ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]

banii
21-12-2016, 12:12
بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1396 در تمامی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی می رساند ،دفترچه راهنماي شركت در آزمون از ساعت 16 امروز و همچنین سامانه ثبت نام آزمون از ساعت 21 امشب از طریق همین سایت قابل دسترس می باشد
sanjesh.org

M.Sadegh.M
21-12-2016, 16:06
سلام

از دوستان اینجا کسی هست بخواهد مکانیک شرکت کنه ارشد 96؟

banii
21-12-2016, 21:09
سلام دوستان

دفترچه رو دانلود کردم نوشته اگر داوطلبی کنکور 95 دانشگاه روزانه قبول شده اجازه ی شرکت در کنکور 96 نداره؟

من امسال میخوام آزمایشی شرکت کنم چون ترم بعد (8) در اصل باید ترم آخرم میبود اما بعد از اون هم نزدیک 25 واحد دیگه دارم و خلاصه حد اقل 9 ترمه تموم میکنم ...

حالا چیکار کنم؟

اگر این قانون باشه که پس من هم ثبت نام ام اشتباهه چون ممکنه روزانه دولتی قبول بشم و بعد اجازه شرکت در 97 نداشته باشم؟

Amir_oscar
22-12-2016, 14:41
سلام دوستان

دفترچه رو دانلود کردم نوشته اگر داوطلبی کنکور 95 دانشگاه روزانه قبول شده اجازه ی شرکت در کنکور 96 نداره؟

من امسال میخوام آزمایشی شرکت کنم چون ترم بعد (8) در اصل باید ترم آخرم میبود اما بعد از اون هم نزدیک 25 واحد دیگه دارم و خلاصه حد اقل 9 ترمه تموم میکنم ...

حالا چیکار کنم؟

اگر این قانون باشه که پس من هم ثبت نام ام اشتباهه چون ممکنه روزانه دولتی قبول بشم و بعد اجازه شرکت در 97 نداشته باشم؟

شما می‌تونی شرکت بکنی، اما موقع انتخاب رشته نباید روزانه‌ها رو انتخاب بکنی.

R O O T
22-12-2016, 18:30
از کجا بفهمم کدوم دانشگاه چه رشته ای رو قبول میکنه (بدون خرید کارت و ثبت نام کردن در ازمون) ؟ :n36:

basketball
26-12-2016, 16:46
دوستان مهلت ثبت نام تا فردا شب هست یا امشب؟

من کارشناسی مترجمی ترم اخر هستم، میتونم ارشد علوم سیاسی انتخاب کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ این میان رشته ای محسوب میشه؟

hosseinf722
26-12-2016, 20:19
دوستان مهلت ثبت نام تا فردا شب هست یا امشب؟

من کارشناسی مترجمی ترم اخر هستم، میتونم ارشد علوم سیاسی انتخاب کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ این میان رشته ای محسوب میشه؟
تا فردا ست. سه شنبه هفت دی

banii
26-12-2016, 21:34
شما می‌تونی شرکت بکنی، اما موقع انتخاب رشته نباید روزانه‌ها رو انتخاب بکنی.

پس با این توصیف شرکت نکنم کلا چیز خاصی رو از دست ندادم نه؟

منظور میخوام اصولا شرکت کنم ببینم روزانه قبول میشم یا نه ... دیگه اگر بنا باشه انتخاب رشته غیر روزانه بزنم که نه ...

همون بزارم سال آینده با خیال راحت و هدف مشخص شرکت کنم

ضمن اینکه به این مملکت اعتباری نیست اومدیم و سال دیگه گفتند کسی که شبانه هم قبول شده این اجازه رو نداره دوباره شرکت کنه یا باید از شبانه هم بره یک مرحله پایین تر مثلا پیام نور و ...

(البته روزانه رو بخاطر تحصیل رایگان گفتند شبانه چون پولیه داستانش فرق داره.)

amir hamzeh
27-12-2016, 12:23
سایت سازمان سنجش مشکلی داره؟ هرکاری میکنم ارور میده ؟:n03:

hosseinf722
01-01-2017, 15:50
سلام

برای آزمون های آزمایشی قبل کنکور کجا رو پیشنهاد می کنین؟
رشته روانشناسی

جایی باشه که هم جامعه آماریش بالا باشه و هم سوالاش خوب باشه

مدرسان شریف؟ پارسه؟ ..... ؟

ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن

دوستان کسی نظری نداره که کدوم موسسه بهتره برای آزمون آزمایشی کنکور ارشد؟
حالا فقط رشته روانشاسی نه، کلا کدوم موسسه بهتره به نظرتون

chapanah
02-01-2017, 12:18
دوستان کسی نظری نداره که کدوم موسسه بهتره برای آزمون آزمایشی کنکور ارشد؟
حالا فقط رشته روانشاسی نه، کلا کدوم موسسه بهتره به نظرتون

یکی از راه هایی که بشه به کیفیت اون موسسه پی برد نگاه کردن به تارنمای اون موسسه هست.

ماهان رو من نسبت به مدرسان شریف ضعیف تر میدونم. چون هم تارنماش ناقص هست از نظر تکمیل اطلاعات و هم اینکه کتابهایی که گرفتم از فروشگاهشون بجز یک مورد بقیش مربوط به چاپ های قدیم بود.

گمون کنم تو وضع آزمون هاشون هم به همین شیوه عمل می کنن.

Soroush-S
31-01-2017, 13:33
دروس جبرانی ارشد در معدل ترم و کل تاثیر داره ؟

fandak
02-02-2017, 07:32
سلام
کسی می دونه دفترچه ثبت نام کنکور ارشد 96 کی میاد؟ممنونم

مهلت ثبت نامش تموم شد ولی از اول اسفند دوباره برای اون هایی که جا موندن گویا ثبت نام داره

gmuosavi
02-02-2017, 22:52
دروس جبرانی ارشد در معدل ترم و کل تاثیر داره ؟

خیر
..........

fandak
18-02-2017, 08:24
اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور درخصوص اعلام زمان مشاهده و ويرايش اطلاعات ثبت‌نامي داوطلبان شركت کننده در آزمون‌ ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1396 و بيست و دومين دوره المپياد علمي- دانشجويي كشور و همچنين ايجاد امكان براي ثبت‌نام آن دسته از داوطلباني كه در موعد مقرر موفق به ثبت‌نام نشده‌اند

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بدين‌وسيله‌ به ‌اطلاع‌ آن دسته از داوطلبان شركت كننده در آزمون‌ ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1396 و بيست و دومين دوره المپياد علمي- دانشجويي كشور كه در زمان مقرر (از تاريخ 95/10/1 لغايت 95/10/11) در آزمون مزبور ثبت‌نام نموده‌اند مي‌رساند، اطلاعات ثبت‌نامي داوطلبان از روز يكشنبه مورخ 95/12/1 لغايت روز سه‌شنبه مورخ 95/12/3 بر روي پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار خواهد گرفت. لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما و اطلاعيه‌هاي مورخ 4، 8 و 95/10/99 مربوط به اصلاحات دفترچه راهنما، نسبت به مشاهده و كنترل اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام و در صورت تمايل نسبت به ويرايش اطلاعات اقدام نمايند.ضمناً به منظور مساعدت و همراهي با داوطلباني كه در مهلت مقرر) به شرح فوق( موفق به ثبت‌نام درآزمون نگرديده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده كهدر بازه زماني 95/12/1 لغايت 95/12/3 اين دسته از متقاضيان نيز بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.

fandak
19-02-2017, 11:01
[*=right]دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال 1396 (به همراه اصلاحات مربوطه)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Eslahat).pdf)
[*=right]---------------------------------------------------------------------------------------------------
[*=right]
[*=right]به اطلاع داوطلبان عزیز می رساند برای ثبت نام جدید و مشاهده و ويرايش اطلاعات ثبت‌نامي آزمون‌ ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1396 و بيست و دومين دوره المپياد علمي -دانشجويي كشور از ساعت 15 امروز به همین سامانه مراجعه نمایند

Reza31001
19-02-2017, 19:06
دوستان کنکور ارشد آزاد ادغام شده؟
چند خبر متفاوت خوندم

دانشگاه آزاد آزمون مستقل ندارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fandak
19-02-2017, 19:20
دوستان کنکور ارشد آزاد ادغام شده؟
چند خبر متفاوت خوندم

دانشگاه آزاد آزمون مستقل ندارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بله . ثبت نامش از سایت سنجش

fandak
19-02-2017, 19:23
ثبت نام و ویرایش اطلاعات ثبت نامی آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1396 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

fandak
19-02-2017, 19:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%85%D8%A7%D9%86_%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C.png

Miladmosakazem4444
20-02-2017, 17:35
سلام،برای شرکت در کنکور ارشد در رشته های زیر باید چه شرایطی داشت؟آیا دانشگاه های دولتی موجود در در تهران هم این رشته ها را دارند؟چه منابعی را باید مطالعه کرد؟آیا دانشجویان رشته علوم سیاسی میتوانند در این رشته ها ادامه تحصیل بدهند؟خواهش میکنم کاملا راهنمایی بفرمایید

رشته ها :

۱۱۵۳-مدیریت اطلاعاتی
۱۱۴۷-اطلاعات و حفاظت اطلاعات

Miladmosakazem4444
20-02-2017, 17:36
سلام،برای شرکت در کنکور ارشد در رشته های زیر باید چه شرایطی داشت؟آیا دانشگاه های دولتی موجود در در تهران هم این رشته ها را دارند؟چه منابعی را باید مطالعه کرد؟آیا دانشجویان رشته علوم سیاسی میتوانند در این رشته ها ادامه تحصیل بدهند؟خواهش میکنم کاملا راهنمایی بفرمایید

رشته ها :

۱۱۵۳-مدیریت اطلاعاتی
۱۱۴۷-اطلاعات و حفاظت اطلاعات

fandak
20-02-2017, 18:46
اینجا هم پرسیدی و تاپیک هم زدی

fandak
23-02-2017, 06:56
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ در فرصت اول در روزهای اول تا یازدهم دی ماه ۹۵ فرصت داشتند در آزمون ثبت نام کنند. همچنین فرصت مجددی برای ثبت نام در روزهای اول تا سوم اسفند ماه ۹۵ در اختیار داوطلبان قرار گرفت.

وی گفت: در مهلت فرصت مجدد ثبت نام در روزهای اول تا سوم اسفندماه بر اساس آمار اولیه تعداد ۱۰۷ هزار و ۵۷۹ نفر در آزمون ثبت نام کردند. پیش از این نیز تعداد ۷۵۹ هزار و ۶۶۸ نفر در این آزمون ثبت نام کرده بودند که در مجموع بر اساس آمار اولیه تعداد ۸۶۷ هزار و ۲۴۷ نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ ثبت نام کرده اند.

توکلی یادآور شد: آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۷ و ۸ اردیبهشت ماه ۹۶ در حوزه های امتحانی مربوط و برای داوطلبان ۶ گروه آموزشی برگزار می شود.

fandak
26-02-2017, 11:40
پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد ﺑﺪون آزﻣﻮن داﻧﺸﮕﺎه صنعتی شیراز در ﺳﺎل ۹۶

داﻧﺸﮕﺎه صنعتی شیراز برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ از میان داوطلبان واجد شرایط، دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون می‌پذیرد.به گزارش مسترتست، دانشگاه صنعتی شیراز در جهت اجرای آیین نامه شماره ۲۱/۷۷۹۴۸ مورخ ۹۳/۵/۵ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، نامه شماره ۲۱/۱۱۴۳۷۴ مورخ ۹۳/۶/۳۰ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و همچنین اصلاحیه شماره ۲۱/۹۶۴۷۴ مورخ ۹۴/۵/۲۴ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در خصوص تسهیلات آموزشی دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی برای ورود به مقاطع تحصیلی بالاتر، جهت نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ از میان داوطلبان واجد شرایط ورود به دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون مطابق جدول زیر و پس از بررسی مدارک و انجام مصاحبه دانشجو می پذیرد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شرایط اختصاصی:۱- دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته که پس از گذراندن هفت نیمسال تحصیلی (با گذراندن حداقل ۱۱۵ واحد درسی) و یا شش نیمسال تحصیلی (با گذراندن ۱۱۰ واحد درسی) به لحاظ میانگین کل جزء ده درصد برتر دانشجویان هم‌رشته و هم‌ورودی خود باشند و حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی دانش‌آموخته شوند.۲- رتبه اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی – دانشجویی برای ورود به همان رشته برگزیده یا رشته‌های مرتبط به تشخیص شورای عالی برنامه‌ریزی آموزشی وزارت.۳- دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته صرفاً دانشگاه صنعتی شیراز که پس از گذران هفت نیمسال تحصیلی (با گذراندن حداقل ۱۱۵ واحد درسی) به لحاظ میانگین کل بین ده تا بیست درصد برتر دانشجویان هم‌رشته و هم‌ورودی خود قرار می‌گیرند و حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی دانش‌آموخته شوند نیز می‌توانند در این فراخوان شرکت نمایند. بدیهی است پذیرش نهایی این دانشجویان منوط به عدم تکمیل ظرفیت توسط ده درصد اول بند می‌باشد.نحوه ثبت نام:متقاضیان ورودی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۳-۹۲ (که حداکثر تا ۹۶/۶/۳۱ فارغ التحصیل خواهند شد) از دوشنبه مورخ ۹۵/۱۲/۲ تا دوشنبه ۹۵/۱۲/۲۵ باید به صورت اینترنتی ثبت نام و مدارک را در سامانه بارگذاری نمایند. پس از آن سیستم غیرفعال می گردد و این مدت به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود.لازم به ذکر است تاریخ مصاحبه متعاقباً از طریق سایت دانشگاه اعلام می­ گردد.

fandak
26-02-2017, 14:11
زمان دقیق اعلام نتایج کارشناسی ارشد فراگیر نوبت هفدهم (بهمن سال 95) سازمان سنجش از اعلام نتایج آزمون دوره های فراگیر کارشناسی ارشد نوبت هفدهم بهمن سال 95 دانشگاه پیام نور در روز سه شنبه خبر داد.

بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده و اعلام سازمان سنجش و آموزش کشور ، فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودی دوره های فراگیر کارشناسی ارشد نوبت هفدهم بهمن ماه سال 95 دانشگاه پیام نور روز سه شنبه 10 اسفند ماه 95 بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.کلیه پذیرفته شدگان نهایی می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش و با توجه به اطلاعیه ای که همراه با اسامی آنها منتشر می شود ، از برنامه زمانی و مدارک مورد نظر در زمان مقرر به نشانی مشخص شده مراجعه کنند.آزمون فراگیر کارشناسی ارشد نوبت هفدهم (بهمن ماه سال 95) دانشگاه پیام نور ساعت 8:30 صبح روز جمعه 15 بهمن ماه 1395 به صورت همزمان برگزار شد.آزمون فراگیر کارشناسی ارشد فراگیر بهمن ماه 95 (نوبت هفدهم) دانشگاه پیام نور در یک هزار و 400 رشته محل و در بیش از 190 رشته – گرایش و در 5 گروه آموزشی، در 82 شهر مختلف برگزار شد.پذیرش قبول شدگان برای نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 می باشد و دواطلبان حداکثر تا 31 بهمن ماه 95 و یا قبل تر باید فارغ التحصیل مقطع کارشناسی شده باشند.

fandak
27-02-2017, 11:40
پذيرش بدون آزمون كارشناس ارشد سال تحصيلی 97-1396 در دانشگاه فردوسی مشهدپذیرش بدون آزمون كارشناسی ارشد سال تحصیلی 97-1396
به اطلاع می‌رساند دفتر استعداد درخشان برای سال تحصیلی 97-1396 اقدام به پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد به صورت بدون آزمون می‌نماید. سامانه ثبت نام از 30 بهمن ماه لغایت 15 اسفند ماه سال جاری فعال می باشد. لطفا شرایط و مدارك ثبت نام را با دقت مطالعه و پیش از ثبت‌نام از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل فرمایید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک ثبت نام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرایط پذیرش بدون آزمون
¾ واحدهای درسی تا پایان نیمسال ششم و یا حد اقل 115 واحد تا پایان نیمسال هفتم را گذارنده باشد و جزو ده درصد برتر هم ورودی‎های خود باشد.
مدارک لازم برای ثبت نام در سامانه پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد

اسکن عکس
اسکن كارت ملی
اسکن ریز نمرات تا پایان نیمسال 7
اسکن فرم گواهی رتبه تایید شده توسط آموزش دانشگاه محل تحصیل
مبلغ 60 هزار تومان قابل پرداخت از درگاه پرداخت الكترونیكی موجود در سامانه ثبت نام
اطلاع از پست الکترونیک دو تن از اساتیدی كه با ایشان دروسی را گذرانده باشند جهت درج در سامانه ثبت نام ( توجه کنید که پست الکترونیک اساتید می‎بایست پست الکترونیک دانشگاهی با پسوند ac.ir باشد.)

توجه
1- تکمیل و تایید فرم گواهی رتبه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87.doc) برای دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد توسط آموزش دانشکده انجام گردد.
2- متقاضیانی که در شش نیمسال فارغ التحصیل می‎شوند؛ گواهی رتبه و ریز نمرات تا پایان نیمسال پنجم را ارسال نمایند. این گروه از متقاضیان ضرورت دارد پس از اتمام تحصیل در شهریور ماه دوباره گواهی رتبه در پایان تحصیل را ارائه نمایند. نتایج پذیرش یا عدم پذیرش این گروه از متقاضیان نیمه شهریور ماه اعلام خواهد شد.
دریافت فرم گواهی رتبه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87.doc)
دریافت رشته‎های کارشناسی ارشد بر ای سال تحصیلی 96 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

samir.123
28-02-2017, 09:01
پذيرش بدون آزمون كارشناس ارشد سال تحصيلی 97-1396 در دانشگاه فردوسی مشهد

پذیرش بدون آزمون كارشناسی ارشد سال تحصیلی 97-1396
به اطلاع می‌رساند دفتر استعداد درخشان برای سال تحصیلی 97-1396 اقدام به پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد به صورت بدون آزمون می‌نماید. سامانه ثبت نام از 30 بهمن ماه لغایت 15 اسفند ماه سال جاری فعال می باشد. لطفا شرایط و مدارك ثبت نام را با دقت مطالعه و پیش از ثبت‌نام از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل فرمایید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک ثبت نام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرایط پذیرش بدون آزمون
¾ واحدهای درسی تا پایان نیمسال ششم و یا حد اقل 115 واحد تا پایان نیمسال هفتم را گذارنده باشد و جزو ده درصد برتر هم ورودی‎های خود باشد.
مدارک لازم برای ثبت نام در سامانه پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد

اسکن عکس
اسکن كارت ملی
اسکن ریز نمرات تا پایان نیمسال 7
اسکن فرم گواهی رتبه تایید شده توسط آموزش دانشگاه محل تحصیل
مبلغ 60 هزار تومان قابل پرداخت از درگاه پرداخت الكترونیكی موجود در سامانه ثبت نام
اطلاع از پست الکترونیک دو تن از اساتیدی كه با ایشان دروسی را گذرانده باشند جهت درج در سامانه ثبت نام ( توجه کنید که پست الکترونیک اساتید می‎بایست پست الکترونیک دانشگاهی با پسوند ac.ir باشد.)

توجه
1- تکمیل و تایید فرم گواهی رتبه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87.doc) برای دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد توسط آموزش دانشکده انجام گردد.
2- متقاضیانی که در شش نیمسال فارغ التحصیل می‎شوند؛ گواهی رتبه و ریز نمرات تا پایان نیمسال پنجم را ارسال نمایند. این گروه از متقاضیان ضرورت دارد پس از اتمام تحصیل در شهریور ماه دوباره گواهی رتبه در پایان تحصیل را ارائه نمایند. نتایج پذیرش یا عدم پذیرش این گروه از متقاضیان نیمه شهریور ماه اعلام خواهد شد.
دریافت فرم گواهی رتبه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87.doc)
دریافت رشته‎های کارشناسی ارشد بر ای سال تحصیلی 96 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فارغ التحصيل دانشگاه آزاد هم ميتونه ثبت نام كنه آيا

fandak
28-02-2017, 10:07
فارغ التحصيل دانشگاه آزاد هم ميتونه ثبت نام كنه آيا

در صفحه ثبت نام ، نام تعدادی از دانشگاه ها هست . ببینید آیا نام دانشگاه محل تحصیل شما هم هست در لیست یا نه

fandak
28-02-2017, 10:14
✅ امشب؛ اعلام نتایج کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور بهمن ۹۵

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فهرست اسامی ۱۳ هزار و ۱۷۴ پذیرفته‌شده در آزمون دوره‌های فراگیر مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور ساعت ۲۰ امشب سه‌شنبه ۱۰ اسفند اعلام می‌شود.

-

- - - Updated - - -

fandak
28-02-2017, 13:06
اعلام نتایج کارنامه آزمون دوره هاي فراگیر دانشگاه پیام نور - كارشناسي ارشد بهمن 95 (دوره هفدهم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

fandak
28-02-2017, 15:39
سازمان سنجش آموزش كشور ضمن تبريك و آرزوي موفقيت براي كليه داوطلباني كه اسامي آنان به عنوان پذيرفته شده نهايي آزمون ورودي دوره هاي فراگيرتحصيلات تكميلي (دانش پذيري كارشناسي ارشد) دانشگاه پيام نور سال 1395 (نوبت هفدهم) اعلام گرديده، از آنها دعوت مي‌نمايد با آماده نمودن مدارك ذيل براي آگاهي از نحوه ثبت نام در كد رشته قبولي اعلام شده‌ در روز چهارشنبه مورخ 95/12/11 به پايگاه اطلاع‌رساني دانشگاه پيام نور به نشاني: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند.

مدارك موردنياز براي ثبت‌نام:
1- اصل و تصوير كليه صفحات شناسنامه. (دو برگ)
2- اصل و تصوير كارت ملي.
3- 6 قطعه عكس 4×3 جديد تمام رخ با زمينه روشن تهيه شده در سالجاري و پشت نويسي شده.
4- اصل و تصوير مدرك تحصيلي.
5- اصل مدرك كارشناسي (ليسانس) مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه در آن معدل دوره كارشناسي قيد شده باشد.
تبصره 1: پذيرفته شدگاني كه به دلايلي قادر به ارائه اصل مدرك كارشناسي (ليسانس) نمي باشند؛ لازم است اصل گواهي دانش‌آموختگي تاييد شده توسط دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل اخذ كارشناسي (ليسانس) را ارائه نمايند كه در آن عبارت زير قيد شده باشد.
«اشتغال به تحصيل نامبرده مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي وي شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي‌باشد.»
تبصره2: بر اساس مصوبه شماره 368 مورخ 74/11/3 شوراي عالي انقلاب فرهنگي، طلاب و فضلاء حوزه علمي كه بر اساس مدارك صادر شده مديريت حوزه علميه قم و مشهد دوره سطح دو را با موفقيت گذرانده‌اند، همانند دارندگان مدارك كارشناسي مي‌توانند در رشته‌هاي علوم انساني اين دوره تحصيل نمايند.
6- مدرك مشخص كننده وضعيت نظام وظيفه (براي آقايان)

در پايان لازم به توضيح است با توجه به اينكه نتايج آزمون فوق در قالب كارنامه براي داوطلبان شركت كننده در آزمون، همزمان با اعلام نتايج بر روي سايت سازمان قابل مشاهده مي‌باشد‌، لذا داوطلبان پس از رويت كارنامه نتيجه خود مي‌توانند سوالات خود را از حداكثر تا تاريخ 95/12/25 از طريق سيستم پاسخگويي اينترنتي مندرج در پايگاه اطلاع رساني اين سازمان و يا با شماره تلفن 42163 - 021 مطرح نموده و از مراجعه حضوري به اين سازمان خودداري فرمایند.

fandak
28-02-2017, 17:41
✅ معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور طی اطلاعیه ای شرایط ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد فراگیر را اعلام کرد.

⭕️ متن این اطلاعیه:

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان محترم آزمون کارشناسی ارشد فراگیر نوبت هفدهم (سال ۱۳۹۵) دانشگاه پیام نور به اطلاع می‌رساند:

۱- ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان گرامی از تاریخ ۱۲/۱۲/۹۵ لغایت ۱۶/۱۲/۹۵ از طریق سامانه گلستان به نشانی اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت غیرحضوری برای نیمسال دوم ۹۶-۹۵ انجام می‌پذیرد.

۲- پذیرفته شدگان گرامی لازم است تصویر (اسکن ) مدرک ذیل را با حجم حداکثر ۲۵۰ کیلوبایت تهیه و بارگذاری (آپلود) نمایند:
الف- صفحه اول و سوم شناسنامه
ب- پشت و روی کارت ملی
پ- مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
ت- مدرک مشخص کننده نظام وظیفه (ویژه آقایان)
ث- تاییدیه سهمیه (ویژه استفاده کنندگان از سهمیه ها)

۳- دانشجویان محترم پس از ورود به سامانه گلستان با مطالعه صفحه اول آن می توانند از شناسه کاربری و گذر واژه خود مطلع و وارد سامانه گلستان شوند.

۴- اطلاعیه‌های ‌بعدی‌ از‌ طریق ‌پورتال دانشگاه پیام‌نور ‌به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به حضور شما عزیزان اعلام خواهد شد.

3D-Mohammadreza
28-02-2017, 18:42
✅ معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور طی اطلاعیه ای شرایط ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد فراگیر را اعلام کرد.

⭕️ متن این اطلاعیه:

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان محترم آزمون کارشناسی ارشد فراگیر نوبت هفدهم (سال ۱۳۹۵) دانشگاه پیام نور به اطلاع می‌رساند:

۱- ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان گرامی از تاریخ ۱۲/۱۲/۹۵ لغایت ۱۶/۱۲/۹۵ از طریق سامانه گلستان به نشانی اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت غیرحضوری برای نیمسال دوم ۹۶-۹۵ انجام می‌پذیرد.

۲- پذیرفته شدگان گرامی لازم است تصویر (اسکن ) مدرک ذیل را با حجم حداکثر ۲۵۰ کیلوبایت تهیه و بارگذاری (آپلود) نمایند:
الف- صفحه اول و سوم شناسنامه
ب- پشت و روی کارت ملی
پ- مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
ت- مدرک مشخص کننده نظام وظیفه (ویژه آقایان)
ث- تاییدیه سهمیه (ویژه استفاده کنندگان از سهمیه ها)

۳- دانشجویان محترم پس از ورود به سامانه گلستان با مطالعه صفحه اول آن می توانند از شناسه کاربری و گذر واژه خود مطلع و وارد سامانه گلستان شوند.

۴- اطلاعیه‌های ‌بعدی‌ از‌ طریق ‌پورتال دانشگاه پیام‌نور ‌به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به حضور شما عزیزان اعلام خواهد شد.

سلام دوستان
واحد الکترونیکی فراگیر پیام نور شهر ری چطور دانشگاهییه برای ارشد نرم افزار کامپیوتر ؟ اینطور که متوجه شدم باید خیلی درس خوند تا نمره بالای 15 گرفت ؟ سوالات میانترم و پایان ترم با سایر دانشجویان یکی هست ؟ فقط کلاس آموزشی از طریق پخش فیلم ضبط شده بصورت اینترنتی هست ؟ جزوات دروس این رشته که الکترونیکی هست فارسی هستن یا انگلیسی ؟ کلاس رفع اشکال نخواهد داشت ؟ ...
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید !
باتشکــــــــــــــــــــ ـر

fandak
01-03-2017, 16:47
فراخوان پذیرش ارشد بدون آزمون دانشگاه شاهد در سال ۱۳۹۶

متقاضیان پذیرش کارشناسی ارشد بدون آزمون سال ۹۶ دانشگاه شاهد تا پایان اسفند ماه مهلت دارند نسبت به ارسال مدارک خود اقدام نمایند.به گزارش مستر تست، دانشگاه شاهد براساس آیین نامه شماره ۲۱/۷۷۹۴۸ مورخ ۹۳/۵/۵ ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره های تحصیلی بالاتر و ابلاغیه شماره ۲/۱۴۰۰۳۶ مورخ ۹۵/۰۷/۰۴ شورای هدایت و جذب استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از بین دانشجویان ممتاز و مستعد دوره کارشناسی پیوسته حائز شرایط دانشگاه شاهد و سایر دانشگاه ها و بر طبق موارد مندرج در این اطلاعیه، پس از بررسی مدارک علمی – پژوهشی، انجام مصاحبه و بررسی صلاحیت های عمومی تعداد محدودی دانشجو جهت دوره روزانه کارشناسی ارشد برای رشته – گرایش های فایل ذیل دانشجو پذیرش می نماید.
دریافت فهرست رشته های دارای پذیرش کارشناسی ارشد بدون آزمون ۹۶ دانشگاه شاهد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])شرایط لازم:

دارا بودن صلاحیت عمومی جهت ادامه تحصیل براساس مقررات دانشگاه شاهد و آیین نامه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.
دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته که پس از گذراندن شش نیمسال تحصیلی (گذراندن سه چهارم واحد درسی) به لحاظ میانگین کل جزء ده درصد دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی فارغ التحصیل شوند.
سایر دانشجویان کارشناسی واجد شرایط برای ورود به دوره های تحصیلی بالاتر مطابق با آیین نامه شماره ۲۱/۷۷۹۴۸ مورخ ۹۳/۰۵/۰۵ و ابلاغیه مورخ ۲/۱۴۰۰۳۶ مورخ ۹۴/۰۷/۰۴ شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.

مدارک لازم برای ثبت نام اینترنتی:

یک قطعه عکس شده
تصویر تمام صفحات شناسنامه با شماره سریال به انضمام تصویر کارت ملی
حداقل یک عدد توصیه نامه علمی – یک نسخه مقالات منتشر شده در مجلات علمی و پژوهشی، ثبت اختراع یا سایر موارد (در صورت وجود)
ریزنمرات دوره کارشناسی شامل کلیه نمرات (حداقل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی و با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی)
تکمیل فرم شماره۱ برای دانشجویان دانشگاه شاهد و فرم شماره ۲ برای دانشجویان سایر دانشگاه ها

مدارک لازم را با وضوح اسکن نمایید و آنها را در فرمت pdf برای هر فایل (کلیه فایل های pdf شده را در قالب فایل RAR) به آدرس پست الکترونیکی estedad@shahed.ac.ir ارسال نمایید. تاییدیه دریافت مدارک از طریق پست الکترونیکی به داوطلب اطلاع رسانی می شود. (به مدارک ناقص ترتیب اثر دده نخواهد شد.)
مهلت ارسال مدارک تا تاریخ ۹۵/۱۲/۲۹ می باشد.

fandak
01-03-2017, 16:50
پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد ﺑﺪون آزﻣﻮن داﻧﺸﮕﺎه مازندران در ﺳﺎل ۹۶

دانشگاه مازندران در نظر دارد از میان دانشجویان کارشناسی پیوسته دانشگاه‌های معتبر دولتی و واجد شرایط، با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ دانشجوی کارشناسی ارشد پذیرش نماید.به گزارش مستر تست، به منظور اجرای «آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد، مصوب جلسه ی مورخ ۱۳۹۵/۰۳/۱۰ شورای هدایت استعدادهای درخشان و ابلاغ شده به شماره ۲/۱۴۰۰۳۶ مورخ ۱۳۹۵/۰۷/۰۴» معاون محترم آموزشی وزارت عتف، دانشگاه مازندران تعداد معدودی از دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی سال تحصیلی ۹۲ – ۹۳ دانشگاه های معتبر دولتی و واجد شرایط را در رشته – گرایش های ذکر شده در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته به صورت بدون آزمون پذیرش می نماید.شرایط ثبت نام:ماده ۱: دانشگاه اختیار دارد حداکثر ده درصد از ظرفیت دوره کارشناسی ارشد خود را در هر رشته – محل را به دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته (مجموع روزانه و شبانه) به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون و با رعایت شرایط زیر اختصاص دهد:۱- براساس اصلاحیه شماره ی ۲/۱۴۰۰۳۶ مورخ ۱۳۹۵/۰۷/۰۴ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، محاسبه ی ده درصد صرفا براساس سه چهارم واحدهای گذرانده شده در پایان نیمسال ششم، ملاک پذیرش خواهد بود و میانگین نیمسال های هفتم تا هشتم قابل بررسی نمی باشد.

حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی دانش آموخته شود (۱۳۹۶/۶/۳۱).
پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفاً برای یک بار امکان پذیر است.

تبصره ۱: دانشگاه اختیار دارد متقاضیانی را که در طول شش نیمسال تحصیلی دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود جزو ده درصد برتر باشند، به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش بدون آزمون در دوره کارشناسی ارشد همان سال پذیرش کند.تبصره ۲: چنانچه ده درصد برتر دانشجویان حائز شرایط این ماده، به دلیل انصراف یا عدم تقاضا، از تسهیلات مربوط استفاده نکردند یا ظرفیت ده درصد دوره ی کارشناسی ارشد رشته ای تکمیل نشد، در این صورت دانشگاه مجاز به جایگزینی صرفا ده درصد برتر بعدی همان دانشگاه، با اولویت رتبه متقاضیان در آن رشته می باشد.تبصره ۳: دانشگاه اختیار دارد درخواست دانشجویانی که طول مدت تحصیلشان به دلایلی خارج از اختیار خود (مانند بیماری، ماموریت والدین یا همسر و یا به دلیل زایمان)، حداکثر دو نیمسال تحصیلی بیش از مدت مجاز مذکور در این آیین نامه بشود را پس از تایید کمیسیون موارد خاص دانشگاه محل تحصیل، برای استفاده از تسهیلات این آیین نامه بررسی کند.ماده ۲: دانشگاه اختیار دارد برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی – دانشجویی را برای ورود به همان رشته یا رشته های مرتبط به تشخیص شورای عالی برنامه ریزی آموزشی وزارت، با ارائه ی معرفی نامه از دبیرخانه ی المپیاد، به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون، پذیرش کند.ماده ۳: تغییر رشته یا محل تحصیل افراد پذیرفته شده براساس این آیین نامه مجاز نیست.ماده ۴: دانشگاه می تواند با رعایت شرایط مندرج در این آیین نامه، فقط یک بار تا اول شهریور ماه هر سال نسبت به پذیرش حائزین شرایط، اثدام نماید. اسامی پذیرفته شدگان باید توسط معاون آموزشی دانشگاه برای تایید صلاحیت عمومی به سازمان سنجش ارسال شود و قطعی شدن ثبت نام منوط به تایید سازمان سنجش کشور است.مدارک لازم جهت ثبت نام:

فرم تکمیل شده ثبت نام
یک نسخه ریز نمرات تایید شده دوره کارشناسی پیوسته
تصویر تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی
دو قطعه عکس سه در چهار با ذکر مشخصات متقاضی در پشت آنها
سایر مدارک (فعالیت های علمی به علاوه مدارک و مستندات مربوط به فعالیت های پژوهشی).
پرداخت حق ثبت نام به مبلغ ۸۰۰/۰۰۰ (هشتصد هزار ریال) به حساب شماره ۹۵۲۹۴۷۰۰۱ به نام درآمد اختصاصی دانشگاه مازندران نزد بانک تجارت، شعبه مرکزی بابلسر (قابل پرداخت در کلیه ی شعب بانک تجارت ایران در سراسر کشور) و ارسال فیش واریزی.

متقاضیان باید مدارک موردنیاز را حداکثر تا پایان وقت اداری ۱۳۹۶/۰۲/۳۰ ارسال نمایند و رسید پستی را نزد خود نگاه دارند.
توجه: به مدارک ناقص و یا ارسال شده بعد از ۱۳۹۶/۰۲/۳۰ ترتیب اثر داده نخواهد شد.قابل ذکر است دانشجویان دانشگاه های غیرحضوری یا نیمه حضوری، پیام نور، غیردولتی – غیرانتفاعی، علمی کاربردی، آزاد اسلامی و پردیس های بین الملل (خودگردان) مجاز به استفاده از این آیین نامه نیستند.

fandak
02-03-2017, 17:33
كليه پذيرفته شدگان ميبايست از تاريخ 1395/12/12 الي 1395/12/16جهت پذيرش غير حضوري به سيستم مراجعه نمايند.1- كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند: - شناسه كاربري: شماره داوطلبي h952و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج گذرواژه ثبت گردد.)لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.مثال : شناسه كاربري: h952200707گذرواژه: 0061111111 2- از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"پس از تكميل فرايند پذيرش سيستمي نسبت به اخذ گزارش 260 اقدام نماييد.تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.3- بعد از مراجعه حضوري در مراكز جهت تشكيل پرونده فيزيكي مطابق با تاريخ اعلامي مراكز و پذيرش نهايي توسط مركز مجدداً به سيستم جهت انتخاب واحد مراجعه نماييد . (بعد از پذيرش نهايي ، شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه مي گردد لازم به ذكر است شماره دانشجويي از پردازش اطلاعات جامع دانشجو و گزارش 260 قابل مشاهده ميباشد).توجه داشته باشيد كه پس از تشكيل پرونده در مركز قبولي و طي كردن مراحل پذيرش سيستمي نسبت به تكميل نظرسنجي فرم شناسه ورزشي از مسير زير اقدام نماييد و سپس مجدد وارد سيستم شويد و انتخاب واحد نماييد:ارزشيابي---->نظرسنجي---->پاسخگويي افراد به سوالهاي نظرسنجي ----->وارد كردن عدد 13 در نوع نظرسنجي ---->تكميل اطلاعات و اعمال تغييرات -----> اعمال گزينه پايان پاسخگوييمسير ثبت نام پس از تكميل فرم نظر سنجي:ثبت نام ----> عمليات ثبت نام ----->ثبت نام اصلي
فيلم راهنماي انتخاب واحد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فيلم راهنماي پرداخت شهريه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

fandak
04-03-2017, 10:06
تمدید مهلت ثبت‌‌نام کارشناسی ارشد بدون کنکور ۹۶ دانشگاه کردستان

فرصت ثبت‌‌نام در فراخوان پذیرش کارشناسی ارشد بدون آزمون سال تحصیلی ۹۶-۹۷ دانشگاه کردستان تا ۱۷ اسفند ماه سال جاری تمدید شد.به گزارش مسترتست، در اطلاعیه کوتاه منتشرشده از سوی دانشگاه کردستان آمده است:آخرین مهلت ارائه مدارک به دفتر استعداد درخشان دانشگاه حداکثر تا روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۵/۱۲/۱۷ تمدید شد.

fandak
05-03-2017, 09:32
⭕️ قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد فراگیر نوبت هفدهم که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی هستند

برای پذیرفته‌شدگانی که تا تاریخ ۹۵/۱۱/۳۰ موفق به اخذ مدرک کارشناسی نشده اند تا ۹۶/۴/۳۰ مهلت داده می شود تا مدرک کارشناسی خود را اخذ نمایند. از این دسته از پذیرفته شدگان ثبت نام موقت به عمل آمده و پس از اخذ مدرک کارشناسی، ثبت نام قطعی می گردد. ضمنا نیمسال دوم 96-95 برای ایشان مرخصی تحصیلی درج می‌گردد.

fandak
05-03-2017, 12:14
انتشار اطلاعیه پذیرش ارشد استعداد درخشان دانشگاه ملایر در سال ۹۶
دانشگاه ملایر برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ از میان فارغ‌التحصیلان و دانشجویان دوره روزانه و شبانه‌ مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها، دانشجوی ارشد بدون آزمون می‌پذیرد.
به گزارش مستر تست، دانشگاه ملایر در نظر دارد بر اساس آیین نامه ۲۱/۹۶۴۷۴ مورخ ۹۴/۵/۲۴ و نامه شماره ۲/۱۴۰۰۳۶ مورخ ۱۳۹۵/۷/۴ مصوب شورای هدایت استعدادهای درخشان از بین دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۹۳-۹۲ دانشگاه‌های دولتی واجد شرایط، در مقطع کارشناسی ارشد رشته های موجود در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ به صورت بدون آزمون پذیرش ‌نماید.گفتنی است بند ۱-۱ ماده ۱ آیین نامه شماره ۲۱/۷۷۹۱۸ مورخ ۹۳/۵/۵ به شرح زیر تغییر و برای سال تحصیلی ۹۶-۹۵ و بعداز آن تصویب شده است.“متقاضی پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد باید پس از ۷ نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل ۱۱۵ واحد درسی به لحاظ میانگین کل جزو ده درصد برتر دانشجویان هم ورودی و هم رشته خود باشد.”

دانشکده
رشته
گرایش

ریاضی و آمار
۱٫ ریاضی محض
جبر و آنالیز ریاضی

۲٫ ریاضی کاربردی
آنالیز عددی

علوم پایه
۳٫شیمی
شیمی فیزیک

۴٫فیزیک
حالت جامد

۵٫ زیست شناسی
علوم گیاهی

منابع طبیعی و محیط زیست
۶٫ مهندسی منابع طبیعی
آلودگی محیط زیست

۷٫ مهندسی منابع طبیعی
ارزیابی محیط زیست

۸٫ مهندسی منابع طبیعی
مهندسی جنگل

۹٫ مهندسی منابع طبیعی
مرتعداری

۱۰٫مهندسی منابع طبیعی
آبخیزداری

کشاورزی

۱۱٫ مهندسی کشاورزی
تولیدات گیاهی

۱۲٫ مهندسی کشاورزی
علوم خاک پیدایش و رده بندی

۱۳٫ مهندسی کشاورزی
شیمی و حاصلخیزی خاک

۱۴٫ مهندسی کشاورزی
علوم دامی – تغذیه دام

۱۵٫ مهندسی کشاورزی
مهندسی منابع آب

عمران و معماری
۱۶٫مهندسی عمران
خاک و پی

۱۷٫ مهندسی عمران
سازه

فنی و مهندسی
۱۸٫ مهندسی مکانیک
طراحی کاربردی

۱۹٫مهندسی مواد
سرامیک

۲۰٫ مهندسی برق
قدرت

۲۱٫ مهندسی برق
مخابرات

ادبیات و علوم انسانی
۲۲٫الهیات و معارف اسلامی
فلسفه و کلام اسلامی

۲۳٫تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش
تعلیم و تربیت اسلامی

۲۴٫مدیریت بازرگانی
بازاریابی

۲۵٫ زبان و ادبیات انگلیسی
ادبیات

۲۶٫ روانشناسی عمومی
روانشناسی

بازه زمانی برای ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۵- ۹۶:دانشجویان واجد شرایط می توانند فرم درخواست را تکمیل و پس از تایید های لازم به همراه سایر مدارک جهت بررسی حداکثر تا پایان وقت اداری ۹۶/۰۱/۳۱ به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه تحویل داده و یا از طریق پست سفارشی به آدرس: ملایر – کیلومتر ۴ جاده ملایر اراک – دانشگاه ملایر – حوزه معاونت آموزشی – دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه ملایر با کد پستی ۹۵۸۶۳-۶۵۷۱۹ ارسال نمایند.کسانی که می توانند برای پذیرش بدون آزمون اقدام نمایند:– ورودی های کارشناسی نیمسال اول ۹۲– ورودی های کارشناسی نیمسال دوم ۹۱ بر اساس ضوابط پذیرش دانشگاه مربوط (به طور مثال دانشگاه…. پذیرفته شدگان نوبت دوم را در بهمن ماه ثبت نام می کند.)– حداکثر طی ۸ نیمسال فارغ التحصیل شوند (۱۳۹۶/۰۶/۳۱)– پس از نیمسال هفتم حداقل ۱۱۵ واحد گذرانده باشد.– پس از نیمسال هفتم از لحاظ معدل جزو ۱۰ درصد برتر هم ورودی­ های خود باشد.– پذیرش در رشته های تحصیلی مرتبط به تشخیص گروه آموزشی و تأیید شورای آموزشی دانشگاه امکان‌پذیر است.
– دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور، آزاد اسلامی، غیردولتی – غیرانتفاعی، علمی کاربردی و پردیس‌های بین الملل (خودگردان) مجاز به استفاده از این آیین نامه نمی‌باشند.– با توجه به اینکه مبلغ واریز شده و ﻣﺪارک ارسال شده به هیچ عنوان به متقاضی ﻋﻮدت داده ﻧﺨﻮاﻫﺪ شد، لذا دانشجویان این دانشگاه‌ها از پرداخت وجه و ارسال مدارک جداً خودداری نمایند.مدارک مورد نیاز:– تکمیل فرم ۲ برگی درخواست متقاضی پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد– ۲ قطعه عکس– کپی صفحه اول شناسنامه– کپی کارت ملی– ریزنمرات تا پایان ترم ۷– گواهی رتبه در فرم درخواست که به تایید آموزش دانشگاه متقاضی رسیده باشد.– اسکن مقالات چاپ شده ویا نامه پذیرش مقاله از مجلات معتبردانشگاهی– اسکن گواهی شرکت در دوره اموزشی و یا طرح و … که متقاضی در راستای رشته تحصیلی خود گذرانده باشد.– اصل و کپی واریز مبلغ ۵۰۰۰۰۰ ریال به شماره حساب ۲۴۳۳۱۱۸۰۸۴ بانک تجارت به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه ملایر

fandak
07-03-2017, 11:11
پذیرش کارشناسی ارشد بدون آزمون ۹۶ دانشگاه علوم قضایی

فراخوان پذیرش کارشناسی ارشد بدون آزمون سال ۱۳۹۶ دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری از میان دانش‌آموختگان و دانشجویان کارشناسی رشته حقوق یا رشته‌های مرتبط منتشر شد.به گزارش مستر تست، دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ از بین دانش آموختگان و دانشجویان کارشناسی (مشروط به اینکه تا تاریخ ۱۳۹۶/۶/۳۱ دانش آموخته شوند)، بر اساس “آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد به شماره ۲۱/۷۷۹۴۸ مورخ ۹۳/۵/۵ و اصلاحیه بعدی آن به شماره ۲۱/۹۶۴۷۴ مورخ ۱۳۹۴/۵/۲۴ و ۲/۱۴۰۰۳۶ مورخ ۱۳۹۵/۰۷/۰۴” با شرایط زیر دانشجو می پذیرد.شرایط داوطلبان:

ار تاریخ دانش آموختگی داوطلب بیش از یکسال نگذشته باشد. (۱۳۹۵/۷/۱ به بعد)
داوطلبان باید دانش آموخته یا دانشجوی کارشناسی حقوق یا رشته های مرتبط باشند.
دانشجویان و دانش آموختگان باید دارای یکی از شرایط زیر باشند:الف- پس از گذراندن سه چهارم واحد های درسی (۱۰۳) تا پایان نیمسال ششم تحصیلی به احاظ میانگین کل جزء به لحاظ میانگین کل جزء ده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت ۸ نیمسال تحصیلی (تا تاریخ ۱۳۹۶/۶/۳۱) دانش آموخته شوند.
ب- در طول ۶ نیمسال تحصیلی دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود جزء ده درصد برتر باشند، (به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش بدون آزمون).

دانشجویان و دانش آموختگان دوره روزانه دانشگا های دولتی، دانشگاه امام صادق (ع)، دانشگاه شهید مطهری و دانشگاه علوم اسلامی رضوی که واجد شرایط هستند می توانند ثبت نام نمایند. دانشجویان دوره های شبانه، مجازی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی _ کاربردی و دانشگاه های غیر انتفاعی از ثبت نام خودداری نمایند.

رشته های تحصیلی دانشگاه و نحوه انتخاب آنها:رشته های تحصیلی که در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ پذیرش بدون آزمون خواهند داشت عبارت از:

فقه و حقوق خصوصی (فقط مرد)
حقوق خصوصی (فقط مرد)
حقوق جزا و جرم شناسی (فقط مرد)
حقوق خانواده (مرد و زن)
حقوق شرکتهای تجاری (فقط مرد)
حقوق اسناد و قراردادها تجاری (فقط مرد)
حقوق ثبت اسناد و املاک (فقط مرد)
حقوق سر دفتری اسناد رسمی (فقط مرد)
حقوق حمل و نقل تجاری (فقط مرد)
حقوق دادرسی اداری (فقط مرد)
حقوق عمومی (فقط مرد)
حقوق بین الملل (فقط مرد)
حقوق کیفری اطفال و نوجوانان (فقط مرد)
مدیریت اصلاح و کیفرهای قضائی (فقط مرد)
مدیریت نظارت و بازرسی (فقط مرد)
مدیریت دادگستری (فقط مرد)

داوطلبان می توانند بر حسب علاقه و تمایل خود و به ترتیب اولویت هر ۱۶ رشته فوق را انتخاب و در کاربرگ ثبت نام درج نمایند.توضیحات لازم:

از داوطلبان سایر دانشگاه ها مصاحبه (علمی – عمومی) به عمل خواهد آمد.
پذیرفته شدگان نهایی به عنوان دانشجوی آزاد روزانه ادامه تحصیل خواهند داد و بورسیه قوه قضاییه نخواهند بود.

مدارک اسکن شده مورد نیاز:

عکس ۴*۳
تصویر صفحه اول شناسنامه
تصویر کارت ملی
تصویر گواهی رتبه مطابق با کاربرگ نمونه
تصویر ریز نمرات با آرم دانشگاه مربوطه

نکات قابل توجه:

تاریخ مصاحبه از طریق سایت دانشگاه به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.
در زمان مصاحبه اصل و تصویر کلیه مدارک فوق باید همراه متقاضی باشد.
ثبت نام قطعی، پس از پذیرش علمی، منوط به تایید دبیرخانه هیات مرکزی گزینش دانشجوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد. بنابراین دانشگاه از صدور هرگونه گواهی اشتغال به تحصیل تا دریافت این تاییدیه معذور خواهد بود.

متقاضیان واجد شرایط تا تاریخ ۱۳۹۶/۱/۲۰ فرصت ثبت نام دارند.

fandak
08-03-2017, 08:43
قابل توجه دانشجویان دوره‌ی کارشناسی‌ارشد پیام ور:

✅ جهت اطلاع دانشجویان، بخشی از ضوابط آموزشی مقطع کارشناسی‌ارشد به شرح زیر می‌باشد:

1- سقف سنوات مجاز تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند، حداکثر 6 نیمسال و برای سایر دانشجویان حداکثر 10 نیمسال است.

2- ترم دانشپذیری در تعداد سنوات مجاز دانشجو محاسبه می شود.

3- نمره قبولی همه دروس در مقطع کارشناسی ارشد (اعم از دروس اصلی، جبرانی و ...) 12 می باشد. البته نمره 11.50 در سامانه گلستان به 12 گرد می شود.

4- معدل کمتر از 14 در هر نیمسال باعث مشروطی دانشجو در آن نیمسال خواهد بود. تعداد سنوات مشروطی مهم نیست اما برای فارغ التحصیلی باید معدل کل دانشجو حداقل 14 باشد. در صورتیکه که پس از گذراندن همه دروس معدل دانشجو به 14 نرسد، دانشجو مشمول شارژ معدل خواهد بود. یعنی باید دروسی که با نمرات 12 و 13 پاس کرده مجدداً اخذ و با نمره بالا پاس کند تا معدل به 14 برسد.

5- حداقل واحد مجاز برای ترم عادی دانشجو 6 واحد می باشد. ترم آخر از این محدودیت مستثنی می باشد.

6- حداکثر سقف مجاز انتخاب واحد برای همه دانشجویان از ترم پاییز 95 ، 14 واحد می باشد.

7- حداکثر سقف مجاز انتخاب واحد برای دانشجویان مشروطی، در ترم بعد 8 واحد می باشد.

8- کلیه دانشجویان باید دروس جبرانی خود را تا قبل از ترم آخر بگذرانند. اخذ درس سمینار (آموزش محور) یـا پایان نامه (پژوهش محور) بعد از گذراندن دروس جبرانی امکان پذیر است. از سال 95 اخذ همزمان درس روش تحقیق آموزش محور و سمینار هم ممنوع است.

9- دانشجویان آموزش محور در ترم آخر همراه با درس سمینار (آموزش محور) می توانند حداکثر تا سقف 14 واحد درس اصلی (نه جبرانی) اخذ کنند. اما دانشجویان پژوهش محور در ترم آخر همراه با پایان نامه فقط یک درس اصلی (نه جبرانی) می توانند بردارند.

10- کلیه ضوابط آموزشی فوق برای دانشجویان دوره عادی و الکترونیکی یکسان است.

fandak
08-03-2017, 10:37
فراخوان پذیرش ارشد بدون آزمون دانشگاه ایلام در سال ۹۶

دانشگاه ایلام برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ در ۴۹ رشته/گرایش، دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌نماید.به گزارش مستر تست، دانشگاه ایلام برای سال تحصیلی ۹۷-۹۶ بر اساس آیین نامه شماره ۲۱/۷۷۹۴۸ مورخ ۱۳۹۳/۵/۵ و اصلاحیه­های شماره ۲۱/۱۱۴۳۷۴ و ۲۱/۹۶۴۷۴ مورخ ۹۴/۵/۲۴ در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد. متقضیان بایستی فرم­های مربوطه (فرم های شماره ۱و ۲) را تکمیل و حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۶/۰۳/۱۰ با پست پیشتاز به آدرس دفتر استعداد های درخشان دانشگاه ارسال نمایند.مدارک مورد نیاز:

تکمیل فرم شماره ۱ و ۲
یک قطعه عکس
ریز نمرات دوره کارشناسی
تصویر کارت ملی و شناسنامه
فیش واریزی به مبلغ ۵۰۰۰۰۰ ریال (پانصد هزار ریال) به حساب شماره ۷۸۷۵۳۰۷۱۱۱ به نام تمرکز درآمدهای دانشگاه

فهرست رشته های مورد پذیرش کارشناسی ارشد بدون آزمون سال ۹۶ دانشگاه ایلام

ردیف
عنوان رشته تحصیلی
ردیف
عنوان رشته تحصیلی

۱
آموزش زبان انگلیسی
۲۶
علوم باغبانی-گیاهان زینتی

۲
علوم اقتصادی-اقتصاد انرژی
۲۷
مدیریت بازرگانی- مدیریت استراتژیک

۳
فقه و مبانی حقوق اسلامی
۲۸
مدیریت دولتی- توسعه منابع انسانی

۴
علوم قرآن و حدیث
۲۹
باغبانی-فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه

۵
فلسفه و کلام اسلامی
۳۰
باغبانی-فیزیولوژی و اصلاح سبزیها

۶
تاریخ تشیع
۳۱
مهندسی باغبانی-فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی

۷
علوم و مهندسی جنگل- مدیریت جنگل
۳۲
علوم و مهندسی اب- سازه های آبی

۸
ریاضی کاربردی- آنالیز عددی
۳۳
مدیریت منابع خاک- منابع خاک و ارزیابی اراضی

۹
ریاضی محض-آنالیز
۳۴
علوم دامی- تغذیه طیور

۱۰
ریاضی محض-جبر
۳۵
مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی- مدیریت و تحلیل سامانه

۱۱
ریاضی محض-هندسه
۳۶
توسعه روستایی

۱۲
زبان شناسی همگانی
۳۷
ژنتیک و به نژادی گیاهی

۱۳
زبان و ادبیات فارسی- نظریه و نقد ادبی
۳۸
بیماری شناسی گیاهی

۱۴
زبان و ادبیات عرب
۳۹
مهندسی زراعت

۱۵
زیست شناسی سلولی و مولکولی-میکروبیولوژی
۴۰
مهندسی مکانیک بیوسیستم- انرژیهای تجدید پذیر

۱۶
شیمی آلی
۴۱
مدیریت و کنترل بیابان

۱۷
شیمی تجزیه
۴۲
مدیریت ورزشی- مدیریت راهبردی در سازمانهای ورزشی

۱۸
شیمی فیزیک
۴۳
علوم اجتماعی- امطالعات فرهنگی

۱۹
شیمی معدنی
۴۴
مدیریت سازمان های دولتی-مالی و اقتصادی

۲۰
علوم اقتصادی-توسعه اقتصادی و برنامه ریزی
۴۵
مهندسی شیمی- فرآیندهای جداسازی

۲۱
کارآفرینی- کسب و کار جدید
۴۶
مهندسی آبخیزداری

۲۲
فیزیک- ذرات بنیادی و نظریه میدان ها
۴۷
مهندسی مکانیک بیوسیستم- فن آوری پس از برداشت

۲۳
مهندسی انرژی های تجدید پذیر
۴۸
بافت شناسی

۲۴
مدیریت حاصلخیزی و زیست فن اوری خاک- بیولوژی
۴۹
انرژی معماری

۲۵
باکتری شناسی

آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اصلاحیه آیین نامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فرمهای استعداد درخشان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF%20%D8%AF%D8%B1%D8% AE%D8%B4%D8%A7%D9%86.rar)فرم 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فرم2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رشته های تحصیلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C.docx)

fandak
10-03-2017, 21:04
پذیرش ارشد بدون آزمون ۹۶ دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی

متقاضیان پذیرش کارشناسی ارشد استعداد درخشان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته تا ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ فرصت دارند نسبت به ثبت‌‌نام اقدام نمایند.به گزارش مستر تست، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان براساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه و در راستای اجرای آیین نامه شماره ۲۱/۷۷۹۴۸ مورخ ۱۳۹۳/۵/۵ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موضوع «آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد»، از میان داوطلبان واجد شرایط (بدون شرکت در آزمون) در سال تحصیلی ۹۶-۹۷ در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.شرایط عمومی:

فارغ التحصیل مقطع کارشناسی (دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه ها که هنوز فارغ التحصیل نشده اند، لازم است گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا پایان شهریور سال ۱۳۹۶ ارائه نمایند.)
داوطلبین بایستی کلیه شرایط صلاحیت های عمومی برای ورود به دوره های تحصیلات تکمیلی طبق ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را دارا باشند.
مشمول ضوابط و شرایط «آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد» باشند.

شرایط اختصاصی:امتیازات داوطلبان مطابق آیین نامه شماره ۲۱/۷۷۹۴۸ مورخ ۱۳۹۳/۵/۵ «آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طبق بندهای زیر محاسبه و رتبه بندی می گردد.

پس از هفت نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل ۱۱۵ واحد درسی به لحاظ میانگین کل جزء ده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.
حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی دانش آموخته شود.
پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفاً برای یک بار امکانپذیر است.
پذیرش در رشته های تحصیلی مرتبط به تشخیص گروه آموزشی و تائید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.
متقاضیان بایستی در بازه زمانی ۱۳۹۵/۰۷/۰۱ لغایت ۱۳۹۶/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل شوند.
برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی دانشجویی با ارائه معرفی نامه از دبیرخانه المپیاد جهت ورود به همان رشته یا رشته های مرتبط با تشخیص شورای عالی برنامه ریزی وزارت، علوم، تحقیقات و فناوری.

مدارک موردنیاز:

یک قطعه عکس رنگی ۴×۳
تصویر اول صفحه شناسنامه و کارت ملی
تصویر کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت یا دفترچه آماده به خدمت معتبر جهت داوطلبان مرد
تصویر ریزنمرات دوره کارشناسی به تفکیک نیمسال تحصیلی در سربرگ دانشگاه محل تحصیل
تصویر گواهی رتبه از دانشگاه محل تحصیل مقطع کارشناسی (با ذکر تعداد دانشجویان پذیرفته شده هم ورودی، طول مدت تحصیل دانشجو در آن مقطع، معدل و رتبه دانشجو و نوع دوره تحصیلی منظور روزانه/شبانه بودن است.)
تصویر مدارک برگزیده شدن در المپیادهای علمی دانشجویی به همراه چکیده مطالب آن ها.
تکمیل و ارسال فرم ثبت اطلاعات و درخواست داوطلبان ورود به دوره های کارشناسی ارشد دانشگاه ( هر داوطلب حداکثر مجاز به انتخاب ۵ گرایش در رشته خود می باشد.)
توصیه نامه دو تن از اساتیدی که با ایشان دروس اصلی را گذرانده باشند.
پرداخت هزینه ثبت نام به مبلغ ۷۲۰/۰۰۰ ریال (هفتصد و بیست هزار ریال) که لازم است به صورت الکترونیکی نسبت به پرداخت آن از طریق سامانه جامع دانشگاهی (گلستان) اقدام شود. مبلغ غیرقابل استرداد است.
داوطلب باید پرینت گواهی انجام ثبت نام را از سیستم دریافت و به همراه سایر مدارک مربوطه ارسال نماید.

نحوه ارائه مدارک:۱- ارسال مدارک داوطلبان واجد شرایط حداکثر تا تاریخ ۹۶/۰۲/۲۵ به آدرس پستی دانشگاه۲- ثبت نام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پس از ورود به سیستم و سپس قسمت پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد استعداد درخشان، لازم است فرم مشخصات اولیه را تکمیل نموده و آنگاه مشخصات داوطلب به صورت موقت ثبت می گردد و نام کاربری و رمز عبور به داوطلب اختصاص می یابد. سپس مجددا” از قسمت ورود به سیستم با نام کاربری و رمز عبور دریافتی وارد سایت گلستان شده و مدارک موردنیاز به شرح فوق را با فرمت مناسب در محل های مناسب در سامانه مذکور بارگذاری نمایند.تذکرات مهم:

مدارک باید به صورت همزمان و به دو روش پستی و ثبت نام سیستمی حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۶/۰۲/۲۵ وصول گردد.
مدارک ارسالی به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد. (بر روی پاکت نوشتن عنوان پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد و رشته مورد تقاضا ضروری است.)
پذیرش اولیه متقاضیان براساس بررسی مدارک و سوابق تحصیلی است و مدارک ناقص و یا دریافت نشده پس از تاریخ ذکر شده ترتیب اثر داده نخواهد شد.
ارائه درخواست و پذیرش اولیه به منزله پذیرش قطعی نخواهد بود و پذیرش قطعی منوط به تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواهد بود.

fandak
10-03-2017, 21:22
تمهیدات دانشگاه ارومیه برای جذب دانشجویان نخبه و ممتاز در مقطع ارشد

اعطای کمک‌هزینه‌های تحصیلی و امکان ادامه تحصیل بدون آزمون در مقاطع بالاتر از جمله تمهیدات دانشگاه ارومیه برای جذب دانشجویان نخبه و ممتاز در مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه است.به گزارش ایسنا، مدیریت استعدادهای درخشان دانشگاه ارومیه که یکی از مدیریت‌های تابعه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارومیه است، تمهیداتی را در جهت جذب، هدایت و شکوفایی دانشجویان نخبه و ممتاز در مقاطع مختلف تحصیلی در نظر گرفته است.
این تمهیدات با توجه به رسالت ذاتی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و با محور قرار دادن دانشجو به عنوان یکی از ارکان نظام آموزش عالی، به منظور تسهیل و حمایت از این سرمایه های ارزشمند و بهره گیری از آیین نامه های شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات وفناوری اقدام به جذب دانشجو استعداد تحصیلی می‌نماید.
دانشگاه ارومیه در این راستا، تسهیلاتی از قبیل امکان ادامه تحصیل و پذیرش بدون آزمون در مقاطع بالاتر، استفاده از وام چندین برابر وام های دانشجویی، اولویت قرار دادن دانشجویان استعداد درخشان در انتخاب خوابگاه و استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برای دانشجویان حائز شرایط و برای دانشجویان کارشناسی ارشد رتبه های زیر ۱۰، اعطای کمک هزینه تحصیلی به صورت ماهیانه و خرید لپ تاپ را ارائه می دهد.
جلیل فرخی رییس اداره هدایت استعداد های درخشان دانشگاه ارومیه با بیان مطالب فوق گفت: تعداد دانشجویان استعداد های درخشان پذیرش شده بدون آزمون در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ در مقطع کارشناسی ارشد ۱۰۳ نفر و در مقطع دکتری ۱۹ نفر بوده و پذیرش رتبه های برتر کارشناسی ارشد ثبت شده از طریق پرتال سازمان سنجش و آموزش کشور ۲۲ نفر می باشد که تلاش و پشتکار این دانشجویان باعث شده که از لحاظ سطح علمی از سایر دانشجویان هم رشته، هم ورودی خود متمایز شده ومیزان موفقیت آنها نسبت به سایر دانشجویان مشهود تر باشد.
همچنین افزود: معیار انتخاب و پذیرش بدون آزمون دانشجو از طریق سهمیه استعداد های درخشان، هر سال با تغییراتی به صورت فراخوان و بر اساس آخرین دستور العمل ها در سایت معاونت آموزشی دانشگاه قرار می گیرد.
گفتنی است دانشگاه ارومیه از سال ۸۶، پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد را داشته که به این فرآیند، در سال ۹۰، پذیرش دانشجوی رتبه اول در مقطع دکتری نیز اضافه گردیده است و همچنان ادامه دارد.

fandak
13-03-2017, 11:02
پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۶دانشگاه تربیت مدرس

دانشگاه تربیت مدرس برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون استعداد درخشان می‌پذیرد.
به گزارش مستر تست، دانشگاه تربیت مدرس به منظور فراهم نمودن زمینه جذب برگزیدگان علمی و مستعد مقطع کارشناسی دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی کشور و در راستای اجرای “آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد مصوب جلسه مورخ ۹۳/۴/۱۱ شورای هدایت استعدادهای درخشان ” آیین شماره ۲۱/۷۷۹۴۸ مورخ ۹۳/۵/۵ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری” و بند ۲ مصوبه جلسه ۶۲ مورخ ۱۳۹۵/۳/۱۰ شورای هدایت استعدادهای درخشان براساس آیین نامه و مصوبه فوق و وفق شیوه نامه پذیرش برگزیدگان علمی مصوب شورای دانشگاه، نسبت به پذیرش برگزیدگان علمی واجد شرایط اختصاصی و عمومی در دوره های کارشناسی ارشد به شرح زیر اقدام می کند:
فهرست رشته های کارشناسی ارشد بدون آزمون ۹۶ دانشگاه تربیت مدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) الف- شرایط اختصاصی برای بررسی درخواست پذیرش داوطلبان۱- پذیرش داوطلبان به دو صورت (گروه الف و گروه ب) انجام می شود:گروه الف: برگزیدگان رتبه های اول تا پنجم المپیادهای علمی – دانشجویی برای ورود به همان رشته یا رشته های مرتبط به تشخیص شورای عالی برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با ارائه معرفی نامه از دبیرخانه المپیاد.گروه ب: داوطلبانی که پس از ۶ نیمسال تحصیلی با گذراندن سه چهارم واحدهای درسی و رتبه اول الی هشتم با حداقل معدل ۱۵ ، جزع ۱۰۰٪ برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.تبصره ۱: داوطلبان گروه “ب” در صورت پذیرش بایستی در زمان دانش آموختگی نیز جزء ۱۰٪ برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.۲- دارا بودن مدرک کارشناسی پیوسته دوره روزانه از دانشگاه های دولتی معتبر (به تشخیصی دانشگاه) و متناسب بودن رشته تحصیلی دوره کارشناسی با رشته تحصیلی مورد تقاضا به تشخیص و تایید دانشگاه.تبصره ۲: دانشجویان و دانش آموختگان دوره های شبانه، نیمه حضوری، یادگیری الکترونیکی و پردیس دانشگاهی دانشگاه های دولتی و همچنین کلیه دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه های آزاد اسلامی، علمی کاربردی، پیام نور، آموزشکده های فنی و حرفه ای، مراکز تربیت دبیر و تربیت معلم و سایر موسسات و دانشگاه های غیردولتی و غیر انتفاعی مجاز به ثبت نام نمی باشند.۳- داوطلبانی که تاریخ فراغت از تحصیل انها از یک مهر ماه سال ۱۳۹۵ (۱۳۹۵/۷/۱) لغایت ۳۱ شهریور ماه سال اتی (۱۳۹۶/۶/۳۱) باشد میتوانند متقاضی این نوع پذیرش شوند.۴- داوطلبان باید حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی دانش آموخته شده باشند یا دانش آموخته شوند.ب- نحوه ارائه درخواست و ارسال مدارک لازمداوطلبان واجد شرایط لازم است حداکثر تا پایان روز یکشنبه مورخ ۲۰ فروردین ماه سال ۱۳۹۶ نسبت به ثبت نام الکترونیکی از طریق سامانه جامع دانشگاهی (گلستان) دانشگاه مطابق با بند ز این اطلاعیه اقدام نموده و مدارک مورد نیاز به شرح زیر را به فرمت مناسب تهیه و در سامانه مذکور در محل های مناسب بارگذاری نمایند. (تحویل مدارک از طریق پست یا مراجعه حضوری امکان پذیر نمی باشد.)۱- یک قطعه عکس ۴*۳ رنگی تمام رخ
۲۲- تصویر کارت ملی۳- تصویر صفحه اول شناسنامه۴- تصویر ریز نمرات کارشناسی به تفکیک نیمسال تحصیلی در یک صفحه با درج تحصیلی۵- تصویر مدرک تحصیلی (یا گواهی تحصیلی) مقطع کارشناسی پیوسته برای دانش آموختگان داوطلب گروه الف که در آن تاریخ فراغت از تحصیل، میانگین کل نمرات و نوع دوره تحصیلی ذکر شده باشد یا فرم تکمیل شده الف.
۶۶- تصویر فرم تکمیل شده الف ویژه دانشجویان نیمسال آخر داوطلب گروه الف.۷- تصویر فرم تکمیل شده ب مربوط به گواهی تایید معدل، رتبه و تعداد دانشجویان هم رشته و هم ورودی و …. ویژه داوطلبان گروه ب.۸- تصویر گواهی رسمی از سازمان سنجش آموزش کشور مربوط به رتبه نهایی آزمون سراسری کشوری برای ورود به دوره کارشناسی پیوسته در خصوصی داوطلبانی که دارای رتبه زیر ۱۰۰۰ می باشند یا تصویر کارنامه نهایی رتبه آزمون سراسری کشوری مربوطه ممهور به مهر سازمان سنجش آموزش کشور۹- مدارک و مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی به شرح زیر (توجه: ارائه این مدارک اختیاری است. ولی صرفا در صورت ارائه و تایید مستندات مربوطه مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهند گرفت)۹-۱- مستندات مربوط به رتبه های برتر کشوری جشنواره های جوان خوارزمی و رازی یا هنری طراز اول مرتبط با رشته (در دوران تحصیل) (گواهی صادره از دبیرخانه یا مراجع ذی ربط ) ۹-۲- مستندات اختراع به ثبت رسیده (گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران) یا اثر هنری چشمگیر و موثر در جامعه (به تشخیص دانشگاه)
۹-۳۳- مستندات مربوط به طرح های تحقیقاتی پایان یافته با ارائه تاییدیه از شورای پژوهشی دانشگاه محل تحصیل یا سایر مراجع ذی صلاح (به تشخیص دانشگاه)۴-تصویر صفحه اول و خلاصه کامل مقاله یا مقاله های مستخرج از پروژه یا طرح تحقیقاتی دانشجو در مجلات علمی پژوهشی معتبر چاپ شده یا دارای نامه پذیرش چاپ قطعی در مجلات علمی پژوهشی معتبر (مورد تایید دانشگاه)توجه: در خصوصی مقالاتی که صرفا پذیرش شده اند ضروری است تصویر صفحه اول و خلاصه نسخه تایید شده قبل از چاپ نهایی آن (Prooff) صادره از مجله مربوط بارگذاری شود.۹-۵-نامه پذیرش چاپ قطعی مقاله یا مقاله هایی تا کنون چاپ نشده باشند (تذکر: نامه وصول مقاله قابل قبول نیست)
۹-۶۶- مستندات مربوط به ترجمه کتاب (تصویر روی جلد، شناسنامه کتاب و گواهی انتشار از ناشر مربوطه)۹-۷- مستندات مربوط به ارائه خلاصه مقاله به صورت پوستر یا سخنرانی در کنگره ها۹-۸- مستندات مربوط به کسب مدال در المپیادهای علمی دانش آموزی با تایید مراجع ذی صلاح۹-۹- مستندات مربوط به کسب رتبه در المپیادهای علمی دانشجویی نهایی کشوری با تایید مراجع ذی صلاح۱۰- تصویرگواهی مربوط به داوطلبان واجد شرایط شاهد و ایثارگر صادره از مراجع صاحب صلاحیت (در صورتی که داوطلب در فرم درخواست اعلام کرده باشد حائز شرایط ایثارگری مورد تایید دانشگاه می باشد)تبصره ۳: شرایط ایثارگری مورد تایید دانشگاه شامل موارد زیر می باشد:

جانبازان ۲۵٪ و بالاتر ه آزادگان
همسر و فرزند (شهید، جاویدالاثر، آزاده، جانباز ۲۵٪ و بالاتر)
جانباز با حداقل ۱۵٪ جانبازی و سه ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه
داوطلبانی که از تاریخ ۵۹/۶/۳۱ لغایت ۶۷/۶/۳۱ حداقل شش ماه داوطلبانه در مناطق عملیاتی جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشته اند با ارائه اصل گواهی مربوط از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تاریخ سال جاری، قابل دریافت از نواحی نگهداری پرونده سابقه جبهه یا ارائه اصل فرم مخصوص استفاده از سهمیه ایثارگران قابل دریافت از اداره کل امور جهادگران وزارت جهاد کشاورزی

۱۱- پرداخت هزینه ثبت نام و بررسی مدارک به مبلغ ۶۵۰/۰۰۰ (ششصد و پنجاه هزار) ریال که لازم است به صورت الکترونیکی نسبت به پرداخت آن از طریق سامانه جامع دانشگاهی (گلستان) اقدام شود. باتوجه به اینکه وجه پرداختی قابل استرداد نیست ضروری است داوطلبان پس از اطمینان از احراز شرایط اختصاصی پذیرش نسبت به پرداخت وجه ثبت نام اقدام نمایند.ج- نحوه بررسی پذیرش درخواست داوطلبان و اعلام نتیجهنتیجه بررسی اولیه درخواست داوطلبان در صورت امکان در نیمه اول خردادماه سال ۱۳۹۶ از طریق سامانه جامع دانشگاهی دانشگاه (گلستان) اعلام خواهد شد و داوطلبان می توانند با استفاده از شناسه کاربری و رمز عبوری که هنگام ثبت نام از سامانه مذکور دریافت می کنند از وضعیت خود مطلع شوند. نتیجه نهایی بررسی پذیرش نیز حداکثر تا پایان تیرماه سال ۱۳۹۶از طریق وبگاه دانشگاه (بخش آموزش) به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Imodares.ac.irr یا سامانه جامع دانشگاهی دانشگاه (گلستان) اعلام خواهد شد؛ لذا از داوطلبان درخواست می شود اکیدا از مراجعه حضوری یا تماس تلفنی در این خصوص خودداری نمایند.شایان ذکر است دانشگاه مسئولیتی برای اطلاع رسانی از طرق دیگر ندارد و داوطلبان ملزم هستند از زمان ثبت نام تا اعلام نتایج اخبار مربوط را از وبگاه دانشگاه، بخش آموزش پیگیری نمایند و از وضعیت درخواست خود مطلع شوند.د- سایر نکات مهم۱- داوطلبان با مدارک تحصیلی معادل کارشناسی مجاز به ثبت نام نمی باشند.۲- پذیرش برگزیدگان علمی در رشته های گروه علوم پزشکی صرفا از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مذکور انجام می شود و داوطلبان این رشته ها می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت وزارت مذکور مراجعه نمایند.
۳۳- موافقت گروه آموزشی و دانشگاه با پذیرش از شرایط اصلی پذیرش است و دانشگاه ملزم به تکمیل ظرفیت پیش بینی شده از بین برگزیدگان علمی نمی باشد و در صورت تایید نهایی مراجع ذی ربط پذیرش انجام خواهد شد.۴- پذیرش قطعی پذیرفته شدگان منوط به پذیرش دانشجو در رشته مورد نظر از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش کشور و تشکیل دوره، تایید صلاحیت عمومی آنان توسط مراجع ذی صلاح مربوط و تایید نهایی سازمان سنجش آموزش کشور می باشد.۵- پذیرفته شدگانی که در استخدام دستگاههای دولتی یا متعهد به انجام طرح نیروی انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند باید برای ثبت نام (شروع به تحصیل) مدارک لازم مبنی بر موافقت با تحصیل تمام وقت یا ماموریت تحصیلی را ارائه نمایند.۶- ادامه تحصیل قبول شدگان بدون پرداخت شهریه تحصیلی است و تغییر رشته یا انتقال افراد پذیرفته شده از طریق این آیین نامه به سایر دانشگاه ها مجاز نیست.۷- پذیرفته شدگان در مهلت مقرری که توسط دانشگاه مشخصی و اعلام خواهد شد ملزم به مراجعه حضوری و ارائه اصل سوابق تحصیلی خود به مدیریت همکاری های آموزشی و آزمون هستند.۸- به مدارک ناقص و درخواست داوطلبانی که واجد کلیه شرایط الزامی نباشند ترتیب اثر داده نخواهد شد و وجه پرداختی نیز قابل استرداد نیست؛ لذا مجددا توصیه می شود داوطلبان قبل از ثبت نام، مفاد اطلاعیه را به دقت مطالعه و در صورت اطمینان از احراز کلیه شرایط الزامی، ثبت نام نمایند.۹- شرایط پذیرش و نحوه ارائه درخواست و ثبت نام از وضوح کافی برخوردار است؛ لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی به منظور پرسش مجدد موارد خودداری فرمایید. در صورت ضرورت صرفا شماره تلفن ۸۲۸۸۴۱۵۳ در ایام ثبت نام، در روزهای اداری و غیر از تعطیلات رسمی (شنبه الی چهارشنبه) از ساعات ۱۰ الی ۱۲ پاسخگوی داوطلبان خواهد بود و پس از اتمام مهلت ثبت نام و خارج از ساعات و روزهای اعلام شده امکان پاسخگویی به داوطلبان وجود نخواهد داشت.۱۰- چنانچه در هر مرحله از ثبت نام، بررسی و اشتغال به تحصیل مشخص شود که داوطلب واجد شرایط الزامی پذیرش از طریق این اطلاعیه نبوده یا مغایرتی بین مدارک و مستندات ارائه شده داوطلب با اصل مدارک صادره از مراجع ذی ربط وجود داشته باشد، بلافاصله از ثبت نام و ادامه تحصیل او جلوگیری می شود و مطابق مقررات با وی رفتار خواهد شد.

fandak
29-03-2017, 13:21
رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به بومی‌گزینی دانشجویان این دانشگاه، گفت: دانشگاه آزاد دارای ۷ هزار و ۵۶۸ رشته‌محل‌ در مقطع کارشناسی ارشد است.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، حمید میرزاده با بیان اینکه بیش از ۳۷ درصد از دانشجویان کشور در دانشگاه آزاد تحصیل می کنند، گفت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به سایر دانشگاه های کشور ۵۳ درصد است.وی افزود: همچنین ۳۴.۵ درصد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع تحصیلات تکمیلی هستند.میرزاده با بیان اینکه در راستای اجرای سیاست های کلی علم و فناوری ابلاغی مقام معظم رهبری دانشگاه ‌آزاد اسلامی در راستای توسعه تحصیلات تکمیلی اقدامات بسیاری صورت گرفته است، گفت: در همین راستا تعداد رشته محل های مقطع کارشناسی ارشد به ۷ هزار و ۵۶۸ رشته محل افزایش پیدا کرد.وی به بومی گزینی در دانشگاه آزاد اشاره کرد و افزود: تاکنون ۹۶ درصد در مقطع کاردانی،۹۱ درصد در کارشناسی، بیش از ۷۱ درصد در کارشناسی ارشد و حدود ۵۰ درصد در مقطع دکتری بومی گزینی شده است که این امر علاوه بر اینکه موجب کاهش هزینه های اقتصادی و اجتماعی شده و تبعات مناسب و خوبی از نظر فرهنگی نیز داشته است.رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه دانش آموختگان این دانشگاه حدود ۵۰ درصد دانش آموختگان دانشگاهی ایران را تشکیل می دهند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دارای حدود ۶ میلیون فارغ التحصیل است که سرمایه بزرگی برای این دانشگاه است.

fandak
29-03-2017, 13:23
فراخوان پذیرش ارشد بدون آزمون دانشگاه الزهرا در سال ۹۶

دانشگاه الزهرا در نظر دارد از میان واجدین شرایط استعداد درخشان دانشگاه‌های منتخب، برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش نماید.به گزارش مستر تست، دانشگاه الزهرا از بین دانش آموختگان دوره کارشناسی پیوسته در رشته های اعلام شده در دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور، بر اساس “آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد”، ابلاغیه شماره ۲۱/۷۷۶۹۴۸ مورخ ۹۳/۵/۵ وزارت علوم تحقیقات و فناوری، فقط در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۳۹۶ در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های مورد نظر به صورت بدون آزمون از طریق ثبت نام اینترنتی دانشجو می پذیرد.شرایط لازم جهت شرکت در فراخوان:

برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم مرحله نهایی المپیادهای علمی دانشجویی برای ورود به همان رشته برگزیده ی رشته های مرتبط با معرفی دبیرخانه المپیاد.
دانشجوی دوره کارشناسی پیوسته که پس از گذراندن ۶ نیم سال تحصیلی (با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی) به لحاظ میانگین کل جزء ده درصد دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود (مجموع روزانه و شبانه) باشد و حداکثر در مدت ۸ نیم سال تحصیلی دانش آموخته شود.
متقاضیانی که با داشتن شرط دوم در فراخوان شرکت می کنند، باید تنها از میان دانشگاه های منتخب مندرج در این اطلاعیه، دانش آموخته شده باشد.
برای تمامی متقاضیان الزامی است که تا تاریخ ۹۶/۶/۳۱ دانش آموخته شوند.
هر دانش آموخته تنها در اولین سال تحصیلی بعد از فراغت از تحصیل مجاز به شرکت در این فراخوان است.

• بازه زمانی ثبت نام از تاریخ ۹۶/۱۱/۲۶ لغایت ۹۶/۲/۱۶ میباشد.دانشگاه های مورد پذیرش:
الزهرا (س)، اصفهان، تبریز، تربیت مدرس، تهران، صنعتی امیرکبیر، فردوسی مشهد، علم و صنعت، صنعتی شیراز، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی شریف، علامه طباطبایی (ره)، شهید بهشتی، ارومیه، بوعلی سینا، هنر، خوارزمی، رازی کرمانشاه، شیراز، یزد، شهید چمران اهواز، شهید باهنر کرمان، کاشان، گیلان• جزئیات نحوه ثبت نام و رشته-گرایش های مورد نظر، متعاقبا اعلام خواهد شد.

fandak
30-03-2017, 09:13
پردیس ارس دانشگاه تهران دانشجوی کارشناسی ارشد می‌پذیرد

دانشگاه تهران در تعدادی از رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ به صورت بدون آزمون از دانشگاه‌های سطح یک کشور دانشجو می‌پذیرد. دانشگاه تهران در نظر دارد که در تعدادی از رشته‌های تحصیلی مربوط به دانشکده‌های علوم و فنون نوین، ژئوفیزیک، کارآفرینی، محیط زیست، معارف و اندیشه اسلامی، مطالعات جهان و مرکز تحقیقات بیوشیمی- بیوفیزیک برای مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته از بین دانشجویان نیمسال آخر دوره کارشناسی که دارای رتبه های ۱ تا ۳ دانشگاه‌های صنعتی شریف- تربیت مدرس- علم وصنعت- صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) – شهید بهشتی- خواجه نصیرالدین طوسی- علامه طباطبایی- صنعتی اصفهان- دانشگاه اصفهان- شیراز- فردوسی مشهد و تبریزمی‌باشند، بدون آزمون در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ دانشجو بپذیرد.اطلاعات تکمیلی در این خصوص متعاقبا پس از تاریخ ۱۵/ ۱/ ۱۳۹۶ اعلام خواهد شد.

fandak
30-03-2017, 09:19
مهلت اصلاح اطلاعات ثبت‌نام آزمون ارشد ۹۶ علوم پزشکی

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۶ رشته‌های علوم پزشکی می‌توانند اواخر فروردین ماه نسبت به ویرایش اطلاعات خود اقدام نمایند.به گزارش مسترتست، بنا بر اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور، از تاریخ ۹۶/۱/۲۶ لغایت ۹۶/۱/۲۸ ثبت نام کنندگان میتوانند نسبت به تصحیح و ویرایش اطلاعات خود اقدام نمایند. برای جلوگیری از هر گونه اشتباه در تکمیل فرم ثبت نام، داوطلبان بایستی بعد از مطالعه کامل دفترچه راهنما، فرم ثبت نام را تکمیل نمایند.

fandak
04-04-2017, 09:34
دانشگاه هرمزگان از میان دانش‌آموختگان دانشگاه‌های دولتی بر اساس آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ دانشجو می‌پذیرد.به گزارش مستر تست، دانشگاه هرمزگان بر اساس آئین نامه “پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد ” وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شماره ۷۷۹۴۸/۲۱ مورخ ۵/۵/ ۱۳۹۳و نیز با استناد به ابلاغیه شماره ۱۴۰۰۳۶/۲ مورخ ۱۳۹۵/۷/۴ معاون محترم آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از میان دانشجویان ممتاز کارشناسی ورودی ۹۲ و بعد دانشگاه هرمزگان و سایر دانشگاه های دولتی (دانشجویان دانشگاه های پیام نور، فنی حرفه ای ، علمی کاربردی و پردیس های خودگردان شامل این فراخوان نمی شوند) در رشته های ذکرشده در جدول ذیل، تعداد محدودی را بدون آزمون ورودی جهت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد می پذیرد

مهندسی عمران- سواحل، بنادر و سازه های دریایی
ژئوفیزیک- زلزله شناسی

مهندسی عمران- ژئوتکنیک
فیزیک- اتمی و مولکولی

مهندسی عمران- سازه
علوم زمین- پترولوژی

مهندسی مکانیک- تبدیل انرژی
علوم زمین- رسوب شناسی و سنگ شناسی رسوبی

مهندسی مکانیک- ساخت و تولید
مهندسی شیمی- پدیده های انتقال

مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی و رباتیکز
اقیانوس شناسی فیزیکی

مهندسی صنایع- بهینه سازی سیستمها
هواشناسی

مدیریت صنعتی- تولید و عملیات
زیست شناسی دریا-جانوران دریا

مدیریت دولتی- توسعه منابع انسانی
زیست شناسی دریا-بوم شناسی دریا

مدیریت بازرگانی- بازاریابی
زیست شناسی دریا-گیاهان دریا

مدیریت بازرگانی-مدیریت استراتژیک
محیط زیست دریا

روانشناسی عمومی
علوم و مهندسی شیلات-تکثیر و پرورش آبزیان

تحقیقات آموزشی
علوم و مهندسی شیلات-بوم شناسی آبزیان شیلاتی

مشاوره- مشاوره خانواده
ژئوفیزیک- ژئومغناطیس

زبان و ادبیات فارسی- ادبیات کودک و نوجوان
مهندسی آبخیزداری

زبان و ادبیات فارسی- ادبیات روایی
مدیریت و کنترل بیابان

آب و هوا شناسی- مخاطرات آب و هوایی
علوم و مهندسی باغبانی-درختان میوه

برنامه ریزی آمایش سرزمین
علوم و مهندسی باغبانی-سبزی ها

طبیعت گردی
علوم و مهندسی باغبانی-گیاهان زینتی

سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی- مطالعات آب و خاک
علوم و مهندسی باغبانی-گیاهان دارویی

مدیریت کسب و کار- استراتژی
علوم و مهندسی آب-آبیاری و زهکشی

پژوهش علوم اجتماعی
شیمی-شیمی آلی

ریاضی محض- آنالیز
شیمی-شیمی تجزیه

ریاضی محض- جبر
ریاضی محض- هندسه (توپولوژی)

مهندسی صنایع گرایش بهینه سازی سیستم ها

fandak
05-04-2017, 09:57
پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد ۹۶ دانشگاه ادیان و مذاهب
دانشگاه ادیان و مذاهب برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ از طریق برگزاری آزمون اختصاصی، دانشجوی کارشناسی ارشد می‌پذیرد.به گزارش مستر تست، شرایط و ضوابط آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته) سال ۱۳۹۶ دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل است:رشته های دارای پذیرش:
۱. شیعه‌شناسی گرایش کلام؛ ۲٫ مطالعات تاریخ تشیع؛ ۳٫ فرق تشیع؛ ۴٫ ادیان ابراهیمی؛ ۵٫ ادیان غیرابراهیمی؛ ۶٫ دین‌شناسی؛ ۷٫ مذاهب اسلامی؛ ۸٫ مذاهب فقهی؛ ۹٫ تصوف و عرفان اسلامی؛ ۱۰٫ ادیان و عرفان؛ ۱۱٫ مطالعات زنان گرایش حقوق زن در اسلام؛ ۱۲٫مطالعات زنان گرایش زن و خانواده ؛ ۱۳٫ فلسفه دین؛ ۱۴٫ فلسفه و کلام اسلامی گرایش فلسفه اسلامی؛ ۱۵٫ اخلاق کاربردی؛ ۱۶٫ فلسفه هنر؛ ۱۷٫ حکمت هنر اسلامیشرایط عمومی:

التزام عملی به احکام اسلام و تقید به ارزش های اسلامی
اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی و التزام عملی به قانون اساسی و اصلی مترقی ولایت فقیه
عدم سابقه فعالیت علیه نظام جمهوری اسلامی و عدم سابقه وابستگی یا گرایش به سازمان ها و تشکل های محارب و معاند نظام
برخورداری از سلامت روحی، روانی و جسمی لازم
عدم منع قانونی از لحاظ خدمت وظیفه (ویژه داوطلبان مرد)
برخورداری از توانایی و استعداد فکری و تحصیلی لازم متناسب با رشته تحصیلی انتخاب شده
تعهد اشتغال به تحصیل تا پایان دوره آموزشی
تعهد خدمت در صورت استفاده از امتیاز تحصیل رایگان در دانشگاه ادیان و مذاهب بر اساس ضوابط و براساس اعلام نیاز دانشگاه

شرایط اختصاصی:

موفقیت در آزمون کتبی و مصاحبه
داشتن مدرک سطح دو حوزه های علمیه یا مدرک کارشناسی (لیسانس دانشگاهی) به همراه مدرک دال بر داشتن سوابق حوزوی (برای طلاب سفیران هدایت مجوز تحصیل در قم از مرکز سفیران هدایت ضروری است)

تبصره ۱: برای دارندگان مدرک کارشناسی (لیسانس دانشگاهی) داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و یا مجوز تحصیل همزمان حوزه و دانشگاه الزامی است.نکات مهم:۱- براساس مصوبه جلسات ۳۶۸ مورخ ۱۳۷۴/۱۱/۰۳ و ۵۴۸ مورخ ۱۳۸۳/۰۸/۲۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد مدارک تحصیلی صادر شده توسط مدیریت یکی از حوزه های علمیه قم، اصفهان و خراسان یا دبیرخانه حوزه های اهل سنت، فضلا و طلاب حوزه های علمیه که مدارج تحصیلی حوزوی دوره سطح ۲ را گذرانده اند و یا تا تاریخ ۱۳۹۶/۶/۳۱ از دوره سطح ۲ فارغ التحصیل می شوند، منحصراً میتوانند در هر یک از رشته های امتحانی گروه علوم انسانی ثبت نام و در آزمون آن شرکت نمایند. بدیهی است این دسته از داوطلبان باید تصویر مدرک فراغت از تحصیل خود را که توسط یکی از مدیریت های حوزه علمیه و یا دبیرخانه حوزه های اهل سنت صادر گردیده است را در اختیار داشته باشند.۲- دارندگان مدرک معادل به شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای شماره یک آزمون تحصیلات تکمیلی سال ۱۳۹۶ مراجعه نمایند.۳- ارائه گواهی مجوز تحصیل همزمان، صادره از مدیریت یکی از حوزه های علمیه قم، خراسان و اصفهان برای طلایی که پذیرش قطعی می شوند و دارای کارت معافیت دائم و یا پایان خدمت نظام وظیفه نیستند، در هنگام ثیت نام و یا حداکثر تا پایان نیم سال اول تحصیلی الزامی است.تبصره: کلیه پذیرفته شدگان نهایی دارای مدارک تحصیلی حوزوی برای دریافت تاییدیه مدرک تحصیلی حوزوی خویش ملزم به دریافت نامه درخواست تاییدیه مدرک تحصیلی پایه از مدیریت آموزشی دانشگاه میباشند. طلاب محترم پس از مراجعه حضوری به مرکز مدیریت حوزه علمیه ملزم به تشکیل پرونده تحصیل همزمان بوده و پس از تایید مرکز مدیریت حوزه های علمیه قادر به ادامه تحصیل در دانشگاه.۴- با توجه به سیاست های کلی دانشگاه ادیان و مذاهب و براساس نیاز علمی دانشجویان هر رشته، پذیرفته شدگان نهایی ملزم می گردند در کنار گذراندن کلیه واحدهای درسی اعم از اصلی و جیرانی به میزان حداقل دو جلسه در هفته در هر نیم سال تحصیلی در دوره های زبان دانشگاه نیز شرکت نمایند.تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون:

تاریخ ثبت نام از ۱۲/۲۵/ ۱۳۹۵ الی ۱۳۹۶/۰۳/۳۰
آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته) سال ۱۳۹۶، روز جمعه ۱۶ تیرماه سال ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد.

(پذیرش دانشجوو در دانشگاه ادیان و مذاهب به آدرس azmon.urd.ac.ir)

fandak
06-04-2017, 10:26
پذیرش کارشناسی ارشد استعداد درخشان ۹۶ دانشگاه صنعتی همدان

دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی دانشگاه‌های دولتی متقاضی پذیرش ارشد بدون آزمون ۱۳۹۶ دانشگاه صنعتی همدان تا پایان فروردین ماه مهلت دارند نسبت به ارسال مدارک خود اقدام نمایند.به گزارش مستر تست، دانشگاه صنعتی همدان از بین دانشجویان ترم آخر ورودی ۱۳۹۲ مقطع کارشناسی براساس آیین‌نامه ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره های تحصیلی بالاتر به شماره ۴۸۸۶/س مورخ۹۴/۲/۱ و آیین نامه شماره ۱۴۰۰۳۶/۲ مورخ ۹۵/۷/۴ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بدون آزمون ورودی برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ دانشجوی کارشناسی ارشد می‌پذیرد.متقاضی می‌بایست جهت ثبت‌نام، فرم‌های مربوطه را از سایت دانشگاه صنعتی همدان به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت و پس از تکمیل، به صورت حضوری یا از طریق پست سفارشی به آدرس اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارائه نماید.* آخرین مهلت تحویل مدارک به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه : ۱۳۹۶/۰۱/۳۱شرایط داوطلبان:

دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه صنعتی همدان حداکثر در مدت هشت نیمسال (حداکثر تا ۹۶/۶/۳۱) دانش‌آموخته شوند و پس از گذراندن شش نیمسال (تا پایان تابستان ۹۵-۹۴) با حداقل ۱۰۵ واحد گذرانده به لحاظ میانگین کل جزء ۲۰% برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند. لازم به ذکر است متقاضیانی که جزء ۱۰ درصد اول می باشند در اولویت قرار دارند.
دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی سایر دانشگاه های دولتی که حداکثر در مدت هشت نیمسال (حداکثر تا ۹۶/۶/۳۱۱) دانش‌آموخته شوند و در طی شش نیمسال (تا پایان تابستان ۹۵-۹۴) با حداقل ۱۰۵ واحد گذرانده به لحاظ میانگین کل جزء ۱۰% برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.

تبصره: پذیرش فقط در رشته‌هایی صورت می‌گیرد که دوره کارشناسی ارشد آن در دانشگاه صنعتی همدان موجود باشد.ردیف رشته گرایش
۱ مهندسی برق کنترل
۲ مهندسی برق سیستمهای قدرت
۳ مهندسی برق مدارهای مجتمع الکترونیک
۴ مهندسی مواد استخراج فلزات
۵ مهندسی مواد شناسایی و انتخاب مواد مهندسی
۶ مهندسی شیمی طراحی فرآیند
۷ مهندسی معدن استخراج مواد معدنی۲) از آنجا که پرونده متقاضیان در اردیبهشت ماه سال ۹۶ مورد بررسی قرار خواهد گرفت، لازم است کلیه نمرات (تا پایان ترم ششم) تا زمان تکمیل فرم درخواست در کارنامه دانشجو ثبت شده باشد.۳) در صورت پذیرفته شدن داوطلب از طریق آزمون سراسری کارشناسی ارشد در سال ۱۳۹۶، قبولی از طریق شیوه بدون آزمون لغو می گردد.الف- صرفاً دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی (ورودی ۱۳۹۲) موسسات آموزش عالی دولتی مجار به ارسال مدارک می باشند.ب- رشته تحصیلی دوره کارشناسی باید با رشته مورد تقاضا برای ادامه تحصیل مرتبط باشد. اولویت با گرایش های یکسان است.ج- دانشجویان کارشناسی ناپیوسته امکان ارسال تقاضای کارشناسی ارشد بدون آزمون را ندارند.د- پذیرش دانشجویان جهت ورود بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد مطابق ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با تائید نهایی سازمان سنجش انجام پذیر است، لذا اطلاعات ارائه شده متقاضیان بر اساس آخرین ضوابط ابلاغ شده از سوی وزارت علوم توسط کمیته های کارشناسی دانشگاه بررسی می گردد.بدیهی است تکمیل فرم تقاضا و ارائه اطلاعات هیچ حقی را برای متقاضیان جهت ورود بدون آزمون درمقطع کارشناسی ارشد ایجاد نخواهد کرد.چنانچه در هریک از مراحل ثبت نام و تحصیل مشخص گردد که داوطلب واجد هریک از شرایط فوق الذکر نبوده، بلافاصله از ثبت نام و یا ادامه تحصیل وی جلوگیری به عمل آمده و طبق مقررات رفتارخواهد شد.مدارک مورد نیاز:

فرم های تکمیل شده
یک قطعه عکس ۴*۳
کپی شناسنامه
کارت ملی
ریز نمرات دوره کارشناسی که تمامی نمرات تا پایان نیمسال ششم در آن ثبت شده باشند.
اصل فیش بانکی مبلغ ۳۰۰/۰۰۰ ریال به شماره حساب ۲۴۱۳۰۵۶۴۱۴ بانک تجارت شعبه دانشگاه بوعلی سینا به نام دانشگاه صنعتی همدان (قابل پرداخت در کلیه شعب بانک تجارت سراسر کشور)

fandak
07-04-2017, 09:50
فراخوان پذيرش كارشناسی ارشد بدون کنکور دانشگاه صنعتی قم در سال ۹۶

ه گزارش مسترتست، دانشگاه صنعتی قم در اجرای سیاست های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر و ارائه تسهیلات به آنان برای ورود به دوره کارشناسی ارشد، به استناد آیین نامه شورای هدایت استعدادهای درخشان و اصلاحیه های شماره ۱۱۹۴۴۵۲ مورخ ۰۶/۰۸/ ۹۵ و شماره ۲/۱۴۰۰۳۶ مورخ ۹۵/۰۷/۰۴ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در کلیه رشته هایی که از طریق آزمون سازمان و سنجش کشور پذیرش دانشجو دارد با رعایت کامل شرایط اعلام شده از بین دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی و حائز یکی از شرایط ذیل برای سال تحصیلی ۹۷-۹۶ دانشجو می پذیرد.رشته و گرایش ­ها:

ردیف
رشته
گرایش

۱
کامپیوتر
نرم افزار

۲
صنایع
بهینه سازی سیستم ها

۳
پلیمر
پلیمر

۴
عمران
محیط زیست

۵
عمران
ژئوتکنیک

۶
مکانیک
طراحی کاربردی

۷
مکانیک
ساخت و تولید

۸
مکانیک
تبدیل انرژی

۹
برق
الکترونیک قدرت و ماشین های الکتریکی

۱۰
برق
کنترل

۱۱
برق
مخابرات میدان و موج

۱۲
ریاضی
کاربردی( آنالیز عددی)

۱۳
برق
مخابرات سیستم

۱۴
برق
الکترونیک – مدارهای مجتمع الکترونیک

شرایط پذیرش:

دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه صنعتی قم که پس از گذراندن شش نیمسال با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی به لحاظ میانگین کل جزو ده در صد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند می توانند جهت برخورداری از تسهیلات مذکور برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته، فرم تقاضا را تکمیل وحداکثر تا تاریخ ۹۶/۰۲/۱۵ به کارشناسی استعدادهای درخشان دانشگاه تحویل نماید.
دانشجویان دوره کارشناسی که جزو برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیاد علمی – دانشجویی کشور می باشند، می توانند جهت برخورداری از تسهیلات مذکور برای ورود به دوره کارشناسی ارشد، با ارائه اصل معرفی نامه رسمی از دبیرخانه المپیاد، به واحد استعدادهای درخشان مراجعه نمایند.
دانشجویان دوره کارشناسی کلیه دانشگاهها که در طول شش نیمسال دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود جزو ده در صد برتر باشند به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش میگردند.

مدارک لازم جهت ارسال:

فرم تکمیل شده اطلاعات فردی
گواهی ممتازی که به تایید دانشگاه محل تحصیل رسیده باشد.
کپی صفحه اول شناسنامه
کپی کارت ملی
کارنامه ۶ نیمسال متقاضی

متقاضیان حائز شرایط می توانند مدارک خودرا حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۶/۰۲/۱۵ به آدرس ایمیل ut.ac.irاtalentGBCC استعدادهای درخشان دانشگاه ارسال نمایند (اصل مدارک را در زمان مصاحبه تحویل نمایند). دانشجویان دانشگاه صنعتی قم می توانند مدارک خود را به کارشناس استعدادهای درخشان دانشگاه تحویل نمایند.

fandak
13-04-2017, 10:52
توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد ۹۶ از ۴ اردیبهشت

​کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۶ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور از جمله دانشگاه آزاد اسلامی در روز دوشنبه چهارم اردیبهشت منتشر می‌شود.دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: از تعداد ۸۷۸ هزار و ۳۸۸ داوطلب ثبت نام کننده در آزمون کارشناسی ارشد ۹۶، تعداد ۷۱ هزار و ۷۷۴ داوطلب علاوه بر انتخاب کد رشته امتحانی اول، علاقمندی خود را نسبت به انتخاب کد رشته امتحانی دوم نیز اعلام کرده اند.توکلی اظهار داشت: با توجه به اینکه آزمون هر یک از کدرشته های امتحانی به طور جداگانه برگزار می شود و هر داوطلب برای شرکت در هر یک از کدرشته های امتحانی باید پرینت کارت شرکت در آزمون کدرشته امتحانی مربوط را داشته باشد، با توجه به آمار علاقمندان به کدرشته امتحانی دوم (۷۱ هزار و ۷۷۴ داوطلب) و آمار ثبت نام کنندگان (۸۷۸ هزار و ۳۸۸ داوطلب) برای برگزاری آزمون تعداد ۹۵۰ هزار و ۱۶۲ کارت ورود به جلسه آزمون صادر و آزمون برای این تعداد برگزار می شود.وی گفت: از تعداد ۹۵۰ هزار و ۱۶۲ کارت صادره تعداد ۴۶۲ هزار و ۵۶۵ کارت برای داوطلبان زن و تعداد ۴۸۷ هزار و ۵۹۷ کارت برای داوطلبان مرد صادر می شود.مشاور عالی سازمان سنجش یادآور شد: کارت شرکت در آزمون تمام داوطلبان ثبت نام کننده در روز دوشنبه ۴ اردیبهشت ماه ۹۴ بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت و داوطلبان لازم است از روز دوشنبه ۴ اردیبهشت تا روز چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۹۶ با مراجعه به سایت سازمان سنجش پرینت کارت آزمون خود را دریافت کنند.وی تاکید کرد: داوطلبانی که در ۲ کدرشته امتحانی به شرح مندرج در دفترچه راهنما ثبت نام کرده اند ۲ کارت ورود به جلسه آزمون صادر می شود.

fandak
14-04-2017, 09:23
پذیرش کارشناسی ارشد بدون کنکور دانشگاه هنر اصفهان در سال ۹۶

​شرایط پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه هنر اصفهان از میان فارغ‌التحصیلان واجد شرایط این دانشگاه برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ اعلام شد.به گزارش مستر تست، دانشگاه هنر اصفهان مطابق با آیین نامه شماره ۷۷۹۴۸ / ۲۱ مورخ ۵/ ۵ ۹۳ ” پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد” و اصلاحیه شماره ۹۶۴۷۴ / ۲۱ مورخ ۲۴ / ۵/ ۹۴ ،در نظر دارد از میان متقاضیان واجد شرایط در رشته های تحصیلی دایر در دانشگاه پذیرش بعمل آورد. لازم به ذکر است بر اساس مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه مورخ ۱۲/ ۱۱ /۹۳، دانشگاه هنر اصفهان صرفاً از میان فارغ التحصیلان این دانشگاه پذیرش خواهد نمود و امکان پذیرش از سایر دانشگاه ها وجود ندارد.
شرایط لازم:

پس از ۷ نیمسال تحصیلی با گذراندن ۱۱۵ واحد درسی به لحاظ میانگین کل جزو ده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.

تبصره: چنانچه ده درصد برتر دانشجویان حائز شرایط این آیین نامه، به دلیل انصراف یا عدم تقاضا از تسهیلات مربوط استفاده نکردند یا ظرفیت ده درصد دوره کارشناسی ارشد رشته ای تکمیل نشد، دانشگاه مجاز به جایگزینی صرفا ده درصد برتر بعدی همان دانشگاه، با اولویت رتبه متقاضیان در رشته می باشد.

حداکثر در ۸ نیمسال دانش آموخته شود.
پذیرش برای سال تحصیلی، بلافاصله پس از فارغ التحصیلی و صرفاً برای یکبار امکان پذیر است.

مدارک لازم:

فرم تکمیل شده شماره ۱
تصویر شناسنامه و کارت ملی

مکان و زمان ارسال مدارک:حداکثر تا تاریخ ۱۵ /۲ /۹۶ به دفتر استعددهای درخشان در ساختمان مارتاپیترز دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی تحویل و یا به آدرس پستی، اصفهان، خیابان حکیم نظامی، چهارراه خاقانی، دانشگاه هنر اصفهان، صندوق پستی ۱۷۴۴ ارسال گردد.

fandak
14-04-2017, 09:25
راه‌اندازی مجدد مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علمی کاربردی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد این دانشگاه در سال ۹۶ خبر داد.دکتر محمد حسین امید در گفت‌وگو با ایسنا، به توقف دوره‌های تحصیلات تکمیلی از سال ۹۳ در دانشگاه جامع علمی – کاربردی اشاره کرد و گفت: قرار نیست برای همیشه دوره‌های تحصیلات تکمیلی متوقف بمانند؛ پس از اصلاح ماموریت‌گرایی مراکز و مشخص کردن تکلیف دوره‌های کاردانی و کارشناسی، به صورت خیلی محدود دوره‌های تحصیلات تکمیلی فعال خواهند شد.رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر رعایت هرم مقاطع دانشجویی خاطرنشان کرد: در دانشگاه جامع علمی- کاربردی باید ۳۰ تا ۳۵ درصد از دانشجویان در مقطع کارشناسی، حداکثر پنج درصد در مقطع کارشناسی ارشد و سایر دانشجویان در مقطع کاردانی تحصیل کنند. با این هرم حتما برای کارشناسی ارشد برنامه خواهیم داشت که آغاز آن در سال ۹۶ است.

fandak
15-04-2017, 09:40
پذیرش کارشناسی ارشد بدون کنکور دانشگاه تهران در سال ۹۶
دانشگاه تهران از بین دانشجویان ممتاز نیمسال آخر دانشگاه‌های سطح یک کشور، اقدام به پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ می‌نماید.به گزارش مستر تست، دانشگاه تهران در اجرای سیاستهای هدایت و حمایت از دانشجویان برتر و ارائه تسهیلات به آنان برای ورود به دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته با استناد به آیین نامه شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات شورای آموزشی دانشگاه، برای سال تحصیلی ۹۷-۹۶ از دانشجویان نیمسال آخر دوره کارشناسی که دارای رتبه‌های یک تا سه از دانشگاه‌های سطح یک کشور می‌باشند، در رشته‌های اعلام شده که از طریق آزمون سراسری پذیرش دانشجو دارند در صورت داشتن ظرفیت خالی به صورت مازاد برظرفیت و با رعایت کامل مقررات و موافقت گروه مربوطه دانشجو می‌پذیرد.شایان ذکر است ارائه فرم گواهی معدل ممهور به مهر و امضاء دانشگاه ذیربط، الزامی بوده و ضروری است توسط داوطلب به همراه سایر مدارک مورد نیاز در سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران بارگزاری گردد.لازم به ذکر است متقاضیان می بایست در صورت داشتن شرایط لازم با توجه به شیوه‌نامه ذیل، از تاریخ ۲۶/ ۱/ ۱۳۹۶ حداکثر تا تاریخ۳۱/ ۱/ ۱۳۹۶ نسبت به ارائه درخواست خود در سامانه اقدام نمایند. مجددا تاکید می‌گردد پذیرش اولیه دانشجو از دانشگاه‌های فوق الذکر در هر یک از رشته‌ها، منوط به داشتن ظرفیت خالی و موافقت گروه ذیربط و موافقت پردیس/ دانشکده مربوطه خواهد بود.
یادآوری می‌گردد درخواستهای واصله پس از تاریخ تعیین شده قابل بررسی نبوده وبه آنها ترتیب اثر داده نخواهد شد.بنابر شیوه نامه دانشگاه تهران، این دانشگاه در اجرای سیاستهای هدایت و حمایت از دانشجویان برتر و ارائه تسهیلات به آنان برای ورود به دوره کارشناسی ارشد با استناد به آیین نامه شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم، تحقیقات وفناوری و مصوبات شورای آموزشی دانشگاه، برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ از دانشجویان نیمسال آخر دوره کارشناسی که دارای رتبه های یک تا سه از دانشگاه های صنعتی شریف – تربیت مدرسی – علم و صنعت – صنعتی امیر کبیر – شهید بهشتی – خواجه نصیرالدین طوسلی – علامه طباطبایی – صنعتی اصفهان – دانشگاه اصفهان – دانشگاه شیراز- فردوسی مشهد – تبریز می باشند.در کلیه رشته هایی که از طریق آزمون سراسری پذیرش دانشجو دارند به صورت مازاد بر ظرفیت و با رعایت کامل مقررات و موافقت گروه مربوطه دانشجو میپذیرد. لازم به ذکر است فرم نمونه زیر می بایست پس از تکمیل توسط دانشجو به تایید دانشگاه زیربط رسانده و به همراه دیگر مدارک مورد نیاز در سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران بارگزاری گردد.
ر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])شرایط پذیرش:
۱) دانشجویان دوره کارشناسی که پس از گذراندن شش نیمسال با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی به لحاظ میانگین کل جزو ده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند می توانند جهت برخورداری از تسهیلات مذکور برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته، فرم تقاضا را تکمیل و به همراه کلیه مدارک مورد نیاز حداکثر تا تاریخ ۹۶/۱/۳۱در سامانه جامع آموزش دانشگاه به نشانی ems.ut.ac.ir بارگزاری نمایند.شرایط عمومی:

دانش آموختگی حداکثر در هشت نیمسال تحصیلی (۹۶/۱/۳۱).
پذیرش برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفا برای یک بار امکان پذیر می باشد.
دانشجویان متقاضی می بایست تا پایان نیمسال ششم در مقطع کارشناسی حداقل میانگین ۱۶ را کسب نموده و تا پایان تحصیل میانیگن مذکور را حفظ نمایند.

مدارک لازم جهت بارگزای:

فرم تکمیل شده اطلاعات فردی
کپی صفحه اول شناسنامه
کپی کارت ملی
کارنامه ۶ نیمسال متقاضی

مدارک لازم برای ارائه تقاضا:

تکمیل فرم تقاضای پذیرش (اطلاعات فردی) و تحویل به اداره آموزش پردیس / دانشکده/ مرکز / موسسه ذیربط
واریز مبلغ ۰۰۰، ۷۵۰ ریال از طریق درگاه الکترونیک

نحوه ارائه تقاضا:متقاضیان محترم چنانچه شرایط لازم طبق آیین نامه مذکور را دارا می باشند پس از مطالعه شرایط ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۹۶/۳/۱۵ با مراجعه به سامانه سیستم جامع آموزش دانشگاه و دریافت شناسه کاربری و رمز عبور . اطلاعات و مدارک مورد نیاز را بارگزاری و ثبت نام نمایند. ضمناً اطلاع رسانی به داوطلبان منحصراً از طریق پایگاه اینترنتی دانشگاه به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صورت می پذیرد. لذا داوطلبان جهت اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه یا هرگونه تغییر احتمالی و سایت دانشگاه را بطور منظم پیگیری نمایند.تذکر مهم: وجه پرداختی در صورت انصراف و یا عدم پذیرش به هیچ عنوان مسترد نمی گردد. لذا توصیه می گردد قبل از واریز هزینه نسبت به مطالعه کامل شرایط، دقت لازم مبذول گردد.

fandak
16-04-2017, 09:34
راهکارهای کسب آمادگی در روزهای باقيمانده تا كنكور كارشناسی ارشد ٩٦

روزهای آخر کنکور کارشناسی ارشد برای اغلب داوطلبان با سردرگمی و استرس همراه است که تنها با رعایت چند نکته می‌توان بر این مشکل فایق آمد.
خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش امروز خود به ارائه راهکارهایی برای فایق آمدن بر استرس کنکور پرداخته است:بسیاری از داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد هرچه به زمان برگزاری آزمون نزدیک‌تر می‌شوند، استرس و بلاتکلیفی بیشتری در خود مشاهده می‌کنند؛ این در حالی است که آنان به اندازه کافی مطالعه داشته و رفرنس‌ها را مرور کرده‌اند.اغلب این سوال ذهن داوطلب را مشغول می‌کند که با این همه درس خواندن، کدام تکنیک موفقیت در روزهای باقیمانده مانده تا کنکور، نتایج بهتری را در پی دارد؟از این رو دانستن چند شگرد خاص به شرح زیر می‌تواند برای هدایت داوطلبان تا انتهای مسیر مفید باشد:تمام موفقیت در کنکور و آزمون را در خواندن زیاد منابع اعلامی ندانید، چرا که توانایی پاسخ به تست‌های آزمون خود مهم‌تر از هرچیزی است که فکرش را می‌کنید. تا میتوانید تست بزنید تا تمام پیچ و خم‌های سوالات مطروحه را یاد بگیرید. تست زدن، کلید موفقیت شماست.در آزمون کنکور کارشناسی ارشد هیچگاه از شما مسائل تفصیلی و اثباتی را نمی‌خواهند. نکاتی خواسته می‌شود که درکنار یاد داشتن نیاز است درک شوند تا این درک، شما را در پاسخ به هر سوالی یاری کند.یادتان باشد یکی از راه‌های موفقیت و پیروزی شما در آزمون کارشناسی ارشد منوط به پاسخ شما به سوالاتی است که دیگران از انجام آن قاصرند. پس دروس سخت و همچنین زبان خارجه را جدی بگیرید تا در رقابت پیشی بگیرید.پاسخ به آزمون‌های سال‌های اخیر رشته مورد نظرتان بیش از ۲۰ درصد شما را در موفقیت یاری می‌کند. پس به دلیل شباهت ساختار و شکل سوالات به هیچ وجه از مرور آنها غفلت نکنید.اگر در یادگیری مطالب شبه حفظی مشکل دارید، برایش رمزگذاری کنید. این رمز‌ها بسیار کاربردی اند.خلاصه‌های شما نقش کلیدی در تثبیت مطالب در ذهنتان دارند. از آن‌ها حداکثر استفاده را ببرید تا مطالب ملکه ذهنتان شود!اگر احساس می‌کنید چیزی یادتان نیست و مطالب را یادتان رفته نگران نباشید. این حس در اکثر داوطلبان وجود دارد. این حس را می‌توانید با تست زدن از بین ببرید.حتما با شرکت در آزمون‌های آزمایشی موسسات در کنار محک زدن خود، طول زمان حضور در جلسه را تمرین کنید. خیلی از شکست خوردگان کنکور افرادی هستند که توانایی مدیریت زمان جلسه را نداشته‌اند و گاهی نیز خستگی در جلسه، تمرکز آن‌ها را از بین برده است.

fandak
16-04-2017, 09:46
عدم تطابق پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد با شرایط کشور

​رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: پذیرش دانشجو در دوره تحصیلات تکمیلی به ویژه در دانشگاه‌های آزاد و پیام نور مطابق آنچه که نظام از آن انتظار دارد، نیست.محمد مهدی زاهدی در گفتگو با خبرگزاری مهر با اشاره به برخی از چالش های تولید علم و نظام آموزش عالی گفت: این مساله می تواند دلایل متعددی داشته باشد یکی از این دلایل آن این است که نظام پذیرش دانشجو در دوره تحصیلات تکمیلی به ویژه در دانشگاه های آزاد و پیام نور مطابق آنچه که نظام از آن انتظار دارد، نبود.وی ادامه داد: البته ما در این خصوص یک قانونی تصویب کرده ایم که موجب اصلاح و ساماندهی در این بخش می شود.رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: از دلایل دیگر آن می توان به پذیرش حجم زیاد دانشجو در دانشگاه‌ها به ویژه در دانشگاه آزاد اشاره کرد.وی ادامه داد: یک موضوع دیگر اینکه برخی از دانشجویان کارمند هستند، وقت نداشتند که پژوهش کنند و ما امیدواریم که بتوانیم این موارد را اصلاح و ساماندهی کنیم.

fandak
16-04-2017, 10:25
جزییات آماری کنکور ارشد اعلام شد

مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به برگزاری کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۶ در روزهای ۷ و ۸ اردیبهشت ماه از انتشار اطلاعیه جزئیات کارت ورود به جلسه آزمون در فردا

به گزارش انتخاب به نقل از فارس، دکتر حسین توکلی افزود: برای شرکت در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی تعداد ۸۷۸ هزار و ۳۸۸ داوطلب ثبت نام کردند.

وی افزود: از این میان، تعداد ۴۳۰ هزار و ۶۶ نفر زن و ۴۴۸ هزار و ۳۲۲ نفر مرد هستند. همچنین تعداد ۵۳۳ هزار و ۵۵۱ داوطلب در گروه علوم انسانی، تعداد ۴۵ هزار و ۲۲۸ داوطلب در گروه علوم پایه، تعداد ۲۰۰ هزار و ۱۹۴ داوطلب در گروه فنی و مهندسی، تعداد ۲۷ هزار و ۹۱۵ داوطلب در گروه کشاورزی و منابع طبیعی، تعداد ۶۹ هزار و ۳۴۳ داوطلب در گروه هنر و تعداد ۲ هزار و ۱۵۷ داوطلب در گروه دامپزشکی ثبت نام کردند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: از تعداد ۸۷۸ هزار و ۳۸۸ داوطلب، تعداد ۷۱ هزار و ۷۷۴ داوطلب علاوه بر انتخاب کدرشته امتحانی اول، علاقمندی خود را نیز به کد رشته امتحانی دوم اعلام کرده اند. با توجه به اینکه هر یک از آزمون ها جداگانه برگزار می شود و هر یک از داوطلبان باید برای ورود به جلسه آزمون کارت آزمون خود را به طور جداگانه دریافت کنند، در مجموع داوطلبان ثبت نام کننده و علاقمندان به کدرشته امتحانی دوم در مجموع ۹۵۰ هزار و ۱۶۲ کارت صادر شده است.

وی افزود: از تعداد ۹۵۰ هزار و ۱۶۲ کارت صادره، تعداد ۴۶۲ هزار و ۵۶۵ کارت برای داوطلبان زن و ۴۸۷ هزار و ۵۹۷ کارت برای داوطلبان مرد صادر می شود.

توکلی یادآور شد: اطلاعیه سازمان سنجش درباره تاریخ، محل رفع نقص کارت و محل آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال ۹۶ از فردا دوشنبه ۲۸ فروردین ماه ۹۶ بر روی سایت سازمان سنجش و در نشریه پیک سنجش روزهای دوشنبه ۲۸ فروردین و ۴ اردیبهشت منتشر می شود.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشت: برای داوطلبانی که در دو کد رشته امتحانی ثبت نام کرده اند دو کارت ورود به جلسه آزمون صادر شده که داوطلبان باید هر دو کارت را پرینت بگیرند. برای حضور در جلسه آزمون همراه داشتن کارت آزمون و اصل کارت ملی و اصل شناسنامه عسکدار الزامی است.

وی اضافه کرد: آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین اولین مرحله بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی برای داوطلبان ۱۳۲ کدر شته امتحانی در روزهای ۷ و ۸ اردیبهشت در ۶۸ شهرستان و ۱۸۵ حوزه امتحانی برای ۶ گروه آموزشی برگزار می شود.

توکلی گفت: از ۱۳۲ کدرشته امتحانی آزمون داوطلبان ۴ کدرشته ۱۲۸۷ (مهندسی طراحی محیط زیست)، ۱۳۵۶ (نمایش عروسکی)، ۱۳۶۰ (مجموعه موسیقی) ، ۱۱۲۹ (زبان و ادبیات اردو) به ترتیبت آزمون ورودی ۱۲۸۷، ۱۳۵۶ و ۱۱۲۹ در بعد از ظهر پنجشنبه ۷ اردیبهشت و آزمون ۱۳۶۰ در صبح روز جمعه ۸ اردیبهشت منحصرا در شهرستان تهران برگزار می شود.

وی یادآور شد: آزمون ۱۲۸ کدرشته امتحانی دیگر علاوه بر تهران در ۶۷ شهر دیگر نیز برگزار می شود. آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ در صبح پنجشنبه ۷ اردیبهشت در کل کشور با حضور ۳۶۲ هزار و ۸۳۵ داوطلب در ۱۱ کدرشته امتحانی، در بعدازظهر پنجشنبه ۷ اردیبهشت با حضور ۱۳۷ هزار و ۴۰۹ داوطلب در ۶۳ کد رشته (شناور)، در صبح جمعه ۸ اردیبهشت با حضور ۳۲۹ هزار و ۵۵۴ داوطلب در ۲۲ کدرشته و در بعدازظهر جمعه ۸ اردیبهشت با حضور ۱۲۰ هزار و ۳۶۴ داوطلب در ۳۶ کدرشته امتحانی برگزار می شود.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اضافه کرد: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ در صبح پنجشنبه ۷ اردیبهشت در تهران با حضور ۷۸ هزار و ۵۱ داوطلب در ۱۱ کدرشته امتحانی، در بعدازظهر پنجشنبه ۷ اردیبهشت با حضور ۴۳ هزار و ۲۷۱ داوطلب در ۶۳ کد رشته (شناور)، در صبح جمعه ۸ اردیبهشت با حضور ۶۷ هزار و ۲۷۸ داوطلب در ۲۲ کدرشته و در بعدازظهر جمعه ۸ اردیبهشت با حضور ۲۴ هزار و ۵۱۷ داوطلب در ۳۶ کدرشته امتحانی و در مجموع ۲۱۳ هزار و ۱۱۷ داوطلب در ۱۳۲ کدرشته برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ در ۶۷ شهرستان در مجموع برای ۷۳۷ هزار و ۴۵ داوطلب در ۱۲۸ کد رشته برگزار می شود. این آزمون در صبح پنجشنبه ۷ اردیبهشت با حضور ۲۸۴ هزار و ۷۸۴ داوطلب در ۱۱ کدرشته امتحانی، در بعدازظهر پنجشنبه ۷ اردیبهشت با حضور ۹۴ هزار و ۱۳۸ داوطلب در ۶۰ کد رشته (شناور)، در صبح جمعه ۸ اردیبهشت با حضور ۲۶۲ هزار و ۲۷۶ داوطلب در ۲۱ کدرشته و در بعدازظهر جمعه ۸ اردیبهشت با حضور ۹۵ هزار و ۸۴۷ در ۳۶ کدرشته امتحانی برگزار می شود.

جدول آمار داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال96

fandak
17-04-2017, 10:20
کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۹۶ حاوی اطلاعات ثبت‌نامی، تاریخ و محل برگزاری آزمون داوطلبان از روز دوشنبه چهارم اردیبهشت ماه برای مشاهده و پرینت بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت.به گزارش مسترتست، بنا بر اعلام سازمان سنجش، آزمون برای ‌۱۳۲ کد رشته‌‌ امتحانی‌ در نوبت صبح و بعدازظهر روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۷ و ۸ اردیبهشت ‌ماه سال ۱۳۹۶ و براساس اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی مربوط برگزار خواهد شد. داوطلبان‌ متقاضی‌ هر یک‌ از کدرشته‌های امتحانی‌ لازم‌ است‌ به نشانی مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون مراجعه نمایند. شهرستان محل برگزاری آزمون داوطلبان با توجه به استان محل اقامت آنان به شرح جدول شماره ۱ می‌باشد.لازم به توضیح است کارت شرکت در آزمون حاوی اطلاعات ثبت‌نامی، تاریخ و محل برگزاری آزمون داوطلبان از روز دوشنبه ۴/۲/۹۶ برای مشاهده و پرینت بر روی سایت سازمان به آدرس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار خواهد گرفت. داوطلبان لازم است براساس مشخصات شناسنامه‌ای (نام‌، نام‌خانوادگی، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبت‌نامی (شماره پرونده و کد رهگیری) نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند. بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است. لذا کلیه داوطلبان بایستی شخصاً برای پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند.تبصره- آن دسته از داوطلبانی که علاوه بر کدرشته امتحانی اصلی متقاضی شرکت در یکی از ۶۲ کدرشته امتحانی به عنوان رشته امتحانی دوم نیز بوده‌اند، می‌بایست کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را نیز از سایت این سازمان پرینت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه نمایند.۱- آزمون‌ کدرشته‌‌های امتحانی ۱۱۲۹ (زبان و ادبیات اردو)، ۱۲۸۷ (مهندسی طراحی محیط زیست)، ۱۳۵۶ (نمایش عروسکی) و ‌‌۱۳۶۰ (مجموعه موسیقی‌) منحصراً در شهرستان تهران‌ برگزار خواهد شد؛ لذا داوطلبان‌ هریک از کد‌رشته‌های امتحانی مذکور ضرورت‌ دارد براساس‌ آدرس و تاریخ مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون به حوزه امتحانی مربوط در شهرستان تهران مراجعه نمایند.۲- محل برگزاری آزمون برای ۶ کدرشته امتحانی شامل کدرشته‌های امتحانی ۱۱۴۷، ۱۱۴۹‌،‌۱۱۵۰‌، ۱۱۵۱ ، ۱۱۵۸ و‌ ۱۱۵۹ که ثبت‌نام آنها توسط دستگاههای اجرایی ذیربط و با هماهنگی این سازمان صورت گرفته در شهرستان تهران خواهد بود و از طریق اطلاعیه‌ای که هریک از ارگانهای ذیربط صادر می‌نمایند آزمون این کدرشته‌ها در تاریخهای پیش‌بینی شده برگزار خواهد شد. برای این دسته از داوطلبان کارت شرکت ‌در ‌آزمون از طریق سایت سازمان صادر نشده است.داوطلبانی که موفق به مشاهده و پرینت کارت شرکت در آزمون خود نشوند، ضرورت دارد برای پیگیری موضوع در زمانهای اعلام شده به نماینده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص (مطابق جدول شماره ۲) مراجعه نمایند.

mf.designing
23-04-2017, 22:47
سلام به دوستان عزیز
من یه سوالی دارم فک کنم بهترین جا برای دریافت پاسخ همینجاست

من سال قبل برای کنکور ارشد شرکت کردم . رشتم کامپیوتر هستش. هم در رشته اصلی ثبت نام کردم (مهندسی کامپیوتر) و هم رشته شناور (IT) که رشته خودم هم IT هستش. سر جلسه IT (شناور) رفتم اما برای دومی نه . مجاز به انتخاب رشته شدم و تونستم تو انتخاب ، شبکه رو بزنم که جزو دروس مهندسی کامپیوتر هستش که من تو جلسش اصلا نرفتم !
امسال من فقط همون رشته شناور ای تی رو فقط زدم ! امسال هم میتونم شبکه انتخاب کنم ؟!
و مورد بعدی اینکه در مورد دانشگاه آزاد چطور خواهد بود ؟!

ممنون :n40:

fandak
26-04-2017, 09:26
سلام به دوستان عزیز
من یه سوالی دارم فک کنم بهترین جا برای دریافت پاسخ همینجاست

من سال قبل برای کنکور ارشد شرکت کردم . رشتم کامپیوتر هستش. هم در رشته اصلی ثبت نام کردم (مهندسی کامپیوتر) و هم رشته شناور (IT) که رشته خودم هم IT هستش. سر جلسه IT (شناور) رفتم اما برای دومی نه . مجاز به انتخاب رشته شدم و تونستم تو انتخاب ، شبکه رو بزنم که جزو دروس مهندسی کامپیوتر هستش که من تو جلسش اصلا نرفتم !
امسال من فقط همون رشته شناور ای تی رو فقط زدم ! امسال هم میتونم شبکه انتخاب کنم ؟!
و مورد بعدی اینکه در مورد دانشگاه آزاد چطور خواهد بود ؟!

ممنون :n40:
بله می تونید . مشکلی نیست . دانشگاه آزاد هم تجمیع شده آزمونش

fandak
26-04-2017, 09:30
امشب؛ آخرین مهلت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۹۶

مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به آخرین فرصت دریافت کارت کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۶ گفت: تاکنون بیش از ۶۳ درصد داوطلبان کارت گرفتند و ساعت ۱۲ امشب آخرین فرصت دریافت آن است.

fandak
27-04-2017, 19:10
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از افزایش تعداد داوطلبان آزمون‌های سراسری و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها در سال 96 خبرداد.

به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، دکتر ابراهیم خدایی در حاشیه بازدید از حوزه امتحانی کنکور کارشناسی ارشد سال 96 در محل دانشگاه تبریز اظهار کرد: در سال جاری 878 هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد وجود دارد و 49 درصد داوطلبان زن و 51 درصد مرد هستند.

وی اضافه کرد: متقاضیان آزمون کارشناسی ارشد در 132 رشته امتحانی، در 68 شهرستان و 185 حوزه امتحانی طی روزهای 7 و 8 اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

وی با با بیان اینکه نتیجه اولیه آزمون نیمه دوم خرداد ماه اعلام می‌شود، گفت: با توجه به تجمیع آزمون‌های ارشد دانشگاه‌های آزاد و دولتی پیش بینی ظرفیت پذیرش 170 تا 180 هزار نفری برای اقدام از طریق سازمان سنجش آموزش کشور و ظرفیت 150 هزار نفری دانشگاه آزاد اسلامی داریم و نتایج نهایی در هفته اول شهریور اعلام خواهد شد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از افزایش داوطلبین آزمون کارشناسی ارشد در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: در مجموع 878 هزار و 387 داوطلب در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته 96 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ثبت نام کردند که این آمار در مقایسه با تعداد ثبت نام کنندگان سال گذشته که 761هزار و 116 بود، بیش از 13 درصد افزایش یافته است. علت اصلی این افزایش تجمیع آزمون‌ دانشگاه‌های دولتی و آزاد است.

وی خاطرنشان کرد: تعداد داوطلبان آزمون سراسری و آزمون دکتری دانشگاه‌ها نیز در سال جاری افزایش یافته که با توجه به تجمیع آزمون ورودی دانشگاه آزاد اسلامی با سنجش، افزایش داوطلبان آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه‌ها منطقی به نظر می‌رسد ولی در خصوص آزمون سراسری این مسئله قابل تحلیل است.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه سیاست وزارت علوم توسعه رشته‌های بین رشته‌ای و فرارشته‌ای است،گفت: آمار داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد96، 878 هزار و 387 نفر است ولی چون در این دوره آزمون، در حدود 68 رشته بین رشته‌ای وجود دارد و برخی از افراد متقاضی شرکت در دو رشته هستند، آمار متقاضی رشته‌ها، بیش از 950 هزار نفر است.

دکتر خدایی آمار داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد در استان آذربایجان‌شرقی را 42 هزار نفر داوطلب اعلام کرد و گفت: این داوطلبان در 132 رشته امتحانی در حوزه‌های امتحانی تعیین شده در دو شهرستان تبریز و مراغه به رقابت می پردازند.

fandak
28-04-2017, 18:14
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص انتشار سؤالات آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1396 و كليد سؤالات پس از برگزاري آزمون

بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت‌كننده در آزمون ورودي دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1396 مي‌رساند كه سؤالات هريك از كد رشته‌هاي امتحاني مذكور تا پايان روز شنبه (9/2/96) برروي سايت سازمان به آدرس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار مي‌گيرد. ضمناً كليد اوليه سؤالات آزمون نيز از روز چهارشنبه 13/2/96 برروي سايت قرار خواهد گرفت. داوطلبان مي‌توانند هرگونه مطلبي در خصوص سؤالات و كليد آزمون دارند، از روزپنج‌شنبه 14/2/96 لغايت دوشنبه 18/2/96 منحصراً از طريق «سيستم پاسخگويي الكترونيكي» به سازمان ارسال نمايند. بديهي است، تقاضاهايي كه از طريق ديگر و يا بعد از تاريخ 18/2/96 واصل گردد قابل بررسي و پاسخگويي نمي‌باشد.
لذا به داوطلبان گرامي تأكيد مي‌گردد كه انتشار هرگونه آگهي مبني بر تحليل سؤالات و كليد آزمون به هر طريق ديگر مورد تاييد اين سازمان نمي‌باشد و به داوطلبان توصيه مي‌شود براي دريافت هرگونه اطلاعات لازم در اين خصوص منحصراً به سايت سازمان مراجعه نمايند.

fandak
31-05-2017, 09:26
دفترچه انتخاب رشته برای داوطلبان مجاز به انتخاب رشته‌ در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۶ اواخر هفته جاری بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.

بنا بر اعلام سازمان سنجش، آن دسته از داوطلبانی که بر اساس اعلام نتیجه و مفاد کارنامه نتایج اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی در این آزمون شوند، لازم است براساس مفاد اطلاعیه‌ای که در این خصوص در روز شنبه مورخ ۹۶/۳/۲۰ بر روی سایت اطلاع رسانی این سازمان به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار داده می‌شود، نسبت به انتخاب رشته‌های تحصیلی مورد نظر خود در زمان مقرر اقدام نمایند.دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی (شماره ۲) آزمون مذکور از روز پنجشنبه مورخ ۹۶/۳/۱۱ بر روی سایت این سازمان قرار داده می‌شود.

fandak
01-06-2017, 09:38
مشاور عالی سازمان سنجش گفت: ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ بدون احتساب ظرفیت دانشگاه آزاد بیش از ۱۶۲هزار نفر اعلام شده است.به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسین توکلی گفت: داوطلبان از ۲۰ خرداد می توانند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.مشاور عالی سازمان سنجش افزود: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده نتیجه اولیه آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶۶ به صورت کارنامه تنظیم شده است و این کارنامه در اوایل نیمه دوم خردادماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.وی افزود: آن دسته از داوطلبانی که بر اساس اعلام نتایج اولیه و کارنامه منتشر شده، مجاز به انتخاب رشته در این آزمون می شوند ضرورت دارد از روز شنبه ۲۰ خرداد بر اساس اطلاعیه ای که بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می شود نسبت به انتخاب کدرشته محل های خود از میان کدرشته های مجاز اقدام کنند.توکلی خاطرنشان کرد: آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی برای پذیرش دانشجو در ۱۳۲ کدرشته امتحانی در ۶ گروه آزمایشی در روزهای ۷ و ۸ اردیبهشت ماه ۹۶ در ۶۸ شهرستان و ۱۸۵ حوزه امتحانی و ۱۳۲ کدرشته امتحانی برگزار شد.توکلی افزود: برای شرکت در این آزمون تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب ثبت نام کردند که از این تعداد ۴۳۰ هزار و ۴۹۱ نفر زن و ۴۴۷ هزار و ۸۶۲ نفر مرد بودند. از تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب این آزمون تعداد ۷۱ هزار و ۷۲۵ داوطلب علاقمندی خود را به شرکت در آزمون کدرشته امتحانی دوم اعلام کردند.وی گفت: با توجه به تعداد داوطلبان ثبت نام کننده و آمار علاقمندان به رشته امتحانی دوم، تعداد ۹۴۹ هزار و ۹۷۸ کارت ورود به جلسه آزمون صادر شد که از این تعداد ۴۶۳ هزار و ۴۰ کارت برای زنان و ۴۸۶ هزار و ۹۳۸ کارت برای مردان صادر شد.مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: از تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب ثبت نام کننده، تعداد ۷۰۷ هزار و ۶۳ داوطلب در جلسه آزمون حاضر بوند و ۱۷۱ هزار و ۱۹۰ داوطلب غایب بودند. در واقع ۸۰.۵۱ درصد افراد در جلسه آزمون حاضر و ۱۹.۴۹ درصد آنان غایب بودند.وی اظهار داشت: از تعداد ۷۰۷ هزار و ۶۳ داوطلب حاضر در جلسه آزمون، تعداد ۳۵۷ هزار و ۸۰۲ نفر مرد و ۳۴۹ هزار و ۲۶۱ نفر زن بودند. از این تعداد، ۵۶ هزار و ۸۸۴ داوطلب برای شرکت در آزمون کدرشته امتحانی دوم حاضر بودند.توکلی تاکید کرد: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند و علاقمند به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی هستند ضرورت دارد بر اساس اطلاعیه ای که از سوی دانشگاه آزاد به اطلاع آنها خواهد رسید در مهلت مقتضی به سایت دانشگاه آزاد مراجعه کنند و نسبت به انتخاب رشته محل های مورد علاقه خود اقدام کرده و به ترتیب اولویت علاقه آنها را در فرم انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی ثبت کنند.وی یادآور شد: ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ بدون احتساب ظرفیت دانشگاه آزاد بیش از ۱۶۲ هزار و ۵۱۶ نفر اعلام شده است که البته این ظرفیت هنوز نهایی نشده است.

fandak
01-06-2017, 14:05
فهرست مندرجات دفترچه راهنماي انتخاب رشته آزمون تحصيلات تكميلي سال 1396 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

fandak
03-06-2017, 09:03
انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ دانشگاه‌ آزاد به صورت مستقل و بر اساس اطلاعیه‌های دانشگاه آزاد اسلامی صورت خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر، مشاور عالی سازمان سنجش اظهار داشت: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده نتیجه اولیه آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ به صورت کارنامه تنظیم شده است و این کارنامه در اوایل نیمه دوم خردادماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.
دکتر حسین توکلی افزود: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند و علاقمند به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی هستند ضرورت دارد بر اساس اطلاعیه ای که از سوی دانشگاه آزاد به اطلاع آنها خواهد رسید در مهلت مقتضی به سایت دانشگاه آزاد مراجعه کنند و نسبت به انتخاب رشته محل های مورد علاقه خود اقدام کرده و به ترتیب اولویت علاقه آنها را در فرم انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی ثبت کنند.

fandak
03-06-2017, 09:06
اطلاعیه تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد بدون شرکت در آزمون ورودی در سال تحصیلی ۹۶-۹۷ دانشگاه صنعتی امیرکبیر منتشر شد.
به گزارش مستر تست، بنا بر اعلام دانشگاه امیرکبیر، از پذیرفته‌­شدگان مرحله اول کارشناسی ارشد بدون شرکت در آزمون ورودی سال ۹۷-۹۶ دانشگاه صنعتی امیرکبیر درخواست می­شود طبق آیین­ نامه جهت کنترل شرط {معدل کل (۸ ترم) و معدل کل واحدهای باقیمانده (در ترم ۷ و ۸؛ دروس گذرانده در سال تحصیلی ۹۶-۹۵)، بایستی بالای ۱۶ باشد} و قطعی نمودن قبولی خود از روز شنبه ۹۶/۴/۲۴ لغایت چهارشنبه ۹۶/۴/۲۸ (از ساعت ۸ الی ۱۲:۳۰) بهصورت حضوری به اداره استعدادهای درخشان و المپیادها مراجعه نمایند.“عدم مراجعه حضوری یا عدم کسب شرط بالا تا تاریخ اعلام شده به منزله انصراف از سهمیه ارشد بدون آزمون می­باشد.”به پذیرفته­‌شدگان بدون کنکور کارشناسی­ ارشد ۹۶ در مرحله اول توصیه می­ گردد از پروژه و کارآموزی خود (چنانچه کارآموزی در تابستان ۹۶۶ اخذ شده شود) تا قبل از هفته اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ و ورود به دوره کارشناسی­ ارشد دفاع نمایند.دانشجویان ورودی ۹۲ کارشناسی پیوسته که در پایان ترم ۸ واجد شرایط ورود به دوره کارشناسی­ ارشد بدون کنکور می­‌شوند (داشتن معدل کل بالای ۱۶ و ۱۰% برتر بودن در رشته/گرایش و مابقی شرایط ذکر شده در آیین ­نامه) می­توانند درخواست خود را در همان تاریخ ­های ذکر شده به صورت حضوری به اداره استعدادهای درخشان و المپیادها تحویل نمایند تا در صورت خالی بودن ظرفیت، درخواست آنان بررسی و به دانشکده مربوطه ارسال شود.مدارک مورد نیاز پذیرفته­‌شدگان قطعی و رزرو کارشناسی­ ارشد سال ۹۶:

کارنامه (ریز نمرات) ۴ سال دوره کارشناسی
یک قطعه عکس ۴*۳
کپی کارت ملی و شناسنامه

مدارک مورد نیاز متقاضیان جدید سایر دانشگاه­‌ها جهت تکمیل ظرفیت سال ۹۶:

کارنامه (ریز نمرات) ۳ سال دبیرستان
کارنامه (ریز نمرات) ۴ سال دوره کارشناسی
گواهی رتبه در بین ورودی­های رشته و یا گرایش (تعداد ورودی­‌ها در گواهی ذکر شود)
و یا تأیید ۱۰% برتر رشته و یا گرایش
یک قطعه عکس ۴*۳
کپی کارت ملی و شناسنامه

*لازم به ذکر است پذیرش نهایی منوط به تأیید سازمان سنجش آموزش کشور می‌باشد و احراز صلاحیت عمومی و انضباطی دانشجویان ضروری است.آدرس: خیابان حافظ، روبروی خیابان سمیه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ساختمان آموزش کل، طبقه دوم، اتاق ۷، اداره استعدادهای درخشان و المپیادها

fandak
03-06-2017, 09:07
دانشگاه بناب در نظر دارد از میان واجدین شرایط پذیرش کارشناسی ارشد بدون آزمون، برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ دانشجو پذیرش نماید.به گزارش مستر تست، دانشگاه بناب بر اساس« آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد» مصوب ۹۳/۰۴/۱۱ و ابلاغیه­ شماره ۲۱/۷۷۹۴۸ مورخه ۹۳/۰۵/۰۵ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از رشته ­ها و گرایش های زیر از میان دانشجویان و فارغ التحصیلان ممتاز و مستعد کارشناسی پیوسته با شرایط ذیل دانشجو می پذیرد:

مهندسی برق گرایش افزاره‌های میکرو و نانو الکترونیک (مهندسی فوتونیک) و گرایش مدارهای مجتمع الکترونیک
ریاضی محض ( گرایشهای آنالیز و هندسه)
ریاضی کاربردی (گرایش آنالیزعددی)
عمران( گرایش سازه)
نساجی (گرایش فناوری)
پلیمر (گرایش نانوفناوری)
فیزیک (گرایش اتمی و مولکولی)
فوتونیک

شرایط پذیرش:

داوطلب متقاضی از دانشگاه بناب باید جزو ۱۰ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.
داوطلب متقاضی از سایر دانشگاههای کشور (اعم از دولتی، پیام نور، آزاد، پردیس،جامع علمی کاربردی و ….) باید جزو ۱۰ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.
ورودی‎های کارشناسی نیمسال اول ۹۲٫
ورودی‎های کارشناسی نیمسال دوم ۹۲ به شرط فارغ التحصیلی تا پایان شهریور ۹۶٫
ورودی‎های کارشناسی نیمسال دوم ۹۱ بر اساس ضوابط پذیرش دانشگاه مربوط
متقاضی حداکثر طی ۸ نیمسال فارغ التحصیل شود.
متقاضی تا پایان نیمسال ششم حداقل سه چهارم (%۷۵) واحدهای درسی را گذرانده باشد.
متقاضی در پایان نیمسال ششم از لحاظ میانگین کل جزو ۱۰ درصد برتر هم ورودی های خود باشد.
متقاضی می بایست حداکثر تا مورخه ۹۶/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل گردد.
تنها دانشجویان کارشناسی پیوسته می‎توانند برای پذیرش بدون آزمون اقدام نمایند.

حائزین شرایط می توانند حداکثر تا آخر وقت اداری ۱۳۹۶/۰۳/۲۴ از طریق نسبت به ثبت نام و تکمیل فرم های مربوط و بارگذاری مدارک اقدام نمایند.مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی:تمامی مدارک زیر باید با فرمت JPEG یا JPG اسکن شده و در محل مربوط در فرایند ثبت نام اینترنتی بارگذاری شود.

صفحه اول شناسنامه و کارت ملی
یک قطعه عکس اسکن شده به فرمت JPG یا JPEG با حداکثر حجم kb 100
تکمیل فرم شماره ۱
تکمیل فرم شماره ۲
بارگذاری ریز نمرات دوره کارشناسی
پرداخت مبلغ ۴۰۰٫۰۰۰ ریال بصورت آنلاین

توضیحات

مدارک و مبلغ واریزی به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد.
بر اساس آیین نامه، دانشگاه از پذیرش مدارک دانشجویان کارشناسی ناپیوسته معذور است.
مطابق آیین نامه یاد شده ، دانشجویانی که طول تحصیل آنان بیشتر از ۸ نیمسال بوده و از زمان فارغ التحصیلی آنها بیشتر از یک نیمسال تحصیلی گذشته باشد مجاز به استفاده از این فراخوان نمی باشند.
ثبت نام داوطلبان فقط از طریق سامانه اینترنتی دانشگاه بناب امکان پذیر است. لذا از ارسال فیزیکی مدارک خودداری گردد.

fandak
05-06-2017, 18:18
اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۹۶

نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۶ دانشگاه‌های آزاد و سراسری منتشر شد.

کارنامه اوليه آزمون تحصيلات تکميلي (دوره هاي کارشناسي ارشد ناپيوسته )سال 1396 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

smahdis
05-06-2017, 18:51
عاغا برای انتخاب ارسد، چند تا میتونیم رشته انتخاب کنیم؟

برای کنکور کارشناسی یادمه 100 تا بود، برای ارشد شنیدم 5 تاست، درسته؟

fandak
05-06-2017, 19:12
عاغا برای انتخاب ارسد، چند تا میتونیم رشته انتخاب کنیم؟

برای کنکور کارشناسی یادمه 100 تا بود، برای ارشد شنیدم 5 تاست، درسته؟

100 تا میتونی

fandak
05-06-2017, 21:14
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۶ سراسری می‌توانند نسبت به انتخاب حداکثر ۱۰۰ کدرشته‌محل برای رشته‌های امتحانی اصلی و شناور اقدام نمایند. ، بنا بر اعلام سازمان سنجش، داوطلبان لازم است با مطالعه دقیق دفترچه های راهنمای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته، نسبت به انتخاب کد رشته محل های مورد علاقه از دوره های روزانه، نوبت دوم، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی، مراکز پیام نور، رشته های مجازی، دوره های پردیس خودگردان، مشترک و همچنین رشته های دارای شرایط خاص و یا بورسیه حداکثر تا ۱۰۰ (یکصد) کد رشته محل اقدام و کدرشته محل های انتخابی را به ترتیب علاقه مندی، در فرم انتخاب رشته اینترنتی، درج نمایند.
آن دسته از داوطلبانی که علاوه بر رشته امتحانی اصلی (رشته امتحانی اول) در یکی از ۶۳ کد رشته امتحانی (مندرج در صفحه ۶ دفترچه راهنمای ثبت نام) نیز متقاضی شده اند و با توجه به ردیف ۵ (قسمت اطلاعات رشته امتحانی دوم) کارنامه اولیه خود مجاز به انتخاب رشته می باشند، ضرورت دارد که بر اساس تبصره مذکور، انتخاب رشته نمایند. ضمناً برای این قبیل از داوطلبان نیز فقط یک فرم انتخاب رشته در نظر گرفته شده است که ضرورت دارد در صورت تمایل کد رشته محل های رشته اصلی (رشته امتحانی اول) و کدرشته محل های رشته بعدی (کدرشته امتحانی رشته دوم) را در همین یک فرم، به ترتیب اولویت علاقه درج نمایند

fandak
05-06-2017, 21:17
خبرگزاری‌های مختلف زمان‌های متفاوتی را برای آغاز انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۶ سراسری اعلام کرده‌اند. در حالی پیش از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، زمان آغاز انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۳۹۶، ۲۰ خرداد ماه اعلام شده بود، برخی خبرگزاری‌ها از آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۹۶ از روز یکشنبه ۲۱ خرداد ماه خبر دادند.خبرگزاری فارس به نقل از حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: داوطلبان مجاز باید ۱۰۰ کدرشته محل از میان کدرشته مجاز یا کدرشته‌های امتحانی مجاز انتخاب کرده و از روز یکشنبه ۲۱ خرداد تا پنج‌شنبه ۲۵ خرداد برای ثبت کدرشته محل‌های انتخابی با توجه به اولویت علاقه اقدام کنند.همچنین خبرگزاری ایسنا، به نقل از دکتر توکلی از اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۹۶ در روز سه‌شنبه (۱۶ خرداد) خبر داد و گفت: داوطلبان از روز یک‌شنبه ۲۳ تا روز پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ماه جاری فرصت دارند نسبت به انتخاب رشته در این آزمون اقدام کنند.

ZeroNetizen
06-06-2017, 02:23
دوستان گروه تلگرامی یا سایتی سراغ دارید که بشه درباره انتخاب رشته بر اساس رتبه اونجا راهنمایی و مشاوره گرفت؟

haestaph
06-06-2017, 07:22
کاش حداقل میشد ببینیم که هر رشته چقدر ظرفیتش روزانه ، شبانه و... هست.
نمیشه فهمید دلمون رو خوش کنیم که روزانه قبول میشیم یا شبانه

fandak
06-06-2017, 08:57

تو دفترچه انتخاب رشته مگه ننوشته ظرفیت هر رشته دانشگاه رو؟

haestaph
06-06-2017, 09:14
تو دفترچه انتخاب رشته مگه ننوشته ظرفیت هر رشته دانشگاه رو؟

فک نکنم خیلی آمار دقیق باشه
یادمه دانشگاه زابل پارسال رفتم لیستشون کلا 5 نفر روزانه و 5نفر شبانه داشت. ظرفیتش هم فک کنم به ترتیب 8 و 6 بود.

ZeroNetizen
06-06-2017, 17:33

رتبه آخرین فرد مجاز رو تقسیم بر سه کنید تقریبا میشه ظرفیت روزانه در رشته شما

hesam68
07-06-2017, 03:53
سلام
من رتبم تو کد رشته ادبیات نمایشی و سینما تو کارگردانی حدودا ۱۳۰۰ شده. می خواستم بدونم کارگردانی دانشگاه آزاد تهران قبول میشم؟؟ و اینکه رشته کارگردانی دانشگاه آزاد امتحان عملی داره؟؟ اگه آره امتحان عملی دقیقا چه سوال هایی می پرسن؟؟ و اینکه دانشگاه آزاد ارشد ورودی مهر می گیره؟؟ چون فکر کنم پارسال نتایج و آبان اعلام کردن
ممنونتون میشم راهنماییم کنین

smahdis
15-06-2017, 12:47
عاغا کنکور ارشد شرکت کردم الان موقع انتخاب رشته نوشته شما حتما باید مدرک کارشناسی تون رو تا آخر شهریور گرفته باشید.

سئوال من اینه که من همه درسهام رو پاس کردم و فقط یه درس مونده که در شهریور نمره اش رد میشه. همینکه کل درسها رو پاس کنم کافیه یا حتما میبایست کارهای فارغ التحصیلی رو هم انجام داده باشم؟

تذكر: چنانچه در رديف پذيرفته‌شدگان اين آزمون قرار بگيريد، و تا تاريخ ۱۳۹۶/۰۶/۳۱ موفق به دريافت مدرك كارشناسي خود نگرديد قبولي شما باطل خواهد شد. لذا چنانچه به دلایلی احتمال فارغ التحصیلی خود راتاتاریخ فوق رانمی دهید، لازم است حداکثر تاتاریخ ۱۳۹۶/۰۵/۱۷شخصاً باهمراه داشتن اصل شناسنامه ویاکارت شناسایی عکسدار معتبر به سازمان سنجش مراجعه ونسبت به تکمیل فرم انصراف از گزینش درآزمون سال ۹۶ اقدام ورسید دریافت دارید.ویاباارسال درخواست کتبی (اثرانگشت وامضاءداوطلب درذیل درخواست الزامی است)به همراه تصویرشناسنامه ویاکارت ملی موضوع عدم فارغ التحصیلی خود را از طریق پست سفارشی به آدرس :تهران ، صندوق پستی۱۳۶۵-۱۵۸۷۵ اداره ثبت نام – واحد تحصیلات تکمیلی این سازمان به نحوی ارسال نمایید که تاتاریخ مذکور واصل شود ، تااز گزینش حذف گردید.بدیهی است به درخواست هایی که بعدازتاریخ تعیین شده به این سازمان واصل شود ترتیب اثرداده نخواهد شد وکلیه تبعات آن متوجه شخص داوطلب خواهد بود.لازم به تاكيداست قبول شدگان دوره روزانه درآزمون سال ۹۶ حق شركت درآزمون سال ۹۶ را نخواهند داشت.

محمد7966
15-06-2017, 14:34
عاغا کنکور ارشد شرکت کردم الان موقع انتخاب رشته نوشته شما حتما باید مدرک کارشناسی تون رو تا آخر شهریور گرفته باشید.

سئوال من اینه که من همه درسهام رو پاس کردم و فقط یه درس مونده که در شهریور نمره اش رد میشه. همینکه کل درسها رو پاس کنم کافیه یا حتما میبایست کارهای فارغ التحصیلی رو هم انجام داده باشم؟

نیازی به انجام کارهای فارغ التحصیلی نیست

کافیه دانشگاه تاریخ فراغت از تحصیل تا تاریخ 31 شهریور براتون بزنه

smahdis
16-06-2017, 08:40
نیازی به انجام کارهای فارغ التحصیلی نیست

کافیه دانشگاه تاریخ فراغت از تحصیل تا تاریخ 31 شهریور براتون بزنه

پس اینطور که فهمیدم یا خود مدرک رو میخوان یا یه گواهی از دانشگاه که تایید کنه من درسام تمومه، درسته؟ به نظر شما همین که من واحدی برام نمونده باشه، میتونم سریع اون نامه رو بگیرم؟

محمد7966
16-06-2017, 09:01
پس اینطور که فهمیدم یا خود مدرک رو میخوان یا یه گواهی از دانشگاه که تایید کنه من درسام تمومه، درسته؟ به نظر شما همین که من واحدی برام نمونده باشه، میتونم سریع اون نامه رو بگیرم؟

آره یه گواهی دانشگاه صادر کنه کافیه

خیلی اطلاع ندارم ولی اونطور هم نیست شما رو به خاطر یک گواهی معطل کنند چون میدونن که شما ارشد قبول شدید

amir hamzeh
22-06-2017, 23:55
دانشگاهی هست که ارشد بدون کنکور بدون شرط معدل قبول کنه؟:n13:

ha789di
30-06-2017, 15:22
سلام دوستان
کسی در مورد دانشگاه شهید مطهری اطلاعاتی داره یا خیر؟
از نظر سطح علمی چطوره؟
برای ارشد

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

fandak
06-07-2017, 08:33
دانشگاهی هست که ارشد بدون کنکور بدون شرط معدل قبول کنه؟:n13:
نه فعلا همچین چیزی نیست

fandak
06-07-2017, 08:38
انتشار کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۶ علوم پزشکی از 18 تیر ماه

داوطلبان آزمون کارشناسی‌ ارشد علوم پزشکی سال ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌توانند از ۱۸ تیر ماه جاری، کارت ورود به جلسه این آزمون را دریافت نمایند.به گزارش خبرگزاری آنا، داوطلبان آزمون کارشناسی‌ ارشد گروه پزشکی می‌توانند از ۱۸ تا ۲۳ تیر به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی وزات بهداشت مراجعه و کارت ورود به جلسه آزمون را دریافت کنند.با توجه به لزوم اجرای ماده ۹۰ قانون پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مبنی بر اختصاص سهمیه ۵ درصد به جانبازان کمتر از ۲۵ درصد جانبازی و همسر و فرزندان و نیز همسر و فرزندان رزمندگان بسیجی که دارای حداقل ۶ ماه حضور داوطلبانه در جبهه هستند، مقرر شده است تا داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد مجددا مجاز به تغییر و انتخاب سهمیه باشند. بنابراین داوطلبان باید قبل از دریافت کارت ورود به جلسه آزمون با کد رهگیری وارد سامانه شوند و در صورت نیاز به تغییر سهمیه خود گزینه “نیاز به ویرایش سهمیه را دارم” انتخاب و تایید کند.این آزمون شامل ۵۲ رشته امتحانی است و حدود ۷ هزار نفر از داوطلبان بسته به نوع مدرک و اعلام علاقه‌مندی در دو رشته آزمون خواهند داد. آزمون کارشناسی‌ارشد علوم پزشکی در ۳۲ حوزه امتحانی برگزار می‌شود.ضوابط آزمون وزارت بهداشت در همه مراحل پذیرش دانشجو، در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی هم اجرا می‌شود و پس از پذیرش، همه ضوابط تحصیلی (از جمله هزینه دوره تحصیل) تابع قوانین دانشگاه آزاد اسلامی است.آزمون کارشناسی‌ارشد علوم پزشکی، ۲۲ و ۲۳ تیر امسال در دو نوبت صبح و عصر برگزار و نتایج نهایی، هشتم مرداد اعلام می‎شود.

fandak
06-07-2017, 08:44
اطلاعیه دانشگاه آزاد درخصوص انتخاب رشته بدون دغدغه داوطلبان ارشد ۹۶

دانشگاه آزاد با صدور اطلاعیه‌ای در رابطه با وضعیت کدرشته‌محل‌های مقطع کارشناسی ارشد اعلام کرد: داوطلبان مقطع کارشناسی ارشد بدون دغدغه رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد را انتخاب کنند.به گزارش خبرگزاری مهر، دانشگاه آزاد با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی روز گذشته جلسه‌ای مشترک با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاونان وی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی و معاونان دانشگاه و اعضاء کمیسیون آموزش مجلس تشکیل داد که در این جلسه مقرر شد رشته محل های مقطع کارشناسی ارشد مورد بحث دانشگاه آزاد اسلامی کما فی سابق در واحدهای دانشگاهی دایر و داوطلبان بدون هیچ گونه نگرانی و دغدغه با مراجعه به سامانه ثبت نام دانشگاه به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، رشته محل‌های مورد نظر خود را انتخاب کنند.در این اطلاعیه، سرپرست دانشگاه از طرف خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی از تدابیر و حمایت‌های ریاست هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد، تعامل سازنده مسؤولان وزارت علوم تحقیقات و فناوری و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی برای رفع نگرانی پیش آمده بین داوطلبان ورود به دانشگاه و خانواده های آنان تشکر و قدردانی کرده و امیدوار است این تعامل و همدلی سازنده در راستای تحقق اهداف عالیه دانشگاه آزاد اسلامی و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقاء مستمرکیفیت، تداوم یابد.

Soroush-S
07-07-2017, 00:25
دوستان برای دکترا دانشگاه آزاد مصاحبه بیشتر ملاکه یا کنکور ؟
با توجه به اینکه تاثیر نمره پایان نامه بر معدل برداشته شده

sc_nima
08-07-2017, 18:21
سلام
من رشته طراحی شهری هستم و خودم اصفهانم
بین اینکه برم علوم تحقیقات تهران و یا اصفهان نجف آباد شک دارم
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
همچنین در خصوص اوضاع خوابگاه ها توی تهران و اینکه ارزش داره برا علوم تحقیقات برم اونجا یا نه
ممنون میشم راهمایی کنین

sc_nima
08-07-2017, 18:22
سلام
من رشته طراحی شهری هستم و خودم اصفهانم
بین اینکه برم علوم تحقیقات تهران و یا اصفهان نجف آباد شک دارم
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
همچنین در خصوص اوضاع خوابگاه ها توی تهران و اینکه ارزش داره برا علوم تحقیقات برم اونجا یا نه
ممنون میشم راهمایی کنین

haestaph
11-07-2017, 03:44
حذف شود...

book982
03-08-2017, 14:36
باداشتن یک کارشناسی و کارت پایان خدمت میتوان همزمان یک کارشناسی پیام نور با یک ارشد دولتی خواند؟

babak2002
19-08-2017, 07:41
سلام
من ورودی 95 هستم ارشد دانشگاه دولتی
می خواستم ببینم درسی رو اگه بیافتم بعدا پاسش کنم نمره ی افتاده هم توی معدل کل ام حساب میشه ؟

Soroush-S
20-11-2017, 21:53
سلام
من ورودی 95 هستم ارشد دانشگاه دولتی
می خواستم ببینم درسی رو اگه بیافتم بعدا پاسش کنم نمره ی افتاده هم توی معدل کل ام حساب میشه ؟

طبق قانون نباید حساب بشه !

amir hamzeh
02-06-2018, 23:19
با توجه به ادغام کنکور ازاد و دولتی وقتی انتخاب رشته کنیم هم ازاد و هم دولتی نتایج با هم میاد یا جدا؟ یعنی دانشگاه ازاد نتایجش جدا اعلام میشه یا با دولتی؟ و اینکه ممکنه شخصی 2 جا قبول بشه مثلا هم ازاد بشه هم پیام نور؟

ZeroNetizen
03-06-2018, 15:02
با توجه به ادغام کنکور ازاد و دولتی وقتی انتخاب رشته کنیم هم ازاد و هم دولتی نتایج با هم میاد یا جدا؟ یعنی دانشگاه ازاد نتایجش جدا اعلام میشه یا با دولتی؟ و اینکه ممکنه شخصی 2 جا قبول بشه مثلا هم ازاد بشه هم پیام نور؟

کنکور ادغام شده ولی انتخاب رشته آزاد جدا هست و باید وقتی خودشون اعلام کردند برید در سایت دانشگاه آزاد و انتخاب رشته کنید
از بین دولتی و پیام نور و غیر انتفاعی یک جا قبول میشید (براساس اولویت) ولی آزاد حسابش جداست و میشه هم دولتی قبول بشید هم اونجا

irmacfa
28-08-2018, 13:16
دوستان در جریان نیستید جواب انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد کی میاد ؟ :n13:

hp722
04-09-2018, 15:16
سلام
دوستانی که ارشد مترجمی زبان شرکت کردن یه راهنمایی کنید چه مطابی رو باید مطالعه کرد بعنوان منابع

ممنون

irmacfa
10-09-2018, 01:51
دوستان جواب ارشد دانشگاه ازاد کی میاد؟

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

PLAΨMID
29-09-2018, 18:27
با سلام . یه سوال داشتم . توی دانشگاه ازاد وقتی درس پایان نامه رو برداری ولی انجامش ندی چی میشه ؟ باید بازم ترم بعد برداری و شهریه بدی ؟!

NET DOCTOR
09-11-2018, 18:32
با سلام

امیدوارم سوالم رو در انجمن مناسب مطرح کرده باشم

میخوام بدونم کسی که کارشناسی مکانیک داره برای ارشد چه رشته هایی میتونه شرکت کنه؟

محدودیتی داره یا نه؟

تا جایی که من فهمیدم برای رشته های مهندسی و علوم انسانی به جز ارشد پزشکی مانعی نداره مگر اینکه در دفترچه ذکر شده باشه. درسته؟

برای کسی که کارشناسی مکانیک داره امکان ادامه در رشته های ارشد پزشکی به هیج وجه وجود نداره؟

mojt90
11-11-2018, 09:46
با سلام

امیدوارم سوالم رو در انجمن مناسب مطرح کرده باشم

میخوام بدونم کسی که کارشناسی مکانیک داره برای ارشد چه رشته هایی میتونه شرکت کنه؟

محدودیتی داره یا نه؟

تا جایی که من فهمیدم برای رشته های مهندسی و علوم انسانی به جز ارشد پزشکی مانعی نداره مگر اینکه در دفترچه ذکر شده باشه. درسته؟

برای کسی که کارشناسی مکانیک داره امکان ادامه در رشته های ارشد پزشکی به هیج وجه وجود نداره؟

سلام.
برای شرکت در رشته ی علوم پزشکی رشتتان باید مشابه با این رشته باشد در غیر اینصورت نمی توانید.

wichidika
22-01-2019, 20:22
لغو قانون «حذف نمره مردودی از معدل کارشناسی ارشد»مهر : مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی از لغو قانون «حذف نمره مردودی از معدل کارشناسی ارشد» خبر داد.
محمدرضا آهنچیان در گفتگو با مهر با اشاره به لغو قانون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) «حذف نمره مردودی از معدل کارشناسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ارشد» گفت: وقتی آیین نامه جدیدی ابلاغ می شود، در آخرین بند آن، لغو آیین نامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) های قبلی اعلام می شود.وی افزود: چون آیین نامه های قبلی ابلاغ شده، بنابراین از تاریخ ابلاغ آیین نامه جدید دیگر آیین نامه های قبلی اعتباری ندارند و آیین نامه مذکور برای همان سالی بوده که ابلاغ شده، در ضمن چگونگی اجرای آن نیز تابع شرایطی بوده است. مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C) یادآورشد: درباره اجرای بند مذکور آیین نامه قبلی نیز باید بگویم، برخی دانشگاه‌ها «حذف نمره مردودی از معدل کارشناسی ارشد» را در شورای آموزشی تحصیلات تکمیلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C) خود مطرح کردند ولی این بند به دلیل اعتراضی که دانشجویان براساس عدالت آموزشی داشتند اجرایی نشد.وی ادامه داد: براساس این قانون اگر دانشجویی نمی توانسته بنا به شرایط و دلایلی یک یا چند درس را پاس کند، می توانست سال دیگر درس های مذکور را پاس کرده و نمره قبولی و بالایی را کسب کند که همان نمره دوم و بالای دانشجو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در کارنامه قرار می گرفت.آهنچیان افزود: این درحالی بود که دانشجویان دیگر که در امتحان حاضر بوده و نمره متوسطی کسب کرده بودند همان نمره متوسط در کارنامه آنها درج می شد که پایین تر از نمره دوم دانشجویی بود که دوبار امتحان داده بود. در ضمن تنها نمره قبولی دانشجو در کارنامه درج می شد و این مسئله عدالت آموزشی را زیرسئوال می برد.وی ادامه داد: برای همین اعتراض زیادی به این بند آیین نامه کارشناسی ارشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF) به ویژه توسط دانشجویان استعداد درخشان وارد می شد که منجر به لغو قانون «حذف نمره مردودی از معدل کارشناسی ارشد» شد.به گزارش مهر، براساس آئین نامه کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۵-۹۴، دانشجویی که در هر نیمسال در یک یا چند درس، نمره قبولی کسب نکند، چنانچه در نیمسال های بعدی، درس یا دروس مذکور را با نمره قبولی بگذراند، نمره یا نمره های مردودی قبلی در ریز نمرات تحصیلی دانشجو، فقط ثبت و باقی می ماند اما این نمره ها در محاسبه میانگین کل دوره بی اثر و صرفا آخرین نمره قبولی در آن درس ملاک محاسبه میانگین کل دوره خواهد بود

irmacfa
17-02-2019, 02:46
دوستان کسی مهر قبول شده باشه ترم بهمن میتونه ثبت نام کنه؟

بدون اینک ترم مهر ارشد اعلام بکنه نمیام

محمد7966
17-02-2019, 03:05
دوستان کسی مهر قبول شده باشه ترم بهمن میتونه ثبت نام کنه؟

بدون اینک ترم مهر ارشد اعلام بکنه نمیام

از دانشگاه مربوطه سوال کنید ممکنه قبول بکنن

Hessam_7800gtx
09-03-2019, 21:44
سلام
پاسخنامه تشریحی کنکور ارشد ژیو فیزیک رو کسی میدونه از کجا میشه تهیه کرد؟

irmacfa
22-03-2019, 19:41
دوستان من ترم اول‌ ورودی بهمن دانشگاه ازادم به نظر شما انصراف بخوام بدم چقدر باید بدم

رومنس
22-03-2019, 21:38
دوستان من ترم اول‌ ورودی بهمن دانشگاه ازادم به نظر شما انصراف بخوام بدم چقدر باید بدم

حدود 1تا 2 تومن بسته به رشته.

irmacfa
22-03-2019, 22:20
حدود 1تا 2 تومن بسته به رشته.رشته مهندسی شبکه
یعنی فقط هزینه شهریه ثابت میگیرن

sajjadxdj
19-06-2020, 11:01
سلام میتونین در این مورد کمکم کنین
ممنون میشم

pro_translator
26-06-2020, 18:05
سلام میتونین در این مورد کمکم کنین
ممنون میشم

سیستم عامل‌های A و B هر کدوم چی هستن؟ مثلا هر دو Windows 10 یا FreeBSD هستن یا با هم فرق دارن؟

اگه همه‌چیز از داخل برابر باشه باید فاکتورهای خارجی رو بررسی کرد...

بر فرض مثلا ما دو لپ‌تاپ عینا یکسان از یک مدل خریده‌ایم روی هر کدوم از یه نوع DVD نصب کرده‌ایم توی یک محیط تحت یک شرایط بعد روی اولی بسیار سریع‌تر نصب شده؟

ممکنه یکی از روی ٰDVD نصب شده باشه یکی از Flash یا سخت‌افزارها یکیشون تازه بوده یکیشون دست دوم مثلا؟

همچین چیزیه یا برداشت من اشتباهه از مسئله؟

لینگو ترجمه
14-09-2020, 14:57
ترجمه مقاله و پایان نامه با قیمت مناسب

استعلام قیمت به صورت رایگان و فوری (کلیک کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینگو ترجمه
14-09-2020, 14:59
ترجمه مقاله و پایان نامه با قیمت مناسب

استعلام قیمت فوری (کلیک کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sinaafa
28-10-2020, 19:01
سلام به همگی
من سراسری مجاز نشدم
آزاد مجاز شدم انتخاب رشته کردم ولی مردود شدم و قبول نشدم
الان راهی هست که امسال من ارشد بخونم؟
از این بدون کنکورا ...

ممنون

hasanoooooooo
03-09-2021, 09:32
سلام دوستان ببخشید من نمره اول رشته خودم هستم و شامل استفاده از سهمیه دانشجو ممتاز در کنکور ارشد هستم که فرمش رو تکمیل کردم و دانشگاه هم تایید کرده منتها به من میگن ما نمیدونیم این فرم رو چطوری باید ارسال کنیم برای سازمان سنجش!:evil2: من هم هرچی میگردم اصلا توضیحی در این رابطه پیدا نمیکنم! متاسفانه زمان هم داره میگذره و کسی نیست کمکم کنه ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه تا این حق من ضایع نشه - با تشکر