید بد نیست :20: من که کاره ای نیستم اینجا اما اگه یکمی تحویل بگیرید براتون چیزای جالبی می گزارم :5: من بیشتر تو فروم های خارجی میگردم ، الان با نصب 2 تا فایل رسمی سیمبیان سرعت گوشی رو مخصوصا تو محیط Messaging و Contacts و file manager بالا میشه برد . من خودم نصب کردم و کاملا از افزایش سرعت گوشی راضیم. اینم لینکش :
به اولین پست من که وقتی نگذاشتید ، ببینم با این چه می کنید :46:
H M R 0 0 7
13-05-2008, 20:16
سلام مهدی جان
من هم موقعی که اون فایلا رو کپی کردم ، خراب شد ولی بعد از ریختن مجدد فایل ها درست شد !!
فایلا رو به دقت بریز درست میشن
فکر کنم توی چند تا پست بعد گفت مشکلش حل شده !
سلام
حسین جان میگم این محتوای پست #472 را به اول تاپیک هم بفرست تا همیشه در دسترس باشه
فقط باید حواست باشه که هر روز آپدیت بشه!!!
دمت گرم!!
پست اول که زیادی شلوغ میشه.گزاشاتم پست شماره 8
H M R 0 0 7
13-05-2008, 20:21
بچه ها این بود رسمش ؟ حالا اگه جواب سلام ما رو نمیدید حداقل برید این هک رو انجام بدید بد نیست :20: من که کاره ای نیستم اینجا اما اگه یکمی تحویل بگیرید براتون چیزای جالبی می گزارم :5: من بیشتر تو فروم های خارجی میگردم ، الان با نصب 2 تا فایل رسمی سیمبیان سرعت گوشی رو مخصوصا تو محیط Messaging و Contacts و file manager بالا میشه برد . من خودم نصب کردم و کاملا از افزایش سرعت گوشی راضیم. اینم لینکش :
به اولین پست من که وقتی نگذاشتید ، ببینم با این چه می کنید :46:
خیلی خیلی خوشحال میشیم که فعالیتتون رو اینجا ببینیم دوست من.
شما پستت رو بزار مطمئن باش که دوستان استفاده میکنن.
فقط یه چند تا نکته رو رعایت کنی خیلی خوب میشه:
1-گزاشتن لینک مستقیم برای هر هک و یا فایل مورد نظر
2-گزاشتن اسکرین شات
3- گزاشتن منبع (اگه از سایت ایرانی گرفتی)
در ضمن این فایلی هم که برای افزایش سرعت معرفی کردی جاش توی برنامه های UIQ بود که ادرسش توی امضام هست.(البته قبلا من گزاشتمش)
منتظر فعالیتتون هستیم.
موفق باشید.:11:
ilovemyp1
13-05-2008, 21:06
خیلی خیلی خوشحال میشیم که فعالیتتون رو اینجا ببینیم دوست من.
شما پستت رو بزار مطمئن باش که دوستان استفاده میکنن.
فقط یه چند تا نکته رو رعایت کنی خیلی خوب میشه:
1-گزاشتن لینک مستقیم برای هر هک و یا فایل مورد نظر
2-گزاشتن اسکرین شات
3- گزاشتن منبع (اگه از سایت ایرانی گرفتی)
در ضمن این فایلی هم که برای افزایش سرعت معرفی کردی جاش توی برنامه های UIQ بود که ادرسش توی امضام هست.(البته قبلا من گزاشتمش)
منتظر فعالیتتون هستیم.
موفق باشید.:11:
به روی چشم ، اما اسکرین شات که گذاشته بودم :20: منبع هم که از روی لینک معلوم هستش . فقط نمیدونم چطوری باید لینک مستقیم بدم. اگه میشه راهنماییم کنید. می خواستم مثل پستای دیگم تو فرومها attach کنم فایلارو اما دکمه brows رو جایی نمیبینم.
ببخشید هم اگه در جای غیر صحیح چیزی رو معرفی کردم :11:
nakhordemast
13-05-2008, 21:55
خیلی عالی بود. ممنون.
فقط این تغییر آیکون که شما گفتید مال کدوم قسمته ؟ برای قسمت های دیگه ثل منو رو هم میتونید توضیح بدید ؟ (ترتیب و شماره ها)
چند تا از دوستان روش دستکاری mbm ها رو خواسته بودن. در واقع شما باید هک مورد نظر را برای آیکونهایی که میخواید از تو تاپیک پیدا کنید بعد فایل هاشو دانلود کنید بعد با این روش فایل های mbm موجود در اون هک رو تغییر بدید. این فقط برای جاهایی هست که قبلا هک شده.
در مورد آیکونهایی که تا حالا کسی هکشو نکرده نمیتونم راهنماییتون کنم.:20:
nakhordemast
13-05-2008, 22:04
یه سوال برام پیش اومده.
فرق مستر ریست و فرمت اینترنال دیسک چیه؟
من چند تا هک رو استفاده کردم بعد چون نمیشد فایلا رو پاک کرد فرمت اینترنال دیسک کردم . بلایی سر گوشی اومد مستر ریست کرده باشم
نمام تنطیمات گوشی برگشت به تنظیمات کارخانه و همه تم ها و رینگ تون های نرمال و حتی بازی های فابریک گوشی پاک شد
خوب فرقش با مستر ریست چی بود؟؟؟؟؟:13:
H M R 0 0 7
13-05-2008, 22:09
به روی چشم ، اما اسکرین شات که گذاشته بودم :20: منبع هم که از روی لینک معلوم هستش . فقط نمیدونم چطوری باید لینک مستقیم بدم. اگه میشه راهنماییم کنید. می خواستم مثل پستای دیگم تو فرومها attach کنم فایلارو اما دکمه brows رو جایی نمیبینم.
ببخشید هم اگه در جای غیر صحیح چیزی رو معرفی کردم :11:
شما باید فایل مورد نظر رو دانلود کنید روی سیستم خودتون و سپس در یک آپلود سنتر ترجیحا لینک مستقیم بزارید.
میتونید برای این کار از persiangig.com استفاده کنید.
امکان ضمیمه کردن هم برای کاربر وجود نداره.
ilovemyp1
13-05-2008, 23:08
شما باید فایل مورد نظر رو دانلود کنید روی سیستم خودتون و سپس در یک آپلود سنتر ترجیحا لینک مستقیم بزارید.
میتونید برای این کار از persiangig.com استفاده کنید.
امکان ضمیمه کردن هم برای کاربر وجود نداره.
استاد گرامی persiangig که احتیاج به دعوتنامه داره (اولین بار بود سر میزدم آخه :20: ) ترجیح می دم از همون 4shared دوستداشتنی استفاده کنم :40: ممنون که سریع جواب دادید. اما یه سوال ، برای چی امکان آپلود رو از کاربرا گرفتید ؟ :41: شما که خودتون بر همه چیز نظارت دارید و میتونید در صورت اشتباه بودن فایل یا پستی رو حذف کنید .
nakhordemast
13-05-2008, 23:46
استاد گرامی persiangig که احتیاج به دعوتنامه داره (اولین بار بود سر میزدم آخه :20: ) ترجیح می دم از همون 4shared دوستداشتنی استفاده کنم :40: ممنون که سریع جواب دادید. اما یه سوال ، برای چی امکان آپلود رو از کاربرا گرفتید ؟ :41: شما که خودتون بر همه چیز نظارت دارید و میتونید در صورت اشتباه بودن فایل یا پستی رو حذف کنید .
اه چقدر کل کل میکنید . جاش اینجا نیست. حرفای الکی. حالا چه اهمیتی داره که ما بدونیم 4shared دوستداشتنی هست یا نیست. اینقدر ادعاتون میشه به سوالای بی جواب مونده جواب بدین
بذارید مردم به کارشون برسن. الکی تاپیک رو شلوغ نکنید.:41:
H M R 0 0 7
13-05-2008, 23:48
اینم 2 تا هک :
از عکسها خودتون متوجه میشید.
بله اضافه کردن Service Menu و Walkman به منوی دکمه سخت افزاری و Popup menu
دیگه نمیخواد اون همه کلید رو بزنید تا سرویس منو باز بشه!
nakhordemast
14-05-2008, 08:40
اینم 2 تا هک :
از عکسها خودتون متوجه میشید.
بله اضافه کردن Service Menu و Walkman به منوی دکمه سخت افزاری و Popup menu
دیگه نمیخواد اون همه کلید رو بزنید تا سرویس منو باز بشه!
ایول ایول دستت طلا. ایشالا دستت برسه به ذریح:31:
این اسکرسن شات خودتونه؟ میشه تم و فونت هاشو برام آپ کنید.
خیلی خداس
دسستت درد نکنه
H M R 0 0 7
14-05-2008, 10:30
ایول ایول دستت طلا. ایشالا دستت برسه به ذریح:31:
این اسکرسن شات خودتونه؟ میشه تم و فونت هاشو برام آپ کنید.
خیلی خداس
دسستت درد نکنه
خواهش ميكنم،
ولي اينجا فقط در مورد هك صحبت كنيد و از طرح مسائل حاشيه اي مثل تم و فونتي كه تو اسكرين شات گزاشته شده خودداري كنيد.
اسكرين شات مال خودم نيست.اين فونت هم فونته آيفون هست كه هزار بار گزاشته شده!
موفق باشيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.