مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2008
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Amin Asterix
28-10-2007, 14:59
لابد بازي شما مشكل داشته چون من نه با كيبورد نه با دسته با هيچكدوم مشكل سيو ندارم.
ربطی به کیبورد و دسته نداره.شما اگه جوی استیک نداشته باشی یا داشته باشی و رو controler2 قرار بدی به مشکل بر میخوری:46:(البته مطمئن نیستم برای همه باشه)
اما چیزی که می خواستم بگم.اگه شما دسته ندارین اصلا بازی براتون لود نمیشه اوتوماتیک:46:(از همون اول میشه فهمید.چون هر بار ازت میپرسه که تو چه سطحی می خوای بازی کنی).اگرم لود بشه تصاویری که ساختین و چیزایی که تو گالری گرفتین لود نمیشه:10:
اگر دسته رو controler 1 بزارین بازی درست میشه:46:
اگر روی controler 2یا بقیه بزارین بازم همون مشکل پیش میاد
نکته:اگر یک دسته دارین نمیتونین 2 نفری بازی کنین!چون رو دسته 2 قرار نمیشه داد!اگر هم بزارین رو 2 تیمای کلاسیک و چهره ها رو باید بیخیال شین و 2 نفره رو بچسبین:46:
پس سریعا یک دسته که بهتره 2 تایی باشه بخرین تا بازیتون درست شه:46:
alireza fatemi
28-10-2007, 15:27
لطفا راستش بگین pes2008 اون چیزی بود که انتظاذش داشتین؟
راستی یادم رفت بگم
وقتی تمارض می کنی داور صد در صد کارت می ده . دیشب وقتی داشتم با پسر عموم بازی می کردم
تا قبل از اینکه کارت بده پسر عموم باورش نمی شد که تمارض کردم
arnold_ab
28-10-2007, 15:35
نه اصلا فكر نميكردم Konamiاينطوري بازي خراب كنه
شما نبايد همين طوري بگين غير از گرافيك بقيش اشغاله چون معلوم ميشه نسبت به بازي شناخت زيادي ندارين در ضمن اگه حالتون به هم ميخوره مجبور كه نيستين بازي كنيد
دوست عزيز اگه ميدونستم اين قدر آشغال شده پولم حروم نميكردم.در ضمن وقتي ديدم بازي اين طوري شده بازي از رو هاردم پاك كردم.
salam . man 7600gt va 1gb ram daram . geraphic ro ke 800*600 va high mizaram top ke jolo darvaze mirese tasvir milarze . rahnemayi konid. mamnon
pentoriko
28-10-2007, 15:51
دوستاني كه فكر ميكنند بازي اسونه حتما مانيتورشون رو رو 60 هرتز بزارن تا بازي به حالت استاندارد خودش برسه(تو pes 6 كه 60 بود)
چي جوري بايد اين كار رو كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
hamoonmotaghedi_bm
28-10-2007, 16:05
چي جوري بايد اين كار رو كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
controllpanel\display\setting\advance\monitor
hamoonmotaghedi_bm
28-10-2007, 16:11
راستی یادم رفت بگم
وقتی تمارض می کنی داور صد در صد کارت می ده . دیشب وقتی داشتم با پسر عموم بازی می کردم
تا قبل از اینکه کارت بده پسر عموم باورش نمی شد که تمارض کردم
من انتظار داشتم بازي با حفظ ساختار قبلي گرافيكش رو تا حد زيادي بالا ببره و گيم پليش رو حفظ كنه
اما بعد از گرفتن بازي ديدم گرافيك بهتر شده و هوش مصنوعي بازي فوق العاده بالا رفته
واقعا موقع بازي حس يه مربي رو پيدا ميكنم.تغيير تاكتيك ها فوق العاده اند.
اما حركت بازيكنها ديگه ظرافت بازي رو نداره و به قول يكي از دوستان بازيكنها شبيه اردك ميدوند.
ولي من در مجموع راضيم
hamoonmotaghedi_bm
28-10-2007, 16:13
نه اصلا فكر نميكردم Konamiاينطوري بازي خراب كنه
دوست عزيز اگه ميدونستم اين قدر آشغال شده پولم حروم نميكردم.در ضمن وقتي ديدم بازي اين طوري شده بازي از رو هاردم پاك كردم.
منم اولش فكر كردم اشغاله اما با يه كم تحمل نظرم برگشت
شما هم دو ساعت از وقتتو بذار ضرر نميكني
ببخشيد تازه فهميدم بايد جواب پست ها رو با هم بدم شرمنده
راستي يه اپشن فايل اومده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم براي ps3 هست هم pc
امكاناتشم نوشته كه ميشه به 4 لباس از ليگ انگليس ودرست شدن تمام اسامي اشاره كرد. البته خودم هنوز امتحانش نكردم.
من از موقعی که بازی گرفتم با کیبورد بازی می کردم و وقتی صورت بازیکنارو درست می کردم بعد میومدم بیرون بعد که میومدم تو بازی صورت بازیکنه سیاه می شد تا اینکه یکه از دوستان گفته بود که اگر با دسته بازی کنی حل میشه و منم این کارو کردم بد دوباره صورت بازیکنارو درست کردم و بعد امدم بیرون و وقتی رفتم داخل بازی جالب اینجاست که دیگه ازم نپورسید که بازی در چه سطحی باشه و یه چیزه جالب تر رفتم تو edit و بدونه اینکه بازی لود کنم تمام سیو هام:10: بود!!!!!!!!!
ربطی به کیبورد و دسته نداره.شما اگه جوی استیک نداشته باشی یا داشته باشی و رو controler2 قرار بدی به مشکل بر میخوری:46:(البته مطمئن نیستم برای همه باشه)
اما چیزی که می خواستم بگم.اگه شما دسته ندارین اصلا بازی براتون لود نمیشه اوتوماتیک:46:(از همون اول میشه فهمید.چون هر بار ازت میپرسه که تو چه سطحی می خوای بازی کنی).اگرم لود بشه تصاویری که ساختین و چیزایی که تو گالری گرفتین لود نمیشه:10:
اگر دسته رو controler 1 بزارین بازی درست میشه:46:
اگر روی controler 2یا بقیه بزارین بازم همون مشکل پیش میاد
نکته:اگر یک دسته دارین نمیتونین 2 نفری بازی کنین!چون رو دسته 2 قرار نمیشه داد!اگر هم بزارین رو 2 تیمای کلاسیک و چهره ها رو باید بیخیال شین و 2 نفره رو بچسبین:46:
پس سریعا یک دسته که بهتره 2 تایی باشه بخرین تا بازیتون درست شه:46:
کارت عالیه پسر مشکل سویو مال من هم حل شد فقط کافیه یک دسته دسته دوم بخرین و روی کنترل یک بذارین ...عالیه نه:31:
مال من که یک دسته 1500 تومنی هست که من واس کراش کامپیوتر دوسال پیش خریدم...:31:
دارم میرم بخرم امیدوارم واقعا خود pes2008 باشه
lkاز شرکت سرزمین خریدم بی عیب و نقص بود
فقط زمین بازی ها مثل هم هستش
تماشاچی ها در گرافیک پاییین مئلوم نیستش
و خیلی هم زشت میدوند
راستی تمارض چه طوری می کنند و چه طوری پیرن بازیکن حریف را میکشند؟ب ا دسته
cmcAhmad
28-10-2007, 18:27
منم بازیرو گرفتم. هیج مشکلی از نظز سیوو اینا نداشت ولی........
ناامیدم کرد...
از نظر ظاهر کپی فیفا شده.اون استیله همیشگی Pes رو نداره!
saman rossi
28-10-2007, 18:40
منم دارم همينو ميگم ميشه لينكه اون مجلات رو بدي.
ممنون
من توي اين سايت ديدم لينكم اونجا هست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقا انقد بی انصافی نکنید!
اینقدا هم که میگید بد نیست
عادت میکنیم!!!!!!!!!!!!!!
saman rossi
28-10-2007, 18:55
من امروز رفتم نمايندگي وست گيم و پرسيدم كه بازي اورجينال اومده طرف هم سي دي اورجينال بازي نسخه ي پي سي رو نشونم داد و گفت از شنبه وارد ايران شده وما همه ي سي دي ها رو از روي اورجينال مي زنيم پس بازي اي كه الان داريد بازي ميكنيد نسخه ي پي سي است نه xbox (قابل توجه خودم ويكي از دوستان)
حالا مگه چیش بد تر از pes6که شما ها اینقدر دارین در مورد ش بد میگین
saman rossi
28-10-2007, 19:00
سلام
آقا انقد بی انصافی نکنید!
اینقدا هم که میگید بد نیست
عادت میکنیم!!!!!!!!!!!!!!
همه ي اين حرفا به خاطر تغيير سبك بازي و عادت نكردن به اين سبكه مطمعنم دو ماه بازي كنيد محاله ازش دل بكنيد ولي قبول دارم با اون چيزي كه قبل از پخش بازي گفته ميشد خيلي تفاوت داره اما بازم يه سر و گردن از فيفا بالاتره
cmcAhmad
28-10-2007, 19:02
حالا مگه چیش بد تر از pes6که شما ها اینقدر دارین در مورد ش بد میگین
من خودم از طرفدار های Konami هستم (football 99) و این بازیرو تا وقتی که سری بعدش بیاد بازی میکنم چون طرفدارشم:10:
ولی خودمو نمیتونم گول بزنم.......:41:
اما اگه صد درجه بدتر از فیفا باشه به خودم اجازه ی بازی با فیفا رو نمیدم.
pes2009حتما بهتره ولی خوب اینم هرچی باشه از fifa07&fifa08که بهتره نه
rainysky50
28-10-2007, 19:07
لعنت به این شانس!!!من از شرکت تکین خریدم1همه چیز خوبه ولی گزارشگر نداره!!!هر چی به تنظیمات ور رفتم نفهمیدم صدای گزارشگر چطئری میاد!!!شما گزارشگر دارید!!کرک مال من 22 مگابایته و حجم بازی 4.14 گیگابایته!!!!!حجم بازی دموی pes 2008 چقدر بود!!!؟؟؟؟
بازی 4 گیگ میگفتن که 17 گیگ
TOOMY-2008
28-10-2007, 19:15
دوستان عزیز من وقتی میگم برین از westgame بخرین برای همینه
من خودم از وست گیم خریدم وهیچ مشکلی نداره وکامل هست وصدای گزارش گر به صورت انگلیسی و به صورت فرانسه هست
و هیچ عیبی برای لود کردن سیوهام ندارم
درضمن من دیروز از سفر برگشتم وهمین امروز رفتم وخریدم
میخوام یه حالی بکنم
cmcAhmad
28-10-2007, 19:19
دوستان عزیز من وقتی میگم برین از westgame بخرین برای همینه
من خودم از وست گیم خریدم وهیچ مشکلی نداره وکامل هست وصدای گزارش گر به صورت انگلیسی و به صورت فرانسه هست
و هیچ عیبی برای لود کردن سیوهام ندارم
درضمن من دیروز از سفر برگشتم وهمین امروز رفتم وخریدم
میخوام یه حالی بکنم
منم از Westgame گرفتم و FULL بود.
راستی کسی Option File اصلاح شده نداره ؟
roozbeh pes7
28-10-2007, 19:22
من دو تا رم 256 دارم بازی کمی کند اجرا میشه اگه یه رم256 دیگه هم بزنم حل میشه( تو رو خدا جاب من رو بدین اینجا انگار هیچکس منو نمی بینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
راستی شما تو بازی کافی شاپ و یا مصاحبه ی بازیکن دیدید؟
تو کدوم بخش گالری باید خذید کرد من نمیتونم بخرم؟ دی وی دی من مال tygamaes هست و مشکلی هم نداره
cmcAhmad
28-10-2007, 19:26
من دو تا رم 256 دارم بازی کمی کند اجرا میشه اگه یه رم256 دیگه هم بزنم حل میشه( تو رو خدا جاب من رو بدین اینجا انگار هیچکس منو نمی بینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
راستی شما تو بازی کافی شاپ و یا مصاحبه ی بازیکن دیدید؟
تو کدوم بخش گالری باید خذید کرد من نمیتونم بخرم؟ دی وی دی من مال tygamaes هست و مشکلی هم نداره
اگه یه رمه 256 دیگه بندازی سرعت که بالاتر نمیره هیچ پایین تر هم می یاد!
Virtul memory تو ببر بالا
Amin Asterix
28-10-2007, 19:40
pes2009حتما بهتره ولی خوب اینم هرچی باشه از fifa07&fifa08که بهتره نه
کی میگه اینو؟شما فیا 08 نسخه 360 رو دیدین؟
از ماله پیسیه ففیفا بهتره اما نسخه 360 فیفا از این بیشتر نباشه کمترم نیست.همه همیشه از گیم پلی فیفا بد میگفتن که اونو به شکله جالبی تقویت کرده.لیسانس و لیگ و بقیه هم که همیشه از کونامی بهتر بوده.پس میبینین که الان اختلاف که.
کونامی الان شانس اوورده!EA هم اشتباه کد.اگه نسخه nest gen رو برای پیسی هم داده بود الان نصف شماها این حرف رو نمیزدین:46:.
ساله دیگه احتمالا اون نسخه برای پیسی هم میاد.اونوقت اگه کونامی بخواد همین نسخه پر اشکال(مخصوصا از لحاظ حرکت و دویدن) رو بده بیرون بیشتر هواداراش رو از دست میده.چون فیفا هم تا ساله دیگه مطمئنن خیلی بهتر میشه:27:
==========
انقدر نگین بازی سالم و بدونه مشکله:19:.نسخه اورجینال هم بدونه دسته سیوش مشکل داره اونوقت شما میگین ماله من درسته ماله شما خراب:19:
بازیم 4.14 هست حجمش .پس ماله شما یک ایراده دیگه داره رین اسکای50:46:
saman rossi
28-10-2007, 19:53
امسال چون بازي اولين سال انتشار با اين سبك بود يكم مشكل داشت به نظرم اگه كونامي همون pes6 رو با كمي تغيير به بازار ميفرستاد و بيشتر رو اين بازي كار ميكرد ميتونست سال ديگه بازارو بتركونه با pes 2009
بچه هااگه باهاش عادت کنین اونوقت میفهمین که کونامی چی ساخته
قابليت داره كه مثلا بگيم برف يا باران بياد؟
TOOMY-2008
28-10-2007, 20:08
ولی من موافق نیستم برای این که هر چی بشه خیلی تغییرات خوبی داشته مثلا همین ادیت بازیکنان
خیلی بهتره من مطمئن هستم تا چند وقت دیگه با اومدن آپشن فایل های جدید وپچ های جدید خیلی توپ میشه
درضمن درجواب اون دوست عزیزی که آپشن فایل درست شدن اسامی رو میخواست باید بگم میتونه از اینجا بگیره
اینجا تعدادی آپشن فایل برای این بازی هست
hadi_gamer
28-10-2007, 20:13
سلام بچه ها
من هم بازی رو امروز گرفتم.
کلا بازی طبیعی تر و بهتر شده.
ولی چند تا نکته منفی هم داره.1-چهره بازیکنا بدتر شده 2-دویدن بازیکنها خیلی بده 3-گزارش بازی و انیمشنهای بعد از خطا ضعیفتر شده 4-پای بازیکنها موقع پاس دادن طبیعی نیست
ولی در کل پیشرفت خوبی داشته وطبیعی تر شده و به فوتبال واقعی نزدیکتر شده.
اگه یادتون باشه سبک pes5 هم نسبت به pes4 تغییر کرده بود ولی ما چون عاشق pes هستیم اون رو بازی کردیم و بهش عادت کردیم.امسال هم اینطوریه و کمی سبکش تغییر کرده ولی بهش عادت میکنیم و مثل همیشه ازش لذت میبریم.
hadi_gamer
28-10-2007, 20:15
بچه ها یه سوال دارم.چرا وقتی دوربین بازی یا درجه سختی رو تغییر میدیم سیو نمیشه و هر سری باید دوربین و درست کنیم؟
اصلا این بازی autosave داره؟ تو نسخه های قبلی اتوسیو داشت.
توي بازي ميشه مثلا چيزي اضافه كرد مثلا ازجايي پچ اضافه كرد مثلا يكي بازيكن جديد ساخت يا طراحي كرد واون بشه با يه فايل اضافه كرد
قابليت هاي اضافه بر فيف چي داره؟ توي عكس هايي ديدم مثل اينكه مصاحبه هم دارند نشان ميده
يا مال مربي ها
اگر دوبله فارسي ميشد رو اينا چي ميشد
يكي همينجا سوال كرد اگر هوا باراني بشه وزمين گلي لباس بازكنان كثيف ميشه؟
توي اين بازي دروازه بان خودش كارانجام ميده مثل فيف يا ما بايد ادره اش كنم جلوي توپ رو بگيره!
يكي يه عكسي گذاشته بود تماشاچي ها هم مثل فيف الكي است كه اخه يكي گفته بود تماشا چي هارو گرافيكي خوب درست كردند
داورها چطور؟!
ميشه بازيكن خريد و...
بعد از گلزنی میشه پیراهن رو درآورد؟ يا مثلا برقصه يا حركات بازيكناني هركدامشون تو دنياي واقعي وقتي گل مي زنند انجام داد؟
با2تا رم 1024 و چه cpu وچه گرافيكي بازي درhigh راحت وبدون مشكل اجرا ميشه
ممنون ميشم اين چند سئوال جواب بديد
خب در کل میشه گفت جالب شده البته به جز دویدن بازیکنان !! استیل بازیکن ها تو موقع دویدن اصلا طبیعی نیست ولی در کل حداقل از فیفا بهتره !!
rainysky50
28-10-2007, 20:25
بچه ها من سیستمم مشکل داره!!بازی رو برده پیشه مغازه دار!!نصب کرد گزارشگر هم داشت!!!مال کامپیوتر من گزارشگر نداره!!دی وی دی هیچ مشکلی نداره!!!به نظرتون مشکل سیستم من چیه؟؟؟؟؟
Amin Asterix
28-10-2007, 20:32
بچه ها یه سوال دارم.چرا وقتی دوربین بازی یا درجه سختی رو تغییر میدیم سیو نمیشه و هر سری باید دوربین و درست کنیم؟
اصلا این بازی autosave داره؟ تو نسخه های قبلی اتوسیو داشت.
تاحالا خواب بودی؟:31:
این همه در این مورد بحث کردیم نبودی؟دستتو وصل کن بزار رو کنتلر 1
توي بازي ميشه مثلا چيزي اضافه كرد مثلا ازجايي پچ اضافه كرد مثلا يكي بازيكن جديد ساخت يا طراحي كرد واون بشه با يه فايل اضافه كرد
قابليت هاي اضافه بر فيف چي داره؟ توي عكس هايي ديدم مثل اينكه مصاحبه هم دارند نشان ميده
يا مال مربي ها
توي اين بازي دروازه بان خودش كارانجام ميده مثل فيف يا ما بايد ادره اش كنم جلوي توپ رو بگيره!
يكي يه عكسي گذاشته بود تماشاچي ها هم مثل فيف الكي است كه اخه يكي گفته بود تماشا چي هارو گرافيكي خوب درست كردند
داورها چطور؟!
ميشه بازيكن خريد و...
بعد از گلزنی میشه پیراهن رو درآورد؟ يا مثلا برقصه يا حركات بازيكناني هركدامشون تو دنياي واقعي وقتي گل مي زنند انجام داد؟
چه خبره؟اینا چه سولاییه؟شما مثل اینکه فقط فیفا بازی کردین تاحالا!بهتره همونو ادامه بدین.:10:
وقتی یکی یک چیزی تو تاپیک میگه حرفش مطمئنه.شما هم ارسالارو کامل بخون جوابتو میگیری.بعضی سولا هم جوریه که آدم فکر میکنه با بازیه میکرو طرفه.عزیز من این pes 2008 هست:46:
سلام.
سیو کامل بازی تومده . سیوی که توش همه چی ازاد شده باشه؟
hamoonmotaghedi_bm
28-10-2007, 21:21
يا مال مربي ها
داورها چطور؟!
ميشه بازيكن خريد و...
مهمترين قابليت اضافه بر فيفا سيستم هوش مصنوعي بازي است
مثلا اگر با يه تيم ضعيف بازي داريد حريف سيستم رو تدافعي ميكنه يا تيمي كه جلو هستش سعي ميكنه حفظ توپ كنه در ضمن اگه يه مقايسه اي بين تركيب چيدن فيفا و pes بندازين متوجه تفاوتها ميشين
شما بايد طوري دروازه بانرو تنظيم كني تا موقع تك به تك ها بهترين فاصله رو بين مهاجم و دروازه داشته باشه
داور ها از لحاظ نزديكي به صحنه ها و علايم دست و همچنين قوانين داوري دقيقا مثل واقعيت شبيه سازي شده اند
مي شه يكي بگه shop بازي كجاست ؟
FCBarcelona.ir
28-10-2007, 21:35
میشه لینک سایت westgame رو که میگید بازیش بی نقصه رو بدید؟
Amin Asterix
28-10-2007, 21:36
شاپ نداره.مثل نسخه های قدیمی باید با گرفتن جام چیزی آزاد کنی
گالری>>ترک رکورد.اینجا میبینی برای هر چیزی به چه جامی نیازه
تاحالا خواب بودی؟
آخه عزیزم
اینکه راه حل نیست
یکی که فقط با کیبورد بازی میکنه باید چی کار کنه پس ؟
عجب باگ مزخرفیه این دیگه !
rainysky50
28-10-2007, 21:41
بچه ها خواهشا توجه کنید!!من اگه یادتون باشه گفتم که بازی رو از شرکت تکین خریدم ولی روی کامپیوتر من گزارشگر نمیاد!!!الان رفتم توی فایلهای دی وی دی و دیدم نوشته شرکت وست گیم!!!!!!همونطور که گفتم روی کامپیوتر فروشنده بازی رو نصب کردیم و گزلرشگر داشت!!ولی رو مال من بازی رو 2 بار پاک و نصب کردم ولی هنوز گزارشگر نداره!!تنظیمات گزارشگر و دیگر تنظیمات صوتی و گرافیکی رو دستکاری کردم درست نشد!!!با جوی استیک بازی کردم سیوها درست شد ولی گزارشگر درست نشده!!مشکل از سیستممه!حالا خواهشا بگین مشکل چیه!!اخه چرا باید صدای تماشاگرا و توپ بیاد ولی صدای گزارشگر لعنتی نیاد!!خواهشا پاسخمو بدید!!!!
بچه ها واقعا دست گل همگیتون درد نکنه
مشکل سیوها کاملا بر طرف شد
یه تشکر ویژه هم خدمت دوستی که این مشکل رو برطرف کرد
راستی کسی اینجا عکسهای تمام رخ واقعی بازیکنان ایران رو با کیفیت خوب نداره؟؟؟؟؟؟
راستی کسی اینجا عکسهای تمام رخ واقعی بازیکنان ایران رو با کیفیت خوب نداره؟؟؟؟؟؟[/quote]
کسی اگه صورت بازیکنان تیم ملی رو درست کرده عکس هاشو تو یه فولدر بزاره و به ما بده :19:
Amin Asterix
28-10-2007, 22:14
آخه عزیزم
اینکه راه حل نیست
واقعا عجیبه.تو سایتای خارجی هم کسی نتونسته درستش کنه!البته من یک پچ دیدم فکر کنم برای حل همین بود اما برای کنسول بود.فکر کنم کونامی تا چند وقت دیگه یک پچ میده تا مشکل حل شه.
البته اگه دسته رو فقط وصل کنین و بزارین رو کنترلر حله.بعد تو بازی با کیبورد بازی کنین.اینجوری هم دسته و هم کیبورد میشن کنترلر 1.مشکلی نداره از اون لحاظ(البته اگه دسته داشته باشین:46:)
بچه ها خواهشا توجه کنید!!من اگه یادتون باشه گفتم که بازی رو از شرکت تکین خریدم ولی روی کامپیوتر من گزارشگر نمیاد!!!الان رفتم توی فایلهای دی وی دی و دیدم نوشته شرکت وست گیم!!!!!!همونطور که گفتم روی کامپیوتر فروشنده بازی رو نصب کردیم و گزلرشگر داشت!!ولی رو مال من بازی رو 2 بار پاک و نصب کردم ولی هنوز گزارشگر نداره!!تنظیمات گزارشگر و دیگر تنظیمات صوتی و گرافیکی رو دستکاری کردم درست نشد!!!با جوی استیک بازی کردم سیوها درست شد ولی گزارشگر درست نشده!!مشکل از سیستممه!حالا خواهشا بگین مشکل چیه!!اخه چرا باید صدای تماشاگرا و توپ بیاد ولی صدای گزارشگر لعنتی نیاد!!خواهشا پاسخمو بدید!!!!
منم بردی تو فکرا.بازم میپرسم شاید یکی بدونه.سیستمتو بگو.
hamoonmotaghedi_bm
28-10-2007, 22:18
بچه ها واقعا دست گل همگیتون درد نکنه
مشکل سیوها کاملا بر طرف شد
یه تشکر ویژه هم خدمت دوستی که این مشکل رو برطرف کرد
من و amin_asterix اين مشكل رو حل نكرديم بلكه تو يه فروم خارجي خونديم
7 8 صفحه قبل هست
آخه عزیزم
اینکه راه حل نیست
خوب با كيبورد بازي ميكنه مشكلي نيست
کسی اگه صورت بازیکنان تیم ملی رو درست کرده عکس هاشو تو یه فولدر بزاره و به ما بده :19:[/quote]
rainysky50
28-10-2007, 22:25
حاج امین سیستم من اینه:سی پی یو 3500 ای ام دی اتلون!!کارت گرافیک 7600 gs 265 مگابایت!!رم 1 گیگ(2 تا 512)!!مادر بورد msi k8n neo4 standard!!!کارت صدای من انبورد هست realteck AC 97 هست!!!خواهشا کمک!!ممکنه مشکل از ویندوز ایکس پی مدیا سنترم باشه!!!؟؟؟؟میخوام ویستا نصب کنم!!به نظرت چیکار کنم!!خواهشا امین جون!!هلپ اعصابم به هم ریخته ناجور!!!میشه یه عکس از تنظیمات کارت صدای ویندوزت رو برام پیغام خصوص بزارِ!!هر چند میدونم فایده نداره1!!!
چه ربطي به دسته داره من ميگم اين تمام عكسهاش گرافيك ايكس باكس زده (ديگه ضايع هست كه مال ايكس باكس هسـت)
pes 6 به قبل همشون از ps 2 به پي سي تبديل ميشد
اين عكس pes 2008 نسخه pc هست و اگه دقت كني ميبيني كه از دكمه هاي مربع و مثلث استفاده شده ولي دكمه هاي ايكس باكس y-b-a- و ... هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اگه مال ایکس باکسه چه طوری تو منوی ادیت با کیبورد میشه اسمها رو تایپ کرد؟
امير موسر
28-10-2007, 22:37
میشه لینک سایت westgame رو که میگید بازیش بی نقصه رو بدید؟
wetgame.ir
بابا من که رفتم همون 2007 رو بنصبم الکی اونو با سیواشو پاک کردم...:41:
فقط با یه چیزش حال کردم اونم پنالتی گرفتنش بود:31: این قدر خودم انداختم که آخر بازی یه اخراجی با 3-4 تا کارت زردی دادم ولی بعد یاد گرفتم تو یه بازی که 3-1 بردم دو تاش خودمو انداختم پنالتی گرفتم ...:27:
خودمم راستی راستی باورم شده بود روم خطا کردن می خواستم بگم داور دقت کن!!!:20:
belor_z56
28-10-2007, 22:43
اقا من تا صفحه 42 خوندم سر یجه گرفتم من یه نسخه از این گیم رو گرفتم ولی شماره سریال نداره میشه یکی برام شماره سریال بده
من دارم مستر لیگ بازی می کنم و حدود 4 یا 5 بازی بیشتر نمونده که تموم شه یه نکته ی جالب که دیدم تمام بازی هارو یه داور سوت می زنه یعنی تو تمام بازی ها یه داور هست!!!
اقا من تا صفحه 42 خوندم سر یجه گرفتم من یه نسخه از این گیم رو گرفتم ولی شماره سریال نداره میشه یکی برام شماره سریال بده
na9c-97an-hslc-46r5-jym9
چطوری میشه تمارض کنی؟
برای تمارز کردن باید L1+L2+R1 بزنی
من نفهمیدم این پی ای اس چرا با الیور کان قهره
آقا کسی یه سیو نداره که الی کان باشه و تیم آلمان هم درست نوشته شده باشه؟
من نفهمیدم این پی ای اس چرا با الیور کان قهره
آقا کسی یه سیو نداره که الی کان باشه و تیم آلمان هم درست نوشته شده باشه؟
دقیقا!!!
در صورتیکه لیسانس باشگاه بایرن و تمام بازیکناشو داره بازم الیور کان نیست حتی دیگه دربازه بان سوم هم نزاشتن برای بایرن با یه اسم چرت و پرت!!!:19:
تاحالا خواب بودی؟:31:
چه خبره؟اینا چه سولاییه؟شما مثل اینکه فقط فیفا بازی کردین تاحالا!بهتره همونو ادامه بدین.:10:
وقتی یکی یک چیزی تو تاپیک میگه حرفش مطمئنه.شما هم ارسالارو کامل بخون جوابتو میگیری.بعضی سولا هم جوریه که آدم فکر میکنه با بازیه میکرو طرفه.عزیز من این pes 2008 هست:46:
من تا صفحه 40 خواندم ديگه حوصله ام سر رفتم ديدم به بعضي سئوال ها جواب داده نشده
اره فقط فيفا بازي كردم
براي همين ميخواستم ببينم چه فرقي داره بعضي ها دارند سروكله ميشكنند:31::21:
من هم اين سئوالات با خواندن همين پست هايي كه زده شده برام پيش اومده:31:
مهمترين قابليت اضافه بر فيفا سيستم هوش مصنوعي بازي است
مثلا اگر با يه تيم ضعيف بازي داريد حريف سيستم رو تدافعي ميكنه يا تيمي كه جلو هستش سعي ميكنه حفظ توپ كنه در ضمن اگه يه مقايسه اي بين تركيب چيدن فيفا و pes بندازين متوجه تفاوتها ميشين
شما بايد طوري دروازه بانرو تنظيم كني تا موقع تك به تك ها بهترين فاصله رو بين مهاجم و دروازه داشته باشه
داور ها از لحاظ نزديكي به صحنه ها و علايم دست و همچنين قوانين داوري دقيقا مثل واقعيت شبيه سازي شده اند
ممنون
بقيه سئوال رو هم كسي بتواند جواب بده ممنون ميشم:11:
FCBarcelona.ir
28-10-2007, 23:43
wetgame.ir
خیلی ممنونم
cully_4u
28-10-2007, 23:50
کسی Option File واسه Pc که خودش هم امتحان کرده باشه داره ؟
the_god_of_3dsmax
28-10-2007, 23:56
من تا صفحه 40 خواندم ديگه حوصله ام سر رفتم ديدم به بعضي سئوال ها جواب داده نشده
اره فقط فيفا بازي كردم
براي همين ميخواستم ببينم چه فرقي داره بعضي ها دارند سروكله ميشكنند:31::21:
من هم اين سئوالات با خواندن همين پست هايي كه زده شده برام پيش اومده:31:
ممنون
بقيه سئوال رو هم كسي بتواند جواب بده ممنون ميشم:11:
سلام من یه صفحه هم نخوندم
اما اینو خوب می فهمم که winning eleven 6 هم از فیفا 08 ( و سایر مدل هاش ) خیلی بهتره :27:
این رو هم که می گم از خودم نمی گم چندین جا دیدم که اثبات کردن فیفا یه حالت قالبی و مثل x o داره
یعنی شما شوت رو نزده pc تصمیم می گیره که دروازه بان توپ رو می گیره یا و شما با چند بار تمرین این نقطه ضعف رو پیدا می کنین و بازی مسخره می شه ( که این حالت نه تنها در شئت زدن در تکل زدن کرنل زدن و ... هم وجود داره ) ولی در سری وینینگ الون یا همون pro evelusion soccer اصلا این حالت قالبی وجود نداره و همه چیز دینامیک یعنی مثلا ممکنه شوت شما اصلا به کله دروازه بان بخ.ره بعد بخوره به تیر و بعد دوباره خود دروازه بان و بعد از زیر دستش بره تو دروازه که همچین حالتی تو فیفا امکان نداره
یعنی حتی حالتی هم که شما تو فیفا می بینید که توپ از زیر دست دروازه بان رفت تو گل از قبل طراحی شده که مثلا توپ از زیر کمر دروازه بان بره تو گل در حالی که دست دروازه بان کج که این اتفاق اگه 2 ملیون بار هم بیفته توپ دقیقا از همون نقطه زیر دست دروازه بان عبور می کنه و دروازه بان هم با همون استیل گل می خوره .
امید وارم همه قانع شده باشین و دوباره کسی رو نبینم که داره از فیفا دفاع می کنه
بچه ها بازیش خیلی قشنگ هستش
راستی امین جان مال شما هم پس خراب شد؟؟
حالا تکلیف چیه
من که 6 تا دی وی دی مختلف کرفتم چی؟
کلی ضرر کردم که
منظور از مشکل سیو
اینه که وقتی تو ادیت یه بازیکن با عکس واقعی درست میکنی و اسمشو عوض میکنی و بعد سیو میکنی
وقتی از کل بازی میایی بیرون دوباره که بری تو بازی بری تو ادیت و لود کنی اسمی که عوض کردی هستش ولی عکس واقعیی رو که ادیت کرده بودی از بین رفته و فقط یه چهره ی تمام سیاه نمایش داده میشه
ولی من رفتم تو قسمت سیوها دیدم که نمام او چهرهها اونجا ذخیره شده ولی نمیدونم چرا اونارو لود نمیکنه
تو که انقدر دی وی دی اضافه داری یکیش رو برا ما پست کن جای دوری نمیره
cully_4u
29-10-2007, 00:05
Option File
نبود ؟
Pouriaqazvin
29-10-2007, 00:10
اما اینو خوب می فهمم که winning eleven 6 هم از فیفا 08 ( و سایر مدل هاش ) خیلی بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم قبلا چنین نظری داشتم ولی الان نظرم عوض شده به نظرم fifa خیلی بهتره
Amin Asterix
29-10-2007, 00:21
من هم قبلا چنین نظری داشتم ولی الان نظرم عوض شده به نظرم fifa خیلی بهتره
شاید ورژنه next gen خوب باشه اما ورژنه پیسیه فیفا هنوزم وحشتناکه.
کلا تا 2009 که فیفا رو پیسی هم نسل آینده میشه نمیشه دقیقا گفت کدوم بهته:46:ر
hadi_gamer
29-10-2007, 00:41
من که با pes 2008 خیلی حال میکنم.هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر خوشم میاد.
هوش مصنوعی بازی عالیه.میشه از چند تا عیب کوچکی که داره به راحتی گذشت.فیفا واقعا در مقابلش حرفی واسه گفتن نداره.
Javad_Ed
29-10-2007, 00:54
بچه ها dvd تی وای گیم
کاملا سالم هست وتازه کرک هم نمی خواد
100 درصد fifa بدرد نمی خوره
فقط pro 2008
rainysky50
29-10-2007, 01:45
بچه ها مشکل گزارشگر من با نصب ویندوز ویستا 64 بیتی حل شد!!در ضمن معلوم شد که این بازی بر روی ویندوزهای 64 بیتی نیز نصب میشه!!!
mohammad66
29-10-2007, 02:31
من مستر لیگ را تموم کرد و رفتم D1
اما خبری از ابزار ساخت استادیوم نشد!!!!!!!!!
vandidad
29-10-2007, 03:48
بهترین فعلا تو دنیا این سری جدید ازkonamiهست ...
جون دادش خیلی خداست!
:41: خاک بر سر کسایی که بازی نمیکنن(جو گرفتم):31:
سلام،
بدون هیچ تردیدی شرکت کونامی بهترین شرکت ارائه دهنده بازی فوتبال هست ، که الان نسخه 2008 رو داده بیرون ،
بازی از تمام زاوایا بهتر شده و هیچ کم و کاستی و بدی نسبت به نسخه های قبلی آن و همچنین نسبت به فوتبال های دیگر ندارد .
موفق باشید:46:
کسی یه اسکرین شات از oliver kahn داره
لیسانس باشگاههای المان رو گرفته؟؟؟؟؟؟؟
این هم از Option فایل کامل
فقط باید توی بازی هز دفعه که وارد می شوید یک بار Option فایل را Load کنید (برای افرادی که Gamepad ندارند)
اسامی تیم ملی هم درست هست
- کسی می دونه وقتی یک عکس برای صورت قرار می دهید چه طوری می شه براش ریش گذاشت؟
- توی بازی اگر دقت کرده باشید در حالت معمول بازیکنی که انتخاب می کنید یک علامت مثلث سفید رنگ موچک بالای سرش قرار داره، ولی بعضی وقتها این مثلث آبی رنگ می شه و بزرگتر با یک خط قرمز دور آن، کسی می دونه مفهومش چی هست؟
- در بعضی از بازیها اگر ترکیب را نگاه کنید شماره بعضی از بازیکنان زرد هست، یعنی چی؟
vandidad
29-10-2007, 05:11
1پست بزنی کافیه خوش تیپ
علامته مثلثی که زرد یا قرمط یا ابی میشه و بالای سر بازکن هست مال انگیزه وروحیه است
بقیه رو ...؟:5:
hamoonmotaghedi_bm
29-10-2007, 06:40
خیلی ممنونم
اما اینو خوب می فهمم که winning eleven 6 هم از فیفا 08 ( و سایر مدل هاش ) خیلی بهتره :27:
این رو هم که می گم از خودم نمی گم چندین جا دیدم که اثبات کردن فیفا یه حالت قالبی و مثل x o داره
یعنی شما شوت رو نزده pc تصمیم می گیره که دروازه بان توپ رو می گیره یا و شما با چند بار تمرین این نقطه ضعف رو پیدا می کنین و بازی مسخره می شه ( که این حالت نه تنها در شئت زدن در تکل زدن کرنل زدن و ... هم وجود داره ) ولی در سری وینینگ الون یا همون pro evelusion soccer اصلا این حالت قالبی وجود نداره و همه چیز دینامیک یعنی مثلا ممکنه شوت شما اصلا به کله دروازه بان بخ.ره بعد بخوره به تیر و بعد دوباره خود دروازه بان و بعد از زیر دستش بره تو دروازه که همچین حالتی تو فیفا امکان نداره
یعنی حتی حالتی هم که شما تو فیفا می بینید که توپ از زیر دست دروازه بان رفت تو گل از قبل طراحی شده که مثلا توپ از زیر کمر دروازه بان بره تو گل در حالی که دست دروازه بان کج که این اتفاق اگه 2 ملیون بار هم بیفته توپ دقیقا از همون نقطه زیر دست دروازه بان عبور می کنه و دروازه بان هم با همون استیل گل می خوره .
Option File
نبود ؟
نميدونم ديدين يا نه اما يه بازي فلشي هست كه يه مرده توپ رو ميبره جلو بهد يه دفاع مياد جلوش حالا ما بايد از بين 8 جهت يكي رو انتخاب كنيم هميشه هم يه جهت مشخص درسته بهد هم به همين ترتيب گل ميزنيم
فيفا يه همچين چيزيه
فعلا هيچ اپشن فايلي كه لباس رو درست كنه نيومده
hamoonmotaghedi_bm
29-10-2007, 06:42
خیلی ممنونم
Option File
نبود ؟
- کسی می دونه وقتی یک عکس برای صورت قرار می دهید چه طوری می شه براش ریش گذاشت؟
- توی بازی اگر دقت کرده باشید در حالت معمول بازیکنی که انتخاب می کنید یک علامت مثلث سفید رنگ موچک بالای سرش قرار داره، ولی بعضی وقتها این مثلث آبی رنگ می شه و بزرگتر با یک خط قرمز دور آن، کسی می دونه مفهومش چی هست؟
يعني خسته شده( stamina 0 شذه)
Masoud King
29-10-2007, 10:16
تو این هم مثه قبلیا شوت سر ضرب بزنیم الکی الکی گل میشه؟؟؟؟؟؟
اگه این جوری باشه که اصلا فایده نداره!!!!!!!!
hadi_gamer
29-10-2007, 10:37
ایول دقیقا زدی وسط خال.فیفا تمام حرکاتش از پیش تعیین شده هستش و وقتی شما بازی میکنید انگار اختیار ندارید و این کامپیوتر هست که تصمیم میگیره برای توپ چه اتفاقی بیفته.این رو من از اولین باری که فیفا بازی کردم متوجه شدم و واقعا آدم رو آزار میده.
Masoud King
29-10-2007, 10:49
ramin-ahmadi
29-10-2007, 11:30
یک سری ویدئو پیدا کردم که تکنیک های گل زنی ویژه رو آموزش میده ، بهتره نگاه کنید تا ببینید کونامی چه کرده که ما ازش بی خبریم !!! :
ramin-ahmadi
29-10-2007, 11:39
یک موردش Supercancel هست ( برای اینایی میگم که اینترنت پرسرعت ندارند و نمیتونند ببینند :
موقعی که تک به تک میشوید و در حالی که با سرعت به سمت دروازه در حرکت هستید وقتی نزدیک دروازبان شدید دکمه مربع (شوت) را پر کنید اما قبل اینکه ضربه را به شوت بزند دکمه های R1 + R2 را بگیرید ، به این ترتیب دروازبان گول خورده و شما میتوانید به راحتی از کنارش عبور کنید و گل را به ثمر برسانید ، در واقع با زدن این دو دکمه توپ را به جای اینکه شوت بزند نگه میدارد و بازیکن مقابل گول میخورد !
آموزش ویدئویی :
ramin-ahmadi
29-10-2007, 11:41
یک مورد دیگه که من دیدم این بود : Hidden Lob
وقتی که با دروازبان دارید تک به تک میشوید به مدار پایین دقت کنید به محض اینکه دیدید دروازبان از دروازه خارج شد ، 45 درجه به سمت چپ یا راست بروید ( بستگی به بازیکن چپ یا راست پا دارد ) و L1 را به همره مربع بزنید و ببینید چه گل زیبایی به ثمر میرسد :
آموزش ویدئویی :
ramin-ahmadi
29-10-2007, 11:47
آموزش حرفه ای زدن ضربات ایستگاهی از فواصل مختلف :
mojtaba007
29-10-2007, 11:56
من اين بازي را 3 روزي ميشه خريدم و به نتايج زير رسيدم
بازي فوق العاده طبيعي تر شده و حس كامل يك فوتبال را به ادم القا ميكند
داوري ها خيلي خوب شده به خصوص افسايد گيري
من داشتم با بازيكنم ميدويدم كه بازيكن حريف يك تكل زد و بازيكن من افتاد زمين و چنان داشت از درد ميمرد كه من فكر كردم حتما پايش شكسته وقتي صحنه اهسته را ديدم ديدم كه اصلا با هم هيچ برخوردي نداشتند و بازيكن من زيادي شلوغش كرده بود و وقتي ديد داور به بازيكن حريف كارتي نشان نداد خودش مثل بچه گلي از زمين بلند شد
يا مثلا وقتي روي بازيكن من خطا شد بازيكن من سريع رفت توپ را با دستاش برداشت و بازي را سريع شروع كرد
و من ديگه هر كاري كردم كه سريع بازي را شروع كنم نتونستم ايا شما ميتونيد چه طوري بازي را ميتونيد سريع شروع كنيم
سنگيني توپ خيلي با حال شده و ديگه شوتهامون سر به اسمون نميزاره
دروازبوني به نظر من خيلي واقعي تر شده
و كلي خوبيهاي ديگه كه فعلا همينها تو ذهنم بود
حالا ميرسيم به مشكلات اين بازي
مهمترين مشكل براي من اين هست كه نميتونم L1 را تبديل به SPACE كنم كه حسابي حالم را گرفته
مشكل بعدي همين SAVE بازي است
و مشكل بعدي همين راه رفتن بازيكنها هست كه ادم رو ياد فيلم گوژ پشت نتردام ميندازه
در كل اگر اين 3 مشكل بالا را نداشت فوتبال فوق العاده با حالي ميشد
ولي با اين حال و با وجود اين چند تا مشكل باز هم فوتبال با حالي هست من كه دارم از بازيش لذت ميبرم
و يك درخواست
لطفا كسي پيدا بشه كه يك OPTION FILE از اين بازي پيدا كند كه اسامي و لباس تمام تيمها دست باشد و بعدش چهره بازيكنهاي تيم ايران را درست كند و بعد براي ما اين SAVE را اپلود كند
saman rossi
29-10-2007, 14:04
ايول من اون تكنيكا رو بكار گرفتم خيلي باحال بود
در ضمن فكر كنم همونكه ميتونيم چمن و ساختمان ورزشگاه رو جدا انتخاب ميشه استاديوم سازي!!!!! يعني داري چمن يه ورزشگاهو عوض ميكني ديگه
مهمترين مشكل براي من اين هست كه نميتونم L1 را تبديل به SPACE كنم كه حسابي حالم را گرفته
مشكل بعدي همين SAVE بازي است
و مشكل بعدي همين راه رفتن بازيكنها هست كه ادم رو ياد فيلم گوژ پشت نتردام ميندازه
save رو با نصب دسته ميتوني حلش كني بقيشم عادت ميكني ان شاء الله:20:
Amin Asterix
29-10-2007, 14:09
ايول من اون تكنيكا رو بكار گرفتم خيلي باحال بود
در ضمن فكر كنم همونكه ميتونيم چمن و ساختمان ورزشگاه رو جدا انتخاب ميشه استاديوم سازي!!!!! يعني داري چمن يه ورزشگاهو عوض ميكني ديگه
نه برادر من.استادیوم سازی یک چیز دیگه بود.ظرفیت و ظاهر ورزشگاه بود نه انتخاب چمن:46:
کسی از برنامه های چهره ساز جدید خبر داره؟اگه داره یک خبر بده.بگه چه برنامه هایی اومده و چجوری کار میکنه:10:
ramin-ahmadi
29-10-2007, 14:42
واقعا گزارشگر هیجان رو از بازی میگیره ، آدم یاد بازیهای پرسپولیس ، استقلال که در شهرستانها انجام میشه میوفته که گزارشگر نای حرف زدن نداره و وقتی توپ گل میشه فقط میگه : بله توپ وارد دروازه شد ( بدون هیچ هیجانی )
همچنین رنگ بازی و مخصوصا چمن خیلی تیره به نظر میرسه و وقتی به PES 6 نگاه میکنید این تفاوت را احساس میکنید ، بارانی که میبارد زیاد هم طبیعی نیست و وقتی که بازی رو در مد Low اجر کنید که دیگه اصلا حال نمیده بازی .
کسانی از این بازی لذت خواهند برد که گرافیک قوی داشته باشند و بازی را در مد High بازی کنند ، چون در سایر مدها اصلا حال نمیده ، من سیستمم تقریبا بازیهای سنگین تر از این رو به خوبی اجرا میکنه اما وقتی این بازی رو روی مد High میزارم بعضی وقتها مثل زمان زدن کرنر یا ضربه ایستگاهی برای چند لحظه کند میشه .
حرکات بازیکن ها عالی شده و واقعا طبیعی بودن رو میشه حس کرد و اگر یکی دوهفته بازی کنید فکر کنم دیگه کاملا بهش عادت کنید و این هم انتقاد از بازی نکنید ( گرچه ضعفهایی داره که نمیدونم چرا مثل همون گزارشگر ، که البته میتونید صداش رو قطع کنید و خودتون به بازی هیجان بدید )
arnold_ab
29-10-2007, 14:45
بنا به گزارشات رسيده از سوي مسوولين نسخه يPS3 بازي PES2008 داراي مشكلات Frame Rate بسيار حادي است كه به شدت بازي را تخريب كرده و سرعت اجراي آن را نيز به شدت پايين اورده است.در متن خبر نوشته شده كه PES2008 نسخهPS3 به دليل مشكل ذكر شده بسيار مايوس كننده خواهد بود و اگر به دنبال فوتبال سريع و روان بر روي PS3 هستيد فقط FIFA 08 براي شما باقي مي ماند
واقعا گزارشگر هیجان رو از بازی میگیره ، آدم یاد بازیهای پرسپولیس ، استقلال که در شهرستانها انجام میشه میوفته که گزارشگر نای حرف زدن نداره و وقتی توپ گل میشه فقط میگه : بله توپ وارد دروازه شد ( بدون هیچ هیجانی )
همچنین رنگ بازی و مخصوصا چمن خیلی تیره به نظر میرسه و وقتی به PES 6 نگاه میکنید این تفاوت را احساس میکنید ، بارانی که میبارد زیاد هم طبیعی نیست و وقتی که بازی رو در مد Low اجر کنید که دیگه اصلا حال نمیده بازی .
کسانی از این بازی لذت خواهند برد که گرافیک قوی داشته باشند و بازی را در مد High بازی کنند ، چون در سایر مدها اصلا حال نمیده ، من سیستمم تقریبا بازیهای سنگین تر از این رو به خوبی اجرا میکنه اما وقتی این بازی رو روی مد High میزارم بعضی وقتها مثل زمان زدن کرنر یا ضربه ایستگاهی برای چند لحظه کند میشه .
حرکات بازیکن ها عالی شده و واقعا طبیعی بودن رو میشه حس کرد و اگر یکی دوهفته بازی کنید فکر کنم دیگه کاملا بهش عادت کنید و این هم انتقاد از بازی نکنید ( گرچه ضعفهایی داره که نمیدونم چرا مثل همون گزارشگر ، که البته میتونید صداش رو قطع کنید و خودتون به بازی هیجان بدید )
با هات موافقم حتی تما شاگران هم دیگه نای تشویق کردن ندارن یاد ساکر6وقتی نزدیک دروازه میشدی با صدای تماشاگران روحیه میگرفتیم ولی حالا چی خیلی خشکه گل زدنشونم به آدم میزاد نرفته
danijon_2006
29-10-2007, 15:11
این فایل ویدئوئی که گذاشتن برای حرکات و تکنیک جدید در بازی خیلی تعداد و حجمش زیاده لطفا یکی لطف کنه تو یه پست اونایی که واقعا به درد میخوره رو یجا بگه ممنون میشم
Pouriaqazvin
29-10-2007, 15:11
با صدای تماشاگران روحیه میگرفتی
واسه من که بیشتر اعصاب خورد کنی بود
danijon_2006
29-10-2007, 15:13
لطفا یکی هم اگه میشه یک پک کامل از عکس بازیکنهای رئال که تصویرشون خوب ساخته نشده بزاره همینوطر از بازیکنای بزرگ دیگه ممنون میشم
hadi_gamer
29-10-2007, 15:56
اون کند شدن بازی و افت فریم هیچ ربطی به سیستم قوی نداره.شما با قویترین سیستم دنیا هم که بازی کنید در جاهای شلوغ افت فریم دارید و بازی میلرزه.این مشکل خود بازی هست و نه سیستم.
pentoriko
29-10-2007, 17:04
كسي تا حالا پيراهن بازيكن حريف رو كشيده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چي جوري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
hardblack04
29-10-2007, 17:09
چقدر گل زدن توی این بازی راحته!
کافیه که وسط زمین توپ برسه به بازیکنی مثل اتوئو، مدافعان حریف مثل ماست! دریبل میخورن و وقتی به دروازه نزدیک میشید، چشماتون رو ببندید و دکمه شوت رو تا ته فشار بدید، احتمال 50 درصد گله! حتی توی تاپ پلیر
توی pes 2008 برای گل زدن نیاز به تاتکیک درست و حسابی نیست، برعکس pes 6
saman rossi
29-10-2007, 17:20
بابا بي خيال دكمه ي شوت رو تا اخر فشار بدي توپ ميره خونه اصغر اقا
با هات موافقم حتی تما شاگران هم دیگه نای تشویق کردن ندارن یاد ساکر6وقتی نزدیک دروازه میشدی با صدای تماشاگران روحیه میگرفتیم ولی حالا چی خیلی خشکه گل زدنشونم به آدم میزاد نرفته
مگه شما نگفتي بازيو بعد از نيم ساعت از رو هاردت پاك كردي چطور اين همه به جزييات بازي واردي انقد تابلو نياش مي فروشنت ها از ما گفتن:19:
TOOMY-2008
29-10-2007, 17:34
دوستان به نظر من که خیلی بازی باحالی
هرکی هر چی بگه از ارزشهای این بازی کم نمیشه
درضمن فکر کنم شما اصلا خوبی های این بازی رو ندیدن مثلا وقتی یک بازیکن رو ادیت میکنی میتونی به هش 2 حالت خوشحالی بعد از گل تعریف بکنی
که خیلی حالت های زیاد وقشنگی داره
درضمن من دارم صورت بازیکنان تیم ملی رو ادیت میکنم
هر وقت تموم شد برای همه میزارم
چون به ادیت هود بازی خوب وارد نیستم یه کم طول میکشه اما سعی میکنم بیشتر وقت روش بزارم
درضمن اون بازیکنانی که توی تیم ملی نیستن ولی توی باشگاهای معروف مثل پرسپولیس هستن رو هم دارم وارد بازی میکنم و هر وقت آماده شد براتون میزارم
این هم از Option فایل کامل
فقط باید توی بازی هز دفعه که وارد می شوید یک بار Option فایل را Load کنید (برای افرادی که Gamepad ندارند)
اسامی تیم ملی هم درست هست
in option ro bayad koja berizi ????????
امير موسر
29-10-2007, 18:15
in option ro bayad koja berizi ????????
جای سیو بازی.
سلام بچه ها
من مخوام از دوستی که مشکل بازی رو پیدا کرد تشکر کنم و بگم: بابا تو دیگه کی هستی. خیلی دمت گرم.
واقعا مرسی
ولی درسته یه معایبی داره ولی نقاط مثبتش از منفیش بیشتره برای همین بازی خوبیه
FCBarcelona.ir
29-10-2007, 19:00
تنها عیب بزرگ بازی اینه که ضربه کاشته های کامپیوتر 90% گل میشن! به جز اون واقعا بازی بی نظیریه. گل زدن هم راحت نیست، ولی خب تو هر بازی بعد مدتی میشه راحت گل زد، اما خب اونی که حرفه ای بازی می کنه همیشه دنبال اینه که گل قشنگ و جدید بزنه نه صرفا زیاد گل معمولی بزنه.
واقعا در مقابل Pes، فیفا مثل یه شوخیه اونم از نوع مضحکش :27:
farhad07
29-10-2007, 19:43
تنها عیب بزرگ بازی اینه که ضربه کاشته های کامپیوتر 90% گل میشن! به جز اون واقعا بازی بی نظیریه. گل زدن هم راحت نیست، ولی خب تو هر بازی بعد مدتی میشه راحت گل زد، اما خب اونی که حرفه ای بازی می کنه همیشه دنبال اینه که گل قشنگ و جدید بزنه نه صرفا زیاد گل معمولی بزنه.
واقعا در مقابل Pes، فیفا مثل یه شوخیه اونم از نوع مضحکش :27:
با تمام حرف ها موافقم:10::10:
mojtaba007
29-10-2007, 19:46
دوستان به نظر من که خیلی بازی باحالی
هرکی هر چی بگه از ارزشهای این بازی کم نمیشه
درضمن فکر کنم شما اصلا خوبی های این بازی رو ندیدن مثلا وقتی یک بازیکن رو ادیت میکنی میتونی به هش 2 حالت خوشحالی بعد از گل تعریف بکنی
که خیلی حالت های زیاد وقشنگی داره
درضمن من دارم صورت بازیکنان تیم ملی رو ادیت میکنم
هر وقت تموم شد برای همه میزارم
چون به ادیت هود بازی خوب وارد نیستم یه کم طول میکشه اما سعی میکنم بیشتر وقت روش بزارم
درضمن اون بازیکنانی که توی تیم ملی نیستن ولی توی باشگاهای معروف مثل پرسپولیس هستن رو هم دارم وارد بازی میکنم و هر وقت آماده شد براتون میزارم
لطفا اديت عكسها را روي option file اي بزاريد كه اسامي و لباسها درست باشد
آقا اگه كسي option file چيزي درست كرد تو امضاش بزاره يا يه تاپيك مخصوص اين چيزا وا كنيد يا تو صفحه اول آدرس بدين كه آدم دو ساعت دنبالش نگرده ممنون
Morteza4SN
29-10-2007, 20:35
من هم بعد از بازي كردن اين نسخه واقعا توي ذوقم خورد . و هر چي بيشتر ميگذره بيشتر مشكوك ميشم كه نكنه اين نسخه كه زودتر از موئد مقرر به بازار اومده نسخه اصلي بازي نباشه و چيزي مثل نسخه بتا يا آزمايشي و ... باشه ! خدا كنه كه اينطور باشه وگرنه بايد يك سال ديگه با 6 سر كنيم يا اصلا دور فوتبال رو خط بكشيم .
مسخره شدن گيم پلي ، شوت بودن دروازه بان و مدافعين ، جا موندن دوربين از شوتهايي كه به سمت دروازه زده ميشه در بعضي صحنه ها خود به تنهايي دليل كافي براي اين توي ذوق خوردن هست حالا هر چقدر هم كه گرافيك بازي و خوشگل كاري هاش بيشتر شده باشه !
از فيفا كه اصلا حرف نزنبد ، من 08 رو گرفتم ولي مثل هميشه از گيم پلي آن و ... خوشم نيومد ، در مقايسه با فيفا 08 پرو 2008 قابل تحمل تره ولي پرو 2008 در مقايسه با شماره هاي قبلي به خصوص پرو 6 يك شكست نا اميد كننده بيشتر نيست.
Evolution37
29-10-2007, 20:35
آقا خداییش یه آپشن فایل به درد بخور بذارید...اسمها رو که خودمون هم میتونیم درست کنیم..یه چیزی بذارید که آرم باشگاها و پیراهن هاشون درست بشه به خصوص لیگ انگلیس
Evolution37
29-10-2007, 20:38
آقا خداییش یه آپشن فایل به درد بخور بذارید...اسمها رو که خودمون هم میتونیم درست کنیم..یه چیزی بذارید که آرم باشگاها و پیراهن هاشون درست بشه به خصوص لیگ انگلیس
امير موسر
29-10-2007, 20:43
اونا optinfile نیست, patch.
pentoriko
29-10-2007, 20:55
كسي تا حالا پيراهن بازيكن حريف رو كشيده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چي جوري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
يكي جواب من رو بده ؟
اصلا كسي تا حالا اين كارو كرده؟
چرا من نمي تونم خوب درست كنم بازيكنا رو از رو عكس ؟
كار خاصي بايد بكنم ؟
اصلا شبيه عكس نمي شه :19:
slambovich
29-10-2007, 21:05
دوستان من میخواستم این بازی رو سفارش بدم ولی تو شهرستانها اصلا لاهیجان نیست
:41:
میخوام بدونم کسی میدونه این بازی در شهرستانها کی میاد
من هم بعد از بازي كردن اين نسخه واقعا توي ذوقم خورد . و هر چي بيشتر ميگذره بيشتر مشكوك ميشم كه نكنه اين نسخه كه زودتر از موئد مقرر به بازار اومده نسخه اصلي بازي نباشه و چيزي مثل نسخه بتا يا آزمايشي و ... باشه ! خدا كنه كه اينطور باشه وگرنه بايد يك سال ديگه با 6 سر كنيم يا اصلا دور فوتبال رو خط بكشيم .
مسخره شدن گيم پلي ، شوت بودن دروازه بان و مدافعين ، جا موندن دوربين از شوتهايي كه به سمت دروازه زده ميشه در بعضي صحنه ها خود به تنهايي دليل كافي براي اين توي ذوق خوردن هست حالا هر چقدر هم كه گرافيك بازي و خوشگل كاري هاش بيشتر شده باشه !
از فيفا كه اصلا حرف نزنبد ، من 08 رو گرفتم ولي مثل هميشه از گيم پلي آن و ... خوشم نيومد ، در مقايسه با فيفا 08 پرو 2008 قابل تحمل تره ولي پرو 2008 در مقايسه با شماره هاي قبلي به خصوص پرو 6 يك شكست نا اميد كننده بيشتر نيست.
اولا كه نسخهي اصله
گيم پلي اصلا مسخره نيست
عالي شده
دربازه بان و دفاع توي حالت تاپ پلير پدرتو در ميارن
كجاش شوتن ؟
دوربين جا مي مونه ؟:13:
گرافيك كه عاليه
تنها مشكل دويدن بازيكناست كه عادت مي كنيم
من العان دارم لذت مي برم :8:
شما همون بازي نكني سنگين تره :21:
FrankSerpico
29-10-2007, 21:10
سلام خدمت دوستان عزیز راستش با اومدن این بازی منم مثل همه خوشحال شدم اما با توجه به گیم پلی و عوامل دیگه ای که دیگه همه ی استید گفتن زدحال درست و حسابی خوردم اما الان میبینم که خیلی ها تو اپشن فایل مشکل دارند و ... گفتم این سایت و بزارم هم تخخصصی تره هم چند تا patch واسه بوندس لیگا و لیگ اینگلیس دیدم حالا خودتون برید و استفاده کنین..
the_god_of_3dsmax
29-10-2007, 21:15
ایول دقیقا زدی وسط خال.فیفا تمام حرکاتش از پیش تعیین شده هستش و وقتی شما بازی میکنید انگار اختیار ندارید و این کامپیوتر هست که تصمیم میگیره برای توپ چه اتفاقی بیفته.این رو من از اولین باری که فیفا بازی کردم متوجه شدم و واقعا آدم رو آزار میده.
دقیقا...کاملا تایید میشه :5:
amirtaker
29-10-2007, 21:21
وقتي مسترليگ ميخواي creat custom ...بري پينت1000 تا است چه جوري بايدازاول اين پويتت روبالا ببري؟(مثل نسخه هاي قبلي ازاول هربازيكني رابخواي بخري)
FrankSerpico
29-10-2007, 21:24
وقتي مسترليگ ميخواي creat custom ...بري پينت1000 تا است چه جوري بايدازاول اين پويتت روبالا ببري؟(مثل نسخه هاي قبلي ازاول هربازيكني رابخواي بخري)
شما اول باید کاپ ها و لیگ ها رو بگیری تا بتونی ML Starting Point رو بگیری... اگه تو گالری بری متوجه می شی.
Evolution37
29-10-2007, 21:26
اونا optinfile نیست, patch.
تا اونجا که من یادمه قبلا در سری های قبل بهش می گفتن آپشن فایل و باهاش آرم باشگاه ها و پیراهنها درست میشد شاید حالا بهش میگن PATCH
خوب به هر حال PATCH تصحیح کننده این بازی رو کسی نداره!!!
TOOMY-2008
29-10-2007, 21:37
دوستان من یه پچ میزارم که آرم و لوگو تیم ها رو درست میکنه
سعی میکنم بیشتر بزارم
FrankSerpico
29-10-2007, 21:40
اینم یه patch ببینم به درد دوستان می خوره یا نه؟
امير موسر
29-10-2007, 21:59
تا اونجا که من یادمه قبلا در سری های قبل بهش می گفتن آپشن فایل و باهاش آرم باشگاه ها و پیراهنها درست میشد شاید حالا بهش میگن PATCH
خوب به هر حال PATCH تصحیح کننده این بازی رو کسی نداره!!!
شما درست میگی optionfile سیو بازیه.
ولی patch رو وقتی که گرفتی باید با برنامه هایی مثل kitserver و dkz به بازی اضافه کنی.
مگر اینکه یکی از دوستان زحمت این کار رو بکشن و سیو (optionfile) خودشون رو برا ما آپلود کنند.
بابا بي خيال دكمه ي شوت رو تا اخر فشار بدي توپ ميره خونه اصغر اقا
مگه شما نگفتي بازيو بعد از نيم ساعت از رو هاردت پاك كردي چطور اين همه به جزييات بازي واردي انقد تابلو نياش مي فروشنت ها از ما گفتن:19:
اصغر آقا کیه؟:19:
دوستان من میخواستم این بازی رو سفارش بدم ولی تو شهرستانها اصلا لاهیجان نیست
:41:
میخوام بدونم کسی میدونه این بازی در شهرستانها کی میاد
من تو لنگرود یه جا آدرس دارم:
لنگرود - جاده چمخاله - روبروی بی بی زینب - فروشگاه کاسپین - آقای شکری
mohsen.rajabi
29-10-2007, 22:55
سعی میکنم بیشتر بزارم
دوست عزیز ممنون اما میشه راهنمایی کنی که چه جوری به بازی اضافه کنیم آخه سیستم فایلهای بازی تغییر کرده
mohsen.rajabi
29-10-2007, 23:15
یه آپشن فایل برای درست کردن نام تیمها و بازیکنان
لینک مستقیم
All nationalteams have real playernames
All transfers have been done
The Eredivisie had a bigupdate
All big international clubs have actual formations
All Premierleague teams have realnames
All cups have the correct names
hamoonmotaghedi_bm
30-10-2007, 00:03
سلام بچه ها
من مخوام از دوستی که مشکل بازی رو پیدا کرد تشکر کنم و بگم: بابا تو دیگه کی هستی. خیلی دمت گرم.
واقعا مرسی
خيلي ممنون اين هم مكالمه ي بين من و اميد استريكس كه به حل مشكل انجاميد
hmnmot (10/26/2007 1:56:17 PM): salam
Amin (10/26/2007 1:56:32 PM): salam
Amin (10/26/2007 1:56:39 PM): chi shod?
hmnmot (10/26/2007 1:56:53 PM): ye chizi fahmidam too oon topic:
hmnmot (10/26/2007 1:57:30 PM): ye adami be esme andreas mige baraye man pese original hast va in moshkelo dare
hmnmot (10/26/2007 1:57:58 PM): va modire site behesh mige tanha rahesh ine ke ye gamepad vasl koni
Amin (10/26/2007 1:58:07 PM):
hmnmot (10/26/2007 1:58:19 PM): va oono too halate run as first controller gharar bedi
Amin (10/26/2007 1:58:31 PM): vay doroste
hmnmot (10/26/2007 1:58:35 PM): There is just one way to load option file at beginning on pes2008...connecting a gamepad and configuring it to run as "first controller"..
Amin (10/26/2007 1:58:42 PM): manam 2 rooz dastam vasl bood
hmnmot (10/26/2007 1:58:43 PM): ino modire neveshte bood
Amin (10/26/2007 1:58:55 PM):
hmnmot (10/26/2007 1:59:50 PM): zaheran moshkel movaghatan hal shod
Amin (10/26/2007 2:02:09 PM):
Amin (10/26/2007 2:02:10 PM): az hamoone
Amin (10/26/2007 2:02:16 PM): beram be bacheha elam konam
Amin (10/26/2007 2:02:19 PM):
hmnmot (10/26/2007 2:03:34 PM): nage toonesti ye kari kon p30world ye e-maile faal sazi ham baraye man bezane manam biam too jametoon har kari mikonam nemiad
Amin (10/26/2007 2:04:08 PM):
Amin (10/26/2007 2:04:16 PM): too draft rafti?
hmnmot (10/26/2007 2:04:23 PM): na aslan nemiad
Amin (10/26/2007 2:04:40 PM): manam in moshkelo dashtam chand rooz
Amin (10/26/2007 2:04:46 PM): hey mizadam o nemidad
Amin (10/26/2007 2:04:59 PM): akhar enghadr mail dadam behesh ta belakhare dad
Amin (10/26/2007 2:05:04 PM):
hmnmot (10/26/2007 2:05:08 PM):
mohammad66
30-10-2007, 00:28
این بخش "استادیوم سازی" بازی کجاست؟؟؟؟؟؟
Amin Asterix
30-10-2007, 00:45
این بخش "استادیوم سازی" بازی کجاست؟؟؟؟؟؟
نداره عزیز
========
بقیه هم زیاد منتظر آپشن فایل و پچ کامل نباشن!حداقل یک هفته دیگه باید صبر کرد:10:
========
آرین تیم ملی چی شد؟:27:
muhamad_666
30-10-2007, 01:21
سلام دوستان.
میخواستم بپرسم این نسخه از pes2008 که تو این سایت به فروش میرسه نسخه اصلی هستش؟
اخه چند روز قبل از انتشار رسمی بازی , تو این فروشگاه گذاشته شد .
آدم نمیدونه کدوم نسخه حقیقیه .
یکی از دوستام هم 2 هفته پیش از بازار این بازی رو خریده بود میگفت مثل pes6 هستش فقط یه چیزای جزئی عوض شده.
یک موضوع جالب:
من کارت گرافیک GeForce 6600GT دارم. در حالت عادی در تنظیمات به من اجازه داده نمی شد کیفیت بازی را روی High بذارم، یک پیغام خطا می داد. مجبور بودم در حالت medium بازی رو اجرا کنم.
امروز Kit server را کنار بازی نصب کردم به من اجازه داد بازی را روی high بذارم و جالب اینکه برنامه با کیفیت کامل اجرا شد!!!
tajclubesteghlal
30-10-2007, 02:10
سلام دوستان
من این بازی را گرفتم ( سرزمین هم داده بیرون ) اما گزارشگری نداره ، بازیها در زمین های مختلف هم برگزار میشه اما هیچ گزارشگری حرف نمیزنه !!! چرا ؟؟
من لباس تیم منچستر رو گرفتم ولی شمارش رو نمیدونم تا جا به جا کنم
هر کی لیست کیتهای همه تیمها رو داشت بزاره خیلی ممنون میشم
FrankSerpico
30-10-2007, 02:32
سلام بچه ها اینم Kit Server V.7 که مخصوصه PES2008 امیدوارم که به کارتون بیاد به درد من که خورد...:27::27::27:
دودین بازیکنا خیط شده
نسبت به 6
حالت تور دروازه هم مثل فیفا خیط شده
البته من با سیستمم تونستم مدیوم اجرا کنم
ehsan641
30-10-2007, 05:00
بچه ها سلام . من یه سوال دارم
در مورد اجرای pes 2008 من متوجه شدم که کارت گرافیکی که میخواد باید اینا رو ساپورت کنه
DirectX 9.0c
گرافيك 256 با پيكسل شيدر 3.0
حالا میخوام شما راهنماییم کنید که چه کارتی بخرم
مادر بورد من : gigabyte 8ipe1000 pro-g
باید agp بخرم
تو رو خدا راهنمایی کنید . ضمنا قیمتش هم زیر 70 تومن باشه
از دوستایی که سیستم مشابه من دارن هم میخوام بگن که با چه کارت گرافیکی بازی میکنن؟
چون کارت من ati 9250 هست . چمن ورزشگاه ها رو با کیفیت بسیار بد نشون میده و همه استادیوم ها مثل هم
تماشاگر هم که اصلا نداره
توی setting هم کیفیتش بهتر از low نمیشه
arnold_ab
30-10-2007, 09:13
خبری بسیار خوب برای طرفداران کنسول PS3 !!!
شرکت Konami ضمن عذر خواهی اعلام کرد که این مشکل به زودی رفع خواهد شد!
اکنون یک Patch برای رفع کردن تمامی مشکلات Online و Offline درد ست ساخت است. Pro-G نیز اعلام کرد که تا مدتی دیگر قرار است Patch بازی منتشر شود و Gameplay آنلاین آن نیز تقویت خواهد شد.
همچنین Konami اعلام کرد که نسخه آنلاین X360 بازی، نرم و روان اجرا می شود و مشکلی نخواهد داشت.
( البته این خبر در تاریخ 26 کتبر منتشر شده ! احیانا خبر تکراری بود خودتون ببخشید )
..
..
..
بازی سنتر
من controller 1 رو که می زارم روی دسته دیگه با کیبورد نمیشه بازی کرد:41:
این ورژنش یکم مثل فیفا شده:2::2:
ramin-ahmadi
30-10-2007, 10:25
بچه ها سلام . من یه سوال دارم
در مورد اجرای pes 2008 من متوجه شدم که کارت گرافیکی که میخواد باید اینا رو ساپورت کنه
DirectX 9.0c
گرافيك 256 با پيكسل شيدر 3.0
حالا میخوام شما راهنماییم کنید که چه کارتی بخرم
مادر بورد من : gigabyte 8ipe1000 pro-g
باید agp بخرم
تو رو خدا راهنمایی کنید . ضمنا قیمتش هم زیر 70 تومن باشه
از دوستایی که سیستم مشابه من دارن هم میخوام بگن که با چه کارت گرافیکی بازی میکنن؟
چون کارت من ati 9250 هست . چمن ورزشگاه ها رو با کیفیت بسیار بد نشون میده و همه استادیوم ها مثل هم
تماشاگر هم که اصلا نداره
توی setting هم کیفیتش بهتر از low نمیشه
بهتره از فکرش بیای بیرون ، یا اینکه کل سیستم رو عوض کنی ، من هم مادربرد قبلیم همین 8IPE1000 بود ، ولی مشکل اینجاست که AGP ساپورته !
من الان با کارت 7600GS وقتی رو مد High میزارم بازم اون کیفیت رو نداره و به خوبی اجرا نمیشه و فکر میکنم مشکل از خود بازی باشه نه کارت گرافیک و سیستم .
Amin Asterix
30-10-2007, 10:35
سلام دوستان.
میخواستم بپرسم این نسخه از pes2008 که تو این سایت به فروش میرسه نسخه اصلی هستش؟
اخه چند روز قبل از انتشار رسمی بازی , تو این فروشگاه گذاشته شد .
آدم نمیدونه کدوم نسخه حقیقیه .
یکی از دوستام هم 2 هفته پیش از بازار این بازی رو خریده بود میگفت مثل pes6 هستش فقط یه چیزای جزئی عوض شده.
اصله عزیز.اورجیانلشم همین شکلیه
سلام دوستان
من این بازی را گرفتم ( سرزمین هم داده بیرون ) اما گزارشگری نداره ، بازیها در زمین های مختلف هم برگزار میشه اما هیچ گزارشگری حرف نمیزنه !!! چرا ؟؟
از ویندوزه نه بازی.یکی از بچه ها ویندوزشو عوض کرد(64 بیت ریخت)حل شد.احتمالا ویندوزت قدیمیه
سلام بچه ها اینم Kit Server V.7 که مخصوصه PES2008 امیدوارم که به کارتون بیاد به درد من که خورد...:27::27::27:
من اینو گرفتم اما مثل همیشه نتونستم استفاده کنم!!!اون اینستالش فعال نمیشه:41:
من controller 1 رو که می زارم روی دسته دیگه با کیبورد نمیشه بازی کرد:41:
این ورژنش یکم مثل فیفا شده:2::2:
امکان نداره!معلوم نیست چیکار کردی.همه میزارن رو 1 و با کیبورد بازی میکنن:46:
ramin-ahmadi
30-10-2007, 10:59
دوست شما چطور روی سیستم 64 بیت نصبش کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟ این بازی با ویندوز 64 بیت مشکل داره ، من نتونستم رو 64 بیت نصبش کنم ، ویندوز 32 بیت ریختم تا درست شد !!!
به هر حال 2 تا پچ جدید هم برای بازی پیدا کردم که امیدوارم به دردتون بخوره :
اولی برای حل مشکلات بازی در ویندوز 64 بیت هست :
دومی هم برای حل مشکل Wide Screen :
Amin Asterix
30-10-2007, 11:05
دوست شما چطور روی سیستم 64 بیت نصبش کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟ این بازی با ویندوز 64 بیت مشکل داره ، من نتونستم رو 64 بیت نصبش کنم ، ویندوز 32 بیت ریختم تا درست شد !!!
به هر حال 2 تا پچ جدید هم برای بازی پیدا کردم که امیدوارم به دردتون بخوره :
اولی برای حل مشکلات بازی در ویندوز 64 بیت هست :
دومی هم برای حل مشکل Wide Screen :
من کی گفتم دوست من؟2 3 صفحه برگردین عقب میبینین کی این کار رو کرده تا مشکلش حل شده.یمکی از بچه های اینجا نصب کرد و گفت بازی با 64 بیت سازگاره.راست و دروغش با اون:19:
ramin-ahmadi
30-10-2007, 11:08
دوستانی که میخوان بدون چه سیستمی برای این بازی مناسبه به این لینک مراجعه کنند :
ramin-ahmadi
30-10-2007, 11:12
این هم یک پچ دیگه که مشکل چمن ها رو حل میکنه و از اون حالت بی روح و کسل کننده درش میاره :
ramin-ahmadi
30-10-2007, 11:14
PES 8's Kitserver Patch :
ramin-ahmadi
30-10-2007, 11:17
این هم تم لیورپول برای PES 2008 ، که چهره منوها ، فونت ها و .... رو تغییر میده :
FCBarcelona.ir
30-10-2007, 11:30
سعی میکنم بیشتر بزارم
این رو چطوری باید به کار برد؟ با کدوم برنامه؟
امير موسر
30-10-2007, 12:26
من اینو گرفتم اما مثل همیشه نتونستم استفاده کنم!!!اون اینستالش فعال نمیشه
باید بریزی اونجا که بازی رو ریختی تا اینستالش فعال شه.
joey jordison
30-10-2007, 12:32
سلام بچه ها چندتا سوال داشتم
من این بازی رو گرفتم سوالم اینکه ایا میشه در بازی کفش edit کرد یا نه اگه میشه چه جوری
چه جوری میشه رو پیراهن نوشته نوشت
چه جوری میشه هوای بارونی و برفی انتخاب کرد و همینطور شب و روز
دستتون درد نکنه
Amin Asterix
30-10-2007, 12:51
باید بریزی اونجا که بازی رو ریختی تا اینستالش فعال شه.
من میکنم همین فایل رو عینا میریزم تو فایل بازی.اون فایلای ستینگ و ران رو هم پیدا میکنه اما بازم غیر فعال میمونه:18:
میگن باید کرکت اصل باشه.من که 50 تا کرکم ریختم نشد
سلام بچه ها چندتا سوال داشتم
من این بازی رو گرفتم سوالم اینکه ایا میشه در بازی کفش edit کرد یا نه اگه میشه چه جوری
چه جوری میشه رو پیراهن نوشته نوشت
چه جوری میشه هوای بارونی و برفی انتخاب کرد و همینطور شب و روز
دستتون درد نکنه
کفش نه(تا جایی که من میدونم)
تو قسمتی که بازیه دوستانه میکنی میشه.وقتی استادیوم انتخاب میکنی اون نارنجی رو بزن(فکر کنم W رو کیبورد)
اونجا همه تنظیمت استادیوم هست
رو پیراهنم سخته.باید عکس پیراهنو داشته باشی.بری تو قسمت ادیته تیم.اونجا ادیت لباس و...
بچه ها این کنفرانس خبری و حاشیه و اینا جریانش چیه تو بازی؟
Javad_Ed
30-10-2007, 13:24
سلام
دقت کردین!سایه ی بازیکن ها همه گرده و طبیعی نیست؟!
البته من در mode لو و مدیوم بازی کردم
من لباس تیم منچستر رو گرفتم ولی شمارش رو نمیدونم تا جا به جا کنم
هر کی لیست کیتهای همه تیمها رو داشت بزاره خیلی ممنون میشم
Amin Asterix
30-10-2007, 13:36
بچه ها این کنفرانس خبری و حاشیه و اینا جریانش چیه تو بازی؟
تو خود مستر لیگه.زیاد حرفه ای نیست.
سلام
دقت کردین!سایه ی بازیکن ها همه گرده و طبیعی نیست؟!
البته من در mode لو و مدیوم بازی کردم
اول بگو با چه گرافیکی بازی میکنی تا آدم تا آخر ارسالو نخونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس رو برای یکی دیگه گرفتم.می خواستم چهره مرحوم فاکتی رو که ساختم نشونش بدم و کاکا رو.شما هم ببین تا سایه ها رو هم ببینی:46:
بچها یک سوال:
من چند اپشن فایل دانلود کردم ولی نمیدونم کجا بریزمش و همچنین تغییر توپهای بازی رو هم دارم ولی نمی دونم کجا این فایل ها رو بریزم راستی مال من دی وی دی مال سروش هست کسی میدونه چکار کنم؟
tajclubesteghlal
30-10-2007, 14:14
از ویندوزه نه بازی.یکی از بچه ها ویندوزشو عوض کرد(64 بیت ریخت)حل شد.احتمالا ویندوزت قدیمیه
ویندوز من جدید هست ، از دی وی دی سرزمین نیست که مشکل داشته باشه ؟ کسی از سرزمین بازی گرفته که گزارشگری داشته باشه ؟؟
مشکل از چیه فکر میکنید ؟
rainysky50
30-10-2007, 14:46
تاج کلوب استقلال جون شما یه زحمت مثل من به خودت بده و یه ویندوز ویستا یا ایکس پی نصب کن!مشکلت مثل من حل میشه!!البته اگه 32 بیتی یا 64 بیتی نصب کنی فکر کنم هیچ فرقی نکنه!!!!من ویستا 64 بیتی نصب کردم چون هم درایورهای جدید رو قبلات دانلود کرده بودم و هم سی پی یوی من 64 بیتی بود!در حدالامکان درایور کارت صداتو اپدیت کن!!در ضمن ممکنه اون دوستی که گفتند بازی روی 64 بیتی نصب نمیشه منظورشون با ایکس پی 64 بیتی بوده باشه!!من روی ویستای 64 بیتی نصب کردم و فقط یک ارور مبنی بر نصب دایرکت ایکس9 قبل از شروع نصب بازی بر روی صفحه ظاهر شد!!!کسی نمیدونه این فیکس کننده ی 64 بیتی که یک پچ هست و لینکش قرار داده شده چیکار مینه؟؟؟من که مشکلی توی بازی نداشتم !!!!!!!در ضمن امین خان شما سفید پوست هستین ما سیاه پوست؟؟؟؟؟اون اقا وقتی گفت دوست شما بازی رو روی ویندوز 64 بیتی نصب کرده معلومه خیلی بهتون برخود که بهتون گفتند دوست شما!!!!عجب اخلاق نژاد پرستانه ای!!!دی::18::18::31:
ehsan641
30-10-2007, 14:57
مرسی از راهنماییتون .
یعنی با هیچ کارتی نمیتونم با این سیستمی که دارم pes رو بازی کنم؟
حداقل فقط چمنا رو درست نشون بده کافیه
الان هم کارت گرافیک من 128 هست ولی مود بازی بالاتر از low نمیشه . چرا؟؟
یه نفر به من گفت با ati 9550 میشه . نظر شما چیه؟
Porya66ps
30-10-2007, 15:10
مرسی از راهنماییتون .
یعنی با هیچ کارتی نمیتونم با این سیستمی که دارم pes رو بازی کنم؟
حداقل فقط چمنا رو درست نشون بده کافیه
الان هم کارت گرافیک من 128 هست ولی مود بازی بالاتر از low نمیشه . چرا؟؟
یه نفر به من گفت با ati 9550 میشه . نظر شما چیه؟
دلیل اینکه از لوو بالاتر نمیاد اینه که کارت گرافیکت پیکسل شریدر 2 رو ساپورت نمی کنه
من خودم با گرافیک ای تی آی 9600 و رم 512 روی میدیوم بازیو به خوبی اجرا می کنم (البته اگه می خوای خرج کنی وسیستمتو آپ کنی یه کم بیشتر در مورد گرافیک تحقیق کن چون از 9600 بهتر هم میتونی بگیری) البته تمام دوستان برای بهتر شدن بازی روی کامپیوترشون باید گرافیکشونو آپدیت کنن
آدرس جاهایی که میتومنین این کارو بکنین
ATI Technologies
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NVIDIA
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Creative Labs
HERCULES
Turtle Beach
Amin Asterix
30-10-2007, 15:31
تاج کلوب استقلال جون شما یه زحمت مثل من به خودت بده و یه ویندوز ویستا یا ایکس پی نصب کن!مشکلت مثل من حل میشه!!البته اگه 32 بیتی یا 64 بیتی نصب کنی فکر کنم هیچ فرقی نکنه!!!!من ویستا 64 بیتی نصب کردم چون هم درایورهای جدید رو قبلات دانلود کرده بودم و هم سی پی یوی من 64 بیتی بود!در حدالامکان درایور کارت صداتو اپدیت کن!!در ضمن ممکنه اون دوستی که گفتند بازی روی 64 بیتی نصب نمیشه منظورشون با ایکس پی 64 بیتی بوده باشه!!من روی ویستای 64 بیتی نصب کردم و فقط یک ارور مبنی بر نصب دایرکت ایکس9 قبل از شروع نصب بازی بر روی صفحه ظاهر شد!!!کسی نمیدونه این فیکس کننده ی 64 بیتی که یک پچ هست و لینکش قرار داده شده چیکار مینه؟؟؟من که مشکلی توی بازی نداشتم !!!!!!!در ضمن امین خان شما سفید پوست هستین ما سیاه پوست؟؟؟؟؟اون اقا وقتی گفت دوست شما بازی رو روی ویندوز 64 بیتی نصب کرده معلومه خیلی بهتون برخود که بهتون گفتند دوست شما!!!!عجب اخلاق نژاد پرستانه ای!!!دی::18::18::31:
آره سیاهه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بهم بر نخورد.چون اشتباهه برداشتی بود.یعنی ایشون فکر کرد از خودم در میارم که میگم یک دوستم:46:.گفتم نه از بچه های همینجاس من بی تقصیرم:10:
از اون لحاظ:31:
joey jordison
30-10-2007, 15:33
سلام بچه ها
من به یه مشکل بر خوردم یه راهنمایی بکنین تا روشن بشیم
من وقتی داخل بازی تغییراتی اعمال می کنم و سیو هم می کنم ولی وقتی از بازی خارج می شم و بعد دوباره میرم تو بازی همه سیوهام نابود میشن و هیچ اثاری ازشون نمیمونه لطفا راهنمایی کنید
ehsan641
30-10-2007, 15:40
دلیل اینکه از لوو بالاتر نمیاد اینه که کارت گرافیکت پیکسل شریدر 2 رو ساپورت نمی کنه
من خودم با گرافیک ای تی آی 9600 و رم 512 روی میدیوم بازیو به خوبی اجرا می کنم (البته اگه می خوای خرج کنی وسیستمتو آپ کنی یه کم بیشتر در مورد گرافیک تحقیق کن چون از 9600 بهتر هم میتونی بگیری) البته تمام دوستان برای بهتر شدن بازی روی کامپیوترشون باید گرافیکشونو آپدیت کنن
آدرس جاهایی که میتومنین این کارو بکنین
ATI Technologies
NVIDIA
Creative Labs
HERCULES
Turtle Beach
آقا این 9600 که گفتی agp هست؟ مشخصاتش چیه؟
قیمتش چنده و آیا گیر میاد راحت؟
بقیه سیستمم مشکلی نداره ؟
ram : 1 g
cpu : 3.0 full
نظرت راجع به 9550 چیه؟
tajclubesteghlal
30-10-2007, 16:06
سلام دوست عزیز
ویندوز من هم ایکس پی هست ، همه برنامه ای هم نصب دارم اما فقط گزارشگری بازی پخش نمیشه ، حتی موقع تعویض صدایی که از بلندگوی ورزشگاه پخش میشه ( هنگامی که تعویضی انجام میشه یا میخواهد گلزن بازی را بگه ) این صدا را میشنوم اما گزارشگری را خیر !!!
ramin-ahmadi
30-10-2007, 17:01
دقیقا درست گفتید ، من منظورم اکس پی 64 بیت بود ، شما کارت گرافیکتون چیه ؟ توی ویستا با چه مدی بازی میکنید و آیا سیستمتون جواب میده ؟ منم سی پی یوم 64 بیت هست ( Core 2 Due ) من اکس پی 64 بیت داشتم ولی چون نصب نشد مجبور شدم 32 بیت بریزم ، اون پچی رو هم که گذاشتم برای اکس پی هست .
نه بهم بر نخورد.چون اشتباهه برداشتی بود.یعنی ایشون فکر کرد از خودم در میارم که میگم یک دوستم.گفتم نه از بچه های همینجاس من بی تقصیرم
من اصلا منظورم این نبود که شما خدایی نکرده از خودتون در اوردید ، من فقط تعجب کرده بودم ، چون خودم رو اکس پی 64 بیت میخواستم نصب کنم ارور داد به این خاطر گفتم مگه میشه روی 64 بیت نصب کرده باشه ، خدایی نکرده سوء تفاهم پیش نیاد ، من مخلص همه بچه های این تاپیک هستم :10::46:
من وقتی داخل بازی تغییراتی اعمال می کنم و سیو هم می کنم ولی وقتی از بازی خارج می شم و بعد دوباره میرم تو بازی همه سیوهام نابود میشن و هیچ اثاری ازشون نمیمونه لطفا راهنمایی کنی
از اول تاپیک بحث در همین مورده ، به صفحات قبل نگاه کنید تا مشکلتون حل شه .
ramin-ahmadi
30-10-2007, 17:04
در ورژن های قبلی یک گزینه بود که که جهت حرکت بازیکن ها رو تعیین میکردیم ، کسی میدونه این گزینه کجا رفته ؟ من هر چی گشتم پیداش نکردم .
این ضربات کاشته خیلی بده ، من تو کاپ که بازی میکنم روی هر تیمی پشت دروازه خطا بکنم توپ رو گل میکنه ، خیلی افتضاح شده !
saman rossi
30-10-2007, 17:26
سلام . من يه سوال داشتم: من عكس اماده ي صورت بازيكنان رو دارم (يعني بدون گوش و ..) فقط نميدونم تو فوتو شاپ ودر ايميج سايز چه سايزي انتخاب كنم كه قشنگ بر جاي خودش در اديت صورت اگه كسي ميدونه لطفا بگه
tajclubesteghlal
30-10-2007, 17:47
سلام دوستان
من الان fifa 08 را هم نصب کردم و در این بازی من گزارشگری را دارم ، اما در pes که دیشب نصب کردم گزارشگر نداره !!
کارت گرافیک : geforce 6600 512 که با high فریم فریم میشه و با normal هم بعضی از استادیوم ها مثل turin یه اشکالات کوچیکی پیش میاد و بعضی وقت ها خط میفته روی زمین ...
کارت صدا : creative sb Audigy
اینکه گزارشگر نیست از چی هست ؟
ramin-ahmadi
30-10-2007, 17:54
سلام دوستان
من الان fifa 08 را هم نصب کردم و در این بازی من گزارشگری را دارم ، اما در pes که دیشب نصب کردم گزارشگر نداره !!
کارت گرافیک : geforce 6600 512 که با high فریم فریم میشه و با normal هم بعضی از استادیوم ها مثل turin یه اشکالات کوچیکی پیش میاد و بعضی وقت ها خط میفته روی زمین ...
کارت صدا : creative sb Audigy
اینکه گزارشگر نیست از چی هست ؟
من بهتون پیشنهاد میکنم از یک شرکت معتبر بازی رو خریداری کنید ، بازیهایی که Westgame میزنه بدون مشکل هستن ، من هم از همین شرکت خریدم .
Evolution37
30-10-2007, 18:01
اونایی که صدای گزارشگر ندارن به تنظیمات صوتی ویندوز و همچنین به سه فیش صدای پشت کیس یه سر بزنین
سلام
آقا این لوگو ها رو که تو چند صفحه قبل بود چه جوری میشه وارد بازی کرد؟
منظورم اونایی که تو فایل nationlogosandeplemblems بود.
اگه میشه زود بگید .چون تو کفم!!!!!!!!
rainysky50
30-10-2007, 18:26
رامین جان سیستم من اینه!!:رم 2تا 512 و سی پی یو 3500 ای ام دی اتلون 64 بیت و گرافیک 7600 جی اس 256!!!اره روی ویستا بازی خوبه ولی طبق رسم ویستا برای هر بازی باید یه رم 256 دیگه نسبت به ایکس پی اضافه کرد!!!یعنی همین بازی روی ایکس پی در تنظیمات بالا خیلی روانتر اجرا میشه!!!در ضمن من ایکس پی 64 بیت رو روی سیستمم قبلا نصب کردم و ویندوز براحتی نصب شده!!
joey jordison
30-10-2007, 18:30
دوستان چی جوری پیراهن بکشیم و تمارض کنیم تو نسخه pc تکنیکاشو چه جور بزنیم راستی تو نسخه قبلی یه جایی تو ادیت بازیکنها بود که لباس بازیکن رو شورتش می افتاد اون هست تو این نسخه یا برداشتن
pentoriko
30-10-2007, 18:48
دوستان چی جوری پیراهن بکشیم و تمارض کنیم تو نسخه pc تکنیکاشو چه جور بزنیم
منم همين سوال رو داشتم
كسي نيست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
Amin Asterix
30-10-2007, 18:56
سلام . من يه سوال داشتم: من عكس اماده ي صورت بازيكنان رو دارم (يعني بدون گوش و ..) فقط نميدونم تو فوتو شاپ ودر ايميج سايز چه سايزي انتخاب كنم كه قشنگ بر جاي خودش در اديت صورت اگه كسي ميدونه لطفا بگه
عکس سایزش زیاد مهم نیست.حداقل 200 در 200 باشه از لحاظ کیفیت.ارتفعاشم بیشتر باشه بهتره.
اگه دسته شوک داشته باشی با بالا پایین کردن شوک سمت چپ راحت رو عکس زوم میشه و برعکس.یعنی فقط شما صورتو ببر و کیفتم داشته باشه همونجا زوم کن:46:
==========
R1+L1+L2
این تمارض.پیراهنم یاد ندارم
=============
رامین جان ناراحت نباش.در حال بذله گویی بودم من:27::31:
hrh یکی از دوستان چند صفحه پیش پچ برای چمن بازی زده بود
ولی ----- بود
یکی از دوستان یک ادرسه درست حسابی برای زمین بازی را بده تا ما هم استفاده کنیم
ممنون
tajclubesteghlal
30-10-2007, 19:10
سرزمین هم که باید معروف باشه !! کسی از سرزمین بازی را خریده ؟؟ اگر خریده گزارشگری داشته یا نه ؟
ramin-ahmadi
30-10-2007, 19:57
رامین جان سیستم من اینه!!:رم 2تا 512 و سی پی یو 3500 ای ام دی اتلون 64 بیت و گرافیک 7600 جی اس 256!!!اره روی ویستا بازی خوبه ولی طبق رسم ویستا برای هر بازی باید یه رم 256 دیگه نسبت به ایکس پی اضافه کرد!!!یعنی همین بازی روی ایکس پی در تنظیمات بالا خیلی روانتر اجرا میشه!!!در ضمن من ایکس پی 64 بیت رو روی سیستمم قبلا نصب کردم و ویندوز براحتی نصب شده!!
سیستمت خیلی شبیه منه ، به جز سی پی یو ، ماله من اینه :
CPU : 2.8 core 2 due
Ram : 2x 512 Geil - bus 800 - Dual channel
VGA : 7600 gs
اکس پی 64 بیت که نصب میشه ، منظور من PES بود که رو 64 بیت نصب نمیشه ، شایدم ایراد از DVD من باشه ، من از شرکت West game خریدم .
حالا به نظرت یک ویستا 64 بیت بریزم برای PES خوبه یا تو همین اکس پی بهتر جواب میده ؟
ramin-ahmadi
30-10-2007, 20:23
hrh یکی از دوستان چند صفحه پیش پچ برای چمن بازی زده بود
ولی ----- بود
یکی از دوستان یک ادرسه درست حسابی برای زمین بازی را بده تا ما هم استفاده کنیم
ممنون
متاسفانه این لینکش ف ی ل ت ر بود ف ولی من هر طور بود دانلود کردم و یکجای دیگه براتون آپلود کردم :
برای نصبش هم باید Game Graphic Studio داشته باشید . برای نصب سایر چیزها مثل کفش ، لباس و ... هم که سایر دوستان پرسیده بودند باید از این برنامه استفاده کنید . ( از لینک زیر دانلود کنید ) :
Nike Ronaldinho Boots For PES2008 :
the_god_of_3dsmax
30-10-2007, 20:35
کسی می دونه بازی من چرا صداش خش خش می کنه ؟؟؟
روش نوشته et games
FrankSerpico
30-10-2007, 21:00
من میکنم همین فایل رو عینا میریزم تو فایل بازی.اون فایلای ستینگ و ران رو هم پیدا میکنه اما بازم غیر فعال میمونه:18:
میگن باید کرکت اصل باشه.من که 50 تا کرکم ریختم نشد
امین جان شما باید این kitserver رو تو جائی که بازیو نصب کردی بری بعدش بری تو پوشه ی img بریزی بعدش مطمئنا درست میشه حالا اگه بازم به مشکل خوردی بگو...:46:
من اين پچي مه براي چمن گذاشتيد رو دانلود كردم
كسي جايي سراغ نداره كه برنامشم دانلود كنم ؟
اگر مي شه لينك بديد
game Graphic Studio
کســــــــــــــــــــی نمی دونه داورو میشه عوض کرد یا نه؟
اقا این فوتبال چرا این غدر اسونه واسه همتون اینجوره ؟
SHERVIN1983
30-10-2007, 21:27
من وقتی قیافه هارو با عکسهایی که از رو هارد لود میکنم و تغییر میدم مشکلی نیست تا وقتی از بازی میام بیرون و وقتی دوباره بازی رو اجرا میکنم قیافه های تغییر یافته سیاهه سیاه هستن!!! ؟؟؟ چیکار کنم؟
متاسفانه این لینکش ف ی ل ت ر بود ف ولی من هر طور بود دانلود کردم و یکجای دیگه براتون آپلود کردم :
برای نصبش هم باید Game Graphic Studio داشته باشید . برای نصب سایر چیزها مثل کفش ، لباس و ... هم که سایر دوستان پرسیده بودند باید از این برنامه استفاده کنید . ( از لینک زیر دانلود کنید ) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNike Ronaldinho Boots For PES2008 :
من هم پچ رو دانلود كردم
هم game graphic studio رو
چطوري كار مي كنه؟
خواهشا جواب بديد
Mamad_Madrid
30-10-2007, 21:58
چرا همه ی زمینها شکل همن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه کاریش کرد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ramin-ahmadi
30-10-2007, 22:24
من هم پچ رو دانلود كردم
هم game graphic studio رو
چطوري كار مي كنه؟
خواهشا جواب بديد
خدمت شما عرض کنم که وقتی برنامه GGS رو نصب کردید به جایی که بازی رو نصب کردید بروید و داخل فایل IMG شوید و فایل CV_0 رو باز کنید .
وقتی باز کنید یک لیست براتون باز میشه روی پوشه Files 300 .. 399 راست کلیک کنید و Import File or folder رو بزنید و بعد فایلی که برای چمن بود را ایمپورت کنید ، این کار رو میتونید برای تم رونالدینیو و لیورپول و.... هم به کار ببرید .
موفق و پیروز باشید .
Porya66ps
30-10-2007, 22:29
آقا این 9600 که گفتی agp هست؟ مشخصاتش چیه؟
قیمتش چنده و آیا گیر میاد راحت؟
بقیه سیستمم مشکلی نداره ؟
ram : 1 g
cpu : 3.0 full
نظرت راجع به 9550 چیه؟
بله 9600 مال ای جی پیه ولی پیکسل شریدر 3 رو ساپورت نمیکنه برای گیر اومدن گیر میاد ولی اگه گرفتی جی فورس یا هر کارت گرافیک دیگه ای رو بگیر که پیکسل شریدر 3 رو ساپورت کنه چون یه قدم جلو می افتی
من خودم رم 512 دارم با سی پی یو 3.8 با گرافیک 9600 بازیو به خوبی اجرا میکنه (اگه برای این بازی می خوای عوض کنی از من میشنوی این کارو نکن اونقدرا هم ارزششو نداره تازه ساکر 6 قشنگتره )
متاسفانه از 9550 چندان اطلا عاتی ندارم
Mamad_Madrid
30-10-2007, 22:32
من وقتی روی CV_0 کلیک میکنم میگه: unable to open ASF file
Porya66ps
30-10-2007, 22:33
فقط نگی که نگفتی اگه اهل گیمی سعی کن یکی پیدا کنی که پیکسل شریدر 3 رو ساپورت کنه فقط یکم قیمتش میزنه بالا
Mamad_Madrid
30-10-2007, 22:52
خدمت شما عرض کنم که وقتی برنامه GGS رو نصب کردید به جایی که بازی رو نصب کردید بروید و داخل فایل IMG شوید و فایل CV_0 رو باز کنید .
وقتی باز کنید یک لیست براتون باز میشه روی پوشه Files 300 .. 399 راست کلیک کنید و Import File or folder رو بزنید و بعد فایلی که برای چمن بود را ایمپورت کنید ، این کار رو میتونید برای تم رونالدینیو و لیورپول و.... هم به کار ببرید .
موفق و پیروز باشید .
وقتی میخوام فایل چمن رو وارد کنم میگه: the file is too big:19:
rainysky50
30-10-2007, 23:14
رامین جان اگه درایورهای مورد نیاز برای راه اندازی سخت افزارهاتو روی ویستا قبلا دانلود کردی ویستا رو نصب کن ولی اگه درایورها رو نداری به نظر من نمی ارزه این همه دردسر تحمل کنی برای این بازی!
mojtaba007
30-10-2007, 23:18
بچه ها يك چيز جالب فهميدم
وقتي كه بازيكن حريف روي شما خطا ميكند و شما اگر در همان لحظه تند تند دكمه پاس را بزنيد
بازيكن ميرود سريع توپ را با دستهايش بر ميدارد و در انجاي كه خطا شده است توپ را ميكارد و سريع بازي را اغاز
ميكند
هنوز وقت نكردم با دكمه شوت يا سانتر امتحان كنم اگه ممكنه شما ها امتحان كنيد و ببينيد بازيكن سريع مي توند شوت يا سانتر بكند
Oracle_Eldorado
30-10-2007, 23:25
بچه ها يك چيز جالب فهميدم
وقتي كه بازيكن حريف روي شما خطا ميكند و شما اگر در همان لحظه تند تند دكمه پاس را بزنيد
بازيكن ميرود سريع توپ را با دستهايش بر ميدارد و در انجاي كه خطا شده است توپ را ميكارد و سريع بازي را اغاز
ميكند
هنوز وقت نكردم با دكمه شوت يا سانتر امتحان كنم اگه ممكنه شما ها امتحان كنيد و ببينيد بازيكن سريع مي توند شوت يا سانتر بكند
دوست عزیز این در PES 6 هم بود با این تفاوت که اون موقع باید دکمه های L1 , R1 رو همزمان میزدی .
راستی یه نفر لطف میکنه یه عکس از ترکیب Default ( پیشفرض ) تیم Real Madrid بزاره ؟
ممنون میشم .
*Dash Ali*
30-10-2007, 23:59
این بازی کی برای ps2 میاد؟
اصلا اومده یا کلا نمیاد چون من امروز پایتخت بودم نیمده بود
این بازی تا نسخه شیشش خیلی عالی پیش اومده بود و رقیب نداشت ولی نمیدونم چرا توی این نسخش اینقدر تغییرات منفی کرده یه جورایی فکر می کنم به سمت فیفا کشیده شده به هر حال بد جوری تو ذوق من زد یکسال دیگه باید همون 6 رو بازی کنم
ramin-ahmadi
31-10-2007, 01:32
رامین جان اگه درایورهای مورد نیاز برای راه اندازی سخت افزارهاتو روی ویستا قبلا دانلود کردی ویستا رو نصب کن ولی اگه درایورها رو نداری به نظر من نمی ارزه این همه دردسر تحمل کنی برای این بازی!
من جدیدترین درایورهای سخت افزاری به همراه تمام آپدیت های ویندوز ویستا رو دارم و همیشه هم به روزه ، فکر میکنی تو ویستا بهتر جواب میده ؟
من اين پچي مه براي چمن گذاشتيد رو دانلود كردم
كسي جايي سراغ نداره كه برنامشم دانلود كنم ؟
اگر مي شه لينك بديد
game Graphic Studio
این هم از برنامهای که خواستی
یه تفر هم لطف کنه بگه لباس تیمها رو به چه شماره ای ایمپورت کنم
اول open كن و فايل رو كه ميخواد باز كن (_فايل در محل نصب بازي و فولدر img موجود هست)
بعد يك سري كد مياد كه اون كدي رو كه ميخواد انتخاب كن و بعد راست كليك كن و گزينه ايمپورت رو بزن
سايت اديت PEs
ٌٌٌ
hamoonmotaghedi_bm
31-10-2007, 06:11
اين پچ براي دوستاني هست كه يا گيم پد ندارند يا نميخواهند يا نميخواهند با گيم پد بازي كنند
اين پچ يه دسته ي مجازي ميسازه و باگ pes رو گول ميزنه
ممون این صد درصد کار میکنه
سلام منpes 2008 رو گرفتم،یه بار رو لپ تاب نصب کردم هیچ مشکلی نداشت.بعد اومدم روpc نصب کنم
ارور میداد که dvd مشکل داره.الان همینطوری کف کردم و دارم pes 6 بازی میکنم.ضمنا بازی رو که خریدمه
از شرکت GIGA است.
:19::19::19:لعنت بر GIGA:19::19::19::19:
برو یه خش گیرییزش کن شاید جواب داد
برو یه خش گیرییزش کن شاید جواب داد
:10::10:TANKS:10::10:
:41:دارم دق میکنم:41:
mojtaba007
31-10-2007, 09:30
اين هم منبع كه ميتونيد بفهميد اون نسخه تبديل شده ي ايكس باكس بود
این هم تصاویری که قبل از ریلیز بازی برای PC منتشر شده بود.
و این هم تصویر بازی در نسخه XBOX
اين هم Setting
همونطور که میبینید بازی تمامی شما دومین عکس هست یعنی نسخه XBOX . که به PC تبدیل شده بود و این کار برای پول در اوردن بود. فردا نسخه اصلی بازی در تهران موجود هست
منبع gtpland
خدا كنه راست باشه
Morteza4SN
31-10-2007, 10:01
اين هم Setting
همونطور که میبینید بازی تمامی شما دومین عکس هست یعنی نسخه XBOX . که به PC تبدیل شده بود و این کار برای پول در اوردن بود. فردا نسخه اصلی بازی در تهران موجود هست
منبع gtpland
خدا كنه راست باشه
من هم قبلا در اين مورد شك خودم رو ابراز كرده بودم ! بعيد نيست !! خدا كنه اينطور باشه !
[
victorman
31-10-2007, 10:21
عزیزان گول نخورید و اگه خریدینش دوباره نرین بخرین چون اولین و آخرین نسخه ای که برای کامپیوتر خواهد آمد همینه
اگه یادتون باشه توی قبلیهاش هم عکس دسته ps2 بود
چرا شکل چمن ها برای من همش یکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی این نسخه چطوری باریکن و تیم کلاسیک رو آراد میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امین جان شما باید این kitserver رو تو جائی که بازیو نصب کردی بری بعدش بری تو پوشه ی img بریزی بعدش مطمئنا درست میشه حالا اگه بازم به مشکل خوردی بگو...:46:
مال منم مال et game هست ولی وقتی استپ می کنم و بعد می خوام بازی کنم خش خش شدیدی می کنه کسی نمیدونه چکارش کنم که درست شه ؟:13:
ramin-ahmadi
31-10-2007, 11:15
من هم قبلا در اين مورد شك خودم رو ابراز كرده بودم ! بعيد نيست !! خدا كنه اينطور باشه !
[
دوستان عزیز اینها دلیل نمیشه که ! مطمئن باشید این نسخه پی سی هست ، یکم در سایتهای خارجی جستجو کنید میفهمید که این نسخه PC هست و نسخه دیگری تو کار نیست :
این رو از یک سایت خارجی گرفتم
ramin-ahmadi
31-10-2007, 11:20
دوستان عزیز پچ جدید رسید ، اولین اصلاحیه از راه رسید :
Exoma v0.5 Edit file Patch :
- اصلاح کامل نام تیمها .
- اصلاح کامل نام بازیکن ها
- اصلاح کامل صورت بازیکنان تیم ایران
Amin Asterix
31-10-2007, 11:29
اینو چجوری وارد بازی کنیم؟با کیت سرور یا گیم استدیو؟
کیت سرور برای من غیر فعاله چون!یا اصلا سیوه؟
اسم تیمای کلاسیکو درست نمیکنه نه؟
بچه ها اونجور که من فهمیدم احتمالا این بازی دمو باشه نسخه اصلیش بعدا میاد
البته مطمعن نیستم
مرسی
Amin Asterix
31-10-2007, 11:39
بچه ها اونجور که من فهمیدم احتمالا این بازی دمو باشه نسخه اصلیش بعدا میاد
البته مطمعن نیستم
مرسی
میشه بگی اینو از کجا فهمیدی؟:18:(یا بهتره بگم از کجا در اووردی؟).
همین که بازی ستینگ داره و کیبورد رو میفهمه چیه کاملا مشخصه که ماله pc هست:46:.مگه X360 رزولوشن حالیشه؟کلا کونامی همیشه نسخه پیسیش رو از رو کنسول میزنه.اون عکسا هم ماله نسخه دمو هست حتما.
سلام منpes 2008 رو گرفتم،یه بار رو لپ تاب نصب کردم هیچ مشکلی نداشت.بعد اومدم روpc نصب کنم
ارور میداد که dvd مشکل داره.الان همینطوری کف کردم و دارم pes 6 بازی میکنم.ضمنا بازی رو که خریدمه
از شرکت GIGA است.
:19::19::19:لعنت بر GIGA:19::19::19::19:
احتمالا دی وی دی رام کامپیوترت مشکل داره
اگر که لپ تاپ دی وی دی رایتر داره همون نصب شدش رو بریز روی یه دی وی دی و بعد کپی کن روی کامپیوترت تا بگم چطوری اجراش کنی
یا اگه سیستمات شبکه دارن از شبکه کپی کن رو اون یکی سیستم تا بگم چطوری اجراش کنی :46:
============
اين هم Setting
منبع gtpland
خدا كنه راست باشه
برادر من نمیدونم این چه صیغه ای شد شایعه میکنین الکی
شما اگه نسخه دمو بازی برای pc رو هم از تمام سایتهای معتبر دانلود کرده باشین میبینین که توی ستینگ اون هم همین دسته xbox هست
دوم اینکه بازی که قرار نسخه pc ایش بیاد بیکار که نیستن بیاد port بکننش
سوم اینکه اگه اینطوری اون عکسی هم که شما گذاشتین گفتین این برای pc هست pc مگه مربع و دایره داره پس اون بازی هم تبدیل شده ps3 هستش
حالا باز بیایین بگین نسخه xbox تبدیل شده واسه pc
ramin-ahmadi
31-10-2007, 11:42
اینو چجوری وارد بازی کنیم؟با کیت سرور یا گیم استدیو؟
کیت سرور برای من غیر فعاله چون!یا اصلا سیوه؟
اسم تیمای کلاسیکو درست نمیکنه نه؟
با گیم استودیو باید نصب کنید . این برنامه در صفحه های قبل لینکش هست .
ramin-ahmadi
31-10-2007, 11:44
مانیتور من 17 اینچ هست اما موقعی که وارد بازی میشم کامل تمام صفحه نمیشه و گوشه های صفحه همیشه مقداری خالی میمونه کسی میدونه واسه چیه ؟
تو نسخه های قبل یک گزینه بود که میتونستیم جهت بازیکن ها رو تنظیم کنیم ( Attach ) کسی میدونه این گزینه کجا رفته ؟
[QUOTE=Amin_Asterix;1767044]میشه بگی اینو از کجا فهمیدی؟:18:(یا بهتره بگم از کجا در اووردی؟).
همین که بازی ستینگ داره و کیبورد رو میفهمه چیه کاملا مشخصه که ماله pc هست:46:.مگه X360 رزولوشن حالیشه؟کلا کونامی همیشه نسخه پیسیش رو از رو کنسول میزنه.اون عکسا هم ماله نسخه دمو هست حتما.[/QUOTE
اولا سلام
بعدشم عزیز دل من بنده که بیکار و الاف نیستم که بیام بشینم واسه شماها از خودم حرف در بیارم که میگی از کجا در آوردی این حرفو
بعدشم من توی چند تا سایت داشتم میگشتم هم فارسی هم انگلیسی چند تا خبر خوندم که مبنی بر این بود. شماهام نمیدونم سهامدار شرکت کنامی هستین که تا یکی یه چیزی میگه همتون شروع به دفاع میکنین
اینم یکی از سایتهایی که من این خبر رو خوندم
(این بازی با تبلیغاتی که داشت صدای زیادی به پا کرد و قرار بود نسخه پی سی آن همین روزها به دستمان برسه ولی در اقدامه عجیبی نسخه ایکس باکس ۳۶۰ آن پورت شد و ۴ آبان در اختیار عموم قرار گرفت همه از این بازی ایراد میگیرن که چرا اینطوری شده و نسخه قبلی خیلی بهتر بوده به این آقایان میخواهم بگویم همه بازیهای ۳۶۰ از پی سی گرافیکش بهتر است و ماها از خدامون بازهای ۳۶۰ را بازی کنیم ولی حالا که این مسئله پیش آمده همه داریم دادو فریاد میکنیم این عزیزان که ایراد میکیرن مستر لیگ را بازی نکردن این بازی از هر جهات عالی است به طوری که آدم محو بازی میشه همه چیزش از گیم پلی گرفته تا درون بازی مراسم افتتاحیه همه چیز عالی است پس پیشنهاد میکنم به جای غر زدن با این بازی حالی کنید چون بهترین بازی است)
منبع:
Amin Asterix
31-10-2007, 11:53
با گیم استودیو باید نصب کنید . این برنامه در صفحه های قبل لینکش هست .
نه بابا سیو بود.اصلا هم به درد بخور نبود:46:.کلا سیو زیاد جالب نیست اونم از نوع ایرانیش!فقط اسم بازیکنای ایران و آلمان درست بود اونم نه درست و حسابی.قیافه ها هم نساخته بودن.:13:
50 60 تا دیگه هم از کشورای مختلف درست کرده بودن...
همون سیو خودم بهتره:19:
ramin-ahmadi
31-10-2007, 11:57
Stam عزیز قصد توهین ندارم اما فکر میکنید این یک منبع موثق هست ؟ ایشون هم مثل منو شماست ، سهام دار کونامی که نیست ؟ عضو برنامه نویسای کونامی و ... هم که نیست ؟
اگر یک منبع دارید که خود ماله خود کونامی باشه و نکاتی توش باشه مبنی بر اینکه این بازی برگردان شده از روی Xbox هست و ماله پی سی نیست ارائه بفرمایید .
Amin Asterix
31-10-2007, 11:58
[QUOTE=Amin_Asterix;1767044]میشه بگی اینو از کجا فهمیدی؟:18:(یا بهتره بگم از کجا در اووردی؟).
همین که بازی ستینگ داره و کیبورد رو میفهمه چیه کاملا مشخصه که ماله pc هست:46:.مگه X360 رزولوشن حالیشه؟کلا کونامی همیشه نسخه پیسیش رو از رو کنسول میزنه.اون عکسا هم ماله نسخه دمو هست حتما.[/QUOTE
اولا سلام
بعدشم عزیز دل من بنده که بیکار و الاف نیستم که بیام بشینم واسه شماها از خودم حرف در بیارم که میگی از کجا در آوردی این حرفو
بعدشم من توی چند تا سایت داشتم میگشتم هم فارسی هم انگلیسی چند تا خبر خوندم که مبنی بر این بود. شماهام نمیدونم سهامدار شرکت کنامی هستین که تا یکی یه چیزی میگه همتون شروع به دفاع میکنین
اینم یکی از سایتهایی که من این خبر رو خوندم
(این بازی با تبلیغاتی که داشت صدای زیادی به پا کرد و قرار بود نسخه پی سی آن همین روزها به دستمان برسه ولی در اقدامه عجیبی نسخه ایکس باکس ۳۶۰ آن پورت شد و ۴ آبان در اختیار عموم قرار گرفت همه از این بازی ایراد میگیرن که چرا اینطوری شده و نسخه قبلی خیلی بهتر بوده به این آقایان میخواهم بگویم همه بازیهای ۳۶۰ از پی سی گرافیکش بهتر است و ماها از خدامون بازهای ۳۶۰ را بازی کنیم ولی حالا که این مسئله پیش آمده همه داریم دادو فریاد میکنیم این عزیزان که ایراد میکیرن مستر لیگ را بازی نکردن این بازی از هر جهات عالی است به طوری که آدم محو بازی میشه همه چیزش از گیم پلی گرفته تا درون بازی مراسم افتتاحیه همه چیز عالی است پس پیشنهاد میکنم به جای غر زدن با این بازی حالی کنید چون بهترین بازی است)
منبع:
مگه من دفاع کردم؟این متنیم که گذاشتی ربطی به دمو نداره!!!
دمو ورژن کلا 5 تا تیم داشته و یک استادیوم.شما هنوز فرق دمو با پورت شده از روی 360 رو نمیدونین؟!بعدشم این هیچیو ثابت نمیکنه!چون این آقا از نسخه 360 خوشش اومده دلیل این نمیشه این نسخه آزمایشیه.
من هنوزم نفهمیدم این حرفای من چه ربطی به کونامی داشت!
FCBarcelona.ir
31-10-2007, 13:11
دوستان عزیز پچ جدید رسید ، اولین اصلاحیه از راه رسید :
Exoma v0.5 Edit file Patch :
- اصلاح کامل نام تیمها .
- اصلاح کامل نام بازیکن ها
- اصلاح کامل صورت بازیکنان تیم ایران
میشه بگید این رو باید با چه اسمی و روی کدوم یکی از فایل ها ایمپورت کنیم؟
Javad_Ed
31-10-2007, 13:57
سلام
اون چیزی که برای درست کردن چمن گذاشتین وقتی میخوام import کنم میگه فایلت زیادی بزرگه؟
یکی از دوستان در صفحات قبل هم همینو گفت ؟!لطفا کمک کنین؟!!؟!؟؟!
joey jordison
31-10-2007, 14:04
اقا استادیوم چه جور باید درست کرد
*Dash Ali*
31-10-2007, 14:20
31-10-2007, 14:22
آقا اين پچ براي وايد اسكرين Wide Screen خرابه خواهش مي كنم يكي يه لينك درست و حسابي بذاره؟
با تشكر
Amin Asterix
31-10-2007, 14:40
اقا استادیوم چه جور باید درست کرد
نمیشه...!!!!!!!!!!!!کشتین مارو:41:
31-10-2007, 15:23
چرا دعوا میگیرین؟
مگه دعوا رو ميگيرن در ضمن در مورد كيفيت عكسها يكي از دوستان گفته بود 200*200 فكر نمي كنيد يكم كم باشه؟
Amin Asterix
31-10-2007, 15:37
باور کن بیشترش نیست.والپیپرم باشه نمیشه از توش گردیه صورتو در سایز بالای 200*200 در اورد.من خودم بیشتر تو مایه های 100 کار میکنم.
saman rossi
31-10-2007, 15:49
بببخشيد اما من گفتم كيفيت عكس بعذشم من واحد پيكسل رو ميگم . ممنون كه جواب سوالات بچه هارو ميدي
Amin Asterix
31-10-2007, 16:36
بببخشيد اما من گفتم كيفيت عكس بعذشم من واحد پيكسل رو ميگم . ممنون كه جواب سوالات بچه هارو ميدي
خوب اون رو من گفتم.گفتم اگر صورت 200*200 باشه خوبه.(من پیکسل رو می خورم:31:)
برات 2 نمونه میزارم که از توش عکسایی خوبی در اووردم
اینم عکسی که زیادی خوبه برای صورت اما خیلی کوچیکه.
اینجوریاس...:10:
*hamedkhatar*
31-10-2007, 16:51
سلام
چرا اینجا دعواست؟
من امروز DVD بازی رو گرفتم که مال شرکت GameSpy هستش.
اصلا به نظر نمیرسه که برای XboX باشه و به احتام بالا برای همون PC هستش
به نظر خودم که هیچی از بازی فوتبال سرم نمیشه
بازی پیشرفت زیادی داشته (از نظر تکنیکی)
از نظر ظاهر منو ها و گرافیک هم که خیلی عالیه.
امروز کلی بازی کردم کلی هم به من حال داد.
راستی چرا هنوز gamespot با بازی امتیاز نداده؟
مرسی:31::10:
سلام
من خواستم اين فايل چمن رو اليمپورت كنم چند تا مشكل واسم پيش اومد
اولا كه جاي چي ايمپورت كنم ؟
جاي هموني كه هم اسمه پچه ؟
من جاي اون ايمپورت كردم
ولي مي گه بزرگه
چي كار كنم؟
ebinem173
31-10-2007, 17:36
چرا دعوا میگیرین؟
مگه دعوا رو ميگيرن در ضمن در مورد كيفيت عكسها يكي از دوستان گفته بود 200*200 فكر نمي كنيد يكم كم باشه؟
حالا شما به لهجه گیلانی این دوستمون گیر نده:10:
آقا کسی آپشن فایل واسه pc سراغ نداره که علامت تیمهای لیگ برتر درست باشه؟
[چرا شکل چمن ها برای من همش یکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی ما رو تحویا نمیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه جوابی بدبن
rainysky50
31-10-2007, 18:46
من جدیدترین درایورهای سخت افزاری به همراه تمام آپدیت های ویندوز ویستا رو دارم و همیشه هم به روزه ، فکر میکنی تو ویستا بهتر جواب میده ؟
رامین جان والله من که پشیمون شدم ویستا رو نصب کردم!!!توی بازی وقتی نزدیک دروازه میرسم بازی تیکه تیکه گیر میکنه!!!اول فکر کردم مشکل از گرافیکه گرافیک رو تا اخر اوردم پایین ولی باز هم همون مشکل بود!!در اخر متوجه شدم به دلیل کمبود رم بازی گیر میکنه!!توی ویستا رم سیستم به نظر من زیر 2 گیگ حرومه!!!حالا ایکس پی رو نصب میکنم!!حداقل میدونم تو.ی ایکس پی اگه گزارشگر سرد و لعنتیش نباشه ولی بازی رو میتونم روان اجرا کنم!!!به احتمال زیاد من ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 رو نصب میکنم چون ویندوز قبلیم که صدای گزارشگر رو نمی اورد ویندوز مدیا سنتر بود!!!الان ویندوز ایک پی شما از کدوم مدله ؟؟؟؟؟در ضمن کسی قیمت رم 1 گیگ کینگستون باس 400 ddr رو نداره؟؟؟؟؟؟
Amin Asterix
31-10-2007, 18:53
[چرا شکل چمن ها برای من همش یکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی ما رو تحویا نمیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه جوابی بدبن
ای بابا خوب 50 بار اینو جواب دادیم.
شکل چمنم تو قسمتی که ورزشگاه رو انتخاب میکنین انتخاب میشه.نارنجی رو بزن میره تو قسمت ستینگ.اگر بازم نبود بدون از تنظیمات گرافیکیته که پایینه
تیمه کلاسیکم مثب قدیم با گرفتن جام باز میشه.تو قسمت گالری>رکورد لیست فکر کنم برو.اونجا نوشته چی می خواد:10:
ramin-ahmadi
31-10-2007, 19:13
رامین جان والله من که پشیمون شدم ویستا رو نصب کردم!!!توی بازی وقتی نزدیک دروازه میرسم بازی تیکه تیکه گیر میکنه!!!اول فکر کردم مشکل از گرافیکه گرافیک رو تا اخر اوردم پایین ولی باز هم همون مشکل بود!!در اخر متوجه شدم به دلیل کمبود رم بازی گیر میکنه!!توی ویستا رم سیستم به نظر من زیر 2 گیگ حرومه!!!حالا ایکس پی رو نصب میکنم!!حداقل میدونم تو.ی ایکس پی اگه گزارشگر سرد و لعنتیش نباشه ولی بازی رو میتونم روان اجرا کنم!!!به احتمال زیاد من ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 رو نصب میکنم چون ویندوز قبلیم که صدای گزارشگر رو نمی اورد ویندوز مدیا سنتر بود!!!الان ویندوز ایک پی شما از کدوم مدله ؟؟؟؟؟در ضمن کسی قیمت رم 1 گیگ کینگستون باس 400 ddr رو نداره؟؟؟؟؟؟
ایول ، پس خوبه نصب نکردم ، ویندوز من XP سی و دو بیت هست ، اول 64 بیت ریخته بودم که بازی روش نصب نشد بعد مجبور شدم 32 بیتی برسم ، الان من 2 ویندوز دارم یکی اکس پی 64 بیت و یکی هم 32 بیت ، اما واقعا توی 64 بیت بازیها خیلی روان تر اجرا میشوند .
در مورد رم هم من یک آشنا دارم که با قیمت مناسب میتونم برات تهیه کنم ( بهم پیغام خصوصی بده تا بیشتر بهت بگم )
mojtaba007
31-10-2007, 19:19
اين پچ براي دوستاني هست كه يا گيم پد ندارند يا نميخواهند يا نميخواهند با گيم پد بازي كنند
اين پچ يه دسته ي مجازي ميسازه و باگ pes رو گول ميزنه
كسي ميدونه چه طور بايد از اين فايل استفاده كرد
tajclubesteghlal
31-10-2007, 19:21
rainysky50 جان
شما همن گویا در بازی گزارشگر نداشتید ، با تعویض ویندوز صدای گزارشگرتون درست شد ؟
من که در ویندوز ایکس پی صدای گزارشگر بازی را ندارم ...
ebinem173
31-10-2007, 20:00
منم 1 گیگ رم ddr 400 دارم و کارت گرافیکم برای این بازی خیلی قویه (8600 gts ) و مثل شما صحنه های آهسته رو خیلی روان اجرا نمیکنه
سلام
من خواستم اين فايل چمن رو اليمپورت كنم چند تا مشكل واسم پيش اومد
اولا كه جاي چي ايمپورت كنم ؟
جاي هموني كه هم اسمه پچه ؟
من جاي اون ايمپورت كردم
ولي مي گه بزرگه
چي كار كنم؟
جواب بديــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــد
فروشگاه چند روزه تحویل میده بازی رو ؟
mojtaba007
31-10-2007, 21:13
من الان يك فكري به نظرم رسيد
من قبلا يك gamepad داشتم كه به وسيله يك floppy بايد نصب ميشد
الان مي خوام بدونم كسي محتويات اين floppy را دارد كه براي ما upload كند
تا بلكه مشكل save هم حل بشود
ebinem173
31-10-2007, 22:07
اصلا دقت کردید که مدافعان تیم حریف چقدر زیاد توپ رو به کرنر میزنن؟
به نظر من توی این قضیه شورش رو در آوردن
M_E_H_D_I
31-10-2007, 22:12
آقا اين پچ براي وايد اسكرين Wide Screen خرابه خواهش مي كنم يكي يه لينك درست و حسابي بذاره؟
با تشكر
كسي نيست جواب ما را بده ؟؟؟
حالا شما به لهجه گیلانی این دوستمون گیر نده:10:
آقا کسی آپشن فایل واسه pc سراغ نداره که علامت تیمهای لیگ برتر درست باشه؟
اوهاااااااااای
چرا فوش میدی:31:
مگه من گیلانی ام؟
تو رشت دانشجو هستم :19:
the_god_of_3dsmax
31-10-2007, 23:16
کسی می دونه بازی من چرا صداش خش خش می کنه ؟؟؟
روش نوشته et games
بابا یکی کمک کنه انقدر صداش خرابه گوشم صاف شد
مال ET games
پیلیز هلپ:19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.