ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2008

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16

mummified
31-07-2008, 18:09
جدیدترین patch برای pes 2008 با حجم 2GIG

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم ویژگی ها:................

It includes :

* new menus
* new online database
* three versions of team emblems
* two versions of player names(fullname&commom name)
* all team squads and formations updated
* lots of appearances and stats updated
* all Budesliga appearances edited
* lots of commentary names relinked
* many players salary edited
* lots of kits updated(new season kits in next patch)
* boots and balls updated
* chants updated based on last patch
* correct ball names and stadium news
* get rid of the KONAMI advertisement logo from executable file
* new songs and musics
* faces updated and lots of new faces added
* new Chinese commentary (not for English version)
* new teams: ZENIT ST. PETERSBURG,LOS ANGELES GALAXY,SÃO PAULO
* no summer transfers(will be fully done after transfer window closed)

دوست من مرسي از معرفي اين پچ!
اما دانلودش خيلي وحشتناكه:41:
آيا سايتي براي خريد پستيش هست يا نه؟
يا چطور ميشه اين پچ رو روي cd دريافت كرد؟

Mist
31-07-2008, 20:38
دوست من کاش میتونستی لینک راپید بدی ...

سرعت سرورش خوبه ؟

robert
01-08-2008, 01:07
آقا من چیکار کنم که زمانی که توپ دست حریفه و داره به سمت دروازه من حرکت میکنه دروازه بان دویست متر از دروازه خارج نشه تا حریف توپ رو با یه سانتر بکنه تو دروازه ؟؟

آخه این دروازه بان ما (( بوفون از تیم ملی ایتالیا)) تا میبینه توپ داره میاد سمت دروازه میدود بسوی پاهای مهاجم تیم مقابل و یارو هم یه پاس میده به نفر بعدی و اونهم با یه شوت توپ رو میفرسته تو دروازه خالی از دروازه بان !!

امروز داشتم تکنیک های بازی رو دستکاری میکردم !! نمیدونم چیکار کردم که دروازه بانی که دائم تو دروازه بود اینجوری همش میادبیرون !! البته فقط بوفون اینجوری نیست !! همه دروازه بانهای تیمهای من اینجوری شدند !! چجوری میشه درستش کرد ؟؟

ممنونم :11:

amirtoty
01-08-2008, 01:40
آقا من چیکار کنم که زمانی که توپ دست حریفه و داره به سمت دروازه من حرکت میکنه دروازه بان دویست متر از دروازه خارج نشه تا حریف توپ رو با یه سانتر بکنه تو دروازه ؟؟

آخه این دروازه بان ما (( بوفون از تیم ملی ایتالیا)) تا میبینه توپ داره میاد سمت دروازه میدود بسوی پاهای مهاجم تیم مقابل و یارو هم یه پاس میده به نفر بعدی و اونهم با یه شوت توپ رو میفرسته تو دروازه خالی از دروازه بان !!

امروز داشتم تکنیک های بازی رو دستکاری میکردم !! نمیدونم چیکار کردم که دروازه بانی که دائم تو دروازه بود اینجوری همش میادبیرون !! البته فقط بوفون اینجوری نیست !! همه دروازه بانهای تیمهای من اینجوری شدند !! چجوری میشه درستش کرد ؟؟

Defance دربازبان High بزار

B3HZ@D
01-08-2008, 01:50
دوست من کاش میتونستی لینک راپید بدی ...

سرعت سرورش خوبه ؟

بله دوست عزیز
من که سرعت رو تست کردم سرعت دریافتش خوب بود
البته فکر کنم تورنت بود
لینک تک تک هم هست ولی مال فایل فرونته

B3HZ@D
01-08-2008, 01:52
دوست من مرسي از معرفي اين پچ!
اما دانلودش خيلي وحشتناكه:41:
آيا سايتي براي خريد پستيش هست يا نه؟
يا چطور ميشه اين پچ رو روي cd دريافت كرد؟

سایتی برای خرید پستی سراغ ندرام و فکر نکنم باشه
ولی میتونی به کافی نتها سفارش بدی برات دانلود کنن

Mist
01-08-2008, 13:56

تو سیستم چند چند بازی میکنی که دفات اینجوری بازه هرکی میاد میرسه به بوفون :دی

پس دفاهات اونجا چیکارن اصولا وقتی دروازه بان میاد بیرون که دفاعی نباشه و حریف همینجوری عین تانک میاد تو محوطه

robert
01-08-2008, 14:20
Defance دربازبان High بزار
خوب چجوری باید اینکار رو بکنم ؟؟
از توی set formaion باید دستکاریش بکنم ؟؟

تو سیستم چند چند بازی میکنی که دفات اینجوری بازه هرکی میاد میرسه به بوفون :دی

پس دفاع هات اونجا چیکارن اصولا وقتی دروازه بان میاد بیرون که دفاعی نباشه و حریف همینجوری عین تانک میاد تو محوطه

نه بابا تو زمین خودم همیشه سه تا مدافع و دوتا پیستون چپ و راست وجود داره !! دو نفر هم تو وسط زمین و بقیه هم تو خط حمله !!

زمانی که توپ میاد تو زمین خودم علیرغم اینکه تو زمین خودم کلی بازیکن خودی هست ولی بازهم دروازه بان میاد و حمله میکنه به پاهای حریفی که پا به توپ شده !!:41:

سیستم بازی هم 2-4-4 هست.
این یه عکس از اون چیزی هست که من میگم !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو این صحنه علیرغم وجود دو تا مدافع این طرف و یه مدافع اون طرف زمین بازهم بوفون از دروازه بیرون میاد و خیلی پیش اومده مهاجم حریف دروازه بان رو دریبل میکنه و به یه شوت از راه دور توپ رو میفرسته به کنج دروازه خالی از دروازه بان !! چجوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم ؟؟
ممنونم

Mist
01-08-2008, 17:04
شما با دسته بازی میکنی اگه آره دکمه مثلثت گیر کرده اگرم تو کیبوردی ببین بیرون آوردن دروازه بان با چیه اون مورد داره

من 10 ساله فوتبال میزنم همچین چیزی ندیدم

amirtoty
01-08-2008, 17:21

دیگه انقدر که جلو نمیاد :18:

robert
01-08-2008, 18:04
شما با دسته بازی میکنی اگه آره دکمه مثلثت گیر کرده اگرم تو کیبوردی ببین بیرون آوردن دروازه بان با چیه اون مورد داره

من 10 ساله فوتبال میزنم همچین چیزی ندیدم

نه من با کیبرد بازی میکنم !!
دکمه خاصی برای بیرون آوردن دروازه بان وجود نداره !! در هر لحظه از بازی روی کله یکی از بازیکنها یه فلش آبی رنگ قرار میگیره که یعنی الان کنترل این بازیکن دست ماست !!

ولی وقتی که همین بازیکن در حال تعقیب بازیکن پا به توپ شده حریف هست به محض رسیدن به پشت محوطه هجده قدم دروازه بان بدوبدو میاد بیرون و میره تو پای مهاجم حریف !!

خیلی خطرناکه !! تا حالا اینجوری گل مفت زیاد خوردم !!:41:

ebinem173
02-08-2008, 01:48
چطوری میشه تنظیم کرد که یک مدافع موقع ضربات کرنر برای سر زدن جلو بیاد؟
اون ترکیب دکمه برای دایو کردن رو هم یکبار دیگه بگید لطفا

mummified
02-08-2008, 13:50
منم تا حالا همچين چيزي نديدم كه دروازه بان تا اين اندازه بياد جلو مگر اينكه خودت با داشتن دكمه مثلث دروازه بان رو بياري جلو و الا خودش نمياد!

B3HZ@D
02-08-2008, 14:38
چطوری میشه تنظیم کرد که یک مدافع موقع ضربات کرنر برای سر زدن جلو بیاد؟
اون ترکیب دکمه برای دایو کردن رو هم یکبار دیگه بگید لطفا

موقعی که روی ترکیب هستی یک گزینه هست به اسم set play setting
وقتی بزنیش یک سری گزینه دیگه میاد شما player to go up رو انتخاب کن
بعد هر کی رو میخوای برای کرنر بیاد جلو انتخاب کن از دروازه بان گرفته تا بقیه

hosiyar
03-08-2008, 09:38
آقایون ، لیگ برتر pes2008 نیومده ؟ کسی نداره ؟

amirtoty
03-08-2008, 15:22
یعنی لیگ ایران؟؟

mummified
03-08-2008, 17:30
یعنی لیگ ایران؟؟

خوب معلومه منظور دوستمون لیگ برتر ایرانه!
باز لیگ برتر انگلیس که هست
دیگه کجا لیگ برتر داره که بخواد مهم باشه؟
دوست گرامی لیگ برتر ایران مثل لیگ برتر فیفا 2008 نیست که با یه پچ 20 مگابایتی نصب بشه!
بری داخل یه برنامه مجزا (هک یا ویرایش بازی کونامی)که برنامه های متفتوتی وجود داره و تیم مربوطه رو با دنگ و فنگ زیاد نصب کنی!
تازه باید متذکر بشم که تنها شرکت نوین پندار برای این بازی یعنی پس یا همون کونامی 2008 اومده و این کار رو کرده .
البته تنها تیم منتخب لیگ برتر ایران به همراه تیم ملی ایران رو قرار داده که باید با دوبله فارسی فردوسی پور خریداری کنی :11:

pedramch
03-08-2008, 18:23
میگم جدیدا چه امکاناتی رو شده؟؟!
بگید حال کنیم!

mummified
03-08-2008, 22:24
میگم جدیدا چه امکاناتی رو شده؟؟!
بگید حال کنیم!

دوست گرامي جهت مشاهده امكانات جديد به اين تايپيك مراجعه نمائيد.

amirtoty
03-08-2008, 22:38
دوست گرامي جهت مشاهده امكانات جديد به اين تايپيك مراجعه نمائيد.

این چیه تاپیک PES2009 :18:

kesafat
04-08-2008, 15:12
pes شد بازی تو این بازی توپ با بادکنک اشتباه گرفته شده تازه از نظر گرافیک به پای فیفا نمیرسه سرعت بازیشم که خیلی پایینه

shahab_f
04-08-2008, 16:49
اگه تنضيمات صدا رو از ويندوزت دستكاري كني درست ميشه:5:
آقا برای درست شدن صدای گزارشگر کدوم تنظیمات صدا تو ویندوزو باید دستکاری کنیم؟

3Dmajid
04-08-2008, 17:52
من همیشه فکر میکردم که نسخه ی 6 این بازی از 2008 قشنگتره ولی همین الان حرفم رو پس میگیرم.
من 6 رو دیروز نصب کردم تا دوباره بازی کنم.
ولی اول از همه چیز گرافیک بازیه که واقعا نسبت به نسخه ی قبلش پیشرفت داشته. 2008 گرافیک فوق العاده ای داره. در ضمن هیجانی که 2008 داره اصلا توی 6 نیست.
کلا به نظر من 2008 قشنگتر از 6 هست. :46:

franch
04-08-2008, 21:25
درسته كه 2008 گرافيكش بالاتر از 2006 هست ولي خوب همون مشكل دروازه بانهاش گند زده به بازي!

amirtoty
04-08-2008, 22:34
نه بابا کجای دربازبانش بده!؟؟؟
Top Player بازی میکنی دیگه!!!!

mohammad_dj_kazin
05-08-2008, 00:59
pes شد بازی تو این بازی توپ با بادکنک اشتباه گرفته شده تازه از نظر گرافیک به پای فیفا نمیرسه سرعت بازیشم که خیلی پایینه
منم با شما موافقم:10::27:

B3HZ@D
05-08-2008, 02:15
این تیکه گرافیک فیفا خیلی خنده دار بود
فیفا تنها چیزی که نداره همون گرافیکه
خوبه توی سایتها بررسی کردن گرافیک 2008 رو با 08 که کلی هم فیفا سوژه شده بود
گرافیک.............هه هه هه

Mist
05-08-2008, 08:30

منم با شما موافقم
شما خودتو ناراحت نکن فک کنم دوستان اشتباهی اومدن

عزیزان اینجا تایپیک pes8 هستش فیفا دوکوچه بالاتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirtoty
05-08-2008, 09:36
به نظر من PES2008 PlayStaion2 قشنگترین فوتبالی بوده که در زندگیم بازی کردم :18:

franch
05-08-2008, 09:42
خوبه توی سایتها بررسی کردن گرافیک 2008 رو با 08 که کلی هم فیفا سوژه شده بود

ولي تو اين نسخه جديدش كه هنوز نيومده گرافيك بازيكناش خيلي بهتر شده.
ولي بازم قبول دارم كه به pes نميرسه.

mohammad_dj_kazin
05-08-2008, 10:20
دوستان اگه دقت كنيد
خودتون ميفهميد
گرافيك پيس كارتوني هست اما فيفا به فوتبال واقعي نزديك تره
شركت كونامي فقط داره يه سبك كارتوني و غير طبيعي به بازار عرضه ميكنه و نميخواد بازي هاش به واقعيت نزديك بشن.
صداي بازي در فيفا هم خيلي بهتره
توي پيس تماشاچي ها فقط يك تيم رو تشويق ميكنند
اما در فيفا تماشاچي ها مثل تماشاچي هاي واقعي هستند مثلا اگه شما يه تعويض كنيد و بازيكني كه جديد به زمين آورديد خوب بازي نكنه تماشاچي هاي طرفداره تيم شما به شما اعتراض ميكنند و اگر بازيكن جديد خوب بازي كنه بيشتر شما و اون بازيكن رو تشويق ميكنند
تصاوير زير رو ببينيد
تصاوير زير رو هم ببنيد تا به كارتوني بودن پيس پي ببريد
اميدوارم كسي از دسته من ناراحت نشه
من فقط خواستم همه رو توجيح كنم
فقط همين:11:

EHHASSATNI
05-08-2008, 11:16
این عکسهای اخر که گذاشتی به نظر من روی Pes2008 بهتره چون نگاه کم روی Fifa خپل افتادن
ولی خدایی خود بازی pes2008 خیلی طبیعی تره مخصوصا تو fifa اون کرنر زدن و کاشته زدن اصل مسخر بازیه
ولی ایشاالله pes2009 خوب باشه چون من الان با اومدن 2008 هنوز دارم pes6 بازی میکنم

mojtaba127
05-08-2008, 12:04
من از pro 3 تا 2008 رو بازی کردم و در مورد fifa هم بگم که از fifa 98 زمان ویندوز 98 تا fifa 2008 امروزی رو بازی کردم البته از Fifa 2003 به بعد فقط تست کردم و اعصاب خودم رو به هم نریختم. fifa با ساخت 2003 تونست حرف اول رو تو دنیای بازی اون موقع بزنه اما fifa 2004 همه رو نا امید کرد fifa 2005 یه کم بهتر شد اما از 2005 به بعد رفت رو نخ کپی برداری مخفیانه و سبک بازیش رو به سبک pro در آورد و بعضی وقتا یه چیزایی اضافه می کردم تا ملت سر در گم شن اما یکی مثل من که همه رو بازی کردم و تا 2005 چیزی جز fifa رو قابل بازی کردن نمی دونستم الان فقط و فقط از PRO استفاده می کنم. درباره پرو هم باید گفت که کونامی با عرضه پرو 3 تونست بازار رو به دست بگیره روند خوبی رو تا شماره 6 دنبال کرد البته شماره 4، 5، 6 تفاوت های چندانی با هم ندارند. اما باز هم راضی کننده بود حداقل گرافیک رو در نظر نگیریم امکانات بازی و قوانین جدید سازمان fifa و ... رو به خوبی به شماره های جدید پرو اضافه کردند. درسته که PRO 2008 واقعا اون چیزی نبود که تصور می شد اما به نظر من هنوز PRO بهترینه. مخصوصا PRO 6 با ضربات ایستگاهی توپش:40:.

mummified
05-08-2008, 12:34
دوستان ول کنید دیگه!
خدایی بحث فیفا رو تو همون تایپیک فیفا مطرح کنید نه اینجا!
برید اونجا نظر بدید که فیفا بهتره pes به درد نخوره!
اینجا مخصوص طرفدار های pes نه فیفا!
محترمانه میگم: خواهشاً تو این تایپیک به مقایسه فیافا با pes نپردازید چون فیفا یه گرافیگ مشنگ و مزخرف داره و آدم احساس یه استادیو واقعی رو نداره و شما بیخود دارید تقلا میکنید که بازی محبوب خودتون رو توجیح کنید.
پس برای آخرین بار میگم:
No FIFA:19:

3Dmajid
05-08-2008, 13:59
درسته كه 2008 گرافيكش بالاتر از 2006 هست ولي خوب همون مشكل دروازه بانهاش گند زده به بازي!

مگه چه مشکلی با دروازبان ها هست ؟
من متوجه نشدم.
البته تنها مشکل دروازبان ها به نظر من اینه که تک به تک هارو خیلی خوب میتونن بگیرن ولی توی بازی واقعی کمتر چنین چیزی پیش میاد.

EHHASSATNI
05-08-2008, 14:10
یکیش که دهنه منو سرویس کرد این بود که از پشت 18 شوت میزنی یا گلر توپ رو دفع میکنه که میره تو گل یا بعد از دفع میندازه جلوی پای مهاجم

alex_pk
05-08-2008, 15:03
آقا شنیدیم بچه تاپیک 2009 رو زدن
کجاست من ندیدم؟!

3Dmajid
05-08-2008, 15:36
کجاست من ندیدم؟!

خیلی وقته !!
تو قسمت اخبار بازی ها

franch
05-08-2008, 19:57
مگه چه مشکلی با دروازبان ها هست ؟
من متوجه نشدم.
البته تنها مشکل دروازبان ها به نظر من اینه که تک به تک هارو خیلی خوب میتونن بگیرن ولی توی بازی واقعی کمتر چنین چیزی پیش میاد.
شما از پشت هجده قدم يه شوت به وسط دروازه بزن . دروازه بان نميتونه بگيره توپ به دستاش ميخوره و ميره تو دروازه . به همين راحتي!!!

mummified
05-08-2008, 23:24
کجاست من ندیدم؟!

:11:

mohammad_dj_kazin
06-08-2008, 00:25
دوستان ول کنید دیگه!
خدایی بحث فیفا رو تو همون تایپیک فیفا مطرح کنید نه اینجا!
برید اونجا نظر بدید که فیفا بهتره pes به درد نخوره!
اینجا مخصوص طرفدار های pes نه فیفا!
محترمانه میگم: خواهشاً تو این تایپیک به مقایسه فیافا با pes نپردازید چون فیفا یه گرافیگ مشنگ و مزخرف داره و آدم احساس یه استادیو واقعی رو نداره و شما بیخود دارید تقلا میکنید که بازی محبوب خودتون رو توجیح کنید.
پس برای آخرین بار میگم:
No FIFA:19:
دوست عزيز لطفا احترامتون رو دست خودتون بگيريد
من كه گفتم نميخوام كسي رو ناراحت كنم
فقط نظرم رو اعلام كردم
پس بهتره تند نرين

Behsood
06-08-2008, 01:42
سلام
اون عکس های مقایسه چیز جالبی بود ولی نمیدونم چرا دوستمون گفته بود Pes کارتونیه:18:

اتفاقا اون عکس ها رو برا این گذاشته بودن که بگن PES بافت طبیعی تری داره:13:

اما خب اینجا جاش نیست!:10:

من خودم طرفدار دو آتیشه و فن بوی PES هستم این بازی واقعا برازنده ی عنوان شبیه ساز فوتبال هست:40:

yasser1680
06-08-2008, 02:27
فقط نظرم رو اعلام كردم
پس بهتره تند نرين

یکی دیگه اون ور دنیا بازی ساخته شما چرا دعوا میکنید؟

هر کسی یک سلیقه ای داره.

Alireza Taji
06-08-2008, 03:24
من فیفا را تا 2004 بازی کردم اما تا pes2004 اومد بهش معتاد شدم و بر خلاف فیفا که بعد از یک مدت از بازی کردن خسته میشی pes به خاطر دلایلی تا مدتها بازی کردم و هربار هم برام تازگی داشت...
تو فیفا روشهایی وجود داره که بعد از یک مدت بهش اشنا میشی و کارت این میشه که از اون روش گل بزنی حداقل تو فیفا 2005 و 2004 اینطوری بود...
من تو pes 2008 دروازه بانش را زیاد بد نمی بینم اما مشکلش را این میدونم که بعضی بازیکنان را وحشتناک قدرتمند ساخته مثل کاکا و یا مسی وقتی توپ دست اینها میرسه اگر top player بازی کنید گرفتن توپ ازشون خیلی سخته...و البته من با داورانش هم مشکل دارم بازی نیست که 10 نفره نشم...

من نمیدونم دوستمون رو چه حرفی میگه pes کارتونی هست اتفاقا کاملا برعکس هست...
خدایش به چهره پویول نگاه کنید...

Mist
06-08-2008, 08:23
فقط نظرم رو اعلام كردم
پس بهتره تند نرين

عزیز من از اولشم گفتم اشتباهی اومدی دیگه یه تایپیک بزن هرچقد دلت میخواد مقایسه کن ایشونم نظرشو راجع به فیفا گفته که شما داغ کردی

اومدی وسط یه عده هوادار میگی نظر میدم داری بازی رو تخریب میکنی حالا من هیچی نمیگم دلیل نمیشه که ....

فدات شم همین کارو بکن تایپیک بزن تا اعصاب بقیه رو خراب نکردی و توهینو اخطار بازی شروع نشده

موفق باشی

mohammad_dj_kazin
06-08-2008, 15:50
من فیفا را تا 2004 بازی کردم اما تا pes2004 اومد بهش معتاد شدم و بر خلاف فیفا که بعد از یک مدت از بازی کردن خسته میشی pes به خاطر دلایلی تا مدتها بازی کردم و هربار هم برام تازگی داشت...
تو فیفا روشهایی وجود داره که بعد از یک مدت بهش اشنا میشی و کارت این میشه که از اون روش گل بزنی حداقل تو فیفا 2005 و 2004 اینطوری بود...
من تو pes 2008 دروازه بانش را زیاد بد نمی بینم اما مشکلش را این میدونم که بعضی بازیکنان را وحشتناک قدرتمند ساخته مثل کاکا و یا مسی وقتی توپ دست اینها میرسه اگر top player بازی کنید گرفتن توپ ازشون خیلی سخته...و البته من با داورانش هم مشکل دارم بازی نیست که 10 نفره نشم...

من نمیدونم دوستمون رو چه حرفی میگه pes کارتونی هست اتفاقا کاملا برعکس هست...
خدایش به چهره پویول نگاه کنید...
مشكل اساسي پيس مشكل دروازبانش هست
مثلا شما از روي نقطه ي كرنر اگه جهت رو به سمت دروازبان بگيريد و سانتر كنيد توپ به دست دروازبان ميخوره و وارد دروازه ميشه
البته بايد با بازيكن خوب سنتر كنيد مثلا كاكا

aminspy12
06-08-2008, 17:08
این‌طوریام نیست.
اما من هم با ضعیف بودن دروازه‌بان‌ها موافقم. اکثر شوت‌ها رو 2ضرب می‌گیرن. بعضی دروازه‌بان‌های ضعیف، توپ‌های به قول ما مورچه‌ای رو 2ضرب می‌گیرن و این باعث گل‌خوردن طرف می‌شه.
داوری هم مثل همیشه هنوز جا داره، اما از مابقی قسمت‌ها مثل گیم‌پلی و گرافیک و...خیلی خرتره-دقت کنید که نگفتم سرتر، یه چیزی بالاتر از اون منظورمه-.

aminspy12
06-08-2008, 17:09
این‌طوریام نیست.
اما من هم با ضعیف بودن دروازه‌بان‌ها موافقم. اکثر شوت‌ها رو 2ضرب می‌گیرن. بعضی دروازه‌بان‌های ضعیف، توپ‌های به قول ما مورچه‌ای رو 2ضرب می‌گیرن و این باعث گل‌خوردن طرف می‌شه.
داوری هم مثل همیشه هنوز جا داره، اما از مابقی قسمت‌ها مثل گیم‌پلی و گرافیک و...خیلی خرتره-دقت کنید که نگفتم سرتر، یه چیزی بالاتر از اون منظورمه-.

robert
06-08-2008, 17:24
یه سوال:20:
تو قسمت مستر لیگ امتیاز هایی که بعد از برد مقابل تیمهای دیگه بدست میاریم به چه دردی میخوره ؟

mummified
06-08-2008, 17:54
یه سوال:20:
تو قسمت مستر لیگ امتیاز هایی که بعد از برد مقابل تیمهای دیگه بدست میاریم به چه دردی میخوره ؟

پس از هر برد و مساوي كه كسب ميكني يه مقدار پول به حساب تيمت واريز ميشه كه بر اساس اون پول ميتوني بازيكن بخري!
در كل مستر ليگ از تيم هاي نوپا شروع ميكنه و شما با بردهاي پياپي و پول هاي هنگفت ميتوني بازيكن هاي بزرگ رو دعوت كني تا با شما قرار داد بسته و به تيمتون منتقل بشن! :11:

tormoz dasti
06-08-2008, 19:40
سلام هنوز خبری از سری جدید بازی برای امسال یا بازی فیفا 2009 نیست؟

Alireza Taji
06-08-2008, 20:54
مثلا شما از روي نقطه ي كرنر اگه جهت رو به سمت دروازبان بگيريد و سانتر كنيد توپ به دست دروازبان ميخوره و وارد دروازه ميشه
دوست عزیز اینطوریا هم نیست... من با پیرلو و کاکا که تا حالا اینطوری گل نزدم...
ضعف دیگه ی pes گذارشگرش هست که خیلی بی حس و حال گزارش میکنه و گاهی وقتها ساکت میشه و صداش در نمیاد.
دروازه بانهاش تا حدودی دو ضرب گیر هستند و در مواقعی که با بازیکنانی مثل کاکا ناگهانی شوت میزنی احتمال گل شدنش خیلی بالا هست...
ضعف دیگش هم ضربات ازادش هست وقتی top player باشی و پشت محوطه خطا کنی به احتمال 95% توپ حریف گل میشه!
شاید تنها نقطه ی برتری فیفا نسبت به pes این باشه که pes نمی تونه لباس باشگاهای بعضی از لیگ ها مثل لیگ انگلیس را طراحی کنه...
با وجود تمام ضعفهاش برتری چشمگیری نسبت به فیفا داره.
یکی دیگه از نقاط قوت pes چهره سازیش هست به خصوص با قرار دادن امکان اسکن عکس میتونی خیلی کارها بکنی...
یک سوال هم در مورد اسکن عکس دارم... من وقتی عکس را میذارم روی چهره ی بازیکن و save میکنم و از بازی خارج میشم وقتی دوباره میام میبینم که چهره ی که گذاشتم برداشته شده و دیگه نیست مشکل چیه؟

franch
06-08-2008, 21:37
تاييد ميشه .
البته اين مشكل رو تو نسخه جديدش ميگن حل كردن.

amirtoty
06-08-2008, 22:18
من اغلب ایران ور میدارم با زندی گل میکنم
یا تو چلسی یا انگلیس که بر میدارم با Cole کرنرارو میزنم!

فکر نمیکنم زیادم بازیکنای خوبی باشن!:21:

mohammad_dj_kazin
06-08-2008, 23:28
دوست عزیز اینطوریا هم نیست... من با پیرلو و کاکا که تا حالا اینطوری گل نزدم...
ضعف دیگه ی pes گذارشگرش هست که خیلی بی حس و حال گزارش میکنه و گاهی وقتها ساکت میشه و صداش در نمیاد.
دروازه بانهاش تا حدودی دو ضرب گیر هستند و در مواقعی که با بازیکنانی مثل کاکا ناگهانی شوت میزنی احتمال گل شدنش خیلی بالا هست...
ضعف دیگش هم ضربات ازادش هست وقتی top player باشی و پشت محوطه خطا کنی به احتمال 95% توپ حریف گل میشه!
شاید تنها نقطه ی برتری فیفا نسبت به pes این باشه که pes نمی تونه لباس باشگاهای بعضی از لیگ ها مثل لیگ انگلیس را طراحی کنه...
با وجود تمام ضعفهاش برتری چشمگیری نسبت به فیفا داره.
یکی دیگه از نقاط قوت pes چهره سازیش هست به خصوص با قرار دادن امکان اسکن عکس میتونی خیلی کارها بکنی...
یک سوال هم در مورد اسکن عکس دارم... من وقتی عکس را میذارم روی چهره ی بازیکن و save میکنم و از بازی خارج میشم وقتی دوباره میام میبینم که چهره ی که گذاشتم برداشته شده و دیگه نیست مشکل چیه؟
اين مشكل رو قبلا خيلي ها داشتم
مشكل ديگه پيس اينه كه آپشن فايلش مشكل داره و سيو نميكنه براي اينكه درست بشه
بايد دسته به كامپيترتون وصل كنيد.
اينطوري درست
ميشه يه برنامه هم هت كه براتون يه دسته ي مجازي ميسازه و با اين كار سيوتون هم پاك نميشه يعني عكسي كه اسكن كردين از بين نميره
اگه تونستين يه دسته داغون يا خراب از كسي بگيريد وصل كنيد به دستگاهتون كه يه دسته نصب باشه و آپشن فايلتون پاك نشه.

B3HZ@D
07-08-2008, 00:30
من که تا حالا از کرنر گل نزدم
زدم سمت دروازه ولی دروازه بان همشو دفع می کنه
نمی دونم چطوری شما گلش کردید

I3 E L O \/ E D
07-08-2008, 02:21
سلام...
ببینم شما نمیدونید که آیا پیتر براکلی برای پی ای اس 2009 برمیگرده یا نه؟

yasser1680
07-08-2008, 02:39
سلام...
ببینم شما نمیدونید که آیا پیتر براکلی برای پی ای اس 2009 برمیگرده یا نه؟

100 در صد بر میگرده

harrypotter2007
07-08-2008, 02:48
دوستان پس Pro Evolution Soccer 2009 کی میاد.

Mist
07-08-2008, 08:49

من چند تا زدم خیلی حال میده مخصوصا با میهایلوویچ و بکهام یکم تو دایره رو بیشتر پرکن تا به تیر دو برسه و بره تو گل از تیر یک فقط با

میهایلوویچ زدم چون قدرت شوتشم زیاده میخوره به سر دروازه بان میره تو گل

franch
07-08-2008, 10:02
اتفاقا من هم زدم وهم خوردم!
مثلا تو يك بازي از حريف جلويي بعد يه كرنل كه براي اون ميشه خيلي راحت از رو كرنل گل ميزنه بعد اعصابت بهم ميريزه.:21:
البته شوتهاي پشت هيجده قدم هم همينطوريه!

mummified
07-08-2008, 10:26
من چند تا زدم خیلی حال میده مخصوصا با میهایلوویچ و بکهام یکم تو دایره رو بیشتر پرکن تا به تیر دو برسه و بره تو گل از تیر یک فقط با

میهایلوویچ زدم چون قدرت شوتشم زیاده میخوره به سر دروازه بان میره تو گل

میشه یکی بگه چطور میشه؟

BOROAMOO
07-08-2008, 18:48
برای pes2008 پچ وجود نداره؟
در ضمن من هرچی بازی می کنم وقتی از بازی میرم تمام تغییراتی که تو ستینک انجام دادام یا چیزهایی که آزاد کردم به حالت اول بر می گرده.تازه توی ستیگ سیو می کنم و دوباره لود هم کردم ولی مشکل حل نشد
ممنون

Ali Alone
07-08-2008, 20:34
لطفا یه پچ بزارید که لیگ انگلیس رو درست کنه

Alireza Taji
07-08-2008, 20:35
اين مشكل رو قبلا خيلي ها داشتم
مشكل ديگه پيس اينه كه آپشن فايلش مشكل داره و سيو نميكنه براي اينكه درست بشه
اينطوري درست
ميشه يه برنامه هم هت كه براتون يه دسته ي مجازي ميسازه و با اين كار سيوتون هم پاك نميشه يعني عكسي كه اسكن كردين از بين نميره
اگه تونستين يه دسته داغون يا خراب از كسي بگيريد وصل كنيد به دستگاهتون كه يه دسته نصب باشه و آپشن فايلتون پاك نشه.
من دسته دارم اما وصلش نکردم...
من وقتی دسته را گذاشتم و بعد سیو کردم و ازبازی خارج شدم دفعه ی بعد که بیام اگه دسته را برداشته باشم ایابازهم عکسها نابود میشه؟

Mist
07-08-2008, 21:28
میشه یکی بگه چطور میشه؟

آقا از کرنر با بازیکنی که پای مخالف داره برا چپ راست پا برا راست چپ پا کسی که شوتش قوی باشه و کات زیاد به توپ بده دوتا بازیکن

گفتم میفرستی و کات به طرف دوازه میدی یا ذارپ میخوره تو صورتش میره تو گل یا ذارپ نمیخوره بهش همون جوری از تیر دو میره تو گل

این توضیح داشت :دی

Crespo
07-08-2008, 22:02
میشه یکی بگه چطور میشه؟

سلام.
بعد از یه مسافرت طولانی برگشتم. یادش بخیر. توی ساکر 6 محال بود که از کرنر مستقیم گل نزنم. از هر 10تا 9تاش مستقیم و بدون برخورد به احدی می رفت توی گل. آموزششم تویه یه سایتی گذاشته بودم. اما تا حالا با سکر 2008 نزدم، چون به کل یادم رفته چطوری میزدم. :31::18::19:

Amin Asterix
07-08-2008, 22:41
من دسته دارم اما وصلش نکردم...
من وقتی دسته را گذاشتم و بعد سیو کردم و ازبازی خارج شدم دفعه ی بعد که بیام اگه دسته را برداشته باشم ایابازهم عکسها نابود میشه؟
باید دسته رو بزارین رو کنترلر 1 تا درست شه.والا همینطور که گفتین دوباره پاک میشه.
حتی رو کنترلر دو هم فایده نداره.حتما یکی رو کنترلر 1 می خواد.البته پاک نمیشه.فقط تا اون نباشه لود نمیشه.دسته وصل کنین دوباره برمیگرده!

Alireza Taji
08-08-2008, 00:44
باید دسته رو بزارین رو کنترلر 1 تا درست شه.والا همینطور که گفتین دوباره پاک میشه.
حتی رو کنترلر دو هم فایده نداره.حتما یکی رو کنترلر 1 می خواد.البته پاک نمیشه.فقط تا اون نباشه لود نمیشه.دسته وصل کنین دوباره برمیگرده!
اینکه خیلی ستم هست:13:
چرا pes این سیو کردنش اینطوری هست هیچ راهی نداره با دستکاری درستش کرد؟

meragj2
08-08-2008, 02:31
از بس مزخرفه من که دوباره 6 بازی می کنم

Amin Asterix
08-08-2008, 11:26
اینکه خیلی ستم هست:13:
چرا pes این سیو کردنش اینطوری هست هیچ راهی نداره با دستکاری درستش کرد؟
نه راهی نداره.مگه اینکه دسته مجازی نصب کنی که بعضی وثتا سرعت سیستمو میگیره و...
یا یک دسته بخری واسه اون.
البته این یک باگ باید باشه.خود کونامی اینو نزاشته به نظرم!

robert
08-08-2008, 12:07
پس از هر برد و مساوي كه كسب ميكني يه مقدار پول به حساب تيمت واريز ميشه كه بر اساس اون پول ميتوني بازيكن بخري!
در كل مستر ليگ از تيم هاي نوپا شروع ميكنه و شما با بردهاي پياپي و پول هاي هنگفت ميتوني بازيكن هاي بزرگ رو دعوت كني تا با شما قرار داد بسته و به تيمتون منتقل بشن! :11:

ممنون

اونوقت من که الان تیم A.C milan رو برداشتم و پنج تا مسابقه اول رو برنده شدم چجوری میتونم بازیکن بزرگ رو به تیمم دعوت کنم ؟؟
از کدوم قسمت باید برم و چیکار باید بکنم ؟؟

مرسی:11:

amirtoty
08-08-2008, 13:18
ممنون

اونوقت من که الان تیم A.C milan رو برداشتم و پنج تا مسابقه اول رو برنده شدم چجوری میتونم بازیکن بزرگ رو به تیمم دعوت کنم ؟؟

بازیکنای بزرگ اغلب نمیان!
موقع نقل و انتقالات هم نیم فصل و آخر فصل هست

Mist
08-08-2008, 13:33
از من میشنوی تو دسته دو سراغ بازیکنای بزرگ نرو خودتو خراب نکن ...

از این بازیکنای 17 سال بخر ستاره ها و تو تیمت بزار بازیکنن قدرتشون بره بالاتر

هم سنش کمه زودی پیشرفت میکنه و هم اگه بهتر بشن ازت به قیمت خوبی میخرن تو هم ناز میکنی :دی

peyman_nn
08-08-2008, 18:36
اینم از آپشن فایل 2008-08-05

Alireza Taji
08-08-2008, 22:29
ممنون

من یک فصل بازی کردم و تیمم هم قهرمان هست هرکاری کردم تا بتونم دیوید ویا را از والنسیا بگیرم نشد که نشد....
به سختی با کلی ولخرجی تونستم تازه دانیل الوز را بگیرم!
باید به قرارداد بازیکنش هم توجه کنی بعضیهاشون قرارداد چند ساله دارند و باشگاهشون نمیذاره بیاد...

از من میشنوی تو دسته دو سراغ بازیکنای بزرگ نرو خودتو خراب نکن ...

از این بازیکنای 17 سال بخر ستاره ها و تو تیمت بزار بازیکنن قدرتشون بره بالاتر

هم سنش کمه زودی پیشرفت میکنه و هم اگه بهتر بشن ازت به قیمت خوبی میخرن تو هم ناز میکنی

تائید میشه...
البته بازیکنان جوان دو سه فصل طول میکشه تا به سطح بالا برسند...

Crespo
08-08-2008, 22:45
سلام.
تنها راه داشتن پول زیاد هک بازیه. من الان پولام 999999 هستش! :10::21:

mohammad_dj_kazin
08-08-2008, 23:30
اون طوري بازي به درد نخور ميشه بابا

Crespo
09-08-2008, 00:08
اون طوري بازي به درد نخور ميشه بابا

مگه چیکار میکنی که به درد نخور بشه؟ فقط تنها تقلبی که انجام میدی، اضافه کردن پولته. همین و بس! :27:

amirtoty
09-08-2008, 00:21
مگه چیکار میکنی که به درد نخور بشه؟ فقط تنها تقلبی که انجام میدی، اضافه کردن پولته. همین و بس! :27:
بازی این شکلی مسخره میشه!:41:

Alireza Taji
09-08-2008, 00:59
بازی اینطوری که حال نمیده....
مثل این میمونه دوپینگ کنی و رقابت زیاد جالب نیست...
البته پول داشتند شرط نیست من برای بعضی بازیکنان بالاترین رقمها را حاضر میشدم بدم اما قبول نمیکردند!

omidshsh
09-08-2008, 12:12
سلام
یه بچه ای اومده دست زده به تنظیمات pes08 الان سرعت بازی بشدت بالا رفته طوری که غیر قابل کنترل شده
تو شماره های قبل یه گزینه داشت که میشد سرعت بازی رو کم و زیاد کرد
توی این شماره هر چی گشتم نبود
کجاشه؟؟

Samani_123
09-08-2008, 16:25
من میخوستم بدونم کیت و GDB چیه ؟
من از یه سایت "کیت GDB لیگ آلمان" رو دانلود کردم و طبق توضیحات اون رو تو فلدر مورد نظر برنامه Kitserver کپی کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
ممنون میشم اگه جواب سوالم رو بدین :20:

aminspy12
09-08-2008, 16:40
KitServer رو نصب کردی؟
اگه نصب کردی یه پوشه توش هست به اسم GDB که کیت‌ها اونجا باید کپی بشن.

aminspy12
09-08-2008, 16:43
یادم رفت بگم که کیت به لباس‌های بازیکن‌ها، صورت‌ها،استادیوم و... گفته می‌شه.
کیت Gdb لیگ آلمان لباس تیم‌های باشگاهی آلمانیه و البته احتمالا قیافه‌ها هم درست‌تر شدند.

Samani_123
09-08-2008, 17:34
دستتون درد نکنه یعنی وقتی من کیت مثلا میلان رو کپی کنم این چیز هایی که گفتید آپدیت میشه ؟
فقط بعد از اینکه کپی کردم باید کار خواصی انجام بدم یا همین جوری برم تو بازی درست شده ؟

aminspy12
09-08-2008, 19:33
آره.
اگه بری تو بازی درست می‌شه. البته برای لباس بستگی به این داره که فایل لباس‌های اصلی توی Gdb کپی بشه یا نه. اگه لباس‌ها تغییری نکردن باید خودت دستی تغییرشون بدی. استادیوم هم اگه اشتباه نکنم همین‌طوره. توی منوی انتخاب لباس چندتا نوشته و آپشن هست که خودت می‌بینیشون.

Samani_123
09-08-2008, 19:48
ببخشید یه سوال دیگه می خوستم بدونم میشه با Game Graphic Studio یا یه برنامه دیگه اون نوار سیاهی که اول بازی یا موقع گل زدن یا خطا اسم تیم و یا بازیکن رو مینویسه عوض کرد آخه خیلی بد رنگه
از لطفتون خیلی ممنونم

aminspy12
09-08-2008, 20:06
می‌شه اما من بلد نیستم.

Crespo
09-08-2008, 20:15
یادم رفت بگم که کیت به لباس‌های بازیکن‌ها، صورت‌ها،استادیوم و... گفته می‌شه.
کیت Gdb لیگ آلمان لباس تیم‌های باشگاهی آلمانیه و البته احتمالا قیافه‌ها هم درست‌تر شدند.

نه دوست عزیز. کیت فقط به لباسها گفته میشه. صورت = Face. استادیوم = Stadium
کیت هیچ ربطی به صورت و استادیم نداره.

دستتون درد نکنه یعنی وقتی من کیت مثلا میلان رو کپی کنم این چیز هایی که گفتید آپدیت میشه ؟
فقط بعد از اینکه کپی کردم باید کار خواصی انجام بدم یا همین جوری برم تو بازی درست شده ؟

شما برای استفاده از چهره واقعی، لباس واقعی و استادیوم ها به برنامه کیت سرور احتیاج داری. این لینک آخرین ورژن این برنامه به همراه آبدیت:

کیت سرور:

آبدیت کیت سرور:

منبع:

Samani_123
09-08-2008, 20:56
خیلی ممنون از توضیحاتتون فقط لطف میکنید به اون یکی سوالمم جواب بدید

Crespo
09-08-2008, 23:24
ببخشید یه سوال دیگه می خوستم بدونم میشه با Game Graphic Studio یا یه برنامه دیگه اون نوار سیاهی که اول بازی یا موقع گل زدن یا خطا اسم تیم و یا بازیکن رو مینویسه عوض کرد آخه خیلی بد رنگه
از لطفتون خیلی ممنونم

منظورت سئوال بالاست؟

آره میشه. فقط از قسمتی که می خوای عوض کنی، یه عکس بزار تا بفهمم کجا رو میگی! :10:

mohammad_dj_kazin
10-08-2008, 01:49
خودتون هم ديدن ديگران هم حرفم رو تاييد كردند:20:

zahak
10-08-2008, 07:44
سلام

آپشن که اخرین نقل وانتقلات تیم ها و ترکیب اصلی بازی تیم ها را داشته باشه برای دانلود هست؟؟؟

Samani_123
10-08-2008, 08:00
بفرمائید

zahak
10-08-2008, 08:26
چی رو بفرمائید؟؟؟!!!

aminspy12
10-08-2008, 08:36
بابا این بنده‌خدا می‌خواد اون نوار سیاه رو که تو عکس نشون داده با Ggs تغییرش بده.

omidshsh
10-08-2008, 11:53
سلام
یه بچه ای اومده دست زده به تنظیمات pes08 الان سرعت بازی بشدت بالا رفته طوری که غیر قابل کنترل شده
تو شماره های قبل یه گزینه داشت که میشد سرعت بازی رو کم و زیاد کرد
توی این شماره هر چی گشتم نبود
کجاشه؟؟

چی شد آقو؟

Samani_123
10-08-2008, 13:04
دوستان پس هیچ کس نمیدونه چجوری میشه این نوار مشگی رو عوض کرد

vahidreza2007
10-08-2008, 13:47
آپشن که اخرین نقل وانتقلات تیم ها و ترکیب اصلی بازی تیم ها را داشته باشه برای دانلود هست؟؟؟

sinasalar2007
11-08-2008, 01:57
سلام خسته نباشید
من از پراکندگی دکمه های pes خسته شدم . چه جوری می تونم تنظیمات دکمه هارو تغییر بدم . وارد setting در محل نصب بازی میشم اما نمیدونم با چی باید دکمه ها رو تغییر بدم

aminspy12
11-08-2008, 09:51
توی تنظیمات تو قسمت کی‌بورد یا JoyPad روی عکس دکمه کلید کن بعد دکمه‌ای رو که می‌خوای جای اون رو بگیره از روی کی‌بورد یا دسته بزن. مثلا روی عکس دکمه LT کلیک کن و بعد L2 رو از روی دسته یا مثلا دکمه Z رو از روی کی‌بورد بزن.

delusion
11-08-2008, 15:36
سلام خسته نباشید
من از پراکندگی دکمه های pes خسته شدم . چه جوری می تونم تنظیمات دکمه هارو تغییر بدم . وارد setting در محل نصب بازی میشم اما نمیدونم با چی باید دکمه ها رو تغییر بدم

من فکر میکنم در داخل بازی نشه تنظیمات دکمه ها را تغییر داد...
شما به قسمتی که بازی pes را انجا ریختید برید اونجا وارد setting بشید اونجا مخصوص تغییر دکمه ها هست.

3Dmajid
11-08-2008, 18:37
چرا بابا،
وسط بازی هم میشه دکمه ها رو عوض کرد.

Crespo
11-08-2008, 22:17
بفرمائید

ببخشید که دیر جواب دادم. الان اومدم و پستتون رو دیدم.

ببین دوست عزیز، شما باید با برنامه GGS فایل cv_0.img رو باز کنی. بعد فایل misc_736.bin رو باز کنی و

عکسش رو سیو کنی. بعد با فتوشاپ تغییراتتو بدی و بعد اونو با Drag & Drop ببریش روی فایل اصلی

misc_736.bin.

delusion
11-08-2008, 22:46
ببخشید که دیر جواب دادم. الان اومدم و پستتون رو دیدم.

ببین دوست عزیز، شما باید با برنامه GGS فایل cv_0.img رو باز کنی. بعد فایل misc_736.bin رو باز کنی و

عکسش رو سیو کنی. بعد با فتوشاپ تغییراتتو بدی و بعد اونو با Drag & Drop ببریش روی فایل اصلی

misc_736.bin.
کرسپو جان دمت گرم:40:
منظورت از برنامه ی GGSهمون Game Graphic Studio هست دیگه؟
بعد چطور از داخل این برنامه ان را بفرستیم به فتوشاپ؟

Crespo
11-08-2008, 23:09
کرسپو جان دمت گرم:40:
منظورت از برنامه ی GGSهمون Game Graphic Studio هست دیگه؟
بعد چطور از داخل این برنامه ان را بفرستیم به فتوشاپ؟

آره.
شما وقتی روی اون فایل کلیک می کنید، عکسش در وسط صفحه میاد. بعد روی عکس راست کلیک کنید و اونو با پسوند PNG ذخیره کنید. بعد تغییراتتون رو اعمال کنید و مجدداً با پسوند PNG سیو کنید. بعد برنامه GGS رو باز کنید. در همون وسط صفحه راست کلیک کنید و Open رو انتخاب کنید. بعد عکس ادیت شدتون رو انتخاب کنید و بازش کنید. بعد از گزینه Open (از منوی اصلی خوده GGS) فایل cv_0.img رو باز کنید. بعد روی فایل misc_736.bin کلیک کنید. بعد عکسی رو که قبلاً بازش کرده بودین با Drag & Drop به روی فایل misc_736.bin منتقل کنید.

delusion
12-08-2008, 00:03
آره.
شما وقتی روی اون فایل کلیک می کنید، عکسش در وسط صفحه میاد. بعد روی عکس راست کلیک کنید و اونو با پسوند PNG ذخیره کنید. بعد تغییراتتون رو اعمال کنید و مجدداً با پسوند PNG سیو کنید. بعد برنامه GGS رو باز کنید. در همون وسط صفحه راست کلیک کنید و Open رو انتخاب کنید. بعد عکس ادیت شدتون رو انتخاب کنید و بازش کنید. بعد از گزینه Open (از منوی اصلی خوده GGS) فایل cv_0.img رو باز کنید. بعد روی فایل misc_736.bin کلیک کنید. بعد عکسی رو که قبلاً بازش کرده بودین با Drag & Drop به روی فایل misc_736.bin منتقل کنید.
کرسپو:40: جون دمت گرم
از وقتی که گذاشتی و پاسخ دادی تشکر:11:
اون وقت همه ی فایلهای داخل cv را میشه همچین کاری کرد؟ مثلا چهره ی بازیکنان را چطور میشه باهاش کارکرد؟

Crespo
12-08-2008, 00:21
کرسپو:40: جون دمت گرم
از وقتی که گذاشتی و پاسخ دادی تشکر:11:
اون وقت همه ی فایلهای داخل cv را میشه همچین کاری کرد؟ مثلا چهره ی بازیکنان را چطور میشه باهاش کارکرد؟

قابلی نداشت.
آره اکثرشو میشه. اما ساخت چهره کاره واقعاً سختی هست که منم به اون صورت بلد نیستم. تنها فیس خوبی که توی عمرم ساختم فیس باپتیستا بود. به گمونم واسه PES5:31:. شما اگر فایل ادیت شده ای داری می تونی به جای اینکه جایگزین فایل اصلی از طریق GGS کنی، در کیت سرور استفاده کنی. نمی تونم لینک سایت ویرایشگر این بازی در ایران رو بدم، چون تبلیغ محسوب میشه. اما میتونی از توی پستی که لینک جدیدترین نسخه کیت سرور رو گذاشتم لینک منبعشو برداری که همون سایت مد نظره. البته این سایت فعلاً تا یه هفته به خاطر مسائل تحریم امریکا بسته خواهد بود.

delusion
12-08-2008, 00:29
قابلی نداشت.
آره اکثرشو میشه. اما ساخت چهره کاره واقعاً سختی هست که منم به اون صورت بلد نیستم. تنها فیس خوبی که توی عمرم ساختم فیس باپتیستا بود. به گمونم واسه PES5:31:. شما اگر فایل ادیت شده ای داری می تونی به جای اینکه جایگزین فایل اصلی از طریق GGS کنی، در کیت سرور استفاده کنی. نمی تونم لینک سایت ویرایشگر این بازی در ایران رو بدم، چون تبلیغ محسوب میشه. اما میتونی از توی پستی که لینک جدیدترین نسخه کیت سرور رو گذاشتم لینک منبعشو برداری که همون سایت مد نظره. البته این سایت فعلاً تا یه هفته به خاطر مسائل تحریم امریکا بسته خواهد بود.
ساختن فیس فکر میکنم با نرم افزارهایی خاص انجام میشه و با فتوشاپ فکرنکنم بشه...
اون کیتها را هم خودم استفاده کردم...
حالا تو pes 2008 با استفاده از اسکن عکس میشه چهره ی خوبی از بازیکنان ساخت البته مشکلاتی داره.
بازهم تشکر:11:

Crespo
12-08-2008, 00:35
ساختن فیس فکر میکنم با نرم افزارهایی خاص انجام میشه و با فتوشاپ فکرنکنم بشه...
اون کیتها را هم خودم استفاده کردم...
حالا تو pes 2008 با استفاده از اسکن عکس میشه چهره ی خوبی از بازیکنان ساخت البته مشکلاتی داره.
بازهم تشکر:11:

بله. با نرم افزارهای خاصی مثل: OEdit و Blender و... . اما در مورد فوتوشاپ کاملاً اشتباه کردی. چون فوتوشاپ نقش فوق العاده مهمی داره!

خدا رو شکر.

میشه ساخت، اما نه به خوبی موارد بالا!

خواهش میکنم. :10:

zahak
12-08-2008, 17:17
سلام

کسی آپشن اخرین نقل و انتقالات را نداره ؟؟؟

mojtaba182003
13-08-2008, 08:57
سلام خسته نباشيد

من ميخواستم زيدان رو پيدا كنم و به تيم خودم بيارم توي بازي كسي ميدونه چه جوري ؟؟؟

ميگن توي تيم منتخب فرانسه هست اما من نميدونم چه جوري ميشه منتخب رو آورد

delusion
13-08-2008, 18:06
سلام خسته نباشيد

من ميخواستم زيدان رو پيدا كنم و به تيم خودم بيارم توي بازي كسي ميدونه چه جوري ؟؟؟

زیدان که فوتبال را گذاشته کنار و تو بازی من یادم نمیاد دیده باشمش...
تو تیم فرانسه هم نیستش مگر اینکه توی تیم کلاسیک فرانسه باشه البته نمیدونم تیم کلاسیک فرانسه را داشته باشه یا نه...

Crespo
13-08-2008, 20:01
سلام خسته نباشيد

سلام.

نه زیدان در این نسخه ساخته نشده. فقط فیسش هست. شما باید از اول خودت یه بازیکن به اسم زیدان بسازی، بعد

فیس زیدان رو با برنامه PES ART رلینک کنی! همین :10:

vahidreza2007
13-08-2008, 21:06
پشن که اخرین نقل وانتقلات تیم ها و ترکیب اصلی بازی تیم ها را داشته باشه برای دانلود هست؟؟؟
بابا لطفا يكي اپشن فايل جديد واديت جديد رو براي دانلود بزاره ديگه خسته شديم از درخواست دادن

Crespo
13-08-2008, 21:42
پشن که اخرین نقل وانتقلات تیم ها و ترکیب اصلی بازی تیم ها را داشته باشه برای دانلود هست؟؟؟
بابا لطفا يكي اپشن فايل جديد واديت جديد رو براي دانلود بزاره ديگه خسته شديم از درخواست دادن

بفرما:

این جدیدترینش هست. اما من خودم ازش خوشم نیومد! چون لیگ مزخرف آلمان رو جایگزین لیگ جذاب هلند کردن!

robert
13-08-2008, 21:43
آقا تو پرو 2008 چند تا سوال داشتم:20:

1-چجوری میشه گزارشگر بازی رو عوض کرد ؟

2- چقدر باید امتیاز داشته باشم تا بتونم بازیکنی رو که خودم Edit کردم رو بیارم تو تیم خودم ؟ (( آ.ث . میلان))

ممنونم:11:

B3HZ@D
13-08-2008, 22:00
در مورد زیدان بگم که در Pes 2008 هستش و توی فرانسه قدیمه
بازیکنی که نباشه فیسش رو که نمی ذارن
اگه فرانسه قدیم رو ازاد کرده باشی پیداش می کنی خیلی تابلوئه فقط اسمش فرق داره ولی از روی دقت دریبل و تکنیک میشه شناختش

B3HZ@D
13-08-2008, 22:02

2- چقدر باید امتیاز داشته باشم تا بتونم بازیکنی رو که خودم Edit کردم رو بیارم تو تیم خودم ؟ (( آ.ث . میلان))

گزارشگر رو نمیشه عوض کرد فقط زبانش رو میشه تغییر داد....
بازیکنی رو هم که میسازی از توی همون قسمت ادیت روی گزینه ادیت تیم میری و رجیستر رو انتخاب می کنی
تیمت که میگی میلانه رو بردار و ادد رو بزن و بازیکنی که ساختی رو اضافه کن

Crespo
14-08-2008, 00:10

جناب فاشیست (مثل خودم نژادپرستی! :10:)، زحمتشو کشیدن و کاملاً توضیح دادن.

در مورد زیدان بگم که در Pes 2008 هستش و توی فرانسه قدیمه
بازیکنی که نباشه فیسش رو که نمی ذارن
اگه فرانسه قدیم رو ازاد کرده باشی پیداش می کنی خیلی تابلوئه فقط اسمش فرق داره ولی از روی دقت دریبل و تکنیک میشه شناختش

آره. در مورد وجودش در تیم کلاسیک فرانسه احتمالاً زود قضاوت کردم و احتمال وجودش هست.

اما در مورد فیس باید بگم، کاملاً اشتباه میکنی! هستن بازیکنایی که چهره هاشون هست اما نه در تیم کلاسیکن، در

تیم باشگاهی، نه در تیم ملی فعلی و نه در ... . مثل خوآن پابلو سورن! اون در تیم هامبورگ بازی میکنه، اما توی تیم

ملی آرژانتین نیست. توی لیست دیگه آرژانتینی ها هم نیست تا به تیم ملی دعوتش کنم!

Crespo
14-08-2008, 00:30
خب، چند روز پیش نسخه 7.4.0 کیت سرور هم ریلیز شد. توی این نسخه بوت سرور هم اضافه شده.

Juce نوشته:

- bootserv: boot server
- bserv: ball server
- fserv: now works, even if PES2008_EDIT01.bin doesn't exist
- rwdata: changed the functionality: now redirects to a different folder.
- stadium: support for 35,36(spectators) and 713(corner flags, etc.) bins
- kserv: fixed problem with Word Selection, European Selection, etc. teams

Download (2.5 MB)

اینم از فایل bootserv.dll - 7.4.0.1 (85 KB)

MOHSEN KHALILI 9
14-08-2008, 07:22
فیس نکونام

MOHSEN KHALILI 9
14-08-2008, 07:25
فیس آندرانیک تیموریان

MOHSEN KHALILI 9
14-08-2008, 07:30
لباس جدید آرسنال

mojtaba182003
14-08-2008, 07:46
سلام.

نه زیدان در این نسخه ساخته نشده. فقط فیسش هست. شما باید از اول خودت یه بازیکن به اسم زیدان بسازی، بعد

فیس زیدان رو با برنامه PES ART رلینک کنی! همین :10:

ميشه زحمت بكشي فيس زيدان رو بهم بدي ؟؟

djmd
14-08-2008, 07:54
تموم نشد این بازی ؟!!

MOHSEN KHALILI 9
14-08-2008, 18:40
فیس محسن خلیلی (محسن آقای گل )

MOHSEN KHALILI 9
14-08-2008, 18:48
فیس نیکبخت

metallmodern_p30
14-08-2008, 19:04
سلام . اقا من اند (END) ساکر (PES2008) هستم . تو زاهدان حریف ندارام با PC
اما یه مشکلی دارم واسه همینم عضو شدم. من واسه تیمهای کلاسیک همه کاپ هارو میرم و تیم ها ها میاند اما وقتی از بازی خارج میشم و دوباره میام هیچکدوم از تیمها نیستند:41:
و اینکه Classic/Hide Player تو مستر لیگ نیماند وقتی واسه خریدشون میرم

MOHSEN KHALILI 9
14-08-2008, 19:09
اینم توپ کاکا

هرچی خواستید بگید من در خدمتم .

Crespo
14-08-2008, 19:26
ميشه زحمت بكشي فيس زيدان رو بهم بدي ؟؟

سلام.

فیس زیدان در داخل فایل cv_0.img هست. اینم مسیرش:

cv_0.img-----> faces_1805.bin

امیدوارم به کارت بیاد. :10:

سلام . اقا من اند (END) ساکر (PES2008) هستم . تو زاهدان حریف ندارام با PC
اما یه مشکلی دارم واسه همینم عضو شدم. من واسه تیمهای کلاسیک همه کاپ هارو میرم و تیم ها ها میاند اما وقتی از بازی خارج میشم و دوباره میام هیچکدوم از تیمها نیستند:41:
و اینکه Classic/Hide Player تو مستر لیگ نیماند وقتی واسه خریدشون میرم

میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی؟ :13:

MOHSEN KHALILI 9
14-08-2008, 19:59
اسکوربورد شبکه 3 که خیلی واقعی شده

delusion
14-08-2008, 23:25
من در استفاده از برخی فیس ها مشکل دارم...
بعضی از فیس ها و یا چیزهای که برای pes دانلود میکنم مثل فیس پائین که فیس وحید هاشمیان هست هیچ شماره ی روش نزاشته تا من ان را با فایل موجود در pes جابجا کنم با این جور فیس ها باید چیکار کرد من مثلا کلاه پیتر چک را دارم اما شماره ی نداره و من نمی دونم کجاش باید بذارمش!

چیز دیگه ی که دیدم اینه که تو داخل فایلهای بازی در حدود 20 توپ وجود داره در حالی که دربازی فقط در حدود 10 توپ هست و یا لوگوی باشگاهای منچستر و یا ارسنال در فایلهای بازی وجود داره اما لوگوی این دو تیم در داخل بازی چیز دیگریس!

Crespo
14-08-2008, 23:59
بعضی از فیس ها و یا چیزهای که برای pes دانلود میکنم مثل فیس پائین که فیس وحید هاشمیان هست هیچ شماره ی روش نزاشته تا من ان را با فایل موجود در pes جابجا کنم با این جور فیس ها باید چیکار کرد من مثلا کلاه پیتر چک را دارم اما شماره ی نداره و من نمی دونم کجاش باید بذارمش!

چیز دیگه ی که دیدم اینه که تو داخل فایلهای بازی در حدود 20 توپ وجود داره در حالی که دربازی فقط در حدود 10 توپ هست و یا لوگوی باشگاهای منچستر و یا ارسنال در فایلهای بازی وجود داره اما لوگوی این دو تیم در داخل بازی چیز دیگریس!

ببین دوست عزیز. بازیکنای ایرانی و تیم ایران به هیچ وجه لایسنس ندارن، به همین دلیل چهره هاشونم نیست. فقط

در ساکر6 کریمی رو ساخته بودن. الانم توی این بازی فیس کریمی و مهدوی کیا هستش، اما در بازی نیست.

بهترین کار هم اینه که شما از کیت سرور استفاده کنی. چون با این برنامه می تونی: چهره، لباس، کفش، استادیوم

و توپ رو به تعداد نامحدود استفاده کنی. جدیدترین نسخشم توی این پست هستش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراهنمای

استفاده از این برنامه هم داخل پوشه doc خوده کیت سرور موجوده!

اینم لیست شماره فیس و موهای تمام بازیکنای موجود در بازی ساکر 2008:

B3HZ@D
15-08-2008, 03:17

از Pes-ArgEditor هم میتونی استفاده کنی
من اینو بهت توصیه می کنم خواستی بگو لینک بدم

MOHSEN KHALILI 9
15-08-2008, 11:27
از Pes-ArgEditor هم میتونی استفاده کنی
من اینو بهت توصیه می کنم خواستی بگو لینک بدم

لینک pes-ArgEditor رو میزاری :11:
دمت گرم:46:

ghalbhaye_na_aram
15-08-2008, 12:16
[quote=Crespo;2814598]سلام.

میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی؟ :13:[/quot
سلام خسته نباشید چطور میشه فیس زیدان رو تو بازی گذاشت پیداش کردم ولی نمیدونم چطور میشه

ghalbhaye_na_aram
15-08-2008, 12:20
سلام من یه پچ گرفتم 90مگا بایته نمیدونم چطور باید تو بازی بزارم برنامهGame Graphic Studioرو دارم حالا باید یکی یکی بریزم اخه هر پوشه نزدیک 30تا داره راهی هست که پوشه بریزم خواهش میکنم راهنمایم کنید به طور مثال پوشهcv_0.imgخودش تنهایی از725تا8093داره مرسی

delusion
15-08-2008, 12:26
کرسپو سپاس:11:
ادرسی که دادی چهار تا لینک داره ایا همش را باید دانلود کنم و یا اینکه همش یک چیز هست؟
من یکبار همچین چیزی دانلود کردم و در فایل بازی گذاشتم اما لباس برخی تیمها مثل برخی تیمهای ملی بهم ریخت و لباسشون شبیه لباس چلسی شد!

Download (2.5 MB)

فاشیست شما هم برنامه Pes-ArgEditor لینکش را بگذار:11:

MOHSEN KHALILI 9
15-08-2008, 12:56
سلام من یه پچ گرفتم 90مگا بایته نمیدونم چطور باید تو بازی بزارم برنامهGame Graphic Studioرو دارم حالا باید یکی یکی بریزم اخه هر پوشه نزدیک 30تا داره راهی هست که پوشه بریزم خواهش میکنم راهنمایم کنید به طور مثال پوشهcv_0.imgخودش تنهایی از725تا8093داره مرسی

باید برنامه کیت سرور رو داشته باشی که با اون میتونی فایل ها رو بذاری تو هر پوشه که میخوای .:46:

ghalbhaye_na_aram
15-08-2008, 13:37
[quote=MOHSEN KHALILI 9;2817544]باید برنامه کیت سرور رو داشته باشی که با اون میتونی فایل ها رو بذاری تو هر پوشه که میخوای .:46:[/qu

اون برنامه رو دارم ولی طرز کارشو نمیدونم اگه میشه راهنماییم کن در ظمن من یه آپشن فایل توپ دارم چه طوری باید بزارمش تو سایت

pooyakhaste
15-08-2008, 15:17
از دوستانی که با برنامه KitServer آشنایی دارند (مثل دوست خوبم Crespo) میخوام یه کمکی بکنند.
من فیس حسین کعبی رو دانلود کرده بودم و همانطوری که خودبرنامه گفته بود در پوشه فیس یه فایل map.txt درست کردم و طبق شماره ای که داده بود توی این فایل نوشتم : ""Iran/kaebi-f.bin"و 71431
(البته این بالا یکم اشتباه شده ولی من درست نوشتم) با این اوصاف بازهم فیس کعبی درست نشد، خواهش میکنم بگین که من چه کنم؟

metallmodern_p30
15-08-2008, 18:01
سلام . کرسپو جان یعنی آپشن فایل من کار نمیکمه. وقتی تیمهای کلاسیک و بازیکنهای قدیمیو میارم اگه از بازی خارج بشم و دوباره بیام دیگه اونا نیستند

delusion
15-08-2008, 18:36
اگه میشه نحوه ی استفاده از کیت سرور را اموزش بدید من چیزی از اموزش داخلش نفهمیدم...
من الان وقتی میرم option و edit را در اول بازی لود می کنم تا تنظیمات بیاد لباس خیلی تیمها به مانند لباس چلسی میشه!
رفتم توی کیتهای داخل فایل بازی متوجه شدم لباسهای اکثر تیمها در داخل فایل بازی به شکل لباس چلسی هست و احتمالا این علت شبیه شدن لباس خیلی از تیمها هست!
الان لباس تمام تیمهای که داخل بازی لباسشون درست طراحی نشده به شکل لباس چلسی در امده!مثلا لباس منچستر سیتی و یا تیم ملی اتریش لباسشون مانند چلسی هست...
کرسپو جون تو اون لینکهایی که گذاشتید لینک چیزی به نام bootserv.dll را هم گذاشتید اون چی هست؟
اون شماره ی صورت ها خیلی به کمک اومد اگه شماره ی لباس های تیمها را هم باشه و بذاری ممنون میشم...

MOHSEN KHALILI 9
15-08-2008, 22:01
[quote=MOHSEN KHALILI 9;2817544]باید برنامه کیت سرور رو داشته باشی که با اون میتونی فایل ها رو بذاری تو هر پوشه که میخوای .:46:[/qu

اون برنامه رو دارم ولی طرز کارشو نمیدونم اگه میشه راهنماییم کن در ظمن من یه آپشن فایل توپ دارم چه طوری باید بزارمش تو سایت

طرز کار اینطوریه :
مثلا آگر میخوای فایل logos_998.bin رو وارد cv_0.img بکنی کافیه اون فایل رو در پوشه cv_0.img در کیت سرور کپی کنی بعد خودش تو بازی اجرا میشه .:5:

امیدوارم بدردد بخوره :31:

MOHSEN KHALILI 9
15-08-2008, 22:13
این هم لباس جدید استقلال در فصل 87-88 که خودم ساختم

MOHSEN KHALILI 9
15-08-2008, 22:17
این هم آرم دسته رو به کیبورد تبدیل میکنه

Crespo
15-08-2008, 23:16
لینک pes-ArgEditor رو میزاری :11:
دمت گرم:46:

سلام.

میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی؟ :13:[/quot
سلام خسته نباشید چطور میشه فیس زیدان رو تو بازی گذاشت پیداش کردم ولی نمیدونم چطور میشه

سلام. شما اول برنامه PES-ARG_Editor رو دانلود کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد آپشن فایلتون رو با این برنامه باز کنید. بعد از تیم مورد نظر زیدان رو انتخاب کنید و روی اسمش راست کلیک کنید و گزینه File Relinking Manger و بعد هم Open Manager رو انتخاب کنید. بعد از پنجره ای که باز شده گزینه
All Faces List رو انتخاب کنید. بعد لیست فیس بازیکنا و کدهاشون رو نشون میده. (ولی بعضی ها رو فقط کدشون رو نشون میده) بعد شما کد مورد نظر رو پیدا کن و روش دو بار کلیک کن. پیامی نمایش داده میشه و گزینه Yes رو انتخاب کن. بعد OK رو بزن. وقتی OK رو زدی اون پنجره بسته میشه و پیغامی مبنی بر سیو شدن تغییرات نمایش داده میشه و علاوه بر این یه عکس کوچیک (عکس سباستین ورون) در کنار بازیکن مورد نظر میاد. بعد هم از File گزینه Save Option File رو انتخاب کن. دوباره OK کن و حالا از برنامه خارج شو. اگر بازم نفهمیدی تا یه آموزش با عکس درست کنم!

کرسپو سپاس:11:
ادرسی که دادی چهار تا لینک داره ایا همش را باید دانلود کنم و یا اینکه همش یک چیز هست؟
من یکبار همچین چیزی دانلود کردم و در فایل بازی گذاشتم اما لباس برخی تیمها مثل برخی تیمهای ملی بهم ریخت و لباسشون شبیه لباس چلسی شد!

نه، نه! اونا همش یکیه. ولی در سرورهای متفاوت آپ شده! :46:

فاشیست شما هم برنامه Pes-ArgEditor لینکش را بگذار:11:[/quote]

واستون گذاشتم. :10:

از دوستانی که با برنامه KitServer آشنایی دارند (مثل دوست خوبم Crespo) میخوام یه کمکی بکنند.
من فیس حسین کعبی رو دانلود کرده بودم و همانطوری که خودبرنامه گفته بود در پوشه فیس یه فایل map.txt درست کردم و طبق شماره ای که داده بود توی این فایل نوشتم : ""Iran/kaebi-f.bin"و 71431
(البته این بالا یکم اشتباه شده ولی من درست نوشتم) با این اوصاف بازهم فیس کعبی درست نشد، خواهش میکنم بگین که من چه کنم؟

شما باید دقیقاً اینطوری بنویسی:

####, "National\IRAN\PLAYER NAME.bin"

به جای #### آیدی بازیکن رو بزار و به جای PLAYER NAME هم اسم بازیکن. اون National\IRAN هم پوشه هاش هستش. باید مسیر رو دقیق و کامل بنویسی. اصلاً همون آدرس رو کپی کن و بعد تغییرش بده. :8:

سلام . کرسپو جان یعنی آپشن فایل من کار نمیکمه. وقتی تیمهای کلاسیک و بازیکنهای قدیمیو میارم اگه از بازی خارج بشم و دوباره بیام دیگه اونا نیستند

والا این فقط یه دلیل داره و اونم گیم پد هستش! اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم!

اگه میشه نحوه ی استفاده از کیت سرور را اموزش بدید من چیزی از اموزش داخلش نفهمیدم...

اتفاقاً آموزش داخلش خیلی واضحه. شما یه نیگاه به آموزشای داخله پوشه: kitserver\docs بنداز، همه آموزشاش همرا باعکسه! بازم اگر مشکلی درای، مشکل همون قسمت رو بگو تا جواب بدم. چون آموزش همش خیلی طولانیه و از حوصله منم خدائیش خارجه! :13:

من الان وقتی میرم option و edit را در اول بازی لود می کنم تا تنظیمات بیاد لباس خیلی تیمها به مانند لباس چلسی میشه!
رفتم توی کیتهای داخل فایل بازی متوجه شدم لباسهای اکثر تیمها در داخل فایل بازی به شکل لباس چلسی هست و احتمالا این علت شبیه شدن لباس خیلی از تیمها هست!
الان لباس تمام تیمهای که داخل بازی لباسشون درست طراحی نشده به شکل لباس چلسی در امده!مثلا لباس منچستر سیتی و یا تیم ملی اتریش لباسشون مانند چلسی هست..

احتمالاً شما کیت سرور رو کپی کردی، اما نصبش نکردی. باید وقتی پوشه kitserver‌رو کپی کردی، فایل Setup.exe رو اجرا کنی و بعد هم Install رو بزنی.

کرسپو جون تو اون لینکهایی که گذاشتید لینک چیزی به نام bootserv.dll را هم گذاشتید اون چی هست؟

شما کیت سرور رو که دانلود کردی، این فایل رو هم دانلود کن و جایگزین فایل هم نامش در داخل پوشه کیت سرور کن.

اون شماره ی صورت ها خیلی به کمک اومد اگه شماره ی لباس های تیمها را هم باشه و بذاری ممنون میشم...

اگه یه نیگا به اینجا مینداختی، پیدا میکردی:
kitserver\docs\uni.txt
ولی بازم میزارم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------
همگی موفق باشید. یا حق :10::11: :40:

ghalbhaye_na_aram
16-08-2008, 16:15
همگی خسته نباشید من یه پچ نصب کردم حالا بازی اصلا اجرا نمیشه چیکار باید بکنم کمکم کنید

pooyakhaste
16-08-2008, 18:00
خب بچه ها تو صفحه قبل Crespo یه توضیح کوچولو در مورد این برنامه داد، ولی چون درخواست واسه آموزش این برنامه زیاد بود گفتم که خودم یه توضیح کلی در مورد این برنامه بدم ، تا هم از شر آموزش relink face تو برنامه pes arg راحت بشید و هم یه دعا به جون من کنید:31:
او از همه برنامه Kitserver رو توی پوشه یازی کپی می کنید و سپس توی پوشه Kitserver رفته و فایل اجرایی Setup را اجرا کنید و هنگامی که در قسمت Game executable گزینه pes2008 فعال است روی دکمه setup کلیک کنید تا از این به بعد این بازی تحتبرنامه Kitserver اجرا شود.
هنگامی که یک فیس رو دانلود میکنید (برای مثال فیس bojan krkic) در پوشه kit server می رویم و یک فایل متنی به نام playerlist رو باز میکنیم و داخل آن نام Bojan krkic و عدد مربوط به آن رو پیدا می کنیم که این عدد 36765 هستش، سپس به Kitserver\GBD\Faces میرویم و یک فایل متنی به نام map.txt باز میکنیم و در اون مینویسیم ("bojan krkic-face.bin" , عددمربوطه ) -البته شما داخل پرانتز ننویسید- سپس آن فایل دانلود شده را به همین آدرس یعنی Kitserver\GBD\Faces می آورید و نام آن را به Bojan krkic-face تغییر میدهید.همییییین!!!
حال اگر یک لباس را دانلود کردید (مثلا ایران یا چلسی) در پوشه kit serve\docs می رویم و یک فایل متنی به نام uni رو باز میکنیم و داخل آن نام نام ایران که عدد آن 53 یا چلسی عدد آن 69 است را پیدا میکنیم ،سپس به Kitserver\GBD\uni میرویم و یک فایل متنی به نام map.txt باز میکنیم و در اون مینویسیم ("national\iran" ،عدد مربوطه ) یا ("EPL\chelsea" ،عدد مربوطه ) و در همهنجا یعنی Kitserver\GBD\uni یک پوشه به نام EPL و National ایجاد میکنیم و داخل آن فولدر ایران یا چلسی که فولدرهایی مانند pa,ph,ga,gh هست را قرار میدهیم
امیدوارم به دردتون خورده باشه اگه به دردتون خورد تشکر یادتون نره!!!!!!:10:

محمد حسن بیگی
16-08-2008, 18:23
اينطوري درست
اگه تونستين يه دسته داغون يا خراب از كسي بگيريد وصل كنيد به دستگاهتون كه يه دسته نصب باشه و آپشن فايلتون پاك نشه.[/quote]

اقا این مشکل که اپشن فایل این بازی خرابه تا حالا که من تقریبا 10 ماهه دارم بازی می کنم برام پیش نیومده ، نمی دونم چرا هنوز بعضی از دوستان این مشکل رو دارن من تا حالا به این مشکل بر نخوردم حتی بعضیا به کرک بازی ایراد میگیرن که بازم من به این مشکل برنخوردم یه چیز دیگه هم اینکه تو این بازی بالاترین سطح بازی پرفشنال چون واقعا حرفه ای بازی میکنن . دلیل این حرفم رو هم میگم
توی لِول پرفشنال بازیکنای تیم حریف و حتی تیم خودمون تو تمام مناطق زمین پخش حستن و تمام مناطق رو تحت پوشش خودشون قرار میدن و انگار دارن با یه تیم حرفه ای بازی می کنن ولی تو لِول تاپ پلیر تیم حریف تیم شما رو دست کم میگیره و خیلی راحت ازتون گل می خوره حتی پاسکاری تیمتون خیلی راحتتره چون بازیکنای حریف خیلی از نقاط زمین رو ول می کنن چون به اصطلاح تیمتون رو دست کم میگیرن . میتونین امتحان کنین و حتما به نکته هایی که گفتم هم دقت کنین

pooyakhaste
16-08-2008, 19:22

میشه بگی اینو چجوری فهمیدی؟؟؟؟؟

Crespo
16-08-2008, 19:45
همگی خسته نباشید من یه پچ نصب کردم حالا بازی اصلا اجرا نمیشه چیکار باید بکنم کمکم کنید

قشنگ توضیح بده، ببینم چیکار کردی!

میشه بگی اینو چجوری فهمیدی؟؟؟؟؟

منظورت اینه که چجوری کدش رو پیدا کردم؟

خب من که توی چند پست قبلیم لینک فایلی که تمام کدها رو داشت، گذاشتم! :13:

MOHSEN KHALILI 9
16-08-2008, 19:56
از تو عکس معلومه چیه . دانلود کن حالشو ببر .

MOHSEN KHALILI 9
16-08-2008, 19:59
کارت گرافیگ و رم کامپیوترم 512 هست ولی بازی فقط رو low اجرا میشه . چکار کنم ؟

مهدي.ف
16-08-2008, 21:00
از تو عکس معلومه چیه . دانلود کن حالشو ببر .

میشه بگی اینو چیکار کنم

MOHSEN KHALILI 9
17-08-2008, 08:20
میشه بگی اینو چیکار کنم

بزار داخل فایل cv_0.img در کیت سرور

Alireza Taji
17-08-2008, 10:15
بزار داخل فایل cv_0.img در کیت سرور
محسن جان چه خوبه face و لباس تیمها را بذاری...
سپاس:11:

مهدي.ف
17-08-2008, 11:18
میگم از این به بعد هرچی میزارید بگید کجا کپی کنیم چون من درست حسابی نمیدونم

MOHSEN KHALILI 9
17-08-2008, 14:10
محسن جان چه خوبه face و لباس تیمها را بذاری...

هرجور فیس و لباس که خواستی بگو من در خدمتم:46:

ghalbhaye_na_aram
17-08-2008, 15:12
بچها من یه پچ از پستهای قبلی گرفتم خیلی توپه -آرمهای تیمها اسامی تیمها بخصوص اسامی بازیکنهایی که آزاد میشن وتیمهای کلاسیک -لیگ آلمان هم توش هست -قیافه بازیکنها تا حدودی بهتر شده رونالدو در این پچ مو داره -منو هم قشنگ شده

ghalbhaye_na_aram
17-08-2008, 21:03
PES-ARG_Editor2008/این برنامه رو با سه مرورگر دانلود کرد ولی ناقص دانلود میشه -فیس زیدان رو نمیشه با یه برنامه دیگه وارد کنم - اگه از بچها لیک خوبش رو داره بذاره ممنون

Crespo
17-08-2008, 21:40
PES-ARG_Editor2008/این برنامه رو با سه مرورگر دانلود کرد ولی ناقص دانلود میشه -فیس زیدان رو نمیشه با یه برنامه دیگه وارد کنم - اگه از بچها لیک خوبش رو داره بذاره ممنون

بهتره، زیاد از PES-ARG استفاده نکنی. البته، منظورم واسه این کاره. شما واسه این کار از همین کیت سرور استفاده نی، بهتره. بازم اگه برنامه شو می خوای یه سرچ توی سایت زیر انجام بده:

pes66
17-08-2008, 21:53
سلام.لطفا راهنمایی کنید که توپ و چهره بازیکنها رو چطور میشه با کیت سرور وارد بازی کرد؟لطفا دقیق باشه.

MOHSEN KHALILI 9
17-08-2008, 23:19
لباس جدید پرسپولیس که روش نوشته یا مهدی و بازی با ملوان به تن داشتند .

این هم یک آموزش کوچولو برای کسانی که اضافه کردن لباس به بازی رو مشکل دارند :
اول وارد کیت سرور شوید بعد به پوشه GDB بروید بعد از اون به پوشه uni و بعد باید پوشه مورد نظر رو انتخاب کنید مثلا برای اضافه کردن لباس ایران به بازی باید به پوشه National بروید و کیتی را که دانلود کرده اید را در آنجا قرار دهید . برای این که اسم فایلتان درست باشد میتوانید اسم تیم مورد نظر خود را در map که در فایلuni قرار دارد پیدا کنید .

امیدوارم به دردتون بخوره

djmd
18-08-2008, 06:16
بابا این برنامه مسخرش پدر مارو در آورد هیچ کاری نتونستم تاحالا باهش انجام بدم فقط چهار کفش تونستم عوض کنم همین !!!

MOHSEN KHALILI 9
18-08-2008, 10:31
این هم یک کفش جدید

MOHSEN KHALILI 9
18-08-2008, 10:39
یک کفش دیگه

MOHSEN KHALILI 9
18-08-2008, 10:42
بازم کفش

MOHSEN KHALILI 9
18-08-2008, 10:53
این هم یک توپ جدید

MOHSEN KHALILI 9
18-08-2008, 10:56
دوباره توپ

MOHSEN KHALILI 9
18-08-2008, 11:05
اینم توپ بارسلونا

محمد حسن بیگی
18-08-2008, 11:30
این هم لباس جدید استقلال در فصل 87-88 که خودم ساختم

دوست عزیز چطوری دانلودش کنیم لینکش خرابه

*IN*
18-08-2008, 17:03
سلام دوستان
نمیشه پیرن تیم مستر لیگو با پیرنی که دانلود کردم عوض کنم؟

*IN*
18-08-2008, 17:38
شماره فیس بازی کنارو میشه لطف کنید؟

Alireza Taji
19-08-2008, 23:47
کسی لباسهای تیمهای لیگ برتر انگلیس را نداره؟
به خاطر توپ ها سپاسگذارم هرچند من هرکاری کردم نتونستم با کیت سرور کار کنم!

Alireza Taji
20-08-2008, 00:48
دم تمام دوستان گرم فهمیدم چطور با کیت سرور کار کنم!
اموزش پویا خیلی بهم کمک کرد.
الان من میخوام توپها را بذارم شمارش از کجا پیدا کنم؟

B3HZ@D
20-08-2008, 01:20
ببخشید
یه مدت نبودم...این هم لینک pes-arg editor

B3HZ@D
20-08-2008, 01:27
این هم یک برنامه توپ برای دستکاری اپشن فایل.....
می تونید دریبلهای کریس رونالدو و flip flop رو هم به هر بازیکنی که خواستید اضافه کنید
قسمتی هم برای دادن مختصات به اسکوربرد داره
میتونید ملیت بازیکنان رجیستر شده رو عوض کنید
و.............................

دانلود:

pes66
20-08-2008, 09:45
اقا جون هرکی دوست دارین بگین چه طوری توپ و فیس و مو رو با کیت سرور وارد کنم ؟

pooyakhaste
20-08-2008, 16:02
آقا کسی لینک دانلود فیس ALI Karimi & MEHDI Mahdavi kia رو که خود کونامی ساخته بود رو نداره؟ ایرانی ها هم چند فیس از کریمی و مهدوی کیا ساختن ولی به خوبی اصلیش نیست.
من خودم یکجایی دیدم ،ولی هرچقدر سرچ کردمیدا نکردمشون

pooyakhaste
20-08-2008, 16:29
اقا جون هرکی دوست دارین بگین چه طوری توپ و فیس و مو رو با کیت سرور وارد کنم ؟

به پست شماره 3401 مراجعه کن.
در ضمن توپ نیز مانند فیس هست (می تونی به راهنمای داخل برنامه مراجعه کنی)
نکته: دوستان عزیز باید توجه کنند که اون نسخه از کیت سرور که دانلود کردن ، برنامه بوت سرور رو داره یا نه، که اگه نداشته باشه نمی تونن توپ رو تو بازی وارد کنند.
اگر فقط مویی را خواستید وارد بازی منید باید در داخل map.txt بتویسید:(مثلا برای بوین کیرکیچ)
("bojan krkic-hair.bin", , عددمربوطه )
و برای فیس و مو با هم:
("bojan krkic-face.bin, bojan krkic-hair.bin" , عددمربوطه )

B3HZ@D
20-08-2008, 16:46
بیا برات آپلود کردم

علی کریمی:

مهدوی کیا:

حسین کعبی:

robert
21-08-2008, 14:15
سلام !!
میخواستم بدونم تو قسمت مستر لیگ چطوری میتونم درجه سختی بازی رو تغییر بدم ؟

الان بازی روی درجه amatur هست !!برای همین زیادی آسون شده !! حتی تونستم یه بازی رو 23 بر 2 ببرم !!!:31:
ممنونم:40:

mohammad_dj_kazin
21-08-2008, 15:36
سلام !!
میخواستم بدونم تو قسمت مستر لیگ چطوری میتونم درجه سختی بازی رو تغییر بدم ؟

الان بازی روی درجه amatur هست !!برای همین زیادی آسون شده !! حتی تونستم یه بازی رو 23 بر 2 ببرم !!!:31:
ممنونم:40:
توي فصل نقل انتقالات(همون 8 هفته ي آخر فصل)بورو توي general setting و بازي رو روي هر درجه اي كه دوست داري قرار بده.:27:

Alireza Taji
21-08-2008, 18:58
به پست شماره 3401 مراجعه کن.
در ضمن توپ نیز مانند فیس هست (می تونی به راهنمای داخل برنامه مراجعه کنی)
نکته: دوستان عزیز باید توجه کنند که اون نسخه از کیت سرور که دانلود کردن ، برنامه بوت سرور رو داره یا نه، که اگه نداشته باشه نمی تونن توپ رو تو بازی وارد کنند.
اگر فقط مویی را خواستید وارد بازی منید باید در داخل map.txt بتویسید:(مثلا برای بوین کیرکیچ)
("bojan krkic-hair.bin", , عددمربوطه )
و برای فیس و مو با هم:
("bojan krkic-face.bin, bojan krkic-hair.bin" , عددمربوطه )
پویا دمت گرم:11:
اموزشت خیلی بهم کمک کرد.
من شماره ی توپها را میخوام داخل توضیحاتش جایی ندیدم شماره ی توپها را داشته باشه!

به پست بیا برات آپلود کردم

علی کریمی:

فاشیت شما هم دمت گرم...
گویا میلانی:40: هم هستی لطفا فیس کامل تیم میلان و اگر داشتی تیم اینتر میلان را بذار!
سپاس از دوستان.

Crespo
22-08-2008, 12:38
سلام.

بعد از چند روز تونستم یه آپشن فایل درست و حسابی بسازم. تمام لوگو ها رو واسه تیم ها گذاشتم + لوگوی تیم های صعود کرده به دسته برتر کشورشون. اسپانیا، ایتالیا، انگلیس، آلمان و فرانسه. آخرین نقل و انتقالات (2008/08/22) رو هم انجام دادم. (سیلوستره از منچستر به آرسنال). لوگوهای کاپ ها هم درست شدن و به شکل واقعیشون برگشتن.

امیدورام لذت ببرید.

یا حق :11:

mohammad_dj_kazin
22-08-2008, 16:26
بابا ايول
كارت درسته

Alireza Taji
22-08-2008, 17:15
سلام.

بعد از چند روز تونستم یه آپشن فایل درست و حسابی بسازم. تمام لوگو ها رو واسه تیم ها گذاشتم + لوگوی تیم های صعود کرده به دسته برتر کشورشون. اسپانیا، ایتالیا، انگلیس، آلمان و فرانسه. آخرین نقل و انتقالات (2008/08/22) رو هم انجام دادم. (سیلوستره از منچستر به آرسنال). لوگوهای کاپ ها هم درست شدن و به شکل واقعیشون برگشتن.

امیدورام لذت ببرید.

یا حق :11:
کرسپو جون دمت گرم...
میگم حجمش خیلی بالا هست(11mb) کسی دانلود کرده؟
می ارزه دانلودش کرد؟

mohammad_dj_kazin
22-08-2008, 17:54
آیه دادش مي ارزه
حجمش خيلي هم نيست
10 مين هم نميكشه

Dangerous-boy
22-08-2008, 21:34
اینجا کسی حریف هست ؟
بین بروبکس ما که هیچ نمیتونه منو شکست بده - یوهااااااهاااااااااهااااا اا

Crespo
23-08-2008, 00:10
کرسپو جون دمت گرم...
میگم حجمش خیلی بالا هست(11mb) کسی دانلود کرده؟
می ارزه دانلودش کرد؟

من که خودم نمی تونم نظر بدم! :46::31:

Crespo
23-08-2008, 00:45
اینم آپشن فایل در 3 پارت برای اون عزیزانی که اینترنت پرسرعت ندارند.

پارت اول:

پارت دوم:

پارت سوم:

:11: :40::11: :40::11: :40::11: :40::11: :40:

Alireza Taji
23-08-2008, 01:49
اینجا کسی حریف هست ؟
بین بروبکس ما که هیچ نمیتونه منو شکست بده - یوهااااااهاااااااااهااااا اا
پسر عمه من هم همین حرفها را میزد اما پس از چند ساعت بازی فقط به این فکر میکرد کمتر از 3 تا نخوره!:21:

اینم آپشن فایل در 3 پارت برای اون عزیزانی که اینترنت پرسرعت ندارند.

مر30
من الان مشغول دانلودش هستم...

B3HZ@D
23-08-2008, 02:33
کرسپو عزیز میشه بیشتر در مورد این پچی که ساختی توضیح بدی
چون اینطوری اصلا معلوم نیست این پچ چه کار میکنه
منتظرم

pooyakhaste
23-08-2008, 06:43
بچه ها اگه میشه هر کی میتونه اخرین ورژن kit server رو لینکشو بزاره که هم بال سرور داشته باشه و هم بوت سرور!:46:

Dangerous-boy
23-08-2008, 12:52
پسر عمه من هم همین حرفها را میزد اما پس از چند ساعت بازی فقط به این فکر میکرد کمتر از 3 تا نخوره!:21:

فک کنم منظورت اینه که کمتر از 3 تا بخوره :31:
فقط اینو بگم بین اقوام - بین بچه محلا - بین محلات پایین و بالا حریفی واسه من پیدا نشد - حتی تو شهرای دیگه هم که رفتم همه سوسک شدن :21:

mojtaba_tanha
23-08-2008, 14:52
سلام من بعد از پايان فصل چند تا بازيكن خريدم بعد پول كم آوردم (تقريبا 4 هزار) بعد زد game over بعد نميشد بازي كنم از بازي خارج شدم دوباره از سيو قبلي بازي كردم شد بازي كنم بعد از چند تا بازي كه بردم باز دوباره يه مقدار از پولم كم كرد دوباره شد منفي 600 بعد يه بازي ديگرو بردم اون 600 تاهم صاف شد.
1- ميخواستم ببينم اصلا جريان چيه؟
2-هر بازي كه ميبرم به جاي 2000 تا 1700 تا ماني ميده؟
هر كي ميدونه جريان چيه به ماهم بگه ؟گيج شدم...

MOHSEN KHALILI 9
23-08-2008, 18:41
اینم یک اسکوربورد جدید

MOHSEN KHALILI 9
23-08-2008, 19:30
با این برنامه شما میتوانید کیت ها را بیرون بازی ببینید

Crespo
23-08-2008, 19:35
کرسپو عزیز میشه بیشتر در مورد این پچی که ساختی توضیح بدی
چون اینطوری اصلا معلوم نیست این پچ چه کار میکنه
منتظرم

من که توضیح دادم:

این پچ لیگ آلمان رو به جای لیگ هلند اضافه کرده و لیگ هلند رو به جای Other League C. لوگوی تمام باشگاه ها درست شده. اسم تمام تیمها درست شده. 3 تیم سعود کرده از هر لیگ در بازی گنجونده شدن و . . .

اینم آپشن فایل جدید که یه چندتا تغییر کوچولو داره:

MOHSEN KHALILI 9
24-08-2008, 06:19
اینم کار خودمه . کونامی اول بازی رو به بسم الله الرحمن الرحیم تبدیل میکنه .

MOHSEN KHALILI 9
24-08-2008, 06:31
اینم کیت جدید اینتر

MOHSEN KHALILI 9
24-08-2008, 06:47
اینم به افتخار المپیک

mojtaba_tanha
24-08-2008, 13:32
سلام من بعد از پايان فصل چند تا بازيكن خريدم بعد پول كم آوردم (تقريبا 4 هزار) بعد زد game over بعد نميشد بازي كنم از بازي خارج شدم دوباره از سيو قبلي بازي كردم شد بازي كنم بعد از چند تا بازي كه بردم باز دوباره يه مقدار از پولم كم كرد دوباره شد منفي 600 بعد يه بازي ديگرو بردم اون 600 تاهم صاف شد.
1- ميخواستم ببينم اصلا جريان چيه؟
2-هر بازي كه ميبرم به جاي 2000 تا 1700 تا ماني ميده؟
هر كي ميدونه جريان چيه به ماهم بگه ؟گيج شدم...

چي شد يكي نيست بتونه بگه جريان چيه؟!!!

Razel
24-08-2008, 13:54
سلام
چطور میشه فایل صدای گزارشگر بازی رو باز کرد و تغییرش داد؟

Crespo
24-08-2008, 23:19
چي شد يكي نيست بتونه بگه جريان چيه؟!!!

شما در هر فصل، بازیکناتون دستمزد میگیرن، و هرچی بهتر باشن، پول به مراتب بیشتری رو درخواست می کنن!!!

سلام
چطور میشه فایل صدای گزارشگر بازی رو باز کرد و تغییرش داد؟

فقط میتونی زبان گزارشگر رو عوض کنی!!!!!!! (البته قابله دوبله شدن هست، اما سخته)

Razel
25-08-2008, 00:27
فقط میتونی زبان گزارشگر رو عوض کنی!!!!!!! (البته قابله دوبله شدن هست، اما سخته)
من صدای دوبله شدشو دارم ولی فقط میخواستم فایل img مربوطه رو باز کنم و صداهای فارسی جایگزین کنم.

MOHSEN KHALILI 9
25-08-2008, 07:10
نحوه تمارض کردن : همزمان R1+L1 L2

یه نکته برای تمارض اینکه هروقت میخواید تمارض کنید اول نگاه به داور کنید هر چه بیشتر دور باشه احتمال

اینکه گول بخوره بیشتره. هیچ وقت جلو چشمش تمارض نکنید

محمد حسن بیگی
25-08-2008, 10:46
نسخه بتای pes 2009 کی میاد و تاریخ رسمی عرضه بازی رو کسی می دونه

hghz80_83
25-08-2008, 13:02
با عرض سلام
من یه مشکل تو GGS دارم و اون اینه که :
وقتی می خوام فضای فایل هایی با شماره ی 1040 یا 1070 یا 1060 و خلاصه اونایی که 2 تا صفر دارن رو بیشتر کن(با دستور modify reserved space ) با Dvision by zero مواجه میشم! error میده:41:
کسی هست که بتونه به من کمک کنه از دیشب علافم کرده!!!!!!!!:19:

Razel
25-08-2008, 14:18
آقا کسی ندونست فایلهای img این بازی رو چطور باز میکنن (برای تغییر صدای گزارشگر)

3Dmajid
25-08-2008, 14:32
برنامه ای هست که صدای خودمون رو بتونیم به جای گزارشگر توی این بازی بزاریم ؟

Alireza Taji
25-08-2008, 23:54
من که توضیح دادم:

این پچ لیگ آلمان رو به جای لیگ هلند اضافه کرده و لیگ هلند رو به جای Other League C. لوگوی تمام باشگاه ها درست شده. اسم تمام تیمها درست شده. 3 تیم سعود کرده از هر لیگ در بازی گنجونده شدن و . . .

اینم آپشن فایل جدید که یه چندتا تغییر کوچولو داره:

کرسپو سپاس به واسطه ی فایلهایی که گذاشتی بازی کاملا تغییر کرده...
فقط تنها چیزی که الان کم داره لباس تیمهایی انگلیسی و المانی هست اگه لباسهای انها را داشت باشی ممنون میشم بذاری.

Crespo
26-08-2008, 00:34
من صدای دوبله شدشو دارم ولی فقط میخواستم فایل img مربوطه رو باز کنم و صداهای فارسی جایگزین کنم.

خوب دیگه. پس فایل دوبله شده رو جایگزین فایل اصلی کن!

کرسپو سپاس به واسطه ی فایلهایی که گذاشتی بازی کاملا تغییر کرده...
فقط تنها چیزی که الان کم داره لباس تیمهایی انگلیسی و المانی هست اگه لباسهای انها را داشت باشی ممنون میشم بذاری.

دارم. اما حجمشون میره بالا عیبی نداره؟!

البته ماله فصله پیشه، ها. ولی لیگهای اسپانیا، ایتالیا و انگلیس رو 4 تیم مطرحشون رو لباس های جدید این فصلشونو گذاشتم.

عزیزانی هم که برای کار با صدا پرسیدن، می تونن با برنامه DKZ کار کنن

Crespo
26-08-2008, 00:36
این پست تکرار شده بود!

Razel
26-08-2008, 00:43
خوب دیگه. پس فایل دوبله شده رو جایگزین فایل اصلی کن!

من فایل img صدا رو دارم ولی وقتی جایگزین میکنم error میده. برا همین میخوام محتویاتشون رو استخراج کنم و اونا رو با هم عوض کنم نه خودشونو.
در ضمن راجع به برنامه DKZ هم اگر اسم کامل یا لینک دانلودشو بذاری کلی ممنونت میشم .

sina-2008
26-08-2008, 01:15
برنامه DkZStudio_1.92B برای دانلود
توجه داشته باش
1. برنامه به وسیله ZIP- 7 فشرده شده
2. باید فایل زبان اینگلیش رو بعد از نصب به فولدر نصب ببری و در فلدر Language قرار بدی - سپس برنامه رو اجرا کنی و کلید F5 رو بزنی و زبان رو از اسپانیا به انگلیش تغییر بدی.
یا علی

Alireza Taji
26-08-2008, 01:57
دارم. اما حجمشون میره بالا عیبی نداره؟!

البته ماله فصله پیشه، ها. ولی لیگهای اسپانیا، ایتالیا و انگلیس رو 4 تیم مطرحشون رو لباس های جدید این فصلشونو گذاشتم.

دمت گرم داداش:11:
اگه می تونی بذار...

MOHSEN KHALILI 9
26-08-2008, 09:25
اینم کیت تیم های انگلیسی که شامل :
آرسنال - چلسی - لیورپول -منچستر یونایتد - نیو کاسل

امیدوارم به دردتون بخوره

Razel
26-08-2008, 12:42
برنامه DkZStudio_1.92B برای دانلود
توجه داشته باش
1. برنامه به وسیله ZIP- 7 فشرده شده
2. باید فایل زبان اینگلیش رو بعد از نصب به فولدر نصب ببری و در فلدر Language قرار بدی - سپس برنامه رو اجرا کنی و کلید F5 رو بزنی و زبان رو از اسپانیا به انگلیش تغییر بدی.
یا علی

خیلی ممنون از بابت معرفی ولی این برنامه که فایلهای img ساپورت نمیکنه:

یا روش خاصی داره؟

franch
26-08-2008, 13:37
يك سوال
دريبل زيداني رو كسي ميدونه چه جوريه؟!

Maggy_P
26-08-2008, 16:02
سلام يه پچ ميخواستم اسامي بازيكنا صحيح باشه.
اون پچ 90 مگي رو هم دانلود كردم.
برنامه كيت هم نصب كردم همه چيز تو بازي عوض شده به جز اسم باشگاهها واسم بازيكنا لطفا بگيد چي كار كنم.

لطفا در تاپيك زير سوالتونو بپرسيد :

>>>درخواست كرك و سريال و پچ بازيها فقط اينجا <<< ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sina-2008
26-08-2008, 21:36
دوست عزیز شما برای باز کردن IMG ها به دو برنامه AFS_Explorer_3.7 و Game Graphic Studio نیاز دارید.

MOHSEN KHALILI 9
26-08-2008, 23:00
يك سوال
دريبل زيداني رو كسي ميدونه چه جوريه؟!

دريبل زيداني: براي اين كار شك سمت راست دسته ي بازي خودتونرو يه دور كامل بچرخونيد( جهت دريبل بستگي به جهت چرخوندن شك داره)

MOHSEN KHALILI 9
26-08-2008, 23:10
یک فیس و دو تا موی قشنگ رونالدینیو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]

Alireza Taji
26-08-2008, 23:39
یک فیس و دو تا موی قشنگ رونالدینیو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]

مر30...
اتفاقا دنبال چهره ی رونالدینو میگشتم البته موهاش تغییر کرده!

Crespo
27-08-2008, 00:14
دمت گرم داداش:11:
اگه می تونی بذار...

سلام.

بفرما، اینم کیت پک انگلیس و آلمان:

:40: :40: :40: :40: :40:
:40: :40: :40: :40:
:40: :40: :40:
:40: :40:
:40:

FCBarcelona.ir
27-08-2008, 02:45
دوستان، من بازیمو از فروشگاه همین سایت گرفتم و بازی به صورتی بود که خودش نصب می شد و اجرا می شد، یعنی فایل کرکی که بخوام کپی کنم نداشت. به همین دلیل، نمی تونم 2 تا پچ رسمی بازی رو نصب کنم.
امکانش هست کسی اون فایل اوریجینال کرک نشده رو برام بذاره که پچ ها رو نصب کنم و بعد فایل کرک شده خودمو بریزم روش؟

B3HZ@D
27-08-2008, 02:52
مر30...
اتفاقا دنبال چهره ی رونالدینو میگشتم البته موهاش تغییر کرده!

این چهره رونالدینیو با موهای جدیدش
لینک:

ghalbhaye_na_aram
27-08-2008, 13:46
کسی لینک خوبی از برنامهPES-ARG_Editorداره اخه این لینک که از پستهای قبلی گرفتم خوب نیست ممنون

Alireza Taji
27-08-2008, 14:30
سلام.

بفرما، اینم کیت پک انگلیس و آلمان:

مر30...
اما این ادرسی که دادی باز نمیشه!:41:

این چهره رونالدینیو با موهای جدیدش
مر30...
موهاش همینه...

MOHSEN KHALILI 9
27-08-2008, 15:17
کسی لینک خوبی از برنامهPES-ARG_Editorداره اخه این لینک که از پستهای قبلی گرفتم خوب نیست ممنون

این جدیدترین ورژن این برنامه هست

موفق باشی:46:

MOHSEN KHALILI 9
27-08-2008, 15:27
این هم دستکش پیترچک

MOHSEN KHALILI 9
27-08-2008, 15:28
یه دستکش دیگه

Crespo
27-08-2008, 22:10
مر30...
اما این ادرسی که دادی باز نمیشه!:41:

مر30...
موهاش همینه...

من قبلاً امتحان کردم، الانم امتحانش کردم. درسته!

shahramcat
28-08-2008, 01:53
آقا همه این بازی رو تو Pc با گیم پد بازی میکنن !

من این بازی روگرفتم اما گویا کنترل کیبورد براش خاموش هست ؟!!!

من که گیم پد ندارم میخام با کیبرد بازی کنم چه کنم ؟ پچی آپدیتی چیزی نداره کیبورد روشن بشه تو کنترل ؟

ممنون

Alireza Taji
28-08-2008, 01:55
من قبلاً امتحان کردم، الانم امتحانش کردم. درسته!
مر30..........
ظهر من مشکل داشتم اصلا صفحش باز نمیشد اما حالابدون مشکل دانلودش کردم...
فقط یک توضیح در مورد کیتهای المان بده چون تو لیست داخلی کیت سرور اسمشون وجود نداره و گویا باید با اسم سابق که حال اسمشون با تیمهای المانی جایگزین شده لباسها را گذاشت.
چطور بفهمه لباس را برای کدام تیم بریزم؟

aseman e ghermez
28-08-2008, 03:11
آقا همه این بازی رو تو Pc با گیم پد بازی میکنن !

من این بازی روگرفتم اما گویا کنترل کیبورد براش خاموش هست ؟!!!

من که گیم پد ندارم میخام با کیبرد بازی کنم چه کنم ؟ پچی آپدیتی چیزی نداره کیبورد روشن بشه تو کنترل ؟

ممنون

مشکل یا از دی وی دی هست یا از کیبرد درقسمت اپشن/کنترل هم یه سر بزن :21: یه گیم پد هم بخر این بازی بدون گیم پد ضد حاله:2:

من این بازی رو روی کیبرد هم بدون مشکل بازی میکنم:10:

mojtaba_tanha
28-08-2008, 09:40
سلام من اون پچ 90 مگي رو به هر بدبختي بود با كيت اجراش كردم
حالا جند تا مشكل دارم خط انرژي بازيكنا تو بازي نيست.
توي تنظيمات جاي تنظيمات صدا همون مارمولك صدا كه صداها رو كم وزياد ميكنه يه چيزه عجيب غريب شده.
ميخوام اينا رو درست كنم .حداقل همين دوتا رو برگردونم به حالت اول
خواهش ميكنم كمك كنيد.

Professor Massoud
28-08-2008, 10:05
مشکل یا از دی وی دی هست یا از کیبرد درقسمت اپشن/کنترل هم یه سر بزن :21: یه گیم پد هم بخر این بازی بدون گیم پد ضد حاله:2:

من این بازی رو روی کیبرد هم بدون مشکل بازی میکنم:10:

کاملا درسته. به قسمت ستینگ برو و در کنترلر اول ، اگه کیبورد غیرفعاله اون رو فعال کن. اگه درست نشد مشکل از دی وی دی باید باشه.

MOHSEN KHALILI 9
28-08-2008, 10:57
این هم کار خودمه لباس پرسپولیس که هفته چهارم بازی با ذوب آهن به تن داشتند .

موفق باشید .

mojtaba_tanha
28-08-2008, 11:20
سلام من اون پچ 90 مگي رو به هر بدبختي بود با كيت اجراش كردم
حالا جند تا مشكل دارم خط انرژي بازيكنا تو بازي نيست.
توي تنظيمات جاي تنظيمات صدا همون مارمولك صدا كه صداها رو كم وزياد ميكنه يه چيزه عجيب غريب شده.
ميخوام اينا رو درست كنم .حداقل همين دوتا رو برگردونم به حالت اول
خواهش ميكنم كمك كنيد.
همين سوال مارا هم هركي ميدونه جواب بده

MOHSEN KHALILI 9
28-08-2008, 11:21
یه لودینگ اسکرین مال Sky Caricamento از کونامی باحالاتره

mojtaba_tanha
28-08-2008, 11:37
سيستمم مشكل داره اين دوتا پست آخر تكراري شد.

MOHSEN KHALILI 9
28-08-2008, 11:46
اسکوربورد اسپانیا

MOHSEN KHALILI 9
28-08-2008, 18:49
اینم کار خودمه
پرچم کرنل پرسپولیس

Crespo
28-08-2008, 23:08
مر30..........
ظهر من مشکل داشتم اصلا صفحش باز نمیشد اما حالابدون مشکل دانلودش کردم...
فقط یک توضیح در مورد کیتهای المان بده چون تو لیست داخلی کیت سرور اسمشون وجود نداره و گویا باید با اسم سابق که حال اسمشون با تیمهای المانی جایگزین شده لباسها را گذاشت.
چطور بفهمه لباس را برای کدام تیم بریزم؟

ببخشین. فایل map رو یادم رفت واست آپ کنم. اینم فایل مپش:

چیزه دیگه ای خواستی در خدمتم :40::11:

Alireza Taji
29-08-2008, 02:11
ببخشین. فایل map رو یادم رفت واست آپ کنم. اینم فایل مپش:

چیزه دیگه ای خواستی در خدمتم :40::11:
مر30...
بهم کمک کرد البته خودم ردیفش کرده بودم.
از توجهت هم ممنون به لطف تو بازی به کل متحول شد!