مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2008
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
amirtaker
19-11-2007, 13:10
چه جوري ML starting pointزيادميشه ؟
من اكثركاپ هاروگرفتم.
برا پي سي ساخته نشده و همون هست
پچ زير رو دانلود كن مشكلت حله
اگه دسته بازي نصب كني مشكلي نداره (دسته بازي شده كرك :31: و كونامي هم اين باگ رو گفته)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب light ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان وقتی اینرو دانلود کردی باید چه کارش کنی تا بازی درست بشه؟
(البته من با کیبورد بازی می کنم.)
تو pes 2008 چه طوری ورزشگاه می سازی؟:19:
یکی نیست جواب بده؟:19:
farhad200
19-11-2007, 13:28
pes 2008 خیلی بد شده باید بگم که بیشتر شبیه فیفا شده کونامی داشت یه سبکی مخصوص خودش رو کم کم بال و پر میداد که متاسفانه با این ورژن جدید خودش همه چیز رو خراب کرد.
اصلا خوشم نیومد من عاشق pes هستم ولی این بیشتر شبیه فیفا شده اصلا اثری از اون سبک زیبا و معروف pes تو این ورژن دیده نمیشه. خیلی تو ذوق آدم میزنه. متاسفم واسه کونامی آخه فیفا هم شد فوتبال که اومدن از اون کپی کردن؟
Only Pes
19-11-2007, 13:50
یکی نیست جواب بده؟:19:
فکر نکنم بشه ساخت
کسی نمیدونه چجوری میشه بعد از گل پیراهنو بکنیم
shayatineh_sorkh
19-11-2007, 14:17
فکر نکنم بشه ساخت
منم اين سوال رو پرسيدم ولي كسي جواب نداد چون منم در اكثر سايتهايي كه بازي رو تحليل كردن گفتن اين امكان وجود داره ولي رمزشو نگفتن؟؟؟؟:41:
اگه با کیبورد بازی کنم باید چه کار کنم ؟ :31:
باید چه کار کنم؟
چرا کسی جواب نمیده؟
cyrus_ln
19-11-2007, 14:34
با این سیستم باز میشه ....... الکی نگید...
Vga:128
Ram:512
Cpu:2.66
الکی نگید یعنی چی؟؟!!
شما حداقل مدل کارت گرافیکت رو میگفتی با 128 میشه رو low اجرا کرد.
Only Pes
19-11-2007, 14:37
برا پي سي ساخته نشده و همون هست
پچ زير رو دانلود كن مشكلت حله
اگه دسته بازي نصب كني مشكلي نداره (دسته بازي شده كرك :31: و كونامي هم اين باگ رو گفته)
اینو دانلود کردم حالا باید چیکا کنم؟
اصلا به چه درد می خوره؟
Only Pes
19-11-2007, 15:11
الکی نگید یعنی چی؟؟!!
شما حداقل مدل کارت گرافیکت رو میگفتی با 128 میشه رو low اجرا کرد.
روی لو میشه
اینم کیت جدید برزیل حال کنین دوستان
Amin Asterix
19-11-2007, 19:27
فکر نکنم بشه ساخت
نمیشه
منم اين سوال رو پرسيدم ولي كسي جواب نداد چون منم در اكثر سايتهايي كه بازي رو تحليل كردن گفتن اين امكان وجود داره ولي رمزشو نگفتن؟؟؟؟:41:
نداره.حداقل کشف نشده
باید چه کار کنم؟
چرا کسی جواب نمیده؟
با کیبورد بازی کن.چه ربطی داره؟
اینو دانلود کردم حالا باید چیکا کنم؟
اصلا به چه درد می خوره؟
به درد نخورد.منم هر کار کردم نشد
=======
یکبار نشد من بیام تو این تاپیک اسپم نبینم!!!!اگر ارسال الکی نکنین جواب میگیرین
ای بابا این pes اصلا به درد مسترلیگ بازی کردن نمیخوره آخه کجا دیدی که مثلا جرارد رو توی هر بازی مربی مجبور بشه دقیقه 60 بکشه بیرون و هر دو بازی هم یکبار بزارتش بیرون تا انرژِیش برگرده؟
تا جایی که من میدونم بازیکنی مثل جرارد توی تمام بازیهای لیورپول فیکسه و مثل اسب میدوه و اصلا هم خسته نمیشه
آقا راهی هست که مجبور نباشیم توی مسترلیگ هی تند تند بازیکنهارو از ترس خستگی و کم آوردن نکشیم بیرون ؟
یا حداقل کمتر خسته بشن؟
اگر این قضیه حل بشه دیگه مسترلیگ خیلی فاز میده
آره راه داره یه گزینه وقتی داری وارد مستر لیگ میشی داره که می تونی خستگی رو برداری البته بدون خستگی بازیکن ها اغلب اوقات ناراحت از نظر روحی مثلا آبی هستن خودشونو بکشن سبز میشن(الان اسمشو نمی دونم دسترسی هم به سیستمم ندارم بگم بعدا میگم)
shayatineh_sorkh
19-11-2007, 21:21
بچهاي عزيز راستي يه سوال ديگه گفته بودن در اين نسخه شكل كاپجام جهاني درست شده ولي من كه رو low بازي ميكنم درست نشده آيا برا شما درسته شكل كاپ اگه توي حالتهاي ديگه بازي مي كنين؟
امير موسر
19-11-2007, 21:25
بچهاي عزيز راستي يه سوال ديگه گفته بودن در اين نسخه شكل كاپجام جهاني درست شده ولي من كه رو low بازي ميكنم درست نشده آيا برا شما درسته شكل كاپ اگه توي حالتهاي ديگه بازي مي كنين؟
من كه روnormal بازي مي كنم كاپ رو كلا مشكي نشون مي ده.
شما پس چطوري كاپ رو مي بيني؟
بچها مگه من الکی پست دادم که جواب مارو نمیدید؟
Amin Asterix
19-11-2007, 22:04
بچها مگه من الکی پست دادم که جواب مارو نمیدید؟
سوالت زیادی فنیه:41:
همون جریان سیو مستر لیگ. میگی دیگه؟
خیلی عجیبه .فکر نکنم کسی بدونه.
shayatineh_sorkh
19-11-2007, 22:24
يه سوال ديگه وقتي بازيكن رو با اسكن مي سازي چرا نمي شه براش ريش گذاشت ؟بعدم
shayatineh_sorkh
19-11-2007, 22:29
اين تاپيكو كه مي خوندم گفته بودين اگه بازيكنان اسكن شدخ را در edit سيو كنيم بعد وقتي دوباره مييام تو بازي load كنيم در حافظه باقي ميمونه ولي من اين كارو كردم بازم تمام اسكنها حذف شده بودن و بازيكنم سياه شده بود؟
Amin Asterix
19-11-2007, 22:45
میگم شما که خوندی اینو نخوندی که اگر دسته رو بزاری رو control 1 حل میشه؟
تقریبا تو همه صفحات باید بگم!!!
ریشم نداره
Aryan.kh
19-11-2007, 23:26
کسی کیت جدید ایتالیا رو داره همون که تو بازی با اسکاتلند پوشیده بودن ؟
Snowman1978
20-11-2007, 07:29
میگم شما که خوندی اینو نخوندی که اگر دسته رو بزاری رو control 1 حل میشه؟
تقریبا تو همه صفحات باید بگم!!!
ریشم نداره
امین جان اولا که خیلی با نمکی من هر وقت این سایت و می بینم کلی می خندم:31:
دوما عصبانی نشو چون بعضی وقتا ادم یه نوشته ای رو نمی بینه:11:
سوما ممنون که جواب اکثر سئوالها رو میدی:10:
shayatineh_sorkh
20-11-2007, 09:55
شرمنده آقا امين اين قسمتشو نخونده بودم.خيلي لطف ميكني كه به همه ي سوالها جواب ميدي.دستت طلا جيگر.راستي من از اول تابستون با سايت شما بودم ولي بصورت مهمان مشاهده ميكردم چون ايميل فعال سازي برام نمي يومد يك بار هم كه اومد روش كليك كردم ولي error داد ولي اين بار درست فرستادن اميلو 3 روز قبل كه بعد تقريبا يك سوال فعال شدم و خوشحالم كه مي تونم با شما دوستان و عزيزان ارتباط برقرار كنم.دوستدار شما احسان.
Only Pes
20-11-2007, 13:28
سلام
تو مستر لیگ کدوم بازیکنا بیشتر پیشرفت میکنن ؟
راستی leymaruo خیلی بازیکنیه توپیه هم شوتش هم سرعتش همه چیزش عالیه بخرین ضرر نمیکنید اگه بازیکن خوب هم میشناسید بگید
ممنون
ببخشید می خواستم بدونم Option File LENNON که واسه PES6 بود , برای PES 2008 هم اومده؟
اگر اومده لطفا" لینکش رو بذارین . ممنون
mahdi hojjati
20-11-2007, 15:01
سلام به همگی
من زیاد فوتبال بازی نکردم ولی می خوام یاد بگیرم و روی یکی از دوستامو که خیلی کلاس اینو میاد که هیچکی نمی تونه مثل من فوتبال بازی کنه و خیلی هم سنگ پرو 6 رو به سینش میزنه رو کم کنم. اگه کسی از دوستان می تونه کمک کنه به من یه کمی فوتبال یاد بده تا روشو کم کنم. و راستی تو پرو 8 چطوری میشه مثلا تمارش کرد و ... از این ترفندها هم اگه می دونین یادم بدین . در کل می خوام تو فوتبال حرفه ای شم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Rude Boy
20-11-2007, 15:13
من الان با 5500 بازی می کنم و لاو است . اگه 7600 بخرم می تونم ها یا نورمال بازی کنم؟
amirtaker
20-11-2007, 15:34
بابايكي جواب من روبده.
mahdi hojjati
20-11-2007, 15:45
سلام به همگی
من زیاد فوتبال بازی نکردم ولی می خوام یاد بگیرم و روی یکی از دوستامو که خیلی کلاس اینو میاد که هیچکی نمی تونه مثل من فوتبال بازی کنه و خیلی هم سنگ پرو 6 رو به سینش میزنه رو کم کنم. اگه کسی از دوستان می تونه کمک کنه به من یه کمی فوتبال یاد بده تا روشو کم کنم. و راستی تو پرو 8 چطوری میشه مثلا تمارش کرد و ... از این ترفندها هم اگه می دونین یادم بدین . در کل می خوام تو فوتبال حرفه ای شم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
20-11-2007, 15:52
سلام به همگی
RI+L1+L2 تمارض میکنه.
این هم یک مقاله از وبلاگ خودم در رابطه با Soccer 2007 که در رابطه با 2008 هم صدق میکنه: به دردت میخوره:
دو بازی فوتبال Soccer و Winning Eleven از معروف ترین بازیهای سبک خود هستند. این بازیها کمتر ترینر و کد تقلب دارند و برنده شدن شما بیشتر به تکنیک و سرعت عمل شما وابسته است. شاید شما از اینکه نمیتوانید به حریفتان حتی یک گل هم بزنید بسیار ناراحت شوید. مشکل از این است که شما دفاع، حمله و بازی با توپ را بلد نیستید و به خطا وابسته میشوید. در این پست چند تکنیک ساده را البته برای مبتدیها توضیح میدهم.
بعضی مواقع اتفاق می افتد که توپ دست حریف است و شما به دنبال حریف و پا به پای او می دوید بدون اینکه به او برسید. در این مواقع دو بار پشت سر هم مربع را بزنید تا توپ از زیر پای حریف خارج شود.
اگر توپ دست حریف است و بازیکنان شما پراکنده شده اند کافی است کلیدهای R1 را با ضربدر همزمان نگه دارید تا بازیکنان به سمت توپ بدوند.
اگر بازیکنی پابه پای شما میدود، برای اینکه از دست او فرار کنید به صورت همزمان کلیدهای ضربدر و مربع را بزنید تا بازیکن فریب بخورد. اگر نزدیک محوطه جریمه حریف هستید کافیست کمی بازیکن را مایل به دروازه حرکت دهید و کلیدهای بالا را بزنید تا حریف به صورت خودکار تکل کند و به این صورت یک پنالتی یا ضربه آزاد بگیرید. دروازه بان را هم بوسیله همین کلیدها میتوان فریب داد و با توپ به دروازه بروید و گل کنید.
زمانیکه یک بازیکن از روبه رو به شما رسید، به محض اینکه مقابل آن رسیدید کلید حرکت بر عکس را فشار دهید. یعنی اگر داشتید به جلو می رفتید کلید عقب را ناگهان بزنید. حالا پشت شما به حریف است. سریعا دوباره فلش حرکت موافق یعنی به طرف حریف را بزنید تا بازیکن شما بچرخد. توجه کنید که تمام این کارها در یک لحظه باید اتفاق بیفتد. بعد از انجام این کار توپ از وسط پای حریف عبور میکند که نام این حرکت 360 درجه است.
زمانیکه بازیکن حریف از مقابل می آید، کمی قبل از آنکه به شما برسد کلید R2 را بزنید و چند لحظه نگاه دارید و ناگهان R1 را بزنید. به این وسیله بازیکن شما می ایستد و ناگهان حرکت میکند و حریف نا خود آگاه فریب میخورد.
کلید مثلث به همراه L1 پاس تو عمق در پشت مدافعان حریف میفرستد و اگر فوروارد سرعتی داشته باشید براحتی میتوانید گل بزنید.
زماینکه دارید با توپ حرکت میکنید و بازیکنی از مقابل شما می آید چند بار L1 را بزنید تا بازیکن شما توپ را بین پاهایش حرکت دهد و حریف فریب بخورد.
زمانیکه تک به تک با دروازه بان هستید و دروازه بان حریف جلو آمده است L1 را نگه دارید و مربع را کمی پر کنید تا ضربه چیپ تبدیل به گل شود.
بوسیله زدن L1 با ضربدر میتوانید حرکت 1-2 را انجام دهید.
هرکدام از ضربه ها از قبیل شوت یا سانتر را میتوانید با نگه داشتن کلید R2 به صورت بلند انجام دهید.
در هنگامی که ضربه ی بلندی فرستاده میشود و شما باید سر بزنید و بازیکنی از تیم خود مقابلتان نیست تا با سر به او پاس بدهید میتوانید قبل از برخورد توپ با سر چند بار دایره بزنید تا توپ جلوی خودتان بیفتد و اگر میخواهید سر را به صورت پاس بفرستید از مربع استفاده کنید.
دایره را از هر نقطه میدان (بعد از خط میانی) وقتی به همراه R2 نگاه دارید یک پاس بلند برای نزدیکترین کسی که جلوی دروازه حریف است ارسال میشود و همچنین در این مواقع بازیکنان به سمت دروازه حریف میروند و گلهای بسیاری با این روش میتوان زد مخصوصا وقتی ارنج حریف کم مدافع باشد.
موفق باشید...
saman rossi
20-11-2007, 16:00
خب اگه مي خواي به صورت حرفه اي ياد بگيري بايد 2-3 سالي سابقه ي بازي داشته باشي ولي براي تمارض L1+l2+r2 براي دريبل R2 وl1 براي چيپ زدن L1+مربع براي حركت زيداني قلمبه رو 360 در جه بچرخون پاس دادن و شوت كردن وغيره هم كه حتما بلدي
mahdi hojjati
20-11-2007, 16:07
آقا دستت درد نکنه! خیلی با مرامی چاکرتیم. راستی گفتی که وبلاگ داری؟ میشه ادرسشو بدی؟
ebicross
20-11-2007, 16:07
این هم راهنمای کلیدهای X-BOX به Playstation.
شاید بگین اینها رو هر کسی میدونه ولی چون دیدم که نمیدونند اینو گذاشتم.
آخه تو هم ترفندها میگیم L2 یا ضربدر ولی اون بدبختی که میخواد بره بزنه میگه ضربدر کدومه و یه کلی الاف میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ebicross
20-11-2007, 16:10
با اون تیکه ی قلمبه خیلی حال کردم. کلی خندیدم.
20-11-2007, 16:13
آقا مثل اینکه شما الان آن هستی؟ آی دی یاهوت چیه؟؟؟؟ باهم چت کنیم. ebicross
babak-online
20-11-2007, 16:23
سلام
آیا Geforce 8400M GT توانایی اجرای بازی را دارد؟
دسته رو بزار رو control 1
منظورت از control 1 چیه و کجاست و باید چی کارش کرد؟:20::18:
Amin Asterix
20-11-2007, 19:31
منظورت از control 1 چیه و کجاست و باید چی کارش کرد؟:20::18:
یعنی توی ستینگ برو قسمت کنترل.اونجا دستت رو بزار رو1 control .اگر بازم نفهمیدی دیگه سوال نکن سعی کن بفهمی چون توضیح دیگه نداره!!:46::13:
shayatineh_sorkh
20-11-2007, 21:21
سلام
آیا Geforce 8400M GT توانایی اجرای بازی را دارد؟
بازي فقط به كارت گرافيك ربط نداره بلكه cpu چون پردازنده هست نقش بيشتري داره پس مشخصات ديگه سيستمتو بده تا راهنمايي كنيم.
Dark Prince
20-11-2007, 21:37
دوستان اگه این سوال تکراریه به بزرگیه خودتون ببخشید .
آیا نسخه ی انحصاری PC هم وجود داره ؟ آخه من که بازی رو گرفتم تو قسمت های Option یا Loading همش کنترل 360 هست !
در ضمن گرافیک رو از داخله خوده Option بازی نمیشه دستکاری کرد .
ییخشید میشه بگید این دکمه ای که پایین گذاشتم توی بازی با کیبورد کدوم کلیده؟ البته در قسمت ادیت بازیکنان.
cmcAhmad
20-11-2007, 22:04
باید تو قسمت setting برای کیبورد این جهتهارو خودت تنظیم کنی.(قسمت R)
amin جان از اینکه من رو فردی فنی گفتی ممنون !!چکار کنیم دیگه !!!
و یک پیشنهاد به شیطان سرخ اگر ممکن است امضات رو عوض کن چون که به دوستداران زیزو توهینه و اینکه واقعآ جنبه خوبی نداره !!!!خواهشن
Amin Asterix
20-11-2007, 22:41
دوستان اگه این سوال تکراریه به بزرگیه خودتون ببخشید .
آیا نسخه ی انحصاری PC هم وجود داره ؟ آخه من که بازی رو گرفتم تو قسمت های Option یا Loading همش کنترل 360 هست !
در ضمن گرافیک رو از داخله خوده Option بازی نمیشه دستکاری کرد .
همون نسخه pc هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه کونامی هیچ علاقه ای به موس و کیبورد نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره باید تو ستینگ عوض کنی.
==========
احمد جان خواهش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب سوالت سخت بود.
cmcAhmad
20-11-2007, 22:41
babak-online
20-11-2007, 23:02
بازي فقط به كارت گرافيك ربط نداره بلكه cpu چون پردازنده هست نقش بيشتري داره پس مشخصات ديگه سيستمتو بده تا راهنمايي كنيم.
سی پی یو Core 2 1.8 T7100 می باشد.
رم هم 2 گیگ با باس 667 و گرافیک هم همونطور که گفتم GeForce 8400M GT با ماکسیمم حافظه 985 مگابایت هست.
باید تو قسمت setting برای کیبورد این جهتهارو خودت تنظیم کنی.(قسمت R)
دستت درد نکنه.ممنون.:31:
سلام!
کسی لینکی از این Official Guid ی که واسه Pes 2008 اومده نداره؟ البته کاملش رو میگمها! اون فایل 1.9 mg رو دارم خودم!
لینک پولیش اینه:
Only Pes
21-11-2007, 18:18
اگه بازی اجرا بشه ولی روان نباشه اشکال از چیه؟
Only Pes
21-11-2007, 18:20
یه سوال دیگه اگه روی pc لو بازی کنیم بهتره یا ps2
خیلی ممنون اگه میشه زود جواب بدید
mpmostafa
21-11-2007, 18:44
سلام
يه سري از دوستان از عملكرد دروازبان ها انتقاد كرده بودن.منم اولش فكر فكر ميكردم دروازبانها خيلي بد شدن اما بعد 3 فصل مستر ليگ نظرم عوض شد و بيشتر از اينكه از گل زدنهاي هانري خوشم بياد با عكس العمل هاي ويكتور حال ميكنم!
hadi_gamer
21-11-2007, 19:37
لطفا یکی یه آپشن فایل بده که لباس های لیگ انگلیس و نام بازیکنها و تیمها و استادیومها و خلاصه همه چی ردیف باشه دیگه.خیلی ممنون.
amirpers
21-11-2007, 20:53
دوستان من یه چند وقتی نبودم ، چقدر صفحه به این تاپیک اضافه شد . اگه بخوام همش رو بگردم خیلی طول میشکه . فقط می خواستم بدونم که بالاخره یه پچ درست و حسابی که اسامی رو و لوگوها رو درست کنه اومد بالاخره یا نه ؟
دوستان من یه چند وقتی نبودم ، چقدر صفحه به این تاپیک اضافه شد . اگه بخوام همش رو بگردم خیلی طول میشکه . فقط می خواستم بدونم که بالاخره یه پچ درست و حسابی که اسامی رو و لوگوها رو درست کنه اومد بالاخره یا نه ؟
هنوز یه چیزی که کامل باشه نیومده ولی برا بعضی تیما اومده
shayatineh_sorkh
21-11-2007, 23:11
سی پی یو Core 2 1.8 T7100 می باشد.
رم هم 2 گیگ با باس 667 و گرافیک هم همونطور که گفتم GeForce 8400M GT با ماکسیمم حافظه 985 مگابایت هست.
با اين شرايتي كه گفتي حتي ميتوني روي normal هم بازي كني .بازي رو حتما بگير و با مستر ليگش حسابي حال كن.
shayatineh_sorkh
21-11-2007, 23:22
amin جان از اینکه من رو فردی فنی گفتی ممنون !!چکار کنیم دیگه !!!
و یک پیشنهاد به شیطان سرخ اگر ممکن است امضات رو عوض کن چون که به دوستداران زیزو توهینه و اینکه واقعآ جنبه خوبی نداره !!!!خواهشن
شرمنده احمد جان گفتم شايد اين عكس براتون جالب باشه only for you امضا رو ور ميدارم نمي دونم چرا اختيار عكس گذاشتن زير امضا ديگه بهم داده نميشه؟؟؟؟؟؟؟
mohsen62k
21-11-2007, 23:33
متاسفانه بايد بگم اين بازي اصلا شبيه به بازي هاي فوتبال كونامي نيست
كونامي عملا فقط يك سري حاشيه ها كه ربطي به اصل بازي ندارند به بازي اضافه كرده و بازي واقعا از حالت طبيعي خارج شده
بازي پس 6 به مراتب طبيعي تر بود و عكس العملهاي بازيكنان حين بازي بسيار طبيعي تر از بود مخصوصا عملكرت دروازه بان و شوت زدن بازي كنان
دروازبانها گاهي توپهايي رو ميگيرند كه چشمهاي آدم 4 تا ميشه عكس العمل اونها در برابر بعضي توپها كه از پشت محوطه زده مشوند به قدري سريع است كه انسان ياد يوزپلنگ مي افته با اين شيرجه هاي سريع !!
و در مواردي گلهايي ميخورد كه باز هم چشمهاي آدم چهار تا ميشه انگار كه يك انسان عقب افتاده درون دروازه هست
مثلا من يك گل خيلي زيبا خوردم نميدونم چطوري ميشه كه توپي كه حدودا 50 سانتي متر از كنار دروازه فاصله داشته دروازه بان شيرجه زد توپ خودر نوك دست دروازه بان من بعد تغيير مسير به سمت دروازه داد و رفت توي گل ! من نميدونم اين رو چطور برنامه نويسي كردند كه توپ بخوره كف دست دروازه بان بعد به سمت پاهاي دروازه بان تغيير مسير بده !!
نكته جالب تر اينكه وقتي توپ به دست دروازه بان ميخوره انگار خورده به پاي يك بازيكن !! اينقدر محكم و سريع بر ميگرده !!
در مورد خود بازي كه واقعا افتضاح شده ! اصلا نميشه فهميد چطوري كامپيوتر شما رو دريبل ميزنه ! و يا شما چطور حريف رو دريبل زديد !
بازيكنان در خيلي از موارد يك توپ ساده رو به قدري كند كنترل ميكنند كه آدم ياد بچه دبستاني ها مي افته !!
هنگام دفاع كرد كه ميرسه بسياري از موارد شده كه من توپ رو از جلوي پاي بازيكن مهاجم گرفتم اما بعد تنه مهاجم به تن مدافع من خورده ! و مدافع انگار كه شوك الكتريكي بهش وارد شده مي ايسته مهاجم مجدد صاحب توپ ميشه!
آنچه كه كونامي رو بهترين فوتبال كرده بود محيط بازي طبيعي و شبيه به واقعي اين فوتبال بود اما متاسفانه به نظر مياد كونامي از فيفا بدجور الگو برداري كرده راه رفتن بازيكنان شوت هاي مسخره اي كه ميزنند و كلا همه چيز انگار نسخه ارتفا يافته پس 6 نيست بلكه يك فوتبال فيفاي جديد اما با مارك كوناميست!
به نظر مياد كونامي اين بار بازي براي طرفداران فيفا ساخته تا طرفداران كونامي!!!
mohsen62k
22-11-2007, 07:05
ديدم يكي نوشته :
اتفاقا دیگه مثل قبل نمیشه گل تکنیکی زد که مثلا با یه بازیکن 4-5 نفر رو دریبل زد بعد توپ زد تو گل (فوتبال فانتزی)
راستش فكر ميكنم شما زياد عادت نداشتين كه دريبل بزنين توي پس 2008 خيلي ساده و راحت بازيكنان رو ميشه دريبل زد اما نكته مهم اين هست كه همه رو دريبل ميزني ميرسي به تك به تك اونجا 90% شوتت گل نميشه
من توي كف اين موندم كه اين عكس العمل سريعي كه دروازبانان توي اين بازي دارند پس از كجا برداشته ياد فوتبال سال 1995 همين كونامي روي كنسول نينتندو مي افتم كه دروازه بانش از يوزپلنگ هم سريعتر شيرجه ميزد! از اون زمان من كونامي بازي ميكنم واقعا امسال هنوز نتونستم قبول كنم كه بازي پس2008 از پس 6 بهتر شده !!
راستي من نميدونم چرا صداي گزارشگرم از ته چاه مياد صداي تماشاچي رو هم كم ميكنم كه اصلا حال نميده هر طور تنظيم كردم صداي گزارشگر خيلي ضعيفه كسي كيتي چيزي داره بده من درستش كنم توي تالار از صفحه 130 هرچي خوندم نديدم !
mohsen62k
22-11-2007, 07:17
راستی کسانی که با صدای تماشاگرا مشکل دارن تو مستر لیگ
مسیر زیر و برن:
Team Adjustment >>> Edit Team >>> Cheering Stance
تو اینجا انواع تشویق ها هست که دیفالتش خیلی ماسته
ولی اگه می خواین پر سر و صدا باشه بزارین روی:
)orginal (drumming Based
این با شور هیجان و طبل با صدای عالی تشویق می کنه
چرا این قسمت واسه من فعال نیست چکار کنم؟
ميشه لسيت منوي خودتون رو به ما هم بگين من اصلا در نسخه اي كه دارم منوي با نام Team Adjustment
ندارم!! از همين سايت خودمون هم نسخه دي وي دي رو خريدم
:13:
آقا من یک پیشنهاد برای کسانی که می خوان پچ یا آپشن فایل برای pes 2008 بزارن دارم. پیشنهاد من اینکه پچ یا آپشن فایل هاتون رو یا توی تاپیک پچ و کد و... برای pes 2008 و یا توی تاپیک خودمان pes 2008 را اصلاح کنیم بزارید تا کاربر ها زودتر و راحت تر پیداشون کنن.
تاپیک «پچ و کد و... برای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :«pes 2008
تاپیک «خودمان pes2008 را اصلاح کنیم»: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این فقط یک پیشنهاده . هر کس خواست می تونه عمل کنه.:31:
mohsen-jj
22-11-2007, 13:44
به نظر مياد كونامي اين بار بازي براي طرفداران فيفا ساخته تا طرفداران كونامي!!!
من هم کاملا با محسن جون موافقم....من دیروز pes 2007 رو نصب کردم ...انگار داشتم pes 2009 بازی می کردم ....اینقدر pes 2008 بد بود....
حاضرم 10 سال دیگه pes 2007 بازی کنم اما یه لحظه بازیهایی چون pes 2008 بازی نکنم.
--------------------------------
یوونتوس همیشه قهرمان Moh3n_sa2@yahoo.com
mohsen-jj
22-11-2007, 13:47
فکر کنم اگه در مورد pes 2007 بحث کنیم بهتره تا اینکه درباره pes 2008 بحث کنیم.....چون ارزش بحث کردن هم نداره!!!!
mohsen-jj جان خیلی هم بازیش خوبه یعنی عالیه مجبور نیستی بازی کنی !!!
سلام....كسي نيست كه تيم ملي ايران رو درست كرده باشه و نام بعضي از تيمها رو درست كرده باشه ؟
البته طوري نباشه كه بخواد با برنامه هاي ديگه اون رو لود كرد...فقط يه save باشه!!
اگه هست برا ما هم بذاره تا دانلود كنيم.....با تشكر
---------------------------
يوونتوس هميشه قهرمان!!
برو تو تاپیک «خودمان pes 2008 را اصلاح کنیم» اون تو یک پچی که این کار ها رو بکنه هست.(صفحه ی 2)
M_E_H_D_I
22-11-2007, 17:29
سلام
يه سري از دوستان از عملكرد دروازبان ها انتقاد كرده بودن.منم اولش فكر فكر ميكردم دروازبانها خيلي بد شدن اما بعد 3 فصل مستر ليگ نظرم عوض شد و بيشتر از اينكه از گل زدنهاي هانري خوشم بياد با عكس العمل هاي ويكتور حال ميكنم!
اگه منظورت ويكتور والدز هست كه من الان دور سومه كه دارم توي مسترليگ با بارسلونا بازي مي كنم اما اين ويكتور پدر منو درآورده و گلهاي خيلي بدي مي خوره اما دروازبان حريف كه حتي اگه اسمي هم نباشن اصلا راحت نمي تونن از رونالدينيو و اتوو گل بخورن.!!
M_E_H_D_I
22-11-2007, 17:33
راستي من الان واقعا با اين بازي خيلي حال كردم مخصوصا مستر ليگ و خريدو فروش بازيكنها
مثلا من الان در تيم بارسلون ديگه اتوو و دكو و ژاوي و اينيستا و آبيدال و غيره را فروختم و تيم را يه تيم ديگري ساختم و كلي هم سود كردم چون بازيكن معمولي مي خرم و باهاشون كار مينكم بعد از اونا بهتر هم ميشه؟
عجب چيزيه اين مستر ليگ 2008!!!
مخصوصا بازيكني مثل kompany , elemander ,....
amirtaker
22-11-2007, 19:42
باباچه جوريML starting pointزيادميشه؟
لطفا یکی که تمام صفحات تاپیک رو خونده. قسمتهای مهم شو لیست کنه بزاره.
لینک دانلود آپشنها، پچها و نکته ها همچنین استادیوم ها و صورتها خیلی مهمترن(خواهشا با توضیحات کامل باشن).
peyman_nn
22-11-2007, 20:42
میگم
تو کدوم قسمت بهترین بازیکن زمینو انتخاب میکنه ؟
این بازی چرا اینقدر فرق کرده ؟
برای صدمین بار:
کسی نمی دونه چه کار باید کرد تا تو edit وقتی فایلی رو اسکن می کنی و سیو می کنی بعد که میای بیرون و دوباره شروع میکنی و لود می کنی عکس درست لود بشه؟؟؟؟؟؟!!!!:41::41:
Amin Asterix
23-11-2007, 01:20
برای صدمین بار:
کسی نمی دونه چه کار باید کرد تا تو edit وقتی فایلی رو اسکن می کنی و سیو می کنی بعد که میای بیرون و دوباره شروع میکنی و لود می کنی عکس درست لود بشه؟؟؟؟؟؟!!!!:41::41:
برای 20053457524867 امین بار.دسته رو بزارین رو control 1:31:
کاشکی میشد اینو بزاریم تو اسم تاپیک:20:
لطفا یکی که تمام صفحات تاپیک رو خونده. قسمتهای مهم شو لیست کنه بزاره.
لینک دانلود آپشنها، پچها و نکته ها همچنین استادیوم ها و صورتها خیلی مهمترن(خواهشا با توضیحات کامل باشن).
يك منوي فارسي براي بازي (نحوه ايپورت رو هم داخل فايل توضيح داده شده است)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رزلیشن دلخواه برای بازی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رسمی بازی از خود شرکت کونامی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید option file editor بازی برای pc که برای اجراش نیاز به NET Framework 2.0هست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آخرین درایور کارت گرافیک ها
برای کارت گرافیک های Nvidia :
ForceWare 169.04 XP 64-bit
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 169.04 XP 32-bit
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 169.04 Vista 32-bit
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 169.04 Vista 64-bit
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این هم برای کارت گرافیک های ATI
(Radeon Omega Drivers 3.8.421 (Catalyst 7.10
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا پچ برای توپ هاي بسيار زيبا
اولی
کد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید توضيح در مورده نصبش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم PES 2008 مخصوص موبایل
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پچ يه دسته ي مجازي ميسازه و باگ pes رو گول ميزنه(این بازی یه باگ داره(
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کامل نام تیمها .
اصلاح کامل نام بازیکن ها
اصلاح کامل صورت بازیکنان تیم ایران
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود برنامه game Graphic Studio که برای ادیت بازی استفاده میشه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای چمن
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Server V.7
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پچ دیگه که مشکل چمن ها رو حل میکنه و از اون حالت بی روح و کسل کننده درش میاره
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 8's Kitserver Patch
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پچ هم آرم و لوگو تیم ها رو درست میکنه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید patch تیم ملی ایران
کد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید كه لباس تيمها و اسمهاشون رو درست ميكنه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پچ پرچم های تیم ملی رو به صورت قشنگی در میاره و لوگوهای باشگاه های انگلیس رو هم اصلاح می کنه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید توی فایل cv_0 که با GGS بازش می کنید، این فایل ها رو جایگزین فایل های اصلی کنید. البته احتمالا لازم میشه حجم فایل ها رو افزایش بدید بعد اینا رو بچپونید روی فایل های قبلی!
این پچ هم برای اصلاح لباس ها به همراه جزئیاتش مثل نوع دقیق فونت ها و شماره های پیراهن
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید File که اسم تیمها و کشورها و بازیکن ها درست میکنه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بازيكنان به فارسي
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دوم منوي فارسي كه بهتر از قبلي شده:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اين فايل مي تونيد تمامي ايتم هاي آبشن فايل رو آزاد كنيد ( مثلا تيمهاي كلاسيك باز شدند (
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم از اولین patch تیم ملی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که تشویق تماشاگران رو درست میکنه(در مورد تشویق هم یه پچ Chant پیدا کردم که خیلی خوبه. کاملا تیم رو تشویق می کنن. اون بارسا بارسا گفتن تماشاچی ها عجب حالی میده! ولی خب حجمش 370 مگا بایته فکر نکنم به کار افراد زیادی بیاد.)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و Konami.Europe اولین پچ این بازی را به عنوان هدیه به کاربران معرفی و ارائه دادند و بر طبق گفته آنها ، مشکلات بازی را بخصوص در بخش شبکه تا حدودی حل میکند.
لینک دانلود در از هر کدام از دو سرور زیر قابل دانلود است
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه سری اموزش هست که بچه هر کدومشون میگفتند
تو setting یه قسمتی داره که شما باید از بین دو گزینه 3:4 و 16:9 یکی رو انتخاب کیند. چنانچه 3:4 رو انتخاب کنید ، تصویر در هنگام بازی مقداری پهن می شه و سرعت بازی نسبتاً زیاد می شه و هنگامی که پاس بلند می دید یا شوت می زنید ، دوربین جا می مونه. اگر 16:9 رو انتخاب کنید ، تصویر مقداری کش می آید ولی سرعت بازی پائین می آید و طبیعی تر می شود(بهتره همیشه 16:9 رو انتخاب کنید)
علت اینکه بعضیا از جاموندی دوربین وقتی که شوت می زنن ، می نالن اینه که گزینه 3:4 رو انتخاب می کنن.
برای اینکه بازیکن صاحب توپ ، خودشو به زمین بندازه ، باید سه تا کلید L1 و R1 و L2 را به ترتیب زد نه همزمان
با سلام به بر و بچه های گل P30world یکی از دوستان در مورد جایی که آمار بازی رو نشون میده پرسیده بود توی منوی اصلی به گالری میرید وبعد گزینه track record و اونجا ریز آمار بازی شما رو نشون میده که خیلی جالب و دقیقه در اون قسمت یک سری عنوان هست که من این طور استنباط می کنم که مربوط به خاصیت teamvision-accessو هوش مصنوعی بازی هست در یکی از زیر منوها نشون میده که شما در چه رنجی هستید -->منو rating
این رنج بندی این گونه هست D --> C --> B--> A -->S
S بالاترین درجه هست که با رنگ قرمز مشخص میشه در این قسمت چهار عنوان رو مشاهده می کنید
توانایی گل زنی : که برای من S هست
توانایی دفاع : که برای من B هست
بازی جوانمردانه : که برای من A هست ( البته S بود توی بازی خیلی خطا کردم شد A )
بازی سازی : که برای من A هست و دیگه داره پر میشه و تبدیل به S میشه
ورزش دوستی ( منظورش اینه که فقط فوتبال بازی کنی نه ضد فوتبال و بازی رو ببندی مثلا وقتی جلویی تو زمین خودت حفظ توپ کنی یا پاس کاری اعصاب خورد کن یا وقت تلف کردن) : که برای من s هست
خلاصه من فکر میکنم که بازی با توجه به این آمار جلوی شما بازی می کنه و تقویت میشه
برای فریب داور می تونید وقتی بازیکن حریف نزدیکتونه دکمه R1 وبلافاصله L1+l2 رو بزنید
تو قسمت گالری لیگ انگلیس رو هم می توان آزاد کرد
چه برنامه اي برای وارد کردن پچ ها لازمه؟
براي وارد كردن تا الان ggs و afs Explorer استفاده ميشه
این option file editor که میگید چه تغییراتی میده؟
فقط به درد دستكاري آبشن فايل بازي از بيرون بازي مي خوره و بس
کسانی که مشکل صدای گزارشگر دارند اصلا دست به ویندوز خود نزنند!!بلکه به تنظیمات کارت صدای خود بروند و حالت اسپیکرهای خود را که desktop stereo هست برگزینند!!مشکلتون براحتی حل میشود!!
دیگه مثل سوکر قبلی Pes بهتون نمیده تا مثلا تیم کلاسیک برزیل رو بخرین به قسمت Gallery برین و Track Record رو باز کنین اینجا به ازای بازی هایی که می کنین مثل Nfs Carbbon جایزه میگیرین مثلا قهرمانی برزیل در International Cup برزیل کلاسیک رو آزاد می کنه
با دکمهs روی کیبرد (فکر کنم همون پاس بشه چون من با گیم پد بازی میکنم) پیراهن حریف کشیده میشه
این هم لباس کشیدن کافیه دنبال بازیکن بدوی و X ( همون دکمه پاس ) رو نگه داری پایین
ببینید فایل هایی که دانلود می کنید فایل هایی هستن با پسوند bin.
و معمولا یه شماره دارن. مثلا توی پچ اولی که لینک دادم، فایلی هست به نام flags_128x128_8092.bin
شما فایل cv_0.img رو از پوشه ای که بازی نصب شده یعنی \Program Files\KONAMI\PES 2008\:؟ با GGS باز می کنید و شماره مورد نظرتون رو پیدا می کنید. چه GGS فایل cv_0.img رو پوشه بندی بکنه یا نه، فرقی نداره. شما در این مورد باید فایل شماره 8092 (که گاهی هم نام همون پچی که دانلود کردید هست و گاهی نه، که اگه نبود باید فایل پچ رو هم نام فایل اصلی کنید، چون بعضی جاها دیدم همنام نباشن ایمپورت نمیشه) رو پیدا کنید.
حالا روش کلیک راست می کنید و گزینه Import a file over this one رو می زنید و از پنجره ای که باز میشه فایل پچ رو انتخاب می کنید. اگه حجمش زیادتر از حجم فایل اصلی نباشه که ایمپورت می کنه و بعد میگه با موفقیت جایگزین شد. اما اگه حجمش بیشتر باشه، یه سوال مسخره می کنه که هرچی جواب بدی آخرش هیچی نمیشه در این موقع مجبورید حجم فایل رو افزایش بدید.
در این حالت روی همون فایل کلیک راست کنید و گزینه ...Modify reserved space رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه، اون بالا یه نوار خالی هست که روش کلیک می کنید و بروزر باز میشه و نام و محل فایل جدیدی که می خواید توش فایل مورد نظر رو افزایش حجم بدید می پرسه. به تجربه دیدم بهتره فایل جدید رو با همون نام cv_0 و در یه محل دیگه، مثلا دستکاپ سیو کنید. Replace کردن مستقیم روی فایل اصلی جواب نمی داد هیچ وقت!
بعد جدول بعدی که هیچ، جدول سوم یه جا داره که به طور پیش فرض عدد 0 توش نوشته شده. شما اون گزینه یعنی Reserve رو به جای گزینه Minimize the selected file که به طور پیش فرض فعاله، انتخاب می کنید و اون 0 تبدیل میشه به یه عدد. حالا با اون علامت جهتی که کنار باکس هست، بالا رو بزنید تا عدده زیاد بشه و برسه به مقدار فایل پچتون. ترجیحا عدد رو خودتون وارد نکنید چون باید ضریب 2048 باشه و حتی گاهی اگه ضریب اونم باشه ایراد می گیره. با همون علامت جهت بالا بزنید تا حجمش زیاد شه.
این کارو که کردید، Proceed رو بزنید رو تا فایل جدید سیو بشه. بعد که کامل سیو شد، می پرسه که فایل جدید رو باز کنم؟ و شما میگی آره جیگر بعد تو فایل جدید میای پچ رو روی فایلی که حجمش رو زیاد کردید، ایمپورت می کنید. اگه باز ارور کمبود فضا داد بدونید که کم حجمش رو زیاد کردید!
یادتون هم باشه هم مگابایت 1024 کیلوه! پس اگه یه فایل 10 مگی رو می خواید بچپونید روش (عجب مثال نزدیک به واقعیتی ) باید حجمش رو بکنید چیزی بیش از 10.485.760 بایت! نه صرفا 10.000.000 که اون وقت گیر می کنید. (این مورد خیلی تابلوه ولی خیلی هم رایجه!)
آخرش هم همه چی رو ببندید و فایل cv_0 جدید رو بذارید تو محل فایل اصلی. همیشه هم از هر کدوم از فایل های .img که تغییرش می دید، یه بک آپ داشته باشید! البته اگرم زدید داغونش کردید، نصب بازی رو بیارید و Repair کنید مشکلی نداره.
البته اینا همش کاره mrmmnb عزیزه :10:
اگه مشکلی داشتی بگو دوست عزیز
Dark Prince
23-11-2007, 11:34
دوستان من 2 تا سوال دارم !
1- چطوری میشه کاری کرد که بازیکن تیممون تو محوطه جریمه خودشو الکی رو زمین بندازه ؟
2- چطوری میشه با بازیکن تیممون توپ رو از بالای سر حریف رد کنیم ؟
B O L O T
23-11-2007, 11:42
ببخشید ............
Hossein_Bahal
23-11-2007, 11:43
دوستان من 2 تا سوال دارم !
1- چطوری میشه کاری کرد که بازیکن تیممون تو محوطه جریمه خودشو الکی رو زمین بندازه ؟
2- چطوری میشه با بازیکن تیممون توپ رو از بالای سر حریف رد کنیم ؟
دو تا پست بالاتر جواب شما بود :
برای اینکه بازیکن صاحب توپ ، خودشو به زمین بندازه ، باید سه تا کلید L1 و R1 و L2 را به ترتیب زد نه همزمان
در مورد سوال دوم هم فکر نکنم امکانش باشه .
Hossein_Bahal
23-11-2007, 11:46
میشه این eng.db فایل رو از مسیر زیر بدین
D:\Program Files\EA Sports\FIFA 08\data\cmn\fe
شما تاپیک رو اشتباه اومدی .
لطفا سوال خودتون رو تو تاپیک ویژه فیفا مطرح کنید :
SAJAD DP
23-11-2007, 12:07
سلام
نسخه فارسي AFS Explorer 3.7 :
اگه اشكالي داشت بگيد تا رفع كنم
Dark Prince
23-11-2007, 16:11
سلام
نسخه فارسي AFS Explorer 3.7 :
اگه اشكالي داشت بگيد تا رفع كنم
آقا لینکش کار نمیده ! لطفا از یکبار دیگه آپلود کنید .
ebinem173
23-11-2007, 17:57
آقا لینکش کار نمیده ! لطفا از یکبار دیگه آپلود کنید .
ابن لینک رو باید به یک دانلود منیجر بدید یا اگر مرورگر اپرا دارید یه صفحه مخصوص دانلود باز کنید اینطوری:
tools>transfers
بعد لینک رو اون بالا که نوشته quick download وارد کنید و اینتر رو بزنید
اگه مشکلی داشتی بگو دوست عزیز
قبل ازهمه چیز ممنون از کمکت.
بعضی از این قسمتها رو مال من جواب ندادن. مثلا لباس باشگاههای انگلیس و تیم ایران درست نشدن.
نسخه مال من دسته هاش مثل xbox هست.تا حالا هم هیچ مشکلی نداشته، کرک نداشت ولی کامل جواب داد.
حالا اگه بشه یه تک فایل میخوام که موارد زیر رو حداقل اصلاح کنه:
اصلاح نام کامل بازیکن های تیمهای ملی
اصلاح نام کامل تیم های باشگاههای انگلیس
اصلاح نام جامها و استادیومها
اصلاح چهره بازیکنها بخصوص تیم ملی
اصلاح آرم، لوگو، پرچم، فونت و لباس تیمهای مختلف
اگه یه چیز ای اضافی مثل توپ، لباس، لیگ آلمان، استادیوم و ... داشته باشه هم بد نیست.
از همه کسانی که واسه این فوروم زحمت می کشن تشکر میکنم.
Dark Prince
23-11-2007, 18:43
دوستان من پتچ تیم ملی رو دانلود کردم . داخل Readme خودش گفته داخل Document & Setting /Konami/Pes2008 کپی کن !
من که کپی می کنم اصلا هیچ فرقی نمی کنه تو بازی .
راستی از این آموزشی که راجع به GGS دادید هیچی نفهمیدم . اگه میشه لطفا یک آموزش کامل همراه با تصاویر بگذارید .
با تشکر
amirpers
23-11-2007, 19:07
دوستان من پتچ تیم ملی رو دانلود کردم . داخل Readme خودش گفته داخل Document & Setting /Konami/Pes2008 کپی کن !
من که کپی می کنم اصلا هیچ فرقی نمی کنه تو بازی .
راستی از این آموزشی که راجع به GGS دادید هیچی نفهمیدم . اگه میشه لطفا یک آموزش کامل همراه با تصاویر بگذارید .
با تشکر
درسته من هم نفهمیدم اصلا چه جوری باید با این GGS کار کرد .
اگه می شه یه ذره بهتر و کاملتر توضیح بدید .
Only Pes
23-11-2007, 22:25
هیچ کدوم از سوالایه منو جواب ندادید اینو جواب بدید اگه میشه:
تو مستر لیگ بهتر بازی ها چند دقیقه ای باشند؟
هیچ کدوم از سوالایه منو جواب ندادید اینو جواب بدید اگه میشه:
تو مستر لیگ بهتر بازی ها چند دقیقه ای باشند؟
سلام دوست عزیز
به نظر من 10 دقیقه از همه بهتره چون هم برای هر بازی زمان خوبیه هم اینکه اگه دقیقشو بیشتر کنی لیگ خیلی طولانی میشه خسته میشی زود ، دیگه بهتر هم میتونی بازیکن ترانسفر بکنی اگه وقتش 10 دقیقه ای باشه چون زودتر نیم فصل میاد و آخر فصل :10:
irani2006
24-11-2007, 00:15
سلام
يكي بگه چه جوري ميشه مثل قديما دكمه آر1 يا همون سرعتو روي اسپيس گذاشت.
من كه هر چي كلك از قبل بلد بودم زدم (از جمله آن اسكرين كيبورد) ولي نشد كه نشد.
hoshicameron
24-11-2007, 01:19
از نظر گرافیکی بازی نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت زیادی کرده(البته در آخرین سطح گرافیک) به طوری که در بعضی از صحنه های تکرار یک موقعیت گل تا حد زیادی به بازی واقعی فوتبال شباهت داره . دیگه از تماشاگرهایی که مثل فرش کنار زمین پهن شده اند خبری نیست و زمین بازی هم تا حد زیادی به چمن واقعی نزدیک است . صحنه های باران و برف خوب طراحی شده است . همچنین صورت و حرکات بازیکنان خوب طراحی شده و دیدن چهره بازیکنان پس از هدر دادن یک موقعیت بسیار زیباست ولی در پایان نیمه در تصاویری که از بازیکنان نشان داده می شود ، حرکت آنها به سوی رختکن مثل حرکت پنگوئن است . از نظر داوری داوری بازی خیلی تعییر کرده است و دیگر از خطاگرفتن های بی موردی که در نسخه های قبلی (به خصوص نسخه 6) بود خبری نیست . داور بازی نیز تاثیر بیشتری در بازی دارد و بازیکنان ممکن است با داور نیز برخورد کنند . آفساید گیری نیز تا حد زیادی پیشرفت کرده است . ضربات ایسگاهی در بازی خوب طراحی شده است ولی در بعضی موارد به خصوص در نزدیکی های محوطه جریمه بازیکنان دیواره دفاعی به گونه ای در مقابل توپ می ایستند که گل زدن بسیار راحت می شود . دریبل زدن در این نسخه بسیار پیشرفت کرده و به واقعیت نزدیک شده است . شوت بازیکنان نیز پیشرفت کرده کمتر شوتها به بیرون میروند . سانترهای خییلی ضعیف بازیکنان سبب خواهد شد که شما کلا بیخیال استفاده از سانتر شوید و بیشتر بازی روی زمین را ترجیح دهید. یکی از ضعف های بزرگ این سری اشتباهات فوق العاده زیاد دروازه و بازیکنان خط دفاعی است که در برخی موارد جمع کردن بازیکنان برای یک دفاع خوب غیر ممکن است . البته دروازه بان و دفاع نیز در زدن گل به خودی تبحر زیادی داشته و می توانند به راحتی نتیجه بازی را عوض کنند . در بازی هیچ گزینه ای برای ساخت استادیوم وجود ندارد و بهتر است که این فکر را کلا از سر خود بیرون کنید! به این خاطر که در بازی تعداد محدودی استادیوم وجود دارد . برای ساخت چهره های دلخواه خود ابزاری در بازی وجود دارد که این کار را ساده تر میکند ولی برخی اوقات یافتن رنگ متناسب با پوست صورت عکسی که دارید خییلی سخت است و این ابزار فقط در آخرین سطح گرافیکی به درد شما می خورد پس به شما پیشنهاد میکنم که خود را با این ابزاز خسته نکنید ( در صورت نداشتن رم و کارت گرافیکی بالا) همچنین در قسمت تمرینات دیگر خبری از تمرینات قدم به قدم نیست . صدا گذاری در حد مطلوبی است و گزارش زیبای بازی بر هیجان بازی می افزاید. در کل چون بازی فوتبال بهتری برای جایگزینی وجود ندارد به همین اکتفا کنید تا انشالله در سالهای اتی فرجی شود.
من الان وقت کردم این بازی رو بگیرم .
این دیگه چیه ؟
این که مثل فیفا شده .
اصلا ً بدرد بخور نیست .
همون ساکر 6 بهتره .
چرا اینطوری شده ؟
mehdi30nema
24-11-2007, 15:41
بچه ها pess 2008 گزارشگر داره ؟ آخه باري psp گزارشگر نداره .
بچه ها pess 2008 گزارشگر داره ؟ آخه باري psp گزارشگر نداره .
آره گزارشگر داره
Only Pes
24-11-2007, 17:12
سلام دوست عزیز
به نظر من 10 دقیقه از همه بهتره چون هم برای هر بازی زمان خوبیه هم اینکه اگه دقیقشو بیشتر کنی لیگ خیلی طولانی میشه خسته میشی زود ، دیگه بهتر هم میتونی بازیکن ترانسفر بکنی اگه وقتش 10 دقیقه ای باشه چون زودتر نیم فصل میاد و آخر فصل :10:
خیلی ممنون که جواب دادید
سلام
من یک سیو مستر لیگ را روی یکی دیگر سیو کردم یعنی مثلا 1 را باید روی 1 سیو میکردم روی 2 که برای داداشم بود سیو کردم چگونه میشه برگردی از اول؟
منظورم گرفتین؟
hadik1985
24-11-2007, 19:07
چند تا نکته جالب راجع به بازی:
1.شما می تونین در هنگام کرنر و یا زدن ضربات آزاد ، حداکثر سه نفر از خط دفاعی و دربازه بانتونو برای زدن ضربه سر به محوطه جریمه حریف بیارین ، برای این کار کافیه در هنگام بازی به قسمت Formation Setting و بعد Setplay Setting برین و بعد وارد قسمت آخر یعنی Player to go up بشین و سه بازیکن مورد نظر خودتونو از خطوط دفاعی یا دروازه بان انتخاب کنین ، البته لازم به ذکره که در صورت انجام این کار ، هر موقع ضربه کرنر یا خطا زده می شه ، اون بازیکنا به جلو می یان و برای جلوگیری از این کار ، باید دوباره به همون قسمت برگردین و اون بازیکنارو از حالت انتخاب خارج کنین.
2.شما می تونین کنترل بازیکنی که صاحب توپ نیستو برای یه مدت کوتاهی در اختیار بگیرین ، برای این کار کافیه که صاحب توپ بشین و بعد از این که به هم تیمی خود پاس دادین ، دکمه RT رو بگیرین و با دادن فلش به هر طرف ، بازیکنی که صاحب توپ نیست به همون جهت می ره(البته بدیهیه که جهت حرکت بازیکنی که صاحب توپ نیست درست در همون جهتی که بازیکن صاحب توپ می ره با این تفاوت که بازیکن بدون توپ با سرعت بیشتری می دوه)
:41:منظورم یک و دو نیستا(برای یک و دو باید دکمه LB رو بزنین)
hadik1985
24-11-2007, 19:08
1.شما می تونین در هنگام کرنر و یا زدن ضربات آزاد ، حداکثر سه نفر از خط دفاعی و دربازه بانتونو برای زدن ضربه سر به محوطه جریمه حریف بیارین ، برای این کار کافیه در هنگام بازی به قسمت Formation Setting و بعد Setplay Setting برین و بعد وارد قسمت آخر یعنی Player to go up بشین و سه بازیکن مورد نظر خودتونو از خطوط دفاعی یا دروازه بان انتخاب کنین ، البته لازم به ذکره که در صورت انجام این کار ، هر موقع ضربه کرنر یا خطا زده می شه ، اون بازیکنا به جلو می یان و برای جلوگیری از این کار ، باید دوباره به همون قسمت برگردین و اون بازیکنارو از حالت انتخاب خارج کنین.
2.شما می تونین کنترل بازیکنی که صاحب توپ نیستو برای یه مدت کوتاهی در اختیار بگیرین ، برای این کار کافیه که صاحب توپ بشین و بعد از این که به هم تیمی خود پاس دادین ، دکمه RT رو بگیرین و با دادن فلش به هر طرف ، بازیکنی که صاحب توپ نیست به همون جهت می ره(البته بدیهیه که جهت حرکت بازیکنی که صاحب توپ نیست درست در همون جهتی که بازیکن صاحب توپ می ره با این تفاوت که بازیکن بدون توپ با سرعت بیشتری می دوه)
Hossein_Bahal
24-11-2007, 19:48
ممنون . اطلاعات خوب و مفیدی بود . :27:
Dark Prince
24-11-2007, 19:51
از آموزش هایی که دادی بسیار ممنونم .
شما بلد نیستی چطوری بازیکن رو در محوطه جریمه می تونم به زمین بندازیم ؟ یکی از دوستان لطف کرده بود آموزشش رو گذاشته بود ولی متناسب با دکمه های من نبود ( آخه نسخه ی ماله من همون نسخه ی تبدیل شده از روی Xbox 360 است . )
دوسته عزیز 1 بار بگی متوجه میشیم خنگ نیستیم که
Only Pes
24-11-2007, 19:55
اگه میشه یه نفر بازیکنای خوب مسترلیگو برای خرید معرفی کنه خیلی ممنون
Only Pes
24-11-2007, 20:01
از آموزش هایی که دادی بسیار ممنونم .
شما بلد نیستی چطوری بازیکن رو در محوطه جریمه می تونم به زمین بندازیم ؟ یکی از دوستان لطف کرده بود آموزشش رو گذاشته بود ولی متناسب با دکمه های من نبود ( آخه نسخه ی ماله من همون نسخه ی تبدیل شده از روی Xbox 360 است . )
LB+LT+RB.........................
cwarim یک بازیکن عالی
اقا يكي لينك دانلود پرو 6 يا پرو 8 رو براي من ميزاره؟
مرسي
اگر دنبال پچ یا چیز های دیگری هستید به این سایت بیاید
تازه دیدم
irani2006
24-11-2007, 22:52
بابا يكي نيست جواب ما رو بلد باشه؟
Hossein_Bahal
24-11-2007, 23:11
بابا يكي نيست جواب ما رو بلد باشه؟
فکر نکنم امکانش باشه .
یه چیز جالب توی این بازی بر خلاف سری های قبل (ودر راستای طبیعی تر شدن بازی) در این بازی ها میشه اخراجی های زیاد داشت در یک بازی وطبق قوانین فوتبال که یه تیم حداکثر 4 تا بازیکنش که اخراجش بشه میتونه بازی کنه وبا اخراج بازیکن پنجم باید بازی تعطیل بشه در این بازی ودر مستر لیگ برا من این اتفاق افتاد من فکر میکردم بعد از یکی دو تا حداکثر 3 تا دیگه اخراج نخواهد کرد اما کرد و با اخراج بازیکن پنجم (در مستر لیگ رو می گم در بازیهای دوستانه رو امتحان نکردم) بازی تعطیل شد و در حالی که 5 بر 1 باخته بود بازی 3 بر 0 به به سود حریف اعلام شد(من تا حالا نتونسته بودم در سوکر 6 بیشتر از 3 بازیکنم رو اخراج کنم البته شاید میشده ولی من نتونسته بودم )
امتحان کنید جالبه
Hossein_Bahal
24-11-2007, 23:37
یه چیز جالب توی این بازی بر خلاف سری های قبل (ودر راستای طبیعی تر شدن بازی) در این بازی ها میشه اخراجی های زیاد داشت در یک بازی وطبق قوانین فوتبال که یه تیم حداکثر 4 تا بازیکنش که اخراجش بشه میتونه بازی کنه وبا اخراج بازیکن پنجم باید بازی تعطیل بشه در این بازی ودر مستر لیگ برا من این اتفاق افتاد من فکر میکردم بعد از یکی دو تا حداکثر 3 تا دیگه اخراج نخواهد کرد اما کرد و با اخراج بازیکن پنجم (در مستر لیگ رو می گم در بازیهای دوستانه رو امتحان نکردم) بازی تعطیل شد و در حالی که 5 بر 1 باخته بود بازی 3 بر 0 به به سود حریف اعلام شد(من تا حالا نتونسته بودم در سوکر 6 بیشتر از 3 بازیکنم رو اخراج کنم البته شاید میشده ولی من نتونسته بودم )
امتحان کنید جالبه
تو pes6 هم بود . یادمه . :27:
romantic
25-11-2007, 10:43
این بازی چرا مثل PES6 خودش Option File و بقیه save ها رو همون اول Load نمی کنه. اگر میشه بگین چه جوری
Snowman1978
25-11-2007, 14:16
Martins-Newcastle و Maxwell-Inter Milan
این دو تا هم سرعتشون خوبه هم خوب پیشرفت می کنن:10:
تو مستر لیگ کی کجا بازیکنان رو خرید وفروش می کنی؟:31:
و
آیا تو pes2008 می تونی لوگوی تیم ها رو عوض کنی؟:31:
ebinem173
25-11-2007, 19:18
فعلا این باگ خیلی خنده دار رو ببینید تا یکم خستگیتون دره
اگر وقت کردین یک نگاه هم به امضای من بیندازین(مسابقات pes2008)اوکی
راستی من اخر نفهمیدم باید این پچ چمن را تو کجا ایمپورت کنیم؟
Dark Prince
25-11-2007, 22:08
کسی پسورد Online بازی کردن برا PES 2008 رو نداره ؟
shahab_f
25-11-2007, 22:13
خیلی باحال بود.اما این باحال تر بود:
Morteza4SN
25-11-2007, 22:37
بچه ها من همه تيم هاي كلاسيك رو باز كردم
ولي متاسفانه اسامي بازيكن هاي كلاسيك حتي با آپشن فايلي كه تو صفحه هاي اول تاپيك بود درست نشده
كسي آپشن فايلي كه علاوه بر بازيكنان عادي ، اسامي بازيكنان كلاسيك هم در اون درست شده باشه نداره
راستي اگر خواستيد سيو باز شدن تيم هاي كلاسيك رو براتون آپ كنم
sDive: L1 + L2 + R1
Flip-Flop: 3x R2 (only with Ronaldinho, or C. Ronaldo)
Zidane turn: Turn the right analog 360 degrees
Shirt pulling: Either R1 + R2 or R1 + L2 ,.. not sure what I pressed when it happened.
Small ball chip: Quickly move the right analog down » up
Play the ball forward behind your heel: Move right analog 45 degrees up or down in the direction your heading.
Panna Nutmeg: Press R2 » tap backwards » move forward
Body simulation: R2 + (Quickly press Left and then Right if u wanna go right)
Shot Simulation: 2xRight stick in the direction ure heading
امیدوارم به کارتون بیاد
shayatineh_sorkh
26-11-2007, 10:51
بچه ها من همه تيم هاي كلاسيك رو باز كردم
ولي متاسفانه اسامي بازيكن هاي كلاسيك حتي با آپشن فايلي كه تو صفحه هاي اول تاپيك بود درست نشده
كسي آپشن فايلي كه علاوه بر بازيكنان عادي ، اسامي بازيكنان كلاسيك هم در اون درست شده باشه نداره
راستي اگر خواستيد سيو باز شدن تيم هاي كلاسيك رو براتون آپ كنم
اگه اين كارو بكني كه خيلي به ما حال ميدي.
shayatineh_sorkh
26-11-2007, 10:55
Shirt pulling: Either R1 + R2 or R1 + L2 ,.. not sure what I pressed when it happened.
Play the ball forward behind your heel: Move right analog 45 degrees up or down in the direction your heading.
امیدوارم به کارتون بیاد
بابا دمت گرم خيلي با حال بودن مخصوصا اينكه رمز در آوردن پيراهنو گذاشتي.
امير موسر
26-11-2007, 10:59
ایول خیلی باحال بود.:39:
دمت....
Only Pes
26-11-2007, 13:43
امیدوارم به کارتون بیاد
اگه میشه فارسیشونم بنویس
TOOMY-2008
26-11-2007, 20:18
رمز درآوردن پیراهن چیه ؟
M_E_H_D_I
26-11-2007, 21:02
مثل اينكه كسي نميتونه اين متون را ترجمه كنه؟؟
ebinem173
26-11-2007, 21:25
اگه میشه فارسیشونم بنویس
ترجمه اش میشه:
برای حرکت دایو L1 + L2 + R1
برای حرکن فلیپ-فلاپ با رونالدینیو یا کریس رونالدو 3 بار R2 رو بزن
برای چرخش زیدانی آنالوگ راست رو 360 درجه بچرخون
برای کشیدن پیراهن مطمین نیست که کدوم اینها درسته یا نه ولی اینه R1 + R2 یا :13:R1 + L2
برای ضربه چیپ کوچولو آنالوگ راست رو پایین و بالا کن
برای جلو انداختن توپ با پشت پا آنالوگ راست رو 45 درجه به سمت بالا یا پایین بده البته دکمه جهت باید به همون سمتی باشه که توپ میره
Panna Nutmeg :
R2 رو فشار بده و یک حرکت به عقب بکن و بعد به جلو
برای بدن اومدن با توپ R2 به سرعت به سمت چپ و بعد به راست (اگر میخوای به سمت راست بری)
تظاهر به شوت 2 بار دکمه جهت رو به همون جهتی که میرید بزنید
ebinem173
26-11-2007, 21:31
رمز درآوردن پیراهن چیه ؟
این بازی همچین امکانی نداره
امير موسر
26-11-2007, 21:31
ترجمه اش میشه:
برای حرکت دایو L1 + L2 + R1
برای حرکن فلیپ-فلاپ با رونالدینیو یا کریس رونالدو 3 بار R2 رو بزن
برای چرخش زیدانی آنالوگ راست رو 360 درجه بچرخون
برای کشیدن پیراهن مطمین نیست که کدوم اینها درسته یا نه ولی اینه R1 + R2 یا :13:R1 + L2
برای ضربه چیپ کوچولو آنالوگ راست رو پایین و بالا کن
برای جلو انداختن توپ با پشت پا آنالوگ راست رو 45 درجه به سمت بالا یا پایین بده البته دکمه جهت باید به همون سمتی باشه که توپ میره
Panna Nutmeg :
R2 رو فشار بده و یک حرکت به عقب بکن و بعد به جلو
برای بدن اومدن با توپ R2 به سرعت به سمت چپ و بعد به راست (اگر میخوای به سمت راست بری)
تظاهر به شوت 2 بار دکمه جهت رو به همون جهتی که میرید بزنید
اقا دستت درست.شما خیلی آدم باحال , با معرفت, ....:31:
پش کو رمز پیراهن در اوردن!
romantic
27-11-2007, 10:16
این بازی چرا مثل PES6 خودش Option File و بقیه save ها رو همون اول Load نمی کنه. اگر میشه بگین چه جوری
shayatineh_sorkh
27-11-2007, 12:21
این بازی همچین امکانی نداره
كي ميگه نداره من خودم يه بار اين كارو شانسي انجام دادم ولي نميدونم چه دكمهايي رو زدم حتي داور بهم كارت زرد هم داد اگه پيداش كردم حتما براتون ميزارم.
TOOMY-2008
27-11-2007, 17:55
شما مگه در صفحه قبل به خاطر این که رمز در آوردن پیراهن رو نوشته بود تشکر نکردی حالا میگی نمیدونی چی رو زدی
به هر حال اگر یه همچین چیزی در این بازی وجود داشته باشه خیلی خوب میشه
mohammad66
27-11-2007, 18:40
رمز در آوردن پیراهن اصلا وجود نداره
اگه وجود داشت باید Com خودش حداقل یه بار این کار را انجام می داد
چطوری میشه عکس رو هارد رو اورد جای صورت بازیکنان در Ps3
من داشتم با بارسلونا بازی میکردم رونالدینهو گل زد پیراهنش هم دراورد خودم دیدم!!
smallfrank
27-11-2007, 21:43
آره من هم با وین رونی گل زدم پیراهنش رو در آورد
Only Pes
27-11-2007, 21:47
خودش در اورد یا تو
چطوری میشه عکس رو هارد رو اورد جای صورت بازیکنان در Ps3
کسی نمیدون چجوری میشه این کار کرد
امير موسر
27-11-2007, 23:12
کسی نمیدون چجوری میشه این کار کرد
اقا بهنام شما بيخيال شو كسي كمك نمي كنه.هه
sina-2008
28-11-2007, 05:58
-پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپ
sina-2008
28-11-2007, 06:03
یه خبر دارم باسه اونایی که هم عاشق مسابقه های مجازی تو یه کامپیوتر هستن چه اونهایی که عاشق مسابقه های حضوری و رو در روی زنده
pes2008 مسابقات خودشو میخاد شروع کنه که ثبت نامشم مجانیه و جایزه فینالیستشم king 2000 dvd پیک مجانی و جایزه آقا گلشم یه بازی از p30world هستش . تازه اینا جوایز مرحله اولشه . دیگه پرحرفیم بسته اینم لینکش
نحوه برگزاریش
ثبت نامش
من که داشتم بازی میکردم رونالدینهو برای حریف بود نمیدونم چه طوری پیراهنش را دراورد!
Hossein_Bahal
28-11-2007, 13:01
نمیدونم چرا همه بازی رو ول کردن گیر دادن به دراوردن پیراهن :13:
تو مستر لیگ کجا بازیکنان رو نقل رو انتقال می دیم؟
Anathema&sin
28-11-2007, 18:16
تو بخش NEGOTIATIONS
ولی اول باید صبر کنی تا فصل نقل و انتقالات برسه...
aliadineh
28-11-2007, 19:51
چرا من هر چی پچ و آپشن ها رو تو آدرس Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save میریزم اما وقتی بازی رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نیفتاده ؟؟؟
aliadineh
28-11-2007, 19:58
.........................
فصل نقل و انتقالات می تونی تو بخش Negotiations وارد بشی
اونجا مدل های مختلف جستجو داره
بر اساس ملیت
لیگ ها
می تونی سرچ پیشرفته هم بکنی که مثلا بازیکنی می خوای که قدرت شوتش بالای 90 باشه
بعد روی بازیکنایی که میده انتخاب می کنی و اگه آزاد بودن بهشون پول و دستمزد و پیش قرار داد پیشنهاد میدی
هفته بعد جواب مثبت یا منفی رو میدن
گاهی باید 2 یا 3 بار پیشنهاد داد و هی رقم رو بالاتر برد
مخصوصا بازیکنهایی که هنوز با یه باشگاه دیگه قرارداد دارندپمی تونید قرضی هم بگیریدشون
Only Pes
28-11-2007, 21:22
داورا همه مثل هم هستند چرا؟
shayatineh_sorkh
29-11-2007, 00:23
داورا همه مثل هم هستند چرا؟
آره تو مستر و كاپها شكل همند؟؟؟؟؟؟ولي تو بازيهاي دوستانه شكلاشون تغيير ميكنه .فوتباله عجيبيه
shayatineh_sorkh
29-11-2007, 00:25
راستي چرا هواي برفي نداره؟
راستي چرا هواي برفي نداره؟
چون که هوای زمین داره گرم میشه !!!!!!!!!!! :10:
یه چیز جدید تو بازی پیدا كردم L1-R1 با هم بگیرین بعد L1 2-3 بزنید به یه شكل جدید پا عوض میكن
با بازیكنایی مثل C.Ronaldo-Drogba میتوانید L1-R1 بگیرید و بعد جهت ها را بزنید تا حركت معروفDrogba بزنن البته تو بازی بعضی وقتا این حركت میكنن
L1-R1 بگیرید بعد R1 ول كنین و 1-2 بار R1 بزنین به هین حركت میتوانید دریبل دو طرف بزنین ولی تو بازی خیلی سخت میشه این كار در مقابل بازیكن حریف انجام داد
اگه كسی از اینكه چجوری میشه عکس رو هارد رو اورد جای صورت بازیکنان چیزی میدن لطف كن و بگه
كم و زیاد كردن دیوار دفاعی R2-L2 بگیرد و جهت بالا یا پایین را بزنید
[QUOTE=aliadineh;1854621]چرا من هر چی پچ و آپشن ها رو تو آدرس Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save میریزم اما وقتی بازی رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نیفتاده ؟؟؟[/QUOTE
بايد بري داخل بازي و از قسمت edit بخش load رو بيار و yes رو بزن برو تو بازي آپشن فايل جديد اعمال شده:10:
Morteza4SN
29-11-2007, 10:53
سيو Pro Evolution Soccer 2008 كه قفل همه تيم هاي كلاسيك در آن باز شده
بعد از كپي كردن اين فايل در محل سيو بازي به قسمت سيستم ستينگ بازي و قسمت سيستم ديتا رفته و يك بار گزينه load system data را انتخاب كنيد
تيم هاي كلاسيك برزيل ، آرژانتين ، انگليس ، آلمان ، فرانسه ، هلند و ايتاليا به ليست تيم هاي انتخابي شما اضافه شده اند
لازم به ذكر است شما براي باز كردن قفل اين تيمها بايد يك بار جام جهاني را با تيمهاي فعلي آنها كسب كنيد يعني 7 بار جام جهاني را بازي كنيد !
با آپشن فايلهايي كه در صفحات قبلي تاپيك بود اسامي بازيكن هاي كلاسيك درست نمي شوند ، اگر كسي آپشن فايلي پيدا كرد كه اسامي بازيكنان كلاسيك رو هم درست مي كنه اينجا قرار بده .
Only Pes
29-11-2007, 13:39
شیاطین سرخ
این عکسو بردار از تو امضات :angry::angry::angry::angry::angry::19::19::19:
boy iran
29-11-2007, 14:12
مرسی Morteza4SN
خیلی خوب بود !!
humankhan
29-11-2007, 15:01
مي شه بگين با اين سيستم اجرا مي شه يا نه؟
ram 2.40 ghz
256 MB of Ram
كارت گرافيك 128 ؟؟؟
Only Pes
29-11-2007, 20:29
روی low شاید
Only Pes
29-11-2007, 21:11
پرچم کرنر
Corner Flag] EPL/ LEP/ Bundes/ Serie A & Fix UEFA]
shayatineh_sorkh
29-11-2007, 22:04
شیاطین سرخ
این عکسو بردار از تو امضات :angry::angry::angry::angry::angry::19::19::19:
عزيزم شرمنده به جون خودم امكانات ويرايش امضا ازم گرفته شده نميدونم چرا؟
پرچم کرنر
Corner Flag] EPL/ LEP/ Bundes/ Serie A & Fix UEFA]
یک سوال فنی داشتم.
مگه برای تو لباس منچستر (تیم های انگلیسی) واقعی است؟؟؟؟
اگه جواب yes است چه طوری ؟( با پچ و ادیت ؟)
Dark Prince
29-11-2007, 22:32
کسی پسورد Online بازی کردن برا PES 2008 رو نداره ؟
کسی جوابه سوال ما رو نداد ها !:worried:
بچها این عکسها رو ببینید و حال کنید.
توپ رو حال کنید!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعآ معذرت میخوام بچها یادم رفت بپرسم :
من یک پچ درست کننده کفش و توپ رو نصب کردم ولی نمیدونم که کجا بریزم و یا چکار کنم و من بردم تو سیو و در my document ریختم جای سیو ها خودم دیدم نه چیزی نشد میشه بگید چکار کنم؟
ببخشید که من پابرهنه میپرم وسط بحث
من با هزار مکافات نصبش کردم ولی خطای پیکسل شیدر میده
مگه geforce5500 fx پیکسل شیدر نداره؟
Only Pes
29-11-2007, 23:12
واقعآ معذرت میخوام بچها یادم رفت بپرسم :
من یک پچ درست کننده کفش و توپ رو نصب کردم ولی نمیدونم که کجا بریزم و یا چکار کنم و من بردم تو سیو و در my document ریختم جای سیو ها خودم دیدم نه چیزی نشد میشه بگید چکار کنم؟
باید بری تو بازی قسمت edit و بعد لود رو بزنی.
Only Pes
29-11-2007, 23:24
چند پرچم برای تیم لیورپول
This flag-pack includes 6 flags for english team FC Liverpool.
mina_pes2008
29-11-2007, 23:30
سلا م دوستان من مینا هستم همون که برای اجرای بازی مشکل داشتم راستش من دلم طاقت نیاورد ورفتم کل سیستمم را ارتقا دادم الان هم روی هایت دارم راحت بازی میکنم بازی غالیه ولی چند تا مشکل هم داره که از اون جمله:زیاد کارت دادن داورو... من چند تا سوال از دوستان داشتم:1 من وقتی وارد مسترلیگ میشم سه تا عکس داره رو عکس اول که میری بازیکنان پیش فرض برا خودش داره رو عکس وسطی که میری بازیکنان اصلی تیمها هستند وعکس آخر هم بازیکنان منتخب میخواستم بدونم که کدوم یک مسترلیگ اصلی و یا فرقی بین آنها هست یا نه2چجوری میشه بعد از گلزنی پیراهن بازیکن را در آورد3چجوری میشه اسم تیمهای انگلیسی را درست کرد4چجوری میشه فهمید هوش مصنوعی بازیکنان چقدر بالاست
ممنون میشم اگه جواب بدید
Only Pes
29-11-2007, 23:37
1. فرقی نداره
2.هنوز کسی کشف نکرده یا شاید هم چنین چیزی نیست
3.برو تو ادیت بعد ادیت تیم
Dark Prince
29-11-2007, 23:40
خوشبحالتون ما که بازی رو روی Medium اجرا می کنیم .:19:
Javad_Ed
30-11-2007, 02:14
سلا م دوستان من مینا هستم همون که برای اجرای بازی مشکل داشتم راستش من دلم طاقت نیاورد ورفتم کل سیستمم را ارتقا دادم الان هم روی هایت دارم راحت بازی میکنم بازی غالیه ولی چند تا مشکل هم داره که از اون جمله:زیاد کارت دادن داورو... من چند تا سوال از دوستان داشتم:1 من وقتی وارد مسترلیگ میشم سه تا عکس داره رو عکس اول که میری بازیکنان پیش فرض برا خودش داره رو عکس وسطی که میری بازیکنان اصلی تیمها هستند وعکس آخر هم بازیکنان منتخب میخواستم بدونم که کدوم یک مسترلیگ اصلی و یا فرقی بین آنها هست یا نه2چجوری میشه بعد از گلزنی پیراهن بازیکن را در آورد3چجوری میشه اسم تیمهای انگلیسی را درست کرد4چجوری میشه فهمید هوش مصنوعی بازیکنان چقدر بالاست
ممنون میشم اگه جواب بدید
شما که روی های بازی میکنی
اون تیکه توی ستینگ که برای frame skipping هست رو وردار ببین باز راحت میتونی بازی کنی اگه آره
مشخصات سیستم رو بگو؟:46:
Alishmas
30-11-2007, 02:55
اين توپ رو که دانلود کرديم حالا بايد چطوری بيارمش توی بازی ؟
باید بری تو بازی قسمت edit و بعد لود رو بزنی.
منظورت رو میشه کامل بگی!من که نفهمیدم یعنی چی! رفتم تو ادیت و لود کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد توپها هیچ تغییری نکردن و کفش ها هم همین طور بی نتیجه بود!!!!!!!!کمکم کنید:41:
aminspy12
30-11-2007, 17:01
منظورت رو میشه کامل بگی!من که نفهمیدم یعنی چی! رفتم تو ادیت و لود کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد توپها هیچ تغییری نکردن و کفش ها هم همین طور بی نتیجه بود!!!!!!!!کمکم کنید:41:
برای ادیت توپ و کفش و امثالهم باید از برنامه هایی مثل Game Graphic Studio یا AFS Explorer استفاده کنی.
hadiasadi
30-11-2007, 21:37
با سلام.
اقا ما سه فصله که تو مسترلیگ قهرمان میشیم ولی هیچ کدوم از بازیکنهای معروف رو نمی تونم بخرم. می خواستم ببینم راهی برای خریدشون هست و یا آیا گزینه ای وجود داره که نقل و انتقالات راحت تر بشه؟
میگم این علامت فلش کنار بازیکنا واون دوتا خط کنارش برای چی هست؟(یکیشون سبزه و یکیشون ابی) توی قسمتی که میریم ترکیب تیم رو بچینیم رو میگم البته اون فلش فکر کنم برا خستگی وشادابی بازیکن باشه(درسته؟) ولی اون دوتا خط رو نمیدونم برا چی هست لطفا بگید برا چی هست به نظر من یکی ترکیب چینیش مشکل تر شده
Alireza.M67
01-12-2007, 10:31
با سلام.
اقا ما سه فصله که تو مسترلیگ قهرمان میشیم ولی هیچ کدوم از بازیکنهای معروف رو نمی تونم بخرم. می خواستم ببینم راهی برای خریدشون هست و یا آیا گزینه ای وجود داره که نقل و انتقالات راحت تر بشه؟
اگه محبوبیتت a بشه میتونی بخری.
اگه masterleague level رو easy بذاری هم کارت راهت تر میشه .
از کجا بفهمم که محببوبیت من چقدر است ؟
من هر کاری کردم هر چقدر پیشنهاد دادم این کریس رونالدو نیومد رئال که نیومد؟
اقا ما چه کنیم دفاعمون خوب بشه خط حمله تیمم نمرش s هست ولی دفاع تازه d گرفته قبلش از اونم کمتر بود خیلی راحت گل میزنم وخیلی راحتر گل میخورم تاپ پلیر و وری هارد گزاشتم تنظیمات مستر لیگ رو
اون سوال قبلی ما رو هم جواب بدید
mohammad66
01-12-2007, 17:30
اقا ما چه کنیم دفاعمون خوب بشه خط حمله تیمم نمرش s هست ولی دفاع تازه d گرفته قبلش از اونم کمتر بود خیلی راحت گل میزنم وخیلی راحتر گل میخورم تاپ پلیر و وری هارد گزاشتم تنظیمات مستر لیگ رو
اون سوال قبلی ما رو هم جواب بدید
مشکل این PES2008 مشکل دفاع تیم است
بعضی اوقات توی بازی یهو دفاع تیم باز میشه
و یه پاس بلند توی عمق باعث گل خوردن تیم میشه
اصلا توی PES2008 نمیشه یه دافع منسجم داشت ..
hadiasadi
01-12-2007, 17:41
من الان از a که خیلی وقته گذشتم و تو سطح s هستم واز سطح s هم بالاتر نمیره
در ضمن master leage level رو normal هست
از دوستان کسی تونسته بازیکن بزرگ بخره
من بوفن -اشلی کول-جو کول-پیرلو-و کارلوس
کواریم هم معروف نیست ولی قدرت فوق العاده ای داره(cwarim(
composer_kuchulu
01-12-2007, 18:28
لعنت به این بازی که شخصیتی به نام الیور کان شوالیه پیر رو اصلا نداره. کسی یه آپشن فایل داره به ما بده؟
ها حالا فهمیدم ایول ایول من که خیلی وقتی در سطح s دارم بازی میکنم .....نه مشکل اینه که من بالاترین پیشنهاد ممکن را به کریس رونالدو دادم اما نیومد در حالی که کاکا و رونالدینهو و بوفن و جرارد خیلی راحت میان....
hadiasadi
01-12-2007, 20:42
من تا حالا نتونستم یه بازیکن بزرگ رو بگیرم؟؟
ebicross
01-12-2007, 20:57
من یک مشکلی دارم و البته سرچ کردم ولی این قسمت جستجو سایت پدر آدم رو در میاره.
میخوام از بازیکنا کپی درست کنم.
یعنی بدون اینکه مثلا رونالدینیو از بارسا حذف بشه تو این تیم کچل ها که خام هستند هم باشه.
یعنی میخوام یه تیم جدید بسازم.
نکته دیگه اینکه آیا میتونم پرچم و علامت این تیمهای خام رو عوض کنم.
ممنون اگر جواب بدید.
توجه توجه:
رمز دراوردن پیراهن
:X + B + R3 + R3
aminspy12
01-12-2007, 21:33
توجه توجه:
رمز دراوردن پیراهن
:X + B + R3 + R3
نه، این نیست!
لطفا الکی چیزی نذارید!!:13:
لعنت به این بازی که شخصیتی به نام الیور کان شوالیه پیر رو اصلا نداره. کسی یه آپشن فایل داره به ما بده؟
آره دیدی
خجالت داره:41:
muhamad_666
02-12-2007, 03:56
بعضی وقتا واقعا حرکت افتضاح دروازه بان اعصاب آدم رو خورد میکنه.:18:
دلت میخواد بزنی همه چیو داغون کنی .:2:
حالا جریان چیه که بین اینهمه تیم درست حسابی که نذاشتن اومدن تیم اسرائیل رو اضافه کردن .
به جای اینکار میومدن اسم بازیکنای تیمای کلاسیک رو درست میکردن .
واقعا آدم تعجب میکنه . یعنی انقدر این کار سخته؟؟؟:41:
TOOMY-2008
02-12-2007, 12:04
دوستان من یک نکته در این بازی دیدم گفتم از شما ها بپرسم ببینم فقط برای من این جوری یا برای شما هم پیش اومده
اگر یادتون باشه در ساکر 6 هر خطایی که داور مجبور به ادامه بازی میشد و کارت داشت بعدا بازی رو متوقف میکرد و کارت رو نشون میداد ولی توی این بازی تا حالا کارت نشون نداده با این وجود که خطای خیلی شدیدی بوده
برای شما هم پیش اومده یا نه؟
دوستان من یک نکته در این بازی دیدم گفتم از شما ها بپرسم ببینم فقط برای من این جوری یا برای شما هم پیش اومده
اگر یادتون باشه در ساکر 6 هر خطایی که داور مجبور به ادامه بازی میشد و کارت داشت بعدا بازی رو متوقف میکرد و کارت رو نشون میداد ولی توی این بازی تا حالا کارت نشون نداده با این وجود که خطای خیلی شدیدی بوده
برای شما هم پیش اومده یا نه؟
دقیقا با شما موافقم برا خود من هم سوال شده بود که شما زحمتشو کشیدین:10:
ما که آخرم نتونستیم بازی بکنیم.راستی سی دیش 4تا هستش؟من شنیده بودم اصل بازی 6گیگ هست.ولی ایرانیا فقط 4تا سیدی دادن بیرون.دستکاری نکردن توش؟
Hossein_Bahal
02-12-2007, 14:54
ما که آخرم نتونستیم بازی بکنیم.راستی سی دیش 4تا هستش؟من شنیده بودم اصل بازی 6گیگ هست.ولی ایرانیا فقط 4تا سیدی دادن بیرون.دستکاری نکردن توش؟
احتمالا زبان های اضافی رو حذف کردن .
aliadineh
02-12-2007, 15:26
[quote=aliadineh;1854621]چرا من هر چی پچ و آپشن ها رو تو آدرس Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save میریزم اما وقتی بازی رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نیفتاده ؟؟؟[/QUOTE
بايد بري داخل بازي و از قسمت edit بخش load رو بيار و yes رو بزن برو تو بازي آپشن فايل جديد اعمال شده:10:
مرسی امتحان میکنم
پچ ها فایل های دیگه ( مثل توپ ، کفش و ... ) هم همینطور کار می کنه ؟؟ :13:
Hossein_Bahal
02-12-2007, 15:43
مرسی امتحان میکنم
پچ ها فایل های دیگه ( مثل توپ ، کفش و ... ) هم همینطور کار می کنه ؟؟ :13:
خیر برای استفاده از توپ و کفش و لباس و ... باید از برنامه هایی از قبیل AFS Explorer و Game Graphic Studio استفاده کنید .
من خودم با همین برنامه ها تقریبا 1.5 گیگ پچ رو وارد بازی کردم . تغییراتی دادم تو بازی از قبیل :
درست شدن لباس تمامی تیم ها
کفش های جدید
تغییر تمامی توپ ها
تغییر تمامی موزیک منو ها و استفاده از اثار بزرگ موسیقی
جایگیزین کردن صدای تماشاگران به صورت واقعی
اپدیت ورزشگاهها و چمن و تغییر تابلوهای تبلیغاتی
تم لیگ قهرمانان برای منو ها
استفاده از اسکوربوردهای لیگ قهرمانان
تعویض لوگوی تیم ها با لوگوی HD
تعویض شکل دسته ها در بازی از xbox به PS
درست کردن چند چهره جدید و همچین اضافه کردن چهره بازیکنان ایران
محمد حسن بیگی
02-12-2007, 16:44
سلام به دوستان
من تقریبا چند وقتی هست دارم این تاپیکها رو می خونم و از PES6 به طور دائم دارم بازی میکنم حالا هم که رسیدم به PES2008 یه سری پیشمها به دوستانی که PES 2008 بازی میکنن دارم که در زیر بهشون اشاره می کنم.
1. کسانی که از این بازی انتقاد می کنن و یا این بازی رو با بازی فیفا شبیه می دونن کسانی هستن که اصلاٌ عادت به بازی واقعی ندارن و حالا که گرافیک بازی به یکباره بالا رفته می گن فیفای جدید با ارم کونامی . درسته فیفا هم بازی قشنگیه اما برای کسانی که فقط می خوان بازیهاشون رو ببرن اونم با گلهای زیاد ولی پس این طوری نیست مثلا تو گل زدن اگه بخوای گلهای زیبا بزنی باید رو دسته کنترل کامل داشته باشی یعنی بتونی توپ رو به هر جای دروازه بفرستی تو PES اگه می خوای همه توپهات بره تو گل می تونید وقتی شوت می زنید فقط باید جهت رو به سمت دوازه نگه دارید یا اینکه اگه امستقیم حرکت می کنید با بازیکن راست پا تو سرعت یه بار به راست بری و سریع جهتت رو به سمت دوازه تغییر بدی و همزمان شوت کنی . اینطوری من به شخصه %90 توپهام تو گٌله . راه دیگه برای گل زدن اینه که با بازیکنت از سمتی که راحت حمله می کنه با سرعت به سمت دروازه حرکت کنی و تقزیبا روی خط محوطه جریمه یا یه خورده جلوتر شوت کنی. حالا دوستان شاید بپرسن چقدر قدرت شوت رو پر کنن ( هخمونی که وقتی شوت می کنی بالای اسم بازیکن یه نوار سبز رنگ زیاد می شه . اینو برای دوستانی که هی سوال می کنن گفتم . برای حرفه ای ها سوء تفاهم نشه ) اگهتوپ رو با بازیکنانی مثل رونی ، کریس رونالدو ، کاکا ، تٍوز ، رونالدینیو ، هانری ، ندود ،لی چون سو ( این بازیکن رو به کسانی که مستر لیگ بازی می کنن پیشنهاد می کنم که حتماٌ بخرن چون تقربا شبیه رونی شون می کنه و سرعت بالایی داره ولی نمی دونم خودم از کدوم تیم خریدمش )MILEVSKY , PETRIC , SALEH HAMIDZICH , MESSI بای پشت محوطه تا نصف پر بشه ولی توی محوطه با خودتونه . یادم رفت بگم که سعی کنید یک بار شوتتون رو پر کنید چون اگه 2 بار بشه تو بیشتر مواقع چیپ می زنه . از پشت محوطه و فاصله های 30 متر بیشتر به شخصه پیشنهاد می کنم که از %75 بیشتر باشه و جهت رو مستقیم به سمت دروازه بگیرید.
2. بعضی دوستان از عملکرد دروازبانهاشون شکایت دارن . خود من کگه الان تو سال 2010 بازی میکنم و با تیم منچستر دروازه بانم FOSTER هستش و از همون مو قعی که فهمیدم بازیکنا تو هر بازی پیشرفت می کنن به طور کل VAN DER SAR رو از تیمم بیرون انداختم و الان دروازه بانم فوق العادس مخصوصا تو شوتها و تک به تکها البته من 95 درصد تک به تکهام رو می گیرم چجوری تو قست 3 میگم. قبل از اینکه فصل 2010 رو شروع کنم رفتم یه دروازه بان خودم ساختم و تمام چیزهایی که مربوط به دروازه بان می شه رو بالا بردم و بعد خودم خریدمش . فکر می کنید چی شد . تو اولین بازی فصلم بازی 4 هیچ برده رو تو 10 دقیقه ابتدایی نیمه دوم 4-4 مساوی کردم البته اخر بازی 7-4 بردم ولی دروازه بانم رو همون FOSTER گذاشتم پس به دوستان مستر لیگ بازم پیشنهاد می کنم یه فصل دندون رو جیگر بذارن.
3. این مورد دربازه خودمه تو بازی مستر لیگ
تیم منچستر یونایتد
لِوِل بازی تاپ پلیر
میزان برد در سه فصل 2007،2008،2009 به ترتیب %100 ، %97 ، و %100 هستش. بدون باخت
گلهای زده و خورده در سه فصل بازی من فصل 2007 ( 123 گل زده ، آقای گل وین رونی ، بهترین پاسور کاکا گل خورده 44 ) ، فصل 2008 ( 188 گل زده ، آقای گل وین رونی ، بهترین پاسور کاکا گل خورده 32 ) فصل 2009 ( گل زده 243 ، آقای گل وین رونی بهترین پاسور کاکا گل خورده 21 ) فصل 2010 تا هفته دهم ( 37 گل زده آقای گل رونی بهترین پاسور کاکا گل خورده 2 تا اونم تو بازی دربی بود )
گلزنهای من تا به امروز به ترتیب تعداد بازی تو تیمم
249 گل زده با سه فصل کامل حضور در منچستر : وین رونی * مهاجم چپ
134 گل زده با 2 فصل حضور در منچستر یونایتد : میلوسکی مهاجم نوک
115 گل زده با سه فصل کامل حضور در منچستر یونایتد : کریس رونالدو مهاجم راست
105 گل زده با سه فصل کامل حضور در منچستر یونایتد : کارلوس تِوِز هافبک راست
91 گل زده با 2 فصل و نیم حضور در منچستر یونایتد : کاکا هافبک چپ
گلزنای دیگم آکوییلانی ، کعبی ، جیلاردینو که فقط برام 4 تا بازی کرد بعدش فروختمش چون اصلاٌ بلد نبود بدو لی چون سو ، پارک جی سونگ ، آلن پتریک و ...
پاسورهای من تا الان
145 پاس گل در 2 فصل نیم حضور : کاکا *
101 پاس گل با 3 فصل حضور وین : رونی
92 پاس گل با 2 فصل حضور : میلوسکی
78 پاس گل با سه فصل کامل حضور : کریس رونالدو
30 پاس گل با 3 فصل کامل حضور : کارلوس تِوِز
سیستم بازی من 3_4_3
اسامی بازیکنانی که تو تیمم هستن
فوستر ، طالبلو ، ریو فردیناند ، اشلی فردیناند ، صادقی ، کعبی ، کاستیلو ، موتو ، پتریک ، لی چون سو ، اودونکور ، لوسلی ، روبن ، رونی ، کریس رونالدو ، فرهاد مجیدی ، میلوسکی ، تاموکا ،لی چین ( برزلییه ) بقیش یادم نمیاد .
فصل 2007 قهرمان لیگ ، قهرمان دیویژن کاپ 2 ( بهترین گلزن رونی ، بهترین پاسور کاکا ، بهترین بازیکن فصل لیگ : رونی )
فصل 2008 قهرمان لیگ انگلیس ، قهرمان دیویژن کاپ 1 و دریافت مجوز حضور در لیگ قهرمانان فصل 2009 ( بهترین گلزن رونی ، بهترین پاسور کاکا ، بهترین بازیکن فصل لیگ : رونی )
فصل 2009 قهرمان لیگ انگلیس ، قهرمان دیویژن کاپ 1 ، قهرمان لیگ قهرمانان ( بهترین گلزن رونی ، بهترین پاسور کاکا ، بهترین بازیکن فصل لیگ : رونی )
بهترین نتیجه در بازی با TISSODU که اسم اصلیش رو نمی دونم با نتیجه 13 بر 3
بد ترین تنیجه با تیم گالاتاسرای در پایان نیم فصل اول فصل 2007 با نتیجه 1-1
بیشترین گل خورده 4 گل در برابر تیم POMPY که اسم اصلیش رو هم نمیدونم
چند تا دیگه آموزش هم الان یادم اومد گفتم بگم شاید به درد بخوره
1 . وقتی کرنر رو سانتر می کنید اگه توپ رو سرتون بود دو بار پشت سر هم و خیلی آروم مربع رو بزنید ( یا همون شوت رو ) در 99% موارد ضربه چکشی می زنه مخصوصاٌ اگه توپ خوب رو سرش باشه
2 . وقتی توپ رو سانتر می کنید اگه پشتتون به دروازه بود دو بار پشت سر هم و خیلی آروم مربع رو بزنید ( یا همون شوت رو ) در 99% موارد ضربه چکشی می زنه مخصوصاٌ اگه بازیکنی باشه که هم تکنیک بالایی داشته باشه و هم تکنیک شوتش بالا باشه من خودم با رونی و رونالدو و تِوِز و کاکا برگردون زدم
3. وقتی دروازبانتون با بازیکن حریف تک به تک میشه 3 راه دارید
1. راه اول اینه که گل بخورید . خیلی ساده
2.راه دوم اینه که گولش بزنید چجوری ؟ یه خورده دروازبانتون رو بیارید جلو البته دستتون رو از رو سرعت بردارید بعد ییهو برگردید عقب تو 80% موارد بازیکن حریف شوت می زنهخ و دروازبان میگیره
3. راه سوم اینه که کلاٌ دروازبانتون رو بیارید جلو و به بازیکن حمله کنید وقتی به 1 مترری بازیکن رسیدید علاوه بر اینکه هنوز دسستون رو سرعت و مثلث هست دایره رو هم بزنید این طوری بازیکن حریف می ترسه و شوت می کنه در صورتی که دروازبان به طور کامل جلوی توپ رو گرفته که خود تا حالا فقط یه بار تو تک به تک گل خوردم اون تو بازی دوستانه با رفیقم بود و دلیل اصلیش هم این بود که می دونست می چیکار میکنم.
3. اگه می خواین فقط گل بزنین . وقتی توپ میره کرنر توپ رو به بازیکنی که ایستاده پاس بدید ( که معمولا از سمت چپ مهاجم چپتون هست و از سمت راست مهاجم راستتون اگه کرنر زدن رو به اونا نسپرده باشید ) بعد با بازیکن بازیکن حریف رو دریبل بزنید یا دورش بزنید بعد تو محئطه به سمت دروازه شوت کنید که البته خود من تو 85% شوتهام که یا بارونی هست یا رونالدو گل میزنم ( مخصوصا وقتی به یه دروازه بان نمیه راحت گل زد این راحت ترین کاره )
4. بیشتر دوستان میگن داور مستر لیگ یکیه . البته درسته عوض نمیشه ولی من خودم وقتی دیشب برای اولین بار داشتم با پسر دائیم بازی دوستانه می کردم بعد از 6 یا 7 تا بازی بود که رفتم مستر لیگ رو ادامه بدم که دیدم داور بازی عوض شده . البته این داور جدید کوچکترین خطا رو کارت می داد .
5. وقتی از پشت بازیکنی رو میزنید سعی کنید توپ رو نگیرید تا به بازیکن حریف برسه این طوری محاله کارت قرمز بگیرید. البته به گفته یکی از دوستان این یک اکال بزرگ در بازی هست که منم موافقم ( ولی خدائیش خیلی حال میده یه بازیکن رو همچین از پشت بزنی که ... ولی داور بهت کارت نده . حال نمیده؟!
برای اینکه قدرتهای بازیکناتون رو زیاد کنید وقتی به پایان فصل می رسید قبل از هر بازی دوستانه که انجام میدید تو همون منوی اولیه مستر لیگ جایی که سیستم تیم رو عوض می کنید و تیم رو ادیت می کنید مثلاٌ لباس و شمارهاشون رو تو دومین گزینه جایی هست که می تونید بازی مجازی انجام بدید . یعنمی اول تعیین کنید کدوم قدرت بازیکنتون زیاد بشه بعد کلید 0K رو بزنید می بینید که قدرت بازیکنتون یه خورده زیاد می شه البته درصدش ، نه اینکه یکی بره بالا . دوم اینکه بعد از هر بازی تو همون گزینه اول که یه چیز دیگس و من یادم نمیاد کلید OK رو بزنید و ببینید که مقدار خستگی بازیکنتون چقدره.
6. یکی از دوستان گفته بود که جرارد رو دقیقه 75 تعویض می کنه و هر دو بازی یک بار کلا بیرون میزارتش. به دوست خوبم پیشنهاد یکنم که این کار رو نکنه چرا؟ الان میگم . بهترین کار اینه که ( البته تو مستر لیگ ) جرارد رو به گوشه خط دفاعی ببره و و تا آخر بازی بمونه . البته درسته خیلی خسته میشه ولی اگه یک فصل این کار رو بکنه اخر فصل ( bODY STAMINA) بالا میره و دیگه نمی خواد تو هر بازی تعویضش کنه البته البته هر 5 بازی یه بازی بیرون بذارتش که خیلی خسته نشه و هر 8 بازی بین دو نیمه تعویضش کنه .
7. دوستانی که می خوان بازیکن بخرن به چند نکته توجه کنن
1. برای خرید مدافع به چند گزینه که به ترتیب اولویت میگم توجه کنن ( STAMINA حداقل 80 باشه ، BODY STAMINA حداقل 85 باشه که بتونه 5 ، 6 تا بازی براتون پشت سر هم انجام بده ، سرعت که کمتر 77 نباشه ، SHOT POWER که کمتر از 75 نباشه ، Header که کمتر 80 نباشه سنش هم زیر 24 ال باشه چون تا سن 38 سالگی بیشتر نمی تونه بازی کنه ( البته مفید )
2. برای خرید مهاجم علاوه بر گزینه هایی که بالا گفتم باید شوت تکنیک و تکنیک کمتر از 85 نباشه البته سرعتش کمتر از 85 نباشه مخصوصاٌ اگه می خواین دائماٌ بازی کنه و تعویضش نکنید .
3. سعی کنید وقتی بازیکن رو می خرین حقوق بالایی رو پیشنهاد بدین البته بیشتر از اون حقوقی که اولش میزنه .
4. اگه بازیکنی رو می خواین بخرین و سنش بالا هست پیشنهاد می کنم که Traid ش کنید یعنی با یه بازیکنتون معاوضه کنید
5. اگه یکی از بازیکنهاتون رو نمی خواین و درخواست تمدید قرار داد دادش تمدید نکنید .
6. اگه به بازیکنتون پیشنهاد انتقال دادن گزینه refuse یعنی رد پیشنهاد ACCEPT یعنی قبول پیشنهاد PUT ON HOLD یعنی اینکه دو دل هستید و پیشنهادشون کمه.
یه پیشنهاد هم از نظر گرافیکی دارم و اون هم اینه که تو قسمت ویرایش تیمتون لباس تیمتون رو رنگش رو خودتون درست کنید که بازی خیلی براتون جذاب میشه چون اون رنگ اولیه تو ذوق می زنه . من این کا رو کردم و تو اولین بازی یه حالی کردم که نگو و نپرس. ضمنا تو تیمهای انگلیسی اونایی که لباسها رو با برنامه دستکاری نکردن یه تصویر از تبلیغات لباس تیمشون بسازن و تصویری رو رو که می خوان بساز TRANSPARENTY باشه و با فرمت PNG ذخیره کنن بعد بیارن رو لباس میبینید که لباس تیمتن چقدر قشنگه . یه پیشنهاد دیگه هم دارم و اون اینه که اگه فقط مستر لیگ بازی می کنید بعد از هر فصل یه تغییراتی تو چهره بازیکناتون بدین خیلی حال میده. مثلاٌ موهاشون رو بلند کنید ، براشون ریش بذارید و ...
برای زود تر تموم شدن فصل هم وقتی به انتهای فصل می رسید و دیگه پولتون اونقدر زیاده که دیگه به پول احتیاج ندارین بازی دوستانه نذارین . البته تو بازی دوستانه می تونید امتیاز بازیکنتون رو زیاد کنید .
یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که بعد از این همه بازی کردن تو قسمتی که به بازیکنا امتیاز می و تو هر پست 5 بازیکن برتر سال رو انتخاب می کنه بعد از یه بازیکنی که بازیش از سال 2007 تا سال 2106 ادامه داشته ( تو مهاجمها ) و امتیازش 9.44 هست وین رونی من الان امتیازش 7.36 هستش.
برای اینکه بازیکنتون تو این رنکینگ قرار بگیره باید تو هر بازی امتیاز بازیکنتن بالای 9 باشه و برای این کا بهتره که یا گل زیاد بزنید یا پاس گل بالای 3 تا بدید . مثلا 4 تا پاس گل بدید و 1 گل بزنید. یا 3 تا گل بزنید و 2 تا پاس گل بدید
واااااااااااای خسته شدم. الان نزدیک به 1.5 دارم می نویسم نه اینکه هم دارم دانلود می کنم و هی مسائل جدید پیش میاد به همین خاطره .شرمنه که اینقدر حرف زدم ( البته نوشتم ) منو ببخشید .
saman rossi
02-12-2007, 16:56
,واقعا ممنون از اين كه وقت گذاشتي
خیر برای استفاده از توپ و کفش و لباس و ... باید از برنامه هایی از قبیل AFS Explorer و Game Graphic Studio استفاده کنید .
من خودم با همین برنامه ها تقریبا 1.5 گیگ پچ رو وارد بازی کردم . تغییراتی دادم تو بازی از قبیل :
کفش های جدید
...
دوست عزیز یه مشکلی داشتم.
من تا حالا 8-9 تا پچ(سه تاشون پچ کامل بودن) ایمپورت کردم چند بار هم بازیو دوباره نصب کردم.اما بعضی اوقات لباس تیمهای ملی یا تیمهای باشگاهی یا فونتاشون (یکی شون) رو درست نمیشه.
چند تا آپشن فایل از همون پچ ها وچند تا هم جدا امتحان کردم بعضی اوقات یه فایل اسم تیمهای epl و بازیکنهای ملی و کلاسیکو درست میکنه بعضی اوقات همون فیال درست جواب میده.
خلاصه پچ و ادیت فایلی که خودت استفاده کردی ادرسشو بده تا دانلود کنم.
اینا واسم مهمن:
تعویض لوگوی تیم ها با لوگوی HD
تعویض شکل دسته ها در بازی از xbox به PS
درست کردن چند چهره جدید و همچین اضافه کردن چهره بازیکنان ایران(تو پچ باشن نه تو ادیت)
درست کردن لوگو تمامی تیمها،کاپها
درست کردن اسم تمامی تیمها،کاپها،استادیم ها و بازیکن ها (حتی کلاسیک)
اینا رو خودم جدا جدا بهشون رسیدم اما با هم نه.
در ضمن ادرس اینا رو هم اگه بدی ممنون میشم (لینک مستقیم):کفش های جدید
تغییر تمامی توپ ها
تغییر تمامی موزیک منو ها و استفاده از اثار بزرگ موسیقی
جایگیزین کردن صدای تماشاگران به صورت واقعی
اپدیت ورزشگاهها و چمن و تغییر تابلوهای تبلیغاتی
تم لیگ قهرمانان برای منو ها
خیلی باحالین همتون.
mohammad66
02-12-2007, 21:43
یه مشکل فنی داره این بازی (چقدر این کونامی احمقه)
طبق قوانین فوتبال ضربه ی دروازه وقتی زده میشه
باید توپ از محوطه جریمه خارج بشه تا بازیکن بتونه بهش ضربه بزنه
ولی توی این بازی میشه قبل از اینکه توپ از محوطه جریمه خارج بشه بهش ضربه زد.........
خیلی خنده داره
کونامی اصول فوتبال را هم رعایت نکرده
مشکل بعدی هم همون کارت زرد بعد از آوانتاژ دادن هست که نمی ده
saman rossi
02-12-2007, 21:45
hossein-bahal جان چه جوري موزيكا رو عوض كردي ؟:18:
Hossein_Bahal
02-12-2007, 22:00
من خودم از این پچ ها استفاده کردم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجمشون رو هم بالای یه گیگ میشه
hossein-bahal جان چه جوري موزيكا رو عوض كردي ؟:18:
به وسیله پچ و afs explorer
اقا محبوبیت تیم همون sportsmanship هست ؟ وچه جوری میشه زیادش کرد؟(منظورم اینه که چه طوری باید بازی کرد که بالا بره من بازی هام تهاجمی هست ولی سطحش b هست)
یکمم در مورد اون فلش و دو تا خط زیر هم کنار اسم بازیکن توی ترکیب رو توضیح بدید چیه (هر کدون نشانه چی هستند؟)
Toranj_mhg
03-12-2007, 00:09
لازم ميدونم بگم بعد از آوانتاژ چندين بار كارت زرد داده ...
دوستاني كه ادعا ي پيرهن در آوردن دارند يه عكس بگيرند بذارند اينجا
راستي چه جوري ميشه اينجا از روي هارد كامپيوتر عكس گذاشت؟؟؟
M_E_H_D_I
03-12-2007, 10:18
چند تا مورده كه بايد عرض كنم
در مورد بازيكنها من يه چندتا بازيكن كه ارزون هستند را خريدم و بجاش بازيكنهاي خودم را فروختم. تيمم نيز بارسلونا مي باشد.
الان هم در سال 2010 هستم و تمام ليگ و كاپ ها را برده ام.
اما در مورد بازيكنها:
چند بازيكني كه من ازشون راضي هستم را براتون مي نويسم كه شما نيز بتونيد اين بازيكنها را براحتي بخريد و بعد از چند فصل بهترين بازيكنتون بشه!!!
M.taylor: بازيكن چپ پا و بلند قد كه قدرت شوت فوق العاده اي هم داره بااينكه قدرت شوتش در مشخصاتش كمه!! كافيه پشت محوطه جريمه رو پا چپش يه شوت بكنيد. بعضي مواقع كه اصلا دروازبان هيچ عكس العملي نمي كنه!!
kompany:مدافع قد بلند كه زود پيشترفت هم مي كنه.حتي در مواقعي كه مي خواييد كرنر بزنيد به قول يكي دوستاني كه گفته با يه پاس و نفوذ به محوطه جريمه و شوت 80 درصد گل مي شه چون با كات زياد مي زنه!!
Modric: بازيكن خط مياني كه شوت هاي فوق العاده اي مي زنه . البته به M.Taylor نمي رسه!
Raul albiol: بازيكني كه براحتي جاي Zamaroto پر كرد حتي الان از اون خيلي قويتر كار مي كنه . مدافع راست با قدرت نفوذ.
LELL: مدافع بلند قد با ضريب هوشي خوب.
RUSOL: مدافع . من به جاي Poyul ازش استفاده كردم كه از اون هم قويتر كار كرده.
SCHUT: اين يكي هم مدافعه كه شبيه LELL مي باشه و تقريبا همون خصوصيات را داره.
اين نكته ضروري را بگم : تجربه كردم كه حتي اگه بهترين دفاع را داشته باشي باز هم بعضي مواقع گيج ميزنه و يه حفره توي دفاع باز مي كنه . پس چه بهتر كه بازيكنهاي معروف خط دفاعي را فروخته و بازيكنهايي كه آينده خوبي دارند را به بازي بگيريم.
چون در PES2007 مهاجم براحتي از مدافع نامدار عبور نمي كرد . من خودم نستا را يكي از بهترين مي دونستم كه كسي نمي تونست ازش عبور كنه ولي در اين PES2008 براحتي جا مي مونه كه اصلا از بازيكنهاي نامي استفاده نكردم.
راستي سعي كنيد قبل انجام بازي بازيكنهاي خود را تمرين دهيد كه اينكار را مي توانيد در آدرس زير انجام دهيد: Team Adjustment>Rogulat Condition
اين را هم بگم اگه فصل نقل و انتقالات يهو چند تا بازيكن (حدود 5 تا به بالا) را عوض كنيد و چارچوب تيمتون را عوض كنيد مطمئن باشيد كه در 6 يا 7 بازي اول خيلي سخت مي تونيد بازي كنيد و بازكنها با هم هماهنگ نمي باشند. اما اگه بتونيد كه تحمل كنيد مطمئن باشيد كه تيمتون بعد از چند بازي هماهنگتر مي شه .
عجب هوشي داره اين PES2008 درسته كه يه سري اشكالات داره ولي فكر ميكنم به خاطر اينه كه ما به ورژن هاي قديمي عادت كرديم و ميتونستيم راحت تكل بزنيم وتوپ را بگيريم.
بازم سعي مي كنم كه براتون يه چيزايي بنويسم.
موفق باشيد.
ebicross
03-12-2007, 12:41
برای من هم اتفاق افتاده که بعد از خطا و ادامه بازی تو یک موقیعیت مناسب کارت بده.
_______
مشکلات: صدای بعضی بازیکنای معروف مثل Roberto Carlos وجود نداره و گزارشگر صداش نمیکنه.
توپ از تو تیرک هم بعضی اوقات عبور میکنه. ممکنه ولی مشکل از گرافیک 5500 من باشه.
بازیکنای من بعضی وقتها اسکی میرن. یعنی بدون دویدن به جلو حرکت میکنند که این هم شاید از گرافیکم باشه.
با اینکه خیلی خواستند ورزشگاهها طبیعی باشه ولی تبلیغات کنار زمین هنوز به صورت چرخشی تغییر میکنه و دیجیتالی نشده.
با گرفتن مثلث تقریبا تمام تک به تک ها دفع میشه و خطایی هم اتفاق نمی افته.
اگر یک هفته رو هم بدون باخت باشی خوبه و تفاضل گل رو بالا ببر.
گل زود هنگام و کم کردن فاصله بین گل ها هم اثر داره.
خلاصه ببین تو واقعیت چی به تماشاگر حال میده. همون کار رو بکن تا محبوبیتت بالا بره.
مرسی
omidshsh
03-12-2007, 13:05
سلام من چنتا مش کل دارم توی بازی تازه خریدمش
بگید مشکل از چیه لطفا سیستمه من یا سی دی بازی!؟
سیستمم
256 گرافیکه Ati Radeon 9550
1 گیگ رم
2.4 سی پی یو
تنظیمات بازی رو گذوشتم روی law رزولوشن هم 3ومی هست از بالا گزینه های دیگش هم دیفالت هست
واما مشکلاتم:
1-دمو نداره :31: یعنی وقتی وارد بازی میشه مستقیم می نویسه press any key و منو میاد
2-صدای گزارشگر به نظر میاد داره از ته چاه میاد:31:
3-مهمترین عیبش اینه که وقتی میره تو بازی سر و صودای تماشاچی ها میاد ولی ولی هیچ کس توی استادیوم نیست:31:
یعنی مثلا اول بازی از نزدیک چنتا تماشاچی رو نشون میده که پرچم دستشونه ولی وقتی استادیومو از بالا نشون میده اصلا هیچ تماشاچی تو استادیوم نیست ولی صداشون میاد:31:
همین
ممنون
saman rossi
03-12-2007, 13:15
تو حالت لو تماشاگر نداره دمو هم توي ستينگ nuliffy movie play back رو از حالت تيك دار خارج كن
Pejmanpaxx
03-12-2007, 14:59
سلام
من نسخه دی وی دی رو از فروشگاه سایت تهیه کردم
اما توی این بازی پسوند فایلها img هست نه afs
آیا با برنامه خاصی باز میشن
؟
اگه آره اسمشو بگید لطفا
یا اینکه توی نسخه دی وی دی فایلها این پسوندو دارند؟
saman rossi
03-12-2007, 16:10
با ggs باز ميشه لينك دانلودشم صفحات قبل دوستان گذاشتن
اینهم از Game Graphic Studio 7.4.0
Alireza.M67
04-12-2007, 13:35
یه پچ جدید هم کونامی داده .
البته نمیدونم که قبلا مطرح شده یا نه ولی میذارم چون حوصله ی گشتن ندارم .
اینا اضافه شدن :
Pro Evolution Soccer 2008 - Patch 1.20
Changes:
1) Searching for opponents in Quickmatch tries first to pair you with players having a good connection
2) Occasionally appearing slow downs during matches have been fixed to improve game play quality
3) Some changes to the network structure have been introduced in order to solve issues for users which are not able to connect to opponents
4) Issues with Windows Vista causing PES 2008 not to recognize the full amount of the video card VRAM have been fixed.
5) Various other minor issues have been corrected
amirtaker
04-12-2007, 18:08
كسي ميشه درباره ي نرمGame Graphic Studio توضيح بده؟چي كارميكنه؟
Anathema&sin
04-12-2007, 21:31
سلام.کسی میدونه چی جوری میشه مدافع حریفو لایی داد؟؟؟
golmohammadi
04-12-2007, 22:04
اين فوتبال ايرادهاي زيادي داره
بعد از زدن گل تو دمويي كه پخش ميشه همه بازيكن ها خيلي بزرگتر از قد واقعيشون نشون داده ميشوند
موقع گل زدن يا خوردن عكس العمل اطرافيان ضعيفه مثل اينكه اصلا گلي زده نشده البته
صداي گزارشگر هم كه ديگه همه ميدونند از ته چاه مياد
يه بار دروازبان از داخل تور درومد بيرون جالب اينه كه سيو كردم صحنه را خواستين ميذارم
Dark Prince
04-12-2007, 23:10
كسي ميشه درباره ي نرمGame Graphic Studio توضيح بده؟چي كارميكنه؟
برنامه ای برای تغییر تکسچر بازی .
يه بار دروازبان از داخل تور درومد بيرون جالب اينه كه سيو كردم صحنه را خواستين ميذارم
آره لطفا اگه میشه بگذارید .:31:
martin_superhuman
05-12-2007, 00:34
سلام خدمت دوستان
من توی بازی به یه مشکلی برخوردم.
تا قبل از عوض کردن ویندوز Option File به خوبی کار میکرد و نتایج هم توی Trace Record ذخیره میشد.ولی حالا که ویندوز رو عوض کردم بازی همیشه با Option File اولیه بالا میاد و نتایج توی Trace Record هر بار Restart میشه.هیچ کدوم ماندگاری نداره.Option File جدید هم که میزنم باز جواب نمیده.با همون قبلی میاد بالا.نمیدونم باید چیکار کرد.
ebinem173
05-12-2007, 00:55
اینهم پج جدید و رسمی کونامی ورژن 1.20 که بغیر از ایرادهای مربوط به network ایرادهای مثل کند شدن بازی در لحظاتی و ایراد های مربوط به کارتهای گرافیکی در ویستا و همچنین تعدادی از باگها حل شده (به گفته خودش )
من که هنوز آزمایش نکردم
البته یکی از دوستان لطف کرده و قبلا گذاشته که من تازه متوجه شدم
Toranj_mhg
05-12-2007, 11:36
اين فوتبال ايرادهاي زيادي داره
بعد از زدن گل تو دمويي كه پخش ميشه همه بازيكن ها خيلي بزرگتر از قد واقعيشون نشون داده ميشوند
اگر بازيكنا درازن واسه اينه كه تو قسمت ستينگ احتمالا گزينه ي 16:9 روشنه كه بايد بقليش رو بزني
محمد حسن بیگی
05-12-2007, 14:24
سلام به دوستان
کسی هست بتونه یه آموزش مقدماتی از برنامه afs eexplorer رئ بگه . چون من واقعا نمی تونم باهاش کار کنم . البته این اولین برنامه ای که تا حالا از کسی کمک خواستم. معمولا برنامه ها رو خودم یاد می گیرم . به هر حال ممنون می شم
محمد حسن بیگی
05-12-2007, 14:27
راستی یه سوال . البته به بازی هیچ ربطی نداره و مربوط به این سایت .
الان حدود یک سالی میشه که من نمی تونم امضام رو ویرایش کنم و هر بار امضام رو ویرایش می کنم وقتی میام تو تاپیک ها همون امضای قبلیه . از همه دوستان معذرت می خوام که این سوال رو اینجا پرسیدم ولی فکر کنم که اینجا سریعتر به جواب برسم. البته هر چند وقت یه بار هم پسوردم عوض می شه و مجبورم درخواس پسورد جدید بدم. تارخ آخرین ویرایش امضام تو امضام می تونید ببینید.
این زیر /\ /\ /\ /\ /\
saman rossi
05-12-2007, 14:35
در مورد afs بايد بگم باهات هم عقيدم چون كار باهاش خيلي سخته ومن هنوز نتونستم ياد بگيرم اگه كسي اموزششو داره بذاره
در ضمن toranj-mhg جان امضاتو يكم كوچيك كن نظم تايپيك به هم مي ريزه
Amin_Mokari
05-12-2007, 15:28
aga migoftan ba bazikonan mosahebe mikonan to bazi vali chera man nebibinam
aga migoftan ba bazikonan mosahebe mikonan to bazi vali chera man nebibinam
دوسته من الکی هست و این بازی همچین قابلیتو نداره فقط تو مستر لیگ داره و به صورت عکس
Pejmanpaxx
05-12-2007, 21:49
دوستان من چند تا اسكوربورد گرفتم اگه ميگه بگيد چطوري بندازمشون تو محيط بازي
golmohammadi
06-12-2007, 01:56
آره لطفا اگه میشه بگذارید .:31:
راستش سيوهاش را نميدونم بايد از كجا ببينم
ميشه بگين كدوم قسمته؟
golmohammadi
06-12-2007, 02:00
اگر بازيكنا درازن واسه اينه كه تو قسمت ستينگ احتمالا گزينه ي 16:9 روشنه كه بايد بقليش رو بزني
ببخشيد اما من گفتم فقط در صحنه خاصي اينجوري نمايش داده ميشه
و اگر 16:9 تيك خورده بود كلا همه چيز بازي بزرگتر نمايش داده ميشد ...
پس مشكل گرافيكي ميتونه باشه
sina-2008
06-12-2007, 02:18
بازم سلام
در مورد AFS بگم که باسه وارد کردن پچ بندسلیگا تو بازی یه آموزش هست که اگه اونو یاد بگیرین فکر میکنم afs رو تا یه حد کمی بتونین کار کنین
hadiasadi
06-12-2007, 11:05
سلام دوستان
من kit پیراهن تیم ایران رو گرفتم ولی 2تا عکس با پسوندpng بود . این ها رو کجا باید بزارم
JAVAD_YAS14
06-12-2007, 12:23
تا حالا كسي تونسته توpes2008 تيم منتخب درست كنه؟
shayatineh_sorkh
06-12-2007, 13:37
salam be hamegi
M_E_H_D_I
06-12-2007, 16:36
كسي اين پچ جديد را امتحان نكرده؟
JAVAD_YAS14
06-12-2007, 17:09
من تونستم چندتا تيم منتخب درست كنم وباهاشون بازي هم كردم!!!
golmohammadi
06-12-2007, 23:47
من اون پچ معرفي شده را نصب كردم دچار مشكل شدم و اصلا باز نشد
wrong disc inserted
please insert the orginal"neeed for speed prostreet "cd/dvd.
Hossein_Bahal
06-12-2007, 23:59
wrong disc inserted
واسه منم همین شد . که البته با دوباره کپی کردن کرک مشکل رفع میشه .
فکر کنم این پچ های رسمی فقط به درد بازی اریجینال میخوره .
آقا تورو خدا کمک کنین چندتا سوال داشتم:
{همه اینا که میگم میخوام با کیبورد انجام بدم}
1- چطوری میشه تو محوطه جریمه خودتو زمین بندازی (از رو کیبورد)
2-برای چرخش زیدانی چه کار کنم ؟(از رو کیبورد)
3-برای کشیدن پیراهن ؟ (از رو کیبورد)
برای جلو انداختن توپ با پشت پا (آنالوگ راست رو 45 درجه به سمت بالا یا پایین بده البته دکمه جهت باید به همون سمتی باشه که توپ میره)البته از رو کیبورد میخوام
4-دریپل دو طرفه چجوریه؟(از رو کیبورد)
بهتره اول setting را باز کنی بعدش اینا رو با صدای بلند بخون (cd آموزشی نصرت درس اول با متد ... خدایش خب تعریفش دادم؟!)
1.نمی دونم برا اینا چیچی تنظیم کردی اما باید اینا رو هم زمان بزنی (البته بین علما اختلاف هست که باید پشت سر هم بزنی یا با هم هر وقت رفع ابهام شد بهت می گم (می دونی که رفع ابهام وقت می بره تازه اگر به بینهایت میل نکنه) ) R1+L1+L2 اینم یادم رفت که بهت بگم که تو موقع زدنش هم اختلاف نظر هست ( قبل از تنه دادن 2 مابین 3 تنه را داد! ) یه پیشنهاد من گذاشتم رو این کلید ها به ترتیب E+Q+Z اما یکی از دوستام گذاشته رو E+Q+ALT راهتتر میشه اجرا کرد اما بیشتر موقع ها دسش می رو کلید ویندوز میاد از بازی بیرون تمکزش میریزد بهم میبازه . فکر کنم جواب کاملی دادم حالا این فیض میزارم برا بقیه دوستان که به بقیه سوالات جواب کامل بدن
JAVAD_YAS14
07-12-2007, 11:22
كسي ميدونه كه چه جوري ميشه قدرت دروازه بان هارو بيشتر كر:31:
يعني اين كه دروازه بان ها در پيت نباشن:46:
بابا اين دروازه بان ها آبروي اين فوتبال را بردن:41:
تورو خدا كمكم كنيد:42:
JAVAD_YAS14
07-12-2007, 11:28
بابا كسي نيست جواب بده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Dear-User\Favorites\Mohsen-Yeganeh_new.jpg
saman rossi
07-12-2007, 12:23
قدرت دروازه بانو زياد كن ( jump -defence-gk skills-response&...) اين ديگه سوال نداره بعدشم بگو چجوري منتخب درست كردي؟
علاقه مندان به ويرايش بازي PES2008 به سايت زير مراجعه كنند:
rezapourmanesh
07-12-2007, 20:25
سلام کسی لینک بازی رو نداره که بشه با اینترنت پر سرعت دانلودش کرد؟
با تشکر
Hossein_Bahal
07-12-2007, 20:51
سلام کسی لینک بازی رو نداره که بشه با اینترنت پر سرعت دانلودش کرد؟
با تشکر
تو این تاپیک لینک های دانلود این بازی موجوده :
Toranj_mhg
07-12-2007, 21:17
يه بار پرسيدم كه : چه جوري اينجا عكس بذارم از روي حافظه ي كامپيوتر؟
كسي نميگه؟
Hossein_Bahal
07-12-2007, 21:28
يه بار پرسيدم كه : چه جوري اينجا عكس بذارم از روي حافظه ي كامپيوتر؟
كسي نميگه؟
تو فروم میخواین عکس بزارین ؟
برای این کار به سایت زیر برین و عکس خود رو از حافظه سیستمتون انتخاب و گزینه upload now رو بزنین .
بعد از اپلودشدن عکس محتویات کادر IMG Code for Forums & Message Boards رو کپی کنین تو قسمت ارسال پست .
بابا این بازی که کنده
من با یک گیگ رم و کارت 6200 نتونستم اونو روان اجرا کنم
golmohammadi
07-12-2007, 23:42
بابا این بازی که کنده
من با یک گیگ رم و کارت 6200 نتونستم اونو روان اجرا کنم
سيستم منم عين سيستم شماست
بايد كيفيت را بياري پايينتر بزاري Low
البته الان چند روز ميشه كه Geforce 8400 gs گرفتم و همه گيمها را با رزوليشن بالا روان باز ميكنه
golmohammadi
07-12-2007, 23:43
wrong disc inserted
من با كپي كردن كرك هم مشكلم حل نشد
پس بايد دوباره آنيستال كرده و نصب كنم ؟
من با 2 گيگ زم و geforce 6300 بازي كردم
فوق العاده بود . آخر فوتبال pes 2008
يه چيزي يادم رفت بگم
من همين بازي رو با 512 رم هم بازي كردم
آشغال بود
FCBarcelona.ir
08-12-2007, 02:35
یه مشکل فنی داره این بازی (چقدر این کونامی احمقه)
طبق قوانین فوتبال ضربه ی دروازه وقتی زده میشه
باید توپ از محوطه جریمه خارج بشه تا بازیکن بتونه بهش ضربه بزنه
ولی توی این بازی میشه قبل از اینکه توپ از محوطه جریمه خارج بشه بهش ضربه زد.........
خیلی خنده داره
کونامی اصول فوتبال را هم رعایت نکرده
مشکل بعدی هم همون کارت زرد بعد از آوانتاژ دادن هست که نمی ده
اینکه زیاد چیز رایجی نیست، Fifa Manager 07 که مثلا خدای دیتابیس و مواردی از این دسته، بازیکن پنالتی رو می زد به تیر، برگشتش رو خودش می زد تو گل. رعایت نکردن اصول فوتبال به این میگن نه چیزی که شما گفتی که تو فوتبال واقعی اصلا هیچ وقت پیش نمیاد.
ebicross
08-12-2007, 08:06
كسي ميدونه كه چه جوري ميشه قدرت دروازه بان هارو بيشتر كر:31:
يعني اين كه دروازه بان ها در پيت نباشن:46:
بابا اين دروازه بان ها آبروي اين فوتبال را بردن:41:
تورو خدا كمكم كنيد:42:
اون کارهای دوست عزیز انریکو رو انجام بده و در ضمن از قسمت Special Ability گزینه های Penalty Keper و گزینه تک به تک گیر رو روشن کن. انگلیسیش رو دقیقا یادم نیست ولی برو ضایع نوشته تک به تک یعنی دو تا 1 گذاشته.
اینارو روشن کنی دیگه میترکونه.
مثلا من یه بار راست پریدم ولی در واره بانه وسط وایستاد و توپ رو خیلی طبیعی گرفت.
کسی اگر میدونه چطوری باید سر زد کمک کنه...