مشاهده نسخه کامل
: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
ali gamma
30-10-2012, 08:51
دوستان نتايج تكميل ظرفيت كارشناسي ارشد كي مياد؟
سلام دوستان در مورد ثبت نام كارشناسي ارشد لينك دفترچه شماره 1 و لينك خريد كارت فعال شده ولي چرا هنوز لينك ثبت نام فعال نيست؟من اين پست را درساعت 10:09 صبح سه شنبه 9 آبان مينويسم باتشكر
ali gamma
31-10-2012, 08:24
مرسي عزيز
اينكه نوشته جواب تكميل ظرفيت بهمن مياد!!! چه خبره تا اون موقع ؟ خيلي خيلي دير ميشه. گفته بودن اخر ابان مياد كه.
مگه اینا هر سال سه هفته بعد از ثبت نام برا تکمیل ظرفیت نتایجو اعلام نمی کردن؟ :sq_14:
aftab_azad20
31-10-2012, 12:52
دلیلش اینه که جنابعالی یه وقت تکمیل ظرفیت قبول بشی، اونوقت سر اینا بی کلاه می مونه از 17تومن ثبت نام ارشد92
ali gamma
31-10-2012, 13:57
اخه من تا اون موقع چي كار كنم؟ شايدم من بد متوجه شدم. يكي ما رو روشن نميكنه؟
اخه خودشون گفتن ممكنه نيم سال اول يا دوم شروع به تحصيل كني اونوقت نتايج رو بهمن ماه اعلام كنن كه تمام دانشگاه ها ميفتن نيم سال دوم! مگه ميشه؟
part gah
31-10-2012, 20:16
ســـلام
کنکور ارشد هنر توی کدوم یک از تاریخای اعلام شده هست؟18-19-20 کدومش برای هنره؟
رشته طراحی دکوراسیون داخلی جزو کدوم یک از زیر مجموعه های رشته هنره؟
تا تاریخ 6/92 گفته باید تاریخ اتمام تحصیل باشه حتی اگه من بخوام نیمه متمرکز شرکت کنم و آزمون عملی بدم و ... بازم این قانون برای من هست؟
الان واسه كنكور ارشد ثبت نان شروع شده؟؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
الان واسه كنكور ارشد ثبت نان شروع شده؟؟
از نهن تا شانزدهم آبان ثبت نام
Переклад не
01-11-2012, 09:48
دوستان برای ثبت نام ارشد 92 دو نوع آزمون هستت :
كارشناسي ارشد - ثبت نام- اصلی یا شناور- سال 1392
كارشناسي ارشد - علاقمندی به دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی- سال 1392
که برای خرید اینترنتی کارت اعتباری اینارو تو سایت زده
میتونیم به هر دوتاشون شرکت کنیم؟ باید دوتا کارت جداگانه خرید کنم؟
دانشگاه جامع عملی کاربردی چی هست و چه فرقی با روزانه ی سراسری داره؟
غیر انتفاعی چطور؟
منظورم این هست که میتونید تو لیست ببینید:
دانشگاه جامع علمی كاربردی - مهندسی فناوری-کارشناسی حرفه ای بهمن 91
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
Soroush-S
01-11-2012, 09:58
رشته های شناور یعنی چی ؟
رشته های شناور یعنی چی ؟
در کنار رشته ی امتحانی اصلی این رشته های شناور رو هم میتونی امتحان بدی. پارسال امتحانشون اگه اشتباه نکنم صبح بود و رشته های اصلی بعداز ظهر
saeediranzad
01-11-2012, 17:06
دوستان برای ثبت نام ارشد 92 دو نوع آزمون هستت :
كارشناسي ارشد - ثبت نام- اصلی یا شناور- سال 1392
كارشناسي ارشد - علاقمندی به دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی- سال 1392
که برای خرید اینترنتی کارت اعتباری اینارو تو سایت زده
میتونیم به هر دوتاشون شرکت کنیم؟ باید دوتا کارت جداگانه خرید کنم؟
دانشگاه جامع عملی کاربردی چی هست و چه فرقی با روزانه ی سراسری داره؟
غیر انتفاعی چطور؟
منظورم این هست که میتونید تو لیست ببینید:
دانشگاه جامع علمی كاربردی - مهندسی فناوری-کارشناسی حرفه ای بهمن 91
ممنون
سلام
برای آزمون ارشد شما حتماً باید کارت اصلی را بخرید و اگر مایل به انتخاب دانشگاههای پیام نور و غیر انتفاعی باشید، کارت آنها را هم باید بخرید. (اگه نخرید نمیتونید در میان انتخابهاتون آنها را هم بزنید)
آزمون دانشگاه علمی کاربردی جداست و ارشد نیست. علت وجود نام ازمون در صفحه خرید کارت اعتباری همزمان شدن ثبت نام این دو آزمون است.
وزارت علوم درصدد رتبه بندی دانشگاههای غیرانتفاعی است. فعلاً خودتون باید آنها را ارزیابی کنید که آیا ارزش انتخاب دارند یانه.
part gah
01-11-2012, 18:17
یکی بگه این ارشد هنر تاریخش کیه .به خدا برای من خیلی مهمه
18-19-20 صبح یا عصر حتما یکی بگه من 21 و 18 واقعا درگیرم.
میخوام بردونم اگه نمیرسم از الان یه کاریش بکنم کارمو.چون اصلا
جابه جایی تاریخ برام مقدور نیست.(فکرکنید عروسی خودتون افتاده روز امتحان ارشد بدبخت میشم )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان ترم شيشم ايا ميتونم امتحان بدم؟
من الان ترم شيشم ايا ميتونم امتحان بدم؟
ميتونيد ولي اگه رتبتون خوب شد انتخاب رشته نكنيد
Переклад не
02-11-2012, 00:08
ميتونيد ولي اگه رتبتون خوب شد انتخاب رشته نكنيد
منم ترم 7 ام .همین شرایطو باید رایت کنم؟
چرا باید انتخاب رشته نکنیم؟ چون فارغ نیستیم هنوز؟
saeediranzad
02-11-2012, 10:43
شما اگر تا پایان شهریور 1392 فارغ میشوید میتونید شرکت و انتخاب رشته کنید. وگرنه انتخاب رشته نکنید یا جوری انتخاب رشته کنید که قبول نشوید.
ali gamma
02-11-2012, 17:48
دوستان يه سوال مهم دارم.
من الان كارشناسي ارشد دانشگاه قبول شدم و ترم اول هستم.برا تكميل ظرفيت زدم يه دانشگاه ديگه كه احتمال زياد قبول شم.
حالا سوال من اينه . اگه قبول شم ديگه بايد اين دانشگاه رو همينطوري ترك كنم يا بايد انصراف بدم بعد برم؟ كسي تجربه داره راهنمايي كنه؟ همين الان ميتونم ديگه اين دانشگاه رو ترك كنم و وقتي نتايج اعلام شد برم اون دانشگاه يا اينجا بمونم يه ترم و واحد ها رو معادلسازي كنم برا ترم بعد اون دانشگاه؟
اگر مشمول باشید, یعنی پایان خدمت و یا معافیت ندارید نمی تونید انصراف بدید
و تغییر رشته بدید. یعنی تغییر رشته فقط برای غیر مشمولین مجازه.
مدرک دوست خودم بخاطر همین مسئله باطل شد!
البته شما بازم از نظام وظیفه و دانشگاه بپرسید, من 98 درصد مطمئنم این قانون هنوز عوض نشده!
ali gamma
02-11-2012, 19:01
مشمول هستم ولی تا اخر بهمن ماه غیبت نمی خورم چون مدرک کارشناسی رو اخر مرداد گرفتم.
خوب من اگه تکمیل ظرفیت قبول شم دقیقا چیکار باید کنم؟
نه متوجه عرایضم نشدید. شما اگر ثبت نام در رشته ای کردید و حالا قصد انصراف و تغییر رشته دارید
متاسفانه نمی تونید. فقط در شرایطی می تونید این کار رو انجام بدید که پایان خدمت یا معافی داشته باشید.
متاسفانه چندین سال پیش بخاطر همین قانون مضحک مرتبط به نظام وظیفه موفق نشدم در اولویت اولم ادامه تحصیل بدم!
ولی حالا شما برای اطمینان بیشتر از نظام وظیفه و دانشگاه جویا بشید.
منم ترم 7 ام .همین شرایطو باید رایت کنم؟
چرا باید انتخاب رشته نکنیم؟ چون فارغ نیستیم هنوز؟
شما دانشجوي سال آخر محسوب ميشيد و طبق قوانين سازمان سنجش اگر تا پايان 31 شهريور 1392 درستون تموم بشه مينونيد در صورت خوب بودن رتبه انتخاب رشته كنيد ولي در صورتي كه تا اون تاريخ نتونيد درستون رو در دوره كارشناسي تموم كنيد و انتخاب رشته كني و قبول شي نميتوني بري ثبت نام و 2 سال از دادن كنكور هم محروم ميشي...البته طبق گفته سازمان اين گزينه فقط مربوط به سيستم روزانه است.
saeediranzad
03-11-2012, 07:38
دوستان يه سوال مهم دارم.
من الان كارشناسي ارشد دانشگاه قبول شدم و ترم اول هستم.برا تكميل ظرفيت زدم يه دانشگاه ديگه كه احتمال زياد قبول شم.
حالا سوال من اينه . اگه قبول شم ديگه بايد اين دانشگاه رو همينطوري ترك كنم يا بايد انصراف بدم بعد برم؟ كسي تجربه داره راهنمايي كنه؟ همين الان ميتونم ديگه اين دانشگاه رو ترك كنم و وقتي نتايج اعلام شد برم اون دانشگاه يا اينجا بمونم يه ترم و واحد ها رو معادلسازي كنم برا ترم بعد اون دانشگاه؟
شما در صورت قبولی در تکمیل ظرفیت، دیگه دانشجوی دانشگاه اول نیستید و باید بروید در دانشگاه اعلام شده ثبت نام کنید؛ مثل قبولی در انتخاب رشته اول.
نیاز به انصراف نیست، ولی تسویه حساب کنید که مشکلی براتون درست نشه. مشکل نظام وظیفه هم ندارید؛ چون در همون ازمون قبول شده اید.
ولی واحدها را نمیشه منتقل کرد؛ مگه با آشنا و خواهش و این حرفها.
Muhammad110
03-11-2012, 19:31
سلام
بچه ها مخابرات سیستم بهتره یا کنترل!!!؟
در ضمن کسی برنامه ریز و مشاور تاپ واسه ارشد برق سراغ داره!!؟
omid-p30
03-11-2012, 19:43
ثبت نام ارشد سراسری شروع شده ؟ تا کی مهلتش هست ؟
ثبت نام ارشد سراسری شروع شده ؟ تا کی مهلتش هست ؟ 9ام..تا 16 ام....
سلام
یه سری اطلاعات جامع و مفید می خوام درباره گرایشهای رشته کامپیوتر
تعداد قبولی هر گرایش، اینکه کدوم دانشگاه چه رشته ای و با چه ظرفیتی داره ، شهریه دانشگاهای غیر انتفاعی و شبانه و...........
کسی می تونه کمکی کنه بهم
بین انتخاب دو رشته تردید دارم
فوریه /....
سلام دوستان آيا كسي در مورد گرايش رياضي مالي در كارشناسي ارشد رشته رياضي نظير واحدهاي درسي در دوره ارشد يا درسهايي كه در دوره كارشناسي براي اين گرايش مهم است و آينده و بازار كار اين گرايش و... اطلاعاتي دارد ؟
Переклад не
04-11-2012, 17:49
دوستان این فرم ثبت معدل چی هست و باید چیکارش کنیم؟
hamed999
04-11-2012, 18:20
دوستان این فرم ثبت معدل چی هست و باید چیکارش کنیم؟
اون فرمه چیزه خاصی نیست الان نیاز نیست پر کنی اگه انشالله قبول بشی اونوقت باید بری دانشگاهی که کارشناسی میخوندی و تایید معدل بگیری
الانم باید معدل کل تا تاریخ 6.91 رو بزنی واسه ارشد
-------------------------------------------------
دوستان از بین رشته های ژئو فیزیک فوتونیک و فیزیک دریا کدومش وضع اینده اش و کارش بهتره ؟ خواهشا اگه اطلاعاتی دارین بگین که داره مهلت تموم میشه
Muhammad110
05-11-2012, 12:07
سلام
دوستان اگه ارشد ازاد تهران جنوب قبول شم البته مهندسی مخابرات سیستم
و سال بعد دولتی تهران قبول بشم انشاا...
میتونم تطبیق واحد بدم!!؟
Soroush-S
05-11-2012, 12:23
اون فرمه چیزه خاصی نیست الان نیاز نیست پر کنی اگه انشالله قبول بشی اونوقت باید بری دانشگاهی که کارشناسی میخوندی و تایید معدل بگیری
الانم باید معدل کل تا تاریخ 6.91 رو بزنی واسه ارشد
-------------------------------------------------
دوستان از بین رشته های ژئو فیزیک فوتونیک و فیزیک دریا کدومش وضع اینده اش و کارش بهتره ؟ خواهشا اگه اطلاعاتی دارین بگین که داره مهلت تموم میشه
البته کسایی که سال آخر هستن باید حتما این فرم معدل پر کنن و در صورت مغایرت معدل از قبولیشون جلوگیری بعمل میاد
Muhammad110
05-11-2012, 12:37
سلام
الان باید برم از دانشگاه تاییدیه ی معدل بگیرم!!؟
من هنوز یه ترم دیگه دارم!
معدل رو چطوری بزنم!؟
farshidshd
05-11-2012, 14:35
سلام
دوستان اگه ارشد ازاد تهران جنوب قبول شم البته مهندسی مخابرات سیستم
و سال بعد دولتی تهران قبول بشم انشاا...
میتونم تطبیق واحد بدم!!؟
بله مشکلی نیست میتونید
part gah
05-11-2012, 22:09
ســــلام
این کد دانشگاه های علمی و کاربردی رو از تو سایت سنجش هر چی میزنم نمیاد.کسی تونسته دانشگاه علمی و کاربردی و واحدشو پیدا کنه.10-11 تا بیشتر نداشت که : (
برای آزاد بود اما برای علمی و کاربردی کامل نیست.
بند 20 دفترچه میشه .......
ســلام.........
2تا سوال......
براي شركت تو آزمون ميشه فقط غير انتفاعي و پيام نور ( ت 5800) رو امتحان داد...نيازي نيست كه حتما روزانه هم ثبت نام كني( ت 17800)..؟؟
و اگه غير انتفاعي و پيام نور قبول بشي و نري مثل روزانه و شبانه محروم ميشي يا نه..؟؟
ممنون.......
part gah
05-11-2012, 23:17
ســلام.........
2تا سوال......
براي شركت تو آزمون ميشه فقط غير انتفاعي و پيام نور ( ت 5800) رو امتحان داد...نيازي نيست كه حتما روزانه هم ثبت نام كني( ت 17800)..؟؟
و اگه غير انتفاعي و پيام نور قبول بشي و نري مثل روزانه و شبانه محروم ميشي يا نه..؟؟
ممنون.......
1-پرداخت 17800 برای ثبت نام در آزمون هست.و چه بخوایم و نخوایم باید پرداخت کنیم.دومی 5800 دل بخواه هست.
2- نه موردی نداره
1- آره
2- نه موردی نداره
در مورد 1 مطمئنيد؟؟؟؟ چيزي درباره اين مورد تو دفترچه نبود
part gah
06-11-2012, 06:54
در مورد 1 مطمئنيد؟؟؟؟ چيزي درباره اين مورد تو دفترچه نبود
نه اشتباه میکردم.چون اگه نمونه سوالات غیر انتقاعی و پیانور با روزانه و شبانه مجزا بود اونوقت میشد
فقط غیر انتفاعی رو شرکت کرد.ولی ما فقط داریم 5800ت پول میدیم که بگیم قصد شزکت توی این
دانشگاه ها رو داریم. همین!
واقعا مسخره است : |
Soroush-S
07-11-2012, 12:47
جالبه تا دیروز فقط 428 هزارنفر شرکت کرده بودن - من فکر میکردم امسال بالای 1میلیون نفر شرکت میکنن.
جالبه تا دیروز فقط 428 هزارنفر شرکت کرده بودن - من فکر میکردم امسال بالای 1میلیون نفر شرکت میکنن.
منبعتون رو ذكر ميكنيد؟
آيا تمديد شد مهلت ثبت نام؟
Soroush-S
07-11-2012, 18:24
منبعتون رو ذكر ميكنيد؟
آيا تمديد شد مهلت ثبت نام؟
شاهزاده خانوم
08-11-2012, 16:34
دوستان این قسمت سرچ اش چرا کار نمیکنه؟
20 - کد موسسه محل اخذ مدرک تحصیلی
من دانشجوی دانشگاه ازادم تو دفترچه نیست
از کجا کد و پیدا کنم؟
شاهزاده خانوم
08-11-2012, 17:07
وای سرچش بالاخره کار کرد
تموم شد.
ســلام..دفترچه انتخاب رشته پارسال رو داشتم نگاه ميكردم.....در قسمت توضيحات بعضي از رشته ها نوشته شيوه آموزش محور .........بعضي ها رو نوشته حضور تمام وقت در دانشگاه فلان......يعني چي.اين دو.؟؟
ممنون..
farshidshd
09-11-2012, 11:54
ســلام..دفترچه انتخاب رشته پارسال رو داشتم نگاه ميكردم.....در قسمت توضيحات بعضي از رشته ها نوشته شيوه آموزش محور .........بعضي ها رو نوشته حضور تمام وقت در دانشگاه فلان......يعني چي.اين دو.؟؟
ممنون..
آموزش محور یعنی پایان نامه نمیدی ، در عوض 6 واحد درس تئوری پاس میکنی
حضور تمام وقت یا پژوهش محور که پایان نامه میدی
..
Soroush-S
14-11-2012, 10:48
دوستان امسال 895 هزار و 100 نفر در کنکور ارشد ثبتنام کردن و حدود 35هزارنفر کمتر ازپارسال هست ضمنا نتایج تکمیل ظرفیت کنکور ارشد28 آبان اعلام میشه
میشه لطفا منبع این خبر رو ذکر کنید ؟!!!!
Soroush-S
14-11-2012, 16:01
میشه لطفا منبع این خبر رو ذکر کنید ؟!!!!
منبع کدومیکی خبر؟!!
اولی چندروز پیش خبرگزاری مهر اعلام کرد منم گزاشتم اینجا ولی دوستان پاک کننده پاکش کردن!!!!!!
دومی هم تلتکست شبکه سه صفحه 196به نقل از سخنگوی سازمان سنجش البته خبر واسه دیروز بود. البته فعلا قابل مشاهده هست.
part gah
14-11-2012, 22:59
سروش درست میگه منم توی روزنامه همشهری خوندم امسال کاهش 35 هزار نفری رو توی ارشد داشتیم اگه بقیه هم نخونن و نیان چقدر خوب میشه :دی
Soroush-S
15-11-2012, 11:10
سروش درست میگه منم توی روزنامه همشهری خوندم امسال کاهش 35 هزار نفری رو توی ارشد داشتیم اگه بقیه هم نخونن و نیان چقدر خوب میشه :دی
بالاخره به تلاش ماهم بستگی داره - الان شانس قبولی فکر کنم 1 به 10 باشه که چون پارسال حدود 85 هزارنفر ظرفیت داشت.
part gah
15-11-2012, 18:25
بالاخره به تلاش ماهم بستگی داره - الان شانس قبولی فکر کنم 1 به 10 باشه که چون پارسال حدود 85 هزارنفر ظرفیت داشت.
بله حق با شماست.من نمیدونم رشته شما چیه اما من که هنر میخونم 2 مرحله باید امتحان بدم اول آزمون ای هست که همه میدن
بعد آزمون عملی هست.اگرم دانشگاهی قبول بشم که مصاحبه داشته باشه مصاحبه هم باید بدم و فکرکنید توی مرحله مصاحبه رد بشم.:دی
برای کارشناسی با رتبه 1000 خورده ای من هیچ جا قبول نشدم حتی شهرستان :دی
آزاد با 900 هم هیچ جا قبول نشدم .:دیاز این بدشانس تر آدم دیدن شما!!!!؟ ارشدم که ترمی 1700 در میاد تقریبا برای هنر توی آزاد.:20:
student_ete
18-11-2012, 11:32
سلام دوستان من ارشد زمین شناسی ریست محیطی مشهد رو میخوام قبول شم.
پارسال شرکت کردم 800 شد رتبه ام .
امسال تا الان حدود 15 درصد منابعو خوندم.به نطرتون روزی جند ساعت وقت بزارم؟
تست زنیو از کی شروع کنم خوبه؟کارنامه قبولی های رشته زمین شناسی رو هم میخوام اگه کسی لطف کنه برام بزاره.ممنون
saeediranzad
18-11-2012, 15:41
سلام
اینها توصیه های منه. شاید نظر دیگران متفاوت باشه.
به نطرتون روزی جند ساعت وقت بزارم؟
مظالعه باید مفید باشه. یعنی ششدانگ حواس آدم روی درس باشه؛ چه یک ساعت چه ده ساعت. آدم خسته درحال مطالعه داره وقت خودش را تلف میکنه.
تست زنیو از کی شروع کنم خوبه؟
از همون روز اول باید شروع میکردی. خوشبختانه این روزها تست به مقدار فراوان در دسترس هست.
تست زدن به آدم میگه که در چه بخشهایی از درس ضعیفتره و چه طور درس بخونه که با نوع تستها سازگارتر باشه.
هدف از درس خواندن نباید یادگرفتن و درک مطلب باشه؛ بلکه هدف درک منظور طراح تست و یافتن پاسخ مورد نظر او ست.
کارنامه قبولی های رشته زمین شناسی رو هم میخوام
این را جستجو کنید. حتا ممکنه سایتی پیدا کنید که همه داوطلبان زمین شناسی در آن تبادل نظر میکنند.
farshidshd
19-11-2012, 10:59
کارنامه قبولی های رشته زمین شناسی رو هم میخوام اگه کسی لطف کنه برام بزاره.ممنون
کارنامه شماره یک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارنامه شماره دو :
کارنامه رتبه 4 نفت :
موفق باشید
student_ete
26-11-2012, 07:15
مرسی از جوابتون ممنونم.اخه من چون پارسال هم کنکور شرکت کردم با محتوایتست ها اشنایی هم دارم.فکر میکردم باید مدت طولانی از مطالعم بگدره تا بتونم خودمو ارزیابی کنم چقدر از مطالبو بلدم.ودر نهایت بازم تشکر
student_ete
26-11-2012, 07:16
مرسی جوابها
خیلی مفید بود
EngineeR EhsaN
28-11-2012, 23:48
دوستان موسسه ای هست که برنامه آزموناش مبحثی بره جلو مثل قلمچی؟ یعنی بگه از این مبحث تا این مبحث آمون میگیریم و نیاد بگه یک چهارم مباحث و...
راستی کسی کارنامه نفرات برتر ارشد معماری رو داره؟
دوستان موسسه ای هست که برنامه آزموناش مبحثی بره جلو مثل قلمچی؟ یعنی بگه از این مبحث تا این مبحث آمون میگیریم و نیاد بگه یک چهارم مباحث و...
راستی کسی کارنامه نفرات برتر ارشد معماری رو داره؟
سلام
بله دوست من
گاج برنامه بندی خوبی داره و با مباحث هستش
پیروز باشید
After4Ever
30-11-2012, 23:29
دوستان یک سوالی داشتم که راستیتش به من مربوط نیست بلکه برای یکی از اقوام نزدیکم است...
کسی که رشتش کاردرمانی باشه راهی داره که رشته ی فیزیوتراپی رو بخونه؟
جدیدا یکی از فامیلامون رشتش شیمی بوده برای ارشد دارو قبول شده...حالا این فامیلمون هم می تونه؟؟؟/
farshidshd
01-12-2012, 13:33
دوستان یک سوالی داشتم که راستیتش به من مربوط نیست بلکه برای یکی از اقوام نزدیکم است...
کسی که رشتش کاردرمانی باشه راهی داره که رشته ی فیزیوتراپی رو بخونه؟
جدیدا یکی از فامیلامون رشتش شیمی بوده برای ارشد دارو قبول شده...حالا این فامیلمون هم می تونه؟؟؟/
برای ارشد میتونه تغییر رشته بده
After4Ever
05-12-2012, 14:20
دوستان انگار تربیت مدرس با وزارت بهداشت ادغام شده؟!یک سوال دیگه زمان آزمون ارشد تربیت مدرس کی هست؟و سوال آخر کارنامه های ارشد رو از کجا پیدا کنم؟والا کنکور سراسری خیلی راحت می رفتیم تو سایت گزینه 2 ولــــی برای ارشد کار متفاوت تره
saeediranzad
05-12-2012, 15:03
دوستان انگار تربیت مدرس با وزارت بهداشت ادغام شده؟!یک سوال دیگه زمان آزمون ارشد تربیت مدرس کی هست؟و سوال آخر کارنامه های ارشد رو از کجا پیدا کنم؟والا کنکور سراسری خیلی راحت می رفتیم تو سایت گزینه 2 ولــــی برای ارشد کار متفاوت تره
سلام
رشته های گروه پزشکی دانشگاه تربیت مدرس که پیش از این در آزمون وزارت علوم بود، ازاین پس در آزمون وزارت بهداشت خواهد بود.
بقیه رشته های ارشد تربیت مدرس همچنان در آزمون وزارت علوم هستند.
کارنامه های رشته های مختلف روی سایتها هست. باید رشته خودتون را جستجو کنید.
hassanshaikhi
05-12-2012, 16:53
سلام کسی که ارشد قبول بشه ولی 3 واحد دیگه داشته باشه هنوز که با معرفی به استاد مهر ماه فارغ التحصیل میشه میتونه دانشگاهی که ارشد قبول شده ثبت نام کنه؟ چون موقع ثبت نام گواهی فارغ التحصیلی میخان میتونه از ترم بهمن بره سر کلاس؟
farshidshd
07-12-2012, 18:26
سلام کسی که ارشد قبول بشه ولی 3 واحد دیگه داشته باشه هنوز که با معرفی به استاد مهر ماه فارغ التحصیل میشه میتونه دانشگاهی که ارشد قبول شده ثبت نام کنه؟ چون موقع ثبت نام گواهی فارغ التحصیلی میخان میتونه از ترم بهمن بره سر کلاس؟
اگه دانشگاه آزاد باشه ، میتونه ترم اول رو مرخصی بگیره
اگه دانشگاه های دیگه باشه ، بستگی به دانشگاهش داره که قبول میکنه مرخصیه بده یا نه ...
اگه دانشگاه آزاد باشه ، میتونه ترم اول رو مرخصی بگیره
اگه دانشگاه های دیگه باشه ، بستگی به دانشگاهش داره که قبول میکنه مرخصیه بده یا نه ...
دانشگاه دولتي كه نميشه چون در دفترچه گفته شده دانشجوي سال آخر بايد تا آخر شهريور فارغ التحصيل بشه .
farshidshd
12-12-2012, 17:35
انتخاب رشته مجدد تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی
انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، نوبت دوم برای بهمن سال 91 از روز چهارشنبه مورخ 22 آذر ماه آغاز خواهد شد و تا شنبه 2 دی ماه ادامه خواهد داشت .
دکتر ناصر اقبالی با اعلام این خبر به روابط عمومی آزمون گفت: کلیه افراد حاضر در جلسه کارشناسی ارشد سال 91 که در مرحله اول اعلام نتایج (شهریور ماه) موفق به پذیرش در واحدهای دانشگاه آزاد نشده اند و یا افرادی که در مرحله دوم اعلام نتایج پذیرفته شده اند، لیکن در واحد دانشگاهی محل پذیرش ثبت نام نکرده اند، مجاز به انتخاب رشته در این مرحله خواهند بود.
واجدین شرایط می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کارت اعتباری 12 هزار تومانی خریداری کرده و نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.
رئیس مرکز آزمون خاطرنشان کرد: داوطلبان می توانند ده کد رشته را بر اساس علاقه انتخاب کرده و در سایت ثبت نام کنند.
دکتر اقبالی تأکید کرد: انتخاب و پذیرش واجدین شرایط صرفاً بر اساس نمره کل و اولویت های ده گانه داوطلبان صورت می گیرد، لذا از داوطلبان خواسته می شود در اولویت بندی خود بر اساس علاقه دقت لازم را به کار گیرند .
وی به داوطلبان توصیه کرد: قبل از خرید کارت، به سایت مراجعه کرده و از پذیرش تکمیل ظرفیت رشته محل مورد نظرشان مطمئن شوند و بعد از آن اقدام به خرید کارت نمایند. چون در غیر این صورت امکان استرداد وجه ثبت نام وجود ندارد و علاقه مندان متضرر خواهند شد .
وی در پایان اعلام کرد: اعلام نتایج پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت نیمسال دوم، در نیمه دوم دی ماه اعلام خواهد شد و شروع به تحصیل این گروه از بهمن ماه سال جاری خواهد بود.
منبع : روابط عمومی مرکز آزمون
aftab_azad20
14-12-2012, 18:44
سلام دوستان،کسی هست که اطلاعاتی داشته باشه از ترازهای ارشد واسه رشته نرم افزار دانشگاه آزاد تو شهرهای مختلف،ممنون میشم راهنمایی کنید.
meisam317
14-12-2012, 20:24
سلام دوستان،کسی هست که اطلاعاتی داشته باشه از ترازهای ارشد واسه رشته نرم افزار دانشگاه آزاد تو شهرهای مختلف،ممنون میشم راهنمایی کنید.
هر سال بالا پایین میشه . مثل همیشه سرچ تو گوگل توصیه میشه به همراه سایتهای انتشارات کتب کنکور و مشاوره
farshidshd
15-12-2012, 11:23
سلام
سلام
دوستان ثبت نام دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد کی هست؟؟؟کسی میدونه؟؟:n13:
saeediranzad
16-12-2012, 02:53
سلام
سلام
شنیدم امسال با آزمون ارشد وزارت علوم ادغام شده.
زود ثبت نام کن تا وقتش تموم نشده.
رشته های پزشکی که از سالهای گذشته هم با آزمون وزارت بهداشت بود.
سلام
ارشد تقریبا در بهمن ماه هست
Переклад не
16-12-2012, 15:12
سلام
شنیدم امسال با آزمون ارشد وزارت علوم ادغام شده.
زود ثبت نام کن تا وقتش تموم نشده.
رشته های پزشکی که از سالهای گذشته هم با آزمون وزارت بهداشت بود.
چی تموم میشه؟
ثبت نام چی؟
من متقاضی ثبت نام ارشد هستم .
saeediranzad
17-12-2012, 09:46
چی تموم میشه؟
ثبت نام چی؟
من متقاضی ثبت نام ارشد هستم .
من هم ارشد را گفتم. پس اشتباه بهم گفته اند. یکی گفته بود که برای آزاد هم مثل پیام نور کارت اعتباری خریده.
با سلام ببخشید کسی هست اینجا که از بسته های آموزشی استفاده کرده باشه یا اطلاع داشته باشه که از بین "مدرسان شریف" و "ماهان" و" سنجش " برای گروه هنرهای تصویری ، کدوم یکی بهتره ؟
Soroush-S
02-01-2013, 14:36
حدود 40 روز مونده تا کنکور ارشد و تا الان هیچی نخوندم:n03:
بنظرتون سرجلسه برم یا انصراف بدم؟
حدود 40 روز مونده تا کنکور ارشد و تا الان هیچی نخوندم:n03:
بنظرتون سرجلسه برم یا انصراف بدم؟
نه چرا انصراف؟
شما توی این وقتی که دارید ازمونهای سالهای اخیر رو بگیرید با جوابشون! و بررسی کنید خیلی خیلی مفید واقع میشه:n06:
amirkalak6
02-01-2013, 15:46
دوستان من اینو قبول شدم ارشد نظرتون چیه؟؟؟
مديريت فناوري اطلاعات-سيستمهاي اطلاعاتي پيشرفته / واحد الكترونيكي
Soroush-S
03-01-2013, 15:04
دوستان من اینو قبول شدم ارشد نظرتون چیه؟؟؟
مديريت فناوري اطلاعات-سيستمهاي اطلاعاتي پيشرفته / واحد الكترونيكي
دانشگاه آزاد یا پیام نور قبول شدید؟
من خودم دارم کارشناسیه رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات میخونم . فکرکنم رشته خوبی قبول شدی
شما توی این وقتی که دارید ازمونهای سالهای اخیر رو بگیرید با جوابشون! و بررسی کنید خیلی خیلی مفید واقع میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه من رشته برق شرکت کردم و برق هم درساش خیلی سخته یعنی اآزمونهای سال قبل به من کمک میکنه؟
amirkalak6
03-01-2013, 16:25
دانشگاه آزاد یا پیام نور قبول شدید؟
من خودم دارم کارشناسیه رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات میخونم . فکرکنم رشته خوبی قبول شدی
آخه من رشته برق شرکت کردم و برق هم درساش خیلی سخته یعنی اآزمونهای سال قبل به من کمک میکنه؟
من دانشگاه ازاد قبول شدم مديريت فناوري اطلاعات-سيستمهاي اطلاعاتي پيشرفته / واحد الكترونيكي اخه چون غیر حضوری و الکترونیکیه میگم ارزش داره؟؟؟ شهریش چقدره؟؟
farshidshd
04-01-2013, 13:57
من دانشگاه ازاد قبول شدم مديريت فناوري اطلاعات-سيستمهاي اطلاعاتي پيشرفته / واحد الكترونيكي اخه چون غیر حضوری و الکترونیکیه میگم ارزش داره؟؟؟ شهریش چقدره؟؟
نمیشه دیگه ادامه تحصیل در مقطع دکتری بدی، مدرک مجازی رو هم خیلی کم برای استخدام قبول می کنن
شهریه هم بیشتر از واحدهای عادی هست
واحدهای حضوری شهریه ی 9 واحد میشه حدود 1،700،000 تومن
omid-p30
07-01-2013, 21:35
سلام.
من ارشد دانشگاه آزاد هستم. ترم هام تموم شده. دارم پایان نامه مینویسم.
از طرفی در کنکور ارشد سراسری هم ثبت نام کردم. میخواستم بپرسم اگر پایان نامم امسال تموم نشه و ترم مهر رو هم بردارم، و از طرفی در ارشد سراسری قبول بشم و مهر برم برا ثبت نام، مشکلی نداره ؟
یعنی همزمان در دو ارشد سراسری و آزاد ، دانشجو بودن مشکلی نداره ؟
سلام.
از طرفی در کنکور ارشد سراسری هم ثبت نام کردم. میخواستم بپرسم اگر پایان نامم امسال تموم نشه و ترم مهر رو هم بردارم، و از طرفی در ارشد سراسری قبول بشم و مهر برم برا ثبت نام، مشکلی نداره ؟
از لحاظ قوقانین فقط میتونید در یک رشته باشید مگر فراگیر باشه ....
ولی مواردی دیدم که باهم در دو دانشگاه میخونن.ولی شاید برای ثبتنام در دانشگاه دولتی مدارک اصلی رو بخواهند .باید دید که در موقع ثبتنام چه خواهد شد ....
ولی از طرفی چون فقط پایان نامه دارید شاید موردی نباشه .با مسول اموزش دانشگاه صحبت کنید ...
موفق باشید
سلام.
يعني شما دوباره ميخواي دو سال وقت بذاري ارشد بخوني:n04::n04::n04::n04::n04:
در جواب سوالت هم نه نميشه
کسی که بخواد یه سال پشت کنکور ارشد بمونه و سربازی اذیت نکنه چه کار باید بکنه؟مرخصی بگیره!!! ترم آخر نره امتحان بده که تاریخ فارغ التحصیلی بیفته این ور تر یا .......................؟
یه پیشنهاد که خودم دارم اینه که اگه جای خوبی قبول نشد بره آزاد و بعدش مرخصی بگیره و دوباره کنکور ارشد بده و اگه قبول شد از آزاد انصراف بده و بره دانشگاه جدید
farshidshd
09-01-2013, 13:58
جزييات توزيع کارت و برگزاري آزمون کارشناسي ارشد 92
مشاورعالي سازمان سنجش آموزش کشور جزييات مربوط به چگونگي و تاريخ توزيع کارت و برگزاري آزمون کارشناسي ارشد سال 1392 را تشريح کرد.حسين توکلي روز سه شنبه به خبرنگار فرهنگي ايرنا گفت: آزمون دورههاي کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1392 دانشگاهها و موسسات آموزش عالي براي پذيرش دانشجو در 139 کدرشته امتحاني شامل 51 کدرشته امتحاني علوم انساني، 15 کدرشته علوم پايه، 29 کدرشته علوم فني و مهندسي، 25 کدرشته کشاورزي، 12 کدرشته امتحاني هنر و 7 کدرشته دامپزشکي برگزار ميشود.وي خاطرنشان کرد: ثبتنام از داوطلبان 133 کدرشته امتحاني کارشناسي ارشد به صورت متمرکز و از طريق پايگاه اينترنتي سازمان سنجش انجام گرفته و ثبتنام از داوطلبان شش کدرشته امتحاني ديگر، با هماهنگي و نظارت سازمان سنجش و توسط دستگاههاي اجرايي مربوط انجام شده است.
- آمار داوطلبان کارشناسي ارشد براي اولين بار روند نزولي پيدا کرده است
توکلي آمار داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد سال 92 را 896 هزار و 46 نفر اعلام کرد و گفت که اين آمار نسبت به ثبتنام هاي سال قبل، 34 هزار و 169 نفر کمتر شده است و براي اولين بار شاهد کاهش تعداد داوطلبان مقطع کارشناسي ارشد هستيم.وي ادامه داد: براساس ضوابط ، تعداد 89 هزار و 933 نفر از داوطلبان نيز علاوه بر شرکت در رشته امتحاني اول خود، علاقه مندي خود را براي شرکت در آزمون کدرشته امتحاني دوم از ميان 64 کدرشته امتحاني شناور در دفترچه راهنماي شماره 1 اعلام کرده اند.مشاورعالي سازمان سنجش به صدور 985 هزار و 979 کارت ورود به جلسه براي داوطلبان يک رشته اي يا دو رشته اي آزمون کارشناسي ارشد 92اشاره کرد.
- کارت ورود به جلسه داوطلبان کارشناسي ارشد از 15 بهمن 91 توزيع ميشود
وي زمان صدور کارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد را از روزهاي يکشنبه، 15 بهمن تا سه شنبه، 17 بهمن ماه 91 ذکر کرد و گفت: داوطلبان مي توانند در اين فاصله زماني با مراجعه به پايگاه اينترنتي سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمن مشاهده کارت ورود به جلسه خود از آن پرينت بگيرند.
- آزمون کارشناسي ارشد از 18 تا 20 بهمن برگزار خواهد شد
توکلي يادآور شد: براساس برنامه زماني پيش بيني شده، آزمون کارشناسي ارشد در نوبت صبح و بعدازظهر روزهاي پنج شنبه، جمعه و شنبه، 18، 19 و 20 بهمن ماه 1391 در حوزه هاي امتحاني سراسر کشور برگزار ميشود.به گفته وي نتيجه اوليه داوطلبان اين آزمون به صورت کارنامه تنظيم شده و تا 15 ارديبهشت ماه 92 بر روي سايت سازمان سنجش قرار مي گيرد تا داوطلبان مجاز به انتخاب رشته بتوانند از 15 تا 19 ارديبهشت ماه براي تکميل فرم انتخاب رشته اقدام کنند.
توکلي پيش بيني کرد فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي آزمون کارشناسي ارشد سال 92 در هفته اول شهريورماه آينده از طريق پايگاه اينترنتي سنجش منتشر شود.
منبع : آفرینش
کسی که بخواد یه سال پشت کنکور ارشد بمونه و سربازی اذیت نکنه چه کار باید بکنه؟مرخصی بگیره!!! ترم آخر نره امتحان بده که تاریخ فارغ التحصیلی بیفته این ور تر یا .......................؟
یه پیشنهاد که خودم دارم اینه که اگه جای خوبی قبول نشد بره آزاد و بعدش مرخصی بگیره و دوباره کنکور ارشد بده و اگه قبول شد از آزاد انصراف بده و بره دانشگاه جدید
اول اينكه شما بعد از فارق التحصيلي 1 سال وقت داري كه دفترچه پر كني يعني شما ميتوني روز آخر اين يه سال بري دفترچه پر كني كه اعزامت هم حداقل 2 ماه ( دوستاي من همه 6 ماه بعد اعزام خوردن) ميوفته عقب تر پس نتيجه اينكه در بدترين حالت شما 14 ماه بعد از فاق التحصيلي وقت داري كه شايد حتي به 18 ماه هم برسه اين از اين.....
اگه ميخوايين بيشتر از اي وقت داشته باشين ميتونيد يك درس ور از كارشناسي نگه داريد تا فارق التحصيلي تون هم بيوفته عقب تر ولي اگه دانشگاه آزاد هستين زور داره واسه يه درس نصف شهريه ثابت يه ترم رو بدي......
در ضمن اينو هم به ياد داشته باش به هيچ وجه نري دانشگاه آزاد در مقطع كارشناسي ارشد ثبت نام كني كه اون ها هم برات معافيت تحصيلي صادر مي كنن و بعدش شما بياي بري ارشد شريف قبول بشي و بايد بري سربازي و ارشد دانشگاه شريف پر.....
دليلش هم اينه كه نظام وظيفه براي هر مقطع تحصيلي فقط يه بار اجازه معافيت تحصيلي ميده .....
دوستان من دنبال نمونه سوالات آزمون های چند سال گذشته سراسری و آزاد هستم
که ترجیحا با پاسخ باشن. کسی کتاب, سایت یا منبعی برای خریدش سراغ نداره؟
سلام.
دوستان برای آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از جزوه های کدوم موسسه استفاده بشه بهتره، اصلاً توصیه میشه با توجه به زمان باقی مونده؟
با تشکر.
farshidshd
11-01-2013, 15:35
سلام.
دوستان برای آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از جزوه های کدوم موسسه استفاده بشه بهتره، اصلاً توصیه میشه با توجه به زمان باقی مونده؟
با تشکر.
سلام
جزوات پارسه بد نیستن و البته مدرسان شریف هم در این امر خوب پیش رفته
hosein_a
11-01-2013, 17:33
دوستان من دنبال نمونه سوالات آزمون های چند سال گذشته سراسری و آزاد هستم
که ترجیحا با پاسخ باشن. کسی کتاب, سایت یا منبعی برای خریدش سراغ نداره؟
سلام
یه کتاب هست به نام مجموعه سوالات کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق(البته برا برقا میدونم البته برا بقیه هم مسلما باید باشه)ماله انتشارات دانشگاه تهران هست!البته سراسری را فقط داره!
از سال 1384تا1390
apadana34
12-01-2013, 13:48
سلام. امسال می خوام در کنکور برق به طور ازمایشی شرکت کنم و سال دیگه از تجربه امسال استفاده کنم . برای بهروری از امسال چه کار می تونم بکنم . ایا وقت گذاشتن تنها روی درس زبان رشته برق بهترین کار با توجه به فرصت باقیمانده نیست یا فقط زدن تستهای سال قبل و حفظ کردن انها؟
برای این کار برای زبان کتاب یا فلش یا برنامه خاصی می شناسید با توجه به زمان کم بیشتر نمره را از زبان بگیرم.
برای ارشد ادبیات انگلیسی کدوم موسسه جزوات بهتری داره بدون ازمون
meisam317
12-01-2013, 17:52
برای ارشد ادبیات انگلیسی کدوم موسسه جزوات بهتری داره بدون ازمون
یه چیزی واسه شما و همه دوستان بگن قبل خرید کتابهای ارشد به این نکات توجه بفرمائید ( من خوره کتابم اینا نتیجه تجربیاتم هستش
1. قبل خریدن کتاب ارشد به کتابفروشی های بزرگ برین و کتابهای انتشارات و موسسات مختلف رو ببینید هر کدوم پسندید بخرین
2. هر کتاب یا جزوه ای که تجدید چاپ بیشتری شده باشه طبیعتا پرفروش تر و بهتر هستش در 90 درصد مواقع
3. هر انتشارات یا موسسه تو چند رشته خوبه تو بقیه بد حتی در یک رشته خاص یک انتشارات خاض یه درس کتاب و جزوه عالی میده تو درس دیگه کتاب یا جزوش افتضاحه
4. الان تو اینترنت از شیر مرغ تا جون ادمیزاد هست. بگردین از تجارب و توصیه و منابع ، کتابهای توصیه شده هم رشته های خودتون و رتبهای برتر استفاده کنید مثل سایت MODIR.IR برای رشته های مدیریت
سلام. امسال می خوام در کنکور برق به طور ازمایشی شرکت کنم و سال دیگه از تجربه امسال استفاده کنم . برای بهروری از امسال چه کار می تونم بکنم . ایا وقت گذاشتن تنها روی درس زبان رشته برق بهترین کار با توجه به فرصت باقیمانده نیست یا فقط زدن تستهای سال قبل و حفظ کردن انها؟
برای این کار برای زبان کتاب یا فلش یا برنامه خاصی می شناسید با توجه به زمان کم بیشتر نمره را از زبان بگیرم.
سلام.
اولا خوندن زبان خيلي كمكت ميكنه هم براي امسال و هم براي سال بعد
دوما اگه ترم هفت باشي احتمالا چند تا از درس هايي كه در طول ترمت گذروندي تو ارشد مياد پس يه مرور روي اون درسها داشته باش...اگه هم كه ترم 5 هستي همون زبان و اون درسهايي كه جزو ارشده و شما خوندين يه نگاهيي بكن ولي اگه ترم پنجي انتظار رتبه بالاي 7000 داشته باش
سوما خوندن تست هاي سال قبل و حفظ كردن اونا به نظر من هيچ كمكي نميكنه چون اينقدر دايره سوالات زياده كه امكان سوال تكراري زير 5 درصده
چهارما اگه ترم پنجي و يه زماني دري به تخته خور و رتبت خوب شد به هيچ عنوان انتخاب رشته نكن.....
apadana34
15-01-2013, 21:19
سلام.
اولا خوندن زبان خيلي كمكت ميكنه هم براي امسال و هم براي سال بعد
دوما اگه ترم هفت باشي احتمالا چند تا از درس هايي كه در طول ترمت گذروندي تو ارشد مياد پس يه مرور روي اون درسها داشته باش...اگه هم كه ترم 5 هستي همون زبان و اون درسهايي كه جزو ارشده و شما خوندين يه نگاهيي بكن ولي اگه ترم پنجي انتظار رتبه بالاي 7000 داشته باش
سوما خوندن تست هاي سال قبل و حفظ كردن اونا به نظر من هيچ كمكي نميكنه چون اينقدر دايره سوالات زياده كه امكان سوال تكراري زير 5 درصده
چهارما اگه ترم پنجي و يه زماني دري به تخته خور و رتبت خوب شد به هيچ عنوان انتخاب رشته نكن.....
خوب زبان را چطوری و چی بخوانم که بیشترین درصد را بیارم
والا من بودجه بندي برق نميدونم چيه ولي به احتمال زياد تركيبي از زبان عمومي و تخصصي رشتتتونه.....
براي خوندن زبان عمومي فقط و فقط بايد لغت بخوني پس بگرد يه منبع خوب براي زبان عمومي كنكور برق پيدا كن لغت هاشو بخون البته اينم بگم فكر نكني اسمش عموميه بگي چيزي نداره و 4 تا لغت بچگونست در اصل لغت هاش از تخصصي سخت تره....
زبان تخصصي هم كه مختص رشاه خودتونه اونم 100 در 100 2 تا 4 تا ريدينگ داره پس برو باز يه منبع خوب براي زبان تخصي رشته برق پيدا كن و تا ميتوني ريدينگ بخون......
hosein_a
16-01-2013, 13:00
سلام برا ارشد رشته برق زبان باید لغات کتاب 504 یا 1700 لغتو بخونی!
hapoogold
17-01-2013, 15:21
دانشگاه خواجه نصیر مزخرف ترین دانشگاه ایرانه. هی چیزش به درد نمیخوره. نه سطح علمی داره نه امکانات رفاهی.
دانشگاه خواجه نصیر مزخرف ترین دانشگاه ایرانه. هی چیزش به درد نمیخوره. نه سطح علمی داره نه امکانات رفاهی.
داداش دانشگاه خراب نديدي به خواجه نصير ميگي خراب.......:n27::n27::n27:
برای ارشد رشته زبان ، من ماهان رو پیشنهاد میکنم . . کلا" تو رشته های علوم انسانی و علوم پایه یه سروگردن بالاتر از موسسات دیگه اس
کتابهای بانک تست تالیفی و 10 سال گذشته رو هم داره . کتابهای تست راهیان ارشد هم واسه تست زدن بد نیست
hapoogold
18-01-2013, 11:56
داداش دانشگاه خراب نديدي به خواجه نصير ميگي خراب.......:n27::n27::n27:
چرا اتفاقا، دانشگاه خراب دیدم. خواجه نصیر هم در همون سطحه، در سطح مزخرف ترین دانشگاه های ایران.
night lord
20-01-2013, 10:36
دوستان دفترچه آزاد چه تاریخی میاد؟ من اصلا در جریان کار نیستم .
part gah
20-01-2013, 10:44
دوستان دفترچه آزاد چه تاریخی میاد؟ من اصلا در جریان کار نیستم .
تقویم آزمون ها در مقاطع مختلف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soroush-S
24-01-2013, 14:44
دوستان میخوام بدونم تاریخ دقیق کنکور ارشد کی هست؟
مثلا تاریخ کنکور دقیق برق؟صبح هست یا بعد از ظهر و ...
دوستان میخوام بدونم تاریخ دقیق کنکور ارشد کی هست؟
مثلا تاریخ کنکور دقیق برق؟صبح هست یا بعد از ظهر و ...
بايد زنگ بزني از رئيس سازمان سنجش بپرسي:n02:
كسي نميدونه برادر من هر وقت كارتت اومد توش نوشته......منم خودم تو كف اينم كه بدونم كيه ولي فقط و فقط تو كارت نوشته...:n29:
ولي تا اونجا من متجربي فهميدم اينه كه اولا رشته هاي مهندسي همه تو يه روز هستن و دوما اين كه به احتمال 90 درصد چند رشته مهم اول فني مهندسي صبح هستن.
iyannahi
27-01-2013, 08:04
دوستان ثبت نام کنکور ارشد آژاد شروع شده؟
Soroush-S
27-01-2013, 08:54
آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ در روزهای ۱۸ تا ۲۰ بهمن برگزار میشود
خبرگزاری فارس: آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۲ طی روزهای ۱۸، ۱۹ و ۲۰ بهمنماه در سراسر کشور برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، آزمون کارشناسی ارشد سال 92 طی روزهای 18، 19 و 20 بهمنماه با شرکت 895 هزار و 100 داوطلب برگزار میشود.
آزمون کارشناسی ارشد سال 92 نسبت به سال گذشته با کاهش 35 هزار داوطلبی مواجه است.
بنابراین گزارش، ثبتنام برای آزمون کارشناسی ارشد سال 92 طی روزهای 9 تا 16 آبانماه سال جاری صورت گرفت که در مجموع 895 هزار و 100 داوطلب در این آزمون ثبتنام کردند.
این درحالی است که از مجموع متقاضیان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال 92 تعداد 89 هزار و 200 داوطلب متقاضی شرکت در کدرشته امتحانی دوم هستند.
*برگزاری آزمون در 139 کدرشته امتحانی
آزمون کارشناسی ارشد سال 92 در 139 کد رشته امتحانی برگزار میشود که 51 کد رشته مربوط به رشتههای علوم انسانی، 15 کد رشته مربوط به رشتههای علوم پایه، 29 کد رشته مربوط به رشتههای فنی و مهندسی، 25 کد رشته مربوط به رشتههای کشاورزی، 12 کد رشته مربوط به رشتههای هنر و 7 کد رشته مربوط به رشتههای دامپزشکی است.
گفتنی است، آزمون کارشناسی ارشد سال 92 در دو نوبت صبح و بعد از ظهر روزهای 18، 19 و 20 بهمنماه در سراسر کشور برگزار میشود.
farshidshd
27-01-2013, 10:52
دوستان ثبت نام کنکور ارشد آژاد شروع شده؟
تقویم آزمون ها در مقاطع مختلف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohamad skystar
27-01-2013, 12:59
دوستان عزیز این جمله رو برا من توضیح بدین لطفا
هر داوطلب مي تواند براساس علاقه 20 رشته/محل را انتخاب كند كه اين انتخاب ها بايد از يك مجموعۀ امتحاني صورت گيرد.
چند تا سوال :
هر داوطلب چند تا رشته میتونه انتخاب کنه؟
من الان کارشناسی برق - قدرت میخونم به غیر از برق قدرت چندتا رشته دیگه میتونم بزنم؟
فقط تو یه رشته میتونم قبول بشم؟ یا نه همزمان 2 رشته رو میتونم بخونم؟
farshidshd
27-01-2013, 15:07
دوستان عزیز این جمله رو برا من توضیح بدین لطفا
چند تا سوال :
هر داوطلب چند تا رشته میتونه انتخاب کنه؟
من الان کارشناسی برق - قدرت میخونم به غیر از برق قدرت چندتا رشته دیگه میتونم بزنم؟
فقط تو یه رشته میتونم قبول بشم؟ یا نه همزمان 2 رشته رو میتونم بخونم؟
تمام گرایش های برق رو میتونی بزنی و فقط یه رشته قبول میشید
نمیشه دو رشته همزمان خوند
Soroush-S
28-01-2013, 15:28
آغاز ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از امروز
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد 92 دانشگاه آزاد از ساعت 14 امروز دوشنبه نهم بهمن آغاز میشود، امسال نسبت به سال گذشته 49 درصد افزایش در رشته محلها و ظرفیتها وجود دارد به طوریکه تعداد رشته محلها به 3220 رشته محل افزایش پیدا کرده و ظرفیت پذیرش نیز نسبت به سال گذشته هفتاد هزار نفر شده است.
داوطلبان آزمون امسال میتوانند بر اساس علاقه خود 20 رشته محل را انتخاب کنند که این انتخابها باید از یک مجموعه امتحانی صورت گیرد.
پذیرش دانشجو در رشته محلهای انتخابی داوطلبان صرفا بر اساس نمره کل آنهاست و سطح رشتهشهر در انتخاب اول وضعیتی را به لحاظ رقابتی ایجاد نمیکند.
امسال مرکز آزمون 46 حوزه امتحانی در سطح کشور در نظر گرفته است و داوطلبان میتوانند بدون توجه به 20 رشتهمحل انتخابی خود حوزه امتحانی را مشخص کنند.
زمان برگزاری آزمون سراسری کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در روزهای 9، 10 و 11 خرداد ماه سال 92 و اعلام نتایج پذیرفتهشدگان در شهریور ماه سال 92 است.
a6543210
28-01-2013, 16:21
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد از آغاز ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد 92 از ساعت 14 امروز دوشنبه 9 بهمن ماه خبر داد و گفت: ثبتنام تا 21 بهمن ادامه دارد.
دکتر ناصر اقبالی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به آغاز ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد 92 دانشگاه آزاد، گفت: داوطلبان برای انجام ثبتنام باید به سایت مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]،) مراجعه کنند.
وی در خصوص زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد، اظهار کرد: آزمون کارشناسی ارشد9، 10، 11خرداد ماه سال 92 برگزار میشود.
اقبالی با اشاره به تغییرات آزمون امسال نسبت به گذشته گفت:امسال هر داوطلب میتواند 20 رشته محل را از یک مجموعه امتحانی انتخاب کند، این در حالیست که در گذشته حق انتخاب تنها یک رشته محل را داشتند. همچنین ثبت رشته محل در انتخاب اول دانشجو مزیتی به لحاظ رقابتی ایجاد نمیکند.
وی با بیان اینکه امسال 46 حوزه امتحانی در سراسر کشور تعیین شده است، ادامه داد: همچنین امسال داوطلب میتواند بدون توجه به انتخابهای خود یک محل را به عنوان حوزه امتحانی انتخاب کند.
رییس مرکز آزمون افزایش 49 درصدی رشتهمحلها را تغییر دیگر آزمون امسال عنوان کرد و گفت:تعداد رشته محلها از 2155 در سال گذشته به 3220 رشته محل در سال جاری افزایش یافته است.
وی هزینه ثبتنام را 40 هزار تومان عنوان کرد و ادامه داد: ثبتنام داوطلبان پذیرش بدون آزمون(استعدادهای درخشان) نیز از 9 بهمن آغاز میشود.
اقبالی در خصوص نحوه گزینش داوطلبان در کنکور ارشد، گفت: ملاک گزینش داوطلبان نمره کل آزمون خواهد بود.
وی با بیان اینکه حدود 70 هزار نفر در این دوره آزمون پذیرفته میشوند، گفت: ظرفیت پذیرش امسال 49 درصد افزایش یافته است.
رییس مرکز آزمون در خاتمه از اعلام نتایج آزمون در شهریور ماه 92 خبر داد.
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این فک کنم کاملتر بود.:n06:
Soroush-S
28-01-2013, 16:34
درصد قبولی در دانشگاه ازاد چطوریه ؟ منظورم اینه که ازهر چندنفر 1 نفر قبول میشه؟
شهریش چطوریاست واسه رشته برق؟
MOHAMMAD2010
28-01-2013, 18:16
درصد قبولی در دانشگاه ازاد چطوریه ؟ منظورم اینه که ازهر چندنفر 1 نفر قبول میشه؟
شهریش چطوریاست واسه رشته برق؟
درصد قبولی تو تکمیل ظرفیت ها که بالاست ( دو مرحله هم داره )
شهریه برق حدودا ترمی 1800-2 تومن
Soroush-S
28-01-2013, 18:40
درصد قبولی تو تکمیل ظرفیت ها که بالاست ( دو مرحله هم داره )
شهریه برق حدودا ترمی 1800-2 تومن
داداش اینجور شهریه ها میخوای بگی آروم آروم بگو :n02:. داشت قلبم می گرفت
MOHAMMAD2010
28-01-2013, 18:47
داداش اینجور شهریه ها میخوای بگی آروم آروم بگو :n02:. داشت قلبم می گرفت
:n02: والا ارشد آزاد رشته های فنی کلا همینه
کل دوره حدود 8-10 تومن درمیاد
دوستان یک سوال بعضی از دانشگاه ها نوشته پردیس علوم و تحقیقات این موسسات چطوریه؟کلا یک اطلاعات بدین بهم لطفا
آقا مهندس
29-01-2013, 23:05
با درورد
در سایت آزمون یه گزینه ایی داره به اسم ثبت نام کارشناسی ارشد بدون آزمون.اما اون رو میزنی چیزی نمیشه .راهنمایی میفرمایید.
با سپاس
Переклад не
29-01-2013, 23:11
اصلا اون بدون آزمونا واسه چیه؟
اصلا اون بدون آزمونا واسه چیه؟
براي اوناييه كه معدل الف دارن.... به ترتيب از بالا به پايين با توجه به واحد دانشگاهي و سطحش انتخاب ميشن...
يه سوال : ثبت نام آزاد تا ساعت 24 روز 21 بهمنه يا تا ساعت 24 روز 20 بهمن؟؟؟؟؟؟؟
iyannahi
30-01-2013, 11:55
من عمران سازه ترم 8 هستم الان تو انتخابام فقط زیر مجموعه ی عمران رو میتونم انتخاب کنم یا همه ی گروه ها میشه؟ یا فقط باید سازه شهرهای مختلف رو انتخاب کنم؟
mohamad skystar
30-01-2013, 19:38
سلام
اگر کسی رشته ای رو بخواد انتخاب کنه که واحد دانشگاهیش رو خارج از کشور بزنه مثلا امارات ( دبی )
باید شرایط خاصی داشته باشه؟ مثلا اقامت اونجا رو داشته باشه؟
یا نه اگر قبول شد بدون در نظر گرفتن شرایط فعلیش میتونه بره اونجا و ادامه تحصیل بده؟؟
Переклад не
01-02-2013, 09:13
دوستان کارت ورود به جلسه ی ارشد سراسری کی میاد؟
matin724
01-02-2013, 09:18
دوستان کارت ورود به جلسه ی ارشد سراسری کی میاد؟
كارت شركت در آزمون حاوي اطلاعات ثبت نامي، تاريخ و محل برگزاري آزمون داوطلبان از روز يكشنبه 15/11/91 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
ثبت نام ارشد آزاد تا ساعت 24 روز 21 بهمنه يا تا ساعت 24 روز 20 بهمن؟؟؟؟؟؟؟
دوستان دانشگاه ازاد 20 تا انتخاب داره امسال !
آیا اولویت انتخاب ها روی تراز تاثیر داره ؟
یعنی مثلا روی انتخاب دوم ، تراز کم نمیشه ؟
یه همچین داستانی واسه کارشناسی بود..
سلام
اگر کسی رشته ای رو بخواد انتخاب کنه که واحد دانشگاهیش رو خارج از کشور بزنه مثلا امارات ( دبی )
باید شرایط خاصی داشته باشه؟ مثلا اقامت اونجا رو داشته باشه؟
یا نه اگر قبول شد بدون در نظر گرفتن شرایط فعلیش میتونه بره اونجا و ادامه تحصیل بده؟؟
وقتی قبول بشید ، کار های سفارتی رو انجام میدین و رفتنی میشید .
هیچ مشکلی نداره .
اما ارزش نداره دانشگاه آزاد واحد لبنان یا دبی !
MOHAMMAD2010
02-02-2013, 17:01
دوستان دانشگاه ازاد 20 تا انتخاب داره امسال !
آیا اولویت انتخاب ها روی تراز تاثیر داره ؟
یعنی مثلا روی انتخاب دوم ، تراز کم نمیشه ؟
یه همچین داستانی واسه کارشناسی بود..
نه مثل اینکه خودش گفته فرقی نمیکنه چندم چی رو بزنی بستگی به نمره داره فقط
دوستان دوتا سوال:
1-من که امسال, ترم پاییز تموم کردم و فارغ شدم, یعنی همین چند روز پیش دیگه فارغ شدم
کد نظام وظیفه رو باید کدوم بزنم؟
2-اینی که گفتن بدون توجه به انتختب اول میشه حوضه رو انتخاب کرد یعنی چی؟ الان من میتونم شهر خودم آزمون بدم؟
دوستان دوتا سوال:
1-من که امسال, ترم پاییز تموم کردم و فارغ شدم, یعنی همین چند روز پیش دیگه فارغ شدم
2-اینی که گفتن بدون توجه به انتختب اول میشه حوضه رو انتخاب کرد یعنی چی؟ الان من میتونم شهر خودم آزمون بدم؟
سلام
کد رشته دانشگاه ازاد چند سالیست که دیگر با شهر اولین که انخاب میکنید میتونه متفاوت باشه و در شهر خودتون گد حوزه رو بزنید.
کد نظام وظیفه بر حسب موارد در دفترچه ببینید(معافیت تحصیلی بزنید اگر گزینه دیگری نبود)
آرش-19
دوستان دوتا سوال:
5 بزن شما .
سوال بعدی رو که دوستمون گفتن..
کد 5 ؟!! آخه با توجه به لیست کدها من بین 3 و 7 گیج شدم.
فکر نمیکنم 5 به من بخوره :n13:
و اینکه من چطور باید بفهمم که آزمون مجموعه مکانیک تو شهر من برگزار میشه یا مه؟
من خودم انتخاب اولم گرایش تبدیل انرژی, و کرمانشاه فقط گرایش ساخت و تولید داره, این به این معنیه
که آزمون گروه مکانیک اینجا برگزار میشه؟
کد 5 ؟!! آخه با توجه به لیست کدها من بین 3 و 7 گیج شدم.
فکر نمیکنم 5 به من بخوره :n13:
و اینکه من چطور باید بفهمم که آزمون مجموعه مکانیک تو شهر من برگزار میشه یا مه؟
من خودم انتخاب اولم گرایش تبدیل انرژی, و کرمانشاه فقط گرایش ساخت و تولید داره, این به این معنیه
که آزمون گروه مکانیک اینجا برگزار میشه؟
3 بزن برادر
سلام امروز باید کارت میامد الان که نیست تو سایت سازمان ینجش پس کجاست؟؟؟
MOHAMMAD2010
03-02-2013, 13:30
من از خود سایت آزمون سوال کردم در مورد کد معافیت تحصیلی کسایی که ترم آخر هستن گفت هر کدوم رو بزنین فرق نمیکنه ! فقط موقع ثبت نام از نظر نظام وظیفه مشکلی نداشته باشین
7 منطقی تر میاد برای کسایی که دانشجوی سال آخر هستن ولی بازم هر چی بزنین خیلی فرقی نمیکنه
aluminum
03-02-2013, 19:11
سلام امروز باید کارت میامد الان که نیست تو سایت سازمان ینجش پس کجاست؟؟؟
توی سایت که هست ولی باز نمیشه لینک مربوطه؟!!!
Soli_AK47
03-02-2013, 19:45
سر کاریم. این لینک دریافت کارت کارشناسی ارشدمثل اینکه مشکل داره. بوی گل سوسن و یاسمن مثل اینکه فعلآ واجبتره.:n02:
ghahremanimehdi
03-02-2013, 20:08
سر کاریم. این لینک دریافت کارت کارشناسی ارشدمثل اینکه مشکل داره. بوی گل سوسن و یاسمن مثل اینکه فعلآ واجبتره.:n02:
بله مشکل داره. من اینقدر ریفرش دادم تا به زور آورد ولی آخرش عکس کارتم رو لود نکرد.فکر کنم مجبور بشم فردا برم حوزه رفع نقص.:n10:
ghahremanimehdi
03-02-2013, 20:13
الان دوباره امتحان کردم عکس مهر شده رو لود کردم.شانس آوردم.:n05:
amir.orc
03-02-2013, 20:58
بچه ها یه سوالی برام پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای ثبت نام در ارشد آزاد تا کی وقت هست؟
اگر جزو دانشجوی نمونه باشیم و بخواهیم آزمون هم بدیم 2 تا فایل برای انتخاب رشته باز میشه یا باید یکی پر کرد.من مشکلم اینه که با توجه به تعداد بالای داشجویانی که از دانشگاه ما و رشته ما تو بدون آزمون شرکت می کنن می ترسم پذیرفته نشم از طرفی اگر بخواهید تو بدون آزمون شرکت کنید ترجیح بر این هست که رشته اول در دانشگاه خودمان باشد و اون وقت با توجه به این که امسال آمادگی چندانی برای شرکت در آزمون ندارم دوست داشتم رشته اولم در شهرستان دور افتاده ای باشد تا قبول شم.
الان موندنم چی کار کنم ممنون میشم به این 2 سوال من پاسخ بدید.
Переклад не
03-02-2013, 21:20
مهلت دریافت کارت به صورت اینترنتی تا کی هست؟
MOHAMMAD2010
03-02-2013, 21:39
برای ثبت نام در ارشد آزاد تا کی وقت هست؟
فعلا زده تا 21 بهمن
-------------------------------
واقعا سنجش گند زده با این کارت گذاشتنش !
amir.orc
03-02-2013, 22:41
فعلا زده تا 21 بهمن
-------------------------------
واقعا سنجش گند زده با این کارت گذاشتنش !
خیلی ممنون .میشه لطفا راجع به سوال دومم هم راهنمایی بفرمایید.
MOHAMMAD2010
03-02-2013, 22:52
خیلی ممنون .میشه لطفا راجع به سوال دومم هم راهنمایی بفرمایید.
اون رو اطلاعی ندارم
amir.orc
04-02-2013, 12:08
بچه ها کارت ارشد رو باید رنگی پرینت بگیریم؟؟؟؟
farshidshd
04-02-2013, 12:35
بچه ها کارت ارشد رو باید رنگی پرینت بگیریم؟؟؟؟
خیر
فرقی نمیکنه
amir.orc
04-02-2013, 13:35
خیر
فرقی نمیکنه
ممنون.میشه به این سوال هم جواب بدی؟
اگر جزو دانشجوی نمونه باشیم و بخواهیم آزمون هم بدیم 2 تا فایل برای انتخاب رشته باز میشه یا باید یکی پر کرد.من مشکلم اینه که با توجه به تعداد بالای داشجویانی که از دانشگاه ما و رشته ما تو بدون آزمون شرکت می کنن می ترسم پذیرفته نشم از طرفی اگر بخواهید تو بدون آزمون شرکت کنید ترجیح بر این هست که رشته اول در دانشگاه خودمان باشد و اون وقت با توجه به این که امسال آمادگی چندانی برای شرکت در آزمون ندارم دوست داشتم رشته اولم در شهرستان دور افتاده ای باشد تا قبول شم.
a6543210
04-02-2013, 19:31
دوستان سوال دارم!
تو سایت سنجش زده " خرید کارت اعتباری ثبت علاقمندی به دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی- آزمون کارشناسی ارشد سال 1392" من قبلا موقع ثبت نام این کارتو گرفتم و الان هم که کارتمو پرینت گرفتم تو قسمت "علاقمند به شرکت در گزينش رشته هاي تحصيلي دانشگاه پيام نور و موسسات آموزش عالي غير انتفاعي مي باشم: مي باشيد" زده.حالا به نظرتون باید بازم بگیرم؟!(فک کنم نمی خواد نه؟!)
سوال دیگه: قضیه این جمله که گفته "علاقمند به شرکت در گزينش رشته هاي تحصيلي دانشگاه پيام نور و موسسات آموزش عالي غير انتفاعي مي باشم" چیه به نظرتون؟یعنی که تو انتخاب دانشگاه می تونم دانشگاه پیام نور و غیر انتقاعی هم استفاده کنم یا قضیه یه چیز دیگست؟!
دوستان سوال دارم!
تو سایت سنجش زده " خرید کارت اعتباری ثبت علاقمندی به دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی- آزمون کارشناسی ارشد سال 1392" من قبلا موقع ثبت نام این کارتو گرفتم و الان هم که کارتمو پرینت گرفتم تو قسمت "علاقمند به شرکت در گزينش رشته هاي تحصيلي دانشگاه پيام نور و موسسات آموزش عالي غير انتفاعي مي باشم: مي باشيد" زده.حالا به نظرتون باید بازم بگیرم؟!(فک کنم نمی خواد نه؟!)
سوال دیگه: قضیه این جمله که گفته "علاقمند به شرکت در گزينش رشته هاي تحصيلي دانشگاه پيام نور و موسسات آموزش عالي غير انتفاعي مي باشم" چیه به نظرتون؟یعنی که تو انتخاب دانشگاه می تونم دانشگاه پیام نور و غیر انتقاعی هم استفاده کنم یا قضیه یه چیز دیگست؟!
اگر نوشته علاقه مند ميباشيد كه ديگه لازم نيست دوباره كارت بخريد اون گزينه خريد كارت علاقه مندي رو براي كسايي گذاشتن كه موقع ثبت نام اوليه علاقه مندي نداشتن و الان نظرشون عوش شده......
بله اگر شما در نتايج اوليه مجاز بشيد ميتونيد از اين دو نوع دانشگاه هم انتخاب كنيد...
pooria_googooli
05-02-2013, 08:12
سلام . دوستان من رشته علوم کامپیوتر شبانه هستم . امسال ارشد شرکت می کنم . این ترم یعنی ترم 8 که بگذره فقط واسم 4 واحد عمومی می مونه . اگه خدایی نکرده کنکور قبول نشدم می تونم این 4 واحد را نگه دارم مهر بردارم تا مشکل نظام وظیفه پیش نیاد ؟یا حتما باید تابستان معرفی به استاد بگیرم؟
omid-p30
05-02-2013, 10:08
آقا این که گفتند قبول شدگان در آزمون ارشد امسال حق شرکت در آزمون سال بعد رو ندارند، قبول شدن به معنای مجاز شدن اولیه هست و یا قبول شدن نهایی ؟
آقا این که گفتند قبول شدگان در آزمون ارشد امسال حق شرکت در آزمون سال بعد رو ندارند، قبول شدن به معنای مجاز شدن اولیه هست و یا قبول شدن نهایی ؟
قبولی قطعی در رشتهای روزانه منظور هست.
reza.khocholo
05-02-2013, 13:09
سلام یه سوالی داشتم
من ترم 8 هستم میخوام سال بعد کنکور بدم ولی برای این که سربازی نرم میخوام چند واحدی هم برای ترم 10 بزارم بمونه که تا اومدن جواب کنکور مشغول به تحصیل باشم
سوالم این هست که اگه بخوام ترم 9 درس رو تموم کنم و بهمن ماه کنکور بدم تا شهریور ماه که جواب ها میاد مسله سربازی چی میشه و این که اصلا من میتونم قبل گرفتن مدرک کارشناسی برای کارشناسی ارشد شرکت کنم؟
ممنون
sina1100
05-02-2013, 20:35
سلام ، وقت دوستان بخیر
دوستان سوالی داشتم:
من ترم 6 روزانه مترجمی زبان می خونم و امسال خواستم به صورت آزمایشی تو آزمون شرکت کنم تا با نحوه سوالات و کلا امتحان آشنا بشم.
من شنیده بودم اونایی که می خوان به صورت آزمایشی فقط شرکت کنن، باید موقع ثبت نام تو سایت، مورد 29 (منحصراً متقاضی شرکت در المپیاد می باشم) رو تیک بزنم
و من هم این کارو کردم... اما دیروز که کارتو از سایت سنجش گرفتم، این مورد (که عددش هم تغییر کرده بود و مورد 16 شده بود!!) توی کارت به این صورته :
16-منحصرا علاقمند به شرکت در المپیاد علمی و دانشجویی : نیستید !!
جریان چیه دوستان ؟ من که تیک این گزینه رو زده بودم...
رفتم دوباره دفترچه رو هم نگاه کردم، چون قبلا با دقت نخونده بودمش. و دیدم که اصلا گروه رشته ی زبان تو موارد المپیاد نیست و این المپیاد فقط برای یه سری رشته هاست!
اصن کلا میشه یکی توضیح بده جریان این المپیاد چیه و تیک زدن گزینش چه نتیجه ای داره ؟ آیا منظور همین آزمایشی شرکت کردن تو آزمونه یا این که نه ، اصن قضیه منحصرا المپیاد یه چیز دیگست؟
آیا من باید این مورد رو تو کارتم ویرایش کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدید، با تشکر فراوان.
سلام یه سوالی داشتم
من ترم 8 هستم میخوام سال بعد کنکور بدم ولی برای این که سربازی نرم میخوام چند واحدی هم برای ترم 10 بزارم بمونه که تا اومدن جواب کنکور مشغول به تحصیل باشم
سوالم این هست که اگه بخوام ترم 9 درس رو تموم کنم و بهمن ماه کنکور بدم تا شهریور ماه که جواب ها میاد مسله سربازی چی میشه و این که اصلا من میتونم قبل گرفتن مدرک کارشناسی برای کارشناسی ارشد شرکت کنم؟
ممنون
سلام
برای ارشد شما باید تا 31 شهریور مدرکتون رو بگیرید.
اگر هم شما به سربازی هم بروید و قبول بشوید.ترخیص از خدمت میشوید ...
rezarrrr
06-02-2013, 12:51
زمان ثبت نام کنکور 92 رد شده؟
کاری میشه کرد؟
farshidshd
06-02-2013, 13:33
کاری میشه کرد؟
ati_1991
06-02-2013, 16:18
سلام
سوالات ارشد کنکور آی تی سال های گذشته رو میخواستم
Soroush-S
06-02-2013, 21:35
من که فردا کنکور دارم و هیچی بلد نیستم بنظرتون شانسی تست بزنم یا کلا سفید بزارم؟ رشته برق هستم. کلا رشته کارشناسیم یجوریه که ارشد نداریم:n03:( ICT )
کاری میشه کرد؟
ارشد که بله امروز هم امتحانش رو دادند.
ولی ازاد در حال ثبتنام هست
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1392 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soroush-S
07-02-2013, 22:34
کسی امروز ارشد برق کنکور نداشت؟ واسه کلید سوالات حتما بایدتا 29 صبر کرد؟ اینم سوالات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir.orc
08-02-2013, 01:06
کسی امروز ارشد برق کنکور نداشت؟ واسه کلید سوالات حتما بایدتا 29 صبر کرد؟ اینم سوالات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جواب اولیه ماه دیگه میاد ولی از الان میتونی تو سایتا پیدا کنی.
سلــام
من یه سوال دارم :n29:
برای شرکت تو آزمون ارشد ،باید رشته انتخابیمون
با رشته ی کارشناسی مرتبط باشــــه؟
(مثلا کارشناسی از زیر گروه انسانی ولی ارشد از زیر گروه ریاضی - با دیپلم ریاضی)
لطفا اگر کسی میدونه پاســـخ بده
ممنون میشم :n16:
Soroush-S
08-02-2013, 12:23
علام نتایج اولیه آزمون ارشد در نیمه دوم اردیبهشت/ پذیرش بیش از ۱۲۵ هزار داوطلب
ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، افزود: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 92 نیمه دوم اردیبهشتماه طی روزهای 15 تا 19 این ماه از سوی سازمان سنجش اعلام میشود.
وی بیان داشت: نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 92 نیز هفته نخست شهریورماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتشر میشود.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به پذیرش بیش از 125 هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال 92، گفت: در این آزمون 896 هزار و 44 داوطلب ثبتنام کردهاند.
خدایی اضافه کرد: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 92 در 139 کد رشته امتحانی شامل 51 کدرشته در حوزه علوم انسانی، 15 کدرشته امتحانی در حوزه علوم پایه، 29 کدرشته امتحانی در حوزه فنی و مهندسی، 25 کدرشته امتحانی در حوزه کشاورزی، 12 کدرشته امتحانی در حوزه هنر و 7 کدرشته امتحانی در حوزه دامپزشکی طی روزهای 18، 19 و 20 بهمنماه برگزار شده است.
چيزي كه از آزمون ها معلومه اينه كه هر سال به شدت داره مفهومي تر ميشه و سخت تر......:n28:
Soroush-S
08-02-2013, 14:07
چيزي كه از آزمون ها معلومه اينه كه هر سال به شدت داره مفهومي تر ميشه و سخت تر......:n28:
آزمون برق که زیاد سخت نبود البته واسه کسی که خونده بود.
آزمون برق که زیاد سخت نبود البته واسه کسی که خونده بود.
آزمون صنايع فكر كنم سخت ترين آزمون كل ادوارش بشه......مال ما واسه كسي هم كه خونده بود سخت بود......
a6543210
08-02-2013, 19:16
دوستان می خوام ارشد آزاد ثبت نام کنم.حالا موندم این جمله یعنی چی:"در راستای تسهیل شرایط ادامه تحصیل برای متقاضیان، هر داوطلب می تواند براساس علاقه 20 رشته/محل را انتخاب کند که این انتخاب ها باید از یک مجموعۀ امتحانی صورت گیرد."
آیا منظورشون اینه که من که مثلا کارشناسی نرم افزارم می تونم 20 تا رشته دیگه مثلا عمران و ... هم موقع ثبت نام انتخاب کنم؟(پس موقع آزمون باید چی امتحان بدم با اینکه خودم می خوام نرم افزار شرکت کنم؟)
ممنون می شم این جمله رو بشکافید!:n02:
Soroush-S
08-02-2013, 19:24
دوستان می خوام ارشد آزاد ثبت نام کنم.حالا موندم این جمله یعنی چی:"در راستای تسهیل شرایط ادامه تحصیل برای متقاضیان، هر داوطلب می تواند براساس علاقه 20 رشته/محل را انتخاب کند که این انتخاب ها باید از یک مجموعۀ امتحانی صورت گیرد."
آیا منظورشون اینه که من که مثلا کارشناسی نرم افزارم می تونم 20 تا رشته دیگه مثلا عمران و ... هم موقع ثبت نام انتخاب کنم؟(پس موقع آزمون باید چی امتحان بدم با اینکه خودم می خوام نرم افزار شرکت کنم؟)
مثلا شما میتونی 20 شهر از رشته عمران انتخاب کنید. یا 20 شهر از رشته نرم افزار و ...
a6543210
08-02-2013, 19:32
مثلا شما میتونی 20 شهر از رشته عمران انتخاب کنید. یا 20 شهر از رشته نرم افزار و ...
رشته/محل را انتخاب کند که این انتخاب ها باید از یک مجموعۀ امتحانی صورت گیرد
ممنون.محل رو گفتین رشته رو نه! بعد این جمله "که این انتخاب ها باید از یک مجموعۀ امتحانی صورت گیرد" یعنی چی؟
Soroush-S
08-02-2013, 20:14
ممنون.محل رو گفتین رشته رو نه! بعد این جمله "که این انتخاب ها باید از یک مجموعۀ امتحانی صورت گیرد" یعنی چی؟
مثلا شما میخوای رشته عمران کنکور بدی. شما باید 20تا شهر انتخاب کنی مثلا عمران واحد رشت و عمران واحد تهران و ....
عمران = رشته
تهران = محل
عمران تهران = رشته محل:n02:
يعني هر رشته اي كه بخواي امتحان بدي ميتوني 20 تا دانشگاه كه اون رشته رو داره انتخاب كني
دوستان كد حوضه امتحاني رو بايد كد شهري بزنيم كه رشته محل اول انتخاب كرديم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا ميتونيم شهر خودمون هم بزنيم/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:
سلــام
من یه سوال دارم :n29:
برای شرکت تو آزمون ارشد ،باید رشته انتخابیمون
با رشته ی کارشناسی مرتبط باشــــه؟
(مثلا کارشناسی از زیر گروه انسانی ولی ارشد از زیر گروه ریاضی - با دیپلم ریاضی)
لطفا اگر کسی میدونه پاســـخ بده
ممنون میشم :n16:
دوستان لطفا جواب بدین واجبه :n04:
amir.orc
08-02-2013, 22:25
دوستان كد حوضه امتحاني رو بايد كد شهري بزنيم كه رشته محل اول انتخاب كرديم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا ميتونيم شهر خودمون هم بزنيم/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:
سوال ایشون سوال منم هست لطفا جواب بدید.
آقا مهندس
08-02-2013, 22:35
با درود
برای انتخاب رشته آزاد ارشد مثل کارشناسی ترتیبش مهم هست.توی قبولی یا فرقی نداره؟
amir.orc
08-02-2013, 22:46
با درود
برای انتخاب رشته آزاد ارشد مثل کارشناسی ترتیبش مهم هست.توی قبولی یا فرقی نداره؟
فکر نمی کنم مهم باشه.میاد تراز رو چک میکنه میگه تو کدوم یکی قبولی.مثلا اگه تو ده تا قبول میشدی میاد اونی که تراز قبولیش از همه بالاتره رو بر میداره.
میتونی اون سوال منم که 2 تا پست قبلی پرسیدم رو جواب بدی؟
دوستان اگه كسي بلده هر چه زود تر لطف كنه جواب بده فردا روزه آخره............:n30::n30::n30:
saeediranzad
09-02-2013, 03:40
سلام
عمران را نمیدونم. ولی بعضی مجموعه ها بیش از یک رشته داره.
مثلاً مجموعه زیست شناسی ملکولی، بیش از پنچ رشته داره. (پارسال دولتی؛ آزاد هم باید همینطور باشه)
سلولی ملکولی-میکروبیولوژی-بیوتکنولوژی-بیوشیمی و....
شما میتونید هر کدوم از این رشته ها در هر شهر را انتخاب کنید.
saeediranzad
09-02-2013, 03:42
دوستان لطفا جواب بدین واجبه :n04:
نع!
شما میتونی با لیسانس ادبیات برای ارشد فیزیک شرکت کنید و با لیسانس شیمی برای ارشد الهیات. (آزمون ارشد وزارت علوم)
البته به شرط نمره اوردن.
amir.orc
09-02-2013, 16:17
بچز گرامی تمدید شد بالاخره یا نه این ثبت نام آزاد؟؟؟؟ یکی از بچه ها میگه تا هفته دیگه تمدید شده؟؟؟ولی تو سایت خودشون زده 21 .
moein749
09-02-2013, 18:24
سلام دوستان، من لیسانس مهندسی شیمی دارم ومیخوام برای ارشد سال دیگه تغییر رشته بدم و برم علوم انسانی، حالا بین مدیریت و اقتصاد موندم، از یه طرف کلا استعداد مدیریتی دارم (نگین طرف خودشیفته است هااا!!!) و از یه طرف میبینم اینقدر الان جو مدیریت ایران رو فرا گرفته که آینده بازار کاری خوبی براش نیست، چند وقتی است نگاهم رفته به سمت اقتصاد و با توجه به اینکه کمی ماهیت مدیریت هم توش موجوده نظرم به این هم جلب شده، حالا به نظر شما کدوم بهتره؟ اقتصاد یا مدیریت؟
Soroush-S
09-02-2013, 18:29
بچز گرامی تمدید شد بالاخره یا نه این ثبت نام آزاد؟؟؟؟ یکی از بچه ها میگه تا هفته دیگه تمدید شده؟؟؟ولی تو سایت خودشون زده 21 .
ثبتنام آزمون سراسری کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد سال ۹۲ تمدید شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، ناصر اقبالی رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد، گفت: داوطلبانی که تاکنون به هر دلیلی نتوانسته اند ثبتنام کنند، میتوانند در آزمون ارشد ثبتنام کنند و این فرصت تا شنبه مورخ 28/11/91 ادامه خواهد داشت.
رئیس مرکز آزمون گفت: داوطلبان باید به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و براساس علاقه 20 رشته/محل را انتخاب کنند.
متقاضیان باید درنظر داشته باشند که پذیرش صرفاً براساس اولویت نمره کل صورت میگیرد و ثبت یک رشته/محل در انتخاب اول مزیتی را برای پذیرش ایجاد نخواهد کرد.
اقبالی درخصوص مزیتهای دیگر آزمون 92 افزود: داوطلبان میتوانند حوزه امتحانی موردنظر خود را در بین 46 حوزهای که مرکز آزمون در سطح کشور تعیین کرده است، انتخاب کنند.
این اقدام به آنها کمک میکند تا در نزدیکترین حوزه به شهر محل زندگی خود آزمون دهند و دچار هزینههای اضافی نشوند.
اقبالی در ادامه درخصوص ممتازین اعلام کرد: این دسته از علاقه مندان نیز میتوانند در این فرصت ایجاد شده نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند. نکته مهم در مورد ممتازین این است که رعایت شرط تجانس الزامی است، در حالیکه برای متقاضیان با آزمون (غیر ممتازین) امکان انتخاب رشته غیرمتجانس وجود دارد.
وی افزود: زمان برگزاری آزمون در 9، 10 و 11 خردادماه و اعلام نتایج در شهریورماه سال 92 خواهد بود.
اقبالی در پایان توصیه کرد: اگر داوطلبان با سؤالاتی در زمینه های مختلف مواجه شدند، میتوانند به آدرس اینترنتی porsesh@azmoon.net سؤال خود را ایمیل یا به سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند تا کارشناسان مرکز در اسرع وقت به سؤالات آنها پاسخ دهند.
Soroush-S
09-02-2013, 20:31
پردیس البرز دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد. جهت اطلاع بیشتر به سایت ut.ac.ir مراجعه فرمایید.
منبع: روزنامه همشهری
جناب مهندس
10-02-2013, 02:28
سلام
الان ترم دوم ارشد رو تموم کردم. هر دو ترم هم مشروط شدم. آیا راهی واسه تعهد و.... هست که بتونم ادامه تحصیل بدم و اخراج نشم؟
درضمن، دانشگاه دولتی میخونم.
a6543210
10-02-2013, 06:42
پردیس البرز دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد. جهت اطلاع بیشتر به سایت ut.ac.ir مراجعه فرمایید.
منبع: روزنامه همشهری
دوستان می شه در مورد این دانشگاه های پردیس یکم توضیح بدین؟مدرکشون اعتبار داره؟می گن هنوز وزارت علوم ثبتش نکرده!:n13:
ghahremanimehdi
10-02-2013, 09:08
دوستان می شه در مورد این دانشگاه های پردیس یکم توضیح بدین؟مدرکشون اعتبار داره؟می گن هنوز وزارت علوم ثبتش نکرده!:n13:
عزیز من پردیس که دانشگاه نیست . یه اصطلاحه.اصطلاحا به دانشکده میگن پردیس. مثلا دانشکده عمران دانشگاه تهران رو میگن پردیس عمران دانشگاه تهران. حالا پردیس کشاورزی دانشگاه تهران توی کرج هست (دانشکده کشاورزی)
amir.orc
10-02-2013, 09:14
حذف...................
سلام
بسته به نظر شورای اموزشی داره .
جناب مهندس
10-02-2013, 12:55
یعنی شورای آموزش چیکار میکنه؟
چی رو بررسی میکنه؟
قانون خاصی وجود داره؟
دو ترم مشروطی اخراجه
تنها راهش اینه که تا دیر نشده اساتید رو راضی کنی بهت نمره بدن
Soroush-S
10-02-2013, 13:39
والا هزینش که خیلی سنگینه.فکر کنم اگه بریم مریخ و با دلار عطارد اونجا تحصیل کنیم هزینش از پردیس کمتر شه.در مورد اعتبار مدرکم توی مدرک می نویسن که توی پردیس فلان دانشگاه تحصیل کردی.و مشکل بعدی این که فعلا پردیس ها مقطع دکترا ندارن و خوندن ارشد از این رو بیهوده ست در صورت تمایل برای ادامه تحصیل و یه چیزه دیگه اینکه کمبود هیات علمی هست که گفته می شه تو طول ترم حدود 7 جلسه کلا تشکیل میشه اینو من دیگه نمی دونم! ولی به نظر من آدم با همون پولیکه اینجا به پردیس می خواد بده بره دوبی یا پاکستان خیلی بهتره و مدرکشم معتبرتر مخصوصا پاکستان.
تحصیل داخل دوبی یا پاکستان چطوریه؟ مورد تایید وزارت علوم هست یا نه؟ اگه لینکی هم داری بزار لطفا
moein749
10-02-2013, 17:03
تحصیل داخل دوبی یا پاکستان چطوریه؟ مورد تایید وزارت علوم هست یا نه؟ اگه لینکی هم داری بزار لطفا
دوست عزیز، می توانید به سایت اداره کل دانش آموختگان وزارت علوم مراجعه کنید و لیست دانشگاههایی که وزارت علوم قبول دارد را ببینید البته به تفکیک کشورها، پاکستان و امارات متحده عربی هم هست (دوبی کشور نیست یک شهر از امارات متحده عربی است). لینک کشورها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در صورت درخواست اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی تحصیل در خارج از کشور به سایت های applyabroad.org و مهاجرسرا سر بزنید. موفق باشید
یعنی شورای آموزش چیکار میکنه؟
چی رو بررسی میکنه؟
قانون خاصی وجود داره؟
اخراج از تحصیل افراد با توجه به مشروطی باید با تایید و یا عدم تایید شورای اموزشی انجام میشه.
باز هم کمیته موارد خاص هم شاید بشود کاری کرد.
با مسول اموزشی دانشگاهیتون صحبت کنید .
موفق باشید
دوستان یه سوال دارم . من الان حقوق پیام نور هستم . خواستم بدونم :
1 . می تونم کنکور 91 برای کارشناسی ارشد شرکت کنم ؟ ( در حالی که الان و تا اون زمان - زمان کنکور - همچنان دانشجو خواهم بود ... )
2 . برای کارشناسی ارشد باید رشته ( یعنی مثلا حقوق بین الملل یا حقوق خصوصی ) اینا رو قبل دادن کنکور معین کنم ؟ - چجوری ؟ از دفترچه کنکور ؟
3 . اگه فرضا قبول شم آیا جا برام رزرو خواهد شد که بعد از تموم کردن پیام نور سریع برم کارشناسی ارشد ؟!
دوستان یه سوال دارم . من الان حقوق پیام نور هستم . خواستم بدونم :
1 . می تونم کنکور 91 برای کارشناسی ارشد شرکت کنم ؟ ( در حالی که الان و تا اون زمان - زمان کنکور - همچنان دانشجو خواهم بود ... )
2 . برای کارشناسی ارشد باید رشته ( یعنی مثلا حقوق بین الملل یا حقوق خصوصی ) اینا رو قبل دادن کنکور معین کنم ؟ - چجوری ؟ از دفترچه کنکور ؟
3 . اگه فرضا قبول شم آیا جا برام رزرو خواهد شد که بعد از تموم کردن پیام نور سریع برم کارشناسی ارشد ؟!
سلام
طبق قوانینی باید تا اون موقه فارق التحصیل بشوید ...
ولی زیاد هستند افرادی که شرایط شما رو دارند..مشکلی پیش نمیاد.
ولی در مورد قبولی بستگی داره اگر ازاد باشه یک ترم مرخصی میگیرید.
اگر هم دولتی باشه بعضا بخشنامه میدهند و برای ورودی ترم بعد میتونید بروید. بستگی داره به شرایط
موفق باشید
Soroush-S
18-02-2013, 23:21
کلید سئوالات آزمون کارشناسی ارشد 92 منتشر شد.
به گزارش خبرنگار مهر، داوطلبانی که در آزمون کارشناسی ارشد سال 92 سازمان سنجش طی روزهای 17، 18 و 19 بهمن ماه سال جاری شرکت کردند از هم اکنون می توانند با مراجعه به سامانه سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به دریافت کلید سئوالات اقدام کنند. برای دسترسی به کلید سئوالات از دو طریق، جستجو بر اساس کد رشته امتحانی و گروه امتحانی و جستجوی کلید زبان های غیر انگلیسی امکان پذیر است.
amir.orc
20-02-2013, 01:25
بچه ها من یه سوال خیلی خیلی فوری برام پیش اومده که حتما باید محبت کنید زود جواب بدید.(وقتم رو به اتمام است.)
1)فرض کنید شخصی رشتش تجربی باشه و در حال حاضر مدرک پیش دانشگاهی همین رشته رو داشته باشه آیا می تواند در رشته های مهندسی مثلا مکانیک یا عمران در دانشگاه آزاد بدون کنکور ادامه تحصیل دهد؟
2)حالا رشته های مهندسی که مربوط به گروه ریاضی هستند یا رشته های روانشناسی که مربوط به گروه علوم انسانی هستند چه طور؟حالا چه با کنکور چه بی کنکور؟
می دونم که شاید زیاد ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی چون شما قبلا این مراحل رو گذروندید فکر کنم خیلی بهتر از هم سن و سالای خودم بتونید کمک کنید.
ازتون سپاسگزارم.:n16:
dirty_coat
20-02-2013, 12:52
سلام
میخوام ارشد اموزش زبان انگلیسی شرکت کنم و سوالات امسال رو نگاه کردم واقعا زبان عمومی سختی داشت
ایا منبع خاصی برای زبان عمومی وجود دارد یا نه ؟
شنیدم ارشد علامه طباطبایی بهترین دانشگاه ایران در زمینه ی اموزش است چه درصد هایی باید برای قبولی بزنم؟
موسسه یا کتاب خاصی که به درد میخوره رو ممنون میشم بهم معرفی کنین
بازم ممنون
ali gamma
23-02-2013, 13:08
زبان عمومي بايد خيلي كلمه بخوني. اكسفورد رو بايد زير رو رو كني. كتابهاي gre و 504 و 4000 هم خوبه. كلا رشته ي بدرد نخوريه. برو يه كاري يه حرفه اي ياد بگير بجاش. خودتو گول نزن. من الان پشيمونم.
amirkhan_0o0
03-03-2013, 01:59
دوستان برای یکی از دوستان می پرسم. این دوستم می خواد ارشد آزاد مدیریت بین الملل رو بخونه منابعش چیه؟
چون فرصت نداره و شاغله کتاب های چه موسسه ای رو بگیره ؟ می شه راهنماییم کنین؟
ســــــــپاس
amir-shakh
05-03-2013, 03:23
سلام دوستان من ترم 3 ارشد کامپیوترم
و شنیدم که میشه پروژه نظامی برداشت و 6 تا 9 ماه از سربازی رو کم کرد
دوستان اگه اطلاعی دارن و راهنمایی ممکنه به من بدن
مرسی از همه
amirkhan_0o0
05-03-2013, 14:06
سلام دوستان من ترم 3 ارشد کامپیوترم
و شنیدم که میشه پروژه نظامی برداشت و 6 تا 9 ماه از سربازی رو کم کرد
دوستان اگه اطلاعی دارن و راهنمایی ممکنه به من بدن
مرسی از همه
بلی
دانشگاه مالک اشتر رو که می دونم بچه ها پروژه های مرتبط با وزرارت دفاع که لزوما نظامی هم نیست رو بر می دارند و چند ماهی کسری می گیرند.
من خودم چون معافیت دارم دنبالش نرفتم
سلام دوستـــان:n01:
من میخـــوام از الان برای ارشد تست بزنمـــ
میخوام بدونم که چه کتابهایی (چه موسسات و انتشاراتی) بهتره؟
(رشته تربیت بدنی هستم)
یه سوال دیگه:
این کلاسهای آموزشی چطوره؟ مثل مدرسانِ...و...
اصلا لازم هست یا نه؟
farshidshd
08-03-2013, 18:42
سلام دوستـــان:n01:
من میخـــوام از الان برای ارشد تست بزنمـــ
میخوام بدونم که چه کتابهایی (چه موسسات و انتشاراتی) بهتره؟
(رشته تربیت بدنی هستم)
یه سوال دیگه:
این کلاسهای آموزشی چطوره؟ مثل مدرسانِ...و...
اصلا لازم هست یا نه؟
منابع و کتابها ::
مواد امتحانی:
زبان عمومی و تخصصی 2. فیزیولوژی و تغذیه ورزشی 3. آمار، سنجش و اندازه گیری در تربیت بدنی 4. حرکت شناسی و بیو مکانیک ورزشی 5. رشد و یادگیری حرکتی 6. حرکات اصلاحی و آسیب شناسی ورزشی 7. مدیریت سازمانها و مسابقات ورزشی
گرایش ضرایب
زبان عمومی و تخصصی
فیزیولوژی و تغذیه ورزشی
سنجش و اندازه گیری
حرکت شناسی و بیو مکانیک ورزشی
رشد و یادگیری حرکتی
حرکات اصلاحی و آسیب شناسی ورزشی
مدیریت سازمانها و مسابقات ورزشی
گرایش عمومی/روانشناسی ورزشی
3
2
2
2
2
1
1
فیزیولوژی ورزشی
3
4
2
2
1
1
1
بیو مکانیک ورزشی
3
1
2
4
1
2
1
رفتار حرکتی
3
1
2
2
4
1
1
آسیب شناسی و حرکات اصلاحی/طب ورزشی
3
1
2
2
1
4
1
مدیریت ورزشی
3
1
3
1
2
1
4
زبان تخصصی
مجموعه 200 متن و 100 متن تخصصی تربیت بدنی ، فرشید طهماسبی، حاتمی*** (منبع بسیار مفید)
(AWL) Academic Words a List مهدی خداپرست، ندا مهتری، *** کتاب بسیار بسیار عالی، انتشارات حتمی
677 واژه پر کاربرد در تربیت بدنی و علوم ورزشی، دکتر فرشید طهماسبی و امیر وزینی طاهر، انتشارات حتمی**
کتاب 50 متن تخصصی ، سیروس چوبینه **
انگلیسی برای دانشجویان رشته ی تربیت بدنی و علوم ورزشی ،دکتر خسرو ابراهیم، دبیر،محمودی
انگلیسی تخصصی برای دانشجویان رشته ی تربیت بدنی و علوم ورزشی،(همراه با نمونه سوالات) دکتر حسن فهیم دوین
504 واژه کاملأ ضروری؛ بهترین ترجمه (رضا دانشوری)***
کتاب از دبیرستان تا دانشگاه عباس فرزام، جلد مشکی زرد ***
فیزیولوژی و تغذیه ورزش
اصول بنیادی ورزشی (2جلدی) (رابرگز / رابرتس) دکتر عباسعلی گائینی***
فیزیولوژِ ورزش (2جلدی )(ویلمور/کاستیل)دکتر صیاد معینی و همکاران،5استاد (از جلد دوم فقط چهار فصل اول را مطالعه بفرمائید.)**
فیزیولوژی و تغذیه ورزشی – مجموعه خلاصه دروس، نکات و سئوالات طبقه بندی شده – دکتر عبدالحسین پرنو، دکتر اصغر توفیقی – انتشارات حتمی***(منبع بسیار مفید)
انرژی و تغذیه / مک آر دل- ترجمه دکتر خالدان*
سنجش و اندازه گیری
اندازه گیری و ارزشیابی در تربیت بدنی (فقط مفاهیم و آزمون ها ) دکتر فریده هادوی،دکتر فراهانی، چاپ جدید این کتاب انتشارات حتمی است.**
سنجش و اندازه گیری در تربیت بدنی و علوم ورزشی، دکتر حمایت طلب *** (منبع بسیار مفید)
سنجش و اندازه گیری در تربیت بدنی، دکتر مجید کاشف، فرانک شالچی
سنجش و اندازه گیری در تربیت بدنی ، زهرا اسدی
سنجش و اندازه گیری در تربیت بدنی، دکتر محمود شیخ ، دکترفضل الله باقرزاده ***
سنجش و اندازه گیری ، همتی نژاد (انتشارات حتمی)***
کتاب 101 آزمون ارزیابی عملکرد – ترجمه دکتر محمود شیخ - ولی اله کاشانی (در دست چاپ) ***
1000 تست سنجش و اندازه گیری حامد عباسی، بسیار عالی است.
رشد و تکامل حرکتی
خلاصه و آزمون رشد و تکامل حرکتی ؛ مؤلف ولی ا... کاشانی ؛ انتشارات حتمی *** (منبع بسیار مفید)خلاصه کتاب ایساکس، شجاعی، هی وود، گالاهو و ...
10000 نکته رشدی ولی اله کاشانی؛ انتشارات حتمی*** (منبع بسیار مفید)(در دست چاپ)
رشد حرکتی انسان؛ دکتر حسن خلجی و داریوش خواجوی، انتشارا دانشگاه اراک**
رشد حرکتی دکتر معصومه شجاعی **
یادگیری حرکتی
. خلاصه و آزمون یادگیری حرکتی ولی اله کاشانی؛ انتشارات حتمی*** (منبع بسیار مفید)(در دست چاپ)
یادگیری اجرا، کنترل حرکتی (اشمیت) دکتر نمازی زاده، دکتر واعظ موسوی **(این منبع کمی قدیمی شده ولی کسانی که از رشته های غیر مرتبط در مقطع کارشناسی قصد شرکت در آزمون ارشد را دارند باید این کتاب را در ابتدا خوب بخوانند و سپس سراغ کتاب مگیل بروند.)
یادگیری حرکتی، مفاهیم و کاربردها (مگیل) دکتر واعظ موسوی، دکتر معصومه شجاعی**(عمده سوالات سال گذشته از این منبع بوده است.)
یادگیری و کنترل حرکتی (اشمیت و لی) دکتر حمایت طلب، عبدالله قاسمی (2جلد) *(این منبع بیشتر در مقطع دکتری به عنوان رفرنس اصلی شمرده می شود.)
حرکت شناسی و بیومکانیک
بیومکانیک فنون ورزشی (جیمز هی) دکتر نمازی زاده ***
مقدمات بیومکانیک ورزشی ، دکتر حیدر صادقی **
جزوه درسی دکتر فرحپور دانشگاه همدان *** کتاب دکتر سرشین انتشارات حتمی این جزوه را در خود جای داده است.
حرکت شناسی، دکتر تندنویس ***
مفاهیم در بیو مکانیک ورزشی ، سرشین و همکاران ، انتشارات حتمی***
حرکت شناسی ، اصول حرکت شناسی ساختاری (تامپسون/ ؟) دکتر دبیدی روشن *
1000 تست حرکت شناسی ؛ فرشید طهماسبی *** (منبع بسیار مفید)
8. خلاصه و تست دکتر نغمه قیدی(بیومکانیک و حرکت شناسی) *** (منبع بسیار مفید) خانم قیدی رتبه 1 دکتری گرایش بیومکانیک دانشگاه تربیت معلم هستند.
حرکات اصلاحی و آسیب شناسی
پیشگیری و درمان آسیب های ورزشی، دکتر رضا قراخانلو، دکتر دانشمندی، دکتر علیزاده***
راهنمای کامل آسیب های ورزشی (گیریفت) دکتر مقصود پیری، دکتر یحیی سخنگویی **
حرکات اصلاحی، دکتر حسن دانشمندی ،دکتر علیزاده،قراخانلو ***
آسیب شناسی ورزشی، دکتر حمید خداداد **
جزوه درسی آسیب شناسی دکتر مینو نژاد **
6. جزوه درسی آسیب شناسی و حرکات اصلاحی دکتر قیطاسی **
7. کتاب خلاصه درس سید محمد حسینی *** (منبع بسیار مفید)
مدیریت سازمان ها و مسابقات ورزشی
مدیریت سازمان های ورزشی، دکتر سجادی **
مدیریت سازمان های ورزشی، دکتر مهرزاد حمیدی (انتشارات پیام نور) ***
مدیریت سازمانها و طرز اجرای مسابقات ورزشی، دکتر هاشم کوزه چیان، دکتر معصومه کلاته سیفری **
مدیریت و طرز اجرای مسابقات ورزشی، دکتر مهرزاد حمیدی ***
مدیریت و طرز اجرای مسابقات ورزشی، دکتر شعبانی بهار **
6. خلاصه مدیریت سازمانها و طرز اجرا (راهیان ارشد) *** (منبع بسیار مفید)
سلام دوستان،من رشتم مهندسیه برقه الکترونیکه-آیا میتونم برای ادامه تحصیلات در مقطع ارشد در یکی از گرایشهای زبان انگلیسی شرکت کنم؟؟
نظرتون چیه؟
farshidshd
09-03-2013, 19:58
سلام دوستان،من رشتم مهندسیه برقه الکترونیکه-آیا میتونم برای ادامه تحصیلات در مقطع ارشد در یکی از گرایشهای زبان انگلیسی شرکت کنم؟؟
نظرتون چیه؟
سلام
بله می تونید شرکت کنید
سلام دوستان ...
یه سوالی داشتم، ممنون میشم اگه اطلاع دقیق دارید، راهنمایی کنید
در مورد پذیرش ارشد بدون کنکور، میخوام ببینم منی که الان تو دانشگاه مازندران (روزانه) رتبه اول رشته آموزش زبان هستم از نظر معدل کل، میتونم بدون کنکور دانشگاه تهران پذیرش بگیرم ؟!
سیستمش چه جوریه ؟!
دانشگاه خودمون رو میدونم که به راحتی میتونم بدون کنکور ارشد قبول شم
اما من میخوام تهران قبول بشم ...
از چند نفر که پرسیدم، گفتن ظاهراً سیستمش این جوری شده که
مثلاً تو رشته زبان، گروه زبان هر دانشگاهی، یه امتیازی داره، این امتیاز ضربدر معدل اون فرد میشه، بعد همه این شاگردای اول تا سوم هر دانشگاه با توجه به امتیازی که کسب کردن، تو کشور رده بندی میشن و به دانشگاهای متناسب معرفی میشن ...
حالا میخوام بدونم آیا سیستمش دقیقاً به همین شکله ؟
اگه آره، کسیو میشناسید به این شیوه قبول شده باشه جدیداً ؟!
نحوه انتخاب دانشگاه چه جوریه ؟! (یعنی من با توجه به امتیازی که میگیرم، چه جوری میتونم مثلاً دانشگاه علامه رو انتخاب کنم، نه دانشگاه شهید بهشتی ؟!)
سلام دوستان ...
یه سوالی داشتم، ممنون میشم اگه اطلاع دقیق دارید، راهنمایی کنید
در مورد پذیرش ارشد بدون کنکور، میخوام ببینم منی که الان تو دانشگاه مازندران (روزانه) رتبه اول رشته آموزش زبان هستم از نظر معدل کل، میتونم بدون کنکور دانشگاه تهران پذیرش بگیرم ؟!
سیستمش چه جوریه ؟!
دانشگاه خودمون رو میدونم که به راحتی میتونم بدون کنکور ارشد قبول شم
اما من میخوام تهران قبول بشم ...
از چند نفر که پرسیدم، گفتن ظاهراً سیستمش این جوری شده که
مثلاً تو رشته زبان، گروه زبان هر دانشگاهی، یه امتیازی داره، این امتیاز ضربدر معدل اون فرد میشه، بعد همه این شاگردای اول تا سوم هر دانشگاه با توجه به امتیازی که کسب کردن، تو کشور رده بندی میشن و به دانشگاهای متناسب معرفی میشن ...
حالا میخوام بدونم آیا سیستمش دقیقاً به همین شکله ؟
اگه آره، کسیو میشناسید به این شیوه قبول شده باشه جدیداً ؟!
نحوه انتخاب دانشگاه چه جوریه ؟! (یعنی من با توجه به امتیازی که میگیرم، چه جوری میتونم مثلاً دانشگاه علامه رو انتخاب کنم، نه دانشگاه شهید بهشتی ؟!)
با سلام.
دانشگاه های مد نظر شما معمولا چنین امتیازاتی رو برای کسی در نظر نمیگیرن... در شرایطی پذیرش دارن که معمولا سخت تر از کنکور به حساب میاد.
به عنوان مثال شرایط پذیرش مقطع دکترا در دانشگاه شیراز بدون کنکور بدین صورت هست که معدل کارشناسی ارشد فرد مورد نظر در دانشگاه های دولتی معتبر ( مثلا خود شیراز ؛ مشهد ؛ اصفهان یا..) بالای 17 باشه.
چند تا مقاله در مجلات معتبر منتشر کرده باشه ...
همچنین نحوه پذیرش بدون آزمون دانشگاه تهران به این صورت هست :
به نظرم سخت تر از کنکور باشه!!!
شاهزاده خانوم
15-03-2013, 22:57
سلام
میخواستم بدونم کسی که سراسری روزانه امسال قبول شده باشه و نره میتونه سال بعد کنکور سراسری بده؟
farshidshd
16-03-2013, 13:19
سلام
میخواستم بدونم کسی که سراسری روزانه امسال قبول شده باشه و نره میتونه سال بعد کنکور سراسری بده؟
سلام
خیر از کنکور سال بعدش محروم میشه...
testdl.ir
01-04-2013, 07:21
برای دانلود سوالات کارشناسی ارشد 92 به این صفحه از انجمن مراجعه کنید
دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال 1392 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soroush-S
03-04-2013, 15:40
نتيجه اوليه آزمون کارشناسي ارشد 92 به صورت کارنامه تنظيم و 15 ارديبهشت ماه اعلام ميشود .دکتر حسين توکلي مشاور عالي سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران افزود: در آزمون ورودي کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 92 جمعا 896 هزار و 46 داوطلب تقاضانامه الکترونيکي ثبت نام را تکميل کردند که اين تعداد نسبت به سال گذشته تعداد 34 هزار و 169 داوطلب کمتر است. وي گفت: بر اساس ضوابط تعداد 89 هزار و 933 داوطلب از تعداد 896 هزار و 46 داوطلب علاوه بر شرکت در رشته امتحاني انتخابي خود، علاقمندي خود را به کد رشته امتحاني دوم نيز اعلام کرده بوند که بر اين اساس 985 هزار و 979 کارت ورود به جلسه صادر شده بود. توکلي تصريح کرد: بر اساس برنامه زماني پيش بيني شده نتيجه اوليه اين آزمون به صورت کارنامه تنظيم و تا 15 ارديبهشت ماه بر روي سايت سازمان قرار ميگيرد و داوطلباني که مجاز به انتخاب رشته شدند. داوطلبان ميتوانند از 15 تا 19 ارديبهشت ماه نسبت به انتخاب کد رشته محلهاي تحصيلي مورد علاقه خود اقدام کرده و آنها را به ترتيب اولويت علاقه در فرم انتخاب رشته ثبت کنند. وي خاطرنشان کرد: فهرست اسامي قبول شدگان نهايي هفته اول شهريور ماه امسال اعلام ميشود.
سلام
نمیدونم به این تاپیک مربوط میشه یا نه....ولی مواد و دروس آزمون ارشد آزاد 92 در رشته کامپیوتر رو میخواستم بدونم ....
مرسی.
بچه ها 3 تا سوال داشتم خواهشا جواب بدید
1-کار ورود ب جلسه دانشگاه ازاد رو کی می دن؟ سایت اخبار دانشگاه ازاد همون sanjesh.org هست یا فرق داره ؟
2-و کنکور سراسری کارشناسی ارشد که 1-2 ماه پیش امتحان دادیم رو نتیجش رو کی می دن؟ من اولین بار بود دولتی شرکت می کردم روندش گویا یکم با ازاد فرق داره از نظر پذیرش و انتخاب دانشگاه و.. یکم توضیح می دید.
3- من تمام مشخصات کنکور دولتیم و ازادم رو تو کامپیوتر ذخیره کرده بودم از شماره شناسایی رمز اینا ..و هاردم 1 ماه پیش خراب شد و کلا هیچ اطلاعاتی الان ندارم .. ممکنه بگید اطلاعات حیاتی برای کنکور ازاد ک پیش رو دارم و پیگیری اعلام نتایج کنکور دولتیم چیا هستن که از الان اقدام کنم .خیلی استرسشو دارم :n28:
farshidshd
07-04-2013, 12:09
سلام
نمیدونم به این تاپیک مربوط میشه یا نه....ولی مواد و دروس آزمون ارشد آزاد 92 در رشته کامپیوتر رو میخواستم بدونم ....
مرسی.
farshidshd
07-04-2013, 12:14
بچه ها 3 تا سوال داشتم خواهشا جواب بدید
1-کار ورود ب جلسه دانشگاه ازاد رو کی می دن؟ سایت اخبار دانشگاه ازاد همون sanjesh.org هست یا فرق داره ؟
2-و کنکور سراسری کارشناسی ارشد که 1-2 ماه پیش امتحان دادیم رو نتیجش رو کی می دن؟ من اولین بار بود دولتی شرکت می کردم روندش گویا یکم با ازاد فرق داره از نظر پذیرش و انتخاب دانشگاه و.. یکم توضیح می دید.
3- من تمام مشخصات کنکور دولتیم و ازادم رو تو کامپیوتر ذخیره کرده بودم از شماره شناسایی رمز اینا ..و هاردم 1 ماه پیش خراب شد و کلا هیچ اطلاعاتی الان ندارم .. ممکنه بگید اطلاعات حیاتی برای کنکور ازاد ک پیش رو دارم و پیگیری اعلام نتایج کنکور دولتیم چیا هستن که از الان اقدام کنم .خیلی استرسشو دارم :n28:
1- 3 یا 4 روز مونده به کنکور کارت رو می دن ، سایت های دانشگاه آزاد :
azmoon.org
azmoon.com
azmoon.net
2 - نتیجش در اردیبهشت مشخص می شه ، کاملا با آزاد متفاوته
3- برای آزاد مهم نیست ، با مشخصات فردی اعم از *نام ، *نام خانوادگی ، *نام پدر و *شماره شناسنامه می تونید نتایج رو ببینید
موفق باشید
Soroush-S
07-04-2013, 16:02
دکتر حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد در هفته سوم اردیبهشت ماه به صورت کارنامه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، گفت: بر این اساس دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی آزمون کارشناسی ارشد 48 ساعت قبل از انتشار کارنامه بر روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد. وی با اشاره به نحوه انتخاب رشته مجازین، افزود: مجازین انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد میتوانند حداکثر 100 کد رشته محل از میان کد رشته محلهای امتحانی مجاز را به ترتیب تقدم علاقه در فرم مربوطه انتخاب کنند. مشاور عالی سازمان سنجش کشور با اشاره به ثبتنام 896 هزار 44 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد 92، زمان اعلام نتایج نهایی این آزمون را هفته اول شهریور ماه اعلام کرد.
1- 3 یا 4 روز مونده به کنکور کارت رو می دن ، سایت های دانشگاه آزاد :
azmoon.org
azmoon.com
azmoon.net
2 - نتیجش در اردیبهشت مشخص می شه ، کاملا با آزاد متفاوته
3- برای آزاد مهم نیست ، با مشخصات فردی اعم از *نام ، *نام خانوادگی ، *نام پدر و *شماره شناسنامه می تونید نتایج رو ببینید
موفق باشید
ممنون . در مورد سوال سوم ازاد رو که هنوز امتحان ندادیم من نگرانیم گرفتن کارت ورود ب جلسه هستم.!!
اگه یادتون باشه موقع ثبت نام ی سری شماره پیگیری و یوزر و .. داشتیم که باید نگه می داشتیم تا پایان نتایج من همه اونارو از دست دادم . برای گرفتن کارت مشکلی ایجاد می شه؟
از کنکور داشنگاه دولتی هم فقط شماره صندلیم رو پیدا کردم . اونم شماره پیگیری ها و یوزر نیم اکانت و ... رو گم کردم .مشکلی ایجاد می شه!؟
در مورد دانشگاه دولتی نتیجه اولیش که تو هفته 3وم اردیبهشت می یاد می گه مجاز ب انتخاب رشته شدم یا نه؟ همه مجاز هستن دانشگاه انتخاب کنن و بستگی ب یا ی نمره تراز ی که از کنکور گرفتن و باید طبق اون دانشگاه انتخاب کنم؟ عذر می خوام من اصلا دولتی رو شرکت نکردم اصلا روند کارو متوجه نیستم.
Soroush-S
08-04-2013, 10:32
کاهش داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد نسبت به سالهای گذشته
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به کاهش داوطلبان آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 92 نسبت به سالهای گذشته، گفت: تعداد داوطلبان در حدود 34 هزار و 90 نفر کمتر از سال گذشته است.
وی افزود: از تعداد 896 هزار و 125 داوطلب ثبتنام کننده 90 هزار و 58 داوطلب علاقمندی خود را به شرکت در گزینش و آزمون کدرشته امتحانی دوم از میان 66 کد رشته امتحانی شناور مندرج در دفترچه راهنمای شماره یک علاوه بر کد رشته اول اعلام کردند.
توکلی گفت: ثبتنام از داوطلبان 6 کد رشته دیگر از 166 کد رشته با نظارت سازمان سنجش و توسط دستگاههای اجرایی مربوط انجام و با هماهنگی سازمان سنجش در شهرستان تهران برگزار شده است.
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بر اساس برنامه زمانی معین آزمون 133 کد رشته امتحانی در صبح و بعد از ظهر چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه 18،19 و 20 بهمن ماه سال 91 در 44 شهرستان کشور و 115 حوزه امتحانی مستقر در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی برگزار شد.
وی افزود: همچنین از تعداد 896 هزار و 125 داوطلب 741 هزار و 232 نفر در جلسه آزمون حاضر شده و تعداد 154 هزار و 893 نفر غایب بودند. به عبارتی 82.72 درصد داوطلبان در جلسه آزمون حاضر بودند و 17.28 درصد غایب بودند.
توکلی عنوان کرد: از تعداد 741 هزار و 232 داوطلب حاضر در جلسه نیز تعداد 71 هزار و 53 نفر در جلسه آزمون کدرشته امتحانی دوم نیز حاضر بودند. یعنی از تعداد 90 هزار و 58 داوطلب که علاقمندی خود را به شرکت در آزمون کدرشته امتحانی دوم اعلام کردند تعداد 71هزار و 53 نفر حاضر بودند.
farshidshd
08-04-2013, 11:21
ممنون . در مورد سوال سوم ازاد رو که هنوز امتحان ندادیم من نگرانیم گرفتن کارت ورود ب جلسه هستم.!!
اگه یادتون باشه موقع ثبت نام ی سری شماره پیگیری و یوزر و .. داشتیم که باید نگه می داشتیم تا پایان نتایج من همه اونارو از دست دادم . برای گرفتن کارت مشکلی ایجاد می شه؟
از کنکور داشنگاه دولتی هم فقط شماره صندلیم رو پیدا کردم . اونم شماره پیگیری ها و یوزر نیم اکانت و ... رو گم کردم .مشکلی ایجاد می شه!؟
در مورد دانشگاه دولتی نتیجه اولیش که تو هفته 3وم اردیبهشت می یاد می گه مجاز ب انتخاب رشته شدم یا نه؟ همه مجاز هستن دانشگاه انتخاب کنن و بستگی ب یا ی نمره تراز ی که از کنکور گرفتن و باید طبق اون دانشگاه انتخاب کنم؟ عذر می خوام من اصلا دولتی رو شرکت نکردم اصلا روند کارو متوجه نیستم.
منظورم همون دریافت کارت ورود به جلسه بود...
واسه دولتی هم همون شماره صندلی که شماره داوطلبیت هست کافیه...
برای دولتی بله اول میگه مجاز شدین یا نه ( طبق نمره و ترازی که میارین ) بعد که انتخاب رشته و شهر کردین نتایج نهایی اعلام میشه
سلام خدمت دوستان عزیز
راستش من دانشجوی کارشنای ناپیوسته قدرت هستم و از الان دنبال اینم که واسه ارشد قدرت بخونم
چه درس هایی تو ارشد قدرت میاد ؟؟ به شدت دنبال منابع درسیش هستم
منابع رو اگه معرفی کنید ممنون میشم (( اگه بتونید بگید که کدوم کتاب ها بهتره که دعاگوتون میشم ))
تاپیک های مربوطه رو گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم واسه همین گفتم اینجا باید سوال رو مطرح کنم
اگه کمک کنید ممنون میشم
با تشکر
farshidshd
15-04-2013, 11:30
سلام خدمت دوستان عزیز
راستش من دانشجوی کارشنای ناپیوسته قدرت هستم و از الان دنبال اینم که واسه ارشد قدرت بخونم
چه درس هایی تو ارشد قدرت میاد ؟؟ به شدت دنبال منابع درسیش هستم
منابع رو اگه معرفی کنید ممنون میشم (( اگه بتونید بگید که کدوم کتاب ها بهتره که دعاگوتون میشم ))
تاپیک های مربوطه رو گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم واسه همین گفتم اینجا باید سوال رو مطرح کنم
اگه کمک کنید ممنون میشم
با تشکر
سلام خدمت دوستان عزیز
من دانشجوی ترم اول کارشناسی ناپیوسته قدرت هستم و از الان دنبال اینم که واسه ارشد قدرت بخونم
این چند مدت هم تونستم منابع و کتب اصلی واسه کنکور ارشد قدرت رو پیدا کنم
تو پست قبلی مدیر عزیز زحمت کشید و تمام منابع رو گذاشت
ولی الان مشکلی که دارم اینه نمیدونم از کجا و چطوری شروع کنم !!!!!!!
کسی از دوستان اینجا هست که دانشجوی ارشد قدرت یا هر رشته دیگه ای باشه و کمک کنه ؟؟
من حدود 2 سال وقت دارم واسه اینکه بتونم این دروس رو بخونم (( پایه دروس عمومی مثل ریاضی هم یه ذره ضعیفه -- واسه همین میخام اول یه دوره پایه ریاضی قوی کنم بعد برم سراغ کتاب های اصلی ))
اگه یه مشورتی بدید ممنون میشم
از کتب تخصصی شروع کنم یا عمومی ؟؟ اصلا واسه برنامه ریزی باید جایی ثبت نام کنم یا باید خودم کتاب بخونم ؟؟
اگه کمک کنید واقعا ممنون میشم :n16:
سلام خدمت دوستان عزیز
من دانشجوی ترم اول کارشناسی ناپیوسته قدرت هستم و از الان دنبال اینم که واسه ارشد قدرت بخونم
این چند مدت هم تونستم منابع و کتب اصلی واسه کنکور ارشد قدرت رو پیدا کنم
تو پست قبلی مدیر عزیز زحمت کشید و تمام منابع رو گذاشت
ولی الان مشکلی که دارم اینه نمیدونم از کجا و چطوری شروع کنم !!!!!!!
کسی از دوستان اینجا هست که دانشجوی ارشد قدرت یا هر رشته دیگه ای باشه و کمک کنه ؟؟
من حدود 2 سال وقت دارم واسه اینکه بتونم این دروس رو بخونم (( پایه دروس عمومی مثل ریاضی هم یه ذره ضعیفه -- واسه همین میخام اول یه دوره پایه ریاضی قوی کنم بعد برم سراغ کتاب های اصلی ))
اگه یه مشورتی بدید ممنون میشم
از کتب تخصصی شروع کنم یا عمومی ؟؟ اصلا واسه برنامه ریزی باید جایی ثبت نام کنم یا باید خودم کتاب بخونم ؟؟
اگه کمک کنید واقعا ممنون میشم :n16:
سلام
ابتدا مشخص کنید که در کدام گرایش میخواهید شرکت کنید.
ضریب درو در اون زیر گروه رو ببینید و دروسی که اهمین ضریبی بالاتری دارند رو سعی کنید قویتر از سایر دروس بخونید.
مباحث پایه را هم در کنار سایر دروس بخونید تا به مشکل بر نخورید البته در کتابهای کمک اموزشی باید مباحث پیش نیاز رو هم توضیح هر چند مختصر داده باشه .
سوالات کنکورهای قبل رو ببینید و سبک اونها رو بشناسید .
موفق باشید
دوستان درباره ی MBA می تونن راهنمایی کنن ؟
می خوام درباره ی بهترین و معتبرترین دانشگاه/دانشگاهها که برای این رشته مناسبترین هم باشه ظر بدید.
خود من روی امیرکبیر بیشتر تمرکز کردم.
دوستان اگر راهنمایی کنن ممنون میشم.
اگر با اوضاع و احوال کنونی شاخه ی دیگه ای از مدیریت رو بهتر می دونید بگید.
ممنون از همه !
Soroush-S
21-04-2013, 16:20
نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد 22 اردیبهشت اعلام میشود.
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده نتایج اولیه آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد سال 92 به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه مذکور یکشنبه 22 اردیبهشت ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد. وی گفت: دفترچه راهنمای انتخاب رشته یک روز پیش از اعلام نتایج و در تاریخ 21 اردیبهشت ماه منتشر می شود. به گفته مشاور عالی سازمان سنجش، مجاز شدگان به انتخاب رشته حق انتخاب 100 رشته را از میان کد رشته محلهای امتحانی مجاز و یا کد رشته امتحانی مجاز دارند. توکلی خاطرنشان کرد که فرایند اتنخاب رشته طی روزهای 24 تا 28 اردیبهشت ماه صورت می گیرد.
همینطوری دارن زمان طولانیتر میکنن .اول قرار بود 10 اردیبهشت اعلام کنن بعد شد نیمه اردیبهشت الان شده 22 ادیبهشت.:n15:
بچه ها ازاد کنکورش کی هست بالاخره؟؟
Soroush-S
27-04-2013, 16:25
سلام
امسال ازمون جدا گانه ازاد ندارد و با سراسری یک ازمون هست ....
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد 92 دانشگاه از هفته دوم خرداد ماه خبر داد. ناصر اقبالی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ، افزود: آزمون کارشناسی ارشد سال 92 دانشگاه آزاد در طی روزهای 9 ، 10 و 11 خرداد ماه برگزار میشود. وی از افزایش 49 درصدی رشته محلهای آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: در آزمون امسال تعداد رشته محلها از 2155 در سال گذشته به 3220 رشته محل در سال جاری افزایش یافته است. اقبالی با اشاره به ظرفیت پذیرش دانشجو در این آزمون ، اظهار کرد: حدود 70 هزار نفر در این دوره از آزمون پذیرفته میشوند. رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد در خصوص نحوه گزینش داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد این دانشگاه، گفت: ملاک گزینش داوطلبان ، نمره کل آزمون است.
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد 92 دانشگاه از هفته دوم خرداد ماه خبر داد. ناصر اقبالی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ، افزود: آزمون کارشناسی ارشد سال 92 دانشگاه آزاد در طی روزهای 9 ، 10 و 11 خرداد ماه برگزار میشود. وی از افزایش 49 درصدی رشته محلهای آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: در آزمون امسال تعداد رشته محلها از 2155 در سال گذشته به 3220 رشته محل در سال جاری افزایش یافته است. اقبالی با اشاره به ظرفیت پذیرش دانشجو در این آزمون ، اظهار کرد: حدود 70 هزار نفر در این دوره از آزمون پذیرفته میشوند. رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد در خصوص نحوه گزینش داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد این دانشگاه، گفت: ملاک گزینش داوطلبان ، نمره کل آزمون است.
بله درست هست.
با عرض پوزش من عنوان تاپیک رو ندیدم فکر کردم برای کارشناسی هست ....
تاریخ کنکور ارشد ازاد خیلی بد موقعس ک 10 خرداد احساس می کنم با امتحانای پایان ترمم تداخل داره!! چرا اینجوری کردن .:n04:
a6543210
04-05-2013, 19:22
دوستان نتایج دانشگاه دولتی ارشد کی می یاد؟:n02:
Переклад не
04-05-2013, 19:25
دوستان نتایج دانشگاه دولتی ارشد کی می یاد؟:n02:
نیمه ی دوم اردیبهشت
Soroush-S
08-05-2013, 09:03
انتشار کارنامه اولیه کنکور ارشد 92 از ساعت 20 یکشنبه آینده
کارنامه اولیه شرکت کنندگان در آزمون کارشناسی ارشد سال 92 دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور از ساعت 20 یکشنبه هفته آینده منتشر می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، کارنامه اولیه آزمون ارشد 92 از یکشنبه هفته آینده 22 اردیبهشت بر روی سامانه سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دریافت است. دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) اين آزمون كه شامل شرايط، ضوابط و ظرفيت پذيرش رشتهها است از روز يكشنبه هفته آینده در سايت اينترنتي اين سازمان منتشر می شود. پذیرفته شدگان برای مرحله انتخاب رشته، حق انتخاب یکصد کد رشته محل را دارند. فرایند انتخاب رشته طی روزهای 24 تا 28 اردیبهشت صورت می گیرد.
سلام دوستان قبل از هر چیز امیدوارم سوالم را در جای درستی مطرح کرده باشم و تکراری هم نباشه هر سال بعد از آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش کلید اولیه سوالات را در سایت خودش میزاره ولی بعد از آن دیگر خبری از کلید نهایی سوالات نیست !یا شاید من ندیدم ! همین الان هم بعد از دو سه ماه از برگزاری آزمون اگر به سایت سازمان سنجش برید همان کلید اولیه هست ! خواستم بدانم تکلیف این کلید نهایی چیه؟ و از کجا میشه میشه آن را بدست آورد؟
با تشکر
سلام دوستان قبل از هر چیز امیدوارم سوالم را در جای درستی مطرح کرده باشم و تکراری هم نباشه هر سال بعد از آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش کلید اولیه سوالات را در سایت خودش میزاره ولی بعد از آن دیگر خبری از کلید نهایی سوالات نیست !یا شاید من ندیدم ! همین الان هم بعد از دو سه ماه از برگزاری آزمون اگر به سایت سازمان سنجش برید همان کلید اولیه هست ! خواستم بدانم تکلیف این کلید نهایی چیه؟ و از کجا میشه میشه آن را بدست آورد؟
با تشکر
سلام
سازمان سنجش برای همه ازمونها صرفا کلید اولیه رو منتشر میکنه.
اگر منظورتون از کلید نهاای همون جواب و توضیحات مربوط به تستها هست.این نوع رو فقط موسسات اموزشی منتشر میکنند ...
Soroush-S
11-05-2013, 09:03
نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد فردا اعلام میشود
نتایج اولیه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 1392 دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور فردا یکشنبه، 22 اردیبهشتماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام میشود.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، نتایج اولیه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد در قالب کارنامه تنظیم شده و از فردا یکشنبه 22 اردیبهشت ماه بر روی پایگاه اینترنتی سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میگیرد.
دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) آزمون کارشناسی ارشد سال 92 نیز از امروز شنبه، 21 اردیبهشت ماه بر روی سایت سازمان سنجش قابل مشاهده است.
شاهزاده خانوم
11-05-2013, 11:34
نتایج آزمون کارشناسی ارشد 22 اردیبهشت اعلام میشود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش > عالی- همشهری آنلاین:
مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد از ساعت 20 فردا یکشنبه 22 اردیبهشت تعداد مجازین و ظرفیت پذیرش در این دوره از آزمون را اعلام کرد.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، حسین توکلی با اشاره به اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد از ساعت 20 فردا یکشنبه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: هر یک از داوطلبان میتوانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و با وارد کردن شماره داوطلبی یا شماره پرونده و یا همچنین مشخصات شناسنامهای کارنامه خود را دریافت کنند.
افزایش 17 درصدی ظرفیت پذیرش
وی با اشاره به ظرفیت پذیرش دانشجو در آزمون کارشناسی ارشد گفت: حدود 97 هزار نفر در این دوره از آزمون پذیرفته میشوند که این تعداد نسبت به سال گذشته 17 درصد افزایش داشته است.
وی افزود: از آنجایی که آمار داوطلبان کارشناسی ارشد 92 نسبت به سال گذشته 34 هزار و 90 نفر کمتر بوده است بنابراین ظرفیت پذیرش این دوره از آزمون نسبت به سال گذشته 17 درصد افزایش داشته است.
مجاز شدن 50 درصد حاضرین در جلسه آزمون
مشاور عالی سازمان سنجش با بیان اینکه 50 درصد داوطلبان مجاز به انتخاب رشته شدهاند، اظهار کرد: از این تعداد، 362 هزار و 938 داوطلب معادل 49 درصد حاضرین مجاز به انتخاب رشته در کلیه دورهها اعم از روزانه، شبانه، غیر انتفاعی و ... شدهاند.
وی افزود: علاوه بر آن 30 هزار و 564 داوطلب معادل 4 درصد حاضرین منحصرا برای انتخاب رشته در دورههای پیام نور و غیر انتفاعی مجاز شدهاند.
توکلی ادامه داد: همچنین 21 هزار و 439 داوطلب به انتخاب رشته در رشته امتحانی دوم مجاز شدهاند.
آغاز انتخاب رشته مجازین از روز سهشنبه
توکلی با اشاره به آغاز انتخاب رشته مجازین از روز سهشنبه 24 اردیبهشت ماه، گفت: این دسته از داوطلبان میتوانند تا روز شنبه 28 اردیبهشت ماه حداکثر 100 کد رشته محل را انتخاب و به ترتیب اولویت علاقه در فرم اینترنتی انتخاب رشته ثبت کنند.
Переклад не
12-05-2013, 09:14
ما که سرمون به دروس ترم مشغول بود و هیچی نزدیم:n03:
Soroush-S
12-05-2013, 09:27
من شماره داوطلبیم گم کردم - حالا چیکار کنم:n13:
farshidshd
12-05-2013, 10:55
من شماره داوطلبیم گم کردم - حالا چیکار کنم:n13:
شماره پرونده هم ندارین؟
اگه نباشه ، هیچ کاری نمیشه کرد.
با سازمان سنجش تماس بگیرید
saeed_136915
12-05-2013, 11:48
سلام
دوستان من امسال به طور آزمایشی شرکت کردم و الان هم مجاز شدم. ولی تاریخ فارغ التحصیلیم رو اشتباه زدم (یعنی موقع ثبت نام فکر میکردم 8 ترمه تموم میشم ولی موندم واسه ترم 9) الان من محروم میشم از کنکور سال بعد؟؟ :n28:
TURBO_BOY2006
12-05-2013, 12:59
نرم افزار ، مجاز شدم، ولی با رتبه افتضاح :n02:
تفریحی دادم، ایشالا سال بعد می ترکونم :n20:
Soroush-S
12-05-2013, 13:28
ما که مجاز نشدیم ( برق )
سلام دوستان ظاهرا همه موسسات برای تخمین قبولی و انتخاب رشته پول میگیرند خواستم بدانم جایی سراغ دارید که بشه تخمین قبولی را بدون پول انجام بده البته میدونم یه مقدار پر توقعی است که اینکار مجانی انجام بشه
با تشکر
سلام
دوستان من امسال به طور آزمایشی شرکت کردم و الان هم مجاز شدم. ولی تاریخ فارغ التحصیلیم رو اشتباه زدم (یعنی موقع ثبت نام فکر میکردم 8 ترمه تموم میشم ولی موندم واسه ترم 9) الان من محروم میشم از کنکور سال بعد؟؟ :n28:
فقط در حالی که انتخاب رشته کنید و قبول بشید و نرید بخونید از کنکور محروم میشید.....
saeed_136915
12-05-2013, 15:23
فقط در حالی که انتخاب رشته کنید و قبول بشید و نرید بخونید از کنکور محروم میشید.....
ممنون ولی آخه بالای کارنامه اینو نوشته :
"تذکر خيلي مهم: هر زمان مشخص شود که داوطلب در اعلام هر يک از موارد ذيل (سهميه ، معدل ، نام موسسه فارغ التحصيلي ، رشته تحصيلي، ...) حقايقي را عمدا يا سهوا کتمان نموده باشد ، در هر مرحله (ثبت نام ، پذيرفته شدن ، حين تحصيل و ... ) که باشد ، از اين آزمون و آزمون سال بعد محروم خواهد شد و حق هر گونه اعتراضي از وي سلب مي گردد."
بچه ها من مجاز نشدم ولی می شه یکی این جدولشو توضیح بده؟؟ رتبه کل داوطلب بدون سهميه و این عدد ها چه چیزی رو نشون می ده؟ رتیه خود من کجاست که بتونم بمقایسه کنم چقدر دیگه تلاش می کردم قبول می شدم؟ اصلا هر چقدر جدول رو نگاه می کنم اصلا متوجه نمی شم چی می گه. لطفا یکی حوصله کنه یک توضیح بده:n16:
زده اخرین نفر قبولی 4900 نمره کل داوطلب رو هم زده 6990 این یعنی خیلی بد؟یعنی 2 هزار نفر از من بهتر زدن یا واحدش فرق داره و مثلا برای قبلو شدن تو دانشگاه اصفهان باید چقدر باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.