PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2008

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Only Pes
11-11-2007, 17:28
اگه میشه لطف کنید این فایل adboards_38.bin رو برای من آپلود کنید خیلی ممنون

Only Pes
11-11-2007, 17:32
من حیرانم اگه میشه این کارو بکنید

mohsen62k
11-11-2007, 17:43
ببخشين بعد از خوندن 80 صفحه از اين تاپيك هنوز نفهميدم بلاخره من ديويدي بازي رو از كدوم سايت بخرم؟ من تهران نيستم از همين سايت پي 30 ورلد خودمون بخرم خوبه مورد تاييد هست ؟

ebinem173
11-11-2007, 18:09
آقا من میخوام بازی رو تو ویستا نصب کنم ارور دایرکت ایکس 9 رو میگیره
چیکار کنم؟
لطفا نگید که دایرکت 9 رو بریزم چون واقعا حیفه که دایرکت 10 خود ویستا رو خرابش کنیم
در ضمن ویندوزم 64x هست
یه راه درست و حسابی بگید لطفا

armin_goooodboy
11-11-2007, 20:04
ببخشين بعد از خوندن 80 صفحه از اين تاپيك هنوز نفهميدم بلاخره من ديويدي بازي رو از كدوم سايت بخرم؟ من تهران نيستم از همين سايت پي 30 ورلد خودمون بخرم خوبه مورد تاييد هست ؟

سلام
بله دوست عزیز
منم شهرستانم
و از فروشگاه همینجا دی وی دی بازی رو سفارش دادم و خیلی زود رسید
بازی هم سالمه و با کیفیت عالی

دوستان مستر لیگ باز
کسی جواب ما رو نمیخواد بده؟
چرا تو همه بازی های مسترلیگ یک داور قضاوت میکنه؟
واسه شما هم اینطوریه؟
نمیشه عوض بشه؟
ممنون

cmcAhmad
11-11-2007, 20:26
آره .برای منم همینجوریه
داور یکی یدونست.
من تو عکس های قبل از انتشار بازی هم فقط همین داوررو دیدم!

cyrus_ln
11-11-2007, 20:52
اگه میشه لطف کنید این فایل adboards_38.bin رو برای من آپلود کنید خیلی ممنون

اینم برای شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"

saman rossi
11-11-2007, 20:58
دیگه خالی هم که نباید باشه
وقتی دیتا رو زدی یه صفحه پنجره ی کوچیک باز میشه میگه عکساتو می تونی با این اندازه و این فرمت وارد کنی
بعد باروزرش میاد میری تو فولدر مورد نظرت عکسو اد میکنی
بعد لود میکنه ساسزفول میده اینتر میکنی میری تو ادیتورش
با چهار طرفه بالا پایین و چپ وراست میره ؛ با بالا و پایین جوی استیک(اون توپیه رو میگما) زوم کم و زیاد میشه
بقیه تنظمات هم معلومه
همین
اگه نمیاد تو لود یه اشکالی داره
( همینجا که میگی میاد هنگ میکنه)
:10:
بعد از ديتا كلوز رو ميزنم بعدش صفحه ي خالي مياد البته موزيك بدون مشكل پخش ميشه
براي شما چقدر طول ميكشه تا لود بشه؟

ICEBOYS
11-11-2007, 21:32
سلام

مثل اینکه کسی نیست جواب مارو بده

بعد از نصب بازی با این ارور مواجه میشوم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درضمن مشخصات سخت افزار

رم 512

سی پی یو 3.2 فول

گرافیک 128 -5200 جی فورس

هارد 120

دایرکس بازی هم درست نصب شده ولی باز هم این ارور میاد

لطفا کمک کنید

vosh
11-11-2007, 21:44
سلام

درضمن مشخصات سخت افزار

رم 512

سی پی یو 3.2 فول

گرافیک 128 -5200 جی فورس

هارد 120

لطفا کمک کنید

کارت گرافیکت شدید پایینه:41:

mina_pes2008
11-11-2007, 23:05
شاید کراک داشته باشد و باید کراکش را کپی کنی من که هنوز دارم فایل را دانلود میکنم انگار حالا حالاها تموم نمیشه

Oracle_Eldorado
11-11-2007, 23:16
سلام

درضمن مشخصات سخت افزار

رم 512

سی پی یو 3.2 فول

گرافیک 128 -5200 جی فورس

هارد 120

لطفا کمک کنید
دوست عزیز کارت گرافیک که پایین هست ولی یه مشکل خیلی کوچیک داره کار شما !
شما باید DirectX که داخل سیدی بازی هست رو نصب کنی .
یا باید فایلی که پیدا نکرده رو از اینترنت دانلود کنی .
میتونی از سایت زیر دانلود کنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی روش اول آسون تره .

mpmostafa
11-11-2007, 23:27
سلام
دوستان سه تا سوال:
1) توي مسترليگ بايد تيم چندم بشم تا بتونم بيام دسته بالاتر؟
2)يه كم اطلاعات در مورد فصل نقل وانتقالات ميخواستم، تيم من الان دسته 3 هستش، ميخواستم gerard رو بگيرم. اولا 5 سال قرارداد رو كردم 1 سال،دوما پول لازم براي خريدش رو هم دوبرابر كردم اما باز هم نيومد.آيا روش خاصي داره يا به خاطر اينكه تيم من دسته 3 هست نمياد؟
3)اگه ممكنه يه بازيكن خوب و با استعداد بالا معرفي كنيد.

با تشكر

swamp
12-11-2007, 00:06
سلام
دوستان سه تا سوال:
2)يه كم اطلاعات در مورد فصل نقل وانتقالات ميخواستم، تيم من الان دسته 3 هستش، ميخواستم gerard رو بگيرم. اولا 5 سال قرارداد رو كردم 1 سال،دوما پول لازم براي خريدش رو هم دوبرابر كردم اما باز هم نيومد.آيا روش خاصي داره يا به خاطر اينكه تيم من دسته 3 هست نمياد؟

با تشكر

1- باید 3 تا تیم اول بشی
2- اولا کلا 2 تا دسته بیشتر نداره چجوری دسته ی 3 هستی!!!!! ( اگر منظورت league c هست که اینها فقط اسم لیگند نه دسته 3 واگر دردسته 2 لیگ c اول تا سوم بشی میای دسته یک لیگ c و بعد اگر در دسته ی یک جز تیمهای برتر بشی میری champion با تیمهای برتر لیگهای A.B ,D بازی می کنی) بعدشم اومدن بازیکن چند تا شرط دارد: 1- محبوبیت تیمت هست 2-بازیکن آزاد باشه اگر هم باتیمی قرار داد داشت پیشنهادت اونقدر باید بالا باشه بخصوص قسمت salary تا بازیکن راحت بیاد واینم بگم کلا نقل وانتقال کمی سخت شده
3-برو تو edit یه بازیکن بساز بعد حاشو ببر

Amin Asterix
12-11-2007, 00:18
1- باید 3 تا تیم اول بشی
2- اولا کلا 2 تا دسته بیشتر نداره چجوری دسته ی 3 هستی!!!!! ( اگر منظورت league c هست که اینها فقط اسم لیگند نه دسته 3 واگر دردسته 2 لیگ c اول تا سوم بشی میای دسته یک لیگ c و بعد اگر در دسته ی یک جز تیمهای برتر بشی میری champion با تیمهای برتر لیگهای A.B ,D بازی می کنی) بعدشم اومدن بازیکن چند تا شرط دارد: 1- محبوبیت تیمت هست 2-بازیکن آزاد باشه اگر هم باتیمی قرار داد داشت پیشنهادت اونقدر باید بالا باشه بخصوص قسمت salary تا بازیکن راحت بیاد واینم بگم کلا نقل وانتقال کمی سخت شده
3-برو تو edit یه بازیکن بساز بعد حاشو ببر
احتمالا منظورشون گروهه 3 هست.4 تا گروهه چون:10:

evanescence-sal
12-11-2007, 00:19
سلام به همه
تو ورژن قبلی موقع بازیکن ساختن می تونستی تمام مشخصات یه بازیکن رو کپی کنی (اگه اشتباه نکنم اسمش این بود : Base Copy) ولی توی 2008 نمیشه (از همه مهمتر برام چهره است)
آیا این امکان برداشته شده یا من نمیتونم پیداش کنم؟
راستی امکانش هست بانسخه کپی آنلاین بازی کرد یعنی میشه امیدوار بود؟

ebruu
12-11-2007, 01:56
سلام وخسته نباشید دو تا سوال دارم
1-فروشگاه این بازی بعد از اینکه امتیازت بالا رفت کجاست؟
2-من هر چی بازی می کنم بعد از باز ی از مصاحبه با بازیکنها خبری نیست لطفا کمک کنید

Snowman1978
12-11-2007, 03:46
به به سلام اقا مصطفی چه حال چه خبر ؟:10:
بابا ما کلی دنبالت گشتیم ......
اگه زحمتی نیست اون فیس پک تیم ملی ایرانتو واسه ما یه جا اپ کن:11:
تو سایتتون هم عضو شدم اما اونجا نبود..........:41:
ممنون میشم...

ebruu
12-11-2007, 10:44
--------------------------------------------------------------------------------

2-من هر چی بازی می کنم بعد از باز ی از مصاحبه با بازیکنها خبری نیست لطفا کمک کنید

akalovegirls
12-11-2007, 10:51
سلام دوستان یه سوال داشتم...
من pes 2008 رو گرفتم ولی خیلی صحنه کند..
گرافیکم 128 zoltrix
ram 512
cpu 3.2
HDD 300
اصلا راهی وجود نداره که بشه درستش کرد یا اینکه فقط باید گرافیکمو عوض کنم....
bye

papaee
12-11-2007, 11:24
سلام
دوستان سه تا سوال:

با تشكر

عزیز داری بازیکن می خری کنارش یه عدد داره از 0 تا 100 آخرین ستون کنار اسم بازیکن ها هست این درصد اومدن یه بازیکن زیر 20 درصد اصلا امیدوار نباش که بیاد تو لیگ دسته دو بازی کنه اونم جررارد
می تونی اینا رو به راحتی بخری
ELmander (مهاجم ؛ قد بلند ؛ سرعتی؛ تکنیکی و جوان)
Kompany(مدافع ؛ تنومند؛ جوان؛ دفنسش خوبه)
و ...
بسته به علاقت داره اما به آیتم های بازیکن و درصدش توجه کن

papaee
12-11-2007, 11:25
بعد از ديتا كلوز رو ميزنم بعدش صفحه ي خالي مياد البته موزيك بدون مشكل پخش ميشه
براي شما چقدر طول ميكشه تا لود بشه؟

یعنی یه صفحه که بتونی با اون تو سیستمت بگردی و عکسی که می خوای رو اد کنی باز نمیشه(مثل پنجره ی باروز همه ی برنامه ها)
واسه من بعد از کلوز سه سوت میاد

papaee
12-11-2007, 11:26
--------------------------------------------------------------------------------

فروشگاه نداره به ازای بعضی کار ها جایزه می گیری
برو GALLERY بعدش TRACK RECORD می بینی چه کارایی چی رو آزاد میکنه
مصاحبه هم نداره همش حرف الکی بود فقط عکسه

Amin
12-11-2007, 14:00
سلام
بعد از کلی سر و کله زدن با بازی
به این نتیجه رسیدم که با بدترین نسخه Pes از نظر گیم پلی دارم وقتم رو تلف میکنم
از لحاظ گرافیکی
منو ها
آهنگ ها
حرکات نمایشی و خلاقیت ها
تازه ها در بازی
مطمئنا Pes2008 بسیار پیشرفت داشته
اما در مورد نقطه قوت همیشگیش (یعنی گیم پلی) بدجوری خرابکاری کردن

چیزایی که به نظرم اووومد رو مینویسم

- سریع ترین بازیکن شما وقتی پا به توپ میشه و استارت میزنه و با کند ترین مدافع حریف 10 متر فاصله داره ... اما جالب اینجاست که مدافع به راحتی به شما میرسه !
- شما در 99% مواقع باید به فکر پاس دادن باشید تا دریبل !
- استیل دویدن بازیکنان به معنای واقعی کلمه افتضاح هستش (یه چیزی تو مایه های فیفا 06 و 07)
- شوت زدن بهتر شده اما استیل شوت زدن مثل فیفا شده
- کنترل پاس ها کمتر شده (بعضی وقتها توپ به جهت عکس مورد نظر شما ارسال میشه !!!)
- دروازبان ها (برخلاف نسخه های پیشین) کند ذهن هستند و بعضی از توپ های بسیار ساده رو نمیتونند کنترل کنند
- خیلی زیاد پیش میاد که تو بازی با داور برخورد کنید و توپ رو از دست بدین !
- خیلی زیاد پیش میاد که وقتی توپ رو به یارتون پاس میدین مثل بز بی حرکت سر جاش می ایسته و توپ از بین پاش رد میشه (انگار هنگ میکنه)
- از هر 5 کرنر که ارسال میکنید یکیش رو بازیکنان حریف صاف میزنه تو گل خودشون !
- وقتی ناحیه بازی رو با پاسهای بلند عوض میکنید توپ قوس عجیبی میگیره (علیرغم زیبایی غیر طبیعی هستش)
- انگار تمامی بازیکنان ایرانی هستند و موقع کنترل توپهای بلند با سینه یا با پا توپ 5-6 متری به هوا میپره و بازیکن به دنبالش ! (حتی رونالدینهو !)
- بسیار اتفاق میفته توپ های بلند به سر بازیکنان برخورد میکنه و بازیکن مورد نظر رو زمین میفته
- معمولا نمیشه گل تاکتیکی زد ! (یا باید از راه دور شوت زد ! یا کرنر و ضربه ایستگاهی ! یا سانتر !)
- شوتهای زاویه بسته با برخورد به دروازه بان خنگ وارد دروازه میشه !!
- ...

بسه دیگه خسته شدم

Lord007
12-11-2007, 14:03
سی دیش هم اومده؟یا فقط دی وی دی هستش؟

لطفآ یکی یه مقایسه کاملی بکنه و تفاوت های این نسخه رو با نسخه های قبلی دقیقآ بگه

لطفآ یکی یه مقایسه کاملی بکنه و تفاوت های این نسخه رو با نسخه قبلی دقیقآ بگه

mylovejuventus
12-11-2007, 14:32
بروبچ یه help دیگه به ما بکنین تا دعاتون کنیم من کارت گرافیکمو رو چه مدلی بزارم رو مدیوم -medium- می تونم بدون تیک <اسلوموشن> بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟ :31:
مادربوردمم gigabyte -agp-8x هستش؟؟:5:

M_E_H_D_I
12-11-2007, 14:37
سلام
- سریع ترین بازیکن شما وقتی پا به توپ میشه و استارت میزنه و با کند ترین مدافع حریف 10 متر فاصله داره ... اما جالب اینجاست که مدافع به راحتی به شما میرسه !
- استیل دویدن بازیکنان به معنای واقعی کلمه افتضاح هستش (یه چیزی تو مایه های فیفا 06 و 07)
- دروازبان ها (برخلاف نسخه های پیشین) کند ذهن هستند و بعضی از توپ های بسیار ساده رو نمیتونند کنترل کنند
- خیلی زیاد پیش میاد که وقتی توپ رو به یارتون پاس میدین مثل بز بی حرکت سر جاش می ایسته و توپ از بین پاش رد میشه (انگار هنگ میکنه)
- وقتی ناحیه بازی رو با پاسهای بلند عوض میکنید توپ قوس عجیبی میگیره (علیرغم زیبایی غیر طبیعی هستش)
- انگار تمامی بازیکنان ایرانی هستند و موقع کنترل توپهای بلند با سینه یا با پا توپ 5-6 متری به هوا میپره و بازیکن به دنبالش ! (حتی رونالدینهو !)
- بسیار اتفاق میفته توپ های بلند به سر بازیکنان برخورد میکنه و بازیکن مورد نظر رو زمین میفته
- معمولا نمیشه گل تاکتیکی زد ! (یا باید از راه دور شوت زد ! یا کرنر و ضربه ایستگاهی ! یا سانتر !)
- ...
بسه دیگه خسته شدم

تمامي موارد بالا تاييد مي شه
من الان دارم دور دوم مستر ليگ را بازي مي كنم كه اين مشكلات را دارم. در ضمن با كيفيت High بازي مي كنم و لذت هم مي برم اما هميشه يه برنامه و يا بازي و يا هر چيزي بدون عيب نميشه!!

حالا از دوستان حرفه اي يه سوال داشتم .
من بازي را در حالت Normal بازي ميكنم اما بسختي گل مي زنم .
تنها مشكل من گرفتن توپ از تيم حريفه كه او تيم هرچقدر هم ضعيف باشه اما خيلي باهوشه كه در عوض مني كه بارسلونا را دارم خيلي كم هوش هستن
همچنين در PES6 وقتي كليد L1 را بزني فوري بازيكن عوض مي شه اما در اين يكي خيلي به سختي عوض ميكنه و اينكه وقتي با توپ حركت مي كنم تيم مقابل براحتي توپ را از من مي گيره.

اما سوال اينه كه آيا راهي هست كه بتونم توپ را از حريف بگيرم غير از گرفتن كليد X يا شماره 3 همراه با R1 بتونم بهتر توپ گيري يا دفاع خوبي انجام بدم و يا پاس هاي حريف را ببرم.
البته در PES6 جلوي انتخاب تيم ( جوي استيك) يه قسمتي داشت كه ميتونستي تغيير بازيكن را MAnual كني ؟
اما توي PES 2008 اين امكان را نداره؟

خواهش مي كنم كمكم كنيد.؟

mylovejuventus
12-11-2007, 15:00
سلام دوستان یه سوال داشتم...
من pes 2008 رو گرفتم ولی خیلی صحنه کند..
گرافیکم 128 zoltrix
ram 512
cpu 3.2
HDD 300
اصلا راهی وجود نداره که بشه درستش کرد یا اینکه فقط باید گرافیکمو عوض کنم....
bye

دوست عزیز منم مشکل تو رو دارم
1-یا رو low بازی کن
2-یا با یکم مایه تیله کارت گرافیکتو عوض کن
3-البته اگه گرافیکتو می خوای بالا ببری باید یه رو 512 هم بخری بزاری جفت اون یکی.
ولی مشکل اینه که برای بازی رو مدیوم نمیدونم چه کارت گرافیکی رو باید بزارم؟؟؟:41::41:

mylovejuventus
12-11-2007, 15:04
سلام
از لحاظ گرافیکی
منو ها
آهنگ ها
حرکات نمایشی و خلاقیت ها
تازه ها در بازی

- ...

بسه دیگه خسته شدم

:31::31:به نظر من کمی تا قسمتی اندک <یکم> ظالمانست!!!!!:31::31:

alireza fatemi
12-11-2007, 15:38
سلام
از لحاظ گرافیکی
منو ها
آهنگ ها
حرکات نمایشی و خلاقیت ها
تازه ها در بازی

- ...

بسه دیگه خسته شدم

راستش منم گفتم این بازی افتضاحه چون سابقه konami نشون میده که سری بازی های pes یکی در میان خوب هستند وحالا چون pes6 خوب بوده
pes2008 افتضاح درست شده ولی باید به امید روزی باشیم که pes2009 وارد بازار بشه

Toranj_mhg
12-11-2007, 16:18
به نظر من گيم پلي PES2008 حرف نداره پر از حركات متنوعه و پر از گلاي خيلي قشنگ و 100% پيشرفت نسبت به PES6 ,5,... داشته
راستي من با ram 512 و cpu :3.2 و ge force 7300 به راحتي تو high بازي مي كنم فقط تو هواي باروني يه كم گير مي كنه.

ebinem173
12-11-2007, 16:19
به مشکلات بالا این رو هم اضافه کنید که در هر حالتی بازیکن حریف توی موقعیت غیر خطرناک توی محوطه جریمه توپ رو به کرنر میزنه
من فکر میکنم چون این نسخه بعد از مدتها next gen بوده این ایرادات هست و مطمین هستم تو نسخه 2009 همه درست میشه

Morteza4SN
12-11-2007, 16:30
سلام
از لحاظ گرافیکی
منو ها
آهنگ ها
حرکات نمایشی و خلاقیت ها
تازه ها در بازی

- ...

بسه دیگه خسته شدم

امين جان حرف دل ما رو زدي
تا حالا هيچ نسخه اي از Pes اينطوري ضد حال نزده نبود
من بعد از نصب بازي براي اولين بار به صحت بازي شك كردم
به جز همه موارد بالا جا موندن دوربين در حالت مديوم هنگام زدن شوت به دروازه كه لذت نبرده اين شوت هاي در پيت رو هم از آدم مي گيره و بايد دوربين رو برد روي وايد ....
اصلا تو اين بازي گل قشنگ زدن امكانپذير نيست ، همش يا مدافعين زحمت گل به خودي رو مي كشن كه ديگه خيلي غيرقابل تحمله يا دروازه بان حريف آنقدر بد عمل ميكنه كه حال آدم رو به هم ميزنه
تا حالا نشده حتي يكي از دوستام كه خوره اين بازي هستند از اين نسخه تعريف كرده و راضي بوده باشن
من كه دارم خودم رو با همون Pes 6 سرگرم ميكنم تا ببينم چي ميشه
اصلا تا حدودي از فوتبال زده شدم ...

بسه ديگه اشكم دراومد

papaee
12-11-2007, 18:19
دیگه نقدر هم نگین اینطوری خوب
من یه پیشنهاد دارم شما ها برین تو Track Record ببینین وضعیت هوش مصنوعیش چه جوریه اگه همش پر نبود برید نوع بازی رو بذارین رو تازه کار یا نرمال یه کاپی چیزی بگیرین وقتی کامل شد بذارین رو های برین مثلا با اینتر ناشنال بازی کنین ببینین چی میشه هم گل می خورین هم همچین بازیکنتونو میزنن که یادتون نره

راستی یک از دوستان گفته بود که مانوئل نداره چرا داره عزیز در قسمت SImple Setting تو فورمیشن هست
همه چیزا رو داره فقط باید دقت کنی یکم با نسخه های قبل متفاوته

Kav3h
12-11-2007, 19:20
سلام
من Pes 8 رو برای Ps2 گرفتم ؛ ولی با نسخه Pc خیلی فرق داره!
مثلا: استادیوم 3بعدی، نمای مربی، حرکات بهتر بازیکنان و ... توش نیست!
فقط میشه گفت ظاهرش مثل همونه!
آیا مشکلی هست، یا کونامی بازی رو با این همه تفاوت ارائه داده ؟!
در ضمن منوی اول بازی و تبلیغات استادیوم فارسی هست

Amin Asterix
12-11-2007, 19:37
سلام
درست دیدین.همونه!

akalovegirls
12-11-2007, 21:12
دوست عزیز my love juventus
نمیدونی تو کدوم تنظیمات میشه resulation رو تغییر داد و اینکه چجوری رو low بازی کنم...

akalovegirls
12-11-2007, 21:19
pes 2008 رو من برای اولین بار بازی می کنم و تا حالا کل ورژن های فیفا رو بازی می کردم بازی قشنگی هست
و از لحاظ گرافیکی خیلی بالاست و به چهره ی بازیکن ها خیلی رسیده (در این مورد بهتر از فیفا).
ولی به نظر من به واقعیت نزدیک تر است.....
دوستان یه مساله ی عجیب در این بازی برای من پیش می آید . در بازی های دوستانه خیلی تصاویر (در همه ی بازیها) بد می باشد ولی در training (تمرین) تصاویر روان می باشد به نظر شما مشکل از چیه؟
و در کدام قسمت بازی می شود display رو از high پایین تر آورد......

Amin Asterix
12-11-2007, 21:31
pes 2008 رو من برای اولین بار بازی می کنم و تا حالا کل ورژن های فیفا رو بازی می کردم بازی قشنگی هست
و از لحاظ گرافیکی خیلی بالاست و به چهره ی بازیکن ها خیلی رسیده (در این مورد بهتر از فیفا).
ولی به نظر من به واقعیت نزدیک تر است.....
دوستان یه مساله ی عجیب در این بازی برای من پیش می آید . در بازی های دوستانه خیلی تصاویر (در همه ی بازیها) بد می باشد ولی در training (تمرین) تصاویر روان می باشد به نظر شما مشکل از چیه؟
و در کدام قسمت بازی می شود display رو از high پایین تر آورد......
چون تو بازی تعداد بازیکنا زیاده اونجوریه.تو تمرین جمعیتشون کمه.
از تو فایلی که بازی نصبه باید این کارو بکنی.کنار آیکون بازی یک آیکون به نام setting هست.تو اون رزولوشن و بقیه تنظیمات انجام میشه.در ضمن دسته رو بزار رو کنترل 1 تا مشکلی برات پیش نیاد تو لود شدن بازی:46:

akalovegirls
12-11-2007, 21:48
Amin _Asterix
دمت گرم resulation رو درست کردم 'گفتی دسته رو بزار رو کنترل 1 تو کدوم tab باید این کارو بکنم؟
دستت درست

Amin Asterix
12-11-2007, 21:53
Amin _Asterix
دمت گرم resulation رو درست کردم 'گفتی دسته رو بزار رو کنترل 1 تو کدوم tab باید این کارو بکنم؟
دستت درست
اگر نتونستی پیدا کنی بیا:

خواهش میشه:46:

cao-cao
12-11-2007, 22:51
دوستان
یه راهی پیدا کنید واسه انلاین بازی کردن بدون سی دی کی اورجینال
از گیم پلی بهترین ساکری که تا حالا اومده تیم کاملا نرم و تاکتیک پذیر بازیکنا و پاس به جلو ها واقعی تر شده میشه از هر اشتباه حریف موقعیت ساخت و نکات مثبت بسیار دیکه
ببینم از شما دوستان کسی هم تو مسابقات دبلیو سی جی کسی شر کت کرده و اگه اره تا کدوم رنک با لا اومده تو کودوم گیم نت ؟
ممنون تا بعد

Kav3h
12-11-2007, 23:19
درست دیدین.همونه!
مرسی دوست عزیز.

من زیاد با این PES8 حال نکردم.
به نظر شما دنبال کدوم فوتبال برم. البته برای PS2
ببخشید که اینجا مطرح کردم.

mylovejuventus
12-11-2007, 23:26
دوست عزیز my love juventus
نمیدونی تو کدوم تنظیمات میشه resulation رو تغییر داد و اینکه چجوری رو low بازی کنم...

برو تو settings رو قسمت quality و low بکن :46::46:

البته به نظر من مشخصات سیستم تو تا resulation خوبش مثل 1024.768 جواب میده
من با یه رم یک گیگ و کارت5200 دارم low 1280 960 بازی میکنم :5::27:

آرش-19
12-11-2007, 23:28
سلام
از لحاظ گرافیکی
منو ها
آهنگ ها
حرکات نمایشی و خلاقیت ها
تازه ها در بازی

- انگار تمامی بازیکنان ]ایرانی[/b] هستند و موقع کنترل توپهای بلند با سینه یا با پا توپ 5-6 متری به هوا میپره و بازیکن به دنبالش ! (حتی رونالدینهو !)
- ...

بسه دیگه خسته شدم

) لطفا همه دوستان توجه کنن چون در این متن به نکاتی اشاره
کردم که ممکنه بعضی از شما ها ندونین و اگه کارایی که چندجای متن بهش اشاره کردم انجام بدید
مطمئنم که خیلی از مشکلاتتون با بازی تقریبا حل میشه

من کاملا با شما مخالفم و یکی یکی جواب نکاتی که گفتی رو میدم:
-هیچ مدافعی زمان استارت زدن تا حالا نتونسته کاکا که سریع ترین بازیکن من هست رو بگیره.
در ضمن اگه به توانایی بازیکنا توجه کنی در این مورد باید به دو نکته توجه کرد اول قدرت شتاب (یا همون
استارت زدن بازیکن که تو بازی Acceleration هست)
بازیکن و دوم تاپ اسپید بازیکن هست . اگه فقط تاپ اسپید بازیکن بالا باشه و شتاب خوبی نداشته باشه
خیلی کم اتفاق میوفته که مدافع نتونه بهش برسه چون مهاجم تا بخواد به تاپ اسپید خودش برسه مدافع بهش
رسیده.و بلعکس اگه شتاب خوبی داشته باشه ولی تاپ اسپید پایین اون زمان فقط توی یه کورس چند متری
میتونه موفق باشه. در ضمن باید به حالت بازیکنا (همون فلش ها که از بالا داره تا پایین که نشون میده بازیکن در چه
درجه ای از اوج هست ) هم توجه کرد.

-در فوتبال واقعی هم 99 درصد که نه ولی حداقل 90 درصد باید به فکر پاس دادن بود . نمونه بارزش همین بارسا
که با وجود این همه بازیکن تکنیکی در هر بازی 700 تا 800 پاس ردوبدل میکنن. غیر از اینه ؟؟؟!!!

-در مورد استیل شوت زدن و دویدن که 1000000 درصد با شما مخالفم و به نظر من کاملا طبیعی تر شده.
فقط کافیه کمی به دویدن بازیکن واقعی توجه کنید تا متوجه منظورم بشی.

-در مورد پاس دادن متاسفانه عادت کردیم که هر پاس از همون مسیری که ما می خوایم بره و به اون نقطه ای
که ما می خوایم برسه.در صورتی که فوتبال واقعی هرگز اینجوری نیست . چون اگه اینطوری بود تو هر بازی حداقل
20-25 تا گل میدیدیم.
تو این نسخه وقتی یه بازیکن تکنیکی هم تحت فشار قرار بگیره نمی تونه پاس درست بده چه برسه به بازیکنی با
تکنیک پایین. برای درک این مورد هم کافیه که کمی تجربه فوتبال یا حتی فوتسال واقعی رو داشته باشی.

- در مورد دروازه بان هم کافی وقتی بازیکن حریف شوت میزنه شما هم مثلث رو یک بار یا چند بار بزنید تا اشتباهات
دروازبانان به حداقل برسه.

-برخورد به داور هم خیلی زیاد نیست توی هر 4-5 بازی یکبار برای من اتفاق میوفته.

-بعضی وقتا موقع استپ کردن توپ مخصوصا با بازیکن های غیر تکنیکی یا توپ از پاشون رد میشه یا بعد از استپ
توپ یه چند متری جلوتر میوفته.در مورد رد شدن توپ از زیر پای بازیکن یعنی می خواین بگین ندیدین که توی فوتبال
واقعی توپ رو حتی بهترین بازیکن های جهان هم نتونن استپ کنن و از زیر پاشون رد شه. :18:
خوب توی بازی هم همچین اتفاقی میوفته هنگ میکنه یعنی چه!!!
وقتی توپ چند متر جلو میوفته علتش اینه که قبل از رسیدن توپ یا R1 رو زدین یا جهتی که کنترل توپ به اون سمت
با توجه به زاویه ای که توپ بهتون میرسه ناممکنه رو زدین.
بهترین پیشنهاد برای استپ توپ ( البته برای بازیکن هایی با تکنیک پایین ) اینه که قبل از رسیدن توپ L2 رو نگه دارید
تا توپ رو به خوب استپ کنه.

-من نمیدونم بازی شما روی چه لولیه معمولی یا تاپ پلیر .من که روی تاپ پلیر بازی می کنم تا حالا فقط یکبار
بازیکن حریف از روی کرنر توپ رو وارد دروازه خودش کرد. روزی 10 تا 15 مسابقه بازی میکنم.

-زمان تعویض منطقه قوس توپ هم به نظر من طبیعی و قابل قبوله . یک نکته مهم در مورد تعویض منطقه هم اینه
که سعی کنید توپ حتما روی پای تخصصی بازیکن باشه . اگه با یه بازیکن خودتون این موضوع رو امتحان کنید حتما
متوجه تفاوتش میشید.

-اتفاقا دیگه مثل قبل نمیشه گل تکنیکی زد که مثلا با یه بازیکن 4-5 نفر رو دریبل زد بعد توپ زد تو گل (فوتبال فانتزی)

- به نظر من شما مشکلات رو بیشتر از چیزی که هست نشون دادین. مثلا توی بیشتر نکاتی که اشاره کردید
از (( بسیار اتفاق میوفتد )) و یا (( خیلی زیاد پیش میاید )) و یا (( معمولا )) استفاده کردید.

خسته نباشید :11:

mylovejuventus
12-11-2007, 23:31
بابا یکی نیست به ما بگه اگه
1-geforce 7300 بزارم یا یکم کمتر می تونم رو medium یا high بازی کنم؟؟؟؟
2-اصلآ میشه این کارت گرافیکو رو مادربورد AGP-8X بزارم؟؟؟؟؟/

Amin Asterix
12-11-2007, 23:44
نه نمیشه گذاشت:31:.فکر کنم agp تا 6200 بالاتر نداره!

مرسی دوست عزیز.

من زیاد با این PES8 حال نکردم.
به نظر شما دنبال کدوم فوتبال برم. البته برای PS2
ببخشید که اینجا مطرح کردم.

از فیفای ps2 که بهتره.اگر فیفا باز نیستی همینو باید بازی کنی

mylovejuventus
13-11-2007, 00:31

این برنامه رو به گفته یه pes خور حرفه ای دانلود کردم می گه باهاش میشه صورتو راحت بسازی بعد ببری تو pes 2008 ادیت کنی من ماله اونو دیدم با این فکرکنم تمام بازیکنای ملی ایرانو ساخته بود ولی وقتی دانلود میکنم نمیتونم نصبش کنم
لطفآ کمک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود فقط وقتی صفحه کامل شد 10 ثانیه صبر کنین

Viren
13-11-2007, 00:45
سلام
از لحاظ گرافیکی
منو ها
آهنگ ها
حرکات نمایشی و خلاقیت ها
تازه ها در بازی

- ...

بسه دیگه خسته شدم

بعضی ها درسته

کلا PES تو این نسخه خیلی خرابکاری داشته

فیفا هم همین طور

akalovegirls
13-11-2007, 01:01
fsgsdgdsgsg1dgf

evanescence-sal
13-11-2007, 01:05
سلام

درست دیدین.همونه!
شما مطمئن هستید
من فکر میکنم نسخه دستکاری شده PES2007باشه
چون خیلی از امکانات نسخه PC توش نیست
متاسفانه تو ایران هم همه معمولا از یه سورس تکثیر میکنن
هیچ وقت تا به حال نسخه های PC با کنسول های دیگه فرق کلی نداشته

akalovegirls
13-11-2007, 01:17
-در فوتبال واقعی هم 99 درصد که نه ولی حداقل 90 درصد باید به فکر پاس دادن بود . نمونه بارزش همین بارسا
که با وجود این همه بازیکن تکنیکی در هر بازی 700 تا 800 پاس ردوبدل میکنن. غیر از اینه ؟؟؟!!!

آرش -19
غیر از اینه... عمرا تو هیچ بازی بارسلون 800 تا پاس بده:31:
بیشترین امار پاس تو بازی های بارسلون 280 تا پاس کوتاه و بلند بوده ...........
اگر هم خواستی همه ی آمار دقیقشو واست در میارم...:5:
بعدشم یه تیم درست حسابی بگو نه تیمی که با این همه خرید بزرگترین بازیکن های جهان از تیم 15 جدول بخوره:27:
توی pes یکی از چیز های مصنوعی و مذخرف این فوتبال دویدن هست و اگر دقت کنی میبینی که بازیکن چجوری قدم بر میداره وتوی فیفا از لحاظ قدم برداشتن بازیکن خیلی بهتره ولی در کل هر کدومشون مزایا و معایبی دارن...
:31::31:

Amin Asterix
13-11-2007, 01:37
شما مطمئن هستید
میتونین برین تو سایت کونامی ببینین تا مطمئن شین!
اگرم اون باشه تقصیر من نیست فقط ما ر این حد میدونیم که نسخه ps2 با موتور قبلیه بازی ساخته شده.

46and02
13-11-2007, 06:22
شما مطمئن هستید

اين بازي براي نسل سوم كنسول هاست . براي همين نسخه ps2 نسخه اصلي و كامل نيست

46and02
13-11-2007, 06:24
از دوستان كسي مي دونه چه طور مي شه صحنه آهسته هاي بعدازموقعيتهاي خطرناك رو حذف كرد؟

46and02
13-11-2007, 06:41
سلام
از لحاظ گرافیکی
منو ها
آهنگ ها
حرکات نمایشی و خلاقیت ها
تازه ها در بازی

- ...

بسه دیگه خسته شدم

درمورد دويدن كاملا حق با توئه افتضاحه .اما ساير مواردي كه گفتي اصلا براي من پيش نيومده.
مثلا اينكه نمي شه دريبل كرد.اگه ااز R2 براي دريبل استفاده كني (با يه بازيكنه تكنيكي) به سختي ممكنه توپ رو از دست بدي.
دركل بدك نيست.ولي انتظار من بيشتر بود . . .

46and02
13-11-2007, 06:43
سلام
از لحاظ گرافیکی
منو ها
آهنگ ها
حرکات نمایشی و خلاقیت ها
تازه ها در بازی

- ...

بسه دیگه خسته شدم

درمورد دويدن كاملا حق با توئه افتضاحه .اما ساير مواردي كه گفتي اصلا براي من پيش نيومده.
مثلا اينكه نمي شه دريبل كرد.اگه از R2 براي دريبل استفاده كني (با يه بازيكنه تكنيكي) به سختي ممكنه توپ رو از دست بدي.
دركل بدك نيست.ولي انتظار من بيشتر بود . . .

ebruu
13-11-2007, 06:55
pes 6 خیلی با حال تره کافیه جدیدترین پچ که شامل ادیت بازیکنان وتیمها و... را بریزید روش تا همه تیمها به روز بشوند اگه این پچ رو ندارید تا بگذارم

akalovegirls
13-11-2007, 07:05
آیا pes 6 از pes 8 بهتره....

akalovegirls
13-11-2007, 07:10
سریع ترین بازیکن شما وقتی پا به توپ میشه و استارت میزنه و با کند ترین مدافع حریف 10 متر فاصله داره ... اما جالب اینجاست که مدافع به راحتی به شما میرسه !

عمرا کسی بتونه تو کل بازی کریس رونالدو رو بگیره......
حالا ما میگیم کریس خیلی بازیش خفن ... تو چند تا مورد معمولی هم همینطور
cicinio که یه دفاع فوق العاده سرعتی نتوست توپ رو از ویرا با اون قدش بگیره:46:

papaee
13-11-2007, 07:43
کردم که ممکنه بعضی از شما ها ندونین و اگه کارایی که چندجای متن بهش اشاره کردم انجام بدید

-هیچ مدافعی زمان استارت زدن تا حالا نتونسته کاکا که سریع ترین بازیکن من هست رو بگیره.
در ضمن اگه به توانایی بازیکنا توجه کنی در این مورد باید به دو نکته توجه کرد اول قدرت شتاب (یا همون
بازیکن و دوم تاپ اسپید بازیکن هست . اگه فقط تاپ اسپید بازیکن بالا باشه و شتاب خوبی نداشته باشه
خیلی کم اتفاق میوفته که مدافع نتونه بهش برسه چون مهاجم تا بخواد به تاپ اسپید خودش برسه مدافع بهش
رسیده.و بلعکس اگه شتاب خوبی داشته باشه ولی تاپ اسپید پایین اون زمان فقط توی یه کورس چند متری
میتونه موفق باشه. در ضمن باید به حالت بازیکنا (همون فلش ها که از بالا داره تا پایین که نشون میده بازیکن در چه

-در مورد استیل شوت زدن و دویدن که 1000000 درصد با شما مخالفم و به نظر من کاملا طبیعی تر شده.

-در مورد پاس دادن متاسفانه عادت کردیم که هر پاس از همون مسیری که ما می خوایم بره و به اون نقطه ای
که ما می خوایم برسه.در صورتی که فوتبال واقعی هرگز اینجوری نیست . چون اگه اینطوری بود تو هر بازی حداقل
20-25 تا گل میدیدیم.
تو این نسخه وقتی یه بازیکن تکنیکی هم تحت فشار قرار بگیره نمی تونه پاس درست بده چه برسه به بازیکنی با
تکنیک پایین. برای درک این مورد هم کافیه که کمی تجربه فوتبال یا حتی فوتسال واقعی رو داشته باشی.

- در مورد دروازه بان هم کافی وقتی بازیکن حریف شوت میزنه شما هم مثلث رو یک بار یا چند بار بزنید تا اشتباهات

-بعضی وقتا موقع استپ کردن توپ مخصوصا با بازیکن های غیر تکنیکی یا توپ از پاشون رد میشه یا بعد از استپ
توپ یه چند متری جلوتر میوفته.در مورد رد شدن توپ از زیر پای بازیکن یعنی می خواین بگین ندیدین که توی فوتبال
واقعی توپ رو حتی بهترین بازیکن های جهان هم نتونن استپ کنن و از زیر پاشون رد شه. :18:
وقتی توپ چند متر جلو میوفته علتش اینه که قبل از رسیدن توپ یا R1 رو زدین یا جهتی که کنترل توپ به اون سمت
بهترین پیشنهاد برای استپ توپ ( البته برای بازیکن هایی با تکنیک پایین ) اینه که قبل از رسیدن توپ L2 رو نگه دارید

-من نمیدونم بازی شما روی چه لولیه معمولی یا تاپ پلیر .من که روی تاپ پلیر بازی می کنم تا حالا فقط یکبار
بازیکن حریف از روی کرنر توپ رو وارد دروازه خودش کرد. روزی 10 تا 15 مسابقه بازی میکنم.

-زمان تعویض منطقه قوس توپ هم به نظر من طبیعی و قابل قبوله . یک نکته مهم در مورد تعویض منطقه هم اینه
که سعی کنید توپ حتما روی پای تخصصی بازیکن باشه . اگه با یه بازیکن خودتون این موضوع رو امتحان کنید حتما
متوجه تفاوتش میشید.

-اتفاقا دیگه مثل قبل نمیشه گل تکنیکی زد که مثلا با یه بازیکن 4-5 نفر رو دریبل زد بعد توپ زد تو گل (فوتبال فانتزی)

- به نظر من شما مشکلات رو بیشتر از چیزی که هست نشون دادین. مثلا توی بیشتر نکاتی که اشاره کردید
از (( بسیار اتفاق میوفتد )) و یا (( خیلی زیاد پیش میاید )) و یا (( معمولا )) استفاده کردید.

دقیقا درسته والا ما که از هر صد تا کرنلمون یکیشو که مدافع حریف نمیزنه هیچ از هر ده تاشم نمی ذاره یکیشو خودمون بزنیم
در ضمن گل فانتزی هم میشه ضد فقط یکم سختره
بعدش اگه می خوای فوتبال زیباتری ببینین مثه این بچه های خوب بدون خطا بازی نکنین تا اون فیر پلی تو ترک ریکورد بشه اس روی بی یا ای بمونه فوتبال واقعی تری رو میبینین
آخه اینجوری مدافع حریف سعی نمی کنه با قدرت و زور توپه ازتون بگیره ولی وقتی شما سعی به این کار داشته باشین اونم همون کار می کنه:10:

Amin Asterix
13-11-2007, 11:50
pes 6 خیلی با حال تره کافیه جدیدترین پچ که شامل ادیت بازیکنان وتیمها و... را بریزید روش تا همه تیمها به روز بشوند اگه این پچ رو ندارید تا بگذارم
عزیز اگر پچی داری که واقعا کامل و رسمیه بزار.همه اسما از جمله کلاسیک رو درست کنه نه اینکه فقط بره آلمان رو برامون بسازه.:46:

akalovegirls
13-11-2007, 12:08
سلام دوستان
چرا لیگ انگلیس لباسشون انقدر مذخرفه.....
لباس منچستر و آرسنال و چلسی اصلا شبیه واقعیت نیست....لباس اصلیشونو باید تو بازی بخریم؟...
یه سوال دیگه از وقتی که گرافیک بازی رو روی low گذاشتم دیگه مربی رو نشون نمیده....چطوری میشه درستش
کرد..

hadi_gamer
13-11-2007, 13:42
وای بچه ها چقدر بازی سخت شده اولاش اینجوری نبود.الان واقعا اشک آدم درمیاد.تیمای ضعیف هم آدم رو بیچاره میکنن.

saman rossi
13-11-2007, 13:45
ليسانس ليگ انگليس خريداري نشده ولي با ريختن يه پچ لباسشئن از واقعيم قشنگتر ميشه در ضمن حالت low هيچي نداره يعني اگه بازي رو تو حالت هاي ببيني مي بيني كه از زمين تا اسمون با هم فرق دارن ...حالت لو بيشتر به فيفا ميخوره تا پس

hadi_gamer
13-11-2007, 14:21
سلام بچه ها
این بهترین آپشن فایلیه که من تا حالا دیدم و کامل ترینش هست.بگیرید حال کنید.

این هم خصوصیاتش :

INSTALLATION INSTRUCTIONS:

- Copy the downloaded file ('KONAMI-WIN32PES6OPT') into 'folder1' to

the C:Documents and Settings(your account)KONAMIPro Evolution Soccer 2008 save folder1.

- 100% Correct Players Names (Club and National Team Squad)
- 100% Correct Kits English Premier League
- 100% Correct Kits German Bundesliga
- 100% Correct Kits Dutch Eredivisie
- 100% Correct Kits French Ligue 1
- 100% Correct Kits Spanish Primera Division
- 100% Correct Kits Italian Serie A
- 100% Correct Kits 'Rest of the World'
- 100% Correct Kits National Teams
- 100% Correct Unlicensed club Emblems and Logos English Premier League
- 100% Correct Unlicensed club Emblems and Logos German Bundesliga
- 100% Correct Unlicensed club Emblems and Logos French Lique 1
- 100% Correct Unlicensed club Emblems and Logos 'Rest Of The World'
- 100% Correct Starting 11’s Dutch Eredivisie
- 100% Correct Starting 11's English Premier League
- 100% Correct Starting 11’s German Bundesliga
- 100% Correct Starting 11's French Ligue 1
- 100% Correct Starting 11's Spanish Primera Division
- 100% Correct Starting 11's Italian Serie A
- 100% Correct Starting 11’s 'Rest Of The World'
- 100% PES SHOP Players
- 100% Correct Team names
- 100% Correct Stadium names
- 100% Correct League names
- 100% Correct Cup names
- 100% National Team Players
- 100% Club Team Players
- 100% Transfers (all (inter)national transfers)

myiranvatan
13-11-2007, 15:22
سلام دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید.
من کلا این بازی را همیشه 2 دسته و بابرادرم انجام میدم که کلی حال میده و حساسه و دربازی ساکر 6 ما انواع لیگها و کاپها را 2 نفره بازی میکردیم. به این صورت که مثلا لیگ ایتالیا را 2 تیم من میشدم و 2تیم هم برادرم و ما فقط بازیهای این 4 تیم را انجام میدادیم و بقیه بازیها را خود کامپیوتر انجام میداد و نکته مهم اینکه هر بازی را میتوانستیم وسط بازی انرا 2 نفره کنیم و یا ازحالت 2نفره بیرون بیاییم. اما دربازی pes2008 اینجوری نیست یا شاید من اشتباه میکنم.مثلا وقتی در لیگی 4 تیم را انتخاب میکنیم یا باید همه بازیها را انجام دهیم یا بازیهای این 4 تیم را فقط یک دسته و با کامپیوتر میشود انجام داد یعنی نمیتوان 2 نفره بازی کرد.
البته فکر نمیکنم بازی به این صورت شده باشه چون خیلی خیلی ضد حاله خواهش میکنم بگید چیکار کنم منتظرم مرسی

mylovejuventus
13-11-2007, 15:31
xbox 360 و play station 3 به soccer 2008 معنی می بخشد!!!!!!!

این تیتر یه سایت پربیننده انگلیسی بود واقعآ درست می گن توی اون کشورا خانواده ها بچه هاشون مثل ما ایرانی ها نیستن که دنبال کارت گرافیک خوب بگردیم یا اینو عوض کنیم یا اونو تا تازه بتونیم رو مدیوم یه بازی مثل ساکر 2008 کنیم
ههههههههههههههههههههههههه ههی بابا

soccer2008 با بهترین کیفیت بر روی دستگاهای شما حتی بهتر از کامپیوتر

اینم یه جا دیگه نوشته بود اصلا اونا اگه به pc و بازی کردن روش اهمیت می دادن حالا ما داشتیم ساکر 2008 رو بدون عیب و ایراد بازی می کردیم دیگه این ایرانی های متفکر نمی رفتن بازی رو از قبرس دانلود کنن اونم ناقص بدن دست منو شما.

اگر حرفامو قبولندارین این بسته های بازی رو که واسه کنسولا طراحی شدنو ببینین توش یدونه pc هم نبود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

swamp
13-11-2007, 16:45
سلام بچه ها

این هم خصوصیاتش :

the C:Documents and Settings(your account)KONAMIPro Evolution Soccer 2008 save folder1.

- 100% PES SHOP Players
- 100% Correct Cup names
- 100% Club Team Players

کسی از این استفاده کرده چرا من کپی کردم درست نشد!!!!

Hossein_Bahal
13-11-2007, 16:59
به وسیله فایل 2 کیلوبایتی زیر تمام ایتم های Track Records را باز کنید :

محل ریختن فایل :
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save

vahid2253
13-11-2007, 17:21
تور دروازه ها خیلی ضایع و مسخره هست توجه کردین بش ؟

meha
13-11-2007, 17:53
از لحاظ نرمی؟من دقت کردم وقتی محکم شوت می زنی دیگه توپ معلوم نیست با تور می ره!

M_E_H_D_I
13-11-2007, 18:08
از تمامي اعضاء خواهش مي كنم كه در اين 130 صفحه بيشتر مطالب در مورد عيب و نقص بازي بوده كه هيچ فايده اي هم نداره.
خيلي از دوستان دارن اين بازي را انجام مي دهند و هيچ حرفي نمي زنن.
بهتر نيست كه اگه پچ جديدي اومد اونوفق پست بديم و توضيحات لازم را بدهيم .
چون ما هرچي خوب و بد اين بازي را بگيم در خود بازي هيچ تأثيري نداره ( نه خوب مي شه و نه بد) پس بيايين در مورد اونايي كه دارن بازي مي كنن (مستر ليگ) توضيح بخواهيم يعني اينكه در يكي از پست ها يكي از دوستان در مورد دو بازيكن به نامهاي Kompany و Elemander توضيح داده بود كه بازيكنهاي خوبي هستن.

پس هر كي در هفته هاي نقل و انتقالات بازيكن خوبي را سراغ داره كه بشه براحتي بخريمش پيشنهادي بده.
من خودم تا حالا چند بار تو نقل و انتقالات موفق نبودم پس خواهش مي كنم به مني كه بازيكن زيادي را نمي شناسم كمك بكنيد.

با تشكر از تمام دوستان!

meha
13-11-2007, 18:15
توی این بازی اسان نمیشه بازیکن خرید من هر کاری می کردم قبول نمی کردند که بیان توی تیم من!

hadi_gamer
13-11-2007, 18:41
کسی از این استفاده کرده چرا من کپی کردم درست نشد!!!!
من خودم هم نتونستم استفاده کنم.لطفا یکی انجام بده ببینه میشه یا نه.

MOH333EN
13-11-2007, 19:05
سلام

به نظر من اين فوتبال بدرد كسانيميخوره كه كارت گرافيك توپي دارند چند بارها هم گفتم و اونايي كه يه جورايي اهل فوتبال بازي كردن هستند و فكري تره

FCBarcelona.ir
13-11-2007, 19:16
تور دروازه ها خیلی ضایع و مسخره هست توجه کردین بش ؟

جان؟ :13: تور رو اصلا میشه از این قشنگ تر و طبیعی تر در آورد؟ :18:
بابا چه ایرادایی می گیرید شما هم!

M_E_H_D_I
13-11-2007, 20:11
من خودم اون دوتا بازيكن را خريدم براي بارسلونا كه تيممه!
حتي تونست جو كول و كلوزه را هم بخرم و يه چند تا ديگه .
فكر كنم بايد يه جورايي اين بازيكنها را بازي بديد و باهشون هم بازي كنيد تا روي قيمتشون بره كه بعدا بتونيد بفروشيد و سود كنيد.!

تا حالا چه بازيكنهايي را خريده ايد(اونايي كه مستر ليگ بازي كردند.)

sina-ts
13-11-2007, 20:32

کپی که کردين بعد داخل بازی تو قسمت اديت بايد لودش کنيد..اسامی و درست ميکنه ليگ آلمان هم ميآره
ولی پيرهن ليگ انگليس و درست نميکنه

the_god_of_3dsmax
13-11-2007, 20:55
سلام به همه اساتید
کی می دونه که چه جوری میشه space رو به عنوان یکی از دکمه ها انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

papaee
13-11-2007, 21:24
از تمامي اعضاء خواهش مي كنم كه در اين 130 صفحه بيشتر مطالب در مورد عيب و نقص بازي بوده كه هيچ فايده اي هم نداره.
خيلي از دوستان دارن اين بازي را انجام مي دهند و هيچ حرفي نمي زنن.
بهتر نيست كه اگه پچ جديدي اومد اونوفق پست بديم و توضيحات لازم را بدهيم .
چون ما هرچي خوب و بد اين بازي را بگيم در خود بازي هيچ تأثيري نداره ( نه خوب مي شه و نه بد) پس بيايين در مورد اونايي كه دارن بازي مي كنن (مستر ليگ) توضيح بخواهيم يعني اينكه در يكي از پست ها يكي از دوستان در مورد دو بازيكن به نامهاي Kompany و Elemander توضيح داده بود كه بازيكنهاي خوبي هستن.

پس هر كي در هفته هاي نقل و انتقالات بازيكن خوبي را سراغ داره كه بشه براحتي بخريمش پيشنهادي بده.
من خودم تا حالا چند بار تو نقل و انتقالات موفق نبودم پس خواهش مي كنم به مني كه بازيكن زيادي را نمي شناسم كمك بكنيد.

با تشكر از تمام دوستان!

سلام این هم برای دوستان عزیزی که با ترنسفر بازیکن مشکل دارن(اطلاعات بیشتر و خودتون از تو سرچ بازی بزنین اینا رو پیدا کنین ببینین البته بعضیاشون برای شروع کار هستن)
بازیکنانی که در مرحله اول ترنسفر در لیگ دسته دو راحت تر ترنسفر میشن:
================================================== ===========
YOHANN PELE >> GK قد بلنده و برا ی شروع خوبه و خوبم پیشرفت می کنه
GORDON >> GK مثله بالایی فقط قدش کوتاه تره
KOMPANY >> CWP - CB قد بلند و تنومند دفاع متعادل ولی آیندش خوبه
RUSOL >> CWP - CB تقریبا مثل بالا با دفنس 87 هدرش هم خوبه تقریبا (79)
PLANUS >> CB بد نیست مدافس فقط یکم سرعتش کمه
STAM >> CB دیگه همه می دونن کیه ولی الان تو این تیمه SVB EXCEISION راحت اگه تو لیگ دسته دو باشه می تونین بخرین البته درجه ی مصدومیتش سی هست
RUSKIN >> SB - WB - SMF مدافع چپ پا
KATANYFU >> SB - DMF - WB - CMF -SMF این دیگه همه کارس ولی بهترین پستش DMF هست
OGBECHE >> WG - SS - SMF جوان و سرعتی
MATIAS DELGADO >> AMF پاسور خوبی هست و گل هم خوب میزنه اگه توپ بهش برسه
ODONKOR >> WG - SMFسرعتی و عالی بازیکن خوبیه فق یکم خریدنش سخت تره برای سمت راست عالیه بعد از پیشرفت به خوبی جواب میده
RAFAEL SOBIS >> CF - SS - AMF اینم مهاجم خوبیه فکر کنم مهاجم تیم رئال بتیس باشه اولش یکم کم کاره ولی بعد از پیشرفت عالی عمل میکنه
می تونید به عنوان مهاجم DOS SANTOS رو هم بخرید البته نه اونی که مکزیکی و مهاجم بارسلونا هست اونی که اهل ترکیس(البته واسه من اینو میگه و عضو تیمی هم نیست)
ALVES >> CF - WG دیگه خودتون ببینین
MAKAAY هم که همه می شناسین الان تو FEYENOORD هست (می تونین مثه STAM بخرینش)
ELMANDER >> CF - WG قدبلند و جوان و سرعتی و تکنیکی
خوب وقتی تیمتون یکم محبوبیتش زیاد شد و پول هم خوب داشتین میتونین برین سراغ بزرگترا!!(با یکم حقوق و پول زیاد راحت عضو تیمتون میشن)
PUTAM >> CF همون PAPIN معروف جوان عالی در حمله فقط یکم کنده ولی آینده خوبی داره در هدر هم خوب عمل می کنه
PALM >> CF - SS - AMF همون پله معروف
CWARIM همون یوهان کرایف معروف که همه جا غیر از دروازبان میتونه بازی کنه(البته زیاد از سبک بازیش خوشتون نمیاد!!)
MALGANI اینم همون مارادو نا هست
SCHELNOW >> AMF اینم همون شوستر معروفه

وقتی هم که بازیکنان جوان و تازه وارد اومدن اینا رو میتونین بخرین
KRUGER >> CWP - CB توضیحش رو خودتون ببینین
BLOWM >> CMF - SMF - AMF - SS این یکی واقعا آچار فرانسس با همه ی جوونیش خوبه پاس هم خوب میده
RAK >> WG - SMF اینم خودتون ببینین
MACHADO >> CMF این بعد اینکه اومدین لیگ یک (البته اگه بازیکن های کلاسیک خاموش باشه همون اول هم میاد) میاد برای وسط خوبه قدرتش هم خوبه قدش هم همینطور و ...

ببینین حتما نیاز نیست یه تیم پر از ستاره های نام آشنا داشته باشین شما میتونین با یکم دقت یه بازیکن بخرین که تقریبا مثله بازیکن مورد نظر شما باشه و با حقوق کمتر کارایی و کیفیت بهتری بهتون بده
بعدش هم سعی نکنین بازیکن هایی که در حال پسرفت هستن رو تا مجبور نیستین بخرین

ضمن اینکه ته هر فصل تو فصل استراحت میتونین بهخ بازکنتون تو پست تخصصیش تمرین بدین
برین اینجا(البته تو طول فصل REGULATE CANDITION هست) گزینه ی دوم TEAM ADJUSTMENTکه چون من الان ته فصل نیستم درست اسمش یادم نیست ولی یه چیزی شبیه تمرین تیم بود TEAM TRANING

دیگه بازم سوالی بود ما در خدمتیم(ضمن اینکه اینا بنا به نظر من در زمان های مختلف لیگ بد درد خوردن و بعضی هاشون موندگار شدن ولی شما خودتون بنا به نظرتون می تونین بازیکن بخرین و اینا فقط پیشنهاد هستن):10::11::8::46::5:

bax_021
13-11-2007, 22:04
نه
كار نمي منه
سر كاريه :27:

M_E_H_D_I
13-11-2007, 22:08
سلام این هم برای دوستان عزیزی که با ترنسفر بازیکن مشکل دارن(اطلاعات بیشتر و خودتون از تو سرچ بازی بزنین اینا رو پیدا کنین ببینین البته بعضیاشون برای شروع کار هستن)
بازیکنانی که در مرحله اول ترنسفر در لیگ دسته دو راحت تر ترنسفر میشن:
YOHANN PELE >> GK قد بلنده و برا ی شروع خوبه و خوبم پیشرفت می کنه
GORDON >> GK مثله بالایی فقط قدش کوتاه تره
KOMPANY >> CWP - CB قد بلند و تنومند دفاع متعادل ولی آیندش خوبه
RUSOL >> CWP - CB تقریبا مثل بالا با دفنس 87 هدرش هم خوبه تقریبا (79)
PLANUS >> CB بد نیست مدافس فقط یکم سرعتش کمه
RUSKIN >> SB - WB - SMF مدافع چپ پا
KATANYFU >> SB - DMF - WB - CMF -SMF این دیگه همه کارس ولی بهترین پستش DMF هست
OGBECHE >> WG - SS - SMF جوان و سرعتی
MATIAS DELGADO >> AMF پاسور خوبی هست و گل هم خوب میزنه اگه توپ بهش برسه
ODONKOR >> WG - SMFسرعتی و عالی بازیکن خوبیه فق یکم خریدنش سخت تره برای سمت راست عالیه بعد از پیشرفت به خوبی جواب میده
RAFAEL SOBIS >> CF - SS - AMF اینم مهاجم خوبیه فکر کنم مهاجم تیم رئال بتیس باشه اولش یکم کم کاره ولی بعد از پیشرفت عالی عمل میکنه

خوب وقتی تیمتون یکم محبوبیتش زیاد شد و پول هم خوب داشتین میتونین برین سراغ بزرگترا!!(با یکم حقوق و پول زیاد راحت عضو تیمتون میشن)
PUTAM >> CF همون PAPIN معروف جوان عالی در حمله فقط یکم کنده ولی آینده خوبی داره در هدر هم خوب عمل می کنه
PALM >> CF - SS - AMF همون پله معروف
CWARIM همون یوهان کرایف معروف که همه جا غیر از دروازبان میتونه بازی کنه(البته زیاد از سبک بازیش خوشتون نمیاد!!)
MALAGANI اینم همون مارادو نا هست
SCHELNOW >> AMF

وقتی هم که بازیکنان جوان و تازه وارد اومدن اینا رو میتونین بخرین
KRUGER >> CWP - CB توضیحش رو خودتون ببینین
BLOWM >> CMF - SMF - AMF - SS این یکی واقعا آچار فرانسس با همه ی جوونیش خوبه پاس هم خوب میده
RAK >> WG - SMF اینم خودتون ببینین
MACHADO >> CMF این بعد اینکه اومدین لیگ یک (البته اگه بازیکن های کلاسیک خاموش باشه همون اول هم میاد) میاد برای وسط خوبه قدرتش هم خوبه قدش هم همینطور و ...

ببینین حتما نیاز نیست یه تیم پر از ستاره های نام آشنا داشته باشین شما میتونین با یکم دقت یه بازیکن بخرین که تقریبا مثله بازیکن مورد نظر شما باشه و با حقوق کمتر کارایی و کیفیت بهتری بهتون بده
بعدش هم سعی نکنین بازیکن هایی که در حال پسرفت هستن رو تا مجبور نیستین بخرین

ضمن اینکه ته هر فصل تو فصل استراحت میتونین بهخ بازکنتون تو پست تخصصیش تمرین بدین
برین اینجا(البته تو طول فصل REGULATE CANDITION هست) گزینه ی دوم TEAM ADJUSTMENTکه چون من الان ته فصل نیستم درست اسمش یادم نیست ولی یه چیزی شبیه تمرین تیم بود TEAM TRANING

دیگه بازم سوالی بود ما در خدمتیم(ضمن اینکه اینا بنا به نظر من در زمان های مختلف لیگ بد درد خوردن و بعضی هاشون موندگار شدن ولی شما خودتون بنا به نظرتون می تونین بازیکن بخرین و اینا فقط پیشنهاد هستن):10::11::8::46::5:

توضحات فوق العاده اس !!!!!
خيلي خيلي ممنون!
فقط اينو اضافه كنم كه دوستاني كه نميدونن كجا بايد براي نقل و انتقال برن توي منوي NEGOTIATIONS مي تونين بازيكن تيمتون و يا پيشنهادهايي را كه به بازيكنانتان مي شود و در قسمت سرچ(SEARH) ميتونيد بازيكن انتخاب كنين.
البته براي گشتن در پست مورد نياز ميتوانيد از سرچ TALENT SEARCH استفاده كنيد.

موفق باشيد

vahid2253
13-11-2007, 22:27

شما اگه با ورژن قبلی مقایسه کنی میبینی که تور دروازه به شکل مکعب (که استاندارد همه استادیوم ها هست) نیست و مثل ورزشگاه حافظیه شیراز میمونه (زیادی شله):26:

meha
13-11-2007, 22:30
نقل وانتقال توی pes 6 خیلی بهتر بود یعنی بازیکن را بهتر می شد خرید!

hadi_gamer
13-11-2007, 22:41
کپی که کردين بعد داخل بازی تو قسمت اديت بايد لودش کنيد..اسامی و درست ميکنه ليگ آلمان هم ميآره
ولی پيرهن ليگ انگليس و درست نميکنه
من ریختم ولی موقع لود کردن ارور میده.چی کار کنم...

meha
13-11-2007, 22:48
کسی چهره بازیکن را با web cam ساخته خیلی حال میده من ساختم ولی برق رفت و سیو نشد!

Evolution37
13-11-2007, 22:54
سلام
چطور بعد از بیست رزو یه آپشن فایل کامل برای این بازی نیومده؟
اگه کسی آپشن فایل درست و حسابی به خصوص برای لیگ انگلیس اعم از درست شدن لوگو و پیراهن رو داره بذاره!

hadi_gamer
13-11-2007, 23:00
سلام
اگه کسی آپشن فایل درست و حسابی به خصوص برای لیگ انگلیس اعم از درست شدن لوگو و پیراهن رو داره بذاره!
من یکی دو صفحه قبل گذاشتم.ظاهرا خیلی باحاله ولی من نتونستم استفاده کنم موقع لود ارور میده.حالا تو بگیر ببین میتونی استفاده کنی یا نه.خبرش را همینجا بده.

Evolution37
13-11-2007, 23:18
من یکی دو صفحه قبل گذاشتم.ظاهرا خیلی باحاله ولی من نتونستم استفاده کنم موقع لود ارور میده.حالا تو بگیر ببین میتونی استفاده کنی یا نه.خبرش را همینجا بده.

نه واسه منم ارور میده...یعنی توی این اینترنت به این گستردگی یه آپشن فایل سالم نیست؟

FCBarcelona.ir
13-11-2007, 23:19
شما اگه با ورژن قبلی مقایسه کنی میبینی که تور دروازه به شکل مکعب (که استاندارد همه استادیوم ها هست) نیست و مثل ورزشگاه حافظیه شیراز میمونه (زیادی شله):26:
آره مکعب نیست اما خیلی از ورژن های قبلی به حالت واقعی یه تور شبیه تره! ورزن قبلی که مثل دیوار بود، توپ بهش می خورد پرت می شد بیرون.

keuo
13-11-2007, 23:20
سلام دوستان
بچه ها individial تو formation کجاست اگه میشه کمک کنین همون که تو pes6 بود میتونستی جهت بازیکن رو تو زمین مشخص کنی تو pes 2008 هرچی نگاه کردم نتونستم پیدا کنم
لطفا کمک

cao-cao
13-11-2007, 23:35

20-25 تا گل میدیدیم.

متوجه تفاوتش میشید.

مرسی کاملا تایید میشه

بهتره از یه کارت قوی استفاده کنی تا بتونی خلاقیتهای گرافیکی بازی رو ببنی

ليسانس ليگ انگليس خريداري نشده ولي با ريختن يه پچ لباسشئن از واقعيم قشنگتر ميشه در ضمن حالت low هيچي نداره يعني اگه بازي رو تو حالت هاي ببيني مي بيني كه از زمين تا اسمون با هم فرق دارن ...حالت لو بيشتر به فيفا ميخوره تا پس
درسته فقط با های و یه گرافیک خوب
اصلا با فیفا قابل مقایسه نیست

توی این بازی اسان نمیشه بازیکن خرید من هر کاری می کردم قبول نمی کردند که بیان توی تیم من!
ای به رنکینگ تیمت بسته گی داره

سلام

به نظر من اين فوتبال بدرد كسانيميخوره كه كارت گرافيك توپي دارند چند بارها هم گفتم و اونايي كه يه جورايي اهل فوتبال بازي كردن هستند و فكري تره
:10::20:

تایید میشه

سلام دوستان
بچه ها individial تو formation کجاست اگه میشه کمک کنین همون که تو pes6 بود میتونستی جهت بازیکن رو تو زمین مشخص کنی تو pes 2008 هرچی نگاه کردم نتونستم پیدا کنم
لطفا کمک

تو همون ادیت که جای بازیکنا رو تو زمین تغییر میدی ال 2 بزن

hadi_gamer
13-11-2007, 23:37
الان دو ساعته دارم تو نت دنبال یه آپشن فایل کامل میگردم ولی نیست که نیست...

Evolution37
14-11-2007, 00:16
الان دو ساعته دارم تو نت دنبال یه آپشن فایل کامل میگردم ولی نیست که نیست...

منم همینطور

FCBarcelona.ir
14-11-2007, 03:07
سلام دوستان
لطفا کمک
تو Set Formation و قسمت Edit ش که جای بازیکن رو جابجا می کنی، R2 و L2 رو بزن میره روی وضعیت های Attack و Defence بازیکن. Role هم که همون بخش اوله.

Ehsan Studio
14-11-2007, 06:27
سلام

دوست عزیز شما می تونی این پچ رو نصب کنی تاهم اسم.لوگو.پیراهن های لینگ انگلیس رو درست کنه.حجمش هم 6.1MB است.من خودم نصب کردم درست عمل می کنه و هیچ ایرادی هم نداره.

mohsen.rajabi
14-11-2007, 07:26
سلام بچه ها

این هم خصوصیاتش :

- 100% PES SHOP Players
- 100% Correct Cup names
- 100% Club Team Players

اینو کجا و چه جوری ریختی من که ریختم هیچ تغییری نکرد

papaee
14-11-2007, 07:56
کسی نرم افزاری می شناسه که بشه باهاش این آپشن فایل ها رو باز کرد و ادیت روشون انجام داد (ضروریه اگه می دونین لینک بدین)

papaee
14-11-2007, 07:58
باید آپشن فایل بالا رو بعد از ریختن تو بازی لود کنین

M_E_H_D_I
14-11-2007, 13:32
در سايت زير در مورد طريقه نصب پچ و يا اديت كردن توضيح داده كه فكر كنم به زبان آلماني باشه كه چيز زيادي متوجه نشدم از دوستاني كه مي تونن ترجمه كنن خواهش مي كنم كه يه توضيحي در مورد اين لينك بدهند.

the_god_of_3dsmax
14-11-2007, 14:32
کسی نیست به من بگه آیا میشه space رو هم جزو دکمه تنظیم کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohrd
14-11-2007, 14:48
تو pes 2008 اسم تیما درست مثل دیکته ی اصلی اونا نوشته شده ؟:23:
آخه تو pes 2006 اینطور نبود.:33:

mohrd
14-11-2007, 15:20
تو بازی pes 2008 تیم ملی ایران و لیگ ایران هم وجود داره ؟:28:
اگه داره ، طراحی بازیکنان ایرانی چه طری ؟ خوبه ؟:28:

papaee
14-11-2007, 15:43
کسی کیت هایی مثل وودوفون، آدیداس یا نایک نداره من هر چی می سازم اد میکنم بد در میاد گوشه هاش کمرنگ و بهم ریخته میشه با هر سایزی هم می سازم فرق نداره

Hossein_Bahal
14-11-2007, 15:48
تو pes 2008 اسم تیما درست مثل دیکته ی اصلی اونا نوشته شده ؟:23:
آخه تو pes 2006 اینطور نبود.:33:
فقط اسم تیم های لیگ انگلیس تخیلیه .

تو بازی pes 2008 تیم ملی ایران و لیگ ایران هم وجود داره ؟:28:
اگه داره ، طراحی بازیکنان ایرانی چه طری ؟ خوبه ؟:28:
تیم ملی هست که طراحی بازیکنان یه چیز تو مایه های سیب زمینی و کیویه .

papaee
14-11-2007, 15:48
راستی کسانی که با صدای تماشاگرا مشکل دارن تو مستر لیگ
مسیر زیر و برن:
Team Adjustment >>> Edit Team >>> Cheering Stance
تو اینجا انواع تشویق ها هست که دیفالتش خیلی ماسته
ولی اگه می خواین پر سر و صدا باشه بزارین روی:
)orginal (drumming Based
این با شور هیجان و طبل با صدای عالی تشویق می کنه

khorh
14-11-2007, 16:30
مسیر زیر و برن:
)orginal (drumming Based

چرا این قسمت واسه من فعال نیست چکار کنم؟

Only Pes
14-11-2007, 16:41
کسی میدونه برنامه 3DAnalyze ماله چیه؟

vahid2253
14-11-2007, 17:15
آره مکعب نیست اما خیلی از ورژن های قبلی به حالت واقعی یه تور شبیه تره! ورزن قبلی که مثل دیوار بود، توپ بهش می خورد پرت می شد بیرون.

البته زاویه فیلمبرداری هم کمی عوض شده که باعث شده (:20:دروازه) رو با زاویه کمتر از گذشته ببینیم .

boy iran
14-11-2007, 17:17
کسی میدونه برنامه 3DAnalyze ماله چیه؟

توضیح درباره این برنامه دوست خوب

3DAnalyze ابزاري است رايگان و كم حجم و در عين حال مخصوص كساني كه خيلي علاقه به بازي هايه رايانه اي دارند ، اگر شما هم در هنگام بازي كردن با مشكلاتي از قبيل كندي و يا اجرا نشدن بازي ها مشكل داريد و اين مشكل امكان داره كه از كارت گرافيك و يا حتي CPU‌ شما باشه تنها كافي است كه از اين برنامه استفاده كنيد ! برنامه اي كه قادره در بازي ها دستكاري كنه و آن ها را با بهترين سرعت در اختيار شما قرار بده ، به طور اطمينان مي توان به جرعت گفت كه اين برنامه بهترين برنامه اي است كه ارزش فارسي كردن را داره !
اين برنامه قادره كه در بازي ها تغييراتي ازقبيل از بين سايه ها و يا كلي تغييرات ديگر ايجاد كند كه با اين تغييرات بازي سرعت بالاتري برخوردار مي شود كه البته از گرافيك آن يك مقداري مسلما كم خواهد شد ولي به طور كلي خيلي به كار مي آد و ارزش يك بار آزمايش رو 100% داره . از توضيح اضافه خود داري مي كنم و فقط اينكه بعد از نصب برنامه بايد آدرس فايل بازي خود را به آن بدهيد و يا همان بازش كنيد ( با اين برنامه بازي رو باز كنيد ، فايل اجرايي رو )‌ و سپس فقط با گذاشتن تيك مي توانيد تغييرات زيادي در آن براي افزايش سرعت ايجاد كنيد .

Only Pes
14-11-2007, 18:02
توضیح درباره این برنامه دوست خوب

3DAnalyze ابزاري است رايگان و كم حجم و در عين حال مخصوص كساني كه خيلي علاقه به بازي هايه رايانه اي دارند ، اگر شما هم در هنگام بازي كردن با مشكلاتي از قبيل كندي و يا اجرا نشدن بازي ها مشكل داريد و اين مشكل امكان داره كه از كارت گرافيك و يا حتي CPU‌ شما باشه تنها كافي است كه از اين برنامه استفاده كنيد ! برنامه اي كه قادره در بازي ها دستكاري كنه و آن ها را با بهترين سرعت در اختيار شما قرار بده ، به طور اطمينان مي توان به جرعت گفت كه اين برنامه بهترين برنامه اي است كه ارزش فارسي كردن را داره !
اين برنامه قادره كه در بازي ها تغييراتي ازقبيل از بين سايه ها و يا كلي تغييرات ديگر ايجاد كند كه با اين تغييرات بازي سرعت بالاتري برخوردار مي شود كه البته از گرافيك آن يك مقداري مسلما كم خواهد شد ولي به طور كلي خيلي به كار مي آد و ارزش يك بار آزمايش رو 100% داره . از توضيح اضافه خود داري مي كنم و فقط اينكه بعد از نصب برنامه بايد آدرس فايل بازي خود را به آن بدهيد و يا همان بازش كنيد ( با اين برنامه بازي رو باز كنيد ، فايل اجرايي رو )‌ و سپس فقط با گذاشتن تيك مي توانيد تغييرات زيادي در آن براي افزايش سرعت ايجاد كنيد .

ببخشید میشه درباره ی گزینه ها یه توضیح بدی اونایی که مهم هستند مرسی

boy iran
14-11-2007, 18:08
ببخشید میشه درباره ی گزینه ها یه توضیح بدی اونایی که مهم هستند مرسی

یک توضیح جامع بود درباره این برنامه

من تا حالا کار نکردم با این برنامه ولی توضیحی بود که برای شما قرار دادم

موفق باشید

Only Pes
14-11-2007, 18:41
کسی یه عکس خوب از کاکا برای pes اگه داره بذاره می خوام بذارم تو بازی
{نظرتون راجع به اواتار و امضای جدیدم چیه}مرسی

papaee
14-11-2007, 19:33
چرا این قسمت واسه من فعال نیست چکار کنم؟

امکان نداره این تو مستر لیگ گزینه ی دوم از پنل سمت چپ هست بدش هم طبق مسیر :18:

!AB!
14-11-2007, 19:59
کسی یه عکس خوب از کاکا برای pes اگه داره بذاره می خوام بذارم تو بازی
{نظرتون راجع به اواتار و امضای جدیدم چیه}مرسی

خوبه ولی فقط برنامه رو بیشتر کنید :31:

mohsen-jj
14-11-2007, 20:00
سلام دوستان...من که بعد از کلی جون کندن و سیستم رو ارتقا دادن(البته نه خیلی زیاد) تونستم بازی رو رو medium اجرا کنم...ولی اصلا باهاش حال نکردم...نمیدونم شاید روی high بهتر بشه ول به نظر من اگه همون pes 6 رو جدیدتر و بهتر کرده بودند بهتر بود.....تا سال دیگه باید pes 6 بازی کنم ببینم pes 8 چه جوری می شه؟؟
---------------------------
juventus همیشه قهرمان!!

peyman_nn
14-11-2007, 20:00
سلام به همه
منم این بازی رو تازه گرفتم
نکاتی هست که میخام بگم و از نظرات عزیزان هم استفاده کنم
این بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده
قیافه ها در حد سیب زمینی پیازه
موقع خطاها که باید وایسی تا داور سوت بزنه ، خیلی مزخرفه
دروازه بان ها از قبل سوتی تر شدن
تو محوطه هر چی شوت بزنی گله ( شاید برای من اینجوریه )
درجه top اون هنوز هم خیلی ضعیفه
منو ها خیلی مزخرف شده

اما من چند تا مشکل دارم که اساتید لطفا کمکم کنند
اون گزینه های
use frame skipping
wait for vsync
nullify movie playback
این 3 تا یعنی چی ؟

در ضمن من نمیتونم full screen بازی کنم و قفل میشه و فقط windows بازی میکنم
در ضمن سیستمم خیلی بالاست

لطفا این دو مورد رو به من بگید

راستی این نسخه چرا به اسم pes7 نیومده ؟

ممنون

mohsen-jj
14-11-2007, 20:24
سلام دوستان...من که بعد از کلی جون کندن و سیستم رو ارتقا دادن(البته نه خیلی زیاد) تونستم بازی رو رو medium اجرا کنم...ولی اصلا باهاش حال نکردم...نمیدونم شاید روی high بهتر بشه ول به نظر من اگه همون pes 6 رو جدیدتر و بهتر کرده بودند بهتر بود.....تا سال دیگه باید pes 6 بازی کنم ببینم pes 8 چه جوری می شه؟؟
juventus همیشه قهرمان!!

light
14-11-2007, 20:46
pes 7 اومد (همون pro 2007 هست)

ebinem173
14-11-2007, 20:58
برخلاف نسخه قبل یعنی pes6 ظاهرا توی این نسخه نمیشه تو حالت exhibition بازی رفت و برگشت برگزار کرد
از دوستان اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بده

mohsen-jj
14-11-2007, 20:59
عنوان PES 2009 از کارگردان رسمی سری PES رسما تایید شد و اعلام شد در حال حاضر Konami در حال پایه ریزی و کار بر روی PES 2009 میباشد.

بازی برای X360 , PS3 تایید شده است (فعلا)! Takatsuka اعلام کرد تریلر گیم پلی سری جدید به زودی آماده و در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت این عنوان برای PS3 نسخه اختصاصی قابلیت پشتیبانی از DualShock 3 را خواهد داشت ..
--------------------
یووه همیشه قهرمان!!

Only Pes
14-11-2007, 21:38
اگه کسی کار با برنامه 3DAnalyze بلده بگه

Amin Asterix
14-11-2007, 22:08
pes 7 اومد (همون pro 2007 هست)

نخیر عزیز اون pes 6 بود که تغییرش دادن.
دیگه نسخه های pes عدد ندارن.مثل فیفا سال دارن.:10:

اگه کسی کار با برنامه 3DAnalyze بلده بگه
10 بار پرسیدی حتما بلد نیستن!

papaee
14-11-2007, 22:09
پست نقل و انتقال #1331 ویرایش شده کسانی که با ترانسفر تو مستر لیگ مشکل دارن یه دید بزنن!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

sina-ts
14-11-2007, 22:17
مسیر زیر و برن:
)orginal (drumming Based

آقا اين برای منم اکتيو نيست. بين فصل ها بايد اکتيوش کرد؟

Only Pes
14-11-2007, 23:06
ها بین فصل ها

peyman_nn
14-11-2007, 23:08
جواب منو ندادید

Only Pes
14-11-2007, 23:11
سوالت چی بود

the_god_of_3dsmax
14-11-2007, 23:14
جواب منم ندادید >:(

mylovejuventus
14-11-2007, 23:17
یه فروم آلمانی (اگه هشتباه نکنم )

برید و هر چی از soccer 2008 می خواین دانلود کنین البته خودش از سایت های مختلف می گیره و برای دانلود می زاره.

بیش از 100 نوع توپ و کفش برای دانلود با عکس

البته یه چیز جالب و خنده دارم برا دانلود گذاشته بود که من عکسشو میزارم خودتون می فهمین؟!؟!

Farsi Menu By Mk3000

Ciekawie zrobione menu stworzone przez niejakiego Mk3000. Zielone klimaty...

نکته باهالش اینه که در مورد ساکر 6 همه چیز واسه دانلود داره

اینم آدرس که حدود 80 صفحه داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nima23
14-11-2007, 23:18
من در مستر لیگ در زمان بازیکن خریدن مشکل دارم و به هر بازیکنی پیشنهاد میدم نماید در حالی که پول قرار زیاد کردم
ولی باز نشد و همچنین تیم من در جدول اول است
ایا روش خاصی دارد

Only Pes
14-11-2007, 23:18
کسی نیست به من بگه آیا میشه space رو هم جزو دکمه تنظیم کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه نمیشه space ماله نگه داشتن بازیه فکر کنم

Only Pes
14-11-2007, 23:25
من در مستر لیگ در زمان بازیکن خریدن مشکل دارم و به هر بازیکنی پیشنهاد میدم نماید در حالی که پول قرار زیاد کردم
ولی باز نشد و همچنین تیم من در جدول اول است
ایا روش خاصی دارد

بله به عدد که کنار بازیکن نوشته نگاه کن این درصد آمدن یک بازیکنه که اگه کمتر از 20 باشه نمیاد بالا تر باشه شاید بیاد

در ضمن من نمیتونم full screen بازی کنم و قفل میشه و فقط windows بازی میکنم
در ضمن سیستمم خیلی بالاست
باید resolution رو تغییر بده کنار هر کودوم از عدد ها که نوشته only windows اگه بیاری فقط ویندوز میشه بازی کرد

keuo
14-11-2007, 23:55
مرسی cao-cao جان مشکلم حل شد

peyman_nn
15-11-2007, 00:03
پست 1368 لطفا

Amin Asterix
15-11-2007, 00:13
پست 1368 لطفا
شکا هم 100 بار گفتی.لابد کسی نمیدونه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Actros
15-11-2007, 03:11
یه آپشن فایل که اسم تیمها و بازیکنها رو درست کنه امد یا نه؟؟؟
من یه خورده عقبم!

Hossein_Bahal
15-11-2007, 05:44
من اپشن فایل خودم رو میزارم . امیدوارم بپسندین .

این موارد توش تصحیح شده :
نام بازیکنان تیم های ایران و المان و ولز
چهره بازیکنان المان
نام جام ها
نام استادیوم ها
ترکیب تیم ها
نام تیم های لیگ برتر

دانلود :

محل کپی فایل :
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save

myiranvatan
15-11-2007, 09:37
من کلا این بازی را همیشه 2 دسته و بابرادرم انجام میدم که کلی حال میده و حساسه و دربازی ساکر 6 ما انواع لیگها و کاپها را 2 نفره بازی میکردیم. به این صورت که مثلا لیگ ایتالیا را 2 تیم من میشدم و 2تیم هم برادرم و ما فقط بازیهای این 4 تیم را انجام میدادیم و بقیه بازیها را خود کامپیوتر انجام میداد و نکته مهم اینکه هر بازی را میتوانستیم وسط بازی انرا 2 نفره کنیم و یا ازحالت 2نفره بیرون بیاییم. اما دربازی pes2008 اینجوری نیست یا شاید من اشتباه میکنم.مثلا وقتی در لیگی 4 تیم را انتخاب میکنیم یا باید همه بازیها را انجام دهیم یا بازیهای این 4 تیم را فقط یک دسته و با کامپیوتر میشود انجام داد یعنی نمیتوان 2 نفره بازی کرد.
البته فکر نمیکنم بازی به این صورت شده باشه چون خیلی خیلی ضد حاله خواهش میکنم بگید چیکار کنم منتظرم مرسی

papaee
15-11-2007, 10:39
آقا اين برای منم اکتيو نيست. بين فصل ها بايد اکتيوش کرد؟

امکان نداره:18:
مگر اینکه شما مثلا بارسلون رو برداشته باشین چون این تیم تشویقاش دیفالته این قسمت اکتیو نباشه(آخه من یه تیم از ابتدا با بازیکن های در پیت برداشتم)

به هر حال برای من اکتیوه و تماشاگر عالی و پر سر و صدا تشویق می کنن(طوری که من برای شنیدن صدای گزارشگر صدای اون ها رو کمی کم کردم):46:

vahid2253
15-11-2007, 11:43
juventus همیشه قهرمان!!

سلام محسن جون . با high هم زیاد فرق نمیکنه . من بات 100 % موافقم . pes 6 یه چیز دیگه بود .:8:

vahid2253
15-11-2007, 11:45
مصاحبه بازیکنان رو از کجا باید ببینیم؟
کسی میدونه؟:19:

TOOMY-2008
15-11-2007, 12:09
مصاحبه بازیکنان فقط به صورت عکس درقسمت لیگ حرفه ای میاد که کنارش یه توضیح کوچیک هم میده

مثلا مسی میخواد با تیم آژانتین بازی بکنه و در اون بازی آینده با بارسا نیست

عکس مسی رو مزنه وکنارش مینویسه برای بازی آینده جزو بازیکنان بارسا نیست

Only Pes
15-11-2007, 13:15
کسی میدونه Faces Textures جریانشون چیه به چه درد می خورن مرسی

Only Pes
15-11-2007, 14:07
کسی کار با برنامه ی PES to Oedit Converter 2008 رو بلده؟

T.A.T.U
15-11-2007, 14:22
منم زياد حال نكردم pes 6 از اين بهتر بود

meha
15-11-2007, 14:48
یکم که بازی کنی بهش عادت می کنی و از بازی خوشت میاد!

Only Pes
15-11-2007, 15:03
منم اول می گفتم بازی بدیه با چند تا بازی نمیشه فهمید العان خیلی دارم باهاش حال می کنم با اینکه روی لو بازی می کنم ولی نشده تا حالا یه روز بازی نکنم

mrmmnb
15-11-2007, 15:05
کماکان منتظر یه آپشن فایل درست وحسابی وکامل یا یه پچ بدرد بخور هستــــــــــــیم

Only Pes
15-11-2007, 15:08
برو تو سایت pes2008.com حتما پیدا می کنی

saman rossi
15-11-2007, 15:11
نسخه ي ps2 كه به pc تبديل شده رو از كجا ميتونم تهيه كنم؟

Only Pes
15-11-2007, 15:16
بابا چی می خوای بگیری مسخرست فقط فرقش با pc اینه که ادیتش کردن حالا از چند نفر دیگه هم سوال کن شاید اشتباه کنم

saman rossi
15-11-2007, 15:22
اخه ميگن با موتور Pes6 ساخته شده يعني طرز دويدنشون شبيه قبليه يعني عاليه يعني فوق العادس

Only Pes
15-11-2007, 15:25
حتما گرافیکش هم پایین تره

saman rossi
15-11-2007, 15:41
من با سيستمي كه دارم بازي رو رو مديوم هم به زور بازي مي كنم قسمت چهره سازي هم كه واسه من هنگ مي كنه پس نسخه ي ps2 اگه گيم پلي و استيل بازيكنا مثل قبلي باشه بهترين گزينس واسه من

Evolution37
15-11-2007, 16:00
سلام بروبچ..من اولش دنبال آپشن فایل بودم ولی آپشن فایلی که بتونه لوگو و پیراهن بازیکنا به خصوص لیگ انگلیس رو بکنه هیچ جای نت ندیدم تا اینکه ehsan studio یکی معرفی کرد که بعدش با برنامه afs explorer بازش کردم و حالا همه چیز در بازی کامله و انگار بازی یه چیزی کم داشت و تازه دو تیم اشتوتگارت و وردربرمن هم به بازی اضافه میکنه...به هر حال قید آپشن فایل رو فعلا بزنیدو با پچ حال کنید
لینک پچ:
size:6.2MB

لینک برنامه afs explorer
size:204kb

اگه خواستین بگین تا بگم چطوری با برنامه afs explorer کار کنین

Only Pes
15-11-2007, 16:19
با ggs نمیشه؟

vorojax
15-11-2007, 17:50
سلام بچه ها

این هم خصوصیاتش :

- 100% PES SHOP Players
- 100% Correct Cup names
- 100% Club Team Players

سلام.
لینک زیپ شده سیو بالا با حجم 386(اصلیش 1.16 مگه)

saman rossi
15-11-2007, 17:59
اقا جواب مارم بديد نسخه ي ps2 الان تو بازاره ؟(تبديل شدش)

Only Pes
15-11-2007, 18:38
سلام.

لینک خرابه

Only Pes
15-11-2007, 18:39
سلام.

اینو بگیریم گالری چی میشه رکوردا از دست میره؟هو؟

hadi_gamer
15-11-2007, 18:57
سلام.

شما خودت از این استفاده کردی؟
سالمه؟

rz21
15-11-2007, 18:59
یک پچ برای زمین که مثلهم نباشه میخواستم و طرز استفاده از ان به صورت واضح ممنون

Only Pes
15-11-2007, 19:30
پیدا کردی به ما هم خبر بده

Snowman1978
15-11-2007, 20:27
سلام دوستان .....:10:
میشه رو دستگاه دو تا کیت سرور نصب کرد ؟
من کیت سرور برای Pes 6 دارم حالا می خوام کیت سرور برای ساکر 2008
نصب کنم اشکالی پیش نمیاد ؟

Kav3h
15-11-2007, 20:42
اقا جواب مارم بديد نسخه ي ps2 الان تو بازاره ؟(تبديل شدش)

برای PS2 دیگه؟ بله اومده.
خیلی شبیه PES6 هست، فقط محیطش عوض شده :13:

saman rossi
15-11-2007, 21:35
برای PS2 دیگه؟ بله اومده.
خیلی شبیه PES6 هست، فقط محیطش عوض شده :13:
خب راست كار منه ديگه چون من سيستمم در حد اجراي اين بازي نبود و تو لو هم اصلا حال نميده در واقع ويژگي مثبت pes 6 يعني گيم پلي رو داره و ويژگي مثبت Pes2008 يعني منو و اهنگ و امكانات رو هم داره ايول:5::20::8::11::40:

Alireza.M67
15-11-2007, 23:35
بابا این روش های درست کردن لباس ها (ایمپورت کردن) جواب نمیده .
یه راهی بگید که نیاز به پاک کردن سیوهای خودم نباشه .
اگه فقط لباس منچستر و درست کنم هم راضی میشم

Amin
15-11-2007, 23:47
سلام
دوستان لطفا کنید اینقدر پست پشت سر هم ندین (مثل چت روم)
مطالبتون رو جمع کنید و در یک پست ارسال کنید

ممنون

Alishmas
16-11-2007, 01:07
به غير از تمارض کردن ترفند جالب ديگه اي هم داره اين Pes 2008 که توي Pes 6 نباشه ؟

kavoosh
16-11-2007, 01:17
راستي تمارض چطوري ميشه انجام داد؟

ممنون.

light
16-11-2007, 05:27
راستي تمارض چطوري ميشه انجام داد؟

ممنون.
دكه L1+L2+R1 رو بزن

DARIHOOS
16-11-2007, 10:56
سلام. يه سوال؟
چطوري مي تونم حالت بازي رفت و برگشت رو انتخاب كنم؟
ممنون.

ebinem173
16-11-2007, 11:07
آقا کسی ج.اب مارو نمیده؟
چطوری بازی رفت و برگشت بزنیم مثل pes6

akalovegirls
16-11-2007, 11:26
سلام دوستان
تو بازی pes 2008 چطوری میشه تکنیک های مختلفی زد من که فقط Q رو تا به حال دیدم....
آیا کلیدی هست که بشه تکنیک مخصوص رونالدینهو رو زد....
bye

Only Pes
16-11-2007, 11:57
سلام دوستان
تو بازی pes 2008 چطوری میشه تکنیک های مختلفی زد من که فقط Q رو تا به حال دیدم....
آیا کلیدی هست که بشه تکنیک مخصوص رونالدینهو رو زد....
bye

بله البته من با دسته بازی می کنم برای دریبل کلیدهای L1 وR2 برای دریبل هست. شوت بزنیم بعد پاس تو سر توپ می زنه.وقتی بازی رو نگه می داری یه قسمت هست تمام کلید ها دریبل دفاع و....... رو نوشته.

سلام دوستان .....:10:
میشه رو دستگاه دو تا کیت سرور نصب کرد ؟
من کیت سرور برای Pes 6 دارم حالا می خوام کیت سرور برای ساکر 2008
نصب کنم اشکالی پیش نمیاد ؟

نه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی اون کیت سروری که برای pes6 نصب کردی نمیشه رو 2008 نصب کنی باید ور÷ن جدیدشو دانلود کنی تو سایت pes2008 هست

meha
16-11-2007, 12:04
آقا کسی ج.اب مارو نمیده؟
چطوری بازی رفت و برگشت بزنیم مثل pes6

منظورت چیه توی مسابقات کاپ می گی؟

Only Pes
16-11-2007, 12:10
منظورش بازی های دوستانه هست منم ندیدم چه بد

ebinem173
16-11-2007, 12:31
منظورت چیه توی مسابقات کاپ می گی؟

نه تو همون حالت عادی exhibition رو میگم
یادمه توی pes6 میشد این کارو کرد

evanescence-sal
16-11-2007, 13:05
چه جوری میشه از بازیکنای کلاسیک تو مستر لیگ استفاده کرد.
من اون گزینه hidden\classic players رو هم رو yes گذاشتم نشد هم رو no ؟

Only Pes
16-11-2007, 13:11
باید بازیکنای کلاسیکو از تو گالری آزاد کرده باشی

evanescence-sal
16-11-2007, 13:53
آزاد کردم ولی نمیاد
تو قسمت Exhibition هم تیما هستن ولی تو مسترلیگ هرجارو می گردم نمیتونم بازیکنای کلاسیک رو پیدا کنم
یه سوال دیگه هم کرده بودم کسی جواب نداد
تو PES6 میشد برای ساختن بازیکن از یه گزینه به اسم Base Copy (اگه درست یادم بیاد) استفاده کرد که تمام اطلاعات یه بازیکن رو کپی میکرد و یکی دقیقا مثل خودش می ساخت که من این گزینه رو توی 2008 نتونستم پیدا کنم
آیا این گزینه هست یا نه؟
اگه نه ، بهترین روش برای این کار چیه؟

ahmad08
16-11-2007, 14:50
بازیکنهای کلاسیک توی مستر لیگ نمیاد و دوم اینکه bass copy دیگه نداره(یادش بخیر چقدر با این bass بازیکنهای رئال رو قوی میکردم و حال داداشم رو میگرفتم ..)نه نداره

cao-cao
16-11-2007, 15:03
بچه ها راهی ندره بشه ان بازی کرد بدون سی دی کی اصلی>؟

papaee
16-11-2007, 17:32
چه جوری میشه از بازیکنای کلاسیک تو مستر لیگ استفاده کرد.
من اون گزینه hidden\classic players رو هم رو yes گذاشتم نشد هم رو no ؟

این بازیکن ها هم هستن ولی هر کدوم تو تیم خودشون دیگه برزیل کلاسیک که نداره همش برزیل هست
مثلا PALM همون PELE هست
بگردی راحت پیدا می کنی اما وقتی YES باشه

saman rossi
16-11-2007, 17:39
1. نه چون پلتفرمي هست
2. قابل توجه كسايي كه ميگن نسخه ي ps2 به درد نميخوره گيم اسپات به اين نسخه 7.5 داده و به نسخه ي x-box 7:27:

Only Pes
16-11-2007, 18:35
نسخه ps2 رو روی های میشه بازی کرد رو pc (اونایی که لو بازی میکنن)

kavoosh
16-11-2007, 18:43
نسخه ps2 رو روی های میشه بازی کرد رو pc (اونایی که لو بازی میکنن)

واقعا ميشه؟:18:

و اگه ميشه لطف كن بگو با چه برنامه اي و لينك دانلودش رو هم بذار.:46:

ممنون.:20:

Only Pes
16-11-2007, 19:03
منظورم اون نسخه ای که به pc تبدیل کردن بود
(ولی اینو به اقا کاوش بگم که فکر کنم با یه برنامه بشه بازی های ps2 رو روی pc بازی کرد)

M_E_H_D_I
16-11-2007, 19:06
من توي مستر ليگ الان دور سومه كه دارم بازي ميكنم اما هنوز به دسته جديدتر صعود نكردم!!!!
يعني هنوز دارم با همون چند تا تيمي كه باهشون بازي كردم بازي مي كنم كه از اينها يه دونش هم معروف نيستند!!
در ضمن 80 در صد بازيها را برده ام و 20 درصد هم مساوي يعني اصلا باخت ندارم. و توي همون ليگ بازي مي كنم بايد چكار كنم.!؟؟؟

kavoosh
16-11-2007, 19:11
منظورم اون نسخه ای که به pc تبدیل کردن بود
(ولی اینو به اقا کاوش بگم که فکر کنم با یه برنامه بشه بازی های ps2 رو روی pc بازی کرد)

اون نسخه اي كه به pc تبديل شده اسم خاصي داره؟ و آيا با نسخه اصلي pc فرق ميكنه؟

(با اون برنامه ها بازيهاي محدودي رو ميشه بازي كرد كه خوب هم اجرا نميكنند)

ممنون.:20:

Only Pes
16-11-2007, 19:18
آره فرق داره صفحه قبلو بخوان

kavoosh
16-11-2007, 19:28
آره فرق داره صفحه قبلو بخوان

only Pes جان من نديدم كسي رجع به اين بازي توضيحاتي داده باشه و بگه كه نسبت به نسخه pc بهتر هست يا بدتر؟:41:

به هرحال يه توضيحات مختصري درباره نسخه ps2 اگه بديد و بگيد از كجا ميشه گير اورد ممنون ميشيم.:46:

دستتون درد نكنه.:20:

arvin_666
16-11-2007, 19:44

اگه هم روشی پیدا بشه باید اینترنت 512 داشته باشی
چون یکی از دوستان بازی اوجینال داره و تو یکی از نیمه ها تو هاست میشی و اون یکی نیمه طرف مقابلت
اون نیمه که تو هاستی بازی تیکه تیکست یعنی پاسو میزنی 2 دقیقه بعد پاس میده
پس بیخیال بشید

muhamad_666
16-11-2007, 21:50
سلام دوستان
من بازی رو دیروز گرفتم.
اول یه مقدار حالم گرفته شد.
ولی یه کم که بازی کردم متوجه شدم که خیلی باحالتر از pes 6 شده .
به نظر میرسه که از جذابیت بازی کاسته شده.
در عوض به فوتبال واقعی خیلی نزدیکتر شده.:20:

saman rossi
16-11-2007, 22:01
only Pes جان من نديدم كسي رجع به اين بازي توضيحاتي داده باشه و بگه كه نسبت به نسخه pc بهتر هست يا بدتر؟:41:

به هرحال يه توضيحات مختصري درباره نسخه ps2 اگه بديد و بگيد از كجا ميشه گير اورد ممنون ميشيم.:46:

دستتون درد نكنه.:20:]
در واقع از نظر گيم پلي و استيل بازيكنان و طرز دويدن دقيقا مثل نسخه هاي قبليه (:46:)
منو و امكانات جانبي مثل اهنگ ها و مستر ليگش دقيقا مال نسخه ي pc):8:(
امكاناتي مثل چمن و تماشاگران سه بعدي و حركت مربيا رو نداره(:41:)
گزارشگر و لباس و داور و صداي تماشاگران مثل نسخه ي pc:31:
اگه بگيري حتما پشيمون نميشي و ديگه نسخه ي pc رو بازي نخواهي كرد (نظر من)و از دست دويدن مشخره ي بازيكنا راحت ميشي من كه اين بازيو خريدم از صبح تا شب دارم بازي مي كنم وفيض مي برم
تازه منوهاشم فارسيه و ليگ انگليس رو هم اديت شده داره

Only Pes
16-11-2007, 22:22
از کجا خریدی؟

aminspy12
17-11-2007, 00:05
من توي مستر ليگ الان دور سومه كه دارم بازي ميكنم اما هنوز به دسته جديدتر صعود نكردم!!!!
يعني هنوز دارم با همون چند تا تيمي كه باهشون بازي كردم بازي مي كنم كه از اينها يه دونش هم معروف نيستند!!
در ضمن 80 در صد بازيها را برده ام و 20 درصد هم مساوي يعني اصلا باخت ندارم. و توي همون ليگ بازي مي كنم بايد چكار كنم.!؟؟؟

الان توی لیگ Division 1 هستی یا Division 2 ؟
اگر توی Division 2ی که خیلی عجیبه ولی اگه توی Division 1ی مشکل نداره. وقتی که میخوای مسترلیگ رو شروع کنی باید گروه خودت و تیمهایی که باهاشون همگروه میشی رو انتخاب کنی. 4 تا گروه داره که باز هر گروه 2 تا دیویژن میشن. تو فقط با تیمهای همگروهت بازی میکنی. اول با Division 2ی ها بعد اگه به دسته بالاتر صعود کردی با Division 1ی ها... تا آخر لیگ هم همین تیم ها خواهند بود و فقط در صورتی میتونی با تیمهای گروههای دیگه بازی کنی که به Champions League (Master Cup)q بری.:5:

kavoosh
17-11-2007, 00:32
]
در واقع از نظر گيم پلي و استيل بازيكنان و طرز دويدن دقيقا مثل نسخه هاي قبليه (:46:)
منو و امكانات جانبي مثل اهنگ ها و مستر ليگش دقيقا مال نسخه ي pc):8:(
امكاناتي مثل چمن و تماشاگران سه بعدي و حركت مربيا رو نداره(:41:)
گزارشگر و لباس و داور و صداي تماشاگران مثل نسخه ي pc:31:
اگه بگيري حتما پشيمون نميشي و ديگه نسخه ي pc رو بازي نخواهي كرد (نظر من)و از دست دويدن مشخره ي بازيكنا راحت ميشي من كه اين بازيو خريدم از صبح تا شب دارم بازي مي كنم وفيض مي برم
تازه منوهاشم فارسيه و ليگ انگليس رو هم اديت شده داره

از اطلاعاتت ممنون دادا.:20:

به اين نسخه چي ميگن (ps2) و آيا اسم خاصي داره؟

ممنون.:46:

myiranvatan
17-11-2007, 01:54

سید محسن
17-11-2007, 09:18
عجب نسخه توپی این نسخه کاملا طبیعی و زیبا

ebinem173
17-11-2007, 09:36
پچ جدید sPATCHisma v. 2.0
با 10.68 مگابایت
شامل توپهای جدید
لباسهای تمام تیمهای ملی و لیگ انگلستان
لوگوی تمام تیمها و منو ها

طریقه نصب توی خود فایل وجود داره
اگر کسی نتونست بگه تا فارسی بگم

امير موسر
17-11-2007, 09:38
پچ جدید sPATCHisma v. 2.0
با 10.68 مگابایت
شامل توپهای جدید
لباسهای تمام تیمهای ملی و لیگ انگلستان
لوگوی تمام تیمها و منو ها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطریقه نصب توی خود فایل وجود داره
اگر کسی نتونست بگه تا فارسی بگم

فارسي بگو:31:
ممنون.

ebinem173
17-11-2007, 10:11
ابتدا afs explorer رو از اینجا بگیر و آنزیپش کن

بعد afs explorer رو اجرا کن و فایل cv_0.img رو با اون باز کن
و بعد به advanced برو import patch رو بزن تا پچ رو بریزه بعد یک اسم واسه این فایلت انتخاب کن و بعد به یک فولدر دیگه منتقلش کن و اسمش رو به cv-0.img تغییر بده و بعد روی فایل اصلی توی بازی که البته بهتره یک پشتیبان ازش بگیرید replace کن
این کار رو برای دو فایل دیگه هم انجام بده و در آخر option file خودت رو پاک کن و وارد بازی شو

papaee
17-11-2007, 10:16

عزیز من دیگه دسته وسط نمیاد برای اینکه خود COM بازی رو انجام بده باید دسته رو به مد مربی ببری
اون هم خیلی سادس فقط برای پلیر 1 دسته رو یک بار دیگه بده چپ تا فلش های کنارش از دو تا بشه یکی که اون یکی هم در سمت راسته
برای دسته ی دوم هم یک بار دیگه به راست
این طوری شما در وضعیت مربی قرار می گیری(یعنی COM بازی می کنه اما شما میتونی تعویض و یا تغییر روش و سیستم رو هم خودت بدی)
همین

mojtaba007
17-11-2007, 11:51
عادل فردوسی پور در تیم نوین پندار
متر کسی در میان طرفداران بازیهای کامپیوتری پیدا میشود که از علاقه مندان فوتبال باشد و دو بازی معروف FIFA وPro Evolution Soccer را نشناسد. احتمالا طرفداران این بازیها میدانند که
فیفا 08 (FIFA 08) و Pro Evolution Soccer 2008 با گزارش عادل فردوسی پور
نسخه 2008 هر دو بازی به تازگی وارد بازارهای ایران شده است.

بدینوسیله به تمام طرفداران این دو بازی مژده میدهیم که شرکت مهندسی نوین پندار با توجه به درخواست دوستان و طرفداران این دو بازی زیبا دست به تولید نسخه فارسی آنها زده است. همکنون مراحل دوبله و صداگذاری هر دو بازی در حال اجرا است و بزودی (تا اواخر آذرماه 1386) نسخه فارسی فیفا 08 و PES 2008 منتشر خواهد شد.
شرکت مهندسی نوین پندار در این بار نیز مانند بازیهای قبلی از گویندگان حرفه ای رادیو و تلویزیون برای دوبله بازیهای خود استفاده کرده است با این تفاوت که اینبار شما میتوانید این دو بازی را با گزارش عادل فردوسی پور یکی از محبوبترین گزارشگران فوتبال بازی کنید. امیدواریم با عرضه این دو بازی فوتبال لحظاتی شاد و مفرح شما را هرچه پرهیجان تر و جذاب تر نماییم.

منبع

ahmad08
17-11-2007, 14:20
گرچه عادل رئالی نیست اما باز بهتر از خیابانی است که هی وسط بازی با کامپیوترش ور میره...........

Porya66ps
17-11-2007, 16:13
دوستان من اینجا یه مقدار آپشن فایل و ... کنار هم براتون گذاشتم

FCBarcelona.ir
17-11-2007, 17:37
واقعا من نمی دونم یه عده چی میگن، قطعا مشکل از خودشونه نه از Pes 2008 و گرنه Pes6 واقعا به گرد پای 2008 هم نمی رسه، منتها یه عده نمی تونن با تغییرات مثبت منطبق بشن و دوست دارن تو همون گذشته ها بمونن!

Mamad_Madrid
17-11-2007, 17:43
وقتی رو low بازی میکنی فقط 1 نوع چمن هست که خیلی هم زشته. میشه کاری کرد که رو low چمنها متفاوت باشن؟

saman rossi
17-11-2007, 18:37
واقعا من نمی دونم یه عده چی میگن، قطعا مشکل از خودشونه نه از Pes 2008 و گرنه Pes6 واقعا به گرد پای 2008 هم نمی رسه، منتها یه عده نمی تونن با تغییرات مثبت منطبق بشن و دوست دارن تو همون گذشته ها بمونن!
اگه منظورت منم كه واقعا برات متاسفم:41: من فقط گفتم كه همچين چيزي وجود داره و محاسن و معايبشو گفتم در ضمن گيم اسپلت به pes6 نمره ي 8.2 داده بود و به اين بازي 7 اونوقت شما ميگي به گرد پاش نميرسه؟
بعدم به نظر شما قوز دار شدن بازيكنا تغيير مثبته؟:27:

FCBarcelona.ir
17-11-2007, 19:23
اگه منظورت منم كه واقعا برات متاسفم:41: من فقط گفتم كه همچين چيزي وجود داره و محاسن و معايبشو گفتم در ضمن گيم اسپلت به pes6 نمره ي 8.2 داده بود و به اين بازي 7 اونوقت شما ميگي به گرد پاش نميرسه؟
بعدم به نظر شما قوز دار شدن بازيكنا تغيير مثبته؟:27:
من شخصی رو مخاطب قرار ندادم، این تفکر رو مخاطب قرار دادم که خیلی ها مشکلات خودشون رو می ذاره پای اون مجموعه یا سیستم. این قوزدار شدن که میگی من نمی دونم کجاس، خوب بود لااقل یه عکس ازش می ذاشتی که ما هم ببینیم، چون من که همچین چیزی توی بازیم ندیدم!

به علاوه من خودم انقدر درک و شعور دارم که برای فهمیدم اینکه کدوم یکی بهتره، محتاج به اعلام امتیاز منتشره از یک سایت نباشم!

mohammad66
17-11-2007, 20:14
تنها عیب بازی فقط و فقط و فقط دروازبان هست

توی ضربات پنالتی من 12 تا پنالتی زدم
همش را وسط زدم
هیچکدومش این گلر احمق وسط واینساد که توپ را بگیره

red-pes
17-11-2007, 20:56
سلام
یکی کمکم کنه من زمانی که وارد بازی میشم هر دفعه باید سطح بازی رو انتخاب کنم و برای مود تنظیمات باید سیستم ستینگ برم ودستی لود کنم
چه کار کنم که اتوماتیک لود کنه؟؟؟؟

red-pes
17-11-2007, 21:03
هروقت وارد بازی میشم باید سطح بازی رو انتخاب کنم و بازی تنظیماتو بطور اتوماتیک لود نمیکنه مشکل از کجاست؟؟؟
کمک کنین

smallfrank
17-11-2007, 21:13
چرا اثری از مطبوعات خبری نیست ؟

Amin Asterix
17-11-2007, 22:05
سلام
یکی کمکم کنه من زمانی که وارد بازی میشم هر دفعه باید سطح بازی رو انتخاب کنم و برای مود تنظیمات باید سیستم ستینگ برم ودستی لود کنم
چه کار کنم که اتوماتیک لود کنه؟؟؟؟

هروقت وارد بازی میشم باید سطح بازی رو انتخاب کنم و بازی تنظیماتو بطور اتوماتیک لود نمیکنه مشکل از کجاست؟؟؟
کمک کنین
عزیز یبارم بگی بد نیست.مردم از پولشون میزنن میان اینجا پست الکی و تکراریه شما رو بخونن؟
دسته اگر داری بزار رو control 1
نداریم نمیشه کاریش کرد

چرا اثری از مطبوعات خبری نیست ؟
تو مستر لیگه

mohrd
17-11-2007, 22:22
سلام.
میشه یه پچ برای pes 2008 بزارید تا لباس و لوگو و اسم تیم های انگلیسی درست بشه؟
ممنون.

swamp
17-11-2007, 22:50
سلام.
میشه یه پچ برای pes 2008 بزارید تا لباس و لوگو و اسم تیم های انگلیسی درست بشه؟
ممنون.

یه نگاه به صفحات قبل بندازی پر از همین پچهاست

Stream
17-11-2007, 23:24
راهی هست که بشه کمی سرعت بازی رو بالاتر برد؟

FCBarcelona.ir
17-11-2007, 23:35
تنها عیب بازی فقط و فقط و فقط دروازبان هست

توی ضربات پنالتی من 12 تا پنالتی زدم
همش را وسط زدم
هیچکدومش این گلر احمق وسط واینساد که توپ را بگیره
تا حالا تو واقعیت دیدی دروازبانی سر زدن ضربه پنالتی وسط وایسه؟ تو هر 100 ضربه 1 بارم پیش نمیاد

mohammad66
18-11-2007, 00:41
تا حالا تو واقعیت دیدی دروازبانی سر زدن ضربه پنالتی وسط وایسه؟ تو هر 100 ضربه 1 بارم پیش نمیاد
وقتی به طور مرتب چنتا پنالتی را وسط بزنی گلر یه دونه وسط وای میسه (PES6)

توی فوتبال واقعی هم اینجوری هست

اگه اینجوری باشه توی PES2008 همیشه توی ضربات پنالتی برنده هستیم .... (خیلی عیب بدی هست)

Snowman1978
18-11-2007, 02:26
Only pes جان ممنون که جواب دادی:10:

Viren
18-11-2007, 08:00
سلام

این بازی چرا اینجوری شده

ضربات زاویه بسته رو دروازه بان با دست خودش میزنه تو گل؟؟!

Mamad_Madrid
18-11-2007, 11:26
اگه میشه لطف کنید بگید این kitserver چیه و به چه دردی میخوره؟

ebinem173
18-11-2007, 11:41
اگه میشه لطف کنید بگید این kitserver چیه و به چه دردی میخوره؟

;کیت سرور یک برنامه ای هست که توی فولدر بازی قرار میگیره و با اجرا کردنش لباسهای تیمها رو درست میکنه البته بستگی به ورژن و کارایی کیت سرور داره

Toranj_mhg
18-11-2007, 15:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Mohammad\My Documents\My Pictures\Pic of pes\21.bmp
ديگه چي مي خوايد؟!

behnam_n80
18-11-2007, 15:24
در کل pes بهتره 08 09 .... و هرچه فیفاست

Only Pes
18-11-2007, 15:54
Only pes جان ممنون که جواب دادی:10:

خواهش می کنم کاری نکردم:31:

ahmad08
18-11-2007, 19:14
یک کلام ختم کلام اگه مستر لیگ بازی را یک بار یک لیگش رو بازی کنید و قهرمان شوید از بازی خشتون میاد؟(کسای که مخالف بازی اند)
یک سوال:
بچها من مستر لیگ رو لیگ یکشرو بردم گفت بازیکن های کلاسیک باز شده بعد سیو بازی من از بازی خارج شدم دوباره که وارد بازی شدم دیدم هیچ اثری درگالری نیست یعنی انگار اصلآ من بازی نکردم با اینکه من کنترل1 رو دسته گذاشتم و سیوهام درسته پس مشکل چیه؟

mohrd
18-11-2007, 19:32
سلام. بازی من نه سیو نمی کنه و نه لود. مثلا وقتی یک پچ رو می ریزم تا وقتی از بازی بیرون نیومدم درسته ولی بعدش که میام بیرون باز دوباره از اول مثل وقتی که بازی رو تازه نصب کردم.:41::37::45:
به نظرتون چه کار کنم تا درست بشه . لطفا جواب بدید . شدیدن نیاز دارم.:23::45:

FCBarcelona.ir
18-11-2007, 20:33
وقتی به طور مرتب چنتا پنالتی را وسط بزنی گلر یه دونه وسط وای میسه (PES6)

توی فوتبال واقعی هم اینجوری هست

اگه اینجوری باشه توی PES2008 همیشه توی ضربات پنالتی برنده هستیم .... (خیلی عیب بدی هست)

دوست عزیز، اول باید روشن کنیم در مورد فوتبال واقعی حرف می زنیم یا فوتبال فانتزی؟ این دو جمله شما که هایلایت کردم کاملا با هم در تناقضه، مگه تا حالا در تاریخ فوتبال شده که چند تا پنالتی پشت سر هم وسط زده بشه؟ پس حالتی که در فوتبال واقعی رخ نمیده و تنها در فوتبال فانتزی هست، پیش بینی نشدنش که یک ضعف نیست!

فوتبال واقعی رو باید واقعی بازی کرد تا ازش لذت برد. مثل این می مونه که من با دروازبان خودم هی برم توی دروازه خودی، و بعد بگم چه مسخره س این بازی، تو فوتبال واقعی که دروازبان هی تو دروازه خودی نمیره! خب اینجا اشکال از منه نه بازی!

در مورد پنالتی هم، بله شما می تونی همه رو بزنی وسط و ببری، اما من فکر می کنم لذت خاصی نمی بری. و بازم فکر می کنم هدف اول از بازی کردن لذت بردنه، نه صرفا رکورد زدن و آمار به جا گذاشتن!

mohrd
18-11-2007, 21:11
کسی نیست جواب بده؟

Amin Asterix
18-11-2007, 21:31
کسی نیست جواب بده؟
دسته رو بزار رو control 1

S A M
18-11-2007, 21:34
سلام. بازی من نه سیو نمی کنه و نه لود. مثلا وقتی یک پچ رو می ریزم تا وقتی از بازی بیرون نیومدم درسته ولی بعدش که میام بیرون باز دوباره از اول مثل وقتی که بازی رو تازه نصب کردم.:41::37::45:
فكر كنم اشكال از بازي هستش:41:

ebicross
18-11-2007, 21:43
من برای رفع مشکل اسامی ایرانیان در بازی های فوتبال یک تاپیک زدم ولی متاسفانه کسی نظری نداد و بی خیالش شدم.
قصد من اینه که کسانیکه تو کار طراحی چهره واردند، شروع به طراحی کنند. من اسامی بازیکنان و تقریبا قدرت ها و پست های اونها رو مرتب کردم و یونیفرم تیم رو هم تقریبا شبیه کردم ولی یک نفر باید تو کار طراحی چهره ها کمک کنه.
فایل زیر رو دانلود کنید و در پوشه SAVE بازی کپی کنید. یعنی مسیر زیر:
D:\Documents and Settings\EBI\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008
بعد از کپی کردن؛ نام بازیکنان ایران و کلی از اشکالات تیم ایران رفع میشه ولی چهره ها رو اصلا نمیتونم شبیه در بیارم. اگر یک نفر کار منو ادامه بده و یا کمک کنه و از بازیکنان تیم عکس بزاره خوب میشه. همونطور که میدونید میشه یک چهره رو تو این بازی LOAD کرد و بر روی صورت بازیکن گذاشت. همچنین میشه از وبکم استفاده کرد. برای همین اگر عکس از چهره بازیکنان دارید اصلا دریغ نکنید تا بتونیم تیم ایران رو سر و سامون بدیم.
مطمئن باشید اگر کار به نتیجه نهایی و مطلوب برسه ارزش زیادی داره.
شاید این مقایسه درست نباشه ولی مثل پچ Hot Coffee برای GTA هست که همه ازش استفاده کردند.
هرکس میتونه کمکی بکنه بسم الله.

فایل زیر روی برای شروع دانلود کنید. ترکیب تیم، مثل جام ملتهاست و تقریبا بهترین ترکیب تیم ایرانه.

از کنار این موضوع به سادگی نگذرید. به هر حال تیم کشورمونه...
نمیدونم قبلا کسی تو این تاپیک این کار رو کرده یا نه. اگر کسی هست لطفا لینک مطلبشو بزارین ممنون میشم.

ebicross
18-11-2007, 22:17
لطفا راهنمایی کنید.
آیا PES2008 اختصاصی برای PC هم هست.
چون من تو Setting که میرم؛ راهنمای دستم، دسته ی X-BOX هست و تو بازی هم بر اساس همین کلید ها راهنمایی میکنه.
آیا این نسخه X-BOX هست یا کلا همینطوریه؟

mohrd
18-11-2007, 22:26
دسته رو بزار رو control 1
اگه با کیبورد بازی کنم باید چه کار کنم ؟ :31:

ahmad08
18-11-2007, 22:37
اقایون با ما هم اره؟
چرا جواب نمیدید؟

light
18-11-2007, 23:43
لطفا راهنمایی کنید.
آیا PES2008 اختصاصی برای PC هم هست.
چون من تو Setting که میرم؛ راهنمای دستم، دسته ی X-BOX هست و تو بازی هم بر اساس همین کلید ها راهنمایی میکنه.
آیا این نسخه X-BOX هست یا کلا همینطوریه؟
برا پي سي ساخته نشده و همون هست

پچ زير رو دانلود كن مشكلت حله
اگه دسته بازي نصب كني مشكلي نداره (دسته بازي شده كرك :31: و كونامي هم اين باگ رو گفته)

shayatineh_sorkh
19-11-2007, 01:05
بروبچ عزيز كسي از شما رمز در آوردن پيراهن بازيكنان را بعده گل نداره؟اين كار در اين بازي وجود داره من مطمعنم چون در اكثر سايتها گفته شده.

mohrd
19-11-2007, 01:06
تو pes 2008 چه طوری ورزشگاه می سازی؟:19:

ebinem173
19-11-2007, 02:24
ای بابا این pes اصلا به درد مسترلیگ بازی کردن نمیخوره آخه کجا دیدی که مثلا جرارد رو توی هر بازی مربی مجبور بشه دقیقه 60 بکشه بیرون و هر دو بازی هم یکبار بزارتش بیرون تا انرژِیش برگرده؟
تا جایی که من میدونم بازیکنی مثل جرارد توی تمام بازیهای لیورپول فیکسه و مثل اسب میدوه و اصلا هم خسته نمیشه
آقا راهی هست که مجبور نباشیم توی مسترلیگ هی تند تند بازیکنهارو از ترس خستگی و کم آوردن نکشیم بیرون ؟
یا حداقل کمتر خسته بشن؟
اگر این قضیه حل بشه دیگه مسترلیگ خیلی فاز میده

light
19-11-2007, 03:27
كامپيوتر كه تمام بازيكناش تو همه بازيها قدرت دارن (قدرتشون كامله)
مال ما هست كه يك بازي ميكني بازيكنان ميميرن

arash66_2m
19-11-2007, 06:19
با این سیستم باز میشه ....... الکی نگید...
Vga:128
Ram:512
Cpu:2.66

SYSMAN
19-11-2007, 08:08
من برای رفع مشکل اسامی ایرانیان در بازی های فوتبال یک تاپیک زدم ولی متاسفانه کسی نظری نداد و بی خیالش شدم.
قصد من اینه که کسانیکه تو کار طراحی چهره واردند، شروع به طراحی کنند. من اسامی بازیکنان و تقریبا قدرت ها و پست های اونها رو مرتب کردم و یونیفرم تیم رو هم تقریبا شبیه کردم ولی یک نفر باید تو کار طراحی چهره ها کمک کنه.
فایل زیر رو دانلود کنید و در پوشه SAVE بازی کپی کنید. یعنی مسیر زیر:
D:\Documents and Settings\EBI\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008
بعد از کپی کردن؛ نام بازیکنان ایران و کلی از اشکالات تیم ایران رفع میشه ولی چهره ها رو اصلا نمیتونم شبیه در بیارم. اگر یک نفر کار منو ادامه بده و یا کمک کنه و از بازیکنان تیم عکس بزاره خوب میشه. همونطور که میدونید میشه یک چهره رو تو این بازی LOAD کرد و بر روی صورت بازیکن گذاشت. همچنین میشه از وبکم استفاده کرد. برای همین اگر عکس از چهره بازیکنان دارید اصلا دریغ نکنید تا بتونیم تیم ایران رو سر و سامون بدیم.
مطمئن باشید اگر کار به نتیجه نهایی و مطلوب برسه ارزش زیادی داره.
شاید این مقایسه درست نباشه ولی مثل پچ Hot Coffee برای GTA هست که همه ازش استفاده کردند.
هرکس میتونه کمکی بکنه بسم الله.

فایل زیر روی برای شروع دانلود کنید. ترکیب تیم، مثل جام ملتهاست و تقریبا بهترین ترکیب تیم ایرانه.

از کنار این موضوع به سادگی نگذرید. به هر حال تیم کشورمونه...
نمیدونم قبلا کسی تو این تاپیک این کار رو کرده یا نه. اگر کسی هست لطفا لینک مطلبشو بزارین ممنون میشم.

اینجا رو یک نگاه بندازید:

ebicross
19-11-2007, 08:40
اینجا رو یک نگاه بندازید:

ممنون به خاطر کمکت. دارم دانلود میکنم ببینم چی میشه.

S A M
19-11-2007, 09:34
تكل به طور صحيح : دستت رو روي دايره ضربدر بكش
مثلث ار 1 : دروازبان همه توپارو ميگيره
توي 6 قدم بعد مثلث : همه گله
سانت بعد 2 تا دايره و جهت پايين : همه گله

mpmostafa
19-11-2007, 10:39
سلام
آقا يكي به داد من برسه.اين فصل دو تا از بازيكن هاي تيمم رو از دست دادم.هركاري هم ميكنم بازيكن خوب جديد بگيرم نميان. و فقط يه مشت بازيكن بي قدرت آزاد هستند و ميشه فقط اونا رو گرفت. چكار كنم؟در ضمن 3 فصل هست كه مستر بازي ميكنم