ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

@liRez@
02-02-2011, 12:57
دوستان واسه ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد کدوم رشته ها آسون تر هستند هم از بابت خوندن واسه کنکور و هم قبولی؟
نمی دونم سخت افزار اولویت داره یا علوم کامپیوتر
مرسی

yashgin128
02-02-2011, 13:14
دوستان واسه ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد کدوم رشته ها آسون تر هستند هم از بابت خوندن واسه کنکور و هم قبولی؟
نمی دونم سخت افزار اولویت داره یا علوم کامپیوتر
مرسی

من رشته دانشگاهیم کارشناسی کام\یوتر سخت افزاره دفترچه سنجش ( کارشناسی ارشد) رو نگاه انداختم ارشد سخت افزار رو ندیدم
آیا ارشد در این رشته وجود نداره :41: یا من اشتباه کردم ؟

سلام
اگه اشتباه نکنم باید دنبال معماری بگردید و نه سخت افزار (90% مطمئن هستم)

بابا ایولله...!!!

منم سخت افزارم.... شما هنوز نمیدونی تو ارشد چه گرایشهایی برای مهندسی hardware هست...؟؟

سخت افزار رو بخوای ادامه بدی میشه " معماری کامپیوتر"

در ضمن دانشگاه های دولتی تو کل ایران با احتساب روزانه و شبانه حداکثر 80 نفر میگیرن...!!

یعنی خیالت از بابت قبولی راحت باشه...!!!:31:

:18::18:

یا الله یریم CD فروشی باز کنیم یه دستگاه copy بزاریم بچسبیم به کار :27:

انشالا تلاش میکنیم شد شکر نشد بازم شکر

نمیدونم جاش اینجاست یا نه اما topik ی سایتی چیزی هست در مورد این معماری کامپیوتر توضیحاتی داده باشه؟؟

ممنون از دو دوست عزیز که جواب دادن :40:

دوستان من برای کنکور کارشناسی ارشد دولتی امسال که 2 هفته دیگه آزمونش هست شرکت کردم . ولی چون این ترم ، ترم آخرم بود و پروژه داشتم اصلا نتونستم بخونم واسه همین به ذهنم رسید که امتحان ندم ! حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه چون ثبت نام کردم اگه در آزمون شرکت نکنم از آزمون سال های بعد محروم میشم ؟
اول اینکه جناب without_al من هم کارشناسی نرم افزار هستم روی تخصص من هم به عنوان مدیر بخش نرم افزاری مرکز فروشتون حساب کنید.

2.این 80 تا فقط سخت افزار رو شامل میشه یا شامل همه چی؟

3.کسی اطلاع داره که ایا غیر انتفاعی هم ارشد میگیره؟(مثلا شیراز غیر انتفاعی ارشد داره)
4.این دفترچه ارشد رو کسی داره؟
5.ازاد چطوره؟هزینه چقدر داره؟(بازم شیراز ازاد .ارشد داره؟)
دوستان منتظرتونم
بی خبر نزارید مرا
ممنون

PLAΨMID
08-02-2011, 22:46
سلام .
رفتم توی سایت سازمان سنجش نوشته بود برای شرکت در ارشد امسال باید 3300 تومن دیگه واسه ثبت نام واریز کنید . کسی میدونه داستان این پول چیه ؟
ممنون .

faded
08-02-2011, 23:51
سلام .
رفتم توی سایت سازمان سنجش نوشته بود برای شرکت در ارشد امسال باید 3300 تومن دیگه واسه ثبت نام واریز کنید . کسی میدونه داستان این پول چیه ؟
ممنون .

جریان چیه؟

Lord007
09-02-2011, 01:08
اینی که میگن برای ارشد آزاد از عید هم شروع کنی کافیه، درسته؟
من میخوام عمران آب تهران مرکز امتحان بدم.

MOHAMMAD2010
09-02-2011, 12:06
تو ثبت نام ارشد آزاد فقط میشه یه کد رشته رو انتخاب کرد !؟ ( فقط یه جا !؟ )

PLAΨMID
09-02-2011, 12:30
جریان چیه؟

سایت سازمان سنجش :

براساس تصويب هيأت دولت در خصوص هزينه ثبت‌نام آزمون‌هاي سال 1390 بدينوسيله به اطلاع داوطلبان آزمون تحصيلات تكميلي سال 1390 مي‌رساند هزينه ثبت‌نام هر رشته امتحاني مبلغ 000/138 ريال مي‌باشد كه داوطلبان لازم است مابه‌التفاوت هزينه ثبت‌نام را بر اساس يك رشته امتحاني 000/33 ريال و دو رشته امتحاني 000/66 ريال را از طريق سايت سازمان و پرداخت الكترونيكي و به وسيله كارتهاي عضو شبكه شتاب و يا پرداخت حضوري از طريق شعب بانكي ملي به حساب 748 خزانه‌داري كل و يا از طريق دستگاه‌هاي POS اقدام نمايند.

شرح کامل :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خب این پولو کی و چجوری باید بریزیم ؟؟
:5:

mahya78
09-02-2011, 21:09
سلام
فوری ................
میشه بگید دقیقا رشته مدیریت ارشد دانشگاه آزاد کنکورش کددوم تاریخ هستش ؟
یعنی از اون 3روز که اعلام کردن کدوم روز مدیریت هست ؟

Peyman2003
10-02-2011, 15:39
تو ثبت نام ارشد آزاد فقط میشه یه کد رشته رو انتخاب کرد !؟ ( فقط یه جا !؟ )
بله فقط يه جا حالا شايد تو تكميل ظرفيت جاي ديگه خالي ببينن و اونجارو پيش فرض واستون بزنن كه خواستين ميرين نخواستين باز نميرين ولي خودمونيم دوست عزيز عجيب من و شما MOHAMMAD2010 تفاهم داريم سره امضاء و اون Alone in the Dark ... كه رو صفحي اصلي گوشيم نوشتم!
سوال داشتم
اگه كنكور ارشد دولتي قبول بشيم و شانس نداريم چند واحد ترم آخر تو دوره كارشناسي افتاديم (ترم بهمن) و مجبور بشيم ترم مهر اونو برداريم ميشه رزور كرد كه حقمون ضايع نشه مثه دانشگاه آزاد كه شهريه ثابت رو ميديم بعد هيچ مشكلي نيست، حالا ميشه ارشد دولتي رو ثبت نام كرد با توجه به چند واحد مونده يا نه نميشه؟!؟
اينو هركي جوابشو ميدونه ممنون ميشم بگه كه من يه وقت بيخودي خودم رو اذيت نكنم بخونم آخرش هم هيچي!!

pedram_sad
10-02-2011, 21:05
سایت سازمان سنجش :

براساس تصويب هيأت دولت در خصوص هزينه ثبت‌نام آزمون‌هاي سال 1390 بدينوسيله به اطلاع داوطلبان آزمون تحصيلات تكميلي سال 1390 مي‌رساند هزينه ثبت‌نام هر رشته امتحاني مبلغ 000/138 ريال مي‌باشد كه داوطلبان لازم است مابه‌التفاوت هزينه ثبت‌نام را بر اساس يك رشته امتحاني 000/33 ريال و دو رشته امتحاني 000/66 ريال را از طريق سايت سازمان و پرداخت الكترونيكي و به وسيله كارتهاي عضو شبكه شتاب و يا پرداخت حضوري از طريق شعب بانكي ملي به حساب 748 خزانه‌داري كل و يا از طريق دستگاه‌هاي POS اقدام نمايند.

شرح کامل :

خب این پولو کی و چجوری باید بریزیم ؟؟
:5:
منم خبر رو الان خوندم
ما كارت ها رو خريديم 10500 بايد 3300 ديگه بريزيم
ولي راجع به اون كارت 3400 توماني براي علاقه مندي چيزي نگفتن
اين هم نگفتن به شماره حشاب بانك ملي كه دادن و گفتن بريزين شماره شناسه اي چيزي
از كجا ميفهمين ما ريختيم اصلا ؟

منظورشون اين بوده قبل از 25 بهمن بريزيم ؟

sahar008
11-02-2011, 00:00
با سلام به همگی
من ورودی 872 کارشناسی مهندسی شیمی هستم و بهمن 91 میتونم کنکور ارشد شرکت کنم که میشه ترم 9.
به این فکر هستم که ترم آخرم که مهر 91 میشه رو مرخصی بگیرم و واسه ارشد بخونم و واحد های باقی مانده ام رو ترم بهمن بردارم. از دوستانی که تجربه دارن تقاضای راهنمایی دارم.
هم اکنون 53 واحد از 143 واحد رو پاس کردم

PLAΨMID
11-02-2011, 12:30
منم خبر رو الان خوندم
ما كارت ها رو خريديم 10500 بايد 3300 ديگه بريزيم
ولي راجع به اون كارت 3400 توماني براي علاقه مندي چيزي نگفتن
اين هم نگفتن به شماره حشاب بانك ملي كه دادن و گفتن بريزين شماره شناسه اي چيزي
از كجا ميفهمين ما ريختيم اصلا ؟

منظورشون اين بوده قبل از 25 بهمن بريزيم ؟

احتمالا لینکش بعدا اعلام میشه . فعلا که خبری نیست .:40:

TABALUGA
11-02-2011, 22:59
سلام
من دنبال پاسخنامه ارشد برق سال 89 میگردم! کسی داره؟

iviehran
12-02-2011, 14:35
تشریحیش رو ندارم این کلیدش :

B.i.r.i.y.a
14-02-2011, 15:22
بچه ها کسی از زمان دقیق برگزاری آزمون ارشد رشته های فنی (رشته ی کامپیوتر _ نرم افزار) خبر نداره ؟
سایت سنجش هم که کارت ورود به جلسه رو نمیده و مشکل داره ظاهرا !!!
این چه وضعیتی آخه ، واسه کارت گرفتن هم باید حرص بخوریم :41::41::41:
تازه پولیشم کردن ! :18::18::18:

ninabina
14-02-2011, 21:32
چرا نمیشه پرینت کارت رو بگیریم!
کسی خبر داره؟

Pami
16-02-2011, 16:09
دوستان من کارتم رو پرینت گرفتم ، فقط برای من 2 تا کارت صادر شده ، یکی برای پنج شنبه یکی برای جمعه
در حالی که من رشته امتحانی دومی رو انتخاب نکردم

PLAΨMID
16-02-2011, 22:18
دوستان من کارتم رو پرینت گرفتم ، فقط برای من 2 تا کارت صادر شده ، یکی برای پنج شنبه یکی برای جمعه
در حالی که من رشته امتحانی دومی رو انتخاب نکردم
برای رشته هایی که آزمونشون در دو روز برگزار میشه ( مثل کامپیوتر) دو تا کارت وجود داره . چون بعد از هر آزمون کارت مربوط به اون روز رو ازت میگیرن .
موفق باشی . . .:40:

pedramakaay
16-02-2011, 23:50
بچه ها كنكور چطور بود امروز؟

من عمرانم...خيلي سخت بود خداييش....نظر شماها چيه؟

پاسخ نامه كي مياد؟

m2fard
17-02-2011, 10:10
مرده شورشونو ببرن! چرا سوالای حسابداری صنعتی انقدر مسخره بود؟؟!! مهمترین مبحث توی حسابداری صنعتی مبحث انحرافاته، دو تا بیشتر ازش سوال نیومده بود!!! رفته بودن یه سوالای گنگی درآورده بودن که اصلا نمیدونستم واسه کدوم سرفصله!!! صنعتیش انصافا آشغال بود!

arash66_2m
17-02-2011, 10:29
بچه ها كنكور چطور بود امروز؟

من عمرانم...خيلي سخت بود خداييش....نظر شماها چيه؟

پاسخ نامه كي مياد؟

اونقدر سخت بود با این که خیلی خوب هم نخونده بودم اون 3300 تومان رو هم نمیدم جواب های کنکورم پیشکش !!!:2:

امیدم فقط شد آزاد انشالا اونو خوب میدم !:13:

Immunology
18-02-2011, 11:07
دوستان کلید کی میاد؟؟؟

Sub007
18-02-2011, 21:03
سلام به همه من دیروز صبح کنکور دادم.
رشته IT هم شرکت کردم.کلا سوالات بد نبود هر چند سر جلسه فقط حسرت خوردم که چرا وقت بیشتری رو برای خوندن نزاشته بودم.

yashgin128
21-02-2011, 14:47
سلام به همه ارشدی های اینده(ایشاا..)
میبینم که حالا که کنکور تموم شده از بس که بد دادین دیگه نای پست دادن هم ندارین
ناراحت نباشین همه همینطور هستن
من ترم اخر کارشناسی نرم افزار هستم و کنکور ارشد هم دادم
اول اینکه من پنج شنبه عصر از قبل فک می کردم که قراره دروس عمومی باشه مثل ریاضی و دینی و انقلاب و فارسی و احیانا عربی اما زمان امتحان دیدم که اینا که تخصصی هستند و تا اومدم ترکیب سیستمشونو بشناسم دیگر دیر شده بود (اخر سر هم نفهمیدم که 4-4-2 بود یا 10-0-0)من جمعه خودمو برای تخصصی اماده کرده بودم که نامردا رو دست زدن ...
دور از شوخی خیلی هم فرقی بین سوالات تخصصی و عمومی(عمومی بین رشته کامپیوتر) نداشت دیگه دلیل برگزاری امتحان رو در دو روز متوجه نشدم.
سوالات که بشدت سخت و مفهومی بود اما اینجا یه نکته وجو داره:
من حتی 1 دقیقه هم برای ارشد مطالعه نکردم چون اصلا وقط برای همین درس های ترم خودم ندارم چه برسه ..
اکثر دوستانی هم که اومده بودن برای کنکور همین حالت رو داشتن میتونم با اطمینان بگم شاید از هر 20 یا 30 نفر فقط یه نفر برای کنکور خونده بود.
در هر صورت برای قبول شدن در کنکور ارشد چیزی بیشتر از 6 ماه وقت میخواد
موفق باشید

osmaan
21-02-2011, 18:36
دوستان این 3300 که ما اینترنتی پرداخت کردیم رو دیگه چیش رو باید به سازمان سنجش بفرستیم؟

Sub007
21-02-2011, 20:01
من خودم هم اینترتی پرداخت کردم و یه پرینت هم از اون صفحه‌ای که بهم شماره پرونده و رمز ورود را داد گرفتم و همون رو میخوام براشون پست کنم فکر نکنم کار دیگه‌ای بشه انجام داد.:46:

tohidkh
26-02-2011, 20:51
سلام

دوستان چطور میتونم دروس امتحانی و سوالات کنکور ارشد رشته مکانیک این سال رو پیدا کنم؟ (یا سال قبل)

khoshgelafi
26-02-2011, 21:59
برای رشته هایی که آزمونشون در دو روز برگزار میشه ( مثل کامپیوتر) دو تا کارت وجود داره . چون بعد از هر آزمون کارت مربوط به اون روز رو ازت میگیرن .
موفق باشی . . .:40:

یعنی چی دو روز؟ چه جوریه؟

khoshgelafi
26-02-2011, 22:25
اگه ترم هشت باشم ولی یه ترم دیگه داشته باشم و کنکور شرکت کنم و قبول شم باید مرخصی بگریم واسه ترم 1 ارشد؟؟؟؟

Sub007
26-02-2011, 22:37
رتبه های برتر کنکور براشون جا رزرو میمونه اما شما اگه بخوای ارشد رو بری باید تا ۳۱/۶ هر سال فارغ‌التحصیل شده باشی.

---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------

یعنی چی دو روز؟ چه جوریه؟

یه رشته‌هایی مثل نرم‌افزار، سخت‌افزار، هوش و ... روز اول سوالات مشترک رو جواب میدن و روز دوم سوالات تخصصی خودشون رو.

AaVaA
27-02-2011, 00:15
فیش پرداختی رو تا چند اسفند باید پست کنیم؟
مطمئنید پرداخت به روش اینترنتی هم باید پست بشه؟

PLAΨMID
27-02-2011, 00:48
یکمی مبهم گفتن . . .
گفته بودن تا 5 اسفند . . . .
البته من چیزی پست نکردم !!

ehsan_update
03-03-2011, 13:06
سلام . من دانشجوی ترم 6 کارشناسی بیوسته علوم ازمایشگاهی هستم و تاریخ 29/11/1390 فارغ التحصیل میشم. میخواستم بدونم امکانش هست در ازمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت امسال به طور آزمایشی شرکت کنم یا نه؟ دفترچه رو خوندم چیزی راجع به این موضوع نداشت.
ممنون میشم راهنماییم کنید:11:

pooria_googooli
06-03-2011, 00:44
دوستان من کم کم میخوام واسه ارشد تصمیم بگیرم . رشته ام علوم کامپیوتر دانشگاه کاشان هست . چه رشته ای واسه ارشد در نظر بگیرم بهتره ؟

darvishi.2292
06-03-2011, 22:32
کسی یه سایت تخصصی برای ارشد کامپیوتر سراغ داره؟

hesam68
07-03-2011, 21:15
سلام
دوستان کسی و میشناسین پارسال ارشد صنایع خونده باشه و حالا کتاباشو لازم نداشته باشه؟
اگه مدرسان باشه بهتره
ممنون میشم اگه کسی و میشناسین بهم معرفیش بکنین

BioHazard
08-03-2011, 17:30
سلام
نمیدونم شاید یخورده زود باشه ، دارم کارشناسی کامپیوتر میخونم (ترم 2 :21:)...... ولی چون اون نتیجه ای که میخواستم توی کنکور 89 بگیرم ، نگرفتم ، میخوام برای ارشد بگیرم.......

از این ترم هم درسایی مثل گسسته داریم و میدونم توی کنکور ارشد ازش سوال میاد....

کلا میخواستم بدونم ، منابعش چیه و چه کتاب تستهایی خوبه بگیرم .... دیگه از الان کم کم بخونم و جمعش کنم ، که دیگه آخرش مشکلی نداشته باشم....

فکر نکنم روزی 2 ساعت به کسی لطمه بزنه...... :31:

pooria_googooli
09-03-2011, 22:09
دوستان من کم کم میخوام واسه ارشد تصمیم بگیرم . رشته ام علوم کامپیوتر دانشگاه کاشان هست . چه رشته ای واسه ارشد در نظر بگیرم بهتره ؟
کسی نیست جواب سوال مارو بدونه ؟ :31:

mahdi bg
10-03-2011, 14:05
کسی نیست جواب سوال مارو بدونه ؟ :31:

سلام
شما اگر رشته ای غیر از رشته اصلیی تون بخونید برای ارشد حتما پیش نیاز میخورید
انتخاب بستگی به علاقه خودتون داره

pooria_googooli
10-03-2011, 16:40
من تو بین این 3 رشته شک دارم : علوم کامپیوتر , It ,هوش مصنوعی حالا نطر شما چیه ؟

mahdi bg
11-03-2011, 19:50
من تو بین این 3 رشته شک دارم : علوم کامپیوتر , It ,هوش مصنوعی حالا نطر شما چیه ؟

من خودم دارم نرم می خونم
اما دوستام هستن که نرم بودن و آلان دارن آی تی می خونن
یا علوم کامپیوتر بودن دارن نرم یا آی تی می خونن
کلا بستگی به علاقه تون داره
(آی تی یک رشته شناوره و می تونید در کنار یک رشته دیگه اونم امتحان بدید)

آی تی پذیرش کمه
قبولی هوش راحتر از نرمه
از علوم کامپویتر زیاد چیزی نمیدونم

shah abas
15-03-2011, 17:22
می خوام کارشناسی ارشد ثبت نام کنم تو این sanjeshp . فقط هر چی عکس و مدارک ارسال می کنم اشکال میگیره. هم فرمتش jpg هست هم RGB هستند٬ هم حجمشون درسته.
کسی نمی دونه؟ فقط یک روز مونده.

ANOD
29-03-2011, 11:05
سلام نمونه سوالات ارشد حسابداری 89 رو می خوام کی میتونه کمکم کنه:20:

darvishi.2292
29-03-2011, 22:19
سلام دوستان؛من میخوام واسه ارشد کامپیوتر بخونم اما نمیتونم درست برنامه ریزی کنم؛از دوستان عزیز خواهش دارم که تجربیات خودشون رو از ما دریغ نکنند؛در ضمن من واسه نرم افزار و ای تی میخوام بخونم؛

mojtaba2321
31-03-2011, 16:35
کسی از دوستان کارشناسی آزاد ارشد یزد هست؟
میخوام آمار کلاسای رشته شیمی ورودی بهمن 89 رو برام بگیره.

m2fard
04-04-2011, 21:51
کسی سوالات ارشد آزاد حسابداری سال 85 و 86 و 87 رو داره؟ هر جا رو سرچ میکنم لینکا اکسپایر شده.
ممنون.

darvishi.2292
06-04-2011, 14:09
بابا چقدر شما فعالین و بحث و گفتگو میکنین؛اینقدر بحث میکنین فشارتون نیافته ها ا ا ا:31:

mahya78
06-04-2011, 23:37
کسی سوالات ارشد آزاد حسابداری سال 85 و 86 و 87 رو داره؟ هر جا رو سرچ میکنم لینکا اکسپایر شده.
ممنون.

دوست عزیز تاپیک درخواست منابع آزمونهای مختلف به نظر من بهتره
اونجا درخواست بدین بررسی میشه

136275
07-04-2011, 00:35
دوست دارم خیلی نکات مهم و کاربردی درباره ریاضی و نحوه مقاله نوشتن یاد بگیرم.راهنمایی لازم دارم:46::46:

farshidshd
10-04-2011, 11:58
تاريخ انتشار نتايج ‌اوليه کنکور کارشناسي ارشد سال 90 اعلام شد

گروه آزمون وسنجش : معاون فني و آماري سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتايج اوليه به همراه کارنامه داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد سال 90 اواخر ارديبهشت ماه از سوي سازمان سنجش آموزش کشور منتشر مي شود.

ابراهيم خدايي در گفتگو با مهر افزود: کارنامه اوليه آزمون کارشناسي ارشد سال 90 جهت انتخاب رشته واجدين شرايط در اواخر ارديبهشت ماه منتشر مي شود و پس از آن نيز نتايج نهايي در شهريورماه 90 اعلام
مي شود.وي گفت: در آزمون کارشناسي ارشد امسال 871 هزار و 800 نفر متقاضي حضور داشتند و آزمون نيز در 142 رشته برگزار شد.

معاون فني و آماري سازمان سنجش آموزش کشور درباره ظرفيت پذيرش در کنکور ارشد 90 افزود: دانشگاهها در حال ارسال ظرفيت نهايي خود در مقطع کارشناسي ارشد هستند و پيش بيني مي شود ظرفيت نهايي حدود 65 هزار نفر باشد.

وي با اشاره به ظرفيت پذيرش کارشناسي ارشد در سال گذشته گفت: در سال گذشته با آزمون و بدون آزمون ظرفيت پذيرش کارشناسي ارشد 54 هزار نفر بود

آفرینش

faded
23-04-2011, 14:14
تاریخ دقیق ارشد ازاد چه روزهایی هست؟

farshidshd
23-04-2011, 14:36
تاریخ دقیق ارشد ازاد چه روزهایی هست؟

آزمونش 22 تا 25 اردیبهشت برگزار میشه

farshidshd
24-04-2011, 12:23
تاریخ 1390/02/04 - روزنامه سراسري صبح ايران (يکشنبه) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ انتشار نتايج اوليه و ظرفيت پذيرش آزمون كارشناسي ارشد اعلام شد

گروه آزمون وسنجش : معاون سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج اوليه آزمون كارشناسي ارشد در نيمه اول خرداد ماه خبر داد. دكتر طباطبايي در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به اعلام نتايج اوليه آزمون كارشناسي ارشد در نيمه اول خرداد ماه، گفت: نتايج اوليه آزمون به صورت كارنامه و انتخاب رشته مجازين آزمون نيمه اول خرداد ماه اعلام مي‌شود. وي در خصوص تعداد مجازين آزمون كارشناسي ارشد، اظهار كرد: داوطلبان بايد براي انجام انتخاب رشته حد نصاب لازم را كسب كنند و سپس بر اساس نمره و اولويت انتخابي پذيرش مي‌شوند، بنابراين اعلام تعداد مجازين امكانپذير نيست. معاون سازمان سنجش در مورد نحوه انتخاب رشته داوطلبان، گفت: داوطلبان مجاز مي‌توانند كد رشته محل‌هاي مورد نظر را از ميان كد رشته يا كد رشته‌هاي انتخابي، انتخاب كنند. طباطبايي از پذيرش 55 هزار و 658 داوطلب در آزمون كارشناسي ارشد خبر داد و افزود: بيشترين ظرفيت پذيرش در اين آزمون 23 هزار و 136 نفر در گروه علوم انساني و كمترين پذيرش مربوط به رشته‌هاي پزشكي با ظرفيت 141 نفر و رشته دامپزشكي با ظرفيت پذيرش 101 نفر است. معاون سازمان سنجش درخصوص زمان اعلام نتايج نهايي آزمون، گفت: نتايج نهايي آزمون كارشناسي ارشد نيمه اول شهريور ماه اعلام خواهد شد. بر اساس اين گزارش ايسنا، آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي با حضور 951 هزار و 813 داوطلب 27 و 28 بهمن ماه در سراسر كشور برگزار شد.

آفرینش

Kratos 687
24-04-2011, 21:15
با سلام
می خواستم یه سایت جامع معرفی کنید که توش شرایط کارشناسی ارشد و دکترا رو داشته باشه
مثلا می گم بنویسه کسی با مدرک کارشناسی برق می تونه تو کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی , کامپیوتر , مکاترونیک , ... رو بخونه
کسی که مکانیک تموم کرده میتونه ... رو بخونه
لطفا

Kratos 687
24-04-2011, 21:33
کسی نیست ؟

matin_vv
24-04-2011, 21:46
دوست عزیز هیج مانعی وجود نداره که شما چه رشته ای در کارشناسی ارشد بخونید. شما میتونید از هر رشته ای به هر رشته دیگه فوق لیسانس بگیرید. فقط اول دوره فوق، بهتون پیش نیاز میخوره.

برای دکترا فرق میکنه این داستان، باید دفترچه دکترای دانشگاه آزاد رو مثلاً بگیرید، بعد نوشته برای هر رشته کدوم رشته های فوق لیسانس میتونند امتحان بدند.

virangar666
27-04-2011, 10:26
سلام دوستان
یه راهنمایی و همفکری فوری از اساتید محترم این سایت احتیاج دارم.من فارغ التحصیل رشته زراعت و اصلاح نباتات هستم.
کنکور ارشد دولتی رو که مطمئنا قبول نمیشم.
20 روز دیگه کنکور دانشگاه آزاده. رشته اصلاح نباتات کرمانشاه رو انتخاب کردم.
اینو میدونم که کنکور بدم قبول میشم. تو رو خدا یکی از سر دلسوزی بیاد و حقایق رو برای من بگه.همین الان بیخیال این کنکور هم بشم و برم دنبال کارهای سربازیم؟ یا اینکه خدایی ارزشش رو داره که برم دانشگاه آزاد و رشته اصلاح نباتات بخونم؟
به هر حال تقریبا ترمی 2 میلیون تومان باید برای این دانشگاه کنار گذاشت.
تو رو خدا فقط حقیقت رو بگید.چیکار کنم؟
اصلا دانشگاه آزاد برای ارشد ارزش داره؟کرمانشاه چطور؟ اصلاح نباتات چطور؟
ممنون میشم زود تر نظراتتون رو بگید
ممنون

---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------

سلام دوستان
یه راهنمایی و همفکری فوری از اساتید محترم این سایت احتیاج دارم.من فارغ التحصیل رشته زراعت و اصلاح نباتات هستم.
اینو میدونم که کنکور بدم قبول میشم. تو رو خدا یکی از سر دلسوزی بیاد و حقایق رو برای من بگه.همین الان بیخیال این کنکور هم بشم و برم دنبال کارهای سربازیم؟ یا اینکه خدایی ارزشش رو داره که برم دانشگاه آزاد و رشته اصلاح نباتات بخونم؟
ممنون

farshidshd
27-04-2011, 11:43
سلام دوستان
ممنون

سلام

بستگی به خودت و علاقت و البته بودجه ای که داری ، داره

به نظر من اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری حتما ارشد رو بگیر، خصوصا این رشته که جهاد کشاورزی خیلی خوب فارغ التحصیلان این رشته رو جذب میکنه.

موفق باشی

virangar666
27-04-2011, 16:04
سلام

بستگی به خودت و علاقت و البته بودجه ای که داری ، داره

به نظر من اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری حتما ارشد رو بگیر، خصوصا این رشته که جهاد کشاورزی خیلی خوب فارغ التحصیلان این رشته رو جذب میکنه.

موفق باشی

سلام دوست عزیز
از نظر مالی مشکلی نیست.فقط واقعا میخواستم بدونم پول دور ریختن نباشه.
علاقه بسیار شدیدی هم دارم.
اگه یه سری مشکلات پیش نمی اومد من اصلا دانشگاه دولتی رتبه می آوردم.
ممنون

Dr Hannibal
05-05-2011, 10:57
دوستان ارشد دانشگاه آزاد برای رشته های علوم انسانی چه روزی می افته ؟ پنج شنبه ، جمعه یا شنبه ؟

nimahandsomboy
05-05-2011, 12:08
دوستان دانشگاه مجازی به چه صورت هست برای مقطع ارشد

من میخوام ثبت نام کنم

هزینه هاش گرونه؟؟

چه رشته هایی داره؟؟

farid55
05-05-2011, 14:24
تاریخ توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد:
به گزارش روابط عمومی مرکز آزمون، آزمون کارشناسی ارشد سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه مورخ 22،23و24 اردیبهشت ماه در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد. 500 هزار نفر در این آزمون شرکت کرده اند که از این تعداد 43 درصد زن و 57 درصد مرد هستند.
این گزارش می افزاید، توزیع کارت این آزمون بصورت اینترنتی از طریق سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از ساعت 11 صبح روز دوشنبه مورخ 19/2/90 آغاز می‏شود و تا یک ساعت قبل از شروع آزمون ادامه خواهد داشت. داوطلبان این آزمون می‏توانند با وارد نمودن شماره پرونده و کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دریافت نموده‏اند نسبت به مشاهده و تهیه پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام نمایند.
در ادامه این گزارش آمده است، اطلاعات فردی و آزمونی شخص داوطلب به همراه عکس وی در کارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشکلی در اطلاعات مندرج در کارت لازم است در خلال روزهای دوشنبه مورخ 19/2/90 لغایت چهارشنبه مورخ 21/2/90 صبحها از ساعت 9 الی 13و بعد از ظهر از ساعت 14 الی 18 با مراجعه به باجه رفع نقص پیش بینی شده نسبت به اصلاح موارد مغایرت اقدام نمایند. داوطلبان لازم است در این خصوص به اطلاعیه ای که روز يكشنبه مورخ 18/2/90 از طریق روزنامه آفرینش منتشر و بطور همزمان در پایگاه روابط عمومي مرکز آزمون به آدرس pubr.azmoon.net قابل مشاهده است مراجعه نمایند.

روابط عمومی مرکز آزمون
دانشگاه آزاد اسلامی
تاریخ خبر : 15/2/1390

mahya78
05-05-2011, 20:27
دوستان دانشگاه مجازی به چه صورت هست برای مقطع ارشد

من میخوام ثبت نام کنم

هزینه هاش گرونه؟؟

چه رشته هایی داره؟؟

سلام
مجازی رو زمان ثبت نام کنکور باید بزنی گزینه اش رو . و البته زمان آزمون باید گزینه درخواست مجازی رو بزنی که با توجه به همون رشته و همون درصدهای کنکورتون ممکنه قبول بشید البته ظرفیتش پایینه و اکثر پیام نور تونسته ظرفیت بگیره . با توجه به نتایجی که اعلام شد فکر میکنم باید رتبه خوب بیارین .
واسه هزینه هاش هم هردانشگاهی هزینه خودش رو اعلام کرده
اینجا درباره مجازی بیشتر اطلاعات هست :

مثلا شهریه دانشگاه تهران واسه مجازی :

شهریه نیمسال دوم تحصیلی سال تحصیلی 89-90
ردیف شهریه مبلغ شهریه ثابت در هر نیمسال 3.500.000 شهریه متغیر یک واحد درسی 1.000.000 شهریه متغیر یک واحد پایان نامه 2.000.000 شهریه متغیر دروس کمبود و جبرانی متناسب با شهریه آن درس در مقطع کارشناسی مجازی

faded
09-05-2011, 11:46
تاریخ توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد:
به گزارش روابط عمومی مرکز آزمون، آزمون کارشناسی ارشد سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه مورخ 22،23و24 اردیبهشت ماه در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد. 500 هزار نفر در این آزمون شرکت کرده اند که از این تعداد 43 درصد زن و 57 درصد مرد هستند.
این گزارش می افزاید، توزیع کارت این آزمون بصورت اینترنتی از طریق سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از ساعت 11 صبح روز دوشنبه مورخ 19/2/90 آغاز می‏شود و تا یک ساعت قبل از شروع آزمون ادامه خواهد داشت. داوطلبان این آزمون می‏توانند با وارد نمودن شماره پرونده و کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دریافت نموده‏اند نسبت به مشاهده و تهیه پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام نمایند.
در ادامه این گزارش آمده است، اطلاعات فردی و آزمونی شخص داوطلب به همراه عکس وی در کارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشکلی در اطلاعات مندرج در کارت لازم است در خلال روزهای دوشنبه مورخ 19/2/90 لغایت چهارشنبه مورخ 21/2/90 صبحها از ساعت 9 الی 13و بعد از ظهر از ساعت 14 الی 18 با مراجعه به باجه رفع نقص پیش بینی شده نسبت به اصلاح موارد مغایرت اقدام نمایند. داوطلبان لازم است در این خصوص به اطلاعیه ای که روز يكشنبه مورخ 18/2/90 از طریق روزنامه آفرینش منتشر و بطور همزمان در پایگاه روابط عمومي مرکز آزمون به آدرس pubr.azmoon.net قابل مشاهده است مراجعه نمایند.

روابط عمومی مرکز آزمون
دانشگاه آزاد اسلامی
تاریخ خبر : 15/2/1390

این ازمون که 4 عصر برگزار بشه چه قدر طول میکشه؟ یعنی چه قدر وقت میدن؟

mahya78
10-05-2011, 00:19
این ازمون که 4 عصر برگزار بشه چه قدر طول میکشه؟ یعنی چه قدر وقت میدن؟

جدا ؟!
من چرا رو کارتم ساعت رو ندیدم ؟
حدودا 5 درس واسه عصر بود هرکوم 20 سوال میشه 100 سوال و فکر میکنم حدودا 100 یا 120 دقیقه ............

faded
10-05-2011, 13:48
جدا ؟!
من چرا رو کارتم ساعت رو ندیدم ؟
حدودا 5 درس واسه عصر بود هرکوم 20 سوال میشه 100 سوال و فکر میکنم حدودا 100 یا 120 دقیقه ............
یه جدول توی سایت هست سایت ازمون که اسم رشته رو انتخاب کنید ساعت برگزاری رو میده

The Auditor
13-05-2011, 12:37
از دوستان، ديروز چه كسانى كنكور داشتن؟ من حسابدارى بودم، علوم تحقيقات تهران زده بودم. خيلى عجيب بود كنكور امسال. تا سال 88 160 دقيقه وقت ميدادن و هر درس 20 سوال يعنى مجموعا 100 تا. اما سال 89 به همين تعداد سوال 210 دقيقه وقت دادن. حالا امسال، يعنى 90، هر درس 15 سوال بود، يعنى 75 مجموعا و 180 دقيقه وقت!!! سطح سوالا واقعا آسون بود و به جرات ميگم رتبه 1 تا 5 ميارم! البته يه چيزيش سخت بود! كم بودن سوالا! هر غلطى كه ميزديم حدود 7 درصد منفى ميشد!!!

faded
14-05-2011, 16:30
برای ارشد تغییر رشته کار درستیه؟ و اینکه زبان چه قدر مهمه؟

mahdi bg
15-05-2011, 15:16
برای ارشد تغییر رشته کار درستیه؟ و اینکه زبان چه قدر مهمه؟

سلام
بستگی به علاقه ات داره

زبان هم بستگی به رشته و دانشگاه قبول شده داره
برای بعضی رشته ها از نون شب هم واجب تره

mahya78
15-05-2011, 23:48
از دوستان، ديروز چه كسانى كنكور داشتن؟ من حسابدارى بودم، علوم تحقيقات تهران زده بودم. خيلى عجيب بود كنكور امسال. تا سال 88 160 دقيقه وقت ميدادن و هر درس 20 سوال يعنى مجموعا 100 تا. اما سال 89 به همين تعداد سوال 210 دقيقه وقت دادن. حالا امسال، يعنى 90، هر درس 15 سوال بود، يعنى 75 مجموعا و 180 دقيقه وقت!!! سطح سوالا واقعا آسون بود و به جرات ميگم رتبه 1 تا 5 ميارم! البته يه چيزيش سخت بود! كم بودن سوالا! هر غلطى كه ميزديم حدود 7 درصد منفى ميشد!!!

بابا خوش بحالت ......
آره وقتش خیلی زیاد بود همه کلافه شده بودن
من راستش لیسانس حسابداری دارم اما بس که متنفرم از رشتم تصمیم گرفتم واسه ادامه رشته دیگه ای بخونم
راستش من ارشد آزاد مدیریت دولتی-منابع انسانی شرکت کردم سوالات بد نبود منم اگه یک ماه بیشتر خونده بودم همه رو بالا میزدم
حیف کم خوندم ........................
راستی فراگیر هم اقتصاد شرکت کردم اما آزمون فراگیر رو سنجش طرح میکنه و سخته سطح سوالاتش..

farshidshd
16-05-2011, 12:08
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره انتشار كارنامه نتايج اوليه و نحوه تكميل فرم انتخاب رشته‌هاي تحصيلي اينترنتي براي داوطلبان مجاز به انتخاب رشته‌هاي تحصيلي در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1390

1390/02/25 - 15:14

سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1390 مي‌رساند كه كارنامه نتايج اوليه آزمون مذكور اوايل هفته آينده بر روي سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابل مشاهده خواهد بود و داوطلبان براي دسترسي به نتيجه آزمون خود لازم است شماره داوطلبي يا شماره پرونده و هم چنين مشخصات شناسنامه اي خود (نام خانوادگي و نام ، شماره شناسنامه و تاريخ تولد) را وارد نمايند. ضمناً :
1ـ دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) اين آزمون كه شامل شرايط، ضوابط و ظرفيت پذيرش رشته‌ها مي‌باشد، از روز سه شنبه 3/3/90 در سايت اينترنتي اين سازمان قابل دسترس خواهدبود. آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشته‌هاي تحصيلي مي‌شوند درصورت تمايل به دريافت اصل دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2)، مي‌توانند از روز پنجشنبه 5/3/90 لغايت روز دوشنبه 9/3/90 به مراكز پستي شهرستان محل اقامت خود مراجعه ونسبت به دريافت آن اقدام نمايند.
2ـ به داوطلبان مجاز به انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1390 توصيه مي‌شود، ابتدا نسبت به تهيه و مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره2) اقدام نموده و كد رشته محل‌هاي مورد نظر خود (حداكثر 100 كد رشته محل) را از ميان كد رشته‌ امتحاني مجاز و يا كد رشته‌هاي امتحاني مجاز انتخاب و كد رشته‌ محلهاي انتخابي را ابتدا به ترتيب اولويت علاقه مرتب نمايند و پس از آن كد رشته‌هاي انتخابي را در فرم پيش نويس (فرم پيش‌نويس در دفترچه راهنماي شماره 2 چاپ شده است) به ترتيب علاقه به كد رشته محل‌هاي انتخابي درج و پس از اطمينان از صحت كد رشته محل‌هاي انتخابي، در محدوده زماني كه از ساعت 9 صبح پنجشنبه 5/3/90 لغايت ساعت 24روز دوشنبه 9/3/90 مي‌باشد. براي انتخاب رشته به سايت سازمان مراجعه و با وارد كردن اطلاعات كارت اعتباري ثبت نام و يا شماره پرونده و كد رهگيري ثبت نام اوليه، نسبت به ثبت كد رشته‌ محلهاي انتخابي و تكميل فرم مذكور در مدت زماني كه در نظر گرفته شده، اقدام نمايند. بديهي است پس از تاييد نهايي كد رشته‌ محل‌هاي انتخابي توسط داوطلب، رمز 15 حرفي توسط سيستم به عنوان رسيد در اختيار داوطلب قرار داده خواهد شد.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

.

SuffEr
17-05-2011, 07:53
من شنبه 24 ارديبهشت كنكور ارشد داشتم ، مديريت تكنولوژي دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقيقات. تعداد سئوالات هر ماده درسي شده بود 15 تا. سئوالات تئوري هاي مديريت هم واقعا مسخره بود . همه اش از كتاب مديريت جاسبي بود يعني اگه خداي مديريت هم باشي و اون كتابو نخونده باشي نميتوني تست بزني چون كلمه به كلمه جوابها با اون كتاب همخواني داره . اقتصاد خرد و كلان 50 زدم زبان هم تو همين مايه ها . توليد 40. نميدونم چي ميشه . نتايج رو 5 ماه ديگه اعلام ميكنن. آدم تا اون موقع كپك ميزنه.

mahya78
17-05-2011, 15:59
من شنبه 24 ارديبهشت كنكور ارشد داشتم ، مديريت تكنولوژي دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقيقات. تعداد سئوالات هر ماده درسي شده بود 15 تا. سئوالات تئوري هاي مديريت هم واقعا مسخره بود . همه اش از كتاب مديريت جاسبي بود يعني اگه خداي مديريت هم باشي و اون كتابو نخونده باشي نميتوني تست بزني چون كلمه به كلمه جوابها با اون كتاب همخواني داره . اقتصاد خرد و كلان 50 زدم زبان هم تو همين مايه ها . توليد 40. نميدونم چي ميشه . نتايج رو 5 ماه ديگه اعلام ميكنن. آدم تا اون موقع كپك ميزنه.

من مدیریت دولتی منابع انسانی بودم.
بنظرم سوالات خیلی ناشیانه و غیر استاندارد بود خیلی...............
مثلا تئوری سازمان و آمار افتضاح بود تئوری سازمان سوالات عجیب بود و برای آمار هم که تا تونسته بودن احتمال آورده بودن.
بهبود و بازسازی و منابع انسانی و اقتصاد و زبان و مدیریت مالی خیلی آسون بود.
حیف.....
اگر فقط یکماه دیگه خونده بودم مطمئنا با رتبه خیلی خوبی قبول میشدم اما الان به قبولیم شک دارم.آخه تعداد شرکت کننده های امسال شاهرود هم زیاد شده بودن.
سال قبل سال اولش بوده حتی کسی میگفت 3تا درسش منفی بوده قبول شده بود.
امسال حدودا 750 نفر مدیریت 2تاگرایش شاهرود شرکت کرده بودن.حدود 100 نفر غایب داشت.

bandary
21-05-2011, 22:08
نتایج ارشد اعلام شده رو بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده شده

pedram_sad
21-05-2011, 22:21
نتایج ارشد اعلام شده رو بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده شده
گفته بودن از صبح میاد که

من الان هم با شمارده داوطلبی هم با پرونده میزنم میگه همچین مشخصاتی پیدا نشد

جالبه رو فیلد های نام و نام خانوادگی که میری فارسی نمیشه و همون انگلیسیه تایپ میکنه

MOHAMMAD2010
21-05-2011, 23:01
داوطلبي با چنين مشخصات موجود نمي باشد

yashgin128
21-05-2011, 23:05
اه خدا رو شکر من هم هر بار که میزنم همین پیغام رو میزنه ترسیدم اخه من اون 3300 رو نریختم دوستان از بین شما کسی هست که اون 3300 رو نریخته باشه به حساب؟

الان باید چیکار کنیم؟کاش لااقل الان خود سنجش واسه این مشکل راه حلی میذاشت

MOHAMMAD2010
21-05-2011, 23:29
اه خدا رو شکر من هم هر بار که میزنم همین پیغام رو میزنه ترسیدم اخه من اون 3300 رو نریختم دوستان از بین شما کسی هست که اون 3300 رو نریخته باشه به حساب؟

الان باید چیکار کنیم؟کاش لااقل الان خود سنجش واسه این مشکل راه حلی میذاشت

آقا شما رشتت چی بود ؟
چون الان تو سایت های دیگه که دارم نگاه میکنم بچه همه رتبه هاشون رو فهمیدن ! :18:

bandary
21-05-2011, 23:33
منم با فیر فاکس و کروم که میرفتم میگفت داوطلبی با چنین مشخصاتی موجود نمیباشد ولی با اینترنت اکسپلورر که رفتم راحت جواب داد!!!!!!!

mohrd
22-05-2011, 00:19
سلام.
ظاهرا طراحان سایت سازمان سنجش، یک قابلیت کیبورد اتوماتیک روی سایتشون گذاشتند (همون که نوشته بود: لطفا کی بورد خود را در حالت En قرار دهید) که این کد فقط در مرورگر Internet Explorer جواب میده.
در صورتی که بخواهید از Firefox یا Chrome استفاده کنید، باید خودتون نام و نام خانوادگی رو به شکل کیبورد های عربی بنویسید. مثلا "ی" رو با "ي" جایگزین کنید، "ک" رو با "ك" و ... .
موفق باشید.

mahya78
22-05-2011, 00:21
اون پیغام رو همون اول بخاطر ترافیک سایت برا اکثر بچه ها میزد
من واسه کسی میخواستم ببینم 2ساعت زدم نشد من هربار روی فیلد کلیک میکردم و اون اطلاعات وارد شده رو روش کلیک میکردم
تا بالاخره مجدد اطلاعات رو وارد کردم شد .

ضمنا در وارد کردن اطلاعات فایرفاکس با اکسپلورر هیچ فرقی نداره فقط کلا در حالت انگلیسی قرار بدید

roohroba
22-05-2011, 10:20
الان تو سایت های دیگه که دارم نگاه میکنم بچه همه رتبه هاشون رو فهمیدن ! :18:
چه سایتی ؟

mineworld
22-05-2011, 11:23
سلام

من رتبه 235 مهندسی محیط زیست شدم به نظرتون میتونم شبانه قبول شم ؟ راستی الان نمی دونم بعد از شبانه اول پیام نور رو بزنم بعد غیر انتفاعی یا برعکس ؟ ممنون

msnasiri
22-05-2011, 11:35
سلام خدمت دوستان

این رتبه آخرین فرد مجاز چند برابر سهمیه هست؟

به 2 برابر سهمیه دل خوش کنیم یا نه؟
چون خیلی خیلی بیشتر از 2 برابر ظرفیت سال های گذشته هست

mahya78
22-05-2011, 14:17
دوستان فقط رشته های مدیریت رو من سایت میذارم ببینید

night lord
22-05-2011, 14:57
من رشتم معماریه پس چرا هر چی میزنم جواب نمیده و میگه چنین داوطلبی وجود نداره؟؟؟؟ تازه با کیبورد EN انگلیسی مینویسه

--------------------------

با کیبورد عربی دیدم نتیجرو غیر مجاز:37:

shahedi
22-05-2011, 15:41
من رشتم معماریه پس چرا هر چی میزنم جواب نمیده و میگه چنین داوطلبی وجود نداره؟؟؟؟ تازه با کیبورد EN انگلیسی مینویسه

--------------------------

با کیبورد عربی دیدم نتیجرو غیر مجاز:37:
چند بار تست کنید تا نتیجه بگیرید منم مشکلو داشتم پس از چند بار آزمایش وارد شد

oghyanoos
25-05-2011, 11:53
رتیه آخرین فرد قبولی در رشته ای سال قبل بوده 70.
حالا من امسال رتبم شده 105. آیا در این رشته قبولم؟

panizir
26-05-2011, 13:42
شما جايي نمی شناسين که برای رشته کامپيوتر بگه با چه رتبه ای چه رشته ای قبول می شن؟

farshidshd
26-05-2011, 18:37
شما جايي نمی شناسين که برای رشته کامپيوتر بگه با چه رتبه ای چه رشته ای قبول می شن؟

سایت مدرسان هست

سایت های مهستان و ماهان هم هستن

faded
29-05-2011, 12:26
کسی هست که بخواد برای ارشد درس بخونه؟ من تنهام میخوام با یکی همراه باشم

honestbud
29-05-2011, 12:37
سلام
کسی میدونه این رشته های آموزش محور(اینایی که پایان نامه نداره) چه طوری ؟
بدرد میخوره یا نه؟
میشه باهاشون واسه دکترا خوند یا نه!میشه رفت خارج یا نه؟

بعدشم این دانشگاه های بین المللی که شهریه هاشون هم زیاده چطوریه؟
زبان اینگلیسی تدریس میکنن؟اعتباری دارن تو خارج؟واسه قبول شدنشون باید مصاحبه کرد؟مصاحبش راجع به چیه؟پ

ممنون

mahya78
29-05-2011, 23:22
سلام
کسی میدونه این رشته های آموزش محور(اینایی که پایان نامه نداره) چه طوری ؟
بدرد میخوره یا نه؟
میشه باهاشون واسه دکترا خوند یا نه!میشه رفت خارج یا نه؟

بعدشم این دانشگاه های بین المللی که شهریه هاشون هم زیاده چطوریه؟
زبان اینگلیسی تدریس میکنن؟اعتباری دارن تو خارج؟واسه قبول شدنشون باید مصاحبه کرد؟مصاحبش راجع به چیه؟پ

ممنون

شما که خودتون دارین یکی یکی سوالارو هم جواب میدین ؟!!!
من اطلاعات دارم اما وقت ندارم الان . کمی زیاده مطالب . برم بیام مینویسم

mahya78
30-05-2011, 18:48
به نام خدا
خوب ببین اول گفتن که :
مديركل دفتر گسترش وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از عدم امكان ادامه تحصيل دانش‌آموختگان دوره‌هاي مجازي مقطع كارشناسي ارشد آموزش محور خبر داد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش بحث خیلی داغ شد تصمیم گرفتن که :
دانش‌آموختگان كارشناسي ارشد دوره‌هاي مجازي می توانند در مقطع دكترا ادامه تحصیل دهند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد دانشگاه های بین الملل خودم دنبالش بودم باید تافل داشته باشی و یا آزمون زبان میگیرن که باید نمره حداقل 5 بیاری . که کلا به زبان انگلیسی هست دوره ارشدش .
در مورد اعتبارش هم مشخصه دیگه هر چی دانشگاههای ما پولی تر باشه اعتبارش کمتره . اما واسه خارج از کشور حقیقتا اطلاع ندارم . ضمنا آزمون داره . هر کدومشون هر ترم دانشجو میگیرن و آزمون و سپس مصاحبه دارن .
جهت اطلاعات بیشتر از دانشگاه های بین الملل اینجا رو چک کنید :

Переклад не
03-06-2011, 09:53
دوستان برای اماده شدن واسه کنکور کارشناسی ارشد چیکار باید کرد؟
یعنی من الان سال دوم ترم 4 هستم و ایشالله پاس میکنم این ترمم همه شو کی بخونم و چیارو بخونم؟
رشتم عمران سازه هستش از دانشگاه آزاد

honestbud
03-06-2011, 11:36
دوستان برای اماده شدن واسه کنکور کارشناسی ارشد چیکار باید کرد؟
یعنی من الان سال دوم ترم 4 هستم و ایشالله پاس میکنم این ترمم همه شو کی بخونم و چیارو بخونم؟
رشتم عمران سازه هستش از دانشگاه آزاد

اولا من نشنیده بودم که دانشگاه آزاد رشته سازه تو لیسانس داشته باشه؟
میشه کمی توضضیح بدید راجع به رشتتون!

بعدشم شما فعلا ترم 4 هستید و هنوز حداقل 1 سال مونده تا بخواهید شروع کنید
بچه ها معمولا از سال آخر شروع میکنن به خوندن.
مثلا شما همین تیر ماه فرض کن ترم 6 رو تموم کردی! میای از آخرای تیر شروع به خوندن میکنی تا اسفند که آزمون ارشد هستش و تو این مدت ترم خودت رو هم میگذرونی و بعد از آزمون هم ترم بعدی رو پاس میکنی!
البته ترم 7 رو که داری برای ارشد میخونی رو باید سبک برداری و درسایی که باید سر کلاس بری و کار میبره و خوندنش سخته و برنداری!

امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم

Переклад не
03-06-2011, 12:13
اولا من نشنیده بودم که دانشگاه آزاد رشته سازه تو لیسانس داشته باشه؟
میشه کمی توضضیح بدید راجع به رشتتون!

بعدشم شما فعلا ترم 4 هستید و هنوز حداقل 1 سال مونده تا بخواهید شروع کنید
بچه ها معمولا از سال آخر شروع میکنن به خوندن.
مثلا شما همین تیر ماه فرض کن ترم 6 رو تموم کردی! میای از آخرای تیر شروع به خوندن میکنی تا اسفند که آزمون ارشد هستش و تو این مدت ترم خودت رو هم میگذرونی و بعد از آزمون هم ترم بعدی رو پاس میکنی!
البته ترم 7 رو که داری برای ارشد میخونی رو باید سبک برداری و درسایی که باید سر کلاس بری و کار میبره و خوندنش سخته و برنداری!

امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون

faded
16-06-2011, 10:48
من دفتر چه شماره 2 کارشناسی ارشد رو میخوام یا یه چیزی که توش نوشته باشه هر رشته ایی توی کدوم شهر هست .

mahya78
16-06-2011, 13:53
من دفتر چه شماره 2 کارشناسی ارشد رو میخوام یا یه چیزی که توش نوشته باشه هر رشته ایی توی کدوم شهر هست .

دفترچه راهنمای انتخاب رشته ارشد 90
لینک دانلود از سنجش :

Переклад не
16-06-2011, 14:02
کسی که مثلا دانشگاه آزاده میتونه ارشدو سراسری قبول شه؟

mahya78
16-06-2011, 14:31
کسی که مثلا دانشگاه آزاده میتونه ارشدو سراسری قبول شه؟

فقط بستگی به اراده داره و سطح علمی خودتون .
دانشگاه زیاد تاثیر نداره . البته معمولا دانشگاه هایی مثه پیام نور که خیلی سخت گیری داره بچه ها بیشتر میخونن معمولا آمار قبولیش بیشتره . اما بازم به خود آدم بستگی داره .
یکی از دوستانم از پیام نور با معدل 13 ارشد روزانه قبول شد. اون طرف هم کسی بود که از دانشگاه تربیت دبیر تهران با معدل 15 اومد ارشد مجازی قبول شد
سطح علمی و اراده ........................
البته آزاد هم اونقدر رشته های ارشد رو زیاد پذیرش میگیره که میتونید خیلی راحت با آزمون ارشد آزاد قبول شید. ارشد آزاد واقعا سطحش از کنکور سراسری دیپلمه ها هم راحت تره .

honestbud
17-06-2011, 14:04
فقط بستگی به اراده داره و سطح علمی خودتون .
دانشگاه زیاد تاثیر نداره . البته معمولا دانشگاه هایی مثه پیام نور که خیلی سخت گیری داره بچه ها بیشتر میخونن معمولا آمار قبولیش بیشتره . اما بازم به خود آدم بستگی داره .
یکی از دوستانم از پیام نور با معدل 13 ارشد روزانه قبول شد. اون طرف هم کسی بود که از دانشگاه تربیت دبیر تهران با معدل 15 اومد ارشد مجازی قبول شد
سطح علمی و اراده ........................
البته آزاد هم اونقدر رشته های ارشد رو زیاد پذیرش میگیره که میتونید خیلی راحت با آزمون ارشد آزاد قبول شید. ارشد آزاد واقعا سطحش از کنکور سراسری دیپلمه ها هم راحت تره .

درسته اما به خود رشته هم بسنگی داره!
مثلا صنایع کلا حدود 300 نفر میگیره ولی عمران حدود 3000 نفر
تازه خیلی از رشته های دیگه میان صنایع بخونن اما معمولا کنکور عمران رو فقط عمرانی ها میدن!
وضع توی رشته های علوم انسانی بدترم هست!

mahya78
17-06-2011, 22:19
درسته اما به خود رشته هم بسنگی داره!
مثلا صنایع کلا حدود 300 نفر میگیره ولی عمران حدود 3000 نفر
تازه خیلی از رشته های دیگه میان صنایع بخونن اما معمولا کنکور عمران رو فقط عمرانی ها میدن!
وضع توی رشته های علوم انسانی بدترم هست!

بله کاملا درسته این حرف شما . اما منظور ایشون سطح علمی و خصوصا شرایط تحصیلکرده های آزاد بوده .
حرف شما هم کاملا درسته بستگی به ظرفیت پذیرش داره که من دفترچه ارشد امسال رو که دیدم طی این چند ساله بنظرم تغییر رویکرد دادن از انسانی به مهندسی ها . یعنی پذیرش مهندسی ها داره بیشتر میشه و البته همینجور که لیسانسه هاش کمتر هستن معمولا راحت تر قبول میشن .
و بیچاره رشته های انسانی . هر کسی هر لیسانسی داره میاد انسانی شرکت میکنه .

Переклад не
17-06-2011, 22:39
مرسی دوستان بیشتر میخواستم همون امکان یا عدم امکان رفتن به سراسری از آزاد رو بپرسم و شما پاسختون جامع بود ممنون
الان شهریه آزاد یه رشته ی مهندسی مثله عمران سازه هر ترم چقدره؟
چقدر باید تلاش کنم تا بتونم سراسری قبول شم؟
برای شرکت در آزمون ارشد شبیه سبک کنکور ورودی هستش ؟ یعنی دو دفترچه و ثبت نام مجزا برای دو دانشگاه رو تو موعد مقرر باید بگیریم و از طریقش ثبت نام کنیم دیگه نه؟
ممنون

honestbud
19-06-2011, 08:25
مرسی دوستان بیشتر میخواستم همون امکان یا عدم امکان رفتن به سراسری از آزاد رو بپرسم و شما پاسختون جامع بود ممنون
الان شهریه آزاد یه رشته ی مهندسی مثله عمران سازه هر ترم چقدره؟
چقدر باید تلاش کنم تا بتونم سراسری قبول شم؟
برای شرکت در آزمون ارشد شبیه سبک کنکور ورودی هستش ؟ یعنی دو دفترچه و ثبت نام مجزا برای دو دانشگاه رو تو موعد مقرر باید بگیریم و از طریقش ثبت نام کنیم دیگه نه؟
ممنون

شهریه آزاد حدود 1200 تا 1400 هستش(یک میلیون و 200 هزار)
دقیقش رو نمیدونم.

برای سراسری پولی هم بهتره که یه دفترچه شماره 2 گیر بیاری!اونجا نوشته!
من دارم!
خواستی بگو بفرستم!شایدم لینکش رو بتونی پیدا کنی!سرچ بزن!

در مورد قبولی تو کنکور!پیشینه شما خیلی مهمه!
یعنی مثلا من خودم خیلی با کنکور حال نمیکنم.
خیلی از کسایی که از من درسشون بدتر بوده و از من خنگ تر بودن اومدن و 7-8 ماه درس خوندن و قبول شدن اما من امسال خوندم و رتبم زیاد جالب نشد!

شما اگه میخوای کنکور قبول بشی، حتی اگه دانشجوی شریف هم بوده باشی، باید 7-8 ماه تمام کار های زندگیت رو تعطیل کنی و کنکور بخونی، اولاش حدود روزی 4-5 ساعت و آخراش هم 9-10 ساعت شایدم بیشتر.

پس شوخی نیست.یا باید بری کلاس یه موسسه خوب!یا خودت سخت بخونی، کنکور آزمایشی هم که سر جاشه.کلا مثل کنکور کارشناسیه دیگه!

اگه از من میشنوی باید تصمیم بگیری و بدون دودرباسی با خودت باشی.
اگه آدمی هستی که این کارایی که گفتم بکنی، بشین و بخون و بدون که راحت قبول میشی حتی تو رشته هایی که پذیرش کمه(مثل علوم انسانی.اینو چون دیدم میگم ها!) یا بیخیال شو و برو به کار رو زندگیت برس که اگه درست درس نخونی، وقتت طلف شده واسه کنکور.

در مورد دفترچه و این حرفا منظورت رو از دو دانشگاه نفهمیدم.
اما در کل، آره مثل کنکور کارشناسی هست.
مهر ماه(فکر کنم،یادم نیستشایدم دی ماه) یه دفترچه میگیری که فقط اطلاعات فردی و این حرفا رو مینیویسی و میفرستی.
بعدش اسفند میری کنکور میدی،اردیبهشت کارنامه میاد و میگن که درصد هات چقدره و رتبه ات چی شده.
چند روز بعد یه دفترچه میدن که رشته ها و توش نوشته و اگه مجاز شده باشی، شما انتخاب میکنیشون!
100 تا به ترتیب اولویت علاقه خودت و میفرستی براشون.
آخرای شهریور میگن گه شما کدوم رو قبول شدی و مهر ماه هم میری سر کلاس!
2 سال بعدش هم خودت رو آماده میکنی برای کنکور دکترا که عزیزان زحمت کشیدن تازگی ها اضافه کردن!:31:

سوالی بود در خدمتم!
من هم فعلا لیسانس عمرانم و سازه رو هم دوست دارم.
اگه شد یه سری صحبت باهاتون دارم میخوام از رشتتون بپرسم.
الان باید برم.
اگه تونستید درخواست دوستی بفرستید.
(مدیر محترم، این 3-4 خط آخر رو ویرایش میکنم.فعلا پاک نکنید لطفا تا این دوستمون ببینه! )

Переклад не
19-06-2011, 08:45
خیلی ممنون از توضیحاتت رفیق
من الان سال دومم یعنی اگه ایشالله پاس کردیم این ترمو میشیم ترم 4
از دانشگاه آزااد
معدلمم کم و بیش بین 14 و 13 اینا متغیره :دی
به نظرتون اگه کسی بخواد از همین الان (سال دوم) شروع کنه واسه ارشد خوندن، میشه؟
اگه بله ، از کجا و چی و چه کمک درسیایی باید شروع کرد؟
من رشته ای که کارشناسی قبول شدم عمران سازه هستش . واسه همین کاملا معلومه که داریم از سایر همکلاسی های عمران جدا میشه درسامون .با اینکه اینجا دوستان فرمودن دانشگاه آزاد سازه نداره:13:

samira_googleOne
19-06-2011, 09:16
سلام بچه ها
من می خوام دانشگاه مجازی درس بخونم
ولی نمی خوام کنکور بدوم. داشنگاه شیراز مجازی داره ولی پذیرشش با کنکوره. ولی مثلا امیرکبیر امتحان داخلی داره که خیلی عالیه.فقط قیمتش یکم زیاده
کسی نمی دونه کدوم دانشگاه مجازی ارشد رشته مدیریت اجرایی یا تجارت الکترونیک مجازی داره که خیلی هم گرون نباشه و کنکوری هم نباشه؟

farshidshd
19-06-2011, 11:03
سلام بچه ها
من می خوام دانشگاه مجازی درس بخونم
ولی نمی خوام کنکور بدوم. داشنگاه شیراز مجازی داره ولی پذیرشش با کنکوره. ولی مثلا امیرکبیر امتحان داخلی داره که خیلی عالیه.فقط قیمتش یکم زیاده
کسی نمی دونه کدوم دانشگاه مجازی ارشد رشته مدیریت اجرایی یا تجارت الکترونیک مجازی داره که خیلی هم گرون نباشه و کنکوری هم نباشه؟

سلام

خب شهریه ها که اکثرا همه جا مثل هم هستن

تجارت الکترونیک :

دانشگاه شیراز

دانشگاه خواجه نصیر

دانشگاه نور طوبی - تهران

====================================

مدیریت اجرایی :

دانشگاه اصفهان

دانشگاه تهران

مهر البرز - تهران

نور طوبی - تهران

.

farshidshd
20-06-2011, 12:07
نتايج معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كد رشته محلهاي بورسيه ،مجازي ، بين الملل و داراي شرايط خاص آزمون ورودي تحصيلات تکميلي سال 1390 معرفی شد

لینک مشاهده نتایج ::

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره معرفي شدگان چند برابر ظرفيت آن دسته از كد رشته‌هاي امتحاني داراي كد رشته محلهاي بورسيه، داراي شرايط خاص و دانشگاهها و موسسات آموزش عالي پذيرنده دانشجوي مجازي و يا دوره‌هاي بين‌الملل به همراه برنامه زماني انجام مصاحبه و مراحل گزينش، تاريخ آزمون مرحله دوم كد رشته‌هاي 1350، 1351، 1352، 1356، 1357، 1358 و 1360آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل ) سال 1390
لینک اطلاعیه ::

night lord
20-06-2011, 12:39
سلام دوستان . یه راهنمایی م یخوام یکمی پیش پا افتاده است .

من چند وقتیه که از محفل محصلین دورم . بعد از چند سال میخوام کنکور ارشد شرکت کنم ، رشتم معماری هستش . حالا اصلا نمیدونم که تاریخی که دفترچه ها ی کنکور ارشد معماری میاد کی هستش؟؟؟؟؟ . هم آزاد و هم دولتی؟؟؟

میشه یکی تاریخشو به من بده که من برنامه ریزی کنم و درس بخونم شاید قبول شدم !

farshidshd
20-06-2011, 13:26
سلام دوستان . یه راهنمایی م یخوام یکمی پیش پا افتاده است .

من چند وقتیه که از محفل محصلین دورم . بعد از چند سال میخوام کنکور ارشد شرکت کنم ، رشتم معماری هستش . حالا اصلا نمیدونم که تاریخی که دفترچه ها ی کنکور ارشد معماری میاد کی هستش؟؟؟؟؟ . هم آزاد و هم دولتی؟؟؟

میشه یکی تاریخشو به من بده که من برنامه ریزی کنم و درس بخونم شاید قبول شدم !

سلام
سراسری آبان ماه ثبت نام میکنن و بهمن ماه کنکور میگیرن
آزاد هم بهمن ثبت نام میکنن و اردیبهشت سال بعد کنکورش هست

brave_ie
25-06-2011, 18:01
درود بر هم تالاری های عزیز
بچه ها اینجا کسی هست که بخواد امسال کنکور صنایع-صنایع شرکت کنه؟
اگر هست بگه تا با هم یه معاشرتی بکنیم...

elendil
04-07-2011, 08:45
سلام دوستان خسته نباشین :دی

من الان رشته ام عمران هست :دی

میتونم برای ارشد توی گرایش های آی تی / نرم افزار تحصیل کنم ؟

reyhaneh_1370
04-07-2011, 12:38
کسی در مورد منابع کنکور عمران و کتابهای تستس خوبش اطلاعی داره؟
اگه کمکم کنید ممنون میشم:)

Переклад не
04-07-2011, 13:14
سلام
منم الان ترم 4 عمران دانشگاه آزادم میخوام ایشالله ارشدو سراسری قبول شم چیکار باید بکنیم؟

Mahdi/s
04-07-2011, 13:28
سلام
منم الان ترم 4 عمران دانشگاه آزادم میخوام ایشالله ارشدو سراسری قبول شم چیکار باید بکنیم؟ خوب درس بخونید و درساتون رو یاد بگیرید...اصلی ها دیگه استاتیک مقاومت ها....تحلیل ها..فولاد ها و بتن ها....مشخصه کدوم فصل ها مهم هست...
میتونی تست های سال های قبل هم بگیری و نگاه کنی...

اگه کمکم کنید ممنون میشم:) جواب شمار و اینجا دادم....

Переклад не
04-07-2011, 14:09
تست هارو از کجا میتونم پیدا کنم؟
کدوم کلاسایرم بهتره؟

mahya78
04-07-2011, 14:35
اگه کمکم کنید ممنون میشم:)

اتفاقا چند صفحه قبلش جواب دادم یه چند دقیقه حوصله میخواد . خوبه اینجا سرچ هم نیست که اذیت بشین . فقط چند صفحه قبل ر و بنگرید

reyhaneh_1370
04-07-2011, 23:56
اتفاقا چند صفحه قبلش جواب دادم یه چند دقیقه حوصله میخواد . خوبه اینجا سرچ هم نیست که اذیت بشین . فقط چند صفحه قبل ر و بنگرید

شرمنده،من نگاه نکرده بودم،ممنون

reyhaneh_1370
05-07-2011, 00:02
خوب درس بخونید و درساتون رو یاد بگیرید...اصلی ها دیگه استاتیک مقاومت ها....تحلیل ها..فولاد ها و بتن ها....مشخصه کدوم فصل ها مهم هست...
میتونی تست های سال های قبل هم بگیری و نگاه کنی...

جواب شمار و اینجا دادم....

ببخشید تو اون تاپیکی که گفتین فقط توضیحی در مورد هر درس داده شده بود،من کتابهای تست مربوط به هر درس و میخوام،یعنی میخوام بدونم تو هر درسی چه کتاب تستی خوبه
(شرمنده اگه سوالم تکراریه...)

honestbud
05-07-2011, 02:08
ببخشید تو اون تاپیکی که گفتین فقط توضیحی در مورد هر درس داده شده بود،من کتابهای تست مربوط به هر درس و میخوام،یعنی میخوام بدونم تو هر درسی چه کتاب تستی خوبه

اگه میخوای امسال بخونی،
کتاب های موسسه سری عمران رو همه اش رو بخر
فولاد-بتن-راه-رو
اینا رو داره.اگرم عنوان جدیدی داشت بخر،ضرر نداره!اما این 4 تا حتما خوب هستن!

در مورد ریاضی که خیلی فرقی نداره.تمام کتاب ها یکی هستند به نظر من چون مباحث مشخصه و تست ها هم معلومه!زیاد کتاب ها با هم فرقی نداره.
من خودم گاج استفاده کردم برای هر 3 ریاضی(ریاضی 1 و 2 و معادلات)خوب بودند.رون بودند و الکی حجم نداشت که آدم بترسه!
مثلا من کتاب های ریاضی پارسه رو هم داشتم، اما 3-4 برابر گاج قطر داشت.زیاد به درد کنکور نمیخوره، خیلی وقت از آدم میگیره و برای 10 تا تست نمی ارزه!

در مورد دروس سیالات و خاک مقاومت و تحلیل نمیشه به قطع نظر داد!شما باید ببینی نحوه خوندنت چطوریه و یا با کدوم استاد کار میکنی!
کتاب های خوب چند تایی تو هر کدوم از این درس ها داریم که هر کدوم یه سبکی هستند و هر کی یکیشون رو قبول داره!
شما بهتره برای این 4 مورد اگه کلاس میری، از همون اساتید بپرس.
اگه خودت میخونی بهترین راه اینه که تو هر درس اون 2-3 تا کتاب معروفش رو بگیری و یه نگاهی بندازی و بعد انتخاب کنی.
حالا نمیتونی همه رو بخری که،معقول نیست.
یا باید بری کتابخونه اگه پیداشون کنی، یا از کسی قرض بگیری یا کپی کنی یا ...

این بهترین راهه واسه این 4 تا درس.
اگه در مورد این 4 تا نتونستی عناوین معروف رو پیدا کنی بگو تا برات دربیرم.
الان درست یادم نیست!

موفق باشی

mahdi bg
05-07-2011, 20:11
سلام دوستان خسته نباشین :دی

من الان رشته ام عمران هست :دی

میتونم برای ارشد توی گرایش های آی تی / نرم افزار تحصیل کنم ؟

سلام
آره می تونید
فقط چندتای پیش نیاز می خورید.
قبول شدن توی آی تی راحتره ؛ اما ظرفیتش هم کمتره

mahya78
05-07-2011, 20:21

دوست عزیز اینجا جای درخواست منابع نیست .
دقیقا یک تاپیک داریم معرفی منابع . من یادم اومد که اونجا برای کسی چند سایت معرفی کردم .

gozine2
12-07-2011, 12:47
دروس ارشد عمران چیه؟

elendil
12-07-2011, 17:28
1 - زبان عمومی و تخصصی
2 - ریاضیات
3 - مکانیک جامدات ( مقاومت 1 ، تحلیل1 )
4 - مکانیک خاک و پی سازی
5 - مکانیک سیالات و هیدرولیک
6 - طراحی ( سازه های فولادی 1 و 2 ، سازه های بتنی 1 و 2 ، راهسازی و روسازی راه )

12تا هم گرایش داره

faded
12-07-2011, 19:48
کسی هست بخواد برای ارشد بخونه من تنهام (توی درس خوندن) بیاد با هم باشیم؟
زبان عمومی ارشد همون زبان انگلیسی پایه است؟

shir_farhad
12-07-2011, 20:01
دوستان اگه كسي توي ارشد بخاد معدلش رو بكشه بالا بايد چه بكنه؟

ميشه در حين تحصيل يه سري درس عمومي رو برداشت تا هم معدل ترم بره بالا و هم معدل كل؟

البته در دانشگاه آزاد منظورمه.

Amir_Niknam
13-07-2011, 00:18
دوستان اگه كسي توي ارشد بخاد معدلش رو بكشه بالا بايد چه بكنه؟

ميشه در حين تحصيل يه سري درس عمومي رو برداشت تا هم معدل ترم بره بالا و هم معدل كل؟

البته در دانشگاه آزاد منظورمه.
البته من نمی دونم شما کدوم رشته مد نظرتون هست اما در رشته های فنی دو نوع درس داریم یکی دروس تخصصی یکی دروس اصلی و در بیشتر مدل های ارشد یعنی درس و پروژه ۲ واحد سمینار و ۶ واحد پروژه نیز دارید و درس عمومی اصلا معنا نداره
تنها راه معدل بالا اول تلاشه بعد هم سعی کنی دور بر بعضی استادا نری :31:

siamakdadashi
26-07-2011, 10:05
سلام دوستان.برای قبولی در رشته روانشناسی بالینی و بالینی کودک و نوجوان و عمومی دروس روانشناسی بالینی و رشد و زبان تخصصی و فیزیولوژیک رو چند درصد باید زد؟برای دانشگاه تبریز روزانه و شبانه؟
اصلا رتبه چند میخواد؟

gnulinux
31-07-2011, 20:31
سلام دوستان امسال ترم ششم برق قدرت تموم شده پس بهمن سال دیگه ارشد دارم

حالا موندم چیکار کنم با توجه به این که وقت کم دارم چیکار کنم :

1: از الان همه کتاباهارو ذره ذره بخونم اگه کار خوب پیش رفت ترم مهر واحد کمتر بردارم و به خوندن ادامه بدم

2: الان بیشتر روی دو یا نهایتا 3 کتاب تمرکز کنم ترم بعد هم عادی واحد بگیرم و بهمن امتحان بدم همون چند درسی که خوندمو

بزنم حالا هر چی شد بعد اینجور 9 ترمه کنم خودمو و برای سال 91 کنکور بدم یعنی رو اون سرمایه گذاری کنم اینجوری چند

درسو خوب خوندم و با یه مرور حله

توش موندم چیکار کنم :13::13::13::13::13::13::13::13:

اگه شما پیشنهاد دیگه یا تجربه ای دارید در اختیارم قرار بدین ممنون میشم :11: :11::11::11:

tina silent
02-08-2011, 09:03
سلام دوستان
برای کنکور ارشد برق الکترونیک به نظرتون کدوم موسسه ثبت نام کنم ؟اصلا کلاس و آزمون به نظرتون لازمه؟
یه سوال دیگه هم دارم برای اینکه دانشگاه فردوسی قبول شم کسی میدونه که چه درصد هایی لازمه؟

cheshmak71
02-08-2011, 12:04
سلام...
چندتا کارنامه ی ارشد حقوق گرایش حقوق عمومی قبولی دانشگاه دولتی روزانه می خواستم....

alireza20202003
02-08-2011, 23:31
سلام دوستان
برای کنکور ارشد برق الکترونیک به نظرتون کدوم موسسه ثبت نام کنم ؟اصلا کلاس و آزمون به نظرتون لازمه؟
یه سوال دیگه هم دارم برای اینکه دانشگاه فردوسی قبول شم کسی میدونه که چه درصد هایی لازمه؟

كلاس خير ولی آزمون اگه خيلی بخون نيستی لازمه چون زوركی می‌كشدت پای جلسه.

اول از همه درصد رو زياد نبايد مد نظر قرار بدی ، دانشگاه فردوسی چه گرايشی ؟ ديجيتال ؟ اينجا رتبه 540 رفت روزانه شهيد بهشتی كه حالا بعضی ها صنعتی اصفهان رو به اون ترجيح ميدن ، من ليست قبوليهای 88 برق ارشد رو دارم ، پيدا كردم برات ميفرستم ولی خوب درصد نداره رتبست.

موسسه پارسه جامعه آماری خوبی داره ولی امسال اصلا سوالاش استاندارد نبود و خوشم نيومد ، از بچه‌های ما كسی كه رتبش زير 20 ميشد تو سراسری شد 120 (كنترل) كه خوب انتظار نميرفت 6 برابر بشه. ولی در كل آزمون خوبه مخصوصا برق چون آزمونش دو روزه باعث ميشه يه خورده عادت كنی به سيستم.

AaVaA
03-08-2011, 12:54
سلام
کسی میدونه نتایج ارشد آزاد پارسال چه تاریخی اومده؟امسال کی میاد؟
در صورت قبولی تاریخ مراجعه به دانشگاه و ثبتنام چند روزه؟تا قبل اول مهر باید اینکارا انجام بشه یا نه؟

PLAΨMID
05-08-2011, 15:37
سلام
واسه mba ماهان رو پيشنهاد ميكنيد يا پارسه ؟
با تشكر . . . .

poonel
05-08-2011, 15:47
عزیزان من فارغ التحصیل ارشد حسابداریم اگه سوالی داشتید من در خدمتم.

elendil
05-08-2011, 16:29
دوستان این سوال قبلا پرسیدم یکی از بچه ها گفت میشه

ولی از سازمان سنجش سرفصل هارو که گرفتم ابتدای گرایش های ارشد آی تی ذکر شده بود که از چندتا رشته خاص ( نام برده بود و عمران جزو اونها نبود !!! ) که در مقطع کارشناسی دانشجو اونارو گذرونده میتونه بیاد و ارشد آی تی ( هر کدوم از 4تا گرایش ) رو تحصیل کنه

حالا بالاخره میشه این پروسه ای که من مطرح کردم یا نمیشه :دی ؟

farshidshd
06-08-2011, 10:47
سلام
کسی میدونه نتایج ارشد آزاد پارسال چه تاریخی اومده؟امسال کی میاد؟
در صورت قبولی تاریخ مراجعه به دانشگاه و ثبتنام چند روزه؟تا قبل اول مهر باید اینکارا انجام بشه یا نه؟

اواخر شهریور
تاریخ ثبت نام هم فکر کنم 3 یا 4 روزه که هروقت بری ثبت نام میکنن

سلام
واسه mba ماهان رو پيشنهاد ميكنيد يا پارسه ؟
با تشكر . . . .

هر دوشون خوبن

دوستان این سوال قبلا پرسیدم یکی از بچه ها گفت میشه

ولی از سازمان سنجش سرفصل هارو که گرفتم ابتدای گرایش های ارشد آی تی ذکر شده بود که از چندتا رشته خاص ( نام برده بود و عمران جزو اونها نبود !!! ) که در مقطع کارشناسی دانشجو اونارو گذرونده میتونه بیاد و ارشد آی تی ( هر کدوم از 4تا گرایش ) رو تحصیل کنه

حالا بالاخره میشه این پروسه ای که من مطرح کردم یا نمیشه :دی ؟

میشه چرا نشه!!

popp
07-08-2011, 13:10
سلام
من برای ارشد نرم افزار میخونم. اینجا کسی ارشد نرم افزار هست؟شروع کردم دارم ریاضی گسسته میخونم با نظریه. واسه ساختمان داده و طراحی الگوریتم میخوام برم کلاس مهندس یوسفی با 350000 تومن هزینه. 70 جلسه. آخه تو دانشگاه خوبی درس نخوندم احساس میکنم نیاز دارم.
میشه راهنمایی کنید لطفا چه کار کنم باز بهتره؟
در مورد زبان نمیدونم چیکار کنم؟ دوس دارم زبانو بخونم تفریحی طوری که واسه ارشدم به دردم بخوره.

mehrdading
10-08-2011, 14:22
یه سوال درباره رشته فیزیک سلام
می خواستم بدونم رشته کارشناسی تو فیزیک (هسته ای ، اتمی ، حالت جامد و ...) تو انتخاب گرایش ارشد تاثیر داره یا نه؟مثلا کسی که می خواد بره گرایش ذرات بنیادی(ارشد) باید حتما از یه گرایش به خصوص فیزیک باشه(کارشناسی) باشه مثلا باید حتما هسته ای خونده باشه یا از هر رشته ای باشه می تونه بره به ذرات بنیادی؟
لطفا جواب دهید
باتشکر!

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

جواب بدید!!!!!!!!

alireza20202003
16-08-2011, 00:08
یه سوال درباره رشته فیزیک سلام
می خواستم بدونم رشته کارشناسی تو فیزیک (هسته ای ، اتمی ، حالت جامد و ...) تو انتخاب گرایش ارشد تاثیر داره یا نه؟مثلا کسی که می خواد بره گرایش ذرات بنیادی(ارشد) باید حتما از یه گرایش به خصوص فیزیک باشه(کارشناسی) باشه مثلا باید حتما هسته ای خونده باشه یا از هر رشته ای باشه می تونه بره به ذرات بنیادی؟
لطفا جواب دهید
باتشکر!

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

جواب بدید!!!!!!!!

تاثير داره ، تاثيرش اونجوری نيست كه نتونی بری بلكه يه چند تا درس پيش نياز می‌خوری يعنی بايد علاوه بر درس‌های ارشد يكی دوتا درس كارشناسی رو هم كه به دليل تفاوت گرايش نخوندی رو بخونی ، والا من درسای ذرات بنيادی رو نميدونم (خودمم اصلا فيزيك نيستم) چيا هست ميتونی پاشی بری آموزش دانشكده فيزيك يه دانشگاه (مهم نيست چه دانشگاهی فقط رشته ذرات بنيادی واسه ارشد داشته باشه) و از اونا يا مدير گروه مربوطه بپرسی.

در كل كسی اگه بخواد تو ارشد گرايشش رو عوض كنه بايد حتی المقدور تو برداشتن دروس اختياری اونايی رو برداره كه قراره تو ارشد پيش نياز بخوره (حتی در صورتيكه تعداد واحدهای دروس اختياری اجازه نده معمولا در صورت صحبت با مدير گروه مربوطه ميتونی حتی يك درس اجباريت رو جايگزين كنی).

faded
17-08-2011, 22:33
اگر کسی از الان بخواد شروع کنه میتونه ارشد قبول بشه؟ یا باید زودتر شروع می کرد

alireza20202003
17-08-2011, 23:23
اگر کسی از الان بخواد شروع کنه میتونه ارشد قبول بشه؟ یا باید زودتر شروع می کرد

در چه حد قبولی ؟ :20:
والا در بين دوستان كسی می‌شناسم كه آذر شروع كرد و رتبش تو برق - مخابرات زير 20 شد ولی خوب جنازه‌ای شده بود تو بهمن :31:
در كل اگه از همين ساعت 12:30 امشب شروع كنی فكر كنم خوب قبول بشی !

t.sunami
18-08-2011, 20:17
کسی میتونه سرفصل های برق قدرت رو بزاره؟؟ میشه قبول شد؟؟؟ چه رتبه ای میخواد؟؟

The Auditor
22-08-2011, 11:04
سلام دوستان. من كارشناسى رو توى دانشگاه دولتى خوندم. پنجشنبه ها دانشگاه تعطيل بود و كلاس برگزار نميشد. ميخواستم بدونم آيا توى ارشد هم دانشگاههاى دولتى پنجشنبه ها تعطيلن؟ اگه اينطورى باشه كه خيلى بده. خيلى ها مثل بنده شاغل هستن و ميخوان ارشدشونم بگيرن. خدا رو شكر قبول شدم و منتظر نتايج نهايى توى شهريورم.

faded
22-08-2011, 12:01
ممکنه اسامی تمام رشته های شناور ارشد رو بگین:؟؟

farshidshd
22-08-2011, 12:02
سلام دوستان. من كارشناسى رو توى دانشگاه دولتى خوندم. پنجشنبه ها دانشگاه تعطيل بود و كلاس برگزار نميشد. ميخواستم بدونم آيا توى ارشد هم دانشگاههاى دولتى پنجشنبه ها تعطيلن؟ اگه اينطورى باشه كه خيلى بده. خيلى ها مثل بنده شاغل هستن و ميخوان ارشدشونم بگيرن. خدا رو شكر قبول شدم و منتظر نتايج نهايى توى شهريورم.

سلام

کلا شاید حداکثر 3 روز در هفته کلاس داشته باشین، یا دیگه فوقش 4 روز
میتونید 4شنبه و 5 شنبه رو خالی کنید

farshidshd
22-08-2011, 12:37
خدایی در گفت‌وگو با فارس:
نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد هفته اول شهریور ماه

خبرگزاری فارس: قائم‌مقام سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد تا هفته اول شهریورماه خبر داد.

ابراهیم خدایی قائم‌مقام سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد 90 تا هفته اول شهریورماه اعلام می‌شود، گفت: براساس آمار اعلام شده دفترچه راهنمای انتخاب رشته در آزمون کارشناسی ارشد 75 هزار داوطلب پذیرش می‌شوند.

وی گفت: با احتساب داوطلبان استعداد درخشان در کنکور کارشناسی ارشد90 حدود 85 هزار داوطلب در این آزمون پذیرش می‌شوند.

farshidshd
22-08-2011, 12:44
ممکنه اسامی تمام رشته های شناور ارشد رو بگین:؟؟

توی دفترچه شماره یک هست

ماله امسال اینا بودن

The Auditor
22-08-2011, 13:13
سلام

کلا شاید حداکثر 3 روز در هفته کلاس داشته باشین، یا دیگه فوقش 4 روز
میتونید 4شنبه و 5 شنبه رو خالی کنید

چى؟؟؟ انگار درست نخونديد چى نوشتم دوست عزيز. كارشناسى ارشد رو ميگم! فوق ليسانس! نه ليسانس! توى خود كارشناسى نهايتا 3 روز كلاس داشتم، 149 واحد! حالا توى ارشد كه 32 واحد بيشتر نيست بخوام 4 روز برم سر كلاس! شوخى نكنيد بابا قلب من با باترى ميتپه!ا ضمنا توى ارشد هر ترم نهايتا 8 يا 10 واحد بيشتر ارائه نميشه

mahdi bg
22-08-2011, 16:55
چى؟؟؟ انگار درست نخونديد چى نوشتم دوست عزيز. كارشناسى ارشد رو ميگم! فوق ليسانس! نه ليسانس! توى خود كارشناسى نهايتا 3 روز كلاس داشتم، 149 واحد! حالا توى ارشد كه 32 واحد بيشتر نيست بخوام 4 روز برم سر كلاس! شوخى نكنيد بابا قلب من با باترى ميتپه!ا ضمنا توى ارشد هر ترم نهايتا 8 يا 10 واحد بيشتر ارائه نميشه

سلام
من هر ترم 2 روز در هفته بیشتر کلاس نداشتم ، اما هستن کسایی که 4 روز می رن دانشگاه ، البته روزی فقط یک ساعت کلاس دارند ....

safoora55
25-08-2011, 08:25
دانشگاههایی مثل آزاد دو روز در هفته ست البته بستگی به رشته هم داره
مال ما پنج روز درهفته که خودمون با اساتید هماهنگ می کنیم میشه دو روز یا سه روز ولی پدرمون در میادها آموزش هم باهامون چپ میافته:31:

Mahiar0
25-08-2011, 18:11
اقا نتایج تو سازمان سنجش دیدم ارشد فراگیر پیام نور
دانشگاه قشم رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی کد 1486 شیوه آموزش محور قبول شدم
اصلا چطوریاست؟
هزینه اش ترمی چند هر واحدی چنده؟ از این بین الملل که نیست
کتاب ها و منابعش فارسیه؟
تو کلاس ها حتما باید حضور پیدا کرد تو میان ترم ها چی؟ یا فقط پایان ترم تو امتحانات باید شرکت کرد ورفت قشم؟

هزینه ها چطوریه؟
اطلاعاتی دارید؟

farshidshd
28-08-2011, 15:06
نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 قبل از عید سعید فطر

قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 در هفته جاری و قبل از فرا رسیدن عید سعید فطر منتشر می شود و داوطلبان مجاز می توانند برای مشاهده نتایج به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند. ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر اضافه کرد: نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد سراسری سال 90 و اسامی پذیرفته شدگان تا پیش از عید فطر یعنی طی روزهای دوشنبه یا سه شنبه هفته جاری اعلام می شود.
وی افزود: در این کنکور ظرفیت پذیرش نسبت به سال گذشته 64 درصد افزایش یافته است.
به گزارش مهر، کنکور کارشناسی ارشد سال 90 در 142 کد رشته امتحانی و در روزهای 27 تا 29 بهمن ماه برگزار شد و 870 هزار نفر در این آزمون شرکت کردند.
همچنین، ظرفیت دانشگاهها 75 هزار نفر برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد است و با احتساب پذیرش استعدادهای درخشان با آزمون و بدون آزمون 85 هزار نفر در نهایت پذیرفته می شوند.

mehrnews

The Auditor
30-08-2011, 09:48
امروز نتايج مياد، اما خدا ميدونه چه ساعتي.. حتما ساعت "59:'59: 11 شب.

farshidshd
30-08-2011, 11:14
امروز نتايج مياد، اما خدا ميدونه چه ساعتي.. حتما ساعت "59:'59: 11 شب.

فهرست‌ اسامي‌ قبول‌ شدگان‌ نهايي‌ 138 كد رشته امتحاني از 148 كد رشته امتحاني در تاريخ 8/6/90 ساعت 14 بر روي سايت اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار خواهد گرفت.

اطلاعیه ی کامل :

farshidshd
30-08-2011, 12:59
نتیایج نهایی ارشد 90 اعلام شد ::

.

The Auditor
30-08-2011, 13:55
خب خدا رو شكر قبول شدم. حسابداري - علامه طباطبايي :5:

pmncivil
30-08-2011, 19:32
سلام من دانشجوی عمران دانشگاه آزاد با درصد ریاضی حدود 30 ام واحد دانشگاهیم حدودای دونقوز آباده و از اول هم دلم میخواست توی بهترین دانشگاه های تهران درس بخونم ولی نتونستم الان سال اول رو تموم کردم و میرم ترم 3 درسای ریاضی 1 و 2 و معادلاتو استاتیک رو عالی پاس کردم البته چون سواد استادای اینجا به گرد پای دانشگاه های دیگه نمیرسه ولی بدلییل اینکه نتونستم تو کارشناسی دانشگاه خوبی قبول شم دلم میخواد بکوب واسه دانشگاه سراسری تهران ترجیحا شریف و تهران استارت بزنم و چون پایم ضعیفه نمیدونم از کجا و چطور شروع کنم کلا برام چه نصیحتی دارید ؟؟ کدوم کتابارو شروع به خوندن کنم و به کجا باید برسم تا بفهمم وضعم خوب شده واسه درسایی که پیش رو دارم چه توصیه هایی دارید که بیخودی کتاب های متفرقه نخونم؟/؟ تست از کی بزنم و کلا چیکار کنم ؟؟؟؟
این رویای دانشگاه سراسری تهران منو کشته کمک لطفا خواشا سعی نکنید منو از این راه منصرف کنید من کاملا جدیم ممنون میشم کمک کنید

pmncivil
30-08-2011, 20:11
نمیگید چیکار کنم خواهشا کمک کنید باید ریاضیمو عالی کنم کتابای آقاسی رو دارم ولی زیاد توضیح داده خوبه بخونم بدرد میخوره همونطور که گفتم رشتم عمرانه

AmirSAMSUNG
31-08-2011, 12:55
دوستان ارشد تو پیام نور وضعش چجوریه؟ ارزش داره بخونی؟ من پیام نور اراک قبول شدم.

brave_ie
31-08-2011, 13:40
کسی اینجا صنایع شرکت کرده بوده؟ کجا قبول شدین؟

farshidshd
01-09-2011, 11:17
دوستان ارشد تو پیام نور وضعش چجوریه؟ ارزش داره بخونی؟ من پیام نور اراک قبول شدم.

مبارکه
ارشد رو هرجا باشه ، بخون و مدرکشو بگیر
خصوصا حالا که با کنکور سازمان سنجش قبول شدی

Sub007
01-09-2011, 11:29
من یه سوال داشتم.
دوستان برای رشته آی‌تی گرایش شبکه و گرایش هوش مصنوعی چه منابعی رو مناسب میدونن؟
منظورم این جزوه‌هایی هست که مثلا پارسه،ماهان و ... دارن.

farshidshd
01-09-2011, 11:45
من یه سوال داشتم.
دوستان برای رشته آی‌تی گرایش شبکه و گرایش هوش مصنوعی چه منابعی رو مناسب میدونن؟
منظورم این جزوه‌هایی هست که مثلا پارسه،ماهان و ... دارن.

واسه هوش ::

مدارهاي الكتريكي
کتاب ارشد مدارهاي الكتريكي ( انتشارات راهیان ارشد)

طراحي الگوريتم
كتاب درس: مقدمه‌اي بر طراحي الگوريتم،معروف و مشهور به CLRS.
طراحي الگوريتم، نيپوليتان، نعيمي‌پور.
جزوه‌ي طراحي الگوريتم، دكتر محمد قدسي، دانشگاه شريف.
درس و کنکور طراحي الگوريتم (مولف: مهندس مقسمی انتشارات گسترش علوم پایه)
کتاب ارشد طراحي الگوريتم (مولف: مهندس یوسفی انتشارات پوران پژوهش)
کتاب ارشد طراحي الگوريتم ( انتشارات راهیان ارشد)

هوش مصنوعي
کتاب ارشد هوش مصنوعي (مولف: عبدی پور و خلیلی فر انتشارات راهیان ارشد)
================================================== ==
واسه شبکه هم ::
كتاب درس: شبكه‌هاي كامپيوتري، اندرو اس تننباوم، ترجمه‌ي ملكيان، زارع‌پور و پدرام.
شبكه‌هاي كامپيوتري و انتقال داده، ويليام استالينگز.
كتاب تست: 3000 مسئله‌ي حل شده در شبكه‌هاي كامپيوتري و انتقال‌داده، دكتر فتحي و مهندس صفائي.
کتاب ارشد شبكه‌هاي كامپيوتري (مولف: مهندس خلیلی فر انتشارات راهیان ارشد)

در ضمن واسه درخواست منابع از تاپیک منابع استفاده کنید

AmirSAMSUNG
01-09-2011, 11:52
مبارکه
ارشد رو هرجا باشه ، بخون و مدرکشو بگیر
خصوصا حالا که با کنکور سازمان سنجش قبول شدی

ممنونم فرشید جان... اصلا باور نمیکردم که قبول شم :18:

راستش امروز نتیجه دانشگاه ازادم نگاه کردم و دیدم اونجا هم تبریز قبول شدم... حالا نمیدونم چیکار کنم برم پیام نور یا برم ازاد :41:

Mohammad
01-09-2011, 23:21
سلام من دانشجوی عمران دانشگاه آزاد با درصد ریاضی حدود 30 ام واحد دانشگاهیم حدودای دونقوز آباده و از اول هم دلم میخواست توی بهترین دانشگاه های تهران درس بخونم ولی نتونستم الان سال اول رو تموم کردم و میرم ترم 3 درسای ریاضی 1 و 2 و معادلاتو استاتیک رو عالی پاس کردم البته چون سواد استادای اینجا به گرد پای دانشگاه های دیگه نمیرسه ولی بدلییل اینکه نتونستم تو کارشناسی دانشگاه خوبی قبول شم دلم میخواد بکوب واسه دانشگاه سراسری تهران ترجیحا شریف و تهران استارت بزنم و چون پایم ضعیفه نمیدونم از کجا و چطور شروع کنم کلا برام چه نصیحتی دارید ؟؟ کدوم کتابارو شروع به خوندن کنم و به کجا باید برسم تا بفهمم وضعم خوب شده واسه درسایی که پیش رو دارم چه توصیه هایی دارید که بیخودی کتاب های متفرقه نخونم؟/؟ تست از کی بزنم و کلا چیکار کنم ؟؟؟؟
این رویای دانشگاه سراسری تهران منو کشته کمک لطفا خواشا سعی نکنید منو از این راه منصرف کنید من کاملا جدیم ممنون میشم کمک کنید

اینکه از الان فکر هستین خیلی خوبه . در درجه اول سعی کنید درساتون رو خیلی خوب پاس کنید ، معدلتون بالا بشه . همین که درس هاتون رو خوب پاس کنید به مرور برای ارشد هم آماده میشید . توجه ی ویژه ای به دروس ارشد داشته باشید . مثلا درس های ریاضی 1 و 2 رو جزوه های بسیار خوب آماده کنید به همراه خلاصه برداری . به موقعش خیلی به دردتون می خوره . پیرو اون درس های مقاومت ، تحلیل ، سیالات ، هیدورلیک ، مکانیک خاک ، پی ، فولاد ، بتن ، راه سازی و روسازی که به مرور به همه ی اینا می رسید . تست زدن از الان خیلی زوده ، سعی کنید تا قبل از سال 4 این درس ها رو به بهترین شکل ممکن یاد بگیرید و آماده بشید . ببینید کجا ها ضعف دارید ، مثلا اگه زبانتون ضعیفه از الان شروع کنید به تقویتش .
به سال 4 که رسید اگه درس ها تون رو خوب پاس کرده باشید ، مسلما تعداد واحد زیادی براتون نمونده ، سوادتون بالا رفته ، معدلتون هم خوبه . اون موقع میرید سراغ کتاب های ارشد و تست و تویه اون یکسال برای ارشد به خوبی آماده میشید .
سعی کنید هدفتون یادگیری باشه ، مفهومی بخونید و یاد بگیرید . دنبال سواد باشید . اگه این اهداف رو دنبال کنید مسلما به هدف نهاییتون خواهید رسید .

farid55
02-09-2011, 17:29
دوستان،ما كه آزاد قبول نشديم...اين تكميل ظرفيتش كي هست؟

farshidshd
03-09-2011, 13:11
ممنونم فرشید جان... اصلا باور نمیکردم که قبول شم :18:

راستش امروز نتیجه دانشگاه ازادم نگاه کردم و دیدم اونجا هم تبریز قبول شدم... حالا نمیدونم چیکار کنم برم پیام نور یا برم ازاد :41:

اگه هزینه برات فرقی نمیکنه ، برو آزاد

دوستان،ما كه آزاد قبول نشديم...اين تكميل ظرفيتش كي هست؟

شاید مهر ماه ...

.

night lord
03-09-2011, 15:02
سلام دوستان . من میخوام ارشد شرکت کنم . در مورد گرایشهای معماری تو ارشد نمیدونم کدوم گرایش رو بزنم!
میخوام چند نفر که شرکت کردن منو راهنمایی کنن .

والا حقیقت بین(( طراحی شهری ، برنامه ریزی شهری ، معماری )) نمیدونم کدوم یکی رو انتخاب کنم؟
خودم معماری رو دوست دارم ولی چنت مانع جلوی راه انتخابش دارم : از طرفی بعضی دوستام میگن چون لیسانس
معماری داری بهتره یه مدرک دیگه بگیری ، طراحی شهری بزن .
بعضیا میگن بازار کار معماری خیلی کمه چون لیسانسه و ارشد معماری معماری خیلی زیاده، چون از قدیم بوده. :18:
یه مسئله دیگه هم که هست اینه که معماری یه کنکور اسکیس هم داره که خیلی سخته و با اینکه
دستم زیاد ضعیف نیست و بدک نیست ولی فکر نکنم قبول شم .:13:

حالا یکی بیاد یه راهنمایی کنه مارو که کدوم گرایش رو انتخاب کنم؟:13:

hasti rs
04-09-2011, 15:07
راستش امروز نتیجه دانشگاه ازادم نگاه کردم و دیدم اونجا هم تبریز قبول شدم... حالا نمیدونم چیکار کنم برم پیام نور یا برم ازاد

یه بخشنامه بود ؛ واسه ی تدریس و اساتید دانشگاه که کسی که مدرکش رو از ازاد بگیره نمیتونه تو واحدهای دولتی ( دولتی کامل منظورمه نه پیامنور و غیر انتفاعی که نمیه دولتی هستن ) به عنوان استاد دانشگاه گرفته شه ، ولی واحد های آزاد و پیامنور میتونه مشغول به کار باشه .
این رو هم مد نظر قرار بدید .

m93
05-09-2011, 10:56
من به تازگی لیسانس اقتصادمو گرقتم. پارسال هم متاسفانه نتونستم کنکور دولتی رو بدم. امسال هم امید چندانی ندارم. چون رشته اقتصاد واقعا سنگینه. حالا موندم زودتر دفترچمو پست کنم برم خدمت یا تا بهمن بمونم واسه کنکور. اگر قبول نشم هم زمانم تلف شده.به آزاد هم احتمالا نمیرسم.الان کلا موندم چه کنم

edi2
05-09-2011, 11:43
دوستان من رشتم امزبان انگلیسی هست و میخواستم بپرسم ایا این بسته های اموزش تاثیر چندانای دارن یا این که منابع ازمون رو بخونیم کافی هست؟

The Auditor
11-09-2011, 12:41
بسته هاي آموزشي معمولا به طور كامل جواب نميده كه البته اين نظر منه. بهترين كار اينه كه كتابايي رو بخوني كه تجربه ثابت كرده به سوالات و مباحث مطرح در كنكور نزديكه. بسته هاي آموزشي معمولا هر 5-6 سال يه بار آپديت ميشن كه اين زياد خوب نيست. هر سال سرفصل و بودجه بندي سوالات يه كم تغيير ميكنه.

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------

راستي از بچه هاي اين سايت اينقدر كم بودن شركت كنندگان ارشد؟؟ توي تاپيك كنكور كارشناسي خيلي ترافيكه اما اينجا متروكه شده :دي

MOHAMMAD2010
11-09-2011, 13:39
بچه ها من امروز یه موضوعی فهمیدم یه خورده گیج شدم !
تو کنکور آزاد ارشد توی دفترچه یه سری واحد ها نیستن ولی دانشجو میگیرن !
مثلا برای قدرت رو که داشتم نگاه میکردم توی دفترچه 10 تا بود ولی واقعیت 16 تا هست !
یه سری واحد ها مثل : علوم و تحقيقات آذربايجان شرقي ، علوم و تحقيقات بروجرد ، علوم و تحقيقات مرکزي و ... توی دفترچه نبود ! میخواستم ببینم جریان چیه ؟ و کسی که بخواد این دانشگاه ها قبول بشه باید چی کار کنه ؟

The Auditor
11-09-2011, 14:03
يه نگاه به سايت دانشگاه آزاد بنداز، يادمه چند روز پيش واحدهاي جديدش رو اعلام كرده بود. به اينجا هم يه نگاه بنداز.

MOHAMMAD2010
11-09-2011, 14:43
يه نگاه به سايت دانشگاه آزاد بنداز، يادمه چند روز پيش واحدهاي جديدش رو اعلام كرده بود. به اينجا هم يه نگاه بنداز.

ببین دوست عزیز من تو این سایت میرم :
iausep.com
وقتی محل های رشته قدرت ارشد رو سرچ میکنم اینا رو میاره :

ولی تو دفترچه سال 90 فقط اینا هستن :

میخوام ببینم اونایی که تو دفترچه سال 90 نیست جریانشون چیه ؟

The Auditor
11-09-2011, 15:34
والله من چند روز پيش خبري رو توي اينترنت ديدم كه يه سري واحد اضافه شده (همونطور كه توي اون سايت ميبينيد). اما خب با توجه به اينكه انتخاب شهر كرديمو كنكورم داديمو نتايجم اومده (كه البته تكميل ظرفيت هنوز نيومده)، ديگه كاريش نميشه كرد اما فكر كنم اينا افتتاحشون با تكميل ظرفيت بخوره، يعني توي تكميل ظرفيت پذيرش كنن.

MOHAMMAD2010
11-09-2011, 16:05
والله من چند روز پيش خبري رو توي اينترنت ديدم كه يه سري واحد اضافه شده (همونطور كه توي اون سايت ميبينيد). اما خب با توجه به اينكه انتخاب شهر كرديمو كنكورم داديمو نتايجم اومده (كه البته تكميل ظرفيت هنوز نيومده)، ديگه كاريش نميشه كرد اما فكر كنم اينا افتتاحشون با تكميل ظرفيت بخوره، يعني توي تكميل ظرفيت پذيرش كنن.

یعنی این چند تا که امسال نیستن دو دفترچه 91 اضافه میشن یا اونجا هم باز تو تکمیل ظرفیت هستن ؟

The Auditor
13-09-2011, 17:48
آره، امسال توی تکمیل ظرفیت پذیرش خواهند داشت. هر سال همینطور بوده. بعضی واحدها توی دفترچه نبودن و بعد از کنکور اضافه شدن و توی تکمیل ظرفیت گرفتن پذیرش کردن.

panizir
13-09-2011, 19:10
دوستان شما که تجربه دارین من یه سوال داشتم .
با رتبه 323 معماری کامپیوتر طبیعیه که شبانه صنعتی اصفهان آدم قبول بشه یا ممکنه اشتباهی شده باشه؟؟ آخه خودش فک میکرده بهشتی یا علم و ص بیاره!

farshidshd
14-09-2011, 10:40
دوستان شما که تجربه دارین من یه سوال داشتم .
با رتبه 323 معماری کامپیوتر طبیعیه که شبانه صنعتی اصفهان آدم قبول بشه یا ممکنه اشتباهی شده باشه؟؟ آخه خودش فک میکرده بهشتی یا علم و ص بیاره!

نه درسته ، اشتباهی نشده ....

moh72
16-09-2011, 13:39
دوستان کسی که کارشناسی غیر انتفاعی (م.صنایع اردبیل)قبول شده سطحش در حدی میشه که بتونه ارشد رو یه جایه معتبر قبول شه؟
من الان موندم این دانشگاه رو برم یا بمونم خوب بخونم اگه بدونم میتونم ارشدو یه دانشگاهه خوب قبول شم همینو میرم اگه نه که دیگه...

farshidshd
17-09-2011, 12:20
دوستان کسی که کارشناسی غیر انتفاعی (م.صنایع اردبیل)قبول شده سطحش در حدی میشه که بتونه ارشد رو یه جایه معتبر قبول شه؟
من الان موندم این دانشگاه رو برم یا بمونم خوب بخونم اگه بدونم میتونم ارشدو یه دانشگاهه خوب قبول شم همینو میرم اگه نه که دیگه...

چرا که نه ، شما هرجایی درس بخونید ، باید خودتون بخواید که خواستن توانستن است...

hermione
17-09-2011, 23:10
سلام
برای کارشناسی ارشد برق چه کتابهایی پیشنهاد می کنید ؟ (سطح بالا باشه... برای یه نفر که صنعتی اصفهان میخونه و رتبه خوبی میخواد )

milad_face_off
19-09-2011, 13:37
میلاد از کرمانشاه عمران !!

jamalagha
25-09-2011, 11:45
با سلام بهترین آموزشگاه یا جزوات برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر کدام است؟؟ لطفا کمک کنید

H00m@N
26-09-2011, 07:17
سلام

برای مکانیک عزیزان مدرسان شریفو پیشنهاد میکنید یا پارسه؟؟؟؟!

منظورم اینه که ازمونای کدومشونو بهتره؟

ممنونم پیشاپیش:11:

farshidshd
26-09-2011, 13:05
اطلاعیه ی تکمیل ظرفیت توی سایت سنجش قرار داده شده...

brad pitt
01-10-2011, 13:07
سلام

به نظر من برای کلاس مجموعه مهندسی : آزمونها و کلاسهای موسسه نصیر

مدیریت : کلاسها و آزمونهای بینش

نگاه به سایتاشونم کنی اسامی اساتیدش گویای همه چیزه

آزمونهای پارسه برا مهندسی و ماهان برا مدیریتی هم خهوبه

brad pitt
01-10-2011, 13:10
سلام

ببخشید به نظرتون برا تقویت زبان انگلیسی که زبان رو درصد بالایی بزنم چه کلاسی برم ؟
کلاسهای آیلتس یا تافل یا gre ?

کدوم بهتره برای کارشناسی ارشد ؟

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

سلام

برای مکانیک عزیزان مدرسان شریفو پیشنهاد میکنید یا پارسه؟؟؟؟!

منظورم اینه که ازمونای کدومشونو بهتره؟

ممنونم پیشاپیش:11:

سلام
دوست عزیز
به نظرم برا ارشد کلاسا و آزمونای موسسه نصیر از همه بهتره

تو گوگل بزن نصیر

طراحه سوالاش عجیب به طراح سوالای کنکور نزدیکن

MOHAMMAD2010
01-10-2011, 17:37
توی دفترچه ارشد دانشگاه آزاد رشته ای به نام mba نیست ، آیا رشته مدیریت اجرایی که توش هست همون mba هست ؟ اگه نه پس یعنی آزاد mba نداره ؟

deaddeaddead
02-10-2011, 23:10
نتایج آزاد ارشد نا پیوسته کی میاد ؟؟؟

AaVaA
03-10-2011, 00:59
نتایج آزاد ارشد نا پیوسته کی میاد ؟؟؟
مگه اعلام نشده تو سایت آزمون دات کام؟

---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:56 AM ----------

من 99% مطمئنم که تو تکمیل ظرفیت ارشد قبول میشدم اما نشدم،رتبه ام خیلی نزدیک به آخرین فرد قبول شده بود
به نظرتون مراجعه ی حضوری به دانشکده های واحد علوم تحقیقات میتونه تاثیری داشته باشه ؟جوابمو میدن یعنی؟

آرش-19
06-10-2011, 16:18
سلام
یه سوال دارم که رفته رو مخم,
برای مکانیک گرایش تبدیل انرژی و یا ساخت و تولید کدوم بسته های آمورشی رو پیشنهاد میکنید؟
ماهان, مدرسان, پارسه و .....
اینجا تو شهرستان که دسترسی به کلاس درست حسابی نداریم مجبوریم از این بسته ها استفاده کنیم.
حالا برای رشته های مهندسی کدام از همه بهتره؟

STON-COLD
06-10-2011, 20:37
سلام
برای کارشناسی ارشد برق چه کتابهایی پیشنهاد می کنید ؟ (سطح بالا باشه... برای یه نفر که صنعتی اصفهان میخونه و رتبه خوبی میخواد )
منتظریم:20::20::20:

Переклад не
07-10-2011, 23:16
سلام والا سوالم یکم کلی هست و نشد تو یه تاپیک منحصر بپرسم.البته شاید جوابش کلی باشه

من ترم 5 رشته ی عمران دانشگاه آزادم کارشناسی پیوسته.میخوام ارشدو سراسری قبول شم چیکار کنم؟ اصلا ممکنه؟
ممنون

Reza31001
14-10-2011, 19:08
تو کنکور ارشد ماشین حساب مجازه؟
اگه آره چه مدل هایی؟

Переклад не
15-10-2011, 16:07
سلام والا سوالم یکم کلی هست و نشد تو یه تاپیک منحصر بپرسم.البته شاید جوابش کلی باشه

من ترم 5 رشته ی عمران دانشگاه آزادم کارشناسی پیوسته.میخوام ارشدو سراسری قبول شم چیکار کنم؟ اصلا ممکنه؟
ممنون

مشاوره بوداااا

farhad1122
15-10-2011, 20:56
تو کنکور ارشد ماشین حساب مجازه؟
اگه آره چه مدل هایی؟
خیر توی رشته های عمران و مکانیک مطمئنم که مجاز نیست.(بقیه رشته ها هم فکر میکنم همین طور باشه) هیچ نوع مدلی. (نه ساده و نه...) (دقیقا مثل کنکور سراسری برا کارشناسی هست...) و همه محاسبات رو باید خودتون انجام بدین و به جواب برسید.
و در صمن بعضی از سوالهای محاسباتی هم خیلی سخت هست و چون شرایط برا همه یکسانه همون طور که خودتون هم میدونید درصد درسهای محاسباتی مثل ریاضی رتبه های یک رقمی هم چندان بالا نیست.

AmirSAMSUNG
15-10-2011, 22:08

ممنون

سلام.
چرا امکان نداره.

من خیلی از دوستام ازاد خونده بودن تو سراسری زیر 50 شدن!
و خیلی ها هم سراسری بودن و اصلا ازادم قبول نشدن :18:

ولی رشته ی شما رو نمیدونم باید از هم رشته هات تحقیق کنی ولی من چیزی که تو فهمیدم موقع خوندن ارشد اصلا باید فراموش کنی دانشگاه کارشناسیت کجا بوده و فقط تمرکز کنی رو کنکور مطمئن باش اینجوری تلاشت به بار میشینه.

farhad1122
16-10-2011, 11:28

ممنون
سلام
بله ممکنه! شما اگه بری تحقیق کنی حتی تو دانشگاه های درجه یک دولتی امسال از هر 12 نفر (به فرض ظرفیت یه رشته) 3 یا 4 تاشون از دانشگاه های غیر دولتی ارشد تونستن دولتی درجه یک قبول شن. پس شدنی هست خیلی خوب هم شدنیه! فقط یکی دو سال آخر لیسانس رو باید خیلی بیشتر کار کنید. ماشین حساب رو کم کم کنار بذارید و خودتون رو تو محاسبات قوی کنید. درسهایی که برا ارشد میاد رو بیشتر بخونید (مثل ریاضی 1 و 2 و معادلات و ریاضی مهندسی و سازه ها بتنی و فلزی و مکانیک خاک و ...) و اگه میتونید تو یه موسسه آموزشی هم شرکت کنید(مثل ماهان یا مدرسان شریف یا پارسه یا اکسین یا...) چون به صورت منظم آزمون آزمایشی میدین و هم خودتونو ارزیابی میکنید و هم با برنامه تر میشین. و هم خوب یاد میگیرین که سر جلسه چطور وقتتونو تنظیم کنید و... البته خوب خودتون هم بدون آزمون دادن میتونید بخونید بستگی به خودتون داره! و درباره موسسه ها تحقیق کنید ببینید کدوم بهتره برا ارشد عمران و موفق تر بوده و همون رو برید. با یکی دو سال زحمت خیلی راحت حتما حتما میتونید قبول شید. کتابهایی هم که نکته ها رو به صورت تستی گفته بخرید (میگن پارسه بد نیست ولی خودتون برید کتابفروشی همه رو نگاه کنید و خودتون انتخاب کنین...)و بیشتر کار کنید و سرعت خودتونو تو سوال حل کردن و محاسبات بالا ببرید و درس ها رو مفهومی یاد بگیرید چون سوالهای ارشد هم مفهومی هست...
در ضمن پست بالایی هم به شدت تایید میشه!
امیدوارم موفق باشین و ارشد دانشگاه خیلی خوب دولتی قبول شین.:11:

apadana34
18-10-2011, 20:58
حداکثر سن استخدامی در سازمانهای دولتی برای ارشد چقدر است؟

bida
18-10-2011, 21:50
معمولا تا 32 و یا نهایت 34 .

البته برای آقایون اگر سربازی رفته باشن 2 سال دیگه هم اضافه میشه و سهمیه ها و تجربه کار ذر زمینه مرتبط هم می تونه تاثیر داشته باشه .

apadana34
19-10-2011, 08:40
من اگه مدرکم را بگیرم 34 سالم میشه ضمن اینکه خدمت رفتم . می تونم امیدوارم باشم.

Amin4All
20-10-2011, 10:00
ارشد قبول شدن سختتره یا کارشناسی ؟
الان ترم 3 کارشناسی برقم.فکر کنم 5 ترم تموم کنم.اگر ارشد امسال شرکت کنم و قبول بشم میتونم مهر سال بعد مرخصی بگیرم
و کارشناسی رو تموم کرده و برم ارشد؟
ارشد دانشگاه ازاد و غیر انتفاعی هم داره؟ترمی چند در میاد؟شمال کدوم شهر ها برق قدرت دارن؟
دولتی برق قدرت کدوم شهرها دارن؟

L E N A
21-10-2011, 15:39
سلام :10:
از دوستان کسی هست که ارشد IT بخونه ؟؟؟؟؟

اگه هست لطفا بگید :
1- که چه منابعی رو برای هر درس خوندید؟
2- کلاس و آزمون هم شرکت کردید؟ اگه آره، چه کلاسی و چه آزمونی؟
3- چقدر وقت گذاشتید برای قبولی؟
4- کارشناسی چه دانشگاهی بودید و الان دانشجوی چه دانشگاهی هستید؟
5- ...
:40:

چندتا سوال دیگه هم دارم منتها اول ببینم کسی هست جواب بده یا دارم الکی وقت تلف میکنم! :31:
خیــــــــلی سپاسگزارم :40:

apadana34
21-10-2011, 20:32
من دارای کارت پایان خدمت هستم.ولیسانس مدیریت دارم . می خواستم به یکی از دو طریق زیر ادامه تحصیل بدم . می خواستم ببینم از لحاظ قانونی مشکلی برای ثبت نام و خواندن ندارد
1- ثبت نام در دو رشته کارشناسی فراگیر پیام نور و خواندن همزمان انها ؟
2- خواندن یک رشته کارشناسی فراگیر پیام نور و به طور همزمان یک رشته دولتی در مقطع
کارشناسی ارشد؟

L E N A
22-10-2011, 19:46
سلام :10:
از دوستان کسی هست که ارشد IT بخونه ؟؟؟؟؟

اگه هست لطفا بگید :
1- که چه منابعی رو برای هر درس خوندید؟
2- کلاس و آزمون هم شرکت کردید؟ اگه آره، چه کلاسی و چه آزمونی؟
3- چقدر وقت گذاشتید برای قبولی؟
4- کارشناسی چه دانشگاهی بودید و الان دانشجوی چه دانشگاهی هستید؟
5- ...
:40:

چندتا سوال دیگه هم دارم منتها اول ببینم کسی هست جواب بده یا دارم الکی وقت تلف میکنم! :31:
خیــــــــلی سپاسگزارم :40:

این جوابیه که دست عزیز جناب mahya78 برام ارسال کردن:

سلام
واسه ارشد آی تی

اینجا هم کامل بحث شده بخونید :

این صفحه رو کامل بذار رو همون تاپیک ارشد که سوال کردی که بقیه بچه هایی که نیاز دارن استفاده کنن .

farshidshd
23-10-2011, 16:02
من دارای کارت پایان خدمت هستم.ولیسانس مدیریت دارم . می خواستم به یکی از دو طریق زیر ادامه تحصیل بدم . می خواستم ببینم از لحاظ قانونی مشکلی برای ثبت نام و خواندن ندارد
1- ثبت نام در دو رشته کارشناسی فراگیر پیام نور و خواندن همزمان انها ؟
2- خواندن یک رشته کارشناسی فراگیر پیام نور و به طور همزمان یک رشته دولتی در مقطع
کارشناسی ارشد؟

خیر مشکلی نداره

apadana34
23-10-2011, 20:50
خیر مشکلی نداره
خیلی معذرت می خوام از انجایی که باید برنامه بریزم مطمئن هستید . ازچه طریق اینرو می دانید.
دو رشته ارشد یکی پیام نور و دیگری دولتی چطور می شه همزمان با داشتن پایان خدمت خواند؟

AmirSAMSUNG
28-10-2011, 00:06
خیلی معذرت می خوام از انجایی که باید برنامه بریزم مطمئن هستید . ازچه طریق اینرو می دانید.
دو رشته ارشد یکی پیام نور و دیگری دولتی چطور می شه همزمان با داشتن پایان خدمت خواند؟

اگه فراگیر باشه اشکالی نداره! وگرنه جور دیگه نمیشه! نمیشه که هم پیام نور قبول شد هم روزانه مثلا!

من دوستم روزانه دامپزشکی میخونه و فراگیرم داره یه رشته دیگه رو میخونه!

مشکلی نداره.

farshidshd
28-10-2011, 12:21

فایل زیر رو دانلود کنید :: ( صفحه 3 قسمت تحصیل همزمان )

apadana34
28-10-2011, 14:01
ممنون . می گیرمش . اما من بعد از ثبت نام در فراگیر کارشناسی برق کنترل از یک نفر متوجه شدم که بین مجلس و وزیر علوم در باره
اعتبار این رشته در پیام نور اختلاف است و فعلا معتبر نیست دلیلشم نبودن امکانات فنی و ازمایشگاهی است . یک چیزه دیگه فکر کنم هست اینکه برنامه ترمی این رشته 5 ترمه بود این خودش باعث شده که من به انتخابم شک کنم و نمی خوام وقتم را تلف کنم .شما در این خصوص اطلاعاتی ندارید؟

Sub007
03-11-2011, 23:45
دوستان احتمال زیاد مطلع هستند اما گفتم شاید کسی باشه که خبر نداره.
سازمان سنجش امکان خرید کارت اعتباری اصلی و علاقمندی رو روی سایتش قرار داده.
ثبت نام از ۸/۱۷ تا ۸/۲۵ انجام میشه.
آزمون هم روزهای ۲۶-۲۷و ۲۸ بهمن برگزار میشه.

لینک دفترچه راهنمای آزمون

narsy
04-11-2011, 19:47
سلام دوستان
کسی تو این انجمن اطلاعاتی راجع به ارشد کامپیوتر داره؟
من می خوام بدونم از گرایشهای مهندسی کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات کدوم بازار کارش بیشتره و تو کشور ما به دردبخور؟
ممنون می شم اگه کسی تجربه ای تو این زمینه داره اطلاع رسانی کنه

farshidshd
05-11-2011, 00:12
سلام دوستان
کسی تو این انجمن اطلاعاتی راجع به ارشد کامپیوتر داره؟
من می خوام بدونم از گرایشهای مهندسی کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات کدوم بازار کارش بیشتره و تو کشور ما به دردبخور؟
ممنون می شم اگه کسی تجربه ای تو این زمینه داره اطلاع رسانی کنه

هردو بازار کارشون یه جوره
فرقی ندارن
اگه نرم افزار بخونی میتونی کارای IT رو هم انجام بدی

diana_1989
06-11-2011, 20:39
تا کی مهلت داریم دفترچه های کنکور ارشد رو بگیریم ؟ چه جوریه باید از اداره پست بگیریمش؟

.................

و سوال بعدیم :
منظور از رشته ی اصلی و رشته ی شناور چیه ؟ مثلا من مهندسی فناوری اطلاعات میخوام بخونم واسه ارشد باید رشته ی اصلی م بزنم و برای رشته دوم یا شناور باید گرایش دیگه از این رشته رو بزنم مثل شبکه های کامپیوتری ؟

siamakdadashi
08-11-2011, 17:01
سلام دوستان.یه سوال اضطراری دارم.
تا چه رتبه ای در کنکور سراسری میشه رشته روانشناسی کارشناسی ارشد پیام نور قبول شد؟مثلا میانگین دروس چند درصد باشه میشه قبول شد؟

Sub007
08-11-2011, 19:38
تا کی مهلت داریم دفترچه های کنکور ارشد رو بگیریم ؟ چه جوریه باید از اداره پست بگیریمش؟

.................

و سوال بعدیم :
منظور از رشته ی اصلی و رشته ی شناور چیه ؟ مثلا من مهندسی فناوری اطلاعات میخوام بخونم واسه ارشد باید رشته ی اصلی م بزنم و برای رشته دوم یا شناور باید گرایش دیگه از این رشته رو بزنم مثل شبکه های کامپیوتری ؟

کارت اعتباری رو که فکر کنم از ۹ آبان میفروختن.یعنی من ۱۰ آبان دیدم حالا نمیدونم همونروز فروشش شروع شده بود یا زودتر.
تا ۲۵ آبان مهلت ثبت نام و خرید کارت اعتباریه.هم میتونین از خود سایت سازمان سنجش دفترچه و کارت اعتباری رو بگیرین و هم از اداره پست اما پست برای تحویل کارت اعتباری ازتون پول میگیره.:31:
دفترچه رو از سایت سنجش و پست شماره ۷۱۵ هم میتونین دانلود کنین.

در مورد سوال دوم هم دفترچه رو دانلود کنین و بخونین توی خودش در مورد انتخاب رشته اصلی و شناور توضیح داده.:20:

pakbakhteh
08-11-2011, 21:16
سلام دوستان
خسته نباشید
لطفا در صورت امکان بفرمائید :
منابع کارشناسی ارشد رشته معماری در گرایش های مختلف (سراسری و آزاد ) چی هستند؟

با سپاس فراوان @};-

gggaaa
08-11-2011, 22:12
سلام,
اگه منظورتون رشته بیوتکنولوژی بود, این رشته در مقطع کارشناسی ارشد به نام بیوتکنولوژی کشاورزی و بیوتکنولوژی پزشکی در مقطع دکتری در ایران وجود دارد, منابع کنکور ارشد برای بیوتکنولوژی کشاورزی, ژنتیک, زبان, فیزیولوژی گیاهی, اصول اصلاح نباتات, بیوشیمیه.اکثر دانشگاه ها این رشته رو دارن, در ضمن خودمم ارشد بیوتکنولوزی کشاورزی ام.

diana_1989
08-11-2011, 23:03
کارت اعتباری رو که فکر کنم از ۹ آبان میفروختن.یعنی من ۱۰ آبان دیدم حالا نمیدونم همونروز فروشش شروع شده بود یا زودتر.
تا ۲۵ آبان مهلت ثبت نام و خرید کارت اعتباریه.هم میتونین از خود سایت سازمان سنجش دفترچه و کارت اعتباری رو بگیرین و هم از اداره پست اما پست برای تحویل کارت اعتباری ازتون پول میگیره.:31:
دفترچه رو از سایت سنجش و پست شماره ۷۱۵ هم میتونین دانلود کنین.

در مورد سوال دوم هم دفترچه رو دانلود کنین و بخونین توی خودش در مورد انتخاب رشته اصلی و شناور توضیح داده.:20:

وای حدا یعنی الان کارت اعتباری رو دیگه نمیفروشن ؟

Sub007
08-11-2011, 23:38
وای حدا یعنی الان کارت اعتباری رو دیگه نمیفروشن ؟

چرا هنوز هم میفروشن.
تا ۲۵ آبان که آخرین روز ثبت نام هست کارتهای اعتباری هم فروخته میشه.:20:

mahya78
15-11-2011, 16:21
معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به پايان مهلت ثبت‌نام آزمون كارشناسي ارشد در ساعت 24 روز سه‌شنبه 24 آبان ماه، گفت: سايت ثبت‌نام آزمون كارشناسي ارشد از ساعت 24 امشب بسته مي‌شود. :18:

سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1391 و المپياد علمي دانشجويي كشور مي‌رساند كه ثبت نام براي شركت در آزمون مذكور ازطريق اينترنت از روز سه شنبه 17/8/90 آغاز و تا ساعت 24 روز چهارشنبه 25/8/90 پايان مي‌پذيرد. لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام كه داراي شرايط عمومي واختصاصي ذيل مي‌باشند، مي‌توانند در آزمون مذكور ثبت نام و شركت نمايند.

:18::18:

Sub007
15-11-2011, 19:18
توی خود سایت سنجش که زده فردا شب رو هم فرصت هست.
چقدر اینا با هم هماهنگ هستن.:31:
من که ثبت نام کردم تا دردسر نداشته باشم.

آرش-19
15-11-2011, 19:28
سلام
این فرم معدل رو باید چکار کنیم, من فردا میخوام ببرمش تاییدش کنن. بعدش باید اسکنش کنیم؟
نمیدونم چرا جمله های دفترچه اینقدر برام گنگه!

Sub007
15-11-2011, 21:32
توی اخبار ۲۱:۰۰ اعلام کرد که فردا شب آخرین مهلت برای ثبت نام کنکور ارشده.

سلام
این فرم معدل رو باید چکار کنیم, من فردا میخوام ببرمش تاییدش کنن. بعدش باید اسکنش کنیم؟
نمیدونم چرا جمله های دفترچه اینقدر برام گنگه!

اون برگه تایید معدل برای موقعی که انشاالله قبول شدی و میخوای بری ثبت نام به دردت میخوره.اما اگه داری میری دانشگاه بده برات مهرش کنن.:46:
نیازی به اسکن کردن هم نداره.

apadana34
16-11-2011, 20:59
می خواستم منابع معتبر برای کارشناسی ارشد مدیریت دولتی را بهم معرفی کنید. با تشکر

farshidshd
17-11-2011, 12:34
سلام دوستان
خسته نباشید
لطفا در صورت امکان بفرمائید :
منابع کارشناسی ارشد رشته معماری در گرایش های مختلف (سراسری و آزاد ) چی هستند؟

با سپاس فراوان @};-

می خواستم منابع معتبر برای کارشناسی ارشد مدیریت دولتی را بهم معرفی کنید. با تشکر

دوستان برای درخواست منابع تاپیک جداگانه وجود داره
چه بسا منابعی که شما لازم دارید قبلا قرار داده شده باشه ...

درخواست منابــع آزمونــها در مقاطــع مخـتلف ← منابع موجود به پست اول اضافه شد !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

با تشکر

Sub007
17-11-2011, 16:08
یکی از دوستای من ثبت نام کرده و یک رشته رو به عنوان رشته اصلی و یک رشته رو هم به عنوان رشته شناور انتخاب کرده.
یه کارت علاقمندی هم خریده.
حالا میخواد بدونه که این کارت اعتباری علاقمندی که خریده گزینش دانشگاههای پیام نور و غیر انتفاعی برای رشته اصلیش حساب میشه یا برای اصلی و شناور.

آرش-19
17-11-2011, 18:20
کارت اصلی و شناور هر دو یکی هستن, با یکیشون ثبت نام رو شروع کنه.
بعد مرحله آخر ثبت نام اگه گزینه پیام نور و شناور رو حین پر کردن فرماها انتخاب کرده باشی شماره پرونده و رمزشونو ازت میخواد.
برای پیام نور هم اگه رتبه دوستت برای روزانه و شبانه مجاز نشه میره تو فاز پیام نور که شاید اینجا مجاز شه.
پیام نو برای هر دو رشته اصلی و شناور حساب میکنن.

Sub007
17-11-2011, 22:34
ثبت نام دوره کارشناسی ارشد هم تا روز شنبه به تاریخ ۸/۲۸ تمدید شد.

isa.gartal
19-11-2011, 13:29
امروز 28 آبان هست...هیج جا کارت اعتباری پیدا نمیشه...سازمان سنجش هم لینک خرید اینترنتی رو بر داشته...حالا چیکار کنم؟؟؟:41:
کسی کارت اعتباری اضافه نداره؟؟
خریداریم.
:41:

Sub007
19-11-2011, 18:37
این آخرین خبری هست که سازمان سنجش برای داوطلبان اعلام کرده و توی صفحه اصلی سایت هم قابل مشاهده است:

داوطلبان گرامی برای خرید اینترنتی کارت اعتباری و ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 1391 تا پایان زمان ویرایش یعنی ساعت 24روز سه شنبه مورخ 90/09/01نیز می توانند اقدام نمایند.

من امتحان کردم میشه کارت رو خرید اما فعلا سرعت سایت سنجش فوق العاده پایین اومده و یه مقدار دیر باز میشه و برای همین شاید فرآیند خرید چندین باری به مشکل بخوره تا انجام بشه.
اما شما میتونی فردا برای خرید و ثبت نام اقدام کنی که کمتر اعصاب خردی داشته باشی:20:

mahdi bg
19-11-2011, 23:51
امروز 28 آبان هست...هیج جا کارت اعتباری پیدا نمیشه...سازمان سنجش هم لینک خرید اینترنتی رو بر داشته...حالا چیکار کنم؟؟؟:41:
کسی کارت اعتباری اضافه نداره؟؟
خریداریم.
:41:

سلام
همیشه برام سوال بوده چرا می زاریم لحظه آخر ....

nimahandsomboy
30-11-2011, 18:33
با سلام

من لیسانس اموزش زبان دارم

به تازگی تصمیم گرفتم ارشد را حقوق بخونم

ایا میتونم ارشد را حقوق بخونم؟؟

منابع ارشدرا به من معرفی کنید و کدام شاخه حقوق بهتر هست؟؟؟

چقدر پیش نیاز باید بگزروم؟؟؟

honestbud
09-01-2012, 00:24
سلام
برای یه آشنایی دنبال منابع ارشد مترجمی زبان هستم.
کسی میدونه منابع اش چه کتبی هستند؟ و یا حتی جزوه.
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره هرچند کم در اختیار من بزاره.ممنون

MOHAMMAD2010
18-01-2012, 20:31
بچه ها کسی که دانشجو کارشناسی ترم های آخر باشه و بخواد تو کنکور ارشد آزاد شرکت کنه باید برای نظام وظیفه کدوم مورد رو وارد کنه : ( البته این عکس واسه دفترچه سال 90 هست )

MOHAMMAD2010
19-01-2012, 15:25
میشه یکی جواب منو لطفا بده

farshidshd
20-01-2012, 14:24
بچه ها کسی که دانشجو کارشناسی ترم های آخر باشه و بخواد تو کنکور ارشد آزاد شرکت کنه باید برای نظام وظیفه کدوم مورد رو وارد کنه : ( البته این عکس واسه دفترچه سال 90 هست )

میشه یکی جواب منو لطفا بده

شما کد 8 رو بزنید
البته در دفترچه امسال ممکنه بند جدیدی اضافه بشه

MOHAMMAD2010
23-01-2012, 16:38
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام خبر آغاز ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد این دانشگاه از روز چهارشنبه هفته جاری اعلام کرد که مبلغ خرید کارت اعتباری آزمون 33 هزار تومان است.

عبدالله سجادی جاغرق در گفتگو با مهر با اعلام این خبر اضافه کرد: داوطلبان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد 91دانشگاه آزاد اسلامی از روز چهارشنبه 5 بهمن ماه با مراجعه به سامانه ثبت نام مرکز آزمون این دانشگاه به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می توانند در این دوره از پذیرش شرکت کنند.

وی با بیان اینکه فرایند ثبت نام تا 15 بهمن ماه ادامه دارد، گفت: خرید کارت اعتباری تنها به صورت اینترنتی انجام می شود. داوطلبان می توانند از سامانه مذکور فایل پی. دی. اف دفترچه راهنما را دانلود کنند. همچنین خرید رمزعبور و کارت اعتباری ثبت نام از طریق کارتهای عضو شتاب یا دستگاههای خودپرداز از روز چهارشنبه امکانپذیر می شود.

به گفته رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، هزینه خرید کارت اعتباری با آزمون 33 هزار تومان و هزینه خرید کارت اعتباری بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه 10 هزار تومان اعلام شده است.

سجادی جاغرق تاکید کرد که فعلاً نمی توان درباره ظرفیت پذیرش نظر قطعی داد اما 2 هزار و 145 رشته محل در این دوره از پذیرش در نظر گرفته شده که افزایش 29 درصدی را نشان می دهد.

به گزارش مهر، کنکور کارشناسی ارشد 91 دانشگاه آزاد اسلامی طی روزهای 21 تا 23 اردیبهشت ماه سال آینده برگزار و نتایج نهایی آن در اواخر شهریور ماه اعلام خواهد شد.

poonel
29-01-2012, 03:01
اینجا همش بحث کنکوره و همه دوستان کارشناسی هستن!

کسی از دوستان ارشد نداره؟

zerosector
29-01-2012, 17:28
سلام
کسی میدونه نتیجه آزمون کارشناسی ارشد که در تاریخ 25\10\1390 برگزار شد چه زماني اعلام ميشه؟
من داوطلب رشته طراحي و توليد نرم افزار هستم بي صبرانه منتظرم

با تشكر

Sha7ab
29-01-2012, 21:01
اینجا همش بحث کنکوره و همه دوستان کارشناسی هستن!

کسی از دوستان ارشد نداره؟
من دارم. فقط توی یه چیز موندم که چه شهریو انتخاب کنم. علوم تحقیقات، تهران جنوب، تهران شمال، قزوین، اراک، یه شهر سطح پایین! ؟ رشتم مهندسی برقه!

poonel
29-01-2012, 21:34
من دارم. فقط توی یه چیز موندم که چه شهریو انتخاب کنم. علوم تحقیقات، تهران جنوب، تهران شمال، قزوین، اراک، یه شهر سطح پایین! ؟ رشتم مهندسی برقه!

من ارشد علوم تحقیقات بودم. حالا دارم آماده کنکور دکتری میشم.

Sha7ab
29-01-2012, 21:41
من ارشد علوم تحقیقات بودم. حالا دارم آماده کنکور دکتری میشم.
رشتت چی بود؟ قبولیش خیلی سخته؟
امیدوارم توی دکترا موفق باشی

poonel
29-01-2012, 21:46
رشتت چی بود؟ قبولیش خیلی سخته؟
امیدوارم توی دکترا موفق باشی
حسابداری. من کنکور ارشد ندادم.
چون نخبه بودم و رتبه کشوری داشتم بدون کنکور گرفتنم. معدل لیسانسم 19.5 بود.

B.i.r.i.y.a
30-01-2012, 00:02
ﻟﻄﻔﺎ ﻣﻨﻮ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺍﻭﻝ ﺑﺮﺍﯼ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺩﺭ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺍﺭﺷﺪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎه ﺁﺯﺍﺩ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ
ﮐﻨﯿﺪ.
ﺭﺍﺳﺘﯽ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯿﻢ ﺭﺷﺘﻪ ﯼ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ، ﮔﺮﺍﯾﺶ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺑﻮﺩﻩ. ﺣﺎﻻﻫﻢ
ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﺮﺍﯾﺸﻮ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﻡ. ﻭﻟﯽ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﮐﺪﻭﻡ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎب ﮐﻨﻢ
ﮐﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﻗﺒﻮﻟﯿﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺎﺷﻪ.
با سپاس.

Sha7ab
30-01-2012, 02:10
ﻟﻄﻔﺎ ﻣﻨﻮ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺍﻭﻝ ﺑﺮﺍﯼ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺩﺭ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺍﺭﺷﺪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎه ﺁﺯﺍﺩ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ
ﮐﻨﯿﺪ.