مشاهده نسخه کامل
: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
halfblod
12-02-2014, 17:34
فردا امتحان ارشده دوستم تازه از خواب بیدار شده سوال میپرسه
منم گفتم بگم بهتون راهنمایی کنید
این بنده خدا پدرش 6 ماه به قول خودش جبهه بوده و کارت ایثار یا کارت ایثارگری! داره...
تا حالا هم هیچ وقت نزده واسه کنکوری چیزی !
میخواد بدونه کلا میشه از این کارت استفاده ای کرد ؟؟؟
حالا شاید واسه ارشد سال آینده منظورشه:n02:
کارت ایثار گری به هیچ دردی نمی خوره!
کارت جانبازی بالای 25 به درد می خوره.
farzad02
14-02-2014, 15:33
میگن سوالای ارشد لو رفته
برای نمونه مهندسی نرم امروز: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Переклад не
14-02-2014, 17:01
میگن سوالای ارشد لو رفته
برای نمونه مهندسی نرم امروز: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ئه راس میگی گویا همینطوره
پس یعنی لغو میشه؟
yoosef_st
14-02-2014, 17:16
دوستان، سوال و جوابهای کنکور ارشد مدیریت 4 شنبه رو جایی گذاشته واسه دانلود؟
با جواب؟
تخمین بزنیم ببینیم چجوری دادیم...
manya-atashin
14-02-2014, 17:24
سوال منم بود!
farzad02
14-02-2014, 19:56
ئه راس میگی گویا همینطوره
پس یعنی لغو میشه؟
نمی دونم سازمان سنجش چه تصمیمی میگیره
farzad02
14-02-2014, 20:30
سوالای IT هم اومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
manya-atashin
14-02-2014, 20:35
مجموعه مدیریت
زبان انگلیسی
مدیریت اجرایی رو پیدا کردم
bijandarbari
14-02-2014, 21:04
نمی دونم سازمان سنجش چه تصمیمی میگیره
مطمئنین این سوالات قبل کنکور تو اینترنت رفتن؟؟شاید بعد کنکور مربوطه خیلی سریع این سوالات تو اینترنت اومده.
از اینجا همه رشته ها رو میتونید پیدا کنید, خودم از اینجا دانلود کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم این قضیه لو رفتن چی بوده، الانم سنجش اطلاعیه داده که یه سریا اومدن کلاهبرداری کردن و از مردم پول گرفتن سؤال فروختن ...
گفته که سؤالا رو امروز (شنبه) بعدازظهر منتشر می کنه
کلیدا رو هم تا آخر هفته
امروز کنکور زبان رو دادم
به نسبت سالهای قبل راحتتر بود سؤالات
نکته ای که وجود داشت این بود که باز هم من و هم دوره ای هام شدیم موش آزمایشگاهی سنجش :دی
امسال اومدن بر خلاف سالای گذشته، تعداد متن های ریدینگ عمومی رو از 3 تا به 4 تا افزایش دادن
از اون ور، هر سال زبان تخصصی شامل 30 تا سؤال روش تدریس، 15 تا آزمون سازی و 15 تا هم زبان شناسی بود
امسال برای اولین بار اومدن سه تا 20 تا طرح کردن ؛ یعنی از روش تدریس 10 تا زدن، به اون دو تای دیگه اضافه کردن
البته واسه من که بد نشد :دی
زبان شناسیش خیلی ساده بود، آزمون سازی هم بدک نبود
روش تدریس هم می تونست خیلی سخت تر باشه، خدا رو شکر خوب داده بودن
عمومی هم گرامر مثل آب خوردن بود، لغات هم بد نبود، نصفه و نیمه زدم، ولی کلوز تستش نسبت به سالای قبل ساده تر بود
ریدینگ ها هم آسون بودن به نسبت ...
زمان بندی ارشد زبان این جوریه که 70 دقیقه باید عمومی بزنیم و 80 دقیقه هم تخصصی
من عمومیم یه کم طول کشید و 80 دقیقه زمان برد، گفتم عیب نداره، تخصصی رو تو همون 70 دقیقه سریع می زنم
آقا شروع کردیم زدن، دیدیم تموم شد تخصصی، نیم ساعت هم اضافه آوردیم :27:
گفتیم ما که تا اینجا اومدیم، بشینیم سؤالای ترجمه رو هم بزنیم : دی
خلاصه بخش مترجمی رو هم باز کردم بزنم. نظریات ترجمه که واسه خود مترجمی ها هم بسیار سخته، یه دونه بیشتر نزدم :دی
ولی زبان شناسی و بررسی مقابله ای و مهارت های ترجمه اش خیلی راحت بود واسم، فکر کنم اکثرشو زدم
احتمالاً 40-30 درصد تخصصی مترجمی در کنار بالای 60-50 درصد عمومی رتبه مترجمیم رو هم میاره پایین :دی
حالا جدای از مترجمی که همین جوری تفریحی زدم، تو آموزش زبان، در کل از 60 تا عمومی 50 تا رو زدم، از 60 تا تخصصی هم 54 تا
اگه هیچی غلط نداشته باشم که با 80 و خورده ای درصد عمومی و 90 درصد تخصصی رتبه 1 میشم :27:
ولی مسلماً یه 30-20 درصد جواب غلط هم داشته ام و رتبه ام میاد پایین ...
امیدوارم تهران قبول شم ...
بعداً نوشت: سؤالا رو یه نگاه انداختم. تا جایی که سرچ و کتابا مشخص میکردن، عمومیم 50 و خورده ای، و اختصاصیم حدود 70 درصده، امیدوارم کلید که اومد کمتر از این نشه
با این درصدا فکر می کنم رتبه ام دو رقمی بشه ...
کسی بود که مدیریت اجرایی داده باشه؟
سوالای ادبیات و دانش مسائل روز فوق العاده مزخرف بود
من برای دانش 3 تا کتاب خوندم ولی سرجمع 4تا سوال ازشون نیومد
به جاش از یه بحثی به نام مدیریت خدمات کشوری که هیچ کتابی تا حالا یه خط هم راجع بهش توضیح نداده بود 7تا سوال داده بودن که عینا همشو خالی گذاشتم.
ادبیات که طرف فکر کرده بود برای دکتری ادبیات فارسی داره سوال طرح میکنه.
manya-atashin
15-02-2014, 18:33
گفته که سؤالا رو امروز (شنبه) بعدازظهر منتشر می کنه
کلیدا رو هم تا آخر هفته
دستشون درد نکنه
سوالا رو که دیروز گرفتم !
چواب بعضیاشون رو هم گرفتم
ولی خب جواب سنجش که گفتین آخر هفته میاد مطمئن تره دیگه
دستشون درد نکنه
سوالا رو که دیروز گرفتم !
چواب بعضیاشون رو هم گرفتم
ولی خب جواب سنجش که گفتین آخر هفته میاد مطمئن تره دیگه
کلید اولیه سنجش هم 100درصد مطمئن نیست.
کلید اصلی همیشه توی فروردین یا اردیبهشت میاد
یه چندتایی ممکنه ایراد داشته باشه کلید اولیه
M o h a m m @ d
15-02-2014, 23:38
دوستان برای ارشدIT کتابای ماهان بهتره یا مدرسان شریف ؟
ماهان رفتم کتاب مدیریت که مال منابع هست نداشت بهش میگم همچین کتابیم جزوه منابعس میگه نه ما همچین کتابی نداریم (قرار شد برم بهش ثابت کنم :n02:)ولی تو بسته مدرسان شریف بود ؟
H A M A S
16-02-2014, 12:27
خبر كوتاه بود. سوالات آزمون كارشناسي ارشد لو رفت. اين خبر دست به دست در فضاي مجازي چرخيد. منبع خبر دانشجويان يكي از دانشگاههاي دولتي كشور بودند كه شب قبل مانده به كنكور عنوان «نمونه سوالات كارشناسي ارشد» را در گوگل سرچ ميكنند.
نتايج سرچ اينترنتي آنها را به سايت و وبلاگي هدايت ميكند كه نمونه سوالات كنكور كارشناسي ارشد ۹۳ را به قيمت ۱۸۵۰ تومان به فروش ميرساند. يعني سوالات آزموني كه قرار است با يك هفته تاخير به دليل بارش برف و سرما صبح روز بعد برگزار شود. سايت ارسالكننده سوالات بعد از ارسال وجه فايل پي دي اف سوالات را براي ثبت نامكنندگان ارسال ميكند و دانشجويان صبح روز بعد از آزمون متوجه ميشوند سوالات ارسال شده مشابه سوالات كنكور است.
ابراهيم خدايي، رييس سازمان سنجش در نخستين ساعات انتشار اين خبر در گفتوگو با «اعتماد» ميگويد: ما با اين اقدامات بيگانه نيستيم. اين وبلاگها و سايتها كلاهبردار هستند كه سالها پيش هم سعي كردند به نحوي اختلال ايجاد و كلاهبرداري كنند. خدايي تاكيد دارد انتشار سوالات بعد از پايان برگزاري كنكور صورت گرفته و اين موضوع عادي است چون عدهيي فقط به قصد خروج دفترچه آزمون سر جلسه كنكور حاضر ميشوند. با اين وجود داوطلبان در تماس با «اعتماد» تاكيد دارند فايلهاي پي دي اف شده سوالات قبل از روز ۲۵ بهمن ماه يعني آخرين روز برگزاري كنكور براي آنها ارسال شده است.
در حال حاضر اطلاعات و اسنادي از لو رفتن سوالات ۲ رشته كامپيوتر، معماري موجود است؛ متن ايميلي كه تاريخ ارسال فايلهاي پيدياف سوالات و زمان دقيق آن را نشان ميدهد و همچنين تصوير فيش واريز وجه كه موفقيتآميز بودن عمليات انتقال وجه را نشان ميدهد. عنوان درگاه صادركننده فيش تاييد واريز «پورتال سوالات كارداني تا دكترا» كه مربوط به يك وبلاگ است در حال حاضر با انتشار پيغامي نشان ميدهد اين وبلاگ به يكي از سه دليل تخطي از قوانين و توافقنامه، دستور مراجع قضايي و انتشار محتواي غير اخلاقي مسدود شده است.
تاريخ تاييد فيش واريز اين وجه از سوي درگاه صادركننده نشان ميدهد اين فيش در تاريخ ۲۴ بهمن ماه صادر و فايل پي دي اف در همين تاريخ ارسال شده است. اسناد ديگر مربوط به متن ايميلي به همراه فايلهاي پي دي اف سوالات دو رشته كامپيوتر و معماري است كه اين ايميل نيز در تاريخ ۱۳ فوريه ۲۰۱۴ ميلادي يعني پنجشنبه ۲۴ بهمن ماه ساعت ۲۱: ۱۱ دقيقه صادر شده است. شماره تلفن ثبت شده در اين سايت نيز بعد از يك بار تماس تلفني از سوي خبرنگار «اعتماد» و توضيح در مورد فروش سوالات خاموش شد.
اما علاوه بر اين سايتهاي ديگري هم در سرچهاي اينترنتي هستند كه با عناوين مشابه لينك دانلود سوالات آزمون كارشناسي ارشد از سال ۹۳- ۸۶ را بارگذاري كردهاند. مسوولان سازمان سنجش اين موضوع را غيرممكن ميدانند و تاكيد دارند آزمون كارشناسي ارشد در امنيت كامل برگزار شده است. سازمان سنجش بعد از انتشار اين خبر در فضاي مجازي اطلاعيهيي روي سايت خود قرار داد كه در آن نوشته بود: «با توجه به سودجويي و كلاهبرداري برخي از سايتها و وبلاگها در فروش كليد و دفترچه سوالات، پس از برگزاري آزمون و بدون تاييد و مجوز اين سازمان، سوالات تمامي رشتههاي امتحاني آزمون مذكور بعدازظهر روز شنبه مورخ ۹۲/۱۱/۲۶ و كليد اوليه سوالات حداكثر تا روز پنجشنبه مورخ ۹۲/۱۲/۱ از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sanjesh. org قابل دريافت خواهد بود.»
بعد از ظهر روز گذشته نيز سازمان سنجش لينك دانلود كليه سوالات كنكور كارشناسي ارشد ۹۳ را روي سايت خود قرار داد. نمونه سوالات كامپيوتر و معماري بارگذاري شده در سايت سازمان سنجش مشابه نمونه سوالاتي است كه داوطلبان مدعي هستند شب قبل از آزمون دانلود كردند. يكي از اين دانشجويان رشته معماري در گفتوگو با «اعتماد» ميگويد: «آزمون ما قرار بود صبح روز جمعه ۲۵ بهمن ماه برگزار شود. شب قبل براي آشنايي با نمونه سوالات گرايشهاي مشابه عنوان نمونه سوالات كارشناسي ارشد معماري را سرچ كردم و موفق شدم از يك سايت فايل پي دي اف سوالات را به قيمت ۱۸۵۰ تومان خريداري كنم.»
دانشجوي ديگري كه داوطلب كارشناسي ارشد كامپيوتر است نيز ميگويد: موقع خريداري سوالات سايت ارسالكننده پيغام داد كه ۲۴ ساعت بعد سوالات را ميفرستد اما شب قبل از كنكور سوالات به ايميلم ارسال شده بود كه دقيقا مشابه سوالات آزمون بود. يكي ديگر از دانشجوياني كه شب قبل از كنكور سوالات را تهيه كرده است، ميگويد: شب قبل از كنكور اگر در گوگل درباره «دانلود سوالات ارشد ۹۳» جستوجو ميكرديد، كلي سايت باز ميشد كه همه به لينك مقصدي ميرسيد كه سوالات را ميتوانستيد با قيمت ۱۸۵۰ تومان خريداري كنيد.
او ادامه ميدهد: در حال حاضر لينك سايتهاي مربوطه ----- شده است اما شب قبل از كنكور بعد از انتخاب لينك، به قسمت درگاه بانكي وصل ميشديم كه بعد از پرداخت پيام سايت مبدا به ايميل ارسال ميشد. دانشجوي رشته MBA نيز ميگويد: دريكي از شعبهها آزمون با تاخير بيش از يك ساعت شروع شد و زودتر هم سوالات جمع شد. اين دانشجو ميگويد مسوولان علت اين تاخير را «گم شدن سوالات» عنوان كردند.
دانشجوي ديگري ميگويد: سه متن داده شده براي رشته MBA دقيقا مشابه نمونه سوالات سالهاي قبل بود كه از اينترنت خوانده بودم و گزينهها را از حفظ ميزدم. آزمون كارشناسي ارشد امسال قرار بود بر اساس برنامهريزي قبلي صبح و بعدازظهر روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ۱۶، ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه در ۶۲ شهرستان كشور برگزار شود. اما اين آزمون با توجه به شرايط بد جوي در شمال كشور يك هفته به تعويق افتاد و به روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه، ۲۳، ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه منتقل شد و سازمان سنجش مجبور شد دوباره براي داوطلبان كارت ورود به جلسه صادر كند. خبر تعويق آزمون كارشناسي ارشد بعدازظهر ۱۵ بهمن ماه يعني روز قبل از آزمون از سوي مسوولان وزارت علوم و سازمان سنجش اطلاعرساني شد يعني زماني كه سوالات كنكور به حوزههاي امتحاني ارسال شده بود.
يكي از مسوولان وزارت علوم در پاسخ به اين سوال «اعتماد» كه آيا تاخير يك هفتهيي برگزاري آزمون در شرايطي كه سوالات به حوزهها ارسال شده بود، زمينه لو رفتن سوالات را به وجود نياورده است، ميگويد: تمام دست اندركاران آزمون در اين مدت در قرنطينه به سر ميبردند و حتي خود ما هم كه از طرف وزارت علوم رفته بوديم، اجازه ورود پيدا نكرديم و جو امنيتي در حوزههاي امتحاني براي امنيت هر چه بيشتر برگزاري كنكور حاكم بود.
در حال حاضر رييس سازمان سنجش ميگويد پرونده براي پيگيري به وزارت اطلاعات فرستاده شده و از دست ما خارج است. صحت و سقم ادعاي تعدادي از داوطلبان مبني بر لو رفتن سوالات همچنان از سوي اين سازمان در حال بررسي است. «اعتماد» نيز تنها براي روشن شدن اصل قضيه و دفاع از حقوق داوطلبان در حال پيگيري اين موضوع است. در اين زمينه دو پيشفرض مطرح است. يكي اينكه سوالات كنكور كارشناسي ارشد با تاخير يك هفتهيي برگزاري آزمون لو رفته و توسط افراد كلاهبردار و سودجو منتشر شده باشد. فرضيهيي كه رييس سازمان سنجش آن را رد ميكند و ميگويد منطقي نيست كه كسي به سوالات كنكور دسترسي داشته باشد و آن را با هزينه اندك در اينترنت به فروش برساند.
فرضيه دوم فرضيهيي است كه انتشار اين اخبار را برنامهريزي شده و دستاويزي براي انتقاد و ضربه زدن به وزارت علوم و مسوولان سازمان سنجش ميداند. روز گذشته حسين توكلي در گفتوگو با آنا، تاكيد كرد كنكور كارشناسي ارشد با كيفيت مطلوب و در نهايت نظم و آرامش برگزار و قرنطينه دفتر فناوري اطلاعات سازمان سنجش براي قرائت پاسخنامههاي امتحاني قبل از زمان شروع فرآيند آزمون يعني صبح چهارشنبه ۲۳ بهمن ماه آغاز شد. توكلي شايعات منتشر شده در برخي شبكههاي اجتماعي در خصوص سوءاستفادههاي احتمالي و لو رفتن سوالات را رد كرد و گفت: داوطلباني كه شكايتي دارند، ميتوانند براي پيگيري به سازمان سنجش مراجعه كنند.
منبع: اعتماد
خدا بگم چکارشون کنه اگه واقعا سوالات لو رفته باشه که احتمالا هم همینطوره
این همه بیا خودت رو بکش و چندین ماه پدرت در بیاد و بخون و بخون ...
از اخر سخت ترین کنکور چندسال اخیر با کلی سوالات فضایی رو میزارن جلوت
در حالی که به نظر روز قبل از کنکور سوالات رو به قیمت 1850 تومن میفروشن :n03:
من دیگه حرفی ندارم :n15:
دوستان برای ارشدIT کتابای ماهان بهتره یا مدرسان شریف ؟
ماهان رفتم کتاب مدیریت که مال منابع هست نداشت بهش میگم همچین کتابیم جزوه منابعس میگه نه ما همچین کتابی نداریم (قرار شد برم بهش ثابت کنم :n02:)ولی تو بسته مدرسان شریف بود ؟
ماهان رو که کلا ولش کن . اما در مورد دروس مشترک با کامپیوتر اگه خواستی پ.خ بده تا تو پیغام خصوصی یه چندتا کتاب معرفی کنم بهت . من که واقعا راضی بودم از این کتاب ها . اگه بسته مدرسان نخریدی هنوز اصلا سمتش نرو .
Soroush-S
16-02-2014, 16:08
واسه برق الکترونیک و مخابرات پک کامل پارسه بگیرم خوبه؟ الانم 50 درصد تخفیف میده تا عید نوروز.
H A M A S
16-02-2014, 16:12
برای کسانی که کلی وقت و هزینه گذاشته بودن برای این کنکور متاسفم...احتمالا توی همون تاخیر یک هفته ای کنکور و شیر تو شیر شدن اوضاع یک عده تونستن به سوالات دسترسی پیدا کنن
توقعی هم نداشته باشید گند این قضیه خیلی رسانه ای بشه
خدا بگم چکارشون کنه اگه واقعا سوالات لو رفته باشه که احتمالا هم همینطوره
این همه بیا خودت رو بکش و چندین ماه پدرت در بیاد و بخون و بخون ...
کنکور مهندسی کامپیوتر ساعت 12:20 تموم شد، من ساعت حدود 14:30 خونه بودم که دیدم سوالات روی سایت هاست، اونی که سوال رو برای دانلود گذاشته بود میگفت دیشب خریده! :n03:
بعد سنجش برای اینکه دیگه گندش بیشتر از این در نیاد خودش سوالات رو منتشر کرد، واقعا هم اینها زرنگ اند چیکار کنند زودی گندش بخوابه
اگر واقعا لو رفته باشه، من که حلال نمی کنم، عمرم رو گذاشتم پای این کنکور لعنتی!
bijandarbari
16-02-2014, 17:12
فقط امیدوارم سوالات مکانیک لو نرفته باشه.
manya-atashin
16-02-2014, 17:39
واسه مدیریت دولتی چی بخونم؟
تست میخوام فقط کار کنم
از کجا بخرم؟
farshidshd
16-02-2014, 17:56
تست میخوام فقط کار کنم
از کجا بخرم؟
ردیف
نام کتاب
تألیف
توضییات
زبان عمومی و تخصصی
1
زبان عمومی کارشناسی ارشد *
آرمان اشراقی
2
English for Management
آرمان اشراقی
3
زبان تخصصی مدیریت (مقدماتی و پیشرفت ه) *
داور ونوس
4
504 واژه ضروری زبان انگلیسی با ترجمه فارسی *
مترجم : میمدرضا مجدی
ویراستار : علی بهرامی
5
(GMAT) زبان تخصصی مدیریت
داور ونوس - پگاه شاپوری
6
انگلیسی برای دانشجویان مدیریت
دکتر فرهاد مشفقی
انتشارات سمت
7
انگبیسی برای دانشجویان علوم اجتماعی
مشفقی و افقری
انتشارات سمت
8
زبان عمومی
اباذر نوریسینی
انتشارات راهیان ارشد
9
گرامر از دبیرستان تا دانشگاه
عباس فرزام
10
Essential words for the TOEFL
Barron's
11
فرهنگ فراگیری دانش مدیریت
پاتریک مانتانا
ترجمه : خلیلی شورینی
ردیف
نام کتاب
تألیف
توضییات
تئوریهای مدیریت
1
مدیریت عمومی *
مهدی الوانی
2
مبانی سازمان و مدیریت *
علی رضائیان
انتشارات سمت
3
تجزیه و تیلیل و طرایی سیستم *
علی رضائیان
انتشارات سمت
4
مبانی مدیریت رفتار سازمانی *
علی رضائیان
انتشارات سمت
5
مدیریت منابع انسانی *
اسفندیار سعادت
انتشارات سمت
6
مبانی فلسفی و تئوریهای رهبری و رفتار سازمانی *
علی اکبر افجه
7
تستهای طبقه بندی شده تئوریهای مدیریت
داور ونوس
8
تئوری و طرایی سازمان
استیفن رابینز
ترجمه:الوانی و دانائی فرد
9
مبانی مدیریت رفتار سازمانی
استیفن رابینز
ترجمه :اعرابی وپارسائیان
10
تئوری های سازمان
ریچارد ال دفت
ترجمه :پارسائیان و اعرابی
11
مدیریت رفتار سازمانی
هرسی و بلانچارد
ترجمه : علی علاقه بند
12
مروری جامع به نظریه های مدیریت سازمان
سید رضا سید جوادین
13
مدیریت منابع انسانی
ناصر میر سپاسی
14
تجزیه و تیلیل و طرایی سیستم ها
شمس السادات زاهدی
15
تئوریهای مدیریت
عبدالله جاسبی
فقط كنكور دانشگاه آزاد
16
سازمان و مدیریت
رضا نجف بیگی
فقط كنكور دانشگاه آزاد
اقتصاد کلان
1
تست و خلاصه درس کارشناسی ارشد اقتصاد کلان *
میسن نظری
انتشارات نگاه دانش
2
2000 سوال چهارگزینه ای اقتصادکلان
میسن نظری
3
تست های اقتصاد کلان
تیمور ریمانی
اقتصاد خرد
1
تست و خلاصه درس کارشناسی ارشد اقتصاد خرد *
میسن نظری
انتشارات نگاه دانش
2
2000 سوال چهار گزینه ای اقتصاد خرد
میسن نظری
3
تئوری و مسائل اقتصاد خرد
دومنیك سالواتوره
ترجمه یسن سبیانی
ریاضیات
1
ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت *
عالم تبریز
2
ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت (جلد 1 و2)
ابراهیمی و صدقیانی
3
ریاضیات
هادی رنجبران
نشر کتاب دانشگاهی
4
تست و خلاصه درس ریاضیات کارشناسی ارشد
نیکوکار
5
ریاضیات عمومی
امید میمودیان
6
ریاضیات عمومی و کاربرد آن - جلد 1و2
میمد یسن پورکاظمی
ردیف
نام کتاب
تألیف
توضییات
آمار
1
آمار و کاربرد آن در مدیریت (2جلد) *
عادل آذر - مومنی
انشارات سمت
2
آمار و کاربرد آن در مدیریت
صدقیانی - ابراهیمی
3
تست و خلاصه درس آمار کارشناسی ارشد
نیکوکار
4
آمار و ایتمالات
هادی رنجبران
نشر کتاب دانشگاهی
مالیه عمومی
1
مالیه عمومی *
تقوی وابوطالب
2
مالیه عمومی و تنظیم خط مشی مالی
رنگریز - خورشیدی
3
مالیه عمومی و بودجه
دکتر عزیزی
بودجه
1
کتاب بودجه وبودجه ریزی
داود کیا کجوری
2
اصول و مبانی نظام نوین بودجه در ایران
موسی خانی
3
جزوه بودجه *
دکتر مشایخی
4
بودجه ریزی دولتی در ایران
علیرضا فرزیب
یسابداری دولتی
1
یسابدای دولتی
پرویز سعیدی
2
یسابداری و کنترلهای مالی دولتی
جعفر باباجانی
3
اصول و کاربرد یسابداری دولتی در سازمانهای غیر انتفاعی *
اقوامی - باباجانی
برای هرکدوم کتاب تست هم هست که میتونید تهیه کنید
تست میخوام فقط کار کنم
از کجا بخرم؟
دوستمون فرشید که راهنمایی کامل کردن ولی من یه راهنمایی جزئی میکنم برای 2تا درس
زبان بخش عمومیش که لغت هستش،هر لغتی رو که یاد میگیری دیکشنری رو باز بکن تا 5-6 تا از نزدیک ترین مترادفاش رو هم یاد بگیر:دی شوخی نمیکنم چون تجربه ثابت کرده کلا طراحای کنکور دورترین مترادفا رو توی قسمت لغت میدن،خیلی از لغاتی که توی کنکورا من دیدم توی این همه فیلم و سریالی که دیدم هیچ انگلیسی زبانی تلفظ نکرده یا به قول بعضی بچه ها لغات قرن 19 هستن ولی طراحای به اصطلاح محترم میان ازشون سوال میدن.حتی توی پسیج ها هم معمولا 2تا سوال اینجوری میدن که مترادف ازت میخوان بلد باشی.برای پسیج ها ولی قاعدش یکیه و شما دیگه فقط باید بلد باشی متن بخونی و ازش استنتاج بکنی که پاسخ بدی،اگه خوب کار بکنی معمولا 10تا سوال از 15تا سوال پسیج رو خیلی راحت میشه جواب داد +5تا سوال از 10 تا سوال قسمت لغت.اینجوری میتونی فارغ از بخش گرامر،حدود 50 درصد زبان رو بزنی و اگه پایه زبانت قوی باشه روی پسیجا میتونی بیشتر سرمایه گذاری بکنی و اونوقت راحت میشه زبانی رو که اکثرا زیر 30 میزنن،حدود 60 درصد بزنی ولی بستگی داره خودت چقدر بخوای و کار بکنی.
برای درس تئوری مدیریت هم این کتابا رو فقط بخون،بقیش چرته و توی این سالا حداکثر 3تا تست از کتابای دیگه اومده توی اکثر رشته های مدیریت
1-مبانی سازمان رضاییان
2-مدیریت عمومی الوانی
3-تئوری سازمان رابینز
4-رفتار سازمانی رضاییان
برای کتاب تست هم میتونی کتاب تست پرچ رو بگیری که از سال 70 کلا تستای تئوری توی آزمون ارشد رو بخش بندی کرده و با توضیح کامل آورده،منابع مهم متفرقه هم توی اون توضیح داده شده در ضمن یه سری سوالات، مثل کتاب افجه.
البته شما مدیریت دولتی هستی میتونی یه نگاهی به منابع انسانی اسفندیار سعادت هم بندازی ولی عموما سوالا ازینا میاد ولی باز خودت از کسی که کنکور مدیریت دولتی داده بپرس و به حرف این سایتا گوش نده.
offlineinternet
19-02-2014, 14:02
واسه ارشد عمران چی ؟
farzad02
19-02-2014, 23:18
میگن سوالای ارشد لو رفته
بله از همون ساعتی بعد از آزمون صبح جمعه شایعه شدتش زیاد شد. منم اینجا پست زدم ولی کسی توجهی نکرد :n27:
فقط خدا کنه راست نباشه
behnamcp
28-03-2014, 09:23
کسی میدونه جواب ارشد دقیقا کی میاید؟؟
Soroush-S
28-03-2014, 10:58
کسی میدونه جواب ارشد دقیقا کی میاید؟؟
طبق اعلام خودشون ، اردیبهشت اعلام میشه
mojtabaivi
28-03-2014, 13:12
واسه ارشد عمران چی ؟
سوال من هم هست
دفترچه گنگور دانشگاه ازاد کی میاد؟
دفترچه گنگور دانشگاه ازاد کی میاد؟
اگر منظورتون دفترچه ثبتنام هست که مدت ثبتنام اون در سال گذشته بود و به اتمام رسید ....
سلام به همگی ، من رشته ام میکروبیولوژی بوده و برای اولین بار می خوام که در رشته مدیریت بازرگانی واسه ارشد سراسری شرکت کنم چون چند سال سابقه دارم تو این رشته . می خواستم بهم بگید که چه منابعی به من که اصلا هیچ آشنایی تیوری با این رشته ندارم کمک می کنه ؟ و واسه تیوری مدیریت آیا dlm مفیده و چقدر آدم می تونه اعتماد کنه بهش ؟ و این که به نظرتون فقط با خوندن ریاضی و آمار و تیوری مدیریت و زبان می تونم بدون این که درسای دیگه رو جواب بدم احتمال به قبول شدن داشته باشم یا نه ؟
manya-atashin
09-04-2014, 10:57
دوستان آزمون ارشد دانشگاه آزاد کی هست دقیقا ؟
یه سوال دیگه ... من ارشد سراسری شرکت کردم
الانم ترم 6 هستم
اگه احیانا قبول بشم ارشد سراسری
راهی نیست مرخصی چیزی بگیرم بتونم کارشناسی رو تموم کنم ؟!
farshidshd
09-04-2014, 14:40
دوستان آزمون ارشد دانشگاه آزاد کی هست دقیقا ؟
یه سوال دیگه ... من ارشد سراسری شرکت کردم
الانم ترم 6 هستم
اگه احیانا قبول بشم ارشد سراسری
راهی نیست مرخصی چیزی بگیرم بتونم کارشناسی رو تموم کنم ؟!
تقویم آزمون ها در مقاطع مختلف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
30 دی ماه 92 ثبت نامش بود ُ خرداد امسال کنکورش برگزار میشه
===============
سراری نمیتونی اینکار رو بکنی
موقع ثبت نام ازت مدرک فارغ التحصیلی یا یه گواهی اتمام تحصیل میخوان
mohsen_gh1991
12-04-2014, 14:27
دوستان تو این کارنامه ارشد دانشگا ازاد منظور از نمره خام همون درصده؟
دوستان یه سوال
در حال حاضر بازار کار برق قدرت بهتره یا سخت افزار کامپیوتز ؟؟
والا من همیشه هم به برق علاقه مند بودم و هم به کامپیوتر
الان هم بحث ارشد پیش اومده با یه ذره محاسبه میشه به این نتیجه رسید واقعا باید وقت زیادی گذاشت
واسم سوال بود واقعا ارزش این همه وقت رو داره ؟؟
ارشد قدرت تو این بازار جواب میده ؟؟؟
تا اینکه یکی پیشنهاد داد تغییر رشته بدم !!! (( علاقه خودم کامپیوتز - سخت افزار هست ))
بین این 2 کدوم بهتره ؟؟؟؟
سخت افزار کامپیوتر بازار کار خوبی داره ؟؟
الان موندم بین این 2 رشته ارشد کدوم رو انتخاب کنم !!!!!!
سوال دوم
من که از پایه برق خوندم اگه بخوام ارشد کامپیوتر بخونم مشکلی واسم پیش نمیاد ؟؟
دروسی که واسه کنکور ارشد سخت افزار میاد چجوریه ؟؟
با یه دوره چند ماهه میشه درس ها رو خوند و آماده شد ؟؟
یه توضیح در این مورد بدید ممنون میشم
farshidshd
13-04-2014, 13:00
دوستان یه سوال
در حال حاضر بازار کار برق قدرت بهتره یا سخت افزار کامپیوتز ؟؟
والا من همیشه هم به برق علاقه مند بودم و هم به کامپیوتر
الان هم بحث ارشد پیش اومده با یه ذره محاسبه میشه به این نتیجه رسید واقعا باید وقت زیادی گذاشت
واسم سوال بود واقعا ارزش این همه وقت رو داره ؟؟
ارشد قدرت تو این بازار جواب میده ؟؟؟
تا اینکه یکی پیشنهاد داد تغییر رشته بدم !!! (( علاقه خودم کامپیوتز - سخت افزار هست ))
بین این 2 کدوم بهتره ؟؟؟؟
سخت افزار کامپیوتر بازار کار خوبی داره ؟؟
الان موندم بین این 2 رشته ارشد کدوم رو انتخاب کنم !!!!!!
سوال دوم
من که از پایه برق خوندم اگه بخوام ارشد کامپیوتر بخونم مشکلی واسم پیش نمیاد ؟؟
دروسی که واسه کنکور ارشد سخت افزار میاد چجوریه ؟؟
با یه دوره چند ماهه میشه درس ها رو خوند و آماده شد ؟؟
یه توضیح در این مورد بدید ممنون میشم
بازار کار کلا الان خوب نیست
ولی با این حال پیشنهاد میدم برق رو ادامه بدی
اگه بخوای الان سخت افزار بخونی ُ مشکل خاصی برات پیش نمیاد
دروس تخصصی سخت افزار (مدارهای الکتریکی، VLSI، الکترونیک دیجیتال، انتقال داده)
واسه درس خوندنم بستگی به خودتون داره
میشه توی ۶ الی ۱۲ ماه درسا رو بخونید
بازم همه چی به خودتون بستگی داره و علاقه شما
موفق باشید
بازار کار کلا الان خوب نیست
ولی با این حال پیشنهاد میدم برق رو ادامه بدی
اگه بخوای الان سخت افزار بخونی ُ مشکل خاصی برات پیش نمیاد
دروس تخصصی سخت افزار (مدارهای الکتریکی، VLSI، الکترونیک دیجیتال، انتقال داده)
واسه درس خوندنم بستگی به خودتون داره
میشه توی ۶ الی ۱۲ ماه درسا رو بخونید
بازم همه چی به خودتون بستگی داره و علاقه شما
موفق باشید
ممنون بابت پاسخگویی
یعنی همون قدرت بهتره ؟؟؟
من بازار کار بیشتر واسم اهمیت داره که به نوعی آینده شغلی تامین بشه !
MOHAMMAD2010
17-04-2014, 16:46
ممنون بابت پاسخگویی
یعنی همون قدرت بهتره ؟؟؟
دوست قبلی هم گفت
این روزا هیچ رشته ای بازار کار خوبی نداره ! حتی با ارشدش ! مگه اینکه یا با پارتی بری سر کار یا اینکه اینقدر خوب و نخبه باشی که همه جا بخوانت !
در هر صورت بازم به نظرم برق بد نیست
behnamcp
17-04-2014, 17:03
سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم
farshidshd
17-04-2014, 21:03
ممنون بابت پاسخگویی
یعنی همون قدرت بهتره ؟؟؟
ضمن تایید صحبت های جناب MOHAMMAD2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نظر من ( این فقط نظر شخصی من هست ) برق قدرت بازارش باز بهتر از سخت افزاره
turokpooria
22-04-2014, 11:54
سلام.
ببخشید من یه سوال داشتم من متولد 1371.1.13 هستم یک سال پشت کنکور کارشناسی موندم الان میخواستم بدونم که میتونم واسه ارشد هم یه سال بمونم یا اینکه باید برم سربازی؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام.
ببخشید من یه سوال داشتم من متولد 1371.1.13 هستم یک سال پشت کنکور کارشناسی موندم الان میخواستم بدونم که میتونم واسه ارشد هم یه سال بمونم یا اینکه باید برم سربازی؟
ممنون میشم جواب بدید
از زمان فارغ التحصیلی کارشناسیت(حالا هرتاریخی باشه) به مدت 1 سال وقت داری که بخونی و کنکور بدی.ینی سر 1سال باید دفترچتو پست کنی.قبلا این مدت 6ماهه بود
aryamehr1368
22-04-2014, 13:54
سلام.
ممنون میشم جواب بدید
موقعی که پشت کنکور سراسری بودی اگه یه ضرب رفتی وقت داری اگه موندی یک سال نه قانون های نظام وظیفه زود به زود عوض میشن بپرسی از خودشون بهتره
aryamehr1368
22-04-2014, 20:54
سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم
سلام اگه هدفتون علمه هر چی دلتون میخواد همون رو برین ولی اگه کار منظورتون با درس خوندن هیچ جا آدم نمیرسه من خودم فارغ التحصیلم الان هم بازاریم فقط سرمایه دارها دارن کار میکنن بقیه یا چرت یا بخور ونمیر
aryamehr1368
22-04-2014, 20:55
دوست قبلی هم گفت
این روزا هیچ رشته ای بازار کار خوبی نداره ! حتی با ارشدش ! مگه اینکه یا با پارتی بری سر کار یا اینکه اینقدر خوب و نخبه باشی که همه جا بخوانت !
در هر صورت بازم به نظرم برق بد نیست
الان دکتراش هم بازار کار ندارن حتی با پارتی چون نیرو نمیخوان هیچ جا فقط سرمایه سرمایه میاره همین وبس
DariushGreat
27-04-2014, 11:27
سلام
بچه ها من میخوام ارشد نرم افزار بخونم و برای کنکور بهمن ماه آماده کنم خودمو
از چه درسایی شروع کنم خوبه؟
میشه یه برنامه جامع بهم نشون بدید که چطور خودمو برسونم به کنکور بهمن؟
سلام
ببین به کدوم درسا بیشتر علاقه داری و نقاط قوتت کجاست رو همونا تمرکز کن.به نظر من رو سیستم عامل مدار منطقی معماری و نظریه بیشتر وقت صرف کن چون معمولا تستهاش حل کردنیه.تو ریاضیم میتونی رو آمار و محاسبات کار کنی.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
farshidshd
28-04-2014, 11:43
سلام
سلام
دروس مشترک مهمترین درس ها هستند. این دروس شامل مدار منطقی، نظریه زبان ها، ساختمان داده ها، معماری کامپیوتر و سیستم عامل می باشند.
پیشنهاد من همین کتاب های مدرسان شریف هست. پیشنهاد میکنم زمانی به سراغ منابع اصلی بری که کتاب های این موسسه را خوندی ولی متوجه نشدی.
دو ماه آخر برای دوره و جمعبندی دروس، به خصوص برای رشته کامپیوتر خیلی ارزشمنده
Soroush-S
28-04-2014, 12:14
واسه برق چی پیشنهاد میدید؟ ضمنا من پایه ریاضی ضعیفی هم دارم ولی چون سرباز هستم وقت مناسبی برای خوندن کتابها دارم .
farshidshd
28-04-2014, 12:26
واسه برق چی پیشنهاد میدید؟ ضمنا من پایه ریاضی ضعیفی هم دارم ولی چون سرباز هستم وقت مناسبی برای خوندن کتابها دارم .
منابع مطالعاتی
ریاضیات مهندسی
۱- ریاضیات مهندسی پیشرفته (جلد دوم)، تالیف: اروین کرویت سیگ ، ترجمه دکتر عالم زاده
۲ - ریاضیات مهندسی، تالیف: دکتر شیدفر
۳ - مجموع گزینههای چهارجوابی طبقهبندی شده ریاضی کارشناسی ارشد، جلد پنجم ، ریاضیات مهندسی ، تالیف: دکتر مسعود نیکوکار
۴- ریاضیات مهندسی ، تالیف: دکتر معتقدی
۵- ریاضی مهندسی: انتشارات کانون فرهنگی آموزش ، تألیف :مهندس یوسف کریمی
معادلات دیفرانسیل
۱- معادلات دیفرانسیل ،تالیف: دکتر مسعود نیکوکار
۲- مجموع گزینههای چهارجوابی طبقهبندی شده ریاضی کارشناسی ارشد، جلد سوم ، معادلات دیفرانسیل ، تالیف: دکتر مسعود نیکوکار
۳- معادلات دیفرانسیل ، تالیف: دکتر معتقدی
آمار و احتمالات مهندسی
۱-آمار و احتمالات کاربردی، تالیف: بهمن عربزاده- مسعود نیکوکار
۲- مجموع گزینههای چهارجوابی طبقهبندی شده ریاضی کارشناسی ارشد، جلد چهارم: آمار و احتمال مهندسی، دکتر مسعود نیکوکار
مدارهای الکتریکی
۱ ـ نظریه اساسی مدارها و شبکه ها ، تالیف: دکتر پرویز جبهدار مارالانی
۲- مدارهای الکتریکی، تالیف دکتر عابدی
۳= از مبانی برق تا مدارات الکتریکی ، تالیف ایروین ،ترجمه دکترمسعود دوستی
۴- مدارهای الکتریکی تالیف: هیت، ترجمه دیانی
۵=مدارهای الکتریکی ، تالیف مهندس خسرو پور ، انتشارات دیباگران
کنترل خطی
۱- Modern control systems Robert H. Bishop, richard c. Dorf
2- سیستمهای کنترل،تالیف: بنجامینکو،ترجمه علی کافی
۳- مهندسی کنترل، تالیف کاتسوهیکواوگاتا،ترجمه علی کافی
۴- سیستمهای کنترل خطی تالیف دکتر علی خاکی صدیق
الکترونیک
۱- مدارهای میکروالکترونیک، تالیف: عادل صدرا، کنت اسمیت، ترجمة دیانی
۲-مدار های مجتمع آنالوگ ،تالیف گری و میر
۳- مبانی الکترونیک، تالیف دکتر میرعشقی
۴- تحلیل و طراحی مدارهای الکترونیک دو جلد، تالیف: مهندس تقی شفیعی
۵-الکترونیک ، تالیف: مهندس خسرو پور ، انتشارات دیباگران
الکترومغناطیس
۱- الکترومغناطیس میدان و موج ،تالیف: چنگ ،ترجمه دکتر جبه دار
۲-مباحث اساسی کارشناسی ارشد مهندسی برق (الکترومغناطیس)،تالیف دکتر محمد طاهری
۳- الکترومغناطیس،انتشارات قلمچی،تالیف مهندس علیرضا باغستانی
ماشینهای الکتریکی
۱- ماشینهای الکتریکی (تحلیل- بهرهبرداری- کنترل) تالیف دکتر سن- ترجمه: مهندس نبوی- دکتر عابدی،
۲- ماشینهای الکتریکی، تالیف: سلمون- ترجمه دکتر لسانی،
۳-ماشینهای الکتریکی با کاربردهایی از الکترونیک قدرت، تالیف: دکتر الهاواری- ترجمه دکتر عابدی- نظرزاده،
۴- مبانی ماشینهای الکتریکی تالیف چاپمن- ترجمه دکتر جواد فیض
تجزیه و تحلیل سیستمها
۱- سیگنالها و سیستمها تالیف: اپنهام، الن ویلسکی، ترجمه: مهندس مجید ملکان، ترجمه دکتر پرویز جبهدارمارالانی
۲- سیگنال ها و سیستم ها ، تالیف مهندس علی صفری
بررسی سیستمهای قدرت
۱- بررسی سیستمهای قدرت، گلاور
۲- بررسی سیستمهای قدرت، الگرد
۳- بررسی سیستمهای قدرت، استیونسون
۴- بررسی سیستمهای قدرت، احد کاظمی
۵- بررسی سیستمهای قدرت، ناصر
teraktor2003
28-04-2014, 15:58
سلام
نتایج ارشد سراسری نمی دونین کی میاد؟
ارشد ازاد امتحانش کی هست؟من ثبت نام کردم چندماه پیش!
behnamcp
28-04-2014, 16:42
سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد ولی ارشد صنایع دارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم
سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد ولی ارشد صنایع دارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم
دوست عزیز من خودم ارشد صنایع دارم ولی خب اگه تا اینجا اومدم به رشتم علاقه داشتم و دارم حالا شما ببین علاقت به کدوم بیشتره چون تو دروه ارشد اگه به رشتت بی علاقه باشی قضیه برات مشکل میشه ولی از لحاظ کاری تا ارشد صنایع بهتره و روانشناسی اگه میخوای به جای خوب برسی باید تا دکترا بری هر چند درصد قبولی در دکترای صنایع یک هزارم روانشناسیه....
دوستان کسی در مورد گرایش های مدیریت بارزگانی اطلاعاتی داره؟؟؟
من خودم به درس های بازاریابی علاقه دارم اما هنوز تردید دارم که کدوم گرایش رو برم:n13:.البته اجرایی ها هم دوس دارم ولی ربطی به مدیریت نداره همش ریاضیه:n27:
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
farshidshd
30-04-2014, 13:59
سلام
نتایج ارشد سراسری نمی دونین کی میاد؟
ارشد ازاد امتحانش کی هست؟من ثبت نام کردم چندماه پیش!
سلام
هفته سوم اردیبهشت
farshidshd
30-04-2014, 14:03
دوستان کسی در مورد گرایش های مدیریت بارزگانی اطلاعاتی داره؟؟؟
من خودم به درس های بازاریابی علاقه دارم اما هنوز تردید دارم که کدوم گرایش رو برم:n13:.البته اجرایی ها هم دوس دارم ولی ربطی به مدیریت نداره همش ریاضیه:n27:
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
کارشناسی ارشد: مدیریت بازرگانی و مالی
معرفی مدیریت بازرگانی گرایش بیمه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معرفی مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی داخلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معرفی مدیریت بازرگانی گرایش تحول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معرفی مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی بین الملل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84)
معرفی مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C)
معرفی مدیریت بازرگانی گرایش مالی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معرفی مدیریت مالی در مقطع کارشناسی ارشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hosseinf722
02-05-2014, 21:43
منابع کنکور علوم دامی رو میشه معرفی کنید؟
ممنون
دوستان زمان ثبت نام و ازمون کارشناسی ارشد دانشگاه های ازاد - علمی و کاربردی و سراسری کی هست ؟
farshidshd
03-05-2014, 14:02
دوستان زمان ثبت نام و ازمون کارشناسی ارشد دانشگاه های ازاد - علمی و کاربردی و سراسری کی هست ؟
آخرین تاریخ های اعلامی اینا هستن:
تقویم آزمون ها در مقاطع مختلف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در صورت اعلام تاریخ های جدید ، بروزرسانی خواهد شد
farshidshd
03-05-2014, 14:04
منابع کنکور علوم دامی رو میشه معرفی کنید؟
ممنون
منابع کامل آزمون ارشدعلوم دامی
1)زبان
زبان تخصصی علوم دامی -شهرام نصابیان-دیباگران
سنجش تکمیلی (مجموعه کتب سنجش تکمیلی دارای قیمت نسبتا بالایی میباشداما این کتاب برای افرادی که فرصت کافی برای مطالع کامل دروس راندارندمناسب استاما چه بهتر که بعد ازمطاله کامل کتب مرجع برای درک بهتراین مجموعه نیز مرور شود.)
2)اصلاح نژاد وژنتیک
اصلاح دام -دیباگران-محمد حسین شهیر
ژنتیک کشاورزی-دیباگران-محمد حسین شهیر
ژنتیک اصلاح دام -حمیدامانلو-دانشگاه شیراز
سنجش تکمیلی
جزوات درسی دکتر مرادی-دانشگاه تهران
ژنتیک اصلاح دام جان اف لسلی -ترجمه دکتر فرخ کفیل زاده -انتشارات دانشگاه رازی کرمانشاه
3)طرح آزمایشات کشاورزی
طرح آزمایشات کشاورزی -دکتر ولی زاده مقدم -انتشارات پریور
طرح آماری در تحقیقات کشاورزی-دکتر شیرانی راد-ومهندس مهدی خانی-دیباگران
جزوه درسی دکتر پیغمبری -دانشگاه تهران
سنجش تکمیلی
جزوه دکتر یزدی صمدی
4)بیوشیمی
چکیده بیوشیمی-دکتر پاسالار-دانشگاه تهران
مجموعه سوالات علوم دامی--کاشفان مجد
سنجش تکمیلی
بیوشمی لنینجر
فصلهای 2،3،4 کتاب تغذیه دام -بهمن نوید شاد
5)تغذیه دام
تغذیه دام وطیور جلد2،1 -دیباگران -کریمی
تغذیه دام مکدونالد (بخصوص فصول 20،19،17،1312،11،10،9،8،6،5 )
سنجش تکمیلی
جزوه تغذیه دام 2 -دکتر فرودی -دانشگاه آزاد واحد ورامین
6)پرورش ها
الف) پرورش گوسفند
پرورش ونگهداری گوسفند(دکتر سیاه منصور)
پرورش گوسفند -دیباگران -شهرام نصابیان
سنجش تکمیلی
ب )پرورش گاو
اصول پرورش گاوهای شیرده -دکترقربانیان
پرورش گاو -دیباگران-نصابیان
گاوداری-نصابیان -دیباگران
سنجش تکمیلی
ج )پرورش طیور
اصول علمی وعملیپرورش طیور-دکتر پورضا
اصول پرورش طیور-دکتر زهری -دانشگاه تهران
پرورش طیور دیباگران
سنجش تکمیلی
7)تشریح وفیزیولوژی
فیزیولوژی دام -دکتر ضمیری
تولیدمثل درگاو-دکتر ضمیری
فیزیولوژی تولید مثل-دکتر هاشمی
تشریح وفیزیولوژی دام-دیباگران
سنجش تکمیلی
manya-atashin
05-05-2014, 10:25
نتايج ارشد كي اعلام ميشه پس ؟!
نتايج ارشد كي اعلام ميشه پس ؟!
امروز اعلام شد 22 اردیبهشت رسماً اعلام میشه
چقدر لفتش میدن :-(
جون به سر شدیم ...
albertxx
10-05-2014, 16:53
دوستان کارت ثبت نامه کارشناسی ارشد واسه دانشگاه آزاد کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟
!SaMiRa!
10-05-2014, 17:02
دوستان کارت ثبت نامه کارشناسی ارشد واسه دانشگاه آزاد کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟
زمان ثبت نام ارشد برای آزاد ، بهمن ماه هست .
!SaMiRa!
10-05-2014, 21:25
کارت جلسه که معمولا سه چهار روز قبل آزمون داده میشه .
farzad02
11-05-2014, 17:52
نتایج ارشد هم اومد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که گند زدم!!!
manya-atashin
11-05-2014, 18:07
يعني از دم زده غير مجاز !!!
البته من همينجوري رفتم شركت كردم
ارشد هم بازم مهمون دانشگاه آزاد هستيم ...
manya-atashin
11-05-2014, 18:20
بچه ها دوستم شماره پرونده رو داده
از هر روشي امتحان ميكنم
ميزنه
داوطلب مورد نظر يافت نشد
يعني چي ؟؟؟
farzad02
11-05-2014, 18:37
بچه ها دوستم شماره پرونده رو داده
از هر روشي امتحان ميكنم
ميزنه
داوطلب مورد نظر يافت نشد
يعني چي ؟؟؟
ازش بپرس مطمئنه کنکور داده :n02:
gmuosavi
11-05-2014, 19:11
از هرکی میپرسم غیر مجاز شده !
یه آدم مجاز بیاد تا دلمون خوش باشه !
خب نتایج هم اومد
تک رقمی شدم :دی
رتبه 9 آموزش زبان ...
74 مترجمی ...
Abas1100
11-05-2014, 19:36
سلام
من 145 عمران شدم
میشه دفترچه 2 رو برا دانلود بزارید دوستان؟
ممنون
maziyarkhani
11-05-2014, 19:41
خب نتایج هم اومد
تک رقمی شدم :دی
رتبه 9 آموزش زبان ...
74 مترجمی ...
ای بابا پس شیرینی چی میشه ؟ :n02:
ادبیات چند شدی ؟
soroosh_cz
11-05-2014, 20:02
من هیچی نخوندم، با دو درس منفی شدم 2800 :n02: گرایش 2و3 فناوری اطلاعات و 4000 گرایش 1و4همون فناوری اطلاعات :n02:
manya-atashin
11-05-2014, 20:14
اين گرايش 1و8 مثلا چيه؟ تو مجموعه مديريت !
جايي زده ببينيم عددها كدوم گرايش ها هستن؟!
soroosh_cz
11-05-2014, 20:25
اين گرايش 1و8 مثلا چيه؟ تو مجموعه مديريت !
جايي زده ببينيم عددها كدوم گرايش ها هستن؟!
تو همون دفترچه ی کدرشته ها که رشته ها رو انتخاب کردی، همه ی گرایش ها هست دیگه.
TURBO_BOY2006
11-05-2014, 20:48
با تشکر از خودم :n02:
شاگرد اول رشته کامپیوتر معدل کارشناسی : ۱۹/۰۹
با افتخااااار غیر مجاز
من برم خودکشیییییییییی....:n28:
bijandarbari
11-05-2014, 21:19
کاملا مشخصه که امسال سطح سوالات بالا تر بوده.
درصد های امسال رو با پارسال مقایسه کنید مشخص میشه.
من رتبه ام 476 شد. ( تبدیل انرژی مکانیک )
شانس آوردم که ریاضی اصلا نخونده بودم.چون ریاصی امسال خیلی سخت بوده و هرکی روش وقت گذاشته بوده پشیمون شده بوده.
TURBO_BOY2006
11-05-2014, 21:24
من پارسال نخوندم واسه کنکون، امسال هم همینطور، پارسال مجاز شدم، رتبم هم خیلی بد نبود
امسال شاید بگم 50 60 درصد سخت تر بود سوالا، میدونستم که قبول نمیشم
مجاز نشدم :-(
Sent from my C5303 using Tapatalk
manya-atashin
11-05-2014, 21:26
شاگرد اول رشته کامپیوتر معدل کارشناسی : ۱۹/۰۹
منم معدل 18 و نيم
همه غير مجاز :n10:
خیلی سخت بود انصافا :|
Sent from my C5303 using Tapatalk
ای بابا پس شیرینی چی میشه ؟ :n02:
ادبیات چند شدی ؟
شیرینکام باشید :دی
ادبیات رو سفید دادم، با این حال رتبه ام 183 شد
مترجمی رو همین جوری با معلومات عمومیم زدم، 74 شد رتبه ام
آموزش هم که دو سه هفته خونده بودم واسش، 9 شدم :دی
teraktor2003
11-05-2014, 21:51
سلام
با رتبه 1800 اخرین فرد قبولی 5800 مجموعه کامپیوتر ارشد می تونم امیدی به قبولی داشته باشم؟پیام نور هم اوکی کردم...
من واسه پیام نور وغیرانتفاعی مجاز شدم مجموعه حقوق رتبه ام 3074 شده رتبه آخرین فرد 3700 هست امیدی هست قبول بشم؟
یکی از دوستان هم واسه ما توضیح بده بین پیام نور وغیرانتفاعی و مجازی ونیمه حضوری وپردیس ها کدوم بهتره؟
sir12011
11-05-2014, 22:36
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي
آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي
رتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي
نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي
آخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي
رتبه کل داوطلب بدون سهميه
رتبه کل داوطلب در سهميه
نمره کل
گرايش
مجاز
32095
22582
مجاز
28527
22759
22568
2213
8و1
غير مجاز
9282
42035
غير مجاز
8211
42261
42062
1852
2
غير مجاز
18950
28430
غير مجاز
17620
28718
28433
2011
5و3
غير مجاز
21661
26237
غير مجاز
20756
26483
26237
2148
4
غير مجاز
6478
39403
غير مجاز
5850
39562
39433
1516
11و6
عدم وجود ظرفيت پذيرش
غير مجاز
16515
23492
23282
2182
7
عدم وجود ظرفيت پذيرش
عدم وجود ظرفيت پذيرش
2675
9
عدم وجود ظرفيت پذيرش
غير مجاز
3881
26232
26137
1987
10
عدم وجود ظرفيت پذيرش
غير مجاز
3511
48193
48132
1475
12
soroosh_cz
11-05-2014, 22:36
رتبه هاتون رو بگید، غیر مجاز دردی رو دوا نمیکنه :n09:
کارنامه ی من، شاید درس عبرتی شوم برای سایرین... اینم بگم که از سخت افزار میخواستم برم گرایش شبکه فناوری اطلاعات.
sir12011
11-05-2014, 22:38
کسی هم رشته من هست:n17:1-نمرات اکتسابي
نمره به درصد
نام درس
-۱/۱۰
زبان عمومي وتخصصي /انگليسي /
۴/۴۴
رياضي وامار
۶/۶۷
تئوريهاي مديريت
-۵/۰۰
اقتصادخردوكلان
۱۱/۱۱
ماليه عمومي وبودجه
-۲/۲۱
حسابداري دولتي
-۴/۴۳
تحقيق درعمليات /بازرگاني وصنعتي /
۴/۴۴
مديريت مالي
۲۲/۲۲
مديريت توليد
۳۵/۵۶
بازاريابي
سفيد
مديريت سرمايه گذاري وريسك
-۲/۲۱
مباني كارافريني
سفيد
حسابداري مالي وصنعتي
-۱۱/۱۰
اصول ومباني نشر
۲۰/۰۰
دانش حمل ونقل /دريايي -زميني -هوايي /
به نظرتون چطوریه؟احتمال قبولی هست یه جایی:n02:
sir12011
11-05-2014, 22:41
فقط گرایش 1 و 8
bijandarbari
11-05-2014, 22:56
سلام
سوال:
معدل کارشناسی ، تو رتبه ای که الان تو سایت اعلام شده تاثیرش رو گذاشته یا اینکه بعدا موقع انتخاب رشته تو قبولی تاثیر داره؟
الان رتبه من با احتساب معدل کارشناسی هستش یا بدون احتساب اون؟
سلام دوستان
کسی از شیمی اینجا هست ؟
من 870 شیمی تجزیه شدم خواستم بدونم بوعلی همدان یا کرمانشاه یا سنندج یا اراک قبول میشم ؟
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
shab_2008
12-05-2014, 07:06
سلام
رشته : عمران - نقشه برداری
رتبه : 85
معدل موثر : 15.12
a6543210
12-05-2014, 07:19
سلام دوستان
رشته نرم افزارم
با این رتبه می تونم شهر خودمون غیر انتفاعی ارشد نرم افزار قبول شم؟
منظور از گرایش چیه؟
shab_2008
12-05-2014, 07:23
سلام
سوال:
معدل کارشناسی ، تو رتبه ای که الان تو سایت اعلام شده تاثیرش رو گذاشته یا اینکه بعدا موقع انتخاب رشته تو قبولی تاثیر داره؟
الان رتبه من با احتساب معدل کارشناسی هستش یا بدون احتساب اون؟
سلام
خوب معلومه که تاثیر داده شده ! اگه نمیخواستن الان تاثیر بدن میگفتن معدلتون را زمان انتخاب رشته اعلام کنید !
میتونید توضیحات مربوط به کارنامه رو بخونید تا دقیقتر متوجه یشید.
bijandarbari
12-05-2014, 08:01
سلام
خوب معلومه که تاثیر داده شده ! اگه نمیخواستن الان تاثیر بدن میگفتن معدلتون را زمان انتخاب رشته اعلام کنید !
میتونید توضیحات مربوط به کارنامه رو بخونید تا دقیقتر متوجه یشید.
ممنون.
اخه نکته مبهمش اینه که ،تکلیف کسایی که قراره معدلشون رو موقع انتخاب رشته تصحیح کنن چی میشه.رتبه اونها مجددا محاسبه میشه؟؟
اینطوری که کل رتبه بندی دوباره بهم میریزه.
مثلا من میتونستم اون موقع معدل بالا به سیستم بدم و الان تصحیحش کنم. رتبه ام هم بالا میره موقع ثبت نام هم مشکلی ندارم.
بچه ها 380 نرم افزار کجا میتونم قبول شم؟
yoosef_st
12-05-2014, 12:55
دوستان چجوری میشه بفهمیم این گرایشهایی که نوشته چیه و ینی چی؟
من لیسانسم مدیریت بازرگانی بوده، الان میخام ارشد بازاریابی بین المللی بخونم
الان توی گرایش 1 و 8 نمره کل شده 2878 رتبه در سهمیه شده 9069 و آخرین مجاز روزانه هم 28527 میباشد
پیام نور و غیر انتفاعی هم شرکت نکردم
تهران یا این حوالی روزانه جایی قبول میشم؟
اصلا اوضاعم چطوره؟
کجا و با کی میتونم مشاوره کنم؟
farshidshd
12-05-2014, 13:16
سلام دوستان
رشته نرم افزارم
با این رتبه می تونم شهر خودمون غیر انتفاعی ارشد نرم افزار قبول شم؟
منظور از گرایش چیه؟
سلام
خیر نمیتونید قبول بشید
انتخاب شهر کی هست ؟
24 تا 28 اردیبهشت
بچه ها 380 نرم افزار کجا میتونم قبول شم؟
غیرانتفاعی ها رو به ترتیب علاقه بزن
sir12011
13-05-2014, 12:05
دوستان این گرایش ها رو از کجا پیدا کنم؟:n13:
sir12011
13-05-2014, 12:20
گرایش ها: 1. بازرگانی 2. دولتی 3. صنعتی 4. فناوری اطلاعات 5. تکنولوژی 6. و 11 مالی 7. کارافرینی 8.منابع انسانی 9. مدیریت نشر 10. حملو نقل دریایی 12. بازرگانی دریایی
saeed_136915
13-05-2014, 17:43
سلام دوستان
با رتبه ی 3500 مهندسی کامپیوتر و IT میشه جایی قبول شد به نظرتون؟؟ (شبانه - پیام نور - غیرانتفاعی)
teraktor2003
13-05-2014, 19:26
سلام دوستان
با رتبه ی 3500 مهندسی کامپیوتر و IT میشه جایی قبول شد به نظرتون؟؟ (شبانه - پیام نور - غیرانتفاعی)
اقا امسال اصن معلوم نیس چی به چیه...مثه اینکه همپوشانی کم شده به خاطر ضریب درسای تخصصی یعنی کسی که معماری مثلا 40 اورده ممکنه نرم افزار 1000 شده باشه!!فک کنم با 1800 هوش هم جایی قبول نشم...ایشالا بشیم همگی...اگه طبق پارسال باشه فک کنم غیرانتفاعی قبول بشین...
amir0831
13-05-2014, 23:25
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین الان من مدرک کارشناسی ناپیوسته یا ههمون هنرستانی هستم رشته صنایع شیمیایی الان من توی این کنکور باید شرکت کنم؟ تو کدون گرایش
farshidshd
14-05-2014, 11:48
سلام دوستان
سلام
خیر جایی قبول نمیشه
farshidshd
14-05-2014, 11:49
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین الان من مدرک کارشناسی ناپیوسته یا ههمون هنرستانی هستم رشته صنایع شیمیایی الان من توی این کنکور باید شرکت کنم؟ تو کدون گرایش
باید شرکت میکردید
الان نتیجه اولیه ش اومده
bahman26
14-05-2014, 13:12
سلام
با 450 سیستم های اقتصادی تهران میارم؟
کلا می تونم روزانه یا شبانه قبول بشم؟
غیر انتفاعی خوبه برم؟!!
تغییر رشته داده بودم به سیستم اقتصادی
bijandarbari
14-05-2014, 20:24
سلام
شرکت تعاونی سازمان سنجش ، تو سایتش این امکان رو گذاشته که با توجه به آمار کنکور 92 ، تخمین بزنه که چه رشته و دانشگاهی قبول میشین.
...
از اونجایی که این تعاونی وابسته به سازمان سنجش هستش و از آمار سازمان سنجش استفاده میکنه به نظرم دقت خوبی داره.
farshidshd
15-05-2014, 11:24
سلام
با 450 سیستم های اقتصادی تهران میارم؟
کلا می تونم روزانه یا شبانه قبول بشم؟
غیر انتفاعی خوبه برم؟!!
تغییر رشته داده بودم به سیستم اقتصادی
سلام
شاید پیام نور بتونی قبول بشی
نمره هر درسو بزار تا بگم کجاها شانس قبولی داری
>>> انتخاب شهر و دانشگاه کنکور کارشناسی ارشد سال 93 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeed_136915
15-05-2014, 12:00
سلام دوستان
کسی اطلاع داره سازمان سنجش چجوری افراد رو انتخاب میکنه؟ تا اونجایی که من میدونم مثلا نفر اول 100 تا انتخابش رو میبینه اگه جایی قبول شد میره نفر دوم و تا آخر... درسته؟
bijandarbari
15-05-2014, 12:30
سلام دوستان
کسی اطلاع داره سازمان سنجش چجوری افراد رو انتخاب میکنه؟ تا اونجایی که من میدونم مثلا نفر اول 100 تا انتخابش رو میبینه اگه جایی قبول شد میره نفر دوم و تا آخر... درسته؟
این مقاله به منظور انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال 1393 ارائه می گردد. با این مقاله، احتمالا از هر نوع مشاوره ای در این رابطه بی نیاز خواهید شد. ضمن اینکه انتخاب رشته یک مسئله شخصی است و شما صرفا با راهنمای یهای این مقاله، نتیجه گیری صحیح را می یابید و انتخاب نهایی را خودتان انجام می دهید.
اولین و مهمترین کار برای شروع فرایند انتخاب رشته، دریافت دفترچه شماره 2 یا همان دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 1393 است. شما باید تعداد نفرات دوره های روزانه، شبانه، پیام نور، غیر انتفاعی، مجازی رشته خود را به صورت مجزا استخراج نمایید. به علاوه جمع کل ظرفیت پذیرش آزمون کارشناسی ارشد رشته مورد نظر را حساب نمایید.
به طور مثال در سال 1392 ، ظرفیت پذیرش در یکی از رشته ها، به صورت زیر بود :
136 نفر، روزانه .
77 نفر، شبانه .
44 نفر، پیام نور .
19 نفر، غیر انتفاعی .
63 نفر، مجازی .
339 نفر، ظرفیت پذیرش کل .
7. اگر فرض بگیریم که هر رتبه، اختصاص به یک نفر دارد، احتمالا تا رتبه 339 قبول خواهند شد. البته در صورتی، هر رتبه، اختصاص به چند نفر خواهد داشت که تمام درصدها و معدل موثر (نمره کل )،دقیقا یکسان باشد که احتمال آن خیلی کم است. ضمن اینکه ممکن است برخی از افراد، به علت توان مالی پایین، عدم علاقه به پرداخت شهریه، یا اینکه م یدانند در سال آینده، رتب هی ایده آلشان را بدست خواهند آورد، تمایلی به ادامه تحصیل از طریق دوره های شبانه، پیام نور، غیر انتفاعی و مجازی نداشته باشند. در این صورت ممکن است حتی تا رتبه 380 هم قبول شوند.
با توجه به ظرفیت پذیرش روزانه در سال 1392 ، تا رتبه 150 ، احتمال قبولی در دوره های روزانه وجود دارد.
با توجه به ظرفیت پذیرش شبانه در سال 1392 ، تا رتبه 240 ، احتمال قبولی در دور ه های شبانه وجود دارد.
با توجه به ظرفیت پذیرش پیام نور در سال 1392 ، تا رتبه 290 ، احتمال قبولی در دوره های پیام نور وجود دارد.
با توجه به ظرفیت پذیرش غیر انتفاعی در سال 1392 ، تا رتبه 315 ، احتمال قبولی در دوره های غیرانتفاعی وجود دارد.
با توجه به ظرفیت پذیرش مجازی در سال 1392 ، تا رتبه 380 ، احتمال قبولی در دوره های مجازی وجود دارد.
بر خلاف تصور برخی از داوطلبان که فکر م یکنند چون رتبه مطلوبی کسب نکرد هاند باید از همان ابتدا به انتخاب دوره های شبانه، غیرانتفاعی یا مجازی روی بیاورند، بهترین و صحی حترین کار برای انتخاب رشته، انتخاب به ترتیب روزانه (از بهترین دانشگاه به بدترین دانشگاه)، شبانه (از بهترین دانشگاه به بدترین دانشگاه)، پیام نور (از بهترین دانشگاه به بدترین دانشگاه)، غیر انتفاعی (از بهترین دانشگاه به بدترین دانشگاه)، مجازی (از بهترین دانشگاه به بدترین دانشگاه ). در ادامه چرایی این ترتیب و الویت بندی، توضیح داده خواهد شد.
1. نحوه انتخاب رشته و تعیین الویت ها:
هر رتبه ای که به دست آورد هاید، بهتر است به ترتیب مقابل عمل کنید. ابتدا کدرشته های روزانه را به ترتیب علاقه به دانشگاهی که دارید، انتخاب کنید، سپس کدرشته های شبانه را انتخاب کنید، سپس کدرشت ههای پیام نور را انتخاب کنید، سپس کدرشته های غیر انتفاعی را انتخاب کنید، و در نهایت کدرشته های مجازی را انتخاب کنید. حالا چرا باید بدین طریق عمل کنید؟ چون ممکن است رتبه های قبل از شما به دلایل خاص: متاهل بودن، شاغل بودن،…. امکان انتخاب کدرشت ههای روزان هی شهری غیر از شهر خود را نداشته باشند و ناچارا شبانه شهرخود را به روزانه شهرهای دیگر ترجیح دهند و به لحاظ مالی هم مشکلی نداشته باشند. بنابراین اگر شما از همان ابتدا شبانه ها را انتخاب کنید، فرصت قبولی در روزانه را از دست خواهید داد. به عبارت دیگر، ممکن است فردی به دلیل شرایط کاری و مشکلات سفر و جابجایی مجبور باشد، فقط و فقط کدرشته روزانه و شبانه شهر خودش را انتخاب کند که این یک مورد خاص، محسوب می شود.
2. چهار معیار انتخاب رشته:
معمولا چهار معیار در انتخاب رشته، وجود دارد که درجه اهمیت و الویت هر یک از این معیارها برای افراد مختلف، متفاوت است.
سوال: کدام یک از معیارهای زیر برای شما از همه با اهمیت تر است؟
1. اعتبار علمی دانشگاه محل تحصیل.
2. نزدیکی به محل زندگی شما .
3. وجود امکانات رفاهی و خوابگاه.
4. موقعیت های کاری آینده.
اگر شما یک خانم هستید و علاقه ای به درس خواندن در شهری غیر از شهر خودتان ندارید، اگر شما شاغل هستید و ممکن است قبولی در شهر دیگر، مشکلاتی برای شما ایجاد کند، اگر شما علاقه ای به ترک خانواده ندارید، اگر شما دوست دارید در شهر خودتان تحصیل کنید، یعنی الویت دوم (نزدیکی به محل زندگی شما)، از همه با اهمیت تر است و سایر الوی تها را تحت تاثیر قرار م یدهد و به تبع آن روی انتخا ب ها و تعیین الویت انتخاب رشته شما، اثر می گذارد. بنابراین برای یک دانشجوی مشهدی که این الویت، برایش در درجه اهمیت است، احتمالا انتخاب روزانه مشهد و شبانه مشهد، …. در الویت خواهد بود. هر چند در اینجا مسال هی دیگری هم مطرح می شود. اینکه آیا این شخص توان مالی برای پرداخت شهریه را دارد. اگر این توان مالی را دارد و برایش مشکلی پیش نم یآید، می تواند شبانه شهر خودش را قبل از روزانه دیگر شهرها بزند. اما اگر مشکل مالی برایش ایجاد خواهد شد، ناچارا الویت انتخاب اه های روزانه، بر الویت دانشگاه های شبانه نزدیک محل زندگی، برتری م ییابد. پس میبینید که من برای هیچ کدام از شما نم یتوانم انتخاب رشته کنم. چون هر کس شرایط خاص خودش را دارد. راهنمایی های ارائه شده هم بیشتر به جهت هدایت فکری شما، در جهت صحیح می باشد . هم « بعد مسافت » ممکن است شخصی برایش اهمیت نداشته باشد، در کدام شهر قبول شود و برایش اهمیتی ندارد. در این صورت بهتر است این شخص، از بهت رین دانشگاه روزانه مورد علاقه اش شروع کند و به بدترین دانشگاه روزانه (البته به نظر خودش، بدترین دانشگاه روزانه) ختم بر سایر معیارها، برتری می یابد. در این میان، بیان یک نکته، ،« معیار اعتبار علمی » نماید. در اینجا خالی از لطف نیست. به نظر من اهمیتی ندارد در کدام دانشگاه روزانه، تحصیل کنید. چه می خواهد قطب باشد و چه میخواهد قطب نباشد. آنچه اهمیت دارد، تلاش و پشتکار خودتان خواهد بود که شما را در آینده، فردی متفاوت در رشته، بار خواهد آورد. به همین خاطر، من سعی م یکنم به لحاظ اعتبار علمی، دانشگا هها را طبق هبندی نکنم و انتخاب آن را به خودتان واگذار نمایم. تنها تاثیری که گروه ها و اساتید دانشگاه های محل تحصیل، بر شما خواهند داشت، این است که رویکردهای فکری خویش را در شما تقویت خواهند نمود و ناخودآگاه شما نیز در آینده در جهت این رویکردهای فکری، دانشگاه های مختلف، مطالب مربوطه را از « امکانات رفاهی و خوابگاه » حرکت خواهید کرد. در رابطه با دفترچه استخراج نمایید تا با دید مناسب تری نسبت به انتخاب شهری غیر از شهر خودتان، اقدام کنید
شاید در این رابطه، شهر تهران، :« موقعیت های کاری آینده » . نمایید. حالا می ماند معیار چهارم برتری محسوسی نسبت به بقیه شهرها داشته باشد. در عین حال، رشته شما و پتانسیل های صنعتی و سخت افزاری یک شهر خاص (برای آن رشته) هم م یتواند موثر باشد. به عبارتی، این به معنای عدم وجود موقعی تهای کاری در شهرهای دیگر نیست. اما تهران، موقعیت هایی دارد که نسبت به بقیه شهرها برجسته تر است. اکثر همای شهای مهم علمی و ملی در شهر تهران برگزار م ی شود و هفته یا ماهی نمی گذرد، مگر اینکه همایشی در تهران، در رابطه با رشت ههای مختلف برگزار م یشود و این مورد برای یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی، بسیار اهمیت دارد . اکثر ناشران تخصصی ، در تهران ساکن هستند و شما به راحتی م یتوانید به منابع مورد نیاز در دوره کارشناسی ارشد، در تهران دسترسی یابید و از این بابت، محدودیت هایی وجود ندارد. اکثر اعلامیه های استخدامی، کارآموزی و … برای ساکنین تهران اعلام م یشود. اکثر سازمان های با اهمیت در تهران هست ند. برخی از دانشگاه های شهر تهران، به نسبت سایر شهرها دارای اساتیدی جوا نتر و به روزتر هستند. همه ی اینها را گفتیم تا به این نتیجه برسیم، احتمالا اگر کسی الویت چهارم برایش از الویت های دیگر مهمتر است، باید بداند که در این رابطه، تهران برتری محسوسی نسبت به سایر شهرها دارد . هر چند گفتم این یک تجویز کلی برای تمام رشته ها نیست و هر رشته با توجه به پتانسیلهایی که دارد ممکن است در شهری دیگر، موقعیت مناسب تری داشته باشد. آنچه هم بیان شد، جنبه های کلی انتخاب یک شهر ایده آل برای یافتن موقعیت های کاری بیشتر است.
سعی کنید حتما پی شنویس فرم انتخاب رشته اینترنتی را پرینت بگیرید و قبل از انتخاب رشته اینترنتی،کد رشته ها را وارد نمایید تا هنگام انتخاب رشته اینترنتی، با دقت و سرعت، کد رشته ها را در سایت سنجش وارد نمایید. به علاوه می توانید یک کپی از انتخا بهای خود را به همراه داشته باشید و قبل از انتخاب رشته اینترنتی، به دانشگا ههای مورد نظر خود مراجعه کنید و از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رابطه با الویتهای انتخابی تان مشورت بگیرید. همچنین از وضعیت گروه مورد نظر، دانشگاه مورد نظر،…. سوال کنید و از موضوعات مورد علاقه اساتید آگاه شوید و با جو آن گروه و دانشکده، آشنایی نسبی بیابید تا انتخاب صحیحتری داشته باشید. اینکه بیان شد از موضوعات مورد علاقه اساتید از طریقدانشجویان تحصیلات تکمیلی آگاه شوید، بدین علت است که شاید موضوعی که شما برای پایا ن نامه می خواهید انتخاب کنید، مورد علاقه اساتید آن گروه خاص نباشد و برایتان مشکلاتی ایجاد شود. هر چند معمولا دانشجویان دوره کارشناسی تا قبل از ورود به دوره ارشد، اطلاع کافی برای انتخاب موضوع مورد نظر پایان نامه ندارند و پس از ورود به دوره ارشد، به انتخاب دست خواهند زد . در عین حال شای دوستانی پیدا شوند که از همان دوره کارشناسی علاقمندی های موضوعی مشخصی را دنبال می کنند.
یادآوری خیلی مهم : نظر به اینکه بر اساس نمره کل محاسبه شده برای هر یک از داوطلبان، گزینش علمی انجام م یگیرد، لذا ترتیب تقدم یا تاخر کدهای محل تحصیل انتخابی توسط داوطلب ،هیچگونه تاثیر یا امتیازی در گزینش نهایی نخواهد داشت و منحصرا تقدم کد محل تحصیل، نشانگر ترتیب علاقه داوطلب، به تحصیل در محل مربوط می باشد.
نکاتی درباره” انتخاب رشته کارشناسی ارشد” آزمون سراسری بخوانید
هر سال داوطلبان زیادی در آزمون ورودی دانشگاهها شرکت می کنندوبعد از حدود دوماه کارنامه نتایج اولیه آزمون خود را دریافت می کنند.تحلیل صحیح در نتایج اولیه این آزمون برای انتخاب رشته و گزینش بعدی مهم وسرنوشت سازاست.اما نحوه تحلیل این کارنامه ها بستگی به اطلاعات و تجربه افراد شرکت کننده داشته واگر اشتباهی در دریافت اطلاعات ویا راهنمایی بوجود آید ممکن داوطلب را از انتخاب رشته ناامیدویامنصرف و گمراه نماید.
در این مقاله به چند اشتباه رایج در این زمینه اشاره نموده و آنها را مطرح میکنیم
اشتباه اول: عده ای از داوطلبان که رتبه خود را اصطلاحا درخشان نمی بینند, با جمع زدن ظرفیت پذیرش یک یک دانشگاههای مورد انتخاب رشته و محاسبه فاصله رتبه خود از عدد بدست آمده, از انتخاب رشته منصرف می شوند. اشتباه این عزیزان از آنجا ناشی می شود که آنها با نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاهها آشنایی ندارند
اشتباه دوم: با توجه به اینکه نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد براساس علاقمندی داوطلب می باشد, این مطلب به خوبی توسط انتخاب رشته کنندگان تفهیم نشده و گروهی در ترتیب کردن رشته های مورد تقاضای خود دچار اشتباه می شوند.
اشتباه سوم: عدم آشنایی صحیح از سهمیه ثبت نامی در آزمون کارشناسی ارشد ,امتیازات و نحوه تخصیص معدل
اشتباه چهارم: عدم انتخاب رشته های متناسب با رتبه داوطلب که شاید این اشتباه بدترین و مهمترین بین آنها باشد.فراموش نکنید بازه مطلوب و متناسب با رتبه خود باید انتخاب شود,در غیر اینصورت فرصت انتخاب رشته خود را از دست میدهید.انتخاب این بازه مناسب نیازمند به اطلاعات آماری داشته ودر دسترس همگان نیست.
رتبه واقعی شما چند است؟
قابل توجه دانشجویان شرکت کننده در آزمون سراسری دانشگاه ها کاردانی کارشناسی ارشد کارشناسی شاید این سوال در ذهن شما نیز خطور کرده باشد که “چرا سازمان سنجش آموزش کشور در مرحله اعلام نتایج, بیش از ظرفیت واقعی دانشگاهها اعلام رتبه میکند؟”
شاید با مشاهده رتبه خود و مجموع ظرفیت دانشگاهها در رشته خود از انتخاب رشته منصرف شده اید اگر اینطور است به یک ” راز مهم ” در کارنامه خود توجه کنید
“بسیاری از رتبه های قبل از شما پوچ است”!!
چرا؟؟
اغلب رشته های امتحانی دارای گرایش های متعددی است که ضرایب اهمیت دروس در این گرایش ها متفاوت است.بنابراین شرکت کنندگان بسته به هدفشان درسها را کمتر وبیشتر مطالعه کرده و درآزمون شرکت میکنند. وقتی شما در آزمون شرکت می کنید, کارنامه مرحله اول حاوی رتبه شما در هرکدام از گرایشهاو به
تفکیک است .این مطلب را با مثالی بیشتر بررسی می کنیم.
مثلا برای رشته ای دارای چهار گرایش و برای داوطلبی فرضی, رتبه های زیر بدست آمده است:
گرایش اول رتبه 590
گرایش دوم رتبه 628
گرایش سوم رتبه 392
گرایش چهارم رتبه 889
تعداد حداکثر پذیرش کلیه دانشگاهای ارائه دهنده این رشته هم مجموعا 210 نفر می باشد. با نگاهی به اطلاعات بالا, داوطلب عزیز – والبته بدشانس – ما باید برود و به فکر سال آینده باشد. اما قسمت قشنگ داستان از اینجا شروع می شود:
اگر به وضعیت رتبه 1 در گرایش شماره اول این رشته توجه کنید متوجه خواهید شد که او هم در گرایشهای دیگر رتبه های دیگری کسب کرده است. فرض کنید کارنامه رتبه 1 این رشته به صورت زیر است:
گرایش اول رتبه 1
گرایش دوم رتبه 23
گرایش سوم رتبه 16
گرایش چهارم رتبه 29
حالا با دقت به سوالات زیر جواب دهید:
اگر جای این دانشجو باشید ازکدام گرایش انتخاب میکنید؟
درصورتی که از گرایش اول, دانشگاه انتخاب کنید,انتخاب چندم قبول می شوید؟
با قبولی در انتخاب اول تکلیف رتبه های دیگر شما در انتخابهای گرایش های دیگر چیست؟
مثلا در گرایش دوم نفر 24 کنکور رتبه واقعی او چند است!!!!!!!!!
آیا در گرایشهای دوم به بعد نیز کسانی بوده اند که دارای رتبه 1 در آن گرایشها و رتبه های
دیگر در باقی گرایشها باشند؟
پس
“رتبه واقعی شما چند است؟”
اینجاست که تصمیم گیری در باره انتخاب رشته سخت می شود.زیرا حالا شما با واقعیتی جدید و سوالاتی جدید مواجه می شوید.
از کدام دانشگاه شروع به انتخاب رشته کنم که شانس قبولی داشته باشم؟
آیا اگر اشتباه انتخاب رشته کنم موقعیت, وقت و سرمایه ام ازدست میرود!؟
رتبه واقعی خود را چگونه بدست آورم؟
آیا استفاده از کارنامه های سال گذشته قبولی ها ویا اطلاعاتی از این قبیل برای انتخاب رشته امسال من کافی است؟
راه حل و افشای راز انتخاب رشته
انتخاب رشته دانشگاه سراسری راحت تر از آن است که فکرش را میکنید. چونکه سیستم تصحیح کننده سازمان سنجش عادل است لذا هیچگاه بابت انتخاب رشته کارشناسی ارشد مبلغی را پرداخت نکنید فرض کنید شما در رشته مهندسی مکانیک در آزمون ارشد شرکت کرده اید. رتبه شما 590 شده است . و آخرین رتبه قبولی نیز 2100 بوده است شما با خود می گویید چگونه انتخاب رشته کنم تا بهترین انتخاب را داشته باشم(استحقاق آن را داشته باشم) لذا راز انتخاب رشته چنین است که شما فارغ از رتبه ای که کسب کرده اید بیایید و انتخاب رشته کنید دوباره تکرار میکنیم فارغ از رتبه ای که کسب کردید بیاید و انتخاب رشته کنید و به ترتیب آنها را بنویسید(به ترتیب دوست داشتن) حال اگر این انتخاب ها بیشتر از 100 عدد شد با توجه به اینکه رتبه شما ،چه عددی می باشد می توانید از بالا یا پایین انتخاب های خود یک سری رشته ها را حذف کنید. ولی اگر زیر 100 عدد شد آنها را به فرم انتخاب رشته انتقال دهید و منتظر نتایج کنکور کارشناسی ارشد در شهریور باشید شما بهترین انتخاب رشته را داشته اید.
سیستم و دستگاه برگه خوان سازمان سنجش چگونه عمل می کند؟
بدین صورت است که می آید و چک می کند مثلا اولویت اول، شما دانشگاه شریف را زده اید اعلام می کند که نمره شما برای این دانشگاه کم است و سراغ اولویت بعد می رود و به همین ترتیب تا مثلا در انتخاب 57 قفل می کند و شما در آن رشته قبول می شوید (مثلا دانشگاه فردوسی) حال ممکن دانشجویی مطرح کند دوست من رتبه اش 610 شده(یعنی از نظر امتیاز پایین تر از من است) حال اگر او انتخاب اولش فردوسی باشد احتمال قبولی او بیشتر است یا من؟
پاسخ ساده است شما دوست عزیز که رتبه 590 کسب کرده اید احتمال قبولی در فردوسی برای شما بیشتر است. چون سیستم سازمان سنجش به این مهم توجه می کند که اولویت شما در انتخاب رشته جلوتر است و اول شما انتخاب می کنید اگر جای خای باقی ماند به نفر بعدی می رسد.
تکنیک های انتخاب رشته کارشناسی ارشد سراسری 93
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 93 چگونه انتخاب رشته کنند
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 93 که در بهمن ماه سال گذشته امتحان داده و در اردیبهشت ماه 93 انتخاب رشته می نمایند. داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 93 با توجه به نوع انتخاب رشته خود به سه دسته تقسیم میشوند:
1- داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 93 که رتبه آنها در یک سوم اول اعضای مجاز به انتخاب رشته می باشد (مثلا اگر آخرین رتبه مجاز انتخاب رشته 1200 می باشد داوطلب در 400 نفر اول است) اینگونه داوطلبان با خیال راحت طبق الگوریتم زیر انتخاب رشته کنند چونکه قبولی این داوطلبان اگر درست انتخاب رشته کنند تقریبا قطعی است و باید خود را آماده سازند که دانشجوی کارشناسی ارشد سال 93 باشند.
2- داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 93 که رتبه آنها در یک سوم دوم اعضای مجاز به انتخاب رشته می باشد (مثلا اگر آخرین رتبه مجاز انتخاب رشته 1200 می باشد رتبه داوطلب بین 400 تا 800 نفر است) اینگونه داوطلبان نیزبا خیال راحت طبق الگوریتم زیر انتخاب رشته کنند چونکه قبولی این داوطلبان اگر درست انتخاب رشته کنند بستگی به انتخاب رشته سایر داوطلبان دارد برای قبولی این دوستان قطعیتی را نمی توان متصور شد ولی هرچه رتبه داوطلب به یک سوم اول نزدیکتر باشد شانس قبولی بیشتر و هرچه به یک سوم دوم نزدیکتر باشد شانس کمتری برای قبولی شدن این افراد بهتر است به فکر سال بعد باشند مخصوصاً دوستانی که در یک سوم دوم می باشند توصیه برای این افراد خواندن زبان عمومی و تخصصی به صورت منسجم تا شهریور ماه است. اگر کارشناسی ارشد قبول شدند چیزی از دست ندادهاند و اگر نیز قبول نشدند لااقل زبان را به صورت اساسی مطالعه کردهاند.
3- داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 93 که رتبه آنها در یک سوم آخر اعضای مجاز به انتخاب رشته می باشد (مثلا اگر آخرین رتبه مجاز انتخاب رشته 1200 می باشد رتبه داوطلب بین 800 تا 1200نفر است ) اینگونه داوطلبان نیز با خیال راحت طبق الگوریتم زیر انتخاب رشته کنند چونکه قبولی این داوطلبان شدیدا وابسته به انتخاب رشته سایر داوطلبان است یعنی اگر سایر داوطلبان انتخاب رشته درستی انجام نداده باشند و شانس های خود را ناخواسته به خاطر عدم اطلاعات از دست داده باشند باعث میشود شانس این دسته دوستان بیشتر بشود.لذا این گونه افراد به صورت برنامهریزی شده باید خود را برای کنکور کارشناسی ارشد سال 94 آماده نمایند.
آخرین رمز انتخاب رشته کارشناسی ارشد که موسسات کنکورآن را برملا نمی سازند:
فارغ از رتبه ای که کسب کرده اید و با فرض اینکه رتبه شما در کنکور 1 شده است تمام گرایش های مورد علاقه را به ترتیب اولویتی که دوست دارید انتخاب کنید. اگر این تعداد کمتر از 100 عدد است آنها را به فرم انتخاب رشته انتقال دهید .
محسن لطف زمان
فوق لیسانس مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مشاور ارشد سنجش تکمیلی امیرکبیر
منبع گردآوری مقالات : سایت کنکور
amir0831
15-05-2014, 13:05
باید شرکت میکردید
الان نتیجه اولیه ش اومده
دوست عزیز من سال بعد کارشناسیم رو میگریم از الان برای سال بعد پرسیدم/ یعنی فنی حرفه ای ها هم توی این کنکور با نظری ها کنکور میدن؟
بعد من تو کدوم شاخه باید ثبت نام کنم!؟
farshidshd
16-05-2014, 11:00
دوست عزیز من سال بعد کارشناسیم رو میگریم از الان برای سال بعد پرسیدم/ یعنی فنی حرفه ای ها هم توی این کنکور با نظری ها کنکور میدن؟
بعد من تو کدوم شاخه باید ثبت نام کنم!؟
ارشد فرقی نداره فنی باشی یا نظری
هر رشته ای خواستی می تونی شرکت کنی
teraktor2003
16-05-2014, 15:58
سلام
برای ارشد قسمت پیام نور و غیرانتفاعی رو تو کارنامه بلی زده باشه یعنی کارتشو همون موقع زدم؟
چون یادمه کارتشو خریدم ولی وارد کردنشو یادم نیس! تو کارنامه ولی این قسمت رو زده بلی
من یه سوال دارم. معدل موثر در رتبه تاثیر داده شده یا در نتیجه نهایی تاثیر داده میشه؟
با رتبه هزار وصد میشه جایی قبول شد؟؟؟
bijandarbari
17-05-2014, 08:20
من یه سوال دارم. معدل موثر در رتبه تاثیر داده شده یا در نتیجه نهایی تاثیر داده میشه؟
میگن فقط تو رتبه تاثیر داره.
farshidshd
17-05-2014, 18:25
سلام
برای ارشد قسمت پیام نور و غیرانتفاعی رو تو کارنامه بلی زده باشه یعنی کارتشو همون موقع زدم؟
چون یادمه کارتشو خریدم ولی وارد کردنشو یادم نیس! تو کارنامه ولی این قسمت رو زده بلی
سلام
بله وارد کردین
با رتبه هزار وصد میشه جایی قبول شد؟؟؟
در صد هر درستو که توی کارنامه زده در تاپیک زیر بزار تا بگم کجا ها میتونی قبول بشی
>>> انتخاب شهر و دانشگاه کنکور کارشناسی ارشد سال 93 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
L͠øneWolf
21-05-2014, 21:16
سلام دوستان. یه سوال فوری دارم.
موقع انتخاب رشته، اگه قبلا معدل 31/06/1392 رو وارد کرده باشیم باید به معدل 30/11/1392 تغییرش بدیم یا نه؟
مرسی.
سلام دوستان. یه سوال فوری دارم.
موقع انتخاب رشته، اگه قبلا معدل 31/06/1392 رو وارد کرده باشیم باید به معدل 30/11/1392 تغییرش بدیم یا نه؟
مرسی.
تو دفترچه نوشته یا معدل شهریور ۹۲ رو بزنید یا بهمن ۹۲.منم معدلمو به بهمن تغییر دادم
L͠øneWolf
21-05-2014, 21:27
تو دفترچه نوشته یا معدل شهریور ۹۲ رو بزنید یا بهمن ۹۲.منم معدلمو به بهمن تغییر دادم
مرسی. دقیقا همینو نوشته.
ﺗﺬﻛﺮ ﻣﻬﻢ: داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن ﺳﺎل آﺧﺮ دوره ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ واﺣﺪﻫﺎي ﮔﺬراﻧﺪه ﺷﺪه ﺧﻮد را ﺣﺪاﻛﺜﺮ ﺗﺎ ﺗﺎرﻳﺦ 1392/6/31 ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻓﺮم ﻣﻨـﺪرج در ﺻﻔﺤﻪ 28 اﻳﻦ دﻓﺘﺮﭼﻪ در ﺗﻘﺎﺿﺎﻧﺎﻣﻪ درج ﻣﻲﻧﻤﺎﻳﻨﺪ، ﻻزم اﺳﺖ در ﺻﻮرت ﻗﺒﻮﻟﻲ ﻧﻬﺎﻳﻲ ﻫﻤﻴﻦ ﻣﻌﺪل را ﺑﻪ ﻣﺆﺳﺴﻪ ﻣﺤﻞ ﻗﺒﻮﻟﻲ اراﺋﻪ ﻧﻤﺎﻳﺪ.
ﺿﻤﻨﺎ آن دﺳﺘﻪ از داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن ﺳﺎل آﺧﺮ ﻛﻪ ﺣﺪاﻛﺜﺮ ﺗﺎ 92/11/30 و ﻳﺎ 93/6/31 در دوره ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ ﻓﺎرغاﻟﺘﺤﺼﻴﻞ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ، در ﻣﺮﺣﻠﻪ درﻳﺎﻓـﺖ ﻛﺎرت ورود ﺑﻪ ﺟﻠﺴﻪ، ﻣﻲﺗﻮاﻧﻨﺪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ وﻳﺮاﻳﺶ و ﻳﺎ درج ﻣﻌﺪل ﻓﺎرغاﻟﺘﺤﺼﻴﻠﻲ (ﺑـﺮاي ﻓـﺎرغاﻟﺘﺤﺼـﻴﻼن 92/11/30) و ﻳـﺎ ﻣﻴـﺎﻧﮕﻴﻦ ﻧﻤـﺮات واﺣﺪﻫﺎي درﺳﻲ ﮔﺬراﻧﺪه ﺷﺪه (ﺑﺮاي ﻓﺎرغاﻟﺘﺤﺼﻴﻼن ﺗﺎ ﺗﺎرﻳﺦ 93/6/31) ﺧﻮد ﺗﺎ ﺗﺎرﻳﺦ 1392/11/30 اﻗﺪام ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ. ﻛﻪ در اﻳﻨﺼﻮرت ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﺟﺰو
ﻗﺒﻮﻟﻴﻦ ﻧﻬﺎﻳﻲ ﻗﺮار ﮔﻴﺮﻧﺪ، ﻣﻲﺑﺎﻳﺴﺖ ﻣﺪارك ﻻزم را اراﺋﻪ دﻫﻨﺪ.
البته چون ﻓﺮم ﻣﺨﺼﻮصﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﺗﻌﺪاد واﺣﺪﻫﺎي ﮔﺬراﻧﺪه داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن ﺳﺎل آﺧﺮ داخل دفترچه شماره 1 تاریخ 31/6 رو زده کمی شک کردم... موقع ثبت نام فرمش رو دانشگاه صادر می کنه دیگه؟
مرسی. دقیقا همینو نوشته.
البته چون ﻓﺮم ﻣﺨﺼﻮصﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﺗﻌﺪاد واﺣﺪﻫﺎي ﮔﺬراﻧﺪه داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن ﺳﺎل آﺧﺮ داخل دفترچه شماره 1 تاریخ 31/6 رو زده کمی شک کردم... موقع ثبت نام فرمش رو دانشگاه صادر می کنه دیگه؟
آره من دیروز از دانشگاه سوال کردم گفتن برای دانشگاهی که قبول میشید کارنامتون رو ببرید کافیه و بعدش از ما استعلام میگیرن.
Soalziad
23-05-2014, 19:44
مگه 5 روز دیگه کنکور ارشد آزاد 93 نیست؟ پس چرا کارت ورود به جلسه نیومده؟
مگه 5 روز دیگه کنکور ارشد آزاد 93 نیست؟ پس چرا کارت ورود به جلسه نیومده؟
میاد دوست عزیز اینقدر استرس نداشته باش......
پارسال یک هفته به کنکو ازاد سایت باز کردن برای کسایی که بخوان ثبت نام کنن امسال خبری نشده؟>
Soalziad
25-05-2014, 10:45
کارت ارشد اومده.
امکان اصلاح اطلاعات نیست؟ و اینکه اولولیت انتخاب هامون رو دوباره ببینیم؟
MOHAMMAD2010
25-05-2014, 11:46
پارسال یک هفته به کنکو ازاد سایت باز کردن برای کسایی که بخوان ثبت نام کنن امسال خبری نشده؟>
شما مطمئنی پارسال این کارو کردن !!!!؟
شما مطمئنی پارسال این کارو کردن !!!!؟
نه مطمئن نیستم یکی از همکلاسیام میگفت گفتم اینجا بگم ببینم همچین موضوعی بوده یا نه
farshidshd
27-05-2014, 12:20
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه با توجه به مندرجات كارنامه دريافتي در آزمون مذكور مجاز به انتخاب رشته شده و نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي در موعد مقرر اقدام نمودهاند، ميرساند كه اسامي داوطلبان چند برابرظرفيت و برنامه زماني مصاحبه در كدرشته محلهاي بورسيه، داراي شرايط خاص، دورههاي مجازي و بينالملل و همچنين زمان برگزاري آزمون تشريحي و يا پروژه عملي در كدرشتههاي امتحاني ذيربط در روز سهشنبه مورخ 13/3/93 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر ميگردد. ضمناً لازم به ذكر است آزمون رشتههاي پروژه دار منحصراً در شهرتهران برگزار ميگردد كه جزئیات لازم در اطلاعیه مورخ 13/3/93 درج خواهد شد .
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
ninabina
07-06-2014, 14:30
سلام
من در کد1358 هنرهای تجسمی مجاز شدم و در فرم انتخاب رشته دانشگاه سوره یکی از انتخابهام بوده!هنوز امتحان عملی برگزار نشده!
الان یکسری اسامی زدن که اسمم برای دانشگاه شاهد و مصاحبه ی اون اعلام شده؟
یعنی برای سوره انتخاب نشدم؟ یا اینکه اسمی اعلام نمیشه و روز 31 خرداد هر کسی که سوره رو انتخاب کرده باید برای مصاحبه بره؟
bijandarbari
09-06-2014, 21:53
سلام
من این ترم واحد های کارشناسیم تموم میشه و تابستون هم پروژه ام رو میخوام انجام بدم.
برای ثبت نام دوره ارشد تو دانشگاه مربوطه ( بعد از اعلام نتیجه نهایی کنکور امسال تو شهریور ) حتما باید گواهی اصلی فارغ التحصیلی رو داشته باشم یا اینکه یک گواهی موقت ببرم که نشون بده من این ترم واحد هام نموم شده و نمره پروژه ام هم توش ثبت شده باشه کفایت میکنه؟؟؟
اگه گواهی موقت موقع ثبت نام کفایت میکنه ، تا کی وقت دارم گواهی اصلی فارغ التحصیلی رو به دانشگاه ارائه بدم؟؟
B.Russell
10-06-2014, 00:01
سلام
من این ترم واحد های کارشناسیم تموم میشه و تابستون هم پروژه ام رو میخوام انجام بدم.
برای ثبت نام دوره ارشد تو دانشگاه مربوطه ( بعد از اعلام نتیجه نهایی کنکور امسال تو شهریور ) حتما باید گواهی اصلی فارغ التحصیلی رو داشته باشم یا اینکه یک گواهی موقت ببرم که نشون بده من این ترم واحد هام نموم شده و نمره پروژه ام هم توش ثبت شده باشه کفایت میکنه؟؟؟
اگه گواهی موقت موقع ثبت نام کفایت میکنه ، تا کی وقت دارم گواهی اصلی فارغ التحصیلی رو به دانشگاه ارائه بدم؟؟
شما باید مدرکی از طرف دانشگاه ببری که تایید کنه تا 31 شهریور 93 فارغ التحصیل میشین.
نمره پروژه رو هم میتونین همون اوایل شهریور با هماهنگی با استاد و آموزش بگیرید که موقع ثبت نام ارشد همراه داشته باشین.
پروسه دادن گواهی موقت پس از تایید نمره پروژه یک روز هم طول نمیکشه.
تاریخ دانشگاه های مختلف فرق میکنه ولی معمولا تا پایان حذف اضافه ترم اول دانشگاه ارشد که حدودا هفته دوم مهر هست، فرصت میدن گواهی موقت لیسانس رو ببرید.
bijandarbari
10-06-2014, 07:52
شما باید مدرکی از طرف دانشگاه ببری که تایید کنه تا 31 شهریور 93 فارغ التحصیل میشین.
نمره پروژه رو هم میتونین همون اوایل شهریور با هماهنگی با استاد و آموزش بگیرید که موقع ثبت نام ارشد همراه داشته باشین.
پروسه دادن گواهی موقت پس از تایید نمره پروژه یک روز هم طول نمیکشه.
تاریخ دانشگاه های مختلف فرق میکنه ولی معمولا تا پایان حذف اضافه ترم اول دانشگاه ارشد که حدودا هفته دوم مهر هست، فرصت میدن گواهی موقت لیسانس رو ببرید.
ممنون.
خب یعنی گواهی موقت هم کفایت میکنه.
گواهی اصلی فارغ التحصیلی ( مدرک ) رو کی باید به دانشگاه ارائه کنم؟؟
B.Russell
10-06-2014, 09:43
ممنون.
خب یعنی گواهی موقت هم کفایت میکنه.
گواهی اصلی فارغ التحصیلی ( مدرک ) رو کی باید به دانشگاه ارائه کنم؟؟
گواهی اصلی فارغ التحصیلی (دانش نامه لیسانس) رو طول میکشه بدن، نیازی هم به ارائه دادنش به دانشگاه ارشد نیست.
اصل گواهی موقت پایان دوره کارشناسی کفایت میکنه.
rahmaniyat
10-06-2014, 15:24
سلام من زیست شناسی خوندم حالا میخوام یه رشته انسانی تو ارشد بزنم معدلم بالا نیست فقط دنبال کتابهای تستی مناسب برای حداقل 4 ماه درس خوندنم قبلا رشته های علوم اجتماعی و پژوهشی رو ارشد شرکت کردم قبول نشدم چه رشته ای رو توصیه می کنید که قبولی تو تهرانش زیاد باشه و بشه چند ماهه خوند؟؟پیام خصوصی بذارین لطفا
mahdi-mo
11-07-2014, 03:32
سلام دوستان
من رشته ام عمران هستش به نظرتون ارزش داره تو آزمونها و کلاسهای آمادگی کارشناسی ارشد شرکت کنم؟یا کتاب بگیرم خودم بخونم؟نظرتون چیه؟؟
مدرسان شریف خوبه یا ماهان یا پارسه؟ نمیدونم کدوم خوبه؟لطفا دلیلتون رو هم بگین؟
ممنون
bijandarbari
11-07-2014, 08:34
سلام دوستان
من رشته ام عمران هستش به نظرتون ارزش داره تو آزمونها و کلاسهای آمادگی کارشناسی ارشد شرکت کنم؟یا کتاب بگیرم خودم بخونم؟نظرتون چیه؟؟
ممنون
سلام
بستگی به خودتون داره و سبک درس خوندنتون.
اگه آزمون ها فشرده نباشن و بینشون وقت کافی برای مطالعه باشه و درس خوندن شما در حدی باشه که از آزمون جلوتر باشین و برای آزمون فقط درسا رو مرور کنید خیلی تاثیر داره.
من خودم آزمون آزمایشی دادم و نتیجه اش رو هم دیدم.واقعا موثر بود.
در مورد موسسه چیزی نمی دونم.من خودم آزمون تعاونی سنجش دادم و راضی بودم.به نظرم مدرسان شریف یکم زیادی شلوغش میکنه( مثل قلمچی ) و فقط دنبال کسب درامده.
بقیه رو نمی دونم.
mahdi-mo
11-07-2014, 14:28
سلام دوستان
ممنون
بقیه دوستان نظری ندارن در رابطه با موسسات؟
B.Russell
11-07-2014, 18:16
سلام دوستان
ممنون
معمولا تو کلاس های ارشد به دلیل حجم بالای مطالب و زمان کوتاه چیز خاصی یاد نمیگیری.
اکثرا هم میان کتاب های تستی مطرح رو به صورت نکته مطرح میکنن.
بهترین راهش اینست که بری دانشکده عمران دانشگاه تهران یا پلی تکنیک از بچه هایی که رتبه های برتر آوردن سئوال کنی و کتاب های ارشد رو بعد از مشورت با اونا بخری.
بسته های آموزشی به هیچ دردی نمیخورن، از هر انتشاراتی چندتا کتابش بیشتر خوب نیست، مثلا از پوران پژوهش یا راهیان ارشد یا مدرسان و... هر کدوم 2 الی 3 کتابش مطرحه.
آزمون آزمایشی هم حتما شرکت کن، سئوالات اکثرشون غیر استاندارده اما تو مدیریت زمان کمک میکنه.
هر کدوم بهت نزدیکتره یا هزینه اش کمتره رو انتخاب کن و فقط خودت رو محک بزن، رتبه زیر 100 میاری.
ماهان و پارسه تو یک سطح هستند ولی سنجش بهتره چون هزینه اش کمتره و استاندارد تره و جزوه زوری هم غالب نمیکنه.
با مکانیک فکر کنم مشترک زیاد داشته باشی و این منابع رو تا جایی که میدونم بهترین هستند:
منابع ارشد مکانیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
paranoid_android
20-07-2014, 20:00
سلام. دوستان، برای کارشناسی ارشد IT (علی الحصوص گرایش شبکه) کتاب های کدام موسسه رو مفیدتر می دونید؟ پارسه یا ماهان یا مدرسان شریف یا ...؟ بنده متاسفانه شاغل هستم و تایم کافی برای کلاس های حضوری ندارم.. با مطالعه کامل و دقیق این کتاب ها میشه توی کنکور سراسری موفق بود؟ با سپاس.
behnamcp
20-07-2014, 20:13
samir.1234
22-07-2014, 19:39
سلام وقتتون بخير
راستش من دانشجوي كارشناسي مديريت دولتي هستم يعني تموم كردم ديگه ...
زبان تخصصي يك و دو داشتيم با سه و چهار كه هر دو رو 20 شدم و واقعا
خوندم...
يه پيش زمينه اي هم داشتم از قبل
دوران راهنمايي زبان كار كردم تو زبانكده حدود 5-6 ترم ولي چون فرار بود
ديگه ادامه هم ندادم و ...
الان من ميخوام برم ارشد مديريت دولتي و بعدش اگه خدا خواست دكتراي مديريت دولتي
راستش همه ميگن زبان انگليسيت اگه خوب نيست الكي نرو فايده نداره فقط زبان مهمه !
خودمم علاقه دارم ولي واقعا نميدونم چي بخونم؟
زبانكده نه ... اگه مجموعه اي پكيجي چيزي باشه روزي يكي دو ساعت وقت
ميزارم ميخونم تا زبانم خوب بشه
ولي نميدونم چي ؟!
و اينكه از بين
خواندن - نوشتن - حرف زدن
كدوم رو بيشتر بايد تقويت كنم؟
ممنون ميشم يه مجموعه اي چيزي معرفي كنيد براي مديريت دولتي ... تشكر فراوان
B.Russell
22-07-2014, 21:03
سلام وقتتون بخير
راستش من دانشجوي كارشناسي مديريت دولتي هستم يعني تموم كردم ديگه ...
زبان تخصصي يك و دو داشتيم با سه و چهار كه هر دو رو 20 شدم و واقعا
خوندم...
يه پيش زمينه اي هم داشتم از قبل
دوران راهنمايي زبان كار كردم تو زبانكده حدود 5-6 ترم ولي چون فرار بود
ديگه ادامه هم ندادم و ...
الان من ميخوام برم ارشد مديريت دولتي و بعدش اگه خدا خواست دكتراي مديريت دولتي
راستش همه ميگن زبان انگليسيت اگه خوب نيست الكي نرو فايده نداره فقط زبان مهمه !
خودمم علاقه دارم ولي واقعا نميدونم چي بخونم؟
زبانكده نه ... اگه مجموعه اي پكيجي چيزي باشه روزي يكي دو ساعت وقت
ميزارم ميخونم تا زبانم خوب بشه
ولي نميدونم چي ؟!
و اينكه از بين
خواندن - نوشتن - حرف زدن
كدوم رو بيشتر بايد تقويت كنم؟
ممنون ميشم يه مجموعه اي چيزي معرفي كنيد براي مديريت دولتي ... تشكر فراوان
آزمون زبانی که برای کلیه رشته ها تو ارشد هست دو بخش میشه :
1- آزمون زبان عمومی 2- آزمون زبان تخصصی
برای زبان تخصصی که فقط همون کتابایی که تو لیسانست خوندی، دانستن لغات اصلی رشته ات کفایت میکنه، چون متن تخصصی بهت میدن و ازش سئوال مطرح میکنن، صرفا کافیه معانیش رو سر در بیاری و بفهمی درباره چه صحبت میکنه. همون منابع دانشگاهیت کافیه.
اما زبان عمومی در بین اکثر رشته ها مشترک هست.
مشابه بخش لغت و گرامر و درک مطلب تافل هست.
برای لغت من این منابع رو برای کلیه رشته ها پیشنهاد میکنم :
منابع زبان عمومی کارشناسی ارشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای گرامر هم کتاب های پارسه و مدرسان شریف کتاب های خوبی هستند.
همچنین موسسه فرهیختگان به نشانی farhikhtegan.com کتاب فوق العاده ای برای گرامر داره که به جرات با خوندنش میشه بالای 85 درصد سئوالات گرامر تافل رو هم جواب داد و از طرفی حجمش هم زیاد نیست و خیلی منسجم و طبقه بندی شده، نوشته شده.
DariushGreat
23-07-2014, 04:19
راهی چیزی برای بالا بردن انگیزه، افزایش تمرکز و کاهش تنبلی دارید؟! :n28: 6 ماه دیگه کنکوره هنوز غلطی نکردم :n14:
B.Russell
23-07-2014, 10:42
راهی چیزی برای بالا بردن انگیزه، افزایش تمرکز و کاهش تنبلی دارید؟! :n28: 6 ماه دیگه کنکوره هنوز غلطی نکردم :n14:
معمولا متقاضیان آزمون کارشناسی ارشد رو با توجه به هدف قبولیشون میشه به سه دسته کلی تقسیم کرد:
1- قبولی در دانشگاه های درجه 1 سراسری (تهران، شریف، بهشتی، صنعتی اصفهان و...)
2- قبولی در دانشگاه های درجه 2 سراسری و درجه 1 آزاد (زنجان، کرمان، تبریز یا آزاد علوم تحقیقات و ...)
3- قبولی در هر دانشگاهی که شد (درجه 3 سراسری و درجه 2و3 ازاد و پیام نور و...)
بستگی به اینکه هدفتون قبولی در کدام مجموعه هست راهکارها متفاوت هست.
مسلما برای دسته سوم یک مطالعه خیلی معمولی روزی 2 الی 3 ساعت هم کفایت میکنه.
اما برای دو دسته اول نیاز به برنامه ریزی هست و ساعت مطالعه هم مسلما متناسب با خواسته افزایش پیدا میکنه.
ابتدا هدفتون رو از ارشد خوندن مشخص کنید.
اگر هدفتون جدی باشه، انگیزه خود به خود پیش میاد.
تجربه ای که خودم داشتم شامل بستن تمامی اکانت های مجازی بود و سر زدن به اینترنت به صورت حداقل و نهایتا یکی دو بار در آخر هفته.
به جای آخر فروم باز باید تبدیل بشید به خیلی کم پیدا در فروم.
بعدش هم برنامه ریزی مکتوب هست، منابع رو تهیه کنید، تعداد فصل ها و صفحاتش رو یادداشت کنید و در یک پروسه 5 ماهه تقسیم کنید که همه چیو تمام کنید.
ماه آخر صرفا مرور هست.
همچنین آزمون های آزمایشی برای دو دسته اول واقعا لازمه.
چون این آزمون ها بودجه بندی دارن، شمارو هدایت میکنن به خوندن و کسب رتبه خوب و خودش انگیزه خوبی میتونه باشه که در اولین نوشته همین صفحه یک توضیحاتی درباره آزمون های آزمایشی دادم.
samir.1234
23-07-2014, 10:47
آزمون زبانی که برای کلیه رشته ها تو ارشد هست دو بخش میشه :
1- آزمون زبان عمومی 2- آزمون زبان تخصصی
برای زبان تخصصی که فقط همون کتابایی که تو لیسانست خوندی، دانستن لغات اصلی رشته ات کفایت میکنه، چون متن تخصصی بهت میدن و ازش سئوال مطرح میکنن، صرفا کافیه معانیش رو سر در بیاری و بفهمی درباره چه صحبت میکنه. همون منابع دانشگاهیت کافیه.
اما زبان عمومی در بین اکثر رشته ها مشترک هست.
مشابه بخش لغت و گرامر و درک مطلب تافل هست.
برای لغت من این منابع رو برای کلیه رشته ها پیشنهاد میکنم :
منابع زبان عمومی کارشناسی ارشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای گرامر هم کتاب های پارسه و مدرسان شریف کتاب های خوبی هستند.
همچنین موسسه فرهیختگان به نشانی farhikhtegan.com کتاب فوق العاده ای برای گرامر داره که به جرات با خوندنش میشه بالای 85 درصد سئوالات گرامر تافل رو هم جواب داد و از طرفی حجمش هم زیاد نیست و خیلی منسجم و طبقه بندی شده، نوشته شده.
يك دنيا سپاس بابت توضيحات خوبت عزيز
ولي من واسه ورودي منظورم نبود
كلا در خود دانشگاه ميخوام يه وقت گير نكنم !
خصوصا براي دكترا ...
ارشد هم همينطور
ميخوام يه متن دادن بتونم راحت ترجمه كنم ( ترجمه نه ، يعني بفهمم چي گفته ديگه! )
اين منظورمه
تشكر
B.Russell
23-07-2014, 12:25
يك دنيا سپاس بابت توضيحات خوبت عزيز
ولي من واسه ورودي منظورم نبود
كلا در خود دانشگاه ميخوام يه وقت گير نكنم !
خصوصا براي دكترا ...
ارشد هم همينطور
ميخوام يه متن دادن بتونم راحت ترجمه كنم ( ترجمه نه ، يعني بفهمم چي گفته ديگه! )
اين منظورمه
تشكر
برای دانشگاه هم همینطوره، آزمون زبان عمومی چه ارشد چه دکترا در ایران بسیار شبیه به آزمون تافل هست هم از جهت لغت ها و هم از جهت گرامری.
شما برای نوشتن یک مقاله خیلی مهم هست که اصول گرامری رو رعایت کنید، کجا فعل رو ing بدین، ندین از that و the کجا استفاده کنید و نکنید و....
که برای همه اینها یک شناخت کامل از گرامر ضروریه که اشاره کردم.
اگر هدفتون دکترا باشه، نوشتن مقاله اهمیت داره که لازمه اش هم گنجینه لغات مناسب و هم گرامر قوی هست.
به اون سایت فرهیختگان سر بزنید برای دانشگاه تهران است و اساتیدش هم آکادمیک هستن و میدونن چی رو بهتون بگن که به دردتون بخوره.
rezahero
24-07-2014, 18:55
کتاب تست برای تست زنی چی بگیرم خوبه برای کارشناسی ارشد حقوق عمومی ؟
samir.1234
25-07-2014, 11:07
کتاب تست برای تست زنی چی بگیرم خوبه برای کارشناسی ارشد حقوق عمومی ؟
من مدرسان شريف گرفتم ..
ماهان - پارسه - مدرسان شريف - و ...
براي كارشناسي تست ماهان رو گرفتم و قبولم شدم
ببينم مدرسان چه جوريه !
paranoid_android
29-07-2014, 17:03
سلام.
اگر کسی از دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کارشناسی ناپیوسته با معدل بالای 17 طی 4 ترم فارغ التحصیل بشه و جزو 2 نفر اول ورودی های اون ترم رشته خودش از حیث معدل باشه، ولی معدل کاردانیش درست و حسابی نباشه میتونه توی پذیرش بدون کنکور فارغ التحصیلان ممتاز کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد پذیرفته بشه؟ رشته مورد نظر هم با رشته کارشناسیش یکی هست..
bahadorgamer
31-07-2014, 16:28
سلام دوستان
من دانشجوی رشته الکترونیک هستم.پاییز امسال میرم ترم 7.درسم هم به یاری خدا 8 ترمه تمام هست .میخواستم بدونم بهترین زمان برای شروع درس برای آزمون ارشد کی هست؟ آیا از حالا به فکر آماده سازی برای ارشد باشم یا فعلا تمرکزم روی درس دانشگاه باشه و بعد از فارغ التحصیلی به طور جدی برای ارشد بخونم؟ (یعنی از تابستن آینده)
از توجهتون پیشاپیش سپاسگزارم
B.Russell
31-07-2014, 16:51
سلام دوستان
من دانشجوی رشته الکترونیک هستم.پاییز امسال میرم ترم 7.درسم هم به یاری خدا 8 ترمه تمام هست .میخواستم بدونم بهترین زمان برای شروع درس برای آزمون ارشد کی هست؟ آیا از حالا به فکر آماده سازی برای ارشد باشم یا فعلا تمرکزم روی درس دانشگاه باشه و بعد از فارغ التحصیلی به طور جدی برای ارشد بخونم؟ (یعنی از تابستن آینده)
از توجهتون پیشاپیش سپاسگزارم
بستگی داره هدفتون از شرکت در ازمون ارشد قبولی در کجاها هست و سابقه تحصیلیتون چگونه است.
برای قبول شدن در یک دانشگاه مطرح و رتبه عالی دو راه دارین :
1- درستون رو تمام کنید و پروژه رو هم تحویل بدید و فارغ التحصیل بشید و سال بعد با خیال راحت شرکت کنید.
2- ترم 7 پاییز 93 رو خیلی کم واحد بردارین و از الان به فکر کنکور باشید و پس از کنکور، ترم 8 با تعداد واحد زیاد رو در نیمسال دوم 93-94 اخذ کنید.
اما اینکه در پاییز هم سر کلاس ترم 7 بروید و با امتحانات و پروژه درگیر باشین و برای کنکور هم بخونین، راندمان خیلی پایین میاد ولی بازم نمیشه گفت 100 درصد شکست میخوری، ممکنه با تلاش چندین برابر نتیجه بگیرید.
بیشتر به این بستگی داره که مثلا در دروسی مثل ریاضیات مهندسی، معادلات دیفرانسیل یا ... که مدت ها ازشون گذشته هنوز چقدر قوی هستی.
bahadorgamer
31-07-2014, 17:11
بستگی داره هدفتون از شرکت در ازمون ارشد قبولی در کجاها هست و سابقه تحصیلیتون چگونه است.
برای قبول شدن در یک دانشگاه مطرح و رتبه عالی دو راه دارین :
1- درستون رو تمام کنید و پروژه رو هم تحویل بدید و فارغ التحصیل بشید و سال بعد با خیال راحت شرکت کنید.
2- ترم 7 پاییز 93 رو خیلی کم واحد بردارین و از الان به فکر کنکور باشید و پس از کنکور، ترم 8 با تعداد واحد زیاد رو در نیمسال دوم 93-94 اخذ کنید.
اما اینکه در پاییز هم سر کلاس ترم 7 بروید و با امتحانات و پروژه درگیر باشین و برای کنکور هم بخونین، راندمان خیلی پایین میاد ولی بازم نمیشه گفت 100 درصد شکست میخوری، ممکنه با تلاش چندین برابر نتیجه بگیرید.
بیشتر به این بستگی داره که مثلا در دروسی مثل ریاضیات مهندسی، معادلات دیفرانسیل یا ... که مدت ها ازشون گذشته هنوز چقدر قوی هستی.
ریاضیات رو مدتهاست که مطالعه نکردم.
راستش تابستان هم واحد گرفتم کارآموزی و پروژه و اگر بخوام از الان برای کنکور آماده بشم ناچارا باید این ترم رو حذف کنم.اون راه دومی که عرض کردید آیا مرسوم هست؟ یعنی هستند کسانی که با هدف قبولی در کنکور با اینکه 2 ترم از درسشون مونده شرکت کنن؟ امکان موفقیت به این روش هست؟
چون من همیشه در نظرم داشتم که سال آخر کنکور بدم و منظورم از اینکه از الان به فکر ارشد باشم هم این بود که از الان بعضی از دروس رو برای کنکور سال بعد مطالعه جدی داشته باشم؟
B.Russell
31-07-2014, 19:21
ریاضیات رو مدتهاست که مطالعه نکردم.
راستش تابستان هم واحد گرفتم کارآموزی و پروژه و اگر بخوام از الان برای کنکور آماده بشم ناچارا باید این ترم رو حذف کنم.اون راه دومی که عرض کردید آیا مرسوم هست؟ یعنی هستند کسانی که با هدف قبولی در کنکور با اینکه 2 ترم از درسشون مونده شرکت کنن؟ امکان موفقیت به این روش هست؟
چون من همیشه در نظرم داشتم که سال آخر کنکور بدم و منظورم از اینکه از الان به فکر ارشد باشم هم این بود که از الان بعضی از دروس رو برای کنکور سال بعد مطالعه جدی داشته باشم؟
مجموعه ریاضیات برای رشته های فنی مهندسی خیلی مهم هست و معمولا توصیه میشه تابستان منتهی به ارشد صرفا روی این مجموعه کار بشه، اگر تابستان رو برای ریاضی از دست بدین خیلی عقب میوفتین.
البته عرض کردم همه اینا برای کسی هست که هدفش رتبه خیلی خوب یا نهایتا قبولی در دانشگاه های تهران هست وگرنه برای قبولی ارشد در آزاد یا دانشگاه های درجه 2 و 3 میشه با یک مطالعه نسبی هم موفق شد.
راه دوم هم مرسوم هست ولی معمولا در ترم پاییز یا واحد بر نمیدارن یا خیلی کم بر میدارن و البته از تابستانش هم ریاضیات رو تمام میکنن.
با این اوصافی که شما گفتین، به نظرم بهتره درسهاتون رو تمام کنید و از سال بعد با تمام قوا شرکت کنید.
نظر شخصی من این هست که ارشد خوندن در دانشگاه هایی با کیفیت پایین تر نه کمکی به شاغل شدن شما میکنه و نه در مصاحبه دکتری پیش رو بهتون کمک میکنه، تو مصاحبه های دکتری دانشگاه های تهران اکثر بچه هایی که ارشد آزاد بودن راحت رد میشن و بچه های دانشگاه های درجه 2 سراسری هم با رزومه خیلی قوی بتونن قبول بشن.
پس کسی که میخواد ارشد شرکت کنه، اگر صرفا مدرک میخواد که فرقی نمیکنه.
اما اگر برای ادامه تحصیل میخواد بهتره تمام وقت بخونه و برای شما خواندن برای کنکور پس از فارغ التحصیلی گزینه مناسب تری به نظر میاد.
bijandarbari
31-07-2014, 19:24
ممنون از توجهت دوست عزیز
راستش تو دوران دانشگاه مثل خیلیا اصلا تست کار نکردم میترسم اگر کنکور آزمایشی بدم روحیمو خراب کنه
درس زبان هم به فکرش بودم اتفاقا.تو یکی از موسسات زبان دوره آمادگی ارشد ثبت نام کردم و دارم کلاساشو شرکت میکنم.گرامر و لغت و ریدینگ کار میکنن
فقط میتونم بپرسم خودتون تجربه کنکور ارشد داشتید؟ نظرتون راجع به خوندن دروس ریاضی از الان چیه؟ آیا خوندن ریاضیات کنکور وقت گیر هست؟
سلام
اصلا نیازی نیست تو دوران تحصیل تست کار کرده باشین.همین 6 ماه برای مطالعه کاملا کافیه.
اصلا نمی خواد خودتون رو با بقیه مقایسه کنید.به تجربه بقیه گوش کنید و خودتون با توجه به شناختی که از خودتون دارین طبیعتا متوجه میشین که چطوری باید درس بخونین و چه راهی رو برین تا موفق باشین.بهترین تصمیم گیرنده خودتون هستین و هیچ کس دیگه ای به اندازه خودتون نمیتونه برای شما روش درس خوندن رو تعیین کنه.هرجور راحتین درس بخونید. فقط درس بخونید و تمرکز کافی داشته باشین.همین برای موفقیت کافیه.
کنکور ازمایشی رو حتما بده. شدیدا تاثیر مثبت داره.به شرطی که اماده تو کنکور آزمایشی شرکت کنی.
من امسال کنکور دادم. الان منتظر نتیجه هستم.رتبه ام در حد تلاشم خیلی عالی بود و به هدفم رسیدم.( میتونم شبانه دانشگاه های برتر تهران و روزانه دانشگاه های برتر غیر از تهران رو قبول بشم )
من چون ریاضی ام ضعیف هستش و از طرف دیگه کمبود وقت پیدا کردم قید ریاضی رو زدم و تو کنکور ریاضی رو سفید دادم.و ضرر نکردم.
چون امسال ریاضی رو برای رشته مکانیک سخت گرفتن و کسایی که رو ریاضی خیلی وقت گذاشتن مطابق میلشون نبود.
ولی دروس تخصصی راحت بود و منم اون دروس رو خوب خونده بودم و کلی به نفعم شد.
ولی بازم بستگی به خودتون و شانستون داره.
و اینکه برای رشته مکانیک احتمال اینکه امسال ریاضی ساده باشه وجود داره.رشته شما رو نمیدونم.
چون کم پیش میاد که دو یا چند سال متوالی یک درسی رو سخت بگیرن و معمولا هر سال یکی از دروس رو سخت میگیرن و هر سال این درس جابجا میشه.
پس اگه ریاضیتون ضعیف نیست ، به نظر من خوندن ریاضی ارزشش رو داره.
شما برای مطالعه دروس:
اولویت رو به درسایی بدین که بیشتر روشون تسلط دارین و این درسا رو اول شروع به خوندن کنید.بعد به ترتیب سراغ درسایی برین که بیشتر روشون ضعف داریم.تا آخر.
و به نظر من اینکه چند تا درس انتخابی رو عمیق و کامل بخونید بهتر از اینه که تمام دروس رو ناقص و سطحی بخونید.
bahadorgamer
31-07-2014, 20:56
مجموعه ریاضیات برای رشته های فنی مهندسی خیلی مهم هست و معمولا توصیه میشه تابستان منتهی به ارشد صرفا روی این مجموعه کار بشه، اگر تابستان رو برای ریاضی از دست بدین خیلی عقب میوفتین.
البته عرض کردم همه اینا برای کسی هست که هدفش رتبه خیلی خوب یا نهایتا قبولی در دانشگاه های تهران هست وگرنه برای قبولی ارشد در آزاد یا دانشگاه های درجه 2 و 3 میشه با یک مطالعه نسبی هم موفق شد.
راه دوم هم مرسوم هست ولی معمولا در ترم پاییز یا واحد بر نمیدارن یا خیلی کم بر میدارن و البته از تابستانش هم ریاضیات رو تمام میکنن.
با این اوصافی که شما گفتین، به نظرم بهتره درسهاتون رو تمام کنید و از سال بعد با تمام قوا شرکت کنید.
نظر شخصی من این هست که ارشد خوندن در دانشگاه هایی با کیفیت پایین تر نه کمکی به شاغل شدن شما میکنه و نه در مصاحبه دکتری پیش رو بهتون کمک میکنه، تو مصاحبه های دکتری دانشگاه های تهران اکثر بچه هایی که ارشد آزاد بودن راحت رد میشن و بچه های دانشگاه های درجه 2 سراسری هم با رزومه خیلی قوی بتونن قبول بشن.
پس کسی که میخواد ارشد شرکت کنه، اگر صرفا مدرک میخواد که فرقی نمیکنه.
اما اگر برای ادامه تحصیل میخواد بهتره تمام وقت بخونه و برای شما خواندن برای کنکور پس از فارغ التحصیلی گزینه مناسب تری به نظر میاد.
هدف من قبولی در دانشگاه های تهران و نهایتا دانشگاهای درجه 2 هست.اصلا هدفم این نیست که از هر کجا شده مدرک بگیرم چون آینده ام به شدت به تحصیل بستگی داره چون اگر میخواستم وارد بازار کار بشم اصلا همین کارشناسی هم نمی گرفتم.سرمایه آنچنانی هم ندارم که بخوام خودم کاری دست و پا کنم.خودم هم فکر میکنم بهتره بعد از فارغ التحصیلی برای ارشد آماده بشم.حالا من اگر بخوام امسال یک کنکور آزمایشی بدم بنظرتون اگر درس رو از همین الان شروع کنم از درس خوندن برای ارشد زده میشم؟ با توجه به اینکه میخوام کنکور رو به طور جدی سال بعد بدم
bahadorgamer
31-07-2014, 21:33
سلام
اصلا نیازی نیست تو دوران تحصیل تست کار کرده باشین.همین 6 ماه برای مطالعه کاملا کافیه.
اصلا نمی خواد خودتون رو با بقیه مقایسه کنید.به تجربه بقیه گوش کنید و خودتون با توجه به شناختی که از خودتون دارین طبیعتا متوجه میشین که چطوری باید درس بخونین و چه راهی رو برین تا موفق باشین.بهترین تصمیم گیرنده خودتون هستین و هیچ کس دیگه ای به اندازه خودتون نمیتونه برای شما روش درس خوندن رو تعیین کنه.هرجور راحتین درس بخونید. فقط درس بخونید و تمرکز کافی داشته باشین.همین برای موفقیت کافیه.
کنکور ازمایشی رو حتما بده. شدیدا تاثیر مثبت داره.به شرطی که اماده تو کنکور آزمایشی شرکت کنی.
من امسال کنکور دادم. الان منتظر نتیجه هستم.رتبه ام در حد تلاشم خیلی عالی بود و به هدفم رسیدم.( میتونم شبانه دانشگاه های برتر تهران و روزانه دانشگاه های برتر غیر از تهران رو قبول بشم )
من چون ریاضی ام ضعیف هستش و از طرف دیگه کمبود وقت پیدا کردم قید ریاضی رو زدم و تو کنکور ریاضی رو سفید دادم.و ضرر نکردم.
چون امسال ریاضی رو برای رشته مکانیک سخت گرفتن و کسایی که رو ریاضی خیلی وقت گذاشتن مطابق میلشون نبود.
ولی دروس تخصصی راحت بود و منم اون دروس رو خوب خونده بودم و کلی به نفعم شد.
ولی بازم بستگی به خودتون و شانستون داره.
و اینکه برای رشته مکانیک احتمال اینکه امسال ریاضی ساده باشه وجود داره.رشته شما رو نمیدونم.
چون کم پیش میاد که دو یا چند سال متوالی یک درسی رو سخت بگیرن و معمولا هر سال یکی از دروس رو سخت میگیرن و هر سال این درس جابجا میشه.
پس اگه ریاضیتون ضعیف نیست ، به نظر من خوندن ریاضی ارزشش رو داره.
شما برای مطالعه دروس:
اولویت رو به درسایی بدین که بیشتر روشون تسلط دارین و این درسا رو اول شروع به خوندن کنید.بعد به ترتیب سراغ درسایی برین که بیشتر روشون ضعف داریم.تا آخر.
و به نظر من اینکه چند تا درس انتخابی رو عمیق و کامل بخونید بهتر از اینه که تمام دروس رو ناقص و سطحی بخونید.
عزیز شما تو دوران آماده سازی کنکور چقدر دانشگاه می رفتید؟ چقدر وقت واسه در خواندن داشتید؟ پایه دروستون چه طور بود؟ آیا در طول ترم های قبل از آماده سازی برای ارشد هم درسهای گذشته رو مرور می کردید؟
ببخشید که سوالاتم زیاد هست ممنون از توجهتون
bijandarbari
31-07-2014, 23:14
عزیز شما تو دوران آماده سازی کنکور چقدر دانشگاه می رفتید؟ چقدر وقت واسه در خواندن داشتید؟ پایه دروستون چه طور بود؟ آیا در طول ترم های قبل از آماده سازی برای ارشد هم درسهای گذشته رو مرور می کردید؟
ببخشید که سوالاتم زیاد هست ممنون از توجهتون
سلام
من ترم پاییز رو مرخصی گرفتم و اصلا دانشگاه نمیرفتم.
از تابستون اواسط مرداد شروع کردم.
البته این وسط کارهای متفرقه زیاد داشتم که وقتم رو می گرفت به خاطر همین وقت کم آوردم.طوری که از 7 روز هفته ، 4 روزش رو درس می خوندم.اونم روزی نهایت 6 ساعت.
ولی اگه منظم مطالعه داشته باشین و وقتتون رو تلف نکنید به نظرم زمان کاملا مناسبیه.
پایه دروس اصلی ام نسبتا قوی بود. به خصوص دروسی که ضریب 3 برای گرایش مورد نظرم داشت و خیلی خوب فهمیده بودم.
پایه ریاضی ضعیفی داشتم که به خاطر همین سراغش نرفتم.
زبان رو هم گرامر رو فراموش کرده بودم.لغت هم نخوندم. فقط متن تخصصی خوندم که اونم تو کنکور وقت اضافه نیاوردم.به خاطر همین زبان رو هم سفید زدم.
نه.بعد پاس کردن درسی ، پیش نیومده که درسی رو دوباره مرور کنم. البته خیلی از دروس اصلی رو کامل فراموش نکرده بودم و تا حدودی بلد بودم و خوندن برای ارشد بیشتر مرور و یادآوری مطالب گذشته بود.
bahadorgamer
01-08-2014, 00:32
سلام
من ترم پاییز رو مرخصی گرفتم و اصلا دانشگاه نمیرفتم.
از تابستون اواسط مرداد شروع کردم.
البته این وسط کارهای متفرقه زیاد داشتم که وقتم رو می گرفت به خاطر همین وقت کم آوردم.طوری که از 7 روز هفته ، 4 روزش رو درس می خوندم.اونم روزی نهایت 6 ساعت.
ولی اگه منظم مطالعه داشته باشین و وقتتون رو تلف نکنید به نظرم زمان کاملا مناسبیه.
پایه دروس اصلی ام نسبتا قوی بود. به خصوص دروسی که ضریب 3 برای گرایش مورد نظرم داشت و خیلی خوب فهمیده بودم.
پایه ریاضی ضعیفی داشتم که به خاطر همین سراغش نرفتم.
زبان رو هم گرامر رو فراموش کرده بودم.لغت هم نخوندم. فقط متن تخصصی خوندم که اونم تو کنکور وقت اضافه نیاوردم.به خاطر همین زبان رو هم سفید زدم.
نه.بعد پاس کردن درسی ، پیش نیومده که درسی رو دوباره مرور کنم. البته خیلی از دروس اصلی رو کامل فراموش نکرده بودم و تا حدودی بلد بودم و خوندن برای ارشد بیشتر مرور و یادآوری مطالب گذشته بود.
والا من از لحاظ پایه درسی اگر کنکوری نگاه کنیم نمیدونم در چه حد هستم چون امتحان دانشگاه با کنکور زمین تا آسمون فرق میکنه.از طرفی تو دانشگاه من استادی ندیدم که بتونه 100درصد حجم یک درس رو تدریس کنه. در بهترین حالت 50 تا 70 درصد مباحث رو به ما درس میدادن.ولی اگر ملاک نمره در درس های تخصصی باشه من اکثرشون رو نمره بالا گرفتم ولی واقعا نمیدونم اگر الان یک کتاب یا جزوه کنکوری رو باز کنم چقدر از مباحث رو بلدم با توجه به اینکه هم مطالبی که در دانشگاه به ما تدریس کردن کامل نبودن هم اینکه مدت زیادی از خوندشون میگذره. ممنون میشم اگر تجربه خودتون رو بگید
Sent from my GT-I9305
bijandarbari
01-08-2014, 12:37
والا من از لحاظ پایه درسی اگر کنکوری نگاه کنیم نمیدونم در چه حد هستم چون امتحان دانشگاه با کنکور زمین تا آسمون فرق میکنه.از طرفی تو دانشگاه من استادی ندیدم که بتونه 100درصد حجم یک درس رو تدریس کنه. در بهترین حالت 50 تا 70 درصد مباحث رو به ما درس میدادن.ولی اگر ملاک نمره در درس های تخصصی باشه من اکثرشون رو نمره بالا گرفتم ولی واقعا نمیدونم اگر الان یک کتاب یا جزوه کنکوری رو باز کنم چقدر از مباحث رو بلدم با توجه به اینکه هم مطالبی که در دانشگاه به ما تدریس کردن کامل نبودن هم اینکه مدت زیادی از خوندشون میگذره. ممنون میشم اگر تجربه خودتون رو بگید
Sent from my GT-I9305
سلام
فرقی نمیکنه.
تو کنکور همون مباحثی مطرح میشه که تو کلاس خوندین و امتحان دادین.
ولی به صورت نکته وار و مفهومی.طوری که راه حل ها کوتاه باشه ولی برای حل تست نیاز باشه تا اون قسمت رو خوب فهیمده باشین وگرنه جواب تست غلط در میاد.کلا برای حل تست ها باید درس رو خوب فهمیده باشین و دقت خوبی هم به خرج بدین تا به جواب درست برسین.
یعنی اگه درس رو خوب فهمیده باشین خیلی خیلی کارتون راحت میشه.
شما اصلا استرس نداشته باشین. فقط هر موقع که وقتش بود شروع کنید به خوندن ، اونجا متوجه میشین چطور هستش.
از کنکور برای خودتون کوه نسازید.
bahadorgamer
01-08-2014, 13:50
سلام
فرقی نمیکنه.
تو کنکور همون مباحثی مطرح میشه که تو کلاس خوندین و امتحان دادین.
ولی به صورت نکته وار و مفهومی.طوری که راه حل ها کوتاه باشه ولی برای حل تست نیاز باشه تا اون قسمت رو خوب فهیمده باشین وگرنه جواب تست غلط در میاد.کلا برای حل تست ها باید درس رو خوب فهمیده باشین و دقت خوبی هم به خرج بدین تا به جواب درست برسین.
یعنی اگه درس رو خوب فهمیده باشین خیلی خیلی کارتون راحت میشه.
شما اصلا استرس نداشته باشین. فقط هر موقع که وقتش بود شروع کنید به خوندن ، اونجا متوجه میشین چطور هستش.
از کنکور برای خودتون کوه نسازید.
ممنون از توجهت دوست عزیز. من تصمیمم این هست که همون سال بعد با خیال راحت تر کنکور بدم الان وقتمو میزارم روی تقویت زبان و یادگیری عمیق دروس دانشگاه.به نظرتون خوبه که یکی دو تا از دروس تخصصی ترم های قبل رو در طول تابستون مرور کنم یا اینکه درس ریاضی رو در کنار زبان بخونم؟
Sent from my GT-I9305
teraktor2003
01-08-2014, 16:43
سلام
هنوز مشخص نشده نتایج نهایی ارشد کی میاد؟!
bijandarbari
01-08-2014, 18:53
سلام
هنوز مشخص نشده نتایج نهایی ارشد کی میاد؟!
هفته اول شهریور
bijandarbari
01-08-2014, 18:54
ممنون از توجهت دوست عزیز. من تصمیمم این هست که همون سال بعد با خیال راحت تر کنکور بدم الان وقتمو میزارم روی تقویت زبان و یادگیری عمیق دروس دانشگاه.به نظرتون خوبه که یکی دو تا از دروس تخصصی ترم های قبل رو در طول تابستون مرور کنم یا اینکه درس ریاضی رو در کنار زبان بخونم؟
Sent from my GT-I9305
به نظرم دروس تخصصی رو مرور کنید.
bahadorgamer
01-08-2014, 20:44
به نظرم دروس تخصصی رو مرور کنید.
ممنون از راهنماییات دوست عزیز موفق باشی انشاالله
Sent from my GT-I9305
paranoid_android
02-08-2014, 10:58
ببخشید، اگر کسی توی ارشد یکی از دوره های روزانه یا شبانه یا پردیس ها قبول بشه، ولی یک ترم از درسش باقی مونده باشه میتونه برای ترم اول ثبت نام نکنه و مرخصی بگیره تا درسش تموم شه و مدرک کارشناسیش آماده بشه؟ چیزی که مرسوم هستش توی دانشگاه های آزاد..
B.Russell
02-08-2014, 11:49
ببخشید، اگر کسی توی ارشد یکی از دوره های روزانه یا شبانه یا پردیس ها قبول بشه، ولی یک ترم از درسش باقی مونده باشه میتونه برای ترم اول ثبت نام نکنه و مرخصی بگیره تا درسش تموم شه و مدرک کارشناسیش آماده بشه؟ چیزی که مرسوم هستش توی دانشگاه های آزاد..
خیر، شما حتما باید تا قبل از شهریور 93 از پروژه تون دفاع کرده باشین و هیچ واحدی باقی نمانده باشه.
مرخصی در سراسری داده میشود اما پس از تکمیل فرایند ثبت نام در مهر 93 که پیش شرطش فارغ التحصیلی کامل هست.
برای روزانه و شبانه این قانون اجرا میشه.
اما برای پردیس چون پولی هست احتمالا مثل آزاد باهاتون راه بیان.
سلام دوستان
میخوام واسه ارشد هوش بخونم
چه کتاب هایی رو واسه خوندن پیشنهاد میکنین؟
این رو در نظر بگیرین که من بیشتر مطالب رو یادم رفته و باید از اول شروع به یادگیری کنم
مرسی
farshidshd
12-08-2014, 15:55
اعلام نتايج ارشد و دکتري دانشگاه آزاد در نيمه اول شهريور
علوي فاضل در مورد اعلام نتايج آزمون کارشناسي ارشد و دکتراي تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي نيز توضيح داد: هم اکنون پاسخنامههاي کارشناسي ارشد قرائت شده است و سوالات کتبي دکتراي تخصصي تصحيح شده و 70 درصد مصاحبهها تمام شده است. نتايج هر دو آزمون در هفته اول و دوم شهريور اعلام خواهد شد. وي در مورد ظرفيتها در مقاطع مختلف اظهارکرد: در مجموع 998 هزار و 189 ظرفيت وجود دارد که 183 هزار و 350 ظرفيت متعلق به کارداني پيوسته، 177 هزار ظرفيت متعلق به کارداني ناپيوسته، 171 هزار ظرفيت متعلق به کارشناسي ناپيوسته، 291 هزار ظرفيت متعلق به کارشناسي پيوسته، 156 هزار و 920 ظرفيت متعلق به کارشناسي ارشد، 1900 ظرفيت متعلق به دکتراي حرفهاي و 17 هزار و 19 ظرفيت متعلق به دکتراي تخصصي است.
آفرینش
سلام
از it به رشته نرم افزار در کاشناسی تغییر رشته بدیم . ایا پیش نیاز میخوره ؟
لطفا جواب بدین
کسی ارشد روزانه دانشگاه تهران میخونه میتونه کارشناسی یک رشته ی دیگه هم توی پیام نور بخونه یا نه ؟
samir.1234
14-08-2014, 10:11
دوستان در مورد كارشناسي ارشد رشته مديريت دولتي گرايش مديريت تحول و مديريت منابع انساني يه توضيح بدين ...
موندم از بين اين دو كدوم رو انتخاب كنم
مديريت تحول دانشجوها ميگن خيلي حال ميكنيم تو اين رشته ، شاده و انگار داريم تفريح ميكنيم !
رشته مديريت منابع انساني هم همه ميگن واقعا نياز همه سازمان ها و ارگان ها هستش و ...
در مورد ميزان سختي هم بگين كدوم سخت تر هستش ...
bijandarbari
24-08-2014, 23:45
نتیجه نهایی ارشد 93 اعلام شد.
saeed_136915
24-08-2014, 23:50
هیچ جایی قبول نشدم (3500 کامپیوتر) :n30:
yeppp ...
آموزش زبان، دانشگاه تهران، روزانه ;)
bijandarbari
25-08-2014, 06:35
سلام
تو اطلاعیه سازمان سنجش ، تو قسمت مدارک ثبت نام نوشته :
د- مدارك لازم براي ثبتنام
1- اصل و يك برگ تصوير مدرك كارشناسي (ليسانس) مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه در آن معدل دوره كارشناسي (ليسانس) قيد شده باشد.
تبصره 1- پذيرفتهشدگاني كه به دلايلي قادر به ارائه اصل مدرك كارشناسي (ليسانس) نميباشند، لازم است اصل گواهي تاييد شده توسط دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل اخذ كارشناسي (ليسانس) با محتوي فرم ذيل اين اطلاعيه را ارائه نمايند.
تبصره 2- آن دسته از پذيرفتهشدگاني كه به هنگام ثبتنام و شركت در آزمون (زمان ثبتنام 12/8/92 لغايت 19/8/92) دانشجوي سال آخر بودهاند و حداكثر تا تاريخ 31/6/93 فارغالتحصيل ميشوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه 28 دفترچه راهنماي (شماره 1) اين آزمون كه ميانگين كل واحدهاي گذرانده آنان براساس (0) تا (20) تا تاريخ 31/6/92 و يا 30/11/92 توسط موسسه آموزش عالي محل فارغالتحصيلي دوره كارشناسي در فرم مذكور درج و قبلاً به تاييد مسوول ذيربط رسيده است را زمان ثبتنام ارائه نمايند.
استثناء: آن دسته از داوطلباني كه دانشجوي سال آخر بوده و به عنوان رتبه اول در اين آزمون شركت نمودهاند، معدل فارغ التحصيلي اعلام شده آنان از سوي موسسه آموزش عالي محل فارغالتحصيلي دوره كارشناسي آنان، لحاظ گرديده و لازم است مطابق بند يك فوق و يا تبصره آن عمل نمايند.
اون قسمتی رو که قرمز کردم :
این فرم رو از کجا باید بگریم؟؟
پایین صفحه اطلاعیه در سایت سازمان سنجش چیزی پیدا نکردم.
مدیریت اجرایی
دانشگاه کاشان.
سراسری کاشان چطور هست دانشگاهش؟
این رشته که سال دومش هست که تو کاشان داره ارائه میشه،امیدوارم اساتید خوبی داشته باشه
bahador2009
25-08-2014, 07:35
سلام من مجازی دانشگاه تهران صنایع قبول شدم. چطوره؟ کسی نظری نداره؟
saeed_136915
25-08-2014, 08:15
دوستان فراگیر پیام نور رو کسی اطلاع داره چجوریه؟؟ من که از پیام نور مجاز شده بودم میتونم شرکت کنم یا باید جداگانه ثبت نام میکردم؟
مجازی فردوسی هوش :n03:
هر چند میدونستم همین رو میارم . بی خیال ، میریم سربازی مثل مرد تمومش میکنیم :n02:
alireza-1991
25-08-2014, 11:59
دوستان لطفا به من کمک کنید تا از دوراهی در بیام
من رشته عمران هستم
من در انتخاب رشته اول از همه سازه و خاک وزلزله رو زدم بعد رفتم سراغ آب وهیدرولیک
همه رو رد کرد و در نهایت من سازه های هیدرولیکی صنعتی سیرجان قبول شدم ولی دلم خیلی باهاش نیست ! دلم با خاک و سازه زلزله هست
این یه مورد هست .پیش خودم میگم برم شاید موفق شدم
غیر از این از بازار کارش هم میترسم .پیش خودم میگم نکنه 2 سال وقت بزارم اخرش هم هیچی .سربازی رو هم هنوز نرفتم
از دوستان خواهشمندم راهنماییم بفرمایند
بچه ها واسه این فرم معدل که باید به تأیید مرکز آموزش دانشگاه کارشناسی برسه :
اگه خاطرتون باشه، تو دفترچه راهنمای اولیه پیش نویس فرمی که گذاشته بودن، معدل رو تا 31 شهریور 92 می خواست
بعداً تو فرمی که موقع انتخاب رشته منتشر کردن، تاریخش 30 بهمن 92 بود
من هم با اینکه معدلم پایین تر اومده بود واسه ترم بهمن، ولی ریسک نکردم و همون معدل بهمنمو زدم
حالا الان فرم دومی که تا تاریخ 30 بهمن معدلو تأیید می کرد، پیدا نمی کنم
کسی داره اون فرم رو به من بده؟
دوستان نتایج ارشد آزاد کی میاد؟
دوستان نتایج ارشد آزاد کی میاد؟
مجتبی علوی فاضل ، رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی ، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره زمان اعلام نتایج پذیرشهای این دانشگاه، گفت: نتایج نهایی ارشد و دکتری همچنین آزمون سراسری بین روزهای ۹ تا ۱۰ شهریورماه اعلام می شود.
من نرم افزار مجازی شهیدبهشتی قبول شدم.
کسی نمیدونه چجوریاس؟ ارزش پول خرج کردن و وقت گذاشتن داره؟ یا بعد از دو سال تازه پشیمون میشم و یه مدرک بی اعتبار برام میمونه و هیچ چیز هم یاد نمیگیرم؟:n28: اصن تو خود ایران اعتبار داره تو محیط کار؟ تو خارج؟
teraktor2003
25-08-2014, 16:32
کسی نمیدونه چجوریاس؟ ارزش پول خرج کردن و وقت گذاشتن داره؟ یا بعد از دو سال تازه پشیمون میشم و یه مدرک بی اعتبار برام میمونه و هیچ چیز هم یاد نمیگیرم؟:n28: اصن تو خود ایران اعتبار داره تو محیط کار؟ تو خارج؟
سلام
من هم هوش مصنوعی صنعتی شاهرود از نوع مجازی قبول شدم
خودم اطلاعاتم کمه
ولی چیزایی که تا الان فهمیدم اینا هستن
شهریه ترمی 2 میلیون در میاد تقریبا برای دانشگاه های خوب
مدرک دقیقا مدرک مورد تایید وزارته فقط قید می شه به صورت مجازی واحدها گذرونده شده
از لحاظ اعتبار هیچ مشکلی نداره ولی چون تموزش محور هست برای دکتری داخل ایران یکم قضیه سخت می شه که بهترین کار به جای پایان نامه نوشتن چندتا مقاله خوبه...
در خارج ایران اونطور که شنیدم اتفاقا روش حساب خوبی باز می کنن و علاقه مند به این مسیر هستن
بازم باید هدفتون رو مشخص کنین,برای شاغلین بهترین گزینه س چون کلاس ها مجازیه و در ترم 2 بار یکی اول سال و یکی اخر سال کلاس تشکیل می شه
در باقی موارد کلاس وقتی تشکیل می شه باید حضور داشته باشین پشت اینترنت والا غیبت می خورین,کپچر کردن کلاس خودش مزیت خوبیه برای ارشیو...
چه بخوایم و نخوایم دنیا داره به سمت مجازی شدن بیشتر پیش می ره...پس اینده دنیا مدارک مجازی بیشتر و کلاس های مجازی بیشتره...به وبسایت coursera.org حتما مراجعه کنین و کلاس های مجازی امریکا و دانشگاه های معتبر رو ببینین چقدر زیاد شده...
کسی اطلاعات بیشتری داشت و دانشجو مجازی ارشد بود کمک بیشتری کنه همه ما بیشتر بدونیم ازش...
موفق باشید.
علاوه بر گفته های تراکتور عزیز من هم تحقیقاتی کردم موقع انتخاب رشته که بد نیست بگم . اولا خیلی هم نمیشه گفت که چون مجازیه سرت خلوت تره و میتونی راحت بری سر کار و درست رو هم باهاش بخونی . اونجور که دیدم اساتیدی هستن که از دانشجویان مجازی هم مثل روزانه ها کار میکشن :n02: الان دوستانی دارم توی مجازی که هنوز وقت رفتن سر کار رو پیدا نکردن . در حالی که خیلی از روزانه ها میبینی وقت بیشتری دارن . کاملا بستگی به این داره که چقدر ازت فعالیت بخوان .
در واقع شاید تنها فرقش توی وقت همین رفت و امدها باشه . بستگی به خودت هم داره که چقدر بخوای بری دانشگاه . ضرورتش همون دو بار در ترم هست که باید بری . اما اگه بخوای میتونی هم بری از امکانات دانشگاه بهره مند بشی و هم سر کلاس ها بری و ... که دانشجویی که بخواد معدل بالا بگیره بیشتر باید با اساتید در ارتباط باشه
متاسفانه من از این روش اموزش خوشم نمیاد و مهمترین مساله اش هم همون شهریه اش هست که در میاد ترمی تقریبا 2 میلیون تومن . بالشخصه این قدر پول واسه همچین مدرکی نمیدم و نمیرم . میرم سربازی کلاسش بیشتره :n02:
من از یکی از دوستام که دقیقا همون جا درس میخونه پرسیدم. این دوستم آدم خیلی با پشتکاری هستش اما میگه این روش باعث شده نسبت به درس تنبل بشم و همه چیز رو بزارم واسه آخر ترم. من هم که کلا روزانه هم اینجوری بودم حداقل کلاس باشه برم یه چیزی یاد بگیرم :n02: تازه واسه من که باید چند وقت یبار از اصفهان پاشم برم اونجا بدتره چون خوابگاهش میگفت شبی ده تومن درمیاد. منم هر چی فکر میکنم نمیتونم این همه پول بدم و بعدشم تو خونم بشینم و درست نتونم درس بخونم. ولی برا کسی که با پولش اوکی هست و پشتکارش عالی با این شرایطی که تراکتور میگه واقعا خوبه. گرگر جان سربازی خوش بگذره. من که میشینم یه سال دیگه میخونم. دندم نرم میخواستم 500 نیارم.:n02:
من از یکی از دوستام که دقیقا همون جا درس میخونه پرسیدم. این دوستم آدم خیلی با پشتکاری هستش اما میگه این روش باعث شده نسبت به درس تنبل بشم و همه چیز رو بزارم واسه آخر ترم. من هم که کلا روزانه هم اینجوری بودم حداقل کلاس باشه برم یه چیزی یاد بگیرم :n02: تازه واسه من که باید چند وقت یبار از اصفهان پاشم برم اونجا بدتره چون خوابگاهش میگفت شبی ده تومن درمیاد. منم هر چی فکر میکنم نمیتونم این همه پول بدم و بعدشم تو خونم بشینم و درست نتونم درس بخونم. ولی برا کسی که با پولش اوکی هست و پشتکارش عالی با این شرایطی که تراکتور میگه واقعا خوبه. گرگر جان سربازی خوش بگذره. من که میشینم یه سال دیگه میخونم. دندم نرم میخواستم 500 نیارم.:n02:
منم دقیقا به همین دلیل نمیخوام برم .
من این بار سال سومم بود که کنکور میدادم . اما درس خیلی خوبی گرفتم که البته دیگه بدردم نمیخوره . اون هم این که هر چی از دانشگاه دور باشی از درس هم دور میشی .
سال اول من کنکور رو همینطوری واسه محک زدن خودم شرکت کردم . ترم 5 ام تازه تموم شده بود و از درسهایی که واسه پایان ترم خونده بودم یه کم یادم بود .
کلا با همون معلومات قبلی و به صورت default رفتم کنکور دادم . بدون اینکه حتی نشسته باشم خونده باشم و خیلی از درسها هم که هنوز پاس نکرده بودم . فقط پایه ام قوی بود . خلاصه رتبه ام شد 970 .
گفتم ایول ، سال بعد مرخصی میگیرم و میشینم بکوب میخونم . ترم 8 که گذشت یه چند واحد نگه داشتم و مرخصی گرفتم . به زمستون نرسیده بودم که نابود شدم . کلا علاقه ام به درس از بین رفت . فقط و فقط به خاطر اینکه از محیط دانشگاه دور شدم .
اون سال رتبه ام شد 2100 . خلاصه کلی کلنجار رفتم که از اخر گفتم بزارم یه سال دیگه میخونم و رتبه تک رقمی میارم :n02:
ترم اخر هم شروع شد و کاملا اون بی میلی به درس هنوز ادامه داشت . فقط میخواستم هر چه زودتر از دانشگاه برم . در حالی که قبلا علاقه بیشتری داشتم .
درس رو تموم کردم و هر روز هم میخواستم بشینم پای درس که به یه بهانه از زیرش در میرفتم . چون هر روز بی میل تر میشدم .
گذشت و امسال هم نتونستم خوب بخونم و رتبه ام زور زدم شد 1700 . حالا بماند که امسال کنکور کامپیوتر زیادی خاص بود .
من از اوناش نیستم که بگم اصلا درس چیه و ولش کن برو بچسب به زندگی و کار و پول و ... . ولی میگم فقط در صورتی بزار واسه سال بعد که از پشتکارت 100% مطمئن باشی .
اصلا غیر از اون خیلی ریسک زیادیه . کلا کنکور ریسک بزرگیه . اومدی سال بعد اتفاقی افتاد که بدتر از امسال شد . مثل امسال که سوالات لو رفت . اونوقت همش حسرت میخوری که چرا سال قبل نرفتی دانشگاه یا یه سال پیش نرفتی سربازی و ...
من با 6 تا از دوستام کنکور رو گذاشتیم واسه امسال . هممون هم مثلا نشستیم بکوب خوندیم و با تجربه بیشتر و کتابهای بهتر و روشهای بهتر رفتیم کنکور دادیم . ولی فقط یک نفرمون روزانه اورد که اون هم مشکوک میزد .
خلاصه اینو بگم ممکنه از سال پیش بهتر درس بخونی و رتبه ات هم بهتر بشه اما قبولیت رو مطمئن نباش . روی قبول نشدنت هم حساب کن که حسرت یک سال گذشته رو نخوری .
منم دقیقا به همین دلیل نمیخوام برم .
من این بار سال سومم بود که کنکور میدادم . اما درس خیلی خوبی گرفتم که البته دیگه بدردم نمیخوره . اون هم این که هر چی از دانشگاه دور باشی از درس هم دور میشی .
سال اول من کنکور رو همینطوری واسه محک زدن خودم شرکت کردم . ترم 5 ام تازه تموم شده بود و از درسهایی که واسه پایان ترم خونده بودم یه کم یادم بود .
کلا با همون معلومات قبلی و به صورت default رفتم کنکور دادم . بدون اینکه حتی نشسته باشم خونده باشم و خیلی از درسها هم که هنوز پاس نکرده بودم . فقط پایه ام قوی بود . خلاصه رتبه ام شد 970 .
گفتم ایول ، سال بعد مرخصی میگیرم و میشینم بکوب میخونم . ترم 8 که گذشت یه چند واحد نگه داشتم و مرخصی گرفتم . به زمستون نرسیده بودم که نابود شدم . کلا علاقه ام به درس از بین رفت . فقط و فقط به خاطر اینکه از محیط دانشگاه دور شدم .
اون سال رتبه ام شد 2100 . خلاصه کلی کلنجار رفتم که از اخر گفتم بزارم یه سال دیگه میخونم و رتبه تک رقمی میارم :n02:
ترم اخر هم شروع شد و کاملا اون بی میلی به درس هنوز ادامه داشت . فقط میخواستم هر چه زودتر از دانشگاه برم . در حالی که قبلا علاقه بیشتری داشتم .
درس رو تموم کردم و هر روز هم میخواستم بشینم پای درس که به یه بهانه از زیرش در میرفتم . چون هر روز بی میل تر میشدم .
گذشت و امسال هم نتونستم خوب بخونم و رتبه ام زور زدم شد 1700 . حالا بماند که امسال کنکور کامپیوتر زیادی خاص بود .
من از اوناش نیستم که بگم اصلا درس چیه و ولش کن برو بچسب به زندگی و کار و پول و ... . ولی میگم فقط در صورتی بزار واسه سال بعد که از پشتکارت 100% مطمئن باشی .
اصلا غیر از اون خیلی ریسک زیادیه . کلا کنکور ریسک بزرگیه . اومدی سال بعد اتفاقی افتاد که بدتر از امسال شد . مثل امسال که سوالات لو رفت . اونوقت همش حسرت میخوری که چرا سال قبل نرفتی دانشگاه یا یه سال پیش نرفتی سربازی و ...
من با 6 تا از دوستام کنکور رو گذاشتیم واسه امسال . هممون هم مثلا نشستیم بکوب خوندیم و با تجربه بیشتر و کتابهای بهتر و روشهای بهتر رفتیم کنکور دادیم . ولی فقط یک نفرمون روزانه اورد که اون هم مشکوک میزد .
خلاصه اینو بگم ممکنه از سال پیش بهتر درس بخونی و رتبه ات هم بهتر بشه اما قبولیت رو مطمئن نباش . روی قبول نشدنت هم حساب کن که حسرت یک سال گذشته رو نخوری .
جدا امسال سوالا لو رفته بود؟ من نمیدونستم.:n04: ولی با این رتبه فکر میکردم حداقل شبانه رو میارم. حس میکنم سنجش هر کس که مجازی زده باشه رو میفرسته مجازی. همچین حسی دارم الان:n02: وگرنه باید شبانه میاوردم. شهید بهشتی هم که انگار کل خرجشو میخواد از مجازیا دربیاره. منم که ازوناش نیستم که کمکش کنم.:n22:
من که پارسال فقط دوسه تا درس پوران پژوهش خوندم اما امسال میخوام درسای بیشتری و کتابای بیشتری بخونم. دوستان چه انتشاراتیو برا چه درسی (رشته نرم افزار) پیشنهاد میکنن؟
farid0485
26-08-2014, 14:01
مدیریت اجرایی
دانشگاه کاشان.
سراسری کاشان چطور هست دانشگاهش؟
این رشته که سال دومش هست که تو کاشان داره ارائه میشه،امیدوارم اساتید خوبی داشته باشه
تبریک میگم...
دانشگاه خوبیه...
در حال پیشرفته منتها خیلی سریع نیست(اماکند هم نیست)...
رشته مدیریت هم نمی دونم حالا تو چه وضعیه ولی یادمه تو دانشگاه از طریق آموزش مجازی mba می گرفت (اما بیشتر کلاسا حضوری بود)و دوره اش بگی نگی ازش استقبال میشد...
جدا امسال سوالا لو رفته بود؟ من نمیدونستم.:n04: ولی با این رتبه فکر میکردم حداقل شبانه رو میارم. حس میکنم سنجش هر کس که مجازی زده باشه رو میفرسته مجازی. همچین حسی دارم الان:n02: وگرنه باید شبانه میاوردم. شهید بهشتی هم که انگار کل خرجشو میخواد از مجازیا دربیاره. منم که ازوناش نیستم که کمکش کنم.:n22:
یکی از همین دوستام رتبه اش تقریبا 450 شد اون هم مجازی اورد . یعنی هیچ فرقی با من نمیکرد. خیلی ها مجازی اوردن اون هم به این خاطر که همپوشانی توی رشته کامپیوتر کم شده . یعنی قبلا مثلا یکی رتبه 200 هوش که بود توی نرم افزار هم مثلا رتبه اش 250 بود .
اما ضریب دروس تخصصی رو که بردن بالا این اختلاف بیشتر شد جوری که همون ادم نرم افزار رو مثلا 400 ممکنه بیاره . واسه همین قبلا موقع انتخاب رشته مثلا اگه نرم افزار میخواستی بزنی شاید 100 نفر زیر تو ، اصلا رشته های نرم افزار رو نمیزدن چون در اصل هوش شرکت کردن و هدفشون هوش بوده و اون وقت شانس تو بیشتر میشد .
اما حالا تمام کسایی که رتبه شون از تو بهتر میشه اکثرا نرم افزارن و شانس تو کمتر میشه واسه قبولی .
اگه میخوای بزاری واسه سال بعد یه توصیه میکنم که شاید سال قبل انجامش دادی اما گفتنش خالی از لطف نیست . توصیه ام اینه که به شدت واسه دروس تخصصی اهمیت قائل شو . حتی بیشتر از مشترکها .
این تغییر ضریب ها بدجور ضربه زد به من . خیلی تو روحیه من تاثیر گذاشت . پارسال تا همین خبرش رو شنیدم به شدت خودم رو باختم . چون تخصصی هام اصلا خوب نیست و واسشون خیلی برنامه نداشتم . اما همین خبر رو که شنیدم برنامه هام بهم ریخت و کلا ناامید شدم .
پس خیلی بهشون اهمیت بده .
bijandarbari
26-08-2014, 14:45
سلام
کلا امسال بیشتر دانشگاه ها ظرفیت رو کم کردن.
به خاطر همین نسبت به پارسال رتبه ها بالاتری رو گرفتن.و قبولی سخت تر شده.
من 470 مکانیک - تبدیل انرژی
روزانه تبدیل انرژی فردوسی قبول شدم.
realcore
26-08-2014, 17:44
من دانشگاه صنعتی شاهرود برق کنترل قبول شدم(روزانه). کسی اطلاعی از هزینه خوابگاه یا هزینه های احتمالیه دیگه داره ؟؟:n13:
yoosef_st
26-08-2014, 19:56
دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید
من لیسانس مدیریت دارم
الان ارشد رو دانشگاه تهران محازی پردیس فارابی مدیریت بازرگانی داخلی قبول شدم
کسی هست بهم بگه شهریه هاش چجوریه این پردیس فارابی؟
بعد اینکه میگن همه کلاسهاش و دم و دستگاه همینجا تو تهران و همین دانشکده مدیریت دانشگاه تهرانه درسته؟
خواهشا اگر اطلاعاتی دارین راهنمایی کنین
ممنون:n16::n16:
یکی از همین دوستام رتبه اش تقریبا 450 شد اون هم مجازی اورد . یعنی هیچ فرقی با من نمیکرد. خیلی ها مجازی اوردن اون هم به این خاطر که همپوشانی توی رشته کامپیوتر کم شده . یعنی قبلا مثلا یکی رتبه 200 هوش که بود توی نرم افزار هم مثلا رتبه اش 250 بود .
اما ضریب دروس تخصصی رو که بردن بالا این اختلاف بیشتر شد جوری که همون ادم نرم افزار رو مثلا 400 ممکنه بیاره . واسه همین قبلا موقع انتخاب رشته مثلا اگه نرم افزار میخواستی بزنی شاید 100 نفر زیر تو ، اصلا رشته های نرم افزار رو نمیزدن چون در اصل هوش شرکت کردن و هدفشون هوش بوده و اون وقت شانس تو بیشتر میشد .
اما حالا تمام کسایی که رتبه شون از تو بهتر میشه اکثرا نرم افزارن و شانس تو کمتر میشه واسه قبولی .
اگه میخوای بزاری واسه سال بعد یه توصیه میکنم که شاید سال قبل انجامش دادی اما گفتنش خالی از لطف نیست . توصیه ام اینه که به شدت واسه دروس تخصصی اهمیت قائل شو . حتی بیشتر از مشترکها .
این تغییر ضریب ها بدجور ضربه زد به من . خیلی تو روحیه من تاثیر گذاشت . پارسال تا همین خبرش رو شنیدم به شدت خودم رو باختم . چون تخصصی هام اصلا خوب نیست و واسشون خیلی برنامه نداشتم . اما همین خبر رو که شنیدم برنامه هام بهم ریخت و کلا ناامید شدم .
پس خیلی بهشون اهمیت بده .
استدلال جالب و زیبایی بود ممنون.
شاید باورت نشه اگه بگم من تخصصی 50 زده بودم ولی مشترک 3 :||| حیف اون همه وقتی که صرف سوالای مدار منطقی کردم. سوالای ناجوری بودن.
استدلال جالب و زیبایی بود ممنون.
شاید باورت نشه اگه بگم من تخصصی 50 زده بودم ولی مشترک 3 :||| حیف اون همه وقتی که صرف سوالای مدار منطقی کردم. سوالای ناجوری بودن.
مشترک 3 جدا ؟ :n04: اخ اخ اگه به 20 میرسوندی الان روزانه قبول بودی . امسال سوالای مشترک بد بودن . منم که روی مشترک حساب کرده بودم اگه یادم باشه 23 زدم :n02:
TheGnomonWorkshop
27-08-2014, 02:42
دوستان اگه میشه در مورد قبولی توی رشته mba یه توضیحی بدین
حداقل رتبه برای قبولی روزانه حدودا باید چقد باشه؟
دانشگاه آزاد چجوریاس؟ شهریه، رتبه قبولی . . .
میخوام امسال زبانم رو خوب کنم از سال بعد بخونم واسه ارشد . . .
راستی
مدیریت اجرایی بهتره یا mba ؟
مرسی
مشترک 3 جدا ؟ :n04: اخ اخ اگه به 20 میرسوندی الان روزانه قبول بودی . امسال سوالای مشترک بد بودن . منم که روی مشترک حساب کرده بودم اگه یادم باشه 23 زدم :n02:
من کلا دو ماه وقت داشتم برا خوندن چون قبلش پایان نامه داشتم. تو اون دو ماه بیشتر مشترک خوندم ولی نتیجه اینطوری شده دیگه :n01: کلی دلم سوخت
Antonio Andolini
27-08-2014, 08:59
بچه ها واسه این فرم معدل که باید به تأیید مرکز آموزش دانشگاه کارشناسی برسه :
اگه خاطرتون باشه، تو دفترچه راهنمای اولیه پیش نویس فرمی که گذاشته بودن، معدل رو تا 31 شهریور 92 می خواست
بعداً تو فرمی که موقع انتخاب رشته منتشر کردن، تاریخش 30 بهمن 92 بود
من هم با اینکه معدلم پایین تر اومده بود واسه ترم بهمن، ولی ریسک نکردم و همون معدل بهمنمو زدم
حالا الان فرم دومی که تا تاریخ 30 بهمن معدلو تأیید می کرد، پیدا نمی کنم
کسی داره اون فرم رو به من بده؟
سلام!
:n11:
samir.1234
27-08-2014, 17:53
كارشناسي ارشد آزاد كي مياد؟؟
hamidras
29-08-2014, 18:06
آقا کسی مجازی هوش مصنوعی میخونه اینجا :n02:؟
سلام دوستان
یه سؤال داشتم در مورد کارنامه:
الان این که نوشته رتبه داوطلب : 1 یعنی چی؟ من رتبه کنکورم تو گرایش خودم 9 بود، این 1 از کجا اومده؟
بعد اینکه آخرین رتبه قبولی رو زده 2 ... ! یعنی کلاً دو نفر رو گرفتن؟ :دی یا نه، از 9 نفر ظرفیتش، 7 نفرش از بدون کنکوری های خودشون بوده؟ که بعیده! 3 نفر حداکثر می تونن بدون کنکور قبول شن
یه چیز دیگه که شاید به بالایی کمک کنه:
در قسمت سهمیه قبولی زده: رتبه اول (که خب قطعاً منظورش رتبه اول دوره کارشناسیه)
من درسته رتبه اول کارشناسی شده بودم، اما از سهمیه استعدادهای درخشان که همون قبولی بدون کنکور با رتبه اولی بود، استفاده نکردم. یعنی انصرافم رو اعلام کردم.
الان تو سهمیه ثبت نامی زده: آزاد
از اون طرف تو قسمت «نتیجه» عدد 7 رو زده
که خب تو توضیحاتش نوشته: 7 به معنای قبولی در سهمیه ای به غیر از سهمیه ثبت نامیه
همه اینا نشون میده من با سهمیه رتبه اولی قبول شدم
در صورتی که اولاً من از این قضیه انصراف داده بودم (فرمش رو هم به دانشگاه فکس کردم)
دوم هم اینکه من رتبه 9 کنکور بودم و با همون رتبه هم دانشگاه تهران به راحتی منو بر می داشت ...
حالا اینا معنیش اینه که با سهمیه رتبه اولی، رتبه 9 من واسه دانشگاه تهران به رتبه 1 تبدیل شده؟
پس اون 8 نفری که قبل من تو کنکور قبول شدن چی میشن؟ هیچ کدوم دانشگاه تهران رو نزدن؟
ممنون
bijandarbari
31-08-2014, 17:26
سلام دوستان
یه سؤال داشتم در مورد کارنامه:
الان این که نوشته رتبه داوطلب : 1 یعنی چی؟ من رتبه کنکورم تو گرایش خودم 9 بود، این 1 از کجا اومده؟
بعد اینکه آخرین رتبه قبولی رو زده 2 ... ! یعنی کلاً دو نفر رو گرفتن؟ :دی یا نه، از 9 نفر ظرفیتش، 7 نفرش از بدون کنکوری های خودشون بوده؟ که بعیده! 3 نفر حداکثر می تونن بدون کنکور قبول شن
یه چیز دیگه که شاید به بالایی کمک کنه:
در قسمت سهمیه قبولی زده: رتبه اول (که خب قطعاً منظورش رتبه اول دوره کارشناسیه)
من درسته رتبه اول کارشناسی شده بودم، اما از سهمیه استعدادهای درخشان که همون قبولی بدون کنکور با رتبه اولی بود، استفاده نکردم. یعنی انصرافم رو اعلام کردم.
الان تو سهمیه ثبت نامی زده: آزاد
از اون طرف تو قسمت «نتیجه» عدد 7 رو زده
که خب تو توضیحاتش نوشته: 7 به معنای قبولی در سهمیه ای به غیر از سهمیه ثبت نامیه
همه اینا نشون میده من با سهمیه رتبه اولی قبول شدم
در صورتی که اولاً من از این قضیه انصراف داده بودم (فرمش رو هم به دانشگاه فکس کردم)
دوم هم اینکه من رتبه 9 کنکور بودم و با همون رتبه هم دانشگاه تهران به راحتی منو بر می داشت ...
حالا اینا معنیش اینه که با سهمیه رتبه اولی، رتبه 9 من واسه دانشگاه تهران به رتبه 1 تبدیل شده؟
پس اون 8 نفری که قبل من تو کنکور قبول شدن چی میشن؟ هیچ کدوم دانشگاه تهران رو نزدن؟
ممنون
سلام
شما رتبه 9 کنکور شدین؟؟؟؟
سلام
شما رتبه 9 کنکور شدین؟؟؟؟
سلام
بله ...
و دانشگاه تهران قبول شدم، اما الان میزنه رتبه 1، قبولی با رتبه اولی ...
bijandarbari
31-08-2014, 20:46
سلام
بله ...
و دانشگاه تهران قبول شدم، اما الان میزنه رتبه 1، قبولی با رتبه اولی ...
عجب نخبه هایی رو تو انجمن داریم.
یک سوال مهم
من در انتخاب رشته ارشد ازاد چندتا انتخاب اولم رو ی حاهای زدم که خیلی بعیده قبول شم میخواستم ببینم ایا انتخاب ها دارای شرایط یکسانی هستند یا هرچی انتخاب ها پایین بیان قبول شدن توشون سخت تره؟؟؟ در کل ایا قبول شدن مثل دانشکاه دولتی هست یا خیر ؟؟
مثلا در سال ۸۸ برای کارشناسی اکر انتخب اولت رو قبول نمیشدی خیلی سخت میشد بعدیا رو قبول شی
امیدوارم تونسته باشم منظور سوالم را واضح بگم
Ghasem.M
01-09-2014, 00:05
سلام من پیام نور مجازی آموزش محور قبول شدم. ارزش این مدرک با مدرک پیام نور یکی هست؟
paranoid_android
01-09-2014, 11:11
قبولی دوستان رو تبریک عرض میکنم و براشون آرزوی موفقیت دارم..
دوستانی که توی گرایش های مختلف مهندسی IT علی الحصوص شبکه و امنیت قبول شدن لطفا کارنامه هاشون رو بذارن ببینیم چه درصدهایی زدن و رتبه شون چطور شده..
Soroush-S
04-09-2014, 16:40
تعویق اعلام نتایج آزمون ارشد دانشگاه آزاد
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به اینکه رشته/ محلهای اعلام شده برای آزمون کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد افزایش یافته، زمان اعلام نتایج به تعویق افتاده است.
به گزارش ایسنا، دکتر علوی فاضل با توصیه به داوطلبان مبنی بر صبر و شکیبایی و انتظار برای اعلام نتایج در موعد مقرر گفت: افزایش رشته محلها باعث ایجاد فرصتهای جدید برای داوطلبان است، لذا این تعویق به وجود آمده در اعلام نتایج به نفع آنان خواهد بود.
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: داوطلبان کلیه آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامی برای آگاهی از زمان اعلام نتایج میتوانند به سایت روابط عمومی معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با فرا رسیدن زمان اعلام نتایج کلیه آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامی و افزایش ظرفیتها و رشته محلهای جدید بویژه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی رضایت تعداد بیشتری از داوطلبان فراهم خواهد آمد.
masih eia
06-09-2014, 19:14
سلام بچه ها
کسی نمیدونه نتایج استعداد درخشانا کی سازمان سنجش اعلام میکنه؟؟
سلام
آیا واحد سمینار را الزاماً باید در ترم سوم دوره کارشناسی ارشد انتخاب کرد؟و آیا واحد پایان نامه نیز الزاماً باید در ترم سوم انتخاب شود؟و در کارنامه ترم سوم نمره پایان نامه به صورت ناتمام خواهد آمد؟ و در ترم چهارم نیز باید واحد پایان نانه اخذ شود؟
با تشکر
B.Russell
08-09-2014, 10:02
این سئوالات شما بیشتر به قوانین درون دانشگاهی و حتی درون دانشکده ای ارتباط دارد و نمیشه کلی جواب داد !!!
بهترین راه پرسیدن مستقیم از آموزش دانشکده است.
همه دانشگاه ها در مقطع ارشد واحد سمینار ندارند، ولی اونایی که درسی دو واحدی به نام سمینار دارند باید در ترم سوم بر دارند.
پایان نامه هم معمولا از ترم سوم برداشته میشه اما اگر دفاع نشد، به ترم چهارم و در صورت لزوم با موافقت استاد راهنما به ترم پنجم هم کشیده میشه و در این ترم ها هم باید واحد پایان نامه اخذ شود و نمره ای برای آن تا قبل از دفاع درج نمیشود.
ممنون از شما، طبق آیین نامه جدید هم اگر دفاع در ترم چهارم یا پنجم انجام بشه از ۱۹ نمره محاسبه میشه و یک نمره باقیمانده منوط به خروجی پژوهشی پایان نامه است پس با این حساب برای کسی که عجله فارغ التحصیلی نداره میتونه دفاع را برای ترم پنجم بزاره؟؟!!!
B.Russell
08-09-2014, 16:03
ممنون از شما، طبق آیین نامه جدید هم اگر دفاع در ترم چهارم یا پنجم انجام بشه از ۱۹ نمره محاسبه میشه و یک نمره باقیمانده منوط به خروجی پژوهشی پایان نامه است پس با این حساب برای کسی که عجله فارغ التحصیلی نداره میتونه دفاع را برای ترم پنجم بزاره؟؟!!!
ترم چهارم که بعیده نمره کم کنن، دیگه دانشجوی ارشد حداقلش باید از پایان نامه در ترم 4 دفاع کنه، چون 3 ترم درس هست.
اکثر دانشگاه ها از ترم 5 به بعد برای هر ماه 0.25 نمره کم میکنند، که برای 4 ماه در ترم پنجم میشه یک نمره و بره ترم 6 هم همینطور نمره کم میشه.
با موافقت استاد راهنما، دفاع کردن در ترم 5 و حتی 6 موردی نداره فقط نمره کم میشه که با مقاله دادن جبران میشه.
دانشگاه های روزانه هم معمولا از ترم 5 و 6 شهریه میگیرند.
نتایج ارشد آزاد اعلام شد . . . .
samir.1234
11-09-2014, 07:46
دوستان انتخاب اول من شهر خودم بود آخرين نفر 140 بود من شدم 144 :n29:
انتخاب دوم سيرجان قبول شدم !
الان تكميل ظرفيت من ميتونم اصلا شركت كنم ؟!!!
چه جوريه؟ چه اقدامي بايد انجام بدم/؟:n27:
hellbrain666
11-09-2014, 09:09
داوطلب گرامي،در صورت تمايل مي توانيد براي پذيرش در رشته /محل هاي جديد در مجموعه امتحاني خود،از روز پنج شنبه 20 شهريور مجددا نسبت به انتخاب رشته در پايگاه الکترونيکي معاونت سنجش وپذيرش دانشگاه اقدام نماييد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیه؟
از کی میشه؟
من انتخاب اولم البرز هستش و قبول شدم
حالا یه نکته
طبق آخرین رتبه قبولی میتونستم تهران جنوب یا شمال یا مرکز قبول بشم امکان تغییر هست یعنی؟
دوستان انتخاب اول من شهر خودم بود آخرين نفر 140 بود من شدم 144 :n29:
انتخاب دوم سيرجان قبول شدم !
الان تكميل ظرفيت من ميتونم اصلا شركت كنم ؟!!!
چه جوريه؟ چه اقدامي بايد انجام بدم/؟:n27:
رشته چی بوده؟
من علوم و تحقیقات کرمون قبول شدم از کی ثبت نام هست؟؟
hellbrain666
11-09-2014, 13:44
داوطلب گرامي،در صورت تمايل مي توانيد براي پذيرش در رشته /محل هاي جديد در مجموعه امتحاني خود،از روز پنج شنبه 20 شهريور مجددا نسبت به انتخاب رشته در پايگاه الکترونيکي معاونت سنجش وپذيرش دانشگاه اقدام نماييد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیه؟
از کی میشه؟
من انتخاب اولم البرز هستش و قبول شدم
حالا یه نکته
طبق آخرین رتبه قبولی میتونستم تهران جنوب یا شمال یا مرکز قبول بشم امکان تغییر هست یعنی؟
کسی خبر نداره؟
DariushGreat
11-09-2014, 14:16
کسی خبر نداره؟
متن کامل خبرش اینجاست برو بخون
hellbrain666
11-09-2014, 15:15
مثل اینکه هنوز خبری نیست از این سیستم
البته نمره کل باید بالا باشه تا شانسی وجود داشته باشه
ممنون
samir.1234
11-09-2014, 16:50
آقا تكميل ظرفيت رو زدن !!!
من 25 هزار دادم كارت رو خريدم
بعد اومدم همون شهر خودمون رو بزنم
ديدم اصلا شهر ما داخل تكميل ظرفيت نيست !!!!!!
يعني چي ؟ چرا اينجوري شد ؟!
فقط مديريت دولتي اومده 7-8 تا شهر رو زده ( تهران شمال - تهران جنوب - شوشتر - لارستان - مغان !!! )
يعني چي؟
من ميخوام تكميل ظرفيت شهر خودم شركت كنم !!! چيكار كنم/؟؟؟:n29:
samir.1234
11-09-2014, 16:50
آقا اين عدم دسترسي ما رو بردارين ديگه
بعد از 60 تا پست
هنوز بايد مديران بيان كامنت هاي ما رو منتشر كنن !!! اي بابا .......
samir.1234
11-09-2014, 17:09
افزایش رشته محل ها به معنی افزایش ظرفیت دانشگاه ها نیست
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با بیان اینکه افزایش رشته محلها به معنای افزایش ظرفیت به همان میزان نیست، گفت: رشته محلهای جدید در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد حدود دو برابر افزایش یافته است، اما این به این معنا نیست که ظرفیتها نیز دو برابر شده است. بلکه به این معناست که ظرفیتها در رشتههای محل توزیع شدهاند. به طور مثال در رشته محلهای جدید مقطع دکتری فقط 5 نفر دانشجو پذیرش خواهد شد و در رشته محلهای قدیمی ظرفیت بیشتر خواهد بود و این مساله در راستای حفظ کیفیت آموزشی بوده است.
يعني اينكه من كه 144 شده رتبه ام و تا 140 قبول ميشدن
ديگه مث قديم نيست كه تو تكميل ظرفيت بتونم برم ؟!!!
اگه اينجوري باشه
كسي خواست كارت تكميل ظرفيت خودمو ميفروشم بهش 25 ت خريدم 20 ت ميفروشم ... استفاده ام نشد :n29:
تو انتخاب دوم قبول شدم سيرجان ... ولي كي ميره آخه اونجا :n27:
farzad02
11-09-2014, 22:03
آقا تكميل ظرفيت رو زدن !!!
من 25 هزار دادم كارت رو خريدم
بعد اومدم همون شهر خودمون رو بزنم
ديدم اصلا شهر ما داخل تكميل ظرفيت نيست !!!!!!
يعني چي ؟ چرا اينجوري شد ؟!
فقط مديريت دولتي اومده 7-8 تا شهر رو زده ( تهران شمال - تهران جنوب - شوشتر - لارستان - مغان !!! )
يعني چي؟
من ميخوام تكميل ظرفيت شهر خودم شركت كنم !!! چيكار كنم/؟؟؟:n29:
دوست عزیز این که الان اعلام کردن تکمیل ظرفیت نیست. هر رشته ای که قبلا بود و در انتخابها زدیم، فعلا تموم شده و رفته
این که می بینید امروز باز شد در واقع رشته هایی است که تا پارسال اصلا وجود خارجی نداشته....... یعنی اینها جدید هستن
تکمیل احتمالا 1-2 ماه دیگه بیاد. زمانیکه همه ثبت نام کنن و دانشگاهها اعلام ظرفیت خالی کنن
دوستان زمان ثبت نام کی هست ؟(آزاد)
اصلا جایی اعلام شده ؟
DariushGreat
11-09-2014, 22:20
آقا من محلات قبول شدم ولی نمیخوام برم :n03: میخوام برم آشتیان! سطحشون یکیه. میشه کاری کرد که یه ضرب برم آشتیان ثبتنام کنم؟
samir.1234
12-09-2014, 09:15
دوست عزیز این که الان اعلام کردن تکمیل ظرفیت نیست. هر رشته ای که قبلا بود و در انتخابها زدیم، فعلا تموم شده و رفته
این که می بینید امروز باز شد در واقع رشته هایی است که تا پارسال اصلا وجود خارجی نداشته....... یعنی اینها جدید هستن
تکمیل احتمالا 1-2 ماه دیگه بیاد. زمانیکه همه ثبت نام کنن و دانشگاهها اعلام ظرفیت خالی کنن
ممنون عزيز خيلي خوشحالم كردي ...
اين كارتي كه خريدم رو بفروشم يا نگه دارم؟! به درد ميخوره ؟:n13:
paranoid_android
12-09-2014, 18:18
با توجه به بررسی هایی که در مورد رشته MBA انجام دادم به این نتایج رسیدم:
منابع درسی که در کنکور MBA ازشون سوال میاد: 1 - ریاضی عمومی 1 و 2 2 - زبان تخصصی MBA و 3 - GMAT
دانشگاه های زیادی بصورت روزانه، نوبت دوم، پیام نور، غیرانتفایی ها، مجازی و پردیس خودگردان در این رشته دانشجو می پذیرن.
از اونجایی که رشته MBA در دنیا و از جمله ایران جز 3 رشته پر طرفدار در مقطع تحصیلات تکمیلی هست، رقابت بسیار زیادی بین دانشجویان رشته های فنی مهندسی و رشته های علوم انسانی و حتی رشته های دیگه برای ورود به این رشته وجود داره.
طبق بررسی که بنده در مورد کارنامه های رتبه های برتر این رشته انجام دادم، برای اینکه بتونید بصورت روزانه یا شبانه وارد دانشگاه ها بشید باید به درصد های بالای 70 برای درس ریاضی، بالای 60 برای زبان و بالای 60 برای GMAT فکر کنید!
بنده فارغ التحصیل کارشناسی ناپیوسته مهندسی IT و کامپیوتر هستم و از الان میخوام برای کنکور سال 94 برنامه ریزی کنم. دوستانی که در حال مطالعه برای کنکور این رشته هستن از کتاب ها و کنکورهای آزمایشی چه موسسه ای استفاده می کنن؟ فکر می کنم کتاب های مدرسان شریف و پارسه برای هر 3 درس مناسب باشه. البته برای درس ریاضی بنظر من باید کتاب های مرجع هم مطالعه بشه مثل کتاب های توماس یا سیلورمن یا لیتهلد.. برای GMAT منابع به زبان فارسی زیاد نیستن و بسیار محدودن..
از اونجایی که دارم بطور موازی برای امتحان تافل یا IELTS هم مطالعه و برنامه ریزی می کنم فکر می کنم برای درس زبان تخصصی MBA هم خیلی مفید باشه..
در کل می دونم که همه این چیزهارو میدونید و خودتون استادید! این تاپیک رو زدم برای اینکه محلی باشه برای استفاده از تجارب دانشجویان موفق MBA و کسانی که در حال مطالعه هستن.. ممنون می شم اطلاعات خوبتون رو اینجا به اشتراک بذارید :n01:
paranoid_android
12-09-2014, 18:54
لیست دانشگاه هایی که بصورت روزانه، نوبت دوم، غیرانتفایی، پیام نو و پردیس خودگردان در این رشته دانشجو می گیرن رو طبق دفترچه انتخاب رشته سال 92 اینجا قرار دادم:
به نظر من واسه ریاضی خیلی خودت رو درگیر کتب مرجع مثل لیتهولد نکن . این کتاب ها خیلی کلی توضیح دادن و اگرچه از نظر آموزش مفهومی عالی هستند ولی بدرد کنکور نمیخورن . چون نکات مختلفی توی کنکور هست که هیچ یک از این کتاب ها همه ی اون نکات رو به طور یکجا ندارند . مثلا واسه درس ریاضی 1 کتاب لیتهولد بهترین هست اما واسه ریاضی 2 به پای سیلورمن نمیرسه . به نظرم باید دنبال کتبی باشین که به طور تخصصی واسه کنکور طراحی شده اند . بودن کسانی که ریاضی MBA رو صد درصد زدن . یه کتابی هست به اسم ریاضی عمومی 1 و 2 از " مسعود آغاسی " که از انتشارات نگاه دانش هست . ( در 4 جلد) که دو جلدش آموزش و 2 جلدش تست هست که تمام تست های ریاضی سراسری و آزاد رو در همه ی رشته های فنی مهندسی ( و نه فقط MBA ) آورده . آموزشش هم کامل و جامع هست . این کتاب در کنار تست های کتاب آقای نیکوکار از الزامات کنکور MBA هستند ولی باز هم کافی نیست !!!! باید تا جایی که توان دارید تست بزنید . واقعا زدن 80 درصد توی ریاضی عمومی 1 و 2 خیلی خیلی سخته وتلاش زیاد و آمادگی بالایی میخواد و صد البته غیر ممکن نیست . کتب موسسه ماهان و پارسه هم خوبه و فک کنم کتاب پارسه (ریاضی فنی) رو بتونی pdf توی نت پیدا کنی و پول ندی واسش !!!
واسه آزمون باید بگم من پارسه بودم ولی مجموعه مدیریت بودم و خیلی راضی نبودم . شاید توی مجموعه های دیگه بهتر عمل کرده باشه . مطمئن نیستم .
درمورد زبان باید بگم داشتن زبان عمومی قوی خیلی خیلی کمک کننده هست و در درجه دوم بهتره زبان تخصصی مدیریت بازرگانی رو هم یاد بگیرید . کتابی هم هست به نام " راهنمای جامع آزمون تافل" باز هم از انتشارات نگاه دانش که خیلی کتاب ضروری هست و به طور تخصصی واسه MBA طراحی شده و مولفینش هم از اساتید MBA هستند . این کتاب به شدت توصیه میشه و من خودم واسه ارشد مدیریت مطالعه اش کردم .
موفق باشید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
paranoid_android
13-09-2014, 00:05
خیلی ممنون. توضیحاتتون خیلی خوب بود :)
حتما کتاب های ریاضی 1 و 2 آقای مسعود آقاسی رو تهیه می کنم. تو وب سایت انتشارات سه تا کتاب دیگه هم برای GMAT هست که یکیش مال آقای امیر عرفانیان هست و GMAT های دو جلدی آقای احمد صداقت که گویا خیلی هم پرطرفدار هستن.. اونا چطورن؟
کتاب راهنمای زبان تافل که فرمودید رو هم حتما تهیه می کنم.. چاپ جدیدترش هم توی سایت هست.
فکر می کنم درس زبان پرحجم ترین بخش مطالعات رو به خودش اختصاص بده.. 100 تا سوال اونم در سطح تافل.. البته زبانم بدک نیست و میتونم اگه روش کار کنم بالای 70 بزنم.
در مورد ریاضی 1 و 2، برای ریاضی 2 یکم نگرانم.. چون توی دانشگاه اصلا نخوندمش و با 10-11 پاسش کردم.. مخصوصا مباحث انتگرال و کاربردهاش.. امیدوارم کتابای آقای آقاسی کارمو راه بندازه.. :n01:
جسارتا شما خودتون MBA رو امتحان دادید؟ اگر از الان بشینم بخونم تا بهمن 94 می تونم به سطح آمادگی کامل برسونم خودمو؟ با توجه به اینکه شاغل هم هستم البته.. خوشبختانه یا متاسفانه به کمتر از شریف و امیرکبیر و دانشگاه تهران فکر نمی کنم :n05:
اتفاقا با این همه موسسه ای که به طور کیلویی مدرک MBA میدن و اینروزا مثل قارچ زیاد شدن ، باید هم به شریف و امیرکبیر فکر کنید و نه پایین تر . در مورد ریاضی باید بتونید کل مباحث ریاضی رو قورت بدین و این با تمرین زیاد امکان پذیره و غیر ممکن نیست .
راستش من پارسال مدیریت مالی شرکت کردم( رتبه ام 300 شد و قبول نشدم) و برادرم MBA شرکت کرد اما اکثر کتابهاش رو مطالعه کرده ام . واسه GMAT کتب آقایون عرفانیان و صداقت خیلی از لحاظ محتوا با هم فرقی ندارند . ببین کدومش با سلیقه ات سازگار تره . کتاب عرفانیان تک جلدی ( و بسیار قطور) و کتاب احمد صداقت 2 جلدیه( و قدری نازک تر) که جلد دومش فقط ادبیات و نگارش فارسی هست . به همین علت این مبحث رو کمی مفصل تر توضیح داده ولی کتاب امیر عرفانیان هم ناقص نیست و هر دو خوبن . بهترین منابع فارسی همین دو تا منبع هستن . یکیشون رو به دلخواه انتخاب کن .
اگه از الان محکم ( و تاکید میکنم محکم) بخونید میرسید و مشکلی نخواهید داشت . چون تنوع درس در این رشته کمه ، میتونید تمرکز خوبی روی هر سه درس داشته باشید . فقط توجه کنید که رقبای شما از بهترین های فنی مهندسی هستن !!!!
هیچ نقطه ضعفی باقی نذارید و اگه لازم شد کلاس هم برید . اگه تهران هستید کلاس های خوبی هست و کلاس های همین آقایون مثل آقاسی و عرفانیان هم هست . این مولفین از این نظر خوبن که خودشون رشته شون MBA بوده . خصوصا عرفانیان و صداقت و در درس زبان هم آقایون ناصرزاده و دهدشتی خودشون MBA بودن . آزمون رو هم فرموش نکنید . من پارسه رو پیشنهاد نمی کنم . توی مدیریت یخورده ضعیف هست .( مثلا من در هر 8 آزمون پارسه رتبه ام زیر 20 بود . بعدا فهمیدم جامعه آماری مناسبی نداشته و صد البته این باعث گمراهی من شد !!) در مورد بقیه موسسات اطلاعی ندارم . اینا رو میگم چون رقبای شما بدون شک از همه امکانات مثل آزمون و کلاس و . . . استفاده خواهند کرد!!
در مورد زبان اگه زبان عمومی خودتون رو تقویت کنید( در حد تافل) 90 درصد راه رو رفتید چون زبان تخصصی مدیریت بازرگانی خیلی مشکل نیست . واسه زبان تخصصی هم همین آقایون ناصر زاده و دهدشتی یه کتاب خوب دارند( به جز اونی که قبلا عرض کردم) . اونو بخونی به نظرم کافی هست چون اونم تکیه اش بیشتر MBA بوده تا سایر گرایش های مدیریت . توی این کتاب 13 استراتژی برای حل تست های درک مطلب آموزش داده شده . اگه وقت بیشتری داشتید کتاب زبان تخصصی آرمان اشراقی هم خیلی خوبه ولی کلی تره و واسه کلیه گرایشهای مدیریت مفیده .
کتاب زیر هم هست که کتاب کوچک و کم حجمیه و میتونه واسه زبان تخصصی جایگزین 2 تا بالایی بشه( در صورت کمبود وقت) . توی این کتاب اومده و هر مبحث مدیریت رو به صورت جدا لغاتش رو درآورده و تقریبا مثل یه dictionary کوچکه . بسیار کتاب خوبیه :
همه کتبی که معرفی کردم از انتشارات نگاه دانش هستن که رسما یه انتشارات تخصصی واسه رشته مدیریته . کتب این انتشارات یخورده گرون هستن( نمیدونم چرا !!!) ولی بهترین منابع رو واسه گرایش های مختلف مدیریت چاپ می کنه . کتب رو هم با پست میفرسته . من کتاب راهنمای تافل رو که توی اصفهان گیر نمیومد از وبسایت خریدم 2 هفته ای اومد . اگه بتونی توی کتابفروشی پیدا کنی که چه بهتر . واسه اطلاعات بیشتر ، مشاهده نمونه کارنامه ها و قبولیها و نیز منابع تکمیلی میتونید به آدرس زیر مراجعه کنید که خیلی اطلاعات خوبی در اختیارتون میذاره .
امسال ارشد سراسری شرکت نکردم ولی آزاد کارشناسی ارشد مهندسی صنایع - مدیریت سیستم و بهره وری قبول شدم .
سوالی بود در خدمتم .
موفق باشید .
paranoid_android
13-09-2014, 07:38
بی نهایت ممنونم ازتون که وقت گذاشتید و با حوصله جواب دادید.. امیدوارم موفق و پیروز باشید همیشه :n01:
DariushGreat
13-09-2014, 15:54
آقا من محلات قبول شدم ولی نمیخوام برم :n03: میخوام برم آشتیان! سطحشون یکیه. میشه کاری کرد که یه ضرب برم آشتیان ثبتنام کنم؟
یعنی واقعا هیچکی هیچی نمیدونه؟؟؟؟؟
mosi_alfa
13-09-2014, 23:50
دوستان واسه ارشد مدیریت بسته آموزشی کدوم موسسه رو پیشنهاد میکنید؟؟
paranoid_android
14-09-2014, 01:02
برخی از کارنامه ها و رتبه های داوطلبین MBA در کنکور کارشناسی ارشد 93:
منبع: mbaonline.ir
دوستان واسه ارشد مدیریت بسته آموزشی کدوم موسسه رو پیشنهاد میکنید؟؟
ماهان ، شک هم نکن !!!!
paranoid_android
14-09-2014, 01:51
ماهان ، شک هم نکن !!!!
آقا، آزمون های آزمایشی ماهان رو توصیه می کنی دیگه؟ خودمم حس می کنم ماهان توی مدیریت قوی تر از جاهای دیگه عمل میکنه اما بین ماهان و مدرسان شریف شک داشتم یکم:n02: کتابهاشون که فکر نمی کنم چنگی به دل بزنه..
با توجه به اینکه تهران نیستم و دسترسی به کلاس های حضوری ندارم، این کلاس های مجازی ماهان که از پاییز شروع میشه چطوره به نظرت؟
jamshidjap
15-09-2014, 11:04
سلام
من ارشد صنایع صنایع آزاد واحد الکترونیکی قبول شدم ... مدرکش ارزش داره ؟ فردا نریم 10-12 تومن خرج کنیم بعد بیان بگن مدرکت رو قبول نداریم ؟
samir.1234
15-09-2014, 19:51
دوستان ثبت نام كارشناسي ارشد سراسري ، پيام نور ، آزاد
كي هستش ؟؟
reza.kaka
16-09-2014, 11:42
سلام
بهترین منابع درسی برای ارشد کامیپوتر چی هستش ؟
reza.kaka
16-09-2014, 19:51
سلام
کارشناسی ارش اکثر رشته ها 32 واحد است .
دوستان میخواستم ببینم کلاس های کارشناسی ارشد معمولا چد روز در هفته است و چند ساعته معمولا کلاس ها ؟ ترم اول چند واحد میدن ؟
:»
bijandarbari
16-09-2014, 20:07
سلام
بستگی به نحوه برنامه ریزی کلاس های گروه داره.
الان من ترم اول ارشد فردوسی هستم.
ترم اول 9 واحد دادن.( البته 6 واحد رو می تونیم حذف و اضافه کنیم )
شنبه و 2 شنبه و 4 شنبه کلاس دارم.
چون راهم دوره مجبورم کل هفته رو خوابگاه بمونم.
منم ارشد نرم هستم 9 واحد داد فقط چهرشنبه ها کلاس دارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.