مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2008
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
hadiasadi
08-12-2007, 09:06
سلام دوستان
من kit پیراهن تیم ایران رو گرفتم ولی 2تا عکس با پسوندpng بود . این ها رو کجا باید بزارم
باید عکسا رو با برنامه ASF Explorer یا GGS تو فایل cv_0.img تو پوشه نصب بازی import کنی.
درضمن اگه میخواین با سر گل بزنین AC Milan رو بردارین با پیرلو از دو طرف سانتر کنین، رونالدو،اینزاگی،جیلاردینو ،کاکا و سیدورف سر میزنن با همشون گل زدم.توتیمای دیگه هم میشه اما با میلان خیلی راحت تر میشه گل زد. تو جریان بازی هم سانترهام چندتایی گل شدن.
Iranian_sports
08-12-2007, 14:44
سلام
منم گفتم بعد از عمري که دارم پست ميدم اينجا باشه
من تا صفحه 50 -60 خوندم و ديگه حال خوندن نداشتم گفتم چندتا سوال کنم
1-وقتي صورت يک بازيکن رو اسکن ميکني چطوري ميشه براش ريش گذاشت؟(من صورت یه بنده خدایی رو اسکن کردم ریشش پرفسوري بود و من فقط تونستم سيبيلش رو بذارم بمونه و قسمت چونش نشد چون بايد مياوردم بالاتر که فکر ميکنم خيلي ضايع ميشد)
2-پيرهن کشيد با دسته يا کيبورد چه جوريه؟
فعلا همين يه چندتايي هم نظر در مورد بازي بدم:
بعضي چيزهاش خيلي خوب شده و بعضي هاش هم خيلي ضايعس
مثلا توي کرنر. من به فيفا کلي سر اين کرنرهاش خنديدم که خيلي راحت ميشد با کاد خيلي زياد توپ رو فرتاد تو گل pes هم حالا اينجوري شده و ميشه با بازيکني مثل بکهام توپ رو مستقيم زد تو گل و يا با بازيکنهاي ديگه از ضعف دروازه باني استفاده کرد و توپ رو گل کرد(گل به خودي)
استيل بعضي از بازيکنها مثل کاکا و کريستين رونالدو خيلي خوب و بعضي ها هم خيلي بد شده
گل زدن هم راحت شده و مثلا با بازيکني مثل مسي يا روبينيو ميشه از کناره ها حرکت کرد و رفت تو محوطه و گل زد يا پاس گل داد
بعضي از همکاري هاي تيمي خيلي خوب شده راحت تر ميشه پاسکاري کرد
دوربين بعضي موقع ها وقتي توپ به سمت دروازه ميره جا ميمونه(در حالت wide) مثل موقعي که با بازکنان شوتزني چون جرارد و آدريانو شوت ميزني و گل شدن رو بايد از روي حرکت بازيکنها فهميد
قسمت اديت به جز موارد کم خيلي بهتر شده و اين حالت اسکن کردن خيلي خوب
يه مشکل ديگه اينکه حتما در هر بار اجراي بازي بايد قسمت اديت و سيستم رو لود کني تا اطلاعات بياد و هر بارهم بايد سيو کني و اگر يکبار يادت بره ممکنه حالت گرفته شه(من سر همين قضيه تو قسمت گالري قهرماني جام ملتهاي آسيا و ليگ 2 مستر و جام حذفي 2 مستر و قهرماني جام باشگاه هاي اروپام تو مستر ديگه توي گالري نيست)
و در کل به نظر من از pes 6 بهتر شده
و يک آرزو: کاش ميشد بعضي از سيستمهاي فيفا 08 مثل ليگهاي زياد و بازي کردن با يک يا چند بازيکن در بازي و يا نوع ليگ(جابه جا شدن در تيمهاي مختلف و بازيکن پايه) رو در pes 2008 داشت(در کل گرافيک و گيم پلي pes 2008 و قسمت اديتش رو در فيفا 08 داشت)
ببخشيد زياد شد(خيلي وقت بود پست نداده بودم)
موفق باشيد
فعلا
JAVAD_YAS14
08-12-2007, 18:44
طريقه درست كردن تيم منتخب تويpes2008
1.توي Save بازي از Edit بك آپ بگيريد(فقط از Edit )
2.بريد توي بازي. توي edit از قسمت Teams (Register player)s را انتخاب كنيد و يك تيمي را كه دوست داريد برداريد و تمام بازيكن هايي را كه دوست داريد بريزيد توي اون تيم
3. توي Master Leage با تيمي كه درست كرده ايد يك Master Leage بزاريد و تركيب و شماره بازيكن ها و ... را درست كنيد سپس آن را Save كنيد
4.از بازي بيايد بيرون و بك آپي را كه از Edit گرفته بوديد بزاريد سر جاش (فقط edit )
5.دوباره بريد توي بازي ازقسمط Exhibition (اونجا كه تيم ها را براي بازي انتخاب ميكنيد) يك گزينه داره به نام Master Leage اونو انتخاب كنيد وسپس تيمي را كه توي Master Leage داشتيد انتخاب كنيد
6.بازي كنيد وحالشو ببريد:46::21::5:
mohammad66
08-12-2007, 19:07
اینکه زیاد چیز رایجی نیست، Fifa Manager 07 که مثلا خدای دیتابیس و مواردی از این دسته، بازیکن پنالتی رو می زد به تیر، برگشتش رو خودش می زد تو گل. رعایت نکردن اصول فوتبال به این میگن نه چیزی که شما گفتی که تو فوتبال واقعی اصلا هیچ وقت پیش نمیاد.
میدونی چرا تو فوتبال واقعی پیش نمیاد.
چون بازیکنان میدونن اگر قبل از خارج شدن توپ محوطه جریمه صاحب توپ بشن خطا میشه.. (مرض ندارن که خطا به ضرر تیمشون اعلام بشه) :46:
ebicross
09-12-2007, 08:52
میدونی چرا تو فوتبال واقعی پیش نمیاد.
چون بازیکنان میدونن اگر قبل از خارج شدن توپ محوطه جریمه صاحب توپ بشن خطا میشه.. (مرض ندارن که خطا به ضرر تیمشون اعلام بشه) :46:
یک نکته دیگه هم هست.
میدونند که اگر تو اون لحظه صاحب توپ بشن. با اون قدرتی که دروازه بان میزنه پشت توپ ممکنه یه جاییشون کبود بشه یا بشکنه:21::27:
سلام من برنامه ggs رو نصب کرم کیت ها مم ایمپروت کردم ولی کیت ها تو بازی اجذا نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
JAVAD_YAS14
09-12-2007, 13:21
ببينم تونستيد تيم منتخب را درست كنيد؟
اون پستي كه دادم به دردتون خورد؟:31:
Alireza.M67
09-12-2007, 13:26
سلام من برنامه ggs رو نصب کرم کیت ها مم ایمپروت کردم ولی کیت ها تو بازی اجذا نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فایل های توی سیو بازی رو باید پاک کنی
یا اگه پچت edit داره اونو جای سیو خودت سیو کنی .
saman rossi
09-12-2007, 16:42
javad-yas14 دستت درد نكنه ولي يعني چي از قسمت اديت بك اپ بگيريد ؟ كدوم فايل اديته؟
mohsen62k
09-12-2007, 18:54
كونامي با اين فوتبالي كه داد حال خيلي ها رو گرفت متاسفانه يك سري ايرادات در كونامي هنوزكه هنوزه حل نشده مثلا من نميدونم چطور ميشه كه بازيكنان بهتر از پشت سر به بازيكن ضعيف ميخورند بازيكن ضعيف برق ميگيرتش سر جاش ميخكوب ميشه حالا خودتو بكوش با دسته كه بازيكنت تكون بخوره! بعد هم ميپيجه جلوت توپ رو ازت ميگيره اين ايراد در تمامي نسخه هاي كونامي بوده و انگار براي هميشه خواهد بود !!
اما بدترين عيبهاي كونامي 2008 ازنگاه من:
دروازبان كونامي تركيبي از خنگ ترين انسان روي كره زمين به همراه سريعترين انسان روي كره زمين است!!
مدافعان رو كه بايد هزار بار دكمه L1 رو بزني تا بتوني يك مدافع كه موقعيت مناسب رو داره تحت كنترل در بياري براي خوب دفاع كردن باقي مدافعاني كه تحت اختيار شما نيستند فقط حكم مترسك رو بازي ميكنند ! واي به حالتون وقتي ميخواهين جلوي تيمي مثل بارسلون دفاع كنين!!
ضربه ايستگاهي كه نگو و نپرس اگه ضربه ايستگاهي به كامپيوتر دادي بدون كه يك پنالتي تقديم كردي 90% گل ميشه اصلا نگران نباش!!
ضربه كرنر اگه تقديم كردي بدون كه يك ضربه ايستگاهي تقديم كردي حتما 50% گل مخصوصا اگه سانتر كننده اي كه پشت توپ هست دقت پاسش بالاي 80 باشه!!
زماني كه با دروازبان تك به تك ميشي اصلا خوشحال نشو چون احتمال 70% دروازبان توپ اولت ر و ميگيره ! اما اگه جلوت خالي شد و بازيكني داشتي كه قدرت شوتش بالاي 80 هست حتي اگه 30 متر با درواز فاصله داري از همونجا شوت كن احتمال گل شدنش خيلي بيشتر از تك به تك شدنه !!
اصلا مهم نيست كه درست تكل بزني يا غلط دوار خيلي راحت بهت كارت ميده !! البته بايد بگم داوري در اين نسخه واقعا خيلي بهتر از نسخها هاي قبل شده مخصوصا در آفسايد گيري اما جالبيش اينجاست كه كمك داور گاهي اشتباه ميكنه نميدونم اين جز اشتباهات فني برنامه نويسي هست يا مخصوصا اشتباه آفسايد گيري داور رو گذاشتن توي بازي!
راستي اگه شما از اونهايي هستين كه اصلا نميتونين موقعي كه ميخواهين شوت بزنين كنترل كنين شدت ضربه شوت رو و معمولا تا آخر انرژيتون پر ميشه اصلا نگران نباشين چون در اين نسخه كونامي كاري كرده كه حتي اگه تا ته هم پركنين توپتون زياد ارتفاع نگيره (اين هم ميتونه حسن باشه هم عيب!)
سلام
چرا موقع بازی تماشاگری وجود نداره؟.....ببخشید اگه سوال تکراری بود
آقا میشه نحوه انجام دادن (کلید) چند تا از ترفند ها (دریبل) رو مثل دربیل زیدانی با کیبورد بگین؟؟؟؟
JAVAD_YAS14
09-12-2007, 23:07
جواب براي saman rossi
توي سيو بازي كه معمولا تو My Documents است
از فايل PES_EDIT01 بك آپ بگير
بقيشو هم كه گفته بودم :31:
اين كار را براي اين بايد بكني كه تركيب تيم ها قاتي پاتي نشه
JAVAD_YAS14
09-12-2007, 23:47
سلام
چرا موقع بازی تماشاگری وجود نداره؟.....ببخشید اگه سوال تکراری بود
براي اين كه بازي را رو Low اجرا كرده اي
به احتمال زياد سيستم كامپيوترت پايينههههههههههههه:31:
JAVAD_YAS14
09-12-2007, 23:57
با لا رفتن درجه هوش مصنوعي روي دروازه بان ها هم تاثير داره؟:19:
يعني اين كه دروازه بان ها از اون حالت خنگي و عقب افتادگي در ميان؟:27:
كونامي با اين فوتبالي كه داد حال خيلي ها رو گرفت متاسفانه يك سري ايرادات در كونامي هنوزكه هنوزه حل نشده مثلا من نميدونم چطور ميشه كه بازيكنان بهتر از پشت سر به بازيكن ضعيف ميخورند بازيكن ضعيف برق ميگيرتش سر جاش ميخكوب ميشه حالا خودتو بكوش با دسته كه بازيكنت تكون بخوره! بعد هم ميپيجه جلوت توپ رو ازت ميگيره اين ايراد در تمامي نسخه هاي كونامي بوده و انگار براي هميشه خواهد بود !!
دروازبان كونامي تركيبي از خنگ ترين انسان روي كره زمين به همراه سريعترين انسان روي كره زمين است!!
مدافعان رو كه بايد هزار بار دكمه L1 رو بزني تا بتوني يك مدافع كه موقعيت مناسب رو داره تحت كنترل در بياري براي خوب دفاع كردن باقي مدافعاني كه تحت اختيار شما نيستند فقط حكم مترسك رو بازي ميكنند ! واي به حالتون وقتي ميخواهين جلوي تيمي مثل بارسلون دفاع كنين!!
ضربه ايستگاهي كه نگو و نپرس اگه ضربه ايستگاهي به كامپيوتر دادي بدون كه يك پنالتي تقديم كردي 90% گل ميشه اصلا نگران نباش!!
ضربه كرنر اگه تقديم كردي بدون كه يك ضربه ايستگاهي تقديم كردي حتما 50% گل مخصوصا اگه سانتر كننده اي كه پشت توپ هست دقت پاسش بالاي 80 باشه!!
زماني كه با دروازبان تك به تك ميشي اصلا خوشحال نشو چون احتمال 70% دروازبان توپ اولت ر و ميگيره ! اما اگه جلوت خالي شد و بازيكني داشتي كه قدرت شوتش بالاي 80 هست حتي اگه 30 متر با درواز فاصله داري از همونجا شوت كن احتمال گل شدنش خيلي بيشتر از تك به تك شدنه !!
اصلا مهم نيست كه درست تكل بزني يا غلط دوار خيلي راحت بهت كارت ميده !! البته بايد بگم داوري در اين نسخه واقعا خيلي بهتر از نسخها هاي قبل شده مخصوصا در آفسايد گيري اما جالبيش اينجاست كه كمك داور گاهي اشتباه ميكنه نميدونم اين جز اشتباهات فني برنامه نويسي هست يا مخصوصا اشتباه آفسايد گيري داور رو گذاشتن توي بازي!
راستي اگه شما از اونهايي هستين كه اصلا نميتونين موقعي كه ميخواهين شوت بزنين كنترل كنين شدت ضربه شوت رو و معمولا تا آخر انرژيتون پر ميشه اصلا نگران نباشين چون در اين نسخه كونامي كاري كرده كه حتي اگه تا ته هم پركنين توپتون زياد ارتفاع نگيره (اين هم ميتونه حسن باشه هم عيب!)
همش تایید میشه
مخصوصا حالت تک به تک
فایل های توی سیو بازی رو باید پاک کنی
یا اگه پچت edit داره اونو جای سیو خودت سیو کنی .
بیشتر توضیح میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا میشه نحوه انجام دادن (کلید) چند تا از ترفند ها (دریبل) رو مثل دربیل زیدانی با کیبورد بگین؟؟؟؟
چرا کسی نمیگه؟:18::18::10::41::2:
سلام به همگی
من خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم
کسی هست که پچ یا آپشن فایلی رو داشته باشه که اسم تیمهای لیگ انگلیس توش اصلاح شده باشه
اگه لباسهاشم درست باشه که چه بهتر
خوشحال میشم یک نفر نیازم رو برطرف کنه
اين بهترين آپشن فايل هست
تو فولدر زير بريز هر دوفايل رو
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي اين كه بازي را رو Low اجرا كرده اي
به احتمال زياد سيستم كامپيوترت پايينههههههههههههه:31:
ایول ....رم یه گیگ وگرافیک 512 و سی پی یو 3.2 پایینه :18:
البته شاید همون low که گفتی باشه ...نمی دونم؟
good_messi
10-12-2007, 16:25
اگه رو لاو بازي كني تماشگر نشون نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مال من كه نميده
arnold_ab
10-12-2007, 17:25
به نظر من Pes6بهتر ازpes2008بود.
Iranian_sports
10-12-2007, 17:47
سلام
در مورد تک به تک بايد بگم که اگر درست سر توپ بزنيد توپ به احتمال 90% گل(مربع + ضربدر+جهت درست راست يا چپ بسته به چپ پا يا راست پا بودن بازيکن)
براي مهارت توي دروازه باني هم اگر وقتي حریف شوت ميزنه کليدهاي مثلث و ضربدر رو بزني احتمال گرفتن توپ خيلي بيشتر ميشه
توي حالت lowعلاوه بر تماشاگر خيلي چيزهاي ديگه مثل بعضي از سوت زدن هاي داور(مخصوصا در آخر بازي) و کامل نشون دادن مراسم جشن قهرماني و حالت چمن ها نشون داده نخواهد شد.
مطمئن باشيد اگه از حالت low به حالت medium بيايد بازي جديدي رو تجربه خواهيد کرد
موفق باشيد
فعلا
amirhosenpour
10-12-2007, 20:40
از طریق settings تو شاخه اصلی بازی سربرگ keyboard آنالوگ راستتو رو چهار تا دکمه که جای سخت نیست تنظیم کن بعد OK کن برو تو بازی تو قسمت تمرین سعی کن این چهار تا دکمه رو ساعت گرد یا بر عکس سریع حداکثر تو یه ثانیه بزنی فقط باید سریع و به ترتیب باشه مثل اینکه آنالوگ واقعی رو داری یه دور کامل می چرخونی منظور از آنالوگ راست همون دکمه گردی که روش نوشته R و تو باید بالا پایین چپ راستشو رو کیبورد تنظیم کنی البته اگه خواستی همه دکمه ها رو تنظیم کن چون اگه بخوای تکنیکی تاکتیکی بازی کنی همشون لازم می شن فقط باید جای همه دکمه ها رو از حفظ باشی چو بازی سریع تر از اونه که بخوای هی کیبوردو نگاه کنی ولی راه بهترش اینکه یه دسته دوال شوک بگیری هر کاری دلت خواست سریعتر و راحتتر از کیبورد انجام بدی.
Snowman1978
10-12-2007, 20:49
light جان ممنون از اپشن فایلت :10:
light جان ممنون از اپشن فایلت :10:
قابلي نداشت رفيق
کاربران گرامی.
چطور میشه تو فصل نقل و انتقالات ( تو مستر لیگ) بازیکن رو با بازیکن تعویض کرد؟
مثلا : رونالدو + 15000 امتیاز بدی و کاکا رو بگیری؟
کاربران گرامی.
چطور میشه تو فصل نقل و انتقالات ( تو مستر لیگ) بازیکن رو با بازیکن تعویض کرد؟
مثلا : رونالدو + 15000 امتیاز بدی و کاکا رو بگیری؟
موقعي كه ميخواي كسي رو بخري وقتي enter رو ميزني يه گزينه داره كه open اولش هست و وقتي ميزنيش بعدش بايد انتخاب كني كه با كدوم بازيكنت تعويض كني و بعد قيمت رو ميگي
دوستمون راست میگه
من مستر لیگ می رفتم و با چلسی بازی داشتم و یک ضربه ازاد به حریف دادم حدود 30 متری
بعدش پیتر چک پشت توپ ایستاد
اولش خنده ام گرفت که پیتر چک پشت توپه ولی وقتی ضربه رو زد میخواستم گریه کنم
پیتر چک مثل اب خوردن توپ ذا تبدیل به گل کرد
این هم از عجایب کونامی
اره اخره لیگ دسته دو بودم که یه بازی با تیم منتخب داشتم (نمیدونم از کجا اومده بود خود کامپیوتر برام گزاشته بود) تمام ضربات ایستگاهی وکرنر رو بوفون میومد میزد این واقعا مسخر ه هست
golmohammadi
11-12-2007, 13:16
من كه اصلا با اين فوتبال حال نكردم
نشستم ورژن قبلي را بازي ميكنم
من كه اصلا با اين فوتبال حال نكردم
نشستم ورژن قبلي را بازي ميكنم
خب بشين مستر ليگ بازي كن حال كن
ebinem173
11-12-2007, 16:47
من خیلیهارو میشناسم که این بازی رو پاک کردن و همون pes6 رو ریختن و وقتی هم که این کارو کردن میگن نمیدونی چقدر حال میده این pes6
با این اوصاف میشه گفت کنامی یک جهش بسیار ناموفق رو به nextgen داشته
JAVAD_YAS14
11-12-2007, 17:12
[quote=ebinem173;1890539]من خیلیهارو میشناسم که این بازی رو پاک کردن و همون pes6 رو ریختن و وقتی هم که این کارو کردن میگن نمیدونی چقدر حال میده این pes6
با این اوصاف میشه گفت کنامی یک جهش بسیار ناموفق رو به nextgen داشته[/q
عزيزم اگه سيتمتون بالا باشه ميتونيد تو بازي حال كنيد :31:
تازه اگه زياد بازي كرده باشي ميفهميد كه بازي واقعي يعني چي:21:
Evolution37
11-12-2007, 18:55
به نظر من بازی از نظر سیستم دفاعی هم مشکل داره...زمینها هم خیلی کوچیکن...بعضی وقتها با سه تا پاس کوچیک میرسم دم دروازه...چمنها هم اصلا تنوع نداره...ادیت بازی هم مزخرفه ...حداقل نمیتونی روی صورت بازیکنا کار کرد...گزارشگر هم که نگو...ولی گرافیک انصافا خوبه آن هم فقط روی High ...
ebinem173
11-12-2007, 19:27
[quote=ebinem173;1890539]من خیلیهارو میشناسم که این بازی رو پاک کردن و همون pes6 رو ریختن و وقتی هم که این کارو کردن میگن نمیدونی چقدر حال میده این pes6
با این اوصاف میشه گفت کنامی یک جهش بسیار ناموفق رو به nextgen داشته[/q
عزيزم اگه سيتمتون بالا باشه ميتونيد تو بازي حال كنيد :31:
تازه اگه زياد بازي كرده باشي ميفهميد كه بازي واقعي يعني چي:21:
اتفاقا سیستم خیلی بالایی هم دارم و با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی میکنم
اما این بازی مشکلات زیادی داره و حتی از نظر جذابیت واقعا به pes6 نمیرسه
hadi_gamer
11-12-2007, 20:45
اين بهترين آپشن فايل هست
آقا من این فایل رو ریختم ولی لباس همه تیمها مثل هم شده همشون لباس اولشون سفید و لباس دومشون قرمز شده.پرچم تیمهای لیگ انگلیس هم درست نشد.چی کار کنم؟
اين آپشن فايل كار خاصي نميكنه فقط اسم ها و چيزهايي كه خراب هست درست ميشه
برا لباس برو GamingAccess.com
hadi_gamer
11-12-2007, 21:41
الان لباس همه تیمها مثل هم شده.من چیکار کنم تا مثل اولش بشه؟
FCBarcelona.ir
12-12-2007, 00:09
مشکل دروازبان واقعا انقدر حاده؟ من که اصلا چنین احساسی نداشتم.
درسته اما نه به این غلظت :31:
اوایل بازی کاملا اینطوری بود، نمی دونم انگار با زیاد بازی کردن یه جوری تعدیل میشه چون الان من خیلی کم پیش میاد گل بخورم! ولی بر خلاف نسخه های قبلی که بیشتر کاشته ها رو گل می زدم، اینجا خیلی سخت می تونم گل بزنم.
من اینو اصلا قبول ندارم، من از هر 10 تا کرنر که روی دروازم زده میشه یکیش به زور گل میشه!
من فکر می کنم شما درست بلد نیستی تک به تک بزنی. من حتی با بازیکنی مثل بویان که توی این نسخه خیلی خیلی ضعیف ساخته شده، تک به تک ها رو گل می کنم، چه برسه به اتوو یا آنری. در مورد شوت هم باید بگم که اغلبش با این اوصافی که شما گفتی چیزی بیش از یه کرنر بدست نمیدن!
من فکر می کنم اگه واقعا درست تکل بزنی داورم خطا نمی گیره! در مورد آفساید تنها چیز آزار دهنده اینه که حالت مساوی رو آفساید می گیره! ولی مشکل آفساید نداشتن منطقه پشت توپ حل شده.
آره این کمی بد شده، چون مهارت بازیکن حرفه ای و آماتور این بازی به همین به مقدار مناسب پر کردن قدرت شوته، منتها شوت های کشکی توی گل هم نمیرن، در واقع یه جوری حد وسط رو گرفتن.
FCBarcelona.ir
12-12-2007, 00:12
من خیلیهارو میشناسم که این بازی رو پاک کردن و همون pes6 رو ریختن و وقتی هم که این کارو کردن میگن نمیدونی چقدر حال میده این pes6
با این اوصاف میشه گفت کنامی یک جهش بسیار ناموفق رو به nextgen داشته
من فکر می کنم مشکل بیشتر از خود همون خیلی ها بوده تا کونامی، چون این بازی نسبت به بازی قبلی شاید 10 تا کاستی داشته باشه اما در عوض 20 تا چیز بهتر داره و مهمترین چیزش اینه که به بازی واقعی خیلی نزدیک تر شده، به خصوص تو شیوه پاسکاری
JAVAD_YAS14
12-12-2007, 00:21
مشکل دروازبان واقعا انقدر حاده؟ من که اصلا چنین احساسی نداشتم.
درسته اما نه به این غلظت :31:
اوایل بازی کاملا اینطوری بود، نمی دونم انگار با زیاد بازی کردن یه جوری تعدیل میشه چون الان من خیلی کم پیش میاد گل بخورم! ولی بر خلاف نسخه های قبلی که بیشتر کاشته ها رو گل می زدم، اینجا خیلی سخت می تونم گل بزنم.
من اینو اصلا قبول ندارم، من از هر 10 تا کرنر که روی دروازم زده میشه یکیش به زور گل میشه!
من فکر می کنم شما درست بلد نیستی تک به تک بزنی. من حتی با بازیکنی مثل بویان که توی این نسخه خیلی خیلی ضعیف ساخته شده، تک به تک ها رو گل می کنم، چه برسه به اتوو یا آنری. در مورد شوت هم باید بگم که اغلبش با این اوصافی که شما گفتی چیزی بیش از یه کرنر بدست نمیدن!
من فکر می کنم اگه واقعا درست تکل بزنی داورم خطا نمی گیره! در مورد آفساید تنها چیز آزار دهنده اینه که حالت مساوی رو آفساید می گیره! ولی مشکل آفساید نداشتن منطقه پشت توپ حل شده.
آره این کمی بد شده، چون مهارت بازیکن حرفه ای و آماتور این بازی به همین به مقدار مناسب پر کردن قدرت شوته، منتها شوت های کشکی توی گل هم نمیرن، در واقع یه جوری حد وسط رو گرفتن.
من هم با شما موافقم. :20:
چون اين بازي به نظر من كامل ترين و واقعي ترين بازي فوتباله:10:
فقط يه سوالي دارم :31:
شما چه قدر بازي كرديد(تعداد بازي هاتون چند تاست)
و درجه هوش مصنوعي چقدر شده
hadiasadi
12-12-2007, 10:29
باید عکسا رو با برنامه ASF Explorer یا GGS تو فایل cv_0.img تو پوشه نصب بازی import کنی.
درضمن اگه میخواین با سر گل بزنین AC Milan رو بردارین با پیرلو از دو طرف سانتر کنین، رونالدو،اینزاگی،جیلاردینو ،کاکا و سیدورف سر میزنن با همشون گل زدم.توتیمای دیگه هم میشه اما با میلان خیلی راحت تر میشه گل زد. تو جریان بازی هم سانترهام چندتایی گل شدن.
دوست عزيز وقتي با اين برنامه ها cv_0 رو باز ميكني نزديك 100 فولدر شماره بندي شده هست ؟ تو كدوم بايد ريخت
JAVAD_YAS14
12-12-2007, 13:00
دوست عزيز وقتي با اين برنامه ها cv_0 رو باز ميكني نزديك 100 فولدر شماره بندي شده هست ؟ تو كدوم بايد ريخت
دوست عزيز همه فايل ها داراي يك شماره خاص هستند مثلا kits_7967 كه شمارش 7967 است بايد توي فايلي كه همين شماره را دارد پچ شود
اگر باز هم مشكلي داشتي بگو:46:
golmohammadi
12-12-2007, 19:08
اخر كسي به من جواب نداد
من پچ معرفي شده را نصب كردم بعدش باي اجرا نشد
كرك را دوباره كپي كردم بازم اجرا نشد
بايد از دوباره نصب كنم ؟
arnold_ab
13-12-2007, 09:25
اخر كسي به من جواب نداد
من پچ معرفي شده را نصب كردم بعدش باي اجرا نشد
كرك را دوباره كپي كردم بازم اجرا نشد
بايد از دوباره نصب كنم ؟
بازی از کدوم شرکت خریدی؟دوباره نصبش کن ببین چیمیشه این دیگه سوال کردن داره
MOH333EN
13-12-2007, 10:59
به نظر من این فوتبال از نسخه های قبلیش کاملتره و بهتره باید روی آخرین گرافیک بازی را انجام بدین تا بفهمی عزیزم
FCBarcelona.ir
13-12-2007, 11:57
من هم با شما موافقم. :20:
چون اين بازي به نظر من كامل ترين و واقعي ترين بازي فوتباله:10:
فقط يه سوالي دارم :31:
شما چه قدر بازي كرديد(تعداد بازي هاتون چند تاست)
و درجه هوش مصنوعي چقدر شده
من242 تا بازی کردم در حدود 85 ساعت. درجه هوش مصنوعی متوجه نشدن منظورت دقیقا چیه؟
اگه مي خواييد هوش مصنوعي بازي رو امتحان كنيذ بهتره از يه cpu dual يا همون فول كش استفاده كنيد
یه پچ با این امکانات:
Stadiums
- New grass texture and palette for Camp Nou Stadium
- Fixed shadow mistake in Nou Camp Stadium
- Fixed El Monumental Stadium
Kits
- New kits for Arsenal, Celtic, Man City and Galatasaray football clubs
- New kits for Russia, Spain, Finland, Northern Ireland national teams
- New numbers and fonts for Spain, Northern Ireland, Norway, Wales
- Fixed kit models and collars
Faces
- New faces for Carew, Saviola, Carrick, Agger, Scholes, Van Der Vaart, Pauleta and more…
Graphics
- Fixed Aston Villa, Middlesbrough, Inter, Twente logos
- All new cups and league logos in glass style
- New League Mode screen
- New Cup Mode screen ( personally for every cup )
- New glass style logos in Edit Mode
Option File
- All real EPL transfers
- Fixed names, numbers, formations for Croatia, Denmark, Finland, Holland, Italy, Sweden and England national teams
- Correct formations of top EPL clubs
- All EPL players have real back name curve and font spacing
Installation
Recommended to backup your cv_0.img, cv_1.img, rv_e.img, settings.exe, option files
- Go to your Control Panel -> Remove programs -> Delete Pro Evolution Soccer 2008 Patch
- Open PES 2008 Patch 0.6 Update.exe -> Choose your game directory -> Press Install
- Go to your PES 2008 Directory -> PES 2008 Patch Update -> AFS Explorer -> AFS Explorer.exe
- File -> Import AFS File -> PES 2008 Directory / img / cv_0.img
- Action -> Import folder -> PES 2008 Directory / PES 2008 Patch Update / cv_0 /
- Ask ‘Yes’ on question with rebuilding AFS file -> OK ->
- Enter name of your new .img file ( for example cv_0_new.img ) -> OK
- After file importing go to your PES 2008 Directory / img / and rename your new cv_0_new.img to cv_0.img ( before it rename or delete your original cv_0.img )
خودم الان دارم دانلود می کنم
فک کنم چیز خوبی باشه.
سلام.
بچه ها کسی لینک سیوی داره که اسمای تیمها درست شه و لیگ آلمان هم اضافه شه؟
سلام.
بچه ها کسی لینک سیوی داره که اسمای تیمها درست شه و لیگ آلمان هم اضافه شه؟
صفحه قبل رو ببيني هست
واسه ليگ آلمان فعلا پچ هست كه اونم كامل نيست
صفحه قبل رو ببيني هست
واسه ليگ آلمان فعلا پچ هست كه اونم كامل نيست
اون که درست بود:46:
من امروز تازه موفق شدم بریزمش.ولی بدجوری ضد حال خوردم.گرافیکش خیلی پسرفت کرده نسبت به ساکر6.نمیدونم خود گرافیک ساکر چش بود که گرافیک فیفا رو روش اجرا کردن.بدجور ضدحال خوردم
ولي هوش مصنوعي بازي خيلي بالا رفته
اون علامت هایی که تو بازی کنار اسم بازیکنان می آید ( با زدن کلید های خاص ) به چه معنی است؟
که 4 تا است؟
یه پچ با این امکانات:
Stadiums
- New grass texture and palette for Camp Nou Stadium
- Fixed shadow mistake in Nou Camp Stadium
- Fixed El Monumental Stadium
Kits
- New kits for Arsenal, Celtic, Man City and Galatasaray football clubs
- New kits for Russia, Spain, Finland, Northern Ireland national teams
- New numbers and fonts for Spain, Northern Ireland, Norway, Wales
- Fixed kit models and collars
Faces
- New faces for Carew, Saviola, Carrick, Agger, Scholes, Van Der Vaart, Pauleta and more…
Graphics
- Fixed Aston Villa, Middlesbrough, Inter, Twente logos
- All new cups and league logos in glass style
- New League Mode screen
- New Cup Mode screen ( personally for every cup )
- New glass style logos in Edit Mode
Option File
- All real EPL transfers
- Fixed names, numbers, formations for Croatia, Denmark, Finland, Holland, Italy, Sweden and England national teams
- Correct formations of top EPL clubs
- All EPL players have real back name curve and font spacing
Installation
Recommended to backup your cv_0.img, cv_1.img, rv_e.img, settings.exe, option files
- Go to your Control Panel -> Remove programs -> Delete Pro Evolution Soccer 2008 Patch
- Open PES 2008 Patch 0.6 Update.exe -> Choose your game directory -> Press Install
- Go to your PES 2008 Directory -> PES 2008 Patch Update -> AFS Explorer -> AFS Explorer.exe
- File -> Import AFS File -> PES 2008 Directory / img / cv_0.img
- Action -> Import folder -> PES 2008 Directory / PES 2008 Patch Update / cv_0 /
- Ask ‘Yes’ on question with rebuilding AFS file -> OK ->
- Enter name of your new .img file ( for example cv_0_new.img ) -> OK
- After file importing go to your PES 2008 Directory / img / and rename your new cv_0_new.img to cv_0.img ( before it rename or delete your original cv_0.img )
خودم الان دارم دانلود می کنم
فک کنم چیز خوبی باشه.
شما مطمئنید لینک دانلود درسته برا من حجمش رو میزنه 4 کیلو بایت فکر کنم اشتباه شده یه کنترل بفرمایید جوابش رو بگید وخودتون بگید حجمش چقدره
JAVAD_YAS14
14-12-2007, 00:30
من242 تا بازی کردم در حدود 85 ساعت. درجه هوش مصنوعی متوجه نشدن منظورت دقیقا چیه؟
منظورم همون جاست كه كه درجه حمله و دفاع و بازي جوان مردانه را نشون داده:46:
FCBarcelona.ir
14-12-2007, 01:15
گرافیکش خیلی پسرفت کرده نسبت به ساکر6.نمیدونم خود گرافیک ساکر چش بود که گرافیک فیفا رو روش اجرا کردن.بدجور ضدحال خوردم
:18::18::18:
FCBarcelona.ir
14-12-2007, 01:16
منظورم همون جاست كه كه درجه حمله و دفاع و بازي جوان مردانه را نشون داده:46:
حملم S ه، دفاعم A و بازی جوانمردانه م هم A
فکر کردم منظورت سطح هوش مصنوعی جاری بازیه.
JAVAD_YAS14
14-12-2007, 01:24
حملم S ه، دفاعم A و بازی جوانمردانه م هم A
فکر کردم منظورت سطح هوش مصنوعی جاری بازیه.
اگه زحمت نباسه مشخصات سيستمت را هم بگو:46:
ebicross
14-12-2007, 09:13
گرافیکش خیلی پسرفت کرده نسبت به ساکر6.نمیدونم خود گرافیک ساکر چش بود که گرافیک فیفا رو روش اجرا کردن.بدجور ضدحال خوردم
لطفا دوباره تکرار کنید؟؟!!!!!!!
احتمالا دارید رو Low بازی میکنید.
بازی از نظر گرافیک واقعا بی نظیره.
Only Pes
14-12-2007, 11:34
سلام
من فعلا دستم شکسته نمیتونم بازی کنم حالم گرفته شده
arnold_ab
14-12-2007, 11:41
سلام
من فعلا دستم شکسته نمیتونم بازی کنم حالم گرفته شده
پس چطوری پست دادی
پس چطوری پست دادی
حتما با پا داده :27:
چیکار داری بنده خدا رو
شما مطمئنید لینک دانلود درسته برا من حجمش رو میزنه 4 کیلو بایت فکر کنم اشتباه شده یه کنترل بفرمایید جوابش رو بگید وخودتون بگید حجمش چقدره
آره شرمنده مشکل داشتدرستش اینه:
پست قبلی رو هم ویرایش میکنم.
حجم: 28.5 Mb
اون علامت هایی که تو بازی کنار اسم بازیکنان می آید ( با زدن کلید های خاص ) به چه معنی است؟
که 4 تا است؟
چرا پاسخ نمی دهید؟
Pouriaqazvin
14-12-2007, 17:00
پس چطوری پست دادی
حتما یه دستی نوشه دیگه
لطفا دوباره تکرار کنید؟؟!!!!!!!
احتمالا دارید رو Low بازی میکنید.
بازی از نظر گرافیک واقعا بی نظیره.
من روی مدیوم بازی کردم.درسته که تماشاگرا 3بعدی شدن و...
ولی من چیزی از نظر گرافیکی واقعا توش ندیدم.شایدم چشام کوره.
shahab_f
14-12-2007, 17:52
دوستان من 183 صفحه رو نخوندم شرمنده اگه سوالم تکراریه:
1- این مشکل save نشدن بازی چه جوری حل میشه ؟ (edit ها سیو میشه تنظیمات option مثل درجه سختی و .. سیو نمیشه)
2-رو کامپیوتر رفیقم بازی گزارشگر نداره در حالی که من همون dvd رو نصب کردم مال من داره مشکل از چیه؟
3-یه option file که فقط اسم تیم ها و لباسشونو درست کنه کسی نداره بذاره؟
مرسی
سلام
آقا من تیم ملی ایران و تیم های پاشگاهی ایران و که چهره واقعی اون ها درست شده باشه رو از کجا گیر بیارم
با تشکر
night lord
14-12-2007, 18:48
خداییش خیلی ردی
FCBarcelona.ir
14-12-2007, 20:36
اگه زحمت نباسه مشخصات سيستمت را هم بگو:46:
Main Asus M2N
CPU +6000 DC 64 AMD
NVidia GeForce 8400 GT
Ram 2 GB
JAVAD_YAS14
15-12-2007, 00:28
1- این مشکل save نشدن بازی چه جوری حل میشه ؟ (edit ها سیو میشه تنظیمات option مثل درجه سختی و .. سیو نمیشه)
2-رو کامپیوتر رفیقم بازی گزارشگر نداره در حالی که من همون dvd رو نصب کردم مال من داره مشکل از چیه؟
مرسی
اوليش احتمالا واسه اينه كه با كيبورد داري بازي ميكني و جوي استيك نداري
دوميش مال تنضيمات صدا توي ويندوز هست اگه كمي تنضيمات صداي ويندوز را درست كند اون هم حل ميشه
سوميش هم توي پست هاي قبلي هست
درضمن از امضات هم خيلي خوشم اومد
من عشق مايكل اوونم
behrad_f
15-12-2007, 01:27
سلام میشه بگید چجوری میشه تو قسمت بازیهای جام جهانی استادیوم رو عوض کرد و روز رو شب کرد؟ممنون.l
Only Pes
15-12-2007, 15:52
با دست چپ نوشتم
sajadlog
15-12-2007, 15:59
ببخشید من میخوام این بازی رو بخرم.
سیستم من:
cpu:2.8 intel
ram:512
vga: nvidia 5500
هارد هم به اندازه دلخواه.
کلا ویندوز ویستا روش نصب هست و به سخت افزارم نمره ی 2.6 داده.
اگه رو سیستمم میتونم حتی با پایین آوردن گرافیک بازی کنم.بهم سریع بگید.وگرنه بگید بیخیال شم پولمو حروم نکنم.
ببخشید من میخوام این بازی رو بخرم.
سیستم من:
cpu:2.8 intel
ram:512
vga: nvidia 5500
هارد هم به اندازه دلخواه.
کلا ویندوز ویستا روش نصب هست و به سخت افزارم نمره ی 2.6 داده.
اگه رو سیستمم میتونم حتی با پایین آوردن گرافیک بازی کنم.بهم سریع بگید.وگرنه بگید بیخیال شم پولمو حروم نکنم.
منم همین سیستم را دارم ولی میتونی روی لو بازی کنی
shahab_f
15-12-2007, 20:22
مرسی
جواب سوالات من لطفا.
JAVAD_YAS14
15-12-2007, 23:39
جواب سوالات من لطفا.
دوست عزيز تو صفحه قبل جواب دادم
arash2006
16-12-2007, 00:16
دوستان چند تا سوال
من نسخه پي اس 2 اين بازي رو گرفتم نميدونم قلابي يا نه منوش دقيقا منوي خودش تو نسخه كامپيوتر هست
ولي كمك داور نداره و چهره ها با نسخه كامپيوتري فرق ميكنه و اينكه شبيه همون الون يازده هستش فرقي نداره
فقط اسم بازي كن هارو با حروف درشت نوشته و منو فرق ميكنه و و و و
ايا تقلبيه
دوستان چند تا سوال
من نسخه پي اس 2 اين بازي رو گرفتم نميدونم قلابي يا نه منوش دقيقا منوي خودش تو نسخه كامپيوتر هست
ولي كمك داور نداره و چهره ها با نسخه كامپيوتري فرق ميكنه و اينكه شبيه همون الون يازده هستش فرقي نداره
فقط اسم بازي كن هارو با حروف درشت نوشته و منو فرق ميكنه و و و و
ايا تقلبيه
آره گیم پلی مثل همون الون 11 هستش فقط face بازیکنا عوض شده
نقل قول:
نوشته شده توسط light
اين بهترين آپشن فايل هست
کد:
آقا من این فایل رو ریختم ولی لباس همه تیمها مثل هم شده همشون لباس اولشون سفید و لباس دومشون قرمز شده.پرچم تیمهای لیگ انگلیس هم درست نشد.چی کار کنم؟
منم همین مشکل رو دارم
اين آپشن فايلي كه گذاشتم لباس درست نشده
در pes2008 ديگه از طريق آپشن فايل نميشه لوگو گذاشت و بايد با نرم افزارهاش بذاريد
اگه بخوايد يه آپشن فايل كه لباساش درست شده بذارم
chaos theory
16-12-2007, 19:04
دوستان سلام من میخوام آنلاین بازی کنم کسی سریال نامبر داره لطف کنه و بده ممنون میشم .
قربونتون برم جبران میکنم
shahab_f
17-12-2007, 22:19
دوست عزيز تو صفحه قبل جواب دادم
دستت درد نکنه ببخشید من کور چشمی (!) دارم.
composer_kuchulu
18-12-2007, 09:35
نامردی های این بازی:
1) استپ افتضاح :
الف) توپ چند متر میپره جلوتر تا بازیکن حریف بگیره
ب) بازیکن لنگ پرت می کنه تا توپ لایی بشه ( بخصوص در زمان ضد حمله)
2) سانتر مفهومی نداره و اگه بخواهی متنوع بازی کنی و همونطور که همه می دونید نرید کنار 18 قدم و استپ کنی برگردی نمی تونی سانتر کنی چون یا یه پاس برای دروازبانه حریفه یا مستقیم توی اوته
3) اگه آمار گل های خورده برات مهم باشه ناموفق خواهی بود چون یه طوری دفاع رو خالی می کنن که بازیکن تک به تک بشه.
4) باید به اندازه تعداد بازیکن هات کنترلر داشته باشی چون بقیه بازیکنان به پیکنیک اومدن و از یه قدمیشون حریف رد میشه و تاب می خوره و نگاش میکنه.
5) وقتی پاس حساسی رو می خوای بدی بازیکنت فوری می دوه میره پشت حریف که توپ به حریف برسه.
6) پاس های مهم رو آروم ... می ده که حریف بیاد جمع کنه.
7) تعویض منطقه بازی بزرگترین ریسکت خواهد بود یا با یک کات جوری می زنه زیر توپ که بازیکنت چندین متر بدود دنبال توپ خودش یا از روی سرش می ره تو اوت.
8)در وازبانت یار دوازدهم حریف هست
الف) چند بار با مشت جوری توپ رو برگشت کوبید توی دروازه خودم که تور نزدیک بود پاره شه
ب) شوت هارو جوری تنظیم می کنه دفع کنه که به بازیکن حریف می گه کجایی؟؟؟؟ هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیا.... زدی تو گل؟ همون توپ رو دروازبان حریف یه جا غیر از جلوی فوروارد دفع میکنه
9) کرنر ها رو اگه کوتاه کار نکنی حتی اگه روی سر بازیکن خودت باشه انتخابش نمی کنه تا توپ رد شه هر چه زحمت بکشی هم فایده نداره اگه موقعیتش خوب باشه انتخابش نمی کنه.
10) داور نامرد روزگار که نیاز به توضیح نیست حتی برای خورد کردن اعصاب برای همه بازیها یک داور هست.
درکل اگه واقعا فوتبال سرت بشه این بازی یک شرمساری بزرگ برای کنامی هست شرکتی که بالا خره آبروی ما ساکری ها رو برد و عملا زیر پرچم فیفا رفت. وفکر کنم فیفای 2007.5 رو باید بعنوان اسم انتخاب می کردند.
در پایان به این جمله بسنده می کنم که از بازی که بازیکنی به نان الیور کان در اون وجود نداره آیا میشه انتظار داشت با واقعیت سرو کار داشته باشه؟
ebinem173
18-12-2007, 10:28
به نظر من از نظر گرافیکی این بازی رو فقط میشه رو حالت high بازی کرد و تو حالتهای دیگه خیلی افتضاحه
gameplay بازی تنها یک ایراد داره و اونهم تعداد گل ه خودی های زیاد این بازی اونهم بیشتر روی ضربات کرنر هست
نامردی های این بازی:
1) استپ افتضاح :
2) سانتر مفهومی نداره و اگه بخواهی متنوع بازی کنی و همونطور که همه می دونید نرید کنار 18 قدم و استپ کنی برگردی نمی تونی سانتر کنی چون یا یه پاس برای دروازبانه حریفه یا مستقیم توی اوته
3) اگه آمار گل های خورده برات مهم باشه ناموفق خواهی بود چون یه طوری دفاع رو خالی می کنن که بازیکن تک به تک بشه.
4) باید به اندازه تعداد بازیکن هات کنترلر داشته باشی چون بقیه بازیکنان به پیکنیک اومدن و از یه قدمیشون حریف رد میشه و تاب می خوره و نگاش میکنه.
5) وقتی پاس حساسی رو می خوای بدی بازیکنت فوری می دوه میره پشت حریف که توپ به حریف برسه.
7) تعویض منطقه بازی بزرگترین ریسکت خواهد بود یا با یک کات جوری می زنه زیر توپ که بازیکنت چندین متر بدود دنبال توپ خودش یا از روی سرش می ره تو اوت.
الف) چند بار با مشت جوری توپ رو برگشت کوبید توی دروازه خودم که تور نزدیک بود پاره شه
ب) شوت هارو جوری تنظیم می کنه دفع کنه که به بازیکن حریف می گه کجایی؟؟؟؟ هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیا.... زدی تو گل؟ همون توپ رو دروازبان حریف یه جا غیر از جلوی فوروارد دفع میکنه
9) کرنر ها رو اگه کوتاه کار نکنی حتی اگه روی سر بازیکن خودت باشه انتخابش نمی کنه تا توپ رد شه هر چه زحمت بکشی هم فایده نداره اگه موقعیتش خوب باشه انتخابش نمی کنه.
10) داور نامرد روزگار که نیاز به توضیح نیست حتی برای خورد کردن اعصاب برای همه بازیها یک داور هست.
درکل اگه واقعا فوتبال سرت بشه این بازی یک شرمساری بزرگ برای کنامی هست شرکتی که بالا خره آبروی ما ساکری ها رو برد و عملا زیر پرچم فیفا رفت. وفکر کنم فیفای 2007.5 رو باید بعنوان اسم انتخاب می کردند.
در پایان به این جمله بسنده می کنم که از بازی که بازیکنی به نان الیور کان در اون وجود نداره آیا میشه انتظار داشت با واقعیت سرو کار داشته باشه؟
بابا دیگه اینجوریام که میگی نیست یه خرده بیشتر بازی کن بعد نقد کن:10:
دوستان تو رو خدا یه آپشن فوق العاده بدید!!
composer_kuchulu
18-12-2007, 17:58
بابا دیگه اینجوریام که میگی نیست یه خرده بیشتر بازی کن بعد نقد کن:10:
من بیشتر بازی کنم؟ اشتباه گرفتی رفیق .اونقدر تجربه بازی دارم که در ذهنتم نخواهد گنجید.فکر کنم انگار شما کم بازی کردی:13:
chaos theory
18-12-2007, 18:24
درسته من هم با composer تقریبا موافقم در مورد گل به خودی های زیاد این بازی واقعا نمیشه چیزی گفت و اینکه سانتر هاش اصلا دقیق نیست همشون یا لو میره یا اوت میشه .
خب بازي واقعي شده
چون تو فوتبال واقعي اشتباه تو سانتر هست
mojtaba007
18-12-2007, 22:41
توضیحاتی در مورد بازی های فیفا 08 و Pes 08 فارسی شده توسط تیم نوین پندار :
1. گزارش فارسی با صدای آشنای عادل فردوسی پور
2.تیم ملی ایران( آخرین لیست تیم ملی ایران )
3. لیگ برتر86 و 87 با ( آخرین نقل و انتقالات فصل )
من بیشتر بازی کنم؟ اشتباه گرفتی رفیق .اونقدر تجربه بازی دارم که در ذهنتم نخواهد گنجید.فکر کنم انگار شما کم بازی کردی:13:
بابا تجربه باشششششششششششششششه تو هم خدای بازی
جوابیه :
نامردی های این بازی:
1) استپ افتضاح :
1) بلد نیستی استپ کن می دونی چرا ؟ عجب سوالی اگه بلد بودی که اینجوری حرف نمی زدی :
1لف) تا قبل از این نسخه همیشه عادت داشتیم که در هر زاویه ای که توپ به بازیکن می رسید و با هر وضعیتی که بازیکن قرار داشت توپ رو طوری استپ کنیم که توپ به اون جهتی که ما می خوایم هدایت بشه و بازیکن بلافاصه دنبالش بدوه طوری که حتی یه متر هم از توپ عقب نمونه. در حالی که در واقعیت اینطوری نیست. معدود بازیکنانی هستن که با تکنیک بالاشون می تونن ضمن استپ توپ رو هم در جهت دلخواه قرار بدن و اگه اهل فوتبال باشین حتما دیدید که یه بازیکن حتی با تکنیک متوسط اول در حال سکون توپ رو استپ می کنه و بعد با یه ضربه توپ رو در اون جهتی که می خواد قرار می ده. شما هم بهتره با بازیکنایی که بهره تکنیکی ندارن تا وقتی که توپ کاملا به بازیکن نرسیده هیچ کلیدی رو فشار ندی تا بازیکن به بهترین شکل توپ رو استپ کنه و بعد با بازیکن حرکت کنی یا پاس بدی.
اگه بخوای مثل نسخه های قبل این کارا رو انجام بدی بازیکن می خواد که دستور رو انجام بده ولی تکنیکشو نداره در نتیجه توپ از پاش فاصله میگیره. درست مثل وقتی که با یه بازیکن غیر تکنیکی دریبل زیدانی بزنی. حرکتشو انجام میده ولی توپ از زیر پاش در میره.
ب) لنگ پرتاب می کنه !!! عزیزم تا قبل از رسیدن توپ به بازیکن R1 رو انگولک نکن تا توپ از بین پاش رد نشه.
2) اگه کمی توجه داشتی حتما تا حالا متوجه این موضوع میشدی که .... اصلا بزار با یه مثال متوجهت کنم:
از سمت راست خودت داری به کناره محوطه حریف که سمت چپ حریف میشه با یه بازیکن راست پا نزدیک میشی.
به کنار محوطه می رسی و به قول خودت تو سرتوپ می زنی و برمی گردی و میخوای سانت کنی !!!! خوب عزیزم در این حالت توپ روی پای غیر تخصصی بازیکنت میاد که همونطور که گفتم راست پا بوده و الان باید با پای چپ سانتر کنه نتیجش هم کاملا مشخصه. از سمت مخالف هم همینطور میشه. درسته ؟
در ضمن موقع دویدن بخوای یکدفعه برگردی تو این نسخه تقریبا کاربرد نداره.
3) دفاع رو خالی نمی کنن . دفاع رو ناخواسته خالی می کنی به این صورت که:
الف) بعضی وقتا میشه که ناخواسته با دفاع وسط تیمت میای نزدیکای وسط زمین تا جلوی هافک حریف دفاع کنی که جای دفاع وسط خالی میشه در نتیجه پاس در عمق و بعد تک به تک. علت این موضوع اینه که زمان دفاع کردن بازی روی دفاع وسطت سویچ می کنه و تو هم چون عجله داری که زودتر توپ رو بگیری زیاد توجه نمیکنی که کنترل کدوم بازیکن رو داری یا با همون میری جلو یا دیر متوجه میشی که بازیکنت چند متری جلو اومده و جاش خالی شده.
ب) بعضی اوقات زمان دفاع کردن مربع رو هم می گیریم که باعث میشه که نزدیکترین بازیکن به صاحب توپ هم به طرفش حجوم بیاره . در بعضی مواقع این نزدیکترین بازیکن مدافع وسط تیمته که اتوماتیک میاد جلو تا درگیر بشه و در نتیجه جاش خالی میشه.
بهترین کار برای دفاع کردن اینه که هر کجای زمین با بازیکن همون منطقه دفاع کنید و قبل از حرکت دادن بازیکن ببینید کیه ؟ اگه پستش به محل توپ بی ربط بود سریع سویچ کنید رو یکی دیگه . مثلا یه هافک رو هیچ وقت با دفاع وسط دفاع نکنید حتی اگه به نزدیکیای محوطه رسیده بود چون دو تا مهاجم جلوش وایساده که منتظر خالی شدن فضا هستن. در ضمن زمان دفاع حدالمقدور از نگه داشتن مربع ( یا همون شوت ) خودداری کنید چون باعث به هم خوردن نظم دفاعی تیم میشه . بعد از رعایت نکات بالا سعی کنید که بازیکن حریف رو با یک بازیکن کنترل کنید .
4) علت این مشکل هم اینه که همیشه بهترین بازیکن رو برای کنترل کردن انتخاب نمی کنید. همون بازیکنی که بازی براتون سویچ می کنه همیشه بهترین بازیکن نیست . به نظر من سویچ بازی رو از اتوماتیک به صورت دستی کنید.اولش سخته چون تو تمام مواقع خودتون باید سویچ کنید ولی وقتی راه افتادید متوجه تفاوتش میشید.
5) بازم مشکل از شماست . چون همیشه پاس های مهم رو دیرتر از زمانی که باید بدید می دید. مثل پاس تو در در فوتبال واقعی . پاس دهنده و فرار کننده که با هم حرف نمی زنن که هماهنگ بشن. با نگاه کردن به حرکت هم قصد همدیگه رو می خونند. تو بازی هم شبیه اینه . اگه بازیکن جلوی دفاع قرار داره و سرعتش زیاد نیست منتظر پاس ساده وایساده و نباید پاس در عمق بدید ولی اگه کنار دفاع وایساده که دیگه نمی تونید پای ساده بدید و باید پاس در عمق بدید و تازه باید جهتش رو به بیرون یا داخل باشه تا مدافع به توپ نرسه و بازیکن شما شانس بیشتری برای تصاحب توپ داشته باشه. در ضمن همه این پاس ها که قرار نیست به دلخواه شما فرستاده بشه درست مثل فوتبال واقعی چون اگه اینطور بود تو هر بازی 20-25 تا گل میدیدیم. برای این پاس ها نقشه بهترین کمک شماست البته بیشتر برای وقتی که دوربین روی حالت normal long ( که حالت استانداردش هست و منم رو این حالت بازی می کنم) قرار داره مفیدتره.
6) پاس ها آروم نیست چون دفاع میاد توپ رو جمع میکنه شما حس میکنی پاس آروم بوده . تو فوتبال واقعی هم تا دلت بخواد پیش میاد که مدافع دست حریف رو می خونه و میاد توپ رو وسط راه جمع می کنه . کاملا طبیعیه. البته به پاس تو هم بستگی داره .
در ضمن مثل نسخه های قبل هم نمیشه همینطوری هردمبیل از اینور زمین پاس داد به اون ور زمین چه زمینی چه هوایی . بازیکنای حریف که سیب زمینی نیستند . تا توپ بخواد مسافت زیاد رو طی کنه مسیر توپ رو تشخیص می دن و توپ رو صاحب میشن. پیشنهاد من اینه که حدالمقدور از پاس کوتاه استفاده کنید.
7)در مورد تعویض منطقه بازی هم دو نکته هست یک اینکه توجه کنید بازیکن با پای تخصصیش توپ رو بفرسته و دوم اینکه از روی نقشه ببینید بازیکنی که میخواید توپ بهش برسه سر جاش هست یا نه. تعویض منطقه تو این بازی مثل آب خوردنه . منم مشکل شما رو داشتم ولی الان با کمی توجه هر جای زمین که بخوام تعویض منطقه می کنم حتی پشت محوطه حریف.
8) در مورد دروازبان حرفی ندارم جز اینکه وقتی توپ به طرفش میاد یا مثلث رو بگیرید و یا چندباز بزنید اشتباهاتش کمتر میشه. من خودم اینو عملا امتحان کردم.
9)مشکل شما همینه ....... تازه فهمیدم چون من اولین باره که پست شما رو میخونم و همزمان جواب میدم.
ببین دوست عزیز شما سویچ بازی رو روی فول اتو قرار دادی به همین دلیل به ندرت می تونی به دلخواه مخصوصا مواقع حساس مثل ضربات کرنر بازیکنا رو سویچ کنی. همینطور که بالا گفتم اگه سویچ بازی رو روی دستی بزاری خیلی از مشکلاتت حل میشه. اولش سخته ولی راه که بیوفتی خیلی راحت میتونی رو بازیکن دلخواهت سویچ کنی و حتی قبل از رسیدن توپ بهش حرکتش هم بدی. just try مطمئنم نتیجه میگیری.
10) داوری هم به نظر من مشکل که نداره از نسخه های قبل بهتر هم شده.
در کل اگه واقعا فوتبال سرت بشه و نخوای یه فوتبال فانتزی رو رو سیستمت داشته باشی . از این بازی لذت میبری
چون واقعا به واقعیت نزدیکه. این بازی اولین قدم کونامی برای یک حرکت بزرگ در این بازی بود.
در پایان هم به این جمله بسنده میکنم که در این بازی کوچکترین نکات هم نادیده نگیرید چون خیلی به ریزه کاری ها توجه شده و رعایت این نکات ریز می تونه به بهتر شدن بازی شما کمک کنه.
من بیشتر بازی کنم؟ اشتباه گرفتی رفیق .اونقدر تجربه بازی دارم که در ذهنتم نخواهد گنجید.فکر کنم انگار شما کم بازی کردی
عزیزم این بازی اینقدر فرق کرده و پیشرفت کرده که باید تمام اون تجارب گرانبهاتو بزاری کنار و در این نسخه شاگردی کنی و تجربه اندوزی کنی. حرف شما مثل این میمونه که یه دفتر دار 50 سال قبل بخواد استخدام یه دفتر مدرن بشه که دیگه توش خبری از مداد و خودکار و دفتر و کاغذ نباشه و همه کارا کامپیوتری باشه ولی بگه لازم نیست چیزی به من یاد بدید چون که من اینقدر تجربه دارم که تو ذهن شما نمیگنجه .:13:
و در نهایت :10: و :11:
FCBarcelona.ir
19-12-2007, 00:54
جای تاسفه که یه عده ناتوانیشون در بازی کردن رو می ذارن به حساب بازی! بابا جان خب بلد نیستید بازی نکنید چرا تو سر مال می زنید :27:
FCBarcelona.ir
19-12-2007, 00:57
جوابیه :
1) بلد نیستی استپ کن می دونی چرا ؟ عجب سوالی اگه بلد بودی که اینجوری حرف نمی زدی :
1لف) تا قبل از این نسخه همیشه عادت داشتیم که در هر زاویه ای که توپ به بازیکن می رسید و با هر وضعیتی که بازیکن قرار داشت توپ رو طوری استپ کنیم که توپ به اون جهتی که ما می خوایم هدایت بشه و بازیکن بلافاصه دنبالش بدوه طوری که حتی یه متر هم از توپ عقب نمونه. در حالی که در واقعیت اینطوری نیست. معدود بازیکنانی هستن که با تکنیک بالاشون می تونن ضمن استپ توپ رو هم در جهت دلخواه قرار بدن و اگه اهل فوتبال باشین حتما دیدید که یه بازیکن حتی با تکنیک متوسط اول در حال سکون توپ رو استپ می کنه و بعد با یه ضربه توپ رو در اون جهتی که می خواد قرار می ده. شما هم بهتره با بازیکنایی که بهره تکنیکی ندارن تا وقتی که توپ کاملا به بازیکن نرسیده هیچ کلیدی رو فشار ندی تا بازیکن به بهترین شکل توپ رو استپ کنه و بعد با بازیکن حرکت کنی یا پاس بدی.
اگه بخوای مثل نسخه های قبل این کارا رو انجام بدی بازیکن می خواد که دستور رو انجام بده ولی تکنیکشو نداره در نتیجه توپ از پاش فاصله میگیره. درست مثل وقتی که با یه بازیکن غیر تکنیکی دریبل زیدانی بزنی. حرکتشو انجام میده ولی توپ از زیر پاش در میره.
ب) لنگ پرتاب می کنه !!! عزیزم تا قبل از رسیدن توپ به بازیکن R1 رو انگولک نکن تا توپ از بین پاش رد نشه.
2) اگه کمی توجه داشتی حتما تا حالا متوجه این موضوع میشدی که .... اصلا بزار با یه مثال متوجهت کنم:
از سمت راست خودت داری به کناره محوطه حریف که سمت چپ حریف میشه با یه بازیکن راست پا نزدیک میشی.
به کنار محوطه می رسی و به قول خودت تو سرتوپ می زنی و برمی گردی و میخوای سانت کنی !!!! خوب عزیزم در این حالت توپ روی پای غیر تخصصی بازیکنت میاد که همونطور که گفتم راست پا بوده و الان باید با پای چپ سانتر کنه نتیجش هم کاملا مشخصه. از سمت مخالف هم همینطور میشه. درسته ؟
الف) بعضی وقتا میشه که ناخواسته با دفاع وسط تیمت میای نزدیکای وسط زمین تا جلوی هافک حریف دفاع کنی که جای دفاع وسط خالی میشه در نتیجه پاس در عمق و بعد تک به تک. علت این موضوع اینه که زمان دفاع کردن بازی روی دفاع وسطت سویچ می کنه و تو هم چون عجله داری که زودتر توپ رو بگیری زیاد توجه نمیکنی که کنترل کدوم بازیکن رو داری یا با همون میری جلو یا دیر متوجه میشی که بازیکنت چند متری جلو اومده و جاش خالی شده.
ب) بعضی اوقات زمان دفاع کردن مربع رو هم می گیریم که باعث میشه که نزدیکترین بازیکن به صاحب توپ هم به طرفش حجوم بیاره . در بعضی مواقع این نزدیکترین بازیکن مدافع وسط تیمته که اتوماتیک میاد جلو تا درگیر بشه و در نتیجه جاش خالی میشه.
بهترین کار برای دفاع کردن اینه که هر کجای زمین با بازیکن همون منطقه دفاع کنید و قبل از حرکت دادن بازیکن ببینید کیه ؟ اگه پستش به محل توپ بی ربط بود سریع سویچ کنید رو یکی دیگه . مثلا یه هافک رو هیچ وقت با دفاع وسط دفاع نکنید حتی اگه به نزدیکیای محوطه رسیده بود چون دو تا مهاجم جلوش وایساده که منتظر خالی شدن فضا هستن. در ضمن زمان دفاع حدالمقدور از نگه داشتن مربع ( یا همون شوت ) خودداری کنید چون باعث به هم خوردن نظم دفاعی تیم میشه . بعد از رعایت نکات بالا سعی کنید که بازیکن حریف رو با یک بازیکن کنترل کنید .
4) علت این مشکل هم اینه که همیشه بهترین بازیکن رو برای کنترل کردن انتخاب نمی کنید. همون بازیکنی که بازی براتون سویچ می کنه همیشه بهترین بازیکن نیست . به نظر من سویچ بازی رو از اتوماتیک به صورت دستی کنید.اولش سخته چون تو تمام مواقع خودتون باید سویچ کنید ولی وقتی راه افتادید متوجه تفاوتش میشید.
5) بازم مشکل از شماست . چون همیشه پاس های مهم رو دیرتر از زمانی که باید بدید می دید. مثل پاس تو در در فوتبال واقعی . پاس دهنده و فرار کننده که با هم حرف نمی زنن که هماهنگ بشن. با نگاه کردن به حرکت هم قصد همدیگه رو می خونند. تو بازی هم شبیه اینه . اگه بازیکن جلوی دفاع قرار داره و سرعتش زیاد نیست منتظر پاس ساده وایساده و نباید پاس در عمق بدید ولی اگه کنار دفاع وایساده که دیگه نمی تونید پای ساده بدید و باید پاس در عمق بدید و تازه باید جهتش رو به بیرون یا داخل باشه تا مدافع به توپ نرسه و بازیکن شما شانس بیشتری برای تصاحب توپ داشته باشه. در ضمن همه این پاس ها که قرار نیست به دلخواه شما فرستاده بشه درست مثل فوتبال واقعی چون اگه اینطور بود تو هر بازی 20-25 تا گل میدیدیم. برای این پاس ها نقشه بهترین کمک شماست البته بیشتر برای وقتی که دوربین روی حالت normal long ( که حالت استانداردش هست و منم رو این حالت بازی می کنم) قرار داره مفیدتره.
6) پاس ها آروم نیست چون دفاع میاد توپ رو جمع میکنه شما حس میکنی پاس آروم بوده . تو فوتبال واقعی هم تا دلت بخواد پیش میاد که مدافع دست حریف رو می خونه و میاد توپ رو وسط راه جمع می کنه . کاملا طبیعیه. البته به پاس تو هم بستگی داره .
در ضمن مثل نسخه های قبل هم نمیشه همینطوری هردمبیل از اینور زمین پاس داد به اون ور زمین چه زمینی چه هوایی . بازیکنای حریف که سیب زمینی نیستند . تا توپ بخواد مسافت زیاد رو طی کنه مسیر توپ رو تشخیص می دن و توپ رو صاحب میشن. پیشنهاد من اینه که حدالمقدور از پاس کوتاه استفاده کنید.
7)در مورد تعویض منطقه بازی هم دو نکته هست یک اینکه توجه کنید بازیکن با پای تخصصیش توپ رو بفرسته و دوم اینکه از روی نقشه ببینید بازیکنی که میخواید توپ بهش برسه سر جاش هست یا نه. تعویض منطقه تو این بازی مثل آب خوردنه . منم مشکل شما رو داشتم ولی الان با کمی توجه هر جای زمین که بخوام تعویض منطقه می کنم حتی پشت محوطه حریف.
8) در مورد دروازبان حرفی ندارم جز اینکه وقتی توپ به طرفش میاد یا مثلث رو بگیرید و یا چندباز بزنید اشتباهاتش کمتر میشه. من خودم اینو عملا امتحان کردم.
9)مشکل شما همینه ....... تازه فهمیدم چون من اولین باره که پست شما رو میخونم و همزمان جواب میدم.
ببین دوست عزیز شما سویچ بازی رو روی فول اتو قرار دادی به همین دلیل به ندرت می تونی به دلخواه مخصوصا مواقع حساس مثل ضربات کرنر بازیکنا رو سویچ کنی. همینطور که بالا گفتم اگه سویچ بازی رو روی دستی بزاری خیلی از مشکلاتت حل میشه. اولش سخته ولی راه که بیوفتی خیلی راحت میتونی رو بازیکن دلخواهت سویچ کنی و حتی قبل از رسیدن توپ بهش حرکتش هم بدی. just try مطمئنم نتیجه میگیری.
در کل اگه واقعا فوتبال سرت بشه و نخوای یه فوتبال فانتزی رو رو سیستمت داشته باشی . از این بازی لذت میبری
چون واقعا به واقعیت نزدیکه. این بازی اولین قدم کونامی برای یک حرکت بزرگ در این بازی بود.
در پایان هم به این جمله بسنده میکنم که در این بازی کوچکترین نکات هم نادیده نگیرید چون خیلی به ریزه کاری ها توجه شده و رعایت این نکات ریز می تونه به بهتر شدن بازی شما کمک کنه.
عزیزم این بازی اینقدر فرق کرده و پیشرفت کرده که باید تمام اون تجارب گرانبهاتو بزاری کنار و در این نسخه شاگردی کنی و تجربه اندوزی کنی. حرف شما مثل این میمونه که یه دفتر دار 50 سال قبل بخواد استخدام یه دفتر مدرن بشه که دیگه توش خبری از مداد و خودکار و دفتر و کاغذ نباشه و همه کارا کامپیوتری باشه ولی بگه لازم نیست چیزی به من یاد بدید چون که من اینقدر تجربه دارم که تو ذهن شما نمیگنجه .:13:
به این میگن یه ارسال فوق العاده و بی نقص و البته حرفه ای! :40:
:blink:شرط درک زیباییهای pes داشتن درک عمیق از فوتباله
mohammad66
19-12-2007, 02:06
بازی زیاد مشکل نداره
فقط یکم این داور روی هر تکل به سرعت کارت میده...
من توی بازیهام خیلی کم تکل میزنم چون میدونم 99 درصد تکل ها کارت داره
و خیلی راحت هم اخراج می کنه
به این میگن یه ارسال فوق العاده و بی نقص و البته حرفه ای! :40:
مرسی از لطفت :10:
امیدوارم پستی که دادم حداقل بتونه تا حدی مشکلات بعضی از بچه ها رو حل کنه تا از بازی بیشتر لذت ببرن.
به امید موفقیت میلان در دربی آخر هفته
و البته به امید موفقیت بارسا در ال کلاسیکو آخر هفته :46:
:11:
amirtaker
19-12-2007, 12:22
آره خدا كنه ميلان ببره چون به نفع ما ميشه!
خیال های واهی نکنید توهم شمات رو گرفته اینتر همه رو میترکونه حالا شما یونتوسی ها مثلا دل به قهرمانی بستید که میگید خدا کنه ببره که به نفع شما بشه؟؟؟؟!!!
قول میدم اینتر میزنه
آقا کسی سیو گیم لاحال داره بذاره دیگه...
چند صفحه قبل تاپيك رو بگرد پيدا ميكني
چند صفحه قبل تاپيك رو بگرد پيدا ميكني
ولی اون لباس تیم ها رو درست نمیکنه!!
بهتر نیست؟
Rude Boy
19-12-2007, 17:30
آقا من بازی را با حالت لاو بازی می کنم. اگه این قطعات را ببندم می شه های یا مدیوم بازی کرد؟
Vga:85oogt giga 256 Ddr3
M/b: Asus M2a-vm
Cpu:AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4000+
Ram:apacer DDR II 1Gb 800
Power: Green 380 W
JAVAD_YAS14
19-12-2007, 18:39
آقا من بازی را با حالت لاو بازی می کنم. اگه این قطعات را ببندم می شه های یا مدیوم بازی کرد؟
روي Normal حتما مي توني بازي كني
اما روي High مطمعن نيستم:46:
هر کدوم رو امتحان کن دیگه
ولی من نرمال مطمئن هستم میتونی
composer_kuchulu
19-12-2007, 20:54
جوابیه :
از حرف زدنت مشخصه که بطور کلی نه فوتبال سرت می شه نه بازیهای فوتبال .من اونقدرهم در خود فوتبال تجربه دارم هم بازیهای قبلی و هم این بازی که در ذهن امثال توهم نمی گنجه .تمام حرفات ناشی از بی تجربگی و بچه گانگی هست.
به حرفهای کودکانت جواب می دم:
1) الف ) اول این تویی که بلد نیستی استپ کنی و حتی زیاد هم بازی نکردی. اولا حتی اگه قرار باشه توپ فاصله بگیره حتی اگه وایسی هم توپ خواهد پرید . تازه بازیکنایی که من در اختیار دارم بهترینهای اروپا هستند و حتی اگه بخوام حرکت کنم هم-که نمی خوام- باید عرضه مهار خوب توپ رو داشته باشه-درک کن- پس فوتبال شناس نیستی.
ب) اولا از کلماتی که در شان خودتون هست نظیر انگولک در زمان صحبت با من استفاده نفرمایید در ضمن اگه زیاد بازی کرده بودی درکشو داشتی که من چی میگم حالا هر چقدر هم که بگم لایی می کنه تو فکرمی کنی من کلید فشار می دم-در حالیکه نمی دم_ خوب اگه سطح فکریت در همین حده در جهل خودت باقی بمون چون در هر شرایط مناسب حمله این اتفاق خواهد افتاد.
2) مسلمه که هم در خواندن متن من مشکل داری و هم در درک اون. من کی گفتم سر توپ می زنم؟؟؟؟؟؟از این کار کلیشه ای ساکر بازای مبتدی متنفرم. گفتم سانتر میکنم نه به گفته شما سانت! میکنم اونم از مثلا نزدیکی های پرچم کرنر - گفتم مثلا که بدونی منظورم چیه- کی گفت سر توپ می زنه با پای غیر تخصصی نمی دونم چی چی... مشخصه که تا حالا اصلا سانتر نکردی آقای بی تجربه وگر نه می فهمیدی چی می گم کما اینکه اکثر بچه ها گرفتن که سانتر مفیدی دراین بازی وجود نداره.
3) الف) بازهم بی تجربه بودنت رو اثبات کردی کی گفته مدافع به وسط زمین اومده؟؟؟؟؟ اگه بازی کرده بودی می دونستی که حتی مثلا وقتی بازی رو حریف شروع می کنه با دو پاس توپ توی یه محوطه وسیع در اختیار مهاجم تک به تک حریف قرار می گیره
ب) من اینکار ساکر بازای مبتدی رو هم تو عمرم یکبار انجام ندادم. اتفاقا توی توپ گیری ادعام میشه.
4) بازهم اینقدر فکرت پایین بوده که فکر کردی من سوییچ نمی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ خیال کردی به امید انتخاب بازیکن توسط بازی می شینم؟؟؟؟ ببین با کی طرفیم ما. و باز هم بی تجربگیت : تو هر بازیکنی رو که سوییچ کنی بقیه همون موقع راه می رن یا می ایستند و تاب میخورن تا حریف رد شه. توصیه می کنم بیشتر بازی کنی.
5) تو اصلا نه ساکر بازی نه فوتبال واقعی رو می فهمی. من!!! پاسمو دیر بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بازی کرده بودی می دونستی پاس دادن با اون چیزی که از ذهن تو تراوش کرد خیلی فرق می کنه . جناب گرانقدر من می دونم کی باید پاس ساده بدم کی توی عمق. به به به عجب واژه قشنگی خوب شد اشاره کردی که یادم بیاد اینو بگم در این بازی پاس به فضا معنایی نداره و بر عکس توپ رو پشت بازیکن می ندازه!!! یا تنظیم می کنه و اصلا جهت رو عوض می کنه که به حریف بده . این حرفا چیه برادر؟ بازیکن منتظه توپه پاس که می دی می دوه میره پشت حریف مشکل اینجاس که اصلا نمی دونی راجع به چی حرف می زنم.
6) باز هم درک پایین شما!!! کی گفت مدافع حریف می گیره ؟؟؟؟؟؟ نمی فهمم از کجای حرف من این برداشت کودکانه رو کردی؟ جالبه به عرضتون برسونم اتفاقا این موضوع در دفاع شما اتفاق میفته و هر چقدر هم پر کنی اینقدر آروم می ده که برای حریف ایجاد مو قعیت کنه. می دونم که نمی دونی راجع به چی حرف می زنم ولی مطمئنم که حرفه ای ها دقیقا می گیرن چی می گم.
7) به نظر تو من شانسی تعویض منطقه می کنم؟؟؟؟؟ oh my god عزیز من حتی وقتی بازیکن روبروی منه دقیقا روبرو اتفاقا با پای تخصصی جوری می فرسته که بازیکن کلی بدوه خوب دقت کن کلی ... بوده و توپ هم بره توی اوت. جهت توجه شما ی مبتدی اینکه : من یه چشمم به ریدر هست( به قول شما نقشه !!!!)
8) مثلا جلوی دروازبانو بگیریم که با مشت نکوبه توی دروازه خودش؟؟؟؟ عجب!! مثلث چی چیه قربونت؟؟؟؟؟
9) در مورد بند نهت باید بگم من خیلی وقته راه افتادم شاید وقتی در ابعاد تو بودم و در ضمن سوییچ کردن مهم ترین کار هر ساکر بازیه. چطور همه بازیکنای مهاجم رو تو کرنر انتخاب می کنه الا اون که توپ رو سرشه؟؟؟
10) داوری مشکل نداره؟؟؟؟ بهتر شده؟؟؟؟؟ قربونت اگه تا حالا ندیدی بعد از آوانتاژ کارت دادن رو به سبک فیفا حذف کرده من هیچ حرفی باهاتون ندارم. چرا یه داوره؟ اینا رو توی تازه کار نمی گیری. روی کارتهاش نوشته جهت بازیکنان کاربر.
در کل شما فوتبال واقعی و فانتزی رو دقیقا بر عکس گرفتی قربان. اتفاقا اتفاقا اتفاقا حتی اگه به ضرر تیم من تموم بشه از واقعی بودن بعضی قسمت هایی بازی لذت می برم. من فوتبال توی خونمه اینا رو میگم که فکرت بازتر بشه و از پیله کودکانه خودت بیرون بیای.
در پایان به این هم بسنده بفرمایید که حذف الیور کان به طور کلی!! ریزه کاری بوده یا غیر ریزه کاری؟؟ ودر هر دوصورت کونامی افتضاح خودش رو به اثبات رسوند.
در کل اگه به نوشته های من احترام بذاری شاید پیشرفتت در این بازی محسوس باشه هر چند بعیید می دونم.شاید هم از عوامل فروش و انتشار این بازی باشی!! در کل من منعکس کننده دیدگاههای حرفه ای های زیادی بودم.و متاسفانه شما جزء این دسته نبودید.
چرا اینقدر دعوا می کنید؟
برید بازی کنید حال کنید.
the_god_of_3dsmax
19-12-2007, 22:29
نه دعوا کنید ! بیشتر حال می ده .
JAVAD_YAS14
20-12-2007, 00:18
عزيزان توجه كنيد اين تاپيك براي اينه كه در باره اين بازي بحث بشه
نه اين كه جاي دعوا و حل كردن مسائل شخسي باشه
دوستاني كه مسئله شخصي با هم دارن جاي ديگري را هم براي دعوا ميتونن پيداكنن
آقا راستی چرا اولیور کان رو نداره
خیلی خیلی خیطه
ها... دعوا بیده... ای نامردها پس چرا ما رو خبر نوکردین... ها الان وپرم . .. 1 ...2... 3 ها.. اییییه
composer_kuchulu
20-12-2007, 08:06
آقا راستی چرا اولیور کان رو نداره
خیلی خیلی خیطه
سطح فکریه سازندگانش رو نشون می ده . توی ساکر 6 هم نداشت ولی جبران شدنی بود چون اون موقع توی تیم ملی آلمان بعنوان ذخیره بود و می شد رجیسترش کرد اما اینجا خرابکاریشون رو نمی شه درست کرد:2:
بابا آخه الیور کان هم شد دروازه بان
آدم قحطی بود ....
ولی با این که بازی تغییرات زیادی کرده نباید انتظار داشته باشیم باری بدون ایرادی در اختیار داشته باشیم
در ضمن هر بازی در هر سطحی یک ایرادی داره
بعدشم به نظر من که این فوتبال خیلی بهتره pes 6 شده
فعلا...
composer_kuchulu
20-12-2007, 11:19
شما لطف کن اول اون آواتارتو عوض کن چون در اون سطح نیستی بنویس موسولینی!
از حرف زدنت مشخصه که بطور کلی نه فوتبال سرت می شه نه بازیهای فوتبال .من اونقدرهم در خود فوتبال تجربه دارم هم بازیهای قبلی و هم این بازی که در ذهن امثال توهم نمی گنجه .تمام حرفات ناشی از بی تجربگی و بچه گانگی هست.
به حرفهای کودکانت جواب می دم:
1) الف ) اول این تویی که بلد نیستی استپ کنی و حتی زیاد هم بازی نکردی. اولا حتی اگه قرار باشه توپ فاصله بگیره حتی اگه وایسی هم توپ خواهد پرید . تازه بازیکنایی که من در اختیار دارم بهترینهای اروپا هستند و حتی اگه بخوام حرکت کنم هم-که نمی خوام- باید عرضه مهار خوب توپ رو داشته باشه-درک کن- پس فوتبال شناس نیستی.
ب) اولا از کلماتی که در شان خودتون هست نظیر انگولک در زمان صحبت با من استفاده نفرمایید در ضمن اگه زیاد بازی کرده بودی درکشو داشتی که من چی میگم حالا هر چقدر هم که بگم لایی می کنه تو فکرمی کنی من کلید فشار می دم-در حالیکه نمی دم_ خوب اگه سطح فکریت در همین حده در جهل خودت باقی بمون چون در هر شرایط مناسب حمله این اتفاق خواهد افتاد.
2) مسلمه که هم در خواندن متن من مشکل داری و هم در درک اون. من کی گفتم سر توپ می زنم؟؟؟؟؟؟از این کار کلیشه ای ساکر بازای مبتدی متنفرم. گفتم سانتر میکنم نه به گفته شما سانت! میکنم اونم از مثلا نزدیکی های پرچم کرنر - گفتم مثلا که بدونی منظورم چیه- کی گفت سر توپ می زنه با پای غیر تخصصی نمی دونم چی چی... مشخصه که تا حالا اصلا سانتر نکردی آقای بی تجربه وگر نه می فهمیدی چی می گم کما اینکه اکثر بچه ها گرفتن که سانتر مفیدی دراین بازی وجود نداره.
3) الف) بازهم بی تجربه بودنت رو اثبات کردی کی گفته مدافع به وسط زمین اومده؟؟؟؟؟ اگه بازی کرده بودی می دونستی که حتی مثلا وقتی بازی رو حریف شروع می کنه با دو پاس توپ توی یه محوطه وسیع در اختیار مهاجم تک به تک حریف قرار می گیره
ب) من اینکار ساکر بازای مبتدی رو هم تو عمرم یکبار انجام ندادم. اتفاقا توی توپ گیری ادعام میشه.
4) بازهم اینقدر فکرت پایین بوده که فکر کردی من سوییچ نمی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ خیال کردی به امید انتخاب بازیکن توسط بازی می شینم؟؟؟؟ ببین با کی طرفیم ما. و باز هم بی تجربگیت : تو هر بازیکنی رو که سوییچ کنی بقیه همون موقع راه می رن یا می ایستند و تاب میخورن تا حریف رد شه. توصیه می کنم بیشتر بازی کنی.
5) تو اصلا نه ساکر بازی نه فوتبال واقعی رو می فهمی. من!!! پاسمو دیر بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بازی کرده بودی می دونستی پاس دادن با اون چیزی که از ذهن تو تراوش کرد خیلی فرق می کنه . جناب گرانقدر من می دونم کی باید پاس ساده بدم کی توی عمق. به به به عجب واژه قشنگی خوب شد اشاره کردی که یادم بیاد اینو بگم در این بازی پاس به فضا معنایی نداره و بر عکس توپ رو پشت بازیکن می ندازه!!! یا تنظیم می کنه و اصلا جهت رو عوض می کنه که به حریف بده . این حرفا چیه برادر؟ بازیکن منتظه توپه پاس که می دی می دوه میره پشت حریف مشکل اینجاس که اصلا نمی دونی راجع به چی حرف می زنم.
6) باز هم درک پایین شما!!! کی گفت مدافع حریف می گیره ؟؟؟؟؟؟ نمی فهمم از کجای حرف من این برداشت کودکانه رو کردی؟ جالبه به عرضتون برسونم اتفاقا این موضوع در دفاع شما اتفاق میفته و هر چقدر هم پر کنی اینقدر آروم می ده که برای حریف ایجاد مو قعیت کنه. می دونم که نمی دونی راجع به چی حرف می زنم ولی مطمئنم که حرفه ای ها دقیقا می گیرن چی می گم.
7) به نظر تو من شانسی تعویض منطقه می کنم؟؟؟؟؟ oh my god عزیز من حتی وقتی بازیکن روبروی منه دقیقا روبرو اتفاقا با پای تخصصی جوری می فرسته که بازیکن کلی بدوه خوب دقت کن کلی ... بوده و توپ هم بره توی اوت. جهت توجه شما ی مبتدی اینکه : من یه چشمم به ریدر هست( به قول شما نقشه !!!!)
8) مثلا جلوی دروازبانو بگیریم که با مشت نکوبه توی دروازه خودش؟؟؟؟ عجب!! مثلث چی چیه قربونت؟؟؟؟؟
9) در مورد بند نهت باید بگم من خیلی وقته راه افتادم شاید وقتی در ابعاد تو بودم و در ضمن سوییچ کردن مهم ترین کار هر ساکر بازیه. چطور همه بازیکنای مهاجم رو تو کرنر انتخاب می کنه الا اون که توپ رو سرشه؟؟؟
10) داوری مشکل نداره؟؟؟؟ بهتر شده؟؟؟؟؟ قربونت اگه تا حالا ندیدی بعد از آوانتاژ کارت دادن رو به سبک فیفا حذف کرده من هیچ حرفی باهاتون ندارم. چرا یه داوره؟ اینا رو توی تازه کار نمی گیری. روی کارتهاش نوشته جهت بازیکنان کاربر.
در کل شما فوتبال واقعی و فانتزی رو دقیقا بر عکس گرفتی قربان. اتفاقا اتفاقا اتفاقا حتی اگه به ضرر تیم من تموم بشه از واقعی بودن بعضی قسمت هایی بازی لذت می برم. من فوتبال توی خونمه اینا رو میگم که فکرت بازتر بشه و از پیله کودکانه خودت بیرون بیای.
در پایان به این هم بسنده بفرمایید که حذف الیور کان به طور کلی!! ریزه کاری بوده یا غیر ریزه کاری؟؟ ودر هر دوصورت کونامی افتضاح خودش رو به اثبات رسوند.
در کل اگه به نوشته های من احترام بذاری شاید پیشرفتت در این بازی محسوس باشه هر چند بعیید می دونم.شاید هم از عوامل فروش و انتشار این بازی باشی!! در کل من منعکس کننده دیدگاههای حرفه ای های زیادی بودم.و متاسفانه شما جزء این دسته نبودید.
ببخشید :11:
واقعا فکر نمی کردم که از اینکه با لحن صمیمی جواب بدم ناراحت بشی. ولی حالا که شدی کاری جز معذرت خواهی نمی تونم انجام بدم.
من که با شما دشمنی ندارم و یا اینکه رئیس کونامی پدرم نیست که بخوام دل کسی رو بخاطرش بشکنم.
هدف من فقط این بود که بگم مشکلاتی که شما داری . منم اولای کار داشتم ولی مثلا حالا شاید 1 یا 2 بار در هر
بازی توپ از بین پای بازیکنم رد بشه یا استپ بد انجام بده.
اصلا نمی خوام سابقه خودم رو تو فروم اخبار ورزشی و نقد فوتبال و شرکت در چند دوره لیگ pes و خیلی چیزای دیگه نقش قبر کنم. چون نه اینجا جای مناسبه این کاراست و نه ارزشش رو داره که به خاطر این سوئظن ایجاد شده بخوام همچین کاری انجام بدم.اگه شما هم واقعا احساس میکنی که خیلی با تجربه هستی . خوب حتما هستی
دیگه . و اگه احساس می کنی که من آماتورم . خوب حتما هستم دیگه .
امیدوارم تو مسابقات مقدماتی ESWC ببینمت و از هنرت در بازی فیض ببرم.
و اگه احساس بهتری بهت دست می ده که من مبتدی باشم (چون تو پستت 100 بار منو مبتدی خواندی :46: )
اجازه بده که بگم :
من یک مبتدی در این بازی هستم و از فوتبال به هیچ وجه سر در نمی آورم.
:10:
composer_kuchulu
20-12-2007, 12:05
خب باید بگم که منم بار اول از گفتن ایرادات pes2008 همدردی با بقیه بود! نمی دونم چرا شما به خودت گرفتی که یه جواب برای من بنویسی مطلب من مخاطب خاصی نداشت بار اول درسته؟ ولی چون یه مقداری لحنت مناسب نبود جواب دادم به هر حال بی خیال دیگه...
به جان خودم به خودم نگرفتم . فقط می خواستم راه هایی پیشنهاد کنم که همه با هم از بازی لذت ببریم.
انجمن یعنی همه برای یکی و یکی برای همه ........... مگه نه؟
یه دوست جدید به لیست دوستان من اضافه شد : composer kuchulu
اگه اسمت هم بگی ممنون میشم.
اين كرك بازي:
بعد از كپي كردن كرك فايل زير رو دانلود و در محل نصب بازي بريزيد و اجراش كنيد و ايمپورت رو بزنيد
sahar_khanoom
20-12-2007, 23:55
سلام پسرا , من pes 2008 رو دارم سیستمم dual core با cpu 3 فول کش با کش 2mb + 2 با vga 512 geforce ولی وسط این بازی یهو هنگ میکنه و باید restart کنم تا درست بشه با game pad بازی میکنم به نظرتون مشکلش چیه ؟
راستی ram هم 2GB دارم , مشکل از چیه ؟
JAVAD_YAS14
21-12-2007, 00:06
[quote=sahar_khanoom;1918247]سلام پسرا , من pes 2008 رو دارم سیستمم dual core با cpu 3 فول کش با کش 2mb + 2 با vga 512 geforce ولی وسط این بازی یهو هنگ میکنه و باید restart کنم تا درست بشه با game pad بازی میکنم به نظرتون مشکلش چیه ؟
راستی ram هم 2GB دارم , مشکل از چیه ؟[/quo
سيستم خوبي داري
فقط تنها اشكالش فكر كنم كارت گرافيكت باشه
چون من هم با اين كارت گرافيك همين مشكل تو را دارم
اگه كارت گرافيكت 7200 Gforce يا بالاتر باشه مشكلت حل ميشه:46:
FCBarcelona.ir
21-12-2007, 00:24
واقعا فکر نمی کردم که از اینکه با لحن صمیمی جواب بدم ناراحت بشی. ولی حالا که شدی کاری جز معذرت خواهی نمی تونم انجام بدم.
من که با شما دشمنی ندارم و یا اینکه رئیس کونامی پدرم نیست که بخوام دل کسی رو بخاطرش بشکنم.
هدف من فقط این بود که بگم مشکلاتی که شما داری . منم اولای کار داشتم ولی مثلا حالا شاید 1 یا 2 بار در هر
اصلا نمی خوام سابقه خودم رو تو فروم اخبار ورزشی و نقد فوتبال و شرکت در چند دوره لیگ pes و خیلی چیزای دیگه نقش قبر کنم. چون نه اینجا جای مناسبه این کاراست و نه ارزشش رو داره که به خاطر این سوئظن ایجاد شده بخوام همچین کاری انجام بدم.اگه شما هم واقعا احساس میکنی که خیلی با تجربه هستی . خوب حتما هستی
و اگه احساس بهتری بهت دست می ده که من مبتدی باشم (چون تو پستت 100 بار منو مبتدی خواندی :46: )
اجازه بده که بگم :
آقا من واقعا از این سبک پاسخ شگفت زده شدم! می تونم بگم شما شخصیت فوق العاده و درک بالایی داری! بی شوخی میگم.
JAVAD_YAS14
21-12-2007, 00:37
آقا من واقعا از این سبک پاسخ شگفت زده شدم! می تونم بگم شما شخصیت فوق العاده و درک بالایی داری! بی شوخی میگم.
واقعا اگه همه باهم اين طوري باشن دنيا مثل بهشت ميشه:18:
sahar_khanoom
21-12-2007, 01:39
[quote=sahar_khanoom;1918247]سلام پسرا , من pes 2008 رو دارم سیستمم dual core با cpu 3 فول کش با کش 2mb + 2 با vga 512 geforce ولی وسط این بازی یهو هنگ میکنه و باید restart کنم تا درست بشه با game pad بازی میکنم به نظرتون مشکلش چیه ؟
راستی ram هم 2GB دارم , مشکل از چیه ؟[/quo
سيستم خوبي داري
فقط تنها اشكالش فكر كنم كارت گرافيكت باشه
چون من هم با اين كارت گرافيك همين مشكل تو را دارم
اگه كارت گرافيكت 7200 Gforce يا بالاتر باشه مشكلت حل ميشه:46:
دوست عزیز آخه کارت گرافیک من NVIDIA GEFORCE 8500 GT 512 هستش چند تا ویندوزم امتحان کردم , نمیدونم چشه
Snowman1978
21-12-2007, 03:24
اجازه بده که بگم :
شعور - شخصیت - احترام - شجاعت ..........
افرین پسر خیلی باهالی
منم لذت بردم :10:
saman rossi
21-12-2007, 13:04
ارش -19 واقعا انساني با شعور , با درك ومودب هستي .بهت تبريك ميگم. پي سي ورلد به چنين اعضايي احتياج داره نه به كساني كه فقط بلدن به ديگران توهين كنن.
redman1368
21-12-2007, 13:28
واقعا حال کردم آقای آرش 19 خیلی با شعور و درک بالا و همچنین با شخصیت جواب دادند
JAVAD_YAS14
21-12-2007, 15:08
[quote=JAVAD_YAS14;1918286]
دوست عزیز آخه کارت گرافیک من NVIDIA GEFORCE 8500 GT 512 هستش چند تا ویندوزم امتحان کردم , نمیدونم چشه
من خودم هم همين مشكل رو دارم اگه كسي پيدا بشه كه بتونه كمكمون كنه واقعا ممنون ميشم:41:
تورو خدا كمك:19:
JAVAD_YAS14
21-12-2007, 16:09
من هر وقت توي اين بازي گل ميزنم بازي هنگ مي كنه وديگه نميتونم بازي را ادامه بدم:41:
واقعا كلافه شدم
مشكل از سيستم هم نيست چون يكي از دوستان كه سيستم بالايي داره همين مشكل رو داره
تورو خدا كمكم كنيد:19:
ويندوز رو عوض كن
بازي رو دوباره نصب كن
شايد مشكل از بازيت باشه و از يه جا ديگه بخر ببين حل ميشه
JAVAD_YAS14
22-12-2007, 11:29
همه اون كارهايي را كه گفتي كردم ولي باز هم درست نشد:41:
تورو خدا كمكم كنيد:19:
fery joon
23-12-2007, 04:59
چجوری میشه مثل نسخه قبلی از روی مشخصات ظاهری و فنی بازیکنا یه بازیکن جدید ساخت
مثلا از روی مشخصات رونالدینیو یه رونالدینیوی جدید ساخت
توی نسخه جدید امتحان کردم انگار مشخصاتشون قفله :41:
سلام من مانیتورم 20 اینچ واید هستش و رزلوشن مانیتورم 1680-1050 میباشد حالا مشکلی که من دارم اینه که اسکوربورد ها رو به اینصورت نمایش میده ولی تو یه رزلشن معمولی درست میشه لطفا یه راهنمایی کنید چطوری میتونم برای مانیتورم یه اسکوربورد سالم داشته باشم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
JAVAD_YAS14
24-12-2007, 00:35
چجوری میشه مثل نسخه قبلی از روی مشخصات ظاهری و فنی بازیکنا یه بازیکن جدید ساخت
مثلا از روی مشخصات رونالدینیو یه رونالدینیوی جدید ساخت
توی نسخه جدید امتحان کردم انگار مشخصاتشون قفله :41:
توي بازي قبلي بود
ولي توي اين بازي چنين چيزي وجود نداره
اگه بخواي تيم منتخب درست كني طريقه درست كردنش را توي پنج شش صفحه قبل گذاشتم مي توني از او استفاده كني
اپشن فایلی براش نیومده تا تیما درست بشه بعضیاشون؟
arnold_ab
24-12-2007, 16:06
آشغال ترین بازی سال2007همین بازی:2:
JAVAD_YAS14
24-12-2007, 16:17
آشغال ترین بازی سال2007همین بازی:2:
دوست عزيز نظر شما محترم:11:
ولي به نظر من اين بازي بهترين بازي فوتباله كه تا حالا اومده :46:
شما هم اگه يك دور مستر ليگ بازي مي كردي مي فهميدي كه من چي ميگم:13:
arnold_ab
24-12-2007, 16:26
عزیزم من یکی از طرفداران توپ سری بازیهای PESهستم ولی هیچکدوم از نسخه های این بازی مثل ساکر2008حالم نگرفت وهیچکدومش هم مثل ساکر6بهم حال نداد.
hadi_gamer
24-12-2007, 16:52
اپشن فایلی براش نیومده تا تیما درست بشه بعضیاشون؟
بردیا من خودم از یه پچ استفاده میکنم که خیلی عالی هست.تمام تیمها و لباسها و اسمها و کلا همه چی درست شده.تو صفحات قبل همین تاپیک بچه ها معرفی کردن.خیلی عالیه.اصلا دنبال آپشن فایل نباش.همین پچ رو بگیر و نصب کن.حجمش حدود 6 مگه.
saman rossi
24-12-2007, 17:55
ببينم تو پرو 6 چجوري ميشه از يه بازيكن كپي گرفت؟
pooyakhaste
24-12-2007, 18:46
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من اولین باریه که دارم پیغام میدم
هفته پیش وقتی تو گوگل داشتم دنبال یه پچ برای پیس 2008 می گشتم اینجارو شناختم.
راستش وقتی پچ رو نصب کردم تو ویندوز ویستا صورت همه بازیکنان تیم ملی ایران سیاه شده بود.
حالا یکی میتونه یه پچ لینک کنه که هم تیم ملی ایران رو کامل داشته باشه هم لیگ انگلیس رو با لباسش؟؟؟:40:
جديدن كه باري رو ديدم ار نسخه قبليش(pes6 بدتره
pes6 خيلي ار اين بهتره
end_of_world
24-12-2007, 21:55
سلام دوستان عزيز .....
من نمي خوام از خودم تعريف كنم اما خيلي از فوتبال سر در ميارم و در Pes 6 هم جزو كساني بودم كه اديت مي كردن
بزودي خبرهاي خوبي براتون دارم چون ديگه وقتش رسيده
اما يك سورپرايز براي شما دوستان عزيز :
اين يه پچيه كه كامل كامله
هرچي اشكال و چه ميدونم باگ و غيره .....
مثلا بعضي دوستان از دروازه بان شكايت مي كردند بايد بگم اون مشكل هم حل شده در كل :
- مشكل دروازه باني
- مشكل گرافيكي بازي و تغيير سرعت فريم ها در بازي
- مشكل خريد بازيكن در اين بازي
- نام غلط بازيكن ها
- چهره هاي عجيب بازيكن ها
و اما چيزايي كه اضافه شده :
- پرچم هاي جديد براي تمام تيم ها حالا چه ملي و يا باشگاهي
- تمام نقل و انتقالات جديد كه واقعا عالي بودن
- قيافه هاي جديد بازيكنان كه يك سوپرپك عالي حساب ميشه
- ادبورد و اسكوبوردهاي جديد سال 2008 كه بسيار مدرن و زيبا ساخته شده
- درست شدن نام هاي استاديوم ها و بهتر شدن اينترفيس استاديوم ها در بازي هاي باراني و برفي
- نام درست تيم و كاپ ها
- درست شدن تركيب پيشفرض تيم ها بر اساس واقعيت و مربي آن تيم ها
تمام ليگ ها از جمله بندس ليگا با نام ها و حتي قيافه هاي بازيكنها و حتي نام كاپ ها و جام درست شده اند
اميدوارم به دردتون بخوره و بتونيد با اين پچ از اين شاهكار نهايت لذت رو ببريد . ممنون
JAVAD_YAS14
25-12-2007, 13:05
سلام دوستان عزيز .....
من نمي خوام از خودم تعريف كنم اما خيلي از فوتبال سر در ميارم و در Pes 6 هم جزو كساني بودم كه اديت مي كردن
مثلا بعضي دوستان از دروازه بان شكايت مي كردند بايد بگم اون مشكل هم حل شده در كل :
- مشكل دروازه باني
- نام غلط بازيكن ها
- درست شدن نام هاي استاديوم ها و بهتر شدن اينترفيس استاديوم ها در بازي هاي باراني و برفي
- نام درست تيم و كاپ ها
تمام ليگ ها از جمله بندس ليگا با نام ها و حتي قيافه هاي بازيكنها و حتي نام كاپ ها و جام درست شده اند
اميدوارم به دردتون بخوره و بتونيد با اين پچ از اين شاهكار نهايت لذت رو ببريد . ممنون
يعني واقعا مشكل دروازه بان ها رو حل مي كنه؟
يهني ديگه دروازه بان ها گل هاي الكي و در پيت نمي خورن؟
دوستان من این patch بالا رو گرفتم . حالا چه جوری نصبش کنم . ادرس هایی که برای option file و ... داده همه ارور میده .
نوکرم
آقا یکی نیست به ما بگه چرا صدای این گزارشگر در نمیاد؟
تنظیماتم همش درست ولی صداش بم؟جه کار کنم
با اين سيستم ميتونم تو normal بازي كنم:
vga=7300gs
cpu=p4 3.2
ram=1gb
با اين سيستم ميتونم تو normal بازي كنم:
vga=7300gs
cpu=p4 3.2
ram=1gb
می تونی روی high بازی کنی ولی با resolution 800*600
end_of_world
25-12-2007, 20:54
يعني واقعا مشكل دروازه بان ها رو حل مي كنه؟
يهني ديگه دروازه بان ها گل هاي الكي و در پيت نمي خورن؟
همه ي اين مشكلات حل ميشن من توضيحات اضافي رو ميدم در واقع اين پچ كاري مي كنه كه اصلا باگ هاي بازي درست بشه ..... مي تونم منظورمو بفهمونم ؟
در آدرس پايين شما ميتونيد راهنماي نصب اين بازي رو به زبان انگليسي ببينيد و ميتونيد از روي اون اين پچ رو نصب كنيد و لذت ببريد ..... :8:
بزودي خودم آموزش فارسي شو ميذارم
از روي دستورالعمل اين سايت بريد و همونطور كه گفتم خودمم فارسي شو ميذارم به زودي .....
من خودم الان دارم باهاش حال مي كنم . قيافه ي بازيكنا درست شده ....
اگه شما در موقع بارش برف يه باگ گرافيكي ديدي .....
ديگه چي بگم كه هر چي بگم كم گفتم ......
دوست عزیز کدوم ادرس من که چیزی نمیبینم .........!!!
زودتر اطلاع بده که خیلی وقته تو کفم .
JAVAD_YAS14
25-12-2007, 23:00
نوکرم
آقا یکی نیست به ما بگه چرا صدای این گزارشگر در نمیاد؟
تنظیماتم همش درست ولی صداش بم؟جه کار کنم
اگه تنضيمات صدا رو از ويندوزت دستكاري كني درست ميشه:5:
end_of_world
26-12-2007, 12:05
دوستان عزيز سلام
يه سوال خيلي مهم داشتم كه اگه كسي ميتونه جواب بده ..........
چرا در فوتبال PlayStation 2 ( منظورم همين فوتباله 2008 ) كمك داورها وجود ندارند .....
آقا من رفتم ديروز بازي كردم ديدم كمك داور وجود نداره اما در عكساش و نقدهاي بازي گفته شده بود كه كمك داورها هستند ......
كسي ميدونه چرا ؟
JAVAD_YAS14
26-12-2007, 16:16
دوستان عزيز سلام
يه سوال خيلي مهم داشتم كه اگه كسي ميتونه جواب بده ..........
چرا در فوتبال PlayStation 2 ( منظورم همين فوتباله 2008 ) كمك داورها وجود ندارند .....
آقا من رفتم ديروز بازي كردم ديدم كمك داور وجود نداره اما در عكساش و نقدهاي بازي گفته شده بود كه كمك داورها هستند ......
كسي ميدونه چرا ؟
توي playStation عيب زياد داره :41:
تازه اين يكي از عيب هاي ساده اونه:27:
سلام
اگر امکان دارد در مورد تمام تکنیکهای بازی (مثل حرکات زیدان،تمارض) راهنمایی بفرمایید
همه ي اين مشكلات حل ميشن من توضيحات اضافي رو ميدم در واقع اين پچ كاري مي كنه كه اصلا باگ هاي بازي درست بشه ..... مي تونم منظورمو بفهمونم ؟
در آدرس پايين شما ميتونيد راهنماي نصب اين بازي رو به زبان انگليسي ببينيد و ميتونيد از روي اون اين پچ رو نصب كنيد و لذت ببريد ..... :8:
از روي دستورالعمل اين سايت بريد و همونطور كه گفتم خودمم فارسي شو ميذارم به زودي .....
دوست عزيز من هيچ جا نديدم که در مورد مشکل دروازه بان و باگ های بازی نوشته باشه که اين پچ حلش ميکنه
منطقی هم نيست..چون اين چيزا مربوط به برنامه نويسيه بازيه و با اين پتچ ها که فقط روی فايل هایimg نصب ميشه
نميتونه تغيير کنه
shayatineh_sorkh
27-12-2007, 12:31
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من اولین باریه که دارم پیغام میدم
هفته پیش وقتی تو گوگل داشتم دنبال یه پچ برای پیس 2008 می گشتم اینجارو شناختم.
راستش وقتی پچ رو نصب کردم تو ویندوز ویستا صورت همه بازیکنان تیم ملی ایران سیاه شده بود.
حالا یکی میتونه یه پچ لینک کنه که هم تیم ملی ایران رو کامل داشته باشه هم لیگ انگلیس رو با لباسش؟؟؟:40:
دوست عزيز مشكل از اينه كه با كيورد بازي مي كني اگه با دسته بازي .بازي كني حتما درست ميشه.
shayatineh_sorkh
27-12-2007, 12:36
سلام
اگر امکان دارد در مورد تمام تکنیکهای بازی (مثل حرکات زیدان،تمارض) راهنمایی بفرمایید
تمارض كه شايد 100 بار در اين تاپيك گفته شده.
اما براي حركت زيداني از روي تنضيمات دسته براي دكمه ي R كه روي اون جهت داره كليك انتخاب كن.
سلام
زدن داور در بازی امکان دارد؟
لطفا در مورد تمام تکنیکهای بازی راهنمایی بفرمایید
کاملا موافقم
سلام
زدن داور در بازی امکان دارد؟
لطفا در مورد تمام تکنیکهای بازی راهنمایی بفرمایید
بابا به خدا بازی فوتباله بازی بکس که نخریدی
arnold_ab
27-12-2007, 16:09
در پیت ترین بازی سال2007بازیpes2008
من یه چند تا پچ از سایت gameaccses گرفتم و نصب کردم بازی از این رو به اون رو شد ... بسیاری از مشکلات گرافیکی بازی حل شد ...من اول نمی تونستم رو مدیوم راحت بازی کنم ...با نصب چند تا پچی که گرفتم حل شد الان یه ذره هم گیر نمیکنه.
یه چیزی یادم رفت بپرسم ؟
زبان بازی تغییر کرده چیکار کنم دوباره اینگلیش بشه ؟
جدیدترین option file هم اگه بزارید ممنون میشم ؟
MOH333EN
27-12-2007, 16:37
دوست من برو داخل seting بازی و گزینه آخر زبان را انگلیس کن
fery joon
27-12-2007, 19:57
من یه چند تا پچ از سایت gameaccses گرفتم و نصب کردم بازی از این رو به اون رو شد ... بسیاری از مشکلات گرافیکی بازی حل شد ...من اول نمی تونستم رو مدیوم راحت بازی کنم ...با نصب چند تا پچی که گرفتم حل شد الان یه ذره هم گیر نمیکنه.
یه لطفی بکن آدرس سایت رو برام بنویس ممنون :20:
دوست من برو داخل seting بازی و گزینه آخر زبان را انگلیس کن
مشکل منم همینه همین کارو میکنم ولی عوض نمیشه!!!
بیا دوست عزیز اینم آدرس :
fery joon
28-12-2007, 01:01
بیا دوست عزیز اینم آدرس :
قربون دستت میشه راهنمایی کنی بگی کدوم پچ هارو باید دانلود کنم و کجا باید نصبشون کنم :11:
من هر چی پچ بود رو هم دیگه نصب کردم...به نظر من همه رو نصب کن .
در مورد نصب پچ هم باید برنامه AFS EXPLORER اگه درست نوشته باشم را داشته باشی بعدش فایل های پچ رو جایگزین فایل های اصلی بکنی این جوری :
موفق باشی .
یه چیزی یادم رفت بپرسم ؟
زبان بازی تغییر کرده چیکار کنم دوباره اینگلیش بشه ؟
جدیدترین option file هم اگه بزارید ممنون میشم ؟
شما این رو داخل فایل rv_e ایمپورت کنید تا زبونش انگلیسی بشه
Snowman1978
29-12-2007, 09:04
من هر چی پچ بود رو هم دیگه نصب کردم...به نظر من همه رو نصب کن .
در مورد نصب پچ هم باید برنامه AFS EXPLORER اگه درست نوشته باشم را داشته باشی بعدش فایل های پچ رو جایگزین فایل های اصلی بکنی این جوری :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشی .
اقا ممنون برای راهنماییت:10:
فقط نوشته های این ترکیه اگه برات امکان داره ترجمه فارسیش رو بنویسی ممنون میشم:11:
آقا ddavod نشد ...ایمپورت کردم ولی بازی رو میخوام اجرا کنم ارور dont send رو میده .
Snowman1978 جان حتما فارسیش میکنم...ok.
سلام دوستان
راستش من اصلا در این تاپیک جواب درستی نگرفتم
ولی در حال حاضر اصلا برام مهم نیست و فقط میخوام این جواب رو بگیرم
آموزش وارد کردن پچ به بازی و همچنین یه سیوگیم خیلی خوب میخوام!!
تو رو خدا کمکم کنید!
بابا تو رو خدا آموزش فارسی رو بذار دیگه
خواهش میکنم!!
amirtaker
29-12-2007, 21:44
هنوز چيزي نيومده كه نام بازيكنان كلاسيك رو درست كنه
sepehr52
30-12-2007, 08:49
توي نسخه هاي قبلي قبل از بازي ميشد لباس تيمها را عوض كرد كه همرنگ نباشند توي اين يكي اين گزينه نيست يا من پيداش نكردم اگر كسي ميدونه چه جوري ميشه اينكارو كرد ممنون ميشم
تو مستر لیگ چطوری میشه متوسط ریتینگ بازیکنای تیم خودمونو ببینیم؟
pooyakhaste
30-12-2007, 15:10
آقا واقعا که شما گندش رو دراوردید.
بابا واس ما که تازه اومدیم و عضو شدیم اصطلاحات import و برنامه هایی مثل afs & gss رو یکم توضیح بدید ویه لینک هم برای تیم ایران و لباس باشگاههای انگلیس بدی با توضیح کامل
با تشکرو یک عضو جدیدالورود!!:10:
من نمیدونم شما چه جوری بازی میکنید ... وقتی اصطلاحات import و نمیدونی . مطمئنم یه سرچ تو تاپیک نکردی...دوست عزیز یکم حوصله به خرج بده با Tools games ور برو نه تنها این بازی بلکه در بازیهای دیگه هم بدردت میخوره.
حالا من یه توضیح میدم...ولی سعی کن خودت ور بری با برنامه ها تا خودت یاد بگیری چیکار کنی : import یعنی وارد کردن...حالا میخواد فایل باشه یا غیره.
AFS & GSS : این دو تا برنامه هستند که توسط این برنامه ها میتونی فایل هایی مثل پچ و ...را جایگزین فیل های اصلی بازی بکنی .
منظورت از تیم ایران و ... option file میخوایی که لباس و اسامی درست بشه ؟
JAVAD_YAS14
30-12-2007, 16:21
سلام دوستان عزيز .....
- مشكل دروازه باني
- نام غلط بازيكن ها
- نام درست تيم و كاپ ها
دوست عزيز خيلي متشكرم:11:
من اين پچ را نصب كردم و همه اون مشكل هايي كه دروازه بان ها داشتند حل شد:8:
من قبلا توي هر بازي به طور ميانگين سه چهار تا گل مي زدم ولي الان به سختي ميتونم بيشتر از دو گل بزنم:21:
سلام
کسی میدونه مسابقات Pes2008 کی و کجا شروع میشه ؟؟؟
Javad_yas14 عزیز
میشه به هم نصب این پچ رو یاد بدی؟
JAVAD_YAS14
30-12-2007, 22:15
قابل توجه دوستاني كه براي استفاده از پچ ها مشكل دارند
آموزش استفاده از پچ ها به وسيله برنامه(Game Graphic Studio)
فایل هایی که دانلود می کنید فایل هایی هستن با پسوند bin.يا Adx
و معمولا یهشماره دارن. مثلا توی اين پچ ،توي پوشه cs فایلی هست به نام unnamed_490.Adx
شما فایل cs.img رو از پوشه ای که بازی نصب شده یعنی\Program Files\KONAMI\PES 2008\:؟
با برنامه(Game Graphic Studio) اين فايل را باز می کنید و شماره مورد نظرتون رو پیدامی کنید. چه GGS فایل cs.img رو پوشه بندی بکنه یا نه، فرقی نداره. شما در اینمورد باید فایل شماره 8092 (که گاهی هم نام همون پچی که دانلود کردید هست و گاهینه، که اگه نبود باید فایل پچ رو هم نام فایل اصلی کنید، چون بعضی جاها دیدم همنامنباشن ایمپورت نمیشه) رو پیدا کنید.
حالا روش کلیک راست می کنید و گزینه Import a file over this one رو می زنید و از پنجره ای که باز میشه فایل پچ رو انتخاب میکنید. اگه حجمش زیادتر از حجم فایل اصلی نباشه که ایمپورت می کنه و بعد میگه باموفقیت جایگزین شد. اما اگه حجمش بیشتر باشه، یه سوال مسخره می کنه که هرچی جواببدی آخرش هیچی نمیشه :27:در این موقع مجبورید حجمفایل رو افزایش بدید.
در این حالت روی همون فایل کلیک راست کنید و گزینه...Modify reserved space رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه، اون بالا یهنوار خالی هست که روش کلیک می کنید و بروزر باز میشه و نام و محل فایل جدیدی که میخواید توش فایل مورد نظر رو افزایش حجم بدید می پرسه. به تجربه دیدم بهتره فایلجدید رو با همون نام csو در یه محل دیگه، مثلا دستکاپ سیو کنید. Replace کردنمستقیم روی فایل اصلی جواب نمی داد هیچ وقت!
بعد جدول بعدی که هیچ، جدول سوم یهجا داره که به طور پیش فرض عدد 0 توش نوشته شده. شما اون گزینه یعنی Reserve رو بهجای گزینه Minimize the selected file که به طور پیش فرض فعاله، انتخاب می کنید واون 0 تبدیل میشه به یه عدد. حالا با اون علامت جهتی که کنار باکس هست، بالا روبزنید تا عدده زیاد بشه و برسه به مقدار فایل پچتون. ترجیحا عدد رو خودتون واردنکنید چون باید ضریب 2048 باشه و حتی گاهی اگه ضریب اونم باشه ایراد می گیره. باهمون علامت جهت بالا بزنید تا حجمش زیاد شه.
این کارو که کردید، Proceed روبزنید رو تا فایل جدید سیو بشه. بعد که کامل سیو شد، می پرسه که فایل جدید رو بازکنم؟ و شما میگی آره جیگر :31:بعد تو فایل جدید میای پچرو روی فایلی که حجمش رو زیاد کردید، ایمپورت می کنید. اگه باز ارور کمبود فضا دادبدونید که کم حجمش رو زیاد کردید!
یادتون هم باشه هر مگابایت 1024 کیلوه! پس اگهیه فایل 10 مگی رو می خواید بچپونید روش (عجب مثال نزدیک به واقعیتی :31:باید حجمش رو بکنید چیزیبیش از 10.485.760 بایت! نه صرفا 10.000.000 که اون وقت گیر می کنید. (این موردخیلی تابلوه ولی خیلی هم رایجه(!
آخرش هم همه چی رو ببندید و فایل cv_0 جدیدرو بذارید تو محل فایل اصلی. همیشه هم از هر کدوم از فایل های .img که تغییرش میدید، یه بک آپ داشته باشید! البته اگرم زدید داغونش کردید، نصب بازی رو بیارید وRepair کنید مشکلی نداره.
البته همه اينهايي كه گفته شد دوشت خوبم :11:FCBarcelona.ir نوشته بود كه بنده حقير باكمي تغييرات اونها رو اينجا نوشتم:46:
اميدوارم كه به دردتون بخورد:8:
sepehr52
31-12-2007, 08:06
توي نسخه هاي قبلي قبل از بازي ميشد لباس تيمها را عوض كرد كه همرنگ نباشند توي اين يكي اين گزينه نيست يا من پيداش نكردم اگر كسي ميدونه چه جوري ميشه اينكارو كرد ممنون ميشم
امير موسر
31-12-2007, 09:40
sepehr52 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب عزیز کاری نداره که مثل نسخه های قبلیه دیگه.
دوباره امتحان کن.
pooyakhaste
31-12-2007, 11:10
من نمیدونم شما چه جوری بازی میکنید ... وقتی اصطلاحات import و نمیدونی . مطمئنم یه سرچ تو تاپیک نکردی...دوست عزیز یکم حوصله به خرج بده با Tools games ور برو نه تنها این بازی بلکه در بازیهای دیگه هم بدردت میخوره.
حالا من یه توضیح میدم...ولی سعی کن خودت ور بری با برنامه ها تا خودت یاد بگیری چیکار کنی : import یعنی وارد کردن...حالا میخواد فایل باشه یا غیره.
AFS & GSS : این دو تا برنامه هستند که توسط این برنامه ها میتونی فایل هایی مثل پچ و ...را جایگزین فیل های اصلی بازی بکنی .
منظورت از تیم ایران و ... option file میخوایی که لباس و اسامی درست بشه ؟
آفا بازم مرام شما!!راستش یه پچ برای تیم ملی و لوگوی انگلیس باشه که فقط بریزی تو پوشه save و کارت راه بیفتهاحتیاج به هیچ برنامه ای هم نداشته باشه
دوستان pes2008 باز كه اينترنت پرسرعت دارن فقط برن پچ زير رو دانلود كنن و تو فايلهاي img آپگريد كنن ديگه چيز ميزي لازم ندارن همه چيز جديد و بروز هستش و مشكل سرعت و گرافيك حل شده پس زمينه هاي جالبي داره(البته تصوير اولش----زنها----- يكم غرتي بازيه) و بوندس ليگا و تيمهاي ديگه بروز شدن و........... ديگه همه چيه عاليه...
Click here for more screenshots (5)
Game Title Pro Evolution Soccer 2008
Game Company Konami
Game Platforms PC - Xbox 360 - PlayStation 2 - PlayStation 3 - PSP
Game Genere Sports
Game Category Soccer
Released Yes
A new version of FKuyt MixPatch v3.0 Pes 2008
- Leagues EPL, Ligue 1, Calcio, LFP, Eredivisie, Bundesliga
- Bootpack Nike, Adidas, Umbro, Puma y Lotto asigned
- Kits 07/08 of all teams and countries
- Balls Nike, Adidas, Umbro
- More than 70 Faces adds and Hairs asigns
- Leagues, teams, countries and cups in HD
- Replay Logos and Champions Ads
- Champions League Scoreboard
- More than 100 Stadium�s Adboards
- Stadiums Previews
- World Map
- Xbox 360 > Ps3 Controls
- Option File of Ingeniero24 with transfers, real names, formations, classic teams
Installation :
1- Unzip download files
2- Open with Afs Explorer 3.7 cv_0 file, which is in konami/pro evolution soccer/img
3- Put no in the first option, and then ok
4- Go to Action/ Import Folder and find the folder cv_0, which you download
5- A window will appear telling that it must regenerate the file, you tell yes and save it in the desktop as cv.0.img
6- After that you only accept the options that apper and you close the Afs Explorer
7- Finally, copy/paste the file patched in Konami/Pro Evolution Soccer 2008/img
8- After that you follow the same steps for the files cv_1 and rv_e and pdata
9- Copy/Paste the folder save in My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008
Credits:
The Juice, Hello, Jumberto, el_gordito and YZWANG, FrankTitas, Serginho 7, Hello, ProXimO, jvinu2000, biker_jim_uk, nin-tEk, .Shock3r, sucat, speed84, ProXimO, FCH, Ingeniero24, lucianohcc, rooss8, Tukinho, Manduca11, phantan
sepehr52
31-12-2007, 14:26
خوب عزیز کاری نداره که مثل نسخه های قبلیه دیگه.
دوباره امتحان کن.
چه چيزش مثل قبليه قبلي اول هر بازي سه چهار جور پيراهن دو تا تيم را ميداد تا انتخاب كني ولي الان مثل فيفا شده هر پيراهني را كه خودش انتخاب كنه با همون بايد بازي كني كه اونم اكثرا پيراهن دو تا تيم تقريبا يكيه
sepehr52
31-12-2007, 16:15
دوستان pes2008 باز كه اينترنت پرسرعت دارن فقط برن پچ زير رو دانلود كنن و تو فايلهاي img آپگريد كنن ديگه چيز ميزي لازم ندارن همه چيز جديد و بروز هستش و مشكل سرعت و گرافيك حل شده پس زمينه هاي جالبي داره(البته تصوير اولش----زنها----- يكم غرتي بازيه) و بوندس ليگا و تيمهاي ديگه بروز شدن و........... ديگه همه چيه عاليه...
Click here for more screenshots (5)
Game Title Pro Evolution Soccer 2008
Game Company Konami
Game Platforms PC - Xbox 360 - PlayStation 2 - PlayStation 3 - PSP
Game Genere Sports
Game Category Soccer
Released Yes
A new version of FKuyt MixPatch v3.0 Pes 2008
- Leagues EPL, Ligue 1, Calcio, LFP, Eredivisie, Bundesliga
- Bootpack Nike, Adidas, Umbro, Puma y Lotto asigned
- Kits 07/08 of all teams and countries
- Balls Nike, Adidas, Umbro
- More than 70 Faces adds and Hairs asigns
- Leagues, teams, countries and cups in HD
- Replay Logos and Champions Ads
- Champions League Scoreboard
- More than 100 Stadium�s Adboards
- Stadiums Previews
- World Map
- Xbox 360 > Ps3 Controls
- Option File of Ingeniero24 with transfers, real names, formations, classic teams
Installation :
1- Unzip download files
2- Open with Afs Explorer 3.7 cv_0 file, which is in konami/pro evolution soccer/img
3- Put no in the first option, and then ok
4- Go to Action/ Import Folder and find the folder cv_0, which you download
5- A window will appear telling that it must regenerate the file, you tell yes and save it in the desktop as cv.0.img
6- After that you only accept the options that apper and you close the Afs Explorer
7- Finally, copy/paste the file patched in Konami/Pro Evolution Soccer 2008/img
8- After that you follow the same steps for the files cv_1 and rv_e and pdata
9- Copy/Paste the folder save in My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008
Credits:
The Juice, Hello, Jumberto, el_gordito and YZWANG, FrankTitas, Serginho 7, Hello, ProXimO, jvinu2000, biker_jim_uk, nin-tEk, .Shock3r, sucat, speed84, ProXimO, FCH, Ingeniero24, lucianohcc, rooss8, Tukinho, Manduca11, phantan
غير از rv_xكه مشابهش وجود نداشت بقيه را وارد كردم ولي بعدش ديگه ارور don't send ميده و وارد بازي نميشه چيكارش بايد كرد؟
من خودم 20-30 تا پچ امتحان کردم. بهترین راه به نظر من دانلود چندتا پچ حجیمه که بعدش خودت باید بینشون فایلای دلخواهتو انتخاب کنی. مثلا پچ Fkuyt آپشن فایلش برای بازیکن های کلاسیک خرابه پس زمینه های remake بهتره.پچtsL یه چیزایی غیر از بقیه پچها داره. آرم تلویزیون Fkuyt مال شبکه استار اسپورته من خودم با شبکه سه عوضش کردم. چهره بازیکنها رو باید از همه پچها بگیری.
ممکنه از بعضی چیزاش خوشت نیاد مثلا چمنهایی که نزدیک دروازه خراب هستن مثل واقعیت.
خلاصه هر کی از یه پچ خوشش می یاد. من از ترکیب چند تا پچ.
نکته: بعضی پچ ها تو آپشن فایلشون جای تیمها رو عوض میکن،که البته طبیعتا جای لباسهاشون هم تو پچ عوض میشه حواستون باشه.
rv_x همون rv_e است.
راستی خودمم یه سوال داشتم
پچهای کونامی ورژن 1.20 و 1.10 هیچ کدوم برای من نصب نمیشن یکم میرن جلو بعدش ارور ..69 میده جای .. دو عدده که یادم رفته. اصلا این پچ دقیقا چیکار میکنه؟
دوست عزیز منم پچ نصب کردم بعدش میخواستم بازی کنم ارور dont send داد ...رفتم یه کرک از اینترنت دانلود کردم مشکلم حل شد .
راستی اگر کسی option file جدید داشت ما رو خبر کنه . امروز هر چی گشتم یه option file خوب که تیم ایران ...حداقل لباسش درست شده باشه پیدا نکردم . کسی داشت بزاره .
FCBarcelona.ir
01-01-2008, 15:20
چه چيزش مثل قبليه قبلي اول هر بازي سه چهار جور پيراهن دو تا تيم را ميداد تا انتخاب كني ولي الان مثل فيفا شده هر پيراهني را كه خودش انتخاب كنه با همون بايد بازي كني كه اونم اكثرا پيراهن دو تا تيم تقريبا يكيه
برای بازی دوستانه می تونی انتخاب کنی. توی جام ها خودش انتخاب می کنه. برای من که تا حالا مشکلی ایجاد نشده.
غير از rv_xكه مشابهش وجود نداشت بقيه را وارد كردم ولي بعدش ديگه ارور don't send ميده و وارد بازي نميشه چيكارش بايد كرد؟
دوست من مشكل از آپگريد شما بايد باشه چون براي من مشكلي ايجاد نكرده......
ضمنا آيا فايلها دوباره ساخته ميشن يا نه.......
من خودم 20-30 تا پچ امتحان کردم. بهترین راه به نظر من دانلود چندتا پچ حجیمه که بعدش خودت باید بینشون فایلای دلخواهتو انتخاب کنی. مثلا پچ Fkuyt آپشن فایلش برای بازیکن های کلاسیک خرابه پس زمینه های remake بهتره.پچtsL یه چیزایی غیر از بقیه پچها داره. آرم تلویزیون Fkuyt مل شبکه استار اسپورته من خو دم با شبکه سه عوضش کردم. چهره بازیکنها رو باید از همه پچها بگیری.
ممکنه از بعضی چیزاش خوشت نیاد مثلا چمنهایی که نزدیک دروازه خراب هستن مثل واقعیت.
خلاصه هر کی از یه پچ خوشش می یاد. من از ترکیب چند تا پچ.
نکته: بعضی پچ ها تو آپشن فایلشون جای تیمها رو عوض میکن،که البته طبیعتا جای لباسهاشون هم تو پچ عوض میشه حواستون باشه.
rv_x همون rv_0 است.
راستی خودمم یه سوال داشتم
پچهای کونامی ورژن 1.20 و 1.10 هیچ کدوم بررای من نصب نمیشن یکم میرن جلو بعدش ارور ..69 میده جای .. دو عدده که یادم رفته. اصلا این پچ دقیقا چیکار میکنه؟
دوست من اين پچها براي رفع مشكلات گرافيك و افزايش سرعت لود شدن بازي هستش و واقعا محشره
Oracle_Eldorado
01-01-2008, 18:27
ببخشید من چطوری میتونم لباس و استادیوم رو ویرایش کنم ؟
خواهشا یه توضیح کاملی بدید چون اصلا بلد نیستم .
ببخشید من چطوری میتونم لباس و استادیوم رو ویرایش کنم ؟
خواهشا یه توضیح کاملی بدید چون اصلا بلد نیستم .
برای عوض کردن ( ویرایش ) نام استادیوم ها :
Edit - Stadium
برای ویرایش لباس تیم ها :
Edit - Teams - Edit team - Strip
البته توی Edit team به جز Strip می تونی Set Formation و Number و Team name و Home Ground بعضی تیم ها رو هم تغییر بدی.
hootan0411
02-01-2008, 12:34
آقا این کرک بزارید ما هم استفاده کنیم هنگام اجرایه بازی ارور اورجینال نبودن dvd رو میده
arnold_ab
02-01-2008, 14:47
آقا این کرک بزارید ما هم استفاده کنیم هنگام اجرایه بازی ارور اورجینال نبودن dvd رو میده
مگه تو خود dvdبازی که گرفتی نداره؟
Captain Tsubasa
02-01-2008, 15:01
کسیdvd آموزش بازی رو نداره
hootan0411
02-01-2008, 18:37
داره ولی بعد از نصب پچ که به صورت exe بود این ارور رو میده
Ehsan Studio
02-01-2008, 19:26
دوستان این عکسا رو نگاه کنید.شما تا حالا از این کارا کردین.اگه آره چطوری؟؟؟
اولیش رو که نمیدوم!!!
ولی دومیش ( البته این طور که من برداشت کردم اگه تو لیگ قهرمانان بوده باشه) شاید فقط تو لیگ قهرمانان بشه ( به طور اتوماتیک) :31:
از کجا میشه فهمید که یک بازیکن پیشرفت می کنه یا نه؟؟؟
arnold_ab
03-01-2008, 11:51
از کجا میشه فهمید که یک بازیکن پیشرفت می کنه یا نه؟؟؟
از امتیازی که آخر بازی بهش میدن
من يه بار با Hleb گل زدم و از شدت خوشحالي رفت پرچم كرنر رو با همه چيز كند و بعد هم گذاشت سر جاش.
ممنون.
من يه بار با Hleb گل زدم و از شدت خوشحالي رفت پرچم كرنر رو با همه چيز كند و بعد هم گذاشت سر جاش.
ممنون.
برای من همین اتفاق افتاده
مال من که ازین چیزا زیاده.ولی خوشحالم میبینم اخراج دروازبان هنوز هم توی این نسخه هستش.تا حالا یه بار دروازه بان تیم حریف به خاطر انجام خطای پنالتی اخراج شده توی بازی.
arnold_ab
03-01-2008, 15:52
این رونالدینهو واقعا بهترین بازیکن همیشه تو بازی هایی که انجام میدم بیشترین امتیاز میگیره
rohallah_r_z
04-01-2008, 13:03
البته این حرکاتو بخری یعنی باید مثالا 1000 بازیرو ببری و........ تا این حرکات بده
rohallah_r_z
04-01-2008, 13:04
چطوری میشه تو ماستر لیگ بازی کن خرید
Captain Tsubasa
04-01-2008, 15:11
سلام امروز برای شما چند ترفند جدید از بازی pes 2008 را گذاشتم .
براي اوقاتي كه حريف با دروازه بان شما تك به تك شده يه روش هست كه دروازه بان شما
روي پاي حريف شيرجه ميزنه. به اين شكل كه ضمن بالا آوردن دروازه بان خود
(بوسيله ي دكمه ي مثلث يا همان پاس فرار) دكمه ي L1 رو هم همزمان بزنيد (در آخرين لحظه)
كه به اين وسيله دروازه بان شما تا حدودي خطر گل رو رفع ميكنه.
2-دريبل زيداني كه شايد خودتون بلد هستيد: براي اين كار شك سمت راست دسته ي بازي خودتون
رو يه دور كامل بچرخونيد( جهت دريبل بستگي به جهت چرخوندن شك داره.
3-زدن شوت با قدرت بيشتر: براي اينكه ضربه ي شما قدرت بيشتري داشته باشه قبل از اينكه
شوت بزنيد دكمه ي R2 رو نگه داريد وپس از اينكه ضربه زده شد رها كنيد.
4-سر توپ به دو روش: روش سر توپ اول اينه كه با زدن سر توپ بازيكن شما با يه حركت مسير توپ رو
عوض ميكنه و حريف مقابل فريب ميخوره كه براي اينكار بايد در يك لحظه و خيلي سريع دستتون رو ابتدا
روي دكمه ي شوت وبعد دكمه ي پاس بكشيد.(به ترتيب/ و سريع)
اما در روش دوم بازيكن شما بدون هيچ تاثيري روي توپ فقط پاي خودش رو براي فريب تا كنار توپ مياره
وهيچ ضربه اي به توپ وارد نميكنه.(اين سر توپ بيشتر كاربرد داره) براي اين كار شما همون روش بالايي
رو انجام ميديد منتها يه فرق داره كه نبايد هيچ فلشي (جهت) رو بگيريد.
5-براي پاس فرار هوايي از حتي از خط دفاع به مهاجم! : بايد دكمه ي L1 رو نگه داريد و دكمه ي
دايره (سانترو تكل) رو بزنيد ودر عين حال جت رو به زمين حريف رو بگيريد
زدن ضربات ايستگاهي با حضور دو نفر:R1+L1 (همزمان)
- زدن ضربه ي ايستگاهي با حضور دو نفر وشوت زدن ناگهاني
نفر جلويي: ابتدا با ترفند بالايي دو نفر را آماده ي ضربه ميكنيم
سپس L1 را نگه ميداريم و شوت ميزنيم.
- زدن ضربه ي ايستگاهي با حضور دو نفر به علاوه ي اينكه:
نفر جلويي توپ را براي نفر عقبي جلو بيندازد(آماده كند):
باز هم ابتدا دونفر را آماده ميكنيم سپس L1 رو گرفته و پاس
ميدهيم.
- پرش نفر اول از روي توپ: بعد از دو نفره كردن براي ضربه ي
ايستگاهي فقط شوت ميزنيم. با اين كار نفر جلويي از روي توپ
پرش ميكند!
يه نوع جديد چيب زدن هستش كه شما ميتونيد با دكمه ي R1 (سرعت) چيب
بزنيد. با اين تفاوت كه هنگام زدن شوت بايد 2 بار پشت سر هم R1 رو بزنيد.
اين نوع چيپ زياد هوايي نميشه. فقط براي تك به تك عاليه.
شايد براتون پيش اومده باشه كه دوست داشته باشيد از كناره هاي زمين يه
سانتر خيلي بلند روي دروازه ي حريف داشته باشيد. براي اين كار:
قبل زدن دكمه ي سانتر بايد R2 رو بگيريد و بعد از انجام سانتر دستتون رو از روي R2 برداريد.
- راستي هنوز يادتونه ؟ :كشيدن پيراهن حريف از پشت.
خوب اين كار يه كمي سخته. ولي با كمي تمرين ميتونيد انجام بديد!
براي اين كار وقتي كه پشت سر حريف هستيد...دقت كنيد كه بايد به پشت بازيكن حريف چسبيده باشين و گرنه نميشه.
داشتم ميگفتم كه با چسبيدن به پشت بازيكن حريف يكي دو بار R2 رو بزنيد.
- خوب ميبينيد كه با دكمه ي R2 كاراي زيادي ميشه كرد.خيلي كارايي داره.مثلا:
تنه زدن به حريف - وقت تلف كردن در گوشه هاي زمين - هل دادن حريف براي مبارزه براي ضربه ي سر-شوت سنگين-ضربه ي سر چكشي و ....
- حالا نوبت شماست كه كاراي جديدي با R2 انجام بديد!
لايي زدن به حريف: جهت عقب +R2 و ناگهان R2 + جهت رو به بازيكن حريف
در آوردن پیراهن بعد از گل : شوت + سانتر + r3 + r3
ديريبل زدن در حالت مايل و در عرض :
( R1 و L1 دو بار باهم ) ( R1 و L1 دو بار با هم )
توی محوطه جریمه R1+L1+L2 رو بزنید پنالتی میگیره
Toranj_mhg
04-01-2008, 15:27
nemidoonam ta hala vase shoma shode ya na .vali vaghti man ba hleb gol zadam raft poshte microphone kenare zamin dad o bi dad kard inam aksesh:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون سوباسا.
با اينكه بعضيهاش تكراري بودند ولي نكات جديد و آموزنده هم زياد داشت.
nemidoonam ta hala vase shoma shode ya na .vali vaghti man ba hleb gol zadam raft poshte microphone kenare zamin dad o bi dad kard inam aksesh:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا يا خانم Toranj_mhg لطف كن فارسي تايپ كني چون اينجا مقررات خاص خودش رو داره.:46:
راستي خوشحالم تعداد هوادارهاي آرسنال رو به افزايشه.:8:
من اون لوگوي قشنگت رو ميخوام.
البته بزرگش.
ممنون ميشم پيغام خصوصي يا همينجا بذاري.
اي ول.:20:
Toranj_mhg
04-01-2008, 15:47
چشم !!
اولا اينكه من از سال 1999 با آرسنال عاشق فوتبال شدم
دوما اينم يه توپ آرسنال براي آرسناليهاي گل كه خودم ساختم:
arnold_ab
04-01-2008, 17:08
بچه ها شما فکر میکنید این بازی بهتر از نسخه های قبلی ؟
چشم !!
اولا اينكه من از سال 1999 با آرسنال عاشق فوتبال شدم
دوما اينم يه توپ آرسنال براي آرسناليهاي گل كه خودم ساختم:
عزيز دل من منظورم افزايش هوادارها توي پي سي ورد بود.
ما مخلصه هر چي آرسناليه هستيم دادا.:31:
راستي بخاطر لوگو هم يه اي ول از من طلبكاري.
اي وللللللللللللللللللللللل.: 46:
این هم لوگوی آرسنال
Captain Tsubasa
05-01-2008, 11:12
بچه ها شما فکر میکنید این بازی بهتر از نسخه های قبلی ؟
هر دلی یه نگاری رو می پسنده
به نظر من به غیر از دروازه بان مشکل خاصی نداره وخیلی بهتر از ورژنهای قبلیش هست
arnold_ab
05-01-2008, 15:36
هر دلی یه نگاری رو می پسنده
به نظر من به غیر از دروازه بان مشکل خاصی نداره وخیلی بهتر از ورژنهای قبلیش هست
ولی به نظر من فقط گرافیکش خوب شده
قابل توجه دوستاني كه براي استفاده از پچ ها مشكل دارند
آموزش استفاده از پچ ها به وسيله برنامه(Game Graphic Studio)
فایل هایی که دانلود می کنید فایل هایی هستن با پسوند bin.يا Adx
و معمولا یهشماره دارن. مثلا توی اين پچ ،توي پوشه cs فایلی هست به نام unnamed_490.Adx
شما فایل cs.img رو از پوشه ای که بازی نصب شده یعنی\Program Files\KONAMI\PES 2008\:؟
با برنامه(Game Graphic Studio) اين فايل را باز می کنید و شماره مورد نظرتون رو پیدامی کنید. چه GGS فایل cs.img رو پوشه بندی بکنه یا نه، فرقی نداره. شما در اینمورد باید فایل شماره 8092 (که گاهی هم نام همون پچی که دانلود کردید هست و گاهینه، که اگه نبود باید فایل پچ رو هم نام فایل اصلی کنید، چون بعضی جاها دیدم همنامنباشن ایمپورت نمیشه) رو پیدا کنید.
حالا روش کلیک راست می کنید و گزینه Import a file over this one رو می زنید و از پنجره ای که باز میشه فایل پچ رو انتخاب میکنید. اگه حجمش زیادتر از حجم فایل اصلی نباشه که ایمپورت می کنه و بعد میگه باموفقیت جایگزین شد. اما اگه حجمش بیشتر باشه، یه سوال مسخره می کنه که هرچی جواببدی آخرش هیچی نمیشه :27:در این موقع مجبورید حجمفایل رو افزایش بدید.
در این حالت روی همون فایل کلیک راست کنید و گزینه...Modify reserved space رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه، اون بالا یهنوار خالی هست که روش کلیک می کنید و بروزر باز میشه و نام و محل فایل جدیدی که میخواید توش فایل مورد نظر رو افزایش حجم بدید می پرسه. به تجربه دیدم بهتره فایلجدید رو با همون نام csو در یه محل دیگه، مثلا دستکاپ سیو کنید. Replace کردنمستقیم روی فایل اصلی جواب نمی داد هیچ وقت!
بعد جدول بعدی که هیچ، جدول سوم یهجا داره که به طور پیش فرض عدد 0 توش نوشته شده. شما اون گزینه یعنی Reserve رو بهجای گزینه Minimize the selected file که به طور پیش فرض فعاله، انتخاب می کنید واون 0 تبدیل میشه به یه عدد. حالا با اون علامت جهتی که کنار باکس هست، بالا روبزنید تا عدده زیاد بشه و برسه به مقدار فایل پچتون. ترجیحا عدد رو خودتون واردنکنید چون باید ضریب 2048 باشه و حتی گاهی اگه ضریب اونم باشه ایراد می گیره. باهمون علامت جهت بالا بزنید تا حجمش زیاد شه.
این کارو که کردید، Proceed روبزنید رو تا فایل جدید سیو بشه. بعد که کامل سیو شد، می پرسه که فایل جدید رو بازکنم؟ و شما میگی آره جیگر :31:بعد تو فایل جدید میای پچرو روی فایلی که حجمش رو زیاد کردید، ایمپورت می کنید. اگه باز ارور کمبود فضا دادبدونید که کم حجمش رو زیاد کردید!
یادتون هم باشه هر مگابایت 1024 کیلوه! پس اگهیه فایل 10 مگی رو می خواید بچپونید روش (عجب مثال نزدیک به واقعیتی :31:باید حجمش رو بکنید چیزیبیش از 10.485.760 بایت! نه صرفا 10.000.000 که اون وقت گیر می کنید. (این موردخیلی تابلوه ولی خیلی هم رایجه(!
آخرش هم همه چی رو ببندید و فایل cv_0 جدیدرو بذارید تو محل فایل اصلی. همیشه هم از هر کدوم از فایل های .img که تغییرش میدید، یه بک آپ داشته باشید! البته اگرم زدید داغونش کردید، نصب بازی رو بیارید وRepair کنید مشکلی نداره.
البته همه اينهايي كه گفته شد دوشت خوبم :11:FCBarcelona.ir نوشته بود كه بنده حقير باكمي تغييرات اونها رو اينجا نوشتم:46:
اميدوارم كه به دردتون بخورد:8:
بابا الهی فدات شم
بالاخره یه پست مفید تو این تاپیک دیدیم
خدایا شکر
امیدوارم جواب بده
هنوز نخوندمش
ولی امیدوارم مشکلی نداشته باشه
دوستان
یه سیو گیم خوب به ما معرفی میکنید؟
ممنونم
pooyakhaste
05-01-2008, 18:03
آقا اینا که سایتاش بسته بودن یعنی ف یلتر شده بودن filter!!!!:41::18:
m_maj2004
05-01-2008, 22:24
دوستان من فایل پچ گرفتم که اسم اون Pes_2008_tsl_pro_patch هست 94 مگ هم حجم داره
این یک سری فایل داره نمی دونم چطور نسبش کنم
دوستان اهل فن راهنمایی کنن.
Ehsan Studio
06-01-2008, 05:51
آقا اینا که سایتاش بسته بودن یعنی ف یلتر شده بودن filter!!!!:41::18:
من که همین الان دارم عکسا رو می بینم.مشکلی نداره.
Masoud King
06-01-2008, 12:18
این جا برین شاید به دردتون بخوره
دوستان من فایل پچ گرفتم که اسم اون Pes_2008_tsl_pro_patch هست 94 مگ هم حجم داره
این یک سری فایل داره نمی دونم چطور نسبش کنم
دوستان اهل فن راهنمایی کنن.
این پچ لیگ ترکیه رو جای لیگ هلند میذاره یه چند جا هم بعضی کلماتو ترکی میکنه.
آپشن فایلش زیاد جالب نیست.(بهتر از اون هم هست)
کسی میدونه لباس قدیمی تیمهای کلاسیک رو بذاره با شماره فایل؟
یه سوال دیگه یه آپشن فایل کامل میخواستم که بجای OTHER C بوندس لیگا رو داشته باشه. البته اسم همه تیمها و بازیکنان و کاپها رو درست نوشته باشه.
سلام امروز برای شما چند ترفند جدید از بازی pes 2008 را گذاشتم .
براي اوقاتي كه حريف با دروازه بان شما تك به تك شده يه روش هست كه دروازه بان شما
روي پاي حريف شيرجه ميزنه. به اين شكل كه ضمن بالا آوردن دروازه بان خود
(بوسيله ي دكمه ي مثلث يا همان پاس فرار) دكمه ي L1 رو هم همزمان بزنيد (در آخرين لحظه)
كه به اين وسيله دروازه بان شما تا حدودي خطر گل رو رفع ميكنه.
2-دريبل زيداني كه شايد خودتون بلد هستيد: براي اين كار شك سمت راست دسته ي بازي خودتون
رو يه دور كامل بچرخونيد( جهت دريبل بستگي به جهت چرخوندن شك داره.
3-زدن شوت با قدرت بيشتر: براي اينكه ضربه ي شما قدرت بيشتري داشته باشه قبل از اينكه
شوت بزنيد دكمه ي R2 رو نگه داريد وپس از اينكه ضربه زده شد رها كنيد.
4-سر توپ به دو روش: روش سر توپ اول اينه كه با زدن سر توپ بازيكن شما با يه حركت مسير توپ رو
عوض ميكنه و حريف مقابل فريب ميخوره كه براي اينكار بايد در يك لحظه و خيلي سريع دستتون رو ابتدا
روي دكمه ي شوت وبعد دكمه ي پاس بكشيد.(به ترتيب/ و سريع)
اما در روش دوم بازيكن شما بدون هيچ تاثيري روي توپ فقط پاي خودش رو براي فريب تا كنار توپ مياره
وهيچ ضربه اي به توپ وارد نميكنه.(اين سر توپ بيشتر كاربرد داره) براي اين كار شما همون روش بالايي
رو انجام ميديد منتها يه فرق داره كه نبايد هيچ فلشي (جهت) رو بگيريد.
5-براي پاس فرار هوايي از حتي از خط دفاع به مهاجم! : بايد دكمه ي L1 رو نگه داريد و دكمه ي
دايره (سانترو تكل) رو بزنيد ودر عين حال جت رو به زمين حريف رو بگيريد
زدن ضربات ايستگاهي با حضور دو نفر:R1+L1 (همزمان)
- زدن ضربه ي ايستگاهي با حضور دو نفر وشوت زدن ناگهاني
نفر جلويي: ابتدا با ترفند بالايي دو نفر را آماده ي ضربه ميكنيم
سپس L1 را نگه ميداريم و شوت ميزنيم.
- زدن ضربه ي ايستگاهي با حضور دو نفر به علاوه ي اينكه:
نفر جلويي توپ را براي نفر عقبي جلو بيندازد(آماده كند):
باز هم ابتدا دونفر را آماده ميكنيم سپس L1 رو گرفته و پاس
ميدهيم.
- پرش نفر اول از روي توپ: بعد از دو نفره كردن براي ضربه ي
ايستگاهي فقط شوت ميزنيم. با اين كار نفر جلويي از روي توپ
پرش ميكند!
يه نوع جديد چيب زدن هستش كه شما ميتونيد با دكمه ي R1 (سرعت) چيب
بزنيد. با اين تفاوت كه هنگام زدن شوت بايد 2 بار پشت سر هم R1 رو بزنيد.
اين نوع چيپ زياد هوايي نميشه. فقط براي تك به تك عاليه.
شايد براتون پيش اومده باشه كه دوست داشته باشيد از كناره هاي زمين يه
سانتر خيلي بلند روي دروازه ي حريف داشته باشيد. براي اين كار:
قبل زدن دكمه ي سانتر بايد R2 رو بگيريد و بعد از انجام سانتر دستتون رو از روي R2 برداريد.
- راستي هنوز يادتونه ؟ :كشيدن پيراهن حريف از پشت.
خوب اين كار يه كمي سخته. ولي با كمي تمرين ميتونيد انجام بديد!
براي اين كار وقتي كه پشت سر حريف هستيد...دقت كنيد كه بايد به پشت بازيكن حريف چسبيده باشين و گرنه نميشه.
داشتم ميگفتم كه با چسبيدن به پشت بازيكن حريف يكي دو بار R2 رو بزنيد.
- خوب ميبينيد كه با دكمه ي R2 كاراي زيادي ميشه كرد.خيلي كارايي داره.مثلا:
تنه زدن به حريف - وقت تلف كردن در گوشه هاي زمين - هل دادن حريف براي مبارزه براي ضربه ي سر-شوت سنگين-ضربه ي سر چكشي و ....
- حالا نوبت شماست كه كاراي جديدي با R2 انجام بديد!
لايي زدن به حريف: جهت عقب +R2 و ناگهان R2 + جهت رو به بازيكن حريف
ديريبل زدن در حالت مايل و در عرض :
( R1 و L1 دو بار باهم ) ( R1 و L1 دو بار با هم )
توی محوطه جریمه R1+L1+L2 رو بزنید پنالتی میگیره
ممنون
واقعا مفید بود
ولی ای کاش که کلید های کیبورد رو میگفتی
چون من بلد نیستم Control 1 رو دسته بکنم و اتوماتیک کیبورد هست
اصلا با کیبورد هم راحت تر هستم
سلام
ویندوز pc رو عوض کردم بعد که خواستم بازی رو نصب کنم فایل
-Pro Evolution Soccer 2008 - windows installer package
ایراد پیدا کرده دی وی دی بازی هم دستم نیست می خواستم اگه بشه یکی لطف کنه این فایل رو برام آپلود کنه حجمش بیش از 450 کیلو بایت نیست ممنون میشم.
سلام
ویندوز pc رو عوض کردم بعد که خواستم بازی رو نصب کنم فایل
-Pro Evolution Soccer 2008 - windows installer package
ایراد پیدا کرده دی وی دی بازی هم دستم نیست می خواستم اگه بشه یکی لطف کنه این فایل رو برام آپلود کنه حجمش بیش از 450 کیلو بایت نیست ممنون میشم.
من همچین فایلی ندیدم؟
کجا هست؟:13:
این فایل که ضمیمه کردم ایراد پیدا کرده اگه تونستین این فایل رو برام آپ کنید !!!!
sardar63
07-01-2008, 21:54
سلام بچه ها من تازه اين فروم رو ديدم خيلي كارتون درسته . انقدر از اين PES تعريف كرديد كه منم گرفتم .
با اجازتون من چند تا سوال دارم .
اول : بازي رو نصب كردم و مشكلي ندارم جز اينكه تمام صحنه هايي كه دوربين نزديك ميشه مثل ( موقع پنالتي و يا موقع اخطار دادن داور و يا موقع شروع بازي يا وقتي خطا ميشه و خلاصه تمام صخنه هايي كه از جلو نشون ميده) بسيار آرومه :2: آدم اعصابش خورد ميشه انگار لحظه آهستست . ( گرافيكم جيفرس 512 و همچنين رمم 1 گيگ هست و اينكه اون درايوي كه بازي رو توش نصب كردم 20 گيگ فضاي خالي داره سيستمم هم 3.2 ) .
دوم : دسته اي كه من دارم سمت چپش كه جهت هاست سمت راستش به جاي ضربدر و . . . بالا 1 راست 2 چپ 4 و پايين 3 نوشته . تا اينجا مشكلي نيست . اما پايين دسته كه 2 تا دكمه راست و 2 تا دكمه چپ داره روشون عدد خوره بالايي 1 و پاييني 2 در هر دو طرف . اما اين اسمايي كه شما ميگيد مثل R و . . . نداره منظورتون كدوماست ؟
سوم : رزوليشن بازي رو كجا ميشه تعغير داد منظورم همون low high و . . . من هرجا رفتم نديدم .
چهارم : ببخشيد سوالاتم پيش پا افتادست . من يه كم ناشيم :31:
unknownboy
07-01-2008, 23:05
اول : بازي رو نصب كردم و مشكلي ندارم جز اينكه تمام صحنه هايي كه دوربين نزديك ميشه مثل ( موقع پنالتي و يا موقع اخطار دادن داور و يا موقع شروع بازي يا وقتي خطا ميشه و خلاصه تمام صخنه هايي كه از جلو نشون ميده) بسيار آرومه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدم اعصابش خورد ميشه انگار لحظه آهستست . ( گرافيكم جيفرس 512 و همچنين رمم 1 گيگ هست و اينكه اون درايوي كه بازي رو توش نصب كردم 20 گيگ فضاي خالي داره سيستمم هم 3.2 ) .
اين مشكل بره منم بور رزولشن بازي رو بياري پايين حل ميشه
دوم : دسته اي كه من دارم سمت چپش كه جهت هاست سمت راستش به جاي ضربدر و . . . بالا 1 راست 2 چپ 4 و پايين 3 نوشته . تا اينجا مشكلي نيست . اما پايين دسته كه 2 تا دكمه راست و 2 تا دكمه چپ داره روشون عدد خوره بالايي 1 و پاييني 2 در هر دو طرف . اما اين اسمايي كه شما ميگيد مثل R و . . . نداره منظورتون كدوماست ؟
به كليداي جلوي جوي استيك سمت راست ، اون دوتا كليد پايينو ،از بالا به پايين به ترتيب ميگن R1 و R2 و سمت چپ به همون ترتيب رو ميگن L1 و L2
سوم : رزوليشن بازي رو كجا ميشه تعغير داد منظورم همون low high و . . . من هرجا رفتم نديدم .
همون جايي كه بازي رو ريختي مثلا
D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008
از فايل setting ميتوني همه ي تنظيماتو عوض كني
unknownboy
07-01-2008, 23:37
بابا لطفا ميشه هرچي پچ هست بو پست اول بزاريد يا اينكه همين الان يكي بزاره من نياز دارم 100 صفحه هم به عقب باز گشتم ولي چيزي نديدم
sardar63
08-01-2008, 02:37
اين مشكل بره منم بور رزولشن بازي رو بياري پايين حل ميشه
مچكرم رفيق اين رزوليشن رو رو چند بزارم خوبه ؟
به كليداي جلوي جوي استيك سمت راست ، اون دوتا كليد پايينو ،از بالا به پايين به ترتيب ميگن R1 و R2 و سمت چپ به همون ترتيب رو ميگن L1 و L2
ممنون
همون جايي كه بازي رو ريختي مثلا
D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008
از فايل setting ميتوني همه ي تنظيماتو عوض كني
اونجا رفتم كه تو قسمت رزوليشن نميدونم رو چند بزارم ؟
رو قسمت Quality هم بايد تغير بدم ؟ يا اينو تغير بدم بالايي رو تغير ندم .
sardar63
08-01-2008, 02:58
دوستان بازم سلام
من يه بار ديگه مشخصات رو براتون ميزارم . خودتون استادش كنيد ( مشكلم آهستگي صحنه هاي نزديك بود خيلي كنده ) و بگيد :
1 - رزوليشن رو رو چند بزارم ؟
2 - همينطور Quality رو كجا رو متوسط و يا پايين و يا بالا ؟
3 - جديدا متوجه شدم يه خط تيره هم بعضي وقتها اولش از بالا به پايين مياد اونو چيكارش كنم ؟
cpu : P4 3.00
processor : GeForce 6200 TurboCach
ram : 1 Gig
Ehsan Studio
08-01-2008, 06:55
نمردیمو از این صحنه هاهم توی این بازی دیدیم.
اینو دیروز داشتم با برادرم بازی می کردم که اتفاق افتاد.البته ما همین جوری مات مونده بودیم یه دفعه یادم اومد یه عکس بگیرم که آخرش که داره پرچم و میزاره افتاد.
این فایل که ضمیمه کردم ایراد پیدا کرده اگه تونستین این فایل رو برام آپ کنید !!!!
سلام دوست عزیز
من نگفتم که فایل من هم ایراد داره
شما بگو این فایل کجا بازی هست که براتون پیدا کنم آپلود کنمش:5:
pooyakhaste
08-01-2008, 10:09
با سلام
من میخواستم بدونم اینجا کسی هست که بدونه این بازی رو چجوری میشه muliti player با استفاده از قابلیت lan بازی کرد؟؟
چونکه توی منوی بازی هیچ قسمتی برای بازی lan وجود ندارد.
اون وقت توی مسابقه های جهانی مثل wcg چطور این بازی رو با کامپیوتر و در دو مانیتور مختلف بازی می کنند؟
اگر کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم:10::40:
تا اونجایی که یادمه برای بازی در شبکه در نسخه های قبل باید بازی رو ارجینال میخریدی!
حالا این ورژن رو نمیدونم پویا جان...
این کلید R3 چیه که دسته ی من نداره؟
fery joon
08-01-2008, 15:31
سلام :10:
من توی مستر لیگ به درجه S رسیدم و 90000 هم پول دارم. ولی وقتی میخوام بازیکن بخرم نمیتونم بیشتر از 5000 تا بهشون پیشنهاد بدم.
لطفا کسی اگه میتونه منو راهنایی کنه چیکار کنم :11:
سلام دوست عزیز
من نگفتم که فایل من هم ایراد داره
شما بگو این فایل کجا بازی هست که براتون پیدا کنم آپلود کنمش
من منظورم اینکه این فایلی که آپلود کردم ایراد داره نه اینکه برای شما آپلود کرده باشم
این فایل توی دی وی دی هست تو setup اگه این فایل که آپلود کردم سالمشو پیدا کردین برام آپلود کنید ممنون
:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.