مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
golmohammadi
15-05-2008, 19:36
دوست عزیز! اگه شهر مورد نظر, اورشلیم باشه و هنگام ورود به این شهر به این مشکل بر بخورید, پس نسخه بازی شما دزدیه (ناقص) و باید دنبال نسخه فاینال برید.
تو نقشه اسم شهر را Jerusalem نشون ميشده كه فكر كنم همونيه كه شما ميگين
اون دو تا شهر را تموم كرده بودم فقط مونده اين شهر
حيف شد داشتيم تازه گرم ميشديم
ولي خيلي بازي باحاليه مخصوصا با گيم پد بيشتر حال ميده !
گرافيكش crysis و .. را هم پشت سر گذاشت
حالا آخر بازي چجوري تموم ميشه ؟
golmohammadi
15-05-2008, 19:45
از پیغام اول مشخصه که CPU شما با حداقل امکانات برای اجرا نمیخونه و ضعیفه ... توصیه میکنم دنبال CPU های چند هسته ای باشید.
(حداقل CPU باید Dual core 2.6 GHz Intel Pentium D یا AMD Athlon 64 X2 3800 باشد.)
اما از پیغام دوم مشخصه چون این بازی کرک نشده پس اجرا نخواهد شد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب كردن بازي اين پيغام اومد
لطفا يكي به او دوتا عكسي كه اون بالا گذاشتم نگاه كنه و راهنماييم كنه كه بايد چي كار كنم تا بتونم بازي كنم
عكس دوم كه گوياي كرك نشدن هست كركش كني حله
و عكس اول هم همانطور كه هوس عزيز گفتند مربوط به كم بودن سي پي يو ميباشد و مال من هم ضربدر زده بود
ولي من با نظر ايشون مخالفم چرا كه من با سي پي يو 3 فول اينتل بازي را اجرا ميكنم
من الان كه همه چي را تموم كردم به غير از شهر ارشليم كه اونم اشكال از بازي هست كه خريدم و نميره،
همه آيتيمهاي گرافيكي در آخر گذاشتم و سرعت هم خوب هست (فقط يه كمي بعضي جاها كند ميشه كه قابل قبول هست)
havas_1980
15-05-2008, 19:54
تو نقشه اسم شهر را Jerusalem نشون ميشده كه فكر كنم همونيه كه شما ميگين
اون دو تا شهر را تموم كرده بودم فقط مونده اين شهر
حيف شد داشتيم تازه گرم ميشديم
ولي خيلي بازي باحاليه مخصوصا با گيم پد بيشتر حال ميده !
گرافيكش crysis و .. را هم پشت سر گذاشت
حالا آخر بازي چجوري تموم ميشه ؟
داستان بازی در پست اول ارایه شده است. میتونید مطالعه کنید.
golmohammadi
15-05-2008, 22:04
راستي يه سوال ديگه وقتي از بازي ميخواهي بپري بيرون جايي برا خروج نداره
من مجبورا با Alt+F4 ميام بيرون واسه همين تنظيمات كنترل سيو نميشند جريان چيه ؟
JAVAD_YAS14
15-05-2008, 22:17
عكس دوم كه گوياي كرك نشدن هست كركش كني حله
و عكس اول هم همانطور كه هوس عزيز گفتند مربوط به كم بودن سي پي يو ميباشد و مال من هم ضربدر زده بود
ولي من با نظر ايشون مخالفم چرا كه من با سي پي يو 3 فول اينتل بازي را اجرا ميكنم
من الان كه همه چي را تموم كردم به غير از شهر ارشليم كه اونم اشكال از بازي هست كه خريدم و نميره،
همه آيتيمهاي گرافيكي در آخر گذاشتم و سرعت هم خوب هست (فقط يه كمي بعضي جاها كند ميشه كه قابل قبول هست)
دوست عزيز خيلي متشكرم از اين راهنمايي شما:11:
ولي يك سوال دارم:13:
چه طوري ميتونم اين بازي رو كرك كنم:46:
لطفا راهنماييم كنيد :20:
havas_1980
15-05-2008, 23:25
راستي يه سوال ديگه وقتي از بازي ميخواهي بپري بيرون جايي برا خروج نداره
من مجبورا با Alt+F4 ميام بيرون واسه همين تنظيمات كنترل سيو نميشند جريان چيه ؟
دوست عزیز! برای خروج از بازی در صورتی که در نقش Altair باشید, کلید Esc رو بزنید - بر روی Exit Memory و سپس Yes کلیک کنید.
در نقش Desmond بر روی Exit Animus کلیک کنید - دکمه Esc رو بزنید - بر روی Quit Game و سپس Yes کلیک کنید.
هر کلید رو که مایل هستید رو بزنید - Profile مورد نظر رو انتخاب کنید - بر روی EXIT و سپس Yes کلیک کنید.
دوست عزيز خيلي متشكرم از اين راهنمايي شما
ولي يك سوال دارم
چه طوري ميتونم اين بازي رو كرك كنم
لطفا راهنماييم كنيد
دوست عزیز! برای کرک بازی کافیه از DVD فایل کرک رو که معمولا در پوشه ای به نام CRACK و یا بعضی وقتها هم در پوشه PATCH موجوده, بر روی فایل اجرایی در محل نصب بازی کپی کنید.
در صورتی که فایل کرک موجود نباشه میتونید از این آدرس دریافت کنید:
havas_1980
15-05-2008, 23:49
دریافت پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرک از این آدرس ها:
Assassin's Creed v1.02 Patch | Size: 35.9MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAssassin's Creed v1.02 Patch Crack | Size: 9.81MB
golmohammadi
16-05-2008, 09:42
هر کلید رو که مایل هستید رو بزنید - Profile مورد نظر رو انتخاب کنید - بر روی EXIT و سپس Yes کلیک کنید.
ممنون چون من قبل از انتخاب پروفايل ميخواستم بپرم بيرون
بعدش اين پچ چقدر تاثير داره تو روند يا گرافيك بازي؟
JAVAD_YAS14
16-05-2008, 11:06
دوست عزیز! برای کرک بازی کافیه از DVD فایل کرک رو که معمولا در پوشه ای به نام CRACK و یا بعضی وقتها هم در پوشه PATCH موجوده, بر روی فایل اجرایی در محل نصب بازی کپی کنید.
در صورتی که فایل کرک موجود نباشه میتونید از این آدرس دریافت کنید:
با تشكر دو باره از راهنمايي شما دوست عزيز
مشكلم حل شد
اما تو مرحله اول بازي گير كردم ونميدونم كه بايد چي كار كنم
(همون جايي كه يه عده آدم كوزه رو سرشون دارن حمل ميكنن)
آقا من پچ 35 مگي رو دانلود كرم مشكل داره نصب نيشه.
havas_1980
16-05-2008, 12:28
ممنون چون من قبل از انتخاب پروفايل ميخواستم بپرم بيرون
بعدش اين پچ چقدر تاثير داره تو روند يا گرافيك بازي؟
این پچ باگهای بازی رو برطرف میکنه - اجرای بازی بر روی ویستا 64 بیت امکان پذیر میشه.
با تشكر دو باره از راهنمايي شما دوست عزيز
مشكلم حل شد
اما تو مرحله اول بازي گير كردم ونميدونم كه بايد چي كار كنم
(همون جايي كه يه عده آدم كوزه رو سرشون دارن حمل ميكنن)
شما باید در این قسمت از آموزش, دکمه Shift رو نگه دارید و از میان جمعیت آهسته رد بشید.
JAVAD_YAS14
16-05-2008, 16:10
من الان توي يك شهر هستم كه نميدونم بايد چي كار كنم
(همون شهري كه با اسب تا دم دروازش ميري و بعدش به وسيله راهبه ها ميري توي شهر)
لطفا يكي راهنماييم كنه
havas_1980
16-05-2008, 17:04
من الان توي يك شهر هستم كه نميدونم بايد چي كار كنم
(همون شهري كه با اسب تا دم دروازش ميري و بعدش به وسيله راهبه ها ميري توي شهر)
لطفا يكي راهنماييم كنهبالا رفتن از برجها باعث میشه که ماموریتهای اطراف برج مشخص بشن.
ماموریتهای اصلی عبارتند از: استراق سمع كردن, بازجویی, جیب بری و انجام دادن وظایف برای خبرچین ها (جاسوس).
بازیکن در کنار این ماموریتها, ماموریتهای فرعی هم داره, شامل: بالا رفتن از برجها برای مشاهده نقشه شهر و نجات دادن مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشن.
همچنین جمع آوری پرچمها و به قتل رساندن اعضایTemplar جز ماموریتهای فرعی حساب میشه...
بعد از انجام خودتون رو به دفتر آدمکشان در همون شهر میرسونید تا پر مخصوصی دریافت کنید. و به سوی هدف قتل برید و پس از کشتن هدف دوباره به دفتر برگردید.
golmohammadi
16-05-2008, 20:14
هوس جون من برا 64 بيتي نصب كرده بودم و اجرا ميشد
فكر نكنم نيازي به پچ باشه
havas_1980
16-05-2008, 20:37
هوس جون من برا 64 بيتي نصب كرده بودم و اجرا ميشد
فكر نكنم نيازي به پچ باشه
خوب! ... اگه این طور که شما میگید باشه واقعا جای سواله.
ولی جزییات این پچ در اکثر سایتها به این صورت منتشر شده.
soroush-m
16-05-2008, 22:59
سلام
بچه ها من می خواستم اگه میشه در این بازی کمکم کنید
من الان در memory block 6 هستم تموم کاراش هم کردم الان رفتم برای کشتن رئیسشون که توی یه قبرستونه اما واقعا کشتنش خیلی سخته چون 4 تا از اون سربازهایی که از همه قویترن مواظبش هستن و نمی زارن بهش نزدیک شد ایا کسی این مرحله رو رد کرده ؟
هر کس که رد کرده لطف کنه و بگه چه جوری رد کرده ایا روش خاصی داشته یا نه ؟
ممنون می شم
havas_1980
16-05-2008, 23:06
سلام
بچه ها من می خواستم اگه میشه در این بازی کمکم کنید
من الان در memory block 6 هستم تموم کاراش هم کردم الان رفتم برای کشتن رئیسشون که توی یه قبرستونه اما واقعا کشتنش خیلی سخته چون 4 تا از اون سربازهایی که از همه قویترن مواظبش هستن و نمی زارن بهش نزدیک شد ایا کسی این مرحله رو رد کرده ؟
هر کس که رد کرده لطف کنه و بگه چه جوری رد کرده ایا روش خاصی داشته یا نه ؟
ممنون می شمدوست عزیز! فقط کافیه که به سرعت خودتون رو به نزدیکترین جایی که حامیان شما هستن برسونید تا اونجا از دشمنانتون پذیرایی بشه.
با این وضع خیلی راحت میتونید دشمنانتون و هدف مورد نظر رو شکست بدین... فقط همین.
soroush-m
16-05-2008, 23:12
واقعا ازتون ممنونم که به این سرعت جوابم رو دادین
یک دنیا ممنون
soroush-m
17-05-2008, 11:53
سلام
من دوباره توی همون memoru block 6 گیر کردم این بار در arsuf !
رسیدم به یه جایی که پر از این سربازهای قویه اون رئیسشون بعد از اینکه حرف می زنه میره و من می مونم و چند تا از این سربازها
نمی دونم واقعا چی کار کنم کشتنشون خیلی سخته
اقای هو.س اگه راهی هست لطفا راهنمائیم کنین
کسی ترینر این بازی رو نداره که واقعا کار کنه اخه چند تا ترینر گیر اوردم اما نمی دونم چرا اصلا کار نمی کنن
دستتون درد نکنه
havas_1980
17-05-2008, 12:09
سلام
من دوباره توی همون memoru block 6 گیر کردم این بار در arsuf !
رسیدم به یه جایی که پر از این سربازهای قویه اون رئیسشون بعد از اینکه حرف می زنه میره و من می مونم و چند تا از این سربازها
نمی دونم واقعا چی کار کنم کشتنشون خیلی سخته
اقای هو.س اگه راهی هست لطفا راهنمائیم کنین
کسی ترینر این بازی رو نداره که واقعا کار کنه اخه چند تا ترینر گیر اوردم اما نمی دونم چرا اصلا کار نمی کنن
دستتون درد نکنه
دوست عزیز! شما به سلامتی تا اینجای بازی رو اومدید ... پس بقیه بازی رو با ترینر تموم نکنید که لذت بازی از بین میره!
این قسمت از بازی احتیاج به صبر و حوصله داره پس سعی نکنید به سرعت تمومش کنید.
از تمام تکنیکهایی (بیشتر Counter Attack و Grab Break ) که یاد گرفتید برای این قسمت استفاده کنید... موفق باشید.
Rude Boy
17-05-2008, 12:52
آقا من ویندوز ویستا اولتیمیت 64 نصب دارم !!!
این بازی را هم گرفتم ولی وقت نداشتم نصب کنم و بازی کنم ! حالا اگه بخوام بازی کنم باید پچ داشته باشم یا روی این ویندوز میاد ؟؟؟
توی مموری3 هستم وقتی دکمه تب رو میزنم نوشته STATUS:speak with bureau leader in jerusalem
وقتی به اون شهر پیش این شخص میرم بهش میگه اماده ماموریت هستی بعدالطیار میگه نه باید یه چیزهایی رو یاد بگیرم هنوز...چی کنم خیلی وقته هنوز اینجا موندم
golmohammadi
17-05-2008, 14:37
آقا من ویندوز ویستا اولتیمیت 64 نصب دارم !!!
این بازی را هم گرفتم ولی وقت نداشتم نصب کنم و بازی کنم ! حالا اگه بخوام بازی کنم باید پچ داشته باشم یا روی این ویندوز میاد ؟؟؟
من قبلا ويستاي 64 بيتي داشتم
و نصب كردم و اجرا هم شد
ولي نميتونم بحث كنم كه مال شما باز ميكنه يا نه
در ضمن من اين بازي را در xp نصب كردم و خيلي كند بود
حالا در ويستا سرويس پك 1 نصب كردم رونتر باز ميكنه
البته شايد هم به خاطر Directx 10 بودنشه
tekno2006
17-05-2008, 18:36
سلام
هر چند روز به سرم می زنه که بازی کنم الان هم
من سیو هامو از دست دادم لطف می کنید سیو تمام بلوک ها رو بهم بدید
ممنون می شم
havas_1980
17-05-2008, 20:52
توی مموری3 هستم وقتی دکمه تب رو میزنم نوشته STATUS:speak with bureau leader in jerusalem
وقتی به اون شهر پیش این شخص میرم بهش میگه اماده ماموریت هستی بعدالطیار میگه نه باید یه چیزهایی رو یاد بگیرم هنوز...چی کنم خیلی وقته هنوز اینجا موندم
دوست عزیز! شما باید ماموریتهای اصلی رو انجام بدین... روش کار شما در هر بخش از شهر به این صورته:
بالا رفتن از برجها باعث میشه که ماموریتهای اطراف برج مشخص بشن.
ماموریتهای اصلی عبارتند از: استراق سمع كردن, بازجویی, جیب بری و انجام دادن وظایف برای خبرچین ها (جاسوس).
در کنار این ماموریتها, ماموریتهای فرعی هم هست, شامل: بالا رفتن از برجها برای مشاهده نقشه شهر و نجات دادن مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشن.
همچنین جمع آوری پرچمها و به قتل رساندن اعضایTemplar جز ماموریتهای فرعی حساب میشه...
بعد از انجام ماموریتهای اصلی (3 مورد کافیه) خودتون رو به دفتر آدمکشان در همون شهر میرسونید تا پر مخصوصی دریافت کنید. و به سوی هدف قتل برید و پس از کشتن هدف دوباره به دفتر برگردید.
سلام
هر چند روز به سرم می زنه که بازی کنم الان هم
من سیو هامو از دست دادم لطف می کنید سیو تمام بلوک ها رو بهم بدید
ممنون می شم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمسیر Save بازی در ویستا: C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft
xxxxx >> نام کاربر
golmohammadi
17-05-2008, 23:17
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمسیر Save بازی در ویستا: C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft
xxxxx >> نام کاربر[/RIGHT][/QUOTE]
يه چيزي هم من اضافه كنم كه پوشه AppData در ويستا مخفي ميباشد
پدرمو دراورد تا اينكه بعدا فهميدم
هر چقدر هم سرچ ميكردم چيزي نمياورد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از قرن ها این بازیو خریدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما همونطور که در عکس بالا میبینید مشکل دارم توی عکس همه چیو نوشتم
ممنون میشم که به هر 4 تا سوالم جواب بدین
ممنون
محمد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
havas_1980
18-05-2008, 14:16
...
...
بعد از قرن ها این بازیو خریدیم اما همونطور که در عکس بالا میبینید مشکل دارم توی عکس همه چیو نوشتم
ممنون میشم که به هر 4 تا سوالم جواب بدین
ممنون
محمد...
جواب سوال اول - صحنه های اول بازی دقیقا به همون صورت پخش میشه و قسمتی از بازی حساب میشه.
جواب سوال دوم - مشکل صدا مربوط به تنظیمات هست که این مسیر رو باید طی کنید :
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدید.
جواب سوال سوم - مشخصه که CPU شما با حداقل امکانات برای اجرا نمیخونه و ضعیفه.
(حداقل CPU باید Dual core 2.6 GHz Intel Pentium D یا AMD Athlon 64 X2 3800 باشه.)
جواب سوال چهارم - نسخه 3 DVD در حقیقت همون نسخه دزدی هست... ماجرا از این قراره که وقتی نسخه دزدی در 2 DVD منتشر شد, مشاهده شد که هنگام ورود به شهر اورشلیم, بازی با مشکل مواجه میشه.
برای حل این مشکل یک پچ (غیر رسمی) منتشر شد که با نصب اون زبان بازی روسی میشه. این پچ در DVD سوم قرار داده شد تا اینکه بعد نسخه نهایی در 2 DVD منتشر شد.
در صورتیکه شما بدون مشکل وارد شهر اورشلیم بشید معلومه که نسخه نهایی رو گرفتید در غیر این صورت یا باید دنبال پچ مربوطه باشید یا دنبال نسخه نهایی برید.
جواب سوال اول - صحنه های اول بازی دقیقا به همون صورت پخش میشه و قسمتی از بازی حساب میشه.
جواب سوال دوم - مشکل صدا مربوط به تنظیمات هست که این مسیر رو باید طی کنید :
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدید.
جواب سوال سوم - مشخصه که CPU شما با حداقل امکانات برای اجرا نمیخونه و ضعیفه.
(حداقل CPU باید Dual core 2.6 GHz Intel Pentium D یا AMD Athlon 64 X2 3800 باشه.)
جواب سوال چهارم - نسخه 3 DVD در حقیقت همون نسخه دزدی هست... ماجرا از این قراره که وقتی نسخه دزدی در 2 DVD منتشر شد, مشاهده شد که هنگام ورود به شهر اورشلیم, بازی با مشکل مواجه میشه.
برای حل این مشکل یک پچ (غیر رسمی) منتشر شد که با نصب اون زبان بازی روسی میشه. این پچ در DVD سوم قرار داده شد تا اینکه بعد نسخه نهایی در 2 DVD منتشر شد.
در صورتیکه شما بدون مشکل وارد شهر اورشلیم بشید معلومه که نسخه نهایی رو گرفتید در غیر این صورت یا باید دنبال پچ مربوطه باشید یا دنبال نسخه نهایی برید.
ماله من 3 DVD هست، اما زبان بازي روسي نيست. توي مشهد همه جا مي گفتن كاملش 3 DVD هستش
حالا ماله من اصله يا نه؟ چون من هنوز به اورشليم نرسيدم و فعلاً هم بازي نمي كنم، چون يه رم 1 gig ديگه بزارم. راستي CPU من 3.6 فول هست و دو هسته اي نيست. از نظر CPU مشكلي نيست؟
omid moosavi
18-05-2008, 21:08
دوستان نسخه اصلي بازي را از كجا ميشه خريد...
pm
havas_1980
18-05-2008, 21:29
ماله من 3 DVD هست، اما زبان بازي روسي نيست. توي مشهد همه جا مي گفتن كاملش 3 DVD هستش
حالا ماله من اصله يا نه؟ چون من هنوز به اورشليم نرسيدم و فعلاً هم بازي نمي كنم، چون يه رم 1 gig ديگه بزارم. راستي CPU من 3.6 فول هست و دو هسته اي نيست. از نظر CPU مشكلي نيست؟
دوست عزیز! نسخه نهایی بازی دقیقا 2 DVD میشه. برای اطلاع عنوان میکنم که ظرفیت DVD اول برابر 3.93 GB و ظرفیت DVD دوم برابر 2.60 GB است.
درسته که CPU شما طبق تست (در پایان نصب بازی) با حداقل امکانات نمیخونه و ضعیفه ولی امکان اجرای بازی در حد مطلوب (نه عالی) وجود داره.
golmohammadi
18-05-2008, 22:36
هوس جون ميبينم كه اين تاپيك را خودت اداره ميكني البته ايول ياشا مرسي
حالا من كه نميتونم به اورشليم برم اون پچ غير رسمي مشكلو حل ميكنه ؟
اگه اره سايزش چقدره ؟
havas_1980
18-05-2008, 23:01
هوس جون ميبينم كه اين تاپيك را خودت اداره ميكني البته ايول ياشا مرسي
حالا من كه نميتونم به اورشليم برم اون پچ غير رسمي مشكلو حل ميكنه ؟
اگه اره سايزش چقدره ؟دوست عزیز! فقط انجام وظیفه میکنم... شما هم موفق باشید.
پچ 900 مگ که برای رفع ایراد نسخه دزدی بازی (ورود به اورشلیم) منتشر شده که بعد از نصب اون زبان بازی روسی میشه.
به هیچ وجه نصب این پچ رو به شما توصیه نمیکنم وقتی که نسخه نهایی در بازار موجوده.
golmohammadi
18-05-2008, 23:48
دوست عزیز! فقط انجام وظیفه میکنم... شما هم موفق باشید.
پچ 900 مگ که برای رفع ایراد نسخه دزدی بازی (ورود به اورشلیم) منتشر شده که بعد از نصب اون زبان بازی روسی میشه.
به هیچ نصب این پچ رو به شما توصیه نمیکنم وقتی که نسخه نهایی در بازار موجوده.
اره بهتره بخرم
900 مگ زياديه
منم اينرنتم با محدوديت حجمي هست و نميصرفه
سلام
ببخشید که دوباره مزاحم شدم
1 _ نهصد مگ رو بخواییم دانلود کنیم چیه مخصوصا که سرعت من 24 هستش! اخر متوجه نشدم نسخه نهایی کودومه ؟ ببین اسم پچ چیه شاید توی سی دی باشه چیجوری میتونم بفهمم که پچ رو دارم یا نه؟
2 _ چرا توی بازی موس رو بالا میزنم پایین میره و پایین میزنم بالا میره؟
3 _ من رفتم مغازه همون کسی که ازش بازیو خردیم گفت برو توی اپشن سایز تصویرو عوض کن میشه منظورشو باز کنی گفت سایز تصویرو کم کن یعنی رو چند بزار؟
4 _ خب اینجا همه چی خیلی کند هستش توی همین مرحله اول یکم رفتم جلو رفت مرحله بعد و بعدش گیر کردش یعنی هنگ!!!
5 _ چیجوری سی پی یو و چیزای دیگه بازیو کم کنم
6 _ ببین سی پیوم اینه خوبه؟
7 _ اورشلیم کودوم مرحلست؟
8 _ این بازی چند تا مرحله داره؟
9 _ کاری میشه کرد که این مشکلی که من دارم درست بشه؟
10 _ این ادما کین اول بازی که هی به تن ادم چسبیدن؟
11 _ اگه بازی همش این حالت تار رو داشته باشه پس این حرفا چیه که میگن الطیر پرواز میکنه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون هوس جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت خیلی خوبه
محمد...
soroush-m
19-05-2008, 10:34
سلام مجدد
شرمنده هو.س جون دو سه روزی نبودم نتونستم بیام الان که اومدم دیدم لطف کردین و جواب دادین
راستیاتش می خواستم ازتون بپرسم کانتر اتک فکر کنم اول باید کلیک راست کرد و وقتی حریف داره حمله میکنه باید کلیک چپ زد درسته ؟
اما نمیدونم اون یکی ترفند که باعث میشه حریف که یقه شما رو گرفته چه جوری باید خودم رو از اون جدا کنم برای همین می خواستم اگه میشه لطف کنین و کامل بهم بگین که برای کانتراتک و جدا شدن از دشمن باید چه دکمه هایی رو بزنم
با تشکر از شما
soroush-m
19-05-2008, 10:45
راستی 2 تا سوال دیگه
1 - نمی دونید چه طور میشه فیلمهای طولانی این بازی رو ندید ؟ اخه خیلی بلندن و حوصله ادم رو سر می برن
2 - چه طور میشه هر جایی که هستی همون جا رو سیو کنی ؟ اخه توی همین مرحله من بعد از کشتن کلی ادم وقتی به رئیسشون میرسم و فیلم اون هم تموم میشه باز هم سیو اتوماتیک نمیشه.
havas_1980
19-05-2008, 15:07
سلام
ببخشید که دوباره مزاحم شدم
1 _ نهصد مگ رو بخواییم دانلود کنیم چیه مخصوصا که سرعت من 24 هستش! اخر متوجه نشدم نسخه نهایی کودومه ؟ ببین اسم پچ چیه شاید توی سی دی باشه چیجوری میتونم بفهمم که پچ رو دارم یا نه؟
2 _ چرا توی بازی موس رو بالا میزنم پایین میره و پایین میزنم بالا میره؟
3 _ من رفتم مغازه همون کسی که ازش بازیو خردیم گفت برو توی اپشن سایز تصویرو عوض کن میشه منظورشو باز کنی گفت سایز تصویرو کم کن یعنی رو چند بزار؟
4 _ خب اینجا همه چی خیلی کند هستش توی همین مرحله اول یکم رفتم جلو رفت مرحله بعد و بعدش گیر کردش یعنی هنگ!!!
5 _ چیجوری سی پی یو و چیزای دیگه بازیو کم کنم
6 _ ببین سی پیوم اینه خوبه؟
7 _ اورشلیم کودوم مرحلست؟
8 _ این بازی چند تا مرحله داره؟
9 _ کاری میشه کرد که این مشکلی که من دارم درست بشه؟
10 _ این ادما کین اول بازی که هی به تن ادم چسبیدن؟
11 _ اگه بازی همش این حالت تار رو داشته باشه پس این حرفا چیه که میگن الطیر پرواز میکنه!!!
ممنون هوس جون
کارت خیلی خوبه
محمد...
جواب سوال 1 - نسخه دزدی (ناقص) نسخه ای هست که هنگام ورود به شهر اورشلیم با مشکل روبه رو میشید و احتیاج به پچ 900 مگ دارید (همچنین نسخه 3 DVD = نسخه ناقص + پچ 900 مگ) ولی نسخه کامل برعکس... (نسخه نهای 2 DVD)
جواب سوال 2 - مشخصه که تنظیمات دوربین بازی رو دستکاری کردید ... برای حل این مشکل حین بازی کلید Esc رو بزنید, بر روی Options و سپس Camera کلیک کنید, Inver Y Lock و Invert X Lock رو در حالت Off قرار دهید.
جواب سوال 3 - حداقل سایز تصویر 640x480 میشه.
جواب سوال 4 - جزییات گرافیکی رو کاهش بدید تا حدی که مناسب باشه.
جواب سوال 5 - لطفا سوال رو دقیق و کامل مطرح کنید.
جواب سوال 6 - با این CPU میتونید بازی رو انجام بدین ولی افت سرعت خواهید داشت.
جواب سوال 7 - در Memory Block 3 برای اولین بار راه ورود به شهر اورشلیم باز میشه.
جواب سوال 8 - این بازی دارای هفت Memory Block میشه.
جواب سوال 9 - اگه جزییات گرافیکی حداقل باشه و بازی بیرون بپره (ورود به شهر اورشلیم رو عرض نمیکنم) نتیجه اش اینه که سیستمتون برای بازی مناسب نیست.
جواب سوال 10 - اون افراد گداهای سمج هستند... در بازی با اونها برخورد خواهید کرد.
جواب سوال 11 - فقط صحنه اول بازی به این صورته... چون دستگاه Animus در حال شبیه سازی محیط است. (داستان بازی در پست اول) Altair پرواز نمیکنه بلکه از بلندی اقدام به سقوط میکنه.
سلام مجدد
شرمنده هو.س جون دو سه روزی نبودم نتونستم بیام الان که اومدم دیدم لطف کردین و جواب دادین
راستیاتش می خواستم ازتون بپرسم کانتر اتک فکر کنم اول باید کلیک راست کرد و وقتی حریف داره حمله میکنه باید کلیک چپ زد درسته ؟
اما نمیدونم اون یکی ترفند که باعث میشه حریف که یقه شما رو گرفته چه جوری باید خودم رو از اون جدا کنم برای همین می خواستم اگه میشه لطف کنین و کامل بهم بگین که برای کانتراتک و جدا شدن از دشمن باید چه دکمه هایی رو بزنم
با تشکر از شما
جواب سوال 1 - تکنیک Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید, وقتی دشمن قصد حمله داشت دکمه چپ ماوس رو بزنید.
جواب سوال 2 - تکنیک Grab Break - دکمه راست ماوس رو نگه دارید, وقتی دشمن قصد گرفتن شما رو داشت کلید Shift رو بزنید.
راستی 2 تا سوال دیگه
1 - نمی دونید چه طور میشه فیلمهای طولانی این بازی رو ندید ؟ اخه خیلی بلندن و حوصله ادم رو سر می برن
2 - چه طور میشه هر جایی که هستی همون جا رو سیو کنی ؟ اخه توی همین مرحله من بعد از کشتن کلی ادم وقتی به رئیسشون میرسم و فیلم اون هم تموم میشه باز هم سیو اتوماتیک نمیشه.
جواب سوال 1 - خیر - فیلمهای بازی غیر قابل رد کردن هستند.
جواب سوال 2 - Save بازی به این صورت نیست که هرجا ما اراده کنیم بازی Save بشه. بلکه Save بازی به صورت Check Point هست. در صورت خروج از بازی و شروع مجدد, بازی از آخرین Check Point قبل ادامه است.
soroush-m
19-05-2008, 18:20
هو.س جون بابت جوابهاتون خیلی ازتون ممنونم
واقعا لطف می کنین
دستتون درد نکنه
omid moosavi
19-05-2008, 18:48
خواهش ميكنم دوستاني كه خريدند ونسخه اصلي بوده بگن از كجا خريدن
golmohammadi
19-05-2008, 23:38
من وقتي نصبش كردم بعد از نصب گيم يه پچ هعم بصب كردم
ولي اين پچ در داخل دي وي دي نبود بلكه بصورت اتوران بود كه بعد از نصب بازي مشاهده ميشد
نكنه اين همون پچ بوده باشه ؟
اگه اره پس چرا به اوشليم نميره ؟
اگه پچ ديگه اي بود به چه دردي ميخوره
من اونجام كه بايد با شواليه ها ( حدود 10-11تا ) كه علامت صليب رو سينه دارن تو يه محيط بسته مبارزه كني !!! :13:
فكر كنم آخرا بازي باشم ///:20:
خيلي خيلي خيلي سخته اينجاش . رمز خاصي داره يا بايد فقط مبارزه كنم ؟؟ :10:
hamed_1988
20-05-2008, 09:58
آقايون خسته نباشيد .
من يك مشكلي داشتم
نميدونم چرا وارد شهر اورشليم ميشم بازي ميپره بيرون:41:
اينم مشخصات سيستمم
cpu 3.4 ghz
ram 3.5 gb
graphic GF 8500 gt 512
ممنون ميشم كمك كنين:11:
havas_1980
20-05-2008, 10:46
من وقتي نصبش كردم بعد از نصب گيم يه پچ هعم بصب كردم
ولي اين پچ در داخل دي وي دي نبود بلكه بصورت اتوران بود كه بعد از نصب بازي مشاهده ميشد
نكنه اين همون پچ بوده باشه ؟
اگه اره پس چرا به اوشليم نميره ؟
اگه پچ ديگه اي بود به چه دردي ميخوره
نسخه 3 DVD همون نسخه ناقص بعلاوه پچ غیر رسمی برای رفع مشکل ورورد به اورشلیم هست.
گفته شده بعضی وقتها این پچ حتی ایراد ورورد به اورشلیم رو برطرف نمیکنه. (دوست عزیز! خوبه خودتون گفتید دنبال نسخه نهایی میرید!)
من اونجام كه بايد با شواليه ها ( حدود 10-11تا ) كه علامت صليب رو سينه دارن تو يه محيط بسته مبارزه كني !!!
فكر كنم آخرا بازي باشم ///
خيلي خيلي خيلي سخته اينجاش . رمز خاصي داره يا بايد فقط مبارزه كنم ؟؟
لطفا مشخصات جایی رو که هستید شرح بدید.
آقايون خسته نباشيد .
من يك مشكلي داشتم
نميدونم چرا وارد شهر اورشليم ميشم بازي ميپره بيرون
اينم مشخصات سيستمم
cpu 3.4 ghz
ram 3.5 gb
graphic GF 8500 gt 512
ممنون ميشم كمك كنين
اگه هنگام ورود به شهر اورشلیم به مشکل بر بخورید, پس نسخه بازی شما دزدیه (ناقص) و باید دنبال نسخه نهایی برید.
omid moosavi
20-05-2008, 17:33
سلام
فکر کنم خیلی گرون میفته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود پنجاه تومان اصل اصلشه
Amin_0913
20-05-2008, 20:07
سلام
دوستا ن من وسط بازی میاندازه بیرون و میگه سیستمت پاییینه
Cpu:3.4 Dual core intel
Ram:2GB
VGA:7300SE
havas_1980
20-05-2008, 20:23
سلام
دوستا ن من وسط بازی میاندازه بیرون و میگه سیستمت پاییینه
Cpu:3.4 Dual core intel
Ram:2GB
VGA:7300SEدوست عزیز! رم و سی پی یو مناسبه. فقط کارت گرافیک سیستم شما برای اجرای بازی ضعیفه و باید دنبال کارت بالاتر باشید.
خوب منم به سلامتي بازي تموم كردم /// :10:
بد نبود اما مراحل در كل تكراري بود و تنوع بازي خيلي كم بود !!! :41::13:
اگه بازي دوبله بشه عاليه و واقعا ميارزه چون همش حرف ميزنند و شبيه يه سريال ميشه /// :8:
امتياز من به اين بازي : 7/10 در كل :11:
signinfo
21-05-2008, 00:53
سلام...من بازی رو با سیستم زیر اجرا می کنم ولی حتی روی پایین ترین گرافیگ هم بازی بد جور گیر می کرد و تیکه تیکه بود...مشکل از کجاست؟
Intel P4 3.4 Ghz
Kingstone 1 GB
XFX 8600 GT 256
من قبلا یه 7300GS داشتم و وضعیت فریم بازی به همین صورت بود. یعنی این 8600 که انداختم هیچ تاثیری نداشته تو فریم ریت بازی... درایورش رو هم نصب کردم...مشکل نمی دونید از کجاست؟
omid moosavi
21-05-2008, 19:13
havas_1980
21-05-2008, 21:28
سلام...من بازی رو با سیستم زیر اجرا می کنم ولی حتی روی پایین ترین گرافیگ هم بازی بد جور گیر می کرد و تیکه تیکه بود...مشکل از کجاست؟
Intel P4 3.4 Ghz
Kingstone 1 GB
XFX 8600 GT 256
من قبلا یه 7300GS داشتم و وضعیت فریم بازی به همین صورت بود. یعنی این 8600 که انداختم هیچ تاثیری نداشته تو فریم ریت بازی... درایورش رو هم نصب کردم...مشکل نمی دونید از کجاست؟
دوست عزیز! سی پی یو سیستم شما ضعیفه. حداقل باید Dual core 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800 باشه. (چند هسته ای)
اگه ویندوزتون XP باشه مقدار رم مناسبه ولی اگه Vista باشه کمه و حداقل نیاز به 2 گیگ رم دارید.
و در پایان مطمئن باشید که تنظیمات گرافیکی رو حداقل باشه.
golmohammadi
21-05-2008, 22:21
Intel P4 3.4 Ghz
Kingstone 1 GB
XFX 8600 GT 256
منم همين قطعات را دارم فقط رمم 2 گيگ هست
و سيستم عامل ويستا sp1
ولي در گرافيك حداكثر نيز خوب اجرا ميشه ...
حتي cpu من 3 هست
signinfo
22-05-2008, 00:00
دوست عزیز! سی پی یو سیستم شما ضعیفه. حداقل باید Dual core 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800 باشه. (چند هسته ای)
اگه ویندوزتون XP باشه مقدار رم مناسبه ولی اگه Vista باشه کمه و حداقل نیاز به 2 گیگ رم دارید.
و در پایان مطمئن باشید که تنظیمات گرافیکی رو حداقل باشه.
منم همين قطعات را دارم فقط رمم 2 گيگ هست
و سيستم عامل ويستا sp1
ولي در گرافيك حداكثر نيز خوب اجرا ميشه ...
حتي cpu من 3 هست
پس مشکل از کجاست دوستان...من واقعا دلیلشو نمی فهمم...نظر دیگه ای نداری هوس جان؟
راستی سی پی یو این سیستم که می گم 2 هسته ای هستش ها...
havas_1980
22-05-2008, 00:19
راستی سی پی یو این سیستم که می گم 2 هسته ای هستش ها...یه نظر دیگه هم میدم ... ممکنه از مادر برد و پاور باشه یعنی اگه اونا پایین باشن بقیه قطعات (کارت گرافیک و سی پی یو) کارایی لازم رو نشون نمیدن...
اگه سی پی یو سیستم شما Pentium D باشه 2 هسته ای حساب میشه نه Pentium 4 ...
golmohammadi
22-05-2008, 08:54
راستی سی پی یو این سیستم که می گم 2 هسته ای هستش ها...
یه نظر دیگه هم میدم ... ممکنه از مادر برد و پاور باشه یعنی اگه اونا پایین باشن بقیه قطعات (کارت گرافیک و سی پی یو) کارایی لازم رو نشون نمیدن...
اگه سی پی یو سیستم شما Pentium D باشه 2 هسته ای حساب میشه نه Pentium 4 ...
به نظر من يه بار درايور كارت گرافيكشو آپديت كنه بهتره
البته 1 گيگ رم هم نسبتا كمه
در ضمن من نميتونم بحث كنم چون مال باز ميكنه مال ايشون هم بايد باز كنه
گرافيك من 8600 از نوع 1GIG هست
در xp خوب باز نميكرد ولي در ويستا خوب باز ميكنه
signinfo
22-05-2008, 13:18
آقا در مورد CPU من اشتباه می کردم...CPU از این مدل های Hyper Threading هستش که چون ویندوز به عنوان 2 هسته ای میشناختش من هم فکر می کردم 2 هسته ایه...
به هر حال ممنون از لطفتون...
Niloofar_Hot69
22-05-2008, 14:12
بازیه خیلی توپیه اما چی میشد روز شب می شد بعد مردم توی دستاشون مشعل میگرفتنو ..........
alimazari2008
22-05-2008, 14:16
من تو قسمت تمرین وسط حیاط قلعه گیر کردم. اگه کسی Assassins Creed رو بازی کرده، خواهش می کنم بهم کمک کنه تا این قسمت رو رد کنم. تو تمرینات دو تمرین Combo kill و Practice Fight هست که کمبوکیل رو میتونم انجام بدم، یعنی سه بار به زمین میزنمش ولی اون یکی رو هرکاری می کنم تموم نمیشه.
havas_1980
22-05-2008, 14:47
من تو قسمت تمرین وسط حیاط قلعه گیر کردم. اگه کسی Assassins Creed رو بازی کرده، خواهش می کنم بهم کمک کنه تا این قسمت رو رد کنم. تو تمرینات دو تمرین Combo kill و Practice Fight هست که کمبوکیل رو میتونم انجام بدم، یعنی سه بار به زمین میزنمش ولی اون یکی رو هرکاری می کنم تموم نمیشه.
Practice Fight (تمرین نبرد) شامل:
Strong Attack (حمله قوی) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارید.
Fast Attack (حمله سریع) - دکمه چپ ماوس رو بزنید.
Combo Attack (حمله ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع, به نفر اول حمله برده و فورا تغیر جهت داده نفر دوم رو بزنید.
Deflect (کج کردن یا دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید.
Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.
در پایان میتونید تمرین نبرد آزاد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.
Combo Kill (کشتن ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع پشت سر هم و منظم حمله کنید.
alimazari2008
22-05-2008, 15:04
Combo Attack (حمله ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع, به نفر اول حمله برده و فورا تغیر جهت داده نفر دوم رو بزنید.
Grab (گرفتن) - دکمه Shift رو بزنید.
در پایان میتونید تمرین نبرد آزاد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.
Combo Kill (کشتن ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع پشت سر هم و منظم حمله کنید.
بابت کمکتون خیلی ممنونم، ولی بعد از اینکه Esc رو زدم، باید کجا برم.
havas_1980
22-05-2008, 16:36
بابت کمکتون خیلی ممنونم، ولی بعد از اینکه Esc رو زدم، باید کجا برم.
به سمت نقاطی که در نقشه گوشه تصویر به صورت چشمک زن هستند برید.
زدن کلیذ Tab کل نقشه رو نشون میده که با نگه داشتن دکمه سمت راست ماوس و حرکت دادن ماوس میتونید نقشه را جا به جا کنید.
Niloofar_Hot69
22-05-2008, 16:55
عجب بازی توپیه داشتم از دست سربازها فرار میکردم رفتم که از یه خونه بالا برم دیدم سربازه داره دستمو لگد میزنه از بالا که بیفتم پایین
omid moosavi
23-05-2008, 11:36
melika_mahmoodi87
23-05-2008, 13:49
من با نصب cd 2 بازی مشکل دارم و در بازی هم بعد از مرحله سوم از بازی خارج میشه
من با نصب cd 2 بازی مشکل دارم و در بازی هم بعد از مرحله سوم از بازی خارج میشه
سلام
نسخه ای که گرفتی اورجینال نیست .اورجینالشو اگه نصب کنی مشکلت حل میشه:11:
.:11:نسخه ای که گرفتی اورجینال نیست .اورجینالشو اگه نصب کنی مشکلت حل میشه
havas_1980
23-05-2008, 15:13
سلام
نسخه اصلیشو از سرزمین گیم تهیه کن . یه سر به پایتخت بزن .
پست 1823 رو ویرایش کنید چون تبلیغات در فروم بر خلاف قوانین و نتیجه اش محروم شدن هست!
جواب رو باید با پیغام خصوصی اطلاع بدید.
و یک مورد دیگه ... لطفا پشت سر هم پست ایجاد نکنید.
براي نقل قول کردن از چند پست (جواب دادن) به صورت همزمان از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
توي پستهایی که میخواین نقل قولشون کنین، روي این دکمه کلیک کنین تا تبدیل به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشه.
توي آخرین پستی که میخواین نقل قول کنین به جاي این دکمه روی دکمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
omid moosavi
23-05-2008, 17:42
سلام
نسخه ای که گرفتی اورجینال نیست .اورجینالشو اگه نصب کنی مشکلت حل میشه:11:
اورجينالشو از كجا ميشه گير آورد
omid moosavi
23-05-2008, 17:43
به نظر مياد هنوز هيچكس نسخه اصليشو گير نياورده ..درسته دوستان
چرا الان خیلی ها دارن...منم مشکلی با بازی ندارم الانم تو مموری4 هستم!!!!!!!!!!
omid moosavi
23-05-2008, 18:00
چرا الان خیلی ها دارن...منم مشکلی با بازی ندارم الانم تو مموری4 هستم!!!!!!!!!!
لطف كن بگيد از كجا خريديد..
omid moosavi
23-05-2008, 18:04
دوستان امروز بازی به دستم رسید خوشبختانه نسخه اصلیه.
بازی رو نصب کردم و الان توی شهر اورشلیم هستم
در ضمن این نسخه نسبت به نسخه قبلی خیلی رونتر و بهتر اجرا میشه
از جايي كه خريدي ..آدرسش را خواهش ميكنم براي من pm كن
لطف كن بگيد از كجا خريديد..
از ولیعصر.از این پاساژ ها
JAVAD_YAS14
24-05-2008, 17:57
ميشه آدرس جايي كه مراحل بازي رو روي هارد سيو ميكنه بگيد
هم براي xp و هم براي vista
havas_1980
24-05-2008, 22:39
ميشه آدرس جايي كه مراحل بازي رو روي هارد سيو ميكنه بگيد
هم براي xp و هم براي vista
مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
MR.Punisher
25-05-2008, 02:33
فکر کنم من بازی رو تموم کردم.بعد از اینکه توانایی Eagle eye (چشم عقاب)
رو به دست آوردم رفتم تو اتاق خودم و نوشته ی روی دیوار رو دیدم و بعد تیتراژ
بازی شروع شد.بعد از اون رفتم و ایمیل های لپ تاپ دکتره(پیرمرده) و
لپتاپ توی اتاق کنفرانس رو هم خوندم.می خوام بدونم بازی تموم شده یا
هنوز هم چیزی مونده؟
JAVAD_YAS14
25-05-2008, 09:47
دوسان من يك مشكل دارم
همه سيو هام پاك شدن
من تا اورشليم رفته بودم اما حالا...
ميشه كسي لطف كنه و سيو اين بازي رو تا اينجايي كه گفتم برام آپلود كنه
a.salireza
25-05-2008, 12:18
فکر کنم من بازی رو تموم کردم.بعد از اینکه توانایی Eagle eye (چشم عقاب)
رو به دست آوردم رفتم تو اتاق خودم و نوشته ی روی دیوار رو دیدم و بعد تیتراژ
بازی شروع شد.بعد از اون رفتم و ایمیل های لپ تاپ دکتره(پیرمرده) و
لپتاپ توی اتاق کنفرانس رو هم خوندم.می خوام بدونم بازی تموم شده یا
هنوز هم چیزی مونده؟
بازي تموم شده.:46:
omid moosavi
25-05-2008, 19:24
دوستان يك سايتي معرفي كنيد كه بشود نسخه اصلي را از آن خريد اينترنتي كرد
pm
G G Game
25-05-2008, 19:31
p30wrld.com
sarayebazi.com
pardisgame.com
.
.
.
signinfo
26-05-2008, 12:59
دوستان به نظز شما مشکل این سیستم چیه که بازی رو نمی کشه اجرا کنه و موقع Loading می پره بیرون؟
Athlon X2 4000
XFX 8600 GT 256MB
Ram Patriot 512MB DDR2-800
با توجه به اینکه با رم 512 هم چند تا از کاربران تونسته اند اجراش کنن...ویندوز هم XP SP2
Paradise_human
26-05-2008, 13:28
دوستان به نظز شما مشکل این سیستم چیه که بازی رو نمی کشه اجرا کنه و موقع Loading می پره بیرون؟
Athlon X2 4000
XFX 8600 GT 256MB
با توجه به اینکه با رم 512 هم چند تا از کاربران تونسته اند اجراش کنن...ویندوز هم XP SP2
احتمالا به خاطر رمه.
ولی اگه بچه ها اجرا کردن الله و اعلمو.
havas_1980
26-05-2008, 18:07
Athlon X2 4000
XFX 8600 GT 256MB
سی پی یو و کارت گرافیک سیستم شما برای اجرای این بازی مناسبه.
اگه ویندوزتون XP باشه حداقل 1 گیگ رم لازمه ولی اگه ویندوزتون Vista باشه حداقل 2 گیگ رم لازمه.
signinfo
26-05-2008, 18:19
سی پی یو و کارت گرافیک سیستم شما برای اجرای این بازی مناسبه.
اگه ویندوزتون XP باشه حداقل 1 گیگ رم لازمه ولی اگه ویندوزتون Vista باشه حداقل 2 گیگ رم لازمه.
والا رم رو 2 تا 512 دارم که تو یه پک دو کاناله 1 گیگ بود...ولی نمی دونم چرا وقتی هردو رو استفاده می کنم تو Loading ابتدای بازی که باید 100 درصد بشه سیستم ریست می شه...واسه همین از یکی از رم ها استفاده می کنم...از یه طرف دیگه همونطور که عرض کردم کاربران دیگه هم با رم 512 تونستن اجرا کنن بازی رو...پس چرا من نمی تونم؟
بد جوری تو کف این بازی هستم به خدا :44:
golmohammadi
26-05-2008, 21:01
والا رم رو 2 تا 512 دارم که تو یه پک دو کاناله 1 گیگ بود...ولی نمی دونم چرا وقتی هردو رو استفاده می کنم تو Loading ابتدای بازی که باید 100 درصد بشه سیستم ریست می شه...واسه همین از یکی از رم ها استفاده می کنم...از یه طرف دیگه همونطور که عرض کردم کاربران دیگه هم با رم 512 تونستن اجرا کنن بازی رو...پس چرا من نمی تونم؟
بد جوری تو کف این بازی هستم به خدا :44:
احتمالا دو تا رم شما از يك نوع جنس نيستند و به همين خاطر موقع اجراي بازي با ايراد برخورد ميشوي
يه سوال
من رفتم و نسخه ديگه را گرفتم
در اين نسخه بازي خيلي روانتر از اون قبليه كه دزدي بود، هست
همچنين چند تا از تنظيمات گرافيك فرق كرده
سوالم اينه : قبلا سيو هامو نگه داشته بودم حالا كه ميرم كپي كنم تو مسيرش ميبينم كه فايلهاي سيو فرق كرده
قبلا فايلهاي سيو با نام پروفايل ضخيره ميشدند اما الان با يه نام ديگه كه با حروف هست ضخيره ميشه
الان با اين نام ضخيره ميشند : 1211819179
مثلا 1211819179.map
or 1211819179.opt
حالا چجوري ادامه بدم ؟
havas_1980
26-05-2008, 22:30
احتمالا دو تا رم شما از يك نوع جنس نيستند و به همين خاطر موقع اجراي بازي با ايراد برخورد ميشوي
يه سوال
من رفتم و نسخه ديگه را گرفتم
در اين نسخه بازي خيلي روانتر از اون قبليه كه دزدي بود، هست
همچنين چند تا از تنظيمات گرافيك فرق كرده
سوالم اينه : قبلا سيو هامو نگه داشته بودم حالا كه ميرم كپي كنم تو مسيرش ميبينم كه فايلهاي سيو فرق كرده
قبلا فايلهاي سيو با نام پروفايل ضخيره ميشدند اما الان با يه نام ديگه كه با حروف هست ضخيره ميشه
الان با اين نام ضخيره ميشند : 1211819179
مثلا 1211819179.map
or 1211819179.opt
حالا چجوري ادامه بدم ؟دوست عزیز! امکان تبدیل سیو نسخه ناقص یا دزدی برای اجرا در نسخه نهایی وجود نداره.
شما باید بازی رو از نو شروع کنید...
golmohammadi
26-05-2008, 22:52
دوست عزیز! امکان تبدیل سیو نسخه ناقص یا دزدی برای اجرا در نسخه نهایی وجود نداره.
شما باید بازی رو از نو شروع کنید...
واي بد بخت شدم
بايد از نو شروع كنم ...
اگه سيوي داري كه دو تا شهر تموم شده و فقط اورشليم مونده، زحمتشو بكش برام
اگه نه مجبورم از اول شروع كنم
هر چند كه گيم به حدي جذاب هست كه از نوع شروع كنم ولي دموهاي تكراري خسته كننده هست كاش يه جاري ميشد دموها را رد كرد
راستي در نسخه غير دزدي در قسمت تنظيمات گرافيك مقدار Graphic Quality 4 رنج شده كه در دزدي 3 تا بود
هوس جون منظور از Level Details كه ميزان جزئيات هست چيا هستند ؟
همچنين multisampling چيه ؟
يه اشكال ديگه هم دارم
من با گيم پد بازي ميكنم وقتي ميرم گيم پد را تعريف كنم آنالوگ چپ كه وظيفه كنترل را بعهده داره درست عمل نميكنه بدين صورت كه Forward & Backward كار نميكنه در حالي كه از بازي بيرون ميام و از كنترل پنل تست ميكنم كار ميكنند قبلا تو نسخه دزدي اين مشكل را نداشتم البته نميدونم اشكال از چيه
همچنين از ويستا 64 بيتي استفاده ميكنم و كرك هم نصب نكرده ام
signinfo
26-05-2008, 23:22
چرا توی یک پک بودن...یک پک 1 گیگ 2 کاناله...
havas_1980
27-05-2008, 10:03
واي بد بخت شدم
بايد از نو شروع كنم ...
اگه سيوي داري كه دو تا شهر تموم شده و فقط اورشليم مونده، زحمتشو بكش برام
اگه نه مجبورم از اول شروع كنم ...خیر ... سیوی که من دارم سیو کامل بازی هست.
...هر چند كه گيم به حدي جذاب هست كه از نوع شروع كنم ولي دموهاي تكراري خسته كننده هست كاش يه جاري ميشد دموها را رد كرد...
متاسفانه امکان رد کردن دمو های بازی وجود نداره.
...هوس جون منظور از Level Details كه ميزان جزئيات هست چيا هستند ؟
همچنين multisampling چيه ؟...
Level Details - به تعداد پلی گون ها مربوط میشه و تو NPC * های شهروند نشون میده.
* NPC - مخفف non-player character (بعضی وقتها هم non-playable character یا non-player class) به معنی فارسی کاراکتر غیر بازیکن
Multisampling - با نام کامل Multisample Anti-Aliasing که یک نو جدید از Anti-Aliasing به حساب میاد.
... يه اشكال ديگه هم دارم
من با گيم پد بازي ميكنم وقتي ميرم گيم پد را تعريف كنم آنالوگ چپ كه وظيفه كنترل را بعهده داره درست عمل نميكنه بدين صورت كه Forward & Backward كار نميكنه در حالي كه از بازي بيرون ميام و از كنترل پنل تست ميكنم كار ميكنند قبلا تو نسخه دزدي اين مشكل را نداشتم البته نميدونم اشكال از چيه...
متاسفانه در این قسمت نمیتونم به شما کمک کنم چون با گیم پد این بازی رو نرفتم.
... همچنين از ويستا 64 بيتي استفاده ميكنم و كرك هم نصب نكرده اممن خودم امتحان نکردم ولی طبق گفته Ubisoft اصولا نباید تو Vista 64-bit عمل کنه و فقط با نصب پچ رسمی امکان اجرا وجود داره.
والا رم رو 2 تا 512 دارم که تو یه پک دو کاناله 1 گیگ بود...ولی نمی دونم چرا وقتی هردو رو استفاده می کنم تو Loading ابتدای بازی که باید 100 درصد بشه سیستم ریست می شه...
برای اینکه زوتر به نتیجه برسید این سوال رو در انجمن سخت افزار به این آدرس مطرح کنید:
golmohammadi
27-05-2008, 10:24
چرا توی یک پک بودن...یک پک 1 گیگ 2 کاناله...
بيشتر توضيح بده تا راهنماييت كنم
اگه تو يه پك يعني ماركشون هم يكي بودند ؟
بين باسشون هم يكيه ؟
Multisampling - با نام کامل Multisample Anti-Aliasing که یک نو جدید از Anti-Aliasing به حساب میاد.
متاسفانه در این قسمت نمیتونم به شما کمک کنم چون با گیم پد این بازی رو نرفتم.
من خودم امتحان نکردم ولی طبق گفته Ubisoft اصولا نباید تو Vista 64-bit عمل کنه و فقط با نصب پچ رسمی امکان اجرا وجود داره.
پس با اين حساب بايد اين گزينه Multisampling تاثير زيادي در گرافيك داشته باشه
گيم پد هم بايد حل كنم چون با كيبورد اصلا نميتونم
UBI را بيخيال من الان در ويستاي 64 بيتي اجرا ميكنم البته شايد اون پچي كه ميگين بهمراه بازي نصب ميشه ...
ممنون
signinfo
27-05-2008, 14:52
برای اینکه زوتر به نتیجه برسید این سوال رو در انجمن سخت افزار به این آدرس مطرح کنید:
چشم اونجا هم مطرح می کنم...ممنون
بيشتر توضيح بده تا راهنماييت كنم
اگه تو يه پك يعني ماركشون هم يكي بودند ؟
بين باسشون هم يكيه ؟
آره هر دو Patriot باس 800 هستن که تو بسته بندی بودن از اول...یعنی مخصوص 2 کاناله کردن...نمی دونم چجوری بگم دیگه :46:
Niloofar_Hot69
27-05-2008, 14:55
من تو رفتن به شهر Kingdom مشکل دارم راه ورود به شهر با دیوار آبی مسدود شده کسی میتونه کمکم کنه؟من توی مموری 6 هستم
havas_1980
27-05-2008, 15:26
من تو رفتن به شهر Kingdom مشکل دارم راه ورود به شهر با دیوار آبی مسدود شده کسی میتونه کمکم کنه؟من توی مموری 6 هستم Kingdom شهر حساب نمیشه بلکه به محدوده های خارج شهر ها (قلمرو پادشاهی) گفته میشه.
مناطقی که به صورت دیوار آبی محصور شدند و امکان ورود به اون مناطق وجود نداره به مرور زمان و حین پیشروی مراحل باز میشند.
omid moosavi
27-05-2008, 19:25
نسخه اصلي بازي را از كجا ميشه خريد كه به صورت خريد اينترنتي باشه غير از سراي بازي وp30 world
مال اينها نسخه اصلي نيست
یعنی مال p30world نسخه کامل این بازی نیست؟؟؟؟؟
سلام...یه کمکی هم به ما بکنید.
من تو همون مراحل اول گیر کردم.همون جایی که با یه یارو صحبت می کنی بعدش باید با یک نفر مبارزه کنی...هر کاری کی کنم هر جوریم که می زنم یارو نمیمره....
لطفا بگید باید چیکار کنم...
ممنون میشم!
havas_1980
28-05-2008, 14:28
سلام...یه کمکی هم به ما بکنید.
من تو همون مراحل اول گیر کردم.همون جایی که با یه یارو صحبت می کنی بعدش باید با یک نفر مبارزه کنی...هر کاری کی کنم هر جوریم که می زنم یارو نمیمره....
لطفا بگید باید چیکار کنم...
ممنون میشم!اگه منظور شما قسمت تمرین نبرد هست, میتونید تمرین نبرد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.
دوستان من نسخه ی ناقص بازی رو دارم که تو مرحله ی اورشلیم میاد بیرون می خواستم بدونم ارزش داره نشخه ی کامل بازی رو بگیرم یا نه؟ و اینکه فقط شهر اورشلیم درست شده یا فرق های دیگه ای هم می کنه (مثل گیم پلی گرافیک مراحل جدید و...) چون من سیو 100% بازی رو انداختم و به جز مراحل اورشلیم بقیه رو تموم کردم .
لطفا اگه می شه توضیح بدید!:10:
با تشکر
havas_1980
28-05-2008, 17:48
دوستان من نسخه ی ناقص بازی رو دارم که تو مرحله ی اورشلیم میاد بیرون می خواستم بدونم ارزش داره نشخه ی کامل بازی رو بگیرم یا نه؟ و اینکه فقط شهر اورشلیم درست شده یا فرق های دیگه ای هم می کنه (مثل گیم پلی گرافیک مراحل جدید و...) چون من سیو 100% بازی رو انداختم و به جز مراحل اورشلیم بقیه رو تموم کردم .
لطفا اگه می شه توضیح بدید!
با تشکر- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه دزدی هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه دزدی هست.
- نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...
omid moosavi
29-05-2008, 21:14
نسخه اصلي بازي را از كجا ميشه خريد كه به صورت خريد اينترنتي باشه غير از سراي بازي وp30 world
مال اينها نسخه اصلي نيست
بابا اینجا یه نفر نیست از مسئولین سایت که به من بگه نسخه خودp30world اصله یا نه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من از سایت بازی رو خریدم اما وقت نکردم بازیش کنم هنوز!!!! حالا باید چه کار کنم؟ میتونم بشون برگردونم بازی رو؟!!!!! تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید
omid moosavi
30-05-2008, 12:55
عجيبه همه ميگن ما نسخه اصلي را گرفتيم ولي هيچكس نميگه از كدام سايت خريد اينترنتي كرده در ضمن سراي بازي وp30world نسخه اصلي نيست وهمون نسخه مشكل دار هست
havas_1980
30-05-2008, 14:11
بابا اینجا یه نفر نیست از مسئولین سایت که به من بگه نسخه خودp30world اصله یا نه؟!
من از سایت بازی رو خریدم اما وقت نکردم بازیش کنم هنوز! حالا باید چه کار کنم؟ میتونم بشون برگردونم بازی رو؟ تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید
شما سوالات خود در این مورد رو در انجمن فروشگاه آنلاین P30World به این آدرس مطرح کنید:
عجيبه همه ميگن ما نسخه اصلي را گرفتيم ولي هيچكس نميگه از كدام سايت خريد اينترنتي كرده در ضمن سراي بازي وp30world نسخه اصلي نيست وهمون نسخه مشكل دار هست
دوست عزیز! شما هشت بار این سوال رو به طرق مختلف تکرار کردید. وقتی که میبینید کسی جواب سوال شما رو نمیده پس بهتره دوباره تکرار نکنید.
شما هم سوالات خود در این مورد رو در این مورد در انجمن فروشگاه آنلاین P30World مطرح کنید.
chaos theory
30-05-2008, 16:16
دوستان سلام من در بازی تو memory block4 تو شهر دمشق یه جا رفتم بالای یه برج وقتی نقشه آپدیت شد یه ماموریت بهم داد یه مرده کنار یه در واستاده بود که ماموریتش هم تایمی بود بهم رو نقشه دو نفر رو نشون داد که وقتی پیش هر کدومشون میرم نمیدونم باید چیکار کنم مردا تقریبا هیکل بزرگی دارند و شمشیر به دست هستند وقتی میکشمشون تایمر قرمز میشه و باید دوباره برم پیش اون یارو که کنار در هست ماموریت رئ شروع کنم کسی فهمید من کجا رو میگم و باید چیکار کنم؟
havas_1980
30-05-2008, 18:04
دوستان سلام من در بازی تو memory block4 تو شهر دمشق یه جا رفتم بالای یه برج وقتی نقشه آپدیت شد یه ماموریت بهم داد یه مرده کنار یه در واستاده بود که ماموریتش هم تایمی بود بهم رو نقشه دو نفر رو نشون داد که وقتی پیش هر کدومشون میرم نمیدونم باید چیکار کنم مردا تقریبا هیکل بزرگی دارند و شمشیر به دست هستند وقتی میکشمشون تایمر قرمز میشه و باید دوباره برم پیش اون یارو که کنار در هست ماموریت رئ شروع کنم کسی فهمید من کجا رو میگم و باید چیکار کنم؟
شما در این نوع ماموریت اصلی باید در حالت پنهانی و از پشت, اهداف رو با کمک خنجر از پای دربیارین.
در صورتی که اشتباه عمل کنین تایمر به رنگ قرمز درمیاد و ماموریت با شکست مواجه میشه.
سلام :
میگم بلاخره متوجه نشدید اون تیرکمون پشتش که تو صحنه ابتدایی فیلم بود بلاخره به دست میاد یا نه؟
خبری از سری جدیدش که نه نیست ها؟
havas_1980
30-05-2008, 18:56
سلام :
میگم بلاخره متوجه نشدید اون تیرکمون پشتش که تو صحنه ابتدایی فیلم بود بلاخره به دست میاد یا نه؟
خبری از سری جدیدش که نه نیست ها؟خیر ... در بازی اثری از کمان نیست.
همچنین خبری از قسمت بعدی این بازی هم نیست.
chaos theory
30-05-2008, 22:12
شما در این نوع ماموریت اصلی باید در حالت پنهانی و از پشت, اهداف رو با کمک خنجر از پای دربیارین.
در صورتی که اشتباه عمل کنین تایمر به رنگ قرمز درمیاد و ماموریت با شکست مواجه میشه.
هوس جان شما انگار متوجه نشدی من چی گفتم. قربونت برم به محض اینکه بصورت مخفی هم و با خنجر هم میکشمشون تایمر قرمز میشه.
راستی وقتی با چشم عقاب بهشون نگاه میکنم رنگشون زرده این به چه معنایی هست؟
در ضمن دو نفر هستند که در دو قسمت شهر قرار دارند.
تاريخ عضويت: Dec 2007
امید از میدون امام خمینی...یا از پاساژ کامیوتر ولیعر بگیر سالمن
havas_1980
31-05-2008, 00:29
هوس جان شما انگار متوجه نشدی من چی گفتم. قربونت برم به محض اینکه بصورت مخفی هم و با خنجر هم میکشمشون تایمر قرمز میشه.
راستی وقتی با چشم عقاب بهشون نگاه میکنم رنگشون زرده این به چه معنایی هست؟
در ضمن دو نفر هستند که در دو قسمت شهر قرار دارند.
در Memory Block 4 - بخش دوم شهر دمشق دقیقا 6 ماموریت اصلی دارید. از این 6 مورد, 3 مورد مربوط به استراق سمع و باز جویی کردن و جیب بری هست.
3 مورد دیگه وظایفی هستند که برای جاسوسان انجام میدین شامل: جمع آوری پرچمها - کشتن بازرگانانی که در مغازه های سیار خود حضور دارند - کشتن اهداف مهم
رنگ زرد مربوط به اهداف قتل هستند.
همون جاسوسی که پشت به در یک خونه ایستاده (در جنوب شرقی بخش دوم شهر دمشق) ماموریت کشتن اهداف رو به شما میده. (Informer Assassination Challenge)
این طور که شما مطرح کرده بودین این همون ماموریت هست که راه حل اون قسمت رو عنوان کردم...
chaos theory
31-05-2008, 00:45
در Memory Block 4 - بخش دوم شهر دمشق دقیقا 6 ماموریت اصلی دارید. از این 6 مورد, 3 مورد مربوط به استراق سمع و باز جویی کردن و جیب بری هست.
3 مورد دیگه وظایفی هستند که برای جاسوسان انجام میدین شامل: جمع آوری پرچمها - کشتن بازرگانانی که در مغازه های سیار خود حضور دارند - کشتن اهداف مهم
رنگ زرد مربوط به اهداف قتل هستند.
همون جاسوسی که پشت به در یک خونه ایستاده (در جنوب شرقی بخش دوم شهر دمشق) ماموریت کشتن اهداف رو به شما میده. (Informer Assassination Challenge)
این طور که شما مطرح کرده بودین این همون ماموریت هست که راه حل اون قسمت رو عنوان کردم...
ایول دقیقا همونجاست. درست شد شما درست میگفتی. ممنونم ازت.
راستی پرچم ها قضیش چیه؟
havas_1980
31-05-2008, 00:49
ایول دقیقا همونجاست. درست شد شما درست میگفتی. ممنونم ازت.
راستی پرچم ها قضیش چیه؟قابل نداشت!
... ماموریت پرچم ها اینه که شما باید در یک مدت زمان معین اقدام به جمع آوری پرچمها یی بکنید که همیشه در یک مسیر خاص و پشت سر هم هستند.
chaos theory
31-05-2008, 00:56
قابل نداشت!
... ماموریت پرچم ها اینه که شما باید در یک مدت زمان معین اقدام به جمع آوری پرچمها یی بکنید که همیشه در یک مسیر خاص و پشت سر هم هستند.
یعنی دقیقا شکل پرچم هستند؟
راستی از مموری بلوک 4 به بعد وقتی میرم پیش اون یارو رئیسمون تو پایگاه اصلی چرا وقتی دارم از دروازه قلعه خارج میشم یه چند تا گزینه در مورد اورشلیم و دمشق و کینگ دوم و....غیره میاد؟
جریان چیه؟
یعنی میتونم انتخاب کنم و مستقیم برم تو شهر ها.. اینو واسم توضیح بدی ممنون میشم.
havas_1980
01-06-2008, 01:08
یعنی دقیقا شکل پرچم هستند؟
راستی از مموری بلوک 4 به بعد وقتی میرم پیش اون یارو رئیسمون تو پایگاه اصلی چرا وقتی دارم از دروازه قلعه خارج میشم یه چند تا گزینه در مورد اورشلیم و دمشق و کینگ دوم و....غیره میاد؟
جریان چیه؟
یعنی میتونم انتخاب کنم و مستقیم برم تو شهر ها.. اینو واسم توضیح بدی ممنون میشم.
- بله ... دقیقا به شکل پرچم هستند.
- بله ... شما میتونید انتخاب کنید که مستقیما به کدوم شهر برید (یا در قلمرو پادشاهی) و بعد انتخاب کنید که از بیرون شهر (Suburb) یا دفتر آدمکشان (Bureau) در شهر بازی رو شروع کنید.
- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
ببخشید خیلی بود سر نزده بودم !
بابت کمکتون هم خیلی ممنون:11:
Adel.p30
01-06-2008, 09:23
با سلام
حالا اونایی که میگفتن Assassin's Creed پی سی ورلد اصله بیان جواب بدن
ما بازی اعتقاد به ادم کشی رو از فروشگاه انلاین پی سی ورلد خریدیم
نصب کردم فقط دمو میاد وارد بازی نمیشه
رو دو سیستم امتحانش کردم سیستم خودم اینه :
cpu core 2 DUO intel 2.0
ram 2 gig
vga :intel 300 mg
ولی خوب ناراحت شدم
واقعاً دستتون درد نکنه
havas_1980
01-06-2008, 12:51
با سلام
... ما بازی اعتقاد به ادم کشی رو از فروشگاه انلاین پی سی ورلد خریدیم
cpu core 2 DUO intel 2.0
ram 2 gig
...
- حداقل CPU برای اجرای بازی باید Dual core 2.6 GHz باشه.
- کارت های گرافیکی که برای اجرای این بازی معرفی شده اند:
ATI RADEON X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series
NVIDIA GeForce 6800*/7/8/9 series
* PCI Express only supported
پس متاسفانه سیستم شما جوابگوی اجرای این بازی نیست.
c0dest0rm
01-06-2008, 15:13
- حداقل CPU برای اجرای بازی باید Dual core 2.6 GHz باشه.
- کارت های گرافیکی که برای اجرای این بازی معرفی شده اند:
ATI RADEON X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series
NVIDIA GeForce 6800*/7/8/9 series
* PCI Express only supported
پس متاسفانه سیستم شما جوابگوی اجرای این بازی نیست.
2.6 ?! من با 2.4 بازی کردم مشکلی نداشت!:20:
ولی با اینکه تا اخرین حد گرافیکشو بردم بالا و جوابم میداد...زیاد با بازیش حال نکردم به شخصه
سلام دوستان..من چند وقتي بود اين بازي رو انجام ميدادم..:20:..
چند روز پيش تا اجراش كردم..(continuo) از كار افتاده بود...:18:
ممكنه save هام پريده باشن.؟ :41:
ولي profile هام تو My Documents بود..:jealous:
كاريش ميشه كرد يانه..بايد از اول:wac:
omid moosavi
01-06-2008, 18:03
والا ما نخواستيم از خير نسخه اصلي گذشتيم...... من توي شيراز هستم ..بابا جان اصلا نسخه اصلي نيست دهنم سرويس شد از بس توي مغازه ها گشتم....تازه همون نسخه خرابه هم تك و توك داشتند...............ميرم سر يك بازي ديگه........
golmohammadi
02-06-2008, 12:05
ولی با اینکه تا اخرین حد گرافیکشو بردم بالا و جوابم میداد...زیاد با بازیش حال نکردم به شخصه
شما اگه يه كمي جلوتر بري اونوقت بيشتر حال خواهي كرد
رفته رفته شيرينتر ميشه
اصلا هم باحال نیست......الکی حرف نزنید ...... فقط برای اولین بار که می بینی کف میکنی چون حرکاتش و .... خیلی جذابه ولی کمکم تکراری میشه و با اون پایان مسخرش دیگه همه چیرو تکمیل میکنه ... !
golmohammadi
02-06-2008, 15:42
اصلا هم باحال نیست......الکی حرف نزنید ...... فقط برای اولین بار که می بینی کف میکنی چون حرکاتش و .... خیلی جذابه ولی کمکم تکراری میشه و با اون پایان مسخرش دیگه همه چیرو تکمیل میکنه ... !
گيمها در سبكهاي مختلفي ساخته ميشوند
هر كس بسته به نوع علاقه اش انتخاب ميكند
شايد براي شما باحال و جذاب نيست پس فقط ميتوني بگي كه ازش خوشت نمياد نه اينكه جذاب نيست و يا بده و در نهايت اگه خوشت نمياد چرا به اين تاپيك سر زدي؟ ميتونستي به تاپيكهاي ديگه سر بزني
chaos theory
02-06-2008, 17:28
با سلام
حالا اونایی که میگفتن Assassin's Creed پی سی ورلد اصله بیان جواب بدن
ما بازی اعتقاد به ادم کشی رو از فروشگاه انلاین پی سی ورلد خریدیم
cpu core 2 DUO intel 2.0
ram 2 gig
ولی خوب ناراحت شدم
واقعاً دستتون درد نکنه
دست خودتم درد نکنه دوست عزیز که با این سیستمت میای یه همچین بازی رو میگیری و انتظار هم داری اجرا بشه رو سیستم.
اینو بخون کامل :
Minimum Configuration:
Operating System: Windows® XP (with Service Pack 2) or Windows Vista®
Processor: Dual core 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant
card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller
* This product does not support Windows 98/ME/2000/NT/XP x64/Vista x64
Recommended & Preferred Configuration:
Processor: Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better
Sound: 5.1 sound card
Peripherals: Xbox 360® Controller for Windows
Supported Video Cards at Time of Release:
ATI® RADEON® X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series
NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9 series
*PCI Express only supported
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets
are the only ones that will run this game. For the most up-to-date minimum
requirement listings, please visit the FAQ for this game on our support website
at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may
conflict with some disc and virtual drives.
واسه لب تاب هم توضیح داده تو آدرس پشتیبانی سایت بازی.
شما اگه يه كمي جلوتر بري اونوقت بيشتر حال خواهي كرد
رفته رفته شيرينتر ميشه
از مموری4 هم بالاتر!!!!!!!!!!!!!
Adel.p30
02-06-2008, 20:01
chaos theory
دستت تو هم درد نکنه که دقت نمی کنی میگم رو دو تا سیستم نصب کرد
سیستم دوم خیلی بهتر از من بوده
خوب حالا راهنمایی میکنی چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطف کن دیگه من رو مسخره نکن
Adel.p30
02-06-2008, 20:07
تازه اقای عزیز تو قسمت شناسایی سخت افرار جلوی همه ی تیک سبز میزنه پس کاری به سیستم نداره
golmohammadi
02-06-2008, 21:42
از مموری4 هم بالاتر!!!!!!!!!!!!!
خوب گيمهاي سليقه اي هستن
شايد از اين نوع سبك خوشت نمياد
تازه اقای عزیز تو قسمت شناسایی سخت افرار جلوی همه ی تیک سبز میزنه پس کاری به سیستم نداره
پس ايراد از DVD هست
والا ما نخواستيم از خير نسخه اصلي گذشتيم...... من توي شيراز هستم ..بابا جان اصلا نسخه اصلي نيست دهنم سرويس شد از بس توي مغازه ها گشتم....تازه همون نسخه خرابه هم تك و توك داشتند...............ميرم سر يك بازي ديگه........
اي بابا شيراز به اين بزرگي نسخه اصليش نيست ؟
خواستي من يكي برات پست كنم چاره اي نيست
راستي بچه ها اون قسمت كه تو مموري فكر كنم 5 بود ميره اسكله چه گرافيك خفني داره ....
آخره گرافيكه
chaos theory
02-06-2008, 22:54
chaos theory
دستت تو هم درد نکنه که دقت نمی کنی میگم رو دو تا سیستم نصب کرد
سیستم دوم خیلی بهتر از من بوده
خوب حالا راهنمایی میکنی چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطف کن دیگه من رو مسخره نکن
دوست عزیز شما بهتره مشخصات سیستم رو بذاری نه اینکه فقط بگی سیستم دوم بهتره این حرف معنی نمیده.
یک سیستم از روی مشخصاتش بهتر یا بدتر بودنش مشخص میشه.
کسی هم قصد مسخره کردن شما رو نداشت ....
شما خودت باید بدونی با کارت گرافیک اینتل که داری که باید onboard هم باشه نمیشه این بازی رو اجراش کرد.
خوب گيمهاي سليقه اي هستن
شايد از اين نوع سبك خوشت نمياد
مثل پرنس هست که من دوست دارم..اما مشکل اینه برایه این جاسوسهاو فالگوشها ویا وقتی طرف اصلیو میکشی....یه ساعت حرف میزنن.. باید بفهمی چی میگن که بهت حال بده ولی ما
golmohammadi
03-06-2008, 09:24
مثل پرنس هست که من دوست دارم..اما مشکل اینه برایه این جاسوسهاو فالگوشها ویا وقتی طرف اصلیو میکشی....یه ساعت حرف میزنن.. باید بفهمی چی میگن که بهت حال بده ولی ما
اين دموهاي گيم واسه خاطر اين برا ما ايرانيها كسل كننده هست كه زبونشونو نميفهميم
در گيمهاي با چنين سبك ادم هم حس ميكنه گيم بازي ميكنه و هم حس ميكنه يه فيلم نگاه ميكنه
گرافيك بازي و جزئياتش آنقدر شيرين هست كه ارزش تموم كردنشو داشته باشه
همچنين مبارزاتش خيلي خوبه و حال ميده
مخصوصا كه هر دفعه وقتي ميري پيش رئيس (البته بعد از ماموريت) يه چيزي بهت ميده
و نحوه حمله و دفاع كردنش رفته رفته پيشرفت ميكنه
Adel.p30
03-06-2008, 09:45
دوست عزیز شما بهتره مشخصات سیستم رو بذاری نه اینکه فقط بگی سیستم دوم بهتره این حرف معنی نمیده.
یک سیستم از روی مشخصاتش بهتر یا بدتر بودنش مشخص میشه.
کسی هم قصد مسخره کردن شما رو نداشت ....
شما خودت باید بدونی با کارت گرافیک اینتل که داری که باید onboard هم باشه نمیشه این بازی رو اجراش کرد.
پس چرا تو شناسایی سیستم جلوی همش چکمارک میزنه مشخصات سیستم دوم :
cpu : Amd dual core 3800
vga :gforce 8800
ram : 3gig
chaos theory
03-06-2008, 10:34
پس چرا تو شناسایی سیستم جلوی همش چکمارک میزنه مشخصات سیستم دوم :
cpu : Amd dual core 3800
vga :gforce 8800
ram : 3gig
دوست عزیز سیستم اولی که گفتی لب تابه؟ یا pc هستش با گرافیک onboard ؟
رو سیستم دومی باید به راحتی اجرا بشه گرافیک هر کدوم از رده های 8800 هم باشه مثلا ULTRA,GTX,GTS,GT فرقی نمیکنه براحتی بازی رو اجرا میکنه.
خیلی عجیبه سیستم دومی CPU فوق العاده ضعیفه و نا هماهنگ با پردازنده کارت گرافیک (GPU ) کار میکنه تعجبم از اینه که طرف 3گیگ رم داره با کارت خوب اما اصلا به CPU توجهی نکرده این بازی هم خیلی به CPU وابسته هستش.
chaos theory
03-06-2008, 10:36
البته نمیگم اجرا نشدنش بخاطره cpu هستش هاا... در حالت کلی میگم این cpu واسه این کارت کمه.
اين دموهاي گيم واسه خاطر اين برا ما ايرانيها كسل كننده هست كه زبونشونو نميفهميم
در گيمهاي با چنين سبك ادم هم حس ميكنه گيم بازي ميكنه و هم حس ميكنه يه فيلم نگاه ميكنه
گرافيك بازي و جزئياتش آنقدر شيرين هست كه ارزش تموم كردنشو داشته باشه
همچنين مبارزاتش خيلي خوبه و حال ميده
مخصوصا كه هر دفعه وقتي ميري پيش رئيس (البته بعد از ماموريت) يه چيزي بهت ميده
و نحوه حمله و دفاع كردنش رفته رفته پيشرفت ميكنه
اره گفتم مهم اون صحبتهاس که ببینی چی میگن و لی گرافیکش واقعا عالیه.....
نه بدترین بازی سال ...........(چون خیلی حالمو گرفت اینو میگم)
omid moosavi
03-06-2008, 22:22
Saghachi
04-06-2008, 05:29
ببخشید با رم یک گیگ، پایین ترین کارت گرافیکی که تونسته این بازی رو انجام بده چند بوده ؟
عزیزم اینقدر رو خودت فشار نیاد اوضاع مشهد هم از اون بهتر نبود (چرا بود یه مقدار بهتر بود) ولی خودم از این سایت :
سفارش دادم کنارش هم نوشته نسخه اصلی اومد در خونمون 4 روزه !!! تموم با خیال راحت نشستم تا آخرش رفتم !!
omid moosavi
04-06-2008, 09:46
عزیزم اینقدر رو خودت فشار نیاد اوضاع مشهد هم از اون بهتر نبود (چرا بود یه مقدار بهتر بود) ولی خودم از این سایت :
سفارش دادم کنارش هم نوشته نسخه اصلی اومد در خونمون 4 روزه !!! تموم با خیال راحت نشستم تا آخرش رفتم !!
دوست گرامي اينكه شما گرفتيد نسخه 2 dvd كامل هست يا همون هست كه با پچ روسي هست؟
golmohammadi
04-06-2008, 09:46
ببخشید با رم یک گیگ، پایین ترین کارت گرافیکی که تونسته این بازی رو انجام بده چند بوده ؟
رم 1 گيگ كه حداقل مقدار مورد نياز هست
بعدشم بستگي داره كه cpu چي باشه
مثلا اگه دو هسته اي نباشه بايد گرافيك بالاي 8600 باشه تا اجرا كنه
اما اگه دو هسته اي باشه شايد يكي دو تا از سريهاي 7 نيز بتونند بازش كنند
و 8600 هم بهتر باز خواهد كرد
golmohammadi
04-06-2008, 10:00
راستي منم بازي را تمومش كردم
اين آخراي گيم چه خبره 20 تا 20 تا ميريزند رو آدم
بدون شك ميشه گفت كه بهترين گيم اكشن و در مورد گرافيك هم بدون كوچكترين شك بهترين گرافيك
راستي هميشه بين سربازها يكي بود كه تركي حرف بزنه جريان چيه ؟
omid moosavi
04-06-2008, 11:11
رم 1 گيگ كه حداقل مقدار مورد نياز هست
بعدشم بستگي داره كه cpu چي باشه
مثلا اگه دو هسته اي نباشه بايد گرافيك بالاي 8600 باشه تا اجرا كنه
اما اگه دو هسته اي باشه شايد يكي دو تا از سريهاي 7 نيز بتونند بازش كنند
و 8600 هم بهتر باز خواهد كرد
8600 8600 8600
omid moosavi
04-06-2008, 11:17
نوشته شده توسط djmd [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کد:
دوست گرامي اينكه شما گرفتيد نسخه 2 dvd كامل هست يا همون هست كه با پچ روسي هست؟
آقا نسخه اصلی 2 Dvd هست و هیچ پچی نداره !!!!
دوستان من که نسخه همین سایت رو گرفتم و متاسفانه وارد اورشلیم نمیشه و هنگ میکنه!!!!!!!!
حالا نمیدونم چه کار باید کرد!!!!!! یه صحبتی با سینا داشتم اما فکر نکنم فروشگاه بازی رو ازم پس بگیره!!!!
اینم آخر و عاقبت اعتماد به حرف مردم(( اونهایی که به من گفتن نسخه سایت اصلیه))!!!
omid moosavi
06-06-2008, 10:05
دوستان من که نسخه همین سایت رو گرفتم و متاسفانه وارد اورشلیم نمیشه و هنگ میکنه!!!!!!!!
حالا نمیدونم چه کار باید کرد!!!!!! یه صحبتی با سینا داشتم اما فکر نکنم فروشگاه بازی رو ازم پس بگیره!!!!
اینم آخر و عاقبت اعتماد به حرف مردم(( اونهایی که به من گفتن نسخه سایت اصلیه))!!!
منكه زبونم مو درآورد از بس گفتم
Linux Learner
06-06-2008, 17:55
کارت گرافیکم NVIDIA GeForce 6200 LE هست.
cpu: 3.0
ram: 512
این بازی زو سیستمم با کمترین کیفیت اجرا میشه؟
دوست عزیز منهم نسخه ناقص رااز سایت خریدم
اطلاع دادم ونسخه سالم را برام فرستادند ومشکلی هم ندارد .
شما هم همین کار را بکنید
golmohammadi
06-06-2008, 23:02
کارت گرافیکم NVIDIA GeForce 6200 LE هست.
cpu: 3.0
ram: 512
این بازی زو سیستمم با کمترین کیفیت اجرا میشه؟
با اين شرايط فكر نكنم حتي بشه منوشو باز كرد چه برسه به بازي ...
شوخي كردم نميتوني بازش كني
سلام
این نوار های سیاه بالا و پایین صفحه بازی برای همه هست ؟
آقا سلام . رو سیستم من اجرا میشه؟
cpu : 3600 amd dual core
VGA : 8600 GT XFX 1024MB
RAM : 1 GB
راستی میخواستم بدونم که این بازی سنگین تره یا بازی Crysis?:11:
این بازی رو سیستمت اجرا میشه نگران نباش !
crysis مسلما سنگین تره .....
amirpers
08-06-2008, 21:15
دوستان میشه بگید حجم دی وی دیهای ورژن اصلی بازی چقدره تا با مال خودم چک کنم ببینم مال من اصله یا نه ؟
یا اینکه سیو اون مرحله که از بازی میپره بیرون رو اگه دارید بذارید تا چک کنم .
ممنون
havas_1980
08-06-2008, 22:20
دوستان میشه بگید حجم دی وی دیهای ورژن اصلی بازی چقدره تا با مال خودم چک کنم ببینم مال من اصله یا نه ؟
یا اینکه سیو اون مرحله که از بازی میپره بیرون رو اگه دارید بذارید تا چک کنم .
ممنونحجم DVD های نسخه دزدی با نسخه نهایی یکیه و تفاوتی ندارن.
بهترین تفاوت بین نسخه دزدی و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهای, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه دزدی, به صورت اسم کاربر.
مسیر سیو بازی در ویستا به این آدرس:
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
xxxxx >> نام کاربر
سلام هوس جان
توی مموری بلوک 4 شهر دمشق وقتی جاسوس ماموریت کشتن دونفر بازرگان سیار رابهت میده
چطور باید عمل کرد .
havas_1980
09-06-2008, 15:34
سلام هوس جان
توی مموری بلوک 4 شهر دمشق وقتی جاسوس ماموریت کشتن دونفر بازرگان سیار رابهت میده
چطور باید عمل کرد .
شما باید یکی از افرادی رو که نزدیک به مغازه سیار بازرگان هست رو با تکنیک Grab * به سمت مغازه هل بدید.
(در صورتی که سرباز نزدیک مغازه باشه هل دادن سرباز بهترین کاره)
* Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید. دکمه Shift رو بزنید.
amirpers
10-06-2008, 18:35
دوستان ، مشکل من حل نشد.
نمیشه اون عزیزانی که نسخه اصلی رو دارند یه زحمت کوچولو بکشن نگاه کنن که دی وی دی 1 و دی وی دی 2 بازی حجمش چقدره ؟
می خوام ببینم مال من هم همونقدره یا نه .
amirpers
11-06-2008, 17:23
دوستان من یه سیو پیدا کردم و از تو یکی از مراحلش وارد اورشلیم شدم . توی اون قسمتی که اورشلیم داره لود میشه ، همونجایی که شخصیت بازی این طرف و اونطرف میره می مونه و دیگه وارد اورشلیم نمیشه . بعد از یه مدت هم بی حرکت باقی می مونه .
این نشونه همون ناقص بودنه ؟
Amin Asterix
11-06-2008, 20:00
دوستان من یه سیو پیدا کردم و از تو یکی از مراحلش وارد اورشلیم شدم . توی اون قسمتی که اورشلیم داره لود میشه ، همونجایی که شخصیت بازی این طرف و اونطرف میره می مونه و دیگه وارد اورشلیم نمیشه . بعد از یه مدت هم بی حرکت باقی می مونه .
این نشونه همون ناقص بودنه ؟
آره خئدشه احتمالا.البته باید dont send بده بیاد بیرون.(ماله من اون مدلی بیود)
ولی همونجاس ایرادش
میگم مال منم وقتی میخوام برم تو اورشلیم eror میده میاد بیرون. به نظر شما اگه زنگ بزنم شرکتش فاده ای داره؟
a.salireza
16-06-2008, 09:31
میگم مال منم وقتی میخوام برم تو اورشلیم eror میده میاد بیرون. به نظر شما اگه زنگ بزنم شرکتش فاده ای داره؟
آره زنگ بزن. ممكنه عوضش كنن.:46:
*hamedkhatar*
17-06-2008, 09:18
سلام دوستان
خوبید؟
من هم یکم سیستم رو ارتقا دارم
و با مشخصان گرافیک 8400 512 و cpu 3000 Full و رم یه گیگ دارم با کیفیت بالا دارم بازی میکنم
کی بود میگفت حد اقل گرافیک 8600 میخواد و cpu 3800 کمه؟ :31:
حالا بگذریم
آقا من تازه واردم زیاد تو بازی کردن وارد نیستم البته تو مشت زدن به سرباز ها و فرار کردن استاد شدم ولی خوب دیگه حال نمیده
اومدم مراحل رو برم فکر کنم اولین مرحله هست که استاد گفته انجام بدم
چطوری میتونم بفهمم اسم مرحله چیه؟
بعدش هم که هیچ سلاحی ندارم و اینکه دنبال نقشه که میرم به یه زن و مرد میرسم که دارند حرف میزنند وقتی که F رو میزنم مرده از زنه جدا میشه و هی قدم میزنه وقتی هم دنبالش میرم فحش میده یه بار سیریش شدم عصب شد برگشت هلم داد و در رفت نامرد
دیگه فکر کنم فهمیدید کجام
یه عکس هم ازش گرفتم
لطفا بگید که باید چکار کنم
.........................
مشکل دومم اینه که هنوز درست بلد نیستم ضربه بزنم البته شاید هم ظربه
مثلا وقتی که شمشیر دستمه هر چی میزنم زیاد عکس العمل نشون نمیده بعد یهو بعد از کلی کتک خوردن مثلا یه ضربه حرفه ای به طرف میزنه و میکشتش
یا مثلا با اون چاقو کوچیکه که تو انگشتیه چطور باید ازش استفاده کنم؟
مثلا مثل تو فیلمش که میپره و با چاقو میکنه تو کله یارو این حرکت رو چطوری میتونم انجام بدم؟
یه سری اسطلاحاتش رو هم برام بگید ممنون میشم
با تشکر از شما
:11:
a.salireza
17-06-2008, 09:52
بعدش هم که هیچ سلاحی ندارم و اینکه دنبال نقشه که میرم به یه زن و مرد میرسم که دارند حرف میزنند وقتی که F رو میزنم مرده از زنه جدا میشه و هی قدم میزنه وقتی هم دنبالش میرم فحش میده یه بار سیریش شدم عصب شد برگشت هلم داد و در رفت نامرد
دیگه فکر کنم فهمیدید کجام
بايد مرده رو دنبال كني و در موقعيت مناسب بري كنارش و با دكمه F جيبشو بزني.:46:
یا مثلا با اون چاقو کوچیکه که تو انگشتیه چطور باید ازش استفاده کنم؟
مثلا مثل تو فیلمش که میپره و با چاقو میکنه تو کله یارو این حرکت رو چطوری میتونم انجام بدم؟
ميتوني از پشت سر آروم چاقو رو وارد كمرش كني تا از پا در بياد ، :21:يا ميتوني بدويي به طرف حريفت و سريع چپ كليك بزني تا چاقو رو با سرعت وارد گلوش كنه.:27:
سلام
آقا کی گفته F رو باید بزنی؟؟؟
شاید شما تنظیماتت رو دستکاری کردی که با F کار میکنی.
حامد خطر جان ، شما F رو میرنی حرفشون که تموم شد از هم جدا میشن. بعد آروم از پشت سر یارو میری در حالی که SHIFT رو نگه داشتی. جیب یارو رو میزنه، به همین راحتی.
a.salireza
17-06-2008, 11:00
سلام
آقا کی گفته F رو باید بزنی؟؟؟
شاید شما تنظیماتت رو دستکاری کردی که با F کار میکنی.
حامد خطر جان ، شما F رو میرنی حرفشون که تموم شد از هم جدا میشن. بعد آروم از پشت سر یارو میری در حالی که SHIFT رو نگه داشتی. جیب یارو رو میزنه، به همین راحتی.
ببخشيد بابا...:27:
من خيلي وقت بود اساسين بازي نكرده بودم ، همه چي يادم رفته بود.:46:
مهندس با fجيب نميزنن اون shiftميباشد اولا ثانيا سلام يه مشكل من 4 تا شهرو رفتم تموم شد همشو تموم كردم همه ياون پروفايلا رو هم جمع كردم [1\100] ولي وقتي ميخوام برم شهر بعد هنگ ميكنه از بازي ميندازه بيرون
ميخوام ببينم مشكل از بازيه يا از بازيه كسي تمومش كرده اينجا؟
مرسي باي
a.salireza
17-06-2008, 11:08
مهندس با fجيب نميزنن اون shiftميباشد اولا ثانيا سلام يه مشكل من 4 تا شهرو رفتم تموم شد همشو تموم كردم همه ياون پروفايلا رو هم جمع كردم [1\100] ولي وقتي ميخوام برم شهر بعد هنگ ميكنه از بازي ميندازه بيرون
مرسي باي
آقاي پرفسور،:21: مشكل از بازيه. :27:دي وي دي شما نسخه آزمايشي هست كه در شهر اورشليم قفل ميكنه و خارج ميشه.:46:
*hamedkhatar*
17-06-2008, 11:16
آقا ما یه چیز گفتیم دعوا شد :دی
ممنون از راهماییهاتون
بازم مزاحمتون میشم
چاکرم
مرسي باي
شما باید بری cd پچش رو بخری نصب کنی.
بعد از نصب پچ زبان بازی روسی میشه، همین.
cd پچش هم توی بازار هست.:19:
havas_1980
17-06-2008, 15:34
... سلام يه مشكل من 4 تا شهرو رفتم تموم شد همشو تموم كردم همه ياون پروفايلا رو هم جمع كردم [1\100] ولي وقتي ميخوام برم شهر بعد هنگ ميكنه از بازي ميندازه بيرون
مرسي باي
اگه منظورتون اینه که در Memory Block 3 - که برای اولین بار راه ورود به شهر اورشلیم باز میشه - هنگام ورود به شهر اورشلیم بازی با مشکل روبه رو میشه, پس نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه ناقص یا دزدی بازی هست که با نصب پچ غیر رسمی ایراد بازی تا حدودی بر طرف میشه که اون رو پیشنهاد نمیکنیم بلکه فقط دریافت نسخه نهایی بازی رو توصیه میکنیم.
شما باید بری cd پچش رو بخری نصب کنی.
بعد از نصب پچ زبان بازی روسی میشه، همین.
cd پچش هم توی بازار هست.وقتی نسخه نهایی در بازار موجوده بنابراین دریافت پچ غیر رسمی برای نسخه دزدی رو به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه... به 3 دلیل:
مهمترین تفاوت بین نسخه دزدی و نهایی در اینه که فایل های سیو نسخه نهایی به صورت عدد هست ولی بازی نسخه دزدی به صورت نام کاربر.
دوستان نسخه ای که من از همین سایت خودمون خریده بودم ناقص از اب در اومد تماس گرفتم ولی به جای فرستادن نسخه اصلی به من یک لینک دادن که توش assassin creed dx_10 به حجم 40 مگابایت!! بیشتر نبود من اون رو نصب کردم و متاسفانه save هام همه پاک شد و الان مجبورم از اول برم
میخوام ببینم ارزش داره از اول برم( یعنی دوباره نرسم به اورشلیم ببینم بازی اررور میده!!!!!)
اصلا مگه با یک پچ 40 مگابایتی میشه نسخه ناقص رو درست کرد؟!!!!!!!!!!!!
مگه نباید پچ 900 مگابایتی رو نصب کرد؟
من حسابی قاطی کردم
Paradise_human
17-06-2008, 20:06
دوستان نسخه ای که من از همین سایت خودمون خریده بودم ناقص از اب در اومد تماس گرفتم ولی به جای فرستادن نسخه اصلی به من یک لینک دادن که توش assassin creed dx_10 به حجم 40 مگابایت!! بیشتر نبود من اون رو نصب کردم و متاسفانه save هام همه پاک شد و الان مجبورم از اول برم
میخوام ببینم ارزش داره از اول برم( یعنی دوباره نرسم به اورشلیم ببینم بازی اررور میده!!!!!)
اصلا مگه با یک پچ 40 مگابایتی میشه نسخه ناقص رو درست کرد؟!!!!!!!!!!!!
مگه نباید پچ 900 مگابایتی رو نصب کرد؟
من حسابی قاطی کردم
اگر نسخه ای که بهت دادن سالم باشه احتیاجی به نصب پچ نداری.
البته یه پچ خوده ubi soft (فکر کنم 1 ماه پیش) داده که بعضی از مشکلاتشو حل کرده.
ورژن 1.02 به گمونم.
*hamedkhatar*
17-06-2008, 22:42
سلام دوستان
پچ 1.2 بازی رو دارم دانلود میکنم
اگه نصبش کنم که تو سیوها مشکلی بوجود نمیاره؟
اینم لینک دانلودش:
Download Assassin's Creed v1.02 Patch 35.0 MB
تاریخ انتشار 5/13/2008
Assassin's Creed
Patch v1.02
Please note that this patch can be used on both the US RETAIL (CD/DVD) version & the DOWNLOADABLE (D2D) version of the game.
===============================
Assassin's Creed v1.02 Update
===============================
* Fixed a rare crash while riding the horse in Kingdom
* Fixed a corruption of Altair’s robe on certain graphics hardware
* Cursor is now centered when accessing the Map
* Fixed a few problems with Alt-Tab
* Fixed a graphical bug in the final fight
* Fixed a few graphical problems with dead bodies
* Fixed pixellation with post-FX enabled on certain graphics hardware
* Fixed a small bug in the DNA Menu that would cause the image to disappear if the arrow was clicked rapidly
* Fixed some graphical corruption in Present Room with low Level Of Detail
* Character input is now cancelled if the controller is unplugged while moving
* Added support for x64 versions of Windows
* Fixed post-FX with DirectX 10.1
موفق باشید
:20:
وقتی من رفتم بگیرم گفت این کامله. حالا اگه خواسته باشم عوض کنم از کجا بفهمم کامله؟
Utorrent
18-06-2008, 08:37
* Fixed a rare crash while riding the horse in Kingdom
* Fixed a corruption of Altair’s robe on certain graphics hardware
* Cursor is now centered when accessing the Map
* Fixed a few problems with Alt-Tab
* Fixed a graphical bug in the final fight
* Fixed a few graphical problems with dead bodies
* Fixed pixellation with post-FX enabled on certain graphics hardware
* Fixed a small bug in the DNA Menu that would cause the image to disappear if the arrow was clicked rapidly
* Fixed some graphical corruption in Present Room with low Level Of Detail
* Character input is now cancelled if the controller is unplugged while moving
* Added support for x64 versions of Windows
* Fixed post-FX with DirectX 10.1
اینجا که به مشکل اورشلیم اشاره نکرده!
*hamedkhatar*
18-06-2008, 10:56
اینجا که به مشکل اورشلیم اشاره نکرده!
دوست عزیز این پچ باگهای بازی رو از بین میبره
اورشلیم قضیش با این فرق میکنه
شما باید نسخه کاملش رو بگیرید همونطور که دوستان گفتند
----
من الان پچ رو نصب کردم ولی مثل اینکه الان بازم کرک میخواد
برم سرچ بزنم ببینم کرک نسخه 1.2 رو پیدا میکنم یا نه
چاکرم بای
*hamedkhatar*
18-06-2008, 11:05
سلام
آقا کرک رو سرچ زدم پیدا نکردم
دوستان بیزحمت اگه لینک دارند یه کمکی بکنند
دمتون گرم
ممنون
حامد خطر جان ببین کرکش اینجا هست:
*hamedkhatar*
18-06-2008, 12:37
ممنون لوگان جان
کرکش رو تو همون gamecopyworld پیدا کردم 8 مگ بود بازش که میکنیم میشه 46 مگابایت
کرکش کردم مشکلی ندارم به جز یه مشکل بزرگ
اونم اینه که دیگه ترینر برای ورژن 1.2 یکی بیشتر نیست اونم فعلا دمو هست حالا تا کی کاملش بیاد
البته ترینر من فقط برای جونش میخوام مثلا از ساختمان 200 متری میپرم نمیرم با ترینر حال میداد ولی اینطوری هی مجبورم از ساختمونهای کوچیک هی بپرم که چیزیم نشه البته وقتی تو کاه ها میپری هم خیلی حال میده
اگه کسی ترینر برای جونش تو ورژن 1.2 داره برام بگذارید لطفا
ببخشید نسخه کاملش چند Dvd هست و از کجا بفهمیم که کامله؟
*hamedkhatar*
18-06-2008, 14:48
نسخه کامل دو تا دی وی دی هستش (البته تقلبیش هم دو تا هست)
و همونطور که دوستا قبلا توضیح داده بودند مهمترین نکنته اینه که سیوها به صورت اعداد میباشند
به عکس زیر توجه فرمایید
چاکرم
بچه ها یه سوال:
تو نقشه یه سری علامت هست که مثل پرنده میمونه بعد باید بری بالای برج اونجا E رو میزنیم بعد دوربین میتابه و از این حرفها میخواستم بدونم این کار برای چیه؟ آیا برای سیو کردن هستش یا برای چیز دیگه ممنون میشم توضیح بدید
و یه سوال دیگه:
وقتی با چند تا سرباز درگیر میشیم مخصوصا اون موقع که میخوایم یه رعیت رو نجات بدیم دقیقا چطوری باید مبارزه کنیم؟
منظورم اینه که چطوری میتونیم بهترین ضربه ها رو بزنیم و خودمون هم آسیب نبینیم مثلا موقعی که یکی از جلو و یکی از عقب هم زمان با هم ضربه میزنند معمولا ضربه طرف پشتی به من میخوره چطوری میتونم جا خالی بدم؟
در کل میخوام دکمه هایی که برای کشتن بکار میره رو یادم بدید منظورم دکمه های ترکیبیه
با تشکر
دوست عزیز منظورم موقعی بود که میخام بازی رو از مغازه بخرم
havas_1980
18-06-2008, 16:43
... تو نقشه یه سری علامت هست که مثل پرنده میمونه بعد باید بری بالای برج اونجا E رو میزنیم بعد دوربین میتابه و از این حرفها میخواستم بدونم این کار برای چیه؟ آیا برای سیو کردن هستش یا برای چیز دیگه ممنون میشم توضیح بدید ...
بالا رفتن از برجها باعث میشه که فقط ماموریتهای اطراف برج برای شما مشخص بشن.
... وقتی با چند تا سرباز درگیر میشیم مخصوصا اون موقع که میخوایم یه رعیت رو نجات بدیم دقیقا چطوری باید مبارزه کنیم؟
منظورم اینه که چطوری میتونیم بهترین ضربه ها رو بزنیم و خودمون هم آسیب نبینیم مثلا موقعی که یکی از جلو و یکی از عقب هم زمان با هم ضربه میزنند معمولا ضربه طرف پشتی به من میخوره چطوری میتونم جا خالی بدم؟
در کل میخوام دکمه هایی که برای کشتن بکار میره رو یادم بدید منظورم دکمه های ترکیبیه
با تشکر
تکنیکهایی که در محوطه تمرین شهر مصیاف یاد میگیرید همگی برای مبارزه پیشنهاد میشن:
Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.
Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه چپ ماوس رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Throwing Knives (پرتاب چاقو) - کلید 1 رو بزنید و دکمه چپ ماوس رو بزنید در حالیکه با حریف فاصله دارید.
Grab Breaks (شکست گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید وقتی که حریف شما رو میگیرد.
Dodging (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و کلید Space رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Defance Breaks (شکست دفاع) - در حالی که به طرف حریف میروید کلید Space رو بزنید تا به سمت حریف خیز بردارید و کلید راست ماوس رو بزنید.
دوست عزیز منظورم موقعی بود که میخام بازی رو از مغازه بخرم
اون دیگه بستگی به لطف فروشنده داره که نسخه نهایی رو در اختیار شما قرار بده...
Sajad2006
18-06-2008, 19:39
سلام.
من وقتی میخوام قسمت دوم Memory Block 3 رو بازی کنم وقتی از یه دروازه رد میشم که وارد شهر بشم از بازی می پره بیرون چکار کنم؟
همونجایی که نزدیک 2000 متر با اسب باید بری.(آون یارو شکنجه گره که عکس صلیب رو بلیزش داره و یه پیش بند سفید روش پوشیده رو کشتم)
سلام.
من وقتی میخوام قسمت دوم Memory Block 3 رو بازی کنم وقتی از یه دروازه رد میشم که وارد شهر بشم از بازی می پره بیرون چکار کنم؟
همونجایی که نزدیک 2000 متر با اسب باید بری.(آون یارو شکنجه گره که عکس صلیب رو بلیزش داره و یه پیش بند سفید روش پوشیده رو کشتم)
این نشانه نقص بازیه .مشکل من هم همینه باید بری نسخه کاملو بخری.
*hamedkhatar*
18-06-2008, 19:56
ممنون از راهنماییتون havas_1980 جان
امیدوارم بتونم ازشون استفاده کنم
دمتون گرم
Sajad2006
18-06-2008, 20:00
این نشانه نقص بازیه .مشکل من هم همینه باید بری نسخه کاملو بخری.
شما مطمئنی؟
بذار ببینم بقیه دوستان چی میگن؟
یه سوال دیگه این بازی تو فروشگاه پی سی هستش آیا نسخه ی کامله؟
*hamedkhatar*
18-06-2008, 20:09
شما مطمئنی؟
بذار ببینم بقیه دوستان چی میگن؟
یه سوال دیگه این بازی تو فروشگاه پی سی هستش آیا نسخه ی کامله؟
دوست عزیز روزی دو سه نفر میاند و اینجا این مشکل رو میگند و به همه هم همین جواب داده میشه بیزحمت یکم پستهای قبلی رو بخونید متوجه میشید
البته من خودم هنوز به اون مرحله که میگند نرسیدم ! شاید هم رسیده باشم ولی از اونجایی که سیوهام رو عدد میزنه فکر کنم نسخه اصل باشه برای همین از بازی پرت نشدم بیرون:20:
موفق باشید
Sajad2006
19-06-2008, 07:04
[QUOTE=A-H Entertainment;2269628]سیو بازی بعد از قسمت Jerusalem :
سلام.
میشه بگید این سیو و باید کجا کپی کنم؟
A-H Entertainment
19-06-2008, 07:14
سلام.
میشه بگید این سیو و باید کجا کپی کنم؟
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed
در قسمت User باید به پوشه نام کاربریتون در ویندوز برید.
Sajad2006
19-06-2008, 07:41
خیلی ممنون.
ولی بازم تو Memory Block 4 تو مرحله اورشلیم میپره بیرون!!!!!!!!!!
از دست این بازی ناقص.
Dark Prince
19-06-2008, 09:42
سلام دوستان ، من بازی رو تا حالا انجام ندادم فقط می خواستم بدونم چه صلاح هایی به جز شمشیر و تیغ در بازی برای الطیر وجود داره ؟!!
با تشکر، Dark Prince
سلام دوستان ، من بازی رو تا حالا انجام ندادم فقط می خواستم بدونم چه صلاح هایی به جز شمشیر و تیغ در بازی برای الطیر وجود داره ؟!!
با تشکر، Dark Prince
مال من که ناقصه وتا اورشلیم بیشتر نمیره اینا رو داره: شمشیر- تیغ مخفی-چاقو که پرت میکنه- خنجر-مشت
ولی فکرکنم بعدا یه تیر کمون بهش بدن ولی حیف که نسخم ناقصه تا حالا سه با از اول تا اورشلیمو رفتم:37::37:
havas_1980
19-06-2008, 12:44
با تشکر، Dark Prince
... ولی فکرکنم بعدا یه تیر کمون بهش بدن ...
ابزارهای نبرد فقط شامل این موارد هستند:
Short Blade, Throwing Knives (خنجر, چاقو های پرتاب کردنی) - کلید پیشفرض 1
Hidden Blade (تیغه پنهان) - کلید پیشفرض 2
Sword (شمشیر) - کلید پیشفرض 3
Fists (مشت ها) - کلید پیشفرض 4
نکته: کمان در فیلم بازی مشاهده میشه ولی در بازی به هیچ وجه وجود نداره!
با سلام من یه مشکل پیدا کردم تا memory 4 میره ولی دیگه بهم ماموریت نمیده باید چیکار کنم؟
peyman_nn
19-06-2008, 21:30
سلام
من تازه بازی رو نصب کردم
میشه یکیتون بزرگواری کنه و بگه این بازی چرا اینجوری شروع میشه
من چرا روی تخت بیمارستان بودم
اون مرحله های تمرینی رو تموم کردم ، بعد رفتم تو شهر و بعدش تا اون بالا بالاهای شهر هم رفتم و پیش کدخدا هم رفتم و اون قسمت رو تموم کردم ولی متوجه نشدم
حالا موندم چی کار کنم
وقتی خواستم بیام بیرون گفت از حافظه میخایید خارج شوید . منم گفتم اره و بعدش از روی تخت پاشد.
چرا این بازی اینجوریه . من تونستم تو محوطه بیمارستان بیام و برم
میشه بگید تو کدوم پست این موارد توضیح داده شده
عزيز همين پستو همشو بخوني همه چي دستگيرت ميشه من كمكت ميكردم ولي نميدونم دقيقا كجاست گيرت
ميدوني چيه گير بازي هرچي باشه رفع ميشه الا ناقص بودنش كه متاسفانه مشكل منه
همه ميگن نسخه ياصلي حالا اين نسخه ي اصلي كجاست ؟؟؟؟
من گشتم نبود ضد حال اساسي خوردم واقعا بازي محشريه ولي حيف
اگه لينك دانلودي چيزي ازش دارين كه مطمئنه تاكيدا مطمئنه لطفا معرفي كنين يك آدم فلك زده رو نجات بدين
به خدا حيف اين بازي كه اينجوري ضايع شد رفت
ممنون
havas_1980
19-06-2008, 23:19
با سلام من یه مشکل پیدا کردم تا memory 4 میره ولی دیگه بهم ماموریت نمیده باید چیکار کنم؟
شما بعد از اتمام صحبت المعلم و خروج از پایگاه میتونید انتخاب کنید که مستقیما به کدوم شهر برید (یا در قلمرو پادشاهی) و بعد انتخاب کنید که از بیرون شهر (Suburb) یا دفتر آدمکشان (Bureau) در شهر بازی رو شروع کنید... ادامه کار دیگه همون روند همیشگی بازیه که تا به حال انجام دادین.
سلام
من تازه بازی رو نصب کردم
میشه یکیتون بزرگواری کنه و بگه این بازی چرا اینجوری شروع میشه
من چرا روی تخت بیمارستان بودم
اون مرحله های تمرینی رو تموم کردم ، بعد رفتم تو شهر و بعدش تا اون بالا بالاهای شهر هم رفتم و پیش کدخدا هم رفتم و اون قسمت رو تموم کردم ولی متوجه نشدم
حالا موندم چی کار کنم
وقتی خواستم بیام بیرون گفت از حافظه میخایید خارج شوید . منم گفتم اره و بعدش از روی تخت پاشد.
چرا این بازی اینجوریه . من تونستم تو محوطه بیمارستان بیام و برم
میشه بگید تو کدوم پست این موارد توضیح داده شده
به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید ... داستان و گیم پلی بازی, کامل معرفی شده.
...اگه لينك دانلودي چيزي ازش دارين كه مطمئنه تاكيدا مطمئنه لطفا معرفي كنين يك آدم فلك زده رو نجات بدين
به خدا حيف اين بازي كه اينجوري ضايع شد رفت
ممنونشما در انجمن دانلود بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), نسخه نهایی بازی رو درخواست کنید... امیدوارم که به نسخه نهایی برسید.
ardalan_zapata
19-06-2008, 23:32
سلام
بچه ها میشه منو تو عکس زیر راهنمایی کنید؟
نمیدونم باید چکار کنم
ممنون
havas_1980
19-06-2008, 23:49
سلام
بچه ها میشه منو تو عکس زیر راهنمایی کنید؟
نمیدونم باید چکار کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون
Eavesdrop (استراق سمع) - در نزدیکترین نیمکت بنشینید, با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید و سپس کلید E را بزنید.
من هم بازی رو تموم کردم واقعا چه بازی بود گرافیک عالی جزییات عالی داستان عالی واقعا زیبا بود وقتی به کاراکترها نگاه میکردی میدید چقدر به جزئیات و گرافیک اهمیت دادند وقتی به شهر نگاه میکردی مناظر دیونه کننده بود واقعا چشم انداز جالبی بود همه جیز مثل طبیعت واقعی مناطر دوردست و خارج از دسترس هم زیبا بود. هر جا میرفتی یه ساختاری داشت یادمه یه شهر مدل ساختمونها به چند دسته تقسیم می شد (مثل ساختمانهای زمان رنسانس و قدیمهای عربها) واقعا زیبا بود. راستی موتور بازی چی بوده که اینقدر بازی با گرافیک عالی و همچنین سرعت بال اجرا میشد نسبت به بازیهای دیگر خیلی روونتر بود.
Sajad2006
20-06-2008, 12:02
من هم بازی رو تموم کردم واقعا چه بازی بود گرافیک عالی جزییات عالی داستان عالی واقعا زیبا بود وقتی به کاراکترها نگاه میکردی میدید چقدر به جزئیات و گرافیک اهمیت دادند وقتی به شهر نگاه میکردی مناظر دیونه کننده بود واقعا چشم انداز جالبی بود همه جیز مثل طبیعت واقعی مناطر دوردست و خارج از دسترس هم زیبا بود. هر جا میرفتی یه ساختاری داشت یادمه یه شهر مدل ساختمونها به چند دسته تقسیم می شد (مثل ساختمانهای زمان رنسانس و قدیمهای عربها) واقعا زیبا بود. راستی موتور بازی چی بوده که اینقدر بازی با گرافیک عالی و همچنین سرعت بال اجرا میشد نسبت به بازیهای دیگر خیلی روونتر بود.
سلام دوست عزیز.
میشه بگی با زی رو از کجا تهیه کردی؟
من خودم 5 تا خریدم همه از دم تو مرحله اورشلیم میپرن بیرون.
من خیلی دوست دارم تمومش کنم.
من یه پچ دانلود کردم که از مموری بلوک 4 شروع میشه از اونجا رفتم جلو و 2 نفر دیگه را کشتم دوستان میتونن بگن بقیش چی میشه؟ چون بقیش تو اورشلیمه باز گیر میکنه.
سلام
اقا این مرحله آخر چی میشه یه سری شکل روی زمین به رنگ قرمز ظاهر میشه بعد تموم میشه .
الطیر هم واسه خودش اونجا میگرده.
یعنی دیگه تموم شد؟؟؟
*hamedkhatar*
20-06-2008, 13:03
سلام دوست عزیز.
میشه بگی با زی رو از کجا تهیه کردی؟
من خودم 5 تا خریدم همه از دم تو مرحله اورشلیم میپرن بیرون.
من خیلی دوست دارم تمومش کنم.
دوست عزیز من خودم از انجمن pt خریدم از یکی از کاربراش شما به آدرس زیر برید و اونجا درخواست بدید
البته من خودم هنوز به اورشلیم نرسیدم اگه میخواهید مطمعن بشید که نسخه من کامل هست یا نه یه سیوی چیزی بدید تا براتون تست کنم البته چون سیوهام رو عدد نشون میشه به این معناست که اصلیه ولی اگه دوست داشتید براتون تست میکنم
موفق باشید
Sajad2006
20-06-2008, 13:13
سلام.
خیلی ممنون این سیو منه:
*hamedkhatar*
20-06-2008, 14:46
سلام.
خیلی ممنون این سیو منه:
سلام
الان تست کردم سیو های شما رو بازی نتونست بشناسه خوب البته طبیعیه چون مال شما نسخه تقلبه و به نسخه اصلی سازگاری نداره
من دیگه مطمعن شدم این نسخه که دارم اصلیه
شما از همون لینکی که بهتون دادم خرید کنید اصلا انقدر هم اروزن میده که ارزش ریسک داره
هر دی وی دی 400 تومان دو تاش میشه 800 تومان پول پست هم به فرض هزار تومان که بگیریم میشه 1800 تومان اصلا تا حالا بازی به این ارزونی خریده بودید؟ سیدی رو هم به این قیمت نمیدند :31:
امیدوارم تهیه کنید و حالش رو ببرید
موفق باشید
Sajad2006
20-06-2008, 14:58
خیلی ممنون دوست عزیز.
سفارش دادم ولی هنوز جواب ندادند.
چند روزه حاضر میشه؟
*hamedkhatar*
20-06-2008, 15:25
خیلی ممنون دوست عزیز.
سفارش دادم ولی هنوز جواب ندادند.
چند روزه حاضر میشه؟
نمیدونم ولی اگه سرشون خلوت باشه شاید تا دو روز دیگه پست کنند
اگه پیغام خصوصی بهش نزدی بزن چون ممکنه به تاپیک سر نزنه
در این باره هم اگه سوالی داشتی بهم پیغام خصوصی بزن چون تاپیک رو داریم منحرف میکنیم ملت شاکی میشند :31:
موفق باشید
*hamedkhatar*
20-06-2008, 15:39
سلام
اقا یه زحمت براتون داشتم
عکس این ترینری که اینجا گذاشتم یکی میتونه برام توضیح بده دقیقا هر دکمه چه کار تو بازی تنجام میده؟
من فقط میدونم دکمه 1 جون هستش و دیگه تموم نمیشه و شماره 9 هم به ماموریتهایی که زمان دارند زمان اضافه میکنه
حالا یکی بی زحمت بقیش رو برامون توضیح بده من دیگه خسته شدم بس که با این سرباز ها درگیر شدم چیزی داره که از شرشون به کل خلاص شد؟
ممنون
Sajad2006
20-06-2008, 17:22
نمیدونم ولی اگه سرشون خلوت باشه شاید تا دو روز دیگه پست کنند
اگه پیغام خصوصی بهش نزدی بزن چون ممکنه به تاپیک سر نزنه
در این باره هم اگه سوالی داشتی بهم پیغام خصوصی بزن چون تاپیک رو داریم منحرف میکنیم ملت شاکی میشند :31:
موفق باشید
سلام خیلی ممنون.
چشم.
از بقیه دوستان هم معذرت خواهی میکنم.
omid moosavi
20-06-2008, 17:51
ما كه هنوز توي كف نسخه اصلي هستيم
*hamedkhatar*
20-06-2008, 18:42
سلام خیلی ممنون.
چشم.
از بقیه دوستان هم معذرت خواهی میکنم.
آقا شرمنده من باز تاپیک بی مورد زدم ولی سجاد جان فکر کنم انباکست پره نمیتونم پیغامت رو جواب بدم
اینا رو مینویسه
Sajad2006 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
If you are trying to send this message to multiple recipients, remove Sajad2006 from the recipient list and send the message again
-----------------
برای اینکه تاپیک کمی مرتبط بشه:
آقا کسی نبود این ترینر ها رو ترجمه کنه؟
ممنون
منم تو كفم شديد من رفتم اون سايتي كه دوست عزيز گفته بود ولي كيه گوش كنه براش پيغام خصوصي هم دادم
اميد جان منو هم در غم خودت شريك بدون احيانا پيدا كردي يا خبري شد مارو بيخبر نذار
خيلي سخته براي يك بازي خور D:
Sajad2006
20-06-2008, 20:45
آقا شرمنده من باز تاپیک بی مورد زدم ولی سجاد جان فکر کنم انباکست پره نمیتونم پیغامت رو جواب بدم
اینا رو مینویسه
Sajad2006 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
If you are trying to send this message to multiple recipients, remove Sajad2006 from the recipient list and send the message again
-----------------
برای اینکه تاپیک کمی مرتبط بشه:
آقا کسی نبود این ترینر ها رو ترجمه کنه؟
ممنون
سلام.
اشتباها یه تیک رو زده بودم.
حالا پ.خ. رو بفرست.
*hamedkhatar*
21-06-2008, 14:58
سلام دوستان
خوب امروز با موفقیت وارد شهر اورشلیم شدم و Memory Block 4 رو هم کامل کردم
میشه بگید کلا چند تا Memory Block رو باید رد کنیم تا بازی تموم شه؟
تو شهر اروشلیم که رفته بودیم یه عکس یادگاری از بیت المقدس گرفتیم گفتم اینجا بزارم شما هم لذت ببرید :31:
چاکرم :11:
Sajad2006
21-06-2008, 15:05
سلام.
پس من مطمئن شدم بازی شما اصله.
بعد تو نقشه این عکس دو تا علامت هست اونا ماله چیه؟
اون ضربدره و اون یکیش؟
bahal_2007
21-06-2008, 15:24
سلام به بچه هاي خوب يكي به ما جواب بده ميشه اين بازي رو با گرافيك 128 جي فورس و سي پي يو 2.53 اينتل اجرا كرد؟ اگه ميشه بگيد(حتي با كيفيت پايين).......اگه نميشه يه بازي در سبك prince of persia بگيد (فقط شمشيري باشه) به اين سيستم ما هم بخوره خيلي ممنون
اين بازي رو نميشه اجرا كرد چون من هم با سيستم بالاتر از سيستم شما نتونستم.
ولي اگه توي سبك پرنس بخواي ميتوني بري توي Ign يا gamespot بگردي ببيني هست توي اين سبك يا نه؟ باز خودم ميگردم بهت خبر ميدم.
دوستان يكسري عكس از اين بازي من قبلا ديده بودم كه از شركت سازنده منتشر شده بود و يا همين امروز يه تريلر دانلود كردم كه كيفيت و گرافيك بازي خيلي بالا بود. ولي توي عكس هاي اين تاپيك كه كاربران محترم گذاشتن كيفيت مثل اونا نيست. مگه اين بازي براي اين كه يه كيفيتي مثل تريلر هاي عرضه شده داشته باشه چه سيستمي ميخواد ؟ سيستم رو دقيق ذكر كنيد. چون ميخوام بدونم اين بازي با بالاترين كيفيت همونطور كه گفتم چه سيستمي ميخواد؟
havas_1980
21-06-2008, 17:42
سلام.
پس من مطمئن شدم بازی شما اصله.
بعد تو نقشه این عکس دو تا علامت هست اونا ماله چیه؟
اون ضربدره و اون یکیش؟
اون علامت مربع شکل سمت چپ نقشه مربوط به اهداف قتل شما میشه.
اون علامت دایره شکل هم مربوط به متعصبان (دوستان شما) میشه ... این علامت وقتی ظاهر میشه که شما در همون منطقه,
مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشن رو نجات میدید و اونها هم برای تشکر افرادی رو در اون قسمت مستقر میکنند که به کمک شما میان.
دوستان يكسري عكس از اين بازي من قبلا ديده بودم كه از شركت سازنده منتشر شده بود و يا همين امروز يه تريلر دانلود كردم كه كيفيت و گرافيك بازي خيلي بالا بود. ولي توي عكس هاي اين تاپيك كه كاربران محترم گذاشتن كيفيت مثل اونا نيست. مگه اين بازي براي اين كه يه كيفيتي مثل تريلر هاي عرضه شده داشته باشه چه سيستمي ميخواد ؟ سيستم رو دقيق ذكر كنيد. چون ميخوام بدونم اين بازي با بالاترين كيفيت همونطور كه گفتم چه سيستمي ميخواد؟
حداکثر سیستم مورد نیاز این بازی در پست اول همین تاپیک ذکر شده ...
Ali Pacino
21-06-2008, 20:12
به نظرم این بازی خیلی خوب وقشنگ بود کلا آخرش بود اما شاهکار نبود صداگذاری و موسیقیش خیلی ضعیفه مخصوصا صداگذاریش اگه سازندگان بازی یه خورده دیرتر بازی رو به بازار می دادن و یه موسیقی و صداگذاری در سطح خود بازی می زاشتن تبدیل به شاهکار می شد تازه بازی هم دمو نداشت که زیاد حال نکردم منظورم همون دموی اول بازیه که گرافیکش حرف نداره
شاهکار بازی ها فقط God Of War
*hamedkhatar*
21-06-2008, 21:03
سلام
آقا یکی به من بگه آخرین قیمت تو Memory Block چند تموم میشه؟
به نظرم این بازی خیلی خوب وقشنگ بود کلا آخرش بود اما شاهکار نبود صداگذاری و موسیقیش خیلی ضعیفه مخصوصا صداگذاریش اگه سازندگان بازی یه خورده دیرتر بازی رو به بازار می دادن و یه موسیقی و صداگذاری در سطح خود بازی می زاشتن تبدیل به شاهکار می شد تازه بازی هم دمو نداشت که زیاد حال نکردم منظورم همون دموی اول بازیه که گرافیکش حرف نداره
شاهکار بازی ها فقط God Of War
از نظر صداگزاری همچین هم بدک نبود مشکلی توش نداشتم (نه قطعی و نه کم و زیاد شدن الکی) آهنگ هاش هم به موقع خوب بود !!!
یه چیز جالب بازی این بود که به نظر من مثل یه مستند بود !
Ali Pacino
21-06-2008, 21:36
از نظر صداگزاری همچین هم بدک نبود مشکلی توش نداشتم (نه قطعی و نه کم و زیاد شدن الکی) آهنگ هاش هم به موقع خوب بود !!!
یه چیز جالب بازی این بود که به نظر من مثل یه مستند بود !
صدای شخصیتهای بازی بسیار بد کار شده بود اکثرا با دهن بسته حرف می زدن و صداشون با حرکت لبهاشون همخونی نداشت:13:
صدای شخصیتهای بازی بسیار بد کار شده بود اکثرا با دهن بسته حرف می زدن و صداشون با حرکت لبهاشون همخونی نداشت:13:
خداییش 90% من همچین چیزی ندیدم !!! خیلی به ندرت حرکت لباشون با صدا نمی خوند !! شاید Version مشکل داشته !! حتی اگه نسخه کامل هم بوده باشه ممکنه از این مشکلا داشته باشه !! در هر صورت من خیلی کم دیدم این چیزی که شما می گید !! خیلی کم :20:
Ali Pacino
22-06-2008, 01:21
خداییش 90% من همچین چیزی ندیدم !!! خیلی به ندرت حرکت لباشون با صدا نمی خوند !! شاید Version مشکل داشته !! حتی اگه نسخه کامل هم بوده باشه ممکنه از این مشکلا داشته باشه !! در هر صورت من خیلی کم دیدم این چیزی که شما می گید !! خیلی کم :20:
من نمی دونم شما چه نسخه ایش رو بازی کردین اما من رو pc بازی رو تموم کردم خیلی هم سر این موضوع ناراحت شدم:19: حالا شاید نسخه 360 یا ps3 این بازی این مشکل رو نداشته باشه:10:
من نمی دونم شما چه نسخه ایش رو بازی کردین اما من رو pc بازی رو تموم کردم خیلی هم سر این موضوع ناراحت شدم:19: حالا شاید نسخه 360 یا ps3 این بازی این مشکل رو نداشته باشه:10:
ولی دوست عزیز باید بگم من نسخه PC رو بازی کردم !!!
آقا ایشکال نداره این بازی رو اینقدر شرکتهای مختلف زدن بیرون (چه اون تورنتهای تو خارج و چه این ایرانیها) بعید نیست که این وستا همچین اتفاقهایی بیفته !!! البته ایرانیا زیاد ابتکار به خرج می دن تو بازیهایی که می دن به بازار !!
Retired User
22-06-2008, 10:11
سلام
اقا این مرحله آخر چی شد یه سری شکل روی زمین به رنگ قرمز ظاهر میشه بعد تو اتاقشو نگاه می کنه بعدشم میره سر وقت کامپوتر lucy اما بعدش نمیتونه pass کامپوتر vidic رو باز کنه باید چی کار کنم ؟
Ali Pacino
22-06-2008, 12:41
سلام
اقا این مرحله آخر چی شد یه سری شکل روی زمین به رنگ قرمز ظاهر میشه بعد تو اتاقشو نگاه می کنه بعدشم میره سر وقت کامپوتر lucy اما بعدش نمیتونه pass کامپوتر vidic رو باز کنه باید چی کار کنم ؟
شما باید بری به اتاقی که لرختخواب توش هست بعد دیدتو به اول شخص تغیی بدی این کار تو کامپیوتر با کلید E انجام می شه بهد بالای تخت یه سری شکل می بینی بعد بازی تموم می شه:46:
Retired User
22-06-2008, 15:33
دوست من بعد از اونا و وقتی که Credits تموم میشه بعدش باید چی کار کرد؟
Ali Pacino
22-06-2008, 17:49
دوست من بعد از اونا و وقتی که Credits تموم میشه بعدش باید چی کار کرد؟
کار دیگه ای نمی مونه چون بازی تموم شده:20: فقط اگه علاقه داشته باشی می تونی ماموریت های فرعی رو کامل کنی مثل گرفتن 100 پرچم تو اورشلیم یا جاهای دیگه یا کشتن 60 تا از سربازای که کلاه خود قرمز دارن و ...:10:
یه شهر هست که بجز اورشلیم damascus mysyaf acre باز میشه که مثل یه رودخونست. چجوری باید رفت توش؟
bahal_2007
23-06-2008, 10:44
حالا كه نمي تونم با گرافيك 128 و cpu 2.53 اجراش كنم به نظر شما برم ps2 را بخرم با pc اجراكنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Ali Pacino
23-06-2008, 11:50
یه شهر هست که بجز اورشلیم damascus mysyaf acre باز میشه که مثل یه رودخونست. چجوری باید رفت توش؟
اگه همون جایی رو می گی که فکر می کنم باید بپری از این قایق به اون قایق تا به هدفت برسی البته اونجا شهر نیست بلکه یه قلعه هست و یکی از تارگتاتو هم باید اونجا بکشی
سلام به همه.اقا من اين بازي رو خريدم.cpu من Core 2 due 3.00 GHz هستش گرافيكمم Nvidia 7300 اما اين بازي خيلي كنده.دوستان اگر ميشه كمك كنيد.
LORD SCORPIAN
23-06-2008, 18:04
سلام به همه.اقا من اين بازي رو خريدم.cpu من Core 2 due 3.00 GHz هستش گرافيكمم Nvidia 7300 اما اين بازي خيلي كنده.دوستان اگر ميشه كمك كنيد.
سلام. دوست عزیز کارت گرافیک شما برای این بازی خیلی ضعیفه بهتره ارتقاش بدین.
حالا كه نمي تونم با گرافيك 128 و cpu 2.53 اجراش كنم به نظر شما برم ps2 را بخرم با pc اجراكنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز اين بازي اصلا تحت Ps2 نيست و نخواهد بود. پلتفورم ها كه در پست اول موجود هستند و حد اقل سيستم و سيستم پيشنهادي هم در پست اول همين تاپيك ذكر شده است.
اگه همون جایی رو می گی که فکر می کنم باید بپری از این قایق به اون قایق تا به هدفت برسی البته اونجا شهر نیست بلکه یه قلعه هست و یکی از تارگتاتو هم باید اونجا بکشی
نه اونجا نیست یه شهره هر موقع میرم جلو راهاش نمیزاره بریم تو .اسمش هم فکر کنم asruf بود .وقت کنم عکسشو میزارم.
اینم عکسش
*hamedkhatar*
24-06-2008, 08:57
سلام
اقا من بدبخت شدم
سیوهام پاک شد :19:
چیکار کنم؟
اصلا حال ندارم از اول برم
اقا کسی سیوهای Memory Block 5 رو داره برام بگذاره؟
دمتون گرم خدا خیرتون بده یکی کمک کنه
مرسی
سلام
اقا من بدبخت شدم
سیوهام پاک شد :19:
چیکار کنم؟
اصلا حال ندارم از اول برم
اقا کسی سیوهای Memory Block 5 رو داره برام بگذاره؟
دمتون گرم خدا خیرتون بده یکی کمک کنه
مرسی
اينجا ميتوني مشكلتو حل كني ;كلي سيو بهت ميده
بايد xbox 360 بگيري D: يا يه 300 تومن اينا خرج سيستمت كني
من سيستمشم دارم ولي تو كف بازيم سفارشم دادم ولي خبري نيست:41: از دست اين بازي ناقص
upload کردم :مموری بلوک 7 تا ته:
بابا تورو خدا یکی جواب بده تو arsuf چجوری میشه رفت
Ali Pacino
24-06-2008, 14:39
نه اونجا نیست یه شهره هر موقع میرم جلو راهاش نمیزاره بریم تو .اسمش هم فکر کنم asruf بود .وقت کنم عکسشو میزارم.
این شهر کجش تو آبه آخه؟!:19:من با اسب رفتم توش
این مراحل آخر بازی هست شما تو هر شهری که هستی وقتی می خوای از شهر بری بیرون این امکان رو بهت می ده که شهری که می خوای رو بری انتخاب کنی
شما باید کینگ دوم رو انتخاب کنی بعد از اونجا بری آرساف از نقشه استفاده کن اونجا خیلی کمکت می کنه
راه بهتر و ساده ترش اینه که بری آکر و از اونجا بری آرساف خیلی نزدیکه از اونجا:46:
موفق باشی:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.