مشاهده نسخه کامل
: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
JUSTIN11
11-12-2013, 13:17
سلام، خبري از ثبت نام مرحله دوم تكميل ظرفيت ارشد آزاد ٩٢ نشد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farshidshd
11-12-2013, 14:06
Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
اگه خبری بود تا حالا میگفتن
MOHAMMAD2010
11-12-2013, 16:15
هنوز نه احتمالا اوایل دی
man7tomani
13-12-2013, 22:18
امکانش هست که امسال تکمیل ظرفیت دوم نگیرن ؟
MOHAMMAD2010
13-12-2013, 22:40
امکانش هست که امسال تکمیل ظرفیت دوم نگیرن ؟
نه ، خودشون گفتن هست
سلام
زمان حدودی ثبت نام آزاد کِی هست ؟
MOHAMMAD2010
14-12-2013, 20:46
سلام
زمان حدودی ثبت نام آزاد کِی هست ؟
ثبت نام ارشد 93 ؟ اواخر دی
ثبت نام ارشد 93 ؟ اواخر دی
بله 93
منظورم ثبت نام کنکورش بود
MOHAMMAD2010
15-12-2013, 20:14
بله 93
منظورم ثبت نام کنکورش بود
امروز خبرش اومد 30 دی
هنوزم تکمیل ظرفیت دوم نیومد . وضعیت داره نگران کننده میشه
MOHAMMAD2010
23-12-2013, 12:42
هنوزم تکمیل ظرفیت دوم نیومد . وضعیت داره نگران کننده میشه
نگران چی !؟ خودشون گفتن اواسط دی میاد
سلام من دیروز زنگ زدم مرکز آزمون دانشگاه آزاد گفت نیمه دوم دی پیگیر باشین....
MOHAMMAD2010
25-12-2013, 12:09
آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت ارشد 92 آزاد از نیمه دوم دی ماه
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده، فرایند ثبت نام در تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال 92 دانشگاه آزاد اسلامی نیمه دوم دی ماه سال جاری در سامانه ثبت نام مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آغاز می شود.
پذیرش داوطلبان شرکت کننده در این فرایند، بهمن ماه صورت می گیرد و پذیرفته شدگان نیمسال دوم سال تحصیلی جاری به کلاسهای درس می روند.
Переклад не
25-12-2013, 15:33
ایندفه رو دیگه قبول نشیم باید جم کنیم بریم سربازی
ما هم شرایطمون مثله شماست
انشالله که قبول میشیم :n03:
alireza-1991
28-12-2013, 21:17
تکمیل ظرفیت از فردا شروع میشه
MOHAMMAD2010
29-12-2013, 10:43
آغاز ثبتنام مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد سال 92 دانشگاه آزاد از امروز
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، ثبتنام تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد سال 92 از امروز یکشنبه هشتم دیماه آغاز میشود و تا سهشنبه 17 دیماه ادامه دارد.
بر اساس این گزارش، داوطلبان میتوانند به سایت ثبتنام الکترونیکی مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و متناسب با مجموعه امتحانی خود نسبت به انتخاب 10 رشته محل اقدام کنند.
داوطلبان باید در انتخاب رشته براساس علاقه اولویت بندی کرده و انتخابهای خود را در سایت ثبت کنند.
بنابراین گزارش، نتایج ثبتنام متقاضیان مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد تا هفته آخر دیماه اعلام میشود.
زمان شروع به تحصیل پذیرفته شدگان این مرحله بهمن ماه امسال است، داوطلبان میتوانند در نیمسال دوم در رشته محلهای پذیرفته شده، ادامه تحصیل دهند.
شایان ذکر است، داوطـلـبان مـیتـواننـد در صـورت مـواجـه شـدن بـا هـر سـؤال یـا ابهـامـی بـه سـایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند و در قسمت پرسش و پاسخ، سؤال خود را مطرح کنند یا به نشانی الکترونیکی porsesh@pubr-azmoon.com ایمیل خود را ارسال کرده تا کارشناسان مرکز در اسرع وقت به آنها پاسخ دهند.
معنی نیمه دوم دی رو هم فهمیدیم !
منی که دور اول قبول شدم برای ورودی بهمن ولی هنوز ثبت نام نکردم آیا میشه تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم و شهرم رو عوض کنم..؟مثلا از تهران به بروجرد..؟
farshidshd
29-12-2013, 17:34
منی که دور اول قبول شدم برای ورودی بهمن ولی هنوز ثبت نام نکردم آیا میشه تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم و شهرم رو عوض کنم..؟مثلا از تهران به بروجرد..؟
بله می تونید
باید از اول ثبت نام کنید
سلام دوستان
در مورد دانشگاه آزاد کرج اطلاعی دارید؟ از نظر کیفیت و سایر مسائل نسبت به دانشگاه آزاد قزوین برای ارشد نرم افزار چطوره؟
Переклад не
01-01-2014, 14:31
دوستان اعلام نتیجه ی تکمیل ظرفیت آزاد کی هستش؟
farshidshd
01-01-2014, 14:34
تا اواسط بهمن اعلام میشه
کسی که تو تکمیل ظرفیت اول قبول شده باشه و ثبت نام هم کرده باشه , تو تکمیل ظرفیت دوم میتونه شرکت کنه ؟
MOHAMMAD2010
01-01-2014, 18:24
تا اواسط بهمن اعلام میشه
هفته آخر دی نتایج میاد
کسی که تو تکمیل ظرفیت اول قبول شده باشه و ثبت نام هم کرده باشه , تو تکمیل ظرفیت دوم میتونه شرکت کنه ؟
پارسال نمیشد ولی انگار امسال میشه !
rasoul2005
02-01-2014, 00:58
کسی که ورودی مهر 92 بوده و ثبت نام هم کرده باشه در تکمیل اول هم شرکت نکرده میتونه در تکمیل دوم شرکت کنه؟
سلام رفقاددوستان راهنمایی میخاستم در مورد اینکه ارشد چی بخونم قبول شدنش راحت تر باشه؟من به دلایل مشغله های فراوان متاسفانه فرصت خیلی زیادی واسه مطالعه ندارم زمانی که فرصت داشتم متاسفانه احساس نیاز نکردم و نخوندم ولی الان شدیدا نیاز دارم اگه بزودی ارشد قبول نشم موقعیت شغلی ای که بخاطرش جون کندم براحتی از دستم میره و بازم بیکاری دیوونه کننده.من مهندسی برق دارم و فکر کنم مدیریت راحتترینش باشه؟درسته؟کدوم گرایش متقاضی کمتری داره؟و اینکه برای خوندنش از کجا شروع کنم؟چه منابعی رو پیشنهاد میدید؟بازم ممنون از اینکه کمک میکنید
farshidshd
02-01-2014, 12:09
کسی که ورودی مهر 92 بوده و ثبت نام هم کرده باشه در تکمیل اول هم شرکت نکرده میتونه در تکمیل دوم شرکت کنه؟
بله میتونه شرکت کته
اینجا کسی هست که کنکور 92 رشته مهندسی صنایع (گرایش سیستم و بهره وری) شرکت کرده باشه؟
دوستان کسی در مورد پردیس های علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اطلاعی داره؟
این ها کلا یه واحد جدا هستند و کلاس های اون ها جدا برگزار میشه؟
من شنیدم برخی واحد ها، کلاس هاشون تو همون واحد دانشگاه آزاد اصلی برگزار میشه. آیا این حرف درسته یا این ها کاملا جدا هستند؟
حتی آدرس درست حسابی از این دانشگاه ها پیدا نمیشه.
خدا رو شکر از شانس ما امسال کلا هیچ کدوم از دانشگاه های تهران تو تکمیل ظرفیت نیستند!!
MOHAMMAD2010
07-01-2014, 11:50
دوستان کسی در مورد پردیس های علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اطلاعی داره؟
این ها کلا یه واحد جدا هستند و کلاس های اون ها جدا برگزار میشه؟
من شنیدم برخی واحد ها، کلاس هاشون تو همون واحد دانشگاه آزاد اصلی برگزار میشه. آیا این حرف درسته یا این ها کاملا جدا هستند؟
حتی آدرس درست حسابی از این دانشگاه ها پیدا نمیشه.
خدا رو شکر از شانس ما امسال کلا هیچ کدوم از دانشگاه های تهران تو تکمیل ظرفیت نیستند!!
از واحد اصلی جدا هستن ولی از نظر شهریه و سطحشون مثل همون واحد اصلی هستن ، تراز قبولیشون هم پایین تره
بعضیاشون که پول داشتن ساختمون جدا دارن ولی بعضیا که نداشتن کلاساشون تو همون واحد های اصلی هست
آدرس هم که همشون تقریبا دارن !
در کل زیاد فرقی با واحد اصلی ندارن
farzad02
08-01-2014, 09:42
از واحد اصلی جدا هستن ولی از نظر شهریه و سطحشون مثل همون واحد اصلی هستن ، تراز قبولیشون هم پایین تره
بعضیاشون که پول داشتن ساختمون جدا دارن ولی بعضیا که نداشتن کلاساشون تو همون واحد های اصلی هست
آدرس هم که همشون تقریبا دارن !
در کل زیاد فرقی با واحد اصلی ندارن
البته من شنیدم که شهریه بیشتری از دانشجوی پردیس میگیرن. مطمئنید شهریه همونه؟
MOHAMMAD2010
08-01-2014, 12:02
البته من شنیدم که شهریه بیشتری از دانشجوی پردیس میگیرن. مطمئنید شهریه همونه؟
نه اصلا همچین چیزی نیست شهریه آزاد برا همه یکیه به جر اونایی که تو بین المللی ها هستن مثل واحد کیش
تا اونجایی که خبر دارم واحد های پردیس شهریه های سرسام آوری میگیرن
به طوری که واسه رشته های فنی مقطع کارشناسی ترمی 4 تا 5 تومان میگیرن
دانشگاه تهران واجد پردیس کیش که همین شکلیه !!!
//////////
دوستان 2 سوال داشتم
من سال بعد میخوام تو آزمون ارشد شرکت کنم و از الان میخوام شروع کنم به خوندن ولی چنتا سوال دارم
چطور بایدب بخونم ؟؟
خودم کتاب آموزشی (( مثل مدرسان شریف و یا پارسه )) رو بگیرم و بخونم ؟؟
یا حتما باید تو این آزمون های مدرسان و... شرکت کرد ؟؟
هزینه شرکت تو آزمون مدرسان 800 تومان هست که واقعا زورم میاد همچین پولی بدم !!
نمیتونم خودم با خوندن کتاب تو اون درس آماده بشک ؟؟
نکاتی هست که در این زمینه کمک کنه ؟؟
چون فاصله 1 ساله از اولین کتابی که میخونید تا آخرش خیلی زیاده !!!
سوال دوم
واسه درس برق کتاب مدرسان بهتره یا کتاب دکتر جبه دار ؟ (( البته نمیدونم کدوم ناشر چاپ میکنه ))
چون اونطور که میگن جبه دار تو طرح سوالای مذخرف استاد و گفتم شاید حتما باید کتاب خودش رو خوند تا بشه یه چنتا گزینه رو زد !!
ممنون
MOHAMMAD2010
08-01-2014, 22:32
دوست عزیز اون پردیس های که شما میگی و ترمی 4-5 تومن میگیرن پردیس دانشگاه های دولتی هستن ! ( قبلا اسم بین الملل داشتن الان شدن پردیس ) که الان تقریبا همه دانشگاه های بزرگ پردیس هم دارن !
ولی در مورد پردیس های آزاد هیچ فرقی با واحد های اصلیشون از نظر شهریه ندارن !
نتیجه تکمیل ظرفیت کی میاد ؟؟؟
//////////
دوستان 2 سوال داشتم
من سال بعد میخوام تو آزمون ارشد شرکت کنم و از الان میخوام شروع کنم به خوندن ولی چنتا سوال دارم
چطور بایدب بخونم ؟؟
خودم کتاب آموزشی (( مثل مدرسان شریف و یا پارسه )) رو بگیرم و بخونم ؟؟
یا حتما باید تو این آزمون های مدرسان و... شرکت کرد ؟؟
هزینه شرکت تو آزمون مدرسان 800 تومان هست که واقعا زورم میاد همچین پولی بدم !!
نمیتونم خودم با خوندن کتاب تو اون درس آماده بشک ؟؟
نکاتی هست که در این زمینه کمک کنه ؟؟
چون فاصله 1 ساله از اولین کتابی که میخونید تا آخرش خیلی زیاده !!!
سوال دوم
واسه درس برق کتاب مدرسان بهتره یا کتاب دکتر جبه دار ؟ (( البته نمیدونم کدوم ناشر چاپ میکنه ))
چون اونطور که میگن جبه دار تو طرح سوالای مذخرف استاد و گفتم شاید حتما باید کتاب خودش رو خوند تا بشه یه چنتا گزینه رو زد !!
ممنون
اینا دکون های کنکوری هست معجزه هم نمیکنن این دوره ها واسه بچه های 18 سالس که اول راه هستن. پولتو حروم نکن .منابع ارشد رو با یک سرچ تو گوگل بگیر خودت بشین بخون برای من که زبان هستم منابعم دقیقا همون درسایی هست که تو طول دوره کارشناسی میخوندیم بجز 2-3 تا کتاب که اونارو باید تهیه کنم
نتیجه تکمیل ظرفیت کی میاد ؟؟؟
تا آخر دی.
تا آخر دی.
هنوز خبری نشده ؟ تو سایت azmoon.org اعلام میشه؟؟
هنوز خبری نشده ؟ تو سایت azmoon.org اعلام میشه؟؟
نه هنوز خبری نیست. واسه فردا هم بعیده چون معمولاً روز قبلش اعلام می کنن. من احتمال میدم دوشنبه یا سه شنبه اعلام بشه.
توی azmoon.com میاد.
من یکی از کتاب های تخصصیم رو تو یک ماه خوندم تازه مرور بود حدااقل 5 کتاب دیگه دارم اصلا نمیکشم کاش قبول شم گور بابا شهریه میدم واقعا خط به خطش برام عذاب و خاطره این چند سال تکرار میشه ..
من یکی از کتاب های تخصصیم رو تو یک ماه خوندم تازه مرور بود حدااقل 5 کتاب دیگه دارم اصلا نمیکشم کاش قبول شم گور بابا شهریه میدم واقعا خط به خطش برام عذاب و خاطره این چند سال تکرار میشه ..
ایشالا که قبول شی. رشته ات چی هست؟
ای بابا ...
من چی بگم که کلاً 20 روز مونده تا کنکور، 20 درصد هم از تخصصی هام نخوندم !
تازه باید دولتی روزانه تهران هم قبول بشم :دی
ایشالا که قبول شی. رشته ات چی هست؟
ممنون خدا کنه . من زبان انگلیسی
امروزم جا درس رفتیم برف بازی استرس گرفتم الان ..خبری هنوز نشده؟؟ بدیش اینه که من همه این درسارو خوندم اگه یک مرور کنم یادم میاد ولی اگه نکنم صفرم!
ممنون خدا کنه . من زبان انگلیسی
امروزم جا درس رفتیم برف بازی استرس گرفتم الان ..خبری هنوز نشده؟؟ بدیش اینه که من همه این درسارو خوندم اگه یک مرور کنم یادم میاد ولی اگه نکنم صفرم!
الان که خبری نمیشه عزیز. فردا هم که تعطیله. من واسه سه شنبه یا چهارشنبه پیش بینی می کنم.
MOHAMMAD2010
20-01-2014, 16:20
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد تا پایان هفته
به گزارش خبرنگار مهر، نتایج نهایی مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال 92 دانشگاه آزاد اسلامی پایان هفته جاری توسط مرکز آزمون این دانشگاه اعلام می شود.
پذیرفته شدگان پس از اعلام نتایج می توانند به واحدهای پذیرفته شده برای ثبت نام مراجعه کنند.
کلاس های درس از بهمن ماه سال جاری آغاز می شود.
آغاز ثبتنام آزمون ارشد دانشگاه آزاد تا پایان هفته
ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد سال 93 دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته جاری آغاز میشود.
به گزارش سرویس «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی برای سال 93 به صورت اینترنتی تا پایان هفته جاری آغاز میشود.
داوطلبان میتوانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبتنام خود در این آزمون اقدام کنند.
بر اساس گزارش ایسنا، آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خرداد ماه سال آینده برگزار میشودخواهد بود.
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد تا پایان هفته
به گزارش خبرنگار مهر، نتایج نهایی مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال 92 دانشگاه آزاد اسلامی پایان هفته جاری توسط مرکز آزمون این دانشگاه اعلام می شود.
پذیرفته شدگان پس از اعلام نتایج می توانند به واحدهای پذیرفته شده برای ثبت نام مراجعه کنند.
کلاس های درس از بهمن ماه سال جاری آغاز می شود.
من تو سایت azmoon.com و azmoon.net و sanjesh.org رفتم پیدا نکردم هم مطلب شمارو هم مطلب پایین ... میشه بگید دقیقا کجا این مطلب هارو پیدا کردید؟؟ مثلا اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرین خبرش در مقطع ارشد ماله 12 /10 بوده
آغاز ثبتنام آزمون ارشد دانشگاه آزاد تا پایان هفته
ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد سال 93 دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته جاری آغاز میشود.
به گزارش سرویس «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی برای سال 93 به صورت اینترنتی تا پایان هفته جاری آغاز میشود.
داوطلبان میتوانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نسبت به ثبتنام خود در این آزمون اقدام کنند.
بر اساس گزارش ایسنا، آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خرداد ماه سال آینده برگزار میشودخواهد بود.
MOHAMMAD2010
21-01-2014, 13:00
من تو سایت azmoon.com و azmoon.net و sanjesh.org رفتم پیدا نکردم هم مطلب شمارو هم مطلب پایین ... میشه بگید دقیقا کجا این مطلب هارو پیدا کردید؟؟
این خبر ها رو سایت مهر زده
---------------------------------------
الان سایت مهر خبرشو ویرایش کرده و زده نتایج هفته دیگه میاد !!!
واقعا دیگه شورشو در آوردن
این خبر ها رو سایت مهر زده
---------------------------------------
الان سایت مهر خبرشو ویرایش کرده و زده نتایج هفته دیگه میاد !!!
واقعا دیگه شورشو در آوردن
چه مسخره!!! خوب نتیجه رو مثل انتخابات که 90 میلیون ایرانی رای میدن یک شبه بدن دیگه این که 1-2 میلیون بیشتر شرکت کننده نداره تازه. من اگه بدونم قبول شدم که نرم وقت بزارم واسه کنکور دولتی که 2 هفته دیگس بخونم عصاب نمیزارن مسخره ها ..اخه اون دانشگاه تخ.. شون که 2-3 میلیون ترمی شهریشه دیگه قر کمر ش چی... اشغالا
چه مسخره!!! خوب نتیجه رو مثل انتخابات که 90 میلیون ایرانی رای میدن یک شبه بدن دیگه این که 1-2 میلیون بیشتر شرکت کننده نداره تازه. من اگه بدونم قبول شدم که نرم وقت بزارم واسه کنکور دولتی که 2 هفته دیگس بخونم عصاب نمیزارن مسخره ها ..اخه اون دانشگاه تخ.. شون که 2-3 میلیون ترمی شهریشه دیگه قر کمر ش چی... اشغالا
دقیقا حس خودت رو دارم داداش . زودتر هم جواب رو نمیدن که تکلیفمون مشخص شه
mohsen_gh1991
21-01-2014, 17:23
دوستان من فک کنم کد رهگیری و شماره پرونده مو گم کردم. راهی هست که بتونم کد رهگیریمو بگیرم دوباره؟
Переклад не
21-01-2014, 17:26
یادتون نرفته که امتحان کنکور ارشدو چه روزایی انداخته بودن؟! دقیقا وسط امتحانات ترم بود وبراشون مهم نبود کی اونروز امتحانداره یا نه. روز به روزم رییس عوض میکنن.
دوستان من فک کنم کد رهگیری و شماره پرونده مو گم کردم. راهی هست که بتونم کد رهگیریمو بگیرم دوباره؟
باید زنگ بزنی مرکز آزمون.
mohsen_gh1991
21-01-2014, 20:58
ممنون
زمان ویرایش اطلاعات میشه دوباره کد رهگیری گرفت؟
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
ممنون
زمان ویرایش اطلاعات میشه دوباره کد رهگیری گرفت؟
زمان ویرایش اطلاعات نداریم که! شما کدوم کنکور رو میگی دقیقاً؟
Переклад не
21-01-2014, 21:29
اقا خبری از ثبت نام کنکور ارشد 93 گویا دوستان زده بودن اینجا.نه؟
اقا خبری از ثبت نام کنکور ارشد 93 گویا دوستان زده بودن اینجا.نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت ورود به جلسه "کارشناسی ارشد 93 "از 14 بهمن بر روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد و جزئیات این آزمون جهت اطلاع داوطلبان از 6 بهمن از طریق سایت سازمان سنجش اعلام می شود.
دکتر حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران گفت: آزمون "کارشناسی ارشد ناپیوسته 93" برای پذیرش دانشجو در 142 کد رشته شامل 51 کد رشته علوم انسانی، 16 کد رشته علوم پایه، 29 کد رشته فنی مهندسی، 25 کد رشته کشاورزی، 13 کد رشته هنر و 8 کد رشته دامپزشکی برگزار می شود و ثبت نام از داوطلبان این کد رشته ها به طور متمرکز و از طریق "سازمان سنجش" انجام گرفته بود.
وی گفت: تعداد 950 هزار و 943 داوطلب در آزمون ارشد 93 در 136 کد رشته ثبت نام کردند که 493 هزار و 722 نفر زن و 457 هزار و 211نفر مرد هستند به عبارتی دیگر 51/92 درصد زن و 48/08 درصد مرد هستند که آمار داوطلبان ارشد 93 نسبت به 92 ، 54 هزار و 818 نفر بیشتر است.
توکلی تصریح کرد: تعداد 112 هزار و 933 داوطلب در دو کد رشته ثبت نام کردند که اطلاعیه سازمان سنجش درباره تاریخ و نحوه پرینت کارت و برگ راهنما 6 بهمن ماه بر روی "سایت سازمان سنجش "قرار می گیرد.
یک میلیون و 63 هزار و 876 کارت صادر شده است
مشاور سازمان سنجش گفت: کارت شرکت در جلسه به همراه برگ راهنما از دوشنبه 14 بهمن بر روی سایت سازمان قرار می گیرد و با توجه به اینکه برای 112 هزار و 933 داوطلب علاقه من به شرکت در رشته دوم دو کارت صادر شده لذا با توجه به آمار ثبت نام کنندگان جمعا یک میلیون و 63 هزار و 876 کارت صادر شده است.
وی خاطر نشان کرد: براساس برنامه زمانی پیش بینی شده این آزمون 16 و 17 و 18 بهمن 92 در 62 شهرستان کشور برگزار می شود.
mohsen_gh1991
21-01-2014, 23:30
کنکور ارشد سراسریو میگم که بیست روز دیگه س
من شماره پروندمو فراموش کردم نمیدونم باید چکار کنم
کنکور ارشد سراسریو میگم که بیست روز دیگه س
من شماره پروندمو فراموش کردم نمیدونم باید چکار کنم
آهان. فکر کردم واسه دیدن نتایج تکمیل ظرفیت میگی. قاعدتاً اونم زنگ بزنی سازمان سنجش میتونی پیگیری کنی.
آزاد بدون کنکور داشنجو نمیگیره ؟
sasan.69
22-01-2014, 00:00
منابع رشته روانشناسی و جامعه شناسی رو از کجا میشه پیدا کرد؟
خیر متاسفانه. مگر با شرط معدل.
سلام
چرا پذیرش برای ترم بهمن ماه هست به سایت ازمون مراجعه کنید ....
سلام
تو مقطع ارشد ؟
فرقش با این با آرمون ها جیه ؟
ثبت نام برای بهمن است ؟
سلام
دوست عزیز اینجا تاپیک کارشناسی ارشد هست. ثبت نام بدون آزمون برای کاردانی و کارشناسی هست و مقطع ارشد بدون آزمون نداره.
تو مقطع ارشد ؟
فرقش با این با آرمون ها جیه ؟
ثبت نام برای بهمن است ؟
دانشگاه ازاد در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا بدون آزمون پذیرش داره اما
به شرط معدل! یعنی فقط دانشجویان ممتاز دوره های کارشناسی (برای ارشد) و دوره ارشد (برای دکترا) میتونن از این امکان استفاده کنند
زمان ثبت نام همزمان هست با ثبت نام با آزمون!((فرم جداگانه ای هست براش...))
من ۲۰ درصد تخصصی و ۹ درصد عمومی زدم ..باید چقدر میزدم که کارم به تکمیل ظرفیت نکشه ؟؟؟ نمره من ۴۵۰۰ شده و نمره اخرین نفر قبولی ۶۰۰۰ هزار ..اختلاف انقدر زیاده که واقعا نمیدونم دانشگاه ازاد نخبه میخواد قبول کنه ؟؟؟ واقعا تو کنکور بیشتر ۲۰ درصد زدن خیلی سخته..شماها چقدر زدید ..یکم کمک کنید ببینم این ۲ هفته چیارو بخونم عمومی بیشتر یا تخصصی
Переклад не
23-01-2014, 11:08
من ۲۰ درصد تخصصی و ۹ درصد عمومی زدم ..باید چقدر میزدم که کارم به تکمیل ظرفیت نکشه ؟؟؟ نمره من ۴۵۰۰ شده و نمره اخرین نفر قبولی ۶۰۰۰ هزار ..اختلاف انقدر زیاده که واقعا نمیدونم دانشگاه ازاد نخبه میخواد قبول کنه ؟؟؟ واقعا تو کنکور بیشتر ۲۰ درصد زدن خیلی سخته..شماها چقدر زدید ..یکم کمک کنید ببینم این ۲ هفته چیارو بخونم عمومی بیشتر یا تخصصی
منم 20 درصد زبان تخصصی زدم و 4 درصد ریاضی و با آخرین نفر قبولی هم خیلی فاصله دارم.اینکه میگن آزاد خیلی آسونه یه حرفه بینهایت ابلهانه هستش
رشته ی شما چیه عزیز ؟
رشته ی شما چیه عزیز ؟
من رشتم زبان هست... بقیه دوستان چطور زدن؟؟؟که منتظر تکمیل ظرفیتن؟
منم 20 درصد زبان تخصصی زدم و 4 درصد ریاضی و با آخرین نفر قبولی هم خیلی فاصله دارم.اینکه میگن آزاد خیلی آسونه یه حرفه بینهایت ابلهانه هستش یعنی 4 درصد تخصصی زدی 20 درصد عمومی؟؟؟؟ چون رشته ما که زبانه و قسمت یکی تخصصی یکی عمومی...تمام سوالاشم انگلیسی هست ..عمومیهاش لغت های کتاب 1100 و تخصصی دروس تخصصی زبان میشه... نمره کلت چو نمره اخرین نفر قبولی چند شده؟؟؟ اصلا امیدی هست واسه تکمیل قبول شیم ؟؟
من 4700 , نرم افزار
یه چیزی , الان کسی مینونه بره کارنامه های قبلیشو ببینیه ؟ من هر چی اطلاعاتمو وارد میکنم میگه همچین کارنامه ایی موجود نمی باشد !!
من 4700 , نرم افزار
یه چیزی , الان کسی مینونه بره کارنامه های قبلیشو ببینیه ؟ من هر چی اطلاعاتمو وارد میکنم میگه همچین کارنامه ایی موجود نمی باشد !!
کارنامه های قبلی رو میشه دید. فقط توجه کنید که وارد لینک مربوطهش بشین. کنکور هر سال و نوبت پذیرش هر کدوم متفاوته.
خیر , درسته .نتایج نهایی تکمیل ظرفیت مهرماه - آزمون کارشناسی ارشد 1392
ولی هر چی اطلاعات رو درست وارد میکنم میگه همچین کارنامه ایی وجود ندار ه !
دوستان یه تست میکنند ؟
الان تست کردم دیدم میتونم كارنامه آزمون کارشناسی ارشد سال 1392 رو ببینیم . اما تکمیل ظرفیت مهر ماه رو نمیتونم !!
MOHAMMAD2010
24-01-2014, 13:28
الان تست کردم دیدم میتونم كارنامه آزمون کارشناسی ارشد سال 1392 رو ببینیم . اما تکمیل ظرفیت مهر ماه رو نمیتونم !!
شما مطمئنی تو تکمیل ظرفیت مهر اصلا شرکت کرده بودی !؟
بله قربان , اویل که اومد رفتم دیدم که قبول نشدم , اما الان میگه کارنامه ایی وجود نداره !
MOHAMMAD2010
24-01-2014, 14:01
بله قربان , اویل که اومد رفتم دیدم که قبول نشدم , اما الان میگه کارنامه ایی وجود نداره !
عجیبه ! چون آرشیو های دانشگاه آزاد تا چند سال قبل رو کامل نشون میدن !
نتایج نهایی مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امروز اعلام میشود
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، زمان اعلام نتایج نهایی مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال 92 ساعت 14 به بعد امروز است.
بر اساس این گزارش، ثبتنام برای تکمیل ظرفیت از هشتم دیماه آغاز شده بود و داوطلبان متناسب با مجموعه امتحانی خود نسبت به انتخاب 10 رشته/ محل اقدام کرده بودند.
شایان ذکر است، پذیرفتهشدگان میتوانند در نیمسال دوم در رشتهمحلهای پذیرفته شده ادامه تحصیل دهند.
ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ دانشگاه آزاد، امروز از طریق سایت مرکز آزمون این دانشگاه آغاز میشود.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد سال 93 دانشگاه آزاد از ساعت 14 به بعد از طریق سایت مرکز آزمون این دانشگاه به نشانی اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آغاز میشود.
بر اساس این گزارش، آزمون کارشناسی ارشد سال 93 دانشگاه آزاد خردادماه سال آینده برگزار میشود.
لیست تراز کامل دانشگاه های آزاد مقطع فوق لیسانس/ارشد برای رشته کامپیوتر رو از کجا میتونم بگیرم؟ متشکرم.
Переклад не
26-01-2014, 12:08
دوستان نتایج اعلام شده.ابنجانب از محل دانشگاه مورد نظر به لطف خدا قبول گردیدیم:n18:
bijandarbari
26-01-2014, 12:12
این قضیه ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد بدون کنکور چیه؟؟
شهریه اش از ارشد معمولی دانشگاه ازاد ( با کنکور ) بیشتره؟؟
دوستان نتایج اعلام شده.ابنجانب از محل دانشگاه مورد نظر به لطف خدا قبول گردیدیم:n18:
آقا تبریک میگم. بنده هم دانشگاه مورد نظرم (انتخاب اول) قبول شدم.:n18:
این قضیه ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد بدون کنکور چیه؟؟
شهریه اش از ارشد معمولی دانشگاه ازاد ( با کنکور ) بیشتره؟؟
اقبالي درخصوص فارغ التحصيلان ممتاز گفت: ثبت نام از متقاضيان بدون آزمون نيز در تاريخ هاي اعلام شده آغاز مي شود لذا داوطلبان بايد به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنند. وي درخصوص شرايط ثبت نام براي دوره هاي بدون آزمون گفت: داوطلبان مي بايست معدل كل حداقل 17 داشته باشند و جزء 10% فارغ التحصيلان برتر براساس تعداد ثبت نام شدگان محل دانشگاهي در رشته مربوطه و در سال ورود باشند. مشاور رياست دانشگاه درخصوص ممتازين تأكيد كرد: كه اين دسته از داوطلبان مي بايست دوره كارشناسي خود را ظرف مدت 8 نيمسال و فارغ التحصيلان دوره هاي كارشناسي ناپيوسته ظرف مدت 4 نيمسال دوره هاي تحصيلي را به پايان رسانده باشند. وي در ادامه افزود: اين دسته از داوطلبان بايد درنظر داشته باشند كه رشته هاي انتخابي بايد هم نام و متجانس با رشته تحصيلي دوره كارشناسي شان باشد. اقبالي خاطرنشان كرد: فارغ التحصيلان واجد شرايط اين دوره در هر سال تحصيلي تنها براي يكبار مي توانند از اين امتياز استفاده كنند. وي در ادامه افزود: زمان اعلام اسامي پذيرفته شدگان دوره هاي بدون آزمون هفته اول اسفندماه سال جاري خواهد بود.
اقا بهزاد و TAELعزیز حسابی تبریک میگم:n16:
من این تاپیک رو دنبال میکردم و میدونم چقدر انتظار کشیدید خیلی دوست داشتم خبر قبولی همتون رو بشنوم:n17:
ایشالله قبولی آزمون دکترا:n09:
:n16:
ما هم قبول شدیم
اما متاسفانه با محل قبولی 7 ساعت راه فاصله . چیکار کنم ؟! برم ؟
دوستانی که قبول شدن واقعا براشون خوشحالم ;)
MOHAMMAD2010
26-01-2014, 12:42
خب منم قبول شدم برق قدرت شهر خودم :n01:
تبریک به همه دوستان
دعا کنید من هم کنکورمو خوب بدم و تهران قبول شم ... :20:
Soroush-S
26-01-2014, 13:02
شهریه دانشگاه آزاد برای رشته های فنی چطوریاست؟ ضمنا این واحد الکترونیکی که تووی دفترچه اومده چیه؟!!
این لینکی که دو ثانیه پیش اومده درسته؟ برای شرکت در کارشناسی ارشد ناپیوسته آزاد آینده باید این رو بخرم؟
78.109.199.246/Loader.aspx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
50000 :n04:
سوال به شدت حیاتی: آیا اولویت انتخاب در تراز تاثیر داره؟ ببینید مثلا میگن تراز مهندسی نرم افزار تهران جنوب 6700 هست و دماوند 6000. حالا اگر من بزنم:
1. انتخاب اول - مهندسی نرم افزار - تهران جنوب
2- انتخاب دوم - مهندسی نرم افزار - دماوند
و ترازم شده باشه 6200، اگر انتخاب اول (تهران جنوب) قبول نشم میتونم مستقیم برم انتخاب دوم؟ یا اینکه مثل کارشناسی تراز انتخاب دوم عوض میشه و به فرض تراز 6000 دماوند در انتخاب دوم میشه 6500؟ خیلی حیاتیه این سوال. ممنون از شما
بله 50.000 تومان شده
Phd یکی از دوستام ثبت نام کرد فکر کنم 130 تومن !
من رسید انتخاب رشته تکمیل ظرفیت رو دارم ولی شماره داوطلبی اینا میخواد!! از کجا بیارم؟؟؟ تو تکمیل ظرفیت که فقط یک رسید انتخاب رشته که یک شماره طولانی هست رو داد شماره داوطلبی و... که دیگه نداد
واییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی قبول شدممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممم یاععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع عععععع همون دانشگا اولیییییییییییییییییییییی یی یاععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععع راحت شدم دیگه نمیخواد واس کنکور بخونمممممممممممممممممممم یاععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع عععععععع
123arash
26-01-2014, 19:34
سلام من ترم اخرم دارم امتحانای ترمو میدم برای ثبتنام ارشد معدل ترم سوم وارد کنم؟؟ به نظرتون پنج ماه دیگه که امتحانه اگه بخونم قبول میشم ارشد حقوق خصوصی؟ممنون
MOHAMMAD2010
26-01-2014, 19:38
سلام من ترم اخرم دارم امتحانای ترمو میدم برای ثبتنام ارشد معدل ترم سوم وارد کنم؟؟ به نظرتون پنج ماه دیگه که امتحانه اگه بخونم قبول میشم ارشد حقوق خصوصی؟ممنون
معدل ترمای قبلتو تا حالا بزن - آره قبولی
JUSTIN11
26-01-2014, 21:01
سلام منم انتخاب اولمو قبول شدم چند ماهي بود اين تاپيك رو دنبال ميكردم دست همگي درد نكنه
حالا بريم پول واحدها رو جور كنيم;)
کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟
میشه لطفا هم اون سوال هم این رو جواب بدین:
شهریه ثابت مهندسی نرم افزار (و مهندسی IT) چقدره؟
با انتخاب واحد حدودا ترمی چند دار میاد؟ حدودا؟
MOHAMMAD2010
26-01-2014, 21:21
کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟
میشه لطفا هم اون سوال هم این رو جواب بدین:
شهریه ثابت مهندسی نرم افزار (و مهندسی IT) چقدره؟
با انتخاب واحد حدودا ترمی چند دار میاد؟ حدودا؟
حدودا ترمی 2 تومن
بچه ها حالا کی ثبت نام هست ؟؟ همین بهمن ماه ثبت نامه ؟؟ من هنوز مدرکم رو از دانشگاه قبلی نگرفتم از امتحان اخریکه دادم دیگه دانشگا نرفتم .برای ثبت نام تو دانشگاه جدید باید حتما مدرک دانشگاه قبلی رو بگیرم؟ کارای فارغ التحصیلی خیلی طول میکشه؟
بچه ها حالا کی ثبت نام هست ؟؟ همین بهمن ماه ثبت نامه ؟؟ من هنوز مدرکم رو از دانشگاه قبلی نگرفتم از امتحان اخریکه دادم دیگه دانشگا نرفتم .برای ثبت نام تو دانشگاه جدید باید حتما مدرک دانشگاه قبلی رو بگیرم؟ کارای فارغ التحصیلی خیلی طول میکشه؟
راهنماي پذيرفته شدگان مرحله تكميل ظرفيت دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته نيمسال دوم سال 1392 دانشگاه آزاد اسلامي
teraktor2003
27-01-2014, 10:46
سلام
دفترچه ارشد 93 رو کسی نداره؟
می خوام ببینم دانشگاه ازاد شاهرود ایا رشته کامپیوتر ارشد داره یا نه
ممنون.
سلام
ممنون.
چه رشته ای؟ نرم افزار؟ هوش؟ رباتیک؟ معماری؟ IT؟ شبکه؟ اگر همون نرم افزار رو میگی داره. اینه:
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
سمنان
660
پردیس علوم و تحقیقات شاهرود
زن و مرد
teraktor2003
27-01-2014, 11:18
چه رشته ای؟ نرم افزار؟ هوش؟ رباتیک؟ معماری؟ IT؟ شبکه؟ اگر همون نرم افزار رو میگی داره. اینه:
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
سمنان
660
پردیس علوم و تحقیقات شاهرود
زن و مرد
ممنون از شما
بله همین نرم افزار
پردیس چی هست؟ با ثبت نام ارشد دانشگاه ازاد می شه واردش شد یا سراسری؟
شهریه هاش چقده؟
ممنون از شما
بله همین نرم افزار
پردیس چی هست؟ با ثبت نام ارشد دانشگاه ازاد می شه واردش شد یا سراسری؟
شهریه هاش چقده؟
تو سایت همه رشته ها دانشگاه ها رو نوشته.
هیچ اطلاعی از شهریه ندارم.
MOHAMMAD2010
27-01-2014, 12:40
خودشون که گفتن 8 و 9 ولی تو سایت خود دانشگاه ها روز های دیگه رو گفتن !
یه چیز دیگه هم گفتن اصل مدرک یا گواهی موقت رو باید برا ثبت نام داشته باشیم در صورتی که دانشگاهی که من فارغ التحصیل شدم فقط به من اون برگ نظام وظیفه رو به عنوان مدرک نهایی بهم دادن ! با همین ثبت نام میکنن ؟
سلام
ممنون.
آزاد شاهرود نرم افزار داره
ثبت نام دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون سال 1393
از شرایط ثبت نام بدون آزمون کسی خبر داره؟
منظورشون از ممتازی معدله یا باید جز سه رتبه اول دانشگاه بود؟
معدل باید چند باشه ؟
خودشون که گفتن 8 و 9 ولی تو سایت خود دانشگاه ها روز های دیگه رو گفتن !
یه چیز دیگه هم گفتن اصل مدرک یا گواهی موقت رو باید برا ثبت نام داشته باشیم در صورتی که دانشگاهی که من فارغ التحصیل شدم فقط به من اون برگ نظام وظیفه رو به عنوان مدرک نهایی بهم دادن ! با همین ثبت نام میکنن ؟
به منم دقیقا همین رو دادند. البته حرفشون هم منطقی به نظر میرسه . گفتن اول گواهی اشتغال به تحصیل رو بگیرید بیارید بعدش گواهی موقت رو میدیم
فقط یه چیزی . کی ثبت نام هست ؟!!
MOHAMMAD2010
27-01-2014, 13:37
به منم دقیقا همین رو دادند. البته حرفشون هم منطقی به نظر میرسه . گفتن اول گواهی اشتغال به تحصیل رو بگیرید بیارید بعدش گواهی موقت رو میدیم
فقط یه چیزی . کی ثبت نام هست ؟!!
آره به منم همینو گفتن، فکر کنم با همین برگه هم ثبت نام میکنن
نمیدونم والا فکر کنم هر دانشگاه تاریخش فرق میکنه تو سایت دانشگاه قبولیتون باید زده باشه
اقبالي درخصوص فارغ التحصيلان ممتاز گفت: ثبت نام از متقاضيان بدون آزمون نيز در تاريخ هاي اعلام شده آغاز مي شود لذا داوطلبان بايد به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه كنند. وي درخصوص شرايط ثبت نام براي دوره هاي بدون آزمون گفت: داوطلبان مي بايست معدل كل حداقل 17 داشته باشند و جزء 10% فارغ التحصيلان برتر براساس تعداد ثبت نام شدگان محل دانشگاهي در رشته مربوطه و در سال ورود باشند. مشاور رياست دانشگاه درخصوص ممتازين تأكيد كرد: كه اين دسته از داوطلبان مي بايست دوره كارشناسي خود را ظرف مدت 8 نيمسال و فارغ التحصيلان دوره هاي كارشناسي ناپيوسته ظرف مدت 4 نيمسال دوره هاي تحصيلي را به پايان رسانده باشند. وي در ادامه افزود: اين دسته از داوطلبان بايد درنظر داشته باشند كه رشته هاي انتخابي بايد هم نام و متجانس با رشته تحصيلي دوره كارشناسي شان باشد. اقبالي خاطرنشان كرد: فارغ التحصيلان واجد شرايط اين دوره در هر سال تحصيلي تنها براي يكبار مي توانند از اين امتياز استفاده كنند. وي در ادامه افزود: زمان اعلام اسامي پذيرفته شدگان دوره هاي بدون آزمون هفته اول اسفندماه سال جاري خواهد بود.
از شرایط ثبت نام بدون آزمون کسی خبر داره؟
منظورشون از ممتازی معدله یا باید جز سه رتبه اول دانشگاه بود؟
معدل باید چند باشه ؟
جواب سوالتون در نقل قولی که گرفتم...
آره به منم همینو گفتن، فکر کنم با همین برگه هم ثبت نام میکنن
نمیدونم والا فکر کنم هر دانشگاه تاریخش فرق میکنه تو سایت دانشگاه قبولیتون باید زده باشه
اقاااا من چکار کنم پس!! کاش امروزصبح میرفتم دانشگا.من اصلا نرفتم دنبال کارای فارغ التحصیلی.. چقدر طول میکشه برگه موقت فارغ التحصیلی رو بم بدن ؟؟؟ فردا صبح باید برم دانشگاه همون موقع بم میدن یا مراحل اداریش چند روزطول میکشه؟؟.... یکم بیشتر توضیح بدین برگه نظام وظیفه چیه ؟ من معافی دارم
Переклад не
27-01-2014, 14:17
اقاااا من چکار کنم پس!! کاش امروزصبح میرفتم دانشگا.من اصلا نرفتم دنبال کارای فارغ التحصیلی.. چقدر طول میکشه برگه موقت فارغ التحصیلی رو بم بدن ؟؟؟ فردا صبح باید برم دانشگاه همون موقع بم میدن یا مراحل اداریش چند روزطول میکشه؟؟.... یکم بیشتر توضیح بدین برگه نظام وظیفه چیه ؟ من معافی دارم
اگه نمره هات اومده باشه مشکلی نیست نهایتا تو یه روز میشه کارهای فارغ التحصیلی رو انجام داد به شرطی که تا وقت اداری اقدام کرده باشید و اون کسانی هم که کارهای شمارو حل خواهند کرد تشریف داشته باشن
جواب سوالتون در نقل قولی که گرفتم...
مرسی
جزء 10% فارغ التحصيلان برتر براساس تعداد ثبت نام شدگان محل دانشگاهي در رشته مربوطه و در سال ورود باشند.
اینو باید از آموزش دانشگاه بپرسم ؟
اگه نمره هات اومده باشه مشکلی نیست نهایتا تو یه روز میشه کارهای فارغ التحصیلی رو انجام داد به شرطی که تا وقت اداری اقدام کرده باشید و اون کسانی هم که کارهای شمارو حل خواهند کرد تشریف داشته باشن
ممنون ..خیالم راحت شد. الان تو سایت دانشگاه جدید هستم نوشته ریز نمرات و مدرک موقت فارغ تحصیلی و کپی شناسنام و.. برای ثبت نام ارشد نیازه... ریز نمرات رو شما به همراه مدرک موقتی که گرفتین بتون دادن ؟؟ روزشم نوشته 13 حضوری باید رفت دیگه ؟؟؟ کلا سایتش خیلی داغونه نصف صفحاتش باز نمیشه
الان تو سایت دانشگاه قبلیم رفتم دیدم واسم بدهی شهریه زدن ...یعنی چون 2 ماه پیش نرفتم دنبال کارای فارغ تحصیلیم باید پرداخت کنم!!!! اینم اطلاعیه دادن که :::::: بر اساس قوانين جديد، دانشجويان ترم آخر توجه داشته باشند به محض اعلام نمرات(در صورتي كه هيچ درس باقيمانده ندارند) در پايان ترم با مراجعه به آموزش نسبت به انجام امور فارغ التحصيلي خود اقدام نمايند. لذا در صورت تاخير در اين كار پرونده آنها به عنوان اخراج و يا ترك تحصيل حذف خواهد شد و هر گونه عواقبي به عهده دانشجو خواهد بود. همچنين دانشجويان مشمول نظام وظيفه به عنوان ترك تحصيل و يا اخراج به نظام وظيفه معرفي خواهند شد و ديگر فرصتي به آنها براي انجام امور فارغ التحصيلي داده نخواهد شد.
Переклад не
27-01-2014, 16:40
فردا صبح حتما به دانشگاهتون برید و موارد رو پیگیری کنید.ایشالله حل میشه :n06:
مدرک موقت رو باید برگه ی اعزام به خدمت یا گواهی اشغال به تحصیل تکمیلی و یا پایان خدمت بدید تا بهتون بدن
ثبت نام بدون آزمون فقط برا کساییه که مدرک کارشناسیشون از دانشگاه آزاده؟ :n03:
ثبت نام بدون آزمون فقط برا کساییه که مدرک کارشناسیشون از دانشگاه آزاده؟ :n03:
ارشد بدون کنکور اصلا نیست. اونم که هست شرط معدله و گویا ازمون جدایی هم داره
teraktor2003
28-01-2014, 12:24
آزاد شاهرود نرم افزار داره
درود
این دفترچه ارشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])93
تو قسمت کامپیوتر نرم افزار شاهرود نیس...در صورتی که دفترچه پارسال بود!!! اینم از شانس ماست...
حالا جالبه این قسمت جستجو رشته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سایتش شاهرود جزوش هس!!
دوستان مطلع بگن شاید من اشتباه می کنم...چقد دفترچه رو بد طراحی کردن...
ضمنا کسی از دوستان نمی دونه شهریه پردیس دانشگاه ازاد چقد درمیاد ترمی؟
دانشگاه آزاد کنکورش فرمالیته هست. با این همه پردیس و واحد های علوم و تحقیقاتی که آوردن، هر سال صندلی خالی هم میارن! کافیه ثبت نام کنی، قبولی.
بدون آزمون داره :n15:
حتمن دیدم که بقیه شرایطش رو می پرسم
+
بقیه چیزا جوره فقط جواب سوالم رو می خوام :|
درود
این دفترچه ارشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])93
تو قسمت کامپیوتر نرم افزار شاهرود نیس...در صورتی که دفترچه پارسال بود!!! اینم از شانس ماست...
حالا جالبه این قسمت جستجو رشته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سایتش شاهرود جزوش هس!!
دوستان مطلع بگن شاید من اشتباه می کنم...چقد دفترچه رو بد طراحی کردن...
ضمنا کسی از دوستان نمی دونه شهریه پردیس دانشگاه ازاد چقد درمیاد ترمی؟
:n28:
واقعن نرم افزار نداره ؟
هر سال پذیرش داشته هاااااااااااا
اگه شاهرودی برو دانشگاه بپرس بهتر جواب می گیری
سلام
کسی نمیدونه واسه مهندسی صنایع - سیستم و بهره وری اگه مدرک کارشناسی مهندسی صنایع باشه میشه شرکت کرد ؟؟؟ چون توی کنکور دولتی شرط لازم اینه که فارغ التحصیل رشته صنایع نباشی . . .
ضمنا کسی از مقدار تقریبی شهریه ثابت و متغیر اطلاعاتی داره ؟؟؟؟
با تشکر . . . . .
دوستان تو این اطلاعیه جدید سنجش واسه آزمون ارشد سراسری، این بند رو ببینید :
تبصره 3- دانشجويان سال آخر كه حداكثر تا تاريخ 31/6/93 فارغالتحصيل خواهند شد، لازم است ميانگين واحدهاي گذرانده شده تا تاريخ 30/11/92 را در قسمت ويرايش اطلاعات كارت شركت در آزمون درج نموده و فرم مخصوص معدل (مندرج در اين اطلاعيه) را به تأييد موسسه محل تحصيل خود رسانده و آنرا نزد خود نگهدارند تا در صورت قبولي به موسسه محل قبولي ارائه نمايند.
موقع ثبت نام تأکید کرده بود که معدل ترم 6 رو بزنید، و موقع پرینت کارت هم تو ویرایش اطلاعات دست نزنید بهش، نیایید یه وقت معدل ترم 7 رو وارد کنید !!
اما این تبصره انگار داره میگه که معدل ترم 7 رو بیایید وارد کنید !
داستان چیه؟
MOHAMMAD2010
28-01-2014, 14:56
تا اونجایی که من میدونم این درسته : ميانگين واحدهاي گذرانده شده تا تاريخ 30/11/92 ( میانگین نمره های ترم های قبل رو باید وارد کرد نه معدل یک ترم رو فقط )
دوستان تو این اطلاعیه جدید سنجش واسه آزمون ارشد سراسری، این بند رو ببینید :
موقع ثبت نام تأکید کرده بود که معدل ترم 6 رو بزنید، و موقع پرینت کارت هم تو ویرایش اطلاعات دست نزنید بهش، نیایید یه وقت معدل ترم 7 رو وارد کنید !!
اما این تبصره انگار داره میگه که معدل ترم 7 رو بیایید وارد کنید !
داستان چیه؟
آره . انگار حالشون خوب نیست . 30 /11 بعد از کنکوره که !!!! :n04:
2 سوال:
در صورت قبولی تا چند ترم رزرو میکنن؟ آزاد رو میگم. من اگر به فرض الان کنکور بدم و شهریور که نتایج میاد قبول بشم، ولی ترم مهر 93 واحد داشته باشم، میتونم 2 ترم مرخصی بگیرم و بعد ثبت نام کنم؟
تراز انتخاب دوم به بعد میره بالا؟
تا اونجایی که من میدونم این درسته : ميانگين واحدهاي گذرانده شده تا تاريخ 30/11/92 ( میانگین نمره های ترم های قبل رو باید وارد کرد نه معدل یک ترم رو فقط )
منم منظورم همون میانگین کله محمد جان
قبلاً گفته بودن معدل کل تا ترم 6 برای کنکور کفایت می کنه
الان اومدن میگن معدل کل ترم 7 رو باید بزنی !!
من دیگه به هوای اینکه ترم 7 اهمیتی تو کنکور نداره، این ترم زیاد درس نخوندم، معدلم پایین تر شد
الان میانگین کل 7 من از 6 ام پایین تره خب !!
مگه بیمارن در عرض دو ماه حرفشون رو عوض می کنن؟
سلام
کسی نمیدونه واسه مهندسی صنایع - سیستم و بهره وری اگه مدرک کارشناسی مهندسی صنایع باشه میشه شرکت کرد ؟؟؟ چون توی کنکور دولتی شرط لازم اینه که فارغ التحصیل رشته صنایع نباشی . . .
ضمنا کسی از مقدار تقریبی شهریه ثابت و متغیر اطلاعاتی داره ؟؟؟؟
با تشکر . . . . .
فقط سراسری این شرط رو داره.
مقدار شهریه هم توی سایت دانشگاه آزاد اعلام شده.
ثبت نام ما تو سایت دان اینو زده :
ضمن تبریک به پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد ، به اطلاع می رساند ثبت نام در روز های دوشنبه مورخ 14/11/92 لغایت چهارشنبه 16/11/92 از ساعت 8:30 الی 12:20 و 13:30 الی 15:30 انجام می گیر
ما هم دوشنبه میریم , انشالله که اشتباه نباشه
دانشگاه آزاد کنکورش فرمالیته هست. با این همه پردیس و واحد های علوم و تحقیقاتی که آوردن، هر سال صندلی خالی هم میارن! کافیه ثبت نام کنی، قبولی.
والا شما خوابی.ما 2 ساله داریم کنکور میدیم ارشد ازاد حتی سوال هاشم سخت تر دولتی هست. قبولیش راحت تره ولی سخت! من 20 درصد تخصصی 9 درصد عمومی زدم رتبم با نفر اخر 1500 تا فاصله داشت .تکمیل ظرفیت دوم قبول شدم... فوق لیسانس امتحانش واقعا سخته
بدون آزمون داره :n15:
حتمن دیدم که بقیه شرایطش رو می پرسم
+
بقیه چیزا جوره فقط جواب سوالم رو می خوام :|
!!!! حتما داره ما الکی پس دفتر چه هرسال میخریم و واسه کنکوور جر میدیم... تاپیک ارشد هستن اینجا نه کارشناسی..درست اومدی؟
مرسی
اینو باید از آموزش دانشگاه بپرسم ؟
سلام بازم میگم دانشگاه ازاد در ارشد بدون کنکور پذیرش داره با همون شرایط که براتون نقل قول گرفتم! دیگه اینکه چندنفر اقدام کنن در هر دانشگاه الان که معلوم نمیشه! تایم ثبت نام که تموم شد وقته اعلام نتیجه برحسب اینکه چندنفر اومدن و چه شرایطی داشتن تصمیم میگیرن پس الان شما بری بپرسی فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه
فقط
اگر شاگرد ممتاز رشتت در دانشگاهت بودی باید اقدام کنی:n06:
والا شما خوابی.ما 2 ساله داریم کنکور میدیم ارشد ازاد حتی سوال هاشم سخت تر دولتی هست. قبولیش راحت تره ولی سخت! من 20 درصد تخصصی 9 درصد عمومی زدم رتبم با نفر اخر 1500 تا فاصله داشت .تکمیل ظرفیت دوم قبول شدم... فوق لیسانس امتحانش واقعا سخته
!!!! حتما داره ما الکی پس دفتر چه هرسال میخریم و واسه کنکوور جر میدیم... تاپیک ارشد هستن اینجا نه کارشناسی..درست اومدی؟
واقعن تو این سه سال سایتش رو نگاه نکردی؟
علت قبول نشدنت هم همین بی دقتیت بوده جانم :n06:
حتمن حتمن برو اینجا یه سر بزن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
شرایطش اینه
معدل بالای 17
جزء 10 درصد ممتازین دانشگاه
و مهم تر از همه که منِ بیچاره این شرط رو ندارم
مدرک کارشناسیت باید از دانشگاه آزد باشه :n03:
+
برو از خدا بترس
چند بار کنکور کارشناسی بدم؟ :n15:
واقعن تو این سه سال سایتش رو نگاه نکردی؟
علت قبول نشدنت هم همین بی دقتیت بوده جانم :n06:
حتمن حتمن برو اینجا یه سر بزن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
شرایطش اینه
معدل بالای 17
جزء 10 درصد ممتازین دانشگاه
و مهم تر از همه که منِ بیچاره این شرط رو ندارم
مدرک کارشناسیت باید از دانشگاه آزد باشه :n03:
+
برو از خدا بترس
چند بار کنکور کارشناسی بدم؟ :n15:
اینو که منم بتون گفتم!! بایدمعدل بالای 17 باشه... بلافاصله هم باید برن. باید کنکور بدید مثل ماها .درضمن من قبول شدم شمابیشتر دقت کن تو پست قبلیمم گفتم شرط معدل تازه باید توگروه هم جز تاپ ها باشی نکه فقط بالای 17 باشه.
بچه ها راستی اومدم اینو بگم من دنبال مدرک کارشناسی بودم این چند روز واقعا اذیت کردن بماند....گفتن که حتی مدرک موقت هم به این زودی صادر نمیشه . یک گواهی دادن که توش نوشته من تو این دوره 77 واحد رو گذروندم ..نمیدونم با این ثبت نامم میکنن؟؟ راستی شهریه ثابت رو فقط باید بریزم ؟؟ یا کلش رو همون اول میگیرن...از کجا بفهمم چقدر پول نیازه؟
منم منظورم همون میانگین کله محمد جان
قبلاً گفته بودن معدل کل تا ترم 6 برای کنکور کفایت می کنه
الان اومدن میگن معدل کل ترم 7 رو باید بزنی !!
من دیگه به هوای اینکه ترم 7 اهمیتی تو کنکور نداره، این ترم زیاد درس نخوندم، معدلم پایین تر شد
الان میانگین کل 7 من از 6 ام پایین تره خب !!
مگه بیمارن در عرض دو ماه حرفشون رو عوض می کنن؟
تو قسمت پرسش و پاسخ سنجش پرسیدم ازشون، امروز جواب دادن که :
با سلام طبق اطلاعیه اقدام نمایید ...دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ 31/6/93 فارغالتحصیل خواهند شد، لازم است میانگین واحدهای گذرانده شده تا تاریخ 30/11/92 را در قسمت ویرایش اطلاعات کارت شرکت در آزمون درج نموده و فرم مخصوص معدل (مندرج در این اطلاعیه) را به تأیید موسسه محل تحصیل خود رسانده و آنرا نزد خود نگهدارند تا در صورت قبولی به موسسه محل قبولی ارايه نمایند با تشکر
خسته نباشید واقعاً !!
گند زدید به کنکور رفت ! خب از اول می گفتید مثل آدم درس می خوندیم معدل می رفت بالاتر، نه اینکه 70 صدم بیاد پایین ! :n15:
بچه ها به نظرتون اگه من معدل کل تا ترم 7 رو وارد نکنم و همون 6 ترم بذارم بمونه، بعداً که قبول بشم تأثیر می ذاره این قضیه؟ ممکنه دردسر بشه؟
از هر کی می پرسم میگه همون 6 ترم ملاک بوده همیشه !
هیچ کس هم اطلاع نداشت از این قضیه ...
اگه هیشکی توجه نکرده باشه و ویرایش نکنه، فکر کنم خیلیا به این مشکل دچار بشن، اون وقت ممکنه بی خیال شن و گیر ندن؟
rasoul2005
29-01-2014, 22:47
بچه ها راستی اومدم اینو بگم من دنبال مدرک کارشناسی بودم این چند روز واقعا اذیت کردن بماند....گفتن که حتی مدرک موقت هم به این زودی صادر نمیشه . یک گواهی دادن که توش نوشته من تو این دوره 77 واحد رو گذروندم ..نمیدونم با این ثبت نامم میکنن؟؟ راستی شهریه ثابت رو فقط باید بریزم ؟؟ یا کلش رو همون اول میگیرن...از کجا بفهمم چقدر پول نیازه؟
همون کفایت میکنه فقط باید تا شروع امتحانات ترم اصل مدرک را براشون ببری
بستگی به دانشگاه داره اما باهات راه بیان.مثلا 600 نقد بده ما بقی رو 4 تا چک 300 بهشون بده
شهریه ثابت رو که حتما باید کامل واریز کنید تا اجازه انتخاب واحد بدن(معمولا اینجوری بوده اگه باز عوض نکرده باشن :دی ولی پول واحدها رو لازم نیست همشو واریز کنید فقط شهریه ثابت کامل باید اول پرداخت بشه فکر کنم)
تو قسمت پرسش و پاسخ سنجش پرسیدم ازشون، امروز جواب دادن که :
خسته نباشید واقعاً !!
گند زدید به کنکور رفت ! خب از اول می گفتید مثل آدم درس می خوندیم معدل می رفت بالاتر، نه اینکه 70 صدم بیاد پایین ! :n15:
بچه ها به نظرتون اگه من معدل کل تا ترم 7 رو وارد نکنم و همون 6 ترم بذارم بمونه، بعداً که قبول بشم تأثیر می ذاره این قضیه؟ ممکنه دردسر بشه؟
از هر کی می پرسم میگه همون 6 ترم ملاک بوده همیشه !
هیچ کس هم اطلاع نداشت از این قضیه ...
اگه هیشکی توجه نکرده باشه و ویرایش نکنه، فکر کنم خیلیا به این مشکل دچار بشن، اون وقت ممکنه بی خیال شن و گیر ندن؟
سلام اقا کوروش اینقدر نگران نباشید :n06: باور کنید اصلا توجه نمیکنن مگر در یک حالت و اونم اینه که اختلاف فاحشی بین معدل کل شما با معدلی که به اونها اعلام کرده بودید (تا ترم6) وجود داشته باشه((مثلا طرف اعلام کرده 17 بعد وقته قبولی مدرکش رو میبره با معدل 15.5 خب به این مورد حتما گیر خواهند داد بنظرم) ولی اگر در حد صدم هست اصلا توجه نمیکنن...
من نظرم اینه شما همون تا ترم 6 وارد کنید معدلتون رو:n06:
شهریه ثابت رو که حتما باید کامل واریز کنید تا اجازه انتخاب واحد بدن(معمولا اینجوری بوده اگه باز عوض نکرده باشن :دی ولی پول واحدها رو لازم نیست همشو واریز کنید فقط شهریه ثابت کامل باید اول پرداخت بشه فکر کنم)
سلام اقا کوروش اینقدر نگران نباشید :n06: باور کنید اصلا توجه نمیکنن مگر در یک حالت و اونم اینه که اختلاف فاحشی بین معدل کل شما با معدلی که به اونها اعلام کرده بودید (تا ترم6) وجود داشته باشه((مثلا طرف اعلام کرده 17 بعد وقته قبولی مدرکش رو میبره با معدل 15.5 خب به این مورد حتما گیر خواهند داد بنظرم) ولی اگر در حد صدم هست اصلا توجه نمیکنن...
من نظرم اینه شما همون تا ترم 6 وارد کنید معدلتون رو:n06:
الان رفتم نگاه کردم، یه فرم گذاشتن که باید پرینت بگیریم و بدیم آموزش امضا کنه
یه نسخه اش هم تو آموزش دانشگاه می مونه واسه استعلام
تو فرم هم قید شده که معدل کل تا 30 بهمن
نمیدونم، اگه اصلاحش نکنم آموزش با همون نمره پایین تر فرم رو ثبت می کنه،
اون وقت اگه بعداً دانشگاهی که می خوام قبول بشم حیفه به خاطر چند صدم اختلاف محرومم کنن :n03:
موندم مردد ...
2 سوال:
در صورت قبولی تا چند ترم رزرو میکنن؟ آزاد رو میگم. من اگر به فرض الان کنکور بدم و شهریور که نتایج میاد قبول بشم، ولی ترم مهر 93 واحد داشته باشم، میتونم 2 ترم مرخصی بگیرم و بعد ثبت نام کنم؟
تراز انتخاب دوم به بعد میره بالا؟
کسی نمیدونه؟
چرا اطلاعات درباره ارشد انقدر کمه؟
منظورم فقط اینجا نیست. تو کل اینترنت اطلاعات کمی پیدا میشه و این نگران کنندست.
کسی نمیدونه؟ چرا اطلاعات درباره ارشد انقدر کمه؟ منظورم فقط اینجا نیست. تو کل اینترنت اطلاعات کمی پیدا میشه و این نگران کنندست. دوست عزیز دو ترم رو که مطمئنم میتونید رزرو نگه دارید (البته با پرداخت شهریه ثابت) ولی بیش از دو ترم رو مطمئن نیستم
الان رفتم نگاه کردم، یه فرم گذاشتن که باید پرینت بگیریم و بدیم آموزش امضا کنه یه نسخه اش هم تو آموزش دانشگاه می مونه واسه استعلام تو فرم هم قید شده که معدل کل تا 30 بهمن نمیدونم، اگه اصلاحش نکنم آموزش با همون نمره پایین تر فرم رو ثبت می کنه، اون وقت اگه بعداً دانشگاهی که می خوام قبول بشم حیفه به خاطر چند صدم اختلاف محرومم کنن :n03: موندم مردد ... اون فرم که بنظرم واقعا فرمالیته هست شما وقتی قبولیت اعلام بشه در واقع زمانی هست که مدرکت بدستت رسیده تا اون موقع!و با اصل مدرک یا مدرک موقتتون برای ثبت نام به دانشگاه مقصد مراجعه میکنید
بنابراین این فرم عملا کارایی نداره و کسی هم دنبالش نیست (تا جایی که من برخورد داشتم) اقا کوروش اگر این فرم اینقدر مهم بود مطمئن باشید میگفتن زمان ثبت نام یک نسخه با امضای گروه و آموزش و... براشون بفرستید همینکه فرم پیش خودتون و در دانشگاه میمونه نشون دهنده اهمیت پایینش هست بنظرم
سلام
نمره منفی درس زبان و عربی توی ارشد امسال حذف شده ؟
همون کفایت میکنه فقط باید تا شروع امتحانات ترم اصل مدرک را براشون ببری
بستگی به دانشگاه داره اما باهات راه بیان.مثلا 600 نقد بده ما بقی رو 4 تا چک 300 بهشون بده
ممنون .نمیدونم چرا انقدر استرسشو دارم... 13هم ثبتنام منه ..باید حضوری برم دانشگاه یا همش اینترنتی هست؟؟ منظورتون وام دانشجویی هست؟ ترم اول خودشون انتخاب واحد برامون میکنن ؟؟؟
rasoul2005
31-01-2014, 00:49
کسی نمیدونه؟
چرا اطلاعات درباره ارشد انقدر کمه؟
منظورم فقط اینجا نیست. تو کل اینترنت اطلاعات کمی پیدا میشه و این نگران کنندست.
شما هر جا قبول بشی و واحد واست مونده باشه مرخصی بدون سنوات بهت میخوره.یعنی نصف شهریه ثابت رو میدی و ترم حساب نمیشه و هر وقت ارشد ثبت نامت اوکی شد 6 ترم وقت داری واسه مدرک گرفتن
rasoul2005
31-01-2014, 00:56
ممنون .نمیدونم چرا انقدر استرسشو دارم... 13هم ثبتنام منه ..باید حضوری برم دانشگاه یا همش اینترنتی هست؟؟ منظورتون وام دانشجویی هست؟ ترم اول خودشون انتخاب واحد برامون میکنن ؟؟؟
واسه ترم اول اینترنتی که نمیشه باید برید مدارک (عکس و کپی و ...) بهشون بدی.
ترم اول انتخاب واحد دست دانشگاه است.ترم بعد ازادید
وام دانشجویی هر ترم 1 میلیون با بهره 4% است و از ترم 2 باید اقدام کنید و کلا 3 ترم بهتون میدن و پرداختش هم چند ماه بعد از اتمام سربازی است
واسه ترم اول باید همین 4 تا چک و بدید
واسه ترم اول اینترنتی که نمیشه باید برید مدارک (عکس و کپی و ...) بهشون بدی.
ترم اول انتخاب واحد دست دانشگاه است.ترم بعد ازادید
وام دانشجویی هر ترم 1 میلیون با بهره 4% است و از ترم 2 باید اقدام کنید و کلا 3 ترم بهتون میدن و پرداختش هم چند ماه بعد از اتمام سربازی است
واسه ترم اول باید همین 4 تا چک و بدید
ممنون خیلی لطف کردید.
AqAqzZA علتش اینه که ارشد کمتر کسی میره هم قبولیش هم شهریه کلاسهای ارشد هم معمولا ۱۰نفر الی ۱۵ نفر هستن من کلاسه۷ نفرشم دیدم .اکثر هم پسر هستن ب عکس دوره کارشناسی
MOHAMMAD2010
31-01-2014, 20:18
ممنون خیلی لطف کردید.
AqAqzZA علتش اینه که ارشد کمتر کسی میره هم قبولیش هم شهریه کلاسهای ارشد هم معمولا ۱۰نفر الی ۱۵ نفر هستن من کلاسه۷ نفرشم دیدم .اکثر هم پسر هستن ب عکس دوره کارشناسی
ولی تعداد کلاس های ارشد آزاد بعید میدونم این تعداد باشه !!! خیلی بیشتر از این میگیرن !( اینی که شما گفتی واسه دولتی هاست ) پسر دختر بودن هم ربطی به ارشد نداره تو بعضی رشته ها مثل مدیریت دختر پسر برابرن ولی خب تو بعضیا رشته ها مثل برق همه پسرن تقریبا !
bijandarbari
31-01-2014, 20:33
سلام
اطلاع دارین کنکور ارشد سراسری رشته های مکانیک ، چند شنبه هستش؟؟
کارت رو خیلی دیر میدن.
farshidshd
01-02-2014, 12:07
سلام
اطلاع دارین کنکور ارشد سراسری رشته های مکانیک ، چند شنبه هستش؟؟
کارت رو خیلی دیر میدن.
سلام
روزهای 16 و 17 و 18 بهمن هست
دقیق واسه رشته شما در کارت نوشته شده
bijandarbari
01-02-2014, 13:13
سلام
روزهای 16 و 17 و 18 بهمن هست
دقیق واسه رشته شما در کارت نوشته شده
این رو میدونم.
برام مهم بود بدونم دقیق چه روزی.که زودتر برنامه ریزی کنم.
پارسال چهار شنبه بوده.
Homayun Khan
01-02-2014, 15:36
سلام
من دی ماه سال 93 از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل میشم میتونم برای کنکور ارشد آزاد 93 ثبت نام کنم اگه قبول شدم به جای مهر ماه در ماه بهمن 93 در دانشگاه قبولی ثبت نام کنم؟ (یعنی مثل کارشناسی آزاد) ؟
behnamcp
01-02-2014, 17:41
سلام
کارت آزمون ارشد رو کی میدن؟بعد از گرفتن کارت تا روز آزمون نباید کار خاصی انجام بدیم؟
بچه ها من ازاد ارشد قبول شدم فردا هم میرم ثبت نام حالا من کارت ورود به جلسه دولتی رو برم بگیریم امتحان بدم یا اینکار تخلفه اگه دولتی قبول و مجاز بشم ...؟؟ در مورد ثبتنام فردا شهریشو از کارت هم میشه واریز کرد یا باید نقد پول ببریم ...این قضیه ریختن 600 تومن از شهریه و بقیه با چک خیلی دوندگی و کاغذ بازی داره ؟؟ لطفا جواب بدید من خانوادم میپرسن نمیدونم باید چکار کنم
Homayun Khan
01-02-2014, 21:33
از دوستان کسی اطلاع نداره آخه می خواستم ثبت نام کنم؟
بچه ها من ازاد ارشد قبول شدم فردا هم میرم ثبت نام حالا من کارت ورود به جلسه دولتی رو برم بگیریم امتحان بدم یا اینکار تخلفه اگه دولتی قبول و مجاز بشم ...؟؟ در مورد ثبتنام فردا شهریشو از کارت هم میشه واریز کرد یا باید نقد پول ببریم ...این قضیه ریختن 600 تومن از شهریه و بقیه با چک خیلی دوندگی و کاغذ بازی داره ؟؟ لطفا جواب بدید من خانوادم میپرسن نمیدونم باید چکار کنم
نه، تخلف نیست. میتونی انصراف بدی و بری سراسری بخونی به شرطی که مشکل نظام وظیفه نداشته باشی.
در مورد اینکه کارت بکشی هم بستگی به دانشگاهت داره، اما الان دیگه گدای سر چهارراه هم کارتخوان داره، چه برسه به دانشگاه!
چک دادن به دانشگاه هم دوندگی نداره. فقط دسته چک با خودت ببر، چون میگن دقیقا چندتا چک و چه مبلغی باید بنویسی. غیر از اون بنویسی قبول نمی کنن پس چیزی ننویس و چک سفید ببر و اونجا پر کن.
دوستان زمان ثبت نام ارشد آزاد تا کی هست؟
farzad02
02-02-2014, 11:20
ازم به توضيح است كارت شركت در آزمون حاوي اطلاعات ثبتنامي، تاريخ و محل برگزاري آزمون داوطلبان از روز يكشنبه 13/11/92 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت.
نصف روز 13 بهمن گذشت و از کارت خبری نشد!!! :n15:
VahidDG2007
02-02-2014, 13:10
با سلام خدمت تمام دوستان
چرا نمیاد کارت؟! :n27:
yoosef_st
02-02-2014, 13:48
سلام دوستان
من برای کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی (برای رشته بازاریابی بین المللی) ثبت نام کردم
هم سراسری و هم آزاد
خیلی هم درس نخوندم
فی الواقع جز زبان هیچی نخوندنم :n02:
خب از اونجایی که من پیام نوری هستم و دیگه هرچیمون بد باشه، تست زدنمون خوبه،
کتاب جامعی هست که محموعه تست باشه برم بخرم و بخونم و بزنم؟
مثل کتابهای تست گاج یا زرد قلم چی که برای کنکور میخوندیم
ثبت نام تا 15 بهمن مگه نیست؟ دلیلی نداره امروز کارت بیاد. هر وقت تموم بشه میاد معمولا.
VahidDG2007
02-02-2014, 14:30
......؟!ثبت نام آزاد تا 15 بهمن بودآخه کارت ارشد سراسری چه ربطی به آزاد داره؟!!:n04:
saeed_136915
02-02-2014, 15:33
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد: توزیع کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۳ دانشگاهها و موسسات آموزش عالی به ساعت ۱۸ امروز یکشنبه ۱۳ بهمن ماه موکول شد. دکتر حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۹۳ از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توزیع میشود. توکلی پیش از این زمان آغاز توزیع کارت را ساعت ۱۲ اعلام کرده بود.
امروز ازاد ثبت نام کردم اقا خبری از وام و یا چک دادن نبود که میگفتید!!!اصلا واسه ترم یک گفتن هیچ دانشگاهی این کارو نمیکنه ..اطلاعاتتون از کجا بود ؟ کل شهریه رو در جا گرفتن ! کوفتشون شه :دی
بچه ها یکی از دروسی که تو سایت باید بگیریم نوشته جلوی درس جبرانی ! یعنی چی؟؟؟ اموزش گفت باید برداریش ! میترسم منظورش این باشه که اگه تو کارشناسی نمره این درست زیر 12 بوده باید این درسو برداری... موندم چکار کنم..
ااقای مدیر گروه هم لاس بگاس جایی بودن که امروز کلا نیومده بودن نمیدونم امروز نیان روزای دیگه چرا باید بیادش.گفتن فردا هم معلوم نیست بیان یا نه .نکه سرد شده ایشون هم پوستشون حساسسسسسه تو سرما جوش میزنه پوستش خراب میشه ... حالم از این ادما بیخیال بهم میخوره
امروز ازاد ثبت نام کردم اقا خبری از وام و یا چک دادن نبود که میگفتید!!!اصلا واسه ترم یک گفتن هیچ دانشگاهی این کارو نمیکنه ..اطلاعاتتون از کجا بود ؟ کل شهریه رو در جا گرفتن ! کوفتشون شه :دی
بچه ها یکی از دروسی که تو سایت باید بگیریم نوشته جلوی درس جبرانی ! یعنی چی؟؟؟ اموزش گفت باید برداریش ! میترسم منظورش این باشه که اگه تو کارشناسی نمره این درست زیر 12 بوده باید این درسو برداری... موندم چکار کنم..
ااقای مدیر گروه هم لاس بگاس جایی بودن که امروز کلا نیومده بودن نمیدونم امروز نیان روزای دیگه چرا باید بیادش.گفتن فردا هم معلوم نیست بیان یا نه .نکه سرد شده ایشون هم پوستشون حساسسسسسه تو سرما جوش میزنه پوستش خراب میشه ... حالم از این ادما بیخیال بهم میخوره
احتمالا شما از زیرشاخه رشته دیگه ای به این رشته نیومدید؟ چون یکسری از درسها در اینصورت نیاز هست که بگذرونید/// بعضی واحدها هم هست که دوره کارشناسی بچه های ازاد میگذرونن اما دولتی ها نه ،که توی ارشد ازاد بچه هایی که از دولتی اومدن باید بگذرونن مثل :وصیت نامه امام:n02:
مطمئنا نمرات دوره کارشناسی ربطی به مقطع ارشد نداره ...:n06:
احتمالا شما از زیرشاخه رشته دیگه ای به این رشته نیومدید؟ چون یکسری از درسها در اینصورت نیاز هست که بگذرونید/// بعضی واحدها هم هست که دوره کارشناسی بچه های ازاد میگذرونن اما دولتی ها نه ،که توی ارشد ازاد بچه هایی که از دولتی اومدن باید بگذرونن مثل :وصیت نامه امام:n02:
مطمئنا نمرات دوره کارشناسی ربطی به مقطع ارشد نداره ...:n06:
ممنون از پاسخ .ولی نه من دانشگاه قبلیمم ازاد بوده و گرایشمم تغییر ندادم .دقیقا دروس وصیتنامه و ... هم نوشته جبرانی ولی تو فرم ثبت نام اشاره شده بود اگه گذروندی نمیخواد بگیری ولی این یکی اشاره نشده بود... جز لیست درسهای اختیاری هم طبقه بندی شه که علامت هم زده ترم یکی ها بگیرن .. اگه چیز دیگه ای هم به ذهنتون رسید ممنون میشم شما یا دوستان دیگه محبت کنن..تا ببینم فردا میشه با مدیر گروهش حرف زد اصلا میاد یا نه اخه امشب هم سرد شده :دی
سلام
ازمون رشته فنی (عمران ) چه روزیه ؟چندم ؟
امتحان از ساعت چند تا چنده ؟ از ساعت چند میشه اومد بیرون از جلسه ؟
ممنون
bijandarbari
02-02-2014, 20:21
ظاهرا خبری از کارت نیست
کارت الان تو سایته.
شانس من بدبخت.چهارشنبه صبح آزمونم هستش.
کاش جمعه بود.
من خدا رو شکر آزمونم جمعه بعد از ظهر افتاد :دی
ولی نمی دونم چرا همه آزمونای زبانی ها رو انداختن جنوب شهر تهران !!
حوزه من خاورانه (آزاد تهران جنوب)، حوزه خانمم هم اتوبان بهشت زهرا (سمت یاخچی آباد!)
خدا به خیر بگذرونه
با آرزوی موفقیت واسه همه دوستان :20:
کارت الان تو سایته.
کاش جمعه بود.
پس چرا واسه من باز نمیشه؟
چه مجموعه ای هستید؟
bijandarbari
02-02-2014, 21:46
پس چرا واسه من باز نمیشه؟
چه مجموعه ای هستید؟
سایت sanjesh.org رو برین.
سمت راست کارشناسی ارشد رو انتخاب کنید.
بالای صفحه نوشته " کارت ورود به جلسه تحصیلات تکمیلی "روش کلیک کنید.
به 4 طریق میتونید مشخصات رو وارد کنید.( من نام و نام خانوادگی و کد ملی و سال تولد رو زدم )
سایت sanjesh.org رو برین.
سمت راست کارشناسی ارشد رو انتخاب کنید.
بالای صفحه نوشته " کارت ورود به جلسه تحصیلات تکمیلی "روش کلیک کنید.
به 4 طریق میتونید مشخصات رو وارد کنید.( من نام و نام خانوادگی و کد ملی و سال تولد رو زدم )
همون صفحه که میگین واسه من باز نمیشه وارور میده چه مرگشه این دیگه
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
sina3000m
02-02-2014, 22:15
همون صفحه که میگین واسه من باز نمیشه وارور میده چه مرگشه این دیگه
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
واسه منم همینطوره ... ارور میده!
سلام
ازمون رشته فنی (عمران ) چه روزیه ؟چندم ؟
امتحان از ساعت چند تا چنده ؟ از ساعت چند میشه اومد بیرون از جلسه ؟
ممنون
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
bijandarbari
02-02-2014, 22:40
واسه منم همینطوره ... ارور میده!
برای من مشکلی نداره.
دوستان یکی از دوستانه من همین مشکل باز نشدن صفحه برای کارت رو داشت مثل اینکه با عوض کردن مرورگر درست شده!
خواستید یک تستی کنید شاید موثر بود:n06:
بدترین زمان رو همیشه کنکور ها دارن بدترین. چه وقت کارتورود و امتحانه اللان .بیچاره من 2ساعت دارم فکرمیکنم فردا برم دانشگا دنباله انتخاب و واحدام و ادامه ثبت نام .یا دانشگاه قبلی واسه کارای فارغ تحصیلیم. از اون ورم برم ی کافینت کارتو بگیرم .ای کاش من 3 جسم در یک روح بودم :دی
کارت الان تو سایته.
کاش جمعه بود.
خیلی ستمه من اصلا صبح حوصله خودمم ندارم چ برسه کنکور .ازمنم جمعه افتاد رشته زبانم
Soroush-S
03-02-2014, 01:02
اگه از دوستان کسی رشته برق دانشگاه آزاد قبول شده یه پبام به من بده:n16:یه چندتا سوال دارم
jamshidjap
03-02-2014, 12:30
سلام
ثبت نام ارشد آزاد تا کی هستش ؟
mohsen_gh1991
03-02-2014, 13:10
سلام
ثبت نام ارشد آزاد تا کی هستش ؟
تا 15 هم البته ممکنه تمدید هم بشه
omid-p30
04-02-2014, 10:16
آقا اندازه فونت و اندازه فاصله بین سطور در پایان نامه های ارشد معمولا چقدره ؟
آقا اندازه فونت و اندازه فاصله بین سطور در پایان نامه های ارشد معمولا چقدره ؟
بستگی به دانشگاهتون داره! توی سایتش زدن مثلا برای ما اینجوری بود که :
فونت فارسی Blutos 14
فونت انگلیسی Times new roman 12
بهتره به سایت دانشگاهتون مراجعه کنید بخش فرم های ارشد شرایط نوشتن رو اعلام کردن...
یک سوال خیلی فوری: من برای ارشد آزاد در زیر مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات رشته شبکه های کامپیوتری میخوام ثبت نام کنم. حالا میخوام ببینم میتونم تو انتخاب رشته سایر زیرشاخه های فناوری اطلاعات (مخابرات - تولید نرم افزار - تجارت) رو هم انتخاب کنم؟ یا فقط همون رشته خاص رو باید انتخاب کنم؟
دوستان من در تاریخ 30/6/93 درسم تموم نمیشه. یعنی اگر ارشد آزاد قبول بشم یک ترم (ترم مهر 93) رو باید مرخصی بگیرم و از بهمن 93 شروع کنم. حالا با توجه به اینکه 3 ترم (ترم بهمن 92، ترم تابستان 93، ترم مهر 93) هنوز برام مونده چطور بدونم معدلم چنده که تو پرونده ثبت نام وارد کنم؟
دوستان من در تاریخ 30/6/93 درسم تموم نمیشه. یعنی اگر ارشد آزاد قبول بشم یک ترم (ترم مهر 93) رو باید مرخصی بگیرم و از بهمن 93 شروع کنم. حالا با توجه به اینکه 3 ترم (ترم بهمن 92، ترم تابستان 93، ترم مهر 93) هنوز برام مونده چطور بدونم معدلم چنده که تو پرونده ثبت نام وارد کنم؟
سلام
در صورتی که تا 31/6 فارق التحصیل نشوید نمیتونید طبق قانون در کنکور اسم بنویسید.البته این قانون بعضا با صدور ترم مرخصی از ترم بعدیش میتونید بروید.
شما نباید بزنید فارق التحصیل که بعدا در مورد تغغیر نمره به مشکل برنخورید ...
موفق باشید
MOHAMMAD2010
04-02-2014, 14:59
آزمون کارشناسی ارشد 93 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی یک هفته به تعویق افتاد.
دکتر مهدخت بروجردی در گفتوگو با ایسنا، درباره برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 93 گفت: با توجه به شرایط بد جوی در استانهای شمالی کشور آزمن ارشد 93 به تعویق افتاد.
smallfrank
04-02-2014, 15:01
خبر درسته ؟
چرا سایت سنجش نزده ؟
farshidshd
04-02-2014, 15:12
طلاعيه مهم سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص تعويق زمان برگزاري آزمون كارشناسي ارشد سال 1393
1392/11/15
براساس گزارشات واصله در رابطه با شرايط نامساعد جوي در اغلب استانهاي كشور و درخواست داوطلبان و خانواده هاي محترم آنان، مسؤولين محترم استاني، نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي و هماهنگي بعمل آمده با وزارت محترم كشور در رابطه با عدم امكان حضور داوطلبان يا مشكلات حضور به موقع در حوزه هاي امتحاني، سازمان سنجش آموزش كشور به منظور رفاه حال داوطلبان ترتيبي اتخاذ نمود تا آزمون كارشناسي ارشد سال 1393 به ترتيب طي روزهاي چهارشنبه 23 ، پنجشنبه 24 و جمعه 25 بهمن ماه برگزار گردد. اطلاعيه تكميلي اين سازمان ساعت 14 روز شنبه 19 بهمن ماه از طريق سايت سازمان به اطلاع داوطلبان خواهد رسيد.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
bijandarbari
04-02-2014, 17:26
لینک خبر:
خدا رو شکر.:n02::n02::n02:
من که به خاطر مشکلی چند روز وقت کم آورده بودم.الان راحت می تونم تمام درسا رو کامل مرور کنم.( کنکورم فردا صبح بود )
sina3000m
04-02-2014, 17:38
من از هفته آینده کلاسای دانشگاهم شروع میشه باید برم یه شهر دیگه! راهی هست شهر حوزه امتحانی رو بشه تغییر داد؟
اس دادن که کنکور هفته دیگس دمشون گرم که اس ام اس دادن . جمعه راحت میخوابم این روزا خیلی کمبود خواب دارم
من از هفته آینده کلاسای دانشگاهم شروع میشه باید برم یه شهر دیگه! راهی هست شهر حوزه امتحانی رو بشه تغییر داد؟
کی هفته اول رو میره دانشگاه که شما میخوای بری :دی تازه ۳ شنبشم تعطیله احتمال قوی کلاس ها خیی هاش تشکیل نمیشه من که بعید میدونم برم منکه فقط برم ببینم همکلاسی هام کیا هستن ..متاسفانه تا الان همشون پیر زن و پیر مرد بودن یعنی کسایی که تو طول مراحل ثبت نام دیدم
bijandarbari
04-02-2014, 19:52
کی هفته اول رو میره دانشگاه که شما میخوای بری :دی تازه ۳ شنبشم تعطیله احتمال قوی کلاس ها خیی هاش تشکیل نمیشه من که بعید میدونم برم منکه فقط برم ببینم همکلاسی هام کیا هستن ..متاسفانه تا الان همشون پیر زن و پیر مرد بودن یعنی کسایی که تو طول مراحل ثبت نام دیدم
همه دانشگاها مثل هم نیست.
دانشگاه ما دو هفته پیش انتخاب واحد شد. هفته پیش تق و لق بوده. از این هفته رسما کلاسا شروع شده.
یک سوال خیلی فوری: من برای ارشد آزاد در زیر مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات رشته شبکه های کامپیوتری میخوام ثبت نام کنم. حالا میخوام ببینم میتونم تو انتخاب رشته سایر زیرشاخه های فناوری اطلاعات (مخابرات - تولید نرم افزار - تجارت) رو هم انتخاب کنم؟ یا فقط همون رشته خاص رو باید انتخاب کنم؟
کسی نمیدونه؟
سلام
در صورتی که تا 31/6 فارق التحصیل نشوید نمیتونید طبق قانون در کنکور اسم بنویسید.البته این قانون بعضا با صدور ترم مرخصی از ترم بعدیش میتونید بروید.
شما نباید بزنید فارق التحصیل که بعدا در مورد تغغیر نمره به مشکل برنخورید ...
موفق باشید
سلام
مطمئنید؟ چون در کارشناسی که تا دو ترم مرخصی میدادن. جایی آخه نداره که بزنیم فارغ التحصیل هستیم یا نه. اصلا چنین گزینه ای نیست. معدل رو میخواد که اگر نزنیم نمیذاره بریم مرحله بعد.
همه دانشگاها مثل هم نیست.
دانشگاه ما دو هفته پیش انتخاب واحد شد. هفته پیش تق و لق بوده. از این هفته رسما کلاسا شروع شده.
یعنی دو هفته قبل از اعلام نتایج تکمیل ظرفیت داشتن ثبت نام می کردن :دی دقیقا ۱۰ روز قبل نتایج اعلام شد چند روزم هست که ثبت نام شروع شده.بهرحال موفق باشید باید بخاطر کنکور برگردین شهرتون هیچکاری نمیتونید بکنید
کسی نمیدونه؟
سلام
مطمئنید؟ چون در کارشناسی که تا دو ترم مرخصی میدادن. جایی آخه نداره که بزنیم فارغ التحصیل هستیم یا نه. اصلا چنین گزینه ای نیست. معدل رو میخواد که اگر نزنیم نمیذاره بریم مرحله بعد.
سوال اولتون اگه گرایش های مختلف همون رشته باشه میشه.
سوال دومتون اصلا بدون مدرک موقت یا اصل مدرک کارشناسی یاگواهی از طرف دانشگاه که شما واحدهاتون رو گذروندید همون مرحله های اولیه ثبت نام کارتون گیر میوفته. من خودم با گواهی واحدها ثبت نام کردم اگه این نبود اصلا ثبت نام نمیکردن. شما تا قبل ثبت نام ارشد وقت دارید که تموم کنید .من خودم بعد اون تاریخ فارغ شدم چون معرفی استاد گرفتم معدل هم خودم گرفتم اونم تقریبی مشکلی ایجاد نکرد ثبت نامم کامل شد و شنبه هم شروع کلاس هاس
teraktor2003
05-02-2014, 17:16
سلام
ارشد دانشگاه ازاد بعد از انتخاب رشته دیگه امکان تغییرش نیس؟
m.a.r.y.a.m
06-02-2014, 00:22
سلام.من ارشدبیوشیمی دانشگاه علوم تحقیقات شیراز قبول شدم اما می خوام انصراف بدم برم دانشگاه علوم تحقیقات اهواز .می تونم برگه قبولیمو ببرم دانشگاه اهواز و ثبت نام کنم؟؟؟
rasoul2005
06-02-2014, 00:42
سلام.من ارشدبیوشیمی دانشگاه علوم تحقیقات شیراز قبول شدم اما می خوام انصراف بدم برم دانشگاه علوم تحقیقات اهواز .می تونم برگه قبولیمو ببرم دانشگاه اهواز و ثبت نام کنم؟؟؟
شما شیراز قبول شدی نمیتونی بری اهواز.فقط میتونی اگه بهت بدن انتقالی از شیراز برا اهواز بگیری
سلام . کسی میدونه که سیلابس درسی مهندسی صنایع-مدیریت سیستم و بهره وری رو از کجا میشه پیدا کرد؟
با تشکر . . .
Ship Storm
06-02-2014, 16:25
سلام
کارت ورود به جلسه آزمون سراسری رو دیگه نمیشه پرینت گرفت ؟ لینکی تو سایت سنجش نیست
چکار کنم حالا ؟
سلام
کارت ورود به جلسه آزمون سراسری رو دیگه نمیشه پرینت گرفت ؟ لینکی تو سایت سنجش نیست
چکار کنم حالا ؟
چون تاریخ عوض شده در نتیجه کارت ها هم عوض میشن..شنبه قرار اطلاعیه نهایی اعلام بشه
سلام . کسی میدونه که سیلابس درسی مهندسی صنایع-مدیریت سیستم و بهره وری رو از کجا میشه پیدا کرد؟
با تشکر . . .
منابع کنکورشو میخوای یا چارت دروسشو؟
چون تاریخ عوض شده در نتیجه کارت ها هم عوض میشن..شنبه قرار اطلاعیه نهایی اعلام بشه
ای بابا!!! با همون کارت قبلیه که پرینت رفتیم نمیشه رفت سر جلسه من حالشو ندارم باز برم کافی نت پرینت بگیرم
منابع کنکورشو میخوای یا چارت دروسشو؟
چارت درسی . مربوط به دانشگاه آزاد البته .
با تشکر . . . .
چارت درسی . مربوط به دانشگاه آزاد البته .
با تشکر . . . .
1 احتمال و آمار مهندسي 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
2 اصول مديريت 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
3 اقتصاد كلان 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
4 تحقيق در عمليات 2 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
5 حسابداري صنعتي 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
6 كنترلپروژه 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
7 برنامه ريزي استراتژيك براي مديران 3 0 اصلي اصول مديريت - - - - 0 نيمسال دوم
8 روش تحقيق 2 0 اصلي - - - - 0 نيمسال دوم
9 مديريت منابع انساني 3 0 اصلي اصول مديريت - - - - 0 نيمسال دوم
10 تصميم گيري با معيارهاي چندگانه 3 0 اختياري - - - - 0 نيمسال سوم
11 سازماندهي و رهبري 3 0 اصلي اصول مديريت - - - - 0 نيمسال سوم
12 مديريت عمليات 3 0 اصلي - - - - 0 نيمسال سوم
13 مديريت كيفيت و بهره وري 3 0 اصلي - - - - 0 نيمسال سوم
14 پايان نامه 0 6 تخصصي - - - - 0 نيمسال چهارم
15 کاربرد مجموعه هاي فازي در تصميم گيري و برنامه ريزي 3 0 اختياري - - - - 0 نيمسال چهارم
16 بازاريابي 3 0 اختياري اقتصاد كلان - - - - 0 --
17 برنامه ريزي عمليات صنعتي 3 0 اختياري - - - - 0 --
18 تئوري توالي عمليات 3 0 اختياري - - - - 0 --
19 تئوري و كاربرد پايايي 3 0 اختياري - - - - 0 --
20 تجزيه و تحليل تصميم گيري 3 0 اختياري - - - - 0 --
21 تحقيق در عمليات پيشرفته 3 0 اختياري - - - - 0 --
22 روشهاي آماري 3 0 اختياري - - - - 0 --
23 سيستم هاي اطلاعاتي مديريت 3 0 اختياري اصول مديريت - - - - 0 --
24 سيستم هاي اطلاعاتي مديريت پيشرفته 3 0 اختياري سيستم هاي اطلاعاتي مديريت - - - - 0 --
25 سيستمهاي جامع اطلاعاتي 3 0 اختياري - - - - 0 --
26 شبيه سازي کامپيوتر 3 0 اختياري - - - - 0 --
27 طراحي سيستمهاي توليدي اتوماتيك 3 0 اختياري - - - - 0 --
28 طراحي سيستمهاي صنعتي 3 0 اختياري - - - - 0 --
29 مباحث منتخب در مهندسي صنايع (هوش محاسباتي) 3 0 اختياري - - - - 0 --
30 مديريت و زمانبندي پروژه
1 احتمال و آمار مهندسي 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
2 اصول مديريت 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
3 اقتصاد كلان 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
4 تحقيق در عمليات 2 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
5 حسابداري صنعتي 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
6 كنترلپروژه 3 0 جبراني - - - - 0 نيمسال اول
7 برنامه ريزي استراتژيك براي مديران 3 0 اصلي اصول مديريت - - - - 0 نيمسال دوم
8 روش تحقيق 2 0 اصلي - - - - 0 نيمسال دوم
9 مديريت منابع انساني 3 0 اصلي اصول مديريت - - - - 0 نيمسال دوم
10 تصميم گيري با معيارهاي چندگانه 3 0 اختياري - - - - 0 نيمسال سوم
11 سازماندهي و رهبري 3 0 اصلي اصول مديريت - - - - 0 نيمسال سوم
12 مديريت عمليات 3 0 اصلي - - - - 0 نيمسال سوم
13 مديريت كيفيت و بهره وري 3 0 اصلي - - - - 0 نيمسال سوم
14 پايان نامه 0 6 تخصصي - - - - 0 نيمسال چهارم
15 کاربرد مجموعه هاي فازي در تصميم گيري و برنامه ريزي 3 0 اختياري - - - - 0 نيمسال چهارم
16 بازاريابي 3 0 اختياري اقتصاد كلان - - - - 0 --
17 برنامه ريزي عمليات صنعتي 3 0 اختياري - - - - 0 --
18 تئوري توالي عمليات 3 0 اختياري - - - - 0 --
19 تئوري و كاربرد پايايي 3 0 اختياري - - - - 0 --
20 تجزيه و تحليل تصميم گيري 3 0 اختياري - - - - 0 --
21 تحقيق در عمليات پيشرفته 3 0 اختياري - - - - 0 --
22 روشهاي آماري 3 0 اختياري - - - - 0 --
23 سيستم هاي اطلاعاتي مديريت 3 0 اختياري اصول مديريت - - - - 0 --
24 سيستم هاي اطلاعاتي مديريت پيشرفته 3 0 اختياري سيستم هاي اطلاعاتي مديريت - - - - 0 --
25 سيستمهاي جامع اطلاعاتي 3 0 اختياري - - - - 0 --
26 شبيه سازي کامپيوتر 3 0 اختياري - - - - 0 --
27 طراحي سيستمهاي توليدي اتوماتيك 3 0 اختياري - - - - 0 --
28 طراحي سيستمهاي صنعتي 3 0 اختياري - - - - 0 --
29 مباحث منتخب در مهندسي صنايع (هوش محاسباتي) 3 0 اختياري - - - - 0 --
30 مديريت و زمانبندي پروژه
================================================== =======================
پس با این وضعیت نمرات من در در مقطع کارشناسی در دروس (آمار و احتمال - اصول مدیریت-اقتصاد-تحقیق در عملیات -حسابداری صنعتی- کنترل پروه - سیستم های اطلاعات مدیریت ) همه بالای 12 شده.
به نظرتون اینا رو ازم قبول میکنن ؟
DariushGreat
08-02-2014, 11:45
سلام
بچه ها کسی میدونه ضوابط و شرایط ثبتنام ارشد بدون کنکور دانشگاه آزاد چیه؟ کلی گشتم به یه سری جمله بندی گنگ و نامفهوم رسیدم. توی دفترچه ش هم مثل آدم توضیح نداده که بشه فهمید.
ممنون می شم کمکم کنید
VahidDG2007
08-02-2014, 16:44
سلامبچه ها کسی میدونه ضوابط و شرایط ثبتنام ارشد بدون کنکور دانشگاه آزاد چیه؟ کلی گشتم به یه سری جمله بندی گنگ و نامفهوم رسیدم. توی دفترچه ش هم مثل آدم توضیح نداده که بشه فهمید.ممنون می شم کمکم کنیددقیقا منم همین سوال و دارم
دانشجوی مقطع کارشناسی حتما باید فارغ التحصیل شده باشه تا از سهمیه بدون آزمون ممتازین بتونه استفاده کنه؟
m.a.r.y.a.m
08-02-2014, 20:54
سلام
بچه ها کسی میدونه ضوابط و شرایط ثبتنام ارشد بدون کنکور دانشگاه آزاد چیه؟ کلی گشتم به یه سری جمله بندی گنگ و نامفهوم رسیدم. توی دفترچه ش هم مثل آدم توضیح نداده که بشه فهمید.
ممنون می شم کمکم کنید
بدون کنکور منظورتون ممتازینه؟؟؟
بدون کنکور منظورتون ممتازینه؟؟؟
بله. به جز ممتازین، نوع دیگه ای وجود نداره
m.a.r.y.a.m
08-02-2014, 22:37
بله. به جز ممتازین، نوع دیگه ای وجود نداره
1.رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد در خصوص افراد ممتاز نیز گفت: این دسته از علاقه مندان می توانند در این فرصت ایجاد شده نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند. نکته مهم در مورد ممتازین این است که رعایت شرط تجانس الزامی است، در حالیکه برای متقاضیان با آزمون (غیر ممتازین) امکان انتخاب رشته غیرمتجانس وجود دارد.
2.
دکتر حسین توکلی گفت: کلیه دانشجویان ممتاز در دوره های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته می توانند برای استفاده از تسهیلات پذیرش بدون آزمون در دوره کارشناسی ارشد با ثبتنام و تکمیل مدارک خود از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کنند.
وی افزود: حداکثر تا ۲۰ درصد ظرفیت هر کد رشته کارشناسی ارشد بر اساس آیین نامه ارائه تسهیلات برگزیدگان ورود به دوره های بالاتر به این موضوع اختصاص دارد.
توکلی با اشاره به شرایط دانشجویان دوره کارشناسی ناپیوسته مشمول پذیرش بدون آزمون، اظهارداشت: دانشجویان رتبه اول دوره کارشناسی ناپیوسته ورودی سالهای ۸۸ یا ۸۹ که در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی دانشگاه محل تحصیل خود که پس از سه نیمسال تحصیلی دارای میانگین کل حداقل ۱۷ باشند و حداکثر در چهار نیمسال تحصیلی دانش آموخته شود و در دوره کاردانی به لحاظ میانگین کل جزو ۱۰ درصد برتر باشند، میتوانند ثبتنام کنند.
وی افزود: دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته ورودی سالهای ۸۶ یا ۸۷ که پس از گذراندن شش نیمسال تحصیلی (با گذراندن حداقل ۱۰۰ واحد درسی) به لحاظ میانگین کل جزء ۱۰ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی دانشآموخته شوند، مشمول استفاده از این آییننامه هستند.
مشاور عالی رییس سازمان سنجش خاطرنشان کرد: همچنین داوطلبان باید فایل اسکن شده فرم معرفینامه ممتازی از دانشگاه محل تحصیل خود را ارسال و انتخاب کدرشته محل را انجام دهد و در صورتی که تمامی مراحل به طور کامل انجام شود سیستم کد رهگیری تصادفی ۱۲ رقمی تولید کرده و امکان چاپ آن را برای داوطلب فراهم میکند. (مهر)
من دنبال اطلاعات برای خواهر خودمم هستم اما در همین حد اطلاعات معتبر گیراوردم...ببخشید
دوستان تجربتون از روز اول دانشگاتون چیه .چون یادمه خیلی ها تو این تاپیک گفتن قبول شدن ..
من که خیلی شوکم ..همکلاسیام خیلی مسنن پیرزن و پیر مردن :دی که انگیزه دانشجو بودن و از ادم میگیرن . حس اینکه چند تا همسن باشیم مثل دوره کارشناسیو بفکر اینده و.. نیست هم شاغل و مسن. درساشم خیلی خیلی سنگینه . کتاب های قطور و جزوه های سنگین !!! واقعا از نظر سخت بودن 10برابر کارشناسی هست اقا بریم انصراف ی اب هویج بستنی بزنیم سال بعد ماکسیما سوار شیم . کارم نکنیم با هزینه همین 4 ترم دانشگاه میشه خیلی کاراکرد .قیمت کتاباش از شهریه خود درس بیشترمیشه
MOHAMMAD2010
09-02-2014, 14:03
دوستان تجربتون از روز اول دانشگاتون چیه .چون یادمه خیلی ها تو این تاپیک گفتن قبول شدن ..
من که خیلی شوکم ..همکلاسیام خیلی مسنن پیرزن و پیر مردن :دی که انگیزه دانشجو بودن و از ادم میگیرن . حس اینکه چند تا همسن باشیم مثل دوره کارشناسیو بفکر اینده و.. نیست هم شاغل و مسن. درساشم خیلی خیلی سنگینه . کتاب های قطور و جزوه های سنگین !!! واقعا از نظر سخت بودن 10برابر کارشناسی هست اقا بریم انصراف ی اب هویج بستنی بزنیم سال بعد ماکسیما سوار شیم . کارم نکنیم با هزینه همین 4 ترم دانشگاه میشه خیلی کاراکرد .قیمت کتاباش از شهریه خود درس بیشترمیشه
والا وا که هنوز کلاسامون شروع نشده ببینیم چیه
رشته شما چی بود ؟
چند نفر سر کلاس بودین ؟
sir12011
09-02-2014, 14:14
500 Toman DOBARE POLE PRINTE
INO ZARBDAR 350000NAFAR KONID BEBININD CHI MISHE
MAMLEKATE SLAMI V SRAF
halfblod
09-02-2014, 15:44
بروبچز, یک چیزی...
من امسال مراقب جلسه کنکور ارشد آزاد بودم, یک چیزی دیدم خیلی خیلی کف کردم!!
چند نفر (10-11 نفر) کارت ورود به جلسه شون دستی نوشته شده بود و عکس خورده بود, از رئیس حوزه پرسیدم, گفت اینها دقیقه نودی اند, امروز اومدن باجه رفع نقص, ثبت نام کنکور ارشد کردن!:n02:
اگه کسی پشیمون شد که چرا ثبت نام ارشد نکرده (ارشد دولتی رو خدای نکرده خراب کرد) گفتم برایش گفته باشم!
m.a.r.y.a.m
09-02-2014, 17:07
بروبچز, یک چیزی...
چند نفر (10-11 نفر) کارت ورود به جلسه شون دستی نوشته شده بود و عکس خورده بود, از رئیس حوزه پرسیدم, گفت اینها دقیقه نودی اند, امروز اومدن باجه رفع نقص, ثبت نام کنکور ارشد کردن!:n02:
اگه کسی پشیمون شد که چرا ثبت نام ارشد نکرده (ارشد دولتی رو خدای نکرده خراب کرد) گفتم برایش گفته باشم!
مگه میشه؟؟؟
m.a.r.y.a.m
09-02-2014, 17:10
سلام.اطلاعاتی راج به گرایش های ارشد کامپیوتر می خواستم..هوش مصنوعی و نرم افزارو اینا...کدام بهتره و توضیحه مختصر واسشون
مرسی/.
والا وا که هنوز کلاسامون شروع نشده ببینیم چیه
رشته شما چی بود ؟
چند نفر سر کلاس بودین ؟
کلاسات کی شرو میشه ؟؟؟ رفتی تجربتو بگو اایشالا گروه شما باحال باشه .
داشتم فکر میکردم کارشناسی بهشت بود :دی . من زبان ی ۵۰ نفر !!!! واسه همین شوک شدم ..انتظار داشتم نهایتش 20 تا ...جالب اینجاست هیچ کدوم از بچهای کارشناسی خودمون نیستن!!!
بروبچز, یک چیزی...
مگه میشه؟؟؟
رفیق من عکس 3در4 نداشت واسه ورود جلسه عکس پروفایل فیس بوکشو گذاشت نیم رخ هم بود انقدر خندیدم ! حتی نگا نکردن کسی خواست من حاضرم برم بجاش امتحان بدم . ازاد اینجوری ولی دولتی نه
MOHAMMAD2010
09-02-2014, 19:51
داشتم فکر میکردم کارشناسی بهشت بود . من زبان ی ۵۰ نفر !!!! واسه همین شوک شدم ..انتظار داشتم نهایتش 20 تا ...جالب اینجاست هیچ کدوم از بچهای کارشناسی خودمون نیستن!!!
از اول اسفند
ولی عجیبه میگی همه پیرن ! درسته سن بالا و شاغل زیاده ولی فکر کنم حدود نصف کلاس هم سن خودمون باشن
از اول اسفند
ولی عجیبه میگی همه پیرن ! درسته سن بالا و شاغل زیاده ولی فکر کنم حدود نصف کلاس هم سن خودمون باشن
خوش بحالتون . ما که هفته اول کلی درس و کتاب معرفی شد!!
خوب نصف کلاس هم که پیر باشن تمام حس دوستی و دانشجویی رو نابود میکنن .وقتی میبینی طرف شاغله و اصلا کلاسارومیخواد نیاد کلاااا! تمام انگیزه توی دانشجو رو میگیره که چرا شاغل نیستی چرا میخوای انقدر درس بخونی ! اون باباکه موفق تره ! میدونی که چی میگم ...اونا هم که هم سن بودن گره گوری بودن در حدی که نمیخوای 2 کلوم باشون راجب ی زیراکس که دستشه سوال کنی متاسفانه گروه بدی افتادم تا اخرم باایناییم ولی خوب امیدوارم ازهم گره گوری ها چند تا دوس پیدا شه که تو درسا بشه با هم همفکری کنیم چون سیستم ارشد خیلی شوکه اصلا مثل کارشناسی نیست
m.a.r.y.a.m
09-02-2014, 21:52
داشتم فکر میکردم کارشناسی بهشت بود :دی . من زبان ی ۵۰ نفر !!!! واسه همین شوک شدم ..انتظار داشتم نهایتش 20 تا ...جالب اینجاست هیچ کدوم از بچهای کارشناسی خودمون نیستن!!!
رفیق من عکس 3در4 نداشت واسه ورود جلسه عکس پروفایل فیس بوکشو گذاشت نیم رخ هم بود انقدر خندیدم ! حتی نگا نکردن کسی خواست من حاضرم برم بجاش امتحان بدم . ازاد اینجوری ولی دولتی نه
یعنی در این حد؟؟؟؟خیلی باحال بود...پول بگیر امتحان بده :دی البته اگر خوب کنکور میدی وگرنه بچه های مردم و الکی پول نگیری و قبول نشنا...اون پول حرامه اما اگر قبولی حلاله :دی فتوای من:|
یعنی در این حد؟؟؟؟خیلی باحال بود...پول بگیر امتحان بده :دی البته اگر خوب کنکور میدی وگرنه بچه های مردم و الکی پول نگیری و قبول نشنا...اون پول حرامه اما اگر قبولی حلاله :دی فتوای من:|
دستت درد نکنه ما معرفتی میریم کنکور میدیم پول چیه !
اره وجدانن ! عکسشم انقدر ضایع بود نصف عکس فقط دماغ بود . حتی شرط بستیم که رات نمیدن تو جلسه!! کلا تو ایران زندگی رو نباید سخت گرفت اون ماله خارجه من که حتی رفتم عکس جدید انداختم!!! :دی از خودم الان بدم میاد شما هم همین حسودارین ؟ :دی
m.a.r.y.a.m
09-02-2014, 23:09
دستت درد نکنه ما معرفتی میریم کنکور میدیم پول چیه !
اره وجدانن ! عکسشم انقدر ضایع بود نصف عکس فقط دماغ بود . حتی شرط بستیم که رات نمیدن تو جلسه!! کلا تو ایران زندگی رو نباید سخت گرفت اون ماله خارجه من که حتی رفتم عکس جدید انداختم!!! :دی از خودم الان بدم میاد شما هم همین حسودارین ؟ :دی
تو ایران اگر پول نگیری ازت پول میگیرن...بخدااااا دیدم که میگه :دی
برو خودکشی کن...تو فنا شده ای...:دی
الویت راحتیه خودت باشه :دی بخداا اونایی ک بیخیال ترن موفق ترن :|
تو ایران اگر پول نگیری ازت پول میگیرن...بخدااااا دیدم که میگه :دی
برو خودکشی کن...تو فنا شده ای...:دی
الویت راحتیه خودت باشه :دی بخداا اونایی ک بیخیال ترن موفق ترن :|
اون ادما که ارزش سلام هم ندارن چه برسه معرفت نمونش گفتی پول یاد ی بنده خدایی افتادم همین چندی پیش.طرف نوشته ولنتاین نزدیکه من تنهام . بش میگم حالا اگه نبودی کادو چی میگرفتی .میگه مگه دیوانم که واسه پسرا خرج کنم !
جدی تحت تاثیر دو جمله اخرت قرار گرفتم !
شما کنکور ارشد چه کردی؟
m.a.r.y.a.m
09-02-2014, 23:31
اون ادما که ارزش سلام هم ندارن چه برسه معرفت نمونش گفتی پول یاد ی بنده خدایی افتادم همین چندی پیش.طرف نوشته ولنتاین نزدیکه من تنهام . بش میگم حالا اگه نبودی کادو چی میگرفتی .میگه مگه دیوانم که واسه پسرا خرج کنم !
جدی تحت تاثیر دو جمله اخرت قرار گرفتم !
شما کنکور ارشد چه کردی؟
بخدا من اصن اینجوری نیستم قصد توهینم نداشتم اما خوب جامعه ما اینجورین دیگه منم جامعه را مسخره کردم...وقتی ب کسی خوبی کنی بلا نسبت میگن ساده و پایه حیوانات و وسط میکشن ...
اگر راجع به کنکور بگم ک فحشم میدین :دی
2جمله اخریه بخدا عینه حقیقته من خودم و همیشه به سختی میندازم بهترین کارا بهترین ...اما اونی ک ب خودش سختی نداده برنده است..
SuperSt@r
09-02-2014, 23:33
سلام رفقا
ی سوال داشتم
کنکور ارشد برق ک دوتا دفترچه داره شرایطش چ جوریه؟! منظور اینه ک ی توضیح در مورد ترکیبش بدید مثلا دفترچه اول چ درسایی توشه و چند دقیقه وقت داره دفترچه دوم هم همینطور! اگه میشه ی توضیح کلی بدید و اگرم تعداد سوالای مربوط ب هر درس رو میدونید بگید ممنون میشم.
اگه میشه جواب بدید چون لازمه حتما بدونم و واجبه
مرسی :gol:
m.a.r.y.a.m
09-02-2014, 23:44
سلام رفقا
ی سوال داشتم
کنکور ارشد برق ک دوتا دفترچه داره شرایطش چ جوریه؟! منظور اینه ک ی توضیح در مورد ترکیبش بدید مثلا دفترچه اول چ درسایی توشه و چند دقیقه وقت داره دفترچه دوم هم همینطور! اگه میشه ی توضیح کلی بدید و اگرم تعداد سوالای مربوط ب هر درس رو میدونید بگید ممنون میشم.
اگه میشه جواب بدید چون لازمه حتما بدونم و واجبه
مرسی :gol:
تعداد سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی برق
رشته مهندسی برق در مقطع کارشناسی ارشد در سال 91 نسبت به سال های قبل از نظر تعداد سوالات و همچنین از نظر نحوه برگزاری تغییرات عمده ای داشته است که به آن اشاره خواهد شد.
بر خلاف سال های گذشته که رشته مهندسی برق در دو روز متوالی برگزار می شد در سال 91 به صورت ارائه دو دفترچه در یک روز برگزار گردید همچنین تعداد سوالات نیز تغییراتی داشت. آزمون در سال 92 مطابق با سال 91 برگزار گردید.
دفترچه اول در تمامی گرایش ها مشترک و شامل دروس:
زبان عمومی و تخصصی مجموعا 30 سوال (با ضریب 3 بجز گرایش مکاترونیک با ضریب 2)
ریاضیات (معادلات دیفرانسیل، ریاضیات مهندسی، آمار و احتمالات) مجموعا 12 سوال (با ضریب 4)
مدارهای الکتریکی 1 و 2 : 12 سوال (با ضریب 4)
برای 54 سوال دفترچه اول 105 دقیقه زمان در نظر گرفته شده است.
دفترچه دوم شامل دروس:
سیستمهای کنترل خطی: 12 سوال
الکترونیک 1 و 2 : 12 سوال
تجزیه و تحلیل سیستم ها: 12 سوال
ماشین های الکتریکی: 12 سوال
بررسی سیستم های قدرت 1 : 12سوال
الکترومغناطیس: 12 سوال
مدار منطقی و ریز پردازنده ها: 12 سوال
مقدمه ای بر مهندسی پزشکی: 12 سوال
برای 96 سوال دفترچه دوم مجموعا 150 دقیقه زمان پاسخگویی در نظر گرفته شده است
بخدا من اصن اینجوری نیستم قصد توهینم نداشتم اما خوب جامعه ما اینجورین دیگه منم جامعه را مسخره کردم...وقتی ب کسی خوبی کنی بلا نسبت میگن ساده و پایه حیوانات و وسط میکشن ...
اگر راجع به کنکور بگم ک فحشم میدین :دی
2جمله اخریه بخدا عینه حقیقته من خودم و همیشه به سختی میندازم بهترین کارا بهترین ...اما اونی ک ب خودش سختی نداده برنده است..
اینجور ادما ک متاسفانه زیادن کفر ادمو درمیارن! کنکور چکار کردی مگه ؟رشتت چیه کجاها میزنی؟ دولتی هم که یک هفته افتاد جلوتر موندم شرکت کنم یا نه .چون ازادو دیگه ثبت نام کردم .
m.a.r.y.a.m
09-02-2014, 23:57
اینجور ادما ک متاسفانه زیادن کفر ادمو درمیارن! کنکور چکار کردی مگه ؟ دولتی هم که یک هفته افتاد جلوتر موندم شرکت کنم یا نه .چون ازادو دیگه ثبت نام کردم .
بله...زور داره ولی اسمشون دیگه ادم نیست..
راستشو میگم من ترم3 انصرافی کارشناسی شهرسازی دولتی هستم و الان ترم2 کارشناسی نرم افزارم ازاد..اما 1کی از خواهرام ترم اخر ارشد برق الکترونیک هست یکی دیگه ورودی ترم بهمن ارشد بیوشیمی هست ک اونم انصراف داد می خواد هوش مصنوعی شرکت کنه برای اونا من اینجاها دنباله اطلاعات بودم بعد ملت سوال پرسیدن منم دیدم بیکارم ادای خیرین و در اوردمو کمک کردم به جواب برسن..
ببخشید.اگر خوندی و در خود میبینی ک میتوند دولتی و شرکت کن چون واقعا اسون نیست اما اگرامیدت به تکمیل ظرفیته و معمولی خوندی ک ازاد و بدین وخیرشو ببین
بله...زور داره ولی اسمشون دیگه ادم نیست..
راستشو میگم من ترم3 انصرافی کارشناسی شهرسازی دولتی هستم و الان ترم2 کارشناسی نرم افزارم ازاد..اما 1کی از خواهرام ترم اخر ارشد برق الکترونیک هست یکی دیگه ورودی ترم بهمن ارشد بیوشیمی هست ک اونم انصراف داد می خواد هوش مصنوعی شرکت کنه برای اونا من اینجاها دنباله اطلاعات بودم بعد ملت سوال پرسیدن منم دیدم بیکارم ادای خیرین و در اوردمو کمک کردم به جواب برسن..
ببخشید.اگر خوندی و در خود میبینی ک میتوند دولتی و شرکت کن چون واقعا اسون نیست اما اگرامیدت به تکمیل ظرفیته و معمولی خوندی ک ازاد و بدین وخیرشو ببین
من ترم یک ارشدم دیگه ازاد که شرکت نمکنم منکه واسه دکترا :دی کلادست انصرافتون خانوادگی خوبه ولی اینکه دنبال علاقتون برید خیلی بهتره تا اینکه رشته ای رو ادامه بدین که علاقه ندارید منم یک بار انصراف دادم
m.a.r.y.a.m
10-02-2014, 00:40
من ترم یک ارشدم دیگه ازاد که شرکت نمکنم منکه واسه دکترا :دی کلادست انصرافتون خانوادگی خوبه ولی اینکه دنبال علاقتون برید خیلی بهتره تا اینکه رشته ای رو ادامه بدین که علاقه ندارید منم یک بار انصراف دادم
من انصراف دادم به دلیله دوریه راه خواهرم انصراف داد به دلیله بی علاقگی...
ایشالله دکتری ..
m.a.r.y.a.m
10-02-2014, 00:48
کسی اگر ارشد نرم افزار..هوش مصنوعی و دیگر گرایش های کامپیوتر هست یا اطلاعی داره بی زحمت اعلام کنه...مرسی
manya-atashin
11-02-2014, 18:38
فردا امتحان ارشده دوستم تازه از خواب بیدار شده سوال میپرسه
منم گفتم بگم بهتون راهنمایی کنید
این بنده خدا پدرش 6 ماه به قول خودش جبهه بوده و کارت ایثار یا کارت ایثارگری! داره...
تا حالا هم هیچ وقت نزده واسه کنکوری چیزی !
میخواد بدونه کلا میشه از این کارت استفاده ای کرد ؟؟؟
حالا شاید واسه ارشد سال آینده منظورشه:n02:
manya-atashin
11-02-2014, 18:39
هزینه ارشد آزاد
و دکترای آزاد رم یکی بگه!
راستی امتحان ارشد آزاد هم ثبت نام کرده دیروز
امتحانش میخواد بدونه کی هست؟؟
با پرینت کارت هفته پیش میشه رفت سر جلسه یا باید پرینت جدیدگرفت ؟
pedramb66
11-02-2014, 20:10
با پرینت کارت هفته پیش میشه رفت سر جلسه یا باید پرینت جدیدگرفت ؟
پیرینت قبلی فاقد اعتباره و باید دوباره کارت جدید رو پرینت گرفت.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
هزینه ارشد آزاد
و دکترای آزاد رم یکی بگه!
راستی امتحان ارشد آزاد هم ثبت نام کرده دیروز
امتحانش میخواد بدونه کی هست؟؟
اینطور که در سایت نوشتن امتحان ارشد ناپیوسته آزاد خرداد 93 ـه
bijandarbari
12-02-2014, 13:59
خوب ما هم کنکورمون رو امروز صبح دادیم.رشته مکانیک بود.
بخوام تحلیل بکنم:
زبان و ریاضی رو نزدم.
مجموعه دروس سیالاتش در مجموع راحت بود. فقط خیلی مفهومی بود.یعنی راه حلش کوتاه بود.ولی باید مفهوم مطالب رو دقیق درک کرده باشی.
مجموعه جامداتش متوسط بود.اونم نکته زیاد داشت.( ولی نه در حد سیالات )
درس دینامیکش خیلی سخت بود.ارتعاشاتش متوسط بود. کنترل اتوماتیک هم متوسط بود.
رو هم رفته برای من که تصمیم داشتم تبدیل انرژی برم و سیالات برام ضریب 3 داشت خیلی خوب شد.
hossienmoein
12-02-2014, 14:27
یرو بچه هایی که ارشد داشتین خسته نباشید انشالله همون رشته ای که میخواین قبول شید...
manya-atashin
12-02-2014, 14:33
من که هیچ وقت شانس کنکور نداشتم !
معدلم با اینکه 19 شده بود هر ترم
رفتم کنکور شرکت کردم
مجموعه مدیریت ...
یعنی انگار از خودشون سوال طرح کرده بودن !
افتضاح دادم !
این سایت برام بالا نمیاد تا کارت بگیرم
کسی دیگه هم این مشکل رو داره ؟
bijandarbari
12-02-2014, 17:21
این سایت برام بالا نمیاد تا کارت بگیرم
کسی دیگه هم این مشکل رو داره ؟
نه. مشکلی نداره.
با فیلتر ... برین. شاید باز بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.