مشاهده نسخه کامل
: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
ســلام....اگه تکمیل ظرفیت اول شرکت نکنم...میشه توی دومی شرکت کرد..؟؟البته خودم بعید میدونم بشه.....
ثبت نام تکمیل ظرفیت شروع شده..؟؟
==========
ببخشید...Переклад не عزیز...
اگه دوست داشتی ممنون میشم..گرایش و شهر های انتخابی کد های8-6 رو بگی....البته حدس میزنم اطراف خودتون تبریز باشه...///
دانشگاه خوراسگان از اون دانشگاه های تاپه.هم نزدیکه اصفهان هم از لحاظ استاد و ... حرفی واسه گفتن داره((اما حراست کفتی داره که نگو)) واسه همینه که ترازش بالاس اما اگه مثلا شهرهای دیگه میزدید امکان قبولیش بیشتر بود
ای بابا داداش از ما گذشت 28 سالمونه واقعا عصابم خرابه یک سال باید تو این سن پشت کنکور بمونم.....با تراز 4580 به نظرتون دانشگاه شهرضا که 5466 اخرین نفر قبولشه تو تکمیل ظرفیت قبول میشم؟؟؟ احتمالش چقدره چند درصده ؟؟ دوستان هر کی میدونه لطفا راهنمایی کنه :n16:
payam جان دانشگاه های دیگه هم زدم متاسفانه تزار همشون تو این گرایش بالاست ...خوبه واسه این رشته اصلا کار نیست و وضعش اینه :n21:
ای بابا داداش از ما گذشت 28 سالمونه واقعا عصابم خرابه یک سال باید تو این سن پشت کنکور بمونم.....با تراز 4580 به نظرتون دانشگاه شهرضا که 5466 اخرین نفر قبولشه تو تکمیل ظرفیت قبول میشم؟؟؟ احتمالش چقدره چند درصده ؟؟ دوستان هر کی میدونه لطفا راهنمایی کنه :n16:
payam جان دانشگاه های دیگه هم زدم متاسفانه تزار همشون تو این گرایش بالاست ...خوبه واسه این رشته اصلا کار نیست و وضعش اینه :n21:
یه جعبه کبریت رو بنداز بچرخه ، اگر سرپا وایساد ، قبولی ، اگر خوابید رو زمین ، قبول نیستی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جعبه کبریت رو بنداز بچرخه ، اگر سرپا وایساد ، قبولی ، اگر خوابید رو زمین ، قبول نیستی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کن واسه خنده و بیکاری تو فروم سوال نمیپرسم :n04:
باور کن واسه خنده و بیکاری تو فروم سوال نمیپرسم :n04:
من هم واسه خنده جواب ندادم .
حقیقت رو بهت گفتم . خواستم متوجهت کنم شانست کمه و شاید یک خوش شانسی محض باعث قبولیت بشه .
a6543210
08-09-2013, 07:20
سلام دوستان
دوستان من ارشد دانشگاه آزاد نرم افزار مشهد قبول شدم!با مشهد 4 ساعت فاصله داریم...
نمی دونم چطور شده قبول شدم!خودم فکرشو نمی کردم قبول شم!!! یعنی اصلا چیزی نخونده بودم و نمی دونم چطور شد قبول شدم! (البته با اطلاعات قبلی رفتم)
خلاصه اینکه الان نمی دونم چیکار کنم؟برم ثبت نام کنم؟دو دل موندم عجیب! از یه طرف آزمون های استخدامی رو دارم شرکت می کنم که یه کار پیدا کنم بعد برم ارشد بخونم!از یه طرف خودم دستم خالیه و هزینه دانشگاه رو ندارم.انصافا می گن ترمی حدودا 1600 تا 2تومن می افته!
خبر ندارین دانشگاه ارشد مشهد قبول شدن سخته یا نه؟
خودم نظرم اینه الان فعلا دنبال یه کار باشم!یعنی یکم سرمایه بدست بیارم...(کار دولتی باشه که بهتر).آدم فکر کنه می گه این بهتره و آدم در کنار که یه منبع درآمد داره راحت می تونه درس بدون استرس بخونه...حالا بیای بشینی 2 سال وقتتو بذاری و ارشد رو تموم کنی و حالا گیرم که در همین بین سر کار هم بری و بتونی پول ترماتو جمع کنی پرداخت کنی! حالا اگه ارشد بگیری که چی؟! دارن ارشدا با ما می یان آزمون استخدامی! یا شنیدم تو دانشگاه های غیر انتفاعی ساعتی 10 تومان درس می دن! (شنیدم 8 تومن هم درس می دن!)
حالا موندم چی کار کنم؟برم ثبت نام کنم یا باشه فعلا به فکر کار باشم و تو همین یکی دوسال آینده دوباره کننکور شرکت کنم!
ممنون می شم دوستان مشاوره بدن چی صلاحه!
از دوستای مشهدی هم اگه کسی اینجاست ممنون می شم در مورد دانشگاه آزاد اطلاعات بده!
ببخشید یکم زیاد شد حرفام!
ممنونم:n12:
دوستان مارو دریابید دیگه!فقط یک نفر جواب داد!:n15:
این رشته کامپیوتر از هر طرف نگاه کنی.بدبخت هست
تراز های خیلی بالا میخواد برای قبولی :n03:
سلام دوستان
دوستان من ارشد دانشگاه آزاد نرم افزار مشهد قبول شدم!با مشهد 4 ساعت فاصله داریم...
نمی دونم چطور شده قبول شدم!خودم فکرشو نمی کردم قبول شم!!! یعنی اصلا چیزی نخونده بودم و نمی دونم چطور شد قبول شدم! (البته با اطلاعات قبلی رفتم)
خلاصه اینکه الان نمی دونم چیکار کنم؟برم ثبت نام کنم؟دو دل موندم عجیب! از یه طرف آزمون های استخدامی رو دارم شرکت می کنم که یه کار پیدا کنم بعد برم ارشد بخونم!از یه طرف خودم دستم خالیه و هزینه دانشگاه رو ندارم.انصافا می گن ترمی حدودا 1600 تا 2تومن می افته!
خبر ندارین دانشگاه ارشد مشهد قبول شدن سخته یا نه؟
خودم نظرم اینه الان فعلا دنبال یه کار باشم!یعنی یکم سرمایه بدست بیارم...(کار دولتی باشه که بهتر).آدم فکر کنه می گه این بهتره و آدم در کنار که یه منبع درآمد داره راحت می تونه درس بدون استرس بخونه...حالا بیای بشینی 2 سال وقتتو بذاری و ارشد رو تموم کنی و حالا گیرم که در همین بین سر کار هم بری و بتونی پول ترماتو جمع کنی پرداخت کنی! حالا اگه ارشد بگیری که چی؟! دارن ارشدا با ما می یان آزمون استخدامی! یا شنیدم تو دانشگاه های غیر انتفاعی ساعتی 10 تومان درس می دن! (شنیدم 8 تومن هم درس می دن!)
حالا موندم چی کار کنم؟برم ثبت نام کنم یا باشه فعلا به فکر کار باشم و تو همین یکی دوسال آینده دوباره کننکور شرکت کنم!
ممنون می شم دوستان مشاوره بدن چی صلاحه!
از دوستای مشهدی هم اگه کسی اینجاست ممنون می شم در مورد دانشگاه آزاد اطلاعات بده!
ببخشید یکم زیاد شد حرفام!
سلام
به نظرم اینکه میگن علاقه خیلی مهم هست . حرف درستی هست.
ببنید نمیشه نظر قطعی داد که شما چی کار کنید بهتره.
یکی میبینید با علاقه ای که به درس و دانشگاه داره یا اصلا علاقه ای نداره !!! دوست داره 2 سال تو محیط دانشگاهی باشه :n02:
یا اصلا اینها هم نه..دوست داره یک مدرک فوق لیسانس فقط داشته باشه. هر طوری هست پول دانشگاه رو جور میکنه . همزمان میره سرکار.
و از این کارا تا همزمان درس هم تمام کنه
یکی می بینی آدم فنی هست.دوست داره مثلا در رشته کامپیوتر شبکه کار کنه..یا برنامه و پروژه بگیره بنویسه...
و تحصیلات در مقطع فوق دیپلم یا لیسانس براش کافی هست و فکر کار و (یا سربازی) و اینها هست.
من به نظرم قدیم خیلی مهم بود آدم مدرک داشته باشه. الان در محیط خارج از کار دولتی خیلی مهم نیست مدرک چی داری و چه کاره هستی.
برعکس چند وقت پیش برای یک کار شبکه رفتیم یک جایی.طرف اصلا مهم نبود من سواد خوندن و نوشتن دارم یا نه.
فقط کار رو انجام بدم و برم.
یکی میبینی تدریس دوست داره...
بستگی به شرایط روحی و مالی فرد داره از نظر من.
با این حال من خودم اگر بودم میرفتم. :n16:
این رشته کامپیوتر از هر طرف نگاه کنی.بدبخت هست
تراز های خیلی بالا میخواد برای قبولی :n03:
تراز قبولیش مگه چنده؟؟
تو دانشگاه ما خیلی ها از رشته کامپیوتر اومده بودن تو رشته ما .
دیروز تو اینتنرت مطلبی دیدم نشون میداد تو امریکا بهترین بازار کار برای رشته های معلمی هست!! و بدترین برای معماری ...تو مملکت ما برعکسه
من هم واسه خنده جواب ندادم .
حقیقت رو بهت گفتم . خواستم متوجهت کنم شانست کمه و شاید یک خوش شانسی محض باعث قبولیت بشه .
ممنون پس شانسی ندارم...:n03:
a6543210
08-09-2013, 15:18
1-دوستان هزینه پیش ثبت نام برا ارشد نرم افزار دانشگاه آزاد الان چنده؟
2-امکان قسط بندی چطور هست؟
ممنونم
تراز قبولیش مگه چنده؟؟
تو دانشگاه ما خیلی ها از رشته کامپیوتر اومده بودن تو رشته ما .
دیروز تو اینتنرت مطلبی دیدم نشون میداد تو امریکا بهترین بازار کار برای رشته های معلمی هست!! و بدترین برای معماری ...تو مملکت ما برعکسه
ممنون پس شانسی ندارم...:n03:
حداقل 6200 میخواد.اخرین نفر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.بچه ها این رفیقه ما با این شرایط احتمالش هست انتخاب اولشو تو تکمیل ظریفیت قبول شه؟
سلام.بچه ها این رفیقه ما با این شرایط احتمالش هست انتخاب اولشو تو تکمیل ظریفیت قبول شه؟
شیرینیشو بگو از الان آماده کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیرینیشو بگو از الان آماده کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودش که امیدی نداره!!!
آخه واقعا دانشگاه آزادو نمیشه روش حساب کرد:n02:
Переклад не
09-09-2013, 06:30
خب کسی نگفت ثبت نام تکمیل ظرفیت کیه
خب کسی نگفت ثبت نام تکمیل ظرفیت کیه
باید اول یه جماعتی برن ثبت نام بعد تکمیل ظرفیت اعلام بشه.تا یکی دو هفته دیگه میاد.واسه اطمینان هرروز به سایت مرکز آزمون سر بزنید.ضرری نداره.
amin fear
09-09-2013, 15:12
سلام دوستان...
کسی اینجا با واحد علوم و تحقیقات آشنایی داره ؟ یا دانشجو این مرکز هست یه راهنمایی به ما بده ؟
ملا نصرالدین
09-09-2013, 15:55
دوستان ثبت نام کنکور ارشد معمولا توی چه ماهی هست؟
خود کنکور توی چه ماهی هست؟
لطفا هم برای سراسری رو بگید هم ازاد
دوستان ثبت نام کنکور ارشد معمولا توی چه ماهی هست؟
خود کنکور توی چه ماهی هست؟
لطفا هم برای سراسری رو بگید هم ازاد
دانشگاه سراسری حدودا اوایل آبان ماه ثبت نامش هست و اواخر بهمن ماه آزمون
دانشگاه آزاد هم بهمن ماه ثبت نامش هست و فکر میکنم خرداد ماه آزمونش
((تا جایی که حافظم یاری کرده باشه و اشتباه نگفته باشم البته :دی)):n16:
part gah
09-09-2013, 18:27
سلام دوستان...
کسی اینجا با واحد علوم و تحقیقات آشنایی داره ؟ یا دانشجو این مرکز هست یه راهنمایی به ما بده ؟
واحد خیلی خوبیه .امکاناتش اوکیه و استاداشم استادای به نام ای هستن.توی خودشم بزرگترین کتابخونه خاورمیانه رو دارن احداث میکنند .امکانات تکمیله.:n02:
چی میخواین بدونین بگین من بپرسم از دانشجوش: )
roya.217
10-09-2013, 00:57
سلام ...
من می خوام آماده شم برای کنکور کارشناسی ارشد ولی هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم ... اینکه چطوری شروع کنم از چه موسسه ای کمک بگیرم یا اصلا نگیرم ... کارشناسی برق کنترل خوندم ...
ممنون می شم اگر دوستان راهنمایی کنید
JUSTIN11
10-09-2013, 07:54
سلام
افتضاح بود.طمع کار دستمون داد:n27::n28:
میخواستم فرایند قبول شم.باید بیخیالش بشم نه؟
فقط به بیوشیمی نزدیکم:n30: الان بخوام تکمیل ظرفیت شرکت کنم و بیوشیمی رو آخرین رشته ذکر کنم درصد قبولی در بیوشیمی کم میشه؟ یا فرقی نداره؟
نمیشه حداقل فرآیند جداسازی قبول بشم؟
سلام
افتضاح بود.طمع کار دستمون داد:n27::n28:
میخواستم فرایند قبول شم.باید بیخیالش بشم نه؟
فقط به بیوشیمی نزدیکم:n30: الان بخوام تکمیل ظرفیت شرکت کنم و بیوشیمی رو آخرین رشته ذکر کنم درصد قبولی در بیوشیمی کم میشه؟ یا فرقی نداره؟
نمیشه حداقل فرآیند جداسازی قبول بشم؟
توی انتخاب 4 ، توی تکمیل ظرفیت اول شانس داری ، و همینطور 5 .
توی اینخاب های 3 و 2 ، توی تکمیل ظرفیت دوم شانس بیشتری داری .
آره ترتیب انتخاب ها مهمه .
سلام ...
من می خوام آماده شم برای کنکور کارشناسی ارشد ولی هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم ... اینکه چطوری شروع کنم از چه موسسه ای کمک بگیرم یا اصلا نگیرم ... کارشناسی برق کنترل خوندم ...
ممنون می شم اگر دوستان راهنمایی کنید
سلام.
میخواین ازاد شرکت کنین یا دولتی ؟
اگر دولتی ، که زود تر باید استارت بزنی چون داره دیر میشه .
اگه میخوای ازاد بخونی که پیشنهاد میکنم فقط کتاب بخری بخونی .
اگر دولتی ، که کلاس هم برو درس هایی که ضعف داری .
موسسه های خوب زیاد هست ، اگر تهران باشی . چون کلاس ها توی شهرستانا کمه . مدرسان شریف خوبه توی برق
سلام
امسال که خراب کردیم.هیچی. کسی می دونه نرم افزار ارشد چطور میشه ازاد قبول شد؟ تضمینی ها
این جایی که ما هستیم . حداقل تراز 6400 برای قبولی میخواد
ما هم پایه درسی خوبی نداریم.
حساب کردم اگه معرفی به استاد سه تا درسمو بم 20 بدن معدلم 17.1 میشه و میتونم ازاد بدون کنکور ثبت نام کنم .... :n28: محلت ثبت نام بدون کنکور تا کی هست ؟؟
دوستان برای سراسری از بین پارسه - ماهان و مدرسان شریف کدوم بهتره و نمیگم کامل ولی بین این 3تا کدوم کاملتره ؟آزمون های آزمایشی چطور؟
zodiac67
13-09-2013, 08:36
سلام من لیسانس مهندسی کشاورزی دارم بعد مثلا" اگر ارشد بخوام برم مدیریت یا هر رشته ی دیگه ای به غیر از رشته ی خودم بعد در زمان تحصیل باید تمام دروس مقطع کارشناسی اون رشته ای که قبول شدم رو پاس کنم یا فقط دروس خاصیش رو اگه میشه کامل توضیح بدین مرسی :n18:
farshidshd
13-09-2013, 10:56
دوستان برای سراسری از بین پارسه - ماهان و مدرسان شریف کدوم بهتره و نمیگم کامل ولی بین این 3تا کدوم کاملتره ؟آزمون های آزمایشی چطور؟
به نظر من مدرسان شریف آزمون هاش خیلی خوبه
سلام من لیسانس مهندسی کشاورزی دارم بعد مثلا" اگر ارشد بخوام برم مدیریت یا هر رشته ی دیگه ای به غیر از رشته ی خودم بعد در زمان تحصیل باید تمام دروس مقطع کارشناسی اون رشته ای که قبول شدم رو پاس کنم یا فقط دروس خاصیش رو اگه میشه کامل توضیح بدین مرسی :n18:
سلام
تمام دروسش رو نه ولی دروس اصلی که دانشگاه تشخیص میده رو باید به عنوان جبرانی پاس کنید
دوستان من امسال آزمون کارشناسی ارشد دارم خواستم بدونم برای دونستن در مورد رشته ای که میخوام انتخاب کنم دفترچه ای چیزی هست قبل آزمون مطالعه ـش کنیم
دوستان من امسال آزمون کارشناسی ارشد دارم خواستم بدونم برای دونستن در مورد رشته ای که میخوام انتخاب کنم دفترچه ای چیزی هست قبل آزمون مطالعه ـش کنیم
یکی ج بده
...
man7tomani
14-09-2013, 17:32
سهمیه جانبازان تو تکمیل ظرفیت هم تاثیر داره ؟
roya.217
15-09-2013, 23:59
سلام.
میخواین ازاد شرکت کنین یا دولتی ؟
اگر دولتی ، که زود تر باید استارت بزنی چون داره دیر میشه .
اگه میخوای ازاد بخونی که پیشنهاد میکنم فقط کتاب بخری بخونی .
اگر دولتی ، که کلاس هم برو درس هایی که ضعف داری .
موسسه های خوب زیاد هست ، اگر تهران باشی . چون کلاس ها توی شهرستانا کمه . مدرسان شریف خوبه توی برق
مرسی از لطفط دوست عزیز
farshidshd
16-09-2013, 12:31
سهمیه جانبازان تو تکمیل ظرفیت هم تاثیر داره ؟
بله تاثیر داره
سلام این دوتا لینک دفترچه های ثبت نام و انتخاب رشته کنکور ارشد پارساله اگرم منظورت منابع رشتته که باید بگردی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ثبت نام داوطلبان در مرحله تکمیل ظرفیت در رشته محل های تازه تاسیس آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از پایان هفته آغاز می شود و براساس آن تمامی داوطلبان اعم از پذیرفته شده و پذیرفته نشده می توانند دراین مرحله شرکت کنند.سعی می شود نتایج پذیرفته شدگان این مرحله تا قبل از15مهرماه اعلام شود.
این خبرو امروز تو روزنامه همشهری خوندم فقط این که گفته رشته محل های تازه تاسیسو درک نمیکنم منظورش چی بوده!؟
ثبت نام داوطلبان در مرحله تکمیل ظرفیت در رشته محل های تازه تاسیس آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از پایان هفته آغاز می شود و براساس آن تمامی داوطلبان اعم از پذیرفته شده و پذیرفته نشده می توانند دراین مرحله شرکت کنند.سعی می شود نتایج پذیرفته شدگان این مرحله تا قبل از15مهرماه اعلام شود.
این خبرو امروز تو روزنامه همشهری خوندم فقط این که گفته رشته محل های تازه تاسیسو درک نمیکنم منظورش چی بوده!؟
تکمیل ظرفیت سال های قبل که واحد های خیلی قدیمی هم میگرفتن ، همینطور توی تکمیل ظرفیت ِ دوم
بذارید ببینیم آخر هفته چی میشه..!
MOHAMMAD2010
17-09-2013, 20:41
آره منم دیدم !
اگه این جوری باشه که افتضاح میشه :n03:
آره منم دیدم !
اگه این جوری باشه که افتضاح میشه :n03:
من میگم همشهری سوتی ای چیزی داده.آخه یعنی رشته قدیمیارو همه رفتن ثبت نام الان فقط جدیدا خالی دارن؟
باید دید آخر هفته چه رشته محل هایی هستن.نگران نباشید.انشالله رشته همه بچه ها باشه.
شیوه ی گزینش در مراحل تکمیل ظرفیت دانشگاه ازاد مقطع کارشناسی ارشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کجاها احتمال قبولیم تو تکمیل ظرفیت بیشتره ؟
شاهزاده خانوم
19-09-2013, 22:52
سلام
دوستان برای ارشد رشته فناوری اطلاعات گرایش شبکه چ کتاب هایی رو باید مطالعه کنیم؟( البته منظورم کتاب های رفرنسه)
و اینکه کتب رفرنس چند سال یک بار تعویض میشوند ؟
خیلی ممنون
جوابش اینجاست ( #1081 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
شرمنده.
سلام. دوستان راحت ترین زیر شاخه برای قبولی ارشد کامپیوتر کدومه بین اون 4 تا؟ آیا IT هم ارشد داره؟ کلا تو دسته کامپیوتر تو دانشگاه آزاد کدوم راحت تره؟
برای کسی میخوام که قصد داره فقط شرکت کنه و هر طور شده یه رشته ای یه جایی قبول بشه ولی نمیخواد بره. فقط عنوان قبولی رو میخواد داشته باشه.
it و نرم افزار دقیقا عین هم هستند . تمام سرفصل ها و دروس این دو رشته یکی هستند . به غیر از یکی 2 تا درس .
نرم افزار درامد و امکان استخدام بیشتری دارد .
farshidshd
20-09-2013, 11:15
کجاها احتمال قبولیم تو تکمیل ظرفیت بیشتره ؟
همون واحد اول قبول میشی
البته اگه در تکمیل ظرفیت ثبت نام کنید و انتخاب کنید!
MOHAMMAD2010
20-09-2013, 11:26
همون واحد اول قبول میشی
یعنی به نظر شما تو مرحله اول تراز 600 تا پایین میاد ؟
hossienmoein
20-09-2013, 11:43
بچه ها سلام من امسال پرستاری قبول شدم از همین اول میخوام بخونم واسه ارشد!!
چه درسایی مهم هستند؟
به کدوم بیشتر باید بهاا بدم؟
رشته مورد علاقم واسه ارشد هم داخلی جراحی هست
ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون
man7tomani
20-09-2013, 17:40
دوستان لطفا زمان تکمیل ظرفبت اطلاع رسانی کنید
hossienmoein
20-09-2013, 18:45
بچه ها کسی نیست کمک کنه؟
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2
MOHAMMAD2010
20-09-2013, 18:47
دوستان لطفا زمان تکمیل ظرفبت اطلاع رسانی کنید
اول که گفتن اواخر هفته بعد عوض کردن گفتن اوایل هفته آینده
همون واحد اول قبول میشی
توی مرحله ی اول ؟
همچین اتفاقی ؟
بعیده
MOHAMMAD2010
21-09-2013, 13:09
خب همون اتفاقی که میترسیدیم افتاد
فقط چند تا رشته محل برای هر رشته معرفی کردن ! و بیشتر محل های مرحله اول نیستن
:n03:
Переклад не
21-09-2013, 13:22
این اعلام کد رشته محل تو کجای سایته؟ از کجا بریم ببینیم چیارو دادن؟
MOHAMMAD2010
21-09-2013, 13:26
اول که انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1392 رو انتخاب میکنی بعد از سمت راست جدول محل های دانشگاهی رو بزن
:n03::n03::n03:
Переклад не
21-09-2013, 13:32
الان مثلا تو هیچ کدوم از انتخاب ای من شهر x وجود نداره .اما تو این اعلام رشته ، شهر x هست.من نمیتونم اون x رو انتخاب کنم؟یعنی چیزی که تو اعلام رشته محل موجوده باید تو انتخاب های زمان ثبت نام ما هم باشه تا بتونیم تکمیل ظرفیت انتخابش کنیم؟
MOHAMMAD2010
21-09-2013, 13:41
الان مثلا تو هیچ کدوم از انتخاب ای من شهر x وجود نداره .اما تو این اعلام رشته ، شهر x هست.من نمیتونم اون x رو انتخاب کنم؟یعنی چیزی که تو اعلام رشته محل موجوده باید تو انتخاب های زمان ثبت نام ما هم باشه تا بتونیم تکمیل ظرفیت انتخابش کنیم؟
چی میگی داداش ! فقط همینایی که الان اعلام کردن رو میتونیم انتخاب کنیم ! اونایی که موقع ثبت نام زدی رو فراموش کن !
گور پدرشون با این تکمیل ظرفیتشون
Переклад не
21-09-2013, 13:48
من الان تو فرم زمان ثبت نام چیزی بنام آذرشهر-مهندسی زلزله رو انتخاب نکرده بودم .الان یعنی میتونم تو این شرکت کنم؟ من فکر میکردم فقط میتونیم رشته هایی که برای انتخاب های خودمون هست رو انتخاب کنیم. الان میخوام 20 تمن پرداخت کنم آقا پرسیدنش که خیلی مهمه
ممنون
Переклад не
21-09-2013, 13:54
یعنی من یه وقت 20 تمن بدم و بعد سیستم بگه فلان رشته تو انتخاب زمان ثبت نامت نیست و پولت هدر میره و اینا نشه؟
واقعا لعنت بهشون ! من که نمیتونم شرکت کنم بخاطر مسافت و ....
واقعا مزخرفه این رشته هایی که معرفی کردن گند زدن رفت......برای رشته من فقط 2 تا بین المللی معرفی کرده.....:n03::n15:
MOHAMMAD2010
21-09-2013, 20:43
باید تا تکمیل ظرفیت دوم منتظر بمونیم :n03:
rasoul2005
21-09-2013, 22:46
درود
واسه مهر ثبت نامم و انجام دادم حالا اگه تکمیل ظرفیت قبول بشم میتونم شهریه و مدارک و از واحد قبلی بگیرم و به واحد جدید انتقال بدم؟ظاهرا نتایج تا 15 مهر میاد و شروع کلاسها هم ترم مهر شروع میشه.درسته؟
خب همون اتفاقی که میترسیدیم افتاد
فقط چند تا رشته محل برای هر رشته معرفی کردن ! و بیشتر محل های مرحله اول نیستن
آره اتفاق ناجوری بود..
این به یک دلیله محمد جان .
اولا که واحد هایی که سرشون به تنشون می ارزه ، خودشون بر میدارن ظرفیت خالی رو . از طریقی هم به شخص مورد نظر اطلاع رسانی میکنن .
حالا توی این مرحله همین واحد های به درد نخور میان دانشجو میگیرن
اما توی تکمیل ظرفیت دوم ، مطمئنا واحد های خوب ، برمیگردن . و با تراز پایین قبول میکنند .
الان خوب خیل ها هستن که یا میرن خدمت ، یا کلا میرن یه جا ثبت نام میکنن ، یا هر اتفاق دیگه ای براشون می افته و بی خیال دومی میشن .
من الان تو فرم زمان ثبت نام چیزی بنام آذرشهر-مهندسی زلزله رو انتخاب نکرده بودم .الان یعنی میتونم تو این شرکت کنم؟ من فکر میکردم فقط میتونیم رشته هایی که برای انتخاب های خودمون هست رو انتخاب کنیم. الان میخوام 20 تمن پرداخت کنم آقا پرسیدنش که خیلی مهمه
ممنون
سلام . آره هر چیزی که الان هست رو میتونی انتخاب کنی .
MOHAMMAD2010
22-09-2013, 11:29
آره اتفاق ناجوری بود..
این به یک دلیله محمد جان .
اولا که واحد هایی که سرشون به تنشون می ارزه ، خودشون بر میدارن ظرفیت خالی رو . از طریقی هم به شخص مورد نظر اطلاع رسانی میکنن .
حالا توی این مرحله همین واحد های به درد نخور میان دانشجو میگیرن
اما توی تکمیل ظرفیت دوم ، مطمئنا واحد های خوب ، برمیگردن . و با تراز پایین قبول میکنند .
الان خوب خیل ها هستن که یا میرن خدمت ، یا کلا میرن یه جا ثبت نام میکنن ، یا هر اتفاق دیگه ای براشون می افته و بی خیال دومی میشن .
مجبورم منتظر تکمیل ظرفیت دوم بشم امیدوارم اونجا مثل آدم بگیرن :n03:
Переклад не
22-09-2013, 13:05
حالا کی اعلام میشه که کی پذیرفته شده؟
دوستان نکته ی مهمی که باید بدونید
وقتی توی تکمیل ظرفیت اول شرکت میکنید ، خودتون رو جزء کسانی معرفی میکنید که متقاضی شرکت در تکمیل ظرفیت هستند .
این یعنی واحد های انتخابی شما توی مرحله ی اصلی میتونن شما رو ( در صورت نیاز) انتخاب کنند .
مثلا اگر انتخاب اول شما تهران بوده باشه ، و قبول نشده باشید ،
وقتی توی تکمیل ظرفیت اول شرکت میکنید ،
و وقتی که جواب تکمیل ظرفیت میاد ،
توی کارنامه ، شما میبینید که تهران به عنوان یک انتخاب برای شما منظور شده .
و اگر توی این مرحله ی اول شرکت نکنید ، چنین اتفاقی نمی افته .
این یک شانس برای شماست ، و همچنین یک درآمد برای دانشگاه .
پس میتونید به خودتون این فرصت رو بدید..
حالا کی اعلام میشه که کی پذیرفته شده؟
تا 15 مهر اعلام میشه و همون موقع میری سر کلاس : )
تکمیل ظرفیت بعدی تو چه ماهی هست ؟
اگه تو این تکمیل ظرفیت شرکت کنم تو تکمیل ظرفیت بعدی نمیتونم دیگه شرکت کنم ؟
MOHAMMAD2010
22-09-2013, 15:23
وقتی توی تکمیل ظرفیت اول شرکت میکنید ، خودتون رو جزء کسانی معرفی میکنید که متقاضی شرکت در تکمیل ظرفیت هستند .
این یعنی واحد های انتخابی شما توی مرحله ی اصلی میتونن شما رو ( در صورت نیاز) انتخاب کنند .
شما مطمئنی !؟ :n04: از کجا فهمیدی اینو ؟ اگه منبع دقیقی داری بگو خیلی مهمه
فکر نکنم این جوری باشه ها
من خودم هم میخواستم شرکت کنم این مرحله ولی ترسیدم مرحله دوم بگن چون مرحله اول شرکت کردی ، دیگه مرحله دوم نمیتونی شرکت کنی ! همچین قاونی هست ؟
a6543210
22-09-2013, 16:33
سلام
1-دوستان تاریخ تکمیل ظرفیت برای ارشد سراسری کی هست؟
2-و یه سوال دیگه اینکه من رتبم تو کنکور ارشد 25 هزار شده به نظرتون شرکت کنم یا نه؟راستش شنیدم می گن تکمیل ظرفیت به رتبه کنکور توجه نمی کنند و بیشتر به سوابق دانشگاهیت نگاه می کنند.
من خودم هم میخواستم شرکت کنم این مرحله ولی ترسیدم مرحله دوم بگن چون مرحله اول شرکت کردی ، دیگه مرحله دوم نمیتونی شرکت کنی ! همچین قاونی هست ؟
عجب افتضاحی ساخته آزاد با این تکمیل ظرفیتش!همونطور شد که روزنامه زده بود.یعنی فقط رشته محل های تازه تاسیس تو این مرحله هستند.
انگار خیلی شلوغ پلوغ شد داستان.من بعید بدونم تکمیل ظرفیت ربطی به انتخاب اصلی ها داشته باشه!تو تکمیل ظرفیت شما از اون رشته محل هایی که هست(که البته الان چیزی نیست)انتخاب میکنی و بررسی میشه اگر قبول شدی که میری.آخه آگر ربطی به انتخاب اصلی داشت کسی که تو مرحله اصلی قبول شده الان تو تکمیل ظرفیت شرکت کنه دوباره همون انتخاب اصلیشو قبول میشه!خب چه کاریه تکمیل ظرفیت شرکت کنه؟:n13:
شایدم ما متوجه منظور payam عزیز نشدیم.
من الان رفتم پرسش و پاسخ مرکز آزمون این جریانو پرسیدم ببینیم چطوریاس.جوابش اومد یعنی اگر جواب دادن میذارمش بالا تا ببینیم مطمئنی بشیم.
rasoul2005
22-09-2013, 17:16
درود
واسه مهر ثبت نامم و انجام دادم حالا اگه تکمیل ظرفیت قبول بشم میتونم شهریه و مدارک و از واحد قبلی بگیرم و به واحد جدید انتقال بدم؟ظاهرا نتایج تا 15 مهر میاد و شروع کلاسها هم ترم مهر شروع میشه.درسته؟
کسی نبود این و بدونه؟
سلام
1-دوستان تاریخ تکمیل ظرفیت برای ارشد سراسری کی هست؟
2-و یه سوال دیگه اینکه من رتبم تو کنکور ارشد 25 هزار شده به نظرتون شرکت کنم یا نه؟راستش شنیدم می گن تکمیل ظرفیت به رتبه کنکور توجه نمی کنند و بیشتر به سوابق دانشگاهیت نگاه می کنند.تبش
سلام.
1-پارسال آبان ماه بود اگر اشتباه نکنم.
2-معیار شنجش فقط رتبس.نمیخوام ناامیدت کنم ولی بعید بدونم با این رتبه حتی تو تکمیل ظرفیت جایی قبول بشی.
فدات.
کسی نبود این و بدونه؟
اینکه شهریه بهت بدن بعیده!والا من ندیدم دانشگاه آزاد پول به کسی برگردونه!نمیدونم.از سیستم مرکز آزمون یا دانشگاهی که ثبت نام کردی بپرس.حتما میدونند.
MOHAMMAD2010
22-09-2013, 19:44
عجب افتضاحی ساخته آزاد با این تکمیل ظرفیتش!همونطور شد که روزنامه زده بود.یعنی فقط رشته محل های تازه تاسیس تو این مرحله هستند.
انگار خیلی شلوغ پلوغ شد داستان.من بعید بدونم تکمیل ظرفیت ربطی به انتخاب اصلی ها داشته باشه!تو تکمیل ظرفیت شما از اون رشته محل هایی که هست(که البته الان چیزی نیست)انتخاب میکنی و بررسی میشه اگر قبول شدی که میری.آخه آگر ربطی به انتخاب اصلی داشت کسی که تو مرحله اصلی قبول شده الان تو تکمیل ظرفیت شرکت کنه دوباره همون انتخاب اصلیشو قبول میشه!خب چه کاریه تکمیل ظرفیت شرکت کنه؟:n13:
من منظور آقا پیام رو کامل متوجه شدم
البته در تکمیل ظرفیت مرحله اول پارسال هم همین جوری بوده
ببینین من این کارنامه تکمیل ظرفیت پارسال رو پیدا کردم همین طور که میبینین طرف اون 10 تا انتخابش رو کلا خالی گذاشته ولی سیستم اون انتخاب واحد اصلی رو تو تکمیل ظرفیت برسی کرده و اتفاقا قبول هم شده !
حالا آقا پیام مطمئنی امسال هم همین جوریه !؟
من اون 20 تومن رو دادم اگه دیدم فقط اون 10 تا انتخاب جدید رو برسی میکنن چی !؟
خواهشا جواب بده خیلی مهمه
ببینین من این کارنامه تکمیل ظرفیت پارسال رو پیدا کردم همین طور که میبینین طرف اون 10 تا انتخابش رو کلا خالی گذاشته ولی سیستم اون انتخاب واحد اصلی رو تو تکمیل ظرفیت برسی کرده و اتفاقا قبول هم شده !
خوب محمد نکته رو روشن کرد با گذاشتن این کارنامه .
ببینید برو بچ ،
دانشگاه ازاد توی مرحله ی تکمیل ظرفیت ، انتخاب اول ( توی مرحله ی اصلی) رو به عنوان انتخاب اول در مرحله ی تکمیل ظرفیت قرار میده .
مثلا اگر شما توی سیستم تکمیل ظرفیت مرحله ی اول ، انتخابهاتون به ترتیب قزوین-اراک-بوشهر باشه ، توی سیستم اینطوری در نظر گرفته میشه : تهران-قزوین-اراک-بوشهر
که تهران ، همون انتخاب اول شما توی مرحله ی اصلی بوده .
امثال هم احتمال داره همینطور باشه ، حداقل ارزش امتحان کردن رو داره.. اگر قبولی واستون مهم هست از دستش ندید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط rasoul2005 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
کسی نبود این و بدونه؟
عرض کنم رسول جان شدنیه.
اما نه برای همه کس . برای افراد عادی ، که وقتی همچین چیزی بگی با یه پوزخند مواجه میشی .
یه شخصی توی یک کلاس عمومی با ما همکلاس بود ، که سرهنگ نیروی انتظامی بود . ایشون یک ماه بعد از ترم اول ، بیخیال درس خوندن شد و رفت انصراف داد .
اتفاقا با یک داد زدن سر مسئولین ، خیلی راحت پولش رو پس دادن !
اما نمیدونم برای کسی که بُرش نداشته باشه و کسی رو نداشته باشه ، چطوری رفتار میکنن . .
MOHAMMAD2010
22-09-2013, 20:00
پیام جان شما مطمئن نیستی امسال اینجوری هست یا نه ؟
آخه من از این انتخاب های جدید نمیخوام هیچ کدوم رو بزنم ( یعنی میخوام این 10 تا رو سفید بزارم ) فقط میخوام همون انتخاب اصلیم دوباره برسی بشه ، میشه ؟
میترسم 20 تومن رو بدم ، همچین چیزی نباشه امسال ، 20 تومن ضرر کنم !
پیام جان شما مطمئن نیستی امسال اینجوری هست یا نه ؟
آخه من از این انتخاب های جدید نمیخوام هیچ کدوم رو بزنم ( یعنی میخوام این 10 تا رو سفید بزارم ) فقط میخوام همون انتخاب اصلیم دوباره برسی بشه ، میشه ؟
میترسم 20 تومن رو بدم ، همچین چیزی نباشه امسال ، 20 تومن ضرر کنم !
والا من مطمئن که نیستم .
ولی ارزش امتحان کردن رو داره .
MOHAMMAD2010
22-09-2013, 20:20
کسی از بچه ها این کارت 20 تومنی رو گرفته ؟ نمیتونه اطلاع بده که انتخاب اول مرحله اصلی هم دوباره برسی میشه یا نه ؟
خوب محمد نکته رو روشن کرد با گذاشتن این کارنامه .
ببینید برو بچ ،
دانشگاه ازاد توی مرحله ی تکمیل ظرفیت ، انتخاب اول ( توی مرحله ی اصلی) رو به عنوان انتخاب اول در مرحله ی تکمیل ظرفیت قرار میده .
مثلا اگر شما توی سیستم تکمیل ظرفیت مرحله ی اول ، انتخابهاتون به ترتیب قزوین-اراک-بوشهر باشه ، توی سیستم اینطوری در نظر گرفته میشه : تهران-قزوین-اراک-بوشهر
که تهران ، همون انتخاب اول شما توی مرحله ی اصلی بوده .
امثال هم احتمال داره همینطور باشه ، حداقل ارزش امتحان کردن رو داره.. اگر قبولی واستون مهم هست از دستش ندید .
درست ولی آخه پارسال اصلا این سیستم نبود.پارسال اصلا تکمیل ظرفیت انتخاب و ثبت نام نداشت تو مرحله اول.طرفای مهر نتایج تکمیل ظرفیت اومد که انتخاب های اصلیرو دوباره بررسی کرده بودند ونتایج رو زدند.امسال باید کد رشته محل وارد کرد.حتی تو سایت زده قبل از خرید کارت اعتباری به رشته محل های ارایه شده دقت کنید!!!
:n27:
این برا مرحله دومه اصلا پارسال مرحله اول امکان ثبت رشته محل نبود.عجب.بخدا این چه وضعشه چرا اینا درست حسابی نمیگن چه خبره چطوریاس
کسی از بچه ها این کارت 20 تومنی رو گرفته ؟ نمیتونه اطلاع بده که انتخاب اول مرحله اصلی هم دوباره برسی میشه یا نه ؟
محمد جان نگران نباش تا 7مهر وقت داره من خودم تهشو در میارم .آبجی خودمم همین مشکلو داره دقیقا.من دنبالشم.
-با توجه به محدودیت رشته/محلهای ارائه شده در این مرحله به داوطلبان توصیه می شود قبل از تهیه کارت اعتباری انتخاب رشته از رشته/محلهای ارائه شده اطلاع حاصل نمایند.
-هر داوطلب مجاز است متناسب با مجموعه امتحانی حداکثر تا 10 کد رشته/محل انتخاب نماید.
-گزینش علمی داوطلبان در مرحله تکمیل ظرفیت براساس اولویت نمره کل و از میان داوطلبانی که حدنصاب نمره علمی رشته موردنظر را کسب نموده اند، از محل انتخابهای ده گانه داوطلبان صورت می گیرد.
این سه تا بند خیلی شک بر انگیزه.احتمالش بر اساس اینا هست که چیزی که پیام جان گفتند امسال نباشه.حالا من بازم پرس و جو میکنم نتیجشو میگم بهتون.
rasoul2005
22-09-2013, 21:45
عرض کنم رسول جان شدنیه.
اما نه برای همه کس . برای افراد عادی ، که وقتی همچین چیزی بگی با یه پوزخند مواجه میشی .
یه شخصی توی یک کلاس عمومی با ما همکلاس بود ، که سرهنگ نیروی انتظامی بود . ایشون یک ماه بعد از ترم اول ، بیخیال درس خوندن شد و رفت انصراف داد .
اتفاقا با یک داد زدن سر مسئولین ، خیلی راحت پولش رو پس دادن !
اما نمیدونم برای کسی که بُرش نداشته باشه و کسی رو نداشته باشه ، چطوری رفتار میکنن . .
ممنون.من همه کارا دانشگاه فعلی رو انجام دادم.چون تکیمل اول واسه مهر ماه است شرکت نمیکنم ببینم واسه تکمیل دوم چی پیش میاد.اگه نشد انتقالی میگیرم
درست ولی آخه پارسال اصلا این سیستم نبود.پارسال اصلا تکمیل ظرفیت انتخاب و ثبت نام نداشت تو مرحله اول.طرفای مهر نتایج تکمیل ظرفیت اومد که انتخاب های اصلیرو دوباره بررسی کرده بودند ونتایج رو زدند.امسال باید کد رشته محل وارد کرد.حتی تو سایت زده قبل از خرید کارت اعتباری به رشته محل های ارایه شده دقت کنید!!!
پارسال ، یک انتخاب داشتیم توی مرحله ی اصلی .
و کارنامه ی آزمون در مرحله ی ابتدایی اینطوری بود :
و توی تکمیل ظرفیت اول (16/07/1391) ، فیش 12 هزار تومنی باید تهیه میشد ،
و کارنامه به این شکل بود :
10 تا انتخاب میتونستیم بکنیم و انتخاب اول در مرحله ی اصلی هم به عنوان یک انتخاب جداگانه بررسی شد !
و تکمیل ظرفیت دوم ، (13/10/1391) هم یک کارنامه ی دیگه..
چیزی که من میدونم و شاهدش هستم اینه که گفتم ، دیگه نمیدونم :n02:
ممنون.من همه کارا دانشگاه فعلی رو انجام دادم.چون تکیمل اول واسه مهر ماه است شرکت نمیکنم ببینم واسه تکمیل دوم چی پیش میاد.اگه نشد انتقالی میگیرم
این هم راه خوبیه رسول جان .
تکمیل ظرفیت دوم شانس خوبی داری .
اگر هرجا قبول بشی ،
بابت انصراف از دانشگاه مبدا هیچ هزینه ای نمیدی
واحد هات تطبیق میخوره
و کلا ضرر نمیکنی .
موفق باشی
MOHAMMAD2010
22-09-2013, 23:01
این برا مرحله دومه اصلا پارسال مرحله اول امکان ثبت رشته محل نبود.عجب.بخدا این چه وضعشه چرا اینا درست حسابی نمیگن چه خبره چطوریاس
نه داداش پارسال هم مرحله اول تکمیل ظرفیت به همین صورت بود یعنی ثبت نام میکردیم و 10 واحد رو میشد انتخاب کنیم
خوب شما که ابجیت هم این مشکل رو داره اگه فهمیدی به من هم بگو
من دانشگاهی که قبول شدم رو به خاطر اینکه شهرستان بود ثبت نام نکردم، می خواستم تکمیل ظرفیت هم شرکت کنم اصلا دانشگاهی تو تهران وجود نداره.
این ها ظرفیت ها رو نگه میدارن برای نیم سال دوم؟ مگه میشه کلا ظرفیت همه دانشگاه ها پر شده باشه؟ کلی آدم قبول میشن و نمیرن.
پارسال تو مرحله دوم تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد های تهران هم بودن.
به نظرتون اگه بزارم برای مرحله دوم امیدی هست؟
چیزی که من میدونم و شاهدش هستم اینه که گفتم ، دیگه نمیدونم :n02:
شما که سروری اصلا این تاپیک بدون شما صفا نداره.
نه داداش پارسال هم مرحله اول تکمیل ظرفیت به همین صورت بود یعنی ثبت نام میکردیم و 10 واحد رو میشد انتخاب کنیم
خوب شما که ابجیت هم این مشکل رو داره اگه فهمیدی به من هم بگو
چشم.هنوز که جواب ندادن سوالی که پرسیدمو.
من دانشگاهی که قبول شدم رو به خاطر اینکه شهرستان بود ثبت نام نکردم، می خواستم تکمیل ظرفیت هم شرکت کنم اصلا دانشگاهی تو تهران وجود نداره.
این ها ظرفیت ها رو نگه میدارن برای نیم سال دوم؟ مگه میشه کلا ظرفیت همه دانشگاه ها پر شده باشه؟ کلی آدم قبول میشن و نمیرن.
پارسال تو مرحله دوم تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد های تهران هم بودن.
به نظرتون اگه بزارم برای مرحله دوم امیدی هست؟
خود دانشگاه اعلام کرده که این مرحله رشته ها محدود بودند.اگر سیستم پارسال در کار نباشه حتما مرحله دوم دانشگاه های مطرح هم تو تکمیل ظرفیت هستند.امیدوار باش.
MOHAMMAD2010
23-09-2013, 20:09
چشم.هنوز که جواب ندادن سوالی که پرسیدمو.
از خود مرکز آزمون پرسیدی !؟ اگه از اونا پرسیدی که باید بگم جواب درستی نمیدن ! بعضی وقتا اصلا جواب نمیدن ! بعضی وقتا کلا میپیچونن ! بعضیا هم شنیدم حضوری این سوال رو ازشون پرسیدن گفتن امسال این قانون نیست !
اصلا به حرفای اینا نمیشه اعتماد کرد !
از یکی که کارت 20 تومنی خریده باید سوال کنیم ببینیم اگه میشه اون 10 تا انتخاب رو سفید گذاشت پس انتخاب اصلی رو هم برسی میکنن
از خود مرکز آزمون پرسیدی !؟ اگه از اونا پرسیدی که باید بگم جواب درستی نمیدن ! بعضی وقتا اصلا جواب نمیدن ! بعضی وقتا کلا میپیچونن ! بعضیا هم شنیدم حضوری این سوال رو ازشون پرسیدن گفتن امسال این قانون نیست !
اصلا به حرفای اینا نمیشه اعتماد کرد !
از یکی که کارت 20 تومنی خریده باید سوال کنیم ببینیم اگه میشه اون 10 تا انتخاب رو سفید گذاشت پس انتخاب اصلی رو هم برسی میکنن
هم از آزمون پرسیدم هم از چندتا مدیر گروه ارشد علوم تحقیقات.منتظر جوابم.آخه کسی نیست اصلا.من و شما و پیام فقط دارند جواب میدن!!!!
Soroush-S
24-09-2013, 11:05
توکلی در گفتوگو با فارس مطرح کرد
انتشار کارنامه کنکور کارشناسی ارشد؛ ساعت ۱۲ امروز
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: کارنامه داوطلبان حاضر در کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۲ ساعت ۱۲ امروز منتشر میشود.
حسین توکلی مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفت: کارنامه داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال 92، در ساعت 12 امروز سهشنبه 2 مهرماه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار میگیرد.
وی افزود: داوطلبان پس از مشاهده کارنامه خود میتوانند اعتراض خود را از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی سازمان ارسال کنند.
توکلی در ادامه خاطرنشان کرد: در حالی که تا پیش از این مهلت ارسال اعتراضات تا روز 6 مهرماه در نظر گرفته شده بود، این فرصت تا روز 6 آبان ماه تمدید شد.
MOHAMMAD2010
24-09-2013, 12:11
هم از آزمون پرسیدم هم از چندتا مدیر گروه ارشد علوم تحقیقات.منتظر جوابم.آخه کسی نیست اصلا.من و شما و پیام فقط دارند جواب میدن!!!!
تو بعضی سایت های دیگه هم هستن دوستان که این سوال رو دارن ولی کسی نیست جواب بده !
فکر کنم یه نفر باید ریسک کنه خودش این 20تومن رو بده ببینه چه جوریه !
تو بعضی سایت های دیگه هم هستن دوستان که این سوال رو دارن ولی کسی نیست جواب بده !
فکر کنم یه نفر باید ریسک کنه خودش این 20تومن رو بده ببینه چه جوریه !
مرکز آزمون که گفت نه امسال اینطوری نیست و انتخاب از بین 10 محل انتخابی انجام میشه!آخه یکی نیست بگه اینا اصن ده تا نویشه!!!
بیا پول بذاریم رو هم بخریم!!!
:n02:
این سوالم بود،
انتخاب اصلیم علوم تحقیقات بوده.حالا اگه تکمیل ظرفیت شرکت کنم و مثلا قشم انتخاب کنم یا اصلا چیزی نزنم دانشگاه انتخاب اصلیم رو هم لحاظ میکنه؟یعنی با اینکه الان علوم تحقیقات تو تکمیل ظرفیت نیست امکانش هست من علوم تحقیقات قبول بشم؟
جواب،خیر.اامسال اینگونه نیست!
ولی بخدا اینا خودشونم قفلن!
MOHAMMAD2010
24-09-2013, 15:32
مرکز آزمون که گفت نه امسال اینطوری نیست و انتخاب از بین 10 محل انتخابی انجام میشه!آخه یکی نیست بگه اینا اصن ده تا نویشه!!!
بیا پول بذاریم رو هم بخریم!!!
:n02:
این سوالم بود،
انتخاب اصلیم علوم تحقیقات بوده.حالا اگه تکمیل ظرفیت شرکت کنم و مثلا قشم انتخاب کنم یا اصلا چیزی نزنم دانشگاه انتخاب اصلیم رو هم لحاظ میکنه؟یعنی با اینکه الان علوم تحقیقات تو تکمیل ظرفیت نیست امکانش هست من علوم تحقیقات قبول بشم؟
جواب،خیر.اامسال اینگونه نیست!
ولی بخدا اینا خودشونم قفلن!
من اصلا به جواب اینا اعتماد ندارم !
خودمون باید وارد سیستم بشیم ببینیم اگه میشه اون 10 تا انتخاب رو سفید بزاریم ( پارسال میشد ) پس یعنی انخاب اصلی دوباره برسی میشه اگه نه که دیگه هیچی
هیچ کس پیدا نمیشه ولی این کارو انجام بده اول
فکر کنم خودم باید 20 تومن الکی بدم :n03:
V E S T A
24-09-2013, 15:51
دوستان کسی اینجا هست که بخواد ارشد یا دکتری بیوتکنولوژی شرکت کنه یا درحال خوندن ارشد یا دکتری بیوتکنولوژی باشه ؟
TURBO_BOY2006
24-09-2013, 22:56
دوستان از کجا میشه دید ارشد، آزاد، کدوم دانشگاه ها تو مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش دارن؟
دوستان از کجا میشه دید ارشد، آزاد، کدوم دانشگاه ها تو مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش دارن؟
MOHAMMAD2010
25-09-2013, 16:15
خب دوستان من این کارت 20 تومنی رو خریدم باید بگم متاسفانه حتما باید یکی از اون 10 تا انتخاب رو پر کنیم تا تو تکمیل ظرفیت شرکت داده بشیم ( پارسال میشد 10 تا رو سفید گذاشت ) این معنیش اینه که اون محل های انتخاب تو مرحله اصلی ، کلا برسی نمیشن !
منم دیگه شرکت نکردم اصلا تو تکمیل ظرفیت
فکر کنم اگه تکمیل ظرفیت دومی در کار باشه بتونم دوباره از این کارت استفاده کنم
JUSTIN11
26-09-2013, 00:34
الان برای تکمیل ظرفیت گروه شیمی فقط 2 تا شهر هست که میشه انتخاب کرد ؟ لامرد و. ..؟
این مسخره بازیا چیه؟
یا من اشتباه میکنم؟
از اون همه رشته های شیمی الان فقط 2 تا رشته رو میشه انتخاب کرد: 0
پارسالم اینطوری بود؟
MOHAMMAD2010
26-09-2013, 10:26
آره امسال تکمیل ظرفیت اول انگار نمیخوان زیاد بگرن تا بهمن باید صبر کنیم
----------------------------------
راستی اگه کسی کارت تکمیل ظرفیت خواست بگه نصف قیمت بهش میدم :n02:
Soroush-S
27-09-2013, 01:05
رییس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور تاریخ ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر را اعلام کرد
به گزارش اخبار پیام نور (PnuNews.com) سیلم بهرامی در گفتگوی اختصاصی با اخبار پیام نور عنوان کرد براساس قراری که دانشگاه پیام نور با سازمان سنجش و آموزش کشور گذاشته است تاریخ ثبت نام و انتشار دفترچه کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور ۱۴ مهر تا ۲۱ مهر ۹۲ خواهد بود.(لازم به ذکر است باتوجه به اینکه سازمان سنجش متولی برگزاری آزمون است و در زمان انتشار این مطلب هنوز سازمان سنجش تاریخ رسمی را اعلام نکرده است ممکن است تغییر هم داشته باشد)
ثبت نام علاقمندان به شرکت در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور همانندسال گذشته کاملا به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانی sanjesh.org انجام خواهد شد. پذیرش در این ثبت نام برای نیمسال بهمن ۹۲ و شهریور ۹۳ صورت میگیرد.علاقه مندانی که نیمسال بهمن ۹۲ را انتخاب می کنند حداکثر تا ۳۱ بهمن ۹۲ و آنهایی که شهریور ۹۳ را انتخاب می کنند حداکثر تا ۳۱ شهریور ۹۳ باید فارغ التحصیل شوند.کلیه منابع و کد رشته محل ها در دفترچه نوشته خواهد شد
این مسوول دانشگاه پیام نور تاریخ آزمون فراگیر ۹۲ را اواخر آذر ماه و پذیرش را از طریق آزمون و براساس ظرفیت اعلام کرد.ظرفیت پذیرش در هر کد رشته محل ۱۵ نفر از طریق آموزشی محور (بدون پایانه) و ۱۵ نفر آموزشی پژوهش (با پایان نامه) می باشد.
همچنین یادآور می شویم پذیرش در مقطع کارشناسی از طریق فراگیر دیگر انجام نخواهد شد و علاقه مندان به شرکت در دوره های کارشناسی پیام نور باید از طریق آزمون سراسری یا پذیرش بدون آزمون (پذیرش از طریق سوابق تحصیلی) اقدام کنند پذیرش بدون ازمون کارشناسی در ۶ آبان همزمان با تکمیل ظرفیت کنکور سراسری صورت خواهدگرفت
خب دوستان من این کارت 20 تومنی رو خریدم باید بگم متاسفانه حتما باید یکی از اون 10 تا انتخاب رو پر کنیم تا تو تکمیل ظرفیت شرکت داده بشیم ( پارسال میشد 10 تا رو سفید گذاشت ) این معنیش اینه که اون محل های انتخاب تو مرحله اصلی ، کلا برسی نمیشن !
منم دیگه شرکت نکردم اصلا تو تکمیل ظرفیت
فکر کنم اگه تکمیل ظرفیت دومی در کار باشه بتونم دوباره از این کارت استفاده کنم
الهی من که گفتم نمیشه.البته کاره خوبی کردی حداقل خیالت راحت شد بعد پشیمون نمیشدی اگر اونطوریا بود.این کارتم نگهدار احتمالا تو تکمیل ظرفیت دوم میشه ازش استفاده کرد.
از تکمیل ظرفیت مرحله دوم آزاد خبری نیست؟
هر بلایی بخوان سرمون میارن .ار محدودیت های شهر های تکمیل ظرفیت از هزینه بالای تحصیل ..
من که معدلم 16.8 هست باید هیچ جا قبول نشم . اینم از سختی کنکورشون .
راسته میگن از ماست که بر ماست
سلام
ببخشید دوستان کسی از قبولی دکترا بدون آزمون خبر نداره؟ حتما باید معدل بالای 17 باشه یا اینکه دانشگاه تاییدت کنه کافیه؟
TURBO_BOY2006
03-10-2013, 13:37
سلام
دوستان میخواستم راهنماییم کنید...
من رتبه اول کارشناسی تو غیرانتفایی هستم و سهیمه دارم، یعنی هم میتونم بدون کنکور همه جا جز روزانه شبانه رو برم و هم واسه کنکور سهیمه دارم. که راضی نمیشم جایی جز روزانه/شبانه بخونم.
میخواستم راهنماییم کنید که با این وقت کمی که مونده چیکار کنم؟
هنوز به دلایلی نتونستم شروع کنم...ولی از الان وقتم آزاده، به نظرتون جزوه بگیریم از یکی از موسسات؟ چه موسسه ای رو پیشنهاد میکنید؟
رشتم مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار هست و همین هم ادامه میدم
ممنون میشم راهنماییم کنید:n16:
Soroush-S
06-10-2013, 13:49
ثبتنام فراگیر پیام نور شروع شده . بنظرتون ارزش داره ثبتنام کنیم؟
Переклад не
06-10-2013, 16:16
آقا تکمیل ظرفیت دوم کی هست؟
MOHAMMAD2010
06-10-2013, 22:36
آقا تکمیل ظرفیت دوم کی هست؟
اگه باشه آخرای آذر اعلام میشه
شما مرحله اول قبول نشدی ؟
تراز چقدر به نسبت مرحله اصلی پایین اومده بود ؟
Переклад не
06-10-2013, 23:30
تراز چقدر به نسبت مرحله اصلی پایین اومده بود ؟
1000 تا تقریبا
MOHAMMAD2010
07-10-2013, 12:52
1000 تا تقریبا
کدوم واحد 1000 تا اومده بود پایین !؟ اشتباه نمیکنی ؟ من چند تا واحد رو دیدم در حد 100-200 تا فقط تراز کم شده بود
نامنویسی کنکور ارشد فراگیر از امروز آغاز میشود
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جزئیات پذیرش دانشجو در نوبت سیزدهم فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیامنور، گفت: ثبتنام از داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون دورههای فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور بهمن ماه ۱۳۹۲ (نوبت سیزدهم) از طریق شبکه اینترنت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طی روزهای ۱۴ تا ۲۰ مهرماه صورت میگیرد.
وی درباره زمان انتشار دفترچه راهنمای کنکور فراگیر ارشد، تاکید کرد: داوطلبان میتوانند با دریافت دفترچه راهنمای کنکور فراگیر که عصر امروز در سامانه سازمان سنجش منتشر میشود، نسبت به ثبتنام خود از روز یکشنبه ۱۴ اقدام کنند. مشاور عالی سازمان سنجش درباره مبلغ ثبتنام، گفت: هر یک از داوطلبان واجد شرایط برای ثبتنام در دوره دانشپذیری کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور ضرورت دارد در این مهلت تعیین شده به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش مراجعه و با تکمیل اطلاعیه اولیه و پرداخت اینترنتی مبلغ ۵۰ هزار تومان با استفاده از کارتهای اعتباری عضو شبکه شتاب هر یک از بانکهای جمهوری اسلامی ایران در داخل یا خارج از کشور نسبت به ثبتنام اقدام کنند؛ لازم است در این زمینه دقت لازم صورت گیرد زیرا وجوه واریز شده، قابل استرداد نیست. به گفته توکلی، آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور ۲۹ آذرماه برگزار میشود و کارتهای کنکور طی روزهای ۲۷ و ۲۸ آذر در سامانه سازمان سنجش، قرار میگیرد. وی با اشاره به محل برگزاری این آزمون، اظهار داشت: محل آزمون بر اساس استان و شهرستان محل اقامت برای تعیین حوزه امتحانی (بند ۳۲ تقاضانامه) در استان محل اقامت داوطلب است و افراد با مراجعه به جدول شماره شش دفترچه راهنمای ثبتنام و درج کد مربوط به استان و شهرستان محل اقامت در تقاضانامه اقدام کنند. توکلی تاکید کرد: افراد در صورت مشاهده مغایرت در اطلاعات ثبتنامی و مشخصات خود میتوانند از روز یکشنبه ۱۴ مهر تا ۲۲ مهرماه به منظور ویرایش اطلاعات به پایگاه سازمان سنجش مراجعه کنند.
تکمیل ظرفیت سراسری چه تاریخیه؟؟؟؟؟؟
MOHAMMAD2010
12-10-2013, 16:15
تکمیل ظرفیت سراسری چه تاریخیه؟؟؟؟؟؟
22 مهر ...
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره اعلام ظرفيت پذيرش رشتههاي جديد و همچنين تكميل ظرفيت برخي از كدرشته محلهاي آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1392
بدينوسيله بهاطلاع داوطلبان شركتكننده در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1392 ميرساند، نظر به اينكه بعضي از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي پس از اعلام نتايج، علاوه بر ظرفيتهاي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (شماره 2)، براي پذيرش دانشجو اعلام ظرفيت نمودهاند و همچنين بعضی از مؤسسات آموزش عالی تقاضای تکمیل ظرفیت در برخی از کدرشته محلهای خود را دارند، لذا داوطلبانی که در آزمون مذکور ثبتنام و در جلسه امتحانی حاضر بوده و با توجه به کارنامه نتایج اولیه دارای نمره کل بزرگتر یا مساوی یک میباشند، براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچههاي راهنماي ثبتنام و انتخاب رشته (دفترچههاي شماره 1 و 2)، برگ راهنماي آزمون مذكور و اطلاعيه اين سازمان كه بر روي سايت سازمان قرار ميگيرد، ميتوانند از تاريخ 22/7/92 الي 28/7/92 به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و برحسب مورد نسبت به انتخاب كدرشته محلهاي رشته امتحاني و بر اساس كارنامه نتايج اولیه آزمون در رشته و گرايش مربوط، اقدام نمايند.
Переклад не
13-10-2013, 21:25
حالا اعلام تکمیل ظرفیت دوم آزاد کی هستش؟
حالا اعلام تکمیل ظرفیت دوم آزاد کی هستش؟
فعلا که خبری نیست و دانشگاه آزاد اعلام نکرده.....
MOHAMMAD2010
14-10-2013, 18:01
جزئیات مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد
به گزاش خبرنگار مهر، مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال دوم سال تحصیلی جاری تا دو ماه آینده آغاز می شود.
تکمیل ظرفیت مرحله دوم با مجوز وزارت علوم و بر اساس سقفی که این وزارتخانه برای پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اعلام می کند، صورت می گیرد.
تکمیل ظرفیت در برخی رشته های دارای مصاحبه نیز انجام می شود.
این مرحله از پذیرش دانشجو در سایر رشته ها بستگی به اعلام نیاز واحدهای دانشگاهی دارد، در مرحله دوم تکمیل ظرفیت، واحدهای دانشگاهی پس از محاسبه میزان ظرفیت نسبت به تکمیل ظرفیت اقدام می کنند.
به گزارش مهر، در مرحله نخست تکمیل ظرفیت 400 رشته محل جدید دانشگاه آزاد برای نخستین بار مجوز پذیرش دانشجو دریافت و نسبت به پذیرش دانشجو اقدام کرد.
a6543210
14-10-2013, 22:15
سلام دوستان
می گم تکمیل ظرفیت سراسری 92 شروع شده!
با این کارنامه ای که دارم به نظرتون می تونم امیدوارم باشم و تکمیل ظرفیت واسه دانشگاه غیر انتفاعی شهر خودمون که تازه ارشد رو امسال آورده شرکت کنم؟!
ممنون می شم اساتید جواب بدن...:n12:
farshidshd
15-10-2013, 15:24
سلام دوستان
می گم تکمیل ظرفیت سراسری 92 شروع شده!
با این کارنامه ای که دارم به نظرتون می تونم امیدوارم باشم و تکمیل ظرفیت واسه دانشگاه غیر انتفاعی شهر خودمون که تازه ارشد رو امسال آورده شرکت کنم؟!
ممنون می شم اساتید جواب بدن...:n12:
سلام
بهتره امیدوار نباشید
Soroush-S
15-10-2013, 15:37
سلام
بهتره امیدوار نباشید
با رتبه 20هزار برق چطور؟!
farshidshd
15-10-2013, 15:52
با رتبه 20هزار برق چطور؟!
خیر بازم امیدی نیست
سلام بچه ها ما آخر نفهمیدیم مجازی ارشد فایده داره،نداره؟
من مرحله اول مجازی دانشگاه تهران(فنی فومن) آوردم نرفتم.حالا تو تکمیل ظرفیت همون دانشگاه تهران ولی فنی قم احتمالش هست بیارم.باز قم نزدیک تره سطحش میگن بالاتره.ولی باز موندم اصلا مجازی خوبه برم؟.ارزش داره؟
(میدونید که آموزش محوره)
manya-atashin
15-10-2013, 22:30
واسه منم یکی مجازی ارشد رو توضیح بده !
پردیس بین الملل رو یکی از اقوام میره ارشد ترمی 3 میلیون !
مجازی رو شوهرش قبول شده اصلا سر کلاس هم نمیره ترمی 1 میلیون !!!
قدیم فک کنم مجازی ها گرون تر بود :n13:
manya-atashin
15-10-2013, 22:35
اوه راستی یادم رفته بود ... داداشم ترم بعد لیسانسش رو میگیره
بعد ثبت نام ارشد امسال باید شرکت کنه دیگه
تاریخ ثبت نام کی هست ؟!!!
آزاد - پیام نور - سراسری
همه رو بگین ...
البته پیام نور که هفته قبل فک کنم ثبت نام داشت - ولی خب برای ترم بهمن بود اگه اشتباه نکنم !
راستی این مدیریت هست - میخواد بره هنر ! بنظرتون چنین حماقتی رو بکنه ؟:n07::n13:
من با اینکه دخترم میگم بابا همون مدیریت رو ادامه بده بلکه چیزی بشی
ولی هنر ... !!!:n08: علاقه داره !
واسه منم یکی مجازی ارشد رو توضیح بده !
پردیس بین الملل رو یکی از اقوام میره ارشد ترمی 3 میلیون !
مجازی رو شوهرش قبول شده اصلا سر کلاس هم نمیره ترمی 1 میلیون !!!
قدیم فک کنم مجازی ها گرون تر بود :n13:
امسال مجازی دانشگاه تهران 1.5 واسه ترم اول موقع ثبت نام میخواست
.
اوه راستی یادم رفته بود ... داداشم ترم بعد لیسانسش رو میگیره
بعد ثبت نام ارشد امسال باید شرکت کنه دیگه
تاریخ ثبت نام کی هست ؟!!!
آزاد - پیام نور - سراسری
همه رو بگین ...
البته پیام نور که هفته قبل فک کنم ثبت نام داشت - ولی خب برای ترم بهمن بود اگه اشتباه نکنم !
راستی این مدیریت هست - میخواد بره هنر ! بنظرتون چنین حماقتی رو بکنه ؟:n07::n13:
من با اینکه دخترم میگم بابا همون مدیریت رو ادامه بده بلکه چیزی بشی
ولی هنر ... !!!:n08: علاقه داره !
باید حداکثر تا آخر شهریور 93 فارغ التحصیل بشه.
ثبت نام سراسری از ماه دیگه(آبان و آذر)
آزاد طرفای اسفند و فروردین.(یادم نیست دقیقا)ولی الانا نیست.
پیام نورم که همین چند روز پیش بود.تموم شد فکرکنم.
واسه هنرم دیگه سلیقشه کاریش نمیشه کرد.بذارید خوش باشه:n02:
manya-atashin
16-10-2013, 00:16
مرسی عزیز ....
پیام نور از دست رفت یعنی ؟؟؟؟:n03:
manya-atashin
16-10-2013, 00:17
تمدید کرده !!!
تمدید کرده !!!
بله مثل اینکه تمدید شده.تا فردا شب وقت داره.
بهرحال ببخشید من اطلاع نداشتم.
mahdi200hell
17-10-2013, 11:54
سلام دوستان
دوستان رشته فیزیک و برق کمک کنن
من رشته ام کامپیوتره سخت افزار ولی میخوام کنکور ارشد رشته فوتونیک شرکت کنم.به نظر شما اینکار عاقلانه است. خیلی شدید به کمک فکری نیاز دارم.امکان قبولیش هست اصلا؟:n27:
کنکور کارشناسی ارشد ازداد و سراسری هر ساله کی برگزار میشه ؟
ایا بهمن ماه هر سال هم ازمون کارشناسی ارشد برگزار میشه ؟ دانشگاه علمی و کاربردی هم ارشد داره ؟
{sahand}
03-11-2013, 19:18
دوستان یه سوال، من تیر امسال کارشناسیو فارغ التحصیل شدم، ولی هنوز حتی مدرک موقت هم بهم ندادن، الان برای ثبت نام ارشد تاریخ صدور مدرکو باید چیکا کنم؟
Soroush-S
03-11-2013, 20:22
دوستان یه سوال، من تیر امسال کارشناسیو فارغ التحصیل شدم، ولی هنوز حتی مدرک موقت هم بهم ندادن، الان برای ثبت نام ارشد تاریخ صدور مدرکو باید چیکا کنم؟
باید بزنی 31 / 6 / 92 .
دوستان عزیز من معرفی به استاد دارم امتحانم تو دی ماه هست باید زمان فارغ التحصیلی رو کی بزنم ؟؟؟
و دفترچه های ازاد هم بهمن تو ماه میاد ؟؟
دوستان زدن تو کار فست فودو اب هویج بستنی :)))) اون قسمتو الکی ی چیزی زدم رفت
ثبت نام دانشگاه سراسری شروع شده ؟
ثبت نام تکمیل ظرفت دوم داشگاه آزاد کی هست ؟
Soroush-S
04-11-2013, 18:44
دوستان عزیز من معرفی به استاد دارم امتحانم تو دی ماه هست باید زمان فارغ التحصیلی رو کی بزنم ؟؟؟
و دفترچه های ازاد هم بهمن تو ماه میاد ؟؟
از دانشگاه بپرس بهت میگن . ولی برای من که معرفی به استاد داشتم ، روز امتحان بعنوان روز فارغ التحصیلی به من اعلام کردن
mehdi-ch
05-11-2013, 01:11
کنکور کارشناسی ارشد ازداد و سراسری هر ساله کی برگزار میشه ؟
ایا بهمن ماه هر سال هم ازمون کارشناسی ارشد برگزار میشه ؟ دانشگاه علمی و کاربردی هم ارشد داره ؟
آره کنکور کارشناسی ارشد سراسری هر ساله بین تاریخ های 17 الی 21 بهمن برگزار میشه .. که امسالم 17 و 18 بهمن ماه برگزار میشه
کارشناسی ارشد علمی کاربردی هم معمولاً اوایل بهمن هر سال برگزار میشه
mehdi-ch
05-11-2013, 01:17
مهلت ثبت نام : مهلت ثبت نام اطلاعات تا پایان روز یکشنبه مورخ 19 آبان ماه 1392 می باشد
برای ثبت نام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به این لینک برید.
دوستان دو تا سوال در مورد آزمون ارشد
اول اینکه آیا حوزه امتحانی و استان و شهری که برای امتحان می زنیم از نظر بومی گزینی و ... تأثیرگذاره ؟!
چون من محل صدور و تولد و سکونتم تهرانه، اما الان تو مازندران و شهر بابلسر دانشجو هستم
ممکنه بخوام از سهمیه شاگرد اولی استفاده کنم، میگن خود وزارت علوم تصمیم میگیره کدوم دانشگاه بفرسته
این حوزه امتحانی و شهرش توی تصمیم وزارت علوم تأثیرگذار نیست ؟!
نگن این مال همون شهره، بفرستیمش دانشگاه مازندران !
سوال بعدی هم اینکه ماه و سال فارغ التحصیلی رو واسه دانشجویای سال آخر چی باید زد ؟!
من سال آینده، احتمالاً تو تابستون فارغ التحصیل میشم
الان ماهش رو 6/93 زدم، بعداً اگه مثلاً تیرماه فارغ بشم، مشکل پیش نیاد ؟!
Переклад не
05-11-2013, 17:15
راستی منم درسمو ترم تابستون تموم کردم . اما مثلا کارآموزی و چنتا پروژه رو که تو تابستون برداشته بودم هنوز کامل تحویل ندادم
من کی رو به عنوان زمان فارغ التحصیلی بزنم؟
ممنون
دوستان دو تا سوال در مورد آزمون ارشد
اول اینکه آیا حوزه امتحانی و استان و شهری که برای امتحان می زنیم از نظر بومی گزینی و ... تأثیرگذاره ؟!
چون من محل صدور و تولد و سکونتم تهرانه، اما الان تو مازندران و شهر بابلسر دانشجو هستم
ممکنه بخوام از سهمیه شاگرد اولی استفاده کنم، میگن خود وزارت علوم تصمیم میگیره کدوم دانشگاه بفرسته
این حوزه امتحانی و شهرش توی تصمیم وزارت علوم تأثیرگذار نیست ؟!
نگن این مال همون شهره، بفرستیمش دانشگاه مازندران !
سوال بعدی هم اینکه ماه و سال فارغ التحصیلی رو واسه دانشجویای سال آخر چی باید زد ؟!
من سال آینده، احتمالاً تو تابستون فارغ التحصیل میشم
الان ماهش رو 6/93 زدم، بعداً اگه مثلاً تیرماه فارغ بشم، مشکل پیش نیاد ؟!
راستی منم درسمو ترم تابستون تموم کردم . اما مثلا کارآموزی و چنتا پروژه رو که تو تابستون برداشته بودم هنوز کامل تحویل ندادم
من کی رو به عنوان زمان فارغ التحصیلی بزنم؟
ممنون
بومی و سهمیه مناطق و اینجور حرفها مربوط به محل تحصیل در دوره کارشناسی هست . حوزه امتحانی ربطی به بومی بودن نداره . میتونی حوزه امتحانی مثلا سیستان و بلوچستان ! بزنی . ربطی نداره . اگه نیمه اول سال فارغ التحصیل میشین( یعنی نیمسال دوم) باید تاریخ رو برج 6 ( شهریور) بزنید و اگه مثلا تیرماه تمام کنین باز هم نیمسال دوم محسوب میشه و مشکلی نیست . اگه نیمسال اول تمام کنید تاریخ رو بهمن ماه بزنید و این تاریخ ها آخرین مهلت تمام کردن درس هست . یعنی کارآموزی و معرفی به استاد و غیره رو هم شامل میشه .
سلام
چجوری می تونم بفهمم کدوم دانشگاه رشته های مورد نظرم رو داره ؟
وقت زیادی نمونده ؛ منم هنوز تصمیم قطی ندارم برای شرکت تو کنکور
اگه سریع و جواب کامل بهم بدین ممنون میشم :n16:
bijandarbari
07-11-2013, 18:23
دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد 92 رو دانلود کنید.
bijandarbari
07-11-2013, 18:27
سوال:
من از اواسط تابستون شروع کردم به خوندن و الان 2 تا درس از 5 تا درس رو کامل و دقیق خوندم.
البته درس سوم رو هم نصفه می خونم.زبان رو هم قسمت متن می تونم 10 تا تست رو بزنم.
به نظرتون برا جمع بندی مطالب چقدر وقت بزارم؟
چون می ترسم برا جمع بندی وقت کم بیارم.
سلام
چجوری می تونم بفهمم کدوم دانشگاه رشته های مورد نظرم رو داره ؟
وقت زیادی نمونده ؛ منم هنوز تصمیم قطی ندارم برای شرکت تو کنکور
اگه سریع و جواب کامل بهم بدین ممنون میشم :n16:
سلام
کدوم رشته رو میخواید ؟!
فرم انتخاب رشته پارسال بهترین مرجعه
البته ممکنه امسال تغییرات بسیار جزیی به وجود اومده باشه، ولی در کل منبع موثقیه
مثلاً این برای رشته های علوم انسانی:
سلام
کدوم رشته رو میخواید ؟!
فرم انتخاب رشته پارسال بهترین مرجعه
البته ممکنه امسال تغییرات بسیار جزیی به وجود اومده باشه، ولی در کل منبع موثقیه
مثلاً این برای رشته های علوم انسانی:
احتمالأ کامپیوتر
ممنون :n01:
سلام. بچه ها چنتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین....
1- داخل دفترچه زده که کد رشته محل تحصیل رو باید از سایت سنجش گرفت ولی من لینکشو پیدا نکردم.. ممنون میشم کمکم کنید...
2- اگر خواستیم یه رشته اصلی و یه رشته شناور امتحان بدیم باید دوتا کارت اعتباری بخریم؟؟؟
3- اگر سال اخر باشم و شهریور سال دیگه فارغ التحصیل بشم... باید بزنم 6.93... درسته؟؟؟
4- الان برای ثبت نام باید میانگین معدلمو بزنم ولی زمان تحویل کارت باید میانگین معدل تا ترم بهمن رو بزنم درسته؟؟؟
5- یه فرم برای معدل باید بگیرم ومعاونت اموزش امضا کنه و پیش خودمون نگه داریم درسته؟؟؟؟
6- میتونیم فقط یه رشته شناور رو امتحان بدیم؟؟ یا اینکه رشته اول باید از جدول رشته های اصلی و رشته دوم از جدول رشته های شناور باشه؟؟؟
سلام. بچه ها چنتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین....
1- داخل دفترچه زده که کد رشته محل تحصیل رو باید از سایت سنجش گرفت ولی من لینکشو پیدا نکردم.. ممنون میشم کمکم کنید...
2- اگر خواستیم یه رشته اصلی و یه رشته شناور امتحان بدیم باید دوتا کارت اعتباری بخریم؟؟؟
3- اگر سال اخر باشم و شهریور سال دیگه فارغ التحصیل بشم... باید بزنم 6.93... درسته؟؟؟
4- الان برای ثبت نام باید میانگین معدلمو بزنم ولی زمان تحویل کارت باید میانگین معدل تا ترم بهمن رو بزنم درسته؟؟؟
5- یه فرم برای معدل باید بگیرم ومعاونت اموزش امضا کنه و پیش خودمون نگه داریم درسته؟؟؟؟
6- میتونیم فقط یه رشته شناور رو امتحان بدیم؟؟ یا اینکه رشته اول باید از جدول رشته های اصلی و رشته دوم از جدول رشته های شناور باشه؟؟؟
سلام
1- موقع ثبت نام اینترنتی، زیر اون قسمتی که باید کد رشته رو بزنین، یه گزینه آبی رنگ هست که می تونید تو صفحه جدید بازش کنید و از قسمت جستجو، کد مورد نظر رو پیدا کنید.
2- بله، تو دفترچه مفصل توضیح داده
3- بله
4- اینکه الان باید میانگین تا ترم 6 رو بزنین که مطمئنم. در مورد اینکه آیا میشه موقع تحویل کارت میانگین تا ترم 7 رو زد یا نه، شک دارم.
5- بله، البته فکر نمیکنم عجله ای باشه. هر زمانی بخواید آموزش این فرم رو امضا می کنه ...
6- الان یادم نیست این مورد رو، تو دفترچه نوشته بود
bijandarbari
07-11-2013, 21:20
سوال:
من از اواسط تابستون شروع کردم به خوندن و الان 2 تا درس از 5 تا درس رو کامل و دقیق خوندم.
البته درس سوم رو هم نصفه می خونم.زبان رو هم قسمت متن می تونم 10 تا تست رو بزنم.
به نظرتون برا جمع بندی مطالب چقدر وقت بزارم؟
چون می ترسم برا جمع بندی وقت کم بیارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
mehdi-ch
07-11-2013, 21:25
ممنون میشم راهنمایی کنید.
هرکسی شیوه ای برای خوندنش داره مثلاً خودِ من تنها دو هفته برای جمع بندی لازم میبینم وقت بزارم و الآن هم زمان دارم تمام دروسم رو باهم جلو میرم البته مثل اکثر داوطلبا ریاضی و زبانم بسیار ضعیف!
irainian
08-11-2013, 07:22
سلام ببخشید موقع ثبت نام ارشد برای دانشگاه ها کد دانشگاه علوم و تحقیقات نیست توی لیست علوم و تحقیقات فارس حتی ماله هیچ شهر دیگه ای هم نیست چه کدی رو بزنم
kumarbaz
08-11-2013, 09:01
سلام، آیا کسی که مدرک کارشناسی ارشد مهندسی عمران - سازه دانشگاه آزاد داره میتونه در کنکور در رشته عمران شرکت کنه؟
irainian
08-11-2013, 10:00
ببخشید من میخوام کارشناسی ارشد نفت امتحان بدم در ضمن میخوام مدیریت اجرایی هم امتحان بدم آیا مدیریت اجرایی رشته شناور هست و میشه کنکور شرکت کرد همزمان و دیگری اینکه کنکورشون در دو روز متفاوت هست چجوریه کلا با تشکر
mehdi-ch
08-11-2013, 12:17
سلام، آیا کسی که مدرک کارشناسی ارشد مهندسی عمران - سازه دانشگاه آزاد داره میتونه در کنکور در رشته عمران شرکت کنه؟
بله می تونید .. فقط کافیه در قسمت 29 تیک رو بزنید! که نوشته فارغ از تحصیل مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می باشم
mehdi-ch
08-11-2013, 12:21
ببخشید من میخوام کارشناسی ارشد نفت امتحان بدم در ضمن میخوام مدیریت اجرایی هم امتحان بدم آیا مدیریت اجرایی رشته شناور هست و میشه کنکور شرکت کرد همزمان و دیگری اینکه کنکورشون در دو روز متفاوت هست چجوریه کلا با تشکر
بله مدیریت اجرایی رشته شناور هستش و می تونید به عنوان رشته دوم اتخابش کنید و انتهاب اولتون رو نفت بزنید ... در این صورت باید 2تا کارت بخرید و اگر هم بخواید غیرانتفاعی و پایم نور شرکت کنید 1 کارت مجزا..
زمان امتحانشون متفاوت هست و به احتمال زیاد رشته های شناور در یک یا دو روز بعد کنکور اصلی خواهد بود ( البته به طور یقین مطمئن نیستم )
mehdi-ch
08-11-2013, 12:22
سلام ببخشید موقع ثبت نام ارشد برای دانشگاه ها کد دانشگاه علوم و تحقیقات نیست توی لیست علوم و تحقیقات فارس حتی ماله هیچ شهر دیگه ای هم نیست چه کدی رو بزنم
دانشگاه منم نبود ..برای ثبت نام مجبور شدم کد یک دانشگاه دیگه رو بزنم بعد امروز رفتم ویرایش کردم دیدم اومده دانشگاهمون! شاید با کمی تاخیر درست بشه لیستشون!
فاصله کنکور مهندسی کامپیوتر و مهندسی it چقدر هست؟ تو دو روز متفاوت هست یا دو تاش تو یک روز برگذار میشه؟
اگر تو یک روز باشن و مهندسی it صبح باشه و مهندسی کامپیوتر ظهر ترجیح میدم it ثبت نام نکنم
szh_1367
08-11-2013, 20:42
سلام
موقع خرید کارت پول از حساب کم شد اما شماره پیگیری بهم نداد در قسمت مشخصات هم نوشته وضعیت خرید موفق اما sms نیومده
شماره پیگیری با sms میفرستند ؟
manya-atashin
08-11-2013, 22:38
سلام به همگی
دوستم برای ارشد ثبت نام کرد الان ... یه سوال داشت
واسه رشته مدیریت دولتی
تو این فاصله کم چی بخونه ؟
من بهش گفتم
زبان تخصصی + تئوری های مدیریت + از بین ریاضی و اقتصاد یکیشون رو بزنه
حالا این میخواد بدونه چی باید بخونه ؟
تو این مدت کم ؟!!
تست فقط بگیره کار کنه؟ از کجا ؟
مدرسان شریف - ماهان - گاج ؟؟؟
manya-atashin
08-11-2013, 23:24
دوستان اینو بگین که آیا تو این مدت
بره کتاب های ماهان رو بخره ؟ گه آموزش از اول تا آخر هست با سوالات چهار جوابی
یا مدرسان شریف که دو تا کتاب داره تست + جواب تشریحی ؟!!
کدوم بهتره ؟؟
mehdi-ch
09-11-2013, 00:47
3 ماه زمان کمی نیست:n01: زمان خوبیه برای موفقیت
mehdi-ch
09-11-2013, 00:55
سلام
موقع خرید کارت پول از حساب کم شد اما شماره پیگیری بهم نداد در قسمت مشخصات هم نوشته وضعیت خرید موفق اما sms نیومده
شماره پیگیری با sms میفرستند ؟
بله هم با اس میاد و هم بعد از انجام عملیات بانکی کد سریال میده
still alive
09-11-2013, 09:47
دوستان الان مشخصه که کدوم شهر چه رشته هایی داره؟
مثلا از مجموعه فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک در مشهد هست؟
mehdi-ch
09-11-2013, 13:36
دوستان الان مشخصه که کدوم شهر چه رشته هایی داره؟
مثلا از مجموعه فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک در مشهد هست؟
نه مشخص نشده ! تنها کافیه دفترچه راهنمای انتخاب رشته سال 92 رو ببینید / البته هر سال تفاوت های خاص خودش رو داره
نهران - اصفهان - شیراز - قم برای سال 92 در این رشته ای که گفتید جذب می کردن
kumarbaz
09-11-2013, 13:39
بله می تونید .. فقط کافیه در قسمت 29 تیک رو بزنید! که نوشته فارغ از تحصیل مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می باشم
دوست عزیز پس معنی این جمله که تو دفترچه نوشته چیه؟
شركت مجدد فارغ التحصيلان دوره هاي كارشناسي ارشد و يا دكتري در همان رشته قبلي و همچنين شركت دانشجويان دوره كارشناسي ارشد و دوره
دكتري ممنوع مي باشد و اين داوطلبان حق ثبت نام و شركت در آزمون را ندارند. لذا فارغ التحصيلان با توجه به ضوابط مندرج در اين دفترچه به جز در
رشته اي كه فارغ التحصيل شده اند در صورتي كه از لحاظ نظام وظيفه مشكلي نداشته باشند مي توانند در يكي از رشته هاي مندرج در دفترچه آزمون
شركت نمايند .
mehdi-ch
09-11-2013, 13:46
دوست عزیز پس معنی این جمله که تو دفترچه نوشته چیه؟
شركت مجدد فارغ التحصيلان دوره هاي كارشناسي ارشد و يا دكتري در همان رشته قبلي و همچنين شركت دانشجويان دوره كارشناسي ارشد و دوره
دكتري ممنوع مي باشد و اين داوطلبان حق ثبت نام و شركت در آزمون را ندارند. لذا فارغ التحصيلان با توجه به ضوابط مندرج در اين دفترچه به جز در
رشته اي كه فارغ التحصيل شده اند در صورتي كه از لحاظ نظام وظيفه مشكلي نداشته باشند مي توانند در يكي از رشته هاي مندرج در دفترچه آزمون
شركت نمايند .
من به اینکه شما میخواید باز هم در همون رشته قبلیتون شرکت کنید دقت نکردم ، ولی کمی عجیبه چون چرا نباید بشه در ی گرایش دیگه از یک رشته باز هم تحصیل کرد فکر کنم ی اشتباهی شده تو دفترچه شاید منظورشون در همون گرایش بوده! ولی باز هم بهتره به دفاترشون تماس بگیرید، من عذر میخوام به خاطر کم توجهیم :n16:
manya-atashin
09-11-2013, 14:03
جواب ما رو که کسی نداد ...
خب سوال دیگه !
دوستم سال آینده تیر ماه مدرک کارشناسی رو میگیره
تو قسمت معدل و تاریخ فارغ التحصیلی کارشناسی چی بزنه؟؟
Soroush-S
09-11-2013, 14:29
جواب ما رو که کسی نداد ...
خب سوال دیگه !
دوستم سال آینده تیر ماه مدرک کارشناسی رو میگیره
تو قسمت معدل و تاریخ فارغ التحصیلی کارشناسی چی بزنه؟؟
آخرین معدل کل بزنه!
kumarbaz
09-11-2013, 14:30
من به اینکه شما میخواید باز هم در همون رشته قبلیتون شرکت کنید دقت نکردم ، ولی کمی عجیبه چون چرا نباید بشه در ی گرایش دیگه از یک رشته باز هم تحصیل کرد فکر کنم ی اشتباهی شده تو دفترچه شاید منظورشون در همون گرایش بوده! ولی باز هم بهتره به دفاترشون تماس بگیرید، من عذر میخوام به خاطر کم توجهیم :n16:
خواهش میکنم دوست عزیز، دفتر نمایندگی سازمانو پیدا نمیکنم باید از یه مشاور تحصیلی بپرسم البته اگه بدونن و گمراه نکنن.
mohsen_gh1991
09-11-2013, 14:31
دوستان من یه مشکلی دارم
دیروز چندبار خواستم کارت اعتباری رو بخرم. هر بار از طرف بانک پیغام میداد که خرید ناموفق بوده. نه اسمسی برام اومد و نه وقتی کد خرید رو تو سایت سنجش میزدم مشخصات کارت میومد. تا اینکه امروز همه خریدای ناموفق دیروزم انجام شده و چنتا سریال کارت بهم داده. خواستم ببینم میشه اینو پیگیری کنم و استرداد وجه بشه برام؟
ممنون
سلام. بچه ها یه نفر بهم گفت الان ثبت نام کن.... بعد از مجاز شدن انتخاب رشته کن.... میشه یه همچین چیزی؟؟؟
سوال دوم بچه ها ارشد رشته صنایع غذایی نداره؟؟؟
دوستان من یه مشکلی دارم
دیروز چندبار خواستم کارت اعتباری رو بخرم. هر بار از طرف بانک پیغام میداد که خرید ناموفق بوده. نه اسمسی برام اومد و نه وقتی کد خرید رو تو سایت سنجش میزدم مشخصات کارت میومد. تا اینکه امروز همه خریدای ناموفق دیروزم انجام شده و چنتا سریال کارت بهم داده. خواستم ببینم میشه اینو پیگیری کنم و استرداد وجه بشه برام؟
ممنون
سلام
از طریق سیستم پاسخگویی سنجش اقدام کنید و یا به یکی از کافی نت ها بگید براتون بفروشه ...
سلام. بچه ها یه نفر بهم گفت الان ثبت نام کن.... بعد از مجاز شدن انتخاب رشته کن.... میشه یه همچین چیزی؟؟؟
سوال دوم بچه ها ارشد رشته صنایع غذایی نداره؟؟؟
سلام
بله ارشد دارد...
علوم و مهندسي صنايع غذايي
دروس امتحانی رشته
-1 زبان عمومي و تخصصي، 2- رياضيات، 3- شيمي مواد غذايي، 4- ميكروبيولوژي مواد غذايي، 5- تكنولوژي مواد غذايي (تكنولوژي
لبنيات، قند، روغن، غلات،كنسرو، اصول نگهداري) و 6- اصول طراحي كارخانجات و مهندسي صنايع غذايي
موفق باشید
MOHAMMAD2010
09-11-2013, 17:33
کلا سیستم سنجش خیلی مزخرفه !
خرید کارت اعتباری بسیار کنده ! ( همین الان خودم میخواستم بخرم 5 دقیقه رو صفحه موند آخرم ارور داد ! )
یه نکته جالب هم اینکه گفتن تا صبح روز 18 آبان فقط 245 هزار نفر ثبت نام کردن ! حالا یا همه گذاشتن واسه روز آخر و احتمالا زمان های تمدید یا نسبت به پارسال خیلی شرکت کننده ها کم شدن ، چون پارسال نزدیک به 900 هزار نفر ثبت نام کرده بودن !
بچه ها واسه دخترا کد نظام وظیفه چیزی نمیخواد بزنیم؟؟؟؟
اتباع خارجی چی؟؟؟ باید بزنیم هیچکدام؟؟
MOHAMMAD2010
09-11-2013, 17:53
بچه ها واسه دخترا کد نظام وظیفه چیزی نمیخواد بزنیم؟؟؟؟
اتباع خارجی چی؟؟؟ باید بزنیم هیچکدام؟؟
کلا هیچ کدوم رو کار نداشته باش
بچه ها وضعیت اشتغالو باید بزنم سایر؟؟؟ کارنمیکنم...
mehdi-ch
09-11-2013, 18:10
کلا سیستم سنجش خیلی مزخرفه !
خرید کارت اعتباری بسیار کنده ! ( همین الان خودم میخواستم بخرم 5 دقیقه رو صفحه موند آخرم ارور داد ! )
یه نکته جالب هم اینکه گفتن تا صبح روز 18 آبان فقط 245 هزار نفر ثبت نام کردن ! حالا یا همه گذاشتن واسه روز آخر و احتمالا زمان های تمدید یا نسبت به پارسال خیلی شرکت کننده ها کم شدن ، چون پارسال نزدیک به 900 هزار نفر ثبت نام کرده بودن !
در مورد اینکه گفتید کلا موافقم :n27:
فکر میکنم اگه واقعاً چند نفر دور همی جمع بشن ی سایت بزنن و ی سری امکاناتی که اونها دارند رو داشته باشن بهتر و با نظم و زمان بندی فوق العاده بهتری انجام میدن
بچه ها وضعیت اشتغالو باید بزنم سایر؟؟؟ کارنمیکنم...
بچه ها یکی منو راهنمایی میکنه...
MOHAMMAD2010
09-11-2013, 18:49
بچه ها یکی منو راهنمایی میکنه...
آره سایر بزن
MOHAMMAD2010
09-11-2013, 19:39
قابل توجه داوطلبان گرامی آزمون کارشناسی ارشد سال 1393 : به علت ایجاد پاره ای مشکلات در سیستم های پرداخت الکترونیک و درگاه های الکترونیک بانکی و پاره ای تغییرات در سوییچ های بانک مرکزی ، زمان ثبت نام در آزمون تا پایان روز سه شنبه 1392/08/21 تمدید و به محض برطرف شدن مشکلات ازسوی بانک ها از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد. لازم به ذکر است اطلاعیه تمدید و تذکرات لازم در مورد ثبت نام ، فردا از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت
گند زدن اینا
mohsen_gh1991
09-11-2013, 23:07
سلام
از طریق سیستم پاسخگویی سنجش اقدام کنید و یا به یکی از کافی نت ها بگید براتون بفروشه ...
البته تو خود قسمت خرید زده سریالهایی که استفاده نشدن شناسایی میشه و پولشونو رو برمیگردونن. این مطمئنه یا همینطوری نوشتن؟ تقریبا 70 80 تومن رفته تو پاچه م:n02:
TheGnomonWorkshop
10-11-2013, 01:57
سلام دوستان
من که سال آخر کارشناسی هستم و تو خوندن درسای این ترمم موندم
ارشد رو الکی امتحان میدم
فقط خواستم بگم واسه ثبت نام از مرورگر windows internet explorer استفاده کنید و از طریق بانک تجارت خرید رو انجام بدین :n02:
TheGnomonWorkshop
10-11-2013, 02:10
دوستان یه سوال
من کارشناسی نفت میخونم
میخوام امتحان اصلیم نفت باشه ولی تو لیست شناور هستش
میشه رشته شناور رو به عنوان امتحان اول انتخاب کنم؟
من از ناچاری شیمی رو اول انتخاب کردم و بعدش نفت رو واسه امتحان دوم گرفتم . . .
Soroush-S
10-11-2013, 11:47
توکلی در گفتوگو با فارس خبر داد
اعلام نتایج نهایی پذیرفتهشدگان مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 92 تا سهشنبه
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 92 تا روز سهشنبه 21 آبان ماه خبر داد.
حسین توکلی مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با اشاره به اعلام نتایج مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 92 گفت: اعلام نتایج نهایی مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد سال 92 تا روز سهشنبه 21 آبان ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام میشود.
وی با اشاره به ظرفیت پذیرش در این مرحله تاکید کرد: ظرفیت پذیرش در این مرحله دههزار و 725 نفر است.
توکلی همچنین خاطرنشان کرد: همزمان با اعلام نتایج پذیرفتهشدگان نهایی رشتههای متمرکز و اسامی معرفیشدگان چندبرابر ظرفیت کد رشته محلهای بورسیه و دارای شرایط خاص به همراه برنامه زمانی مصاحبه این رشتهمحلها تا روز سهشنبه منتشر میشود.
دوستان یه سوال
من کارشناسی نفت میخونم
میخوام امتحان اصلیم نفت باشه ولی تو لیست شناور هستش
میشه رشته شناور رو به عنوان امتحان اول انتخاب کنم؟
من از ناچاری شیمی رو اول انتخاب کردم و بعدش نفت رو واسه امتحان دوم گرفتم . . .
رشته شناور رو میتونید به عنوان رشته اصلی انتخاب کنید ولی دیگه حق زدن رشته شناور دیگه ای نخواهید داشت . چون رشته های شناور معمولا توی یک روز کنکورشون برگزار میشه . الان هم البته مشکلی نداری و میتونی هر دو رو بری سر جلسه یا مثلا رشته شیمی رو نری سر جلسه !!! میل خودته . . . .
MOHAMMAD2010
10-11-2013, 15:41
سیستمشون هنوز خرابه !؟
الان خواستم یه کارت بخرم این پیغام رو داد !
در صورتی که بعداز 2 ساعت اس ام اس دریافت ننموداید ، پرداخت شما ناموفق بوده است.
از منوی سمت راست" مشاهده مشخصات کارت " می توانید وضعیت خرید خود را بررسی نمایید
متاسفانه پولم رو هم خورد :n03:
( برگردوندن پولو )
TheGnomonWorkshop
10-11-2013, 16:46
رشته شناور رو میتونید به عنوان رشته اصلی انتخاب کنید ولی دیگه حق زدن رشته شناور دیگه ای نخواهید داشت . چون رشته های شناور معمولا توی یک روز کنکورشون برگزار میشه . الان هم البته مشکلی نداری و میتونی هر دو رو بری سر جلسه یا مثلا رشته شیمی رو نری سر جلسه !!! میل خودته . . . .
ممنون دوست عزیز
امتحان اول و دومی توی اولویت بندیشون فرقی هم دارن؟
اگه رشته نفت رو بزارم واسه امتحان اول و شیمی که اصلی هست رو بزارم واسه امتحان دوم مشکلی پیش نمیاد؟
مرسی :n16:
mohsen_gh1991
10-11-2013, 18:54
سیستمشون هنوز خرابه !؟
الان خواستم یه کارت بخرم این پیغام رو داد !
در صورتی که بعداز 2 ساعت اس ام اس دریافت ننموداید ، پرداخت شما ناموفق بوده است.
از منوی سمت راست" مشاهده مشخصات کارت " می توانید وضعیت خرید خود را بررسی نمایید
متاسفانه پولم رو هم خورد :n03:
( برگردوندن پولو )
من همین مشکلو داشتم که البته خب چندبار امتحان کردم و هربار میگفت خرید ناموفق بعد بیست و چهارساعت همه خریدهای ناموفق رو برام انجام داده و کلی سریال کارت برام ارسال شده.
فقط دوستان تو قسمت خرید نوشته
[*=right]پس از پایان مهلت ثبت نام کارت های خریداری شده که از آنها استفاده نشده باشد، شناسایی و نسبت به عودت به همان کارت بانکی اقدام خواهد شد
این یعنی این کارتای بلا استفاده برگردونده میشه به حسابم یا همینطوری باید خودم بفروشمشون؟
در ضمن ثبت نام تا 25 م تمدید شد
[*=right]پس از پایان مهلت ثبت نام کارت های خریداری شده که از آنها استفاده نشده باشد، شناسایی و نسبت به عودت به همان کارت بانکی اقدام خواهد شد
این یعنی این کارتای بلا استفاده برگردونده میشه به حسابم یا همینطوری باید خودم بفروشمشون؟
کارتی رو خریدی وقتی میخوای ازش استفاده کنی باید شماره سریالشو توی سایت وارد کنی . بعد از اتمام زمان ثبت نام میان چک میکنن ببینن چه کارت هایی خریده شده ولی استفاده نشده . و همون رو به حسابتون بر میگردونن . این کار رو کامپیوتر انجام میده و دوستان عزیز و پرکار!!!:n08: سازمان سنجش خودشون زحمت خاصی متقبل نمیشن . پس نگران نباش !!!
ممنون دوست عزیز
امتحان اول و دومی توی اولویت بندیشون فرقی هم دارن؟
اگه رشته نفت رو بزارم واسه امتحان اول و شیمی که اصلی هست رو بزارم واسه امتحان دوم مشکلی پیش نمیاد؟
مرسی :n16:
رشته های شناور رو میتونین به عنوان اصلی انتخاب کنید یا شناور . مهم نیست . روز کنکور برای هر کدام کنکور جداگانه خواهید داد و کارنامه جدا هم بهتون میدن . توی انتخاب رشته میتونید رشته های مربوط به هر دو رو بزنید .
ولی توجه کنید اگه رشته ای فقط جزو اصلی ها باشه نمیشه اون رو شناور گذاشت . مثلا مهندسی صنایع جزو شناور هاست . من که رشته ام همینه ، صنایع رو به عنوان انتخاب اصلی می زنم . ولی دیگه نمیتونم مثلا مهندسی برق رو به عنوان شناور انتخاب کنم . چون مجموعه برق فقط اصلی هستش . . . اگه بخوام هر دو رو شرکت کنم باید برق رو بذارم اصلی و صنایع رو بذارم شناور .
در ضمن رشته های شناور آزمونشون همزمان با همه پس اگه مثلا رشته شناوری رو برای اصلی انتخاب کردید دیگه نمیتونید رشته شناور دیگه ای انتخاب کنید . ( مثلا نمیتونید هم مهندسی صنایع بزنید و هم مدیریت اجرایی چون هر دو شناورند و آزمونشون همزمانه )
تا اونجا که من اطلاع دارم شیمی جزو رشته های اصلی هست ( پس نمیتونید بذاریدش شناور) .
توصیه میکنم خودتون رو درگیر 2 تا رشته نکنید چون تمرکز مطالعاتی شما رو به هم میزنه . اگه مهندسی نفت میخواین فقط برای نفت بخونین و اگه شیمی بخواین فقط برای شیمی بخونید .
الان اگه هر دو رو ثبت نام کردید اشکالی پیش نمیاد و شما اون رشته خودتون رو بخونید و همون رو هم برید سر جلسه . رشته های شناور یا اصلی برای رتبه یا ثبت نام اولویتی نسبت به هم ندارند .
سوال دیگه ای بود در خدمتم .
MOHAMMAD2010
10-11-2013, 19:32
من همین مشکلو داشتم که البته خب چندبار امتحان کردم و هربار میگفت خرید ناموفق بعد بیست و چهارساعت همه خریدهای ناموفق رو برام انجام داده و کلی سریال کارت برام ارسال شده.
فقط دوستان تو قسمت خرید نوشته
در ضمن ثبت نام تا 25 م تمدید شد
برا من پولشو برگردوندن دیگه فکر نکنم سریالی برام بفرستن !
فعلا ثبت نام مشکل داره !
به نظرم فعلا صبر کنین تا درگیر این مشکلای بانک هم نشین
mohsen_gh1991
10-11-2013, 21:27
کارتی رو خریدی وقتی میخوای ازش استفاده کنی باید شماره سریالشو توی سایت وارد کنی . بعد از اتمام زمان ثبت نام میان چک میکنن ببینن چه کارت هایی خریده شده ولی استفاده نشده . و همون رو به حسابتون بر میگردونن . این کار رو کامپیوتر انجام میده و دوستان عزیز و پرکار!!!:n08: سازمان سنجش خودشون زحمت خاصی متقبل نمیشن . پس نگران نباش !!!
\.
میدونم اینو. فقط میخوام بدونم پولی که بابت این پنج تا کارتی که اضافه خریداری شده ولی استفاده نکردم بهم برمیگرده یا خودم برم یه جوری ابشون کنم؟
میدونم اینو. فقط میخوام بدونم پولی که بابت این پنج تا کارتی که اضافه خریداری شده ولی استفاده نکردم بهم برمیگرده یا خودم برم یه جوری ابشون کنم؟
اگه آبشون کنی که چه بهتر :n02: اینجا که خودت میدونی چطوریه !! :n09: هیچ تضمینی نیست :n08:ولی پول کارت های اضافه خود بخود بر میگرده . . . نگران نباش . :n01:
vista_vz
11-11-2013, 18:48
دوستان کسی اطلاعی راجع به موسسه غیرانتفاعی دانش پژوهان اصفهان (کارشناسی ارشد-مواد) داره که منو راهنمایی کنه؟؟
محیطش.اساتیدش.امکاناتش و هرنکته دیگه ای....
ممنون
Soroush-S
11-11-2013, 20:12
نتایج تکمیل ظرفیت اعلام شد! من که قبول نشدم!
sasan.69
11-11-2013, 20:22
دوستان مدرک کارشناسیمو تا خرداد93 میگیرم میتونم سال آینده کنکور کارشناسی بدم یا امسال اخرفرصته منه؟(متولد نیمه اول 69 هستم)
Soroush-S
11-11-2013, 21:50
دوستان مدرک کارشناسیمو تا خرداد93 میگیرم میتونم سال آینده کنکور کارشناسی بدم یا امسال اخرفرصته منه؟(متولد نیمه اول 69 هستم)
هر وقت کارشناسیت تموم شد ، 1سال فرصت برای اعزام به خدمت داری! ضمنا خرداد که فکر نکنم تاریخ مدرک بزنن معمولا تاریخ ثبت نمره پروژه بعنوان تاریخ فارغ التحصیلی حساب میشه
البته تو خود قسمت خرید زده سریالهایی که استفاده نشدن شناسایی میشه و پولشونو رو برمیگردونن. این مطمئنه یا همینطوری نوشتن؟ تقریبا 70 80 تومن رفته تو پاچه م:n02:
اگر نوشته باید انجام بدهیند.
ولی باز هم از طریق سیستم پاسخگویی اقدام کنید...
TheGnomonWorkshop
12-11-2013, 18:16
رشته های شناور رو میتونین به عنوان اصلی انتخاب کنید یا شناور . مهم نیست . روز کنکور برای هر کدام کنکور جداگانه خواهید داد و کارنامه جدا هم بهتون میدن . توی انتخاب رشته میتونید رشته های مربوط به هر دو رو بزنید .
ولی توجه کنید اگه رشته ای فقط جزو اصلی ها باشه نمیشه اون رو شناور گذاشت . مثلا مهندسی صنایع جزو شناور هاست . من که رشته ام همینه ، صنایع رو به عنوان انتخاب اصلی می زنم . ولی دیگه نمیتونم مثلا مهندسی برق رو به عنوان شناور انتخاب کنم . چون مجموعه برق فقط اصلی هستش . . . اگه بخوام هر دو رو شرکت کنم باید برق رو بذارم اصلی و صنایع رو بذارم شناور .
در ضمن رشته های شناور آزمونشون همزمان با همه پس اگه مثلا رشته شناوری رو برای اصلی انتخاب کردید دیگه نمیتونید رشته شناور دیگه ای انتخاب کنید . ( مثلا نمیتونید هم مهندسی صنایع بزنید و هم مدیریت اجرایی چون هر دو شناورند و آزمونشون همزمانه )
تا اونجا که من اطلاع دارم شیمی جزو رشته های اصلی هست ( پس نمیتونید بذاریدش شناور) .
توصیه میکنم خودتون رو درگیر 2 تا رشته نکنید چون تمرکز مطالعاتی شما رو به هم میزنه . اگه مهندسی نفت میخواین فقط برای نفت بخونین و اگه شیمی بخواین فقط برای شیمی بخونید .
الان اگه هر دو رو ثبت نام کردید اشکالی پیش نمیاد و شما اون رشته خودتون رو بخونید و همون رو هم برید سر جلسه . رشته های شناور یا اصلی برای رتبه یا ثبت نام اولویتی نسبت به هم ندارند .
سوال دیگه ای بود در خدمتم .
تشکر تشکر :n12:
من که میخوام نخونده امتحان بدم
شانسی میزنم شاید یه فرجی شد از یکیشون :n10:
سلام می خواستم ببینم مگه وقت ثبت نام تا شنبه نیست؟
پس چرا سایت سنجش تو خرید کارت اصلا گزینه ازمون کارشناسی ارشد رو نداره؟
MOHAMMAD2010
13-11-2013, 13:04
سلام می خواستم ببینم مگه وقت ثبت نام تا شنبه نیست؟
پس چرا سایت سنجش تو خرید کارت اصلا گزینه ازمون کارشناسی ارشد رو نداره؟
چرا تا شنبه هست
احتمالا قاطی کردن درستش میکنن
sasan.69
14-11-2013, 13:29
هر وقت کارشناسیت تموم شد ، 1سال فرصت برای اعزام به خدمت داری! ضمنا خرداد که فکر نکنم تاریخ مدرک بزنن معمولا تاریخ ثبت نمره پروژه بعنوان تاریخ فارغ التحصیلی حساب میشه
سروش جان یعنی کنکور سال آینده کارشناسی ارشد رو میتونم ثبت نام کنم؟
Soroush-S
14-11-2013, 20:29
سروش جان یعنی کنکور سال آینده کارشناسی ارشد رو میتونم ثبت نام کنم؟
آره میتونی شرکت کنی.
ثبت نام تکمیل ظرفیت دوم ارشد آزاد کی هست ؟
MOHAMMAD2010
15-11-2013, 22:56
ثبت نام تکمیل ظرفیت دوم ارشد آزاد کی هست ؟
احتمالا اواسط یا اواخر آذر
Переклад не
16-11-2013, 00:02
من خودم درسامو ترم تابستون تموم کردم اما دو سه تا پروژه رو این ماه تحویل دادم.برای من چطوری هستش؟ تاریخ مدرکمو به تاریخ تابستون میزنن دیگه؟
Soroush-S
16-11-2013, 00:47
من خودم درسامو ترم تابستون تموم کردم اما دو سه تا پروژه رو این ماه تحویل دادم.برای من چطوری هستش؟ تاریخ مدرکمو به تاریخ تابستون میزنن دیگه؟
منظورم درس پروژه هست . تاریخ اعلام نمره درس پروژه به آموزش بعنوان تاریخ فارغ التحصیلی حساب میشه
still alive
16-11-2013, 06:00
برای کسایی که کارشناسی از دانشگاه علمی کاربردی گرفتن باید کد محل تحصیل چی بزنن؟
تو دفترچه نوشته توی سایت سنجش میزنن من پیدا نمیکنم.کجاست؟
statue of liberty
16-11-2013, 18:23
سلام
شخصی در حال تحصیل در دانشگاه آزاد مقطع کارشناسی ارشده و درسش تقریبا تمومه و فرض کنیم فقط پایان نامش مونده.
این شخص از طریق کنکور کارشناسی ارشد در یکی از دانشگاه های معتبر مثل دانشگاه های تهران یا شهرستان به هر حال دانشگاه سراسری و همون رشته و گرایش که تو ارشد آزاد داره می خونه قبول میشه .
سوال من اینه که اگه از دانشگاه آزاد انصراف بده - در حالیکه درسش تقریبا تمومه - و بره دانشگاه سراسری ثبت نام کنه آیا واحد های گذرونده در دانشگاه آزاد رو براش تطبیق می دن ؟؟
کسی می دونه قضیش چه جوریه ؟ باید چیکار کنه ؟؟؟
TheGnomonWorkshop
17-11-2013, 12:34
سلام دوستان
من اوتحان اصلیمو زدم مدیریت!
واسه همین مجبور شدم گروه امتحانیمو بزنم علوم انسانی
میخواستم بدونم واسه امتحان شناورم که نفت هست مشکلی درست نمیکنه؟
بعدا ایرادی نمیگیرن؟
:n15:
farshidshd
17-11-2013, 12:58
سلام
شخصی در حال تحصیل در دانشگاه آزاد مقطع کارشناسی ارشده و درسش تقریبا تمومه و فرض کنیم فقط پایان نامش مونده.
این شخص از طریق کنکور کارشناسی ارشد در یکی از دانشگاه های معتبر مثل دانشگاه های تهران یا شهرستان به هر حال دانشگاه سراسری و همون رشته و گرایش که تو ارشد آزاد داره می خونه قبول میشه .
سوال من اینه که اگه از دانشگاه آزاد انصراف بده - در حالیکه درسش تقریبا تمومه - و بره دانشگاه سراسری ثبت نام کنه آیا واحد های گذرونده در دانشگاه آزاد رو براش تطبیق می دن ؟؟
کسی می دونه قضیش چه جوریه ؟ باید چیکار کنه ؟؟؟
سلام
دروسی که در دانشگاه سراسری تدریس میشن اگه با سرفصل های دروس دانشگاه آزاد یکسان باشه ، تطبیق میزنن و در صورت ا نصراف فقط نمره های بالای 14 رو تطبیق میزنن .
farshidshd
17-11-2013, 13:01
برای کسایی که کارشناسی از دانشگاه علمی کاربردی گرفتن باید کد محل تحصیل چی بزنن؟
تو دفترچه نوشته توی سایت سنجش میزنن من پیدا نمیکنم.کجاست؟
کدوم دانشگاه مدرک گرفتین؟(علمی کاربردی کجا)
statue of liberty
17-11-2013, 19:57
سلام
دروسی که در دانشگاه سراسری تدریس میشن اگه با سرفصل های دروس دانشگاه آزاد یکسان باشه ، تطبیق میزنن و در صورت ا نصراف فقط نمره های بالای 14 رو تطبیق میزنن .
ممنونم . سرفصل ها و دروس و ضرایب یکی هستن
یعنی حتی اگر شریف هم قبول شم دروس دانشگاه آزاد رو تطبیق می زنن . اگر اینجور باشه که خیلی خوبه
still alive
18-11-2013, 00:10
کدوم دانشگاه مدرک گرفتین؟(علمی کاربردی کجا)
ممنون از شما.تونستم پیدا کنم.من فکر میکردم توی قسمت دیگه از سایت زده نگو موقعی که ثبت نام میکنی جستجوی کدمحل تحصیل داره.:n16:
farshidshd
18-11-2013, 11:38
ممنونم . سرفصل ها و دروس و ضرایب یکی هستن
یعنی حتی اگر شریف هم قبول شم دروس دانشگاه آزاد رو تطبیق می زنن . اگر اینجور باشه که خیلی خوبه
بله
البته بازم این کار بستگی به دانشگاه و مدیر گروه داره که قبول کنن یا نه
آقا من شماره پرونده و شماره داوطلبی آزمون ارشد 93 رو گم کردم...چه خاکی باید تو کله ام بریزم...؟؟:n27::n27:
manya-atashin
18-11-2013, 14:25
سلام دوستان
سوال خیلی مهم و فوری : لطفا زودتر جواب بدین
دوستم دانشگاه آزاد هستش ترم 5 میخونه تازه
میخواد بدونه اگه تو آزمون ارشد امسال شرکت کنه
مشکلی واسش پیش میاد اگه احیانا قبول بشه ؟؟؟؟
بهش گفتم تو المپیادشون شرکت کن
گفت رشته ای که من میخونم تو رشته های المپیاد نبود !
ممنون میشم زودتر جواب بدین
امروز آخرین روزه ثبت نامه
سلام دوستان
فقط رتبه رو بگیر و انتخاب رشته نکن . اگه روزانه قبول بشه تا 2 سال محروم خواهد شد . . .
MOHAMMAD2010
18-11-2013, 16:11
دوستمون جواب داد
ایشون اول امتحان بده بعد رتبش بیاد ، بعدش هر تصمیمی دوست داشت بگیره
سلام دوستان
سلام
طبق قوانین باید تا 30 شهریور 93 فارق التحصیل بشه ....
ولی مشکل خاصی برای شرکت وجود نداره .مگر اینکه بتونه مجاز به انتخاب رشته بشه ....
farshidshd
19-11-2013, 11:23
آقا من شماره پرونده و شماره داوطلبی آزمون ارشد 93 رو گم کردم...چه خاکی باید تو کله ام بریزم...؟؟:n27::n27:
تماس بگیرید سازمان سنجش
سلام دوستان
باید تموم کنه
در صورت قبولی ، موقع ثبت نام ازشون آخرین مدرک تحصیلی رو می خوان
سلام
کسی که قبلا انصراف داده باشه در دوره روزانه ، دوباره میتونه روزانه بره یا اینکه اگر قبول بشه باید شهریه ی شبانه رو بده؟
خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بگه
bijandarbari
19-11-2013, 15:59
دوستان یک خبر خوش هم بدم:
تعداد ثبت نام کنندگان امسال نسبت به سال قبل 50 هزار نفر بیشتر شده.
سلام
کسی که قبلا انصراف داده باشه در دوره روزانه ، دوباره میتونه روزانه بره یا اینکه اگر قبول بشه باید شهریه ی شبانه رو بده؟
سلام
کسانی که در رشته روزانه تحصیل کرده باشند برای ثبتنام مجدد باید شهریه پرداخت کنند ...
ولی چون شما انصراف داید باید از خود شنجش بپرسید که مشمول پرداخت شهریه میشوید یا خیر ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
یکی از دوستان زحمت بکشه به سوالات پاسخ بده ممنون میشم
راستش 5 تا سوال داشتم و اگه میشه لطف کنید یه چنتا مشورت بدید
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته برق قدرت هستم (( دانشگاه آزاد )) و سال بعد درسم احتمالا تموم میشه و علاقه زیادی دارم تو مقطع ارشد قدرت بخونم
سوام اولم این بود که واقعا درس خوندن تو این رشته خوب هست ؟؟ اگه واقعا وقت بزارم و تو مقطع ارشد قدرت درس بخونم ارزش داره ؟
در آینده پشیمونم نشم از اینکه چرا تو این رشته درس خوندم !!! :n27:
سوال دوم
راستش هیچ اطلاعی در زمینه مزایا و امکانات شغلی در رابطه با سازمان نظام مهندسی ندارم (( حق امضا و .... ))
ولی یکسری میگن کسایی که کارشناسی پیوسته میخونن نسبت به بچه های ناپیوسته مدرکشون بیشتر ارزش داره و در زمینه همین حق امضا و ... بچه های ناپیوسته اصلا مدرکشون معتبر محسوب نمیشه
واقعا همین شکلیه ؟؟ مدرک ناپیوسته اونقدرها باید و شاید مهم هست ؟؟
سوال سوم
واسه ادامه تحصیل تو مقطع ارشد اگه بخوام دانشگاه آزاد بخونم ارزش داره ؟؟؟
چون با توجه به شهریش که یه ذره بالا هست (( حدود 2 تومان واسه هر ترم )) واقعا ارزش داره برم و آزاد ارشد بخونم ؟؟
میترسم بخونم و بعدا مدرکش بی ارزش باشه و افسوس زمان و هزینه از دست رفته رو بخورم !!! :n27:
سوال چهارم
من میخوام تو آزمون کارشناسی ارشد سال بعد (( 93 )) شرکت کنم و از الان تقریبا میخوام بخونم ( حدود 1 سال )
میخواستم ببینم چه کتاب هایی رو باید بخونم ؟؟
یکسری ها میگن اگه فقط کتاب های مدرسان شریف رو بخونم کفایت میکنه ؟؟
منابع دروس ارشد قدرت (( زبان - ریاضی - مدار - ماشین - سیستم کنترل - اکترو مغناطیس - بررسی سیستم قدرت )) هست
اگه من کتاب های مدرسان شریف یا هر موسسه دیگه ای رو بگیرم و بخونم منبع معتبری واسه ارشد محسوب میشه ؟؟
لزومی نداره کتاب های دیگه رو بخونم ؟؟
و سوال آخر
واسه شرکت تو آزمون ارشد قدرت فقط همین 7 درس رو بخونم کافیه ؟
چون منابع کلی برق 10 درس هست و یکی از اقوام گفت باید همه رو بخونم تا بعدش شاید تو یک رشته دیگه قبول بشم
ولی من علاقه ای به رشته دیگه ندارم و فقط در زمینه قدرت میخوام بخونم
اگه همین منابع قدرت رو بخونم کافی هست ؟
با تشکر
mehdi987ma
23-11-2013, 00:45
سلام
دوست عزیز با شهریه میشه. اما اگه معافیت تحصیلی اسفاده کنی و انصراف بدی بعدش بخوای دوباره بیای روزانه باید حتما کارت پایان خدمت داشته باشی. معافیت تحصیلی تو هر مقطع
یبار صادر میشه
دوست عزیز با شهریه میشه. اما اگه معافیت تحصیلی اسفاده کنی و انصراف بدی بعدش بخوای دوباره بیای روزانه باید حتما کارت پایان خدمت داشته باشی. معافیت تحصیلی تو هر مقطع
یبار صادر میشه
سلام و تشکر
من یه جورایی دقیقا متوجه پاسخ شما نشدم
اما به هر حال اینطور که من پرسیدم و جواب گرفتم از سنجش ، نیازی به پرداخت شهریه نیست
کارت رو هم دارم مشکلی نیست از اون بابت
به هر حال ممنون از پاسخ همه دوستان
MOHAMMAD2010
23-11-2013, 19:27
با سلام خدمت دوستان عزیز
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته برق قدرت هستم (( دانشگاه آزاد )) و سال بعد درسم احتمالا تموم میشه و علاقه زیادی دارم تو مقطع ارشد قدرت بخونم
سوام اولم این بود که واقعا درس خوندن تو این رشته خوب هست ؟؟ اگه واقعا وقت بزارم و تو مقطع ارشد قدرت درس بخونم ارزش داره ؟
سوال دوم
راستش هیچ اطلاعی در زمینه مزایا و امکانات شغلی در رابطه با سازمان نظام مهندسی ندارم (( حق امضا و .... ))
ولی یکسری میگن کسایی که کارشناسی پیوسته میخونن نسبت به بچه های ناپیوسته مدرکشون بیشتر ارزش داره و در زمینه همین حق امضا و ... بچه های ناپیوسته اصلا مدرکشون معتبر محسوب نمیشه
سوال سوم
چون با توجه به شهریش که یه ذره بالا هست (( حدود 2 تومان واسه هر ترم )) واقعا ارزش داره برم و آزاد ارشد بخونم ؟؟
میترسم بخونم و بعدا مدرکش بی ارزش باشه و افسوس زمان و هزینه از دست رفته رو بخورم !!! :n27:
سوال چهارم
من میخوام تو آزمون کارشناسی ارشد سال بعد (( 93 )) شرکت کنم و از الان تقریبا میخوام بخونم ( حدود 1 سال )
منابع دروس ارشد قدرت (( زبان - ریاضی - مدار - ماشین - سیستم کنترل - اکترو مغناطیس - بررسی سیستم قدرت )) هست
اگه من کتاب های مدرسان شریف یا هر موسسه دیگه ای رو بگیرم و بخونم منبع معتبری واسه ارشد محسوب میشه ؟؟
و سوال آخر
چون منابع کلی برق 10 درس هست و یکی از اقوام گفت باید همه رو بخونم تا بعدش شاید تو یک رشته دیگه قبول بشم
با تشکر
داداش من کلی جوابتو میدم !
ارشد برق قدرت یکی از بهترین رشته ها و گرایش هاست !
ولی اینکه باهاش آدم کار پیدا میکنه یا نه معلوم نیست !
این روزا کار به پارتیه ! امکان داره یه جا ارشد کشاورزی رو از ارشد قدرت بهتر بگیرن چون طرف پارتی داشته !
آزاد هم اونقدر بد نیست ! درسته از دولتی پایین تره ولی خب از غیر انتفاعی ها که الان همه دارن ارشد میارن بهتره
داداش من کلی جوابتو میدم !
ارشد برق قدرت یکی از بهترین رشته ها و گرایش هاست !
ولی اینکه باهاش آدم کار پیدا میکنه یا نه معلوم نیست !
این روزا کار به پارتیه ! امکان داره یه جا ارشد کشاورزی رو از ارشد قدرت بهتر بگیرن چون طرف پارتی داشته !
آزاد هم اونقدر بد نیست ! درسته از دولتی پایین تره ولی خب از غیر انتفاعی ها که الان همه دارن ارشد میارن بهتره
دوست عزیز خیلی ممنون از پاسخگوییتون :n16:
به سوال 4 و 5 هم کلی جواب بدید ممنون میشم
چون به شدت در حال حاضر دنبال این هستم واسه ارشد بخونم و متاسفانه نمیدونم باید چیکار کنم !!!
اصلا نمیدونم باید از کجا و چطور شروع کنم !! !!:n28::n29::n27:
MOHAMMAD2010
23-11-2013, 21:00
دوست عزیز خیلی ممنون از پاسخگوییتون :n16:
به سوال 4 و 5 هم کلی جواب بدید ممنون میشم
چون به شدت در حال حاضر دنبال این هستم واسه ارشد بخونم و متاسفانه نمیدونم باید چیکار کنم !!!
قبولی ارشد آزاد مثل دولتی زیاد سخت نیست
به نظرم با خوندن همون کتاب های مدرسان هم میتونی قبول بشی
قبولی ارشد آزاد مثل دولتی زیاد سخت نیست
به نظرم با خوندن همون کتاب های مدرسان هم میتونی قبول بشی
نه منظورم سراسری بود :n02:
واسه سراسری باید چیکار کنم ؟؟ !!!!!
سوالاتم مربوط به سراسری بود
MOHAMMAD2010
23-11-2013, 22:22
نه منظورم سراسری بود :n02:
واسه سراسری باید چیکار کنم ؟؟ !!!!!
سوالاتم مربوط به سراسری بود
سراسری رو اطلاعی ندارم
Переклад не
23-11-2013, 23:42
ارشد نهایتا دوماه مونده پس کی میخواید برنامه ریزی کنید؟؟؟؟
تموم شد رفت الان بشینید مثلا دو سه درسو بخونید
ارشد نهایتا دوماه مونده پس کی میخواید برنامه ریزی کنید؟؟؟؟
تموم شد رفت الان بشینید مثلا دو سه درسو بخونید
عزیز منظورت من هستم ؟؟
اصلا خوندی چی نوشتم ؟؟ :n02:
واسه ارشد سال دیگه میخوام شرکت کنم !!!
که متاسفانه هم جوابی داده نشد که فقط با خوندن همون کتاب میشه شرکت کرد یا نه!!!
Переклад не
24-11-2013, 08:35
عزیز منظورت من هستم ؟؟
اصلا خوندی چی نوشتم ؟؟ :n02:
واسه ارشد سال دیگه میخوام شرکت کنم !!!
که متاسفانه هم جوابی داده نشد که فقط با خوندن همون کتاب میشه شرکت کرد یا نه!!!
برای سال دیگه فرصت خوبی دارید :دی
من این چند روز رو به این کلمات حساسیت پیدا کردم :دی :
ارشد
خوندن
کی
فرصت
:دی
farshidshd
24-11-2013, 11:32
با سلام خدمت دوستان عزیز
سوال دوم
سوال سوم
سوال چهارم
و سوال آخر
با تشکر
سلام
در مورد سوال اول ، بله خوب هست و ارزش داره
2- من همچین چیزی تا حالا نشنیدم
3- بله ارزش داره و مدرکش بی ارزش نیست
4- مدرسان شریف خوبه ولی یه سری منابع واست میزارم که واسه ارشد سال 93 خوبه بخونی
5 و 6 - منابع زیر رو ببین
معرفی منابع کنکور کارشناسی ارشد برق 93
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات زبان عمومی و تخصصی کارشناسی ارشد برق:
* English for the students of power,electronics,control &communications (manoochehr haghani)
504 absolutely essential words *
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات مدارهای الکتریکی کارشناسی ارشد برق:
*نظریه اساسی مدارهاوشبکه ها چارلزدسور (ترجمه جبه دار مارلانی) جلد1و2
* تحلیل مهندسی مدار- هیت( ترجمه دیانی)
جزوات و منابع تستی و تکمیلی:
***مدارهای الکتریکی (1و2) (دکتر علی عبدالعالی ومهندس نوشین واثقی) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
*کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق- مدارهای الکتریکی (1و2) راهیان ارشد
* جزوه مدارهای الکتریکی دکترجبه دار مارالانی-دانشگاه تهران
*جزوه مدارهای الکتریکی دکتر کراری -دانشگاه امیرکبیر
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات ریاضیات مهندسی کارشناسی ارشد برق:
*ریاضیات مهندسی پیشرفته وایلی
*ریاضیات مهندسی کرویت سیک
*ریاضیات مهندسی تالیف دکتر شیدفر
*خلاصه مباحث کارشناسی ارشد برق-انتشارات پردازش
*ریاضیات مهندسی -دکتر محمد صادق معتقدی-موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
* ﺁزمون کارشناسی ارشد -ریاضیات مهندسی (رضا کرمی شاهنده)انتشارات آشینا
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات معادلات دیفرانسیل کارشناسی ارشد برق:
*معادلات دیفرانسیل تالیف دکتر مسعود نیکوکار
*سیمونز
*بویس
* معادلات دیفرانسیل (دکتر محمد صادق معتقدی) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات آمار و احتمالات مهندسی کارشناسی ارشد برق:
* آمار و احتمال مهندسی (شلدون راس)
* آمار و احتمال مهندسی(دکتر سید مقتدی هاشمی پرست)
*نظریه احتمالات و نتیجه گیری آماری( هرولد ج.لارسن)
* کتاب آمار و احتمال کاربردی ( دکتر نیکوکار)
*کتاب آمار و احتمال تالیف جان فروند ترجمه دکتر وحیدی
* آمار و احتمال(مهندس محسن طورانی) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
* خلاصه مباحث کارشناسی ارشد برق-انتشارات پردازش
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات الکترونیک(1و2) کارشناسی ارشد برق:
*مدارهای میکرو الکترونیک( عادل صدره-کنت اسمیت)
*الکترونیک تقی شفیعی(2جلد)
*تحلیل و طراحی مدارهای مجتمع قیاسی (پل ار.گری-رابرت جی. میر)
*مبانی الکترونیک دکتر میر عشقی(2 جلد)
*طراحی مدارات مجتمع(cmos)پرفسور بهزاد رضوی
*الکترونیک میملن
***جزوه الکترونیک- دکتر شریف بختیار ( استاد نمونه دانشگاه صنعتی شریف و پدر الکترونیک انالوگ ایران) دانشگاه صنعتی شریف
*ﺁزمون کارشناسی ارشد الکترونیک (مهندس سید جواد فتاحی)انتشارات آشینا
* ﺁزمون کارشناسی ارشد الکترونیک راهیان ارشد
*رهیافت حل مسئله در الکترونیک (1و2) دیانی
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات الکترومغناطیس کارشناسی ارشد برق:
*الکترومغناطیس میدان موج (دیویدچنگ)ترجمه دکتر جبه دار مارالانی
*الکترومغناطیس( ویلیام هیت) ترجمه محمود دیانی
* الکترومغناطیس(میلفورد)
* الکترومغناطیس (دکتر احمد علی اشرفیان) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
* کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق- الکترومغناطیس - راهیان ارشد
*رهیافت حل مساله در الکترومغناطیس دیانی
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات تحلیل سیگنال ها و سیستمها کارشناسی ارشد برق:
*تجزیه و تحلیلسیگنال ها و سیستمها( اپنهایم)
*تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستمها(زیمیر)
*سری شومزDSP
*کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق- تجزیه وتحلیل سیگنالها و سیستم ها- راهیان ارشد
* تجزیه وتحلیل سیگنالها و سیستم ها(مهندس ارمین صائب) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات سیستم های کنترل خطی کارشناسی ارشد برق:
*کنترل خطی اوگاتا
*کنترل خطی نایس
*کنترل خطی بنجامین کو
*کنترل خطی دکتر خاکی صدیق
*کنترل خطی دورف
*سیستمهای کنترل خطی(دکتر محمد رضا جاهد مطلق) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
* کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق- سیستمهای کنترل خطی - راهیان ارشد
* سیستمهای کنترل خطی(ﺁریاز برادرانی)
* سیستمهای کنترل خطی-پردازش
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات ماشین های الکتریکی(1و2) کارشناسی ارشد برق:
*ماشین های الکتریکی سلمون
*ماشین های الکتریکی پ س سن
*ماشین های الکتریکی فیتزجرالد
*ماشین های الکتریکی بیمباهارا
*ماشین های الکتریکی چاپمن
*کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق- ماشین های الکتریکی (1و2) - راهیان ارشد
* ماشین های الکتریکی (1و2) - پردازش
منبع کامل تستی برای تمام دروس:
مجموعه تست های کارشناسی ارشدمهندسی برق-انتشارات دانشگاه تهران
موفق وسر بلند باشید
منابع مطالعاتی دیگری برای کارشناسی ارشد برق:
رياضيات 1- رياضيات مهندسي پيشرفته (جلد دوم) تاليف: اروين كرزينگ ترجمه دكتر عالم زاده.
2- معادلات ديفرانسيل تاليف: دكتر مسعود نيكوكار.
3- آمار و احتمالات كاربردي، تاليف: بهمن عربزاده مسعود نيكوكار.
4- مجموع گزينههاي چهارجوابي طبقهبندي شده رياضي كارشناسي ارشد.
مخصوص دانشگاه آزاد، جلد اول: رياضيات عمومي 1.
مخصوص دانشگاه آزاد جلد دوم: رياضيات عمومي2
جلد سوم: معادلات ديفرانسيل
جلد چهارم: آمار و احتمال مهندسي
جلد پنجم: رياضيات مهندسي تاليف: دكتر مسعود نيكوكار
نظريه احتمالات و نتيجهگيري آماري تاليف لارسون.
رياضي مهندسي: انتشارات كانون فرهنگي آموزش – تأليف مهندس يوسف كريمي.
مدارات الكتريكي 1 ـ نظريه اساسي مدارها و شبكه تاليف دكتر پرويز جبهدار مارالاني
2- مدارهاي الكتريكي تاليف دكتر عابدي
3- مدارهاي الكتريكي هيت ترجمه دياني. كنترل خطي 1- Modern control systems Robert H. Bishop, richard c. Dorf 2-
سيستمهاي كنترل تاليف: بنجامينكو ترجمه علي كافي.
3- مهندسي كنترل تاليف: كاتسوهيكواوگاتا ترجمه علي كافي.
4-سيستمهاي كنترل خطي :تاليف دكتر علي خاكي صديق. (انتشارات پيام نور)
الكترونيك I و II 1- مباني الكترونيك تاليف دكتر ميرعشقي.
2- تحليل و طراحي مدارهاي الكترونيك دو جلد مهندس تقي شفيعي.
3- مدارهاي ميكروالكترونيك، تاليف: عادل صدرا، كنت اسميت،ترجمة: مهندس مجيد ملكان، مهندسهاله واحدي
4- الكترونيك تاليف مهندس نصرآبادي انتشارات قلم چي الكترومغناطيس Electromagnetic, Wave and field by: cheng
الكترومغناطيس :انتشارات قلمچي تاليف مهندس عليرضا باغستاني.
ماشينهاي الكتريكي 1- ماشينهاي الكتريكي (تحليل- بهرهبرداري- كنترل) تاليف دكتر سن- ترجمه: مهندس نبوي- دكتر عابدي،
2- ماشينهاي الكتريكي، تاليف سلمون- ترجمه دكتر لساني،
3-ماشينهاي الكتريكي با كاربردهايي از الكترونيك قدرت، تاليف دكتر الهاواري- ترجمه دكتر عابدي- نظرزاده،
4- مباني ماشينهاي الكتريكي تاليف چاپمن- ترجمه دكتر جواد فيض
تجزيه و تحليل سيستمها 1- سيگنالها و سيستمها تاليف: اپنهام، الن ويلسكي، ترجمه: مهندس مجيد ملكان، مهندس محمود دياني يا ترجمه دكتر پرويز جبهدارمارالاني
2- Signals and systems , A.V.Oppenheim , A.S. Willsky.
بررسي سيستمهاي قدرت 1- بررسي سيستمهاي قدرت، گلاور
2- بررسي سيستمهاي قدرت، الگرد
3- بررسي سيستمهاي قدرت، استيوسنون
4- بررسي سيستمهاي قدرت، احد كاظمي
5- بررسي سيستمهاي قدرت، ناصر
موفق باشی
سلام
شرایط ارشد بدون کنکور دانشگاهها چطوریه ؟
احتمالأ سراسری شرایط سختی داره، پیام نور رو نمی خوام، می مونه آزاد :دی خوشحال میشم راهنمایی کنین اگه کسی می دونه
برا رشته نرم افزار
:n16:
farshidshd
24-11-2013, 14:49
سلام
شرایط ارشد بدون کنکور دانشگاهها چطوریه ؟
احتمالأ سراسری شرایط سختی داره، پیام نور رو نمی خوام، می مونه آزاد :دی خوشحال میشم راهنمایی کنین اگه کسی می دونه
برا رشته نرم افزار
:n16:
سلام
متقاضيان دورههاي بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد جهت استفاده از اين تسهيلات بايد در آزمون ثبتنام كنند. فارغ التحصيلان واجد شرايط پذيرش بدون آزمون در هر سال تحصيلي فقط براي يك بار و فقط در همان دوره امكان استفاده از اين امتياز را دارند. پذيرش دانشجو فقط در رشته همنام و يا متجانس امكانپذير است و دانشجوياني كه داراي دروس معادل سازي شده باشند، هرچند كه داراي معدل كل بالاي 17 باشند مشمول پذيرش بدون آزمون نميشوند. داوطلباني كه جزو 10 درصد فارغالتحصيلان برتر بر اساس تعداد ثبتنام شدگان محل دانشگاهي در رشته مربوطه و در سال ورود باشند مشمول استفاده از اين دوره هستند. در پذيرش بدون آزمون رتبه اكتسابي داوطلب در آزمون ورودي مقطع كارشناسي ملاك عمل قرار نميگيرد، فارغالتحصيلان دوره كارشناسي پيوسته بايد حداكثر طي مدت هشت نيمسال و متقاضيان فارغالتحصيل دوره كارشناسي ناپيوسته بايد حداكثر طي مدت چهار نيمسال دورههاي مذكور را به پايان رسانده باشند. دانشجوياني كه از مرخصي بدون احتساب در سنوات استفاده كردهاند در صورتي مشمول پذيرش بدون آزمون ميشوند كه مجموع تعداد نيمسالهاي تحصيلي آنها از هشت براي كارشناسي پيوسته و چهار براي كارشناسي ناپيوسته تجاوز نكرده باشند. فارغ التحصيلان واجد شرايط پذيرش بدون آزمون در هر سال تحصيلي فقط براي يك بار و فقط در همان دوره امكان استفاده از اين امتياز را دارند، پذيرش دانشجو فقط در رشته همنام و يا متجانس امكانپذير است البته در صورتي كه گرايش فارغالتحصيل در مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته وجود نداشته باشد يكي از گرايشهاي رشته موردنظر توسط فارغالتحصيل انتخاب و در فرم ثبتنام اينترنتي پذيرش بدون آزمون درج ميشود. براساس اين گزارش، صرف دارا بودن شرايط ثبتنام براي پذيرش بدون آزمون به منزله قبولي نيست، چرا كه پذيرش بر اساس ظرفيت موجود و اولويت افراد است، بنابراين به منظور استفاده از امكان قبولي در آزمون در صورت عدم پذيرش از طريق بدون آزمون به داوطلبان توصيه ميشود كه در آزمون دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته نيز شركت كنند. مركز آزمون پس از انقضاء مهلت ثبتنام، واجدين شرايط پذيرش را بر اساس معدل رتبه بندي كرده و با توجه به ظرفيت مربوطه پذيرش اين افراد با اولويت محل تحصيل و در صورت عدم پذيرش به صورت كشوري انجام ميشود. همچنين دانشجوياني كه از طريق امتياز پذيرش بدون آزمون در محلهاي دانشگاهي ثبتنام ميكنند حق درخواست انتقال به ساير محلهاي دانشگاهي را ندارند.
دوست عزیز ممنون از پاسخگوییتون ولی یک سوال
حتما باید این کتاب ها رو خوند ؟؟
یا اگه فقط یک یا 2 کتاب رو بخونم کفایت میکنه ؟؟
من از الان هم شروع کنم تا سال بعد همه رو نمیتونم تموم کنم :n02:
البته میدونم به طور کلی گفتید
ولی نمیشه فقط بگید کدوم یکی رو باید خوند تا بشه به مطالعه کامل داشت ؟؟
یا مثلا کتاب هایی که خلاصه این مطالب داخلش باشه
اگه منابع مهم رو پر رنگ کنید که فقط همونا رو بخونم ممنون میشم :n16:
و ضمنا
اون قسمت هایی که به عنوان جزوات و تست هست رو فقط واسه تست باید نگاه کرد ؟؟
واسه خوندن فقط باید منابع اصلی رو خوند و اون جزوات کمک درسی هست ؟
شرمنده سوالاتم زیاد شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در مورد سوال اول ، بله خوب هست و ارزش داره
2- من همچین چیزی تا حالا نشنیدم
3- بله ارزش داره و مدرکش بی ارزش نیست
4- مدرسان شریف خوبه ولی یه سری منابع واست میزارم که واسه ارشد سال 93 خوبه بخونی
5 و 6 - منابع زیر رو ببین
معرفی منابع کنکور کارشناسی ارشد برق 93
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات زبان عمومی و تخصصی کارشناسی ارشد برق:
* English for the students of power,electronics,control &communications (manoochehr haghani)
504 absolutely essential words *
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات مدارهای الکتریکی کارشناسی ارشد برق:
*نظریه اساسی مدارهاوشبکه ها چارلزدسور (ترجمه جبه دار مارلانی) جلد1و2
* تحلیل مهندسی مدار- هیت( ترجمه دیانی)
***مدارهای الکتریکی (1و2) (دکتر علی عبدالعالی ومهندس نوشین واثقی) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
*کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق- مدارهای الکتریکی (1و2) راهیان ارشد
* جزوه مدارهای الکتریکی دکترجبه دار مارالانی-دانشگاه تهران
*جزوه مدارهای الکتریکی دکتر کراری -دانشگاه امیرکبیر
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات ریاضیات مهندسی کارشناسی ارشد برق:
*ریاضیات مهندسی پیشرفته وایلی
*ریاضیات مهندسی کرویت سیک
*ریاضیات مهندسی تالیف دکتر شیدفر
*ریاضیات مهندسی -دکتر محمد صادق معتقدی-موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
* ﺁزمون کارشناسی ارشد -ریاضیات مهندسی (رضا کرمی شاهنده)انتشارات آشینا
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات معادلات دیفرانسیل کارشناسی ارشد برق:
*معادلات دیفرانسیل تالیف دکتر مسعود نیکوکار
*سیمونز
*بویس
* معادلات دیفرانسیل (دکتر محمد صادق معتقدی) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات آمار و احتمالات مهندسی کارشناسی ارشد برق:
* آمار و احتمال مهندسی (شلدون راس)
* آمار و احتمال مهندسی(دکتر سید مقتدی هاشمی پرست)
*نظریه احتمالات و نتیجه گیری آماری( هرولد ج.لارسن)
* کتاب آمار و احتمال کاربردی ( دکتر نیکوکار)
*کتاب آمار و احتمال تالیف جان فروند ترجمه دکتر وحیدی
* آمار و احتمال(مهندس محسن طورانی) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
* خلاصه مباحث کارشناسی ارشد برق-انتشارات پردازش
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات الکترونیک(1و2) کارشناسی ارشد برق:
*مدارهای میکرو الکترونیک( عادل صدره-کنت اسمیت)
*الکترونیک تقی شفیعی(2جلد)
*تحلیل و طراحی مدارهای مجتمع قیاسی (پل ار.گری-رابرت جی. میر)
*مبانی الکترونیک دکتر میر عشقی(2 جلد)
*طراحی مدارات مجتمع(cmos)پرفسور بهزاد رضوی
*الکترونیک میملن
***جزوه الکترونیک- دکتر شریف بختیار ( استاد نمونه دانشگاه صنعتی شریف و پدر الکترونیک انالوگ ایران) دانشگاه صنعتی شریف
*ﺁزمون کارشناسی ارشد الکترونیک (مهندس سید جواد فتاحی)انتشارات آشینا
* ﺁزمون کارشناسی ارشد الکترونیک راهیان ارشد
*رهیافت حل مسئله در الکترونیک (1و2) دیانی
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات الکترومغناطیس کارشناسی ارشد برق:
*الکترومغناطیس میدان موج (دیویدچنگ)ترجمه دکتر جبه دار مارالانی
*الکترومغناطیس( ویلیام هیت) ترجمه محمود دیانی
* الکترومغناطیس(میلفورد)
* الکترومغناطیس (دکتر احمد علی اشرفیان) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
* کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق- الکترومغناطیس - راهیان ارشد
*رهیافت حل مساله در الکترومغناطیس دیانی
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات تحلیل سیگنال ها و سیستمها کارشناسی ارشد برق:
*تجزیه و تحلیلسیگنال ها و سیستمها( اپنهایم)
*تجزیه و تحلیل سیگنال ها و سیستمها(زیمیر)
*سری شومزDSP
*کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق- تجزیه وتحلیل سیگنالها و سیستم ها- راهیان ارشد
* تجزیه وتحلیل سیگنالها و سیستم ها(مهندس ارمین صائب) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات سیستم های کنترل خطی کارشناسی ارشد برق:
*کنترل خطی اوگاتا
*کنترل خطی نایس
*کنترل خطی بنجامین کو
*کنترل خطی دکتر خاکی صدیق
*کنترل خطی دورف
*سیستمهای کنترل خطی(دکتر محمد رضا جاهد مطلق) موسسه آموزش عالی ﺁزاد پارسه
* کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق- سیستمهای کنترل خطی - راهیان ارشد
* سیستمهای کنترل خطی(ﺁریاز برادرانی)
* سیستمهای کنترل خطی-پردازش
منابع جهت آمادگي و پاسخگويي به سوالات ماشین های الکتریکی(1و2) کارشناسی ارشد برق:
*ماشین های الکتریکی سلمون
*ماشین های الکتریکی پ س سن
*ماشین های الکتریکی فیتزجرالد
*ماشین های الکتریکی بیمباهارا
*ماشین های الکتریکی چاپمن
*کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق- ماشین های الکتریکی (1و2) - راهیان ارشد
* ماشین های الکتریکی (1و2) - پردازش
منبع کامل تستی برای تمام دروس:
مجموعه تست های کارشناسی ارشدمهندسی برق-انتشارات دانشگاه تهران
موفق وسر بلند باشید
منابع مطالعاتی دیگری برای کارشناسی ارشد برق:
رياضيات 1- رياضيات مهندسي پيشرفته (جلد دوم) تاليف: اروين كرزينگ ترجمه دكتر عالم زاده.
2- معادلات ديفرانسيل تاليف: دكتر مسعود نيكوكار.
3- آمار و احتمالات كاربردي، تاليف: بهمن عربزاده مسعود نيكوكار.
4- مجموع گزينههاي چهارجوابي طبقهبندي شده رياضي كارشناسي ارشد.
مخصوص دانشگاه آزاد، جلد اول: رياضيات عمومي 1.
مخصوص دانشگاه آزاد جلد دوم: رياضيات عمومي2
جلد سوم: معادلات ديفرانسيل
جلد چهارم: آمار و احتمال مهندسي
جلد پنجم: رياضيات مهندسي تاليف: دكتر مسعود نيكوكار
نظريه احتمالات و نتيجهگيري آماري تاليف لارسون.
رياضي مهندسي: انتشارات كانون فرهنگي آموزش – تأليف مهندس يوسف كريمي.
مدارات الكتريكي 1 ـ نظريه اساسي مدارها و شبكه تاليف دكتر پرويز جبهدار مارالاني
2- مدارهاي الكتريكي تاليف دكتر عابدي
3- مدارهاي الكتريكي هيت ترجمه دياني. كنترل خطي 1- Modern control systems Robert H. Bishop, richard c. Dorf 2-
سيستمهاي كنترل تاليف: بنجامينكو ترجمه علي كافي.
3- مهندسي كنترل تاليف: كاتسوهيكواوگاتا ترجمه علي كافي.
4-سيستمهاي كنترل خطي :تاليف دكتر علي خاكي صديق. (انتشارات پيام نور)
الكترونيك I و II 1- مباني الكترونيك تاليف دكتر ميرعشقي.
2- تحليل و طراحي مدارهاي الكترونيك دو جلد مهندس تقي شفيعي.
3- مدارهاي ميكروالكترونيك، تاليف: عادل صدرا، كنت اسميت،ترجمة: مهندس مجيد ملكان، مهندسهاله واحدي
4- الكترونيك تاليف مهندس نصرآبادي انتشارات قلم چي الكترومغناطيس Electromagnetic, Wave and field by: cheng
الكترومغناطيس :انتشارات قلمچي تاليف مهندس عليرضا باغستاني.
ماشينهاي الكتريكي 1- ماشينهاي الكتريكي (تحليل- بهرهبرداري- كنترل) تاليف دكتر سن- ترجمه: مهندس نبوي- دكتر عابدي،
2- ماشينهاي الكتريكي، تاليف سلمون- ترجمه دكتر لساني،
3-ماشينهاي الكتريكي با كاربردهايي از الكترونيك قدرت، تاليف دكتر الهاواري- ترجمه دكتر عابدي- نظرزاده،
4- مباني ماشينهاي الكتريكي تاليف چاپمن- ترجمه دكتر جواد فيض
تجزيه و تحليل سيستمها 1- سيگنالها و سيستمها تاليف: اپنهام، الن ويلسكي، ترجمه: مهندس مجيد ملكان، مهندس محمود دياني يا ترجمه دكتر پرويز جبهدارمارالاني
2- Signals and systems , A.V.Oppenheim , A.S. Willsky.
بررسي سيستمهاي قدرت 1- بررسي سيستمهاي قدرت، گلاور
2- بررسي سيستمهاي قدرت، الگرد
3- بررسي سيستمهاي قدرت، استيوسنون
4- بررسي سيستمهاي قدرت، احد كاظمي
5- بررسي سيستمهاي قدرت، ناصر
موفق باشی
داوطلباني كه جزو 10 درصد فارغالتحصيلان برتر بر اساس تعداد ثبتنام شدگان محل دانشگاهي در رشته مربوطه و در سال ورود باشند مشمول استفاده از اين دوره هستند.
یعنی در غیر اینصورت امکانش نیست ؟ :n13:
farshidshd
25-11-2013, 11:51
دوست عزیز ممنون از پاسخگوییتون ولی یک سوال
حتما باید این کتاب ها رو خوند ؟؟
یا اگه فقط یک یا 2 کتاب رو بخونم کفایت میکنه ؟؟
من از الان هم شروع کنم تا سال بعد همه رو نمیتونم تموم کنم :n02:
البته میدونم به طور کلی گفتید
ولی نمیشه فقط بگید کدوم یکی رو باید خوند تا بشه به مطالعه کامل داشت ؟؟
یا مثلا کتاب هایی که خلاصه این مطالب داخلش باشه
اگه منابع مهم رو پر رنگ کنید که فقط همونا رو بخونم ممنون میشم :n16:
و ضمنا
اون قسمت هایی که به عنوان جزوات و تست هست رو فقط واسه تست باید نگاه کرد ؟؟
واسه خوندن فقط باید منابع اصلی رو خوند و اون جزوات کمک درسی هست ؟
شرمنده سوالاتم زیاد شد :n16:
در جدول زیر ضرایب هر درس واسه هر گرایش رو گذاشتم
ضریب هر درسی بالاتره اون درس مهمتر و تاثیر گذار تره
اونایی هم که زده صفر یعنی لازم نیست بخونید
اگه هم میخوای کلی بخونی ، مدرسان شریف خوبه
پوران پژوهش خوبه
کتابای تست هم فقط واسه اینه که تست کار کنی
نام دروس و ضرایب کارشناسی ارشد مهندسی برق (ویژه دانشگاه آزاد)
رديف
نام درس
ضريب درس در كنكور
1
-----------------------
زبان تخصصي انگليسي
الكترونيك
-----------------------------
3
قدرت
-----------------------
3
مخابرات
------------------------
3
2
رياضيات
4
4
4
3
مدارهاي الكتريكي (1و2)
4
4
4
4
الكترونيك (1و2)
5
صفر
3
5
سيستمهاي كنترل خطي
3
3
3
6
الكترومغناطيس
3
3
4
7
تجزيه و تحليل سيستم
3
صفر
4
8
ماشينهاي الكتريكي (1و2)
صفر
4
صفر
9
بررسي سيستمهاي قدرت
صفر
4
صفر
رديف
نام درس
ضريب درس در كنكور
1
----------------------------
زبان تخصصي انگليسي
كنترل
-------------------------
3
قدرت ـ سيستمهاي قدرت
3
قدرت ـ تكنووژي فشار قوي
3
2
رياضيات
4
4
4
3
مدارهاي الكتريكي (1و2)
4
4
4
4
الكترونيك (1و2)
3
صفر
صفر
5
سيستمهاي كنترل خطي
4
3
3
6
الكترومغناطيس
صفر
3
3
7
تجزيه و تحليل سيستم
4
صفر
صفر
8
ماشينهاي الكتريكي (1و2)
3
4
4
9
بررسي سيستمهاي قدرت
صفر
4
4
رديف
نام درس
ضريب درس در كنكور
1
-----------------------------------
زبان تخصصي انگليسي
قدرت ـ ماشينهاي الكتريكي
-----------------------------
3
قدرت ـ الكترونيك قدرت
----------------------------
3
2
رياضيات
4
4
3
مدارهاي الكتريكي (1و2)
4
4
4
الكترونيك (1و2)
صفر
صفر
5
سيستمهاي كنترل خطي
3
3
6
الكترومغناطيس
3
3
7
تجزيه و تحليل سيستم
صفر
صفر
8
ماشينهاي الكتريكي (1و2)
4
4
9
بررسي سيستمهاي قدرت
4
4
موفق باشی
farshidshd
25-11-2013, 12:03
یعنی در غیر اینصورت امکانش نیست ؟ :n13:
ظاهرا خیر امکانش نیست
تکمیل ظرفیت دوم آزاد کی هست ؟ لطفا دوستان اطلاع رسانی کنند
MOHAMMAD2010
30-11-2013, 12:44
تکمیل ظرفیت دوم آزاد کی هست ؟ لطفا دوستان اطلاع رسانی کنند
ثبت نامش معمولا آخرای آذر میاد
سلام
برای کسی که لیسانس فیزیک دانشگاه آزاد داره چه انتخابهایی برای ارشد وجود داره؟ گرایشهاش چجوریه؟دولتی یا آزاد؟
و اینکه میشه مثلا بره ارشد مکانیک یا ... رشته های دیگه رو بگیره؟
ممنون میشم توضیح بدید
elena_rad
02-12-2013, 01:27
درود ، من دانشجوی سال آخر شیمی کارشناسی پیام نور هستم کسی هست به من کمک کنه که بدونم برای ارشد میتونم دارو سازی بخونم یا نه و اگر میتونم منابع چیه و رتبه برای روزانه حدودا باید چند باشه؟ با تشکر
درود ، من دانشجوی سال آخر شیمی کارشناسی پیام نور هستم کسی هست به من کمک کنه که بدونم برای ارشد میتونم دارو سازی بخونم یا نه و اگر میتونم منابع چیه و رتبه برای روزانه حدودا باید چند باشه؟ با تشکر
سلام
میتویند برای ارشد در گرایش شیمی دارویی شرکت کنید.
برای شرکت در دکتری دارو سازی از ارشد میتویند اقدام کنید
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.