مشاهده نسخه کامل
: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
Soroush-S
17-05-2015, 20:21
ممنون از توضیحاتتون
اونوقت قبولی در این رشته باعث عدم حق شرکت در دوسال اینده رو میشه یا نه فقط مختص روزانه هست این مساله؟
فقط مختص روزانه هست
paranoid_android
17-05-2015, 20:41
سلام
پردیس خودگردان شعبه ای از دانشگاه دولتیه که با مبلغ شهریه ایه خیلی بیشتر از دانشگاه ازاد مدرک میده در اخر هم مدرکی با ارم و مهر دانشگاه دولتی مثلا شریف یا تهران ولی با اسم پردیس خودگردان میده.
مثلا پردیس شریف کیش یا پردیش دانشگاه تهران یا علم و صنعت و غیره...
فلسفه ایجاد این مدل دانشگاه هارو نمیدونم چون شهریه ای سرسام اور دارند و شنیدم که کیلویی نمره میدن یعنی هزاران رحمت به دانشگاه ازاد !
فلسفه ایجاد پردیس های خودگردان، تامین بخشی از هزینه های دانشگاه توسط جیب های دانشجویان پولدار هست!
شهریه کل پردیس های خودگردان حدود 3-4 برابر شهریه دانشگاه آزاد هستش.
به نظر بنده صرفا برای اپلای کردن میتونه توجیه داشته باشه.
و اینکه باز به نظر بنده، برای کسی که میتونه این شهریه رو تامین کنه ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور خیلی بهتر میتونه باشه... کافیست قدری پدر گرامی سر کیسه رو شل تر بنمایند!
سلام
برای تبدیل انرژی :
شریف>تهران>امیر کبیر = تربیت مدرس > اصفهان >شیراز =مشهد
خواجه نصیر و علم و صنعت تو تبدیل انرژی ضعیف هستن.
البته تو تمام این دانشگاه ها استاد های سطح بالا که تو ایران معروف باشن هیئت علمی هستن. ولی تو بعضی ها بیشتره.
البته قبل انتخاب دانشگاه درمورد برنامه کلاسی اون تحقیق کنید. چون بعضی دانشگاه ها کلاس های ارشد رو تو هفته پراکنده می کنن تا دانشجو تمام وقتش صرف دانشگاه بشه ( فردوسی اینطوریه )
اگه در مورد تبدیل انرژی دانشگاه فردوسی سوالی داشتی در خدمتم.
ممنون
میخواستم برم خواجه نصیر کلا منصرف شدم:n03:
ممنون
میخواستم برم خواجه نصیر کلا منصرف شدم:n03:
دانشکاه تهران تهرانه یا کرج؟!
mojtabaivi
18-05-2015, 12:17
کسی نبود ما را راهنمایی بکنه؟
اگه دانشگاه مدنظر یکی از دانشگاه های اصفهان، تبريز، تربيت مدرس، تهران، خوارزمي، شهيد بهشتي، شيراز، صنعتي اصفهان، صنعتي اميركبير، صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي، صنعتي شريف، علم و صنعت ايران و فردوسي مشهد باشه:
سال اول حدودا 4.5 میلیون تموم میشه و سال دوم حدود 6.5 میلیون تومن. ینی جمعا 11 میلیون حدودا
سایر دانشگاه ها:
سال اول حدودا 3.25 میل و سال دوم حدود 5.5 میلیون. ینی جمعا 8.5 میلیون حدودا
behnamcp
20-05-2015, 18:20
سلام
مهلت انتخاب رشته تا چه تاریخ هست؟؟؟
اقا رتبه 621 جزا امیدی هست واسه قبولی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
مهلت انتخاب رشته تا چه تاریخ هست؟؟؟
اگه تمدید نشه تا فردا پنج شنبه ساعت 12 شب
samannnn.hannibal
20-05-2015, 19:05
سلام دوستان من الان دارم کارشناسی رشته حقوق هستم میخوام دو سال دیگه آزمون ارشد رشته جزا بدم / میخواستم بدونم دانشگاه های دولتی روزانه و شبانه شهریش چه مقدار هست تو رشته من؟ / ممنون از لطفتون
Soroush-S
20-05-2015, 22:33
انتخاب رشته ۸۸ هزار نفر در آزمون ارشد/فردا آخرین مهلت انتخاب رشته
مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: مهلت انتخاب رشتههای تحصیلی آزمون ورودی دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته 94 که ازساعت 20 دوشنبه 28 اردیبهشتماه آغاز شده،ساعت 24 فردا پنجشنبه 31 اردیبهشتماه پایان میپذیرد.
حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد آمار انتخاب رشته کنندگان اظهار کرد: تا ساعت 8 صبح امروز چهارشنبه 30 اردیبهشتماه از تعداد 429 هزار و 688 داوطلب مجاز به انتخاب رشته، 88 هزار و 2 داوطلب نسبت به انتخاب رشته و ثبت کد رشته محلهای تحصیلی اقدام کردهاند.
وی با تاکید بر اینکه مهلت انتخاب رشتههای تحصیلی در ساعت 24 فردا پنجشنبه به پایان میرسد، گفت: به کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته که تاکنون نسبت به انتخاب رشته اقدام نکردهاند، توصیه میشود ضمن مطالعه دقیق دفترچه راهنما و اطلاعیههای منتشره سازمان به ویژه اطلاعیه در مورد کد رشته محلهای جدید و برخی اصلاحات دفترچه راهنما، با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نسبت به انتخاب حداکثر 100 کدرشته محل از میان کد رشته محلهای تحصیلی مجاز و مورد علاقه خود،اقدام کنند.
منبع : isna.ir
سلام دوستان
میخواستم بدونم سیستم انتشار دفترچه سوالات آزمون دانشگاه آزاد به چه صورته؟مگر پس از آزمون نباید منتشرش کنه چرا اصلا لینک دانلود دفترچه هاش نیست و فقط بعضی سایتها گذاشتن برا فروش نه نماد اعتماد هم که ندارند، اصلا این سایتها از کجا اوردن سوالاها را!!؟؟؟:n35:
Soroush-S
25-05-2015, 12:25
دوستان الان راهی نداره از انتخاب رشتم پرینت بگیرم؟
Sent from my GLX G3
دوستان الان راهی نداره از انتخاب رشتم پرینت بگیرم؟
Sent from my GLX G3
سلام
نه متاسفانه لینکش رو برداشتن!
پیج انتخاب رشتتون رو سیو نکردین مگه؟:n27:
pedram-007
25-05-2015, 19:06
سلام دوستان
كساني كه هم در دانشگاه سراسري رتبه مي اورند و هم در ازاد و در اخر سراسري رو انتخاب ميكنند اونوقت تكليف اون يه دونه جاي خالي تو دانشگاه ازاد چي ميشه؟
و اينكه جايي هست تراز مهندسي شيمي ارشد ازاد رو داشته باشه به همراه درصدها؟
ممنون
Soroush-S
25-05-2015, 19:08
سلام
نه متاسفانه لینکش رو برداشتن!
پیج انتخاب رشتتون رو سیو نکردین مگه؟:n27:
من یبار پرینت گرفتم ولی اخرین روز چندتا رشته اضافه کردم . اونم ذخیره نکردم گفتم پرینت میگیزم :(
Sent from my GLX G3
من یبار پرینت گرفتم ولی اخرین روز چندتا رشته اضافه کردم . اونم ذخیره نکردم گفتم پرینت میگیزم :(
Sent from my GLX G3
اشتباه کردین دیگه :n03:
Soroush-S
25-05-2015, 20:31
اشتباه کردین دیگه :n03:
الان با این کارم چه مشکلی میتونه برام اتفاق بیفته؟
الان با این کارم چه مشکلی میتونه برام اتفاق بیفته؟
در اخر یه رسید انتخاب رشته داد ولی فکر نکنم برای مشاهده نتیجه ازمون نیازی بهش باشه.
جای نگرانی نیست استرس یهویی وارد کردم :n02:
سلام
یکی از دوستان من، ارشد آزاد بدون آزمون ثبتنام کرده و هنوز فارغاتحصیل نشده.
میخواد بدونه پذیرش چطوری صورت میگیره.
چون یکی از دوستانم میگفت برای بدون آزمون هم باید در آزمون ثبتنام میکرده!!
راستش من چون خودم آزاد شرکت نکردم، اطلاعاتی ندارم که کمکش کنم.
ممنون
سلام
یکی از دوستان من، ارشد آزاد بدون آزمون ثبتنام کرده و هنوز فارغاتحصیل نشده.
میخواد بدونه پذیرش چطوری صورت میگیره.
چون یکی از دوستانم میگفت برای بدون آزمون هم باید در آزمون ثبتنام میکرده!!
راستش من چون خودم آزاد شرکت نکردم، اطلاعاتی ندارم که کمکش کنم.
ممنون
سلام
کارشناسی ارشد کلا بدون ازمون نداره و فقط کسایی که ارشد مستقیم میشن آزمون نمیدن!
شما مطمعنین بدون ازمون بوده؟
چون در سایت هم اومده که ثبتنام ارشد بدون ازمون خلاف قوانین است و باهاش برخورد میشه.
ولی برای کارشناسی بدون ازمون اول باید در سایت ثبتنام کنن و بعد از اعلام نتایج برن برای ثبتام
این توصیه ای بوده که در سنجش اومده ولی میدونم که برای ازاد هم صدق میکنه :
اخيراً برخي پايگاههاي اينترنتي به منظور جذب و اغواي كاربران خصوصاً داوطلبان ورود به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي در مقطع تحصيلات تكميلي (كارشناسي ارشد) با درج واژه پذيرش بدون كنكور در كارشناسي ارشد اقدام به سوءاستفادههاي مالي از افراد مينمايند. بدينوسيله به اطلاع عموم داوطلبان به ويژه متقاضيان دوره كارشناسي ارشد ميرساند متولي پذيرش در مقطع تحصيلي كارشناسي ارشد، سازمان سنجش آموزش كشور بوده كه معرفي داوطلبان فقط از طريق اين سازمان انجام مي يابد .
لازم به ذكر است كه سازمان سنجش آموزش كشور با هيچ موسسه و آموزشگاهي در اين خصوص همكاري ندارد و براي هيچيك از آنها نيز مجوزي صادر ننموده است. براين اساس هنگام برخورد با اينگونه پيامها هوشمندانه عمل نموده، مراتب را فورا از طريق حفاظت آزمونهاي سازمان سنجش به نشاني پست الكترونيكي: hefazatazmon@sanjesh.org گزارش نمائيد.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
Iman-Emperatour
16-06-2015, 00:40
سلام
بجز دانشگاه ازاد و دولتی (غیرانتفاعی) دانشگاه دیگه هم واسه ارشد وجود داره؟ شنیدم دانشگاه بین الملل داریم که پولش از ازاد بیشتر میگیرن ولی مدرکه ش دولتی هستش!
یکم توضیح میدین
من ازاد شرکت نکردم و دولتی و غیرانتفاعی هم مجاز نشدم! بنظرتون چیکار کنم (رشته کارشناسیم نرم افزار کامپیوتره)
Ali_S_64
16-06-2015, 18:30
سلام
بجز دانشگاه ازاد و دولتی (غیرانتفاعی) دانشگاه دیگه هم واسه ارشد وجود داره؟ شنیدم دانشگاه بین الملل داریم که پولش از ازاد بیشتر میگیرن ولی مدرکه ش دولتی هستش!
یکم توضیح میدین
من ازاد شرکت نکردم و دولتی و غیرانتفاعی هم مجاز نشدم! بنظرتون چیکار کنم (رشته کارشناسیم نرم افزار کامپیوتره)
دانشگاه بین المللی تو ایران؟! همه اونا الان پردیس خودگردان هستن که پذیرششون از طریق کنکور ارشد سازمان سنجش هستش.. یه زمانی بهشون میگفتن پردیس بین الملل، بعد دیدن خنده داره اسمشون شد پردیس خودگردان.
Iman-Emperatour
16-06-2015, 18:36
دانشگاه بین المللی تو ایران؟! همه اونا الان پردیس خودگردان هستن که پذیرششون از طریق کنکور ارشد سازمان سنجش هستش.. یه زمانی بهشون میگفتن پردیس بین الملل، بعد دیدن خنده داره اسمشون شد پردیس خودگردان.
بله منم شنیدم که الان شده پردیس خودگردان؛یعنی کنکور جداگانه نداره؟
Ali_S_64
16-06-2015, 18:47
عرض کرم تا پارسال کنکور مجزا داشتن، ولی از امسال پذیرش تمام واحد های پردیس خودگردان از طریق همون کنکور ارشدی که بهمن برگزار شد خواهد بود.
سلام
کارشناسی ارشد کلا بدون ازمون نداره و فقط کسایی که ارشد مستقیم میشن آزمون نمیدن!
شما مطمعنین بدون ازمون بوده؟
چون در سایت هم اومده که ثبتنام ارشد بدون ازمون خلاف قوانین است و باهاش برخورد میشه.
ولی برای کارشناسی بدون ازمون اول باید در سایت ثبتنام کنن و بعد از اعلام نتایج برن برای ثبتام
این توصیه ای بوده که در سنجش اومده ولی میدونم که برای ازاد هم صدق میکنه :
اخيراً برخي پايگاههاي اينترنتي به منظور جذب و اغواي كاربران خصوصاً داوطلبان ورود به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي در مقطع تحصيلات تكميلي (كارشناسي ارشد) با درج واژه پذيرش بدون كنكور در كارشناسي ارشد اقدام به سوءاستفادههاي مالي از افراد مينمايند. بدينوسيله به اطلاع عموم داوطلبان به ويژه متقاضيان دوره كارشناسي ارشد ميرساند متولي پذيرش در مقطع تحصيلي كارشناسي ارشد، سازمان سنجش آموزش كشور بوده كه معرفي داوطلبان فقط از طريق اين سازمان انجام مي يابد .
لازم به ذكر است كه سازمان سنجش آموزش كشور با هيچ موسسه و آموزشگاهي در اين خصوص همكاري ندارد و براي هيچيك از آنها نيز مجوزي صادر ننموده است. براين اساس هنگام برخورد با اينگونه پيامها هوشمندانه عمل نموده، مراتب را فورا از طريق حفاظت آزمونهاي سازمان سنجش به نشاني پست الكترونيكي: hefazatazmon@sanjesh.org گزارش نمائيد.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
سلام
بدون آزمون که هست، چون پیدیاف اش رو هم در سایت دانشگاهمون
گذاشته بودند که چه رشتههایی و با چه شرایطی بدون آزمون دارند.
ولی منظورتون رو از ارشد مستقیم میشن متوجه نشدم.
در هر صورت پاسخ دوستم رو پیدا کردم
ممنونم از پاسخگویی شما
لطف کردید.
سلام
بدون آزمون که هست، چون پیدیاف اش رو هم در سایت دانشگاهمون
گذاشته بودند که چه رشتههایی و با چه شرایطی بدون آزمون دارند.
ولی منظورتون رو از ارشد مستقیم میشن متوجه نشدم.
در هر صورت پاسخ دوستم رو پیدا کردم
ممنونم از پاسخگویی شما
لطف کردید.
نمیدونم چیزی در مورد بدون آزمون نشنیده بودم ولی اگه بدون ازمون باشه ارشدم که خیلی الکی میشه :n02:
ارشد مستقیم برای دانشجوهایی هست که معدل بالا دارند و بدون ازمون میرن ارشد میخونن.
خواهش میکنم :n40:
نمیدونم چیزی در مورد بدون آزمون نشنیده بودم ولی اگه بدون ازمون باشه ارشدم که خیلی الکی میشه :n02:3
ارشد مستقیم برای دانشجوهایی هست که معدل بالا دارند و بدون ازمون میرن ارشد میخونن.
خواهش میکنم :n40:
معمولا دانشگاه ها به نسبت ظرفیت رشته در برخی از رشته ها یکی و در برخی رشته ها دو یا سه نفر از افرادی رو که بالاترین معدل رو دارن انتخاب میکنن و بدون ارشد پذیرششون میکنند مثلا میتونید به سایت دانشگاه شیراز مراجعه کنید و در بخش اطلاعیه ها اسامی افراد پدیرفته شده بدون ارشد رو ببینید. ناگفته نماند آزمون ارشد دادن خیلی راحت تر از کسب این شرایط هست . چرا که مثلا منابع ارشد حقوق در رشته حقوق عمومی سر جمع حدود 20 تا کتاب هست ولی در صورتی که بخواید از شرایط ممتاز استفاده کنید باید حداقل معدل 17 یا 18 داشته باشید در 134 واحد یعنی حدود 70 تا کتاب:n01:
و . در دانشگاه های ممتاز گرفتن نمره 17 و 18 چندان راحت نیست.:n26:
gmuosavi
05-07-2015, 23:37
دوستان عزیز من کارشناسی نرم افزار دارم و میخوام امسال برای ارشد مترجمی زبان شرکت کنم
میشه یکمی راهنمایی کنید؟
برای منابع و خلاصه چیزایی که باید بدونم
و اینکه شانس قبولی دولتی چقدره
ممنون
farid0485
06-07-2015, 10:19
دوستان عزیز من کارشناسی نرم افزار دارم و میخوام امسال برای ارشد مترجمی زبان شرکت کنم
میشه یکمی راهنمایی کنید؟
ممنون
اگه فقط دانشگاه دولتی میخوایی نباید خیلی سخت باشه ولی من یادمه یکی دو سال پیش بارتبه 60 یا 70 هیچ کدوم از دانشگاه های تهران قبول نشد...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
معمولا دانشگاه ها به نسبت ظرفیت رشته در برخی از رشته ها یکی و در برخی رشته ها دو یا سه نفر از افرادی رو که بالاترین معدل رو دارن انتخاب میکنن و بدون ارشد پذیرششون میکنند مثلا میتونید به سایت دانشگاه شیراز مراجعه کنید و در بخش اطلاعیه ها اسامی افراد پدیرفته شده بدون ارشد رو ببینید. ناگفته نماند آزمون ارشد دادن خیلی راحت تر از کسب این شرایط هست . چرا که مثلا منابع ارشد حقوق در رشته حقوق عمومی سر جمع حدود 20 تا کتاب هست ولی در صورتی که بخواید از شرایط ممتاز استفاده کنید باید حداقل معدل 17 یا 18 داشته باشید در 134 واحد یعنی حدود 70 تا کتاب:n01:
و . در دانشگاه های ممتاز گرفتن نمره 17 و 18 چندان راحت نیست.:n26:
بله با شرایط ارشد مستقیم اشنایی دارم متن پستم رو در مورد پذیرش بدون کنکور ارشد برای دوستمون گفته بودم نه در مورد ارشد مستقیم:n02:
حتما هم نباید معدل 17 یا 18 باشه،یکی از نزدیکانم با معدل 15 رشته برق دانشگاه علم و صنعت مستقیم شده!
میشه یکمی راهنمایی کنید؟
ممنون
شماهم شرایطی مثل من دارید
منم کارشناسی نرم افزار بودم و برای ارشد دارم مدیریت میخونم،رفتم منابع کاملش رو خریدم و از اخر از ماه شروع میکنم به خوندن،امید به قبولی دولتی ندارم چون تقاضا بالاست و ظرفیت ها کم ولی چون درس ها ساده تر از رشته خودم بود راحت تر میتونم بخونم و کنکور خوبی میتونم بدم.
ببیند ارشد مترجمی رو یکی از دوستام امسال رتبه 40 اورده البته هنوز زمان مصاحبه نرسیده که بره دانشگاه تهران ولی خودش میگفت امیدی به قبولیه روزانه نداره و احتمالا شبانه قبول میشه.
شانس قبولی بنظرم فقط بستگی به خودتون و اولیت هاتون داره،که دولتی تهران میخواید یا شهرستان و اینکه چقد درس خوندین.
اگر واقعا قصدش رو دارید توی این 8 ماهی که فرصت هست بکوب درس بخونید وگرنه نمیرسید به خوندن کامل منابع.
منابع هم انقلاب موجوده و هم میتونید برید اموزشگاهایی که هست و اونجا کنکور ازمایشی و جزوه و اینجور چیزارو بگیرید.
بله با شرایط ارشد مستقیم اشنایی دارم متن پستم رو در مورد پذیرش بدون کنکور ارشد برای دوستمون گفته بودم نه در مورد ارشد مستقیم:n02:
حتما هم نباید معدل 17 یا 18 باشه،یکی از نزدیکانم با معدل 15 رشته برق دانشگاه علم و صنعت مستقیم شده!
من ترم قبل با معدل 16 نفرای اخر بودم تقریبا... تازه توی پذیرش بدون آزمونش هم توی راس هرم شروط معدل بالای 17 جای داره.... البته اینا طوری میخونند که تا 20 تای اولش معدلش بالای 18 هست ... عوامل دیگه ای مثل رتبه در المپیاد و... موثره. باز هم به نظر من آزمون دادن خیلی راحت تره سر جمع 20 تا کتاب باید خونده شه برای رشته مورد نطر من . خوندن به این شدت نمیرزه برای ارشد بدون ازمون.
منابع مترجمی زبان هم زیاد نیست داوطلبش هم خیلی نیست دوستمون میتونه دولتی درجه یک قبول شه استاد انگلیسی خودمون رشته کارشناسیش چیز دیگه ای بود و ارشد و دکتری آموزش زبان خونده... منابعش در سایت همگام سنجش موجوده.
sirerfankarimian
07-07-2015, 21:52
سلام عزیزان
کسی میدونه نتیجه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی کی میاد ٬٬٬
من خرداد ماه امتحان دادم اما نمیدونم نتیجه هاش کی میاد
و اینکه برگه کد رهگیری اینامم گم کردم :n36:
farid0485
19-07-2015, 09:34
سلام عزیزان
کسی میدونه نتیجه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی کی میاد ٬٬٬
من خرداد ماه امتحان دادم اما نمیدونم نتیجه هاش کی میاد
و اینکه برگه کد رهگیری اینامم گم کردم :n36:
احتمالا همان شهریور با نتایج سراسری بیاد که بشه مهر ثبت نام کرد. ..
boobeger
19-07-2015, 21:37
آقا من شنیدم که کنکور ارشد امسال به جای بهمن، اردیبهشت 95 برگزار می شه و تا دو هفته ی دیگه هم اطلاعیه ش رو میگن. اگه اینطور باشه خیلی عالی میشه.
farid0485
20-07-2015, 00:20
آقا من شنیدم که کنکور ارشد امسال به جای بهمن، اردیبهشت 95 برگزار می شه و تا دو هفته ی دیگه هم اطلاعیه ش رو میگن. اگه اینطور باشه خیلی عالی میشه.
ولی من عکسش رو پیش بینی میکنم
قبلا فقط یک ترم درگیر ارشد میشدی ولی حالا یه سال تحصیلی کامل درگیر ،ارشد میشی و یه سال از همه درسا دانشگاه میمونی
کلا تصمیم کاملا غلطیه بعید میدونم دوام داشته باشه
bahador2009
23-07-2015, 07:30
سلام دوستان عزیز
من یه سوال دارم نمیدونستم کجا برسم. ممنون میشم کمک کنیدمن پارسال برای بهمن تو تکمیل ظرفیت یه موسسه عیر انتفاعی رو قبول شدم ولی ثبت نام نکردم.ولی میخوام برای مهر ثبت نام کنم. بنظرتون امکان پذیر هست که قبول کنند؟؟؟؟خیلی ممنون میشم دوستان جواب بدنمرسی
سلام دوستان عزیز
من یه سوال دارم نمیدونستم کجا برسم. ممنون میشم کمک کنیدمن پارسال برای بهمن تو تکمیل ظرفیت یه موسسه عیر انتفاعی رو قبول شدم ولی ثبت نام نکردم.ولی میخوام برای مهر ثبت نام کنم. بنظرتون امکان پذیر هست که قبول کنند؟؟؟؟خیلی ممنون میشم دوستان جواب بدنمرسی
اکثر دانشگاه های غیر انتفاعی قبول می کنند بهتره با خود دانشگاه صحبت کنید
behnamcp
29-07-2015, 12:56
سلام
ایا صحت داره قراره کنکور95 سال دیگه در اردیبهشت برگزار بشه؟؟؟؟؟
سلام
ایا صحت داره قراره کنکور95 سال دیگه در اردیبهشت برگزار بشه؟؟؟؟؟
فعلا که فرایند کنکور 94 تموم نشده پس
هنوز هیچی معلوم نیست به بازار شایعه ها گوش ندید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طیق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور تاریخ برگزاری کنکور کارشناسی ارشد به اردی بهشت سال 95 موکول شد
Reza31001
03-08-2015, 00:28
واقعا انتظارش رو نداشتم یه سری برنامه ریزی بود که دود شد رفت هوا با این تغییر
اینطوری واقعا یه فرایند فرسایشی میشه این کنکور ارشد
tt
farid0485
03-08-2015, 07:31
واقعا انتظارش رو نداشتم یه سری برنامه ریزی بود که دود شد رفت هوا با این تغییر
اینطوری واقعا یه فرایند فرسایشی میشه این کنکور ارشد
tt
کاملا موافقم
یه فرآیند فرسایش که هن دانشجوها هم فارغالتحصیلا توش ضرر میکنن...
ولی هیچ کس اعتراض نمیکنه چون فکر میکنن زمان بیشتری برای خوندن دارن!!!!
Reza31001
03-08-2015, 17:51
آخه اینم استدلال درستی نیست چون کنکور رقابتیه
اگه من وقت بیشتری دارم همه داوطلبای دیگه هم وقت بیشتری دارن و پیشرفت اونها یعنی رتبه ضعیفتر برای من
اگه امتحان پایان ترم بود که نمره اهمیت داشت آره ولی اینجا رتبه مهمه
حالا که دیگه کاریش نمیشه کرد بازم کسی برد میکنه که برنامه ریزی بهتر و پشتکار مناسبی داشته باشه
راستی دوستان داوطلب کدوم رشته هستن؟
من مکانیک
فکر میکنید بتونیم تاپیک رو تا کنکور فعال نگه داریم؟
به نظرم مفیده
tt
Amir_oscar
14-08-2015, 15:27
آره خیلی خوبه اگه این تاپیک رو فعال نگه داریم.
من کارشناسیم مکانیک بوده و الآن بین ارشد مکانیک و مدیریت اجرایی شک دارم.
مدیریت اجرایی گویا امسال ظرفیتش کمتر شده و ظرفیت MBA خیلی زیاد شده.
farid0485
14-08-2015, 16:33
آره خیلی خوبه اگه این تاپیک رو فعال نگه داریم.
من کارشناسیم مکانیک بوده و الآن بین ارشد مکانیک و مدیریت اجرایی شک دارم.
مدیریت اجرایی گویا امسال ظرفیتش کمتر شده و ظرفیت MBA خیلی زیاد شده.
خیلی زیاد نشده روزانه ها و شبانه ها تقریبا 60 نفر تغییر کرده ولی مجازی پیام نو و غیره و ذلک یه 800 نفری تغییر کرده...
Amir_oscar
14-08-2015, 17:36
خیلی زیاد نشده روزانه ها و شبانه ها تقریبا 60 نفر تغییر کرده ولی مجازی پیام نو و غیره و ذلک یه 800 نفری تغییر کرده...
آره. ولی کلاً MBA سختیای که داره اینه که زبان رو باید خیلی خوب بزنی.
farid0485
14-08-2015, 22:29
آره. ولی کلاً MBA سختیای که داره اینه که زبان رو باید خیلی خوب بزنی.
رقابت توش خیلی بالاس بخصوص اینکه امسال یه گروه بینهایت بزرگی داره میره سمتش...
قشنگ رو میانگین درصد های برای رتبه های مشابه امسال حدود 10 تا 15 درصد اضافه میشه...
sdfssdfs
14-08-2015, 22:38
خیلی از بچه های ما ارشد رفتن سراغ mba و راحتم میشه قبول شد ولییی اخه بین 3 تا چهار سال ارشدشون طول میکشه من که حال این همه واحد پاسیدن ندارم
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
farid0485
14-08-2015, 22:52
خیلی از بچه های ما ارشد رفتن سراغ mba و راحتم میشه قبول شد ولییی اخه بین 3 تا چهار سال ارشدشون طول میکشه من که حال این همه واحد پاسیدن ندارم
قبول شدن تو کنکور کلا ساده شده، امسال گفتن اونایی که فقط اسم نوشتن حق دارن انتخاب رشته کنن، اینکه کجا قبول بشی هم خیلی مهمه...
sdfssdfs
14-08-2015, 22:54
نه بابا شریفو میگم
خیلی از دوستای من که نای کنکور رشته خودشونو نداشتن اومدن مدیریت و همین شریف هم قبول شدن ! بعدشم دختر/پسر خوب تو که لیسانسو گرفتی باید بدونی دیگه اهمیتی نداره کجا مدرک گرفتی که!!
farid0485
15-08-2015, 15:38
نه بابا شریفو میگم
خیلی از دوستای من که نای کنکور رشته خودشونو نداشتن اومدن مدیریت و همین شریف هم قبول شدن ! بعدشم دختر/پسر خوب تو که لیسانسو گرفتی باید بدونی دیگه اهمیتی نداره کجا مدرک گرفتی که!!
لابد شما بهتر میدونی...
Soroush-S
24-08-2015, 15:15
نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد 9 شهریور اعلام میشود
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، فهرست اسامی پذیرفته شدگان آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 94 روز دوشنبه 9 شهریورماه اعلام میشود.
داوطلبان میتوانند برای دریافت اطلاع از وضعیت قبولی خود و زمان ثبتنام به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.
در صورتی که دانشگاه یا مؤسسه محل قبولی تاریخ مشخصی برای ثبتنام اعلام نکرده است، پذیرفته شدگان ضرورت دارد در یکی از روزهای شنبه چهاردهم، یکشنبه پانزدهم و دوشنبه شانزدهم شهریور برای ثبتنام به موسسه محل قبولی خود مراجعه کنند.
paranoid_android
29-08-2015, 16:39
ظرفیت روزانه و شبانه ارشد مهندسی IT امسال (بدون احتساب شبکه و امنیت که تشریف بردن زیر مجموعه کامپیوتر) فقط 189 نفر، در حالی که ظرفیت روزانه و شبانه MBA شذه 529 نفر که نسبت به پارسال 140 نفر افزایش ظرفیت داشته!! آخه مملکت این همه فارغ التحصیل MBA رو میخواد چیکار؟! مملکت متخصص فنی میخواد یا مدیر و استرانژیست بی خاصیت؟! مگه چقدر شرکت و سازمان بزرگ داریم که بخوان توسط این تعداد فارغ التحصیل MBA راهبری بشن؟! دانشگاه شریف فقط 42 نفر MBA برمیداره! میخواد تیم فوتبال و والیبال درست کنه؟!
Mohammad.7225
30-08-2015, 13:35
آخه اینم استدلال درستی نیست چون کنکور رقابتیه
اگه من وقت بیشتری دارم همه داوطلبای دیگه هم وقت بیشتری دارن و پیشرفت اونها یعنی رتبه ضعیفتر برای من
اگه امتحان پایان ترم بود که نمره اهمیت داشت آره ولی اینجا رتبه مهمه
حالا که دیگه کاریش نمیشه کرد بازم کسی برد میکنه که برنامه ریزی بهتر و پشتکار مناسبی داشته باشه
راستی دوستان داوطلب کدوم رشته هستن؟
من مکانیک
فکر میکنید بتونیم تاپیک رو تا کنکور فعال نگه داریم؟
به نظرم مفیده
tt
منم مکانیک امتحان میدم.
ولی فعلا با این تغییر برنامه کنکور کل برنامه ریزی ها خراب شد. اینجور که پیداس وقت زیادی مونده تا کنکور و باید یه جوری بگذرونیم. تاپیک رو سرپا نگه داریم خوب میشه :n02:
mojtabaivi
30-08-2015, 17:55
چرا نتایج نمیاد پس؟! امسال به نسبت پارسال یه هفته دیرتر داره میاد
Soroush-S
30-08-2015, 18:57
چرا نتایج نمیاد پس؟! امسال به نسبت پارسال یه هفته دیرتر داره میاد
فردا میاد ! از تاریخ ثبتنام تا اعلام نتایج حدود 10 ماه میشه! رکوردیه در نوع خودش!!:n27:
mojtabaivi
30-08-2015, 19:17
فردا میاد ! از تاریخ ثبتنام تا اعلام نتایج حدود 10 ماه میشه! رکوردیه در نوع خودش!!:n27:
خب همیشه شب قبلش میومد دیگه...پارسالم گفتن 3ام شب قبلش اومده
خدایی خیلیه، وقت فک میکنم میبینم اووو کی بود کنکور دادیم ما! حالا میخواد نتیجه بیاد :n29:
Soroush-S
30-08-2015, 21:08
خب همیشه شب قبلش میومد دیگه...پارسالم گفتن 3ام شب قبلش اومده
خدایی خیلیه، وقت فک میکنم میبینم اووو کی بود کنکور دادیم ما! حالا میخواد نتیجه بیاد :n29:
فکرکنم مثل آزمون دکتری ساعت 14 اعلام کنن! احتمالا دارن دستی بررسی میکنن که اینقدر طول کشیده!
Sent from my GLX phone
mojtabaivi
31-08-2015, 08:08
[*=right]داوطلبان گرامی می توانند برای مشاهده اسامي پذيرفتهشدگان نهايي آزمون ورودي تحصيلات تكميلي سال 1394 ،از ساعت 20 امشب اقدام نمایند.
شورشو در آوردن دیگه
- - - Updated - - -
[*=right]داوطلبان گرامی می توانند برای مشاهده اسامي پذيرفتهشدگان نهايي آزمون ورودي تحصيلات تكميلي سال 1394 ،از ساعت 20 امشب اقدام نمایند.
شورشو در آوردن دیگه
ما رو گذاشتن تو برزخ،آخه چه وضعشه:n34::n34:
شورشو در آوردن دیگه
- - - Updated - - -
شورشو در آوردن دیگه
ما رو گذاشتن تو برزخ،آخه چه وضعشه:n34::n34:
اینکه ناراحتی نداره مثل من فکر کنید نتایج سه شنبه میاد :n02:
فردا صبح که از خواب پا شدید حتما نتایج اومده دیگه
Soroush-S
31-08-2015, 16:04
آقا من مجازی آموزش محور مخابرات امن دانشگاه علم و صنعت قبول شدم ! اصلا اینا اعتبار دارن ؟؟ واسه دکتری مشکل پیش نمیاد که پایان نامه نداره!؟
انتظارها به پایان رسید
نتایج اومد
paranoid_android
31-08-2015, 19:48
آقا من مجازی آموزش محور مخابرات امن دانشگاه علم و صنعت قبول شدم ! اصلا اینا اعتبار دارن ؟؟ واسه دکتری مشکل پیش نمیاد که پایان نامه نداره!؟
قبولیتون رو تبریک میگم.
والا، کلا فوق لیسانس های بدون پایان نامه برای پذیرش دکتری دچار مشکل میشن. کلا من که دید خوبی نسبت به دوره های مجازی ندارم، مخصوصا دوره حساسی مثل فوق لیسانس که باید در ارتباط مستقیم با اساتید باشی و مقاله بنویسی و ... به نظرم دوره های مجازی کلا به درد کسایی میخوره که صرفا میخوان یه مدرکی گرفته باشن تا پایه حقوقشون و اینا بالا بره و نه برای کسانی که به فکر دکتری هستن.
- - - Updated - - -
قبولیتون رو تبریک میگم.
والا، کلا فوق لیسانس های بدون پایان نامه برای پذیرش دکتری دچار مشکل میشن. کلا من که دید خوبی نسبت به دوره های مجازی ندارم، مخصوصا دوره حساسی مثل فوق لیسانس که باید در ارتباط مستقیم با اساتید باشی و مقاله بنویسی و ... به نظرم دوره های مجازی کلا به درد کسایی میخوره که صرفا میخوان یه مدرکی گرفته باشن تا پایه حقوقشون و اینا بالا بره و نه برای کسانی که به فکر دکتری هستن.
Soroush-S
31-08-2015, 19:51
قبولیتون رو تبریک میگم.
- - - Updated - - -
قبولیتون رو تبریک میگم.
پس بهتره به تکمیل ظرفیت فکر کنم. چون شهریه هم خیلی بالاست(شهریه ثابت یک و پونصده).
Sent from my GLX phone
paranoid_android
31-08-2015, 21:06
پس بهتره به تکمیل ظرفیت فکر کنم. چون شهریه هم خیلی بالاست(شهریه ثابت یک و پونصده).
Sent from my GLX phone
راستش من پردیس خودگردان و غیرانتفایی و آزاد و پیام نور رو بهتر از مجازی امیرکبیر میدونم..
ایشالا اونجا نتیجه خوبی بگیری.
مردودی ها شانسی برا تکمیل ظرفیت دارند؟
مردودی ها شانسی برا تکمیل ظرفیت دارند؟
بله حتما
هم خیلی از دانشگاه ها اون موقع ظرفیتشون تکمیل نشده است و هم گاهی وقتها ظرفیت های جدیدی برای دانشگاه ها اعلام میشه
اطلاعيه پذيرش دانشجو در برخي از كدرشته محلهاي جديد و همچنين تكميل ظرفيت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي سال 1394، در روز دوشنبه مورخ 94/7/6 از طريق نشريه پيك سنجش و پايگاه اطلاعرساني اين سازمان منتشر خواهد شد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Masoud-Susa
01-09-2015, 16:00
من مدیریت تکنولوژی دانشگاه علم و صنعت - دانشکده پیشرفت قبول شدم. کسی شناختی داره؟ چجوریاس کلا؟
سلام دوستان، یه سوال داشتم
من 23 شهریور 93 کارشناسی فارغ التحصیل شدم و امسال ارشد قبول شدم، برا نظام وظیفه کار خاصی باید بکنم؟ کلا چجوریاس؟
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
After4Ever
04-09-2015, 21:38
سلام دوستان، یه سوال داشتم
من 23 شهریور 93 کارشناسی فارغ التحصیل شدم و امسال ارشد قبول شدم، برا نظام وظیفه کار خاصی باید بکنم؟ کلا چجوریاس؟
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
معافیت تحصیلی از دانشگاه بگیرید
samir.123
05-09-2015, 09:49
دوستان عزيز
شهريه هر نيم سال كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد ( علوم انساني - مديريت دولتي ) چقدر در مياد حدودا ؟
آيا برم يا پيام نور شركت كنم بنظرتون ؟!
پيام نور فقط دي ماه ثبت نامه؟
دوستان من شهر خودمون قبول شدم نرم افزار آزاد ولی اصلا دیگه حوصله درس خوندن ندارم 3 سال پیش لیسانس گرفتم الانم به لحاظ جسمی و روحی مشکلات زیادی دارم ولی خونواده همش اصرار میکنن برو تا بعدش بری سر کار اخه کار کجا بوده اگه بود تو همین سه سال استخدام میکردن من واسه کامپیوتر استخدامی توی شهرمون ندیدم و به نظرم این رشته به درد استخدام نمیخوره به نظر شما رفتن ارزش داره یا نه؟ یا یه سال صبر کنم رشته دیگه بزنم. از طرفی فکر میکنم بعد دو سال دیگه فوق لیسانس هم اشباع میشه دیگه مدرکش میشه کاغذ پاره منظورم مدرک ازاد اونم مال شهرستان هست حالا باز دولتی یه فرقی میکنه نظر شما چیه تو رو خدا راهنمایی کنید هزینه دانشگاه ازاد هم خیلی سنگینه برامون
سلام
اگر فرصت استاد شدن دارید یا علاقه دارید برید ارشد وگرنه با مدرک ارشد استخدام سخت تر میشه
سایت مانشت برای کامپیوتری هاست یه سری بهش بزنید
موفق باشید
samir.123
12-09-2015, 09:22
دوستان من شهر خودمون قبول شدم نرم افزار آزاد ولی اصلا دیگه حوصله درس خوندن ندارم 3 سال پیش لیسانس گرفتم الانم به لحاظ جسمی و روحی مشکلات زیادی دارم ولی خونواده همش اصرار میکنن برو تا بعدش بری سر کار اخه کار کجا بوده اگه بود تو همین سه سال استخدام میکردن من واسه کامپیوتر استخدامی توی شهرمون ندیدم و به نظرم این رشته به درد استخدام نمیخوره به نظر شما رفتن ارزش داره یا نه؟ یا یه سال صبر کنم رشته دیگه بزنم. از طرفی فکر میکنم بعد دو سال دیگه فوق لیسانس هم اشباع میشه دیگه مدرکش میشه کاغذ پاره منظورم مدرک ازاد اونم مال شهرستان هست حالا باز دولتی یه فرقی میکنه نظر شما چیه تو رو خدا راهنمایی کنید هزینه دانشگاه ازاد هم خیلی سنگینه برامون
خدايي نكرده نميخوام من كسي باشم كه شما رو منصرف ميكنه اما خود منم دقيقا همين جوري هستم
ليسانس رو با معدل هجده و نيم گرفتم ! نفر اول دانشكده شدم ، هفت ترمه
الانم ارشد مديريت تحول كه ميدونين رشته بسيار خاص و جالبي هست و هر سازمان و اداره اي ميخواد رو قبول شدم
ولي كار نيست
كارم پارتي ميخواد
اين آزمون ها و استخدامي ها اصلا واسه من و شما نيست
دوست من ليسانس رو بعد 5 سال گرفت با معدل 13
يك هفته بعد بانك رفاه استخدام شد
چون پارتي داشت ...
ولي واسه مني كه مثلا جزو استعدادهاي برتر دانشگاه بودم كاري نيست !
من منصرف شدم از ادامه تحصيل
چون هم وقتم ميره
هم هزينه ميره
هم آرامش و ... آخرشم هيچي !
ما هم جزو كسايي نيستيم كه بريم دانشگاه كيس ازدواج پيدا كنيم !
پس زندگي كن داداش اين چند سال باقي مونده رو هم !
من و شما ارشد رو بگيريم ديگه اين قدر ارشد بيكار تو جامعه هست كه باز بايد بريم سمت دكتري
كلا دهه شصت نابود شد و رفت ...
Soroush-S
12-09-2015, 10:50
خدايي نكرده نميخوام من كسي باشم كه شما رو منصرف ميكنه اما خود منم دقيقا همين جوري هستم
ليسانس رو با معدل هجده و نيم گرفتم ! نفر اول دانشكده شدم ، هفت ترمه
الانم ارشد مديريت تحول كه ميدونين رشته بسيار خاص و جالبي هست و هر سازمان و اداره اي ميخواد رو قبول شدم
ولي كار نيست
كارم پارتي ميخواد
اين آزمون ها و استخدامي ها اصلا واسه من و شما نيست
دوست من ليسانس رو بعد 5 سال گرفت با معدل 13
يك هفته بعد بانك رفاه استخدام شد
چون پارتي داشت ...
ولي واسه مني كه مثلا جزو استعدادهاي برتر دانشگاه بودم كاري نيست !
من منصرف شدم از ادامه تحصيل
چون هم وقتم ميره
هم هزينه ميره
هم آرامش و ... آخرشم هيچي !
ما هم جزو كسايي نيستيم كه بريم دانشگاه كيس ازدواج پيدا كنيم !
پس زندگي كن داداش اين چند سال باقي مونده رو هم !
من و شما ارشد رو بگيريم ديگه اين قدر ارشد بيكار تو جامعه هست كه باز بايد بريم سمت دكتري
كلا دهه شصت نابود شد و رفت ...
اکثر جوونای فامیلای من رفتن اونور آب! دخترخاله - دخترعمو و ... بنظرم بهترین کار همینه چون واقعا داخل کشور کار نیست آینده هم نیست! 26 سالمه خدمت هم رفتم ولی هیچی به هیچی!- دوماه پیش رفته بودم یجاواسه فروشندگی تا گفتم لیسانس دارم گفت که لیسانس نمیخوام فقط دیپلم میخوام چون لیسانسه ها بعداز یه مدت میرن دنبال کار بهتر بعد از چند ثانیه یه لبخندی زد و گفت البته نفر قبلی که اینجا بود دکترا داشت ولی به من گفته بود دیپلم دارم:n04::n04:
paranoid_android
12-09-2015, 11:44
بنده در وهله اول خودم و بعد، بقیه دوستان رو اکیدا توصیه می کنم به خروج از کشور... مهاجرت و یا ادامه تحصیل... اگر شرایطش رو تا حدودی دارید حتما برنامه ریزی کنید...
اگر فوق لیسانس دارید، برای دکتری و اگر لیسانس دارید برای فوق لیسانس... اگر فکر می کنید که نمی تونید یا اینکه خیلی سخته و اینا یه سر به فروم اپلای ابرود بزنید..
آلمان و استونی و فنلاند و اتریش و حتی ایتالیا و فرانسه برای تحصیل رایگان یا با شهریه های پایین گزینه های خوبی هستن، اگر سابقه کار مناسب دارید و میتونید زبانتون رو تا سطح مناسبی ارتقا بدید برای مهاجرت برنامه ریزی کنید..
حقیقتا این کشور جای زندگی برای من و امثال من که دور و برمون پارتی و امکانات بعضی هارو نداریم نیست! دوستان تجدیدی و مردودی و مشروطی بنده با معدل زیر 13 الان کارمند بانک و شرکت های برق و مخابرات و پتروشیمی و زیرساخت و ... هستن! بدون کمترین سواد و تخصصی!
Masoud-Susa
12-09-2015, 11:55
من مدیریت تکنولوژی دانشگاه علم و صنعت - دانشکده پیشرفت قبول شدم. کسی شناختی داره؟ چجوریاس کلا؟
با این تفاسیر بهتره بیخیال شم؟ انصراف؟
paranoid_android
12-09-2015, 12:17
با این تفاسیر بهتره بیخیال شم؟ انصراف؟
در مورد رشته شما اطلاعاتی ندارم، اما دانشگاه علم و صنعت که دانشگاه خوبیه! چرا بیخیال بشید..
Masoud-Susa
12-09-2015, 12:28
در مورد رشته شما اطلاعاتی ندارم، اما دانشگاه علم و صنعت که دانشگاه خوبیه! چرا بیخیال بشید..
خب با این تعریفهایی که تو چند پست اخیر شد (خصوصا تعریف های دوستمون که ارشد مدیریت خوندن از ادامه تحصیل تو ایران) آدم از ادامه زده میشه.
بالاخره باید این زحماتی که آدم میکشه نتیجه داشته باشه. نمیشه که وقت خودمون رو تلف کنیم آخرشم چیزی دستگیرمون نشه و عوامل دیگه تاثیرگذاریشون تا این اندازه بیشتر باشه!
pedram-007
12-09-2015, 12:34
سلام
من ارديبهشت امسال فارغ شدم و يه سال تا خدمت فرصت دارم اما من ميخوام براي رفتن اقدام كنم خارج از كشور
حالا چون ميترسم يه وقت كارم درست نشه ميخوام ازاد ثبت نام كنم ارشد
الان ميخوام بدونم من اگه كار خارجم درست بشه ميتونم انصراف بدم و واسه اون برم؟ برا اجازه خروج دادن به مشكل برنميخورم؟
ممنون
خیلی از بحث هایی که شد استفاده کردم ممنون از همگی یک چیز هم من اضافه کنم فقط تو این مملکت پول حرف اول و آخرو میزنه والسلام...
این چند تا پست اخر چقدر از ناامیدی حرف می زدند
به نظر من اره کسی که میخاد فوق لیسانس بگیره بعد بره یه جا کارمند بشه همون فوق نخونه بهتره
ارشد ها خودشون باید کارآفرین باشند نه اینکه استخدام بشن جایی
تا کی باید دولت برای ما ها کار پیدا کنه ما خودمون باید کار درست کنیم
یه کم باور هامونو تغییر بدیم
یکی از دوستان گفتند که لیسانس کامپیوتر هستند ولی کار نیست در صورتی که شغلهای مرتبط با کامپیوتر یکی از پردرامدترین شغل ها است ولی اره اگر دنبال استخدامی باشی مطمئنا برای هیچ رشته ای کار نیست ( من خودم با اینکه رشته ام مرتبط با کامپیوتر نیست ولی دارم از کامپیوتر پول در میارم شما که قطعا درسش رو هم خوندین خیلی باید از من جلوتر هم باشین )
samir.123
13-09-2015, 09:24
این چند تا پست اخر چقدر از ناامیدی حرف می زدند
به نظر من اره کسی که میخاد فوق لیسانس بگیره بعد بره یه جا کارمند بشه همون فوق نخونه بهتره
ارشد ها خودشون باید کارآفرین باشند نه اینکه استخدام بشن جایی
تا کی باید دولت برای ما ها کار پیدا کنه ما خودمون باید کار درست کنیم
یه کم باور هامونو تغییر بدیم
یکی از دوستان گفتند که لیسانس کامپیوتر هستند ولی کار نیست در صورتی که شغلهای مرتبط با کامپیوتر یکی از پردرامدترین شغل ها است ولی اره اگر دنبال استخدامی باشی مطمئنا برای هیچ رشته ای کار نیست ( من خودم با اینکه رشته ام مرتبط با کامپیوتر نیست ولی دارم از کامپیوتر پول در میارم شما که قطعا درسش رو هم خوندین خیلی باید از من جلوتر هم باشین )
راستش دوست عزيز من از بچگي كار كردم
رنگ آميزي ميكردم
تو چهارراه رسولي زاهدان وسايل صوتي تصويري ميفروختم ( شاگرد بودم )
بعد خودم از وقتي با نت و سايت و ... آشنا شدم اون وسايلو از طريق اينترنت ميفروختم
اول با سود دو هزار و سه هزار تومن و بعد بالاتر
بعد فروشگاه زدم و رفتم تهران جواهرات مياوردم ميفروختم
بعد ليسانس تو همايش ها شركت كردم و تو دبيرخانه يه كنفرانس مديريتي مشغول به كار شدم
رفتم تو كار مقاله و چاپ مقاله و ...
بيكار ننشستم واقعا
ولي ديگه زده شدم ...
همسرم بعد از 5 سال عقد ( بلوچ بودن ايشون ) درخواست جدايي كرد
چون خونه مستقل ميخواست
ميخواست تو انجمن سينماي جوان زاهدان فيلمساز بشه و ميگفت بايد بهم حق طلاق بدي
بايد خونه مستقل بگيري
بايد هر ماه چند روزي برم بلوچستان فيلم بسازم و تو كاري به كارم نداشته باشي
ديگه اين مشكلات كه پيش اومد از درس و كار و همه چي خلاصه زده شدم !
گفتم واسه كي اينقدر كار كردم ؟
واسه چي ؟
مگه واسه خودم و آرامش خودم نبود ؟!
پس چرا الان نه كسي واسم موند نه آرامشي دارم ؟؟؟
ديگه كلا همه كارايي كه ميكردم
( فروش جواهرات - مقالات - همايش و ... ) تعطيل شد !
بعد به اين رسيدم كه يه شغل دولتي باشه كه سر ماه يه حقوق ثابت هم بهت بدن و قطع نشه هم خوبه
كه متاسفانه تو هر آزموني شركت كردم
چون جمعيت بيكاران سيستان و بلوچستان زياد بود
چندين هزار نفر شركت ميكردن
و آخرشم معلوم بود كسي كه پارتي داشت قبول ميشد و استخدام ميشد ...
به يه پوچي عجيبي رسيدم ...
نصف بيشتر مشكلاتم هم تقصير زن بلوچي بود كه گرفتم
كه منو رسما پوست كرد !!!
دوستان من یه سوال دیگه بکنم خیلی برام مهمه الان من اگه ارشد نرم افزار(آزاد) رو برم هر موقع بخوام انصراف بدم چقدر باید پول بدم؟ تو آیین نامه انگار نوشته انصراف بعد از یکسال معادل یک و نیم برابر شهریه ثابت کمتر از یکسال چقدر میشه؟ و بعد از انصراف میشه سال بعد در کنکور سراسری و آزاد شرکت کرد و در صورت قبولی ثبت نام کرد؟
سلام.
دوستان میشه از لیسانس رشته فنی برای فوق لیسانس مثلا حسابداری یا مدیریت برای دانشگاه ازاد اقدام کرد؟
albertxx
13-09-2015, 21:53
سلام.
دوستان میشه از لیسانس رشته فنی برای فوق لیسانس مثلا حسابداری یا مدیریت برای دانشگاه ازاد اقدام کرد؟
کارشناسی و کارشناسی ارشد هیچ ربطی بهم ندارن
شما لیسانس از هرچی داشته باشید میتونید برید ارشد هرچیز دیگه ای شرکت کنید
ارشد ربطی به اون صورت به کارشناسی نداره
تو اقوام خودم
افراد زیر اول رشته کارشناسی مینوسم بعد ارشد
کارشناسی الکترونیک آزاد >> ارشد اقتصاد (( یا مدیریت فکر کنم )) سراسری
کارشناسی ریاضی محض سراسری >> ارشد اقتصاد سراسری
کارشناسی عمران ( یا معماری )) آزاد >> ارشد معماری بازرگانی آزاد
پس میبینید هیچ ربطی ندارن :n01:
کارشناسی هر جا گرفته باشید ارشد هرجای دیگه میتونید بگیرید با هر رشته ای (( البته به استثنای پزشکی ))
After4Ever
13-09-2015, 21:57
سلام.
بله
/..........
مرسی از پاسخ هر دو عزیز.
دلیل سوال من این بود که برای دانشگاه ازاد مقطع کارشناسی کسی که رشتش ریاضی بوده فقط می تونه رشته های فنی رو انتخاب کنه و می خواستم بدونم این قانون برای ارشد هست یا خیر.
paranoid_android
14-09-2015, 18:06
دوستان من یه سوال دیگه بکنم خیلی برام مهمه الان من اگه ارشد نرم افزار(آزاد) رو برم هر موقع بخوام انصراف بدم چقدر باید پول بدم؟ تو آیین نامه انگار نوشته انصراف بعد از یکسال معادل یک و نیم برابر شهریه ثابت کمتر از یکسال چقدر میشه؟ و بعد از انصراف میشه سال بعد در کنکور سراسری و آزاد شرکت کرد و در صورت قبولی ثبت نام کرد؟
بله. متاسفانه این پول رو باید بپردازید. بله میتونید شرکت کنید، اون محدودیت که شما می فرمایید فقط شامل دوره روزانه دانشگاه های دولتی میشه که اگر به فرض مثال امسال روزانه دانشگاه فلان قبول بشید، در صورت عدم ثبت نام یا انصراف از کنکور سراسری سال بعد محروم میشید.
night lord
14-09-2015, 18:25
سلام دوستان دفترچه کنکور ارشد دانشگاه آزاد برای رشته معماری اومده؟
Soroush-S
29-09-2015, 05:04
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره اعلام ظرفيت پذيرش رشتههاي جديد و همچنين تكميل ظرفيت برخي از كدرشته محلهاي آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1394 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- - - Updated - - -
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره اعلام ظرفيت پذيرش رشتههاي جديد و همچنين تكميل ظرفيت برخي از كدرشته محلهاي آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1394 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soroush-S
02-10-2015, 23:14
دوستان بنظر شما مهمترین علت خالی بودن ظرفیت موسسات غیر انتفاعی چیه؟ بیشتر از 50 درصد ظرفیت رشته های فنی و مهندسی خالی مونده!! با توجه به تعداد شرکت کننده ها!
samir.123
03-10-2015, 09:33
شغلي نيست !
[CENTER][RIGHT]جدول برنامه زمانی ثبت نام وبرگزاری آزمونهای سال 1395 بدين شرح اعلام مي گردد
آزمون تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد ناپیوسته)
سال 1395
تاریخ ثبت نام 94/9/16 تا 94/9/22
تاریخ برگزاری آزمون 16و95/2/17
farzad02
12-10-2015, 02:06
دوستان بنظر شما مهمترین علت خالی بودن ظرفیت موسسات غیر انتفاعی چیه؟ بیشتر از 50 درصد ظرفیت رشته های فنی و مهندسی خالی مونده!! با توجه به تعداد شرکت کننده ها!
دوست من دیگه مدرک ارزش 5-6 سال پیش و قبلتر رو نداره
وضع استخدام، بازار، شغل دولتی و خصوصی و آزاد و همه بهم ریخته. دیگه مدرک من و شما به چه درد کسی میخوره
آدم میشناسم چند سال پیش ارشد شریف رو گرفته بود و تو بازار کار موفق بود و به خیلی از سازمانها مشاوره میداد و اصلا مشکل درآمد نداشت
دیدم پارسال مثل بچه کنکوری نشسته خونه که دکتری بخونه. الان هم دانشگاه تهران قبول شده و شروع کرده. نه اینکه فکر کنی به خاطر مدرک داره میره دانشگاه
گفت تا 3-4 سال دیگه این بازار بدتر میشه. کار استخدامی هم که خبری نیست!! حداقل خودمو هیئت علمی دانشگاه کنم که لنگ خرج زندگیم نباشم
خوش به حال کسایی که از 20 سالگی رفتن سر کار. اونیکه ارشد گرفت و مجبور بود سربازی بره حداقل 26 سالش هم تموم شده و کاری هم براش نیست! جز اندکی که پارتی دارن و جایی دستشون بند شده
اونی که از 20 سالگی رفته سر کار، در مقابل 6 سال سابقه کار داره
الان کم کم داریم به کنکور ارشد نزدیک میشیم و می دونم خیلی از دوستان کلی آمال و آرزو دارن. نمی خوام کسی رو نا امید کنم ولی فکر این رو که کجا میخواید کار بکنید، از همین الان بکنید. ببینید اصلا می تونید وارد بشید؟ مدرک ارشد شما در افزایش حقوقتون تاثیری داره؟
شاید 2 سال دیگه برای این بررسی ها دیر باشه
خوب امسال ارشد چرا امتحانش اردیبهشت برگزار میشه؟
Soroush-S
16-10-2015, 22:23
خوب امسال ارشد چرا امتحانش اردیبهشت برگزار میشه؟
بخاطر مشکلاتی که در فصل زمستان پیش میومد مثل برف و سرما و... موکول شده به اردیبهشت.
دوستان نتایج تکمیل ظرفیت قرار بود تا امروز اعلام بشه! چرا نشد ؟؟
چقدر خلونه!!
کسی اینجا ارشد برق قبول شده ؟ یا بخواد امتحان بده برای سال بعد؟
چقدر خلونه!!
سلام
برین باشگاه مهندسان اونجا تاپیک دارن
Soroush-S
19-10-2015, 12:41
چقدر خلونه!!
اره من مجازی قبول شدم ولی نرفتم الانم تکمیل ظرفیت زدم ببینم خدا چی میخواد.
Sent from my G3 using Tapatalk
اره من مجازی قبول شدم ولی نرفتم الانم تکمیل ظرفیت زدم ببینم خدا چی میخواد.
مجازی کجا قبول شدی میشه رتبه تو بگی اشکال نداره اگه عزیز؟
چرا نرفتی؟
Soroush-S
19-10-2015, 17:06
نتایج تکمیل ظرفیت اعلام شد!
لینک اعلام نتایج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دوستان برای رشته مدیریت کتابهای کدوم موسسه کنکور خوبه؟
فقط کتاب، دسترسی به کلاسها ندارم
کسی از کتابهای ماهان خبر داره که چجوریه؟
منبع دیگه ای ندارم و فقط میخوام همین کتابها رو بخونم
- - - Updated - - -
سلام
دوستان برای رشته مدیریت کتابهای کدوم موسسه کنکور خوبه؟
فقط کتاب، دسترسی به کلاسها ندارم
کسی از کتابهای ماهان خبر داره که چجوریه؟
منبع دیگه ای ندارم و فقط میخوام همین کتابها رو بخونم
مهندسین عزیز سوالی دارم
الان من کاملا گیجم اصن نمیدونم چی بخونم اصن یه جوری گیجما...
دلم میخواد تجارت الکترونیک بخونم از طرفیم میگم نه همین رشته خودمو بخونم(نرم افزار)!!
مدرسان شریف بخونم یا ماهان یا مقصمی یا چی؟
خلاصه خیلی گیجم و میخوام زودتر تصمیم بگیرم.
بیاین بگین چی خوندین کتاب و جزوه؟
بعدشم اینکه فقط میخوام دروس تخصصی که ضریب بالا دارن بخونم بقیه رو نه فرصت میکنم و نه حالشو دارم:n02:
موفق باشین:n16:
سلام مجدد
من به سری منابع برای ارشد تصویر سازی نیازمندم.
لطفا اگر اطلاعاتی در این مورد دارین ممنون میشم اطلاع بدین
سلام مجدد
من به سری منابع برای ارشد تصویر سازی نیازمندم.
لطفا اگر اطلاعاتی در این مورد دارین ممنون میشم اطلاع بدین
omidsarab
01-12-2015, 14:26
سلام دوستان
بهمن با معدل نسبتا پایین 13.5-14 تو پیام نور فارغ التحصیل میشم
رشته ی مدیریت
سربازیم رو قبل دانشگاه معافیت گرفتم
حالا موندم ارشد بخونم یاچیکار کنم
اکه کاری باشه قصد ادامه تحصیل ندارم ولی با معدل پایین و معافیت تحصیلی و شهر کوچیک ما کاری پیدا نمیشه...
تا حد زیادی به ادامه تحصیل علاقه دارم ولی بعضی چیزها دو دلم میکنه
قبول بشم نشم
حالا اگه قبول شدم هم بعد سه سال دیگه ارشدم تموم شد همین آشه و همین کاسه یا موقعیت بهتری دارم
سلام دوستان
بهمن با معدل نسبتا پایین 13.5-14 تو پیام نور فارغ التحصیل میشم
رشته ی مدیریت
سربازیم رو قبل دانشگاه معافیت گرفتم
حالا موندم ارشد بخونم یاچیکار کنم
اکه کاری باشه قصد ادامه تحصیل ندارم ولی با معدل پایین و معافیت تحصیلی و شهر کوچیک ما کاری پیدا نمیشه...
تا حد زیادی به ادامه تحصیل علاقه دارم ولی بعضی چیزها دو دلم میکنه
قبول بشم نشم
حالا اگه قبول شدم هم بعد سه سال دیگه ارشدم تموم شد همین آشه و همین کاسه یا موقعیت بهتری دارم
سلام
تصمیم گیری در مورد ادامه تحصیل و یا کار کردن بعد از گرفتن مدرک کارشناسی کاملا به خودتون و سنجنش شرایط بستگی داره.
معدل برای کار اگر شرکت خصوصی باشه خیلی مد نظر نیست و بیشتر به سابقه کاری و علم و تجربه بستگی داره.
اگر فکر میکنید رشته تحصیلیتون جوریه که بعد از ارشد شرایط کاری بهتری دارین و یا با خوندن ارشد چیزی یاد میگیرین و به علمتون اضافه میشه بد نیست ولی برای اقایون بنظرم مدرک تحصیلی مهم نیست و خیلی ها با مدرک دیپلم بیشتر از دکتر دارن پول در میارن.
این قضیه کاملا جوریه که خودتون باید تصمیم بگیرین و شرایط رو بسنجین!
Amir M.ohAma.D
01-12-2015, 15:54
دوستان قضیه ارشد فراگیر چیه؟مگه فراگیر کنکور داره؟فراگیر مگه بی کنکور نبود؟
الان زده تاریخ امتحان 13 اسفند
منابع امحانشو از کجا میشه فهمید
من واقعا نمیدونم 13 اسفند باید برم چی امتحان بدم؟:n02:
تو دفترچه 4 تا درس 2واحدی با منابع گذاشته یعنی امتحان از اوناس؟زده دروس دانشپذیری؟
Soroush-S
01-12-2015, 16:02
دوستان قضیه ارشد فراگیر چیه؟مگه فراگیر کنکور داره؟فراگیر مگه بی کنکور نبود؟
الان زده تاریخ امتحان 13 اسفند
منابع امحانشو از کجا میشه فهمید
من واقعا نمیدونم 13 اسفند باید برم چی امتحان بدم؟:n02:
تو دفترچه 4 تا درس 2واحدی با منابع گذاشته یعنی امتحان از اوناس؟زده دروس دانشپذیری؟
اره همونا باید بخونی .ولی بنظرم کنکور سراسری بهتره و شانس قبولی بالاتری داره. مثلا الکترونیک فراگیر فقط 60 نفر میخواد کل کشور و کلا سخت میشه کنکورش
samir.123
03-12-2015, 16:57
دوستان اين فراگير پيام نور ( ارشد ) بايد بريم سر كلاس ؟؟
بعد سوال ديگه
ارشد علمي كاربردي كي دانشجو ميگيره ؟؟؟
paranoid_android
04-12-2015, 19:01
اره همونا باید بخونی .ولی بنظرم کنکور سراسری بهتره و شانس قبولی بالاتری داره. مثلا الکترونیک فراگیر فقط 60 نفر میخواد کل کشور و کلا سخت میشه کنکورش
آخه یک مسئله هم اینه که کمتر کسی حاضر میشه فراگیر پیام نور شرکت کنه.. یکی از دوستان ما پارسال، بدون کمتری آمادگی و مطالعه قبلی هوش مصنوعی اصفهان قبول شد! این رشته رو فقط یک دانشگاه داره و ایشون هم سطح علمی ضعیفی داشت واقعا.
omidsarab
07-12-2015, 15:20
سلام
دانشجوی آخر کارشناسیم
من تازه مشخصات نام خانوادگیم را عوض کردم و پسوند رو حذفش کردم.
کارت ملیم رو فعلن عوض نکردم و با پسونده...
می خوام واسه ارشد ثبت نام کنم حالا موندم اطلاعاتمو با پسوند بزنم یا بدون پسوند...
به احتمال زیاد تا موقع امتحان ارشد کارت هوشنمد ملی رو با مشخصات جدید داشته باشم
زنگ زدم سنجش گفتن الان کارت ملیت به چه نامیه با اون ثبت نام کن
حالا موندم چی کنم؟؟؟؟؟؟:n03:
با پسوند بزنم موقع امتحان کارت ملی جدید بدون پسونده و مشکل پیش میاد
بدون پسوند بزنم پس کارشناس سنجش چی میگفت
siahkamar
07-12-2015, 23:09
سلام
دوستان تو قسمت معدل ما که دانشجو سال اخر کارشناسی ناپیوسته هستیم میانگین معدلمون رو تا پایان ترم 2 باید وارد کنیم و تو تاریخ 12.3 که باید اصلاح کنیم معدل رو معدل ترم 3 رو اون موقع باید بهش اضافه کنیم؟
اون قسمت اخر که معدلمون رو باید به تایید دانشگاه برسونیم الان باید انجام بدیم یا تو تاریخ اصلاح معدل؟
ممنون
samir.123
08-12-2015, 10:09
سلام
دانشجوی آخر کارشناسیم
من تازه مشخصات نام خانوادگیم را عوض کردم و پسوند رو حذفش کردم.
کارت ملیم رو فعلن عوض نکردم و با پسونده...
می خوام واسه ارشد ثبت نام کنم حالا موندم اطلاعاتمو با پسوند بزنم یا بدون پسوند...
به احتمال زیاد تا موقع امتحان ارشد کارت هوشنمد ملی رو با مشخصات جدید داشته باشم
زنگ زدم سنجش گفتن الان کارت ملیت به چه نامیه با اون ثبت نام کن
حالا موندم چی کنم؟؟؟؟؟؟:n03:
با پسوند بزنم موقع امتحان کارت ملی جدید بدون پسونده و مشکل پیش میاد
بدون پسوند بزنم پس کارشناس سنجش چی میگفت
ديروز به سنجش گفتم كه من به نفر سپرده بودم واسم ارشد ثبت نام كنن
نميدونستم هر سه نفر ميان و ثبت نام ميكنن
الان سه تا كد پيگيري بهم دادن و مشخصاتم ثبت شده به درستي
تكليف چيه ؟؟؟
كدوم يكي درسته ؟؟؟
ميگه شما حماقت كرديد !!!
اينم فرهنگياي مملكت ما ...
omidsarab
08-12-2015, 11:37
ديروز به سنجش گفتم كه من به نفر سپرده بودم واسم ارشد ثبت نام كنن
نميدونستم هر سه نفر ميان و ثبت نام ميكنن
الان سه تا كد پيگيري بهم دادن و مشخصاتم ثبت شده به درستي
تكليف چيه ؟؟؟
كدوم يكي درسته ؟؟؟
ميگه شما حماقت كرديد !!!
اينم فرهنگياي مملكت ما ...
آره خیلی نا محترمانه جواب میدن
منم زنگ زدم شمارشون بعد یه ساعت نوبتم شد اونم یه شماره دیگه داد
بعدش اونم خیلی با لحن بعد انگار چاله میدونه جوابی بی ربط داد
مشکلتون رو از سیستم پاسخگویی سنجش هم میتونید پیگیری کنید شاید به جواب صحیح تری برسین
من خرداد ماه آخرین امتحان ترم آخر رشته ی حقوق رو از دانشگاه پیام نور دادم و با این آخرین امتحان در خرداد 1394 ، 136 واحد با معدل خوب پاس کردم .
و از اون زمان دیگه دانشگاه نرفتم ! ( برای گرفتن مدرک موقت ) . و سربازی هم نرفته ام . الان میخوام بدونم وضعیت من از نظر نظام وظیفه در چه حالی قرار داره ؟ آیا میتونم امتحان کارشناسی ارشد بدم ؟ ( با توضیحات لطفن )
امیدوارم بیشتر از 22 تمدید کنن ثبت نامو .
Ship Storm
09-12-2015, 21:42
سلام
من یم سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
کسی که مدرک مهندسی نرم افزار داره میتونه ارشد رشته مثلا طراحی و یا معماری شرکت کنه ؟
در این صورت آیا باید واحد های پیش نیاز بگذرونه ؟ اگر آره ، چند واحد و چطوری هست شرایط
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
Soroush-S
09-12-2015, 21:49
من خرداد ماه آخرین امتحان ترم آخر رشته ی حقوق رو از دانشگاه پیام نور دادم و با این آخرین امتحان در خرداد 1394 ، 136 واحد با معدل خوب پاس کردم .
و از اون زمان دیگه دانشگاه نرفتم ! ( برای گرفتن مدرک موقت ) . و سربازی هم نرفته ام . الان میخوام بدونم وضعیت من از نظر نظام وظیفه در چه حالی قرار داره ؟ آیا میتونم امتحان کارشناسی ارشد بدم ؟ ( با توضیحات لطفن )
امیدوارم بیشتر از 22 تمدید کنن ثبت نامو .
یعنی تسویه حسابم نکردی؟! هرچه سریعتر برو تسویه کن .احتمالا الان دانشگاه نامه اتمام تحصیل داده به نظام وظیفه و شما از تاریخ اخرین نمره ثبت شدتون یکسال فرصت داری دفترچه خدمت پست کنی
محمد7966
09-12-2015, 21:51
سلام
من یم سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
کسی که مدرک مهندسی نرم افزار داره میتونه ارشد رشته مثلا طراحی و یا معماری شرکت کنه ؟
در این صورت آیا باید واحد های پیش نیاز بگذرونه ؟ اگر آره ، چند واحد و چطوری هست شرایط
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام آره میتونید شرکت کنید واحدهای پیشنیاز هم بستگی به دانشکده داره و التبته پول واحدا رو هم باید پرداخت کنید
Soroush-S
09-12-2015, 21:52
سلام آره میتونید شرکت کنید واحدهای پیشنیاز هم بستگی به دانشکده داره و التبته پول واحدا رو هم باید پرداخت کنید
فکرکنم معماری نشه این کارو کرد! حالا دوستان بهتر میدونن
Sent From My GLXphone
Ship Storm
09-12-2015, 22:34
خوب من دنبال جواب قطعی میگردم. بخشنامه داره که چند واحد باید بگذرونی یا اینکه همینطوری دل بخواهیه و هر دانشگاه خودش مجزا تصمیم میگیره؟
Ship Storm
09-12-2015, 22:36
فکرکنم معماری نشه این کارو کرد! حالا دوستان بهتر میدونن
Sent From My GLXphone
چرا و به چه علت ؟
محمد7966
09-12-2015, 22:57
خوب من دنبال جواب قطعی میگردم. بخشنامه داره که چند واحد باید بگذرونی یا اینکه همینطوری دل بخواهیه و هر دانشگاه خودش مجزا تصمیم میگیره؟
بستگی به دانشگاهی داره که در اون قبول میشید
بخشنامه گفته بستگی به دانشگاه داره حالا ممکنه دانشگاه بگه شما باید 6 واحد از دروس کارشناسی رو بگذرونید یا 3 واحد یا شاید هم بیشتر
samir.123
10-12-2015, 13:02
سلام دوستان
يكي از بچه ها ارشد 94 تو تكميل ظرفيت پرديس دانشگاه سيستان و بلوچستان واحد چابهار قبول شده
الان تو آزمون ارشد 95 رشته هنر دانشگاه تهران رو ميخواد بره ...
آيا چون 94 قبول شده
ميتونه 95 بره دانشگاه ؟!
تبصره زير رو مشاهده كنيد :
آيا پرديس دانشگاه سيستان و بلوچستان اونم تو تكميل ظرفيت جزوش ميشه يا نه
6- داوطلباني كه در آزمون كارشناسي ارشد سال 1394 در دورههاي روزانه پذيرفته شدهاند، حق ثبتنام و شركت در اين آزمون را ندارند.
Ship Storm
10-12-2015, 14:02
سلام
با تشکر از دوستان ، من یکبار دیگه سوالم رو مطرح میکنم تا دوستانی که اطلاع دقیق تری دارند راهنمایی بفرمایند
--------
من یک سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
محمد7966
10-12-2015, 14:06
سلام دوستان
يكي از بچه ها ارشد 94 تو تكميل ظرفيت پرديس دانشگاه سيستان و بلوچستان واحد چابهار قبول شده
الان تو آزمون ارشد 95 رشته هنر دانشگاه تهران رو ميخواد بره ...
آيا چون 94 قبول شده
ميتونه 95 بره دانشگاه ؟!
تبصره زير رو مشاهده كنيد :
آيا پرديس دانشگاه سيستان و بلوچستان اونم تو تكميل ظرفيت جزوش ميشه يا نه
6- داوطلباني كه در آزمون كارشناسي ارشد سال 1394 در دورههاي روزانه پذيرفته شدهاند، حق ثبتنام و شركت در اين آزمون را ندارند.
اگر دانشگاه ازشون پول میگیره نه مشکلی نیست ولی اگر دارد از تحصیل رایگان استفاده می کند مجاز به شرکت نیست
hamidrezaj
11-12-2015, 21:08
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
رشته کارشناسی من مهندسی فناوری اطلاعات it بود و برای ارشد به نظرتون از رشته های مدیریت بخونم بهتر هست یا از رشته it و شبکه؟
و کدوم گرایش های مدیریت , بازار کار بهتری دارن؟
و از این منابع که برای هر درس معرفی میشه همش رو باید خوند؟ مثلا برای درس طراحی الگوریتم توی سایتها سه تا منبع معرفی شده , چطور باید خوند؟
ان شاءالله سربلند باشید
Amir-Rainman
12-12-2015, 10:59
درود
من الان دانشجوی IT هستم ( در واقع ict ) الان میتونم تو گرایشای مخابرات رشته برق شرکت کنم؟
محمد7966
12-12-2015, 11:13
درود
من الان دانشجوی IT هستم ( در واقع ict ) الان میتونم تو گرایشای مخابرات رشته برق شرکت کنم؟
سلام
اصولا قانون اینکه فقط در رشته خودت مجاز به ادامه تحصیل در ارشد یا دکترا هستید برداشته شده
من رشته دانشگاهیم مهندسی برق مخابرات بوده ولی ارشد ریاضی محض میخوام شرکت کنم فقط شما باید حتما دروس دوره لیسانس مخابراتو برای ارشد بخونید در ضمن اگر پذیرفته شدید هم دانشگاه برایتان چند درس رو دوباره مجبور میکنه بخونید البته بستگی به دانشگاه داره و همچنین پول اون دروس رو هم باید بدید
مثلا اگر مخابرات سیستم میخاین قبول بشید ممکنه براتون مخابرات 2 و مدار مخابراتیو بهتون بگه بخونید
اگر مخابرات میدان میخاین قبول شید ممکنه بهتون بگه آنتن و مایکروویو بگذرونید
Soroush-S
12-12-2015, 11:30
درود
اره عزیز . رشته منم ICT هست. چون رشته ما ارشد نداره نزدیکترین رشته به ما مخابراته. و نزدیکترین گرایش مخابرات امن هست.
اگه دقت کنی اکثر درسای کنکور ارشد برق ما خوندیم[emoji6]
Sent From My GLXphone
دوستان این رایانش امن، جریانش چیه؟
چند تا دانشگاه میگیرن؟ اصلا کدوم دانشگاهها این رو میگیرن؟ :|
من نمیدونم به عنوان شناور بردارم IT رو یا نه :(
خودم نرم افزارم و میخوام برا ارشد هوش بخونم :(
سلام دوستان ، ببخشید یه سوال داشتم .
مدیریت MBA امسال توی دفترچه ارشد نیست ظاهرا ؟
به جاش رشته ای هست به اسم مدیریت کسب و کار .
این دوتا یکی هستن ؟
با تشکر . . . . .
farzad02
15-12-2015, 19:08
دوستان این رایانش امن، جریانش چیه؟
چند تا دانشگاه میگیرن؟ اصلا کدوم دانشگاهها این رو میگیرن؟ :|
من نمیدونم به عنوان شناور بردارم IT رو یا نه :(
خودم نرم افزارم و میخوام برا ارشد هوش بخونم :(
رایانش امن قبلا امنیت اطلاعات بود. اسمش عوض شد و قرار بود با شبکه از امسال جزو مهندسی کامپیوتر بشن که ظاهرا کلا منتقل نشد و گرایش IT موند
این دوتا یکی هستن ؟
با تشکر . . . . .
سلام
MBA و مدیریت اجرایی با کد 1148 در دفترچه در قسمت علوم انسانی موجوده
مدیریت کسب یا MBA یکی هست.(اصلاح شد با یاداوری دوست عزیزمون)
موفق باشید
Amir_oscar
16-12-2015, 19:06
این دوتا یکی هستن ؟
با تشکر . . . . .
بله. فقط فرقش با پارسال اینه کi بعد از مدیریت کسب و کار مثل پارسال توی پرانتز ننوشته MBA.
Amir_oscar
16-12-2015, 19:08
سلام
MBA با اسم مدیریت اجرایی و کد 1148 در دفترچه در قسمت علوم انسانی موجوده
مدیریت کسب و کار فرق میکنه با مدیریت اجرایی یا MBA
موفق باشید
مدیریت اجرایی یه گرایش دیگهست و با MBA فرق داره دوست عزیز! MBA همون مدیریت کسب و کاره.
Soroush-S
16-12-2015, 20:31
مهلت ثبتنام امشب تمومه یا تمدید. شده؟
Sent From My GLXphone
Mohammad.7225
16-12-2015, 20:57
Sent From My GLXphone
امشب آخرین مهلت ثبت نام هست.
فعلا خبری از تمدید نیست.
یه بار تمدید شده و فکر نکنم دوباره تمدید بشه.
مدیریت اجرایی یه گرایش دیگهست و با MBA فرق داره دوست عزیز! MBA همون مدیریت کسب و کاره.
بله الان چک کردم MBA در دفترجه در مجموعه مدیریت اجرایی ست. از این جهت اشتباه کردم.
Sent From My GLXphone
آزاد :
به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی،دکتر مجتبی علوی فاضل با اعلام این خبر گفت: متقاضیان شرکت در کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی می توانند از روز دوشنبه 16 آذر ماه با مراجعه به سامانه azmoon.org نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
وی افزود: ثبت نام در این سامانه، به مدت 3 هفته و تا نهم دی ماه ادامه خواهد داشت.
سراری :
پيرو اطلاعيه مورخ 16/9/94 بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبتنام و شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1395 و بيست و يكمين دوره المپياد علمي دانشجويي كشور ميرساند، به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن دسته از داوطلباني كه تا اين تاريخ (94/09/22) براي ثبتنام اقدام ننمودهاند، ترتيبي اتخاذ گرديده است كه متقاضيان ثبتنام بتوانند تا روز چهارشنبه مورخ 94/09/25 نسبت به ثبتنام و يا ويرايش اطلاعات خود اقدام نمايند؛ لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنماي ثبتنام و اطلاعيه اصلاحات دفترچه مذكور در تاريخ 94/09/18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز، به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و نسبت به ثبت نام در آزمون مذكور اقدام نمايند. ضمناً آن دسته از داوطلباني كه قبلاً ثبتنام اقدام نمودهاند، ميتوانند درصورت تمايل تا تاريخ فوق نسبت به ويرايش اطلاعات ثبتنامي خود اقدام نمايند.
سلام....
دوستان دروس عمومی چیا هستن؟
منابعشون چیه؟؟؟؟؟
من برا کامپیوتر، درس های مقابل رو باید بخونم:
مدار الکتریکی
نظریه زبان و ماشین
معماری
سیستم عامل
هوش مصنوعی
طراحی الگوریتم
ساختمان داده
مدار منطقی
زبان
2
2
2
2
2
2
2
2
1
و این اعداد پایین هم بحث ضریب اونها هستش که از خود دفترچه استخراج کردم...
خوب غیر از این درسها، چیز دیگهای هم هست؟؟؟؟
اما منابع من برا ارشد باید چیا باشه؟؟؟؟ من تصمیم دارم جای تست کار کردن، بشینم فیلم ها و جزوههای دانشگاه شریف رو بخونم و یاد بگیرم! :)
مدار منطقی:
و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساختمان داده:
طراحی الگوریتم:
و جزوهی استاد خودم که با کنکور قبلی تست کردم کل مباحثش رو عنوان کرده بود و به خوبی تدریس کرده بود...
هوش مصنوعی: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم... اصلا نمیدونم جریانش چیه :{ جالبش اینه که همین رشته رو هم میخوام بخونم برا ارشد
سیستم عامل: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم! :)
معماری: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم! :)
نظریه زبان و ماشین: هیچ کتاب یا جزوهی درست حسابی ندارم :)
مدار الکتریکی:
جزوهای برای این درس ندارم دیگه....
زبان تخصصی:
زبان خیلی خوبه، ولی فکر کنم بهتره یه کتاب منبعی چیزی داشته باشم که بتونم بخونم و این درس رو بهتر بزنم....
کسی پیشنهادی چیزی نداره؟
در خصوص پیشنهاد منبع برای مطالعه و یا اینکه ایا منابعی که انتخاب کردم خوب هستن یا نه؟
Ship Storm
29-12-2015, 20:22
سلام
شهریه هر ترم دانشگاه ازاد مقطع کارشناسی ارشد تو رشته های زیر تو واحد هایی مثل تهران غرب و مرکز و پرند چقد آب میخوره ؟
1- مدیریت اجرایی
2-نرم افزار کامپیوتر
....
با تشکر
سلام....
دوستان دروس عمومی چیا هستن؟
منابعشون چیه؟؟؟؟؟
خوب غیر از این درسها، چیز دیگهای هم هست؟؟؟؟
اما منابع من برا ارشد باید چیا باشه؟؟؟؟ من تصمیم دارم جای تست کار کردن، بشینم فیلم ها و جزوههای دانشگاه شریف رو بخونم و یاد بگیرم! :)
مدار منطقی:
و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساختمان داده:
طراحی الگوریتم:
و جزوهی استاد خودم که با کنکور قبلی تست کردم کل مباحثش رو عنوان کرده بود و به خوبی تدریس کرده بود...
هوش مصنوعی: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم... اصلا نمیدونم جریانش چیه :{ جالبش اینه که همین رشته رو هم میخوام بخونم برا ارشد
مدار الکتریکی:
جزوهای برای این درس ندارم دیگه....
زبان تخصصی:
زبان خیلی خوبه، ولی فکر کنم بهتره یه کتاب منبعی چیزی داشته باشم که بتونم بخونم و این درس رو بهتر بزنم....
کسی پیشنهادی چیزی نداره؟
در خصوص پیشنهاد منبع برای مطالعه و یا اینکه ایا منابعی که انتخاب کردم خوب هستن یا نه؟
سلام
امیدوارم موفق باشین در درس خوندن و به هدفتون به نحو عالی برسید.
منم دارم برای نرم افزار میخونم منتها پکیج ماهان رو میخونم و تست های جامع مدرسان شریف.این سایتی که شما دادین رو تازه چند روز پیش دیدم و گفتم که برای ساختمان داده و الگوریتم از روی اون بخونم چون این دوتا درسم توش خیلی ضعیفم :n27:
آزمون کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر از جمله آزمونهایی ميباشد كه تا سال 90 در دو روز برگزار ميشد. اما از این سال به بعد، به صورت یک روزه برگزار می شود و 2 دفترچه به داوطلبان ارائه می شود.
دفترچه اول شامل دروس:
زبان عمومی و تخصصی (انگلیسی) با 30 سؤال،
ریاضیات (ریاضیات مهندسی، آمار و احتمالات، محاسبات عددی، ساختمان های گسسته) با 16 سؤال
و دروس تخصصی مشترک (ساختمان داده ها، نظریه زبانها و ماشینها، مدارهای منطقی، معماری کامپیوتر، سیستم عامل) با 27 سؤال می باشد.
دفترچه دوم شامل دروس:
دروس تخصصی معماری کامپیوتر (مدارهای الکتریکی، VLSI، الکترونیک دیجیتال، انتقال داده ها) با 16 سؤال،
دروس تخصصی نرم افزار (کامپایلر، زبان های برنامه سازی، طراحی الگوریتم، پایگاه داده) با 16 سؤال
و دروس تخصصی هوش مصنوعی (مدارهای الکتریکی، طراحی الگوریتم ها، هوش مصنوعی) با 16 سؤال می باشد.
دروس مشترک تمام گرایش های کارشناسی ارشد مهندسی کامییوتر
دروس مشترک آزمون کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر بین تمام گرایش ها شامل 2 درس زبان عمومي و تخصصي و رياضيات ميباشد كه درس رياضيات خود شامل 4 درس ميباشد و درسی به نام «دروس مشترک» که آن هم شامل 5 عنوان درسی است و مابقی سؤالات با توجه به گرایش به صورت تخصصی هر رشته مطرح شده اند.
دروس تخصصی گرایش هوش مصنوعی و رباتیکز آزمون کارشناسی ارشد
اين دروس شامل 3 درس مدارهاي الكتريكي، طراحي الگوريتم ها و هوش مصنوعي هستند، ضريب این درس برای این گرایش برابر 2 ميباشد و تعداد سوالات طرح شده در آزمون 1394، 16 سوال می باشد.
دانلود منابع هوش مصنوعی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد زبان تخصصی من از کتاب ماهان راضیم از ب بسم الله توضیح داده تا اخر و انواع سوال هارو به همراه نکات تستی سریع توش گفته کامل و جامع هست،مدرسان شریفم همینه.
برای زبان عمومی به من گفتن لغات 504 و تافل رو بخونم که منم فلش کارتشو گرفتم و اونارو میخونم. بعدش میرم سراغ تست هاش.
روشی که شما درس میخونید رو پارسال دوستم امتحان کرد یعنی فقط جزوه دانشگاه های خوب و چزوه استاد خودشو خوند و رتبه اش برای هوش مصنوعی شد 800 و شبانه امیر کبیر قبول شد.
در مورد تک درس هایی که گفتین هم من از همین ماهان خوندم و جزوه ی خودم که توضیحاتش باهم خیلی خوب بود،اول اینارو خوندم بعد رفتم تست های اخر فصل رو زدم هنوز برای تست های کلی امادگی ندارم.
ممنون دوست عزیز امیدوارم که موفق باشید توی امتحان....
من متاسفانه از لحاظ جزوه خیلی ضعیفم چون موسسه بودم و جزوه هاش خوب نبوده، دوم چون شاگرد زیاد خوبی نبودم و سر کلاسام نرفتم! :)
ممنون دوست عزیز امیدوارم که موفق باشید توی امتحان....
من متاسفانه از لحاظ جزوه خیلی ضعیفم چون موسسه بودم و جزوه هاش خوب نبوده، دوم چون شاگرد زیاد خوبی نبودم و سر کلاسام نرفتم! :)
منم جزوه ندارم...
اما اگه بخواید از مطالبی که مورد نظرتون هست بگین از روی ماهان براتون عکس بگیرم بفرستم بخونین.
شماهم موفق باشین
مدار الکتریکی
این درسا رو اگر بتونید فقط سرفصلاش رو برام بگید عالی هستش...
مخصوصا مدار الکتریکی حالا بقیه یه خاکی میتونم تو سرم بکنم باهاشون :(
چشم حتما تا شب سرفصل ها رو از اون دوستم که گفتم پارسال هوش شرکت کرده ارشد میپرسم میگم.
ولی نگران نباشید چون سه تا درس اول خیلی جذابه ولی من از مدار منطقی متنفرم:n30:
به حالت یهویی زنگ زدم و تونست جواب بده عجیب بود :))
فرمودن که دقیق یادشون نیست ولی چیزایی که یادش بود رو گفت :
هوش مصنوعی : حل مسئله از طریق جستجو،جستجوی آگاهانه،CSP، احراز محدودیت،الگوریتم های بازی،منطق مرحله اول،استنتاج در منطق مرحله اول
ف
نظریه : ماشین های متناهی و زبان های منظم،زبان های نامنظم،زبان های مستقل،ماشین تورینگ
سیستم عامل : زمان بندی فرآیند،ناحیه بحرانی و روش های مقابله،بن بست و مقابله با ان مدیریت حافظه،مدیریت دیسک
مدار الکتریکی : کل مباحث کتاب،کناب های دریانی و جبه دار
نظریه و سیستم عاملتون با من کی هست و من از مدرسان و پارسه میخونم.
نظریه و سیستم عاملتون با من کی هست و من از مدرسان و پارسه میخونم.
اینجور که من دیدم، ظاهرا مدرسان رتبه های تکرقمیش برا رشته های مختلف بیشتره؟
amir hamzeh
16-02-2016, 17:00
من دنبال ساعت و زمان دقیق برگزاری امتحانات ارشد هستم دفترچه سال 95 رو هم با دقت خوندم اما نتونستم زمان دقیق هر رشته را پیدا کنم کسی میتونه کمک کنه؟
Soroush-S
05-04-2016, 15:59
دوستان واسه کنکور ارشد ازاد لازمه درس بخونم یا حضور سرجلسه کنکور واسه قبولی کفایت میکنه؟ :-)
Sent From My XPERIA M4
M o h a m m @ d
05-04-2016, 17:15
دوستان واسه کنکور ارشد ازاد لازمه درس بخونم یا حضور سرجلسه کنکور واسه قبولی کفایت میکنه؟ :-)
Sent From My XPERIA M4
بهتره بخونی بعضی رشته ها طرفدار زیاد دارن معمولا از شهر ها و استان های نزدیک دیگه هم اگه شهر خودشون نداشته باشه میان شرکت میکنن .نصف جمعیت دیگه کارمند ها هستن که شرکت میکنن .پس بهتره بخونی هر چند به اندازه کنکور سراسری نمیخواد ولی یکم بخونی خوبه رتبت بالا باشه
behnamcp
06-04-2016, 09:48
سلام
کسی اطلاعی از تاریخ آزمون ارشد سال دیگه نداره ؟
ایا تاریخ ازمون برای همیشه اردیبهشت شده یا فقط امسال این تغییر رو لحاظ کردند
برخی افراد، انتخابات اسفند رو دلیل این جابجایی میدونند و میگن واسه سالهای بعد زمان آزمون به بهمن برمیگردد؟
ممنون .
داداش خودمی!!
منم نخوندم هیچی!! و نمیدونمم توی این ۱۰-۱۵ روز باقی مونده چی بخونم که بتونم تستاش رو بزنم و نمره بگیرم! :)
daramadnovin1
07-04-2016, 21:54
به نظر من که برید.............احتمال بالای 90 درصد قبول میشید تو آزاد:n36:
behnamcp
12-04-2016, 11:51
سلام
کسی اطلاعی از تاریخ آزمون ارشد سال دیگه نداره ؟
ایا تاریخ ازمون برای همیشه اردیبهشت شده یا فقط امسال این تغییر رو لحاظ کردند
برخی افراد، انتخابات اسفند رو دلیل این جابجایی میدونند و میگن واسه سالهای بعد زمان آزمون به بهمن برمیگردد؟
ممنون .
omidsarab
19-04-2016, 07:22
سلام دوستان امتحان ارشد مجموعه مدیریتها 16 امه یا 17 قبل از ظهر یا بعد از ظهر
Captain_America
19-04-2016, 12:56
Sent From My XPERIA M4
من که سال ۸۹ نخونده شرکت کردم و قبول شدم البته ترم آخر کارشناسی بودم مطالب هنوز تو ذهنم بود.
Alireza SM
19-04-2016, 14:32
هیچ ارشدی رو نمیشه نخونده قبول شد. کسی نخونده قبول شده باشه یعنی دوران دانشجویی خیلی عالی کار کرده و همه مطالب رو در طول 4 سال مرور کرده. ارشد حتی رشته هایی مثل کشاورزی و باغبانی و ... هم خیلی دانشجوهای معدل بالا قبول نمیشن.
paranoid_android
23-04-2016, 19:44
سلام.
دوستای عزیز، آیا فارغ التحصیل دانشگاه علمی کاربردی با معدل بالای ۱۹ که شاگرد اول رشته و ورودی های خودش بوده میتونه از سهمیه شاگرد اولی برای کنکور سراسری ارشد استفاده کنه؟ با توجه به اینکه کارشناسی ناپیوسته س و بدون کنکور وارد دانشگاه شده در این مقطع.
درود
من غیر انتفاعی میرم و معدلم بالای 17 هست تا حالا
رشتم فنیه
چقدر باید تست بزنم روزانه یا شبانه شهرمان انتخاب شم؟
باید کلاس برم برای کنکور یا لازم نیست؟
ممنون میشم دوستان کمک کنن
حمید جان
25-04-2016, 23:09
سلام
آقا چیکار کنم؟ 13 ام قراره کارتا بیاد ، رفتم نگا کردم عسکی که ارسال کرده بودم پشت زمینش سفیده سفید نیست، یکم طوسیه
چیکار کنم؟! :n03::n03::n03::n03:
Soroush-S
26-04-2016, 14:03
سلام
آقا چیکار کنم؟ 13 ام قراره کارتا بیاد ، رفتم نگا کردم عسکی که ارسال کرده بودم پشت زمینش سفیده سفید نیست، یکم طوسیه
چیکار کنم؟! :n03::n03::n03::n03:
فکر نکنم مهم باشه!
samir.123
26-04-2016, 18:43
دوستان كسي رشته امتحاني رو اشتباه زده باشه
ميتونه ويرايش كنه؟؟؟
دوستان كسي رشته امتحاني رو اشتباه زده باشه
ميتونه ويرايش كنه؟؟؟
بله بعد از دریافت کارت : حداكثر تا تاريخ 95/2/17منحصراً به قسمت ويرايش اطلاعات كارت پايگاه اطلاعرساني اين سازمان مراجعه و از آن طريق اقدام نمايند.
سلام.
دوستای عزیز، آیا فارغ التحصیل دانشگاه علمی کاربردی با معدل بالای ۱۹ که شاگرد اول رشته و ورودی های خودش بوده میتونه از سهمیه شاگرد اولی برای کنکور سراسری ارشد استفاده کنه؟ با توجه به اینکه کارشناسی ناپیوسته س و بدون کنکور وارد دانشگاه شده در این مقطع.
سلام
والا برای بدون کنکوری ها یکم قوانین فرق میکنه مثلا انتقالی یا مهمانی شاملشون نمیشه! برای همین بهتره دفترچه رو دقیق بخونین ببینین اونجا چیزی گفته یا نه
samir.123
28-04-2016, 09:36
مطمئني عزيز؟
يعني دفترچه امتحان رو يه روز مونده به امتحان تغيير ميدن ؟!!
چون تو سايت سنجش نزده بود
1- چنانچه زبان خارجي مندرج در كارت شركت در آزمون داوطلبي با زبان خارجي وي در ثبتنام اينترنتي انجام شده، مغايرت دارد، يا در رابطه با معلوليت (نابينا، ناشنوا و معلول) اختلافي مشاهده ميشود، ضروري است دریکی از روزهای سه شنبه 95/2/14 از ساعت 8:00 الي 12:00 و 14:00 الي 18:00 و یا چهارشنبه 95/2/15 (روزهای قبل از برگزاری آزمون) به نماينده سازمان سنجش آموزش كشور مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه نمايند. (آدرس حوزههاي رفع نقص در جدول شماره 2 اين اطلاعيه آمده است). 2- در صورتي كه در رابطه با ساير مندرجات كارت شركت در آزمون از جمله نام رشته تحصيلي، نام محل تحصيل و معدل دوره كارداني و كارشناسي (معدل براساس مفاد بند «ه« مندرج در اين اطلاعيه) و با توجه به ثبتنام اينترنتي انجام شده، اشكالي مشاهده ميشود، لازم است جهت اصلاح مورد يا موارد مذكور از طريق لينك مربوط حداكثر تا تاريخ 95/2/17منحصراً به قسمت ويرايش اطلاعات كارت پايگاه اطلاعرساني اين سازمان مراجعه و از آن طريق اقدام نمايند.
Alireza SM
29-04-2016, 09:15
فکر نکنم مهم باشه!
عکس مهم نیست خیلی ها با عکس دوران راهنمایی رفتن ثبت نام کردن
sadeghbb
03-05-2016, 14:56
دوستان کسی جایی سراغ نداره برا دریافت یا خرید نمونه سوالات کنکور ارشد آزاد رشته شیمی ؟!
هرجا میگردم نیست که نیست !
ممنون میشم دوستان
03-05-2016, 17:34
میدان انقلاب تهران ...
Amir_oscar
03-05-2016, 21:44
دوستان کسی جایی سراغ نداره برا دریافت یا خرید نمونه سوالات کنکور ارشد آزاد رشته شیمی ؟!
هرجا میگردم نیست که نیست !
ممنون میشم دوستان
sadeghbb
03-05-2016, 23:04
یکی دوسال رو داشتن ولی کامل نبود ...
- - - Updated - - -
میدان انقلاب تهران ...
متاسفانه داداش دسترسی ندارم
شهرستان هستم
ارشد خیلی بد بود.....
سوالات رو اکثرا نمیتونستم بفهمم حتی و جزو سرفصل دروس ما نبودن!!!!
مهندسی نرمافزار، و تخصصی هوش مصنوعی... :(
یه سوتی خیلی بزرگ هم دادم و اون این بود که فک کردم سوالات اخر مال هوش مصنوعی هستن(مال نرمافزار بود!) و جواب دادم چند تا رو، بعد که متوجه شدم مال یه گرایش دیگس، زدم همه جوابا رو پاک کردم و فقط سوالای گرایش خودمو از تو دفترچه تیک زدم...
حالا نمیدونم این اشتباه چقد برام گرون تموم میشه... دفترچه دوم رو حتی ورق هم نزدم و فقط سوالای گرایش خودمو زدم و رفتم :(
paranoid_android
07-05-2016, 11:58
سوالات تخصصی مهندسی کامپیوتر، بسیار بد و غیر استاندارد بود. تقریبا سوالات تمام گرایش های کامپیوتر کم و بیش چنین وضعیتی داشت.
جایی که من امتحان می دادم، بیشتر بچه ها همون نیم ساعت اولی که دفترچه دوم توزیع شد، پا شدن رفتن!
سوالات تخصصی مهندسی کامپیوتر، بسیار بد و غیر استاندارد بود. تقریبا سوالات تمام گرایش های کامپیوتر کم و بیش چنین وضعیتی داشت.
عاقا میدونید اینکه من فقط سوالات گرایش هوش رو جواب دادم چقدر میتونه توی رتبهام تاثیر منفی بذاره؟؟؟؟
البته هیچ جایی مجاز نمیشم، فقط دوست داشتم رتبه ام سر این قضیه خیلی خیلی خراب نشه :(
Soroush-S
07-05-2016, 12:39
عاقا میدونید اینکه من فقط سوالات گرایش هوش رو جواب دادم چقدر میتونه توی رتبهام تاثیر منفی بذاره؟؟؟؟
البته هیچ جایی مجاز نمیشم، فقط دوست داشتم رتبه ام سر این قضیه خیلی خیلی خراب نشه :(
من پارسال برق شرکت کردم ، مجموع درصدی که زدم فکر کنم به ۳۰ رسید . هم بار اول هم تکمیل ظرفیت قبول شدم . امسال هم ازاد کامپیوتر شرکت کردم. شما هم زیاد نگزان نباش ، احتمال زیاد غیرانتفاعی قبولی[emoji6]
Sent From My XPERIA M4
paranoid_android
07-05-2016, 18:11
خب شما اگر سوالات تخصصی هوش رو خوب جواب بدید، توی هوش رتبه بهتری در مقایسه با گرایش نرم افزار و غیره میارید. هر گرایشی برای خودش یک رتبه کل مجزا داره تو کارنامه.
ارشد خیلی بد بود.....
یه سوتی خیلی بزرگ هم دادم و اون این بود که فک کردم سوالات اخر مال هوش مصنوعی هستن(مال نرمافزار بود!) و جواب دادم چند تا رو، بعد که متوجه شدم مال یه گرایش دیگس، زدم همه جوابا رو پاک کردم و فقط سوالای گرایش خودمو از تو دفترچه تیک زدم...
حالا نمیدونم این اشتباه چقد برام گرون تموم میشه... دفترچه دوم رو حتی ورق هم نزدم و فقط سوالای گرایش خودمو زدم و رفتم :(
جایی که من امتحان می دادم، بیشتر بچه ها همون نیم ساعت اولی که دفترچه دوم توزیع شد، پا شدن رفتن!
متاسفانه آره. کامپایلر سوال 108 رو اشتباه زدم به خاطر توضیح خیلی بدشون. برای یکی از اساتید فرستادم گفت الکی پیچوندن که گم بشید. من زدم گزینه 4 به این خاطر که چون فالو است با دیدن این به عقب بر میگرده و هر چیزی غیر این ممکن اگر فالو نباشه متوقف میشه. ولی گویا این منظورش برداشتن a از stack بوده که هیچ ربطی به یال با برچسب a بازگشته نداره.
الگوریتم هم سوال آخرش به نظرم خیلی بد داده. گفته زیردنباله (که طبیعتا متوالی بودن به ذهن آدم میاد، بلاخره دنباله دنبال هم میان) ولی شاید منظورش غیر متوالی بوده که گزینه 2 شدده وگرنه گزینه 4 میشد.
کلا معلوم نیست میخوان دانش ما رو از رشته کامپیوتر بسنجن یا ببینن ما میتونیم منظورشون رو حدس بزنیم یا نه. گندشون بزنن به خاطر این دو سوال دو تا غلط زدم
کلا معلوم نیست میخوان دانش ما رو از رشته کامپیوتر بسنجن یا ببینن ما میتونیم منظورشون رو حدس بزنیم یا نه. گندشون بزنن به خاطر این دو سوال دو تا غلط زدم
دم شما گرم... باقی رو درست زدین؟؟؟؟
سوال من اینه که چرا سوالات من، دفترچهای با کد 320C بود و 321C ولی کلید و سوالاتی که رو سایت قرار گرفته بر اساس A هستش؟ 320A و اینها...؟؟؟؟
بررسی کردم عموما سوالات رو درست جواب داده بودم!(اونهایی که جواب داده بودم البته!)... ولی چون کل گزینههایی که زده بودم رو روی برگه شماره صندلی نوشتم و اوردم با خودم، میخواستم از رو کلید تطبیق بدم و تکلیفم رو از الان به صورت تقریبی بدونم...
متاسفانه کاملا گیج شدم و سر ۷-۸ تا سوال نمیدونم کدوم گزینه رو زدم سر جلسه :((((
بهترین درسم زبان هستش که حدود ۸۰ درصد درست زدم سوالاتش رو....
با این حال، میدونم که هیچجایی مجاز نمیشم! :) و این باحالیشه...
هیچ سایتی نمیشناسید اساتید سوالات کامپیوتر رو بررسی کرده باشند؟
سوال 70 سیستم عامل هم اشتباهه حتی با فرض اینکه 225 رو 255 چون چیزی که برای c-scan بدست آورده در واقع جواب c-look هست (که خیلیا میگن گزینه 1 درسته در صورتی که...). طبق تعریف در کتاب Operating System Concepts ابراهام سیلبر شاتز ویرایش نهم صفحات 476 و 477:
و
arash-king
22-05-2016, 02:40
درود
من یه هفته دیگه کنکور ارشد (آزاد) زبان انگلیسی دارم.
کارشناسی مترجمی تموم شد و میخوام همین رشته رو ادامه بدم.
دوستان کسی هست منابع سوالات رو بدونه؟
omidsarab
14-06-2016, 14:38
شهریه دانشگاه غیرانتفاعی برای رشته های علوم انسانی برای هر ترم تقریبا اگه هر ترم رو 15 واحد در نظر بگیریم چقدر درمیاد؟
واسه ارشد مدیریت بازاریابی
البته تو دانشگاه معمولی تو شهرستان
ارشد خیلی بد بود.....
دوستان من با رتبه 604 برای دولتی مجاز شدم! :)))))))
طنز روزگار اینه که هر چی فک میکنم، احساس میکنم هیچ دانشگاهی نیست من برم :) به نظرتون با این 604، کدوم دانشگاهها رو بزنم که بتونم برم هوش مصنوعی بخونم؟
behnamy01
15-06-2016, 12:00
دوستان من با رتبه 604 برای دولتی مجاز شدم! :)))))))
طنز روزگار اینه که هر چی فک میکنم، احساس میکنم هیچ دانشگاهی نیست من برم :) به نظرتون با این 604، کدوم دانشگاهها رو بزنم که بتونم برم هوش مصنوعی بخونم؟
سـوال خوبیه، جوابش رو فـهمیدید به منم بگید بی زحمت.
فکر میکنم بهترین کاراینه که رتبه آخرین نفـرات قبول شده دانشگاه های مختلف رو پیدا کرد
سلام
برین سایت مانشت تو فرومش اطلاعات زیادی در مورد رشته کامپیوتر و ارشد و دکتری پیدا می کنین
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
gmuosavi
16-06-2016, 21:40
برای چی دانشگاه صنعتی اصفهان رشته آموزش زبان آورده؟! :n13:
L͠øneWolf
18-06-2016, 21:11
سلام. تو رشته هوش مصنوعی بهترین دانشگاهها کدوم یکی از اینا هستن، به ترتیب رتبه دانشگاه؟
شریف
تهران
امیرکبیر
علم و صنعت
خواجه نصیر
نظر شخصی هم باشه قبوله؛ ممنون می شم اگه پاسخ بدین.
سلام.....
من اگر رتبه خوبی داشتم، قطعا با توجه به اولیتهام، اول شریف بعد امیرکبیر و بعد علم و صنعت میذاشتم....
دانشگاه شریف قطعا به خاطر ازمایشگاههاش خوب میتونه کار کنه در زمینه های بینایی ماشین و یادگیری ماشین....
باید ببینید استادهایی که توی هر دانشگاه هستن، در چه زمینهای بهتر کار میکنن و پایاننامه های دانشجو هاشون چی بوده...
بر این اساس انتخاب کنید... لیست کامل استادها، درسها، زمینههای مورد علاقشون و تخصصشون و ازمایشگاهها هم موجوده رو سایتهاشون....
دانشجوهای دکترا و تخصصشون رو هم ببینید و مثلا شریف، دانشجوهای ارشد ازمایشگاهها رو هم معرفی کرده که عالیه این مسئله و میتونید با خود دانشجوهاش هم صحبت کیند برای نتیجه بهتر!
راستی من اومدم اینجا گفتم که رتبهام برا هوش شده ۶۰۰ که اشنباه بود و من برای هوش، رتبه ۱۰۲۸ اوردم که عملا و منطقا هیچ دانشگاهی قبول نمیشه این رتبه! )
اینم از کارنامه من!! حسابی خراب کردم! :) البته خوب بود! چون حتی ۱ ثانیه هم نخونده بودم!
برای انتخاب رشته ارشد کامپیوتر ازتون راهنمایی می خواستم.
رتبه نرم افزارم 640 شده و هوش 750. از یه چیزی میترسم اینه که نرم 1و 2 تو کارشناسی از دروسی بوده که پایین ترین نمره ها رو ازشون گرفتم! و فکر کنم تو این زمینه خیلی ضعیف باشم.
آیا ارشد نرم افزار ادامه همون درس هاست و این که با این اوصاف این رشته به دردم می خوره؟ هوش یه جالبی داره اینه که با رشته های دیگه مرتبطه و همش کامپیوتر خالی نیست. نرم افزار هم همین طوره؟
نظرم روی شبانه یا حتی پردیس یه دانشگاه معتبره.
SADEGH 7
19-06-2016, 15:11
سلام
درمورد رشته mba (مدیریت کسب و کار)، توی دفترچه برای دانشگاه امیرکبیر و خواجه نصیر گرایش ها ذکر نشده. من دفترچه پارسال رو هم چک کردم، گرایش ها رو برای این دانشگاه ها نزده بود.
از دوستان اگه کسی اطلاع داشته باشه که چطور می تونم گرایش های این دانشگاه ها رو پیدا کنم، ممنون می شم اگه به بنده هم اطلاع بده.
برای انتخاب رشته ارشد کامپیوتر ازتون راهنمایی می خواستم.
رتبه نرم افزارم 640 شده و هوش 750. از یه چیزی میترسم اینه که نرم 1و 2 تو کارشناسی از دروسی بوده که پایین ترین نمره ها رو ازشون گرفتم! و فکر کنم تو این زمینه خیلی ضعیف باشم.
آیا ارشد نرم افزار ادامه همون درس هاست و این که با این اوصاف این رشته به دردم می خوره؟ هوش یه جالبی داره اینه که با رشته های دیگه مرتبطه و همش کامپیوتر خالی نیست. نرم افزار هم همین طوره؟
نظرم روی شبانه یا حتی پردیس یه دانشگاه معتبره.
سلام
نرم افزار درساش مثلا الگوریتم پیشرفته ، پایگاه داده پیشرفته، شبکه پیشرفته، سیستم عامل پیشرفته، بیشتر ادامه درسای کارشناسیه مهندسی نرم افزار پیشرفته اینا
ولی هوش خیلی فرق داره باید ریاضیتون خیلی خوب باشه چون همش مباحث ریاضی پیشرفته است اسم درساش جالبه ولی خیلی سخته البته شما حتما شما درساتون خوبه
شبانه حتی شهرستانش از پردیس بهتره من خودم پردیس خوندم اما بعضیا نگاهشون به پردیسیا خوب نیست میگن اینا پول دادن مدرک گرفتن در صورتی که اینطور نیست استادا سخت میگیرن
اگر به سایت مانشت یه سر بزنین بچه های وارد تری داره مخصوص کامپیوتری هاست
موفق باشید
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Homayun Khan
23-06-2016, 17:36
سلام
کسی در مورد پردیس های خودگردان چیزی میدونه؟ یه جا دیدم که شهریه های این دانشگاه ها از 15 تا 20 میلیونه. این موضوع صحت داره؟
Soroush-S
23-06-2016, 17:39
سلام
کسی در مورد پردیس های خودگردان چیزی میدونه؟ یه جا دیدم که شهریه های این دانشگاه ها از 15 تا 20 میلیونه. این موضوع صحت داره؟
اره ، شهریه بالایی دارن
Sent From My XPERIA M4
سلام
پردیس های خود گردان شهریه های بسیار بالایی میگیرن ولی در اخر مدرکی از دانشگاهی که پردیسش هستن میدن . مثلا پردیس داشنگاه شریف یا پردیس دانشگاه تهران و دانشگاه علم و صنعت
behnamy01
24-06-2016, 08:52
سلام
نه شـهریه حدود 5 تا 7 مـیلیونه ترمی
SuperSt@r
25-06-2016, 14:59
سلام رفقا
اگه کسی انتخاب رشته کنه روزانه پذیرفته بشه و نره قضیش چیه؟ مثه همون کنکور سراسری یک سال محروم میشه؟! هزینه هم باید پرداخت کنه؟ چجوریه؟
paranoid_android
25-06-2016, 17:17
سلام رفقا
اگه کسی انتخاب رشته کنه روزانه پذیرفته بشه و نره قضیش چیه؟ مثه همون کنکور سراسری یک سال محروم میشه؟! هزینه هم باید پرداخت کنه؟ چجوریه؟
هزینه ای که نداره! فقط از کنکور سال بعد محروم می شید.
چی؟؟؟؟ یعنی الان من همینجوری الکی یه مشت دانشگاه روزانه وارد کردم، اگر یکیش رو قبول بشم اجبارا باید برم وگرنه سال دیگه محرومم؟؟؟؟؟ چرا عاخه؟ :|
من همینجوی برا ترول کردن پر کردم....( البته امیدی هم نیست که جایی قبول بشم!)
behnamy01
26-06-2016, 09:40
چی؟؟؟؟ یعنی الان من همینجوری الکی یه مشت دانشگاه روزانه وارد کردم، اگر یکیش رو قبول بشم اجبارا باید برم وگرنه سال دیگه محرومم؟؟؟؟؟ چرا عاخه؟ :|
آره محروم میشی اگه روزانه قبول شی. یا باید دعا کنی روزانه هایی که زدی قبول نشی(اگه شهرستانای خیلی کوچیک هم زدی احتمالش هست قبول بشی) و غیرانتفاعی یا نوبت دوم اینا قبول شی.
یا اگه هم روزانه قبول شدی بری آزاد درس بخونی اگه اون روزانه رو نمیخوای.
Alireza SM
27-06-2016, 18:10
چراش که کاملا مشخصه چون ظرفیت هایی که میتونن در اختیار افرادی قرار بگیرن که براش برنامه ریزی کردن و آیندشون بهش وابسته هست شما باهاش ترول کردین (نمیدونم خداییش ترول کردن یعنی چی ولی هرچی هست کار بدیه) امیدوارم محرومیتی هم نصیبتون نشه ولی اگه محروم شدین برای همه تعریف کنین که دیگه کسی این کارو نکنه
omidsarab
27-06-2016, 18:41
الان با اینکه مهلت انتخاب رشته تموم شده ولی نبستن برید ویرایش کنید تا دیر نشده
الان با اینکه مهلت انتخاب رشته تموم شده ولی نبستن برید ویرایش کنید تا دیر نشده
فک نکنم با اون رتبه ام روزانه جایی قبول بشم
با این حال، عاره الان میرم ادیت میکنم!!!! لااقل علوم کامپیوتر و نرمافزار ها رو حذف کنم که فقط هوش بمونه! :|
mf.designing
29-06-2016, 01:24
سلام
دوستان من با این رتبه امیدی هست شبانه قبول بشم شهر خودم ؟!
اگه پردیس قبول بشم ، توصیه میکنید به رفتن ؟!
paranoid_android
29-06-2016, 11:19
سلام
دوستان من با این رتبه امیدی هست شبانه قبول بشم شهر خودم ؟!
اگه پردیس قبول بشم ، توصیه میکنید به رفتن ؟!
شبانه دانشگاه های تبریز (تبریز، سهند و شهید مدنی) بعید می دونم، اونم آی تی! اما پردیس ها رو به احتمال قوی میارید. حتی به پردیس دانشگاه های تهران هم در صورتی که انتخاب کردید خیلی می تونید امیدوار باشید.
راستش منم وضعیتی مشابه شما دارم. اما کامپیوتر هم شرکت کردم. بعد از نوبت دوم، پردیس های تهران و بعدش پردیس دانشگاه تبریز رو زدم، اما موندم این همه هزینه کردن می ارزه یا نه! حقیقتش چون روی اساتید گروه آی تی و کامپیوتر دانشگاه تبریز و همچنین آزاد تبریز شناخت دارم، گمان می کنم پردیس بهتر از آزاد باشه. دپارتمان کامپیوتر و آی تی دانشگاه آزاد تبریز که خیلی داغونه! غیرانتفایی های تبریز هم اصلا تعریفی ندارن (نبی اکرم، امسال شبکه هم داره که از همین الان می تونم تصور کنم که 1 دونه استاد درست و حسابی هم نداره!) البته متاسفانه دپارتمان کامپیوتر و آی تی دانشگاه تبریز هم خیلی چنگی به دل نمیزنه. اگه سن و سالت پایینه و یک سال دیگه فرصت داری، توصیه اکید می کنم برای سال دیگه بخونی همشهری:n39: اگر نه که من شخصا پردیس دانشگاه تبریز رو به آزاد و غیرانتفایی ها ترجیح می دم.
mf.designing
29-06-2016, 13:22
شبانه دانشگاه های تبریز (تبریز، سهند و شهید مدنی) بعید می دونم، اونم آی تی! اما پردیس ها رو به احتمال قوی میارید. حتی به پردیس دانشگاه های تهران هم در صورتی که انتخاب کردید خیلی می تونید امیدوار باشید.
راستش منم وضعیتی مشابه شما دارم. اما کامپیوتر هم شرکت کردم. بعد از نوبت دوم، پردیس های تهران و بعدش پردیس دانشگاه تبریز رو زدم، اما موندم این همه هزینه کردن می ارزه یا نه! حقیقتش چون روی اساتید گروه آی تی و کامپیوتر دانشگاه تبریز و همچنین آزاد تبریز شناخت دارم، گمان می کنم پردیس بهتر از آزاد باشه. دپارتمان کامپیوتر و آی تی دانشگاه آزاد تبریز که خیلی داغونه! غیرانتفایی های تبریز هم اصلا تعریفی ندارن (نبی اکرم، امسال شبکه هم داره که از همین الان می تونم تصور کنم که 1 دونه استاد درست و حسابی هم نداره!) البته متاسفانه دپارتمان کامپیوتر و آی تی دانشگاه تبریز هم خیلی چنگی به دل نمیزنه. اگه سن و سالت پایینه و یک سال دیگه فرصت داری، توصیه اکید می کنم برای سال دیگه بخونی همشهری:n39: اگر نه که من شخصا پردیس دانشگاه تبریز رو به آزاد و غیرانتفایی ها ترجیح می دم.
یاشا داداش
والا من پردیس فقط تبریز رو زدم . مخابرات امن رو. (فک کنم فقط همین رو داره برا آی تی) منتها موندم که هزینش دقیقا چقدره ؟ میارزه ؟! شهریه آزاد رو هم نمیدونم !
امسال اصلا نخونده بودم. از خدمت اومدم ، یک سالم از روش گذشته بود شرکت کردم. 27 سالمه . فقط چون کار میکنم نمیدونم پردیس با شرایط کاری من جور دربیاد یا نه !؟
paranoid_android
29-06-2016, 17:22
یاشا داداش
والا من پردیس فقط تبریز رو زدم . مخابرات امن رو. (فک کنم فقط همین رو داره برا آی تی) منتها موندم که هزینش دقیقا چقدره ؟ میارزه ؟! شهریه آزاد رو هم نمیدونم !
امسال اصلا نخونده بودم. از خدمت اومدم ، یک سالم از روش گذشته بود شرکت کردم. 27 سالمه . فقط چون کار میکنم نمیدونم پردیس با شرایط کاری من جور دربیاد یا نه !؟
ارادت. والا در مورد پردیس دانشگاه تبریز (چه اونی که توی تبریزه و چه پردیس ارس که فقط نرم افزار داره) اطلاعات درستی ندارم. اما می دونم که شهریه هر ترم پردیس ها بین 5 تا 7 میلیون تومنه که گرونترین ها، پردیس های دانشگاه شریف و تهران توی کیش هستن اما پردیس های شهرستانها ارزونتر از تهرانه.
شهریه آزاد رو اطلاعی ندارم متاسفانه اما به مراتب کمتر از پردیس درمیاد. شاید بشه گفت شهریه پردیس دوبرابر دانشگاه آزاده یا حتی بیشتر!
منم هیچی نخونده بودم حتی یک ثانیه، یعنی اصلا تصمیم نداشتم کنکور بدم و به اصرار دوستم ثبت نام کردم و رفتم سر جلسه.
فکر نکنم از نظر زمانبندی مشکلی پیش بیاد برات و کلاسها معمولا روزهای 5 شنبه و جمعه تشکیل میشه. اگر اساتید پردیس، اساتید خود دانشگاه تبریز باشن و کلاسها توی خود کمپ دانشگاه باشه به نظر من خیلی بهتر از آزاده. ایشالا میاری مخابرات امن رو. ضمنا پردیس تبریز، تو مهندسی کامپیوتر گرایش های نرم افزار و هوش مصنوعی و معماری هم پذیرش داشته امسال. ببینیم چی میشه:n01:
amir hamzeh
29-06-2016, 23:46
من میخوام تغییر رشته بدم برم زبان انگلیسی ارشد جزوات کدام موسسه بهتر هستند؟ ماهان پارسه مدرسان شریف ؟ کسی هست ارشد زبان خونده باشه یا بخواد کنکور بده؟
paranoid_android
06-07-2016, 08:42
لطفا حذف شه. عذرخواهی میکنم.
paranoid_android
24-07-2016, 19:02
سلام. از دوستانی که در مورد زمان دقیق ثبت مشخصات دانشجویان رتبه اول دانشگاه ها در سایت سنجش اطلاعات دارن، خواهش می کنم به بنده کمک کنن. تا چندم مرداد سازمان سنجش به دانشگاه ها اجازه ثبت این اطلاعات رو میده؟ متاسفانه کارشناس آموزش دانشگاه ما به دلیل بی مسئولیتی و تنبلی پارسال مشخصات دانشجوهارو ثبت نکرد و من خیلی نگرانم که امسال هم این حماسه رو تکرار کنه
hasan4454
05-08-2016, 13:54
من لیسانس حسابداری دارم میخام بدونم میتونم بدون کنکور برای ارشد تو دانشگاه ثبت نام کنم؟
میتونم حقوق یا مدیریت بخونم؟
محمد7966
05-08-2016, 14:03
من لیسانس حسابداری دارم میخام بدونم میتونم بدون کنکور برای ارشد تو دانشگاه ثبت نام کنم؟
میتونم حقوق یا مدیریت بخونم؟
از حقوق خبر ندارم ولی مدیریت میشه،ولی خب باید درسای رشته مدیریت رو بخونید
کلا قانونی که قبلنا بود که هر کس میتونه تو رشته خودش ارشد بده برداشته شده
دوستان من با لیسانس برق سراغ مدیریت و هنر و...رفتند
حمید جان
21-08-2016, 15:43
سلام دوستان
من موقعی که داشتم برای کنکور ارشد 95 ثبت نام میکردم معدلم رو با توجه به پورتال دانشجوییم 14.47 وارد کردم ، بعد اینکه رتبه ها اومد خداروشکر 42 مدیریت کارآفرینی آوردم ، ولی چون دانشجو ترم اخرم باید فرم مخصوص به تایید میانگین تعداد دروس گذرانده رو از دانشگاه بگیرم ، وقتی این فرم دستم رسید معدلم 14.68 ثبت شده ، حالا این که این معدل با چیزی که تو سایت ثبت کردم مغایره مشکل ایجاد میکنه؟ این 20 صدم تو رتبه تاثیری داشته اصن؟؟
ممنون
محمد7966
21-08-2016, 15:56
سلام دوستان
من موقعی که داشتم برای کنکور ارشد 95 ثبت نام میکردم معدلم رو با توجه به پورتال دانشجوییم 14.47 وارد کردم ، بعد اینکه رتبه ها اومد خداروشکر 42 مدیریت کارآفرینی آوردم ، ولی چون دانشجو ترم اخرم باید فرم مخصوص به تایید میانگین تعداد دروس گذرانده رو از دانشگاه بگیرم ، وقتی این فرم دستم رسید معدلم 14.68 ثبت شده ، حالا این که این معدل با چیزی که تو سایت ثبت کردم مغایره مشکل ایجاد میکنه؟ این 20 صدم تو رتبه تاثیری داشته اصن؟؟
ممنون
سلام
من یادمه که تو دفترچه نوشته بودن مشکل ایجاد میکنه ،ولی احتمال میدم مشکل برای اونایی ایجاد میکنه که معدلشون رو بیشتر میزنن نه شما که کمتر زدی
راستش تو دانشگاه یه چیزایی شنیدم در مورد تاثیر معدل:مثلا دانشگاه ما که خیلی معروف نبود تاثیرش در حد 1 درصد بوده ولی شریف تاثیرش بیشتر از 1 درصد بوده
بستگی به دانشگاتون داره که ببینید وزارت علوم میزان تاثیر رو چند درصد گرفته برای دانشگاتون
SADEGH 7
28-08-2016, 22:47
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره اعلام اسامي پذيرفته شدگان نهايي آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1395
بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1395 كه در زمان مقرر نسبت به انتخاب رشته اقدام نموده اند مي رساند كه نتايج نهايي آزمون مذكور در روز دوشنبه مورخ 95/6/8 بر روي پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار مي گيرد.
كليه داوطلبانيكه اسامي آنها به عنوان پذيرفته شده نهايي هريك از كد رشته هاي تحصيلي اعلام گرديده، لازم است ضمن توجه به ضوابط و شرايط اعلام شده در اطلاعيه اي كه به همراه نتايج منتشر مي گردد. براي كسب اطلاعات بيشتر و دقيق تر در خصوص تاريخ، نحوه و مدارك لازم براي ثبت نام به پايگاه اطلاع رساني دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي ذيربط مراجعه نمايند، ضمناً در صورتيكه دانشگاهها و مؤسسات محل قبولي داوطلبان، تاريخ مشخصي را براي ثبت نام ارائه نكرده باشند، مي بايست در يكي از روزهاي یکشنبه مورخ 95/6/14 ، دوشنبه مورخ 95/6/15، سه شنبه 95/6/16 ویاچهارشنبه مورخ 95/6/17 براي ثبت نام به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند. توجه: كليه پذيرفته شدگان مي بايست در زمان مقرر براي ثبت نام به موسسه محل قبولي خود مراجعه نمايند، بديهي است عدم مراجعه به موقع پذيرفته شدگان در تاريخ يا تاريخ هاي تعيين شده براي ثبت نام، به منزله انصراف از ثبت نام و ادامه تحصيل آنها تلقي خواهد شد.
منبع:
farzin_silver
29-08-2016, 15:56
سلام دوستان.
مدرک کارشناسی مکانیکم رو سال 91 گرفتم.
امسال همینجوری ارشد دادم غیرانتفاعی ایوانکی طراحی کاربردی قبول شدم.
میخواستم بدونم کسی از دوستان اطلاعاتی داره از کیفیت دانشگاه؟کلا ارزش داره ادم بره؟هزینش ترمی چقدر در میاد؟کلا یه توضیحی بدید ممنون میشم.
سلام دوستان گل
کسی میدونه شهریه یک ترم مقطع ارشد در دانشگاه پیام نور حدودا چقدر در میاد؟(علوم انسانی)
paranoid_android
30-08-2016, 09:12
از بین دوستان، کسی ارشد معماری کامپیوتر دانشگاه تبریز قبول شده؟ ببینم اینجا می تونم همکلاسی پیدا کنم:n01:
Homayun Khan
30-08-2016, 09:47
سلام دوستان
کسی در مورد موسسه غیرانتفاعی کار قزوین چیزی میدونه؟ مدرکش مورد تایید هست؟ کلا ارزش داره بریم؟
paranoid_android
06-09-2016, 22:26
سلام.
از دوستان، کسی امسال معماری کامپیوتر دانشگاه تبریز (روزانه یا شبانه) قبول شده؟
haestaph
11-09-2016, 01:34
شهریه شبانه از ارشد ازاد هم بیشتره :|
من قبول شدم زابل 2670 با 13 واحد برای ترم اول دراومد کلا انصراف دادم! خوابگاه هم نمیدن به شبانه
البته موقع انصراف گفتن اگه تا یکماه دیگه تصمیمت عوض شد میتونی بیای!
samir.123
11-09-2016, 11:11
شهریه شبانه از ارشد ازاد هم بیشتره :|
من قبول شدم زابل 2670 با 13 واحد برای ترم اول دراومد کلا انصراف دادم! خوابگاه هم نمیدن به شبانه
البته موقع انصراف گفتن اگه تا یکماه دیگه تصمیمت عوض شد میتونی بیای!
زابل !!! عمرت رو هدر نده اينجا ...
هم آدماش هم شهرش جهنمه...
mf.designing
15-09-2016, 12:21
سلام به دوستان
من برا ارشد 2 تا انتخاب دارم :
- انتخاب اول پردیس دانشگاه تبریز ، رشته مخابرات امن - انتخاب دوم آزاد ، رشته شبکه
با توجه به این که من کار میکنم و وقت کافی برای مطالعه ندارم و محدودیت بودجه و اینها... کدوم برام صلاحه ؟! میگن مخابرات امن رشته واقعا سختیه ، درسته ؟! آینده شغلی دارن اصلا ؟!....
دوستان رفتن به ارشد ازاد (شهرستان) رشته نرم افزار کار درستیه؟ مخصوصا با هزینه سنگینش. آینده شغلی فقط واسم مهمه
SADEGH 7
25-09-2016, 15:43
دوستان رفتن به ارشد ازاد (شهرستان) رشته نرم افزار کار درستیه؟ مخصوصا با هزینه سنگینش. آینده شغلی فقط واسم مهمه
سلام
اگه با لیسانس نتونستین شغل مناسبی پیدا کنین، پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان صرفا برای آینده شغلی دوباره وارد دانشگاه (خصوصا آزاد) نشین.
موفق باشین
سلام دوستان وقت بخیر
یه سوال داشتم
چه ماهی دفترچه کنکور ارشد میاد؟ و کی آزمون ارشد برگزار میشه؟
SADEGH 7
28-09-2016, 18:11
سلام دوستان وقت بخیر
یه سوال داشتم
سلام
سال 94، حدودا اواسط آذر دفترچه اومد و کنکور هم اردیبهشت ماه 95 برگزار شد.
amir hamzeh
05-10-2016, 22:36
سلام دوستان وقت بخیر
یه سوال داشتم
امسال ظاهرا یه تغیراتی ایجاد شده ارشد ازاد و دولتی تجمیع شده و سرچ کنی تارخ اومدن دفتر چه رو میبنی
amir hamzeh
05-10-2016, 22:39
سلام دوستان وقت بخیر
یه سوال داشتم
امسال ظاهرا یه تغیراتی ایجاد شده ارشد ازاد و دولتی تجمیع شده سرچ کنی میاره برات
amir hamzeh
05-10-2016, 22:40
اینکه ارشد ازاد و دولتی تجمیع شده خوبه یا بد؟ یعنی همه باید برن یه امتحان سطح بالا بدن بعدشم قبول نشن؟
الان دیگه چندان فرقی نمی کنه.گاهی ظرفیت ها پر نمی شه حتی.رو غیرانتفایی که به راحتی میشه حساب کرد.
amin khan
12-10-2016, 11:00
امسال ظاهرا یه تغیراتی ایجاد شده ارشد ازاد و دولتی تجمیع شده و سرچ کنی تارخ اومدن دفتر چه رو میبنی
آقا ما سرچ کردیم چیزی دستگیرمون نشد
چهار - پنج سالی دور بودم از دانشگاه ، الان میخوام ارشد بخونم
خواهشا یکی شفاف بگه دفترچه امسال واسه کنکور دولتی و آزاد کی میاد؟ و آزمون کی برگزار میشه ؟ و اعلام نتایج و شروع کلاسا از کی میشه؟ ممنون
Alireza SM
12-10-2016, 17:37
آقا ما سرچ کردیم چیزی دستگیرمون نشد
چهار - پنج سالی دور بودم از دانشگاه ، الان میخوام ارشد بخونم
خواهشا یکی شفاف بگه دفترچه امسال واسه کنکور دولتی و آزاد کی میاد؟ و آزمون کی برگزار میشه ؟ و اعلام نتایج و شروع کلاسا از کی میشه؟ ممنون
برگزاری آزمون و شروع کلاس و نتایج احتمالا ماند سال گذشته ارشد سراسری باشه. آزاد امسال برگزار نمیشه و مانند کنکور سراسری (منظورم کنکور کارشناسی) ادغام شده.
از چزئیاتشون فعلا چیزی منتشر نکردن
amin khan
12-10-2016, 17:44
برگزاری آزمون و شروع کلاس و نتایج احتمالا ماند سال گذشته ارشد سراسری باشه. آزاد امسال برگزار نمیشه و مانند کنکور سراسری (منظورم کنکور کارشناسی) ادغام شده.
از چزئیاتشون فعلا چیزی منتشر نکردن
1 - خب تاریخ های سال قبل به چه شکلی بود؟
2 - متوجه نشدم ، آزاد برگزار نمیشه یا ادغام شده؟
behnamy01
12-10-2016, 19:19
1 - خب تاریخ های سال قبل به چه شکلی بود؟
2 - متوجه نشدم ، آزاد برگزار نمیشه یا ادغام شده؟
حدود 10 اردیبهشته امسال
جداگانه دیگه آزاد برگذارنمیشه
ثبت نام کنکور ارشد 96 چه زمانی است؟
بنده احتمالا بهمن 96 دوران مزخرف کارشناسیم تمام میشه (یعنی 1 ترم دیرتر)
از این جهت که مشگلی ندارم ... یعنی فقط کنکور شرکت کنم آماده سازی برای کنکور 97 باشه حد اقل.... و یحتمل نمیشه از همین کنکور برای بعد از بهمن 96 استفاده کرد اما خب اگر 1% شد (که قطعا نمیشه :n02:) هم که بهتر
samir.123
02-11-2016, 13:05
ثبت نام کنکور ارشد 96 چه زمانی است؟
بنده احتمالا بهمن 96 دوران مزخرف کارشناسیم تمام میشه (یعنی 1 ترم دیرتر)
از این جهت که مشگلی ندارم ... یعنی فقط کنکور شرکت کنم آماده سازی برای کنکور 97 باشه حد اقل.... و یحتمل نمیشه از همین کنکور برای بعد از بهمن 96 استفاده کرد اما خب اگر 1% شد (که قطعا نمیشه :n02:) هم که بهتر
چهارشنبه 95/10/1
amin khan
24-11-2016, 14:36
سلام
طبق این لینک ، ثبت نام ارشد 96 از 1 بهمن تا 7 بهمن 95 و تاریخ امتحان هم 7 و 8 اردیبهشته ، درسته؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اعلام نتایج معمولا چند وقت بعدش هست؟
apadana34
29-11-2016, 17:01
سلام . من ميخوام يك رشته براي ارشد انتخاب كنم . يكسري پارامترها براي ان رشته مد نظرم هست(غير از بازاركار) . اما چطوري مي تونم بفهمم كه ان رشته اين پارامترها را داره . مثلا كتابهاي ان رشته را در ارشد بينم يا مقالاتش را بخوانم
محمد7966
29-11-2016, 17:09
سلام . من ميخوام يك رشته براي ارشد انتخاب كنم . يكسري پارامترها براي ان رشته مد نظرم هست(غير از بازاركار) . اما چطوري مي تونم بفهمم كه ان رشته اين پارامترها را داره . مثلا كتابهاي ان رشته را در ارشد بينم يا مقالاتش را بخوانم
سلام
شما در اینترنت جستجو کنید سرفصل دروس ارشد فلان رشته
مثلا سرفصل ارشد برق مخابرات
بعد می بینید که سرفصل دروس رو نوشته و کتب هم معرفی کرده احتمالا
اینطوری کمی با مباحث رشته آشنا میشید
ّبراي قبولي در ارشد چه چيزهايي دخيل است ؟ من ليسانس مديريت با معدل 12.79 دارم . قصد قبولي دريكي از رشته هاي علوم پايه (رياضي ،فيزيك ،زيست )را بنا به دليلي دارم .وميخوام در دانشگاهي كه ارزش وقت گذاشتن و گرفتن مدرك را داشته باشه بخونم حالا نه خيلي بالا ولي نه پايين كه فقط كاغذ مدرك بهم بدن . .
سوالم اينه كه اگر يكي دوسال را هم روي يادگيري دروس امتحاني ان رشته كه ميخوام قبول بشم وقت بگذارم تا بتونم از پس امتحان ودرصدش بربيام ايا با اين معدل و رشته مديريت ميتونم موفق بشم يا بايد به كل قيدشو بزنم؟ شانس قبوليم چقدر وبه چي بستگي داره؟
محمد7966
03-12-2016, 20:09
ّبراي قبولي در ارشد چه چيزهايي دخيل است ؟ من ليسانس مديريت با معدل 12.79 دارم . قصد قبولي دريكي از رشته هاي علوم پايه (رياضي ،فيزيك ،زيست )را بنا به دليلي دارم .وميخوام در دانشگاهي كه ارزش وقت گذاشتن و گرفتن مدرك را داشته باشه بخونم حالا نه خيلي بالا ولي نه پايين كه فقط كاغذ مدرك بهم بدن . .
سوالم اينه كه اگر يكي دوسال را هم روي يادگيري دروس امتحاني ان رشته كه ميخوام قبول بشم وقت بگذارم تا بتونم از پس امتحان ودرصدش بربيام ايا با اين معدل و رشته مديريت ميتونم موفق بشم يا بايد به كل قيدشو بزنم؟ شانس قبوليم چقدر وبه چي بستگي داره؟
از آنجایی که دروس ریاضی و فیزیک تمرین و ممارست زیاد میخواهد قید این دو رشته رو بزنید
از زیست خبر ندارم باید دوستانی که زیست خوندن بگن ولی نسبت به ریاضی و فیزیک حفظی تر است و تمرین و ممارست زیادی نمی خواهد
شما اگر ریاضی و فیزیک برید گاهی ممکن است برای حل یک مسئله 2 ساعت فقط فکر کنید و خطا و صواب کنید تا ببینید جواب درست چی هست
البته با حفظ کردن هم میشه ریاضی و فیزیک رو هم پاس کرد،بعضی ها که خوب حفظ میکنند این دروس رو پاس میکنند
از آنجایی که دروس ریاضی و فیزیک تمرین و ممارست زیاد میخواهد قید این دو رشته رو بزنید
از زیست خبر ندارم باید دوستانی که زیست خوندن بگن ولی نسبت به ریاضی و فیزیک حفظی تر است و تمرین و ممارست زیادی نمی خواهد
شما اگر ریاضی و فیزیک برید گاهی ممکن است برای حل یک مسئله 2 ساعت فقط فکر کنید و خطا و صواب کنید تا ببینید جواب درست چی هست
البته با حفظ کردن هم میشه ریاضی و فیزیک رو هم پاس کرد،بعضی ها که خوب حفظ میکنند این دروس رو پاس میکنند
اتفاقا من به جستجو و تحليل و يادگيري علاقه دارم و بخاطر همين فعلا اين دو رشته را در نظر گرفتم . من ميخوام بدانم با اين فرض و داشتن اين معدل و رشته ليسانس ولي با داشتن علاقه به علوم پايه شانس قبولي دارم در صورتي كه امتحان را خوب بدم
محمد7966
07-12-2016, 12:35
اتفاقا من به جستجو و تحليل و يادگيري علاقه دارم و بخاطر همين فعلا اين دو رشته را در نظر گرفتم . من ميخوام بدانم با اين فرض و داشتن اين معدل و رشته ليسانس ولي با داشتن علاقه به علوم پايه شانس قبولي دارم در صورتي كه امتحان را خوب بدم
خب شما یک کتاب ریاضی 1 از کسی قرض بگیرید
و بشینید تمرین و مثالشو حل کنید
ببینید براتون سخت هست یا نه؟
اینم بگم برای اینکه قوی بشید در آن درس نیاز به حل مسئله دارید خیلی باید مسئله حل کنید
ممکنه به مسائل سختی بر بخورید که ناامیدتون کنه ولی اگر علاقه دارید و پشتکار داشته باشید میتونید قبول بشید
hosseinf722
19-12-2016, 20:33
سلام
برای آزمون های آزمایشی قبل کنکور کجا رو پیشنهاد می کنین؟
رشته روانشناسی
جایی باشه که هم جامعه آماریش بالا باشه و هم سوالاش خوب باشه
مدرسان شریف؟ پارسه؟ ..... ؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
سلام دوستان
بنظرتون شرکت کردن توی یک گروه آزمایشی مغایر با رشته ی تحصیلی دوران لیسانس کار درستیه؟ شانس موفقیت چقدره؟
ضمنا رشته های نزدیک به هم (مثلا معماری و شهرسازی ) هم نباشنذ
رشته های کاملا غیر مرتبط
راستش من الان به چند گزینه فکر میکنم... روان شناسی بالینی، حقوق، ادبیات و چندتای دیگه....!
behnamcp
21-12-2016, 10:42
سلام
کسی می دونه دفترچه ثبت نام کنکور ارشد 96 کی میاد؟ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.