مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2008
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
rezapassword
08-05-2008, 11:02
ميشه بيشتر توضيح بدين؟ يعني مي خواين يه تيم منتخب جهان يا اروپا بسازين؟ اگه منظورتون اينه بگين.
میخوام یک تیم بسازم که بازیکنان اون از تیم ملی های مختلف باشن
مثلا منتخب جهان
badterojan
08-05-2008, 12:01
سلام
دوستان We2008 در ايران عرضه ميشه؟
اگه ميشه فرقش با Pes2088 در چيه؟
فقط اسم هاشون فرق مي كنن يا اينكه خود بازي هم با Pes2088 فرق داره؟
میخوام یک تیم بسازم که بازیکنان اون از تیم ملی های مختلف باشن
مثلا منتخب جهان
سلام بفرما.
با اين مي توني كاري رو كه مي خواي انجام بدي. آموزشش رو هم به صورت عكس گذاشتم. (حوصله نداشتم بنويسم). اگه نتونستي بگو تا من واست بسازم
دانلود برنامه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1- ابتدا از
طريق منو فايل سيو رو باز مي كني:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بعد تيم ملي رو كه مي خواي بازيكنش رو بسازي انتخاب مي كني:
نكته: براي ظاهر شدن اون منو روي هر بازيكني كه خواست راست كليك كن و بعد گزينه اكسپورت رو انتخاب كن و يه محل واسه سيو شدنش انتخاب كن.
3- بعد يه تيم به درد نخور كه مي خواي اون رو منتخب جهان كني رو انتخاب كن (PES United و WE United ميتونه بهترين گزينه ها باشه). بعد روي بازكني كه مي خواي اون بازيكن اكسپورت كردت جايگزينش بشه راست كليك كن و ايمپورت رو انتخاب كن و اون فايل قبلي رو واسش مسير دهي كن.
موفق باشين.
ياحق:40:
سلام
دوستان We2008 در ايران عرضه ميشه؟
اگه ميشه فرقش با Pes2088 در چيه؟
فقط اسم هاشون فرق مي كنن يا اينكه خود بازي هم با Pes2088 فرق داره؟
عجيبه ها!!!!! من كلي توي صفحه قبل فك زدم. بابا تو رو خدا صفحات قبلي رو يه نيگاه بكن.:2:
rezapassword
09-05-2008, 13:07
سلام بفرما.
رفیق میدونی چیه ؟
خیلی اقایی
رفیق میدونی چیه ؟
خیلی اقایی
خواهش مي كنم. شما لطف داري، عزيز:40:
badterojan
09-05-2008, 16:14
عجيبه ها!!!!! من كلي توي صفحه قبل فك زدم. بابا تو رو خدا صفحات قبلي رو يه نيگاه بكن.:2:
حالا چرا خون خودت رو كثيف مي كني
چشم نگاه مي كنم
badterojan
09-05-2008, 16:22
خوب آقاي كرسپو اگه منظورت اينه
اصلاً شما دوست عزيز دنبال سري بازي هاي الون نباشو چون نسخه هاي الون براي خود ژاپن زده ميشه و هر موقع هم مياد زودتر از شروع فصل واقعي مياد و تغييرات توش اعمال نمي شن. اما سري هاي Pro براي اروپا و ساير دنيا هستند.
كه من چون اينو خوندم اومدم و سوال كردم
وگرنه كه بعد از We7 كه از خير سري We گذشته بوديم
حالا جواب سوالاي مارو ميدي؟
badterojan
09-05-2008, 16:24
دوستان اين خبر رو تا خط آخر بخونيد هر جا هم مي تونيد لينك بديد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امير موسر
09-05-2008, 16:40
دوستان اين خبر رو تا خط آخر بخونيد هر جا هم مي تونيد لينك بديد
ببخشید این به اینجا چه ربطی داشت !؟
ragbar12
09-05-2008, 18:16
دوستان من از شما يه سوال دارم در تبليغات اوليه بازي اومده بود بازي به بازي هوش مصنوعي بالاتر ميره ولي من هر چه بازي ميكنم اين حالتو احساس نميكنم.
من تو مستر ليگ با منچستر بازي ميكنم وبا كريس رونالدو وويم روني هر كاري كه عشقم ميكشه ميكنم واز اين لحاظ بازي خيلي شبيه فيفا شده.
بايد چند بازي بكنيم كه هوش مصنوعي واقعا بره بالا؟
خوب آقاي كرسپو اگه منظورت اينه
كه من چون اينو خوندم اومدم و سوال كردم
وگرنه كه بعد از We7 كه از خير سري We گذشته بوديم
حالا جواب سوالاي مارو ميدي؟
فكر نكنم اومده باشه. اگرم بياد فرقشو گفتم و به نفعت دنبالش اصلاً نري. اصلاً سري هاي WE نري، بهتره.
دوستان من از شما يه سوال دارم در تبليغات اوليه بازي اومده بود بازي به بازي هوش مصنوعي بالاتر ميره ولي من هر چه بازي ميكنم اين حالتو احساس نميكنم.
من تو مستر ليگ با منچستر بازي ميكنم وبا كريس رونالدو وويم روني هر كاري كه عشقم ميكشه ميكنم واز اين لحاظ بازي خيلي شبيه فيفا شده.
بايد چند بازي بكنيم كه هوش مصنوعي واقعا بره بالا؟
آره. هوش مصنوعيش پيشرفت ميكنه و واسه همينه كه PES2008 در پلي استيشن 2 با پلي استيشن 3 از زمين تا آسمون فرق داره. چون پلي 2 هوش مصنوعيش قابليت پيشرفت نداره، اما پلي 3 داره. شما نبايد ويندوزت رو عوض كني، چون به احتمال زياد اين قابليت دوباره به حالت اول بر ميگرده!
cescjoon
12-05-2008, 10:23
چرا تغییراتی که تو بازی اعمال می کنم بعد از اینکه خارج می شم نمی مونه منظورم تغییرات در Edit بازی هست
rezapassword
12-05-2008, 13:58
باید سیوش کنی عزیزم
امير موسر
12-05-2008, 19:52
چرا تغییراتی که تو بازی اعمال می کنم بعد از اینکه خارج می شم نمی مونه منظورم تغییرات در Edit بازی هست
قبلا هم بچه ها خیلی این مشکل رو داشتن ! فکر میکنم شما بازیت از این سری اولا باشه !
اين سئوال بارها پاسخ داده شده.
دوست عزيز، توي اين نسخه (PES 2008) شما بايد حتماً جويستيك وصل داشته باشي و گرنه سيو بازي ها لود نميشن. حالا اين كه جويستيك چه ارتباطي با سيو داره، منم توش موندم!! اينم از عجايب كار كوناميه :18:
دوتا سوال دارم:
بهترین و کامل ترین پچ Pes 2008 کدومه؟
با عرض معذرت با عرض معذرت ببخشید عفو بفرمائید ولی آیا فرومی در اینترنت هست که در رابطه با بازی فیفا منیجر بحث کنه؟فروم ایرانی.معذرت می خوام می دونم جاش اینجا نبود.
hichkas @ pishroo
13-05-2008, 12:35
hame patch ha ashghaland
sasanjfr
13-05-2008, 13:35
من از این پچ استفاده میکنم.خیلی عالیه.یکی از دوستان قبلاٌ تو این تاپیک گذاشته بودش
اینم چند تا عکس از بازی بعد از نصب پچ:
دوتا سوال دارم:
با عرض معذرت با عرض معذرت ببخشید عفو بفرمائید ولی آیا فرومی در اینترنت هست که در رابطه با بازی فیفا منیجر بحث کنه؟فروم ایرانی.معذرت می خوام می دونم جاش اینجا نبود.
بستگي دارم شما چجور بچي بخواي؟ ولي اكثر بچ ها رو مي توني با يه سرچ از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بگيري.
نكته: اميدوارم مديران گرامي اين سايت رو ديگه به عنوان تبليغ حساب نكنن. چون اين يه سايت خارجيه و هيچ ربطي هم به من نداره!:13:
mohammad_dj_kazin
14-05-2008, 15:39
بايد يه دسته نصب كني درست ميشه
irani2006
15-05-2008, 19:34
سلام
من چندين ساله كه يك pes بازم.
اما الان به يك دليل ظاهرا مسخره و كوچيك pes2008 رو با اينكه مدتها منتظرش بودم بازي نمي كنم: مشكل من اينه كه فقظ با كيبورد حال مي كنم بازي كنم و عادت هم كردم سرعت رو رو اسپيس بذارم. اگه كسي بتونه مشكل منو حل كنه واقعا بايد خيلي بارش باشه. چون من حتي تو سايت هاي خارحي هم راه حلي براش نديدم. اگه راه حلي داشتيد لظفا با ايميلم هم به من خبر بديد.
سلام
من چندين ساله كه يك pes بازم.
اما الان به يك دليل ظاهرا مسخره و كوچيك pes2008 رو با اينكه مدتها منتظرش بودم بازي نمي كنم: مشكل من اينه كه فقظ با كيبورد حال مي كنم بازي كنم و عادت هم كردم سرعت رو رو اسپيس بذارم. اگه كسي بتونه مشكل منو حل كنه واقعا بايد خيلي بارش باشه. چون من حتي تو سايت هاي خارحي هم راه حلي براش نديدم. اگه راه حلي داشتيد لظفا با ايميلم هم به من خبر بديد.
عزيز، هيچ راهي نداره. چون شما نمي تونيد دكمه Space Bar رو براش كاري تعريف كني. شما براي اعمال سيوها هم بايد جوي استيك داشته باشي. اون كارهايي كه شما ميگيد كار برنامه نويس ها هست كه واسه بازي پچ مي سازن و اين كار هم ارزش برنامه نويسي نداره. چون اكثر گيمرها با دسته بازي مي كنن!
bahal_msf
16-05-2008, 10:35
سلام
من سیستمم با این مشخصات:
cpu:2.4 celeron
vga:256mb geforce fx 5500
ram:512mb
این بازی رو بازی می کنم توی خود بازی گیر نداره ولی در صحنه های آهسته مشکل دارم راهی هست که این مشکل برطرف بشه یانه. راستی من Quality رو روی Low قرار دادم.
Amin Asterix
16-05-2008, 11:07
راه که نداره.اما اگر آخرین درایور کارت گرافیکتونو نصب نکردین احتمالا از اونه.اما اگر درایور آخر هست خوب راهی نداره.
mohammad_dj_kazin
16-05-2008, 14:18
سلام
من سیستمم با این مشخصات:
این بازی رو بازی می کنم توی خود بازی گیر نداره ولی در صحنه های آهسته مشکل دارم راهی هست که این مشکل برطرف بشه یانه. راستی من Quality رو روی Low قرار دادم.
دستگاهت مدلش پايينه راهي نيست
سلام
من سیستمم با این مشخصات:
با اين مشخصاتي كه گفتي و روي Low هم بازي ميكني، قاعدتاً نبايد مشكلي باشه. به قول دوست عزيزمون جديدترين درايور كات گرافيكتو نصب كن و يه بارم ويندوزت رو عوض كن!
saman_dexter
18-05-2008, 13:11
عزیزان سریالی که بشه online بازی کرد ...و کسی داره ؟ راهی هست ؟
عزیزان سریالی که بشه online بازی کرد ...و کسی داره ؟ راهی هست ؟
واسه آنلاين بايد سي دي اورجينال باشه كه سريال باشه و متاسفانه سي دي اورجينال هم توي ايران نيست و اگر هم بخواي بايد از سايت كونامي سفارش بدي كه فك كنم با گمرك يه چيزي حدود 50 تومن واست آب بوره. اگه خدا قسمت كنه، من واسه 2009 نسخه اورجينال رو سفارش مي دم. بعدشم واسه آنلاين براي اينكه كيفيت بازي متوسط باشه و مشكلي نداشته باشي بايد حداقل با خط 1mb ADSL بازي كني!
من سیستم اینه cpu:amd dual core 4400 ram"2gb vga;8500gt ام نمیتونم بازی رو رزولوشن 1024*768 بازی کنم لطفا کمک کنید
Amin Asterix
19-05-2008, 20:02
منم با 8500 و 2 گیگ رم دارم راحت اجرا میکنم!!شاید از درایوتونه که قدیمیه
من سیستم اینه cpu:amd dual core 4400 ram"2gb vga;8500gt ام نمیتونم بازی رو رزولوشن 1024*768 بازی کنم لطفا کمک کنید
آره بابا. روي رزولوشن بالاتري هم مي توني بازي كني!
Amin Asterix
20-05-2008, 11:58
دقیق:
سیستم شما مشکل نداره.ببرینش تعمیر گاه شاید مشکل سخت افزار داره.
احتمال 10% هم از درایور قدیمیتونه.جدیدشو بگیرین
خیلی ممنون مشکل از درایوم بود
aliadineh
23-05-2008, 18:08
آقا یه سوال
من جدیدا کارت گرافیک 8600 gt گرفتم و دارم با کیفیت عال بازی می کنم
اما مسئله اینه که الان توپ سبک شده .. یعنی وقتی می خوره به پای یه بازیکن تا وسطای زمین میره
چرا ؟
راستی
کسی هست که پچ برای تیم ملی ایران و لیگ ایران درست کرده باشه
آقا یه سوال
من جدیدا کارت گرافیک 8600 gt گرفتم و دارم با کیفیت عال بازی می کنم
اما مسئله اینه که الان توپ سبک شده .. یعنی وقتی می خوره به پای یه بازیکن تا وسطای زمین میره
چرا ؟
راستی
کسی هست که پچ برای تیم ملی ایران و لیگ ایران درست کرده باشه
در مورد سئوال اولت بايد بگم كه واقعاً عجيبه و فكر نمي كنم ربطي به گرافيك داشته باشه!
زياده. بايد سرچ كني. توي اين سايت نه. چون اينجا نيست. جاها ديگه. ولي فكر نكنم بتوني يه پچ درست و حسابي پيدا كني. مگر اينكه صبر كني شركتها بدن بيرون
سلام
این یک هم patch عالی برای pes 2008
این هم امکانات این پچ
100% original Teams
100% original Names
100% original Kits
complete Bundesliga (German League)
correct League and Cup names
correct Stadium names
new Soundtrack
new chants for many Teams
Teams without own unique chants have adequate generic chants
new Callnames
new Balls
up-to-date Bootpack
new Faces for many Superstars
new Menus
misc. new graphics (countries, positions icons etc.)
fan reactions (German Version only)
fan banners
Premier League
Ligue 1
Serie A
Primera Division
Bundesliga
Others A / B:
Slavia Prag
Anderlecht
Club Brugge
Dinamo Zagreb
Copenhagen
Steaua Bukarest
Olympiacos
Panathinaikos
AEK Athens
Rosenborg
Wisła Kraków
Benfica
Porto
Sporting Lisbon
Spartak Moscow
Zenit St. Petersburg
Celtic
Rangers
Red Star Belgrade
AIK Solna
CSKA Moskau
Shakhtor Donezk
Göteborg
Beşiktaş
Fenerbahçe
Galatasaray
Dynamo Kiev
Basel
River Plate
Sao Paulo
Boca Juniors
LA Galaxy
Others C:
Eredivisie
البته باید بگم که این پچ حجمش زیاده و 1.78 گیگ میشه که به دوستانی که اینترنت پرسرعت دارند توصیه میکنم بگیرن و یک مورد دیگه باید بگم که این پچ باید با torrent دانلود بشه که لینک اون را هم میذارم
دانلود پچ :
دانلود torrent :
موفق باشید
king of the kings
24-05-2008, 13:50
من تازه واردم میشه توضیح دهید که چه جوری این چیزهایی که شماها میزارید رو تو بازی pes8 بذارم؟
من تازه واردم میشه توضیح دهید که چه جوری این چیزهایی که شماها میزارید رو تو بازی pes8 بذارم؟
بستگي داره شما بخواي چيو به بازي اضافه كني! برنامه هاي زيادي هست. مي توني براي آشنايي بيشتر به سايتي كه توي امضام هست بري
google_boy07
25-05-2008, 19:43
چرا کسی از pes انلاین چیزی نمیگه؟
golmohammadi
26-05-2008, 11:37
سلام
این هم امکانات این پچ
سايز پچ خيلي زياده
بچه ها لطفا يه پچ يا Option File كه سايزش كم باشه معرفي كنيد
راستي كرك يا سريال هنوز پيدا نشده ؟
اخه نميشه تحت شبكه اجرا كرد سريال ميخواد (خيلي حالگيريه... :13:)
چرا کسی از pes انلاین چیزی نمیگه؟
چون شما چيزي رو مي خواي كه توي ايران يه جورايي گنگه!
سايز پچ خيلي زياده
بچه ها لطفا يه پچ يا Option File كه سايزش كم باشه معرفي كنيد
راستي كرك يا سريال هنوز پيدا نشده ؟
اخه نميشه تحت شبكه اجرا كرد سريال ميخواد (خيلي حالگيريه... :13:)
اكثر بچ ها همين طورند. براي هر پچي كه مي خواين برين به اون سايت كه توي چند صفحه پيش گفتم (با اينكه سايتش خارجيه، ولي مي ترسم اگه اسمشو بگم بازم اخطار بگيرم.)
بارها گفته شده كه براي اجراي تحت شبكه بايد نسخه اورجينال رو داشته باشين!
golmohammadi
26-05-2008, 20:37
چون شما چيزي رو مي خواي كه توي ايران يه جورايي گنگه!
اكثر بچ ها همين طورند. براي هر پچي كه مي خواين برين به اون سايت كه توي چند صفحه پيش گفتم (با اينكه سايتش خارجيه، ولي مي ترسم اگه اسمشو بگم بازم اخطار بگيرم.)
بارها گفته شده كه براي اجراي تحت شبكه بايد نسخه اورجينال رو داشته باشين!
نسخه اورجينالش تو ايران پيدا ميشه يا بايد قيدشو بزنيم ؟
نسخه اورجينالش تو ايران پيدا ميشه يا بايد قيدشو بزنيم ؟
فكر نمي كنم توي ايران باشه. اگرم باشه بايد حدوداً 20 و خورده اي باشه.
اگه اورجينالشو مي خواي يا بايد از دوبي بگيري كه قاچاقي بيارن، يا از طريق سايت خود كونامي سفارش بدي، كه با گمرك حدود 50 تومني واست آب مي خوره.
من خودم اگه قسمت بشه، ايشالا واسه PES2009 اورجينالشو سفارش ميدم.
golmohammadi
27-05-2008, 21:07
فكر نمي كنم توي ايران باشه. اگرم باشه بايد حدوداً 20 و خورده اي باشه.
اگه اورجينالشو مي خواي يا بايد از دوبي بگيري كه قاچاقي بيارن، يا از طريق سايت خود كونامي سفارش بدي، كه با گمرك حدود 50 تومني واست آب مي خوره.
من خودم اگه قسمت بشه، ايشالا واسه PES2009 اورجينالشو سفارش ميدم.
حالم بهم خورد
يه فوتبال تحت شبكه خواستيم بازي كنيم كه نشد
البته Winning Eleven 8 بدون مشكل اجرا ميشه فقط يه ايراد داشت اونم اينكه دموهاي بازي بعد از گل را نميشد رد كرد كه اعصاب خورد كن بودند
حالم بهم خورد
يه فوتبال تحت شبكه خواستيم بازي كنيم كه نشد
البته Winning Eleven 8 بدون مشكل اجرا ميشه فقط يه ايراد داشت اونم اينكه دموهاي بازي بعد از گل را نميشد رد كرد كه اعصاب خورد كن بودند
جالبه! منم بازي كه توي ايران آنلاين بازي كردم، جنگهاي صليبي بوده
آقا با این سیستم بازی رو حد آخر روان اجرا میشود
8600ddr3 -256 mb -128bit
cpu 2.8 cell
ram 1gb ddr2
آقا دیگه بودجه عوض کردن cpu رو ندارم ...........
بکام جان روی های و با رزولوشن پایین فکر کنم با کمتر تیک بشه اجرا ولی تو مدیوم راحت اجرا بشه.........
راستی کسی خبر از pes2009 نداره؟
golmohammadi
29-05-2008, 22:17
بکام جان روی های و با رزولوشن پایین فکر کنم با کمتر تیک بشه اجرا ولی تو مدیوم راحت اجرا بشه.........
راستی کسی خبر از pes2009 نداره؟
2008 كه زياد خوب نبود
2009 بياد باز بهتر ميشه
رفیق غیب گفتی؟
خوب اینو که هر کسی میدونه که تو سری جدید سعی بر اینه که نقاط ضعف رو درست کنند خوب من دنبال امکانات هستم که ممکنه اضافه شده باشه همانطور که فیفا09 کمی از اطلاعاتش رو داده.........
رفیق غیب گفتی؟
خوب اینو که هر کسی میدونه که تو سری جدید سعی بر اینه که نقاط ضعف رو درست کنند خوب من دنبال امکانات هستم که ممکنه اضافه شده باشه همانطور که فیفا09 کمی از اطلاعاتش رو داده.........
سلام. شما همون احمد خودمون توي پارس فوتبال هستي؟ خوش آمد ميگم عزيز به اين تاپيك. هنوز اطلاعاتي از PES2009 نيست.
ابولفضل خودتی عزیز بابا دمت گرم ایول ......
راستیتش که بنده کسی بودم که تو صفحات اول این تاپیک اسم و رسمی پیدا کرده بودم ولی بعد اومدن بازی و مشکلات و بازی ضعیف که داشت دیگه دلمو زد و ازش جداشدم وگرنه من و فاشیست که رفیق صمیمی بنده هست از قدیمیهای تاپیک pes بودیم خوب باز هم ممنون عزیز....
میگم این ساکر کارش همینه وا میسته تا حریفش خوب رجز خودشو بخونه بعد شروع میکنه به کار و رجز خوانی معلوم نیست که چه چیزای رو میخواد اضافه کنه هرچی هست باید اینا رو درستش کنه
1:صدای تماشاگرا و گزارشگر که اصلآ توش احساس وجود نداره و برعکس فیفا08 نسخه نکستش بسیار ضعیف هست
2:دروازه بان :قروبونش برم همین مونده که با دست توپو بفرسته وارد دروازه
3:شکل حرکت :انگار همه بازیکنا یه قوز دارن ویا مثلآ کریس میخواد بدوه فاصله گاه هاش 10 سانته انگار پاهای یه بچه رو واسش گذاشتن....
4:تکنیک:از زیباییهای فوتبال حرکات تکنیکی اون هستش که تو فیفا08 نسخه نکست این مسئله طوری بکار رفته که باور کردنی نیست......
5:ضربه ایستگاهی:که اگه واس حریف ضربه ایستگاهی بدی انگار پنالتی دادی تقریبآ 90% گله
شما هم نظرتون رو بگید موافقید یا مخالف
Amin Asterix
30-05-2008, 11:37
موافقم احمد جون. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش زیاد راجع به ضعفای بازی بحث شده اما بازم این بازی بهترین فوتبال روی پیسی هست.وقتی فیفا نکست رو برا کنسول میدن ما مجبوریم پس رو تحمل کنیم.
تازه به اینا ایرادات اساسی تو لیسانس رو هم اضافه کن.بازی ای که لیسانس 4 تا کشورم نمیتونه بگیره واقعا نا امید کننده اس!!
البته من هر دو فوتبال رو باز میکنم اما اونو برای لیگش اینو برا قشنگیش و بازیکنای کلاسیکش.
pooyakhaste
30-05-2008, 12:47
موافقم احمد جون. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش زیاد راجع به ضعفای بازی بحث شده اما بازم این بازی بهترین فوتبال روی پیسی هست.وقتی فیفا نکست رو برا کنسول میدن ما مجبوریم پس رو تحمل کنیم.
تازه به اینا ایرادات اساسی تو لیسانس رو هم اضافه کن.بازی ای که لیسانس 4 تا کشورم نمیتونه بگیره واقعا نا امید کننده اس!!
البته من هر دو فوتبال رو باز میکنم اما اونو برای لیگش اینو برا قشنگیش و بازیکنای کلاسیکش.
البته نظر همه محترمه ولی من با تظر شما کاملا مخالفم ، چون فکر کنم الات فیفا 99 گیم پلیش بهتر از 08 هست. اصلا ولش کن نمیخوام دوباره موضوع FIFA VS. PES راه بیفته.
فقط یه سوال دارم که تورو خدا جواب بدید.
چجوری میشه تیمهای منتخب و آزاد کرد؟؟:41:
فکر کنم باید انواع لیگا رو فتح بکنی.توی خود ساکر نوشته که برای هر چیزی باید چه جامی رو فتح کنی.
راستیتش که بنده کسی بودم که تو صفحات اول این تاپیک اسم و رسمی پیدا کرده بودم ولی بعد اومدن بازی و مشکلات و بازی ضعیف که داشت دیگه دلمو زد و ازش جداشدم وگرنه من و فاشیست که رفیق صمیمی بنده هست از قدیمیهای تاپیک pes بودیم خوب باز هم ممنون عزیز....
میگم این ساکر کارش همینه وا میسته تا حریفش خوب رجز خودشو بخونه بعد شروع میکنه به کار و رجز خوانی معلوم نیست که چه چیزای رو میخواد اضافه کنه هرچی هست باید اینا رو درستش کنه
1:صدای تماشاگرا و گزارشگر که اصلآ توش احساس وجود نداره و برعکس فیفا08 نسخه نکستش بسیار ضعیف هست
3:شکل حرکت :انگار همه بازیکنا یه قوز دارن ویا مثلآ کریس میخواد بدوه فاصله گاه هاش 10 سانته انگار پاهای یه بچه رو واسش گذاشتن....
4:تکنیک:از زیباییهای فوتبال حرکات تکنیکی اون هستش که تو فیفا08 نسخه نکست این مسئله طوری بکار رفته که باور کردنی نیست......
5:ضربه ایستگاهی:که اگه واس حریف ضربه ایستگاهی بدی انگار پنالتی دادی تقریبآ 90% گله
1-موافقم
2-تا حدی مخالفم.خوبی دروازبانا بستگی زیادی به گرافیک و رزولیشنی داره که زدی و باهاش بازی میکنی.توی low دروازبانا واقعا افتضاحن ولی توی مدیون خیلی از ضعفای خود دروازبانا یا سوتی هایی که بازیکنا میدن اصلا نیستش.high رو هم هنوز بازی نکردم
4-ساکر هیچوقت تکنیک نداشت
5-من تا حالا زیاد این اتفاق نیفتاده.البته اینم بستگی زیادی به مورد دوم یعنی گرافیکی که باهاش بازی رو اجرا میکنی و واکنش دروازبان داره
این یکی از بزرگترین مشکلهای pes2008 هست عزیز که تا یه دو ماهی پیش که پرسیدم گفتن نمیدونن خوب مشکل از اونجایه که اصلا وقتی بازیکنها کلاسیک رو از مستر لیگ ازاد میکنی همین که از مستر میایی بیرون اونا از بین رفتن و مشکل انگار از سیو هست و انگار که اصلا بازی انجام نشده من خودمو کشتم و هر کرکی بگی دانلود کردم نشد که نشد......
خوب در مورد فیفا بگم صد در صد باهات موافقم از این جهت که فیفا98 البته جام جهانیش رو من عاشقشم خیلی کلاس بود مخصوصآ که میتونستی بری تو عقب و جامهای دیگه روببری با اون موزیک دوست داشتنیش که تو ذهنم هنوز هست و به نظر من بسی جذاب و قشنگتر از فیفا08 البت البت البت نسخه کامپیتورش هست ولی من حرفم رو نسخه نکستش هست عزیز که دارم رو کنسول بازیش میکنم که باور کن اگه همینو بدون هیچ تغییر بدن رو کامپیوتر و اگه pes تمام نقاط ضعفش رو برطرف کنه باور کن همه میرن سراغ فیفا چون خیلی واقعی و جذاب هستش که باور نمیکنی در مورد pes بگم که این نسل بازیهای فوتبالش که افتضاح بود بنده بدجور خورد تو ذوقم.....
دوست عزیز به گرافیک چه ربطی داره ؟
این مشکلات از گیم پلی بازی هست که میگم و شما یه فصل رو تو مستر لیگ بازی کن و پشت محوطه هر بازی یه خطا بکن حال نیگاه کن اگه همش گل نشد یا همش گله یا تیرک دروازبان که نمیگیره وشاید به تیرک بخوره وگرنه گله...
دوم اینکه من با بالاترین رزولوشن lcd خودم و روی های بازی میکنم و مشکلاتی که میگم هم هست توش.....
ولی من دقیقا توی 3 تا پی سی مشکلات دروازبانی و سوتی هایی که بازیکنا میدادن با افزایش Quality توی setting از low به medium تا حد خیلی زیادی رفع شد.
peyman_nn
30-05-2008, 16:47
سلام
این هم امکانات این پچ
100% original Teams
100% original Names
100% original Kits
complete Bundesliga (German League)
correct League and Cup names
correct Stadium names
new Soundtrack
new chants for many Teams
Teams without own unique chants have adequate generic chants
new Callnames
new Balls
up-to-date Bootpack
new Faces for many Superstars
new Menus
misc. new graphics (countries, positions icons etc.)
fan reactions (German Version only)
fan banners
Premier League
Ligue 1
Serie A
Primera Division
Bundesliga
Others A / B:
Slavia Prag
Anderlecht
Club Brugge
Dinamo Zagreb
Copenhagen
Steaua Bukarest
Olympiacos
Panathinaikos
AEK Athens
Rosenborg
Wisła Kraków
Benfica
Porto
Sporting Lisbon
Spartak Moscow
Zenit St. Petersburg
Celtic
Rangers
Red Star Belgrade
AIK Solna
CSKA Moskau
Shakhtor Donezk
Göteborg
Beşiktaş
Fenerbahçe
Galatasaray
Dynamo Kiev
Basel
River Plate
Sao Paulo
Boca Juniors
LA Galaxy
Others C:
Eredivisie
البته باید بگم که این پچ حجمش زیاده و 1.78 گیگ میشه که به دوستانی که اینترنت پرسرعت دارند توصیه میکنم بگیرن و یک مورد دیگه باید بگم که این پچ باید با torrent دانلود بشه که لینک اون را هم میذارم
دانلود پچ :
دانلود torrent :
موفق باشید
دوست عزیز دستت درد نکنه
لینک راپید نداری ؟
اینجوری خیلی سخته با تورنت :41:
ممنون میشم اگه جایی دیدی بذاری
آره احمد جون.
1- نسخه نكستش چيه؟
2- كلاً توي اين نسخه دروازه بان = بوق!!!:8:
3- اين شكل روي مي تونيد توي بدن كارلوس ته وز به وضوح مشاهد كني. بيچاره پشتشو عين يه پيرمرد دمه مرگ ساختن!!!!:13:
4- اتفاقاً توي اين بازي تكنيك هم هست و بازيكناي خاص تكنيك خاص خودشون رو دارن. مثلاً يكي از اون تكنيكا كه فق كريس رونالدو، هانري و دروگبا دارن جلو انداختن توپ به شكل موربه!
5- اين كه آخره گافه! من توي مستر ليگ از بدترين تيم ايسگاهي گل خوردم. توي بازي كه نتونستن بزنن!:46::20:
درمورد لايسنس با اينكه من از FIFA متنفرم، اما بايد بگم واقعاً خيلي از كونامي پيشه!
چجوری میشه تیمهای منتخب و آزاد کرد؟؟:41:
شما بايد پولاتو زياد كني تا بتوني همه چيز رو آزاد كني. من آپشن فايلم همه چيزش آزاده. اگه مي خواي واست بزارم. اگرم مي خواي برنامه اي واسه افزايش پول بهت بدم. در هر صورت دستت بازه و انتخاب با خودته!:40:
1-موافقم
2-تا حدی مخالفم.خوبی دروازبانا بستگی زیادی به گرافیک و رزولیشنی داره که زدی و باهاش بازی میکنی.توی low دروازبانا واقعا افتضاحن ولی توی مدیون خیلی از ضعفای خود دروازبانا یا سوتی هایی که بازیکنا میدن اصلا نیستش.high رو هم هنوز بازی نکردم
4-ساکر هیچوقت تکنیک نداشت
5-من تا حالا زیاد این اتفاق نیفتاده.البته اینم بستگی زیادی به مورد دوم یعنی گرافیکی که باهاش بازی رو اجرا میکنی و واکنش دروازبان داره
تغيير كيفيت = تغيير گيم پلي؟؟؟؟؟؟!!!!!!:18::18::18:
اينو ديگه از كجا آوردي؟ اصلاً هيچ ربطي نداره:31:
ابولفضل جان بازی فیفا08 نکستش یعنی بازی نسل جدیدش فقط روی دو کنسول نسل جدید یعنی x360 &ps3 هست که بازی فوق تماشایی و فوق دیدنی هست باور کن من اگه روزی حد اقل نیم ساعت بازی نکنم روزم شب نیمشه خیلی بازی زیبایی هست چه از تماشاگراش و چه از کیفیت زمین و چه از حرکت ازادانه لباس و موها و چه از انجام بیش از 60 حرکت مختلف در ثانیه کلا فیفا08 این دو کنسول با کامپیوتر مثل بهشت و جهنم هست اصلا اینو بگم که این دوتا اصلا و ابدا شبیه هم نیستند وتنها اشتراکشون اسماشون هست وگرنه اون کجا و این کجا........
در مورد تکنیکهای فیفا08 دو کنسول برتر بگم که شما تونایی دارین که تو هر کجایی زمین هر تکنیکی که تو واقعیت انجام میدین رو انجام بدین یعنی اونقدر زیاده که نگو و نپرس......کلا شاید صد تا تکنیک مختلف است که در مقابل ساکر شاید نهایتآ 6 -7 تا تکنیک داشته باشه ........
راستی حتی اینو بگم که میتونی برای وقت کشی و یا تضعیف روحیه حریف روپایی بزنی و اینکار خیلی تاثیر داره در روحیه حریف من که گرچه خود خواهی و بی ادبی هست ولی دقایق اخر بازی این کار رو میکنم....
مثل اینکه کلا شده تاپیک فیفا ولی اشکال نداره اخه فیفا09 مال کامپیوتر هم اینطور که بوش میاد به احتمال فراوان نسل جدید و یا شبیه دو کنسول دیگه هست که اونوقته که میترکونه و اگه ساکر فکری نکنه کار براش خیلی سخته و عمرآ اگه بتونه فیفا رو پشت سر بذاره.......
من وقتی می خوام PES 2008 رو نصب کنم وقتی تو قسمت Preparing to install یه پیغام میده و وقتی OK رو میزنم میبنده برنامه رو !
پیغام : === Logging Started: 5/30/2008 21:07:10 ===
کاملاً به همین شکل البته ساعت رو ساعت سیستم میزنه یعنی هروقت Setup کنی ساعتش تغییر میکنه !
من وقتی می خوام PES 2008 رو نصب کنم وقتی تو قسمت Preparing to install یه پیغام میده و وقتی OK رو میزنم میبنده برنامه رو !
پیغام : === Logging Started: 5/30/2008 21:07:10 ===
کاملاً به همین شکل البته ساعت رو ساعت سیستم میزنه یعنی هروقت Setup کنی ساعتش تغییر میکنه !
کف میکنیم !!!!!!!!!
اینی که گفتی رو من تو عمرم نشنیده بودم که حالا شنیدم اصلا به ساعت چه ربطی داره خوب؟
فکر کنم یه اشکالاتی از سیستم شما باشه و خود بازی مشکلی نداشته باشه همین بازی رو با همین سی دی ها تو یه سیستم دیگه مال رفیقت و یا یه کفی نتی امتحانش کن .......اگه بازم اومد خوب بندازش دور
اگه بازم اومد خوب بندازش دور
عجب جواب قانع كننده اي!!!!!:8::20::10:
سلام.
اينم جديدترين پچ اين بازي.
پچ يورو 2008. حجمشم 181 مگابايت هست. من مي خواستم دانلود كنم، اما ديدم نه فيس سرور دارم، نه بوت سرور و نه... . فقط يه كيت سرور، اونم بتا.
ممنون کسپو جان بابت پچ ولی میگم ما فقرای که adsl نداریم رو هم فکری برامون کردی؟
در مورد پست قبلیت بگم که بابا چاکریم والا دیگه چیزی تو ذهنم نیومد......
سلام.
اينم جديدترين پچ اين بازي.
پچ يورو 2008. حجمشم 181 مگابايت هست. من مي خواستم دانلود كنم، اما ديدم نه فيس سرور دارم، نه بوت سرور و نه... . فقط يه كيت سرور، اونم بتا.
سلام. ممنون به خاطر پچ. فقط به سوال دارم: برای نصب این پچ نیاز به برنامه ی خاصی هست یا نه ؟
سلام. ممنون به خاطر پچ. فقط به سوال دارم: برای نصب این پچ نیاز به برنامه ی خاصی هست یا نه ؟
من دانلودش نكردم. (چون فيس سرور واسه PES 2008) ساخته نشده. اما به نظرم، آره. چون بايد فيس هم باش، كيت باشه و احتمالاً صدا.
kitserver و GGS 100% لازمه و DKZ Studio هم 50%. چون پچ رو نديدم در مورد KDZ با شك صحبت مي كنم.
pooyakhaste
01-06-2008, 10:00
آره احمد جون.
درمورد لايسنس با اينكه من از FIFA متنفرم، اما بايد بگم واقعاً خيلي از كونامي پيشه!
دوستانی که فکر میکنن فیفا در گرفتن لایسنس از pes خیلی موفق تر بوده باید بهشون بگم که اصلا بازی فیفابرای ساختن لیگ یک کشور یا ساختن تیم ملی نیاز به گرفتن لایسنس نداره ، چون میخاد لباس تیمهایی رو بسازه که عضو فیفا هستند .
همونطوری که میدونید بازی فیفا یه زیر مجموعه ای از FIFA (فیفای اصلی ) هست:13:
pooyakhaste
01-06-2008, 10:07
شما بايد پولاتو زياد كني تا بتوني همه چيز رو آزاد كني. من آپشن فايلم همه چيزش آزاده. اگه مي خواي واست بزارم. اگرم مي خواي برنامه اي واسه افزايش پول بهت بدم. در هر صورت دستت بازه و انتخاب با خودته!:40:
کرسپوی عزیز ، همونطوری که میدونی در pes 2008 بازی از حالت پولی در اومده ، تعجب میکنم که همچین چیزی رو میگی:18:تو pes6 بود که باید پول میدادی و یه چیز رو آزاد میکردی. پول فقط توی مسترلیگه که هیچ ربطی به قسمتهای دیگه بازی نداره، دوست خوبم!
من تو قسمت gallery هم رفتم ولی چیزی راجه به چگونگی آزیاد کردن تیمهای منتخب ننوشته بود. باز هم اگه کسی بتونه منو کمک کنه ممنون میشم.
یعنی کسی تا حالا تیم منتخب رو آزاد نکرده؟:41:
Amin Asterix
01-06-2008, 11:11
کرسپوی عزیز ، همونطوری که میدونی در pes 2008 بازی از حالت پولی در اومده ، تعجب میکنم که همچین چیزی رو میگی:18:تو pes6 بود که باید پول میدادی و یه چیز رو آزاد میکردی. پول فقط توی مسترلیگه که هیچ ربطی به قسمتهای دیگه بازی نداره، دوست خوبم!
من تو قسمت gallery هم رفتم ولی چیزی راجه به چگونگی آزیاد کردن تیمهای منتخب ننوشته بود. باز هم اگه کسی بتونه منو کمک کنه ممنون میشم.
فک کنم اشتباه لپی بوده.شما برو تو گالری.میبینی نوشته چی می خواد.مثلا اگر سری آ رو ببری یکی از اونا باز میشه.جام جهانی ببری یک تیم باز میشه و...
فقط رفتی تو گالری برو به track record.بعد برو سمت چپ.
امین جان مال من میدونی چیه همه جام ها رو اگر هم ببری و حتی مسترلیگ به سال 3000 برسی همین که از مستر لیگ و یا کاپ و لیگ میایی بیرون همه چیزت دود شده رفته فضا مثلا تو مستر مینویسه که کلاسیک پلیر اوپن ولی خوب وقتی میری تو گالری رکورد میبینی همش ستاره است و هیچ چیزی باز نشده...........
Amin Asterix
01-06-2008, 21:28
ای بابا احمد جون این که از یک چیز دیگه باید باشه.احتمال 99% دسته رو روی کنترل 1 نزاشتی.بزار درست میشه
حالا چرا ميزني؟ من حواسم نبود. شما بايد بري توي گالري---------> يوزر ترك. بعد براي آزاد كردن هر قسمت گفته كه بايد كدوم قسمت از بازي رو انجام بدي.!!!
نه اتفاقآ اون مشکل رو همون اول دوستان گفتن حل شد ولی این یکی رو من که نتونستم کارش کنم یه بار اینجا مفصل توضییح دادم مشکلمو که گفتن این مشکل خیلی خوفه و به سادگی حل نمیشه.....
pooyakhaste
02-06-2008, 11:04
فک کنم اشتباه لپی بوده.شما برو تو گالری.میبینی نوشته چی می خواد.مثلا اگر سری آ رو ببری یکی از اونا باز میشه.جام جهانی ببری یک تیم باز میشه و...
فقط رفتی تو گالری برو به track record.بعد برو سمت چپ.
جان خودم اونجا رفتم ولی چیزی در مورد تیمهای منتخب ننوشته.
pooyakhaste
02-06-2008, 11:11
دوستانی که با برنامه GGS آشنایی دارند لطفا کمکی به من بکنند.
من لباس تیم ملی ایران رو درست کردم ولی وقتی که اون رو import می کنم و داخل بازی میرم همون لباسهای قبلی ایران استفاده میشه و من هر تغییری میدم ، توی لباس ایران تغییری نمی کنه.:13:
قابل توجه که شماره لباس ایران در cv_0 ،لباس بازیکنا و دروازبانا 7965 و 7966 هست:18:
سلام
من یه مشکل دارم که احتمالا شما دوستان میتونین تو حلش بهم کمکم کنین
من قیافه بازیکنای ایران رو از قسمت edit player از scan درست میکنم و بعد ذخیره میکنم وخارج میشه فردا که دوباره میام بازی کنم قیافه ها همگی پریدن و همه اون بازیکن ها سیاه میشن
لطفا بگید باید چطور این مشکل رو حل کنم
ممنون
سلام
من قیافه بازیکنای ایران رو از قسمت edit player از scan درست میکنم و بعد ذخیره میکنم وخارج میشه فردا که دوباره میام بازی کنم قیافه ها همگی پریدن و همه اون بازیکن ها سیاه میشن
ممنون
اشکال نداره دوست عزیز برای هزارو یکمین بار هم برای شما عزیز توضییح میدم شما فقط کاف هست که یک جویستیک ناقابل 500 تومنی رو بخرین و اونو بکار بندازین و برین تو ستینگ و جویستیک رو تو کنترلر 1 بذارین و اوکی رو بزنید و بعد دیگه به جویستیک کاری نگیرید اگر هم خواستید کار بگیرید ولی بدون جویستیک هم میشه از کیبورد استفاده کرد درحالی که جویستیک کنترل 1 هست ولی شما دارین از کیبورد در کنترل نیز استفاده میکنین و خوب تمام بعد برین و حالشو ببرین دیگه ادیتهای شما از بین نمیرن فقط یادتون باشه که هر وقت جویستیک رو بکشین همه چی نابود میشه میره هوا ......
golmohammadi
02-06-2008, 16:28
اشکال نداره دوست عزیز برای هزارو یکمین بار هم برای شما عزیز توضییح میدم شما فقط کاف هست که یک جویستیک ناقابل 500 تومنی رو بخرین و اونو بکار بندازین و برین تو ستینگ و جویستیک رو تو کنترلر 1 بذارین و اوکی رو بزنید و بعد دیگه به جویستیک کاری نگیرید اگر هم خواستید کار بگیرید ولی بدون جویستیک هم میشه از کیبورد استفاده کرد درحالی که جویستیک کنترل 1 هست ولی شما دارین از کیبورد در کنترل نیز استفاده میکنین و خوب تمام بعد برین و حالشو ببرین دیگه ادیتهای شما از بین نمیرن فقط یادتون باشه که هر وقت جویستیک رو بکشین همه چی نابود میشه میره هوا ......
اينجوري باشه كه خيلي بد ميشه
سلام
آیا راهی هست که تو مستر لیگ pes2008
بشه دو تا تیم رو انتخاب کرد و وارد جام شد؟
فقط 1 تیم میشه انتخاب کرد و بازیکن خرید و فروش کرد
اگه 2 یا 3 تیم بشه چند نفره گرفت فوق العاده میشه
آیا راهی هست؟
دوستانی که با برنامه GGS آشنایی دارند لطفا کمکی به من بکنند.
من لباس تیم ملی ایران رو درست کردم ولی وقتی که اون رو import می کنم و داخل بازی میرم همون لباسهای قبلی ایران استفاده میشه و من هر تغییری میدم ، توی لباس ایران تغییری نمی کنه.:13:
قابل توجه که شماره لباس ایران در cv_0 ،لباس بازیکنا و دروازبانا 7965 و 7966 هست:18:
اصلاً ايران لايسنس نشده!!!!!:18::18::18:
سلام
ممنون
اين سئوال بارها پاسخ داده شده. براي اعمال سيوها شما بايد Joypad داشته باشين.
فقط یادتون باشه که هر وقت جویستیک رو بکشین همه چی نابود میشه میره هوا ......
نه احمد جون. با قطع كردن دسته، فقط سيوها لود نميشن. اونم تا زماني كه دسته قطعه. ولي به محضه اينكه دسته وصل شد همه چيز دوباره لود ميشه.:8:
سلام
آیا راهی هست که تو مستر لیگ pes2008
بشه دو تا تیم رو انتخاب کرد و وارد جام شد؟
فقط 1 تیم میشه انتخاب کرد و بازیکن خرید و فروش کرد
اگه 2 یا 3 تیم بشه چند نفره گرفت فوق العاده میشه
آیا راهی هست؟
بيخيال بابا. اصلاً همچين چيزي امكان نداره!:13:
درسته کرسپو جان ولی خوب چون بازی اتو سیو داره وقتی اونو میکشی و سیو شد دیگه وقتی دوباره بر میگردی حتی اگه جویستیک رو وصل کنی لودهات قبلیها نیس همونی هست که بدون جوی بازی کردی...
درسته کرسپو جان ولی خوب چون بازی اتو سیو داره وقتی اونو میکشی و سیو شد دیگه وقتی دوباره بر میگردی حتی اگه جویستیک رو وصل کنی لودهات قبلیها نیس همونی هست که بدون جوی بازی کردی...
اگه اتو سيو فعال باشه، مشكلي نيست.
shahriar_669
03-06-2008, 00:47
سلام
تکنیک های خاص نداره اگر داره لطفا بگین مثلا من این دریب زیدانی فکر کنم این اسمش باشه هر کاری کرم با انالوگ نشد اگر تکنیک های دریب خاصی هست ... ممنون میشم
mohammad_dj_kazin
03-06-2008, 01:56
سلام
تکنیک های خاص نداره اگر داره لطفا بگین مثلا من این دریب زیدانی فکر کنم این اسمش باشه هر کاری کرم با انالوگ نشد اگر تکنیک های دریب خاصی هست ... ممنون میشم
تمام دريبل ها توي صفحات قبلي توس من يا ديگر دوستان توضيح داده شدند
اول سرچ كنيد بعد سوال كنيد
pooyakhaste
03-06-2008, 20:11
[quote=Crespo;2475003]اصلاً ايران لايسنس نشده!!!!!:18::18::18:
quote]
پسرک :31:میخواهم بدونم که چجوری باید لباسی که واس ایران درست شده رو استفاده کنیم ، این دو تا عدد هم که به تو گفتم عددهایی هستن که مخصوص ایران کنار گذاشته شده و ن من نمیدونم چجوری لباس ایران رو و با چه برنامه ای لایسنس کنم تا بتونم از لباسهای ایران استفاده کنم:31:
اگه بشه چند تیم تو مستر لیگ گرفت خودتون ببینین که چقدر حال میده
سره یه بازیکن کل میندازیم واسه خرید
یا یه بازیکن رو به تیم دیگه قرض میدیم
میشه یه مدیریت حرفه ای
[quote=Crespo;2475003]اصلاً ايران لايسنس نشده!!!!!:18::18::18:
quote]
پسرک :31:میخواهم بدونم که چجوری باید لباسی که واس ایران درست شده رو استفاده کنیم ، این دو تا عدد هم که به تو گفتم عددهایی هستن که مخصوص ایران کنار گذاشته شده و ن من نمیدونم چجوری لباس ایران رو و با چه برنامه ای لایسنس کنم تا بتونم از لباسهای ایران استفاده کنم:31:
شما بايد از كيت سرور استفاده كني!
میشه یه مدیریت حرفه ای
همه اين كارها رو ميشه با يه تيم هم كرد.:46:
mohammad_dj_kazin
04-06-2008, 15:41
میشه یه مدیریت حرفه ای
الانم ميشه بازيكن قرض داد
بچه ها كسي اون پچ رو نداره كه اسم بازيكن هاي ايران و آلمان درست ميشه
اگه داريد بزاريد
از راهنماییتون متشکرم
amirtoty
07-06-2008, 02:28
این kahn چرا تو بایرمونیخ نیست من خودم فقط به عشق کان بایرو بر میداشتم؟!؟!؟!؟!؟
mohammad_dj_kazin
07-06-2008, 02:30
اگه داريد بزاريد
كسي جواب مارو نداد
خواهش میکنم امو جان وظیفه است و اینکه دوست عزیز محمد جان تو صفحات قبلی هستش یه سرچی بکن همچنین وخداوند گوگل را افرید ....
سلام . دوستان کسی نمیتونه لرزش این بازی رو کم کنه؟ کورررررررررر شدیم بابا . گمانم 60هرتز باشه نمیشه 85 هرتزش کنیم؟
mohammad_dj_kazin
07-06-2008, 16:46
سلام . دوستان کسی نمیتونه لرزش این بازی رو کم کنه؟ کورررررررررر شدیم بابا . گمانم 60هرتز باشه نمیشه 85 هرتزش کنیم؟
شما گرافيكت چنده؟
خواهش میکنم امو جان وظیفه است و اینکه دوست عزیز محمد جان تو صفحات قبلی هستش یه سرچی بکن همچنین وخداوند گوگل را افرید ....
من اگه وقت داشتم 300 صفحه رو بگردم كه اينجا نمي گفتم
خواهش ميكنم
اگه كسي داره بزاره
sasanjfr
07-06-2008, 18:11
اگه داريد بزاريد
این پچ تیم های لیگ انگلیس و آلمان و همچنین تیم های ملی(از جمله ایران و آلمان) رو درست می کنه:
داداش گرافیک من 1024 8600 Gt هستش . از بابت گرافیک خیالت جمع . کرایسیس رو با آخرین تنظیمات به راحتی میکشه !
pooyakhaste
09-06-2008, 09:32
با سلام.
یه سوال دارم ، بعضی از بازیکنا که برای اونا فیسی درست نشده (مثل بویان کرکیچ یا اصلا همه بازیکنای ایرانی) وقتی فیسشون رو دانلود می کنی و اونو ایمپورت میکنی ، توی بازی که میری فیس اونا تغییری نمیکنه.
یکی از دوستان گفت که باید از kit server استفاده کنی ولی این برنامه هیچ جایی برای انجام همچین کاری نداره ، من با اینکه با برنامه ای مثل GGS کاملا آشنایی دارم اما این برنامه به نظرم باهاش هیچ کاری نمیشه کرد. اگه کسی منه راخنمایی کنه ممنون میشم.:10:
taghi_ramzi
09-06-2008, 15:53
برادرایی که روی پی اس 2 بازی میکنن این فایل آپشن رو من تازه پیدا کردم
اسم همه بازیکنها - اسم و همه لباسها تیمهای باشگاهای انگلیس و هر کدوم که نادرست بوده درست شده - اسم ورزشگاهها - کل بازیکنها - کل کاپها - کل امتیازها باز شدن
فایل بسیار مشتیه !
با استفاده از کدبریکر کپی کنید تو مموریتون.
Amin Asterix
09-06-2008, 19:13
با سلام.
یه سوال دارم ، بعضی از بازیکنا که برای اونا فیسی درست نشده (مثل بویان کرکیچ یا اصلا همه بازیکنای ایرانی) وقتی فیسشون رو دانلود می کنی و اونو ایمپورت میکنی ، توی بازی که میری فیس اونا تغییری نمیکنه.
یکی از دوستان گفت که باید از kit server استفاده کنی ولی این برنامه هیچ جایی برای انجام همچین کاری نداره ، من با اینکه با برنامه ای مثل GGS کاملا آشنایی دارم اما این برنامه به نظرم باهاش هیچ کاری نمیشه کرد. اگه کسی منه راخنمایی کنه ممنون میشم.:10:
خوب دوست من شما باید بری تو برنامه ای مثل pes-arg و از اون آدرس فیس بازیکنایی که مهم نیستن رو بدی به اون بازیکن.مثلا فیس آن یون هوان یا علی کریمی که تو بازی نیستن رو آدرسش رو بدی به بویان.بعد از تو ggs عکس بویانو وارد کنی.آسونه:10:
خوب دوست من شما باید بری تو برنامه ای مثل pes-arg و از اون آدرس فیس بازیکنایی که مهم نیستن رو بدی به اون بازیکن.مثلا فیس آن یون هوان یا علی کریمی که تو بازی نیستن رو آدرسش رو بدی به بویان.بعد از تو ggs عکس بویانو وارد کنی.آسونه:10:
در تكميل صحبتهاي اين دوستمون اضافه كنم، بعضي از فيس ها مثل علي كريمي و يا زيدان داخل فايل ها هستن، اما در بازي نيستن. شما مي تونيد با همين برنامه PES-ARG اونا رو رلينك كنيد
mohammad_dj_kazin
11-06-2008, 02:32
این پچ تیم های لیگ انگلیس و آلمان و همچنین تیم های ملی(از جمله ایران و آلمان) رو درست می کنه:
آقا ممنون:40:
ولي حجمش خيلي زياده قبلا يه دونه بود با حجم كمتر كسي اونو نداره؟
آقا چطوری میشه یه عکس رو رو کله بازیکن چسبوند به شرطی که قیافش خوب در بیاد . ابعادشو چند بگیرم؟ از کجای صورت باشه دقیقا . ممنون میشم کامل توضیح بدید. آخه عکسمو گذاشتم رو صورت بازیکن خوب در نیومد . ممنون !
aliadineh
12-06-2008, 13:30
کجا میشه نحوه استفاده از این نرم افزارهای DKZ Studio یا kitserver پیدا کرد
amirtoty
12-06-2008, 22:16
چجوری میشه تو قسمت Network بازی کرد؟
Amin Asterix
12-06-2008, 22:36
آقا چطوری میشه یه عکس رو رو کله بازیکن چسبوند به شرطی که قیافش خوب در بیاد . ابعادشو چند بگیرم؟ از کجای صورت باشه دقیقا . ممنون میشم کامل توضیح بدید. آخه عکسمو گذاشتم رو صورت بازیکن خوب در نیومد . ممنون !
من عکسو دست کاری نمیکنم.کیفیت متوسط باشه کافیه.(حتی الامکان صورت خالی متوسط باشه.والا مثه مرده میشه رنگ و روش)
کجا میشه نحوه استفاده از این نرم افزارهای DKZ Studio یا kitserver پیدا کرد
من بهت ggs رو پیشنهاد میدم.انقدر راحت بود که من خودم یاد گرفتم.شاید بچه ها آموزششو داشته باشن ولی.
چجوری میشه تو قسمت Network بازی کرد؟
نمیشه.آنلاین فقط بازی اورجینال. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirtoty
13-06-2008, 13:33
نمیشه.آنلاین فقط بازی اورجینال. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با دوتا کامپیوتر میخوام Network بازی کنم بازم نمیشه :41:
amirtoty
13-06-2008, 13:37
این پچ و که نصب میکنی کرک لازم داره!
sasanjfr
13-06-2008, 17:17
این پچ و که نصب میکنی کرک لازم داره!
من که از هیچ کرکی استفاده نکردم.در ضمن برای نصب این پچ به AFS explorer نیاز دارید که آن را از این لینک می توانید دانلود کنید:
طریقه ی نصب این پچ با استفاده از AFS explorer توسط دوست خوبمون جناب big daddy در پست 2050 توضیح داده شده است.
amirtoty
13-06-2008, 20:12
rv_x.img
جایی که بازی نصب کردم همچین فایلی وجود نداره
چیکار کنم؟
Amin Asterix
13-06-2008, 20:23
چیکار کنم؟
توی فولدر img هست...
البته وقتی میگن باید باشه.من نگاه نکردم.اما این ایمیجا جاشون اونتو هست.
cescjoon
13-06-2008, 20:41
چطوری می تونم Id بازیکن ها رو پیدا کنم .
Amin Asterix
13-06-2008, 21:23
چطوری می تونم Id بازیکن ها رو پیدا کنم .
تو فایلای بازی؟صفحه اول گذاشتم همرو.:46:
sasanjfr
13-06-2008, 21:45
چیکار کنم؟
مهم نیست.تو فولدر img من هم چنین فایلی نبود.لازم نیست بخش مربوط به این پوشه رو انجام بدید.با انجام دادن مراحل مربوط به 3 پوشه ی دیگر(cv_0.img ، cv_1.img ، pdata.img) این پچ کار می کنه.
google_boy07
13-06-2008, 23:03
من با دوتا کامپیوتر میخوام Network بازی کنم بازم نمیشه :41:
یه چیزی میگی.
کی گفته نمیشه باهوش.؟!:31:
google_boy07
13-06-2008, 23:08
جناب امین جان
پسرم کی میگه نمیشه online و lan بازی کرد.
من خودم بازی کردم.
---------------------------------------------
آهای طرفدارای fifa
یادتان باشد هیچ چیز جای gameplay را نمیگیرد.
konami ------->pes2008 -------------->i love u
amirtoty
14-06-2008, 02:55
من چندتا face دانلود کردم چجوری باید ازشون استفاده کرد ؟
تو کدوم فایل اضافشون کنم cv_0.img یا یکی دیگه با چه اسمی؟
بعد این face چجوری میسازن؟ اسم نرم افزارش چیه!
چند تا توپ هم دانلود کردم با اونا چیکار کنم؟
Amin Asterix
14-06-2008, 09:59
همون فایله.اسم فیسها هم که صفحه اوله.توپها هم تو همون فایله فکر کنم.پیداشون کن.:27:
فیسها رو با فوتوشاپ و چند برنامه دیگه میسازن.اما اصلیش فوتوشاپه(برای آماتورها.)میتونی بری یوتیوب فیلمهای آموزشیشو ببینی.از توضیحات چیزی نمیشه فهمید.
amirtoty
14-06-2008, 13:33
تو لیست صفحه اول تاپیک اسم یک سری بازیکن بود
که من Ceck توش پیدا نکردم
بعد اسم بازیکنای ایرانی هم نیستند فقط مهدوی کیا و علی کریمی هست
مثلا Kaebi نبود!
amirtoty
14-06-2008, 13:39
توی فولدر img هست...
البته وقتی میگن باید باشه.من نگاه نکردم.اما این ایمیجا جاشون اونتو هست.
rv_x.img
همچین فایلی تو پوشه img نبود:41:
چیکار کنم!
Amin Asterix
14-06-2008, 13:44
تو لیست صفحه اول تاپیک اسم یک سری بازیکن بود
که من Ceck توش پیدا نکردم
بعد اسم بازیکنای ایرانی هم نیستند فقط مهدوی کیا و علی کریمی هست
مثلا Kaebi نبود!
برادر من این اسمی که نوشتی اصلا فوتبالیست نیست!cech:27:
تو اون لیست فقط بازیکنایی که براشون در بازی فیس هست رو میشه پیدا کرد.بقیه که نیستن!باید اضافه کنی.
rv_x.img
همچین فایلی تو پوشه img نبود:41:
چیکار کنم!
مثکه نیست.اون دوستمون گفت مهم نیست دیگه.
amirtoty
14-06-2008, 14:11
برادر من این اسمی که نوشتی اصلا فوتبالیست نیست!cech:27:
تو اون لیست فقط بازیکنایی که براشون در بازی فیس هست رو میشه پیدا کرد.بقیه که نیستن!باید اضافه کنی.
چجوری باید اضافه کرد؟
بعد این PES2008 Patch 1.20 به چه دردی میخوره!
Amin Asterix
14-06-2008, 14:17
چجوری باید اضافه کرد؟
ببین اضافه کردنش آسون نیست.باید برنامه pes arg رو بگیری.بعد بازیکنی که می خوای عکسشو بزاریو آدرس فیسشو بزاری رو یک بازیکن که مهم نیست.من خودم میزارم رو کره ایها.تو لیست نگاه کن ببین کدوما کره این.بعضیا که کلا خالین.
فقط من برنامه رو ندارم.والا تک تک میگفتم چیکار کنی.فک کنم رو بازیکن کلیک راست میکردی بعد relink رو میزدی.یا همچین کاری.
بعدم با ggs فیس همون کعبی رو بزار جای اون کره ای مثلا.
با پچم کار نکردم.کار خاصی نمیکنن بیشتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sasanjfr
14-06-2008, 18:56
همون طور که Amin جان فرمودن کار خاصی نمی کنه.فقط یکم باگ های بازی رو اصلاح می کنه(به خصوص در ویستا) و گرافیک رو اندکی بهبود میده که چندان محسوس نیست.با دانلود نکردنش چیزی رو از دست نمیدید
amirtoty
14-06-2008, 20:49
ببین اضافه کردنش آسون نیست.باید برنامه pes arg رو بگیری.
PES ARG گرفتم میخوام نصبش کنم این اختار میاد
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\framework\v2.05072\mscorw ks.dll could not be loaded
آره. تويه CV_0.img.
PES ARG گرفتم میخوام نصبش کنم این اختار میاد
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\framework\v2.05072\mscorw ks.dll could not be loaded
دوست عزيز. شما براي اجراي اين برنامه به برنامه Microsoft.Netاحتياج داري كه ميتوني اونو از سايت مايكروسافت دانلود كني.
mohammad_dj_kazin
15-06-2008, 01:38
آقا ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
ولي حجمش خيلي زياده قبلا يه دونه بود با حجم كمتر كسي اونو نداره؟
كسي نتونست اين پچه درست كردن اسم بازيكن ها ي تيم ملي رو بزاره
راستي پيروزي ايران مقابل سوريه رو به همگي تبريك ميگم
اقا من خیلی وقته به این تایپیک سر نزدم میگم تازگیا یه پچ درست حسابی برا این بازی نیومده؟مثل همون پچ چند گیگی که برا نسخه 6 اومد
Ali Soltan
15-06-2008, 14:10
دوستان عزیز میشه طریقه لن کردن این فوتبال به من بگین
من نتونستم این فوتبال تو گیم نت به صورت شبکه نصب کنم
amirtoty
15-06-2008, 15:12
بازیکنی که می خوای عکسشو بزاریو آدرس فیسشو بزاری رو یک بازیکن که مهم نیست.من خودم میزارم رو کره ایها.تو لیست نگاه کن ببین کدوما کره این.بعضیا که کلا خالین.
من همین کار و کردم ولی ملیت اون بازیکنا تغیرر نمیکنن بعد نمیتونم از بازیکنایی که ساختم تو تیم ملی ایران استفاده کنم:41:
من همین کار و کردم ولی ملیت اون بازیکنا تغیرر نمیکنن بعد نمیتونم از بازیکنایی که ساختم تو تیم ملی ایران استفاده کنم:41:
شما اول بايد توي GGS فيس رو كه مي خواي جايگزين فيساي در پيت (كره اي ها و اكثر آسيايي ها، به جز وطنم ايران) كني. بعد ميري برنامه PES-ARG رو باز ميكني.بازي كني رو كه فيس رو روي اون گذاشتي (كره اي نه اون يكي) راست كليك ميكني و بعد گزينه اكسپورت پلير رو انتخاب ميكني. بعد ميري روي بازي كني كه فيسش رو جايگزين (كره اي) كردي، راست كليك ميكني و بعد گزينه ايمپورت پلير رو انتخاب ميكني و آدرس فايلي رو كه اكسپورت كرده بودي بهش ميدي. حالا فايلت جايگزين شده. اما شما بايد بري تمام مشخصات بازيكن مورد نظرتو تغيير بدي (چون تمام مشخصات اون بازيكن در پيت روي اين بازيكن جايگزين ميشه). و در آخر هم سيو ميكني.
اميدوارم متوجه شده باشي. اگه مشكلي بود PM بده تا واست توي همين تاپيك تصويريشو بزارم.:10:
amirtoty
15-06-2008, 23:01
.:10:
ممنون . درست شد!
ممنون . درست شد!
قربانت. قابلي نداشت. خدا رو شكر كه كارت راه افتاد.:40::11:
sltavakoli
16-06-2008, 03:16
میشه ذر مورد دریبل های این بازی یکم توضیح بدین؟
اگه قبلا توضیح داده شده میشه بید چه صفحه ای؟من که نمیتونم این همه صفحه رو چک کنم.
یا حق.
cescjoon
16-06-2008, 04:49
من ID بازیکنهایی که face انها در بازی ساخته نشده رو می خوام مثل A.Hleb تا با kitserve چهره رو وارد بازی کنم مثل PES6
میشه ذر مورد دریبل های این بازی یکم توضیح بدین؟
اگه قبلا توضیح داده شده میشه بید چه صفحه ای؟من که نمیتونم این همه صفحه رو چک کنم.
یا حق.
من به شخصه، زياد اهل اينجور چيزا نيستم و حقيقتاً چيزه زيادي هم نميدونم. اميدوارم دوستان بتونن كمكت كنن.
من ID بازیکنهایی که face انها در بازی ساخته نشده رو می خوام مثل A.Hleb تا با kitserve چهره رو وارد بازی کنم مثل PES6
دوست عزيز، تمام كيت سرورهايي كه براي PES2008 همگي نسخه بتا هستن و فقط هم كيت سرور دارن. نه بال سرور، نه فيس سرور، نه هير سرور و نه... ندارن. JUCE كار ساخت كيت سرور رو براي اين نسخه ادامه نداد. اميدوارم واسه سري هاي بعدي اين بازي ادامه بده و فيس سرور هم داشته باشه.
Amin Asterix
16-06-2008, 10:05
البته کیت سرور نداره.اما میتونی با pes arg این کارو بکنی.توضیحش تو همین دو صفحه هست.
danijon_2006
16-06-2008, 14:52
اگه میشه یدونه اپشن فایل بزارین که اول این مشکل عدم سیو حل بشه یعنی وقتی از بازی میای بیرون بعد که میری تو بازی و میری تو قسمت گالری رکورد هایی که زدی پاک نشده باشه.همچنین لیگ المان توش باشه و اسامی بازیکنای ایران و المان تصحیح شده باشه
sltavakoli
16-06-2008, 23:32
کسی در مورد پست 2887 راهنمایی نمیکنه؟منتظر هستم هنوز ها !.
دستتون درد نکنه.
یا حق.
amirtoty
16-06-2008, 23:34
اگه میشه یدونه اپشن فایل بزارین که اول این مشکل عدم سیو حل بشه یعنی وقتی از بازی میای بیرون بعد که میری تو بازی و میری تو قسمت گالری رکورد هایی که زدی پاک نشده باشه.
حتما با کیبورد بازی میکنی که این مشکل و داری
همچنین لیگ المان توش باشه و اسامی بازیکنای ایران و المان تصحیح شده باشه
برای اینم قبلا یک پچ گذاشته بودن البته اگه بهش بشه گفت پچ
حجمشم زیاده
برای نصب این پچ به AFS explorer نیاز دارید که آن را از این لینک می توانید دانلود کنید:
طریقه ی نصب این پچ با استفاده از AFS explorer در پست 2050 توضیح داده شده است.
amirtoty
16-06-2008, 23:41
کسی در مورد پست 2887 راهنمایی نمیکنه؟منتظر هستم هنوز ها !.
دستتون درد نکنه.
یا حق.
تو این پست که خبری نیست!:27:
اشتباه نمیکنی
Kasra 91
16-06-2008, 23:44
چجوری میشه موقع دویدن توپرو به جلو انداخت؟
amirtoty
16-06-2008, 23:47
چجوری میشه موقع دویدن توپرو به جلو انداخت؟
فکر کنم با R2 و فلش
اگه میشه یدونه اپشن فایل بزارین که اول این مشکل عدم سیو حل بشه یعنی وقتی از بازی میای بیرون بعد که میری تو بازی و میری تو قسمت گالری رکورد هایی که زدی پاک نشده باشه.
بارها و بارها توضيح داده شده. من به شخصه ديگه حوصله توضيح دادن ندارم. بابا تو رو خدا يه سرچي بزنيد.
همچنین لیگ المان توش باشه و اسامی بازیکنای ایران و المان تصحیح شده باشه
پچ ها زيادي هست. بايد بري به سايت
sltavakoli
17-06-2008, 14:19
تو این پست که خبری نیست!:27:
اشتباه نمیکنی
چرا بابا.دارن گوجه میفروشن توش.:31:
من میخوامر دریبل ها و تکنیک های این بازی رو یاد بگیرم.
اگه هم قبلا بحث شده صفحه اش رو بهم بگید لطفا.همین.
یا حق.
سلام، سلام، سلام . . . ، سلام!:8:
يه خبر فوق العاده عالي دارم. من كه خودم وقتي اين خبر رو شنيدم، داشتم از خوشي ميتركيدم!:31:
yeah, that's been done for a while, but i haven't released the new full version of the Kitserver yet, so that feature was never announced as implemented.
it'll be in Kitserver 7.1.1, which is going to be released very soon. Many other important changes too, including faceserver
به زودی ورژن جدید کیت سرور هم میاد .... ورژن 7.1.1 که فول ورژن هم میباشد. امکانات و جزئیات مهم به خصوص انتخاب کیت های دیگر تو اگزبیشن ماچ به این ورژن اضافه شده .... و مهمتر از همه به این نسخه face server هم اضافه شده....
منبع:
لينك مستقيم مطلب:
براي اينكه فايل هاي تو گالري مثل تيم هاي كلاسيك واينا حذف نشه يراهي هست مثلا اگر برزيل كلاسيك برات اومد اون وقت برو تو سيستم ستينگ save data رو بزن اون وقت وقتي بعدا رفتي تو بازي load data رو بزن اون وقت برزيل كلاسيك رو خواهي داشت:10:
براي اينكه فايل هاي تو گالري مثل تيم هاي كلاسيك واينا حذف نشه يراهي هست مثلا اگر برزيل كلاسيك برات اومد اون وقت برو تو سيستم ستينگ save data رو بزن اون وقت وقتي بعدا رفتي تو بازي load data رو بزن اون وقت برزيل كلاسيك رو خواهي داشت:10:
من كه متوجه نشدم چي گفتي. اما به هر حال از كمك و لطفت ممنون.:40::11::10:
تو system settings گزيناي بنام system data هستش وقتي ميزني يكيش save data
ويكي ديگش load data هست وقتي مي خواي از بازي بيرون بياي save data رو بزن و وقتي رفتي تو بازي load data رو بزن گالريت حفظ ميشه:46:
Amin Asterix
17-06-2008, 20:29
این کارا چیه؟بادر من اگر دسته رو بزاری رو controler 1 دیگه مشکلی نداری.سیو و لود نمی خواد!!
تو system settings گزيناي بنام system data هستش وقتي ميزني يكيش save data
ويكي ديگش load data هست وقتي مي خواي از بازي بيرون بياي save data رو بزن و وقتي رفتي تو بازي load data رو بزن گالريت حفظ ميشه:46:
آها. حالا فهميدم!:8:
این کارا چیه؟بادر من اگر دسته رو بزاری رو controler 1 دیگه مشکلی نداری.سیو و لود نمی خواد!!
منم كاملاً با امين موافقم. چون اصلاً با اين كارا درست نميشه و فقط راهش يه گيم پد هستش!
آقا یه سوال - تو ادیت هر کاری میکنم نمیشه لباس بازیکن برا همیشه رو شورتش باشه نکنه کلا نمیشه ؟؟
آقا یه سوال - تو ادیت هر کاری میکنم نمیشه لباس بازیکن برا همیشه رو شورتش باشه نکنه کلا نمیشه ؟؟
نه. نميشه. توي اين نسخه به طور كامل اين امكان رو برداشتن!:18:
sltavakoli
18-06-2008, 00:34
زبونم مو در اورد.
نحوه ی دریبل های این بازی رو نمیگین؟
خوب برو تو قسمت ترانینگ یاد میگیری دیگه. نحوه دریبل ، شوت زدن ، سانت کردن و...
sltavakoli جون نحوه دریبل میخوای ؟ اول اینکه همون چپ و راست خودمون
دوم اینکه وقتی نزدیک دروازه حریف شدی R2 رو داشته باش چپ و راست بده
سوم هم همون مربع ضربدر خودمون
همین سه توع دریبل بیشتر نیستش
بچه ها هر موقع حریف داره شوت میکنه مثلث و R1 رو داشته باشین دروازبان پرواز میکنه:31:
زبونم مو در اورد.
من هرچي ياد گرفتم انواع شوت كرنر سانتر ضربه ي ازاد از command list خود بازي بوده {وقتي داري با يه تيمي بازي ميكني هست}
دوستان یه سوال دیگه چطوری وضعیت هوا رو بزارم رو برفی ؟؟ نکنه اینم خذفه...
sltavakoli
18-06-2008, 14:02
خوب برو تو قسمت ترانینگ یاد میگیری دیگه. نحوه دریبل ، شوت زدن ، سانت کردن و...
من رفتم توی تراینینگ.
ولی اصلا هیچی در مورد دریبل و اینا نداشت.فقط تمرین ازاد داشت با کرنر با ظربات استگاهی و .... .
برای شما ها هم همین جوریه؟
توی نسخه ی قبل (2007) توی تراینینگش همه چی داشت ولی این نداره.
من هرچي ياد گرفتم انواع شوت كرنر سانتر ضربه ي ازاد از command list خود بازي بوده {وقتي داري با يه تيمي بازي ميكني هست}
توي ترانينگ نميتوني كاراي تكنيكي ياد بگيريم.
راستي، يادش بخير. توي ساكر 6 چپ و راست از كرنر مستقيم گل ميزدم. واقعاً توي اين زمينه واسه خودم غولي شده بودم!:31::13:
google_boy07
18-06-2008, 23:07
PES 2008========================> WE LOVE U
LAN + ONLINE ------------------> PES 2008
با تشکر از دوست عزیزم احمد
اگه مشکلی داشتین اینم آی دی من:
google_boy07@yahoo.com
google_boy07
18-06-2008, 23:15
راستی یه چیزی یادم رفت بگم.
چرا ما مثه fifa یه سایت نداشته باشیم برا pes مثله اینا:
یه سایت داشته باشیم مثه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که نماینده رسمی ea sport تو ایران باشه.
یه نکته جالب که تو این سایت دیدم گفته بود که شما نظراته و انتقادات و خلاصه هر چی برا بهتر شدن fifa دارین برا ما ارسال کنین ما به ea sport میدیم.
میان اینو برا pes راه بندازیم.
amirtoty
19-06-2008, 00:19
راستی یه چیزی یادم رفت بگم.
چرا ما مثه fifa یه سایت نداشته باشیم برا pes مثله اینا:
یه سایت داشته باشیم مثه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که نماینده رسمی ea sport تو ایران باشه.
یه نکته جالب که تو این سایت دیدم گفته بود که شما نظراته و انتقادات و خلاصه هر چی برا بهتر شدن fifa دارین برا ما ارسال کنین ما به ea sport میدیم.
شما اگه يه نيگا به امضا من مينداختي، متوجه ميشدي كه واسه PES هم توي ايران سايت هست. سايتي كه در هر زمينه از بازي اديتورها حرفه اي داره. حتي اين سايت داره شركتش رو هم ثبت ميكنه تا نماينده انحصاري ارائه محصولات PES باشه!
google_boy07
19-06-2008, 11:22
این سایت چیزی در مورد اینکه نماینده رسمی کونامی تو ایرانه ننوشته؟
google_boy07
19-06-2008, 11:26
به نظره من این سایت معتبر نیست.
google_boy07
19-06-2008, 11:27
ببینیم می تونه مجوز رسمی از کونامی بگیره و نماینده کونامی برای pes بشه.
امیدوارم.
google_boy07
19-06-2008, 17:26
اینکه یه سایت ویراشگره ویرایشگر میخوام چیکار
این سایت چیزی در مورد اینکه نماینده رسمی کونامی تو ایرانه ننوشته؟
من كي گفتم نماينده كونامي هستش؟ من گفتم سايت اختصاصي اديت سري بازي هاي PES در ايران هست.
تازه شما الانشو نبين كه زياد فعال نيست، يادش بخير زمان PES5 خيلي فعال بود. اون زمان بهترين فيس ميكر دنيا يعني سيد مصطفي يعقوبي هم فعالتر بود.
به نظره من این سایت معتبر نیست.
بهتره، عجولانه قضاوت نكني! شما بر چه اساسي اين حرفو ميزني؟
ببینیم می تونه مجوز رسمی از کونامی بگیره و نماینده کونامی برای pes بشه.
امیدوارم.
كار نشد نداره. اگه دنبالش برن ميتونن، چون در هر زمينه اي بهتريناشو دارن. در زمنيه برنامه نويسي، آقاي حسن قهرماني، در زمينه فيس سازي سيد مصطفي يعقوبي، در زمينه كيت سازي آقاي مهرداد پژوهنده، در زمينه استاديوم سازي آقاي سيامك تهراني و ....
اینکه یه سایت ویراشگره ویرایشگر میخوام چیکار
شما پس چه سايت مي خواي؟ توي اين سايت همه چيز بازي اديت ميشه. كيت، فيس، استاديوم، صدا، ديتا بيس، گرافيك و ...
__________________________________________________ _____________
زدن 3 تا پست پشت سر هم اونم در 5 دقيقه اصلاً كاره قشنگي نيست!
نگفتین هوا چطوری برفی میشه؟؟
نگفتین هوا چطوری برفی میشه؟؟
تو اين نسخه هواي برفي نيست. فقط هواي صاف و باراني هستش. در دوفصل تابستان و زمستان و در سه نوبت، صبح، عصر و شب
سلام.
يه خبر فوق العاده عالي براي همه. كيت سرور نسخه نهايي اومد. 7.2.0. :8::8::8::8:
توي اين نسخه فيس سرور هم اضاف شده. برين حالشو ببرين.
ORGINAL POST BY JUCE
Kitserver 7.2.0 for PES2008 PC
What's new:
- internal rework, with improvement in stability and performance.
- new modules: afs2fs, scheduler, rwdata, faceserver.
- kit selection in Exhibition mode.
- complete and detailed documentation.
DOWNLOAD:
Kitserver 7.2.0 - (2.1 MB)
sample GDB 7.2.0 - (1.66 MB)
ممنونيم JUCE!:40::11:
منبع:
یجوری میگی در سه نوبت انگار خودم کورم ناسلامتی 6 ساله ساکر بازیم - فقط فکر کردم هوای برفی هم مثل قسمت shop باز میشه.
یجوری میگی در سه نوبت انگار خودم کورم ناسلامتی 6 ساله ساکر بازیم - فقط فکر کردم هوای برفی هم مثل قسمت shop باز میشه.
من به شما كاري ندارم كه چندساله بازي ميكني! من خودم اديتورم اما نه به صورت حرفه اي. چون هيچ وقت حوصله نداشتم! يعني شما از ساكر 1 بازي ميكردي؟!!!!!!:13::13::13:
فكر كنم زيادي اغراق كردي!:46:
من به هيچ وجه همچين قصدي نداشتم. فقط قصدم كامل گفتن بود.
خوب من از 6 سال پیش تا الان کل مجموعه ساکر و eleven که برا ps2 اومده بازی کردم بغیر از این آخری که رو کامپیوتر بازی میکنم - در ضمن ما فقط بازی میکنیم اندکی هم ادیت البته فقط برا تیم خودم - پچارم حاضر و آماده از وست میگیرم
google_boy07
20-06-2008, 23:43
خوب گوش کن اول یه چیزی بگم ما اینجا نیومدیم پست بشمریم و آمار پست بگیریم .
مسابقه که نمی دیم یا نمیخوان بهمون جایزه بدن که میگی شما 3 پست زدی .
اگه دوست داری 100 پست بزن.
بابا نماینده رسمی نه ادیتور.
یه سری به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزن
هر چی میگم برای بحث و کل کل نیست برای اینکه ما pes رو دوست داریم و میخوام پیشرفت کنه.
اینم منوی اول بازی pes2009
دو جمله که لحن مناسبی نداشتن حذف شدن!
sam fisher 08
خوب گوش کن اول یه چیزی بگم ما اینجا نیومدیم پست بشمریم و آمار پست بگیریم .
کوتاه فکری از جانب شماست.
مسابقه که نمی دیم یا نمیخوان بهمون جایزه بدن که میگی شما 3 پست زدی .
اگه دوست داری 100 پست بزن.
در ضمن هنوز گرمی(متوجه نمیشی چی میگم).
بابا نماینده رسمی نه ادیتور.
یه سری به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزن
هر چی میگم برای بحث و کل کل نیست برای اینکه ما pes رو دوست داریم و میخوام پیشرفت کنه.
اینم منوی اول بازی pes2009
منظورت منم كه گفتم نماينده رسمي؟ من كي گفتم نماينده رسمي؟ من گفتم دارن تلاش ميكنن كه بتونن اين كار رو انجام بدن. چون ظرفيتشو دارن.
درضمن، اون معلوم نيست كه حتماً ماله PES 2009 باشه. چون روي صفحه خودشم نوشته درست يا غلط!!!
من اينو قبلاً ديده بودم. پس بيخود شايعه پراكني نكن!
جمله نامناسب حذف شد!
sam fisher 08
Sam Fisher 11
21-06-2008, 02:45
به خاطر کل کل های بی مورد یک روز تاپیک بسته میشه!
در ضمن خواهشا کاربرها به همدیگه تذکر ندن چون در اکثر موارد باعث رنجش و واکنش نامناسب طرف مقابل میشه. کافیه فقط مدیران رو در جریان بذارید!
google_boy07
22-06-2008, 18:37
بله تاپیک به هر زور و زحمتی بود بعد از 24 ساعت ! باز شد .
از همه دوستان بخصوص مدیر انجمن متشکرم.
pouria007
22-06-2008, 18:41
خوب بچه ها شندیم یه پچ برای فعال کردن قابلیت های pes2008 که توی حالت low گرافیک غیر فعال میشه وجود داره اونو بزارین
google_boy07
22-06-2008, 22:29
آقا راستی چرا این vector valdes رو خیلی افتضاح ساختن؟
به این بدی!
در ضمن هرکی هرچی خبر از pes2009 داره برسونه به تاپیک . ممنون میشم.
taghi_ramzi
23-06-2008, 15:45
درود
یه سوال فنی دارم.در مورد پچ مچ و این صحبتا هم نیست
من یه تیم دارم الان فصل 2023-2024 هستم
تا اینجا خیلی خوب اومدم ولی مشکلم اینه که اخیرا آمار گل خوردنم زیاد شده
یعنی مثلا قبلا 6-0 میبردم الان 6-2 میبرم ! معمولا گلها رو اول بازی میخورم
آمار دفاعهام هم همشون خوبه ،سر در نمیارم چرا اینجوری شده.
به نظر من یا سیستمتو عوض کن یا بازیکنا رو بصورت چرخشی بزار- یعنیی یه نفر به دفات اضافه کن ببین بازم همین مشکلو داری - ببینم همه دفاع +دروازبان وضعیتشون سبزه تا آخر بازی؟؟؟
درود
یه سوال فنی دارم.در مورد پچ مچ و این صحبتا هم نیست
من یه تیم دارم الان فصل 2023-2024 هستم
تا اینجا خیلی خوب اومدم ولی مشکلم اینه که اخیرا آمار گل خوردنم زیاد شده
یعنی مثلا قبلا 6-0 میبردم الان 6-2 میبرم ! معمولا گلها رو اول بازی میخورم
آمار دفاعهام هم همشون خوبه ،سر در نمیارم چرا اینجوری شده.
ببين دوست عزيز. بارها گفته شده كه هوش مصنوعي بازي PES008 قابل پيشرفت هست و هر چه شما بيشتر بازي كني و با يك تاكتيك ثابت باشي، كامپيوتر راحتتر دستتو مي خونه. كامپيوتر اين توانايي رو هم داره كه تاكتيكش رو متناسب با با تركيب شما بچينه!!!!
taghi_ramzi
23-06-2008, 21:05
برادر دیوید 23 ممنون امتحان میکنم.
برادر کرسپو :چطور 20 فصله دست منو نخونده ، تازه داره میخونه ؟
amirtoty
23-06-2008, 23:35
:31:
خوب بازیت ضعیف شده دیگه !
1- اين پيشرفت طوري نيست كه ما بتونيم زياد حس كنيم.
2- با هر بار نصب كردن مجدد بازي دوباره همه رشته هات پنبه ميشه!
3- نظر امير توتي (يا طوطي:13:) هم صدق ميكنه!:46::31:
amirtoty
24-06-2008, 00:14
کسی یک سیو نداره که نقل و انتقالات بازیکنای تیمهای ملی انجام داده باشه! اگه کسی داره بزاره
یا اگه کسی سیو مسترلیگ هم داره بزاره!
ممنون
taghi_ramzi
24-06-2008, 15:07
1- اين پيشرفت طوري نيست كه ما بتونيم زياد حس كنيم.
2- با هر بار نصب كردن مجدد بازي دوباره همه رشته هات پنبه ميشه!
3- نظر امير توتي (يا طوطي:13:) هم صدق ميكنه!:46::31:
من روی پی اس 2 بازی میکنم ،پس مسئله نصب مجدد منتفیه
PS2؟ پس چرا از اول نميگي؟ :13: اين بازي اصلاً روي PS2، هوشش قابليت پيشرفت نداره. چون اصلاً PS2 همچين امكاني رو نداره. :19:
JAVAD_YAS14
25-06-2008, 12:16
سلام به همه دوستان
من یک پچ میخوام برای چمن که چمن هارو از حالت بی روحی و یکنواختی خارج کنه
البته این پچ یکبار در این تاپیک گذاشته شده بود اما من هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم
اگه میشه یکی از دوستان اینو برام آپ کنه
amirtoty
25-06-2008, 12:36
سلام به همه دوستان
من یک پچ میخوام برای چمن که چمن هارو از حالت بی روحی و یکنواختی خارج کنه
البته این پچ یکبار در این تاپیک گذاشته شده بود اما من هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم
اگه میشه یکی از دوستان اینو برام آپ کنه
گرافیک و High بزار چمنا خوبه! اونقدر هم بی روح و یکنواخت نیست!:13:
amirtoty
25-06-2008, 12:39
ببين دوست عزيز. بارها گفته شده كه هوش مصنوعي بازي PES008 قابل پيشرفت هست و هر چه شما بيشتر بازي كني و با يك تاكتيك ثابت باشي، كامپيوتر راحتتر دستتو مي خونه. كامپيوتر اين توانايي رو هم داره كه تاكتيكش رو متناسب با با تركيب شما بچينه
دومی درست میگی ولی هوش مصنوعی تو PES2008 فقط مربوط بعه یک بازیه ولی بازی بعد و که خواستی شروع کنی باز همون آش و همون کاسه! :31:
amirtoty
25-06-2008, 12:43
این بازی روی PS2 با PC خیلی فرق میکنه! :46:
JAVAD_YAS14
25-06-2008, 18:35
گرافیک و High بزار چمنا خوبه! اونقدر هم بی روح و یکنواخت نیست!:13:
دوسته عزیز اگه پچ و نداری دیگه به حاشیه نرو
تنضیمات گرافیک من روی high هست
اما چیزی که من میخوام یک پچه که توی این تاپیک یک بار معرفی شد
شما هم اگه به دمو های بازی تو Youtube یک نگاهی بندازید می فهمید که من چی میگم:11:
موفق باشید:11:
دومی درست میگی ولی هوش مصنوعی تو PES2008 فقط مربوط بعه یک بازیه ولی بازی بعد و که خواستی شروع کنی باز همون آش و همون کاسه! :31:
ميشه منظورتو واضح تر بگي؟ :13:
taghi_ramzi
25-06-2008, 20:55
این بحث هوش مصنوعی معتبره یا فقط حدسه ؟
اینا گیم پلی بازی رو خیلی باهوش نساختن ، من همون بازی اول نسخه پی سی 6 تا به حریف زدم ،اونوقت هوش مصنوعی بسازن که بعد یه مدت برات شاخ بشه ؟
شما هم اگه به دمو های بازی تو Youtube یک نگاهی بندازید می فهمید که من چی میگم:11:
سلام دوست عزیز - من همین مشکل رو داشتم رفتم به وست گیم تو آریاشهر پاشاژ مینا گفتم پچ نداری - گفت نه ولی آخرین ورژن این بازی رو گفت ببر منم نصب کردم چمنا که از اون حالت بی روح و سرد در اومده بود هم رنگش و هم به نظر من مخملی تر شده بود لباسای تیم های ملی جدیدتر شده بود. اگه تهرانی برو وست گیم حتما داره:10:
این بحث هوش مصنوعی معتبره یا فقط حدسه ؟
اینا گیم پلی بازی رو خیلی باهوش نساختن ، من همون بازی اول نسخه پی سی 6 تا به حریف زدم ،اونوقت هوش مصنوعی بسازن که بعد یه مدت برات شاخ بشه ؟
نه بابا. 100% معتبره. اما من كه نگفتم توي PES6! :19::13:
گفتم توي PES2008 به بعد!:10:
ragbar12
26-06-2008, 01:23
دوستان در مورد هوش مصنوعي و اينكه بازي به بازي بهتر ميشه و كامپيوتر دست ادمو ميخونه فكر كنم فقط تبليغات بود
من كه بازي به بازي ميرم جولو وهيچ فرقي تو سيستم بازي حريف نميبينم. وفكر هم نكنم اين اتفاع صورت بگيره
كونامي همه رو گذاشته سر كار اينجوري ادامه بده فيفا بازم محبوب ميشه
aluminum
26-06-2008, 01:36
بچه ها ساکر 2009 کی میاد؟؟؟؟
بچه ها ساکر 2009 کی میاد؟؟؟؟
اينجا جاش نبود. چون PES2009 خودش تاپيك داره:
به احتمال زياد در مهرماه. مثل نسخه هاي قبلي!
rezapassword
26-06-2008, 11:17
دوستان در مورد هوش مصنوعي و اينكه بازي به بازي بهتر ميشه و كامپيوتر دست ادمو ميخونه فكر كنم فقط تبليغات بود
من كه بازي به بازي ميرم جولو وهيچ فرقي تو سيستم بازي حريف نميبينم. وفكر هم نكنم اين اتفاع صورت بگيره
كونامي همه رو گذاشته سر كار اينجوري ادامه بده فيفا بازم محبوب ميشه
حرف شما دوست عزیزم تائید میشه
سلام به همه یه سوالی دارم من فوتبالم خوبه فقط رچی گل بزنم با پاس کاری ست و دریبل بلد نیستم کسی ست یادم بده
amirtoty
26-06-2008, 14:15
برو اینجا گیر میاری ! حتما تا حالا رفتی :13:
سلام به دوستان من واقعا خسته از دوستان خواهش ميكنم من راهنمايي كنند
هر كس ميدونه دو سه تا دريبل كاملا ساده به ما بگه كه با چند دكمه بشه حريف رد كني سريع حالا 100 نشد حد اقل 80 درصد رد كنه
يك دريبل هم هست بايد سه بار L1 بزني ميرنم ولي غير از پا عوض كردن كاري نميكنه اوايل كار ميكرد ولي الان اصلا انجام نميده روش خاصي داره
amirtoty
26-06-2008, 15:11
سلام به دوستان من واقعا خسته از دوستان خواهش ميكنم من راهنمايي كنند
هر كس ميدونه دو سه تا دريبل كاملا ساده به ما بگه كه با چند دكمه بشه حريف رد كني سريع حالا 100 نشد حد اقل 80 درصد رد كنه
يك دريبل هم هست بايد سه بار L1 بزني ميرنم ولي غير از پا عوض كردن كاري نميكنه اوايل كار ميكرد ولي الان اصلا انجام نميده روش خاصي داره
یکی که همین R2 و فلشه
یکی دیگه هم با R1 + L1
بقیه هم با همین دسته های کوچیک رو دستست
kasra_khan2003
26-06-2008, 17:35
ببينم اينجا در مورد Formation هايي كه استفاده ميكنيم و باهاشون نتيجه ميگيريم بحث نميشه؟ مثلا عكس بگيريم از formation خودمون و اينجا بزاريم!
mojtaba_18843
26-06-2008, 19:08
سلام خدمت دوستان:
اين بازي با سيستم زير اجرا ميشه؟
CPU 2.4
ram 512MB
agp 256MB graphic
یکی که همین R2 و فلشه
یکی دیگه هم با R1 + L1
بقیه هم با همین دسته های کوچیک رو دستست
سلام دستت درد نكنه واقعا ممنون اون سه بار L1 جريانش چيه دقيقا بايد چطوري بزني
amirtoty
26-06-2008, 20:53
سلام خدمت دوستان:
اين بازي با سيستم زير اجرا ميشه؟
CPU 2.4
ram 512MB
agp 256MB graphic
بله عزیزم!
ببينم اينجا در مورد Formation هايي كه استفاده ميكنيم و باهاشون نتيجه ميگيريم بحث نميشه؟ مثلا عكس بگيريم از formation خودمون و اينجا بزاريم!
نه متاسفانه! :41:
ولي ايده واقعاً جالبيه. :10:
behdadfu
27-06-2008, 15:15
من بازی pes 2008 خریدم یک دی وی دی هست اما این بازی نه کاپ داره نه لیگ داره هیچی نداره مستقیم تیم رو انتخاب میکنی میره بازی. چطور من کاپ انتخاب کنم
2-من میخوام تو قسمت تنظیمات rb رو spece انتخاب کنم اما نمیشه
amirtoty
27-06-2008, 16:00
من بازی pes 2008 خریدم یک دی وی دی هست اما این بازی نه کاپ داره نه لیگ داره هیچی نداره مستقیم تیم رو انتخاب میکنی میره بازی. چطور من کاپ انتخاب کنم
2-من میخوام تو قسمت تنظیمات rb رو spece انتخاب کنم اما نمیشه
مگه میشه!!! مطمئنی؟؟؟:18:
behdadfu
27-06-2008, 17:28
اره میشه اینم عکسش
از این جا بازی شروع میشه space میزنم
میره این صفحه اینجا فرقی نمیکنه کدوم رو بزنم من وسطی رو میزنم
این جا دسته رو انتخاب میکنم
این جا هم تیم رو انتخاب میکنم
دیگه میره ترکیب تیم بعد میره بازی
سلام به همه بر و بچه های pes باز
من یه option file برای pes 2008 میخوام که اسم و قیافه های بازیکنای ایران درست باشه و ترکیب جدید تیم ها هم باشگاهی هم ملی درست شده باشه . اگر option file های دیگر هم دارید ممنون میشم بذارید.
اره میشه اینم عکسش
از این جا بازی شروع میشه space میزنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیره این صفحه اینجا فرقی نمیکنه کدوم رو بزنم من وسطی رو میزنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین جا دسته رو انتخاب میکنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین جا هم تیم رو انتخاب میکنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیگه میره ترکیب تیم بعد میره بازی
متاسفانه از اين افرادي كه با نون حرم رشد ميكنن توي ايران كم نيستن. دوست عزيز، اوني كه اين DVD رو به شما فروخته يا خودش خبر نداشته، يا از اون ناتوهاي روزگار بود. چون اينجوري كه شما ميگي، اين بايد دموي بازي باشه! :41:
Ali Pacino
28-06-2008, 14:04
دوستان کسی دریبل کشویی رونالدینیو رو بلده؟!
با 3 تا بازیکن بیشتر نمی شه زد تا اون جایی که من می دونم رونالدو و ک.رونالدو و همین رونالدینیو
چندبار شانسی زدم ولی آخرشم یاد نگرفتم!
don mohsen
28-06-2008, 16:19
آموزش دريبل زيداني رو بنويسيد.
Ali Pacino
28-06-2008, 17:50
آموزش دريبل زيداني رو بنويسيد.
اینکارو می تونی با آنالوگ شوک سمت راست بکنی 360 درجه بچرخونش وقتی توپ دسته:46:
با 3 تا بازیکن بیشتر نمی شه زد تا اون جایی که من می دونم رونالدو و ک.رونالدو و همین رونالدینیو
شاید منظورت این باشه.من اسمشو نمیدونم.سه بار R2 رو بزن
R2~3
Ali Pacino
28-06-2008, 20:36
شاید منظورت این باشه.من اسمشو نمیدونم.سه بار R2 رو بزن
R2~3
این دریبل تخم مرغی هست که پاشونو دور توپ می چرخونن و با همه بازیکنام می شه زد 2 بار L1 هم همینکارو می کنه:46:
این دریبل تخم مرغی هست که پاشونو دور توپ می چرخونن و با همه بازیکنام می شه زد 2 بار L1 هم همینکارو می کنه:46:
سلام.
چي ميگي؟ (ناراحت نشي. مثل علي صادقي توي 3 در 4 گفتم :31:)
عجب دريبلايي. دريبل پياز و سيب زميني هم داريم؟ :31:
من كه به شخصه، اهله دريبل زدن نيست. مگه اينكه چي بشه و يه دريبل زيداني بزنم! :8:
Alireza.M67
28-06-2008, 23:24
نه آقا جون .
باید کاملا وایسی r2 رو بگیری یه بار عقب و یه بار جلو رو بزنی .
Ali Pacino
28-06-2008, 23:50
نه آقا جون .
باید کاملا وایسی r2 رو بگیری یه بار عقب و یه بار جلو رو بزنی .
با همه بازیکنا می شه اینکارو کرد یا فقط با بازیکنایی که من گفتم؟!
1000_alkapone
29-06-2008, 11:38
سلام
چه جوري ميشه توپ رو از پشت با پا از روي سر عبور داد.
Ali Pacino
29-06-2008, 14:42
سلام
چه جوري ميشه توپ رو از پشت با پا از روي سر عبور داد.
محدودیتش اینه که توپ حتما باید تو هوا باشه که بتونی اینطوری دریبل کنی فقط باید یکی از جهت ها رو بزنی و همین طور با تکون دادن آنالوگ سمت چپ:10:
mohammad_dj_kazin
29-06-2008, 15:42
اين كه كاري نداره بابا
وقتي توپ دستته سرعت رو ول كن بعد چند بار ال يك رو بزن فقط همين
masoud_razor
29-06-2008, 22:35
تما شاچیان سه بعدی بهترین مزیت pes 2008
Alireza.M67
29-06-2008, 23:17
با همه بازیکنا می شه اینکارو کرد یا فقط با بازیکنایی که من گفتم؟!
همه میزنن .
اگه یه بازیکن جلوت باشه لایی میخوره ...
بچه ها مگه نمیگن توی این نسخه از pes مصاحبه با بازیکن ها اضافه شده پس چرا توی این پکی که من خریدم اصلا مصاحبه نمیکنن ؟ یعنی ناقصه ؟
amirtoty
30-06-2008, 13:32
بچه ها مگه نمیگن توی این نسخه از pes مصاحبه با بازیکن ها اضافه شده پس چرا توی این پکی که من خریدم اصلا مصاحبه نمیکنن ؟ یعنی ناقصه ؟
نه بابا ! کی میگه...
1000_alkapone
30-06-2008, 15:24
سلام
منظورم این بود که توپ وقتی روی زمین هست از پشت با پا از روی سر عبور داد و دریبل کرد (مخصوص بازیکنان تکنیکی مثل کریس رونالدو)
pouria007
30-06-2008, 15:32
کی میگه مصاحبه داره؟
یه تصویر نشون میده مثلاً یعنی داره مصاحبه میکنه
کی میگه مصاحبه داره؟
یه تصویر نشون میده مثلاً یعنی داره مصاحبه میکنه
آره داره. اما به صورت فقط عکس و اونم فقط توی مستر لیگ! :46:
mohammad_dj_kazin
30-06-2008, 23:04
اينا شايعاتي هست كه قبل از اومدن اين بازي به بازار توي سايت هاي بازي گفته شده
مصاحبه همونطور كه دوستان گفتند فقط به صورت عكس هست و فقط توي مستر ليگ
اقا من داشتم بازی می کردم
خودم ایتالیا بودم و کامپیوتر برزیل
یکدفعه کاکا پاشو برد زیر توپ و توپ را پله کردو یک شوت کرد
البته نتونستم سیو کنم ... حالا کسی میدونه قضیه چیه
یه بار هم ندود اینطوری کرد البته با ارتفاع بیشتر
هر کی بلده به ما هم بگه
بدجور رفتم تو کف این حرکت
pouria007
01-07-2008, 09:00
آره داره. اما به صورت فقط عکس و اونم فقط توی مستر لیگ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
جیگر من هم همینو گفتم دیگه!
پس چی میگفتن بعد از هر بازی با بازیکن ستاره ی بازی مصاحبه میکنن و شما میتونید جواب بدید !
اصلا من به خاطر این رفتم خریدم.
من که تغییر اساسی توی این نسخه نمیبینم به غیر از تغییر اینترفیس و گرافیک بالا.
داورش که خیلی مسخره داوری میکنه.
تو یه بازی 5 تا کارت قرمز گرفتم در صورتی که هیچ کدوم زرد هم نمیگرفتن.
فکر کنم داوره اون روز یادش رفته بوده کارت زرد بیاره. :46:
پس چی میگفتن بعد از هر بازی با بازیکن ستاره ی بازی مصاحبه میکنن و شما میتونید جواب بدید !
اصلا من به خاطر این رفتم خریدم.
من که تغییر اساسی توی این نسخه نمیبینم به غیر از تغییر اینترفیس و گرافیک بالا.
داورش که خیلی مسخره داوری میکنه.
تو یه بازی 5 تا کارت قرمز گرفتم در صورتی که هیچ کدوم زرد هم نمیگرفتن.
فکر کنم داوره اون روز یادش رفته بوده کارت زرد بیاره. :46:
فکر نمیکنه، کسی گفته باشه شما بتونی توی مصاحبه جواب هم بدی.
حالا مگه ضرر کردی خریدیش؟
amirtoty
01-07-2008, 10:44
فکر نمیکنه، کسی گفته باشه شما بتونی توی مصاحبه جواب هم بدی.
منم تا حالا نشنیده بودم!!!
من توی یه سایت معتبر خوندم ولی خوب حتما خالی بندی بود.
نمیدونم ... باور کن روزی 5و6 ساعت با داداشم با هم بازی میکنیم. هی مرتب کاپ میزنیم همش هم 32 تیمه. خیلی حال میده ولی خوب نمیدونم ضرر کردم یا نه.
1000_alkapone
01-07-2008, 17:19
سلام
چه جوري ميشه دريبل دو طرفه زد ؟
mpmostafa
01-07-2008, 18:59
سلام خسته نباشین
کسی میدونه چطور میتونم یه بازیکن رو موقع کرنر یا ضربه ایستگاهی همیشه پشت محوطه جریمه حریف بذارم تا بتونم از توپ برگشتی استفاده کنم؟
amirtoty
01-07-2008, 19:17
سلام
من که تا حالا ندیده بودم !:13: کسی یاد داره به ماهم بگه!!!
amirtoty
01-07-2008, 19:21
سلام خسته نباشین
کسی میدونه چطور میتونم یه بازیکن رو موقع کرنر یا ضربه ایستگاهی همیشه پشت محوطه جریمه حریف بذارم تا بتونم از توپ برگشتی استفاده کنم؟
بستگی به ترکیب چینی بازیکنات داره!!!!
ولی میتونی برای عقب جلو بردن بازیکنات از L2+R1 و L2+R2 هم استفاده کنی!
سلام
فقط با 4 نفر میشه. یعنی با همونایی که میتونی دریبل کشویی بزنی. یعنی: رونالدو، روبینیو، رونالدینیو، کریس رونالدو. وقتی که دریبل کشویی میزنی، اگر جهت چپ یا راست رو هم بگیری، دریبل دو طرفه میزنه :10:
pooyakhaste
02-07-2008, 09:02
سلام.
آقا من دو تا سوال داشتم.
1- هنگامی که داری با سرعت با یک بازیکن می دوی چجوری یکدفعه بزنی تو سر توپ که بازیکن سریع جهتش رو عوض کنه؟
2- ای GDB folder که برای هر تیمی به صورت جدا توی این سایتهای دانلود پچ وجود داره چیه مثلا GDB folder Brazil یا GDB folder Manchester
ممنون میشم منو راهنمایی کنید:8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.