مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2008
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
Armin 2008
02-02-2008, 19:04
ببخشید زحمتی نیست یه عکس از محیط بازی در حالت برفی می زاری؟
pouria007
02-02-2008, 20:05
نه رو high 1024 *768 هست .تو مستر برفی میشه؟
تو بازي دوستانه چند بار ديدم
تنظيمات
high
1024 * 768
winter
rainy
ببخشید زحمتی نیست یه عکس از محیط بازی در حالت برفی می زاری؟
سيستم خودم که پائينه روي com دوستم چند بار ديدم حالا بعداً اگه وقت کردم چشم!
salarnight
02-02-2008, 21:15
سلام دوستان من سیستم ام اینه :
cpu : 3.0 amd athlon 64bit
vga: geforce 7100 gs
ram : 1,5 gb
الان هم دارم در 640*480 medium بازی می کنم !
گرافیک رو high که میکنم روون نیست !:41:
چی کار کنم ؟ ایراد از چیه ؟
مرسی اگه جواب بدید
Armin 2008
02-02-2008, 21:18
اطمینان داری درایو کارت گرافیکت رو اپدیت کردی؟؟؟!!!
end_of_world
02-02-2008, 22:46
يك راهنمايي ارزنده :46:
ببينيد دوستان عزيز من بعنوان حالا يه كمي با تجربه تر از شما و داشتن حالا چند سابقه ي ورزشي بيشتر (شوخي)
خيله خب بعضي از دوستان پرسيده بودند با اون پچ 77 مگي يا 75 مگي يا 72 مگي چه بكنيم ماهاي بدبخت ؟
خيله خب اينم جوابتون . دوستان عزيز وقتي شما اين فايلو دانلود كرديد تمام شد معمولا زيپه
ميريد Unzip اش مي كنيد و مي بينيد داخلش 2 يا سه تا فايل زيپ ديگه هستش با نام هاي مختلف
خيله خب حالا شما به برنامه ي GGS يا همون Game Graphic Studio احتياج داريد
بريد اونو دانلود كنيد
خب بعدش بريد تو GGS از منوي Edit گزينه ي Import All رو بزنيد . يه Browser باز كنيد و اون فايل هايي كه دانلود كرديد رو به داخل فايل هاي بازي حالا هر جا كه نصب كرده ايد اضافه كنيد
همين بعد بريد از منوي فايل سيوش كنيد تموم شد رفت پي كارش
اما مژده مژده !!!
يادتون هست من قبلا يه فايل پچي درست كرده بودم اون حجمش حدودا 80 مگ بود
حالا يه شاهكار جديد از من و دوست عزيزم آرش
بعد از 1 ماه فعاليت سخت بهترين پچي كه وجود داره رو براتون آماده كرديم اين پچ خيلي خيلي كامله
بزودي ويژگيهاشو براتون ميگم و ان شالله خود پچ را هم براي دانلود ميذارم اما فكر كنم براي افرادي كه پرسرعت دارند خوب باشه :41:
اينترنت زغاليا بايد يه فكر ديگه اي بكنند :27:
اگه سوالي داشتيد بگيد در ضمن يه چيز ديگه
من تو برنامه نويسي وارد هستم تونستم AI اين بازي رو هك بكنم به اين صورت كه بارش برف و باران و ميزانشو ميتونيد قبل از بازي با يه برنامه ي ديگه كه بنام سايت عزيز P30world نوشتمش كم يا زياد بكنيد
به اين ترتيب مشكل برف و باران هم حل ميشه
و مشكلات ديگري مثل چمن مصنوعي با كنتراست بالا كه در هواي باراني كيفيت بسياري از ورزشگاههارو پايين مياره و يا مشكل نقل و انتقالات يا محبوبيت كه واقعا شورشو درآوردند مثلا شما ميايد 10 بازي پشت سرهم مي بري حالا بعدش مياي يه بازي رو مساوي مي كني بعدش مي بيني كه مثلا 10 پوينت يا بيشتر ازت كم ميشه
اينا به نظر من واسه فوتبال محبوبي مثل PES نقطه ضعف هاي بسياري هستش
فعلان باي :10::11:
میگم ایا برنامه هست که بشه مثلا تغییرات دو یا چند اپشن فایل رو با هم یکی کرد وازش استفاده کرد؟
وکسی اپشن فایلی سراغ داره که تیم های منتخب اون ازاد شده باشه؟
من دارم
تازه اسم تیمها هم درست شده
فردا میزارمش
pooyakhaste
03-02-2008, 07:51
ببينيد دوستان عزيز من بعنوان حالا يه كمي با تجربه تر از شما و داشتن حالا چند سابقه ي ورزشي بيشتر (شوخي)
خيله خب بعضي از دوستان پرسيده بودند با اون پچ 77 مگي يا 75 مگي يا 72 مگي چه بكنيم ماهاي بدبخت ؟
خيله خب اينم جوابتون . دوستان عزيز وقتي شما اين فايلو دانلود كرديد تمام شد معمولا زيپه
ميريد Unzip اش مي كنيد و مي بينيد داخلش 2 يا سه تا فايل زيپ ديگه هستش با نام هاي مختلف
بريد اونو دانلود كنيد
خب بعدش بريد تو GGS از منوي Edit گزينه ي Import All رو بزنيد . يه Browser باز كنيد و اون فايل هايي كه دانلود كرديد رو به داخل فايل هاي بازي حالا هر جا كه نصب كرده ايد اضافه كنيد
اما مژده مژده !!!
بعد از 1 ماه فعاليت سخت بهترين پچي كه وجود داره رو براتون آماده كرديم اين پچ خيلي خيلي كامله
بزودي ويژگيهاشو براتون ميگم و ان شالله خود پچ را هم براي دانلود ميذارم اما فكر كنم براي افرادي كه پرسرعت دارند خوب باشه :41:
من تو برنامه نويسي وارد هستم تونستم AI اين بازي رو هك بكنم به اين صورت كه بارش برف و باران و ميزانشو ميتونيد قبل از بازي با يه برنامه ي ديگه كه بنام سايت عزيز P30world نوشتمش كم يا زياد بكنيد
و مشكلات ديگري مثل چمن مصنوعي با كنتراست بالا كه در هواي باراني كيفيت بسياري از ورزشگاههارو پايين مياره و يا مشكل نقل و انتقالات يا محبوبيت كه واقعا شورشو درآوردند مثلا شما ميايد 10 بازي پشت سرهم مي بري حالا بعدش مياي يه بازي رو مساوي مي كني بعدش مي بيني كه مثلا 10 پوينت يا بيشتر ازت كم ميشه
منظورت از اون پچ 80 مگی چیه؟؟
نکنه منظورت اون 77 مگی آشغاله؟؟؟؟
اگه منظورت اونه ،که لطف کن دیگه از این پچها نزار. همون یدونه واس 7 پشتمون کافی بود:21::21::27::27:
Armin 2008
03-02-2008, 15:52
پویا جان قصد end of eorld نیک بود .مشتاقانه منتظر اون پچی که اماده کردی هستم.
salarnight
03-02-2008, 15:55
سلام آرمین جان
من directX خودشو ریختم فقط
دیگه چی کار کنم ؟
اصلا گرافیکش از 640 medium بالاتر میارم گیر می کنه !
اعصابمو خرد کرده
Armin 2008
03-02-2008, 16:23
ویندوزت چیه؟راستی تو سایت Invidia برو اونجا خودش یه صفحه داره،سی و خورده ای مگابایت .brand Graphic Card ات رو انتخاب کن،نوع Windows ات رو هم انتخاب کن (سی و دو بیت یا شصت و چهار بیت)بعدش Download کن.وبعد از ریختنsetup رو نصب کن.
salarnight
03-02-2008, 17:37
ویندوزم xp sp2 درایور رو تو سایت nvidia پیدا کردم دارم دانلودش می کنم . . . حالا دانلود کنم چه فرقی می کنه ؟ خوب می شه ؟
pouria007
03-02-2008, 18:03
ویندوزم xp sp2 درایور رو تو سایت nvidia پیدا کردم دارم دانلودش می کنم . . . حالا دانلود کنم چه فرقی می کنه ؟ خوب می شه ؟
من که تغييري رو احساس نکردم
pouria007
03-02-2008, 18:08
ببخشيد با اين سيستم من ميتونم لا اقل medium رو روون بازي کنم ؟
+processor : AMD 2400
VGA Card : geforce 5200 (128m
ram : 512mb
يا برم خدا رو شکر کنم که low هم اجرا ميشه؟
Armin 2008
03-02-2008, 18:44
100% فرق می کنه ممخصوصا اگه گرافیکت بالا باشه.
ناراحت نشی pouria ولی با این چیزایی که گفتی شاید تازه شاید medium 640*480 رو بتونی نسبتا روون اجرا کنی!!!راستش بری همون low بازی کنی سنگین تری.
ببخشید اکه جوابتو کامل نگفتم .
armin 08
pouria007
03-02-2008, 18:57
100% فرق می کنه ممخصوصا اگه گرافیکت بالا باشه.
من نصب کردم تغييري احساس نکردم
ناراحت نشی pouria
نه ناراحت چرا؟
ولی با این چیزایی که گفتی شاید تازه شاید medium 640*480 رو بتونی نسبتا روون اجرا کنی!!!
نخندينا ولي همين رو هم نتونستم روون اجرا کنم فريم فريم بود فک کنم سيستمم اشکال داره آخه دوستم تقريباً سيستمش همينه ولي medium ؤو روون بازي ميکنه ولي من نه!
راستش بری همون low بازی کنی سنگین تری.
ها؟!!!!!!!!!!!
ببخشید اکه جوابتو کامل نگفتم .
armin 08
خدا ببخشه
salarnight
03-02-2008, 19:08
الان دارم دانلود می کنم لامصب 43 مگابایته !
خداکنه درست بشه . . . نصب کنم درسته ؟ دیگه باید چی کار کنم ؟
end_of_world
03-02-2008, 20:26
منظورت از اون پچ 80 مگی چیه؟؟
نکنه منظورت اون 77 مگی آشغاله؟؟؟؟
اگه منظورت اونه ،که لطف کن دیگه از این پچها نزار. همون یدونه واس 7 پشتمون کافی بود:21::21::27::27:
خيلي خندم گرفت از اين حرفت :39::39::39::39::39::39::39::39::39:
من كه اون پچو واسه تو نذاشته بودم تويي كه فرق FPS 40 رو با FPS 72 نمي دوني
شايد فكر مي كني خيلي سرت ميشه :27:
پویا جان قصد end of eorld نیک بود .مشتاقانه منتظر اون پچی که اماده کردی هستم.
دوسته عزيز فكر نكنم اينجا بذارم آخه بعضيا خيلي بي فكرن ...
من كه رفتم 3200 تا عكس از چهره و قيافه ي بازيكنها جمع كردم و تمام اطلاعات سايت هاي ورزشي مثل Goal.com و Football.com و يا Uefa رو جمع كردم تا يه پچ خيلي خوب درست بشه جوابم اينه ...
آخه مگه من احمقم كه براي چنين آدمايي همچين كاري بكنم ...
ميرم خودم بازي مي كنم و به بعضي از دوستان ميدمش ...
منظورم اينه كه ارزش زحمتي كه روش كشيده شده خيلي زياده و اين حرفاي مسخره نيست ...
پچ قبلي كه من گذاشتم بهترين پچيه كه تا حالا براي اين بازي اومده و خودمم هم خيلي چيزاشو درست تر كردم
اين پچ ريتيشن 5 رو داره .... حالا نمي دونم اين دوستمون از چيش خوشش نيومده :27:
باشه پويا اون پچو نمي ذارم :27:
Armin 2008
03-02-2008, 20:53
حالا پویا یه چیزی گفت.به دل نگیر .تو که از بزرگای این تاپیکی که نباید ناراحت بشی.منم از طرف پویا ازت عذر خواهی می کنم.
پوریا جان ممنون از جوابت.
باتشکر،
armin 08
pooyakhaste
03-02-2008, 23:06
خيلي خندم گرفت از اين حرفت :39::39::39::39::39::39::39::39::39:
من كه اون پچو واسه تو نذاشته بودم تويي كه فرق FPS 40 رو با FPS 72 نمي دوني
شايد فكر مي كني خيلي سرت ميشه :27:
دوسته عزيز فكر نكنم اينجا بذارم آخه بعضيا خيلي بي فكرن ...
من كه رفتم 3200 تا عكس از چهره و قيافه ي بازيكنها جمع كردم و تمام اطلاعات سايت هاي ورزشي مثل Goal.com و Football.com و يا Uefa رو جمع كردم تا يه پچ خيلي خوب درست بشه جوابم اينه ...
آخه مگه من احمقم كه براي چنين آدمايي همچين كاري بكنم ...
ميرم خودم بازي مي كنم و به بعضي از دوستان ميدمش ...
منظورم اينه كه ارزش زحمتي كه روش كشيده شده خيلي زياده و اين حرفاي مسخره نيست ...
پچ قبلي كه من گذاشتم بهترين پچيه كه تا حالا براي اين بازي اومده و خودمم هم خيلي چيزاشو درست تر كردم
اين پچ ريتيشن 5 رو داره .... حالا نمي دونم اين دوستمون از چيش خوشش نيومده :27:
باشه پويا اون پچو نمي ذارم :27:
ببینم تو نمیخوای بگی که تو لیگ ترکیه رو درست کردی!!!!! یعنی ادعا میکنی همش کار تو بوده!!!!:27::27::27: جل الخالق:27::27::27::27: در ضمن
1- من نمیدونم تو کجا بزرگ شدی و چجوری ادبت کردن ، ولی هر جوری ادبت کردند تو وظیفه داری اینجا محترمانه صحبت کنی.
2- حتی اگه من بی فکر باشم ، من نظرم این بوده که این پچ چندان جالب نیست. حالا شاید از نظر تو و دوستان تو این بهترین پچ برای pes 2008 باشه
3- مطمئنا اگر خودت هم به عنوان یک قاضی به این نگاه کنی ،متوجه خواهی شد که دارای مشکلات بسیاری است.
4- خداحافظ :5::5::5::5:
pooyakhaste
03-02-2008, 23:13
حالا پویا یه چیزی گفت.به دل نگیر .تو که از بزرگای این تاپیکی که نباید ناراحت بشی.منم از طرف پویا ازت عذر خواهی می کنم.
پوریا جان ممنون از جوابت.
باتشکر،
armin 08
دوست خوبم اقای ارمین جان!
شما هم بهتر است اون پچ قبلی رو اول نصب کنی ، بعد ببینی که من حرف الکی نمی زنم، و شما هم گول بازار گرمی های این دوستمون رو نمی خوری.
جناب end of world شما هم میتونی اون پچی رو که روش زحمت کشیدی رو واسه dl بذاری و کسانی که خواستند دانلود کنند، شاید هم افراد بی فکری مثل من از پچ شما خوششون نیاد ،ولی شاید بعضی هم مثل این اقاق آرمین ازش :40:خوششون:40: بیاد
Armin 2008
03-02-2008, 23:17
دوست عزیز من نگفتم پچ مشکلی نداره حرف شما تایید می شه مشکل داشت ولی خب دلیلی نداره که از فردی که زحمت کشیده و اونو گذاشته متنفر بشیم.بله ادب حکم می کنه که درست حرف بزنیم ولی شاید چون ناراحت بود اینطوری گفت.
ببخشید اگه ناراحتت کردم .معذرت.
pooyakhaste
03-02-2008, 23:24
دوست عزیز من نگفتم پچ مشکلی نداره حرف شما تایید می شه مشکل داشت ولی خب دلیلی نداره که از فردی که زحمت کشیده و اونو گذاشته متنفر بشیم.بله ادب حکم می کنه که درست حرف بزنیم ولی شاید چون ناراحت بود اینطوری گفت.
ببخشید اگه ناراحتت کردم .معذرت.
آرمین جان اگه همه مثل شما بودن که وضع انجمن خیلی خوب میشد.
:10:
Armin 2008
03-02-2008, 23:30
خواهش می کنم همه ی انسان ها می تونن خوب باشن فقط کافیه که همدیگرو بفهمن.من به عنوان کوچک ترین عضو این انجمن سعی می کنم تنها وظایف واقعی یک فرد تو انجمن رو انجام بدم اما خوشحالم امروز یک نفر به لیست دوستام اضافه شد.
امید به اون روزی که همه معنای انجمن(یکی برای همه، همه برای یکی)رو بفهمن .
موفق باشی
armin 08
آقا صلوات بفرست تمومش کن:10:
mehdibarghi
04-02-2008, 00:40
سلام ؛ من سیستمی با مشخصات زیر دارم .
رم یک گیگ ؛ سی پی یو 3.2 ؛ گرافیک 256
ولی بازی تقریبا کند اجرا میشه
آیا از سیستمه یا بازی ؟
mehdibarghi
04-02-2008, 00:48
الهم صل علی محمد و آل محمد ....
Rude Boy
04-02-2008, 09:05
چقدر بحث متفرقه می کنید ؟؟؟؟؟
اگه کسی تیم ایران را اسم هاش را درست کرده سیوش را به ما هم بده ....
ممنون از شما ....
big daddy
04-02-2008, 11:02
بريد اونو دانلود كنيد
اما مژده مژده !!!
================================================== ==
چي شد پس رفيق ؟؟؟!!!
ما منتظريم :10:
end_of_world
04-02-2008, 13:49
در جواب پويا جان بگم كه :
دوسته عزيز اينجا يه انجمنه هدف ما هم اينجا كمك به شماست نه ضرر رساندن
من نميگم كه خيلي سرم ميشه اما با وجود اينكه چند سال گرافيك و برنامه نويسي و ويرايش اين بازي رو حالا از همون PES4 كار كردم ميتونم بفهمم كه چه پچي و چه پچي بد ....
من مطمئنم شما پچ رو اشتباه دانلود كردي ...
در ضمن فكر كنم اينتر شما Dial_Up باشه چون مثلا اگه من جاي شما باشم و اين پچو دانلود كرده باشم و خب گيريم كه خوشمم نيومده نميام كه عصبي بشم و بگم اين پچ فلانه فلونه
حتما خودت بهتر ميدوني كه خود شركت كونامي هم واسه اين بازي مفتضحي كه ساخته هيچ پچي رو به بيرون نداده به همين خاطر من و يا امثال من مجبوريم بازي رو ويرايش كنيم .
اگه از دست من ناراحت شديد شرمنده ام و تقاضاي بخشش مي كنم .....
قصدم توهين نبود فقط دقت در كار:10:
سلام ؛ من سیستمی با مشخصات زیر دارم .
رم یک گیگ ؛ سی پی یو 3.2 ؛ گرافیک 256
ولی بازی تقریبا کند اجرا میشه
آیا از سیستمه یا بازی ؟
دوسته عزيز رمت و سي پي يوت خوبه اما اسم كارت گرافيكتو بگو تا راهنمايي كنيم :11:
چقدر بحث متفرقه می کنید ؟؟؟؟؟
اگه کسی تیم ایران را اسم هاش را درست کرده سیوش را به ما هم بده ....
ممنون از شما ....
بحث متفرقه نكرديم كه ... :46:
در حال كامل شدنه
================================================== ==
چي شد پس رفيق ؟؟؟!!!
ما منتظريم :10:
دوسته عزيز !!!
تقريبا كارا داره تموم ميشه فقط مونده ورزشگاه آزادي با صداهاي ايراني كه بايد وارد بازي بشن
و يه سري هم فرميشن هاي تيم ها...... بزودي آماده خواهد شد
راستي يه چيز جالب ...
داشتم چمن ورزشگاه منچستر يونايتد رو درست مي كردم متوجه شدم چقدر كيفيت Texture هاي بكار گرفته شده پايينه يه كمي كيفيت اونارو بردم بالا و رنگشون رو هم با فتوشاپ واقعي تر و نويزشون رو هم گرفتم ....
واي نمي دونيد چي شد ... الان خودم دارم تو اون ورزشگاه بازي مي كنم ...
وقتي بارون مي باره با ويژگيهاي دايركت ايكس 10 حتي خيس شدن لباس بازيكنها و يا اشيا رو هم مي توني ببيني و حس كني
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
فعلان باي - سوالي داشتيد بگيد:8:
myiranvatan
04-02-2008, 13:49
اقا تو اموزش Game Stodiu گفته بودند که اول بریم قسمت Ggs و بعد Edit اما من هرچی میگردم چیزی به نام Ggsدربرنامه نمیبینم. کمک کنید
pooyakhaste
04-02-2008, 15:15
در جواب پويا جان بگم كه :
دوسته عزيز اينجا يه انجمنه هدف ما هم اينجا كمك به شماست نه ضرر رساندن
من نميگم كه خيلي سرم ميشه اما با وجود اينكه چند سال گرافيك و برنامه نويسي و ويرايش اين بازي رو حالا از همون PES4 كار كردم ميتونم بفهمم كه چه پچي و چه پچي بد ....
من مطمئنم شما پچ رو اشتباه دانلود كردي ...
در ضمن فكر كنم اينتر شما Dial_Up باشه چون مثلا اگه من جاي شما باشم و اين پچو دانلود كرده باشم و خب گيريم كه خوشمم نيومده نميام كه عصبي بشم و بگم اين پچ فلانه فلونه
حتما خودت بهتر ميدوني كه خود شركت كونامي هم واسه اين بازي مفتضحي كه ساخته هيچ پچي رو به بيرون نداده به همين خاطر من و يا امثال من مجبوريم بازي رو ويرايش كنيم .
اگه از دست من ناراحت شديد شرمنده ام و تقاضاي بخشش مي كنم .....
قصدم توهين نبود فقط دقت در كار:10:
دوست عزیز امیدوارم که توهم از دست من ناراحت نشده باشی و منو ببخشی:11:
شاید هم تقصیر من بود که نباید زحمات تو را نادیده می گرفتم:43::45:
من هم مثل بقیه دوستان منتظر پچ جدید هستم:40:
امیدوارم موفق باشی :7::15:
salarnight
04-02-2008, 19:05
سلام دوستان master league level توی master league چی کار می کنه ؟
Rude Boy
04-02-2008, 20:52
آقا یه با مرام نیست که سیو بازیکنان ایران را به ما بده ؟؟؟
من پچ و مچ نمی خوام ...
فقط یه فایل سیو که کپی کنم تو دکمنتر...
pouria007
04-02-2008, 21:08
آقا یه با مرام نیست که سیو بازیکنان ایران را به ما بده ؟؟؟
من پچ و مچ نمی خوام ...
فقط یه فایل سیو که کپی کنم تو دکمنتر...
بفرما داداش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rude Boy
04-02-2008, 21:18
دمت گرم اما من از اینجا نمی تونم بگیرم ...
Only Pes
04-02-2008, 21:50
سلام
من دستم باز شد
خیلی پست ندادید ها
mohammad_dj_kazin
04-02-2008, 22:26
سلام دوستان master league level توی master league چی کار می کنه ؟
عزيزم اين گزينه براي سختي نقل و انتقلات هست هر چي سخت تر بزاري بازيكن كه ميخواي بخري بايد پول بيشتري بابت خريدنش بدي يعني به اين آسونيا نمياد.
به وبلاگ من سر بزنيد
end_of_world
04-02-2008, 22:34
اقا تو اموزش Game Stodiu گفته بودند که اول بریم قسمت Ggs و بعد Edit اما من هرچی میگردم چیزی به نام Ggsدربرنامه نمیبینم. کمک کنید
دوسته عزيز GGS همون مخفف اسم برنامه است يعني Game Graphic Studio !!!:8:
big daddy
04-02-2008, 22:49
راستي يه چيز جالب ...
داشتم چمن ورزشگاه منچستر يونايتد رو درست مي كردم متوجه شدم چقدر كيفيت Texture هاي بكار گرفته شده پايينه يه كمي كيفيت اونارو بردم بالا و رنگشون رو هم با فتوشاپ واقعي تر و نويزشون رو هم گرفتم ....
وقتي بارون مي باره با ويژگيهاي دايركت ايكس 10 حتي خيس شدن لباس بازيكنها و يا اشيا رو هم مي توني ببيني و حس كني
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
بابا اينجوري تعريف نکن ، دلمون آب افتاد :19:
راستي گفتي d10 ، نظرت درباره نسخه کرک شدش براي xp چيه ؟؟
pooyakhaste
05-02-2008, 08:01
بچه ها یک سری از بازیکنان که در مسترلیگ در پست خود عالی هستند رو برای شما گذاشتم ، که ممکنه یک سریشو قبلا سایر دوستان گذاشته باشند اما من نمیدونم!!
دفاع: kompani -- zoro -- loco (loni) - felipe
هافبک : marchisio - mrcos -- de jong
حمله : castillo -- odonkor -- ben sahar
البته سعی کردم یک سرس از بازیکنانی رو بذارم که هم ارزون باشن هم کمتر شناخته شده باشند ، اگرچه یک سریشون رو خیلیا میشناسن
:22:نکته: اون مدافع اسم اصلیش loco است در صورتی که پچی برای بازی ریخته باشید ولی اگه پچی نریخته باشید اسمش loni هست
big daddy
05-02-2008, 11:02
AFS_Explorer_3.7___GGS716.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2034 KB
mohammad66
05-02-2008, 17:56
من سال 2012 مستر لیگ هستم
(دارم میرم 2013)
هر چی بازیکن که می شناختم را خریدم دیگه هیچی نمونده... یعنی همه پیر شدن
چنتا بازکن خوب معرفی می کنید...
Armin 2008
05-02-2008, 18:01
كارت عالي ولي اين بازي كه مي سازي واسه فروشم مي ذاري اخه ما ها اينترنت ذغالي ها نمي تونيم حجم بالا رو دان كنيم اگه نمي فروشي هم تا جايي كه مي توني فشردش كن تا حجمش كمتر از 20 مگ بشه.راستي پچه ديگه مود كه نيست؟:46:
end_of_world
05-02-2008, 18:32
راستي يه چيز جالب ...
بابا اينجوري تعريف نکن ، دلمون آب افتاد :19:
راستي گفتي d10 ، نظرت درباره نسخه کرک شدش براي xp چيه ؟؟
چرا دلت آب بيفته شمام بزودي بازي خواهيد :10:
در مورد نسخه ي كرك شدش نظري ندارم يعني زياد نمي پسندمش به نظر من بري تو سايت مخصوص كارت گرافيكت و پچ DX10 رو نصب كني بهتره چون بازم همون امكانات رو بهت ميده
در مورد خودشم بهتره تا 4 ماه ديگه كه نسخه ي مخصوص براي XP بيرون مياد صبر كنيم :11:
Rude Boy
05-02-2008, 19:02
آقا تو را قرآن سیو بازیکنان ایران را واسه من بزارین...
big daddy
05-02-2008, 19:28
چرا دلت آب بيفته شمام بزودي بازي خواهيد :10:
در مورد نسخه ي كرك شدش نظري ندارم يعني زياد نمي پسندمش به نظر من بري تو سايت مخصوص كارت گرافيكت و پچ DX10 رو نصب كني بهتره چون بازم همون امكانات رو بهت ميده
در مورد خودشم بهتره تا 4 ماه ديگه كه نسخه ي مخصوص براي XP بيرون مياد صبر كنيم :11:
آقا بي زحمت تو اين پچي که داريد درست ميکنيد ، scoreboard رو هم براي resolution 1440*900 يا همون حالت widescreen يه تستي بکنيد، چون من هر چي scoreboard از gaminaccess گرفتم واسه اين resolution خراب بوده يا ميزون نیوده ..
بازم شرمنده ها ..:20:
smallfrank
05-02-2008, 22:46
اینو دیدید ؟
end_of_world
06-02-2008, 01:19
آقا بي زحمت تو اين پچي که داريد درست ميکنيد ، scoreboard رو هم براي resolution 1440*900 يا همون حالت widescreen يه تستي بکنيد، چون من هر چي scoreboard از gaminaccess گرفتم واسه اين resolution خراب بوده يا ميزون نیوده ..
بازم شرمنده ها ..:20:
امتحان كردم نشد ...
اما كار نشد نداره ...
ميدوني چيكار كردم ؟ :5:
رفتم تو فتوشاپ اون فايلشو عريض تر كردم حالا درست شد ...
فقط بايد همينكارو بكني ... خيلي آسونه :11:
end_of_world
06-02-2008, 01:20
اینو دیدید ؟
فكر كنم تصادفيه :13:
big daddy
06-02-2008, 02:21
امتحان كردم نشد ...
اما كار نشد نداره ...
ميدوني چيكار كردم ؟ :5:
رفتم تو فتوشاپ اون فايلشو عريض تر كردم حالا درست شد ...
فقط بايد همينكارو بكني ... خيلي آسونه :11:
من نفهميدم يعني پچي که مي خواي بديو من دوباره edit کنم. يا لازم نيست ( خودت زحمتشو مي کشي؟) :25:
salarnight
06-02-2008, 13:47
آقا من سیستم ام اینه
cpu : 3.0 amd 64-bit
vga : geforce 7100 gs
Ram : 1,5 GB
هم دایرکت ایکس رو نصب و هم فایل های آپدیت کننده رو نصب کردم .
اما گرافیک بازی رو که از 640*480 medium بالاتر می برم روون نیست !!
چی کارش کتم ؟؟؟؟
namber_one
06-02-2008, 16:01
آقا من سیستم ام اینه
cpu : 3.0 amd 64-bit
vga : geforce 7100 gs
Ram : 1,5 GB
هم دایرکت ایکس رو نصب و هم فایل های آپدیت کننده رو نصب کردم .
اما گرافیک بازی رو که از 640*480 medium بالاتر می برم روون نیست !!
چی کارش کتم ؟؟؟؟
با این گرافیک بیشتر هم نباید توقع داشته باشی؟!؟
Armin 2008
06-02-2008, 17:12
نه دیگه نشد حتما دستگاهت یه مشکل داره سیستمت پایینه ولی نه در اون حد که نامبر وان عزیز می گه.ولی اگه سیتمت رو عوض کنی و یه 8800 ultra بزاری ورمت رو هم بالا کنی خوب می شه.فقط end of world عزیز نگفتی حجم پچه(فشرده شدش.)چقدره؟
Armin 2008
06-02-2008, 17:29
pes حرکات فوق العاده تکنیکی داره که تنها استادان این بازی ان هم تک و توک بلدند.در pes های قبلی حتی می شد پله زد!!!!
salarnight
06-02-2008, 18:45
ببینم شما سیستمتون چیه ؟ با چه گرافیکی و چه رزولوشنی بازی می کنی ؟؟
Armin 2008
06-02-2008, 19:00
graphic card 8800 ultra
ram 3 mg
cpu3\4 چهار هسته ای .دوست بابام این کارست سیستممو اون برام درست کرده.
high 1024*1280
salarnight
06-02-2008, 19:08
ایول بابا چقدر خرج کردی؟
Armin 2008
06-02-2008, 19:20
واسه من حدود 1 و700 ،800 اب خورد.اگه می بینید ارزونه واسه اینه که از دوست بابام خریدم.
end_of_world
06-02-2008, 19:36
من نفهميدم يعني پچي که مي خواي بديو من دوباره edit کنم. يا لازم نيست ( خودت زحمتشو مي کشي؟) :25:
نه بابا ... ببين اون پچه رو كه من گذاشتم خودكار روي WideScreen عمل مي كنه يعني هم براي وايداسكرينه و هم براي معموليا ...
ولي فكر كنم اسكوبردهاي جديدو بايد خودت بسازي اما منم چندتا جديد اضافه كردم :46:
Armin 2008
06-02-2008, 19:42
دوست من سوال منم پاسخ بدی ممنون می شم.
end_of_world
06-02-2008, 20:13
دوست من سوال منم پاسخ بدی ممنون می شم.
در حدود 250 مگي هستش اما نميدونم اگه فشردش كنم چقدر ميشه :41:
به نظر شما چقدر ميشه ؟:41:
Armin 2008
06-02-2008, 20:22
شما این کاره ای .من که چیزی نمی دونم!!!
اگه تا 40 مگ هم بشه خوبه ،می تونی؟
end_of_world
06-02-2008, 20:24
شما این کاره ای .من که چیزی نمی دونم!!!
اگه تا 40 مگ هم بشه خوبه ،می تونی؟
فكر نكنم 40 مگ بشه آخه كدوم نرم افزاره كه بتونه اينقدر فشرده بكنه ؟ :13:
Armin 2008
06-02-2008, 20:25
خوب حدود چه قدر می شه کمتر از 50 می شه؟
end_of_world
06-02-2008, 21:22
خوب حدود چه قدر می شه کمتر از 50 می شه؟
حالا ببينيم ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad_dj_kazin
06-02-2008, 21:25
كسي نميدونه توي مستر ليگ ميشه براي تيم اسپانسر گرفت يا نه توي فيفا ميشه ولي توي اين من هر چي گشتم پيدا نكردم.
كمك كنيد
Ehsan Studio
07-02-2008, 06:33
دوستان من به یک مشکل برخوردم.وقتی که می خوام توی بازی دوستانه بجای انتخاب تیمهایی که توی لیست هست با تیم باشگهایی خودم ( مسترلیگ ) بازی کنم مشخصات بازیکنام همون مشخصات اولیشونه و با اون مشخصاتی که من توی مسترلیگ باهشون بازی م کنم نیست. حالا کسی می دونه باید چیکار کنم تا بازیکنام با همشون مشخصات توی مستز لیگ بیان.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
جواب ما رو کسی نمی دونه....:19::19::19:
big daddy
07-02-2008, 11:16
نه بابا ... ببين اون پچه رو كه من گذاشتم خودكار روي WideScreen عمل مي كنه يعني هم براي وايداسكرينه و هم براي معموليا ...
ولي فكر كنم اسكوبردهاي جديدو بايد خودت بسازي اما منم چندتا جديد اضافه كردم :46:
آقا دمت گرم :11:
حالا اين پچ کي release ميشه ؟؟؟:20:
pooyakhaste
07-02-2008, 11:46
بچه ها جون من این پچشون رو تو یه سایتی اپلود کنید که ما وقتی می خواهیم DL کنیم ،امکان ادامه دانلود باشه.
مثلا تو سایت gamingacces وقتی با یه برنامه مثل internet download manager دانلود میکنی ، اگه وسطش قطع بشهنمیتونی ادامه دانلود رو بدی و باید از اول دانلود کنی.
end_of_world
07-02-2008, 18:03
كسي نميدونه توي مستر ليگ ميشه براي تيم اسپانسر گرفت يا نه توي فيفا ميشه ولي توي اين من هر چي گشتم پيدا نكردم.
كمك كنيد
دوسته عزيز متاسفانه اين قابليت در اين بازي وجود ندارد فقط يه نكته ي ضروري اينكه وقتي شما تيم منتخب ستارگان جهان را آزاد كرديد هر فقط يه اسپانسر براي تعريف ميشه ...
مثلا منچستر يونايتد نمي تونه اسپانسر BENQ رو بگيره و يا رئال اسپانسر O2 به اين ترتيب فقط يك انتخاب باقي ميمونه اما اين فقط جنبه ي اقتصادي خواهد داشت براي شما ...
در ضمن نحوه آزاد كردن منتخب ستارگان جهان كسب رتبه ي S در تمامي گزينه هاي بازي و همچنين آزاد كردن بقيه ي تيم هاي مخفي خواهد بود ....
جواب ما رو کسی نمی دونه....:19::19::19:
دوسته عزيز فكر كنم منظور شما از مشخصات همون قدرت بدني و مشخصات بدني شون باشه
دليلشم اينه كه در اين فوتبال چنين چيزي وجود نداره و تيم هاي ساختگي مسترليگ با همون Ability هاي استاندارد وجود دارند ...
دليل اينكار كونامي هم استفاده از اين تيم ها در ليگ هاي نتي و اينترنتي و اينترانتي كه برگزار كرده اعلام شده ..
ولي به نظر من اين بهتر هم هست چون اينطوري بازي تون خيلي قوي تر خواهد شد
آقا دمت گرم :11:
حالا اين پچ کي release ميشه ؟؟؟:20:
بزودي دوسته عزيز ... هنوز تركيب ها و ورزشگاه آزادي مونده :46:
بچه ها جون من این پچشون رو تو یه سایتی اپلود کنید که ما وقتی می خواهیم DL کنیم ،امکان ادامه دانلود باشه.
مثلا تو سایت gamingacces وقتی با یه برنامه مثل internet download manager دانلود میکنی ، اگه وسطش قطع بشهنمیتونی ادامه دانلود رو بدی و باید از اول دانلود کنی.
چشم ... قول ميدم در آپلود سروري كه قابليت Resume داره آپلودش كنم
اما اگه شما دوستان هم آپلود سرور خوبي سراغ داريد بگيد تا براي تيممون يه هاست خوب
:11::11::11::11::11::11::11:داشته باشيم:11::11::11::11::11::11::11:
سوالي داشتيد بپرسيد - هر روز يه سوال :7:
Armin 2008
07-02-2008, 18:07
خیلی ممنون از لطفت end of world عزیز مرسی که احساس مسئولیت می کنی .ممنون.ولی معذرت تا پس فردا دیگه درسته؟ببخشبد اگه سوالایه بی جا می کنیم ولی همه منتظر اثر عالی توییم.
مرسی.
ARMIN 08
end_of_world
07-02-2008, 18:39
خیلی ممنون از لطفت end of world عزیز مرسی که احساس مسئولیت می کنی .ممنون.ولی معذرت تا پس فردا دیگه درسته؟ببخشبد اگه سوالایه بی جا می کنیم ولی همه منتظر اثر عالی توییم.
مرسی.
ARMIN 08
چشم قبول تا پس فردا آماده مي كنم ...
نگفتي آپلود سنتر خوبي سراغ نداري كه قابليت Resume داشته باشه:8:
Armin 2008
07-02-2008, 18:51
دمت گرم ولی چشم تو چندتا تاپیک می پرسم.مرسی رلستی قضیه زیر 50 مگ که یادت نرفته .فقط گذاشتی یه اموزش بزار می دونم قبلا گذاشته شده (خود گلتم گذاشته بودی)ولی این همه زحمت می کشی یه عکس از بازی واسه ما در ماندگان شاهکارت بزار.
end_of_world
07-02-2008, 23:32
دمت گرم ولی چشم تو چندتا تاپیک می پرسم.مرسی رلستی قضیه زیر 50 مگ که یادت نرفته .فقط گذاشتی یه اموزش بزار می دونم قبلا گذاشته شده (خود گلتم گذاشته بودی)ولی این همه زحمت می کشی یه عکس از بازی واسه ما در ماندگان شاهکارت بزار.
آرمين جان اين چه حرفيه كه ميزني ...:11:
راستش عكس ميخوام بذارم اما حال و حوصله ي آپلودشو ندارم ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مژده .......... مژده ...........
دوستان قبل از آماده شدن پچ خودم كه كار كمي ازش مونده يه پچي رو ميخوام براتون بذارم كه مطمئنا از دانلود كردنش پشيمون نمي شيد ...
بهتون توصيح مي كنم اين پچ را هم استفاده كنيد ...
مشخصات :
- 30 تيم باشگاهي جديد اروپا
- ليگ هاي كامل اروپا از جمله انگلستان - اسپانيا - ايتاليا - آلمان - فرانسه و ليگ EPL
- تيم هاي كلاسيك با افسانه ي واقعي فوتبال ( اين قابليت در پچ من هم هست )
- به همراه كيت سرور مخصوص ( اين قابليت در پچ من هم هست البته به همراه آموزش كامل )
- رنگ هاي تشويقي كاملا درست تمام تيم ها ( اين قابليت در پچ من هم هست )
- نقشه ي جهان جديد به همراه تيم هاي جديد ( شاهكاري از مهرداد )
- ادبورد ، توپ ، كفش ، پشت زمينه ، علامت و نشان و لوگوهاي جديد ( از طرف مهرداد و آرش )
- اسامي تمامي بازيكن ها بصورت حرف اول بزرگ و بقيه كوچيك مانند C . Ronaldo
- تصاوير صورت كاملا تطبيق داده شده ( از طرف مهرداد )
- پرچم هاي حمايت كننده ي تيم ها مخصوصا در اسكن هاي بعد از بازي
- تاريخ نقل و انتقالات برابر است با تاريخ 2008/1/30 اروپا
فايل رو تا يه ساعت ديگه ميذارم به همراه دستورات نصب
موفق و پيروز باشيد :11:
TSAO TSAO
07-02-2008, 23:50
با سلام و خسته نباشید.
من تازه وارد هستم یه سوال کوچیکی داشتم:
این پچ 1.20 چرا برای من نصب نمیشه؟ وقتی میخوام نصبش کنم پنجره لودینگ اول میاد و سپس پیغام
1628:Failed to complete installation رو میده. کسی میدونه دلیل این پیغام چیه؟آیا رانتایم خاصی برای نصب لازمه؟
آیا این پچ با ورژن فوتبال نصب شده روی سیستم من متفاوته؟یا...؟
ممنون
end_of_world
08-02-2008, 02:32
با سلام و خسته نباشید.
من تازه وارد هستم یه سوال کوچیکی داشتم:
این پچ 1.20 چرا برای من نصب نمیشه؟ وقتی میخوام نصبش کنم پنجره لودینگ اول میاد و سپس پیغام
1628:Failed to complete installation رو میده. کسی میدونه دلیل این پیغام چیه؟آیا رانتایم خاصی برای نصب لازمه؟
آیا این پچ با ورژن فوتبال نصب شده روی سیستم من متفاوته؟یا...؟
ممنون
اين پچ براي نسخه ي دي وي دي اين بازي هستش حالا من نميدونم شما از چي نصب كرديد
نسخه ي سي دي يا دي وي دي ؟ :46:
hamedchtsz
08-02-2008, 08:59
سلام.وقتی می خوام این بازی رو نصب کنم با این ارور مواجه می شم.با زدن اوکی از نصب خارج می شه.لطفا
راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arnold_ab
08-02-2008, 09:56
دوست عزيز من مطمئنم مشكل از ويندوز شماست
ويندوز را عوض كن خوب ميشه
TSAO TSAO
08-02-2008, 11:07
اين پچ براي نسخه ي دي وي دي اين بازي هستش حالا من نميدونم شما از چي نصب كرديد
نسخه ي سي دي يا دي وي دي ؟ :46:
ممنون از پاسخت.
دوست عزیز من من این بازی رو از روی DVD نصب کردم. اگر فکر میکنی مشکل از ورژن بازی من هست یه DVD دیگه تحیه کنم؟
با بهترین آرزوها
Armin 2008
08-02-2008, 12:20
ببخشید دوست عزیز end of world عزیز(کاش اسم واقعیت رو می دونستم)حجم پچ چقدره و ایا نیازی به ggs هست؟خیلی ممنون
armin 08
big daddy
08-02-2008, 13:05
دوستان قبل از آماده شدن پچ خودم كه كار كمي ازش مونده يه پچي رو ميخوام براتون بذارم كه مطمئنا از دانلود كردنش پشيمون نمي شيد ...
مشخصات :
- ليگ هاي كامل اروپا از جمله انگلستان - اسپانيا - ايتاليا - آلمان - فرانسه و ليگ EPL
- به همراه كيت سرور مخصوص ( اين قابليت در پچ من هم هست البته به همراه آموزش كامل )
- ادبورد ، توپ ، كفش ، پشت زمينه ، علامت و نشان و لوگوهاي جديد ( از طرف مهرداد و آرش )
[/quote]
ما که منتظر پچه خودت هستيم، نه پچه ديگه !!! :8:
pouria007
08-02-2008, 14:32
فكر نكنم 40 مگ بشه آخه كدوم نرم افزاره كه بتونه اينقدر فشرده بكنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
یه سر بزن اینجا
با 7-zip میتونی خیلی فشردش کنی
pouria007
08-02-2008, 14:34
در مورد هاست هم
همه اینا خوب اند مخصوصاً parsaspace.ir
parsehgig.com
persiangig.com
end_of_world
08-02-2008, 17:29
ممنون از پاسخت.
دوست عزیز من من این بازی رو از روی DVD نصب کردم. اگر فکر میکنی مشکل از ورژن بازی من هست یه DVD دیگه تحیه کنم؟
با بهترین آرزوها
پس به اين ترتيب نبايد مشكل داشته باشي:41:
آخرين باري كه ويندوزت رو عوض كردي كي هستش؟
ببخشید دوست عزیز end of world عزیز(کاش اسم واقعیت رو می دونستم)حجم پچ چقدره و ایا نیازی به ggs هست؟خیلی ممنون
armin 08
سلام آرمين جان
نه اصلا به اين چيزا نيازي نداري و همش بصورت فايل هاي EXE هستش تا راحت بتوني نصب بكني
در ضمن ديشب اون پچه رو ميخواستم بذارم اما احساس كردم ويروس داره واسه همين نتونستم بذارمش
يه بار بايد چكش بكنم بعد ميذارمش :11:
end_of_world
08-02-2008, 17:32
در مورد هاست هم
همه اینا خوب اند مخصوصاً parsaspace.ir
parsehgig.com
persiangig.com
ممنون پورياجان اما خودم يه دونه پيدا كردم خيلي باحاله سرعتشم خوبه
یه سر بزن اینجا
با 7-zip میتونی خیلی فشردش کنی
خب اينا هرچي باشه از Winrar كه بهتر نيست :13:
مشخصات :
ما که منتظر پچه خودت هستيم، نه پچه ديگه !!! :8:[/quote]
باشه ولي اينم بد نيست ...گفتم تا اون موقع از اين استفاده كنيد:11:
Armin 2008
08-02-2008, 17:33
اونو بی خیال هر چقدر می تونی پچ خودت رو زودتر بده بیرون.برنامه ای که پوریای عزیز گفت به کارت اومد؟
(کاش می شد امشب پچت رو می ذاشتی.)راستی چه خوب که همش exe و نیازی به ggs ... نداره.
به امید فردا که پچت بیاد ،امشب نمی شه؟؟؟!!!
Armin 2008
08-02-2008, 17:35
پوریا تو که این کاره ای 250 مگ با فشرده ساز کمتر از 20 مگ می شه؟
end_of_world
08-02-2008, 17:42
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27: :27:
end_of_world
08-02-2008, 17:43
آخه آرمين جان يه چيز ميگيا
يعني ميشه؟
Armin 2008
08-02-2008, 17:54
بله می شه .
ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها
end_of_world
08-02-2008, 21:05
بله می شه .
ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها
نخند :27:
فكر نكنم بشه آرمين جان مگه اينكه MP3 اش كنيم:27:
Armin 2008
08-02-2008, 22:20
پس Mp3 می کنیم!!!!
pooyakhaste
09-02-2008, 08:02
???????????????????????????:21:?????????????????:2 7:?????????????????
واقعا که عجیبه:19:
hamedchtsz
09-02-2008, 08:56
سلام.وقتی می خوام این بازی رو نصب کنم با این ارور مواجه می شم.با زدن اوکی از نصب خارج می شه.لطفا
راهنمایی کنید
مشکل با نصب دوباره ویندوز هم بر طرف نشد.دی وی دی رو رو یه سیستم دیگه امتحان کردم نصب شد.کسی همچین مشکلی براش پیش نیومده؟ممنون میشم راهنمایی کنید
big daddy
09-02-2008, 13:11
نخند :27:
فكر نكنم بشه آرمين جان مگه اينكه MP3 اش كنيم:27:
اقا حجمش اصلا مهم نيست، فقط کامل بودن و بي عيب بودنش اهميت داره ...:40:
JAVAD_YAS14
09-02-2008, 13:47
البته مهمه كه پچ كامل باشه :21:
ولي اگه حجمش زياد باشه و قابليت resume نداشته باشه چه طور ميتونيم با سرعت 52 دانلودش كنيم؟:41::13::19::27::18:
Armin 2008
09-02-2008, 17:25
چی شد نه اون پک دیروزیرو داریم نه پک خود end of world که قرار بود امروز بزاره.
Armin 2008
09-02-2008, 18:13
چی چی حجمش مهم نیست عزیزم ما 52 کیلو بایته سرعتمون انتظار داری 10 ساعت تو اینترنت باشیم!!!!!راستی end of world سیستمت چه جوریه یه برنامه دیدم 12 مگابایت رو می کنه 5 کیلوبایت!!!!!ولی سیستم فوق خفن می خواد.
salarnight
09-02-2008, 18:19
حامد جان
احتمال هم داره که مشکل از دی وی دی رامت باشه که دی وی دی رو می خونه
چون واسه من هم گاهی اوقات پیش میاد
ببین می تونی دی وی دی رو تو هارد کپی کنی و بعد از روی هارد نصب کن
شاید هم احتمال از ویندوزت باشه
pouria007
09-02-2008, 18:38
خب اينا هرچي باشه از Winrar كه بهتر نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
Winrar؟
7-zip و winuha اين Winrar رو ميزارن تو جيبشون!
بستگي به فايل موزد نظر داره شايد از اين هم کمتر بشه
البته شايد هم بشه 240 مگ
7-zip رو دانلود کنيد
زبان فارسي رو انتخاب و تنظيماتي که توي عکس نشون دادم رو اعمال کنيد ببينيد چي ميشه!
Armin 2008
09-02-2008, 19:01
خودت می تونی عکس رو ببینی دوست عزیز؟فکر کنم مشکل داره.
با برنامه kgb شما 100 mb را به 5mb ميتونيد تبديل كنيد من تست كردم
Armin 2008
09-02-2008, 19:18
بله ولی گفتم سیستم فوف قوی می خواد
pouria007
09-02-2008, 20:07
خودت می تونی عکس رو ببینی دوست عزیز؟فکر کنم مشکل داره.
من که مشکلي ندارم حالا يه جا ديگه آپلود کردم
حالا اگه باز هم نديديد مشکلي نيست رو عکس کليک راست کنيد و show picture رو بزنيد
با برنامه kgb شما 100 mb را به 5mb ميتونيد تبديل كنيد من تست كردم
اين بار صدم ...... به خدا به فايل بستگي داره
بله ولی گفتم سیستم فوف قوی می خواد
حالا که اينجوريه قدرت 7-zip رو بهتون نشون ميدم
اين يه پک شامل سيو گيم هستن به حجم 247 مگابايت من فشردشون کردم شدن 37 کيلوبايت
Armin 2008
09-02-2008, 20:11
بابا تو دیگه کی هستی ،راستی خیلی ممنون د.ست عزیز ولی می شه بگی چقدر طول کشید؟با یه نرم افزار دیگه واسه من می گفت122 ساعت!!!!!(kbg)
راستی zip-7 من فارسی نداره لینک مستقیم همین نسخه ی خودت رو می دی لطفا؟
Armin 2008
09-02-2008, 20:24
من همه ی کارایی که گفتی انجام دادم ولی 7زد من بعضی از چیزایی رو که گفتی نداره !!!!چه کنم؟
pouria007
09-02-2008, 21:34
بابا تو دیگه کی هستی ،راستی خیلی ممنون د.ست عزیز ولی می شه بگی چقدر طول کشید؟با یه نرم افزار دیگه واسه من می گفت122 ساعت!!!!!(kbg)
شرمندمون نکن ديگه!
فقط 7 دقيقه طول کشيد
اين هم سيستمم cpu : amd 2400 ram : 512
kgb فقط يه آشغاله بچسب به 7-zip و uharc
راستی zip-7 من فارسی نداره لینک مستقیم همین نسخه ی خودت رو می دی لطفا؟
چشم اين هم لينک
pouria007
09-02-2008, 21:36
من همه ی کارایی که گفتی انجام دادم ولی 7زد من بعضی از چیزایی رو که گفتی نداره !!!!چه کنم؟
از اون لينک بالايي دانلود کن ايشالا که داره!
Armin 2008
09-02-2008, 21:39
خیلی خیلی خیلی ممنونم از پیگیریت در مورد kgb هم 100% تایید می شه دوست عزیز.
راستشو بخوای ریختم ولی چه جوری فارسیش کنم؟؟؟؟
pouria007
09-02-2008, 21:43
خیلی خیلی خیلی ممنونم از پیگیریت در مورد kgb هم 100% تایید می شه دوست عزیز.
خواهش ميکنم قابل شما رو نداشت
راستي اين هم آخرين ورژن سون زيپ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pouria007
09-02-2008, 21:48
راستشو بخوای ریختم ولی چه جوری فارسیش کنم؟؟؟؟
برنامه رو اجرا کن
از منو tools گزينه options رو انتخاب کن و بعد با انتخاب سر برگ language زبان فارسي رو انتخاب کن
پيشنهاد ميکنم اين نسخه آخريه رو دانلود کني کلي امکانات بهش اضافه شده
ديگه برم لالا
خوابم مياد
bye
big daddy
09-02-2008, 23:08
چی چی حجمش مهم نیست عزیزم ما 52 کیلو بایته سرعتمون انتظار داری 10 ساعت تو اینترنت باشیم!!!!!راستی end of world سیستمت چه جوریه یه برنامه دیدم 12 مگابایت رو می کنه 5 کیلوبایت!!!!!ولی سیستم فوق خفن می خواد.
بابا جون adsl که اومده .. از اسياتک بگيريد، ماهي فقط 10 تومن .. :31:
برنامه kgb مفت نمیارزه نه سالم فشرده میکنه نه وقتی یه فایل فشرده رو اکسترنال کنی درست اکسترنال میکنه0البته دومی دلیلش به خاطر همون درست فشرده نکردن هست)
مگر اینکه معمولی فشرده کنی که نسبت به winrar خیلی کند تر هست تازه بازم امکان خراب بودن بالا هست
hamedchtsz
10-02-2008, 08:42
حامد جان
وقتی می خوام محتویات دی وی دی رو روی هارد کپی کنم با این ارور مواجه می شم:
cannot copy pes2008: data error (cyclic edundancy heck)
اگه ممکنه راهنمایی کنید
hamedchtsz
10-02-2008, 08:47
حامد جان
cannot copy pes2008: data error (cyclic edundancy check)
اگه ممکنه راهنمایی کنید
hasani2008
10-02-2008, 12:05
ازتون يه خواهشي دارم هر كي سيو مستر ليگ (با يه تيم خوب) داره كه حداقل 2011 را رد كرده باشه و برام بذاره ممنون ميشم.اين كار اجباري نيست فقط يه خواهشه.
hasani2008
10-02-2008, 12:10
راستي يه سوال دارم اينكه چه جوري ميشه تو pes در دقايق پاياني كه (مثلا) باختي دروازه بان رو بياري خط حمله تا هد بزنه يا يه كار ديگه.
ممنون ميشم راهنمائي كنيد.
pouria007
10-02-2008, 18:52
راستي يه سوال دارم اينكه چه جوري ميشه تو pes در دقايق پاياني كه (مثلا) باختي دروازه بان رو بياري خط حمله تا هد بزنه يا يه كار ديگه.
قبل از بازي ميشه تو استراتژي تعيين کني که دروازه بان بياد جلو( تو فيفا بود نميدونم تو pes هم هست يانه)
دکمه پاس در عمق ( همون مثلث تو گيم پد) رو بگير تا دروازه بان بياد جلو
mpmostafa
10-02-2008, 19:04
hasani2008 برو به اين مسير:
formation setting - setplay setting - player to go up
بعد هم بازيكني كه ميخواي موقع كرنر يا ضربه استگاهي بياد جلو انتخاب كن (همون دروازبان)
در مورد سيو مستر ليگ هم كه خواسته بودي دارم اما اگه بخوام آپ كنم چند ساعت طول ميكشه ،شرمنده
در ضمن عضويتت رو هم تبريك ميگم.اگه سوالي ديگه بود در خدمتيم
Armin 2008
10-02-2008, 19:04
بچه ها من رمز كامپيوترم رو گم كردم چه شكلي ميتونم واردش شم؟
set taktic رو بزن بعد player to go up رو بزن و دروازه بانت رو انتخاب كن
salarnight
10-02-2008, 19:06
cannot copy pes2008: data error (cyclic edundancy check)
اگه ممکنه راهنمایی کنید
حامد جان
احتمال زیاد مشکل از DVD-RAM شما هستش
ولی باز هم باری اطمینان یه میندوز عوض کن:20:
mpmostafa
10-02-2008, 20:02
بچه ها من رمز كامپيوترم رو گم كردم چه شكلي ميتونم واردش شم؟
set taktic رو بزن بعد player to go up رو بزن و دروازه بانت رو انتخاب كن
امين جون من هم دقيقا ديشب يه همچين مشكلي داشتم البته مشكل من اين بود كه بابام رمز رو عوض كرده بود
ساده ترين راه :
اگه موقع نصب رمز رو ويندوز نذاشته باشي ميتوني اين كار رو انجام بدي، تو پنجره wellcome ، بايد ctrl+alt+delete رو دو بار بزني بعد تو قسمت name عبارت:administrator رو تايپ كن و قسمت پسورد رو خالي بذار و ok كن.
اگه هم كه پسورد گذاشته باشي و يادت هم نباشه خيلي دردسر داره.
البته اگه تو انجمن خودش اين مطلب رو عنوان كني بهتر راهنماييت ميكنن.
Armin 2008
10-02-2008, 21:13
ممنون!!!متاسفانه حالت دومه.....
چي شد .end of world نيومد . همه مون سره كار بوديم.
اگه اين طور باشه بايد به مديريت اطلاع بديم.
big daddy
11-02-2008, 00:31
بابا مديريت چيه .. بي خيال بابا ..:46:
Armin 2008
11-02-2008, 08:46
چرا بي خيال!!!!؟؟؟؟يك هفته ي تمام بحث هايه تاپيك رو منحرف كرده به سمت يه چيز كاذب.حتما وقتي هم كه بياد مي گه مسافرت غير منتظره يا يك كار غير منتظره برام پيش اومد يا فايل ويروسي بود خواستم چك كنم واخرشم مي گه اصلا حالا كه اين جوري شد نمي ذارم و ما بايد دوباره التماس كنيم تا بزاره.من يه هفته داشتم دنبال فشرده ساز مي گشتم و حالا مي فهمم كه وقتمو هدر كردم.
hamedchtsz
11-02-2008, 08:47
سلام
دوست عزیز برای اینکه مشکلت حل بشه برنامه windows admin ---- رو از لینک زیر دانلود کن
برنامه به صورت یه فایل Image هست که باید روی یه سی دی رایت بشه.
بعد سیستم رو با سی دی که این برنامه رو روش رایت کردی بوت کن.
بقیه مراحل هم کاملا مشخصه.خیلی راحت می تونی پسوورد ادمین رو عوض کنی
big daddy
11-02-2008, 11:27
چرا بي خيال!!!!؟؟؟؟يك هفته ي تمام بحث هايه تاپيك رو منحرف كرده به سمت يه چيز كاذب.حتما وقتي هم كه بياد مي گه مسافرت غير منتظره يا يك كار غير منتظره برام پيش اومد يا فايل ويروسي بود خواستم چك كنم واخرشم مي گه اصلا حالا كه اين جوري شد نمي ذارم و ما بايد دوباره التماس كنيم تا بزاره.من يه هفته داشتم دنبال فشرده ساز مي گشتم و حالا مي فهمم كه وقتمو هدر كردم.
بابا شايد براش يه مشکلي پيش اومده. اين قد زود قضاوت نکن ..!!:13:
Armin 2008
11-02-2008, 11:58
ما الان داريم راجع به چي بحث مي كنيم؟اون پچ.اون پچ الان كجاست؟فك كنم قرار بود پريروز دست ما باشه.تازه اين همه هم بحث تاپيك منحرف شد !!!!دوست عزيز بيا بي خيالش شيم وگرنه ديدي تاپيكو بستنا.دي
Only Pes
11-02-2008, 14:01
این تایپیک دیگه مثل روزایه اول نیست
واقعا که
رمز در اوردن پیراهن چی شد؟
Only Pes
11-02-2008, 14:03
اینجا چه ربطی به گم کردن رمز کامپیوتر داره
مگه اینجا چت رومه
لطفا جواب بحث هایی که مربوط به این تایپیک نیست ندید
Armin 2008
11-02-2008, 15:35
اینجا چه ربطی به گم کردن رمز کامپیوتر داره
مگه اینجا چت رومه
لطفا جواب بحث هایی که مربوط به این تایپیک نیست ندید
:11::11::11:معذرت
شايد مشكلي براش پيش اومده باشه ،زود قضاوت نكن.:13:
ولي دوست عزيز تو تاپيك4 devil may cry رفته ولي اينجا نيومده!!!!؟؟؟؟:27::13::10:
pouria007
11-02-2008, 15:40
لینک استادیوم آزادی رو کسی نداره؟
فعلاً با بای
end_of_world
11-02-2008, 19:03
سلام به همه !!!
خيلي عجيبه كه بعضيا با اينكه كاري نكردند گله دارند
آقا آرمين ميگن من يه هفته دنبال برنامه فشرده سازي بودم اما همين خود شما دوستان بوديد كه اين برنامه هارو نپسنديديد و گفتيد به درد نمي خوره و ...
همون موقع هم گفتم بهترين برنامه فشرده سازي Winrar هستش و هيچ برنامه ي وجود نداره كه بخواد به اندازه ي ايمني Winrar فايل هارو فشرده بكنه
در ضمن آقا آرمين گفتند يه هفته دنبال اين برنامه بودند اما فكر نكنم اصلا از زمان اومدن من به اين تاپيك يه هفته گذشته باشه
فكر كنم ديروز بود كه اومدم فايل رو آپلود كنم و با اينكه حوصله ي آپلود عكس و غيره رو نداشتم كلي زحمت كشيدم يه صفحه مطلب نوشتم و عكسارو آپلود كردم و فايل نصب رو هم بصورت گرافيكي درست كرده بودم متوجه شدم كه يكي از شما گفتيد كه به مديريت اطلاعا بديم و از اين حرفا ...
آقا آرمين لازم نيست شما اينكار رو بكنيد من خودم اينكار رو كردم ...
حالا به احتمال زياد يه اخطار مي گيرم و شرمنده ي مديريت سايت ميشم
فقط بدونيد تو اين مسائل فقط من نيستم كه فعاليت مي كنم و خيلياي ديگه هم هستند پس دليلي نداشت من شمارو سركار بذارم و يا دروغ بگم ... خلاصه بي خيال
من نه مسافرت برام پيش اومده بود و نه كاري ...
مادربزرگم پريروز فوت كردند و به همين خاطر نتونستم زياد به نت دسترسي داشته باشم
در تاپيك دويل مي كراي هم به اين خاطر رفتم كه ميخواستم بدونم آيا واقعا نسخه ي 4 اومده يا نه
و اون همون موقعي بود كه ميخواستم بيام اينجا و فايل رو بذارم و دوباره برم خونه مادربزرگم پيش بقيه كه وقتي اومدم ديدم فضاي اينجا اينطوريه ...
اشكال نداره بدي چيزي ديديد به بزرگيتون ببخشيد منم قول ميدم ديگه اينجا نيام و مزاحمتون نشم
خداحافظ همگي - موفق و سعادتمند باشيد:11:
Armin 2008
11-02-2008, 19:14
اميدوارم كه از مديريت اخطار نگيري و اينو بدون كه هر موقع خواسي ما با اغوش باز تو رو مي پذيريم.
بچه ها بياييد برايه اينكه ديگه از اين مشكلا پيش نياد تا وقتي چيزي رو برايه دانلود نزاشتيم در موردش بحث نكنيم.ببخشيد اگه اين چند روزه بحث تاپيك منحرف شد.
با تشكر
armin 08
Only Pes
11-02-2008, 21:32
سلام به همه !!!
خيلي عجيبه كه بعضيا با اينكه كاري نكردند گله دارند
آقا آرمين ميگن من يه هفته دنبال برنامه فشرده سازي بودم اما همين خود شما دوستان بوديد كه اين برنامه هارو نپسنديديد و گفتيد به درد نمي خوره و ...
همون موقع هم گفتم بهترين برنامه فشرده سازي Winrar هستش و هيچ برنامه ي وجود نداره كه بخواد به اندازه ي ايمني Winrar فايل هارو فشرده بكنه
در ضمن آقا آرمين گفتند يه هفته دنبال اين برنامه بودند اما فكر نكنم اصلا از زمان اومدن من به اين تاپيك يه هفته گذشته باشه
فكر كنم ديروز بود كه اومدم فايل رو آپلود كنم و با اينكه حوصله ي آپلود عكس و غيره رو نداشتم كلي زحمت كشيدم يه صفحه مطلب نوشتم و عكسارو آپلود كردم و فايل نصب رو هم بصورت گرافيكي درست كرده بودم متوجه شدم كه يكي از شما گفتيد كه به مديريت اطلاعا بديم و از اين حرفا ...
آقا آرمين لازم نيست شما اينكار رو بكنيد من خودم اينكار رو كردم ...
حالا به احتمال زياد يه اخطار مي گيرم و شرمنده ي مديريت سايت ميشم
فقط بدونيد تو اين مسائل فقط من نيستم كه فعاليت مي كنم و خيلياي ديگه هم هستند پس دليلي نداشت من شمارو سركار بذارم و يا دروغ بگم ... خلاصه بي خيال
من نه مسافرت برام پيش اومده بود و نه كاري ...
مادربزرگم پريروز فوت كردند و به همين خاطر نتونستم زياد به نت دسترسي داشته باشم
در تاپيك دويل مي كراي هم به اين خاطر رفتم كه ميخواستم بدونم آيا واقعا نسخه ي 4 اومده يا نه
و اون همون موقعي بود كه ميخواستم بيام اينجا و فايل رو بذارم و دوباره برم خونه مادربزرگم پيش بقيه كه وقتي اومدم ديدم فضاي اينجا اينطوريه ...
اشكال نداره بدي چيزي ديديد به بزرگيتون ببخشيد منم قول ميدم ديگه اينجا نيام و مزاحمتون نشم
خداحافظ همگي - موفق و سعادتمند باشيد:11:
اول اینکه فوت مادر بزرگتونو تسلیت میگم
دوم اینکه دیگه بحث هایی که مربوط به این تایپیک نیست رو مطرح نکنید
از این پست به بعد دیگه رعایت کنید
خیلی ممنون
pooyakhaste
11-02-2008, 21:58
بله دوستان این هم آخر عاقبت ما که به حرف یک نفر خیلی بها می دیم.:38:
تذکر::4:ما اینجا منت هیچکس رو نمیکشیم ، هر کس فکر میکنه که نیاز به منت کشی داره برای انکه اینجا یه پچ بذاره، باید بهش بگیم:
خداحافظ:28:
mohammad_dj_kazin
11-02-2008, 22:00
بله دوستان این هم آخر عاقبت ما که به حرف یک نفر خیلی بها می دیم.:38:
تذکر::4:ما اینجا منت هیچکس رو نمیکشیم ، هر کس فکر میکنه که نیاز به منت کشی داره برای انکه اینجا یه پچ بذاره، باید بهش بگیم:
خداحافظ:28:
منم همین نظر رو دارم:27:
Armin 2008
11-02-2008, 22:12
دوست دارين تاپيك بره ترش؟؟؟!!!!دوستان اون قضيه تموم شد رفت پي كارش .
راستي يكي از دوستان چگونگي در اوردن پيراهن رو گفته بود كسي امتحان كرده؟
pooyakhaste
11-02-2008, 22:13
اميدوارم كه از مديريت اخطار نگيري و اينو بدون كه هر موقع خواسي ما با اغوش باز تو رو مي پذيريم.
بچه ها بياييد برايه اينكه ديگه از اين مشكلا پيش نياد تا وقتي چيزي رو برايه دانلود نزاشتيم در موردش بحث نكنيم.ببخشيد اگه اين چند روزه بحث تاپيك منحرف شد.
با تشكر
armin 08
یک نکته:
دوست عزیز مواظب باش که دیگه سر کار نری:21:
اگه تو این 6یا 7 صفحه قبلی یه جست و جو کنی میبینی که قضیه بوداره:2:
کسی که حوصله نداره یک عکس رو آپلود کنه ، چطور ساعتها وقت میذاره که چمن آزاذی رو درست کنه یا کیفیت چمن old trraford رو عالی کنه:27:
به هر حال این هم یک نصیحت از من :11:. خود دانی:10:
pooyakhaste
11-02-2008, 22:15
دوست دارين تاپيك بره ترش؟؟؟!!!!دوستان اون قضيه تموم شد رفت پي كارش .
فکر کنم راست میگی بهتره دربارش دیگه صحبت نکنیم:5:
من امتحان کردم ، کار نکرد:13:
Armin 2008
11-02-2008, 22:17
ديگه جدي مي گم اگه دو تا ديگه پست بيهوده بزنين به مديريت pm مي دم ومطمئن باشيد كه احتمال 90%تاپيك رو مي بندن.پس ديگه بسه.
ممنون پويا خسته پس ديگه بي خيال.
pooyakhaste
11-02-2008, 22:34
بچه ها توروخدا یکی یه لینک برای آرم تبتیغاتی روی لباس باشگاه های انگلیس بده که قابلیت resume capibility داشته باشه.
یه لینک از gaming acces دارم ولی همیشه وسط dl قطع میشه
توروخدا کمککککککککککککک
Only Pes
11-02-2008, 22:35
منم امتحان کردم جواب نداد
Armin 2008
11-02-2008, 22:37
منظورت همون كل لباسه ?، اگه اين طور باشه كه پچ زياد هست ولي 98%تو همون gaming acces موجوده.
Armin 2008
11-02-2008, 22:40
يه بار گفتم ابن يازي خيلي تكنيك زياد داره مثل همين در اوردن لباس.خيلي وقته دنبالشم ولي هيچ سايتي (حتي سايتايه روسي و الماني.)چيزي توش ننوشته.حالا بازم مي گردم خبرشو بهتون مي دم.
Only Pes
11-02-2008, 22:46
ما منتظریم
چند تا بازیکن توپ تو مستر لیگ معرفی کنین من سال2011 هستم
I AM DEVIL
12-02-2008, 03:40
آقا توی این فوتبال چطور میشه لایی زد
توی دموهاش نشون میده
کسی بلده به ما هم بگه ممنون میشم
hasani2008
12-02-2008, 09:41
واقعا ازتون ممنونم نمی دونم چه جوری ازتون تشکر کنم چون من تازه عضو شدم فکرشم نمی کردم کسی حتی درخواست منو بخونه چه برسه به جواب. بازم ممنونم . فقط هر کی حوصلشو داشت(هر وقت دوست داشت) یه سیو مستر برام بذاره آخه خودم با منچستر تا سال 2012 رفتم ولی سیوم پاک شد واسه همین اصلا نمی تونم دوباره بازی کنم.
big daddy
12-02-2008, 11:11
آقا توی این فوتبال چطور میشه لایی زد
توی دموهاش نشون میده
کسی بلده به ما هم بگه ممنون میشم
R2 رو بگير یه بار عقب بده بعدش دسته جلو ..
البته بستگي به POSITION بازيکن رو بروت داره .
H M R 0 0 7
12-02-2008, 17:51
همه خسته نباشن
تو یکی از این پست ها یکی گفته بود " تیم منتخب ستارگان "
می خواستم ببینم منظورش همون تیم های کلاسیک که با قهرمانی تو جام جهانی آزاد میشن بوده یا نه
اگر این دو تیم با هم فرق دارن لطفا به من هم بگین چه طور می شیه آزادش کرد و از کجای بازی؟
:13::20::40:
سلام دوستان اگر مي شه كمك كنيد وقتي مي خوام پچ پسي رو نصب كنم اين اخطار مي ياد بايد چه كار كنم كسي مي دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:41:
1.20
اينم عكس اخطاره
pouria007
13-02-2008, 15:14
آره ولی گیم پد من که دکمه R3 و L3 نداره!
pooyakhaste
13-02-2008, 15:18
همه خسته نباشن
تو یکی از این پست ها یکی گفته بود " تیم منتخب ستارگان "
می خواستم ببینم منظورش همون تیم های کلاسیک که با قهرمانی تو جام جهانی آزاد میشن بوده یا نه
اگر این دو تیم با هم فرق دارن لطفا به من هم بگین چه طور می شیه آزادش کرد و از کجای بازی؟
:13::20::40:
آره فرق داره.
ظاهرا باید در gallery--> track record همه تواناییهات روی S بره.
من که هنوز نتونستم.:41:
mpmostafa
13-02-2008, 16:32
سلام
من الان فصل 2011 هستم بازي رو هم روي very hard بازي ميكنم. اما تيم هاي روبروم خيلي ضعيف هستن با اين كه بهترين بازيكن هامو بين تيمهاي ديگه پخش كردم(مثل مسي اتوو رونالدينيو و ...) و يه مشت بازيكن درجه 2 گرفتم بازم هر سه تا جام رو قهرمان ميشم .و از تنها بازي كه لذت ميبرم بازي با منتخب جهان هستش كه تو تعطيلات آخر فصل انجام ميدم . كل فصل رو به اميد اين بازي ميگذرونم.چطوري بازي رو سخت تر كنم؟
rashnan-1991
13-02-2008, 16:43
سلام من بازی رو گرفتم خیلی جالبه فقط low اجرا میشهram 256 گرافیکم256 fx5500 می خواستم بدونم اگه رمم یه گیگ بشه میتونم high رو بازی کنکم
H M R 0 0 7
13-02-2008, 17:22
اقا بازی R3 و L2 داره
اگه دسته بازی آنالوگ داشته باشه اونا رو فشار بدی R3 وl2 میشن
حالا باید با هم بزنی شون؟ من خبر ندارم اگه می دونین بگین چطور باید از R3 و L3 استفاده کرد تا پیرهن رو در آورد؟
H M R 0 0 7
13-02-2008, 17:30
آره ولی گیم پد من که دکمه R3 و L3 نداره!
اقا بازی R3 و L2 داره
اگه دسته بازی آنالوگ داشته باشه اونا رو فشار بدی R3 وL2 میشن
حالا آیا باید با هم بزنی شون؟
من که خبر ندارم اگه می دونین بگین چطور باید از R3 و L3 استفاده کرد تا پیرهن رو در آورد؟
:10: :5: :11:
Only Pes
13-02-2008, 19:09
منم حیرونم
a.arthas
14-02-2008, 01:52
سلام
من تازه عضو شدم :11:
ولی میشه گفت از اون اول همه حرافتون رو خوندم ( آخه یک ماهی میشه که دارم تلاش میکنم عضو شم ولی نمی شد )
من بیشتر مشکلاتی که دوستان گفتنو ندارم
فقط:31:
این داوره تو مستر لیگ عوض نمیشه
تو مستر لیگ یک تیم ساختم و نمی دونم چرا همش با لباس شماره یک بازی میکنن ( من لباس طراحی کردم و مشابه لباس تو لیگ هست )
و تو تمرینات تو زمین فقط بازی کنان من هست .
و داوراش یکمی نه خیلی خطا نمیگیرن .
من تا حالا هیچ پچی استفاده نکردم .
و این دوستمون که قرار بود یک پچ جدید دورست کنه (پس چی شد پچو درست کرد )
:5:
منم تا حالا از پچي استفاده نكردم ميشه يك پچ كامل بگين كه بگيرم!
mohammad_dj_kazin
15-02-2008, 17:11
سلام
من الان فصل 2011 هستم بازي رو هم روي very hard بازي ميكنم. اما تيم هاي روبروم خيلي ضعيف هستن با اين كه بهترين بازيكن هامو بين تيمهاي ديگه پخش كردم(مثل مسي اتوو رونالدينيو و ...) و يه مشت بازيكن درجه 2 گرفتم بازم هر سه تا جام رو قهرمان ميشم .و از تنها بازي كه لذت ميبرم بازي با منتخب جهان هستش كه تو تعطيلات آخر فصل انجام ميدم . كل فصل رو به اميد اين بازي ميگذرونم.چطوري بازي رو سخت تر كنم؟
سلام به همه من چند روزي بود نبودم/
عزيزم شما كه گذاشتي روي very hard اون براي سطح بازي نيست بلاكه براي ميزان سختي و راحتي نقل و انتقالات هستش.شما بايد وقتي به آخر فصل رسيدي همون وقعي كه 8 هفته بهت استراحت ميده و ميتوني بازيكن بخري بري توي general setting (شايد فقط نوشته باشه setting به هر حال گزينه ي يكي مونده به آخري)از انجا سطح بازي رو اتخاب كني سخت ترينش top player هستش كه دهنت صاف ميشه تا حريفو ببري.
باي باي
mohammad_dj_kazin
15-02-2008, 17:16
اقا بازی R3 و L2 داره
اگه دسته بازی آنالوگ داشته باشه اونا رو فشار بدی R3 وL2 میشن
حالا آیا باید با هم بزنی شون؟
من که خبر ندارم اگه می دونین بگین چطور باید از R3 و L3 استفاده کرد تا پیرهن رو در آورد؟
:10: :5: :11:
اگه ميخوايد با كيبود پيراهنتون رو در بياريد بايد برين توي تنظيمات بازي همون جايي كه گرافيك رو تنظيم ميكنيد بعد دكمه ي R3 روي يك كليد روي كيبورد تنظيم كنيد مثلا كليد F بعد توي بازي وقتي گل ميزنيد كليد F رو بزنيد تا پيراهنتون رو در بياريد
باي باي
mohammad_dj_kazin
15-02-2008, 17:17
به وبلاگ ما سر بزنيد
وبلاگ اختصاصي كشتي كج
Only Pes
15-02-2008, 17:27
تبلیغ ممنوع
mohammad_dj_kazin
17-02-2008, 16:16
چرا كسي ديگه پست نميكنه توي اين تاپيك
mr bahram
17-02-2008, 23:16
سلام
کسی میدونه چرا فقط تا نیم فصل اول ویا نهایتا تا پایان فصل از ما بازیکن می خرن بعدش دیگه از ما کسی بازیکن نمی خواد در لیست هم که بازیکنان رو مفت می خوان
پس این پیراهن کشیدن چیه؟ R همون R3 یا فرق میکنه؟ با R3 که نشد .
اصلا همچین امکانی داره؟؟؟؟
سوآل دومم اینه که . چطوری بازیکنای تیمها کلاسیک مثل باجو و مارادونا رو داخل مستر لیگ بیاریم میشه؟
H M R 0 0 7
18-02-2008, 12:13
پس این پیراهن کشیدن چیه؟ R همون R3 یا فرق میکنه؟ با R3 که نشد .
اصلا همچین امکانی داره؟؟؟؟
سوآل دومم اینه که . چطوری بازیکنای تیمها کلاسیک مثل باجو و مارادونا رو داخل مستر لیگ بیاریم میشه؟
پیراهن رو که نمی دونم فکر می کنم الکی باشه چو ن تو ورژن های قبلی که گرافیک بازی کمتر بود میشود از لای آستین بازیکنان داخل بدنشون رو دید که هیچی نیست یعنی فقط بازیکن ها سر تا گردن داشتن و دست تا کتف شون وپا تا رونشون بود و بقیه بدنشون خالی بود :13: پس اگه بخواهند پیرهن در بیارن بدنشون نامرِِیی نشون داده میشه
البته نمی دونم شاید تو pes 2008 بدنشون این طور نباشه :13: شاید هم فقط برای بازیکن مخصوصی امکان داشته باشه اگر کسی فهمید به ما هم بگه :10: :46:
برای بازیکن های قدیمی تو مستر لیگ هم باید قبل از شروع مستر لیگ در قسمت general setting گزینه ی hidden/classic player روی yes باشه دقت کن که قبل از شروع مستر لیگ . داخل مستر لیگ که رفتی نمی تونی تغیرش بدی . بازیکن هایی که آزاد شدن بعد از 1 فصل یا توی همون نیم فصل تو لیست فروش میان و بدون پرداخت پولی فقط با حقوق سالیانه میشه خریدشون . البته اگه بزاری برای فصل نقل وانتقالات بعدی باید کلی پول بهشون بدی. :10::10:
H M R 0 0 7
18-02-2008, 12:24
این بارو که قرار بود پچ رو بزاره خیلی نامردی اون پچ رو بزار دیگه همه رو تو کف گذاشتی تو مرام ما که نامردی نبود بزار ما هم فیض ببریم از این بازی می خواهی کوچیک کنی ظرفیتش رو می خواهی بزرگ کنی هر کار دلت می خواد بکن فقط سریعتر بزار و اگه ما سرکاریم بگو نامرد
:4::4::32::34::33::angry::devil::grrr::3::43::13:
mohammad_dj_kazin
18-02-2008, 15:55
سلام
کسی میدونه چرا فقط تا نیم فصل اول ویا نهایتا تا پایان فصل از ما بازیکن می خرن بعدش دیگه از ما کسی بازیکن نمی خواد در لیست هم که بازیکنان رو مفت می خوان
عزيزم يه خورده بيشتر توضيح بده من منظورتون نميفهمم شايد بتونم كمكت كنم:27:
H M R 0 0 7
18-02-2008, 21:12
عزيزم يه خورده بيشتر توضيح بده من منظورتون نميفهمم شايد بتونم كمكت كنم:27:
اشکال از مستر لیگ برای من هم همینطوره
فقط یه راهی داره اینکه با یه بازیکن دیگه عوض شون کنی
internet
18-02-2008, 21:54
سلام
من اين بازي رو تازه نصب کردم
ولي خوب زود گل مي خورم و زود توپ رو لو مي دم نمي دونم کدوم کليد هاي صفحه کليد رو بايد دقيق استفاده کنم
اگه يکي از دوستان عزيز لطف کنه و يک راهنمايي دوستانه به بنده بکنه خيلي ممنون مي شم
يعني در حد يک کاربر که از اين بازي هيچي نمي دونه بفرمائيد بايد چيکار کنم ؟ و چه چيزهايي رو در ابتداي شروع مد نظر قرار بدهم و چه طور بازي کنم
در ضمن اگه پچي چيزي فارسي يا هر چيزي که خودتون هم استفاده مي کنيد بفرمائيد تا دانلود کنم
با تشکر و سپاس فراوان
mohammad_dj_kazin
18-02-2008, 23:25
سلام
من اين بازي رو تازه نصب کردم
ولي خوب زود گل مي خورم و زود توپ رو لو مي دم نمي دونم کدوم کليد هاي صفحه کليد رو بايد دقيق استفاده کنم
اگه يکي از دوستان عزيز لطف کنه و يک راهنمايي دوستانه به بنده بکنه خيلي ممنون مي شم
يعني در حد يک کاربر که از اين بازي هيچي نمي دونه بفرمائيد بايد چيکار کنم ؟ و چه چيزهايي رو در ابتداي شروع مد نظر قرار بدهم و چه طور بازي کنم
در ضمن اگه پچي چيزي فارسي يا هر چيزي که خودتون هم استفاده مي کنيد بفرمائيد تا دانلود کنم
با تشکر و سپاس فراوان
دكمه ي d تكل و سانتر.دكمه ي x پاس معمولي.دكمه ي a شوت و دكمه ي w هم پاس توي عمق.
در ضمن ميزان سختي بازي رو روي amator بزار تا راحت تر بتوني بازي كني يه خورده كه بازيت خوب شد بورو مستر ليگ(وقتي وارد بازي ميشي گزينه ي دومي)و حالشو ببر راهنمايي ديگه خواستي بگو ما درخدمتيم جييييييييييييييييييگر:40:
golmohammadi
19-02-2008, 00:36
بچه ها یکی لطف کنه یه سریال بهم بده که بتونم این بازی را تحت شبکه اجرا کنم
اخه سریالها غیر اصل هستند
و یا یه کرک که مانع درخواست سریال بشه
برای winning eleven 9 هم باشه کارمون را میفته
amirpers
19-02-2008, 02:46
دوستان من مدتی نبودم و از همه جا بی خبرم .
متاسفانه نمی تونم تمام صفحات رو بگردم .
فقط یک نفر لطف کنه بگه بالاخره یه پچ درست و حسابی که اسم بازیکنها و تیمها و ... رو درست کنه اومد یا نه ؟
H M R 0 0 7
19-02-2008, 10:46
[QUOTE=amirpers;2114148]دوستان من مدتی نبودم و از همه جا بی خبرم .
متاسفانه نمی تونم تمام صفحات رو بگردم .
فقط یک نفر لطف کنه بگه بالاخره یه پچ درست و حسابی که اسم بازیکنها و تیمها و ... رو درست کنه اومد یا نه ؟[/Qه
نه بابا این یارو که قرار بود پچ رو بزاره همه رو گذاشته سر کار:devil::4:
naeemtop
19-02-2008, 10:59
بچه ها من ps3 دارم ولی هنوز باهاش بازی نکردم منتظر فوتبال جدیدش بودم
فوتبالی که قرار بود براش بیاد همینه؟
کی اومده
قیمتش بلوریش چنده؟
لطفا جواب رو پی ام کنید
محمد حسن بیگی
19-02-2008, 13:17
سلام
دوستان من وقتی می خوام از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه فایل دانلود کنم فقط با دانلود منیجر اینترنت اکسپلورر دانلود میکنه برنامه های ida و idm رو هم نصب می کنم ولی بازم با همون دانلود منیجر خودش دانلود می کنه چطور می تنم با یه دانلود منیجر دیگه اینکار رو بکنم
mohammad_dj_kazin
19-02-2008, 17:22
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه فایل دانلود کنم فقط با دانلود منیجر اینترنت اکسپلورر دانلود میکنه برنامه های ida و idm رو هم نصب می کنم ولی بازم با همون دانلود منیجر خودش دانلود می کنه چطور می تنم با یه دانلود منیجر دیگه اینکار رو بکنم
عزيزم شما بايد اين مشكلت رو توي انجمنه اينترنت بيان كني اين جا كه نه:27:
mohammad_dj_kazin
20-02-2008, 23:20
چرا كسي نمي پسته
چقدر خلوت شده؟؟؟؟!!!!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
JAVAD_YAS14
21-02-2008, 00:12
سلام
اگه Opera رو روي ويندوزت نصب كني و به وسيله اون به سايت مورد نظر بري
ميتوني از دانلود منيجر خود Opera استفاده كني
كه قابليت ايست و دوباره دانلود كردن رو هم داره
باز هم اگه مشكلي داشتي پ.خ بزن
Only Pes
22-02-2008, 17:25
An English Patch which includes: -All English Teams -All Teams' Kits -All HD Logos -New Fonts Backgrounds -Kitserver Support -Scoreboard by PlaManU -Doesn't remove other patches!! -AUTO INSTALLATION WITH INSTALLER!:10:
Only Pes
22-02-2008, 17:38
This is the Total Club Patch for PES 2008 made by FCH.
* Nationalteams replace with Clubteams
* 205 Club teams
* 7 Nationalteams: Brazil,Argentina,Netherlands,Germany,England,Italy ,France still available (replace Classic Teams)
* New Tournaments (Fifa Team World Cup,Intertoto Cup, Copa Liberadores, Britannia Cup, Nissan Cup
* All Kits,Numbers,Fonts
* New Menu and new HD Emblems
* Supportercolors
* Supporter Banner
* New Scoreboard with Teamnames in letters
* Boots
* new Eltronicstyle Adboards and new Tribunes Adboards
* New real Trophies
* Balls
* Relinking Faces
* New Replay Logos
You can?t play a Master League with the new Teams, but you can use Tournaments. Intertotocup,Copa Liberadores,Britannia Cup, Nissan Cup, the Teams are in correct Order, so you can only use Southamerican Teams for Copa Liberadores
All other Leagues are full available:
- Premier League
- Lique 1 Orange
- Serie A
- Bundesliga
- Uefa A
- Uefa B
- Eredivsie
To do List:
- Some of the new Teams are only have 90% Roster, i will update this Teams if goldorakiller have finshed his Pro Evo Editor.
- Some Kits need updated
- Some Supporter Banners not finshed
Install:
Installer.exe for Kitserver Modul
Scoreboard Fix for 16:9 and 4:3
Teamlist:
0,New ClubteamsSturm Graz
1,New ClubteamsSalzburg
2,New ClubteamsAustria Viena
3,New ClubteamsRapid Viena
4,New ClubteamsBraga
5,New ClubteamsBoavista
6,New ClubteamsBeleneses
7,New ClubteamsGuimares
8,New ClubteamsDinamo Moskow
9,New ClubteamsFC Moskow
10,New ClubteamsRubin Kazan
11,New ClubteamsSivaspor
12,New ClubteamsTrabzonspor
13,New ClubteamsKayserispor
14,New ClubteamsPAOK
15,New ClubteamsAris
16,New ClubteamsFK Sarajevo
17,New ClubteamsHNK Hajduk
18,New ClubteamsFK Buducnost PG
19,New Clubteamseta
20,New ClubteamsAberdeen
21,New ClubteamsDundee
22,New ClubteamsDundee United
23,New ClubteamsHeartofMidlothian
24,New ClubteamsHibernian
25,New ClubteamsMotherwell
26,New ClubteamsStoke
27,New ClubteamsCardiff
28,New ClubteamsWatford
29,New ClubteamsBristol
30,New ClubteamsWBA
31,New ClubteamsCharlton
32,New ClubteamsCruzerio
33,New ClubteamsFluminense
34,New ClubteamsFlamengo
35,New ClubteamsLA Galaxy
36,New ClubteamsUrawa Red Diamonds
37,New ClubteamsColo Colo
38,New ClubteamsAlianza Lima
39,New ClubteamsAmerica de Cali
40,New ClubteamsClub America
41,New ClubteamsUniversidad
42,New ClubteamsThe Strongest
43,New ClubteamsCucuta
44,New ClubteamsBoca Juniors
45,New ClubteamsRiver Plate
46,New ClubteamsLanus
47,New ClubteamsSao Paulo
48,New ClubteamsSantos
49,New ClubteamsGremio
50,New ClubteamsNacional
51,New ClubteamsLibertad
52,New ClubteamsNumancia
53,New ClubteamsBologna
54,New ClubteamsSociedad
55,New ClubteamsFSV Mainz
56,New ClubteamsFreiburg
57,NationalEngland
58,NationalFrance
59,NationalGermany
60,NationalItaly
61,NationalNetherlands
62,NationalArgentina
63,NationalBrazil
64,Premier LeagueArsenal
65,Premier LeagueAstonVilla
66,Premier LeagueBirmingham
67,Premier LeagueBlackburn
68,Premier LeagueBolton
69,Premier LeagueChelsea
70,Premier LeagueDerbyCounty
71,Premier LeagueEverton
72,Premier LeagueFulham
73,Premier LeagueLiverpool
74,Premier LeagueManchesterCity
75,Premier LeagueManchesterUnited
76,Premier LeagueMiddlesbrough
77,Premier LeagueNewcastle
78,Premier LeaguePortsmouth
79,Premier LeagueReading
80,Premier LeagueSunderland
81,Premier LeagueTottenham
82,Premier LeagueWest Ham
83,Premier LeagueWigan
84,Ligue 1Auxerre
85,Ligue 1Bordeaux
86,Ligue 1Caen
87,Ligue 1Le Mans
88,Ligue 1Lens
89,Ligue 1Lille
90,Ligue 1Lorient
91,Ligue 1Lyon
92,Ligue 1Marseille
93,Ligue 1Metz
94,Ligue 1Monaco
95,Ligue 1Nancy
96,Ligue 1Nice
97,Ligue 1Paris
98,Ligue 1Rennais
99,Ligue 1Saint Etienne
100,Ligue 1Sochaux
101,Ligue 1Strasbourg
102,Ligue 1Toulouse
103,Ligue 1Valenciennes
104,SerieAAtalanta
105,SerieACagliari
106,SerieACatania
107,SerieAEmpoli
108,SerieAFiorentina
109,SerieAGenoa
110,SerieAInter
111,SerieAJuventus
112,SerieALazio
113,SerieALivorno
114,SerieAMilan
115,SerieANapoli
116,SerieAPalermo
117,SerieAParma
118,SerieAReggina
119,SerieARoma
120,SerieASampdoria
121,SerieASiena
122,SerieATorino
123,SerieAUdinese
124,BundesligaBerlin
125,BundesligaBielefeld
126,BundesligaBochum
127,BundesligaBremen
128,BundesligaCottbus
129,BundesligaDortmund
130,BundesligaDuisburg
131,BundesligaFrankfurt
132,BundesligaHamburg
133,BundesligaHannover
134,BundesligaKarlsruhe
135,BundesligaLeverkusen
136,BundesligaNurnberg
137,BundesligaRostock
138,BundesligaSchalke
139,BundesligaStuttgart
140,BundesligaWolfsburg
141,BundesligaMunchen
142,Liga EspanolaAlmeria
143,Liga EspanolaAthleticClub
144,Liga EspanolaBarcelona
145,Liga EspanolaBetis
146,Liga EspanolaDeportivo
147,Liga EspanolaEspanyol
148,Liga EspanolaGetafe
149,Liga EspanolaRecreativo
150,Liga EspanolaLevante
151,Liga EspanolaAtleticoMadrid
152,Liga EspanolaRealMadrid
153,Liga EspanolaMallorca
154,Liga EspanolaMurcia
155,Liga EspanolaOsasuna
156,Liga EspanolaRacing
157,Liga EspanolaSevilla
158,Liga EspanolaValencia
159,Liga EspanolaValladolid
160,Liga EspanolaVillarreal
161,Liga Espanolaaragoza
162,Otherenit
163,OtherAnderlecht
164,OtherClub Brugge
165,OtherDinamo Zagreb
166,OtherCopenhagen
167,OtherFK Partizan
168,OtherOlympiacos
169,OtherPanathinaikos
170,OtherAEK Athens
171,OtherRosenborg
172,OtherWisla
173,OtherBenfica
174,OtherPorto
175,OtherSporting
176,OtherSpartak Moskva
177,OtherLokomotiv Moscow
178,OtherCeltic
179,OtherRangers
180,OtherRed Star
181,OtherSteaua
182,OtherCZKA
183,OtherHelsingborgs
184,OtherGoteborg
185,OtherBasel
186,OtherBesiktas
187,OtherFenerbahce
188,OtherGalatasaray
189,OtherDinamoKiev
190,OtherShakhtar
191,OtherSlavia
192,OtherBorussia Gladbach
193,OtherFC Koln
194,EredivisieAjax
195,EredivisieAZ
196,EredivisieExcelsior
197,EredivisieFeyenoord
198,EredivisieDe Graafschap
199,EredivisieGroningen
200,EredivisieHeerenveen
201,EredivisieHeracles
202,EredivisieBreda
203,EredivisieNijmegen
204,EredivisiePSV
205,EredivisieRoda JC
206,EredivisieSparta
207,EredivisieTwente
208,EredivisieUtrecht
209,EredivisieVitesse
210,EredivisieVenlo
211,EredivisieWillem II
Credits:
Kitserver = Juce & Robbie
Kitserver Modul = Juce
Editor & Tools = PES ARG,Inas,Mosu 90,skip_br,goldorakiller
Other Help: Ninuzzu
Optionsfile made by:
Austria = Zunki
Southamerica = Juliᮬpesconmebol, mariano1975,Reixx,Pabloko,
Lucas Boireau, pesconmebolm,pesbrasil,3dgame,
pessocerworld, p e s-a r g
Scotish = celticfan
Turkish = pesturka.net
Balkan = denxho
Italy = PESMania
Championship = roboblade
other Teams = dPM_HeMan, eulinho
Graphic = --SG--, ovit,MxSonic,mjsmith2k,arquero7171
Kitserver Complication = Roamer,devill_sfc
Kits,Numbers,Fonts by:
-Buenos24, FrankTitas, Serginho 7, Gu3d4, AJL, Hello, ZeGabria, Jumberto, Sebinho, ProXimO, jvinu2000, Asiat, A_l_s, Red Skin,
V&DER, biker_jim_uk, R9 Ronaldo, el_gordito, LeChuck77, doodlie and Bulipatch guys dPM_HeMan & Chr!s for National kits
-The Juice, YNWA, Hello, Jumberto, simonhibsey, Nark Nero, el_gordito and YZWANG for EPL kits
-Kun Aguero, Asiat, Tuta and aigle for Ligue 1 kits
-Kleinmann, seve, Poddighe,FrankTitas, Er Bresaola and Tunevi for SerieA kits
-ZaGabria, jvinu2000, Hello, Gu3d4, LERROY for Bundesliga kits
-Serginho 7, jvinu2000, n3m0 and Billy for La Liga kits
-Juliᮬpesconmebol, mariano1975,Reixx,Pabloko,Lucas Boireau, pesconmebolm,pesbrasil,3dgame,
pessocerworld, p e s-a r g for Southamerica Kits
-jvinu2000, Asiat, ProXimO, V@DER, MFA, Meggy's and jake the fake for Other kits
-FrankTitas, Iury, Kleinmann, Nashruiz, biker_jim_uk and FCH for Classic kits
-Dark Nero,odiney,Marco76ers, jonzi9, uskebasi, aawwss, theBillo, and A_l_s for fonts and numbers
اینم یه پچ کامل
87.97 Mb
لینک مستقیم
اینم عکسش
Only Pes جان اولی رو دانلود کنیم یا دومی رو؟ چه فرقی میکنند با هم؟
amirtaker
22-02-2008, 21:08
An English Patch which includes: -All English Teams -All Teams' Kits -All HD Logos -New Fonts Backgrounds -Kitserver Support -Scoreboard by PlaManU -Doesn't remove other patches!! -AUTO INSTALLATION WITH INSTALLER!:10:
سلام اگه میشه توضیح بدین چه جوری میشه این کیت و وپچ و.... رو آورد تو بازی اگه میشه با عکس باشه یادم تو صفحه های قبلی بود ولی حوصله گشت و گذار ندارم.مرسی.
H M R 0 0 7
23-02-2008, 13:06
اقا Only Pes این سایتش مزخرفه اگه توی یه جا دیگه اپلودش کنی خیلی خوب میشه
هر وقت میخوام دانلود کنم تا 1 درصد بیشتر نمی شه.
آقا لطف کنی تو یجا دیگه که ادامه ی دانلود داشته باشه بزاری خیلی خوب میشه همه میتونن استفاده کنن:11:
::11::11::11::11::11::11:
ما که هنوز تو کف یه پچ که بشه دانلودش کرد موندیم
MRshalgardan
23-02-2008, 13:57
سلام
من بازی رو قبلا به راحتی نصب میکردم و خیلی خوب هم اجرا میشد ولی الان با ریختن ویندوز xp sp2 در موقع نصب همون ابتدا بعد از انتخاب زبان بازی error میده میگه Logging started : 2/24/2008 13:49:5 در ضمن بگم که این پیغام در پنجره InstallShield Wizard ظاهر میشه .این تاریخ و ساعت هم که نوشتم همون ساعتی هست که این پیغام ظاهر شده.
میخوام ببینم که این مسئله به ویندوز جدید مربوط میشه یا نه و اگه میشه راحی هست که بدون تعویض ویندوز حلش کنم ؟
Only Pes
23-02-2008, 18:32
اولی ماله لیگ انگلیس فقط
دومیم که همچیز دیگه هست نوشته زیرش
من چجوری با اینترنتم که خیلی سرعتش بالاست اینو آپلود کنم خودم از یکی دیگه گرفتم اگه شد به همون رفیقم میگم یجا دیگه آپلودش کنه
Only Pes
23-02-2008, 18:58
قابل توجه دوستاني كه براي استفاده از پچ ها مشكل دارند
آموزش استفاده از پچ ها به وسيله برنامه(Game Graphic Studio)
فایل هایی که دانلود می کنید فایل هایی هستن با پسوند bin.يا Adx
و معمولا یهشماره دارن. مثلا توی اين پچ ،توي پوشه cs فایلی هست به نام unnamed_490.Adx
شما فایل cs.img رو از پوشه ای که بازی نصب شده یعنی\Program Files\KONAMI\PES 2008\:؟
با برنامه(Game Graphic Studio) اين فايل را باز می کنید و شماره مورد نظرتون رو پیدامی کنید. چه GGS فایل cs.img رو پوشه بندی بکنه یا نه، فرقی نداره. شما در اینمورد باید فایل شماره 8092 (که گاهی هم نام همون پچی که دانلود کردید هست و گاهینه، که اگه نبود باید فایل پچ رو هم نام فایل اصلی کنید، چون بعضی جاها دیدم همنامنباشن ایمپورت نمیشه) رو پیدا کنید.
حالا روش کلیک راست می کنید و گزینه Import a file over this one رو می زنید و از پنجره ای که باز میشه فایل پچ رو انتخاب میکنید. اگه حجمش زیادتر از حجم فایل اصلی نباشه که ایمپورت می کنه و بعد میگه باموفقیت جایگزین شد. اما اگه حجمش بیشتر باشه، یه سوال مسخره می کنه که هرچی جواببدی آخرش هیچی نمیشه در این موقع مجبورید حجمفایل رو افزایش بدید.
در این حالت روی همون فایل کلیک راست کنید و گزینه...Modify reserved space رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه، اون بالا یهنوار خالی هست که روش کلیک می کنید و بروزر باز میشه و نام و محل فایل جدیدی که میخواید توش فایل مورد نظر رو افزایش حجم بدید می پرسه. به تجربه دیدم بهتره فایلجدید رو با همون نام csو در یه محل دیگه، مثلا دستکاپ سیو کنید. Replace کردنمستقیم روی فایل اصلی جواب نمی داد هیچ وقت!
بعد جدول بعدی که هیچ، جدول سوم یهجا داره که به طور پیش فرض عدد 0 توش نوشته شده. شما اون گزینه یعنی Reserve رو بهجای گزینه Minimize the selected file که به طور پیش فرض فعاله، انتخاب می کنید واون 0 تبدیل میشه به یه عدد. حالا با اون علامت جهتی که کنار باکس هست، بالا روبزنید تا عدده زیاد بشه و برسه به مقدار فایل پچتون. ترجیحا عدد رو خودتون واردنکنید چون باید ضریب 2048 باشه و حتی گاهی اگه ضریب اونم باشه ایراد می گیره. باهمون علامت جهت بالا بزنید تا حجمش زیاد شه.
این کارو که کردید، Proceed روبزنید رو تا فایل جدید سیو بشه. بعد که کامل سیو شد، می پرسه که فایل جدید رو بازکنم؟ و شما میگی آره جیگر بعد تو فایل جدید میای پچرو روی فایلی که حجمش رو زیاد کردید، ایمپورت می کنید. اگه باز ارور کمبود فضا دادبدونید که کم حجمش رو زیاد کردید!
یادتون هم باشه هر مگابایت 1024 کیلوه! پس اگهیه فایل 10 مگی رو می خواید بچپونید روش (عجب مثال نزدیک به واقعیتی باید حجمش رو بکنید چیزیبیش از 10.485.760 بایت! نه صرفا 10.000.000 که اون وقت گیر می کنید. (این موردخیلی تابلوه ولی خیلی هم رایجه(!
آخرش هم همه چی رو ببندید و فایل cv_0 جدیدرو بذارید تو محل فایل اصلی. همیشه هم از هر کدوم از فایل های .img که تغییرش میدید، یه بک آپ داشته باشید! البته اگرم زدید داغونش کردید، نصب بازی رو بیارید وRepair کنید مشکلی نداره.
نوشته شده توسط:javad_yas
لینک مستقیم پچ دومی
فکر کنم پچ دومی باشه دیروز توی رپید اپ کردم یادم نیست دومی هست یا اولی ولی به احتمال 99 درصد دومی هست حالا از نظر حجم یه تست بکیند ولی به احتمال زیاد دومی هست
لینک از رپید هست ولی مستقیمش کردم میشه با دانلود مننجر گرفت مشکلی نداره
Only Pes
23-02-2008, 23:08
تست کردم دومیه
H M R 0 0 7
24-02-2008, 00:15
mrmmnb جان ممنون که لینک مستقیم گذاشتی
از شما هم only pes جان تشکر میکنم
:11::11::11::11:
:40::40::40::40:
من استقلالی هستم ولی از مس هم خوشم میاد:31:
لینک مستقیم پچ دومی
فکر کنم پچ دومی باشه دیروز توی رپید اپ کردم یادم نیست دومی هست یا اولی ولی به احتمال 99 درصد دومی هست حالا از نظر حجم یه تست بکیند ولی به احتمال زیاد دومی هست
لینک از رپید هست ولی مستقیمش کردم میشه با دانلود مننجر گرفت مشکلی نداره
آقا این پچ رو بگیرم تمام مشکلات pes2008 حل میشه یا باید پچ دیگه ای هم بگیرم.
yasser1680
24-02-2008, 04:11
من که این بازی رو نگرفتم
میخواستم بدونم تیم ایران تو 2008 درست ویرایش شده یا همون تیم سرخ پوست با اسمهای عجیب الغرایب هست؟
فکر کنم بازیکنان هم ماله دوران قبل از انقلاب بود.
sepehr52
24-02-2008, 09:51
پچ باز هم زبانش انگليسي نيست و من نتونستم زبانش را برگردونم البته چيز خاصي اضافه نكرد فقط يكم منوها تغيير كرد كه به نظر من قبلي قشنگتره ولي خوبي اين پچ اينه كه به راحتي uninstall ميشه در كل بنظر من ارزش دانلود 90 مگ را نداره
H M R 0 0 7
24-02-2008, 17:01
آقا این پچ رو بگیرم تمام مشکلات pes2008 حل میشه یا باید پچ دیگه ای هم بگیرم.
تایید میشه البته برای کسانی که adsl دارن :31:
پچ خوبیه ولی دو تا مشکل داره:
1_فقط 7 تا تیم ملی داره :13::13::13::13:
2_زبانش نوشتاری (متن) بازی بیشترش ترکی هسته البته می شه یه چیزایی ازش فهمید :13::13::13::13:
خوبی هاش:
1_کلی تیم باشگاهی داره :8::8::8::8:
2_لیگ آلمان وانگلیس کاملا درست شده :27::27::27::27:
3_نصبش راحته :20::20::20::20:
4_نقل و انتقالات به روز هست :40::40::40::40:
5_چیزهی قشنگی اضافه شده مثل (اسکر برد _ آرم شبکه sky sport همراه live زیرش- و....) :10::10::10::10:
و....
:46::46::46::46: :11::11::11::11:
Armin 2008
24-02-2008, 17:02
ببخشيد دوستان كساني كه سرعت اينرنت شون زياده و اين پكا رو دان كردن zip كنن شون و باحجم كم در اختيار ما ذغالي ها بزارن.اين پك 87 مگي رو هم بزاريد.
ممنون مي شم.
keyvanroozbehnia
24-02-2008, 17:22
من هنوز باسيو بازي مشكل دارم
كنترل 1 رو دسته دسته گذاشتم و با كيبورد بازي نمي كنم ولي هنوزم ركورد هام تو گالري سيو نميشه ولي چهره هايي كه ساختم با اديت سالم باقي ميمونه
Armin 2008
24-02-2008, 17:40
بخشيد من بازيم رو ويستا ultimate حتي روي hight تماشاچياش 3d نيستن فقط تو بعضي زاويه ها تماشاچي يه ذره 3d مي شه!!!!
ببخشيد دوستان كساني كه سرعت اينرنت شون زياده و اين پكا رو دان كردن zip كنن شون و باحجم كم در اختيار ما ذغالي ها بزارن.اين پك 87 مگي رو هم بزاريد.
ممنون مي شم.
حالا فکر میکنی که فشرده کنی چقدر حجمش کم بشهالبته در بعضی فایلا ممکنه حتی از نصف هم کمتره بشه اما در بیشترشون خیلی تفاوتی نمیکنه دوستانی که دانلود کردن یه بار با winrar فشرده کند در حالت Store ببیند چقدر حجمش کم میشه تا این دوستمون هم خیالش راحت بشه من اگه خودم دانلود کرده بودم بهت میگفتم اما خودم دانلود نکردمولی تو فکرش هستم که اکانت ماهواره ای بگیرم دانلود کنم اینو وچند تا چیز دیگه رو
H M R 0 0 7
24-02-2008, 18:35
حالا فکر میکنی که فشرده کنی چقدر حجمش کم بشهالبته در بعضی فایلا ممکنه حتی از نصف هم کمتره بشه اما در بیشترشون خیلی تفاوتی نمیکنه دوستانی که دانلود کردن یه بار با winrar فشرده کند در حالت Store ببیند چقدر حجمش کم میشه تا این دوستمون هم خیالش راحت بشه من اگه خودم دانلود کرده بودم بهت میگفتم اما خودم دانلود نکردمولی تو فکرش هستم که اکانت ماهواره ای بگیرم دانلود کنم اینو وچند تا چیز دیگه رو
اون فايل خودش يه نوع فايل پك شده و فشرده هستش كه فشرده سازي مجدد هيچ تاثيري روش نميزاره.
مگه اينكه اون فايل رو به هنگام فشرده سازي به 7-8 قسمت 10 مگابايتي تبديل و آپلود كني.اينجوري دوستان ميتونن هر بار 10 مگابايت از فايل رو دانلود كنن و پس از دانلود همهش يكجا از حالت فشرده در بيارن.حالا كدوم خيير مي خواد اين كارو كنه خدا ميدونه!
Only Pes
24-02-2008, 20:55
یکی که اینترنت خوبی داره اینکاره برای کاربران عزیز بکنه خیلی خوب میشه اگه من اینترنت پر سرعت داشتم حتما اینکارو میکردم
keyvanroozbehnia
24-02-2008, 22:41
جواب منو كسي بلد نيست
sepehr52
25-02-2008, 08:18
من براتون زيپ ميكنم و ميزارم فقط بگيد كجا بزارم كه راحت باشيد پارتهاي 10 مگي بزارم خوبه
mojtaba007
25-02-2008, 11:11
فقط حالت resume داشته باشه
آقا این پچ چه جوریه خوبه دانلود کنیم یا همون 87 مگی بهتره.
آقا ما این پچ 87 مگی رو گرفتیم حالا چه جوری درستش کنیم با برنامه Game Graphic Studio 6.1.1 آوردمش بالا حالا باید چیکارش کنیم.
amirtaker
25-02-2008, 19:07
یعنی فقط 7 تا تیم ملی داره؟ مثلا فقط فرانسه و ایتالیا و آلمان و روسیه و کرواسی واسپانیا و هلند رو؟راستی لیگ برتر نیومد؟حالا پچ رو بریزم یانه؟ کسی ترفندی برای آنلاین بو دم نفهمید؟
H M R 0 0 7
25-02-2008, 20:02
یعنی فقط 7 تا تیم ملی داره؟ مثلا فقط فرانسه و ایتالیا و آلمان و روسیه و کرواسی واسپانیا و هلند رو؟راستی لیگ برتر نیومد؟حالا پچ رو بریزم یانه؟ کسی ترفندی برای آنلاین بو دم نفهمید؟
فرانسه و ایتالیا و آلمان و هلند و انگلیس و برزیل و ارژانتین
چرا چمن این بازی اینقدر مزخرفه؟به قدری که احساس میکنم دارم فیفا بازی میکنم.
بعد مدتها تازه امروز بازیو خریدم ولی حسابی زد حال خوردم.اصلا انتظار نداشتم اینقدر افت کرده باشه.
البته اینی که من خریدم با گزارش فارسیه مال شرکت ارین.واقعا مسخره شده....
از اولین نسخه که 1998 اومد تا الان همچین پسرفت فاجعه امیزیو ندیدم...خیلی حالم گرفته شد.
mohammad_dj_kazin
26-02-2008, 00:00
بعد مدتها تازه امروز بازیو خریدم ولی حسابی زد حال خوردم.اصلا انتظار نداشتم اینقدر افت کرده باشه.
از اولین نسخه که 1998 اومد تا الان همچین پسرفت فاجعه امیزیو ندیدم...خیلی حالم گرفته شد.
اشتباه نكن عزيزم اين ورژن هايي كه شركت هاي ايراني دست كاري ميكنن به درد نميخوره .بورو يك دونه خارجي و اورژينالشو بگير اگه گرافيكتم خوبه بازي رو بزار روي high بعد ببين چه جورياس!!!!
اگه ميخواي پيشرفت هاي بيشتر بازي ببين يه سري هم به مستر ليگ بزن:27:
اشتباه نكن عزيزم اين ورژن هايي كه شركت هاي ايراني دست كاري ميكنن به درد نميخوره .بورو يك دونه خارجي و اورژينالشو بگير اگه گرافيكتم خوبه بازي رو بزار روي high بعد ببين چه جورياس!!!!
اگه ميخواي پيشرفت هاي بيشتر بازي ببين يه سري هم به مستر ليگ بزن:27:
مگه با دست کاری اصل بازی رو هم میتونن تغییر بدن؟؟!شما ضربات کرنرشو نگاه کن.شده عین فیفا!!!
به نظر من این نسخه یه ضد حال اساسی بود.مخصوصآ واسه کسایی مثل من که اصلا فیفا رو قبول ندارن.
تنها نکته مثبتش اینه که سبک بازی نسبت به قبل کمی به واقعیت نزدیک تر شده.
sepehr52
26-02-2008, 10:31
اين لينكهاي خرد شده پچ بالا از راپيد لينكهاي با قابليت resume را هم امروز يا فردا ميزارم حجم هر كدوم 9.5 مگ است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sepehr52
26-02-2008, 11:13
اين هم لينكهاي با قابليت resume
sepehr52
26-02-2008, 12:11
اينم آخريش
کسی لیست face بازیکنان و لیست لباس تیمها را دارد ممنون میشوم کمکم کنید .
face ها و kit ها را در game graphic studio میخواستم بدونم مال چه بازیکن وچه تیمی
amirtaker
26-02-2008, 15:44
چه پچی خوبه پس؟
mohammad_dj_kazin
26-02-2008, 16:21
مگه با دست کاری اصل بازی رو هم میتونن تغییر بدن؟؟!شما ضربات کرنرشو نگاه کن.شده عین فیفا!!!
به نظر من این نسخه یه ضد حال اساسی بود.مخصوصآ واسه کسایی مثل من که اصلا فیفا رو قبول ندارن.
تنها نکته مثبتش اینه که سبک بازی نسبت به قبل کمی به واقعیت نزدیک تر شده.
من نقصي توي كرنرش نميبينم ميشه بيشتر توضيح بدي .به نظر من امكانات مستر ليگش خيلي پيشرفت كرده.:8:
ebru_gundes_206
26-02-2008, 16:39
دوست عزیز احتمالا کارت گرافیک شما ضعیفه که از چمن و گرافیک بازی ناراحتی وگرنه یه سرو گردن از فیفا بالاتره
Only Pes
26-02-2008, 19:44
دوباره داره مثل روزایه اول میشه یادش بخیر یکی می گفت بازی مسخرست بعد پنجاه نفر تایید میکردند پنجاه نفر میگفتن نه تو اشتلاه میکنی
یادش بخیر
من نقصي توي كرنرش نميبينم ميشه بيشتر توضيح بدي .به نظر من امكانات مستر ليگش خيلي پيشرفت كرده.:8:
یعنی رو توپ مثل سابق کنترل نداری و نمیشه اونجایی که دلت میخواد بفرستیش.غیر از این توپ مثل سابق کات نمگیره.
فک کنم باید صبر کنم تا نسخه 2009 بیاد.تا قبل اونم همون pes 6 رو بازی کنم!
FCBarcelona.ir
26-02-2008, 21:03
یعنی رو توپ مثل سابق کنترل نداری و نمیشه اونجایی که دلت میخواد بفرستیش.غیر از این توپ مثل سابق کات نمگیره.
فک کنم باید صبر کنم تا نسخه 2009 بیاد.تا قبل اونم همون pes 6 رو بازی کنم!
من نمی دونم چطوری شما میگی شده مثل فیفا! فیفا کرنرهاش کلا 3 یا 4 حالت بیشتر نداره، اما تو این نسخه PES کرنر رو می تونی دقیقا اونجایی که می خوای و روی سر همون کسی که می خوای بفرستی. حتی اگه زیاد قدرتش باشه یا نتونن سر بزنن، ممکنه از طرف دیگه بره تو اوت، چیزی که تو نسخه های قبلی با نهایت قدرت هم اتفاق نمی افتاد. اتفاقا کرنرها خیلی واقعی شدن و از نکات مثبت بازی هستن.
pooyakhaste
27-02-2008, 08:17
اين هم لينكهاي با قابليت resume
آقا سپهر واقعا که بچه گلی هستی.
دستت درد نکنه بابت زحمتی که کشیدی:10:
omidshsh
27-02-2008, 11:59
من پچش. از سایت کونامی دانلود کردم با حجم 19 مگ موقع نصب این ایرور رو میده چی کار کنم؟
1628:failed to complete installation
mpmostafa
27-02-2008, 21:47
سلام
دوستان من موقع شروع مستر ليگ يه اشتباه كردم:
hidden/classicplayer رو روي no قرار دادم و الان پشيمونم
خواهشا اگه ميشه كاري كرد بگين چكار كنم؟
H M R 0 0 7
28-02-2008, 13:47
سلام
نمی تونی کاری کنی مگر اینکه از اول شروع کنی :41::41::41: :13::13::13::18::18::18::18:
mohammad_dj_kazin
29-02-2008, 02:06
سلام
عزيزم فايدا نداره بايد از اول يه مستر ليگ بسازي.
اشتباه همه اينه كه وقتي اين بازي رو ميخرن سريع يه مستر ليگ شروع ميكنن و نگاهي هم به تنظيماتش نمياندازن تا ببينن آخه چي ميگه!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بايد از اول بازي كني:27::40:
pooyakhaste
01-03-2008, 08:01
عزيزم فايدا نداره بايد از اول يه مستر ليگ بسازي.
اشتباه همه اينه كه وقتي اين بازي رو ميخرن سريع يه مستر ليگ شروع ميكنن و نگاهي هم به تنظيماتش نمياندازن تا ببينن آخه چي ميگه!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بايد از اول بازي كني:27::40:
آقا راستی من یه سوال داشتم.
با اینکه من hidden/classic player رو روی yes گذاشتم ، بازیکنایی مثب پله و مارادونا رو که توی تیم کلاسیک برزیل و ارژانتین هست رو نمی بینم؟
فقط یه سرس بازی کن آشغال هست؟؟؟:18:
amirtaker
01-03-2008, 10:31
با اینکه من hidden/classic player رو روی yes گذاشتم ، بازیکنایی مثب پله و مارادونا رو که توی تیم کلاسیک برزیل و ارژانتین هست رو نمی بینم؟
تیم های کلاسیک رو آزاد کردی؟
Only Pes
01-03-2008, 13:43
اسمهای بازیکنای کلاسیک قاطیه باید یه آپشن فایل بریزی تا درست بشه
اگه خواستی بگو یه آپشن فایل پیدا کنم برات
myiranvatan
01-03-2008, 14:09
سلام من کدامیک را انتخاب کنم بهتره و گرافیک بالاتره؟
high 800*600 یا mediom 1280*1024 تفاوتشون چیه؟
واینکه اون 3 گزینه option که پایین صفحه setting هست چیه؟البته فکر کنم دومی دموی قبل از بازی هست؟
mohammad_dj_kazin
01-03-2008, 17:10
واینکه اون 3 گزینه option که پایین صفحه setting هست چیه؟البته فکر کنم دومی دموی قبل از بازی هست؟
عزيزم اون 3 گزينه رو نميدونم ولي اگه روي high بزاري خيلي بهتره اون رزوليشنش خيلي مهم نيست اگه روي high باشه خيلي گرافيك و كيفيت بازي بهتر ميشه.البته اگه كارت گرافيكت بالا باشه اگه پايين باشه تيك ميزنه اعصابت به ميريزه.ولي اگه تيك نزنه ديگه نگو:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
ديگه آخره بازي ميشه
mohammad_dj_kazin
01-03-2008, 17:21
عزيزم شما اول بايد بازيكن هاي كلاسيك رو باز كني اگه حال و حوصله نداري بگو يه سيو برات بزارم با اون همه ي بازيكن هاي كلاسيك باز ميشن.:40:
mohsen.rajabi
03-03-2008, 16:15
ببخشید کسی ورزشگاه نداره
mohammad_dj_kazin
03-03-2008, 16:49
ببخشید کسی ورزشگاه نداره
فكر نميكنم من يه جا ديدم ولي يادم نيست كجا فكر كنم توي همين تاپيك بود صفحه هاي قبلي رو ببين پيدا ميكني.
راستي چرا ديگه كسي اينجا پست نميكنه خيلي خلوت شده:41:
Only Pes
03-03-2008, 17:44
اگه باشه حجمش باید زیاد باشه تو سایت pes2008.com یه سری بزن شاید دیدی
treason_boys
04-03-2008, 01:33
.
راستي چرا ديگه كسي اينجا پست نميكنه خيلي خلوت شده:41:
آخه چه پستی بدن خون به جگر شدم از بس تو بازی دروازبانا گلایه مفت خوردن.مثل اینکهkonami کلا بی خیال
حل این مشکل شده.شاید مشکلات این بازی توی نسخه wienning elevenکه هر سال همین موقع ها میاد حل بشه.خدا کنه...
myiranvatan
04-03-2008, 11:46
myiranvatan
04-03-2008, 11:49
mohammad_dj_kazin
04-03-2008, 15:57
من كه جواب شما رو دادم چرا هواست نيست
دقت كن عزيزم
mpmostafa
06-03-2008, 19:17
سلام دوستان
يه مشكل من نميتونم reply هاي خودمو سيو كنم يعني تعداد شون به حدي رسيده كه بايد روي يكي ديگه سيو كنم و نميتونم جديد سيو كنم چكار كنم؟
amirtaker
06-03-2008, 20:24
سلام دوستان
يه مشكل من نميتونم reply هاي خودمو سيو كنم يعني تعداد شون به حدي رسيده كه بايد روي يكي ديگه سيو كنم و نميتونم جديد سيو كنم چكار كنم؟
برو توی همون جایی که سیو بازیتهC:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008 بعد reply هاتو از اونجا بردار بریز یک جای دیگه بعد که ریختی از جای اصلی پاکشون کن.
یا علی.:11:
Only Pes
06-03-2008, 20:51
برای منم همین مشکل پیش اومده اگه جابجا کنم که دیگه نمیشه توی بازی ببینیشون نمیشه فولدری چیزی بسازیم؟
mohsentanha
06-03-2008, 21:25
ببخشید یه سوال دارم رو گیم باکسش عکس یه بازی کن هست که داره مصاحبه می کنه این صحنه رو کجا نشون میده؟؟؟؟؟؟؟؟
Only Pes
06-03-2008, 21:47
توی مستر لیگ معمولا وقتی یه بازیکن مصدوم میشه یا براش یه اتفاق خاصی میفته
mohammad_dj_kazin
07-03-2008, 00:43
تازه اونم به صورت يه عكس حالا فكر نكني يه فيلم برات ميزاره
Only Pes
07-03-2008, 00:45
اولش منم فکر میکردم آیا چی باشه
mohammad_dj_kazin
07-03-2008, 00:46
برای منم همین مشکل پیش اومده اگه جابجا کنم که دیگه نمیشه توی بازی ببینیشون نمیشه فولدری چیزی بسازیم؟
حالا شما چقدر سيو كردي كه كل فولدر هاي سيو بازيت پر شده.هيچ راهي نداري.چون اگه فولدر هم بسازي فولدر ساخته ميشه ولي توي بازي اون فولدره نمياد كه بتوني توش سيو بريزي:27:
مجبوري يه ذره از بي خود هاشو پاك كني:10::27:
Only Pes
07-03-2008, 00:49
متاسفانه بی خود ندارم توشون
شب بخیر میرم بخوابم
mohammad_dj_kazin
07-03-2008, 02:52
متاسفانه بی خود ندارم توشون
شب بخیر میرم بخوابم
شبت بخير عزيزم.
مشكلي هست كه راه حل نداره:13:
شب همگي به خير منم ميرم بخوابم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.