ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2008

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

afdm
04-11-2007, 22:26
بابا به خدا خدا هر کاری میکنم size فایلو اضافه نمیکنه(واسه اضافه کردن لوگوها)

Only Pes
04-11-2007, 22:30
کسی هست low بازی کنه

FCBarcelona.ir
04-11-2007, 22:36
من یک سوال داشتم لوگوی لیگ برتر انگلستان رو می خواستم وارد بازی کنم
با GGS روی فایل های مخصوص لوگو ( 8088 و 8089 ) رفتم و فایل تصویری لوگو رو با پسوند png وارد کردم و روی لوگوی لیگ برتر انگلستان در بازیimport کردم اما وقتی وارد بازی میشم باز همون لوگوی قبلی هست در صورتی که من روش لوگوی جدید رو import کردم می شه کمکم کنید

مطمئنی فایل مربوطه ش همین فایله؟ من سر سری کل فایل ها رو یه مرور کردم و دیدم مثلا از اون لوگو در 4-5 جای مختلف اومده که مال 4-5 جای مختلف بازیه! ممکنه یکی دیگه ش رو ایمپورت کرده باشی. من هنوز همچین پچی ندیدم که لااقل شماره فایل رو دقیق مشخص کنه.
کاش یه اطلاعاتی در مورد این شماره فایل ها بود.

FCBarcelona.ir
04-11-2007, 22:44
بابا به خدا خدا هر کاری میکنم size فایلو اضافه نمیکنه(واسه اضافه کردن لوگوها)
چرا؟ مشکل چیه؟ همه اون کارا رو انجام دادی؟

Aryan.kh
04-11-2007, 22:48
اگر می تونی اون چهار یا پنج جای دیگه رو شمارشو به من بده

victorman
04-11-2007, 22:49
بابا من نفهمیدم من کارت گرافیکم x1550 real 512 powercolor رم 2 گیگ سی پی یو 3200 ولی نمیتونم رو high بازی کنم در صورتی که خیلی از بچه ها با گرافیک خیلی پایینتر از این تونستن

mehdi_p
04-11-2007, 22:49
چجوري ميتونم تنظيمات بازي رو روي high قرار بدم؟:13::20::46:

Aryan.kh
04-11-2007, 22:50
من اگر اون لوگو رو وارد کنم دیگه لیگ انگلیسم تکمیله تکمیله

FCBarcelona.ir
04-11-2007, 22:57
من اگر اون لوگو رو وارد کنم دیگه لیگ انگلیسم تکمیله تکمیله
باید یه بار وقت بذارم و کل اون 9 هزار فایل رو با دقت چک کنم که خیلی کار وقت گیریه و خیلی هم گرفتارم. اما هر اطلاعی که در این مورد کسب کردم اینجا میگم.

M_E_H_D_I
04-11-2007, 23:21
اين مستر ليگ ديگه چه جوريه
توي استراحت ليگ مي توني بازيكن بخري و يا پيشنهاد به بازيكن مي شه ؟

shepesh
04-11-2007, 23:25
دوستان گرامی Pes شنیده بودم تغییر کرده نه انقدر...
متاسفانه مشکل دروازه بانها حل نشده نسبت به نسخه 6 بلکه بد تر شده....
هر شوتی که میزنی نمی دونم چرا میره تو گل...دروازه بان ها نمی دونم چه نقشی دارن...
دوربین هم که مشکل داره...
سرعت بازیکنان هم که دیگه نگو...در عرض یک ثانیه از زمین خودت میرسی به جلوی دروازه ای حریف....
ولی باید بگم که خیلی طبیعی شده که اگه این ایرادا بر طرف شه عالیه تر میشه...
دوستان پچی ندارند که این مشکلات رو بر طرف کنه...

rainysky50
05-11-2007, 00:17
برای اینکه دروازه بانتان خوب عمل کنه مانند من وقتی شوتی به طرف دروازه تان میشود و یا تک به تک با دروازه بانتان میشوند تند تند تمام دکمه های جهتها و شوت و پاس را بزنید سپس میبیند که دروازه بانتان مانند یاشین توپ را دفع میکندذ و یا میگیرد!!در این بازی درصدی از کنترل دروازه بان در اختیار خودمان قرار داده شده!!در مورد دروازه بان حریف هم باید بگم که من 2 روز سیستم رو ارتقا دادم ولی هنوز نتونستم حتی یک گل به حریف بزنم و هر چی تک به تک و شوت محکم بوده اند توسط دروازه بان و یا مدافعان حریف به زیبایی دفع شده اند!!اگر این بازی رو مانند من در top play وبازی کنید و همچنین گرافیک رو در حالت high قرار دهید به عظمت این بازی پی خواهید برد!!!

Aryan.kh
05-11-2007, 00:56
باید یه بار وقت بذارم و کل اون 9 هزار فایل رو با دقت چک کنم که خیلی کار وقت گیریه و خیلی هم گرفتارم. اما هر اطلاعی که در این مورد کسب کردم اینجا میگم.

نمی خواد دنبال فایل لوگو ها بگردی
این هاست پیداش کردم 1040 - 1060 - 749 - 841

Javad_Ed
05-11-2007, 01:40
کسی هست low بازی کنه

من روی low بازی میکنم گرافیک من هم 5500 هست و رم 1 وسی پی یو 3
به نظر من شکا سیستمتو اینطوری ارتقا نده
یه بازی ارزشه ضرر و نداره ،اگه میخوای ارتقا بدی یه زمانی ارتقا بده که بتونی pcie تبدیلش کنی.
اگه الان کارتتو عوض کنی فردا و همین agp باشه فردا داره COD4 میاد ؛هفته ی دیگه NFS ....
پس این کارو نکن که با اومدن pes 2009 بازم توی همچین تاپیکی درباره گرافیک حرف بزنی ..:41:
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="5"]دوستان من با اینکه بازی رو روی LOW بازی میکنم حتی یک لحضه حاضر نیستم برم PES 6 رو که روی HIGH بازی میکردم بازی کنم این خیلی از لحاظ حرکاته بازیکن ها با حال تره:46:

FCBarcelona.ir
05-11-2007, 02:48
این هاست پیداش کردم 1040 - 1060 - 749 - 841
مرسی. اگر ایمپورت کردی و جواب داد هم یه خبر بده.

Ehsan Studio
05-11-2007, 06:06
هر شوتی که میزنی نمی دونم چرا میره تو گل...دروازه بان ها نمی دونم چه نقشی دارن...
سرعت بازیکنان هم که دیگه نگو...در عرض یک ثانیه از زمین خودت میرسی به جلوی دروازه ای حریف....

ما که هر چی شوت می زنیم دروازه بان می گیره.
دوربینش که عالیه.
سرعت بازی رو بیار پایین.
آقا منم اولش از بازی خوشم نیومد.ولی به قول یکی از دوستان وقتی چندتا کاپ بری و مسترلیگ رو بازی کنی فکرنکنم دیگه از جلوی سیستم پاشی.در مورد گرافیک بازی اونای که مشکل دارند فکر کنم اگر کارت گرافیکشون رو به روز کنند مشکلشون حل بشه.

M I S H A
05-11-2007, 12:03
من آمارم در بازی اینه:
93 بازی
77 برد
13 مساوی
3 باخت
167 گل زده
37 گل خورده
از اولین بازی هم روی تاپ پلیر بازی کردم، خوبه؟

@R3Z
05-11-2007, 14:34
آفرين
ولي به شرط اينكه اگر بازي كردي ريستارت نكني

afdm
05-11-2007, 14:45
چرا؟ مشکل چیه؟ همه اون کارا رو انجام دادی؟

هر کاری که شما فرمودید انجام دادم ولی وقتی مبندم دوباره میرم ببینم save کرده یا نه میبینم save نشده!!:41::41::41::41::41::41::41:

mrmmnb
05-11-2007, 15:27
یه کارت گرافیک خوب برای این بازی پیشنهاد کنید تا 150 هزار تومن البته توی سخت افزار هم مینویسم ولی چون بیشتر برای این بازی میخوام گفتم اینجا اول بنویسم بعدش اونجا وبا هم مقایسه کنم با سیستم زیر سازگار باشه:
مین برد Ga-8i945plge-rh
سی پی یو اینتل 3 فول 1 مگ
رم هم دوتا 512 کینگ
فکر نکنم قطعات دیگه مهم باشه
راستی این کارتی که دارم رو حدودا چند میخرن؟(ati X550)

cyrus_ln
05-11-2007, 15:39
لطفا یکی لینک دانلود برنامه ggs و برنامه هایی که تو pes کاربرد داره رو بذاره تا همه استفاده کنن.من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.

Only Pes
05-11-2007, 16:43
کمک من ایکون اجرا کننده بازیم خراب شده سی دی بازی رو ندارم چیکار کنم اگه میشه بذارید اینو برای دانلود

ramin-ahmadi
05-11-2007, 17:05

:18: دوست عزیز شما میتونید دکمه L1 رو بگیرید و مربع ( شوت ) را نگه دارید و دروازبانتون رو خودتون کنترل کنید ، من به این روش تونستم جلوی ضربه ایستگاهی ها که همش میرفت تو گل رو بگیرم

دوربین ها هم که مشکلی ندارند . بازی به این توپی ، فقط کسانی میتونند در مورد بازی نظر واقعی بدن که روی High بازی رو اجرا کنن .

FCBarcelona.ir
05-11-2007, 17:48
هر کاری که شما فرمودید انجام دادم ولی وقتی مبندم دوباره میرم ببینم save کرده یا نه میبینم save نشده!!:41::41::41::41::41::41::41:
فایل cv_0 جدید رو که یه جای دیگه سیو کردی سیو نمی کنه؟

FCBarcelona.ir
05-11-2007, 17:52
لطفا یکی لینک دانلود برنامه ggs و برنامه هایی که تو pes کاربرد داره رو بذاره تا همه استفاده کنن.من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
این GGS 7.3.0:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این کیت سرور 7.0.1:

همین دو تا برای هر کاری کفایت می کنه.

FCBarcelona.ir
05-11-2007, 17:53
:18: دوست عزیز شما میتونید دکمه L1 رو بگیرید و مربع ( شوت ) را نگه دارید و دروازبانتون رو خودتون کنترل کنید ، من به این روش تونستم جلوی ضربه ایستگاهی ها که همش میرفت تو گل رو بگیرم

میشه اینو یه کم بیشتر توضیح بدی؟

mahn90
05-11-2007, 17:59
سلام دوستان اگه میشه بگید من گرافیکمو ارتقا بدم یا رم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه جایی نوشته بود رم مهمتره تا گرافیک در pes2008 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رم من : 512
گرافیک : nvidia 5500
]چیکار کنم

Aryan.kh
05-11-2007, 18:33
راستش فکر کنم هردوش ولی رم مهم تره از نظر من

محمد حسن بیگی
05-11-2007, 18:40
سی پی یو 4000doual core 1 meg cash amd'
گرافیک 8400gs 512 meg
رم 1gig
هارد 300gig
ولی نمی تونم رو های بازی کنم فکر می کنید ایراد از مانیتورِ
مانیتور 15lg قدیمی

محمد حسن بیگی
05-11-2007, 18:53
دوستان من 2 هفته هست که دارم بازی می کنم نظرم رو درباره این بازی می گم البته pes6 رو هم بازی کردم
به نظر من که گرافیک بسیار عالی و فوق العاده هستش
اما بعضیا میگن نمیشه به راحتی گل زد ولی من تو top player مثل آب خوردن گل می زنم مخصوصاٌ با منچستر و رونی یعنی توپ رو که میگیرم از کناره ها میدوم و به سمت دروازه میرم و هیچ بازیکنی هم نمی تونه بگیرتش مگه اینکه خسته باشه و به راحتی توپ رو وارد دروازه میکنم . این یه راهشه و راه دیگه هم اینه که وقتی داری کرنر میزنی توپ رو بدی به رونی و به سمت دروازه حرکت کنی و توپ رو وت کنی ببین چقدر راحت گل میزنی . ولی ایرادهایی که داره
1. اینکه تیمهای زیادی نداره
2. ویرایش کردن تیمها و بازیکنان تو این نسخه از بازی خیلی بیخود شده یعنی اگه بخوای لباس بسازی 12 تا انتخاب بیشتر نداری و تنها راحش اینه کهخ یا کیت رو با برنامه وارد کنی که اسم فایل تیمها رو نمی دونی یا باید یه عکس وارد کنی که اونم به نظرم جالب نمیاد
3. منم با نظر بعضی از دوستان که می گن شبیه فیفا شده کمی موافقم بهنا به دلیلی اینکه خیلی شبیه فیفا شده و سرعت بازی بیش از حد زیاده و بازیکنا خیلی راحت به دروازه حریف میرسن . هوش بازی هم به نظر من خیلی زیاد نشده ولی به نظر من بازی رو رو level پایین انجام بدید اون موقع هوش بازی رو می بینید که خیلی بهتر از pes6 هستش
ولی خوبیها
1. می تونی چهره ای که می خوای تو بازی بسازی
2. لوگویی که دوستاری رو پیرهن تیمهات بذاری
3.توی مستر لیگ هم با بازیکنات مصاحبه می کنن که خودش خیلی عالیه
4. هر چی بیتر با یه تیم بازی کنی اون تیم از نظر فنی و قدرت بدنی و پیش بینی قویتر میشه
در آخر توصیه می کنم که همتون رو top player بازی کنین من که مستر لیگ رو با 100% برد و روروی top player تموم کردم البته دوره اولش رو و تو بعضی از بازی ها هم تا 6 یا 7 تا گل هم زدم تو بعضی از بازی ها هم بازی 2 صفر برده رو مساوی کردم ولی دقیقه 90 با رونی گل میزنم و میبرم

mahn90
05-11-2007, 18:58
راستش فکر کنم هردوش ولی رم مهم تره از نظر من
یعنی رم رو چند کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امير موسر
05-11-2007, 19:00
سی پی یو 4000doual core 1 meg cash amd'
گرافیک 8400gs 512 meg
رم 1gig
هارد 300gig
ولی نمی تونم رو های بازی کنم فکر می کنید ایراد از مانیتورِ
مانیتور 15lg قدیمی

ایراد از vga هست .عزیز.

امير موسر
05-11-2007, 19:01
سلام دوستان اگه میشه بگید من گرافیکمو ارتقا بدم یا رم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه جایی نوشته بود رم مهمتره تا گرافیک در pes2008 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رم من : 512
گرافیک : nvidia 5500
]چیکار کنم

شما حداقل یه VGA 6200 میخوای.

محمد حسن بیگی
05-11-2007, 19:04
راستی تو ای نسخه فقط مکی تونی ییهو تمرین کنی و تمرینی که بشه باهاش قدم به قدم چیزی رو یاد یگیری نداره مثل pes6 واین خودش یه ایراد
ولی خداییش هر چی هست عمراٌ فیفا بازی کنم عمراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااٌ

naser_2006
05-11-2007, 19:05
آیا با سیستم زیر میتوان بازی کرد؟؟؟
cpu-1.7
Ram-256
vga-128 5200

محمد حسن بیگی
05-11-2007, 19:09
ایراد از vga هست .عزیز.

ولی رو یه مانیتور 17 بازی کردم اصلاٌ تیک نمی زد تو مطمئنی ایراد از گرافیک

محمد حسن بیگی
05-11-2007, 19:14
آقا لینک dkz رو میخوام کسی داره یه چیز دیگه هم میخوام java 1,6کسی لینک دانلودشون رو داره لطفاص سریع ببخشیدا

afdm
05-11-2007, 19:15
فایل cv_0 جدید رو که یه جای دیگه سیو کردی سیو نمی کنه؟

نه cv_0 رو save میکنه ولی اون فایل اندازش زیاد نمیشه!!

الان اون فایلی که مربوط به چمناست رو importکردم چون اندازه اون جایی که باید داخلش import بشه کوچکه از شماره 1 تا 100 save میکنه. بعد از اینکه اندازشو زیاد میکنم باز فقط 1 تا 100 save شده!!
این بود کل ماجرا!!!:20::20::20:

امير موسر
05-11-2007, 19:40
ولی رو یه مانیتور 17 بازی کردم اصلاٌ تیک نمی زد تو مطمئنی ایراد از گرافیک
من فکر نمیکنم به مانیتور ربطی داشته باشی.ولی اینطور که شما میگی....
کلا vga 8400 خیلی آشغا....(ناراحت نشی یه وقت):10:

Anathema&sin
05-11-2007, 19:58
سلام.یه سوال دارم از دوستانی که XBOX 360 دارن.
آقا این ورژن آسیای Pes 2008 کی میاد؟
کسی خبر نداره؟

FCBarcelona.ir
05-11-2007, 20:49
نه cv_0 رو save میکنه ولی اون فایل اندازش زیاد نمیشه!!

الان اون فایلی که مربوط به چمناست رو importکردم چون اندازه اون جایی که باید داخلش import بشه کوچکه از شماره 1 تا 100 save میکنه. بعد از اینکه اندازشو زیاد میکنم باز فقط 1 تا 100 save شده!!
این بود کل ماجرا!!!:20::20::20:
با این وصف این باید از علائم آخر الزمان باشه :31:

karenss
05-11-2007, 22:42
آقا من اون پچ 14 مگی رو ریختم
یکی از دوستان گفته بود گزارشگر تغییر نکرده در صورتی که بصورت واضح همون حال و هوای pes 6 در بازی با این پچ ایجاد شده تشویق و هیجان

Oracle_Eldorado
05-11-2007, 22:47
ببخشید من یه مشکلی داشتم :
سیستم من اینه :
VGA : 8600GT 256 MB Gddr 3
Ram 1 Gig KingStone
CPU : 3.0 Full With 2MB Cache
بعد که بازی رو روی High اجرا میکنم بازی خیلی گیر میکنه ! خیلی که نه ولی وقتی تجمع بازی کن ها یه جا زیاد میشه خیلی اذیت میکنه .
نمیدونم مشکل از کجاست . الآن دارم روی Medium بازی میکنم .
راستی چقدر آسون شده . همین الآن من با Real Madrid تیم A.C.Milan رو 4 به 1 بردم !
اون هم روی Top Player

Oracle_Eldorado
05-11-2007, 22:48
یکی از دوستان گفته بود گزارشگر تغییر نکرده در صورتی که بصورت واضح همون حال و هوای pes 6 در بازی با این پچ ایجاد شده تشویق و هیجان
ببخشید میشه لینک رو هم بدی ما هم دانلود کنیم ؟

Amin Asterix
05-11-2007, 22:54
کارشناس کونامی وارد میشود.
تو 14 مگ چه چیزایی اضافه میشه ها:20:

ببخشید من یه مشکلی داشتم :
سیستم من اینه :
VGA : 8600GT 256 MB Gddr 3
Ram 1 Gig KingStone
CPU : 3.0 Full With 2MB Cache
بعد که بازی رو روی High اجرا میکنم بازی خیلی گیر میکنه ! خیلی که نه ولی وقتی تجمع بازی کن ها یه جا زیاد میشه خیلی اذیت میکنه .
نمیدونم مشکل از کجاست . الآن دارم روی Medium بازی میکنم .
راستی چقدر آسون شده . همین الآن من با Real Madrid تیم A.C.Milan رو 4 به 1 بردم !
اون هم روی Top Player

درایور جدید گرافیکتو بریز.من ریختم خیلی روونتر شد.البته رمتم کمه.حیفه اون 8600 نیست داره با رم 1 کار میکنه؟بابا حداقل 3 تا می خواد...
رمم که ارزونه.:41:

mrmmnb
06-11-2007, 00:22
یه کارت گرافیک خوب برای این بازی پیشنهاد کنید تا 150 هزار تومن البته توی سخت افزار هم مینویسم ولی چون بیشتر برای این بازی میخوام گفتم اینجا اول بنویسم بعدش اونجا وبا هم مقایسه کنم با سیستم زیر سازگار باشه:
مین برد Ga-8i945plge-rh
سی پی یو اینتل 3 فول 1 مگ
رم هم دوتا 512 کینگ
فکر نکنم قطعات دیگه مهم باشه
راستی این کارتی که دارم رو حدودا چند میخرن؟(ati X550)

کسی نبود جواب ما رو بده
راستی درایور که برای ابدیت بود توی کدوم صفحه بود؟ واینکه پچی اومده که نام کل تیم ها وبازیکن ها رو درست کنه؟

karenss
06-11-2007, 00:51
[QUOTE=Amin_Asterix;1784200]کارشناس کونامی وارد میشود.
تو 14 مگ چه چیزایی اضافه میشه ها:20:

پسر خوب دانلود کن امتحان کن بعد تایپ کن

Amin Asterix
06-11-2007, 00:56
دانلود کردم نصب کردم بازی کردم و میکنم.سایت کونمیم رفتم.عقل سلیمم بهم میگه 14 مگ فقط همون کارایی که کونامی میگه رو انجام میده .
شایدم نگفته تا ما رو سوپرایز کنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یچیزی نگین که آدم بخنده.

mrmmnb برو 8600GT بخر.به منم هم اینو پیشنهاد دادن که می خوام بخرم.

mrmmnb
06-11-2007, 00:58
لینک این پچ توی کدوم صفحات بود همچنین صفحه ای که درایور ها توش بود؟
راستی سوال ما رو هم جواب بدید راجه به خرید کارت گرافیک

karenss
06-11-2007, 00:59
[QUOTE=Amin_Asterix;1784558]دانلود کردم نصب کردم بازی کردم و میکنم.سایت کونمیم رفتم.عقل سلیمم بهم میگه 14 مگ فقط همون کارایی که کونامی میگه رو انجام میده .
شایدم نگفته تا ما رو سوپرایز کنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یچیزی نگین که آدم بخنده.

خداوکیلی کسی که عقلش در این حده که انتظار داره حتما باید حجم بالا باشه تا تغییران زیاد باشه حرف نزنم بهتره من فقط گفتم صداگذاری بهتر شده ولی یکی از دوستان گفته بود گرافیکم تغییر کرده که من ندیدم

mrmmnb
06-11-2007, 00:59
دانلود کردم نصب کردم بازی کردم و میکنم.سایت کونمیم رفتم.عقل سلیمم بهم میگه 14 مگ فقط همون کارایی که کونامی میگه رو انجام میده .
یچیزی نگین که آدم بخنده.

mrmmnb برو 8600GT بخر.به منم هم اینو پیشنهاد دادن که می خوام بخرم.

خوب قیمتش چنده وبا سیستم من سازگاره؟ اگه خریدی بگو چه جوری هست

Ehsan Studio
06-11-2007, 06:16
گروه وینسار در بخش نرم افزار خود با مدیریت آقای حسن قهرمانی موفق به تبدیل PES2008 کنسول PS2 به PC گردید ، و این امکان را برای استفاده کنندگان بوجود خواهد آورد تا این بازی را بروی کامپیوتر شخصی خود امتحان نمایند.

این محصول کاملا انحصاری و توسط ویرایشگران نسل آریا (وینسار) و برای اولین بار در دنیا ، برای ایرانیان به همراه آخرین ویرایش های مخصوص آن ارائه خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظرتون چیه؟

SAJAD DP
06-11-2007, 06:24
دوباره سلام
نسخه دوم منوي فارسي كه بهتر از قبلي شده:

=============================
توضيحات رو هم داخل خود فايل دادم
اميدوارم به ديدتون بخوره

mohsen-jj
06-11-2007, 09:20
من رمم رو ارتقا دادم ....حالا میتونم با این سیستم روی های بازی کنم؟؟؟
Ram:512mb
گرافیک:256
سی پی یو:2.50ghz
----------------------------------
یوونتوس همیشه قهرمان!!

mohsen-jj
06-11-2007, 09:27
یه سوال دیگه هم داشتم خواهشا جوابمو بدین:
من روی low که بازی می کنم نه تماشاچی و نه نیمکت نشین می بینم....یه مشکل دیگه هم دارم:
اینکه زمینها همه مثل همند....مشکل چیه؟
خواهشا کمکم کنید.......

@R3Z
06-11-2007, 09:30
احسان يعني اين رو سيستم ما بدون تيك رو مديوم اجرا ميشه؟

L05T
06-11-2007, 09:56
یه سوال دیگه هم داشتم خواهشا جوابمو بدین:
من روی low که بازی می کنم نه تماشاچی و نه نیمکت نشین می بینم....یه مشکل دیگه هم دارم:
اینکه زمینها همه مثل همند....مشکل چیه؟
خواهشا کمکم کنید.......
روی low همین طوریه خیلی هم حال نمیده:13:
راستی بچه ها من دسته رو که وصل می کنم موقع سیو مینویسه
Insufficien space to save
چکار کنم؟

mahn90
06-11-2007, 10:19
گروه وینسار در بخش نرم افزار خود با مدیریت آقای حسن قهرمانی موفق به تبدیل PES2008 کنسول PS2 به PC گردید ، و این امکان را برای استفاده کنندگان بوجود خواهد آورد تا این بازی را بروی کامپیوتر شخصی خود امتحان نمایند.

این محصول کاملا انحصاری و توسط ویرایشگران نسل آریا (وینسار) و برای اولین بار در دنیا ، برای ایرانیان به همراه آخرین ویرایش های مخصوص آن ارائه خواهد شد.

نظرتون چیه؟
من میگم یعنی نسخه ای که دست ماست ما له ps2 مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی انگار این بهتر باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:27:

امير موسر
06-11-2007, 10:32

نظرتون چیه؟

اقا اینو کی و از کجا میتونیم بخریم؟

امير موسر
06-11-2007, 10:38
من رمم رو ارتقا دادم ....حالا میتونم با این سیستم روی های بازی کنم؟؟؟
Ram:512mb
گرافیک:256
سی پی یو:2.50ghz

نه عزیز هنوز هم نمیتونیدرو های بازی کنید.
شما مدل vga رو دقیق تر بگید.ما الان از5500 تا 8600 داریم, که 256 هست.

Only Pes
06-11-2007, 10:47
کمک من ایکون اجرا کننده بازیم خراب شده سی دی بازی رو ندارم چیکار کنم اگه میشه بذارید اینو برای دانلود

سلام کسی میتونه کمک کنه

farhad07
06-11-2007, 10:55
ببخشيد سيستم من

vga:512 7300 le
ram:2 gig
cpu:amd 64 athlon x2 +4800
اما وقتي مي رم رو high بازي كنم فقط رو رزوليشن 480 720 روان اجرا مي شه وقتي مي برم رو رزليشن
600 800 بازي يكم گير مي كنه مي خواستم ببينم ايراد از چيست

mohsen-jj
06-11-2007, 10:55
سلام....كسي نيست كه تيم ملي ايران رو درست كرده باشه و نام بعضي از تيمها رو درست كرده باشه ؟
البته طوري نباشه كه بخواد با برنامه هاي ديگه اون رو لود كرد...فقط يه save باشه!!
اگه هست برا ما هم بذاره تا دانلود كنيم.....با تشكر
---------------------------
يوونتوس هميشه قهرمان!!

cyrus_ln
06-11-2007, 11:09
سلام....كسي نيست كه تيم ملي ايران رو درست كرده باشه و نام بعضي از تيمها رو درست كرده باشه ؟
البته طوري نباشه كه بخواد با برنامه هاي ديگه اون رو لود كرد...فقط يه save باشه!!
اگه هست برا ما هم بذاره تا دانلود كنيم.....با تشكر
يوونتوس هميشه قهرمان!!

تو صفحه های قبلی هست بچرخ پیدا میکنی.

mohsen-jj
06-11-2007, 11:09
يه سوال ديگه هم داشتم:
آيا روشي بلد هستيد كه كارايي گرافيك رو يه كم بالا ببره؟؟(منظورم ترفنده)
يوونتوس هميشه قهرمان!!

Morteza4SN
06-11-2007, 11:15
اين نسخه Ps2 كه تو صفحه قبل گفتيد چه فرق يا مزيتي داره ؟ ليگ انگليس و اسامي تيمهاش كه با يه آپشن فايل درست ميشه !

SAJAD DP
06-11-2007, 11:30
سلام
با اين فايل مي تونيد تمامي ايتم هاي آبشن فايل رو آزاد كنيد ( مثلا تيمهاي كلاسيك باز شدند )

------------------
این هم از اولین patch تیم ملی

دانلود:

------------------------------------
منبع هر دوتا:
پرشن پيس

اين نسخه Ps2 كه تو صفحه قبل گفتيد چه فرق يا مزيتي داره ؟ ليگ انگليس و اسامي تيمهاش كه با يه آپشن فايل درست ميشه !
لينك اصلي:

برو بخون مي فهمي

mohsen-jj
06-11-2007, 11:37
يعني با اين سيستم اصلا نميتونم رو high بازي كنم؟؟؟
رم :‌ 512
گرافيك : 256
سي پي يو : 2.50

@R3Z
06-11-2007, 13:05
نه نميتوني!!

mojtaba007
06-11-2007, 13:23
شب گذشته در مراسم Soccer Arena بازی Pro Evolution Soccer 2008 به طور رسمی برای کنسول های XBOX360 ، PS3 و PS2 معرفی و ارائه شد.
بله شاید شما نیز تعجب کرده باشید که نسخه PC پس چی شد ؟

این مسئله باعث اعتراض گسترده حاضرین و مهمانان شد ، ظاهرا مسئولیت عرضه بازی برای PC بر عهده Konami.Europe بوده که طبق برنامه زمانبندی شده بازی باید در تاریخ 24 اکتبر فقط در نسخه های XBOX360 و PS ارائه میشد که متاسفانه همانطور که شاهد بودید ورژن PC بازی نیز قبل از موعد مقرر در سراسر دنیا در همان تاریخ ارائه شد

که این حرکت کونامی برای نشان دادن اعتراض به وضعیت عرضه این نسخه بود.
اکنون شایعه هفته گذشته در مورد عرضه نشدن این بازی توسط کونامی کاملا منتفی شد و نسخه PC نیز به نمایش در آمد و دقیقا همان چیزی نشان داده شد که هم اکنون شما بروی کامپیوتر های شخصی خود نصب کرده اید.
در ادامه مراسم ، در مورد اشکالات و معایب بازی که کم هم نبودند بحث شد و در انتها Konami و Konami.Europe اولین پچ این بازی را به عنوان هدیه به کاربران معرفی و ارائه دادند و بر طبق گفته آنها ، مشکلات بازی را بخصوص در بخش شبکه تا حدودی حل میکند.

لینک دانلود در از هر کدام از دو سرور زیر قابل دانلود است

دوستان توجه داشته باشید که این Patch برای فایلهای کرک شدهPES2008 ما ، قابل نصب نیست

cyrus_ln
06-11-2007, 13:56
دوستانی که از صدای بازی اشکال میگیرن به نظر من مشکلی که نداره هیچ خیلی هم خفنه اگه کارت صداتون 6 کانان صدا رو ساپورت میکنه 2 تا اسپیکر دیگه اضافه کنید و ببینید چی میشه تماشاچی ها شدیدا به بازی هیجان میدن حتی بعضی جاها تشویق میکنن.

stam
06-11-2007, 14:45
دوستان ببینید این چطوره اگه خوبه 6 7 تا دیگه دارم بازم همراه با پچش بزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

stam
06-11-2007, 14:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FCBarcelona.ir
06-11-2007, 14:52
دوستانی که از صدای بازی اشکال میگیرن به نظر من مشکلی که نداره هیچ خیلی هم خفنه اگه کارت صداتون 6 کانان صدا رو ساپورت میکنه 2 تا اسپیکر دیگه اضافه کنید و ببینید چی میشه تماشاچی ها شدیدا به بازی هیجان میدن حتی بعضی جاها تشویق میکنن.
درسته، من تنها چیز کامپیوترم که اسقاطیه اسپیکرمه، وقتی با هدفون بازی می کنم کاملا فرقش رو احساس می کنم که چقدر اسپیکرم ضعیفه.
در مورد تشویق هم یه پچ Chant پیدا کردم که خیلی خوبه. کاملا تیم رو تشویق می کنن. اون بارسا بارسا گفتن تماشاچی ها عجب حالی میده! ولی خب حجمش 370 مگا بایته فکر نکنم به کار افراد زیادی بیاد.

stam
06-11-2007, 14:53
دوستان اگر میخواهید بزرگتر ببینید آدرسهای کنار عکسارو ببینید

saman rossi
06-11-2007, 14:54
چند تا سوال در مورد نسخه ي ps2: 1.چمن ها و تماشاگران سه بعديند؟ 2.گيم پلي مثل نسخه هاي قبلي است؟ 3.در سيستم هاي پايين قابل اجراست؟ امكانات نسخه ي pc مثل اديت صورت رو داره؟ البته چون گفتند با تغييرات لازم اين سوالا رو پرسيدم باي.

google_boy07
06-11-2007, 15:30
بابا چرا اين پچ كونامي نصب نميشه خطا ميده.
خوب حالا چه خاكي به سرمون بريزيم.

كسي نيست بگه چيكار كنم نصب بشه.

S0R3N4
06-11-2007, 15:43
دوستان میشه سیستم مورد نیاز رو بگید؟
راستی میشه چند عکس باحال از محیط بازی بذارید؟

omid07
06-11-2007, 15:52
[quote=Feli;1786221]دوستان میشه سیستم مورد نیاز رو بگید؟

دوسته عزیز تا حالا 600 دفعه تو سایت سیستم مورد نیاز گذاشتن شما می تونی به پست های قبلی نگاه کنی تا جوابتو بگیری

sina-ts
06-11-2007, 16:09
درسته، من تنها چیز کامپیوترم که اسقاطیه اسپیکرمه، وقتی با هدفون بازی می کنم کاملا فرقش رو احساس می کنم که چقدر اسپیکرم ضعیفه.
در مورد تشویق هم یه پچ Chant پیدا کردم که خیلی خوبه. کاملا تیم رو تشویق می کنن. اون بارسا بارسا گفتن تماشاچی ها عجب حالی میده! ولی خب حجمش 370 مگا بایته فکر نکنم به کار افراد زیادی بیاد.

آقا ميشه لينکش و بزاری؟

@R3Z
06-11-2007, 16:14
راست ميگه لينك مستقيم داري بذار دانلود ميكنيم

mohammad66
06-11-2007, 18:03
بازی پر از باگ های عجیبه:18:

یکی از عجیب ترین باگ ها را براتون گذاشتم..

حتما ببینید (من هنوز دهنم باز مونده):18::18::18:

sina-ts
06-11-2007, 18:20
يه لحظه بازيکن هوس کرد تاکسی خالی بره خب:27::27:

FCBarcelona.ir
06-11-2007, 19:01
آقا ميشه لينکش و بزاری؟
لینک مستقیم ندارم. سایتی که ازش لینک داده هم ----- بود برای من با ------ رفتم. خلاصه Resume نداره!

SYSMAN
06-11-2007, 20:16
سلام
با اين فايل مي تونيد تمامي ايتم هاي آبشن فايل رو آزاد كنيد ( مثلا تيمهاي كلاسيك باز شدند )

------------------

دانلود:

------------------------------------
منبع هر دوتا:
پرشن پيس

لينك اصلي:

برو بخون مي فهمي

نمی دونستم کار بنده به اسم جاهای دیگه بیرون میاد
patch تیم ملی کار خودم هست اولین جایی هم که معرفی کردمش همین جا بود
به صفحه 84 و 90 همین تاپیک یه سری بزنید بد نیست

Amin Asterix
06-11-2007, 20:25
این بنده خدا هم که گفتی منبع از پرشین پس.نگفته که خودش ساخته.

SYSMAN
06-11-2007, 21:11
من هم گفتم به اسم جاهای دیگه نه ایشون

Oracle_Eldorado
06-11-2007, 22:37
ببخشید چند تا سئوال :
من توی همین سایت که این بازی رو واسه فروش گذاشته بود دیدم یه عکس هایی گذاشته که با بازیکن ها مصاحبه میکنند یا امضا میگیرند یا حتی نشون داده بود که توی یه کلوپ داشتند بازی رو نگاه میکردند ! ولی من تاحالا اینطور چیزی ندیدم !

red_devil_uss
06-11-2007, 23:07
كسي مي دونه چه طور مي شه كه مصاحبه با بازيكنان فعال مي شه؟ يعني كيمصاحبه مي كنه؟

Amin Asterix
06-11-2007, 23:18
ببخشید چند تا سئوال :
من توی همین سایت که این بازی رو واسه فروش گذاشته بود دیدم یه عکس هایی گذاشته که با بازیکن ها مصاحبه میکنند یا امضا میگیرند یا حتی نشون داده بود که توی یه کلوپ داشتند بازی رو نگاه میکردند ! ولی من تاحالا اینطور چیزی ندیدم !

كسي مي دونه چه طور مي شه كه مصاحبه با بازيكنان فعال مي شه؟ يعني كيمصاحبه مي كنه؟

تو مستر لیگ مصاحبه داره.اگر بری توش میبینی.البته فقط عکسه:31:.از این چیزا می خوای باید فیفا منیجر بازی کنی...

mrmmnb
07-11-2007, 07:24
اینا کل چیزایی که من از صفحات 79 ال 109 جمه کردم ودر یک جا نوشتم امیدوارم به درتون بخوره

اینا چیزایی که مال بازیه مثل پچ و...
يك منوي فارسي براي بازي (نحوه ايپورت رو هم داخل فايل توضيح داده شده است)

تنظیم رزلیشن دلخواه برای بازی

Patch رسمی بازی از خود شرکت کونامی

اولین option file editor بازی برای pc که برای اجراش نیاز به NET Framework 2.0هست

لینک آخرین درایور کارت گرافیک ها
برای کارت گرافیک های Nvidia :
ForceWare 169.04 XP 64-bit

ForceWare 169.04 XP 32-bit

ForceWare 169.04 Vista 32-bit

ForceWare 169.04 Vista 64-bit

و این هم برای کارت گرافیک های ATI
(Radeon Omega Drivers 3.8.421 (Catalyst 7.10

دو تا پچ برای توپ هاي بسيار زيبا
اولی

دومی

لينكه توضيح در مورده نصبش

این هم PES 2008 مخصوص موبایل

اين پچ يه دسته ي مجازي ميسازه و باگ pes رو گول ميزنه(این بازی یه باگ داره(

اصلاح کامل نام تیمها .
اصلاح کامل نام بازیکن ها
اصلاح کامل صورت بازیکنان تیم ایران

لینک دانلود برنامه game Graphic Studio که برای ادیت بازی استفاده میشه

پچ برای چمن

Kit Server V.7

یک پچ دیگه که مشکل چمن ها رو حل میکنه و از اون حالت بی روح و کسل کننده درش میاره

PES 8's Kitserver Patch

این پچ هم آرم و لوگو تیم ها رو درست میکنه

اولین patch تیم ملی ایران

میرور

پچي كه لباس تيمها و اسمهاشون رو درست ميكنه

این پچ پرچم های تیم ملی رو به صورت قشنگی در میاره و لوگوهای باشگاه های انگلیس رو هم اصلاح می کنه

باید توی فایل cv_0 که با GGS بازش می کنید، این فایل ها رو جایگزین فایل های اصلی کنید. البته احتمالا لازم میشه حجم فایل ها رو افزایش بدید بعد اینا رو بچپونید روی فایل های قبلی!

این پچ هم برای اصلاح لباس ها به همراه جزئیاتش مثل نوع دقیق فونت ها و شماره های پیراهن

Option File که اسم تیمها و کشورها و بازیکن ها درست میکنه

پست بازيكنان به فارسي

نسخه دوم منوي فارسي كه بهتر از قبلي شده:

با اين فايل مي تونيد تمامي ايتم هاي آبشن فايل رو آزاد كنيد ( مثلا تيمهاي كلاسيك باز شدند (

پچی که تشویق تماشاگران رو درست میکنه(در مورد تشویق هم یه پچ Chant پیدا کردم که خیلی خوبه. کاملا تیم رو تشویق می کنن. اون بارسا بارسا گفتن تماشاچی ها عجب حالی میده! ولی خب حجمش 370 مگا بایته فکر نکنم به کار افراد زیادی بیاد.)

Konami و Konami.Europe اولین پچ این بازی را به عنوان هدیه به کاربران معرفی و ارائه دادند و بر طبق گفته آنها ، مشکلات بازی را بخصوص در بخش شبکه تا حدودی حل میکند.
لینک دانلود در از هر کدام از دو سرور زیر قابل دانلود است

اینا یه سری اموزش هست که بچه هر کدومشون میگفتند
تو setting یه قسمتی داره که شما باید از بین دو گزینه 3:4 و 16:9 یکی رو انتخاب کیند. چنانچه 3:4 رو انتخاب کنید ، تصویر در هنگام بازی مقداری پهن می شه و سرعت بازی نسبتاً زیاد می شه و هنگامی که پاس بلند می دید یا شوت می زنید ، دوربین جا می مونه. اگر 16:9 رو انتخاب کنید ، تصویر مقداری کش می آید ولی سرعت بازی پائین می آید و طبیعی تر می شود(بهتره همیشه 16:9 رو انتخاب کنید)
علت اینکه بعضیا از جاموندی دوربین وقتی که شوت می زنن ، می نالن اینه که گزینه 3:4 رو انتخاب می کنن.

برای اینکه بازیکن صاحب توپ ، خودشو به زمین بندازه ، باید سه تا کلید L1 و R1 و L2 را به ترتیب زد نه همزمان

با سلام به بر و بچه های گل P30world یکی از دوستان در مورد جایی که آمار بازی رو نشون میده پرسیده بود توی منوی اصلی به گالری میرید وبعد گزینه track record و اونجا ریز آمار بازی شما رو نشون میده که خیلی جالب و دقیقه در اون قسمت یک سری عنوان هست که من این طور استنباط می کنم که مربوط به خاصیت teamvision-accessو هوش مصنوعی بازی هست در یکی از زیر منوها نشون میده که شما در چه رنجی هستید -->منو rating
این رنج بندی این گونه هست D --> C --> B--> A -->S
S بالاترین درجه هست که با رنگ قرمز مشخص میشه در این قسمت چهار عنوان رو مشاهده می کنید
توانایی گل زنی : که برای من S هست
توانایی دفاع : که برای من B هست
بازی جوانمردانه : که برای من A هست ( البته S بود توی بازی خیلی خطا کردم شد A )
بازی سازی : که برای من A هست و دیگه داره پر میشه و تبدیل به S میشه
ورزش دوستی ( منظورش اینه که فقط فوتبال بازی کنی نه ضد فوتبال و بازی رو ببندی مثلا وقتی جلویی تو زمین خودت حفظ توپ کنی یا پاس کاری اعصاب خورد کن یا وقت تلف کردن) : که برای من s هست
خلاصه من فکر میکنم که بازی با توجه به این آمار جلوی شما بازی می کنه و تقویت میشه

برای فریب داور می تونید وقتی بازیکن حریف نزدیکتونه دکمه R1 وبلافاصله L1+l2 رو بزنید

تو قسمت گالری لیگ انگلیس رو هم می توان آزاد کرد

چه برنامه اي برای وارد کردن پچ ها لازمه؟
براي وارد كردن تا الان ggs و afs Explorer استفاده ميشه

این option file editor که میگید چه تغییراتی میده؟
فقط به درد دستكاري آبشن فايل بازي از بيرون بازي مي خوره و بس

کسانی که مشکل صدای گزارشگر دارند اصلا دست به ویندوز خود نزنند!!بلکه به تنظیمات کارت صدای خود بروند و حالت اسپیکرهای خود را که desktop stereo هست برگزینند!!مشکلتون براحتی حل میشود!!
دیگه مثل سوکر قبلی Pes بهتون نمیده تا مثلا تیم کلاسیک برزیل رو بخرین به قسمت Gallery برین و Track Record رو باز کنین اینجا به ازای بازی هایی که می کنین مثل Nfs Carbbon جایزه میگیرین مثلا قهرمانی برزیل در International Cup برزیل کلاسیک رو آزاد می کنه

با دکمهs روی کیبرد (فکر کنم همون پاس بشه چون من با گیم پد بازی میکنم) پیراهن حریف کشیده میشه

این هم لباس کشیدن کافیه دنبال بازیکن بدوی و X ( همون دکمه پاس ) رو نگه داری پایین

ببینید فایل هایی که دانلود می کنید فایل هایی هستن با پسوند bin.
و معمولا یه شماره دارن. مثلا توی پچ اولی که لینک دادم، فایلی هست به نام flags_128x128_8092.bin
شما فایل cv_0.img رو از پوشه ای که بازی نصب شده یعنی \Program Files\KONAMI\PES 2008\:؟ با GGS باز می کنید و شماره مورد نظرتون رو پیدا می کنید. چه GGS فایل cv_0.img رو پوشه بندی بکنه یا نه، فرقی نداره. شما در این مورد باید فایل شماره 8092 (که گاهی هم نام همون پچی که دانلود کردید هست و گاهی نه، که اگه نبود باید فایل پچ رو هم نام فایل اصلی کنید، چون بعضی جاها دیدم همنام نباشن ایمپورت نمیشه) رو پیدا کنید.
حالا روش کلیک راست می کنید و گزینه Import a file over this one رو می زنید و از پنجره ای که باز میشه فایل پچ رو انتخاب می کنید. اگه حجمش زیادتر از حجم فایل اصلی نباشه که ایمپورت می کنه و بعد میگه با موفقیت جایگزین شد. اما اگه حجمش بیشتر باشه، یه سوال مسخره می کنه که هرچی جواب بدی آخرش هیچی نمیشه در این موقع مجبورید حجم فایل رو افزایش بدید.
در این حالت روی همون فایل کلیک راست کنید و گزینه ...Modify reserved space رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه، اون بالا یه نوار خالی هست که روش کلیک می کنید و بروزر باز میشه و نام و محل فایل جدیدی که می خواید توش فایل مورد نظر رو افزایش حجم بدید می پرسه. به تجربه دیدم بهتره فایل جدید رو با همون نام cv_0 و در یه محل دیگه، مثلا دستکاپ سیو کنید. Replace کردن مستقیم روی فایل اصلی جواب نمی داد هیچ وقت!
بعد جدول بعدی که هیچ، جدول سوم یه جا داره که به طور پیش فرض عدد 0 توش نوشته شده. شما اون گزینه یعنی Reserve رو به جای گزینه Minimize the selected file که به طور پیش فرض فعاله، انتخاب می کنید و اون 0 تبدیل میشه به یه عدد. حالا با اون علامت جهتی که کنار باکس هست، بالا رو بزنید تا عدده زیاد بشه و برسه به مقدار فایل پچتون. ترجیحا عدد رو خودتون وارد نکنید چون باید ضریب 2048 باشه و حتی گاهی اگه ضریب اونم باشه ایراد می گیره. با همون علامت جهت بالا بزنید تا حجمش زیاد شه.
این کارو که کردید، Proceed رو بزنید رو تا فایل جدید سیو بشه. بعد که کامل سیو شد، می پرسه که فایل جدید رو باز کنم؟ و شما میگی آره جیگر بعد تو فایل جدید میای پچ رو روی فایلی که حجمش رو زیاد کردید، ایمپورت می کنید. اگه باز ارور کمبود فضا داد بدونید که کم حجمش رو زیاد کردید!
یادتون هم باشه هم مگابایت 1024 کیلوه! پس اگه یه فایل 10 مگی رو می خواید بچپونید روش (عجب مثال نزدیک به واقعیتی ) باید حجمش رو بکنید چیزی بیش از 10.485.760 بایت! نه صرفا 10.000.000 که اون وقت گیر می کنید. (این مورد خیلی تابلوه ولی خیلی هم رایجه!)

آخرش هم همه چی رو ببندید و فایل cv_0 جدید رو بذارید تو محل فایل اصلی. همیشه هم از هر کدوم از فایل های .img که تغییرش می دید، یه بک آپ داشته باشید! البته اگرم زدید داغونش کردید، نصب بازی رو بیارید و Repair کنید مشکلی نداره.

این هاست پیداش کردم :
1040 - 1060 - 749 - 841
-------------------------------------------------------------------------------

حالا یه چیزی اول اینکه اون لینک درایور مربوط به کارت گرافیک ATI رو چون خودمم میخواستم رفتم دانلود کنم اشتباه بود لطفا دوست عزیزی که لینک داده بود(الان دقیق یادم نیست) لینکش رو اصلاح کنه به من بگه که توی همین پست درست کنم
دوم یکی از بچه در مورد کنترل دروازبان یه چیزایی رو گفته بود که هرچی گشتم پیداش نکردم اگه میتونه دوباره بگه که من اضافه کنم
ودر اخر کنترل یه بازیکن چیه که بعضی از بچه ها گفتن چه جوری (یعهنی منظورم اینه که بازیکن چه جوری میشه)

papaee
07-11-2007, 10:14
اقا چندین بار تو این پست ها سوال شده چرا پچ خود کونامی روی بازی نصب نمیشه
مثلا من خودم بازی رو از فروشگاه همین جا گرفتم ولی پچ نصب نمیشه فایلد میده
یکی پیدا نمیشه یه راه حل بگه
(فقط نگین تغییری نمیده چون هر کی پرسیده همینو جوابشو دادین آخه از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن بعدشم من که قبلا دانلود کردم حالا دارم ضرری نداره که نصبش کنم)

cmcAhmad
07-11-2007, 11:14
اون گزینه هایی که تو Gallery Record روشن میکنه تو بازی هم تاثیر داره؟

cyrus_ln
07-11-2007, 12:36
نمی دونستم کار بنده به اسم جاهای دیگه بیرون میاد
patch تیم ملی کار خودم هست اولین جایی هم که معرفی کردمش همین جا بود
به صفحه 84 و 90 همین تاپیک یه سری بزنید بد نیست

عکس بازیکنهای تیم ملی رو از کدوم سایت گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ebinem173
07-11-2007, 12:37
سوپرپچ ورژن نیم 0.5
با حجم حدود 5.5 مگابایت جهت درست کردن اسامی و لباس و علامتهای لیگ انگلستان
اخته شدن اشتوتگارت و وردربرمن
آپدیت ترکیب تمام تیمها
آپدیت لباسهای لازیو امپولی و جنوا

Amin Asterix
07-11-2007, 12:45
اقا چندین بار تو این پست ها سوال شده چرا پچ خود کونامی روی بازی نصب نمیشه
مثلا من خودم بازی رو از فروشگاه همین جا گرفتم ولی پچ نصب نمیشه فایلد میده
یکی پیدا نمیشه یه راه حل بگه
(فقط نگین تغییری نمیده چون هر کی پرسیده همینو جوابشو دادین آخه از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن بعدشم من که قبلا دانلود کردم حالا دارم ضرری نداره که نصبش کنم)
باید کرک اصل داشته باشی.من خودم با هزار زحمت همون موقع که بازی سیو نمیشد گیر اووردم.حالا باید بگردی شاید گیرت بیاد.بام میگم حتما dvd بازی تو درایو باشه.اگر بود و بازم نصب نشد از کرکته:10:

Toranj_mhg
07-11-2007, 13:14
يه سوال احمقانه داشتم: اين چيزايي كه دانلود ميكنم با پسوند rar هستند، اينا رو چه جوري باز كنم؟؟!!

Lamanta
07-11-2007, 14:29
می خواستم بدونم ایمیج ها رو با چه نرم افزاری باز کنیم و اصلاح کنیم ؟
مرسی
اگه می شه لینک دانلودش رو بزارین.
:8:

mohsen-jj
07-11-2007, 14:35
Toranj_mhg جان.....شما باید با استفاده از برنامه ی Winrar اون رو باز کنی.

لینک دانلود winrar :

----------------------------------------------
یوونتوس همیشه قهرمان!!

Lamanta
07-11-2007, 14:38
اصلاح کامل نام تیمها .
اصلاح کامل نام بازیکن ها
اصلاح کامل صورت بازیکنان تیم ایران

کد:

من این رو دانلود کردم چه جوری نصبش کنم ؟!

Amin Asterix
07-11-2007, 14:43
بریز تو فایل سیوت.ولی فایله قبلیت پاک میشه...
در ضمن به درد نمیخوره.صبر کن تا پچ اصلیه بازی بیاد

SYSMAN
07-11-2007, 17:04
عکس بازیکنهای تیم ملی رو از کدوم سایت گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توي اينترنت بگرديد پيدا مي كنيد البته خودم بعد از 3-4 ساعت گشتن پيدا كردم

omid07
07-11-2007, 19:27
حالا دوسته عزیز لطف کن عکس های تیم ملی رو بزار ممنون

cyrus_ln
07-11-2007, 21:33
من که هر چی گشتم چیز درست حسابی پیدا نکردم اگه کسی سایتی بلده بگه.

afshinaghasi
07-11-2007, 22:54
سلام من تازه واردم تو این بخش مهمونم :31:
ولی اصلا با این pes2008حال نکردم گرافیکش بالاست ولی بازیکنارو خوب در نیاوردن البته کارت گرافیکم پایینه ولی خوب میشه فهمید که رو بازیکنا خوب کار نکردن وشبیه ea game شده .راستی تیمه آرسنالو نمیدونم واسه چی اسمشو یه چی دیگه نوشته . ولی کنترلشون بهتره و بهتر عوض میشن .2007 بهتره من اونو بازی میکنم .تیم فقط آرسنال بعدش پرسپولیس:18:

aliramazani
07-11-2007, 23:03
من با اين سيستم نتونستم بازي را اجرا كنم:
گرافيك 256 جي فورس 6200
رم 512
سي پي يو 2000
ميشه بگيد اشكال از كجاست؟

shepesh
07-11-2007, 23:11
دوستان عزیز نمیشه دروازه بان ها رو در low کاری کرد که انقدر راحت گل نخورن...
هر شوتی که میزنی میخوره به دروازه بان میره تو گل؟؟؟
اعصاب آدم خورد میشه...

rayanehkhabar
07-11-2007, 23:11
گرافيك 256 جي فورس 6200
رم 512
سي پي يو 2000

kavoosh
07-11-2007, 23:13
سلام من تازه واردم تو این بخش مهمونم :31:
ولی اصلا با این pes2008حال نکردم گرافیکش بالاست ولی بازیکنارو خوب در نیاوردن البته کارت گرافیکم پایینه ولی خوب میشه فهمید که رو بازیکنا خوب کار نکردن وشبیه ea game شده .راستی تیمه آرسنالو نمیدونم واسه چی اسمشو یه چی دیگه نوشته . ولی کنترلشون بهتره و بهتر عوض میشن .2007 بهتره من اونو بازی میکنم .تیم فقط آرسنال بعدش پرسپولیس:18:

سلام و خوش اومدي.:20:

البته من همون اول هم گفتم متاسفانه بازي از حالت PES بودن خارج شده ولي بازم سگش به فيفا شرف داره...

اسم آرسنال هم درست نوشتن North London ولي خب اگه همون Arsenal ميذاشتن بهتر بود.

راستي تيم فقط آرسنال بعدشم فقط آرسنال...:46:

ممنون.:20:

Oracle_Eldorado
07-11-2007, 23:38
گرافيك 256 جي فورس 6200
رم 512
سي پي يو 2000

دوست عزیز کلا سیستمت پایینه واسه این بازی .
سیستم مورد نیاز اینه :
VGA : 7300GT
Ram 1 GIG
CPU 3 Full
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()() ()()()()()()()()()
کاوش عزیز با امضات کاملا موافقم !
مخصوصا Real Madrid . هنوز هم در صدر جدول هست .

FrankSerpico
07-11-2007, 23:57
سلام بچه ها من فکر نمی کنم این طور هام که می گید باشه منم چون طبیعا زیاد بازی خور نیستمو به جز سری ها silent hillo و همین PES دیگه زیاد بازی نمی کنم اما با سیتمم این بازی اجرا شد برای این دوستمون که رمش 512 بودو گرفیکشم 256 بود باید بگم که نمی دونم مشکل از چیه چون خودم با گرافیک 128 و رم 256 رو حالت LOW دارام بازی می کنم..!

golmohammadi
08-11-2007, 02:22
من بار اول كه بازي را اجرا كردم ياد فيفا افتادم
فكر كنم اينم از فيفا برداشتند اما كمي بهتر كردند
من با سيستم زير در گرافيك پيش فرض نتونستم خوب اجرا كنم در نتيجه كمش كردم
CPU 3000 Full
Ram DDR2 1024(512*2)
Graphic Geforce 6200
قكر كنم بهتره يه كارت گرافيك جديد بگيرم
البته اينم بگم همه گيمها را در ويستا نصب ميكنم

Ehsan Studio
08-11-2007, 07:30
چطوری میشه بازیکنای قدیمی رو توی مستر لیگ خرید.

mehdi550u
08-11-2007, 07:53
سلام
من با اين سيستم بازي رو بدونه هيچ مشكلي روي High با سرعت بالا اجرا مي كنم
CPU 3000 AMD
Ram DDR 2* 512
Graphic xfx Geforce 8500 ram 512

rainysky50
08-11-2007, 10:35
در اینکه تیم فقط ارسنال هیچ شکی نیست!من ارم و اسم تیم ارسنال رو به صورت صحیح دارم!!چون پچهای مورد نیاز رو از اینجا دانلود کردم و به بازی انتقال دادم!کار سختی ولی در چون در راستای اجرای واقعیتر بازی هست بهتره اسم و ارم تمام تیمها درست باشند به خحاطر همین به زحمتش می ارزه!طرفداران ارسنال بازی دیشب چند چند شد؟؟؟؟؟؟

boy iran
08-11-2007, 10:37
بازی دیشب چند چند شد؟؟؟؟؟؟

طرفدار آرسنال نیستم ولی جهت اطلاع صفر بر صفر

بارسا هم دو هیچ برد

papaee
08-11-2007, 10:38
چطوری میشه بازیکنای قدیمی رو توی مستر لیگ خرید.

اول حتما باید آزادشون کرده باشی تو RECORD GALLERY بعدش میری مثلا سرچ با استفاده از ملیت مثلا فرنسه رو باز میکنی و PUTAM مهاجم 22 ساله ی اون تیم کلاسیک رو میخری (این یکی که گفتم اعجوبس مخصوصا تو هدر اسم واقعیشم PAPIN هست):46: :5: :20::10::8::18::27::21:

armin_goooodboy
08-11-2007, 10:50
سلام بعد از چند روز
من همونیم که کارت گرافیکش داغ میکرد

یه فن از سی پی یو قبلیم داشتم بستم به زیر کارت گرافیک
الان دمای کارتم حداکثر میشه 50
قبلا 110 هم میرسید

الان با خیال راحت روی high دارم بازی میکنم
با کیفیتی فوق العاده

راستی هر کی رممو دید شاخ در آورد که چطور رو high بازی میکنم

ram : 2 x 256
cpu : +3500 amd athlon 64
graphoc : 256 XFX 7600gs

رمم 512 ست
اما من از ویرتوال مموری کمک گرفتم و حداکثرشو گذاشتم رو 2 گیگ

armin_goooodboy
08-11-2007, 11:31
راستی دوستان
چرا من هر چی بازی تو مسترلیگ میکنم با هر تیمی داورش همش یکیه و عوض نمیشه؟
قضیه چیه؟

black hawk84
08-11-2007, 11:33
سلام
من دفعه اول که بازي رو نصب کردم واقعا شوکه شدم بازي نسبت به بازيهاي قبلي نسل خودش خيلي فرق کرده وبه نظرم به سري بازيهاي فيفا نزديک شده که اصلا خوشم نيومد چون حالم از فيفا بهم ميخوره.فقط روي چهره بازيکنا خوب کار کردن ولي شکل دويدن بعضي ازبازيکنا واقعا خنده داره انگار سگ دنبالشون کرده.اسامي بعضي از تيمها و بازيکناهم که مثل هميشه اشتباهه البته ما به اين يکي ديگه عادت کرديم. گزارش بازي خيلي خوبه البته صداي گزارشگر يه جورايي ضعيفه. خلاصه من به همه اونهايي که بازي رو نخريدن يا نصب نکردن توصيه مي کنم که کلا بي خيال اين بازي بشن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

armin_goooodboy
08-11-2007, 11:56
دوستان
خواهشا یکم بازی کنید بعد تصمیم بگیرین
به نظر من که عالیه بازیش
اولا شاید خوب به نظر نیاد
اما بعد از یه مدت که لول بازی با سطح بازی شما پیشرفت کرد (هوش مصنوعی داره بازی) اونوقت ازش نمیتونید دل بکنید
من الان که میرم pes6 رو نگاه میکنم میگم چه مسخرست
میدونید مثل چیه؟

مثل وقتی روی ps1 بازی فوتبال 98 رو بازی میکردیم بعدش یهو فوتبال 2000 و 2002 ps2 اومد
اولش ممکنه هر کسی خوشش نیاد
اما میتونه تحول خیلی بزرگی ایجاد کنه تو بازی ها

همه چیش عالیه
چمن کاملا واقعی
لباس ها
صورت بازیکن ها
باز شدن دهنشون
دیده شدن دندوناشون موقع حرف زدن یا شادی و افسوس
یه چیز باحال هم که تازه دیشب دیدم مو های بازیکن ها بود
مثلا اونایی که موشون بلنده مثل رونادینیو وقتی میدوئن باد موهاشونو عقب و اینور و اونور میبره

هر بازی ای اشکالاتی داره
این بازی هم مثل همه بازی ها معایبی داره
اما معایبش جلوی محاسن و زیبائی هاش خیلی کوچیکه اگه واقع بینانه نگاه کنیم

موفق باشید

pourrahmat
08-11-2007, 12:17
سلام به بروبكس فوتبالي
اقا اين چيه ديگه. اين همه تبليغ كردن اخرش نسخه ي فيفا رو با دستكاري كردن بعد وارد بازار كردن.
البته بعد نصب محيط اولش منو ياد wining eleven 7 انداخت . با اون پس ضمينه ي سياه كه روحيه ي ادمو پايين مياره.تازه تو نسخه قبلي ما رو اميدوار كرده بودن.
گفته شده بود هوش مصنوعي وارد شده. كجا بود اين هوش .من كه نديدم. فقط يه سري اشتباهات سهوي داره. گل زدن تو اين نسخه راحتتره بر خلاف گفته هاي تبليغاتي. دروازبان كه قربونش برم شده امام زاده به ضربات مفتي گل ميخوره بعد يه سوپر واكنش هايي بعضي وقتي نشون ميدن كه فك ادم نيم متر مياد پايين.
البته چهره پردازي خيلي خوب انجام شده.
در كل اسمشو ميشه گذاشت نسخه ي ضد حال.

sara46
08-11-2007, 12:17
سلام
با رم 512 و گرافیک 256 5200 میشه اجرا کرد ؟

pourrahmat
08-11-2007, 12:22
ارمين جان ادم بعد يه مدت با چيزايي كه با هاشون سروكار داره حتي اگر خيلي تحملش سخت باشه اداپته مي شه اين يه چيز معمول هست.

pourrahmat
08-11-2007, 12:24
اره ميشه
چون خونه 2 تا از دوستام با همين شرايط كه شما داشتين اجرا شد.

pourrahmat
08-11-2007, 12:30
يه مشكل ديگه
يه با زيكن قوي مثل پويول كه مدافع هست مي تونه از دفاع حركت كنه بره توي 18 حريف يا خودش گل بزنه يا پاس بده.

composer_kuchulu
08-11-2007, 12:42
چند تا سی دی ؟ من پرسیدم سی دی موجود نبود فقط دی وی دی البته زیاد نگشتم. من که خیلی منتظرش بودم کلا وینینگ ها رو به ساکر ترجیح می دم ساکر شش من روزهای آخرشو داره جون می کنه

آرش-19
08-11-2007, 12:48
سلام
با رم 512 و گرافیک 256 5200 میشه اجرا کرد ؟

بله رو low راحت میتونی بازی کنی.
-----------------------------------------
مشکل اینه که ما همیشه عادت به فوتبال فانتزی داشتیم
که تا همین pes6 هم ادامه داشت.
فوتبالی که همه بازیکن ها چه از پایین ترین حد تکنیکی تا بالا ترین حد توپ رو یکسان استپ کنن.
فوتبالی که حتی با گتوزو هم بشه دریبل زد به نظر شما خوبه؟
فوتبالی که با رونالدو بشه 11 نفر رو دریبل زد خوبه ؟
فوتبالی که فقط کافیه موقع دویدن یکدفعه برگردی و 2-3 نفری رو جا بزاری خوبه؟
فوتبالی که 97 درصد پاس ها درست به مقصد برسه که حتی ضعیف ترین بازیکن ها هم
مثل ستارگان بتونن پاس تودر بدن/
ویکتور والدز گاهی سوپر واکنش داره و گاهی هم سوتی
چرا راه دور بریم همین دیدا کم سوتی بزرگ داشته و کم واکنش فوق العلاده داشته؟
دوستانی هم که میگن گل زدن راحت شده دو تا راه دارن :
1-فقط کمی صبر کنن چون بازی به مرور زمان سختتر میشه.منم اولین بازیم روی تاپ پلیر
6 تا زدم و یکی خوردم ولی الان ................. ولی الان حتی به نتیجه 2-0 هم نمیشه اعتماد کرد
چون با دو تعویض چنان زیر فشار قرارت میده که احتمال جان سالم به در بردن کمه.
(یکی از دوستان چند صفحه پیش در مورد track record در قسمت گالری توضیح داده بود
که در یک قسمتش آمار قابلیت های شما میگیره و نمره میده البته اگه بازیتون مشکل save نداشته
باشه و چند بازی تا حالا انجام داده باشدن میتونین برین نمره قابلیت هاتون رو مشاهده کنین.اگه کمی صبر
داشته باشین عینا تغییرات بازی رو می تونین مشاهده کنین.)
2-تا حالا با کسی که هم سطح خودتون باشه بازی کردین ؟ اگه نکردین لطفا نیاین اطلاعات غلط به ملت بدین.
3-که احتمالش کمه ولی عزیزم شاید بازیت رو تاپ پلیر نیست.

آرش-19
08-11-2007, 12:56
اره ميشه
چون خونه 2 تا از دوستام با همين شرايط كه شما داشتين اجرا شد.

يه مشكل ديگه
يه با زيكن قوي مثل پويول كه مدافع هست مي تونه از دفاع حركت كنه بره توي 18 حريف يا خودش گل بزنه يا پاس بده.

1- من فکر می کنم که شما خودت این بازی رو نداری و خونه دوستات این بازی رو دیدی.
2-اگه منظورت اینه که مدافع جلو بیاد توی محوطه زمان ضربه آزاد و گل بزنه یا پاس گل بده که یه
چیز کاملا طبیعیه ولی اگه مدافع بخواد همه رو دریبل بزنه و بعد گل بزنه یا پاس گل بده دو حالت داره :
الف : یا همونطور که گفتم بازی شما از تاپ پلیر که چه عرض کنم از حالت معمولیم پایین تره
چون همچین اتفاقی در حالت تاپ پلیر غیر ممکنه.
ب : شما یک مخالف سرسخت pes و .............. .

rainysky50
08-11-2007, 13:32
والله به پیر به پیغمبر من یه عمر pes بازی کردم و اونقدر حرفه ای شدم که زیر 10 گل به تیمهای حریف نمیزدم ولی این pes2008 اونقدر سخته که به خدا از اونوقت که خریدمش هنوز یک گل هم نزدم!!!هر وقت غیرتی میشم که حتما یه بازی رو ببرم فوقش یه مساوی صفر صفر میتونم از حریف بگیرم!!!!حالا این اقا نمیدونم از این بازی چی دیده که میگه گل زدن اسونه!!احتمالا ایشون اماتور رو در دیکشنری به معنای حرفه ای ترجمه کرده !!!!!من همین الان فیفا08 رو روی سیتم دارم و در حالت سخت با اینکه دروازه بانهاش خوب شدند مثل اب خوردن دریبل میزنم و گل میزنم!ضربه های ایستگاهی فیفا هم که نگو و نپرس!!همه توی دروازه!!ممکنه یه چند تایی به تیر دروازه بخوره!!!!!

google_boy07
08-11-2007, 15:15
بله رو low راحت میتونی بازی کنی.
-----------------------------------------
مشکل اینه که ما همیشه عادت به فوتبال فانتزی داشتیم
که تا همین pes6 هم ادامه داشت.
فوتبالی که همه بازیکن ها چه از پایین ترین حد تکنیکی تا بالا ترین حد توپ رو یکسان استپ کنن.
فوتبالی که حتی با گتوزو هم بشه دریبل زد به نظر شما خوبه؟
فوتبالی که با رونالدو بشه 11 نفر رو دریبل زد خوبه ؟
فوتبالی که فقط کافیه موقع دویدن یکدفعه برگردی و 2-3 نفری رو جا بزاری خوبه؟
فوتبالی که 97 درصد پاس ها درست به مقصد برسه که حتی ضعیف ترین بازیکن ها هم
مثل ستارگان بتونن پاس تودر بدن/
ویکتور والدز گاهی سوپر واکنش داره و گاهی هم سوتی
چرا راه دور بریم همین دیدا کم سوتی بزرگ داشته و کم واکنش فوق العلاده داشته؟
دوستانی هم که میگن گل زدن راحت شده دو تا راه دارن :
1-فقط کمی صبر کنن چون بازی به مرور زمان سختتر میشه.منم اولین بازیم روی تاپ پلیر
6 تا زدم و یکی خوردم ولی الان ................. ولی الان حتی به نتیجه 2-0 هم نمیشه اعتماد کرد
چون با دو تعویض چنان زیر فشار قرارت میده که احتمال جان سالم به در بردن کمه.
(یکی از دوستان چند صفحه پیش در مورد track record در قسمت گالری توضیح داده بود
که در یک قسمتش آمار قابلیت های شما میگیره و نمره میده البته اگه بازیتون مشکل save نداشته
باشه و چند بازی تا حالا انجام داده باشدن میتونین برین نمره قابلیت هاتون رو مشاهده کنین.اگه کمی صبر
داشته باشین عینا تغییرات بازی رو می تونین مشاهده کنین.)
2-تا حالا با کسی که هم سطح خودتون باشه بازی کردین ؟ اگه نکردین لطفا نیاین اطلاعات غلط به ملت بدین.
3-که احتمالش کمه ولی عزیزم شاید بازیت رو تاپ پلیر نیست.

خدايي دمت گرم .
مرسي
نميدونم اين فوتبال چي كم داره كه اينا هي ايراد ميگيرن.
بابا خدايي عين واقعيته . نميدونم شما چي فكر ميكنين.

كجاش سبكش شده مثل فيفا.
حيف نيست ساكر با فيفا مقايسه بشه.
اصلا فيفا هيچ موقع با ساكر قابل قياس نيست.

google_boy07
08-11-2007, 15:55

اينم لينكه پچ براي ليگ آلمان .
فك كنم با game graphic studio كار كنه.

SYSMAN
08-11-2007, 16:05
این یک نمونه عکس :

navidkh
08-11-2007, 17:37
بچه ها من برای اولین بار که pes خوشم اومده و گرفتم فقط نمیشه تنظیم دکمه هاشو تغیر داد برای من پاس با x هست و دکمه s بیکاره توی تنظیمشم که میرم فقط جای شوت و ... را برای مربع و ... تغیر میده و نمیشه مثلا ضربدر را روی s گذاشت ایا راهی هست بشه این کارو کرد ؟ بی زحمت کامل توضیح بدید چون من همشه فیفا بازی میکردم از 98 تا 2008 و این اولین باره که PES بازی میکنم زیاد وارد نیستم مرسی

composer_kuchulu
08-11-2007, 17:52
حرفت تایید میشه

omid07
08-11-2007, 17:59
منم حرف بعضی از دوستانو قبول دارم که گل زدن تو بازی آسونه ولی شما یک بار برین مستر لیگ و بازی رو در حالت top pleyer بزارید بعد معنای فوتبال واقعیرو می فهمید اگه تیمتون عقب باشه تیم مقابل دفاعی کار می کنه که دوست داری بهشون فحش بدی ولی اگه شما جلو باشین تیم مقابل با 2 تا تعویض انقدر حمله می کنه که شاید بازی 2-0 بردرو 3-2 می بازین به این میگن فوتبال واقعی نه مثل fifa که از وسط زمین شوت بزنی گل بشه:31::46:

saman rossi
08-11-2007, 18:44
بچه ها من برای اولین بار که pes خوشم اومده و گرفتم فقط نمیشه تنظیم دکمه هاشو تغیر داد برای من پاس با x هست و دکمه s بیکاره توی تنظیمشم که میرم فقط جای شوت و ... را برای مربع و ... تغیر میده و نمیشه مثلا ضربدر را روی s گذاشت ایا راهی هست بشه این کارو کرد ؟ بی زحمت کامل توضیح بدید چون من همشه فیفا بازی میکردم از 98 تا 2008 و این اولین باره که PES بازی میکنم زیاد وارد نیستم مرسی

روي دكمه ي مورد نظر در دسته كليك كن مينويسه press any button شما هم روي كيبورد دكمه ي مورد نظرتو بزن

mrmmnb
08-11-2007, 19:44
پچ کامل نیومده؟

Snowman1978
08-11-2007, 20:06
اقایون کسی می دونه جریان این نسخه جدید Pes 2008 چیه؟

redman1368
08-11-2007, 20:18
کدوم نسخه جدید؟

کی میگه این بازی شبیه اون فیفا آشغاله.خداییش تو مستر تیم های غیر معروفش پوستتو میکنن و اعصابتو داغون میکنن از بس خوب بازی میکنن.خداییش مسترلیگ شبیه یک لیگ کامل و واقعی هست.من که خیلی حال میکنم.راستی یک برنامه به اسم stadium convertor 2008 برای این بازی اومده ولی من طرز کارش رو بلد نیستم هر کی بلد بود بیاد همینجا بگه

Only Pes
08-11-2007, 20:29
اگه میشه جواب منو زود بدید بازی من اجرا نمیشه 4 بار هم پاک کردم دوباره ریختم می خوام اجراش کنم این ارورو می ده:Pes2008.exe - unable to locate component بعد تو صحفه پایینش نوشته:this application has failed to start be cause d3dx9_30.dll was not found .Re-installing the application may fix this problem
اگه میشه زود جوابمو بدید

armin_goooodboy
08-11-2007, 20:53
سوال من هنوز پا بر جاست

چرا تو مستلیگ همه بازی ها رو یه داور قضاوت میکنه؟

navidkh
08-11-2007, 20:56
روي دكمه ي مورد نظر در دسته كليك كن مينويسه press any button شما هم روي كيبورد دكمه ي مورد نظرتو بزن
منظورتون اینه که همون قسمت کنترل روی دکمه های اون دسته که سمت چپ میاد کلیک کنم ولی چه جوری موس که توی صفحه نیست با کیبوردم هر کار می کنم نمیاد روی دکمه های دسته

navidkh
08-11-2007, 20:58
اگه میشه جواب منو زود بدید بازی من اجرا نمیشه 4 بار هم پاک کردم دوباره ریختم می خوام اجراش کنم این ارورو می ده:Pes2008.exe - unable to locate component بعد تو صحفه پایینش نوشته:this application has failed to start be cause d3dx9_30.dll was not found .Re-installing the application may fix this problem
اگه میشه زود جوابمو بدید
خب directx داخل دی وی دی و یا سی دی که خریدی را نصب کن احتمالا مال این باشه

mohsen-jj
08-11-2007, 21:05
سلام...این pes دیگه منو کفری کرده!!

من با رم 512 و گرافیک 256 و سی پی یو 2.5 میخوام بازی رو اجرا کنم ولی وقتی که میخوام اون رو روی high ببرم پیام می ده که:
the settings cannot be reflected due to the video cards specifications.

قبلا در همین بحثها دیده بودم که با گرافیک 256 باید بیاد......

کسی می دونه مشکل من چیه؟
یعنی باید گرافیکمو ببرم بالا؟؟
در صمن گرافیک من ATI هستش...........ممنون می شم اگه جوابمو بدین دوستان
----------------------------
یووه همیشه قهرمان!!

Only Pes
08-11-2007, 21:09
نه اونم ریختم بازم همین ارورو میده اعصابم ریخته به هم کمک

Javad_Ed
08-11-2007, 21:13
منظورتون اینه که همون قسمت کنترل روی دکمه های اون دسته که سمت چپ میاد کلیک کنم ولی چه جوری موس که توی صفحه نیست با کیبوردم هر کار می کنم نمیاد روی دکمه های دسته

عزیز این مسیرو برو
start>all program>konami>pes2008>setting
ستینگ رو اجرا کن بعد قسمت کنترلر روی هر دکمه با موس میتونی کلیک کنی ودکمه ی جدید رو بدی:46:

Only Pes
08-11-2007, 21:15
پلیز هلپ می

Only Pes
08-11-2007, 21:25
من دارم میمیرم کمک من به این بازی معتادم کمک البته نه زیاد ولی اگه میشه راهنمایی کنید

saman rossi
08-11-2007, 21:59

من با رم 512 و گرافیک 256 و سی پی یو 2.5 میخوام بازی رو اجرا کنم ولی وقتی که میخوام اون رو روی high ببرم پیام می ده که:

کسی می دونه مشکل من چیه؟
یووه همیشه قهرمان!!

بايد رمتو تا يك گيگ ارتقا بدي گرافيك و cpu هم مشكلي نداره

Only Pes
08-11-2007, 22:09
جواب منم بدید

rainysky50
08-11-2007, 22:10
من دارم میمیرم کمک من به این بازی معتادم کمک البته نه زیاد ولی اگه میشه راهنمایی کنید

شما درایور کارت گرافیکتون رو دوباره نصب کنید!سپس بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید و دایرکت ایکس 9 توی دی وی دی رو نصب کنید!!اگه درست نشد ویندوزتون رو عوض کنید!!اگه باز هم درست نشد!!سیستمتون رو عوض کنید!!اگه درست نشد بی خیال بازی بشی!!اگه نمیتونید بی خیال بازی بشید خودکشی کنید!!اگه نمیتونید خودکشی کنید به من بگید تا کارتون رو یک سره کنم1!!

amirtaker
08-11-2007, 22:15
چه جوري ميشه آنلاين بازي كرد؟

Only Pes
08-11-2007, 22:17
میرم فیفا بازی می کنم بای بای pes (تهدید میکنم شاید درست بشه )

google_boy07
08-11-2007, 23:07
اگه میشه زود جوابمو بدید

اينو دانلود كن يه فايل dllهست همون فايلي كه كم داره اين مشكل هم برا من بود رفتم دانلودش كردم

google_boy07
08-11-2007, 23:09
مشكل اصلي نصب دايركسته
اگه انو از داخل ديويدي نصب كني اين خطارو نميده.

Only Pes
08-11-2007, 23:23
روی سیدی دایرکس نبود دارم اون فایلو دانلود میکنم اگه درست بشه خیلی خوشحال میشم

armin_goooodboy
08-11-2007, 23:35
چرا تو مسترلیگ همه بازی ها رو یه داور قضاوت میکنه؟

Only Pes
08-11-2007, 23:36
خداوند روزی تورا 1000000000000000000000000000000000000000000 برابر کنه گوگل بوی نمیدونم چجوری جبران کنم

google_boy07
08-11-2007, 23:36
مطمئنم درست ميشه .
music_is.my_language@yahoo.com

poyul
09-11-2007, 10:02
سلام دوستان.چطوری میتونم ازKIT SERVER 7 برای pes 2008 استفاده کنم؟

من براحتی از کیت سرور در pes 6 استفاده میکردم،ولی تو این یکی موندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

cyrus_ln
09-11-2007, 11:20

کسی می دونه مشکل من چیه؟
یووه همیشه قهرمان!!

این برای چندمین بار تنها 256 بودن کارت گرافیک مهم نیست خود کارت گرافیک هم مهم.کارت گرافیک gforce 5200 با رم 256 هم هست ولی معلومه که نمیتونه pes 2008 رو روی high اجرا کنه.

Only Pes
09-11-2007, 12:33
سلام من تمام تیمهای لیگ انگلیسم لباسشون لباس تیم چلسی شده چیکار کنم

aminspy12
09-11-2007, 12:58
از تو پوشه سیوت، فایل pes_edit01 رو پاک کن تا مشکلت حل بشه.

hadi_gamer
09-11-2007, 13:54
بچه ها من وقتی میخوام گل سیو کنم دیگه جا نداره.الان 20 تا گل سیو کردم ولی دیگه جای خالی نداره.باید چی کار کنم؟

mina_pes2008
09-11-2007, 14:18
سلام من مینا هستم از اصفهان. من یک مشکل در اجرای بازی دارم اگه میشه لطف کنید کمکم کنید.
من هم گرافیکم وهم رمم 256 وقتی مخوام وارد بازی بشم یک پیغام میاد که این خط آخرش نوشته the video card does not have the necessary specifications(vertex/pixelshader1.x)
لطف کنید اگه میشه بگید چکار کنم (البته قبلا هم که گرافیکم شصت و چهار بود همین پیغام را میداد مرسی

آرش-19
09-11-2007, 14:25
چند تا کار می تونی بکنی :
1-درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن.
2-آخرین ورژن دایرکس رو نصب کن.
3-که احتمال این رو کم میدونم :کارت گرافیکت از پیکسل شیدر 1 پشتیبانی
نمیکنه.به این خاطر میگم که احتمال این یکی کمه چون بعیده که کارت 256 باشه
و این مشکل رو داشته باشه.

ویرایش : یکبار هم تنظیمات گرافیکی بازی رو روی low بزار و امتحان کن

راستی بزار اولین کسی باشم که عضویتت رو بهت تبریک میگه.

mina_pes2008
09-11-2007, 14:31
آرش جان میتونی بگی چه جوری کارت گرافیکم را آپدیت کنم و آخرین ورزن دایریکس را نصب کنم چون من زیاد وارد نیستم ممنون میشم

آرش-19
09-11-2007, 14:32
بچه ها من وقتی میخوام گل سیو کنم دیگه جا نداره.الان 20 تا گل سیو کردم ولی دیگه جای خالی نداره.باید چی کار کنم؟

:18::18::18:
خوب معلومه باید چندتا از اونایی که save کردی رو پاک کنی .

آرش-19
09-11-2007, 14:33
مدل دقیق کارت گرافیکت رو بگو تا راهنماییت کنم.
چه ویندوزی رو سیستمت نصبه؟

mina_pes2008
09-11-2007, 14:43
گرافیکnvidia geforce fx 5500
ویندوز سرویس پک 2
مرسی از معرفتت

@R3Z
09-11-2007, 14:57
دوست عزيز
براي نصب دايريكس بايد از خود cd بازي اينستال كني يا دانلود كني
درايور گرافيكتم از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید .com
بگير
گرافيك 5500 sahder model 2.0 ساپورت ميكنه مگر اينكه تقلبي باشه

cyrus_ln
09-11-2007, 14:58
گرافیکnvidia geforce fx 5500
ویندوز سرویس پک 2
مرسی از معرفتت

اینطور که معلومه مشکل از کارت گرافیکته جدیدترین دارایور کارت گرافیکت رو نصب کن احتمالا درست میشه.
تنظیمات رو روی حالت high یا medium نذار روی low بذار ببین چی میشه.

آرش-19
09-11-2007, 14:59
خوب اگه درایوری که روی CD همراه کارت گرافیکیت هست رو نصب کردی
و جواب نداده برو به این آدرس :

تو CD یا DVD بازی هم معمولا آخرین ورژن دایرکس هست می تونی از اونجا نصبش کنی.
---------------------------------------------
راستی توی این لینکی که بهت دادم تقریبا وسط صفحه یه لینک داونلود هست
که نوشته : primary download site (اونی که توی یه کادر آبی هست نه اونیکی متمایل به سمت چپ صفحه هست )
که باید روی اون کلیک کنی . حجمش 20مگ هست.

ویرایش: وقتی روی دانلود کلیک کردی یه صفحه میاد که کلی نوشته داره و آخرش دوتا گزینه داره که باید I Accept رو بزنی.

rz21
09-11-2007, 15:36
سلام
من یک تیم تو مستر لیگ میخواهم درست کنم همون دست راسته که عکس یک مرده و یک پیرنی دستش ولی بازیکن های خوب مثلا بوفن add to list نمیشه!چرا؟باید چی کار کنم؟

mina_pes2008
09-11-2007, 15:53
مرسی فعلا دارم دانلودش میکنم

hadi_gamer
09-11-2007, 16:01
:18::18::18:
خوب معلومه باید چندتا از اونایی که save کردی رو پاک کنی .
یعنی چی باید پاک کنی؟مطمئنی؟
تو قبلیا 8 تا فولدر بود که متونستی تو هر کدوم حدود 35 تا سیو کنی.یعنی الان بیشتر از 20 تا نمیشه؟این که خیلی بده!

ICEBOYS
09-11-2007, 16:10
سلام

من هنوز این بازی رو نخریدم ولی یک جا خوندم اسامی تیمها همانند نسخه قبلی به اسم واقعی نیست مثل لیگ انگلیس و .... و همچنین اسامی بازیکنان تیم ملی ایران و چند تیم دیگه

اگر فایلی همانند نسخه پیشین برای رفع این عیب وجود دارد لطف نمایند اینجا بزارن تا همه استفاده کنند

ممنون

ebinem173
09-11-2007, 16:16
سلام

من هنوز این بازی رو نخریدم ولی یک جا خوندم اسامی تیمها همانند نسخه قبلی به اسم واقعی نیست مثل لیگ انگلیس و .... و همچنین اسامی بازیکنان تیم ملی ایران و چند تیم دیگه

اگر فایلی همانند نسخه پیشین برای رفع این عیب وجود دارد لطف نمایند اینجا بزارن تا همه استفاده کنند

ممنون

بله وجود دارد و در صفحات قبل معرفی شده

rz21
09-11-2007, 16:22
Sghl
من از برنامه ggs برای چمن استفاده میکنم ولی ارور میده !
باید چی کار کنم!
یکی نمیتونه توضیح کاملشو بده

swamp
09-11-2007, 16:31
من به دوستان عزیزم توصیه می کنم که اول اکثر cup ها رو بگیرند بعد برند تو master league چونکه اینجوری هوش مصنوعی بازی بالا میره و تازه بازی ها قشنگ و واقعی میشه و دیگه از برد های راحت خبری نیست

meha
09-11-2007, 16:48

در چند صفحه قبل؟دقیقا؟

navidkh
09-11-2007, 17:21
عزیز این مسیرو برو
start>all program>konami>pes2008>setting
ستینگ رو اجرا کن بعد قسمت کنترلر روی هر دکمه با موس میتونی کلیک کنی ودکمه ی جدید رو بدی:46:
مرسی خوب زودتر میگفتید من همش توی بازی را میگشتم ممنون

navidkh
09-11-2007, 17:22
بايد رمتو تا يك گيگ ارتقا بدي گرافيك و cpu هم مشكلي نداره
فکر نکنم اینجوری هم باشه من با 512 رم گرافیک 128 ati و سی پی یو 2.4 full روون دارم اجرا میکنم

mrmmnb
09-11-2007, 17:36
میگم من میخوام این کارت گرافیکم رو عوض کنم(ATI X550) حالا اگه این گرافیک رو بخرم میتونم رو High بازی کنم
ATI Radeon HD 2600 XT 256MB
بقیه مشخصات سیستم
ram2*512 King
CPU 3 Full 1 M
min GA-8I945PLGE-RH
دوستان اگه رویHigh اجرا نمیشه نرم 155 هزار تومن بدم لطفا راهنمایی کنید(البته میخوام رون اجرا بشه نه که فریم فریم بشه) دیگه از پس خرج از اشغال کردم بیچاره شدم همشم در پیت بعد از یک ماه ک براش چیزی میگیرم
راستی من اینو روی لپ تاپ برادرم نصب کردم روی High اجرا میشد والی فریم میشد اما گرافیکش تقریبا دستم اومد خدایش زیاد با حالت نرمال که من حالا بازی میکنم فرقی نداره نمیگم تفاوت نداره ولی اتقدرا هم نیست
حالا موندم بخرم یا نه ؟؟؟!!! البته اگه مطمئن باشم رون وخوب اجرا میشه احتمالا بخرم
باتشکر
راستی پچ کامل بازی هنوز نیومده؟

ardalan_zapata
09-11-2007, 19:05
یچه ها پچ لیگ برتر ایران نیومده واسش؟

papaee
09-11-2007, 19:17
یعنی چی باید پاک کنی؟مطمئنی؟
تو قبلیا 8 تا فولدر بود که متونستی تو هر کدوم حدود 35 تا سیو کنی.یعنی الان بیشتر از 20 تا نمیشه؟این که خیلی بده!

نمی خواد دیلیت کنی با حالا شو یه فولدر جدا بساز کات کن تو اون کار نداره که:27:

papaee
09-11-2007, 19:19
سلام
من یک تیم تو مستر لیگ میخواهم درست کنم همون دست راسته که عکس یک مرده و یک پیرنی دستش ولی بازیکن های خوب مثلا بوفن add to list نمیشه!چرا؟باید چی کار کنم؟

به خاطر اینه که مثه قبل نمی تونی یلخی بخری باید پول بدی که 1000 تا بیشتر نداری باید حکش کنی:46:

papaee
09-11-2007, 19:21
فردا ؛ پس فردا ابزاری کگه تمام نسخه های این طوری رو حک میکنه (به طوری که میتونی پول مستر لیگت رو تا هر چی دوست داشتی ببری بالا برات میذارم؛ البته لذتش به بی پولی و کلافه شدن از دست بازیکنای در پیته)

Only Pes
09-11-2007, 19:40
از تو پوشه سیوت، فایل pes_edit01 رو پاک کن تا مشکلت حل بشه.
خیلی ممنون درست شد
:11:

Only Pes
09-11-2007, 19:43
هرکی اینگلیسیش خوبه اگه میشه اون قسمت آمار بازی تو گالری رو ترجمه کنه خیلی ممنون بعد اینکه این پست های فارسیرو کجا باید ایمپورت کنیم خیلی ممنون

Only Pes
09-11-2007, 20:24
یه کیت جدید برای داور ها
(لباس داورارو تغییر میده)

swamp
09-11-2007, 20:36
آقا هرکی چیزی برای download می زاره یه توضیحم کنارش بده که چه تغییری ایجاد می کنه
ممنون

cyrus_ln
09-11-2007, 21:11
هرکی اینگلیسیش خوبه اگه میشه اون قسمت آمار بازی تو گالری رو ترجمه کنه خیلی ممنون بعد اینکه این پست های فارسیرو کجا باید ایمپورت کنیم خیلی ممنون

[c

Result/Goals scored (نتیجه)
Games:تعداد بازی های انجام شده
Wins:تعداد برد
Losses:تعداد باخت
Draws:مساوی
Goals Scored:گل زده
Goals Conceded:گل خورده
Total shots on goal:شوت داخل چهارچوب
Shots faced:معنیش رو دقیق نفهمیدم ولی فکر کنم شوت خارج از چهارچوب باشه

Set Piece/Fouls (ضربات)
Penalties:پنالتی
Free kicks:ضربات آزاد
Comer kicks:ضربات ایستگاهی
Fouls:تعداد خطاهای انجام شده
Number of fouls received:تعداد خطاهایی که رو بازیکنای تیمت انجام شده
Yellow cards:کارت زرد
Red cards:کارت قرمز
Injuries:مصدومیت

Record
Total matches:تهداد کل بازیها
Valid matches:بازیهای صحیح یا بازی هایی که به اتمام رسیده
Invalid matches:بازیهای غیر صحیح یا اونایی که به اتمام نرسیده
Own goals:گل به خودی
Most goals scored in a match:بیشترین گلی که در یک بازی زدی
Most goals conceded in a match:بیشترین گلی که در یک بازی خوردی
Consecutive wins:تعداد برد متوالی
Consecutive losses:تعداد باخت متوالی
Highest possession:بیشترین درصد مالکیت توپ
Lowest possession:کمترین درصد مالکیت توپ
Hat-tricks:هتریک
Longest Distance Scored from:طولانی ترین فاصله ای که ازش گل زدی

Percentage (درصد)
Wins:برد
Losses:باخت
Invalid matches:مسابقه های ناتمام
Shot success ratio: شوتهای موفق(اونهایی که داخل چهارچوب بوده)
Shots conceded:شوتهایی که به خارج رفته

Average Stats (میانگین)
Average goals scored: میانگین گل زده
Average goals conceded:میانگین گل خورده
Average yellow cards per match: میانگین کارتهای زردی که در مسابقه گرفتی
Average red cards per match: میانگین کارتهای قرمزی که در مسابقه گرفتی
Average Fouls per match:میانگین تعداد خطاها
Average CKs per match:میانگین ضربات استگاهی
Average FKs per match:میانگین ضربات آزاد
Average PKs per match:میانگین پنالتی
Average shots taken per match:میانگین شوتهای داخل چهار چوب
Average shots conceded per match:میانگین شوتهای خارج چهارچوب
Average injuries per match:میانگین مصدومیت
Average possession per match:میانگین درصد مالکیت توپ

قسمتهای Rating و Time و History هم که معلومه چیه.

papaee
09-11-2007, 21:12
فردا ؛ پس فردا ابزاری گه تمام نسخه های این طوری رو حک میکنه (به طوری که میتونی پول مستر لیگت رو تا هر چی دوست داشتی ببری بالا برات میذارم؛ البته لذتش به بی پولی و کلافه شدن از دست بازیکنای در پیته)

دلم نیومد بذارم پس فردا؛ بر و بچ دانلود کنین حال کنین >>>> حک کننده پرو برای تمام ورژن ها و هر بازی و برنامه ای که مقدار تغییری داره) به همراه فایل راهنما(با قابلیت ریزوم دانلود) <<<<
:5: :21: :27::18:
لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم: 1.48 MB
پسورد فایل: papaee
دانلود کنین حالشو ببرین
:8::10::46::40::11:

papaee
09-11-2007, 21:14
کمک خواستین بگین توضیح بدم فعلا

afdm
09-11-2007, 22:09
سلام
برادر papaee بی زحمت password این برنامه رو هم مرحمت بفرمایید.(برای extract کردن)

ممنون

pourrahmat
09-11-2007, 22:20
در جواب اقا ارش كه گفت من فقط ديدم
تو هميشه فقط با كامپيوتر بازي مي كني؟
فكر نكنم تا حالا با دوستات نشسته باشي با هم بازي كرده با شين.
اين نوع حركت شورش در امده والا.
....

Only Pes
09-11-2007, 22:30
Result/Goals scored (نتیجه)
Games:تعداد بازی های انجام شده
Wins:تعداد برد
Losses:تعداد باخت
Goals Scored:گل زده
Goals Conceded:گل خورده
Total shots on goal:شوت داخل چهارچوب
Shots faced:معنیش رو دقیق نفهمیدم ولی فکر کنم شوت خارج از چهارچوب باشه

Set Piece/Fouls (ضربات)
Penalties:پنالتی
Free kicks:ضربات آزاد
Comer kicks:ضربات ایستگاهی
Fouls:تعداد خطاهای انجام شده
Number of fouls received:تعداد خطاهایی که رو بازیکنای تیمت انجام شده
Yellow cards:کارت زرد
Red cards:کارت قرمز
Injuries:مصدومیت

Record
Total matches:تهداد کل بازیها
Valid matches:بازیهای صحیح یا بازی هایی که به اتمام رسیده
Invalid matches:بازیهای غیر صحیح یا اونایی که به اتمام نرسیده
Own goals:گل به خودی
Most goals scored in a match:بیشترین گلی که در یک بازی زدی
Most goals conceded in a match:بیشترین گلی که در یک بازی خوردی
Consecutive wins:تعداد برد متوالی
Consecutive losses:تعداد باخت متوالی
Highest possession:بیشترین درصد مالکیت توپ
Lowest possession:کمترین درصد مالکیت توپ
Hat-tricks:هتریک
Longest Distance Scored from:طولانی ترین فاصله ای که ازش گل زدی

Percentage (درصد)
Wins:برد
Losses:باخت
Invalid matches:مسابقه های ناتمام
Shot success ratio: شوتهای موفق(اونهایی که داخل چهارچوب بوده)
Shots conceded:شوتهایی که به خارج رفته

Average Stats (میانگین)
Average goals scored: میانگین گل زده
Average goals conceded:میانگین گل خورده
Average yellow cards per match: میانگین کارتهای زردی که در مسابقه گرفتی
Average red cards per match: میانگین کارتهای قرمزی که در مسابقه گرفتی
Average Fouls per match:میانگین تعداد خطاها
Average CKs per match:میانگین ضربات استگاهی
Average FKs per match:میانگین ضربات آزاد
Average PKs per match:میانگین پنالتی
Average shots taken per match:میانگین شوتهای داخل چهار چوب
Average shots conceded per match:میانگین شوتهای خارج چهارچوب
Average injuries per match:میانگین مصدومیت
Average possession per match:میانگین درصد مالکیت توپ

قسمتهای Rating و Time و History هم که معلومه چیه.

خیلی خیلی ممنون

poyul
09-11-2007, 22:32
سلام دوستان.چطوری میتونم ازKIT SERVER 7 برای pes 2008 استفاده کنم؟

من براحتی از کیت سرور در pes 6 استفاده میکردم،ولی تو این یکی موندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:19::19:کسی نیست جواب منو بده؟؟؟:19::19:

Only Pes
09-11-2007, 22:37
من یه آپشن فایل ریختم حالا نمیشه این قسمته آمار بازیرو صفر کنیم

pourrahmat
09-11-2007, 22:51
ر مورد سوال دستمون در مورد عوض نشدن داور تو مستر ليگ
دوست عزيز يه سر به كميته داوران بزن مشكلتو حلميكنن.
گفتم حالو حوا رو يكم عوض كنيم.
به اقاي شاه حسيني بگو از طرف من اومدي
بعد كلتو بكش كنار

pourrahmat
09-11-2007, 23:04
ب : شما یک مخالف سرسخت pes

اين گفته ي اقا ارش هست.
ميخواستم بگم كه: اون موقعي كه تو به اقيانوس ميگفتي اقا_ يونس:18:
ما رو اين نسخه قسم مي خورديم:42:.
اره كاكل پسر .
من از بچگي با فوتبال بزرگ شدم.
تو تا حالا Whnning eleven _ ps 1 ديدي . اصلا سنت ميكشه.
فوتبال 99 يا 98 تا حالا به گوشت خورده.
اره اخرين بار كه fifa بازي كردم فيفا 96 (سگا) بود.
ديگه حرفي نشنوم كه كلي قاطي كردم.:evil2:

Javad_Ed
10-11-2007, 01:16
.
.:evil2:

انصافا عجب بازیه با حالی بود
موافقید بریم سگا بازی کنیم:31:

papaee
10-11-2007, 02:36
سلام
برادر papaee بی زحمت password این برنامه رو هم مرحمت بفرمایید.(برای extract کردن)

ممنون
شرمنده عزیز یادم رفته بود بگم
:10::11:

Mamad_Madrid
10-11-2007, 10:17
دلم نیومد بذارم پس فردا؛ بر و بچ دانلود کنین حال کنین >>>> حک کننده پرو برای تمام ورژن ها و هر بازی و برنامه ای که مقدار تغییری داره) به همراه فایل راهنما(با قابلیت ریزوم دانلود) <<<<
لینک دانلود:

حجم: 1.48 MB
دانلود کنین حالشو ببرین

لینک خرابه:19::19::19:

Mamad_Madrid
10-11-2007, 10:45
من هرچی میخوام از روی عکس بازیکن درست کنم نمیشه. یعنی میشه ولی عکس به طور غیر طبیعی میاد وسط صورت بازیکن و اصلا انگار دوتا قیافه تو یه قیافه هست! کمک کنید لطفا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد حسن بیگی
10-11-2007, 11:35

نظرتون چیه؟

دوستان گرامی فکر می کنم که همه ما فیلم 300 رو دیده باشیم و اینکه مردم امریکا در مورد این فیلم چقدر اعتراض کردن . چرا؟ چون به گفته مردم امریکا این فیلم به شعور مردم امریکا توهین کرده .
حالا من نمی دونم اقایون چه فکری کردن که میگن این بازی رو از PS2 به PC تبدیل کردن و تغییراتی رو توش دادن . من خودم به شخصه با اینکه تو زمینه ویرایش pes2008 زیاد وارد نیستم ولی اگه بخواین خیلی راحت می تونم هر عکسی رو که تو این بازی هست عوض کنم چه عکس ارم لیگهای باشگاهی چه لوگی تیمهای ملی و باشگاهی یا اینکه چهره بازیکنان رو تغییر بدی یا بتونی لوگوی مستر لیگ رو عوض کنی یا بتونی ...
خلاصه هر چیزی که تو PES2008 هست به صورت عکسه حتی جایی که می خوای اسم بازیکنارو بنویسی اون حروف به صورت عکسه فقط باید تو اون فایل تصویری که متن رو نوشتن بتونی دقیقا حرف فارسی رو وارد کنی و بدونی که هر کدوم از این تصاویر مال کدوم قسمت از بازیه این خیلی راحت و خیلی هم سخته شما می تونی با برنامه GGS حتی اون دسته ها رو هم تغییر بدید کاری نداره! خلاصه با این برنامه های ویرایشی که تو اینترنت می تونید پیدا می شن( GGS, KIT SERVER, PES EDITOR و ... ) شما هم می تونید با چند تا از دوستانتون و کمی وقت گذاشتن یه PES کاملاٌ فارسی بسازید ولی تا اون موقع PES جدید میاد . در ضمن بازی PES برای PS2 بعد از انتشار بازی برای PC منتشر شده.
با پوزش از دوستان .

محمد حسن بیگی
10-11-2007, 11:40
راستی یه سوال هم از دوستان دارم و اون اینه که
من این بازی رو خریدم و نصب کردم ولی شماره فایلهام با شماره هایی که تو پتچهایی که دانلود میکنم هست فرق داره مثلاٌ فایل پرچمهای من شمارش 8065 و 8064 به نظر شما بازی من دمو هستش . در ضمن اینو بگم که حجم نصبی بازی من حدود 4 گیگ و یه دی وی دی کاملِ چون وقتی می خوام یه سری کارهای تو بازی انجام بدم و پتچها رو وارد کنم نمی تونم .

چند تا درخواست
1. شماره تیمها و اسمشون تو فایلهاشون
2. شماره چهره ها و اسمشون

اگه کسی لینکی چیزی از اینا میدونه بگه

khorh
10-11-2007, 11:51
کسی میدونه وقتی با ارور files still too big مواجه میشیم چکار واسه راه حلش باید کرد البته تو یکی از پستها خونده بودم ولی یادم نمیاد میشه راهنمایی کنید

Only Pes
10-11-2007, 13:48
من هرچی میخوام از روی عکس بازیکن درست کنم نمیشه. یعنی میشه ولی عکس به طور غیر طبیعی میاد وسط صورت بازیکن و اصلا انگار دوتا قیافه تو یه قیافه هست! کمک کنید لطفا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با جوی استیک سمت چپ{قلمبه سمت چپ} بدش راست و چپ اینجوری تنظیمش کن یادت باشه که روشن باشه

papaee
10-11-2007, 16:02

ممنون از خبرتون؛ درست شد. :10::46:
لینک:

:11::31:

hadi_gamer
10-11-2007, 16:48
بچه ها من یه جوی استیک دوتایی نصب کردم و برای کنترلر 1 و 2 انتخاب کردم ولی وقتی میرم تو بازی track record ها سیو نمیشه و هر تغییری هم که میدم سیو نمیشه.
لطفا کمک کنید.

omid07
10-11-2007, 18:58
بچه ها من یه جوی استیک دوتایی نصب کردم و برای کنترلر 1 و 2 انتخاب کردم ولی وقتی میرم تو بازی track record ها سیو نمیشه و هر تغییری هم که میدم سیو نمیشه.
لطفا کمک کنید.
خوب عزیز من فقط باید یک جوی استیک روی کنترل اول باشه تا بازی سیو بشه اینو برو امتحان کن احتمالا کارت حل میشه

saman rossi
10-11-2007, 19:14
كمك...من سيستمو ارتقا دادم و بازيو دوباره نصب كردم حالا وقتي ميرم تو اديت براي ساخت صورت data رو كه ميزنم يه صفحه ي خالي مياد و هر دكمه اي رو ميزنم نمياد بيرون از اون بخش بازي رم چند بار نصب كردم ولي چيزي نشد

آرش-19
10-11-2007, 19:38
ب : شما یک مخالف سرسخت pes

اين گفته ي اقا ارش هست.
ميخواستم بگم كه: اون موقعي كه تو به اقيانوس ميگفتي اقا_ يونس:18:
ما رو اين نسخه قسم مي خورديم:42:.
اره كاكل پسر .
من از بچگي با فوتبال بزرگ شدم.
تو تا حالا Whnning eleven _ ps 1 ديدي . اصلا سنت ميكشه.
فوتبال 99 يا 98 تا حالا به گوشت خورده.
ديگه حرفي نشنوم كه كلي قاطي كردم.:evil2:

به خدا خیلی بچه ای .
جواب تو نمی دم چون مطمئنم که فقط 3 نفر تو ایران بودن که
میکرو و سگا و ps1 و ........... داشتن که یکیشون تو بودی.
تو زندگیت هم سعی کن هیچ وقت تا کسی رو نشناختی در موردش حرف نزنی.
از آواتارتم خیلی راحت میشه فهمید چه شخصیتی هستی پس ادامه نده بابا بزرگ OK؟

hadi_gamer
10-11-2007, 20:42
خوب عزیز من فقط باید یک جوی استیک روی کنترل اول باشه تا بازی سیو بشه اینو برو امتحان کن احتمالا کارت حل میشه
خوب من اولیش رو گذاشتم رو کنترل اول و یکی دیگه رو رو کنترل دوم.
در ضمن تکی هم امتحان کردم نشد.

hadi_gamer
10-11-2007, 20:46
کمک کنید لطفا...

ICEBOYS
10-11-2007, 21:07

با مرام با اینترنت دیال آپ کلنگی میدونی گشتن 100 صفحه چقدر طول میکشه

یک لطفی بکن شماره صفحه یالینک دانلود را مرحمت فرمائید

قربون معرفتت

saman rossi
10-11-2007, 21:14
فكر كنم صفحه ي110 يا 111 باشه

keuo
10-11-2007, 21:54
بچه ها این برنامه Art 20Money چکار میکنه ؟چطوری باید استفاده کنم ازش؟
حتما لوگوها رو درست میکنه ؟ من دنباله همینم اگه میشه کمک کنین لطفا

Only Pes
10-11-2007, 22:20
اگه میشه لطف کنید این فایل adboards_38.bin رو برای من آپلود کنید خیلی ممنون

afdm
10-11-2007, 23:07
لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم: 1.48 MB
دانلود کنین حالشو ببرین

آقا ممنون:46::46::10::10:

pourrahmat
11-11-2007, 00:33
به خدا خیلی بچه ای .
جواب تو نمی دم چون مطمئنم که فقط 3 نفر تو ایران بودن که
میکرو و سگا و ps1 و ........... داشتن که یکیشون تو بودی.
تو زندگیت هم سعی کن هیچ وقت تا کسی رو نشناختی در موردش حرف نزنی.
از آواتارتم خیلی راحت میشه فهمید چه شخصیتی هستی پس ادامه نده بابا بزرگ

كل اگر طبيب بودي / سر خود دوا (مي كرد . مي كردي . مي كردند. مي كرديم و... )
حا لا از يه عكس چه تصوري واسه خودت كردي. اين عكس براي Forum ديگه اي هست.
هر لحظه نبا يد عوض كرد . پس ...
من از بازي تعريفم كردم ولي تو جاهايي كه خواستي برداشت كردي.
بازم ميگم
چهره پردازي واقعا خوب شده. پاسكا ري بين مدافعان بالا رفته و...
هميشه بعد از يكي دوتا نسخه تغيراتي براي جلب و نگه داشتن مشتري هاي اين بازي انجام مي شه.
نسخه ي وينينگ الون 7 رو ميتوني با پرو 5 مقايسه كني(از نظر گرافيكي بخصوص). اولين بار كه پرو 6 بازي كردم كاملا سبك بازي بازيكنا تغيير كرده بود .
من و ساير دوستان فقط انتظار ديگه اي داشتيم.

atrin777
11-11-2007, 00:38
بچه ها شرمنده اين سوال را اينجا مطرح ميكنيم ولي اگر ممكنه كمك كنيد.

با سوكر 6 ميشه تيمه منتخب داشت ؟ ( منظورم اينه كه بازيكنهايي كه ميخواي ازتيمهاي ديگه وارد تيمت كني )

ممنون

pourrahmat
11-11-2007, 00:43
اخ گفتي JAVAD_ED چه روزايي بود.
ولي فيفا 95 با اون چيت كدي كه استفاده مي كردي چه حالي ميداد.
b+c يه خطا. 5+5 10 سال رفت.

pourrahmat
11-11-2007, 00:49
در جواب atrin777 :
فك نكنم مستر ليگ منظورت باشه .
اره ميشه. صفحه اخر انتخاب تيم اونجا مي توني يه يا چندتا تيم منتخب واسه خودت درست كني. بازيكنايي كه مي خواي وارد تيم كني رو يه كپي ازشون مي گيري بعد رجيستر مي كني تو تيمت.

Mostafa_61
11-11-2007, 08:54
سلام .
با اينكه زمان زيادي از ارائه اين بازي نميگذره ولي خوشحالم كه ميبينم علاقه مندان فوتبال كونامي اينقدر زياد شدن كه تاپيك آخرين ورژن بازيش تا صفحه صدو خورده اي رسيده .
من خودم آخرين فيفايي كه بازي كردم 2000 بود و ديگه سمت فيفانرفتم . Game Play و گرافيك محيط بازي كونامي اونقدر عالي بود كه كه حتي حاظر نيستم ورژن 3 بازي PES3 رو با فيفا 07 عوض كنم .
از ورژن 4 بازي هم مشغول به اديت اين بازي هستم .
تاپيكم توي EVO-WEB كماكان فعال هست ( من اديت چهره هاي بازي رو انجام ميدم )
اينم يكي از آخرين كارهام براي نسخه 6 بازي :

حالا اگه خيلي به اين بازي علاقه دارين و دوست دارين بازي اون جوري باشه كه شما دوست دارين و اگه اينجا جاش باشه شما رو به سايت خودمون كه حدود 3 سال ميشه كه داره اين بازي ارو توي ايران اديت ميكنه راهنمايي ميكنم :

papaee
11-11-2007, 10:33
بچه ها این برنامه Art 20Money چکار میکنه ؟چطوری باید استفاده کنم ازش؟
حتما لوگوها رو درست میکنه ؟ من دنباله همینم اگه میشه کمک کنین لطفا

نه عزیز من
این نرم افزار بازی هایی که دارای داده متغیر(مثل پول مستر لیگ) هستند رو حک میکنه(تذکر در مورد داده های آیینه ای و زمان بندی شده کار نمی کنه چون هر بار حک کنین بعد از چک شدن بدنه ی برنامه دوباره درست میشه مگه اینکه فریز کنین که در اکثر مواقع بازی هنگ می کنه.:10:
ضمنا فایل راهنما هم داخل پکیج دانلود هست(راهنما فقط برای PES هست):8::40:

hadi_gamer
11-11-2007, 10:37
من دسته رو گذاشتم رو کنترلر 1 ولی سیو نمیکنه.یکی جواب بده.
کمک کنید.

vorojax
11-11-2007, 10:38

یه لینک جدید:

+ اموزش هک کردن بازي ها((ديگه نمي خاد دنبال کد تقلب بگردي!):

اموزش ساخت چهره

تو لینک بالا گیم گرافیک استادیو نیز می باشد.
حله؟؟؟!

H M R 0 0 7
11-11-2007, 11:01
شرمنده كه يراست اومدن سوالم رو پرسيدم بدون اينكه برم صفحاتقبلي رو بخونم!

ميخواستم بدونم ميشه لباس بازيكنها رو درآورد؟؟؟؟
آخه قبل از اينكه بازي بياد ميگفتن ميشه. ولي هر كار كردم. نشد. الته تمارض رو تونستم انجام بدن. خيلييي باحال بود.

rayanehkhabar
11-11-2007, 11:52
گرافيك 256 جي فورس 6200
رم 512
سي پي يو 2000

با اين سيستم در اجراي بازي با مشكل روبرو شدم در حالي كه دوستان با سيستم پايينتر بازي را اجرا كرده بودند.:13 :

اينم پيغام خطا:

امير موسر
11-11-2007, 12:16
ميخواستم بدونم ميشه لباس بازيكنها رو درآورد؟؟؟؟
نه نمي شه.

Amin Asterix
11-11-2007, 12:20
گرافيك 256 جي فورس 6200
رم 512
سي پي يو 2000

با اين سيستم در اجراي بازي با مشكل روبرو شدم در حالي كه دوستان با سيستم پايينتر بازي را اجرا كرده بودند.:13 :

اينم پيغام خطا:

یک نگاه به سیپی یوت بنداز.کی با 2000 اجرا کرده بود؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکل سخت افزاری باشه از سیپی یوس

mohsen62k
11-11-2007, 12:31
لطفا دوستان سري به اين تاپيك بزنين

khorh
11-11-2007, 13:13
کسی میدونه وقتی با ارور files still too big مواجه میشیم چکار واسه راه حلش باید کرد البته تو یکی از پستها خونده بودم ولی یادم نمیاد میشه راهنمایی کنید
کسی نیست جواب بده

Amin Asterix
11-11-2007, 13:24
یه لینک جدید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+ اموزش هک کردن بازي ها((ديگه نمي خاد دنبال کد تقلب بگردي!):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداموزش ساخت چهره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو لینک بالا گیم گرافیک استادیو نیز می باشد.
حله؟؟؟!
این آموزش مربوط به pes 2008 هست یا 6؟
چون کلا سیستم چهره سازی تو 2008 عوض شده.هنوز بیشتر سایتای اصلیه بازی چهره ای برای دانلود نذاشتن.چون سخت شده.
:10:

hadi_gamer
11-11-2007, 13:49
کسانی که با دسته بازی میکنید کمک.من دسته رو گذاشتم رو کنترلر 1 ولی سیو نمیکنه.لطفا کمک کنید.

Amin Asterix
11-11-2007, 13:59
کسانی که با دسته بازی میکنید کمک.من دسته رو گذاشتم رو کنترلر 1 ولی سیو نمیکنه.لطفا کمک کنید.
500 بار گفتی.اگه کسی میدونست تا الان گفته بود
راهش همونه.اگر درست نشد انقدر بلا سرش بیار تا درست شه.ما که تو سیستمت نیستیم.حتما یجای کارت میلنگه!

Mostafa_61
11-11-2007, 14:09
این آموزش مربوط به pes 2008 هست یا 6؟
چون کلا سیستم چهره سازی تو 2008 عوض شده.هنوز بیشتر سایتای اصلیه بازی چهره ای برای دانلود نذاشتن.چون سخت شده.
دوست عزيز اين آموزشي رو كه دوستمون بدون ذكر منبع گذاشتن رو من خودم درست كردم كه مربوط ميشه به اديت فايل bmp در فوتوشاپ و كار با دوتا نرم افزار oedit و POC كه براي نسخه 6 بازي PES 6 بودن .
توي 2008 اندازه عكس BMP بزرگتر شده كه اين باعث ميشه كيفيت چهره بالا تر بره همچنين تعداد گره ها در OEDIT خيلي بيشتر شده كه نميشه به اين راحتي ها از OEDIT استفاده كرد .
براي اطلاعات بيشتر مبتوني بياي اينجا :

mylovejuventus
11-11-2007, 15:19
آقا یکی نیست به ما بگه برای بازی رو مدیوم medium- باید کدوم قطعه رو عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ram 1 gb
cpu 2600+amd
grafic 5200 fx

بردیا
11-11-2007, 15:38
بازی برای من اجرا نمیشه.سی دیشو خریدم.4تا بود و مال شرکت تکین بازینما.همه کاراشم انجام دادم ولی اجرا نمیشه.

atrin777
11-11-2007, 15:42
در جواب atrin777 :
فك نكنم مستر ليگ منظورت باشه .
اره ميشه. صفحه اخر انتخاب تيم اونجا مي توني يه يا چندتا تيم منتخب واسه خودت درست كني. بازيكنايي كه مي خواي وارد تيم كني رو يه كپي ازشون مي گيري بعد رجيستر مي كني تو تيمت.

چجوري ميتونم از بازيكنا كپي بگيرم

vosh
11-11-2007, 15:52
دوست عزيز اين آموزشي رو كه دوستمون بدون ذكر منبع گذاشتن رو من خودم درست كردم كه مربوط ميشه به اديت فايل bmp در فوتوشاپ و كار با دوتا نرم افزار oedit و POC كه براي نسخه 6 بازي PES 6 بودن .
توي 2008 اندازه عكس BMP بزرگتر شده كه اين باعث ميشه كيفيت چهره بالا تر بره همچنين تعداد گره ها در OEDIT خيلي بيشتر شده كه نميشه به اين راحتي ها از OEDIT استفاده كرد .
براي اطلاعات بيشتر مبتوني بياي اينجا :

وای
مصطفی توییییییییییییییییییی:18:
وای
چاکرتیم مصطفی جون
قابل توجه بعضی ها
ایشون بهترین فیس میکر ایرانه
احترام بگذارید:42::39:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آموزش ساخت فیس برای PES2008 توی سایتی که مصطفی گفت هست(منم با همین یوزر اونجا عضو هستم)

saman rossi
11-11-2007, 16:26
تورو خدا يكي طريقه ي ساخت face رو تو خود بازي به من ياد بده من data روكه ميزنم يه صفحه ي خالي مياد راه برگشتم وجود نداره
هر كي بلده كمك كنه لطفا:11:

amirrs
11-11-2007, 16:50
این مشخصات سیستم منه
ram: 512mb
cpu: 3
(geraphic: 256mb ATI (Redeon 9250
ولی فقط رو Low می تونم بازی کنم
میشه یکی بگه مشکل از چیه ؟

papaee
11-11-2007, 16:55
یه لینک جدید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+ اموزش هک کردن بازي ها((ديگه نمي خاد دنبال کد تقلب بگردي!):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداموزش ساخت چهره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو لینک بالا گیم گرافیک استادیو نیز می باشد.
حله؟؟؟!

ای ول به وروجکس خودمون
:10::11:

cyrus_ln
11-11-2007, 17:08
آقا یکی نیست به ما بگه برای بازی رو مدیوم medium- باید کدوم قطعه رو عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ram 1 gb
cpu 2600+amd
grafic 5200 fx
باید کارت گرافیکت رو عوض کنی.

این مشخصات سیستم منه
ram: 512mb
cpu: 3
(geraphic: 256mb ATI (Redeon 9250
ولی فقط رو Low می تونم بازی کنم
میشه یکی بگه مشکل از چیه ؟
کارت گرافیکت ضعیفه باید عوضش کنی البته رمت هم پایینه ولی من خودم با رم 512 و کارت گرافیک gforce 6200 256 رو medium بازی میکنم.

papaee
11-11-2007, 17:13
تورو خدا يكي طريقه ي ساخت face رو تو خود بازي به من ياد بده من data روكه ميزنم يه صفحه ي خالي مياد راه برگشتم وجود نداره
هر كي بلده كمك كنه لطفا:11:

دیگه خالی هم که نباید باشه
وقتی دیتا رو زدی یه صفحه پنجره ی کوچیک باز میشه میگه عکساتو می تونی با این اندازه و این فرمت وارد کنی
بعد باروزرش میاد میری تو فولدر مورد نظرت عکسو اد میکنی
بعد لود میکنه ساسزفول میده اینتر میکنی میری تو ادیتورش
با چهار طرفه بالا پایین و چپ وراست میره ؛ با بالا و پایین جوی استیک(اون توپیه رو میگما) زوم کم و زیاد میشه
بقیه تنظمات هم معلومه
همین
اگه نمیاد تو لود یه اشکالی داره
( همینجا که میگی میاد هنگ میکنه)