مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
Booseh_ye_Irani
10-12-2009, 18:14
ممنون... چشم این کار رو می کنیم
ولی حافظه ی 8 هنوز مونده که!
havas_1980
10-12-2009, 18:25
ممنون... چشم این کار رو می کنیم
ولی حافظه ی 8 هنوز مونده که!
اون قسمت اخر مربوط به ماموریت های فرعیه و در صورت تکمیل شدنشون اون خط ها هم پر میشه یعنی جمع کردن همه پرچم ها و کشتن تمامی تمپلار ها و رسیدن به نقاط نمایش...
Booseh_ye_Irani
10-12-2009, 18:55
این چه پایانی بود؟ :grrr:
این همه جون کندیم... عجب احمقاین
اگه از داستان چیزی سر دراوردید بگید تا ما هم بفهمییم :6:
رفتیم سراغ Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 :27:
هوس جون دمت گرم :7:
lordspeed
10-12-2009, 23:20
ادامه بازی تو assassins creed 2 هست یا منتظر بمون نسخه pc بیاد یا یه ps3 بگیر
havas_1980
11-12-2009, 00:55
این چه پایانی بود؟
اگه از داستان چیزی سر دراوردید بگید تا ما هم بفهمییم
... هوس جون دمت گرم شرح داستان بازی در پست اول تایپک قرار داره.
خواهش می کنم.
.................................................. .................................................. ..................
این بازی که داستانش خیلی خوب هست اگه متوجه داستان نشدی برو پست اول رو بخون از اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... ......................................
jak_1300
14-12-2009, 20:56
ّسلام آقا من تو قسمت اول بازی اونجا که آموزشیه گیر کردم همون جا که باید با دست آدما رو کنار بزنه چیکار باید بکنم؟
havas_1980
14-12-2009, 21:06
ّسلام آقا من تو قسمت اول بازی اونجا که آموزشیه گیر کردم همون جا که باید با دست آدما رو کنار بزنه چیکار باید بکنم؟کلید Shift رو نگه دارین و آروم از بینشون عبور کنین.
jak_1300
14-12-2009, 21:12
میشه یه میس کال به موبایلم بندازی که اگه تو بازی گیر کردم ازت سوال کنم چون من نمیتونم نت بیام سختمه 09125186607
میشه یه میس کال به موبایلم بندازی که اگه تو بازی گیر کردم ازت سوال کنم چون من نمیتونم نت بیام سختمه 09125186607
سلام
شما برای حل مشکل خودتون به این انجمن نمی آیید ...
بلکه به این خاطر مشکل خودتون رو اینجا بیان میکنید که اگر احیانا فرد دیگری نیز این مشکل رو داشت استفاده کنه ...
پس به نظر من بهتره اینجا بیان کنید تا بقیه نیز استفاده ببرند ...
سلام
شما برای حل مشکل خودتون به این انجمن نمی آیید ...
بلکه به این خاطر مشکل خودتون رو اینجا بیان میکنید که اگر احیانا فرد دیگری نیز این مشکل رو داشت استفاده کنه ...
پس به نظر من بهتره اینجا بیان کنید تا بقیه نیز استفاده ببرند ...
هدف از آمدن به اين انجمن از قرار زير است :
1- حل كردن مشكلات يا سوالات يا ابهامات خود
2-در مواردي مشكلي نيست و احيانا هدف از مشاركت در بحث دادن آگاهي و حل مشكلات ديگران است
3-در مواردي هدف از مشاركت ، رسيدن به 2 مورد بالا بصورت توامان است .
به نظر من حتما لزومي نداره كه فقط به مورد 3 دست پيدا كنيم ، شايد كسي بخواد سوالات سطحي و يا متعددي بپرسه كه از حوصله تاپيك خارج باشه به همين خاطر از اين روشي كه دوستمون استفاده كرد جلو مياد تا به نتيجه برسه ( ظاهرا اين دوستمون خيلي مبتدي بودن كه از اين روش استفاده كردن) . به هر حال مشكلي نيست .
ضمنا آزادي بيان را رعايت كنيد و پست هايي كه خلاف قوانينتون نيستو پاك نفرماييد !
(beny جان من تو اون پست شوخي كردم از دستم ناراحت شدي ؟:10:)
esi_1981
17-12-2009, 09:17
دوستان من تازه این بازی رو نصب کردم
یه سوال دارم، وقتی به حالت نمایش میرسه صدای مکالمه بین کاراکترها رو ندارم و فقط یه موزیک پخش میشه، توی تنظیمات هم چک کردم و مشکلی نبود، میخواستم بدونم مشکل از بازی منه یا اینکه کلا سیستم بازی اینجوریه
havas_1980
17-12-2009, 17:03
دوستان من تازه این بازی رو نصب کردم
یه سوال دارم، وقتی به حالت نمایش میرسه صدای مکالمه بین کاراکترها رو ندارم و فقط یه موزیک پخش میشه، توی تنظیمات هم چک کردم و مشکلی نبود، میخواستم بدونم مشکل از بازی منه یا اینکه کلا سیستم بازی اینجوریهبرای شنیدن دیالوگ ها - در ویندوز ایکس پی این مسیر رو باید طی کنین:
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدین.
esi_1981
18-12-2009, 12:38
ممنون دوست عزیز
مشکل حل شد
jak_1300
18-12-2009, 20:06
سلام دوستان من دوباره دچار مشکل شدم به نظرم از من میخواد کگه با دونفر حرف بزنم ولی وقتی میرم یشه اون دونفر حرف نمیزنه باهاشون اولایه بازیه عکسش رو گرفتم کسی میتونه کمکم کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smallfrank
18-12-2009, 20:45
سلام دوستان من دوباره دچار مشکل شدم به نظرم از من میخواد کگه با دونفر حرف بزنم ولی وقتی میرم یشه اون دونفر حرف نمیزنه باهاشون اولایه بازیه عکسش رو گرفتم کسی میتونه کمکم کنه؟
دوست عزیز اونجا باید بری رو اونا با دکمه F زوم کنی
بعد بشینی روی یکی از صندلیهای اون اطراف
بعد از نشستن دکمه E رو بزن تا به صحبتاشون گوش کنی.
آیا این بازی تا اخر همینطوری خسته کننده و تکراری هست (نظر شخصی) . یعنی همش باید یه سری ادم رو ترور کنی و یه پر رو به خونشون آغشته کنی و در این میان هم میتونی به سری ماموریتهای فرعی هم انجام بدی ؟
همش از برجها بالا بری و نقشه آپدیت کنی . من که تا مموری 4 رفتم همین بود . آیا بعدش تغییر خاصی میکنه ؟
اوایل همش ملت رو نجات میدادم و جیب میزدم و با Informer کار میکردم . دیدم داره تکراری میشه بیخیاله فرعی ها شدم . برا شمام اینطوری به نظر میاد ؟
آیا این بازی تا اخر همینطوری خسته کننده و تکراری هست (نظر شخصی) . یعنی همش باید یه سری ادم رو ترور کنی و یه پر رو به خونشون آغشته کنی و در این میان هم میتونی به سری ماموریتهای فرعی هم انجام بدی ؟
همش از برجها بالا بری و نقشه آپدیت کنی . من که تا مموری 4 رفتم همین بود . آیا بعدش تغییر خاصی میکنه ؟
اوایل همش ملت رو نجات میدادم و جیب میزدم و با Informer کار میکردم . دیدم داره تکراری میشه بیخیاله فرعی ها شدم . برا شمام اینطوری به نظر میاد ؟
به نظر من هم همین طوریه ، تبلیغاتش آدم رو بد جودری میگیره ولی خود بازی همش تکراریه هیجان خاصی هم نداره :13:
مثلا من تبلیغش رو که میدیدم فکرشم نمیکردم که توی لابلاتوار و این حرفها باشه اصل بازی و اینکه دمو هاش خیلی اعصاب میزنه ، من نخوام فک زدن های اینها رو دو بار ببینم باید چی کار کنم ؟
دوستان عزیز یکی از ایراداتی که به Assassins Creed گرفته می شد این بود که ماموریت ها تنوع زیادی نداشتند و تا حدودی خسته کننده بودند
مثلا جیب بری و استراق سمع که جز مهم ترین ماموریت ها بود
اما خیلی ها از جمله من عاشق همین گیم پلی شدند و من واقعا از این بازی لذت بردم
اما باید در جواب دوستمون بگم که بله روند بازی تقریبا همین طور پیش میره و تغییر خاصی نمی کنه و دیگه بستگی به سلیقه ی شما داره
برای هر ماموریت که در یک شهر اتفاق میفته باید به بالای برج ها برید که View Point نامیده میشن و یک قسمت از Map رو Update کنید بعد از انجام این کار یک سری ماموریت روی Map ضاهر میشه که با انجام همین 1-2 ماموریتی که ظاهر میشه مقدمات مبارزه با Boss فراهم میشه و لازم نیست که تمام Map رو آپدیت کنید چون تعداد View Point ها زیاده
اما Ubi Soft قول داد که بسیاری از این ایرادات رو در نسخه ی دوم بر طرف کنه پس من بهتون پیشنهاد می دم که اول AC1 رو تموم کنید و بعد از اون بلافاصله سراغ شاهکار دنیای گیم Assassins Creed II برید و یک بازی فوق العاده رو تجربه کنید
چیزی که در Assassins Creed 1 بیشتر گیمر رو تحت تاثیر قرار میده داستان سنگین و بسیار جالب بازی هست و برای اینکه پیوستگی های بین نسخه ی 1 و 2 رو از دست ندید حتما نسخه ی 1 رو تموم کنید
دوستان عزیز یکی از ایراداتی که به Assassins Creed گرفته می شد این بود که ماموریت ها تنوع زیادی نداشتند و تا حدودی خسته کننده بودند
مثلا جیب بری و استراق سمع که جز مهم ترین ماموریت ها بود
اما خیلی ها از جمله من عاشق همین گیم پلی شدند و من واقعا از این بازی لذت بردم
اما باید در جواب دوستمون بگم که بله روند بازی تقریبا همین طور پیش میره و تغییر خاصی نمی کنه و دیگه بستگی به سلیقه ی شما داره
برای هر ماموریت که در یک شهر اتفاق میفته باید به بالای برج ها برید که View Point نامیده میشن و یک قسمت از Map رو Update کنید بعد از انجام این کار یک سری ماموریت روی Map ضاهر میشه که با انجام همین 1-2 ماموریتی که ظاهر میشه مقدمات مبارزه با Boss فراهم میشه و لازم نیست که تمام Map رو آپدیت کنید چون تعداد View Point ها زیاده
اما Ubi Soft قول داد که بسیاری از این ایرادات رو در نسخه ی دوم بر طرف کنه پس من بهتون پیشنهاد می دم که اول AC1 رو تموم کنید و بعد از اون بلافاصله سراغ شاهکار دنیای گیم Assassins Creed II برید و یک بازی فوق العاده رو تجربه کنید
چیزی که در Assassins Creed 1 بیشتر گیمر رو تحت تاثیر قرار میده داستان سنگین و بسیار جالب بازی هست و برای اینکه پیوستگی های بین نسخه ی 1 و 2 رو از دست ندید حتما نسخه ی 1 رو تموم کنید
در کل چند تا شهر هست ؟
من الان دو تاشو باز کردم و دو نفر رو هم کشم که خونشونو مالیدم به پر . اونها همون باس ها هستند ؟ یا باس یکی دیگست ؟
کلی هم آدم نجات دادم :21:
بعلاوه شهر کوچولو خودش که شاید دهکده باشه..
سه تا شهره..
اورشلیم...بندر ارکه...سومی یادم رفته...:31: ولی طراحی شهرها واقعا زیباست من که همش روی پشت بومها بودم.
دوستان قسمت آخر assasins creed 1 وقتي
رو ديوارو نگاه ميكيرديم با خون يه جيزايي نوشته بودن...
الزلزله...
اون داستانش جي بود ديگه!؟؟؟؟؟؟؟؟
lordspeed
22-12-2009, 12:48
دوستان قسمت آخر assasins creed 1 وقتي
رو ديوارو نگاه ميكيرديم با خون يه جيزايي نوشته بودن...
الزلزله...
اون داستانش جي بود ديگه!؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب سوالت تو این پست هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AC1 چندتا Memory Block داره ؟ یعنی چند مرحله هست ؟
lordspeed
22-12-2009, 17:07
AC1 چندتا Memory Block داره ؟ یعنی چند مرحله هست ؟
7 مموری بلوک مرحله و 1 مموری بلوک امتیاز
LeBron 1
23-12-2009, 22:26
بهترین گیمی که بازی کردم این گیم بود. ولی این یوبی سافت اگه از این صحبتهاش تو گیم کم کنه عالی میشه.
بهترین گیمی که بازی کردم این گیم بود. ولی این یوبی سافت اگه از این صحبتهاش تو گیم کم کنه عالی میشه.
بیشتر با چیش حال کردی ؟ محیطش ؟ گرافیکش ؟ گیم پلیش ؟ .................... ؟؟؟؟
Armin.ASD97
24-12-2009, 19:00
بیشتر با چیش حال کردی ؟ محیطش ؟ گرافیکش ؟ گیم پلیش ؟ .................... ؟؟؟؟
با همش:31:
esi_1981
26-12-2009, 15:29
ولی خیلی خسته کنندس
بیشتر از 1 ساعت نمیشه پای بازی نشست، همش کارای تکراریه
DJ POLESTAR
26-12-2009, 15:47
دوست من شما اگه رابطتون با انگلیسی خوب نیست که دلیل نمیشه گفته ها کم بشه کل داستان بازی تو همون صحبتهای گاها طولانیش خلاصه میشه که اگه کسی ازشون خوشش نمیاد معلومه که داستان براش مهم نیست و فقط بزن و بکش و برو جلو....!
ولی خیلی خسته کنندس
بیشتر از 1 ساعت نمیشه پای بازی نشست، همش کارای تکراریه
کاملا درسته!
علتش هم گیم پلی تکراری بازی هست...!
lordspeed
26-12-2009, 15:58
تنها عیبی که داره تکراری بودن مرحله هاش ولی تو assassins creed 2 مرحله هاش بیشتر
AC2 هم گیم پلیش عین 1 هست ؟ فرقی نکرده ؟
lordspeed
26-12-2009, 16:41
گیم پلیش بهتر از اینه واقعی تره 16 نوع مرحله داره (به جز مرحله های اصلی )
یس شماره 2ش کی برا PC میاد ؟
DJ POLESTAR
26-12-2009, 23:27
یس شماره 2ش کی برا PC میاد ؟
اولا اینجا جاش نیست و Assassin's Creed II خودش یه تایپیک جدا داره!
دوما یه تاییپیک به اسم "تاریخ عرضه بازیهای جدید" وجود داره که اینجور سوال ها رو باید از اونجا بپرسید.
و اینکه تو یکی از روزهای همین "دی" ماه میاد.
lordspeed
26-12-2009, 23:28
فکر کنم 2010/feb /26 بیاد ( اینجور میگن )
jak_1300
01-01-2010, 15:22
آقا سلام این علائمی که رو نقشه گذاشته یعنی چی چیکار باید بکنم اون انگشتا که فکر میکنم یعنی برم یه چیزی رو بدوزدم اما من میرم سراغه یارو نمیدونم چجوری بگیرم ازش راهنمایی کنین لطفا
havas_1980
01-01-2010, 17:26
آقا سلام این علائمی که رو نقشه گذاشته یعنی چی چیکار باید بکنم اون انگشتا که فکر میکنم یعنی برم یه چیزی رو بدوزدم اما من میرم سراغه یارو نمیدونم چجوری بگیرم ازش راهنمایی کنین لطفا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما جیب بری رو یادتون رفته؟! تو شهر مصیاف که اموزشش رو دیدین:
با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنین. سپس در حین تعقیب به صورت اهسته کلید Shift نگه دارین...
jak_1300
01-01-2010, 18:55
شیفت رو میزنم ولی عمل نمیکنه بقیه اش چی بقیه اونا چی مثلا اونا که چند نفر وایسادت دارن حرف میزنند؟
havas_1980
01-01-2010, 19:07
شیفت رو میزنم ولی عمل نمیکنه بقیه اش چی بقیه اونا چی مثلا اونا که چند نفر وایسادت دارن حرف میزنند؟شیفت سمت چپ بود, راست نه. وقتی شیفت رو نیگر میدارین و آروم به هدف نزدیک میشین دست الطائر اروم به سمت جیب طرف میره...
اونایی که وایستادن و با همدیگه صحبت میکنن دوستان شما هستن. وقتی هم به کمکتون میان که تحت تعقیب باشین و به اون نقطه ای که اونا هستن برسین. اون وقته که مانع حرکت دشمنانتون میشن.
حوصله من رو سر برد ، همش مثل همه . حتی شهر هاش همه چیش . نشستم دارم شاهزاده ایرانی بازی میکنم هر چند که این هم تکراری شده نمیدونم چرا این بازی های نسل جدید این طوری شدند .
البته اویل خوب بود خداییش .
arash2006
25-01-2010, 01:02
من همون اولش موندم آموزشیش میگه شیفت رو بزن و از بین یه سری آدم کوزه بالا سر رد شم ولی هرچی میزنم همش میاد از همون ابتداش و میبازم چیکار کنم
masoud93
25-01-2010, 15:18
تو xp صدای صحبتها نمیاد باید چکار کنم؟
M-N-2007
27-01-2010, 11:20
من همون اولش موندم آموزشیش میگه شیفت رو بزن و از بین یه سری آدم کوزه بالا سر رد شم ولی هرچی میزنم همش میاد از همون ابتداش و میبازم چیکار کنم
ببین اگه با pc داری میری که باید shift رو نگه داری تا بدون اینکه به اون خانوما تنه بزنه راهشو باز کنه و بره
بعد خودشم می نویسه که باید چی کار کنید.:20:
Dark Soul
27-01-2010, 17:39
ببین اگر سیوهات به صورت اسم کاربر هست شما نسخه ی ناقص بازی رو دارید، که صدا هم مشکل داره
hamed4167
28-01-2010, 10:57
من نسخه اولشو تموم كردم. بي صبرانه منتظر نسخه دومش روي pc هستم.
havas_1980
29-01-2010, 03:14
برای شنیدن دیالوگ ها - در ویندوز ایکس پی این مسیر رو باید طی کنین:
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدین.
D r i v e r
16-02-2010, 07:30
سلام
بعد از تموم کردن نسخه 2
حالا دوباره یاد نسخه اول افتادم
قبلا با پی سی بازیش کرده بودم ولی الان میخوام با Xbox تمومش کنم
فقط یه مشکل هست
این بازی زیر نویس نداره؟
اگه داره از کجا باید فعالش کرد؟؟
تو Option نبود هرچی گشتم
havas_1980
18-02-2010, 01:45
سلام
بعد از تموم کردن نسخه 2
حالا دوباره یاد نسخه اول افتادم
قبلا با پی سی بازیش کرده بودم ولی الان میخوام با Xbox تمومش کنم
فقط یه مشکل هست
این بازی زیر نویس نداره؟
اگه داره از کجا باید فعالش کرد؟؟
تو Option نبود هرچی گشتمخیر. برای این بازی زیر نویس وجود نداره.
$$Don Corleone$$
01-03-2010, 22:26
این که هی تو بازی به الطایر میگن safe dmp my friend(فکر کنم) یعنی چی ؟
...ALI...
01-03-2010, 22:49
حوصله من رو سر برد ، همش مثل همه . حتی شهر هاش همه چیش . نشستم دارم شاهزاده ایرانی بازی میکنم هر چند که این هم تکراری شده نمیدونم چرا این بازی های نسل جدید این طوری شدند .
اره اینرو واقعا قبول دارم سیر بازی یکنواخت بود.
ولی 2 اون به گفته ی خود سازندگانش باید بهتر باشه.
شاهزاده ایرانی از این جهت خیلی بهتر بود
shiapics
14-03-2010, 14:13
سلام دوستان
یک سوال از AssassinsCreed دارم
من قسمت راهنمای بازی رو گذروندم ، اون قسمت دکهکده رو گذروندم و آخرش کلی الوار رو روی سر دشمن ریختم و بعد از اون رییس گروه با یه خنجر من رو زخمی کرد
الان دوباره برگشتم توی بیمارستان و اون آقا و خانم دکتر ،ولی نمیدونم چیکار کنم؟!
خانم دکتره وایستاده کنار کامپیوتر و نمیدونم باید چیکار بکنم!
ممنون میشم کمک کنید
wordship
14-03-2010, 14:57
سلام دوستان
یک سوال از AssassinsCreed دارم
من قسمت راهنمای بازی رو گذروندم ، اون قسمت دکهکده رو گذروندم و آخرش کلی الوار رو روی سر دشمن ریختم و بعد از اون رییس گروه با یه خنجر من رو زخمی کرد
الان دوباره برگشتم توی بیمارستان و اون آقا و خانم دکتر ،ولی نمیدونم چیکار کنم؟!
خانم دکتره وایستاده کنار کامپیوتر و نمیدونم باید چیکار بکنم!
ممنون میشم کمک کنید
فكر كنم assassins يك رو ميگي نه؟
shiapics
14-03-2010, 18:40
بله ورژن 1
الان اون مشکلم حل شد ، اما یک مشکل جدید (!)
مرحله های قبلی موقع جنگ با شمشیر وقتی کلیک چپ رو نگه میداشتم و همزمان کلیک راست میکردم با حرکتآی قشنگ دشمن رو نابود میکرد ولی مرحلهی جدید هیچ اتفاقی نمیفته!
دوستان میتونن راهنمایی کنن یا تکنیک خاصی اگر داره بفرمایند؟
ممنون
Armin.ASD97
15-03-2010, 20:25
بله ورژن 1
مرحله های قبلی موقع جنگ با شمشیر وقتی کلیک چپ رو نگه میداشتم و همزمان کلیک راست میکردم با حرکتآی قشنگ دشمن رو نابود میکرد ولی مرحلهی جدید هیچ اتفاقی نمیفته!
ممنون
سلام
می بخشین مال خیلی وقت پیشه دقیق یادم نیست:31:
فکر کنم باید یه خورده از بازی رو برین تا تکنیک هارو دوباره بلد بشه...
Big-Boss
15-03-2010, 20:56
بله ورژن 1
ممنون
سلام
می بخشین مال خیلی وقت پیشه دقیق یادم نیست:31:
فکر کنم باید یه خورده از بازی رو برین تا تکنیک هارو دوباره بلد بشه...
اول اون قابلیت ها هست بعدش گرفته میشه
قبل از هر مرحله ای یه قسمت آموزشی توی میدان تمرین سربازا هست که میتونید حرکات رو یکی یکی دوباره بدست بیارید
hamed_dij
16-03-2010, 02:04
ولي ac2 خيلي بهتر شده . من هم مثل تو ac1 از يكنواختيش خسته شدم نيمه كاره از تو كامپيوترم پاكش كردم.
ولي نسخه 2 از بس قشنگ و متنوع بود رو كنسول تو 3 روز تمومش كردم.
The Joker
02-04-2010, 17:41
خب بازیه خوبی بود و چند روز پیش 3 روزه تمومش کردم ، اگه بازیه دیگه ای داشتم حتما 3 روز بیشتر میشد اما نبود دیگه !
نکات خوب و بدش به نظر من اینا بود .
مبارزه های جذاب با موسیقیه هیجانی و شنیدینی .
گرافیک بالای بازی .
طراحی صحنه ها و شهرهای بسیار زیبا طوری که من حدود 1 روز فقط شهرها رو از نماها مختلف با اون موسیقیه شنیدنی نگاه می کردم .
نکات ضعف فاحشی هم داشت که اشاره کنم
یکنواختی مرحله ها
طولانی بودن بیش از حد
دموهای شدیدن روی اعصاب ! (مقایسه کنید با دمو های Resident Evil , Devil May Cry ! اونا رو آدم 60 بار می تونه ببینه !)
برگشت به زمان حال هم از بدترین ویژگی های بازی بود به نظرم ، ادم رو از حس بیرون می یاورد و چقدر طولانی و خسته کننده هم بود ، اوایل من میشستم و با دقت نگاه می کردم ، ولی بعدش هم به اونجا می رسید میرفتم سراغ خرده کارام !
اینا نظر کلیم بود نسبت به بازی ؛ کلا فکر کنم دوش خیلی بهتر باشه و دیشب که دموش رو توی فروشگاه دیدم کف کردم ! کایت سواری ، پریدن توی آب و ...
گفتن آب ، از بدترین نقاط بازی در فیزیک بسیار خوبش یک نکته ی اعصاب خورد کن بود ، شنا نکردن و مردن در آب ! انصافا در فیزیک کلی بازی لکه ی سیاهیه !
در کل خوب و امیدوارم 2ش حداقل این نقاط ضعف رو نداشته باشه ؛ طولانی بودن و یکنواختی بازی دیگه انگیزه ای برای ماموریت ها اضافی پس از داستانی برای گیمر نمی ذاره ! من بلافاصله پس از تموم کردن Shift + Delete رو فشاریدم : دی
یکنواختی مرحله ها
دقیقا همینش باعث شد که من دیگه بازی نکنمش با اینکه از نظر دیزاین و گرافیک و موشن ها و ... یک شاهکار محسوب میشه .
Torch Bearer
02-04-2010, 18:44
من هم همین چند روز پیش تمومش کردم.
و کاملا موافقم با تمام نظرات داده شده.
D r i v e r
03-04-2010, 09:47
در کل خوب و امیدوارم 2ش حداقل این نقاط ضعف رو نداشته باشه ؛
اگه 360 داری د رگرفتن و بازی کردنش شک نکن!
به نسبت خیلی خیلی جذاب تر هست نسبت به نسخه اولش با اینکه اعتقاد دارم نسخه یکش هم منو راضی کرد
البته من اول دو رو تموم کردم بعد یک رو که قبلا شروع کرده بودم با 360 تموم کردم
نسخه اولش توی p30 برای من زیاد جالب نیومد ولی توی 360 از بازی کردنش لذت بردم
و اینکه بازی هم اونطوری که شما میگین طولانی نیست مخصوصا اگه داستان بازی رو دقت کرده باشین گوش دادن بهش جالبه
دقیقا همینش باعث شد که من دیگه بازی نکنمش با اینکه از نظر دیزاین و گرافیک و موشن ها و ... یک شاهکار محسوب میشه .
یه بار رو که تموم کردین دیگه ، نه؟
mohammad450
08-04-2010, 14:47
سلام دوستام من این بازی رو تازگی خریدم و تو مرحله ی که باید تو میدون با دو تا تمرین کنم گیر کردم باید چیکار کنم بکشمشون یا فن یاد بگیرم در ضمن بعضی موقع ها میگه button0را بزن یعنی چی؟
Bigwarrior
08-04-2010, 18:03
سلام دوستام من این بازی رو تازگی خریدم و تو مرحله ی که باید تو میدون با دو تا تمرین کنم گیر کردم باید چیکار کنم بکشمشون یا فن یاد بگیرم در ضمن بعضی موقع ها میگه button0را بزن یعنی چی؟
شما اصلا لازم نیست بری اونجا!!
اگه رفتی با esc بیا بیرون و از دروازه برو بیرون شهر و مامریتتو پیدا کن
siavashjal
08-04-2010, 18:15
تمرین ها اجباری نیستند و لازم نیست حتما انجامشون بدین. تمرین ها بیشتر برای این هست که فنون مختلف رو که به تدریج به الطائر داده میشه تمرین کنید و یاد بگیرید.
Bigwarrior
08-04-2010, 19:41
دوستان چند روز پیش داشتم aC1 بازی می کردم با ی باگ خفن رو به رو شدم:31:
امیدوارم لذت ببرید:31:
الانم که دیگه زدیم تو خط aC2:31:
mohammad450
09-04-2010, 00:33
ممنون انوقت تو مبارزه با شمشیر فقط با همون حرکات معمولی شمشیر باید دشمنو کشت:13: یا اینکه با کلیدهای دیگه میشه سریعتر یا زودتر کشت مثل پرنس پرشیا یا حرکات اتروباتیک باشه..
Alex merccer
09-04-2010, 17:15
ممنون انوقت تو مبارزه با شمشیر فقط با همون حرکات معمولی شمشیر باید دشمنو کشت:13: یا اینکه با کلیدهای دیگه میشه سریعتر یا زودتر کشت مثل پرنس پرشیا یا حرکات اتروباتیک باشه..
برای کشتن دشمن ها counter attack بهترین راهه:21:
D r i v e r
09-04-2010, 19:40
برای کشتن دشمن ها counter attack بهترین راهه:21:
اینی که دوسمون گفت بهترین راهه
و اینکه اگه از این روش کشتن خسته شدی نسخه دوم رو بازی کنی که خیلی خیلی متنوع تر شده :46:
خوب من بازی رو خریدم الان هنوز نصب نکردم واسه رفتن مرحله یک لطفا value رو بدین (یعنی صفحه اموزش استفاده از اون و لینک دانلود رو )
خوب من بازی رو خریدم الان هنوز نصب نکردم واسه رفتن مرحله یک لطفا value رو بدین (یعنی صفحه اموزش استفاده از اون و لینک دانلود رو )
دوست من این نسخه 1 هست و هیچ نیازی به Value نداره.
mohammad450
09-04-2010, 22:45
ممنون counter attac یعنی چی ؟با چه کلید ی .شرمنده من تازه واردم:40:
دوستان من همون اول بازی یه ماموریت میده بنام pichpacket اینجا باید چیکار کنم.میرم دنبال یارو فرار میکنه
A.M.D.D.E.V.I.L
17-04-2010, 17:29
باید اول به حرفاشون گوش کنی و بعد به آرومی بری از کنارش SHIFT رو بزنی که ازش دزدی کنه (نباید بفهمه) و باید خیلی آروم حرکت کرد
...ALI...
18-04-2010, 20:31
ممنون counter attac یعنی چی ؟با چه کلید ی .شرمنده من تازه واردم:40:
دوست من در کل برای کشتن با شمشیر توی این ورژن دو راه داری:
یکی این کلید سمت چپ موس رو به طور منظم و به موقع پی در پی بزنی که خوب در اون صورت هی حمله می کنه و دشمنا رو می کشه و در مواردی که به طور منظم دکمه رو بزنی حرکات مخصوصی می کنه که دشمن رو در جا می کشه.
مثلا یهو شمشیر می کنه وسط قلبش.
راه دیگه که واقعا مخصوص این بازی هستش که کاملا آدم رو یاده جنگ های وافعی می کنه اینه که کلید سمت راس موس رو نگه داری که همون دفاع کردن می شه و بعد درست هنگامی که دشمن می خواد حمله کنه کلید سمت چپ موس رو هم فشار بدی که اینجوری با حرکاتی دشمن رو در جا می کشه یا صدمه ی جدی می زنی.(که فکنم به این می گن counter attac)
توی این ورژن همیشه می تونی از این طریق از خودت دفاع کنی. ولی در ورژن 2 همیشه نمی شه.
M A X I M U M
08-05-2010, 14:40
سلام دوستان
تو مرحله اورشلیم از بازی می پره بیرون
الان سه تا کرک رو امتحان کردم بدبختی اینجاست که هر بار که کرک رو عوض می کنم مجبورم بازی رو از اول برم تا اون قسمت اورشلیم تا ببینم کرک کار می کنه یا نه
لطفا یکی برام کرک درست و مطمئن رو بذاره دیگه کم کم دارم زده میشم
ممنون
Big-Boss
08-05-2010, 14:47
سلام دوستان
تو مرحله اورشلیم از بازی می پره بیرون
الان سه تا کرک رو امتحان کردم بدبختی اینجاست که هر بار که کرک رو عوض می کنم مجبورم بازی رو از اول برم تا اون قسمت اورشلیم تا ببینم کرک کار می کنه یا نه
لطفا یکی برام کرک درست و مطمئن رو بذاره دیگه کم کم دارم زده میشم
ممنون
این مربوط به نسخه بازی میشه. سری اولی که به بازار اومد این جوری البته کرک شده هاش برای حلش هم یه پچ حدودا 900 مگی روسی بود. که اون هم دردسرهای خودش رو داره.
شما یه نسخه جدید تر رو باید تهیه کنید. نسخه هایی که الان تو بازار هست اکثرا مشکل ندارند.
M A X I M U M
08-05-2010, 18:51
ای بابا پس باید بی خیالش بشم البته من نسخه کامل تموم کردم خواستم این رو هم برم که انگار مشکلات زیاده
Big-Boss
08-05-2010, 19:29
ای بابا پس باید بی خیالش بشم البته من نسخه کامل تموم کردم خواستم این رو هم برم که انگار مشکلات زیاده
نسخه جدید منظورم ACII نیستا !!
توزیع های بعدی همون AC رو تو بازار ایران میگم.
M A X I M U M
08-05-2010, 20:31
میدونم
نسخه های بعدی AC رو میگی که اونطور که من متوجه شدم نسخه های اولیه همین ایرادو داشتن
البته من این بازی رو اون موقع انجام ندادم چون درگیر بازی های دیگه بودم
HoJJaT_07
12-05-2010, 18:03
بعد یه مدت اومدم دوباره برم . رسیدم مرحله آخر . ایندفعه بعد کشتن اون چند نفر ( المعلمی کپی پست شده بود ) یه ضربه بهش زدم و سریع رفت بالا و هیچ راهی نیست بزنمش . چیکارک نم ؟ دوباره load کردم نشد ..
titanium_zarin
12-05-2010, 20:48
بعد یه مدت اومدم دوباره برم . رسیدم مرحله آخر . ایندفعه بعد کشتن اون چند نفر ( المعلمی کپی پست شده بود ) یه ضربه بهش زدم و سریع رفت بالا و هیچ راهی نیست بزنمش . چیکارک نم ؟ دوباره load کردم نشد ..
يادمه اينجا ... هي اينور اونور ميپريد و بايد راه پيدا ميكردي سمتش ... اينجور نيست كه راه نداشته باشه ...
يه كم خوب نگاه كن و دقت كن ...
HoJJaT_07
13-05-2010, 14:36
هر کاری کردم نمیره بالای اونجا . اصلا راهی نیست . فکر کنم یه باگه .
mohammadrezams
13-05-2010, 15:44
نه باگ نیست اگه داری با تراینر میری غیر فعالش کن تو این تاپیک چند بار همین مشکل شما بوده و از همین چیزی که گفتم بوده چون تو اون قسمت باید جونت توسط المعلم تا آخر تموم بشه و تراینر نمی زاره .
المعلم رو که به صورت چند تایی میشه بعد از زدنش یادم میاد یکی میشه.
اینجا اگر جونت کمه کم میشه و اثری از المعلم نیست باید همون پایین بگردی تا پیداش کنی و سریع یه ضربه بهش بزنی.
البته دقیق یادم نیست خیلی وقت پیش بازیش کردم و الان هم save اخرش رو رو pc ندارم.
M A S T 3 R
25-05-2010, 12:53
من این بازی رو نصب کردم اما بازی تیک میندازه و بعد چند دقیقه از بازی میره بیرون و بعضی موقع ها کامپیوتر ریست میشه؟
من چیکار کنم؟
Tirion Fordring
28-05-2010, 00:42
کرکتون رو درست کنید
مشخصات سیستمون هم بگید
سلام
اگه ممکنه سیو پایان memory 7 را قرار بدید و مسیر قرار گرفتن سیو را بگید
ممنون
من این بازی رو نصب کردم اما بازی تیک میندازه و بعد چند دقیقه از بازی میره بیرون و بعضی موقع ها کامپیوتر ریست میشه؟
من چیکار کنم؟
منم این مشکلو داشتم سیتممو آپ کردم درست شد.
خیلی اعصاب خرد کن بود. یادمه دعا میکردم وقتی از یه موریت اصلی برمیگرده از بازی نپره بیرون چون سیو نمی کرد.
شاید یه ماموریتو 100 بار میرفتم تا یه بار شانسی نپره بیرون سیو شه:18::13::31:
aminbritney
12-06-2010, 12:07
شنیدم 1 بعد چندتا مرحله همش تکراری میشه همش درسته؟ارزش خرید داره؟
mahdi_ctr
06-07-2010, 21:43
دوستان شرمنده من این سوال رو اینجا میپرسم ولی برام خیلی سوال هست
در آخر بازی نسخه 1 بعد از اینکه المعلم رو میکشی یه گوی از دستش میافته و از توش که کره زمین میاد بیرون
یه نقطه هایی توش مشخص هست و الطیر میگه که I Cant.... نفهمیدم چی گفت
جریان اون گوی و اون محل ها چیه؟
فقط میخوام داستان بازی کامل بیاد دستم
havas_1980
07-07-2010, 19:00
در آخر بازی نسخه 1 بعد از اینکه المعلم رو میکشی یه گوی از دستش میافته و از توش که کره زمین میاد بیرون
یه نقطه هایی توش مشخص هست و الطیر میگه که I Cant.... نفهمیدم چی گفت
جریان اون گوی و اون محل ها چیه؟
فقط میخوام داستان بازی کامل بیاد دستم
پست اول تاپیک رو مطالعه کنین.
mahdi_ctr
07-07-2010, 20:25
پست اول تاپیک رو مطالعه کنین.
خیلی ممنون دوست عزیز
واقعا حال کردم اون نوشته های پست اول رو خوندم ولی یه سوال
این همه ایمیل و جزییات سری رو از کجا گیر آوردن؟
ماکه توی بازی چیزی ندیدیم!!!
havas_1980
07-07-2010, 20:31
خیلی ممنون دوست عزیز
واقعا حال کردم اون نوشته های پست اول رو خوندم ولی یه سوال
این همه ایمیل و جزییات سری رو از کجا گیر آوردن؟
ماکه توی بازی چیزی ندیدیم!!!خواهش میکنم.
ایمیل ها که تو کامپیوتر ها بود...
پیغام ها و تصاویر مخفی هم از آدرس زیر برداشته شده:
tranceyou
21-07-2010, 20:40
دوستان من تازه این بازی رو شروع کردم قسمت 1 رو منظورمه میخوام بدونم تریلیری چیزی نداره مرحله عوض بشه یا یه همچین چیزی ؟؟؟ اخه من سیوهام همه پریدن میخوام برم اونجایی که بودم!!!
ممنون
Retired User
23-07-2010, 14:58
دوستان من تازه این بازی رو شروع کردم قسمت 1 رو منظورمه میخوام بدونم تریلیری چیزی نداره مرحله عوض بشه یا یه همچین چیزی ؟؟؟ اخه من سیوهام همه پریدن میخوام برم اونجایی که بودم!!!
ممنون
تریلر ویدئو های منتشر شده از بازی رو میگن
اگه منظورتون ترینره؛ اونم حالت چیت داره نه سیو گیم
واسه اینکه سیوهارو دانلود کنید تو این تاپیک مرحله ای رو که بود بگید تا براتون سیوش رو قرار بدن
>>> درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا<<<
سلام یه سری ماموریت ها هست که باید بری با یکی صحبت کنی (یه شخصی که صورتش رو پوشونده)
مثلا میگه کاماندار هارو بزن یا سر فلان زمان برو فلان جا.
خوب این در ازاش چی میده به ما؟
سلام یه سری ماموریت ها هست که باید بری با یکی صحبت کنی (یه شخصی که صورتش رو پوشونده)
شماره 2که پول میده
1رو یادم نیستش
پول؟یه چه درد میخوره!مگه مصرف میشه؟
فکر کنم یه سریشون اطلاعات میدن مثلا فلانی کجاست و... حالا دقیقا مشخحص نیست چه اطلاعاتی.
تو نقشه اون موردی که بهمون اطلاع داده نمیدونم مشخص میشه یا نه.
behrad66
16-08-2010, 18:07
وقتی میری تو شهر و از نماینده آساسیون تو شهر ماموریت میگیری چند تا آپشن واست روشن میشه که تا جاییکه یادمه باید سه تاشو انجام بدی تا اطلاعات کامل درباره هدفت رو روشن کنن. حالا اینکه کدوماشونو انتخاب کنی بستگی به خودت داره. خلاصه اینجوری تنوع ایجاد کرده دیگه. :46:
پول؟یه چه درد میخوره!مگه مصرف میشه؟
منظورش قسمت دوم بازی...
اما سوال شما..
انجام این مراحل باعث کامل شدن بازی میشه+مراحل مخفی جدید هم باز میشن+امتیاز شما بالاتر میره
من خیلی وقت پیش میخواستم این بازی رو برم وقت نمیشد الان تمومش کردم
=========
آخر بازی کردیت رو میاره و دوباره برمیگرده تو اتاقش و من میتونم دوباره بازی کنم و مثلا همه پرچم هارو بگیرم و....
پست اول رو هم خوندم.
حالا میخوام بدونم چیز دیگه هم داره؟
کلا این آخر بازی چرا انقدر بی معنی بود؟اصلا چی شد؟دکتره و لوسی کجا رفتن؟
+
سیستم دکتره هم که انگار باز نمیشه دیگه یجا خوندم باید از جیب دکتره موقع استارت حافظه چهارم کارت رو کش میرفتیم.
اقا فقط نگید این آخر بازی بود که کلی ضد حاله کلا مزه بازی میپره.
behrad66
17-08-2010, 10:03
من خیلی وقت پیش میخواستم این بازی رو برم وقت نمیشد الان تمومش کردم
=========
آخر بازی کردیت رو میاره و دوباره برمیگرده تو اتاقش و من میتونم دوباره بازی کنم و مثلا همه پرچم هارو بگیرم و....
پست اول رو هم خوندم.
حالا میخوام بدونم چیز دیگه هم داره؟
کلا این آخر بازی چرا انقدر بی معنی بود؟اصلا چی شد؟دکتره و لوسی کجا رفتن؟
+
سیستم دکتره هم که انگار باز نمیشه دیگه یجا خوندم باید از جیب دکتره موقع استارت حافظه چهارم کارت رو کش میرفتیم.
اقا فقط نگید این آخر بازی بود که کلی ضد حاله کلا مزه بازی میپره.
آخر بازی همینه. آخه این بازی مثل سریالای خارجی میمونه. آخر هر سیزن که میرسه کلی ماجرای ناتموم و معماگونه داره. در واقع وقتی میری سراغ آساسین 2 تازه کلی چیزا واست روشن میشه.
البته یه چیزایی با خوندن ایمیلا دستت میاد ولی بهرحال یجوری نصفه نیمه است دیگه. حالا تو که تازه تمومش کردی و سه سوت میتونی ورژن دو رو هم بریزی و ادامشو حال کنی. ما رو بگو که چند ماه تو کف این بودیم که چی شد؟ خواب دیدیم؟ تموم شد؟ نکنه مال کرکش بوده؟ نه بابا... مثل اینکه واقعا تموم شد. :31:
اون چیزی هم که باید از جیب دکتره میزدی قلم مخصوص شرکته که باهاش تمام سیستمای امنیتی هویت طرف رو تایید میکردن و خلاصه به سیستم دکتره وارد میشدی. یه سری ایمیلم اون تو بود که بازم بعضی چیزا واست روشن میشد که جریانات چیه.
یه تیکشم بود باید از تو کانال کولر حرفاشونو گوش میکردی. اونجام اگه میفهمیدی چی میگن باز یه سری جریانات پشت پرده شرکت روشن میشد.
حالا تو 2 چون زیرنویس داره خیلی بهتر میشه جریاناتو فهمید. شک نکن برو سراغ 2. خیلی باحالتر از این یکیه. البته من خودم ترجیح میدم تو اینجور شرایط بین دو تا ورژن یه بازی از یه سبک دیگه برم که خستم نکنه.
راستی اگه ویژن رو اکتیو کنی میبینی رو دیوار اتاقت و کف زمین یه سری علامتای خرچنگ قورباغه اس. من که نفهمیدم جریانشون چیه...
ممنون
راستی اگه ویژن رو اکتیو کنی میبینی رو دیوار اتاقت و کف زمین یه سری علامتای خرچنگ قورباغه اس. من که نفهمیدم جریانشون چیه...
پست اول رو بخونی کامل توضیح داده.
اینا نوشته های نفر قبله که پاک کردن ولی چون دزموند قدرت eagle vision پیدا کرده میتونه ببینه.
اقا من رسیدم به پازل باید چه جور بچینم یک کم راهنمایی کنید
esfehanei
17-08-2010, 22:12
ممنون
اینا نوشته های نفر قبله که پاک کردن ولی چون دزموند قدرت eagle vision پیدا کرده میتونه ببینه.
چه طور من نمیتونم ببینم
باید حتما تا آخرش برم؟
behrad66
17-08-2010, 23:17
الان حضور ذهن ندارم. اگه دوستای دیگه راهنماییت نکردن بگو دقیقا کجایی تا بگم.
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
چه طور من نمیتونم ببینم
باید حتما تا آخرش برم؟
YES! :31: باید تا آخرش بری دیگه...
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
ممنون
اینو که خودمم مودونوم... گفتم جریان این خرچنگ قورباغه ها چیه؟ آخه قابل خوندن نیست. خط خاصیه؟ مثلا خط مخصوص آساسیناس؟ حالا بی خیال... زیاد وارد مباحث علمی نمیشم :31:
خوب من که میگم پست اول رو بخون نمیخونی دیگه : دی
انواع و اقسام خطوط و زبان هاست
از زبان عبری گرفته تا.... عربی و انگلیسی...
پازل کجاست؟نکنه شما هم قسمت دوم بازی رو میگی پازل نداشت این تا اونجا که یادمه :دی
Retired User
18-08-2010, 04:23
نکنه مرتب سازی کدکس پیج ها رو میگی
آخه پازل نداشت قسمت اول دی:
-----
اگه همونه اول اطرافشو مرتب کن و بعد داخلی ها رو
از بیرون به داخل برو
behrad66
18-08-2010, 08:12
خوب من که میگم پست اول رو بخون نمیخونی دیگه : دی
انواع و اقسام خطوط و زبان هاست
از زبان عبری گرفته تا.... عربی و انگلیسی...
وای وای وای... درگیری با مدیر! :18: الان بخاطر نخوندن پست اول بن میشم! کــــمــــک :31:
حالا من خیلی وقته این بازی رو گذاشتم کنار. تقریبا 5-6 ماهی میشه ولی تا جاییکه یادمه همه چی توش بود الا عربی و عبری و انگلیسی. :31:
آها. یه چیزایی یادم اومد. راست میگی عربی هم توش بود. فکر کنم "زلزال" یا "زلزله" یا یه همچین چیزی بالای تخت نوشته بود. هوم؟
بگذریم حالا. ممنون الکس جان. (شرمنده اسمتو نمیدونم)
دوستان منظورم همون مرتب سازی کدکس پیج ها بود مرسی خودم بازی رو تموم کردم اقا بازی خیلی جالب بود اما چرا این همه اسون این همه مراحل فقط من 2 جا گیر کردم کاش سختش می کردن دیگه محشر می شد :31:
amir-yeketaz
18-08-2010, 13:52
سلام خدمت همه ی دوستان
آقایون خانوما لطفا کمک ... بیچاره شدیم ... تو یه جایه این assassin's creed 2 گیر کردم نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟!!!!
موضوع از این قراره که میام تو یه میدون قراره که یکی رو بکشن بعد خلاصه طرفو میکشن و میاین سراغ داداشش که من
باید از اون دفاع کنم ... بعد که همه ی سربازا رو کشتم و اون سرکردشون که خونش تموم شد فرار میکنه که نمیتونم دنبالش کنم و باید از داداشه مواضبت کنم از اینجا به بعد دیگه همه رو که کشتم نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟!!!
همه کارا رو کردم ولی mission رد نمیشه ... باید چیکار کرد ؟؟؟ واقعا خیلی بیخود گیر کردم ؟؟؟!!!!!!
خواهشا زودتر کمک کنید تا قبل از شروع کلاسا تمومش کنم بازی رو
ممنون
behrad66
18-08-2010, 18:01
دوستان منظورم همون مرتب سازی کدکس پیج ها بود مرسی خودم بازی رو تموم کردم اقا بازی خیلی جالب بود اما چرا این همه اسون این همه مراحل فقط من 2 جا گیر کردم کاش سختش می کردن دیگه محشر می شد :31:
خوب شما زیادی باهوشی. ولی کلا بازی فکری نیست که. بیشتر اکشنه. من کلا از سرعت عمل تو این بازی لذت بردم. انصافا ته هیجانه. بخصوص واسه مردم آزارایی مثل من که دم به دقیقه این گاردای بیکار میفتادن دنبالم.
ولی یه توصیه. به هیچ وجه ورژن 2 رو از دست نده. خیلی از این باحالتره.
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
سلام خدمت همه ی دوستان
آقایون خانوما لطفا کمک ... بیچاره شدیم ... تو یه جایه این assassin's creed 2 گیر کردم نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟!!!!
موضوع از این قراره که میام تو یه میدون قراره که یکی رو بکشن بعد خلاصه طرفو میکشن و میاین سراغ داداشش که من
باید از اون دفاع کنم ... بعد که همه ی سربازا رو کشتم و اون سرکردشون که خونش تموم شد فرار میکنه که نمیتونم دنبالش کنم و باید از داداشه مواضبت کنم از اینجا به بعد دیگه همه رو که کشتم نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟!!!
همه کارا رو کردم ولی mission رد نمیشه ... باید چیکار کرد ؟؟؟ واقعا خیلی بیخود گیر کردم ؟؟؟!!!!!!
خواهشا زودتر کمک کنید تا قبل از شروع کلاسا تمومش کنم بازی رو
ممنون
اینی که شما میگی مال ورژن 2 ـه. اونجا رو هم اشتباه نکن. نباید بیفتی دنبال طرف. وقتی همه رو نفله کردی اون اصل کاریه فرار میکنه. تو باید بمونی پیش همین یارو که زخمی شده. وقتی همه رو کشتی خود اتزیو میاد با یارو حرف میزنه بعدشم ماموریتت میشه این که طرف رو تا خونش همراهی کنی. وسط راه هم کلی باید این جانی های دیو سیرت رو از پای بیندازی قبل از اینکه دوست گرامی شما جان به جان آفرین تسلیم کنن. :31:
Mohammad King
31-08-2010, 15:04
سلام
کرک بازی را کی داره؟
مهندس الهه
02-01-2011, 16:59
سلام
کرک بازی را کی داره؟
مال من 50 مگابایته :20:
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
سیوهای این بازی کجا هستند ؟
نه تو خود محل نصب هستند
و نه تو مای داکیومنت
میخوام ویندوز رو عوض کنم . ولی نمیخوام سیوهامو از دست بدم
مهندس الهه
02-01-2011, 22:35
وقتی میرم تو بازی و بازی رو لود میکنم ، تو اون محیطی که شبیه هپروته :دی میمونه
هی میرم اینور اونور
ولی بازی بعد این جلو نمیره که نمیره
حتی دکمه esc هم کار نمیکنه که از بازی خارج شم
ناچار با ctrl+alt+del میزنم از بازی خارج میشم
مهندس جان تا اونجایی که من اون موقع تو پی سی بازی کردم سیوها در مای داکیومنت بودش...سیوها..
مهندس الهه
03-01-2011, 00:37
مهندس جان تا اونجایی که من اون موقع تو پی سی بازی کردم سیوها در مای داکیومنت بودش...سیوها..
مهم اینه که الان اونجا نیست :19:
الان معطل این سیوه هستی..؟
اگه مهمه و هنو میندوز عوض نکردی.. من نسبش می کنم ببینم که کجاست سیوها..؟
سیوهای این بازی کجا هستند ؟
نه تو خود محل نصب هستند
و نه تو مای داکیومنت
میخوام ویندوز رو عوض کنم . ولی نمیخوام سیوهامو از دست بدم
مهندس من نسب کردم ولی نیافتم سیوهاروو
احتمال میدم سیوها درست تو این مسیر هستن...
X:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed
همون فایل هایی که با تاریخ پخش هستن اونجا...
baloteli
04-01-2011, 17:29
دوستان برای pc هم اومده؟
اثا این بازی سیو هاش رو کجا نگه می داره؟ می تونم سیو هاش رو کپی کنم رو یه کامپیوتر دیگه بریزم؟ یا مثلا، یه ویندوز دیگه؟ می خوام ویندوزم رو عوض کنم، اما نمی خوام بازی رو دوباره برم تا اینجاش...
دوستان برای pc هم اومده؟
خیلی وقته.....
بازی مال 2 سال پیشه..
havas_1980
05-01-2011, 09:34
اثا این بازی سیو هاش رو کجا نگه می داره؟ می تونم سیو هاش رو کپی کنم رو یه کامپیوتر دیگه بریزم؟ یا مثلا، یه ویندوز دیگه؟ می خوام ویندوزم رو عوض کنم، اما نمی خوام بازی رو دوباره برم تا اینجاش...مسیر سیو در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر سیو در ویندوز VISTA و 7
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
مهندس الهه
05-01-2011, 11:47
الان معطل این سیوه هستی..؟
اگه مهمه و هنو میندوز عوض نکردی.. من نسبش می کنم ببینم که کجاست سیوها..؟
مهندس من نسب کردم ولی نیافتم سیوهاروو
احتمال میدم سیوها درست تو این مسیر هستن...
X:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed
همون فایل هایی که با تاریخ پخش هستن اونجا...
خیلی ممنون:11:
هارد بدسکتور داشت
دیگه بالا نیومد
گشتم پیدا کردم و کپی گرفتم از سیو
ولی کار شما هم یه دنیا واسم ارزش داشت:40:
اثا این بازی سیو هاش رو کجا نگه می داره؟ می تونم سیو هاش رو کپی کنم رو یه کامپیوتر دیگه بریزم؟ یا مثلا، یه ویندوز دیگه؟ می خوام ویندوزم رو عوض کنم، اما نمی خوام بازی رو دوباره برم تا اینجاش...
چرا ننشه ؟
اتفاقا من هم همین کار رو کردم
از تو نت هم میتونید سرچ کنید و سیو کامل بازیها رو پیدا کنید :20:
baloteli
05-01-2011, 11:56
خیلی وقته.....
بازی مال 2 سال پیشه
نه منظورم نسخه ی جدیدش بود
سلام بکس
آقا ما اون اول مولا یه جایی هست که یه مردی هست فروشندس ظاهرا یه خانمی میره 2 کلام باهاش صحبت میکنه و میره بعد من باس مردک رو تعقیب کنم و دکمه اف رو هم بزنم
اما هر چی میرم پیش چیزی نمیشود!!
باس چیکار کنم؟؟؟
مرسی
سلام بکس
آقا ما اون اول مولا یه جایی هست که یه مردی هست فروشندس ظاهرا یه خانمی میره 2 کلام باهاش صحبت میکنه و میره بعد من باس مردک رو تعقیب کنم و دکمه اف رو هم بزنم
اما هر چی میرم پیش چیزی نمیشود!!
باس چیکار کنم؟؟؟
مرسی
تا اونجایی که یادم میاد باید جیب یارو روبزنید..نزدیک بشد بزنید فرار
farhadfery
05-03-2011, 15:45
سلام. من این بازی را تازه نصب کردم. اول های بازی هم هستم.
یه مشکل باید از 12 تا قلعه برم بالا و به آن پرنده برسم. 4 تاش را رفتم اما راه رسیدن به بقیه قلعه ها بسته. یه دیوار مجازی آبی رنگ که نمی شه ازشون رد شد.!!
سلام. من این بازی را تازه نصب کردم. اول های بازی هم هستم.
یه مشکل باید از 12 تا قلعه برم بالا و به آن پرنده برسم. 4 تاش را رفتم اما راه رسیدن به بقیه قلعه ها بسته. یه دیوار مجازی آبی رنگ که نمی شه ازشون رد شد.!!
همین چهار تا کافیه نقشه رو نگاه کنید ببینید چه ماموریت های دارید برید اونها رو انجام بدید.(اکثراً دور بر همون قلعه ها هستند).
اگه متوجه نشدید یه عکس از نقشه ی بازی بذارید تا بهتر راهنماییتون کنم.
سلام من میخوام پچ 1.02 را نصب کنم اما این ارور را میده لطفا کمکم کنید دلیل نصب پچ خارج شدن ناگهانی در وسط بازی هست
RoyalFalcon1994
18-05-2011, 18:57
دوستان این بازی هم dlc هم داره...
FOURTH RETURN
20-05-2011, 18:48
دوستان این بازی هم dlc هم داره...
dlc چی هست اونوقت؟
ehsan_r_77
16-06-2011, 10:40
سلام دوستان
من این بازی دانلود کردم
اما روسی میشه انکلیسی کردش
masoodp666
17-06-2011, 23:59
درود. من چند سوال داشتم:
1- آيا ميشه بازي رو ذخيره كرد هر وقت كه خواستيم؟
2- براي استفاده از سلاح نوشته كه از دكمه Hat Switch بايد استفاده كرد. من توي PC دارم با دسته PS بازي ميكنم. اين دكمه كجاست؟ من همه رو امتحان كردم پيدا نكردم!
3- چطوري ميشه دوربين رو برد پشت سر شخصيت اصلي؟ منظورم اينه كه هميشه دوربين به صورت اتوماتيك پشت سرش باشه؟
4- چطوري ميشه به اطراف نگاه كرد؟
ببخشيد سوالاتم زياد شد. به خاطر اينه كه من تازه كارم!!
ممنون
lordspeed
18-06-2011, 10:56
درود. من چند سوال داشتم:
1- آيا ميشه بازي رو ذخيره كرد هر وقت كه خواستيم؟
2- براي استفاده از سلاح نوشته كه از دكمه Hat Switch بايد استفاده كرد. من توي PC دارم با دسته PS بازي ميكنم. اين دكمه كجاست؟ من همه رو امتحان كردم پيدا نكردم!
3- چطوري ميشه دوربين رو برد پشت سر شخصيت اصلي؟ منظورم اينه كه هميشه دوربين به صورت اتوماتيك پشت سرش باشه؟
4- چطوري ميشه به اطراف نگاه كرد؟
ببخشيد سوالاتم زياد شد. به خاطر اينه كه من تازه كارم!!
ممنون
1بازی auto save هستش و هر موقع خودش بخواد سیو میشه:8:
2 توی تنظیمات بازی قسمت دسته برو و خودت دسته رو جوری که میخوای تنظیم کن:8:
3 توی تنظیمات دسته دوربین رو با شک سمت راست تنظیم کن بعد تو بازی خودت با شک سمت راست میتونی دوربین رو پشت سرش بیاری:8:
4 اینم جوابش شماره 3 هستش :10:
masoodp666
18-06-2011, 11:56
1بازی auto save هستش و هر موقع خودش بخواد سیو میشه:8:
2 توی تنظیمات بازی قسمت دسته برو و خودت دسته رو جوری که میخوای تنظیم کن:8:
3 توی تنظیمات دسته دوربین رو با شک سمت راست تنظیم کن بعد تو بازی خودت با شک سمت راست میتونی دوربین رو پشت سرش بیاری:8:
4 اینم جوابش شماره 3 هستش :10:
با سپاس بسیار فراوان.
ببین آخه یه سری دکمه ها هستن مثله: Z Axis، Z Rotation، Hat Switch که اصلا من نمیدونم چه دکمه هایی هستن! و بقیه دکمه ها هم همه تنظیم شدن برای یه کاری!
الان من مثلا برای همون Hat Switch که برای تعویض سلاح هست، روش چه دکمه ای ست کنم؟
مثلا یه کمی از تنظیمات خودتون رو برام بنویسید اگه امکان داره.
ممنون میشم. شرمنده وضعم خیلی خرابه تو بازی!
lordspeed
18-06-2011, 13:10
با سپاس بسیار فراوان.
ببین آخه یه سری دکمه ها هستن مثله: Z Axis، Z Rotation، Hat Switch که اصلا من نمیدونم چه دکمه هایی هستن! و بقیه دکمه ها هم همه تنظیم شدن برای یه کاری!
الان من مثلا برای همون Hat Switch که برای تعویض سلاح هست، روش چه دکمه ای ست کنم؟
مثلا یه کمی از تنظیمات خودتون رو برام بنویسید اگه امکان داره.
ممنون میشم. شرمنده وضعم خیلی خرابه تو بازی!
برای تعویض سلاح ها فلشها رو انتخاب کنید یعنی برای هر سلاح یه فلش مثلا برای شمشیر فلش راست :8:
و برای دوربین شک سمت راست که همون x roeation و y rotation هست:8:
حرکت کردن رو با شک سمت چپ ست کنید:8:
دکمه ها رو هم برای ضربه زدن ,گرفتن , مخفی شدن و پرش ست کنید مثلا ضربه زدن رو بذارید دکمه مربع
و سرعت رو بذاری رو R2 و ......:10:
MohammadT15
19-08-2011, 16:26
سلام بچه ها
من فوت و فن این بازی رو خوب یاد گرفتم برا همین قضیه همه ماموریت ها و قلعه ها و همه چیو میدونم اما یه جای بازی بهم ماموریتی نمیده!!!
نوشته Memory 4 یه جایی هست توی 3 تا شهر همزمان ماموریته تو هر کدوم میرم باهاشون میحرفه توی همون مخفی گاه ماننده میام بیرون هیچ اتفاقی نمیفته تو نقشه هم چیزی نشون نمیده!هر 3 تا شهر همینه.تمام سیو سیتیزن ها و ویو پینت ها رو هم رفتم دیگه تو نقشه چیزی نیست.هیچ راهنمایی هم نمیکنه.ماموریتم نمیزنه جز همون 3 تا که میرم پیششون یه چرت و پرتی میگن و باز میاد بیرون:31:چیکار کنم اینجا؟
havas_1980
19-08-2011, 20:08
سلام بچه ها
من فوت و فن این بازی رو خوب یاد گرفتم برا همین قضیه همه ماموریت ها و قلعه ها و همه چیو میدونم اما یه جای بازی بهم ماموریتی نمیده!!!
نوشته Memory 4 یه جایی هست توی 3 تا شهر همزمان ماموریته تو هر کدوم میرم باهاشون میحرفه توی همون مخفی گاه ماننده میام بیرون هیچ اتفاقی نمیفته تو نقشه هم چیزی نشون نمیده!هر 3 تا شهر همینه.تمام سیو سیتیزن ها و ویو پینت ها رو هم رفتم دیگه تو نقشه چیزی نیست.هیچ راهنمایی هم نمیکنه.ماموریتم نمیزنه جز همون 3 تا که میرم پیششون یه چرت و پرتی میگن و باز میاد بیرون چیکار کنم اینجا؟تو هر شهر یه بخش باز دیگه باز شده: بخش ثروتمند نشین دمشق - بخش ثروتمند نشین شهر اکرا - بخش فقیر نشین اورشلیم
برین به این بخش ها...
معمولا هر بخش جدید که باز میشه باید بگردین دنبال یک ویو پوینت داخل اون بخش...
یکی رو که بگیرید بقیه دیگه مشخصه...
MohammadT15
19-08-2011, 22:31
تو هر شهر یه بخش باز دیگه باز شده: بخش ثروتمند نشین دمشق - بخش ثروتمند نشین شهر اکرا - بخش فقیر نشین اورشلیم
برین به این بخش ها...
فکر کنم اون قسمت شهرها رو هم رفتم اما حالا که شما گفتی شک کردم امشب یه نگاه دیگه ای میندازم:46:
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
معمولا هر بخش جدید که باز میشه باید بگردین دنبال یک ویو پوینت داخل اون بخش...
یکی رو که بگیرید بقیه دیگه مشخصه...
همه ویو پینت ها رو رفتم دیگه چیزی نمونده...
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
ولی یه نظر شخصی راجع به بازی بگم
با اینکه بازی مال سال 2007 اما به خیلی از بازیای 2011 می ارزه!من اساسینز یک و دو رو نرفتم به جاش برادری رو رفتم که هیچی از داستان نفهمیدم اما الان که دارم از اول سری اساسینز رو میرم به نظرم داستان جالبی هم داره . اسم کاراکتر بازی چیه؟چون با ال سی دی بازی نمیکنم زیاد واضح نیست. Alkat?
MohammadT15
19-08-2011, 23:43
بله درسته بچه ها.من اصلا هواسم به قسمت جدید باز شده ی شهر ها نبود.آخه هاله ای رنگه فکر کردم هنوز بستس اما وقتی وادرش شدم دیدم میتونم وارد شم یه ویو پینت هم رفتم تمام سیو سیتیزن ها و مراحل دیگش اومد... ممنون ازتون
Alkat?
Altair ibn la-ahad
الطائر بن لا احد
MohammadT15
23-08-2011, 18:00
در ضمن بچه ها من یه جای داستان رو متوجه نشدم البته خود داستان رو از پست اول خوندم ولی اول بازی که از برادرت جدا میشی بر میگردی پیش استادت اونجا میری لب پرتگاه و نشون میده یه سری با ارتش اومدن سراغتون بعد استاده یه چاقو میکنه توی دلت و میمیری.بعد دوباره برمیگرده به زمان حال و باز برمیگرده به گذشته و ماموریت انجام میده.اون یه تیکه چه اتفاقی میفته مگه نکشت الطائر رو؟
havas_1980
24-08-2011, 20:29
در ضمن بچه ها من یه جای داستان رو متوجه نشدم البته خود داستان رو از پست اول خوندم ولی اول بازی که از برادرت جدا میشی بر میگردی پیش استادت اونجا میری لب پرتگاه و نشون میده یه سری با ارتش اومدن سراغتون بعد استاده یه چاقو میکنه توی دلت و میمیری.بعد دوباره برمیگرده به زمان حال و باز برمیگرده به گذشته و ماموریت انجام میده.اون یه تیکه چه اتفاقی میفته مگه نکشت الطائر رو؟ضربه طوری نبود که منجر به کشتنش بشه. فقط مجروح میشه...
arashpr9
21-09-2011, 14:45
سلام دوستان ببخشید مرحله memory block 4 رو گیر کردم 6 تا investigation میخواد هر چی view point رفتم بازم واسم ماموریت رو مشخص نمیکنه.توی شهر damascus هستم اورشلیم و acre رو هم رفتم همین آش و همین کاسه است دوستان لطفا کمک کنید دارم دیوونه میشم
یه سوال دیگه اگه بخوام memory block 4 رو از اول برم یعنی همه view point و saving citizen ها رو واسم از اول بیاره باید چیکار کنم ؟
arashpr9
21-09-2011, 19:43
سلام دوستان ببخشید مرحله memory block 4 رو گیر کردم 6 تا investigation میخواد هر چی view point رفتم بازم واسم ماموریت رو مشخص نمیکنه.توی شهر damascus هستم اورشلیم و acre رو هم رفتم همین آش و همین کاسه است دوستان لطفا کمک کنید دارم دیوونه میشم
یه سوال دیگه اگه بخوام memory block 4 رو از اول برم یعنی همه view point و saving citizen ها رو واسم از اول بیاره باید چیکار کنم ؟
دوستان لطفا یکی کمک کنه یعنی هیچ کسی تو ابن فروم این بازی تموم نکردند؟ :18:
mrsamuel
05-03-2012, 21:25
سلام
دوستان کسی سیو assassin's creed1 رو جوری که فقط تا آخر مموری 3 یا تا وسطای مموری 4 رفته باشه داره؟
ممنون میشم تو یه پیغام خصوصی برام بزاریدش
ازین طریق هم میتونید بهش دسترسی داشته باشید
C:USERNAME/APPDATA/ROAMING/UBISOFT
ali_agha1981
21-03-2012, 21:44
سلام
لطفا راهنمایی کنید..
من بازی Assassin's Creed 1 رو نصب کردم...دو تا dvd و کرکش هم کپی کردم...
ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم این اروور رو میده...علتش چی هست ؟
هر کاری هم تونستم کردم ولی بازی اجرا نشد..
CRIS Joon CR7
21-03-2012, 22:43
سلام
لطفا راهنمایی کنید..
من بازی Assassin's Creed 1 رو نصب کردم...دو تا dvd و کرکش هم کپی کردم...
ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم این اروور رو میده...علتش چی هست ؟
هر کاری هم تونستم کردم ولی بازی اجرا نشد..
احتمال میدم:
1- مشکل از DX و نصب آخرین نسخه آن
2- نصب همه ی فایل های اجرایی در دیسک ها غیر از فایل نصب بازی
3- تعویض کرک
MaMaD LooTi
23-08-2014, 16:00
با سلام
دوستان من این بازی رو دانلود کردم. اما وقتی روی setup کلیک میکنم هیچ روند نصبی اجرا نمیشه. توی تسک منیجر میره وامیسته اما چیزی اجرا نمیشه تا فرایند نصب رو دنبال کنم. به نظرتون مشکل از کجاست؟ در ضمن حجم فایل setup 258 کیلوبایته. کم نیست؟
با سلام
دوستان من این بازی رو دانلود کردم. اما وقتی روی setup کلیک میکنم هیچ روند نصبی اجرا نمیشه. توی تسک منیجر میره وامیسته اما چیزی اجرا نمیشه تا فرایند نصب رو دنبال کنم. به نظرتون مشکل از کجاست؟ در ضمن حجم فایل setup 258 کیلوبایته. کم نیست؟
نسخه معمولیه یا بلک باکس ؟
MaMaD LooTi
23-08-2014, 23:48
نسخه معمولیه یا بلک باکس ؟
درود. نمیدونم دوست عزیز از اینجا دانلود کردم ببین شما متوجه میشی یا نه
درود. نمیدونم دوست عزیز از اینجا دانلود کردم ببین شما متوجه میشی یا نه
از setup زیر استفاده (فایل setup اصلی را جای دیگه کپی کن )
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MaMaD LooTi
24-08-2014, 15:11
از setup زیر استفاده (فایل setup اصلی را جای دیگه کپی کن )
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
بازم جواب نداد. اصلا چیزی اجرا نمیشه. حتی دیگه توی تسک منیجر
درود
بازم جواب نداد. اصلا چیزی اجرا نمیشه. حتی دیگه توی تسک منیجر
احتمالا فایل های مربوط به setup ناقص اند
یه اسکرین از محتویات فایل های بازی بزار
دو نسخه شو دارم اگه بهشخوردن فایل هار و آپ کنم
MaMaD LooTi
27-08-2014, 01:10
احتمالا فایل های مربوط به setup ناقص اند
یه اسکرین از محتویات فایل های بازی بزار
دو نسخه شو دارم اگه بهشخوردن فایل هار و آپ کنم
درود
ممنون از اینکه پاسخ میدید :n12:
بفرمایید این هم شات از محتویات فولدر بازی
درود
ممنون از اینکه پاسخ میدید :n12:
بفرمایید این هم شات از محتویات فولدر بازی
از فایل هات غیر از *.cab کپی بگیر یه وقت شاید لازم بشه
ass ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MaMaD LooTi
29-08-2014, 22:51
از فایل هات غیر از *.cab کپی بگیر یه وقت شاید لازم بشه
درود
ممنونم. اما انگار این بازی کلا با ما سر جنگ داره :n15:
حالا هم که نصب میاد میخواد شروع بشه این پیغام ظاهر میشه. متاسفانه به دسترسی هم ندارم که بخوام از بیرون تهیه کنم. اینم که اینجور بازی در اورده سر ما :n02: به هر حال ممنون
درود
ممنونم. اما انگار این بازی کلا با ما سر جنگ داره :n15:
حالا هم که نصب میاد میخواد شروع بشه این پیغام ظاهر میشه. متاسفانه به دسترسی هم ندارم که بخوام از بیرون تهیه کنم. اینم که اینجور بازی در اورده سر ما :n02: به هر حال ممنون
نسخه زیر رو هم امتحان کن
MaMaD LooTi
01-09-2014, 15:31
نسخه زیر رو هم امتحان کن
درود
ممنون داداش. به خوبی نصب شد. خیلی لطف کردی. سپاس که پیگیری کردید :n12::n12::n11:
درود بر همه ی دوستان
راستش من برای اولین باره که میخوام برم بالاخره سراغ بازی Assassins Creed ...
میخوام یهو از آخرین نسخه هم شروع کنم!:n02:
یعنی نسخه ی IV یا همون Black Flag ....
حالا یه سوال داشتم,من قبلا نسخه ی 1 این بازی رو روی کنسول 360 بازی کرده بودم و از بس حوصلم سر رفته بود که بیخیالش شدم هیچ؛بیخیال امتحان کردن نسخه های دیگش هم شدم؛
حالا این نسخه IV چطوریاست؟؟!!میشه یه توضیح مختصر در موردش بدین؟!
اشکالی نداره من نسخه های قبلی رو بازی نکردم و یهو برم سراغ این نسخه؟ارزش دانلود کردن و بازی کردن داره؟
ممنونم...:n16:
درود بر همه ی دوستان
راستش من برای اولین باره که میخوام برم بالاخره سراغ بازی Assassins Creed ...
میخوام یهو از آخرین نسخه هم شروع کنم!:n02:
یعنی نسخه ی IV یا همون Black Flag ....
حالا یه سوال داشتم,من قبلا نسخه ی 1 این بازی رو روی کنسول 360 بازی کرده بودم و از بس حوصلم سر رفته بود که بیخیالش شدم هیچ؛بیخیال امتحان کردن نسخه های دیگش هم شدم؛
حالا این نسخه IV چطوریاست؟؟!!میشه یه توضیح مختصر در موردش بدین؟!
اشکالی نداره من نسخه های قبلی رو بازی نکردم و یهو برم سراغ این نسخه؟ارزش دانلود کردن و بازی کردن داره؟
ممنونم...:n16:
دوست عزیز
داستان این سری بازی از نسخه 1 تا نسخه revelations ادامه هم هستن
ولی دو نسخه بعد از ان شخصیت و داستان هر نسخه با هم فرق داره
اگه تا حالا این سری رو بازی نکردی بهتره از نسخه اول بازی کنی
بخصوص 3 نسخه اول رو
تو ویکی داستان و توضیحات همه نسخه ها است
البته توصیه می کنم اگه می خوای بازی کنی
خط داستان اون نسخه رو نخونی :n02:
نسخه iv ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کیش_یک_آدمکش_۴:_پرچم_سیاه)
MaMaD LooTi
01-09-2014, 21:19
علی جان میشه محبت کنی و یه لینک از کرک سالم بازی معرفی کنی. وسط بازی دارم بازی میکنم یهو بازی بسته میشه و به قولی dont send میخوره. به نظرم به خاطر کرک فعلی باشه. نظری داری در این مورد که چرا میپره بیرون؟
علی جان میشه محبت کنی و یه لینک از کرک سالم بازی معرفی کنی. وسط بازی دارم بازی میکنم یهو بازی بسته میشه و به قولی dont send میخوره. به نظرم به خاطر کرک فعلی باشه. نظری داری در این مورد که چرا میپره بیرون؟
راستش حاجی
این خطا دلیل زیادی می تونه داشته باشه
حالا شما
پچ 1.02 رو از لینک زیر دان کن
Assassin's Creed v1.02 Patch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بعد از از لینک زیر کرک 1.2 پیدا کن - دانلودش کن
fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببین مشکل حل می شه یا نه
دوست عزیز
داستان این سری بازی از نسخه 1 تا نسخه revelations ادامه هم هستن
ولی دو نسخه بعد از ان شخصیت و داستان هر نسخه با هم فرق داره
اگه تا حالا این سری رو بازی نکردی بهتره از نسخه اول بازی کنی
بخصوص 3 نسخه اول رو
تو ویکی داستان و توضیحات همه نسخه ها است
البته توصیه می کنم اگه می خوای بازی کنی
خط داستان اون نسخه رو نخونی :n02:
نسخه iv ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کیش_یک_آدمکش_۴:_پرچم_سیاه)
نمیشه داستان نسخه های قبلی رو به طور کامل بخونم تا روال کار دستم بیاد و سپس یه راست واسه بازی کردن برم سراغ آخرین نسخه؟
نمیشه داستان نسخه های قبلی رو به طور کامل بخونم تا روال کار دستم بیاد و سپس یه راست واسه بازی کردن برم سراغ آخرین نسخه؟
دوست عزیز
داستان دو نسخه آخر چندان به نسخه های قبلی ربط نداره
سه نسخه 1 , 2 , و
revelations تو این سری ها از همه بهتره
به نظر من همین سه نسخه رو اول بازی کنی بهتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.