PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14

H M R 0 0 7
28-09-2008, 21:40
بعد از مدتها براتون میخوام یه پک گرافکی کامل بزارم.این پک توی یکی از سایتهای ایرانی گزاشته شده بود.

این پک شامل:
1-یک پک کامل آیکن زیبا
2-یک فونت بسیار زیبا که فارسی هم پشتیبانی میکنه
3-استارت منوی زیبا
4-یک تم زیبا مخصوص همین پک

برای همه گوشی های UIQ

به علت محدودیت دانلود سایت من همشون رو غیر از فونتها توی فایل New Magic Pack.zip قرار دادم که برای دانلود شما راحت باشه.

طبق پوشه بندی ، فایلها رو در مسیر مشخص کپی کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

@gardenhome_666

danie_brasc0
28-09-2008, 23:13
قربونت کی گفته نمیشه

وقتی زبان گوشی انگلیسی هست کیبرد در حالت پیشفرض به زبان انگلیسی هستش ولی برای فارسی کردن کیبورد

اون بالا روی مثلث کلیک کن بعد Setup رو انتخاب کن بعدشم زبا فارسی رو انتخاب کن ...

موفق باشی

من متوجه نشدم شرمنده دوست عزیز اگه میشه بیشتر توضیح بده:31:

fallist
28-09-2008, 23:35
سلام به همه دوستان.
من w950 دارم تازه کارم هستم.
دیروز برای اولین بار گوشی رو هک کردم و آیکون هارو عوض کردم ولی یه مشکل دارم اونم اینه که بعد از تغییر آیکونها دیگه هیچ چیزی تو private و resource کپی نمیشه و تمام اطلاعات پوشه private پاک میشه هر بار که master reset میکنم درست میشه ولی بعد از اولین تغییر آیکون دوباره همینجوری میشه .
اگه کسی وارده کمک کنه.
دم همتون گرم.

H M R 0 0 7
28-09-2008, 23:36
اینم پک جدید Inspirat سازگار با گوشیهای W950-W960-P1-M600

همراه با آیکنهای نوار وظیفه و تم مخصوص

saeednoori
29-09-2008, 09:08
TaskMan with icons and close All button in Recent page. test for p990

مود جدید تسکمن با آیکون و کلید بستن همه برنامه های استندبای.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام
من این هک روانجام دادم وبعداز ری استارت متوجه شدم که درقسمت Recent جای Main Menu خالیه وهیچ چی نوشته نشده ووقتی روش کلیک میکنم مینویسه Not found .لطفا راهنماییم کنید.
ضمنا اسکرین شات ازش داشتم ولی نتونسم اینجا بزارم لطفا به من بگید چه جوری اسکرین شات رو توی پستها بزارم.
باتشکر

MILAD99
29-09-2008, 15:05
Internet Download Managerبا سلام خدمت دوستان
اقا ما گوشی رو هک کردیم و بعد از چندروز هم ایکونها رو تغییر دادیم
حال دیکه وقتی وایرلس گوشی رو روشن میکنم دیگه ایکونش اون بالا نمایش داده نمیشه (یعنی جاش خالی میمونه) ا
چندبارهم ایکونها رو عوض کردم ولی فایده نداشت
دوستان راهنمایی کنند لطفا

aseman e ghermez
29-09-2008, 15:09
Internet Download Managerبا سلام خدمت دوستان
اقا ما گوشی رو هک کردیم و بعد از چندروز هم ایکونها رو تغییر دادیم
حال دیکه وقتی وایرلس گوشی رو روشن میکنم دیگه ایکونش اون بالا نمایش داده نمیشه (یعنی جاش خالی میمونه) ا
چندبارهم ایکونها رو عوض کردم ولی فایده نداشت
دوستان راهنمایی کنند لطفا
مستر ریست کن بعد بگو چی شد:11:

CaptainReza
29-09-2008, 16:48
اسکین Ipod Player برای واکمن 2 اسکین Ipod Player برای واکمن 2

سلام

من این پک رو نصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!!

قبلا اون پک مشکی رو نصب کرده بودم کار می کرد .اونو uninstall کردم و اینو ریختم و حالا همون اسکین نارنجی میاد بالا!!

چی کار کنم؟

ehsannet9003
29-09-2008, 17:19
SIS INSTALLATION PACKAGE OF ICON PACKS
15 پك آيكن نصبي بدون نياز به كپي كردن

سلام دوستان.
امروز براتون 15 تا پك آيكن دارم كه مهمترين فرقشون با قبليها نصبي بودنشونه.يعني فقط بايد روشون كليك كرده و مثل برنامه هاي نصبي نصبشون كنيد و بعد از نصب ايكنهاتون تغيير ميكنه.

اين پك شامل:

------
1. G700 Icons
2. G900 Icons
3. iPhone Black Icons
4. iPhone Blue Icons
5. iPhone Green Icons
6. iPhone Light Blue Icons
7. iPhone Original Different Style Icons
8. iPhone Pink Different Style Icons
9. iPhone Red Icons
10. iPhone SeaGreen Icons
11. iPhone Violet Icons
12. iPhone Yellow Different Style Icons
13. iPhone Sticker Icons
14. XBox Icons
15. iPhone Original Icons
------
و اما مراحل كار:

براي بار اول شما بايد اينكارها رو كنيد:
1- نصب SWMAIL_sis-installer_mod كه ضميمه همين پست هست.اين همون هك ساين هستش كه شما بايد فايل installserver.exe رو در مسير c:\sys\bin كپي كنيد.و اگه قبلا اين كارو كرديد ديگه لزومي به انجام اين مرحله نيست.

2- اين فايل ها رو در صورت وجود پاك كنيد(اگه پاك نكنيد هنگام نصب همش پيغامم ميده كه اين فايل قبلا وجود داشته و شما هم بايد پشت سر هم Yes بزنيد.البته فقط براي بار اول نصب):

c:\Resource\apps\Agenda_loc.RSC
c:\Resource\apps\ALaunch_loc.RSC
c:\Resource\apps\Alaunchicon.mbm
c:\Resource\apps\CallLogApp.mbm
c:\Resource\apps\CallLogApp_loc.RSC
c:\Resource\apps\Contacts_loc.RSC
c:\Resource\apps\default_agenda_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_contacts_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_opera_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_qmapp_icon.mbm
c:\Resource\apps\mediaplayer_loc.RSC
c:\Resource\apps\MediaPlayerAppIcon.mbm
c:\Resource\apps\qctrlpnl_icon.mbm
c:\Resource\apps\QCtrlPnl_Loc.RSC
c:\Resource\apps\qmapp_loc.RSC
c:\Resource\apps\Tele_loc.RSC
c:\Resource\apps\teleapp.mbm
c:\Resource\apps\Web_loc.RSC
d:\Resource\ActivityMenu\customisation\semc_defaul t\gopanels_medium.png

3- نصب هر يك از پكهاي دلخواه كه ضميمه اين پست شده و ري استارت گوشي(Icon_Packs_Sis_Installs.zip)
البته شما ميتوند بدون اينكه ري استارت كنيد توسط Swiss Manger همه برنامه ها رو Kill كنيد.اين همون كار ري استارت رو انجام ميده و انگار گوشيتون رو خاموش روشن كرديد!

4- اگه شما ميخواهيد كه يك پك آيكن ديگه رو نصب كنيد حتما اول پك قبلي رو آن اينستال كنيد (پاكش كنيد)

=======================================

براي كاربران P990 :
شما بايد اين فايل رو حتما توي گوشيتون داشته باشيد:
C:\Resource\ActivityMenu\customisations\semc_defau lt\semc_default.rsc
اگه ندارين از فايل جايگزين كه توي ضميمه گزاشتم استفاده كنيد.(Semc_Default_RSC_FILE_for_P990i.zip)

براي كاربران W950/W960 :
اين پكها شامل آيكنهاي واكمن نيستن چون به طور پيشفرض روي P990,P1 & M600 نصب نيست.
از اينرو شما بايد بعد از نصب هر پك ايكن از فايل ضميمه WalkmanPlayer_loc.RSC استفاده كنيد.براي اين كار به C:\RESOURCE\APPS رفته و فايل MediaPlayerAppIcon.mbm رو به WalkmanPlayerAppIcon.mbm تغيير بديد و سپس WalkmanPlayer_loc.RSC رو در C:\RESOURCE\APPS كپي كنيد.

براي برگشت به حالت قبل:
پك آيكني كه در حا حاضر نصب كرديد رو پاك كنيد(Uninstall) .
كاربران P990 بايد فايل SEMC_DEFAULT.RSC رو هم پاك كنن.براي اينكار شما نياز داريد كه با استفاده از SWISS MANAGER منوي فعال يا همون ACTIVITY MENU رو ببنديد(Kill)

كاربران W950/960 بايد فايل WalkmanPlayer_loc.RSC هم پاك كنن.

با عرض سلام میشه یه خورده بیشتر در باره Kill کردن توضیح بدید

benyamin_pc
29-09-2008, 20:43
فایل های mbm چجوری میشه ویرایش کرد؟

آیکون های داخل این فایل ها را می خواهم عوض کنم

amir_sa
29-09-2008, 23:39
فایل های mbm چجوری میشه ویرایش کرد؟

آیکون های داخل این فایل ها را می خواهم عوض کنم
با برنامه mbm tools . تو تاپيك استاتوس بار بگرد لينكشو پيدا مي كني

red_swallow
30-09-2008, 00:51
پلاگین فلش پلیر برای مرورگر گوشی

با تلاشهای SWmail بالاخره میتونید فایلهای فلش (SWF) رو روی گوشیتون اجرا کنید.
تست شده روی P1 و P990

ویرایش:روش جدید برای باز کردن فایلهای فلش به این پست اضافه شد

اول از همه باید گوشی رو هک کرده باشید و مد عدم نییاز به ساین رو انجام داده باشین.
کافیه فایل ضمیمه (FlashPlugin) رو روی گوشیتون در دروایو C نصب کنید
حالا فایل Flash Player رو از ضمیمه دانلود کنید و کل پوشه resource فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید( trybuy.rsc - TryBuy_icon.mbm - trybuy_loc.rsc)
با این کار  یک گزینه جدید به نام Flash Games توی منوی Multimedia اضافه میشه که با اون میتونید هر فایل فلشی (فایلهایی با پسوند swf )که توی D:\Document هست رو به صورت یک لیست ببینید و و هر فایلی فلشی رو که خواستید خیلی راحت بازش کنید

برای نصبش کافیه کل پوشه resource فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید( trybuy.rsc - TryBuy_icon.mbm - trybuy_loc.rsc)

ویرایش: نسخه 1.0.1 این پلاگین (FlashPlugin 1_0_1.zip) برای کسانی که با نسخه قبلی مشکل داشتند به این پست اضافه شد.

با تشکر از حسین آقا
خواستم بگم گوشی من W950i هستش ، و این هک بدون هیچ مشکلی با یه بار ریست کردن روش جواب داد و کار کرد

H M R 0 0 7
30-09-2008, 01:21
با عرض سلام میشه یه خورده بیشتر در باره Kill کردن توضیح بدید

شما باید نرم افزار Swiss Mgr رو نصب کنید و برید توی تنظیماتش و گزینه Memory reclaim رو در حالت Level 3 قرار بدید.حالا هر وقت reclaim کنید گوشیتون مثل زمانی میشه که تازه روشن شده.حتی بهتر.چون برنامه های اصلی مثل Main menu رو هم میبنده.

benyamin_pc
30-09-2008, 03:24
من داشتم تو وب می گشتم به نرم افزاری برخوردم که به نظرم فلش پلیر standalone هست شبیه flash lite برای s60 اما این یکی تحت جاواس و تو همه موبایل ها کار باید بکنه اما یکم گشتم هی به 100تا لینکه دیگه وصل می شد سرم گیج رفت آخر چیزی پیدا نشد اسمش "کاپوچین" بود کسی اگه چیزی دربارش پیدا کرد به ما هم بگه
کافی سرچ کنین flash player for j2me یا همون کاپوچین

benyamin_pc
30-09-2008, 03:25
یه نرم افزار دیگم راستی به چشمم یه بار خورد اسمش کافئین بود

saeednoori
30-09-2008, 09:08
TaskMan with icons and close All button in Recent page. test for p990

مود جدید تسکمن با آیکون و کلید بستن همه برنامه های استندبای.

باسلام
من این هک روانجام دادم وبعداز ری استارت متوجه شدم که درقسمت Recent جای Main Menu خالیه وهیچ چی نوشته نشده ووقتی روش کلیک میکنم مینویسه Not found .لطفا راهنماییم کنید.
ضمنا اسکرین شات ازش داشتم ولی نتونسم اینجا بزارم لطفا به من بگید چه جوری اسکرین شات رو توی پستها بزارم.
باتشکر

benyamin_pc
30-09-2008, 17:45
هک دوربین بالاخره تست شد؟ مشکلی ایجاد نمیکنه 100% ؟؟

واقعا" کیفیت عکس بالا میره؟!

کیفیت فیلم گرفتن چی بالا میره ؟

H M R 0 0 7
30-09-2008, 17:47
هک دوربین بالاخره تست شد؟ مشکلی ایجاد نمیکنه 100% ؟؟

واقعا" کیفیت عکس بالا میره؟!

کیفیت فیلم گرفتن چی بالا میره ؟

نه کیفیت نمیره بالا

benyamin_pc
30-09-2008, 17:59
این تاپیک تو بخش سونی اریک چیه؟!!
مگه ویندوز موبایل رو p990 نصب میشه؟!!
اگه میشه به ما هم بگین
پس رو P1 هم میشه؟چجوری؟!!!!

benyamin_pc
30-09-2008, 18:25
Amir من هر چی تو استاسوس بار سرچ کردم mbm یا mbm tools هیچ پستی پیدا نشد میشه لینک این برنامه اینجا بذاری؟

amir_sa
30-09-2008, 21:52
Amir من هر چی تو استاسوس بار سرچ کردم mbm یا mbm tools هیچ پستی پیدا نشد میشه لینک این برنامه اینجا بذاری؟

بفرما برات آپ كردم

masuod5961
02-10-2008, 04:48
سلام خسته نباشی
تو قسمت هک صدای گوشی گفته شده (فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید) نمی تونم این فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' پیدا کنم راهنماییم کنید که منم بتونم صدای گوشیمو هک کنم دمه شما گرم

mohsentanha
02-10-2008, 10:56
سلام خسته نباشی
تو قسمت هک صدای گوشی گفته شده (فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید) نمی تونم این فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' پیدا کنم راهنماییم کنید که منم بتونم صدای گوشیمو هک کنم دمه شما گرم
شما اول باید برنامه ی کپس سوییچ رو نصب کنید بعد برنامه رو اجرا و رویoff بزارین
حالا نرم افزار ایکس پلورر رو باز کنید واز منوی تولز روی configuration زده و 3تای اول رو تیک بزنید حالا هم درایو z معلومه هم اون فایلی رو که می خواستین:10:

shutdown
02-10-2008, 23:24
در اینجا برا افزایش صدا همه چیز تو خود گوشی هست ..اون طور که توضییع دادین فقط فایل M3SAudioPolicyMgr.dll تو گوشی نیست....ایا درست گفتم؟؟؟
در ضمن من به اکسپلور احتیاج دارم.......ممنون میشم

ehsannet9003
03-10-2008, 02:59
:31:با عرض سلام میشه بپرسم kill کردن چه جوره

amir_sa
03-10-2008, 12:11
شما باید نرم افزار Swiss Mgr رو نصب کنید و برید توی تنظیماتش و گزینه Memory reclaim رو در حالت Level 3 قرار بدید.حالا هر وقت reclaim کنید گوشیتون مثل زمانی میشه که تازه روشن شده.حتی بهتر.چون برنامه های اصلی مثل Main menu رو هم میبنده.

:31:با عرض سلام میشه بپرسم kill کردن چه جوره
اگه صفحه قبل رو نگاه مي كردي حسين جان توضيح داده بود

ehsannet9003
04-10-2008, 14:24
باعرض سلام
بی زحمت نحوی kill کردن را به من خلاصه توضیح بدید من که نمی تونم تمام صفحه ها را بخانم که کجاش درباره kill کردن توضیح داد

amir_sa
04-10-2008, 15:36
باعرض سلام
بی زحمت نحوی kill کردن را به من خلاصه توضیح بدید من که نمی تونم تمام صفحه ها را بخانم که کجاش درباره kill کردن توضیح داد
بابا چه گيري دادي :31:

تو پست بالا گفتم كه ، همون رو بخون كارت حل ميشه

گوشيت چيه ؟ برنامه swiss manager رو روي گوشيت داري ؟

vahid_jam2
04-10-2008, 19:00
سلام

نميدونم اينو گذاشتن يا نه

ولي خداييش آخرشه

ماين هك ماله P1 است و فيلمبرداري بعد از كپي كردن فايل زير و رياستارت گوشي ميشه با پسوند MP4 و كيفيت واقعا تغيير ميكنه و فكر كنم فريم بر ثانيه هم كلي ميره بالا:5:

V_T2010
04-10-2008, 19:16
سلام ببخشيد گوشي من p990هست ولي بعد ازانجام هك فلش فايل هاي فلش بيشتر از 700 كيلو بايت رو اجرا نمي كنه يا ناقص اجرا مي كنه لطفا اگر كسي راه حل رو ميدونه متشكرم توضيح بده

ardestan213
04-10-2008, 22:16
این هم از نسخه 3 واکمن که روی گوشی W960 هستش.
لطفا قبل از نصب به این نکات کاملا توجه کنید:
1-این نسخه فقط و فقط روی P1 کار میکنه و روی گوشی های دیگه به هیچ وجه توصیه نمییشه حتی W950
2-اگه قبلا نسخه 2 واکمن رو نصب کردید باید پاکش کنید و دوباره این نسخه 3 رو نصب کنید.
برای پاک کردن هم این فایلهای رو باید از روی گوشی حذف کنید:

private\10003a3f\import\Apps :WalkmanPlayer_reg.rsc
private\10202be9 :200011FD.txt
private\200011FD :all_aa.png & backup_registration.xml & default_aa.png & unknown_aa.png
private\200011FD\default :images_skt.png & playview_skt.xml
resource\Apps :MetaDatabase.RSC & MRAnimation.mbm & WalkmanPlayer.mbm & WalkmanPlayer.RSC & WalkmanPlayer_loc.RSC & WalkmanPlayerAppIcon.mbm
resource\Plugins : WPSPlaybackIconsLIB.RSC
resource\WPSPlaybackIconsLIB : WPSPlaybackIconsLIB.mbm & WPSPlaybackIconsLIBres.RSC
shared\kastor delete the whole folder
sys\bin : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL
sys\hash : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باز هم میگم به دلیل اینکه این واکمن نیاز زیادی به رم گوشی داره فقط روی P1 اجرا میشه.
j
سلام
من واكمن 3 اشتباهي را نصب كردم حالا اجرا نمي كنه چطوري پاكش كنم يا تغييرش بدم
گوشيم p1 هستش

amir_sa
04-10-2008, 23:24
j
سلام
من واكمن 3 اشتباهي را نصب كردم حالا اجرا نمي كنه چطوري پاكش كنم يا تغييرش بدم
گوشيم p1 هستش
شما چرا داري spam ميدي ؟

تو همون پست بالا كه نقل قول كردي نوشته :

برای پاک کردن هم این فایلهای رو باید از روی گوشی حذف کنید:

يعني واقعا اينا رو نديدي ؟

ehsannet9003
05-10-2008, 12:16
اگه صفحه قبل رو نگاه مي كردي حسين جان توضيح داده بود
با عرض سلام گوشی من p990i است نه برنامه چیزی ندارم راستی اسم من احسان است نه حسین

ehsannet9003
05-10-2008, 12:18
راستی برنامه چیزی یا هک که بشه با صورت mp4 فیلم بگیرم برای گوشی p990i دبگه دست این کیفیت بد فیلم برداری خسته شدم
با تشکر

m.s.f
05-10-2008, 14:36
با عرض سلام گوشی من p990i است نه برنامه چیزی ندارم راستی اسم من احسان است نه حسین

حالا کی گفت اسم شما حسینه !:18:
امیر گفت حسین جان یعنی H M R 0 0 7 توضیح داده
اصلا بیا اینم آدرس پست منفرد در مورد Kill کردن

برنامه هم اینجا ریخته دیگه ؛ فقط باید جمعش کنی بعد نصب کنی

ضمنا اینجا واسه هک هست لطفا سوالات و مشکلات رو جای درستش مطرح کنید

jericho-sina
05-10-2008, 14:40
فربان من پک آیکون new vista و g700 رو برای p1 دانکود کردم. از اون برنامه هایی که تو پست اول توضیح دادین استفاده میکنم ولی وقتی می خوام پوشه resource رو تو c کپی کنم به من پیغام میده
cant creat dir
و کپی نمیکنه
کمک لطفا

amir_sa
05-10-2008, 17:49
فربان من پک آیکون new vista و g700 رو برای p1 دانکود کردم. از اون برنامه هایی که تو پست اول توضیح دادین استفاده میکنم ولی وقتی می خوام پوشه resource رو تو c کپی کنم به من پیغام میده
cant creat dir
و کپی نمیکنه
کمک لطفا
برو تو همون برنامه اي كه دان كردي (capswitch) كليد off رو بزن تا off بشه بعد برو كپي كن . موفق باشي

hamidreza_4u
05-10-2008, 18:39
اقا سلام . . . من خیلی مخلصم. . . ممنونم از این همه اطلاعات و راهنمایی های دقیق شما
چندتا زحمت واستون دارم
1- میشه یه چیزی بزارین تا بتونیم همیشه و همه جا نوی همه منوها و پنجره ها تاریخ و لااقل ساعت رو یه گوشه داشته باشیم؟
2- یه ساعت انالوگ بزرگ بعنوان ساعت حالت قفل گوشی واسه Uiq3 موجود نیست؟
3- من رو یه 990 دیدم منوهای اصلی دسکتاپ سمت چپ و از بالا به پایین بود خیلی واسم جالب بود ورژن (فرم ور) گوشی هم با مال خودم یکی بود اما نمیدونم یونیورسال بود چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مخم سوت کشید....یه چیزایی بزارین یه تغییرات اساسی تو منوها و دسکتاپ ایجاد بشه بی زحمت
مممنووووووووننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننن

hamidreza_4u
05-10-2008, 18:51
اقا سلام . . . من خیلی مخلصم. . . ممنونم از این همه اطلاعات و راهنمایی های دقیق شما
چندتا زحمت واستون دارم
1- میشه یه چیزی بزارین تا بتونیم همیشه و همه جا نوی همه منوها و پنجره ها تاریخ و لااقل ساعت رو یه گوشه داشته باشیم؟
2- یه ساعت انالوگ بزرگ بعنوان ساعت حالت قفل گوشی واسه Uiq3 موجود نیست؟
3- من رو یه 990 دیدم منوهای اصلی دسکتاپ سمت چپ و از بالا به پایین بود خیلی واسم جالب بود ورژن (فرم ور) گوشی هم با مال خودم یکی بود اما نمیدونم یونیورسال بود چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مخم سوت کشید....یه چیزایی بزارین یه تغییرات اساسی تو منوها و دسکتاپ ایجاد بشه بی زحمت
مممنووووووووننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننن

amir_sa
05-10-2008, 21:23
عضويتت رو تو اين انجمن تبريك ميگم ، بقيه همين تاپيك uiq رو نگاه كن همه چي توش پيدا ميشه

بفرما دوست من ،

میشه یه چیزی بزارین تا بتونیم همیشه و همه جا نوی همه منوها و پنجره ها تاریخ و لااقل ساعت رو یه گوشه داشته باشیم؟

یه چیزایی بزارین یه تغییرات اساسی تو منوها و دسکتاپ ایجاد بشه بی زحمت

ehsannet9003
05-10-2008, 23:31
بازم سلام من واکمن 2 را دانلود کردم می خام بریزم رو مبایل درایو c اما بع دلبل این که این پوشه ها وجود داره یه عشتار می دهد به نضر شما اگر yas بزتم خودش جای گذین می کنه با فایل های قبلی را پاک می کنه کمک کنید میترسم هک های قبلیم را پاک کنه

ehsannet9003
05-10-2008, 23:51
بازم سلام من واکمن 2 را دانلود کردم می خام بریزم رو مبایل درایو c اما بع دلبل این که این پوشه ها وجود داره یه عشتار می دهد به نضر شما اگر yas بزتم خودش جای گذین می کنه با فایل های قبلی را پاک می کنه کمک کنید میترسم هک های قبلیم را پاک کنه

ehsannet9003
06-10-2008, 00:12
سلام
این هم برنامه چراق قوه که از فلاش گوشی به عنوان چراق قوه می شود استفاده کرد.اين برنامه توسط هك از گوشي G900 پورت شده
برنامه احتیاج به ساین دارد.پس باید قبلش از هک ساین استفاده کنید.

براي اين كه در حالت فليپ بسته روي گوشي P990 كار كنه بايد محتويات فايل Torch In Flip Closed.rar رو توسط هك روي گوشي بريزيد

این برنامه در واقع یک برنامه برای استفاده از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه هست که به صورت دیفالت بر روی گوشی G900 هست
وقتی که نصب کردین اگه خواستین از این برنامه در فلیپ بسته هم استفاده کنین فایلی رو که گذاشتم(Torch In Flip Closed) در مسیر مشخص شده کپی کنین و در غیر این صورت نیازی به این فایل ندارین.
با عرض سلان من که نصبش کردم ونیاز به هک برای باز بودن فلیپ نیاز تیست و مصرف باتری را واقعا زیاد می کنه

vitalli_shervo
06-10-2008, 00:24
سلام

ولي خداييش آخرشه
ماين هك ماله P1 است و فيلمبرداري بعد از كپي كردن فايل زير و رياستارت گوشي ميشه با پسوند MP4 و كيفيت واقعا تغيير ميكنه و فكر كنم فريم بر ثانيه هم كلي ميره بالا:5:

آقا دستت درد نکنه
من اینو ریختم رو گوشیم فیلم برداری mp4 میشه کیفیتشم میره بالا وقتی رو کامپیوتر میاری میفهمی چی میگم راستی گوشیمم p1 هِ

amir_sa
06-10-2008, 00:58
yes بزن نترس ما اينجاييم .... مشكلي پيش نمياد :21:

ehsannet9003
06-10-2008, 03:24
سلام

ولي خداييش آخرشه

ببخشید کسی نمی دونه این هک روی p990i هم می خونه به نه اگه بشه که خیلی با حال میشه:27:

sekke2008
06-10-2008, 08:50
سلام ببخشيد گوشي من p990هست ولي بعد ازانجام هك فلش فايل هاي فلش بيشتر از 700 كيلو بايت رو اجرا نمي كنه يا ناقص اجرا مي كنه لطفا اگر كسي راه حل رو ميدونه متشكرم توضيح بده
:40:سلام دوست عزيز:40:
ما هم روي چندتا تست كرديم همينطوري بود ولي فايلهاي فلش تصويري كه فقط تصويرها رو به صورت انيميشن نشون ميدن رو با حجمهايي بالاتر هم پخش ميكنه و اين محدوديت فقط براي بازيهاي فلش هستش و همينطور به خاطر نرم افزارهايي هست كه فايلهاي فلش رو با اونها درست مي كنند در هر صورت كلي با هم فرق مي كنند.:10:

hamidreza_4u
06-10-2008, 19:58
با عرض سلام....
میخواستم بدونم واسه 990 چیزی هست بشه باهاش mpeg4 فیلمبرداری کرد؟؟؟؟؟
برنامه ای واسه انتقال موسیقی به هندزفری بولوتوث واسه 990 پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منوی کشویی P1 رو میشه یه جورایی به 990 خورانید چیزی که با برنامه linkboy شبیه سازی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

hamidreza_4u
06-10-2008, 20:02
با عرض سلام....
میخواستم بدونم واسه 990 چیزی هست بشه باهاش mpeg4 فیلمبرداری کرد؟؟؟؟؟
برنامه ای واسه انتقال موسیقی به هندزفری بولوتوث واسه 990 پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منوی کشویی P1 رو میشه یه جورایی به 990 خورانید چیزی که با برنامه linkboy شبیه سازی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

hamidreza_4u
06-10-2008, 21:50
سلام
راستش من روی گوشی یکی از دوستان دیدم چه در حالت flip open و close منوهای دسکتاپ سمت چپ از بالا به پایین بود تازه تعدادشون هم 5 تا بود خیلی جالب بود CDA گوشی هم با مال خودم یکی بود والا نمی دونم چطوری عودش هم وقتی گوشی رو خریده بود اینجوری بوده...............:33:

ehsannet9003
07-10-2008, 19:26
بارم میگم برنامه نیست بشه با برروی p990i به صورت mp4 فیلم گرفت

amir_sa
07-10-2008, 21:24
سلام
راستش من روی گوشی یکی از دوستان دیدم چه در حالت flip open و close منوهای دسکتاپ سمت چپ از بالا به پایین بود تازه تعدادشون هم 5 تا بود خیلی جالب بود CDA گوشی هم با مال خودم یکی بود والا نمی دونم چطوری عودش هم وقتی گوشی رو خریده بود اینجوری بوده...............:33:
دوستت گوشيشو از ايران گرفته بود ؟ p990i بود يا يه چيز ديگه ؟

p6tr
08-10-2008, 11:27
سلام

ولي خداييش آخرشه

سلام ببخشید مثل اینکه لینکش خراب شده اگه ممکنه یه بار دیگه یا جای آپلود کنید ممنوننم

H M R 0 0 7
08-10-2008, 16:10
بارم میگم برنامه نیست بشه با برروی p990i به صورت mp4 فیلم گرفت

هنوز نه دوست من.

red_swallow
09-10-2008, 04:22
سلام دوستان
همونطور که میدونید Web گوشی فاقد دکه Exit میباشد ، به کمک هک زیر میتونین دکه Exit را برای Web گوشی خود تعریف کنید
فایل رو دانلود و در C:\Resource\Apps کپی کنین و گوشی رو ریستارت نمایید

این هم لینک دانلود :

masoud_ac
10-10-2008, 00:26
گوشیم p990 میخوام آپدیتش کنم چطوری و با چه برنامه ای؟
من باکس دارم اما اون فقط فلش میکنه
برنامه اپدیت گوشی p990 رو بدین ممنون

vahid_jam2
10-10-2008, 00:29
سلام ببخشید مثل اینکه لینکش خراب شده اگه ممکنه یه بار دیگه یا جای آپلود کنید ممنوننم

سلام درست بود كه

بيا حتما يه اشتباهي كردي

masoud_ac
10-10-2008, 00:34
سلام

برنامه orang روش بود مال منم الان orange خودم با باکس universal فلش کردم
p990 برنامه t-mobile و orang و vodafon داره
که هر کدون icone و start up مخصوص خودشون روشونه
اونی هم که شما میگید orange جالبه
باکس setool اینا رو نداره اما universal داره

s-a-l-i-m
10-10-2008, 10:55
من لینک برنامه swiss mgr رو می خوام

amir_sa
10-10-2008, 11:01
گوشیم p990 میخوام آپدیتش کنم چطوری و با چه برنامه ای؟
من باکس دارم اما اون فقط فلش میکنه
برنامه اپدیت گوشی p990 رو بدین ممنون

دوست من اين تاپيك مربوط به هكه ، سوالت رو اينجا مطرح كن تا زود تر جواب بدن بهت.
قبلش يه سرچ تو همون تاپيك بكن چند بار توضيح داده شده

amir_sa
10-10-2008, 11:05
من لینک برنامه swiss mgr رو می خوام

تاپيك مربوط به اين برنامه

Hidden-H
10-10-2008, 11:34
ديگه از هكهاي جديد خبري نيست؟

vahid123
10-10-2008, 14:48
دوستان در یکی از انجمن ها بحثی شده بود در مورد هکی که در P990 کیفیت عکس رو متحول میکنه!!اما من در اینجا چیزی ندیدم..همچین هکی وجود داره؟ اگه داره ممنون میشم قرار بدین

amir_sa
10-10-2008, 14:56
دوستان در یکی از انجمن ها بحثی شده بود در مورد هکی که در P990 کیفیت عکس رو متحول میکنه!!اما من در اینجا چیزی ندیدم..همچین هکی وجود داره؟ اگه داره ممنون میشم قرار بدین

من اون هك رو تو همين تاپيك قرار داده بودم . اگه دوست داري يه سرچ بكن پيدا ميكني .

ولي اينجوري كه شما ميگي " متحول ميكنه " بايد بگم اشتباهه ، تاثير زيادي در كيفيت عكس نداره ، من خودم رو گوشي ريختم ولي بعد پاكش كردم

moh3n_2010
10-10-2008, 17:29
سلام

من از یکی سایت های انگلیسی P990 خودم رو هک کردم

بعد Sis Instaler رو در گوشی خودم کپی کردم
بدون اینکه Up Date کرده باشم و نرم افزار های هک رو پاک کردم
حالا که می خوام تقویت صدا کنم X Plore نصب نمیشه

چیکار کنم؟

فقط فلش نباشه.

shahshahani
11-10-2008, 09:59
چه اروری میده موقع نصب؟
احتمالا مشکل از تاریخه.چون تازه چند وقتیه که تاریخ اعتبار این برنامه تموم شده.
شما تاریخ گوشیت رو یه 3 - 4 ماهی عقب ببر نصب کن دوباره برگردون.
موفق باشی.

farshidbist
11-10-2008, 12:36
سلام
من skin برای media player )(p1) نصب کردم دیگه توی media player نمیره
dump file میزنه
reason code : CONE
reason number :14
HELP

mohsentanha
11-10-2008, 13:20
سلام
من skin برای media player )(p1) نصب کردم دیگه توی media player نمیره
dump file میزنه
reason code : CONE
reason number :14
HELP
اره برای منم مشکل داشت همون فایلهایی رو که کپی کرده به مسیرش برو وپاک کن گوشی رو ریست کن درست میشه

farshidbist
11-10-2008, 14:52
salam mamnun
man p1 daram
nemishe kari kard vaghti ba walkmane 3 kar mikoni mesle w960 dar halat standby beshe? d

farshidbist
11-10-2008, 14:59
man p1 daram
un file flash ke pasvande SIS dasht ruye gushim ejra nashod
rahnami konid

amir_sa
11-10-2008, 15:24
salam mamnun
man p1 daram
nemishe kari kard vaghti ba walkmane 3 kar mikoni mesle w960 dar halat standby beshe? d

man p1 daram
un file flash ke pasvande SIS dasht ruye gushim ejra nashod
rahnami konid

دوست عزيز طبق قوانين شما نبايد انگليسي بنويسي . فقط بايد به زبان فارسي سوالت رو مطرح كني .

farshidbist
11-10-2008, 15:58
ببخشید
تازه عضو شدم
اگه می شه جواب بدین

amir_sa
11-10-2008, 18:41
ببخشید
تازه عضو شدم
اگه می شه جواب بدین
خواهش مي كنم ...

سوال اولت رو درست متوجه نشدم ،
سوال دومت : چرا نصب نميشه ؟ چه مشكلي داره ؟ هك ساين رو انجام دادي ؟
چون خيلي ها از جمله خودم اون رو نصب كردن پس هيچ مشكلي نداره

farshidbist
12-10-2008, 00:34
سلام
گوشی مو مثل بقیه هکها در حالت هک گذاشتم
( caps switch oFF)
اما flashplugino وقتی می خوام نصبش کنم
the package uses as a protected uid
این error بود
چی کارش کنم؟

waveblue
12-10-2008, 01:52
سلام امیدوارم هرجا که هستین حالتون خوب باشه.با اجازه ی حسین آقای گل و بقیه دوستان که زحمت میکشن منم می خوام کارمو شروع کنم :46:.اولین کاری که تقدیم میکنم یه اسکین پلایر هست که کار خودم و به دو رنگ نارنجی و سبز طراحی کردم که در عکس فقط رنگ نارنجیو گذاشتم براتون که طبق سلیقه ی خودتون از هر کدوم که دوست دارین استفاده کنین و امیدوارم خوشتون بیاد و هر انتقاد و پیشنهادی منو خوشحال می کنه پس منتظر هستم :10:

رنگ نارنجی

رنگ سبز

سلام
میشه این نوار زیرو بامون ایکوناشو اپلود کنید !
مطمعنا واسه خودتونه اسکرین شات پس ممنون میشم بازارید !
مرسی

shahshahani
12-10-2008, 08:42
سلام
گوشی مو مثل بقیه هکها در حالت هک گذاشتم
( caps switch oFF)
اما flashplugino وقتی می خوام نصبش کنم
the package uses as a protected uid
این error بود
چی کارش کنم؟

شما SIS-instaler-mode رو ریختی تو گوشیت؟
یا همون هک ساین؟
مشکل از اونه.
موفق باشی.

asghar p990i
12-10-2008, 09:09
فارسی ساز P990

همین اول بگم که تمام مسئولیت این هک به عهده خودتونه و من هیچ تضمینی بهش نمیکنم.فقط اینو میگم که من روی گوشی آپدیت شده تست کردم و مشکلی نداشت.به خاطر همین اینجا میزارمش.امیدوارم روی گوشی شما هم مشکلی نداشته باشه.

این فارسی ساز توسط saeid000 در سایت فریزموبایل قرار داه شده و توضیحات هم از اونجا برداشتم:

این ورژن فارسی ساز به راحتی نصب میشه و شما میتونید هم زبان فارسی انتخاب بکنید و هم زبان انگلیسی هر کدوم که خواستید من این برنامه را روی یه فایل زبان آمریکایی سوار کردن که شما در داخل گوشی با انتخاب زبان آمریکا اینگلیش زبان فارسی را در گوشی خود خواهید داشت

اینم اسکرین شاتها...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با انتخاب گزینه American English در قسمت انتخاب زبان میتونید گوشی خود را فارسی کنید و نیز میتوانید برای انگلیسی کردن هم UK English را زده ودوباره گوشی خود را انگلیسی کنید در ضمن میتونید قسمت Uninstall پاکش کنید.
همچنین باید فونت فارسی هم رو گوشی ریخته باشید.

اگه فایل اولی کار نکرد فایل دومی رو نصب کنید.

سلام
هر دو را نصب کردم کار می کنن ولی با چند بار تماس تلفنی گوشی خاموش میشه و دوباره روشن میشه و قتی زبان را انگلیسی می کنم دیگه هیچ مشکی نداره اول فکر می کردم از هک تقویت صدا هستش ولی با تغییر زبان دیدم که نه مشکل حل شده مطمئن شدم که از فارسی ساز هستش
به نظر شما ایراد کجاس ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

farshidbist
12-10-2008, 09:17
شما SIS-instaler-mode رو ریختی تو گوشیت؟
یا همون هک ساین؟
مشکل از اونه.
موفق باشی.

SIS-instaler-mode چیه؟
مگه همون نیست که ایکونش مثل قفله؟
یعنی مثل بقیه هکها نیست؟
از کجا download کنم؟
ممنون

shahshahani
12-10-2008, 09:58
SIS-instaler-mode چیه؟
مگه همون نیست که ایکونش مثل قفله؟
یعنی مثل بقیه هکها نیست؟
از کجا download کنم؟
ممنون

نه اون که باید باشه.
شما برو هک ساین رو پیدا کن از تو پست دوم و بریز جای مربوطه تا درست بشه.
موفق باشی.

amir_sa
12-10-2008, 13:21
سلام
هر دو را نصب کردم کار می کنن ولی با چند بار تماس تلفنی گوشی خاموش میشه و دوباره روشن میشه و قتی زبان را انگلیسی می کنم دیگه هیچ مشکی نداره اول فکر می کردم از هک تقویت صدا هستش ولی با تغییر زبان دیدم که نه مشکل حل شده مطمئن شدم که از فارسی ساز هستش
اين فارسي ساز هنوز به طور كامل تاييد نشده ، يه سري مشكلاتي داره
من كه ريسك نميكنم نصبش كنم . يا 100 % مشكل از همونه يا مشكل از چند تا هك همراه همه ، مثلا همين فارسي ساز با يه هك ديگه نمي خونه:46:

amir_sa
12-10-2008, 13:31
سلام
میشه این نوار زیرو بامون ایکوناشو اپلود کنید !
مطمعنا واسه خودتونه اسکرین شات پس ممنون میشم بازارید !
مرسی

تو اين تاپيك كلي از همون آيكن ها ( كه بهش ميگن استاتوس بار ) پيدا ميشه . هر كدوم رو خواستي دانلود كن

H M R 0 0 7
12-10-2008, 17:47
سلام

درسته.
مشکل از فارسی سازه.
روی گوشی خودم هم نصب کردم و همین مشکل رو داشت.
بیشتر جنبه فانتزی داره.

farshidbist
12-10-2008, 18:20
سلام
لطفا راهنمایی کنید SIS-instaler-mode چیه و از کجا باید برنامش بگیرم

mohsentanha
12-10-2008, 19:34
سلام
فکر کنم همون برنامه ی عدم ساین هست از صفحه اول همین تاپیک بگیر

amir_sa
12-10-2008, 22:14
سلام

هك بدون نياز به ساين شدنه كه يه سري خوبي هاي ديگه از جمله حل شدن مشكل عقب بودن تاريخ يه سري برنامه ها موقع نصبه كه ديگه نمي خواد تاريخ رو تغيير بدي . حتما نصبش كن

از پست دوم همين تاپيك استفاده كن

Vahid67
13-10-2008, 00:19
سلام
من اون هک مربوط به استارت منو رو انجام دادم منتها روی هر کدوم که کلیک می کنم میزنه Dump File Created مشکل از کجاست؟

H M R 0 0 7
13-10-2008, 01:32
سلام

هك ساين(جديد) - ديگر نيازي به ساين كردن برنامه نداريد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed__d
13-10-2008, 18:56
اینم پک جدید Inspirat سازگار با گوشیهای W950-W960-P1-M600

همراه با آیکنهای نوار وظیفه و تم مخصوص

آقا یکی محض رضای خدا این پک ها رو برای p990 هم بذاره بابا ما هم به خدا دل داریم می بینیم حالمون گرفته می شه

amir_sa
13-10-2008, 20:10
آقا یکی محض رضای خدا این پک ها رو برای p990 هم بذاره بابا ما هم به خدا دل داریم می بینیم حالمون گرفته می شه

آيكن هاش اونجوري هم كه تعريف مي كني قشنگ نيست ، من هم p990 دارم ولي انقدر نا اميد نيستم :دي :31:

اين همه پك تو تاپيك "پك آيكن ها " هست يكي از اونا رو نصب كن

barf2007
14-10-2008, 07:30
انتظار ها به پايان رسيد و برنامه معروف و پر كاربرد LCG JukeBox به خوبي كرك شد .

سلام دوست عزیز

آیا برنامه Profimail که شرکت سازندش Lonly cat games هست را هم کرک کردند؟ من خیلی دنبالش گشتم ولی نتونستم چیز بدرد بخوری پیدا کنم و ظاهرا فقط نسخه آخر آن یعنی 2.91 قابل اجراست که کرک شدشو ندیدم هنوز... ممکنه من رو راهنمایی بفرمایید؟

متشکرم

nakhordemast
14-10-2008, 09:26
بچه ها من یه کاری کردم خیلی بهم حال داد همیشه وقتی مموری رو در میاوردم به خاطر اینکه فونت ها و چیزای دیگه که توی مموری توی resource بود گوشی تقریبا هنگ میکرد . برای حل این مشک بعد از هک اومدم همه محتویات d:/resource رو منتقل کردم به c:/resource و به خوبی جواب گرفتم و وقتی گوشی روشنه و مموری رو در میارم هیچ چیز گوشیم قاطی پاتی نمیشه.

amir_sa
14-10-2008, 10:48
سلام دوست عزیز

آیا برنامه Profimail که شرکت سازندش Lonly cat games هست را هم کرک کردند؟ من خیلی دنبالش گشتم ولی نتونستم چیز بدرد بخوری پیدا کنم و ظاهرا فقط نسخه آخر آن یعنی 2.91 قابل اجراست که کرک شدشو ندیدم هنوز... ممکنه من رو راهنمایی بفرمایید؟

متشکرم

بفرما دوست من اينم براي شما ، همين الان آپلود كردم

abanar
14-10-2008, 19:46
سلام من نوت g900 رو نصب کردم ولی این ارور رو میده
application
note
reason code
string-r-jotter
reason number
167
کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟

senjin
14-10-2008, 21:17
سلام راهی هست که بشه اهنگ ها رواز رادیو ضبط کنیم کلا صدای رادیو رو میگم؟

keuo
15-10-2008, 00:01
سلام دوستان
همونطور که میدونید Web گوشی فاقد دکه Exit میباشد ، به کمک هک زیر میتونین دکه Exit را برای Web گوشی خود تعریف کنید
فایل رو دانلود و در C:\Resource\Apps کپی کنین و گوشی رو ریستارت نمایید

این هم لینک دانلود :

این فونتی که تو عکس هستش میخواستم پیدا میشه؟ لطفا کمک ...
مرسی;

amir_sa
15-10-2008, 00:56
سلام راهی هست که بشه اهنگ ها رواز رادیو ضبط کنیم کلا صدای رادیو رو میگم؟

فكر نكنم

این فونتی که تو عکس هستش میخواستم پیدا میشه؟ لطفا کمک ...
مرسی;

بفرماييد

amir_sa
15-10-2008, 00:59
سلام من نوت g900 رو نصب کردم ولی این ارور رو میده
application
note
reason code
string-r-jotter
reason number
167
کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟
فكر كنم يا مشكل از بد كپي كردن فايل هاست ، يا يه هكي كه100 % تست نشده رو نصب كردي

barf2007
15-10-2008, 09:18
بفرما دوست من اينم براي شما ، همين الان آپلود كردم

آقا امیر کارتون خیلی درسته

ممنون :11:

keuo
15-10-2008, 14:20
فكر نكنم

بفرماييد

آقا خیلی کارت درسته مرسی :10:

H M R 0 0 7
15-10-2008, 18:57
دوستان لطفا از دکمه تشکر برای قدر دانی از زحمات دوستان دیگه که زحمت می کشن استفاده کنند و از دادن پستهای تشکر حدالامکان بپرهیزن تا تاپیک کمتر شلوغ بشه.

ممنون

s-a-l-i-m
15-10-2008, 19:42
امیر جون میشه بگی فونت ها رو کجا بریزم؟؟؟؟
چون چیزی نداره

amir_sa
15-10-2008, 20:12
امیر جون میشه بگی فونت ها رو کجا بریزم؟؟؟؟
چون چیزی نداره

خواهش مي كنم دوست عزيز

برو تو اين تاپيك پست اول رو بخون همه چيز توضيح داده شده :

فونت براي uiq3 :

faromir
16-10-2008, 01:11
چگونه برنامه walkman 3 را در p1 نصب کنم با تشکر

ardestan213
16-10-2008, 01:40
شما چرا داري spam ميدي ؟

تو همون پست بالا كه نقل قول كردي نوشته :

يعني واقعا اينا رو نديدي ؟
عزيزم من كه خر نيستم مي دونم بايد پاك كنم ولي چون فلش كردم اصلا اجرا نمي ده يعني من اصلا واكمن 2 را رو p1 نريختم كه بخواهم پاك كنم و همچنين بعضي از هك ها را روي گوشيم جواب نمي ده

H M R 0 0 7
16-10-2008, 13:10
چگونه برنامه walkman 3 را در p1 نصب کنم با تشکر

طبق پست اول مراحل رو انجام بدید و سپس از پست دوم فایل مربوط به واکمن رو گرفته و روی گوشیتون بریزید

H M R 0 0 7
16-10-2008, 13:13
عزيزم من كه خر نيستم مي دونم بايد پاك كنم ولي چون فلش كردم اصلا اجرا نمي ده يعني من اصلا واكمن 2 را رو p1 نريختم كه بخواهم پاك كنم و همچنين بعضي از هك ها را روي گوشيم جواب نمي ده

کدوم هکها جواب نمیده؟
شما پست اول رو با دقت خوندید؟ نکات خیلی زیادی توش هست که باید دقت کنید.
مثلا زبان گوشیتون.

H M R 0 0 7
16-10-2008, 21:23
هک افزایش صدای جدید توسط dongxanh

این هک صدای بهتری رو نسبت به هک های قبلی داره.
خصوصا هنگامی که صدا رو در حالت Bass زیاد میکنیم دیگه خش خش بر طرف شده.
در کل تغییرات جزئی و بهتری نسبت به قبلی ها توش رخ داده.
فقط روی P990 تست شده.ولی میتونید روی سایر گوشی ها تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید البته با مسئولیت خودتون.

مراحل نصب:
1-گوشی رو هک کرده و هک افزایش صدا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو روش انجام میدیم.
اگه قبلا هک افزایش صدای هدفون رو نصب کردید (Sound mod light) اونو پاک کرده و فقط هک افزایش صدا رو نصب کنید

2- همه فایلها رو از مسیر C:\Private\10200b19\AATFiles پاک کنید.

3- همچنین هر فایلی که پسوندش dat هست (یعنی xxxxx.dat) از مسیر C:\Private\10200b19 پاک کنید

4- حالا از فایلهای ضمیمه کل محتویات پوشه AATFiles رو در مسیر C:\Private\10200b19\AATFiles کپی کنید

5- گوشی رو دوباره راه اندازی (ری استارت) کنید.

------------------------

دو تا ورژن از این هک هست که دومی تفاوت کمی با اولی داره.
من خودم اولی رو تست کردم و مشکلی نداشت

موفق باشید

H M R 0 0 7
16-10-2008, 22:11
MonSTer Bass™ V2

آیا از کم بودن بیس Bass اسپیکر هاتون خسته شدید؟ اگه آره پس این پکیج رو استفاده کنید!
این هک صدا ، مخصوص افزایش بیس Bass اسپیکر گوشی شماست

نکته: بلندی صدای این هم به اندازه هک افزایش صدا های قبلی نیست ولی کیفیت و قدرت بیسش خیلی بیشتر از بقیه هستش.

این پک شامل:
1- AATFiles هک شده
2- هک کننده فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توسط SWmail's ساخته شده
3- فایل ارجینال 1020867A.cre برای تمامی گوشی های UIQ3

مراحل نصب:
1- برای کسانی که تاحالا از هک افزایش صدای اسپیکر استفاده نکردن و کسانی که فقط از هک افزایش صدا هدفون استفاده کردن ، اول فایل 1020867A.cre رو از مسیر 'C:\Private\10202be9\persists با فایل ارجینال که در فایل ضمیمه موجود هست جایگزین کنید
حالا یکی از هکهای افزایش صدا رو انجام دهید.به عنوان مثال این هک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2- برای کسانی که هک افزایش صدا رو قبلا انجام دادن :
2-1- همه فایلها رو از مسیر C:\Private\10200b19\AATFiles پاک کنید
2-2- همه محتویات پوشه MonSTer Bass V2 رو از فایل ضمیمه در مسیر C:\Private\10200b19\AATFiles کپی کنید
2-3- گوشی رو دوباره راه اندازی (ری استارت) کنید.

حالا از بیس اسپیکر هاتون لذت ببرید

H M R 0 0 7
16-10-2008, 22:31
MonSTer Sound™ V1

آیا احساس میکنید هنوز هم صدای اسپیکر گوشیتون به اندازه کافی بلند نیست تا بتونید علاوه بر امکانات فراوان وجالب uiq با صداش هم به اصطلاح کل بقیه گوشی ها رو بخوابونید؟

آیا میخواید گوشی دوست داشتنی شما جلوی سری N نوکیا مثل N73 و N95 از لحاظ صدا کم نیاره؟
پس همین الان این پکیج صدا رو امتحان کنید!
این پکیج افزایش صدا ، صدای اسپیکر گوشیتون رو تا حداکثر امکان و با حداقل نویز زیاد میکنه.
تست شده و مشکلی نداره

این پک شامل:
1- AATFiles هک شده

مراحل نصب:
1- برای کسانی که تاحالا از هک افزایش صدای اسپیکر استفاده نکردن و کسانی که فقط از هک افزایش صدا هدفون استفاده کردن ، اول فایل 1020867A.cre رو از مسیر 'C:\Private\10202be9\persists با فایل ارجینال که در فایل ضمیمه موجود هست جایگزین کنید
حالا یکی از هکهای افزایش صدا رو انجام دهید.به عنوان مثال این هک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2-2- همه محتویات پوشه Monster sound رو از فایل ضمیمه در مسیر C:\Private\10200b19\AATFiles کپی کنید

از صدای زیاد گوشیتون لذت ببرید!

amir_sa
16-10-2008, 23:00
حسين خان من اين هك Bass رو چند وقته انجام دادم رو گوشيم ولي اسپيكر p990 به درد bass با كيفيت بالا نمي خوره
ولي خش خش صدا و زير بودن صدا گرفته ميشه كه اين خوبه .

H M R 0 0 7
16-10-2008, 23:05
هک دوربین W960

تغییرات انجام شد توسط این مد:
1- افزایش کیفیت عکس
2- افزایش میزان زوم
3- گرفتن 6 عکس در حالت Burst mode
4- افزایش کیفیت فیلم برداری
5- افزایش فریم ریت گوشی از 25 به 35 فرم بر ثانیه
6- افزایش بیت ریت فیلم برداری

مراحل نصب :
1- فایل pvcamera.rxx رو از مسیر Z:\Resource\Apps توی مسیر C:\Resource\Apps کپی کنید.(rxx معمولا rsc هست ولی اگه زبان گوشیتون Uk English نباشه این مقدار عوض میشه )
1- تمامی فایلهای داخل ضمیمه رو در مسیر مشخص شده کپی کنید
2- گوشی رو دوباره راه اندازی (ری استارت) کنید.

mohsentanha
16-10-2008, 23:06
حسین فرق بین 1و2 چیه؟؟؟

H M R 0 0 7
16-10-2008, 23:56
هک دوربین P1

اینم دو تا نسخه از هک دوربین P1

تغییرات:
1- افزایش زوم تا 350 درصد
2- کیفیت تصویر به 66 - 81 - 96 % در حالت Fine افزایش یافته
3- تعداد 6 عکس در حالت Burst

چون P1 نداشتم تست نکردم.ولی تو فروم خارجی تست شده و مشکلی نداشته.

فایل دوم میتونه به صورت Mp4 فیلمبردای کنه:

طبق معمول فایها رو در درایو C گوشیتون بریزید و گوشی رو حتما ری استارت کنید

H M R 0 0 7
16-10-2008, 23:59
حسين خان من اين هك Bass رو چند وقته انجام دادم رو گوشيم ولي اسپيكر p990 به درد bass با كيفيت بالا نمي خوره
ولي خش خش صدا و زير بودن صدا گرفته ميشه كه اين خوبه .
آره P990 همینه.بیشتر از این نمیشه.
ولی واسه بقیه گوشی ها خوبه.

حسین فرق بین 1و2 چیه؟؟؟

فرقی ندار زیاد.
تست کن اگه فرقی دیدی بگو :46:

H M R 0 0 7
17-10-2008, 00:18
هک دوربین P990

اینم مد دوربین P990
قبلا توسط دوستان گذاشته شده بود ولی این نسخه جدیدش هست که مشکلات قبلی توش نیست

تغییرات و اصلاحات:
1- حداکثر حجم عکس تا 1280 کیلوبایت افزایش یافت
2- افزایش فریم ریت فیلم برداری و صاف تر شدن فیلم هنگام گرفتن و پخش کردن
3- تغییرات کوچک
4- جدا سازی اتوماتیک عکسها از فیلمها

طبق معمول فایلهای داخل ضمیمه رو در مسیر مشخص کپی کنید

نکته:
برای اینکه راحت بتونید صدای شاتر دوربین رو عوض کنید به پوشه C:\Resource\SystemSounds رفته و صدای مورد نظر رو به یکی از صداهای داخل این پوش تغییر نام بدید

qwertyuiopqwertyui
17-10-2008, 01:30
دوستان حرفه ای من ، این مد ور هم یه نگاهی بندازین ببینین بدرد بخور هست یا نه - به ما هم بگین

play OGG file with yr media player by DriveT.t
install the sis file & re start
then u can play ogg file with ur default media player

ardestan213
17-10-2008, 03:37
کدوم هکها جواب نمیده؟
شما پست اول رو با دقت خوندید؟ نکات خیلی زیادی توش هست که باید دقت کنید.
مثلا زبان گوشیتون.

سلام گلم واكمن 3 جواب نميده
شما يه راهي جلو پام بزاريد ما كه خسته شديم
واكمن 3 را كه روي p1مي ريزم مينويسه اجرا نمي شود با اينكه فلش كردم و فرمت اينتريال كردم ولي بازم جواب نمي ده

masoudk
17-10-2008, 08:10
هک دوربین P1

تغییرات:

سلام جناب HMR007
اولا ممنون از این همه برنامه های جالب و کاربردی
من برنامه هک دوربین را ریختم اما الان می خواهم دوربین به حالت اول برگردد. فایل هایی را که ریخته بودم پاک کردم اما دوربین به حالت اول بر نگشته . آیا کار دیگری باید انجام می دادم.
البته حالت 6 بار عکس گرفتن به چهار بار برگشته اما کیفیت تصویر به حالت قبل بر نگشته.
پیشاپیش ممنون

abanar
17-10-2008, 13:33
MonSTer Sound™ V1

آیا احساس میکنید هنوز هم صدای اسپیکر گوشیتون به اندازه کافی بلند نیست تا بتونید علاوه بر امکانات فراوان وجالب uiq با صداش هم به اصطلاح کل بقیه گوشی ها رو بخوابونید؟

آیا میخواید گوشی دوست داشتنی شما جلوی سری N نوکیا مثل N73 و N95 از لحاظ صدا کم نیاره؟
پس همین الان این پکیج صدا رو امتحان کنید!
این پکیج افزایش صدا ، صدای اسپیکر گوشیتون رو تا حداکثر امکان و با حداقل نویز زیاد میکنه.
تست شده و مشکلی نداره

این پک شامل:
1- AATFiles هک شده

مراحل نصب:

2-2- همه محتویات پوشه Monster sound رو از فایل ضمیمه در مسیر C:\Private\10200b19\AATFiles کپی کنید

از صدای زیاد گوشیتون لذت ببرید!
با تشکر اونائی که تا حالا هیچ هکی رو انجام ندادن چیکارباید بکنند؟

ali_mahtab
17-10-2008, 13:49
با سلام، من یه P990 آپ دیت شده دارم . هک کردم و ری استارت کردم دیگه بالا نیومد :41:. همه کارها رو هم درست انجام دادم:13: . مو به مو

ali_mahtab
17-10-2008, 13:54
من P990 آپ دیت شده دارم و دیروز هکش کردم . دیگه بالا نیومد . بردم فلشش کردم

abanar
17-10-2008, 14:08
باتشکر دوباره محتویات پوشه 1020867a_1_.cre_All_in_One رو باید کجا بریزیم؟

senjin
17-10-2008, 14:45
منم هک v2 رو انجام دادم ولی یکم صدا کم شده چی کار کنم صداش از g900 کمتره.گوشیم p1 ه
هر دوتا هک دوربینم انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد حالا چی کار کنم؟

abanar
17-10-2008, 14:51
نسخه جدید هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون

نکته:کسانی که قبلا هک افزایش صدای اسپیکر رو انجام دادن فقط کافیه محتویات پوشه AATFiles رو که الان شده 83 تا جایگزین اون 7 تای قبلی کنن.

مراحل کار:
مانند همیشه گوشی را هک کنید... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل پیوست Sound Full V4.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دریافت کنید
کل پوشه AATFiles رو از مسیر 'Z:\private\10200B19\' کپی کرده و در 'C:\private\10200B19\' قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید.
فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون کپی کنید(برای این کار ابتدا در درایو D که مموری کارتتون هست کپی کنید و بعد بریزید روی کامپیتور)
برنامه se_sound_patcher_full (توی فایل ضمیمه هست)رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.(فایل پتچ شده M3SAudioPolicyMgr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای راحتی کار ضمیمه شده ولی بهتر همین روشی که گفتم رو انجام بدن)
کل پوشه private این فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید.(خود برنامه Xplor پوشه ها رو جایگزین میکنه.یعنی تو مسیر C:\private\10200B19 کپی میکنه)اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.

گرچند این هک ، صدای هدفون هم افزایش میشده ولی خیلی کمه.پس بهتر هک افزایش صدا هدفون هم بریزید این نسخه کاملا با هک افزایش صدای هدفون سازگار هستش:
هک افزایش صدای هدفون گوشی های ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فایل ضمیمه شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توضیحات اضافی:
این همون هک افزایش صدا تا 10برابر هستش(البته 2-3 برابر میشه) که تغییرات زیادی روش انجام شده.
فرق اصلی با نسخه قبلی سازگاری با هک افزایش صدا هدفون و همچنین کیفیت بسیار بهتر صدای اسپیکر نسبت به نسخه قبلی هست.

خودم روی P1 و P990 آپدیت شده تست کردم مشکلی نداشت.

من اینکارائی که گفتین رو انجام دادم ولی الان گوشیمو هی ری استارت میشه فقط واکمن رو نشون میده دوباره ری استارت میشه چیکار باید بکنم

vitalli_shervo
17-10-2008, 15:00
MonSTer Bass™ V2

آیا از کم بودن بیس Bass اسپیکر هاتون خسته شدید؟ اگه آره پس این پکیج رو استفاده کنید!
این هک صدا ، مخصوص افزایش بیس Bass اسپیکر گوشی شماست

نکته: بلندی صدای این هم به اندازه هک افزایش صدا های قبلی نیست ولی کیفیت و قدرت بیسش خیلی بیشتر از بقیه هستش.
حالا از بیس اسپیکر هاتون لذت ببرید

سلام
من هم این هکو هم هک افزایش صدا رو انجام دادم هک جدید صدا از این هک بهتر بود ولی این هک یه خوبی داشت اینکه صدای خاموش و روشن زیاد شده صدای tap screen هم زیاد شده حالا من یه سوال داشتم نمیشه فقط فایلایه مربوط به صدای خاموش و روشن و tap screen رو به هک MonSTer Sound™ V1
اضافه کرد ؟؟؟؟
در ضمن گوشیمم p1

H M R 0 0 7
17-10-2008, 15:43
سلام گلم واكمن 3 جواب نميده
شما يه راهي جلو پام بزاريد ما كه خسته شديم
واكمن 3 را كه روي p1مي ريزم مينويسه اجرا نمي شود با اينكه فلش كردم و فرمت اينتريال كردم ولي بازم جواب نمي ده
خوب ممن بالای 10 بار واکمن 3 رو رو P1 نصب کردم.خیلی راحت.فقط یک کپی پیست ساده هستش.
آیا زبان گوشی شما UK English نیست؟

سلام جناب HMR007
اولا ممنون از این همه برنامه های جالب و کاربردی
من برنامه هک دوربین را ریختم اما الان می خواهم دوربین به حالت اول برگردد. فایل هایی را که ریخته بودم پاک کردم اما دوربین به حالت اول بر نگشته . آیا کار دیگری باید انجام می دادم.
البته حالت 6 بار عکس گرفتن به چهار بار برگشته اما کیفیت تصویر به حالت قبل بر نگشته.
پیشاپیش ممنون
به حالت قبل؟ مگه کیفیتش کم شده؟

خوب تو مورد اول نوشتم که چیکار باید کنن.

H M R 0 0 7
17-10-2008, 15:49
با سلام، من یه P990 آپ دیت شده دارم . هک کردم و ری استارت کردم دیگه بالا نیومد :41:. همه کارها رو هم درست انجام دادم:13: . مو به مو

من P990 آپ دیت شده دارم و دیروز هکش کردم . دیگه بالا نیومد . بردم فلشش کردم
همه هک ها بعد از کلی تست توسط بقیه و از جمله خودم توی اینجا قرار داده شده و اگه شمابه مشکلی در این مورد بر خوردید از طرف شما بوده.احتمالا توی کپی کردن فایلها مشکلی داشتید.
توصی من به شما آپدیت گوشتون هست نه فلش کردن!
فلش های که مغازه دار ها میزن مربوط میشه و اولین فریم ور های گوش که مشکلات زیادی دارن

باتشکر دوباره محتویات پوشه 1020867a_1_.cre_All_in_One رو باید کجا بریزیم؟
دوست من چرا پست ها رو با دقت نمیخونی؟ :

اول فایل 1020867A.cre رو از مسیر 'C:\Private\10202be9\persists با فایل ارجینال که در فایل ضمیمه موجود هست جایگزین کنید
:13:

منم هک v2 رو انجام دادم ولی یکم صدا کم شده چی کار کنم صداش از g900 کمتره.گوشیم p1 ه
هر دوتا هک دوربینم انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد حالا چی کار کنم؟
هم بیس یا هک MonSTer Sound ؟
همونطور که گفتم هک بیس صدا رو کمتر میکنه و بیس رو بیشتر.

H M R 0 0 7
17-10-2008, 15:55
من اینکارائی که گفتین رو انجام دادم ولی الان گوشیمو هی ری استارت میشه فقط واکمن رو نشون میده دوباره ری استارت میشه چیکار باید بکنم
همونطور که بارها گفتم 100 درصد مشکل از طرف شماست.یا درست کپی نکردید یا یکی از مراحل رو درست انجام ندادی یا وسط انجام کار ریستارت شده گوشی.

سلام
من هم این هکو هم هک افزایش صدا رو انجام دادم هک جدید صدا از این هک بهتر بود ولی این هک یه خوبی داشت اینکه صدای خاموش و روشن زیاد شده صدای tap screen هم زیاد شده حالا من یه سوال داشتم نمیشه فقط فایلایه مربوط به صدای خاموش و روشن و tap screen رو به هک MonSTer Sound™ V1
اضافه کرد ؟؟؟؟
در ضمن گوشیمم p1
نمیدونم والا

-----------------

توصیه من اینه:
حتما پست اول رو با دقت بخونید.مشکل از طرف هکها نیست.اشتباه از طرف خودتونه.
خصوصا این قسمت رو:

نحوه ریختن هکها و مدها روی گوشی:
شما اینکارو خیلی راحت میتونید انجام بدید.به عنوان مثلا شما یک هک رو دانلود میکنید که شامل دو تا پوشه به نامهای Resource و private هست.شما کافیه با Xplor این دو پوشه رو علامت دار کنید(دقت کنید فقط خود پوشه نه محتویاتش) و سپس دکمه کپی رو بزنید.روی خود درایو C رفته (دقت کنید روی خود درایو C و نه هیچ یک از پوشه ها) و اونجا OK کنید.عمل کپی انجام میشه و تمام فایلها درون این پوشه ها به همون صورت در گوشی شما و در پوشه مربوطه کپی میشن.اگه حین کپی از شما سوال پرسید شما overwrite رو بزنید.توجه داشته باشید که حتما روی ریشه درایو C باید کپی کنید تا فایلها و پوشه ها در مسیر همنام خود توی درایو C گوشی کپی بشن.

H M R 0 0 7
17-10-2008, 16:23
هک جدید عدم نیاز به ساین برنامه ها به صورت نصبی

فقط کافیه قبلش گوش رو هک کنید و CapsSwitch روا در حالت Off قرار بدید و برنامه رو نصب کنید

H M R 0 0 7
17-10-2008, 16:28
نسخه جدید CapsSwitch هم به پست او اضافه شد.
البته تفاوت محسوسی با قبلی نداره.

abanar
17-10-2008, 17:40
[quote=h M R 0 0 7;3080984]همونطور که بارها گفتم 100 درصد مشکل از طرف شماست.یا درست کپی نکردید یا یکی از مراحل رو درست انجام ندادی یا وسط انجام کار ریستارت شده گوشی.

نه همش رو با دقت انجام دادم ضمنا" من بار اولم نیست که گوشیمو هک میکنم که بلد نباشم

H M R 0 0 7
17-10-2008, 17:58
[quote=h M R 0 0 7;3080984]همونطور که بارها گفتم 100 درصد مشکل از طرف شماست.یا درست کپی نکردید یا یکی از مراحل رو درست انجام ندادی یا وسط انجام کار ریستارت شده گوشی.

نه همش رو با دقت انجام دادم ضمنا" من بار اولم نیست که گوشیمو هک میکنم که بلد نباشم

پس حتما گوشیتون آپدیت نبوده.

abanar
17-10-2008, 22:06
[QUOTE=abanar;3081352]

پس حتما گوشیتون آپدیت نبوده.
گوشیم هم آخرین فریمورش بود ولی فکر کنم بخاطر اون فایل پچ شدهای بود که ضمیمه کرده بودین

barf2007
18-10-2008, 08:57
نسخه جدید CapsSwitch هم به پست او اضافه شد.
البته تفاوت محسوسی با قبلی نداره.

سلام و ممنون از برنامه‌های خوبی که معرفی میکنید

نمیشه caps switch را روی حالتی تنظیم کرد که بعد از restart نیاز به off کردن مجدد آن نباشه؟ در این نسخه جدید این امکان وجود نداره؟

متشکرم

H M R 0 0 7
18-10-2008, 10:38
سلام و ممنون از برنامه‌های خوبی که معرفی میکنید

نمیشه caps switch را روی حالتی تنظیم کرد که بعد از restart نیاز به off کردن مجدد آن نباشه؟ در این نسخه جدید این امکان وجود نداره؟

متشکرم
من توی پست اول یه فایل رو ضمیمه کردم که با نصبش این کاری که گفتین رو انجام میده.

Vahid67
18-10-2008, 11:36
سلام
من اون هک مربوط به استارت منو رو انجام دادم منتها روی هر کدوم که کلیک می کنم میزنه Dump File Created مشکل از کجاست؟

یکی نبود مارو راهنمایی کنه؟

amirkhan_20e20
18-10-2008, 15:02
من یه مشکلی دارم .
بعد از هک واسه صدا در حین مکالمه وقتی صدا رو به اسپیکر انتقال میدم برای طرف مقابل نامفهوم میشه . مثل اینکه صدا خیلی بلند شده باشه و درست نمشنوه . ولی وقتی روی اسپیکر نیست درسته .
شما هم این مشکل رو دارین یا نه ؟

amirkhan_20e20
18-10-2008, 15:03
البته یه چیز دیگه وقتی خودم با تلفن خونه تست کردم درست بود ولی وقتی با شهرستان چه با موبایل یا ثابت حرف میزنم این مشکل رو داره

amir_sa
18-10-2008, 17:02
حتما رو يه سري عنوان ها يا application ها كليك ميكني كه در گوشيت نصب نشده يا به برنامه درست لينك داده نشده .

H M R 0 0 7
18-10-2008, 17:35

از اونایی استفاده کن که آیکن ندارن.ببین باز هم این پیغام رو میده؟

zamyar
18-10-2008, 21:05
هک دوربین P1

تغییرات:

مثلا حجم عکس چقدر میشه؟

mohsentanha
18-10-2008, 22:00
320kb ولی همین رو میگم که خیلی با کیفیت تر میشه

mohammad_0624
18-10-2008, 22:04
دوستان اینم استارت اپ شات دان کار خودم.
این فقط فایلهای صداوانیمیشن هستن.شمااین فایل رو در Private گوشی
کپی کنیدو فایل sys مدل گوشی خودتون رو هم از تایپیکهای قبلی بگیرید.
اینها 100x100 تست شده.منتظر کارهای بعدی باشید.
فایلهای sys فراموش نشه.

hamidreza_4u
18-10-2008, 22:24
[سلام حاجی جون
اقا یه کاری کنین بشه mpeg4 با 990 فیلمبرداری کرد
من تونستم طبق توضیحات قبلی که واسه p1 بود این کارو بکنم ولی بعضی قسمتهای دیگه گوشی غیرفعال میشه مثلا رکوردر صدا
حالا ببینین چه کاره اید
ممنون از برنامه ها و توضیحاتتون

hamidreza_4u
18-10-2008, 22:32
سلام اقا
راستی من این فایل mmmgmtserver.exe رو تا ریختم رو درایو c گوشی هنگ کرد و خاموشش کردم
خاموش کردن همانا ................. دیگه بالا نیومدن همانا
یه راهنمایی .... کمکی......هلپی...........SOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون
(فعلا یه فلش گذاشته رو دستمون)

hamidreza_4u
18-10-2008, 23:19
سلام
من همه این کارهارو کردم ولی به محض اینکه فایل Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe رو ریختم توی C (البته اخر از همه این کارو کردم) گوشی هنگ کرد مجبور شدو ریست کنم
ریست همانا ........... بالا نیومدن همانا
گوشی همینجور روشن و خاموش میشه
یه راهی ........... یه چاهی................ یه کمکی
ممنون

Vahid67
18-10-2008, 23:40
حتما رو يه سري عنوان ها يا application ها كليك ميكني كه در گوشيت نصب نشده يا به برنامه درست لينك داده نشده .

فرقی نداره همشون همینجوری میشن حتی control panel

از اونایی استفاده کن که آیکن ندارن.ببین باز هم این پیغام رو میده؟

منظرتونو متوجه نشدم یعنی چی آیکون نداره؟؟؟کنار همشون یه آیکون هستش

اصلاً چطوری می تونم پاکش کنم که به حالت قبلی برگرده؟؟؟؟

ehsannet9003
19-10-2008, 01:19
هک دوربین P990

اینم مد دوربین P990
قبلا توسط دوستان گذاشته شده بود ولی این نسخه جدیدش هست که مشکلات قبلی توش نیست

تغییرات و اصلاحات:
1- حداکثر حجم عکس تا 1280 کیلوبایت افزایش یافت
2- افزایش فریم ریت فیلم برداری و صاف تر شدن فیلم هنگام گرفتن و پخش کردن
3- تغییرات کوچک
4- جدا سازی اتوماتیک عکسها از فیلمها

طبق معمول فایلهای داخل ضمیمه رو در مسیر مشخص کپی کنید

نکته:
برای اینکه راحت بتونید صدای شاتر دوربین رو عوض کنید به پوشه C:\Resource\SystemSounds رفته و صدای مورد نظر رو به یکی از صداهای داخل این پوش تغییر نام بدید

البته تغیر اسم فیلم ها و اکسها عم هست کیفیت عکس من که تغیری نکرده فیلم هم یه خورده بهتر شده

ehsannet9003
19-10-2008, 01:22
با عرض دست دردنکن از حسین آقا من تمام هک صدا ها را امتحان کردم و هیج کدوم بهتر از SuperSound(TM)_V2.1_P990i نیست کارش درسته به نظر من از این هک صدا استفاده کنید صدای عتفون را هم چند برابر می کنه که نمی تونید با صدای اخر به اهنک گوش کنید

qwertyuiopqwertyui
19-10-2008, 01:30
دوستان آیا در p990 راهی هست که وقتی بلوتوز میاد به گوشی ، گوشی زنگ بزنه یا ویبره بزنه ؟ اگه کاری می شه کرد بگید ما هم بدونیم و دعا به جان شما بکنیم . مرسی

amir_sa
19-10-2008, 10:26
سلام
من همه این کارهارو کردم ولی به محض اینکه فایل Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe رو ریختم توی C (البته اخر از همه این کارو کردم) گوشی هنگ کرد مجبور شدو ریست کنم

شما اون فايل رو تو مسير درايو C ريختي يا پوشه sys ؟ اگه اينجوريه كه راهي جز فلش و آپديت نداري

پست دوم اين تاپيك رو نگاه كن ، چند تا هك براي اسارت منو هستش ، شما يكيشو نصب كردي .
يكي ديگه رو نصب كن ببين بازم اينجوريه ؟

amir_sa
19-10-2008, 10:28
دوستان آیا در p990 راهی هست که وقتی بلوتوز میاد به گوشی ، گوشی زنگ بزنه یا ویبره بزنه ؟ اگه کاری می شه کرد بگید ما هم بدونیم و دعا به جان شما بکنیم . مرسی

فعلا كه نيست ولي دارند روش كار ميكنند . وقتي اومد اينجا ميزاريم

H M R 0 0 7
19-10-2008, 11:59

منظورم مثل اینه:

شما اینو جایگزین قبلی کنید احتمال زیاد مشکل حل بشه :46:

senjin
19-10-2008, 14:00
سلام من همه ی هک های صدایی که تو چند صفحه قبل بود رو با هم قاتی کرد حالا صدای اسپیکر کم شده ولی در عوض صدای هدفون خفن رفته بالا جوری که همه ی دوستام کفشون برید. حالا چجوری میتونم صدای اسپیکرم زیاد کنم بدون اینکه صدای هدفون کم بشه .
در ضمن این هک ها برای گوشی ضرر نداره مصلا هدفونو خراب کنه یا اسپیکرو؟
ممنون

se-k750i
19-10-2008, 18:27
سلام
من هک دوربین w960 رو انجام دادم ولی اصلا اون جوری نبود که انتظار داشتم
کیفیت عکس ها تغییری نکرد فقط به شدت تاریک شدن و حجمشون کمتر شد
کیفیت فیلمبرداری خیلی بهتر شد ولی هنگاه پخش یه مقدار لرزش و خط توش هست و من ترجیح دادم پاکش کنم!!

اگه کسی امتحان کرد لطفا اطلاع بده

H M R 0 0 7
19-10-2008, 19:14
سلام من همه ی هک های صدایی که تو چند صفحه قبل بود رو با هم قاتی کرد حالا صدای اسپیکر کم شده ولی در عوض صدای هدفون خفن رفته بالا جوری که همه ی دوستام کفشون برید. حالا چجوری میتونم صدای اسپیکرم زیاد کنم بدون اینکه صدای هدفون کم بشه .
در ضمن این هک ها برای گوشی ضرر نداره مصلا هدفونو خراب کنه یا اسپیکرو؟
ممنون

اینو انجام بده:
هک افزایش صدای MonSTer Sound™ V1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohsentanha
19-10-2008, 21:12
دوستانی که با هک صدای جدید بخاطر اسپیکر مشکل دارن از هک های صدای قدیم دوفایل farfield_play.aat,farfeild.aat
رو کپی کنند در فایل aatfilesدر فون مموری

مشکل من حل شد الان تو هدفون صدا با بیس کامل هست و اسپیکر هم صدای زیاد قدیم

09178734189
21-10-2008, 00:03
سلام من یکی از دوستام گوشیم رو (990) هک کرد ولی هواس نبود یجا نوشته بودformat internal diskزدم و تمام هک ها خراب شد حالا وقتی capswichنصب می کنم می گه app trkنصب کن اون دوستم هم نصب کرده بود ولی فایل خامش رو نذاشت برام بهش زنگ که زدم گفت اگه فیل رو برات بفرستم هم نمیتونی آخه خیلی دنگ وفنگ داره شماره پورت و اجرا از cmd و.....
حالا اگه می تونین کمکم کنین
ضمناapp trkهم ندارم

mohammad_0624
21-10-2008, 08:01
سلام من یکی از دوستام گوشیم رو (990) هک کرد ولی هواس نبود یجا نوشته بودformat internal diskزدم و تمام هک ها خراب شد حالا وقتی capswichنصب می کنم می گه app trkنصب کن اون دوستم هم نصب کرده بود ولی فایل خامش رو نذاشت برام بهش زنگ که زدم گفت اگه فیل رو برات بفرستم هم نمیتونی آخه خیلی دنگ وفنگ داره شماره پورت و اجرا از cmd و.....
ضمناapp trkهم ندارم

سلام دوست عزیز
شما از اخرین ورژن caps swith استفاده کن که احتیاجی به هیچ برنامه دیگه ای نداره.پست اول

barf2007
21-10-2008, 08:01
ضمناapp trkهم ندارم

سلام
دیگه نیازی به این دنگ و فنگا نیست! با caps switch جدید این سختیها برطرف شده... میتونید اونو از اولین پست دانلود و نصب کنید...

mohammad_0624
21-10-2008, 08:07
LOVE BY MOHAMMAD_0624

توجه کنید :فایلهای SYS ضمیمه نیست فایله ای مربوط به مدل گوشیتون رو از پستهای قبلی بگیرید.

اینم کاری از خودمه امیدوارم لذت ببرید.

<M>
21-10-2008, 13:08
:
حسین جون دمت گرم گل کاشتی واقعا.:40:
.
من تو یکی از این آرشیوهای هک swmail خوندم که در حالت فلایت مد میشه بلوتوث رو فعال کرد، اگه جایی همچین حرکتشو دیدی برامون بذار چون خیلی بدرد بخوره.:10:
.

Vahid67
21-10-2008, 15:11
یکی دیگشو ریختم بعضیهاش کار می کردن.....
اون فولدرشو پاک کردم برگشت به حالت اول

mr_saman_eng
21-10-2008, 18:49
سلام و خسته نباشيد من يه نسخه از x=ploreبدون اينكه به ورزنش نگاه كنم تو گوشي اينستال كردم ورزن نرم افزار1 بود و تاريخ انقضاش گذشته بودوقتي يكي ديگه نصب كردم ورزن1.22ديگه ايكون x-ploreتو قسمت toolsنيمودو ديگه نميتونم اجرا كنمش البته اين پيامو داد كه اين نسخه شما (نرم افزار)نسخه صحيحي نيست لطفا كمكم كنيد

Vahid67
21-10-2008, 19:19
سلام
یه مشکل اساسی p1 اینه که موقعی کسی داره واست بلوتوث میفرسته و شما باید اکسپت هیچ آلرتی نمیده حتی LCD هم روشن نمیشه دوستان هکر و برنامه نویس نمیتونن کاری واسش بکنن ؟؟؟
ممنون

amir_sa
21-10-2008, 20:30
سلام
یه مشکل اساسی p1 اینه که موقعی کسی داره واست بلوتوث میفرسته و شما باید اکسپت هیچ آلرتی نمیده حتی LCD هم روشن نمیشه دوستان هکر و برنامه نویس نمیتونن کاری واسش بکنن ؟؟؟
ممنون

دارند روش كار ميكنند ، اين مشكل همه ماهاست
فعلا بايد چشم انتظار موند

ali111122223333
22-10-2008, 23:33
اینو انجام بده:
هک افزایش صدای MonSTer Sound™ V1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
من این تقویت صدا رو انجام دادم ولی الان وقتی اهنگ میزارم صدا خود به خود کم و زیاد میشه!
بدون اینکه ولوم دستی داخل گوشی تغییر کنه.
ولی با هندزفری مشکلی نداره
باید چیکارش کنم؟

ali111122223333
23-10-2008, 15:58
اقا اون مشکل قبلی رو حلش کردم!!!
یه سوال دیگه:
من p1 دارم اگه دقت کرده باشین آیکن شارژ باتری و انتن بالای صفحه نمایششه میخواستم بدونم میشه اوردشون پایین مثل این عکس؟

benyamin_pc
23-10-2008, 16:18
این عکس مال گوشی p990 هست و تو P1 هنوز که منو پایین نیمده !

حسین جان این هک دوربین که گذاشتین برای P1 هم واقعا" کیفیت فیلم برداری و عکس برداری را بالا می بره؟آسیبی به گوشی نمیرسونه؟
چندتا هک دوربین اینجا گذاشته شده این از همش بهتره؟همین که با هم گذاشتین هم برای عکس برداری هم فیلم برداری 2 ؟

هک صدا هم زیاد گذاشته شده بهترینش برای p1 که تست شده و مشکلی برای اسپیکر در دراز مدت پیش نمیاره چیه؟

mani_kalantar
24-10-2008, 03:02
سلام آقای (همکار انجمن).از این همه کمکی که کردین ممنونم.من فایل اصلی(orginal) گوشی p990 رو که مال صدای اسپیکر بود گم کردم.میتونید برام بزارید؟اسم فایل هست1020867a.cre . ممنون

mr_saman_eng
24-10-2008, 17:20
مرصی دستتون درد نکنه خیلی عالی هستن فقط برا p990بیشتر بذارین ممنون

p6tr
24-10-2008, 23:07
سلام
توی تبریز توی یکی از مغازه های موبایل نوشته روی p1 , N82 ویندوز نصب میکنه. رفتم پرسیدم که تم هست یا ویندوز گفت نه خود ویندوز موبایل ورژن نداره ولی بعد از نصب هم exe ها رو اجرا میکنه و هم sis ها رو .
کسی میدونه این چیه؟

godsmak
24-10-2008, 23:48
سلام
توی تبریز توی یکی از مغازه های موبایل نوشته روی p1 , N82 ویندوز نصب میکنه. رفتم پرسیدم که تم هست یا ویندوز گفت نه خود ویندوز موبایل ورژن نداره ولی بعد از نصب هم exe ها رو اجرا میکنه و هم sis ها رو .
کسی میدونه این چیه؟

:31::18::19::31:

H M R 0 0 7
24-10-2008, 23:51
سلام
من این تقویت صدا رو انجام دادم ولی الان وقتی اهنگ میزارم صدا خود به خود کم و زیاد میشه!
بدون اینکه ولوم دستی داخل گوشی تغییر کنه.
ولی با هندزفری مشکلی نداره
باید چیکارش کنم؟
والا خیلی خیلی غیر منظقی هستش.اون یکی دیگه ها رو انجام بده ببین بازم اینجوریه.

این عکس مال گوشی p990 هست و تو P1 هنوز که منو پایین نیمده !

حسین جان این هک دوربین که گذاشتین برای P1 هم واقعا" کیفیت فیلم برداری و عکس برداری را بالا می بره؟آسیبی به گوشی نمیرسونه؟
چندتا هک دوربین اینجا گذاشته شده این از همش بهتره؟همین که با هم گذاشتین هم برای عکس برداری هم فیلم برداری 2 ؟

هک صدا هم زیاد گذاشته شده بهترینش برای p1 که تست شده و مشکلی برای اسپیکر در دراز مدت پیش نمیاره چیه؟

والا چون P1 ندارم نمیتونم دقیق بگم. ولی من از بین چندتا بهترینش رو گذاشتم.همشون خوبن.
ولی این فکر کنم بهترینشون باشه.آخه حد نرمالش رو گذاشته:
هک افزایش صدای جدید توسط dongxanh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام آقای (همکار انجمن).از این همه کمکی که کردین ممنونم.من فایل اصلی(orginal) گوشی p990 رو که مال صدای اسپیکر بود گم کردم.میتونید برام بزارید؟اسم فایل هست1020867a.cre . ممنون
توی هر سه تا فایل هک افزایش صدای آخری گذاشتمشون.نمونش:
MonSTer Sound™ V1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
کسی میدونه این چیه؟
همش چرته.از چرت هم چرت تر
حتما منظورش این بوده:

mohsentanha
25-10-2008, 01:31
هک دوربین دوست عزیزم حسین که گذاشت عالی بود کیفیت تغییر میکنه توی شب یه خورده بهتر شده
وضوح تصویر هم خوب شده
صدا هم همین صداهای اخری از همه بهتره

benyamin_pc
25-10-2008, 10:26
روی p1 هیچ تاثیری ندارد !!

1111azade
25-10-2008, 12:09
سلام به همه ،
من موبايل P1 خودمو با راهنماييهاي خوب شما هك كردم و Pack كامل X-box رو ريختم ، همه چي درسته و هيچ اشكالي هم هيچ جا پيش نيومد فقط وقتي وارد Main menu ميشم تنها آيكون Control panel عوض نشده و به شكل اصلي خودش باقي مونده . فايل X-box ايكون رو هم ريختم و تغييرات لازم رو تو ‍resource و بقيه جاها دادم و چند مرتبه هم restart كردم ولي فايده نداشت . در ضمن خود media player هم رنگ صفحش هيچ تغييري نكرده . ميشه لطفاٌ راهنمايي كنين .:41:
باز هم از سايت خوبتون خيلي خيلي ممنونم .:11:

1111azade
25-10-2008, 15:33
سلام ،
من برنامه walkman player3 رو دقيقا مثل دستورالعملي كه دادين رو موبايلم ريختم و خيلي خوب هم run شد ولي بنظرم مشكل داره، اينكه صداي موزيكش وقتي داره پخش ميكنه از تو خود برنامه walkman كم و زياد نميشه و دوما اصلا كيفيتش از media player خود گوشي پايين تره ، پس اين چه جور walkmanie ؟ :5:
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين . (موبايلم P1 )

برنامه هايي كه گذاشتين واقعاٌ tooope , دمتون گرم.

mohsentanha
25-10-2008, 18:42
اول 8 رو بزن بعد منوی صدا باز میشه
این که کاری نداره
6 رو بزنی یه اهنگ میره جلو
4 روبزنی یه اهنگ میاد عقب
5 روبزنی stop میشه
صداش کمتره ولی با کیفیت تره

amir_sa
25-10-2008, 19:35
روی p1 هیچ تاثیری ندارد !!
aat هاي قبلي رو پاك كردي ؟ براي گوشي من (p990) كه مشكلي نداشت .
با بقيه پك هاي افزايش صدا هم مشكل داري يا فقط همين پك

amir_sa
25-10-2008, 19:56
ورژن جديد هك صداي dongxanh مخصوص p1

J4CK4L
25-10-2008, 22:22
سلام
من روی گوشیم P1 برنامه walkman player 3 رو نصب کردم
ولی نمیتونم صدا رو توش کم و زیاد کنم بوسیله jog
میشه جوhب بدید

amir_sa
25-10-2008, 23:30
سلام
من روی گوشیم P1 برنامه walkman player 3 رو نصب کردم
ولی نمیتونم صدا رو توش کم و زیاد کنم بوسیله jog
میشه جوhب بدید
در صفحه قبل دوست خوبم mohsentanha توضيح داده :

اول 8 رو بزن بعد منوی صدا باز میشه
این که کاری نداره
6 رو بزنی یه اهنگ میره جلو
4 روبزنی یه اهنگ میاد عقب
5 روبزنی stop میشه
صداش کمتره ولی با کیفیت تره

p6tr
26-10-2008, 00:06
والا خیلی خیلی غیر منظقی هستش.اون یکی دیگه ها رو انجام بده ببین بازم اینجوریه.

والا چون P1 ندارم نمیتونم دقیق بگم. ولی من از بین چندتا بهترینش رو گذاشتم.همشون خوبن.
ولی این فکر کنم بهترینشون باشه.آخه حد نرمالش رو گذاشته:
هک افزایش صدای جدید توسط dongxanh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توی هر سه تا فایل هک افزایش صدای آخری گذاشتمشون.نمونش:
MonSTer Sound™ V1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همش چرته.از چرت هم چرت تر
حتما منظورش این بوده:

من که هرچی میدونستم گفتم .میگه 15 هزار تومن میگیرم ویندوز روی N82 , P1 نصب میکنم و بعدش میتونید هم برنامه های sis روش نصب کنین هم exe گفتم مطمئنی تم ویندوز نیست گفت بله گفتم ورژن چنده گفت ورژن نداره.
همین.
اما یه چیزی به فکرم رسیده نکنه یه emolator باشه که فایهای exe رو اجرا میکنه مثل همین شبیه ساز یا امولاتور نینتندو یا سگا که برای UIQ اومده. من هم خیلی مشتاقم بدونم چیه ولی طرف بیشتر از این لو نداد
بچه هایی که واردن یه کم جستجو کنن ببینیم این چیه.
راستی اینی که عکسش رو گذاشتین هم باحاله میشه بفرمایین از کجا بگیرمش؟ (لینکش سالم باشه لطفا چون اکثر لینکهای تغییر چهره زود از کار میفته) ممنون

qwertyuiopqwertyui
26-10-2008, 00:36
دوستان p990 دار :
بهترین هک صدا برای p990 که جدیدا درست شده ، مد صدای supersound(tm) _v3_p990 هست که از آدرس زیر دانلودش کنین :

صدای اسپیکر و هندسفری فوق العاده هست ؛ مخصوصا اسپیکر اصلی گوشی .
باور کنین با این مد ، صدا به حدی بلند و با کیفیت میشه که می تونم بگم صدای p990 در حد صدای گوشی های چینی می شه . و به راحتی صدای N73 رو خفه می کنه .

من که از دیروز این مد رو زدم هنوز خودم باور نکردم که صدای p990 تا این حد و با این کیفیت زیاد بشه.
فوق العاده ست .
دیگه هم صدا و هم تصویر p990 مافوق گوشی های دیگه شد . عالییه

H M R 0 0 7
26-10-2008, 00:42
تغییر لوگوی اپراتور به صورت اتوماتیک توسط برنامه

با این برنامه خیلی راحت میتونید نوشته لوگوی اپراتور رو به دلخواه عوض کنید و جاش ساعت یا تاریخ و .. بزارید.
فقط کافیه CapsSwitch رو نصب و در حالت Off قرار بدید و سپس برنامه رو نصب و توسط منوی برنامه نوشته اپراتور رو تغییر بدید مثل من:

کارهایی که این برنامه میتونه انجام بده تغییر عنوان اپراتور به:
1-مخفی
2-تاریخ
3-ساعت
4-منوی اصلی

اینم نمایی از برنامه:

برای تغییر عنوان به نام دلخواه کافیه توسط این برنامه نوع گوشی رو انتخاب سپس نوع عنوان رو روی Main Menu بزارید.
یعد از اعمال تغییرات ، فایل c:/resource/apps/ALaunch_loc.RSC رو توسط Hex viewer برنامه xplor باز کرده و متن Main menu رو به متن دلخواه تغییر دهید :

H M R 0 0 7
26-10-2008, 01:35
افزایش صدای باور نکردنی P990 , P1

اینم از اخرین نسخه هک افزایش صدای SuperSound با صدای باور نکردنی! (بیشتر روی P990)
صدای اسپیکر گوشی تا حداکثر ممکن زیاد همراه با حفظ کیفیت صدای خروجی

1- کسانی که قبلا هک افزایش صدا انجام دادن کافیه پوشه AATFiles که ضمیمه پست هست رو
جایگزین قبلی کنن و تمام فایلها با پسوند dat رو از مسیر C:\Private\10200b19 پاک کنند.همچنین اگه
هک افزایش هدفون انجام دادن باید پاکش کنن و فایل ارجینال رو جایگزین کنند

2-کسانی که تاحالا هک افزایش صدا انجام ندادن اول این هک رو انجام بدن ولی به جای پوشه AATFiles اون
پست ،AATFiles این پست رو قرار بدن: هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته: ورژن 3 هک SuperSound در حال حاظر فقط روی P990 اومده و دوستانی که P1 دارن باید
نسخه 2 رو که ضمیمه همین پست هست بگیرن

Vahid67
26-10-2008, 07:59
با g900 note وقتی میخوایم یه فایل نوت رو واسه یه گوشی بفرستیم میتونیم اونو به شکل image بفرستیم که اون طدف اگه مثلاً نوکیا داشت بتونه بخونه ولی نوکیا همچین سیستمی نداره آیا هک یا راهی هست که بتونیم فایل های نوت نوکیا یا ... رو بخونیم؟؟

Spak
26-10-2008, 07:59
سلام . میخوام افزایش صدا رو امتحان کنم ولی می ترسم از کجا مطمئن بشم مشکلی برای گوشیم پیش نمیاد ؟ حتما گوشیم باید آخرین فریمون باشه ؟ ازکجا میشه فهمید ؟ گوشیم هم p990 هست . ممنون

sekke2008
26-10-2008, 10:39
سلام . میخوام افزایش صدا رو امتحان کنم ولی می ترسم از کجا مطمئن بشم مشکلی برای گوشیم پیش نمیاد ؟ حتما گوشیم باید آخرین فریمون باشه ؟ ازکجا میشه فهمید ؟ گوشیم هم p990 هست . ممنون

:40:سلام دوست عزيز:40:
آقا اين هك آخري صدا رو انجام بده حالشو ميبري هيچ مشكلي هم براي گوشيت به وجود نمياد. درست گفتي گوشيت بايد آخرين فريمور باشه اگه آپديت كرده باشي آخرين فريموره كه مي توني اونو از آخرين عدد PDA software گوشيت از service menu پيدا كني اگه R6E28 باشه آخرين فريمور آپديت شده هستش.
خوش باشي:10:

amir_sa
26-10-2008, 10:55
حتما بايد گوشيت آخرين فريمور باشه ، در غير اين صورت مشكلاتي پيش مياد برات

mohsentanha
26-10-2008, 13:16

با این برنامه خیلی راحت میتونید نوشته لوگوی اپراتور رو به دلخواه عوض کنید و جاش ساعت یا تاریخ و .. بزارید.
فقط کافیه CapsSwitch رو نصب و در حالت Off قرار بدید و سپس برنامه رو نصب و توسط منوی برنامه نوشته اپراتور رو تغییر بدید مثل من:

سلام
حسین جون من قبلا این کار رو انجام دادم همون طور که توی امضام هست
می خوام متن رو بیشتر بنویسم ولی نمی تونم باید چیکار کنم :41::41::41:
زیاد مینویسم نمیاد فقط میاد alunch:41::41:
چی کار کنم

afshin110
26-10-2008, 14:13

1-مخفی
2-تاریخ
3-ساعت
4-منوی اصلی

اینم نمایی از برنامه:

برای تغییر عنوان به نام دلخواه کافیه توسط این برنامه نوع گوشی رو انتخاب سپس نوع عنوان رو روی Main Menu بزارید.
یعد از اعمال تغییرات ، فایل c:/resource/apps/ALaunch_loc.RSC رو توسط Hex viewer برنامه xplor باز کرده و متن Main menu رو به متن دلخواه تغییر دهید :

سلام من تو اون مسير فايل ALaunch_loc.RSC رو ندارم حالا چكار كنم

capitan black
26-10-2008, 15:47
بروبچ گل من اگه این هک Visual timetable for the W950 Walkman player of W960 رو انجام بدم این افکتهای بک گراند والکمن به اون قبلیها اضافه میشه یا اونا رو هم پاک میکنه؟..میخوام روی گوشیم ( w950 ) بریزم قاط نزنه ! ..مرسی..

1111azade
26-10-2008, 17:08
سلام دوستان گل ،

اولا محسن تنها جان دستت درد نكنه بابت راهنمايي walkman 3 ،حله .

درضمن يه سوال ديگمو هنوز كسي جواب ندادين ، واسه X-Box كه پرسيده بودم ( Pack كامل X-box رو ريختم ، همه چي درسته و هيچ اشكالي هم هيچ جا پيش نيومد فقط وقتي وارد Main menu ميشم تنها آيكون Control panel عوض نشده و به شكل اصلي خودش باقي مونده . فايل X-box ايكون رو هم ريختم و تغييرات لازم رو تو ‍resource و بقيه جاها دادم و چند مرتبه هم restart كردم ولي فايده نداشت . در ضمن خود media player هم رنگ صفحش هيچ تغييري نكرده) . ميشه لطفاٌ راهنمايي كنين؟؟؟

azimtabib
26-10-2008, 18:21
من امتحان کردم رو p990 جواب نداد- چرا خالی میبندید، هیچکینمیتونهیهکیبوردفارسی سالمبهمنمعرفیکنه؟!!!

Elito
26-10-2008, 18:42
x-plore روگوشیم نصب بود آپدیت که کردم دیگه نصب نمیشه (هیچ ورژنی) این پیغامشه:
Certificate had expired at the time it was used
معنیش رو خودم می دونم
راه حل یا برنامه جایگزین نداره؟
با سپاس فراوون:11::10:

amir_sa
26-10-2008, 18:56
سلام من تو اون مسير فايل ALaunch_loc.RSC رو ندارم حالا چكار كنم

از مسير z\resourse\app ميتوني كپي كني تو اون مسير

amir_sa
26-10-2008, 18:58
x-plore روگوشیم نصب بود آپدیت که کردم دیگه نصب نمیشه (هیچ ورژنی) این پیغامشه:
Certificate had expired at the time it was used
معنیش رو خودم می دونم
راه حل یا برنامه جایگزین نداره؟

شما هك ساين رو انجام بده اگه مشكلت حل نشد بگو

Elito
26-10-2008, 19:06
هک ساین با فایل sis همین ارور رو میده
از روش قبلی هم که خود x-plore رو می خواد.:13::41:

Elito
26-10-2008, 20:53
درست شد
واقعا ببخشید
یادم رفته بود بعد آپدیت تاریخ گوشیم رو درست کنم
بازم ممنون و معذرت
:11::40::8::5::20::31::46:
عوضش دیگه هیچ وقت یادم نمیره
شما هم یاتون نره:46:

mohammad_0624
26-10-2008, 21:58
اینم نمایی از گوشی ایفون.
سر این یکی کلی کار کردم.:41:تااونجوری که میخواستم دراومد.حالشو ببرید.:11:

IPHONE BY MOHAMMAD_0624

فایلهای sys مربوط به هر گوشی فراموش نشه.

amir_sa
26-10-2008, 22:24
MOHAMMAD_0624 ممنون بابت startup ها
دستت درد نكنه ، سطح كارت خيلي حرفه ايه . منتظر كارهاي ديگري از شما هستيم
:11::11::11:

تو اين فروم هم بيشتر بيا

H M R 0 0 7
26-10-2008, 22:45
بروبچ گل من اگه این هک Visual timetable for the W950 Walkman player of W960 رو انجام بدم این افکتهای بک گراند والکمن به اون قبلیها اضافه میشه یا اونا رو هم پاک میکنه؟..میخوام روی گوشیم ( w950 ) بریزم قاط نزنه ! ..مرسی..
نه نیمشه
ممکنه همون قبلی هم دیگه باز نشه!

من امتحان کردم رو p990 جواب نداد- چرا خالی میبندید، هیچکینمیتونهیهکیبوردفارسی سالمبهمنمعرفیکنه؟!!!

عدم توانایی شما دلیل بر جواب ندادن این هکها نمیشه!

abanar
27-10-2008, 00:10
نه مشکلی پیش نمیاد فقط جایگزین قبلیا میکنه من خودم w950دارم ریختم مشکلی نداشت

p6tr
27-10-2008, 00:49
حتما منظورش این بوده:

لینک این چی شد؟

tazehaa
27-10-2008, 00:57

:

آقا من همه ى کارها رو انجام دادم اما اون فايلAlaunch__lo رو پيدا نکردم!
رفتم تو درايو z فايله رو کپى کردم تو c بعد تغييراتو تو انجام دادم گوشى رو رى استا رت کردم امابه جاى maine menu نوشته بود Alanche رفتم فغايل رو پاک کردم درست شد!
حالا اگه ميشه کمکم کنيد

H M R 0 0 7
27-10-2008, 14:36
لینک این چی شد؟

بفرما:

آقا من همه ى کارها رو انجام دادم اما اون فايلAlaunch__lo رو پيدا نکردم!
رفتم تو درايو z فايله رو کپى کردم تو c بعد تغييراتو تو انجام دادم گوشى رو رى استا رت کردم امابه جاى maine menu نوشته بود Alanche رفتم فغايل رو پاک کردم درست شد!
حالا اگه ميشه کمکم کنيد
خوب این که معلومه اشتباه تغییر دادی.
دقت کن تو عکس همونجا که HMR007 هست رو عوض کن.من HMR007 رو به جای Main menu گزاشتم.
ببین خط چندمه.
سعی کن اگه نتونستی بگو خودم واست بسازم.بعد تو اون تغییر بده.

p30worldtizhosh
27-10-2008, 14:49
با سلام
كليه مراحل آپديت و هك رو با موفقيت انجام دادم ،
ولي بعد از آپدست گوشيم رو حالت فيلم برداري فوكوس نداره

كسي مي دونه علت چيه ؟

amir_sa
27-10-2008, 15:04
با سلام
كليه مراحل آپديت و هك رو با موفقيت انجام دادم ،
ولي بعد از آپدست گوشيم رو حالت فيلم برداري فوكوس نداره

كسي مي دونه علت چيه ؟
گوشيت چيه ؟ هك دوربين رو انجام دادي ؟

H M R 0 0 7
27-10-2008, 15:11
اینم از پک Startup و Shut Down آیفون روی تمام گوشی های UIQ3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق معمول محتویات پوشه Private رو در دایو C ریخته و سپس محتویات پوشه sys مربوط به هر گوشی هم داخل پوشه Sys درایو C کپی کنید
دقت کنید که حتما sys مربوط به گوشیتون رو بریزید وگرنه گوشتون دیگه بالا نمیاد!

با تشکر از MOHAMMAD_0624

amir1982
27-10-2008, 16:13
دوستان عزیز.یه راهنمایی مهم می خوام.لطفا کمکم کنید.من توی مراحل نصب iphone روی گوشی p1 خودم اشتباه کردم و طبق تذکر دوست خوبمون hmroo7 ممکنه در صورت اشتباه دیگه گوشی بالا نیاد.سر من هم همین بلا اومد و اشتباه کردم و گوشیم دیگه بالا نمی یاد.آیا کسی می دونه راهش چیه که بتونم تغییرات اعمال شده رو برگردونم.الان گوشم روشن که می شه فقط یک صفحه خاکستری نشون می ده و دیگه هیچ اتفاق دیگه ای نمی افته و همونجا متوقف می شه.
این هم تاپیک و موضوع مربوطه
پک Startup و Shut Down آیفون روی تمام گوشی های UIQ3
(طبق معمول محتویات پوشه Private رو در دایو C ریخته و سپس محتویات پوشه sys مربوط به هر گوشی هم داخل پوشه Sys درایو C کپی کنید
دقت کنید که حتما sys مربوط به گوشیتون رو بریزید وگرنه گوشتون دیگه بالا نمیاد!)

mehrpuya
27-10-2008, 17:40
به درخواست مکرر بعضی از دوستان من یک اسکین برای واکمن W950 گیر آوردم که براتون میزارم
2 تا فایل توش هست.اگه اولی نشد دومی رو نصب کنید.

منبع: ir-tci

آقا تم قشنگيه ولی رو گوشی من اجرا نميشه . ارور ميده . :41:

amir_sa
27-10-2008, 20:52
دوستان عزیز.یه راهنمایی مهم می خوام.لطفا کمکم کنید.من توی مراحل نصب iphone روی گوشی p1 خودم اشتباه کردم و طبق تذکر دوست خوبمون hmroo7 ممکنه در صورت اشتباه دیگه گوشی بالا نیاد.سر من هم همین بلا اومد و اشتباه کردم و گوشیم دیگه بالا نمی یاد.آیا کسی می دونه راهش چیه که بتونم تغییرات اعمال شده رو برگردونم.الان گوشم روشن که می شه فقط یک صفحه خاکستری نشون می ده و دیگه هیچ اتفاق دیگه ای نمی افته و همونجا متوقف می شه.
این هم تاپیک و موضوع مربوطه
پک Startup و Shut Down آیفون روی تمام گوشی های UIQ3
(طبق معمول محتویات پوشه Private رو در دایو C ریخته و سپس محتویات پوشه sys مربوط به هر گوشی هم داخل پوشه Sys درایو C کپی کنید
دقت کنید که حتما sys مربوط به گوشیتون رو بریزید وگرنه گوشتون دیگه بالا نمیاد!)
راهي به جزفلش ويا آپديت نداري . ترجيحا از آپديت استفاده كن

amir_sa
27-10-2008, 20:53
آقا تم قشنگيه ولی رو گوشی من اجرا نميشه . ارور ميده . :41:

مدل گوشي شما چيه ؟ اين بر روي W950 تست شده و هيچ مشكلي نداره

red_swallow
28-10-2008, 00:34

اینم از اخرین نسخه هک افزایش صدای SuperSound با صدای باور نکردنی! (بیشتر روی P990)

1- کسانی که قبلا هک افزایش صدا انجام دادن کافیه پوشه AATFiles که ضمیمه پست هست رو
جایگزین قبلی کنن و تمام فایلها با پسوند dat رو از مسیر C:\Private\10200b19 پاک کنند.همچنین اگه

2-کسانی که تاحالا هک افزایش صدا انجام ندادن اول این هک رو انجام بدن ولی به جای پوشه AATFiles اون
پست ،AATFiles این پست رو قرار بدن: هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته: ورژن 3 هک SuperSound در حال حاظر فقط روی P990 اومده و دوستانی که P1 دارن باید

با تشکر از دوست خوبمون
دوستان عزیزی که W950i دارند میتونند فایلهای AATFiles رو از قسمت SuperSound_V2.2_P1i کپی و بجای فایلهای قبلیی که رو گوشی داشتند بزارن ( طبق دستورات گفته شده استفاده کنن ) و از صدای سه بعدی گوشیشیون لذت ببرن ؛ واقعأ عالیه :8:

amir1982
28-10-2008, 01:26
راهي به جزفلش ويا آپديت نداري . ترجيحا از آپديت استفاده كن

دوست عزیز.ممنون از توجهت.آره دقیقا مجبور شدم بدم بیرون برام فلش کنن.چون اصلا ویندوز گوشیم رو نمی شناخت که بخوام آپدیت کنم.خودم هم باکس نداشتم برای فلش کردن واسه همین مجبور شدم بدم بیرون.بازم از پاسخ شما ممنونم

ehsannet9003
28-10-2008, 11:49
با سلام به اقا حسین هک صدای جدیدی که گذاشتی واقعا کیفیتش خوبه دست درد نکنه اما صداش خیلی نسبت به قبلی ها یباش است

amir_sa
28-10-2008, 14:53
دوست عزیز.ممنون از توجهت.آره دقیقا مجبور شدم بدم بیرون برام فلش کنن.چون اصلا ویندوز گوشیم رو نمی شناخت که بخوام آپدیت کنم.خودم هم باکس نداشتم برای فلش کردن واسه همین مجبور شدم بدم بیرون.بازم از پاسخ شما ممنونم
بايد اول pc suit رو روي كامپيوترت نصب كني تا گوشي رو بشناسه

با سلام به اقا حسین هک صدای جدیدی که گذاشتی واقعا کیفیتش خوبه دست درد نکنه اما صداش خیلی نسبت به قبلی ها یباش است
بلندي صداش كاملا استاندارده ، شفافيت و كيفيت صدا بهتر شده
اگه ميخواي صداي بيشتري داشته باشي پك هاي ديگه رو بريز

tazehaa
28-10-2008, 15:53
با تشکر از دوست خوبمون
دوستان عزیزی که W950i دارند میتونند فایلهای AATFiles رو از قسمت SuperSound_V2.2_P1i کپی و بجای فایلهای قبلیی که رو گوشی داشتند بزارن ( طبق دستورات گفته شده استفاده کنن ) و از صدای سه بعدی گوشیشیون لذت ببرن ؛ واقعأ عالیه :8:
سلام به همه ى دوستان خوب p30world
راستش من همه ى هکهاى صدا رو انجام دادم که هر کدوم مزاياى خودشو داره!
اما يه مشکلى که تو همشون هست اينه که ميکروفون گوشى رو از کار مىاندازن!!
مثلا وقتى فيلم بردارى مىکنم صامت مىافته!
کسى دليلش رو مىدونه؟
البته اينم بگم که مشکلى براى حرف زدن پيش نمياره!

amir_sa
28-10-2008, 17:32
کسى دليلش رو مىدونه؟
مشكل فايل افزايش صداي هندزفري هستش كه با پك هاي صدا مشكل داره ، اون فايل بايد آپديت كني . شرمنده الان مسيرشو يادم نياد

H M R 0 0 7
28-10-2008, 23:39
مشكل فايل افزايش صداي هندزفري هستش كه با پك هاي صدا مشكل داره ، اون فايل بايد آپديت كني . شرمنده الان مسيرشو يادم نياد

C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre

amirfelson
29-10-2008, 00:43

سلام من دقیقا" این کارائی که گفتی رو کردم ولی تو صفحه اصلی مینویسه : alunch
جالب اینه که در منوم یه سامی پیدا شده به اسم alunch

چی کار کنم ؟

H M R 0 0 7
29-10-2008, 12:24
سلام من دقیقا" این کارائی که گفتی رو کردم ولی تو صفحه اصلی مینویسه : alunch
جالب اینه که در منوم یه سامی پیدا شده به اسم alunch

چی کار کنم ؟
خوب من مطمئنم شما قبلا یه جاشو اشتباهی دست کاری کردید!(نا خواسته)
دوبار مراحل رو انجام بدید و درمرحله آخر حتما (EN) رو انتخاب کنید

barf2007
29-10-2008, 13:45
آقا یه سوال!
آیا هکی وجود داره که بشه با اون دوربین جلویی گوشی رو فعال کرد؟ (بشه باهاش عکس خودمونو بگیریم)

ali_saeedi
29-10-2008, 16:01
آقا من این هک دوربین رو انجام دادم 1 مشکلی برام پیش آمده وقتی عکس یا فیلم می گیرم اون عکسه سیو میشه ولی دیگه نمیتونم اون عکس رو باز کنم مینویسه there have been problems whit the capture
در ضمن محل سیو رو از memory card به phone memory تغییر دادم درست نشد چه کار کنم ؟
بچه ها من با اون patch دوربین خود گوشی خیلی بیشتر حال میکردم کسی اون patch رو داره ممنونم

red_swallow
30-10-2008, 00:04
کسى دليلش رو مىدونه؟

سلام دوست عزیز
من کلیه کارهایی رو که از همون اول برای افزایش صدا انجام دادم ( منظورم قبل از انجام هرگونه هک افزایش صداست ) برات مینویسم ، امیدوارم مشکلت حل بشه ؛ البته این رو هم بگم که من بعد از یه بار فرمت کامل گوشی این کار رو کردم و الان هم صدای گوشیم بالاترین صدا با بهترین کیفیته ، خیلی عالیه .
امیدوارم مشکلت حل بشه .

1: فایل Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe را از روی rom گوشی بر روی درایو C در مسیر C:\sys\bin کپی کن .
2: فایل Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll را از روی گوشی بر روی PC انتقال و patch اش کن و سپس به c:\sys\bin کپی کن .
3: بعد پوشه AATFiles رو از پوشه SuperSound_V2.2_P1i ( که حسین آقا زحمتش رو کشیدن ) به آدرس
C:\private\10200B19 کپی کن . ( خود پوشه AATFiles رو با محتویاتش کپی کن )
4: سپس گوشیت رو ریستارت کن .

من دقیقأ همین کار رو کردم و الان هم خیلی از صداش راضیم .

Re Z a
30-10-2008, 02:32
هک دوربین P1

تغییرات:

دوستان این مد کسی انجام داده ؟ لطف کنید بگین نتیجش چطور بوده

و ممنونم از H M R 0 0 7 عزیز:11:

amir_sa
30-10-2008, 09:26
دوستان این مد کسی انجام داده ؟ لطف کنید بگین نتیجش چطور بوده

و ممنونم از H M R 0 0 7 عزیز:11:
نتيجه ش رو خودش گفته ، مثلا به صورت Mp4 فیلمبردای کني و ... همينش خوبه ولي بقيه اش زياد تاثيري روي عكس نداره

Re Z a
30-10-2008, 14:56
نتيجه ش رو خودش گفته ، مثلا به صورت Mp4 فیلمبردای کني و ... همينش خوبه ولي بقيه اش زياد تاثيري روي عكس نداره

بله خونده بودم خودم :46: نتیجشو, اما منظورم این نبود گفتم شاید کسی انجام داده باشه چون یکی از دوستان توی همین تاپیک سوال پرسیده بودن که چجوری پاکش کنم !!:3:

feryshad
30-10-2008, 15:04
بله خونده بودم خودم :46: نتیجشو, اما منظورم این نبود گفتم شاید کسی انجام داده باشه چون یکی از دوستان توی همین تاپیک سوال پرسیده بودن که چجوری پاکش کنم !!:3:
من ریختم ولی پاکش کردم!

فیلمبرداری Mp4 میشه ولی تو گوشی من (P1) عکس هاش خراب میشد. یعنی بیشتر عکس ها گرفته میشد ولی نمایش داده نمیشد. نه تو گوشی نه تو کامپیوتر واسه همین پاکش کردم و این یکی رو ریختم

Mp4 نمیشه ولی فریم ریت 30 تا میشه. کیفیت عکس هم تا حدودی بهتر میشه
اسم فیلم و تصویر هم که عوض میشه

benyamin_pc
30-10-2008, 20:22
از amir_sa و حسین جان ممنون

mohammad_0624
30-10-2008, 21:21
Radio Skin By MOHAMMAD_0624

اسکینی برای رادیو امیدوارم خوشتون بیاد.:5:

COPY FOLDER TO C

m.s.f
30-10-2008, 22:12
Radio Skin By MOHAMMAD_0624

اسکینی برای رادیو امیدوارم خوشتون بیاد.:5:

COPY FOLDER TO C

مرسی محمد جان ... یه تاپیک جدید بچه ها ساختن واسه اسکین ها
اینجا پست بزنی بهتره ... دوباره ممنون ... قشنگه :10:

benyamin_pc
31-10-2008, 01:08
اما آخرین فایلی که برای افزایش صدا توسط حسین جان برای P1 گذاشته شده بود را روی گوشی ریختم اما بازم صدا هیچ فرقی نکرد

1 فایل .dat تو مسیر C:\Private\10200b19 هست که پاکش می کنم و فایل AATFiles را کلا با محتویاتش با همین پوشه تو مسیر C:\Private\10200b19\ کپی می کنم که در نهایت C:\Private\10200b19\AATFiles می شود و ری استارت اما هیچ فرقی نمی کنه

مشکل از کجاست؟!!

ehsannet9003
31-10-2008, 01:43

سلام من این رو رو گوشیم صد بار انداختم ویقین دارم که نسخه 2 صذای بلند تری داره در حالت مگا باس

p6tr
31-10-2008, 02:17
من ریختم ولی پاکش کردم!

فیلمبرداری Mp4 میشه ولی تو گوشی من (P1) عکس هاش خراب میشد. یعنی بیشتر عکس ها گرفته میشد ولی نمایش داده نمیشد. نه تو گوشی نه تو کامپیوتر واسه همین پاکش کردم و این یکی رو ریختم

Mp4 نمیشه ولی فریم ریت 30 تا میشه. کیفیت عکس هم تا حدودی بهتر میشه
اسم فیلم و تصویر هم که عوض میشه
سلام دوست من
من هم مشکل خراب شدن عکسها و نصفه نیمه شدن اونها رو داشتم. این که شما گذاشتین بهتره؟ مشکلی نداره؟
راستی من فرقی بجز فریم ریت بین mp4 و3gp ندیدم به نظر شما mp4 شدن فیلمها چه حسنی میتونه داشته باشه؟
ممنون میشم جواب بفرمایید

H M R 0 0 7
31-10-2008, 05:12
اما آخرین فایلی که برای افزایش صدا توسط حسین جان برای P1 گذاشته شده بود را روی گوشی ریختم اما بازم صدا هیچ فرقی نکرد

1 فایل .dat تو مسیر C:\Private\10200b19 هست که پاکش می کنم و فایل AATFiles را کلا با محتویاتش با همین پوشه تو مسیر C:\Private\10200b19\ کپی می کنم که در نهایت C:\Private\10200b19\AATFiles می شود و ری استارت اما هیچ فرقی نمی کنه

مشکل از کجاست؟!!

اصلا شما هک اصلی افزایش صدا رو انجام دادین :
هك افزايش صدا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamidreza_4u
31-10-2008, 10:17
سلام......
اقا نتونستین یه فکری واسه منوی کشویی P1 برای P990 بکنین
این مشکل حل بشه دیگه 990 شده P1
راستی یه کاری واسه انتقال موزیک به هندزفری بلوتوث سونی مخصوصا 990 بکونین......بابا مردیم از بس داخل یه گوشمون بلوتوث گذاشتیم توی یکی دیگه هندزفری
amir_sa
31-10-2008, 10:24
سلام......
اقا نتونستین یه فکری واسه منوی کشویی P1 برای P990 بکنین
این مشکل حل بشه دیگه 990 شده P1

فعلا كه كاري صورت نگرفته ولي مي توني از برنامه هايي مثل linkboy استفاده كني :10:

hamidreza_4u
31-10-2008, 10:38
تشکر .....تشکر
ولی من متاسفانه خیلی گوشیمو ریستارت و خاموش روشن میکنم واسه همین باید همش برنامه رو اجرا کنم اگه راهی هست که بشه اونو تو استارت آپ گذاشت تا اتومات لود و اجرا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی من LCG Jukebox 2.30 رو نصب کردم یه اشتباهی رخ داد تو مراحل رجیستر کردنش حالا هر کاری میکنم نمیتونم Unistall کنم و دوباره رجیستر کنم هر ورژنی نصب میکنم اخطار internet radio check failed میده
کمکم کنید
تشکر..............تشکر

hamidreza_4u
31-10-2008, 10:44
سلام مجددددددددددددددددد
راستی یه کاری واسه انتقال موزیک به هندزفری بلوتوث سونی مخصوصا 990 بکونین......بابا مردیم از بس داخل یه گوشمون بلوتوث گذاشتیم توی یکی دیگه هندزفری
hamidreza_4u
31-10-2008, 10:50
اقا من خودم تست کردم خیلی تفاوت داره هم از نظر فرم ریت هم کیفیت ... غوغا کرده فقط اگه خواستی واسه 990 تست کنی فقط فایل Pvcamera.rsc رو از هک دوربین P1 داخل همون پوشه مقصد بریز
برو حالشو ببر

amir_sa
31-10-2008, 11:13
ولی من متاسفانه خیلی گوشیمو ریستارت و خاموش روشن میکنم واسه همین باید همش برنامه رو اجرا کنم اگه راهی هست که بشه اونو تو استارت آپ گذاشت تا اتومات لود و اجرا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

براي چي گوشيتو اينقدر خاموش و روشن ميكني ؟ گناه داره ( خوبه يكي تو رو همش خاموش روشن كنه ؟ )

برنامه bootman رو بگير و برنامه هايي رو كه ميخواي بعد از روشن شدن اجرا بشن بزار تو استارت آپش تا خودكار لود بشه .

راستی من LCG Jukebox 2.30 رو نصب کردم یه اشتباهی رخ داد تو مراحل رجیستر کردنش حالا هر کاری میکنم نمیتونم Unistall کنم و دوباره رجیستر کنم هر ورژنی نصب میکنم اخطار internet radio check failed میده
کمکم کنید
چه اشتباهي كردي ؟ چرا پاك نميشه ؟
دوباره رو خودش نصب كن ببين درست ميشه يا نه

benyamin_pc
31-10-2008, 11:58
نه حسین جان حق با شماست من هک قبلی ها رو هیچ کدوم انجام ندادم البته جایی نگفته بودین فقط همین جدیدو انجام دادم حالا این کارم می کنم ببینم میشه یا نه

hamidreza_4u
31-10-2008, 12:04
نه جانم هر کاری بگی کردم فایلهای نصبش رو از تو c:\sys پاک کردم ورژن قدیمی نصب کردم ولی واسه همش همون اخطار عدم توانایی اتصال به اینترنت رو میده
راستی اگه ممکنه یه Y! ID بدین راحتتر بشه باتون تماس داشت و بیشتر بتونیم از محضرتون مستفیض بشیم
ممنون

amir_sa
31-10-2008, 13:07
نه جانم هر کاری بگی کردم فایلهای نصبش رو از تو c:\sys پاک کردم ورژن قدیمی نصب کردم ولی واسه همش همون اخطار عدم توانایی اتصال به اینترنت رو میده
راستی اگه ممکنه یه Y! ID بدین راحتتر بشه باتون تماس داشت و بیشتر بتونیم از محضرتون مستفیض بشیم
ممنون

اين تاپيك رو ديدي ؟
تاپيك مخصوص نرم افزار juke box

براي تماس با من هم زير عكسم روي شكل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كن .

ممنون :11:

benyamin_pc
31-10-2008, 13:58
من هک قبلی انجام دادم این هم نصب کردم همه کاراشو کردم اما فقط صدا هدفون زیاد میشه اونم با کیفیت بد که نمیشه 4تا Level آخر صدا را ازش استفاده کرد وگرنه صدا خیلی بد میشه و با اسپیکر خودش هم فقط صدای click و اون bloob که اول روشن شدن می خواد پسورد بگیره زیاد شده اما وقتی آهنگ می ذارم با اسپیکر خودش اون 4تا level آخر صدا اصلا" با هم فرقی نمیکنه که رو 4تا مونده آخریش باشه volume یا رو آخریش و صدا فکر نمیکنم زیاد شده باشه با اسپیکر خودش برای موسیقی ها

amir_sa
31-10-2008, 19:31
من هک قبلی انجام دادم این هم نصب کردم همه کاراشو کردم اما فقط صدا هدفون زیاد میشه اونم با کیفیت بد که نمیشه 4تا Level آخر صدا را ازش استفاده کرد وگرنه صدا خیلی بد میشه و با اسپیکر خودش هم فقط صدای click و اون bloob که اول روشن شدن می خواد پسورد بگیره زیاد شده اما وقتی آهنگ می ذارم با اسپیکر خودش اون 4تا level آخر صدا اصلا" با هم فرقی نمیکنه که رو 4تا مونده آخریش باشه volume یا رو آخریش و صدا فکر نمیکنم زیاد شده باشه با اسپیکر خودش برای موسیقی ها

فكر كنم يه سري چيزا سهواّ تو گوشيت قاطي شده .
اگه خواستي يه فرمت اينترنال بكن بعد دوباره هك صداي مورد علاقه ات رو بريز

Ultimator
31-10-2008, 21:45

1-مخفی
2-تاریخ
3-ساعت
4-منوی اصلی

اینم نمایی از برنامه:

سلام

حسین این هک این مشکلات رو داشت برای من . اولش این بود که با mShell سازگاری نداشت نصب نمیشد مجبور شدم mShell رو پاک کنم  :13: بعدشم وقتی مراحل رو انجام دادم بازم دوتا آیکن call و call log تو حالت استند بای پرید ! یعنی نیست آیکونش !! مثل دفعه قبل که آیکونها رو عوض کرده بودم ! :13:خیلی اعصاب خورد کنی شده دفعه قبل که یادته مجبور شدم اینترنال فرمت کنم با هیچ راهی برنگشت نگو که بدون فرمت درست نمیشه :31: که سر تاپیکت رو میکنم زیر آب ! .
من چه کنم ؟! دوستان هیچ کدوم نمیدونین چطوری برگردونم دوتا آیکون رو  ؟