ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Assassin's Creed

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14

B3HZ@D
13-05-2009, 21:38
سلام.می خواستم یه مطلبی بگم.
اول اینکه اگه مارک اساسینز رو بادقت نگاه کنید زیرش دو تا علی نوشته که حاکی از شیعه بودن انهاست.
دوم بازی من 3 dvd هستش.هر وقت می رم تو شهر اور شلیم دونت سند می ده و مباد بیرون.در اصل کل بازی با 2 dvd نصب میشه
و برای اینکه بتونی وارد شهر بشی باید dvd 3 رو نصب کنی...
اما اگه نصب کنی سرعت بازی خیلی پایین میاد...زبان روسی میشه(حتی مکالمات)
و گرافیک به هم میریزه به اصطلاح بعضی از تکسچر ها لود نمیشن چه کار کنم؟؟؟/

شما اگه بخوای وارد اورشلیم بشی باید اون یکی dvd رو نصب کنی و گرنه باید بری نسخه اصل رو بگیری
این مشکلات نسخه دزدی بازی هست...یک سری دوستان نسخه درست اون رو استفاده کردن و مشکلی با اورشلیم نداشتن
تنها راحش همون پچ روسی هست

hamed_mehrabian
13-05-2009, 22:24
مگه میشه فن نداشته باشه؟؟؟
گرافیکت چیه؟؟؟

مال من که اینطوری هست
ATI HD RADEON 4550 Saphire

SPY.07
23-05-2009, 11:26
سلام
من تو یه مرحله گیر کردم، همون اوایلش هست.
تو نقشه یه علامت هست که نوشته : Pickpocket . و یه مرد هست که یه کیف به کمرش بسته.
فکر کنم باید اون کیف رو بردارم، اما نمیدنم چه جوری.
اگه میشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم.

havas_1980
23-05-2009, 11:43
سلام
تو نقشه یه علامت هست که نوشته : Pickpocket . و یه مرد هست که یه کیف به کمرش بسته.
- Pickpocket (جیب بری) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنین. سپس در وضعیت Low کلید Shift رو بزنین و نگه دارین در حالیکه به هدف نزدیک بوده و تعقیبش می کنین.

MSHOCK
23-05-2009, 11:44
سلام
سلام.
باید F رو بزنی روی اون مرد وبعد که یکمی نزدیکش شدی shift رو نگه داری تا جیبش رو بزنه.

loomina
29-05-2009, 19:56
سلام.
باید F رو بزنی روی اون مرد وبعد که یکمی نزدیکش شدی shift رو نگه داری تا جیبش رو بزنه.

سلام

اما ناگهاني بايد بري جلو يعني اگر مدت تغريبا زيادي نزديكش باشي ميفهمه
بايد اماده باشي پشت سرش رو ككه نگاه كرد سريع بري جيبش رو بزني.:10:

sada
29-05-2009, 20:42
شما اگه بخوای وارد اورشلیم بشی باید اون یکی dvd رو نصب کنی و گرنه باید بری نسخه اصل رو بگیری
این مشکلات نسخه دزدی بازی هست...یک سری دوستان نسخه درست اون رو استفاده کردن و مشکلی با اورشلیم نداشتن
تنها راحش همون پچ روسی هست

تنها راه نیست.
اینم هست.تضمینی .هیچ چیز هم تغییر نمی کنه.چون فایل های سالم اصل خود بازی هست.پچ هم نیست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pcali
30-05-2009, 08:24
سلام دوستان شما که بازی میکنید ایا مشکل افت فریم دارید یا نه اگر ندارید تنظیمات شما چه جوری در ضمن من سیستم بالایی دارم

masoudtr
30-05-2009, 10:44
من که اصلا نداشتم
سیستمم هم معمولی است

loomina
30-05-2009, 12:28
سلام دوستان شما که بازی میکنید ایا مشکل افت فریم دارید یا نه اگر ندارید تنظیمات شما چه جوری در ضمن من سیستم بالایی دارم

احتمالا بازي ديگه اي با گرافيك بالا نصب كرديد.:10:

aghamajid1369
30-05-2009, 15:23

واقعا همچین امکانی وجود داره؟!
دوست من شما درایور گرافیکت رو آپدیت کردی؟

Viren
30-05-2009, 15:26

چنین چیزی وجود نداره!:27::27::27:

loomina
30-05-2009, 19:05
چنین چیزی وجود نداره!:27::27::27:

وجود داره اينقدر مطمئن نباش. اگر بازي هاي زياد يا بازي هايي كه گرافيك بالا نصب كرده باشي مياد پايين.

aghamajid1369
30-05-2009, 19:13
وجود داره اينقدر مطمئن نباش. اگر بازي هاي زياد يا بازي هايي كه گرافيك بالا نصب كرده باشي مياد پايين.

شما مطمئن نباش عزیزم من خودم تا حالا 5 تا بازی رو هم با هم ریختم. گرافیکشون هم بالا بود. هیچ ربطی به این موضوع نداره.

malkemid
30-05-2009, 19:56

ربطی نداره دوست عزیز.اینا که قرار نیست به موازات هم اجرا بشن.

taba631
30-05-2009, 21:48
چقدر باید صبر کنیم تا شماره بعدی این بازی به بازار بیاد؟

از [havas_1980[/URL وMEHDI عزیز به خاطر اولین پست این تاپیک تشکر می کنم.
برای کسب اطلاع بیشتر نسبت به فرقه شیعه حشاشین که havas_1980 انجمن آدم کشها (که از نظر ترجمه کاملا درست است ) معنی کرده اند به دو لینک زیر بروید تا باز هم یاد شاهزاده ایرانی باز هم در ذهن شما تداعی شود.مخصوصا قزوینی های عزیز که نزدیک الموت زندگی می کنند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباز هم از MEHDI و havas_1980 جان تشکر می کنم.

SPY.07
31-05-2009, 09:04
یکی از بهترین بازی های عمرم رو دارم بازی میکنم.
فقط مشکلش اینه که صحبت های بین بازی خیلی زیاده ! هیچ جوری هم Skip نمیشه. یه ذره اعصب خرد کنه.

یکی ازدوستان لطف کنه بگه که Desmond برای چی به زمان جنگ ها ی صلیبی میره ؟ هدف اون آزمایشگاه چیه ؟

پست اول رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد.

new evil
31-05-2009, 10:25
چقدر باید صبر کنیم تا شماره بعدی این بازی به بازار بیاد؟
تاپيك قسمت جديد بازي
Assassins Creed 2

sada
31-05-2009, 15:26
یکی از بهترین بازی های عمرم رو دارم بازی میکنم.
فقط مشکلش اینه که صحبت های بین بازی خیلی زیاده ! هیچ جوری هم Skip نمیشه. یه ذره اعصب خرد کنه.

یکی ازدوستان لطف کنه بگه که Desmond برای چی به زمان جنگ ها ی صلیبی میره ؟ هدف اون آزمایشگاه چیه ؟

پست اول رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد.

دزموند یکی از نواده های الطیر هست که الطیر هم جزو گروه حشاشین بوده.که زمانش بر می گرده به جنگ های صلیبی.تو بازی می بینید که با یه گروهی به نام تمپلر جنگ و دعوا دارن.اونایی که تو آزمایشگاه هستند به جز اون زنه جزو نوادگان گروه تمپلر هستن.تو مرحله اول می بینید که الطیر و دوستاش میرن توی معبد سلیمان تا قطعه بهشت که یه جور قدرت ماورای داشته رو بیارن بعد می بینن که اعضای تمپلر هم هستن اونجا و بعد هم ماجرا
حالا نوادگان گروه تمپلر میخوان بقیه ی قسمت ها بهشت رو که در سراسر جهان پخش هست رو گیر بیارن برا همین دزموند رو میارن تا با استفاده از دی ان ای بتونن خاطرات جدش رو یعنی الطیر رو ببینن و بفهمن که بقیه ی قطعه ها کجاست.

loomina
31-05-2009, 17:59
شما مطمئن نباش عزیزم من خودم تا حالا 5 تا بازی رو هم با هم ریختم. گرافیکشون هم بالا بود. هیچ ربطی به این موضوع نداره.

ربطی نداره دوست عزیز.اینا که قرار نیست به موازات هم اجرا بشن.

پس چرا براي من پيش اومده؟
گرافيك شما چنده؟

aghamajid1369
31-05-2009, 18:18
گرافيك شما چنده؟
گرافیک من 8800 هست. گرافیکه شما چیه؟؟؟؟
اصلا هیچ ربطی به این موضوع نداره. مطمئن بهش

malkemid
31-05-2009, 20:10
گرافيك شما چنده؟

دلیل که 1000 تا می تونه داشته باشه...درایور کارت گرافیک...directx ...پر بودن درایو ویندوز...خیلی چیزای دیگه.ولی با اطمینان می گم نصب کردن چنتا بازی دیگه تو این 1000 تا نیست.

مال من 8600gt هست.

pedram_sad
31-05-2009, 23:46
میدونم بازی قدیمی شده
شماره دومش هم داره میاد
من حدودا 8 ماه قبل برای xbox 360 گرفتم که داداشم تمامش کرد
نگاه که میکردم خوشم نمی اومد
ولی از 2 روز قبل که به سرم زد خودم بازی کنم
فهمیدم با چه چیز قوی و با ارزشی طرف هستم

arashbi2
01-06-2009, 00:03
تایپکت در مورد شماره 2 ساخته نشده؟؟

aghamajid1369
01-06-2009, 00:10
تایپکت در مورد شماره 2 ساخته نشده؟؟
ساخته شده دوست من این هم لینکش

mosolim
04-06-2009, 12:09
سلام
بنده هم بعد از مدتها شروع به بازی این گیم کردم. حتما میگید خوابت خیر باشه داداش بازی ماله قدیمه. ولی من همون قدیم گرفتم و به دلیل اینکه دیگه از اورشلیم اونورتر نرفت و بازی مشکل داشت دیگه سراغش نرفتم. حالا رفتم نسخه جدید گرفتم که خدارا شکر تا حالا مشکل نداشته و 7 نفر رو هم کشتم. خیلی دلم می خواست با تاپیک این بازی جلو می رفتم ولی حیف . حالا شماره 2 داره میاد که اونو مطمئنا از دست نمی دم.

yusef
04-06-2009, 17:48
سلام
من تو این بازی گیر کردم.
نمیدونم چی کار کنم.همش از این شهر به اون شهر میرم ولی علامت خاصی برای انجام کاری نمیاد.
پیش رییس هم که میرم میگه برو کارت رو انجام بده.
آخه چه کاری؟

mosolim
04-06-2009, 17:55
سلام دوست من
شما باید از برج ها معروف eagle vision بالا برید و منطقه رو در هر شهر بررسی کنید تا ماموریت ها ظاهر بشه. بعد زا انجام چند ماموریت ماموریت اصلی که ترور یکی از شخصیت های اصلی جنگهای صلیبی هست به شما محول میشه. در این بازی شما باید 9 نفر رو به قتل برسونید. ولی اول از همه و در بدو ورود به هر شهر از eagle vision ها بالا برو و نگاه کن.

yusef
05-06-2009, 05:29
سلام دوست من
شما باید از برج ها معروف eagle vision بالا برید و منطقه رو در هر شهر بررسی کنید تا ماموریت ها ظاهر بشه. بعد زا انجام چند ماموریت ماموریت اصلی که ترور یکی از شخصیت های اصلی جنگهای صلیبی هست به شما محول میشه. در این بازی شما باید 9 نفر رو به قتل برسونید. ولی اول از همه و در بدو ورود به هر شهر از eagle vision ها بالا برو و نگاه کن.

آخه من این کار ها رو هم انجام میدم ولی هیچی ظاهر نمیشه.
باید چه کار های دیگه ای کرد؟

SPY.07
06-06-2009, 11:53
بعد از کشتن شخص اصلی ، برگردین به مقرتون و با کسی که اونجاست حرف بزنین.
بعد هم به Al Mualim میرین.

cyrus_ln
10-06-2009, 13:23
تمام فایلهای که تو این پست گذاشته شده پاک شده
کسی هست که لینک سالم بذاره؟
یا حداق پچ روسی رو
این پچ دیالوگ ها رو هم روسی می کنه؟

ali_pes2008
12-06-2009, 00:37
سلام من توی این بازی گیر کردم

من اونجام که توی یکی از شهر ها یک شخصیت را با بکشم اونجایی اون شخصیت زن، ولی نمیکشتش بعد زنه میره حالا من نمی دونم چیکار کنم ؟

یکی به من کمک کنه :19: :19: :19: :19: :19:

masoudtr
12-06-2009, 07:18
سلام من توی این بازی گیر کردم

من اونجام که توی یکی از شهر ها یک شخصیت را با بکشم اونجایی اون شخصیت زن، ولی نمیکشتش بعد زنه میره حالا من نمی دونم چیکار کنم ؟

یکی به من کمک کنه :19: :19: :19: :19: :19:
باید از شهر بری بیرون سراغ روبرت اون را بکشی

ali_pes2008
12-06-2009, 17:18
باید از شهر بری بیرون سراغ روبرت اون را بکشی

بیرون کدوم شهر میشه اسمشو بگی :41::41:

havas_1980
12-06-2009, 19:01
بیرون کدوم شهر میشه اسمشو بگی :41::41:
بعد از ناکام موندن در قتل آخر خودتون رو به دفتر ادمکشان برسونین.
سپس در قلمرو پادشاهی, خودتون رو به نزدیکی شهر اکرا برسونین. (جنوب غربی)
منطقه ای به نام آرشوف (Arsuf) رو در همون اطراف پیدا میکنین.

abtin5
13-06-2009, 14:09
سلام

من توي آخر بازي گير كردم.وقتي ايميلاي لوسي رو ميخونم نميتونم به دو تا كامپيوتر ديگه وارد بشم.

ميشه بگيد چي كار كنم؟

ممنون.

masoudtr
13-06-2009, 14:11
بازی همونجا تموم است
3 گانه است این داستان

ahmad72
15-06-2009, 00:07
سلام.من اونجایی که باید یه نفرو تعقیب کنیم گیر کردم...
صحبت از نامه و سبد و اینجور چیزاست ...
چیکار کنم؟

havas_1980
15-06-2009, 12:29
سلام.من اونجایی که باید یه نفرو تعقیب کنیم گیر کردم...
صحبت از نامه و سبد و اینجور چیزاست ...
چیکار کنم؟
کارهایی که باید در این قسمت انجام بدید به این صورت هستند:

- در این قسمت بعد از تموم شدن صحبت المعلم به سمت هدف بروید تا با جاسوس صحبت کنید.

- Eavesdrop (استراق سمع) - در نزدیکترین نیمکت بنشینید, با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. سپس کلید E رو بزنید.

- Pickpocket (جیب بری) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. سپس در وضعیت Low کلید Shift رو بزنید و نگه دارید در حالیکه به هدف نزدیک بوده و تعقیبش می کنید.

- Interrogation (بازجویی) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. هدف رو تا جای خلوتی تعقیب کنید. سپس مشت بزنید تا او حرف بزند.

hosseincode2008
20-06-2009, 12:46
اون موقع نسخه ي تقلبي نصيبم شده بود ولي چند وقت پيش خيلي شانسي نسخه ي اصلي رو گير آوردم و ديروز تمومش كردم ، نا مردا آخر بازي عجب سكرت هايي گذاشته بودن . حتما قبل از پاك كردن بازي اونا رو ببينيد و بفهميد !

mehdi30nema
20-06-2009, 14:10
سلام
منم یه جاهایی از بازی رو گیر کردم .
وارد هر سه تا شهر شدم و ماموریت هایی رو انجام دادم . حالا دوباره رفتم توی یکی از این شهرها ولی ماموریتی نمیده . یعنی نمیدونم باید چی کار کرد ؟ تمام برج های دیدبانی رو بالا رفتم و اون تعداد آدمی هم که می خواست نجان دادم ولی نمیدونم باید چی کار کرد ؟

masoudtr
20-06-2009, 14:11
باید بری روبرت را بکشی خارج از شهره

Ahmad-Ra
20-06-2009, 15:53
سلام.. دوستان نسخه جدید از این بازی احتمالا خبرش هست که در آینده بیاد ؟؟

mehdi30nema
20-06-2009, 16:07
سلام.. دوستان نسخه جدید از این بازی احتمالا خبرش هست که در آینده بیاد ؟؟

assassins creed 2 در روز 17 نوامبر که اواسط آبان ماه میشه منتشر خواهد شد .

sada
20-06-2009, 16:41
سلام
منم یه جاهایی از بازی رو گیر کردم .
وارد هر سه تا شهر شدم و ماموریت هایی رو انجام دادم . حالا دوباره رفتم توی یکی از این شهرها ولی ماموریتی نمیده . یعنی نمیدونم باید چی کار کرد ؟ تمام برج های دیدبانی رو بالا رفتم و اون تعداد آدمی هم که می خواست نجان دادم ولی نمیدونم باید چی کار کرد ؟

دوست من بازی اینجوری هست که در ابتدا که پیش المعلم هستید (پیرمرد) اون میگه یکی 2 تا رو باید بکشی بعد کبوتر ها رو میفرسته که برن پهلوی جاسوسی که تو اون شهر داره که بگن تو داری میری اون آدمه رو بکشی
بعد میری به شهر و یک سری ماموریت هایی هست که تعدادیش رو حتما باید انجام بدی وقتی انجام دادی باید بری پهلوی اون جاسوس که از سقف باید وارد بشی اون بهت یه پر میده و میگه که چطوری میتونی اون آدمه رو بکشی.بعد میری و اون رو می کشی و پر رو به خونش میزنی و میاری برای همین جاسوس و بعدم ادامه .......

HoJJaT_007
20-06-2009, 22:55
جاسوس نیست

نمایندگی رسمی حشاشین هست :d

یکم دقت کنی میبینی نمایندگی المعلمی هستند

ولی تو شهر دشمن

ahmad72
21-06-2009, 07:16
2 تا سوال:
1-اونجاهایی که دارن حرف می زنن یا توی آزمایشگاهه رو نمی شه رد کرد و گوش نداد؟
2-این بازیه مث COD:WAW ، زیرنویس نداره؟اگه داره باید چطوری فعالش کرد؟

masoudtr
21-06-2009, 07:31
نمیتونی رد کنی
زیرنویس هم نداره

ahmad72
23-06-2009, 23:07
بدبخت شدم رفت !!!!
امروز توی پروفایلم رفتم و به جایReseum (اشتباه نوشتم؟) روی New game رفتم ولی تا فهمیدم سریع Alt+F4 رو زدم اما کار از کار گذشته بود و اومده بود از اول!!!!!!!!!!!
راهی برا بازگشت save قبلیم نیست؟
این رو هم بگم دوباره که اومده بود از اول یکم هم تا یه بار save جلو رفتم ...

Sajad2006
27-06-2009, 08:21
بدبخت شدم رفت !!!!
امروز توی پروفایلم رفتم و به جایReseum (اشتباه نوشتم؟) روی New game رفتم ولی تا فهمیدم سریع Alt+F4 رو زدم اما کار از کار گذشته بود و اومده بود از اول!!!!!!!!!!!
راهی برا بازگشت save قبلیم نیست؟
این رو هم بگم دوباره که اومده بود از اول یکم هم تا یه بار save جلو رفتم ...
سلام.
این سیو کاملشه:

البته دو تا سیو توشه یکیش 100 درصد و یکیش نصفه.

mohammadaliarmin
27-06-2009, 15:20
آقا تورو خدا کمک کنید من یه مشکل اساسی دارم اونم اینه وقتی می خوام وارد یکی از شهرها بشم اررور dont send میده تورو خدا کمک کنید علامت شهرش هم یه + هست که تو یک مربعه گرافیکم هم 1 هست رمم هم 4

havas_1980
27-06-2009, 15:33
آقا تورو خدا کمک کنید من یه مشکل اساسی دارم اونم اینه وقتی می خوام وارد یکی از شهرها بشم اررور dont send میده تورو خدا کمک کنید علامت شهرش هم یه + هست که تو یک مربعه گرافیکم هم 1 هست رمم هم 4

نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه ناقص بازی هست و ایراد وارد نشدن به شهر اورشلیم به این دلیله. پس باید به دنبال نسخه نهایی باشین.
صحبتهایی که قبلا هم گفته بودم تکرار میکنم...

به 4 دلیل, دریافت نسخه نهایی توصیه میشه:

- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.

بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...

مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games

مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر

- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه ناقص هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه ناقص هست.
- نسخه ناقص نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست.

mohammadaliarmin
27-06-2009, 15:54
آقاخیلی ممنون واقعا خیالمو راحت کردی حالا اگر من یه نسخه خریدم از کجا بفهمم نسخه نهاییه؟

Хоссейн
27-06-2009, 16:59
آقاخیلی ممنون واقعا خیالمو راحت کردی حالا اگر من یه نسخه خریدم از کجا بفهمم نسخه نهاییه؟
فکر کنم نسخه اصلی 3 تا دی وی دی باشه

ali_pes2008
27-06-2009, 18:56
آخر بازیا باید چیکار کرد؟ اونجایی که توی سالن آزمایشگاه ایمل های لوسی و دکتر و می خونی و بعد رمز یکی از درها رو می زنی میری توی اتاق و ....

حالا باید چیکار کنم ؟ :41: :41: :41:

havas_1980
27-06-2009, 19:09
اون دیگه بستگی به لطف فروشنده داره که نسخه نهایی رو در اختیار شما قرار بده...

نسخه های 3 DVD هم همون نسخه های ناقص بعلاوه پچ غیر رسمی روسی 900 مگی بازی محسوب میشن که گرفتنشون به هیچ وجه توصیه نمیشه.

آخر بازیا باید چیکار کرد؟ اونجایی که توی سالن آزمایشگاه ایمل های لوسی و دکتر و می خونی و بعد رمز یکی از درها رو می زنی میری توی اتاق و ....

حالا باید چیکار کنم ؟ یک لپ تاب دیگه هم وجود داره که اگه بخواین میتونین ایمیلهای اون رو هم نگاه کنین.
اگه منظورتون بعد از کشتن المعلم باشه در این قسمت از بازی به اتاق استراحت برین و قابلیت Eagle Vision (کلید E) رو فعال کنین.

cesc.cesar
28-06-2009, 14:50
درود
مي خواستم ببينم نميشه تيروكمان رو در نسخه pc داشت،مثلا پچي وجود نداره؟

masoud93
28-06-2009, 15:07
درود
مي خواستم ببينم نميشه تيروكمان رو در نسخه pc داشت،مثلا پچي وجود نداره؟

نه نمیشه تیرکمان بر داری.

MR.GAMER
28-06-2009, 15:27

نه من نسخه ی اصلش رو گرفتم و بازی کردم 2 تا دی وی دی هستش .
باید از یه جای معتبر بازی شو پیدا کنی !!!

راستی من یه سوال داشتم :
تو قسمت آخر که المعلیم رو می کشی و از آنیموس میای بیرون باز کاری می مونه که باید انجام بدم ؟؟؟

sinak3
28-06-2009, 16:57
نه من نسخه ی اصلش رو گرفتم و بازی کردم 2 تا دی وی دی هستش .
باید از یه جای معتبر بازی شو پیدا کنی !!!

راستی من یه سوال داشتم :
تو قسمت آخر که المعلیم رو می کشی و از آنیموس میای بیرون باز کاری می مونه که باید انجام بدم ؟؟؟

آره میری تو اتاق خواب E رو میزنی به دیوار نگاه میکنی بعدش ....:31:

masoud93
29-06-2009, 06:40
بله نسخه اصلی 2 تا دی وی دی هست که هجمش هم نسبت به نسخه فرعی کمی کمتر هست.
حجم دی وی دی 1: 3.93 GB
حجم دی وی دی 2 : 2.68 GB

cesc.cesar
29-06-2009, 08:08
بستگ داره من خودم شخصا دو تا نسخه اصلي ديدم يكي 3دي وي دي يكي 2 تا البته فرقي نداشت از لحاظ حجم فقط تو تعداد دي وي دي فرق داشت همينطور دو تا غير اصلي ديدم كه باز 2 و 3 دي وي دي بود فكر نكنم مشخصه خوبي واسه خريد باشه.
اينم يه راهي واسه فروشندگان هست كه گرونتر بفروشند

siavashjal
29-06-2009, 10:40
نسخه اصلی این بازی فقط در دو دی وی دی هستش.

من الان دارم برای بار دوم بازی می کنم. ولی باز هم خیلی فاز میده. عجب چیزی ساخته این یوبی سافت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MR.GAMER
29-06-2009, 14:48
آره میری تو اتاق خواب E رو میزنی به دیوار نگاه میکنی بعدش ....:31:

خوب بعدش اتفاق خاصی می افته ؟ اتفاقش جالبه که من بشینم دوباره بازیش رو تموم کنم ؟:19:

نسخه اصلی این بازی فقط در دو دی وی دی هستش.

من الان دارم برای بار دوم بازی می کنم. ولی باز هم خیلی فاز میده. عجب چیزی ساخته این یوبی سافت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یکی از دوستای من انقدر از این بازی خوشش اومد هر روز می اومد خونم بازی می کرد .
قسمت اسب سواریش رو خیلی دوست داشت !!!! :31::10:
یوبی سافت شاهکار دومش رو هم داره می سازه !!!! ASSASSINS CREED 2
انرژی تو هدر نده واسه قسمت دومش هم نیرو بزار !!!!

Sha7ab
29-06-2009, 15:01
AC1 والا زیاد حال نداد ؛ حالا مشکلاشو هم همه میدونن و نیاز به مجددگویی نیست ولی AC2 در یک کلام عجب چیزیه :دی

soltanarash
29-06-2009, 15:45
AC1 والا زیاد حال نداد ؛ حالا مشکلاشو هم همه میدونن و نیاز به مجددگویی نیست ولی AC2 در یک کلام عجب چیزیه :دی

اولا بازی ac 1 با تمام مشکلاتی که داشت بازی خوبی بود و خیلی حال می داد چون فضا باز بود.

دوما شما یادتان نمی یاد که چقدر برای ac1 تبلیغ شد.بطوری من از یک سال قبل از امدنش می دنستم یک چنین بازی می خواد بیاد.شاید این ac2 این جوری باشه.تازه به اندازه ac1 براش تبلیغ نشده.

Sha7ab
29-06-2009, 16:54
اولا بازی ac 1 با تمام مشکلاتی که داشت بازی خوبی بود و خیلی حال می داد چون فضا باز بود.

دوما شما یادتان نمی یاد که چقدر برای ac1 تبلیغ شد.بطوری من از یک سال قبل از امدنش می دنستم یک چنین بازی می خواد بیاد.شاید این ac2 این جوری باشه.تازه به اندازه ac1 براش تبلیغ نشده.
اولا من نگفتم بازی بدی بود گفتم مشکل زیاد داشت و داشت و خودتم میدونی که داشت . همه ی بازی ختم میشد به کشتن چند نفر و هیچ تنوعی هم این وسط نبود . مراحل جانبی هم که تو بازی بود بد نبود ولی اونم متاسفانه زود تکراری میشد .
درمورد AC2 سازندگان قول دادن ضعف تکراری بودن مراحل رو برطرف کنن و به تمام اتقاداتی که به بازی اول شد توجه کنن .

alex_pk
07-07-2009, 01:14
سلام دوستان
ماموریت های اصلی بازی تو نقشه چجوری مشخص شدن؟ماموریت های فرعی چطور
بعد من مامـوریت هارو باید از کی بــگیرم...یعنی شخص خاصی رو باید مــلاقات کنم تا
ماموریت بهم بده...من الان اون قسمتی هستم که المعلم شمشیرم رو بهم پس داده
بعد اون قسمت تمرین برای چیه...؟فن هاش چجوریه؟
من یکی دوبار قسمت تمرین رو رفتم دیگه چیز جدیدی نمیگه.کلا فن زیاد نداره یا من بلد نیستم.

مرسی.
=============
پ.ن: من سرعتم خیلی پایینه نمیتونم سرچ کنم!

korokodil_avareh
07-07-2009, 01:32
سلام دوستان
ماموریت های اصلی بازی تو نقشه چجوری مشخص شدن؟ماموریت های فرعی چطور
بعد من مامـوریت هارو باید از کی بــگیرم...یعنی شخص خاصی رو باید مــلاقات کنم تا
ماموریت بهم بده...من الان اون قسمتی هستم که المعلم شمشیرم رو بهم پس داده
بعد اون قسمت تمرین برای چیه...؟فن هاش چجوریه؟
من یکی دوبار قسمت تمرین رو رفتم دیگه چیز جدیدی نمیگه.کلا فن زیاد نداره یا من بلد نیستم.

مرسی.
=============
پ.ن: من سرعتم خیلی پایینه نمیتونم سرچ کنم!
سلام
ماموریتهای اصلیت رو که شامل ترور افراد مختلف میشه که 9 نفر هستند از المعلم میگیری
ماموریتهای فرعی که درون شهرها هستند و ابتدا که وارد شهر شدی باید روی برجها بری که اگر درست یادم باشه با عکس عقاب مشخص شدند وقتی روی اونها رفتی کلیدE رو میزنی و بعدش ماموریتهای فرعی مشخص میشند و البته برجهای دیگه که باید از اونها هم صعود کنی .ماموریتهای فرعیت هم که شامل نجات افراد و جمع آوری پرچم و کشتن گاردها و کماندارها و اسکورت افراد و چند ماموریت تکراری دیگه میشه .بعد از اینکه 3 ماموریت فرعی رو توی هر شهر رد کردی .میتونی ماموریت اصلی رو (که قبلا المعلم بهت داده) انجام بدی که لازمش رفتن به دفتر مخصوص حشاشیون هست که اونجا اجازه ترور فرد رو بهت میده
هر شهر 3 قسمت داره:
منطقه فقیر نشین,متوسط و پولدار که توی ماموریت اولی که به هر شهری میری یک سوم شهر بیشتر باز نیست ولی هر دفعه که یک ماموریت رو میری انجام بدی یک سوم دیگه اش باز میشه
پس نتیجه اینکه باید به هر شهر 3 بار بری که البته به ترتیب ماموریتهایی هستند که المعلم بهت میده
فکر کنم ترتیبشون هم اینجوری بود
1-DAMASCUS
2-ACRE
3-JERUSALEM
4,5,6 با هم میده که باز هم همون 3 شهر هستند
7,8 رو هم باز با هم میده که شامل ACRE,DAMASCUS هستند
9 هم JERUSALEM هست
در مورد فن ها و و قسمت تمرینی هم اینجوره که:
هر دفعه که یک نفر از زئیسها رو ترور میکنی پیش المعلم برمیگردی و المعلم چند آیتم جدید واست باز میکنه و هنگامی که ماموریت جدید رو بهت میده وقتی میخوای خارج بشی یکی از رفیقهات میگه بیا شاگردهای من رو تمرین بده که البته منظورش اینه که بیا فنهای جدیدت رو که باز شدند یاد بگیر
موفق باشید:11:

k2l
07-07-2009, 12:37
منم دارم برای بار دوم این بازیو تموم میکنم.
دفعه اول اصلا به دفتر اون دکتره توجه نکردم!اما اینبار کلی دیگه گشتم توشو با اون دختره حرف زدم و جیب دکی رو زدم و اینا : د ی
کلا بازیش خیلی خوبه؛ارزش دوباره بازی کردنو داشت.
من نمیدونم شرکت های بازیسازی تو تابستون چرا بازیاشونو نمیدن بیرون!تو پاییز میزارن پشتش،تو زمستون هم خوب خوباشو میدن بیرن!

جالبه!این تابستون که خبری از بازی نیست انگار.

alex_pk
07-07-2009, 16:41
دکنره کدومه...انگار من نرسیدم بهش...

korokodil_avareh
عزیز ممنون توضیحاتت خیلی خوب و کامل بود...
تو شهر یه عده ای (بیشتر زنا...هی جلومو میگرن میگن پول میخوایم اونا جریانشون چیه؟)
مشکلی نداره اول مرحله های فرعی رو بریم بعد اصلی رو بریم...؟
مرسی.
==================
پ.ن:آقا من امروز یه تریلر تز شماره 2 دیدم عجب چیزی بود....
حرف نداشت.

sinak3
07-07-2009, 17:06
دکنره کدومه...انگار من نرسیدم بهش...

korokodil_avareh
تو شهر یه عده ای (بیشتر زنا...هی جلومو میگرن میگن پول میخوایم اونا جریانشون چیه؟)
مشکلی نداره اول مرحله های فرعی رو بریم بعد اصلی رو بریم...؟
مرسی.
==================
پ.ن:آقا من امروز یه تریلر تز شماره 2 دیدم عجب چیزی بود....
حرف نداشت.
نه.اشکالی نداره

Maggy_P
07-07-2009, 17:48
korokodil_avareh

اون عده گدا هستن! بهتره از دستشون فرار کنید مثل کنه میمونن! :31:

armanfard
08-07-2009, 00:14
سلام دوستان.
میدونم سوالی که میخوام بپرسم خیلی آبکیه ولی چه کنم که من مثل شما
بازی خور حرفه ای نیستم تا بازی رو سه سوته تموم کنم.
تو همون اولای بازی یه جایی هست که باید بصورت آزمایشی یکبار با دو نفر و یکبار با یک نفر مبارزه کنیم و عمل kombo kill
را اجرا کنیم.اما من هر کاری میکنم نمیتونم این فن رو اجرا کنم.طرف رو با پرت کردن و شمشیر زدن زمین میندازم ولی تو اجرای
فن میمونم.لطفه کمک خود را دریغ نکنید

Maggy_P
08-07-2009, 11:03
سلام دوستان.
میدونم سوالی که میخوام بپرسم خیلی آبکیه ولی چه کنم که من مثل شما
بازی خور حرفه ای نیستم تا بازی رو سه سوته تموم کنم.
تو همون اولای بازی یه جایی هست که باید بصورت آزمایشی یکبار با دو نفر و یکبار با یک نفر مبارزه کنیم و عمل kombo kill
را اجرا کنیم.اما من هر کاری میکنم نمیتونم این فن رو اجرا کنم.طرف رو با پرت کردن و شمشیر زدن زمین میندازم ولی تو اجرای
فن میمونم.لطفا کمک خود را دریغ نکنید
اون قسمت رو با همون توضیحاتی که خود بازی در طرف چپ صفحه میده اجرا کنید ، سخت نیست

این فقط یک تمرین هست و اگر Esc رو نزنید تا ابد ادامه داره!

alex_pk
08-07-2009, 11:11
من وقتی میخوام به شهر جروسالم برم بازی گیر میکنه
نسخه مشکل داره...آره؟
بعد یه سوال دیگه اون دیوونه ها که هی مارو میزنن چیه؟
میان منو هل میدن.اینارو هم مثل همون گداها نباید توجه کنیم؟
وقتی هم که میزنمشون از Health کم میشه.
بعد این چه موقع سیو میکنه بازی رو؟یعنی چه فعالیتی انجام بشه سیو میشه بازی.

ممنون.

Maggy_P
08-07-2009, 11:16
نسخه مشکل داره...آره؟

ممنون.
فکر نمیکنم مشکل از نسخه باشه
اونا دیوونه هستن ! :31: سعی کنید از جلوشون رد نشید یا حداقل فاصلتونو ازشون حفظ کنید چون جزء افراد عادی حساب میشن و اگر بزنیدشون از جونتون کم میشه

وقتی که نوار های DNA یا حافظه رو نشون بده یا پر بشه سیو میکنه و بعد از اتمام مراحل :46:

sinak3
08-07-2009, 11:33
نسخه مشکل داره...آره؟

ممنون.

بازی شما ایراد داره.بازی های که تو اون شهر dont send بدن ایراد دارن.باید بازی رو عوض کنی.موفق باشی

بازی شما ایراد داره.بازی های که تو اون شهر dont send بدن ایراد دارن.باید بازی رو عوض کنی.موفق باشی

البته یه راه هم هست.سیو بازی رو بزنی . البته زیاد کارامد نیست اما میتونی مرحله آخر رو بری.

mhshaker71
09-07-2009, 04:39
به نظر میاد که بازی کمی بر ضد ادیانه (مخصوصا اسلام)
ولی خیلی بازی قشنقیه

harrypotter
09-07-2009, 05:01
یه trainer میخام که بدون مشکل کار کنه حالت god mode رو داشته باشه کافیه

sinak3
09-07-2009, 10:32
به نظر میاد که بازی کمی بر ضد ادیانه (مخصوصا اسلام)
ولی خیلی بازی قشنقیه

نه عزیز.اصلا اینطور نیست.بازی قراره مانع جنگ بشه.اصلا اونطوری نیست.

یه trainer میخام که بدون مشکل کار کنه حالت god mode رو داشته باشه کافیه

بفرما (لطفا دیگه اینجا تقاضای رمز نکن فقط در تاپبک خودش)

mhshaker71
09-07-2009, 16:41
من اومدم از این ترینر استفاده کنم ولی همین که فعالش می کنم بازی بسته می شه!!!
به نظر شما مشکل از کجاست؟

sinak3
09-07-2009, 17:21
من اومدم از این ترینر استفاده کنم ولی همین که فعالش می کنم بازی بسته می شه!!!
به نظر شما مشکل از کجاست؟

اینو امتحان کن:3 تا ترینر

Mahdi_x360
10-07-2009, 14:24
من رسیدم به مموری4 ولی نمیدونم چیکار باید کرد اگه میشه لطف کنید بگید چیکار باید کرد؟

sinak3
10-07-2009, 14:49
من رسیدم به مموری4 ولی نمیدونم چیکار باید کرد اگه میشه لطف کنید بگید چیکار باید کرد؟

عزیز کاری نمی کنی مثل همیشه ماموریت میری پیش یه رئیس پر میگیری میری یه رئیس میکشی

havas_1980
10-07-2009, 14:50
من رسیدم به مموری4 ولی نمیدونم چیکار باید کرد اگه میشه لطف کنید بگید چیکار باید کرد؟شما بعد از اتمام صحبت المعلم و خروج از پایگاه میتونین انتخاب کنین که مستقیما به کدوم شهر برین (یا در قلمرو پادشاهی) و بعد انتخاب کنین که از بیرون شهر (Suburb) یا دفتر آدمکشان (Bureau) در شهر بازی رو شروع کنین... ادامه کار دیگه همون روند همیشگی بازیه که تا به حال انجام دادین.

Mahdi_x360
10-07-2009, 18:20
رفتم هیچ اتفاقی رخ نداد نه پری نه ماموریتی

sinak3
10-07-2009, 18:51
رفتم هیچ اتفاقی رخ نداد نه پری نه ماموریتی

شما برو تو نقشه یه جاهایی عکس عقاب هست از اونا برو بالا E رو بزن یک قسمت نقشه باز میشه.

Mahdi_x360
11-07-2009, 13:15
دکمه x360 نمیدونی؟

miladddd
11-07-2009, 15:00
سلام
من دو تا سوال دارم
اول اینکه سیو بازی تو ویستا کجا ذخیره میشه
دوم آیا سیو هایی که تو xp داشتم رو میتونم تو ویستا اجرا کنم
ممنون

havas_1980
11-07-2009, 15:19
سلام
من دو تا سوال دارم
اول اینکه سیو بازی تو ویستا کجا ذخیره میشه
دوم آیا سیو هایی که تو xp داشتم رو میتونم تو ویستا اجرا کنم
ممنون
- سیوهای بازی به این آدرس:

xxxxx >> یوزر خودتون

- بله. میشه.

mehdi_yg
11-07-2009, 16:12
تنها راه نیست.
اینم هست.تضمینی .هیچ چیز هم تغییر نمی کنه.چون فایل های سالم اصل خود بازی هست.پچ هم نیست:

تمام لینک ها خراب هستن ، اگر لطف کنید ولینک جدید بدین ممنون میشم

goldsnake
15-07-2009, 02:25
اگه همه پرچمهارو بگيريم و همه تمپلار هارو هم بكشيم... ، اتفاق خاصي خواهد افتاد؟؟
اون اديشنال مموري فقط براي نشان دادن آمار هست؟؟

capitan prise
15-07-2009, 19:52
شما واسه گذروندن مراحل احتیاج نداری همه پرچمارو بگیری
آره

HOJ-JAT
16-07-2009, 20:03
- سیوهای بازی به این آدرس:

xxxxx >> یوزر خودتون

- بله. میشه.
تو xp چی کجا هستند؟

havas_1980
18-07-2009, 01:00
تو xp چی کجا هستند؟
سیوهای بازی به این آدرس:

C:/Documents and Settings/xxxxx/Application Data/Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> یوزر خودتون

DJ POLESTAR
18-07-2009, 21:04
ما آخر بازی رو سر در نیاوردیم!
وقتی که تیتراژ بازی در آخرهای بازی میاد بعد دوباره میشه بازی کرد... آیا بازی بعد از تیتراژ تموم میشه!

hosseincode2008
18-07-2009, 21:30
سكرت هاي جالبي هست ، اگر نفهميدي بگيم . بازي تموم ميشه ولي دوباره ميتوني برگردي به شهرها و پرچم ها رو بگيري و بگردي و ...

sinak3
18-07-2009, 21:33
ما آخر بازی رو سر در نیاوردیم!
وقتی که تیتراژ بازی در آخرهای بازی میاد بعد دوباره میشه بازی کرد... آیا بازی بعد از تیتراژ تموم میشه!

از نظر داستان تموم میشه.ولی میتونی تو بازی بچرخی مثل GTA iv البته خیلی هم مثل اون نیست.

mahmood85
19-07-2009, 10:59
این پرچمها ای که تو شهر هست رو بگیری چی میشه.

sinak3
19-07-2009, 11:24

فکر کنم بازیو سیو میکنه.شایدم اگه همشو جمع کنی نوار جان رو بالا میبره.تو روند داستانی بازی تاثیری نداره.

havas_1980
19-07-2009, 13:11
جمع کردن پرچمها و کشتن معبدیون (Templar) و یک سری کارهای مشخص دیگه فقط اچیومنت (Achievement) ها که مربوط به X360 هست رو باز می کنه و تاثیری در PC نداره.

zibarezaei
19-07-2009, 13:18
ببخشید من شنیدم یه راهی برای این هست که دیالوگها نمایش داده نشوند یا اینکه سریع تموم بشن.درسته؟

havas_1980
19-07-2009, 13:22
ببخشید من شنیدم یه راهی برای این هست که دیالوگها نمایش داده نشوند یا اینکه سریع تموم بشن.درسته؟خیر... هیچ راهی برای رد کردن دیالوگ ها وجود نداره.

HOJ-JAT
20-07-2009, 10:38
وقتی چند نفر می ریزند سرت باید چه کار کنی اونا که می کشنت!

sinak3
20-07-2009, 11:39

شما با پیشروی در بازی مهارت کسب میکنی.میتونی با ترکیب کلیک راست و چپ بکشیشون

havas_1980
20-07-2009, 11:52
یا خیلی راحت به کمک مهارت هاتون *, حساب همه رو میرسین یا فرار رو ترجیح میدین. برای فرار هم دو راه دارین:
- فورا یه نیمکت پیدا میکنین (که فقط جای وسطش خالیه) که دشمنا شما رو گم میکنن.
- یا به سرعت خودتون رو به نزدیکترین جایی که حامیان شما هستن برسونین تا اونجا از دشمنانتون پذیرایی بشه.
با این وضع خیلی راحت میتونین دشمنانتون رو شکست بدین.

* مهارتهایی که در محوطه تمرین شهر مصیاف یاد میگیرین:

Practice Fight (تمرین نبرد) شامل:

Strong Attack (حمله قوی) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارید.
Fast Attack (حمله سریع) - دکمه چپ ماوس رو بزنید.
Combo Attack (حمله ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع, به نفر اول حمله برده و فورا تغیر جهت داده نفر دوم رو بزنید.
Deflect (کج کردن یا دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید.
Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.
در پایان میتونید تمرین نبرد آزاد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.

Combo Kill (کشتن ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع پشت سر هم و منظم حمله کنید.
Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه چپ ماوس رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Throwing Knives (پرتاب چاقو) - کلید 1 رو بزنید و دکمه چپ ماوس رو بزنید در حالیکه با حریف فاصله دارید.
Grab Breaks (شکست گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید وقتی که حریف شما رو میگیرد.
Dodging (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و کلید Space رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Defance Breaks (شکست دفاع) - در حالی که به طرف حریف میروید کلید Space رو بزنید تا به سمت حریف خیز بردارید و کلید راست ماوس رو بزنید.

HOJ-JAT
21-07-2009, 09:52
تو یک شهر رسیدم برای ماموریت اصلی باید سه تا ماموریت فرعی انجام بدم اما رو نقشه نشون داده نمی شن از برج هم بالا میرم حالا باید چه کار کنم؟

sinak3
21-07-2009, 10:52
تو یک شهر رسیدم برای ماموریت اصلی باید سه تا ماموریت فرعی انجام بدم اما رو نقشه نشون داده نمی شن از برج هم بالا میرم حالا باید چه کار کنم؟

باید از اون برجهای مثل عقاب بری بالا E رو بزنی.بعد نقشه نشون داده میشه.

HOJ-JAT
21-07-2009, 10:59
باید از اون برجهای مثل عقاب بری بالا E رو بزنی.بعد نقشه نشون داده میشه.
همین کارو میکنم اما تو نقشه چیز خاصی نمی اد

sinak3
21-07-2009, 11:05
همین کارو میکنم اما تو نقشه چیز خاصی نمی اد

از اونا چنتا هست.اون یکی هارو برو

icelove
23-07-2009, 14:37
سلام.من بازی اساسین رو تقریبا تموم کردم.اما آخرش از روی دستگاهی که میبره به گذشته بلند شدم.قدرتی داشتم که میتونست نوشته های عجیبی رو روی زمین و در ودیوار ببینه.کارت دختره رو هم برداشتم اما دیگه گیر کردم و نمیدونم چیکار چیکار بایدبکنم.لطفا راهنمایی کنید

shakerifar
23-07-2009, 16:33
خوب بازی تموم شده دیگه چیکار میخوای بکنی ؟؟؟
البته هنوز میتونی بری دنبال پرچمها بگردی ولی دیگه فایده نداره
منتظر شماره 2 باش

mohammadaliarmin
24-07-2009, 15:47
منم امروز تمومش کردم خداییش بهترین بازی بود ببخشید کسی میدونه در آخر بازی وقتی که رئیسمون رو می کشیم اون به ما میگه شاگرد نمی تونه معلم رو بکشه بعد الطیر به عربی یه چیزی میگه هیچکس میدونه معنیش یعنی چی و بعد تو اون آزمایشات یه شکلایی روی زمین و دیوار می بینیم معنیشون چیه چون یه جا رو دیوار نوشته بود الزلزله

DJ POLESTAR
24-07-2009, 15:54
منم امروز تمومش کردم خداییش بهترین بازی بود ببخشید کسی میدونه در آخر بازی وقتی که رئیسمون رو می کشیم اون به ما میگه شاگرد نمی تونه معلم رو بکشه بعد الطیر به عربی یه چیزی میگه هیچکس میدونه معنیش یعنی چی و بعد تو اون آزمایشات یه شکلایی روی زمین و دیوار می بینیم معنیشون چیه چون یه جا رو دیوار نوشته بود الزلزله
دوست عزیز اگه به صفحه اول این تایپیک برید به جواب سوالتون میرسین.

icelove
24-07-2009, 20:48
بنظرمن بازی تموم نشده آخه درآخر کارت دختره رو پیدا میکنه و وارد کامپیوتر میشه حتی یکی از درها باز میشه ولی کار دیگه ای نمیشه کرد

shakerifar
25-07-2009, 08:58
بنظرمن بازی تموم نشده آخه درآخر کارت دختره رو پیدا میکنه و وارد کامپیوتر میشه حتی یکی از درها باز میشه ولی کار دیگه ای نمیشه کرد
مطمئن باش تموم شده و این ها اماده سازی بازیکن برای شماره 2 هستش

k2l
25-07-2009, 16:43
من پیشنهاد میدم اونایی که برای بار اول تموم کردن باز برای بار دوم بازی کنن!
چون بار دوم خیلی چیزارو بهتر میفهمین!
مثلا خود اون مکانی که ما در زمان حال توشیم رمز و راز داره!...بشینین email های اون دختره با دکی رو چک کنین و اینا!
بازی بزرگی بود!تنها مشکلش این بود که یکم تکراری بود مرحله هاش!

sinak3
25-07-2009, 16:48
من پیشنهاد میدم اونایی که برای بار اول تموم کردن باز برای بار دوم بازی کنن!
چون بار دوم خیلی چیزارو بهتر میفهمین!
مثلا خود اون مکانی که ما در زمان حال توشیم رمز و راز داره!...بشینین email های اون دختره با دکی رو چک کنین و اینا!
بازی بزرگی بود!تنها مشکلش این بود که یکم تکراری بود مرحله هاش!

من تا حالا این ایمیل رو ندیده بودم.کجا باید برم؟

k2l
25-07-2009, 17:03
از همون ابتدای بازی سعی کنین زیاد با دختره حرف بزنین،تو یکی از مرحله های بهتون میگه برای اطلاعات بیشتر email اون چک کنین.
بعد از اون باید از جیب دکتره و میز دختره یک id card هایی (اگه اسمش این باشه!)رو بلند کنین : د ی
برای برداشتن id دکتر،وقتی شما میخواین رو دستگاه بشینین،معمولا دکتر میره لب پنجره،پشت شما وا میسه،اینطوری میتونین جیبشو بزنین...یعنی اول جیبشو بزنین و بعد برین رو دستگاه و ادامه بازی!حتما این صحنه ای که میگم رو دیدین!
بعد اون گاهی وقتا شما وقتی میرین تو اتاقتون در خود به خود روتون بسته میشه!و شما اگه برین طرف در میتونین با همون ID دکتر در رو باز کنین...و بعد از روی میز ID دختره رو هم بردارین.
حالا هروفت اونا تو اتاق نبودن،شما میتونین برین پای pc اونا و ...
یا اگر بودن هم کافیه شما برین تو اتاقتون و بزارین در رو شما بسته بشه،و بعد در رو وا کنین و میبینین که دیگه اونا نیستن و...

خیلی آسونه!کافیه هدفتونو بزارین جیب بری دکی : د ی

*hamedkhatar*
28-07-2009, 20:32
سلام
من سیستمم اینه
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
LCD: LG - 22" - W2284F

ولی مشکلی که دارم:
امروز بازی Assassin's Creed رو نصب کردم و گذاشتم روی آخرین تنظیمات و اجرا کردم که به بهترین کیفیت و بهترین سرعت اجرا شد
قبل از اجرای بازی دمای CPU بود 30 درجه ولی وقتی رفتم تو بازی هی افزایش پیدا میکنه تا به 40 میرسه هی هم پیغام میده CPU داغ شده (منظورم خود کیسه)
دلیلش چیه؟
آیا طبیعیه؟
یعنی اهمیت ندم و بازی کنم؟
کسی تا حالا این مشکل رو نداشته؟
ممنون

sinak3
28-07-2009, 20:40
سلام
من سیستمم اینه

ولی مشکلی که دارم:
امروز بازی Assassin's Creed رو نصب کردم و گذاشتم روی آخرین تنظیمات و اجرا کردم که به بهترین کیفیت و بهترین سرعت اجرا شد
قبل از اجرای بازی دمای CPU بود 30 درجه ولی وقتی رفتم تو بازی هی افزایش پیدا میکنه تا به 40 میرسه هی هم پیغام میده CPU داغ شده (منظورم خود کیسه)
دلیلش چیه؟
آیا طبیعیه؟
ممنون

طبیعی هست عزیز.من خودم گرافیکم تو حالت عادی 60 ولی تو بازی تا100 هم میره.فکر کنم cpu تا 60 درجه دووم بیاره.البته اگه اینطور نیست دوستان وارد تر بگن.

aghamajid1369
28-07-2009, 21:10
سلام
من سیستمم اینه

ولی مشکلی که دارم:
دلیلش چیه؟
آیا طبیعیه؟
ممنون
cpu که تا 40 بره که چیزی نیست.
اصلا زیاد نیست.
برنامه pc prob برای حداکثر دمای cpu که بعدش میره تو حالت خطری 65 گذاشته که بعدش آژیر میزنه.
من توی 1 بازی مشکل افزایش خفن دمای cpu داشتم که اون هم Front line بود.
که usage سی پی یو 1 دفه میرفت رو 100 ودما میرفت بالا و بوق بوق :دي
بعد بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم درست شد.
شما نگران نباش دمای 40 کاملا طبیعیه.
مال من دما بالاتر از این ها هم رفته تو بازی.

amirmaya
02-08-2009, 17:43
کسی می دونه چجوری می شه سلاح خنجر الطیر رو به صورت واقعی ساخت یا طرز کارش چجوری ؟

havas_1980
02-08-2009, 17:54
کسی می دونه چجوری می شه سلاح خنجر الطیر رو به صورت واقعی ساخت یا طرز کارش چجوری ؟
وقتی در بازی پیشرفت میکنین خنجر به شما داده میشه و رفته رفته تعدادش هم زیادتر و به 15 مورد میرسه.
کاربر خنجرها به صورت پرتاب کردنه ولی به صورت تن تن هم استفاده میشه.

shahi666
03-08-2009, 00:34
دوستان من باید در عکس زیر چیکار کنم خلاص بشم از شر اینا ، افتادم تو یک میدون مسابقه هر کاری می کنم نمی تونم تموم کنم ، اول یک نفر بود اونو رد کردم حالا شدن 2 تا ، نمیدونم باید چیکار کنم این مرحله رو : :41:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

havas_1980
03-08-2009, 00:43
دوستان من باید در عکس زیر چیکار کنم خلاص بشم از شر اینا ، افتادم تو یک میدون مسابقه هر کاری می کنم نمی تونم تموم کنم ، اول یک بود اونو رد کردم حالا شدن 2 تا ، نمیدونم باید چیکار کنم این مرحله رو : :41:

تکنیکهایی که در محوطه تمرین شهر مصیاف یاد میگیرین:

Combo Attack (حمله ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع, به نفر اول حمله برده و فورا تغیر جهت داده نفر دوم رو بزنید.

در پایان میتونید تمرین نبرد آزاد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.

Combo Kill (کشتن ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع پشت سر هم و منظم حمله کنید.
Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه چپ ماوس رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Throwing Knives (پرتاب چاقو) - کلید 1 رو بزنید و دکمه چپ ماوس رو بزنید در حالیکه با حریف فاصله دارید.
Grab Breaks (شکست گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید وقتی که حریف شما رو میگیرد.
Dodging (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و کلید Space رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Defance Breaks (شکست دفاع) - در حالی که به طرف حریف میروید کلید Space رو بزنید تا به سمت حریف خیز بردارید و کلید راست ماوس رو بزنید.

kortol
03-08-2009, 17:38
وقتی در بازی پیشرفت میکنین خنجر به شما داده میشه و رفته رفته تعدادش هم زیادتر و به 15 مورد میرسه.
کاربر خنجرها به صورت پرتاب کردنه ولی به صورت تن تن هم استفاده میشه.

.................................................. ........

یکی از کاربرد خنجر ها اینه که به مقدار کافی به باس ها ( فرمانده ها.. کسی که باید بکشی ) نزدیک بشی و بعد فکر می کنم با زدین دکمه E کی فورد انها رو هدف گیری کنی و به سمتشون خنجر رو پرتاب کنی بعد هم یه چند ثانیه به تو مهلت داده می شه تا حمله سریع رو با تیغه مخصوص الطیر انجام بدی .........من با این کار 3 تا باس آخر رو قبل از اون یارو سربازه ریچارد ( آخرین کسی که باید بکشی قبل از المعلم ) کشتم .مخصوصا تو اون دیونه خونه ........و اون لب ساحل.... و اون یارو کمانداره که فرار می کنه خیلی به درد می خوره ...... این خنجر ها رو هم می تونی با جیب بری از یک سری افراد که تو شهر آزاد می چرخند و سلاح زیادی همرا خودشون دارن بدست بیاری .........برای کشتن کامنداران روی پشت بام ها هم کاربرد داره .از فاصله دور می تونی بزنیشون طوری که کسی متوجه نشه .......

amirfiri
10-08-2009, 20:23
دوستان گرفتن پرچم تا چه حد لازمه و به چه دردی میخوره؟
گرفتن بعضیهاش غیر ممکنه!

aghamajid1369
10-08-2009, 20:25
دوستان گرفتن پرچم تا چه حد لازمه و به چه دردی میخوره؟
گرفتن بعضیهاش غیر ممکنه!
گرفتنش اصلا لازم نیست. یعنی ضروری نیست.
فقط برای به دست آوردن اچیومنت هست.

mahpesar
12-08-2009, 10:34
بازی Assassin's Creed رو نصب کردم

کارت گرافیک و cpu من بالاست

giforce250gts و amd phenom II 4x 810 , ram4gig

در شروع بازی بعد از قسمت تست دکمه های بازی

در اولین مرحله روی سیو شدن هنگ میکنه.....

علتش چیه لطفا فوری جواب بدید اگه مشکل از dvd بازی عوضش کنم .....؟؟؟!!!

capitan prise
12-08-2009, 20:12
بازی Assassin's Creed رو نصب کردم

کارت گرافیک و cpu من بالاست

giforce250gts و amd phenom II 4x 810 , ram4gig

در شروع بازی بعد از قسمت تست دکمه های بازی

در اولین مرحله روی سیو شدن هنگ میکنه.....

علتش چیه لطفا فوری جواب بدید اگه مشکل از dvd بازی عوضش کنم .....؟؟؟!!!

عزیزم ویندوز شما چیه ؟
اگهdvd بازی کرک داره یه کرک دیگه رو امتحان کن
اگر جواب نداد 100%از dvd یه:20:

CATALONIA
28-08-2009, 10:24
سلام به همگی
من توی مموری دومم و فکر کنم توی شهر اورشلیم
مطمئن نیستم
توی یه مرحله گیر کردم
عکسشو براتون میزارم
لطفا بگید باید چی کار کنم
من تعقیبش می کنم یواشکی اما همین طور دور خودش می چرخه و هیچ کاری نمیکنه
اگه میشه بگید بعد این مرحله هم باید چیکار کنم
اینم عکس

godsmak
28-08-2009, 10:35
سلام به همگی
مطمئن نیستم
توی یه مرحله گیر کردم
عکسشو براتون میزارم
اینم عکس

هیچی، وقتی رفت توی یه کوچه که سربازی اطرافت نبود شروع کن با مشت بزنش تا اطلاعاتی رو که میخوای بهت بده!

havas_1980
28-08-2009, 10:57
سلام به همگی
مطمئن نیستم
توی یه مرحله گیر کردم
عکسشو براتون میزارم
اینم عکس

Pickpocket (جیب بری) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنین. سپس در وضعیت Low کلید Shift رو بزنین و نگه دارین در حالیکه به هدف نزدیک بوده و تعقیبش می کنین.

هیچی، وقتی رفت توی یه کوچه که سربازی اطرافت نبود شروع کن با مشت بزنش تا اطلاعاتی رو که میخوای بهت بده!دوست عزیز! اگه به عکس نگاه کنین میبینین که ماموریت Pickpoket (جیب بری) باید انجام بشه نه Interrogation (بازجویی)...

xxstar
28-08-2009, 12:36
درسته

ازپشت يواش برو نزديكش دستت رو shift بگير جيبش رو ميزنه:8:

mohammadrezams
03-09-2009, 19:18
سلام . من این بازیو یه بار تموم کردم دیروز هوس کردم دوباره نصبش کنم و از اول برم الان به اخر رسیدم اما گیر کردم اون تمپلر های قبلی رو کشتم و المعلم هم که ده تا شده بود کشتم بعد دوباره اومد با یه شمشیر که کشتمش الان غیب شده . یادم نیست چجوری این مرحله رو رفتم انگار اون بالا (توی عکس) هست ولی نمیشه رفت اون بالا . ممنون میشم کمکم کنید .

bakan
03-09-2009, 20:04
نه ذوست عزیز وقتی اون ده یازده نفرو میکشی بعدش چند بار دنبال المعلم میگردی و چند بار با شمشیر میزنیش که بعد از یه مدت جونش تموم میشه و میمیره تا اونجا که یادمه من اصلا اون بالا نرفتم شما باید تو ای حیاط رو بگردی تا پیداش کنی بعد چند بار شکست دادن بکشیش:46:

Leyth
06-09-2009, 16:02
سلام.

آدرس تاپیک و یا پستی که اون علامات آخر بازی رو توضیح میده می خواستم... با تشکر.
خودم فقط قضیه ی 21 12 2012 رو فهمیدم و لغت "الزلزله" ....

mohammadrezams
06-09-2009, 17:10
سلام.

آدرس تاپیک و یا پستی که اون علامات آخر بازی رو توضیح میده می خواستم... با تشکر.
خودم فقط قضیه ی 21 12 2012 رو فهمیدم و لغت "الزلزله" ....
تو پست اول همین تاپیک نگاه کنی همه چی هست . خیلی جالبه حتما بخون .

ehsan_
07-09-2009, 23:04
سلام
سیوهای بازی توی ویستا کجا هستن ؟؟

havas_1980
08-09-2009, 01:18
سلام
سیوهای بازی توی ویستا کجا هستن ؟؟
سیوهای بازی در ویندوز ویستا به ادرس زیر:

xxxxx >> یوزر

light
11-09-2009, 00:19
اول بازي توي تمرين يه تمرين ميده و ميگه كه بايد مردم رو هل بديد
چيكار كنم ؟

اينم عكسش

havas_1980
11-09-2009, 02:35
اول بازي توي تمرين يه تمرين ميده و ميگه كه بايد مردم رو هل بديد
چيكار كنم ؟

اينم عكسش

هل دادن ملایم (کنار زدن ملایم) - در حین قدم زدن کلید Shift رو نگه دارین.

hassan_magic2000
11-09-2009, 21:39
سلام دوستان تا حالا من این بازی رو امتحان نکردم

با توجه به اینکه یه مدت زیادی هستش که به بازار اومده و ممکنه که گرافیکش قدیمی شده باشه برای من نسبت به بازی های جدید

میترسم زده ام بکنه آخه برای من گرافیک خیلی خیلی مهمه

راستی بازیش سخت که نیست ؟

123list
11-09-2009, 21:48
تا بازی نکنی گرافیکش را نمی تونی لمس کنی

korokodil_avareh
11-09-2009, 21:51

با توجه به اینکه یه مدت زیادی هستش که به بازار اومده و ممکنه که گرافیکش قدیمی شده باشه برای من نسبت به بازی های جدید

گرافیکش که عالی هست
از بین بازیهای سوم شخص موجود اول نباشه دوم هست(البته pc ) چون کلی GEOW 2 بهترین گرافیک رو برد
بازیش هم نکته پیچیده ای نداره که سخت باشه
عجیبه که بازیش نکردی!

hassan_magic2000
11-09-2009, 21:59
نه آخه سیستمم رو 2-3 ماهه توپ کردم تا بازی های جدید رو بازی کردم دیگه اینا مونده .. ! :)

HOJ-JAT
11-09-2009, 22:03
حتما بازیش کن اخرش:دی

dr.vampire
13-09-2009, 01:02
دوستان راهی هست که بشه نسخه ناقص بازی رو درست کرد من هنوز تو کف ادامش موندم نسخه سالم گیرم نیومد !

korokodil_avareh
13-09-2009, 01:54
دوستان راهی هست که بشه نسخه ناقص بازی رو درست کرد من هنوز تو کف ادامش موندم نسخه سالم گیرم نیومد !
الان دیگه فکر نکنم مغازه ای نسخه ناقصش رو داشته باشه
اگر نسخه سرزمین رایانه گیرت بیاد حتما سالم هست

peymansh
13-09-2009, 08:24
البته کرم که ندارن بازی ناقص بدن حتما اشکالی پیش اومده مثلا در بین هر 500 تا یکیش اینجوری از آب درمیاد که ایندفه شانس نداشتی مثل هر دفعه من :دی

خودش یه پا فیلم سینمایی کجی کاری ؟؟؟؟؟؟ :دی

سلام . من این بازیو یه بار تموم کردم دیروز هوس کردم دوباره نصبش کنم و از اول برم الان به اخر رسیدم اما گیر کردم اون تمپلر های قبلی رو کشتم و المعلم هم که ده تا شده بود کشتم بعد دوباره اومد با یه شمشیر که کشتمش الان غیب شده . یادم نیست چجوری این مرحله رو رفتم انگار اون بالا (توی عکس) هست ولی نمیشه رفت اون بالا . ممنون میشم کمکم کنید .
اونجایی که میرسه به آخر باغ اون ته سمت چب Piece Of EDEN هست با المعلم اونجا باید بزنیش یه بار دیگه بعد یه کم ضر می زنه بعد که مرد بر میگردی و ادامه ماجرا ........:20:

dr.vampire
14-09-2009, 00:44
من نسخه سرزمین رایانه رو همون اول که اومد گرفتم ولی خراب بود !!! راهی وجود داره درست بشه؟؟؟؟

سفيد برفي
14-09-2009, 11:02
سلام. در اين تايپك بازي وجود دارد به Assassins creed ،من خيلي تلاش كردم اين بازي را به بد ست اورم ،ولي نشد .از شما درخواست اين بازي را با لينك مستقيم (بدون رپيد چير) دارم. يا حداقل سايت لينك مستقيم اين بازي را به من معرفي كنيد .با تشكر از شما.

سفيد برفي
14-09-2009, 11:35
سلام . پاسخ شما را دريافت كردم ، ولي مشكلي حل نشد . ايا منظور شما از اين پاسخ اين است كه بايد از كدهاي داده شده استفاده كنم يا نه؟:41:

saman_k2
15-09-2009, 00:19
سلام. در اين تايپك بازي وجود دارد به Assassins creed ،من خيلي تلاش كردم اين بازي را به بد ست اورم ،ولي نشد .از شما درخواست اين بازي را با لينك مستقيم (بدون رپيد چير) دارم. يا حداقل سايت لينك مستقيم اين بازي را به من معرفي كنيد .با تشكر از شما.

سلام دوست خوب
این بازی در سال 2007 منتشر شد و الان سه سال از تاریخ انتشارش میگذره.
یه کم پیدا کردنش سخت شده.
راستی چطوری می خواهی دو تا دی وی دی رو دانلود کنی؟
سرعتت چنده ؟
برای دانلودش باید یه کمی تو موتورهای جستجو دنبالش بگردی. حتما پیداش میکنی.
با امید موفقیت

123list
15-09-2009, 13:17
من نسخه سرزمین رایانه رو همون اول که اومد گرفتم ولی خراب بود !!! راهی وجود داره درست بشه؟؟؟؟

غصه نخور
اگه خواستی من برات رایت میکنم و میفرستم ولی من تبریز هستم

SaintAnger
15-09-2009, 14:05

بله ، من یه Patch روسی دارم

زبون بازی رو روسی میکنه ولی دیگه موقع رفتن به ارشلیم مشکلی نداری

میتونی سرچ کنی ، Patch for Assasins creed + Orshalim

John Haughm
16-09-2009, 14:02
دوستان تو این بازی Assassin's Creed من اولاشم و یه چند تا ماموریت رفتم ولی بعدش میرم پیش یاروهه نمی فهمم چی میگه کامل فقط تو این مایه ها که برو و انجامش بده رو میفهمم. همه ی View Point ها رو توی شهر ها و راهها رفتم و همه ی Save Citizen ها رو توی شهرها انجام دادم. نمیدونم چیکار باید بکنم الان.
برای اینکه بدونین کجای بازیم اون یارو که توی قلعه س بهم چاقو هم داده که پرتاب میکنه...
واقعا دیگه گیج شدم روی نقشه هم فقط جای یارو که توی مغازه هست و میگه برو انجامش بده هست و اون آدمایی که ازت به خاطر Save Citizen حمایت میکنن و اون گروههای راهبه ها؛ دیگه هیچی نیست و هرجایی رو صد بار رفتم و خبری نیست.
اگه میشه راهنماییم کنین...
در ضمن با کنسول Xbox 360 این بازی رو می کنم.
ممنون

ammiralli
16-09-2009, 14:33
سلام.
واقعا بازی خوب و اعتیاد آوریه
چند روزه بد جوری گذاشتتم سر کار
چند تا سوال
من بازی رو خریدم تو 1 دی وی دی هست.ناقصه؟ تا الان مموری 4 مشکلی نداشته
خبری از فارسیش نیست؟ اگه فارسی بشه خیلی جذاب تر خواهد بود
سری دوش کی میاد؟
توی x360 چی اضافه تر داره که توی pc نیست؟

titanium_zarin
16-09-2009, 14:37
دوستان تو این بازی Assassin's Creed من اولاشم و یه چند تا ماموریت رفتم ولی بعدش میرم پیش یاروهه نمی فهمم چی میگه کامل فقط تو این مایه ها که برو و انجامش بده رو میفهمم. همه ی View Point ها رو توی شهر ها و راهها رفتم و همه ی Save Citizen ها رو توی شهرها انجام دادم. نمیدونم چیکار باید بکنم الان.
برای اینکه بدونین کجای بازیم اون یارو که توی قلعه س بهم چاقو هم داده که پرتاب میکنه...
واقعا دیگه گیج شدم روی نقشه هم فقط جای یارو که توی مغازه هست و میگه برو انجامش بده هست و اون آدمایی که ازت به خاطر Save Citizen حمایت میکنن و اون گروههای راهبه ها؛ دیگه هیچی نیست و هرجایی رو صد بار رفتم و خبری نیست.
اگه میشه راهنماییم کنین...
در ضمن با کنسول Xbox 360 این بازی رو می کنم.
ممنون

من دقیق نمیدونم کجایید اما اگه رو نقشه نقطای واسه ماموریت نیست احتمالا باید از این شهری که هستین خارج بشین...یه اسب بدزدید و به سمت خروجیهای شهر برید:10:

سلام.
واقعا بازی خوب و اعتیاد آوریه
چند روزه بد جوری گذاشتتم سر کار
چند تا سوال
من بازی رو خریدم تو 1 دی وی دی هست.ناقصه؟ تا الان مموری 4 مشکلی نداشته
خبری از فارسیش نیست؟ اگه فارسی بشه خیلی جذاب تر خواهد بود
سری دوش کی میاد؟

ماله من 2تا دی وی دی بود...شاید فشرده کردن...ایشالا مشکلی نداشته باشه...
خبری از فارسی کردن بازی من نشنیدم...
فکر کنم طرفای ابان بیاد ...این زیر تاپیکش رو میزارم یه نگاه کن...همه اطلاعاتش هست...

Assassin's Creed II

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوال اخرت رو هم نمیدونم:10:

havas_1980
16-09-2009, 16:31
این نسخه PC هستش که نسبت به نسخه X360 کاملتره...

Assassin's Creed برای PC که با نام Assassin's Creed: Director's Cut Edition منتشر شده, نسبت به نسخه های کنسولی دارای 4 مزیت جدید (ماموریت های جدید) هست:

Archer Assassination - قتل کمانداران بدون دیده شدن
Rooftop Race Challenge - ملاقات با جاسوس اول و رسیدن به جاسوس دوم طی زمان محدود
Merchant Stand Destruction Challenge - کشتن بازرگانانی که باید جلوی فعالیت آنها گرفته شود.
Escort Challenge - محافظت از یک آدمکش از نقطه ای به نقطه دیگر

John Haughm
16-09-2009, 17:37
من دقیق نمیدونم کجایید اما اگه رو نقشه نقطای واسه ماموریت نیست احتمالا باید از این شهری که هستین خارج بشین...یه اسب بدزدید و به سمت خروجیهای شهر برید:10:

آخه من سه تا شهر رو رفتم.
توی راهها هم رفتم همه ی view point ها رو...
توی اون شهره هم میرم که یه قلعه هست و توش پادشاهه بود ولی دیگه میرم نیست یارو.
فکر کنم توی Memory Block 3 هستم.
از بازی مه خارج میشم و میاد اونجایی که امروزه و روی تخت خوابیده و جلوی چشمش یه منو هست اونجا هم کل Memory Block کامله جز قسمتهایی مثلا قسمت Poor distinct توی شهر Jerusalem که نمیتونم برم توش چون یه دیواره ی آبی هست دور محدودش و نمیشه رفت و مینویسه error و مموری نداره و این حرفا...
میخواستم بدونم راهش چیه چون Rich distinct توی شهر Jerusalem رو view point هاشو رفتم و میخوام توی Poor distinct برم نمیتونم...
راهنماییم کنین ممنون میشم واقعا رو مخم رفته...:41:

titanium_zarin
16-09-2009, 19:11
از بازی مه خارج میشم و میاد اونجایی که امروزه و روی تخت خوابیده و جلوی چشمش یه منو هست اونجا هم کل Memory Block کامله جز قسمتهایی مثلا قسمت Poor distinct توی شهر Jerusalem که نمیتونم برم توش چون یه دیواره ی آبی هست دور محدودش و نمیشه رفت و مینویسه error و مموری نداره و این حرفا...
میخواستم بدونم راهش چیه چون Rich distinct توی شهر Jerusalem رو view point هاشو رفتم و میخوام توی Poor distinct برم نمیتونم...

ببین همونجا که توی زمان حال هستی امتحان کن ببین مموریهای بعدی باز نشده؟؟؟
بعدم خوب نقشه رو چک کن ببین شاید ماموریت دیگه ای مونده باشه...
پیش اون یارو هم برو ببین شاید ماموریت بهت بده...
هر جا هم رو نقشه عقاب هست برو تا همه جا باز بشه...

دوست من اینم یه راهنمای کامل واسه شما...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم سوالی بود بگو...

havas_1980
16-09-2009, 19:20
ببینین! به غیر از شهر مصیاف (Masyaf), بقیه شهر ها یعنی دمشق (Damascus), اکرا (Acre) و اورشلیم (Jerusalem) دارای سه بخش فقیر (Poor), میانه (Middle) و ثروتمند نشین (Rich) هستند که با دیوار های آبی از هم جدا بوده (بخشهای دوم و سوم هر شهر) و هر کدام به صورت های زیر باز میشن:

بخش فقیر شهر دمشق در Memory Block 2 باز میشه.
بخش ثروتمند شهر دمشق در Memory Block 4 باز میشه.
بخش میانه شهر دمشق در Memory Block 5 باز میشه.

بخش فقیر شهر اکرا در Memory Block 3 باز میشه.
بخش ثروتمند شهر اکرا در Memory Block 4 باز میشه.
بخش میانه شهر اکرا در Memory Block 5 باز میشه.

بخش ثروتمند شهر اورشلیم در Memory Block 3 باز میشه.
بخش فقیر شهر اورشلیم در Memory Block 4 باز میشه.
بخش میانه شهر اورشلیم در Memory Block 6 باز میشه.

پس برای باز شدن بخش فقیر نشین شهر اورشلیم باید وارد Memory Block 4 بشین... هنگام شروع Memory Block 4 بعد از اتمام صحبت المعلم و خروج از پایگاه میتونین انتخاب کنین که مستقیما به کدوم شهر برین (یا در قلمرو پادشاهی) و بعد انتخاب کنین که از بیرون شهر (Suburb) یا دفتر آدمکشان (Bureau) در شهر بازی رو شروع کنین... ادامه کار دیگه همون روند همیشگی بازیه که تا به حال انجام دادین.

John Haughm
16-09-2009, 19:42
ببینین! به غیر از شهر مصیاف (Masyaf), بقیه شهر ها یعنی دمشق (Damascus), اکرا (Acre) و اورشلیم (Jerusalem) دارای سه بخش فقیر (Poor), میانه (Middle) و ثروتمند نشین (Rich) هستند که با دیوار های آبی از هم جدا بوده (بخشهای دوم و سوم هر شهر) و هر کدام به صورت های زیر باز میشن:

بخش فقیر شهر دمشق در Memory Block 2 باز میشه.
بخش ثروتمند شهر دمشق در Memory Block 4 باز میشه.
بخش میانه شهر دمشق در Memory Block 5 باز میشه.

بخش فقیر شهر اکرا در Memory Block 3 باز میشه.
بخش ثروتمند شهر اکرا در Memory Block 4 باز میشه.
بخش میانه شهر اکرا در Memory Block 5 باز میشه.

بخش ثروتمند شهر اورشلیم در Memory Block 3 باز میشه.
بخش فقیر شهر اورشلیم در Memory Block 4 باز میشه.
بخش میانه شهر اورشلیم در Memory Block 6 باز میشه.

پس برای باز شدن بخش فقیر نشین شهر اورشلیم باید وارد Memory Block 4 بشین... هنگام شروع Memory Block 4 بعد از اتمام صحبت المعلم و خروج از پایگاه میتونین انتخاب کنین که مستقیما به کدوم شهر برین (یا در قلمرو پادشاهی) و بعد انتخاب کنین که از بیرون شهر (Suburb) یا دفتر آدمکشان (Bureau) در شهر بازی رو شروع کنین... ادامه کار دیگه همون روند همیشگی بازیه که تا به حال انجام دادین.
آها...
دستت درد نکنه مرد...
ببینم چی میشه.

tichismor
21-09-2009, 19:26
سلام به دوستان

باز هم مزاحم همیشگی

آقایون بازی نصب میشه صدا می یاد تصویر نمی یاد چَکار کنم؟

اینم مشخصات سیستمم

satrianism
21-09-2009, 22:40
سلام .بچه ها وقتی بازی میخاد تمام بشه این نوشته های قرمز و نا مفهومی که روی درو دیوار هست چه معنی داره/؟؟؟؟

sinak3
21-09-2009, 23:17
سلام .بچه ها وقتی بازی میخاد تمام بشه این نوشته های قرمز و نا مفهومی که روی درو دیوار هست چه معنی داره/؟؟؟؟

فکر نکنم کسی فهمیده باشه:10:ولی نشون میده که ادامه ای هست همونطور که قراره قسمت 2 بزودی بیاد.:46:

havas_1980
21-09-2009, 23:18
به پیغام ها و تصاویر مخفی در پست اول مراجعه کنین.

saman_k2
24-09-2009, 00:49
سلام دوستان
آخر بازی وقتی که این پیر مرده که ظاهرا معلم هم بوده رو میکشیم، پیر مرده میگه که غیر ممکنه که یک شاگرد پاهاش رو جا پای معلمش بزاره. (یه چیزی تو همین مایه ها)
بعد این پسره الطائر یه چیزی به عربی میگه. فکر کنم گفته که بعضی از چیزهای غیر ممکن ، ممکن میشوند.
کسی دقیقا فهمیده که این به عربی چی گفته؟
چون من زیاد با زبون عربی میونه ی خوبی ندارم.

danial_848
24-09-2009, 13:37
سلام دوستان
آخر بازی وقتی که این پیر مرده که ظاهرا معلم هم بوده رو میکشیم، پیر مرده میگه که غیر ممکنه که یک شاگرد پاهاش رو جا پای معلمش بزاره. (یه چیزی تو همین مایه ها)
بعد این پسره الطائر یه چیزی به عربی میگه. فکر کنم گفته که بعضی از چیزهای غیر ممکن ، ممکن میشوند.
کسی دقیقا فهمیده که این به عربی چی گفته؟
چون من زیاد با زبون عربی میونه ی خوبی ندارم.
لا شیء واقعه مطلق بل کل ممکن

online_amin
24-09-2009, 14:16
حالا معنیش چی میشه؟ (برای کسانی که عربی نمیتونن ترجمه کنند)

nois3
24-09-2009, 14:57
سلام
دوستان من تو این بازی مشکل صدا دارم.تمام اهنگهای بازی پخش میشه ولی صدای صحبت ادم هاش نمیاد.
راهنماییم کنید ممنون میشم.

don mohsen
25-09-2009, 16:39
فكر كنم ميشه هيچ چيز اتفاقي نيست بلكه همه چيز ممكنه...

d_a_n_t_e
27-09-2009, 06:21
سلام من عاشق این بازی ام و 3 بار تمومش کردم ولی قبلا خیلی افت فریم داشتم الان سیستمم رو به روز کردم و میخوام بدونم که میتونم با این سیستم بازی رو رویتنظیمات فول به دون افت فریم بازی کنم یا نه ممنون میشم اگه جواب بدین چون هنوز سیستم رو نبستم نمیتونم تست کنم

VGA : 9800GT
RAM : 2GIG
WINDOWS : Seven
CPU : E5300

ممنون میشم اگه جواب بدین

danial_848
27-09-2009, 15:45
سلام من عاشق این بازی ام و 3 بار تمومش کردم ولی قبلا خیلی افت فریم داشتم الان سیستمم رو به روز کردم و میخوام بدونم که میتونم با این سیستم بازی رو رویتنظیمات فول به دون افت فریم بازی کنم یا نه ممنون میشم اگه جواب بدین چون هنوز سیستم رو نبستم نمیتونم تست کنم

ممنون میشم اگه جواب بدین
فقط OS مشکل داره بایدvista/XP SP2 باشه

حالا معنیش چی میشه؟ (برای کسانی که عربی نمیتونن ترجمه کنند)
فكر كنم ميشه هيچ چيز اتفاقي نيست بلكه همه چيز ممكنه... اینو در جواب صحبتای استادش میگه دیگه. معادل همون جمله ای هست که چندین بار تو مکالمات بازی گفته شده :nothing is true, but everything is permitted یعنی هیچ چیز کاملا راستین نیست ولی هرچیزی ممکن هست و این رو خود Al-Mualem بهش یاد داده یود

d_a_n_t_e
27-09-2009, 21:51
روی هفت اجرا میشه با سیستم قبلیم اجرا کردم

یعنی بقیه سیستمم درسته و میتونم روی تنظیمات فول بازی کنم؟

danial_848
28-09-2009, 21:02
روی هفت اجرا میشه با سیستم قبلیم اجرا کردم

یعنی بقیه سیستمم درسته و میتونم روی تنظیمات فول بازی کنم؟
بعیده مشکلی باشه

eslamy_iut
01-10-2009, 00:46
هیچ کی میدونه واقعا میشه از آزمایشگاه abestergo خارج شد من همه ایمیل ها رو چک کردم فقط تونستم برم اتاق کنفرانس کامپیوتر اونجا رو هم چک کردم ولی از هیچ کدوم از در های بزرگ رد نمیشه یکی از دوستام گفت من از آزمایشگاه خارج شدم دوباره نوشته رفته بالا

Layken
01-10-2009, 10:21
هیچ کی میدونه واقعا میشه از آزمایشگاه abestergo خارج شد من همه ایمیل ها رو چک کردم فقط تونستم برم اتاق کنفرانس کامپیوتر اونجا رو هم چک کردم ولی از هیچ کدوم از در های بزرگ رد نمیشه یکی از دوستام گفت من از آزمایشگاه خارج شدم دوباره نوشته رفته بالا
نه فکر نمی کنم از ازمایشگاه خارج بشه ...
مثلا خارج شد میخواد چی کار کنه...

saman_k2
02-10-2009, 00:19

ممنون میشم اگه جواب بدین

من هم عاشق این بازی هستم.
کارت گرافیکت که خیلی خوبه. من با ضعیفترش با تنظیمات حداکثر بازی کردم. فقط اگر رمت چهار بود که خیلی عالی بود. همچنین شما باید یک رم خوب و با کیفیت و حرفه ای انتخاب کنید. رم تاثیر زیادی در عملکرد CPU داره. در کار کارت گرافیک هم کمی تاثیر داره.
در مورد ویندوز 7 هم هیچ مشکلی وجود نداره. من رو نسخه ی RC1 بازی رو تموم کردم.(البته برای دومین بار)

آره رفیق. میشه از اونجا خارج شد.ولی باید یک کاری انجام بدی.این پروفسوره و این خانم دستیارش، هر کردوم یک خودکار مخصوص دارند. پروفسوره اون رو میذاره تو جیبش. اگر اون خودکار رو خواستی باید قیل از اینکه بازی رو تموم کنی، وقتی داری با اونها صحبت میکنی، بری پشت سرش و خودکار رو از جیبش بدزدی. همونطوری که تو بازی جیب مردم رو میزنی.
بدست اوردن خودکار اون خانم دستیار، خیلی آسونه. .وقتی بازی رو تموم کردی، خودش خودکارش رو رو میز خودش، نزدیک اون لپ تاپ جا میگذاره. و میتونی ورش داری.
با داشتن هر کدوم از این خودکارها میتونی وارد لپ تاپ های اونها بشی و ایمیل ها شون رو چک کنی و همچنین رمز باز شدن در های دیگه رو بدست بیاری. البته تو اتاق های دیگه، همون چیزی رو می بینی که از پشت شیشه میدیدی. چیز مهمی نیست. ولی انجام دادنش بهتر از ندادنش است...

DJ POLESTAR
02-10-2009, 00:53
کارت گرافیکت که خیلی خوبه. من با ضعیفترش با تنظیمات حداکثر بازی کردم. فقط اگر رمت چهار بود که خیلی عالی بود.
دوست عزیز یعنی چی اگه رمت 4گیگ بود عالی بود همین 2 واسش خیلیه!!! یعنی از فضایی که از رم حین اجرای بازی اشکال میکنه کمه.
و شما با کدوم ضعیفترینش حداکثر تنظیمات گذاشتی؟ اگه کسی بخواد همه چی رو رو Full بزاره باید حداقل گرافیکش 9800 مثل ماله دوستمون باشه مگرنه نمیتونه با آخرین تنظیمات بازی کنه. حالا شما بگو ببینیم با چه سخت افزاری بازی کردی اونم گذاشتی تو حداکثر بازی کردی؟

footballist
02-10-2009, 18:47
من یه چند تا سوال داشتم:
هدف از ساخت این بازی با این داستان پیچیده چیه؟
این بازی میخواد به ما چیو بفهمونه؟بفهمونه که قدرت های ماورایی وجود دارن؟واقعا چیو میخواد بفهمونه به ما؟با تشکر

danial_848
02-10-2009, 19:43
من یه چند تا سوال داشتم:
هدف از ساخت این بازی با این داستان پیچیده چیه؟
این بازی میخواد به ما چیو بفهمونه؟بفهمونه که قدرت های ماورایی وجود دارن؟واقعا چیو میخواد بفهمونه به ما؟با تشکر
نشان دادن عقاید یک حشاشین همونطور که از اسمش معلومه
و چیزهایی هم درآخر نشون داد که تمام عقاید مختلف رو با چند کلمه وتصویر بیان میکنه از عقاید مسلمان ها تا شیطان پرستها و بودایی ها و حتی عقاید قوم مایا(2012 و...)

saman_k2
03-10-2009, 00:24
دوست عزیز یعنی چی اگه رمت 4گیگ بود عالی بود همین 2 واسش خیلیه!!! یعنی از فضایی که از رم حین اجرای بازی اشکال میکنه کمه.
و شما با کدوم ضعیفترینش حداکثر تنظیمات گذاشتی؟ اگه کسی بخواد همه چی رو رو Full بزاره باید حداقل گرافیکش 9800 مثل ماله دوستمون باشه مگرنه نمیتونه با آخرین تنظیمات بازی کنه. حالا شما بگو ببینیم با چه سخت افزاری بازی کردی اونم گذاشتی تو حداکثر بازی کردی؟

در مورد رم، شما درست میگید.تنها بازی که بیش از دو گیگ رم تا حالا اشغالکرد GTA IV بود، که تو ویستا 2.5 تا پر میکرد. ولی همه میگن که رم بالا و با کیفیت، تو اجرای بهتر بازی خیلی تاثیر داره. بگذریم.
گرافیک من 8600 GTS با 256 مگابایت حافظه ی DDR3 .
دو سال پیش وقتی pro street اومد، مجبور شدم گرافیکم رو عوض کنم و این رو با قیمت 200 هزار تومن بگیرم.
تو این بازی (کشیش قاتل) به غیر از Anti aliasing و V.Syns که در حد متوسط قرار داشتن، همه ی گزینه ها روی حداکثر بود. خالی هم نمی بندم.
یکی از دلایلی که من عاشق کارت های انویدیا هستم همینه.
قیمت این کارت در بازار الان در حدود 80 تا 90 هزار تومن است.

k-hashemi
07-10-2009, 13:56
یعنی من نتونستم خودکار مرده رو بدزدم بعد بیخیال شدم

اشتباه کردم؟ بعدش چی میشه؟بازی رو پاک کردم؟:19:

یعنی فتح نشد؟:sad:

saman_k2
08-10-2009, 19:17
یعنی من نتونستم خودکار مرده رو بدزدم بعد بیخیال شدم

اشتباه کردم؟ بعدش چی میشه؟بازی رو پاک کردم؟:19:

یعنی فتح نشد؟:sad:

مهم نیست که خودکا رو بر نداشتی
اتفاق خاصی نمی افتاد. فقط می تونستی ایمیل هاشون رو چک کنی (تازه اگر انگلیسی شما خوب باشه)
ایمیل هاش هم فقط یک سری قرار و مدار و حرف های معمولی بود.
و همچنین میتونی با داشتن رمز وارد یک اتاق که بیشتر شبیه به یک سالن غذا خوری است، بشی که چیز خاصی هم توش وجود نداره.

می خواستم بپرسم که تو این بازی به این خانم های فقیر، میشد پول داد، یا فقط باید از دستشون فرار میکردیم. مثل گدا های اینجا سریشن.

havas_1980
08-10-2009, 23:25
... می خواستم بپرسم که تو این بازی به این خانم های فقیر، میشد پول داد، یا فقط باید از دستشون فرار میکردیم. مثل گدا های اینجا سریشن.
هیچکدوم... باید اونا بگیرین و پرت کنین که البته این کار تو نسخه پی سی تاثیری نداره و مربوط به کنسوله.
یکی از اچیومنتهای Xbox 360 اینه که 25 تا گدا رو بگیرین و پرت کنین. (هر گدا یه بار)

new evil
09-10-2009, 18:40
یکی از اچیومنتهای Xbox 360 اینه که 25 تا گدا رو بگیرین و پرت کنین
مگه این بازی اچیومنتم داره؟؟؟!!!

Layken
09-10-2009, 19:14
مگه این بازی اچیومنتم داره؟؟؟!!!
روی کنسول بله داره...
ولی فکر کنم در pc نیست.

beneficent
11-10-2009, 14:55
بازیه عالیه فقط اگه می شد مثل پرنس دست گرفتناش رو دیوار یا پریدناش رو خودمون بکنیم خیلی جالبتر میشد ان شا الله تو شماره ی بعدی درستش کنن

Kreatos
20-10-2009, 18:14
سلام به همه من وقتي وارد بازي assassins creed ميشم بعد از چند دقيقه بازي بازي گير ميكند و يك دفعه ميايد بيرون خود به خود يا تصوير سياه ميشود وهمان تور گير ميكند كسي ميدونه علت چيه وميگه بايد چيكار كنم ممنون ميشمفقط در يكي از مرحلها كه ميرم بازي ميايد بيرون وگرنه جاهاي ديگري از بازي هستم اين جوري نميشه
راستي وقتي بازي رو نصب كردم دوتا ايكن اومد روي دستاب اوليش نوشته بود assassins creed_DX9 و دوميش نوشته بود assassinscreed_DX10
روي اوليش ميرفتي وارد بازي مي شد ولي روي دوميش كه مي رفتي ارور ميداد به نظر شما بايد DIREX10 رو نصب كنم:10:

sada
20-10-2009, 20:54
سلام به همه من وقتي وارد بازي assassins creed ميشم بعد از چند دقيقه بازي بازي گير ميكند و يك دفعه ميايد بيرون خود به خود يا تصوير سياه ميشود وهمان تور گير ميكند كسي ميدونه علت چيه وميگه بايد چيكار كنم ممنون ميشمفقط در يكي از مرحلها كه ميرم بازي ميايد بيرون وگرنه جاهاي ديگري از بازي هستم اين جوري نميشه
راستي وقتي بازي رو نصب كردم دوتا ايكن اومد روي دستاب اوليش نوشته بود assassins creed_DX9 و دوميش نوشته بود assassinscreed_DX10
روي اوليش ميرفتي وارد بازي مي شد ولي روي دوميش كه مي رفتي ارور ميداد به نظر شما بايد DIREX10 رو نصب كنم:10:

متاسفانه این مشکل همی گیره به خاطر اینکه فایل مرحله اوشلیم ناقص هست.2راه دارید:
یا برید یه نسخه دیگه بخرید.یا یه پچ هست دانلود کنید که زبون بازی رو روسی می کنه.

saman_k2
26-10-2009, 01:04

برای برطرف شدن مشکل بهترین راه اینه که نسخه ی بازی رو عوض کنید و مال یه شرکت دیگه رو بگیرید.
من دوسال پیش این بازی رو خریدم. روش نوشته نیست مال چه شرکتیه. ولی سالم بود.
باید از فروشنده ضمانت سالم بودن بازی رو بگیری و بعد بخری.
راستی ایرانی ها تو فهمیدن زبان انگلیسی مشکل دارن چه برسه به روسی.
در مورد DirctX هم خیلی ساده است.اگر از Windows XP استفاده میکنید، باید از DirectX 9 استفاده کنید. چون از نسخه ی 10 پشتیبانی نمیکنه.
اگر از Windows Vista or 7 استفاده میکنید، باید DirectX 10 رو انتخاب کنید.

Booseh_ye_Irani
28-10-2009, 15:53
خوبين بچه ها
آقا مي شه يكي حركات بازي كردن رو فارسي بگه?
آخه من انگليسي بلد نيستم :blush:

havas_1980
28-10-2009, 18:19
خوبين بچه ها
آقا مي شه يكي حركات بازي كردن رو فارسي بگه?
آخه من انگليسي بلد نيستم
خب راحت بگین روش مبارزه کردن... :46:

B U L U T
29-10-2009, 11:48
راهنماییم کنین ممنون میشم واقعا رو مخم رفتهمن هم مشکل تو رو دارم
من رفتم توی هر شهر و باهاشون حرف زدم ولی خوب معموریت نمیدن ممنون میشم کمک کنید (من اون دکتر رو کشتم ها )
ولی خوب بعد از اون معموریت نمیده البته با ال معلم حرف زدم و وقتی میخواهم برم به شهر دیگه همون fast ها میاد و من
به راحتی میتونم برم به شهر دیگه ای ولی خوب معموریتی نداره حتی با دیدن اون محل های اصلی حشاشیش
از مموی بلوک هم چیزی سرم نمیشه بدبختانه هیچکدوم رو کلیک نمیکنم فقط continue میزنم

danial_848
29-10-2009, 13:24
من هم مشکل تو رو دارم
من رفتم توی هر شهر و باهاشون حرف زدم ولی خوب معموریت نمیدن ممنون میشم کمک کنید (من اون دکتر رو کشتم ها )
ولی خوب بعد از اون معموریت نمیده البته با ال معلم حرف زدم و وقتی میخواهم برم به شهر دیگه همون fast ها میاد و من
به راحتی میتونم برم به شهر دیگه ای ولی خوب معموریتی نداره حتی با دیدن اون محل های اصلی حشاشیش
از مموی بلوک هم چیزی سرم نمیشه بدبختانه هیچکدوم رو کلیک نمیکنم فقط continue میزنم
در مورد مموری بلوک مهم نیست همیشه continue بزنید
احتمالا وقتی اون فرد رو ترور کردید دوباره به assassin's bureau یعنی همون جایی که قبل از ترور اون شخص رفته بودید برنگشتید و بازی ذخیره نشده. بعد از کشتنش باید برید اونجا بعد میرید مصیاف بعد شهرهای دیگه.

Booseh_ye_Irani
02-11-2009, 20:58
خب راحت بگین روش مبارزه کردن... :46:

دوست گل گلم ممنونم كه وقت گذاشتي :10:
فداي تو :46:

cescjoon
02-11-2009, 23:32
من توی یکی از همین مراحل اولیه گیر کردم تو نقشه یه علامت گوش زده بعد میرم میرسم دو آدم دارن با هم حرف میزنند ولی وقتی دقیقا میرم تو مختصات خبری نمیشه نمیدونم باید چیکار کنم

Layken
02-11-2009, 23:40
من توی یکی از همین مراحل اولیه گیر کردم تو نقشه یه علامت گوش زده بعد میرم میرسم دو آدم دارن با هم حرف میزنند ولی وقتی دقیقا میرم تو مختصات خبری نمیشه نمیدونم باید چیکار کنم
شما باید به روی اون فرد مورد نظر با دکمه f بری تو مختصاتش ولی دقت کن بری به یک
جایی مثل صندلی هستش که 2 نفر دیگه هم نشستن شما هم برو و بشین روش..اون موقع حله.

C0OPeR
05-11-2009, 20:57
سلام دوستان
من بازی رو که اجرا میکنم تقریبا 80 تا 90 درصد cpu رو میگیره ! و هنگام بازی بشدت گیر میکنه و کند میشه !
کسی این مشکل رو داشته قبلا ؟ یا پچی هستش که این مشکل رو فیکس کنه ؟
ممنون :)

B U L U T
05-11-2009, 21:58
سلام دوستان
من بازی رو که اجرا میکنم تقریبا 80 تا 90 درصد cpu رو میگیره ! و هنگام بازی بشدت گیر میکنه و کند میشه !
ممنون
اخه سیستمت رو بگو

C0OPeR
05-11-2009, 22:12
مشخصات سیستم :

havas_1980
05-11-2009, 22:36
سلام دوستان
ممنون

مشخصات سیستم :

ایرادی به سیستم وارد نیست. آخرین پچ بازی یعنی پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرکش رو از آدرس های زیر دریافت کنین. شاید مشکلتون حل بشه:

Assassin's Creed v1.02 Patch | Size: 35.9MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAssassin's Creed v1.02 Patch Crack | Size: 9.81MB

اگه دیدین حل نشد. تنظیمات گرافیکی رو یکی یکی دستکاری کنین و نتیجه کار رو مشاهد کنین.

siavashjal
06-11-2009, 12:32
سلام

می شه بگین چه جوری باید از این پچ استفاده کرد؟ یعنی چه جوری باید با استفاده از این پچ ورژن بازی رو ارتقا داد؟

C0OPeR
06-11-2009, 13:18
اگه دیدین حل نشد. تنظیمات گرافیکی رو یکی یکی دستکاری کنین و نتیجه کار رو مشاهد کنین.
مشکل از CPU هستش . هر کاری میکنم بازم کل CPU رو میخوره .
سرچ کردم و دیدم خیلی ها هم مثل من این مشکل رو دارن .
حالم از بازی هایی که با یه سری سخت افزار خاص کار میکنن بهم میخوره -.-

می شه بگین چه جوری باید از این پچ استفاده کرد؟ یعنی چه جوری باید با استفاده از این پچ ورژن بازی رو ارتقا داد؟
دانلود کن بعد نصبش کن . البته اگه نسخه قدیمی باشه خودش قبل شروع بازی آپدیت میکنه .

aha2012
06-11-2009, 14:15
آقا این assassin creed 1 ه یا 2؟؟؟؟؟؟

alborz_k
06-11-2009, 14:47
آقا این assassin creed 1 ه یا 2؟؟؟؟؟؟
شماره 1 هست ، شماره ی دوم هنوز رلیز نشده و تاپیکش در بخش اخبار بازی موجوده!

siavashjal
13-11-2009, 14:55
دوستان من تو یه جایی گیر کردم . تو مرحله آخر وقتی با المعلم درگیر شدم و یک بار بهش ضربه زدم و انداختمش زمین یه هو رفت بالا تو قلعه و دیگه دستم هم بهش نمیرسه یعنی من پایین موندم و اون بالا . الان نمی دونم باید چی کار کنم که بیاد پایین تا بتونم بکشمش. هر کس می دونه کمک کنه؟

امیدوارم تونسته باشم منظورمو خوب منتقل کنم.

don mohsen
13-11-2009, 15:58
فكر كنم غيب ميشه بگرد داخل باغ پيداش ميكني!تا جايي كه يادم مياد تو قلعه نميره!

siavashjal
13-11-2009, 16:43
ولی رفته اون بالا تو قلعه وایساده . هر چی هم که داخل باغ می گردم نمی یاد پایین. نمی دونم چرا این جوری شده. آره منم بار اول که بازی کردم داخل باغ قایم می شد ولی این بار رفته اون بالا تو قلعه .

siavashjal
13-11-2009, 17:32

منم الان دقیقا همین جا گیر کردم . المعلم رفته اون بالا و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد. تمام باغ رو گشتم ولی هیچ خبری ازش نیست.

پلیز کمک.

.mehdi
13-11-2009, 19:56
یه لود مجدد بکن درست میشه.

siavashjal
13-11-2009, 23:19
ببخشیدا منظورت از لود مجدد چیه؟

.mehdi
14-11-2009, 17:47
منظورم load بود.

siavashjal
15-11-2009, 14:12
load هم کردم نشد. یعنی واقعا هیچ راهی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی زور داره تا این جا بازی رو ادامه بدی ولی نتونی تموش کنی.

havas_1980
16-11-2009, 01:16
load هم کردم نشد. یعنی واقعا هیچ راهی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی زور داره تا این جا بازی رو ادامه بدی ولی نتونی تموش کنی.
آخرین پچ بازی یعنی پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرکش رو از آدرس های زیر دریافت کنین. شاید مشکلتون حل بشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAssassin's Creed v1.02 Patch Crack | Size: 9.81MB

siavashjal
16-11-2009, 14:04
دوست عزیز

اتفاقا من از اول بازی رو با همین پچ شروع کردم یعنی ورژن 1.02 ولی الان در آخر بازی به این مشکل مسخره بر خورد کردم.

.mehdi
16-11-2009, 19:58
خب برادر من مرحله رو replay کن!
وقتی یکبار تمومش کردی مشکل از کرک و پچ نیست!
شاد باشی.

lordspeed
22-11-2009, 15:56
سلام من بازي رو تا شهر چهارم ميرم وقتي وارد شهر ميشم از بازي مياد بيرون مشكل چيه ؟

Booseh_ye_Irani
23-11-2009, 17:33
مخلصیم... خوبید؟
آقا من تو شهر اولی فکر کنم... یه جایی می ایستم دو نفر حرف می زنن و من باید دنبال یکی شون برم. دنبالش اون یارو می رم ولی اون هی تو مسیر می چرخه و دور و برش رو نگاه می کنه که کسی دنبالش نباشه و هیچی به هیچی.
می شه راهنمایی کنید؟ :blush:

Masoud King
23-11-2009, 18:17
مخلصیم... خوبید؟
آقا من تو شهر اولی فکر کنم... یه جایی می ایستم دو نفر حرف می زنن و من باید دنبال یکی شون برم. دنبالش اون یارو می رم ولی اون هی تو مسیر می چرخه و دور و برش رو نگاه می کنه که کسی دنبالش نباشه و هیچی به هیچی.
می شه راهنمایی کنید؟
خوب شما نباید زیاد به کسی که دنبالش میکنید نزدیک بشید!
وقتی زیادی نزدیک بشین ماموریت لو میره!

lordspeed
23-11-2009, 18:23
مخلصیم... خوبید؟
می شه راهنمایی کنید؟ :blush:

با يد جيب يارو رو بزني نه دنبالش بري

بعد از تموم شدن حرفهاي اون دو نفر دنبال يارو برو و با دكمه اي كه ميگه جيبشو بزن

Leyth
23-11-2009, 19:54
مخلصیم... خوبید؟
می شه راهنمایی کنید؟

چرا اتفاقا باید به اون نزدیک بشید!

باید برید نزدیک جیبش، شیفت رو نگه دارید تا نامه رو بدزدید.

Booseh_ye_Irani
23-11-2009, 23:49

با يد جيب يارو رو بزني نه دنبالش بري
بعد از تموم شدن حرفهاي اون دو نفر دنبال يارو برو و با دكمه اي كه ميگه جيبشو بزن

چرا اتفاقا باید به اون نزدیک بشید!
باید برید نزدیک جیبش، شیفت رو نگه دارید تا نامه رو بدزدید.

دست تون درد نکنه بچه ها، لطف کردید
آقا ما رفتیم تو مخفیگاه و با مرده که کوزه رو رنگ می کرد حرف زدیم بعد از تموم شدن حرف دیدم که دیگه لازم نیست اون دو تا مرحله رو رد کنم
الانم بوک سومم
بازم ممنون :blush:

lordspeed
24-11-2009, 13:53
سلام من بازي رو تا شهر چهارم ميرم وقتي وارد شهر ميشم از بازي مياد بيرون مشكل چيه ؟
ببخشید که اینو تکرار میکنم ولی یکی جواب منو بده

Booseh_ye_Irani
24-11-2009, 17:25

منم مشکل این دوست مون رو دارم... چند بارم امتحان کردم ولی نمی شه. اگه باگ باشه چه کار کنم. باید یه بازی سالم بخرم؟

آخرین پچ بازی یعنی پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرکش رو از آدرس های زیر دریافت کنین.

مخلصیم
آقا من نمی تونم تو شهر چهارمی برم. هر وقت می خوام وارد بشم می یاد بیرون. رو همین حساب کرکی که گذاشتی رو دانلود کردم ولی وقتی وارد بازی می شم پروفایلم نیستش. وقتی فایلهای قبلی رو می گذارم دوباره پروفایلم رو نشون می ده. چه کار کنم که پروفایلم رو تو بازی با کرک های جدید نشون بده؟ آدرس ذخیره ی بازی رو می گی. من ویندوز هفت دارم
خسته نباشی :46:

lordspeed
24-11-2009, 19:52
منم مشکل این دوست مون رو دارم... چند بارم امتحان کردم ولی نمی شه. اگه باگ باشه چه کار کنم. باید یه بازی سالم بخرم؟

مخلصیم
آقا من نمی تونم تو شهر چهارمی برم. هر وقت می خوام وارد بشم می یاد بیرون. رو همین حساب کرکی که گذاشتی رو دانلود کردم ولی وقتی وارد بازی می شم پروفایلم نیستش. وقتی فایلهای قبلی رو می گذارم دوباره پروفایلم رو نشون می ده. چه کار کنم که پروفایلم رو تو بازی با کرک های جدید نشون بده؟ آدرس ذخیره ی بازی رو می گی. من ویندوز هفت دارم
خسته نباشی :46:
من این پچ امتحان کردم بازم نشد
باید یه سی دی دیگه از یه شرکت دیگه بگیری

Booseh_ye_Irani
26-11-2009, 02:56
من این پچ امتحان کردم بازم نشد
باید یه سی دی دیگه از یه شرکت دیگه بگیری

مثلا محیط نصبش مال خود شرکت UBI Soft هستشا :41:

lordspeed
26-11-2009, 11:13
من مال خود شرکت نصب کردم توشهر چهارم که میرفتی از تو بازی می پرید بیرون یه سی دی از شرکت h.r.b گرفتم چند تا فایل کم داشت ولی از سی دی قبلی فایلها رو گذاشتم تو این سی دی درست شد حالا دارم بدون مشکل بازی میکنم

havas_1980
26-11-2009, 13:45
مخلصیم
خسته نباشی :46:نسخه ای که شما در اختیار دارین نسخه ناقص بازی هست و ایراد وارد نشدن به شهر اورشلیم به این دلیله. پس باید به دنبال نسخه نهایی باشین.

به 4 دلیل, دریافت نسخه نهایی توصیه میشه:

- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.

بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...

مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games

مسیر Save ها در ویندوز VISTA
xxxxx >> نام کاربر

- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه ناقص هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه ناقص هست.
- نسخه ناقص نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست.

pcsoft
30-11-2009, 10:41
سلام دوستان خسته نباشید.
من توی این بازی یه جاش گیر کردم
اونجایی که بهم میگن برو TALAL که یک برده فروش هست رو بکش که می شه نفر سوم که باید بکشیمش.
اونجا من وقتی میرم به طرف علامت ضربدر که توی نقشه هست. یک ساختمان هست که اصلا نمیشه بری توش. بعد یک نفر هم بقلش داره سخنرانی می کنه. من چجوری باید برم توی ساختمون. که اون TALAL رو بکشم.
بد جایی گیر کردم خواهشا کمکم کنید

Booseh_ye_Irani
01-12-2009, 01:22
بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــه... مخلصیم
من تو اون شهری که علامتش صلیب مسیحی هست تو یه جاش گیر افتادم
یه مرده که صورتش رو پوشونده و پشت یه ساختمون بزرگیه به من میگه برو با یکی مبارزه کن و بکشش. من می رم می بینم یه سرباز داره خونه خرابه ها رو می گرده، حالا دنبال چیه نمی دونم. وقتی هم می کشمش مرحله از اول می شه.
می شه راهنمایی کنید من چکار کنم؟ :blush:

havas_1980
01-12-2009, 01:50
سلام دوستان خسته نباشید.
من توی این بازی یه جاش گیر کردم
اونجایی که بهم میگن برو TALAL که یک برده فروش هست رو بکش که می شه نفر سوم که باید بکشیمش.
اونجا من وقتی میرم به طرف علامت ضربدر که توی نقشه هست. یک ساختمان هست که اصلا نمیشه بری توش. بعد یک نفر هم بقلش داره سخنرانی می کنه. من چجوری باید برم توی ساختمون. که اون TALAL رو بکشم.
بد جایی گیر کردم خواهشا کمکم کنیدیه در دقیقا ضلع شرقی ( در نقشه سمت راست ساختمون) هست که می تونین به داخلش برین...

بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــه... مخلصیم
من تو اون شهری که علامتش صلیب مسیحی هست تو یه جاش گیر افتادم
یه مرده که صورتش رو پوشونده و پشت یه ساختمون بزرگیه به من میگه برو با یکی مبارزه کن و بکشش. من می رم می بینم یه سرباز داره خونه خرابه ها رو می گرده، حالا دنبال چیه نمی دونم. وقتی هم می کشمش مرحله از اول می شه.
می شه راهنمایی کنید من چکار کنم؟ فکر می کنم تو شهر اکرا گیر کردین و باید بی سر و صدا سرباز رو از پشت با تیغ مخفی ناکارش کنین.

Booseh_ye_Irani
02-12-2009, 12:34
آقا...؟
وقتی من ماموریت ها رو تو شهر ها انجام می دم، یکسری ماموریت ها مخفی می مونن. بعد که می رم تو مخفیگاه برای ماموریت آخر دیگه نمی تونم ماموریت هایی رو که انجام ندادم رو انجام بدم. وقتی هم Reply می کنم باید کل مراحل رو از اول برم.
راهی هست که همه ی مراحل رو نقشه بیاد و همه رو همون اول برم؟
خسته نباشید. :blush:

مجيد ص
02-12-2009, 16:43
سلام دوستان مي خواستم ببينم كه چه طور مي شود جيب ان مردي را كه با يك خانم صحبت مي كند بزنم؟

havas_1980
02-12-2009, 17:31
آقا...؟
وقتی من ماموریت ها رو تو شهر ها انجام می دم، یکسری ماموریت ها مخفی می مونن. بعد که می رم تو مخفیگاه برای ماموریت آخر دیگه نمی تونم ماموریت هایی رو که انجام ندادم رو انجام بدم. وقتی هم Reply می کنم باید کل مراحل رو از اول برم.
خسته نباشید. :blush:در صورت Reply, باید اون مموری رو از اول شروع کنین. البته وقتی خودتون رو به شهر میرسونین نقشه به همون اندازه ایه روشنه (با رسیدن به View Point) که آخرین بار اون مموری رو تموم کردین.

سلام دوستان مي خواستم ببينم كه چه طور مي شود جيب ان مردي را كه با يك خانم صحبت مي كند بزنم؟
به آرومی اون مرد رو تعقیب کنین و کلید Shift رو نگه دارین.

esfehanei
04-12-2009, 22:14
تورو خدا یکی بیاد و کمک کنه از کجا باید بفهمم مرحله اورشلیم رو اجرا می کنه یا نه اون یارو(talal)که توی اورشلیم بود رو کشتم بازیم سالمه یا نه؟
کمک کنید دارم میمیرم

havas_1980
04-12-2009, 23:21
تورو خدا یکی بیاد و کمک کنه از کجا باید بفهمم مرحله اورشلیم رو اجرا می کنه یا نه اون یارو(talal)که توی اورشلیم بود رو کشتم بازیم سالمه یا نه؟
کمک کنید دارم میمیرمچون وارد اورشلیم شدین پس نباید دیگه مشکلی باشه.

البته میشه تفاوت بین نسخه نهایی و ناقص رو از سیو بازی دونست.

مسیر سیو در ویندوز XP

مسیر سیو در ویندوز VISTA
xxxxx >> نام کاربر

mmbm_liberator
05-12-2009, 13:14
سلام .من توي memory block 7 گير كردم اونجا كه با المعلم درگير ميشه و المعلم ميره تو بالكن قرار مي گيره نمي دونم بايد چي كار كنم ؟!؟

mohammadrezams
05-12-2009, 16:14
سلام .من توي memory block 7 گير كردم اونجا كه با المعلم درگير ميشه و المعلم ميره تو بالكن قرار مي گيره نمي دونم بايد چي كار كنم ؟!؟
وقتی میره تو بالکن هیچ اتفاقی نمی افته ؟ اگه داری با تراینر بازی میکنی تراینر رو غیر فعال کن درست میشه . طبقات پایین هم بگرد ببین شاید المعلم اونجا باشه .

siavashjal
05-12-2009, 18:30
نه دوست عزیز به نظر من این یکی از باگ های بازی هستش من هم همین مشکل رو داشتم ترینر رو هم غیر فعال کردم باز هم هیچ فرقی نکرد و المعلم میره تو بالکن.

tekken god
06-12-2009, 11:55
سلام
من تو Memory block 4 گیر کردم همه شهر ها بازه یازده تا جون دارم ! ( چه ربطی داشت ! ) حالا نمی دونم چی کار کنم هیچ مأموریتی بهم نمی ده . تا جایی که یادمه آخرین مأموریتم این بود که اون یاروئه :31: یه پر بهم داد رفتم تو یه جا یکی یه یارو رو گرفته بود می خواست بکشدش می زنه پاهاشو می شکنه بعد میره سر تختش بعد من می کشمش ! هه هه هه :31: بعد دیگه مأموریتی نمی ده بهم .

Layken
06-12-2009, 12:26
محمد عزیز من تا اونجایی که یادمه شما باید یک ماموریت فرعی برید یا از اون برجها رو که میری می پری ..پایین...(علامت عقاب)
باز کنی تا نقشه بزرگ بشه بعد مامریت بهت میده.

tekken god
06-12-2009, 17:51
محمد عزیز من تا اونجایی که یادمه شما باید یک ماموریت فرعی برید یا از اون برجها رو که میری می پری ..پایین...(علامت عقاب)
باز کنی تا نقشه بزرگ بشه بعد مامریت بهت میده.
ممنون
ولی تو کدوم شهر ؟ من یه شهر رو کامل view point هاشو دیدم همه ی citizen ها رو هم نجات دادم ولی فایده نداشت !
حالا شهر های دیگه رو هم کامل می کنم ببینم چی می شه .
ممنون
مؤفّق باشید
----------------------
------ویرایش
----------------------
راستی یه چیز دیگه
من این بازیو تا جایی که یادمه با رم 1 گیگ و گرافیک nvidia 512 geforce 8500 و cpu 3.00GHz دو هسته ای حدوداً همین طوری که الان بازی می کنم بازی می کردم .
یعنی رزولیشن بازی روی 480*640 و کیفیت و لول دتایل و این جور چیزا رو 2 .
الآن سیستمم رو بردم بالا : به سی پی یو دست نزدم ، رم رو 2 گیگ کردم ، گرافیک هم Nvidia 1.5 gig geforce 9600 .
در کل بازی بازم روون اجرا نمی شه فعلاً تو xbox 360 بازی می کنم .
کسی می دونه مشکل از چیه ؟

lordspeed
08-12-2009, 11:02
آقا...؟
خسته نباشید. :blush:

اول مراحل و برجکها(view point ) و نجات دادن آدمها (citizen )رو تمام بکن وقتی دوتا دی ان ای موند برو مرحله اصلی

المعلم بالا تو بالکن نیست اون یه نور وقتی خونت خالی میشه باید همونجا دنبال المعلم بگردی پیداش کنی چند باری میزنیش و اون غیب میشه دوباره پیداش میکنی و میزنیش تا بمیره و اون گوی از دستش بیفته

راستی یه چیز دیگه
من این بازیو تا جایی که یادمه با رم 1 گیگ و گرافیک nvidia 512 geforce 8500 و cpu 3.00GHz دو هسته ای حدوداً همین طوری که الان بازی می کنم بازی می کردم .
یعنی رزولیشن بازی روی 480*640 و کیفیت و لول دتایل و این جور چیزا رو 2 .
الآن سیستمم رو بردم بالا : به سی پی یو دست نزدم ، رم رو 2 گیگ کردم ، گرافیک هم Nvidia 1.5 gig geforce 9600 .
در کل بازی بازم روون اجرا نمی شه فعلاً تو xbox 360 بازی می کنم .
کسی می دونه مشکل از چیه ؟

باید cpu رو ببری بالا

من با 2 گیگرم ddr3
گرافیک geforce 9400gt
سی پی یو intel core 2 duo e8400 3.00 gh
رو ویندوز 7 با بالاتری رزولیشن (1050*1680)بالاتری کیفیت بازی کردم بازی روون روون بود

Booseh_ye_Irani
10-12-2009, 16:11
خوبین؟ :blush:
آقا ما این رئیس التایر... این پیرمرد افیونی... الفلانی رو کشتیم. بعد کره زمینی رو نشون می ده و بر می گرده به زمان خودش. اون دو تا دکتر احمق که می رن من می مونم و...
باید چه کار کنم؟ همه جا رفتم. حموم رفتم، کنار تخت رفتم، کنار کامپیو... رایانه ها رفتم ولی همینجوری سردرگمه.
الراهنمایی!!!

havas_1980
10-12-2009, 16:58
خوبین؟
آقا ما این رئیس التایر... این پیرمرد افیونی... الفلانی رو کشتیم. بعد کره زمینی رو نشون می ده و بر می گرده به زمان خودش. اون دو تا دکتر احمق که می رن من می مونم و...
باید چه کار کنم؟ همه جا رفتم. حموم رفتم، کنار تخت رفتم، کنار کامپیو... رایانه ها رفتم ولی همینجوری سردرگمه.
الراهنمایی!!!
در این قسمت از بازی به اتاق استراحت برید و قابلیت Eagle Vision (کلید E) رو بزنین ... بازی به پایان میرسه.