مشاهده نسخه کامل
: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
reza.kaka
16-09-2014, 21:43
منم شهرستانم . میخواستم ببینم نیاز به خوابگاه دارم یا نه . چون فاصله زیادی با تهران نداریم .
بعدش این واحد سمینار باید سمینار بدی و سخنرانی کنی جلوی کلی جمعیت ؟
اگه فاصله ات کمتر از دو ساعته، میتونی به فکر رفت و آمد باشی. در غیر این صورت فکر رفت و آمدو از سرت بیرون کن.
از طرفی فکر پیچوندن کلاسارم از سرت بیرون کن.واسه ارشد باید کلاس بری حتما.
Sent from my SM-N900
reza.kaka
17-09-2014, 17:56
سلام
دوستان برای شرکت در ارشد پیام نور باید در ازمون سراسری شرکت کرد یا امزون ارشد پیام نور جداست ؟
samir.1234
18-09-2014, 09:14
دوستان برای شرکت در ارشد پیام نور باید در ازمون سراسری شرکت کرد یا امزون ارشد پیام نور جداست ؟
فك كنم هم از طريق سراسري ميشه
هم خود پيام نور آزمون ارشد برگزار بكنه!
ولي من تاريخش رو ميخوام ! يعني تاريخ همه ارشدهاي امسال !
شما خبر نداري؟
كسي اينجا جواب ما رو كه نميده!
paranoid_android
18-09-2014, 10:35
شما خبر نداري؟
دوست عزیز، اطلاعاتی که شما می خواید با یه سرچ ساده تو گوگل یا سایت سنجش بدست می آد! سایت سنجش برید و بخش کارشناسی ارشد، دفترچه شماره 1 رو دانلود کنید می تونید تاریخ دقیق کنکور رو پیدا کنید. دفترچه انتخاب رشته آزاد رو هم با یه سرچ بسیار ساده تو گوگل می تونید دانلود کنید و تاریخ کنکورش رو پیدا کنید.
ارشد علمی کاربردی صرفا برای کارمندای دولت و کسایی هست که حداقل 3 سال در زمینه رشته مورد نظرشون سابقه کار دارن و پذیرشش بسیار محدوده. تاریخ آزمون و اطلاعات دیگه رو باز از طریق دانلود دفترچش تو سایت سنجش میتونید مشاهده کنید.
پیام نور هم از طریق کنکور پذیرش می کنه و هم بصورت فراگیر که دفترچه فراگیر و آزمونش باز از طریق سایت سنجش قابل دسترسیه.
لطف کنید خودتون قدری وقت بذارید و کار خودتون رو خودتون انجام بدید! موفق باشید.
reza.kaka
18-09-2014, 12:02
شما خبر نداري؟
سلام
samir جان اینم زمان ازمون های ارشد تمام دانشگاه ها .....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samir.1234
19-09-2014, 11:46
سلام
samir جان اینم زمان ازمون های ارشد تمام دانشگاه ها .....
كوتاه و مختصر !
يك دنيا سپاس عزيز
خيلي لطف كردي ...
ترم چهارم که بعیده نمره کم کنن، دیگه دانشجوی ارشد حداقلش باید از پایان نامه در ترم 4 دفاع کنه، چون 3 ترم درس هست.
اکثر دانشگاه ها از ترم 5 به بعد برای هر ماه 0.25 نمره کم میکنند، که برای 4 ماه در ترم پنجم میشه یک نمره و بره ترم 6 هم همینطور نمره کم میشه.
با موافقت استاد راهنما، دفاع کردن در ترم 5 و حتی 6 موردی نداره فقط نمره کم میشه که با مقاله دادن جبران میشه.
دانشگاه های روزانه هم معمولا از ترم 5 و 6 شهریه میگیرند.
شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه کردستان اعلام کرده برای ورودی های 92 به بعد برای دفاع در ترم چهارم و پنجم نمره از 19 حساب میشه و جبران یک نمره منوط به ارائه خروجی پژوهشی است که تازه برای آن هم کلی شرط و شروط گذاشته بنظرم کم کردن نمره در ترم چهارم کار درستی نیست حالا از دوستان دیگه که این تاپیک را می بینند میتونن بیان بگن در دانشگهاهای دیگه این کسر نمره چه جوری هست؟آیا دانشگاه دیگه ای هست که برای دفاع در ترم چهارم نمره کسر کنه؟
با تشکر
hormozan m
20-09-2014, 16:21
سلام دوستان . من امسال ارشدعمران راه و ترابری علوم تحقیقات اصفهان در اومدم تکمیل ظرفیت هم راه و ترابری تهران ( شمال و مرکز ) انتخاب کردم که قبول نشدم :n02:
چند تا سوال دارم :
1. تکمیل ظرفیت برای بهمن ماه برگزار میشه ؟
2. میتونم بهمن ماه برم اصفهان ثبت نام کنم ؟ ( برای فرار از سربازی :n09: )
ممنون:n26:
سلام دوستان . من امسال ارشدعمران راه و ترابری علوم تحقیقات اصفهان در اومدم تکمیل ظرفیت هم راه و ترابری تهران ( شمال و مرکز ) انتخاب کردم که قبول نشدم :n02:
چند تا سوال دارم :
1. تکمیل ظرفیت برای بهمن ماه برگزار میشه ؟
2. میتونم بهمن ماه برم اصفهان ثبت نام کنم ؟ ( برای فرار از سربازی :n09: )
ممنون:n26:
سوال اول بله .
سوال دوم خیر !!! قبولی مهر با بهمن فرق داره .
البته دانشگاه آزاد سیستم عجیب غریبی داره !!!( شاید بتونید این کار رو انجام بدید ولی حتما از دانشگاه مربوطه سوال کنید )
hormozan m
21-09-2014, 00:48
سوال اول بله .
سوال دوم خیر !!! قبولی مهر با بهمن فرق داره .
البته دانشگاه آزاد سیستم عجیب غریبی داره !!!( شاید بتونید این کار رو انجام بدید ولی حتما از دانشگاه مربوطه سوال کنید )
مرسي كه جواب داديد ... يكي از دوستان ميگن كه شهريه ثابت ترم مهر رو ميگيرن و ترم مهر رو مرخصي حساب ميكنن o_O
ماشاالله تلفن دانشگاه ها هم واسه قشنگي گذاشتن [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
paranoid_android
21-09-2014, 02:59
مرسي كه جواب داديد ... يكي از دوستان ميگن كه شهريه ثابت ترم مهر رو ميگيرن و ترم مهر رو مرخصي حساب ميكنن o_O
ماشاالله تلفن دانشگاه ها هم واسه قشنگي گذاشتن [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
این جور چیزا توی دانشگاه آزاد کاملا طبیعیه.. تا دو ترم تحصیلی رو می تونید مرخصی بگیرید که البته باید شهریه ثابت ترم ها رو بپردازید.. حتی میتونید ثبت نام هم نکنید و 1 سال دیگه پاشید برید و ثبت نام کنید؛ قبولیتون محفوظ میمونه، شهریه ثابت هارو به حساب عزیز دانشگاه واریز می کنید و دانشگاه این ترم هارو مرخصی رد می کنه براتون.. در مورد قضیه تلفن قشنگتر از ایناشم هست.. توی بعضی از مراکز آموزش علمی کاربردی خیلی شبک سیم تلفن رو می کشن و در اتاق رو می بندن و داخل می خوابن.. چند بار جلوی چشم من اینکاررو انجام دادن، وقتی می پرسی چرا تلفنو قطع می کنی، تازه شاکی هم میشن که ما که چند تا دست نداریم که هم جواب ارباب رجوع رو بدیم هم کار شما رو انجام بدیم! :n01:
من کارشناسی حقوق رو به زودی به پایان می رسونم و می خوام برای کارشناسی ارشد سراسری امتحان بدم . به سایت سنجش رفتم ولی راهنمایی برای این کار ندیدم . کسی چیزی میدونه ؟
میدونم آزمون زمستون هست ولی از منابع بی اطلاع هستم و اینکه آیا رشته تخصصی رو قبل از آزمون باید تا حدی مشخص کرد ؟ یه توضیحی بدید .
B.Russell
21-09-2014, 17:22
من کارشناسی حقوق رو به زودی به پایان می رسونم و می خوام برای کارشناسی ارشد سراسری امتحان بدم . به سایت سنجش رفتم ولی راهنمایی برای این کار ندیدم . کسی چیزی میدونه ؟
میدونم آزمون زمستون هست ولی از منابع بی اطلاع هستم و اینکه آیا رشته تخصصی رو قبل از آزمون باید تا حدی مشخص کرد ؟ یه توضیحی بدید .
منابع آزمون کارشناسی ارشد تغییری نکرده اند، دفترچه کنکور سال های گذشته رو دانلود کنید، درس هایی که باید امتحان بدین و ضرایب گرایش های مختلف رو توضیح داده.
شما با توجه به گرایشی که میخواهید پذیرفته شوید، سر جلسه کنکور سئوالاتی که در اون گرایش ضرایب بیشتری دارند را باید بهتر جواب بدین.
بنابراین موقع خواندن دروس هم از الان تمرکزتون روی دروس با ضرایب بالاتر در اون گرایش خاص باشه.
Masoud-2014
23-09-2014, 15:37
سلام من کارشناسی مدیریت دارم و میخوام ارشد سراسری شرکت کنم به نطر شما اگر بخوام غیر مدیریت رشته ای رو شرکت کنم شما چه رشته ای رو پیشنهاد می کنید که از پسش بر بیام.
سلام من کارشناسی مدیریت دارم و میخوام ارشد سراسری شرکت کنم به نطر شما اگر بخوام غیر مدیریت رشته ای رو شرکت کنم شما چه رشته ای رو پیشنهاد می کنید که از پسش بر بیام.
بستگی به خودت داره ...
اگر تواناییشو داری حقوق شرکت کن اما نمیتونی برای قضاوت و وکالت امتحان بدی حتما باید کارشناسی مرتبط داشته باشی . ;که شاید بتونی بگیری یا ... اونو خبر ندارم ...
روانشناسی هم خوبه ... از لحاظ بازر و آینده کار .
مدیریت هم نباید بد باشه .
سلام دوستان، آیا کسی که کارشناسی را در رشته نرم افزار گذرانده می تواند در مقطع ارشد کنکور انسانی دهد و وارد یکی از رشته های انسانی شود ؟ گرایش های مد نظر ، الهیات، فلسفه غرب،فلسفه اسلامی و عرفان هستند.
آیا امکان پذیر است ؟
26-09-2014, 14:45
بستگی به خودت داره ...
اگر تواناییشو داری حقوق شرکت کن اما نمیتونی برای قضاوت و وکالت امتحان بدی حتما باید کارشناسی مرتبط داشته باشی . ;که شاید بتونی بگیری یا ... اونو خبر ندارم ...
روانشناسی هم خوبه ... از لحاظ بازر و آینده کار .
مدیریت هم نباید بد باشه .
از مهندسی ها کدوم خوبه؟ می خوام شباهت به مدیریت داشته باشه؟ مهندسی صنایع - سیستم خوبه؟ دروس امتحانیش که خیلی شبیهن!
Amir Hossein
26-09-2014, 16:16
سلام بچه ها...
یه سوال داشتم...
من اگه رشته کارشناسیم یه چیزی مثل حسابداری باشه...برای ارشد میتونم یه رشته ای که مربوط به کامپیوتر باشه رو انخاب کنم؟ مثل برنامه نویسی یا IT
آخه من مدرک کاردانیم برنامه نویسی هست...برای کارشناسیم مجبور شدم حسابداری بخونم... :/
ممنون
از لحاظ بازار کار بهترین رشته که شما هم بتونید از پسش بر بیایید حسابداری هست .
اگر ریاضیات و زبان قوی ( خیلی خیلی قوی !!) دارید رشته MBA بهترین انتخاب خواهد بود .
اگه به مهندسی علاقه دارید ، رشته مهندسی صنایع (صنایع - صنایع و مهندسی مالی و مدیریت سیستم و بهره وری) هم میتونید شرکت کنید .( بهترین ها به ترتیب : مهندسی مالی و صنایع-صنایع و سیستم و بهره وری هستند که ضرایب مهندسی مالی و صنایع -صنایع مثل همه) . توجه کنید که رشته مهندسی مالی مربوط به طراحی ابزار های مالی مثل اوراق اختیار خرید و فروش یا قرارداد های آتی و غیره هستش . در کل ، میره توی بازار پول و سرمایه . شبیه مدیریت مالی هستش با این فرق که شما در مدیریت مالی از ابزار های مالی استفاده میکنید ولی در مهندسی مالی توانایی خلق این ابزار ها رو پیدا خواهید کرد . بسیار رشته باکلاس و خوش آتیه ای هست مخصوصا در خارج از کشور با توجه به رونق بازار بورس . صنایع-صنایع بیشتر مدیریت منابع و بهره وری بهینه در کارخانجات هست که بیشتر از مدیریت به امور فنی گرایش داره . مدیریت سیستم و بهره وری هم باز برمیگرده به صنعت ولی تکیه اش بیشتر روی مدیریته .
من حسابداری رو پیشنهاد میکنم . تغییر رشته کار آسونی نیست !!!
موفق باشید .
سلام بچه ها...
یه سوال داشتم...
من اگه رشته کارشناسیم یه چیزی مثل حسابداری باشه...برای ارشد میتونم یه رشته ای که مربوط به کامپیوتر باشه رو انخاب کنم؟ مثل برنامه نویسی یا IT
آخه من مدرک کاردانیم برنامه نویسی هست...برای کارشناسیم مجبور شدم حسابداری بخونم... :/
ممنون
هر رشته ای که بخواهید میتونید شرکت کنید . فقط باید لیسانس( هر لیسانسی) داشته باشید و بتونید از پس کنکور هم بر بیایید .
samir.1234
26-09-2014, 17:29
دوستان بنظرتون كارشناسي ارشد
پيام نور ، آزاد يا پرديس تحصيلات تكميلي برم ؟!!
پرديس تحصلات تكميلي مهر دانشگاه سراسري ميخوره روي گواهينامه و مدرك
ولي خب پوليه و گرونه ديگه ... مث آزاد تقريبا !
حالا به نظر شما ارزش كدوم بهتره؟
كنكور رو هم بي خيال ... به هيچ وجه كنكور بده خوبي نبودم ! وقت خوندن هم ندارم
معدل كارشناسي 18
رشته مديريت دولتي
alireza-1991
26-09-2014, 17:37
استاد میرزاده با ایسنا مصاحبه کرده و رسما گفته بهمن هم پذیرش داریم
میرزاده با بیان اینکه با پذیرش در مهرماه و بهمن ماه وضع اقتصادی بهتر خواهد شد، گفت: امسال 12 هزار دانشجوی دکترا و 220 هزار دانشجوی ارشد پذیرش شدهاند و به کوری چشم دشمنان انقلاب، دانشگاه آزاد تا پایان سال 93، 500 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی با احتساب دانشجویان در حال تحصیل خواهد داشت.
:n08::n08::n08:
معدل كارشناسي 18
رشته مديريت دولتي
دور آزاد رو یه خط قرمز بزرگ بکش بذارش کنار . مدرکش دوزار نمی ارزه . بعدش می بینی پول دادی و وقت گذاشتی و یه مدرک بدرد نخور گرفتی . اگه تونستی برو پردیس . اگه زورت نرسید برو پیام نور .
reza.kaka
27-09-2014, 06:54
سلام
دوستان ارشد جایی بدون کنکور نداره ؟رشته نرم افزار کامپیوتر ؟ اگه هست کجا در تهران ؟
hellbrain666
29-09-2014, 19:01
معدل كارشناسي 18
رشته مديريت دولتي
مگه پردیس تحصیلات تکمیلی مال آزاد نیست؟
من همینو قبول شدم و ثبت نام و کلاس ها و حتی سایتش وابسته به دانشگاه آزاد هست
مگه پردیس تحصیلات تکمیلی مال آزاد نیست؟
من همینو قبول شدم و ثبت نام و کلاس ها و حتی سایتش وابسته به دانشگاه آزاد هست
بعضی از واحدهای دانشگاه سراسری پردیس هم دارند!
پردیس دانشگاه ازاد فرق داره با اینی که ایشون گفتند:n06:
DariushGreat
30-09-2014, 15:22
سلام
پکیج آزمون آزمایشی مدرسان شریف - کارشناسی ارشد کامپیوتر گرایش نرم افزار رو میفروشم.
من دانشگاه آزاد قبول شدم و چون سر کار میرم دیگه وقتی نمیشه برای دولتی کاری بکنم :n03:
سلام... بچه ها از بین اینا ارشد کدومشون بهتره؟ از لحاظ رشته و اعتبار مدرک
مدیریت صنعتی سمنگان آمل ( موسسه غیر انتفاعی)
مدیریت بازرگانی رشت (آزاد)
Masoud-Susa
01-10-2014, 11:58
*آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 94
توکلی گفت: ثبتنام از داوطلبان متقاضی آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 94 از شنبه 17 آبان ماه
از طریق شبکه اینترنتی سازمان سنجش آغاز میشود و یکشنبه 25 آبان ماه پایان مییابد.
وی افزود: زمان برگزاری این آزمون 15، 16 و 17 بهمن ماه است.
غیر انتفاعی بهتر از آزاده .
بازرگانی هم بهتر از صنعتیه .
بین این دوتا ، خودت حساب کتاب کن ببین کدومش واست بهتره .
من بودم پامو دانشگاه آزاد نمیذاشتم .
ولی شما باید مسائلی مثل مسافت و نزدیکی و هزینه ها رو هم در نظر بگیرید .
موفق باشید .
albertxx
02-10-2014, 01:31
از نظر مدرک
بستگی به دانشگاه داره
غیر انتفاعی ها همشون خوب نیستن و بعضی خیلی ها افتضاح هستن !!
آزاد هم همین شکلیه
ولی در مجموع از واحد های غیر انتفاعی بهتره !!
من آشنایی با واحد آمل ندارم ولی آزاد رشت واحد همچین بدی نیست !!
در مورد هزینه
شما چون ساکن رشت هستید فکر کنم رشت واستون بهتره !
همین ترم یکی از افوام مدیریت آزاد بازگانی رشت ثبت نام کرد تررم 1 با 12 واحدی که انتخاب کرد دقیقا 2200 اگه اشتباه نکنم واسش تموم شد !!
حالا شما حساب کن تا آخر ارشد چقدر واست تموم میشه !!
و مقایسه کن با هزینه مسکن - خوراک و ...... تو شهرستان دیگه
و اینکه رشته مدیریت بازرگانی در صورتی که ادامه تحصیل بدید خیلی خوبه !
DariushGreat
08-10-2014, 14:56
بسته آزمون کارشناسی ارشد 94 مدرسان شریف - مهندسی کامپیوتر / نرم افزار
فوری فروشی
از آبان ماه هم آزمون ها شروع میشن
sasan.69
08-10-2014, 15:24
رفقا این بسته های اموزشی پاریسه رو الان دیدم تو سایتشون 230تومن زده میخوام بدونم اینا چقدر موثر میتونه باشه درقبولی و موفقیت:n01:
B.Russell
08-10-2014, 18:23
رفقا این بسته های اموزشی پاریسه رو الان دیدم تو سایتشون 230تومن زده میخوام بدونم اینا چقدر موثر میتونه باشه درقبولی و موفقیت:n01:
بستگی به رشته تحصیلیتون، هر بسته آموزشی موسساتی مثل پارسه و ماهان و... ممکنه یکی دو جزوه مفید داشته باشه و اکثرا با سرعت و بی کیفیت نوشته شده اند.
بهتره سراغ ناشرانی مثل راهیان ارشد، پوران پژوهش، مدرسان شریف و... بروید و با پرس و جو از رتبه های برتر رشته خودتون، از هر ناشری کتاب مفیدش رو تهیه کنید.
paranoid_android
08-10-2014, 20:30
دوستان، برای رسیدن به درصد بالای 70 در درس "اصول و مبانی مدیریت" آیا مطالعه دقیق مطالب و تست های کتاب مدرسان شریف کفایت می کنه؟ کتاب های دو جلدی پارسه چطورن؟ با توجه به اینکه مطالب این کتاب ها از منابع اصلی این درس یعنی کتاب های رضاییان و رابینز استخراج شدن و حجم بالای کتاب های مرجع، باز مطالعه این مراجع ضروری هستش؟
بنده به سری کامل کتاب های پارسه، مدرسان و پوران دسترسی دارم. به ترتیب برای درس های ساختمان داده، طراحی الگوریتم، شبکه، مهندسی نرم افزار، سیستم عامل، پایگاه داده و هوش مصنوعی کدامیک از این کتابهارو مفیدتر می دونید؟ این سوالات رو برای کسی می پرسم که از یک رشته دیگه فارغ التحصیل شده، و هدفش ارشد IT دانشگاه های تهران هستش... هم کامل باشه و هم به بیان ساده مفاهیم رو تشریح کرده باشه.. ممنون.
سلام دوستان می خوام بدونم کسی که در دوره کارشناسی مهندسی خونده تو ارشد می تونه علوم انسانی ادامه بده ؟
یه سری اطلاعات کلی در مورد کنکور ارشد می خوام کجا می تونم پیدا کنم ؟اطلاعاتی نظیر همین چه رشته های مجازه برای کنکور تو ارشد و ...
sina3000m
11-10-2014, 14:01
با سلام، بنده دانشجوی سال آخر کارشناسی در رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه دولتی سمنان هستم. معدلم حدودا 16 و خورده ای هست.محل سکونت اصلیم شهر شیرازه. در رابطه با ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد واقعا شک و تردید دارم. هدفم اینه که بعد از فارغ التحصیلی وارد بازار کار بشم، حالا نمیدونم با همین مدرک کارشناسی دانشگاه سمنان میتونم تو شهر خودم کار پیدا کنم یا نه؟ منظورم اینه که آیا مدرک کارشناسی اونم از دانشگاه دولتی سمنان برای کاریابی کافی هست؟ مدرک ارشد تو بازار کار (چه دولتی و چه بخش خصوصی) تاثیری داره یا خیر؟ ممنون میشم نظر دوستان رو بدونم.
اگه متولد سال 68 و قبل اون هستید سعی کنید اول وارد بازارکار بشید بعد ادامه تحصیل بدید
اما اگه سنتون هنوز زیاد بالا نرفته و خطر از دست دادن استخدام های دولتی بخاطر بالابودن سن تهدیدتون نمیکنه بهتره که اول مدرک ارشدتون رو بگیرید بعد وارد بازارکار بشید
در مورد تفاوت مدرک کارشناسی و با کارشناسی ارشد در استخدام این هست که معمولا برای کسانی که کارشناسی ارشد دارن روی سنشون زیاد سختگیری نمی کنن و اون 2سال رو به سقف سن استخدامی اضافه می کنن
تمام ادارات وقتی ردیف شغلی ایجاد می کنن اول سعی می کنن برای اون ردیف شغلی نیروی های ارشد رو جذب کنن بعد میرن سراغ کارشناسی ها یعنی داشتن مدرک کارشناسی ارشد اولویت استخدام ایجاد میکنه
hamid_diablo
11-10-2014, 16:46
متاسفم برای کشوری که واسه استخدام شدن باید تا کارشناسی ارشد درس خوند.وگرنه سرمون بی کلاه میمونه
آقا، آزمون های آزمایشی ماهان رو توصیه می کنی دیگه؟ خودمم حس می کنم ماهان توی مدیریت قوی تر از جاهای دیگه عمل میکنه اما بین ماهان و مدرسان شریف شک داشتم یکم:n02: کتابهاشون که فکر نمی کنم چنگی به دل بزنه..
با توجه به اینکه تهران نیستم و دسترسی به کلاس های حضوری ندارم، این کلاس های مجازی ماهان که از پاییز شروع میشه چطوره به نظرت؟
شرمنده دیر جواب میدم .
واسه آزمون آزمایشی ماهان رو پیشنهاد کردم . توی مدیریت جامعه آماری خوبی داره . کتبشون واسه حداقل نمره بدرد میخوره و حتما باید منابع اصلی رو مطالعه کنی .( بیشتریناشون از کتب نگاه دانش هستند . )
واسه مدیریت هم اگه تغییر رشته ای هستید از کلاس استفاده کنید . اگه رشته خودتون مدیریت بوده نیازی به کلاس نیست . فقط باید به شدت ( خیــــــــــلی بشدت !!) درس خوند و تست زد .
موفق باشی .
paranoid_android
13-10-2014, 13:29
شرمنده دیر جواب میدم .
واسه آزمون آزمایشی ماهان رو پیشنهاد کردم . توی مدیریت جامعه آماری خوبی داره . کتبشون واسه حداقل نمره بدرد میخوره و حتما باید منابع اصلی رو مطالعه کنی .( بیشتریناشون از کتب نگاه دانش هستند . )
واسه مدیریت هم اگه تغییر رشته ای هستید از کلاس استفاده کنید . اگه رشته خودتون مدیریت بوده نیازی به کلاس نیست . فقط باید به شدت ( خیــــــــــلی بشدت !!) درس خوند و تست زد .
موفق باشی .
خواهش میکنم دشمنتون شرمنده.
ممنون.
البته من MBA مدنظرم بود که به احتمال قوی کنکور امسال تئوری مدیریت هم به 3 تا درس دیگه اضافه میشه و کار رو سخت تر میکنه.
خواهش میکنم دشمنتون شرمنده.
ممنون.
البته من MBA مدنظرم بود که به احتمال قوی کنکور امسال تئوری مدیریت هم به 3 تا درس دیگه اضافه میشه و کار رو سخت تر میکنه.
تئوری مدیریت زیاد سخت نیست . فقط حجم کتب منبعش خیلی زیاده و اگه واسه MBA باشه ( که بعید میدونم این اتفاق بیفته) میشه از همون کتب خلاصه شده موسسات آموزشی استفاده کرد . شما رشته کارشناسیتون مدیریت بوده ؟
paranoid_android
13-10-2014, 17:14
تئوری مدیریت زیاد سخت نیست . فقط حجم کتب منبعش خیلی زیاده و اگه واسه MBA باشه ( که بعید میدونم این اتفاق بیفته) میشه از همون کتب خلاصه شده موسسات آموزشی استفاده کرد . شما رشته کارشناسیتون مدیریت بوده ؟
آهان..
نه من IT خوندم.. اما به نسبت 30-70 مرددم :D از طرفی به MBA علاقه دارم و از طرف دیگه به گرایش شبکه رشته خودم. البته رشته IT هم یه درس اصول و مبانی مدیریت داره اما نه به قطوری کتاب های رشته مدیریت!
ولی احتمال زیادی می دم که تئوری مدیریتو اضافه کنن ها.. عالم و آدم با اطمینان میگن که اضافه میشه و درس زبان میشه مثل بقیه رشته های دیگه.. با توجه به ویرایش جدید فایل سرفصل دروس رشته MBA که وزارت علوم گذاشته.. از طرفی احتمال اضافه شدن بحث سابقه کار به صفر نزدیک شده و از طرف دیگه احتمال اضافه شدن درس تئوری مدیریت افزایش پیدا کرده.. امیدوارم که اینچنین نشه.. البته برای سال دیگه من برنامه ریزی کردم..
آهان..
نه من IT خوندم.. اما به نسبت 30-70 مرددم :D از طرفی به MBA علاقه دارم و از طرف دیگه به گرایش شبکه رشته خودم. البته رشته IT هم یه درس اصول و مبانی مدیریت داره اما نه به قطوری کتاب های رشته مدیریت!
ولی احتمال زیادی می دم که تئوری مدیریتو اضافه کنن ها.. عالم و آدم با اطمینان میگن که اضافه میشه و درس زبان میشه مثل بقیه رشته های دیگه.. با توجه به ویرایش جدید فایل سرفصل دروس رشته MBA که وزارت علوم گذاشته.. از طرفی احتمال اضافه شدن بحث سابقه کار به صفر نزدیک شده و از طرف دیگه احتمال اضافه شدن درس تئوری مدیریت افزایش پیدا کرده.. امیدوارم که اینچنین نشه.. البته برای سال دیگه من برنامه ریزی کردم..
اینجوری یخورده اوضاع بغرنج میشه . چون تئوری مدیریت درسیه که باید روش وقت گذاشت . اگه برای سال دیگه برنامه ریزی کرده اید فکر نکنم مشکلی داشته باشید و میرسید همه رفرنس ها رو بخونید .
اتفاقا به نظر من تئوری اضافه بشه ، به نفع شماست . چون درس ساده و حفظی هستش و تنها مشکلش حجم زیادشه ، فشار رو از روی دروس ریاضی و زبان کاهش میده .
در کل من خودم واسه ارشد تغییر رشته دادم ( مهندسی صنایع به مدیریت مالی) و تغییر رشته رو توصیه نمیکنم .
اگه علاقه شما به MBA و رشته خودتون مساویه ، در انتخاب رشته خودتون شک نکنید !!!!
DariushGreat
14-10-2014, 14:53
آقا خودم رو بدبخت کردم رفت! :n28:
من لیسانس نرم افزار خوندم. با تکمیل ظرفیت اولی ارشد که دادن کردمش معماری کامیپوتر ( که پیشنیازش رشته سخت افزاره ). الآن درسا برام خیلی جدیده و نامفهوم! چه کار کنم؟
مجبوری یه ترم حداقل فشار رو تحمل کنی تا بتونی با دروس جدید سازگار بشی . میتونی بری سرکلاس های لیسانس سخت افزار ( اگه لازم بدونی) . . ..
سلام
من ارشد نرم کرمان قبولیدم البته علوم تحقیقاتش حالا میخوام انتقالی بگیرم ب یکی از شهرستان های استان کرمان محل سکونتم میخواستم ببینم ایا انتقالی میدن؟؟ واصلا کار خوبی هست ؟؟ یعنی مدرکش بعدا فرق نمیکنه؟؟؟
Masoud-2014
22-10-2014, 17:06
حذف شود .....
سلام دوستان
شرمنده اگه سوالم ممکنه خیلی ساده باشه ولی خوب مهمه برام
من کارشناسی پیام نورخوندم و می خوام ارشد شرکت کنم ، چون کارت معافیت سریازی گرفتم و دارم شرکت خودم رو هم راه می ندازم زیاد نگران قبول شدن و یا نشدنم و رفتن به خدمت نیستم ولی خوب حالا که می خوام ادامه بدم دوست دارم توی رشته دلخواهم باشه .
همونطور که گفتم من کارشناسی نرم افزار خوندم ولی حالا برای براشد می خوام توی رشته شبکههای کامپیوتری که مورد علاقه ام هستش شرکت کنم ولی این رشته از زیر شاخه های گروه IT هستش .. می خوام بدونم اصلا من که نرم افزار خوندم می تونم توی شاخه IT و شبکه برای ارشد شرکت کنم ..
این هم لیست منابعه ازمون هستش
مواد امتحانی و ضرایب
گرایش
مواد امتحانی و ضرایب
زبان تخصصی
*دروس مشترک
اصول و مبانی مدیریت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اصول طراحی پایگاه دادهها
هوش مصنوعی
سیستمهای عامل
معماری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامپیوتر
تجارت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) الکترونیکی
1
4
1
1
1
1
امنیت اطلاعات
1
4
1
1
1
1
شبکههای کامپیوتری
1
4
1
1
1
1
مهندسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فناوری اطلاعات(IT )
1
4
1
1
1
1
*دروس مشترک: ساختمانهای گسسته، ساختمانهای دادهها، طراحی الگوریتم، مهندسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نرمافزار، شبکههای کامپیوتری
.......................................
دروس ازمون که با رشته نرم افزار زیاد فرقی نداره .. می خوام ببینم می تونم شرکت کنم یا نه فقط باید توی همون گروه کامپیوتر باشم ..
B.Russell
24-10-2014, 19:03
دروس ازمون که با رشته نرم افزار زیاد فرقی نداره .. می خوام ببینم می تونم شرکت کنم یا نه فقط باید توی همون گروه کامپیوتر باشم ..
این سئوال و مشابهش بالای 100 بار تو این تاپیک جواب داده شده ! :n26:
مدرک شما در دوره کارشناسی هرچه باشد، در دوره ارشد هرچه دلتان بخواهد میتوانید شرکت کنید.
یعنی شما تو کارشناسی کشاورزی خونده باشین میتونین تو ارشد مهندسی برق یا فلسفه شرکت کنین !!
صرفا کافی است منابعی که در کنکور ارشد لازم هست رو برای هر گرایشی که دوست دارید بخوانید و تغییر کامل رشته، گرایش یا ... بدهید.
برخی دانشگاه ها پس از قبولی در کنکور، ممکنه به دانشجویانی که خیلی تفاوت رشته داشتن پیش نیاز بدن، برخی هم ممکنه ندن.
در هر صورت مشکلی برای آزمون و تغییر رشته ندارین.
دفترچه کنکور شنبه میاد. به امید قبولی همه دوستان.
یه سوال داشتم. معنی این قسمت پایین که پررنگ کردم چیه؟ منظورش اینه مثلا من تو رشته روانشناسی میتونیم شرکت کنیم و در عین حال (برای رشته دوم) میتونیم تو مهندسی نفت هم شرکت کنیم؟ یه چنین چیزی داره میگه؟ رشته های نامربوط؟
اوطلباني كه علاوه بر رشته انتخابي يا امتحاني اصلي (رشته اول) علاقهمند به شركت در رشته امتحاني دوم ميباشند، ضرورت دارد كه كدرشته امتحاني دوم را نيز در بند مربوط در تقاضانامه درج نمايند. اين دسته از داوطلبان ميبايست براي رشته امتحاني دوم يك كارت اعتباري ديگر ، به مبلغ 000.052 (دويست و پنجاه هزار) ريال علاوه بر كارت اعتباري اول خريداري نمايند.
B.Russell
03-11-2014, 11:58
دفترچه کنکور شنبه میاد. به امید قبولی همه دوستان.
یه سوال داشتم. معنی این قسمت پایین که پررنگ کردم چیه؟ منظورش اینه مثلا من تو رشته روانشناسی میتونیم شرکت کنیم و در عین حال (برای رشته دوم) میتونیم تو مهندسی نفت هم شرکت کنیم؟ یه چنین چیزی داره میگه؟ رشته های نامربوط؟
اوطلباني كه علاوه بر رشته انتخابي يا امتحاني اصلي (رشته اول) علاقهمند به شركت در رشته امتحاني دوم ميباشند، ضرورت دارد كه كدرشته امتحاني دوم را نيز در بند مربوط در تقاضانامه درج نمايند. اين دسته از داوطلبان ميبايست براي رشته امتحاني دوم يك كارت اعتباري ديگر ، به مبلغ 000.052 (دويست و پنجاه هزار) ريال علاوه بر كارت اعتباري اول خريداري نمايند.
یکسری از رشته ها در کنکور کارشناسی ارشد به عنوان رشته های شناور شناخته میشوند.
یعنی شما میتوانید علاوه بر رشته اول که انتخاب میکنید، آن رشته را به عنوان رشته دوم انتخاب کنید.
رشته های شناور هم محدود هستند، یعنی فرضا شما رشته اولت روانشناسی هست، رشته دومت صرفا میتونه رشته شناور باشه که نام اون رشته ها هم در جداول آمده است و بیشتر شامل رشته هایی مثل MBA و برخی گرایش های مدیریت و... میشه نه هر رشته ای !!
سلام دوستان
اینجا کسی اطلاعی در مورد رشته "مدیریت فناوری اطلاعات" داره؟ اینکه قبول شدن در کنکورش چه قدر سخته و اینکه آینده کاریش چه طوره؟ همچنین اینکه برای ادامه تحصیل دکتری چه طور است؟
ممنون
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد امروز (17/08/93 ) در ساعت 20 آغاز می شود و تا تاریخ یکشنبه 25/ 8 / 93 ادامه دارد
افرادی که تا تاریخ 31 شهریور 1394 بتوانند مدرک کارشناسی خود را دریافت کنند و سایر شرایط دفترچه را دارا باشند می توانند در این آزمون شرکت کنند .زمان برگزاری آزمون در روزهای چهارشنبه ،پنجشنبه و جمعه مورخ 15،16 و 17/11/93 می باشد که داوطلبین برای اطلاع از مکان و زمان دقیق آزمون از روز یكشنبه مورخ 12/11/93 لغایت روز سه شنبه مورخ 14/11/93 با مراجعه به سایت سنجش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و پرینت كارت ورود به جلسه اطلاع می یابند .
کلیه افراد متقاضی ثبت نام .....
می توانند در دو رشته تحصیلی ( یک رشته اصلی و یک رشته شناور ) بدون توجه به مدرک کارشناسی خود ثبت نام کنند مثلا کسی که در رشته مهندسی اقتصاد کشاورزی مدرک کارشناسی خود را گرفته هم می تواند در رشته مذکور شرکت کند و هم در یکی از رشته های جدول شناور که در دفترچه ثبت نام آمده است . بدیهی است کسانی که در دو رشته می خواهند امتحان دهند باید دو کارت 25 هزار تومانی خریداری کنند .
مدارک لازم برای ثبت نام در سایت سنجش :
1- مشخصات شناسنامه ای ( از قبیل کد ملی ، شماره سریال شناسنامه و .... )
2- یک قطعه عکس
3-مشخصات تحصیلی( از قبیل معدل کارشناسی ، نام آموزشگاه و ... )
4- آدرس و شماره تلفن
5- هزینه ثبت نام و شرکت در آزمون 25 هزار تومان می باشد که باید به صورت اینترنتی از این لینک پرداخت شود افرادی هم که می خواهند رشته های دانشگاه پیام و غیر انتفاعی را در زمان انتخاب رشته انتخاب کنند باید 8 هزار تومان دیگر پرداخت کنند
توصیه های مهم :
1- ثبت نام شما هنگامی تکمیل شده است که از سایت کد 14 رقمی رهگیری دریافت کنید
2- انتخاب شهر و حوزه امتحانی خود را با دقت انجام دهید (تا مجبور نشوید احیانا در هوای سرد بهمن ماه در شهری دیگر آزمون ارشد خود را برگزار کنید )
3- دانشگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) های پیام نور و غیر انتفاعی در کارشناسی ارشد همه رشته ها را ندارند پس لازم است ابتدا به جدولی که در دفترچه بدین منظور است نگاه کنید سپس اقدام به خرید کارت هشت هزار تومانی کنید .
وبگاه خبری و آموزشی ماسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
اینجا کسی اطلاعی در مورد رشته "مدیریت فناوری اطلاعات" داره؟ اینکه قبول شدن در کنکورش چه قدر سخته و اینکه آینده کاریش چه طوره؟ همچنین اینکه برای ادامه تحصیل دکتری چه طور است؟
ممنون
ظرفیت پذیرشش زیاد نیست. پس قبولیش سخته. از نظر بازار کار خیلی فرقی با بقیه گرایش های مدیریت نداره.
در کل رشته پر طرفداری نیست. برای قبولی ارشدش باید همون کتبی رو بخونی که برای بقیه گرایش ها میخونن. حالا چرا میخوای این گرایش امتحان بدی ؟
Sent from Sony Xperia Z
عکس باید رنگی باشه یا سیاه سفید؟
عکس باید رنگی باشه یا سیاه سفید؟
دوست عزیز ، الان اصلا جایی هست که عکس 3x4 سیاه و سفید بگیرن ؟ البته که عکس باید رنگی باشه !!!
paranoid_android
09-11-2014, 14:23
عجیبه که اینجا کسی، چیزی در مورد تغییرات ناعادلانه و نابخردانه در مورد حذف دو گرایش امنیت و شبکه های کامپیوتری از رشته IT و اضافه شدنشون به زیرمجموعه مهندسی کامپیوتر چیزی ننوشته!!
با این حساب در فرصت کمتر از 3 ماهه به کنکور ارشد، داوطلبان گرایش های امنیت و شبکه، از رشته IT باید بشینن حدود 6 تا درس جدید رو از صفر بخونن!! یعنی دروس رشته مهندسی کامپیوتر... اینکه چه بلایی سر ظرفیت های جدید دو گرایش باقیمونده رشته IT یعنی تجارت الکترونیک و IT خواهد اومد تنها خدا عالمه..
متاسفم برای چنین مملکتی که اینطوری با سرنوشت و آرزوهای جوانانشون بازی میشه.. چیزی که حداقل باید از 1 سال قبل توسط وزارت علوم و سازمان سنجش اطلاع رسانی می شد، داوطلبان رشته IT رو با چنین شک بزرگی مواجه کرد.
معدرت میخوام چند تا سوال دیگه درباره ثبت نام ارشد داشتم.
1. سال و ماه اخذ مدرك كارشناسي
بنده هنوز واحد دارم و معلوم نیست کی فارغ التحصیل میشم (شاید 11/6/93 شاید هم 31/4/94) در نتیجه چی بزنم؟
2. محل (حوزه) امتحان رو ما تعیین میکنیم یا خودشون؟ من فقط تهران میزنم یا جاش رو هم میزنم؟
M o h a m m @ d
09-11-2014, 19:43
عجیبه که اینجا کسی، چیزی در مورد تغییرات ناعادلانه و نابخردانه در مورد حذف دو گرایش امنیت و شبکه های کامپیوتری از رشته IT و اضافه شدنشون به زیرمجموعه مهندسی کامپیوتر چیزی ننوشته!!
با این حساب در فرصت کمتر از 3 ماهه به کنکور ارشد، داوطلبان گرایش های امنیت و شبکه، از رشته IT باید بشینن حدود 6 تا درس جدید رو از صفر بخونن!! یعنی دروس رشته مهندسی کامپیوتر... اینکه چه بلایی سر ظرفیت های جدید دو گرایش باقیمونده رشته IT یعنی تجارت الکترونیک و IT خواهد اومد تنها خدا عالمه..
متاسفم برای چنین مملکتی که اینطوری با سرنوشت و آرزوهای جوانانشون بازی میشه.. چیزی که حداقل باید از 1 سال قبل توسط وزارت علوم و سازمان سنجش اطلاع رسانی می شد، داوطلبان رشته IT رو با چنین شک بزرگی مواجه کرد.
رشته ای تی با این کارشون نابود کردن چیزی از رشته ای تی نموند :n28:
اخه این چه مملکتی که هیچ برنامه ریزی درست حسابی ندارن .
این همه بخون اخر همه چیز یه شبه بدون فکر نابود می کنن.
B.Russell
09-11-2014, 22:21
معدرت میخوام چند تا سوال دیگه درباره ثبت نام ارشد داشتم.
1. سال و ماه اخذ مدرك كارشناسي
بنده هنوز واحد دارم و معلوم نیست کی فارغ التحصیل میشم (شاید 11/6/93 شاید هم 31/4/94) در نتیجه چی بزنم؟
2. محل (حوزه) امتحان رو ما تعیین میکنیم یا خودشون؟ من فقط تهران میزنم یا جاش رو هم میزنم؟
1- برای کسانی که در زمان ثبت نام هنوز فارغ التحصیل نشده اند، تاریخ فارغ التحصیلی 94/06/31 اعلام شود.
2- شما شهر محل سکونتتون رو که بزنید، خود سازمان تا حد امکان نزدیک ترین حوزه رو براتون انتخاب میکنه و موقع دریافت کارت ورود به جلسه بهتون اطلاع میده.
یکی از دوستان ترم آخر کارشناسیه توی پیام نور.میخواد برای ارشد ثبت نام کنه.میتونه؟مشکلی نداره؟ تاریخ فارغ التحصیلی اش رو باید کی بزنه؟دوست بالا گفتن باید شهریور زده بشه.همینطوره؟
یکی از دوستان ترم آخر کارشناسیه توی پیام نور.میخواد برای ارشد ثبت نام کنه.میتونه؟مشکلی نداره؟ تاریخ فارغ التحصیلی اش رو باید کی بزنه؟دوست بالا گفتن باید شهریور زده بشه.همینطوره؟
ترم اخر یعنی اینکه تا پایان ترم پاییزی درسش تموم میشه!؟ اگه اره که باید بزنه اخر این ترم که میشه 30/11/93
برای اطمینان بیشتر برید از اموزش دانشگاه بپرسید.
درود. من فارغ التحصیل 86 ام و قصد دارم امسال شرکت کنم. دفترچه رو دانلود کردم. زمان ما اینطوری نبود. خلاصه گیج شدم و سوالاتی برام پیش اومده.
1- چرا رشته ها و دانشگاها بطور جداگانه نیامدن؟ در جداول فقط کد هست + رشته ها که بصورت مجموعه آمده؟!!
2- من مثلن رشته مطالعات ترجمه در دانشگاه غیر انتفاعی امام رضای مشهدو میخام: آیا باید یک 25 هزار تومن + 8000 تومن پرداخت کنم یا فقط 8000 تومن؟
3- در جدول مربوط به دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی چیزی در مورد رشته مذکور نیست و فقط "مجموعه زبان انگلیسی" نوشته شده، باید همونو انتخاب کنم؟
پیشاپیش ممنونم.
ترم اخر یعنی اینکه تا پایان ترم پاییزی درسش تموم میشه!؟ اگه اره که باید بزنه اخر این ترم که میشه 30/11/93
برای اطمینان بیشتر برید از اموزش دانشگاه بپرسید.
دی ماه که امتحانات رو بده واحدهاش تموم میشه.میتونه ثبت نام کنه؟باید شهریور بزنه یا بهمن؟
B.Russell
10-11-2014, 18:05
دی ماه که امتحانات رو بده واحدهاش تموم میشه.میتونه ثبت نام کنه؟باید شهریور بزنه یا بهمن؟
دوست عزیز، پاسخ این سئوال داده شد!!
وارد کردن تاریخ دقیق فارغ التحصیلی برای کسانی که هنوز فارغ التحصیل نشده اند، هیچگونه اهمیتی ندارد و صرفا کافی هست ماکزیمم زمان لازم یعنی همان 94/06/31 درج شود.
چون در موقع ثبت نام پس از قبولی، معدل شما تا تاریخ 93/06/31 یعنی شهریور امسال اهمیت داشته و باید مدرکی از دانشگاهتون ببرین که این معدل رو تایید کنه و معدل کلتون و تاریخ فارغ التحصیلیتون اهمیتی نداره مگر اینکه نتوانید تا پایان شهریور سال بعد درستون رو تموم کنید.
soroosh_cz
10-11-2014, 18:56
ما کلا زندگیمون نابود شد... :n14:
کلی برنامه ریزی برای فناوری اطلاعات IT و گرایش شبکه های کامپیوتری که اینجوریش کنن؟ بره زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر و کلی درس ریاضی اضافه بشه؟ :n14: من میخواستم برم شبکه که از ریاضی رها بشم... درست موقع کنکور من باید زیر و رو بشه و بره توی مهندسی کامپیوتر n تا درس ریاضی بش اضافه بشه....
من میخواستم برای رشته مخابرات امن دانشگاه مالک اشتر شرکت کنم... حالا باید بزنم مهندسی کامپیوتر یا فناوری اطلاعات؟ :n13: سال پیش زیرمجموعه فناوری اطلاعات بود، الان کجاس؟ کسی خبری داره؟
امکانش هست که بگن مثلا امسال آزمون ها طبق روال سال پیشه؟ همون دروس و همون ضرایب؟ :n13:
استیضاحش کردن وسط راه اینجوری کرد... اگر استیضاحش نمیکردن احتمالا شبکه رو میبردن زیرمجموعه علوم کامپیوتر :n09: گرچه به اون بیچاره ربطی نداره :n02: الان مخم داره سوت میکشه... دفترچه سال 93 با امسال رو مقایسه میکنم، کلا ترکوندن همه چی رو...
خدایا برس به داد ما... :n28: رفتیم کنکور آزمایشی نوشتیم... اینجوری شد... با این حساب کنکور آزمایشی موسسات مثل مدرسان شریف دیگه ارزش خاصی نداره برای شبکه و مخابرات امن... :n28:
کلی برنامه ریزی برای فناوری اطلاعات IT و گرایش شبکه های کامپیوتری که اینجوریش کنن؟ بره زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر و کلی درس ریاضی اضافه بشه؟ :n14: من میخواستم برم شبکه که از ریاضی رها بشم... درست موقع کنکور من باید زیر و رو بشه و بره توی مهندسی کامپیوتر n تا درس ریاضی بش اضافه بشه....
من میخواستم برای رشته مخابرات امن دانشگاه مالک اشتر شرکت کنم... حالا باید بزنم مهندسی کامپیوتر یا فناوری اطلاعات؟ :n13: سال پیش زیرمجموعه فناوری اطلاعات بود، الان کجاس؟ کسی خبری داره؟
امکانش هست که بگن مثلا امسال آزمون ها طبق روال سال پیشه؟ همون دروس و همون ضرایب؟ :n13:
استیضاحش کردن وسط راه اینجوری کرد... اگر استیضاحش نمیکردن احتمالا شبکه رو میبردن زیرمجموعه علوم کامپیوتر :n09: گرچه به اون بیچاره ربطی نداره :n02: الان مخم داره سوت میکشه... دفترچه سال 93 با امسال رو مقایسه میکنم، کلا ترکوندن همه چی رو...
خدایا برس به داد ما... :n28: رفتیم کنکور آزمایشی نوشتیم... اینجوری شد... با این حساب کنکور آزمایشی موسسات مثل مدرسان شریف دیگه ارزش خاصی نداره برای شبکه و مخابرات امن... :n28:
الان این فقط برای دانشگاه های دولتی هست . یا برای ازاد و علمی کاربردی هم صادق هست ؟
M o h a m m @ d
10-11-2014, 19:24
سروش جان داغ دل تازه نکن
دلم میخواد تک تکی خفشون کنم با این کارشون:n23:
منظورت امنیت اطلاعات؟الان شده رایانش امن که زیرمجموعه مهندسی کامپیوتره .
فکر نکنم همچین کاری کنن و به حالت قبل برگردونن مگه اعتراضات زیاد باشه و کسی باشه پیگیری کنه بعد سازمان سنجش اصلاحیه بده
چقدر ما بد شانسیم
از اون ور بچه های نرم افزار اضافه شدن رقابت سر امنیت و شبکه خیلی زیاد میشه شانس برای قبولی خیلی کم شده از اینور گرایش های خود ای تی فقط دوتا شده با ظرفیت کم برای چند صد هزار نفر بازم شانسی برای قبولی نیست.
soroosh_cz
10-11-2014, 21:13
الان این فقط برای دانشگاه های دولتی هست . یا برای ازاد و علمی کاربردی هم صادق هست ؟
والا خبر ندارم. من همین امروز متوجه شدم... نیم ساعت تو کف بودم :n27:
من اصلا کاری به بقیه ندارم... قبولی تو اون دانشگاه ها خیلی آسونه... پسردایی من نمیخواست بره آزاد... به زور کنکور داد، بعد از دو سال سربازی، رفت کنکور داد، با درصدای 5-10 تو رشته برق قدرت، کارشناسی یه گرایشی دانشگاه آزاد تهران دراومد، الان داره به زور درس میخونه :n09:
سروش جان داغ دل تازه نکن
منظورت امنیت اطلاعات؟الان شده رایانش امن که زیرمجموعه مهندسی کامپیوتره .
فکر نکنم همچین کاری کنن و به حالت قبل برگردونن مگه اعتراضات زیاد باشه و کسی باشه پیگیری کنه بعد سازمان سنجش اصلاحیه بده
چقدر ما بد شانسیم
از اون ور بچه های نرم افزار اضافه شدن رقابت سر امنیت و شبکه خیلی زیاد میشه شانس برای قبولی خیلی کم شده از اینور گرایش های خود ای تی فقط دوتا شده با ظرفیت کم برای چند صد هزار نفر بازم شانسی برای قبولی نیست.
آره.. همون امنیت اطلاعات هست.
اعتراضات که قطعا زیاد هست... فکر کنم هر کسی که فقط قصد شرکت تو کنکور فناوری اطلاعات رو داشته الان شاکی باشه. برای اونایی که میخواستن مهندسی کامپیوتر ادامه بدن که نور علی نور شد... من خودم سخت افزار بودم، ولی چون از ریاضی بیزارم، میخوام برم فناوری اطلاعات... تمام نمرات ریاضیم 10-13 هست :n09: اصلا ریاضی بعد از ریاضی 2 تو مخم فرو نرفته :n02:
با این حساب یا باید کنکور بدم با بچه های مهندسی کامپیوتر ولی ریاضی ها رو نزنم که خودش تاثیر منفی بسیار زیادی بین بقیه بچه های کامپیوتر که ریاضی خوندن.... یا بشینم جون بکنم برای فناوری اطلاعات :n24: به نظر شما چیکار کنم؟
مدرسان شریف هم گفته هر کی میخواسته بره شبکه، بره تغییر بده تو نمایندگی وگرنه براش همون فناوری اطلاعات میاد :n27:
M o h a m m @ d
10-11-2014, 22:07
والا خبر ندارم. من همین امروز متوجه شدم... نیم ساعت تو کف بودم :n27:
من اصلا کاری به بقیه ندارم... قبولی تو اون دانشگاه ها خیلی آسونه... پسردایی من نمیخواست بره آزاد... به زور کنکور داد، بعد از دو سال سربازی، رفت کنکور داد، با درصدای 5-10 تو رشته برق قدرت، کارشناسی یه گرایشی دانشگاه آزاد تهران دراومد، الان داره به زور درس میخونه :n09:
آره.. همون امنیت اطلاعات هست.
اعتراضات که قطعا زیاد هست... فکر کنم هر کسی که فقط قصد شرکت تو کنکور فناوری اطلاعات رو داشته الان شاکی باشه. برای اونایی که میخواستن مهندسی کامپیوتر ادامه بدن که نور علی نور شد... من خودم سخت افزار بودم، ولی چون از ریاضی بیزارم، میخوام برم فناوری اطلاعات... تمام نمرات ریاضیم 10-13 هست :n09: اصلا ریاضی بعد از ریاضی 2 تو مخم فرو نرفته :n02:
با این حساب یا باید کنکور بدم با بچه های مهندسی کامپیوتر ولی ریاضی ها رو نزنم که خودش تاثیر منفی بسیار زیادی بین بقیه بچه های کامپیوتر که ریاضی خوندن.... یا بشینم جون بکنم برای فناوری اطلاعات :n24: به نظر شما چیکار کنم؟
مدرسان شریف هم گفته هر کی میخواسته بره شبکه، بره تغییر بده تو نمایندگی وگرنه براش همون فناوری اطلاعات میاد :n27:
الان بهترین کار اینه که رو زبان کار کنی چون ضریب زبان با ریاضی برابره .ارزش نداره تو این زمان کم بشینی برای ضریب یک ریاضی بخونی فقط یه دور سرسری کن تا حداقل سوال ساده دادن بتونی جواب بدی.
درسی دیگه که اضافه شدن مدار منطقی و نظریه زبانها و انتقال داده است .که فقط نظریه زبان یکم گیچ کنندس وقت زیاد میبره.
بهتره هردو ازمون شرکت کنی من که هردو شرکت میکنم .بهرحال دروس ای تی که تغییر نکرده همون روال قبلشه تمرکزت رو ازمون ای تی بزار بعد مهندسی کامپیوتر
سروش جان داغ دل تازه نکن
چقدر ما بد شانسیم
از این اتفاقات زیاد میفته توی آزمون ارشد .
سال 90 رفتیم سر جلسه ارشد مدیریت ، دیدیم هر دو دفترچه رو یکی کردند و دروسی مثل اقتصاد که مثلا 30 سوال داشت حالا شده 20 سوالی !! از کل وقت آزمون هم 45 دقیقه کم کرده بودند .
ما هم که آزمون آزمایشی بر اساس دو دفترچه و زمان بیشتر داده بودیم کلی جا خوردیم و مات و مبهوت شروع کردیم به برنامه ریزی واسه تنظیم وقت اونم سر جلسه !!!
کلا گند زده شد بهش و جالبه که اصلا قبلش اطلاع رسانی هم نکرده بودند !!
soroosh_cz
11-11-2014, 01:59
الان بهترین کار اینه که رو زبان کار کنی چون ضریب زبان با ریاضی برابره .ارزش نداره تو این زمان کم بشینی برای ضریب یک ریاضی بخونی فقط یه دور سرسری کن تا حداقل سوال ساده دادن بتونی جواب بدی.
درسی دیگه که اضافه شدن مدار منطقی و نظریه زبانها و انتقال داده است .که فقط نظریه زبان یکم گیچ کنندس وقت زیاد میبره.
بهتره هردو ازمون شرکت کنی من که هردو شرکت میکنم .بهرحال دروس ای تی که تغییر نکرده همون روال قبلشه تمرکزت رو ازمون ای تی بزار بعد مهندسی کامپیوتر
من اشتباه دیدم یعنی؟ تا جایی که من دقت کردم ضریب زبان برای همه دروس شده ۱ و ضریب ریاضی ۲ هست؟ مطمئنی؟ الان دم دستم نیست چک کنم.
اگر اینجور باشه عالیه، من زبانم رو راحت بالای ۶۰-۷۰ میزنم
Sent from my ST15i using Tapatalk
M o h a m m @ d
11-11-2014, 09:20
من اشتباه دیدم یعنی؟ تا جایی که من دقت کردم ضریب زبان برای همه دروس شده ۱ و ضریب ریاضی ۲ هست؟ مطمئنی؟ الان دم دستم نیست چک کنم.
اگر اینجور باشه عالیه، من زبانم رو راحت بالای ۶۰-۷۰ میزنم
خوب دقت نکردی ضریب زبان و ریاضی 1 اون دوی که دیدی مربوط به ردیف درس بوده:n02:
سلام دوستان ببخشید من میخوام بدنم کمکور سال پیش سراسری چه تعداد شرکت کردن و چه تعداد قبول شدن و تعداد قبولی در هر رشته میخوام بدونم ؟!
از کجا این امار میشه دید؟
سلام دوستان ببخشید من میخوام بدنم کمکور سال پیش سراسری چه تعداد شرکت کردن و چه تعداد قبول شدن و تعداد قبولی در هر رشته میخوام بدونم ؟!
M o h a m m @ d
11-11-2014, 15:08
دفترچه انتخاب رشته سال قبل از سنجش دانلود کنید
ظرفیت پذیرشش زیاد نیست. پس قبولیش سخته. از نظر بازار کار خیلی فرقی با بقیه گرایش های مدیریت نداره.
در کل رشته پر طرفداری نیست. برای قبولی ارشدش باید همون کتبی رو بخونی که برای بقیه گرایش ها میخونن. حالا چرا میخوای این گرایش امتحان بدی ؟
Sent from Sony Xperia Z
خیلی ممنون از راهنمایی
میخواستم در موردش اطلاعات کسب کنم. چون یکی از گرایشای صنایع هست میخواستم بدونم چه جوریه و اینکه چه قدر شبیه کامپیوترو IT هست
خیلی ممنون از راهنمایی
میخواستم در موردش اطلاعات کسب کنم. چون یکی از گرایشای صنایع هست میخواستم بدونم چه جوریه و اینکه چه قدر شبیه کامپیوترو IT هست
مطمئنی ؟ تا اونجا که من میدونم یکی از گرایش های مدیریته !!!
به هر حال :
واسه اینکه بفهمی چقدر شبیه رشته کامپیوتره ، باید یه نگاهی به سرفصل دروسش در ارشد بندازی . چند سال پیش من اینکار رو کردم و متوجه شدم که شباهت چندانی بینشون نیست . بیشتر دروسی مثل تحلیل سیستم ها و سیستم های اطلاعاتی مدیریت(MIS) یا سیستم های پشتیبانی تصمیم و غیره هست که در مجموع دروسی مدیریتی اند تا اطلاعاتی !!!
برای اطلاعات بیشتر میتونید به اینجا مراجعه کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .
درود دوستان.
با توجه به اینکه گرایش شبکه های کامپیوتری از مهندسی IT به مهندسی کامپیوتر منتقل شده، گفتم شاید سرفصل ها هم کمی تغییر کرده باشه.
ممنون میشم اگر جدیدترین سرفصل های "مهندسی شبکه های کامپیوتری" و "مهندسی فناوری اطلاعت (IT)" رو قرار بدین.
لطفاً اگر میشه سریع قرار بدین که شدیداً احتیاج دارم.
خب الا شبکه و امنیت حذف شد دیگه چی از ارشد it موند ؟!!!!!!!!!!
الان ارشد it چه گرایش هایی داره ؟
الان واسه ارشد مهندسی IT دوتا رشته (گرایش نه، رشته!) هستش که زیرمجموعه ش حساب میشه. یکی خوده فناوری اطلاعات و یکی هم تجارت الکترونیک.
مهندسی کامپیوتر هم به همین صورته. یعنی گرایش نیستن، کلاً رشته ی مجزا شدن! مثلاً شبکه های کامپیوتری و یا معماری کامپیوتر و ...
ما هم کارشناسی IT خوندیم .... ولی یک بازه زمانی متخصص شبکه در کشور کم بود . الان اونقدر زیاد شده . هم دانشگاهی من 90% مدرک سیسکو بین المللی شبکه دارند . به جز من :n02:
M o h a m m @ d
13-11-2014, 09:08
با توجه به اینکه در چند روز اخیر اقداماتی مثل مکاتبه، تماس و ایمیل و ارسال نامه توسط داوطلبین فناوری اطلاعات برای حذف گرایشهای امنیت و شبکه صورت گرفته و تاکنون هم اثار و علائم پشیمانی در سازمان سنجش به علت تغییرات انجام شده ، به صورت جدی مشاهده نشده، لذا از همه دوستان عاجزانه تقاضا میشود :
روز شنبه ساعت ۱۱ در مقابل درب سازمان سنجش حضور بهم رسانید.
دوستان توجه داشته باشید که این آخرین اقدام و شاید تنها فرصت باقیمانده باشد پس خواهشا دریغ نکنید و به این فکر کنید که همه چی به حالت اول بر خواهد گشت و در حق هیچکس هم بی عدالتی نخواهد شد.
توجه: برای اینکه مسیر حدودی تاکسی و یا مترو و اتوبوس رو برای رسیدن به سازمان پیدا کنید میتونید از لینک زیر استفاده کنید و مبدا و مقصد رو وارد کنید.
آدرس سازمان :
تهران ، ابتدای پل کریمخان زند، بین خیابان های استاد نجات الهی (ویلا) و سپهبد قرنی، پلاک ۲۰۴/
کروکی سازمان سنجش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانشت
farzad02
13-11-2014, 12:03
به عنوان کسی که کارشناسی IT خونده و ارشد هم داره میخونه دارم نظر میدم
اصلا باید دید این رشته برای چی به وجود اومد؟
بحث سخت افزاری که در سخت افزار می گنجید
بحث نرم افزاری هم که در نرم افزار
مگه شبکه در اینها نمی گنجید؟
مگه امنیت جز پروتکلهای رمزنگاریه؟ همون نرم افزاره دیگه!!!
بحث IT قرار بود از دید مدیریتی-مهندسی و کنترل پروژه به صنعت کامپیوتر و فناوری های مرتبط ارتباطی و اطلاعاتی نگاه کنه.
واحدهای مدیریتی در کارشناسی آیتی قشنگ اینو نشون میده. حتی اقتصاد مهندسی و ...
بله برخی دانشگاههای مهم کشور واحدهای مدیریتی رو اصلا ارائه ندادن و ترکیبی از واحدهای سخت و نرم و حتی الکترونیک رو جایگزین کردن
حداقل برداشت من از این رشته اینه که قراره مهندس آیتی در بحث تجاری و صنعتی عمل کنه. بزارید یک مثال بزنم
فرض کنید یک بانک تاسیس میشه. خوب میخواد بحث امنیت بانکداری الکترونیک رو عملیاتی کنه. چه رشته ای میتونه اینکارو بکنه؟
شبکه یا امنیت؟ احتمالا با وضع کنونی باید جواب داد هر دو ...اما این واحدها که اینا خوندن صرفا فنیه
شما برای تامین امنیت یک محیط تجاری که نمی تونی بیای بگی حالا 2 تا فایروال میزاریم. همه چیز رو هم رمزنگاری میکنیم. در کلاینتها هم آنتی ویروس نصب می کنیم. امن شد!
اینکار نه اصولیه و نه مقبول واقع میشه
شما باید برای امن سازی یک محیط تجاری طرح امنیتی تدوین کنی.. شناسایی دارایی ها ... شناسایی تهدیدات ... روشهای مقابله با هر تهدید... هزینه ها و کارایی و ...
همینطور بحث طرح تجاری
همینطور بحث مدیریت و کنترل پروژه طرحهای بزرگ آیتی
کلا امروز صنعت جدای از آیتی در دنیا معنی نداره و ایران هم داره به اون سمت به صورت لاکپشتی میره
خوب اینکارا رو نه یک کارشناس سخت و نرم میتونه انجام بده نه کارشناس مدیریت. چون برای این مسائل آموزش ندیده
حوزه توسعه نرم افزار و حتی بالاتر بحث ابداع و توسعه الگوریتمها بحث بسیار مهمیه و تاثیر گذار
در سخت افزار هم که ما نداریم، الان سرعت دنیا با بالارفتن سرعت پردازنده ها و چیپستها بالا میره
مدیریت هم که همه جای دنیا مهمه جز ایران!!!
ولی مدیریت تخصصی امنیتی-تجاری و در کل حوزه آیتی یک بحث مهندسی-مدیریتی و بین رشته ای محسوب میشه. به همین دلیل فکر کنم خودشون هم فهمیدن که اون 2 رشته خیلی خوب ارائه نشده
البته به نظرم میشد امنیت رو نگه داشت و تخصصی تر به مسائل کلان امنیتی پرداخت نه صرف رمزنگاری ها. مثلا اسمش رو میگذاشتن امنیت تجاری
تجارت الکترونیک هم که من دارم الان میخونم حول 2 بحث برنامه ریزی و مدیریت کسب و کار و امنیت کسب و کار هست و خیلی وارد ریز مسائل فنی نمیشیم. نمیگم رشته کاملیه ولی حداقل اصولی تر به قضیه نگاه میشه. حداقل خودمون می دونیم قراره چیکار کنیم
farzad02
13-11-2014, 13:00
با توجه به اینکه در چند روز اخیر اقداماتی مثل مکاتبه، تماس و ایمیل و ارسال نامه توسط داوطلبین فناوری اطلاعات برای حذف گرایشهای امنیت و شبکه صورت گرفته و تاکنون هم اثار و علائم پشیمانی در سازمان سنجش به علت تغییرات انجام شده ، به صورت جدی مشاهده نشده، لذا از همه دوستان عاجزانه تقاضا میشود :
دوستان توجه داشته باشید که این آخرین اقدام و شاید تنها فرصت باقیمانده باشد پس خواهشا دریغ نکنید و به این فکر کنید که همه چی به حالت اول بر خواهد گشت و در حق هیچکس هم بی عدالتی نخواهد شد.
توجه: برای اینکه مسیر حدودی تاکسی و یا مترو و اتوبوس رو برای رسیدن به سازمان پیدا کنید میتونید از لینک زیر استفاده کنید و مبدا و مقصد رو وارد کنید.
آدرس سازمان :
تهران ، ابتدای پل کریمخان زند، بین خیابان های استاد نجات الهی (ویلا) و سپهبد قرنی، پلاک ۲۰۴/
کروکی سازمان سنجش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانشت
اما در مورد نحوه حذف به این شکل که همه رو شوکه کنه بسیار اشتباه کردن ... اینم از تدبیری که منجر به امید شد!!!
farzad02
13-11-2014, 13:07
تکراری........
behnamy01
13-11-2014, 15:51
سلام دوستان
من یک کارت اعتباری واسه ثبت نام ارشد امسال خریدم ولی پشیمون شدم که شرکت کنم و هنوز کامل ثبت نام نکردم، میتونم این کارت رو بدم به دوستم که بره استفاده کنه؟ چون شاید نام و نام خانوادگی رو وقت خرید پرسید نمیشه به کس دیگه داد!!
سوال بعدیم هم اینه که توی دفترچه ثبت نام واسه ثبت نام ارشد در مورد دانشجوی غیر سال آخر هیچی نگفته. اینجور که اینجا گفته کلا آدما به دو دسته تقسیم میشن یا دانشجوی سال آخری هستن یا که فارق التحصیل هستن و در مورد دانشجوی غیر سال آخری هیچی نگفته! اونی که سال سومه یا اونی که سال چهارمه و پنج ساله تمومه میکنه میتونه آزمون بده؟ حتما باید تیک المپیاد رو بزنه که آرمون براش آزمایشی بشه یا همینجوری آزمون بده و فقط انتخاب رشته نکنه؟
momo1364
13-11-2014, 23:07
دوستان سلام. من میخوام کنکور دکتری شرکت کنم ولی نمیخوام ادامه ارشدم(عمران-راه وترابری) باشه.. میشه بگید چه گرایشهایی میتونم برم؟ مثل عادل فردوسی پور فوق صنایع داره ولی الان دکتری مدیریت رسانه میخونه!!!!
paranoid_android
14-11-2014, 12:39
بنده هم به عنوان بک فارغ التحصیل IT به نحوه اعمال تغییرات در رشته IT بدون اطلاع رسانی قبلی سازمان سنجش و کوتاهی های وزارت علوم معترضم...
اما با حذف دو گرایش شبکه و امنیت از IT و اضافه شدن اون به مجموعه مهندسی کامپیوتر موافقم.. معمولا توی اغلب دانشگاه های معتبر دنیا هم به همین صورت هست و امنیت و شبکه زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر و یا Computer Science قرار دارن و رشته IT در مقطع فوق لیسانس عمدتا به عنوان یک رشته مستقل مهندسی ارائه نمیشه! یا زیرمجموعه رشته مدیریت هست و یا اینکه عمدتا مباحثی چون تجارت الکترونیک و مدیریت خدمات فناوری اطلاعات و ... رو در بر می گیره..
momo1364
14-11-2014, 13:02
فروم مربوط به دکتری کجاست؟
Soroush-S
14-11-2014, 14:26
دوستانی من میخوام واسه برق امتحان بدم .تا الانم هیچی نخوندم. ولی فقط میخوام دوتا درس بزنم که یکیش زبان هست و دیگری نمیدونم کدوم درس بزنم !. بنطرتون میتونم غیرانتفاعی های استان قبول بشم؟
دوستان، سایتی جایی هستش که رشته های ارشد هر دانشگاه رو اعلام کرده باشه؟!
paranoid_android
14-11-2014, 16:40
دوستان، سایتی جایی هستش که رشته های ارشد هر دانشگاه رو اعلام کرده باشه؟!
می تونید دفترچه انتخاب رشته تحصیلی سال 93 رو دانلود کنید. رشته ها و ظرفیت های کنکور 94 رو سال 94 تو دفترچه انتخاب رشته سال 94 اعلام می کنن.
می تونید دفترچه انتخاب رشته تحصیلی سال 93 رو دانلود کنید. رشته ها و ظرفیت های کنکور 94 رو سال 94 تو دفترچه انتخاب رشته سال 94 اعلام می کنن.
خب طبق این دفترچه، رشته "مهندسی IT - شبکه های کامپیوتری" رو دانشگاه فردوسی داشته.
الان با این تغییراتی که امسال دادن، رشته ""مهندسی کامپیوتر - شبکه های کامپیوتری" رو دانشگاه فردوسی داره؟!
paranoid_android
14-11-2014, 19:00
خب طبق این دفترچه، رشته "مهندسی IT - شبکه های کامپیوتری" رو دانشگاه فردوسی داشته.
الان با این تغییراتی که امسال دادن، رشته ""مهندسی کامپیوتر - شبکه های کامپیوتری" رو دانشگاه فردوسی داره؟!
دوست عزیز ما که علم غیب نداریم ببینیم چی پیش میاد، باید صبر کنید تا دفترچه شماره 2 بیاد تا ببینید که ظرفیت های پارسال برای شبکه کماکان باقی می مونن، کم میشن یا به احتمال ضعیف افزایش پیدا می کنن.
دوست عزیز ما که علم غیب نداریم ببینیم چی پیش میاد، باید صبر کنید تا دفترچه شماره 2 بیاد تا ببینید که ظرفیت های پارسال برای شبکه کماکان باقی می مونن، کم میشن یا به احتمال ضعیف افزایش پیدا می کنن.
میدونم!
منظور من این نبود دوست عزیز! منظورم این بود که با جابجایی این رشته، مثلاً دانشگاه فردوسی پذیرششو کنسل نمیکنه!
بر طبق موارد مشابهی که اگر در سال های گذشته بوده، من پرسیدم.
سلام دوستان خسته نباشید
من کارشناسی نرم افزار دارم الانم قصد دارم مدیریت it امتحان بدم.تا الان هم اقدامی برای درس خوندن نداشتم.
به نظرتون ثبت نام کنم یا بی فایدس؟
paranoid_android
14-11-2014, 19:21
سلام دوستان خسته نباشید
من کارشناسی نرم افزار دارم الانم قصد دارم مدیریت it امتحان بدم.تا الان هم اقدامی برای درس خوندن نداشتم.
به نظرتون ثبت نام کنم یا بی فایدس؟
مدیریت IT که جزو رشته های مجموعه مدیریت هست؟
خب شما باید این درس های جدید رو بخونید: اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام، تئوری های مدیریت، اقتصاد خرد و کلان، تحقیق در عملیات، مدیریت تولید، بازاریابی. زبان و ریاضی و آمار رو که مشکلی نیست.
به نظر من که با توجه به فاصله 2.5 ماه مونده به کنکور اصلا تصمیم منطقی نیست! اگر رشته خودتون بود یه چیزی.. بهتره برای سال بعد برنامه ریزی کنید.
farzad02
14-11-2014, 22:31
میدونم!
منظور من این نبود دوست عزیز! منظورم این بود که با جابجایی این رشته، مثلاً دانشگاه فردوسی پذیرششو کنسل نمیکنه!
بر طبق موارد مشابهی که اگر در سال های گذشته بوده، من پرسیدم.
تا جاییکه من خبر دارم مشکلی پیش نمیاد و اون 2 رشته در همون دانشگاههایی که قبلا ارائه میکردن، ارائه میشه. چون اغلب این دانشگاهها هم کامپیوتر داشتن و هم IT و بالاخره هیئت علمی رو که ظرف یکسال نمیتونن محو کنن
اینا نهایت زورشون به دانشجو میرسه که بدبختش کنن
اما اگر تضمین 100% میخوای که باید از خود سنجش سوال کنی. هیچوقت نمیشه به این جماعت اعتماد داشت
SAM_FISHER_HQ
15-11-2014, 12:13
بچه ها دوتا سوال راجب ثبت نام تو آزمون ارشد رو داشتم. (دانشجوی سال آخر و ترم آخر هستم)
اول اینکه تو قسمت پیش نویس ثبت نام آزمون قسمت 26 معدل مقطع کارشناسی نوشته شده که : دانشجویان سال آخر میانگین معدل خود را تا 31.6.93 را ثبت کنند, یعنی من باید میانگین معدل خودم رو تا پایان شهریور ثبت کنم, ولی توی قسمت دفترچه راهنما یه چیز دیگه کلا نوشته و گفته باید میانگین معدل نوشته بشه !!!
بعد تو قسمت 23 نوشته شده سال و ماه اخذ مدرک کارشناسی! خوب منی که هنوز فراغ التحصیل نشدم از کجا باید بدونم که تو چه ماهیی مدرک کارشناسی میگیرم؟ اصلا تو این قسمت توضیحی داده نشده !!!
سلام
دوستان کسی امسال ثبتنام کرده برای ارشد؟
چرا ماه ورود به کارشناسی و سال اخذ مدرک رو میگه اشتباه وارد کردی؟ا
من سال 91 وارد کارشناسی شدم،برای ماه 6/91 رو زدم و برای سال اخذمدرک دست بالا گرفتم و 6/94 رو نوشتم
اما میگه ماه ورود و اخذ اشتباه است !!
لطفا راهنمایی کنید
Abolfazl3007
15-11-2014, 22:48
من تازه ترم 3 کارشناسی هستم ، آیا این دفترچه که الان اومده شامل من هم میشه ؟ ( 4 ترم هستم )
من تازه ترم 3 کارشناسی هستم ، آیا این دفترچه که الان اومده شامل من هم میشه ؟ ( 4 ترم هستم )
سلام
بله باید ثبت نام کنید .
B.Russell
16-11-2014, 00:09
سلام
دوستان کسی امسال ثبتنام کرده برای ارشد؟
چرا ماه ورود به کارشناسی و سال اخذ مدرک رو میگه اشتباه وارد کردی؟ا
من سال 91 وارد کارشناسی شدم،برای ماه 6/91 رو زدم و برای سال اخذمدرک دست بالا گرفتم و 6/94 رو نوشتم
اما میگه ماه ورود و اخذ اشتباه است !!
لطفا راهنمایی کنید
درود، آغاز سال تحصیلی رو یا مهر ماه در نظر میگیرند یا بهمن ماه، بنابراین ماه 7/91 باید وارد کنید.
ولی فارغ التحصیلی رو میتوانید در صورتیکه معلوم نیست چه زمانی فارغ التحصیل میشین 94/6 وارد کنید.
Abolfazl3007
16-11-2014, 00:10
ممنون.
بعدش سوال دیگم اینکه قبولی رشته شناور کاملا جدا از رشته اصلیم حساب میشه دیگه درسته ؟
مثلا میگن تو رشته اصلی مجاز شدی به انتخاب رشته
و در شناور هم مجاز شدی به انتخاب رشته
حالا کدوم رو انتخاب میکنی ؟
یا اصلی مجاز نشدی
شناور مجاز شدی
و حالا میتونی از شناور رشته انتخاب کنی
این سیستم هست دیگه درسته ؟
-----------
بعدش سوالام رو یکی کنم ، سوال بعدیم اینکه الان من ترم 3 هستم و فقط تا 2 ترم نمره هام ثبت شده ، معدل تا این 2 ترم رو بزنم ؟
ممنون از راهنمایی
ماه و سال رو درست وارد کرده بودم ولی یک رقمی نوشته بودم
باید دو رقمی نوشته بشه : 07/91 اینجوری:n10:
لنگرود1371
16-11-2014, 01:04
سلام بر مهندسی گل
آقا ما تا کارشناسی برق قدرت خوندیم الان خرداد تموم میکنم ایشالا
دیگخ مخم تعطیل شد ارشد رئ انسانی زدم
میخوام مدیریت بخونم هیچی هم بلد نیستم
برام هممهم نیست کذوم رشته مهم تره فقط میخوام بخونم
سوالم اینه که بین:
مذیریت مالی
مدیرت صنعتی
مدیریت بازرگانی کدوم آسون تره قبول شدنش
کدومو کمتر انتخاب میکنن که ما بزنیم قبول شیم
Abolfazl3007
16-11-2014, 01:39
سلام بر مهندسی گل
آقا ما تا کارشناسی برق قدرت خوندیم الان خرداد تموم میکنم ایشالا
دیگخ مخم تعطیل شد ارشد رئ انسانی زدم
میخوام مدیریت بخونم هیچی هم بلد نیستم
برام هممهم نیست کذوم رشته مهم تره فقط میخوام بخونم
سوالم اینه که بین:
مذیریت مالی
مدیرت صنعتی
مدیریت بازرگانی کدوم آسون تره قبول شدنش
کدومو کمتر انتخاب میکنن که ما بزنیم قبول شیم
فعلا فقط میتونی انتخاب گروه کنی ، انتخاب رشته نسبت به امتیاز آزمونت هست
گروه امتحانی مدیریت بزن فعلا
بیشترین ظرفیت مربوط به بازرگانیه . شانس قبولی بیشتری داره . مالی خیلی کم میگیرن( سال 90 من با رتبه 300 قبول نشدم !) . صنعتی هم ظرفیتش بین این دوتاست .
درسته الان باید فقط گروه انتخاب کنی ولی در رشته های مختلف ، دروس ضرایب متفاوتی دارند . باید از الان مشخص باشه چی میخوای تا مطالعه رو شروع کنی .
ضمنا باید خوب درس بخونی و اگه فکر می کنی چون رشته ات برق بوده ، مثل آب خوردن قبول میشی ، بهتره تجدید نظر کنی !!!!
سال 90 که من شرکت کردم ، مجموعه مدیریت 50 هزار نفر شرکت کننده داشت !! الان رو نمیدونم !
موفق باشی .
Abolfazl3007
16-11-2014, 12:29
تمدید میشه مهلت ثبت نام به نظرتون ؟
خیلی رشته ها هم کدش نیست !!
M o h a m m @ d
16-11-2014, 18:38
آدرس سازمان :
مانشت
خوشبختانه بعد از پیگیری های دیروز و امروز دوستان و پاس کاری شدن بین وزارت علوم و سازمان سنجش ،بلاخره موفق به گرفتن موافقت وزارت علوم مبنی بر برگرداندن گرایش های شبکه و امنیت اطلاعات به مجموعه فناوری اطلاعات شدن و قراره فردا سازمان سنجش بعد از جلسه ساعت 18 اصلاحیه صادر کنه البته اگه سازمان سنجش زیر ابی نره :n02: همون طوری که اول میگه این تغییرات دست ما نبود و از وزارت علوم دستور صادر شده الان به دستورات عمل کنه و لج بازی در نیاره
جا داره از دوستان تشکر کنم که تونستن حق بچه های ای تی بگیرن:n26:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون.
بعدش سوال دیگم اینکه قبولی رشته شناور کاملا جدا از رشته اصلیم حساب میشه دیگه درسته ؟
مثلا میگن تو رشته اصلی مجاز شدی به انتخاب رشته
و در شناور هم مجاز شدی به انتخاب رشته
حالا کدوم رو انتخاب میکنی ؟
یا اصلی مجاز نشدی
شناور مجاز شدی
و حالا میتونی از شناور رشته انتخاب کنی
این سیستم هست دیگه درسته ؟
-----------
بعدش سوالام رو یکی کنم ، سوال بعدیم اینکه الان من ترم 3 هستم و فقط تا 2 ترم نمره هام ثبت شده ، معدل تا این 2 ترم رو بزنم ؟
آره هر کدوم رو مجاز شدی همون رو میری دیگه ... فقط دوتا شناور نمیتونی انتخاب کنی
آره من ترم 7 هستم . ترم 8 + تابستان 94 تموم میکنم . ریزنمراتم تا پایان همین ترم تابستونی که گذشت رو وارد کردم
تمدید میشه مهلت ثبت نام به نظرتون ؟
خیلی رشته ها هم کدش نیست !!
آره تا چهارشنبه تمدید شد
خوشبختانه بعد از پیگیری های دیروز و امروز دوستان و پاس کاری شدن بین وزارت علوم و سازمان سنجش ،بلاخره موفق به گرفتن موافقت وزارت علوم مبنی بر برگرداندن گرایش های شبکه و امنیت اطلاعات به مجموعه فناوری اطلاعات شدن و قراره فردا سازمان سنجش بعد از جلسه ساعت 18 اصلاحیه صادر کنه البته اگه سازمان سنجش زیر ابی نره :n02: همون طوری که اول میگه این تغییرات دست ما نبود و از وزارت علوم دستور صادر شده الان به دستورات عمل کنه و لج بازی در نیاره
جا داره از دوستان تشکر کنم که تونستن حق بچه های ای تی بگیرن:n26:
واقعا . موندم واسه چی از این کارا میکنن . که چی دو تا از گرایش های آی تی رو آوردن برای کامپیوتر
راستی دوستان یک سوال . کنکور 93 دانشگاه های شریف و امیرکبیر هیچ کدوم طراحی الگوریتم و محاسبات برنداشتن ... فقط دانشگاه تهران برداشته . ممکنه امسال بردارن دو دانشگاه دیگه ؟
بعد توی انتخاب محل آزمون حتما باید شهرمون دانشگاه سراسری داشته باشه ؟
M o h a m m @ d
17-11-2014, 10:35
واقعا . موندم واسه چی از این کارا میکنن . که چی دو تا از گرایش های آی تی رو آوردن برای کامپیوتر
متاسفانه مثل تمام برنامه ریزی های میکنن هیچ اصولی تو برنامه ریزی هاشون نیست .
از امسال رشته فناوری اطلاعات که قبلا مستقل بود الان در مقطع کارشناسی شده گرایشی از مجموعه مهندسی کامپیوتر بر همین مبنا اومدن گرایشهای ای تی در ارشد بردن زیرمجموعه مهندسی کامپیوتر کردن حالا جدا از تصمیمی که گرفتن و درست و غلطش باید حداقل صبر میکردن تا دانشجویانی که با تغییرات جدید پذیرفته میشن این تغییرات گرایش ارشد روی اونها اعمال بشه نه الان .
به هرحالا امسال اگه درست بشه و سنجش کنار بیاد به خیر گذشت ولی دانشجویان ای تی که برای امنیت و شبکه برای کنکور سال 95 برنامه ریزی کردن حواسشون باید باشه که منابع عوض شده و رقابت فشرده تر و ظرفیت این دو رشته نسبت به گرایشهای نرم افزار خیلی کمتره.
لنگرود1371
17-11-2014, 12:18
فعلا فقط میتونی انتخاب گروه کنی ، انتخاب رشته نسبت به امتیاز آزمونت هست
گروه امتحانی مدیریت بزن فعلا
الهی من قربونت برم
نا سلامتی دادشت 4 تا دانشگاه عوض کرده میدونه الان انتخاب گروهه:n02:
گروه رو مدیریت زدم عشقم
میخوام تکلیفم مشخص بشه که چی بهتر پذیرش میکنن من درسای همون رشته رو بخونم:n12:
این داداشمون قشنگ متوجه منظورم شد
بیشترین ظرفیت مربوط به بازرگانیه . شانس قبولی بیشتری داره . مالی خیلی کم میگیرن( سال 90 من با رتبه 300 قبول نشدم !) . صنعتی هم ظرفیتش بین این دوتاست .
درسته الان باید فقط گروه انتخاب کنی ولی در رشته های مختلف ، دروس ضرایب متفاوتی دارند . باید از الان مشخص باشه چی میخوای تا مطالعه رو شروع کنی .
ضمنا باید خوب درس بخونی و اگه فکر می کنی چون رشته ات برق بوده ، مثل آب خوردن قبول میشی ، بهتره تجدید نظر کنی !!!!
سال 90 که من شرکت کردم ، مجموعه مدیریت 50 هزار نفر شرکت کننده داشت !! الان رو نمیدونم !
موفق باشی .
دمت گرم نفس:n16:
یه نگاه کردم به درسای مدیریت دیدم فقط ریاضیش یه کوچولو نزدیک برقه:n08:
یعنی هیج سررشته ای توش ندارم
بی صاحاب کنکور هم زدن وسط امتحانای این ترم
میدونم هرچی سختی خودشو داره برق چون گیلان همش 10 نفرو میگیره اونم روزانه دانشگاه گیلان هیچ شانسی ندارم
نظر خودم هم بازرگانی هست چون 30 نفر میگرن ولی مالی همش 15 تا میگیره صنعتی هم 30 تا ( توی گیلان)
میخوام درس بازاریابی که ضریب 4 رو داره بخونم با تئوری های مدیرت که ظریب 2 یا 3 داره یه نگاه به تشریحی های اقتصاد خورد و کلان میکنم
دیگه توانم تو این دو ماه همینه ببینم خدا چی میخواد شد شد نشد نشد کرمشو شکر
خودم مایل به ارشد خوندن نیستم فقط برا رضای دل خونواده میخونم
ممنون
:n16::n16::n16:
متاسفانه مثل تمام برنامه ریزی های میکنن هیچ اصولی تو برنامه ریزی هاشون نیست .
از امسال رشته فناوری اطلاعات که قبلا مستقل بود الان در مقطع کارشناسی شده گرایشی از مجموعه مهندسی کامپیوتر بر همین مبنا اومدن گرایشهای ای تی در ارشد بردن زیرمجموعه مهندسی کامپیوتر کردن حالا جدا از تصمیمی که گرفتن و درست و غلطش باید حداقل صبر میکردن تا دانشجویانی که با تغییرات جدید پذیرفته میشن این تغییرات گرایش ارشد روی اونها اعمال بشه نه الان .
به هرحالا امسال اگه درست بشه و سنجش کنار بیاد به خیر گذشت ولی دانشجویان ای تی که برای امنیت و شبکه برای کنکور سال 95 برنامه ریزی کردن حواسشون باید باشه که منابع عوض شده و رقابت فشرده تر و ظرفیت این دو رشته نسبت به گرایشهای نرم افزار خیلی کمتره.
اصلاحیه زدن
دوستان
مجموعه فناوری اطلاعات رشته شناور هست
میشه به عنوان رشته اصلی انتخاب کرد؟
سیستم که خطایی نداده در این مورد
میشه انتخاب کرد ولی دیگه رشته دومی رو به عنوان شناور نمیتونید انتخاب کنید .
mohsen_gh1991
17-11-2014, 23:58
سلام
دوستان کسی میدونه شرایط بورسیه شرکت نفت شدن چیه؟
Abolfazl3007
19-11-2014, 10:02
چرا اینقدر لیست رشته های کارشناسی محدود و کمه ؟!
خیلی رشته ها رو نداره ! مثلا کسی حسابداری صعتی باشه کارشناسیش چکار کنه ؟ یا مثلا شبکه باشه ؟
همینجوری یه رشته نزدیک بزنه ؟
bahador2009
20-11-2014, 18:47
سلام دوستان
میخواستم بدونم درصورتی که کارت اعتباری رو بخریم و ثبت نام نکنیم وجه به حساب برمیگرده؟
من امروز میخواستم ثبت نام کنم ولی عکس رو که میخوام آپلود کنم ارور تایمد اوت میده!
بنظرتون چی کار میشه کرد؟
مرسی
سلام دوستان
میخواستم بدونم درصورتی که کارت اعتباری رو بخریم و ثبت نام نکنیم وجه به حساب برمیگرده؟
من امروز میخواستم ثبت نام کنم ولی عکس رو که میخوام آپلود کنم ارور تایمد اوت میده!
بنظرتون چی کار میشه کرد؟
مرسی
به نظر من یه چند بار دیگه هم امتحان کن انشاالله که بشه ولی اگه نشد از سیستم پاسخگویی سایت سنجش هم میتونی مکاتبه کنی شاید برگردونن
قبلنا وجه کارتی که استفاده نشده بود با عنوان اصلاحیه سروش راحت برگشت می خورد بعد از مهلت ثبت نام ولی پارسال که درگاه بانکیش هم مشکل داشت پول یک کارت من رو برنگرداند
لنگرود1371
26-11-2014, 19:33
به نظر من عمرا برگردونن وجه رو...:n15:
Soroush-S
01-12-2014, 21:45
کنکور ارشد آزاد در چه سطحیه ؟ سربازمو حوصله خوندن ندارم - میخوام بدونم فقط برم سرجلسه شانس قبولی دارم یا نه؟!:n01:
یعنی باید در دانشگاه آزاد مشهد رو گِل گرفت!!!!!!!!!!
ارشد IT نداره!!!!!!!!!!!!!! هیچ گرایشی!!!!!!!!!!!!!! :n04::n04::n04:
سلام به همه
دوستان دانشگاه آزاد اسلامشهر برای ارشد نرم افزار ترازش چنده ؟
مرسی
Soroush-S
03-12-2014, 20:37
سلام به همه
دوستان دانشگاه آزاد اسلامشهر برای ارشد نرم افزار ترازش چنده ؟
مرسی
فکر کنم سر جلسه کنکور حضور داشته باشی تووی تکمیل ظرفیت قبولی !
فکر کنم سر جلسه کنکور حضور داشته باشی تووی تکمیل ظرفیت قبولی !
ولی فکر نکنم کنکور آزاد ارشد مثل کارشناسی یا کاردانی باشه که به این راحتی قبول شد.
مرسی
سلام دوستان.
چند روزی میشه ثبت نام کردیم. سوالم اینه امکان ویرایش اطلاعات (تغییر رشته انتخابی و یه سری تغییرات دیگه) تا چه تاریخی مهلت داریم ؟ تا آخر مهلت ثبت نام یعنی 30 آذر میتونیم تغییر بدیم؟
سلام دوستان.
چند روزی میشه ثبت نام کردیم. سوالم اینه امکان ویرایش اطلاعات (تغییر رشته انتخابی و یه سری تغییرات دیگه) تا چه تاریخی مهلت داریم ؟ تا آخر مهلت ثبت نام یعنی 30 آذر میتونیم تغییر بدیم؟
اگه منظورتون ارشد ازاده فکر نکنم که اصلا امکان ویرایش نداره
سلام
مهلت ثبت نام ارشد آزاد تا کی هست ؟
با تشکر . . . .
سلام
مهلت ثبت نام ارشد آزاد تا کی هست ؟
با تشکر . . . .
سلام تا 30 اذر ماه
سلام
دوستان الان ارشد شبکه و امنیت دوباره به زیر مجموعه مهندسی it برگشتند ؟؟؟؟ همیشه اینطور خواهد بود و زیر مجموعه it میشوند یا از سال 95 به زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر اضافه میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
paranoid_android
23-12-2014, 00:40
سلام
دوستان الان ارشد شبکه و امنیت دوباره به زیر مجموعه مهندسی it برگشتند ؟؟؟؟ همیشه اینطور خواهد بود و زیر مجموعه it میشوند یا از سال 95 به زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر اضافه میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از سال 95 به مجموعه مهندسی کامپیوتر اضافه خواهند شد.
paranoid_android
23-12-2014, 20:56
سلام.
این سوال رو از طرف یکی از دوستان می پرسم. ایشون در حال حاضر دانشجوی ترم دوم کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی هستن و 2 ترم دیگه یعنی تا بهمن سال 94 فارغ التحصیل میشن. ایشون میخوان تو کنکور ارشد آزاد سال 94 شرکت کنن که خرداد ماه برگزار میشه. در صورت قبولی، میتونن بجای مهر ماه 94، بهمن ماه 94 یعنی 1 ترم دیگه برای ثبت نام مراجعه کنن یا اینکه ممکنه در صورت تاخیر در ثبت نام، قبولی ایشون ملغی بشه؟ در صورت توافق دانشگاه باید نرم اول رو مرخصی بگیرن؟ اصلا دانشگاه با توجه به تموم نشدن درسشون به ایشون اجازه میده که مرخصی بگیره؟ چون تا بهمن 94 دانشگاه قبلیشون هیچ مدرک موقتی مبتی بر فارغ التحصیل شدنشون صادر نخواهد کرد. البته تا جایی که بنده از سال های گذشته اطلاع دارم امکانش وجود داره، ولی با توجه به اینکه درس ایشون 1 ترم بعد از تاریخ ثبت نام ارشد تموم میشه، مردد هستم. کسی تحت این شرایط دانشگاه آزاد برای ارشد ثبت نام کرده؟
الان میتونم برای ارشد دانشگاه آزاد ثبت نام کنم؟ لینک ثبت نام هنوز داخل سایتشون هستش
Soroush-S
02-01-2015, 15:39
الان میتونم برای ارشد دانشگاه آزاد ثبت نام کنم؟ لینک ثبت نام هنوز داخل سایتشون هستش
تا 13 دی مهلت ثبتنام هست
اره فعلا که میشه ثبت نام کرد .
توی سایت نوشته بود که تا 13 دی ماه تمدید شده یعنی تا فردا شب
سلام
می خواستم بدونم ارشد دانشگاه آزاد رشته ای به عنوان فیلمنامه نویسی داره؟؟؟
یا رشته سینما چی داره؟؟
هم با آزمونش و هم بدون آزمونش؟؟؟
سلام
می خواستم بدونم ارشد دانشگاه آزاد رشته ای به عنوان فیلمنامه نویسی داره؟؟؟
یا رشته سینما چی داره؟؟
هم با آزمونش و هم بدون آزمونش؟؟؟
دوتا رشته ادبیات نمایشی و کارگردانی نمایشی داره شاید اولی باشه
لینک:
soroosh_cz
12-01-2015, 03:04
سلام
دوستان من کنکور ارشد ثبت نام کردم، اگر تا قبل از کنکور، معافیت تحصیلیم رو باطل کنم برای سربازی، به علت تغییر وضعیت نظام وظیفه، مشکلی پیش میاد برای کنکور و ثبت نام تو دانشگاه؟
farshidshd
14-01-2015, 20:11
سلام
دوستان من کنکور ارشد ثبت نام کردم، اگر تا قبل از کنکور، معافیت تحصیلیم رو باطل کنم برای سربازی، به علت تغییر وضعیت نظام وظیفه، مشکلی پیش میاد برای کنکور و ثبت نام تو دانشگاه؟
سلام
خیر مشکلی پیش نمیاد
Captain_America
17-01-2015, 15:09
سلام دوستان. من امسال ارشد بعلت بعد مسافت در رشته مورد علاقه ام با وجود قبولی ثبت نام نکردم، حتی واسه تکمیل ظرفیت مرحله اول هم اقدام نکردم، الان تکمیل ظرفیت بهمن هست ولی باز شهر نزدیک خودمون رشته من رو با اینکه داره ولی تکمیل ظرفیت نداره، حالا اگه من یه شهر دورتر رو انتخاب کنم میتونم انتقالی بگیرم؟ چون دیدم بعد از مرحله اول تکمیل ظرفیت ارشد یه قسمت هم واسه درخواست انتقال تو سایت دانشگاه آزاد اومد.
soshiyanth2
18-01-2015, 03:42
سلام دوستان! یه سوال یکم پیچیده داشتم ،اگر امکانش هست کمک کنید،ممنون
من امسال میخ ام ارشد ریاضی شرکت کنم اما خوب نخوندم و احتمالا بتونم فقط گرایش مورد نظرم شبانه قبول شم، تصمیم دارم بعد ازینکه که یک ترم یا دوترم خوندم مجددا سال دیگه بخونم و ارشد شرکت کنم، دوتا سوال دارم،اول کی باید از شبانه انصراف بدم تا بدون مشکل کنکور ارشد سال دیگه رو شرکت کنم و دوم آیا واحدها و دروسی که تو شبانه پاس میکنم اگه سال بعد قبول شم حساب میشه و دیگه لازم نیست پاس کنم یا به نظر دانشگاه دومم بستگی داره؟ مثلا بخوام از هندسه شبانه تربیت مدرس برم هندسه شریف؟ مرسی از کمکتون:n39:
سلام
دوستان من موقع ثبت نام کنکور ارشد دانشگاه آزاد دو انتخاب اولمو یه رشته زدم و انتخاب سوم رو یه رشته دیگه زدم حالا میخوام بدونم اگه بخوام انتخاب سوم قبول بشم سخت تره؟ منظورم اینه که برای ارشد هم مثل کنکور کارشناسی قبولی در انتخاب دوم به بعد مشکل تره یا فرقی نداره؟
Soroush-S
20-01-2015, 22:49
کنکور ارشد سراسری دقیقا چه روزی برگزار میشه؟
soroosh_cz
20-01-2015, 22:54
کنکور ارشد سراسری دقیقا چه روزی برگزار میشه؟
15-16-17/بهمن/1393
farshidshd
21-01-2015, 20:20
سلام دوستان. من امسال ارشد بعلت بعد مسافت در رشته مورد علاقه ام با وجود قبولی ثبت نام نکردم، حتی واسه تکمیل ظرفیت مرحله اول هم اقدام نکردم، الان تکمیل ظرفیت بهمن هست ولی باز شهر نزدیک خودمون رشته من رو با اینکه داره ولی تکمیل ظرفیت نداره، حالا اگه من یه شهر دورتر رو انتخاب کنم میتونم انتقالی بگیرم؟ چون دیدم بعد از مرحله اول تکمیل ظرفیت ارشد یه قسمت هم واسه درخواست انتقال تو سایت دانشگاه آزاد اومد.
سلام
در مقطع ارشد انتقالی وجود نداره.
مگر در شرایط خاص
farshidshd
21-01-2015, 20:21
سلام
دوستان من موقع ثبت نام کنکور ارشد دانشگاه آزاد دو انتخاب اولمو یه رشته زدم و انتخاب سوم رو یه رشته دیگه زدم حالا میخوام بدونم اگه بخوام انتخاب سوم قبول بشم سخت تره؟ منظورم اینه که برای ارشد هم مثل کنکور کارشناسی قبولی در انتخاب دوم به بعد مشکل تره یا فرقی نداره؟
سلام.
خیر فرقی ندارن
soshiyanth2
22-01-2015, 14:27
سلام دوستان! یه سوال یکم پیچیده داشتم ،اگر امکانش هست کمک کنید،ممنون
من امسال میخ ام ارشد ریاضی شرکت کنم اما خوب نخوندم و احتمالا بتونم فقط گرایش مورد نظرم شبانه قبول شم، تصمیم دارم بعد ازینکه که یک ترم یا دوترم خوندم مجددا سال دیگه بخونم و ارشد شرکت کنم، دوتا سوال دارم،اول کی باید از شبانه انصراف بدم تا بدون مشکل کنکور ارشد سال دیگه رو شرکت کنم و دوم آیا واحدها و دروسی که تو شبانه پاس میکنم اگه سال بعد قبول شم حساب میشه و دیگه لازم نیست پاس کنم یا به نظر دانشگاه دومم بستگی داره؟ مثلا بخوام از هندسه شبانه تربیت مدرس برم هندسه شریف؟ مرسی از کمکتون:n39:
دوستان کسی نمیتونه کمکی کنه؟
sepehr_x50
23-01-2015, 18:57
سلام
سوالات و مخصوصا پاسخ تشریحی کنکور چند سال اخیر رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ (رشته مکانیک)
ممنون
Soroush-S
23-01-2015, 23:28
15-16-17/بهمن/1393
میخوام دقیق بدونم ازمون برق چه روزی هست
soroosh_cz
24-01-2015, 23:45
میخوام دقیق بدونم ازمون برق چه روزی هست
تا روز دریافت کارت باید صبر کرد، از اونایی که سال پیش دادن بپرسید روز چندم بوده(اول/دوم/سوم) احتمالا به همون ترتیبه
behnamcp
28-01-2015, 13:29
سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد ولی ارشد صنایع دارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم
paranoid_android
30-01-2015, 00:14
سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد ولی ارشد صنایع دارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم
برادر عزیز... آخه هیچ سنخیتی بین دو رشته مورد نظر شما وجود نداره! چجوری راهنماییت کنیم.. به نظر بنده اگه به هر دوش علاقه داری، خیلی بهتره که رشته خودت رو ادامه بدی تا اینکه از صفر کل انرژیت رو روی یک رشته دیگه بذاری.
behnamy01
30-01-2015, 10:53
برادر عزیز... آخه هیچ سنخیتی بین دو رشته مورد نظر شما وجود نداره! چجوری راهنماییت کنیم.. به نظر بنده اگه به هر دوش علاقه داری، خیلی بهتره که رشته خودت رو ادامه بدی تا اینکه از صفر کل انرژیت رو روی یک رشته دیگه بذاری.
به نظرتون آدم بخواد در این مورد کامل راهنمایی بگیره که چه تصمیمی بگیره بهتره پیش کی بره؟ مشاوره تحصیلی کافیه؟ جایی توی اینترنت هست که رایگان یا غیر رایگان مشاوره بدن؟
SAM_FISHER_HQ
01-02-2015, 10:39
بچه ها امروز 12 بهمن هست ولی چرا نمیشد از سایت سنجش کارت ورود به جلسه امتحان رو دریافت کرد ؟
دوستان علمی و کاربردی ارشد نداره ؟ یا داره فقط برای شاغلین هست ؟ نمیشه دانشجو های کارشناسی ناپیوسته هم شرکت کنند ؟ بدون سابقه کار نمیشه شرکت کرد ؟
paranoid_android
01-02-2015, 11:16
دوستان علمی و کاربردی ارشد نداره ؟ یا داره فقط برای شاغلین هست ؟ نمیشه دانشجو های کارشناسی ناپیوسته هم شرکت کنند ؟ بدون سابقه کار نمیشه شرکت کرد ؟
داره.. اولا به نظر بنده اصلا به درد نمیخوره... علمی کاربردی فقط تا لیسانس میتونه ارزش داشته باشه.. و در ثانی برای شاغلین (کسانی که حداقل 3 سال سابقه کار دارن) هست و برخی موسسات هم که کلا کارمندای خودشون رو جذب میکنن... در کل بیخیالش بشین و به کنکور دانشگاه های دولتی و آزاد و پیام نور فکر کنید..
samir.1234
02-02-2015, 22:00
آقا مگه ارشد آزاد چهار شنبه و پنج شنبه همين هفته نيست امتحانش؟؟؟
پس اين كارت ورود به جلسه رو كي ميخوان بدن ؟؟؟
soroosh_cz
05-02-2015, 18:07
IT آسون بود یا من توی تله افتادم؟ :n02:
خوب مثل اینکه مدرسان شریف تخمین رتبه زده از الان برای اردیبهشت :n02:
behnamy01
06-02-2015, 09:54
IT آسون بود یا من توی تله افتادم؟ :n02:
چند شنبه بود آزمون IT ?
M o h a m m @ d
06-02-2015, 10:01
آقا مگه ارشد آزاد چهار شنبه و پنج شنبه همين هفته نيست امتحانش؟؟؟
پس اين كارت ورود به جلسه رو كي ميخوان بدن ؟؟؟
ارشد ازاد سال دیگه 17 18 19 خرداده دقیق روزاش یادم نیست ولی 3/94 بودنش مطمئنم
soroosh_cz
06-02-2015, 14:40
چند شنبه بود آزمون IT ?
دیروز صبح بود
پنجشنبه صبح
امروز کنکور کامپیوتر کمی سخت تر بود...
paranoid_android
06-02-2015, 20:32
واقعا دهان داوطلبین شبکه و امنیت از سال بعد سرویسه! کلی از درس های جدید رشته کامپیوتر رو هم علاوه بر درس های قبل رشته IT باید بخونن... تعداد زیادی از علاقه مندان قبلی شبکه و امنیت هم مثل بنده بیخیال این رشته ها میشن و میرن سراغ IT و تجارت الکترونیک که باعث میشه رقابت سر رشته IT نسبت به پارسال خیلی شدیدتر و قبولی سخت تر بشه...:n03: تازه احتمال کمتر شدن ظرفیت پذیرش دانشگاه ها برای IT هم وجود داره و در واقع ارشد IT تا 50 درصد بیچاره شده!
soroosh_cz
06-02-2015, 21:52
واقعا دهان داوطلبین شبکه و امنیت از سال بعد سرویسه! کلی از درس های جدید رشته کامپیوتر رو هم علاوه بر درس های قبل رشته IT باید بخونن... تعداد زیادی از علاقه مندان قبلی شبکه و امنیت هم مثل بنده بیخیال این رشته ها میشن و میرن سراغ IT و تجارت الکترونیک که باعث میشه رقابت سر رشته IT نسبت به پارسال خیلی شدیدتر و قبولی سخت تر بشه...:n03: تازه احتمال کمتر شدن ظرفیت پذیرش دانشگاه ها برای IT هم وجود داره و در واقع ارشد IT تا 50 درصد بیچاره شده!
من امسال IT رو خوب دادم خوشبختانه.
دقیقا به همین دلیل که فرمودید، امسال سعی میکنم حتما رشته امنیت یا شبکه در بیام.
ریاضی من خیلی خیلی ضعیفه. اگر شبکه و آی تی برن زیرمجموعه کامپیوتر، من یکی بیچاره میشم.
bijandarbari
06-02-2015, 22:45
سلام
یکی از اشنایان داره شبکه میخونه.
میگه دو تا درس که داخلش ریاضی داره رو باید بخونه.
soroosh_cz
06-02-2015, 22:55
سلام
یکی از اشنایان داره شبکه میخونه.
میگه دو تا درس که داخلش ریاضی داره رو باید بخونه.
فرق میکنه، احتمالا مثل سیگنال هستن و فوریه و ... :n02: اونا رو دست و پا شکسته بلدم.
ولی برای کنکور ریاضی خوندن خیلی ظلمه :n27:
paranoid_android
06-02-2015, 22:58
من امسال IT رو خوب دادم خوشبختانه.
دقیقا به همین دلیل که فرمودید، امسال سعی میکنم حتما رشته امنیت یا شبکه در بیام.
ریاضی من خیلی خیلی ضعیفه. اگر شبکه و آی تی برن زیرمجموعه کامپیوتر، من یکی بیچاره میشم.
خوش بحالتون که امسال کنکور دادید و ایشالا که با رتبه خوبی قبول بشید... اما از سال بعد IT رسما ذلیل میشه! حاضرم 10 برابر شبکه و معماری و طراحی الگوریتم و هوش مصنوعی بخونم اما یک صفحه ریاضی مهندسی و محاسبات و آمار نخونم!
دوستان کیا کنکور امسال IT بودن؟
این چه وضع سوالای زبان و ساختمان گسسته بود اخه! کلا مونده بودم برای ساختمان گسسته زبانم خیلی زیاد بود هرچی میخوندم تست میزدم تموم نمیشد با اون متنای چرت:n03:
یه چیز دیگه اینکه من کلا چیزی نخوندمو رفتم برای کنکور ولی دیدم خیلی از مواردی که توی سوالا اومده بود مثلا برای معماری کامپیوتر کلا استاد ما نگفته بود اصن نمیدونستم چی بود!
منبع کتابی که اینا سوال طرح کردن چیه برم اونو بخونم تو کتابای خودمون که چیزی پیدا نکردم.
خلاصه از 105 تا سوال 60 تا جواب دادیم و رفتیم برای پشت کنکور ارشد :n02:
soroosh_cz
06-02-2015, 23:47
دوستان کیا کنکور امسال IT بودن؟
این چه وضع سوالای زبان و ساختمان گسسته بود اخه! کلا مونده بودم برای ساختمان گسسته زبانم خیلی زیاد بود هرچی میخوندم تست میزدم تموم نمیشد با اون متنای چرت:n03:
یه چیز دیگه اینکه من کلا چیزی نخوندمو رفتم برای کنکور ولی دیدم خیلی از مواردی که توی سوالا اومده بود مثلا برای معماری کامپیوتر کلا استاد ما نگفته بود اصن نمیدونستم چی بود!
منبع کتابی که اینا سوال طرح کردن چیه برم اونو بخونم تو کتابای خودمون که چیزی پیدا نکردم.
خلاصه از 105 تا سوال 60 تا جواب دادیم و رفتیم برای پشت کنکور ارشد :n02:
من داشتم.
زبانش خیلی آسون بود... من فکر کنم یه 70-80 درصدی بزنم :n02:
گسسته کمی سخت بود.
معماری کامپیوتر چون مباحثش زیاده، معمولا نمیرسن درسش بدن.
خط لوله ای و حافظه ها و ... همه تو کتاب هست.
اگر مدرسان شریف بودی، سوالا برات خیلی آشنا بودن.
من هفته آخر رفتم سه آزمون جامع که داده بودم رو پاسخنامه شون رو گرفتم، هر کدوم رو بلد بودم که هیچی ولی اونایی که بلد نبودم رو اگر از روی پاسخنامه یاد می گرفتم که هیچ، وگرنه میرفتم سراغ کتاب معماری مدرسان شریف. من گفتم حوصله Cache ها رو ندارم، نخوندم، فکر کنم 3-4 سوال ازش اومد :n34: البته اون سوالی که گفته بود Hit چقدره، شبیهش اومده بود توی آزمون جامع و مثل اینکه قبلا توی کنکور سراسری بوده. اونو فقط بلد بودم از کش، نوشتمش :n20:
60 تا رو اگر درست بزنی که خوب زدی :n02:
من اگر زابل هم بود میرم، سال دیگه شبکه میره کامپیوتر.
سوالای کنکور کامپیوتر نسبت به IT
زبان: فوق العاده دشوارتر
گسسته: کمی آسون تر
ساختمان داده و هوش و دیتابیس: شاید کمی آسونتر
شبکه و سیستم عامل: تقریبا در یک سطح
معماری کامپیوتر: آسون تر
ولی کامپیوتر: انتقال داده، ریاضیات، آمار، مدار الکتریکی، الکترونیک، VLSI، انتقال داده و کامپایلر بیشتر داره. من ساعت 12 سرم درد میکرد.
من داشتم.
زبانش خیلی آسون بود... من فکر کنم یه 70-80 درصدی بزنم :n02:
گسسته کمی سخت بود.
معماری کامپیوتر چون مباحثش زیاده، معمولا نمیرسن درسش بدن.
خط لوله ای و حافظه ها و ... همه تو کتاب هست.
اگر مدرسان شریف بودی، سوالا برات خیلی آشنا بودن.
من هفته آخر رفتم سه آزمون جامع که داده بودم رو پاسخنامه شون رو گرفتم، هر کدوم رو بلد بودم که هیچی ولی اونایی که بلد نبودم رو اگر از روی پاسخنامه یاد می گرفتم که هیچ، وگرنه میرفتم سراغ کتاب معماری مدرسان شریف. من گفتم حوصله Cache ها رو ندارم، نخوندم، فکر کنم 3-4 سوال ازش اومد :n34: البته اون سوالی که گفته بود Hit چقدره، شبیهش اومده بود توی آزمون جامع و مثل اینکه قبلا توی کنکور سراسری بوده. اونو فقط بلد بودم از کش، نوشتمش :n20:
60 تا رو اگر درست بزنی که خوب زدی :n02:
من اگر زابل هم بود میرم، سال دیگه شبکه میره کامپیوتر.
سوالای کنکور کامپیوتر نسبت به IT
زبان: فوق العاده دشوارتر
گسسته: کمی آسون تر
ساختمان داده و هوش و دیتابیس: شاید کمی آسونتر
شبکه و سیستم عامل: تقریبا در یک سطح
معماری کامپیوتر: آسون تر
ولی کامپیوتر: انتقال داده، ریاضیات، آمار، مدار الکتریکی، الکترونیک، VLSI، انتقال داده و کامپایلر بیشتر داره. من ساعت 12 سرم درد میکرد.
کارشناسیم نرم افزاره ولی انگار خوب شد نرم افزار کنکور ندادما :n02:
زبانم بد نیست ولی چندتا سوال اولو شک دارم درست باشه و اون متنا باز بهتر بود بقیه رو هرچی زدم میدونستم حالا درست و غلطش بماند.
کلا پنجشنبه اصلا حوصله کنکور نداشتم و خیلی بی حال رفتم کنکور بخاطر همین میدونم خراب کردم.
پس مدرسان شریف خوبه؟ همین که شما میگید سوالاش اشنا بود خیلی خوبه برم ثبتنام کنم
ولی خب من الانم گیلانم و دانشگاه گیلان اینجور که میگن نرم افزار و ای تی نداره غیرانتفاهیم همه ناراضین و میگن فقط ازاد لاهیجان! امیدیم به دانشگاه دولتی های تهران ندارم
حالا ببینیم ازاد چه میکنیم باز وقت برای خوندنش دارم
soroosh_cz
07-02-2015, 00:40
کارشناسیم نرم افزاره ولی انگار خوب شد نرم افزار کنکور ندادما :n02:
زبانم بد نیست ولی چندتا سوال اولو شک دارم درست باشه و اون متنا باز بهتر بود بقیه رو هرچی زدم میدونستم حالا درست و غلطش بماند.
کلا پنجشنبه اصلا حوصله کنکور نداشتم و خیلی بی حال رفتم کنکور بخاطر همین میدونم خراب کردم.
پس مدرسان شریف خوبه؟ همین که شما میگید سوالاش اشنا بود خیلی خوبه برم ثبتنام کنم
ولی خب من الانم گیلانم و دانشگاه گیلان اینجور که میگن نرم افزار و ای تی نداره غیرانتفاهیم همه ناراضین و میگن فقط ازاد لاهیجان! امیدیم به دانشگاه دولتی های تهران ندارم
حالا ببینیم ازاد چه میکنیم باز وقت برای خوندنش دارم
برای رشته کامپیوتر، مدرسان شریف خیلی خوب بود آزموناش. گرچه به نظر من به دلیل آموزشی بودنشون، کمی سخت تر از خود کنکور هستن.
سوالایی هم که توی آزمون های جامع میاد، اکثرا مشابه سوالای کنکور سال های قبل هست(یعنی مثلا تو پاسخنامه نوشته: شبیه به کنکور سراسری سال 92). ولی خوب به هر حال کتابش هم که باشه خوبه. به نظر من کتاباش خیلی شاخ و برگ داره و خیلی خیلی زیاد توضیح داده و موضوعات رو گسترده کرده. در صورتی که برای کنکور خیلی جزئی نمیدن سوال رو. اگر بخوان ترکیبیش میکنن که سخت بشه.
برای رشته کامپیوتر، مدرسان شریف خیلی خوب بود آزموناش. گرچه به نظر من به دلیل آموزشی بودنشون، کمی سخت تر از خود کنکور هستن.
سوالایی هم که توی آزمون های جامع میاد، اکثرا مشابه سوالای کنکور سال های قبل هست(یعنی مثلا تو پاسخنامه نوشته: شبیه به کنکور سراسری سال 92). ولی خوب به هر حال کتابش هم که باشه خوبه. به نظر من کتاباش خیلی شاخ و برگ داره و خیلی خیلی زیاد توضیح داده و موضوعات رو گسترده کرده. در صورتی که برای کنکور خیلی جزئی نمیدن سوال رو. اگر بخوان ترکیبیش میکنن که سخت بشه.
خوبه پس همیشه فکر میکردم مدرسان شریف خوب نیست ولی الان نظرم عوض شد و حتما پیگیری میکنم.
الان اینجا و تاپیک کتاب های کمک اموزشی باهم جوین شدن:n02:
مرسی از راهنماییتون :n16:
paranoid_android
20-02-2015, 21:30
سلام.
دوستان، ایا خبر جدید و موثقی در مورد اینکه شبکه و امنیت بالاخره قرار از سال بعد از IT بشه یا نه داره؟ من که فکر میکردم دیگه 100 درصد این اتفاق میافته و برای همین بیخیال شبکه شدم:n03: آخه نه سازمان سنجش یا وزارت علوم، هیچکدوم بیانیه ای نامه ای بخشنامه ای چیزی ندادن که بالاخره این تغییرات قطعی هست یا خیر... یه عده زیادی مثل اساتید دانشگاه دارن میگن به احتمال قوی تو ارشد سال بعد امنیت و شبکه زیر مجموعه IT باقی میمونن و تغییری صورت نمیگیره... بالاخره چه خاکی به سرمون کنیم... آخه لامصبا 3-4 تا درس با هم فرق میکنن اینا.. یا بخونیم برای IT و تجارت الکترونیک یا اینکه بخونیم برای کامپیوتر..؟:n03:
soroosh_cz
23-02-2015, 14:44
سلام.
دوستان، ایا خبر جدید و موثقی در مورد اینکه شبکه و امنیت بالاخره قرار از سال بعد از IT بشه یا نه داره؟ من که فکر میکردم دیگه 100 درصد این اتفاق میافته و برای همین بیخیال شبکه شدم:n03: آخه نه سازمان سنجش یا وزارت علوم، هیچکدوم بیانیه ای نامه ای بخشنامه ای چیزی ندادن که بالاخره این تغییرات قطعی هست یا خیر... یه عده زیادی مثل اساتید دانشگاه دارن میگن به احتمال قوی تو ارشد سال بعد امنیت و شبکه زیر مجموعه IT باقی میمونن و تغییری صورت نمیگیره... بالاخره چه خاکی به سرمون کنیم... آخه لامصبا 3-4 تا درس با هم فرق میکنن اینا.. یا بخونیم برای IT و تجارت الکترونیک یا اینکه بخونیم برای کامپیوتر..؟:n03:
دقیق یادم نیست ولی توی خبری که گفتن امنیت و شبکه برگشتن به زیرمجموعه IT، فکر کنم نوشته بود که این دو درس از کنکور ۹۵ میرن زیرمجموعه کامپیوتر.
به سازمان سنجش زنگ زدی که پیگیری کنی؟ یا وزارت علوم؟
paranoid_android
23-02-2015, 17:52
دقیق یادم نیست ولی توی خبری که گفتن امنیت و شبکه برگشتن به زیرمجموعه IT، فکر کنم نوشته بود که این دو درس از کنکور ۹۵ میرن زیرمجموعه کامپیوتر.
به سازمان سنجش زنگ زدی که پیگیری کنی؟ یا وزارت علوم؟
توی خبر؟ مطمئنید؟ والا من که 90 درصد مطمئن شدم که شبکه و امنیت به زیر مجموعه کامپیوتر اضافه شدن.. به سایت دانشگاه امیرکبیر که سر زدم، فایل بازنگری شده کارشناسی ارشد و کارشناسی مهندسی کامپیوتر رو دیدم.. جالبه که من اصلا اطلاع نداشتم که مهندسی IT رو از کارشناسی کلا حذف کردن و شده یکی از گرایش های مهندسی کامپیوتر... بسیاری از اساتید دانشگاه های برتر ایران هم با قطعیت میگن که تو کنکور ارشد امسال شبکه و امنیت جزو کنکور مهندسی کامپیوتر خواهد بود و حتی احتمالش زیاده که کلا مجموعه مهندسی IT از کنکور ارشد حذف بشه...
از سامانه پاسخگویی سایت سنجش 3 روز پیش سوال کردم اما هنوز جوابی داده نشده.. من که برنامه ریزیم رو تغییر دادم حقیقتش... مخصوصا از وقتی که اون فایل هارو تو وبسایت دانشگاه امیرکبیر دیدم:n03:
شما خبر رو از تلویزیون شنیدید؟ کی بود؟
paranoid_android
23-02-2015, 17:58
البته الان که منطقی تر فکر می کنم، می بینم که این تغییرات واقعا به نفع ما می تونه باشه.. به نظر من برنامه ریزی رشته مهندسی IT در ایران از ابتدا هم درست نبوده.. تو اغلب دانشگاه های معتبر دنیا، IT رو یک رشته مستقل مهندسی نمیدونن.. یا زیر مجموعه رشته های مدیریتی هست و یا اینکه به عنوان یک رشته میان رشته ای...
شبکه و امنیت رو هم اغلب، گروه های مهندسی کامپیوتر و Computer Science ارائه میدن..
از طرف دیگه درسته که تعداد درس های مهندسی کامپیوتر نسبت به IT بیشتره برای ارشد، اما قبولی ها به نسبت راحت تره و درصد های رتبه های خوبی که توی کامپیوتر قبول شدن رو بررسی می کردم با درصدهای پایینتر تونستن رتبه بهتری بیارن.. اغلب رتبه های برتر درسای ریاضی رو زیر 20 درصد میزنن.. و میانگین درس های مشترک و تخصصیشون 30-35 درصد و زبانشون 40-50 درصده.. طرف با این درصدها شریف یا دانشگاه تهران قبول شده!
soroosh_cz
23-02-2015, 20:44
البته الان که منطقی تر فکر می کنم، می بینم که این تغییرات واقعا به نفع ما می تونه باشه.. به نظر من برنامه ریزی رشته مهندسی IT در ایران از ابتدا هم درست نبوده.. تو اغلب دانشگاه های معتبر دنیا، IT رو یک رشته مستقل مهندسی نمیدونن.. یا زیر مجموعه رشته های مدیریتی هست و یا اینکه به عنوان یک رشته میان رشته ای...
شبکه و امنیت رو هم اغلب، گروه های مهندسی کامپیوتر و Computer Science ارائه میدن..
از طرف دیگه درسته که تعداد درس های مهندسی کامپیوتر نسبت به IT بیشتره برای ارشد، اما قبولی ها به نسبت راحت تره و درصد های رتبه های خوبی که توی کامپیوتر قبول شدن رو بررسی می کردم با درصدهای پایینتر تونستن رتبه بهتری بیارن.. اغلب رتبه های برتر درسای ریاضی رو زیر 20 درصد میزنن.. و میانگین درس های مشترک و تخصصیشون 30-35 درصد و زبانشون 40-50 درصده.. طرف با این درصدها شریف یا دانشگاه تهران قبول شده!
سلام
این لینک خبر
این تغییر کار درستیه. ولی نه برای من که از ریاضی بدم میاد :n27:
paranoid_android
23-02-2015, 23:24
سلام
این لینک خبر
این تغییر کار درستیه. ولی نه برای من که از ریاضی بدم میاد :n27:
آها.. خب، کنکور امسال که برگزار شد و منظورش کنکور سال بعد هست که من بدبخت میخوام شرکت کنم دیگه.. شما که کنکورت رو دادی خیالت راحت شد:n01: خوش بحالت..
سلام دوستان....
من الان دفترچه های سوالات مهندسی کامپیوتر رو دیدم....
راستش من فقط سوال اول زبان رو بلد بودم و باقیش با وجود اینکه زبان خیلی خوبه، ولی واقعا توش موندم:((( باقی سوالات رو فقط نگاه کردم....
تقریبا 90٪ سوالات( تیتر سوال!) رو برا اولین بار بود که میدیدم... و دانشگاه ما( موسسهی ما!) اساسا درسی مثل طراحی کامپایلر و اینا رو ارائه نکرده کلا:n04:
من از کجا برم منابع رو بخونم برا سال بعد؟؟؟؟ تازه ریاضی هم اصلا بلد نیستم و امیدم به درسای تخصصی خودمه :(((
اولویت هام اول امنیت شبکه، بعد هوش مصنوعی و بعد همین نرمافزار کوفتیه خیر ندیدس( والا مهندسی نرمافزار همه چی بود غیر مهندسی نرمافزار...برم کنکور الهیت بدم الان بهتره)...
دوستان برای شرکت در گرایش مدیریت ساخت ارشد آزاد برای 2 درس «ماشین آلات ساختمانی و راهسازی» و « متره برآورد و قرارداد پروژه های عمرانی» چه منابعی رو پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان....
من الان دفترچه های سوالات مهندسی کامپیوتر رو دیدم....
راستش من فقط سوال اول زبان رو بلد بودم و باقیش با وجود اینکه زبان خیلی خوبه، ولی واقعا توش موندم:((( باقی سوالات رو فقط نگاه کردم....
تقریبا 90٪ سوالات( تیتر سوال!) رو برا اولین بار بود که میدیدم... و دانشگاه ما( موسسهی ما!) اساسا درسی مثل طراحی کامپایلر و اینا رو ارائه نکرده کلا:n04:
من از کجا برم منابع رو بخونم برا سال بعد؟؟؟؟ تازه ریاضی هم اصلا بلد نیستم و امیدم به درسای تخصصی خودمه :(((
اولویت هام اول امنیت شبکه، بعد هوش مصنوعی و بعد همین نرمافزار کوفتیه خیر ندیدس( والا مهندسی نرمافزار همه چی بود غیر مهندسی نرمافزار...برم کنکور الهیت بدم الان بهتره)...
دوست عزیز بزار خیالت رو راحت کنم ارشد کامپیوتر و ای تی دانشگاه دولتی مخصوص کسانی هست که دانشگاه تهران و صنعتی شریف میخونن(۹۰ درصد) دقیقا منم دوسال خوندم ولی نتیجه ای نگرفتم هیچ کدوم از دوستام هم نگرفتن بهترینشون هوش شاهرود شبانه قبول شد اونم بالغ بر ۳ میل خرج کلاس و ... کرد ترمی هم ۲ میلی باس بده
اصلا سوالای میبنی که توی عمرت ندیدی اینقدرم مسخره هست میبنی هر سال ۳۰ نفر کلا میگیرن
بنظرم ازاد ارشدو بگیری بهتره هم راحته خرجش هم از شبانه دولنی کمتره
ولی خوب مدرکش ازاذه!!!!
کلا واسه کامپیوتر ارشد دولتی نخونی بهتره یا تعییر رشته به برق بدی خیلی بهتره چون ظرفیتش چند برابره
سلام دوستان
برای ارشد گرایش شبکه و یا تجارت الکترونتیک منابع چه کتاب هایی هستند ؟
farid0485
23-03-2015, 15:19
سلام دوستان
اگه منظورت ای تیه یادمه که واسه خودش یه فروم جدا داشت و کامل توش گفته بودن چیا خوبه...
تو گوگل میتونی پیداش کنی...
paranoid_android
25-03-2015, 15:29
سلام دوستان
شبکه از امسال زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر خواهد بود:
1 - زبان عمومی و تخصصی (ضریب 1)
2 - ریاضیات: ساختمان گسسته، ریاضی مهندسی، آمار و احتمال مهندسی، محاسبات عددی (ضریب 1)
3 - مشترک: ساختمان داده، مدار منطقی، معماری کامپیوتر، سیستم عامل، نظریه زبانها و ماشینها (ضریب 2)
4 - تخصصی: طراحی الگوریتم، شبکه، انتقال داده، پایگاه داده ها (ضریب 2)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
IT و تجارت الکترونیک:
1 - زبان عمومی و تخصصی (ضریب 1)
2 - مشترک: ساختمان گسسته، ساختمان داده، طراحی الگوریتم، مهندسی نرم افزار، شبکه (ضریب 4)
3 - تخصصی: هوش مصنوعی، پایگاه داده، سیستم عامل (ضریب 2)
4 - اصول و مبانی مدیریت (ضریب 1)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن، کتاب هایی که معمولا برای کنکور ارشد شبکه و IT و تجارت معرفی میشه اینها هستن:
برای زبان، دو جلد زبان عمومی ارشد زیر ذره بین از انتشارات نگاه دانش که جلد اول برای واژگان و جلد دوم برای گرامر هست. برای زبان تحصصی کتاب زبان تخصصی کامپیوتر و IT دکتر سعید مظفری از پارسه.
برای ساختمان گسسته کتاب دکتر یوسفی از پوران پژوهش و کتاب پارسه نوشته دکتر حاج سیدجوادی کتاب های خوبی هستن.
برای ساحتمان داده، کتاب دکتر طورانی از پارسه (که البته چاپ قدیم هست) و کتاب دکتر یوسفی از پوران پژوهش کتاب های بسیار خوبی هستن. البته پیشنهاد میشه اگر فرصت دارید کتاب CLRS و 600 مسئله دکتر قدسی هم خونده بشه.
برای الگوریتم، طراحی الگوریتم پارسه دکتر سید جوادی و کتاب دکتر یوسفی از پوران کتاب های خوبی هستن. باز پیشنهاد میشه اگر فرصت دارید کتاب CLRS و 600 مسئله دکتر قدسی هم خونده بشه.
برای مدار منطقی و معماری پیشنهاد میشه از کتاب های دکتر یوسفی از پارسه استفاده کنید.
سیستم عامل دکتر حقیقت از پارسه بسیار عالی هست.
شبکه، حتما کتاب مرجع کراس و راس مطالعه بشه (فصل های 1 تا 4) و فصل های 1 تا 8 کتاب دکتر حقیقت از پارسه. انتقال داده هم همون کتاب دکتر حقیقت بخوبی همه مفاهیم رو پوشش داده.
پایگاه داده دکتر کیوان پور از پارسه کتاب خوبی هست.
نظریه زبان، کتاب پیتر لینز اگر خونده بشه نیاز به هیچ مرجعی نیست. جزوه های دکتر کارگهی و دکتر سید جوادی رو هم میتونید از اینترنت پیدا کنید.
ریاضی مهندسی مدرسان شریف رو دیدم، کتاب خیلی خوب و کاملی هست.
آمار و احتمال دکتر طورانی از پارسه بسیار عالی هست. فقط حواستون جمع باشه که کتاب مخصوص برق و کامپیوتر رو بگیرید.
محاسبات عددی، کتاب دکتر یوسفی از پوران خوبه.
مهندسی نرم افزار پارسه و مدرسان هر دو کتاب های خوبی هستند.
هوش مصنوعی دکتر خلیلی فر از راهیان ارشد بسیار کتاب خوبیه.
مدیریت، توصیه میشه کتاب مرجع رابینز خونده بشه و در کنار اون، دو جلد دکتر پرچ و مقسمی (ویرایش های 92 و 93) از گسترش علوم پایه رو هم برای خلاصه خوانی و تست زنی تهیه کنید.
وای دیگه شبکه شد هفت خان رستم !!!! :n29:
farid0485
27-03-2015, 11:27
یکی از دوستا من امسال شبکه داد نصف کتابا اینجا نوشتی رو هم نخوند...
در رابطه با سطحش هم باید بگم که آزمونا مدرسان شریف رتبه هاش همیشه یک رقمی بود تو آزمون اول نه شد بقیه آزمون ها هم یا ثابت میموند یا بهتر میشد...
در رابطه با سطحش هم باید بگم که آزمونا مدرسان شریف رتبه هاش همیشه یک رقمی بود تو آزمون اول نه شد بقیه آزمون ها هم یا ثابت میموند یا بهتر میشد...
اخه ازمون امسال شبکه بعضی درس ها نظیر محاسبات عددی و ... نیستند . از سال بعد سخت میشه و زیر گروه مهندسی کامپیوتر میشه .
دوستتون قبول میشه ازمون سراسری نظرش چی هست ؟
اینطور که پیش میره فکر کنم دو سال بعد ازمون ارشد رو هم بردارن . البته ازاد فقط پول براش مهمه .
farid0485
27-03-2015, 22:51
اخه ازمون امسال شبکه بعضی درس ها نظیر محاسبات عددی و ... نیستند . از سال بعد سخت میشه و زیر گروه مهندسی کامپیوتر میشه .
دوستتون قبول میشه ازمون سراسری نظرش چی هست ؟
اینطور که پیش میره فکر کنم دو سال بعد ازمون ارشد رو هم بردارن . البته ازاد فقط پول براش مهمه .
تا یادمه قرار بود کنکور رو ور دارن،دیگه باید همه فهمیده باشن کهذبرداشتن کنکور زیرساخت میخاد که ما نداریم پس نشدنیه...
اونم بعد کنکور گفت رتبه ها اومد حرف میزنه...
و راجع به رفتن به مجموعه کامپیوتر: امسال رفت این رفیق من هم کل کتابا کامپیوتر رو خرید ،فردا صبح ش تو سایت سنجش اصلاحیه برای دفترچه اومد آیتی برگشت سرجاش.اونم دویست تومن کتاب رفت تو یخه اش
farid0485
27-03-2015, 22:53
قبلا هم گفتم واسه کنکور آیتی یه فروم جدا هست تو گوگل اونو پیدا کنی راهنمایی هاش قابل استناد تره...
paranoid_android
30-03-2015, 22:54
از حیث افزایش تعداد دروس و حجم کتابا، بله شرایط دشوارتر میشه. اما از یک زاویه دیگه اگر نگاه کنیم به نفع هم خواهد بود. اینکه دیگه شبکه و امنیت زیر مجموعه IT نیستن، در نتیجه شناور هم نیستن و تعداد شرکت کنندگان توش به مراتب کمتر میشه و در نتیجه با درصدهای پایینتری در مقایسه به کنکور IT میشه به قبولی رسید. میتونید کارنامه های قبولی های IT و مهندسی کامپیوتر رو مقایسه کنید.
دوست شما ایشالا که نتیجه مطلوبی بگیره. بنده بطور کلی عرض کردم، ممکنه یکی خیلی سطح علمیش خوب باشه و با 1 ماه وقت گذاشتن هم بتونه مثلا شریف قبول شه! در ضمن شرایط کنکور سال 93 و 94 خیلی فرق میکنه با توجه به مطالبی که عرض کردم.
تا یادمه قرار بود کنکور رو ور دارن،دیگه باید همه فهمیده باشن کهذبرداشتن کنکور زیرساخت میخاد که ما نداریم پس نشدنیه...
اونم بعد کنکور گفت رتبه ها اومد حرف میزنه...
و راجع به رفتن به مجموعه کامپیوتر: امسال رفت این رفیق من هم کل کتابا کامپیوتر رو خرید ،فردا صبح ش تو سایت سنجش اصلاحیه برای دفترچه اومد آیتی برگشت سرجاش.اونم دویست تومن کتاب رفت تو یخه اش
سال پیش چون چند ماه مونده به کنکور این تغییرات اعلام شد و یکسری اعتراضاتی صورت گرفت، لغوش کردن. در صورتی که امسال بطور صد در صد اجرا خواهد شد. میتونید به سایت دانشگاه امیر کبیر سر بزنید و سرفصل بازنگری شده مهندسی کامپیوتر رو در مقاطع ارشد و دکترا دانلود کنید. سال هاست که اساتید دانشگاه های امیر کبیر و شریف و صنعتی اصفهان که جزو بهترین های کامپیوتر و IT هستن خواستار این تغییرات هستن که البته به جا هم هست. همه جای دنیا کورس های امنیت و مهندسی شبکه زیر مجموعه دانشکده یا گروه های Computer Science یا مهندسی کامپیوتر هست و نه IT.
قبلا هم گفتم واسه کنکور آیتی یه فروم جدا هست تو گوگل اونو پیدا کنی راهنمایی هاش قابل استناد تره...
احتمالا فروم مانشت رو میفرمایید که بله فروم خوبی هست.
سلام
یک سوال دارم . اگر در ارشد یک رشته نامرتبط با لیسانس رو انتخاب کنیم . باید علاوه بر دروس ان رشته پیش نیاز هم بگذرانیم ؟
paranoid_android
04-04-2015, 21:28
سلام
یک سوال دارم . اگر در ارشد یک رشته نامرتبط با لیسانس رو انتخاب کنیم . باید علاوه بر دروس ان رشته پیش نیاز هم بگذرانیم ؟
بله..........
soroosh_cz
04-04-2015, 21:54
از حیث افزایش تعداد دروس و حجم کتابا، بله شرایط دشوارتر میشه. اما از یک زاویه دیگه اگر نگاه کنیم به نفع هم خواهد بود. اینکه دیگه شبکه و امنیت زیر مجموعه IT نیستن، در نتیجه شناور هم نیستن و تعداد شرکت کنندگان توش به مراتب کمتر میشه و در نتیجه با درصدهای پایینتری در مقایسه به کنکور IT میشه به قبولی رسید. میتونید کارنامه های قبولی های IT و مهندسی کامپیوتر رو مقایسه کنید.
دوست شما ایشالا که نتیجه مطلوبی بگیره. بنده بطور کلی عرض کردم، ممکنه یکی خیلی سطح علمیش خوب باشه و با 1 ماه وقت گذاشتن هم بتونه مثلا شریف قبول شه! در ضمن شرایط کنکور سال 93 و 94 خیلی فرق میکنه با توجه به مطالبی که عرض کردم.
سال پیش چون چند ماه مونده به کنکور این تغییرات اعلام شد و یکسری اعتراضاتی صورت گرفت، لغوش کردن. در صورتی که امسال بطور صد در صد اجرا خواهد شد. میتونید به سایت دانشگاه امیر کبیر سر بزنید و سرفصل بازنگری شده مهندسی کامپیوتر رو در مقاطع ارشد و دکترا دانلود کنید. سال هاست که اساتید دانشگاه های امیر کبیر و شریف و صنعتی اصفهان که جزو بهترین های کامپیوتر و IT هستن خواستار این تغییرات هستن که البته به جا هم هست. همه جای دنیا کورس های امنیت و مهندسی شبکه زیر مجموعه دانشکده یا گروه های Computer Science یا مهندسی کامپیوتر هست و نه IT.
احتمالا فروم مانشت رو میفرمایید که بله فروم خوبی هست.
فکر نمیکنم دراومدن تو شبکه راحت باشه، خیلی خیلی سخت تره!
شما گفتید که دیگه شناور نمیزنن و ...
90% افرادی که آی تی رو شناور میزدن، از مهندسی کامپیوتر هستن. الان که دیگه صاف رفت تو کامپیوتر.
اون افرادی که مهندسی کامپیوتر خوندن، اگر حتی تا سال پیش درصدی ازشون آی تی رو شناور نمیزدن، الان راحت شبکه و امنیت میتونن برن.
در کل این اتفاق برای زیر گروه مهندسی کامپیوتر خیلی عالی و برای کسایی که فناوری اطلاعات خوندن فاجعه اس.
البته خوب درسته وجود چنین اتفاقی. دروس آی تی اینجوری که من دیدم، گلچینی از دروس کامپیوتر هست و یکی دو درس اضافه.
استاد شیفو
11-04-2015, 18:17
سلام
دوستان منظور از نوبت دوم چیست ؟ یعنی در نمیسال دوم هر سال ورودی دانشجو دارند ؟
soroosh_cz
12-04-2015, 01:32
سلام
دوستان منظور از نوبت دوم چیست ؟ یعنی در نمیسال دوم هر سال ورودی دانشجو دارند ؟
نوبت دوم معمولا به شبانه میگن...
saeed_136915
20-04-2015, 14:44
سلام
دوستان کسی آئین نامه آموزشی کارشناسی ارشد (معماری کامپیوتر) رو داره؟؟ تو سایت وزارت علوم چیزی پیدا نکردم.
bahadorgamer
21-04-2015, 11:15
سلام دوستان
من یه مقدار اطلاعات و مشاوره نیاز دارم برای کنکور ارشد.متاسفانه تو شهر خودمون مرکزی رو نمیشناسم که اطلاعات و مشاوره درست و حسابی به آدم بدن.واسه همین گفتم از شما دوستان که خیلیاتون تجربه کنکور رو داشتید کمک بگیرم بهتره
من کارشناسی الکترونیک آزاد میخونم.الان ترم آخر هستم و فقط دوتا آزمایشگاه و یک درس معارف در این ترم دارم.دو تا نیمروز وقتم رو میگیره.در مورد دوران تحصیلم بگم که بیشتر اوقات جزوه خون بودم و اصلا سمت کتاب های مرجع نمیرفتم.تنها درسایی که کتاب مرجع رو اونم نه کامل در حد 50-60 درصدش رو خوندم الکترونیک 1 و 2 دکتر میرعشقی بود.همین باعث شده که خیلی از مباحثی رو که اساتید فرصت نکردن بگن یا اینکه وارد جزئیاتش نشدن رو بنده اصلا نخونده باشم در دوران دانشگاه.واسه همین خودم رو در حال حاضر خیلی نا آماده برای کنکور میبینم و همین اول کار کمی نا امید هم هستم.البته در پاس کردن واحد ها وضعیت خیلی خوبی داشتم و اکثر درسای تخصصی رو با نمره های بالا پاس میکردم.ولی خوب میدونم که جزوه دانشگاه با کنکور خیلی فرق میکنه.ولی راستش خیلی برام مهمه برای ارشد یه دانشگاه دولتی تاپ قبول بشم.
حالا سوالی که از دوستان دارم اینه بهترین منابعی که مناسب یه دانشجوی در وضعیت من هست برای کنکور چه هست؟
آیا مراجعی که توسط سازمان سنجش معرفی میشه مثل کنکور کارشناسی کاملا برای کنکور لازم هست یا اینکه سرفصل های خاصی از دروس مورد نظر طراحان سوال هست؟
سوال بعدیم اینه که بهترین زمان برای استارت مطالعه برای من چه زمانی هست؟
و باتوجه به اینکه الان روزانه وقت آزاد دارم بنظرتون خوبه بعضی از دروس مثلا زبان یا ریاضی یا مدار الکتریکی از همین الان مطالعه بشه یا اینکه زمان مناسبی نیست؟(لازمه که بگم که پایه زبان نسبتا خوبی دارم و با اینکه سالها از خوندن زبان فاصله گرفتم ولی با خوندن دوباره این درس امید زیادی برای درصد آوردن در اون دارم)
آیا به جز آزمون های آزمایشی رفتن به کلاس های آموزی توصیه میشه؟(البته من خودم هیچ وقت کلاس فوق العاده رفتن رو دوست نداشتم یا حداقل تجربه های قبلی در دوران مدرسه تاثیر زیادی برام نداشته)
در آخر هم سوال من اینه آیا کسی با وضعیت من میتونه تا روز کنکور به درجه آمادگی بالایی برسه که در دانشگاه های تاپ قبول بشه؟ اگر بین شما دوستان یا اینکه آشنایانتون مواردی مانند من بوده که موفق شده واقعا ممنون میشم در میون بزارید چون وضعیت و افکارم باعث شده که اعتماد بنفسم روز به روز داره پایین تر میاد و همش حس میکنم هر چقدر که تلاش کنم پشتوانه نه چندان مناسب علمی من باعث بشه نتونم به آمادگی در حد سایرین برسم
پشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم
farshidshd
25-04-2015, 14:12
سلام
دوستان کسی آئین نامه آموزشی کارشناسی ارشد (معماری کامپیوتر) رو داره؟؟ تو سایت وزارت علوم چیزی پیدا نکردم.
سلام
بفرمایید
62787
behnamcp
25-04-2015, 15:00
سلام
کسی خبر نداره نتیجه کنکور ارشد کی اعلام میشه؟؟
سلام
معمولا اواسط اردیبهشت اعلام میشه ولی با توجه به اینکه ثبت نام کنکور کاردانی این موقع است احتمالا بعد از 20 اعلام بشه
farid0485
25-04-2015, 18:40
سلام
پارسالو یادمه که عد از نمایشگاه کتاب نتایج اومد
سلام دوستان
من یه مقدار اطلاعات و مشاوره نیاز دارم برای کنکور ارشد.متاسفانه تو شهر خودمون مرکزی رو نمیشناسم که اطلاعات و مشاوره درست و حسابی به آدم بدن.واسه همین گفتم از شما دوستان که خیلیاتون تجربه کنکور رو داشتید کمک بگیرم بهتره
من کارشناسی الکترونیک آزاد میخونم.الان ترم آخر هستم و فقط دوتا آزمایشگاه و یک درس معارف در این ترم دارم.دو تا نیمروز وقتم رو میگیره.در مورد دوران تحصیلم بگم که بیشتر اوقات جزوه خون بودم و اصلا سمت کتاب های مرجع نمیرفتم.تنها درسایی که کتاب مرجع رو اونم نه کامل در حد 50-60 درصدش رو خوندم الکترونیک 1 و 2 دکتر میرعشقی بود.همین باعث شده که خیلی از مباحثی رو که اساتید فرصت نکردن بگن یا اینکه وارد جزئیاتش نشدن رو بنده اصلا نخونده باشم در دوران دانشگاه.واسه همین خودم رو در حال حاضر خیلی نا آماده برای کنکور میبینم و همین اول کار کمی نا امید هم هستم.البته در پاس کردن واحد ها وضعیت خیلی خوبی داشتم و اکثر درسای تخصصی رو با نمره های بالا پاس میکردم.ولی خوب میدونم که جزوه دانشگاه با کنکور خیلی فرق میکنه.ولی راستش خیلی برام مهمه برای ارشد یه دانشگاه دولتی تاپ قبول بشم.
حالا سوالی که از دوستان دارم اینه بهترین منابعی که مناسب یه دانشجوی در وضعیت من هست برای کنکور چه هست؟
آیا مراجعی که توسط سازمان سنجش معرفی میشه مثل کنکور کارشناسی کاملا برای کنکور لازم هست یا اینکه سرفصل های خاصی از دروس مورد نظر طراحان سوال هست؟
سوال بعدیم اینه که بهترین زمان برای استارت مطالعه برای من چه زمانی هست؟
و باتوجه به اینکه الان روزانه وقت آزاد دارم بنظرتون خوبه بعضی از دروس مثلا زبان یا ریاضی یا مدار الکتریکی از همین الان مطالعه بشه یا اینکه زمان مناسبی نیست؟(لازمه که بگم که پایه زبان نسبتا خوبی دارم و با اینکه سالها از خوندن زبان فاصله گرفتم ولی با خوندن دوباره این درس امید زیادی برای درصد آوردن در اون دارم)
آیا به جز آزمون های آزمایشی رفتن به کلاس های آموزی توصیه میشه؟(البته من خودم هیچ وقت کلاس فوق العاده رفتن رو دوست نداشتم یا حداقل تجربه های قبلی در دوران مدرسه تاثیر زیادی برام نداشته)
در آخر هم سوال من اینه آیا کسی با وضعیت من میتونه تا روز کنکور به درجه آمادگی بالایی برسه که در دانشگاه های تاپ قبول بشه؟ اگر بین شما دوستان یا اینکه آشنایانتون مواردی مانند من بوده که موفق شده واقعا ممنون میشم در میون بزارید چون وضعیت و افکارم باعث شده که اعتماد بنفسم روز به روز داره پایین تر میاد و همش حس میکنم هر چقدر که تلاش کنم پشتوانه نه چندان مناسب علمی من باعث بشه نتونم به آمادگی در حد سایرین برسم
پشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم
تجربه من از کنکور ارشد میگه که همه ی درسهای که میخای کنکور بدی رو با هم دیگه بخون مثلا طول هفته برنامه ریزی کن کل درسهایی که در کنکور هستند را بخونی و کتابهایی رو که میخونی هم حتما منابعی باشند که معرفی شدند یا تو سایتهای معتبر هستند .
زبانت هم اگه خوبه به نظر من باز هم تست کار کن که تو حداقل زمان ممکن بتونی جواب بدی
saeed_136915
25-04-2015, 18:53
سلام
بفرمایید
62787
دستتون درد نکنه ولی از سرور سایت نمیشه دانلود کرد (تا وسط میره بعد هم قطع میشه) :n03:
دستتون درد نکنه ولی از سرور سایت نمیشه دانلود کرد (تا وسط میره بعد هم قطع میشه) :n03:
برای من که مشکل نداشت و راحت دانلود شد
مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تيجه اوليه آزمون دوره کارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۹۴ به صورت کارنامه تنظيم و در روز دوشنبه ۲۱ ارديبشهت ماه بر روي سايت سازمان سنجش آموزش کشور قرار ميگيرد.
حسين توکلي مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموز کشور در گفت و گو با تسنيم اظهار داشت: آزمون کارشناسي ارشد سال 1394 با حضور هشتصد و 12 هزار و 812 نفر در 136 کد رشته امتحاني برگزار شد.
وي افزود: 655 هزار و 697 داوطلب در اين آزمون شرکت کردند که از اين تعداد 63 هزار و 46 داوطلب در آزمون دو کد رشته امتحاني شرکت کردند.
مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموزش کشور تصريح کرد: نتيجه اوليه آزمون دوره کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 94 به صورت کارنامه تنظيم و در روز دوشنبه 21 ارديبشهت ماه بر روي سايت سازمان سنجش آموزش کشور قرار ميگيرد.
توکلي يادآور شد: داوطلباني که در اين آزمون مجاز به انتخاب رشته ميشوند ضروري است از روز دوشنبه 27 ارديبهشت ماه لغايت روز پنجشنبه 31 ارديبهشت ماه با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش کشور پس از دريافت دفترچه راهنماي انتخاب رشته تحصيلي نسبت به انتخاب 100 کد رشته محل تحصيلي از ميان کد رشته محلهاي مجاز اقدام و کد رشته محلهاي انتخابي را به ترتيب اولويت علاقه در فرم انتخاب رشته اينترنتي وارد کند.
avator20002000
03-05-2015, 08:38
ثبت نام ازمون ارشد ازاد و سراسری حدودا چه ماهی هست؟همچنین خود ازمون حدودا چه ماهی برگزار میشه؟
ثبت نام ازمون ارشد ازاد و سراسری حدودا چه ماهی هست؟همچنین خود ازمون حدودا چه ماهی برگزار میشه؟
ثبت نام آزمون ارشد سراسری معمولا آبان ماه است و آزمون هم اواخر بهمن ماه می باشد
farid0485
03-05-2015, 12:48
نتایج کنکور کی میآد؟!
یکی میگفت که نیمه اول، یکی دیگه هم میگفت 21 همین ماه...
حالا کدومش درسته؟!
توسایتا کسی راجع بهش خبری ندید؟!
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
نتایج کنکور کی میآد؟!
یکی میگفت که نیمه اول، یکی دیگه هم میگفت 21 همین ماه...
حالا کدومش درسته؟!
توسایتا کسی راجع بهش خبری ندید؟!
نتایج 21 همین ماه اعلام می شود
متنی که من گذاشتم از روی سایت خبرگزاری فارس کپی شده
لینکشو الان هرچی گشتم پیدا نکردم
Soroush-S
04-05-2015, 21:03
برا ارشد آزاد دیگه نمیشه ثبتنام کرد؟ چه اشتباهی کردم لیسانسمو تووی دانشگاه غیرانتفاعی گرفتم! دیگه حتی ناجا هم مدرک پیام نور و غیر انتفاعی واسه استخدام قبول نداره:n27:
کنکور ارشد دانشگاه آزاد دقیقاً کی هست؟
scorpion2
07-05-2015, 13:52
کنکور ارشد دانشگاه آزاد دقیقاً کی هست؟
درود
7 8 9 خرداد برگزار می شود.
نتیجه اش هم نیمه دوم شهریور 94 اعلام می شود.
gomnam23
07-05-2015, 18:38
دوستان برای آمادگی کنکور ارشد مدیریت کدوم موسسه رو پیشنهاد می کنید و هم چنین با توجه به اینکه کارشناسیم مهندسی بوده و هیچ آشنایی با دروس مدیریت ندارم میخواستم ببینم منابع ارشد مدیریت چیاس؟
farid0485
08-05-2015, 09:17
دوستان برای آمادگی کنکور ارشد مدیریت کدوم موسسه رو پیشنهاد می کنید و هم چنین با توجه به اینکه کارشناسیم مهندسی بوده و هیچ آشنایی با دروس مدیریت ندارم میخواستم ببینم منابع ارشد مدیریت چیاس؟
کدوم مدیریت رو میخوای شرکت کنی؟!
البته مدیریت فاز درساش طوریه که همه میتونن بفهمنش، نیازی به آشنایی خاصی نداره...
behnamcp
10-05-2015, 13:07
سلام
کسی میدونه دفترچه انتخاب رشته کی میاید؟ممنونم
سلام
کسی میدونه دفترچه انتخاب رشته کی میاید؟ممنونم
سلام
سه شنبه که اعلام نتایج میشه دفترچه هم میاد انگار و تا دو روز هم مهلت انتخاب داریم
البته دفترچه انتخاب رشته نیست و برای انتخاب واحد تحصیلی است
behnamcp
10-05-2015, 14:00
سلام
سه شنبه که اعلام نتایج میشه دفترچه هم میاد انگار و تا دو روز هم مهلت انتخاب داریم
البته دفترچه انتخاب رشته نیست و برای انتخاب واحد تحصیلی است
ممنونم بله منظور من هم همون بود
mojtabaivi
11-05-2015, 11:41
احتمالا تا سه چهار ساعت دیگه بیاد نتایج :n37:
mojtabaivi
12-05-2015, 09:01
[*=right]به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده درآزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1394 ميرساند،نتایج اولیه این آزمون از ساعت 21 امشب از طریق این سامانه قابل دریافت خواهد بود
Soroush-S
12-05-2015, 19:30
دوستان نتایج اومد و ماهم مجاز شدیم! (مجموعه برق)
بنده هم مجاز شدم آموزش زبان انگلیسی:n16:
دوستان من در سهمیه غیر روزانه رتبه 621 جزا رو اوردم امیدی هست شبانه قبول بشم؟
اخرین سهمیه روزانه 543 هست ممنون میشم راهنمایی کنید
ahriman323
12-05-2015, 22:31
با سلام و صلوات
احتراما مجاز که شدیم بعد باید چیکار کرد نحوه قبولی بعدی چطوریه:n02: بستگی به دانشگاه خوب زدن داره و رتبه؟
من 300 تا فاصله دارم تا رتبه اخر غیر دولتی ایا فناوری اطلاعات جایی قبول میشم؟:n28:
و اینکه چند وقته میشه تمامش کرد
درود دوستان.
من نوبت دوم و غیرانتفاعی مجاز شدم شکر خدا.
اما با وضعیت من که هیچی نخونده بودم، نتیجه ی خوبی گرفتم.
حالا طبق آماری که توی عکس هستش، من شانس قبولیم چجوریاس حدوداً؟!
رشته من IT هستش. گرایشای مورد نظرم به ترتیب اینا هستن:
1. شبکه
2. امنیت اطلاعات
3. فناوری اطلاعات
4. تجارت الکترونیک
mehrdadb3
13-05-2015, 00:49
درود دوستان.
من نوبت دوم و غیرانتفاعی مجاز شدم شکر خدا.
اما با وضعیت من که هیچی نخونده بودم، نتیجه ی خوبی گرفتم.
حالا طبق آماری که توی عکس هستش، من شانس قبولیم چجوریاس حدوداً؟!
رشته من IT هستش. گرایشای مورد نظرم به ترتیب اینا هستن:
1. شبکه
2. امنیت اطلاعات
3. فناوری اطلاعات
4. تجارت الکترونیک
من هم وضعیت شما رو دارم الان چجوریه قبول شدنمون بستگی به انتخاب دانشگاه داره
کلا باید چیکار کنیم الان
bijandarbari
13-05-2015, 08:46
سلام
باید بعدا دقیقا مثل کنکور کارشناسی انتخاب رشته کنید.
البته بعید بدونم نوبت دوم قبول بشین.
من هم شرایط و تراز و رتبه ام درست مثل باقی دوستان IT هست
و اینجابن کلا امیدی جهت قبولی توی تهران ندارم برای غیر انتفاهی چون همه میگن این رتبه برای ارشد خیلی کمه!
غیرانتفاهی های استان گیلانم که میگن تعریفی نداره! کلا الان نمیدونم دقیقا چه کنم منتظر ازاد بمونم یا برم غیرانتفاهی:n13:
دوستم رتبه اش 800 شده توی نرم اقزار و الان داره کلی غر میزنه که نمیتونه روزانه قبول بشه و اینا،هعییی کرمتو شکر خدا :n02:
mehrdadb3
13-05-2015, 12:14
با رتبه 5000 نمیشه تهران غیرانتفاعی قبول شد؟
Soroush-S
13-05-2015, 15:26
اینجا کسی رشته برق مجاز نشده؟ آخرین رتبه قبولی رشته برق چقدره؟
سلام
دانشگاه های برتر رشته مهندسی مکانیک کدوماست؟!
کسی میدونه به ترتیب بگه؟!
Soroush-S
13-05-2015, 19:35
دفترچه انتخاب رشته کی میاد؟
دفترچه انتخاب رشته کی میاد؟
گفتن 23 اردی ولی تا الان که منتشر نشده
paranoid_android
13-05-2015, 20:44
منم منتظر دفترچم! نمیدونم آپلود کردن یه فایل روی سرور چقدر میتونه طول بکشه!
اقا بین نیمه حضوری مجازی پیام نور کدوم بهتره؟
Ross Geller
14-05-2015, 00:43
اقا من اسفند فارق التحصیل شدم (هفت ترمه) توی انتخاب رشته باید معدلم رو دوباره اصلاحش کنم یا همون معدل زمان ثبت نام اولیه کافیه؟
bijandarbari
14-05-2015, 10:27
سلام
دانشگاه های برتر رشته مهندسی مکانیک کدوماست؟!
کسی میدونه به ترتیب بگه؟!
سلام
برای تبدیل انرژی :
شریف>تهران>امیر کبیر = تربیت مدرس > اصفهان >شیراز =مشهد
خواجه نصیر و علم و صنعت تو تبدیل انرژی ضعیف هستن.
البته تو تمام این دانشگاه ها استاد های سطح بالا که تو ایران معروف باشن هیئت علمی هستن. ولی تو بعضی ها بیشتره.
البته قبل انتخاب دانشگاه درمورد برنامه کلاسی اون تحقیق کنید. چون بعضی دانشگاه ها کلاس های ارشد رو تو هفته پراکنده می کنن تا دانشجو تمام وقتش صرف دانشگاه بشه ( فردوسی اینطوریه )
اگه در مورد تبدیل انرژی دانشگاه فردوسی سوالی داشتی در خدمتم.
mojtabaivi
14-05-2015, 16:02
سلام. کسی اینجا احیانا نمیدونه توی مهندسی عمران (خصوصا گرایش سازه هیدرولیکی) بین سه دانشگاه امیرکبیر و تهران و شریف کدومشون قویتره؟
و اینکه توی پیوست دفترچه واسه امیرکبیر نوشته که از ترم 2 به بعد خوابگاه میده. ینی واقعا به ترم یکی ها خوابگاه نمیدن؟؟؟؟؟؟!
alireza99.99
14-05-2015, 16:40
دوستان هزینه تحصیل در دوره نوبت دوم رشته های مهندسی تقریباً چقدر هست
سلام دوستان
تبریک میگم به همه دوستان
من تو مجموعه مدیریت شرکت کردم،الان خیلی احتمالش کمه که دانشگاه تهران بیارم.میخواستم بدونم انتخاب بعدیم شهید بهشتی باشه یا مدرس؟؟
paranoid_android
16-05-2015, 20:03
ظرفیت های IT و تجارت الکترونیک رو نابود کردن...
بعضی از دانشگاه ها با اسم IT از مهندسی کامپیوتر دانشجو میگیرن!
هنوز اینکه سال بعد شبکه و امنیت جزو IT هست یا کامپیوتر قطعی نیست!
سه بار با اسامی متفاوت از سیستم پاسخگویی سازمان سنجش پرسیدم که تکلیف شبکه و امنیت سال 95 به چه صورته..؟ به دو مورد که اصلا جواب ندادن و در مورد سوم نوشتن که بعد از اومدن دفترچه از آبان 94 به بعد مشخص میشه!!!
داوطلبان بعضی از رشته های فنی مهندسی با رتبه های 600 و 800 به فکر شبانه تهران هستن! در حالی که داوطلب IT با 200 باید به فکر شبانه های شهرستان باشه...
یعنی داوطلب IT با چه انگیزه ای برای ارشد سال بعد بخونه...
متاسفم!
farid0485
17-05-2015, 06:46
آقا کسی میدونه سهمیه شاهد ظرفیتا اعلامی رو پر میکنن یا اینکه ظرفیتشون کلا جداس؟!
pedram-007
17-05-2015, 18:07
سلام دوستان
کسی میدونه این پردیس خودگردان چیه؟
علاوه بر شبانه و روزانه این مورد هم هست که ذهنمو درگیر کرده چه جوریه؟
ممنون
سلام دوستان
کسی میدونه این پردیس خودگردان چیه؟
علاوه بر شبانه و روزانه این مورد هم هست که ذهنمو درگیر کرده چه جوریه؟
ممنون
سلام
پردیس خودگردان شعبه ای از دانشگاه دولتیه که با مبلغ شهریه ایه خیلی بیشتر از دانشگاه ازاد مدرک میده در اخر هم مدرکی با ارم و مهر دانشگاه دولتی مثلا شریف یا تهران ولی با اسم پردیس خودگردان میده.
مثلا پردیس شریف کیش یا پردیش دانشگاه تهران یا علم و صنعت و غیره...
فلسفه ایجاد این مدل دانشگاه هارو نمیدونم چون شهریه ای سرسام اور دارند و شنیدم که کیلویی نمره میدن یعنی هزاران رحمت به دانشگاه ازاد !
pedram-007
17-05-2015, 19:41
سلام
پردیس خودگردان شعبه ای از دانشگاه دولتیه که با مبلغ شهریه ایه خیلی بیشتر از دانشگاه ازاد مدرک میده در اخر هم مدرکی با ارم و مهر دانشگاه دولتی مثلا شریف یا تهران ولی با اسم پردیس خودگردان میده.
مثلا پردیس شریف کیش یا پردیش دانشگاه تهران یا علم و صنعت و غیره...
فلسفه ایجاد این مدل دانشگاه هارو نمیدونم چون شهریه ای سرسام اور دارند و شنیدم که کیلویی نمره میدن یعنی هزاران رحمت به دانشگاه ازاد !
ممنون از توضیحاتتون
اونوقت قبولی در این رشته باعث عدم حق شرکت در دوسال اینده رو میشه یا نه فقط مختص روزانه هست این مساله؟
alireza99.99
17-05-2015, 20:05
دوستان هزینه تحصیل در دوره نوبت دوم رشته های مهندسی تقریباً چقدر هست
کسی نبود ما را راهنمایی بکنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.