مشاهده نسخه کامل
: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
اينا كه ربطي به اون چند تا فولدر و پك آيكن نداره چون اونا تست شده بود و الان رو گوشي من هم نصبه پس مشكل از يه جاي ديگه ست .
اون 4 تا فولدري كه گفتم از درايو C پاك كن
MPSAudioLIB پاک نمیشه:13::13: مشکل زنگ خوردنش حل شد :46::46:ولی بازم پلیر خوده گوشی باز نمیشه:41::41: در ضمن یه مشکل جدیدم پیدا شد صدای گوشیم دیگه کم و زیاد نمیشه وقتی از استاتوس بار می خوام برم رو Volume هیچ اتفاقی نمیفته
iviartin
16-08-2008, 18:12
بچه ها دستم به دامنتون
من خواستم رو p1ام استارت آپ عوض کنم مل w960 رو خواستم بریزم فایلهارو کپی کردم تو مسیرهاش
خواستم ریست کنم دیگه روشن نشد
چراغهای کلیدها و ویبره اول رو میزنه بعد دیگه صفحه سیاه میمونه
اشکال کار کجاست چی کار کنم ....
کمک کنییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییید.........کمک
کمک
کمک
r.nosoohi
16-08-2008, 18:33
اسکین Ipod Player برای واکمن 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا هک واکمن 2 رو انجام دادم .الان برای نصب این اسکین به مشکل برخورد کردم .÷یغام thissoftware is already inistalled رو می ده .برای نصبش چیکار کنم ؟
با تشکر
hellmayor
16-08-2008, 19:04
بچه ها دستم به دامنتون
من خواستم رو p1ام استارت آپ عوض کنم مل w960 رو خواستم بریزم فایلهارو کپی کردم تو مسیرهاش
خواستم ریست کنم دیگه روشن نشد
چراغهای کلیدها و ویبره اول رو میزنه بعد دیگه صفحه سیاه میمونه
اشکال کار کجاست چی کار کنم ....
کمک کنییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییید.........کمک
کمک
کمک
چرا این همه رنگ و رخت پریده:18: ... نترس گوشی من p990 هزار بار اینجوری شده ولی با آپدیت درست شده...:46:
یادت باشه اگه ایراد گوشیت سخت افزاری نباشه .. ایراد های نرم افزاری همیشه درست می شن...:27:
اگه به اینترنت پرسرعت دستری داری:21: گوشیت رو آپدیت کن و اگرنه باید بدی فلش بزنن.... ولی مطمئن باش درست میشه:27:
:27: تا باشه از این آپدیت ها:27:
iviartin
16-08-2008, 19:33
فدات شم چه جوری میشه آپ دیت کرد . اگه بگی ممنون میشم فدات داداش غلامتیم
iviartin
16-08-2008, 20:42
خواستم با برنامهSEUS-Software آپ دیت کنم نمی دونم چه جوری باید ..........
یه راهنمائی میکنی من pc suit رو نصب کردم .بعد باید برنامهSEUS-Software رو نصب کنم . کاربردش چه جوریه؟
NimoOol.HD2
16-08-2008, 23:04
MPSAudioLIB پاک نمیشه:13::13: مشکل زنگ خوردنش حل شد :46::46:ولی بازم پلیر خوده گوشی باز نمیشه:41::41: در ضمن یه مشکل جدیدم پیدا شد صدای گوشیم دیگه کم و زیاد نمیشه وقتی از استاتوس بار می خوام برم رو Volume هیچ اتفاقی نمیفته
سلام
مشکل مدیا پلیر خود گوشیت اینجوریه
برو توی Xplore ( قبلش باید گوشی هک شده باشه و دسترسی به فایل های سیستمی داشته باشی ) ، برو روی درایو C ، اون علامت رو رو هیچ پوشه ای نبر . روی همون C باشه . بعد اینو دنبال کن »
menu > Find > Find File
بعد تایپ کن
Mediaplayer.R01
همچین فایلی که پیدا کرد ، میتونی دو تا کار باهاش بکنی
یا پسوندش رو به RSC. تغییر بده یا اصلا فایله رو پاک کن
هیچ اتفاقی هم نمیفته
سلام
مشکل مدیا پلیر خود گوشیت اینجوریه
برو توی Xplore ( قبلش باید گوشی هک شده باشه و دسترسی به فایل های سیستمی داشته باشی ) ، برو روی درایو C ، اون علامت رو رو هیچ پوشه ای نبر . روی همون C باشه . بعد اینو دنبال کن »
menu > Find > Find File
بعد تایپ کن
Mediaplayer.R01
همچین فایلی که پیدا کرد ، میتونی دو تا کار باهاش بکنی
یا پسوندش رو به RSC. تغییر بده یا اصلا فایله رو پاک کن
هیچ اتفاقی هم نمیفته
ممنون مدیاپلیر درست شد حالا فقط یه مشکل داره اونم صداش که نمیتونم کم و زیاد کنم وقتی روی ولوم کلیک می کنم میگه Dump file created منون میشم راهنمایی کنید
saeid127
17-08-2008, 11:47
ممنون مدیاپلیر درست شد حالا فقط یه مشکل داره اونم صداش که نمیتونم کم و زیاد کنم وقتی روی ولوم کلیک می کنم میگه Dump file created منون میشم راهنمایی کنید
من همین مشکلو داشتم مجبور شدم حافظه گوشی فرمت کنم! :19:
من همین مشکلو داشتم مجبور شدم حافظه گوشی فرمت کنم! :19:
یعنی چیییییییییییییییییییییییی ی:18::18::18: مطمئنی درست میشهههههه:19::19::19: از کنترل پنل فرمت کردی؟؟؟؟؟؟
saeid127
17-08-2008, 19:06
یعنی چیییییییییییییییییییییییی ی:18::18::18: مطمئنی درست میشهههههه:19::19::19: از کنترل پنل فرمت کردی؟؟؟؟؟؟
نه از سرویس منو بالا*پایین پایین*پایین* (از راست) بعد گزینه آخر (format internal disk) انتخاب کن!
البته قبلش یه بک آپ بگیر چون همه تنظیمات و ... پاک میشه!
hamed1297
17-08-2008, 21:46
آقا من کاملا توی هک بی تجربه هستم.
خیلی از مدها هم برای من واقعا کاربردی نداره.
فعلا واکمن 3 رو میخوام.
بعد از نصب capswitch باید چیکار کنم؟
میشه من رو راهنمایی کنید؟
ممنون میشم.
آقا من کاملا توی هک بی تجربه هستم.
خیلی از مدها هم برای من واقعا کاربردی نداره.
فعلا واکمن 3 رو میخوام.
بعد از نصب capswitch باید چیکار کنم؟
میشه من رو راهنمایی کنید؟
ممنون میشم.
هيچ كاري نداره حامد جان . برو واكمن 3 رو دانلود كن
بريز تو گوشيت . capswitch رو هم off كن .
بعد تو x-plor برو تو فولدري كه به نام واكمن 3 دانلود كردي . مسيراش مشخصه فقط بايد جايگزين كني ، بعد كه پيغام overwrite داد و همه فولدر ها رو ريختي گوشي رو رستارت كن
موفق باشي :10:
hamed1297
17-08-2008, 22:51
ممنون.خیلی لطف کردی.
منظور این هست که محتویات فولدر واکمن 3 رو بریزم توی همون فولدرهایی که اسموشون توی پک هست؟مد جدید واکمن 3 برای هک جدید و قدیم یکی هست؟
بعد اینکه قابل برگشت هست؟با مستر ریست گوشی مثل اولش میشه؟
راستی برای تغییر تمام آیکونهای منو چیکار باید کرد؟مد خاصی داره؟
وای چقدر سوال توی ذهن بچه بوده.
پیشاپیش ممنون از جوابتون.
hossein1990
17-08-2008, 23:56
ممنون.خیلی لطف کردی.
منظور این هست که محتویات فولدر واکمن 3 رو بریزم توی همون فولدرهایی که اسموشون توی پک هست؟مد جدید واکمن 3 برای هک جدید و قدیم یکی هست؟
بعد اینکه قابل برگشت هست؟با مستر ریست گوشی مثل اولش میشه؟
راستی برای تغییر تمام آیکونهای منو چیکار باید کرد؟مد خاصی داره؟
وای چقدر سوال توی ذهن بچه بوده.
پیشاپیش ممنون از جوابتون.
سلام . منم ياد نداشتم ولي به راحتي گوشي هك شد و واكمن 3 رو ريختم . (البته با كمك دوستان)
اگر شما پك واكمن 3 رو دانلود كني ( پك جديدش ) توي پوشه اصلي دو پوشه وجود داره يكي مال زبان و ديگري نوشته C
شما ابتدا اين دو پوشه رو بريز تو گوشي (يك جا مثل other )
بعد xplore رو باز كن . برو قسمت other و سپس پوشه C رو باز كن . توش 4 تا پوشه هست . اين 4 پوشه رو كنارش كليك كن تا تيك دار بشن بعد برو تو menu بعد edit و سپس copy .
حالا برو روي درايو C كليك كن و از منو گزينه select رو انتخاب كن . برنامه شروع به كپي كردن 4 پوشه در درايو C گوشيت مي كنه . پوشه language رو هم فكر كنم بايد تو همون درايو C كپي كني.
به هر حال يكم كار كني مي فهمي. هر موقع هم كاري داشتي دوستان در خدمتند .
(اونقدر بد توضيح دادم كه خودم نفهميدم چي نوشتم !!!!!!! ) :41::46:
دستم به دامنتون. . .
.
سلام:20:
.
من بعد از ریختن مدها میخواستم گوشیمو ریست بدم بعد از اینکه روشنش کردم. . .:18:. . .
.
اون رومانه زیره لوگوهه تا آخرم میره حتی اون قسمتی که حالته phone یا flightmode میپرسه میاد ولی بعدش:41:. . .
.
پنجره مزخرفه Application closed میاد قسمت جالبش اینه که به Activity menu گیر میده نمیتونه بازش کنه:13:. . .
.
الان به adsl دسترسی ندارم بگید راهی بغیر از آپدیت هم هست یا. . .
.
یکی پیدا شه محبت کنه یه بک آپ از GDFS گوشیش بگیره برام بذاره.(p990). . .
نه از سرویس منو بالا*پایین پایین*پایین* (از راست) بعد گزینه آخر (format internal disk) انتخاب کن!
مسیجام و شمارهام پاک میشن یا نه چون تنظیمات مهم نیست دوباره تنظیم می کنیمممممم:5::5::11::11:
iviartin
18-08-2008, 09:31
آقایون ممنون که راهنمائی کردین ولی آخرش من 10 تومن رو پیاده شدم . دادم بیرون آپ دیت کردن .
خیلی گفتم برنامه آپ دیت رو لینکشو واسم بزارین ولی کو...............
بازم میگم
خواهشاااااا
لینک برنامه آپدیت گوشی های سونی اریکسون رو اگه داشتین لطف کنین .اگه با آموزش هم باشه ممنون میشم .
خیلی گشتم نتونستم پیدا کنم . ممنون
iviartin
18-08-2008, 09:49
اين هم انیمیشن و صدای Shutdown و Startup گوشی W960 برای M600
لطفا فقط براي M600 استفاده كنيد
در فایل ضمیمه 2 پوشه هست.
وارد پوشه Private بشین و کل پوشه 102030fd رو در مسیر C:\Private کپی کنین
حالا وارد پوشه sys بشین ؛ میبینین که در داخل اون 2 پوشه دیگه هست
فایل موجود در پوشه bin رو در مسیر C:\sys\bin کپی کنین
فایل موجود در پوشه hash رو در مسیر C:\sys\hash کپی کنین
حالا با ریست گوشی با صدا و انیمیشن W960 مواجه میشین
داداش اینو اولش مینوشتی من رو p1 ریختم
واسم با یه آپدیت واسم تموم شد. اصلا استارت آپ نداشت .
iviartin
18-08-2008, 10:16
[quote=H M R 0 0 7;2323668]و اين هم اسكين مديا پلير Media Player براي P1
با تشكر از دوست خوبمون saaji در فريز موبايل[/q
چرا اینا رو گوشی من جواب نمیده من این فایلهای تو فایل زیپ رو کپی کردم تو apps تغییر که نکرد هیچ الان مدیای خودم هم کار نمیکنه چی کار کنم ؟
saeid127
18-08-2008, 10:40
مسیجام و شمارهام پاک میشن یا نه چون تنظیمات مهم نیست دوباره تنظیم می کنیمممممم:5::5::11::11:
بله اونها هم پاک میشن!
ازشون بک آپ بگیر
از شماره ها مي توني با رفتن به قسمت backup تو خود contact بك آپ بگيري و از مسيج ها با برنامه هاي بك آپ مسيج
آقایون ممنون که راهنمائی کردین ولی آخرش من 10 تومن رو پیاده شدم . دادم بیرون آپ دیت کردن .
خیلی گفتم برنامه آپ دیت رو لینکشو واسم بزارین ولی کو...............
بازم میگم
خواهشاااااا
لینک برنامه آپدیت گوشی های سونی اریکسون رو اگه داشتین لطف کنین .اگه با آموزش هم باشه ممنون میشم .
خیلی گشتم نتونستم پیدا کنم . ممنون
دوست من شما اگه 1 دقيقه از وقتتو به سرچ كردن مي دادي حتما پيدا مي كردي . بفرما اينم لينك دانلود برنامه آپديت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alinorton2006
18-08-2008, 14:09
:19: :19: :19: :19: :19: :19: :41::41::41::41::41:
alinorton2006
18-08-2008, 14:22
سلام.
من قبلا <qobexlistene_signed.sis> رو رو گوشيم(P1i) نصب كردم.
بعد يه سري گند كاري كردم كه مجبور شدم بدم گوشيمو فلا كنن.حالا كه مي خوام نصبش كنم ميگه
<the application is already installed on your system>
كسي ميدونه كه گوشيم چه شه؟خيلي ضايعه آدم بولوتوثاش بره تو SMS هاش!
سلام.
من قبلا <qobexlistene_signed.sis> رو رو گوشيم(P1i) نصب كردم.
بعد يه سري گند كاري كردم كه مجبور شدم بدم گوشيمو فلا كنن.حالا كه مي خوام نصبش كنم ميگه
<the application is already installed on your system>
كسي ميدونه كه گوشيم چه شه؟خيلي ضايعه آدم بولوتوثاش بره تو SMS هاش!
نه دوست من اصلا هم ضايع نيست ، اين از امكانات سيمبيان هستش.
اون اروري كه ميده يعني اين فايل روي گوشيت نصبه . نمي دونم چرا اين ارور رو ميده . يه مستر ريست بكن اميدوارم درست بشه:46:
من رفتم تو منو بعدش اون رول بقلو یه بار دادم بالا بعدش *...... ولی هیچ اتفاقی نیفتاد:41::41:
alenkita
18-08-2008, 17:23
هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون
این هم Sound Mod کامل مراحل نصب هم مانند زیر دنبال کنید:
مانند همیشه گوشی را هک کنید...
فایل پیوست se_uiq3_sound_mod_full را دریافت کنید
کل پوشه AATFiles رو از مسیر 'Z:\private\10200B19\' کپی کرده و در 'C:\private\10200B19\' قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید.
فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون(برای این کار ابتدا کپی کنید در درایو D که مموری کارتتون هست و بعد بریزید روی کامپیتور)
برنامه se_sound_patcher_full رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.
سپس فایل AATFiles.zip رو از حالت فشرده در بیارید و محتویاتش رو در C:\private\10200B19\AATFiles\ کپی کنید.اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.
دوستان دقت کنند که اگر Sound Mod lite (هک افزایش صدای هدفون)را بر روی گوشی نصب کردید حتما فایل 1020867a.cre مربوط به را که در پیوست original اش قرار دارد را جایگزین کنید.
:
من این پک رو ریختم رو گوشیم(p1) ولی صداش فرقی نکرد . در ضمن قبلا از افزایش صدای اولی استفاده کردم و گوشی رو format کردم
دوستان دقت کنند که اگر Sound Mod lite (هک افزایش صدای هدفون)را بر روی گوشی نصب کردید حتما فایل 1020867a.cre مربوط به را که در پیوست original اش قرار دارد را جایگزین کنید.
:
این فایل رو کجا باید جایگزین کنم؟
r.nosoohi
18-08-2008, 18:44
WALKMAN 2.0 mod for p1,m600,p990 by dark Skeleton
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بالاخره آمد! اما هنوز جا هست که Walkman 3 را هم بر روی گوشی های دیگر ببینیم. اما این Walkman 2 که برای W950 بود روی p1 , p990 , m600 جواب داد و در حال حاضر در اختیار شما قرار گرفت.
این دیگه تنها یک اسکین نیست، خود نرمافزار Walkman 2 هست.با همون ظاهر و کارایی و حتی انیمیشن بک گراندش.
دوستان کاری که میکنید فایل dark_skeleton-walkman2.0_mod_for_m600i-p1i-p990i_EN.rar را دریافت و همه را پس از هک گوشی در درایو C خودتان کپی میکنید
با تشكر از دوست خوبم شهرام در سايت uiqarena
اگه از نارنجي خوشتون نمياد ، تم مشكي هم در فايل BlackWALKMAN.rar هست.
ويرايش:
اين واكمن روي P990 چند تا مشكل ريز و داره كه شما با جايگزين كردن فايل Skin For P990 Without Problem ديگه اون مشكلات رو نخواهيد داشت.فيال ضميمه شده.
سلام حسین جان
این واکمن رو نصب کردم جواب داد .متشکرم .
اما بعد با تعویض چنتا اسکین برای اون دیگه کار نمی کنه .مشکل چیه
vahid_civil
18-08-2008, 18:48
من صدای هنگام مکالمم خیلی کمه. صدای طرف رو نمیتونم بشنوم. از چه هکی باید استفاده کنم ؟
vafa1353
18-08-2008, 19:54
من صدای هنگام مکالمم خیلی کمه. صدای طرف رو نمیتونم بشنوم. از چه هکی باید استفاده کنم ؟
هنگام مكالمه با كليد چرخشي كنار گوشي صدا رو زياد كن و اگر باز هم صدا ضعيفه از هك افزايش صداي اسپيكر و هدفون استفاده كن.
saeid127
18-08-2008, 20:41
من رفتم تو منو بعدش اون رول بقلو یه بار دادم بالا بعدش *...... ولی هیچ اتفاقی نیفتاد:41::41:
نباید تو منو بری! همون صفحه اصلی(stand by) باید بزنی!
نباید تو منو بری! همون صفحه اصلی(stand by) باید بزنی!
آره همون جا ، نياز نيست جايي بري . ولي به جاي بالا پايين بايد راست و چپ رو بزني
ستاره راست ، ستاره چپ چپ ، ستاره چپ ، ستاره
هنوز هكي براي زياد كردن صداي اسپيكر مكالمه نيومده ، اون به اپراتور همراهت مربوط ميشه . صداي ايرانسل به طور وحشتناك بد شده و اصلا شنيده نميشه
H M R 0 0 7
18-08-2008, 21:45
سلام دوستان
متاسفانه به علت پاره ای از مشکلات نمیتونم زیاد بیام و جواب مشکلات دوستان رو بدم.
از دوستانی که در این زمینه واردن خواهش میکنم که جواب سو.الات دوستان رو بدن.
من هم هستم ولی وقتم به اندازه جواب دادن به سوالات نیست.شرمنده دیگه
به محض اینکه هک جدیدی اومد اینجا میزارمش.
موفق باشید
mohsentanha
18-08-2008, 22:02
سلام اقا کسی این جا نرم افزار mbmtoolsداره؟ اگه داره یه لینک بده
دوستانی که P1i دارن خواهشاً این پک iphone رو نریزن پدر گوشی در میاد
مگه چه مشكلي پيش اومده برات وحيد خان ؟ اگه گوشي هاي ديگه رو مي گفتي يه چيزي ولي اون پك اول براي p1 اومده بيرون بعد براي گوشي هاي ديگه . من بدون هيچ مشكلي رو گوشي دوستم ريختم شما حتما يه جاي كار رو اشتباه كردي . با يه پك آيكن بلايي سره گوشي نمياد
H M R 0 0 7
18-08-2008, 22:29
پک آیکنها هیچ مشکلی برای گوشی به وجود نمیارن/
NimoOol.HD2
19-08-2008, 00:10
سلام
ببخشید تا حالی هکی / مدی / روشی / ترفندی / خلاقیتی /... درست نشده که بشه باهاش لوک کد گوشی پی 990 بفهمی چنده ؟؟؟
سلام
ببخشید تا حالی هکی / مدی / روشی / ترفندی / خلاقیتی /... درست نشده که بشه باهاش لوک کد گوشی پی 990 بفهمی چنده ؟؟؟
منظورت چيه ؟ قفل صفحه كليد يا چيزه ديگه ؟
براي چي مي خواي ؟
اينم يه برنامه اي كه باهاش مي تونين خودتون منوي استارت گوشيتون رو خودتون اديت كنين
عكس گوياي همه چيز هست .
اونجوري كه من فهميدم خروجيشو بايد تو مسير C:/resource/zsbpopupmenu ذخيره كنين
پک آیکنها هیچ مشکلی برای گوشی به وجود نمیارن/
اول که پلیر گوشی باز نمیشد بعدش که استاتوس بار خراب شد بعدش هم که ولوم کار نمی کرد راستی یه روز هم موبایلم صدای زنگش در نمیومد فقط ویبره میزد کیبورد مجاری کار نمی کرد ....
اول که پلیر گوشی باز نمیشد بعدش که استاتوس بار خراب شد بعدش هم که ولوم کار نمی کرد راستی یه روز هم موبایلم صدای زنگش در نمیومد فقط ویبره میزد کیبورد مجاری کار نمی کرد ....
نه اون مشكل از آيكن ها نيست . مال يكي از دوستاي منم اين جوري شده بود و علاوه بر اين چيزايي كه گفتي main menu هم close مي داد . فكر كنم مشكل از بد كپي كردن واكمن 2 يا كيبرد مجازي بود . يه فرمت اينترنال كردم و بعد دوباره ريختم براش درست شد
نه اون مشكل از آيكن ها نيست . مال يكي از دوستاي منم اين جوري شده بود و علاوه بر اين چيزايي كه گفتي main menu هم close مي داد . فكر كنم مشكل از بد كپي كردن واكمن 2 يا كيبرد مجازي بود . يه فرمت اينترنال كردم و بعد دوباره ريختم براش درست شد
فکر نمی کنم مشکل از کیبورد مجازی باشه چون گوشیه من خودش داشت
واکمن 2 هم نمی دونم شاید ولی من 1 ماهی هست که واکمن 3 ریختم مشکلی هم نداشتم:8::8:
H M R 0 0 7
19-08-2008, 13:37
ساخت منوی استارت دلخواه توسط Menu Editor UIQ3
اينم يه برنامه اي كه باهاش مي تونين خودتون منوي استارت گوشيتون رو خودتون اديت كنين
فایل ایجاد شده توسط این برنامه رو به مسیر C:/resource/zsbpopupmenu انتقال دهید.در صورت وجود نداشتن پشه zsbpopupmenu یک پوشه با همین نام در مسیر C:/resource ایجاد کنید.
amir_sa @
saeid127
19-08-2008, 14:46
سلام
چرا با نرم افزار ++xs میشه!
zahedy2006
19-08-2008, 15:56
آقايون حجاج سلام
من واكمن 2 نارنجي رنگ رو كه تو پست شماره 2 گذاشتيد رو گرفتم و با اون رفع مشكلش ولي بعد از هك و نصب يك برنامه به نام واكمن به ليست نرم افزارهام اضافه شده و با خود گوشي كاري نداشته. يعني پلير گوشي سرجاشه اين هم يه برنامه است
در ضمن استوپ هم نداره و خروج هم نداره. يعني اگه شروع كنه به خوندن بايد گوشي خاموش بشه
در ضمن گوشي من آپديت نشده هست و فريمورش يكي مونده به آخري هست.
اين حالت طبيعيه يا براي من اينجوريه چون من ديدم دكمه هاي عقب جلو توي اسكرين شات هست و همچنين جوگ هم ديگه صدا كم و زياد نمي كنه بلكه ترك ها را مي توان باهاش انتخاب كرد.
آقايون حجاج سلام
من واكمن 2 نارنجي رنگ رو كه تو پست شماره 2 گذاشتيد رو گرفتم و با اون رفع مشكلش ولي بعد از هك و نصب يك برنامه به نام واكمن به ليست نرم افزارهام اضافه شده و با خود گوشي كاري نداشته. يعني پلير گوشي سرجاشه اين هم يه برنامه است
در ضمن استوپ هم نداره و خروج هم نداره. يعني اگه شروع كنه به خوندن بايد گوشي خاموش بشه
در ضمن گوشي من آپديت نشده هست و فريمورش يكي مونده به آخري هست.
اين حالت طبيعيه يا براي من اينجوريه چون من ديدم دكمه هاي عقب جلو توي اسكرين شات هست و همچنين جوگ هم ديگه صدا كم و زياد نمي كنه بلكه ترك ها را مي توان باهاش انتخاب كرد.
اولا شما بگو گوشيت چيه ؟ تا بفهميم عيب از كجاست
ربطي به آپديت بودن نداره
بعدش چندتا اسكين ديگه گذاشتيم تو اين سايت براي واكمن 2 كه هم دكمه خروج داره و هم عقب جلو . از اونا استفاده كن
zahedy2006
19-08-2008, 16:41
اولا شما بگو گوشيت چيه ؟ تا بفهميم عيب از كجاست
ربطي به آپديت بودن نداره
بعدش چندتا اسكين ديگه گذاشتيم تو اين سايت براي واكمن 2 كه هم دكمه خروج داره و هم عقب جلو . از اونا استفاده كن
يادم رفت
گوشيم p990 هست
اشكال نداره رو اون اسكين ريخته بشه؟! اون چهارتا فولدر داره black walkman 2 تا فولدر توش داره (فايلهاي اضافه)
بعد اون حالتي كه تيپ برنامه شده و به جاي پلير اصلي نيومده طبيعيه؟!
يادم رفت
گوشيم p990 هست
اشكال نداره رو اون اسكين ريخته بشه؟! اون چهارتا فولدر داره black walkman 2 تا فولدر توش داره (فايلهاي اضافه)
بعد اون حالتي كه تيپ برنامه شده و به جاي پلير اصلي نيومده طبيعيه؟!
آره عزيز همه چيز طبيعيه . اسكين ها هم فقط يه پوشه دارند كه همونو بايد بريزي و بعد گوشي رو رستارت كني.
با دكمه موزيك كه بقل گوشي هست كار كردي ؟ اون رو بزني stop ميشه
zahedy2006
19-08-2008, 21:15
چرا اسكين ديگري نمي تونم نصب كنم. البته من دو تا رو بيشضتر امتاحن نكردم اما بعد اون واكمن نارنجي هيچي نصب نميشه.
يه سوال ديگه
اون هك افزايش صدا كه با استفاده از سك فايل نصبي sis و يك فايل كه بايد كپي شود انجام ميشه و كل گوشي را افزايش مي ده نيا به ساين داره؟
دوستان فکر کنم کسی اینو ندونه (البته فکر کنم)اینم بگم اینو باید اینجا نگم ولی گفتم بچه های هک هم بدونن بهتره دوستانی که فلیپ ندارن می تونن برای آپدیته گوشیشون از کلید (@) سمت راست (دکمه وب) استفاده کنن (جای دکمه C که توی حالت فلیپ هستش)
چرا اسكين ديگري نمي تونم نصب كنم. البته من دو تا رو بيشضتر امتاحن نكردم اما بعد اون واكمن نارنجي هيچي نصب نميشه.
يه سوال ديگه
اون هك افزايش صدا كه با استفاده از سك فايل نصبي sis و يك فايل كه بايد كپي شود انجام ميشه و كل گوشي را افزايش مي ده نيا به ساين داره؟
اون رنگ نارنجي يه اسكينه . بقيه اسكين ها رو هم بريز دقت كن كه مسيراش رو درست ميريزي و بعدش هم گوشيتو رستارت كن . شما اون هك ساين رو هم روي گوشيت نصب كن . بهتره از اون هك افزايش صدا كه sis هست رو نصب نكني . اگه مي خواي صداي گوشيت زياد بشه برو تو ناپيك شهرآورد
دوستان فکر کنم کسی اینو ندونه (البته فکر کنم)اینم بگم اینو باید اینجا نگم ولی گفتم بچه های هک هم بدونن بهتره دوستانی که فلیپ ندارن می تونن برای آپدیته گوشیشون از کلید (@) سمت راست (دکمه وب) استفاده کنن (جای دکمه C که توی حالت فلیپ هستش)
خودت امتحان كردي اين روشو ؟ اگه فليپ نباشه دكمه حرف C رو نگه داري گوشي وارد مرحله آپديت ميشه
اينم يه آيكن كه با جايگزين كردن تو مسير C:/resource/apps مي تونين آيكن اين برنامه پر كاربرد رو به شكل زير تبديل كنين
اينم لينكش
اون رنگ نارنجي يه اسكينه . بقيه اسكين ها رو هم بريز دقت كن كه مسيراش رو درست ميريزي و بعدش هم گوشيتو رستارت كن . شما اون هك ساين رو هم روي گوشيت نصب كن . بهتره از اون هك افزايش صدا كه sis هست رو نصب نكني . اگه مي خواي صداي گوشيت زياد بشه برو تو ناپيك شهرآورد
خودت امتحان كردي اين روشو ؟ اگه فليپ نباشه دكمه حرف C رو نگه داري گوشي وارد مرحله آپديت ميشه
آره عزیز* نگفتم c رو نگه داری که , دکمه وب سمت راست گوشیت @ رو میگم وقتی فلیپ نداری اینو نگه داری می تونی گوشی رو آپدیت کنی
alenkita
20-08-2008, 17:34
من این پک رو ریختم رو گوشیم(p1) ولی صداش فرقی نکرد . در ضمن قبلا از افزایش صدای اولی استفاده کردم و گوشی رو format کردم
این فایل رو کجا باید جایگزین کنم؟
چقدر تحویل؟:13::13::13:
vafa1353
20-08-2008, 21:43
چقدر تحویل؟:13::13::13:
كدوم فايل رو؟؟؟اينقدر مبهم سوال ميكني كه جواب نداره...
اگر پستهاي افزايش صدا رو بدقت بخوني متوجه ميشي كه خيلي كامل و دقيق توضيح داده شده و اگر حالشو نداري قيدش رو بزن...
شوخي كردم اگر مشكل داري دقيق بگو چيكار كردي تا راهنماييت كنم..
vafa1353
20-08-2008, 21:48
سلام اقا کسی این جا نرم افزار mbmtoolsداره؟ اگه داره یه لینک بده
در بخش اسكين iphon-look لينكش هست.
hellmayor
21-08-2008, 14:18
آقا یکی به من کمک کنه:
من گوشیم P990 هست .... من می خوام اسکین مدیاپلیرش رو عوض کنم ولی هر اسکینی رو می ریزم تو پوشه که مشخص شده هیچ تغییری نمی کنه... و اینم بگم گوشی آخرین آپدیت هست ... قبلا این کارو کردم ولی الان نمی شه ...
اسکین واسه واکمن 3 هم وجود داره؟
vafa1353
22-08-2008, 11:19
آقا یکی به من کمک کنه:
من گوشیم P990 هست .... من می خوام اسکین مدیاپلیرش رو عوض کنم ولی هر اسکینی رو می ریزم تو پوشه که مشخص شده هیچ تغییری نمی کنه... و اینم بگم گوشی آخرین آپدیت هست ... قبلا این کارو کردم ولی الان نمی شه ...
مديا رو آنيستال كن و اسكين ها رو هم پاك كن دو باره نصب كن.
mani_2004_2006
22-08-2008, 14:39
من اون note g900 رو ريختم تو گوشي ( p1) حالا اگه بخوام همون note خود گوشي رو بيارم چيكار كنم ؟ چون نمياد و اين جايگزين اون شده
sohrab _virgo
23-08-2008, 14:45
سلام آقا یه سوال داشتم
من کل پست ها رو زیر و رو کردم ولی نمیتونم گوشیمو هک کنم چون برنامه caps switch و x-plore رو ریختم ولی وقتی که caps switch رو روی off میگذارم و می خوام داخل c فایل هامو بریزم یه لحظه led های keyboard خاموش میشوند و علامت paste تیره میشه ودیگه مثل قبل نمیشه paste کرد . تورو خدا کمک کنید 10 روزه علاف شدم .
SIAMAK88
24-08-2008, 23:37
سلام آقا یه سوال داشتم
من کل پست ها رو زیر و رو کردم ولی نمیتونم گوشیمو هک کنم چون برنامه caps switch و x-plore رو ریختم ولی وقتی که caps switch رو روی off میگذارم و می خوام داخل c فایل هامو بریزم یه لحظه led های keyboard خاموش میشوند و علامت paste تیره میشه ودیگه مثل قبل نمیشه paste کرد . تورو خدا کمک کنید 10 روزه علاف شدم .
شما از گوشیت با پی سی سوئیت بکاپ بگیر بعد حافظه داخلی گوشیت رو فرمت کن و از اول عملیات هک رو انجام بده:46:
alenkita
25-08-2008, 06:32
كدوم فايل رو؟؟؟اينقدر مبهم سوال ميكني كه جواب نداره...
اگر پستهاي افزايش صدا رو بدقت بخوني متوجه ميشي كه خيلي كامل و دقيق توضيح داده شده و اگر حالشو نداري قيدش رو بزن...
شوخي كردم اگر مشكل داري دقيق بگو چيكار كردي تا راهنماييت كنم..
منظورم پکافزایش صدای اسپیکر و هدفون هسش. در ضمن قبلا از افزایش صدای اولی(همون که اولین بار اومده بود) استفاده کردم و گوشی رو format کردم
نقل قول:
نوشته شده توسط H M R 0 0 7 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:
این فایل رو کجا باید جایگزین کنم؟(فایل 1020867a.cre)
mohammad-p990i
25-08-2008, 11:38
منظورم پکافزایش صدای اسپیکر و هدفون هسش. در ضمن قبلا از افزایش صدای اولی(همون که اولین بار اومده بود) استفاده کردم و گوشی رو format کردم
نقل قول:
نوشته شده توسط H M R 0 0 7 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:
ذوست عزیز این برای اونئ کسایه که قبلا" ورژن قبلیش رو کپی کردن هستش:11:
barf2007
25-08-2008, 15:18
سلام حسین جان
آقا یه سوال... من میخوام گوشیمو عوض کنم یعنی p990ام رو بفروشم و یه p1 بگیرم... میخواستم بدونم تمام این هکها که برای p990 بود روی p1 هم کار میکنه یا نه (مخصوصا صفحه کلید فارسیش برام خیلی مهمه).... ممکنه خواهش کنم منو راهنمایی بفرمایید؟
ممنونم از لطفتون :11:
barf2007
25-08-2008, 15:40
سلام
دوستانی که میخوان گوشی شونو آپدیت یا ریست یا هک کنن و میخوان قبلش از اطلاعات گوشی backup بگیرن حتما از برنامه my mobile explorer استفاده کنن نه pc sweet چرا که این برنامه نه تنها manager خیلی قدرتمند برای edit کلیه قسمتهای گوشی هستش، قادره از همه اونها backup بگیره حتی massageها که توی برنامههای دیگه این امکان وجود نداره.... خلاصه من از این برنامه بهتر هنوز چیزی ندیدم
اینم لینکش:
ارادتمند
سلام حسین جان
آقا یه سوال... من میخوام گوشیمو عوض کنم یعنی p990ام رو بفروشم و یه p1 بگیرم... میخواستم بدونم تمام این هکها که برای p990 بود روی p1 هم کار میکنه یا نه (مخصوصا صفحه کلید فارسیش برام خیلی مهمه).... ممکنه خواهش کنم منو راهنمایی بفرمایید؟
ممنونم از لطفتون :11:
بله عزيز همه اين هك ها هم روي p1 پيدا ميشه . يه سري چيزايي ديگه رو هم كه نميتوني رو p990 نصب كني رو p1 نصب ميشه . ( مثل واكمن 3)
SIAMAK88
25-08-2008, 21:42
يه سري چيزايي ديگه رو هم كه نميتوني رو p990 نصب كني رو p1 نصب ميشه . ( مثل واكمن 3)
واکمن 3 قبلا هم به طور کامل روی P990i نصب میشد !!
ولی الان یه واکمن 3 مخصوص P990i اومده که کامل و بدون هیچ گونه مشکلی روی این گوشی نصب میشه:46:
mohsentanha
26-08-2008, 00:22
ولی الان یه واکمن 3 مخصوص P990i اومده که کامل و بدون هیچ گونه مشکلی روی این گوشی نصب میشه:46:
شما اگه نرم افزارشو دارید خوب اپلودش کنید برامون
vafa1353
26-08-2008, 01:39
نقل قول:
:
C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
واكمن 3 از موقعي كه اومد مخصوص p1 بود . براي p990 واكمن 2 اومد . باز كسي نره واكمن 3 را روي 990 نصب كنه بعد بندازه گردن هك و اين تاپيك ، واكمن 2 براي p990 هستش
barf2007
26-08-2008, 08:26
بله عزيز همه اين هك ها هم روي p1 پيدا ميشه . يه سري چيزايي ديگه رو هم كه نميتوني رو p990 نصب كني رو p1 نصب ميشه . ( مثل واكمن 3)
سلام آقا امیر
از راهنماییتون خیلی متشکرم... پس رفتم که عوضش کنم :31:
SIAMAK88
26-08-2008, 13:09
واكمن 3 از موقعي كه اومد مخصوص p1 بود . براي p990 واكمن 2 اومد . باز كسي نره واكمن 3 را روي 990 نصب كنه بعد بندازه گردن هك و اين تاپيك ، واكمن 2 براي p990 هستش
دوست عزیز بالاخره یه عمریه تو کار سیستم عامل UIQ هستم و از اون زمان که UIQ3 متولد شد باهاش بودم :46:
وقتی حرفی رو میزنم یعنی بهش اطمینان دارم که میگم ...
فکر میکنید P1i با P990i اونقدر تفاوت فاحشی داره که واکمن 3 رو P1 نصب میشه و رو P990 نصب نمیشه !!!
نه عزیزم هر دوی اینها سر و ته یه کرباسن :20:
منتهی مشکل اینجاست که سایز صفحه P990i یه کم با سایر UIQ3 ها فرق داره و به همین دلیل واکمن 3 یه کم با مشکل روی این گوشی اجرا مید که تو این ورژنی که گذاشتم این مشکل به طور کامل رفع شده :27:
باز هم تاکید میکنم این واکمن 3 فقط و فقط وفقط مخصوص P990i هستش و روی گوشیهای دیگه با مشکل مواجه خواهید شد :13:
اینم اسکرین شات :
در ضمن visualisations واکمن W960 رو هم داره ...
برای P990 که دکمه های واکمن نداره هم طوری برنامه ریزی شده که :
Stop : دکمه ی g یا h
pause : دکمه ی y یا t
next Track : دکمه ی i یا u
Previos Track : دکمه ی r یا e
درضمن خودم شخصا روی چندین P990 نصب کردم و به خوبی و بدون هیچ گونه مشکلی کار میکنه
ولی باز تو مسائل هک هیچگونه مسئولیتی رو بر عهده نمیگیرم چون ممکنه گاها فایلها رو اشتباه کپی کنید و ... :41:
پوشه های :
Private و sys و Resource و shared را کپی کرده و تو C (درایو C) پیست (paste) کنید .
همه فایل ها میرن سر جاشون ...
بعد از این کار تو قسمت tools گزینه ای بنام WALKMAN اضافه میشه !
برای استفاده ی تمام و کمال از واکمن هم 1 بار گوشیتونو ریستارت کنید (فقط 1 بار کافیه..)
موفق باشید :27:
SIAMAK88
26-08-2008, 13:11
شما اگه نرم افزارشو دارید خوب اپلودش کنید برامون
میتونید از پست بالا دانلودش کنید و حالشو ببرید :46:
H M R 0 0 7
27-08-2008, 10:56
دوست عزیز بالاخره یه عمریه تو کار سیستم عامل UIQ هستم و از اون زمان که UIQ3 متولد شد باهاش بودم :46:
وقتی حرفی رو میزنم یعنی بهش اطمینان دارم که میگم ...
فکر میکنید P1i با P990i اونقدر تفاوت فاحشی داره که واکمن 3 رو P1 نصب میشه و رو P990 نصب نمیشه !!!
نه عزیزم هر دوی اینها سر و ته یه کرباسن :20:
منتهی مشکل اینجاست که سایز صفحه P990i یه کم با سایر UIQ3 ها فرق داره و به همین دلیل واکمن 3 یه کم با مشکل روی این گوشی اجرا مید که تو این ورژنی که گذاشتم این مشکل به طور کامل رفع شده :27:
باز هم تاکید میکنم این واکمن 3 فقط و فقط وفقط مخصوص P990i هستش و روی گوشیهای دیگه با مشکل مواجه خواهید شد :13:
اینم اسکرین شات :
در ضمن visualisations واکمن W960 رو هم داره ...
برای P990 که دکمه های واکمن نداره هم طوری برنامه ریزی شده که :
Stop : دکمه ی g یا h
pause : دکمه ی y یا t
next Track : دکمه ی i یا u
Previos Track : دکمه ی r یا e
درضمن خودم شخصا روی چندین P990 نصب کردم و به خوبی و بدون هیچ گونه مشکلی کار میکنه
ولی باز تو مسائل هک هیچگونه مسئولیتی رو بر عهده نمیگیرم چون ممکنه گاها فایلها رو اشتباه کپی کنید و ... :41:
پوشه های :
Private و sys و Resource و shared را کپی کرده و تو C (درایو C) پیست (paste) کنید .
همه فایل ها میرن سر جاشون ...
بعد از این کار تو قسمت tools گزینه ای بنام WALKMAN اضافه میشه !
برای استفاده ی تمام و کمال از واکمن هم 1 بار گوشیتونو ریستارت کنید (فقط 1 بار کافیه..)
موفق باشید :27:
ممکنه یک اسکرین شات از صفحه اول واکمن 3 بزارید؟ منظورم منوی اصلیشه.
amirfelson
27-08-2008, 12:36
دوست عزیز شما که اینقدر واردی یه کاری کن واسه بقیه گوشی ها مثل w950 هم کار کنه
سلام به همه آقا ما يه خـــــــــــســـــــــــت ـــــــه نباشيد حسابي به اين حسين آقا بگيم. حسين جان تركوندي. دمت گرم.
navid_gh
27-08-2008, 17:37
سلام به همه ی بروبچ باحال
آقا یکی کمک کنه به من بگه جدیدترن روشی که میشه صدا رو برد بالا هم گوشی هم هندسفری چیه؟
من از طریق روشی که در صفحه اول گفته رفتم زیاد نبرد بالا ماله هندسفری رو
ممنون می شم کمک کنید
با اجازه آقا حسین:10:
.
با این مد 30 ثانیه زنگ آلارمو میکونه 2دقیقه و ازینا. . .:11:
.
رو گوشیای P1i , P990i, M600i, W950i, W960i تست شده و کار کرده.
.
:
.
اول فایله 'C: \ Private \ 101F5027 \ AlarmServer.ini' رو میریزید رو رمو بعدش رو کامپیوتر با برنامه که گذاشتم پچش میکنید و دوباره میریزید تو همون آدرسه قبلی و گوشیرو یکبار ریست میکنید به همین راحتی.
.
امیدوارم به کارتون بیاد.:11:
...
..
.
جا داره که از swmail هم تشکر ویژه بشه که تو هک UIQ3 رشادت ها خرج کردند.
.
..
...
برنامه رو از لینک زیر میتونید بگیرید:
سلام با عرض معذرت میدونم که این موضوع مربوط به اینجا نمیشه ولی ممنون میشم جوابمو بدین
وقتی گوشیمو ری استارت میکنم این ارور رو میده کسی میتونه کمک کنه؟
Application closed
Application
sisregisterserver!
Reason code
ucmp
reason number
0
Farbod_h
27-08-2008, 21:13
ممکنه یک اسکرین شات از صفحه اول واکمن 3 بزارید؟ منظورم منوی اصلیشه.
این ها wm2 هستند با visualisations های wm3از همین اسکرین شات هم معلومه! که wm2 هست!
سلام
ما يه مشكل با p1 پيدا كرديم ما اومديم بعضي قسمت هاي گوشي مون رو مثل ايكون و ايكن هاي انتن و... هك كنيم البته بار اولمون نيست اما اين دفعه بعد هك قسمت كم وزياد كردن صدا كار نمي كنه وقتي توي music player هستم و اون دكمه چرخون كنار گوشي رو مي چرخونم صدا ديگه كم وزياد نميشه روي فلش كنار ايكون كه وقتي ميزني گزينه volum و conecte و.... مياد ميرم وروي volume ميزنم اين پيغام اول مياد dump file create وبعدش اين پيغام مياد:41::18:
application closed
apllication
eikappuiserver thread
reason code:
eikon-dialog
reason code:
5
بايد چه كار كنم :13:؟؟؟ اما فايلي بايد بريزم لطف كنيد بديد
منتظرم!!!
الان متوجه شدم اين كيبورد مجازي هم ديگه اون بالا ظاهر نميشه ؟؟؟
بايد فلش كنم؟؟؟
سلام
ما يه مشكل با p1 پيدا كرديم ما اومديم بعضي قسمت هاي گوشي مون رو مثل ايكون و ايكن هاي انتن و... هك كنيم البته بار اولمون نيست اما اين دفعه بعد هك قسمت كم وزياد كردن صدا كار نمي كنه وقتي توي music player هستم و اون دكمه چرخون كنار گوشي رو مي چرخونم صدا ديگه كم وزياد نميشه روي فلش كنار ايكون كه وقتي ميزني گزينه volum و conecte و.... مياد ميرم وروي volume ميزنم اين پيغام اول مياد dump file create وبعدش اين پيغام مياد:41::18:
application closed
apllication
eikappuiserver thread
reason code:
eikon-dialog
reason code:
5
بايد چه كار كنم :13:؟؟؟ اما فايلي بايد بريزم لطف كنيد بديد
منتظرم!!!
الان متوجه شدم اين كيبورد مجازي هم ديگه اون بالا ظاهر نميشه ؟؟؟
بايد فلش كنم؟؟؟
تو کلوپ P1 جوابتونو دادم
موفق باشید:10:
akilis2006
28-08-2008, 14:36
سلام
من گوشيم p990 هستش تا حالا هيچ هك صدايي روش انجام ندادم براي اينكه اين هك جديد افزايش صدا رو داشته باشم بايد چيكار كنم ؟
خاهشآ تمامي مراحل رو از اول به صورت كامل بگين . ممنون
mani_2004_2006
28-08-2008, 15:54
من اون note g900 رو ريختم تو گوشي ( p1) حالا اگه بخوام همون note خود گوشي رو بيارم چيكار كنم ؟ چون نمياد و اين جايگزين اون شده
چقدر تحويل گرفتين باباا :13:
H M R 0 0 7
28-08-2008, 16:53
سلام به همه آقا ما يه خـــــــــــســـــــــــت ـــــــه نباشيد حسابي به اين حسين آقا بگيم. حسين جان تركوندي. دمت گرم.
خواهش میکنم
سلام
من گوشيم p990 هستش تا حالا هيچ هك صدايي روش انجام ندادم براي اينكه اين هك جديد افزايش صدا رو داشته باشم بايد چيكار كنم ؟
خاهشآ تمامي مراحل رو از اول به صورت كامل بگين . ممنون
سلام به همه ی بروبچ باحال
آقا یکی کمک کنه به من بگه جدیدترن روشی که میشه صدا رو برد بالا هم گوشی هم هندسفری چیه؟
من از طریق روشی که در صفحه اول گفته رفتم زیاد نبرد بالا ماله هندسفری رو
ممنون می شم کمک کنید
در پست بعدی ورژن جدید رو میزارم
این ها wm2 هستند با visualisations های wm3از همین اسکرین شات هم معلومه! که wm2 هست!
من هم همینو میخواست بگم.اون سوال هم برا همین پرسیدم.فقط visualisations برای وامن 3 هست.
چقدر تحويل گرفتين باباا :13:
باره و بارها گفتیم که قبل از هرکاری یک بکاپ بگیرید تا در صورت پشیمون شدن اون بکاپ رو برگردوند
جواب:توی این مسیر برو C:/private/10003a70 و هردو فایل رو پاک کن.یه بار ری استارت کن درست میشه.
H M R 0 0 7
28-08-2008, 17:27
نسخه جدید هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون
نکته:کسانی که قبلا هک افزایش صدای اسپیکر رو انجام دادن فقط کافیه محتویات پوشه AATFiles رو که الان شده 83 تا جایگزین اون 7 تای قبلی کنن.
مراحل کار:
مانند همیشه گوشی را هک کنید... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل پیوست Sound Full V4.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دریافت کنید
کل پوشه AATFiles رو از مسیر 'Z:\private\10200B19\' کپی کرده و در 'C:\private\10200B19\' قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون کپی کنید(برای این کار ابتدا در درایو D که مموری کارتتون هست کپی کنید و بعد بریزید روی کامپیتور)
برنامه se_sound_patcher_full (توی فایل ضمیمه هست)رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.(فایل پتچ شده M3SAudioPolicyMgr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای راحتی کار ضمیمه شده ولی بهتر همین روشی که گفتم رو انجام بدن)
کل پوشه private این فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید.(خود برنامه Xplor پوشه ها رو جایگزین میکنه.یعنی تو مسیر C:\private\10200B19 کپی میکنه)اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.
گرچند این هک ، صدای هدفون هم افزایش میشده ولی خیلی کمه.پس بهتر هک افزایش صدا هدفون هم بریزید این نسخه کاملا با هک افزایش صدای هدفون سازگار هستش:
هک افزایش صدای هدفون گوشی های ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فایل ضمیمه شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات اضافی:
این همون هک افزایش صدا تا 10برابر هستش(البته 2-3 برابر میشه) که تغییرات زیادی روش انجام شده.
فرق اصلی با نسخه قبلی سازگاری با هک افزایش صدا هدفون و همچنین کیفیت بسیار بهتر صدای اسپیکر نسبت به نسخه قبلی هست.
خودم روی P1 و P990 آپدیت شده تست کردم مشکلی نداشت.
H M R 0 0 7
28-08-2008, 17:36
اين هم ورژن جديد پورت شده برنامه G900 Note
در اين ورژن شما 2 تا Note مستقل از هم دارين
اگه در Note اصلي گوشي چيزي ذخيره كنين در G900 Note به نمايش در نمياد و بر عكس
قبل از اينكه اقدام به كپي كردن محتويات فايل ضميمه كنين فايل هاي زير رو از تو گوشيتون پاك كنين:
C:\Resource\Plugins\NotesRecognizer.RSC
C:\SYS\BIN\NotesRecognizer.dll
C:\Private\10003A70\Jotter
C:\Private\10003A70\Jotter.ini
@Nakazaki
mohsentanha
28-08-2008, 22:03
سلام hmrاین انقدر صداش زیاد شده به گوشی که اسیبی نمیرسونه؟
matrixp990i
28-08-2008, 23:09
سلام دوستان چند وقت نبودم دلم براي همتون تنگ شده بود ، اين ايرانسل مشكل سيمكارتم كه پول نمي نداخت رو فهميد و درستش كرد منم تو اينترنت بودم كه ناغافل تمام شارژم خالي شد ولي خيالي نيست همين امروز يه بلايي سر سيمكارت آوردم دوباره مجاني شد ببخشيد مثل اين كه از بحث اصلي دور شدم ميرم سراغ اصل قضيه :
خوب در اين روش كه بهتون آموزش ميدم شما ميتونيد اسم قسمت هايي از موبايل مثلا اسم music player , Main Menu و ... را به هر اسمي كه دوست داريد تغيير دهيد .
براي انجام اين كار بايد گوشي شما هك شده باشد .برنامه X-Plore را باز كنيد و به پوشه apps را باز كنيد براي تغيير نام هر قسمت فايل مربوط به آن قسمت را كه به صورت ******_loc.rsc است را به وسيله hex viewer خود X-Plore باز كنيد در سمت راست صفحه در دو جا اسم برنامه نوشته �ده است شما بايد به جاي دومي اسم مورد نظر را بنويسيد دقت داشته باشيد كه تعداد كاركتر هاي اسمي كه انتخاب مي كنيد با تعداد كاركتر هاي اسم اصلي برابر باشه .
اينم چند تا عكس از اون :
اگه مشكلي داشتيد بگيد تا حلش كنم .
سلام .یه خسته نباشید میگم خدمت تمامی دوستانی که دارن زحمت میکشن .یه سوال داشتم راجع به افزایش صدا، مشکلی توی گوشی به وجود نمیاره مثلا روی سرعت و هنگ کردن گوشی ؟ مصرف باطری تا چقدر بیشتر میشه ؟ اونایی که امتحانش کردن بهنظرشون می صرفه انجامش بدی ؟
matrixp990i
29-08-2008, 07:29
سلام .یه خسته نباشید میگم خدمت تمامی دوستانی که دارن زحمت میکشن .یه سوال داشتم راجع به افزایش صدا، مشکلی توی گوشی به وجود نمیاره مثلا روی سرعت و هنگ کردن گوشی ؟ مصرف باطری تا چقدر بیشتر میشه ؟ اونایی که امتحانش کردن بهنظرشون می صرفه انجامش بدی ؟
هيچ مشكلي براي گوشي به وجود نمياد و مصرف
باطري هم به نظر من تغييري نميكنه .
alenkita
29-08-2008, 09:57
نکته:کسانی که قبلا هک افزایش صدای اسپیکر رو انجام دادن فقط کافیه محتویات پوشه AATFiles رو که الان شده 83 تا جایگزین اون 7 تای قبلی کنن.
مراحل کار:
مانند همیشه گوشی را هک کنید... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل پیوست Sound Full V4.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دریافت کنید
فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون کپی کنید(برای این کار ابتدا در درایو D که مموری کارتتون هست کپی کنید و بعد بریزید روی کامپیتور)
برنامه se_sound_patcher_full (توی فایل ضمیمه هست)رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.(فایل پتچ شده M3SAudioPolicyMgr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای راحتی کار ضمیمه شده ولی بهتر همین روشی که گفتم رو انجام بدن)
کل پوشه private این فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید.(خود برنامه Xplor پوشه ها رو جایگزین میکنه.یعنی تو مسیر C:\private\10200B19 کپی میکنه)اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.
گرچند این هک ، صدای هدفون هم افزایش میشده ولی خیلی کمه.پس بهتر هک افزایش صدا هدفون هم بریزید این نسخه کاملا با هک افزایش صدای هدفون سازگار هستش:
هک افزایش صدای هدفون گوشی های ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فایل ضمیمه شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات اضافی:
این همون هک افزایش صدا تا 10برابر هستش(البته 2-3 برابر میشه) که تغییرات زیادی روش انجام شده.
فرق اصلی با نسخه قبلی سازگاری با هک افزایش صدا هدفون و همچنین کیفیت بسیار بهتر صدای اسپیکر نسبت به نسخه قبلی هست.
من از این هک استفاده کردم ولی وقتی گوشیم رو ریستارت کردم الان رو منو استارت میمونه:18::18::18:
چکرکنم .بدادم برسید:41::41:
matrixp990i
29-08-2008, 10:06
من از این هک استفاده کردم ولی وقتی گوشیم رو ریستارت کردم الان رو منو استارت میمونه:18::18::18:
دوست من اگه منظورت اينه كه خط لود تا يه جايي ميره بهد گوشي ريست ميشه چاره اي جز آپديت يا فلش نداري .
برو توي كلوپ P1 اونجا كد فرمت گوشي هست
بالا * پايين پايين *پايين * (از راست)
براي بالا پايين از دكمه چرخون استفاده كن
كمكي خواستي در خدمتم:10:
alenkita
29-08-2008, 11:57
برو توي كلوپ P1 اونجا كد فرمت گوشي هست
بالا * پايين پايين *پايين * (از راست)
براي بالا پايين از دكمه چرخون استفاده كن
كمكي خواستي در خدمتم:10:
آخه اصلا توی منو نمیره. توهمون صفحه اول روی آرم soyericson گیر میکونه و هی ریستارت میشه.
راه حلی هست که به صورت دستی( مثل مثلا n70 که *و3 و دکمه سبز میزدیم)بدون اینکه سیستمش بالا بیاد، اونو فرمت کنیم
آخه اصلا توی منو نمیره. توهمون صفحه اول روی آرم soyericson گیر میکونه و هی ریستارت میشه.
راه حلی هست که به صورت دستی( مثل مثلا n70 که *و3 و دکمه سبز میزدیم)بدون اینکه سیستمش بالا بیاد، اونو فرمت کنیم
به نظر من بهترین راه همون فلش کردنه:41::41:
موفق باشی:10::10:
amirfelson
29-08-2008, 14:11
آقا من نمی فهمم چی وضعشه آخه ؟ این تاپیک واسه اینه که هک های جدید رو معرفی کنه یا کسانی که مشکل دارن اینجا مشکلشون رفع بشه . اگه این تاپیک واسه مشکلات هست یه تاپیک بزنین که هک های جدید اونجا معرفی بشه . اگه نه که خوب یه سر و سامونی بدین به اینجا .
آقا من نمی فهمم چی وضعشه آخه ؟ این تاپیک واسه اینه که هک های جدید رو معرفی کنه یا کسانی که مشکل دارن اینجا مشکلشون رفع بشه . اگه این تاپیک واسه مشکلات هست یه تاپیک بزنین که هک های جدید اونجا معرفی بشه . اگه نه که خوب یه سر و سامونی بدین به اینجا .
شما درست میگین باید یه تاپیک بزنن اسمشو بزارن مشکلات بعد از هک
alenkita
29-08-2008, 18:07
کسی راه حلی دیگه غیر از آبدیت نداره؟
خير .... يا فلش يا آپديت :10:
mohsentanha
29-08-2008, 23:22
ببخشید گوشیتون باتریش شارژ داره چون برای من هم همین مشکل بعد هک بوجود اومد که باتری رو در اوردم و دوباره جا زدم و شارژشکردم درست شد شما یه امتحان بکن ضرری که نداره
H M R 0 0 7
29-08-2008, 23:26
کسی دیگه هم به این مشکل برخورده؟
آخه خودم قبلا اینکارو انجام داده بودم و فقط محتویات جدید پوشه AATFiles رو جایگزین کردم و مشکلی نداشت.
قائدتا هم نباید هیچ مکشلی داشته باشه.
matrixp990i
30-08-2008, 09:08
آخه خودم قبلا اینکارو انجام داده بودم و فقط محتویات جدید پوشه AATFiles رو جایگزین کردم و مشکلی نداشت.
منم همين كار رو كردم هيچ مشكلي به وجود نيومد صدا هم خوب شد .
shahshahani
30-08-2008, 12:20
سلام
من دو بار به خاطر این هک مجبور به آپدیت شدم.:41::41::41:
mani_2004_2006
30-08-2008, 13:29
من هم كه تا الان مشكلي از اين هك نداشتم . ( p1 )
با اجازه آقا حسین:10:
.
با این مد 30 ثانیه زنگ آلارمو میکونه 2دقیقه و ازینا. . .:11:
.
.
:
.
اول فایله 'C: \ Private \ 101F5027 \ AlarmServer.ini' رو میریزید رو رمو بعدش رو کامپیوتر با برنامه که گذاشتم پچش میکنید و دوباره میریزید تو همون آدرسه قبلی و گوشیرو یکبار ریست میکنید به همین راحتی.
.
امیدوارم به کارتون بیاد.:11:
...
..
.
جا داره که از swmail هم تشکر ویژه بشه که تو هک UIQ3 رشادت ها خرج کردند.
.
..
...
برنامه رو از لینک زیر میتونید بگیرید:
این هکو رو گوشیم که p1 هستش تست کردم جواب نداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه میشد کاری کرد که زنگ آلارمو از 30 ثانیه تا پایان موزیک انتخابی تغییر داد چی می شد:3:
H M R 0 0 7
30-08-2008, 20:48
افزایش مدت زمان زنگ آلارم از 30 ثانیه به 2 دقیقه
اول فایله 'C: \ Private \ 101F5027 \ AlarmServer.ini' رو میریزید رو رمو بعدش رو کامپیوتر با برنامه که گذاشتم پچش میکنید و دوباره میریزید تو همون آدرسه قبلی و گوشی رو یکبار ریست میکنید . به همین راحتی.
امیدوارم به کارتون بیاد.
@ <M>
matrixp990i
31-08-2008, 01:04
اول فایله 'C: \ Private \ 101F5027 \ AlarmServer.ini' رو میریزید رو رمو بعدش رو کامپیوتر با برنامه که گذاشتم پچش میکنید و دوباره میریزید تو همون آدرسه قبلی و گوشی رو یکبار ریست میکنید . به همین راحتی.
امیدوارم به کارتون بیاد.
@ <M>
hmr007 عزيز تفاوت اين مد با مد قبلي چيه ؟
امیدوارم به کارتون بیاد.
@ <M>
2دقیقه هم کمه :31:
ehsannet9003
31-08-2008, 15:10
مراحل کار:
هک افزایش صدای هدفون گوشی های ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فایل ضمیمه شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات اضافی:
'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' زمینه نشده
ehsannet9003
31-08-2008, 15:20
سلام با عرض تشکر من برنامه را دانلود کردم ولی این 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe'فایل داخلش نیست من همه کار ها را کردم ولی جواب نمی ده
alenkita
31-08-2008, 17:50
سلام با عرض تشکر من برنامه را دانلود کردم ولی این 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe'فایل داخلش نیست من همه کار ها را کردم ولی جواب نمی ده
بابا من که اول گفتم این مشکل داره .
من که زدم گوشیم دیگه بالا نیومد
farzin07
31-08-2008, 21:24
:8::8::8::8:
مراحل کار:
هک افزایش صدای هدفون گوشی های ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فایل ضمیمه شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات اضافی:
می خوام بگم یعنی دمت گرم.این پک صدا رو نصب کردم روی پی وان. با گوشی ان 73 موزیک کل گذاشتم (آهنگ یکسان) دوستم کم آورد عجیب.جالبه بدونید هفته پیش بدون این پک کل گذاشتیم کم آورده بودم ولی اینبار حالشو گرفتم.دوستون دارم مخصوصا شما H M R 0 0 7 ::8:8:8:::8:
farzin07
31-08-2008, 21:24
من تست کردم مشکل نداشت.
start up معروف مخصوص گوشي هاي نوكيا براي uiq3
نياز به هيچ توضيحي نداره . . . رو p1 و p990 تست شده پس هيچ مشكلي هم نداره
alenkita
01-09-2008, 07:46
مراحل کار:
توضیحات اضافی:
حسین آقا میشه لطف کنی ببینی کجای این مراحلی که من رفتم اشکال داشته که گوشیم دیگه بالا نیومد:
اول پوشه AATFiles رو از z کپی و توی 'C:\private\10200B19 ریختم.بعد فایلmmmgmtserver.exe' رو از z به 'c:\sys\binکپی کردم.سپس فایل پتچ شده M3SAudioPolicyMgr رو از ضمیمه گرفته و توی 'C:\sys\binریختم. در آخر هم محتویات فایل پیوست Sound Full V4.zip رو توی c ریختم. وگوشی رو ریستارت کردم.
بابا كشتين ما رو با اين :دي
نسخه جدید هك افزايش صدا اسپيكر و هدفونبراي كسايي كه تا حالا اين كار رو انجام ندادن سه تا فايل آپ كردم كه فقط يه ريختن فايل معمولي داره ، مثل بقيه چيزا ...
هيچ مشكلي و كمبودي هم نداره چون خودم با اين صداي گوشيمو زياد كردم ...
حالا توضيح : اول بايد گوشيت رو هك كني...
فایل mmmgmtserver.exe را ادر مسیر C:\sys\bin کپی نمایید
فایل M3SAudioPolicyMgr.dll را به c:\sys\bin کپی نمایید
فولدر AATFiles رو از Z:\private\10200B19 کپی کنید داخل C:\private\10200B19
در آخر هم AATFiles رو كه براتون آپ كردم اور رايت كنين
نكته مهم : من اينا رو رو گوشي خودم كه p990i هست تست كردم ، بقيه گوشي ها رو نمي دونم ، اگه كسي دست به آپديتش خوب بود امتحان كنه و نتيجشو اينجا بذاره ( فكر نكنم مشكلي داشته باشه )
فقط همين فايل ها رو بريزين ، هيچي ديگه نمي خواد.اميدوارم ديگه اين مشكل رو كسي نداشته باشه
فايل هاي آپلود شده ( حتما همين 3 تا فايل رو بريزين)
با تشكر از دوستان عزيزم در ir-tci
H M R 0 0 7
01-09-2008, 12:26
این هک مشکل نداره!
من کجا گفتم که فایل mmmgmtserver.exe رو ضمیمه کردم؟
عزیزان شما این فایل رو باید از مسیر Z:\sys\bin کپی کرده و در 'C:\sys\bin\' قرار بدید.
درایو Z همون حافظه موقت (ROM) شماست که در حالت عادی دیده نمیشه.شما باید از تنظیمات Xplor گزینه Show ROM Driver رو فعال کنید تا این درایو دیده بشه.
H M R 0 0 7
01-09-2008, 12:31
حسین آقا میشه لطف کنی ببینی کجای این مراحلی که من رفتم اشکال داشته که گوشیم دیگه بالا نیومد:
اول پوشه AATFiles رو از z کپی و توی 'C:\private\10200B19 ریختم.بعد فایلmmmgmtserver.exe' رو از z به 'c:\sys\binکپی کردم.سپس فایل پتچ شده M3SAudioPolicyMgr رو از ضمیمه گرفته و توی 'C:\sys\binریختم. در آخر هم محتویات فایل پیوست Sound Full V4.zip رو توی c ریختم. وگوشی رو ریستارت کردم.
بهتر بود خودت اون فایل رو پتچ میکردی و از فایل ضمیمه استفاده نمیکردی.احتمال زیاد مشکلت از همونه.
farzin07
01-09-2008, 16:06
:21:می خواستم ببینم هکی برای دوربین گوشی ها نیومده.آخه ما هرچی رو دستکاری کردیم به جز دوربین.با تشکر:11:
:21:می خواستم ببینم هکی برای دوربین گوشی ها نیومده.آخه ما هرچی رو دستکاری کردیم به جز دوربین.با تشکر:11:
خير . اگه بياد به عنوان درايور دوربين مياد ... ولي فكر نكنم بشه ولي اگه اومد حتما ميزاريم
سلام دوستان.
.
من يه سري ازين مدهارو ريختم ازون به بعد اسم موزيك پلير ام به آيپاد تغيير كرده بعدش كه ميخوام برم توش ميگه folder not found يادمم نمياد كدوم مد اين كارو كرده.
.
حال چه بايد كرد.؟:13:
aseman e ghermez
01-09-2008, 19:33
سلام دوستان.
.
من يه سري ازين مدهارو ريختم ازون به بعد اسم موزيك پلير ام به آيپاد تغيير كرده بعدش كه ميخوام برم توش ميگه folder not found يادمم نمياد كدوم مد اين كارو كرده.
.
هیچ راهی نداره جز مستر ریست:11: وخدا حافظ هک قدیمی:10:
amirfelson
01-09-2008, 21:20
سلام دوستان.
.
.
دوست عزیز شما اگه گوشیتو آپدیت کنی مشکلت 100 % حل میشه .. من خودم قبلا" این مشکل برام پیش اومده بود و آپدیت کردم و درست شد . از هک هم همچنان استفاده میکنم . حالا چه طوریه که این دوستمون میگه خداحافظ نمیدونم ولی مطمئنا" با آپدیت مشکلت حل میشه :11::5:
hamed_f65
01-09-2008, 22:01
حالا چه طوریه که این دوستمون میگه خداحافظ نمیدونم ولی مطمئنا" با آپدیت مشکلت حل میشه :11::5:
منظور ايشون اين بود كه مراحلي رو كه براي هك كردن گوشي طي كردي دوباره بايد طي كني و از بين خواهد رفت
هیچ راهی نداره جز مستر ریست وخدا حافظ هک قدیمی
دوست عزیز شما اگه گوشیتو آپدیت کنی مشکلت 100 % حل میشه
يه فرمت اينترنال بكن ، بعد هك ها رو دوباره بريز
براي انجام هك ها گوشيت بايد آخرين فريمور باشه ، تو كلوپ گوشيت برو اونجا ميگن آخرين فريمور چيه
saeednoori
02-09-2008, 07:47
مراحل کار:
توضیحات اضافی:
با سلام :
من قبلا مدافزایش اسپیکرروانجام داده بودم وطبق مود بالا فقط فایلهای داخل پوشه AATFiles رو توی پوشه مربوطه جایگزین کردم. پس ازری استارت متاسفانه صدای اسپیکر ازصدای قبلیش کمترشد.
لطفا راهنماییم کنید. باتشکر
saeednoori
02-09-2008, 07:51
مراحل کار:
توضیحات اضافی:
با سلا م من قبلا افزایش صدا روانجام داده بودم ولی باجایگزین کردن فایلهای داخل پوشه AATFiles وری استارت متاسفانه صدا ی اسپیکرکم شد. اگه اشتباه کردم راهنماییم کنید.
باتشکر
farzin07
02-09-2008, 09:15
:10:با عرض سلام و خسته نباشید.چند سوال داشتم که می خواستم از اساتید بپرسم.من چند هفته ای هست که گوشی پی وان خریدم و الان هم از آن خیلی راضی هستم اما چند مشکل کوچک دارد که به نظر من می شود با هک برطرف کرد
1- گوشی بدون سیم کارت بالا نمیاد
2- بلوتوث در حالت فلایت مد قابل روشن شدن نیست
3- تماس های خود را نمی توان ضبط کرد آیا نرم افزار خاصی وجود دارد که بتوان مشکل را حل کرد یا این هم باید با هک حل شود؟
4- آیا تاکنون هکی برای این موارد آمده است یا امکان دارد که بیاید؟
5- آیا امکان پذیر هست که درایور دوربین دابلیو960 را برای پی وان پورت کنند؟
با تشکر:20:
hamed_f65
02-09-2008, 10:07
:10:با عرض سلام و خسته نباشید.چند سوال داشتم که می خواستم از اساتید بپرسم.من چند هفته ای هست که گوشی پی وان خریدم و الان هم از آن خیلی راضی هستم اما چند مشکل کوچک دارد که به نظر من می شود با هک برطرف کرد
1- گوشی بدون سیم کارت بالا نمیاد
2- بلوتوث در حالت فلایت مد قابل روشن شدن نیست
3- تماس های خود را نمی توان ضبط کرد آیا نرم افزار خاصی وجود دارد که بتوان مشکل را حل کرد یا این هم باید با هک حل شود؟
4- آیا تاکنون هکی برای این موارد آمده است یا امکان دارد که بیاید؟
5- آیا امکان پذیر هست که درایور دوربین دابلیو960 را برای پی وان پورت کنند؟
با تشکر:20:
با اجازه اساتيد
در مورد 1 و 5 اطلاعي ندارم
اما در مورد 2 و 3 و 4 قبلا تو همين تاپيك مطرح شده كه به زودي اين مشكلا با هك برطرف ميشه
حتي يادم مياد يه سايت خارجي كه اسمش يادم نيست و بيشتر هك ها از اونجا منتشر شده بود اعلام كرده بود كه برنامه بعديشون هك ضبط صدا و بلوتوث در حالت فلايت مد هستش
- گوشی بدون سیم کارت بالا نمیاد
بالا مياد ولي نميشه باهاش كار كني ، براي اين مورد هك نيومده
تماس های خود را نمی توان ضبط کرد آیا نرم افزار خاصی وجود دارد که بتوان مشکل را حل کرد یا این هم باید با هک حل شود؟
آیا تاکنون هکی برای این موارد آمده است یا امکان دارد که بیاید؟
امكان پذير نيست ، ما هم اميدواريم بياد
Hidden-H
02-09-2008, 20:59
این هکی رو که در مورد 2 برابر کردن صدا گفتین من کاملا انجام دادم اما هیج تغییری تو صدا ایجاد نشد.
مرسی
Hidden-H
02-09-2008, 21:00
این هکی رو که در مورد 2 برابر کردن صدا گفتین من کاملا انجام دادم اما هیج تغییری تو صدا ایجاد نشد.
مرسی
LARAMAHDICRAFT
02-09-2008, 22:09
ببخشید توی هک افزایش صدا میشه بگین فایل mmmgmtserver.exe' رو از کجا باید گیر بیارم چون توی فایل های ضمیمه نیست
H M R 0 0 7
03-09-2008, 00:07
مرسی
یه جای کارتون اشتباه بوده.
ببخشید توی هک افزایش صدا میشه بگین فایل mmmgmtserver.exe' رو از کجا باید گیر بیارم چون توی فایل های ضمیمه نیست
قرار هم نیست توی فایل ضمیمه باشه!شما اگه با دقت میخوندین متوجه میشدید:
یعنی از درایو Z
H M R 0 0 7
03-09-2008, 03:03
پلاگین فلش پلیر برای مرورگر گوشی
با تلاشهای SWmail بالاخره میتونید فایلهای فلش (SWF) رو روی گوشیتون اجرا کنید.
تست شده روی P1 و P990
ویرایش:روش جدید برای باز کردن فایلهای فلش به این پست اضافه شد
اول از همه باید گوشی رو هک کرده باشید و مد عدم نییاز به ساین رو انجام داده باشین.
کافیه فایل ضمیمه (FlashPlugin) رو روی گوشیتون در دروایو C نصب کنید
حالا فایل Flash Player رو از ضمیمه دانلود کنید و کل پوشه resource فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید( trybuy.rsc - TryBuy_icon.mbm - trybuy_loc.rsc)
با این کار یک گزینه جدید به نام Flash Games توی منوی Multimedia اضافه میشه که با اون میتونید هر فایل فلشی (فایلهایی با پسوند swf )که توی D:\Document هست رو به صورت یک لیست ببینید و و هر فایلی فلشی رو که خواستید خیلی راحت بازش کنید
برای نصبش کافیه کل پوشه resource فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید( trybuy.rsc - TryBuy_icon.mbm - trybuy_loc.rsc)
ویرایش: نسخه 1.0.1 این پلاگین (FlashPlugin 1_0_1.zip) برای کسانی که با نسخه قبلی مشکل داشتند به این پست اضافه شد.
H M R 0 0 7
03-09-2008, 04:03
Yellow Flowers Startup-Shutdown Animation
M600:
P1:
P990:
W950:
فقط کافیه داخل درایو C و در پوشه مربوطه کپی بشن.
با سلام دوباره خدمت دوستان.
آقا اين فلش پلير ما كار نكرد كه نكرد!
چه كنيم
این هم از نسخه 3 واکمن که روی گوشی W960 هستش.
لطفا قبل از نصب به این نکات کاملا توجه کنید:
1-این نسخه فقط و فقط روی P1 کار میکنه و روی گوشی های دیگه به هیچ وجه توصیه نمییشه حتی W950
2-اگه قبلا نسخه 2 واکمن رو نصب کردید باید پاکش کنید و دوباره این نسخه 3 رو نصب کنید.
برای پاک کردن هم این فایلهای رو باید از روی گوشی حذف کنید:
private\10003a3f\import\Apps :WalkmanPlayer_reg.rsc
private\10202be9 :200011FD.txt
private\200011FD :all_aa.png & backup_registration.xml & default_aa.png & unknown_aa.png
private\200011FD\default :images_skt.png & playview_skt.xml
resource\Apps :MetaDatabase.RSC & MRAnimation.mbm & WalkmanPlayer.mbm & WalkmanPlayer.RSC & WalkmanPlayer_loc.RSC & WalkmanPlayerAppIcon.mbm
resource\Plugins : WPSPlaybackIconsLIB.RSC
resource\WPSPlaybackIconsLIB : WPSPlaybackIconsLIB.mbm & WPSPlaybackIconsLIBres.RSC
shared\kastor delete the whole folder
sys\bin : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL
sys\hash : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم میگم به دلیل اینکه این واکمن نیاز زیادی به رم گوشی داره فقط روی P1 اجرا میشه.
سلام
دوستان دست نگه داريد اينو دانلود نكنيد من p1 دارم اينو گرفتم و كپي كردم ولي كار نكرد :13:
تا اينكه تو سايت ديگه اي هم در مورد اين برنامه توضيحاتي با لينك ديگه اي ديدم و اونو كه كپي كردم يعني ريپليس كردم رو قبليه كه كار نمي كرد حالا با ري استارت كار كرد پس همگي اين لينكي كه پايين مي ذارم رو برن :8::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f o r u m . g s m a r i a .com/showpost.php?p=18491&postcount=39
p30worldtizhosh
03-09-2008, 11:18
با سلام
من موندم آموزش تقویت صدا به این خوبی رو چرا اینقدر می پی چونینش !!؟؟؟!!؟؟؟
اکثر بچه ها با اموزشت مشکل دارن !
کاش یه تجدید نظری توی شیوه آموزش می کردی
مثلاً چنتائی عکس، توضیحات روان تر و ... می ذاشتی
با سپاس
H M R 0 0 7
03-09-2008, 11:24
با سلام دوباره خدمت دوستان.
آقا اين فلش پلير ما كار نكرد كه نكرد!
چه كنيم
تست شده و مشکلی نداشته.طبق معمول مشکل از طرف هم کننده هستش :46:
سلام
دوستان دست نگه داريد اينو دانلود نكنيد من p1 دارم اينو گرفتم و كپي كردم ولي كار نكرد :13:
تا اينكه تو سايت ديگه اي هم در مورد اين برنامه توضيحاتي با لينك ديگه اي ديدم و اونو كه كپي كردم يعني ريپليس كردم رو قبليه كه كار نمي كرد حالا با ري استارت كار كرد پس همگي اين لينكي كه پايين مي ذارم رو برن :8::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f o r u m . g s m a r i a .com/showpost.php?p=18491&postcount=39
اینهمه امتحان کردن مشکلی نداشته.حتی خودم رو P1 بارها و بارها نصب کردم بدون کوچکترین مشکلی.
اونی که شما دادی که دوست خوبم فربد زحمتش رو کشیده خوبه ولی پست من تمام جنبه هاش رو در نظر گرفته.مصلا اگه طرف قبلا واکمن 2 رو ریخته باشه باید چیکارکنه و...
با سلام
با سپاس
دیگه از این توضیحات کاملتر و روانتر؟
farzin07
03-09-2008, 13:15
اقا ما یه مشکلی برامون پیش اومده.این فلش پلیرو نصب کردیم رو پی وان و تست نکردم ولی گوشی رو یکبار خاموش روشن کردم ولی دیگه مدیا پلیرم بالا نمیاد چکار کنم این ارور را میده دلیلش چیه:41:
dump file created
application closed
reson code
cone
reson number
:41:14
NimoOol.HD2
03-09-2008, 16:56
سلام حسین جان
خوبی ؟؟ ( یه مدت نبودم ، آواتور خوشگلت مبارک )
ممنون از این هک فلش پلیر
فقط یه سوال
حتما باید اپرا نصب باشه ؟؟
بدون اون نمیشه ؟
چون من اپرا رو ندارم باید نصبش کنم ؟؟؟
(من با این پی سی ورلد تیزهوش موافقم . بابا نزنید خوب )
ببخشید ... یه سوال شاید ابتدایی !
برای اینکه انیمیشن start up و خاموش شدن گوشی رو عوض کنم یعنی میخوام Vista Sound Logo_Startup & Shutdown یا SE_New_Logo_P990 & M600 & W950 رو بریزم باید فایلهاشو توو درایو c بریزم یا D ؟
آخه وقتی اکستراکت میکنم ننوشته ، توو توضیحات هم ندیدم . مرسی
با سلام
با سپاس
بابا توضيح از اين كامل تر !!!!
چند صفحه برگرد عقب تو پست شماره 1870 بهترين راه تقويت صدا رو من نوشتم
اگه مي خوايين تقويت صدا رو روي گوشين انجام بدين طبق اون پست برين جلو . كمتر از 1 دقيقه طول مي كشه
H M R 0 0 7
03-09-2008, 20:28
سلام حسین جان
خوبی ؟؟ ( یه مدت نبودم ، آواتور خوشگلت مبارک )
ممنون از این هک فلش پلیر
فقط یه سوال
حتما باید اپرا نصب باشه ؟؟
بدون اون نمیشه ؟
چون من اپرا رو ندارم باید نصبش کنم ؟؟؟
(من با این پی سی ورلد تیزهوش موافقم . بابا نزنید خوب )
سلام. ممنون.
میشه بگی مررورگر خود گوشی چیه؟مگه نمیدونی مرورگر uiq3 اپرا هستش؟
H M R 0 0 7
03-09-2008, 20:31
ببخشید ... یه سوال شاید ابتدایی !
برای اینکه انیمیشن start up و خاموش شدن گوشی رو عوض کنم یعنی میخوام Vista Sound Logo_Startup & Shutdown یا SE_New_Logo_P990 & M600 & W950 رو بریزم باید فایلهاشو توو درایو c بریزم یا D ؟
آخه وقتی اکستراکت میکنم ننوشته ، توو توضیحات هم ندیدم . مرسی
توی درایو C
mohsentanha
03-09-2008, 20:46
من دوتا هک انیمیشن خاموش روشن و فلش رو روی گوشیم ریختم و اخرین هک صدا رو هم انجام دادم و هیچ مشکلی هم نداشتم اونایی که هک می کنن خصوصا{استثنا} یه خورده فکر کنن بعد پست بدن و اعصاب hmr رو بهم بریزن
من این هک ها رو چند بار انجام دادم و توی دوسه مورد اشکال داشتم که اونا رو هم پیدا کردم
Hidden-H
03-09-2008, 23:12
سلام
با این سیستم هک راهی نیست که بشه اکولایزر گوشیه 990 رو دستکاری کرد؟
H M R 0 0 7
03-09-2008, 23:30
اقا ما یه مشکلی برامون پیش اومده.این فلش پلیرو نصب کردیم رو پی وان و تست نکردم ولی گوشی رو یکبار خاموش روشن کردم ولی دیگه مدیا پلیرم بالا نمیاد چکار کنم این ارور را میده دلیلش چیه:41:
dump file created
application closed
reson code
cone
reson number
:41:14
1 دقیقه پیش روی P1 داداشم تست کردم هیچ مشکلی نداشت.عین ساعت کار کرد.برنامه رو پاک کنید ببینید مشکل حل میشه؟
ولی خداییش فلش پلیر عجب چیزیه!:20:
H M R 0 0 7
04-09-2008, 00:12
دوستان اول WALKMAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بریزید رو گوشیبعد این فایل sis رو روی گوشی نصب کنید
حدود 85 درصدش فارسی شده توسط A.M.E.E.N
توضیح: فقط روی واکمن نسخه 2 کار میکنه
دوستان اول WALKMAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بریزید رو گوشیبعد این فایل sis رو روی گوشی نصب کنید
سلام
این فارسی سازی رو با نرم افزار های HEX انجام میدید که به جای هر حرف یک کد میذارید ؟ اسم نرم افزارش یادم نیست !
ولی همونه ؟
نگفتين ورژن چند برنامه رو ساپورت ميكنه!!!!!!!!!!
فايله هم يه ايكس اضافه تو پسوندش داشت ايكسو برداشتم بعد نصب كردم رو گوشيم كه واكمن3 داشت ولي حالا ديگه واكمن3 رو هم نمياره !!! مجبور شدم برنامه شما رو uninstall و دوباره واكمن3 رو كپي كنم. اگه ميدونستيد كه به اين ورژن نمي خوره چرا نگفتيد در توضيحاتتون كه كسي اشتباه نكنه اونم اشتباهات جبران سخت پذير و گاهي هم....
گوشيم هم p1 هستش لطفا كمك كنيد
در ضمن راهي هست كه بشه كليد ميانبر رو به ميل دلخواه و براي اجراي هر برنامه اي كه خواستيم سفارشي كنيم؟؟؟ منظورم كليد سمت راسته گوشيه كه علامت @ داره، واگه بشه كاري كرد كه مث مدل هاي W سوني اريكسون با زدن اون صوت قطع و روشن بشه چي ميشه لطفا بگيد هنوز به اين ترفند دست پيدا كرديد يا نه
در ضمن راهي هست كه بشه كليد ميانبر رو به ميل دلخواه و براي اجراي هر برنامه اي كه خواستيم سفارشي كنيم؟؟؟
پست 2 اين تاپيك رو بخون ... اون چيزي كه دنبالشي اسمش " هك دكمه سخت افزاريه "
پست 2 اين تاپيك رو بخون ... اون چيزي كه دنبالشي اسمش " هك دكمه سخت افزاريه "
خب آره ديده بودم و اين كارام كردم ولي كار نكرد يعني بعد ري استارت هيچ تفاوتي رخ نداده بود
من يه دونه مطمئن يا تست شدشو مي خوام
راستي من موندم توي يك ريسكي رو گوشيم براي كپي يك سري فايل كه از فروم انگليسي ديدم نميدونم مطمئنه يا نه ولي خب سوال من اينه كه آيا راهي نداره بشه يه بك آپ گرفت از فايلاي حساس و بعدا بر گردوند بدون هيچ لطمه اي؟
در ضمن اگه ميدونيد بگيد بهم كه به اين برنامه تو وب زير اعتماد كنم يا نه چون ظاهرا گفته تو كليد سخت افزاري هم تاثير ميذاره(هموني كه ميخوام)
اينم بگم كه frimware من R9J005CXC162037 هستش در صورتيكه اونجا گفته : (اصلا frimware چي هست؟)
** Walkman Player 3.0 on SE P1i ** 05-12-2008, 03:58 AM #46
This version will definitely work on SE P1i having latest firmware, R9K009.
Just download the achieve and extract it on SE P1i's C Drive.
[ENGLISH VERSION]
It contains:
- Walkman Player v3.0 for P1i
- Walkman Startup and Shutdown Animation
- Sound Mod 1.2 of SWmail
- Walkman System Logo
- Walkman Shortcut Button in Control Panel <--- خودشه
:: KEY CONFIGURATION ::
1 --> Previous
2 --> Play / Pause
3 --> Next
5 --> Stop
8 --> Minimize
+ --> Volume Up
- --> Volume Down
If still you got any problem for Walkman Player, you can ask here...
Sorry if I've broke any rules... I just want to help my fellow brother...
لطفا سريع جواب بديد چون ممكنه طاقت نيارم و يه بلايي سر گوشيم بياد:41:
TaskMan with icons and close All button in Recent page. test for p990
مود جدید تسکمن با آیکون و کلید بستن همه برنامه های استندبای.
آقا مسیریشو میگید کجا بریزم
آره ديده بودم و اين كارام كردم ولي كار نكرد يعني بعد ري استارت هيچ تفاوتي رخ نداده بود
من يه دونه مطمئن يا تست شدشو مي خوام
همه ي مود ها و هك هايي كه تو اين تاپيك گذاشته ميشه همه تست شده است . من كه رو گوشي خودم انجام دادم ، شما يه بار ديگه انجام بده نتيجه مي گيري .
در مورد اون فروم انگليسي هم نمي دونم چي بگم ، بايد تست بشه بعد در موردش صحبت كرد . ولي هر چي جديد بياد دوستان تو اين تاپيك مي زارن
اين هم ورژن جديد پورت شده برنامه G900 Note
در اين ورژن شما 2 تا Note مستقل از هم دارين
اگه در Note اصلي گوشي چيزي ذخيره كنين در G900 Note به نمايش در نمياد و بر عكس
قبل از اينكه اقدام به كپي كردن محتويات فايل ضميمه كنين فايل هاي زير رو از تو گوشيتون پاك كنين:
@Nakazaki
سلام
دكمه تشكر دل آدمو خنك نميكنه - P1 كه من گرفتم با P1 كه الان استفاده ميكنم زمين تا آسمون فرق ميكنه
و همش هم بخاطر زحمات دوستان خوبي مثل شماست كه بدون هيچ چشمداشتي برنامه ها و هك ها رو قرار ميدهند. از شما بخاطر زحمتها و تلاشتون سپاسگزارم و از بقيه دوستان هم تشكر ميكنم
TaskMan with icons and close All button in Recent page. test for p990
مود جدید تسکمن با آیکون و کلید بستن همه برنامه های استندبای.
آقا کسی میتونه بگه این فایلهارو کجا باید ریخت
NimoOol.HD2
04-09-2008, 18:48
سلام. ممنون.
میشه بگی مررورگر خود گوشی چیه؟مگه نمیدونی مرورگر uiq3 اپرا هستش؟
e e e e e e e نمیدونستم
آخه گفتی اپرا فکر کردم منظورت اون اپرا مینی هست !!!!
به هر حال دستت درد نکنه
LARAMAHDICRAFT
04-09-2008, 21:05
Hmr007عزیز ای کاش میگفتی این درایو Zرو چه میشه آورد چون نه تو پست اول و نه توی هک اسپیکر گفتی تا مبتدی هایی مثل ما گیج نشیم.
آقا مسیریشو میگید کجا بریزم
نمي دونم كي اين مود رو گذاشته كه مسيرش مشخص نيست :13::13::13:
دوست من شما تو همون جايي كه آيكن ها رو ميريزي بريز ، فكر كنم درست بشه
c\resorse\APP
NimoOol.HD2
04-09-2008, 23:34
Hmr007عزیز ای کاش میگفتی این درایو Zرو چه میشه آورد چون نه تو پست اول و نه توی هک اسپیکر گفتی تا مبتدی هایی مثل ما گیج نشیم.
سلام
دوست عزیز چند بار که بچه ها گفتن
بفرما
برو توی xplore و ایا رو دنبال کن
ااا گوشیم قفل کرد
خوب ذهنی میگم
برو توی :::::
Menu>ToolS>Confguration
از اون سه تا اولایی ، سه تاش رو تیک بزار ( البته اگه فقط خود درایو Z رو بخوای فقط آخریه کفاف میکنه )
بای بای
benyamin_pc
05-09-2008, 01:36
با سلام خدمت دوستان عزیز
من شدیدا" به فلش پلیر تحت p1 نیاز دارم اما می ترسم هکش کنم کسی هست این کار را کرده باشه؟این روش مطمئن هست؟
nakhordemast
05-09-2008, 03:56
با سلام خدمت دوستان عزیز
من شدیدا" به فلش پلیر تحت p1 نیاز دارم اما می ترسم هکش کنم کسی هست این کار را کرده باشه؟این روش مطمئن هست؟
سلام خیلی وقت محو بودم:41:
آراه دوست عزیز من تست کردم و خیلی خوب کار کرد.
اما برای فلش های کم حجم و حتی متوسط خوب جواب میده ولی فلش های سنگین رو کامل نشون نمیده(در 990) ولی به احتمال زیاد توی پ1 مشکلی نداشته باشه
mani_2004_2006
05-09-2008, 06:33
با سلام خدمت دوستان عزیز
روي P1 خودم تست كردم بدون هيچ مشكلي كار ميكنه . هك هم روش مطمئني هست نترس گوشيت چيزيش نميشه .
farzin07
05-09-2008, 08:15
ببخشید من P1 که گرفتم Opera Mobile نداشت هرچی هم گشتم پیدا نکردم سایتشم گفته روی گوشهای UIQ3 هست و دیگر لینکی نداده اگه میشه لینکشو بدید:40::31:
benyamin_pc
05-09-2008, 11:08
کسی علت اینکه adobe برای uiq3 پلیر نساخته رو می دونه؟
H M R 0 0 7
05-09-2008, 12:34
نگفتين ورژن چند برنامه رو ساپورت ميكنه!!!!!!!!!!
فايله هم يه ايكس اضافه تو پسوندش داشت ايكسو برداشتم بعد نصب كردم رو گوشيم كه واكمن3 داشت ولي حالا ديگه واكمن3 رو هم نمياره !!! مجبور شدم برنامه شما رو uninstall و دوباره واكمن3 رو كپي كنم. اگه ميدونستيد كه به اين ورژن نمي خوره چرا نگفتيد در توضيحاتتون كه كسي اشتباه نكنه اونم اشتباهات جبران سخت پذير و گاهي هم....
گوشيم هم p1 هستش لطفا كمك كنيد
در ضمن راهي هست كه بشه كليد ميانبر رو به ميل دلخواه و براي اجراي هر برنامه اي كه خواستيم سفارشي كنيم؟؟؟ منظورم كليد سمت راسته گوشيه كه علامت @ داره، واگه بشه كاري كرد كه مث مدل هاي W سوني اريكسون با زدن اون صوت قطع و روشن بشه چي ميشه لطفا بگيد هنوز به اين ترفند دست پيدا كرديد يا نه
شرمند.برای واکمن 2 هستش.تو توضیحاتش اضافه کردم.
پسوند sisx و sis برای نصب فرقی نداره باهم.حتا اگه پسوندش چیز دیگه هم باشه بازم خود نصب میشه.دلیلش هم اینه که سیستم عامل سیمبین بر خلاف ویندوز به پسوند فایل نگاه نمیکنه بلکه محتویاتش رو چک میکنه.حتی اگه پسوندش هم Jpg باشه بازهم نصب میشه.البته اگه برنامه نصبی باشه.
در ضمن نصب کردن واکمن 3 کلا 20 ثانیه وقت میبره!
H M R 0 0 7
05-09-2008, 12:39
سلام خیلی وقت محو بودم:41:
آراه دوست عزیز من تست کردم و خیلی خوب کار کرد.
اما برای فلش های کم حجم و حتی متوسط خوب جواب میده ولی فلش های سنگین رو کامل نشون نمیده(در 990) ولی به احتمال زیاد توی پ1 مشکلی نداشته باشه
P1 و P990 برای پخش فلش فرقی با هم ندارن.
ببخشید من P1 که گرفتم Opera Mobile نداشت هرچی هم گشتم پیدا نکردم سایتشم گفته روی گوشهای UIQ3 هست و دیگر لینکی نداده اگه میشه لینکشو بدید:40::31:
خود مرورگر گوشی Opera هستش.
يه نكته مهم: (قابل توجه اونا كه ميگن چرا رو گوشيمون كار نمي كنه)
من يه برنامه اونم سفارشي كردن كليد شرتكات يا همون كليد @ سخت افزاري روي گوشي p1 كه گفتم كار نميكنه رو فهميدم علتش چي بود !!!
اونم اينكه زبان گوشيم فارسي بود و وقتي بر گردوندم به انگليسي برنامه كار كرد. دوباره وقتي فارسيش ميكنم از كار مي افته
benyamin_pc
06-09-2008, 00:16
من بالاخره تصمیم گرفتم گوشیمو هک کنم و فلش پلیر رو روش کار بندازم حالا اومدم هک کنم می بینم نوشته باید اول ساین رو بردارین رفتم ساین رو بردارم دیدم نوشته باید گوشیت update شده باشه وگرنه دیگه روش نمیشه برنامه نصب کرد حالا از کجا بفهمم گوشیم update شده؟؟
حالا اگر نصب کردم و دیگه نشد برنامه روش نصب کنم گفته بودین باید هک رو برداشت چجوری میشه هک رو برداشت؟که به حالت اول برگرده؟
ehsannet9003
06-09-2008, 02:28
یه جای کارتون اشتباه بوده.
قرار هم نیست توی فایل ضمیمه باشه!شما اگه با دقت میخوندین متوجه میشدید:
یعنی از درایو Z
ممنون از راهنمایی تون دستت درد نکنه
ehsannet9003
06-09-2008, 02:55
این هک مشکل نداره!
من کجا گفتم که فایل mmmgmtserver.exe رو ضمیمه کردم؟
عزیزان شما این فایل رو باید از مسیر Z:\sys\bin کپی کرده و در 'C:\sys\bin\' قرار بدید.
درایو Z همون حافظه موقت (ROM) شماست که در حالت عادی دیده نمیشه.شما باید از تنظیمات Xplor گزینه Show ROM Driver رو فعال کنید تا این درایو دیده بشه.
بازم سلام من بعدض این که این فایل mmmgmtserver.exe راکپی کردم تو درایو 'C:\sys\bin\دیگه موبایلم روشن نمیشه صفحه اول را میاره و بعد خاموش روشن میشه
کمکم کنید؟؟؟؟؟؟:19:
گوشی من p990i است؟؟؟>>><<<<
کمک کمک کمک><><><><><><>؟؟
ehsannet9003
06-09-2008, 03:05
اگه راهی نداره نحوی عابدیت را بهم بگیددددددددددد
اگه راهی نداره نحوی عابدیت را بهم بگیدددددددددددِنحوی ی آپدیت توو این فایل pdf هست . من قبلا از یکی از بچه ها گرفته بودم ، الان نتونستم پیداش کنم بنابراین دوباره آپ کردم واست
چجوری میشه هک رو برداشت؟که به حالت اول برگرده؟فقط باید فایلهایی که موقع هک ریختی رو پاک کنی تا هک برداشته بشه
benyamin_pc
06-09-2008, 10:56
مگه بعضی از فایل های سیستم در هنگام کپی فایل هک جایگذین نمیشن؟اونوقت اون قبلیه که پاک شده رو از کجا بیارم؟تا هک برداشته شه؟
farzin07
06-09-2008, 11:59
P1 و P990 برای پخش فلش فرقی با هم ندارن.
خود مرورگر گوشی Opera هستش.
آره درست میگی HMR007 جان رفتم About اش را دیدم نوشته بود Opera Mobile ولی آخه هیچ splash Screen از Opera نشون نمیده تا آدم بفهمه.بازم ممنون:10:
H M R 0 0 7
06-09-2008, 13:52
بازم سلام من بعدض این که این فایل mmmgmtserver.exe راکپی کردم تو درایو 'C:\sys\bin\دیگه موبایلم روشن نمیشه صفحه اول را میاره و بعد خاموش روشن میشه
کمکم کنید؟؟؟؟؟؟:19:
گوشی من p990i است؟؟؟>>><<<<
کمک کمک کمک><><><><><><>؟؟
گوشیتون آپدیت شده بود؟
مگه بعضی از فایل های سیستم در هنگام کپی فایل هک جایگذین نمیشن؟اونوقت اون قبلیه که پاک شده رو از کجا بیارم؟تا هک برداشته شه؟
هک عدم نیاز به ساین جایگزین فایلی نمیشه.و به راحتی پاک میشه.
ehsannet9003
06-09-2008, 13:58
دست درد نکنه واسه pdf گوشی من فقط سونی اریکسن اول روشن شدن را میاره وهمین جور خاموش روشن میشه میشه عابدیتش کرد زیرا روشن نمی شه
ehsannet9003
06-09-2008, 14:06
کسی تریقه فلش گوشی را نمی داند
H M R 0 0 7
06-09-2008, 14:26
کسی تریقه فلش گوشی را نمی داند
توی کلوپ مربوط به گوشیتون مطرح کنید
benyamin_pc
06-09-2008, 15:10
اگر یکی هک بخواد جایگذین یک فایل اصلی گوشی بشه چجوری میشه به حالت قبل برش گردوند؟
benyamin_pc
06-09-2008, 16:08
من رفتم گوشیم رو هک کردم پس چرا فایل فلش را باز نمی کنه؟
اولcapsswitch رو نصب کردم و off کردم
بعد اون فایل server رو توی c:\sys\bin با xplor کپی کردم و خاموش و روشن کردم
بعد plugin فلش رو توی d نصب کردم
بعد رفتم توی opera نوشتم
file://localhost/d:/test.swf
چون فایل test.swf توی d داشتم
بعد زدم باز کنه error داد پرید بیرون نوشت create dump
بعد نوشت برنامه web به علت kern-exec با شماره 3 بسته شد!!
چی کار کنم؟گوشیم نترکه؟؟؟
H M R 0 0 7
06-09-2008, 17:16
من رفتم گوشیم رو هک کردم پس چرا فایل فلش را باز نمی کنه؟
اولcapsswitch رو نصب کردم و off کردم
بعد اون فایل server رو توی c:\sys\bin با xplor کپی کردم و خاموش و روشن کردم
بعد plugin فلش رو توی d نصب کردم
بعد رفتم توی opera نوشتم
file://localhost/d:/test.swf
چون فایل test.swf توی d داشتم
بعد زدم باز کنه error داد پرید بیرون نوشت create dump
بعد نوشت برنامه web به علت kern-exec با شماره 3 بسته شد!!
چی کار کنم؟گوشیم نترکه؟؟؟
برنامه رو آن ایسنتال کنید و روی درایو C نصب کنید.
benyamin_pc
06-09-2008, 17:26
اصلا" کلا" پاکش کردم اون فایل server رو هم از تو سی پاک کردم همه چیز رو به حالت قبل برگردوندم اما بعضی وقتا از تو بازی می پره بیرون و همون error دامپ و...... میده
چی شد گوشیم؟؟
benyamin_pc
06-09-2008, 17:31
اما دوباره رو c نصب کردم درست شد فلشم باز کرد اما مشکلی یعنی پیش نیومده؟اون دامپ اگه باز اومد چی کار کنم؟
اصلا" کلا" پاکش کردم اون فایل server رو هم از تو سی پاک کردم همه چیز رو به حالت قبل برگردوندم اما بعضی وقتا از تو بازی می پره بیرون و همون error دامپ و...... میده
چی شد گوشیم؟؟
چاره كارت آپديته ، براي ادامه بحث برو تو تاپيك گوشي خودت
benyamin_pc
06-09-2008, 17:44
آقا یه سوال
کلا" میشه جفت memory ها رو فرمت کرد که خالی خالی بشن از دوباره فایلهای اولیه رو از یه جایی توش کپی کرد؟
benyamin_pc
06-09-2008, 17:46
یه سوال دیگه این کارایی که کردم که توی z که تاثیری نذاشته هیچ کدوم؟
کی تو z برنامه ای تاثیر میذاره؟موقع نصب کسی با z کاری نداره؟
اصلا" z رو هم میشه هر چی توشه پاک کرد؟دوباره فایلاشو ریخت؟
Mostafa_Kaveh
06-09-2008, 21:15
آقا گوشي رو master resit كردم ديگه روشن نشد چكار كنم
benyamin_pc
06-09-2008, 22:47
آقا حالا که فلش کار افتاد نمیشه ازش به خوبی استفاده کرد چون وقتی مثلا" قرار هست دکمه راست را که برای بازی فلش تعریف شده فشار دهیم opera جواب می دهد چون دکمه راست برای opera قبلا" تعریف شده و فلش هم توی Opera داره کار می کنه
الان هیچ کار نمیشه کرد!
اینی که ما توی گوشی راه انداختین activex هست نه فلش lite
مثلا" یه بازی ماشین سواری فلش هست وقتی راست را می زنیم به جایی اینکه ماشین به سمت راست برود صفحه opera full screen می شود
H M R 0 0 7
07-09-2008, 00:39
اما دوباره رو c نصب کردم درست شد فلشم باز کرد اما مشکلی یعنی پیش نیومده؟اون دامپ اگه باز اومد چی کار کنم؟
فکر نکنم.من که تا حالا مشکلی ندیدم
آقا یه سوال
کلا" میشه جفت memory ها رو فرمت کرد که خالی خالی بشن از دوباره فایلهای اولیه رو از یه جایی توش کپی کرد؟
آره.Format Intenal Disk که حافظه داخلی گوشی رو فرمت میکنه.برای رم گوشی هم از کامپیوتر میتونی کمک بگیری یا از خود گوشی.
یه سوال دیگه این کارایی که کردم که توی z که تاثیری نذاشته هیچ کدوم؟
کی تو z برنامه ای تاثیر میذاره؟موقع نصب کسی با z کاری نداره؟
اصلا" z رو هم میشه هر چی توشه پاک کرد؟دوباره فایلاشو ریخت؟
به هیچ عنوان نیمشه روی z تغییراتی ایجاد کردن.فقط میشه ازش کیپی برداری کرد.
آقا گوشي رو master resit كردم ديگه روشن نشد چكار كنم
بعد از کدوم هک؟
آقا حالا که فلش کار افتاد نمیشه ازش به خوبی استفاده کرد چون وقتی مثلا" قرار هست دکمه راست را که برای بازی فلش تعریف شده فشار دهیم opera جواب می دهد چون دکمه راست برای opera قبلا" تعریف شده و فلش هم توی Opera داره کار می کنه
الان هیچ کار نمیشه کرد!
اینی که ما توی گوشی راه انداختین activex هست نه فلش lite
مثلا" یه بازی ماشین سواری فلش هست وقتی راست را می زنیم به جایی اینکه ماشین به سمت راست برود صفحه opera full screen می شود
منظورتون از راست چیه؟ کلید جهت نمای راست؟ اگه میشه اون بازی رو برام بزارید تا تست کنم
موفق باشید
benyamin_pc
07-09-2008, 05:24
آخی خیالم حداقل از romesh راحت شد
حالا اگه کل فایل های جف memory هارو پاک کنم اونوقت فایل اولیه از کجا بیارم بریزم روش؟!
این بازی رو ببینین
rapidshare.com/files/143238967/dawn_of_the_fly.swf
جور دیگه ای نمیشه خود فلش لایت رو اجرا کرد؟نسخه های تحت s60 اون هست
فلش لایت تحت جاوا اصلا" نیست؟
hamed389
07-09-2008, 10:24
سلام دوستان خوبید من جدیدا P1 خریدم همه جور حرکت هم روش انجام دادم هک ساین برنامه ها ولی تا حالا ریسک نصب تم های Gdesk رو نکردم ولی یه سوال از HMR007 و دیگر دوستان داشتم من انتی ویروس کسپراسکای رو برای UIQ3 دانلود کردم ولی به هر طریقی خواستم نصبش کنم نتونستم حتی تو سایت معروف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که یه سایت چینی هست و مخصوص ساینه ثبت نام کردم و نرم افزار کسپر رو ساین کردم ولی باز هم دقیقا همون پیغام رو میده و نصب نمیشه از هر سایتی دانلودش کردم هیچ تفاوتی نداشت پیغامش هم اینه The product Cant be installed on this phone. حالا از هر کدوم از دوستان که میتونه بهم کمک کنه ممنون میشم راهنمایی موفقیت آمیز کنید لطفا.
--------------------------------------------------
کاش میشد سرنوشت را از سر نوشت.
benyamin_pc
07-09-2008, 14:26
مگه gdesk چشه؟همون اول نصبش کردم خیلیم خوبه !
حسین جان بازی رو دیدی؟ دکمه ها بجایی تو بازی تاثیر بذارن تو opera تاثیر میذارن
انتی ویروس کسپراسکای رو برای UIQ3 دانلود کردم ولی به هر طریقی خواستم نصبش کنم نتونستم حتی تو سایت معروف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که یه سایت چینی هست و مخصوص ساینه ثبت نام کردم و نرم افزار کسپر رو ساین کردم ولی باز هم دقیقا همون پیغام رو میده و نصب نمیشه از هر سایتی دانلودش کردم هیچ تفاوتی نداشت پیغامش هم اینه The product Cant be installed on this phone. حالا از هر کدوم از دوستان که میتونه بهم کمک کنه ممنون میشم راهنمایی موفقیت آمیز کنید لطفا.
اين ارور فكر كنم به سيستم عامل هم مربوط ميشه . مطمئني براي uiq3 گرفتي ؟
ولي از نظر من بي خيال آنتي ويروس روي گوشي شو ، چون آنتي ويروس خوبه اگه آپديت باشه . چون نميشه با گوشي آپديت كرد پس بيخيال
هر موقع خواستي گوشي رو وصل كن به كامپيوتر و از طريق كامپيوتر ويروس يابي كن
دوستان من برنامه ساین رو ریختم و یه نرم افزار که احتیاج به ساین داشتو نصب کردم ولی هر موقع میخوام اونو اجرا کنم حتما باید سوییچ رو off کنم در غیر اینصورت اجرا نمیشه
آیا میشه کاری کرد این برنامه وقتی موبایل رو روشن میکنی خودش اجرا بشه و off بکنه
shahshahani
07-09-2008, 16:47
امکان نداره.....
یعنی چی هر دفعه باید آف کنی تا برنامه اجرا بشه؟
چه برنامه ای هست اصلا؟
موفق باشی.
H M R 0 0 7
07-09-2008, 17:59
آخی خیالم حداقل از romesh راحت شد
حالا اگه کل فایل های جف memory هارو پاک کنم اونوقت فایل اولیه از کجا بیارم بریزم روش؟!
این بازی رو ببینین
rapidshare.com/files/143238967/dawn_of_the_fly.swf
جور دیگه ای نمیشه خود فلش لایت رو اجرا کرد؟نسخه های تحت s60 اون هست
فلش لایت تحت جاوا اصلا" نیست؟
خوب همونطور که از اسمش معلومه یک پلاگینه و یک پلیر نیست.برای همین نمیشه مثل پلیر با فایلها کار کرد و بیشتر جنبه پخش داره تا کار با دکمه های صفحه کلید.
راستی این فایل رو رو گوشیتون پخش کنید جالبه:
se-k750i
07-09-2008, 18:13
آقا منم تصمیم گرفتم دلو به دریا بزنمو گوشیم رو هک کنم
منتها اول میخام روی گوشی دادشم امتحان کنم
هر چی گشتم والکمن پلیر دبلیو960 رو برای دبلیو950 پیدا نکردم دوست داره والکمنش مث مال من باشه!
لطفا کمک کنید
H M R 0 0 7
07-09-2008, 20:10
آقا منم تصمیم گرفتم دلو به دریا بزنمو گوشیم رو هک کنم
منتها اول میخام روی گوشی دادشم امتحان کنم
هر چی گشتم والکمن پلیر دبلیو960 رو برای دبلیو950 پیدا نکردم دوست داره والکمنش مث مال من باشه!
لطفا کمک کنید
دل به دریا زدن نمیخواد که .الان هک شده مثل برنامه نصب کردن :31: میگی نه از دوستانی که هک میکنن بپرس
شما روی W950 نمیتونید واکمن W960 که نسخه 3 هست رو بریزید.اگه اینکارو کنید واکمن خودش هم از کار میفته.
دلیلش هم کمبود مقدار فضای رام گوشی W950 هست.
برای شروع میتونید این هکها رو انجام بدید:
هك ساين(جديد) - ديگر نيازي به ساين كردن برنامه نداريد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (که به نظرم واجبترینه)
کیبورد مجازی P1 برای سایر گوشی های UIQ3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
افزایش صدای گوشی های UIQ3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فلش پلایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
benyamin_pc
07-09-2008, 20:42
آقا من تازه فهمیدم که p1 ام فارسی نداره بلکه عربی داره کیبوردش و تشخیص دست خطش منظورم هست
نمیشه معمولی با دکمه های گوشی هم فارسی نوشت؟
vafa1353
07-09-2008, 23:22
پلاگین فلش پلیر برای مرورگر گوشی
با تلاشهای SWmail بالاخره میتونید فایلهای فلش (SWF) رو روی گوشیتون اجرا کنید.
تست شده روی P1 و P990
اول از همه باید گوشی رو هک کرده باشید و مد عدم نییاز به ساین رو انجام داده باشین.
کافیه فایل ضمیمه (FlashPlugin) رو روی گوشیتون نصب کنید و سپس به مرورگر گوشیتون (مرورگری که روی گوشی های uiq3 هست Opera هستش) برید و از منو گزینه Go to Web Page رو انتخاب کنید.حالا توی مسیر به جای اینکه لینک یک سایت رو بدید مسیر فایلی که تو گوشیتون هست رو به این صورت وارد کنید:
file://localhost/d:/flash.swf
d:/flash.swf در حقیقت مسیر فایل فلش شما هست.که میتونه هرچی باشه.
به عنوان مثال من 4 تا فایل فلش برای تست ضمیمه کردم(a.swf ، b.swf ، clock.swf و test.swf).شما اونارو بریزید توی مموری کارت گوشیتون.مثلا توی پوشه other . حالا همونطور که بالا گفتم این مسیر رو وارد کنید:
file://localhost/d:/other/Test.swf
یا
file://localhost/d:/other/b.swf
و یا:
file://localhost/d:/other/clock.swf
و
file://localhost/d:/other/a.swf
وقتي فلش پلير رو نصب كردم گوشي رو رستارت كردم و فايلهاي فلش رو توسط WEB گوشي اجرا كردم
من اين آدرس ِD:/sample_dir/flash.swf طوري ميدم كه flash.swf رو نمي نويسم و وقتي OK ميكنم هرچي فايل فلش تو پوشه است رو مياره و روي هركدوم كليك ميكنم اجرا ميكنه اينطوري خيلي خيلي راحت شدم.
اين پستو قرار دادم كه اگه كسي به اين ترفند دست نيافته ديگه راحت شه
benyamin_pc
08-09-2008, 02:40
بلاخره این هک بازیا کار داد دستم
حالا دیگه opera هر صفحه ای که توش عکس هست را بجای عکس می نویسه عکس و عکس را نشون نمیده خدا می دونه چه خرابی های دیگه ای تو گوشی به بار اومده
چجوری میشه کل گوشی رو به روز اول در آورد؟
می خوام هر چی توی گوشی هست رو با xplore پاک کنم از تو دو تا مموری فقط چجوری میشه لطفا" زودتر بگین خیلی عصابم خورده
میشه به روز اول برش گردونم؟
که این فارسی هاشم بمونه؟آخه تشخیص دست خط و منوهاش فارسی هم داره
benyamin_pc
08-09-2008, 04:56
وای دیگه بد گوشیم به هم ریخت حتی داخل کنترل پانل وقتی می خوام برم توی منوی unistall تا برنامه ای رو پاک کنم نمیره و گوشی هنگ می کنه همشم error kernel exec میده و میگه creat dump
وقتی هم با usb به کامپیوتر وصل می کنم فقط 2 تا گزینه دیده میشه متنشون نیست دیگه عکسه هم که بالای گزینه ها بود نیست دیگه
همشم هنگ می کنه خودش reset میشه
داشتم از گوشیم نا امید می شدم دیگه که
رفتم توی کنترل پانل و گزینه بازنشانی اولیه یا همون reset to default رو زدم انگار معجزه شد!!!
یک سری کارایی انجام داد و رفت پایین دوباره اومد بالا انگار همین الان خریدمش!
گوشی شد عین روز اولش
همه چیز درست شد!!! دیگه هیچیش نیست!
یه نفس راحت کشیدم
dreamworld
08-09-2008, 08:15
سلام به دوستان فعال. من می خواستم صدای گوشیم 990 را تقویت کنم ولی با برنامه xplore که در گوشیم نصب هستش نمی شه وارد فایل private شد. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
dreamworld
08-09-2008, 08:19
سلام . من می خواستم صدای گوشیم 990 را تقویت کنم ولی با برنامه xplore که در گوشیم نصب هستش نمی شه وارد فایل private شد. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
بالاخره افزایش صدای گوشی های UIQ3 ممکن شد البته فقط با هندزفری
ساخته شده توسط SWmail
روش کار:
1-فایل منجر X-plore را باز کرده و مطابق با عکس زیر به مسیر C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
برین و فایل مشخص شده رو روی مموری کارت کپی کنید.
2-گوشی را در حالت File Transfer به PC وصل کرده و توسط se_sound_patcher.exe که در لینک زیر قرار داره طبق تصویر زیر اونو Patch کنید و بعد بوسیله ی X-Plore در همان مسیر بالا Overwrite کنین.
در ضمن فایل Backup هم با پسوند bak ساخته میشه که از اون نگهداری کنین و در صورت لزوم پسوند را به cre تغییر داده و جایگزین کنین.
3-گوشی را Restart کنید.
برای اینکه تاثیرش رو ببینین بهتره قبل از اینکه فایل جدید رو جایگزین کنین هندزفری گوشیتون رو وصل کنین و به مدیاپلیر رفته و یک آهنگ رو در بالاترین صدا گوش کنین
بعد همون طور که هندزفری تو گوشتونه فایل جدید رو جایگزین کنین و بعد گوشی رو ریست کنین و دوباره همون آهنگ قبلی رو باز هم در بالاترین صدا گوش کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره مواظب گوش هاتون باشین چون اگه بی خبر صداش در بیاد تا چند لحظه ای تو شوک قرار میگیرین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم از کاربر ® AMIN از سایت سیمبیان به خاطر قرار دادن این توضیحات کامل به همراه عکس تشکر میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
freezmobile.com
توجه : من خودم تست كردم خيلي كم تغيير كرده بود ولي با Coreplayer1.2 گوشام كر شد!!!! البته بايد Equalizer را كمي دستكاري كنيد
Hidden-H
08-09-2008, 10:10
شما مطمئنین گوشیتونو هک کردین؟
سلام . من می خواستم صدای گوشیم 990 را تقویت کنم ولی با برنامه xplore که در گوشیم نصب هستش نمی شه وارد فایل private شد. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
اول بايد گوشي رو هك كني ، بعد براي دسترسي به اون فولدر بايد capswitch رو off كني
benyamin_pc
08-09-2008, 10:31
کافیه capswitch رو نصب کنی و اونو off کنی اینجوری گوشیت هک میشه و به فایل هایی که قبلا" دسترسی نداشتی حالا داری
benyamin_pc
08-09-2008, 10:39
حتما" دوتا پست قبلیمو دیدین؟گوشیم بد ریخته بود به هم منم رفتم زدم تنظیمات اولیه همه چیز درست شد اما هر چی sms و فایل های تصویر خود گوشیو آهنگ های خود گوشی بود پاک شد
اگر ممکنه یکی فایل های تصویر و آهنگ های اصلی گوشیشو با هر چیز که از اول تو حافظه داخلی و ram گوشی حتی پوشه های خالی رو یکی rar کنه بذاره اینجا لطفا"
با xplore اول کل فایل های c رو یک کپی بگیرین تو یک فایل داخل d
بعد با usb گوشی را در حالت اتصال فقط برای ram به کامپیوتر وصل کنید و هر چی تو ram هست را کپی کنید تو یه rar و بذارین بی زحمت
فقط کسی که این کار رو می کنه گوشیش باید نو باشه و تو فایل ها دستکاری نکرده باشه
خواهشا" یکی این کار رو بکنه چون هم آهنگ ها و عکس های پیش فرض پاک شده هم می خوام کلا" یه بار جفت مموری ها رو پاک کنم از اول فایل ها رو توش بریزم که خیالم راخت شه دیگه مشکلی قرار نیست پیش بیاد
اجرتو با خدا
H M R 0 0 7
08-09-2008, 15:07
دوستان عزيز براي بار صدم ميگم كه هيچ كدوم از اين هكها بدون تست اينجا قرار داده نشده . سعي شده هكها بدون مشكل قرار داده بشه و اگه كوچكترين مشلي براي گوشي قرار به وجود بياد در موردش توضيح داده شده.
95% اين هكها و مودها هم خودم تست ميكنم قبل از گذاشتن و بعد تاييد خودم، اينجا قرار ميدم.
اين كه بعضي از دوستان ميگن گوشيم داغون شد يا فلان چيز سرش اومد مطمئن باشن مقصر خودشون بودن.100% به توضيحات هك دقت نكردن.
همه اين هكها رو من هم روي گوشي خودم و هم P1 برادرم تست ميكنم.
همين واكمن 3 رو من 10 بار نصب كردم.بدون كوچكترين مشكلي.ولي نميدونم چرا بعضي از عزيزان با مشكل مواجه ميشن.آخه يك كپي پيست ساده كه اين همه دردسر نداره!
benyamin_pc
08-09-2008, 16:09
سلام حسین جان شایدم از کارای خودم بوده آخه 173 تا برنامه روی گوشیم نصب کرده بودم که سرعتش خیلی اومده بود پایین و هی هنگ می کرد و وسط کار پردازش ریست می شد
حالا گوشیم شد عین روز اولش که کارخونه میده بیرون چون جفت مموری هارو فرمت کردم و master riset هم زدم حالا اگر ممکنه فقط فایل های زنگ اولیه و عکس های اولیه گوشیتو p1 زیپ کن بذار ممنون می شم
راستی تنها بدی که این فرمت ها داشت این بود که زبان فارسی فقط برای منوها حذف شد البته sms و تشخیص دست خط فارسی سر جاشه فقط اون اول که گوشی میاد بالا دیگه فارسی نداره که انتخاب کنم زیرش هم نوشته از support توی سایت سونی زبان های بیشتر رو دانلود کنید منم رفتم تو سایتش اما زبان برای دانلود نداره از کجا این زبان فارسی رو دانلود کنم؟میشه راهنمایی کنید؟
Hidden-H
08-09-2008, 20:57
دوستان عزيز براي بار صدم ميگم كه هيچ كدوم از اين هكها بدون تست اينجا قرار داده نشده . سعي شده هكها بدون مشكل قرار داده بشه و اگه كوچكترين مشلي براي گوشي قرار به وجود بياد در موردش توضيح داده شده.
95% اين هكها و مودها هم خودم تست ميكنم قبل از گذاشتن و بعد تاييد خودم، اينجا قرار ميدم.
اين كه بعضي از دوستان ميگن گوشيم داغون شد يا فلان چيز سرش اومد مطمئن باشن مقصر خودشون بودن.100% به توضيحات هك دقت نكردن.
همه اين هكها رو من هم روي گوشي خودم و هم P1 برادرم تست ميكنم.
همين واكمن 3 رو من 10 بار نصب كردم.بدون كوچكترين مشكلي.ولي نميدونم چرا بعضي از عزيزان با مشكل مواجه ميشن.آخه يك كپي پيست ساده كه اين همه دردسر نداره!
منم موافقم. خودم گوشیم 990 هست و اکثر این هکها رو رو گوشیم گذاشتم و همشون به غیر از دوبرابر کردن صدا جواب دادن. که اونم حتما مشکل از خودم بوده.
امکان نداره.....
یعنی چی هر دفعه باید آف کنی تا برنامه اجرا بشه؟
چه برنامه ای هست اصلا؟
موفق باشی.
برنامه صفحه کلید مجازی فارسی هست که وقتی توی اس ام اس میخوام از کی برد مجازی استفاده کنم کی برد نمیاد ولی وقتی capswitch رو off میکنم صفحه کلید میاد
در ضمن من walkman2 رو ریختم رو گوشیم (p990) و صفحه اش بهم خوردس و بعشی مواقع منوی بالا رو نمیاره و کلیدهای پلی و فوروارد و بک واردهم نداره اون فایلهایی که ضمیمه بود رو هم برای اصلاح ریختم بازم درست نشد
هر کاری هم میکنم صفحه کلید p1 هم نمیاد یعنی بعد از ریختن فایلها توی leyout اصلا فارسی نداره
navid_gh
09-09-2008, 11:59
سلام به همه ی دوستان گلم
آقا من از uiq3 کار های حرفه ای یه درخواستی دارم
حالا که این سیستم هک شده و به نوعی اوپن سورس شده بیان روی این کار کنیم که مانند p1 گوشی p990 هم بتونه دست خط فارسی رو تشخیص بده شاید با تغییرات کوچیک تو دیتابیس p1 و جایگزین کردن روی دیتابیس p990 بتونه کار کنه
اگه بچه حاضرند بیان پی ام بدن
H M R 0 0 7
09-09-2008, 15:39
برنامه صفحه کلید مجازی فارسی هست که وقتی توی اس ام اس میخوام از کی برد مجازی استفاده کنم کی برد نمیاد ولی وقتی capswitch رو off میکنم صفحه کلید میاد
در ضمن من walkman2 رو ریختم رو گوشیم (p990) و صفحه اش بهم خوردس و بعشی مواقع منوی بالا رو نمیاره و کلیدهای پلی و فوروارد و بک واردهم نداره اون فایلهایی که ضمیمه بود رو هم برای اصلاح ریختم بازم درست نشد
هر کاری هم میکنم صفحه کلید p1 هم نمیاد یعنی بعد از ریختن فایلها توی leyout اصلا فارسی نداره
اون صفحه کلید که ایرانی ها طراحی کردن همینجوریه.بدون caps کار نمیکنه.
شما یه اسکرین شات از برنامه xplor برای من بفرستید در حالی که اون فایل صفحه کلید P1 رو در مسرش کپی کردین نشون بده.
هرچی گشتم نتونستم یه نرمافزاری پیدا کنم که اسکرین شات بگیرم اگر چیزی سراغ دارید ممنون که معرفی میکنید
H M R 0 0 7
09-09-2008, 17:16
هرچی گشتم نتونستم یه نرمافزاری پیدا کنم که اسکرین شات بگیرم اگر چیزی سراغ دارید ممنون که معرفی میکنید
QScreenSnap UIQ3 v1.04 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Open Screen Capture ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CaptureIt Farsi By persianPDA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
benyamin_pc
09-09-2008, 17:25
منم برای برنامه نویسی flash lite رفتم سراغ همون simulator خود adobe برای کار با فایل های swf و p1 رو تو این مورد بی خیال شدم اما معلوم نیست adobe مرگ گرفته چرا یه پلیر لایت تحت uiq3 درست نمیکنه
QScreenSnap UIQ3 v1.04 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Open Screen Capture ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CaptureIt Farsi By persianPDA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون از پاسختون
اینم اسکرین شات x-plore که نشون میده فایل مورد نظر رو کجا کپی کردم
se-k750i
09-09-2008, 18:14
دل به دریا زدن نمیخواد که .الان هک شده مثل برنامه نصب کردن :31: میگی نه از دوستانی که هک میکنن بپرس
شما روی W950 نمیتونید واکمن W960 که نسخه 3 هست رو بریزید.اگه اینکارو کنید واکمن خودش هم از کار میفته.
دلیلش هم کمبود مقدار فضای رام گوشی W950 هست.
برای شروع میتونید این هکها رو انجام بدید:
هك ساين(جديد) - ديگر نيازي به ساين كردن برنامه نداريد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (که به نظرم واجبترینه)
کیبورد مجازی P1 برای سایر گوشی های UIQ3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
افزایش صدای گوشی های UIQ3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فلش پلایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی دوست عزیز همه اینا رو انجام دادم بجز افزایش صدا
فقط یه سوال دارم آیامیشه بعد از انجام هر کاری گوشی رو به حالت اولیه برگردوند؟
مثلا تغییر آیکون ها و اسکین ها ؟
میشه آیکون های گوشی رو به حالتاوله برگشت داد؟ یا هر هک دیگه ای؟
shahshahani
09-09-2008, 18:55
آره هر چی کپی کردی پاک کن برمیگرده به حالت اولش البته به جز اونایی که فایل های اوریجینالش لازمه
اگه فورمت اینترنال دیسک بکنی همش مثل روز اولش میشه
موفق باشی
H M R 0 0 7
09-09-2008, 19:42
ممنون از پاسختون
اینم اسکرین شات x-plore که نشون میده فایل مورد نظر رو کجا کپی کردم
مشکلتون رو فهمیدم
زبان گوشی شما Uk English نیست!اگه میتونید زبان گوشی رو ببه این تغییر بدید ویا پسوند فایل SEMCKeyboard رو از RCS به r10 تغییر بدید.
یعنی نام فایل این بشه:semckeyboard.r10
حالا گوشی رو ری استارت کنید
به نظرم بهتره زبان گوشیتون رو به Uk English تغییر بدید . تمام این هکها با این زبان سازگارن.
pourya_javani
09-09-2008, 19:58
ساام به همه. لطفا به داد من برسید. من اون هک صدا و واکمن 3 رو انجام دادم. بعدش وقتی خواستم از اینترنت استفاده کنم وب رو باز نکرد گفت:application could'nt be started . یه بکاپ گرفتم و مستر ریست کلی کردم ولی بازم درست نشد. حتی آیکن کره زمینم(وب) پاک شده یه آیکن unknown (همون لوز یه) اومده. لطفا کمکم کنید. مرسی!
مشکلتون رو فهمیدم
زبان گوشی شما Uk English نیست!اگه میتونید زبان گوشی رو ببه این تغییر بدید ویا پسوند فایل SEMCKeyboard رو از RCS به r10 تغییر بدید.
یعنی نام فایل این بشه:semckeyboard.r10
حالا گوشی رو ری استارت کنید
به نظرم بهتره زبان گوشیتون رو به Uk English تغییر بدید . تمام این هکها با این زبان سازگارن.
دستت درد نکنه مشکل همین بود که گفتی
hamed1297
09-09-2008, 21:35
من اهل هک نیستم ولی هکر ها رو دوست دارم.
این هک رو ندیدم توی این صفحه.اگر تکراری هست ببخشید:
خب یکی از بهترین و کاربردی ترین هک های UIQ 3 :
تغییر محل Save کردن بلوتوث های دریافتی از C:\inbox به D:\\inbox و این یعنی اینکه با این تغییر تو گوشی تون از این به بعد هرچی عکس یا فیلم یا اهنگ از طریق بلوتوث از کسی بگیرید مستقیم توی مموری کارت گوشی تون ذخیره میشه و دیگه هم لازم نیست دونه دونه هر کدوم رو مثل قبل Save کنید ..خیلی خیلی به درد بخور و مفیده
دانلود:
منبع:
H M R 0 0 7
09-09-2008, 22:17
من اهل هک نیستم ولی هکر ها رو دوست دارم.
این هک رو ندیدم توی این صفحه.اگر تکراری هست ببخشید:
خب یکی از بهترین و کاربردی ترین هک های UIQ 3 :
تغییر محل Save کردن بلوتوث های دریافتی از C:\inbox به D:\\inbox و این یعنی اینکه با این تغییر تو گوشی تون از این به بعد هرچی عکس یا فیلم یا اهنگ از طریق بلوتوث از کسی بگیرید مستقیم توی مموری کارت گوشی تون ذخیره میشه و دیگه هم لازم نیست دونه دونه هر کدوم رو مثل قبل Save کنید ..خیلی خیلی به درد بخور و مفیده
دانلود:
منبع:
ممنون حامد جان.پیش ما بیا.
ولی قبلا معرفی شده بود:
نسخه جدید هک تغییر مسیر ذخیره سازی فایلهای دریافت شده توسط بلوتوث ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pourya_javani
09-09-2008, 23:46
به! یه مشکل دیگم پیدا کرد. کامپیوترم گوشیو نمیشناسه!! یه بار برنامه رو (pc suite ) پاک کردم دوباره نصب کردم بازم نشناخت تا حد اقل دوباره فایلهای اصلی گوشیمو بریزم ببینم مرورگر وبش میاد. آقای HMR007 از شما خواهش میکنم کمکم کنید. آیا فلش کنم درست میشه و خطرناک نیست؟ آخه من گوشی زیر فلش زیاد خاموش کردم...
benyamin_pc
10-09-2008, 00:37
عزیزم چرا انقدر خشن عمل می کنی فلش برای rom گوشی هست اما شما مشکلت با c:, d: هست یه بار جفت مموری هاتو فرمت کن همه چیز حل میشه انگار همین الان از تو کارخونه در اومده باشه
فایلهای تصویری و صوتی که از اول تو گوشیت بوده هم Rar کن بذار اینجا من این فایلام پاک شده مرسی
amirfelson
10-09-2008, 03:55
حامد جان آخه من نمیفهمم این چه وضعیه ؟ چرا شما به این تاپیک سر و سامون نمیدی ؟ اسم تاپیک رو عوض کن بذار مشکلات ملت . واقعا" که .......
pourya_javani
10-09-2008, 07:22
آقای felsonاگه منظورت به منه من معذرت میخوام. میخوای دیگه مشکلات گوشیمو سوال نکنم؟ بنیامین جان از توام ممنونم. ولی مشکل اینجاست که حافظه خود گوشی فرمت نمیشه منم مستر ریست کردم اون xploreهم پاک شده. دقیقا اون صوتی تصویریهاییم که میخوای همگی تو مستر ریست رفتن... حتی زنگهای گوشی... بازم ممنون...!
pourya_javani
10-09-2008, 07:24
آقای felsonاگه منظورت به منه من معذرت میخوام. میخوای دیگه مشکلات گوشیمو سوال نکنم؟ بنیامین جان از توام ممنونم. ولی مشکل اینجاست که حافظه خود گوشی فرمت نمیشه منم مستر ریست کردم اون xploreهم پاک شده. دقیقا اون صوتی تصویریهاییم که میخوای همگی تو مستر ریست رفتن... حتی زنگهای گوشی... بازم ممنون...!:41:
amirfelson
10-09-2008, 10:38
یناصلا" من منظورم شخص خاصی نیست چون همه اینجا مشکلاتشون رو میگن شما هم روش .. اگه دقت کنین یه تاپیک داریم واسه رفع مشکلات هک خوب وقتی اون تاپیک هست دیگه اینجا واسه گفتن مشکلات جای خوبی نیست ایشاالله خود حامد رسیدگی میکنه !!!
H M R 0 0 7
10-09-2008, 17:39
یناصلا" من منظورم شخص خاصی نیست چون همه اینجا مشکلاتشون رو میگن شما هم روش .. اگه دقت کنین یه تاپیک داریم واسه رفع مشکلات هک خوب وقتی اون تاپیک هست دیگه اینجا واسه گفتن مشکلات جای خوبی نیست ایشاالله خود حامد رسیدگی میکنه !!!
حامد ؟؟؟ ؟؟؟
dreamworld
10-09-2008, 21:02
دوستان. walkman 2 را بعد از خارج کردن از حالت زیپ، در درایو c کپی کردم. ولی اتفاقی نیافتاد. گوشیم رو هک هم کردم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
dreamworld
10-09-2008, 21:14
من walkman 2 را بعد از خارج کردن از حالت زیپ، در خود درایو c کپی کردم. ولی اتفاقی نیافتاد. گوشیم رو هک هم کردم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
WALKMAN 2.0 mod for p1,m600,p990 by dark Skeleton
خوب بالاخره آمد! اما هنوز جا هست که Walkman 3 را هم بر روی گوشی های دیگر ببینیم. اما این Walkman 2 که برای W950 بود روی p1 , p990 , m600 جواب داد و در حال حاضر در اختیار شما قرار گرفت.
این دیگه تنها یک اسکین نیست، خود نرمافزار Walkman 2 هست.با همون ظاهر و کارایی و حتی انیمیشن بک گراندش.
دوستان کاری که میکنید فایل dark_skeleton-walkman2.0_mod_for_m600i-p1i-p990i_EN.rar را دریافت و همه را پس از هک گوشی در درایو C خودتان کپی میکنید
با تشكر از دوست خوبم شهرام در سايت uiqarena
اگه از نارنجي خوشتون نمياد ، تم مشكي هم در فايل BlackWALKMAN.rar هست.
ويرايش:
اين واكمن روي P990 چند تا مشكل ريز و داره كه شما با جايگزين كردن فايل Skin For P990 Without Problem ديگه اون مشكلات رو نخواهيد داشت.فيال ضميمه شده.
amirfelson
10-09-2008, 23:04
حامد ؟؟؟ ؟؟؟
گیر نده حالا من فک میکردم اسمت حامده :31: حالا هرچی مهم اصل مطلبه !!! :46:
من walkman 2 را بعد از خارج کردن از حالت زیپ، در خود درایو c کپی کردم. ولی اتفاقی نیافتاد. گوشیم رو هک هم کردم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز کجای درایو c کپی کردی باید هرکدوم از پوشه ها رو تو مسیر خودشون کپی کنی
مثلا تو پوشه واکمن که دانلود میکنی resource\apps رو توی مسیر c\resource\apps وبقیه فایلهارو هم همینطور تو مسیرشون کپی کن
H M R 0 0 7
11-09-2008, 01:13
گیر نده حالا من فک میکردم اسمت حامده :31: حالا هرچی مهم اصل مطلبه !!! :46:
خوب خودت که دیدی من چه قدر تذکر دادم.
پاک کردن پستها هم کار همکارا نیست.
باید مدیرا انجام بدن.از این 2000 تا پست اینجا 1000 تاش حداقل خارج از بحثه! خوب مدیرا هم وقت پاک کردنش رو ندارن.تنها این تاپیک هم نیست.
انجمن موبایل هم بزرگترین انجمنه سایت هستش.
شما میگی چیکارکنم غیر از تذکر؟
nakhordemast
11-09-2008, 03:34
:20:سلام ببخشید اگر باعث خون و خون ریزی نمیشه من یه سوال دارم:
هک ها رو چطور باید به حالت اول برگردوند؟ یعنی حالت کارخانه.
خوب میدونم اگر ریست یا فرمت اینترنال دیسک انجام بدم همه هک ها میپره ولی اگر یه هک خاص رو بخام برگردونم چی؟ مثلا یکی از این پک های آیکون رو ریختم . حالا به همون مسیر میرم که پاکش کنم ولی میگه این فایله سیستمیه و دسترسی نداری.
؟؟؟:41:
:20:سلام ببخشید اگر باعث خون و خون ریزی نمیشه من یه سوال دارم:
هک ها رو چطور باید به حالت اول برگردوند؟ یعنی حالت کارخانه.
خوب میدونم اگر ریست یا فرمت اینترنال دیسک انجام بدم همه هک ها میپره ولی اگر یه هک خاص رو بخام برگردونم چی؟ مثلا یکی از این پک های آیکون رو ریختم . حالا به همون مسیر میرم که پاکش کنم ولی میگه این فایله سیستمیه و دسترسی نداری.
؟؟؟:41:
فكر كنم با استفاده از درايو z بشه كاري كرد و فايل هاي اصلي رو جايگزين كرد يا اسم فايلي كه مي خواي پاك كني رو تغيير بده و بعد پاك كن
dreamworld
11-09-2008, 07:36
بعد از هک گوشیم و ریختن موفقیت آمیز چند نوع برنامه از جمله vitual keyboard, phone media player skin changer , walkman2 متوجه شدم که پوشه control panel دیگه وچود نداره. گوشی رو روشن خاموش هم کردم ولی جواب نداده. کمکم کنید. با تشکر
سلام. آقا هکی برای مد شماره ها نیومده( phone) ؟
یه مشکلی هم که من دارم هنوز هم نتونستم درستش کنم ریختن والکمن واسکینهای مدیا پلیر .هیچ کدوم کار نمیکنن مشکل از کجاست ؟
H M R 0 0 7
11-09-2008, 12:40
بعد از هک گوشیم و ریختن موفقیت آمیز چند نوع برنامه از جمله vitual keyboard, phone media player skin changer , walkman2 متوجه شدم که پوشه control panel دیگه وچود نداره. گوشی رو روشن خاموش هم کردم ولی جواب نداده. کمکم کنید. با تشکر
بروی همونجا که قبلا بود لیست رو با دقت ببین.احنمالا یه 7-8 تایی اومده پایین
H M R 0 0 7
11-09-2008, 13:06
با این هک یک گزینه جدید به نام Flash Games توی منوی Multimedia اضافه میشه که با اون میتونید هر فایل فلشی که توی D:\Document هست رو به صورت یک لیست ببینید و و هر فایلی فلشی رو که خواستید خیلی راحت بازش کنید و دیگه نیازی نیست برای باز کردش از روش قبلی یعنی تایپ کردن مسیر فایل (مثلا d:/flash_dir/flash.swf ) استفاده کنید
برای نصبش کافیه کل پوشه resource فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید( trybuy.rsc - TryBuy_icon.mbm - trybuy_loc.rsc)
توضیح:هک پلاگین فلش باید قبلش نصب شده باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.