مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2008
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
HELLBOY_HP
09-03-2008, 12:39
--------------------------------------------------------------------------------
بابا من كه چيزي از اين تاپيك حاليم نشد البته در مورد كار با برنامه game graphic studio حالا يا من سرشار از همشو استعدادم يا اين برنامه قلق دره
اقا ما هر چي فايل با پسونداي مختلف open ميكنيم فقط خود فايل رو نشون ميده يعني اطلا عات داخليش رو هيچ تعطيل
در ضمن گزينه ايمپورت و ديپورتم غير فعاله.
فقط وقتي يه فايل با فرمت عكس باز ميكنم ميتونم اديتش كنم همين .
خواهشن يه آموزش كامل و واضح در حد تيم ملي(البته نه تيم ملي خودمون) واسه ما بزارين
ممنون
پيرشين جوونا
pooyakhaste
11-03-2008, 07:56
سلام بچه ها.
خیلی وقت بود که اینجا سر نزده بودم ، متاسفانه دارم میبینم که این تاپیک هم داره روزای آخره خودشو طی میکنه.
فقط یه کاری کنید که این تاپیک دوباره احیا بشه ...
بگذریم ... یکی به اسم sysman یه پچ برای تیم ملی ایران گذاشته بود که اگرچه خیلی زحمت کشیده بود ، اما صورت بازیکنها خیلی ماست از آب درومده بود ، میخواستم ببینم که کسی پچی نداره که قیافه های تیم ملی درست باشه ؟؟ همچنین اون لباس PUMA که تو جام ملتهای آسیا تنش بود رو هم داشته باشه.
ممنون:27:
HELLBOY_HP
11-03-2008, 09:33
جواب مارو بدين به خدا از دسته اين اسماي قاطي تيم ملي و چمن ضايع خسته شديم :2:
مممممممممممممنم ميخوام پچ بريزم امممممممما چه جوري چه جوري چه جوري :33:
--------------------------------------------------------------------------------
بابا من كه چيزي از اين تاپيك حاليم نشد البته در مورد كار با برنامه game graphic studio حالا يا من سرشار از همشو استعدادم يا اين برنامه قلق دره
اقا ما هر چي فايل با پسونداي مختلف open ميكنيم فقط خود فايل رو نشون ميده يعني اطلا عات داخليش رو هيچ تعطيل
در ضمن گزينه ايمپورت و ديپورتم غير فعاله.
فقط وقتي يه فايل با فرمت عكس باز ميكنم ميتونم اديتش كنم همين .
خواهشن يه آموزش كامل و واضح در حد تيم ملي(البته نه تيم ملي خودمون) واسه ما بزارين
ممنون
پيرشين جوونا
منم همین مشکل رو دارم یکی از دوستان آموزش کاملشو بزاره در ضمن یه آموزش در صفحات قبل بود که کار نمی کرد.
HELLBOY_HP
11-03-2008, 11:43
يكي كمك كنه (ggs) كمك كمك :19::19:
Only Pes
11-03-2008, 14:50
فایل هایی که دانلود می کنید فایل هایی هستن با پسوند bin.يا Adx و معمولا یه شماره دارن. مثلا توی اين پچ ،توي پوشه cs فایلی هست به نام unnamed_490.Adx شما فایل cs.img رو از پوشه ای که بازی نصب شده یعنی\Program Files\KONAMI\PES 2008\:؟ با برنامه(Game Graphic Studio) اين فايل را باز می کنید و شماره مورد نظرتون رو پیدامی کنید. چه GGS فایل cs.img رو پوشه بندی بکنه یا نه، فرقی نداره. شما در اینمورد باید فایل شماره 8092 (که گاهی هم نام همون پچی که دانلود کردید هست و گاهینه، که اگه نبود باید فایل پچ رو هم نام فایل اصلی کنید، چون بعضی جاها دیدم همنامنباشن ایمپورت نمیشه) رو پیدا کنید. حالا روش کلیک راست می کنید و گزینه Import a file over this one رو می زنید و از پنجره ای که باز میشه فایل پچ رو انتخاب میکنید. اگه حجمش زیادتر از حجم فایل اصلی نباشه که ایمپورت می کنه و بعد میگه باموفقیت جایگزین شد. اما اگه حجمش بیشتر باشه، یه سوال مسخره می کنه که هرچی جواببدی آخرش هیچی نمیشه در این موقع مجبورید حجم فایل رو افزایش بدید.
در این حالت روی همون فایل کلیک راست کنید و گزینه...Modify reserved space رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه، اون بالا یه نوار خالی هست که روش کلیک می کنید و بروزر باز میشه و نام و محل فایل جدیدی که میخواید توش فایل مورد نظر رو افزایش حجم بدید می پرسه. به تجربه دیدم بهتره فایل جدید رو با همون نام cs و در یه محل دیگه، مثلا دستکاپ سیو کنید. Replace کردن مستقیم روی فایل اصلی جواب نمی داد هیچ وقت!
بعد جدول بعدی که هیچ، جدول سوم یه جا داره که به طور پیش فرض عدد 0 توش نوشته شده. شما اون گزینه یعنی Reserve رو به جای گزینه Minimize the selected file که به طور پیش فرض فعاله، انتخاب می کنید و اون 0 تبدیل میشه به یه عدد. حالا با اون علامت جهتی که کنار باکس هست، بالا رو بزنید تا عدده زیاد بشه و برسه به مقدار فایل پچتون. ترجیحا عدد رو خودتون وارد نکنید چون باید ضریب 2048 باشه و حتی گاهی اگه ضریب اونم باشه ایراد می گیره. باهمون علامت جهت بالا بزنید تا حجمش زیاد شه.
این کارو که کردید، Proceed رو بزنید رو تا فایل جدید سیو بشه. بعد که کامل سیو شد، می پرسه که فایل جدید رو بازکنم؟ و شما میگی آره جیگر بعد تو فایل جدید میای پچرو روی فایلی که حجمش رو زیاد کردید، ایمپورت می کنید. اگه باز ارور کمبود فضا دادبدونید که کم حجمش رو زیاد کردید!
یادتون هم باشه هر مگابایت 1024 کیلوه! پس اگه یه فایل 10 مگی رو می خواید بچپونید روش (عجب مثال نزدیک به واقعیتی باید حجمش رو بکنید چیزیبیش از 10.485.760 بایت! نه صرفا 10.000.000 که اون وقت گیر می کنید. (این موردخیلی تابلوه ولی خیلی هم رایجه)!
آخرش هم همه چی رو ببندید و فایل cv_0 جدید رو بذارید تو محل فایل اصلی. همیشه هم از هر کدوم از فایل های .img که تغییرش میدید، یه بک آپ داشته باشید! البته اگرم زدید داغونش کردید، نصب بازی رو بیارید وRepair کنید مشکلی نداره.
منبع: سایت p30world
سلام.من تازه متوجه یه چیزی شدم.دی وی دی یا سی دی هایی که ما از شرکتای ایرانی میخریم همه دستکاری شدست.یعنی چی؟این مشکل دروازبانی که همه ازش مینالن و اونو بزرگترین نقطه ضعف ساکر میدونن توی نسخه اصلی وجود نداره.من یه دی وی دیش گیرم اومده که از اینترنت مستقیما دانلود شده و مربوط به نسخه اصل کونامی هستش.جالب این بود که مشکلاتی که توی ساکر با نسخه های شرکتای ایرانی بهش برخوردم اصلا وجود نداشت.یه نمونش همین دروازبان یا بازیکنا که بعضی وقتا از روی توپ رد میشدن بدون اینکه روش اثری بزارن و ....
نتیجه اینکه معلوم نیست این ایرانیا چه گندی به بازی زدن که همه فکر میکنیم هوش مصنوعی بازی ضعیفه
سلام
اقا میشه یکی بگه چه جوری میشه با کیبورد بازی کرد چون من هر کاری که میکنم میشه با کیبورد بازی کرد ولی نمیشه کلیدهای دلخواه رو برای خودت انتخاب کنی تو قسمت کنترل هم رفتم ولی نشد
جون من یکی راهنکایی کنه
مرسی
mr bahram
11-03-2008, 18:48
سلام
کسی نفهمید چی کار کنیم که تو مستر از ما بازیکن زیاد بخوان ؟(بدون گذاشتن تو لیست فروش)
Only Pes
11-03-2008, 19:09
سلام
اقا میشه یکی بگه چه جوری میشه با کیبورد بازی کرد چون من هر کاری که میکنم میشه با کیبورد بازی کرد ولی نمیشه کلیدهای دلخواه رو برای خودت انتخاب کنی تو قسمت کنترل هم رفتم ولی نشد
جون من یکی راهنکایی کنه
مرسی
باید بری تو ستینگ بازی همون جایی که بازی رو ریختی فایل ستینگ اونجاست بعد باید بری تو قسمت کیبورد اونجا کیبوردتو تنظیم میکنی میزنی اوکی میری تو بازی
موفق باشی:11:
HELLBOY_HP
12-03-2008, 10:27
فایل هایی که دانلود می کنید فایل هایی هستن با پسوند bin.يا Adx و معمولا یه شماره دارن. مثلا توی اين پچ ،توي پوشه cs فایلی هست به نام unnamed_490.Adx شما فایل cs.img رو از پوشه ای که بازی نصب شده یعنی\Program Files\KONAMI\PES 2008\:؟ با برنامه(Game Graphic Studio) اين فايل را باز می کنید و شماره مورد نظرتون رو پیدامی کنید. چه GGS فایل cs.img رو پوشه بندی بکنه یا نه، فرقی نداره. شما در اینمورد باید فایل شماره 8092 (که گاهی هم نام همون پچی که دانلود کردید هست و گاهینه، که اگه نبود باید فایل پچ رو هم نام فایل اصلی کنید، چون بعضی جاها دیدم همنامنباشن ایمپورت نمیشه) رو پیدا کنید. حالا روش کلیک راست می کنید و گزینه Import a file over this one رو می زنید و از پنجره ای که باز میشه فایل پچ رو انتخاب میکنید. اگه حجمش زیادتر از حجم فایل اصلی نباشه که ایمپورت می کنه و بعد میگه باموفقیت جایگزین شد. اما اگه حجمش بیشتر باشه، یه سوال مسخره می کنه که هرچی جواببدی آخرش هیچی نمیشه در این موقع مجبورید حجم فایل رو افزایش بدید.
در این حالت روی همون فایل کلیک راست کنید و گزینه...Modify reserved space رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه، اون بالا یه نوار خالی هست که روش کلیک می کنید و بروزر باز میشه و نام و محل فایل جدیدی که میخواید توش فایل مورد نظر رو افزایش حجم بدید می پرسه. به تجربه دیدم بهتره فایل جدید رو با همون نام cs و در یه محل دیگه، مثلا دستکاپ سیو کنید. Replace کردن مستقیم روی فایل اصلی جواب نمی داد هیچ وقت!
بعد جدول بعدی که هیچ، جدول سوم یه جا داره که به طور پیش فرض عدد 0 توش نوشته شده. شما اون گزینه یعنی Reserve رو به جای گزینه Minimize the selected file که به طور پیش فرض فعاله، انتخاب می کنید و اون 0 تبدیل میشه به یه عدد. حالا با اون علامت جهتی که کنار باکس هست، بالا رو بزنید تا عدده زیاد بشه و برسه به مقدار فایل پچتون. ترجیحا عدد رو خودتون وارد نکنید چون باید ضریب 2048 باشه و حتی گاهی اگه ضریب اونم باشه ایراد می گیره. باهمون علامت جهت بالا بزنید تا حجمش زیاد شه.
این کارو که کردید، Proceed رو بزنید رو تا فایل جدید سیو بشه. بعد که کامل سیو شد، می پرسه که فایل جدید رو بازکنم؟ و شما میگی آره جیگر بعد تو فایل جدید میای پچرو روی فایلی که حجمش رو زیاد کردید، ایمپورت می کنید. اگه باز ارور کمبود فضا دادبدونید که کم حجمش رو زیاد کردید!
یادتون هم باشه هر مگابایت 1024 کیلوه! پس اگه یه فایل 10 مگی رو می خواید بچپونید روش (عجب مثال نزدیک به واقعیتی باید حجمش رو بکنید چیزیبیش از 10.485.760 بایت! نه صرفا 10.000.000 که اون وقت گیر می کنید. (این موردخیلی تابلوه ولی خیلی هم رایجه)!
آخرش هم همه چی رو ببندید و فایل cv_0 جدید رو بذارید تو محل فایل اصلی. همیشه هم از هر کدوم از فایل های .img که تغییرش میدید، یه بک آپ داشته باشید! البته اگرم زدید داغونش کردید، نصب بازی رو بیارید وRepair کنید مشکلی نداره.
منبع: سایت p30world
ممنون ولي اين كه تو صفحات اوليه تاپيك بود
من اين تاپيك رو از اول تا همين جا خط به خط خوندم
اقا من فايل رو كه باز ميكنم هيچ چور اجازه Edit بهم نميده تازه گزينه ايمپورتم غير فعاله
end_of_world
12-03-2008, 10:46
ممنون ولي اين كه تو صفحات اوليه تاپيك بود
من اين تاپيك رو از اول تا همين جا خط به خط خوندم
اقا من فايل رو كه باز ميكنم هيچ چور اجازه Edit بهم نميده تازه گزينه ايمپورتم غير فعاله
شما بايد روي همون فايل اصلي بازي راست كليك بكنيد و گزينه ايمپورت ال رو انتخاب كنيد
بعد ميريد اون فايل رو انتخاب مي كنيد
در نسخه جديد اين نرم افزار قابليت ايمپورت فايل هاي زيپ هم وجود دارد
بعد فايل جديد رو سيو مي كنيد
بعد رينيم و به محل اصلي بازي كپي مي كنيد:46:
Only Pes
12-03-2008, 13:23
رو همون فایلی که می خوای فایل جدیدو به جاش ایمپورت کنی راست کلیک کن بعد بزن Import a file over this one بعد اون فایل جدیدو انتخاب کن به همین راحتی اون آموزش رو هم از صفحات اولی پیدا کرده بودم یکم پیچده نوشته بود
HELLBOY_HP
12-03-2008, 13:38
ببينيد من برنام رو باز ميكنم بعد از قسمت فايل . فايل Cs.img رو Open ميكنم تا اينجا درست بعد روي فايل كليك راست ميكنم كه ايمپورت كنم ولي گزينه ايمپورت غير فعاله دليلش چيه؟ برنامه تنظيمي چيزي داره؟ يا اين عقل ناقص ما يه چيزي كم داره كدومش؟
Only Pes
12-03-2008, 13:48
وقتی فایلCs.img رو باز میکنی باید دوباره روش کلیک کنی تا باز بشه
end_of_world
12-03-2008, 15:55
وقتی فایلCs.img رو باز میکنی باید دوباره روش کلیک کنی تا باز بشه
اشتباهه
دوست عزيز اون فايل CS.img يكي از فايل هاي اصلي بازي هستش
خب دليل اينكه گزينه ايمپورت وقتي شما روش راست كليك مي كنيد غيرفعاله اينه كه شما اون فايل اصلي رو در قسمت اصلي ويرايش سمت چپ پايين نمياريد براي احتياط هم بهتره با گرافيك ويوورش هم چند تا فايلو باز كنيد و نگاه كنيد:46:
HELLBOY_HP
12-03-2008, 16:36
حالااااااااااااااا ايي كه گفتي يعني چه(گرافيك ويوورش؟)
Only Pes
12-03-2008, 18:08
وقتی فایلو باز میکنیم باید خوب باید explore بکنیمش دیگه
pes من بعضی وقتا وسط بازی گیر میکنه مجبور میشم reset کنم
سیستمم اینه:
cpu intel dual core 2.0 g
ram 2gb ddr2
vga geforce 8400gs 512mb
pes من بعضی وقتا وسط بازی گیر میکنه مجبور میشم reset کنم
سیستمم اینه:
cpu intel dual core 2.0 g
ram 2gb ddr2
vga geforce 8400gs 512mb
گرافیکت زیاد قوی نیست روی چه بازی میکنی low,medium ,high بزار رو medium بهتر جواب میده.
mohsen.rajabi
13-03-2008, 23:55
با سلام کسی ورزشگاه برای ساکر 8 داره اگه داره لینک بده ممنون
mohammad_dj_kazin
14-03-2008, 03:42
با سلام کسی ورزشگاه برای ساکر 8 داره اگه داره لینک بده ممنون
بورو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vampire666
14-03-2008, 11:56
کسی پچ برای lan این بازی داره ؟
omidshsh
14-03-2008, 13:15
سلام میشه چنتا از ترکیب دکمه ها رو بگید که باعث میشه حرکت جالب انجام بدن موقع دریبل و شوت و...
Only Pes
14-03-2008, 15:15
یه سرچی تو تایپیک بزن پیدا میکنی
HELLBOY_HP
14-03-2008, 21:21
به غير از Ggs ديگه با چه برنامه اي ميشه پچ ريخت تو بازي؟ من كه هر كاري كردم فايلا با اين Ggs باز نشد
Only Pes
14-03-2008, 21:40
من با همون ggs کار میکنم ولی فکر کنم با afs explore هم بشه
pooyakhaste
15-03-2008, 08:12
من با همون ggs کار میکنم ولی فکر کنم با afs explore هم بشه
دوستانی که با برنامه GGS مشکل دارند ، می تونن با afs explorer کار کنند.
کار کردن با اون واقعا راحت تره:20:
من یه آپشن فایل دانلود کردم با حجم 1.2 mb اسمش اینه: PES2008_OPTION01.bin باید کجا بریزمش؟
میخوام اسم تیما درست شه
Only Pes
15-03-2008, 18:00
X:\Documents and Settings\Mostafa\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
این کارو کردم ولی فرقی نکرد:41:
end_of_world
15-03-2008, 21:43
دوستانی که با برنامه GGS مشکل دارند ، می تونن با afs explorer کار کنند.
کار کردن با اون واقعا راحت تره:20:
دوست عزيز AFS نرم افزاريه ساده تر و كار باهاش آسون تره اما فقط نصف امكانات GGS رو داره
Only Pes
15-03-2008, 22:52
1 بار میگفتی کافی بود تو صفحات قبل یکی گذاشتم
end_of_world
16-03-2008, 00:58
دوستان پچ جدید ندارید
بهترين پچ
پچ جديد فيفا هستش كه حجمي حدود 100 مگ داره
اگه بخواي برات بذارمش:46:
Only Pes
16-03-2008, 01:21
پست بیهوده نده کاربر ها رو هم سر کا نذار پچ فیفا چه ربطی به pes داره
تو صفحات قبل خودم یه پچ کام گذاشتم حدود 80 مگ هست
end_of_world
16-03-2008, 01:25
پست بیهوده نده کاربر ها رو هم سر کا نذار پچ فیفا چه ربطی به pes داره
تو صفحات قبل خودم یه پچ کام گذاشتم حدود 80 مگ هست
دوست عزيز
بهتره كمي سطح عملي تون رو بالا ببريد
منظور از پچ فيفا پچ مخصوص مسابقات فيفا است كه حتي تكسچرهاي بازي رو هم درست كردند
مخصوصا تكسچر غلط ورزشگاه منچستر يونايتد ( مطمئنا تا حالا بهش دقت نكردي )
در اون پچ 80 مگي كامل نيست
وقتي صحبت از پچ ميشه يعني برنامه كه بتونه تمام مشكلات يك بازي رو حل بكنه حالا چه گرافيكي و چه از نظر گيم پلي
اما ايني كه شمامعرفي كرديد چنين مشخصاتي رو نداره:41:
Only Pes
16-03-2008, 02:00
فکر کردم داری مزه میپرونی چون ما pes باز ها با فیفا ........... فکر کردم می خوای ..........
Only Pes
16-03-2008, 02:05
باید پچ خوبی باشه ولی چه فایده ما که با این اینترنت زغالی نمیتونیم ازش استفاده کنیم
اون دوستمون می خواست بازیکنا جدید بشن لباسا و غیرو ...... فکر نکنم کاری به گرافیک دشت البته اینجوری که من فهمیدم
end_of_world
16-03-2008, 02:33
باید پچ خوبی باشه ولی چه فایده ما که با این اینترنت زغالی نمیتونیم ازش استفاده کنیم
اون دوستمون می خواست بازیکنا جدید بشن لباسا و غیرو ...... فکر نکنم کاری به گرافیک دشت البته اینجوری که من فهمیدم
ديدي زود قضاوت كردي:46:
Only Pes
16-03-2008, 15:47
پچ فیفا رو خودت امتحان کردی یعنی کلا مشکلات بازی حل میشه؟مشکل دروازبان ها و......
بچه ها این option file رو من تو save کپی کردم ولی کار نمیکنهههههههههه:41:
راه دیگه نداره؟؟
Only Pes
16-03-2008, 17:05
باید load کنی آپشن فایلو برو تو قسمت ادیت اونجا لودش کن
mohammad_dj_kazin
16-03-2008, 17:35
مشكل اينه كه هر دفعه بايد لود كني اگه يه دسته داشته باشي خوشدش هميشه اتوماتيك لود ميشه.يعني فقط دسته مشكل سيو اين بازي رو حل مي كنه به نظر من به جاي اين كارا صبر كنيد pes2009 بياد
Only Pes
16-03-2008, 17:41
هرکس یه نظری داره ولی به نظر من بازی کنید میتونی یه دسته مجازی بسازی مشکلت حل میشه اصلا بهتره یه دسته بخری جون با دسته یه حال دیگه ای داره بازی کردن
load میکنم این پیغامو میده:
loadable data not be found
Only Pes
16-03-2008, 17:46
فکر کنم مشکل از آپشن فایلت باشه
mr bahram
16-03-2008, 22:11
سلام
من یه کشف جدید کردم وقتی که می خواهید مستر لیگ برید تو قسمت master league leve گزینه very easy را انتخواب کنید حالا وقتی به فصل ترانسفر می رسید بیشتر بازیکنانتان را میخوان دیگه نیازی به گزاشتن تو لیست فروش یا تعویض بازیکنان با دیکر بازیکنان حریف نداریدl
Only Pes
16-03-2008, 22:20
ایول
ولی اینجوری دیگه بازی حال نمیده همینجوریشم اونا در برابر تیم ما خیلی ضعیف هستند حالا اگه اینکارو هم بکنیم دیگه هیچی
كسي لينك سالمي از پچ فيفا داره بزاره.
Only Pes
16-03-2008, 23:57
مهرداد داره ............
mr bahram
17-03-2008, 00:38
:20::نه اصلا اون گزینه ربطی به سختی راحتی بازی نداره
mohammad_dj_kazin
17-03-2008, 16:30
كسي لينك سالمي از پچ فيفا داره بزاره.
اين تاپيك براي pes است
حالا شما مي گي فيفا
يه كمي دقت كنيد بابا
mohammad_dj_kazin
17-03-2008, 16:32
سلام
من یه کشف جدید کردم وقتی که می خواهید مستر لیگ برید تو قسمت master league leve گزینه very easy را انتخواب کنید حالا وقتی به فصل ترانسفر می رسید بیشتر بازیکنانتان را میخوان دیگه نیازی به گزاشتن تو لیست فروش یا تعویض بازیکنان با دیکر بازیکنان حریف نداریدl
پرفوسور تازه فهميدي:46::27:
Only Pes
17-03-2008, 16:36
منظورش پچ فیفا ست یه پچ برای pes که اسمش fifa است
mohammad_dj_kazin
17-03-2008, 16:38
Oh!!!!!YES!!!!!!OK
HELLBOY_HP
17-03-2008, 16:45
يكي اين پچ فيفا رو بزاره ببينيم چه جورياس ؟؟؟؟:19:پچچچچچچچچ
ولي خدايش كلاس pes رو با اسم اين پچ بردن زير سوال :41:اخه pes كجا فيفا كجا؟
pouria007
17-03-2008, 20:30
اخه pes كجا فيفا كجا؟
هه هه هه
رفيق صبح بخير
گويا هنوز خبر نداري کونامي با اين گند جديدش ر** به اعصاب همه pes بازها؟
pes 2008 اگه نگيم 100 % ولي 90 % از روي فيفا طراحي شده
Only Pes
17-03-2008, 20:42
فیفا یعنی فدراسیون جهانی فوتبال
من کارت گرافیکم 8400Gs 512 هست رو high بازی میکردم بعد از 2-3 تا بازی قفل میکرد الان گزاشتم رو مدیوم تنها فرقی که داره اینه که تماشاچیا شطرنجین ولی چمنو بازیکنا و... فرقی نداره با high
هه هه هه
رفيق صبح بخير
گويا هنوز خبر نداري کونامي با اين گند جديدش ر** به اعصاب همه pes بازها؟
pes 2008 اگه نگيم 100 % ولي 90 % از روي فيفا طراحي شده
100% تایید میشه.
من فکر میکنم اونایی که این نسخه رو خیلی عالی میدونن و باهاش حال میکنن کسایی هستند که قبلآ هم تفاوت زیادی بین فیفا و PES حس نمی کردن.
100% تایید میشه.
من فکر میکنم اونایی که این نسخه رو خیلی عالی میدونن و باهاش حال میکنن کسایی هستند که قبلآ هم تفاوت زیادی بین فیفا و PES حس نمی کردن.
شاید این طور باشه ولی زیاد هم مزخرف نیست ارزش بازی کردن رو داره تا موقعی که pes2009 بیاد
میشه این رو بازی کرد بالاخره که از fifa بهتره.
Only Pes
18-03-2008, 12:26
سبک نسخه 2008 با 6 فرق کرده ولی بازی هرچی باشه از فیفا بهتره
سبک نسخه 2008 با 6 فرق کرده ولی بازی هرچی باشه از فیفا بهتره
درسته باید ببینیم نسخه جدید از این سبک استفاده میکنه یا بر میگرده به سبک قبلی بازی.
Only Pes
18-03-2008, 12:51
شاید یه چیزی بین این دو تا
a_mehrabi_70
18-03-2008, 14:11
این جا تاپیک Pes هست نه Fifa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Only Pes
18-03-2008, 14:27
یه نفر دیگه هم مثل تو همین حرفو زد ومن گفتم:
منظورش پچ فیفا ست یه پچ برای pes که اسمش fifa است
تو نفر دومی هستی که همچین اشتباهی میکنی
morypory
21-03-2008, 09:20
سلام دوستان
آغاز نوروز همیشه پیروز مبارک
سیستم من دارای مشخصات ذیل می باشد اما فقط در حالت low بازی اجرا میگردد.
cpu : pentium dual - core inside 1.60 GHZ
main: asus p5gc-mx
ram: 1gig
vga: onboard 256
خواهشمندم مرا یاری کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
آغاز نوروز همیشه پیروز مبارک
سیستم من دارای مشخصات ذیل می باشد اما فقط در حالت low بازی اجرا میگردد.
cpu : pentium dual - core inside 1.60 GHZ
main: asus p5gc-mx
ram: 1gig
vga: onboard 256
خواهشمندم مرا یاری کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز گرافیک شما آنبورد است برای همین در حالت low بازی اجرا یشه و شما نمی تونید بیشتر از این حالت بازی رو تغییر بدید بهتر به فک یک گرافیک از سری 8 باشید.
morypory
21-03-2008, 16:09
ممنون ، لطفا یک کارت گرافیکی خوب برام معرفی کنید
ممنون ، لطفا یک کارت گرافیکی خوب برام معرفی کنید
بهتره يه گرافيك سري 8 بگيري اگه نميخواي زيادخرج كني بهتره يه 8600gt بگيري.
mohammad_dj_kazin
22-03-2008, 03:02
بهتره يه گرافيك سري 8 بگيري اگه نميخواي زيادخرج كني بهتره يه 8600gt بگيري.
آره راست ميگه منم نظرم همينه
mohsen.rajabi
23-03-2008, 07:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5 New Stadiums for PES 2008 have been added to our Download Zone :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Estadio Nueva Condomina - Murcia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) by riquelme1987-jfjalburquerque
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Loftus Road Stadium - Queens Park Rangers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) by rava71
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Marassi Stadium - Genoa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) by rava71
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Estadio Ruiz de Lopera - Betis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) by Adrimg-Elkhattabi-jfjalburquerque
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Maracana, Rio de Janeiro - Brasil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) by johnao
Only Pes
23-03-2008, 14:37
جالب بود خیلی ممنون
سلام به همگی
ببخشید کسی کد تقلبی یا ترفندی از pes 8 نداره ؟
سلام به همگی
کد تقلب که فکر نمی کنم ولی پچ براش اومده که زمین بازی و صورت بازیکنان و توپهای بیشتر وغیره رو اضافه میکنه.
mohammad_dj_kazin
24-03-2008, 02:27
سلام به همگی
كد تقلب كه نه :41:ولي يه پچ اومده كه تمام توپ ها و... رو باز ميكنه سرچ كن اگه پيدا نكردي بگو برات بزارم
باي باي
سلام به همگی
mohammad_dj_kazin
24-03-2008, 18:06
سلام به همگی
عزيزم چرا دقت نميكني اول صفحات قبل اين تاپيك رو ببين بعد پست بده.صفحات قبل رو ببين پيدا ميكني
a.arthas
26-03-2008, 21:14
سلام
من چنتا کفش و توپ
گرفتم ولی حالا نمی دونم کجا باید بگذارم که کار بده
اگه کمکم کنیند ممنون میشم
سلام
من چنتا کفش و توپ
گرفتم ولی حالا نمی دونم کجا باید بگذارم که کار بده
اگه کمکم کنیند ممنون میشم
باید برنامه گیم گرافیک استدیو داشته باشی یا کیت سرور جدید داشته باشی که بریزی داخل بازی
من به چند تا چیز جدید می خوام بزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم گل اینتر
اینم دستکش دروازبان
[QUOTE][
اگه کسی بلد نیست این ها رو بیاره تو بازی بگه تا بهش بگم
فعلا
بای
alibarca6
27-03-2008, 16:33
من به چند تا چیز جدید می خوام بزارم
اینم گل اینتر
اینم دستکش دروازبان
[QUOTE][
اگه کسی بلد نیست این ها رو بیاره تو بازی بگه تا بهش بگم
فعلا
بای
اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشیم
آقا مال من همه ی استادیوم هاش یه جوره مال شما هم همینجوره؟
كد تقلب كه نه :41:ولي يه پچ اومده كه تمام توپ ها و... رو باز ميكنه سرچ كن اگه پيدا نكردي بگو برات بزارم
باي باي
دوست عزیز کلمه پچ فقط 2 حرفه و سرچ فروم نمی تونه پیداش کنه و . تعداد صفحات تاپیک هم اونقدر زیاده که نمی شه همه رو دید! اگه می شه بزارش. منظورم پچی هست که همه توپ ها و ... رو آزاد می کنه ی ها . نه این پچ هایی که تو همین صفحه هست. ممنون.
آقا مال من همه ی استادیوم هاش یه جوره مال شما هم همینجوره؟
منظورت از یه جور چیه؟ اگه چمن و سایه ها و... هست که نه! یک جور نیست . امکان داره به خاطر کارت گرافیک پایین باشه.
اینم آموزش به خاطر درخواست بعضیا البته ماله خودم نیست ماله وبلاگ
تصميم گرفتم كه به درخواست شما دوستان بهترين آموزش
كيت سرور به همراه آخرين ورژن از اين برنامه رو
براي شما آماده مكنم.
در اين كيت سرور :
1-ابتدا فايل كيت سرور را دانلود
2-آن را از حالت فشرده خارج
3-فولدر كيت سرور را به محل نصب بازي
و داخل پوشه ي Pro Evolution Soccer 2008 كپي كنيد.
4 – اكنون به داخل كيت سرور رفته و از ميان فايل هاي موجود روي گزينه ي
setup.exe
دابل كليك كنيد.
5- حال در پنجره ي باز شده روي گزينه ي Install كليك كنيد و بعد از چند لحظه ok كرده
و پنجره را ببنديد.
6- حالا ميتوانيد هر چيزي رو كه دانلود كرده ايد براي ويرايش بازي
به داخل فولدر img كيت سرور و بخش مربوطه كپي پيست كنيد !
بدين ترتيب ديگر نياز آنچناني به گيم گرافيك استديو نداريد.
هر گونه سوال يا انتقاد خود را مطرح كنيد.
با تشكر : حامد سليمي
لينك مستقيم - سرور پارسا اسپيس - حجم :۳۹۲ كيلوبايت
mohammad_dj_kazin
28-03-2008, 14:45
دوست عزیز کلمه پچ فقط 2 حرفه و سرچ فروم نمی تونه پیداش کنه و . تعداد صفحات تاپیک هم اونقدر زیاده که نمی شه همه رو دید! اگه می شه بزارش. منظورم پچی هست که همه توپ ها و ... رو آزاد می کنه ی ها . نه این پچ هایی که تو همین صفحه هست. ممنون.
سلام عزيزم ايم سيوي رو كه الان ميزارم دانلود كن.
لينك مستقيم از سايت پرشين گيگ: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اينكه اين فايل رو دانلود كردي توي آدرس زير كپي كن
C:\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
smallfrank
29-03-2008, 23:23
چه طوری در وازبان هاش عوض میشه ؟
مال خودش خیلی زشته .
mohammad_dj_kazin
30-03-2008, 02:14
چه طوری در وازبان هاش عوض میشه ؟
مال خودش خیلی زشته .
دروازبان چه تيمي؟
اصلا منظورت چيه؟
این بازی رو میشه تو اینترنت به صورت آنلاین بازی کرد؟
اگه میشه توضیح بدبد.
mohammad_dj_kazin
30-03-2008, 16:42
این بازی رو میشه تو اینترنت به صورت آنلاین بازی کرد؟
اگه میشه توضیح بدبد.
نه بايد دي وي دي يا سي دي بازيت اورجينال اصل باشه كه تو ايران نيست پس توي ايران نميشه از طريق اينترنت آنلاين بازي كرد
سلام عزيزم ايم سيوي رو كه الان ميزارم دانلود كن.
لينك مستقيم از سايت پرشين گيگ: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اينكه اين فايل رو دانلود كردي توي آدرس زير كپي كن
C:\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
ممنونم دوست عزیز. ولی تو این سیوت تو بازی اسم بازی کن ها رو سرشون نوشته می شه ! من اینطوری خوشم نمیاد تو کدوم قسمت باید برمو و برگردونمش به حالت اول؟ تصویرشم زیاد از دوره! می شه راهنماییم کنید. ممنون. آخه من زیاد PES بازی نکردم. قبلا فیفا بازی می کردم.:27:
mohammad_dj_kazin
30-03-2008, 22:05
ممنونم دوست عزیز. ولی تو این سیوت تو بازی اسم بازی کن ها رو سرشون نوشته می شه ! من اینطوری خوشم نمیاد تو کدوم قسمت باید برمو و برگردونمش به حالت اول؟ تصویرشم زیاد از دوره! می شه راهنماییم کنید. ممنون. آخه من زیاد PES بازی نکردم. قبلا فیفا بازی می کردم.:27:
نميدونم شايد اشتباه ريختي آخه من خودم اين سيو رو ريختم الان همه ي توپ ها و تيم هاي كلاسيك باز شده اسم بازيكن ها هم درسته.براي نزديك كردن تصوير هم توي بازي Esc رو بزن بورو روي camera بعد خودت تنظيم كن.
من كه با اين سيو هيچ مشكلي ندارم
smallfrank
30-03-2008, 23:05
منظورم اینه که تور دروازه هاش مانند pes 6 باشه نه اینجوری .
نميدونم شايد اشتباه ريختي آخه من خودم اين سيو رو ريختم الان همه ي توپ ها و تيم هاي كلاسيك باز شده اسم بازيكن ها هم درسته.براي نزديك كردن تصوير هم توي بازي Esc رو بزن بورو روي camera بعد خودت تنظيم كن.
من كه با اين سيو هيچ مشكلي ندارم
باز کردن تیم ها که مشکل نداره . مشکلم اینه که رو کله هر بازیکنی که تحت کنترل منه اسمشو می نویسه! کسی نمی دونه اینو چطور باید حذفش کنم؟
من یادم نیست تور پیس 6 چطوری بود به عکسشو بذار شاید تونستم کمکت کنم داخل صفحه قبلی هم چندتا تور گذاشته بودم
mohammad_dj_kazin
31-03-2008, 16:34
نه بابا اون رو كه ديگه نميشه عوض كرد:41:
mohammad_dj_kazin
31-03-2008, 16:44
باز کردن تیم ها که مشکل نداره . مشکلم اینه که رو کله هر بازیکنی که تحت کنترل منه اسمشو می نویسه! کسی نمی دونه اینو چطور باید حذفش کنم؟
اون رو ديگه خودت بايد بري توي تنظيماتش درست كني.
راستش من درست نميدونم كجا بايد بري
ممنون محمد جان.
دوستان کسی می دونه چطوری باید اسم بالای سر بازیکنی که تحت کنترلمه رو حذف کنم؟ اینم عکسش:
Amin Asterix
31-03-2008, 18:42
ممنون محمد جان.
دوستان کسی می دونه چطوری باید اسم بالای سر بازیکنی که تحت کنترلمه رو حذف کنم؟ اینم عکسش:
از تو سیستم ستینگ:
cotroler>>controler 1>>cursor setting>>cursor name
mohammad_dj_kazin
01-04-2008, 04:15
از تو سیستم ستینگ:
پيشاپيش 1000 پست رو تبريك ميگم:11:
سلام
آقا تاپيك تعداد صفحاش خيلي زياده...
نميشه همه صفحات رو ديد
رمزي رموزي چيزي بلدين تو اين pes 8 كه يارو حركات تكنيكي بكنه
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
كلا بجز روال عادي بازي چيز ديگه اي داره كه ما خوشمان بياد...
من فقط مستر ليگ ميرم و بس.
بازيش چه چيز جالب ديگه اي داره؟
دوست عزیز دکمه ی R2 پیراهن رو در حین دویدن میکشه.
دکمه ی L1,l2+r1 اینا رو بزنی خودشو میندازه روی زمین.
ما كه هركاري كرديم نشد!
R2 بازيكن سرعت ميگيره.
L1,l2+r1 هم فقط بازيكن هارو دفاعي و هجومي ميكنه
دريبل زيداني هم كار نكرد
كسي اينارو بلد نيست؟ + تكنيكهاي ديگه
ممنون:)
از تو سیستم ستینگ:
دمت گرم ممنونم. اصلا فکرشم نمی کردم باید اینجا باشه. همش تو Dipaly setting دنبالش می گشتم.
ما كه هركاري كرديم نشد!
R2 بازيكن سرعت ميگيره.
L1,l2+r1 هم فقط بازيكن هارو دفاعي و هجومي ميكنه
دريبل زيداني هم كار نكرد
كسي اينارو بلد نيست؟ + تكنيكهاي ديگه
ممنون:)
فریب دادن رو من انجام دادم. L1+L2 رو در حالی که سرعت رو گرفتی (R1) باهم بزنی خودشو میندازه زمین. البته زیاد به درد نمی خوره چون فقط کارت زرد می گیری! از دوستان کسی تا حالا تونسته داور رو فریب بده ؟
فریب دادن رو من انجام دادم. L1+l2 رو در حالی که سرعت رو گرفتی (r1) باهم بزنی خودشو میندازه زمین. البته زیاد به درد نمی خوره چون فقط کارت زرد می گیری! از دوستان کسی تا حالا تونسته داور رو فریب بده ؟
آره الان من هم تونستم انجام بدم...
:11:ممنون
دريبل زيداني هم الان تونستم بزنم!
كسي چيز ديگه اي بلد نيست؟:)
دريبل زيداني هم الان تونستم بزنم!
كسي چيز ديگه اي بلد نيست؟:)
حالا شما دریب زیدانی رو به من بگو تا منم یه چیزی از شما یاد بگیرم . :46:
mojtaba007
02-04-2008, 15:01
من رسیدم به فصل 2011
وقتی نقل و انتقالات را تمام کردم 30000 تا بدهی اوردم
برای همین هم وقتی میخواهم وارد بازی بشوم مینویسد game over
حالا میخواهم بدونم کسی کد تقلبی نداره که بشه پول را افزایش داد
اخه بازیکنهای توپی را خریدم دوست ندارم از اول شروع کنم
Only Pes
02-04-2008, 15:12
الان دلگه نمیشه کاری کرد کد تقلب هم وجود نداره برای این بازی
حالا شما دریب زیدانی رو به من بگو تا منم یه چیزی از شما یاد بگیرم .
اگه دسته داري....اون چراغ قرمزه رو روشن كن
بعد دو تا اهرم هستش روي دسته
با سمت چپي جلو برو...با سرعت كم
همينجور كه داري را ميري اهرم سمت راستي رو 180 درجه از چپ به راست(ساعتگرد) بچرخون
چندبار بچرخون كه مطمئن تر باشه.
متاسفانه دسته من ساده ست. از اون 6 تومنی ها :31: . نمی دونم با اینم می شه یعنی به جای اون اهرما با فلش کار کنم؟
دوستان بلند کردن توپو کسی بلده؟
سلام
خواهشان هركس ميدانه اين دريبل ها چند تا خوب مخصوصا زيداني - يا دوطرفه (با كيبورد بلده بياد بزاره)
mohammad_dj_kazin
03-04-2008, 16:47
من رسیدم به فصل 2011
ديگه نميشه كاري كرد
mohammad_dj_kazin
03-04-2008, 16:50
من الان ميرم دريبل زيداني بزنم چيزي ياد گرفتم ميام ميگم
mohammad_dj_kazin
03-04-2008, 17:04
وقتي با يه بازيكن داريد حركت ميكنيد(آروم نه با سرعت)l1 رو پشت سر هم بزنيد پا عوض ميكنه اگه با رونالدينيو يا كريستين رونالدو اين كار رو بكنيد يه كار باحال انجام ميدن حتما امتحان كنيد
وقتي با يه بازيكن داريد حركت ميكنيد(آروم نه با سرعت)l1 رو پشت سر هم بزنيد پا عوض ميكنه اگه با رونالدينيو يا كريستين رونالدو اين كار رو بكنيد يه كار باحال انجام ميدن حتما امتحان كنيد
رونالدو هم به همچنين
mohammad_dj_kazin
03-04-2008, 20:25
رونالدو هم به همچنين
آره ولي اون ديگه به درد نميخوره
Eat_me_drink_me
03-04-2008, 21:01
وشته شده توسط mojtaba007 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من رسیدم به فصل 2011
بازیکناتو یا بفروش یا relise کن .. پولت برسه
smallfrank
03-04-2008, 22:52
چه طوری با Game Graphic عکسها رو میشه جا به جا کرد ؟
خوب دريبل ها پيدا كردم زيدان با كيبود خيلي سخت نميشه به اين راحتي ها زد ولي با تنظيم اون R ميشه اين دريبل زد
دريبل 2 طرفه هم به اين شكل كيليد R2 هر چي هست گذاشتيد براي كيبرد نگهداريد كليد جهات اول عقب و بعد جلو
كمي تكرار كنيد ميفهميد جريان
با كليد هاي تركيبي R1-r2-l1-l2 هم ميتوانيد خودتون به زمين بندازيد
خوب دريبل ها پيدا كردم زيدان با كيبود خيلي سخت نميشه به اين راحتي ها زد ولي با تنظيم اون R ميشه اين دريبل زد
دريبل 2 طرفه هم به اين شكل كيليد R2 هر چي هست گذاشتيد براي كيبرد نگهداريد كليد جهات اول عقب و بعد جلو
سلام. R2 ديگه لازم نيست!!!!!!!
وشته شده توسط mojtaba007 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من رسیدم به فصل 2011
بازیکناتو یا بفروش یا relise کن .. پولت برسه
اينم برنامه واسه كاري كه شما مي خواي. راهنماي كارشم به فارسي توش نوشته. اسم سازنده راهنماش هم توي خوده راهنما هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قصد تبليغ ندارم. فقط اطلاع رساني مي كنم.
تنها سايت رسمي و تخصصي و ثبت شده ويرايش سري بازي هاي Pro Evolution Soccer در ايران:
سلام. R2 ديگه لازم نيست!!!!!!!
سلام
براي دوطرفه مي گيد
ديگه كسي دريبل هاي ديگه بلد نيست مثلا اين دريب پشت پا با رونلديو چطوري
يك سايت كامل مرجع اصلي براي اين تاكنيك وجود داره با عكس يا چيزي نشون بده متن هم باشه اشكالي نداره
سلام
براي دوطرفه مي گيد
ديگه كسي دريبل هاي ديگه بلد نيست مثلا اين دريب پشت پا با رونلديو چطوري
يك سايت كامل مرجع اصلي براي اين تاكنيك وجود داره با عكس يا چيزي نشون بده متن هم باشه اشكالي نداره
نه براي به زمين انداختن و گول زدن داور. :10::8:
من كه گفتم. تنها سايت تخصصي و جامع واسه سري بازي هاي Pro Evolution Soccer در ايران،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هستش.
mohammad_dj_kazin
04-04-2008, 14:46
عزيزم ممنون دستت درد نكنه اگه بازم چيزي پيدا كردي بزار
نه براي به زمين انداختن و گول زدن داور. :10::8:
من كه گفتم. تنها سايت تخصصي و جامع واسه سري بازي هاي Pro Evolution Soccer در ايران،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هستش.
فرقي نداره قصد داشته باشي يا نه
يه دفعه ميبيني پستت پاك ميشه!
سلام
خواهش ميكنم اگر چيزهاي خوبي بدستم رسيد ميزارم
يك دريبل ديگه
اين دريبل فقط به كساني كه دسته شكي دارن پيشنهاد ميكنم با كيبرد هم ميشه ولي سخت
كليد R1 نگه داريد
كليد شوك 360 در جه بچرخونيد و بعد به سمت راست ببريد يك دريبل شبيه به همون دريبل زيداني
اگر ميخوايد با كيبرد هم انجام بديد بايد اون R جپ راست بالا .... تنظيم كنيد (به عنوان كليد شكي)
اینم پپ رسمی و جدید شرکت کونامی برای پی اس بازها
اینم پپ رسمی و جدید شرکت کونامی برای پی اس بازها
عزيزم لينك مشكل داره!
rapid بوده يا mega...?
mohammad_dj_kazin
05-04-2008, 16:34
سلام
خواهش ميكنم اگر چيزهاي خوبي بدستم رسيد ميزارم
يك دريبل ديگه
اين دريبل فقط به كساني كه دسته شكي دارن پيشنهاد ميكنم با كيبرد هم ميشه ولي سخت
كليد R1 نگه داريد
كليد شوك 360 در جه بچرخونيد و بعد به سمت راست ببريد يك دريبل شبيه به همون دريبل زيداني
اگر ميخوايد با كيبرد هم انجام بديد بايد اون R جپ راست بالا .... تنظيم كنيد (به عنوان كليد شكي)
عزيزم اين دريبل رو قبلا دوستان گفته بودن
ولي بازم دستت درد نكنه
محمد حسن بیگی
08-04-2008, 15:55
سلام
از دوستان کسی هست که بتونه پرچم و لباس تیمها رو بسازه
تیمهای ایرانی رو می خوام اگه کسی هست می تونم فایلهاش رو در اختیارش بذارم و اون برای من درست کنه
اگر هم کسی علاقه مند که pes 2009 رو ویرایش کنه اعلام امادگی کنه حد اقل به 10 نفر احتیاج دارم که از همین الان خودمون رو اماده کنیم تا اومدن ورژن جدید بازی تا همین که بازی اومد ویرایشش کنیم اگخ کسی امادگی داره و علاقه مند میتونه بهم ایمیل بزنه تا توضیحات بیشتری درباره ویرایش بازی بدم در ضمن باید حد اقل به یکی از ویراستارهای بازی اشنایی کامل داشته باشه .
1. تسلط به زبان انگلیسی
2. اشنایی کامل به فتوشاپ
3.اشنایی کامل به نرم افزار ggs
4. اشنایی کامل به afs Explorer
5. اشنایی کامل به kit server
6. داشتن حوصله و خلاقیت
7. اگر کسی هم باشه که بتونخ از نظر مالی پشتیبانی کنه که عالیه
8. دوستان تهرانی هم می تونیم یه گروه بشیم و یه جا با هم کار کنیم
منتظر جواب شما هستم
javad_vosogh
09-04-2008, 01:47
سلام اين كه ميگن بازيكن بعد بازي مصاحبه ميكنه كجاست ما كه نديديم يا ميشه داور را فريب داد يا نيمكت ذخيره و مربيها رو ديد وغيره در پرو 08 ps3 لطفا منو راهنمايي كنين
pooyakhaste
09-04-2008, 09:08
سلام اين كه ميگن بازيكن بعد بازي مصاحبه ميكنه كجاست ما كه نديديم يا ميشه داور را فريب داد يا نيمكت ذخيره و مربيها رو ديد وغيره در پرو 08 ps3 لطفا منو راهنمايي كنين
دوست عزیز بعد از بازی با هیچ بازیکنی مصاحبه نمیکنه ! فقط بعضی از مواقع عکس اون رو نشون میده (فکر کنم این رو قبلا حدود 10 نفر دیگه پرسیده بودن)
برای فریب دادن داور باید همزمان سه دکمه L1+L2+R1 رو بگیری ،اون هم موقعی که توپ دستت هست
اگر گرافیکت بالا هم باشه وقتی دکمه استارت رو میزنی عکس نیمکت ذخیره ها رو نشون میده.
همیییییییییییین:46:
pooyakhaste
09-04-2008, 09:29
کسی نمیدونه اون پچی که یک نفر گذاشته بود و مربوط به درست کردن تیمهایی مثل پرسپولیس و استقلال و ... بود در کل چجوری بود؟؟
اگه کسی هم میتونه یه لینک از اون پچ تو rapidshare بزاره ، چون تو gamingacces وسط دانلودهی قطع میشه، اگه کسی بتونه این کارو انجام بده خیلی ممنون میشم.
به به به به !!:31:
javad_vosogh
09-04-2008, 12:01
فرق پرو08 با الون08 چيست كدام جديدتره و بهتره ايا در الون ليسانس تيمهاي انگليسي رو گرفتن تعداد ورزش گاهها و غيره ببخشيد شما اطلاعات فريب دادن داور رو از كجا گرفتيد چون دربازي تمريني به اين صورت وجود نداره
mohammad_dj_kazin
09-04-2008, 16:38
دوست عزیز بعد از بازی با هیچ بازیکنی مصاحبه نمیکنه ! فقط بعضی از مواقع عکس اون رو نشون میده (فکر کنم این رو قبلا حدود 10 نفر دیگه پرسیده بودن)
برای فریب دادن داور باید همزمان سه دکمه L1+L2+R1 رو بگیری ،اون هم موقعی که توپ دستت هست
اگر گرافیکت بالا هم باشه وقتی دکمه استارت رو میزنی عکس نیمکت ذخیره ها رو نشون میده.
همیییییییییییین:46:
آقا پويا اشتباه نكن
اگه گرافيك بالا باشه خود نيمكت كه كيلويي نمياد اون وسط.
بايد توي تنظيمات بازي گرافيك بازي حداقل روي medium باشه اگه روي low باشه تصوير نيمكت نمياد.
mohammad_dj_kazin
09-04-2008, 16:46
فرق پرو08 با الون08 چيست كدام جديدتره و بهتره ايا در الون ليسانس تيمهاي انگليسي رو گرفتن تعداد ورزش گاهها و غيره ببخشيد شما اطلاعات فريب دادن داور رو از كجا گرفتيد چون دربازي تمريني به اين صورت وجود نداره
الون با يه سبك و گرافيك ثابت داره پيش ميره ولي پيس يا پرو هر سال داره پيش رفت ميكنه و گرافيكش هم بهتر ميشه
محمد حسن بیگی
09-04-2008, 19:28
از همه دوستان می خوام اگه کسی هست که در باره هر کدوم از تیمهای اسیایی ( البته باشگاهی ) اطلاعاتی از قبیل ( ارم تیم ، اسامی بازیکنان و پستهای اونا همچنین لباس تیمها ) رو داره برام بذاره
اینا رو برای ویرایش بازی می خوام
mohammad_dj_kazin
09-04-2008, 20:35
دوستان سلام
براي بلند كردن توپ از زمين با اون چرخ هاي شوك بدون سرعت به سمت جلو حركت كنيد و اون چرخ شوك رو چند بار پشت سر هم بالا وپايين كنيد. بازيكن توپ رو از زمين بلند ميكنه و بعدش ميتونيد يه شوت محكم به دروازه بزنيد!
Amin Asterix
09-04-2008, 21:08
از همه دوستان می خوام اگه کسی هست که در باره هر کدوم از تیمهای اسیایی ( البته باشگاهی ) اطلاعاتی از قبیل ( ارم تیم ، اسامی بازیکنان و پستهای اونا همچنین لباس تیمها ) رو داره برام بذاره
اینا رو برای ویرایش بازی می خوام
به نظر من برو ویکی پدیا.هر چی اونجا نباشه دیگه تو سایت خود باشگاهه هست که البته اون سایتم ویکی داره
دوستان سلام
براي بلند كردن توپ از زمين با اون چرخ هاي شوك بدون سرعت به سمت جلو حركت كنيد و اون چرخ شوك رو چند بار پشت سر هم بالا وپايين كنيد. بازيكن توپ رو از زمين بلند ميكنه و بعدش ميتونيد يه شوت محكم به دروازه بزنيد!
این که شد تریپ سگا:20:
الون با يه سبك و گرافيك ثابت داره پيش ميره ولي پيس يا پرو هر سال داره پيش رفت ميكنه و گرافيكش هم بهتر ميشه
اصلاً شما دوست عزيز دنبال سري بازي هاي الون نباشو چون نسخه هاي الون براي خود ژاپن زده ميشه و هر موقع هم مياد زودتر از شروع فصل واقعي مياد و تغييرات توش اعمال نمي شن. اما سري هاي PRO براي اروپا و ساير دنيا هستند.
mohammad_dj_kazin
10-04-2008, 23:53
به نظر من برو ویکی پدیا.هر چی اونجا نباشه دیگه تو سایت خود باشگاهه هست که البته اون سایتم ویکی داره
این که شد تریپ سگا:20:
اين رو بورو توي تاپيك سگا بگو.
درست منظورت رو نفهميدم؟؟؟!!!!:13:
Amin Asterix
11-04-2008, 00:13
اين رو بورو توي تاپيك سگا بگو.
درست منظورت رو نفهميدم؟؟؟!!!!:13:
یک دریبل تو یک فوتبال سگا بود توپو میورد هوا میشوتید.یاد اون افتادم یه صحنه
mohammad_dj_kazin
11-04-2008, 01:46
یک دریبل تو یک فوتبال سگا بود توپو میورد هوا میشوتید.یاد اون افتادم یه صحنه
Oh!!!
آهان تازه فهميدم:10:
D.E.V.I.L
11-04-2008, 22:14
سلام بچه ها من تازه دارم master leage بازی میکنم نمیدونم چه جوری بازیکن بخرم . وقتی رو بازیکن مورد نظر کلیک میکنم یه صفحه باز میشه که توش میتونی نرخ تعیین کنی میشه راجبه اینها یه کم برام توضیح بدین ؟اگه میشه انواع اقسام دریبل ها رو با دکمه هاشون هم بگین (pc)
mohammad_dj_kazin
11-04-2008, 23:33
سلام بچه ها من تازه دارم master leage بازی میکنم نمیدونم چه جوری بازیکن بخرم . وقتی رو بازیکن مورد نظر کلیک میکنم یه صفحه باز میشه که توش میتونی نرخ تعیین کنی میشه راجبه اینها یه کم برام توضیح بدین ؟اگه میشه انواع اقسام دریبل ها رو با دکمه هاشون هم بگین (pc)
شما بايد صبر كني تا به فصل نقل و انتقالات برسي بورو توي تقويم ميفهمي كجاست.4 هفته وسط فصل و 8 هفته آخر فصل مخصوص نقل و انتقالات هست بايد صبر كني به اين روز هاي برسي و قتي رسيدي ميتوني بازيكن بخري.همون جايي كه ميگي بايد نرخ تايين كني يه قيميت پيشنهاد ميكني توي قسمت salary هم بايد حقوق سالانه ي بازيكن رو مشخص كني.بعد همون رو ok ميكني روز بعد(در اصل هفته ي بعد)يه صفحه برات باز ميشه كه توش جواب تيم هايي كه ازشون بازيكن خريدي اومده اگه بازيكن قبون كرده باشه بياد توي اون صفحه جلوي اسمش مينويسه success اگر هم قبول نكرده باشه مينويسه broken down.
موفق باشي.
سوالي بود در خدمتيم.:40:
D.E.V.I.L
12-04-2008, 14:08
دستت درد نکنه ولی من هر قیمتی پیشنهاد میکنم broken down میشه میتونی بگی واسه خریدن رونالدینهو یا کریستین رونالدو حدودا چه قیمتایی باید پیشنهاد کنم ؟
amirtaker
12-04-2008, 14:44
دستت درد نکنه ولی من هر قیمتی پیشنهاد میکنم broken down میشه میتونی بگی واسه خریدن رونالدینهو یا کریستین رونالدو حدودا چه قیمتایی باید پیشنهاد کنم ؟
درجه محبویت باید برای خرید این بازیکنان بالا باشه
دوستان سلام
سلام. ممنون . ولی واسه مایی که دسته معمولی داریم ( اهرم نداریم) راهی نیست؟
ببين دوست عزيز، شما بايد هم بازيكن رو متقاعد كنيد و هم تيم بازيكن. شما بايد هم به تيم پول برداخت كنيد
(Transfer) و هم به بازيكن (Salary). هر چه محبوبيت بازيكن و تيم اون بازيكن بيشتر باشه خريدنش كاره سختريه!
-----------------------------------------
هر كسي كمكي (به جز خوده بازي، مثل دريبل و تكنيك!:31:) خواست مي تونه رو كمك من حساب كنه :10:
Amin Asterix
12-04-2008, 22:13
هر كسي كمكي (به جز خوده بازي، مثل دريبل و تكنيك!:31:) خواست مي تونه رو كمك من حساب كنه :10:
به غیر از خورده بازی چی میمونه؟:31:
حالا هر چی میمونه.من یک کمک می خوام.یک سایت می خوام(ایرانی نه.یجا که کامل باشه)4 تا فیس درست حسابی توش برای اینتریا پیدا کنم.یک جاهایی میشناختم که اصلا فیس 08 نزاش(در حد 4 5 تا گذاشتن)
اگر بلدی یک آموزش تصوری ام برای گذاشتنش تو بازی به من بده.فیس لیست رو هم دارم.فقط خود فیس و آموزش استفاده شو ندارم(حالا یکی دو تا از قدیم دارم بلد نیستم استفاده کنم)
راستی کرسپو رو هم می خوام:21:
SAJAD DP
13-04-2008, 21:50
بعد يه عمر سلام
يك لودينگ فارسي:
-======================-
اين هم اخرين اديت من:اسكوربرد IREDIT:
حجم 250 kb
به علت زياد بودن حجم پيشنمايش فعلا پيشنمايش ندارد.
به غیر از خورده بازی چی میمونه؟:31:
حالا هر چی میمونه.من یک کمک می خوام.یک سایت می خوام(ایرانی نه.یجا که کامل باشه)4 تا فیس درست حسابی توش برای اینتریا پیدا کنم.یک جاهایی میشناختم که اصلا فیس 08 نزاش(در حد 4 5 تا گذاشتن)
اگر بلدی یک آموزش تصوری ام برای گذاشتنش تو بازی به من بده.فیس لیست رو هم دارم.فقط خود فیس و آموزش استفاده شو ندارم(حالا یکی دو تا از قدیم دارم بلد نیستم استفاده کنم)
راستی کرسپو رو هم می خوام:21:
دوست من، منظور من از خوده بازي گيم پلي بازي بود. من كه داخل پرانتز منظورم رو گفتم.
سايت اينه:
واسه ايمپورت فيس شما به برنامه Game Graphic Studio احتياج داري. شما اين برنامه رو از همون سايت دانلود كن تا من نحوه كارشو بگم. :46:
Amin Asterix
14-04-2008, 12:31
دوست من، منظور من از خوده بازي گيم پلي بازي بود. من كه داخل پرانتز منظورم رو گفتم.
سايت اينه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه ايمپورت فيس شما به برنامه Game Graphic Studio احتياج داري. شما اين برنامه رو از همون سايت دانلود كن تا من نحوه كارشو بگم. :46:
من تمامک این برنامه ها رو دارم.نیازی به رفتن اون سایت نیست.مشکل من بیشتر تو درست ایم÷ورت کردنه.همیشه میگه حجمش زیاده...
مشکل دیگه من بازیکنایی هستن که اصلا فیس ندارن تو بازی.(مثل پاتو یا بازیکنای کلاسیک).اینا رو چجوری با گیم گرافیک بکنم تو بازی؟
و یکی دیگه هم موی بازیکناس.نه لیستشو دارم.نه بلدم موی جدید رو اضافه کنم.مثل فیس جدید که گفتم.
یک سایتم ندادی توش فیس باشه.یک سایت بود از هر تیمی 100 تا فیس داشت( pes 6 البته).واسه 2008 فقط 2 یا 3 تا داره!!
درجه محبویت باید برای خرید این بازیکنان بالا باشه
سلام
بالاتر از S
?
ممنون :)
mohammad_dj_kazin
14-04-2008, 16:11
من با رئال دارم بازي ميكنم.
روبينيو رو با 50000 پول دادم كرستين رونالدو رو گرفتم.
اگه خيلي مشكله به فصل نقل و انتقالات آخر فصل كه رسيدي(8 هفته ي آخر فصل) بورو توي general settings
بعد master league level رو راحت تر كن مثلا اگه روي هارد هست بيار روي نرمال.
ok?
mohammad_dj_kazin
14-04-2008, 16:14
سلام. ممنون . ولی واسه مایی که دسته معمولی داریم ( اهرم نداریم) راهی نیست؟
بايد بري توي تنظيمات دسته و اون اهرم ها رو روي دكمه اي كه خودت دوست داري بزاري بعد ميتون مثلا براي حرحت دادن اهرم به بالا8 و پايين 2 و چپ 4 و راست6 رو انتخاب كني
omidshsh
14-04-2008, 16:42
چه جور میشه پنالتی رو زمینی زد؟
چه جور میشه شیرجه ی زمینی رفت تو پنالتی؟
امير موسر
14-04-2008, 17:20
بدونه شرح !!
composer_kuchulu
14-04-2008, 18:04
آقا یه آپشن فایل درست حسابی کسی نداره؟
من تمامک این برنامه ها رو دارم.نیازی به رفتن اون سایت نیست.مشکل من بیشتر تو درست ایم÷ورت کردنه.همیشه میگه حجمش زیاده...
مشکل دیگه من بازیکنایی هستن که اصلا فیس ندارن تو بازی.(مثل پاتو یا بازیکنای کلاسیک).اینا رو چجوری با گیم گرافیک بکنم تو بازی؟
و یکی دیگه هم موی بازیکناس.نه لیستشو دارم.نه بلدم موی جدید رو اضافه کنم.مثل فیس جدید که گفتم.
یک سایتم ندادی توش فیس باشه.یک سایت بود از هر تیمی 100 تا فیس داشت( pes 6 البته).واسه 2008 فقط 2 یا 3 تا داره!!
--------------------------------------------
1- درسته، اكثراً ميگه حجمشون زياده. شما بايد روي فايل مورد نظر راست كليك كني و بعد گزينه
Modify reserved space ... رو انتخاب كني. بعد درقسمت 1 حجم مورد نظر رو وارد كني (همون حجم توي تصوير معمولاً كافيه). بعد بر روي كادر 2 كليك كني تا مسير سيو كردن فايل رو از شما بپرسه. (نبايد روي فايل اصلي و در حال اجرا سيو كني) شما مسير رو بهش ميگي. بعد هم دكمه Proceed رو ميزني. شروع مي كنه به سيو كردن فايل. بعد فايل جديد رو باز مي كني و فيس مورد نظر رو ايمپورت مي كني و وقتي كارت تموم شد، فايل جديد رو جايگزين فايل قبلي ميكني.
2- واسه اونايي كه فيس ندارن، در حال حاضر فقط يه راه هست و اونم گذاشتن فيسشون به روي فيس ساير بازيكنا هستش.
3- مو هم مثل فيس هست، دقيقاً. منم ليست موها رو ندارم.
4- سايت جامع هم همونه. تقصير من كه نيست اونا فيس نمي سازن. آره واسه PES6 خيليه. اما چون PES2008 يهو كلي جهش نسبت به نسخه قبلي داشت، يه شوكي به هوادارانش وارد شد و هنوز جا نيافتاده. اما مطمئناً اين مشكل در PES2009 حل خواهد شد.
5- موفق باشين. :46:
mkmoneyonline
15-04-2008, 10:10
سلام دوستان
آقا من يه مشكلي داره اين دسته بازيم . ازين دسته شوكي ها هستش . وقتي اون دكمه وسطش رو ميزنم كه يه چراغ قرمز روشن ميشه و اون دو تا بيلبيلكش lol كه ميچرخه كار مي افته دكمه هاي جهتيش كار نميكنه . ميخواستم ببينم مشكل دسته هستش يا چيزي رو بايد تو setting تنظيم كنم ؟
mkmoneyonline
15-04-2008, 12:33
كسي نبود كمك كنه ؟
mkmoneyonline
15-04-2008, 13:31
سلام دوستان . اينجا هركسي هر حركتي بلده نحوه انجامش رو بنويسه همه استفاده كنن . در ضمن يه توضيح هم راجع به حركت بدين . لطفا فقط راجع به حركتها مطلب بفرستين نه چيز ديگه .
با يه مثال خودم شروع ميكنم :
حركت Drag back (كشيدن توپ به عقب)
نحوه انجام : درحاليكه بازيكن بدون حركت است R2 + Dpad درخلاف جهتي كه بازيكن ايستاده است .
شرح حركت : بازيكن توپ را با پاش به اندازه تقريبا يك قدم به عقب غلت ميده .
كاربرد : يك راه عالي براي مقابله با تكل و يا باز كردن مقداري فضا براي انجام حركت بعدي .
نكته : شما هر چند تا كه بخواين ميتونين اين حركت drag back رو انجام بدين و بعد از اينكه يك بار انجام دادين ميتونين يك بار هم در زاويه 45 درجه انجامش بدين . البته *Dpad رو بايد در جهت مناسب بگيرين .
(منظور از Dpad همون كليدهاي جهتي هستش)
سلام دوستان . می خواستم بدونم می تونم عکس خودم رو وارد بازی کنم و یه بازیکن به نام خودم و با عکس خودم درست کنم؟ اگه قبلا تو همین تاپیک توضیح داده شده لطف کنید و شماره ی صفحه رو بگید . ممنون.
ragbar12
15-04-2008, 20:09
دوستان يه سوال داشتم از شما
من هر وقت كه ميرم تو بازي تمام ويرايشهايي كه در اپشن كردم به جاي خودش برميگرده يعني سيو نميشه من بايد چيكار كنم؟
سلام دوستان
آقا من يه مشكلي داره اين دسته بازيم . ازين دسته شوكي ها هستش . وقتي اون دكمه وسطش رو ميزنم كه يه چراغ قرمز روشن ميشه و اون دو تا بيلبيلكش lol كه ميچرخه كار مي افته دكمه هاي جهتيش كار نميكنه . ميخواستم ببينم مشكل دسته هستش يا چيزي رو بايد تو setting تنظيم كنم ؟
بايد اول توي كنترل پنل دسته بازي رو چك كني، اگه مشكلي نداشت اونوقت ستينگ بازي رو چك كني.
سلام دوستان . می خواستم بدونم می تونم عکس خودم رو وارد بازی کنم و یه بازیکن به نام خودم و با عکس خودم درست کنم؟ اگه قبلا تو همین تاپیک توضیح داده شده لطف کنید و شماره ی صفحه رو بگید . ممنون.
آره. شما مي توني از قسمت اديت بازي اين كا رو بكني. هم بازيكن بسازي و هم چهره. در اين نسخه شما مي توني از روي يه فايل عكس در داخل بازي چهره رو هم بسازي. روش حرفه اي ساختن چهره هم هست كه كار من و شما نيست. هستن توي اين كار افراد زيادي كه توي ايران هستند. به نظر من بهترين فيس ميكر ايران و يكي از 2 فيس ساز برتر دنيا، سيد مصطفي يعقوبي هستش. ايشون واقعاً استاده. اطلاعات تكميلي در سايت:
دوستان يه سوال داشتم از شما
من هر وقت كه ميرم تو بازي تمام ويرايشهايي كه در اپشن كردم به جاي خودش برميگرده يعني سيو نميشه من بايد چيكار كنم؟
سري جديد بازي PES كه اومده همراه با تغييرات عديده بوده. يكيش هم همينه. شما براي اينكه تغييراتي كه اعمال كردي در سري هاي بعدي هم اجرا بشن، بايد حتماً گيم پد داشته باشي. حالا چه رابطه اي بين گيم پد و سيو بازي هستش، الله اعلم.
موفق باشين.
با عرض سلام.اقا چرا اين بازي صحنه آهسته است مشخصات سيستم من cpu:3000-ram:512-VGA:256 است چه مشكلي هست من را راهنمايي كنيد چرا اين طور است
با عرض سلام.اقا چرا اين بازي صحنه آهسته است مشخصات سيستم من cpu:3000-ram:512-VGA:256 است چه مشكلي هست من را راهنمايي كنيد چرا اين طور است
اولاً كه نوع گرافيكتون رو بگين.
دوماً، شما روي چه لولي بازي رو اجرا ميكنيد؟
?High? Medium? Low
ragbar12
16-04-2008, 01:50
بچه ها چطوري ميشه تو پ جديدي رو وارد بازي كرد؟
اگه ميشه هم توپها ونحوه وارد كردن اونا رو به بازي كاملن ياد بديد
مرسي
ragbar12
16-04-2008, 01:52
بچه ها چطوري ميشه تو پ جديدي رو وارد بازي كرد؟ :41:
:10:
مرسي
نوع گرافيك منVGA:256MB 6200 GEFORS XFX هستش ومن روي گزينه ي Highگذاشتم
omidshsh
16-04-2008, 10:21
چه جور میشه پنالتی رو زمینی زد؟
چه جور میشه شیرجه ی زمینی رفت تو پنالتی؟
جواب بدید لطفا .......
جواب بدید لطفا .......
ببين رو به بايين بگيري زميني ميزنه
D.E.V.I.L
16-04-2008, 15:30
سلام بچه ها من 2تا سوال داشتم میخواستم بدونم وقتی که گل میزنیم بازیکن چه شکلی لباسشو در میاره دوم اینکه وقتی تو محوته جریمه هستیم بازیکن چه جوری خودشو رو زمین میندازه تا داور پنالتی بگیره؟
mohammad_dj_kazin
16-04-2008, 15:33
ماشالااااااااااااااااا...... ..................:8:
بابا جون اگه گرافيكت 9800 بود بايد روي high ميزاشتي الان بايد روي low بازي كني تا تيك نزنه روي mediumهم تيك ميزنه:27:
mohammad_dj_kazin
16-04-2008, 15:35
بچه ها چطوري ميشه تو پ جديدي رو وارد بازي كرد؟ :41:
:10:
مرسي
وقتي تيمت رو انخاب ميكني و زمين رو هم انتخاب ميكني در مرحله ي آخر يه جايي هست كه بايد زمان بازي رو تعيين كني اون پايين نوشته Ball بورو روش اينتر بزن بعد توپ دلخواهت رو انتخاب كن و اينتر بزن.بورو توي بازي.
mohammad_dj_kazin
16-04-2008, 15:38
جواب بدید لطفا .......
اين ورژن بازي pes با ورژن هاي قديمي فرق داره. براي زميني زدن توي پنالي نبايد از ابتدا به طور مثال چپ و پايين رو بگيريد تا توپ رو به گوشه ي چپ و پايين بزنه بلكه بايد ابتدا كليد چپ رو نگه داشته و پس از زدن ضربه بلافاصله و قبل از اينكه توپ به دروازه برسد كليد پايين را فشار داده و نگه داريد
براي دروازباني هم به همين حالت
سلام بچه ها من 2تا سوال داشتم میخواستم بدونم وقتی که گل میزنیم بازیکن چه شکلی لباسشو در میاره دوم اینکه وقتی تو محوته جریمه هستیم بازیکن چه جوری خودشو رو زمین میندازه تا داور پنالتی بگیره؟
يكي از شايعاتي كه قبل از اومدن pes2008 توي دهن مردم افتاده بود همين بود كه بازيكن ميتونه پس از گلزدن لباسش رو از تنش خارج كنه اما اين امكان وجود نداره دوسته عزيز
اقا براي اين صحنه اهسته برنامه اي نيست راستي چرا بازيكنان تيم ملي ايران چهره ها و اسماشون چرا اين طوريه عين خودشون نيست
ragbar12
16-04-2008, 16:53
وقتي تيمت رو انخاب ميكني و زمين رو هم انتخاب ميكني در مرحله ي آخر يه جايي هست كه بايد زمان بازي رو تعيين كني اون پايين نوشته Ball بورو روش اينتر بزن بعد توپ دلخواهت رو انتخاب كن و اينتر بزن.بورو توي بازي.
دوست عزيز منظورم اين بود چطوري ميشه توپهايي غير از توپهاي داخل بازي رو وارد كنيم
مثلن من با توپهاي سري نايك خيلي حال ميكنم . كه اين بازي فقط تو لا ليگا اين توپو داره
اگه سايتي ميشاسين معرفي كنيد . اگه اطلا عات دارين لطفن! توپها ونحوه وارد كردنشون به بازي رو ياد بديد.مرسي:46:
آره. شما مي توني از قسمت اديت بازي اين كا رو بكني. هم بازيكن بسازي و هم چهره. در اين نسخه شما مي توني از روي يه فايل عكس در داخل بازي چهره رو هم بسازي. روش حرفه اي ساختن چهره هم هست كه كار من و شما نيست. هستن توي اين كار افراد زيادي كه توي ايران هستند. به نظر من بهترين فيس ميكر ايران و يكي از 2 فيس ساز برتر دنيا، سيد مصطفي يعقوبي هستش. ايشون واقعاً استاده. اطلاعات تكميلي در سايت:
موفق باشين.
برای درست کردن چهره از یه عکس باید از برنامه ی Game Video studio استفاده کنم؟
دوست عزيز منظورم اين بود چطوري ميشه توپهايي غير از توپهاي داخل بازي رو وارد كنيم
مثلن من با توپهاي سري نايك خيلي حال ميكنم . كه اين بازي فقط تو لا ليگا اين توپو داره
اگه سايتي ميشاسين معرفي كنيد . اگه اطلا عات دارين لطفن! توپها ونحوه وارد كردنشون به بازي رو ياد بديد.مرسي:46:
اول اينكه شما بايد يه تكسچر از توپ داشته باشين و يه فايل مدل واسه اين توپ. من توي نسخه هاي قبلي اين كار رو كرده بودم. اما الان يادم رفته.
شما حداكثر بايد با مديوم بازي كني. در اين حالت در بعضي از صحنه ها تيك ميزنه، اما خوده گيم پلي مشكلي نداره.
نكته: در حالت High، تماشاچي ها 3 بعدي هستند، درحالت Medium تماشاچي ها 2 بعدي و در حالت Low هم بدون تماشاچي هستن.
برای درست کردن چهره از یه عکس باید از برنامه ی Game Video studio استفاده کنم؟
اولاً Game Graphic Studio. دوما نه. اين برنامه فقط براي وارد كردنش هست. شما بايد از 2 يا سه برنامه استفاده كني كه مهمترينش OEdit هستش.
اطلاعات تكميلي در سايت:
تبلیغات در فروم خلاف قوانین است !
لطفا تکرار نشه !
sam fisher 08
ذوستان میدونم اینجا درباره ی نسخه ی pc این بازی بحث میشه ولی ممنون میشم کسی آدرسی یا لیستی رو به من بده که بتونم اسم واقعی بازیکنان(به خصوص کلاسیک) رو برای xbox 360 پیدا کنم
ممنونم میشم اگر کمکم کنید
ذوستان میدونم اینجا درباره ی نسخه ی pc این بازی بحث میشه ولی ممنون میشم کسی آدرسی یا لیستی رو به من بده که بتونم اسم واقعی بازیکنان(به خصوص کلاسیک) رو برای xbox 360 پیدا کنم
ممنونم میشم اگر کمکم کنید
سلام دوست عزيز
بايد سرچ كني.
من كه تا حالا نديدم. براي فيس ديدم، اما واسه اين نه
mohammad_dj_kazin
18-04-2008, 00:07
سرچ كن شايد پيدا كني
اقا براي اين صحنه اهسته برنامه اي نيست راستي چرا بازيكنان تيم ملي ايران چهره ها و اسماشون چرا اين طوريه عين خودشون نيست
سلام کسی میدونه چه طور میشه رفت یه لیگ دیگه؟
مثلا من الان تو لیگ ِ هستم
تا آخر باید تو همین بازی کنم؟
نمیشه رفت لیگ C یا B
امير موسر
19-04-2008, 06:59
شما باید بری سایت gamingaccess.com
اونجا هم توپ هست هم برنامش هم ...
pooyakhaste
19-04-2008, 13:25
بچه ها یه سوال داشتم.
چجوری میشه دو تا اپشن فایل رو توی Save هامون بریزیم که هر دوش کار کنه؟
وقتی هردوش رو میریزیم توی سیوها روی هم کپی میشن.
چه کار کنیم؟؟؟:19::19:
omidshsh
19-04-2008, 16:45
اين ورژن بازي pes با ورژن هاي قديمي فرق داره. براي زميني زدن توي پنالي نبايد از ابتدا به طور مثال چپ و پايين رو بگيريد تا توپ رو به گوشه ي چپ و پايين بزنه بلكه بايد ابتدا كليد چپ رو نگه داشته و پس از زدن ضربه بلافاصله و قبل از اينكه توپ به دروازه برسد كليد پايين را فشار داده و نگه داريد
براي دروازباني هم به همين حالت
ز
ممنون اقا محمد
Amin Asterix
19-04-2008, 17:56
بچه ها یه سوال داشتم.
چجوری میشه دو تا اپشن فایل رو توی Save هامون بریزیم که هر دوش کار کنه؟
وقتی هردوش رو میریزیم توی سیوها روی هم کپی میشن.
چه کار کنیم؟؟؟:19::19:
اصلا منطقی به نظر میاد؟دو فایل با یک اسم اونم یکجا؟معلومه که نمیشه.مگه اینکه دو تا رو جدا استفاده کنی.راهی نداره
سلام کسی میدونه چه طور میشه رفت یه لیگ دیگه؟
مثلا من الان تو لیگ ِ هستم
تا آخر باید تو همین بازی کنم؟
نمیشه رفت لیگ C یا B
اگه منظورت توي مستر ليگ هست، هيچ راهي نيست، مگر اينكه از نو شروع كني!
نه، راهي نيست، چون مشكل بر مي گرده به قطعاتت. اما براي سئوال دومت.
ببين دوست عزيز، تمام اين تيم ها و بازيكنايي كه ميبيني درست هستند، همگي لايسنس دارند. يعني كونامي نيومده همينجوري سر خود اونا رو عيناً مثل خودشون بسازه. ساختن يه طرفه مسئله هست و كپي رايت يه طرف ديگه. شما اگر تيم آلمان رو نگاه كني دقيقاً مثل ايرانه، اما همه بازيكناي آلماني توي باشگاهاشون درست هستند (همه كه نميشه گفت، اما حرفه اي ها درست هستند.) توي ايران هم عملاً چيزي به اسم قانون كپي رايت وجود ندارد، حالا در هر زمينه اي مي خواد باشه. كامپيوتر، علمي، ورزشي و ...
مگه همين تيم ملي نيست كه شركتهاي زير زميني لباس پوما رو جعل كردن و شركت پوما هم به خاطر اين كار ايران رو تحريم كرد. در اين بازي هم تا زماني كه فدراسيون فوتبال با كونامي و فيفا همكاري نداشته باشه وضع همينه. باز جاي شكرش هست كه، كونامي حداقل يه اسمي از كشور ايران (كشوري كه قديمي ترين تمدن دنيا رو داراست و به نوعي مهد تمدن محسوب ميشه و يه زماني (زمان هخامنشي) توي دنيا سروري مي كرد) برده، اما سري بازي هاي فيفا كه همين كار رو هم نمي كنن!!!
اصلا منطقی به نظر میاد؟دو فایل با یک اسم اونم یکجا؟معلومه که نمیشه.مگه اینکه دو تا رو جدا استفاده کنی.راهی نداره
كاملاً موافقم. حالا اين بازي به كنار، هر جاي ديگه هم توي كامپيوتر بخواي يه همچين كاري بكني فايل جديد جايگزين قبلي ميشه، چون 100% مشابه هستند و هنوز سيستم ها اونقدر پيشرفته نيستند كه محتواي داخلشون رو تشخيص بدن. پس عملاً اين كار قابل اجرا نيست و شما فقط از يه فايل مي توني استفاده كني!
همگي موفق باشيد.
فعلاً يا حق.:11:
Amin Asterix
19-04-2008, 21:42
نه، راهي نيست، چون مشكل بر مي گرده به قطعاتت. اما براي سئوال دومت.یک راه هست.نه برای همه.اونایی که گرافیک سری 8 دارن(فکر کنم.شایدم همه) میتونن از درایور 165 رو بگیرن نصب کنن.اون موقع با اون ماله من حل شد.الان که 169 دارم دوباره مثه اوله!!!
راستی من لیست کامل فیس بازیکن و موها رو گیر اووردم.
+لیست بازیکنای کلاسیک با اسم واقعی.کسی خواست بگه بزارم.
راستی من لیست کامل فیس بازیکن و موها رو گیر اووردم.
+لیست بازیکنای کلاسیک با اسم واقعی.کسی خواست بگه بزارم.
نيكي و پرسش؟ همين جا بزار لطفاً.:11:
Amin Asterix
19-04-2008, 21:53
کدومو؟صفحه میاد پایین همرو بزارم!!
اما اگر بزارم همرو تو گوگل پیسی وورد میره از همه بالاتر فکر کنم:دی
کدومو؟صفحه میاد پایین همرو بزارم!!
اما اگر بزارم همرو تو گوگل پیسی وورد میره از همه بالاتر فکر کنم:دی
اونجوري نزار. همرو توي يه فايل فشرده كن و بعد بزار
Amin Asterix
19-04-2008, 22:56
اسم صحیح بازیکنا در یک فایل تکست هست به همراه لیست مو و فیس بازیکنا(برای اونایی که می خوان ادیت کنن)
بازم بگم این آپن فایل و اینا نیست.یک فایل تکسته.
تو صفحه اولم میزارم.
پسوورد:
aminasterix
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداسم صحیح بازیکنا در یک فایل تکست هست به همراه لیست مو و فیس بازیکنا(برای اونایی که می خوان ادیت کنن)
بازم بگم این آپن فایل و اینا نیست.یک فایل تکسته.
تو صفحه اولم میزارم.
پسوورد:
aminasterix
مر30. خيلي لطف كردي
Amir_Ariamehr2003
20-04-2008, 01:31
سلام حالا با این فایل تکست باید چی کار کنیم
من که رفتم یه قل دوقل بازی کنم؟؟؟
الان لبخند شیطانی دارم میزنم!!!
ragbar12
20-04-2008, 05:02
دوستان چرا تو مستر ليگ بخش تراينينگ (تمرين كردن) نداره؟
Amin Asterix
20-04-2008, 09:45
سلام حالا با این فایل تکست باید چی کار کنیم
من که رفتم یه قل دوقل بازی کنم؟؟؟
الان لبخند شیطانی دارم میزنم!!!
عزیز من فقط جهت اطلاع بود.که مثلا بدونی jgiufuyr6u کدوم بازیکنه و مثله این.خواستی میری تو بازی برا خودت وارد میکنی.(خیلیلا دنبال دونستن اسم بعضی از بازیکناش هستن)
فیس لیست و لیست مو هم که به درد هر کسی نمی خوه.
سلام دوستان
من به یک مشکل بد برخوردم
امروز اومدم سیو هام رو لود کنم دیدم سیو من که ماله ساله 2012 هست نمیاد!!
به جاش سیو ساله 2007 میاد!!!
رستارت هم کردم نشد....
چی کار کنم من حالا؟
mohammad_dj_kazin
21-04-2008, 14:47
دوستان چرا تو مستر ليگ بخش تراينينگ (تمرين كردن) نداره؟
داره.بايد صبر كني فقط توي فصل نقلو انتقالات ترانينگ داره.تمرين توي مستر ليگ مثل تمرين هاي معمولي نيست يعني خودت بازي نميكني شما به عنوان مربي به هر بازيكن يه برنامه ي تمرين ميده و بازيكن هم توي حيطه ي همون تمرين هايي كه شما بهش دادين پيشرفت ميكنه.
موفق باشي
سلام دوستان
من به یک مشکل بد برخوردم
امروز اومدم سیو هام رو لود کنم دیدم سیو من که ماله ساله 2012 هست نمیاد!!
به جاش سیو ساله 2007 میاد!!!
رستارت هم کردم نشد....
چی کار کنم من حالا؟
جالبه!
تا حالا براي كسي اين مشكل پيش نيومده
آقا با این سیستم میشه های بازی کرد
cpu 2.8 celeron
vga 8400gt 256
ram 1gb+521mb
Amin Asterix
21-04-2008, 23:09
آقا با این سیستم میشه های بازی کرد
cpu 2.8 celeron
vga 8400gt 256
ram 1gb+521mb
آره خوبم میشه.فک کنم رو مدیوم راحت اجرا شه
ragbar12
22-04-2008, 01:24
mohammad_dj_kazin .بايد صبر كني فقط توي فصل نقلو انتقالات ترانينگ داره.تمرين توي مستر ليگ مثل تمرين هاي معمولي نيست يعني خودت بازي نميكني شما به عنوان مربي به هر بازيكن يه برنامه ي تمرين ميده و بازيكن هم توي حيطه ي همون تمرين هايي كه شما بهش دادين پيشرفت ميكنه.
قربونت . خوشحالم كه اينجا هيچ سوالي بي پاسخ نميمونه :10:
دمتون گرم:20:
javad_vosogh
23-04-2008, 12:22
سلام يه جواب دقيق فرق پرو ساكر 2008 با وينينگ الون 2008 چيست حتما يه فرقي داره
دوست عزیز ونینگ الون با پرو هیچ فرقی نداره البت در کامپیوتر ولی در کنسول وضع فرق میکنه و اینکه تو کامپیوتر این دو به هیچ وجه ممکن با هم فرق نداره اینو مطمئن باش و شاید تنها فرقش این باشه که تو این سری کرک درست شده باشه و سیو ها واس همیشه داشته باشی نه تو هر بازی.........
rezapassword
23-04-2008, 17:48
سلام دوستان لطفا اموزش ساخت یکی تیم کامل با تمام جزیئات رو به من بدید
میخوام بازیکناش رو از تیم ملی دیگر کشور ها انتخاب کنم
مثل بوفون از ایتالیا
یا رنالدو از پرتقال
ممنون
سلام دوستان :
میخواستم بپرسم که میدونم تو صفحات قبل شاید گفته شده باشه ولی اگه دوستی گیم گرافیک7 رو بذارین واس دانلود بسیار ممنون میشم ............
Amin Asterix
23-04-2008, 19:25
مثل بوفون از ایتالیا
یا رنالدو از پرتقال
ممنون
توی edit.بعد register player.خوب از اونجا برو باشگاهی که می خوای رو انتخاب کن.برو توش.بعد اونجا جای اولین بازیکن(بالای اسم دروازه بان)add هست اونو بزن.بعد هر کیو میخوای اضافه کن.
اگر منظورت ساخت باشگاه بود راهش اینه.تیم ملی هم که نمیشه از چند ملیت ساخت.
سلام دوستان :
میخواستم بپرسم که میدونم تو صفحات قبل شاید گفته شده باشه ولی اگه دوستی گیم گرافیک7 رو بذارین واس دانلود بسیار ممنون میشم ............
به به احمد جون.بیا اینم گیم گرافیک 7:
8 هم خواستی بگو تعارف نکن فوقش نداریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من edit بازی رو میخوام که بتونم بازی رو بروز کنم آدرسش رو برای دانلود بذار اگه داری
mohammad_dj_kazin
26-04-2008, 15:53
سلام من edit بازی رو میخوام که بتونم بازی رو بروز کنم آدرسش رو برای دانلود بذار اگه داری
منظورت از به روز كردن بازي تغييرات در تيم ها و عوض كردنه جاي بازيكنهاست؟
Amin Asterix
26-04-2008, 20:03
اگر منظورتون آپشن فایله آپدیت ترانسفراس بگین تا پیدا کنم.(البته ترانسفریم نشده)
شایدم منظورتون تصحیح اسما و اینا باشه.باز کردن تیما.
باز بداشت دیگه پچ خود کونامی هست برای باگهای بازی.
کدوم رو می خواین؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا با این سیستمم رو مدیومم کم میاره
cpu 2.8 celeron
vga 8400gs- 256-64 bit -ddr2
ram 1gb+512mb
به نظر شما به جای ارون رمه 512 یه یک بزارم بهتره یا یه cpu 3.0 full 2mb cash بزارم بهتره؟
Amin Asterix
26-04-2008, 21:18
اقا با این سیستمم رو مدیومم کم میاره
cpu 2.8 celeron
vga 8400gs- 256-64 bit -ddr2
ram 1gb+512mb
به نظر شما به جای ارون رمه 512 یه یک بزارم بهتره یا یه cpu 3.0 full 2mb cash بزارم بهتره؟
به نظر من رم 1 گیگ.به دو دلیل.یکی اینکه سیستمت مچ میشه.با 512 و 1 گیگ یک وقتایی بدترم میشه.
ولی خوب سی پی یو خوبیه خودشو داره.اما نظر من رمه.
راستی عجیبه که جواب نمیده ها!!8400 یعنی انقدر ضعیفه؟من با 8500 راحتم رو رزولوشن 1280*1024.البته رمم 2 هست و سیپی یو E6550
ولی گرافیکم زیاد فرق نداره:18:
منم در عجبم . ولی پشت پک بازی نوشته cpu 3.0 منم به همین خاطر گفتم .حالا شما رو های بازی میکنی یا رو مدیوم .با 8500 . یه سوال این بازی برا کامپیوتر به صورت کامل نیومده چون مال من xbox360?
Amin Asterix
27-04-2008, 11:13
نه من رو high بازی میکنم.
بازی از اول همین بود.پورت شده از رو xbox.کامله
آقا این تیم های باشگاهی ایران برای این بازی نیموده ؟!!!!
مخصوصا ابومسلم ....
اگه نیموده باشه من که می خوام ابو مسلم رو درست کنم مشهدی ها همراهی می کنید ؟!!!
Amin Asterix
27-04-2008, 18:19
همشهری سایت خود ابومسلم اطلاعات همه بازیکناشو داره.حتی عکسم داره.ویکیپدیا هم که هست.بازیکنا هم که دیگه معلومن کیا بهترن.ساختنش دو ساعت کار داره
امین جان کجایی که ساختم از تو wiki نگاه کردم . حالا کدوم فایلو upload کنم ؟!!!
خوب من ابومسلم و سپاهان رو ساختم تا جایی که تونستم 70% شبیه خودشون هستن !!!
البته ممکنه چند تا استثنا هم باشه ...
بالاخره کسی به ما نگفت حالا این ها رو برای استفاده عموم کجا بزارم ؟!!!
saeedmogadamy
29-04-2008, 11:34
سلام دوستان امروز تو یه سایت این بازی رو با گزارش فردوسی پور می فروختن کسی داره اینو؟
mohammad_dj_kazin
29-04-2008, 11:41
سلام دوستان امروز تو یه سایت این بازی رو با گزارش فردوسی پور می فروختن کسی داره اینو؟
تمامش بيخوده مثلا توي يه بازي هر 20 دقيقه يه بار فردوسي پور ميشگه چه ميكنه اين بازيكن:27::5:
saeedmogadamy
29-04-2008, 14:04
تمامش بيخوده مثلا توي يه بازي هر 20 دقيقه يه بار فردوسي پور ميشگه چه ميكنه اين بازيكن:27::5:
دمت گرم ای اخرشو خوب اومدی
5800 تومان می فروشن:10:
javad_vosogh
01-05-2008, 03:14
سلام من پرو 08 دارم ولي رو ps3 ايا در كامپيوتر لباس تيم چلسي و منچستر و غيره درست هست يعني لباس اصلي اين تيمها چون بدون لباس اصلي بازي حال نميده
Amin Asterix
01-05-2008, 08:05
نه تو کامپیوترم همونجوریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
taghi_ramzi
01-05-2008, 11:33
سلام
من رو پی اس تو بازی می کنم.
اسامی درست باشگاههای انگلیس رو میخام.
بعدش هم آپشن فایل آماده قابل استفاده روی پی اس تو هم رو نت پیدا میشه ؟
Amin Asterix
01-05-2008, 17:19
شما همه چیز تو این سایت پیدا میکنین:
منظورم آپشن فایل و امثالهم هست که می خواین
آقا من میتونم با گرافیک 8500gt 256mb 128bit ddr2
با cpu 2.8 celeron و رم یک گیگ بازی رو رو مدیوم روون روون روون بازی کنم با 8400gs نشد - یعنی وقتی بازیکنا زیاد میشن بازی تیک داره
mohammad_dj_kazin
03-05-2008, 14:57
با cpu 2.8 celeron و رم یک گیگ بازی رو رو مدیوم روون روون روون بازی کنم با 8400gs نشد - یعنی وقتی بازیکنا زیاد میشن بازی تیک داره
به احتمال 90% تيك نزنه
cyrus_ln
04-05-2008, 13:04
من با سی پی یو 2.5 رم 1gig و کارت گرافیک 8400gs رو high بدون هیچ مشکلی بازی میکنم
با سیستم شما نباید تیک بزنه.
یعنی مشکل از کجاست ؟ میگم نکنه بخاطر اینکه کارت من 8400 gs مارکش بدر نخور باشه ؟ مارکش soyo tek بود ولی حالا که 40 تومن فروختم تا یه هفته دیگه یه 8600gt 256 ddr3 از xfx 115 تومن میگیرم تا با خیال راحت بازی کنم رو های ------ راستی خبر کارت گرافیک جدید ati رو شنیدید مدلش اینه
h4850 1gb ddr5 قیمت این کارت به نقل از منبع تا دو هفته دیگه وارد ایران میشه قیمتش رو زیر 400 تخمین زدن
منبع هم : نشریه هفتگی علم روز (ict) تو اخرین شمارش که میشه 14 اردیبهشت - صفحه 13
درایور کارتت رو از سایتش دانلود کن در ضمن directx برای سال 2008 اپدیت شده رو حتما بگیر و نصب کن
ramin_007
05-05-2008, 04:33
سیستم من اینه:
cpu:intel core 2 quad q6600 2.4
4gb ram ddr2
geforce 8800 gt
مشکلم اینه که وسط بازی یه دفعه صفحه به هم میریزه و نه alt + f4 کار میکنه نه میتونم task manager رو باز کنم مجبورم ریستارت کنم. direcx جدید رو هم ریختم و همینطور درایور کارت گرافیکم رو هم اپدیت کردم ....2بار هم نصبش کردم...مشکل از کجاست؟
Amin Asterix
05-05-2008, 08:48
سیستم من اینه:
cpu:intel core 2 quad q6600 2.4
4gb ram ddr2
geforce 8800 gt
مشکلم اینه که وسط بازی یه دفعه صفحه به هم میریزه و نه alt + f4 کار میکنه نه میتونم task manager رو باز کنم مجبورم ریستارت کنم. direcx جدید رو هم ریختم و همینطور درایور کارت گرافیکم رو هم اپدیت کردم ....2بار هم نصبش کردم...مشکل از کجاست؟
واسه منم زیاد پیش میاد.فک کنم اینم از باگها و ایرادای بازیه
ramin_007
05-05-2008, 14:31
اخه مال من تا 2دقیقه بازی میکنم اینجوری میشه اصلا نمیشه بازی کرد....روی یه پی سی دیگه امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت..............
1000_alkapone
05-05-2008, 15:40
مسابقات pes 2008 کی و کجا برگزار میشه ؟
ebinem173
06-05-2008, 01:28
اخه مال من تا 2دقیقه بازی میکنم اینجوری میشه اصلا نمیشه بازی کرد....روی یه پی سی دیگه امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت..............
ممکنه ویندوزت قاط زده باشه
ویندوز عوض کن ببین چی میشه
امیدوارم ایراد سخت افزاری نباشه
چون من کارت گرافیک قبلیم با هیچ بازی غیر همین pes 2008 مشکل نداشت
البته مال من بیرون نمیپرید ولی توی بازی صفحه پرپر میزد و خطهای عجیب و غریب نشون میداد
ramin_007
06-05-2008, 01:36
بیرون نمیپره صفحه پرپر میزنه بعدشم هنگ میکنه من پی سی مو 1 هفتس خریدم ......یعنی امکان داره مشکل سخت افزاری باشه؟
javad_vosogh
06-05-2008, 15:27
ايا پچ اصلاحي اسامي و لباس تيمها براي pes3 هم اومده
sasanjfr
06-05-2008, 16:11
نحوه ی کار با Ggs چگونه است؟چون من یه پچ دانلود کردم ولی نمیدونم چه جوری تو بازی بذارمش
سلام،
نمی دونم به یه باگ خفن تا حالا توجه کردید یا نه! اونم تو آفساید گیری ها! واقعا کفر آدمو در میاره.
هر توپی که پشت مدافعان باشه رو سوت می زنه!
rezapassword
07-05-2008, 11:25
سلام دوستان
چه طور میشه کاری کرد که دیگه ریپلی ها رو پخش نکنه ؟
ممنون
badterojan
07-05-2008, 13:31
واسه منم زیاد پیش میاد.فک کنم اینم از باگها و ایرادای بازیه
سلام
سيستم من از مال شما خيلي پايين تره
CUP amd 2.6
Ram 512
Graphic 7300gt
اما هيچ مشكلي ندارم
احتمالا CDبازي ات خرابه
Amin Asterix
07-05-2008, 13:51
مگه کنسوله که با سیدی اجرا شه؟ :دی
من که زیاد پیش میاد برام.همین دیروز یبار خفن گیر کرد.مشکل سخت افزاریم ندارم چون هزارا بازی میکنم و مشکلی ندارم.تو ویندوز قبلیامم از این گیرا داشت.
+این سومین دی وی دی ای بود که گرفتم و نصب کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگي. بعد از يه غيبت نسبتاً طولاني برگشتم.
سلام يه جواب دقيق فرق پرو ساكر 2008 با وينينگ الون 2008 چيست حتما يه فرقي داره
مراجعه شود به اينجا:
دوست عزیز ونینگ الون با پرو هیچ فرقی نداره البت در کامپیوتر ولی در کنسول وضع فرق میکنه و اینکه تو کامپیوتر این دو به هیچ وجه ممکن با هم فرق نداره اینو مطمئن باش و شاید تنها فرقش این باشه که تو این سری کرک درست شده باشه و سیو ها واس همیشه داشته باشی نه تو هر بازی.........
من يكي كه واقعاً كف كردم! خوبه توضيح داده بودم!!!!!
مثل بوفون از ایتالیا
یا رونالدو از پرتقال
ممنون
ميشه بيشتر توضيح بدين؟ يعني مي خواين يه تيم منتخب جهان يا اروپا بسازين؟ اگه منظورتون اينه بگين.
منم در عجبم . ولی پشت پک بازی نوشته cpu 3.0 منم به همین خاطر گفتم .حالا شما رو های بازی میکنی یا رو مدیوم .با 8500 . یه سوال این بازی برا کامپیوتر به صورت کامل نیومده چون مال من xbox360?
هميني كه الان هست نسخه خوده كامپيوتره.
نه من رو high بازی میکنم.
بازی از اول همین بود.پورت شده از رو xbox.کامله
بازي به هيچ وجه پورت شده نيست. اوايل همه اين شك رو داشتن. اما بعد از يكي دو هفته ورود اين بازي به بازار كونامي اين بازي رو در شبكه Game One به نمايش گذاشت. كه براي PS3, XBOX360 و PC بود. اين نسخه به هيچ وجه پورت شده نيست.
سلام من پرو 08 دارم ولي رو ps3 ايا در كامپيوتر لباس تيم چلسي و منچستر و غيره درست هست يعني لباس اصلي اين تيمها چون بدون لباس اصلي بازي حال نميده
نه متاسفانه. ماله همه همينطور. چون از ليگ انگليس فقط دو تيم تاتنهام و نيوكاسل لايسنس شدند.
سلام،
نمی دونم به یه باگ خفن تا حالا توجه کردید یا نه! اونم تو آفساید گیری ها! واقعا کفر آدمو در میاره.
هر توپی که پشت مدافعان باشه رو سوت می زنه!
نه دوست عزيز. اين باگ نيست. توي اين نسخه اومدن و اشتباهات داوري رو به خاطر جذاب شدن بازي به بازي اضافه كردن. البته توي نسخه زياد روش كار نكردن و داورا خيلي تابلو اشتباه مي كنن!!!!
سلام دوستان
چه طور میشه کاری کرد که دیگه ریپلی ها رو پخش نکنه ؟
ممنون
فكر نكنم راهي باشه.
فعلاً يا حق.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.