PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Assassin's Creed

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14

لوگان
24-06-2008, 15:31
این شهر کجش تو آبه آخه؟!:19:من با اسب رفتم توش
این مراحل آخر بازی هست شما تو هر شهری که هستی وقتی می خوای از شهر بری بیرون این امکان رو بهت می ده که شهری که می خوای رو بری انتخاب کنی
شما باید کینگ دوم رو انتخاب کنی بعد از اونجا بری آرساف از نقشه استفاده کن اونجا خیلی کمکت می کنه
راه بهتر و ساده ترش اینه که بری آکر و از اونجا بری آرساف خیلی نزدیکه از اونجا:46:
موفق باشی:10:
منظورم علامتش بود که شبیه رودخونس دیگه:31:بعد من الان تو اون مرحله ام که باید اون کچله که اول میخواست کشتش نتونستم وباید برم اورشلیم اونو بکشم.بعد گفتم که وقتی از کینگ دوم میخوام برم ارساف یه چیزای آبی میآد جلوی راه ورود به آرساف نمیزاره برم چی کار کنم؟
با تشکر

Ali Pacino
24-06-2008, 17:32
منظورم علامتش بود که شبیه رودخونس دیگه:31:بعد من الان تو اون مرحله ام که باید اون کچله که اول میخواست کشتش نتونستم وباید برم اورشلیم اونو بکشم.بعد گفتم که وقتی از کینگ دوم میخوام برم ارساف یه چیزای آبی میآد جلوی راه ورود به آرساف نمیزاره برم چی کار کنم؟
با تشکر
متاسفانه درست متوجه نشدم چی کار کردی؟!داخل ارساف شدی که اینجوری می شه یا نه؟!
اگه یکی از مراحل رو کامل نکرده باشی یا اشتب زیاد کرده باشی که می زنه Erorr Recording یا ...
در هر صورت با اسب برو اگه نشد ببین علامت تارگت یا هدفی که باید اونو بکشی تو نقشت یعنی از شهری که می خوای خارج بشی هستش یا نه
اگه درست بری وقتی به ارساف رسیدی جلوت آبی می شه و نمی زاره جلوتر بری باید همه ی دشمنات رو تو اون منطقه بکشی تا رات باز شه باید اینکارو ادامه بدی تا به تارگتت برسی

لوگان
24-06-2008, 18:14
متاسفانه درست متوجه نشدم چی کار کردی؟!داخل ارساف شدی که اینجوری می شه یا نه؟!
اگه یکی از مراحل رو کامل نکرده باشی یا اشتب زیاد کرده باشی که می زنه Erorr Recording یا ...
در هر صورت با اسب برو اگه نشد ببین علامت تارگت یا هدفی که باید اونو بکشی تو نقشت یعنی از شهری که می خوای خارج بشی هستش یا نه
اگه درست بری وقتی به ارساف رسیدی جلوت آبی می شه و نمی زاره جلوتر بری باید همه ی دشمنات رو تو اون منطقه بکشی تا رات باز شه باید اینکارو ادامه بدی تا به تارگتت برسی
خیلی ممنون

Ali Pacino
24-06-2008, 19:50
خیلی ممنون
خواهش می شه حالا چی کارش کردی؟!:20:
ردش کردی یا بازم به مشکل خوردی؟!

daniyal62
24-06-2008, 21:22
من بازی رو گرفتم اما بازی widescreen اجرا میشه و هیج جا هم نمیشه تبدیلش کرد به fullscreen
برای همه همینجوری هست؟

لوگان
24-06-2008, 21:27
ولی من نفهمیدم باید هر چی سرباز اون دور و بر بکشم؟ من تا میخوام از جادش یا هر شهر دیگه برم تو آرساف این چیزای آبی میاد نمیزاره. ali pacino جان لطفا کمک کن.
با تشکر

havas_1980
24-06-2008, 22:13
ولی من نفهمیدم باید هر چی سرباز اون دور و بر بکشم؟ من تا میخوام از جادش یا هر شهر دیگه برم تو آرساف این چیزای آبی میاد نمیزاره. ali pacino جان لطفا کمک کن.
با تشکر
لوگان عزیز! در عکس پست 2001 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هدف شما صحبت کردن با مسئول دفتر آدمکشان در اورشیم هست.
پس مشخصه که راه ورود به Arsuf بایستی بسته باشه... (همیشه اهداف خودتون رو چک کنید!)

*hamedkhatar*
24-06-2008, 23:09
من بازی رو گرفتم اما بازی widescreen اجرا میشه و هیج جا هم نمیشه تبدیلش کرد به fullscreen
برای همه همینجوری هست؟

دوست عزیز وارد مسیر نصب بازی بشید اونجا دو تا فایل با نامهای AssassinsCreed_Dx9.exe و AssassinsCreed_Dx10.exe میبینید (یعنی همون کرکهایی که کپی کردید)
اگه ویندوزتون ویستا هست اونی که اسمش AssassinsCreed_Dx10.exe رو اجرا کنید ولی اگه XP باشه با AssassinsCreed_Dx9.exe اجراش کنید که احتمال میدم ویندوزتون ویستا باشه
موفق باشید
:20:

Ali Pacino
24-06-2008, 23:10
لوگان عزیز! در عکس پست 2001 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هدف شما صحبت کردن با مسئول دفتر آدمکشان در اورشیم هست.
پس مشخصه که راه ورود به Arsuf بایستی بسته باشه... (همیشه اهداف خودتون رو چک کنید!)

تایید می شه

لوگان
25-06-2008, 12:45

خیلی ممنون ولی آخه پس تو چه مرحله ای میشه رفت توش؟

Ali Pacino
25-06-2008, 13:02
خیلی ممنون ولی آخه پس تو چه مرحله ای میشه رفت توش؟
دوست من شما باید بری به اورشلیم و با رهبر آدم کشا صحبت کنی که بهت پر می ده باید بری یه آدم رو بکشی که یه شوالیه زن هستش اما تو دمو زنه رو نمی کشه و ولش می کنه بره بعدش باید سربازا رو ببپیچونی و برگردی پیش رهبر آدم کشا اگه دنبالت باشن در ورودیش که رو پشت بومه بسته هست
بعد که باهاش صحبت کردی بهت ماموریت می ده بری آرساف و دیوید رو بکشی:10:

daniyal62
25-06-2008, 13:55
دوست عزیز وارد مسیر نصب بازی بشید اونجا دو تا فایل با نامهای AssassinsCreed_Dx9.exe و AssassinsCreed_Dx10.exe میبینید (یعنی همون کرکهایی که کپی کردید)
اگه ویندوزتون ویستا هست اونی که اسمش AssassinsCreed_Dx10.exe رو اجرا کنید ولی اگه XP باشه با AssassinsCreed_Dx9.exe اجراش کنید که احتمال میدم ویندوزتون ویستا باشه
موفق باشید

win xp دارم اما بازی wide screen اجرا میشه
خیلی عجیبه
یعنی برای شما fullscreen اجرا میشه؟

Ali Pacino
25-06-2008, 15:33
win xp دارم اما بازی wide screen اجرا میشه
خیلی عجیبه
یعنی برای شما fullscreen اجرا میشه؟
چیش عجیبه برای ما یا برای شما :31:
بازی Full Screen باید باشه شاید از ویندوزت باشه عوضش کن بعد اگه دوباره مشکل داشتی تو ویستا اجراش کن:10:

omid moosavi
25-06-2008, 19:33
چیش عجیبه برای ما یا برای شما :31:
بازی Full Screen باید باشه شاید از ویندوزت باشه عوضش کن بعد اگه دوباره مشکل داشتی تو ویستا اجراش کن:10:

كلا بازي به صورت full screen نميباشد

Mist
25-06-2008, 19:35
بالاخره ورژن اصلي بازي رو پيدا كردم هركي در مورد اين ماموريت ميدونه راهنمايي لطفا اورشليم رو رد كردم اين شهر سومه اين يارو يكي رو ميگه كه تو نقشه هم هست من ميكشمش ولي مثلل اينكه نبايد بكشيش
با انگليسي ناقصم فهميدم بايد تعقيبش كنم حالا كجارو يكي از دوستان لطف كنه
مرسي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali Pacino
25-06-2008, 19:55
بالاخره ورژن اصلي بازي رو پيدا كردم هركي در مورد اين ماموريت ميدونه راهنمايي لطفا اورشليم رو رد كردم اين شهر سومه اين يارو يكي رو ميگه كه تو نقشه هم هست من ميكشمش ولي مثلل اينكه نبايد بكشيش

مرسي

تعقیب چیه دوست من عجب توهم فانتزی زدی:46:
اینجا باید قفل کنی رو یارو با کلید F
بعد بهت ماموریت می ده که 2 نفر رو بکشی اون 2 نفر تو نقشه به صورت علامت مرگ مشخصا همون اسکلت دزدای دریایی نکته مهم اینکه نباید اونا رو تابلو بکشی و اگه ماموری ببینتت ماموریتت تموم می شه بعد اینم که کشتیشون باید 2باره بگردی پیش همین تا ماموریتت تموم بشه:10:

golmohammadi
25-06-2008, 20:07
بچه ها يه چيز جالب
Ali Gatoor يه كليپ جديدا اجرا كرده
عكسو ببينيد خودتون ميفهميد منظورم از جالب چي بود

S A M
25-06-2008, 20:57
میگم این Ali Gatoor هم زیادی Assassin's Creed بازی میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mist
25-06-2008, 21:45
تعقیب چیه دوست من عجب توهم فانتزی زدی:46:
اینجا باید قفل کنی رو یارو با کلید F
بعد بهت ماموریت می ده که 2 نفر رو بکشی اون 2 نفر تو نقشه به صورت علامت مرگ مشخصا همون اسکلت دزدای دریایی نکته مهم اینکه نباید اونا رو تابلو بکشی و اگه ماموری ببینتت ماموریتت تموم می شه بعد اینم که کشتیشون باید 2باره بگردی پیش همین تا ماموریتت تموم بشه:10:
آقا ممنون ولي تو نقشه يه نفره ها ؟ بعدم اين يارو مگه جاي خلوتم ميره همه جا شلوغ پلوغه بيچاره شديم:13:

بايد بگيم انجمن موسيقي تحقيق كنه اين dj اسيسن بازي كرده يا نه :16:

B U L U T
25-06-2008, 22:11
بازي چه گرافيكي و مشخصاتي ميخواهد

Ali Pacino
25-06-2008, 22:13
آقا ممنون ولي تو نقشه يه نفره ها ؟ بعدم اين يارو مگه جاي خلوتم ميره همه جا شلوغ پلوغه بيچاره شديم:13:

بايد بگيم انجمن موسيقي تحقيق كنه اين dj اسيسن بازي كرده يا نه :16:
برای اینکه ماموریت اصلی شما که همون تارگت یا هدفتون هست که اونو باید بکشین باید 3 تا از 6 مرحله فرعیه بازی رو کامل کنید این از مرحله های فرعی بازی هست خودم یکی 2 باری که اینو رفتم 2 نفر بودن که خیلی هم از هم دور نیستن:46:
نیازی هم نیستش که تو جای خلوت برن فقط قبل اینکه از پشت خفتش کنی یه آماری بگیر ببین دور ورت مامور نیستش بعد با خیال راحت Assassin اش بکن:46:

Ali Pacino
25-06-2008, 22:14
بازي چه گرافيكي و مشخصاتي ميخواهد
تو پستای اول بهش اشاره شده

golmohammadi
26-06-2008, 01:00
میگم این Ali Gatoor هم زیادی Assassin's Creed بازی میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره فكر كنم
ظاهرا بد جوري از گيم خوشش اومده

لوگان
26-06-2008, 09:33
با سلام
دوستان کسی از سیو مموری بلوک 6 داره. یعنی مموری بلوک 6 تموم شده باشه سر مموری بلوک 7. این cheathappens هم که هر موقع میرم باز کنم ارئر میده. متشکر میشم اگه کسی لینکشو بذاره.

Ali Pacino
26-06-2008, 09:37
با سلام
دوستان کسی از سیو مموری بلوک 6 داره. یعنی مموری بلوک 6 تموم شده باشه سر مموری بلوک 7. این cheathappens هم که هر موقع میرم باز کنم ارئر میده. متشکر میشم اگه کسی لینکشو بذاره.
دوست من مشکل شما حل شدنیه با موست ور برو بیارش گوشه تصویر پایین سمت چپ بعدش رو کانتینیو کلیک کن:10:

لوگان
26-06-2008, 11:07
دوست من مشکل شما حل شدنیه با موست ور برو بیارش گوشه تصویر پایین سمت چپ بعدش رو کانتینیو کلیک کن:10:
بازی من چون نسخه ناقصه و سیوهاشو تا ته دانلود کردم بعد اگه خواسته باشم مموری بلوک 6 برم تو جورسلیم گیر میکنم پس بخاطر اینکه بتونم برم تو آرساف باید اخر مموری بلوک 6 باشه سر مموری بلوک هفت.:46:
این مرحله آخرشم انقدر که میگفتند سخت نیست فقط نباید استاد رو بندازی زمین. من الان فکر کردم جاقو بندازی طرفش جاخالی بده شمشیرو بشکونه خنجرو نابود منه ولی این جوری نبود:10:
با تشکر

Mist
26-06-2008, 15:23
اين بلند ترين جايي بود كه رفتم بالا پسر خيلي حال ميده D: جو گير شدم شديد گفتم عكسشو بذارم الطير اندازه يه مورچست رو نوك

لوگان
26-06-2008, 22:59
اين بلند ترين جايي بود كه رفتم بالا پسر خيلي حال ميده D: جو گير شدم شديد گفتم عكسشو بذارم الطير اندازه يه مورچست رو نوك

بپا نیفتی پایین حواست نباشه افتادی. باید بری رو یکی از دست های صلیبه که زیرش کاه داره بعد بپری توش خیلی حال میده .چند بار رفتم بالاش.

Alireza.M67
26-06-2008, 23:06
من امروز رفتم این نسخه ی کاملشو گرفتم .
هیچ کدوم از سیو های قدیمی عمل نمیکنن .
راهی نداره که با اون سیو ها بازی کنم ؟

havas_1980
26-06-2008, 23:19
سیو نسخه ناقص (دزدی) متفاوت از سیو نسخه نهایی هست. چون سیو نسخه ناقص به صورت نام کاربره ولی سیو نسخه اصلی به صورت عدد...
بنابراین نمیشه با اون سیو نسخه ناقص, نسخه نهایی رو شروع کنید.

SAEED_BARCELONA
26-06-2008, 23:44
واقعا بالا رفتن از این اینجا هم دردسریه. 1ساعت طول میکشه تا برسه. ولی بعدش که خودتو میندازی تو کاه خیلی حال میده

مرسي
قبل از اینکه بری سراغ این مرده برو این دورو اطراف هر سربازی که بالا پشت بوم یا نززدیکه این بابا هستو بکش بعد برو با این طرف حرف بزن. بعدشم موقع کشتن اون یارو از بالا پشت بوم ها برو پشتش بعدش که assassinateش کردی(نپری روشا، یواش بزنش:دی) باز از بالا برو طرف همون رفیقت تا کسی نفهمه

Mist
27-06-2008, 00:12

منم مثل تو بودم شروع كن تموم ميشه سريع برا چي فك ميكني به ما ميگن بازي خور

من 4 بار ناقص رو رفتم تا اورشليم از بازي انداخت بيرون بازم خدارو شكر كن سالمو پيدا كردي خيليا هنوز تو كف بازي

سالمن

Mist
27-06-2008, 00:15
قبل از اینکه بری سراغ این مرده برو این دورو اطراف هر سربازی که بالا پشت بوم یا نززدیکه این بابا هستو بکش بعد برو با این طرف حرف بزن. بعدشم موقع کشتن اون یارو از بالا پشت بوم ها برو پشتش بعدش که assassinateش کردی(نپری روشا، یواش بزنش:دی) باز از بالا برو طرف همون رفیقت تا کسی نفهمه

سعيد جان خودتو كشتيِD: خدايي رفتم يه جوري خفتش كردم خودشم نفهميد بعد رفتم ميون اون راحبا آي حال داد

الانم مموري 6 رو تموم كردم

Mahdi_Moosavi
27-06-2008, 00:26
دوستان آیا شما هم موقع بازی زمانی که نزدیک ساحل هستید ، یا آب در تصویر هست ، بازی کند نمیشه ؟! ( در حد 1fps !! ) .

من بازی رو تو ویندوز ویستا sp1 و سیستم زیر بازی میکنم :

cpu : INTEL E2180@2.7ghz

RAM : 2GB Dual 800@900

VGA : GRFORCE 8600GT @ 650/1500/1700

ضمنآ تمام درایور ها آپدیت شده .

دوستان ، فقط وفقط تو اون مواقع مشکل دارم و در بقیه مواقع مشکلی نیست !

H A M E D
27-06-2008, 00:52
من اين بازي رو تازه ديدم امروز با گرافيك 8800 بازيش كردم و رم 4 گيگ واقعا قشنگه. ولي اين سربازاي كلاه خود قرمز خيلي سختن.

لوگان
27-06-2008, 07:16
من اين بازي رو تازه ديدم امروز با گرافيك 8800 بازيش كردم و رم 4 گيگ واقعا قشنگه. ولي اين سربازاي كلاه خود قرمز خيلي سختن.
به بابا اونقدر سخت نیستند. یکم که بازی کنی اون مهارت هایی که بهت میده و شمشیرت که عوض میشه کلیک راست میگیره چپو هی میزنی. یارو رو نسخشو میپیچی . یه دفعه که رفت عقب تلپ شمشیرو میکنی تو شیکمش میکشیش.

لوگان
27-06-2008, 07:39

من 4 بار ناقص رو رفتم تا اورشليم از بازي انداخت بيرون بازم خدارو شكر كن سالمو پيدا كردي خيليا هنوز تو كف بازي

سالمن
این که خوبه .من تا اورشلیمو 5 بار تموم کردم . بعد سیو هاشو دانلود کردم بجز مراحلی که اورشلیم داره بقیشو 6 تا 7 بار تموم کردم .:5:خیلی حال میده مخصوصا وقتی که تو مموری بلوک 6 شمشیرش عوض میشه میشه اون دسته زرده که انحنا داره بعد یه دور میزنی به یارو یارو میمیره.:8:

Mist
27-06-2008, 10:26

خودمونيم كلاس سيستم گذاشتي اينجا استاد D:

Ali Pacino
27-06-2008, 13:23
خودمونيم كلاس سيستم گذاشتي اينجا استاد D:
این بازی تو Ps 3 واقعا گرافیک دیدنی داره تو Pc هر چی سیستمت خفن باشه بازم به Ps 3 نمی رسه:46:

joey jordison
27-06-2008, 15:39
این بازی تو Ps 3 واقعا گرافیک دیدنی داره تو Pc هر چی سیستمت خفن باشه بازم به Ps 3 نمی رسه:46:
از اون حرفها بود ها!!!!
رو چه حساب شما این حرف را زدید؟؟؟؟

Ali Pacino
27-06-2008, 17:12
از اون حرفها بود ها!!!!
رو چه حساب شما این حرف را زدید؟؟؟؟
شما برو تو GameSpot این بازی رو تو 3 کنسول Ps 3 و 360 و Pc چک کن امتیازاشونم نیگا کن به حرفم می رسی:46:
دلیلشم اینه که هنوز هم سیستم های خفنی نیومده که این بازی و کرایسیس و ... به بهترین شکل اجرا کنه گرافیک 9800 همون 8800 با یه سری تغییرات جزیی باید منتظر کارتای گرافیک نسل جدید سیستما باشیم :10:امیدوارم قانع بشی با این توضیحام اگه هم نشدی مشکلی نیست:31:

omid moosavi
27-06-2008, 17:39
خوش به حالتون كه نسخه اصلي داريد

Alireza.M67
27-06-2008, 19:24

سالمن

نه من با بازی کردنش مشکل ندارم .
این دموهاش اعصابم رو به هم میریزه .
تا حالا 100 بار حرفهای تکراری شنیدم .
اگه میشد دمو ها رو رد کرد خوب میشد .

Mist
27-06-2008, 19:43
نه من با بازی کردنش مشکل ندارم .
این دموهاش اعصابم رو به هم میریزه .
تا حالا 100 بار حرفهای تکراری شنیدم .
اگه میشد دمو ها رو رد کرد خوب میشد .

من بدم نمياد دموهاشو ببينم چون قصه شو تا حالا نخوندم ميشينم قشنگ دموهارو گوش ميكنم و نگاه ميكنم

داستان جالب داره راستي اگه كسي قصه شو داره بذاره بخونيم البته كامل نه قصه كلي خيلي باهاله متمئنم خوشتون
مياد علي جان فك كنم كار خودت باشه زحمتشو برامون بكش

ممنون

golmohammadi
27-06-2008, 21:17
من بدم نمياد دموهاشو ببينم چون قصه شو تا حالا نخوندم ميشينم قشنگ دموهارو گوش ميكنم و نگاه ميكنم

داستان جالب داره راستي اگه كسي قصه شو داره بذاره بخونيم البته كامل نه قصه كلي خيلي باهاله متمئنم خوشتون
مياد علي جان فك كنم كار خودت باشه زحمتشو برامون بكش

ممنون

داستان بازي در صفحه اول هست

به نظر من آخراي بازي خيلي شيرينتر و جذابتر بود
يهو ميديدي20 تا ميريختند رو آدم كه مبارزشون هم در حد حرفه اي بود

Ali Pacino
27-06-2008, 22:29
داستان بازي در صفحه اول هست

به نظر من آخراي بازي خيلي شيرينتر و جذابتر بود
يهو ميديدي20 تا ميريختند رو آدم كه مبارزشون هم در حد حرفه اي بود
کلا بازی راحتی بود هم استیل می شد بکشی هم اکشن خیلی حال می داد
من سر اون مرحله که باید زنی که شوالیه بود رو می کشتی خیلی اذیت شدم از 2 طرف با تیرکمون می زدن نامردا خیلی کارو سخت کرده بود آخرشم زنه رو نکشت حالمونو گرفت:27:

لوگان
28-06-2008, 09:29
من سر اون مرحله که باید زنی که شوالیه بود رو می کشتی خیلی اذیت شدم از 2 طرف با تیرکمون می زدن نامردا خیلی کارو سخت کرده بود آخرشم زنه رو نکشت حالمونو گرفت:27:
من از این سرباز گله ای ها تو کینگ دوم گیر میارم میریز سرشون همه رو نفله میکنم بعد اون انقدر وول میخورم این تیر کمونی همه تیرهاش به خطا میره میخوره به سربازا اونا رو میکشه. چند روزم هست رفتم تو کار خنجر خیلی حال میده باهاش حرکات نمایشی میره باحاله. شما هم امتحان کنید.

joey jordison
28-06-2008, 10:14
شما برو تو GameSpot این بازی رو تو 3 کنسول Ps 3 و 360 و Pc چک کن امتیازاشونم نیگا کن به حرفم می رسی:46:
دلیلشم اینه که هنوز هم سیستم های خفنی نیومده که این بازی و کرایسیس و ... به بهترین شکل اجرا کنه گرافیک 9800 همون 8800 با یه سری تغییرات جزیی باید منتظر کارتای گرافیک نسل جدید سیستما باشیم :10:امیدوارم قانع بشی با این توضیحام اگه هم نشدی مشکلی نیست:31:
به به بسی خندیدیم!!!!:31:
اخه مشکل قانع شدن نیست مشکل اینه که شما اصلا حرف عجیبی زدی!!!
کیه که ندونه نسخه ی Pc از واسه کنسول بهتر هست این مسئله را سایت IGN فهمیده!!!
در مورد سیستم هم حرف واقعا شادی زدین!!!نکنه با سیستم خودتون مقایسه کردین هان!که این حرف را زدی‍د!!
من خودم از این بازی 50 تا 60 فریم میگیرم در حالی که هم کنسولها 30 فریم!!!شما 8800 را کمتر از کنسولها میدونی نصف قدرت 8800 تازه میشه تمام قدرت کنسول:27:
راستی از کی تا حالا Pc شده کنسول ما خبر نداریم!!!

ali_ranger22
28-06-2008, 11:50
پچی برای نسخه ی Pc نیومده که باگ ها رو برطرف کنه?؟

Ali Pacino
28-06-2008, 13:25
به به بسی خندیدیم!!!!:31:
اخه مشکل قانع شدن نیست مشکل اینه که شما اصلا حرف عجیبی زدی!!!
کیه که ندونه نسخه ی Pc از واسه کنسول بهتر هست این مسئله را سایت IGN فهمیده!!!
در مورد سیستم هم حرف واقعا شادی زدین!!!نکنه با سیستم خودتون مقایسه کردین هان!که این حرف را زدی‍د!!
من خودم از این بازی 50 تا 60 فریم میگیرم در حالی که هم کنسولها 30 فریم!!!شما 8800 را کمتر از کنسولها میدونی نصف قدرت 8800 تازه میشه تمام قدرت کنسول:27:
راستی از کی تا حالا Pc شده کنسول ما خبر نداریم!!!
من قصد بحث کردن ندارم فقط اینم می گم که شادترت کنم:31: چون اینا رو نمی دونی واست خنده داره:46:
سیستم من 4 گیگ رم کارت گرافیک 8600 GT هستش CPU هم Core 2 Dou هستش که فکر کنم واسه این بازی زیادم باشه:27:
در مورد کارت گرافیکم اینو همه می دونن که بازی ها رو یه کارت گرافیک خیلی معمولی هم می تونه اجرا بشه تهش 128 اما اینا واسه اینکه ملت رو سر کیسه کنن هر روز کارت گرافیک ها رو ارتقا می دن:13:
تو بازار اولش بازیها با 16 اجرا می شد بعد 32 بعدش 64 بعد 128 بعد 256 بعد 512 بعد 1 گیگ و همین طور برو بالا واسه همینه که کنسولی مثل Ps 2 از دور خارج نشده و خیلی از بازی های روز رو اجرا می کنه:21:اما با گرافیک کمتر:20:
Ps 3 هم که پردازندش حرف ندار همون سلش که تو هیچ سیستمی نمی تونی پیدا کنی تو بازی ها پردازنده هم خیلی تاثیر داره + رم و کارت گرافیک:10:

MOHAMMAD2010
28-06-2008, 14:20
سیستم من 4 گیگ رم کارت گرافیک 8600 GT هستش CPU هم Core 2 Dou هستش که فکر کنم واسه این بازی زیادم باشه:27:

فکر کنم فقط رمتون کافی باشه
گرافیک ( اصله کاری ) که اصلا مناسب نیست
cpu رو نمیدونم چی هست ؟

mohsen_3
28-06-2008, 14:26
چند تا cd يه ؟
2 تا dvd يه ؟

Ali Pacino
28-06-2008, 14:37
فکر کنم فقط رمتون کافی باشه
گرافیک ( اصله کاری ) که اصلا مناسب نیست
cpu رو نمیدونم چی هست ؟
CPU هم یادم رفت 4.6 هست یعنی 2 تا 2.400 :20:
البته واسه بازی کردن AMD بهتره:46:

joey jordison
28-06-2008, 15:18
من قصد بحث کردن ندارم فقط اینم می گم که شادترت کنم:31: چون اینا رو نمی دونی واست خنده داره:46:
در مورد کارت گرافیکم اینو همه می دونن که بازی ها رو یه کارت گرافیک خیلی معمولی هم می تونه اجرا بشه تهش 128 اما اینا واسه اینکه ملت رو سر کیسه کنن هر روز کارت گرافیک ها رو ارتقا می دن:13:
تو بازار اولش بازیها با 16 اجرا می شد بعد 32 بعدش 64 بعد 128 بعد 256 بعد 512 بعد 1 گیگ و همین طور برو بالا واسه همینه که کنسولی مثل Ps 2 از دور خارج نشده و خیلی از بازی های روز رو اجرا می کنه:21:اما با گرافیک کمتر:20:
Ps 3 هم که پردازندش حرف ندار همون سلش که تو هیچ سیستمی نمی تونی پیدا کنی تو بازی ها پردازنده هم خیلی تاثیر داره + رم و کارت گرافیک:10:
خوب به این میگن پست خوشحال!!!!
الان شما انتظار داری سیستم شما این بازی را خیلی فضایی اجرا کنه اجرا هم میکنه ولی مشکل شما از 8600 تون هست!!!8600 یک کارت High حساب نمیشه!!!پس توقعتون را از اون بیارین پایین!!!!
همون طور که گفتم قبلا مشکل بازیبازهای ایرانی اینه که با یک سیستم 400 هزار تومانی می خوان در حد 2 یا 3 تا PS3 بازی را اجرا کنن!!!
شما از اول یک کارت خوب میگرفتی این حرف را نمیزدی داداش!!!
من خودم سیستمم اینه
VGA:8800 GTX
CPU:Q6600
RAM:4 G
و هیچ بازی نیست که من نتونم به صورت دلخواه اجرا نکنم!!!بین بازیهای مشترک کنسول و PC با کیفیت بالاتر از کنسول بازی میکنم!!!
اما الان شما فکر میکنی کنسول PS 2 از دور خارج نشده و خیلی از بازیها را میتونه اجرا کنه نه!!!
این دیگه شادمان ترین اظهار نظری بود که تا حالا شنیده بودم:27:
شما برو SC:DA را روی PC و PS 2 بازی کن به عمق فاجعه پی میبری!!!!
خیلی هم سنگ سل را به سینه نزن!!!:27:همین سل جونت اگه میتونست نصف CRYSIS را اجرا میکرد!!!

Ali Pacino
28-06-2008, 17:32
خوب به این میگن پست خوشحال!!!!
الان شما انتظار داری سیستم شما این بازی را خیلی فضایی اجرا کنه اجرا هم میکنه ولی مشکل شما از 8600 تون هست!!!8600 یک کارت High حساب نمیشه!!!پس توقعتون را از اون بیارین پایین!!!!
همون طور که گفتم قبلا مشکل بازیبازهای ایرانی اینه که با یک سیستم 400 هزار تومانی می خوان در حد 2 یا 3 تا PS3 بازی را اجرا کنن!!!
شما از اول یک کارت خوب میگرفتی این حرف را نمیزدی داداش!!!
من خودم سیستمم اینه
VGA:8800 GTX
CPU:Q6600
RAM:4 G
و هیچ بازی نیست که من نتونم به صورت دلخواه اجرا نکنم!!!بین بازیهای مشترک کنسول و PC با کیفیت بالاتر از کنسول بازی میکنم!!!
اما الان شما فکر میکنی کنسول PS 2 از دور خارج نشده و خیلی از بازیها را میتونه اجرا کنه نه!!!
این دیگه شادمان ترین اظهار نظری بود که تا حالا شنیده بودم:27:
شما برو SC:DA را روی PC و PS 2 بازی کن به عمق فاجعه پی میبری!!!!
خیلی هم سنگ سل را به سینه نزن!!!:27:همین سل جونت اگه میتونست نصف CRYSIS را اجرا میکرد!!!
خوب دوست من جواب متن قرمز نقل قولتون رو می دم
شما نمی تونی با اطمینان کامل این حرفو بزنی بازیه F.E.A.R تو PC یه شاهکاره اما همین بازی تو Ps 3 یه کابوسه و برعکسشم داریم:31: کلا Pc خوراک بازی های اول شخصه و کنسول خوراکه سوم شخص:10:
من کی این حرفو زدم گفتم خیلی از بازی های روز رو اجرا می کنه اما خودم اعتراف کردم که از لحاظ گرافیک افت فریم وحشتناکی داره:13:
اما بازیه SC : DA این بازی رو PC خیلی باگ داره و نسخه 360 اش از همه بهتره امیدوارم اینو باهام موافق باشی چون تو خیلی از سایتها تفاوت این 2 نسخه رو دیدم:21:

joey jordison
28-06-2008, 19:51
خوب
اولا بازی F.E.A.R مسئله اش کاملا جداست!!!چطور بازی Halo 3 که اول شخص هست روی کنسول خوب جواب میده!!!
در مورد حرفتون راجب PC و کنسول موافق هستم!!ولی نمیشه اینو ملاک قرار داد!!!
چی از لحاظ گرافیک افت میکنه؟؟؟؟؟
در مورد اخری هم که هیچ ربطی نداشت به X360 شما گفتی PS2 پس چه ربطی به 360 داشت من نفهمیدم؟؟؟؟
این بازیها نیستن که نمیتونن روی یک پلتفرم خاصی بهتر باشن بلکه سازنده ها هستند که باعث بهتر شدن و بدتر شدن یک بازی بشن

Ali Pacino
28-06-2008, 20:31
خوب
اولا بازی F.E.A.R مسئله اش کاملا جداست!!!چطور بازی Halo 3 که اول شخص هست روی کنسول خوب جواب میده!!!
در مورد حرفتون راجب PC و کنسول موافق هستم!!ولی نمیشه اینو ملاک قرار داد!!!
چی از لحاظ گرافیک افت میکنه؟؟؟؟؟
در مورد اخری هم که هیچ ربطی نداشت به X360 شما گفتی PS2 پس چه ربطی به 360 داشت من نفهمیدم؟؟؟؟
این بازیها نیستن که نمیتونن روی یک پلتفرم خاصی بهتر باشن بلکه سازنده ها هستند که باعث بهتر شدن و بدتر شدن یک بازی بشن
آقا آخرش من تسلیم شما هر چی بگی ما قبول داریم:10:

joey jordison
28-06-2008, 22:05
آقا آخرش من تسلیم شما هر چی بگی ما قبول داریم:10:
سلام
ما چاکریم!!!!!!!!!!!!!!:40:

Mist
29-06-2008, 12:34

ديشب تموم شد راست ميگي سخت بود ولي يه كار كردم عين آبخوردن تمومش كردم كشوندمشون ميون طرفدارا

وسط مردم اونا ميگرفتن من ميزدم آي ميزدم حال ميكردم فك كنم راحت 20 نفرو كشتم :31:

بالاخره اينم تموم شد فقط يه تعداد پرچم موند پيدا نكردم خيلي گشتم

golmohammadi
29-06-2008, 16:27
چند تا cd يه ؟
2 تا dvd يه ؟
2

من با گيم پد خيلي خوب و بدون مشكل تمومش كردم

Saghachi
30-06-2008, 07:10
وای ای خدا مردم از دست این بازی
بچه ها یه سوال می پرسم جواب بدین
من رفتم با 100 هزار تومن سیستمم رو ارتقا دادم فقط به خاطر این بازی اما هنوز که هنوزه بازی گیر میده و سرعت بازی حدودا نصف سرعت واقعیش هست

CPU : AMD Sempron(tm) processor LE-1150 (1 CPU, 2009 MHz) i
1 GigaByte Ram
NVIDIA GForce 6150SE
گرافیکم هم 512 آنبرد هست

در ضمن میدونم که از رم نیست چون با رم 2 گیگ هم سرعت پایینه (البته نه به اندازه 1 گیگ ولی در حدی هست که نشه بازی کرد)

حالا با این معلومات کدوم قطعه هست که هنوز زور کافی رو نداره ؟
چی رو با چی عوض کنم ؟

لوگان
30-06-2008, 08:54
ديشب تموم شد راست ميگي سخت بود ولي يه كار كردم عين آبخوردن تمومش كردم كشوندمشون ميون طرفدارا

وسط مردم اونا ميگرفتن من ميزدم آي ميزدم حال ميكردم فك كنم راحت 20 نفرو كشتم :31:

بالاخره اينم تموم شد فقط يه تعداد پرچم موند پيدا نكردم خيلي گشتم
نه دیگه نباید اینجوری کنی باید شجاع باشی عین جانگ بوگو بپری وسطشون بعد بزنی با شمشیر حرکات نمایشی بری همه رو نابود کنی :31:تو این بازی یه چیزش آسونه که مثلا تو داری یکی رو میزنی اون یکی حمله نمیکنه تو رو بزنه تو پرنس هم همینه .الان من سربازارو تحریک مینم بعد دنبال خودم راشون میندازم بعد که شدن بالای 15نفر میریزم سرشون لت و پارشون مینم:31:

Ali Pacino
30-06-2008, 09:15
وای ای خدا مردم از دست این بازی
بچه ها یه سوال می پرسم جواب بدین
من رفتم با 100 هزار تومن سیستمم رو ارتقا دادم فقط به خاطر این بازی اما هنوز که هنوزه بازی گیر میده و سرعت بازی حدودا نصف سرعت واقعیش هست

CPU : AMD Sempron(tm) processor LE-1150 (1 CPU, 2009 MHz) i
1 GigaByte Ram
NVIDIA GForce 6150SE
گرافیکم هم 512 آنبرد هست

در ضمن میدونم که از رم نیست چون با رم 2 گیگ هم سرعت پایینه (البته نه به اندازه 1 گیگ ولی در حدی هست که نشه بازی کرد)

حالا با این معلومات کدوم قطعه هست که هنوز زور کافی رو نداره ؟
چی رو با چی عوض کنم ؟
شما کدوم قطعه ات رو ارتقا دادی:18:
کارت گرافیکت واسه این بازی خیلی پایینه و مشکل از گرافیکت هست:46:
مدلش خیلی قدیمیه

Paradise_human
30-06-2008, 10:28
سلام بچه ها.
میبینم که هنوزم تاپیکش رونق داره ایول دمتون گرم.اسمشو زنده نگه دارید.(بزنم به تخته:31:)
ولی فکر میکردم دیگه کسی تو این تاپیکش نمیاد.میدونم مشکلات هست و کسایی دیگه تازه شروع کردن بازی رو ولی فکر نمیکردم تب و تاب قبل رو داشته باشه.
حالا خدا رو شکر.
من خودم با پچ روسی تمومش کردم(اسفند ماه) ولی دیگه فرصت نکردم با نسخه ی اصی تمومش کنم.اگه فرصت کنم حتما این کارو میکنم چون بازیش ارزش یه بار دیگه تموم کردنو داره.(من خودم یکی از طرفدار های پرو پا قرصش هستم:10:)
موفق باشید بچه ها.

Saghachi
30-06-2008, 12:47
شما کدوم قطعه ات رو ارتقا دادی:18:
کارت گرافیکت واسه این بازی خیلی پایینه و مشکل از گرافیکت هست:46:
مدلش خیلی قدیمیه

نه بابا مطمئن هستی ؟ من همین بازی رو خونه دوستم با گرافیک 512 بازی کردم اونم از نوع آنبردش و خیلی هم نرم اجرا میشد

فکر نمیکنی اشکال از CPU باشه ؟ با توجه به شکل زیر (رم رو بیخیال بشید یکی دیگه هم دارم میذارم کنارش حله) باید چیکار کنم ؟

Ali Pacino
30-06-2008, 13:40
نه بابا مطمئن هستی ؟ من همین بازی رو خونه دوستم با گرافیک 512 بازی کردم اونم از نوع آنبردش و خیلی هم نرم اجرا میشد

فکر نمیکنی اشکال از CPU باشه ؟ با توجه به شکل زیر (رم رو بیخیال بشید یکی دیگه هم دارم میذارم کنارش حله) باید چیکار کنم ؟

خوب چرا رمو بی خیال بشیم تو این زده CPU و رمت پاینه:18:
رمت فقط 766 تاشو می شناسه بقیش شر شده باید یه گیگ دیگه بگیری تا مشکلت حل بشه:46:

Saghachi
30-06-2008, 14:26
خوب چرا رمو بی خیال بشیم تو این زده CPU و رمت پاینه:18:
رمت فقط 766 تاشو می شناسه بقیش شر شده باید یه گیگ دیگه بگیری تا مشکلت حل بشه:46:
عزیز من چرا گیج بازی در میاری دارم میگم "رم رو بیخیال بشید یکی دیگه هم دارم میذارم کنارش حله"

فقط بگین CPU رو چیکار کنم ؟ اصلا CPU دوهسته ای هست مال من یا تک هسته ای ؟
حداقل CPU لازم واسه اجرا این بازی چیه ؟

Ali Pacino
30-06-2008, 14:43
عزیز من چرا گیج بازی در میاری دارم میگم "رم رو بیخیال بشید یکی دیگه هم دارم میذارم کنارش حله"

فقط بگین CPU رو چیکار کنم ؟ اصلا CPU دوهسته ای هست مال من یا تک هسته ای ؟
حداقل CPU لازم واسه اجرا این بازی چیه ؟
حالا چرا اینجوری صحبت می کنی من مگه به شما بی احترمی کردم؟!:13:
من فقط می خوام مشکلت رو حل کنم:10:اون چیزی که به ذهنم می رسه رو دوستانه بهت می گم ناراحتت می کنه؟!
تو صفحه ی اول این تاپیکم زده با چه سیستمی اجرا می شه!
منم واست همینجا می زارم
Minimum Configuration:
Operating System: Windows® XP (with Service Pack 2) or Windows Vista®
Processor: Dual core 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant
card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller
8 گیگم فضا می خواد حواست باشه!
اگه ویندوزت XP باشه 1 گیگ کافیه اما اگه ویستا باشه 2 گیگ رم می خواد!

Saghachi
30-06-2008, 14:58
خدا خیرت بده خب از اولش بگو Processor: Dual core 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800 لازمه

راستی برای اینکه تا یه 2 سالی از شر تعویض CPU در امون باشم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟ راستی اینو هم نگفتید CPU فعلی من تک هسته ای هست یا ... ؟

Ali Pacino
30-06-2008, 15:06
خدا خیرت بده خب از اولش بگو Processor: Dual core 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800 لازمه

راستی برای اینکه تا یه 2 سالی از شر تعویض CPU در امون باشم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟ راستی اینو هم نگفتید CPU فعلی من تک هسته ای هست یا ... ؟
مال شما باید تک هسته ای باشه خودتم می تونی بری ببینی کلیدای کنترل و آلت رو نگه دار و کلید دلیت رو بزن برو قسمت پرفومنس اونجا مشخصه:46:
2 هسته ای Intel خوبه 4.6 که می شه 2 تا 2.400 برای خودمم همینه اما AMD واسه بازی بهتره برو تو بازار بگو آخرین مدلش رو می خوام سرعتشم خفن باشه:10:
شما می تونی صبر کنی سی پی یو های 8 هسته ای هم داره می یاد به بازار:18:اونوقت دیگه تا 5 سال دیگه خیالت از بابت سی پی یو می تونه راحت باشه:8:

Saghachi
30-06-2008, 16:15
مال شما باید تک هسته ای باشه خودتم می تونی بری ببینی کلیدای کنترل و آلت رو نگه دار و کلید دلیت رو بزن برو قسمت پرفومنس اونجا مشخصه:46:
2 هسته ای Intel خوبه 4.6 که می شه 2 تا 2.400 برای خودمم همینه اما AMD واسه بازی بهتره برو تو بازار بگو آخرین مدلش رو می خوام سرعتشم خفن باشه:10:
شما می تونی صبر کنی سی پی یو های 8 هسته ای هم داره می یاد به بازار:18:اونوقت دیگه تا 5 سال دیگه خیالت از بابت سی پی یو می تونه راحت باشه:8:

چطور من بفهمم دو هسته ای هست یا نه ؟

Ali Pacino
30-06-2008, 17:24
:21:

خوب مشخصه اگه تو قسمت CPU Usage History عکس 2 تا نمودار سی پی یو بودش سی پی یو شما 2 هسته ای هست که مال شما یه نمودار بیشتر نداره

yasser1680
01-07-2008, 03:33

سی پی یو شما تک هسته ای هست و بسیار ضعیف.در ضمن برای مشاهده مشخصات سی پی یو باید از برنامه CPU - Z استفاده کنی.

شما می تونی صبر کنی سی پی یو های 8 هسته ای هم داره می یاد به بازار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gifاونوقت دیگه تا 5 سال دیگه خیالت از بابت سی پی یو می تونه راحت باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif

چرا داری بچه مردم رو امیدوار میکنی علکی ؟آخرین سی پی یو تولید شده 4 هسته ای هستند تازه این هسته ها هم تو بعضی بازیها و برنامه ها بی کارن.

لوگان
01-07-2008, 08:42
میگم سیستم خفن میخوایین ببندین صبر کن سی پی یو 8 هسته ای بیاد یه مادر بورد که 2 تا سی پی یو بهش میخوره بگیر میشه 16 هسته! 4 تا رم 4 گیگ ddr3 بگیر میشه 16 گیگ رم . باسه کارت گرافیکم سامسونگ قول داده 20 گیگ بسازه بعد اونم میگیرید رو مادر بورد هایی که 2 تا کارت گراغیک میخوره نصب میکنی میشه 40 گیگ کارت گرافیک! هارد دیسک هم که seagate 2ترا بایتی زده 4 تا از اونا رو میگری میگه 8000 گیگ . بعد برو با کمپیوتر صفا کن .
شوخی کردما جدی نگیرین یه موقع . ولی خبر در مورد اومدن همچین قطعاتی که گغتم صحت دارم . وقت کنم منبعشم میزنم.
با تشکر

golmohammadi
01-07-2008, 09:01
میگم سیستم خفن میخوایین ببندین صبر کن سی پی یو 8 هسته ای بیاد یه مادر بورد که 2 تا سی پی یو بهش میخوره بگیر میشه 16 هسته! 4 تا رم 4 گیگ ddr3 بگیر میشه 16 گیگ رم . باسه کارت گرافیکم سامسونگ قول داده 20 گیگ بسازه بعد اونم میگیرید رو مادر بورد هایی که 2 تا کارت گراغیک میخوره نصب میکنی میشه 40 گیگ کارت گرافیک! هارد دیسک هم که seagate 2ترا بایتی زده 4 تا از اونا رو میگری میگه 8000 گیگ . بعد برو با کمپیوتر صفا کن .
شوخی کردما جدی نگیرین یه موقع . ولی خبر در مورد اومدن همچین قطعاتی که گغتم صحت دارم . وقت کنم منبعشم میزنم.
با تشکر

هميشه سعي كنيد از موجود صحبت كنيد
اينجوري مياد فلان ميشه را بيخيال
تازشم اگه بياد ميدوني با چه قيمتي مياد ؟

لوگان
01-07-2008, 09:10
هميشه سعي كنيد از موجود صحبت كنيد
اينجوري مياد فلان ميشه را بيخيال
تازشم اگه بياد ميدوني با چه قيمتي مياد ؟
قیمت هاردو که اومده یه قدری که شرکت های بزرگ زورشون میاد بگیرن وپول من و شما هم به اون نمیرسه.

NimoOol.HD2
01-07-2008, 11:47
سلام
من بازی Assassins creed رو سخه ماه پیش خریدم ولی توی مموری بلاک 5 توی شهر جورسلیم گیر میکرد . حالا دوباره رفتم نسخه ی اصلیشو خریدم . میخوام از ادامه ی save اون برم . ولی هر چی توی فولدرC:\Documents and Settings\Nima\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
میریزم ، اون رو اجرا نمیکنه . یعنی اصلا توی لیست پروفایل هاش نیست. چی کار کنم ؟؟

راستی این الطهیر توی چه کشوری هست ؟؟ فکر کنم ترکیه هست یا عربستان . چون اون ساختمانا توی کشور ای اسلامی زیاد هست ؟ کجاست ؟؟

havas_1980
01-07-2008, 12:24
سلام
من بازی Assassins creed رو سخه ماه پیش خریدم ولی توی مموری بلاک 5 توی شهر جورسلیم گیر میکرد . حالا دوباره رفتم نسخه ی اصلیشو خریدم . میخوام از ادامه ی save اون برم . ولی هر چی توی فولدرC:\Documents and Settings\Nima\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
میریزم ، اون رو اجرا نمیکنه . یعنی اصلا توی لیست پروفایل هاش نیست. چی کار کنم ؟؟

راستی این الطهیر توی چه کشوری هست ؟؟ فکر کنم ترکیه هست یا عربستان . چون اون ساختمانا توی کشور ای اسلامی زیاد هست ؟ کجاست ؟؟- سیو نسخه ناقص (دزدی) متفاوت از سیو نسخه نهایی هست. چون سیو نسخه ناقص به صورت نام کاربره ولی سیو نسخه اصلی به صورت عدد...
پس به همین دلیل باید بازی رو از نو برید.

- بازی در سرزمین مقدس یعنی چهار شهر مصیاف, دمشق (شهرهای سوریه), عکا و اورشلیم (شهرهای فلسطین) و محدوده های خارج این شهر ها (قلمرو پادشاهی) اتفاق می افته... داستان بازی در پست اول این تاپیک, کامل و دقیق معرفی شده.

Saghachi
01-07-2008, 13:29
حالا چرا اینجوری صحبت می کنی من مگه به شما بی احترمی کردم؟!:13:
من فقط می خوام مشکلت رو حل کنم:10:اون چیزی که به ذهنم می رسه رو دوستانه بهت می گم ناراحتت می کنه؟!
تو صفحه ی اول این تاپیکم زده با چه سیستمی اجرا می شه!
منم واست همینجا می زارم
Minimum Configuration:
Operating System: Windows® XP (with Service Pack 2) or Windows Vista®
Processor: Dual core 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant
card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller
8 گیگم فضا می خواد حواست باشه!
اگه ویندوزت XP باشه 1 گیگ کافیه اما اگه ویستا باشه 2 گیگ رم می خواد!
یه سوال

4600 X2 Am2 واسه اجرای بازی چطوره ؟ خوبه ؟

havas_1980
01-07-2008, 13:55
یه سوال
4600 X2 Am2 واسه اجرای بازی چطوره ؟ خوبه ؟
بسیار خوبه! چون از حداکثر سی پی یو ی معرفی شده بالاتره.

RECOMMENDED
CPU: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better

NimoOol.HD2
01-07-2008, 13:55
- سیو نسخه ناقص (دزدی) متفاوت از سیو نسخه نهایی هست. چون سیو نسخه ناقص به صورت نام کاربره ولی سیو نسخه اصلی به صورت عدد...
پس به همین دلیل باید بازی رو از نو برید.

- بازی در سرزمین مقدس یعنی چهار شهر مصیاف, دمشق (شهرهای سوریه), عکا و اورشلیم (شهرهای فلسطین) و محدوده های خارج این شهر ها (قلمرو پادشاهی) اتفاق می افته... داستان بازی در پست اول این تاپیک, کامل و دقیق معرفی شده.

ممنون از جوابت
ببخشید میشه سیو خودتونو بدید ؟؟؟ از مموری بلاک 4 باشه . ( اگرم ندارید خوب ... )آخه خیلی زور میاد بخای همشو دوباره از اول رد بکنی

NimoOol.HD2
01-07-2008, 14:20
سلام
من با اون سیو دزدیاش رو یه گولی سرش مالیدم ولی تا یه Fast Forwarding Memory یا چیزه دیگه ای بخواد بده ، صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ !! باید سیستم رو ریستارت کنم . این عکس رو ببینید . مال مافیا هست . ا
ز اینا اون ویندوز Updator ش رو نصب نکنم عیبی داره ؟ ویندوزم Windows Media Center S.P. 2 هست .
.
کسی Save خودشو نمیشه بزاره ؟؟
.
.

NimoOol.HD2
01-07-2008, 14:21
سلام
من با اون سیو دزدیاش رو یه گولی سرش مالیدم ولی تا یه Fast Forwarding Memory یا چیزه دیگه ای بخواد بده ، صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ !! باید سیستم رو ریستارت کنم . این عکس رو ببینید . مال مافیا هست . ا
ز اینا اون ویندوز Updator ش رو نصب نکنم عیبی داره ؟ ویندوزم Windows Media Center S.P. 2 هست .
.
کسی Save خودشو نمیشه بزاره ؟؟
.
.

Ali Pacino
01-07-2008, 14:32
بسیار خوبه! چون از حداکثر سی پی یو ی معرفی شده بالاتره.

RECOMMENDED
CPU: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better
تایید می شه:10:

amirpers
01-07-2008, 14:46
دوستان من چند وقت پیش سوالی پرسیده بودم مبنی بر اینکه حجم دی وی دی اصلی بازی چقدره . که متاسفانه جواب نگرفتم .
الان بالاخره بعد از چهار بار تونستم نسخه اصلی رو پیدا کنم . حالا می خوام جواب اون سوال رو خودم بدم شاید به در د دیگران هم خورد :
نسخه ناقص :
دی وی دی 1 : 3.93 و دی وی دی 2 : 2.77
نسخه کامل :
دی وی دی 1 : 3.93 و دی وی دی 2 : 2.68

Ali Pacino
01-07-2008, 16:31
دوستان من چند وقت پیش سوالی پرسیده بودم مبنی بر اینکه حجم دی وی دی اصلی بازی چقدره . که متاسفانه جواب نگرفتم .
الان بالاخره بعد از چهار بار تونستم نسخه اصلی رو پیدا کنم . حالا می خوام جواب اون سوال رو خودم بدم شاید به در د دیگران هم خورد :
نسخه ناقص :
نسخه کامل :
یعنی حجم دی وی دی ناقص از کاملش بیشتره:18:
منطقی نیستش:19:

NimoOol.HD2
01-07-2008, 22:59
ببخشید کسی نمیشه جواب ما رو بده . من به ظاهر نسخه ی اصلیشو گرفتم. اون Detectorش هم همه رو چک گذاشته و مشکلی ندارم ولی توی بازی بعد از 30ثانیه ای ، صفحه سیاه میشه و باید ریست کنم . مشکل چیه ؟؟؟

golmohammadi
01-07-2008, 23:39
بچه ها يه سوال
عده اي سربازها تركي حرف ميزنند
همچنين پرچم تركيه هم در مناطق هستش
ولي در داستان بازي به اين موضوع چيزي اشاره نشده
جريان چيه ؟

havas_1980
02-07-2008, 00:54
بچه ها يه سوال
عده اي سربازها تركي حرف ميزنند
همچنين پرچم تركيه هم در مناطق هستش
ولي در داستان بازي به اين موضوع چيزي اشاره نشده
جريان چيه ؟در زمانی که بازی اتفاق میافتد ترکان سلجوقی قسمتی از خاک سوریه رو در دست داشتند.
به همین علت در شهر دمشق و اطراف این شهر بیشتر شاهد حضور نیروهای ترک هستیم...

ماراتون
02-07-2008, 01:18
نسخه ناقص :
نسخه کامل :

تایید میشه. من ایمیج ازش گرفتم حجمش همینه. بازی رو هم تا ته رفتم ولی کسی نگفت موتور این بازی چیه

Paradise_human
02-07-2008, 01:22
در زمانی که بازی اتفاق میافتد ترکان سلجوقی قسمتی از خاک سوریه رو در دست داشتند.
به همین علت در شهر دمشق و اطراف این شهر بیشتر شاهد حضور نیروهای ترک هستیم...
تائید می شه.:20:
اون سرباز هایی که لباس سبز پوشیدن ترکان سلجوقی هستند و اون سرباز هایی هم که لباس قرمز تنشونه سرباز های صلاح الدین هستن.
دقیقا سلجوقیان در همون موقع بر کل خاورمیانه حتی ترکیه و بخشی از اروپا که همون استانبول میشه و افغانستان و ... (البته به جز مصر که دست فاطمیان(ساطان صلاح الدین) بوده:27:) حکومت میکردند.
البته تو یه جا خوندم نوشته بود سلجوقیان قلمرو شون دو قسمت بوده یکی پایتختش کرمان بوده که بخش شرقی قلمرو بهش میگفتن و یکی هم قسطنطنیه (استانبول) پایتختش بوده که بهش میگفتن قلمرو غربی یا اروپایی.
اینم بدونید امیرارسلان نامدارم جزء شاهان سلجوقی بوده و طغرل هم بوده (اگه اشتباه نکنم) که جزء شاهان ایران به حساب میان.
حالا کی اون زمان سلطان بوده دقیقا نمیدونم.
حالا یه سوال براتون پیش میاد :
میگید چرا هم سربازا ترک عربی حرف میزنن هم سربازا عرب ترکی حرف میزنن؟
این دیگه ضعف بازی و سازندهاست که این دو قوم رو تو بازی از هم تفکیک نکردن!!!!
تازه من یه جمله فارسی هم توش شنیدم خالی نمیبندم مطمئن باشید.
میگه: از اون طرف رفت.
تو کل بازی فقط دوبار شنیدم.
اولین بار که شنیدم فکر کردم گوشام اشتباه شنیده ولی برای بار دوم که شنیدم فهمیدم که اشتباه نکردم و درست شنیدم.
کسی اینو تائید میکنه؟؟؟:19::19::19:

nima_7121
02-07-2008, 01:22
سلام .
دوستان پچی چيزی نيست که رو نسخه غير اصل بريزيم مشکلاش برطرف بشه؟

من تا ميخوام وارد اورشليم بشم از بازی مياد بيرون(memory block 3)

Ali Pacino
02-07-2008, 01:36
اون سرباز هایی که لباس سبز پوشیدن ترکان سلجوقی هستند و اون سرباز هایی هم که لباس قرمز تنشونه سرباز های صلاح الدین هستن.
دقیقا سلجوقیان در همون موقع بر کل خاورمیانه حتی ترکیه و بخشی از اروپا که همون استانبول میشه و افغانستان و ... (البته به جز مصر که دست فاطمیان(ساطان صلاح الدین) بوده:27:) حکومت میکردند.
البته تو یه جا خوندم نوشته بود سلجوقیان قلمرو شون دو قسمت بوده یکی پایتختش کرمان بوده که بخش شرقی قلمرو بهش میگفتن و یکی هم قسطنطنیه (استانبول) پایتختش بوده که بهش میگفتن قلمرو غربی یا اروپایی.
اینم بدونید امیرارسلان نامدارم جزء شاهان سلجوقی بوده و طغرل هم بوده (اگه اشتباه نکنم) که جزء شاهان ایران به حساب میان.
اولین بار که شنیدم فکر کردم گوشام اشتباه شنیده ولی برای بار دوم که شنیدم فهمیدم که اشتباه نکردم و درست شنیدم.
خیلی جالبه ولی من که متاسفانه نشنیدم:18:شاید بازی شما ناقص دوبله شده:31:
بیشتر تو این بازی کلمه سعدونی روشنیدم کسی می دونه معنیش چیه؟!

Saghachi
02-07-2008, 05:54
تو رو خدا کمکم کنید ... بدبخت شدم کلی خرج کامپیوترم کردم ولی هنوز بازی به شدت گیر داره !!!! کدوم قطعه از کامپیوتر ناسازگاره ؟ در ضمن مادربرد هم بایوس استار هست

تو رو خدا کمک

djmd
02-07-2008, 08:28
تو رو خدا کمکم کنید ... بدبخت شدم کلی خرج کامپیوترم کردم ولی هنوز بازی به شدت گیر داره !!!! کدوم قطعه از کامپیوتر ناسازگاره ؟ در ضمن مادربرد هم بایوس استار هست

تو رو خدا کمک

یه نکته دیگه که میشه فهمید بازی کامله یا ناقصه !!!
بازیه کامل منوی تنظیمات گرافیکش چهار تا درجه داره بعضی هاش ولی ناقصه 3 درجه ای بیشتر نداره !!!
بازیه کامل تو دیتکتورش کارتهای DX10 رو می نویسه شیدر مدل 4 ولی ناقص جیفورس 9800 رو هم می زنه شیدر مدل 3 !!!!

Saghachi
02-07-2008, 09:18
یه نکته دیگه که میشه فهمید بازی کامله یا ناقصه !!!
بازیه کامل منوی تنظیمات گرافیکش چهار تا درجه داره بعضی هاش ولی ناقصه 3 درجه ای بیشتر نداره !!!
بازیه کامل تو دیتکتورش کارتهای DX10 رو می نویسه شیدر مدل 4 ولی ناقص جیفورس 9800 رو هم می زنه شیدر مدل 3 !!!!
آقا جواب ما رو بدین اینها چش به من

خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااا

Paradise_human
02-07-2008, 09:50

تو رو خدا کمک

عزیز شما گرافیکت مشکل داره.
چون فکر کنم onboard هستش.
رمت هم اگر 2 بود بهتر بود.

Saghachi
02-07-2008, 10:18
ولی رم یک وهمین گرافیک برای اجرای بازی که کافیه ؟!@؟!@!@؟@؟

golmohammadi
02-07-2008, 10:19
من كه تو كل بازي چنين چيزي نشنيدم

تو رو خدا کمک

همانطور كه دوستمون گفت گرافيك شما انبورد هست
شما هر كاري كنين نميتونين باز كنين
حتي بهتري سي پي يو و بيشترين رم را هم ببندي بازم باز نميكنه
بايد كارت گرافيك بخري
اونم 8600 يا بالاتر از اين كارت

amirpers
02-07-2008, 11:20
یعنی حجم دی وی دی ناقص از کاملش بیشتره:18:
منطقی نیستش:19:

دقیقا همینطوره . حجمش کمتره .

david23
02-07-2008, 11:59
آقا من با عرض شرمساری بگم که اول بازی تو مرحله تمرینیه فکر کنم یه سری آدم دارن که کوزه رو سرشون هست دور هم میچرخن راهنما میگه با کلید شیفت اونا رو کنار بزن ولی تا من تا جلو میرم دست بزنم کوزه هاشون مییوفته بعد دوباره باید برم - من تا حالا این سبک بازی نکرد م واسه همین یکم گیج شدم

لوگان
02-07-2008, 12:01
آقا من با عرض شرمساری بگم که اول بازی تو مرحله تمرینیه فکر کنم یه سری آدم دارن که کوزه رو سرشون هست دور هم میچرخن راهنما میگه با کلید شیفت اونا رو کنار بزن ولی تا من تا جلو میرم دست بزنم کوزه هاشون مییوفته بعد دوباره باید برم - من تا حالا این سبک بازی نکرد م واسه همین یکم گیج شدم
شیفتو ول نکن همین جور بگیر برو جلو. تازه این خوبه که اولش تو رو بازی آشنا میکنه بهت یاد میده.

Ali Pacino
02-07-2008, 12:02
من می خواستم این بازی رو با گیم پد بازی کنم ولی وارد تنظیماتش که می شدم می خواست یکی از کلیداش رو عوض کنم بازی قفل می کرد فکر کنم کلید C کسی به این مشکل نخورده؟!

Stone
02-07-2008, 12:14
اوخ بالاخره اصلشو گیر آوردم

و تمومش کردم بازیش شاهکاره

NimoOol.HD2
02-07-2008, 19:43
سلام
یه سوال داشتم
نسخه ی تقلبی را تا مموری بلاک سه بدون هیچ مشکلی ، بازی کردم ولی نسخه ی اصلی ( که کیفیت تصویرش تا 4رو هم داره و سیوش هم به شکل عدد هست ) موقعی که از اموزش میای بیرون و بازی رو میخوای شروع کنی بعد از چند ثانیه ( مثالا یکی رو بکشی ، یا سربازا رو عصبانی کنی ) بازی قفل میکنه یعنی سیاه میشه و صدای بک گراند ( صدای گل و بلبل !!!) پخش میشه و دیگه هیچ. باید ریست کنی .
باید چه کنم ؟؟
اینم اون Detectorش :

golmohammadi
02-07-2008, 22:43
من می خواستم این بازی رو با گیم پد بازی کنم ولی وارد تنظیماتش که می شدم می خواست یکی از کلیداش رو عوض کنم بازی قفل می کرد فکر کنم کلید C کسی به این مشکل نخورده؟!

واسه من كه چنين مشكل بوجود نيومد
ببين دست چپ اولش بايد نوع ورودي را انتخاب كني
بايد جهت را چند بار به راست يا چپ بزني تا ورودي براي بازي به گيم پد تنظيم بشه
بعد كه تنظيم شد بيايي سراغ تنظيمات بعدي
شما ببين تو اون قسمت گيم پد شناسايي شده يا نه ؟

Paradise_human
03-07-2008, 10:11
سلام
یه سوال داشتم
نسخه ی تقلبی را تا مموری بلاک سه بدون هیچ مشکلی ، بازی کردم ولی نسخه ی اصلی ( که کیفیت تصویرش تا 4رو هم داره و سیوش هم به شکل عدد هست ) موقعی که از اموزش میای بیرون و بازی رو میخوای شروع کنی بعد از چند ثانیه ( مثالا یکی رو بکشی ، یا سربازا رو عصبانی کنی ) بازی قفل میکنه یعنی سیاه میشه و صدای بک گراند ( صدای گل و بلبل !!!) پخش میشه و دیگه هیچ. باید ریست کنی .
باید چه کنم ؟؟
اینم اون Detectorش :
شما یا مشکلت از ویندوزته.
یا اینکه گرافیک و سر 4 میزاری سیستم نمیکشه.
میتونی هم اون پچی که 2-3 ماه پیش عرضه کردن و دانلود کنی یه بارم با اون تست کنی شاید مشکلت رفع بشه.
موفق باشی.

*عیسی*
03-07-2008, 10:30
سلام دوستان.من گرافیک بازی رو تو بیشترین حالت ممکن گذاشتم. الآن وقتی دارن حرف می زنن بعضی وقت ها صدا از تصویر جلو می زنه بعد دوباره وای می سته تا تصویر به صدا برسه و ادامه ی حرفاشو می زنه. می خواستم بدونم مشکل از خود بازیه یا این که من گرافیک رو بالا کشیدم سیستمم نمی کشه؟ سیستم من:

ویندوز ویستا-کارت گرافیک 8600GT Geforce - رم 2Gb و cpu:intel core2 duo 2.2GH E4500

Paradise_human
03-07-2008, 11:01
سلام دوستان.من گرافیک بازی رو تو بیشترین حالت ممکن گذاشتم. الآن وقتی دارن حرف می زنن بعضی وقت ها صدا از تصویر جلو می زنه بعد دوباره وای می سته تا تصویر به صدا برسه و ادامه ی حرفاشو می زنه. می خواستم بدونم مشکل از خود بازیه یا این که من گرافیک رو بالا کشیدم سیستمم نمی کشه؟ سیستم من:

ویندوز ویستا-کارت گرافیک 8600GT Geforce - رم 2Gb و cpu:intel core2 duo 2.2GH E4500
فقط همینو میدونم که مشکل صدا مربوط به سیستمت نمیشه.
بقیشو باید دوستان راهمناییت کنن.

golmohammadi
03-07-2008, 13:08

گرافيكت نميكشه عزيز
وقتي گرافيكت كم مياره سرعت تصوير از سرعت صدا كمتر ميشه
واسه همين صدا زود تر از تصوير حركت ميكنه
گراقيك بازي را كمي پائين بياري حله ...

*عیسی*
03-07-2008, 18:17
گرافيكت نميكشه عزيز
وقتي گرافيكت كم مياره سرعت تصوير از سرعت صدا كمتر ميشه
واسه همين صدا زود تر از تصوير حركت ميكنه
گراقيك بازي را كمي پائين بياري حله ...

من با بازی کرایسیس تو گرافیک Very High مشکل نداشتم! حالا تو این بازی کم میاره !:18: هر چقدر پول واسه کارت گرافیک می دی 2 روز دیگه باید عوضش کنی.:41:

Ali Pacino
03-07-2008, 18:40
من با بازی کرایسیس تو گرافیک Very High مشکل نداشتم! حالا تو این بازی کم میاره !:18: هر چقدر پول واسه کارت گرافیک می دی 2 روز دیگه باید عوضش کنی.:41:
منم مشکل شما رو داشتم و بازی رو همین طوری تموم کردم فکرم می کردم مشکل از صداگذاری خود بازیه:31:کلا شما هم زیاد نمی خواد سخت بگیری حالا صدا با تصویر نخونه مشکلی نیستش که!!!:19:
به نظر من این جور بازی ها رو فقط باید با کنسول بازی کرد 360 پیشنهاد می شه Pc خوراکه بازیایه اول شخصه مثل کانتر:10:

Paradise_human
03-07-2008, 20:27
خیلی خیلی ببخشید شما کراسیس و با این سیستم سر Very hight بازی کردید؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
بابا نمی خوام توهین کنم ولی اگه می خواید خالی ببندید یه چیزی بگید که بهش بیاد.
هنوز کسی با سیستم های ابر قدرت خونگی نتونسته سره آخرین گرافیک بازیش کنه بعد شما با cpu 2.2 core2dou و گرافیک 8600 کزایسیس و سره very high اوردید:18::18::18::18:.خوبه والا
من cpu ام از شما بالا تره 2.66 core 2 duo هستش گرافیکمم همینه با رم 2 سره medium تونستم بدون کمبود framerate اجراش کنم.
anti analising گه شم که سره 2X میزاشتم سیستم میفتاد به تیک.
جلل خالق.

golmohammadi
03-07-2008, 21:10
خیلی خیلی ببخشید شما کراسیس و با این سیستم سر Very hight بازی کردید؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
هنوز کسی با سیستم های ابر قدرت خونگی نتونسته سره آخرین گرافیک بازیش کنه بعد شما با cpu 2.2 core2dou و گرافیک 8600 کزایسیس و سره very high اوردید:18::18::18::18:.خوبه والا
من cpu ام از شما بالا تره 2.66 core 2 duo هستش گرافیکمم همینه با رم 2 سره medium تونستم بدون کمبود framerate اجراش کنم.
جلل خالق.

خوب انتياليزينگ خيلي مهمه
شايد دوستمون در Very High ولي بدون انتياليزينگ باز كرده
سيستم من در High باز ميكنه
با 8x انتياليزينگ
گرافيم همون 8600gt 1gig
رم 3 گيگ
سي پي يو 3 اينتل
سيستم عامل ويستا 64 بيتي
البته وقتي انتياليزينگ 8 ميدم در Medium بهتر باز ميكنه
يعني با 8x و در High خوب باز نميكنه

Paradise_human
03-07-2008, 21:32
با 8x انتياليزينگ
گرافيم همون 8600gt 1gig
رم 3 گيگ
سي پي يو 3 اينتل
سيستم عامل ويستا 64 بيتي
1 گیگ ddr3 یا ddr 2 ؟
آخه من 256 ddr 3 دارم.
بعد شما رمت 3 هست.
تازه شما میگی hight
cpu شما تک هسته ای هستش یا 2 هسته ای؟
ولی اون دیگه خالی بندی بود.

pejmangame
03-07-2008, 22:46
من کل تنظیمات بازی رو گذاشتم رو High و گرخیدم تا حالا همچین کیفیتی ندیده بودم

چرا دموها اسکیپ نمیشن همون اول بازی باید یه ساعت دمو نگاه کرد.؟

Ali Pacino
03-07-2008, 23:18
من کل تنظیمات بازی رو گذاشتم رو High و گرخیدم تا حالا همچین کیفیتی ندیده بودم

چرا دموها اسکیپ نمیشن همون اول بازی باید یه ساعت دمو نگاه کرد.؟
متاسفانه این تنها ایرادی هست که می شه به بازی گرفت

لوگان
04-07-2008, 01:57
من اصولا خوشم نمیاد تنظیمات بازی رو رو high بزارم چون هی گیر میکنه. بنظر شما اشکال از کدومه. حتما کارت گرافیک.نه؟ولی 512 مگابایته.
cpu:dual core 3ghz
grapic:8400 gs
ram:1gb
متشکر میشم اگه جواب بدین.

Ali Pacino
04-07-2008, 07:29
من اصولا خوشم نمیاد تنظیمات بازی رو رو high بزارم چون هی گیر میکنه. بنظر شما اشکال از کدومه. حتما کارت گرافیک.نه؟ولی 512 مگابایته.
ایراد از گارت گرافیکت هست چون 512 ریل نیست و GS هستش برای همین از رم شما شیر می شه
متاسفانه رمتون هم پاینه:46:

لوگان
04-07-2008, 09:03
ایراد از گارت گرافیکت هست چون 512 ریل نیست و GS هستش برای همین از رم شما شیر می شه
متاسفانه رمتون هم پاینه:46:
یعنی من رم بزارم حل میشه. دیگه نرم کارت گرافیک عوض کنم. ولی خوب همه رو اونجا تیک زده.

*عیسی*
04-07-2008, 09:31
جلل خالق.

عزیز من واسه چی خالی ببندم؟شما اصلا منو می شناسید که من واسه شما خالی ببندم و پوز بدم؟:13: شاید شما پچ های بازی رو نصب نکردید تا بازیتون روون اجرا بشه! من تو ویندوز XP با گرافیک High هم یکم مشکل داشتم ولی 3 تا پچ نصب کردم و رفتم توی ویستا بازی کردم . با کمال تعجب دیدم تو Very high روون اجرا می شه. حالا شما می خای باور کن می خای باور نکن.

Ali Pacino
04-07-2008, 09:36
یعنی من رم بزارم حل میشه. دیگه نرم کارت گرافیک عوض کنم. ولی خوب همه رو اونجا تیک زده.
اگه رمتو ارتقا بدی 2 گیگ یا 3 گیگ مشکلت تا حدود زیادی حل می شه چون کارت گرافیکت GT نیستش و از رم شر می کنه

*عیسی*
04-07-2008, 09:46
با 8x انتياليزينگ
گرافيم همون 8600gt 1gig
رم 3 گيگ
سي پي يو 3 اينتل
سيستم عامل ويستا 64 بيتي

بله حق با شماست. الآن رفتم تو تنظیمات دیدن انتياليزينگ رو off هست . وقتی زیادش کردم(در همون حالت Very high ) تیک برداشت.:24: شما حالا یکم توضیح می دید که این انتياليزينگ چی هست و چرا باعث این تیک می شه؟

لوگان
04-07-2008, 10:11
اگه رمتو ارتقا بدی 2 گیگ یا 3 گیگ مشکلت تا حدود زیادی حل می شه چون کارت گرافیکت GT نیستش و از رم شر می کنه
خیلی ممنون ولی من میخوام یه کاری کنم رو high هم اجرا بشه. سی پی یو و مادر بورد که اشکال ندارند خوب رم رو عوض کنم حل دیگه. نه؟

siavashjal
04-07-2008, 10:45
سلام
با این سیستم میشه این بازی رو با تنظیمات high انجام داد؟

CPU AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5000+
MAIN BOARD ASUS - M2N-E
RAM Patriot - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
VGA CARD ASUS - GeForce 8500GT - 512MB

لوگان
04-07-2008, 10:51
سلام

MAIN BOARD ASUS - M2N-E
سی پی یو اینتل باید چه مارکی باشه؟

Ali Pacino
04-07-2008, 11:39
سلام

MAIN BOARD ASUS - M2N-E
این سیستم خوبیه و این بازی رو بدون کوچکترین مشکلی اجرا می کنه تنظیماتشم می تونی رو های بزاری:46:

havas_1980
04-07-2008, 11:59
سی پی یو اینتل باید چه مارکی باشه؟
CPU حداقل Dual core 2.6 GHz Pentium D و حداکثر Core 2 Duo 2.2 GHz باشه.

Paradise_human
04-07-2008, 12:14
عزیز من واسه چی خالی ببندم؟شما اصلا منو می شناسید که من واسه شما خالی ببندم و پوز بدم؟:13: شاید شما پچ های بازی رو نصب نکردید تا بازیتون روون اجرا بشه! من تو ویندوز XP با گرافیک High هم یکم مشکل داشتم ولی 3 تا پچ نصب کردم و رفتم توی ویستا بازی کردم . با کمال تعجب دیدم تو Very high روون اجرا می شه. حالا شما می خوای باور کن می خوای باور نکن.
واقا!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:
من متاسفانه پچ هاش و نصب نکردم.

golmohammadi
04-07-2008, 12:59
بله حق با شماست. الآن رفتم تو تنظیمات دیدن انتياليزينگ رو off هست . وقتی زیادش کردم(در همون حالت Very high ) تیک برداشت.:24: شما حالا یکم توضیح می دید که این انتياليزينگ چی هست و چرا باعث این تیک می شه؟
آنتياليزينگ باعث ميشه تا لبه هاي اجسام نرم تر بشند و از اون حالت تيزي دربياند و خيلي مهمه

این سیستم خوبیه و این بازی رو بدون کوچکترین مشکلی اجرا می کنه تنظیماتشم می تونی رو های بزاری:46:

1 گیگ ddr3 یا ddr 2 ؟
آخه من 256 ddr 3 دارم.
بعد شما رمت 3 هست.
تازه شما میگی hight
cpu شما تک هسته ای هستش یا 2 هسته ای؟
ولی اون دیگه خالی بندی بود.
علي جون لطف دارند
ولي من فكر نكنم بتوني تاآخر روان اجرا كني

من اين گرافيك را داشتم
حتي با افزايش رم هم شايد به نتيجه مطلوب نرسي
يعني اجرا ميكني ولي نه با آخرين كيفيت

عزیز من واسه چی خالی ببندم؟شما اصلا منو می شناسید که من واسه شما خالی ببندم و پوز بدم؟:13: شاید شما پچ های بازی رو نصب نکردید تا بازیتون روون اجرا بشه! من تو ویندوز XP با گرافیک High هم یکم مشکل داشتم ولی 3 تا پچ نصب کردم و رفتم توی ویستا بازی کردم . با کمال تعجب دیدم تو Very high روون اجرا می شه. حالا شما می خای باور کن می خای باور نکن.
بله به پچ ها اعتقاد دارم
من خودم وقتي پچو ريختم خيلي روانتر شد
[QUOTE=siavashjal;2604514]سلام

Mist
04-07-2008, 14:25
quote=golmohammadi;2605258]
علي جون لطف دارند
من اين گرافيك را داشتم
بله به پچ ها اعتقاد دارم

سلام

با دوستمون موافقم

من با اين سيستم بازي كردم ولي اصلا حال نداد يعني نتونستم اونجوري كه بايد با گرافيك بالا بازي كنم شما چطوري

ميگين ميشه

اگه چيز خاصي هست كه بايد نصب ميكردم لطفا با اسم برنامه بگين

ممنون :11:

ali_ranger22
04-07-2008, 15:52
دانلود پچ 1.02 بازی با حجم 35 مگ (اگه تکراریه ببخشید)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

golmohammadi
04-07-2008, 21:52
quote=golmohammadi;2605258]
علي جون لطف دارند
من اين گرافيك را داشتم
بله به پچ ها اعتقاد دارم

با دوستمون موافقم

من با اين سيستم بازي كردم ولي اصلا حال نداد يعني نتونستم اونجوري كه بايد با گرافيك بالا بازي كنم شما چطوري

ميگين ميشه

اگه چيز خاصي هست كه بايد نصب ميكردم لطفا با اسم برنامه بگين

ممنون :11:
نه عزيز چيز خاصي نميخواد
فقط پچ را بريز تا بازي روونتر بشه
رم شما خوبه
سي پي يو هم خوبه
اما گرافيكت زياد خوب نيست
حقيقتش من اول 8400gs داشتم
بعدش 8500GT گرفتم
الان هم 8600 GT 1gig دارم
كارت 8500 gt اونطور كه در تئوري از 8400 gs جلو هست عملا انقدر قوي نيست
ولي 8600 نسبتا خوبه

اتفاقا خيلي هم خوب كاري كردي
بچه ها همگي اينو دانلود كنين و نصب كنين تا ببينين چقدر تو روند بازي فرق ميكنه

Mist
04-07-2008, 22:08
نه عزيز چيز خاصي نميخواد
فقط پچ را بريز تا بازي روونتر بشه

دستت درد نكنه ali_ranger22 جان از شما هم ممنونم من بازي رو تموم كردم ولي با اين اوصاف بايد يه بار ديگه

نصب كنم با حال بيشتر بازي كن

لوگان
05-07-2008, 10:53

من اینو دانلود کردم ولی کرک میخواد .اگه لطف کنین کرکشو بزارین ممنون میشم.

S A M
05-07-2008, 10:59
میشه یکی بگه کودوم شرکت داره بازیهای سالم و اصل رو میفروشه؟

*hamedkhatar*
05-07-2008, 12:03
من اینو دانلود کردم ولی کرک میخواد .اگه لطف کنین کرکشو بزارین ممنون میشم.

سلام
به لینک زیر برید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ENGLISH]%20Fixed%20EXE%201
اونجا که نوشته Assassin's Creed v1.02 [ENGLISH] Fixed EXE #1 این رو دانلود کنید
حجمش 8 مگ هست وقتی باز میکنید میشه 40 مگ
من خودم دانلود کردم جواب میده
موفق باشید

NimoOol.HD2
05-07-2008, 12:07
ببخشید من که بازیم یه دفعه میاد بیرون چی کار کنم ؟؟
رفتم از شرکت Spy ...دوباره خریدم ولی بازم همونجوریه بعد از مرحله ی آموزشیش از بازی میاد بیرون ( بعد از چند ثانیه ای : حدودا 40 )

مشکل از Windowsم نیست ؟؟؟
Windows Media centre Edition V.2002
S.p.: 2

NimoOol.HD2
05-07-2008, 12:08

سلام
این چیه ؟؟ مال انصخه دزدیه هست تا بعد از جورسلیم باز شه یا یه چیز دیگس ؟؟

Optimus Prime
05-07-2008, 13:12
این کرک Patch 1.02 بازیه. یعنی باید اول Patch 1.02 را نصب کنی بعد این کرکو قرار بدی تا بازی اجرا بشه.

Paradise_human
05-07-2008, 13:52
سلام
این چیه ؟؟ مال انصخه دزدیه هست تا بعد از جورسلیم باز شه یا یه چیز دیگس ؟؟
نه این پچ بازی هستش فکر کنم رو نسخه های fake جواب نده.
یه سری مشکلان کلی و جزئی رو رفع میکنه از جمله کم اوردن سیستم موقع اسب سواری.
البته اینو که نصب کنین احتیاج به کرکشم دارید اگه کسی خواست بگید تا لینک بزارم.

Ali Pacino
05-07-2008, 14:08
میشه یکی بگه کودوم شرکت داره بازیهای سالم و اصل رو میفروشه؟
دی سی این پی سی و وست گیم
بازی هاشون اورجینال هستش یعنی دی وی دی نقره ای:46:

Paradise_human
05-07-2008, 14:13
بچه ها یه Assassins creed فوق العاده.
شاهکار جدید Gameloft برای موبایل.

اینم لینک که مال سایت خودمونه:

اینم لینک مستقیم دانلود:

موفق باشید.

NimoOol.HD2
05-07-2008, 19:31
بچه ها یه Assassins creed فوق العاده.
شاهکار جدید Gameloft برای موبایل.

اینم لینک که مال سایت خودمونه:

اینم لینک مستقیم دانلود:

موفق باشید.

سلام
این بازی ماله چه گوشی هایی هست ؟؟
سیستم عامل " نگارش سوم Uiq3 " رو ساپورت میکنه ؟؟؟

Paradise_human
05-07-2008, 20:29
سلام
این بازی ماله چه گوشی هایی هست ؟؟
سیستم عامل " نگارش سوم Uiq3 " رو ساپورت میکنه ؟؟؟
s9.1 و s9.2
روی n95 , n81 البته روی گوشی های دیگه هم کار میکنه.
روی n73 توصیه نمیشه چون به شدت تیک میزنه.
کلا روی گوشی های cpu بالا.

Mist
05-07-2008, 20:33
همه جورشو ديده بوديم الا اين جلل خالق بابا اين بازيا به خدا حيفه اينجوري تو گوشي ميذارن

در ضمن اون پچو زدم خيلي بهتر شد يكي دوتا هم برنامه جانبي زدم دوباره دارم بازي ميكنم D:

ali racer
05-07-2008, 23:09
s9.1 و s9.2
روی n95 , n81 البته روی گوشی های دیگه هم کار میکنه.
روی n73 توصیه نمیشه چون به شدت تیک میزنه.
کلا روی گوشی های cpu بالا.

تو پکی که من خریده بودم
بازی برای رزولوشن 320 در 249 نبود و مشکل خوب اجرا نشدن بازی اش همینه
اگه می خوایین تا لینک بازی با این رزولوشن رو براتون بزارم

Ali Pacino
06-07-2008, 00:56
تو پکی که من خریده بودم
بازی برای رزولوشن 320 در 249 نبود و مشکل خوب اجرا نشدن بازی اش همینه
اگه می خوایین تا لینک بازی با این رزولوشن رو براتون بزارم
می خوایم این که پرسیدن نداره:31:نیکی و پرسش:10:

m2stech
06-07-2008, 22:19
کسی از قسمت بعدی بازی خبر داره که تو چین و مکزیک هست یا نه ؟ راستی آخر بازی وقتی کره ی زمینا نشون میده توجه کردین که یکی از artifact ها جنوب ایرانه !

Optimus Prime
06-07-2008, 23:24
کسی از قسمت بعدی بازی خبر داره که تو چین و مکزیک هست یا نه ؟ راستی آخر بازی وقتی کره ی زمینا نشون میده توجه کردین که یکی از artifact ها جنوب ایرانه !
هنوز هیچ مطلبی راجع به ساخته شدن AC 2 گفته نشده . فعلا هم گفتند تصمیم قاطعی برای ساختن ادامه AC ندارند. فعلا AC 2 را حالا بی خیال . . .

S A M
07-07-2008, 08:48
هنوز هیچ مطلبی راجع به ساخته شدن AC 2 گفته نشده . فعلا هم گفتند تصمیم قاطعی برای ساختن ادامه AC ندارند. فعلا AC 2 را حالا بی خیال . . .
سلام
قبلا بازی رایانه نوشته بودش که وقتی اساسین کرید با استقبال زیادی روبرو شد حتما 2 و 3 هم میان اخه گفته بودن اساسین کرید هم یه بازی سگانه هستش !
چند تا سوال داشتم
1 _ کودوم شرکت بازیهای تقلبی رو پخش کردش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 _ ...

Mist
07-07-2008, 23:04
سلام
قبلا بازی رایانه نوشته بودش که وقتی اساسین کرید با استقبال زیادی روبرو شد حتما 2 و 3 هم میان اخه گفته بودن اساسین کرید هم یه بازی سگانه هستش !
چند تا سوال داشتم
1 _ کودوم شرکت بازیهای تقلبی رو پخش کردش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 _ ...

نميدونم ولي 4 5 تا به ما انداختن گفتن اصله كه نبود آخرشم با مكافات پيداش كردم

لوگان
08-07-2008, 09:03
ac 2 رو فکر کنم اگه بسازن بعد بریزیم رو کامپیوتر کامپیوتر بسوزه!

S A M
08-07-2008, 11:04
نميدونم ولي 4 5 تا به ما انداختن گفتن اصله كه نبود آخرشم با مكافات پيداش كردم
اونی رو که با مکافات پیدا کردی برای کودوم شرکته؟
--------------------------
برای شرکت پردیس سالمه؟

Mist
08-07-2008, 13:04
برای شرکت پردیس سالمه؟

نفهميدم دي وي دي كپي به دستم رسيد توش هم تبليغ هيچ شركتي نبود اگه بخواي امروز ميرم فروشگاه ميپرسم

شب خبرشو برات ميدم

S A M
08-07-2008, 13:13
میست جان واقعا ممنون میشم ...
راستی یه سوال داشتم : من رم 1 گیگ دارم و گرافیک جیفورس 7200 و سی پی یو 3.2 ولی اول بازی ، بازی خیلی کند هستش چیجوری این جالت کند رو بر دارم؟

golmohammadi
08-07-2008, 23:13
میست جان واقعا ممنون میشم ...
راستی یه سوال داشتم : من رم 1 گیگ دارم و گرافیک جیفورس 7200 و سی پی یو 3.2 ولی اول بازی ، بازی خیلی کند هستش چیجوری این جالت کند رو بر دارم؟

سيستم برا اجراي بازي ضعيفه
البته بيشتر سي پي يو كم مياره تا ما بقي
در سي پي يوهاي معمولي براي جبران كار بايد رم را 2 گيگ يا بيشتر كرد
شما اون پچ را هم نصب كن

yasser1680
09-07-2008, 00:46
توجه کردید که در مرحله اول Metal Gear Solid 4 لباس شخصیت این بازی چطوری شبیه شخصیت Assassins هست؟

من امروز این دو تا بازی رو اشباه گرفتم!

ali racer
09-07-2008, 01:01
برای شرکت پردیس سالمه؟

من یکی گرفتم مال شرکت پرک مشکل داشت یکی دیگه
گرفتم خیلی خوب بود
حالا که نگاه میکنم میبینم این یکی هم مال پرک بوده !!!

می خوایم این که پرسیدن نداره:31:نیکی و پرسش:10:
چشم اینم خدمت شما
این مخصوص رزولوشن 320 در 240 هستش
به جای نقطه چین پی سی دانلود بنویسین
بدون فاصله

NimoOol.HD2
09-07-2008, 09:29
توی شهر ما که بیشتر سی دی ها یا Game Spy هستند یا Mafia
جفتشو نصب کردم برام مشکل داشت ( از بازی بیرون میرفت ) حالا ویندوزم رو عوض کردم کارت صدام نصب نمیشه
خبرش رو بهتون میدم که درسته یا نه !
( اگر در مورد کارت صدا میخواید کمکم کنید بیاید اینجا : )

مهدي.ف
09-07-2008, 13:20
با
gr 7300 gt
ram 1gig
cpu 3.4
میشه بازی کرد

ali_ranger22
09-07-2008, 13:23
بازی خوبیه

جناب میشه این قدر پست بیهوده ندی تو 10 دقیقه 5 تا پست بیهوده ازت دیدم

EA-Game
09-07-2008, 13:32
عقيدهي فدايون يك بازي به شدت باحاله به نظر من از پرينس بهتر

Benygh
09-07-2008, 13:53
سلام
من اصل این گیم رو تازه گرفتم حالا اگه ممکنه سیو مرحله سوم یا همون اورشلیم که برای اولین بار میری رو میخاوم اگه کسی داره .. بذاره .. ممنون میشم ...
فکر کنم میشه Memory Block 3 ...

golmohammadi
09-07-2008, 23:50
سلام
من اصل این گیم رو تازه گرفتم حالا اگه ممکنه سیو مرحله سوم یا همون اورشلیم که برای اولین بار میری رو میخاوم اگه کسی داره .. بذاره .. ممنون میشم ...
فکر کنم میشه Memory Block 3 ...

اورشليم كه بعدها ميره
اول ميره دمشق
تو دي وي دي ممكنه سيو مرحله نخست را گذاشته باشه كه بتوني از تمرينها بيرون بپري
من قبلا يكي خريده بودم كه داشت

راستي اون پكي كه من گرفتم و سالم بود مال پرديس بود

ebru_gundes_206
10-07-2008, 02:31
بچه ها من تازه این پرچم رو تو بازی دیدم که اسم حضرت علی روش نوشته شده خواستم ببینم کسی این رو دیده بود و آیا این الطایر شیعه بوده ؟ فقط کنجکاو شدم

V1PER
10-07-2008, 05:28
من تا حالا سه بار این بازی رو خریدم و هر سه بار هم گفتن با اورلیشم مشکلی نداره اما وقتی بازی کردم دیدم بازم همونه و مشکل داره حالا اگه میشه یه پچی چیزی به ما بدین که این مشکل رو حل کنه.

djmd
10-07-2008, 07:54
بچه ها من تازه این پرچم رو تو بازی دیدم که اسم حضرت علی روش نوشته شده خواستم ببینم کسی این رو دیده بود و آیا این الطایر شیعه بوده ؟ فقط کنجکاو شدم

اوه اه حالا دیدی این تاپیکو زیر رو کن ببین که گفتن !!! (در هر صورت گفتن و گفتم تو p30 ولی حالا اگه پاک کرده باشن دیگه من مسئول نیستم ولی دیدم)

Benygh
10-07-2008, 12:27
این ها فکر کنم بیشتر برای تفرقه اندازی باشه ... چون هم سنی ها این رو بازی میکنند هم شیعه ها ... و هر قوم دیگه ..
در ضمن چه دقتی داری شما ..:دی
ولی ممکنه علی هم نباشه ...

ali_ranger22
10-07-2008, 12:59
من که یه پچ گذاشتم کارتون رو راه ننداخت؟!
الطایر که مسلمونه فک کنم شیعه هم باشه البته بازی سازها شاید خودشونم ندونن چیکار کردن!!(منظور پرچمه)

shympw
10-07-2008, 20:24
من تو XP نسب می کنم صدای آدمها در نمی آد ! یعنی بقیه صداها هست فقط توضیحاتی که تو بازی میده نیست.
تو ویستا هم صداها سالمه اما در 2 ساعت 3 بار هنگ کرده کامپیوترم !
اشکال از چیه ؟
Q6600
4GB
Maximus
8800 GTS 512MB

Mist
10-07-2008, 21:48
كارت گرافيك و رمت كه مشكل نداره احتمال زياد مشكل همون ويندوزه البته يه هم فكري هم كه ميتونم بكنم اين كه شما از اين Them

ها نداري رو ويندوزت به خاطر اينكه ميگي هنگ ميكنه ميپرسم يه بار اين بلا سر من اومده اگه داري پاك كن

موفق باشي

SAEED_BARCELONA
10-07-2008, 21:58

این ها فکر کنم بیشتر برای تفرقه اندازی باشه ... چون هم سنی ها این رو بازی میکنند هم شیعه ها ... و هر قوم دیگه ..
در ضمن چه دقتی داری شما ..:دی
ولی ممکنه علی هم نباشه ...
این بازی ساز ها هم یه کارایی می کنن عجیب.
این کجاش میتونه باعث تفرقه باشه؟
هم شیعه ها حضرت علیو قبول دارن هم سنی ها!
حال باز جا شکرش باقیه که مثل Dmc3 نکردن

shympw
10-07-2008, 22:00
نه تم ندارم. الانم تو این مدت 2 بار منو انداخت بیرون !
فکر کنم اشکال از خود بازی باشه. با کارت من میشه همشو با High بازی کرد ؟
چون تو ویستا صفحه خط خطی میشه آبی. بعدم هنگ !
کلافم کرد !

golmohammadi
11-07-2008, 09:46
نه تم ندارم. الانم تو این مدت 2 بار منو انداخت بیرون !
فکر کنم اشکال از خود بازی باشه. با کارت من میشه همشو با High بازی کرد ؟
چون تو ویستا صفحه خط خطی میشه آبی. بعدم هنگ !
کلافم کرد !

بله ميشه با high اجرا كرد
منظورت از خط خطي آبي چيه ؟
دقيقا كجا اينجوري ميشه ؟
وقتي آبي ميشه اروري چيزي مياد ؟
شما بهتره يه پك ديگه بگيري بعد ببيني مشكل حل ميشه يا نه

shympw
11-07-2008, 11:36
بله ميشه با high اجرا كرد
منظورت از خط خطي آبي چيه ؟
دقيقا كجا اينجوري ميشه ؟
وقتي آبي ميشه اروري چيزي مياد ؟
شما بهتره يه پك ديگه بگيري بعد ببيني مشكل حل ميشه يا نه

یه جوری صفحه قفل می کنه و نقاط و خطهای آبی بصورت افقی رو مونیتور می آد که باید ریست کنم.
آبی که می شه کلا هنگ می کنه نمی دونم ارور می ده یا نه.
درایور کارت گرافیکیو آپدیت کردم فکر کنم مشکل هنگ درست شده
اما تازه Dont send میده, فکر کنم اشکال از بازی هست من که میرم عوضش کنم ببینم چی میشه.

اشکال از کرک کردنش بوجود می آد ؟ یعنی نسخه اصلی 50-60 دلاریه سالمه دیگه نه ؟

yasser1680
11-07-2008, 12:14
نسخه اصلی و بدون کم و کاست این بازی چقدر حجم داره؟

یک پک مناسب رو معرفی کنید.

Mahdi_Moosavi
11-07-2008, 23:14
دوستان ، من این قسمت بازی ، گیر کردم !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت memory block 7 هست ! نه از دیوار بالا میره ، نه کسی هست بکشدش ! :31:

پیشاپیش بابت راهنمایی ، ممنون .

Benygh
11-07-2008, 23:17
قسمت memory block 7 هست ! نه از دیوار بالا میره ، نه کسی هست بکشدش ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشاپیش بابت راهنمایی ، ممنون .
سلام
مهدی جان ن اینجا رو الان رد کردم ... از اون بالا مستر میاد حرف میزنه و مبارزه شروع میشه و ... باید بری دنبالش که میره پایین میاد بالای پله ها و .........

راستی من تموم کردم ولی توی گیم صحنه ای ندیدم که این پسره جیب کسی رو بزنه .. منظورم تو واقعیت هست ... چون تو عکس گیم هاش دیده بودم ...
ولی اخرش روی دیوار اتاقش خوند دید و تموم شد .. اینجا تمومه یا ما اشتباه کردیم ؟ :دی

*عیسی*
11-07-2008, 23:29
ببخشید این memory block 3 جریانش چیه؟ من که اصلا نمی فهمم!! هیچ هدفی نداره همش دارم اسب سواری می کنم و مموری پیدا می کنم و map رو تکمیل می کنم!! هدفی نداره این مرحله؟

mohsentanha
11-07-2008, 23:46
یه جوری صفحه قفل می کنه و نقاط و خطهای آبی بصورت افقی رو مونیتور می آد که باید ریست کنم.
آبی که می شه کلا هنگ می کنه نمی دونم ارور می ده یا نه.
درایور کارت گرافیکیو آپدیت کردم فکر کنم مشکل هنگ درست شده
اما تازه Dont send میده, فکر کنم اشکال از بازی هست من که میرم عوضش کنم ببینم چی میشه.

اشکال از کرک کردنش بوجود می آد ؟ یعنی نسخه اصلی 50-60 دلاریه سالمه دیگه نه ؟

دوست عزیز رم سیستم شما تغلبی هستش (حدث)
شما یه رم اصلی گیر بیار بزن به سیستمت درست میشه
منم اولین روزی که سیستم خودم رو ارتقا دادم همین جوری می شد صفحه یا ابی می شد یا این که خط خط ابی میومد که باید ریست میکردم

shympw
11-07-2008, 23:51
دوست عزیز رم سیستم شما تغلبی هستش (حدث)
شما یه رم اصلی گیر بیار بزن به سیستمت درست میشه
منم اولین روزی که سیستم خودم رو ارتقا دادم همین جوری می شد صفحه یا ابی می شد یا این که خط خط ابی میومد که باید ریست میکردم

الانم یه مدل دیگه هست !
صفحه آبی میشه اما یه چیزایی مینویسه بعد ریستارت !
ارور Blue screen.
تا حالا تو هیچ بازیی این مدلی نشده بود, اعصابم خورده اه !

mohsentanha
11-07-2008, 23:56
الانم یه مدل دیگه هست !
صفحه آبی میشه اما یه چیزایی مینویسه بعد ریستارت !
ارور Blue screen.
تا حالا تو هیچ بازیی این مدلی نشده بود, اعصابم خورده اه !

برای من که حل شده بود شما هم اگه می خوای یه پک دیگه بگیری پردیس رو بگیر مشکلی نداره

یه سوال: مموری بلاک 7 هستم اومده به زمان حال 3 تا مرد میان تو اون اتاقه بعد صحبت می کنن و میرن دکتره و اون دختره هم میرن من هم هرکاری می کنم نمی تونم بازی رو ادامه بدم باید چیکار کنم

havas_1980
12-07-2008, 01:24
ببخشید این memory block 3 جریانش چیه؟ من که اصلا نمی فهمم!! هیچ هدفی نداره همش دارم اسب سواری می کنم و مموری پیدا می کنم و map رو تکمیل می کنم!! هدفی نداره این مرحله؟به سمت نقاطی که در نقشه گوشه تصویر به صورت چشمک زن هستند برید.
زدن کلیذ Tab کل نقشه رو نشون میده که با نگه داشتن دکمه سمت راست ماوس و حرکت دادن ماوس میتونید نقشه را جا به جا کنید. هدف شما هم (Objective) شما نشون داده میشه.

... مموری بلاک 7 هستم اومده به زمان حال 3 تا مرد میان تو اون اتاقه بعد صحبت می کنن و میرن دکتره و اون دختره هم میرن من هم هرکاری می کنم نمی تونم بازی رو ادامه بدم باید چیکار کنمدر این قسمت از بازی به اتاق استراحت برید و قابلیت Eagle Vision رو فعال کنید ... بازی به پایان میرسه.

mohsentanha
12-07-2008, 11:29
در این قسمت از بازی به اتاق استراحت برید و قابلیت Eagle Vision رو فعال کنید ... بازی به پایان میرسه.
ببخشید eagle vision رو چطوری فعال کنم؟

havas_1980
12-07-2008, 11:53
ببخشید eagle vision رو چطوری فعال کنم؟خوب! این همون کلید E هستش... چطور یادتون رفته؟

Amin_0913
12-07-2008, 13:09
ببخشید
این نوشته ها چی هست که روی زمین یا روی دیوار نوشته شده؟

havas_1980
12-07-2008, 13:28
ببخشید
این نوشته ها چی هست که روی زمین یا روی دیوار نوشته شده؟به پست اول مراجعه و قسمت پیغام ها و تصاویر مخفی رو مطالعه کنید.

elemon
12-07-2008, 18:57
سلام
مشخصات سیستم من ram:1.5g و cpu:3 و گرافیک 512 ایا روی سیستم من اجرا میشه

Mist
12-07-2008, 20:33
سلام
مشخصات سیستم من ram:1.5g و cpu:3 و گرافیک 512 ایا روی سیستم من اجرا میشه

گرافيكتو كامل معرفي كني ميشه گفت وسي پي يوت دوهسته اي يا ...

يه سري هم به صفحه اول بزني بد نيست نوشته چه سيستمي خوب مياره

mohsentanha
13-07-2008, 11:55
خوب! این همون کلید E هستش... چطور یادتون رفته؟
ha chi mige!!!!!!!!!!
bazi tamom shod va dastane khafani dasht

bebakhshid kibord farsi nadaram sharmandeh

H.Operator
13-07-2008, 13:57
خداییش خیلی خفنه..........

mo.mo
14-07-2008, 11:08
من بازی رو نصب کردم و رزولیشنش رو ه کم کردم ولی وقتی 40 دقیقه بازی میکنم یه دفعه از بازی خارج میشه.
در ضمن با لب تاب بازی میکنم و اینم مشخصاتش:
cpu 2.4 , 8400 geforce , 4gig ram , sony vaio fz490
میخواستم ببینمم مشکل چیه. ممنون میشم کمکم کنید.

ostooreh
14-07-2008, 13:48
سلام چطور میشه تو بازی demo و conversation ها رو رد کرد؟ ممنونم

havas_1980
14-07-2008, 14:25
سلام چطور میشه تو بازی demo و conversation ها رو رد کرد؟ ممنونم
امکان رد کردن فیلمها و صحبت ها در بازی وجود نداره.

omid4mit
15-07-2008, 15:48
با سلام
دوستان این بازی رو سیستم من کند اجرا میشه و فریم به فریم میشه علتش چیه ؟
مشخصات سیستم:
cpu : dual core E2180
vga : 9600GSO
Ram : 1.5 GB

omid moosavi
15-07-2008, 18:31
دوستان این بازی رو سیستم من کند اجرا میشه و فریم به فریم میشه علتش چیه

mahn90
15-07-2008, 19:25
سلام من تازه بازی رو گرفتم میشه یگید این چطوری جیب کسی رو میزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ebru_gundes_206
15-07-2008, 19:58
رو شخص مورد نظر لاک یا همون قفل کن بعد برو نزدیک با دکمه ای کخه شمشیر رو میزنه جیبش رو بزن

Mist
15-07-2008, 20:52
Mahn90 سرچ ميكردي بهتر بود چون دوسه بار اين سوال طرح شده با دكمه ي F روي هدفت قفل ميكني Shift رو ميگيري و دنبالش

ميري يه جوري دستشو دراز ميكنه ميزنه

حالا اين چه دخلي به چپ كليك موس داشت نميدونم : دي

ali racer
15-07-2008, 22:20
سلام دوستان
من تو یه قسمت گیر کردم لطفا راهنمایی ام کنین !
من ماسیایف (رهبر اساسینس ها رو کشتم) بعد برگشم تو آزمایشگاه
دختره و دکتر رفتن
ولی نمی دونم چی کار کنم ؟!
همین الانم بازی رو مینیمایز کردم اوم پست بدم !!
کمک...........

خب دیر جواب دادین خودم پیدا کردم
واسه دوستانی که گیر کردن تو این مرحله می نویسم
باید بری تو اتاق خواب و با ایگیل ویو نوشته های روی دیوار رو بخونی !

Paradise_human
16-07-2008, 10:08
سلام دوستان
من تو یه قسمت گیر کردم لطفا راهنمایی ام کنین !
من ماسیایف (رهبر اساسینس ها رو کشتم) بعد برگشم تو آزمایشگاه
دختره و دکتر رفتن
ولی نمی دونم چی کار کنم ؟!
همین الانم بازی رو مینیمایز کردم اوم پست بدم !!
کمک...........

خب دیر جواب دادین خودم پیدا کردم
واسه دوستانی که گیر کردن تو این مرحله می نویسم
باید بری تو اتاق خواب و با ایگیل ویو نوشته های روی دیوار رو بخونی !
دوست عزیز برو همون جایی که استراحت میکردی بالای تخت بعد سمت دیوار دکمه ی E رو بزن.
موفق باشی.

omid moosavi
16-07-2008, 16:21
اقايون نسخه اصلي را از كجا ميشه تهيه كرد

Ali Pacino
17-07-2008, 02:56
اقايون نسخه اصلي را از كجا ميشه تهيه كرد
از خدمات کامپیوتری ها و کلا هر جایی که بازی می فروشه
به شرط چاقو بگیر منظورم تعویضه:31:

kiavash2000
17-07-2008, 16:02
من وقتی برای دومین بار می ریم اورشلیم گیر کردم.همه ی برج ها رو رفتم تو نقشه هم چیزی نیست باید چی کار کنم؟

a.salireza
17-07-2008, 17:51
من وقتی برای دومین بار می ریم اورشلیم گیر کردم.همه ی برج ها رو رفتم تو نقشه هم چیزی نیست باید چی کار کنم؟
نسخه شما نسخه تقلبیه. باید نسخه اصل رو بخرید.:27:

mohsentanha
17-07-2008, 23:02
دوستانی که پست اول رو خوندن و می خواهند بیشتر در مورد حشاشین بدونن کتاب خداوند الموت رو بخونند
من خریدم قیمتش هم 9000 تومنه ولی بیشتر از این ها می ارزه
در ضمن حشاشین به معنای کشیدن حشیش نیست بلکه معنای دارو سازی یا دارو فروشی میده

c0dest0rm
18-07-2008, 08:17
دوستانی که پست اول رو خوندن و می خواهند بیشتر در مورد حشاشین بدونن کتاب خداوند الموت رو بخونند
من خریدم قیمتش هم 9000 تومنه ولی بیشتر از این ها می ارزه
در ضمن حشاشین به معنای کشیدن حشیش نیست بلکه معنای دارو سازی یا دارو فروشی میده

کتابی که ایشون فرمودن در مورد حسن صباح هست. من هم پیشنهاد میکنم بخونید! واقعا جالبه.
یکی دیگه هم هست به نام "سرگذشت حسن صباح و جانشینان او" که چندان ربطی به این موضوع نداره!
ولی اگر میخواین در مورد حسن صباح و فرقه و زندگی و جانشیناش بخونید بد نیست اینم بخونید!
:11:

shympw
18-07-2008, 14:21
کتابی که ایشون فرمودن در مورد حسن صباح هست. من هم پیشنهاد میکنم بخونید! واقعا جالبه.
یکی دیگه هم هست به نام "سرگذشت حسن صباح و جانشینان او" که چندان ربطی به این موضوع نداره!
ولی اگر میخواین در مورد حسن صباح و فرقه و زندگی و جانشیناش بخونید بد نیست اینم بخونید!
:11:

اینم هست اما رمانه خیلی شبیه به داستان بازی هست.
الموت - نویسنده: ولادمیر بارتول - مترجم: محمدرضا مباشر

The story commences with the journey of young ibn Tahir, who is, according to his family's wish, intending to join the Alamut garrison. There, he is appointed to the squad of the most valiant soldiers, named the fedai. Fedai are expected to obey orders without any demur, death being not an obstacle. During their demanding training, they come to be convinced that they shall go to heaven immediately after their death, if they die in the line of duty. Hassan managed to achieve such level of obedience by deceiving his soldiers - he gave them drugs (hashish) to numb them and ordered afterwards that they be carried into the gardens behind the fortress, which were made into a simulacrum of heaven, including houris.

mosolim
19-07-2008, 13:42
این بازی زیباترین بازی که تا به حال بازی کردم حتما بازی کنید من اونو با گرافیک 8500 Gt و رم 1 گیگ بازی کردم واقعا لذت بردم.

NimoOol.HD2
19-07-2008, 15:47
سلام
ببخشید میشه یه ترینر بهم بدید که چاقوهای الطهیر تموم نشه ؟؟؟
یکی دارم ولی میگه
trainer ca n not find game
الانم میدونید که من چجوری بازی میکنم ؟؟
یه ویندوزی نصب کردم ( indego) موقعی که روشنش میکنم تمام برنام ها یی که توسط user باز هستن رو میبندم ( از طریق تسک منیجر) و یه 30 دقیقه ای بازی می کنم و بعد بازی قلف میکنه و باید ریست کنم . نمی دونید چه کنم ؟

mohsentanha
19-07-2008, 20:15
سلام
ببخشید میشه یه ترینر بهم بدید که چاقوهای الطهیر تموم نشه ؟؟؟
یکی دارم ولی میگه
trainer ca n not find game
الانم میدونید که من چجوری بازی میکنم ؟؟
یه ویندوزی نصب کردم ( indego) موقعی که روشنش میکنم تمام برنام ها یی که توسط user باز هستن رو میبندم ( از طریق تسک منیجر) و یه 30 دقیقه ای بازی می کنم و بعد بازی قلف میکنه و باید ریست کنم . نمی دونید چه کنم ؟

برو وترینر مورد نظرتو دانلود کن

mo.mo
20-07-2008, 21:19
سلام دوستان من وقتی میرم اورشیلیم بازی هنگ میکنه و خارج میشه لطفا بگین مشکل چیه بد جور تو کفم.

havas_1980
21-07-2008, 01:36
سلام دوستان من وقتی میرم اورشیلیم بازی هنگ میکنه و خارج میشه لطفا بگین مشکل چیه بد جور تو کفم.نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه دزدی (ناقص) بازی هست و این ایراد به این دلیل هست.

به 4 دلیل, دریافت نسخه نهایی به شما توصیه میشه:

- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه دزدی هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه دزدی هست.
- نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...

mo.mo
21-07-2008, 09:11
نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه دزدی (ناقص) بازی هست و این ایراد به این دلیل هست.

به 4 دلیل, دریافت نسخه نهایی به شما توصیه میشه:

- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه دزدی هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه دزدی هست.
- نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...
میشه بگین چه جوری میشه فهمید نسخه ی نهایی بازی رو در یافت کردیم؟:13:

mohsentanha
21-07-2008, 11:18
میشه بگین چه جوری میشه فهمید نسخه ی نهایی بازی رو در یافت کردیم؟:13:
از پردیس بگیر اصلیه

mo.mo
21-07-2008, 15:16
از پردیس بگیر اصلیه
پردیس دیگه کیه؟:13:

لوگان
21-07-2008, 18:10
یه چیز عجیب.
از یکی شنیدم اگه اون مراحلی که قبل از اینکه بری که یکی رو بکشی برای شناسایی بهت میده همه رو بری بهت تیر کمون هم میده!!!حالا نمیدونم راسته یا دروغ

mohsentanha
21-07-2008, 19:13
پردیس دیگه کیه؟:13:
:31::10:یعنی پک بازی ای که می خری از شرکت پردیس باشه
مثلا میگن از شرکت پرند این هم همون حالت رو داره در ضمن فروشنده رو هم بگین که اگه اصل نباشه پس میدین من خودم به این روش خریدم:18:

mo.mo
21-07-2008, 20:54
:31::10:یعنی پک بازی ای که می خری از شرکت پردیس باشه
مثلا میگن از شرکت پرند این هم همون حالت رو داره در ضمن فروشنده رو هم بگین که اگه اصل نباشه پس میدین من خودم به این روش خریدم:18:
ممنون از راهنماییتون.
ولی مگه بازی های شرکت پردیس اصل هستن. چون من شنیدم اصلا بازی اصل تو ایران وجود نداره همشون کرک شدن. حالا میشه یه مقایسه بین قیمت بازی تو کشور های دیگه با ایران داشته باشین.

Bracket
21-07-2008, 23:11
منم بازی رو تازه گرفتم عجب بازیه خدایی فکر نمیکردم انقدر خفن باشه اولش یکمی آدم گیج میزنه و سردرگمه ولی هرچی بیشتر بازی میکنی بیشتر بازی میاد دستت , گرافیکشم جالبه .

اینم یه عکس از محیط بازی که خودم گرفتم از اون شهره که اسمش رو الان یادم رفته البته اندازه عکس رو 50% کوچیک کردم یکمی کیفیتشم کم کردم چون تو 1680x1050 بازی میکنم خیلی بزرگ بود .

Mist
22-07-2008, 00:38
اسبای سفید سوار شو ست کن اینا شگون ندارن دیدی از اون بالا افتادی پایین :دی

mohsentanha
22-07-2008, 11:32
ممنون از راهنماییتون.
ولی مگه بازی های شرکت پردیس اصل هستن. چون من شنیدم اصلا بازی اصل تو ایران وجود نداره همشون کرک شدن. حالا میشه یه مقایسه بین قیمت بازی تو کشور های دیگه با ایران داشته باشین.

منظورم اینه که نسخه ی دزدی نیست الان که شما وارد اورشلیم نمی تونی بشی برای این هست که نسخه ی دزدی رو خریدین.
چون این نسخه قبل انتشار بازی به بیرون اومد مشکلات زیادی داره مثلا باگ داره یا یه دفعه میاد بیرون
ولی اصلیه این طور نیست و مشکلی نداره اصلی هم کرک داره که باید نصبش کنی قیمتش هم تو ساری 2 دی وی دی 2000 هزار تومنه اون اصلی که شما می گین ارجینال هست و قیمت روهم ندارم برو همون رایتی رو بخر حالشو ببر

mohammad_twe
22-07-2008, 11:42
سلام يكي راهنمايي كنه
من اولايه بازي اونجا كه با اون يارو پيره حرف ميزنه بعد يارو ميگه رو يه جا به حرف 2 نفر گوش بده گير كردم !!
حرفه اون 2 تايه اولو ميگوشم بعد ميگه برو سراغه يكي ديگه اونجا نميدونم بايد چيكار كنم ؟؟؟؟؟ يكي راهنمايي كنه لطفا ؟؟

Mist
22-07-2008, 13:35
ای خدااااااااااااااااااا....

باید جیبشو بزنی یه نامه داره باید اون نامه رو ازش بزنی نحوه یدزدی با f روی هدف قفل کن برو دنبالش البته shift رو بگیر برو دنبالش

جیبشو میزنه

و خداوند سرچ را آفرید

mohammad_twe
22-07-2008, 13:47
بره من نسخه xb360 تو دسته 360 چيو بزنم ؟؟؟

NimoOol.HD2
22-07-2008, 14:38
سلام
کسی نمیدونه که مال شرکت مافیا و شرکت Gamespy اصلیه یا نه ؟
من یکیشو دارم بعد از نیم ساعت بازی میاد بیرون یا قفل میکنه .
از سیستمم نیست والا
تازه جوراسلیم رو هم رد کردم .
اونجا هستم که یارو توی جورا سلیم حرف میزنه ، چهار نفر رو داره اعدام میکنه . وای اون خیلی باهاله
ولی تا دفعه ی دوم میکشمش بازی دیگه سفید میشه !!!!!
.
.
.
این یعنی چی که این کسی رو که باید بکشیم یه دفعه میره توی یه دنیای دیگه ؟؟

abtin5
22-07-2008, 15:34
خيلي گرافيكش باحاله.دارم وسوسه ميشم.

يكم ديگه عكس بزاريد ميرم ميگيرم.

mohammad_twe
22-07-2008, 15:40
abtin5 عكس لازم ني برو بخر بدو :D
راستي ممنون mist جان كارم راه افتاد

B3HZ@D
22-07-2008, 18:21
وقتی که میره توی یه دنیای دیگه یک سری اطلاعات به شما میده که اطلاعات به درد اون یارو دکتره میخوره
مال من که بازی هی صداش قطع می شد پچی هم که نصب کردم روسی بود و هیچی از حرفاشون حالیم نمی شد

Mist
22-07-2008, 20:01
abtin5 عكس لازم ني برو بخر بدو :D
راستي ممنون mist جان كارم راه افتاد

خواهش

داری خیلی شنا میری خسته نباشی ورزشکار :دی

کسی نمیدونه که مال شرکت مافیا و شرکت Gamespy اصلیه یا نه ؟

یعنی چی سفید میشه از بازی میندازدت بیرون

اگه آره بازی ناقصه حالا مال هر شرکتی باشه ...

mohammad_twe
22-07-2008, 20:19
منظور mist جان ؟؟؟

Mist
22-07-2008, 22:47
بابا منظور چی ؟

یه شوخی ساده بود با آواتارت همین اگه بد متوجه شدی من معذرت میخوام دیگه هم لطفا ادامه ندین که تایپیک منحرف نشه اگر

موردی داشتین تو پروفایلم در خدمتتون هستم

موفق باشی

mohammad_twe
22-07-2008, 23:05
اها شما ببخش كه من بد متوجه شدم .........

NimoOol.HD2
23-07-2008, 00:16
یعنی چی سفید میشه از بازی میندازدت بیرون

اگه آره بازی ناقصه حالا مال هر شرکتی باشه ...

سلام
اینی که گفتم مال یه جا نیست .
مثلا اون یارو هست که چهار نفر رو میخواد اعدام کنه یه مشت حرف میزنه میری میکشیش میری تو اون دنیا یه بارم اونجا میکشیش ( توی مموری بلاک 4 ) اونجا به محض فرو کردن چاقو برای بار دوم ، صفحه سفید میشد و از بازی میومد بیرون ولی امروز نه تونستم رد کنم .
بعضی وقتا یه ساعت میهش نه قلف میکنه نه چیزی بعضی وقت ها هم نیم ساعت نشده قلف شدده بازی !!!

چه کنم !!!!!!!

korokodil_avareh
23-07-2008, 02:26
اقا كسي نفهميد آحر بازي چي شد يكم نامفهوم تموم شد مثلا اون شكلها كه آخر بازي ميشد ببيني ميگم شايد بازي ادامه داشته باشه كسي نميدونه چي شد

havas_1980
23-07-2008, 02:39
اقا كسي نفهميد آحر بازي چي شد يكم نامفهوم تموم شد مثلا اون شكلها كه آخر بازي ميشد ببيني ميگم شايد بازي ادامه داشته باشه كسي نميدونه چي شدبه پست اول مراجعه و قسمت پایان داستان و پیغام ها و تصاویر مخفی رو مطالعه کنید.

Little Sparrow
23-07-2008, 16:12
من تو xbox 360 بازی میکنم تو memory block 4 گیر کردم هرچی viewpoint بوده رفتم.می گه باید با رهبر اسایسن ها تو دمشق یا اورشلیم یا عکا صحبت کنی با اونا حرف زدم می گن برو تحقیقات کن. من ازهمه ی view point ها بالا رفتم و همه را نجات دادم هیچی دیگه نیست.

havas_1980
23-07-2008, 18:50
من تو xbox 360 بازی میکنم تو memory block 4 گیر کردم هرچی viewpoint بوده رفتم.می گه باید با رهبر اسایسن ها تو دمشق یا اورشلیم یا عکا صحبت کنی با اونا حرف زدم می گن برو تحقیقات کن. من ازهمه ی view point ها بالا رفتم و همه را نجات دادم هیچی دیگه نیست.خوب شما باید همون روشی رو که در Memory قبل انجام دادید رو تکرار کنید یعنی این ماموریتهای اصلی رو انجام بدید:

- استراق‌ سمع‌ كردن
- جیب بری
- بازجویی
- انجام دادن وظایف برای خبرچین ها (جاسوس)

کارهایی که شما ذکر کردید جز ماموریت های فرعی حساب میشه.
همچنین جمع آوری پرچمها و به قتل رساندن اعضایTemplar جز ماموریت های فرعی حساب میشه.

بعد از اینکه تعداد معینی از ماموریتهای اصلی رو انجام بدید اونوقت به سمت دفتر آدمکشان راهی میشید تا هدف قتل برای شما مشخص بشه.

Little Sparrow
23-07-2008, 22:12
اخه تو نقشه هیچی دیگه نیست به جز جای رهبر اساسین ها و مردم نجات داده شده.

havas_1980
23-07-2008, 22:30
اخه تو نقشه هیچی دیگه نیست به جز جای رهبر اساسین ها و مردم نجات داده شده.هر شهر دارای سه بخشه که به مرور پیشروی باز میشه. (به غیر از مصیاف) به نظر میاد که به قسمت دوم شهر نرفته باشید!
وقتی که Tab رو میزنید عکسی از نقشه شهر بزارید تا بهتر راهنمایی بشید.

Bracket
24-07-2008, 01:39
آقا آخره بازی تو اتاق وقتی علامت ها رو روز زمین میبینه بعد چی میشه آیا بازم بازی ادامه داره من بعدش تو سالنه هرچی گشتم چیزی پیدا نشد جایی هم نگفت بازی تموم شد .

havas_1980
24-07-2008, 02:05
آقا آخره بازی تو اتاق وقتی علامت ها رو روز زمین میبینه بعد چی میشه آیا بازم بازی ادامه داره من بعدش تو سالنه هرچی گشتم چیزی پیدا نشد جایی هم نگفت بازی تموم شد .در این قسمت از بازی به اتاق استراحت برید و قابلیت Eagle Vision (کلید E) رو فعال کنید ... بازی به پایان میرسه.

Bracket
24-07-2008, 02:11
در این قسمت از بازی به اتاق استراحت برید و قابلیت Eagle Vision (کلید E) رو فعال کنید ... بازی به پایان میرسه.
مرسی بازی خوبی بود ولی مثل همه بازیهای خوب زود تموم شد .

mahn90
24-07-2008, 16:49
بازی خفنی بود یکی از بهترین بازی هایی بود که کردم

*Necromancer
25-07-2008, 02:13
آخرش خیلی اعصاب می زنه وقتی دیگهه تو آزمایشگاه تنها می شی
پسورد کامپیتر دکتره رو چطور می شه گیر آورد؟(پیرمرده)
کسی می دونه معنی اون نوشته ها چیه؟

اقا كسي نفهميد آحر بازي چي شد يكم نامفهوم تموم شد مثلا اون شكلها كه آخر بازي ميشد ببيني ميگم شايد بازي ادامه داشته باشه كسي نميدونه چي شد
این بازی یه سه گانه ست منتظر قسمت دوم باش

havas_1980
25-07-2008, 02:24
آخرش خیلی اعصاب می زنه وقتی دیگهه تو آزمایشگاه تنها می شی
پسورد کامپیتر دکتره رو چطور می شه گیر آورد؟(پیرمرده)
کسی می دونه معنی اون نوشته ها چیه؟برای استفاده از کامپیوتر Vidic (کامپیوتر روی میز) میبایستی در شروع حافظه چهارم, از پشت به Vidic نزدیک میشدید و یواشکی از جیبش, کارت یا فلاش درایو او را بر میداشتید.

به پست اول مراجعه و قسمت پیغام ها و تصاویر مخفی رو مطالعه کنید.

*Necromancer
25-07-2008, 02:38
فقط دو شکل باقی می مونه!

havas_1980
25-07-2008, 03:06
فقط دو شکل باقی می مونه!

خوب! در مورد Lorenz Attractor (شکل پروانه مانند) هم توضیح مختصری دادم ...

ولی در مورد Mandelbrot set (مجموعه مندلبرو) متاسفانه فراموش کردم توضیحاتی ذکر کنم. از این آدرس میتونید اطلاعاتی در مورد اون پیدا کنید:

mahn90
25-07-2008, 13:58
آريالا آخرش چطوری میشه گفت کامل تموم شد من که نفهمیدم نوشته ها رو باید چیکار کرد وار کامپیوترم شدم