مشاهده نسخه کامل
: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
baran_1000
05-09-2009, 14:33
سلام دوستان من رتبه 42 رشته مهندسی پزشکی مشهد رو اوردم . 25 تا گرفته ... میشه امیدوار بود یا از فردا شروع کنم واسه سال اینده (من رفتم خود دانشگاه گفت 2 ساله تکمیل ظرفیت نداره ):41::41: این خبرو از سایت azmoon.netقسمت اعتراضا گرفتم :::: (در خصوص داوطلبيني که رتبه ايشان اختلاف کمي با رتبه آخرين فرد پذيرفته شده دارد، اولاً موضوع اعلام ذخيره به عنوان بخشي قطعي در روند اعلام نتيجه و در نوبتهاي مكرر مانند سالهاي اخير وجود نخواهد داشت. ثانياً اعلام تکميل ظرفيت در شرايط خاص فقط براي برخي رشته محلها بعد از پايان زمان ثبت نام دانشجويان :
1- با اعلام نياز واحدهاي دانشگاهي
2- بررسي مراجع ذيصلاح سازمان مرکزي
3- تصويب سلسله مراتب مديريتي دانشگاه
امکانپذير خواهد بود. بنابراين اعلام نياز واحد دانشگاهي براي اعلام تکميل ظرفيت شرط کافي نبوده ولي لازم است. ثالثاً تقاضاي تجديد نظر به عنوان کم بودن فاصله تا آخرين نفر يا فرض حتمي بودن اعلام تکميل ظرفيت، غير قابل بررسي مي باشد.:41:) باز یه جا دیگه میگن تا 2برابر اعلام شده میگیرن . من که گیج شدم ........:2::13:
دوست من پست شماره 247 را مطالعه بفرمایید
baran_1000
05-09-2009, 22:27
یه خبر برای علوم تحقیقاتی ها:
چهار شنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسکانيوز" دکتر مجيد عباسپور مشاور رياست دانشگاه گفت: با توجه به افزايش چشمگير تعداد متقاضيان کارشناسي ارشد در برخي رشته ها ، درنظر است ظرفيت و پذيرش اين دانشجويان در مقطع کارشناسي ارشد 2 برابر شده و در دو مقطع مهرماه و بهمن ماه دانشجو پذيرش شود. وي گفت: در عين حال برنامه ريزي به گونه اي صورت گرفته است که کيفيت برگزاري دوره ها با کيفيت بسيار بالا برگزار شوند.
smat.powereng
05-09-2009, 23:21
سلام دوستان .. من امروز رفتم سازمان مرکزی دانشگاه ازاد منطقه 9 در مشهد سوالایی پرسیدم که شاید جوابش جواب سوالای شما باشه:::: پرسیدم واسه تکمیل ظرفیت مدارکی باید تهیه بشه گفت: نه خود دانشگاه اعلام میکنه تکمیل ظرفیت رو . گفتم دانشگاه در رشته ی مهندسی پزشکی سال پیش تو تکمیل ظرفیت کسی رو اعلام نکرده امسالم نمیکنه. گفت نه ربطی به سال پیش نداره شاید اعلام بشه شایدم نه .من خودم فکر میکنم رشته هایی که امسال ترازشون بالا رفته تا تراز اخرین نفر سال پیش میگیرن. موفق باشید... :13:
.German.
06-09-2009, 00:36
آزمون دارندگان مدرک معادل کارشناسی ارشد آبان ماه برگزار میشود
تاریخ برگزاری دومین دوره آزمون دارندگان مدرک معادل کارشناسی ارشد سال 1388 اعلام شد. به گزارش خبرنگار مهر، دومین دوره آزمون دارندگان مدرک معادل کارشناسی ارشد در روز جمعه 29 آبان برگزار خواهد شد.
جزئیات این آزمون از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام خواهد شد.
سلام دوستان من ميخوام امسال كارشناسي ارشد شركت كنم لذا ميخواستم تو يكي از موسسات خوب ثبت نام كنم الته اينم بگم چونكه خونمون شهرستان هست نميتونم كلاس برم و فقط بخاطر جزواتشون ميخوام ثبت نام كنم البته رشته كامپيوتر يا آي تي
سوالم اينكه كدوم موسسه جزواتش بهتره و كاملتر و ساده تر درس داده خواهشن راهنمايم كنيد در ضمن از بين موسسات مثل پارسه و سنجش تكميلي و ماهان كدومشون بهتره كه جزواتشون رو بخرم
كتابهاي پوران پژوهش چطورن خوبن يا نه
با نهايت تشكر
سلام دوست عزیز :nasrGod
من هم می خواستم همین سوال شما رو از بچه ها بپرسم با این تفاوت که من می خوام تو رشته ی اقتصاد شرکت کنم .لطفا جواب بدین.
سلام دوستان من ميخوام امسال كارشناسي ارشد شركت كنم لذا ميخواستم تو يكي از موسسات خوب ثبت نام كنم الته اينم بگم چونكه خونمون شهرستان هست نميتونم كلاس برم و فقط بخاطر جزواتشون ميخوام ثبت نام كنم البته رشته كامپيوتر يا آي تي
سوالم اينكه كدوم موسسه جزواتش بهتره و كاملتر و ساده تر درس داده خواهشن راهنمايم كنيد در ضمن از بين موسسات مثل پارسه و سنجش تكميلي و ماهان كدومشون بهتره كه جزواتشون رو بخرم
با نهايت تشكر
سلام. موسسات پارسه و نصیر بنظرم برای کنکور آزمایشی دادن مناسبن.
از جزوات ،جزوات پارسه + کتاب های پردازش + پوران پژوهش + راهیان ارشد + انتشارات دانشگاه تهران می تونند مناسب باشند البته رشتم برق هست ولی فکر کنم سطح جزوات برق و کامپیوتر فرقی نکنه.
در حالت کلی شما اگر بخوای امسال کنکور بدی باید مطالب رو سعی کنی حداقل تا 2 ماه قبل کنکور مفهومی تموم کنی و بعد بری سراغ تست .
.German.
07-09-2009, 18:32
اصلاحات مربوط به چند کد رشته محل کنکور کارشناسی ارشد اعلام شد
سازمان سنجش آموزش کشور اصلاحات مربوط به چند کد رشته محل آزمون کارشناسی ارشد سال 1388 را اعلام کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، به دنبال اطلاعیه اعلام نتایج آزمون تحصیلات تکمیلی 1388، سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع پذیرفته شدگان کد رشته محل های 1843 و 5079 می رساند که بر اساس اعلام دانشگاه ارومیه و تایید دفتر گسترش آموزش عالی، عنوان صحیح رشته محل 1843 دانشگاه مذکور، فقه و حقوق اسلامی بوده و همچنین درج گرایش میدان در رشته مهندسی برق با کد محل 5079 مربوط به رشته مهندسی برق - مخابرات بوده و عنوان کد رشته محل 5079 دانشگاه فوق، مهندسی برق - مخابرات با گرایش میدان است.
همچنین بر اساس اعلام دانشگاه تهران محل تحصیل رشته مطالعات منطقه ای گرایش مطالعات آمریکای شمالی واقع در دانشکده مطالعات جهان این دانشگاه است.
.German.
07-09-2009, 18:32
جزئیات انتشار کارنامه و تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد اعلام شد
معاون سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال 1388 در هفته اول مهر ماه خبر داد و گفت: اطلاعیه سازمان سنجش درباره برخی کد رشته محلهای جدید و تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 6 مهر ماه منتشر می شود. دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: کارنامه نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 1388 هفته اول مهر ماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتشر می شود.
وی اظهار داشت: اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره برخی کد رشته محل های جدید و تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد روز دوشنبه 6 مهرماه در نشریه پیک سنجش آموزش کشور منتشر می شود.
معاون سازمان سنجش آموزش اضافه کرد: در این اطلاعیه تمامی ضوابط مربوط به تکمیل ظرفیت، تاریخ انتخاب رشته و اعلام نتیجه تکمیل ظرفیت درج خواهد شد.
توکلی در ادامه افزود: 671 هزار و 577 نفر در آزمون کارشناسی ارشد 88 ثبت نام کردند و داوطلبان بر اساس علاقه مندی می توانستند از 62 کد رشته امتحانی دوم یک کد رشته امتحانی را علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی انتخاب کنند.
وی اضافه کرد: برای داوطلبان این آزمون 722 هزار و 726 کارت ورود به جلسه صادر شد و از تعداد واقعی ثبت نام کنندگان در این آزمون 552 هزار و 609 نفر در جلسه آزمون حاضر شدند.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: برای کلیه داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارنامه صادر شد و از طریق سایت سازمان سنجش در اختیار آنها قرار گرفت.
وی اظهار داشت: از تعداد شرکت کنندگان در کنکور کارشناسی ارشد 88، تعداد 195 هزار و 414 نفر مجاز به انتخاب رشته و 10 هزار و 563 نفر نیز مجاز به انتخاب رشته در دو کد رشته محل شدند.
توکلی افزود: در این آزمون از تعداد کل مجازین به انتخاب رشته 157 هزار و 838 نفر فرم انتخاب رشته را تکمیل کردند که بر اساس برنامه اسامی بیش از 44 هزار و 400 نفر به عنوان قبول شدگان نهایی این آزمون برای 132 کد رشته محل روز گذشته بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
معاون سازمان سنجش به مهر گفت: علاوه بر این تعداد بر اساس مصوباتی که برای استعدادهای درخشان در دانشگاهها وجود دارد، حدود پنج هزار نفر نیز از طریق بدون کنکور و با توجه به داشتن شرایط استعداد درخشان وارد مقطع کارشناسی ارشد می شوند.
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور کارشناسی ارشد
وی اظهار داشت: اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره اسامی قبول شدگان در کنکور ارشد و زمان ثبت نام در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتشر شده است و داوطلبان بر این اساس می توانند در یکی از روزهای 14، 15 و 16 شهریورماه برای ثبت نام در دانشگاه پذیرفته شده مراجعه کنند.
.German.
07-09-2009, 18:34
ثبت نام آزمون معادل کارشناسی ارشد از19شهریور/ برگزاری آزمون درآبان
معاون سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات ثبت نام و برگزاری آزمون معادل کارشناسی ارشد سال 1388 گفت: ثبت نام در این آزمون از روز پنجشنبه 19 شهریور ماه آغاز می شود و در روز 24 شهریور ماه پایان می پذیرد. حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ثبت نام در این آزمون از طریق پایگاه اینترنتی سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صورت می گیرد و هرگونه درخواست ثبت نام که خارج از این روش برای سازمان سنجش ارسال شود، فاقد اعتبار است.
وی افزود: داوطلبان جهت تکمیل و ارسال اطلاعات از طریق اینترنت ابتدا باید طی روزهای پنجشنبه 19 تا 24 شهریور ماه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و سپس نسبت به مطالعه شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه شرکت در آزمون جامع به بر روی سایت قرار داده می شود، اقدام کنند.
دفترچه راهنمای ثبت نام در مراکز پستی توزیع نمی شود
معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه دفترچه راهنمای ثبت نام برای داوطلبان این آزمون تنها بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد و در مراکز پستی توزیع نمی شود به مهر گفت: داوطلبان در صورت واجد شرایط بودن می توانند نسبت به تهیه مدارک لازم جهت ثبت نام اقدام کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه هزینه ثبت نام از طریق اینترنت صورت می گیرد داوطلبان باید به وسیله کارتهای عضو شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال باشد با مراجعه به سایت و پرداخت مبلغ 13 هزار تومان به عنوان وجه ثبت نام نسبت به تهیه ثبت نام اقدام کنند.
انتشار نحوه ثبت نام و شرایط و ضوابط موجود
توکلی اظهار داشت: اطلاعیه حاوی تاریخ و نحوه ثبت نام و شرایط و ضوابط در نشریه پیک سنجش امروز 16 شهریور ماه و دوشنبه هفته آینده 23 شهریورماه منتشر می شود.
توزیع کارت آزمون معادل کارشناسی ارشد از 26 تا 28 آبان ماه
وی گفت: کارتهای ورود به جلسه آزمون داوطلبان از طریق شبکه اینترنت سازمان سنجش از سه شنبه 26 آبان ماه تا پنجشنبه 28 آبان ماه در اختیار داوطلبان قرار می گیرد و داوطلبان می توانند در روزهای مذکور با مراجعه به سایت نسبت به پرینت از کارت اقدام کنند.
برگزاری آزمون در 29 آبان ماه
معاون سازمان سنجش افزود: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده این آزمون در صبح جمعه 29 آبان ماه منحصرا در تهران برگزار می شود.
sepid12ir
07-09-2009, 20:45
سلام...
بچه ها! من دو تا از اقواممون کارشناسی ارشد قبول شدن... یکی زبان خارجی و یکی هم فلسفه... میخواستن بدونن زمان ثبت نام نگذشته؟! چطور میتونن زمان ثبت نام را بدست متوجه بشن؟!
دوستان من دنبال دفترچه شماره 1 کارشناسی ارشد 88 میگردم کسی می دونه از کجا میشه گیراورد ؟؟؟
shiva_danesh
08-09-2009, 07:41
اگرزمان ثبت نام ارشد دانشگاه آزاد را میخواهید به این سایت مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با نهايت تشكر
سلام. موسسات پارسه و نصیر بنظرم برای کنکور آزمایشی دادن مناسبن.
از جزوات ،جزوات پارسه + کتاب های پردازش + پوران پژوهش + راهیان ارشد + انتشارات دانشگاه تهران می تونند مناسب باشند البته رشتم برق هست ولی فکر کنم سطح جزوات برق و کامپیوتر فرقی نکنه.
در حالت کلی شما اگر بخوای امسال کنکور بدی باید مطالب رو سعی کنی حداقل تا 2 ماه قبل کنکور مفهومی تموم کنی و بعد بری سراغ تست .
يعني پارسه ثبت نام كنم كتابهاي کتاب های پردازش + پوران پژوهش + راهیان ارشد + انتشارات دانشگاه تهران اينا رو چجوري بدست بيارم
من بیشترشو از کتابخونه دانشگاه میگیرم و می خونم. می تونید بخرید . البته یکم گرونه
moslem.b
08-09-2009, 21:53
من لیسانس کشاورزی دارم میخوام واسه ارشد حسابداری یا مدیریت اجرایی شرکت کنم بنظرتون کدوم بهتره و منی که پیش زمینشو ندارم میتونم توش قبول شم ؟ چون آدمای زیادی رو دیدم که ارشد مدیریت خوندن ولی کارشناسی کشاورزی داشتن
یه سوال دیگه اینکه بنظرتون منابع و جزوات رو از کجا تهیه کنم ؟ جزوات سنجش تکمیلی خوبه ؟
سلام دوستان عزیز من لیسانس صنایع غذایی دارم می خوام برای ارشد یه موسسه اموزی برای آزمون آزمایشی انتخاب کنم ولی چون به تعداد حروف الفبا آزمون هست مردد موندم که کدوم رو انتخاب کنم. پارسه ماهان یا سنجش تکمیلی؟
آزمون های کدوم از سطح بهتری برخوردار هستن (مخصوصا برای رشته صنایع غذایی؟؟) پارسه یا ماهان ؟
در کل کسی هست که از تجربش برام بگه ممنون می شم
بچه ها کسی می دونه برای کارشناسی ارشد رشته اقتصاد وحسابداری جزوات پارسه بهتره یا سنجش تکمیلیی یا ... ؟لطفا کمکم کنین
به نظر شما اگه من بخام برای در کنکور مکانیک:19: کارشناسی ارشد شرکت کنم کلاسهای آمادگی موسسه پارسه بهتره یا جهاد های دانشگاهی ؟
sara13.6969
14-09-2009, 21:07
سلام من کلاسهای پارسه رو ترجیح میدم . پسر عمه من برای کارشناسی ارشد رشته برق شرکت کرد موفق شد.
behnam_tr
15-09-2009, 16:33
دوتا سوال دارم ....
یکی اینکه دانشجو های کارشناسی کی کنکور ارشد میدن ؟؟؟
منظورم اینه وقتی ترم چندن؟؟؟
دومیش اینه که منابع واسه کنکور ارشد برا رشته ی علوم کامپیوتر کدوم درسان؟؟؟
mehdiaga
16-09-2009, 00:24
سلام
میتونید بگید مهندسی مکانیک گرایش ساخت تولید در کارشناسی ارشد چند گرایش داره ؟
برای کارشناسی ارشد باید از سال چندم اقدام کرد ؟
shiva_danesh
16-09-2009, 12:32
دوتا سوال دارم ....
یکی اینکه دانشجو های کارشناسی کی کنکور ارشد میدن ؟؟؟
منظورم اینه وقتی ترم چندن؟؟؟
دومیش اینه که منابع واسه کنکور ارشد برا رشته ی علوم کامپیوتر کدوم درسان؟؟؟
منظورتون از سوال اول را درست متوجه نشدم اگر قصد شرکت در آزمون 89 را دارید باید تا شهریور 89 درستان تمام شده باشه و در غیر این صورت می توانید به صورت المپیاد دانشجویی در آزمون شرکت کنید
زبان عمومی و تخصصی- ریاضی1و2 - آمار - مبانی کامپیوتر- گسسته -ساختمان داده -طراحی الگوریتم -اصول سیستم های کامپیوتری- نظریه- آنالیز عددی(2و6و3و3و3و3و3)
mehdiaga
16-09-2009, 20:30
باید از سال چندم به کلاس های پارسه بریم؟
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس هرچی زودتر بهتر
سلام دوستان
آقا من یه سوال در مورد کارنامه نهایی کارشناسی ارشد داشتم.می خواستم بدونم این که میگه" رتبه آخرین فرد قبول شده "یعنی چی؟من بعضی از انتخاب ها رو دیدم که هر دوشون یک رتبه آخرین فرد قبول شده داشت .یعنی یک نفر تو دو تا انتخاب قبول شده؟
سلام دوستان
من دانشگاه آزاد مکانیک جامدات قبول شدم و ثبت نام کردم
راستش زیاد درس نخوندم (خلاصه دانشگاه آزاد هست اونم شهرستان)
اما می خوام توی این 4 سال اساسا تلاش کنم و درس بخونم و حتما دانشگاه روزانه شهر تهران قبول بشم
دوستان لطفا بگید که از این ترم اول رو چه مباحثی بیشتر بخونم و با کجا ها در ارتباط باشم (مثلا انجمن مهندسان مکانیک خوبه؟) که علمم بیشتر باشه (و اینکه امکان داره با پارتی از مکانیک جامدات بیام مکانیک سیالات شیراز؟ چون شیراز جامدات نداره و من از جامدات هم بیشتر خوشم می یاد اما اون جایی که هستم واحد درجه یک نیست و شیراز خیلی سخت تر و بهتر هست اصلا چقدر اختلاف داره؟)
با تشکر
بای
arash520
24-09-2009, 22:02
کسی به این تایپک سر میزنه که به من جواب بده ؟
چند درصد از قبولی هایه کنکور ارشد دولتی از دانشگاه ازاد است وچند درصد از دولتی است ؟
رشته مهندسی برق
والا سوال شما كمي بي معني هست . نمي شه گفت كه . گرايش هاي مختلف . دانشگاه هاي مختلف . بايد جزيي بگيد
attractive_girl
24-09-2009, 22:47
من زشتم علوم کامپیوتر میخوام برای ارشد برم آی تی . منابع کدوم رو باید بخونم ؟ اگه بخوام بدون کنکور برم ارشد رو چه شرایطی لازمه؟
دانشگاه شیخ بهایی اصفهان هم هستم
ممنون
اينا هستن . كنارشون جزوات و كتاباي خوبم معرفي شده .
منابع کنکور کارشناسی ارشد – رشته ی IT (مهندسی فناوری اطلاعات)
۱) زبان تخصصی (با ضریب ۱) ( ۳۰ سؤال )
۲) مجموعه ی دروس عمومی (با ضریب ۲) ( هر درس ۱۰ سؤال )
الف) ساختمان های گسسته
کتاب درس: ساختمان های گسسته، دکتر قلی زاده.
ریاضی گسسته، گریمالدی.
ریاضی گسسته، ترمبلی.
کتاب تست: پوران پژوهش.
ب ) ساختمان داده ها
کتاب درس: ساختمان داده ها و الگوریتم ها در پاسکال، c، c++، هورویتز.
ساختمان داده ها و الگوریتم ها در جاوا، سارتج سهنی.
ساختمان داده ها، سیمور لیپ شوتز.
کتاب تست: ساختمان داده ها، دکتر مقسمی، درس و کنکور.
جزوه ی ساختمان داده ها، دکتر محمد قدسی، دانشگاه شریف.
ت ) طراحی الگوریتم
کتاب درس: مقدمه ای بر طراحی الگوریتم،معروف و مشهور به
CLRS.
طراحی الگوریتم، نیپولیتان، نعیمی پور.
طراحی الگوریتم، قلی زاده.
کتاب نکته و تست : مهندسی کامپیوتر، راهیان ارشد، جلدسوم.
جزوه ی طراحی الگوریتم، دکتر محمد قدسی، دانشگاه شریف.
ث ) مهندسی نرم افزار
کتاب درس: مهندسی نرم افزار، پرسمن. (ویرایش پنجم و ششم).
مهندسی نرم افزار، سامرویل (ویرایش پنجم).
تحلیل و طراحی نرم افزار، بنت لی.
مهندسی نرم افزار کلاسیک و شی گرا، ساش.
ج ) شبکه های کامپیوتری
کتاب درس: شبکه های کامپیوتری، اندرو اس تننباوم، ترجمه ی ملکیان، زارع پور و پدرام.
شبکه های کامپیوتری و انتقال داده، ویلیام استالینگز.
کتاب تست: ۳۰۰۰ مسئله ی حل شده در شبکه های کامپیوتری و انتقال داده، دکتر فتحی و مهندس صفائی.
ح ) مدیریت فناوری اطلاعات
کتاب درس: جزوه ی دانشگاه امیرکبیر.
دروس دیگر ( با ضریب ۱ )
۳) هوش مصنوعی ( ۱۰ سؤال )
کتاب درس: هوش مصنوعی، نوشته ی راسل و نوروینگ.
کتاب نکته و تست : مهندسی کامپیوتر، راهیان ارشد، جلدچهارم.
۴) پایگاه داده ها ( ۱۰ سؤال )
کتاب درس: پایگاه داده ها، سی جی دیت.
پایگاه داده ها، رامز المصری.
اصول طراحی بانک های اطلاعاتی، مصطفا حق جو.
اصول طراحی پایگاه داده ها، دکتر روحانی رانکوهی.
کتاب تست: پایگاه داده ها، مقسمی.
۵) سیستم عامل ( ۱۰ سؤال )
کتاب درس:
سیستم عامل، استالینگز.
سیستم عامل، سیلبرشاتس.
سیستم عامل، تننباوم.
جزوه ی سیستم عامل موسسه ی پرسپولیس.
تست: سیستم عامل، مقسمی، درس و کنکور.
۶) معماری ( ۱۰ سؤال )
کتاب درس: معماری کامپیوتر، موریس مانو.
معماری و سازماندهی کامپیوتر، استالینگز.
تست: کتاب پوران پژوهش، جلد آبی
arash520
25-09-2009, 07:43
خوب رشته مهندسی برق مخابرات دانشگاه آزاد کازرون (استان فارس)
kojaiali1
25-09-2009, 08:38
اگر از الن شروع کنیم با کتا ب های پارسه برای کنکور امسال نتیجه میگیرم با روزی چند ساعت ؟
كتابهاي و جزوات پارسه و در كنارش آْزمون هاي سنجش خيلي خوبن
الو الو... صدا می یاد کسی اینجا نیست؟!
از ترم 1 میخوای بخونی واسه ارشد؟:31:
با سلام :
دوستان عزیز من دنبال کارنامه های بچه های ارشد زمین می گردم تا بفهمم که درسهاشون رو چند درصد زدن و کجاها قبول شدن. شما اطلاعاتی دارید که به من کمک کنه؟ :20: بسیار ممنونتون میشم.
Amir_Ans
29-09-2009, 13:37
برای آمادگی در کنکور ارشد مواد شما کدام یک از جزوها و کتاب های موجود را پیشنهاد می دید ؟؟
ماهان یا پارسه یا ... :20:؟؟؟؟
سلام دوستان
من دانشگاه آزاد مکانیک جامدات قبول شدم و ثبت نام کردم
راستش زیاد درس نخوندم (خلاصه دانشگاه آزاد هست اونم شهرستان)
اما می خوام توی این 4 سال اساسا تلاش کنم و درس بخونم و حتما دانشگاه روزانه شهر تهران قبول بشم
دوستان لطفا بگید که از این ترم اول رو چه مباحثی بیشتر بخونم و با کجا ها در ارتباط باشم (مثلا انجمن مهندسان مکانیک خوبه؟) که علمم بیشتر باشه (و اینکه امکان داره با پارتی از مکانیک جامدات بیام مکانیک سیالات شیراز؟ چون شیراز جامدات نداره و من از جامدات هم بیشتر خوشم می یاد اما اون جایی که هستم واحد درجه یک نیست و شیراز خیلی سخت تر و بهتر هست اصلا چقدر اختلاف داره؟)
با تشکر
بای
(دوستان امکان داره من برم آزاد شیراز سیالات؟ الان مکانیک جامدات هستم توی یه شهرستان از فارس پارتیش رو نسبتا دارم اما امکان پذیر هست؟ چون واقعا اینجا بمونم بی سواد بار می یام پارسال فقط 2 نفر یکی دولتی یکی آزاد تونستند از مکانیک اینجا ارشد قبول بشند اما رشته مکانیک سیالات شیراز سومین رشته شهر کشوری در دانشگاه آزاد هست که تراز های بالایی داره هر ترفندی دارید بگید لطفا)
با سلام
دوستان می تونید منو راهنمایی کنید .کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه آزاد خوراسگان برم یا پیام نور اصفهان؟ممنون می شم جواب بدین.
H.Operator
03-10-2009, 13:58
سلام
دوستان می خواستم بدونم دانشگاه آزاد ماهشهر برای کارشناسی ارشد مهندسی شیمی چه گرایش هایی داره...
متشکرم...
دوستان من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته مکانیک ساخت وتولیدم میخواستم ببینم برای ارشد تو مکانیک کدوم گرایش بهتره دوم اینکه من دنبال سوالای سالای قبل کنکور ارشدم سوم : دنبال یه آموزشگاه خوب چون من شنیدم کلاسهائی رو که دانشگاهای ارشد میزارن خوبه و آخر دنبال جزوه های کنکور ارشد امیر کبیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا يه نفر كه دانشجو يا فارغ التحصيل اين رشته هست در مورد اين رشته ، بازار كار ، بهترين منابع و در كل اينكه ايا اين رشته رو توصيه ميكنيد يا نه ، راهنمايي كنه؟؟؟
سلام .
دوستان امروز نتايج كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اومد ؛ البته تكميل ظرفيت !
ميخواستم ببينم بايد ثبت نام ميكرديم واسه تكميل ظرفيت ؟
من هرچقدر مشخصات ميزنم پيغام ميده " كارنامه موجود نيست " :(
سلام .
دوستان امروز نتايج كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اومد ؛ البته تكميل ظرفيت !
ميخواستم ببينم بايد ثبت نام ميكرديم واسه تكميل ظرفيت ؟
من هرچقدر مشخصات ميزنم پيغام ميده " كارنامه موجود نيست " :(
نه دوست من ثبت نام نداشت وقتی پیام می ده "کارنامه موجود نیست "یعنی تو تکمیل ظرفیت قبول نشدین.متاسفم
دوستان سلام
هر کی اطلاعاتی در مورد آزمون کارشناسی ارشد اقتصاد از قبیل منابع امتحانی،منابع مطالعاتی،طراح سوالات و... داره لطف کنه و اینجا بذاره.
sherlook
16-10-2009, 22:16
من دانشجوی رشته مدیریت دولتی ام.آیاامکانش هست که برای فوقم رشته مهندسی صنایع رو بخونم؟خیلی این رشته رودوست دارم:37:اگه امکانش هست چه درسایی روبایدخودم بخونم:20:
من دانشجوی رشته مدیریت دولتی ام.آیاامکانش هست که برای فوقم رشته مهندسی صنایع رو بخونم؟خیلی این رشته رودوست دارم:37:اگه امکانش هست چه درسایی روبایدخودم بخونم:20:
سلام
بله می شه برای مهندسی صنایع شرکت کنی باید منابعش رو از سایت سنجش و یا دفترچه آزمون کارشناسی ارشد که تو آبان ماه منتشر می شه گیر بیاری
sherlook
17-10-2009, 20:00
ممنون ازراهنمایی شما:11:خیلی خوشحالم کردید:26:منم اطلاعات محدودی مربوط به ضریب دروس وظرفیت پذیرش رشته یاقتصاددارم(سال88) که به صورت یک جدوله اما اگه میتونیدراهنمایی ام کنیدکه ازطریق همین سایت براتون بفرستمش.هرکاری کردم نتونستم:19:
khore mobile
17-10-2009, 23:04
با سلام
من علاقه مند شدم در کنکور ارشد گروه علوم انسانی در یکی از رشته های زیر شرکت کنم و ادامه تحصیل بدم.
1.مدیریت آموزشی
2.تکنولوژی آموزشی
3.تحقیقات آموزشی.
ابتدا منو راهنمائی کنید در انتخاب یکی از این سه رشته.لطفا روی 2 موضوع تکیه کنید الف) درصد امکان قبولی ب) راحتی یا سختی رشته پس از قبولی. و به یه چیز توجه نکنید : بازار کار!!!
چون من کاری به بازار کارش ندارم.
و دوم اینکه برای آزمون چه کتابهائی رو از چه نویسنده و انتشاراتی باید بخونم.
نکته : رشته کارشناسی من علوم انسانی نیست
متشکر.
mahdi bg
18-10-2009, 17:58
سلام
کسی تو پارسه عضو هست لیست 25% اول آزمون رشته نرم افزار رو برام بفرسته؟
هنوز کارت من نیومده
خیلی حیاتیه
ممنون
sherlook
19-10-2009, 00:35
بچه هامی خواستم بدونم دروس آماروریاضی که من توی رشته مدیریت میخونم باآماروریاضی که توی کنکورفوق صنایع میادفرق میکنه؟اگه جواب مثبت ازچه منابع کاملی کمک بگیرم؟:rolleye:
سلام
واسه قبولی در آزمون ارشد صنایع - صنایع دانشگاه آزاد (وبا توجه به وقت نسبتا کم باقی مونده)، به نظر شما بسته های آموزشی سنجش تکمیلی(270هزار تومن) بهتره یا بسته های آموزشی ماهان(92هزار تومان)؟
تورو خدا سریع جوابم رو بدین!
با سلام خدمت دوستان
آِیا برای ثبت نام کارشناسی ارشد اصل مدرک کارشناسی رو می گیرند؟
با سلام
در ارتباط با سطح و ارزش مدرک تحصیلی این موسسه اگر دوستان اطلاعاتی دارن ممنون میشم؟؟؟
این که سازمان سنجش گفته امسال برای ارشد منبع معرفی نمی کنه و بیشتر بر پایه مطالعه و تحقیق هست ...باید چیکار کرد؟
mostafayi
22-10-2009, 12:59
با سلام من از شما عزیزان و دوستان حرفه ای یه سوال دارم
بنده رشته تحصیلی خودم فیزیک هست ولی میخوام ارشد کامپیوتر امتحان بدم نمیدونم اصلا میتونم بخونم یا نه اول میخواستم همراه این رشته خودم کامپیوتر فراگیر پیام نور رو هم بخونم و فراگیر امتحان دادم وقبول شدم ولی الان نمیخوام برم و میخوام همه تلاشمو برای ارشد بگذارم آخه هر چی باشه ارشده !!!
از همین حالا هم میخوام برای ارشد 90 بکوب بخونم و فقط از شما چند راهنمایی میخوام
1-اینکه میتونم بخونم یا نه میدونم که سخته ولی به نظرم با یه برنامه ریزی منسجم بتونم
2-منابع نرم افزار رو بی زحمت بگین
3-به نظرتون بنده که کمتر اشنایی با دروس کامپیوتر دارم برم کتابهای پیام نور رو بگیرم و فعلا با اونها خودمو بالا بکشم ؟آخه تقریبا اونا نیاز دانشجو رو به استاد کم می کنند(نظر شما چیه ؟)
حالا کلا نظرتون چیه؟
فقط ناامیدم نکنین
ممنون
pantea_10001
23-10-2009, 13:03
سلام
يه چند تا سوال داشتم
اول اينكه فرق منابع اصلي با منابع فرعي چيه؟
دوم اينكه براي شركت در ازمون ارشد شرط معدل داره ؟ يعني مثلا بايد معدل بالاي 14 باشه كه بشه شركت كرد؟
سوم اينكه من ميخوام ارشد حقوق بين الملل شركت كنم ميشه ظرفيت دانشگاه ها يي كه اين رشته رو دارن بگين؟؟
مرسي
هرچند اينجا بيشتر سوال مطرح ميشه و به نظر مياد چندان جوابي به سوال ها داده نميشه اما منم سوالمو مطرح ميكنم. من ليسانس نرم افزارم. شاغل دولتي هم هستم. يعني تا 2:30 عصر سر كارم . اونايي كه تجربه دارن مي تونن كمكم كنن و بگن از الان شروع كردن مطالعه ام فايده داره يا نه؟ از فارغ التحصيليم 1 سال و نيم مي گذره. چندان برام مهم نيست روزانه قبول شم يا شبانه يا پيام نور يا غيره. در ضمن دوستان تو رو خدا بهم اميد الكي ندين. چون اگه بخوام شروع به مطالعه كنم بايد از يه سري كاراي ديگه ام بزنم. برا همتون آرزوي قبولي و موفقيت مي كنم.
راستي يه سوال ديگه. معدل چقدر مي تونه تاثير گذار باشه؟ مي تونه مثلا تلاش يه نفرو از بين ببره؟ من معدلم 15 است.
khore mobile
23-10-2009, 21:25
با سلام
من علاقه مند شدم در کنکور ارشد گروه علوم انسانی در یکی از رشته های زیر شرکت کنم و ادامه تحصیل بدم.
1.مدیریت آموزشی
2.تکنولوژی آموزشی
3.تحقیقات آموزشی.
ابتدا منو راهنمائی کنید در انتخاب یکی از این سه رشته.لطفا روی 2 موضوع تکیه کنید الف) درصد امکان قبولی ب) راحتی یا سختی رشته پس از قبولی. و به یه چیز توجه نکنید : بازار کار!!!
چون من کاری به بازار کارش ندارم.
و دوم اینکه برای آزمون چه کتابهائی رو از چه نویسنده و انتشاراتی باید بخونم.
نکته : رشته کارشناسی من علوم انسانی نیست
متشکر.
ظاهرا اینجا همه فقط سوال میپرسند و کسی جواب نمیده!!!
جالبه!
این که سازمان سنجش گفته امسال برای ارشد منبع معرفی نمی کنه و بیشتر بر پایه مطالعه و تحقیق هست ...باید چیکار کرد؟
دوست خوبم. سازمان سنجش که هیچ وقت منبع مشخص نمی کنه. شما سعی کنید سرفصل هایی که شورای انقالب تصویب کرده رو بخونید.
انتشارات دانشگاه تهران هم سرفصل ها رو بخوبی جمع و جور کرده و منبع خوبی واسه دید کلی می باشد البته کتاب های جانبی خیلی زیادی هم وجود داره که با توجه به نیازت باید انتخاب کنید.
با سلام من از شما عزیزان و دوستان حرفه ای یه سوال دارم
بنده رشته تحصیلی خودم فیزیک هست ولی میخوام ارشد کامپیوتر امتحان بدم نمیدونم اصلا میتونم بخونم یا نه اول میخواستم همراه این رشته خودم کامپیوتر فراگیر پیام نور رو هم بخونم و فراگیر امتحان دادم وقبول شدم ولی الان نمیخوام برم و میخوام همه تلاشمو برای ارشد بگذارم آخه هر چی باشه ارشده !!!
از همین حالا هم میخوام برای ارشد 90 بکوب بخونم و فقط از شما چند راهنمایی میخوام
1-اینکه میتونم بخونم یا نه میدونم که سخته ولی به نظرم با یه برنامه ریزی منسجم بتونم
2-منابع نرم افزار رو بی زحمت بگین
3-به نظرتون بنده که کمتر اشنایی با دروس کامپیوتر دارم برم کتابهای پیام نور رو بگیرم و فعلا با اونها خودمو بالا بکشم ؟آخه تقریبا اونا نیاز دانشجو رو به استاد کم می کنند(نظر شما چیه ؟)
حالا کلا نظرتون چیه؟
فقط ناامیدم نکنین
ممنون
سلام
1- هر چیزی امکان پذیر هست ولی این تصمیم شما کمی راه رسیدنش خیلی سخته و مطالعه قبلی می خواد.
2- سایت سازمان سنجش خیلی خوب به سوال شما جواب داده.
3- کتاب های پیام نور رو من ندیدم و نظری هم نمیدم. کتاب های دانشگاه تهران عالین و کافی.
بنظر من در رشته خودتون یعنی فیزیک تلاش کنید.
موفق باشید
سلام
يه چند تا سوال داشتم
اول اينكه فرق منابع اصلي با منابع فرعي چيه؟
دوم اينكه براي شركت در ازمون ارشد شرط معدل داره ؟ يعني مثلا بايد معدل بالاي 14 باشه كه بشه شركت كرد؟
سوم اينكه من ميخوام ارشد حقوق بين الملل شركت كنم ميشه ظرفيت دانشگاه ها يي كه اين رشته رو دارن بگين؟؟
مرسي
سلام. منظور سوال اول شما رو در مورد منبع اصلی و فرعی نمی فهمم! سرفصل ها مشخص هستند و از یه موضوع سرچشمه می گیرند!
فکر کنم 20 الی 25% باید تاثیر داشته باشه و معدل شما فرقی نمی کنه چی باشه ولی در این شک دارم که اگر یزر 12 باشه بشه شرکت کرد چون در اینصورت بشما مدرک کارشناسی نمیدن و معادل یا همچی چیزی میدن.(خودتون دفترچه ارشد رو بخونید)
در مورد سوال سوم شما بهتره دفترچشو از اینترنت پیدا کنید ببینید.
موفق باشید
هرچند اينجا بيشتر سوال مطرح ميشه و به نظر مياد چندان جوابي به سوال ها داده نميشه اما منم سوالمو مطرح ميكنم. من ليسانس نرم افزارم. شاغل دولتي هم هستم. يعني تا 2:30 عصر سر كارم . اونايي كه تجربه دارن مي تونن كمكم كنن و بگن از الان شروع كردن مطالعه ام فايده داره يا نه؟ از فارغ التحصيليم 1 سال و نيم مي گذره. چندان برام مهم نيست روزانه قبول شم يا شبانه يا پيام نور يا غيره. در ضمن دوستان تو رو خدا بهم اميد الكي ندين. چون اگه بخوام شروع به مطالعه كنم بايد از يه سري كاراي ديگه ام بزنم. برا همتون آرزوي قبولي و موفقيت مي كنم.
راستي يه سوال ديگه. معدل چقدر مي تونه تاثير گذار باشه؟ مي تونه مثلا تلاش يه نفرو از بين ببره؟ من معدلم 15 است.
معدل شما بد نیست. افرادی رو داشتیم که زیر 10 رتبه اوردن و معدلشون 14 بوده. شما با این معدل درصد بالایی رو از تراز معدل رو نصیب خودتون می کنید.میرسیم به کنکور و در صد های پایین اون! عملا داوطلبا درصد های بسیار بدی رو دارن! و شما بازدن درصد خوب عملا موقیتون بسیار بالا میره درصدش.
اگر از الان شروع کنید و وقت بسیار زیادی روزی مثلا بالای 10 سلعت وقت بزارید و اصولی بخوانید موفق میشید حتی از روزانه تهران هم قبول شید . کارنامه های سال قبل رو تهیه کنید و با تجربه به نقاط قوت و ضعف داوطلبان رشتتون تصمیم بگیرید.
تصمیمی بگیرید که بتونید انجام بدید. کار سختیه ولی هیچ چیز نشدنی نیست.
موفق باشید
ظاهرا اینجا همه فقط سوال میپرسند و کسی جواب نمیده!!!
جالبه!
خواهش می کنم!
سلام دوستان
من یه مشکلی برخورد کردم تو ثبت نام کارشناسی ارشد من الان میخوام کارشناسی ارشد حقوق بین الملل شرکت کنم اما تو سایت فقط کد مجموعه حقوقی رو میخواد پس یه کسی میخواد جزا یا حقوق بین الملل شرکت کنه چجوری میشه تفکیکشون کرد؟
سلام رضا جان
تو رشته خودم برق مثلا برای گرایش برق مخابرات و یا برق قدرت یا الکترونیک یه کد وجود داره.فکر کنم1250 هست ماله برق.
حدس می زنم ماله تو هم همین جوریه . پس از اینکه کنکورو دادی بهت تو زیر گروه رتبه میده و مثلا تو میفهمی هر کردوم از گرایش ها چه رتبه ای تونستی بدست بیاری. دفترچه تمام گرایش ها رو بهت میدن تا خودت با توجه به ضرایب هر گرایشی که می خوای جواب بدی پس باید یه کد واسه همش باشه.
بنظرم بازم بپرس تا دقیق ترین جواب رو بگیری
اگر عکس کسی مشکل داشته باشه بعدا فرصت تعویض هست ؟ یا ثبت نام لغو میشه ؟
1-یک فرم معدل و تعداد واحد گذرانده شده هم هست.نوشته باید موقع گرفتن کارت بهشون داده بشه.چیه؟
2-
میشه درباره شرکت جهت المپیاد توضیح بدید؟یعنی چی؟
1-یک فرم معدل و تعداد واحد گذرانده شده هم هست.نوشته باید موقع گرفتن کارت بهشون داده بشه.چیه؟
2-
میشه درباره شرکت جهت المپیاد توضیح بدید؟یعنی چی؟
در مورد سواله اولتون اطلاعات چندانی ندارم.
2- المپیاد به دو صورت برگزار میشه متمرکز و غیر متمرکز .
فکر کنم نوع متمرکزش همون کنکور ارشد هست که شما باید هنگام ثبت نام کردن اعلام آمادگی کنی.اگر بتونی از مرحله اول عبور کنی میری مرحله دوم که نهایی و تشریحی هست.
روش دوم هم که یک امتحان جداگانه داره که برگزار میشه و ربطی به کنکور نداره.
می تونید از بخش المپیاد سنجش هم اطلاعات خوبی گیر بیارید.
موفق باشید
اگر عکس کسی مشکل داشته باشه بعدا فرصت تعویض هست ؟ یا ثبت نام لغو میشه ؟
عکست چه مشکلی داره ؟
من که واسه کنکور قبلی با گوشی عکس انداختم پشت سرم هم کمد بود تازه شب هم بود تار افتاد ؛ با این حال کارتم هم مشکلی نداشت :31:
فکر نکنم تعویض بشه کرد !
جزوه اصول مبانی مدیریت برای رشته کامپیوتر IT ازکجا میشه گیر اورد؟
سلام
لطف کنین در مورد دانشگاه های مجازی یک توضیح کامل بهم بدین
منتظرم
سلام
منتظرم
دانشگاهی که شما برای کلاس ها و کوئیز ها در دانشگاه حاضر نیستید.
برای امتحانات پایانی در دانشگاه حاضر می شوید.
در مدرکتان این کلمه رو می نویسد.
دقیق نمی دونم نظام وظیفه معافیت تحصیلی میدهد یا نه.
طبعا با اینترنت و کامپیوتر باید در کلاس هایش شرکت کنید.
در مورد نحوه برگزاری کارگاه و ازمایشگاه خودمم موندم چکار می کنند.
اگر در شهر خودتون باشید و دانشگاه در محل زندگیتون باشه می تونید تو کلاسای حضوری هم خودتون شرکت کنید البته اگر گیر ندن.
موفق باشید
كسي ميدونه پذيرفته شدگان رشته ي مديريت mba مصاحبه دارن يا نه
تو دفترچه فقط مديريت شهري رو گفته اما من از يكي شنيدم ام بي اي هم همين طوره؟؟
سلام
منتظرم
خوبي اين دانشگاه ها(پيام نور و مجازي و ...) اينه كه ميتونيد همزمان 2 جا درس بخونيد
2 تا از دوستاي من هم دانشگاه ازاد ميخونن هم پيام نور
معماري:زندگي
20-11-2009, 12:54
سلام دوست عزيز...من منابع كنكور ارشد معماري رو ميخوام...لطفا كمكم كنيد.با سپاس فراوان..
سلام دوست عزيز...من منابع كنكور ارشد معماري رو ميخوام...لطفا كمكم كنيد.با سپاس فراوان..
مواد امتحانی و ضرایب کنکور کارشناسی ارشد گرایش معماری - معماری
1.زبان عمومی و تخصصی ضریب 2
2.دروس فنی ساختمان (تنظیم شرایط محیطی، ایستایی، شناخت مواد، عناصر و جزئیات ، تاسیسات)ضریب3
3.دروس تاریخ ومبانی نظری (تاریخ معماری جهان، معماری معاصر، معماری اسلامی، مبانی نظری معماری) ضریب 2
4.درک عمومی معماری ضریب 3
5.درک عمومی معماری منظر ضریب 1
6.پروژه عملی اسکیس معماری ضریب 5
منابع کنکور کارشناسی ارشد گرایش معماری-معماری (نام کتاب-نام مولف-نام مترجم)
1- درک رفتار سازه ها - محمود گلابچی
2-سازه در معماری - ماریوسالوادوری-محمود گلابچی
3- مصالح ساختمان - سام فروتنی
4- شناخت مواد و مصالح - فنی حرفه ای – جلد سبز رنگ
5-معمار مهندس، ساختار - محمود گلابچی
6-اجزا ساختمان - سیاوش کباری
7- مقررات ملی ساختمان (مبحث 19 صرفه جویی در مصرف انرژی) - وزارت مسکن وشهرسازی
8- زبان انگلیسی برای دانشجویان رشته معماری - دکتر حسن رستگار
9-فرهنگ تصویری معماری - فرانسیس دی کچینگ -محمد احمدی نژاد
10-مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب - وحید قبادیان
11-طراحی اقلیمی - وحید قبادیان
12-از زمان و معماری - منوچهر مزینی
13-بادخان (ملاحظات کالبدی باد در ساختمان) - محمد احمدی نژاد
14-بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران - وحید قبادیان
15-اقلیم و معماری - مرتضی کسمایی
16-آشنایی با معماری اسلامی ایران - دکتر محمد کریم پیرنیا
17-آشنایی با معماری جهان - محمد ابراهیم زارعی
18-سبک شناسی معماری ایرانی - محمد کریم پیرنیا
19-درآمدی بر شناخت معماری روستایی ایران - اکبر زرگر
20-معماری (فرم، فضا، نظم) - فرانسیس دی کچینگ
21-زیبا شناختی در معماری - یورگ گورتر
22-دگرگونی آزمانها در معماری مدرن - سیروس باور - لویی کان - روما نسوجورکولا
23-پیشگامان طراحی مدرن - نیکلاس پورتر
24-شکل گیری معماری در تجارب ایران و غرب - دکتر فلامکی
25-شکل گیری هنر اسلامی- اولگ گرابر- مهرداد وحدتی
26-هنر و معماری اسلامی - اولگ گرابر- یعقوب آزمند
27-شهر اسلامی نجم الدین بمات
28-نویفرت آرشتیکت دانا
:11:
mpirayesh
24-11-2009, 23:49
2.دروس فنی ساختمان (تنظیم شرایط محیطی، ایستایی، شناخت مواد، عناصر و جزئیات ، تاسیسات)ضریب3
3.دروس تاریخ ومبانی نظری (تاریخ معماری جهان، معماری معاصر، معماری اسلامی، مبانی نظری معماری) ضریب 2
28-نویفرت آرشتیکت دانا
===============
در آزاد فرق نمیکنه ؟
بله فرق می کنه.
اینجا رو یه نگاه بندازین. البته ممکنه ضرایب برای کنکور امسال عوض شده باشه پس از منابع اصلی اطلاعات بگیرید
mahdi bg
27-11-2009, 14:43
سلام
دوتا درخواست
سایت دکتر قدسی اگر اشتباه نکنم که تست های کنکور (کامپیوتر) تمام سالها رو گذاشته بود رو کسی می دونه - جواب هاش رو هم کسی داره؟
جایی پیدا میشه که بشه سوالات آزمون های آزمایشی مختلف مثل پارسه یا ماهان و یا ... رو پیدا کرد؟
ممنون
معماري:زندگي
28-11-2009, 22:18
28-نویفرت آرشتیکت دانا
:11:ممنونم دوست عزيز..لطف كردين
كسي ميدونه پذيرفته شدگان رشته ي مديريت mba مصاحبه دارن يا نه
تو دفترچه فقط مديريت شهري رو گفته اما من از يكي شنيدم ام بي اي هم همين طوره؟؟
كسي نيس راهنمايي بكنه ؟؟؟
msshamraz
01-12-2009, 19:48
مواد امتحاني و ضرايب دروس برخي از كدرشتههاي امتحاني براي آزمون دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل سال1389 اعلام شد
ahkh2020
06-12-2009, 13:57
كسي نيس راهنمايي بكنه ؟؟؟
نه دوست من كه امسال قبول شد مصاحبه هم ازش نكردن باز به دفترچه سنجش مراجعه كنيد تا مطمئن بشيد
totia_yalda
13-12-2009, 17:26
کسی در این مورد چیزی میدونه؟ این که میشه که امسال کنکور دانشگاه آزاد کارشناسی ارشد شرکت کرد و اگر قبول شدیم از این قبولی برای سال دیگه استفاده کنیم؟ یعنی همون سالی که دانشگاه باید بریم نریم و سال دیگه با استفاده از همین قبولی بریم و دیگه دوباره کنکور دانشگاه آزاد ندیم.
totia_yalda
14-12-2009, 01:25
سلام...
این شرکت در آزمون های ورودی آموزشگاه ها و موسسه های دولتی پولی چیه؟ برای کارشناسی ارشد هم میشه؟ کسی میدونه آیا میشه توی دانشگاه های دولتی بدون کنکور درس خوند اگر میشه چقدر پول می گیرند؟ منظورم اینه که دانشگاه دولتی چطوریه که میگن بعضی ها حالا مقطع کارشناسی ارشد را نمیدونم ولی تو مقطع کارشناسی پول میدن مثلا میرن حتی شریف هم میشینن؟ کسی کلا میدونه که دانشگاه های دولتی تو مقطع کارشناسی ارشد هم ( با پول ) دانشجو ثبت نام می کنند یا نه؟ هزینه اش چقدر میشه برای هر ترم؟ اصلا این چیزی که گفتم درسته یا اینکه نه صحت نداره؟ میدونم که برای اونایی هست که خیلی مایه دارند ولی می خوام بدونم آیا همچنین چیزی هم وجود داره؟
فراگیر پیام نور واقعا شرایطش چطوریه؟ چون من خیلی در موردش شنیدم که میرن و ثبت نام میکنند. درسته که میگن مدرک معادل میدن؟ این مطلب در مورد کارشناسی ارشد هم درسته؟ یعنی مدرک معادل کارشناسی ارشد میدن یا اصل؟ فراگیر پیام نور نسبت به مجازی و آزاد کدوم بهتر است؟
در مورد مجازی اطلاعات بیشتر را از کجا میتونم به دست بیاورم؟آیا مقاله هم باید داشته باشیم؟ شرط معدل میخوان ؟ یا اینکه هر کسی را که پول داشته باشه را ثبت نام می کنند؟ مدرک دانشگاه آزاد بهتره یا مجازی؟ آخه شهریه ثابت دانشگاه آزاد برای کارشناسی ارشد میگن 700 تومان هست ولی مجازی انگار 600 تومان هست؟ ثانیا مجازی مثلا برای یکی از دانشگاه های خوب کشور مثل علم و صنعت ایران هست، چطور میشه که مدرک آزاد معتبرتر از مجازی باشه؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید؟ دانشگاه آزاد برای کارشناسی ارشد بدون کنکور هم ثبت نام میکنه جدا از سهمیه دانشجویان ممتاز؟
کلا جدا از مدرک دانشگاه سراسری در مقایسه این 3 تا مدرک زیر در مقطع کارشناسی ارشد کدام معتبرتره و هم از جهت موقعیت شغلی و هم در آینده برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا بیشتر به درد آدم میخوره؟ 1- فراگیر پیام نور(کارشناسی ارشد) 2- دانشگاه مجازی 3- دانشگاه آزاد
گیج شدم از بس چند روز تو تاپیک های مختلف گشتم.ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنند و جواب سوالات بالا را بدهند؟
همه با هم مساویند ولی برخی مساوی ترند...
V E S T A
14-12-2009, 19:34
سلام
برای کارشناسی ارشد فقط معدل های الف میتونن بدون کنکور تو رشته خودشون و دانشگاه خودشون درس بخونن..
فراگیر پیام نور یه چیز من درووردیه!! واسه پشت کنکوریا ...مدرک معادل هم بدن،توش نوشته فراگیر! فک نکنم کاربردی داشته باشه
اصلنم نمیشه هم تراز با مدرک دانشگه سراسری با حتی آزاد باشه
دانشگاه آزاد بعد از دولتی از همه معتبر تره ..
V E S T A
14-12-2009, 19:37
کسی در این مورد چیزی میدونه؟ این که میشه که امسال کنکور دانشگاه آزاد کارشناسی ارشد شرکت کرد و اگر قبول شدیم از این قبولی برای سال دیگه استفاده کنیم؟ یعنی همون سالی که دانشگاه باید بریم نریم و سال دیگه با استفاده از همین قبولی بریم و دیگه دوباره کنکور دانشگاه آزاد ندیم.
من فقط میدونم مجاز هستین 1ترم اول رو مرخصی بگیرین ..اطلاع ندارم هر دو ترم رو بشه مرخصی گرفت یا نه..
ولی معمولا کسایی که تو آزمون آزاد قبول میشن و میخوان فرصت قبولیشون رو از دس ندن و تو آزمون سراسری سال
بعد هم شرکت کنن،1ترم اول رو مرخصی میگیرن..
totia_yalda
15-12-2009, 01:32
ممنون، مجازی نسبت به آزاد کدوم بهتره؟
آیا توی مدرک عنوان مجازی را می نویسند.
totia_yalda
15-12-2009, 21:55
سلام...
این شرکت در آزمون های ورودی آموزشگاه ها و موسسه های دولتی پولی چیه؟ برای کارشناسی ارشد هم میشه؟ کسی میدونه آیا میشه توی دانشگاه های دولتی بدون کنکور درس خوند اگر میشه چقدر پول می گیرند؟ منظورم اینه که دانشگاه دولتی چطوریه که میگن بعضی ها حالا مقطع کارشناسی ارشد را نمیدونم ولی تو مقطع کارشناسی پول میدن مثلا میرن حتی شریف هم میشینن؟ کسی کلا میدونه که دانشگاه های دولتی تو مقطع کارشناسی ارشد هم ( با پول ) دانشجو ثبت نام می کنند یا نه؟ هزینه اش چقدر میشه برای هر ترم؟ اصلا این چیزی که گفتم درسته یا اینکه نه صحت نداره؟ میدونم که برای اونایی هست که خیلی مایه دارند ولی می خوام بدونم آیا همچنین چیزی هم وجود داره؟
فراگیر پیام نور واقعا شرایطش چطوریه؟ چون من خیلی در موردش شنیدم که میرن و ثبت نام میکنند. درسته که میگن مدرک معادل میدن؟ این مطلب در مورد کارشناسی ارشد هم درسته؟ یعنی مدرک معادل کارشناسی ارشد میدن یا اصل؟ فراگیر پیام نور نسبت به مجازی و آزاد کدوم بهتر است؟
در مورد مجازی اطلاعات بیشتر را از کجا میتونم به دست بیاورم؟آیا مقاله هم باید داشته باشیم؟ شرط معدل میخوان ؟ یا اینکه هر کسی را که پول داشته باشه را ثبت نام می کنند؟ مدرک دانشگاه آزاد بهتره یا مجازی؟ آخه شهریه ثابت دانشگاه آزاد برای کارشناسی ارشد میگن 700 تومان هست ولی مجازی انگار 600 تومان هست؟ ثانیا مجازی مثلا برای یکی از دانشگاه های خوب کشور مثل علم و صنعت ایران هست، چطور میشه که مدرک آزاد معتبرتر از مجازی باشه؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید؟ دانشگاه آزاد برای کارشناسی ارشد بدون کنکور هم ثبت نام میکنه جدا از سهمیه دانشجویان ممتاز؟
کلا جدا از مدرک دانشگاه سراسری در مقایسه این 3 تا مدرک زیر در مقطع کارشناسی ارشد کدام معتبرتره و هم از جهت موقعیت شغلی و هم در آینده برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا بیشتر به درد آدم میخوره؟ 1- فراگیر پیام نور(کارشناسی ارشد) 2- دانشگاه مجازی 3- دانشگاه آزاد
گیج شدم از بس چند روز تو تاپیک های مختلف گشتم.ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنند و جواب سوالات بالا را بدهند؟
همه با هم مساویند ولی برخی مساوی ترند...
سلام
کسی نیست راهنمایی کنه؟ لطفا اگر اطلاعاتی دارید در اختیارم قرار بدید تا تصمیم درستی بگیرم؟
totia_yalda
15-12-2009, 23:23
من فقط میدونم مجاز هستین 1ترم اول رو مرخصی بگیرین ..اطلاع ندارم هر دو ترم رو بشه مرخصی گرفت یا نه..
ولی معمولا کسایی که تو آزمون آزاد قبول میشن و میخوان فرصت قبولیشون رو از دس ندن و تو آزمون سراسری سال
بعد هم شرکت کنن،1ترم اول رو مرخصی میگیرن..
بدون مرخصی چی؟ میشه 2 ترم نرفت؟
مجازی نسبت به آزاد کدوم بهتره؟
آیا توی مدرک عنوان مجازی را می نویسند. لطفا راهنماییم کنید؟ ممنونم.
V E S T A
16-12-2009, 00:43
بدون مرخصی چی؟ میشه 2 ترم نرفت؟
مجازی نسبت به آزاد کدوم بهتره؟
آیا توی مدرک عنوان مجازی را می نویسند. لطفا راهنماییم کنید؟ ممنونم.
بدون مرخصی نمیتونید:13:
درباره مدرک مجازی اطلاع دقیقی ندارم..
من خودم چیزی رو انتخاب میکنم که توی ایران رسمیت بیشتری داشته باشه بنظرم آزاد بهتر از مجازی هست
sina1415
16-12-2009, 10:45
سلام ... شاید سوالم بی ربط باشه ... راستش من تصمیم گرفتم واسه ارشد بخونم ( سال 89) الان هم سربازم ( 2 ماه دیگه تمومه) .. بعدش می خوام کل وقتمو بزارم وتسه ارشد ....
چند سوال .........................
ایا لازمه در کلاس های کنکور ... شرکت کنم ؟
اگه نتونم در کلاس کنکور شرکت کنم و فقط بخوام جزوات رو بگیرم از چه موسسه ای بهتره جزوات رو بگیرم (پارسه .. ماهان.....)
ایا می ارزه پول بدی جزوات رو بگیری ............................
یکی از دوستان با رتبه 500 دانشگاه شیراز قبول شده ( مهندسی برق) ایا واقعا امکان داره با این رتبه دانشگاه شیراز قبول شد ( کنکور 87).....
رشته خودمم مهندسی برق....
راستش راهنمایی کنین از کجا و جه جوری شروع کنم
moslem.b
16-12-2009, 11:25
کسی میدونه بهترین کتاب های تست واسه ارشد حسابداری چیه ؟
سلام ... شاید سوالم بی ربط باشه ... راستش من تصمیم گرفتم واسه ارشد بخونم ( سال 89) الان هم سربازم ( 2 ماه دیگه تمومه) .. بعدش می خوام کل وقتمو بزارم وتسه ارشد ....
چند سوال .........................
ایا لازمه در کلاس های کنکور ... شرکت کنم ؟
اگه نتونم در کلاس کنکور شرکت کنم و فقط بخوام جزوات رو بگیرم از چه موسسه ای بهتره جزوات رو بگیرم (پارسه .. ماهان.....)
ایا می ارزه پول بدی جزوات رو بگیری ............................
یکی از دوستان با رتبه 500 دانشگاه شیراز قبول شده ( مهندسی برق) ایا واقعا امکان داره با این رتبه دانشگاه شیراز قبول شد ( کنکور 87).....
رشته خودمم مهندسی برق....
راستش راهنمایی کنین از کجا و جه جوری شروع کنم
سلام.
منظورتون کنکور بهمن 88 هست؟!!! بنظر خودتون تا دو ماه دیگه که شما می خواین شرکت کنید یکم دیر نمی شه واسه شروع؟
فکر کنم منظورتون کنکور 90 باشه.
شما باید اولش مطالب رو بفهمید و کل وقتتون رو نزارید واسه تست. اول بفهمید چی به چیه بعد برای تمرین تست بزنید.
کلاس های کنکور در صورتی که نتونید خودتون بخونید بد نیستند ولی در کل توصیه نمی کنم . کتاب های خوبی تو بازار هست واسه برق. مثل انتشارات پردازش، پوران پژوهش، پارسه، راهیان ارسد
فکذ کنم دوستتون با این رتبه از دانشگاه صنعتی شیراز قبول شده نه از دانشگاه شیراز.
اول سعی کنبد مطالب رو بفهمید بعد تمرین کنید و برای تسلط تست بزنید.
موفق باشید
sina1415
16-12-2009, 21:07
سلام.
منظورتون کنکور بهمن 88 هست؟!!! بنظر خودتون تا دو ماه دیگه که شما می خواین شرکت کنید یکم دیر نمی شه واسه شروع؟
فکر کنم منظورتون کنکور 90 باشه.
شما باید اولش مطالب رو بفهمید و کل وقتتون رو نزارید واسه تست. اول بفهمید چی به چیه بعد برای تمرین تست بزنید.
کلاس های کنکور در صورتی که نتونید خودتون بخونید بد نیستند ولی در کل توصیه نمی کنم . کتاب های خوبی تو بازار هست واسه برق. مثل انتشارات پردازش، پوران پژوهش، پارسه، راهیان ارسد
فکذ کنم دوستتون با این رتبه از دانشگاه صنعتی شیراز قبول شده نه از دانشگاه شیراز.
اول سعی کنبد مطالب رو بفهمید بعد تمرین کنید و برای تسلط تست بزنید.
موفق باشید
سلام اره کنکور 90 منظورمه .... جزوه های کدوم موسسه واسه برق پیشنهاد می کنین ....
اون دوستم گفت دانشگاه شیراز مهندسی برق قدرت کارشناسی ارشد قبول شده ... مگه خود دانشگاه شیراز با دانشگاه صنعتی شیراز چی فرقی از نظر مدرک و ... داره ؟( تو دفترچه که من نگاه کرده بودم فقط نوشته بود دانشگاه شیراز نه دانشگاه صنعتی شیراز)
یه سوال دیگه هم دارم .... این قضیه ازدواج که کسی متاهل باشه 20درصد سهمیه داره درسته ... اگه این طوریه که باید قید کنکور رو بزنم ... نه سهمیه بسیج دارم نه متاهلم ... یعنی میشه دانشگاه روزانه قبول شد با یک سال وقت گذاشتن؟؟؟؟؟؟
سلام اره کنکور 90 منظورمه .... جزوه های کدوم موسسه واسه برق پیشنهاد می کنین ....
اون دوستم گفت دانشگاه شیراز مهندسی برق قدرت کارشناسی ارشد قبول شده ... مگه خود دانشگاه شیراز با دانشگاه صنعتی شیراز چی فرقی از نظر مدرک و ... داره ؟( تو دفترچه که من نگاه کرده بودم فقط نوشته بود دانشگاه شیراز نه دانشگاه صنعتی شیراز)
یه سوال دیگه هم دارم .... این قضیه ازدواج که کسی متاهل باشه 20درصد سهمیه داره درسته ... اگه این طوریه که باید قید کنکور رو بزنم ... نه سهمیه بسیج دارم نه متاهلم ... یعنی میشه دانشگاه روزانه قبول شد با یک سال وقت گذاشتن؟؟؟؟؟؟
سلام دوباره.
من جزوه موسسه ی خاصی رو پیشنهاد نمی کنم . شما باید از هر انتشاراتی بهترین رو انتخاب کنید.
بنظرم مصاحبه افراد برتر کنکور رو بخونید که خیلی کمک می کنه.
ولی مثلا برای مدار شما باید چندین منبع داشته باشید تا درصد بالایی بزنید مثل کتاب اقای عابدی (امیرکبیر)، پوران پژوهش، پارسه و تمرینات جبه دار. ببینید با این منبع امکان نداره شما با خوندنش پایین 60 بزنی مدار رو.
دانشگاه صنعتی شیراز یه دانشگاه دیگه هست و دانشگاه جدیدیه ( فکر کنم) در کنکور 88 هم که دانشجو ور میداشت 87 رو نمی دونم. ولی تا رنبه 700 هم ازش صنعتی شیراز قبول شده داشتیم.
دانشگاه شیراز قدیمی تر هست و مسلما معتبر تر باید باشه. ولی دانشگاه های صنعتی خیلی خوب دارن رشد می کنند و بزودی دانگاه های معتبر کشور می شن تو مهندسی .البته خیلی هاشون هستن مثل شریف ، اصفهانو..
بسیج مکه تو روزانه تاثیر نداره و فقط به دانشگاه آزاد مربوط میشه.
متاهل شدنم که بنظرم نمی صرفه!!!! بابا درستو بخون خودتو با حاشیه ها درگیر نکن!
موفق باشی.
سلام.من يه راهنمايي مي خواستم.به نظرتون كارشناسي ارشد يه گرايش كامپيوتر بخونم بهتره يا يكي از گرايش هاي مديريت.البته با ليسانس نرم افزار.
samsam444
23-12-2009, 14:03
سلام .آیا سهميه 20 درصدي به داوطلبان متأهل امسال اجرا می شود؟
arash66_2m
23-12-2009, 15:02
سلام .آیا سهميه 20 درصدي به داوطلبان متأهل امسال اجرا می شود؟
خیر ...
این سهمیه حذف شد ...
مطمئنید؟ واقعا اگر درست باشه که خیلی خبری خوبی واسم دادی.
جالب می شد استاد های عاشق بی سواد میمدن دانشگاه!
اقا کجا حذف شده؟! این که تصویبم می خواد بشه! عیب نداره بزار افراد متاهل برن دانشگاه تا سطح علمی از اینم که سهت پایین تر بره!!! من هنوز متوجه این نشدم که چرا ارزش علم رو اینقدر دارن پایین میارن. البته من اینقدر جربزه دارم که خودمو تا رتبه های دو رقمی و اگر خدا بخواد یک رقمی بالا بکشم ولی اگر به همین منوال پیش بره حق افرادی مثل من هم خورده میشه!
معنی نداره. واقعا معنی نداره. افراد متاهل! نمی دونم این افراد متاهل چطور میخوان برن درسهای فوق رو با سوادی که دارن بخونن!( اغلب افراد جدی در درس ازدواج نمی کنند مثل خودم! و نخواهم کرد تا سالها!)
اینم خبر:
کلا سهمیه هاشون خنده داره ... اون از سهمیه بسیجی فعال واسه کنکور سراسری دانشگاه آزاد و این از سهمیه داوطلبان متاهل!:27:
آخه مجردی و متاهلی چه ربطی به دانشگاه داره؟!!!
Makan_noor
23-12-2009, 18:15
من امروز توی روزنامه ی اطلاعات خوندم که این قانون در تاریخ 22 آذر ماه رسما ابلاغ شده و موسسات و سازمان های مربوطه موظف به اجرای اون شدن.در واقع به طور رسمی قانونی شد.والسلام!!!(لعنت به کسایی که عادت دارن زندگی و آینده ی دیگران رو بازیچه کنن و مدام طرح های غیرکارشناسی میدن.یکی نیست بهشون بگه از کی تا حالا مشکل ازدواج جوانان تحصیلات بوده؟ تو رو خدا توجیه کامران دانشجو رو ببینید: با این طرح افراد دارای شایستگی علمی به ازدواج تشویق میشوند!نه که حالا مشکل کار و درآمد و مسکن حل شده بود مونده بود مشکل مدرکشون تا دیگه ازدواج کنن!!!)
تعجب نداره که؟اینجا ایرانه و نظام هم که همه می شناسند.:31:
دیگه باید بدونید کجا زندگی میکنید.:31:
Makan_noor
24-12-2009, 10:22
تعجب نداره که؟اینجا ایرانه و نظام هم که همه می شناسند.:31:
دیگه باید بدونید کجا زندگی میکنید.:31:
بله دیگه.همین یه مقطع ارشد مونده بود که اونم کم کم داره به فنا میره.
آآآآآی داوطلبان ورود به دانشگاه و آآآآی دانشجویان عزیز از امروز دیگر به فکر درس خواندن نباشید.قبولی تضمینی در آزمون ارشد صد در صد تضمینی با بنگاه همسریابی دانشجویی!!
مهم نیست که در سنین 22 یا 23 سالگی ازدواج میکنید!!مهم نیست که هنوز درستون تموم نشده ، شغل و سابقه کار ندارید ، منبع درآمد ندارید ، مسکن و سرپناه ندارید!!والدین گرامی پس چه کاره اند؟مهم مدرک ارشد شماست و صد البته سنت نیک و پسندیده ی ازدواج!! پس تا دیر نشده و فارغ التحصیل نشده اید از همین امروز به فکر کیس مناسب باشید(حتی شما نسوان محترم!منتظر انتخاب شدن نباشید!خودتان پا پیش بذارید و یخه ی یکی رو بگیرید چون وقت تنگ است)!
راستی یه سوال برام پیش اومد ازدواج صیغه ای هم قبوله؟:27:
این خبر رو از سایت شبکه خبر خوندم.
چون طرح سهمیه 20 درصدی متاهلان راهگشا نبود، رد شد
علی اكبر عباس پور امروز در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت: دولت مصوبی داشت كه 20 درصد از سهمیه كارشناسی ارشد به متاهلان اختصاص پیدا كند كه این موضوع، در كمیسیون آموزش مجلس با حضور وزیر علوم بررسی شد و اعضای كمیسیون با این موضوع مخالفت كردند.
رئیس كمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی افزود: نظر اعضای كمیسیون بر این بود كه دولت مشوق های دیگری برای ازدواج در نظر بگیرد، چرا كه مشكل اصلی ازدواج، مسئله بیكاری و مسكن است و با اجرای این طرح، مشكل ازدواج حل نخواهد شد.
عباس پور گفت: هم اكنون ظرفیت پذیرش در مقطع كارشناسی ارشد، 100 هزار نفر، و شمار داوطلبان آن به یك میلیون نفر رسیده است؛ اگر قرار باشد 20 درصد سهمیه به ایثارگران، و 20 درصد به متاهلان اختصاص یابد، ظرفیت بسیار محدود می شود و افرادی كه شایستگی علمی دارند، از رقابت باز می مانند.
این نماینده خانه ملت با بیان اینكه اعضای كمیسیون با این موضوع مخالف اند، افزود: از وزیر علوم درخواست شد مسئله را به دولت منعكس كند و اگر دولت به اجرای موضوع مصر باشد، به صورت لایحه آن را به مجلس تقدیم كند و اگر هم دلایل كمیسیون برای دولت قانع كننده بود، دولت از تصمیم خود صرف نظر كند.
این نماینده مجلس در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینكه اگر موضوع به صورت لایحه از سوی دولت به مجلس فرستاده شود، در مجلس تصویب خواهد شد؟، گفت: با توجه به نظر مخالف اعضای كمیسیون ، به نظر نمی رسد كه نمایندگان مجلس به آن رای مثبت دهند.
farshidshd
09-01-2010, 19:19
نسبت پذيرش ، شرايط انتقال ، احتمال حذف شبانه و چگونگي سهميه متاهلين در پذيرش کارشناسي ارشد89
گروه آزمون وسنجش : معاون آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اشاره به پذيرش يک نفر از هر 10 نفر داوطلب آزمون کارشناسي ارشد، گفت: امسال به دنبال افزايش ظرفيت مقطع ارشد نيستيم، چرا که معيار ظرفيت افزايش بعد کيفي است.
به گزارش ايسنا، دکتر نادري منش در حاشيه مراسم سي وهشتمين همايش معاونان آموزشي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي کشور که طي روزهاي 15 و 16 دي ماه در دانشگاه خليج فارس (بوشهر) برگزار شد با اشاره به طرح موضوع افزايش 20 درصدي خروجي هاي مقطع کارشناسي ارشد در شوراي عالي انقلاب فرهنگي بر اساس برنامه نقشه جامع يا برنامه ي پنجم توسعه، اظهار کرد: بر اساس اين طرح از هر 5 نفر يک نفر بايد در مقطع ارشد پذيرفته شود که اين رقم زيادي است ولي اگر ما بتوانيم در اين زمينه به رقم 13 درصدي نيز دست يابيم مطلوب خواهد بود.
وي خاطرنشان کرد: در حال حاضر 800 هزار داوطلب متقاضي ورود به مقطع کارشناسي ارشد هستند که تنها 75 هزار نفر جهت تحصيل در اين دوره پذيرفته مي شود.
مصوبه تخصيص سهميه20درصدي به متاهلين بايد مراحل قانوني را طي کند
دکتر نادري منش در خصوص مصوبه هيات دولت درآذربايجان مبني بر اختصاص سهميه 20 درصدي آزمون کارشناسي ارشد به متاهلين، تصريح کرد: هر مصوبه اي بايد مراحل قانوني آن طي شود و هنوز در اين زمينه ابلاغ خاصي به بنده نشده است و همچنين براي افزايش اين سهميه در سال جاري تاکنون بحثي مطرح نشده است.
احتمال حذف دوره شبانه در برخي از دانشگاه ها
وي با اشاره به در خواست برخي از دانشگاه ها مبني بر افزايش شهريه دوره هاي شبانه، گفت: در حال حاضر حدود 12 تا 15 ميليون تومان براي دانشجويان شبانه هزينه مي شود در صورتي که از دانشجويان اين دوره فقط 6 ميليون تومان پول دريافت مي شود، بر اين اساس دانشگاه ها خواستار افزايش شهريه دوره شبانه شدند، اما طبيعي است که دانشجويان براي تامين اين هزينه با مشکل مواجه هستند.
معاون آموزشي وزارت علوم در خصوص بحث هايي مبني بر حذف دوره شبانه دانشگاهها، خاطرنشان کرد: در اين زمينه هنوز به جمع بندي نرسيده ايم، اما اگر در ماموريت دانشگاهي دوره هاي شبانه ضرورت نداشته باشد ممکن است اين دوره ها در برخي از دانشگاه ها بر اساس ماموريتشان حذف شود.
وي با اشاره به طرح بومي گزيني کنکور با بيان اينکه 80 درصد دانشجويان کشور از هم استانها هستند، تصريح کرد: اعتقاد نداريم که در بحث بومي گزيني فشار بيش از اين رقم باشد.
وي افزود: دو بحث ارزيابي از وضعيت ورودي کشور در محيط هاي کنار خانواده و همچنين مشکلاتي که در خوابگاه ها براي دانشجويان ايجاد مي کرد منجر شد که بحث بومي گزيني گسترش يابد اما با توجه به اين که در حال حاضر 80 درصد دانشجويان کشور از هم استانها هستند ديگر اصرار نداريم که اين عدد بيشتر شود.
به گزارش ايسنا، دکتر نادري منش در خصوص انتقاد برخي از معاونان آموزشي دانشگاه ها در خصوص افزايش ظرفيت دانشجوهاي آنها در برخي از رشته ها علي رغم اين که رقم اعلام شده براي ظرفيت موجود از سوي دانشگاهها کمتر از رقم اعلام شده از سوي سازمان سنجش است و اين موضوع منجر مي شود که دانشگاهها ظرفيت پذيرش واقعي خود را کمتر از آن چيزي که به سازمان سنجش اعلام مي کنند باشد، گفت: در حال حاضر تفاوت جدي بين رقم هاي اعلام شده از سوي دانشگاهها و سازمان سنجش نيست.
وي در خصوص طرح آمايش سرزمين از برنامه جابجايي در طرح ظرفيت رشته ها خبر داد و گفت: در اين زمينه از دانشگاهها درخواست شده است که در اين زمينه به ما اطلاع دهند و بر اين اساس سعي خواهيم داشت که در ظرفيت رشته ها جا به جايي ايجاد کنيم.
شرايط انتقال در دانشگاه هاي هم سطح تسهيل شود
معاون آموزشي وزارت علوم با تاکيد بر اينکه بر اساس آيين نامه پذيرش کارشناسي ارشد، انتقال دانشجو در اين دوره ممنوع است، اظهار کرد: با توجه به شرايط امروزي، اين مورد در دانشگاههاي هم سطح تسهيل شود و اگر فردي داراي شرايط خاصي دارد در اين زمينه به آن کمک شود.
دکتر نادري منش با اشاره به بودجه 3 هزار ميليارد توماني وزارت علوم، به جمعيت 400 هزار نفري دانشجويان دانشگاه هاي دولتي اشاره کرد و گفت: وزارت علوم با اين بودجه بايد تمامي دانشجويان را تربيت کند.
منبع::: آفرینش
farshidshd
09-01-2010, 19:21
آخرين تغييرات و جزئياتي ازبرگزاري آزمون کارشناسي ارشد سال 89 دانشگاههاي دولتي اعلام شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8717686274.jpg&X=222&Y=144
گروه آزمون وسنجش: آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي در سال 1389 هفته آخر بهمن ماه سال جاري با حضور حدود 770 هزار داوطلب در حالي برگزار مي شود که به گفته معاون سازمان سنجش، شمار داوطلبان اين آزمون با احتساب دورشته اي ها به بيش از830 هزار نفر مي رسد. دکتر حسين توکلي در گفت وگو با ايسنا، گفت: اين آزمون کارشناسي ارشد در145 کد رشته امتحاني برگزار مي شود، البته زمان برگزاري شش کد رشته امتحاني با زمان برگزاري ساير کد رشته ها متفاوت است.
وي با اشاره به پيشي گرفتن شمار مردان در آزمون امسال، اظهار کرد: از کل تعداد ثبت نام کننده ها 383 هزار و 815 نفر را داوطلبان مرد تشکيل مي دهند. وي با بيان اينکه در آزمون امسال 66 رشته شناور براي انتخاب رشته دوم درنظر گرفته شده است، تصريح کرد: حدود 63 هزار و 188 نفر متقاضي شرکت در آزمون رشته دوم هستند. وي با تاکيد بر اينکه داوطلبان براي شرکت در آزمون هر گروه آزمايشي بايد کارت همان آزمون را به همراه داشته باشند، گفت: بر اين اساس 830 هزار و 132 کارت ورود به جلسه براي داوطلبان صادر شده است. توکلي وي در خصوص زمان توزيع کارت ورود به جلسه آزمون، گفت: کارت ورود به جلسه در طي روزهاي 26 تا 29 بهمن ماه توزيع مي شود. به گفته معاون سازمان سنجش در آزمون کارشناسي ارشد سال گذشته 671 هزار نفر ثبت نام کرده بودند که تعداد داوطلبان آزمون امسال نسبت به سال گذشته 100 هزار نفر يعني حدود 15 درصد افزايش يافته است. وي با اشاره به طراحي سوالات کنکور کارشناسي ارشد89، گفت: سطح سوالات امتحاني بخش اختصاصي در حد دانش و تجربيات فارغ التحصيلان دوره کارشناسي هر رشته و مطابق فهرست برنامه هاي مصوب شوراي عالي برنامه ريزي است. توکلي با اشاره به نحوه اعمال معدل در آزمون کارشناسي ارشد سال 89، اظهار کرد: گزينش نهايي داوطلبان بر اساس نمره کل حاصل از80 درصد نمره آزمون و 20 درصد معدل تراز شده دوره کارشناسي انجام خواهد شد. معاون سازمان سنجش در خاتمه با اشاره به برخي از تغييرات آزمون امسال به ايسنا، گفت: ضرايب دروس امتحاني براي تعدادي از رشته هاي اين آزمون تغيير کرده است، همچنين علاوه ايجاد 10 تا 15رشته جديد، تعداد رشته هاي شناور آزمون امسال نيز به 66 رشته افزايش يافته است.
طرح شخصي سازي دفترچه سوالات از امسال اجرا مي شود
دکتر ابراهيم خدايي، معاون سازمان سنجش گفت، با تشريح برخي اقدامات امنيتي براي آزمون کارشناسي ارشد امسال، يکي از اين اقدامات را طرح شخصي سازي دفترچه هاي سوالات اين آزمون بيان کرد که از آزمون امسال اجرا خواهد شد، بر اين اساس با انتشار اسم و عکس داوطلب بر روي دفترچه سوالات، تنوع سوالات و دسته بندي آنها و چگونگي ارسال سوالات به حوزه هاي مختلف در جهت جلوگيري از وقوع هرگونه تقلب و تخلف در آزمون اقدام شده است. وي با اشاره به تغييرات اجرايي آزمون ارشد 89 ، گفت: سال گذشته آزمون کارشناسي ارشد در 4 روز برگزار شد، در حالي که امسال عليرغم افزايش شمار داوطلبان، اين آزمون در سه روز برگزار مي شود که براساس تقويم، آزمون از روز چهارشنبه 28 بهمن آغاز مي شود و به مدت سه روز (30 بهمن) ادامه دارد. خدايي در خصوص زمان اعلام نتايج اوليه آزمون کارشناسي ارشد، اظهار کرد: نتايج اوليه آزمون نيمه دوم ارديبهشت ماه اعلام و از هفته اول خرداد ماه نيز انتخاب رشته مجازين آغاز مي شود.
افزايش 25 درصدي ظرفيت پذيرش دانشجو
به گزارش ايسنا، همچنين پيش از اين دکتر پورعباس، رييس سازمان سنجش از افزايش 20 تا 25 درصدي ظرفيت پذيرش آزمون ارشد خبر داده و اعلام کرده بود: به طور طبيعي هر سال نسبت به سال قبل در زمينه ظرفيت پذيرش افزايشي داشته ايم که در اين راستا سال گذشته نسبت به سال 84 بيش از دو برابر دانشجو پذيرفتيم ، بر اين اساس براي آزمون کارشناسي ارشد 89 افزايش20 تا 25 درصدي را پيش بيني شده است. .
منبع:: آفرینش
aminzayer
14-01-2010, 00:34
دانلود رایگان تست ها و منابع کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور برای کمک به داوطلبان این رشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جزوات کمیاب این رشته جهت آمادگی در کنکور ارشد فراگیر پیام نور توسط فارغ التحصیلان این رشته
farshidshd
18-01-2010, 12:21
ميزان تاثير معدل، تاريخ برگزاري و نحوه توزيع کارت آزمون کارشناسي ارشد سال 89 دانشگاههاي دولتي
گروه آزمون وسنجش : معاون سازمان سنجش آموزش کشور با تشريح جزئيات کنکورکارشناسي ارشد 89 از صدور830 هزار و132 کارت ورود به جلسه اين آزمون خبر داد و گفت: کارتهاي ورود به جلسه آزمون از 26 بهمن ماه بر روي سايت سازمان سنجش آموزش کشور قرارمي گيرد.
ابراهيم خدايي در گفتگو با مهر افزود: در آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته داخل سال 1389براي 145 کد رشته شامل 52 کد رشته امتحاني در گروه علوم انساني ، 13 کد رشته امتحاني در گروه علوم پايه، 27 کد رشته در گروه فني ومهندسي ، 25 کد رشته در گروه کشاورزي ، 10 کد رشته در گروه هنر، 14 کد رشته در گروه علوم پزشکي ( فقط براي دانشگاه تربيت مدرس)، 4 کد رشته در گروه دامپزشکي دانشجو پذيرش مي شود.
766 هزار و 944 داوطلب در کنکور کارشناسي ارشد ثبت نام کرده اند
وي اظهار داشت: ثبت نام در آزمون براي 141 کد رشته امتحاني از145 کد رشته امتحاني و همچنين اولين مرحله آزمون پانزدهمين المپياد علمي دانشجويي کشور بر اساس برنامه زماني به صورت متمرکز و از طريق شبکه اينترنت انجام شد. در آزمون 139 کد رشته و اولين مرحله المپياد 766 هزار و 944 داوطلب ثبت نام کرده اند که از اين تعداد 383 هزار و 129 نفر زن و 383 هزار و 815 نفر مرد هستند.
63 هزار و 188 نفر متقاضي شرکت در آزمون کد رشته امتحاني دوم کارشناسي ارشد
معاون سازمان سنجش آموزش کشور به مهر گفت: نظر به اينکه بر اساس ضوابط داوطلبان مي توانستند در صورت واجد شرايط و علاقه مند بودن از ميان 66 کد رشته امتحاني شناور مندرج در دفترچه راهنما يکي از کد رشته هاي مذکور را به عنوان کد رشته امتحاني دوم علاوه بر کد رشته امتحاني اصلي انتخاب کنند 63 هزار و 188 نفر نيز متقاضي شرکت در آزمون کد رشته امتحاني دوم شده اند.
جزئيات توزيع کارت آزمون کارشناسي ارشد 89
وي با اشاره توزيع کارت آزمون کارشناسي ارشد 89 اضافه کرد: با توجه به اينکه آزمون هر کد رشته به طور جداگانه برگزار مي شود و هر داوطلب براي شرکت در آزمون هر کد رشته بايد کارت مربوط را داشته باشد براي داوطلباني که در دو کد رشته امتحاني ثبت نام کرده اند دو کارت ورود به جلسه صادر مي شود.
صدور830 هزار و 132 کارت ورود به جلسه آزمون
خدايي ادامه داد: از اين رو 830 هزار و 132 کارت ورود به جلسه آزمون صادر خواهد شد که از اين تعداد 408 هزار و 850 کارت مربوط به خواهران و 421 هزار و 282 کارت مربوط به برادران مي شود.
توزيع کارت ورود به جلسه آزمون ارشد از 26 بهمن ماه
وي ادامه داد: بر اساس برنامه زماني کارت ورود به جلسه آزمون از طريق شبکه اينترنت سازمان سنجش از 26 بهمن ماه تا 28 بهمن ماه در اختيار داوطلبان قرارمي گيرد.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: اطلاعيه سازمان سنجش آموزش کشور در رابطه با توزيع کارت اينترنتي در نشريه دوشنبه 19 بهمن ماه و 26 بهمن ماه منتشر و همزمان بر روي سايت قرار داده مي شود. همچنين به منظور آشنايي داوطلبان با نحوه برگزاري آزمون و نحوه علامتگذاري در پاسخنامه برگه راهنماي شرکت در آزمون از 26 بهمن ماه بر روي سايت سازمان سنجش قرار مي گيرد تا داوطلبان با مراجعه به سايت سازمان نسبت به مطالعه آن اقدام کنند.
ميزان تاثير معدل در کنکور کارشناسي ارشد
خدايي در زمينه تاثير معدل در کنکور کارشناسي ارشد به مهر گفت: معدل کارشناسي در کنکور کارشناسي ارشد به ميزان 20 درصد تاثيرگذار خواهد بود. وي گفت: اين 20 درصد در کنکور امسال نيز مانند سال گذشته به صورت تراز شده اعمال مي شود. معاون سازمان سنجش درباره زمان برگزاري اين کنکور نيز به مهر گفت: آزمون کارشناسي ارشد سال 89 در صبح و بعدازظهر 28، 29 و 30 بهمن ماه برگزار مي شود.
منبع:: آفرینش
ثبت نام آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از 5 بهمن آغاز مي شود
ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد با آزمون و بدون آزمون سال 1389 دانشگاه آزاد از ساعت 8 صبح روز دوشنبه، 5 بهمن ماه امسال آغاز مي شود.
به گزارش آنا،مهلت ثبت نام آزمون کارشناسي ارشد اين دانشگاه تا ساعت 24 روز پنج شنبه، 15 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
داوطلبان مي توانند در مهلت تعيين شده با مراجعه به دفاتر پستي در سراسر کشور، مدارک ثبت نام شامل کارت اعتباري و دفترچه راهنماي آزمون را تهيه کرده و از طريق پايگاه اينترنتي مرکز آزمون به نشاني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ثبت نام خود را به انجام برسانند.
متقاضيان دوره بدون آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد نيز مي توانند با مراجعه به دفاتر پستي و تهيه کارت اعتباري، ثبت نام خود را انجام دهند.
بچه ها برای ارشد رشته آموزش زبان پارسه بهتره کلاس هاش یا ماهان؟ کتاب و آزمون هاشون چی؟ کدوم بهتره؟
آیا کلاس های آمادگی آزاد شون با سراسری فرق داره یعنی مطالبی که کفته می شه توی آزاد و سراسری متفاوته تو کلاساشون؟
farshidshd
26-01-2010, 14:48
با آغاز ثبت نام از ديروز ;
تاريخ برگزاري آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شد
گروه آزمون وسنجش : ثبت نام آزمون کارشناسي ارشد سال 1389 دانشگاه آزاد اسلامي از ديروز آغاز شد.
مهندس محمدرضا مهرادفر، معاون اجرايي مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي در گفت وگو با خبرنگار آفرينش با اشاره به آغاز ثبت نام آزمون کارشناسي ارشد ، گفت: ثبت نام آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي تا ساعت 24 روز پنجشنبه 15 بهمن ماه ادامه دارد.
وي با اشاره به نحوه ثبت نام داوطلبان در اين آزمون ، گفت: داوطلبان بايد درمهلت اعلامي و با مراجعه به دفاتر پستي و تهيه دفترچه راهنما و کارت اعتباري، از طريق سايت مرکز آزمون به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
وي درخصوص هزينه ثبت نام در آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي ، گفت: داوطلبان بايد با مراجعه به دفاتر پستي و خريد يک جلد دفترچه راهنما با قيمت يک هزار تومان و کارت اعتباري به مبلغ 28 هزار تومان نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
مهرادفر درباره نحوه پذيرش بدون آزمون کارشناسي ارشد ، گفت: فارغ التحصيلان ممتاز مقطع کارشناسي براي بهره مندي از تسهيلات پذيرش بدون آزمون، بايد در آزمون ثبت نام کنند. معاون مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي در خاتمه گفت: آزمون کارشناسي ارشد سال 89 دانشگاه طي روزهاي 23 الي 25 ارديبهشت ماه به طور همزمان در سراسر کشور برگزار مي شود.
منبع :آفرینش
ashkan22
29-01-2010, 17:36
بنظر دوستان شانس قبولي ارشد عمران سازه بيشتره يا راه؟
دوستانی که کنکور آزاد شرکت کردن تراز علوم تحقیقات تهران پایین تره یا تهران مرکز یا شمال یا جنوب؟ تو کدوم شانس قبولی بیشتره؟
شدیدا و در کمترین زمان ممکن به این اطلاعات نیاز دارم.
shiva_danesh
30-01-2010, 19:18
سلام
کسی میدونه تراز دانشگاه آزاد نجف آباد ارشد نرم افزار چند هست و آیا خوبه یا نه؟
سلام
کسی میدونه تراز دانشگاه آزاد نجف آباد ارشد نرم افزار چند هست و آیا خوبه یا نه؟
سلام .
تراز ارشد نرم افزار نجب آباد اون طوري كه من ميدونم ؛ توي رنج 6800 هستش .
اينكه آيا خوبه يا نه ؛ كلا نجف آباد دانشگاه خوبيه ، به نظر من كه خوبه !
shiva_danesh
02-02-2010, 13:03
تراز نرم افزار علوم تحقیقات تهران چند هست؟
efatdrikvand
02-02-2010, 15:12
سلام به همه ي دوستان من تازه مدرك مهندسي برق رو گرفتم مي خوام ارشد شركت كنم ولي نمي دونم چه منابعي واسه ي شروع خوبه ؟به نظرتون من يهسال بشينم بخونم كه دولتي قبول بشم يا اينكه اگه ازاد قبول شدم برم ؟ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
efatdrikvand
02-02-2010, 15:24
سلام به نظرتون اگه يه سال وقت بذارم كه ارشد دولتي قبول بشم بهتر يااينكه اكه امسال ازاد قبول شدم برم ؟
سلام به نظرتون اگه يه سال وقت بذارم كه ارشد دولتي قبول بشم بهتر يااينكه اكه امسال ازاد قبول شدم برم ؟
با سلام
دوست عزیزم اگر قصد ادامه تصحیل در مقطع دکترا در خارج از کشور رو دارید قطعا مدرک دانشگاه های دولتی رده بالا خیلی بهتره ولی اگه بعد از اون قصد کار کردن در داخل کشور رو دارید به نظرم مدرک دولتی و آزاد فرقی نداره و اساسا اگه بند پ نداشته باشید هیچ کدام به درد نمیخوره ولی وقتی پارتی داشته باشید مدرک پیش دانشگاهیتون معادل دکترا میشه . ولی کلا تحصیل در چند دانشگاه رده بالای کشور(تهران - اصفهان - شیراز) و چالش با اساتید قوی خیلی موثره .
به نظرم اگه مشکل خدمت نداشته باشید یکسال تلاش مناسب میتونه اینده شما رو تحت تاثیر قرار بده گرچه یکسال به صورت ازاد درس خوندن هم مسائل و مشکلات خودشو داره .
به هر حال انشالله کامیاب و پاینده باشید
V
virangar666
02-02-2010, 23:55
سلام به همه دوستان
شرمندم یه سوالی داشتم.
تو کنکور آزاد امسال هر شهری رو که انتخاب کنی باید بری اونجا امتحان بدی؟یا همین دانشگاهی که دارم تحصیل میکنم؟
ممنون
سلام به همه دوستان
شرمندم یه سوالی داشتم.
تو کنکور آزاد امسال هر شهری رو که انتخاب کنی باید بری اونجا امتحان بدی؟یا همین دانشگاهی که دارم تحصیل میکنم؟
ممنون
سلام
بله، باید در شهر دانشگاه انتخابی امتحان بدهید.
:10:
تراز نرم افزار علوم تحقیقات تهران چند هست؟
سلام
تراز نرم افزار علوم تحقیقات 7100
دوستانی که کنکور آزاد شرکت کردن تراز علوم تحقیقات تهران پایین تره یا تهران مرکز یا شمال یا جنوب؟ تو کدوم شانس قبولی بیشتره؟
شدیدا و در کمترین زمان ممکن به این اطلاعات نیاز دارم.
تا اونجا که من خبر دارم:
تراز واحدهاي تهران (شمال، علوم تحقيقات و جنوب) بصورت يكسان در نظر گرفته ميشه. و شيوه پذيرش اين 3 واحد به اين صورت هست كه اگر مثلا علوم تحقيقات رو انتخاب كنيد ولي با توجه به اولويت نمره كل در اين واحد پذيرش نشيد اما رتبه تون به بقيه واحدهاي تهران (مثلا تهران جنوب) بخوره و اون واحد ظرفيت خالي داشته باشه، شما رو در تهران جنوب پذيرش ميكنند هرچند كه واحد انتخابي شما علوم تحقيقات بوده باشه. بنابراين اگر هركدوم از 3 واحد تهران رو انتخاب كنيد، شانس قبولي در واحدهاي ديگر تهران رو هم خواهيد داشت.
virangar666
03-02-2010, 08:26
سلام
بله، باید در شهر دانشگاه انتخابی امتحان بدهید.
:10:
سلام دوست عزیز
اینو پرسیدم آخه تو دفترچه بخش هفتم ، بند 42 (صفحه 9) نوشته :
محل حوزه آزمون هر داوطلب، همان واحد دانشگاهی است که داوطلب آن را به عنوان محل تحصیل خود منظور کرده است.
حالا چطوره؟
سلام دوست عزیز
اینو پرسیدم آخه تو دفترچه بخش هفتم ، بند 42 (صفحه 9) نوشته :
محل حوزه آزمون هر داوطلب، همان واحد دانشگاهی است که داوطلب آن را به عنوان محل تحصیل خود منظور کرده است.
حالا چطوره؟
سلام
منظورشون واحدیه که برای محل تحصیل آیندتون(دوره ارشد) انتخاب کردین. نه دانشگاهی که در حال حاضر(برای لیسانس) درس میخونید.
چیزی که میفرمایید امکان پذیر نیست.
خیلیا ممکنه دانشگاه دولتی درس خونده باشن. در اینصورت اونها هم باید در دانشگاه خودشون امتحان بدن؟
ممکن نیست چون دانشگاه دولتی اصلا امتحانات آزاد رو برگذار نمیکنه.
RoYaYeEe_NiIiLi
05-02-2010, 16:50
سلام دوستان
نمیدونم جای این سوالم اینجا هست یا نه
ولی اگر نیست ببخشید چون سریعا بهش نیاز داشتم مجبور شدم اینجا مطرح کنم
من سوالات کنکور کارشناسی ارشد باغبانی سال 88 رو میخواستم برای دانلود...فوری فوتی نیاز دارم....ممنون میشم کمکم کنید
نیلی
farshidshd
05-02-2010, 18:32
سلام دوستان
نمیدونم جای این سوالم اینجا هست یا نه
ولی اگر نیست ببخشید چون سریعا بهش نیاز داشتم مجبور شدم اینجا مطرح کنم
من سوالات کنکور کارشناسی ارشد باغبانی سال 88 رو میخواستم برای دانلود...فوری فوتی نیاز دارم....ممنون میشم کمکم کنید
نیلی
جای سوالت اینجا بود.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پستی که فرستادم جوابته.
موفق باشی
من دیروز دفترچه دانشگاه آزاد رو گرفتم و در یه رشته خاص و یه واحد دانشگاهی ثبت نام کردم . الان میخوام واحد دانشگاهی انتخابی رو ( با خرید یه دفترچه دیگه و ثبت نام مجدد در همان رشته ) تغییر بدم . آیا ممکنه؟ بعبارتی میخوام مجدد ثبت نام کنم در یک واحد جدید ( مثلا تهران مرکز ) در همان رشته.
sinaminooi
09-02-2010, 20:27
این سوال دوستمونو منم دارم برای سال دیگه ارشد دولتی برق-مخابرات سیستم چه کتابایی رو بخونیم. منظورم کمک آموزشیاس، کل کتابهای درسی رو بخونیم که برا 3 سال دیکه آماده میشیم!!:31:
سلام به همه ي دوستان من تازه مدرك مهندسي برق رو گرفتم مي خوام ارشد شركت كنم ولي نمي دونم چه منابعي واسه ي شروع خوبه ؟به نظرتون من يهسال بشينم بخونم كه دولتي قبول بشم يا اينكه اگه ازاد قبول شدم برم ؟ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
با سلام
دوست عزیزم اگر قصد ادامه تصحیل در مقطع دکترا در خارج از کشور رو دارید قطعا مدرک دانشگاه های دولتی رده بالا خیلی بهتره ولی اگه بعد از اون قصد کار کردن در داخل کشور رو دارید به نظرم مدرک دولتی و آزاد فرقی نداره و اساسا اگه بند پ نداشته باشید هیچ کدام به درد نمیخوره ولی وقتی پارتی داشته باشید مدرک پیش دانشگاهیتون معادل دکترا میشه . ولی کلا تحصیل در چند دانشگاه رده بالای کشور(تهران - اصفهان - شیراز) و چالش با اساتید قوی خیلی موثره .
به نظرم اگه مشکل خدمت نداشته باشید یکسال تلاش مناسب میتونه اینده شما رو تحت تاثیر قرار بده گرچه یکسال به صورت ازاد درس خوندن هم مسائل و مشکلات خودشو داره .
به هر حال انشالله کامیاب و پاینده باشید
V
من دیروز دفترچه دانشگاه آزاد رو گرفتم و در یه رشته خاص و یه واحد دانشگاهی ثبت نام کردم . الان میخوام واحد دانشگاهی انتخابی رو ( با خرید یه دفترچه دیگه و ثبت نام مجدد در همان رشته ) تغییر بدم . آیا ممکنه؟ بعبارتی میخوام مجدد ثبت نام کنم در یک واحد جدید ( مثلا تهران مرکز ) در همان رشته.
سلام مبين جان . كلا تا قبل از تموم شدن محلت ثبت نام ؛ ميتوني حضورا بري مركز آزمون ؛ اونجا اطلاعات قابل تغيير هستش . اما اگر يه دفترچه ي ديگه بخري و باز ثبت نام كني ؛ فكر ميكنم همون دفعه ي اولي واست ثبت ميشه ! اوني كه زود تر ثبت شده...
این سوال دوستمونو منم دارم برای سال دیگه ارشد دولتی برق-مخابرات سیستم چه کتابایی رو بخونیم. منظورم کمک آموزشیاس، کل کتابهای درسی رو بخونیم که برا 3 سال دیکه آماده میشیم!!:31:
حالا چرا مخابرات ؟ سنگين ترين ، بازارش هم كه كم ترين...
به نظر من بايد بري سراغ جزوه هاي پارسه و . . .حالا اگر بودجه ي ثبت نام در كلاس هاش رو نداري ؛ با يه مبلغ كمتر جزوه هاش رو بخر و بخون . خيلي كمك ميكنه !
كلاس بري كه چه بهتر.
sinaminooi
09-02-2010, 22:52
خودم مخابراته لیسانسم ولی بین الکترونیک و مخابرات دو دلم، قدرت که حالی نمیکنم باش کنترل هم که از مخابراتم کارش بدتره که،تئوریه فقط به نظرم.
حالا چرا مخابرات ؟ سنگين ترين ، بازارش هم كه كم ترين...
به نظر من بايد بري سراغ جزوه هاي پارسه و . . .حالا اگر بودجه ي ثبت نام در كلاس هاش رو نداري ؛ با يه مبلغ كمتر جزوه هاش رو بخر و بخون . خيلي كمك ميكنه !
كلاس بري كه چه بهتر.
كنترل بازار كارش خوبه ها اشتباه ميكني !
به نظر من الان بهترين رشته از نظر بازار كار همون كنترل هستش...
اما باز الكترونيك جامعيت بيشتري داره . الكترونيك رو ترجيح ميدم
مخابرات واقعا سنگين ميشه توي مقطع تكميلي !
sinaminooi
09-02-2010, 23:44
باشه، مرسی از نظرت، حتما یه بررسی توپ میکنم :)
سپاس
كنترل بازار كارش خوبه ها اشتباه ميكني !
به نظر من الان بهترين رشته از نظر بازار كار همون كنترل هستش...
اما باز الكترونيك جامعيت بيشتري داره . الكترونيك رو ترجيح ميدم
مخابرات واقعا سنگين ميشه توي مقطع تكميلي !
THE WORLD_IS MINE
10-02-2010, 13:26
من دنباله جزوات رشته mba هستم...برای دانشگاه ازاد شما می تونید کمکم کنید از سنجش و دانش گرفتم ولی همش راجع به سراسری هست ..پارسه هم که تماس گرفتم گفت برای ازاد جزوه ندارند
sinaminooi
10-02-2010, 15:35
راستی مدرسان شریف کتابی جزوه ای برای فوق دولتی نداره؟
یا همون پارسه رو پیشنهاد میدین
کدوم بهتره؟
مرسی
راستی مدرسان شریف کتابی جزوه ای برای فوق دولتی نداره؟
یا همون پارسه رو پیشنهاد میدین
کدوم بهتره؟
مرسی
فوق ؟ چه فوقي ؟ 100% داره !
البته كه پارسه...
البته رتبه ي 1 و 2 و تك رقمي هاي ديگه اي هم داشته مدرسان !
اما واسه ارشد پارسه بهتره
sinaminooi
10-02-2010, 22:38
اوخ! یادم رفت بگم! برق، دولتی.
فوق ؟ چه فوقي ؟ 100% داره !
البته كه پارسه...
البته رتبه ي 1 و 2 و تك رقمي هاي ديگه اي هم داشته مدرسان !
اما واسه ارشد پارسه بهتره
سلام
کسی میدونه چرا نتایج سرچ تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد آزاد 88 درست کار نمیکنه؟
این لینک:
هر اسمی رو بزنید هیچی نمیاره
+
مشکل حل شد!
بالاخره یه اسمی پیدا کردم که نتیجه داشت!!
ghahremanimehdi
21-02-2010, 20:52
من دفترچه رشته ها و دانشگاه های دانشگاه آزاد مقطع کارشناسی ارشد رو میخوام (دفترچه ای که ظرفیتها و رشته ها رو نوشته)
efatdrikvand
23-02-2010, 16:44
سلام به همه ي بچه هاي كنكوري من ميخوام واسه ارشد برق شركت كنم كسي هست كه بدونه ازمونهاي ماهان بهتره يا پارسه ؟ممنون ميشم اگه كسي موسسه ديگه اي كه معتبر رو معرفي كنه .....
sina1415
25-02-2010, 00:01
سلام ...
ممنون می شم اگه کسی کمک کنه من سر دو راهی گیر کردم:
من تازه سربازی تموم شدم (چندروز پیش) تصمیم داشتم بکش یکسال واسه ارشد سال اینده وقت یزارم( مهندسی برق)
ولی الان یه کار واسم تو شهر خودمون جور شده( تو شرکت توزیع) با ماهیانه حدود 350000 ( بصورت پیمانی) حالا توش موندم که برم سر کار یا اینکه قید کارو بزنم و واسه ارشد بخونم.
از یه طرف می ترسم اگه بشینم یکسال واسه ارشد بخون و قبول نشم چه جوری نگاه های دیگران رو تحمل کنم و چفد سرکوفت بخورم که کار رو ول کردی اومدی درس خوندی ...
از یه طرف دیگه اگه برم سر کار بازم می ترسم حسرت می خورم که ای کاش واسه ارشد بخونم ( اخه خیلی دوس دارم یه دانشگاه معتبر قبول شم)
اگه شما جای من بودین چی کار می کردین کدوم رو انتخاب می کردین ...کار؟ یا خواندن واسه ارشد؟ ( ریسک) ..................باور کنین بزرگترین 2 راهی زندگیمه ...........تو رو خدا کمک کنین.. وقت ندارم
ماشالله تو این تایپک همه هم می هوان ارشد برق امتحان بدن .. و چقد شانس من کم میشه.......
سلام ...
ممنون می شم اگه کسی کمک کنه من سر دو راهی گیر کردم:
من تازه سربازی تموم شدم (چندروز پیش) تصمیم داشتم بکش یکسال واسه ارشد سال اینده وقت یزارم( مهندسی برق)
ولی الان یه کار واسم تو شهر خودمون جور شده( تو شرکت توزیع) با ماهیانه حدود 350000 ( بصورت پیمانی) حالا توش موندم که برم سر کار یا اینکه قید کارو بزنم و واسه ارشد بخونم.
از یه طرف می ترسم اگه بشینم یکسال واسه ارشد بخون و قبول نشم چه جوری نگاه های دیگران رو تحمل کنم و چفد سرکوفت بخورم که کار رو ول کردی اومدی درس خوندی ...
از یه طرف دیگه اگه برم سر کار بازم می ترسم حسرت می خورم که ای کاش واسه ارشد بخونم ( اخه خیلی دوس دارم یه دانشگاه معتبر قبول شم)
اگه شما جای من بودین چی کار می کردین کدوم رو انتخاب می کردین ...کار؟ یا خواندن واسه ارشد؟ ( ریسک) ..................باور کنین بزرگترین 2 راهی زندگیمه ...........تو رو خدا کمک کنین.. وقت ندارم
ماشالله تو این تایپک همه هم می هوان ارشد برق امتحان بدن .. و چقد شانس من کم میشه.......
سلام سينا جان . از شانس بد تو ما هم كه ميخوايم امتحان بديم :31:
ببين من يه تجربه ي نزديك رو واست بگم...
دوستم فوق ديپلم داره ، قدرت . با پارتي هم رفت توي يك شركت توي بندر لنگه...كار خوبي داره ، پيماني هم بود . اما ميدوني 6 ماهه كه حقوق نگرفته ؟ باور كن شركت هاي پيماني ارزش ندارن...
تو با يه اراده ي محكم بشين و بخون واسه ارشد ، مطمئن باش اگه عزمت رو جزم كرده باشي با يه برنامه ريزي خوب قبول ميشي حتما .
اگه اوضاع مالي خوبه ؛ كلاس هاي كنكور شركت كن . اگه نه كه جزوه هاي كلاس هاي معتبر رو بخون ، مثل پارسه . به نظرم بري 6 ماه وردست يه برق كار واسي برق كشي ساختمون ياد بگيري ، ماهي خيلي بيشتر از 300 تومن در بياري...ارشد يه چيز ديگست. اين نظر من بود البته.
موفق باشي
sina1415
25-02-2010, 00:57
سلام سينا جان . از شانس بد تو ما هم كه ميخوايم امتحان بديم :31:
ببين من يه تجربه ي نزديك رو واست بگم...
دوستم فوق ديپلم داره ، قدرت . با پارتي هم رفت توي يك شركت توي بندر لنگه...كار خوبي داره ، پيماني هم بود . اما ميدوني 6 ماهه كه حقوق نگرفته ؟ باور كن شركت هاي پيماني ارزش ندارن...
تو با يه اراده ي محكم بشين و بخون واسه ارشد ، مطمئن باش اگه عزمت رو جزم كرده باشي با يه برنامه ريزي خوب قبول ميشي حتما .
اگه اوضاع مالي خوبه ؛ كلاس هاي كنكور شركت كن . اگه نه كه جزوه هاي كلاس هاي معتبر رو بخون ، مثل پارسه . به نظرم بري 6 ماه وردست يه برق كار واسي برق كشي ساختمون ياد بگيري ، ماهي خيلي بيشتر از 300 تومن در بياري...ارشد يه چيز ديگست. اين نظر من بود البته.
موفق باشي
ممنون از نظرتون ....والا این شغلی که واسه من جور شده پشت میزی هست ...حقوق هم به موقع می دن...
راستشو بخوای خودم هم خیلی دلم می خواد واسه ارشد بخونم اراده کافی هم دارم ....ولی امان از سخنان دیگران ......................اگه قبول نشم .................ولی واقعا 300000 هم پولی نیست.... ولی می گن بعد از 5 سال رسمی میشین ( این کشور حرف زیاده).......
می بینی یه جوون ایرانی چقد ناامیده که نمی تونه سر یه دو راهی تصمیم بگیره
سلام دوستان یه سوالی داشتم نمی دونستم کجا بپرسم.فکر کنم اینجا باید پرسید.می خواستم بپرسم که اگر کارشناسی بریم زبان و ادبیات انگلیسی و یا مترجمی انگلیسی در کارشناسی ارشد چه رشته هایی میشه انتخاب کرد.
همینطور رشته زبان و ادبیات انگلیسی و مترجمی چطور هست؟چه دانشگاههایی بهترن و ترازش چنده؟درساش چطوره؟
یه توضیح کلی اگه در موردش بدید ممنون میشم.
با سلام
يه سري اطلاعات درباره رشته شهرسازي (مقطع كارشناسي ارشد) ميخواستم و اينكه آيا دانشگاه آزاد هم اين رشته رو داره و منابع امتحاني(كنكور ارشد) اين رشته رو هم ميخواستم
با تشكر فراوان از دوستان عزيز
سلام به همگی
من حدود یک ترم دیگه از یکی از دانشگاه های تهران لیسانس مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار رو میگیرم...
میخواستم بدونم برای کنکور ارشد کدام موسسه بهتر است..؟؟ پارسه یا ماهان..؟؟
تاثیر معدل چجوریه...؟؟
اگه مثلا بخوام از سخت افزار برم IT گرایش شبکه یا مهندسی برق گرایش الکترونیک چند واحد پیشنیاز میخورم..؟؟
برای اینکه مجددا تو همین تهران قبول بشم (( حتی شبانه )) چه باید بکنم...؟؟
یه مدد بما برسونید...:31:
***mOhsen***
01-05-2010, 06:32
سلام دوستان:11:
درباره کنکور ارشد دانشگاه امام حسین اگه کسی اطلاعات داره کمک کنه:
1. رشته فیزیک هم جزء رشته های بورسیه هست؟
2. آیا این دانشگاه برای کنکور کارشناسی ارشد شرط سنی هم داره؟!
3. امکان استخدام به عنوان عضو هیئت علمی در این دانشگاه پس از پایان تحصیلات وجود داره؟
لطفا" زودتر پاسخ بدین. چون نیاز به راهنمایی دارم
farshidshd
11-05-2010, 14:25
تاريخ دقيق انتشار نتايج اوليه و فرصت ا نتخاب رشته آزمون کارشناسي ارشد سال 89 دانشگاههاي دولتي اعلام شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3293756444.jpg&X=222&Y=148
گروه آزمون وسنجش : معاون سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه اوليه کنکور کارشناسي ارشد در 31 ارديبهشت خبر داد و گفت: داوطلبان مجاز مي توانند از 5 خرداد نسبت به انتخاب رشته در کنکور کارشناسي ارشد اقدام کنند.
حسين توکلي در گفتگو با خبرنگار آفرينش ، کارنامه نتايج اوليه آزمون ورودي تحصيلات تکميلي از ساعت 20 روز جمعه 31 ارديبهشت ماه بر روي سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر مي شود و داوطلبان براي دسترسي به نتيجه آزمون خود بايد شماره داوطلبي يا شماره پرونده و همچنين مشخصات شناسنامه اي خود را در سايت وارد کنند.
وي اظهار داشت: دفترچه راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي اين آزمون نيز که شامل شرايط، ضوابط و ظرفيت پذيرش رشته ها است، در سايت اينترنتي اين سازمان قابل دسترس خواهدبود آن دسته از داوطلباني که مجاز به انتخاب رشته هاي تحصيلي مي شوند در صورت تمايل به دريافت اصل دفترچه راهنماي انتخاب رشته مي توانند از روز سه شنبه 4 تا دوشنبه 10 خردادماه به مراکز پستي شهرستان محل اقامت خود مراجعه و نسبت به دريافت آن اقدام کنند.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: به داوطلبان مجاز به انتخاب رشته هاي تحصيلي آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1389 توصيه مي شود، ابتدا نسبت به تهيه و مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي اقدام کرده و کد رشته محل هاي مورد نظر خود (حداکثر 100 کد رشته محل) را از ميان کد رشته امتحاني مجاز انتخاب و کد رشته محلهاي انتخابي را ابتدا به ترتيب اولويت علاقه مرتب و سپس در فرم پيش نويس درج کنند.
وي اظهار داشت: داوطلبان مي توانند در محدوده زماني که از ساعت 9 صبح روز چهارشنبه 5 خرداد تا ساعت 24 روز دوشنبه 10 خردادماه در نظر گرفته شده است، براي انتخاب رشته به سايت سازمان مراجعه و با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباري ثبت نام و يا شماره پرونده و کد رهگيري ثبت نام اوليه، نسبت به ثبت کد رشته محلهاي انتخابي و تکميل فرم مذکور اقدام کنند.
توکلي در خاتمه افزود: پس از تاييد نهايي کد رشته محلهاي انتخابي توسط داوطلب، رمز 15 حرفي توسط سيستم به عنوان رسيد در اختيار داوطلب قرار داده خواهد شد
آفرینش
sina1415
22-05-2010, 17:01
سلام راستش یکی از بچه ها درصد درس هاش این شده و هر چی می گم رتبشو بهم نمی گه .. می گه اگه تونستی حدود رتبمو حدس بزنی بهت می گم ... حالا می شه یه حدسی بزنین رتیبش تو چه رنجی هست ......
گرایش قدرت
زبان 26
ریاضی 45
مدار 25/42
ماشین 22/45
بررسی 21/49
مغناطیس 0
کنترل 26/33
============
و یکی دیگه از بچه ها ... این یکی خراب کرده ..........
زبان 20
ریاضی 44/4
مدار 22/22
ماشین 33/13
بررسی 56/35
مغناطیس87/17
کنترل 82/12
سیستم 67/6
ممنون می شم .....اگه ممکنه حدود رتبه هاشون
bijibuji
23-05-2010, 00:51
می خوام بدونم جابجایی دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد چه شرایطی داره؟
مجازه یا غیر مجازه؟ انجام می شه؟ قانون خاصی داره؟
مثلا یه نفر از روزانه شهرستان می تون با شبانه تهران جابجایی داشته باشه؟ کسی هست که اطلاعات دقیق و موردی داشته باشه؟؟
ممنون می شم کمک کنید
می خوام بدونم جابجایی دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد چه شرایطی داره؟
مجازه یا غیر مجازه؟ انجام می شه؟ قانون خاصی داره؟
مثلا یه نفر از روزانه شهرستان می تون با شبانه تهران جابجایی داشته باشه؟ کسی هست که اطلاعات دقیق و موردی داشته باشه؟؟
ممنون می شم کمک کنید
با سلام
آیین نامه جدید دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته
ماده 16 را مطالعه بفرمائید.
سلام
من امسال شرکت نکردم ونمی دونم از کجا دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد رو دانلود کنم .
رفتم sanjesh.org که انگار فقط قبول شده ها فقط میتونن دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد رو بگیرن.
لطفا اگه کسی قبول شده لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 89 فنی و مهندسی رو می خواستم.
ممنونم
bijibuji
23-05-2010, 19:21
سلام
من امسال شرکت نکردم ونمی دونم از کجا دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد رو دانلود کنم .
رفتم sanjesh.org که انگار فقط قبول شده ها فقط میتونن دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد رو بگیرن.
لطفا اگه کسی قبول شده لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 89 فنی و مهندسی رو می خواستم.
ممنونم
3 شنبه همین هفته میاد امروز 1 شنبه است
پس فردا
mostafa akbari
23-05-2010, 20:51
یکی از دوستام رتبش بدون سهمیه حقوق جزا شده 16 شهید بهشتی یا تهران را میتونه بیاره؟
سلام من تازه اومدم واقعا به مشورت نیاز دارم ارشد امسال 25 پژوهش هنر شدم به نظرتون کجا رو میارم ؟شانسی برای هنر تهران یا تربیت مدرس دارم؟ در مورد دانشگاههای الزهرا و شاهد چیه؟ به لحاظ علمی کدوم دانشگاه بهتره؟راستی میدونین برای شاهد چادر اجباری یا نه؟الزهرا چطور؟ از کمکتون ممنون میشم مرسی
msm43njn
29-05-2010, 14:38
سلام
من دارم رشته ریاضی کاربردی می خونم. 3 ترم مونده تا لیسانس بگیرم. دوست دارم برای کارشناسی ارشد یه رشته شناور فنی مهندسی بخونم. از مکاترونیک خیلی خوشم میاد. لطفا راهنمایی کنید که من باید از کجا شروع کنم و چه منابعی برای مطالعه کنکور این رشته پیشنهاد می کنید؟
omidshsh
30-05-2010, 00:55
کسی می دونمه توی مهندسی مواد علم و صنعت بهتره یا تربیت مدرس؟(گرایش شناسایی)
سلام
ممنونم
منم نتونستم دفترچه شماره دو (انتخاب رشته)رو گیر بیارم
کسی لینکی ازش داره؟
3پاس
با سلام
(با پوزش اين سوال را مجدد اينجا مطرح ميكنم.اميدوارم جواب بگيرم مديريت لطف كرده هر كدام از سوالات كه جاش نادرسته را حذف كنند. ممنون :11:)
من قصد شركت در آزمون ارشد را دارم (رشته پايه من مديريت بازرگانيه) و ميخوام كه حتما در يك دوره آزمون هم ثبت نام كنم اما نميدونم بين جزواتي كه موسسات مختلف ارائه ميدن كدومو انتخاب كنم .. ماهان –سنجش تكميلي و.....
به نظر شما جزوات و آزمونهاي كدوم موسسه بهتره ؟
سوال دومم اينه كه لازمه كلاس برم ؟ مثلا فقط براي چند تا درس كه مهمتره ؟( ترجيح ميدم كه خودم مطالعه كنم و احيانا يك يا شايد دو درسو كلاس برم. )
اگر كسي با درسهايي كه بايد براي MBA خونده بشه آشنايي داره لطف كنه و كمي توضيح بده كه كدوم درسها مشكلتره و يكمي درباره محتواي دروس توضيح بده .
Amir_Ans
01-07-2010, 19:32
منم نتونستم دفترچه شماره دو (انتخاب رشته)رو گیر بیارم
کسی لینکی ازش داره؟
3پاس
آپ کردم برا دوستان
البته
كارشناسي ارشد ناپيوسته گروه فني و مهندسي 89 دفترچه دوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
(با پوزش اين سوال را مجدد اينجا مطرح ميكنم.اميدوارم جواب بگيرم مديريت لطف كرده هر كدام از سوالات كه جاش نادرسته را حذف كنند. ممنون :11:)
من قصد شركت در آزمون ارشد را دارم (رشته پايه من مديريت بازرگانيه) و ميخوام كه حتما در يك دوره آزمون هم ثبت نام كنم اما نميدونم بين جزواتي كه موسسات مختلف ارائه ميدن كدومو انتخاب كنم .. ماهان –سنجش تكميلي و.....
سوال دومم اينه كه لازمه كلاس برم ؟ مثلا فقط براي چند تا درس كه مهمتره ؟( ترجيح ميدم كه خودم مطالعه كنم و احيانا يك يا شايد دو درسو كلاس برم. )
اگر كسي با درسهايي كه بايد براي MBA خونده بشه آشنايي داره لطف كنه و كمي توضيح بده كه كدوم درسها مشكلتره و يكمي درباره محتواي دروس توضيح بده .
كسي نيست ما را راهنمايي كنه ؟ محتاجيم به راهنمايي
من یه سوال ساده دارم. کسی که کارشناسی زبان گرفته میتونه کارشناسی ارشد برق بگیره؟
chaaloos
04-07-2010, 15:48
با سلام
با سلام و احترام
دوست عزیزم به نظر من موسسه آموزش عالی ماهان بهترین انتخابه . با بررسی سوابق این موسسه (بررسی تعداد قبولی ها و رتبه های یک رقمی) اینو به راحتی متوجه میشی .
مثلا امسال 6 نفر از 10 نفر اول MBA ایران از خدمات این موسسه استفاده کرده بودن . این روند تقریبا 6 ساله که ادامه داره . سال پیش 17 نفر از 20 نفر اول کنکور ارشد تواین رشته ماهانی بودن .
البته اون سالها که ما درس میخوندیم اینجور موسسات تو این مقطع وجود نداشت ولی اخیرا من جزواتشونو دیدم و به نحوی هم از خدماتشون استفاده کردم . :46:
در خصوص استفاده از کلاس من خودم زیاد موافق نیستم ولی یه نکته خیلی مهم وجود داره و اونم اینکه کاملا بستگی به پایه و توان علمی خودت داره . ببین 3 تا درسی که باید امتحان بدی ایناست :
ریاضی : که در حد ریاضیات رشته های فنی مهندسیه و رقبای شما بچه های مهندسی شریف و امیرکبیرن (نترسی ها مثله خودتن :46:)
زبان : که سمپل تافله و اگه در حد تافل بلدی که هیچ ولی در غیر اینصورت باید یه جوری خودتو برسونی .
GMat : که به نظر من از همه راحت تره و با اطلاعات متوسط به بالای ریاضی میتونی تستاشو بزنی .
حالا به اطلاعات خودت رجوع کن و ببین چه کاره ای .
اگه بازم سوالی بود خوشحال میشم که کمک کنم .
بااحترام :40:
ممنون از جوابت.راستش ديگه داشتم نااميد ميشدم.
يه سوال داشتم : MBA همون بازرگانيه يا فرق داره ؟
ریاضی : که در حد ریاضیات رشته های فنی مهندسیه و رقبای شما بچه های مهندسی شریف و امیرکبیرن (نترسی ها مثله خودتن :46:) نميدونم ! همين كه آدم بدونه رقباش اينا هستن كافيه تا جا بزنه.:41:.درسته رشتم تو دبيرستان رياضي بوده ولي رياضيه كه در دانشگاه خوندم رياضيات عمومي بوده.ميدونم كه ميتونم رياضي را حتي خودم بخونم ولي با وجود چنين رقبايي شايد موفقيت زيادي نداشته باشم.نظر شما چيه ؟
زبان : که سمپل تافله و اگه در حد تافل بلدی که هیچ ولی در غیر اینصورت باید یه جوری خودتو برسونی .دوستي بهم گفت : اگر تافل یا آیلتس نداري حتما بیخیال شو چون به اندازه کافی در ریاضی نقطه ضعف داری .منم كه هيچ كدوم را ندارم.:45:
ميدونيد از وقتي كه كارشناسي را يه جاي داغون(يكي از واحدهاي پيام نور) تو رشته اي كه علاقهاي بهش نداشتم قبول شدم همون موقع پيش خودم گفتم كه بايد ارشد را يه جاي درست و حسابي بخونم .اونم MBA. شايد بايد خيلي زودتر ميجنبيدم و مشكلاتم را رفع ميكردم كه حالا وضعم اين نباشه.دلم ميخواست كه امسال حتما جاي خوبي قبول بشم. ولي با اين شرايط فكر نكنم شانسي داشته باشم.:41: نظر شما چيه ؟ بهتره بي خيال بشم و جا بزنم يا تلاشمو بكنم ؟ شما كسي را ميشناسي كه شرايطش مثل من بوده باشه و تونسته باشه تو ارشد MBA نتيجه بگيره ؟
راستش از لحاظ مالي هم زياد وضع خوبي ندارم و اگر خرجي هم ميكنم دوست دارم به نتيجه برسه .
منتظر راهنماييت هستم.
apadana34
06-07-2010, 15:50
می خواستم درمورد یک موردی تحقیقاتی کنم . سه سوال داشتم و خوشحال می شم فارغ التحصیلان ارشد یا صاحبنظران راهنمایی کنند.
1- کسی که از کارشناسی ارشد کامپیوتر فارغ التحصیل می شه چه نوع کارهایی برایش پیدا می شه . من می خواهم بدانم فارغ التحصیل
کارشناسی ارشد کامپیوتر با چه تیپ مشاغلی سرو کار دارد؟
2- درصد واحتمال رسیدن به این مشاغل برای یک فارغ التحصیل کارشناسی ارشد چقدر است؟
3- محل فارغ التحصیلی ایا می تواند پارامتری باشد که دو سوال بالا را تحت تاثیر قراربده .مثلا دانشگاه های عالی کشورمان؟
من یه سوال ساده دارم. کسی که کارشناسی زبان گرفته میتونه کارشناسی ارشد برق بگیره؟
بله میتونید.
فقط در صورت قبولی چند واحدی (بین 6 تا 12 واحد) پیش نیاز میخورید
سلام دوستان .
کسی میتونه در نحوه ی برنامه ریزی برای ارشد کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
farzad02
08-07-2010, 19:02
سلام
مشکل شما دقیقا چیه؟
فکر کنم بعد از حدود 15 سال تحصیل دیگه هم با طریقه درس خوندن آشنا باشید هم تست زدن!
به هر حال خوشحال میشم کمکی بتونم بکنم
sinaminooi
14-07-2010, 20:16
کسی میدونه کتابهای موسسه پارسه برای ارشد-برق رو از گجا میشه خرید؟
ممنون
aaarrrmmmaaannn
21-07-2010, 16:42
سلام بچه ها.کسی جزوه های ارشد استادای دانشگاهای تهران رو داره واسه درسای ارشد مدیریت بازرگانی؟
chaaloos
03-08-2010, 13:46
کسی میدونه کتابهای موسسه پارسه برای ارشد-برق رو از گجا میشه خرید؟
ممنون
از موسسه پارسه (تهران - خ ولیعصر - کوچه کیان )
chaaloos
04-08-2010, 18:39
سلام دوستان .
کسی میتونه در نحوه ی برنامه ریزی برای ارشد کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
من در خدمتم . ولی یه مقدار بیشتر توضیح بده تا ببینیم اصلا مشکل چی هست ؟
مثلا رشته ؟ گرایش ؟ میزان تسلط به دروس ؟ و . . . :11:
پذيرش دانشجوي دوره كارشناسي ارشد مجازي در دانشگاه صنعتي اميركبير
دانشگاه صنعتي امير كبير براي سال تحصيلي 90 ــ 89 در دوره كارشناسي ارشد مجازي دانشجو مي پذيرد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي ايسنا، پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد مجازي در دانشگاه اميركبير با هدف ايجاد ظرفيت، گسترش دانش و تربيت متخصصان با استفاده از فنآوريهاي نوين آموزشي، امكان ادامه تحصيل براي علاقمنداني كه امكان حضور در دورههاي حضوري را ندارند، فراهم ميكند.
گفتني است، پذيرش دانشجوي ارشد مجازي در رشتههاي فنآوري اطلاعات و مديريت گرايش (شبكههاي كامپيوتري، معماري كامپيوتري و هوش مصنوعي)، مهندسي برق گرايش (مديريت انرژي الكتريكي، مخابرات ICT)، مهندسي پزشكي گرايش (بيومتريال، مديريت فنآوري اطلاعات پزشكي)، مهندسي صنايع (مديريت سيستم و بهرهوري، سيستمهاي اقتصادي ــ اجتماعي، مهندسي سازههاي دريايي، مهندسي عمران و محيط زيست در گرايش مهندسي و مديريت ساخت، مهندسي شيمي گرايش مهندسي شيمي پيشرفته، صنايع غذايي و بيوتكنولوژي، مهندسي هستهاي گرايش كاربرد پرتوها مهندسي پليمر صنايع، پليمر و صنايع رنگ و مهندسي متالوژي و مواد گرايش جوش كاري است.
بنابراين گزارش، دورههاي مجازي دانشگاه صنعتي اميركبير با استفاده از كاملترين امكانات نرمافزاري و سختافزاري از طريق شبكه اينترنت، از پشتيباني كامل اساتيد اين دانشگاه به صورت آنلاين و آف لاين برخوردار ميباشد.
گفتني است، علاقمندان جهت كسب ثبتنام به نشاني اينترنتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نمايند.
سلام من لیسانس ادبیات فارسی دارم وبرای ارشد می خواهم هنر اسلامی بخونم لطفا یک اموزشگاه کنکور خیلی خوب به من معرفی کنید منابع رو از کجا تهیه کنم؟ ممنون:41:
دوستان سلام
ازبین مدیریت فناوری اطلاعات و مدیریت بازرگانی کدوم از بازار کار و آینده شغلی بهتری برخورداره تا من گرایش ارشدم رو انتخاب کنم ؟؟ من هرمزگان زندگی میکنم ممنون دوستان
در ضمن مدیریت فناوری اطلاعات رو مهندسی فناوری اطلاعات اشتباهی نگیرید)
من به جفتشون علاقه دارم (البته یه خورده به فناوری اطلاعات بیشتر ولی از بازار کارشون هیچ اطلاعتی ندارم
:13:
خدایی به مهر خبر داد:
اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد در هفته آینده/ پذیرش 55 هزار نفر
معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد در هفته آینده خبر داد و گفت: 55 هزار نفر در این آزمون پذیرفته می شوند که با مراجعه به پایگاه الکترونیکی این سازمان می توانند از نتیجه خود مطلع شوند.
ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبان می توانند نتایج نهایی کنکور را بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشاهده کنند.
وی با بیان اینکه 120 هزار نفر در کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 انتخاب رشته کرده اند، گفت: نسبت جنسیتی مجازین در این آزمون تقریبا 50 به 50 بود.
در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال 1389 برای 145 کد رشته شامل 52 کد رشته امتحانی در گروه علوم انسانی، 13 کد رشته امتحانی در گروه علوم پایه، 27 کد رشته در گروه فنی و مهندسی، 25 کد رشته در گروه کشاورزی، 10 کد رشته در گروه هنر، 14 کد رشته در گروه علوم پزشکی (فقط برای دانشگاه تربیت مدرس)، 4 کد رشته در گروه دامپزشکی دانشجو پذیرش می شود.
امتحانات 139 کد رشته امتحانی آزمون کارشناسی ارشد صبح و بعد از ظهر روزهای 28، 29 و 30 بهمن ماه 1388 برگزار شد.
ali_disslove
16-08-2010, 17:57
با سلام
من احتیاج به راهنمایی دارم
1-خواستم بپرسم من الان ترم 5 دانشگاه آزاد هستم خواستم ببینم از کی باید شروع کنم به خوندن و تست زدن ؟
2- دفترچه کارشناسی ارشد رو میتونم دانلود کنم ؟از کجا ؟باید بگم دفرچه حسابداری یا علوم انسانی ؟
3- از کی برم آموزشگاه ؟
4- منابع سوالات رو از کجا باید گیر بیارم ؟منابع رو توی دانشگاه خودمون زدند اما همش کتاب های اساتید خودمون رو معرفی کردند و من فکر میکنم الکی نوشتند -نظرتون چیه؟
کلا یه راهنمایی در مورد اینها و سخت یا آسان بودن قبولی در آزاد و دولتی بقرمائیید ممنون میشم
edisssson
25-08-2010, 02:47
سلام
من شرمندم ولي خيلي از صفحه ها رو ديدم (ولي نه همشو:41:) . ببخشيد اگه سوالام تكراريه.
من ترم 5 رشته ي مهندسي الكترونيك هستم. ميخواستم از چند نفر كاربلد بپرسم كه از كي بايد شروع به تست زني بكنم و از چه موسسه اي استفاده كنم؟(ممنون ميشم اگه دليل بياريد) .كتابهاي منبع الكترونيك چه كتابهايي هستند؟
يه درخواست ديگه امكانش هست يوزر چند نفر از بچه هاي هم رشته ايه خودم رم داشته باشم؟:31:
chaaloos
26-08-2010, 09:55
سلام.
کتاب برای آمادگی برای آزمون ارشد رشته ریاضی چی پیشنهاد می کنید؟
دوست عزیز قویا پیشنهاد میکنم منابع زیر رو مطالعه کنید . سوالی بود در خدمتم :
ریاضی عمومی 1و 2 : جزوه ریاضی عمومی 1 و 2 موسسه ماهان، حساب دیفرانسیل و انتگرال (مباحث کامل)- آدامز ـ حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی –ریاضی عمومی مسعود آقاسی
آنالیز عددی: جزوه آنالیز روشهای محاسبات عددی (دکتر بابلیان) ـ کتاب محاسبات عددی مرجع کامل (نویسنده ریچارد ال پوردن).
آنالیز ریاضی 1 و2:
1- جزوه آنالیز 1 و 2 موسسه ماهان
2- اصول آنالیز ریاضی: تألیف رودین (ترجمه دکتر عالم زاده)
3- آنالیز ریاضی: آپوستل: ترجمه دکتر عالم زاده
4- آنالیز ریاضی 1: تألیف دکتر متقالچی (پیام نور)
5- آنالیز ریاضی 2: تألیف دکتر متقالچی (پیام نور)
جبر خطی:جزوه جبر خطی موسسه ماهان، کتاب جبرخطی هافمن
جبر1: جزوه جبر 1 موسسه ماهان ، نخستین درس در جبر مجرد تألیف فرالی ترجمۀ دکتر فرزان، 2ـ مباحث در جبر تألیف هراشتاین ترجمۀ عالم زاده، 3ـ آشنایی با جبر مجرد تألیف نیکلسون ترجمۀ دکتر عالمزاده، 4ـ جبر تألیف هانگرفورد ترجمۀ عالمزاده، دکتر ذاکری
توابع مختلط: جزوه توابع مختلط موسسه ماهان، کتاب متغیرهای مخلتط چرچیل
معادلات دیفرانسیل: جزوه معادلات دیفرانسیل موسسه ماهان ، معادلات دیفرانسیل و کاربردهای آن ـ تالف: بویس ـ مجموعه کامل و طبقهبندی شده معادلات دیفرانسیل جلد 1 و 2 (چاپ دوم) ـ تالیف: مسعود آقاسی.
نتایج اومد
بالا خره اوممممممممممممممممممممممم مممممممممددد!!!!!!!!
قبل شدددددددددددددد.!!!:20::20::20:
mahdi bg
27-08-2010, 19:46
سلام
کسی هست دانشگاه تهران قبول شده باشه؟
hirondelle
27-08-2010, 23:52
فکر کنم اولین نفر بودم نتایج رو دیدم!
از ساعت 12 ظهر صفحه سنجش را باز کرده بودم،زود زود refresh رو میزدم. نزدیکای 12 و نیم بود فکر کنم،یه بار زدم خبری نبود،گفتم یه بار دیگه بزنم،همین که دوباره زدم،دیدم لینک اعلام نتایج رو صفحه است.
خدا رو شکر قبول شدم ،و گرنه با اون همه هیجان اول از همه پیش خودم ضایع می شدم!
برای همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم
omidshsh
28-08-2010, 00:42
کسی تربیت مدرس قبول شده؟
ali_disslove
28-08-2010, 14:57
فکر کنم اولین نفر بودم نتایج رو دیدم!
از ساعت 12 ظهر صفحه سنجش را باز کرده بودم،زود زود refresh رو میزدم. نزدیکای 12 و نیم بود فکر کنم،یه بار زدم خبری نبود،گفتم یه بار دیگه بزنم،همین که دوباره زدم،دیدم لینک اعلام نتایج رو صفحه است.
خدا رو شکر قبول شدم ،و گرنه با اون همه هیجان اول از همه پیش خودم ضایع می شدم!
برای همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم
کارشناسی دولتی بودی ؟خیلی خوندی ؟تستای چه کتابی رو میزدی ؟
سلام
من می خوام برای ارشد رشته ی مدیریت شرکت کنم. در حالیکه کارشناسیم یکی از رشته های مهندسی بوده. تگه ممکنه بهم بگید کدوم رشته س مدیریت بازار کار بهتری داره !بازرگانی یا مالی یا دولتی. از صنعتی هم زیاد خوشم نمی یاد.
ممنون میشم اگه کمک کنین.
oghyanoos
31-08-2010, 20:36
کسی از ارشد آزاد خبری نداره کی میزنن؟
safoora55
01-09-2010, 03:10
امروز که تعطیله پس قطعا نمیاد
بعضی ها می گن پنج شنبه 10 صبح
طبق روال هر سال دانشگاه آزاد که جمعه ها تو مرکزکسی نیست نتایج رو رو سایت بذاره:21:
احتمالا همون پنج شنبه درسته
reza3600
01-09-2010, 13:41
سلام
ایا برای ارشد خود دانشگاه اتوماتیک وار خوابگاه میده یا اینکه باید خودمون اقدام کنیم.
oghyanoos
02-09-2010, 11:00
پنج شنبه هم اومد ولی همچنان خبری از نتایج ارشد آزاد نیست...!
reza3600
02-09-2010, 12:34
سلام
ایا برای ارشد خود دانشگاه اتوماتیک وار خوابگاه میده یا اینکه باید خودمون اقدام کنیم.
سلام
کسی نیست جواب بده. دوشنبه باید برم ثبت نام. برای خوابگاه چیکار باید بکنم.
ممنون
Ultra_Black
02-09-2010, 13:55
سلام
کسی نیست جواب بده. دوشنبه باید برم ثبت نام. برای خوابگاه چیکار باید بکنم.
ممنون
سلام
دانشگاه آزاد که برا پسرها خوابگاه نمیده؟!!!
reza3600
02-09-2010, 15:28
سلام
دانشگاه آزاد که برا پسرها خوابگاه نمیده؟!!!
من کی گفتم منظورم دانشگاه ازاد بود:18:
منظورم دانشگاه های دولتی هست.
MOHAMMAD2010
04-09-2010, 10:22
بچه ها یکی که مثلا مدرک مهندسی برق داره کدوم یکی از رشته ها رو برای ارشد نمیتونه بره ؟ ( هم برای آزاد بگین هم دولتی )
chaaloos
04-09-2010, 11:01
سلام
من می خوام برای ارشد رشته ی مدیریت شرکت کنم. در حالیکه کارشناسیم یکی از رشته های مهندسی بوده. تگه ممکنه بهم بگید کدوم رشته س مدیریت بازار کار بهتری داره !بازرگانی یا مالی یا دولتی. از صنعتی هم زیاد خوشم نمی یاد.
ممنون میشم اگه کمک کنین.
یه پیشنهاد بهتر :
به نظر من MBA یا مدیریت اجرایی برای شمامناسبتره .
چون تعداد درسهایی که باید بخونین کمتره . همچنین ریاضی در رشته MBA و درس GMAT که پایه ریاضی لازم داره از دروس تعیین کننده است .
بازار کار فوق العاده ای دارن و شرایط تحصیلش در مقطع ارشد برای شما ساده تره ( خیلی به مدیریت کلاسیک احتیاجی نیست ) .
ولی اگه اصرار دارین غیر از این دو رشته از مجموعه مدیریت انتخاب کنین پیشنهاد من مدیریت بازرگانی و کارآفرینی هست به دلیل دروس ریاضی و آمار ، پژوهش عملیات و اقتصاد خرد و کلان که اینها هم نیم نگاهی به ریاضیات دارن .
ولی در نهایت مجددا و قویا MBA و اجرایی رو پیشنهاد میکنم .
موفق باشید
safoora55
05-09-2010, 10:00
بچه ها یکی که مثلا مدرک مهندسی برق داره کدوم یکی از رشته ها رو برای ارشد نمیتونه بره ؟ ( هم برای آزاد بگین هم دولتی )
تا اونجایی که من می دونم فقط گروه پزشکی و رشته های وزارت بهداشت باید لیسانس مربوط باشن
یک نگاه به دفترچه ی ارشد بندازید.
safoora55
05-09-2010, 12:25
یه پیشنهاد بهتر :
به نظر من MBA یا مدیریت اجرایی برای شمامناسبتره .
چون تعداد درسهایی که باید بخونین کمتره . همچنین ریاضی در رشته MBA و درس GMAT که پایه ریاضی لازم داره از دروس تعیین کننده است .
بازار کار فوق العاده ای دارن و شرایط تحصیلش در مقطع ارشد برای شما ساده تره ( خیلی به مدیریت کلاسیک احتیاجی نیست ) .
ولی اگه اصرار دارین غیر از این دو رشته از مجموعه مدیریت انتخاب کنین پیشنهاد من مدیریت بازرگانی و کارآفرینی هست به دلیل دروس ریاضی و آمار ، پژوهش عملیات و اقتصاد خرد و کلان که اینها هم نیم نگاهی به ریاضیات دارن .
ولی در نهایت مجددا و قویا MBA و اجرایی رو پیشنهاد میکنم .
موفق باشید
خوب بهترین پیشنهاد برای کسی که مدرک مهندسی داره ABM هست چون این رشته بیشتر به این مطلب می پردازه که فرد چگونه مهارت ها و منابع خودش رو مدیریت کنه تا بتونه از اون به بهترین نحو ممکن بهره بردای کنه و به کارآیی لازم توی رشته ی تخصصی خودش برسه خصوصا اکثر کسانی که مهندسی خوندن اطلاعات فنی زیادی دارن ولی در این مورد که اونها رو کجا و چه طور به کار ببرن تا بتونن به موفقیت مورد نظر خودشون برسن ضعف های زیادی دارن
الان خیلی از دانش آموخته های مهندسی شریف و پلی تکنیک وقتی به خارج از کشور میرن توی یکی از رشته های مدیریت و خصوصا ABM ادامه تحصیل میدن و معمولا هم آدمهای موفقی هستن
كسي هست كه امسال بخواد ام بي اي شركت كنه ؟
يا اينكه دانشجوي اين رشته باشه ؟
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
سلام
ممنون میشم اگه کمک کنین.
عزيز من خودم ام بي اي ميخونم
رشته ي حوبيه
اما واقعا بايد وقت بذارين براش
از رشته هايي كه گفتين به نظر من
مديريت بازرگاني
و فكر ميكنم زودتر بايد در اين زمينه تصميمتون رو بگيرين
كه شروع كنيد به خوندن
amirkalak6
05-09-2010, 21:54
سلام
دوستان یه سوال:
این سهمیه ها که تو کنکور ارشد هست میگن باید 100 امتیاز داشته باشی چطوریه؟؟مثلا ترازه خودت بشه 5000 بااون سهمیه چقدر میشه؟؟
06-09-2010, 16:39
نبودکسی..................
victoria1
07-09-2010, 00:04
سلام به دوستان عزیز من نیاز به دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد کارشناسی ارشد 89دارم . اگه ممکنه لینک دانلودشو برام بزارید
مرسی
majid.khaledi
07-09-2010, 00:19
فک کنم بتونید از سایت سازمان سنجش دانلود کنید
سلام این سوال رو برای یکی از آشنایان میپرسم:
آیا خبری در رابطه با انتقالی گرفتن برای دانشجویان کارشناسی ارشد وزارت بهداشت جایی درج شده؟؟
در صورتی که دانشجوی دختر باشه میتونه از شهری که قبول شده(کرمان) به شهر بومی خودش (شیراز)انتقالی بگیره؟؟(رشته علوم آزمایشگاهی)
ممنون میشم هرچه سریعتر جواب بدین :11:
victoria1
17-09-2010, 10:40
سلام . دوستان من دنبال منابع کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک هستم لطفا اطلاعات بهم بدید
ممنون
سلام
من در مقطع ارشد قبول شدم.البته ازاد
چند تا سوال در باره دروس جبرانی داشتم
در چه شرایطی واسه دانشجو درس جبرانی میزارند؟
ایا کلاس جبرانی مخصوص دانشجویان ارشده یا به طور مشترک با دانشجویان کارشناسی برگزار میشه؟
حد اکثر چند واحد جبرانی ممکنه به دانشجو بدند؟
یه سوال هم واسه ثبت نام داشتم
ایا واسه ثبت نام در ترم اول باید همه شهریه رو داد؟
من حتی نمیدونم چند واحد قراره بهم بدند و نمی تونم 2 ملیون با خودم ببرم.میتونم یه مقدار بهشون بدم تا کار ثبت نام تکمیل بشه و بقیه پول رو چند هفته بعد ببرم
masih eia
17-09-2010, 11:20
سلام
میخواستم ببینم یه دانشجوی سال اولی برای قبول شدن توی ارشد چه کارایی باید بکنه؟؟؟یعنی چه طوری درس بخونه؟؟؟؟از همین سال اول تستم بزنه؟؟؟
سلام
میخواستم ببینم یه دانشجوی سال اولی برای قبول شدن توی ارشد چه کارایی باید بکنه؟؟؟یعنی چه طوری درس بخونه؟؟؟؟از همین سال اول تستم بزنه؟؟؟
سال اول و دوم فقط درس بخون از سال سوم کم کم شروع کن تست زدن
برای کارشناسی ارشد رشته حقوق گرایش خصوصی ... دو جلد کتاب سنجش تکمیلی رو فعلا دارم میخونم .. 1200 صفحه .. نظرتون در مورد این کتابهای سنجش تکمیلی چیه ؟
دوست من فقط این دو جلد کتاب رو کلا خوندش رتبه 700 آورد
safoora55
18-09-2010, 05:11
سلام
من در مقطع ارشد قبول شدم.البته ازاد
چند تا سوال در باره دروس جبرانی داشتم
در چه شرایطی واسه دانشجو درس جبرانی میزارند؟
ایا کلاس جبرانی مخصوص دانشجویان ارشده یا به طور مشترک با دانشجویان کارشناسی برگزار میشه؟
حد اکثر چند واحد جبرانی ممکنه به دانشجو بدند؟
یه سوال هم واسه ثبت نام داشتم
ایا واسه ثبت نام در ترم اول باید همه شهریه رو داد؟
من حتی نمیدونم چند واحد قراره بهم بدند و نمی تونم 2 ملیون با خودم ببرم.میتونم یه مقدار بهشون بدم تا کار ثبت نام تکمیل بشه و بقیه پول رو چند هفته بعد ببرم
اگر لیسانستون مرتبط با رشته ی قبولی نباشه
البته بعضی واحدها به همه جبرانی میندازن باید حواستون جمع باشه واحدهایی که کارشناسی گذروندید دوباره نگیرید
معمولا نه یا ده واحد جبرانی میدن
برای شهریه می تونید ثابت رو الان بدید متغیر رو تا قبل از امتحان وقت دارید پرداخت کنید
Last Night
20-09-2010, 19:49
کسی اینجا دانشجوی ارشد برق هست؟
yashgin128
22-09-2010, 00:21
سلام
من رشتم کامپیوتر هست .کارشناسی تکنولوژی نرم افزار و از رشته های مرتبط با سخت افزار بشدت بدم میاد
به نظر شما واسه کارشناسی ارشد کدام رشته را انتخاب کنم؟
مقطع کارشناسی ارشد چند واحد هست؟ با 1 سال میشه تمومش کرد؟(دو ترم + ترم تابستان)
یه سوال مهم دیگه .به نظر شما واسه من IT بهتره یا MBA ؟
البته من از این دو مخصوصا دومی اطلاعات خیلی ناچیزی دارم.
ممنون
سلام ، دوستان این جا کسی هست که زمین شناسی نفت یا ژئوتکنیک یا ژئوفیزیک بخونه ؟ چند تا سوال دارم !
farshidshd
26-10-2010, 11:37
زمان ثبتنام و برگزاري آزمون كارشناسي ارشد و كنكور سراسري سال 90 اعلام شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6044446564.jpg&X=222&Y=192
گروه آزمون وسنجش : معاون سازمان سنجش آموزش كشور از برگزاري آزمون كارشناسي ارشد در 27 بهمن ماه و كنكور سراسري از نهم تيرماه خبر داد. دكتر ابراهيم خدايي در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به آغاز ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد سال 90 از نهم آبان ماه، گفت: ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد تا 16 آبان ماه سال جاري ادامه دارد و اين آزمون نيز در طي روزهاي 27، 28 و 29 بهمن ماه برگزار ميشود. وي با اشاره به آغاز ثبتنام كنكور سراسري سال 1390 از 16 تا 28 آذرماه سال جاري، گفت: كنكور سراسري در طي روزهاي 9، 10 و 11 تيرماه سال آينده برگزار ميشود. خدايي با بيان اينكه ثبتنام آزمون كارشناسي فراگير دانشگاه پيام نور از هشتم تا 15 دي ماه سال جاري انجاممي شود، اظهار كرد: آزمون دورههاي مختلف فراگير دانشگاه پيام نور در طي روزهاي 29 و 30 ارديبهشت ماه سال 90 برگزار خواهد شد. وي افزود: همچنين ثبتنام آزمون دورههاي كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام نور از 21 تا 26 دي ماه 89 انجام ميشود. معاون سازمان سنجش از آغاز ثبتنام آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 90 از سوم اسفند ماه سال جاري خبر داد و افزود: ثبتنام اين آزمون تا 9 اسفند ماه ادامه دارد و آزمون مذكور در روز ششم مرداد ماه سال آينده برگزار خواهد شد. خدايي در خاتمه با اشاره به ثبتنام آزمون دارندگان مدارك معادل كارشناسي ارشد از 16 تا 20 آبان ماه، گفت: اين دوره آخرين برگزاري اين آزمون است كه در نهم دي ماه سال جاري برگزار ميشود.
آفرینش
ببخشید از کجا می شه لیست منابع گرایش های مختلف رو پیدا کرد؟ جامع باشه و جدید
معاون سازمان سنجش آموزش كشور از برگزاري آزمون كارشناسي ارشد در 27 بهمن ماه و كنكور سراسري از نهم تيرماه خبر داد. دكتر ابراهيم خدايي در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به آغاز ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد سال 90 از نهم آبان ماه، گفت: ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد تا 16 آبان ماه سال جاري ادامه دارد
سلام
میخواستم ببینم ثبت نام ارشد 90 شروع شده ؟ و اگه شروع شده پس چرا من نمیتونم لینکشو پیدا کنم ؟
با تشکر . . .
سلام
میخواستم ببینم ثبت نام ارشد 90 شروع شده ؟ و اگه شروع شده پس چرا من نمیتونم لینکشو پیدا کنم ؟
با تشکر . . .
میگم انگار لینک ثبت نام مشکلاتی داره و ثبت نام انجام نمیشه . کسی از دوستان تونسته ثبت نام کنه ؟
tonio_m2000
01-11-2010, 12:54
میگم انگار لینک ثبت نام مشکلاتی داره و ثبت نام انجام نمیشه . کسی از دوستان تونسته ثبت نام کنه ؟
من تونستم ثبت نام كنم. احتمالا تا الان شما هم ثبت نام كردي ، اميدوارم همه موفق باشيد!:11:
arash66_2m
01-11-2010, 13:04
سلام دوستان من کهندسی عمران همین امسال تموم کردم
می خواستم مدیریت پروژه و ساخت که زیر شاخه معماری رو هستش رو واسه کد رشته اصلی انتخاب کنم ارزش داره ؟
راحته و میشه قبول شد یا نه ؟
و ظرفیتش چقدره ؟
و 2-3 تا درس با ضریب 0 داره اینا هم تو کنکور هستش یا نه ؟
مرسی/.
LiveTime
05-11-2010, 14:28
روز آزمون شناور با روز آزمون رشته اصلی یکیه؟
مثلاً رشته امتحانی اول من برقه، میخوام ابزار دقیق رو بعنوان رشته شناور داشته باشم. آزمونش همزمان برگزار میشه؟
چون درس ها همه مشترکن
کسی جواب ما رو نداد ها !
از کجا می شه لیست منابع گرایش های مختلف رو پیدا کرد؟ جامع باشه و جدید
البته بیشتر در مورد گرایش فرسایش می خواستم اطلاعات داشته باشم.
farshidshd
06-11-2010, 13:25
کسی جواب ما رو نداد ها !
البته بیشتر در مورد گرایش فرسایش می خواستم اطلاعات داشته باشم.
توی همین دفترچه( شماره 1 ) نوشته شده
brave_ie
07-11-2010, 20:35
بچه ها میدونین میشه آزمایشی شرکت کرد یا نه؟
آخه موقع کارشناسی نمیشد
brave_ie
07-11-2010, 21:37
من میخوام صنایع شرکت کنم
بعد میگن برای آزمایشی باید گزینه ی المپیاد رو بزنیم
حالا صنایع اصلا جزو رشته های المپیاد نیست
اگر آزمایشی شرکت کنم برای سربازی و... مشکل پیش نمیاد؟ (در صورتی که سال بعد قبول نشم)
mahdi bg
07-11-2010, 22:24
روز آزمون شناور با روز آزمون رشته اصلی یکیه؟
مثلاً رشته امتحانی اول من برقه، میخوام ابزار دقیق رو بعنوان رشته شناور داشته باشم. آزمونش همزمان برگزار میشه؟
چون درس ها همه مشترکن
سلام
همزمان نیست و لی امکانش هست توی یک روز باشه - به عنوان مثال امسال بر خلاف هر سال IT(شناور) و نرم افزار تو یک روز بود ؛ IT صبح و نرم افزار عصر بود
موفق باشید
سلام من یه سوال مهمی داشتم.من الان 71 واحد پاس کردم می تونم تو کنکور ارشد شرکت کنم باید چیکار کنم؟خیلی ممنون ضروریه؟
mahdi bg
08-11-2010, 23:36
سلام من یه سوال مهمی داشتم.من الان 71 واحد پاس کردم می تونم تو کنکور ارشد شرکت کنم باید چیکار کنم؟خیلی ممنون ضروریه؟
سلام
بستگی داره : کارشناسی ناپیوسته اگر میخونید می تونید امسال شرکت کنید و یگ سال جاتونو رزرو کنید (فکر کنم به این مورد میگن استعداد درخشان) - کلا باید تا سال دیگه درست تون تموم بشه
برای راهنمایی بهتر ، میتونید از بخش معاونت آموزشی دانشگاه محل تحصیلتون اطلاعات بگیرید
موفق باشید
دوستان من كارشناسي ناپيوسته مديريت بازرگاني هستمولي هنوز درسم رو تموم نكردم
به قصد فقط و فقط آزمايشي مبخوام شركت كنم و فقط هم در صورت مجاز شدن ميخوام غير انتفاعي ها رو انتخاب كنم
ميتونم امسال به صورت آزمايش شركت كنم و شناور هم مديريت اجرايي شركت كنم
اگر بر فرض محال مقبول بشم و نتونم برم (غير انتفاعي) ميتونم سال هاي ديگه شركت كنم؟؟!!!
Dr.FANOOS
13-11-2010, 22:58
آخرین تغییرات کنکور ارشد صنایع:
farshidshd
20-11-2010, 11:55
با تشريح نحوه ويرايش ؛
اصلاح اطلاعات ثبتنامي داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد 90 آغاز شد
گروه آزمون وسنجش : اطلاعات تقاضانامه ثبتنامي کليه داوطلبان ثبت نام کننده در آزمون ورودي تحصيلات تکميلي سال 1390 از امروز شنبه 29 آبان تا روز دوشنبه 1 آذر به مدت 3 روز بر روي پايگاه اينترنتي سازمان سنجش براي مشاهده داوطلبان و به منظور اطمينان از صحت اطلاعات وارد شده قرار داده ميشود. به گزارش خبرنگار آفرينش ، کليه داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1390 لازم است در اين روزها به سايت سازمان سنجش آموزش کشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه و اطلاعات تقاضانامه ثبت نامي خود را براساس دستورالعمل مربوط به روي سايت مشاهده کنند.پس از ورود به سايت سازمان و انتخاب لينک مربوط به مشاهده اطلاعات ثبت نامي امکان ورود به اين لينک با در اختيار داشتن اطلاعات کارت اعتباري ثبت نام (شامل شماره پرونده، رمز ورود و شماره شناسنامه) يا شماره پرونده و کد رهگيري ثبت نام وجود دارد.چنانچه اطلاعات داوطلب نياز به ويرايش داشته باشد داوطلب مي تواند با کليک بر روي گزينه تاييد نسبت به تاييد صحت اطلاعات وارد مرحله ويرايش اطلاعات شده و نسبت به اصلاح مورد يا موارد اقدام و سپس با کليک بر روي گزينه تاييد نسبت به تاييد صحت اطلاعات اقدام کند.داوطلبان لازم است کليه اطلاعات ثبت نامي به ويژه رشته يا رشتههاي امتحاني، معدل، شهرستان حوزه و موسسه محل فارغ التحصيلي را کنترل کنند.بر اساس اين گزارش ، داوطلباني که در مرحله ويرايش اطلاعات خواستار ايجاد رشته دوم (شناور) و اعمال بند علاقمندي به پيام نور و غير انتفاعي هستند منحصراً ازطريق کارتهاي عضو شبکه شتاب که پرداخت الکترونيکي آنها فعال هستند با مراجعه به سايت سازمان پرداخت وجه مربوط به رشته امتحاني دوم (شناور) به مبلغ 105000 ريال و وجه مربوط به علاقمندي به پيام نور و غيرانتفاعي به مبلغ 34000 ريال اقدام و پس از دريافت رمز عبور اعمال علاقه مندي کنند. چنانچه اطلاعات داوطلب کامل بوده و نياز به ويرايش اطلاعات نداشته باشد، بايد بر روي گزينه خروج کليک کند. همچنين داوطلبان بايد از ارسال درخواست كتبي و يا مراجعه حضوري به سازمان سنجش خودداري كنند، چون به هيچ عنوان ترتيب اثر داده نخواهد شد.
آفرینش
دوستان من كارشناسي ناپيوسته مديريت بازرگاني هستمولي هنوز درسم رو تموم نكردم
به قصد فقط و فقط آزمايشي مبخوام شركت كنم و فقط هم در صورت مجاز شدن ميخوام غير انتفاعي ها رو انتخاب كنم
ميتونم امسال به صورت آزمايش شركت كنم و شناور هم مديريت اجرايي شركت كنم
اگر بر فرض محال مقبول بشم و نتونم برم (غير انتفاعي) ميتونم سال هاي ديگه شركت كنم؟؟!!!
تا اونجايي كه من اطلاع دارم براي شركت كردن كه مشكلي نيست
و در صورت قبولي هم همين طور
فقط قبولي روزانه و نرفتن تا 1 سال محروميت شركت در كنكور داره و شخص در ازمون هاي بعد هم حق انتخاب رشته و دانشگاهي كه قبلا قبول شده و نرفته رو نداره
كسي ميدونه امسال دانشگاه شريف mba پذيرش داره يا نه
اخه ظرفيت اين رشته در كل كم شده نسبت به سال گذشته
caca_caca888
27-11-2010, 11:03
سلام
سوالات آزمون مدیریت سال 89 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
کسی لینکی داره ازش؟
ممنون
سلام
سوالات آزمون مدیریت سال 89 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
کسی لینکی داره ازش؟
ممنون
سلام به اين 2 سايت سر بزنيد
forum100
04-12-2010, 18:21
پذيرش دانشجو از طريق آزمون داخلي . مصاحبه و بررسي سوابق تحصيلي صورت گرفته و در پايان به فارغ التحصيلان مدرك رسمي دانشگاه تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعطاء مي گردد.
پرديس بين المللي كيش دانشگاه تهران، براي نيمسال دوم سال تحصيلي 90-89 در مقطع كارشناسي ارشد دانشجو مي پذيرد.
به گزارش روابط عمومي اين دانشگاه . براي نيمسال دوم در مقطع كارشناسي ارشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) براي رشته هاي
آموزش زبان انگليسي
ادبيات زبان انگليسي
تربيت بدني و علوم ورزشي گرايشهاي ( رفتار حركتي – فيزيولوژي ورزشي – مديريت ورزشي- آسيب شناسي ورزشي و حركات اصلاحي)
مهندسي پليمر
مهندسي شيمي (مخازن هيدروكربوري)
ارتباط تصويري(گرافيك)
طراحي صنعتي
MBAبازاريابي
مديريت مالي
علوم اقتصادي
حقوق خصوصي
حسابداري
جغرافيا (گرايش برنامه ريزي توريسم)
برنامه ريزي گردشگري (توريسم)
مديريت جهانگردي و مديريت صنعتي
دانشجو مي پذيرد .
پذيرش دانشجو از طريق آزمون داخلي . مصاحبه و بررسي سوابق تحصيلي صورت گرفته و در پايان به فارغ التحصيلان مدرك رسمي دانشگاه تهران اعطاء مي گردد.
علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به سايت اين دانشگاه به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمايند.
keihanmirzaei
07-01-2011, 19:52
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و مسئولین سایت:10:
بنده دانشجوی ترم اول کارشناسی تاسیسات حرارتی و برودتی هستم
میخوام تو کنکور سراسری ارشد 90 شرکت کنم:42:
تا حالا هم هرچی کنکور دادم (کاردانی-کاردانی به کارشناسی) مشاوره و اینا نداشتم و معمولا برنامه ها رو خودم ریختم:biggrin:
حالا با توجه به اهمیت کارشناسی ارشد و مشکل بودن قبول شدن در اون میخوام از شما دوستان تقاضای کمک کنم که چطوری برنامه ریزی کنم که در طی یک سال به آمادگی کامل برسم.
مثلا کتاب ها رو که تعدادشون 16،17 تاست رو به ترتیب بخونم یا همشو با هم پیش ببرم؟
کلا ایده ها و راهنماییتون رو در این باره بگید
هدف هم مکانیک-تبدیل انرژی
چقدر حرف زدم:13:
مرسی
سلام.سوالي داشتم.كسي كه مدرك كارشناسي هوشبري داره بره ارشد برستاري ويزه شركت كنه و قبول بشه ودوره ارشد رو بكذرونه مي تونه در صورت ايجاد ارشد هوشبري درارشد هوشبري شركت كنه ودر اين رشته هم تحصيل كنه؟و با يك مدرك كارشناسي 2تا ارشد داشته باشه ؟فقط خواهشا فوريه ما رو اينجا نكاريد .!ممنون
اساتيد محترم ما رو اينجا منتظر نذاريد!
farshidshd
17-01-2011, 10:39
سلام.سوالي داشتم.كسي كه مدرك كارشناسي هوشبري داره بره ارشد برستاري ويزه شركت كنه و قبول بشه ودوره ارشد رو بكذرونه مي تونه در صورت ايجاد ارشد هوشبري درارشد هوشبري شركت كنه ودر اين رشته هم تحصيل كنه؟و با يك مدرك كارشناسي 2تا ارشد داشته باشه ؟فقط خواهشا فوريه ما رو اينجا نكاريد .!ممنون
سلام
خیر فقط در یک رشته میتونید ارشد بگیرید
.
hamed987
22-01-2011, 18:25
من مي خواستم در مورد گرايش هايي كه در كارشناسي ارشد فيزيك هست اطلاعاتي داشته باشم
جست و جو هم كردم چيزي پيدا نشد
منابع آزمون رو از كجا ميتونم گير بيارم؟؟
كسي در مورد گرايش سيستم هاي انرژي اطلاعاتي داره؟؟
yashgin128
27-01-2011, 00:43
سلام
من رشته مهندسی تکنولوژی نرم افزار هست و در مقطع ناپیوسته دانشگاه غیر انتفاعی
به نظر شما برای ارشد در کدام دانشگاه ادامه تحصیل بدم(ازاد-پیام نور-غیر انتفاعی و...)
تعداد واحد هر کدام از دانشگاه ها و شهریه کاملشان چقدر میشه؟
اولویت ارزش مدرک ها چیست؟
ممنون
without_all
31-01-2011, 11:45
من رشته دانشگاهیم کارشناسی کام\یوتر سخت افزاره دفترچه سنجش ( کارشناسی ارشد) رو نگاه انداختم ارشد سخت افزار رو ندیدم
آیا ارشد در این رشته وجود نداره :41: یا من اشتباه کردم ؟
mahdi bg
01-02-2011, 21:02
من رشته دانشگاهیم کارشناسی کام\یوتر سخت افزاره دفترچه سنجش ( کارشناسی ارشد) رو نگاه انداختم ارشد سخت افزار رو ندیدم
سلام
اگه اشتباه نکنم باید دنبال معماری بگردید و نه سخت افزار (90% مطمئن هستم)
بابا ایولله...!!!
منم سخت افزارم.... شما هنوز نمیدونی تو ارشد چه گرایشهایی برای مهندسی hardware هست...؟؟
سخت افزار رو بخوای ادامه بدی میشه " معماری کامپیوتر"
در ضمن دانشگاه های دولتی تو کل ایران با احتساب روزانه و شبانه حداکثر 80 نفر میگیرن...!!
یعنی خیالت از بابت قبولی راحت باشه...!!!:31:
without_all
01-02-2011, 23:19
بابا ایولله...!!!
منم سخت افزارم.... شما هنوز نمیدونی تو ارشد چه گرایشهایی برای مهندسی hardware هست...؟؟
سخت افزار رو بخوای ادامه بدی میشه " معماری کامپیوتر"
در ضمن دانشگاه های دولتی تو کل ایران با احتساب روزانه و شبانه حداکثر 80 نفر میگیرن...!!
یعنی خیالت از بابت قبولی راحت باشه...!!!:31::18::18:
یا الله یریم CD فروشی باز کنیم یه دستگاه copy بزاریم بچسبیم به کار :27:
انشالا تلاش میکنیم شد شکر نشد بازم شکر
نمیدونم جاش اینجاست یا نه اما topik ی سایتی چیزی هست در مورد این معماری کامپیوتر توضیحاتی داده باشه؟؟
ممنون از دو دوست عزیز که جواب دادن :40:
دوستان من برای کنکور کارشناسی ارشد دولتی امسال که 2 هفته دیگه آزمونش هست شرکت کردم . ولی چون این ترم ، ترم آخرم بود و پروژه داشتم اصلا نتونستم بخونم واسه همین به ذهنم رسید که امتحان ندم ! حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه چون ثبت نام کردم اگه در آزمون شرکت نکنم از آزمون سال های بعد محروم میشم ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.