ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2008

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

امير موسر
31-10-2007, 23:29
اصلا دقت کردید که مدافعان تیم حریف چقدر زیاد توپ رو به کرنر میزنن؟
به نظر من توی این قضیه شورش رو در آوردن

اتفاقا با این کار بازی بیشتر به واقعیت نزدیک شده.
در ضمن زیادم نیست.وقتی احساس خطر میکنن این کارو میکنن.

kasra_khan2003
31-10-2007, 23:32
سلام! من تا صفحه 56 خوندم! بعد دیگه خسته شدم گفتم بیام پست بزنم!
دیروز رفتم این بازی رو برای PS2 خریدم، اول بازی دمو که داشت ( از دمو های KONAMI هیچ وقت خوشم نیومده! )
نکته ی جالب اینجا بود که اولین لیست بازی فارسی بود! لیست بازی برروی تابلوی تبلیغات کنارزمین بود.
حالا مشکلی دارم! اونم اینکه تمارض نمی تونم بکنم، لباس هم نمی تونم بکشم! L1+L2+R1 رو می زنم اما نمیشه!
فوت فن خاص دیگه ای هم داره؟ مثلا باید حتماتوپ زیر پات باشه؟ زیر فشار باشی؟ یعنی اگه تک و تنها وسط زمین باشی هم میشه خودت رو بندازی رو زمین؟ :31:
اینا رو میگم، چون که، شک کردم یه لحظه که نکنه این نسخه 08 نیست! یه پچ زدن رو 06 و ریخت و قیافه ی بازی رو عوض کردن!
هر چند بعید می دونم!
==============================
یه نکته یی که از همون اول میشه دید، سنگین شدن توپ هست!

Amin Asterix
31-10-2007, 23:47
دیروز رفتم این بازی رو برای PS2 خریدم، اول بازی دمو که داشت ( از دمو های KONAMI هیچ وقت خوشم نیومده! )
نکته ی جالب اینجا بود که اولین لیست بازی فارسی بود! لیست بازی برروی تابلوی تبلیغات کنارزمین بود.
حالا مشکلی دارم! اونم اینکه تمارض نمی تونم بکنم، لباس هم نمی تونم بکشم! L1+L2+R1 رو می زنم اما نمیشه!
فوت فن خاص دیگه ای هم داره؟ مثلا باید حتماتوپ زیر پات باشه؟ زیر فشار باشی؟ یعنی اگه تک و تنها وسط زمین باشی هم میشه خودت رو بندازی رو زمین؟ :31:
اینا رو میگم، چون که، شک کردم یه لحظه که نکنه این نسخه 08 نیست! یه پچ زدن رو 06 و ریخت و قیافه ی بازی رو عوض کردن!
هر چند بعید می دونم!

نسخه ps2 از این چیزا نداره.همون قبلیه که یکم درستش کردن...:46:

rainysky50
31-10-2007, 23:48
rainysky50 جان

شما همن گویا در بازی گزارشگر نداشتید ، با تعویض ویندوز صدای گزارشگرتون درست شد ؟

من که در ویندوز ایکس پی صدای گزارشگر بازی را ندارم ...

تاج کلوب استقلال جان که متاسفانه تیممون امروز نیز باخت باید خدمتت عرض کنم که ویندوز ایکس پی من مدیا سنتر بود و ویندوز ویستا نصب کردم مشکل گزارشگر حل شد!!اما در ویستا به رم بیشتری نیاز هست از این رو میخوام ویندوز ایکس پی سرویس پک2 نصب کنم!ممکنه مشکلم در ویندوز ایکس پی حل بشه!!!!!شما ویندوز ایکس پیتون از کدوم مدله؟؟؟؟سرویس پک2 یا مدیاسنتر؟؟؟؟:8::8::11:

Javad_Ed
01-11-2007, 00:17
اوهاااااااااای

چرا فوش میدی:31:

مگه من گیلانی ام؟

تو رشت دانشجو هستم :19:

اوها اااای
چرا فوش میدی :31:
مگه گیلانی ها چشونه؟:19:
درضمن (دعوا هم باید گرفت)
مشکل از شماست:21:
یه توصیه به دوستان:اینجا کسی جوابه آدم رو نمیده ،تلاش نکنید:31:

Macdiano
01-11-2007, 00:58
سلام
من خواستم اين فايل چمن رو اليمپورت كنم چند تا مشكل واسم پيش اومد
اولا كه جاي چي ايمپورت كنم ؟
جاي هموني كه هم اسمه پچه ؟
من جاي اون ايمپورت كردم
ولي مي گه بزرگه
چي كار كنم؟

بله جاي همون فايل.
دوست عزيز مشكلت اينجاست كه سايز فايلي كه ميخواهي import كني از سايز پيشفرض فايل اصلي بيشتر است و اجازه import نميده. براي حل اين مسئله كارهاي زير را انجام بده:
در برنامه game graphic studio روي فايلي كه ميخواي بجاي اون ايمپورت كني راست كليك كن.
گزينه Modify Reserved space را بزن.
در پنجره باز شده و در كادر دومي گزينه Reserve را انتخاب كن و سايز فايل را بر حسب سايز اون فايلي كه ميخواي ايمپورت كني افزايش بده (بر حسب بايت).
و روي كادر بالا Select the name of... كليك كن
و در يك مسير و بنام همون فايلي كه با game graphic studio باز كردي save كن. (پسوند img)
و دكمه Proceed را بزن و منتظر بمان تا فايل ذخيره شود.
و در آخر فايل ذخيره شده را (Img File) جايگزين فايل قبلي بكن (البته قبلش يه كپي از فايل اصلي بگير)
و براي Edit فايل جديدي كه ساختي را باز كن و كارت را انجام بده.
با اينكار شما سايزي جديد براي اون فايل تعريف كردي (هم سايز فايلي كه ميخواهي import كني).
باز هم اگر مشكلي بود بگو. :5:

Amin Asterix
01-11-2007, 01:07
دوست عزيز مشكلت اينجاست كه سايز فايلي كه ميخواهي import كني از سايز پيشفرض فايل اصلي بيشتر است و اجازه import نميده. براي حل اين مسئله كارهاي زير را انجام بده:
در برنامه game graphic studio روي فايلي كه ميخواي بجاي اون ايمپورت كني راست كليك كن.
در پنجره باز شده و در كادر دومي گزينه Reserve را انتخاب كن و سايز فايل را بر حسب سايز اون فايلي كه ميخواي ايمپورت كني افزايش بده (بر حسب بايت).
و در يك مسير و بنام همون فايلي كه با game graphic studio باز كردي save كن. (پسوند img)
و در آخر فايل ذخيره شده را (Img File) جايگزين فايل قبلي بكن (البته قبلش يه كپي از فايل اصلي بگير)

بابا حرفه ای...
حالا از کجا بفهمیم کدوم فایله تو اون چند هزار فایل؟سایتی میشناسین.مخصوصا من برای صورتا تو برنامه گیم استودیو موندم..:10:

Macdiano
01-11-2007, 02:02
بابا حرفه ای...
حالا از کجا بفهمیم کدوم فایله تو اون چند هزار فایل؟سایتی میشناسین.مخصوصا من برای صورتا تو برنامه گیم استودیو موندم..:10:

دوست عزيز فكر كنم فايلهاي face را با كيت سرور وارد بازي كني خيلي بهتره.
اينم از Facelist

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع: pesfaces.co.uk

ebruu
01-11-2007, 03:47
سلام
من این یازی رو نصب کردم 15 تا ورزشگاه بیشتر نداره وحجم بازی با انتخاب فقط زبان انگلیسی 3.80 گیگ است
ایا مشکل داره چند تا ورزشگاه باید داشته باشه؟

Ehsan Studio
01-11-2007, 06:13
من بازی رو از شرکت مدرن خریدم.تاحالا که به هیچ مشکلی برنخردم.ولی واقعا گرافیک بازی و گیم پلی بازی آخرشه.خیلی به واقعیت نزدیکه.البته در مورد گرافیک بازی که من این بازی رو رو بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی میکنم و اصلا آهسته و ... نیست.ما که از PES2008 راضی ایم.
اینم مشخصات سیستم من:
8600gts 256
Ram: 2*1GB
CPU: 2.8

kasra_khan2003
01-11-2007, 09:30
نسخه ps2 از این چیزا نداره.همون قبلیه که یکم درستش کردن...:46:

جدا؟ پس باید خیلی خوب این کار رو کرده باشن! چون تغییرات بسیاری داره! از جمله گذارشگر بازی! یه چند نکته از 08 میگین چک کنم که آیا این 06 آپدیت شده هست یا 08؟
>
>
در مورد اون تمارض چطور؟ کسی نظری نداره؟

M_E_H_D_I
01-11-2007, 09:39
بابا یکی کمک کنه انقدر صداش خرابه گوشم صاف شد
مال ET games
پیلیز هلپ:19:

دوست عزيز منم از ET Games اين بازي را گرفتم اما هيچ مشكلي در صدا ندارم
فكر مي كنم از صدا و يا DirectX و يا تنظيماتي كه بايد درست بشه !

موفق باشيد

arvin_666
01-11-2007, 09:40
بله جاي همون فايل.
با اينكار شما سايزي جديد براي اون فايل تعريف كردي (هم سايز فايلي كه ميخواهي import كني).

من که اعصابم داغون شد
نمی شه
این فایل که ما داریم 306 کیلو هست اونیکی 50 کیلو وقتی می زنی ارور میده

M_E_H_D_I
01-11-2007, 09:45
در مورد تمارض كه بايد حتما توپ زير پات باشه تا بتوني تمارض كني!
من خودم چند بار اين كار را انجام دادم كه هر دفعه كارت زرد مي گرفتم اما در يه مورد داور اشتباه كرد و پنالتي گرفت كه خيلي به واقعيت هم نزديك بود.
اما در مورد كشيدن پيراهن هنوز به نتيجه اي نرسيدم.

يه مشكلي دارم فقط اونم مانيتور من از نوع وايد مي باشد و يه دوستي زحمت كشيد و لينك پچ وايد را گذاشته بود كه اون لنك خراب بوده و خواهش مي كنم كه يه كمكي بكنه؟

موفق باشيد

ramin-ahmadi
01-11-2007, 10:24
در مورد تمارض كه بايد حتما توپ زير پات باشه تا بتوني تمارض كني!
من خودم چند بار اين كار را انجام دادم كه هر دفعه كارت زرد مي گرفتم اما در يه مورد داور اشتباه كرد و پنالتي گرفت كه خيلي به واقعيت هم نزديك بود.
اما در مورد كشيدن پيراهن هنوز به نتيجه اي نرسيدم.

يه مشكلي دارم فقط اونم مانيتور من از نوع وايد مي باشد و يه دوستي زحمت كشيد و لينك پچ وايد را گذاشته بود كه اون لنك خراب بوده و خواهش مي كنم كه يه كمكي بكنه؟

موفق باشيد

بفرمایید ، دوباره آپلودش کردم :

kasra_khan2003
01-11-2007, 11:37
کم کم داره باورم میشه این نسخه ای که دارم تقلبی هست! چند تا عکسی که از بازی گذاشته بودید، طرز نوشتن نام بازیکن ها با ماله من فرق میکرد!
>
کسی میتونه یه Screen shot از منوی اول بازی برام بزاره لطفا؟

saze
01-11-2007, 11:47
با سلام
لطفا پچ اسامی pes2008 در سایت قرار دهید.
با تشکر

امير موسر
01-11-2007, 11:51
با سلام
لطفا پچ اسامی pes2008 در سایت قرار دهید.
با تشکر

OPTIONFILE
یکی از بچه ها چند صفحه قبل گذاشته بود میگشتی پیدا میکردی!

Amin Asterix
01-11-2007, 13:50
جدا؟ پس باید خیلی خوب این کار رو کرده باشن! چون تغییرات بسیاری داره! از جمله گذارشگر بازی! یه چند نکته از 08 میگین چک کنم که آیا این 06 آپدیت شده هست یا 08؟
>
>
در مورد اون تمارض چطور؟ کسی نظری نداره؟

کم کم داره باورم میشه این نسخه ای که دارم تقلبی هست! چند تا عکسی که از بازی گذاشته بودید، طرز نوشتن نام بازیکن ها با ماله من فرق میکرد!
>
کسی میتونه یه Screen shot از منوی اول بازی برام بزاره لطفا؟

عزیز من تغییراتی که شما دنبالشی تو نسخه next gen بازی هست نه ps2.دستگاه شما قدرت پردازش این بازیو نداره.موتور بازی همون قبلیه پس زیاد دنبال اون چیزا نباشین.گزارشگر و منو و اینجور چیزا که جز بازی حساب نمیشن.موتور بازی یک چیز دیگس که تو نسخه ps2 همون قبلیه...
من نشنیدم تمارض و اینا هم داشته باشه.تا جایی که خبر دارم تو ps2 گیم پلی تغییر نکرده:46:

!AB!
01-11-2007, 13:52
خیلی بازی توپیه خدائی

vasef
01-11-2007, 14:00
من که حال نکردم با بازیش پاکش کردم

vorojax
01-11-2007, 14:07
خیلی بازی توپیه خدائی
اگه سيستم توپ باشه و هاي اجراش كني اره ولي رو مديوم و لوو اصلا حال نمي ده!

saze
01-11-2007, 14:40
با سلام
اگر ممکن است پچ اسامی تیم ایران برای دانلود قرار دهید.

امير موسر
01-11-2007, 15:07
با سلام
اگر ممکن است پچ اسامی تیم ایران برای دانلود قرار دهید.

دوست عزیز صفحه ی قبل که گذاشتیم!!!!

bax_021
01-11-2007, 15:14
بله جاي همون فايل.

من همه ي اين كارايي كه واسه چمن گفتي رو كردم
ولي وقتي اون فايل IMG رو مي خوام باز كنم ارور مي‌ده
مي گه :
Invalid or unsupported image file format
كمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــك :19:
:19:

rainysky50
01-11-2007, 15:14
بچه ها من که کاملا گیج شدم!!شما میگید اگه بازی رو روی مدیوم کوالیتی قرار بدیم تماشاگرا محو میشن و سایه ها غیرطبیعی میشن!در حالی که من امروز روی مد مدیوم بازی رو قرار دادم و هم تماشاگران بودند و هم سایه ها به صورت کامل وجود داشت!!البته من روی رزولوشن 1024 در 768 بازی رو قرار دادم!!

ahmad08
01-11-2007, 15:16
اگر میخواهید که لباس بازیکن رو بکشید در هنگامی که بازیکن حریف داره سرعت میگیره و میخواهد که دور شود شما در هنگام که نزدیک میشوید کلید R2 را بزنید......یا کلیدپاس رو بزنید.

آرش-19
01-11-2007, 15:17
خداییش شده آخر بازی .
گیم پلی که عالی شده . حتی از اونی که منتظرش بودم بهتر شده.
چقدر حرکات بازیکنا طبیعی شده . اگه pes6 رو بازی کرده باشی اولش
زیاد بهت حال نمیده ولی کافی کمی روش وقت بزاری بعد میفهمی که کونامی
چی ساخته !!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من از که فوق العلاده شده.

Aryan.kh
01-11-2007, 15:30
با سلام به بر و بچه های گل P30world یکی از دوستان در مورد جایی که آمار بازی رو نشون میده پرسیده بود توی منوی اصلی به گالری میرید وبعد گزینه track record و اونجا ریز آمار بازی شما رو نشون میده که خیلی جالب و دقیقه در اون قسمت یک سری عنوان هست که من این طور استنباط می کنم که مربوط به خاصیت teamvision-accessو هوش مصنوعی بازی هست در یکی از زیر منوها نشون میده که شما در چه رنجی هستید -->منو rating
این رنج بندی این گونه هست D --> C --> B--> A -->S
S بالاترین درجه هست که با رنگ قرمز مشخص میشه در این قسمت چهار عنوان رو مشاهده می کنید
توانایی گل زنی : که برای من S هست
توانایی دفاع : که برای من B هست
بازی جوانمردانه : که برای من A هست ( البته S بود توی بازی خیلی خطا کردم شد A )
بازی سازی : که برای من A هست و دیگه داره پر میشه و تبدیل به S میشه
ورزش دوستی ( منظورش اینه که فقط فوتبال بازی کنی نه ضد فوتبال و بازی رو ببندی مثلا وقتی جلویی تو زمین خودت حفظ توپ کنی یا پاس کاری اعصاب خورد کن یا وقت تلف کردن) : که برای من s هست
خلاصه من فکر میکنم که بازی با توجه به این آمار جلوی شما بازی می کنه و تقویت میشه
البته حواستون باشه که گیم پد رو به کامپیوتر وصل کنید و کنترل یک هم انتخابش کنید نه کنترل دو تا بازیتون save شه اگرنه هر موقع وارد بازی بشید کامپیوتر ضعهیفه و مثل قبل بازی می کنه چون آمار بازی شما ذخیره نشده
شما در هر کدوم از این گزینه ها که پیشرفت کنید کامپیوتر هم در مقابل پیشرفت می کنه که همچین هوش مصنوعی برای یک بازی غیر قابل تصوره من امسال بعد از چندین سال فیفا رو خریدم از 2005 دیگه نه خریده بودم و نه بازی کرده بودم امسال بازی فیفا سخت شده بود به معنای واقعی و این نشون دهنده هوش مصنوعی بازی نیست اون ها فقط گل زدن رو برای گیمر سخت کرده بودند و بس
اما pes بازی رو به فوتبال شبیه کرده در مستر لیگ تمام گزینه ها رو در سخت ترین حالت قرار بدید و فصل رو شروع کنید تیم ها شما رو آنالیز می کنند من طبق عادت و با توجه به مهره هام از جناحین خیلی حمله می کنم اما بعد از چند بازی تیم حریف جناحین رو بست و من با تغییر تاکتیک و بردن بازی به عمق دفاع حریف به گل رسیدم خودم باورم نمی شد دارم بازی می کنم بیشتر حس یک فوتبال واقعی رو داشتم تا بازی و در اون لحظه به تیم کونامی و سازنده بازی تبریک گفتم آخه من اوایلش از آسونی بازی و این که توی بازی 10 دقیقه ای میشد 8 گل زد ناراحت بودم اما دیدم باید صبر کرد مثلا در الکلاسیکو بین رئال و بارسا من 2 بر صفر جلو بودم تیم مقابل یعنی بارسا اتو - رونالدینیو و مسی رو در ترکیب داشت آنری و گودیانسن رو هم به زمین آورد و من از دقیه 75 فقط مجبور بودم زیر توپ بزنم و نهایتا بازی رو 2 بر 1 بردم در حالیکه بعد از صوت پایان بازی واقعا حس یک فوتبال واقعی بهم دست داده بود همین طور در بازی های آخر فصل که واقعا سخت بودن بازی PES2008 یک شاهکار از شرکت کونامی هست اما باید کمی حوصله کرد و باهاش بازی کرد تا هوش مصنوعی خودش رو نشون بده من بازی هایی رو در مسترلیگ تجربه کردم که فراتر از یک بازی بوده مثلا تیم های ضعیف میومدن و ضد فوتبال بازی می کردن بازی رو می بستن و ... اما با خوردن گل اول از هم می پاشیدن وبعد راحت میشد گل زد یا مثلا با یک تعویض به موقع جریان بازی به نفع یک تیم تغییر میکرد تیم حریف وقتی جلو میفتاد توپ رو به کنار نقطه کرنر من میاورد و سعی در اتلاف وقت داشت و واقعا حرص من رو درمیاورد شک نکنید که اگر یه مدت با آسونیش کنار بیاید راه میفته و بعد کار به جایی میرسه که بیاین بگین اه چه قدر این بازی سخت شده
برای اینکه گزارش گر هم یکم بهتر و با انرژی تر گزارش کنه به قسمت sistem setting برین و بعد sound setting و بعد commentry ferequensy رو Near GA and MF انتخاب کنید این جوری گزارش گر یکم بهتر میشه البته این فقط نظر منه
و در آخر مشکل این بازی گرافیکش هست بازی خیلی سنگین هست و اگر کسی روی high بازی کنه بازی فوق العاده به نظر میرسه و بی نقص اگر normal بازی کنه بازی قابل قبول هست اما خیلی دلچسب و جذاب نیست و اگر low بازی کنه یه جورایی بهتره بازی نکنه و بی خیالش بشه
---------------------------------------------------------------------------------------------------
حسابی سرتون رو درد آوردم ممنون از اینکه این پست طولانی رو وقت گذاشتید و خوندید
---------------------------------------------------------------------------------------------------
یک نفر دیگه هم در مورد واید اسکرین پرسیده بود با رفتن به setting و تیک زدن گزینه 16:9 مشکل ایشون باید حل بشه

tajclubesteghlal
01-11-2007, 15:31
اینم مشخصات سیستم من:
8600gts 256
Ram: 2*1GB
CPU: 2.8
دوست عزیز خوب بهت جواب میده من با cpu 3.2 full و Ram 2 gig و vga geforce 6600 512 روی high فریم فریم میشه ...

rainysky50 جان
امسال که اوضاع تیم خرابه فعلأ بی خیالش
اما من ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 دارم که مشکل گزارشگری داره ... البته روی high هم با مشحصات بالا برام فریم فریم میشه و مجبورم روی medium بزارم

H M R 0 0 7
01-11-2007, 15:54
من الان يك فكري به نظرم رسيد
من قبلا يك gamepad داشتم كه به وسيله يك floppy بايد نصب ميشد
الان مي خوام بدونم كسي محتويات اين floppy را دارد كه براي ما upload كند
تا بلكه مشكل save هم حل بشود

سلام من اين فايل رو دارم. ميدونستم يه روز به دردم ميخوره . به خاطر همين تو سيستمم ذخيره كردم.
در اولين فرصت ميزارمش اينجا

H M R 0 0 7
01-11-2007, 15:56
هر چند بعید می دونم!

براي تمارض بايد سه تا كليد L1وL2وR1 رو با هم فشار بدي.

saman rossi
01-11-2007, 16:30
من ميخوام يه دستي به سيستمم بكشم مي خواستم بدونم با اين سيستم بازي رو مديوم اجرا ميشه پيشاپيش ممنون:
ram 1gb
video cart 256mb 7100 geforce
cpu 2.4

hadik1985
01-11-2007, 16:37
خواستم یه سری توضیحات راجع به بازی بدم
حتماً اونایی که هنوز بازیو نگرفتن ، از این همه اظهارات ضد و نقیض در مورد بازی تعجب می کنن. اما واقعیت چنین است:
بعد از نصب بازی ، با توجه به سیستم کامپیوترتون ، شما قادر خواهید بود که در یکی از سه حالت low یا medium یا high بازی کنید. همچنین تو setting یه قسمتی داره که شما باید از بین دو گزینه 3:4 و 16:9 یکی رو انتخاب کیند. چنانچه 3:4 رو انتخاب کنید ، تصویر در هنگام بازی مقداری پهن می شه و سرعت بازی نسبتاً زیاد می شه و هنگامی که پاس بلند می دید یا شوت می زنید ، دوربین جا می مونه. اگر 16:9 رو انتخاب کنید ، تصویر مقداری کش می آید ولی سرعت بازی پائین می آید و طبیعی تر می شود(بهتره همیشه 16:9 رو انتخاب کنید)
علت اینکه بعضیا از جاموندی دوربین وقتی که شوت می زنن ، می نالن اینه که گزینه 3:4 رو انتخاب می کنن.
کسایی که بازیو رو low اجرا می کنن ، به قول یکی از دوستان ، بهتره که اصلاً بازی نکنن ، چون نظرشون نسبت به PES خیلی منفی می شه(تو این حالت ، بازی یه جورایی شبیه به FIFA ست) تو این حالت دیگه شاهد تماشاچیا در ورزشگاه ها نخواهیم بود حتی نیمکت ذخیره و کمک داورا هم نشون نمیده. زمین تموم ورزشگاه ها هم یکی میشه و نمی تونی چمنشو عوض کنی ، گرافیک بازیکنا تا حدی پایین می یاد که دیگه نه دهنشونو باز می کنن و نه چشماشون حرکت می کنه و سایه بازیکنا هم بصورت یک دایره زیرشون قرار می گیره.
کسایی هم که بازیو رو medium اجرا می کنن ، بهتره اینجا راجع به خود بازی نظر ندن ، هر چند بازی تو این حالت نسبت به حالت قبل ، خیلی بهتر اجرا می شه و شاهد حضور کمک داور و تماشاچیان(با کیفیت پائین) و نیمکت ذخیره و گزینه انتخاب چمن ورزشگاه ها و گیم پلی روان تر هستیم ولی باز هم می توان از آن ایراد بنی اسرایئلی گرفت.
اما کسایی که بازیو رو high اجرا می کنن ، فکر نکنم وقت کنن بیان اینجا نظر بدن ، چون انقدر جذب این بازی می شن که نمی دونن وقت چطور می گذره و حاضر نیستن یه لحظه هم از بازی بیرون بیان. گیم پلی واقعاً روان ، پاس های عالی ، چمن سه بعدی ، تماشاچیان با کیفیت خیلی عالی(ولی دو بعدی) ، گرافیک فوق العاده مخصوصاً تو چهره و لباس بازیکنا و ... همه تو این حالت وجود داره.
در مورد کشیدن لباسم بگم که اینطور نیست که بتونین لباس بازیکنا رو بکشین و اونارو به زمین بزنین. وقتی بازیکنی صاحب توپه و داره می دوه اگه شما از پشت سر به دنبالش بیفتین و بخواین توپو ازش بگیرین ، با دستاش لباس بازیکن صاحب توپو می کشه.
برای اینکه بازیکن صاحب توپ ، خودشو به زمین بندازه ، باید سه تا کلید L1 و R1 و L2 را به ترتیب زد نه همزمان.
در مورد اینکه در هنگام ضربات کرنر می شه دربازه بانو جلو آورد ، چیزی نمی دونم ، اگه کسی می دونه ، بگه.

Amin Asterix
01-11-2007, 16:45
خواستم یه سری توضیحات راجع به بازی بدم
حتماً اونایی که هنوز بازیو نگرفتن ، از این همه اظهارات ضد و نقیض در مورد بازی تعجب می کنن. اما واقعیت چنین است:
بعد از نصب بازی ، با توجه به سیستم کامپیوترتون ، شما قادر خواهید بود که در یکی از سه حالت low یا medium یا high بازی کنید. همچنین تو setting یه قسمتی داره که شما باید از بین دو گزینه 3:4 و 16:9 یکی رو انتخاب کیند. چنانچه 3:4 رو انتخاب کنید ، تصویر در هنگام بازی مقداری پهن می شه و سرعت بازی نسبتاً زیاد می شه و هنگامی که پاس بلند می دید یا شوت می زنید ، دوربین جا می مونه. اگر 16:9 رو انتخاب کنید ، تصویر مقداری کش می آید ولی سرعت بازی پائین می آید و طبیعی تر می شود(بهتره همیشه 16:9 رو انتخاب کنید)
علت اینکه بعضیا از جاموندی دوربین وقتی که شوت می زنن ، می نالن اینه که گزینه 3:4 رو انتخاب می کنن.
کسایی که بازیو رو low اجرا می کنن ، به قول یکی از دوستان ، بهتره که اصلاً بازی نکنن ، چون نظرشون نسبت به PES خیلی منفی می شه(تو این حالت ، بازی یه جورایی شبیه به FIFA ست) تو این حالت دیگه شاهد تماشاچیا در ورزشگاه ها نخواهیم بود حتی نیمکت ذخیره و کمک داورا هم نشون نمیده. زمین تموم ورزشگاه ها هم یکی میشه و نمی تونی چمنشو عوض کنی ، گرافیک بازیکنا تا حدی پایین می یاد که دیگه نه دهنشونو باز می کنن و نه چشماشون حرکت می کنه و سایه بازیکنا هم بصورت یک دایره زیرشون قرار می گیره.
کسایی هم که بازیو رو medium اجرا می کنن ، بهتره اینجا راجع به خود بازی نظر ندن ، هر چند بازی تو این حالت نسبت به حالت قبل ، خیلی بهتر اجرا می شه و شاهد حضور کمک داور و تماشاچیان(با کیفیت پائین) و نیمکت ذخیره و گزینه انتخاب چمن ورزشگاه ها و گیم پلی روان تر هستیم ولی باز هم می توان از آن ایراد بنی اسرایئلی گرفت.
اما کسایی که بازیو رو high اجرا می کنن ، فکر نکنم وقت کنن بیان اینجا نظر بدن ، چون انقدر جذب این بازی می شن که نمی دونن وقت چطور می گذره و حاضر نیستن یه لحظه هم از بازی بیرون بیان. گیم پلی واقعاً روان ، پاس های عالی ، چمن سه بعدی ، تماشاچیان با کیفیت خیلی عالی(ولی دو بعدی) ، گرافیک فوق العاده مخصوصاً تو چهره و لباس بازیکنا و ... همه تو این حالت وجود داره.
در مورد کشیدن لباسم بگم که اینطور نیست که بتونین لباس بازیکنا رو بکشین و اونارو به زمین بزنین. وقتی بازیکنی صاحب توپه و داره می دوه اگه شما از پشت سر به دنبالش بیفتین و بخواین توپو ازش بگیرین ، با دستاش لباس بازیکن صاحب توپو می کشه.
برای اینکه بازیکن صاحب توپ ، خودشو به زمین بندازه ، باید سه تا کلید L1 و R1 و L2 را به ترتیب زد نه همزمان.
در مورد اینکه در هنگام ضربات کرنر می شه دربازه بانو جلو آورد ، چیزی نمی دونم ، اگه کسی می دونه ، بگه.
کی میگه 2 بعدی؟تماشاگرا 3 بعدین:18:
بعدشم گیم پلی با اون طرز حرکت مسخره ضعیف شده نه قوی...:27:

B O L O T
01-11-2007, 16:52
براي تمارض بايد سه تا كليد L1وl2وr1 رو با هم فشار بدي.
بعدش نگه داریم یا رهاش کنیم

takotok
01-11-2007, 17:18
:5::46::10::8:استادیو م تمرین رو در حالت دو نفره ???

takotok
01-11-2007, 17:18
استادیو م تمرین رو در حالت دو نفره

امير موسر
01-11-2007, 17:42
بعدش نگه داریم یا رهاش کنیم

3تا دکمه رو اگه با هم بزنی .خودش رو می اندازه.دیگه احتیاجی به چیز دیگه ای نداره.

mrmmnb
01-11-2007, 19:33
میگم یه کارت گرافیک معرفی کنید که حدود80 قیمتش باشه!! و برای این بازی مناسب باشه
بقیه فکر کنم خوب باشه:
رم 2* 512
سی پی یو 3 فول
مین برد 945 گیگا
فقط گرافیک اشغاله ATI X550
با چی عوض کنم که بتونم high رو روان اجر کنم؟

M_E_H_D_I
01-11-2007, 19:51
بفرمایید ، دوباره آپلودش کردم :

خيلي خيلي ممنون

M_E_H_D_I
01-11-2007, 19:58
من الان روي مستر ليگ دارم بازي مي كنم كه خيلي عاليه چون روي High‌ قرار دادم فقط اومدم كه يه چند تا پچ يا اوپشن بردام و برم كه بازي منتظر منه
گرافيكش عاليه ولي فقط توپ خيلي سنگين شده
كاش ميشد گزارشگرش همون قبليه باشه؟؟!!

amirpers
01-11-2007, 20:08
دوستان من چند تا سوال دارم چون من زیاد اهل PES نیستم این چیزها رو نمی دونم .
اول اینکه اصلا چرا اسم بازیکنها ایراد داره و تیم ملی ایران این مدلیه ؟ مگه نمی تون وقتی همه چیز رو درست می سازند این رو هم درست کنن ؟
دوم اینکه من هر چی دنبال تیمهای معروف انگلیسی گشتم تو لیگ انگلیس چیزی پیدا نکردم . مثل منچستر ، چلسی و ... پس کجا هستند ؟
سوم هم اینکه چرا وقتی یه سری تنظیمات انجام می دم و Save می کنم و وقتی از بازی خارج می شم و دوباره وارد می شم تنظیمات به حالت اول برگشته ؟

راستی این پچ اسامی هم نمی دونم چرا کار نمی کنه .

saman rossi
01-11-2007, 20:44
من نميخوام پست الكي و پشت سر هم بدم ولي خودتون باعث ميشيد ديگه براي سومين بار عرض مينمايم ايا اين بازي بر روي سيستم زير در حالت مديوم يا هاي اجرا ميشه يا نه تورو خدا اگه كسي ميدونه دريغ نكنه:
Ram 1gb
Video cart 256 mb ,7100gs geforce
cpu 2.4

ramin-ahmadi
01-11-2007, 20:45
دوستان من با رزولویشن 1024 در 768 بازی میکنم و مد بازی رو هم روی High هست فقط وقتی تو بازی میرم صفحه کامل پر نمیشه یعنی گوشه های مانیتور سیاه هستش و تمام مانیتور رو در بر نمیگیره کسی میدونه مشکل کجاست ؟

سوال دوم که چندین و چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد اینه که کسی میدونه این Atach بازیکن رو تو این نسخه چجور میشه تنظیم کرد ( همون جهت دادن به بازیکن که تو نسخه های قبلی بود ) ؟

Amin Asterix
01-11-2007, 20:55
من نميخوام پست الكي و پشت سر هم بدم ولي خودتون باعث ميشيد ديگه براي سومين بار عرض مينمايم ايا اين بازي بر روي سيستم زير در حالت مديوم يا هاي اجرا ميشه يا نه تورو خدا اگه كسي ميدونه دريغ نكنه:
Ram 1gb
Video cart 256 mb ,7100gs geforce
cpu 2.4
به نظر من میشه اما برای این جواب نمیدم چون علم غیب ندارم.اومدیم و نشد:18:.اینو باید کسی که عین اینو داره بگه:10:که مثل اینکه نداریم

victorman
01-11-2007, 20:57
آقا من سیستمم توپه یعنی گنده ترین بازیهارو با گرافیک آخر اجرا میکنه اما تو این بازی مونده مشکل چیه؟

Amin Asterix
01-11-2007, 21:00
میگم یه کارت گرافیک معرفی کنید که حدود80 قیمتش باشه!! و برای این بازی مناسب باشه
بقیه فکر کنم خوب باشه:
رم 2* 512
سی پی یو 3 فول
مین برد 945 گیگا
فقط گرافیک اشغاله ATI X550
با چی عوض کنم که بتونم high رو روان اجر کنم؟
اگر رمتو 2 تا 1 کنی بهتره.یک 7300 هم بزار کنارش.با رم 1 گیگ فکر نکنم بشه:10:

اول اینکه اصلا چرا اسم بازیکنها ایراد داره و تیم ملی ایران این مدلیه ؟ مگه نمی تون وقتی همه چیز رو درست می سازند این رو هم درست کنن ؟
دوم اینکه من هر چی دنبال تیمهای معروف انگلیسی گشتم تو لیگ انگلیس چیزی پیدا نکردم . مثل منچستر ، چلسی و ... پس کجا هستند ؟
سوم هم اینکه چرا وقتی یه سری تنظیمات انجام می دم و Save می کنم و وقتی از بازی خارج می شم و دوباره وارد می شم تنظیمات به حالت اول برگشته
چون لیسانس ندارن.این شرکتا باید اجازه داشته باشن که کونامی نداره...
همشون هستن اما با اسمای دیگه.مشخصه:
man red>>manchester و...
دستتو بزار رو کنترلر 1.نداری هم نمیتونی سیو کنی:46:
فقط امیدوارم کسی همزمان جواب نداده باشه:31:

tajclubesteghlal
01-11-2007, 21:58
دوست عزیز شمایی که میخواهید کارت گرافیک بخرید که این بازی را بتونید روی high اجرا کنید ، جهت آگاهی میگم : سیسنم من بصورت زیر هست :

Cpu : 3.2 Intel Full Cache
Ram : 2 Gig
Vga : Geforce 6600 ( 512 ) PCI EXPRESS

روی همچین کارت گرافیکی که 512 هم هست و pci express هم هست بازی من روی گزینه high فریم فریم میشه ، پس اگر میخواهید کارت گرافیک انتخاب کنید باید یک کارت گرافیک بالایی را انتخاب کنید که اونم اگر مادربردتون قدیمی هست باید اونو هم عوض کنید ... ( من خودم تعجب هستم که چرا روی همچین کارت گرافیکی high به روانی اجرا نمیشه ) ..

موفق باشید

FCBarcelona.ir
01-11-2007, 21:59
با سلام به بر و بچه های گل P30world یکی از دوستان در مورد جایی که آمار بازی رو نشون میده پرسیده بود توی منوی اصلی به گالری میرید وبعد گزینه track record و اونجا ریز آمار بازی شما رو نشون میده که خیلی جالب و دقیقه در اون قسمت یک سری عنوان هست که من این طور استنباط می کنم که مربوط به خاصیت teamvision-accessو هوش مصنوعی بازی هست در یکی از زیر منوها نشون میده که شما در چه رنجی هستید -->منو rating
این رنج بندی این گونه هست D --> C --> B--> A -->S
S بالاترین درجه هست که با رنگ قرمز مشخص میشه در این قسمت چهار عنوان رو مشاهده می کنید
توانایی گل زنی : که برای من S هست
توانایی دفاع : که برای من B هست
بازی جوانمردانه : که برای من A هست ( البته S بود توی بازی خیلی خطا کردم شد A )
بازی سازی : که برای من A هست و دیگه داره پر میشه و تبدیل به S میشه
ورزش دوستی ( منظورش اینه که فقط فوتبال بازی کنی نه ضد فوتبال و بازی رو ببندی مثلا وقتی جلویی تو زمین خودت حفظ توپ کنی یا پاس کاری اعصاب خورد کن یا وقت تلف کردن) : که برای من s هست
خلاصه من فکر میکنم که بازی با توجه به این آمار جلوی شما بازی می کنه و تقویت میشه
البته حواستون باشه که گیم پد رو به کامپیوتر وصل کنید و کنترل یک هم انتخابش کنید نه کنترل دو تا بازیتون save شه اگرنه هر موقع وارد بازی بشید کامپیوتر ضعهیفه و مثل قبل بازی می کنه چون آمار بازی شما ذخیره نشده
شما در هر کدوم از این گزینه ها که پیشرفت کنید کامپیوتر هم در مقابل پیشرفت می کنه که همچین هوش مصنوعی برای یک بازی غیر قابل تصوره من امسال بعد از چندین سال فیفا رو خریدم از 2005 دیگه نه خریده بودم و نه بازی کرده بودم امسال بازی فیفا سخت شده بود به معنای واقعی و این نشون دهنده هوش مصنوعی بازی نیست اون ها فقط گل زدن رو برای گیمر سخت کرده بودند و بس
اما pes بازی رو به فوتبال شبیه کرده در مستر لیگ تمام گزینه ها رو در سخت ترین حالت قرار بدید و فصل رو شروع کنید تیم ها شما رو آنالیز می کنند من طبق عادت و با توجه به مهره هام از جناحین خیلی حمله می کنم اما بعد از چند بازی تیم حریف جناحین رو بست و من با تغییر تاکتیک و بردن بازی به عمق دفاع حریف به گل رسیدم خودم باورم نمی شد دارم بازی می کنم بیشتر حس یک فوتبال واقعی رو داشتم تا بازی و در اون لحظه به تیم کونامی و سازنده بازی تبریک گفتم آخه من اوایلش از آسونی بازی و این که توی بازی 10 دقیقه ای میشد 8 گل زد ناراحت بودم اما دیدم باید صبر کرد مثلا در الکلاسیکو بین رئال و بارسا من 2 بر صفر جلو بودم تیم مقابل یعنی بارسا اتو - رونالدینیو و مسی رو در ترکیب داشت آنری و گودیانسن رو هم به زمین آورد و من از دقیه 75 فقط مجبور بودم زیر توپ بزنم و نهایتا بازی رو 2 بر 1 بردم در حالیکه بعد از صوت پایان بازی واقعا حس یک فوتبال واقعی بهم دست داده بود همین طور در بازی های آخر فصل که واقعا سخت بودن بازی PES2008 یک شاهکار از شرکت کونامی هست اما باید کمی حوصله کرد و باهاش بازی کرد تا هوش مصنوعی خودش رو نشون بده من بازی هایی رو در مسترلیگ تجربه کردم که فراتر از یک بازی بوده مثلا تیم های ضعیف میومدن و ضد فوتبال بازی می کردن بازی رو می بستن و ... اما با خوردن گل اول از هم می پاشیدن وبعد راحت میشد گل زد یا مثلا با یک تعویض به موقع جریان بازی به نفع یک تیم تغییر میکرد تیم حریف وقتی جلو میفتاد توپ رو به کنار نقطه کرنر من میاورد و سعی در اتلاف وقت داشت و واقعا حرص من رو درمیاورد شک نکنید که اگر یه مدت با آسونیش کنار بیاید راه میفته و بعد کار به جایی میرسه که بیاین بگین اه چه قدر این بازی سخت شده
برای اینکه گزارش گر هم یکم بهتر و با انرژی تر گزارش کنه به قسمت sistem setting برین و بعد sound setting و بعد commentry ferequensy رو Near GA and MF انتخاب کنید این جوری گزارش گر یکم بهتر میشه البته این فقط نظر منه
و در آخر مشکل این بازی گرافیکش هست بازی خیلی سنگین هست و اگر کسی روی high بازی کنه بازی فوق العاده به نظر میرسه و بی نقص اگر normal بازی کنه بازی قابل قبول هست اما خیلی دلچسب و جذاب نیست و اگر low بازی کنه یه جورایی بهتره بازی نکنه و بی خیالش بشه
حسابی سرتون رو درد آوردم ممنون از اینکه این پست طولانی رو وقت گذاشتید و خوندید
یک نفر دیگه هم در مورد واید اسکرین پرسیده بود با رفتن به setting و تیک زدن گزینه 16:9 مشکل ایشون باید حل بشه
ایول. کاملا عالی و خوب نوشتی!

ebinem173
01-11-2007, 22:20
( من خودم تعجب هستم که چرا روی همچین کارت گرافیکی high به روانی اجرا نمیشه ) ..

موفق باشید

من موندم شما چطوری تعجب هستی...!!!!

آقا من الان دارم بازی رو تو بهترین حالت به روونی بازی میکنم فقط فکر کنم توی پخش صحنه آهسته ها یکم تعداد فریم میاد پایین
اونم بخاطر رم هست
2.8 full
2 تا 512 باس 400
8600 gts

البته قراره بروم main و cpu و رمهامو عوض کنم

armin_goooodboy
01-11-2007, 22:23
سلام به همه
بازیه فوق العاده ایه
از فروشگاه پی 30 ورلد خریدم
رو hight هم میتونم بازی کنم
اما دمای کارت گرافیکم تا 106 درجه بالا میره
کارت گرافیکم :

XFX 7600GS

راهی داره که اینقدر داغ نکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از ترس آسیب رسوندن به کارت گرافیکم رو MEDIUM دارم بازی میکنم

Amin Asterix
01-11-2007, 22:26
دوست عزیز شمایی که میخواهید کارت گرافیک بخرید که این بازی را بتونید روی high اجرا کنید ، جهت آگاهی میگم : سیسنم من بصورت زیر هست :

Cpu : 3.2 Intel Full Cache
Ram : 2 Gig
Vga : Geforce 6600 ( 512 ) PCI EXPRESS

روی همچین کارت گرافیکی که 512 هم هست و pci express هم هست بازی من روی گزینه high فریم فریم میشه ، پس اگر میخواهید کارت گرافیک انتخاب کنید باید یک کارت گرافیک بالایی را انتخاب کنید که اونم اگر مادربردتون قدیمی هست باید اونو هم عوض کنید ... ( من خودم تعجب هستم که چرا روی همچین کارت گرافیکی high به روانی اجرا نمیشه ) ..

موفق باشید

کاملا درسته.پسر عمه من با 3 گیگ رم و سیپی یو 3 و گرافیک 7300 رو رزولوشنه کم میزاره رو high.اونم از رمشه تازه:46:

من موندم شما چطوری تعجب هستی...!!!!

آقا من الان دارم بازی رو تو بهترین حالت به روونی بازی میکنم فقط فکر کنم توی پخش صحنه آهسته ها یکم تعداد فریم میاد پایین
اونم بخاطر رم هست
2.8 full
2 تا 512 باس 400
8600 gts

البته قراره بروم main و cpu و رمهامو عوض کنم

8600 خودت داری میگی.دومین گرافیک خوبی که برا بازی استفاده میشه همینه:27:

shayanelong
01-11-2007, 23:21
ایول.بازیش خیلی طبیعیه.طول میکشه تا عادت کنیم.

poyul
01-11-2007, 23:33
Cpu : 3 amd athlon
Ram : 512 mb ddr 400
Vga : Geforce 6600 ( 256 ) PCI EXPRESS

هیچ مشکلی در اجرای بازی ندارم.

Porya66ps
01-11-2007, 23:46
برای فریب داور می تونید وقتی بازیکن حریف نزدیکتونه دکمه R1 وبلافاصله L1+l2 رو بزنید

shayanelong
01-11-2007, 23:46
به افتخار ایشون که مشکلی تو بازی ندارن!!

mojtaba007
01-11-2007, 23:49
سيستم من اين است
Cpu 3600 Dual Core
Ram 2 G
Vga=xfx 8800 Gts
ديگه من با اين سيستم دارم اپلو هوا ميكنم
ولي باز هم موقع صحنه اهسته بازي تعداد فريمها ميايد پايين

پس مطمين باشيد مشكل از سيستم تون نيست

XirowN
01-11-2007, 23:56
اقا راهی وجود نداره بشه رو High رون بازی کرد ؟
خیلی ظلمه من رو low رونه رون میتونم بازی کنم ولی رو Low که دیگه اصلا بازی نیست :18:
Medium هم که انگا داری... :41::41::41:
Ram :512 DDR
Vga :5500 Gf 128
Cpu :2.9
پچی چیزی دارین بذارین

google_boy07
02-11-2007, 00:10
اگه برين تو بازي و دقت كنين ميفهمين كه كونامي يه فوتبال واقعي رو نمايش ميده.
هنوز باگ داره اما game palyخدايي بيسته.
فوتبال واقعي رو نشون ميده.

طرفدار ي براي هميشه باشيد.

amirpers
02-11-2007, 00:27
اگر رمتو 2 تا 1 کنی بهتره.یک 7300 هم بزار کنارش.با رم 1 گیگ فکر نکنم بشه:10:

چون لیسانس ندارن.این شرکتا باید اجازه داشته باشن که کونامی نداره...
همشون هستن اما با اسمای دیگه.مشخصه:
man red>>manchester و...
دستتو بزار رو کنترلر 1.نداری هم نمیتونی سیو کنی:46:
فقط امیدوارم کسی همزمان جواب نداده باشه:31:

ممنون از پاسخت اما من متوجه نمیشم . یعنی چی دستت رو بذار رو کنترلر 1 ؟!
من او PES 6 مشکلی نداشتم اما اینجا نمی دونم چرا Save نمیشه . مثلا اسم بازیکنها رو درست می کنم اما سیو نمیشه . یعنی سیو میشه اما وقتی از بازی بیام بیرون و دوباره برم تو بازی ، به حالت اول برگشته .

Amin Asterix
02-11-2007, 00:49
ممنون از پاسخت اما من متوجه نمیشم . یعنی چی دستت رو بذار رو کنترلر 1 ؟!
من او PES 6 مشکلی نداشتم اما اینجا نمی دونم چرا Save نمیشه . مثلا اسم بازیکنها رو درست می کنم اما سیو نمیشه . یعنی سیو میشه اما وقتی از بازی بیام بیرون و دوباره برم تو بازی ، به حالت اول برگشته .

خوب خیلی پرتی:31:
دسته یا جوی استیک اگه داری بزار روی controler 1.توی ستینک که بری یک قسمت به اسم control که کنارشم keyboard هست.اونجا جوی استیک رو بزار رو controler 1.مشکل حل میشه...
اگرم دسته نداری باید یک کلکی براش سوار کنی که من هنوز یاد نگرفتم.:10:

poyul
02-11-2007, 01:27
به افتخار ایشون که مشکلی تو بازی ندارن!!

:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

SAJAD DP
02-11-2007, 01:34
سلام
يك منوي فارسي براي بازي آماده كردم ولي چون اولين كارم براي اين نسخه هست ممكنه اشكالاتي هم داشته باشه
نحوه ايپورت رو هم داخل فايل توضيح دادم
پيشنمايش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود:

SAJAD DP
02-11-2007, 01:43
سلام
راستي يه سوال:
وقتي مي خوام عكسي كه ميخوام فيس بازيكن باشه رو روي صورت بذارم
نوشته با كليد RS تصوير رو زوم كنم
اما دسته من كليدهاي R رو نداره
داخل setting بازي هم براي كيبورد فقط R و L هستند
ميشه يكي بگه اين كليد Rs كدوم كليد هست؟

rainysky50
02-11-2007, 02:09
بچه ها خواهشا کمکم کنید!!من ویندوز ویستا رو نصب کردم و مشکل صدای گزارشگر حل شد و صدای گزارشگر میومد ولی بازی گیر میکرد و فریم فریم میشد!!الان دوباره ایکس پی نصب کردم و جدیدترین ورژن کارت صدا رو نصب کردم و بازی در گرافیک بالا بدون حتی یک ذره مشکل اجرا میشه ولی باز هم گزارشگر ندارم!!!!یکی از بچه ها گفت مشکل از تنظیمات کارت صداست!!خواهشا اگه بلدید کمکم کنید!!کارت صدای من انبورد هست و مدل ac97 reatek معروف هست و قبلا چنین مشکلاتی نداشتم!!!

Ehsan Studio
02-11-2007, 06:12
دوستان من با رزولویشن 1024 در 768 بازی میکنم و مد بازی رو هم روی High هست فقط وقتی تو بازی میرم صفحه کامل پر نمیشه یعنی گوشه های مانیتور سیاه هستش و تمام مانیتور رو در بر نمیگیره کسی میدونه مشکل کجاست ؟
دوست عزیز شما کی می تونید فایل زیر را دانلود کرده و رزلیشن مورد نظر حود را انتخاب کنید.

دانلود:

در رابطه با دوستانی که از کارت گرافیکهای بالا استفاده می کنند ولی بازی رو فریم فریم انجام میدن هم باید بگم که باید گرافیکشون رو به روز کنند.
البته من در یک سایت خارجی خوندم که افرادی که با گرافیک بازی مشکل داشته اند(اونایی که کارت گرافیکشون Nvidia بوده) البته حدود 70 درصدشون با دانلود این نسخه (169.01_forceware_winxp_32bit_english_beta) و نصب آن بازی رو روی گرافیک بالا و روون اجرا کردن.شما می تونید از سایت Nvidia دانلودش کنید.

Ehsan Studio
02-11-2007, 06:18
همین الان توی یکی از سایتها دیدم که Patch بازی رو رسما کونامی برای PC داده بیرون.شما می تونید از لینک زیر دانلود کنید.

داتلود:

mohsen.rajabi
02-11-2007, 07:59
همین الان توی یکی از سایتها دیدم که Patch بازی رو رسما کونامی برای PC داده بیرون.شما می تونید از لینک زیر دانلود کنید.

داتلود:

آقا احسان خودت گرفتیش و اجرا کردی یه نه اگه آره چی داره؟

سید محسن
02-11-2007, 08:35

داتلود:

سلام دوستان این دانلود نمیشه

اگر یک لینک دیگه بزارید ممنون میشم :11:

!AB!
02-11-2007, 08:57
آقا سجاد ممنو از این ویرایش زیبا

اگر چیز دیگه ای هم داری رو کن

ebinem173
02-11-2007, 09:42
اینهم اولین option file editor بازی برای pc که برای اجراش نیاز به NET Framework 2.0
دارید اگر net framework 2.0 رو نصب دارید فقط همینو دانلود کنید با حجم حدود 250 کیلوبایت
لینک غیر مستقیم

اگر هم net framework 2.0 رو ندارید میتونید این پگیج کامل یعنی کل این برنامه رو بهمراه net framework 2.0 با حجم 22.6 مگابایت دانلود کنید
لینک غیر مستقیم

armin_goooodboy
02-11-2007, 10:14
سلام
این option file editor که میگید چه تغییراتی میده؟
چمن و صورت و اسامی و ... رو درست میکنه؟

من از لینک بالایی دارم استفاده کردم
بعد از دانلود فایل وقتی رو ستاپ کلیک کردم شروع کرد به دانلود
بعدش چه اتفاقی میافته؟
فایلهای دانلود شده کجا میره؟

armin_goooodboy
02-11-2007, 10:18
راستی
کسی نمیتونه جواب سوال مارو بده؟

سلام به همه
بازیه فوق العاده ایه
از فروشگاه پی 30 ورلد خریدم
رو hight هم میتونم بازی کنم
اما دمای کارت گرافیکم تا 106 درجه بالا میره
کارت گرافیکم :

XFX 7600GS

راهی داره که اینقدر داغ نکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از ترس آسیب رسوندن به کارت گرافیکم رو MEDIUM دارم بازی میکنم

SAJAD DP
02-11-2007, 10:32
سلام

آقا سجاد ممنو از این ویرایش زیبا
اگر چیز دیگه ای هم داری رو کن

متشكرم بازي رو تازه گرفتم اگر از فايلهاش سر در بيام كارهاي بهتري ميذارم

roozbeh pes7
02-11-2007, 10:38
مطمئن باشید یه مدت که بگذره بازی خیلی سخت تر میشه
من تا الآن سه پنالتی در لیگ زدم که هر سه تاشو دروازه بان گرفته جالبه نه؟:18:
تازه تو قسمت گالری لیگ انگلیس رو هم می توان آزاد کرد:46:

lordsinasina
02-11-2007, 10:41
دوستان ميشه يه نفر يه لطفی بکنه يه پچ درست حسابی که اسامی و ليگ انگليس و آلمان
و درست کنه با روش نسبش اينجا بزاره..چه برنامه اي برای وارد کردن پچ ها لازمه؟

lordsinasina
02-11-2007, 11:19
درضمن اين پچی که دوستان از سايت خود کونامی گزاشتن برای حل يه سری مشکلات بازی تحت
شبکه هست که به درد ما نميخوره

SAJAD DP
02-11-2007, 11:26
سلام

دوستان ميشه يه نفر يه لطفی بکنه يه پچ درست حسابی که اسامی و ليگ انگليس و آلمان
و درست کنه با روش نسبش اينجا بزاره..چه برنامه اي برای وارد کردن پچ ها لازمه؟
صبر كني ساخته ميشه
براي وارد كردن تا الان ggs و afs Explorer استفاده ميشه
=====================================
در ضمن مي خوايم روي نسخه دوم smart Patch كار كنيم
دوستاني كه مي تونند كمك كنند خبر بدن

armin_goooodboy
02-11-2007, 11:34
آقا جون بچه هاتون بگین این option file editor چیه؟
من دارم با ایرانسل به زور دانلودش میکنم
بکنم یا نه
چه تغییراتی میده؟

SAJAD DP
02-11-2007, 11:36
سلام

آقا جون بچه هاتون بگین این option file editor چیه؟
من دارم با ایرانسل به زور دانلودش میکنم
بکنم یا نه
چه تغییراتی میده؟
فقط به درد دستكاري آبشن فايل بازي از بيرون بازي مي خوره و بس

armin_goooodboy
02-11-2007, 11:49
قبون آقا
به عبارتی به هیچ درد من نمیخوره :d
و به عبارت دیگه باید منتظر یه پچ کامل بمونیم تا همه چیو درست کن
رنگ چمن هم کمی کسل کنندست

راستی چرا تماشاچی ها اینقدر بی ذوقن؟
همینطور گذارشگر

وقتی گل میشه اصلا حس گل زدن به آدم دست نمیده :d
صدای تماشاچیا و گذارشگر جوریه که انگار توپ رفته تو اوت
:d

rainysky50
02-11-2007, 11:55
توجه توجه!هموطنان عزیز اعلام میکنم!کسانی که مشکل صدای گزارشگر دارند اصلا دست به ویندوز خود نزنند!!بلکه به تنظیمات کارت صدای خود بروند و حالت اسپیکرهای خود را که desktop stereo هست برگزینند!!مشکلتون براحتی حل میشود!!من دارم اوج لذت این بازی رو تجربه میکنم!!
رم:فعلا 1 گیگ 2تا 512 باس 400 dual channel و سی پی یو 3500 ای ام دی اتلون 64 بیت و کارت گرافیک 7600 جی اس 256

SYSMAN
02-11-2007, 11:58
این هم از چند تا عکس:

البته کیفیت عکس ها پائین بود. بقیه بازیکن ها هم هست. تا امشب براتون می زارم

کسی عکس با کیفیت بالا از صورت بازیکن ها نداره؟
کسی نمی دونه چه جوری برای چهره ساخته شده می شه ریش گذاشت یا فرم بینی رو تغییر داد؟؟

bax_021
02-11-2007, 12:44
این هم از چند تا عکس:

البته کیفیت عکس ها پائین بود. بقیه بازیکن ها هم هست. تا امشب براتون می زارم

کسی عکس با کیفیت بالا از صورت بازیکن ها نداره؟
کسی نمی دونه چه جوری برای چهره ساخته شده می شه ریش گذاشت یا فرم بینی رو تغییر داد؟؟
عكساشو از كجا گرفتي ؟

Amin Asterix
02-11-2007, 13:10
سیسمن جان نمی خواد عکسارو بزاری لطف کن اون فایلایی که تو سیواترو برامون آپ کن تا همه بتونیم استفاده کنیم نه اینکه نگاه کنیم:10:

ramin-ahmadi
02-11-2007, 13:11
وای ، بالاخره تونستم رو مد High به راحتی و روون بازی کنم ، وای چه لذتی داره !!!! اما کارایی که من کردم چی بود :
1 - من قبلا بازی رو روی XP نسخه 32 بیت بازی میکردم ، اولین کاری که کردم یک ویندوز اکس پی 64 بیت ریختم ، پچ مربوط به 64 بیت رو هم دانلود کردم تا بتونم بازی رو توی این ویندوز نصب کنم .

2 - آخرین درایور مربوط به کارت گرافیکم رو هم دانلود کردم .

لینک آخرین درایور کارت گرافیک ها رو اینجا میزارم تا همه استفاده کنند :

برای کارت گرافیک های Nvidia :

ForceWare 169.04 XP 64-bit

ForceWare 169.04 XP 32-bit

ForceWare 169.04 Vista 32-bit

ForceWare 169.04 Vista 64-bit

و این هم برای کارت گرافیک های ATI :

Radeon Omega Drivers 3.8.421 (Catalyst 7.10)

3 - من زبان بازی رو روی اسپانیایی گذاشتم ، گزارشگرش خیلی با هیجان تر گزارش میکنه .

امير موسر
02-11-2007, 13:28
وای ، بالاخره تونستم رو مد High به راحتی و روون بازی کنم ، وای چه لذتی داره !!!! اما کارایی که من کردم چی بود :
1 - من قبلا بازی رو روی XP نسخه 32 بیت بازی میکردم ، اولین کاری که کردم یک ویندوز اکس پی 64 بیت ریختم ، پچ مربوط به 64 بیت رو هم دانلود کردم تا بتونم بازی رو توی این ویندوز نصب کنم .

2 - آخرین درایور مربوط به کارت گرافیکم رو هم دانلود کردم .

لینک آخرین درایور کارت گرافیک ها رو اینجا میزارم تا همه استفاده کنند :

برای کارت گرافیک های Nvidia :

ForceWare 169.04 XP 64-bit

ForceWare 169.04 XP 32-bit

ForceWare 169.04 Vista 32-bit

ForceWare 169.04 Vista 64-bit

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو این هم برای کارت گرافیک های ATI :

Radeon Omega Drivers 3.8.421 (Catalyst 7.10)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3 - من زبان بازی رو روی اسپانیایی گذاشتم ، گزارشگرش خیلی با هیجان تر گزارش میکنه .
باچه سیستمی این کا رو کردی؟

ramin-ahmadi
02-11-2007, 13:34
باچه سیستمی این کا رو کردی؟

Cpu : intel 2.8 core 2 due
Ram : 2x 512 geil - bus 1066
VGA : 7600 gs

chaos theory
02-11-2007, 13:42
من این بازی رو با این سیستم بازی میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم حالشو هم میبرم با آخرین تنظیمات گرافیکی:
cpu:amd athlon x2 64bit 4400
ram:1gig patriot 800
vga:asus geforce 8600 gts

ramin-ahmadi
02-11-2007, 13:47
من این بازی رو با این سیستم بازی میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم حالشو هم میبرم با آخرین تنظیمات گرافیکی:
cpu:amd athlon x2 64bit 4400
ram:1gig patriot 800
vga:asus geforce 8600 gts

با این کارت گرافیک که شما دارید بایدم حالشو ببرید .:31:

mohsen-jj
02-11-2007, 14:15
تو رو خدا یکی جواب منو بده:
با این سیستم می تونم بازی رو اجرا کنم و سرعتش هم بد نباشه؟(قابل بازی کردن باشه)
رم : 256
گرافیک : 256
سی پی یو : 2.44

ramin-ahmadi
02-11-2007, 14:22

اجرا میشه ولی با این سیستم که شما دارید بیخیال بشید بهتره :13:

tajclubesteghlal
02-11-2007, 14:23
--------------------------------------------------------------------------------

خیر رمتون خیلی پایینه حداقل برای اجرا روی low شما باید رم 512 داشته باشید ، اما اگر رم را به 1 تغییر بدید (( شاید )) بتونید با همین گرافیک روی حالت medium بازی کنید، ....

mohsen-jj
02-11-2007, 14:36
ببخشید منظورتو از این که رم را به 1 تغییر بدم چیه؟؟؟؟
رو hight میتونم بازی رو اجرا کنم دیگه؟؟

google_boy07
02-11-2007, 14:49
اين پچ چمن ميشه يكي لينكشو بزاره .

ali-07
02-11-2007, 15:19
این چیه که میاد موقع اجرا بازی میاد دونت سندو... باید چیکار کنم روی جعبه بازی نوشته گرافیک 128و رم256ولی حالا اجرا نمیشه چرا

امير موسر
02-11-2007, 15:21
ببخشید منظورتو از این که رم را به 1 تغییر بدم چیه؟؟؟؟
رو hight میتونم بازی رو اجرا کنم دیگه؟؟

یعنی رم 1gb که همچین قیمت زیادی هم نداره.
شما vga رو دقیقا مشخص نکردید.شاید 6200 باشه.شایدم ...

kavoosh
02-11-2007, 15:37
متاسفانه نسخه جديد تا حدودي از PES بودن خارج شده و يه چيزي بين fifa و pes شده ولي گيم پلي بازي بهتر شده اما بازم دويدن بازيكنها افتضاح شده (همشون قوز دارن).

و ميشه گفت گل زدن توش خيلي راحت شده.

(ولي بازم سگش به fifa ميارزه)

ممنون.

ali-07
02-11-2007, 15:41
لطفا جواب منو بدین ممنون

google_boy07
02-11-2007, 16:00
بچه ها اينم دو تا ژچ برا توپ هاي بسيار زيبا ...
لينكاش
اولي:

دومي

اينم لينكه توضيح در مورده نصبش

من كه هر كار كردم نتونستم راش بندازم.
با برنامه Game Graphic Studio ميشه راش انداخت.
من كه نتونستم.
هر كي راش انداخت طريقه نصبشو بزاره.
مرسي

ali-07
02-11-2007, 16:10
این چیه که میاد موقع اجرا بازی میاد دونت سندو... باید چیکار کنم روی جعبه بازی نوشته گرافیک 128و رم256ولی حالا اجرا نمیشه چرا
لطفا جواب بدین

ramin-ahmadi
02-11-2007, 16:22
این هم PES 2008 مخصوص موبایل های شما ، من که روی N70 نصبش کردم خیلی حال میده ، دیگه از این به بعد PES همیشه با شماست .

cyrus_ln
02-11-2007, 16:38
option file رو چطوری میشه نصب کرد؟؟//

armin_mxs
02-11-2007, 16:46
با سلام چند پچ می زارم برای دوستانی مشکل دارم امیدوارم بدردتون بخوره

ابن پچ براي دوستاني هست كه يا گيم پد ندارند يا نميخواهند با گيم پد بازي كنند
اين پچ يه دسته ي مجازي ميسازه و باگ pes رو گول ميزنه(این بازی یه باگ داره)

اصلاح کامل نام تیمها .
- اصلاح کامل نام بازیکن ها
- اصلاح کامل صورت بازیکنان تیم ایران

اینم یه برنامه مربوط به ادیت بازی هست

game Graphic Studio

پچ برای چمن

Kit Server V.7

این هم یک پچ دیگه که مشکل چمن ها رو حل میکنه و از اون حالت بی روح و کسل کننده درش میاره

PES 8's Kitserver Patch

دوستان این پچ هم آرم و لوگو تیم ها رو درست میکنه

دانلود کنید لذت ببرید

ramin-ahmadi
02-11-2007, 16:48

داتلود:

من این پچ رو دانلود و نصب کردم اما موقع اجرای بازی ازم میخواد DVD اصلی بازی رو بزارم ، یعنی اینکه برای این پچ هم باید دنبال کرک بگردیم :41:

امير موسر
02-11-2007, 16:57
option file رو چطوری میشه نصب کرد؟؟//

باید بریزی جای سیوها.

ramin-ahmadi
02-11-2007, 17:20
من این پچ رو دانلود و نصب کردم اما موقع اجرای بازی ازم میخواد DVD اصلی بازی رو بزارم ، یعنی اینکه برای این پچ هم باید دنبال کرک بگردیم :41:

واییییییییییییی ، باورم نمیشه ، خیلی ذوق زده شدم ، فقط اومدم بهتون بگم برید اون پچ رو دانلود کنید !!!!!!!!
کونامی جواب تمام منتقدان را داد !!! :8:
وقتی پچ رو نصب کردم و رفتم داخل بازی متوجه تغییراتی شدم :

1- تماشاچیهای پرشور برگشتند !!! بله درسته صدای تماشاچیا خیلی بهتر شده و به شدت تیم رو تشویق میکنند

2- گزارشگر PES 6 برگشت !!!!! در مواقعی مثل موقعی که حمله میکنید تیکه هایی از گزارشگر ورژن قبلی رو با این گزارشگر تلفیق کردند تا بازی پر هیجان تر بشه .

3- حرکت بازیکن ها واقعا روان تر شده و از بازی فوق العاده لذت میبرید !!!!!!

4- گرافیک بازی بهبود پیدا کرده و اون رنگ چمن ها هم خیلی بهتر شده ، اما یادتون باشه اون درایورها رو که در صفحه قبل گذاشتم حتما دانلود کنید خیلی خیلی خیلی تاثیر داره اگر نداشت هر چی خواستید به من بگید

این هم یک عکس که بعد از نصب پچ از صفحه گرفتم :

saman rossi
02-11-2007, 17:47
از كجا بفهمم ويندوزم چند بيته ببخشيد اگه خيلي ابتداييه سوالم

ali-07
02-11-2007, 18:34
لطفا جواب بدین دیگه

mrmmnb
02-11-2007, 19:14
با سلام چند پچ می زارم برای دوستانی مشکل دارم امیدوارم بدردتون بخوره

ابن پچ براي دوستاني هست كه يا گيم پد ندارند يا نميخواهند با گيم پد بازي كنند
اين پچ يه دسته ي مجازي ميسازه و باگ pes رو گول ميزنه(این بازی یه باگ داره)

اصلاح کامل نام تیمها .
- اصلاح کامل نام بازیکن ها
- اصلاح کامل صورت بازیکنان تیم ایران

اینم یه برنامه مربوط به ادیت بازی هست

game Graphic Studio

پچ برای چمن

Kit Server V.7

این هم یک پچ دیگه که مشکل چمن ها رو حل میکنه و از اون حالت بی روح و کسل کننده درش میاره

PES 8's Kitserver Patch

دوستان این پچ هم آرم و لوگو تیم ها رو درست میکنه

دانلود کنید لذت ببرید

من خودم اینا رو از همین تایپیک جمع اوری کردم ودر سایت ورد افلاین درخواست دادم تا توی دانلود افلاین دانلود کنند حالا شما اومدید از اونجا کپی کردید واینجا گفتید!!!
محض اطلاع اینا همه در پست های قبلی همین تایپیک هست

M_E_H_D_I
02-11-2007, 19:23
خوب باشه!
خيلي ازشون ممنون هستيم كه تونسته همه را در يكجا جمع كنه؟!

mamy joon
02-11-2007, 19:31
اقا سیستم من:

رم 1 'گیگابایت

گرافیک:gforce 5200fx 256

cpu:3000

می خواستم بدونم با این گرافیکی من دارم میتونم high بازی کنم

Amin Asterix
02-11-2007, 19:42
اقا سیستم من:

رم 1 'گیگابایت

نه نمیشه...
علی 07 جونت اخطار می خواد؟:19:.500 ملیون بار همینجا گفتن که مینیمم رم 512 ست.همون ارسال بالایی اولین پستت.:27:
============
قابل توجه دوستان.شاید بعضیا ناراحت شن اما گفتم اینو اینجا بگم بد نیست.فیفا 08 نسخه 360 و ps3 از گیم اسپات نمره خوب 8.5 گرفت.اما pes نمره 7 و 6 گرفته.
pc هم فکر کنم 7.5 بود یا اصلا نبود...
تو سایت کونامی مردم نمره 8.7 دادن به بازی در حالی که pes 6 نمره 9.2 گرفته از مردم.
برای من فیفا و پس فرق نمیکنن اما اونایی که خیلی علاقه مند به کونامی هستن بدونن کونامی امسال شکست خورد:41:.فقط گرافیک برای بازی مهم نیست:10:

ادیت:هنوز به نسخه pc نمره نداده.ولی همون 360 و ps3 وحشتناک پایینه

امير موسر
02-11-2007, 19:44
اقا سیستم من:

رم 1 'گیگابایت

اره بابا شما رو ultra هم میتونید بازی کنید.(شوخی کردم):31:

rainysky50
02-11-2007, 19:46
من یه پچ دانلود کردم ولی نمیدونم توی کدوم فایل cv-0 ایمپورتش کنم!!خواهشا در مورد کار با نرم افزار گیم استودیو راهنماییم کنید!!!

ramin-ahmadi
02-11-2007, 19:53
نه نمیشه...
علی 07 جونت اخطار می خواد؟:19:.500 ملیون بار همینجا گفتن که مینیمم رم 512 ست.همون ارسال بالایی اولین پستت.:27:
============
قابل توجه دوستان.شاید بعضیا ناراحت شن اما گفتم اینو اینجا بگم بد نیست.فیفا 08 نسخه 360 و ps3 از گیم اسپات نمره خوب 8.5 گرفت.اما pes نمره 7 و 6 گرفته.
pc هم فکر کنم 7.5 بود یا اصلا نبود...
تو سایت کونامی مردم نمره 8.7 دادن به بازی در حالی که pes 6 نمره 9.2 گرفته از مردم.
برای من فیفا و پس فرق نمیکنن اما اونایی که خیلی علاقه مند به کونامی هستن بدونن کونامی امسال شکست خورد:41:.فقط گرافیک برای بازی مهم نیست:10:

دوست عزیز مثل اینکه شما پچ جدید رو نصب نکردید ، اونو نصب کنید بعد ببینید که فیفا کجا و کونامی کجا !!!!!!!
پچ رو نصب کنید تا تفاوت ها رو احساس کنید ، بعد از نصب پچ مطمئن هستم نظر همتون عوض میشه . در ضمن درایور کارت گرافیک هم یادتون نره ( برای 1000 مین بار ) :11:

rainysky50
02-11-2007, 20:04
بچه ها من هر فایلی رو که میخوام ایمپورت کنم ارور میده که فایل bmp فرمت بزرگه!!!اصلا ارورهای ت خ م ا ت ی ک میده این گیم استودیو لعنتی!!!

امير موسر
02-11-2007, 20:08
از كجا بفهمم ويندوزم چند بيته ببخشيد اگه خيلي ابتداييه سوالم

اونجایی که resolution مانیتور رو عوض میکنی کنارش زده.

armin_goooodboy
02-11-2007, 20:08
Cpu : intel 2.8 core 2 due
Ram : 2x 512 geil - bus 1066
VGA : 7600 gs

رامین جان
دمای کارت گرافیکت چقدر میشه وقتی بازی میکنی؟

من سیستمم اینه

cpu : AMD athlon 64 +3500
Graphic : XFX Geforce 7600GS PCIE
Ram : 2 x 256

رو High میتونم بازی کنم بدون مشکل
اما
دمای کارت گرافیکم وقتی روی High بازی میکنم تا 110 درجه هم رسیده
و گاهی سیستم ناگهان خاموش شده

میشه بگی دمای کارت شما چقدر میشه موقع بازی؟

Amin Asterix
02-11-2007, 20:09
دوست عزیز مثل اینکه شما پچ جدید رو نصب نکردید ، اونو نصب کنید بعد ببینید که فیفا کجا و کونامی کجا !!!!!!!
پچ رو نصب کنید تا تفاوت ها رو احساس کنید ، بعد از نصب پچ مطمئن هستم نظر همتون عوض میشه . در ضمن درایور کارت گرافیک هم یادتون نره ( برای 1000 مین بار ) :11:

1-شما 100% فیفای کنسول رو ندیدی
2-اونرو ریختم
3-پچ کونامی:
Changes in version 1.1

1) Lag issues resulting from slow connections have been improved.
2) The speed the power bar builds up is now consistent.
3) Small mistakes in the in-game text have been fixed.
4) Minor issues that occurred under rare conditions have been solved.
اینایی که گفتین جز اینا نیست...

5-گیم اسپات نمراتش از نظر من و شما معتبر تره.
6-فیفای پیسی به درد نمیخوره(قبل از جواب اینو گفتم)

Amin Asterix
02-11-2007, 20:18
اوه من الان فهمیدم سوتی دادم.من این پچو نریختم.منظورم درایور بود.
پچ کاری نمیکنه...

saman rossi
02-11-2007, 20:27
مهم اينه شما با بازي حال مي كني يا نه حالا گيم اسپات هر نمره اي ميخواد بده

tajclubesteghlal
02-11-2007, 20:28

شما چطور با همچین رمی تونستید high را اجرا کنید

برای بازی high که توسط خود pes نوشته شده ( و تازه حداقل ها را هم مینویسه ) به حداقل 1 gig رم نیاز داره اونوقت شما با 512 ... ؟؟؟

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP
Intel Pentium IV 3.0GHz or AMD Athlon 64 or equivalent or higher
1GB RAM
6.5GB free hard disk space
8x DVD-ROM Drive
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 or NVidia 6800 GT/GS or better)
DirectX 9.0c compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
Multiplayer: TCP/IP Broadband Internet connection
Windows compatible USB Gamepad
1280 x 720 monitor resolution

omid07
02-11-2007, 20:28
من دیروز تو مستر بودم که یهو بازی قفل کرد و خاموش شد سیتمم هم .cpu=3 ram=1gig . gforce8500=512 هست و بعد از خاموش شدن روشن که کردم دیگه بالا نیمد مشکل چی هست؟؟؟؟؟

rainysky50
02-11-2007, 20:36

امیر جان عزیزم اون مربوط به گرافیک هست که نوشته 32 بیت!!!!توی ویندوز 64 بیتی نیز اون گزینه حداکثرش 32 بیته!!!!ویندوز 64 بیت فقط برای سی پی یوهای 64 بیتی هست و مطمئن باشید اون اقا که سوال کردند ویندوزشون از کدوم مدله جوابشون 32 بیتی هست!!چون وقتی شما یه سی دی ویندوز میخری روی جعبه اش نوشته از کدوم مدله!!

امير موسر
02-11-2007, 20:37
شما چطور با همچین رمی تونستید high را اجرا کنید

برای بازی high که توسط خود pes نوشته شده ( و تازه حداقل ها را هم مینویسه ) به حداقل 1 gig رم نیاز داره اونوقت شما با 512 ... ؟؟؟

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP
Intel Pentium IV 3.0GHz or AMD Athlon 64 or equivalent or higher
1GB RAM
6.5GB free hard disk space
8x DVD-ROM Drive
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 or NVidia 6800 GT/GS or better)
DirectX 9.0c compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
Multiplayer: TCP/IP Broadband Internet connection
Windows compatible USB Gamepad
1280 x 720 monitor resolution

خوب برای ایشون هم 1دیگه.

rainysky50
02-11-2007, 20:38
ارمین گودبوی جون کارت گرافیک من هم 7600 جی اس 256 مگابایت هست با چیپ msi!!!!!من بازی رو در حال حاضر بر روی مد high و رزولوشن 1024 در 768 بازی میکنم و مشکل گرم شدن ندارم!!رمهای من 2 تا 512 هستند!سی پی یوی من نیز ای ام دی 3500 اتلون 64 بیتی هست!!!!!

امير موسر
02-11-2007, 20:39
امیر جان عزیزم اون مربوط به گرافیک هست که نوشته 32 بیت!!!!توی ویندوز 64 بیتی نیز اون گزینه حداکثرش 32 بیته!!!!ویندوز 64 بیت فقط برای سی پی یوهای 64 بیتی هست و مطمئن باشید اون اقا که سوال کردند ویندوزشون از کدوم مدله جوابشون 32 بیتی هست!!چون وقتی شما یه سی دی ویندوز میخری روی جعبه اش نوشته از کدوم مدله!!

پس شرمنده.:11:
اینجا معلوم شد من خیلی ناشیام.
البته باید main هم 64 باشه.

Amin Asterix
02-11-2007, 20:56
پچ رو سر کل کل گرفتم و ریختم.کرکم داشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که فرقی رو احساس نکردم.اونطور که اون دوستمون گفت من منتظر بودم با 14 مگ کل بازی عوض شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .مثکه باید به حرف خود کونامی گوش کنیم.همون 4 تغییر بود تو بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramin-ahmadi
02-11-2007, 21:01

به مسیر زیر بروید :

Star -> All Program -> Accessories -> System Tools -> System information

بعد در صفحه که باز میشه جلوی System Type نوع سیستم عامل رو زده :

اگر زده باشه X64 یعنی سیستم عامل شما 64 بیتی هست و اگر زده باشه X86 یعنی 32 بیتی هست .

ramin-ahmadi
02-11-2007, 21:04
رامین جان
دمای کارت گرافیکت چقدر میشه وقتی بازی میکنی؟

من سیستمم اینه

cpu : AMD athlon 64 +3500
Graphic : XFX Geforce 7600GS PCIE

رو High میتونم بازی کنم بدون مشکل
اما
دمای کارت گرافیکم وقتی روی High بازی میکنم تا 110 درجه هم رسیده
و گاهی سیستم ناگهان خاموش شده

میشه بگی دمای کارت شما چقدر میشه موقع بازی؟

والا دمای گرافیک من زیاد بالا نمیره ، فکر کنم بیشتر بخاطر رمتون باشه .

mojtaba007
02-11-2007, 21:11
كسي پچي نداره كه مشكل save را حل كند بدون اينكه از دسته استفاده كنيم
و اموزش به كار گيري ان را هم توضيح دهد
خود من يك فايلي را دانلود كردم به عنوان unnamed_38 كه من هر كاري ميكنم كه با برنامه afs explorer 3.7
بتوانم IMPORT كنم در ايمج cv_1 نميشه لطفا يك راهنماي من را بكنيد تا بلكه بتونم بازي را SAVE كنم

در ضمن اين اپشن هاي كه گزاشتيد اسامي بازيكنهاي قديمي را درست نميكند مثلا اسم علي دايي را نوشته DAHOO

sina-ts
02-11-2007, 22:23
من اين پچ کونامی و نتونستم نصب کنم..وستش fail ميشه.مشکل از کجاست؟

Amin Asterix
02-11-2007, 22:40
dvd بازی رو بزار تو درایوش بعد نصب میشه.آخر سر هم دوباره کرکو بریز تا پچ اجرا شه....

tajclubesteghlal
02-11-2007, 22:46
به مسیر زیر بروید :

اگر زده باشه X64 یعنی سیستم عامل شما 64 بیتی هست و اگر زده باشه X86 یعنی 32 بیتی هست .

سلام دوست عزیز

ممنون

sina-ts
02-11-2007, 23:00
بازی من کرک نداره..خودش کرک شده نصب ميشه..از فروشگاه همينجا خريدم

بابا تورو خدا يکی هم بگه اين فايل های bin رو واسه اسامی چجوری بايد وارد کرد.با چه برنامه اي

chaos theory
02-11-2007, 23:03
ننننننننننننننننننننننننن ننننه:46:

FCBarcelona.ir
02-11-2007, 23:57
به مسیر زیر بروید :

برای من نوشته System type: X86-based PC
مگه 86 هم داریم؟ یعنی چی؟

ebinem173
03-11-2007, 00:07
برای من نوشته System type: X86-based PC
مگه 86 هم داریم؟ یعنی چی؟

اگر نوشته 86 یعنی 32 بیتی هست و اگر نوشته 64 یعنی 64 بیتی هست

Actros
03-11-2007, 00:30

تو این صفحه تو تا پچ هست کدومو دانلود کنم
کنار یکی نوشته MIRROR

swamp
03-11-2007, 00:35
یکی به ما بگه پچ جدید ارزش دانلود داره یا نه؟ چونکه مودمم dial up هست

ebruu
03-11-2007, 00:53

ebruu
03-11-2007, 00:59
--------------------------------------------------------------------------------

سلام
من این یازی رو نصب کردم 15 تا ورزشگاه بیشتر نداره وحجم بازی با انتخاب فقط زبان انگلیسی 3.80 گیگ است

afdm
03-11-2007, 01:02
سلام
آقا بازی من دیگه ردیف شده و به هیچ عنوان آسون نیست
دیگه از اون نتیجه های 7-0 خبری نیست
لطفا اگه patch ی که میگید خوبه
ما هم download کنیم.
مرسی

afdm
03-11-2007, 01:06
یه خبر دیگه:

اونایی که با pes2008 حال نمیکنن

می تونن دیگه بازی نکنن!!!!!!!!!!!

SYSMAN
03-11-2007, 01:08

نه، دوستان گفتن که فقط چند اصلاح در بازی تحت شبکه ایجاد می کنه

SYSMAN
03-11-2007, 01:30
این هم از اولین patch تیم ملی

دانلود

FCBarcelona.ir
03-11-2007, 02:53
اگر نوشته 86 یعنی 32 بیتی هست و اگر نوشته 64 یعنی 64 بیتی هست
خیلی ممنون

msdcorp.ir
03-11-2007, 03:32
پچ چگونه نصب ميشود ؟

hamoonmotaghedi_bm
03-11-2007, 06:44
اين هم پچي كه لباس تيمها و اسمهاشون رو درست ميكنه

ولي اگه وسطش error داد بايد از اول دانلود كنيد

alireza7
03-11-2007, 07:49
این هم از اولین patch تیم ملی

دانلود

اگه میشه اینو یه جا دیگه آپلود کن

امير موسر
03-11-2007, 08:26

سلام

نه عزیز مشکلی نداره همین 15 بیشتر نیست.

Morteza4SN
03-11-2007, 09:00
خب كم كم دارم عادت ميكنم كه با اين نسخه سر كنم ولي هنوز پرو 6 رو نصب دارم و ..... اين 2008 عجب مستر ليگش پيشرفت مثبتي داشته ها !

ولي يه مشكلي كه خيلي من رو اذيت ميكنه اين جا موندن دوربين تو صحنه هاي شوت به سمت دروازه است كه البته در دوربين حالت مديوم لانگ رخ ميده ! كسي پچي براي رفع اين مشكل نداره ؟

SYSMAN
03-11-2007, 09:57
خب كم كم دارم عادت ميكنم كه با اين نسخه سر كنم ولي هنوز پرو 6 رو نصب دارم و ..... اين 2008 عجب مستر ليگش پيشرفت مثبتي داشته ها !

ولي يه مشكلي كه خيلي من رو اذيت ميكنه اين جا موندن دوربين تو صحنه هاي شوت به سمت دروازه است كه البته در دوربين حالت مديوم لانگ رخ ميده ! كسي پچي براي رفع اين مشكل نداره ؟

يكي از دوستان توضيح داده بود، در تنظيمات نسبت تصوير رو 16:1 قرار بدهيد

SYSMAN
03-11-2007, 09:57
پچ چگونه نصب ميشود ؟

توي فايل readme ثوضيح دادم

rainysky50
03-11-2007, 10:44
سلام.لینک دانلود نرم افزار afsxplorer 3.7 رو کسی برای ما نمیزاره اینجا؟؟؟؟؟

boy iran
03-11-2007, 11:30
اگه میشه اینو یه جا دیگه آپلود کن

برای شما

mojtaba007
03-11-2007, 11:52
من اين پچ را دانلود كردم و در save هاي خود ريختم ولي موقع بازي عكس تمام بازيكنهاي ايران سياه شده بود
من بايد چه كار كنم

در ضمن به سوالهاي من جواب نداديد دوباره مينويسم

كسي پچي نداره كه مشكل save را حل كند بدون اينكه از دسته استفاده كنيم
و اموزش به كار گيري ان را هم توضيح دهد
خود من يك فايلي را دانلود كردم به عنوان unnamed_38 كه من هر كاري ميكنم كه با برنامه afs explorer 3.7
بتوانم IMPORT كنم در ايمج cv_1 نميشه لطفا يك راهنماي من را بكنيد تا بلكه بتونم بازي را SAVE كنم

در ضمن اين اپشن هاي كه گزاشتيد اسامي بازيكنهاي قديمي را درست نميكند مثلا اسم علي دايي را نوشته DAHOO

cyrus_ln
03-11-2007, 12:36
سایتی هست که چهره بازیکنهای تیم ملی رو داشته باشه؟؟

MANCHESTERUNITED
03-11-2007, 13:16
آقا من اولين باره كه Pes گرفتم.يكي بگه در Pc با كدوم دكمه ها بايد كار كرد.منظورم اينه كه به جز حر كت هاي اصلي بقيه دكمه ها كدوم اند؟
آيا ميشه دكمه ها رو تغيير داد؟
يه عمرفيفا بازي كرديم؟ترك عادت موجب مرض است.

ali-07
03-11-2007, 13:20
دکمه هاش اسونه بازی کنی یاد میگیری بعدم میتونی هرچی دوست داشتی بزاری

MANCHESTERUNITED
03-11-2007, 13:28
دکمه هاش اسونه بازی کنی یاد میگیری بعدم میتونی هرچی دوست داشتی بزاری

ممنون.اما ميشه بگيد كجا ميشه دكمه ها رو تغيير داد.من كه پيدا نكردم.بابا يكي به كونامي بگه وسيله اي به اسم موس 15-20 سال پيش اختراع شد.

ali-07
03-11-2007, 13:32
تو ال پروگرام تو کونامی بعد سیتینگ اونجا کیبورد رو انتخاب و کمه هاش رو عوض کن یکبار روش بزنی میاد بعد دکمه ای رو که میخوای جاش بزاری بزن

تو ال پروگرام تو کونامی بعد سیتینگ اونجا کیبورد رو انتخاب و کمه هاش رو عوض کن یکبار روش بزنی میاد بعد دکمه ای رو که میخوای جاش بزاری بزن

shakerifar
03-11-2007, 14:16
با جوی استیک کدوم دکمه رو بزنم پیراهن حریف رو بکشه؟؟؟؟
در ضمن با کدوم دکمه پنالتی روو چیپ میزنه؟؟؟
ممنون

shepesh
03-11-2007, 14:22
سلام...
دوستان عزیز من هر ورزشگاهی رو که انتخاب می کنم چمن ها همه یکین ...هیج فرقی با هم ندارن...چه جوری با ید دورستش کرد...بعدش بازی ها هم بدون تماشاگر هستند...
لطفا راهنمایی کنید...

victorman
03-11-2007, 14:29
آقا من اولين باره كه Pes گرفتم.يكي بگه در Pc با كدوم دكمه ها بايد كار كرد.منظورم اينه كه به جز حر كت هاي اصلي بقيه دكمه ها كدوم اند؟

به pes خوش آمدید تفاوت را احساس کنید

pentoriko
03-11-2007, 15:55
سلام آقا رامين من اين رو دانلود كردم حالا بايد چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا چه تاثيري داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اين كه فقط يه چيز هست كه راجب زبان بازي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

يه خورده بيشتر توضيح بده

ممنون :10::10::10:

M_E_H_D_I
03-11-2007, 16:48
سایتی هست که چهره بازیکنهای تیم ملی رو داشته باشه؟؟

آره هست دارم دنبال لينكش ميگردم
توي صفحات اولين همين تاپيك گذاشته شده بود!

papaee
03-11-2007, 17:21
دوستان سلام
من تقریبا همه ی پست های این تاپیک رو خوندم
خیلی ها از سیو نشدن تغییراتشون گله دارند
دوستان توجه کنین هر چیزی و تغییری که می دین و سیو می کنین باید هر بار که بازی رو دوباره باز می کنین از همون منوی Edit گزینه لود استفاده کنین لودش کنین درضمن هر بار که بازی می کنین برای مسائلی مانند باز کردن تیم های قدیمی و ... باید در انتها قبل از خروج از بازی در System Setting سیو کنین و باز هر بار میاین دوباره بازی کنین لودشون کنین

در ضمن دیگه مثل قبی Pes بهتون نمیده تا مثلا تیم کلاسیک برزیل رو بخرین به قسمت Gallery برین و Track Record رو باز کنین اینجا به ازای بازی هایی که می کنین مثل Nfs Carbbon جایزه میگیرین مثلا قهرمانی برزیل در International Cup برزیل کلاسیک رو آزاد می کنه
در ضمن اگه هر بار این عمل سیو و لود رو انجام ندین یعنی هیچ
بازی انگار اولین باره داره باز میشه

ضمن اینکه بازی بیشتر برای پلی شدن به رم نیاز داره تا گرافیک یعنی با گرافیک 256 هم بالا میاد(در حالت high) اما باید رمتون حداقل 1 گیگ باشه

یا علی
بای :40::11:

papaee
03-11-2007, 17:28

شما به منوی استارت پوشه ی konami برو
بعد Launch settings.exe برو بعد هر دکمه ای که خواستی و را دستتته ست کن
:46:

roozbeh pes7
03-11-2007, 17:44
خدایی این بازی انتظار ما pes باز ها را برآورده نکرد:41:
ولی تو قسمت گالری میشه لیگ انگلیس رو آزاد کرد:31:
اگه کسی این کارو کرده بگه لطفا
تو رو خدا بگین:5:

M_E_H_D_I
03-11-2007, 18:31
من هم پچ بازي را نصب كردم كه فكر كنم با مشكل مواجه شده و هي ارور ميزنه
ولي فكر مي كنم كه نصب كرده
چون فايل ستينگ عوض شده و به حالت اول بازگشته يعني يه فايلي را از اينترنت گرفتم كه با رزولوشن وايداسكرين بخوره كه عوض شده و برگشته به حالت اول آيا براي من Update شده يا نه
از دوستاني كه اين كار را كردن مي خوام بپرسم كه اونها هم با اين مشكل مواجه شده اند.
راستي الان هم آخراي ليك مسترليگ هستم فعلا معتادش شدم تا ببينم چي مي شه؟
با تشكر

hamoonmotaghedi_bm
03-11-2007, 18:53

اتفاقا انتظار من رو براورده كرد.pes باز تر از منم گير نمياري

نه نميشه ازاد كرد در ضمن من هنوز دارم فكر ميكنم اين smiley هايي كه گذاشتي چه ربطي به حرفهات داره؟

cyrus_ln
03-11-2007, 20:49
آره هست دارم دنبال لينكش ميگردم
توي صفحات اولين همين تاپيك گذاشته شده بود!

نیست فقط یه سایت گذاشتن که اونم عکساش 4*3 هست.
اونایی که ساختین عکسها رو از کجا گرفتین.

papaee
03-11-2007, 20:49

مگه شما لیگ برتر انگلیس رو ندارین :18:

Only Pes
03-11-2007, 21:02
سلام خواهش جواب بدید من سیستممو ارتقاع دادم
گرافیک:256 fx5500
رم:512
cpu:2.81
ولی تو قسمت سیتینگ روی مدیوم یا های نمیاد رو لو میمونه خواهش کمک کنید بزنم رو مدیوم یا های این ارورو میده the setting cannot be reflected due to the video card;s specifications

Oracle_Eldorado
03-11-2007, 21:05
واقعا متاسف شدم ! اصلا به طور کل حالم گرفته شد !!!
از Konami اصلا انتظار چنین بازی ..... رو نداشتم .
بازی به طور کل تغییر کرده . دیگه قوانین PES رو دنبال نمیکنه .
خیلی هم به Fifa نزدیک شده . اصلا باورم نمیشد که دارم PES بازی میکنم ):
حالا ممکنه با نظر بعضی ها فرق داشته باشه ولی این نظر من بعد از 2 ساعت و 10 دقیقه بازی کردن بود .

Only Pes
03-11-2007, 21:07
جواب منم رو هم بدید لطفا خیلی خیلی ممنون

afdm
03-11-2007, 21:10
مگه میشه با 2 ساعت بازی کردن نظر داد!!!!!!!!
من وقتی این نظرات کارشناسانه !!! رو میبینم خونم به جوش میاد!
تو رو خدا الکی نظر ندید!

Only Pes
03-11-2007, 21:24
ولی تو قسمت سیتینگ روی مدیوم یا های نمیاد رو لو میمونه خواهش کمک کنید بزنم رو مدیوم یا های این ارورو میده the setting cannot be reflected due to the video card;s specifications

کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟

Oracle_Eldorado
03-11-2007, 21:25
تو رو خدا الکی نظر ندید!
دوست من !
من خودم یکی از طرفداران پروپا قرص Pes هستم . پس خونت به جوش نیاد !
ولی حاضرم 10 ساعت Pes 6 بازی کنم ولی اینو بازی نکنم . چون واقعا ضدحال زد .

Only Pes
03-11-2007, 21:26
وای pes6 هم اهسته اهسته میره اشکال از چیه؟

Amin Asterix
03-11-2007, 21:26
مگه شما لیگ برتر انگلیس رو ندارین :18:
لیگ انگیلیس هست فقط چشم بصیرت می خواد.:46:.من و شما فقط داریم حتما...

حالا ممکنه با نظر بعضی ها فرق داشته باشه ولی این نظر من بعد از 2 ساعت و 10 دقیقه بازی کردن بود .
اشتباه نقل قول شد:31:

جواب منم رو هم بدید لطفا خیلی خیلی ممنون

نمیتونی بزاری به خاطر سیستمت.راهیم نداره.تازه اگر ببری بالا هم به دردت نمیخوره.شاید یک پچ براش پیدا کنی که من ندیدم هنوز

تو رو خدا الکی نظر ندید
به اینجا رو.کارشناس گیم اسپات اومده:8:
برادر من نمرات گیم اسپات رو ببین.نمره سایت خود کونامی و...
شما چشاتو باز کن لطفا.بازی فقط شده گرافیک.

boy iran
03-11-2007, 21:27

دوست خوب به سیستم شما نمیخوره و مجبور هستی low بازی کنی

در ضمن تمامی مسائل این بازی در این تاپیک هست

تاپیک جداگانه نزنید

ممنون

Only Pes
03-11-2007, 21:28
مگه میشه برای های چند باید باشه

Oracle_Eldorado
03-11-2007, 21:30

والا این گرافیکی که من دیدم فکر نکنم سیستمت بتونه روی Low بالاتر اجراش کنه .
شما که ارتقا دادی ، یکمی بیشتر ارتقا میدادی ! برای بازی های الآن رم و گرافیکت خیلی کمه .

cyrus_ln
03-11-2007, 21:34

مشکل از کارت گرافیکته.فقط اینکه 256 باشه مهم نیست خود کارت گرافیک هم مهمه.من با کارت گرافیک gforce 6200 256 رو medium بازی میکنم البته با resolution 640*480.در این صورت هم بعضی وقتا بازی گیر داره.

Only Pes
03-11-2007, 21:35
چقدر ارتقاع بدم

Amin Asterix
03-11-2007, 21:37
سلام آقا رامين من اين رو دانلود كردم حالا بايد چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا چه تاثيري داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اين كه فقط يه چيز هست كه راجب زبان بازي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

يه خورده بيشتر توضيح بده

ممنون :10::10::10:
بدرد نمیخوره ولش کن.فقط برای آنلاینه من که کلی توضیح دادم مرد مومن:13:

سلام...
دوستان عزیز من هر ورزشگاهی رو که انتخاب می کنم چمن ها همه یکین ...هیج فرقی با هم ندارن...چه جوری با ید دورستش کرد...بعدش بازی ها هم بدون تماشاگر هستند...
لطفا راهنمایی کنید...

گرافیکت پایینه.رو گرافیکای بالا میشه

با جوی استیک کدوم دکمه رو بزنم پیراهن حریف رو بکشه؟؟؟؟
در ضمن با کدوم دکمه پنالتی روو چیپ میزنه؟؟؟
ممنون
با همون s پیرنم میکشه.زیاد کاره عجیبی نیست.اصلا نمیفهمی حتما دیدی خودت.البته یک دکمه دیگه هم داشت فکر کنم...

دوستان سلام
من تقریبا همه ی پست های این تاپیک رو خوندم
خیلی ها از سیو نشدن تغییراتشون گله دارند
دوستان توجه کنین هر چیزی و تغییری که می دین و سیو می کنین باید هر بار که بازی رو دوباره باز می کنین از همون منوی Edit گزینه لود استفاده کنین لودش کنین درضمن هر بار که بازی می کنین برای مسائلی مانند باز کردن تیم های قدیمی و ... باید در انتها قبل از خروج از بازی در System Setting سیو کنین و باز هر بار میاین دوباره بازی کنین لودشون کنین

در ضمن دیگه مثل قبی Pes بهتون نمیده تا مثلا تیم کلاسیک برزیل رو بخرین به قسمت Gallery برین و Track Record رو باز کنین اینجا به ازای بازی هایی که می کنین مثل Nfs Carbbon جایزه میگیرین مثلا قهرمانی برزیل در International Cup برزیل کلاسیک رو آزاد می کنه
در ضمن اگه هر بار این عمل سیو و لود رو انجام ندین یعنی هیچ
بازی انگار اولین باره داره باز میشه

ضمن اینکه بازی بیشتر برای پلی شدن به رم نیاز داره تا گرافیک یعنی با گرافیک 256 هم بالا میاد(در حالت high) اما باید رمتون حداقل 1 گیگ باشه

یا علی
بای :40::11:

اشتباه اطلاعات نده.بازم اگه لود کنی فرقی نداره چهر های که ساختی سیاهه:46:.دسته اگه داری بزار رو CONTROL 1 درست میشه.خودش لودم میشه.

==============
Only Pes خلاصه بهت بگم حداقل 300 تومن تومن خرجته چون باید مادربوردم عوض کنی:31:.(احتمالا PCI نمی خوره چون.)

Amin Asterix
03-11-2007, 21:38
چه کمکی کردم امروز.کسه دیگه ای نبود؟؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم همه رو به راه راست هدایت کردم امشب...

Only Pes
03-11-2007, 21:40
من بازی رو از westgame گرفتم توی بازی اگر گرافیک رو تقریبا تا آخر ببریم بالا
از وسطهای بازی خطهای عجیب و غریب از پیرهن بازیکنها در میاد بیرون که میربوط به مشکل گرافیکی هست گاهی این خطها از داور وسط میچسبه به کمک داورها :45: و هرچی به انتهای بازی میرسیم شدتشون بیشتر میشه
سیستم من این هست
cpu:2.8 1mb cash
geforce 7600 gs 256 mb
ram : دو تا 512 باس 400
البته فکر میکردم مشکل از رم باشه اما با اضافه کردن یه رم 512 دیگه فرقی نکرد
آیا ممکنه اشکال از نسخه موجود باشه؟
البته هرچی گرافیک رو بیارم پایینتر این خط و خوطها کمتر میشه تو حالت نرمال تقریبا مشکلی وجود نداره
لطفا راهنماییی کنید
پس چطور ابینم اجرا میکنه

cyrus_ln
03-11-2007, 21:45
پس چطور ابینم اجرا میکنه

این که دیگه سیستمش مشخصه.
خوب معلومه اجرا میکنه.

Only Pes
03-11-2007, 21:47
از منم که مثل همینه فقط کارت گرافیکش نوعش فرق داره

Only Pes
03-11-2007, 21:49
ها؟
.....

sina-ts
03-11-2007, 21:50
برای اين بازی بايد حوصله داشت.يواش يواش آدم خوشش مياد.از خيلی جهات پيشرفت کرده
فقط به نظر من کونامی نبايد به موتور گرافيکی سری های قبلی دست ميزد.اون موتور واقعا
عالی بود.هم گرافيک بالايی داشت هم با اکثر سيستم ها سازگار بود.ميتونست اصلاحش کنه
و اين رو بخش صدا همچنان شديدا ضعيفه.گزارشگر هم بيخود عوض کردن..اصلاً
اون هيجان سری های قبلی و به آدم نميده.
گل زدن هم خيلی آسون شده

cyrus_ln
03-11-2007, 21:53
از منم که مثل همینه فقط کارت گرافیکش نوعش فرق داره

خوب دیگه مهم کارت گرافیکه.
گفتم که فقط اینکه 256 باشه مهم نیست خود کارت گرافیک باید درست حسابی باشه.
کارت گرافیک شما دیگه الان توانایی اجرا خیلی از بازیها رو نداره اگه فقط میخوای pes بازی کنی یه کارت گرافیک gforce 6200 کارت رو راه میندازه ولی اگه میخوای یه کارت خوب بگیری باید به فکر سری 8000 جی فورس باشی که در اینصورت باید مادر بورد رو هم عوض کنی که خرجت میره بالا.

Only Pes
03-11-2007, 21:55
پس من فردا میرم نوعشو عوض میکنم بتونم بازی کنم مرسی

Only Pes
03-11-2007, 22:00
همون 6200 میزارم روش فردا خیلی ممنون

cyrus_ln
03-11-2007, 22:01
پس من فردا میرم نوعشو عوض میکنم بتونم بازی کنم مرسی

حداقل باید 6200 بگیری.
سری fx رو بیخیال شو.

Only Pes
03-11-2007, 22:02
حدودا چنده؟

Only Pes
03-11-2007, 22:18
اگه نتونم بازی کنم بر میگردم pes6 از pes2008 خیلی بهتره اصلا دیگه این بازی مثل بازیهایه قبل هیجان نداره البته شاید رو های یا مدیوم داشته باشه خلاصه همینجور که همه گفتند راحت میشه گل زد من تو هر بازی 6 تا گل میزنم 3 الی 4 تا گل هم میخورم خیلی مسخره هست فقط pes6

Aryan.kh
03-11-2007, 22:34

این بازی شاهکاره شما یه دوره مستر لیگ برو بزار این هوش مصنوعی هم راه بیفته آخه از سیستم
team - vision - access استفاده می کنه یعنی با پیشرفت شما پیشرفت می کنه
تنها مشکل بازی که باعث امتیاز پایین اون شده اینه که همه نمی تونن روی کیفیت high بازی کنن و زده میشن چون گرافیک medium کسل کننده و گرافیک low مزخرفه
راستی اینم لیگ انگلیس

این هم لباس کشیدن کافیه دنبال بازیکن بدوی و X ( همون دکمه پاس ) رو نگه داری پایین

به جای انتقاد بشینین یه مدت بازی کنین ببینین چه قدر سخت میشه الان من به سختی از پس بعضی تیم ها بر میام

roozbeh pes7
03-11-2007, 22:37
دارم وسوسه میشم همون فیفا رو بازی کنم:41:
حداقل همه ی تیم ها رو داره
من عاشق لیورپولم:19:

afdm
03-11-2007, 22:39
به خدا منم همینو میگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

roozbeh pes7
03-11-2007, 22:40
چه تور لیگ انگلیس رو آوردی جون من بگو آرین

afdm
03-11-2007, 22:41
آقا لیگ انگلیس در چه صورتی باز میشه؟

roozbeh pes7
03-11-2007, 22:45
دارم دیوونه میشم از دست این کونامی
تو رو خدا بگو
تو مستر لیگ آزاد کردی؟

sina-ts
03-11-2007, 22:57
هيف که از اين gameplaye pes نميشه گذشت..چی ميشد اگه فيفا با کامل بودنش تو بقيه چيزا اين gameplay رو داشت

Amin Asterix
03-11-2007, 23:05
دارم دیوونه میشم از دست این کونامی
تو رو خدا بگو
تو مستر لیگ آزاد کردی؟
خودتو کنترل کن.جفتش آزاده.الکیم اینو هی نپرس.یکم چشاتو باز کن

هيف که از اين gameplaye pes نميشه گذشت..چی ميشد اگه فيفا با کامل بودنش تو بقيه چيزا اين gameplay رو داشت

فیفا نسخه کنسولشو دیدین شما؟گیم پلی اش فوق العاده پیشرفت کرده.دلیلی که انقدر نمره pes کم شده همون فیفاس.
نسخه پیسیه فیفا نه...

FCBarcelona.ir
03-11-2007, 23:50
من هم پچ لیگ انگلیس رو نصب کردم و بازی کامل شد. من واقعا نمی فهمم یه عده چطور این بازی رو با PES6 مقایسه می کنن. من که دو فصل مستر لیگ این رو بازی کردم دیگه بکشنم هم حاضر نیستم 6 رو بازی کنم!

این پچ پرچم های تیم ملی رو به صورت قشنگی در میاره و لوگوهای باشگاه های انگلیس رو هم اصلاح می کنه. این رو از pesgaming گرفتم اما با یه فایل دیگه تلفیق کردم چون عکس های 128 پیکسلش کیفیت کافی رو نداشت و عوضشون کردم.

باید توی فایل cv_0 که با GGS بازش می کنید، این فایل ها رو جایگزین فایل های اصلی کنید. البته احتمالا لازم میشه حجم فایل ها رو افزایش بدید بعد اینا رو بچپونید روی فایل های قبلی! :27:

این هم برای اصلاح لباس ها به همراه جزئیاتش مثل نوع دقیق فونت ها و شماره های پیراهن:

این رو هم از pesgaming گرفتم. چون لینکای اصلیشونو پیدا نکردم خودم آپ کردم. اون فایل Read me که توشه رو حتما بخونید چون اگه همه کارا رو نکنید چیزی عوض نمیشه.

این دو تا پچ رو نصب کنید دیگه تقریبا نیازی به چیزی ندارید!

FCBarcelona.ir
03-11-2007, 23:51
خودتو کنترل کن.جفتش آزاده.الکیم اینو هی نپرس.یکم چشاتو باز کن

فیفا نسخه کنسولشو دیدین شما؟گیم پلی اش فوق العاده پیشرفت کرده.دلیلی که انقدر نمره pes کم شده همون فیفاس.
نسخه پیسیه فیفا نه...
منظور از کنسول PS3 ه؟ من متوجه نمیشم چرا EA باید گیم پلیی که (به گفته شما) تونسته ارائه بده توی نسخه PC نذاره؟ احتمالا مخاطبای PC فعلا خیلی بیشتر از PS3 هستن.

tajclubesteghlal
03-11-2007, 23:56
دوستی که میخواست بره کارت گرافیک 6200 بخره ، خواستم به این دوست بگم که با خرید این کارت گرافیک فکر نکنه که میتونه روی high بازی را روان اجرا کنه ... و همچنین رم هم (( حداقل )) 1 گیگ باید باشه ( برای اجرا در گزینه high ) . شاید بشه روی medium با این تغییرات بدون اشکال بازی کنه و بازی روان براش اجرا بشه

من خودم گرافیک 6600 ( 512 ) دارم با رم 2 گیگ اما روی high درست روان اجرا نمیشه !! البته هنوز هم وقت نکردم درایور جدیدش را نصب کنم ، اما در کل با درایور جدید هم فکر نمیکنم بازی را بتونه روان اجرا کنه !!! ....

the_god_of_3dsmax
03-11-2007, 23:56
بابا جون من یکی بگه که وقتی می رم تو این بازی صدای بازی خش خش می کنه از چی می تونه باشه ؟؟؟

ماراتون
04-11-2007, 01:03
من فقط یه Option File میخوام که اسم تیمها و کشورها و بازیکن ها درست کنه همین. ممنون میشم برام لینک بگذارید. اگه در مورد کارهایی که باید بکنم هم راهنمایی بکنید که خیلی بهتره. ممنون

eman_mostafam
04-11-2007, 02:10
باید توی فایل cv_0 که با GGS بازش می کنید، این فایل ها رو جایگزین فایل های اصلی کنید. البته احتمالا لازم میشه حجم فایل ها رو افزایش بدید بعد اینا رو بچپونید روی فایل های قبلی!

چجوری حجم فایل رو افزایش بدم چون من نتونستم چندتا از لباس ها و لوگوهارو بچپونم توش ممنون میشم توضیح بدی

muhamad_666
04-11-2007, 02:43
ببخشید . میشه خواهشا یه بامرامی توضیح بده چطور میشه از patch استفاده کرد؟
ممنون میشم :11:

FCBarcelona.ir
04-11-2007, 03:02
ببینید فایل هایی که دانلود می کنید فایل هایی هستن با پسوند bin.
و معمولا یه شماره دارن. مثلا توی پچ اولی که لینک دادم، فایلی هست به نام flags_128x128_8092.bin
شما فایل cv_0.img رو از پوشه ای که بازی نصب شده یعنی \Program Files\KONAMI\PES 2008\:؟ با GGS باز می کنید و شماره مورد نظرتون رو پیدا می کنید. چه GGS فایل cv_0.img رو پوشه بندی بکنه یا نه، فرقی نداره. شما در این مورد باید فایل شماره 8092 (که گاهی هم نام همون پچی که دانلود کردید هست و گاهی نه، که اگه نبود باید فایل پچ رو هم نام فایل اصلی کنید، چون بعضی جاها دیدم همنام نباشن ایمپورت نمیشه) رو پیدا کنید.
حالا روش کلیک راست می کنید و گزینه Import a file over this one رو می زنید و از پنجره ای که باز میشه فایل پچ رو انتخاب می کنید. اگه حجمش زیادتر از حجم فایل اصلی نباشه که ایمپورت می کنه و بعد میگه با موفقیت جایگزین شد. اما اگه حجمش بیشتر باشه، یه سوال مسخره می کنه که هرچی جواب بدی آخرش هیچی نمیشه :27: در این موقع مجبورید حجم فایل رو افزایش بدید.
در این حالت روی همون فایل کلیک راست کنید و گزینه ...Modify reserved space رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه، اون بالا یه نوار خالی هست که روش کلیک می کنید و بروزر باز میشه و نام و محل فایل جدیدی که می خواید توش فایل مورد نظر رو افزایش حجم بدید می پرسه. به تجربه دیدم بهتره فایل جدید رو با همون نام cv_0 و در یه محل دیگه، مثلا دستکاپ سیو کنید. Replace کردن مستقیم روی فایل اصلی جواب نمی داد هیچ وقت!
بعد جدول بعدی که هیچ، جدول سوم یه جا داره که به طور پیش فرض عدد 0 توش نوشته شده. شما اون گزینه یعنی Reserve رو به جای گزینه Minimize the selected file که به طور پیش فرض فعاله، انتخاب می کنید و اون 0 تبدیل میشه به یه عدد. حالا با اون علامت جهتی که کنار باکس هست، بالا رو بزنید تا عدده زیاد بشه و برسه به مقدار فایل پچتون. ترجیحا عدد رو خودتون وارد نکنید چون باید ضریب 2048 باشه و حتی گاهی اگه ضریب اونم باشه ایراد می گیره. با همون علامت جهت بالا بزنید تا حجمش زیاد شه.
این کارو که کردید، Proceed رو بزنید رو تا فایل جدید سیو بشه. بعد که کامل سیو شد، می پرسه که فایل جدید رو باز کنم؟ و شما میگی آره جیگر :31: بعد تو فایل جدید میای پچ رو روی فایلی که حجمش رو زیاد کردید، ایمپورت می کنید. اگه باز ارور کمبود فضا داد بدونید که کم حجمش رو زیاد کردید!
یادتون هم باشه هم مگابایت 1024 کیلوه! پس اگه یه فایل 10 مگی رو می خواید بچپونید روش (عجب مثال نزدیک به واقعیتی :31:) باید حجمش رو بکنید چیزی بیش از 10.485.760 بایت! نه صرفا 10.000.000 که اون وقت گیر می کنید. (این مورد خیلی تابلوه ولی خیلی هم رایجه!)

آخرش هم همه چی رو ببندید و فایل cv_0 جدید رو بذارید تو محل فایل اصلی. همیشه هم از هر کدوم از فایل های .img که تغییرش می دید، یه بک آپ داشته باشید! البته اگرم زدید داغونش کردید، نصب بازی رو بیارید و Repair کنید مشکلی نداره.
اوه چه سخت بود :27:
اگه باز واضح نبود توضیح بیشتر میدم.

Actros
04-11-2007, 03:02

این پچ چیه چی کار میکنه؟؟؟؟؟

FCBarcelona.ir
04-11-2007, 03:06

ظاهرا پچ رسمی کونامیه اما برای من که نصب نشد!

FCBarcelona.ir
04-11-2007, 03:09
من فقط یه Option File میخوام که اسم تیمها و کشورها و بازیکن ها درست کنه همین. ممنون میشم برام لینک بگذارید. اگه در مورد کارهایی که باید بکنم هم راهنمایی بکنید که خیلی بهتره. ممنون

این نام تیمای انگلیسی و استادیوم ها و اسامی چند تا تیم ملی رو اصلاح می کنه. باید فایلش رو در شاخه save در پوشه کونامی در My Documents قرار بدید. البته آپشن فایل بدیش اینه که میاد روی فایل آپشنی که خودتون دارید و قبلی ها می پره. پچ خوبیش اینه که هر چند تاشو میشه با هم استفاده کرد.

SAJAD DP
04-11-2007, 06:39
سلام
پست بازيكنان به فارسي:
لينك دانلود:

ebinem173
04-11-2007, 10:17
آقا من نه با ggs کار کردم نه با afs
ولی با dkz studio کار کردم و خیلی راهته و نیازی به این دنگ و فنگها نداره اگر پچی وجود داره که آرم و لباس باشگاهای انگلستان رو درست کنه و با dkz بریزی معرفی کنید

papaee
04-11-2007, 10:36

آره منم نسخه خودمو از همینجا خریدم
ولی نصب نمیشه و ارور میده
با سی دی و دی وی دی هم کار نداره
فقط ارور
میگم احیانا اگه این پچ فایل های اضافی میشونه برای ما هم آپلود کنین
یا حداقل یکی بگه چرا ارور میده

!AB!
04-11-2007, 12:46
بهترین نسخه این بازی برای سایت p30 هست کامل و بدون نقص

Amin Asterix
04-11-2007, 12:55
منظور از کنسول PS3 ه؟ من متوجه نمیشم چرا EA باید گیم پلیی که (به گفته شما) تونسته ارائه بده توی نسخه PC نذاره؟ احتمالا مخاطبای PC فعلا خیلی بیشتر از PS3 هستن.

برادر من اونا به من و شما کار ندارن.پول براشون مهمه.کنسول در حال حاضر به X360 و PS3 میگن.منظور این دو تاس.
EA اگر این کار رو کرد کلی سود کرد.هم یک چیزی از ماکروسافت گرفت.(چون مردم راقب میشن X360 بخرن).هم بازیشو بیشتر فروخت(چون فیفا next gen سیستم بالاتری حتی از PES 2008 می خواست).
بازم بگم دلیل دوم خیلی مهم بود.الان فیفای پیسی رو سیستم زاقارته 100 هزار تومنیم اجرا میشه.همه میرن میخرن اما چند نفر میتونستن CPU دو هسته ای جور کنن برا فیفا؟بازیش خفن شکست میخورد.کونامی هم اینجا رو اشتباه کرد.بیشتر هواداراش دارن رو گرایک پایین بازی میکنن و ده میشن از بازی.موتورش هنوز ایراد داره و بازم باعث زدگیه بعضیا میشه.اما فیفا زرنگی کرد.2 سال nest gen برای پیسی رو عقب انداخت تا هم موتورشو کامل کنه و هم سیستما تا اون موقع پیشرفت کنه.ساله دیگه فیفا حتی ممکنه بعضی از هوادارای pes رو هم جذب کنه.
========
من خودم برام فرق نداره.pes رو برا بازیای ملیش دوست دارم.مستر لیگشم باحاله.فیفا رو هم برای بازیای باشگاهیه حرفه ای ترش.گیم پلیم برام مهم نیست:18:

Amin Asterix
04-11-2007, 12:59

برای 100 امین بار:10:
به جونه خودم پچ هیچ کاری نمیکنه.چندتا مشکل تو تکست و بازیه آنلاین رو حل میکنه.شما از 14 مگ چی می خواین؟
در ضمن پچ اصلی که ماله اسم تیما باشه بیاد بهتون میگیم.اینا دست گرمیه:27:

Aryan.kh
04-11-2007, 15:07
من یک سوال داشتم لوگوی لیگ برتر انگلستان رو می خواستم وارد بازی کنم
با GGS روی فایل های مخصوص لوگو ( 8088 و 8089 ) رفتم و فایل تصویری لوگو رو با پسوند png وارد کردم و روی لوگوی لیگ برتر انگلستان در بازیimport کردم اما وقتی وارد بازی میشم باز همون لوگوی قبلی هست در صورتی که من روش لوگوی جدید رو import کردم می شه کمکم کنید

ماراتون
04-11-2007, 15:17
لطفا یکی زحمت بکشه لینک دانلود برنامه های ggs و afs و dkz studio بگذاره که اینقدر ما سردر گم نباشیم . از عزیز بردار FCBarcelona هم بخاط پچی که گذاشتند تشکر میکنم. دمت گرم

dc_error691
04-11-2007, 15:27
سلام وقتی بازی رو میخوام اجرا کنم این ارور رو میده:
گرافیک 256
رم 512
چیکار کنم؟
:41::41::41:

ramin-ahmadi
04-11-2007, 15:42
هرچی بیشتر بازی میکنم بیشتر عاشق این بازی میشم ، نسخه های قبلی هیچ حرفی ندارن واسه گفتن در مقابل این نسخه ، فقط کافیه چند روز بازی کنید و چند تا Cup رو برید تا دستتون بیاد چه خبره ، اونوقته که میفهمید کونامی چه کرده ، البته اونایی که روی مدیوم یا Low بازی میکنند فکر نمیکنم زیاد با این نسخه حال کنن ، ولی خدایی توی مد High آخره بازیه !!!

pmg_acmilan
04-11-2007, 15:43
می بخشید من الان سه هفته ای میشه که دارم بازی می کنم ولی هنوز نتونستم یه تماشاچی رو سکو ها ببینم
دلیلش چیه ؟؟؟

MOH333EN
04-11-2007, 15:58
دوست عزیزم مشکل شما کارت کرافیک یا شایدم به روز رسانی سیستمتون باشه کارت گرافیک منم 6600 gt هستش همه بازیها را خوب جواب میداد ولی از وقتی این بازی رو نصب کردم بیش از متوسط بیشتر نمیشه بازی کرد یک کارت گرافیک 256 تا 512 در سطح تیم ملی میخواد تا بفهمی تماشاچی در پرو یعنی چی روی سیستم من شطرنجی هستند ولی روی 512 8600 جی تی دیدمش فکم افتاد واقعا ارزششو داره کارتمو عوض کنم اگه وضعت خوبه برو تو کارش

saman rossi
04-11-2007, 16:05
بچه ها سلام. مي خواستم بدونم كارت گرافيك 7600 و 7100 geforce از نظر توانايي و قيمت چقدر با هم اختلاف دارن؟

Amin Asterix
04-11-2007, 16:14
می بخشید من الان سه هفته ای میشه که دارم بازی می کنم ولی هنوز نتونستم یه تماشاچی رو سکو ها ببینم
دلیلش چیه ؟؟؟

بازی رو low تماشاگر نداره:20:
========
saman rossi سوالتو تو بخش سخت افزار بگو.اونجا همه کارشون اینه و بهترین جوابو میگیری:46:

ebruu
04-11-2007, 16:35
خیلی بازیه توپیه

mohsen-jj
04-11-2007, 17:12
سلام....من دو روزی می شه بازی رو گیر آوردم اما همه ی زمین ها مثل هم هستند و راه راهی هم نیستند....یعنی همه صافند.......کسی می تونه مشکل من رو حل کنه؟
لصفا اگه تو صفحات قبل هم نوشتین باز برای من بنویسید چون من اصلا وقت ندارم برم و بگردم.

Amin Asterix
04-11-2007, 17:40
mohsen-jj
انصافا گرافیکتو بنداز دور:31:
بازی رو low اینجوریه.

mahn90
04-11-2007, 18:37
سلام بچه ها من میخواستم ببنم چرا من هر موقع کاپی رو میگیرم بعد که از بازی خارج میشم سیو نشده چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راه حلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی بهترین کارته گرافیکی که این بازی رو high اجرا میکنه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امير موسر
04-11-2007, 18:53
بچه ها سلام. مي خواستم بدونم كارت گرافيك 7600 و 7100 geforce از نظر توانايي و قيمت چقدر با هم اختلاف دارن؟

چرا اینجا.
خوب برو تو انجمن مخصوص خودش سوالت رو بپرس.

papaee
04-11-2007, 19:27
سلام بچه ها من میخواستم ببنم چرا من هر موقع کاپی رو میگیرم بعد که از بازی خارج میشم سیو نشده چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راه حلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی بهترین کارته گرافیکی که این بازی رو high اجرا میکنه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز اینجا رو ببین :
باید قبل از خروج سیو و بعد از ورود لود کنی
تو اینجا توضیح دادم:

rainysky50
04-11-2007, 19:36
حضار سلام!!من یه پچ میخوام که ارمهای تبلیغاتی روی لباس تیمها رو درست کنه!!مثلا لباس تیم ارسنال رو که بدون ارم تبلیغاتیه درستش کنه و بنویسه fly emirates!!!چنین پچ کاملی وجود داره؟؟؟

amirs1987
04-11-2007, 19:38
آیا بازی pes8 با گرافیک 64 اجرا میشود؟

aminspy12
04-11-2007, 19:49

عمرااااااااا
اگرم اجرا بشه بسیار افتضاح اجرا میشه...همون بهتر که اجراش نکنی. ارزش این بازی به گرافیکشه!

meha
04-11-2007, 21:04

pes8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کی اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ما توی 7 گیر کردیم.

Only Pes
04-11-2007, 21:28
من رفتم 256 دادم پس همون 128 پس گرفتم روی low بازی میکنم ولی سجا دیدم روی high عجب فاز میده روی low هم خیلی بدک نیست ها

Amin Asterix
04-11-2007, 21:32
عزیز اینجا رو ببین :
باید قبل از خروج سیو و بعد از ورود لود کنی
تو اینجا توضیح دادم:

عزیز چرا راهنمایی غلط میکنی؟منم یبار به شما گفتم این راهش نیست.
راهش اینه دسته اگه داری بزاری رو control 1 تا بازی خودش لود بشه.
در ضمن اگر چهره بازیکنارو با عکس بسازی با لود هم بر نمیگرده.دوباره باید از اول بسازی.تنها راهش همون دسته اس...

meha
04-11-2007, 21:49

pes8?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کی اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ما که توی 7 گیر کردیم!!!!!!!!!!!!!!!!1

farhad07
04-11-2007, 21:54
ببخشيد option files كامل سراغ نداريد:11::8::21::20::31:

stam
04-11-2007, 22:23

کاملا درسته 100% تایید میشه